Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Muhambo Waputin Nanicholas Ii-12

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    MuChina , yakakundwa neTsarist Russia, kukakavara kudiki kunoenderera uye kumukira kudiki kwemakomunisti eko kunotanga. Adjutant General uye mukomana asingagumi Oleg Rybachenko anoenderera mberi nekudzvinyirira kupandukira. Ndi1939 . Tsar Nicholas II anosvitsa makore makumi manomwe nerimwe, uye muNazi Germany, Hitler ari kugadzirira zvakasimba Reich yechitatu yehondo. Uye hazvisati zvanyatsojeka kuti Fuhrer achatendeukira kupi, pamwe neRussia kurwisa Entente, kana pamwe neEntente kurwisa Russia!

  MUHAMBO WAPUTIN NANICHOLAS II-12
  CHIREVO
  MuChina , yakakundwa neTsarist Russia, kukakavara kudiki kunoenderera uye kumukira kudiki kwemakomunisti eko kunotanga. Adjutant General uye mukomana asingagumi Oleg Rybachenko anoenderera mberi nekudzvinyirira kupandukira. Ndi1939 . Tsar Nicholas II anosvitsa makore makumi manomwe nerimwe, uye muNazi Germany, Hitler ari kugadzirira zvakasimba Reich yechitatu yehondo. Uye hazvisati zvanyatsojeka kuti Fuhrer achatendeukira kupi, pamwe neRussia kurwisa Entente, kana pamwe neEntente kurwisa Russia!
  . CHITSAUKO Nha
  Oleg Rybachenko, kunyange zvazvo airatidzika semukomana ane makore anenge gumi nemaviri, zvisinei, zvichida akwegura, ari mwana mukuru , kwemakore anenge gumi nemana akanga ari mukuru-mukuru-mukuru uye mutungamiri mukuru, uye basa rake. akaenderera mberi. Akakurumidza kutenderera neChina, achigadzika magrinder enyama ipapo.
  Musi waNdira 7 - paKisimusi yeOrthodox chete, mukuru-mukuru, pamwe nemusikana Margarita, vakarwa neboka rinoshamisa kwazvo kumaodzanyemba kweChina. Iyi yaive Red Army yeasinganzwisisi Mao Zedong.
  Vana Terminator, zvisinei, havana kutya. Uye vakamhanyira kunorwisa.
  Oleg akakanda boomerang nezvigunwe zvake. Akabhururuka achibva adimbura misoro yakawanda achibva adzokera kumukomana uya.
  Murwi wechidiki akati:
  - Kukunda kwedu kwasara pakona!
  Uye guyo rakaita hunyanzvi hwebakatwa, richigura misoro yeChina.
  Margarita ari kurwisawo.
  Uye akashama, akacheneswa makumbo emusikana ane makore gumi nemaviri akakanda pea yemhondi, nesimba guru rinoparadza. Uye zvidimbu zveChinese zvakabvaruka uye zvakachekwa zvakabhururuka kumativi ese.
  Musikana akanaka kudaro. Akabvuma, semunhu mukuru, kuti ave musikana uye kwete munhuwo zvake, asi asingafi uye anotonhorera. Zvino anorwa sechikara.
  Uye minondo yevapanduki veChinese inochekwa kuita makabheji akanyorova.
  Musikana akaimba:
  Ndakatarisa kumatenga
  Uye akaita zvishamiso!
  Uye Margarita achanyemwerera nepearly, pane yakakura uye kwete zvachose mazino emwana.
  Oleg Rybachenko, mukomana uyu asingagumi, akati:
  - Kuuraya vanhu hakuna kunaka. Asi iwe unofanirwa ...
  Uye vana vemhare vakapenga chaizvo.
  Uye vakacheka nekupenga uye kupenga kunoshamisa. Uye nezvigunwe zvisina kupfeka zvetsoka dzevana vavo vaikanda zvipo zvekuparadza. Uye vakabvarura maChinese anorwisa kuita zvidimbu zvidiki. Uku kurwa.
  Pakutanga, China chikamu cheumambo hweRussia. Asi kutaura zvazviri, chikamu chayo chakaparadzana pamwe chete nemakomunisti emo.
  Uye zvino ari kurwa hondo...
  Margarita akayeuka kuti iyi yaingova imwe yemabasa ake. Asi paakaenda kumusasa waStalin mune imwe nyika, zvinhu zvaive, zvichida, zvakatonyanya kutonhorera ikoko. Fungidzira musikana ane makore angangoita gumi nemaviri ari mugomba reStalinist.
  Kutanga kusungwa. Zvadaro kutsvaga kunonyadzisa uye nekuchenjerera kwemwana, uyezve kutora mifananidzo muprofile, chiso chakazara, hafu kumativi, uye kubva kumashure. Uye vakabva vatora zvigunwe zvemusikana kubva mumaoko ake, uye panguva imwechete vakanyora zvigadziko zvetsoka dzake duku, dzakanaka pamapepa machena.
  Uye tsoka dzemaoko ese nemakumbo dzakabuda dzakanaka. Zvinofadza kuti kana vakasaveura. Kunyange vakakama bvudzi ravo vachitsvaga inda, sezvineiwo havana chavakawana. Vakandituma kuti ndinogeza, ndakamwayiwa nebleach.
  Uye ipapo Margarita akava musungwa musikana. Uyezve, zvakanga zvakakodzera maererano nemirayiridzo. Uye kuti agare pamubhedha, akanyora chete pamberi pezvapupu: "Stalin ndiye muurayi wevanhu veSoviet." Uye zvakanga zvakakwana!
  Uye akaendeswa pasina kutongwa kunzvimbo inochengeterwa vana vasikana. Ikoko, vasungwa vakanaka, vaduku vaishanda vasina shangu kubva kuchando kusvika kune chando. Uye munguva yechando chete vakapiwa mabhoti asina kunaka.
  Zvisinei, Margarita aifarira kushanda asina shangu muchando. Yakanga iri nyore uye yakasununguka. Uye makumbo maduku emusikana haana kuoma muchando, nokuti musikana haasi nyore, asi asingagumi uye haafi.
  Uye munharaunda akaziva vampire. Uye akamubaya akafa nebadza nhete yakagadzirwa nesirivheri yemashiripiti.
  Mushure mazvo akatiza kubva mumusha wevana. Uye akafamba mazana emakiromita asina shangu nepakati pemazaya echando eSiberia.
  Musikana akamhanya ndokudzvova.
  - Ndinoda dhiragoni kufa! Ngakuve nerunyararo munyika!
  Iye zvino vari kurwisana nemaChina pamwe chete. Uye pano panofanira kutaurwa kuti muuto raMao haisi yevacheche chete. Kunewo vatasvi vemabhiza. Uye anoedza kurwisa vaviri vanorwa zvakare. Mukomana nemusikana vakatema vaChina vairwisa nemapakatwa, vachiacheka kuita zvidimbu kuitira kuti zvidimbu zvine ropa zvifambe.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  Ndinoona kuora kwezuva mudenga
  China iri kumhanyira kuRussia ...
  Kutsiva kunopisa mumoyo midiki,
  Ndipeiwo pfungwa!
  Uye mukomana-murwi akakanda pea yekuparadza netsoka yake isina shangu, chitsitsinho chemwana, achiparadzira mauto eChinese. Uye zvechokwadi kwaive kuuraya kwakanyanya.
  Oleg akaseka ndokupindura:
  - Zvakanaka, wakafunga kuitora uye kuronga boka revanhu?
  Uye minondo yemukomana yakadzinga guyo.
  Margarita, musikana uyu wekupedzisira akatora uye akakanda pea yekuparadza uye akabvarura boka revarwi veChinese. Uye dzaingobhururuka dzichienda kwakasiyana maoko nemakumbo zvakadamburwa.
  Musikana akachema achiti:
  - Pachave nemhedzisiro nyowani - tichaendesa vavengi vese kugehena!
  Oleg akarangarira imwe yedzimwe nyaya.
  Mumakore gumi nemapfumbamwe nemakumi mana nevana, shanduko dzakaitika muhutungamiriri hweThird Reich. Hitler akafa nehupfu pazuva rekuzvarwa kwake musi waApril 20. Uye mutsivi wake, Hermann Goering, akabvisa mitemo yose inoshora vaJudha uye akapa nyika dzokuMadokero chibvumirano nenhaurirano. Zvakanaka, chinhu chikuru ndechekuzivisa runyararo uye kutanga nhaurirano. Uye vanogona kugara nekusingaperi.
  Zvikamu zvitsva zveGermany nekunze zvakasvika kubva kuGermany, France, neItaly. Panyaya yekugadzirwa kwendege, iyo Third Reich nenzvimbo dzayaigara dzaive padivi neUSSR. Uye maererano nematangi uye pfuti dzinozvifambisa dzinenge dzakaenzana.
  Mukuwedzera, ndege dzeGermany dzaive dzakakwirira kune ndege dzeSoviet mune zvombo, kumhanya uye zvombo. Hongu, uye matangi zvakare. Iyo itsva T-34-85 tangi ichangotanga kuiswa mukugadzirwa, uye kugadzirwa kwe "Panthers" uye "Tigers" kwakatove kwakagadziriswa. Uye maGermany ane matangi uye pfuti dzinozvifambisa dzine simba zvikuru kupfuura dzeSoviet. Uye zvinonyanya kukosha, kune akawanda acho.
  Uye Goering ine nguva iri nyore nemafuta - sezvo maAllies haasisiri kubhomba mafekitori anogadzira peturu kubva mumarasha. Kuwedzera zvimwe zvekushandisa kubva kuUSA neBritish makoloni.
  Saka Fuhrer anorarama. Uye anonyanya kufarirwa uye pamwe ane tarenda guru remukuru weGerman, Eric Rommel, akagadzwa semutungamiriri mutsva-mukuru wemauto epasi eTatu Reich! Uye iye, chokwadi, ane strategic kufunga. Uye akaziva kuti mauto eSoviet akanga achigadzirira kurwisa muBelarus.
  Uye ikoko masimba makuru akaungana. Asi zvakaoma kudzivirira pakati - kune machakwi akawandisa, mhanza yakazara muPolesie, inoshanda zvakadaro, uye kwete chaiyo. Uye kune vakawanda vanopikisa ipapo. Uye zviri nani kusaendesa mauto kuBelarus, asi kuvarova isu pachedu kune imwe nzvimbo. Uye kugadziridzwa kwefonti kwakaratidza kuti zvaive nani kuita izvi kumaodzanyemba. Kubva kuMoldova nekuMadokero kweUkraine munzira dzinosangana. Uye nokudaro kuronga cauldron hombe yemauto eSoviet. Kusanganisira kubva kumauto maviri ematangi. Zvinofanira kutaurwa izano rakanaka kwazvo.
  Uyezve, muUSSR vangangodaro vakafunga nezvekugumbura ivo pachavo, uye vakafungidzira kuti muvengi anogonawo kurwisa. Zvinofanira kucherechedzwa kuti muNazi Germany kugadzirwa matangi uye self-propelled pfuti akanga asisiri pasi pasi USSR. Kunyanya mushure mekubhomba kweThird Reich kwakamira. Mukuwedzera, kuchinja kune T-34-85 kubva kuT-34-76 kwakakonzera kuderera kwekanguva mukugadzirwa kwetangi, uye IS-2 yakanga ichiri isina kunaka uye ine zvirwere zvakawanda zvehuduku. Asi maGermany akanga atokurudzira kugadzirwa kwePanther, uye tangi iyi yakanga yakanaka kwazvo maererano nekushanda kwekutyaira, zvombo, zvombo zvepamberi, optics, uye mamiriro ezvinhu akanaka kune vashandi uye, zvichida, zviri nani kudarika Soviet.
  Saka Rommel aive nemukana wakakomba muhuwandu hwematangi uye pfuti dzinozvifambisa uye mumhando yavo. Uye wadii kurova kubva kumativi? Iyi ipfungwa yakaipa here? Chokwadi, munhoroondo chaiyo maGermany haana kushinga kuita izvi. Asi zvino vasimba. Kunyange munhoroondo chaiyo, Nazi Germany muna June 1944 aiva zviuru zvinomwe nemazana masere matangi uye pfuti self-propelled pamberi kumabvazuva, uye USSR yaiva zviuru zvinomwe nezana. IU.SR yakanga ine mukana mukufamba kwendege, asi kunyanya nekuda kwekuti maGermany akachengeta zvikamu zviviri kubva muzvitatu zvendege kumberi kwekumadokero. Zvakanaka, muvacheche uye artillery mukana wemazana matanhatu nemazana mana emamiriyoni. Zvisinei, maGermany akatamisa miriyoni yevarwi kubva kuFrance, uye mamwe mazana matatu ezviuru kubva kuItaly, mazana maviri ezviuru kubva kuNorway, uye imwe hafu yemiriyoni kubva kuGermany reserve, uye zana namakumi mashanu zviuru kubva kuBelgium neHolland. Kuwedzera mamwe mashoma mashoma echiItaly, uye akati wandei mativi kubva kuHolland neBelgium kubva pakati pevaNazi veko, uye chimwe chinhu kubva kuDenmark. Zvakanaka, uye zvakare kuchinjana kwevasungwa vehondo nevanobatana. Kune vanopfuura miriyoni vekuItaly pano chete. Uye kune akati wandei maGerman zvakare - mazana maviri ezviuru kubva kuAfrica chete, uye zvakare kubva kuItaly. Uye chinonyanya kukosha nhamba yakakura yevatyairi vakadururwa muBritain uye muGungwa reMediterranean, uye muNorway. Iri isimba guru.
  Uyezve, maGermany akaderedza kugadzirwa kwezvikepe zvepasi pemvura uye akadzima chirongwa cheFAU missile. Uye izvo zvakasunungurwa zvakaenda kumatangi, ndege, artillery uye yazvino MP-44 yekurova pfuti. Yekupedzisira yaive yakanakisa pfuti yeHondo Yenyika Yechipiri. Asi ikozvino, kana pasina mabhomba, inogona kugadzirwa muhuwandu hukuru. Ehe, uye tenga zvimwe zvinhu kuMadokero, saka zviri nyore nealloying zvinhu.
  Saka, hunza pfuti yemuchina munhevedzano uye ita kuti inotonhorera. Muvacheche pane yatove yakaenzana kuenzana, mumatangi maGerman ane mukana wakanyanya kukosha. Gumi tangi uye zvikamu zvishanu zveSS zvakabviswa kubva kuFrance chete. Uye iri isimba. Kuwedzera mamwe matangi kupatsanurwa uye pfuti dzinozvifambisa "Ferdinand" kubva kuItaly akaenda kuEastern Front. Uye pamwe nekuwedzera kugadzirwa kwemotokari nemidziyo nekuda kwekumira kwekubhomba kwenzvimbo dzeTatu Reich nenyika dzakagarwa.
  Uyezve, muUSA mune kuwanda kwenhamba yevaShermans iyo parizvino isina kwekuvaisa, saka kumhara muFrance kwakadzimwa. Saka sei maGermany asingaatengesi nechikwereti? Rommel akabvuma kutenga Shermans, kunyange zvazvo avo chete vane pfuti yakareba-barreled makumi manomwe nematanhatu millimeter caliber. Nekudaro, maAmerican akatoburitsa akati wandei eizvi. Uye matangi aya haana kuipa kupfuura makumi matatu nemana, uye haasi pasi pePanther. Uye pamwe zviri nani kupfuura yekare makumi matatu nemana, uye zvakanyanya, uye zvishoma zvirinani pane zvitsva. Nekudaro, iyo Third Reich yaive nemukana wakakura mumatangi, anopfuura zviuru gumi nerimwe vachipesana nevanomwe. Uyezve, iyo USSR haina kugamuchira zvimwe zvemidziyo pasi peLend-Lease. Saka chiyero mune tekinoroji, zvese mumatangi uye mundege, uye mumotokari nemarori, zvakave mukufarira maGerman.
  Chete muvacheche uye artillery maive nekuenzana kwakaenzana. Nhamba yakati kurei zvishoma yepfuti dzeSoviet dzakaderedzwa nehukuru hushoma hwemaGerman mumhando dzepfuti. Kana zviri zvehutano, matangi uye ndege dzeTatu Reich dzaive nani pane dzeSoviet. Iyo Yak-3 haisati yapinda mukugadzirwa, iyo LAGG-7 ichangotanga kugadzirwa. Uye maGerman akagadzira yakagadziridzwa Focke-Wulf, vhezheni itsva yeME-109 ine zvombo zvakasimudzirwa uye injini munhevedzano, dzimwe mota dzine shanu dzemhepo, uye Focke ine ese matanhatu. Kubatsira kukuru mukuuraya simba. Uye iyo Yu-288 bhomba yakapinda mukugadzirwa. Uye ane simba zvose mukumhanya uye mutoro webhomba. Jet ndege yakanga ichangotanga kupinda mukugadzirwa kwehuwandu, uye yakanga ichiri kudhura uye isina kukwana.
  Asi ndege dzejeti dzakanaka kwazvo sendege yekuongorora, uye haugone kufambirana navo.
  Tangi yeTiger-2 yakanga ichangotanga kupinda mubasa nemauto, asi yakanga yatova mumayuniti, kunyange mune zvishoma zvishoma. Asi maTigers akajairika akatodhindwa zvakanaka. Iyo Panther-2 tangi yaipfuura nemumarwadzo ekuzvarwa, uye neimwe nzira pakanga paine matambudziko nayo kuti itange munhevedzano. Asi kazhinji, maGerman akatowana mukana mune tekinoroji. Uye vaigona kuputsa USSR. Kumaodzanyemba, maGerman kazhinji ane hukuru hwakanyanya mumatangi. Saka tinogona kutorwisa.
  Uyezve, maGermany akanyepedzera kuti vakanga vachingogadzirira kudzivirira uye vakanga vasiri kuzorwisa. Uye vakatopa kuvhiya kwakashata zita rekuti "Carpathian Wall" kuitira kuti njere vafunge kuti zvaive zvekudzivirira chete.
  Muchidimbu, kushamisika kwehungwaru uye kwehunyanzvi kwakawanikwa. Uyezve, maTiger akanaka senzira yekubudirira. Uye musi waChikumi wegumi neshanu, makumi mana nemana, kurova kukuru kwakabatwa pamativi emutsetse uyu. Uye mutsara wekudzivirira kweSoviet wakaputsika.
  Chinhu chakaipisisa ndechekuti maGerman akatora hukuru hwemhepo uye vakaita danho.
  Kunyangwe munhoroondo chaiyo yaive imwe nzira yakatenderedza uye maNazi akarasikirwa nehukuru hwemhepo. Asi kana Focke-Wulf yakashandiswa nemazvo, saka, hongu, yakasimba uye inoshanda kupfuura Yak, mukukurumidza uye mune zvombo uye vertical maneuverability. Uye iyi mota inogona zvakare kushandiswa sese sendege inorwisa uye seyekumberi bhomba. Uye maGerman zvakare aive neakanyanya advanced TA-152 - shanduko yeFocke-Wulf. Iine maitiro ekubhururuka ari nani uye zvombo zviri nani.
  Uye iyo German 30-mm air cannon yakanga isina yakaenzana mukurwisa kubudirira.
  Uye zvino, nekuda kwekugoverwa kwemafuta neoiri kubva kumakoroni eBritain neUnited States, maGermany akanga asisina kana chikwereti chemafuta. Uye zvechokwadi, vaNazi vakatanga kumanikidza vatyairi veSoviet zvakakwana. Huffman akamira senyeredzi itsva.
  Mune zvimwe zviitiko, vaviri vakanaka vatyairi vendege vakaonekwa: Albina naAlvina. Uye ose ari maviri anoshamisa blondes. Uye ngatipfure ndege dzeSoviet pasina tsitsi. Uye tora mabhiri ako. Uyezve, vasikana ava vakarwa chete vasina shangu uye mubhikini mune chero mamiriro ekunze. Uye zvakanga zvakanaka kwazvo.
  Hongu, hapana anogona kuramba vakadzi vakadaro.
  Muchidimbu, mumazuva mashoma maGerman akafamba makiromita zana kune rumwe rutivi uye akapinda munzvimbo yekushanda. Uye Stalin akanga ari hysterical chaizvoizvo.
  Rommel sezviri pachena akaverenga zvese. Uye zvakare, vhiki gare gare, mapincers emauto efascist akavhara. Uye hari huru yakaumbwa. Izvi zvaive zvakanaka chaizvo.
  Saka Stalin angaitei pamusoro peizvi? Asi hapana, ingobvisa zvigadziriso kubva pakati uye uzvikanda kununura mayuniti avo, ayo anga achidzvanywa kumadokero kweUkraine. Uye iyi haisi iyo yakanakisa pfungwa zvachose. Uye pano chete vasikana veSoviet vanogona kuchengetedza Red Army. Uye zvechokwadi zviri nani kuti varwe vasina shangu, uye mune bikini chete.
  Oleg Rybachenko, akanga achitema varwi veChina neminondo. Akaita izvi nehasha.
  Zvakanaka, ndakafunga uye, hongu, ndichirangarira mishoni yapfuura.
  Zvakanaka, kana chombo chishamiso. Chero zvazvingava, mauto eRommel akarwa akabudirira uye akatora Zhitomir. Uye ipapo vakapfuurira kuKyiv, vachitora guta neguta vachienda.
  Iyo Panther-2 tangi, yekutanga yekuyedza modhi, yakaonekwawo muhondo . Pfuti yake yakanga ine caliber ye75 mm, asi kureba kweiyo caliber yaive yakawanda se100 EL. Uye izvi zvakaita kuti zvikwanise kurova matangi eSoviet kubva kure. Zvakanaka, nhumbi dzokurwa dzemberi dze turret ndeye 150 mm, kusanganisira jasi, uye mberi kwehombe ndeye 120 mm - pakona yemakumi mana neshanu madhigirii. Mativi ese ari maviri e turret uye hull ane 60 millimeters. Motokari iyi yairema matani makumi mana nemanomwe, ine injini ye900 horsepower. Muchidimbu, zvombo zvakanaka uye nhumbi dzokurwa dzemberi, zvimwe kana zvishoma zvinogutsa nhumbi dzokurwa nadzo. Chero zvazvingava, yaidzivirira pazvitsitsinho makumi mana neshanu, uye anti-tank pfuti, uye yakanga ine ergonomics yakanaka uye kufamba. Kumhanya kunodarika makiromita makumi matanhatu mumugwagwa mukuru, wakanyatsokodzera tangi rinorema IS-2.
  Asi vashandi vakuru vasikana vana. Uye havana shangu mubhikini, kureva kuti, vakashama. Uye ndizvo zvakanaka. Uye kuti vakatanga kupfura sei.
  Mauto eSoviet ari kuyedza kubuda mukukomba. Stalin ari kukanda matura akawanda muhondo. Uye vasikana vanorwa matangi eRussia.
  Apa vari kupfura nezvigunwe zvavo zvemumakumbo.
  Gerda anotanga kupfura. Anorova makumi matatu nemana odzvova:
  - Nditendei, ndichabvarura munhu wese ari muwebhu yekushuvira kwegehena.
  Zvadaro, Charlotte anopfura achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe. Uye panguva ino inoputika nepakati peimwe tank yeSoviet. Zvinokonzera kupisa, kupenya, uye kuparadza mabara.
  Uye mhou ine vhudzi dzvuku inoomba;
  - Hapana chichatimisa, hapana achatikunda!
  Zvadaro, mumwe nomumwe, achishandisa zvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka, Christina akarova. Uye musikana uyu ane bvudzi dzvuku-yero.
  Uye zvakare akaputsa mota yeSoviet uye akadzvova:
  - Muzita remazano asingafi ekuparadzwa!
  Magda, musikana ane bvudzi jena-yero, akati:
  -Kuparadza hakuna mazano!
  Uye iyewo akamurova nezvigunwe zvake, uye akaparadza zvachose muchina weSoviet. Uye yakanyatsobaya nepakati. Iye ndokurira, achibudisa meno ake;
  - Basa redu nderekuhwina remangwana revana vachena!
  Gerda akasimbisa:
  - Izvi chaizvo zvinogona kutaurwa kuva sirogani yakanaka kwazvo. Uye tichapura nekuuraya munhu wese!
  Uye musikana wacho akapfura zvakare, achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uye panguva ino goko rayo rakapinda mune inotyisa IS-2. Izvo zvinofanirwa kucherechedzwa kuti iyo isina kusimba poindi yeSoviet tangi ndiyo yepamberi yezvombo zve turret - ese zana mamirimita uye pasina inonzwisisika kona yekuda.
  Uye tangi yeGerman "Panther" -2, kana sekudanwa kwaiitwa Royal Panther, ine 150 mm turret yepamberi yezvombo uye yakatenuka. Ndiko kuti, tangi yeGermany ine uremu hwakaenzana inodzivirirwa zviri nani pahuma yeSoviet uye inoonekwa zviri nani. Rutivi rworudyi rweIS-2 ine 90 millimeters gobvu, iyo imwe nehafu yakapetwa kupfuura iyo yePanther, asi izvi hazvina kukosha zvakanyanya muhondo yetangi.
  Uye mukukurumidza uye maneuverability, tangi yeGermany yakasimba kudarika yeSoviet. Nehuremu hunenge hwakaenzana, tangi yeGermany ine injini yemazana mapfumbamwe emabhiza, nepo tangi yeSoviet ine mazana mashanu nemakumi maviri emabhiza chete.
  Kana tikafananidza pfuti, tangi yeSoviet ine mukana wakakura muchiyero che 122 mm kana ichienzaniswa ne75 mm yeGerman tank. Asi iyo Soviet barrel kureba ingori 48 EL, uye yeGerman 100 EL. Uye mwero wemoto weGerman ndiwo 15 kutenderera paminiti, nepo Soviet inongova mbiri nehafu. Uye iyo Panther-2 ine makumi masere nembiri ezvombo, nepo IS-2 iine makumi maviri nesere chete.
  Zvakanaka, iyo optics yetangi reGerman iri nani, iyo rangefinder, uye kugona kwepfuti kwakakwira zvakanyanya. Saka mauto aRommel ane mukana wakakura.
  Pano Charlotte anopfura zvakare, achishandisa zvigunwe zvake. Uye inoputika nepakati peimwe tangi yeSoviet uye inodzvova:
  - Asi Pasaran!
  Christina anotevera moto. Anopfura nemazvo achishandisa zvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uye inoputika nepakati peSoviet tank, ichiputsa turret.
  Mushure maizvozvo Christina anoseka nekudzvova:
  - Zana remangwana nderedu!
  Ipapo Magda akabva atosekawo. Yakarova mota yeSoviet chaiyo. Uye yakapisa nenhumbi dzokurwa dzeT-34-85.
  Muchidimbu, tangi yakanakisa yeHondo Yenyika Yechipiri panguva iyoyo yakaedzwa. Iyo chete dhizaini yePanther pfuti idiki caliber yeprojekiti uye, semhedzisiro, isina simba-imwe nguva kukuvara. Asi vasikana vari zviitiko, uye vanorohwa nenzira iyo kazhinji zvombo zveSoviet zvinoputika uye tangi inoparadzwa zvachose.
  Muchidimbu, maGerman, aine mukana muhuwandu hwematangi uye hunhu, uye zvakafanana mukubhururuka nendege neinenge yakaenzana muvacheche uye artillery, vakatora mukana wekukanganisa kweiyo Soviet command uye vakakunda Red Army kubhangi rekurudyi reUkraine. .
  Pashure pacho Stalin akazengurira akabvuma kubvisa mauto kupfuura Dnieper. Panguva ino haana kuita nharo, uye saka akaedza kuvaka dziviriro. Sezvo zvakanyanya kuoma kuyambuka rwizi rukuru, Rommel akasarudza kutamisa chinogumbura pakati. Asi pano mutsara wepamberi wakanga wakapfava, uye chitsama chakanaka chemasvingo chakanga chacherwa. MaGermany akaita fambiro mberi shomanene. Mauto eSoviet akaramba.
  Mukuwedzera, vatsigiri veBelarus vakaitawo basa, avo vakarwa hondo yezvitima uye vakadzivisa kuendeswa kwekusimbisa pakati. Nokudaro, maGermany akakwanisa kufambira mberi kubva pamakiromita makumi matatu kusvika kumakumi mana uye akamhanyira kune mamwe masvingo ane simba.
  Goering, kusiyana naHitler, ainyanya kuda kutarisira hupenyu hwevaGerman uye akamisa kushungurudza pasi. Pakave nekutaura nezvekuti yaive nguva yekuita runyararo neUSSR. Kana kumbomira hondo motanga nhaurirano.
  Asi USA neBritain dzaisatombopikisa kuti humambo huviri hwehudzvanyiriri hunoramba huchiparadzana. Uye Goering naStalin vaisadawo kubvumirana. Germany nevatsigiri vayo vakanga varasikirwa nemasoja akawandisa kuti vadzivise nharaunda yavo. Uye Stalin akanga asingadi kurasikirwa nenyika yake. Uye nyika dzeBaltic, Belarus, Moldova nehafu yeUkraine ine Kiev inzvimbo yakawandisa yekurasikirwa. Uye haugoni kufungidzira kukunda kwakadaro pamberi pavanhu. Kunyange zvazvo mashoko anoparadzirwa achiziva nzira yokunyengedza nayo vanhu.
  Muchidimbu, hondo yakaenderera mberi, uye Goering aivimba nemhepo inogumbura. Zvaida mari shoma uye kurasikirwa kwevanhu, asi zvakawanda zvenyama. Mukuwedzera, ndege yejeti, iyo yakanga yakasimba, yakanyatsoshanda uye yakanyatsogadziriswa kupfuura propeller ndege, yakatanga kupinda mubasa pane serial scale. Asi iyo USSR yakanyatso kunonoka nejet aviation.
  Saka, kune kutanga, vakashandisa ME-262 neine makumi matatu-millimeter air cannon. Zvisinei, dzakanga dzisati dziri ndege dzakanaka zvikuru. Chokwadi, dzaimhanya uye dzakatsiga, asi dzakanga dzisingagoneki uye dzaiwanzobondera.
  Zvimwe zvinoshanda yaive screw-yakaiswa TA-152. Anogona kushandiswa ese ari maviri sendege yekurwiswa uye semabhomba epamberi. Uye kusvika zvino, ndege dzejeti dzakagadzirwa semubatsiri kune ndege inofambiswa nepropeller, uye kwete panzvimbo yavo.
  Asi chokwadi mabhomba ejet akaonekwa. Somuenzaniso, "Arado", iyo varwi veSoviet vaisagona kunyange kubata nayo. Uye akasika matambudziko akawanda kune Red Army. Uye kunyanya sekumberi-mutsetse wendege. MaGerman zvakare aive nejet kurwisa ndege. Uye mamiriro acho ezvinhu akawedzera kuipa.
  Muna Ndira gumi nemapfumbamwe makumi mana neshanu, iyo Red Army pachayo yakaedza kufambira mberi pakati. "Panther" 2 yakawedzera kupararira sezvayakapinda munhevedzano. Pfuti yakanaka, yakareruka inozvifambisa yega, iyo E-10, yakaonekwawo, ine silhouette yakaderera, kumhanya uye kuderera. Uye zvakanyanya kusimba ne88-mm pfuti yeE-25 inozvifambisa pfuti.
  Yakanga iine zvakawanda zvakafanana neJagdpanther, asi yakanga ine denser dhizaini, iyo yaiita kuti iite yakaderera mu silhouette uye yakareruka. Uyezve, ukuru hwezvombo zvepamberi pamakona makuru zvakaramba zvakakura - zana remamirimita, izvo zvakaita kuti ive isingapindike kumabhomba eSoviet. Asi kusvika pari zvino idzi pfuti dzinozvifambisa dzakangotanga kusvika, uye Jagdpanther inoramba iri iyo huru tangi muparadzi simba.
  Iyi pfuti inozvifambisa-yega, nekumhanya kwakajairika uye kufamba, yaive nekudzivirirwa kwakanaka kwehuma, yakatendeuka nekukurumidza, uye pfuti yayo ye88-milliliter uye kureba 71EL yaingova nymph mukurwisa matangi evavengi.
  Zvakanaka, Tiger 2 yakarwa. Kusiyana nezvazvaive panguva yeHondo Yenyika Yechipiri munhoroondo chaiyo, pano yakagadziridzwa, ine churu chebhiza injini uye nhete turret. Izvi zvakaita kuti tangi rigamuchirwe maererano nehunhu hwekutyaira, uye yakareruka turret yakatenderera nekukurumidza. Saka Red Army ine rimwe dambudziko.
  Kazhinji, maGermany ane simba kwazvo, uye pfuti yavo yeMP-44 yakakwirira kupfuura yose yeSoviet model, uye maGermany ane huwandu hwakakwana hwepfuti dzemuchina. Kusanganisira avo vakatengwa nechikwereti kuUSA neBritain.
  Iyo Yak-3 yakagadzirwa muhushoma shoma nekuda kwekushomeka kwemhando yepamusoro duralumin. Munhoroondo chaiyo, izvi zvakabhadharwa nezvinhu zviri pasi peLend-Lease. Asi iye zvino havachipo. LAGG-7 yakagadzirwawo muzvikamu zviduku, uye LAGG-5 haisati yabviswa kubva mukugadzirwa kwehuwandu - kunewo matambudziko nealuminium nemhangura. Uye idzi ndege itsva dzeSoviet dzichiri dzakaderera kune ndege dzeGerman. Iyo PE-2 yakanga isiri ndege yakaoma zvikuru kubhururuka, asi muna 1945 yakanga yapera zvose mutsika uye kwete mutsika chete. Iyo IL-2 zvakare ndeye yakare kurwisa ndege, asi haisati yamiswa, uye iyo IL-10 iri kugadzirwa chete semubatsiri kwairi. PE-8 ishoma nhamba yendege. Tu-3 hainawo yakawanda. Zvakanaka, pane dambudziko guru nemabhomba emabhomba.
  Uye maGermany akawana Yu-488 - yekutanga serial four-injini bhomba. Uye yakapfuura yeAmerica B-29 nemakiromita zana mukumhanya nekuda kwenzvimbo yayo yemapapiro madiki uye injini dzine simba. Zvakanaka, muUSSR pakanga pasina vanhu vakadaro. Zvakanaka, pamwe neTA-400 ine simba zvikuru-injini nhanhatu ndege. Uye pakanga pasina kugamuchirwa kwavaiitawo.
  Kurwisa kwechando kwemauto eSoviet hakuna kubudirira. Kurwiswa kwacho kwakakundikana uye mauto eSoviet akakandwa kumashure kunzvimbo dzawo dzepakutanga. Pakati paApril, mauto eSoviet akaedza kufambira mberi zvakare. Asi zvakare havana kubudirira uye vakarohwa zvakare vakadzoswa.
  Iyo Third Reich pachayo yakaedza kufambira mberi muna Chivabvu. Asi izviwo hazvina kubudirira. Kunyange zvazvo maGermany akakwanisa kupinda mukudzivirira kweSoviet. Kekutanga, serial E-100s akatora chikamu muhondo. Mota dzine nhumbi dzokurwa dzine simba uye zvombo, uye dzinofamba kupfuura Mouse. Asi muhondo chaidzo mastodon aya aisapenya. Uye tangi yacho yaidhura zvishoma uye yakaoma kugadzira.
  Ipapo maGermany akatanga kubhomba USSR zvakatonyanya kushingaira. Iyo ME-262 X yakaonekwa, yakawedzera kumberi, yekumhanya-mhanya inofambiswa. Zvakanaka, iyo ME-1100 ine akasiyana-anotsvaira mapapiro akapinda mukugadzira. Asi ndege yekupedzisira yaida vatyairi vendege vanonyatsokwanisa. Kufanana neXE-162, iyo, pasinei nezvose zvayo, kusanganisira nyore kugadzirwa, inodawo vatyairi vezvikepe vane ruzivo.
  MaGermany aivewo nejet bomber ine mapapiro anotsvaira mberi. Zvakanaka, uye zvakare kuvandudzwa kwemichina isina muswe. Vese vanorwa nemabhomba.
  Zvakanaka, uye jet gliders ine vatyairi vane hunyanzvi. Muzhizha, yekutanga disc-yakaita seGerman helikopta yakaonekwawo munhevedzano. Mamiriro ezvinhu akanga achiwedzera kuoma.
  Uye muUSSR yakawedzera SU-100 yakabudiswa. Yakanga ine zvakawanda zvakanaka pamusoro peT-34-85. Chekutanga, zvombo zvine simba zvakanyanya zvinokwanisa kurwisa matangi eGerman. Uye chechipiri, nekuda kwekushayikwa kweiyo turret inofambiswa, pfuti dzinozvifambisa dziri nyore kugadzira. Munhoroondo chaiyo, hondo yakakurumidza kupera mushure mekuonekwa kweSU-100, uye bheti yakaitwa pane yakanyanya kukwirisa uye yakachengetedzwa zvirinani T-54. Asi munyika ino, Hondo Yenyika Yechipiri, kana kuti Hondo Yenyika Yechipiri, yakaenderera mberi. Uye bheji yakaitwa papfuti inozvifambisa iyo yaive nyore kugadzira uye pfuti iri nani.
  Ichokwadi, iyo SU-haikwanise kutenderera turret, asi mukudzivirira izvi hazvina kukosha.
  Saka iyo SU-100 yakapinda mukuwedzera kwakapararira kugadzirwa. Matsutso nechando zvakapfuura mukuyedza kurwisa mativi ese, asi kumberi kwakava kusashanda, sekunge muHondo Yenyika Yekutanga. Gore remakumi mana nematanhatu rasvika. Iyo ME-262 X jet ndege yave yakakurumbira, uye kumhanya kwayo kwakawedzera kusvika chiuru nemazana maviri emakiromita. Muchirimo maGermany akawedzera dzvinyiriro yavo mumhepo. Zvakanaka, iyo TA-500 ine jet injini yakatanga kutambudza USSR zvakanyanya, kusanganisira mafekitari muUrals uye kunze kweUrals. Goering yaivimba nekuneta kweRussia.
  Mumatsutso, mauto eSoviet akaenderera mberi asina kubudirira. MaGermany akarwisa nemhepo uye akachengetedza simba ravo. Saka USSR yakatanga kurwara nemabhomba asina mauto. Uye kuparadza zvivakwa.
  Zvikadaro kusvikira gore rechimakumi mana nemanomwe rasvika. Munguva yechando, mauto eSoviet akaedza kurwisa zvakare. Pakati pematangi eUSSR, chete IS-3 yakaonekwa mumutsara. The advantage of the car was good protection yehuma ne turret. Izvo zvisingabatsiri zvinowedzera uremu, kuoma mukugadzira uye kutyaira kuita. Asi IS-4 haina kupinda mukugadzirwa, saka Stalin akarambidza kugadzirwa kwematangi anorema kupfuura matani makumi mashanu. MuGoering's Germany, "Panther" -3 yakaonekwa iine kanoni ine simba 88mm ye100 EL, caliber, ine nhumbi dzokurwa dzakakora zve 150 mm pakona yemakumi mana-madhigirii ehuma yehull, uye 200-mm turret ine mantlet. Uye 82 mm yemativi akatenuka. Tangi yairema matani makumi matanhatu nerimwe, asi injini yaisvika 1200 horsepower.
  Muchina uyu waive mukuru kune weSoviet uye waive wakasimba uye uchifamba.
  Saka gore rechimakumi mana nemanomwe rakapfuura... rechimakumi mana nemasere rakauya. MuU.SSR, tangi inogamuchirwa kana isingagamuchirwi yakapedzisira yasikwa - IS-7, asi yakanga yakaoma kuigadzira yakawanda mumamiriro ehondo. Uye saka iyo SU-130 inozvifambisa pfuti yakapinda mukugadzira, yakareruka, nyore kugadzira, uye yakadzivirirwa zvishoma pamativi.
  MuGermany muna 1949, "Panther"-4 yakaonekwa. Kwenguva yekutanga, maGermany akagadzira tangi-yakagadzirwa yakawanda ine kuchengetedzwa kwakanaka kwezvombo zve 170 mm uye chimiro chakanyanya kuoma - injini uye kutumira kwaiva mune rimwe bhuroki uye mhiri, uye painjini yaiva gearbox. Saka, nehuremu hwematani makumi manomwe, zvaigoneka kuisa pfuti yepamberi ye250 mm, yakatenuka 170 mm, pfuti ye105 mm uye dhiramu kureba kwe100 EL. Uye gasi turbine injini ye1500 horsepower.
  Izvi zvinoreva kuti, "Panther" -4 yakave yakashongedzwa zvakakwana uye isingapindiki kune motokari yakakurumbira, SU-100, kunyange padivi, kana kuti inenge isingapindiki, chete pakanga pane mukana wepedyo. Zvese nhare uye chimbuzi. Iyo gasi turbine injini yakamhanyisa kunyange matani makumi manomwe pamakiromita makumi matanhatu paawa.
  Nokudaro, vaFascist veGoering naRommel vakanga vachironga kukudziridza chigumbuso pamusoro peUSSR. Kunyange Soviet SU-130 yaisagona kupinda mu "Panther" -4 musoro-on, uye muchina weGermany pachawo wakatora maSoviet kubva kure kure. Uye iyo IS-3 yakatomiswa. Uye iyo USSR inonyanya kutsamira pane chimwe chinhu chakapararira uye chiri nyore. Uye ipapo Stalin akafa muna May 1949, uye zvinoita sokuti zuva rabuda zvachose.
  . CHITSAUKO Nha.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakauraya boka guru reChinese. Asi Mao Zedong pachake haana kubatwa.
  Mushure mezvo vana-varwi vakaitora uye vakazorora zvishoma. Mwedzi waive Ndira chiuru nemazana mapfumbamwe nemakumi matatu nepfumbamwe. Tsar Nicholas II akanga ava kuda kusvitsa makore makumi manomwe nerimwe. Uye akatanga kutonga, kusiyana nenhoroondo chaiyo, mugore rechiuru nemazana masere nemakumi masere nemaviri. Kureva kuti hurumende yatopinda mugore rayo rechimakumi mashanu nemanomwe. Uye rekodhi yaIvan the Terrible yakaputswa. Nicholas II pachake, zvisinei, angada kuputsa rekodhi yaLouis weGumi nechina yeanopfuura makore makumi manomwe nemaviri ekutonga. Zvakanaka, chii - tarisa. Nicholas II achararama kwenguva yakareba saVladimir Vladimirovich Putin. Kwete, asi kwete zvishoma. Uye chishuvo chetsar hachisi pasi pePutin. Saka pachine hondo pamberi, ingave Hitler, kana pamwe chete naHitler kuEurope. Zvichakadaro, Oleg Rybachenko akasarudza kuita weti zvishoma.
  Hondo yekupedzisira yeHighlanders yakapera muna 2017. Uye pakati pavo pane vaviri chete vakasara - Duncan MacLeod uye Oleg Rybachenko. Iyo yekupedzisira yaive mumuviri wemukomana wemakore gumi - ndiyo nzira yaakazove mukwiri wegomo. Mukomana uyu akareba mamita makumi mana neshanu uye anorema zvisingasviki makirogiramu makumi mana. Duncan Macleod akava munhu ari nyore, uye sevamwe vanhu vanofa akakwegura uye achirwara. Asi Oleg Rybachenko akaramba ari mukomana ari nyore. Uyezve, chinonyanya kushamisa ndechokuti akanga atova munhu mukuru, asi aida chaizvo kuwana kusafa. Uye haana kuzvarwa ari murume wegomo. Izvi zvinoitika kashoma kuvanhu semufaro. Eya, kunewo sangano rinoita chokwadi chekuti chakavanzika chevasingafi hachizivikanwi kuruzhinji rwevanhu uye nevamwe vanhu, uye zvakatonyanya kumabasa ehungwaru. Mabatiro avanoita izvi ndeimwe nyaya ine chakavanzika chayo. Asi hondo yevakwira makomo yapera. Duncan MacLeod chete ndiye akasara - iye ega asina kuurayiwa nedzimwe Highlanders. Asi iye zvino ava munhuwo zvake, uye ari kuchembera zvishoma nezvishoma.
  Uye Oleg Rybachenko, kune rumwe rutivi, akafanana nemhuka yemakomo - ane hunyanzvi hwekusafa, uye kupora kubva kumaronda, uye neimwe nzira inotonhorera kupfuura yekumusoro. Somuenzaniso, mhuka yemakomo inogona kuurayiwa nokudimburwa musoro kubva pamuviri. Asi Oleg acharamba ane upenyu munyaya iyi, uye musoro wake uchadzorerwa. Kureva kuti haafi zvachose. Asi nokuda kweizvi aifanira kuva mukomana akanaka, mutsvuku, ane mhasuru wemakore gumi okuberekwa. Uye kubva muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe, enda kune kure kure uye ugoita marudzi akasiyana-siyana emamishinari ikoko - shure kwezvose, kusafa, uye kunotonhorera zvakanyanya kupfuura izvo zvezvikomo, apo chaizvoizvo kunyange kuputika kwebhomba rehydrogen hakuzokuurayi. , unofanira kushanda. Mushure mezvose, vamwari havapi zvipo zvakadaro. Uye Oleg akabvuma - muedzo wokurarama nokusingaperi wakanyanya kukura. Uye zvingave zvinonakidza kufamba zvese kutenderera pasirese uye zvekare. Mushure mezvose, kune nguva dzakawanda kwazvo. Chokwadi ndechekuti, zvingava zviri nani kuve mumuviri weanosvika makore gumi nematanhatu - kukwanisa kuda vasikana. Asi nhamo, tinofanira kugamuchira mamiriro emasimba epamusoro. Uye kuva mumuviri wemwana ane makore gumi, nokuti ndiani anoziva nguva yakareba sei, ndeyechokwadi mumuviri usingafi, uyo watova kuwedzera uye iwe unogona kumirira nekukura. Kana masimba akakwirira akagutsikana, ipapo achakubvumira kuti ukure, urambe usingafi. Zvichakadaro, mwana anoenda kuhondo uye kuita mishoni yavanoraira, kana kunyange sezvaunoda uye sarudza.
  Iye zvino mukomana asingafi akadzika munguva yakapfuura. Munguva yevaFarao veEgipita - izvi zvinenge zviuru zvishanu zvemakore apfuura.
  Chirimo muEgypt, kwave kutopisa, asi kwete kutsva. Oleg akanga akapfeka chete matanda ekushambira - hupfumi hwemasimba makuru. Iri ndiro basa rekutanga, uye anofanira kuwana zvipfeko pachake, pamwe chete nezvombo. Uye mukomana ane tsandanyama akazviwana ari hafu asina kupfeka uye asina zvombo munyika yevatorwa. Pakutanga, Oleg akanzwa jecha rinopisa pasi petsoka dzake dzisina chinhu. NdiKubvumbi kuEgypt uye kuri kupisa chaizvo. Uye makumbo evana vemukomana haasati ave akaoma. Akangogamuchira muviri usingafi, wemwana uye achiri kuda kujaira.
  Mhepo yaidziya yakavhuvhuta nepakati pemuviri wakasimba uye une tsandanyama. Akanga akaita semwana anovaka muviri, kana kunyatsoita kugwinya. Iro vhoriyamu haina kunyatsonaka, asi kune zororo uye kudzika kwekudhirowa. Ganda rine mwero, asi rinogona kukurumidza kusviba muzuva reAfrica.
  Mukomana akacheuka. Miti yemichindwe isingawanzowaniki yakamera. Unoona kuti kure kure varimi vari kushanda. Vakanga vakapfeka nguwo chena. Vana chete ndivo vakashama, vanenge vatema kubva mutsvuku. Zvino kure kure kwaiva nemusha.
  Oleg akadzungudza musoro. Hapana chakakosha kusvika parizvino, saka ndakatora nhanho. Yaipisa sosi zvishoma, asi yaiwanzoshiviririka uye ichiti tikwekwe zvishoma. Hazvina kujeka, chaizvo, basa rake nderei? Uye chii chaaifanira kuita pano uye ipapo inzwi remasimba makuru rakanzwika:
  - Iye zvino kuvakwa kwepiramidhi yeDjoser kunotanga pasi pekutungamirirwa kwe
  Architect Imhotep. Uye unofanira kuenda ikoko.
  Oleg Rybachenko akanyemwerera uye akadzungudza musoro wake semwana. Iri ndiro piramidhi yekutanga yakavakwa muEgypt yekare. Ndiko kureba kwatakaitwa kare. Hakuna makombiyuta, materevhizheni, maredhiyo, nhare chete, asi hakuna kunyange ngoro dzehondo. Idzi ndidzo nguva.
  Mukomana akanga abatwa akatura befu, akanzwa kakubatwa neruoko rwaisaonekwa kumusana, ndokufamba achitsika tsoka dzake dzakashama, dzemwana. Yakanga iri nguva yekuenda, muviri uchiri mudiki, wakareruka, uye iwe uzere nesimba. Mwana wekusingaperi akatotanga kumhanya. Uye kutaura chokwadi, zvaive zvakakura sei.
  Oleg Rybachenko akamhanya semhembwe inomhanya, uye akanzwa kufara zvekuti mukomana asingafi akatanga kuimba, achinyora sezvaaienda:
   Ndiri mukomana wenguva huru yeRussia,
  Kana isu tichida kuita jee kuzunungusa nyika yese!
  Mushure mezvose, vanhu vakuru havasi nhata zvachose,
  Uye murwi wese chifananidzo kwandiri!
  
  Ndakazvarwa ndiri mukomana mumakore anokosha,
  Imo iyo komputa inosarudza kuseka ...
  Uye ndiani achapfeka jasi mukupererwa nezano,
  Chando chiri groovy uye kuruka zvindori!
  
  Kwete, Africa muRussia yedu yakakura,
  Asi nesimba risingaperi Siberia ...
  Uye vasikana vedu vakanyanya kunaka mune zvakasikwa,
  Uye mukomana wese igamba kubva pakuzvarwa!
  
  Ida Kristu uye kukudza Ishe Mukuru,
  Mwari tsvimbo ngaititonge nokusingaperi!
  Mashizha anoshanduka eyero uye anoshanduka kuva goridhe,
  Ndinotenda kuti Mwanakomana waMwari Svarog achapa simba!
  
  Tese tine zvakawanda zvezviitiko zvekupfuura,
  Famba uchitevedza universal spiral zvachose...
  Unoda kuva nezvakawanda zvekuzvivaraidza nazvo here?
  Mwari murume ngaakudzwe nekusingaperi!
  
  Zvose zviri munyika zvinobvumwa kuti ishoko rinozvikudza,
  Imo mune moyo mumwe weWekumusoro-soro Mhuri-Baba.
  Uye kune kuenderera kwehupenyu mushure meguva,
  Uye tinogona kusvika kudenga, nditendei kusvika kumagumo!
  
  Nditende, ukuru hwevaRussia hunozivikanwa nenyika,
  Nekurova kwebakatwa redamask, vakapwanya fascism ...
  Isu tinokosheswa uye tinodiwa nemarudzi ese epasi,
  Uye munguva pfupi tichamira panyika yedu secommunism tsvene!
  
  Tichaendesa nyeredzi kune dzakasiyana nyika,
  Uye isu tichava kureba uye kutonhorera kupfuura munhu wese, Rod ngazvirege.
  Mushure mezvose, vaRussia vakasimba vatyairi vendege,
  Murwi akashinga, achabvambura ani zvake!
  
  Tinogona kukwira pamusoro penyika,
  Uye ita chimwe chinhu chingavhundutsa satani...
  Mushure mezvose, chinhu chikuru chemurwi weRussia kusikwa,
  Uye kana zvichidikanwa, murwi achaponesa Nyika yeBaba!
  
  Nokuda kwekubwinya kweRussia, mabasa ehugamba,
  Vhomora bakatwa rako urwe zvakaipisisa...
  Uye iwe hautarise mauto eRussia,
  Ngativakei communism tichitamba!
  
  Chii chakamirira mune ramangwana - iwe unogona kuona nzvimbo yakaoma,
  Asi pamwe chete, ndinotenda, tichaita kuti zvirarame ...
  Uye kurongeka kuchava kwakanaka uye kutsva,
  Uye tichachenesa zvose zvinonyangadza nemoto!
  
  Mushure mezvose, munyika yedu Mwari neMureza chinhu chimwe,
  Musoja wekare ari mukufara kwehondo...
  Vamwe vevarwi ngavave vatochena vhudzi,
  Uye mumwe munhu asina ndebvu, asiwo samambo muhondo!
  
  Russia ikozvino yakwira pamusoro penyika,
  Miromo yemakondo ekuRussia inopenya segoridhe.
  Zvigadzirire iwe chifananidzo chaMwari weproletarian,
  Zvimwe zviito uye pfungwa dzisinganyanyi kurwadza!
  Mukomana akaimba nesimba guru uye nezwi rairira. Uye panguva iyoyo akadanwa mumutauro waiita seRussia kuna Oleg Rybachenko. Kunyange zvazvo chaizvoizvo vatasvi vemabhiza vaitaura Egipita Yekare. Asi mukomana akabatwa angave akagamuchira chipo chinowanzoitika mumanovhero pamusoro pevafambi venguva, apo, mushure mekufamba, unogona kunzwisisa zviri nyore mutauro wenguva iyo iwe unozviwana iwe pachako. Chero zvazvingaitika, iyi yakakura kuwedzera.
  Uye mhere yakati:
  - Urikumhanyira kupi, muranda!
  Oleg akamira ndokutarisa vatasvi. Vakanga vakapfeka machira, akatambanudzwa, hwashu nengowani mumisoro yavo. Uye vakabata minondo mumaoko avo, uye uta hwaionekwa seri kwemusana. Asi ndinofanira kutaura kuti munguva dzekare vaIjipita vaizivikanwa nekugona kupfura. Mumwe wevatasvi vemabhiza akatobvisa uta hwake pafudzi rake. Oleg akadedera zvishoma. Asi ndakazorangarira kuti akanga asingafi. Asi zvimwe chetezvo, kana museve ukabaya nyama yemwana, unokuvadza.
  Naizvozvo, mukomana asina kunaka akakotama nekuzeza ndokupindura:
  - Ini handisi muranda! Ndiri mwana wedzinza rakasununguka!
  Mutasvi webhiza dzvuku akati:
  - Iwe hausi muEgipita, une vhudzi jena. Iwe unogona kuona kubva kuEurope nhengo yerudzi rwevatorwa!
  Oleg akakwenya mapendekete ake emwana ndokupindura:
  - Kubva kuEurope? Eya, kusvikira kutambanuko yakati unogona kutaura kudaro, kunyange zvazvo vamwe vasina chokwadi!
  Vatasvi vakasvetukira kumukomana. Nezviyero zvekare, kureba kwemamita imwe uye masendimita makumi mana neshanu hakusi kudiki. Izvi ndezvomuzana remakore rechimakumi maviri nerimwe - kukura kwakajairika kwemakore gumi. Asi kuEgipita, mukomana wacho anoita seakura, zvichida kunyange achiri kuyaruka, uye asiri mwana.
  Mutasvi akadhonza lasso kubva mubhandi rake ndokuti:
  - Wakapfeka somuranda, wakashama uye usina shangu. Iwe hauna kana glue. Huya nesu uye isu tichakumaka, uye nekuda kwekuvakwa kwepiramidhi tinoda nhapwa nyowani, dzine hutano uye nyowani.
  Oleg aida kurwa, kunyanya mumuviri usingafi, akanga achikurumidza uye ane simba kupfuura vanawo zvavo, kana kunyange vakuru. Kana kuti angaedza kurwa. Kunyangwe pfungwa yekarate yaive kure uye cinematic. Zvisinei, muhupenyu hwekare, Oleg akatamba mubhokisi uye aiva tenzi wekusimudzira uremu, saka angadai akadzinga vanhu ava vasina simba.
  Asi inzwi remasimba makuru rakati:
  - Usapikisa! Chikamu chechinangwa chako ndechekuti iwe uve muranda kwenguva pfupi. Kunyangwe mukundi mukuru wenguva dzese uye vanhu, Genghis Khan, aive muuranda - zvirinani maererano nengano.
  Oleg akagomera uye akabvumira lasso kukandwa pamutsipa wake wemwana. Ndokuzvuzvurudzwa netambo kunge kambwanana.
  Paiva nejecha rinopisa pasi petsoka dzisina chinhu dzemukomana, uye tambo yakanga ichimutsikirira pamutsipa wake. Uyezve, vatasvi vaikurudzira mabhiza avo, uye vaifanira kufambisa makumbo avo kazhinji, kazhinji. Uku ndiko kumudzinga kwavo.
  Mukomana wacho anomhanya, zvisinei, uye anokwanisa kufambirana navo. Mumwe wevanyori anoti:
  - Agile muranda. Pamwe zvingava nani kumutora kuti apinde muchiuto? Angave mufambi here?
  Mumwe akaramba achiti:
  - Kwete, ngaavake piramidhi panzvimbo. Zvichamubatsira kuti awane kudzidziswa kwemuviri, uye kana akararama, tinomuendesa kuuto.
  Oleg akadedera. Asi akabva afunga kuti nemano ake aizogara achikwanisa kutiza kubva muuranda. Uyezve, zvingave zvinonakidza kuziva kuti chii chinonzi kuva muranda?
  Muhupenyu hwake hwekare, apo Oleg akanga ari kuchikoro, akaverenga nezveuranda muRoma yekare, uye Egypt zvakare. Zvaiva pachena kuti varanda, kunyanya vana, vaiva nenguva yakaoma. Uye zvino aifanira kuzvionera paganda rake.
  Kunyanya, kana iwe uchiyeuka zvinyorwa zvevana vakabatwa, haungayeuki kuti vaifanira kushanda sevaranda papiramidhi. Kunyange zvazvo dzimwe nguva vaitova varanda uye vakagamuchira shamhu.
  Oleg akaona mudungwe wevakomana vakatakura mitoro pamusoro pemisoro yavo. Vana vacho vakanga vane ganda rakasviba nokuda kwekupiswa nezuva, uye varanda vaviri vaduku vakanga vane vhudzi rakacheneruka nezuva. Vakomana vacho pachavo vanenge vakashama, vakaonda, asi vane hutsinye, uye pasinei nezera ravo duku, tsoka dzavo dzisina maoko dzatove dzakasvibiswa uye keratinized.
  Pane zvikwapuro kumusana nekumativi. Uye chiratidzo chakakosha papfudzi - muIjipita - inoreva pfuma yaFarao.
  Oleg akafunga nekudedera kuti zvinofanira kunge zvichinyanya kurwadza kana vakakuisa nesimbi inopisa. Uye zvechokwadi vakaita izvi kuvakomana, uye zvichida vakadzvova zvinotyisa. Vamwe vana vakagerwa misoro yavo. Zvisinei, kwete zvose. Nezuva remuAfrica rakadaro, musoro wako unogona kubva pakugerwa kwakadaro.
  Asi kana iwe watogamuchira kusafa, saka iwe unofanirwa kutsungirira: shure kwezvose, hapana chinopiwa mahara. Uye kunyange kuva muranda anenge asina kupfeka, Oleg anonzwa zvakanaka kwazvo. Zviri nyore sei kufema kana iwe uri mumuviri wemwana, uye wava kuda kusimuka.
  Uye murandakadzi, kuti awedzere moyo wake, akaimba:
   Ndiri murwi wechidiki wekarate,
  Ndinoda kutsiva nevavengi vakaipa...
  Kunyangwe hutsinye hunotyisa hunorwisa,
  Isu vakomana taigara tichiziva kurwa!
  
  Kune vakomana, nditendei, hapana zvipingamupinyi,
  Kana mhomho yevasina shaggy inofambira mberi...
  Mukomana achanangisa pfuti yake noushingi,
  Uye murwi anopfura chaizvo vavengi vakaipa!
  
  Mukomana ane chipfuva chakapinza chepfuma,
  Ichacheka nepakati chero rudzi rwezvombo ...
  Svarog zvechokwadi saBaba kwaari,
  Achatumira musikana akanaka!
  
  Mwana murwi anobva muchidyiro,
  Kana chando ichimhanya ndisina shangu...
  Munoparadza muvengi nehasha;
  Vadiwa, sunungura mabhurugwa emukomana wako!
  
  Rwisa muvengi uchishandisa chipfuramabwe,
  Ndakairova zvakanyanya ne anti-charge ...
  Mukomana anoziva kuti haakundiki muhondo,
  Kungocheka iyo orc armada!
  
  Kana mukomana achirwa, ikirasi
  Anocheka nebakatwa, anopfura nemupfuri...
  Adidas class sneakers
  Anoiedza kumusikana akanunurwa!
  
  Zvakanaka, kana orc ikamhanyira kurwisa zvakare,
  Ipapo murwi wechidiki achamurova nechitsitsinho chake ...
  Kukunda kuchavhura zvibodzwa zvisingaperi,
  Kuratidza miganhu yehasha!
  
  Ndiri Petka, mukomana akasimba anopayona,
  Kwete Leninist - space age...
  Ndinoratidza munhu wese muenzaniso wakanaka,
  Ndinopwanya vavengi vangu, idzo nhata!
  
  Heino orc iri patangi yakapetwa,
  Ini ndiri antiparticle yake ...
  Uye iyo hull yakange yakasvibiswa ne hyperplasma,
  Tem akaratidza peji rinokunda!
  
  Zvakanaka, ko kana paine kwakaipa troll muhondo,
  Mukomana achamukwazisa nemufaro...
  Pane moto unotyisa mumaziso emwana.
  Vana vanoparadza kudaro!
  
  Uye ndege, uye icho hachisi chinhu,
  Tichamuwisira pasi nekurova kamwe chete...
  Mukomana ane tambo yakasimba mumaoko ake;
  Uye iyo orc pamwe iri kufema muhutsi!
  
  Saka ndakamutema nebakatwa.
  Ndakanyatsogura musoro wemhandu...
  Hatina hanya nematambudziko ese zvachose,
  Chinhu chipi nechipi chinogona kuitwa nemusoja asingatyi!
  
  Heuno mukomana ari kurwisa zvakaipa orcs,
  Akamhanyisa guyo neminondo nemajeko...
  Kubva patsoka dzisina mwana muchando;
  Kunyange pfarivari dzaipenya zvakajeka!
  
  Uye ruzhinji rusingaperi rweorcs,
  Chokwadi ndarasika muhondo iyi...
  Kunyangwe ndebvu dzemukomana dzikasakura,
  Uyu wechidiki ari mudutu anokunda zvese!
  
  Apa mukomana akaridza mhere, matama azara,
  Uye dutu rakabva mumuromo mevarwi ...
  Sei varume vanodada vakarwa?
  Zvinoitika kuti ma orcs mabhebhi!
  
  Mwana wekarate akavhomora minondo yake,
  Orcs yakakungurutswa semisoro yekabichi...
  Funga kuti uku kurova kumukomana,
  Uye kurukurirano yejaya ipfupi!
  
  Mukomana akabvisa chitsitsinho chake muziso,
  Kuitira kuti orc inzwe isina chinhu muhondo ine chisimba...
  Uye kana akakurova neuta, idhaimani,
  Haana kutongosuruvara pamusoro pokuparadza vavengi vake!
  
  Uye kurwira Nyika yedu ...
  Kuti Nyika yeBaba ibudirire nesimba,
  Bvumirai mudenga segondo rine simba.
  Izvo zvakasikwa hazvina kana kukwana!
  
  Mukomana, zvirokwazvo uri shumba duku,
  Izvo zvinomisa Nyika nekutinhira kwayo...
  Zviroto zvevanhu hazvizove nematambudziko,
  Kunyangwe Kaini akapindira nepasi!
  
  Ane simba guru
  Ndiani anorwa nemauto asingazive zvibodzwa...
  Tichagamuchira, ndinotenda kuverenga kutsvene,
  Uye Zuva riri kupisa pamusoro peNyika yeBaba!
  
  Kana mukomana akunda ma orcs,
  Uye achacheka magobli kuita makabheji...
  Iyo monolith icharatidza hushamwari hwayo,
  Uye troll nemavampires zvichange zvisina chinhu!
  
  Ipapo tichavaka paradhiso munyika yose,
  Apa tichange tiri vadiki semakoko...
  Pamusoro pemukomana uyu, shinga ushingi,
  Irwa nemuvengi, uye mukomana usakukurwa!
  
  Ipapo korona youshingi yakakumirira,
  Iwe uchava mambo asina kumboitika ...
  Anohwina akavhura zvibodzwa zvisingaperi,
  Muzita rekubwinya kwakajeka uye kusingagumi!
  Paaiimba, Oleg akarohwa netyava kakawanda nesimba rake rose. Muranda akanzwa kurwadziwa, asi izvi zvakangoita kuti awedzere kuimba. Vakazosvika kumusasa wevaranda. Kwaingova nevakomana vakanga vasati vamera ndebvu. Asi paivawo nemusiyano mukuru wezera. Kubva kune vechidiki kusvika kune vana vanoita semakore mana kana mashanu. Varanda vechidiki vakanga vava kutoshanda. Vaitariswa nevatariri vechirume nevechikadzi.
  Zvisinei, vamiririri vepabonde rakanaka vanorova vana vevaranda neshamhu refu pasina mhemberero. Vazhinji vevaranda vaduku vangave vasina kupfeka zvachose kana kuti vakapfeka chiuno. Vakatsvuka, vanenge vatema, vazhinji vane vhudzi rakachekwa, vakaonda kubva pakudya kushoma uye vachigara vachifamba.
  Vana varanda vaiva mumusasa wakasiyana kubva kuvaranda vakuru, asi vaishandawo kusvikira kuneta, maawa gumi nemashanu kusvika gumi nematanhatu pazuva. Vakomana vaive nezvibhakera pamapendekete ekurudyi. Chete havana kuzviita kune vadiki. Vazhinji vevaranda vaduku vakanga vasina cheni, asi vamwe, zvikurukuru avo vakuru navakuru, vakasungwa necheni kumakumbo avo okuruboshwe necheni nekannonball. Uye izvi zvakaita kuti vakomana vawedzere kurwadziwa. Ndisingarevi kuti gumbo rangu rakanga richikwenyawo muring yecopper yechain. Paive nekunhuwa kubva mumiviri mizhinji isina kugezwa, midiki. Zvisinei, vatariri vacho vanonhuwawo. Vese vaive vakapfeka manyatera, kunyangwe vakadzi. Sezviri pachena kuti vasiyane nevaranda vasina shangu nevaranda.
  Oleg akazununguka; pfungwa yekunhuwa mumuviri wechidiki, isingafi yakanga yakasimba kupfuura yevanhuwo zvavo, uye yakanga isingafadzi. Kazhinji, angada basa remauto. Somuenzaniso, kuva mapiyona muHondo Yenyika Yechipiri. Pamunorwa nemaNazi muchikanda magirinedhi kwavari. Semuenzaniso, zvingava zvakanaka kukanda zvipo zvekuparadza kumuvengi nerubatsiro rwetsoka yemwana asina mwana.
  Wobva wanzwa kunhuwa uku uye...
  Oleg akatungamirirwa kune chivako chematombo apo chimwe chinhu chakanga chichisvuta. Mukomana akava muranda akadedera. Akafunga kuti zvimwe aizopihwa zita. Uye simbi tsvuku-inopisa ichabata bendekete remwana.
  Asi mwana akanga asisaendiswe kufodya. Kwaipisa apa, vapfuri vakadikitira nekunhuwa zvekuti mukomana akaramba akafuratira. Asi ivo havana kupisa mucherechedzo paari, asi vakafunga kubatanidza cheni nebhora kugumbo rake rekuruboshwe.
  Mukuru wacho akati:
  - Anomhanya chaizvo. Inofanira kuvharwa uye musimboti unofanirwa kurema.
  Mupfuri haana kuita nharo. Ndichangobva kubvunza:
  -Kutanga riini?
  Mutasvi webhiza akapindura:
  "Anogona kunge akatiza, saka nyaya yake inofanira kuongororwa nemutongi, anozopa chirango chakakodzera, ozopihwa zita rake, uye zvichida kurovererwa."
  Paive nekuseka. Oleg akasuruvara - akanga achiri asina zvakakwana kuti agare padanda. Iri ndiro basa chairo. Sechiseko.
  Akanzwa mhete yemhangura yaipisa ichimonerera pachidya chebeche rake.
  Ganda rinopisa zvishoma, uye ipapo mupfuri anobvisa mbambo kubva pafori uye oiroverera mukati zvakasimba. Uye tsoka isina shangu, yemwana yemurandarume inosungirirwa zvachose.
  Uye zvibhakera zvinokandwa. Muranda anozvinzwa uye anotomupisa nesimbi inopisa.
  Mupfuri anogomera. Uye zvino zvitsvuku-zvinopisa zvinobata nemaune zvitsitsinho zvemukomana zvisina shangu. Izvi zvinorwadza zvikuru uye Oleg anopopota. Vapfuri vesimbi, uye kunyanya vabatsiri vechidiki, vanoseka uye vakabudisa mazino avo. Izvo zvavari pachena kuti havana zvakakwana. Oleg akanyemwerera. Kana zino rikabviswa, rimwe idzva rinobva rakura. Saka chitsitsinho chakatsva chakamira kurwadza.
  Mupfuri wesimbi akashamisika.
  - Wow! Pakanga pasisina kana blister.
  Mukuru wacho akati:
  - Zvino kushanda! Mukomana ngaashande nesimba.
  Oleg akatorwa kunze kwefoji. Kunhuwa kwacho kwakabva kwapera. Mumwe musungwa akanga achikwevera kumashure kwemusungwa wechidiki, uye zvakanga zvisina kunaka. Asi zvakazara zvinoshiviririka. Muviri usingafi wakanga wakasimba, uye chokwadi chokuti chinetso chakakomba kumukomanawo zvake chakanga chisiri chinhu nokuda kwomwana asingagumi. Uye tsoka dzake dzakashama, dzemwana dzinorohwa uye anoenda kubasa renhapwa - kuvakwa kwepiramidhi kunofamba sekunge kuri kufora. Uye vamwe vana varanda vanotarira neruremekedzo uye kutya. Kutanga, mukomana wemuranda ane tsandanyama kwazvo, uye chechipiri, anotakurwa neketani ine inorema core, sefeather. Kunyange zvazvo kunyange vakomana vakuru vachiri kuyaruka, vane pfumbu yava kutotanga kuoneka pachirebvu chavo, vane chinetso chokukweva cheni nomutoro.
  Hongu, zvichiri zvakanaka kuve usingafi, kunyangwe uri muuranda.
  Oleg akatosarudza kuimba zvakare kuratidza kusaparara kwake:
  Muhondo, aya ndiwo mamiriro edu,
  Kune legion padivi - miriyoni yese iri kumhanya!
  Pfuti inorira zvisingaite,
  Iyo knight inoshamisika zvikuru!
    
  Chii chinonzi bakatwa pakurwa?
  Budiriro iri kuenda mberi!
  Waida kugura musoro
  Kuti urege kuva muoki-bhutsu!
    
  Mushure mezvose, tangi inogona kutyora pfumo rayo,
  Zviri nyore pane kudurura pamusoro pesaladhi!
  Hupenyu husina maturo
  Uine hangover, enda wakananga kuArbat!
    
  Asi heuno iwe, mwana ari kuhondo,
  Majee ese akavhuvhuta kamwechete!
  Kurota mumumvuri pamusoro pekunyarara,
  Kuvhima kana kurova mumhino!
    
  Bhomba richaputika pakarepo,
  Zvimedu zvakasimuka setsime!
  Chipfuti chinorira nehasha,
  Rukova rwemutobvu haisi sherufu yemabhuku!
    
  Imwe mafungu akasimba ekudya,
  Mbavha yakaishandisa zvakajeka!
  Uku hakusi kuseka - kwete bang-bang,
  Kune mugodhi wegoridhe mukunakidzwa!
  . CHITSAUKO Nha.
  February 1939 akasvika, pakava nerunyararo, uye Oleg Rybachenko akaenderera mberi nekunyora kwake.
  Mukomana wemuranda akagamuchira kurohwa kwakasimba kwakawanda kubva pazvamboko panguva yekuimba, asi haana kana kudzedzereka. Mushure mazvo, Oleg akasungirirwa mungoro ndokutyairwa netyava kuenda kubasa. Mwana wemuranda akatsikitsira ndokukweva bhuroko iri ega. Vamwe vose, vakasungwa, vakashama, vakatsvuka, vane mitsetse nezvikwapuro, vakarenda zvokuti mbabvu dzavo dzakanga dzabuda panze, vana vakadanidzira vachishamisika: wow. Uye vakamhanyisa nhanho yavo netsoka dzavo dzakashama, diki netsoka dzine keratinized.
  Uye zvakanga zvakanaka. Oleg ainzwa segamba chairo. Uye akatyaira ngoro nesimba guru.
  Mukomana wekurudyi akabvunza:
  -Uri mwanakomana waMwari here?
  Oleg akapindura achinyemwerera:
  - Kusvika pamwero wakati, hongu!
  Mukomana wemuranda aive nechiratidzo pafudzi rake rekurudyi, nhete, uye kureba kwakafanana nekwaOleg. Muviri wake wainge wakatsvuka, ganda rake rainge dema, asi zviri pachena kuti aisava munhu mutema, chiso chake chaive chemuEurope, uye bvudzi rake rainge rakatsvuka zuva. Akanyemwerera zvakare, aive nemazino ake ese, ndokuti:
  - Sei uri muuranda nesu?
  Mukomana-muranda uye musoro akapindura panguva imwe chete:
  - Uye vanamwari dzimwe nguva vanofanirwa kuedzwa!
  Mumwe wake akagutsurira musoro:
  - Hongu, uye Osiris akaurayiwa naSeti, uye ipapo Mwari weZuva akamutswa!
  Ipapo shamhu yakawira pamusoro pake. Mukomana akadedera ndokumhanyisa nhanho yake. Pakanga pasina nguva yekutaura apa.
  Oleg haana kunzwa kuneta - muviri wake wakanga usingafi shure kwezvose, uye iyi yakanga isisiri jee. Asi chero zvazvingava, kuva muranda kunonyadzisa. Vakomana vevaranda vakanga vadikitira, uye waisagona kugeza muno mugwenga. Saka unofanira kunzwa kunhuwa. Uyezve pamwe haina utsanana. Ndosaka varanda vakawanda vachifa nedenda.
  Kwete iyo yakanakisa adventure. Uye nguva nenguva vairovawo neshamhu. Kunyangwe Oleg achidhonza ngoro nekukurumidza, ivo vachiri kuisundira.
  Piramidhi ichangotanga kuvakwa. Uye inoratidzika kunge yakatsikwa. Uye basa riri pano kwenguva refu. Zvichida vazhinji vevakomana havazorarami kuti vaone kupera kwayo. Uye unogona kuona kudikitira kwavakaita, uye vanotambura nenzara nenyota, uye havawanzopiwa chero chinhu chekunwa.
  Oleg, kuti afadze vakomana vevaranda, akaitora uye akaimba nechido:
  Hakuna chiedza munyika ine rima.
  Iye zvino utsi hwekutuka huri kuwedzera kutsvuka!
  Vanokudzwa vanodya pamapfupa avanhu;
  Uye zuva rega rega mukaha mubhizinesi uri kuwedzera kusimba!
    
  Kune oligarch ine mafuta muMercedes,
  Ane dzimba nezvikepe mugungwa!
  Mumwe akazvitengera nzvimbo yezvitsuwa,
  Mufaro wakavakwa pagomo rakafara!
    
  Uye ndiani ane mari yakanaka,
  Inotenga pendi uye zvivezwa zvekutengesa!
  Sango riri kusvetuka sekangaroo
  Mwero wakakwira nemapoinzi makumi matatu muna Chivabvu!
    
  Tenga uye tengesa, uye zvakare kurasa marara,
  Hunza zvitsva kubva kuChina!
  Uye ndiani anobika makeke eIsita neuchi chete,
  Chete bhokisi risina muoki richagamuchira!
    
    
  Asi ari oligarch asingazorori,
  Haadi kuparadzana nekamwe kadiki!
  Anoda kuisa kutya mune ese anoyamwa,
  Uye koka mutorwa nepfuti!
    
  Uye ndiani mutungamiri we oligarchs?
  Murindi chete anochengeta pfuma "inotonhorera"!
  Pane mupurisa uko "mupurisa" aive kare,
  Mari "hama" iri kukura nesimba nesimba!
    
  Ndeipi iri tariro yevaya vari muurombo?
  Netsitsi, kana chipo cheumambo!
  Motto inopenya nehasha panhovo,
  Tenga doro uye utenge chimedu chegamu!
    
  Asi munhu haaberekwi ari muranda.
  Anofanira kurwira chiremera!
  Kugumisa "mari" isina muganhu
  Saka kuti hupenyu husvike - sezuva!
  Muranda akaimba, uye vamwe varanda vakabatana.
  Uku ndiko kuimba kwavaiita rwiyo rwevanhu vakasununguka, vasingateereri shamhu dzakaipa. Uye Oleg ainzwa nepaaigona napo. Mumwe wevatariri vechikadzi akabatidza tochi achishandisa tinder. Uye moto wakatanga. Akauyisa murazvo patsoka yomurandakadzi yakanga isina chinhu. Oleg akanzwa ndimi dzemoto dzichinanzva mhezi yake, yemwana. Achigeda-geda mazino ake, murandakadzi akarega kuchema.
  Supervisor akaseka ndokuti:
  - Mukomana anoshingirira.
  Ipapo akaunza murazvo kuchipfuva chaOleg chemwana asi chine tsandanyama. Zvakavarwadza kwazvo, murandakadzi akadanidzira achiti:
  - Uri hure sei!
  Mukadzi wekutambudza akaseka ndokuti:
  - Uri mukomana akanaka kwazvo. Uye zvinofadza kwazvo kutambudza vakomana vakanaka!
  Oleg akagutsurira musoro ndokusimbisa:
  - The Marquis de Sade akafungawo saizvozvo.
  Ganda repachipfuva chemukomana rakatsvuka richiita matuzu. Asi vakabva vangonyangarika. Uye zvakare yakatsetseka uye kunyange, tan yakanaka kwazvo yakaonekwa, uye chifuva chemukomana chakaita senhovo mbiri dzakasanganiswa.
  Mutariri akabvunza:
  - Ndiani Marquis de Sade?
  Oleg akapindura achinyemwerera:
  - Munhu ane mukurumbira chaizvo! Uye mune dzimwe nzira dzakafanana newe!
  Mukadzi akaseka ndokuti:
  - Pamwe akanaka seni!
  Uye akafambisa zviuno zvake zvakafara uye zvakakura.
  Uye akabva aona:
  - Kupisa kwako kwakanyangarika pakarepo. Iwe uri mwanakomana wavamwari here?
  Mukomana wemuranda akapindura achinyemwerera.
  - Kusvika pamwero wakati, hongu. Asi kana iwe uchida kuva muranda, saka pane murairo unobva kune masimba makuru!
  Oleg akabva awedzera nhanho yake. Vamwe vana vakanga vasingachadhonza ngoro, uye zvakanga zvava nyore kwavari. Saka dombo rakaburutswa rikapinzwa mumadziro. Mukomana akarasika akabatsira kuita izvi. Panguva yekunetsana, tsandanyama dzake dzakave dzakatanhamara zvisingaite, uye dzakamira semasvinga ewaya yesimbi.
  Supervisor akati:
  - Iwe wakasimba kwazvo! Angori mukomana anoshamisa. Uye saka akanaka, pasinei nekuonekwa kwemutorwa!
  Oleg akagutsurira musoro ndokuti:
  - Hongu, yakasimba!
  Vapedza vakomana vakamhanya vakatakura chingoro chiya chisina chinhu. Vakazorora vachimhanya. Oleg akavapfuura nyore nyore, zvisinei nekuti cheni ine musimboti yaive munzira. Uye akabata maziso avo egodo uye anoyemura. Kumwana, kuzivikanwa kubva kuvana kunokoshawo. Uye Oleg, akawedzera, akanzwa semwana. Hazvisi zvenhando zvakataurwa naKarl Marx: kuva kunotemesa kuziva. Chokwadi, muviri une pesvedzero isina mubvunzo pamaonero enyika. Uye zvakakunakira iwe, kunyangwe iwe uchipfeka matinji ekushambira chete, usina shangu, neketani pagumbo rako rakashama, mhasuru, rakatsvuka, uye vari kukurova padumbu rako rakashama neshamhu.
  Oleg akanzwa kuti hudiki hwake uye panguva imwechete mhasuru dzehugamba dzaive dzichitamba sei, uye kuti aive akadii muchikamu chake. Uye zvinofadza sei jecha rinopisa remugwenga risina chinhu rinotekenyedza, nechitsitsinho chakakombama zvakanaka chepasi.
  Uye kunyange uri muranda, uyo vatariri vari kuedza kumurova neshamhu, iwewo uri murwi wechidiki, azere nesimba uye nechido.
  Oleg akaitora uye akaimba zvakare nechido, uye vamwe vakomana vakabatanidzwa nechido:
   Apo zuva rakanga rakajeka rebhuruu
  Nyika yakanga ichivira nemirazvo yomoto - gungwa!
  Hupenyu hwakazvarwa muzvinhu zvisingadzoreki,
  Uye iyo Milky Way inomonereka yaipenya!
    
  Nzvimbo yacho, zvisinei, yakatora nguva yakareba kuti itonhore,
  Asi mvura yekutanga yakaonekwa!
  Kubva ammonia, calcium, simbi,
  Utachiona hwakagadzirwa - diki ikozvino!
    
  Asi hazvibvumiri kusava nechinhu, kuvimba nzvimbo,
  Kanhu kadiki kekutanga kabuda!
  Akabereka mhuka dzemarudzi akasiyana-siyana,
  Murwi wegorosi urikura muminda!
    
  Asi sei dzimwe tsoko
  Pakarepo akakwanisa kuva wekutanga pakati pemadzimambo?
  Mugungwa guru, motley,
  Pakarepo Mwari akazviratidza pakati pemhuka!
    
  Asi nekuti primate yakatanga kushanda,
  Ndakanhonga dombo, tsvimbo, pfuti yemuchina!
  Pasi, iwe wakafanana neguta guru rekufunga,
  Zvishoma zvishoma mumaonero edu!
    
  Chido chevanhu chesainzi
  Ichembere pane dzimwe nguva!
  Asi taifanirawo kutsungirira kutambudzwa,
  Mutambo unotyisa, unotyisa!
    
  Tsvaka kunyaradzwa naMwari
  Hapana mufaro muhupenyu - zvese zviri mushure mekufa!
  Uye mufaro unowanikwa chete kuburikidza nekushanda nesimba,
  Kana pane kufambira mberi, mberi - kure nekukanganwa!
    
  Chokwadi Jesu haagoni kuita
  Anofara uyo asingazivi ruviri!
  Uye kana iwe uchida tafura yemoyo yekudya kwemasikati,
  Vhura tarakita kutanga!
    
  Pano vanhu vakaisa chigaro chedenga,
  Nyeredzi ine simba iri kunanga mudenga!
  Ibva munyika, munhu wako anopopota.
  Kana zviri nani zvakadaro, kushanya kwegirazi!
    
  Chii chinotevera? Ngatikunde kuchembera kunge ngano.
  Tichakwanisa kumutsa vakafa vanodiwa!
  Zvisingazivikanwe, tichanzwa kurwadziwa uye kuneta,
  Tenda, tambo inomonereka nekusingaperi isina mipendero!
    
  Asi kuti ive yechokwadi, ziva
  Tinofanira kuisa maoko edu nemwoyo kushanda!
  Kutanga nelaptop yechikoro mubhegi,
  Wobva wadzvanya paruzivo semutambo!
    
  Asi zivai kuti kushumira hakuna kukodzera udyire.
  Tese takabatana - tiri mhuri imwe!
  Kune nyika dzakawanda - tinokudza nyika yedu yababa,
    Ngatibatei maoko tiimbe rwiyo, shamwari!
  Ndiko kuimba kwavaiita, nesimba guru nemanzwiro nekutaura. Uye tsoka dzavo dzakashama, dzemwana dzakatsika mujecha.
  Ipapo Oleg akaisa dombo rinorema pangoro zvakare ndokuikweva zvakare. Asi panguva ino vatariri havana kubatanidza vamwe vana. Vakavaendesa kungoro yaitevera. Vanoti uri mukomana akasimba uye unozvigona wega.
  Oleg akatogumbuka zvishoma. Aya ndiwo madhongire anoita dhongi ngoro inorema. Asi iye muranda, uye anofanira kuteerera. Ipapo vamwe vatasvi vaviri vamabhiza vakanamatira kwaari. Uye ngavarove Oleg neshamhu. Uye vakacheka mukomana sezvaaimhanya. Wow. Kuita kunge wawe kugehena.
  Oleg akati:
  - Yechii?
  Vatasvi vamabhiza vakaomba.
  - Kuti urege kuzvikudza uye uzive kuti unongova muranda mukomana! Kunzwisisa?
  Oleg akapindura nehasha:
  - Ndiri muranda kwekanguva, asi mweya wangu wakasununguka zvachose!
  Mushure mezvo vakatanga kumurova zvakanyanya. Saka ivo vatariri pachavo vaive vadikitira zvakanyanya uye vachinhuwa. Kunyange zvazvo mukomana wacho akanzwa kurwadziwa, zvakangomufadza ndokumuzadza nokudada. Kufanana, somuenzaniso, magamba mapiyona mukutapwa kwaHitler. Apo pfungwa yekuzvikudza uye hukuru hwehuduku hwakaita kuti zvikwanisike kutsungirira marwadzo zvakatsiga, kuseka zviso zvevaurayi, uye pakanga pane mufaro kubva pakuziva ushingi hwemunhu pachake uye chiremera.
  Ndicho chikonzero nei vakomana mapiyona vakamira vakasimba, vachipfuura vakuru.
  Uye chimwe chezvikonzero nei vaurayi vaStalin vari nyore uye vakakurumidza kuputsa anenge munhu wose uye vakavamanikidza kuti vareurure kwaiva nekuda kwekuti avo vakaurayiwa neNKVD havana kunzwa semagamba, uye vatsvakurudzi havana kuonekwa sevavengi. Uye saka vaurayi vaStalin vakabudirira maererano neavo, kupfuura Hitler maererano nevasingazivi.
  Oleg naizvozvo, kunyange zvazvo akanzwa kurwadziwa, kutambura kwomuviri kwakangowedzera kuzvivimba kwake uye akanga akaita segamba.
  Uye akatakura ngoro izere nechivimbo uye simba.
  Uye zvichingodaro kune piramidhi iri kuvakwa, uko murandakadzi akaburutsa dombo.
  Pashure paizvozvo vakarega kurova Oleg. Ndokumhanya achidzokera nengoro.
  Uye sezvaaimhanya, achirovera tsoka dzake dzisina kupfeka, mukomana asingafi akafunga nezvechinangwa chake. Saka zvakazoitika kuti kwaiva kuvhiringika.
  Muchokwadi , zvingava nani kana akarwa nevaNazi, kana pamwe neMongol-Tatars, kana Poles, kana kumwewo. Mushure mezvose, muhupenyu hwake hwekare iye pachake aifarira kunyora nezvevanhu vakapinda mumatambudziko. Uye vakaita zvinhu zvakakomba zvikuru. Kunyange zvazvo vamwe vakanga vari muuranda. Somuenzaniso, Dimka. Uyu mukomana, mwanakomana wemukuru wemhosva, angangoita makore gumi nemaviri, akaiswa muuranda muRoma yekare.
  Uyewo akanga asiri munhu asingafi, uye chokwadi akatambura kutambura kwomuviri kwakakomba. Uye akanga ari mukomana wenhapwa aishanda asina shangu muhunde dzake dzokushambira mumatombo, uko akapotsa afa. Chete genetics yakasimba ndiyo yakamuponesa, izvo zvakamubvumira kutsungirira kuwandisa kwakanyanya kwebasa mumigodhi.
  Oleg, hongu, akanzwisisa kuti aive nemusoro usingafi, uye muranda aingova nhanho yepakati kune chimwe chinhu!
  Saka akaburutsa dombo zvakare. Kushanda papiramidhi kwave kunakidza zvakanyanya. Mukomana akaramba achimhanya, achipenya makumbo ake akanga akashama, akatsvuka. Chokwadi mwana mashura uyu. Tinogona kutaura kuti anongova zvake super. Uye achatora vose - kugura uye kuvapwanya. Kana, chokwadika, masimba akakwirira akapa kurongeka kwakadaro.
  Muranda akatiza, uye vamwe varanda vakanyemwererawo vakamutarisa. Uye kwaiva kunakidza zvikuru. Mwana aive muhunde dzekutuhwina aive nemhasuru dzakatanhamara uye dzakanaka, uye vatariri vechikadzi vakakanda maziso eruchiva kuna Oleg. Uyu mwana akanaka chaizvo. Uye mhasuru dzake dzinozununguka semvura zhinji. Uye yakasimba zvikuru uye inoshanda zvakanaka uye nekukurumidza. Kunyange varindi vakarega kumurova.
  Uye saka Oleg akaimba nemufaro uye nechido, achisvetuka uye nekutsika tsoka dzake dzakashama, dzemwana:
  Uye chii izwi - yedu Rus ',
  Kwete ruzha kana kuridza tambo!
  Sei ndichirwa neminondo?
  Nyika yakatusa nyika netsika!
    
  Russia yakapa Kristu kumunhu wese,
  Munhuwo zvake weRussia - akava mwari!
  Mushure mezvose, kutenda kweOrthodox kwakachena,
  Uye chakanakira chakava chitsvene kumunhu wese!
    
  Kana mumwe munhu achibhabhatidzwa pazvidhori,
  Kunyange kana ari mutorwa katatu!
  Neizvi anokotamira kuna Rus ',
  Pamusoro pazvo, Jesu weRussia ndiye Mutungamiriri Akasarudzwa!
    
  Asi hondo ishamwari yedu yekusingaperi,
  Vari kupenga sechamupupuri chine simba!
  Dzimwe nguva zvinoitika kuti zvinhu iSabata,
  Kana magumo nemagumo zvinoruka sepfuti!
    
  Uye vakanga vasina kurwa navo panyika.
  Asi vaRussia vakakunda vose pamwe chete!
  Tinofanira kubatanidza vanhu kuita chimwe chinhu,
  Kutungamirira vanhu kuparadhiso!
    
  Hapana anogona kutora nhanho yedu,
  Ichi hachisi chikonzero takazvarwa - ziva zvese!
  Ndipei zvishanu zvekushinga uye ushingi.
  Iwe haungawani varwi vakadaro pane saiti!
    
  Kubudirira kwedu kuri kuswedera pedyo,
  Kunyangwe dzimwe nguva makomuredhi ari mudambudziko - vanoadonhedza!
  Hongu, nguva yemafaro haisati yasvika.
  Isu varwi tinofanira kukura tisina mwana nanny!
    
  Heinoi hondo zvakare uye tiri kudzvinyirirwa zvine hutsinye,
  Asi isu hatisi kuzununguka, kwete, dzokera shure!
  Kunyange mafuro akadiridzwa neropa;
  Uye hapana mhinduro iri nyore !
  Iyi ndiyo nzira iyo Oleg Rybachenko anoimba. Uye izwi remurandakadzi rakanaka kwazvo - chingori chishamiso. Haasi munhu wese anokwanisa kuita kudaro.
  Uye uyu mwana anoshamisa, asingafi anokwanisa. Uye zvechokwadi ingori ngano.
  Tsoka dzake diki dzakashama dzakatora hurungudo ndokuikanda mudenga, ikabva yabhururuka kure ndokunyangarika mudenga.
  Oleg akafunga: hazvina kuipa zvachose kuva mwana superman, asi iyi ndiyo nzira yaanoshandisa nayo mano ake. Kuvaka piramidhi - ingangoita yekutanga kune yakakura? Kunyange zvazvo, kune rumwe rutivi, varanda vakawanda, kubatanidza vana, vakafa mukati mokuvaka kwakadaro uye akaponesa upenyu hwavazhinji, vose vari vaviri vakomana navakuru. Zvikasadaro , vakomana vachiri kushanda.
  Paiva nevana vakawanda vakazvarwa munguva dzekare uye vaiziva zvishoma. Nokudaro, hazvishamisi kuti kune vakomana vakawanda panzvimbo yekuvaka yepiramidhi.
  Uye ivo, nemiviri yavo yakashama, yakatsvuka, yakadikitira, vanokweva nokutema matombo. Vana vasingafari vachiita basa rinoshungurudza. Asi kune rumwe rutivi, munyika ino hamuna terevhizheni, hamuna redhiyo, hamuna makombiyuta, naizvozvo kuchine zvakawanda zvokufara nazvo.
  Zvisinei, pane vatova jugglers. Kunyange mutambo "Cleopatra" inotaura nezvazvo. Kunyanya, iwe unomira sese dumba uye chikoro chejugglers. Kunewo vaimbi nechikoro chekutamba ipapo. Uye gare gare imba yaSinet inooneka - nedoro uye mutambo wemadhayisi nemazoo.
  Uye pasina varaidzo - ina mhando - majestic estates haimuke.
  Hongu, "Cleopatra" mutambo wakanaka - unokudzidzisa kufunga uye kukudziridza mweya wako wehupfumi. Pano iwe haugone kupokana nesainzi uye masvomhu nemagariro.
  Oleg anomhanya achitenderera, achifambisa makumbo ake emwana. Ipapo zvakare, nezvigunwe zvepazasi pemakumbo ake, anokanda hurungudo ndokurovera gunguwo pasi. Uye izvi zvinokonzeresa kuombera maoko kubva kune vese vana nevakura.
  Mukomana wemuranda anoimba zvakare nechido chikuru uye nesimba rekufunga:
  Uye muhondo, semuhondo,
  Ropa harisi mvura, asi mapopoma ...
  Uye iwe unogona kuguma pamuti wepaini,
  Uine tambo pamutsipa wako, kana isingakodzeri!
  
  Muvengi ane hasha uye Mwari ane hutsinye,
  Mumupata chero upi zvawo mune hunde yebhatiri...
  Uye temberi yakapendwa nevhudzi jena,
  Kurongeka kunonzwika: pwanya vavengi vako!
  
  Hakuna muti wakasimba kupfuura mupaini,
  Asi kunze kwekunge iwe pachako uri muoki ...
  Boka rinoverengera iwe usipo -
  Uye rinobvisa zino nemahwanda aro!
  
  Bhodhi apo pawns - inotonhorera marongerwo,
  Checkmate ari kutyisidzira pasina chiyero uye kufamba ...
  Uye tenda kuti vanhu vose vachave mukuwirirana,
  Tichakungurutsa mupikisi muchekimate!
  
  Basa redu renguva refu riri nyore,
  tora grenade uye uibvarura ...
  Zviri nani kuti musikana apinde muchando chechando asina shangu,
  Kana zero dzisati dzamumirira!
  
  Taigara zvakanaka pataiva
  nemunda neimba huru...
  Asi zvinhu zvose zvichaparadzwa, maiwe, nevarevi venhema,
  Kune zvakawanda zvokutaura zvisina maturo munyika!
  
  Takaderedza nhamba yemombe, Vaya
  vasingabvumirani
  nemafungiro ezviroto
  .
  
  Pano tinoona chinangwa - tangi hombe,
  Iine muromo muhombe, sembiru huru!
  Uye regai tangi repeturu ripise,
  Tinopa varwi bhokisi remahara!
  
  Oo, isu vasikana tinoda nyika zvakanyanya,
  Nditendei, caresses inodiwa zvikuru ...
  Kupemberera mutambo unonaka uye une rupo -
  Kana pane mirwi yezvokudya ipapo!
  Ndiwo maimbiro aiita mukomana, achitsika tsoka dzake dzakashama, dzakasimba. Uye pasi pechitsitsinho chake chakaurungana, ibwe rakapwanyika.
  Zvakanaka, Oleg Rybachenko anokwanisa zvakawanda. Mukomana ane mazuvano secomputer. Uye zvandakarota nezvazvo zvakaitika: Rybachenko munyori akazova mukomana mukuru. Uye izvi zvakanaka chaizvo. Zvakanaka kana muri mese mwana uye superman, uye munoita zvishamiso. Uye vavengi vako vari kungovhunduka, uye spleen yavo chaiyo yabviswa. Uye izvo zvakanaka chaizvo.
  Oleg akaramba achimhanya uye achishanda. Eya, haafi uye haanzwi kuneta, saka zvimwe regai vamwe vana varanda vanzwe zviri nani. Uye achabatsira vakomana vasina kunaka, vakaneta nekushanda zvakanyanya, kunyange nenzira iyi. Nyangwe ndingada hondo yakakomba. Semuenzaniso , tora hyperblaster uye enda unoparadza maJapan. Kwete muna 1945 - ipapo vakaurayiwa pasina rubatsiro rwemasimba makuru. Iwe unotoshamisika kuti maSamurai akatyoka zviri nyore muna 1945. Zvaiita sokuti chimwe chishamiso chemauto chakanga chaitika.
  Asi kudzokera kunguva yaTsar Nicholas II uye wozopa maJapan whack yakanaka. Kwaitonhorera chaiko. Ndiko kwaangadai akacheuka. Uye Oleg akatozvifungidzira - achinyatsoitora mukufungidzira kwake.
  Oleg Rybachenko akanga asati ane chirongwa chaicho. Kunyangwe pfungwa yakazvarwa mumusoro mangu, yakafemerwa nebhaisikopo. Pinda mucherechedzo wechikwata uye ucheke. Muchiitiko ichi, maJapan achavhunduka, uye cruiser "Varyag", pamwe chete ne "Korean", ichatsvedza muPort Arthur.
  Saka mukomana weterminator aive nemukana. Iyo mureza "Miuso", iyo ine simba pane vatanhatu vafambi. Uye inofanira kuva neutralized.
  Oleg akarovera tsoka yake isina chinhu mumvura. Kutonhora zvishoma, asi kunoshivirira. Ndakayeuka bhuku rakakurumbira rinoti: "Treasure Island," iro rakazova chitendero chekare. Jim Hawkins akayambukira ikoko ari muchikepe chakakosha chakatenderera. Kwasara makororo maviri chete mungarava. Kunyanya, kunyangwe imwe chete. Saka Jim aiziva zvaaiita. Kunyange zvazvo akatora njodzi dzakawanda.
  Oleg Rybachenko akafungidzira kugona kwemuviri wake usingafi. Aiwa, zvechokwadi haasi mungozi yekuoma nechando. Anogona kuzvibata.
  Mukomana akanga akapfeka chikabudura akazvikanda mugungwa ndokushambira. Wow, kutonhora zvishoma pakutanga, asi mudiki, muviri usingafi unokurumidza kujaira. Ndinoshamisika kuti vafambisi vengarava vanonzwa sei kana vakanyura mumamiriro ekunze akadai? Miviri yavo haina kunyatsokwana.
  Oleg Rybachenko akashambira uye akayeuka katuni yakakurumbira "Conan - mukomana kubva mune ramangwana." Murume uyu akanga asina kusimba uye nekukurumidza chete, asiwo aiziva kunyura kwakadzika uye kugara pasi pemvura kwenguva yakareba.
  Ko kana ukaedza kugona kwemuviri wako mutsva? Uye Oleg Rybachenko akanyura. Uye ndakanzwa ndakadzikama uye ndakasununguka. Kuita kunge urikuyangarara urikurota. Kana uchifemera pasi pemvura.
  Uye Oleg akatanga kufema, achinzwa okisijeni inopa upenyu ichipinda maari.
  Pasi pemvura, maziso aiyevedza ainyatsoona. Kunyanya, silhouettes yehove nezvimwe zvisikwa zvipenyu.
  Zano remukomana uyu raive nyore. Pinza cruiser yezvombo woiputitsa. Kunyanya, ita zvinoenderana nemamiriro acho ezvinhu. Zvakapinda mumusoro mangu kuti zvingava zvakanaka kuzvitsvakira musikana, saLana. Kuti pave nemusikana waaizoshamwaridzana naye uye waaizoponesa.
  Oleg akatarisana kuti afambe zviri nani. Heano zvikepe zveJapan. Vari kumirira ngarava mbiri dzeRussia kuti dziende. Kune gumi nevana vachipikisana nevaviri. Kana iwe uchitenda iyo data yevaJapan, saka hapana ruzivo rwekuti masamurai akatokweshwa zvishoma.
  Oleg akanyemwerera. Pano Conan ndeye katuni yeJapan, asi zita rakatorwa kubva kumunyori weAmerica Howard. Hongu, gamba iri rakakurumidza kuwana mukurumbira muUSA nekune dzimwe nyika. Saka muJapan akaonekwa muanime, mukomana akadaro. Yakasimba kwazvo uye nekukurumidza. Asi zviri pachena kuti katuni iyi haina kufarirwa seyemunhu mukuru uye yakatorwa mwaka mumwe chete.
  Asi zvakawanda zvakanyorwa pamusoro paOleg Rybachenko mumuviri wemukomana. Uye pane mukana wekuedza kuti chii chakaita kuva mukomana asingafi mukuita. Uye izvi zvinoratidzika kunge zvakanaka kwazvo.
  Oleg Rybachenko akabuda mumvura ndokuimba:
  - Mukomana mudiki akawana pfuti yemuchina,
  Hapana anogara mumusha!
  Uye akanzwa kusetsa uye kufara zvikuru. Asi zvikepe zveJapan zviri kuswedera uye kuswedera uye zviri nani kunyura zvakare. Vafambisi vatanhatu nevaparadzi vasere havana kuenzana zvikuru musimba.
  Mashoko pamusoro pekubudirira kwe "Varyag" anopesana. Maererano neRussia data, yakanaka: mumwe muparadzi akanyura, uye cruiser yeJapan yakanyura mushure mehondo. Asi data yeJapan haitsigire izvi.
  Russia yakanga isina rombo rakanaka muhondo iyi. Saka tenda mushure meizvi kuti masimba epamusoro haako. Vanongova rudzi rwekusagadzikana uye kusaenderana.
  Mumakore ekutanga aTsar Nicholas II, Russia yakasvika kumiganhu yayo yakakura uye simba. Zviri nani kugara uchiwedzera kudonha nekusimuka.
  Somuenzaniso, muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe, Russia yakatanga kusimuka ... Asi kwenguva yakareba sei? Ndiyo mubvunzo ... Kangani kuonekwa kwekubudirira kunonyengera.
  Pasi paTsar Nicholas II, kuwedzera kweRussia kwakatsamira pahwaro hwakasimba hwehuwandu hwevanhu uye hwaro hwakasimba hwehupfumi.
  Asi chii chinotevera?
  Oleg akaisa pfungwa dzake pane huru cruiser Asama. Sei muvengi achida kurohwa zvakananga mumusoro, uye mukomana asingafi achavaratidza izvi.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  - Unofamba muhupenyu hwakashinga,
  Munokunda vavengi venyu nesimba guru...
  Asi iwe unoziva, shamwari, iwe uchirarama,
  Unogona chete kukunda vavengi vako nesimba rine simba!
  . CHITSAUKO Nha.
  Mukomana akamhanyira kuchikepe chezvombo uye akakurumidza kukwira padivi payo, achishandisa zvigunwe zvake uye tsoka dzakashama, dzemwana.
  Hongu, mwana uyu anomhanya semheni. Ichando uye kunze kunotonhora. Uye hakuna vanhu vazhinji vari padheki. Mukomana akamhanya chinyararire, achirovera tsoka dzake. Cruiser yakanga ichifamba uye zvino zvakanga zvakakodzera kuti iite imwe nzira inofadza, kuti irove nayo neimwe cruiser yezvombo, Chiyoda. Asi hazvisi nyore kudaro.
  Pane gadhi ari kutungamirira. Mukomana akamhanyira kuna maJapan ndokurovera mumwe wavo kumusana kubva paakatanga kumhanya. Akarohwa zvakasimba, akatadza kumira uye akabhururuka nedivi. Oleg Rybachenko akarovawo mumwe mupikisi kumashure kwemusoro nechitsitsinho chake chisina chinhu.
  Kufamba kwemwana asingafi kunokurumidza. Haasi mudiki, ane makore gumi, asi angangoita gumi nemaviri kune mukomanawo zvake wezana ramakore remakumi maviri nerimwe, sezvo Oleg Rybachenko imhando huru. Uye tsandanyama dzomukomana asingafi dzakasimba kupfuura simbi, uye sipidhi yake yakakwirira nekaviri kana katatu kupfuura yengwena. Uye mukomana akaita turntable ndokupfura maJapan pasi pasi. Mushure mezvo vachafambisa chikepe.
  Squadron ichangotanga kufamba, sezvo yakagamuchira ruzivo rwekuti cruiser "Varyag" uye pfuti "Koreets" yakanga ichienda.
  Uye maJapan aitarisira kuvabata.
  Zvisinei, kukurumidza kwevatyairi vezvombo zviviri, kutendeuka, kwakatungamirira kune chokwadi chokuti Asama naChiyoda vakatanga kuswedera pedyo. Uye vakaroverana chaiko.
  Kudhumhana kwacho kwaityisa. Zvaiita kunge mazaya echando maviri aroverana. Uye zvakaitika nesimba rinopwanya kudaro. Uye vafambisi vechikepe vakave makondohwe anobaya zvombo.
  Uye maJapan akawira pasi, akapfura uye akakatyamadzwa. Uye ngarava mbiri dzezvombo dzakatanga kunyura. Simba guru rinouraya reJapan rakakuvadzwa.
  Uye Oleg Rybachenko akabva asvetuka ndokushambira kune inotevera cruiser. Sei, nzira iri nyore uye isina kuoma yakadaro yakabudirira, uye inofanira kupfuuridzirwa.
  Oleg Rybachenko akashambira kune inotevera cruiser yeJapan. Uye akakwirawo pairi zvine hunyoro kupfuura tsoko.
  Uye zvakare kune helm. Hapana akateerera mukomana ane hafu-akashama, ane tsandanyama, akapfeka matinji ekushambira chete.
  Oleg Rybachenko akaparadzira maJapan pahelm uye akashandura ngarava kuita kubonderana. Uye akazviita achishandisa simba rehondo.
  Uye vafambisi vaviri veJapan vakadhumhana zvakare nesimba guru uye nekumhanya kwakanaka.
  Mukomana munyori akanga atoita seizvi mumanovhero ake, uye akanga ajaira kuita saizvozvo.
  Eya, zvikepe zvikuru zvina zveJapan zvava kutonyura. Asi izvi, hongu, hazvisi muganhu.
  Zvadaro tinofanira kuparadza maviri asara macruiser. Uye vaparadzi havachina ngozi zvakadaro.
  Oleg Rybachenko akaimba:
  - Russia ndiyo nyika yekumusha kwenzou,
  Ani naani anokurwisa haagoni kuverenga mazino ako!
  Mukomana anorwa anonyura mumvura zvakare otuhwina. Zvakanaka as. Kuita kunge uri kuhope. Kana kutotonhorera, uye unokunda vavengi vako vese.
  Oleg Rybachenko, achicheka mumvura ne shark, akamhanyira kune imwe cruiser "Niitaka", akakwira mubhodhi, achitora sefalcon. Uye seterminator akabva apinda achitungamira.
  Akakanda tsoka dzemaSamurai zvisina svutugadzike nezvibhakera zvine simba ndokusvetukira kumberi.
  Uye anoriruka zvine mutsindo sei. Uye saka zvakare vafambisi vaviri veJapan vakaswedera kune mumwe nemumwe, vakagadzirira kuita makondohwe chaiwo. Uye gondohwe iri rairatidza kutyisa uye rine njodzi.
  Uye ipapo mazaya echando akabonderana zvakare. Nhumbi dzevatyairi vengarava dzakaputika ndokutanga kunyura.
  Uye vakanyura nemakomba akawanda uye vakapisa semakenduru eKisimusi.
  Oleg Rybachenko akarova huma nechitsitsinho chake chisina chinhu, akatyoka mutsipa weJapan ndokuridza mhere:
  - Kubwinya kunguva yecommunism!
  Uye akaisa rurimi rwake kunze kweSamurai ... Zvakanaka, vatanhatu veJapan cruiser vava kutonyura.
  Asi kunewo vamwe vaparadzi vasere. Vanofanirawo kubatwa.
  Kunyangwe izvi zvakanyanya kuoma, sezvo zvikepe zvakadaro zviri zvidiki uye zvakareruka uye zvakanyanya kufamba kupfuura cruisers.
  Asi Oleg Rybachenko haana kuora mwoyo. Mumwe muparadzi weJapan ari kubata.
  Kunyanya chaizvo, yekutanga kubatwa pakati pezvikepe zvekirasi iyi.
  Nzira mbiri dzekutanga dzakabonderana dzakanga dzatonyura. Uye vanhu veJapan vanosetsa vanonakidza kutarisa. Izvo zviri nyore kusazivikanwa.
  Kunyanya, zvakaoma kutenda kuti maRussia akarasikirwa neJapan. Zvichida izvi chaizvoizvo kugadzirwa kweBolsheviks?
  Oleg Rybachenko anotora muparadzi uye zvakare anotyora kusvika kune helm. Anogogodza samurai nekurova kubva kutsoka dzisina chinhu. Uye iyo inoshamisa chidhiraivho chinotendeuka zvakare.
  Anotendeuka, uye muparadzi anopinda munzira.
  MaJapan ari kuedza chaizvo kunzvenga, asi handizvo. Oleg akatenderedza chidhiraivho zvine hungwaru zvekuti muparadzi akatadza kunzvenga kubonderana.
  Uye kurwisana kukuru kwakaitika. Uye zvikepe zvose zviri zviviri zvakapunzika zvokuti pfarivari dzakadonha.
  Zvikepe zvakaputsika dzikanyura. Eya, mukomana akafara. Zvakanaka sei kuva mwana asingafi uye kuita marudzi ose emabasa. Uye zvakatozove nyore kupfuura mumafirimu.
  Zvakanaka, ngatirwise zvakare. Usazvichengetedze uye kunyanya vavengi vako. Shandisa maitiro ake ega kurwisa muvengi wako.
  Asi ikozvino zvakakwana kungosundira zvikepe pamwechete. Mukomana anokurumidza kushambira akananga kune muparadzi mutsva.
  Kwete, Tsarist Russia haizorasikirwa neJapan panguva ino! Uye Oleg Rybachenko anogona zvechokwadi kurarama neizvi.
  Mukomana anodimbura mumvura inotonhorera omhanya sehove huru. Mukomana anorwa.
  Apa inosimuka zvakare yakananga kumuparadzi wemuvengi. Inomhanya ichitevedza simbi yesimbi, ichicheka nepakati pemaJapan uye ichirovera pasi. Uye ipapo mukomana ane hasha achatora uye kukanda maJapan akati wandei pahelm. Uye anobva atenderedza vhiri zvakare.
  Vaparadzi vanoedza kukurumidza, asi izvi zvinongoita kuti zvive nyore kuvapfura pasi.
  Uye ipapo kubonderana kunoitika. Uye vaSamurai vari kufa zvakare. Zvino zvikepe zvavo zviviri zvakarashika zvakanyura. Uyezve, migodhi yaiva mudumbu yakatanga kuputika. Kwete, haugone kuramba izvi.
  Uye vaparadzi vana vari kunyura, asi kuchine hafu yavo yasara.
  Mukomana akarangarira imwe mission. Ikoko mhute yakagadzira Tiger-2, inorema matani makumi matatu nematanhatu chete, uye ine mitsetse mikuru yezvombo. Uye kuti muchina uyu wakadzvanya sei nzvimbo dzeSoviet.
  Zvakanaka, chii chingave chakareruka?
  Mukomana anotuhwina achienda kune muparadzi anotevera. Anosvetukira paari. Uye zvino anoparadzira samurai kutenderedza helm.
  Uye saka zvakare vaparadzi vanoswedera uye vanobonderana. Migodhi inoputika uye kuparadzwa kukuru kunotevera.
  Japan ine ngarava mbiri chete dzasara panzvimbo iyi. Oleg Rybachenko akafara chaizvo.
  Uye zvakare mukomana anoshambira kuti aswedere pedyo nemuvengi, achida kumubata nemambure.
  Oleg Rybachenko anoimba:
  - Stalin, Stalin, tinoda Stalin,
  Saka kuti havagone kutiputsa -
  Simukai ishe kubva panyika!
  Mukomana aripano murwi, ndingangoti akanaka. Uye ane hasha zvakanyanya.
  Mumwe muparadzi weJapan armada ari kubata. Anokurumidza kukwira muchikepe. Chitsitsinho chemukomana chinopenya. Uye saka akapaza zvakare kuchitungamirira, achiimba:
  - Kwaziwai shamwari,
  Zvese zviri panzvimbo...
  Parade yekupedzisira iri kuuya -
  Yedu inodada "Varyag" haina kuzvipira kumuvengi,
  Hapana anoda tsitsi!
  Uye uyu mukomana anorwa zvikuru, paakabata helm ndokunangidzira ngarava yakananga kumuvengi, achimanikidza ngarava dzine simba kwazvo kuti makondohwe chaiwo. Zvino chinoitika pano iconcussion.
  Oleg Rybachenko akatora uye akaimba:
  - Chibhakera, chibhakera, chimwe chibhakera, chimwe chibhakera, uye ikozvino ndiri kukanda uppercut!
  Uye mukomana achaseka. Uye anobudisa mazino ake.
  Nenzira, vanoparadza maJapan zvakakwana. Uye vaparadzi vekupedzisira vakadhumhana ndokutanga kunyura.
  Oleg Rybachenko akasvetukira zvakare mumvura, basa rakanga ratoitwa, uye akashambira achidzokera.
  Vatanhatu veJapan cruiser nevaparadzi vasere vakaparadzwa. VaSamurai vakazviwana zvakaoma mumazino. Uye vanoita zvehasha zvakanyanya.
  Mukomana weTerminator akaimba:
  - Kubwinya kuRussia, kubwinya,
  Matangi ari kumhanyira mberi...
  Kukamukana kwemureza wamambo,
  Kwaziwai vanhu veRussia!
  Izvi ndizvo zvandinofanira kutaura kuti mukomana anorwa uye ane hasha. Uye vangani vavengi vaakatouraya zvisina basa.
  uyu mukomana weTerminator. Uye izvi zviri nani pane kungotakura mabhuroko iwe pachako. Kurwa kwakanaka uku. Oleg akazova nemafaro akawanda. Uye izvi zvakanga zvisiri muchiroto, kwete mukufungidzira, asi chaizvoizvo. Izvi zvakanakisa chaizvo.
  Oleg Rybachenko akarira, achiratidza mazino ake machena, ane pearly, makuru kune mwana, uye akadzvova:
  Kuna Tsar Mukuru Nicholas,
  Ndinosimudza toast, ndiri mwana ...
  Ndichabvarura vavengi vese veNyika yaBaba,
  Mukubwinya simba raJesu Kristu!
  Uye mukomana akatora uye akakanda chipo chekuparadza kune maJapan. Kuti vagare vachirangarira wechidiki terminator. Izvi zvaishamisa zvechokwadi. Uye apo mumwe wevatapi venhapwa akapfugama ndokutsvoda tsoka dzomukomana dzaiva neropa, dzisina kupfeka. Uye panguva imwe cheteyo akanga achidedera nokutya. Zvechokwadi, murwi wechidiki akanaka uye anotyisa. Uye anogona kunyatsoitora oirova panyanga. Uye kana akavheyesa minondo yake. Kana kuti achakanda dombo kuvatariri. Uye richavhuna zvirokwazvo mapfupa avaEgipita ava. Sezvatoputsika kumaJapan. Asi Russia yaiita kunge isingaite hondo neEgypt. Kana kuti pane chimwe chiitiko apo chikwata cheRussia chakadzivisa Sultan weEgypt kukwira pachigaro cheOttoman. Asi nzira dzaIshe hadzinzwisisike. Kunyangwe, ndichitarisa kuti vanhu vanotambura sei - kunyanya vakwegura, ndinoda kurova Mwari kumeso. Kuti usasvibisa vanhu, kunyanya vakadzi. Kutaura zvazviri, chembere dzinova dzisingafadzi uye dzakanyangara. Hazvaigona here kuita kuti vanhu vade zvigadzirwa zvetitanium?
  Semuenzaniso, zvidhori zvakagadzirwa nesimbi iyi hazvitomboperi nekufamba kwenguva. Uye havagone kunyungudutswa neaqua regia. Uye aqua regia inonyungudutsa zvese goridhe neplatinamu.
  Uye munhu wacho anogona kunge akakandwa kubva kune titanium, uye chimwe chinhu chakadaro chingave chinotonhorera. Zvichiri nani, shandura vanhu vese kuva pwere. Uye vechidiki muzviitiko zvakawanda vakanaka kwazvo. Uye yaizova nyika inotonhorera. Muhujaya hupi. Ichokwadi, Oleg Rybachenko akava mukomana wemakore anenge gumi uye izvi zvakajeka zvakanyanya, asi chii chakaipa kana iwe uine makore gumi nematanhatu? Iri zera rakanaka paunogona kurara nemukadzi, asi iwe haufanirwe kuveura. Uye iwe uri mumuto chaiwo wesimba. Kana iwe uchitova neruzivo, kutonga kwako pachako, uye kunyange kuzvikudza kukuru.
  Somuenzaniso, pazera remakore gumi nematanhatu, vakomana vakawanda vanofunga kuti: baba vangu idiot. Uye vane chikamu vakarurama. Chokwadi, vanababa havasi vakachenjera nguva dzose. Kunyanya, baba vakachenjera zvechokwadi vachamutsa baba vavo kuti vave vakasimba mumuviri uye mutsika, uye kuburikidza nekuvadzidzisa muchikamu. Kuremekedzwa uye kukosheswa nevezera rako. Kutaura idi, kana vezera rako vachiri kuyaruka vasingakukoshesi, ipapo paunokura, vanhu vakuru havazokukoshesi, ndoda kukuremekedza.
  Oleg akaita basa guru pakuvaka piramidhi. Asi kwakazosviba vakomana vevaranda ndokuendeswa kunorara. Saka zvino zvinokwanisika kuzadzisa basa idzva muchiroto. Uye pane zvakawanda zvekutaura.
  Heino denga rakafanana. Mainstein akakurudzira Hitler kusiya chirongwa cheCitadel. Uye pachinzvimbo chekurova kumabvazuva kweUkraine. Zvechokwadi, mauto eSoviet, sezviri pachena, akanga achitarisira kurwiswa neNazi. Saka wadii kuchinja nzira paminiti yekupedzisira? Uye ikoko kunenge kuri kufamba kwakasimba. Saka muna July maGermany akatanga kugumbura munzira Voroshilovgrad. Vaisafanira kuunganidzazve mauto avo, asi kushamisika kwehungwaru kwakawanikwa. Red Army yakabatwa nekushamisika uye mauto eGermany akapaza.
  Muhondo zvakazoitika kuti Tiger yakanga isina kushata zvachose senge tangi yekuputika, uye Ferdinand zvakatonyanya kudaro. Uye vakakonzera kuvhunduka chaiko pakati pemauto eSoviet. Uye pavakaitora, vakapaza. Vose Voroshilovgrad uye Krasnodonsk vakawa. Uye maGermany akatokwanisa kuvaka pakubudirira kwavo. Zvinofanira kucherechedzwa kuti USSR yakanga isingafadzi kuwanikwa pano. Mutyairi asingakundike Marcel, uyu super ace, akatamiswa kubva kuMediterranean kuenda kumberi kwekumabvazuva, uye ngatirove ndege dzeSoviet. Uye Marseille chinhu chinoshamisa, uye chinogogodza kubhururuka kweRussia zvine mukurumbira. Kuita kunge ari Terminator chaiye. Uye haugoni kumudzivisa. Uyezve vamwe vatyairi vendege vaviri vakaonekwa: Albina naAlvina, uye vanorwa semashavi akanaka.
  Vasikana vanowanzokwira ndege vakapfeka bikini chete uye vanorwa vasina shangu - izvo zvinowedzera kushanda kwavo. Uye vanokwidza nhamba nekupfura mazana endege dzeRussia pamwedzi. Ava ndivo madzimai makuru zvechokwadi.
  Apa vari kusimuka nevarwi vavo veFocke-Wulf, mota dzichisimuka kubva munzira yekumhanya yakati remei. Asi vasikana vanoziva zvavari kuita. Iyo Focke-Wulf ine zvombo zvine simba kwazvo, uye inokutendera iwe kupfura pasi muvengi kubva padanho rekutanga, uye kure kure. Iri zvirokwazvo isimba rinouraya zvikuru. Uye vasikana vacho havana shangu, uye vanenge vakashama, vatsvuka, vane tsandanyama dzakatanhamara. Uye bvudzi ravo rakanyatsojeka uye rakajeka, uye varwi vakadaro vakanaka. Uyezve vanodawo varume. Zvinova zvakajairika kuvakadzi.
  Vasikana vanobhururuka kuti varwe, uye vanonyatsorova tsoka dzavo dzisina kupfeka. Uye varwi vakanaka kwazvo. Asi vanouraya vanhu vokuRussia nehasha. Saka vasina shangu uye nemazamu.
  Uye vanodonhedza pasi vavengi nekuputika kumwe chete kubva mupfuti dzavo dzemhepo. Uye zveFocke-Wulf zvinorema uye zvinouraya. Ava vasikana vekirasi zvechokwadi.
  Albina anodzvanya nezvigunwe zvake zvisina kupfeka mabhatani anodzora pfuti dzemhepo. Mabhomba endege anobhururuka achinorova mota dzeSoviet. Mushure mezvo vasikana vanonanzva miromo yavo.
  Uye Alvina anoita zvakafanana, asi nerubatsiro rwe ruby nipple. Uye izvi zvinoshanda zvakare. Uye dzimwe dzinoverengeka mota dzeSoviet dzakapfurwa zvine mutsindo.
  Vasikana ava vakarimwa ... Mauto eSoviet akazomanikidzwa kudzoka mhiri kwaDon uye kutora mutsara wakanyanya wekudzivirira ipapo.
  Uye mukupera kwematsutso Red Army akanga atova kufambira mberi kubva Kursk mudunhu Belgorod. Kurwa kwakanga kwakakomba. Kubva kurutivi rweGermany, Panther 2 akapinda muhondo. Yakanga iine turret nhete uye diki, zvakare yakadzikira zvishoma, uye pfuti dzine dhiramu refu re75 mm mune zana reEL caliber. Ichi chombo chaisiyaniswa nesimba repamusoro rekubaya-zvombo, uku ichichengetedza moto wakanyanya uye huwandu hwakakosha hwemagomba. "Panther" 2 yakagadzira matambudziko akajeka kumauto eSoviet. Nyangwe yaive nezvainoikanganisa. Bharamu rakanga rakareba kwazvo rakasakara uye rakanga rakaoma zvikuru kutakura richitevedza njanji. Uye mukurwa munzvimbo ine miti, aingobatirira pamiti.
  Dambudziko iri rakagadziriswa nekuita kuti muromo wepfuti ugodhirika. Saka paive nemibvunzo apa. Chero zvazvingaitika, "Panther" -2 imotokari ine nhumbi dzepamberi dziri nani, uye dziviriro yakasimba yemativi uye kumashure kwemamirimita makumi matanhatu pakona. Chero zvazvingava, pfuti dzakakurumbira makumi mana neshanu uye anti-tank hadzina kuitora.
  Gerda neshamwari dzake vakagara muPanther 2 uye vakadzivisa kurwiswa kwemotokari dzeSoviet. Hondo yeSoviet ichine tangi huru T-34-76, isingakwanise kupinda mumotokari iyi yeGerman-yakatarisana kunyangwe iri padanho-isina chinhu uye ine sub-caliber shell. Uye zvakaoma kuti gare gare Soviet motokari T-34-85, iyo isati yaenda mukugadzirwa, kutora humambo panther.
  Saka Gerda anopfuta nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye anoimba:
  - Royal Panther,
  Hatizivi kukura kwehondo.
  Hatizivi magumo pakurwa.
  Royal Panther.
  Uye shure kwake, Charlotte achapfura, achishandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe, uye aburutse Soviet makumi matatu nemana.
  Uye ipapo Christina achapfura chaizvo chaizvo, achishandisa mucheka mutsvuku wezamu rake, achigogodza kunze kweRed Army mota uye kuridza mhere:
  - Nzira dzakajeka, tichakurumidza kuvaka nyika itsva.
  Ipapo Magda achavatevera. Uye zvakare nezvigunwe zvetsoka dzakashama. Ipapo achaongorora:
  Musikana ari kupenya senyeredzi inopenya,
  Josse Raul mukuru weCapablanca.
  Ichi ndicho chikwata chevasikana pano. Asi iyo Panther-2 haisati yanyanya kufarirwa tangi iri kungopinda mubasa nemauto. Asi ngatingoti mamiriro acho ari serious. Zvakanaka, hongu, maGermany anewo "Tiger" -2 mumutsara. Asi motokari iyi inorema zvikuru. Uye mumashoko anoshanda, hazvisi nyore zvachose zvekufambisa uye kurwisa mabasa munguva yechando. Zvakanaka, maGerman haana kumbofunga kuburitsa Mouse munhevedzano. Zvechokwadi, tangi inorema anenge mazana maviri matani uye hazvibviri kutakura nechitima, uye kunyange panguva yekubudiswa kwe serial yakave nekuputsika kwakawanda. Kana kunyange "Panthers" uye "Tigers" -2 ichiputsa nguva nenguva, zvino tingati chii nezvechikara chakadaro? Uyezve, hongu, mutengo wakakwira weMaus, uye chokwadi chekuti yaida simbi yakawanda, ine zvinodhura alloying zvinhu.
  Mauto eSoviet akaedza kutora Belgorod mune pincers. Nekuda kweizvi, hondo dzakasindimara uye dzinoteura ropa dzakatanga. Asi maGermany akavaka dziviriro yakasimba zvikuru. Pfuti itsva dzevaNazi, MP-44, dzakatorawo chikamu muhondo idzi. Vaive nerwendo rurefu rwemoto wakananga uye vakagadzira matambudziko.
  Pano mamiriro acho akawedzera kukwidziridzwa nekuti maGerman, pamwe chete nemaItalian, akadzora iyo Allied kumhara muSicily, uye mushure meizvozvo nekukurumidza vakagumisa chibvumirano neTatu Reich. Izvi zvakagadzira mamwe matambudziko kuUSSR. MaGermany akakwanisa kusimbisa boka ravo uye kudzinga kurwiswa kubva kumauto evavengi vepamusoro. Izvo, zvisinei, zvakanga zvisina kunyanya kukwirisa.
  Nguva yechando yakanga yakati nyoro, uye mauto eSoviet akaramba achikwira nokukwira kunorwisa.
  Mumamiriro ezvinhu aya, vatsigiri vanogona kuita basa guru. Mumwe wavo, mukomana piyona Seryozhka, akatumwa senhume nebasa rinokosha. Aisungirwa kuendesa chinyorwa chakavanzika. Mukomana wemakore angangoita gumi nemaviri aifamba akapfeka bhutsu nejasi remvere pfupi kubva kumusha nemusha.
  Asi mapurisa sezviri pachena akawana chiziviso kubva kumuzivisi achibva abata Seryozha. Vakamutora vakaenda naye mune imwe imba inokosha. Ikoko akanyatsotsvakwa. Uye vakawana chinyorwa. Pashure pacho Seryozhka akaendeswa kunze kunotonhora usiku ari panty chete. Mumwe mukomana asina shangu, akashama hafu akafamba nemuchando. MaNazi akasunga maoko ake, ndokuunza magokora ake pamwechete kubva kumashure. Vakamonyorora mapendekete ake, izvo zvakarwadzisa mwana kwazvo. Achirova tsoka dzake dzisina kupfeka, dzakatsvuka nechando, mukomana akanga obvunda nechando. Tsoka dzake dzakatsvuka sedzegunguwo.
  Zvino mapurisa maviri akatevera ndokurova mwana kumusana wake usina svutugadzike. Chaive chiono chakadii. Vaipfuura nenzira vashoma vainzvenga kana kukotama zvakadzika.
  Mukomana ndokufamba, bvudzi rake jena richipeperetswa nemhepo. Chitarisiko chepiona wechidiki chaidada, uye maziso ake aipenya semaruva echibage. Uye nyasha, tsoka dzisina shangu dzakaramba dziri muchando. Uye ipapo, chokwadika, mukomana piyona aida chaizvoizvo kuimba.
  Uye akaitora uye akaimba pamusoro pemapapu ake:
  Muhukuru hwenyika yedu inoshamisa,
  Akatsamwa muhondo nekurwa,
  Takaimba rwiyo rwemufaro,
  Nezve shamwari huru uye mutungamiri.
  Stalin imbiri yekurwa,
  Stalin wekutiza kwedu kwevadiki,
  Kurwa nekukunda nerwiyo,
  Vanhu vedu vari kutevera Stalin.
  Uye mukomana wepiyona, achirova tsoka dzake dzisina kupfeka, achipisa kubva muchando, akafukidzwa nechando, akawedzera:
  Kurwa nekukunda nerwiyo,
  Vanhu vedu vari kutevera Stalin.
  Mushure mezvo mukomana anenge akashama akarohwa zvakare.
  
  Mumwe mukadzi weSS akanga akapfeka bhachi rakaputirwa, pamusoro penguo chena, akauya ndokudururira chirongo chemvura yeaizi pamusoro pomukomana anenge akashama chose neganda rake rebhuruu nokuda kwechando. Mwana akagomera nekurwadziwa ndokurovanisa mazino. Muviri wake mutete wakatanga kubvunda. Zvainyadzisa sei, zvinonyadzisa uye zvaityisa.
  Asi kutambudzwa kwemukomana wemapiyona Seryozhka hakuna kupera ipapo. Akaendeswa kuimba yokutambudzira, uko zviridzwa zvakasiyana-siyana zvokutambudzira zvakanga zvakatoturikwa pamadziro. Choto chakanga chichipfuta pamasese, mbato, zvidimbu zvesimbi, ramrodhi, mbambo nemimwe midziyo zvaipisa.
  Kwaipisa, uye tsoka dzemukomana, dzisina kunaka, dzakatsvuka kubva muchando, dzakatanga kurwadza zvinorwadza. Vakabva vatanga kusvira vari mudumba rekutambudzira.
  Muurayi wechikadzi ane bvudzi dzvuku ndiye aitungamirira kurwadziswa kwacho. Aiva shasha yekurwadzisa vana. Uye pano iwe unodawo kuva neunyanzvi. Saka muviri wemwana wakakosha, uye mwana, kana akanyanya kuomarara, anomhanyisa njodzi yekungofa panguva yekutambudzwa. Uye maGermany anofanirwa kuwana ruzivo kubva kune asina kunaka mukomana-connector, uye kwete kungomuuraya. Hazvisi pasina kuti vese vaurayi pano vakadzi vechidiki vakapfeka majasi machena, masiki uye magurovhosi matete ekurapa. Iwe unogona kufunga kuti mukomana wacho haana kupera muimba yekutambudzikira yeSS, uko kutambudzwa kusina kunaka kwevamiririri vezera duku kunoitwa, asi mudhipatimendi rekuvhiya.
  Mukadzi murefu, mutsvuku, muurayi mukuru, akasekerera ndokubudisa mazino ake mahombe, seaya ebhiza rakanyatsogadzirwa, ndokuti nehasha:
  - Chii mukomana mudiki akanaka uye anotapira. Kungoonda zvishoma, mbabvu dzave kutooneka. Zvichatipa mufaro mukuru kuva nekurukurirano yomwoyo wose naye.
  Uye akanzvengesa Seryozhka nemeso ake esimaradhi, achipenya seakatsi.
  . CHITSAUKO Nha.
  Mwana akasundidzirwa kurack nevasikana vakapfeka mabhachi machena nemagloves. Kunyanya chaizvo, kune yakasarudzika dhizaini inoita kunge rack. Ikoko, vasikana vakasimba uye varefu vakatora mwana nemaoko matete uye matete. Mukomana wacho, chokwadi, akanga asina zvokudya zvakakwana pasi pebasa. Uye vakamonyorora maoko ake, vachiasimbisa kubva kumashure.
  Mushure mezvo mumwe musikana wemhondi akapfeka bhachi jena akadzvanya bhatani. Waya gobvu yainge yakasungirirwa simbi yakatanga kukwira ichikwira mudenga. Akatenderera, magokora nemaoko emukomana ari kumashure kwake akasimuka ndokutanga kusimuka. Seryozha akafemereka ndokusendamira mberi. Muviri wake wakashama, mutete, une mbabvu dzichibuda kunge mbabvu dzebhasikiti, dzakabhenda. Ganda rake, rakanga richakatsvuka nechirimo, rakanga richipenya neziya. Mukomana akasimuka ndokuridza tsamwa. Vasikana vaviri vanotambudza vakauya kuna piyona wacho ndokumuzunza zvine simba. Seryozhka akadanidzira kubva pakurwadziwa kwakanyanya mumarunda ake, akazununguka uye akamonyoroka. Musoro wemwana wakapfuura, mapendekete akakwenya uye akatendeukira pamutsipa mutete.
  Chiso chemukomana chakacheneruka. Zvairwadza chaizvo. Uye waya yakaruka, michina yakashanda, uye mwana wemakore angangoita gumi nemaviri akasimudzwa kuenda kureba. Mukadzi murefu, mutsvuku-vhudzi akatarisa Seryozhka nekutarisa kwekudya. Akaona kuti mhasuru dzake diki, dzakatetepa dzaidedera sei pasi peganda rake nhete, kusimba kwetsinga dzake. Uye vanokwira vachikwira kumusoro, tsoka dzisina kupfeka dzichigwinha-gwinha. Meso emwana akatsvuka uye akaputika zvishoma mushure mechando, akasangana nekupisa kweimba yekutambudza. Uye imba, ndinofanira kutaura, yakakura, ibwe, chivakwa chekare chine sirin'i yakakwirira. Vakasimudza mukomana vachikwirira kwaari.
  Muurayi wechikadzi ane bvudzi dzvuku akapfeka nguwo chena achinyemwerera nekunze zvinotapira anoti:
  - Mukomana, ndiudze mazita nemakero evanobatika muguta kubva pakati pepasi pevhu kwauri kuendesa ruzivo. Tiudze tigokurega uchienda. - Pano mukadzi ane mhangura-tsvuku bvudzi akamhanyisa rurimi pamiromo yake uye akawedzera. - Uye kana zvisina kudaro, ipapo kurwadziwa kwako kuchava kunotyisa, uye iwe uchazvidemba kuti wakaberekwa.
  Mukomana piyona akanga aneta, akanga akarembera pareki akachema achiti:
  - Aihwa. handichatauri.
  Mudzimai ane vhudzi dzvuku, aiyevedza, aitaridzika kunge ane makore makumi matatu, aive akati kurei zvishoma, achinyemwerera. Iye pachake aiva nevana vatatu, kusanganisira vakomana vaviri. Uye akatarisa mwana akanga akarembera pamubhedha, nechiso chakashata, achinzwa dzimwe tsitsi.
  Hungu, piyona murombo, murwi muduku wepasi pevhu uye mutsigiri akazviwana ari munzvimbo isiri iyo uye panguva isiri iyo. Ndokuwira mubako sehuku yakaonda. Uye zvino inoda kunyatsochenjerera kuitira kuti mukomana arege kukotama kuti anzwe uye kubvarura ruzivo rwese kubva pahuro. Uye pano zvakakosha kukonzera marwadzo akawanda sezvinobvira.
  Muurayi wechikadzi ane bvudzi dzvuku akati:
  - Mira. Zvino chindiudza, kamhuka, kero yawanga uchienda.
  Mukomana, achidedera nekurwadziwa nekutya, akagonya:
  - Aihwa. handichatauri.
  Mutambudzi wechikadzi ane vhudzi dzvuku akaraira:
  - Ngaaende.
  Uye kamuviri kadiki kapiona kakadonha. Kamhere kasinganzwike kakanzwika uye waya yakatambanudzwa pedyo nepasi. Nyama yakaonda yakamira, mitsipa yakazununguka, Seryozhka yakazununguka. Uye kubva mukuvhunduka kunorwadza akarasika, achifenda.
  Vasikana vaviri vaishusha vakapfeka mabhachi machena vakatora ndokudira mugomo wemvura yechando umo maive nechando chaiyangarara pamusoro pemukomana uya akanga acheneruka sejira. Seryozhka akazunungusa uye akazopengenuka. Mwana aichema achipukuta misodzi. Vakakungurutsa matama ake akanga anyura, akacheneruka. Zvinorwadza sei mwana wemurombo.
  Mukadzi ane bvudzi dzvuku, muurayi mukuru, akabvunza:
  -Uchati puppy here? Zvakanaka, ndipe kero yako yekutanga, kwawakatakura chinyorwa chakavharidzirwa.
  Seryozha akati nekazevezeve, aine miromo yebhuruu kubva mukutambura:
  - Kwete ... handingatauri!
  Mukadzi mutsvuku akanyemwerera achibva ati:
  - Kuzunungusa zvakare! Uye panguva imwecheteyo, svina makumbo ebhureti mumatanda.
  Vatambudzi vevasikana vakatora dombo rinokosha, duku rine zvikorekedzo zvevana. Vakanyatsoibatanidza netsoka dzemukomana piyona. Zvitsiga zvevana zvakapinirwa. Mushure meizvozvo waya yakatanga kuputika zvakare uye Seryozhka yakasimudzwa. Muviri wake mutete, mutete, une matsinga wakanga wakatambanudzwa. Uye unogona kuona kuti ziya rinoyerera sei pasi peganda rakatetepa, remwana.
  Mhungu tsvuku yairatidza kukara ndokunanzva miromo. Anoda kushungurudza vakomana vakanaka. Kuseka kwevatengi vevana ndiko kunakidzwa kwepamusoro kune fascist vixen. Iwe unogona kuona kuti bhonzo remwana rinorema sei, uye panguva imwe chete nechipfuva chakapinza chine ropa chiri kuzununguka. Chivharo chiri kudonhera pasi uye mukomana ari kurwadziwa. Panguva imwecheteyo, mwana anonzwa kutya kwekutambudzika kukuru kuri kuuya: kuti chiso chake chakakanganiswa sei.
  Naizvozvo vakakwidza mukomana wacho mudenga chaimo, uye waya yakamira kumonereka, ichida kupinza maoko apiona. Uye Seryozhka yakaoma. Muurayi wechikadzi ane bvudzi dzvuku akanyemwerera achinyomba.
  Akabva atora ndokubvunza kuti:
  - Pamberi pemarwadzo matsva, anotyisa akubaya, ndiudze kuti waizoenda kupi?
  Piyona akapindura nekugomera:
  - Kwete, handisi kutaura.
  Muurayi wechikadzi ane bvudzi dzvuku akati:
  - Rega tiende.
  Vasikana vairwadzisa vakatenderedza vhiri, uye rombo raakatumwa rakawira pasi. Uye muviri wake une mwoyo murefu wakapotsa wasvika pauriri hwekongiri, ipapo waya yakatambanudzwa, uye mwana akanga ava kuda kupeperetswa. Mhere yakaridza mhere, mukomana ndokufenda zvakare.
  Uye zvakare vasikana vakapfeka majasi machena vakadurura bhakiti remvura yechando paari. Kumanikidza mukomana kuti apengenuke. Seryozhka akachema uye akachema, mwana akawana kutambura kukuru.
  Muurayi wechikadzi ane bvudzi dzvuku akati:
  - Zvakanaka, mudiwa wangu, ikozvino une sarudzo, ramba uchitsungirira kutambura kunoramba kuchiwedzera, kana kutiudza zvese. - Uye akashama ari pedyo nemhondi, iye akapfava uye anobata kumeso, azere nouchi. - Kana iwe ukatiudza zvese, tinokupa pipi yemukaka weshiri, nechokoreti, aizikirimu, keke, donuts, lollipops, chewing gum, uye zvimwe zvakawanda - zvinonaka kwazvo, zvinofadza uye zvisinganzwisisike. Uye kana ukaramba wakaoma musoro, zvichatowedzera. Zvakanaka, taura.
  Mukomana piyona, achidedera nokuchema, akati:
  - Aihwa. handichatauri.
  Muurayi wechikadzi ane bvudzi dzvuku akanyemwerera achibva ati:
  - Zvino sungirira pondo uremu kune rumwe rutivi. Ngatishandisei mhedzisiro inorwadza inogara kwenguva refu.
  Vasikana vakapfeka majasi machena vakatanga kuturika zviremu zvinokosha pazvikorekedzo. Saka munhu akabatwa akatambanudzwa, uye somugumisiro mitsipa nemarunda emwana akatambanudzwa zvakanyanya kumonyoroka uye akatambura.
  Seryozhka akachema, mukomana wacho airwadziwa zvikuru. Chipfuva chake chine bhonzo, chemwana chakaremerwa. Uye muviri wakaita sewatambanuka. Marwadzo anogona kunge asina kuoma sekuzunungusa, asi anogara kwenguva refu, akawedzerwa nekufamba kwenguva, uye nekudaro zvakanyanya kurwadza. Mukuwedzera, vasikana, kuitira kuti zvishoma zvishoma kuwedzera marwadzo, pamirairo yemukuru wekuuraya, vakabvisa tsono. Uye ngatizvishandise kubaya mukomana mutsinga. Uye Seryozhka akadanidzira mukurwadziwa kukuru. Asi haana kuda kutaura.
  Achikwenya mhepo, mwana akachema achiti:
  - Kwete, handisi kutaura. handichatauri.
  Muurayi wechikadzi ane bvudzi dzvuku akanyemwerera ndokupindura achiti:
  "Zvingave zvakanaka kuti prankster uyu apise zvitsitsinho zvake." Zvakanaka, zvizodze nemafuta omuorivhi.
  Vasikana vakapfeka mabhachi machena vakagutsurira musoro vachida. Vhudzi ravo rakanga rakarukwa. Vakatora zvigubhu zvemafuta anonhuhwirira. Uye vakatanga kuzora tsoka dzemwana. Seryozhka akazvishora. Muviri wake wakatandavara, wemwana wairwadza zvikuru uye marunda ose achirwadza.
  Ipapo mavixen akakwevera mapombi egasi kutsoka dzemukomana. Paiva negasi rakawanikwa kubva mumarasha uye cylinder yeokisijeni, iyo yakaita kuti zvikwanise kugadzirisa kutonhora kwemurazvo. Saka vasikana vakaita zvehunyanzvi.
  Muurayi wechikadzi ane bvudzi dzvuku akati achiratidza kutyisa:
  - Zvakanaka, iwe uchataura. Kana kuti unoda kunzwa kurwadziwa kwakanyanya zvakare.
  Mumwe mukomana aiva piyona ane chiso chakachenuruka zvokuti:
  - Aihwa. handichatauri.
  Mutambudzi mukuru akati:
  - Batidza moto.
  Zvibatiso zvegasi zvakavheneka uye moto wakatanga kutinhira. Uye yaipfuta nokupisa kukuru. Ndiko kuti, pakutanga kwaiva negasi chete, uye murazvo kubva kure wakapisa makumbo emukomana asina chinhu. Vasikana vakabva vawedzera oxygen ndokutanga kurwadza.
  Mwana akazhamba nepamusoro pemapapu ake. Ehe, kana ichibika masora ako asina chinhu, uko kune akawanda magumo etsinga, zvinorwadza zvakanyanya.
  Muurayi wechikadzi ane bvudzi dzvuku akagomera:
  - Taura shasha. Kana kuti uchatambudzika zvikuru.
  Piyona wechidiki akakwenya:
  - Handisi kutaura ...
  Muurayi wechikadzi akaritora, akaridza muridzo.
  "Tinofanira kuwedzera moto pasi pezvitsitsinho zvemukomana uye panguva imwe chete kumurova."
  Marimi emoto pasi petsoka dzisina mwana akawedzera uye achipisa. Seryozhka akazununguka. Panguva iyi, vasikana vaviri vakanga vakapfeka mabhachi machena vakauya kwaari vachibva kumativi ose. Vakabata zvikwapuro mumaoko. Saka, vachichonya maziso, vasikana vakaitora ndokuirova pamutumbi wakashama, mutete, wemwana. Ganda remukomana rakaputika ropa rikatanga kuyerera.
  Mukadzi wemhondi mutsvuku akagomera nekunakirwa. Uye akazvifarira, zvaifadza kutambudza mukomana. Uyezve, yakanaka, kunyange yakaonda pasi pebasa. Uye kuti ndaida sei kupfuurira kunakidzwa nokutambudzwa, kutarisa chiso chakachenuruka chemwana, akashatiswa kubva mumarwadzo ehero, uye kukwira kubva mukutambudzwa kwake.
  Uye muviri wake mukuru, une tsandanyama wakadedera. Uye vasikana vakapfeka majasi machena vakaramba vachirova Seryozhka nechido chikuru. Uye vaizvifarira zvakanyanya. Mukomana akatambudzika. Akarohwa, akatambanudzwa uye akakangwa nezvitsitsinho zvemwana asina kupfeka.
  Asi zvakadaro mwana akangochema achiti:
  - Zvakanaka, handisi kutaura. O, handisi kutaura!
  Muurayi wechikadzi ane bvudzi dzvuku akati:
  - Uye zvino vakaunza mwenje pachipfuva chebrat.
  Mumwe wevasikana akabudisa mwenje unopfuta kubva pachoto, uyo waibvira moto. Musikana aive nenyemwerero inotapira, asi yekusiririsa akaunza mwenje pachipfuva chemukomana chisina svutugadzike. Uye murazvo unopisa wakatora uye nemakaro akananzva Seryozhka ganda rakatsetseka. Mukomana akaitora ndokuwedzera kudzvova. Zvinorwadza sei. Asi zvakare haana kudzima. Akaramba akamira akazvishingisa.
  Uye gamba rekupayona raive nezvitsitsinho uye chipfuva chakakangwa, uye kurohwa kumusana neshamhu dzinopisa uye yakatambanudzirwa padanda. Uku kwaiva kurwadziswa chaiko.
  Mukadzi mutsvuku akadzvova pamusoro pemapapu ake:
  -Uri kuenda kutaura here?
  Mukomana, akachenuruka asi anodada, akazevezera:
  - Kwete, handisi kutaura!
  Mukadzi mutsvuku akagutsurira musoro.
  - Zvakanaka, ikozvino ngatishandise ikozvino. Tipei maelectrodes kwaari.
  Vasikana vakapfeka mabhachi machena vakaswedera pedyo nedhinamo. Vakakweva waya nemagetsi. Vakadaro vachisekerera. Vakatanga kubatanidza maelectrodes kunzvimbo dzakanyanya kuoma dzemuviri wemukomana. Musanganiswa weropa uye ziya rakanga richidonha kubva kuSeryozhka. Misodzi yakayerera pamatama emwana mutete. Asi mukomana akaramba akanyarara. Kunyanya, akachema uye akachema, asi haana kutengesa shamwari dzake.
  Uye miromo yemwana, yebhuruu kubva kumarwadzo egehena, yakazevezera:
  - Aihwa! handisi kuzotaura!
  Uye saka ma electrode akabatanidzwa. Unenge muviri wese. Uye inonzwisisika nerve endings.
  Saka mukadzi wemuurayi ane bvudzi dzvuku akasimuka akazvitora pachake, akaenda papombi ndokuitenderedza. Uye mvura yaiyerera nomuwaya, uye mukomana piyona akarohwa nezvinoyerera. Ganda remukomana wacho raipenya chaizvo. Uye muviri wose wemwana wakazununguka. Uye kurwadziwa kwacho kwaityisa.
  Muurayi wechikadzi ane bvudzi dzvuku akachinja switch zvakanyanya. Uye kubuda kwacho kwakawedzera. Uye zvairwadza zvikuru.
  Mutadzi wemoto akati:
  -Uri kuenda kutaura here?
  Seryozhka akapindura uye akaimba nechido chikuru kuitira kuti zvinhu zvose zvive zvakanaka uye nesimba rekukunda maNazi mutsika:
  Munyika inofanotaurwa zvakaoma kwazvo,
  Hazvinakidze zvakanyanya kuvanhu...
  Nhengo yeKomsomol yakabata chikepe chine simba,
  Kuita kuti zvive nyore kune veKrauts, ini ndichakupa iwe uye zvakajeka!
  
  Musikana akanaka anorwa muhondo.
  Nhengo yeKomsomol inomhanya isina shangu muchando...
  Zvichava zvibhakera zviviri kune akaipa Hitler,
  Kunyangwe kuenda AWOL hakuzobatsiri iyo Fuhrer!
  
  Saka vanhu vakanaka - kurwa nehasha,
  Kuti uve mhare unofanira kuzvarwa...
  The Russian knight inokwira kumusoro sefalcon,
  Rega zviso zvakaropafadzwa zvitsigire varwi!
  
  Mapiyona madiki akasimba sehofori;
  Simba ravo iguru, rinopfuura nyika yese...
  Ndinoziva iwe uchaona - kurongeka kwehasha,
  Kuvhara zvese nekushinga, kusaparara kusvika kumagumo!
  
  Stalin weNyika yedu mutungamiriri mukuru,
  Uchenjeri hukurusa, mureza wecommunism...
  Uye achaita kuti vavengi veRussia vadedere,
  Kubvisa makore ekutyisidzira fascism!
  
  Saka, vanhu vanozvikudza, tendai mambo.
  Hongu, kana zvichiita sekuti akanyanya kuomesa ...
  Ndinopa Amai Baba rwiyo rwiyo,
  Uye vasikana vanopenga muchando netsoka dzisina shangu!
  
  Asi simba redu rakakura kwazvo,
  The Red Empire, mweya une simba weRussia...
  Vakachenjera vachatonga, ndinoziva kwemazana emakore,
  Mune simba risingaperi iro risina miganhu!
  
  Uye usarega chero chinhu chichititadzisa pasi, maRussia,
  Simba reHerculean harigone kuyerwa nelaser...
  Hupenyu hwedu hahuna kutetereka, seshinda yesirika,
  Ziva varwi vanomhanya kusvika kumagumo mukuvhunduka!
  
  Takatendeka kunyika yedu, mwoyo yedu yakaita somoto.
  Tinoshuva kurwa, tichifara uye nehasha huru...
  Tichakurumidza kutyaira danda muna Hitler akatukwa,
  Uye kuchembera kwakashata uye kwakashata kuchapera!
  
  Zvadaro, tenda Fuhrer, Berlin ichawa.
  Muvengi ari kunyengera uye achakurumidza kupeta tsoka dzake ...
  Uye pamusoro penyika yedu kune makerubhi mumapapiro,
  Uye rova dhiragoni yakaipa kumeso nembezo!
  
  Nyika yakanaka ichatumbuka zvakaisvonaka;
  Uye hombe lilac petals ...
  Pachava nekubwinya nekukudzwa kune varwi vedu,
  Tichawana zvakawanda kupfuura zvataiva nazvo zvino!
  
  dzvuku , yakatonyanya kushatirwa, yakatora ndokushandura chireyo chacho zvakanyanya. Vasikana vakapfeka majasi machena vakaitorawo vakasimudza chiedza, pasi petsoka dzisina mwana.
  Uye moto wakaramba uchipisa nekutsamwa kukuru. Uye saka akarwadzisa tsoka dzakashama dzemukomana ane rombo, zvekuti ainhuwa nyama yakatsva. Vasikana vakapfeka majasi machena vakapisa uye chifuva chepiona wechidiki, icho chakapiswa uye chakavharwa nemablister. Uye panzvimbo yeshamhu dzenguva dzose, mukomana wegamba akanga atorohwa kumusana nemasumbu ewaya ine minzwa, inopisa.
  Asi Seryozhka haana kungoramba akanyarara, asi akatanga kuimba nekushingaira kukuru, kunzwa uye kuyerera kwemwoyo, akatora uye akaimba:
  Ndeipi imwe nyika ine vacheche vanodada?
  MuAmerica, hongu, murume wacho mukomana wemombe.
  Asi isu ticharwa kubva kune platoon kuenda kune platoon,
  Rega murume wese ave groovy!
  
  Hapana anogona kukunda simba rezano,
  Kunyangwe iyo Wehrmacht zvakare pasina mubvunzo inotonhorera ...
  Asi isu tinogona kupwanya gorilla ne bayonet,
  Vavengi veNyika yaBaba vachangofa!
  
  Isu tinodiwa uye, hongu, takatukwa,
  MuRussia, murwi wese anobva muchidyiro ...
  Tichakunda, ndinozviziva izvi
  Iwe wakandirwa muGehena!
  
  Isu mapiyona tinogona kuita zvakawanda,
  Kwatiri, munoziva, muchina otomatiki harisi dambudziko...
  Ngativei muenzaniso kuvanhu,
  Dai mumwe nomumwe wevakomana ave mukubwinya!
  
  Kupfura, kuchera, ziva kuti iri harisi dambudziko,
  Rova fascist zvine simba nefoshoro...
  Ziva kune shanduko huru pamberi,
  Uye isu tichapasa chero chidzidzo neA +!
  
  MuRussia, munhu wese mukuru nemukomana.
  Kugona kurwa zvine shungu...
  Dzimwe nguva tinotonyanya kuva nehasha
  Mukuda kutsika-tsika maNazi!
  
  Kune piyona, utera hahugoneki,
  Kuda kubva mudumbu mukomana akaomeswa ...
  Iwe unoziva, zvakanyanya kuoma kuita nharo nesu,
  Uye nharo dziri legion!
  
  Handisiye, nditendei varume
  Muchando ndinomhanya ndisina shangu muchando...
  Madhiyabhorosi haazokundi piyona,
  Ndichatsvaira vese mafascist nehasha!
  
  Hapana achatinyadzisa isu mapiyona,
  Takazvarwa tiri varwi vakasimba...
  Ngativei muenzaniso kuvanhu,
  Sagittarius inopenya yakadaro!
  
  Mukomana wemombe ndiye zvakare mukomana wekuRussia,
  Vese London neTexas ndezvako kwatiri ...
  Isu tinoparadza zvese kana maRussia ari pamoto,
  Ngatirove muvengi mumaziso chaimo!
  
  Mukomana akabatwawo,
  Vakamugocha padanda nemoto...
  Asi akangoseka zviso zvevaurayi,
  Akati tichakurumidza kutorawo Berlin!
  
  Simbi inopisa, kusvika pachitsitsinho chisina chinhu;
  Vakatsikitsira piyona, akanyarara...
  Mukomana anoziva kuti akanga ari weSoviet temperament,
  Baba vake inhovo yechokwadi!
  
  Vakavhuna zvigunwe zvavo, vavengi vakafuratira rwizi.
  Mukupindura, kungoseka chete ndiko kunonzwika ...
  Hazvina mhosva kuti maKrauts akarova mukomana sei,
  Asi kubudirira kwakauya kune vaurayi!
  
  Mhuka idzi dziri kutomutungamirira kunomusungirira.
  Mukomana anofamba akakuvara...
  Pakupedzisira, ndakati: Ndinotenda muna Rod,
  Uye ipapo Stalin wedu achauya kuBerlin!
  
  Pakazodzikama mweya wakamhanyira kuna Rod.
  Akandigamuchira zvakanaka kwazvo...
  Akati, uchawana rusununguko rwakakwana,
  Uye mweya wangu wakabatwa zvakare!
  
  Ndakatanga kupfura kune vane hasha fascists,
  Nekuda kwekubwinya kweMhuri, maKrauts akauraya munhu wese ...
  Chikonzero chitsvene, chikonzero checommunism,
  Ichawedzera simba kupiyona!
  
  Hope dzacho dzaitika, ndiri kufamba muBerlin,
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine mapapiro endarama...
  Takaunza chiedza uye mufaro kunyika yose,
  Vanhu veRussia - zivai kuti isu hatizokunda!
  . CHITSAUKO Nha.
  Atova Kurume 1939. Chando chiri kutanga kunyunguduka muSiberia, uye muChina inenge zhizha. Zvakanaka kumhanya usina shangu uchirwa. Oleg Rybachenko akasarudza kunyora zvishoma nezveGulliver asati apera adventures. Uyezve, hondo yekudzivirira yakasunungurwa naStalin haisati yapera.
  Atova Kubvumbi 1943. Pamberi penzira dzekuenda kuMoscow kune madhaka nemadhaka, uye kusvikira maGermany nemubatanidzwa wepro-German vachifambira mberi pakati nechokuchamhembe. Asi kumaodzanyemba kune hondo. Kunyanya muCentral Asia. Uye apa ndipo panouya masimba akakosha.
  Anastasia Witchakova anorwa mudenga. Ndege dzeJapan dziri kurwisana naye. Mudzimai ane vhudzi mutsvuku, wechidiki anorwa zvakanyanya.
  Musikana mutsvuku akaitora ndokurova mota yeJapani ndokuimba neshungu.
  Uye tsoka dzemurwi dzakashama dzinodzvanya makiyi anodzora ndege yake.
  Asi mapiyona ari kurwisana pasi apa. Hongu, kunyangwe kuchiri kutonhorera muna Kubvumbi, havana shangu uye vakapfeka zvikabudura. Vakomana vacho vanorwisa maJapan ari kufambira mberi. Vanodzitema nezvipfuramabwe nepfuti dzakagadzirwa kumba. Crossbows iyo yepakutanga muchimiro uye kushandiswa inoshandiswa zvakare. Uye vakarovawo maJapan pamwe navo.
  Panguva imwe cheteyo, mukomana akapfeka zvikabudura, ane makumbo akashama, akatsvuka, akakwenya, anoimba.
   Ndiri mukomana wenguva huru yeRussia,
  Kana isu tichida kuita jee kuzunungusa nyika yese!
  Mushure mezvose, vanhu vakuru havasi nhata zvachose,
  Uye murwi wese chifananidzo kwandiri!
  
  Ndakazvarwa ndiri mukomana mumakore anokosha,
  Imo iyo komputa inosarudza kuseka ...
  Uye ndiani achapfeka jasi mukupererwa nezano,
  Chando chiri groovy uye kuruka zvindori!
  
  Kwete, Africa muRussia yedu yakakura,
  Asi nesimba risingaperi Siberia ...
  Uye vasikana vedu vakanyanya kunaka mune zvakasikwa,
  Uye mukomana wese igamba kubva pakuzvarwa!
  
  Ida Kristu uye kukudza Ishe Mukuru,
  Mwari tsvimbo ngaititonge nokusingaperi!
  Mashizha anoshanduka eyero uye anoshanduka kuva goridhe,
  Ndinotenda kuti Mwanakomana waMwari Svarog achapa simba!
  
  Tese tine zvakawanda zvezviitiko zvekupfuura,
  Famba uchitevedza universal spiral zvachose...
  Unoda kuva nezvakawanda zvekuzvivaraidza nazvo here?
  Mwari murume ngaakudzwe nekusingaperi!
  
  Zvose zviri munyika zvinobvumwa kuti ishoko rinozvikudza,
  Imo mune moyo mumwe weWekumusoro-soro Mhuri-Baba.
  Uye kune kuenderera kwehupenyu mushure meguva,
  Uye tinogona kusvika kudenga, nditendei kusvika kumagumo!
  
  Nditende, ukuru hwevaRussia hunozivikanwa nenyika,
  Nekurova kwebakatwa redamask, vakapwanya fascism ...
  Isu tinokosheswa uye tinodiwa nemarudzi ese epasi,
  Uye munguva pfupi tichamira panyika yedu secommunism tsvene!
  
  Tichaendesa nyeredzi kune dzakasiyana nyika,
  Uye isu tichava kureba uye kutonhorera kupfuura munhu wese, Rod ngazvirege.
  Mushure mezvose, vaRussia vakasimba vatyairi vendege,
  Murwi akashinga, achabvambura ani zvake!
  
  Tinogona kukwira pamusoro penyika,
  Uye ita chimwe chinhu chingavhundutsa satani...
  Mushure mezvose, chinhu chikuru chemurwi weRussia kusikwa,
  Uye kana zvichidikanwa, murwi achaponesa Nyika yeBaba!
  
  Nokuda kwekubwinya kweRussia, mabasa ehugamba,
  Vhomora bakatwa rako urwe zvakaipisisa...
  Uye iwe hautarise mauto eRussia,
  Ngativakei communism tichitamba!
  
  Chii chakamirira mune ramangwana - iwe unogona kuona nzvimbo yakaoma,
  Asi pamwe chete, ndinotenda, tichaita kuti zvirarame ...
  Uye kurongeka kuchava kwakanaka uye kutsva,
  Uye tichachenesa zvose zvinonyangadza nemoto!
  
  Mushure mezvose, munyika yedu Mwari neMureza chinhu chimwe,
  Musoja wekare ari mukufara kwehondo...
  Vamwe vevarwi ngavave vatochena vhudzi,
  Uye mumwe munhu asina ndebvu, asiwo samambo muhondo!
  
  Russia ikozvino yakwira pamusoro penyika,
  Miromo yemakondo ekuRussia inopenya segoridhe.
  Zvigadzirire iwe chifananidzo chaMwari weproletarian,
  Zvimwe zviito uye pfungwa dzisinganyanyi kurwadza!
  Ndiko kuimba kwavanoita. Kunyange zvazvo zvisingagoni kutaurwa kuti Russia yakasimuka. Pane kudaro, pane zvinopesana, kutyisidzira kwekuparadzwa kwakakwana uye kwakakwana kweRussia kwaswedera kudarika kare.
  MaGermany anoshandisa tangi reShumba. Mota iyi yakati remei uye inotsvedza mumadhaka. Naizvozvo, inoshandiswa zvakanyanya kutsigira vacheche mukurwisa kana kudzivirira, uye kuitira kuti iite zvakanyanya kwete nzvimbo dzine machakwi uye dzakaoma.
  Muchina uyu unoenda wega uye unopisa mabhomba anoputika anoputika. Uye pfuti dzayo dzinouraya uye dzine simba guru, rinoparadza.
  Mukupindura, mumwe mukomana piyona anokambaira nepfuti inorwisa tanki. Zvakaoma kuwana nzvimbo isina simba muLev tank. Mukomana anonzwisisa izvi, uye gonye harigoni kuvhiringidzwa - rakafara zvikuru. Chinhu chega ndechekupinda mukuona kwemaziso uye kupofumadza mota. Asi izvi zvakaoma chaizvo kuita uye unotofanira kuswedera pedyo. Tsoka diki dzisina mwana dzemwana dzinogara pabepa rekutsvaga uye turf. Pfuti dzemuchina weLev tank dziri kumucheto kwemotokari - pane ina dzadzo uye moto mune otomatiki modhi.
  Mukomana mutete uye mutsvuku anoridza muridzo:
  Ndiani ajaira kurwira kukunda?
  Ngaaimbe nesu...
  Anofara anoseka
  Ani naani anochida achachiwana
  Anotsvaka achagara achiwana!
  Mushure mezvo mwana ane tie tsvuku achiri kupfura. Uye anopotsa zvishoma - chinangwa chinorwadza chidiki, uye turret yeShumba tank iri kufamba. Asi pfuti ine cartridge imwe chete, uye inoda kuiswa zvakare.
  Mukomana anokurumidza kukambaira achienda uye tsoka dzake dzakashama dzoita sedzebhuru.
  Uye mune tangi pachayo kune vasikana veGermany. Vasina shangu uye vakapfeka bhikini, vachiseka zvakanyanya uye vachiratidza mazino avo. Sezvakaita rwiyo rwuya rwemapere kubva kuLittle Red Riding Hood.
  Vakanganwa vari kumera mumunda.
  Amai vanobika mapayi...
  Rara mboro mukomana
  Nepo mazino ako
  Haana kushanduka kuita mazino!
  Mushure mezvo musikana akatora Mercedes ndokudzvanya bhatani nezvigunwe zvake. Goko rakabhururuka ndokurova Soviet makumi matatu neina rakananga. Uye vasikana vanofara. Zvinotoratidzika kwavari kuti zvino ndimi dzavo dzichava nemukana wekuravira chimwe chinhu chinopisa uye chinofadza zvikuru.
  Musikana wechiGerman Frida akapfurawo, ndokurova tangi yeSoviet KV-9, ndokupopota:
  Tsvuku, ropa dzvuku
  Kwapera awa hungori huswa...
  Rega musikana akupe rudo,
  Pamusoro pazvo, Satani pachake ari muzvarirwo!
  Uye achaseka nokuseka kukuru.
  Muchokwadi, izvi zvinotaridzika zvese zvinosetsa uye zvinotyisa kune imwe nhanho. Asi zvinhu zvinoitika zvisiri zvekuseka. MaGerman anoshandisa mabhomba eYu-288, anotakura matani mana emabhomba pasi pemutoro wakajairwa, uye anosvika matanhatu kana akaremerwa.
  Uye ivo vari kuita ironing kuMoscow. Uye zvivako zvaro zviri kuputsika chimwe pashure pechimwe. Uye napalm inonaya ichidzika kubva kudenga. VaNazi vakakanda mabhomba anotyisa pamuzinda weSoviet. Panguva imwecheteyo, kusarudza iyo nzvimbo iyo ichapisa kusvika pakakwirira. Uye moto uchatanga kupararira nomumuti.
  Uye zvakare mune cockpits yeGerman mabhomba kune vasikana mubhikini uye vasina tsoka tsoka. Izvo zvinotonhorera uye zvinotonhorera. Uye mabhomba anoramba achidonha kubva kumusoro. Uye vanoparadza nzvimbo dzemauto eSoviet. Izvo zvinotonhorera chaizvo.
  Albina anoseka uye anodzvova:
  - Ngatikuye zvese kuita upfu - kuchave kukunda kwedu!
  Uye zvakare, mabhomba anodonha kubva kumusoro, achiputsa dzimba nezvivakwa uye mauto eSoviet. Hechino chimwe chezvipo zvekutsakatisa zvakaguma muSoviet ambunition warehouse. Uye kwakava nekuputika, uye kuputika kukuru kukuru nekuparadza.
  Mapiyona eSoviet ari kurwisanawo zvakakomba. Mukomana akanga akapfeka kabudura, asina shangu, zvisinei kuti kwaitonhorera, vakabvisa hembe dzavo kuti vasasviba, ndokusunga tayi dzavo pahuro. Uye vanokwazisa vaNazi nezvipfuramabwe. Aya magamba evana anoshupika zvechokwadi.
  Vanopisawo moto kubva kumagetsi epamba, uye panguva imwe chete vanoimba:
  Nguva yecommunism ichauya, tinozvitenda,
  Kana kukunda pamusoro pemuvengi akaoma kunouya...
  Tichadzora hasha dzechikara pakurwa;
  Uye Comrade Stalin achatitungamirira muhondo!
  Pioneer Seryozhka anorira:
  - Kubwinya kune pfungwa dzecommunism! Kubwinya kumabiko, uye kumiganhu mitsva!
  Uye mukomana anenge gumi nevaviri achakanda pete yekuparadzwa nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye odanidzira:
  - Kubwinya kune Magamba eUSSR!
  Uye anopfura kubva pachipfuramabwe. Ndizvo zvazvinoita. Apa ndinofanira kutaura kuti vana mamonya chaiwo.
  Pano piyona Alexey, mukomana wemakore gumi nematatu, akabatwa. VaFascist vakamumonyanisa . Chekutanga vakabva vatora ndokundibvisa hembe dzese vachindisiya ndiri musvo. Mushure mezvo vakamurova neshamhu, zvokuti ganda rakaputika uye ropa richiyerera.
  Vasikana vemhondi vakaseka vakanongedzera mwana weropa zvigunwe. Chokwadi, vaifunga kuti zvaisekesa zvikuru. Ipapo Leshka akasungirirwa padanda, mahandcuffs achiiswa kune zvindori zvakakosha.
  Ipapo mukomana akashama akabva atanga kutekenyedzwa. Kutanga neminwe, uyezve negoose minhenga. Uye tsoka dzemwana dzakashama hadzina kusiiwa. Vakakwenya chitsitsinho nemunhenga, uye vakaita izvi kwenguva yakareba. Asi ipapo vaurayi veGermany vakaneta neizvi. Vakazodza tsoka dzomukomana namafuta. Vakabva vatutira matanda matete pasi pemakumbo emwana wenhamo ndokupisa.
  Moto wakapfuta, uye marimi matsvuku akatanga kunanzva zvitsitsinho zvevana. Uye izvi, zvechokwadi, zvinorwadza zvikuru. Piyona wacho akazhambatata zvinorwadza. Uye munhuwi weganda rakatsva wainzwika mumhepo, sokunge kuri kugochwa. Uye vasikana veGermany vakaseka zvakashata uye vakaita zviso. Chokwadi kuti yakanaka sei uye yemusango panguva imwe chete.
  Gerda, musikana akanaka uyu muurayi, uye mutsvuku chaiwo, ane bvudzi rechando chechando, akazvitora ndokuimba:
  Mwana wangu, mwana wangu,
  Unenge wava kuridza mhere...
  Ndichapisa tsoka dzako,
  Uye nditende, ini handisi kuzouraya bastard ipapo!
  Charlotte wehure dzvuku akaseka ndokupindura:
  - Izvi zvakanaka! Kutambudzwa kwakadaro kunokwezva kwazvo!
  Mushure mezvo mumwe musikana, Christina, akatora chidimbu chesimbi kubva mumoto, iyo yakanga yakatsvuka kubva pakupisa. Akaiisa nembato pachipfuva chake chakashama, asi chine matsinga. Uye zvino chidimbu, chinopisa nekupisa, chinosangana neganda rakatsvuka romukomana. Kunomupisa, uye piyona muduku anozhambatata nokurwadziwa. Uye vasikana vanoseka.
  Magda, ane bvudzi rakaita segolden spring dandelion, akati:
  - Zai rakaoma-rakabikwa rinoda kubikwa kwemaminitsi gumi nemashanu, uye tichazopisa piyona iye zvino!
  Gerda akaseka ndokuimba:
  - Tichatanga kutarisa mumaziso emwana, tobva tazomusvira tomudya! Uye ipapo tichaipisa uye kuidya!
  Mushure meizvozvo, vasikana vese vana - varwi vane mukurumbira uye varwi kubva kuUSSR - vakabatidza mazhenje ndokutanga kupisa piyona navo. Uyezve, vakasekawo, uye vakaratidza mazino avo eparera, akasimba seaya emhumhi, uye vakaimba zvinopenga.
   Isu tiri mapere edenga nenzvimbo dzakafara dzepasi.
  Kuzvarirwa kurwira hope!
  Kune imwe nzvimbo mamirioni ari kudziya guvhu,
  Uye ndichaunza kukunda munyika!
  
  Hongu, nyika haina kufukidzwa neuchi,
  Nhanho imwe neimwe mairi, ine macheni achirira!
  Uye murwi anoda kufema akasununguka,
  Dai mhuri yangu ichigara ichifara!
  
  Isu tiri varwi, vane mapapiro vanomhanya,
  Hutsinye, kururamisira uye simba!
  Kunyangwe isu tine hunyoro mumhino dzedu.
  Kusvika kumwero wakati, vana ndiSatani!
  
  Mutambo wemurwi umo machipisi anorohwa,
  Rondedzero yebenzi haibviri mairi!
  Pano vanogeza fluff kunge linden donje,
  Rori yebhomba ichatiparadza dunhu rose iri!
  
  Nyika inogomera uye ichipupuma;
  Pane simba rinotyisa riri kupisa mariri!
  Iwe uri murume akafanana negirfalcon ane simba rechisimba,
  Uye simba remoyo ndiro monolith kupfuura slabs!
  
  Asi sei vana vemhepo vachirwa?
  Chii chawakakanganwa munzira yekurota kwako?
  Sezvakaitwa nemadzitateguru muzvombo zveRetro,
  Takakunda, iyo Teuton iri kubvarura kwese kwese!
  
  Zvakaitika, hapana kudana kukuru,
  Hondo haina kuuya kwatiri - tauya kwairi!
  Kune mbwende inoshamwaridzana ine dumbu gobvu reDuce,
  Vamwezve - zvakare kuverenga - zero!
  
  Anouya kune hump kuti isu titore mutoro,
  Kuita basa rechiuto iri kutuka magumo!
  Kuti tisava nekunyadziswa kweupenzi,
  Kuti asauye kuchirango cheumbwende chiri nyore!
  N'anga ina vasikana vakadzvova kudaro vachiimba panguva imwe chete. Vakagocha mwana wenhamo. Vakamugocha, vakamubaya ari mupenyu.
  Ipapo murwi asina shangu Gerda akatora ndokucheka, achishandisa dhadha reSS, nhindi yenyama yomukomana akagochwa asi achiri mupenyu. Akatanga kunanzva nekuitsenga nekunakirwa. Zvechokwadi, kana mukomana akachekwa uye iwe uchidya, nyama yake ine muto, inonaka kwazvo, kunyange zvazvo ine tambo, asi rombo rakanaka kwete mafuta. Uye nechishuwo chakadaro unochidya. Zvinoshamisa uye zvinonaka sei.
  Charlotte akatoimba nechido:
  Takagara kusvika kuma5 kuseni.
  Zvese kebab necognac zvinonaka kwazvo...
  Tinogocha mukomana segwayana,
  Nekuti mudiki ibug!
  Uye vamwe vasikana vakacheka uye vakadya mukomana nemufaro mukuru. Uye iyo nyama yemunhu inonaka kwazvo. Uye iwe unowana mufaro mukuru kubva pazviri. Uye kunyange zviso zvakange zvakafukidzwa nemafuta, uye izvi zvakanaka kwazvo uye zvinonaka sei izvi.
  Vasikana vemhumhi vakatamba, vakacheka mukomana, chidimbu nechidimbu, uye vakatsenga zvine simba, kunyange kugomera nokunakirwa. Zvinoshamisa sei izvi.
  Uye saka vasikana vakafumura mapfupa pambabvu dzemukomana. Uye vakabirwa. Ipapo mamwe tsvarakadenga akauya - gumi nemaviri. Naivowo vakatanga kudya mukomana nemufaro mukuru. Uyo panguva iyi akapa mweya kubva mukuvhunduka kunorwadza.
  Gerda akati:
  - Makumbo evakomana anonaka kwazvo! Uye kana ukavapepper, iwe uchawana mufaro mukuru!
  Charlotte akagutsurira musoro.
  - Hongu, kudya mukomana ane dhishi repadivi zvingatova nani! Izvi zvakanyanya, zvakanaka kwazvo.
  Christina akati:
  - Izvi zvinonakidza zvikuru!
  Magda akataura achiseka:
  - Kana iwe uchidya zvinonaka zvakadaro vakomana zuva rega rega, saka unogona kunyatsofuta! Musikana anofanira kuva nechimiro!
  Uye vasikana, vakaguta uye vakaguta, vakaimba zvakare:
  Pearly, bvudzi rinodedera,
  Chifuva changu chiri kunetseka uye kudedera!
  Ndiri musikana akafanana nemuti webirch unonyara,
  Ndinotya kufamba uye kufema!
    
  Uye chii chinozevezera mhepo itsva munzeve dzako?
  Jecha rinopwanya pasi petsoka dzisina chinhu...
  Uye hapana munhu anofara zvikuru panyika,
  Pandinofamba newe musango!
    
  Ndiudze, mudiwa wangu, chakavanzika chikuru,
  Wagona sei kuroya moyo wako!
  Asi chiso chako chakasuruvara kudaro?
  Rwonzi rwakatetepa kwazvo rwemakwinya rwakapfuura nepahuma yangu!
    
  Jaya rinondipindura richishungurudzika;
  Hondo ichakuparadzanisa iwe kwenguva yakareba!
  Kuti tiwane nzvimbo mumasango eparadhiso,
  Satani anofanira kukandwa mugehena!
    
  Muti mutete webirch wakadaira nemusoro,
  Iwe unopfuura shamwari inodiwa kwandiri!
  Kunyangwe mhedzisiro yehondo ingave yekuchema,
  Asi Mwari Jesu Mufudzi anesu!
    
  Ngatidzinge gehena remadhimoni - mimvuri yakaipa,
  Dai masango atumbuka negirinhi!
  Rova mabvi angu akatsvuka,
  Ndibate zvakasimba mudiwa!
    
  Akapindura senge kumusikana.
  Akati kumubvumo wamatavi akanga achitandavara;
  - Uchandimirira kwegore here, mudiwa wangu?
  Muedzo wemacranes anopisa wakasimba!
    
  Ndichipindura ndakamuudza nehasha.
  - Ini handisi kuzomira pamushini semunhuwo zvake!
  Uye ini ndinoda nzira yemauto,
  Ndinoda kurwa uye kukunda vakaipa!
    
  Ndakasvika padanho - ndakatema matavi akarukwa,
  Vakandipa muchina mutsva une disc!
  Kunyange uswa hukachema semaparera edova.
  Sei kusava nemhosva kuchiita semurwi?
    
  Nekuti Nyika yaAmai inodiwa kwandiri kupfuura vamwe vese,
  Nyika yeBaba inopisa mumweya pamusoro penyeredzi!
  Hazvina kufanana nekugara pamubhedha,
  Uye kurara nepfuti mudumba!
    
  Kukunda kuchauya, ndinotenda mazviri,
  Mushure mezvose, chikonzero chedu chinogara chakarurama!
  Zvakanaka, nyemwerera nemufaro vakomana,
  Mhedzisiro yakanaka yakatimirira, nditende!
  Izvi ndizvo zviitiko uye zviitiko zvehukuru hwakakura uye hukasha. Uye mabhomba anoramba achidonha panzvimbo dzeSoviet. Vese maGerman nevabatsiri vavo vari kudzvanya zvine hukasha uye nehasha.
  Uye kunyange matani mashanu uye gumi emabhomba anowira panzvimbo dzeSoviet. Kusanganisira vekuAmerica. Uye bhomba idzva rekuAmerica B-29 rinotyisa zvikuru. Uye edza kukunda mota ine gumi nembiri pfuti dzakaiswa zvinoenderana nehedgehog system. Uye izvi zvakakomba.
  Zvakare, kumhanya kwendege yeAmerica kunenge kwakangofanana neyemurwi weSoviet. Saka edza kubata zvakare. Izvi zvinotonhorera chaizvo uye zvinoisa kumanikidza pahuro.
  Mukomana Gulliver akaramba achirwa apa. Anoratidzika semwana wemakore gumi kana gumi nerimwe, asi chokwadi ane makore akawanda. Uye iye, pamwe nevamwe vakomana, anorwa zvakanyanya uye anoratidza boka rake repamusoro rekurwa.
  Pano Gulliver, pamwe chete naSeryozhka, vari kuchera mugero. Mumwe wake aive mukomana aive nebhurugwa asina shangu, zvezera rimwe chete. Musikana Svetka anavowo. Vana vatatu vanoshanda uye vanoimba nokunzwa kukuru nesimba, uye nziyo dzavo dzakanaka kwazvo uye dzinobata bata. Uyezve, vana havana shangu, asi mamiriro ekunze atove akanaka, uye zvakatonaka kuzorora pane turf isina makumbo. Uye vana vanonzwa zvakanaka, uye vanoita:
  Wasuwa here nhai tsvarakadenga yangu, misodzi ichiyerera.
  Mwoyo wangu mudikani pamwe unonzwa dambudziko!
  Chitubu chinotonga, asi mumwoyo mejaya mune chando;
  Asi zvakadaro hapana nzvimbo yavo pamahombekombe!
    
  Magamba akaungana rwendo mhiri kwegungwa.
  Wakanga uri mukomana, uye zvino wava corsair!
  Nyangwe vanhu vaive negodo vaizevezera kumusana kwangu,
  Iwe haugone kuchichinja, chipo chepeni!
    
  Kune madutu, madutu mugungwa, mvura iri kunaya,
  Uye munyu unoodza maronda!
  Asi isu hatisi kuzvitsvakira basa rakareruka;
  Zvipire mweya wako kuNyika yeBaba Tsvene!
    
  Musikana wangu ishamwari inodiwa,
  Ndiko kutapira kunoita miromo yako!
  Yakafukidzwa nechando, chamupupuri chinoparadza chiri kupisa,
  Chando chasvika uye runako rwayo runotambudza!
    
  Uye isu tinoyangarara, tichidziya mumwe nemumwe,
  Rega tikukufadze iwe nekutarisa uye kupisa kwemazwi anopokana!
  Pane kutenda kuti kune nzvimbo kudenga,
  Jehovha achatendera majaya kupinda munyika yake;
    
  Asi usafunga nezvekufa kunotonhora,
  Basa redu nderekupona uye nekushinga kuhwina!
  Ndiani akatendeka kuna Mwari: nditendei mune izvozvi.
  Russia inofanira kushanda nesimba revose!
    
  Ipapo Jehovha achatipa mubayiro zvakapetwa kazana.
  Nyika yakasarudzwa naKristu Samasimba!
  Moscow wava guta guru renyika dzose,
  Dzimba dzechechi dzinopenya negoridhe!
    
  Ndeupi mufaro kuzvipira kuRussia,
  Nyika huru - amai vePasi!
  Mvura yakadiridza minda nedova;
  Rus 'ndiyo mufananidzo wekurota kutambura!
  . CHITSAUKO Nha
  Mukati mehondo, nguva inoratidzika kuva inofamba zvishoma nezvishoma, asi panguva imwe cheteyo zvisingadzivisiki. Atova May 1943. Uye izvi zvatova serious. Migwagwa iri kuoma nekukurumidza, uye yave nguva yekuti Third Reich nemubatanidzwa kurwisa Moscow kuti ipedze hondo. Asi mutsara une simba wekudzivirira wakavakwa munzira yeWehrmacht uye nemapoka mazhinji ekunze ekunze.
  Mukomana murwi, aka Gulliver, anofara muzuva uye anotsika-tsika nemufaro pauswa hutsva netsoka dzake dzisina kupfeka, dzemwana.
  Uye murwi wechidiki weRed Army anoimba:
  - Zuva rinopenya zvakajeka,
  Shiri inorira...
  Zvakanaka kuva munyika ino,
  Nakidzwa!
  Pane boka rose revapiyona vechidiki pano. Panyaya yemakore, Gulliver, hongu, kure nekupayona. Muhupenyu hwake hwekare, akanga atova makumi mashanu-chimwe chinhu, uye akanga achirwa kweanoda kusvika makore maviri. Asi haakuri achiri mwana. Chokwadi, kuwana ruzivo rwakakura rwekurwa. Uye zvakare, Gulliver akatsiga zvisingaite, uye maronda ake ese anopora nekukasira uye pasina tsvakiridzo. Saka wadii kurwa nemuviri wakadaro?
  Asi hondo inonakidza - kunyanya nzira yacho pachayo. Vana, vechidiki, uye vanhu vakuru vazhinji vanofarira kutamba mitambo yehondo, zvese kupfura uye zano. Uye zvechokwadi, pane chic uye kufara mune izvi. Kunyange zvazvo hondo zvechokwadi ibhizimisi rakasviba zvikuru. Asi unoita shamwari ipapo. Pano Gulliver akanaka shamwari: Petka, Vovka, Sashka, Seryozhka.
  Vakomana vashanu vaipayona vakaumba rudzi rwenyeredzi. Uye zvino vari kuchera mugero pamwe chete. Pano, mapiyona ose echikwata, vakomana nevasikana, vanobatanidzwa nekuti havana shangu. Muna Chivabvu zvinodziya, uye pasina shangu zvinonyanya kunakidza uye zvinokurumidza, uye chinonyanya kukosha ndechekuchengeta shangu dzako. Munguva yehondo, shangu dzevana dzezhizha dzinenge dzisina kumbogadzirwa, Mwari achida, zvishoma vanogona kuwana yechando yevana. Mumwaka wekudziya, kufamba usina shangu kunobatsira, kunonakidza, uye kunodhura. Asi haasi mwana wose anogona kumira kutonhora pasina kuvhara tsoka dzake. Kunyangwe paine zviitiko zvekuti vanhu vanomhanya vasina shangu muchando uye havatombokosora.
  Asi avo vasina simba rakadaro dzimwe nguva vanofanira kuruka shangu dzebast. Uye iyi ingangoita imwe mhando yedziviriro muchando chechando. Asi Gulliver pachake aida kumhanya asina shangu uye nemuchando. Muviri wake wakanga wakakwana uye akanga asingatonhori sezvinoita vanhuwo zvavo. Asi ikozvino, muna May, tsoka dzevana, dzakasunungurwa kubva kune shangu, dzakasangana nekunzwa kunofadza. Nyangwe dai vaifanira kutsikirira netsoka dzavo dzisina kuserera pasimbi yefoshoro.
  Petka, achishanda, akati:
  - MaNazi pamwe nemubatanidzwa wavo vachakurumidza kutanga kurwisa kukuru. Uye isu tinofanirwa kuchera mukati zvakanaka kana tichida kudzoreredza kurwisa kwavo.
  Gulliver akabvumirana neizvi:
  - Kudzivirira kwakasimba hakuzotikuvadza zvachose!
  Mukomana ndokudzvanya mubato wefoshoro netsoka yake isina kubereka, yemwana.
  Musikana Alenka, asinawo shangu, akapfeka chipfeko chipfupi, piyona akarira nemufaro:
  Nhau dzinoenda kumativi ose,
  Titendei madzibaba...
  Pachava nekukunda kutsva
  Pachave nevarwi vechidiki!
  Vana vakazoenderera mberi nekuchera muvhu. Vakavaka redoubts yose. Uye Hitler nemuzinda wake vakanga vachironga kurwisa kukuru nechinangwa chekukomberedza Moscow. Uye zvirongwa zvavo zvaive zveNapoleonic zvechokwadi. Kunyange zvazvo zvichida kuenzanisa naNapoleon kwakanyanyisa. Matangi matsva "Shumba" uye "Tiger" -2 uye "Panther" vanofanira kutamba izwi ravo rinorema. Tisingatauri nezve ndege uye mamwe marudzi ezvombo.
  Uye vakomana mapiyona vanopfuurira kuchera. Mudiki Petka, mwana akapfeka zvikabudura uye asina shangu sevamwe vese, akaimba:
  - Eh Fuhrer, akaipa Fuhrer, iwe Fuhrer idhongi,
  Sei muri kutsika-tsika mapiyona?
  uchagamuchira kubva kwatiri zvakananga mune nickel,
  Uchamhanyira muchibhakera chakasimba chemukomana!
  Mukomana Mishka akazhambatata:
  - Uye muvengi achamhanyira mauri! Uye haazadzise chinangwa chake!
  Mukomana Seryozhka tweeted:
  - Asi mukomana!
  Mukomana piyona Gulliver akaruramisa:
  - Kwete, asi mukomana! Asi pasaran!
  Mukomana akatsika tsoka yemwana wake asina shangu ndokuti:
  Takanaka vakomana
  Isu tinopwanya munhu wese kunge boomerang ...
  Tsoka dzedu dzinogara dzakashama,
  Takarova maKrauts mune nickel!
  Asi kuimba kwakadzongonyedzwa uye kubhomba kwakatanga panzvimbo pakanga paine battalion yemapiyona. Uye pfuti dzakarira, uye nyika ikadengenyeka. Uye zvinoita sokuti denga rava dehwe remakwai. Uye artillery yeGermany yakarova, kusanganisira pfuti dzinorema-caliber. Uye zvino ndege dzakapinda muhondo mumafungu. Uye akabhombawo nekusimba kukuru. Ndiko kwaiva kubhomba.
  Gerla akanga achibhururuka paYu-288, bhomba rine simba zvikuru, uye pamwe naye muimba yemapurisa akanga ari Frida. Vasikana vese vaive vasina shangu uye vakapfeka bhikini chete. Varwi ava vakanaka kwazvo.
  Vakadzvova pamusoro pemapapu avo.
  pwanya, paradza, uye bvarura kuita zvidimbu;
  Uhu ndihwo hupenyu, uyu mufaro!
  Kupwanya vanhu nokuvatsemura,
  Chic chikuru chiri musimba redu!
  Uye saka vasikana vaiva mubhokisi rebhomba vakatsikirira zvitsitsinho zvavo zvisina kupfeka pamakumbo endege, uye semugumisiro, mabhomba akawira pasi. Uye vanowira pazvigaro zveSoviet, vachiputika uye vachiparadza zvose. Saka mhando yenyonganyonga iyi inoitika. Uye inotaridzika yakanakisa uye ine hasha.
  Gerla akati:
  - Tiri kunyatso kurerekera mauto eSoviet?
  Frida akaseka ndokupindura:
  - Hongu, kupfuura chaiyo! Hondo tsvene ichave kukunda kwedu!
  Uye musikana mutyairi wendege akapenya mazino ake eparera. Sezvineiwo, izvi zvaiita sezvisingafadzi. Uye bhomba rinorema matani mashanu ringapatsanurwa sei kubva mudumbu rebhomba, richabhururuka sei rosimuka roputika.
  Panguva iyi, vakomana mapiyona vakanga vakagara mumakomba. Vapedza vakabva vabuda ndokutangazve kuchera migero. Uye zvino hombe, mumwe angatoti hombe, nyonganyonga iri kubikwa.
  Gulliver akadaro achinyemwerera:
  Hongu, pakanga paine kurwa,
  Hongu, vanoti chii chimwe,
  Hazvishamisi kuti vose veRussia vanoyeuka
  Vakomana vanomhanya sei vasina shangu!
  Uye mapiyona ose akaseka pamwe chete. Uye vana vanonyanya kutsunga kurwa.
  Uye Gerdha nevashandi vake vakapinda mutangi reRev. Mota, ndinofanira kutaura, ndeyekutanga-kirasi. Ukobvu hwezvombo zvemberi zvehull i150 mm pakona huru. Ukobvu hwemativi 100 mm, uye zvakare nemateru. Uye huma ye turret kazhinji ine ukobvu hwe 240 millimeters ine inonzwisisika kona yekurerekera kwezvombo. Izvi zvinoreva kuti hapana kana goko rimwe chete rinogona kupinda nemuchina wakadaro. Zvakanaka, pamwe yemhando huru kwazvo. Zvakanaka, ngatiti iri isimba. Uye mativi eshongwe ane zana mamirimita, kungofanana nechikepe, uye zvakare pamateru.
  Charlotte iyi harpy tsvuku akati:
  - Nditende, hapana anogona kutipikisa! Kana tichida kubhuroka, tinopenga!
  Pfuti yemotokari zvakare inoshamisa, ine caliber ye105 mm uye kureba kwedhiramu ye70 El. Uye kana pfuti iyi ikarova, inorova chaizvo. Uye edza kupinza musoro wako mukati.
  Christina akaita pfuti yekutanga achishandisa zvigunwe zvemakumbo ake matete, akatsvuka.
  Uye goko racho rakabhururuka richibva rikarova Soviet self-propelled pfuti-76, richirovera nepakati payo. Vasikana veGermany vakafara. Uye mazino avo eperere akageda-geda uye aiburitsa kupenya chaiko.
  Magda, musikana uyu aive nebvudzi regoridhe akapfurawo. Uye ndakashandisawo zvigunwe zvangu zvetsoka. Uye zvakare, goko rakabva pakanoni yaHitler rakabaya tangi reT-34 rakacherwa pasi. Ava vasikana vanobva kuThird Reich.
  Magda akaimba nehasha.
  Muridzi ari kutaurirana,
  Satani arikurwa...
  Uye Dhiyabhorosi haazvitore
  Ndiani anokuda?
  Gerda akapfura zvakare. Uyewo kushandisa zvigunwe zvisina makumbo. Uye zvakare yakapinda mutangi reSoviet, ichibvarura turret yayo.
  Charlotte, musikana ane bvudzi dzvuku, akarira:
  - Simba redu, simba redu, simba redu,
  Takabvarura ngwena!
  Uye zvakare musikana achaitora uye agovaima nemazino ake akafanana nemaparera makuru. Izvi zvinonyatsobuda zvakanyanya zvekuti haugone kuzvitaura mungano kana kuzvitsanangura nepeni.
  Uye tangi yeLev iri kumhanyira kunzvimbo dzeSoviet, uye mabhomba ari kusvetuka kubva pairi sepizi. Iri isimba rakakura uye rakasiyana.
  Christina akaseka achiseka:
  -Ndiani anoda kubviswa mazino?
  Uye kuti achaseka sei shure kwaizvozvo. Kwete musikana, asi musango chaiwo. Uye grins sezvinoita panther. Uye matangi ePanther ari pakurwisa. Motokari, "Shumba", "Tiger" -2 uye "Panther", dzakafanana pakuonekwa. Diki chete ndiro Panther, rinoteverwa neRoyal Tiger, uyezve Shumba. Uye "Mouse", motokari iyi yakaonekwawo munyaya dzakatevedzana. Sezvineiwo, chiGerman chinorema, uye pamwe munyika, tangi inonzi mbeva. Zvakanaka, izvi nenzira yazvo, kunyange nehungwaru.
  Iyo Rat tank iri kuvakwa zvakare muThird Reich. Sezvineiwo, vanobatana iko zvino vari kubatsira Nazi Germany, uye kune zviwanikwa zvakakwana kunyangwe zvezvirongwa zvinodhura zvakadaro.
  Uye vasikana vakapfeka bikini dhiraivha uye pedal. Ivo, chokwadi, vese vasina shangu uye vanenge vakashama. Uye mauto akabatwa eSoviet anounzwa pamabvi uye kumanikidzwa kutsvoda tsoka dzavo dzisina guruva, dzine guruva.
  Zvakanaka, chokwadi, havazvidzi kutambudzwa. Izvi zvinoenda pasina kutaura. Varwi vechikadzi veGermany vakatora mumwe mukomana ndokumutsveta. Saka vakangomutora ndokumugocha ari mupenyu. Uye yakanga yakanaka kwazvo uye inoshamisa nenzira yayo. Apa ndipo pavanotora mwana akadai vomusvuura ganda. Ipapo, apo mutumbi wapiyona ane makore gumi namaviri okukura wakasvibiswa pamoto, unodimburwa kuita zvidimbu ndokudyiwa nomufaro mukuru. Uye kunyange mafuta anoyerera pamusoro pemiromo yezvikara zvinodya zveValkyrie.
  Uye vanotsenga mhuka dzakanaka dzemukomana uyu uye vanoimba:
  Pakati pezviedza mugungwa risingaperi, rine nyeredzi,
  Hatina kurwira kubwinya noushingi.
  Uye miromo yangu inopenya semarubhi,
  Zvitsauko zvakanyorwa mubhuku rehupenyu!
  Mushure mezvo vasikana ava vachaseka. Vamwe tsvarakadenga vanosvika kwavari ndokuramba vachidya piyona wacho. Kunyanya, chiropa chemwana chinonaka kwazvo - enda chaizvo. Uye inonakidza kaviri kudya.
  Zvakanaka, vasikana vanoita zvimwe zvinhu zvakawanda ... Kunyanya, vanopisa panzvimbo dzemauto eSoviet kubva kune kanoni yakakosha ine mbiru refu kwazvo. Uye inorova anopfuura makiromita zana. Uyewo simba rinouraya zvikuru.
  Chimwe chinhu chinonakidza kuvasikana ndechekutyaira vakomana vekuRussia vakabatwa vasina shangu vachiyambuka marasha . Uye ndinofanira kutaura izvi zvakare zvinorwadza zvikuru. Uye zvinonyanya kukosha, ndezvipi zvinonhuhwirira zvinofadza kubva pamakumbo evana akapiswa. Zvakafanana nekugocha nguruve yemusango. Inonaka uye yakanaka kwazvo.
  Kana vakomana vachimhanya vasina shangu, zvinoyevedza. Uye kana pamusoro pemazimbe anopisa, saka zvakapetwa kaviri. Uye zvinorwadza chaizvo.
  Uye sezvatinoona, kutambudzwa kwakanyanyisa.
  Asi vakomana, kunyange mukurwadziwa kukuru nekutambudzika, vanoimba neushingi uye nekutaura:
  Ndiri piyona uye izwi iri ndiro zvese,
  Zvinopisa mumoyo mangu mudiki...
  MuUSSR, zvese zvakanaka, nditende,
  Isu tinotovhura musuwo wechadenga!
  
  Ndakapika mhiko kuna Ilyich ipapo,
  Pandakamira pasi pemureza weSoviet...
  Comrade Stalin anongonaka,
  Ziva kuti mabasa ehugamba anoimbwa!
  
  Hatimbo nyarara, ziva
  Uye isu tichataura izwi uye pane rack yechokwadi ...
  USSR nyeredzi huru,
  Nditende, ticharatidza pasi rose!
  
  Pano mumoyo wechidiki mwana anoimba,
  Uye mukomana anoimba rwiyo rwerusununguko ...
  Makundano akavhura account isingaperi,
  Hapana chinotonhorera, vanhu!
  
  Takadzivirira mudiki Moscow,
  Muchando vakomana havana shangu uye vakapfeka zvikabudura...
  Handinzwisise kuti simba rakawanda kudaro rinobvepi,
  Uye pakarepo tinotumira Adolf kugehena!
  
  Hongu, mapiyona haakundiki.
  Vakazvarwa vaine rimi remoto mumoyo...
  changu imhuri ine hushamwari,
  Tinosimudza mureza wecommunism!
  
  Mushure mezvose, iwe uri mukomana uye saka gamba,
  Kurwira rusununguko rwepasi rose...
  Uye Fuhrer ane mhanza ane kuputika,
  Sezvo sekuru vakasiiwa mumbiri yehondo!
  
  Hitler, usatarisira tsitsi kubva kwatiri,
  Isu tiri mapiyona, vana hofori...
  Zuva riri kupenya uye mvura iri kunaya,
  Uye isu takabatana nekusingaperi neNyika yedu!
  
  Kristu naStalin, Lenin naSvarog,
  Takabatana mumoyo memwana mudiki...
  vachazadzisa basa ravo rine mbiri,
  Mukomana nemusikana vacharwa!
  
  Mukomana aita rombo rakanaka manje,
  Akabatwa ne fascist fanatics ...
  Uye mudutu iri gwara rakatsemuka,
  Asi iva mukomana wacho piyona akasimba!
  
  Vakatanga kumurova neshamhu kusvika abuda ropa.
  Vakabva vafinya zvitsitsinho zvemukomana...
  VaKrauts vane zero muhana dzavo,
  Madame vakapfeka magirovhosi matsvuku!
  
  Tsoro dzemukomana mutsvuku dzaipfuta nemoto.
  Vakabva vatyora zvigunwe zvemukomana...
  Kufanana nemafascist anonhuwa,
  Uye mupfungwa dzecommunism zuva rakapihwa!
  
  Murazvo wakauyiswa muchipfuva chemwana.
  Ganda rakanga ratsva uye rakatsvuka...
  Imbwa dzakapisa hafu yemutumbi wapiyona.
  Kusaziva kutambura kwokusateerera mutemo!
  
  Ipapo maKrauts akaipa akatanga ikozvino,
  Maelectroni akabhururuka nemutsinga...
  Kugona kutiparadza,
  Kuitira kuti imi vana musagarire muhubernation!
  
  Asi mukomana piyona haana kutyoka,
  Kunyangwe akatambudzwa kunge titan...
  Mukomana akaimba nziyo neushingi,
  Kupwanya mudzvanyiriri wefascist!
  
  Uye saka akachengeta Lenin mumoyo make,
  Miromo yemwana yakataura chokwadi...
  Pamusoro pepiona pane kerubhi rinobwinya;
  Vakomana venyika vave magamba!
  Ndiko kuimba kwavaiita mapiyona-magamba aiimba nemanzwiro uye nekutaura. Uye pasinei nokuti marasha anopfuta akanga achipisa tsoka dzavo dzisina shangu, kunyange zvazvo zvitsitsinho zvavo zvakanga zvakaoma kubva pakufamba kwenguva refu vasina shangu.
  Uye vaNazi vanoenderera mberi nekurwisa kwavo. Tambov yakanga yakakomberedzwa. Tashkent yakanga yakakombwawo. Uye samurai vari kusvika kubva kumabvazuva. Panyaya iyi vari kutosvika kuMagadan. Uye kune hondo dzinotyisa.
  Heano vasikana vana ninja vari kurwa. Ivo vasikana vakanaka kwazvo uye zvakare vasina shangu uye mune bikinis. Uye nezvigunwe zvavo zvigunwe zvisina kupfeka vanokanda mabhoomerang makuru, anouraya. Iyo panguva imwechete yakagura misoro yemasoja eSoviet. Apa ndipo pakaenda rigmarole uye nyaya dzekurwa.
  Uye pamwe navo ninja mukomana Karas. Uyu mwana arikurwa akapfeka short chete. Uye nemukurumbira anodimbura misoro yevarwi veRussia neminondo miviri kamwechete. Izvi zvakanyanya kunaka. Uye mumwe angatoti zvakanaka.
  Apa mukomana weNinja akakwenya minondo miviri. Uye pakarepo misoro yakachekwa yevarwi vatatu veSoviet yakatanga kukunguruka.
  Mukomana weterminator akabva ati:
  - Ndiri murwi mukuru!
  Musikana wechininja aive nebvudzi rebhuruu akachekawo neminondo yake uye akarira, achibudisa mazino ake:
  - Hapana anotonhorera kupfuura ini!
  Uye ipapo musikana achakanda pea ine zvinoputika nezvigunwe zvake zvisina kupfeka. Uye kuparadzwa nokuparadzwa kuchavapo kubva muna ikoku.
  Musikana weNinja ane bvudzi reyero anotema varwi veSoviet. Hongu, zvakafanana nezvidimbu zvenyama zviri kubhururuka. Uye murwi anoimba zvine mutsindo:
  ndine simba guru
  Ndiri kucheka masoja eSoviet ...
  Akacheka varwi vakawanda veRussia,
  Zvinhu zvose zviri kurira semvura!
  Musikana we ninja ane bvudzi dzvuku anoshandawo nemapakatwa ake ane hasha. Uye nechido chikuru zvakare. Uye anotema vavengi vese mumutsara. Uye minondo yaro yakapinza uye inouraya. Uye tsoka dzakashama dzinokanda pizi dzerufu nemaruva.
  Murwi anodanidzira achiti:
  - Banzai!
  Musikana weNinja ane vhudzi jena akagerwa nepakati pemasoja eSoviet, akavabvunza uye akaimba aplomb:
  Ndakazvarirwa mumba ine hupfumi chaihwo,
  Kunyangwe mhuri iyi isina hunhu, haina kana hurombo zvachose...
  Takanga tiri munzvimbo ino yakaguta, yakajeka,
  Kunyangwe vanga vasina zviuru mubhuku ravo rekuchengetedza ...
  
  Ndiri musikana anokura zvishoma,
  Kuedza zvipfeko zvine mavara akapfava...
  Saka ndakava muranda mumba muno.
  Tisingazive matambudziko akaipa!
  
  Asi dambudziko rakazoitika, ini ndaive nemhosva,
  Vari kundidzinga pamusiwo ndisina shangu...
  Kunyadzisa kwakadaro kwakaitika
  Ndibatsireiwo Mwari waMasimbaose!
  
  Tsoka dzisina chinhu dzinofamba pamatombo;
  Tsoka dzavo dzinorovera pasi matombo enzira...
  Vanondipa zvimedu zvechingwa sechipo.
  Uye ivo vachangoora ne poker!
  
  Uye kana kunaya, zvinorwadza,
  Zvakatonyanya kana kuine chando...
  Zvaiita sekunge taive neshungu dzakakwana manje,
  Tichapemberera kubudirira riini!
  
  Asi ndakazosangana nemumwe mukomana
  Iyewo haana shangu uye akaonda zvakanyanya...
  Asi anosvetuka sebhinzi rinotamba,
  Uye murume uyu anogona kunge akanaka!
  
  Takava shamwari muhuduku,
  Vakakwazisana ndokuva umwe...
  Zvino takawana mamaira pamwechete,
  Pamusoro pedu pane kerubhi rine musoro wendarama!
  
  Dzimwe nguva tinokumbira pamwe chete,
  Zvakanaka, dzimwe nguva tinoba mumagadheni...
  Fate inotitumira bvunzo
  Izvo zvisingagoni kuratidzwa munhetembo!
  
  Asi pamwe chete tinokunda matambudziko,
  Ndichikweretesa shamwari...
  Tinounganidza hura dzechibage mumunda muzhizha;
  Inogona kupisa kunyange mumamiriro ekunze anotonhora!
  
  Ndinotenda kuti nguva huru ichauya,
  Kana Kristu Mwari mukuru auya...
  Nyika ichava paradhiso inotumbuka kwatiri,
  Uye isu tichapasa bvunzo nemaA akatwasuka!
  Mukomana weNinja airatidzika kunge ane makore gumi nemaviri, Karas, akacherekedza nechitarisiko chehasha:
  - Jesu Kristu haasi Mwari wedu!
  Uye mwana weNinja achasimudza uye kukanda pea nekuparadzwa. Uye mauto eSoviet akapararira kumativi akasiyana.
  Musikana weNinja ane bvudzi rebhuruu akabvuma:
  - Hongu, isu, maJapan, tine vanamwari vakasiyana!
  Uye minondo yake yakabata butterfly, uye yakagura mimwe misoro yeSoviet yakawanda. Ipapo musikana weTerminator akakanda pizi. Kuputika kwakasimba kwakabva kwapidigura matangi maviri eT-34. Ikozvino uku kwave kurwisana kwemhondi.
  Uye zvitunha zvakawanda...
  Musikana wechininja aive nebvudzi reyero akacheka minondo yake zvakare ndokuti nehasha:
  - Isu tiri supermensch!
  Musikana weNinja aive nebvudzi dzvuku akarovawo neminondo. Uye yakagurwa misoro inobhururuka.
  Zvino zvigunwe zvemusikana zvisina kupfeka zvakakanda zvinoputika. Iye ndokurira.
  - Tichaviga munhu wese!
  Musikana we ninja ane bvudzi jena ari muhondowo. Anorwa zvisingaite. Inoratidza kirasi yayo yepamusoro. Anogura misoro yemasoja eSoviet uye anoshevedzera:
  - Russia ichava mubhokisi!
  Mushure mezvo zvigunwe zvake zvakashama, makumbo ane nyasha, zvakare kukanda humhondi uye hunoparadza. Uye zvichava zvikuru.
  Uye vasikana veNinja vakadanidzira:
  Usarega maRussia, paradza vastards yavo,
  Squash kunge tsikidzi, rova semapete!
  Iwe hauwane chero chinhu chinotonhorera - vasikana vasina shangu,
  Vanopfuura makumi maviri - hakuna mhandara!
  . CHITSAUKO Nha.
  Hondo inoenderera mberi, uye atova June 1943. Mauto eWehrmacht ari kufambira mberi. Mauto makuru akakandirwa muhondo. Kubva kuchamhembe, vaNazi vanopinda muKalinin, uye kunyange kupfuura, kusanganisira maguta. Uye kumaodzanyemba, mubatanidzwa unopfuura zvachose kuburikidza neTula. Kune hondo dzinotyisa kwazvo dziri kuitika muguta chaimo.
  Kubva muna June 1943, hondo dzinotyisa dzakatanga kuguta riri kumaodzanyemba kwemiganhu yeMoscow . Vakadzi sniper battalion pasi pemurairo weCaptain Natasha Kaktusova vakatora nzvimbo yekudzivirira mumatongo paVolodarsky Street. Vasikana vane pfuti dzemuchina nepfuti, vakasungwa nemasumbu emagirinedhi, vakanga vakavanda seri kwematongo.
  Natasha pachake akapfeka jasi rine mavara pamuviri wake, bhurugwa pfupi, uye asina shangu. Musikana akanaka uye akakombama, ane chiuno chakasimba, chiuno chitete, uye bvudzi pfupi bob. Chiso chinonyatsoratidza, chine chirebvu chemurume uye maziso eblue-set-blue. Bvudzi rebrown rakashanduka grey kubva kuguruva, chipfuva chepamusoro, kutarisa kwakaoma. Captain Natasha ave achirwa kwemakore anopfuura maviri uye pasinei nehuduku hwake akaona zvakawanda. Makumbo emusikana akavharwa nemabrasions uye mavanga. Zviri nyore kuti musikana afambe asina shangu pane bhutsu dzakakasharara uye dzakapfava.
  Iyo yega yega inonzwa kuzununguka kudiki kwevhu, inonyevera nezvepedyo yemugodhi, uye amai vepasi pachavo vanowedzera kutsungirira. Tsoka dzemusikana, kune rumwe rutivi, dzave dzakaoma, uye hadzityi simbi inopisa, kana marara anopinza ematongo, asi kune rumwe rutivi, havana kurasikirwa nekunzwa uye kushanduka, kunyevera kuburikidza nekutinhira kwekufamba kwe. matangi.
  Sweet Natasha akabata girinedhi ine kuputika pasuru yakanamirwa mumaoko ake. Iwe unofanirwa kukambaira uchienda kune inotyisa yeGerman Shumba tank, iyo iri kumwaya migwagwa nepfuti yemuchina.
  Mirabela anokambaira ari pedyo naye. Uyewo vasina shangu, sevasikana vose kubva kuhondo, vakave vakapfeka bhutsu, vachitevedzera mukuru wavo. Huruva hwake hunenge hwave kurodza musikana achikambaira nemakumbo mana. Bvudzi reyero raMirabela rakasviba uye rakareba ... rakamonana zvishoma. Musikana pachake mutete, mutete, uye mupfupi. Aitogona kunge ari musikana, ane mapendekete matete nemusoro uchiita kunge muhombe.
  Asi Mirabela akatosangana nezvakawanda. Akakwanisa kushanyira kutapwa kwechiFascist, achipona kutambudzwa kweutsinye, uye migodhi, kubva kwaakakwanisa kutiza nechishamiso chisinganzwisisiki. Asi ukatarisa huso hwake hudiki, hunyoro, waisamboziva kuti vakamurova zvitsitsinho netsvimbo dzerabha uye vakapfuura nemagetsi mumuviri wake.
  Mirabela anopfura... Murwi weThird Reich, munyaya iyi muArabu, anodonha akafa, achikava jecha nemarara nemuromo wake.
  Natasha anotsveta boka remagirinedhi pasi pemurwi wemarara. Ikozvino "Shumba" ine matani makumi mapfumbamwe ichakambaira pano yoifuridza. Maziso ebhuruu emusikana anopenya sesafire pachiso chakasviba kubva kune tani uye guruva.
  Chiitiko chinoratidza kuti tangi yakachengetedzwa zvakanaka ikozvino ichachinja chinzvimbo. "Shumba" ine 100 mm yezvombo zverutivi, uye kunyange pamakona. Makumi matatu nemana haakwanise kupinda mairi; Asi makonye ndiwo chinangwa. Chinhu chikuru ndechokubvisa motokari yekufamba ...
  Svetlana anopisa kuputika kubva muchina pfuti ... Murwi werudzi rusingazivikanwi anowira. MaGerman, akunda mazhinji ekumabvazuva kwehemisphere, vanokoshesa ropa reAryan uye vanokanda mauto ekoloni muhondo: maArabu, maAfrica, maIndia, maAsia akasiyana, uye maEurope. Huwandu hwePoles hwakawedzerawo - vakadzidziswa kubva paucheche kuvenga Bolshevik Russia. MaUkraine nyika, Don Cossacks, Chechens, uye yese Caucasian Kaganate vari kurwa pano. Hitler akamutsa nyika yose.
  Kune vavengi vakawanda...
  Svetlana anonzvenga pfuti muchina. Bara rakapotsa ratsemura chitsitsinho chemwanasikana, chakasviba neguruva. Kaputeni tsvarakadenga akatonzwa kufara nekubhururuka kwakaita chipo chemhando huru. Musikana akaseka zvake, achizevezera:
  "Hapana kana bara ringagona kutimisa!"
  Mirabela anotangazve... Mumwe musikana, Angelica, ane vhudzi dzvuku, pamusoro peavhareji yehurefu, uye ane tsandanyama, zvisinei nekudya kwake kushoma. Iyewo musikana akanaka kwazvo, ane zviuno zveumbozha, chiuno chakati twi, mapendekete akafara zvisingaite, uye mazamu akakwirira.
  Angelica ari kurwa mubhurugwa rake chete, jasi rake rakabvaruka kuita zvidimbu uye rakapunzika kuita guruva, uye mayunifomu matsva haasi kupihwa mhiri kweVolga. Dai Mwari vatipa kuti titamisire dzimwe zvombo uye chikafu chidiki chemauto eSoviet aneta.
  Saka Angelica anenge akashama, makumbo akakwenya, kunyanya mabvi. Imwe shrapnel yakarova pasi petsoka yangu yekurudyi, uye inorwadza uye zvakaoma kufamba.
  Bvudzi dzvuku, ane guruva, akashama Angelica anomonyorora tsvarakadenga yake, asi panguva imwe chete chiso chakaoma. Musikana, achipfura, anoti:
  - Ishe ari pamusoro pedu, Moscow naStalin!
  Uye anocheka maNazi anorwisa, asina nguva yekudzokera shure.
  Matongo nemigwagwa yakamanikana inoita kuti zviome kuti matangi eGerman anotyisa atendeuke. Anenge mazana maviri ematani "Mauses" haakwanise kupfuura zvachose ...
  Sezvo Svetlana aitarisira, "Shumba" yakatyaira zvishoma uye yakamhanyira mumurwi wemarara. Pakaita kuputika. Gonye rakaputika ndokubhururuka mavhiri maviri akanga akuvadzwa.
  Tangi rakanga rakuvara rakamira uye goko rakabhururuka richibuda mudhiramu raro...
  Yakatinhira kune imwe nzvimbo kure, ichinyangarika kuva matongo. Blonde Svetlana akaridza muridzo senyoka:
  - Uku ndiko kuverenga kwangu! Akavhura account...
  Kaputeni wemusikana anomanikidzwa kukambaira achienda zvakare. MaGerman nemasatellite avo havagone kushandisa hukuru hwavo hwehunyanzvi mumarara. Nekuda kwekukanganisa kwaHitler akasindimara, mhomho yeThird Reich yakabatikana muhondo dzenzvimbo muguta rakakura uye rakakomberedzwa.
  Mirabela anokanda girinedhi. Kumanikidza maGerman kana maArabu akarova kuti aite dzimwe nguva, achitendeuka. Ruoko rumwe rwevarwi vaHitler rwakadamburwa, uye wachi yechiRungu ine kambasi inoturikwa pairi.
  Mirabela anoti achinyemwerera:
  -Chaunoratidzwa nekambasi ndiyo nzira inoenda kugehena!
  Uye musikana akanaka anozunungusa chidimbu chekeramic yakanamatira kubva pachitsitsinho chake chine guruva.
  Angelica anozunzawo guruva kubva pamazamu ake akasimba, akazara. Mazamo anenge matema nekuda kwetsvina nekukwenya. Edza kuzvigeza. Zvekare iwe unofanirwa kuzviviga iwe pachako kana German submachine pfuti moto. Uye kambaira nedumbu rako.
  Battalion yevasikana inobata chinzvimbo chayo, kunyangwe paine mabhomba. Uye mabhomba anorema anoputika, uye mabhomba anowira kubva kudenga ... Asi hapana chichaputsa ushingi hweSoviet heroines.
  Svetlana anoona Panther ichikambaira. Zvakanaka, tangi iyi haisati ichityisa zvakare.
  Unogona kuibaya parutivi. Mwanasikana akahwihwidza ndokupfira huruva yaidonhera mukanwa make zvaiyevedza. Akatora girinedhi muruoko rwake, rakanga rakaremerwa nepakaputika. Unofanira kukwira usingaonekwi. Asi kune chiutsi chakawanda kumativi ose.
  Angelica akabva atanga kukambaira achikwidza mbichana mbichana nezvigunwe nemagokora. Aiita kunge katsi iri kunyangira mbeva. Musikana uyu akarangarira hondo kubva muzhizha rinotyisa remakumi mana nerimwe, apo Wehrmacht yakapinda nechisimba munzvimbo dzakakura dzeUSSR. Musikana wacho, anenge musikana wacho, akanga achitya here? Pakutanga hongu, asi wobva wajaira. Uye iwe unotoona kuputika kunogara kuchiita mabhomba seruzha rwakajairika.
  Uye zvino yakaputika pedyo zvikuru. Musikana anorova padumbu. Kubva kumusoro, zvidimbu zvinobhururuka sezvinoita boka renyuchi dzomusango. Angelica anozevezera nemiromo yakatsemuka:
  - Muzita rokururamisira, Ishe;
  Musikana anomhanyisa kukambaira kwake uye anokanda girinedhi nepakasungirirwa pasuru inoputika pakumhanya. Chipo chinobhururuka mu arc. Pane kuputika uye nhumbi dzakatetepa dzePanther dzinopa nzira. Tangi yeGerman inotanga kupisa uye kit yekurwisa inoputika.
  Svetlana anozevezera achinyemwerera:
  - Ndinokutendai, O Wemasimbaose Jesu! Ndinovimba nemi moga! Ndinonamata kwamuri moga!
  Iyo panther inoparadzwa. Hunde refu yakabvaruka inovigwa mumarara. Nhumbi dzemberi, dzakaparadzana kubva padivi rezvombo, dzakafanana nechikopokopo.
  Svetlana, ane maziso anopenya semaruva echibage pachiso chake shava neguruva uye tani, anoti:
  - Iyo yakawanda mioki iyo muvengi ane, iyo yakasimba kudzivirira kwedu!
  Angelica ane sexy zvakanyanya nebhurugwa rake dema uye asina kupfeka, ane guruva, muviri wakasimba. Musikana akangwara chaizvo. Anokwanisa kukanda shards dzegirazi nezvigunwe zvake.
  Zvino akakanda chinhu chinopinza netsoka yake yakanaka yakafukidzwa neguruva. Uye yakabaya yakananga muhuro yefascist. Angelica akanaka akati:
  - Uye ini ndiri chiratidzo chepabonde, uye chiratidzo cherufu!
  Musikana uya akabva akambaira zvakare, achipfura. Svetlana akatungamirirawo moto.
  Kaputeni akanaka, Natasha, atema fascist, akati:
  - Hupenyu iketani, uye zvinhu zvidiki ndizvo zvinongedzo ...
  Mirabela akapfura, akatsemura musoro waFritz ndokuwedzera:
  -Hazvibviri kusaisa kukosha kune chinongedzo!
  Svetlana, zvakare achipfura nemazvo, akarova:
  - Asi haugone kugara pazvinhu zvidiki ...
  Mirabela akawedzera sekunge ari kupfura:
  - Zvikasadaro ketani ichakuputira iwe!
  Mumwe musikana, Olympias, akanakawo zvikuru, pamwe chete napiyona Gulliver, vakagadzira mugodhi pawaya. Vaviri vakaisundidzira... Rimwe bhuu rinonyangira rakapinda mugonye reTiger-2. Uye kuti muchina uyu weGerman wakavharwa kwenguva refu uchaputika sei.
  Mukomana ane vhudzi rakanaka Gulliver akati:
  - Yedu Russia, parasha yako!
  Uye haana kumbowana nguva yekusvetukira kure, achipenya zvitsitsinho zvake zvitema, zvakadonha, kubva padenga raidonha.
  Olympias akapuruzira mutsipa wemukomana ndokuti:
  - Iwe wakangwara kwazvo!
  Piyona wacho akaenda kumberi ndokukumbanira boka revakadzi. Mukomana wacho anotova nounyanzvi. Semuenzaniso, akagadzira ndege kuti dzidonhedze ndege dzefascist dzinorwisa. Kana maFocke-Wulfs, kana TA-152s, asimuka, mhere-mhere inoshamisa inonzwika.
  MaGermany anorova kusvika pakuperekedzwa kweWagner symphony. Murwiyo mukuru wakadaro.
  Olympiad anoti nekugumbuka:
  - Vachiri kuedza kutityisa!
  Mukomana wemapiyona akaimba nemapatho:
  - Murwi weRussia haatyi rufu,
  Rufu pasi pedenga rine nyeredzi harungatitore!
  Acharwira zvakasimba Rus mutsvene,
  Ndakaisa pfuti huru kwazvo!
  Olympias, musikana murefu, ane tsandanyama, ane mahudyu akafara nemapendekete, mukadziwo zvake ari murombo. Mbatya dzakabvarurwa kuita mamvemve munguva dzehondo, makumbo akasimba akanga asina kupfeka, vhudzi rakarukwa kuita mabraids maviri uye rakanga rine huruva.
  Gulliver anotaridzika kunge ane makore gumi nerimwe chete, akaonda nekushaya chikafu, mukomana akakwenya uye ane tsvina, akapfeka zvikabudura chete. Bvudzi romukomana racheneruka rave jena, uye mbabvu dzake dzinooneka neganda rake rakatetepa, rakatsvuka uye rine tsvina. Makumbo angu akanga atyoka zvakaipisisa uye akazara nemaronda, mavanga, uye matuzu. Chokwadi, ramangwana rakadzivirira mwana pakukuvara kwakakomba.
  Kuenzaniswa naye, maOlympic anoita seakura uye ane mafuta, kunyange zvazvo musikana wacho asina mafuta zvachose, asi ane nyama yakasimba, yakadzidziswa pamapfupa ake. Uyezve, nzara yacho yaisaita seyaikanganisa chimiro chake uye chimiro chikuru zvachose.
  Musikana anoridza pfuti inorema yekurwisa tank. Iwe haugone kupinda mumotokari dzeGerman, asi pane mukana wekurova makwara.
  Uye "Lev" yakakura, yakagamuchira kuputika kukuru mubhokisi, yakatanga kupfutidza utsi semuputi mukuru.
  Gulliver akaimba zvekutsvinya achiti:
  - Stinky Fritz, asina kufunga, akabatidza mudzanga pamusuwo! Iye, chokwadika, akapinda muchinetso chikuru!
  Olympias, achivheneka mhuru dzake dzine tsandanyama, dzakatsvukuruka, akaita kutamba netsoka dzake dzakashama, dzakanaka. Musikana akaimba:
  - Zviso zvevatsvene veRussia zvinopenya kubva pachiratidzo ... Mwari ngaakuregei kuuraya kanenge chiuru cheKrauts! Uye kana mumwe munhu akazununguka kupfuura maFascists, hapana munhu, nditende ini, achakutonga nekuda kwaizvozvo!
  Akabva aisazve anti-tank pfuti ndokuridza zvekare. Mutakuri weGerman akaburitsa zvakare rukova rwehutsi.
  Battalion yevasikana yakakuvadza zvakanyanya maKrauts. Asi iye pachake akarasikirwa. Mumwe musikana akabvarurwa nepakati, uye chiso chake chakacheneruka, pasinei neguruva.
  Vazhinji veStalingrad vakatotorwa nevaNazi, asi zvakasara zveguta hazvidi kuzvipira uye kuzvipira.
  Svetlana, panguva iyi, ari kuyedza kupaza nepakati peTiger. Motokari yeGermany ine simba yakarohwa parutivi negirinedhi, asi haina kukundwa. Anotendeuka kuridza pfuti. Musikana wacho anofanira kuzviviga muvhu nemarara kuitira kuti chipo chakabudiswa chisapwanyika nemhepo inoputika.
  Svetlana anozevezera chinyararire:
  - Amai, baba, ndine urombo!
  Mirabela akakanda girinedhi paTiger, iro rakaputika pahuma. Musikana akaridza mhere:
  - Pamusoro pekuti chiedza ndicho dzidziso muchando muchirimo ... Ndinodzokorora pasina kunze kuti Hitler ihosha yakaipa!
  Angelica, achityora chinangwa chevaFascist uye achivapfapfaidza nekuputika kwemoto, akagunun'una:
  - Mubhokisi, ndakaona Fuhrer ikozvino! Ndokurova murume wenhamo muziso chaimo!
  Musikana mutsvuku akanyatsokanda girinedhi mutangi nezvigunwe zvake. Rakarova dhiramu... Kuputika kwakatevera uye bhomba raTiger ndokuvhiringika.
  Imbwende yeGermany yakaitora ndokudzokera kumashure.
  Svetlana akachema nemumhino dzake:
  - Yedu haizoregi kune yako!
  Mirabela akacheka mushandirwi waHitler nebara ndokuimba:
  - Asi villain haasi kuseka! Maoko, tsoka, ari kumonyorora tambo dzeRussia! Inonyura mazino ayo mumoyo chaimo... Inonwa Nyika yaBaba kumasese!
  Svetlana akaseka uye akahukura:
  - The Fuhrer arikuzhambatata, achizvitemesa musoro!
  Mirabela akadzingwa basa akawedzera kuti:
  - Zvakanaka, rufu runotutuma uye runogomera!
  Iye zvino imwe ine ngozi yakanyanya "Shtumrtiger" yakaonekwa. Inoparadza zvivakwa zvese nemabunkers. Uyezve, haiswedere kune nzvimbo dzemauto eSoviet. Motokari inochengetwa yakavharwa nemaGerman machine gunners.
  Svetlana anoona kuti hazvibviri kuswedera pedyo nenzvimbo dzeKraut. Asi kune maFocke-Wulfs mudenga. Imwe yemotokari idzi inobhururuka ichiswedera pedyo nenzvimbo dzeSoviet. Vasikana vakamuvhurira pfuti.
  Angelica anokanda girinedhi ndokuti nehasha:
  - Mukufa kwakadzika hakuna kuregererwa!
  Mushure mezvo musikana anoridza kuputika kubva mupfuti yemuchina. Inokunguruka kumashure nekukurumidza. Tangi nyowani yeGerman "Panther" -2 ine turret diki uye yakaderera silhouette inokurumidza kusvika.
  Vasikana vakati wandei vanokanda magirinedhi pamotokari yeGerman. Iye, agamuchira zvipo, anotonhora uye haakwanisi kutendeuka.
  Angelica akaridza muridzo achiridza muridzo achiti:
  - Uku ndiko kurwisa kutsva! Tichamutsemura shaya!
  Panther 2 yakaridza mhere ndokupfura chombo chayo chine simba.
  Mbiru yemoto yakatsemura mhepo uye pakarepo yaibva yapisa nekusimbisa mhepo.
  Angelica akaseka apo projectiles yakabhururuka ichipfuura musikana asina kusimira. Iye mutsvuku asina nyadzi akazunza chiuno ndokunyora kuti:
  - Uye Newton akakunda vavengi vake, akarasa joko kubva pachigaro! Akaraira mutemo waNewton wake kuFritz!
  Stalingrad yakamedzwa chose chose mumwoto, apo ndimi dzemwoto dzakaratidzika kuva dzainanzva denga uye pfarivari dzepepuru, orenji, uye dzvuku dzakanga dzichirira! Uye pfarivari dzose dzakaita sechipoko chiri kubuda munhare yegehena.
  Svetlana, akadonhedza murwi weGerman, akapenya maziso ake ebhuruu ndokuimba:
  - Sei uchichema, iwe benzi chembere? Nditende, munhu anopenga chete anochema iwe!
  Mirabela akaimba achipfura maNazi:
  - Zvakanaka sei kurara pasi pauswa uye kurova Krauts mumusoro! Ipa iyo Fuhrer poultice uye kupfura mabara kubva muchina pfuti!
  Mwanasikana akaseka zvisingaite ndokuumburuka kubva mudumbu achienda kumusana. Ndakagadzira bhasikoro nemakumbo. girinedhi yakabhururuka mudenga. Iyo inobhururuka Focke-Wulf yakagamuchira shrapnel pasi pedumbu rayo uye nekukurumidza kukwira kumusoro. Sezviri pachena zvimedu zvakapinza zvakamukuvadza. Chisikwa chefascist chakabata moto ndokutanga kurasikirwa nezvidimbu zvemapapiro ayo akatyoka.
  Svetlana, achiona kuti Focke ari kuderera sei, akagonya:
  - Iyi semaphore! Pane demo rakaturikwa pabhodhi!
  Ndege yeGermany yakaputika, ichiparadzira marara kumativi ose ari kure edenga. Uye iyo fascist ace yakaenda kupi? Ndakaita nguva yangu yekupedzisira. Muurayi akaparara, kwete mutyairi wendege!
  Mirabela akahwihwidza achiparadzira huruva ndokuti.
  - Kuva kana kusava? Hausi mubvunzo!
  Angelica akakandazve chidimbu chegirazi netsoka yake, zvekuti yakarova ziso raFritz ndokubuda nekuseri kwemusoro wake:
  - Ndiri tangi armada! Uye unoda kurapwa!
  MaGermany nemasatellites avo vakaedza kufambira mberi, vachikanda magirinedhi pamberi pavo. Mazano akadai haana kushanda pavasikana. Pano Gulliver akaisa katsi, uye kuti yakarova sei muvengi mukupindura.
  Mukomana wepayona akadzvova:
  - Santa Claus achibvarura shaya dzaHitler!
  Iyo catapult charge, ichibaya mhomho yevaFascist, yakaita kuti vabhururuke vakaparadzana uye panguva imwechete vachitendeuka mumhepo. MaFritzes akadonha uye akapwanyirwa pamarara emadziro.
  Tangi reTiger-2, rarasikirwa nechiyero, rakabonderana neShumba. Eh, Revhi, zita rako rinotyisa riripi?
  Svetlana akanyemwerera ndokupindura:
  - Zvakanaka, Gulliver yakanaka!
  Mukomana akahukura nehasha.
  - Iyo piyona inogara yakagadzirira!
  Musikana uya akadzungudza gumbo achipindura.
  Mukuru wemusikana akatangazve kuroverera. Uye maOlympics aifadza tsoka nhete yaGulliver, zvakanga zvakaoma sei! Hameno kuti mukomana haatyi kumhanya nemumoto.
  Mirabela akaimba ndokuti:
  - Youth yakanaka - kuchembera kwakaipa!
  Angelica, uyu mutsvuku anofara, akabvuma:
  - Hapana chakaipa kupfuura kukwegura! Chokwadi ichi ndicho chimiro chinosemesa kupfuura ose!
  Uye musikana akaita flip jump. Akafunga mbuya vaisemesa kwekanguva. Kwete, haugone kuenzanisa mukadzi akwegura nemusikana. Uye kunaka kwakadii kune miviri mitete.
  Angelica akazvitora ndokuimba:
  - Gore negore rinoyerera sekaravhani,
  Chembere inokuya henna muduri...
  Ko kuzoti munhu wangu mutete?
  Handinzwisisi kuti huduku hwangu hwakanyangarika sei!
  Svetlana akapenya maziso ake, akadonhedza muJerimani pasi nekurova mugomba ndokuti:
  - Aihwa! Zvakadaro, kune runako rwakadaro muhondo - kuramba uchiri mudiki zvachose! Kugara akadhakwa!
  Mitambo yeOlympics yaisa mutengo mutsva mukugadzirisa. Ichi chinhu chakafanana nedhaka rakanaka. Musikana akaridza mhere:
  - Usapfuure, asi pfuura!
  Gulliver , mukomana asingagumi uyu , akazununguka negumbo rake rakatetepa asi rakagwinya uye akahukura:
  - Fritsam chiso!
  Uye girinedhi, pamwe chete nepasuru yekuputika, yakabhururuka nekumhanya kwakazara munzvimbo dzeNazi.
  Hongu, guta repfuti Tula harina kupihwa kwavari . Uno wave mwedzi wechitatu kubva kupera kwaKubvumbi kuti kurwiswa kuri kuitika, asi guta rose harigone kutorwa. MaNazi akawana budiriro mune mamwe mativi epamberi, asi kwete mune ino.
  Svetlana akaridza pfuti ndokuchema achiti:
  - Zvose hazvibviri, zvinoitika zvinogoneka ... Hapana chikonzero chekuita kuti pasi rose zvive zvakaoma zvikuru!
  Uye yakarova tangi yepeturu yemudhudhudhu. Motokari yakaputika, uye chamupupuri chemoto chakavhenekera nzvimbo yacho yaipfungaira. Uye iyo yeGerman yakatsemurwa neruoko rwaipisa.
  Mukuru wemusikana akadanidzira achiti:
  - Ndinoda kuuraya zvakaipa! Uye ichi ndicho chakanaka chepamusoro!
  Mirabela akarova maGermany nekuputika kwemoto ndokuridza muridzo:
  - Ngatitambe nenungu!
  Angelica akavhura moto, zvakanyanya. Vatema vakati wandei vakasara vakazvambarara pamarara akanga akafukidzwa nepfumo.
  - Uraya muvengi! - Musikana akazevezera.
  Mirabela akaimba achitamba:
  - Tapenda Hitler ne lipstick, Mainstein ne hairspray, ini ndichakukwevera muhutapwa hwemuchinda, imbwa yako yakatendeka ichakurunga!
  Svetlana, achipfura, akaridza muridzo:
  - Ngatizvisungirirei manheru ano, Adolf... Rega kupusa! Huya manheru, bhururuka kunge gyrfalcon - kuitira kuti urove maNazi zvakaoma!
  Mirabela akadaro nehasha, achigogodza helmet kubva mumusoro wechamupupuri.
  - Tinogona! Uye tichadaro!
  Vasikana kubva kuLenin battalion vakamisa kufambira mberi kweuto rekunze. Iyo Fritz yakaenderera mberi, ichirasa nzvimbo nezvitunha. Tangi reShumba, iro tariro yanga yakaroverwa, hazvina kubatsirawo. Heino shanduko yemotokari ine 150 mm cannon.
  Angelica anodonhedza dombo rakanamira pazamu rake risina chinhu. Musikana ane mazamu akanaka kudaro uye akazara. Musikana anokanda girinedhi netsoka yake. Gumbo rine simba kupfuura ruoko, uye kukanda kunofamba mberi.
  "Shumba" yakagamuchira gap munjanji ichibva yamira. Yakapfura kubva mumuromo wake une simba. Kuputsika uye kuparara.
  Angelica, achipfira mate, anoti:
  - Murwi weRussia haagomera nekurwadziwa!
  Uye zvakare musikana anopfura. Uye anozviita nemazvo chaizvo. Iyo fascist yakazendamira kunze kweshongwe inowira kumashure.
  Musikana mutsvuku, anenge akashama anoti:
  - Hazvina maturo kuti muvengi anotenda kuti akakwanisa kuputsa maRussia! Akashinga acharwisa muhondo, ticharova vavengi vedu zvinotyisa!
  Uye Angelica anoburitsa tsandanyama dzake dzedumbu, dzaakaveza zvakanyanya.
  O, vasikana vakanaka sei! Handidi kuti chero mumwe wavo afe.
  Stalenida akamhanya na... Mumwe musikana akanaka kwazvo, ane bvudzi rakapfava, jena. Anoita sezvinei kuvazora neimwe mhando yemushonga kuti vasasviba.
  Musikana uyu akanaka kwazvo, ane chimiro cheVenus, angowedzera toned uye akavezwa. Akapfeka bra nepanty chete. Zvimwe zvese zvakatodamburwa. Asi makumbo akanaka sei! Uyu haasi musikana, asi chisimbiso chekukwana, korona yerunako.
  Anofamba nenzira inokosha, setsindi. Uye tsoka dzakashama dzinongobwaira, uye zvitsitsinho zvinoramba zvakachena. Stalenida anopfura, uye fascist anowana chironda muchipfuva chake.
  Musikana anoti:
  - Kuvimbika kuAmailand ndiro izwi repamusoro!
  Angelica akataura nekuseka:
  - Bvisa bra uye ugare mubhurugwa rako seni!
  Stalenida akadzungudza musoro wake zvisina kunaka:
  - Izvi hazvina kukodzera!
  Angelica akazunza chiuno, akapfura chaizvo uye akaimba:
  -Neimwe nzira nhengo dzeKomsomol dzave dzisina kujairika! Kufamba wakashama chipfuva kudaro hazvina kunaka!
  Stalenida akaseka ndokuti:
  - Sei uchiunza mufaro kuKrauts nekutarisa kunaka kwedu!
  Angelica akapindura zvine mutsindo:
  - Runako rwedu runouraya!
  Musikana wesimbi akaseka ndokupfura TA-200. Motokari yevaNazi yakatsva. Uye tsvarakadenga yacho yakati:
  - Kufa kune zvakaipa!
  Angelica akaseka achiti:
  - Uye hupenyu hwakanaka!
  Stalenida, achiona kuti muGermany akanga achiwa, akadzvova:
  - Uku ndiko kukosha kwepamusoro! Usafunge, maFascists, kuti wakunda!
  Angelica achaimba:
  - Kukunda kwakamirira! Kukunda kwakamirira ... Avo vanoda kuputsa matani! Kukunda kwakamirira! Kukunda kwakamirira! Tichakwanisa kukunda maNazi!
  Musikana akanaka, uye mazamu ake asina kupfeka ari kudedera. Zvakanaka nehutu hwakashama mukupisa, hunowedzerwa nemoto.
  Svetlana zvino aitaridza kutsunga zvakanyanya. Akapfura maKrauts aine submachine pfuti ndokubhowa:
  - Ndichakukanda iwe!
  Uye zvechokwadi vaNazi vakagamuchira zvipo zvinouraya nemabhokisi! Uye musikana akavaratidza pfungwa, ngativake zvigunwe zvisina zvigunwe. Ndokuridza muridzo segororo. Uye kuburikidza neminwe yezvikamu zvepasi.
  Kaputeni wemusikana akangwara chaizvo. Uye kupenya. Uye kwete zvachose hutsinye. Iyewo, dzimwe nguva anonzwira urombo varwi vomuvengi, vangave vane vana vanochema nokuda kwamadzibaba avo akapondwa.
  Svetlana, zvisinei, anodzinga pfungwa dzakadaro kubva kwaari, dzinoita kuti ade kuchema. Asi vakanga vasiri vanhu vokuRussia vakauya kumaGermany kuzopamba nokuuraya. Aiwa, aya ndiwo maGerman uye boka rose rine hutsinye revatorwa kubva kumativi ese enyika rakaputika munzvimbo dzeRussia.
  Svetlana akazviyambuka ndokupfura paFritz uyo akanga achiedza kuswedera pedyo nezvinzvimbo zveRussia ... Ziso rake uye uropi hwake, zvakagumburwa nebhoti, zvakabuda kunze.
  Kaputeni wemusikana akanyemwerera ndokuti zvine hungwaru:
  - Ziso rakarurama kune ziso, musoro kumusoro!
  Svetlana akapfura nemazvo uye akarova mudhudhudhu nemota yepadivi. Mota yakatanga kubvaruka, pfuti iya yakabva yabhururuka ndokupidiguka kakawanda. Ipapo muromo wake wakabaya marara.
  Musikana akakwesha turuva twake tusina tumarara pamarara. Uye akatora chinangwa zvakare. Chiso chake chaifara, chechidiki chakanyemwerera nekugutsikana. Musikana akaimba:
  "Kwete," takaudza mafascist, vanhu vedu havazoshiviriri chingwa cheRussia chinonhuwira chichinzi "brod!"
  Mirabela akaita pfuti chaiyo, yakatungidza Focke-Wulf pamoto, ndokurira:
  Kune sundrel, chokwadi, sarudzo iri pachena.
  Akagadzirira kutengesa Rus 'nemadhora ...
  Asi murume weRussia anoshamisa kwazvo -
  Ndakagadzirira kupa hupenyu hwangu nokuda kweNyika yangu!
  Musikana wacho akaita pfuti uye akaratidza vaNazi cookie, uye akatenderera, uye mabara haana kurova runako.
  Angelica akaonekwa, tsvarakadenga iyi, yakashama, uye yakanyangara sedhiyabhorosi, yakakanda girinedhi nemakumbo ese kamwechete. Uye akati:
  - Chandinacho ... KuFritz mudivi rakapinza!
  Olympias akaruramisa Angelica:
  - Yakapinza, kudivi, kwete kudivi rakapinza!
  Musikana akaseka ndokuzunza mazamu ake emuvise, ndokuridza girinedhi achishandisa girinedhi ine kuputika. "Tiger" yakarohwa mudhiramu, uye basa iri rakakombama reunyanzvi rakanzvenga.
  Mushure mezvo chisikwa chaHitler chakadzokera. Akatanga kukambaira sekamba yabatwa nemoto.
  Svetlana akaimba, achichonya nemufaro:
  - Uye Tiger iri kudzokera kumashure uye maGerman akavanda!
  Battalion yevasikana yakafamba ichirwiswa nemhepo nepfuti dzinorema. Ipapo ma roketi akarova, akatyoka, mawere anopisa akakwira mudenga. Uye matombo akabatira moto. Sezvineiwo, hapana vasikana vakafa, asi varume vakaenda kune imwe nyika - vasina urombo zvakadaro! Uye mweya inobhururuka - vamwe kuenda kudenga, uye vamwe kugehena! Uko madhimoni ane maforogo akatomirira avo vakanga vasingatendi muna Jesu.
  Angelica, sexiest yevarwi, ane hasha: vaNazi, neSturmtiger yavo, vanogona here moto panzvimbo dzemauto eSoviet uye kuuraya varwi vatsvuku?
  Uye musikana wacho akabata girinedhi netsoka dzake dzisina kupfeka ndokusvetukira mumakwikwi emhepo. Uye yakawedzera kutenderera nekukurumidza. Uye ipapo, nesimba rake rose, akakanda chipo cherufu mudhiramu rakafara reSturmtiger. Runako rwakashama, makumbo akatsvuka akapenya, uye girinedhi yakabhururuka ichipinda mudhiramu rakakura. Uye motokari ine simba yakatanga kukachidzwa ichibva yaputika. Iwo maviri "Royal Tigers" akamira pamativi e "Sturmtiger" akakandwa kumusoro uye akapararira munzira dzakasiyana. Mipumburu yakabvarurwa pavari, uye vakadonha, vachibhururuka senge nekiresi yamambokadzi yakatyoka.
  Mhepo yakavhuvhuta yakakanda Angelica mudenga, musikana ndokubhururuka akananga pasi. Uye akapindurwa, akazununguswa uye akakandwa. Asi tsvarakadenga yakaramba ichimhara, marara akapinza, uye matombo akapwanyika akacherwa pasi petsoka dzake. Musikana wacho airwadziwa, uye kunyange netsoka yake ine tsinga, pakabaya pakabaya.
  Asi Angelica akawana simba rekusimuka nekupopota:
  - Imi maFascists muchava mumadota!
  Svetlana nevamwe vasikana vakakandwa kumusoro nemhepo inoputika, uye kunyange yakapwanyika zvishoma. Asi hapana kana mumwe wevarwi vakanaka akafa. Vasikana vakasangana nechamupupuri nemoto wakanangwa zvakanaka. Kudzvinyirira maNazi akasvetuka-svetuka uye zvimwe zvipembenene zvine hutsinye zvakakomba USSR.
  Mirabela akaimba nechido chikuru:
  - Uye kana hwamanda yaJehovha ichitirova muhondo, tichava shamwari pamwe chete neKomsomol! Uye nokuda kwaJehovha ndichava pakudanwa kwokudenga!
  Angelica, achizunza guruva kubva pamakumbo ake ane ropa, akatyoka, akaimba:
  - Lenin, bato, Komsomol! Tiri kutumira iyo Fuhrer kune madhouse!
  Vasikana vakatanga kuseka zvisinganzwi, uye Gulliver akati ne alarm uye nekugumbuka:
  - Uye catapult yangu haina kurongeka - senge aya asina uye akasimba makumbo eAngelica!
  Olympias, achikwenya mhasuru dzake dzeruoko, akati:
  - Ndizvozvo! Uchauya nechimwe chinhu. Chimwe chinhu chinotonhorera!
  . CHITSAUKO Nha.
  April 1939 akasvika . Kwave kutodziya uye kune zuva kuChina. Mauto aMao Zedong akapararira pane imwe nzvimbo. Saka iye zvino havagoni kuunganidzwa. Europe yakadzikama, kunyangwe Germany yaHitler ichiri kuramba ichizvigadzirira.
  Uye Oleg Rybachenko akasarudza kuita pee, kuenderera mberi kwezviitiko zvemukomana akazova murwi asingafi. Izvi zvakanaka uye zvinotonhorera.
  Pano mukomana wemuranda ari kushanda zvakare uye achivaka piramidhi. Muchiitiko ichi, anoponesa upenyu hwevakomana vakawanda vakashama, vakatsvuka vanodzingwa basa semadhongi. Uye saka Oleg Rybachenko, ari mwana asingafi uye akasimba kwazvo, anoshanda nesimba kune mazana akawanda evanhu. Uye piramidhi inoramba ichivakwa.
  Zvakanaka, hongu, iri zvakare basa. Tsoka dzakakasharara dzinokweshwa zvinofadza nejecha remugwenga.
  Mukomana anoshanda uye akanyatsogadzikana mumuviri. Chokwadi chetsika chinofinha. Muchokwadi, ndezvekuda kwake kuvaka piramidhi iyi. Kunewo mamwe mabasa anofadza. Asi iwe unofanirwa kumhanya nengoro pamapfudzi ako, kutakura zvakare, uye wozoiisa zvakare, uye izvi zvakakura uye banal panguva imwe chete.
  Kuti azvitsause, mukomana wacho akasarudza kufungidzira chimwe chinhu chinofadza. Heino muenzaniso:
  Vladimir Vladimirovich Putin, achizviwana ari mumuviri waStalin, akagadzirisa matambudziko akawanda eunyanzvi uye ekushanda. Parizvino, kunyanguvezvo, kwakanga kune kuterama pamiganhu uye rudungwe rwakati dzikamei zvishoma. Mutungamiriri akanga achidziya nevasikana vakawanda mujimu. Kwatova kudziya nekunakidza. More chiedza. Vasikana vakapfeka hovhorosi chete uye vane makumbo akashama, akatsvuka.
  Nechekare mutungamiri akura anonzwa kuti simba rechidiki rinofambiswa sei kubva kwavari.
  Stalin-Putin ari kudziyawo, achiedza neimwe nzira kudzoreredza chimiro. Uye panguva imwe chete bvisa pfungwa dzako papfungwa dzakasuruvara.
  Sezviri pachena, maGermany ari kugadzirira kurova Russia. IThird Reich yakakunda zviwanikwa zvakakura zveNyika Yekare. Uye pamwe naye zvakare Japan uye makoroni eAsia.
  Iwe haugone kutendeuka zviri nyore pano. Zvakakosha kurwira kwete hupenyu, asi rufu.
  Intelligence inoshuma kuti Third Reich, ine zviwanikwa zvakakura kupfuura munhoroondo chaiyo, yakakwanisa kuburitsa kugadzirwa kwematangi ezvino kugadziridzwa munguva pfupi pfupi. Kune "Tigers" uye "Panthers", uye "Shumba", uye, zvinoratidzika, kunyange "mbeva" uye "Tiger" -2. Imotokari dzine dambudziko.
  Saka wadii kutya?
  Ndiyo "Lev" iyo inonyanya kunetseka Stalin-Putin. Muchina uyo maGerman aisakwanisa kushandura musimbi munhoroondo chaiyo. Asi izvo zvakaratidza kugona kwayo mumitambo yemakomputa. "Shumba" pasina mubvunzo itangi rine simba, rine pfuti inouraya zvikuru. Uye zvakaoma zvikuru kumudzivisa.
  Stalin-Putin, achitenderera vhiri rebhasikoro. Zviri nyore kuita izvi kupfuura kare. Kunyange kufema zvakakwana. Aimbova purezidhendi weRussia akafunga, dai akanga asina kuguma mumuviri waStalin, zvingadai zvakamuitira nyore? Chero zvazvingava, Russia haina kutyisidzirwa nehondo. Uye kana paine angarwisa, haingave iyo United States, asi China.
  Iyi nyika yaive yakati yeuchidza nezve Third Reich muna '41. Kutengeserana kwakasimba, kutaridzika kweushamwari, hutongi hwehutongi hwehudzvanyiriri uye kubaya kusingaonekwi kumusana.
  Ichokwadi, kusiyana neGermany neRussia, misangano yaigara ichiitwa nehutungamiri hweChinese. Hitler naStalin havana kumbosangana. Zvinoita sokuti Fuhrer akatsunga kugumisa Russia, uye hapana chikonzero kuti kuitisa nhaurirano Stalin. Zvichida, mutungamiri weGermany haavimbi nemusoro weUSSR. Kufanana, achanyengera zvakadaro.
  Hongu, uye edza kutamba nokutendeseka pano. Zvechokwadi pachava nemamwe misungo. Uye edza chaizvo kusvika pachibvumirano.
  Zvakanga zviri nyore neChina. Pasinei nekushayikwa kwenzvimbo yekuwedzera kwehuwandu hweKudenga hweKudenga, maChinese akazvibata zvakasimba asina hutsinye. Asi vakagamuchira, kazhinji, zvibvumirano zvakawanda. Uye yemafuta uye gasi, uye zvimwe zvigadzirwa. Russia haina kutengeserana zvakaenzana neChina. Uye nekuda kweizvi, pane kumwe kurasikirwa. Mukuwedzera, nhepfenyuro muChina haisi yemahara. Sezvavanoudzwa, vanodaro. Kumadokero, vezvenhau vakatora kusada kwavo kuna Putin kubva pakutanga. Uye seaimbova mukuru weKGB, uye semukuru wehungwaru, uye semuurayi weChechnya. Vakawanda vekuMadokero havana kufarira chokwadi chokuti hondo yeChechnya yakanga ichienderera mberi, yakabudirira, uye pasina cheki chaiyo yehondo.
  Ndakarangarira kuti Milosevic haana kuregererwa chero chinhu chidiki. Uye zvechokwadi, dzvinyiriro yemashoko yakanga yakasimba. Inenge nyika yose yakasimuka kuChechnya. Uye maMuslim, uye West, uye vakawanda vokuAsia. Zvakanaka kuti maCommunist akabuda uye haana kusimudza Duma kurwisa Putin. Chokwadi, takashanda nekuruboshwe. Asi Zyuganov angazviona seagumburwa. Macommunist haana kuwana zvinzvimbo muhurumende, uye tarisiro yesimba haina kujeka zvikuru.
  Zviri pachena kuti mutsivi waYeltsin haazovapi chero chinhu. Hongu, haana.
  Asi Zyuganov, kazhinji, imbwende, uye haana kutsunga kutaura pamusoro pezviremera. Uye Kremlin ine rombo rakanaka kuve nemutungamiri anopikisa akadaro. Kupikisa uku hakuna kana ngozi. Zvinotoshamisa kuti Zyuganov akakwanisa kuunganidza anenge makumi matatu muzana emavhoti muna 2000. Vanhu havana kuona sei kuti uyu akanga asiri murwi!
  Kazhinji, hongu, iwe unofanirwa kubvuma rombo rako rakakosha naPutin. Kupikisa hakuna kumbomupikisa. Kunyange zvazvo maKomonisiti aisakwanisa kubatsira asi kunzwisisa kuti mutsivi waYeltsin uye mukuru wezvokuchengetedza aiva muguva wavo. Chokutanga pane zvose, kuuraya tsika. Asi mune ramangwana vangadai vakapedzisa nekuruboshwe. Kunyangwe padanho remutemo.
  Asi Putin haana kuita izvi: pakanga paine manomano kuverenga uye mumvuri zvematongerwo enyika. Pane imwe nguva kushorwa kwakawedzera. Nekudaro, kwete kwenguva refu, uye zviitiko munzvimbo yemachakwi zvakabatsira zvakanyanya kudzora kuruboshwe. Zvino mushure meCrimea, maCommunist akanyarara zvachose.
  Saka, musimboti, pasina kunyura kune nzira dzeStalinist, zvaive zvichigoneka kuchengetedza vanopikisa pasi pesimba. Asi Stalin aisakwanisa kuita izvozvo, kana kuti aisada. Akapwanya munhu wese. Kunyange vaya vaaingofungira kuti havana kuvimbika. Yakir paakapfurwa, akati: "Rarama urarame Stalin!" Aya ndiwo mapindiro akaita vanhu pfungwa nepropaganda.
  MuGeorgia uyu aifanira kudiwa uye kuyemurwa zvakadaro here? Uye zviri pamutemo, Stalin akanga asiri munhu pamberi pemakumi mana nerimwe. Sei zvakabudirira, kukunda uye kudzvinyirirwa zvakanzi kwaari?
  Putin aive purezidhendi uye mutungamiriri wehurumende kwemakore mana. Zvinofanira kutaurwa kuti Medvedev haana kumuteerera mune zvose. Dmitry Anatolyevich akatevera imwe pro-Western course. Akatsigira zvirango zveIran, akapa Libya, uye akagadzirira kupa Assad. Mukuwedzera, Medvedev akapa Gorbachev Mutemo waSt. Andrew Wokutanga-Akadanwa!
  Munhu ane gakava akadaro munhoroondo saGorbachev anofanira kupihwa mubairo wepamusoro-soro muRussia here? Izvi zvakajeka zvakawandisa! Putin, zvisinei, akaramba akanyarara ipapo. Uye mune ramangwana haana kunyima Gorbachev hurongwa.
  Kunyange zvakadaro, Gorbachev aiva nechiremera kuMadokero. Uye Putin, pasinei nokuti akanga asingadi democracy system, akanga asiri kuzopisa chero mabhiriji. Uyezve, zvaive pachena kuti hukama neveMadokero hwaifanira kuvandudzwa. Asi ndaisada kuzviita ini. MaAmerican aidawo chaizvo kudzokorora gore rechimakumi mapfumbamwe nerimwe.
  Pfungwa yakapenya: rakanga risiri basa reYankees kupinza mweya wake mumuviri waStalin? Nzira yakanaka yekuwana kubviswa kwemukwikwidzi ane ngozi wezvematongerwo enyika. Pashure pezvose, kana mweya ukabuda mumuviri, ipapo munhu anofa. Sezviri pachena vaAmerica vakafara zvikuru pamariro ake! Uye vazhinji kuMadokero zvakare.
  Putin akafungidzira chimiro cheRussia senge hutongi hwehutongi. Zvakangoitikawo hazvo hazvina kumupa vanakomana vaizopfuudza simba nenhaka. Nyika dzekuMadokero dzaingwarira zvikuru hurumende dzehudzvanyiriri.
  Hazvigamuchirwi ipapo kuti munhu mumwechete anova musimboti wezvose. Izvi zvakashatirisa Putin.
  Chokwadi, akanga asina chinangwa chokusiya simba. Uye kana asina kuzviwanira temu yechishanu, yakanga isiri zvachose nekuda kwekufunga nezvegutsaruzhinji. Izvi zvaive zvakasiyana...
  Anyatsozvigadzirisa, mutungamiri akaenda kuhofisi yake. Maiwe, pakanga pachine zvakawanda zvekuita.
  Stalin-Putin anonzi Voznesensky. Akabvunza achihwihwidza kuti:
  - Zvinhu zviri kufamba sei netangi idzva reKV-14?
  Voznesensky akapindura nemufaro:
  - Kugadzirwa kuri kusimudzirwa, Comrade Stalin. Iyo mota inonyatso kugutsa maererano nekutyaira kwekuita, yakachengetedzwa kubva kumakona ese. Pfuti ine yakakwira yekutanga projectile kumhanya kwemamita 830 pasekondi. Iko mukana wekuisa pfuti ine simba 122 mm iri kuongororwa. Nezve mota dzinorema: zvakaoma kuzvitakura muzvitima. Naizvozvo, ini pachangu handina kukurudzira kugadzirwa kwemichina inorema kupfuura matani makumi manomwe.
  Stalin-Putin akataura nehasha:
  - Kudzidzira kucharatidza! Kazhinji, vagadziri vedu vakatoziva KV akatevedzana, asi T-54 ichiri kuvaomera?
  Voznesensky akati zvakanyanya:
  - Kugadzira imwe ine huremu hwematani makumi matatu nematanhatu, asi nenhumbi dzokurwa dzinopfuura Tiger-2, ibasa rinoita serakanakidza.
  Stalin-Putin akaimba:
  - Isu takazvarwa kuti tiite kuti ngano ive yechokwadi! Rega Wehrmacht iite guruva rakanyorova!
  Voznesensky akawedzera nechido:
  - Pamusoro uye kumusoro uye kumusoro! Shingairira kutiza kweshiri dzedu! Uye yese propeller inofema! Rugare rwemiganhu yedu!
  Stalin-Putin akarova chibhakera patafura:
  - Iwe ucharamba uchigadzira iyo T-54. Kunyangwe maitiro ayo akanaka! Uye KV akatevedzana ... Zvakanaka, ngaive rubatsiro!
  Voznesensky akawedzera nekunyemwerera:
  - Nenguva isipi isu tichasvika nhamba yezana matangi pazuva. Uye izvi zviri mumamiriro ekurasikirwa kukuru kwakadaro munharaunda. Hakusi kubudirira here uku, Komuredhi Stalin?
  Joseph-Vladimir akapindura nemufaro:
  - Chokwadi, kubudirira! Ndinotenda kuti tichadzinga muvengi! Usangoshandura midziyo yedu kuita kanoni chikafu chevaNazi.
  Voznesensky akashuma nemufaro:
  - Tine "Andryusha" itsva munzira. Ndizvo zvevaFascist. Havazozviwani zvakakwana.
  Stalin-Putin akarova tafura nechanza chake ndokuti:
  - "Katyusha" uye "Andryusha" mhondi vaviri! Uye pamwe navo pachava nekurova kukuru kweKrauts!
  Voznesensky akawedzera kuti:
  - Saka "Andryusha" ichaomba. Yava kuda kudzvova! Uye acharova maKrauts!
  Stalin-Putin akazvitora ndokuimba:
  - Miti yeapuro nepeya yakanga ichitumbuka! Mhute dzatungira pamusoro perwizi! Andryusha akarova Hitler ndokuratidza kuti murume akaoma!
  Kufona kwaitevera kwaiva nechokuita nendege. Apa zvinhu zvakatonyanya kuipa. Parizvino nhevedzano yaisanganisira chete Yak-9 uye LAGG-5. Izvo, zvechokwadi, hazvigone kuenderana naStalin-Putin.
  Asi iyo Mig-15 iri kure nekupedzwa. Uye zvinosuruvarisa, isu tinofanira kufunga nezvazvo.
  Stalin-Putin akatsiura zvine ruremekedzo. Uye ndakaenda kugym zvakare. Vasikana vanonyanya kunakidza kubata navo.
  Uye hazvikuvadze kudziya - zvinokuita kuti unzwe zviri nani. Stalin-Putin akatenderedza vhiri ndokufunga.
  Fortune akamupa kushamisika kwakadai saSeptember 11, 2001. Asi Putin aida chaizvo chipo chakadaro here? Muchokwadi, chirongwa chehondo neTaliban chaive chagadzirira. Uye paitova nechido chekuti vauye kuCentral Asia. Izvi zvingabatsira sei kusimbisa simba reRussia ikoko. Saka hapana chikonzero chekunyanya kuonga kufarirwa kwechipo chakadaro uye chisingawanzoitiki. Putin aive nechokwadi chekuti zvinhu zvingadai zviri nani pasina kurwiswa kwegandanga uku.
  Uye haana kunyanyofara paakagamuchira mashoko pamusoro pemurwi weshongwe mbiri. Asi zvino, tichiona kuti United States yakanga ichiwedzera sei kunyura muAfghanistan, hongu, pfungwa dzakamuka: magumo akange atomupa chipo cherupo. Mushure mezvose, Russia inogonawo kunyura muhondo neTaliban, uye mune iyi nyaya hafu yenyika yaizobatsira maIslamist. Uye hondo yeRussia inogona kukunda here? Chero zvazvingava, ropa rakawanda ringadai rakadeurwa.
  Uye sezvingabvira zvikuru hondo ingadai yakagara kwamakore akawanda. Uye Putin akaisa panjodzi yekudzika munhoroondo semunhu anorasikirwa neropa.
  Asi chero zvakadaro, maTaliban angadai asina kutora Russia. Uye zvaigoneka, vadzora kugumbura kwavo, kwete kuenda kuAfghanistan. Asi Putin angangopinda mukatikati menyika ino. Uye aizotora Kabul.
  Uye kazhinji Russia ingangove yakazara pasi ipapo. Uye izvi hazvina kunyanya kunaka. Zvichida chiyero chemutungamiri wechipiri weRussia chingadai chakatsva mumoto wehondo. Asi zviri pachena kuti aive nerombo rakanaka! Mukana wakadaro wakafanana nekuhwina miriyoni yemadhora murotari yepeni.
  Stalin-Putin akafunga nezve nzira yaaigona kudzivirira kutangazve kwehondo munguva pfupi iri kutevera. Asi hapana chakauya mumusoro kunze kwekuyedza Hitler kana Hirohito neAmerican trace. Uye mafambiro akanyanya kujeka haasi iwo anonyanya kugoneka. Pano tinoda chimwe chinhu chakasiyana - kwete chiyero. Uye mamwe manomano.
  Asi kazhinji Putin pachake haana kutanga chero chinhu chitsva. Kunyangwe mutsara wake wakakurumbira: kunyura muchimbuzi kwaisava kuvandudzwa, asi kugadzirira kumba. Uye zvinonetsa. Mushure mezvose, kunyanya vakangwara vanogona kuona izvi sehupenzi.
  Asi kazhinji, hondo yeChechnya yaida kutonga pamusoro pezvinobudisa nhau. Uye izvi zvakawanwa. Kunyangwe nenzira dzinonyadzisa. Stalin ane midhiya inodzorwa nehurumende uye inodzorwa nehurumende. Russia izere nematanho ega ega, asi ivo vanoteerera. Dzimwe nguva chete ndivo vanobvumirwa kutamba kushorwa. Pasi paStalin pakanga paine kuwirirana kwakazara, uye kana uri mukupikisa, unopfurwa.
  Kunyangwe Putin-Stalin akadzima kuurayiwa.
  Chokwadi, sei uchinetsa vanhu?
  Mushure mekudziya zvakanyanya mumidziyo yekurovedza muviri, mutungamiri akapinda zvakare muhofisi nenhare.
  Kamba kadiki. Pane mepu yezvematongerwo enyika pamadziro uye pamicheto pane mapikicha maviri: Suvorov uye Kutuzov.
  Stalin-Putin aida Suvorov zvikuru uye akaedza kurembera mapikicha ake kwose kwose. Mukuru weRussia akabudirira zvikuru: akakunda hondo dzinenge makumi matanhatu uye haana kurasikirwa neimwe chete. Uyezve, muhondo dzinenge dzose akanga ari akaderera muchiverengero. Suvorov aive mukuru zvekuti dzimwe nguva aiita sekunge aive munhu wengano.
  Zvinofanira kucherechedzwa kuti Catherine Wechipiri haana pakarepo kuonga Suvorov unyanzvi. Uye kwenguva yakareba akamuchengeta mubasa rechipiri. Dai Suvorov akagadzwa pakarepo mutungamiriri wemauto ose eRussia, hondo neTurkey ingadai yakapera nekukurumidza uye nemikombe yakawanda yeRussia.
  Stalin-Putin anonzi Zhdanov. Aitarisira pfuti. Zvese zvainge zvakarongeka nekuburitswa kwepfuti. Pakanga pasina kana maverengero akakwana papfuti dzakawanda dzakasiyana. Nekudaro, iyo inonyanya kufarirwa 76-mm anti-tangi chombo chatove chekare. Asi iyo 100mm yakanga isati yagadzirira.
  Stalin-Putin akarayira zvakasimba:
  - Wedzera kubuda kwepfuti 122mm. Tichazvida tichirwisa mastodon aHitler.
  Zhdanov akavimbisa zvakasimba:
  - Zvichaitwa, Comrade Stalin! Asi kazhinji, mauto anoti ane pfuti dzakawanda, uye pfuti dzave kushomeka.
  Stalin-Putin akabvunza ne alarm:
  - Sei tisina vanhu vakakwana?
  Zhdanov akapindura chokwadi:
  - In musimboti, hongu, Comrade Stalin! Zvikamu zviviri nemaGermany neJapan, matambudziko emukati. Chokwadi, haugone kuva nevanhu vakakwana pane zvese!
  Stalin-Putin akapindura achiseka:
  - Wobva wasimudza mwero wekuzvarwa!
  Ndokudimbura runhare. Kazhinji, kushayikwa kwevanhu kwazova dambudziko kuRussia. Pakutanga, pasi paPutin, vanhu vakaramba vachiderera. Kusvikira mutevedzeri kubva kuRodina akaronga sarudzo yakasimba: kupa mari yakawanda kuna amai pakuberekwa kwemwana. United Russia yakaramba chirevo ichi. Asi akabva azviendesa zviri pamutemo kuna Duma pachinzvimbo chake. Hongu, izvi hazvina kunaka zvachose, asi zvematongerwo enyika mumusimboti hazvina kumbova nehunhu.
  Rodina Bloc yaifanirwa kuitwa muhomwe yenyika. Asi maive nevazhinji vezvematongerwo enyika vakaoma musoro mairi. Uye kune verudzi, kune verudzi - vakomana vane chisimba. Putin aisada verudzi, uye ma radicals akatambudzwa zvakanyanya kupfuura kunyangwe pachena pro-Western liberals.
  Rogozin, hongu, aive akavimbika kwaari, asi akatakurwa zvakanyanya nekushandira veruzhinji. Uye mukurwisa hurumende akaenda mberi kupfuura macommunist. Akatotanga kuita nzara. Chokwadi, uku kwaiva kunyanyisa. Uye Rodina akaparadzwa. Pamusoro pezvo, pakanga patove nebato rimwe chete renyika, LDPR, uye rechipiri rairatidzika kunge rakawandisa.
  Nhamba yekuberekwa muRussia yakasimudzwa nekuwedzera kukuru kwekushandisa. Kudai mitengo yemafuta yakanga isina kunyanya kukwira, izvi zvingadai zvisina kuitika. Rombo zvakare. Saka zvinoshamisa zvekuti Putin dzimwe nguva aizvibvunza kana akasarudzwa kuti atonge nyika?
  Asi chokwadi chenyaya ndechekuti vese masvikiro uye vafemberi vakati mushure meYeltsin mutongi aizova wenguva pfupi uye aisazovandudza kwenguva refu. Kureva, mushure memutsivi waYeltsin, mesiya mutsva achauya. Kazhinji, Globa nemamwe masvikiro kazhinji akafanotaura kutonga kupfupi, kubva nekukurumidza, uye mutsivi mukuru waPutin.
  Izvi neimwe nzira zvakamanikidza Putin. Zvakaita kuti zviome kutora matanho akaerekana uye ehasha. Kana kuti wedzerai kutonga kwenyu kwakarongeka pachigaro cheushe. Muna 2011, zvaiita sekuti rombo rakanaka rakanga rava kutomusiya. Zviyero zviri kudonha, varwi veIslam vatangazve kurwisa kwemagandanga. Ikoko kunenge kusina kukura kwehupfumi, pasinei nemitengo yakakwirira yemafuta. Uyezve, kunyomba kune nhengo yakakurumbira yeUnited Russia, Luzhkov, yakaratidza kuti kune huwori hukuru mubato.
  Muchidimbu, zvaiita sedutu riri kuuya. Uye kunyange vezvematongerwo enyika vakadai saZhirinovsky naMironov vakatanga kuratidza utsinye.
  Sarudzo dzeHurumende Duma dzakakonzera kurasikirwa kweUnited Russia, iyo yakarasikirwa neruzhinji rwayo muparamende. Uye zvakanga zvisina kunaka zvachose. Kusagadzikana kukuru kwakatanga muMoscow. Makumi ezviuru zvevanhu akauya panzvimbo yacho.
  Ipapo Putitin akatonzwa kumwe kutya . Nguva yebudiriro yerombo yapera, uye unotarisanazve nemiedzo yakakomba. Mukuwedzera, Putin ave ari musimba kwemakore gumi nemaviri. Uye kutenderera kwekutanga kwakasvika pakupera. Izvi zvinoreva kuti kuchinja kukuru kwaitarisirwa. Uye kana zvisati zvaitika zvinhu zvose zvaive zvakanyanya kana zvishoma, saka mune ramangwana zvingave zvakanyanya kuipa.
  Putin akanzwa kutonhora ipapo. Uye iye pachivande akazviraira iye pachake rombo rakanaka talisman kubva kuTibetan n'anga.
  Uye zvakabatsira. Sarudzo dzemutungamiri wenyika dzakabudirira, uye vakatokwanisa kuwana chikamu pamusoro pechiyero. Vanopikisa vakabva vanyarara. Uye zviitiko zveBolotnaya Square zvakatove chikonzero chekutsiva kune vanonyanya kuomesa radicals.
  Zvakabva zvave zvakanakisa chose. Mitambo yeOlympics muSochi yakatanga nekurova. Uye mhedzisiro yekukunda yeboka rakadaro reRussia iro vamwe vaisatarisira. Uye kubatwa kunoshamisa kweCrimea pasina kupfura. Chiitiko chekupedzisira kazhinji hachibviri maererano nefungidziro yezvingabvira. Mushure mezvose, haugone kudzora munhu wese, uye mumwe munhu aifanira kutanga kupfura. Uye pakati peCrimea Tatars kune vakawanda vanonyanyisa, uye sero reYarosh nationalists muCrimea. Uye zviuru zvevanyanyisi verudzi muUkraine yose.
  Kunyangwe murwi mumwechete ane pfuti anogona kukonzera cheni kuita uye kukanganisa mufananidzo wakashata. Uyezve masero eAmerican intelligence masevhisi, vamiririri vavo pakati pevatungamiriri veakasiyana mayuniti eUkraine. Uye vasori pakati Crimean Tatars.
  Uye kazhinji, muCrimea, vamiririri vakasiyana-siyana vekuMadokero vakaita sembwa dzisina kuchekwa. Uye verudzi vagara vachichengeta peninsula ichitariswa zvakanyanya, senge United States. Saka kubatwa kwepeninsula pasina kurasikirwa, uye kunyange pasina kupfura, chishamiso chechisikigo. Uyezve, maitiro chaiwo anoratidza kuti maRussia akakosha masevhisi haana zvachose masimba. Uye dzimwe nguva vanokanganisa, sezvakange zvakaita maSkripals. Uyezve, hazvibviri kuchengetedza vese vemunyika muCrimea. Uye kunyanya kunze kweCrimea. Dai pakange paine vangangoita gumi nevaviri vanonyanyisa vane pfuti dzemuchina, kudzoka kwakabudirira kweCrimea kungadai kusina kuitika. Zvechokwadi, zvingave zvichibvira kuibatanidza nepfuti, asi hazvina kufanana. Kwete mhedzisiro inodiwa zvachose. Uye saka chakaitika chishamiso chakafanana nekuhwina jackpot hombe kaviri mumutsara nekutenga tikiti reroti rimwe nerimwe.
  Putin, hongu, aidavira musimba reduri uye rombo rake. Asi zvakadaro akazeza. Donbass yakapanduka, uye mauto eRussia aigona kutumirwa mairi. Occupy ndima - kusanganisira Odessa uye Kharkov. Asi panguva iyoyo ndipo pakazviratidza, mukuyambuka Rubicon. Kumadokero kwakatanga kumuka kunonoka, uye Putin, kutaura zvinyoro, akava mbwende.
  Kutyisidzirwa kwekurasikirwa nemabhiriyoni akawanda eRussia mumaakaundi ekunze kwakakonzerawo. Zvese izvi zvakare zvaifanira kuburitswa, izvo zvakatora nguva.
  Kuverenga kwakavakirwa pamauto emunharaunda uye kushaya simba kweuto reUkraine.
  Asi hondo yakatanga. Zviuru zvevanyajambwa kumativi ose ari maviri. Ukraine yakawanazve kutonga pamusoro pevazhinji veNovorossiya, asi haina kuwana kukunda kwekupedzisira. Kukanganisa kwakakura kwemurairo uye kuwanda kwevazvipiri kubva kuRussia kwakabatsirawo. Uye zvakare kusagadzikana kweMadokero, iyo yaive nehusimbe mukupa rubatsiro kuUkraine. Ehe, zvaizogoneka kurega mauto achivaka pakubudirira kwavo uye kuenderera mberi.
  Asi nokuda kwechimwe chikonzero Putin akatya uye akabvumira kurwisa vavengi kuenderera mberi munaGunyana 2014. Kunyange zvazvo Madokero aisakwanisa kuita chero chinhu kwaari. Zvirango zvekuuraya hazvigoneke mumusimboti. Russia ine tafura yeperiodic yese, uye inogona kuzvipa pachayo chikafu. Uye China nevanhu vazhinji vasinganzwisisike havana kuda kujoina zvirango.
  Uye zviri musimboti hazvibviri kurwa neRussia pamusoro pezvombo zvenyukireya. Saka ... Zvakanga zvichibvira ipapo, kunyange nemaoko omumwe munhu, kubata chikamu chenharaunda yeUkraine, uye zvichida kunyange kutora Kyiv. Asi zvino ... Sei Putin akamisa mauto? Ndakashaya mukana wangu parombo. Izviwo hazvisi nyore kutsanangura kwaari pachake.
  Asi aizivikanwa nekuchenjerera zvakanyanya uye kusaita zvisarudzo paaitarisana nematambudziko makuru. Kana zvese zvaenda nyore uye homwe yako ichikunguruka, zviri nyore kurwisa. Somuenzaniso, muChechnya, pakutanga zvinhu zvose zvaiita sewachi. Kunyange Yamadayevs uye Kadyrovs vakapira Gudermes. Uyezve, hazvigoni kutaurwa kuti vakanyanya kunyengetedzwa nevamiririri, kana kupiwa chiokomuhomwe nemari yakawanda.
  Inogona kuipa. Uye Madokero akashora nemuromo hondo muChechnya, asi haana kuisa zvirango zvakakomba. Uye ipapo vanogona kunge vachiuraya. Ndakaita rombo rakanaka. Zvakafamba nyore, kunyanya pakutanga. Ipapo paizova nezvikanganiso. Mauto akabvumira Basayev nevamwe vakuru vemauto kuti vabve muGrozny. Uye Putin aive nerombo rakanaka; Uye hachisi chokwadi kuti zvingabatsira kumuuraya. Kana Maskhadov akabvisa mukwikwidzi akadaro, zvingava zvakaoma zvikuru kutsauka kubva pakukurukurirana nemutungamiri wepamutemo weChechnya. Uye saka iyo irritant huru yakazova mupenyu. Uye upenzi hwakadii Raduev akabatwa manheru esarudzo. Dai izvi zvisina kuitika, pangadai pasina kukunda munharaunda yekutanga. Zvose zvakanga zvakarembera kumucheto; kwaiva nevapikisi vakawanda uye vakasara muCentral Election Commission nokuda kwenhema dzakawanda. Saka Raduev akazova chipo chinokosha.
  Oh zvakanaka... Ndizvo zvakapfuura. Paive nerombo rakanaka, asi Putin haana kugara achitora mukana nazvo. Saka mitengo yemafuta yakakwira.
  Chii chatinofanira kuita iye zvino, apo vaNazi nemaJapan vakarembera kumativi ose maviri? Zvichida kuwana imwe yakakosha talisman? Saka iro rombo rakanaka richaonekwa zvakare? Sekunyaradza, tinogona kutaura kuti kukosha kwekukunda kwakawedzera zvakanyanya, uye iwe unogona kubata iyo Eastern Hemisphere yese iwe pachako.
  Uye izvi zviri nani pane kungotora hafu yeEurope, sezvakakwanisa kuita Stalin. Saka isu takanga tichiri kufunga: Russia inofanira kuzvirova isu? Zvichida Hitler achatsika USA mushure mezvose? Uye hazvisi nyore kusvika kuAmerica mhiri kwemakungwa. Pane mukana chaiwo wekugadzira makomputa uye kutanga kugadzira yakakwirira-chaiyo zvombo. Uye kwete zvipo zvinopwanya mapfupa zvakadaro sezvavanokanda izvozvi.
  Putin-Stalin akafonera Molotov. People's Commissar for Foreign Affairs akabata runhare. Akabva ati nebreak:
  - Comrade Stalin arikuteerera iwe.
  Mutungamiriri akataura nehasha.
  - Isu tinofanirwa kuyedza chero muripo kumisa United States muhondo neTatu Reich!
  Molotov akati nezwi rinosiririsa:
  - MaAmerican, pane zvinopesana, vanoda kubuda muhondo vachipokana nemasimba eAxis munzira dzese. Uye isa Wehrmacht nemaJapan patiri. Vari kutovimbisa Hitler makomo egoridhe. Kunyange chikepe chose chakasvika nezvipo zvinokosha zvevakuru veNazi!
  Stalin-Putin akatuka:
  - Haiwa mhani! Tinofanira kutumira zvipo zvinokosha kuna Hitler isu pachedu!
  Molotov akapindura nemufaro:
  - Chokwadi, mutungamiri wangu! Panogona kunge paine mukana wekunonoka pano. The Fuhrer anoda mifananidzo, zvidhori, nhoroondo tsika. Zvinogoneka kudyisa iyi bastard imwe yehupfumi hwenyika kuti usarasikirwe zvese!
  Stalin-Putin akabvunza nehasha:
  - Iwe unofunga kuti isu hatina mukana wekuhwina here?
  Molotov akapindura zvakakomba:
  - MaNazi ane hukuru musimba. Vanogona kunyanya kurima yakawanda yevacheche uye cannon fodder. Vane ndege yakasimba kwazvo, uye vatyairi vakawanda vakadzidziswa. Kugadzirwa kwematangi ekupedzisira kuri kukura. Idzo dzinenge dzakasimba kudarika makumi matatu nemana edu. Pfuti dzemuchina dzakaratidza kuti dzaive dzemberi uye dzine ngozi kudarika dzedu. Uyezve zvakare Japan. Muvengi akanyanya kutikunda pakugona, kunyanya muzvinhu zvevanhu. Kunyangwe mauto emakoloni ari chaizvo cannon fodder. Asi tinewo vakawanda vasina kudzidziswa basa. Kunyange zvazvo tichikurumidza kuvadzidzisa. Saka...
  Stalin-Putin akati akadzikama:
  - Usavhunduka. Chinhu chikuru kwatiri ndechekuwana nguva, uye ipapo zvombo zvepamusoro-soro zvichabvisa Reich yechitatu kubva pachiso chenyika! Uye tichazviita zvose! Kubwinya kwaAmai Russia!
  Molotov akati:
  -Tine dziviriro ine simba, uye muvengi haaparadze mazviri nyore kudaro! Saka, Comrade Stalin, ticharwa zvakasimba kuitira mangwana akajeka!
  Stalin-Putin akasimbisa nehasha:
  - Chokwadi tichadaro! Ngazvive zvakadaro!
  Uye zvakare, munyaya iyi, kudana kuna Kurchatov.
  Stalin-Putin akabvunza musayendisiti kuti:
  Basa pabhomba reatomu riri kufamba sei?
  Akapindura mushure mechinguva chidiki:
  - Comrade Stalin akasimba zvishoma! Mazhinji matambudziko akasiyana!
  Stalin-Putin akapindura nehasha:
  - Hapazovi nematambudziko! Tichagadzirisa zvese, kunyangwe zvingori gulp! Vachaongorora matura euranium, uye ipapo tichagadzira zvombo zvakadaro zvekuti maKrauts achanzwa achirwara!
  Kurchatov akapindura nechido:
  - Hongu changamire! Tinogona kuita zvakawanda! Ichi chichava chombo chakadaro! Bhomba rimwe rinogona kuparadza guta rose!
  Stalin-Putin akadanidzira nehasha:
  - Ita nekukurumidza! Kwangosara nguva diki! Chipopori chaHitler chave kuda kumhanyira kwatiri!
  Kurchatov akataura zvakasimba:
  - Tinogona uye zvirokwazvo tichaita zvese!
  Stalin-Putin akati:
  - Saka kurumidza! Tinoda kugadzirwa kwakawanda kwemabhomba ese uye matangi epamusoro-soro munyika!
  Kurchatov akabvumirana neizvi:
  - Pachava nemabhomba, pachava nekukunda!
  Stalin-Putin akarayira:
  - Unganidza vasungwa! Vapei zvakanaka, vapei zvokudya zvakafanira! Uye ipapo pachava nemigumisiro yakanaka!
  Kurchatov akazvininipisa akati:
  - Uye izvi zvatova zveBeria!
  Stalin-Putin akaseka:
  - Kufora, kuridza hwamanda, mapiyona ari brisk! Comrade Beria pachake auya kwatiri vakomana!
  Kurchatov zvine musoro akati:
  - Beria inyanzvi huru uye inokwanisa zvakawanda!
  Stalin-Putin akapindura nehasha:
  - Asi kudzamara bhomba reatomu ragadzirwa kuchiri kutanga kumurumbidza! Uye kazhinji, iwe unoshanda, shanda, shanda! Kusvikira communism yavakwa!
  Kurchatov akati nekutarisa kwakanyanya:
  - Tinofanira kuwedzera mari. Hapana chinhu chinongoitika pasina!
  Stalin-Putin akarova chibhakera patafura ndokuti nehasha:
  - Ini handidzikisi mari yako! Ndiri kuganhurira nguva yako! Zviri pachena! Saka kurumidza!
  Uye akadimbura runhare...Akazvizunza. Hongu, zvakanaka muzana remakore rechimakumi maviri. Unogonawo kushevedzera kune vari pasi pako. Mumakumi maviri nerimwe, haana kukwanisa kuita izvi. Maiwe, mufananidzo wemutungamiri wenyika anoramba akadzikama nechando.
  Kazhinji, Putin haasi kubudirira chete, asi ane mano, kuverenga wezvematongerwo enyika. Zvinosiririsa kuti ruzivo rwehunyanzvi haruna kukwana kuita basa rekufambira mberi. Bhomba reatomu iri rinodyiwa nei? Chinhu chimwe chete chakajeka, chinoda kuitwa, asi hapana chakakosha kupa zano kune vesainzi. Kazhinji, mutungamiri wezvino akabatikana zvekuti haana nguva yekubatanidzwa muhunyanzvi hwemauto.
  Saka masayendisiti angofanire kupa mirairo yakajairika. Uye iwe hautomboziva ruzivo. Chokwadi iri idambudziko muhondo. Uye serombo rakanaka, zvakazoparadza maAmerican zvine hungwaru. Uye pasina ivo edza uye kukunda hondo.
  Japan yakakunda kuMidway, yakatora zvitsuwa zveHawaii, uye yakapwanya maAmerican kuita zvidimbu muPacific. Uye ipapo yakarwisa Russian Far East. Uye zvakazove zvichishungurudza zvakanyanya kubva panguva iyi.
  Rommel akakunda sei maBritish muAfrica?
  Stalin-Putin anonzi Abakumov. Neruoko rwechiedza rwaSolzhenitsyn naRybakov, chimiro ichi chakava chinosekesa uye benzi. Asi muchokwadi, SMERSH yakawana budiriro huru. Uye zvinoshamisa, kubudirira kwake kwakakura. Muna 1944, maGermany akanga achiri akasimba zvakakwana kuti arambe akasindimara. Asi zvaive munjere kuti maGerman aive akaderera kune veSoviet.
  Abakumov akaudza mutungamiri:
  - Vasori veGermany vanoshanda zvikuru. Vaimbova vagari veSoviet vanoshanda zvakanyanya kune mafashist. Uye nhamba yevatengesi iri kuwedzera. Zvinogoneka kuti vaNazi vane vazivisi vari pamusoro chaipo!
  Stalin-Putin akati akaoma:
  - Ziva vazivisi. Bata vasori uye saboteurs!
  Abakumov akati:
  - Mafungiro pakati pevanhu haana tariro zvakanyanya. Vazhinji vanokahadzika kukunda kwedu. Pane ngano pamusoro pekusakundwa kwemauto aHitler. Inotaurwa kubva kumapoka asingaverengeki, kubva kuAfrica neIndia.
  Stalin-Putin akarayira zvakaoma:
  - Mira kutaura! Usatya! Uye kazhinji shanda nesimba zvakapetwa kaviri!
  . CHITSAUKO Nha.
  Oleg Rybachenko akapedza basa rake, kwakanga kwatosviba, uye varanda, kazhinji vasina shangu, uye vakomana vasina kupfeka kana hafu-vakashama vakatorwa kuti vazorore. Asi mukomana wechidiki asingafi, sezvavanotaura, ane kuenderera mberi kwebasa racho. Uye panguva ino zvakare muHondo Yenyika Yechipiri.
  Zvakanaka, senguva dzose, mukomana anotakurwa kuti agadzirise kusafa kwake kunoshamisa, kunyange mumuviri wemakore gumi, kunyange zvazvo munhu anogona kutarisa zvishoma, sezvo Oleg Rybachenko aiva murume mukuru, zvinoreva kuti akanga asiri. mudiki pane vakomana vane makore gumi.
  Pano anofungidzirwa kuti akarayira chikwata chemapiyona evakomana munguva yehondo nevaFascist veGermany.
  Apa vakapfeka zvikabudura chete, vachichera mugero. Vakomana vakashama, muscular, tanned chokoreti torsos. Vanodzvanya pabeche refoshoro netsoka dzavo dzakashata, dzisina chinhu. Uye kure kure cannonade inodzvova. Asi vechidiki Leninists havateereri. Chikara chakabhururuka pamusoro pavo, chichikanda mumvuri usingaoneki pauswa. Vakomana vari kuchera, chirimo uye kuchipisa, uye miviri yavo yakashama, ine mitsipa inopenya nedikita muzuva sendarira yakakwenenzverwa. Uye inotaridzika zvakanaka.
  Oleg Rybachenko anorayira kambani yevakomana. Bvudzi rake rakacheneswa nezuva rikaita sezviyo zvakanga zvaibva, uye chiso chake chakanga chakasviba kuti ndoo nokuda kweguruva uye kutsvukuruka. Mudiki Leninist akaimba:
  Kubwinya kunyika yedu yakasununguka,
  Stalin naLenin ndivo tsigiro nekusingaperi,
  Simba remutemo, kuda kwevanhu,
  Tenda, vanhu vachauya kucommunism!
  Genka, zvakare akatsvuka kuita dema, anodzvanya mubato wefoshoro uye tweets nehasha:
  Kwete, kusvinura hakuperi,
  Kutaridzika kwerukoni, gondo...
  Inzwi revanhu rakajeka.
  Kuzevezera kuchapwanywa nenyoka!
  Uye mukomana achaitorawo oridza muridzo. Uye vamwe vakomana vakainhonga.
  Hondo ibasa remunhu. Nokudaro, pane mumiririri mumwe chete wehutano hwakanaka pamusoro pekambani: Anastasia. Anofanira kunzi musikana akanaka kwazvo. Mune siketi pfupi kwazvo iyo makumbo ake akasimba, ane tsandanyama anooneka.
  Anoshanda pamwe chete nevakomana vose, uye nyama dzake dzinorira setambo dzewaya pasi peganda rake rakarukwa nendarira.
  Anastasia, kubva pakushanda nesimba nguva dzose, akawedzera mhasuru uye akakura mumamhasuru - kunaka kwakadini. Uye mazamu ake akakwirira, uye chiuno chake chakanyanya kutetepa nemahudyu ane simba - runako rweRussia.
  Akatendeukira kuna Oleg Rybachenko:
  - Zvakanaka, commissar, tichabvarura maGerman?
  Mudiki, asina shangu mupfupi, ane tsandanyama, saka Apollo aizova negodo, mukuru wemauto akapindura:
  - Chokwadi tichabvarura!
  Uye mukomana ane makore angangoita gumi nemaviri, aitaridzika kunge muhombe, aine blond, bvudzi rakachekwa zvakanaka, akapwanya chidimbu che ceramic nechitsitsinho chake chisina chinhu.
  Anastasia akayemura Oleg Rybachenko. Mukomana uyu akaumbwa zvakanaka sei, ane tsandanyama dzakatanhamara, dzakadzama. Uye kunaka sei uye panguva imwechete chiso chakashinga. Uyu ndiye piyona chaiye weposter, mufananidzo wekuwirirana uye simba. Iwe unogona kuveza zvidhori kubva pairi. Uye kazhinji, vakomana vari pano vakaomeswa nekushanda nesimba, nekudya kwakanaka kune hutano kwakapfuma mumiriwo nemichero, uye ivo vese vane mamhasuru akanaka, pasina mafuta akawandisa. Asi zvakadaro, Oleg Rybachenko akanyanya kunaka uye ane tsandanyama kupfuura vamwe vese, kunze kwekukwanisa kunze kweVyacheslav. Mukomana uyu akanga ari musungwa uye aishanda mukutema matanda nematombo, uye naizvozvo mhasuru dzake dzakafanana nesimbi yakakandwa. Vyacheslav ane gore rakura kupfuura Oleg Rybachenko, asiwo akanaka kwazvo uye ane vhudzi rakanaka.
  Anastasia tweeted:
  Mapiyona, imi makasimba vakomana,
  Unogona kupeta poker ...
  Tichapfura kubva mupfuti yemuchina,
  Kunongedzera nzira yecommunism!
  Genka akacherekedza nekuzunza chibhakera kuMadokero ndokuimba:
  Eh Fuhrer, eh Fuhrer, fuhrer yakaipa mbudzi,
  Sei uri dhongi rekupa zano?
  Iwe uchagamuchira kubva kwatiri zvakananga mune nickel,
  Uchamhanyira muchibhakera chakasimba chemukomana!
  Evgenia Aleksandrovna, musikana anenge makore gumi nematatu, achipenya zvitsitsinho zvake, akamhanyira kuna Oleg Rybachenko. Aive akapfeka kadress kapfupi kedonje kaive kakaserera pamuviri wake. Makumbo emusikana akasimba, ane tsandanyama, ane rough soles kubva pakufamba asina shangu kwenguva refu. Evgeniya musikana akanaka ane hafu-yakakura chimiro chatotanga kuumba. Chipfeko chake hachina kunaka, asi ane tayi tsvuku pamutsipa wake uye bvudzi regoridhe rakapfava izvo zvinoita kuti musikana achiri kuyaruka awedzere kuyevedza uye sengirozi.
  Oleg Rybachenko akataura achipwanya mapete nezvigunwe zvake.
  - Sei wakapfeka chipfeko chekare? Zvichida zviri nani mune chimiro chitsva?
  Zhenya akaramba achiti:
  - Hondo yava kuda kutanga. Kana uchifanira kukambaira, dhirezi rako rinobvaruka. Nemiwo munongopfeka zvikabudura. Inonyanya kushanda uye yakanyanyisa, asi shangu dzinongopinda munzira yevakomana muzhizha. Uye munguva yechando iwe unofanirwa kuzviomesera zvakanyanya zvekuti unogona kusvetuka-svetuka muchando netsoka dzako dzisina chinhu.
  Mukomana wemapiyona Genk akati:
  - Uye ndizvo zvandinoita. Makumbo angu ane ganda rakaita sorukato pangamera, uye handityi chando. Uye kana zvichidikanwa, ndinogona kumhanyisa marasha anopisa pasina matambudziko!
  Petka akapindura achinyemwerera:
  Varwi vemapiyona vanomhanyira kunorwisa,
  Wese munhu anotenda nemoyo wese mukukunda...
  Uye isu tiri vatambi vakasimba zvakadaro, nditende,
  Funga chero chipingamupinyi kusvika papfudzi romukomana!
  Oleg Rybachenko, panguva iyi, kwete chete akachera, asiwo akavaka makatapu. Vakomana vaibikawo mabhomba ekumba. Vakaigadzira kubva kumasawdust, guruva remarasha, ine zviri nyore zvekuwedzera zvinogona kutengwa pane chero pharmacy. Uye mhedzisiro yacho yaive chimwe chinhu chine simba zvakanyanya, TNT. Izvi ndizvo zvakaitwa naOleg Rybachenko, muvambi wechidiki uyewo aimbova musungwa mune imwe mishoni, akauya nazvo. Munzvimbo inochengeterwa vana mabasa unogona kudzidza zvakawanda uye kuva ane ruzivo rwakanyanya.
  Uye zvikwata zvevakomana hazvisi nyore, asi zvinoshandiswa nehuni. Iyi ipfungwa yepakutanga uye ine hungwaru kwazvo.
  Oleg Rybachenko akaona kuti vana vanocheka huni kuita zvidimbu zvidiki kuitira kuti zvipise zviri nani, uye kuwedzera guruva resarufa nemarasha. Kazhinji, kune battalion yese yemapiyona pano. Pakati pavo pane vatungamiriri vakati wandei veKomsomol uye gumi nevaviri vasikana vanopayona. Iri ndiro rakakomba seti yezvikwata zvekurwa. Kunyangwe nei mayunitsi chete? Wese mukomana, musikana nemusikana anogona kunzi akajeka ega.
  Uye basa nderekukakavadzana ... VaNazi vari kufambira mberi mumasimba makuru, uye yose yeEurope iri kuvashandira. Zvakadini kana, pamwe chete neFuhrer, Britain nemakoloni ayo ose akapinda muhondo?
  Ipapo kuchava kuguma kweRussia zvachose.
  Uye vakomana vanoshanda nesimba uye nechido.
  Kolya Kolokolchikov, mukomana ane makore gumi okukura, akarira:
  Chikwata chinotyisa chekugadzira,
  Chikwata chinotyisa chekugadzira,
  Chikwata chinotyisa chekugadzira,
  Moto uri kupisa mumoyo!
  Vitalik, mumwe mukomana piyona anoti:
  - Chikonzero chedu chakarurama uye mweya wedu wakashinga!
  Uye tsoka dzevakomana dzakatsvuka, dzine tambo, dzine tsandanyama dzinotsika pazvibato zvefoshoro. Uye vanopinda muvhu.
  Vamwe vasikana vanopayona vanobatsira kukuchidzira zvinoputika.
  Vanogadzira zvinhu zvekumba zvemacatapults.
  Nhengo yeKomsomol Natasha tweeted:
  - Tine mukana wekuhwina!
  Musikana asina shangu Anastasia akaramba:
  - Kwete mukana chete, isu zvirokwazvo tichakunda!
  Zvino ruzha runonzwika kure kure. Iyi ndiyo yakakurumbira ndege yekurwisa yeGerman Ju-87. Vanonyura uye vanodonhedza mabhomba nemaroketi nemazvo.
  Seryozhka akaridza muridzo:
  - Catavasia!
  Oleg Rybachenko akagutsurira musoro:
  - Zvakanaka, isu tine chimwe chinhu chekusangana navo nacho!
  Timur akasimbisa:
  - Chokwadi pane! Uye ticharwa, ngirozi dzerunako!
  Vakomana vemapiyona vakabudisa zvipfuramabwe zvakanga zvagara zvakagadzirirwa zvine zvinoputika. Vaiva nendimi duku, idzo, zvisinei, dzakanga dzine simba guru rokuparadza. Uye sezvo ndege isiri tangi, haugone kuisa zvombo zvakawanda pairi. Uye kuburitsa kudiki kunoputika kunogona kuidzima.
  Vakadaro vakomana vachitambidza zvipfuramabwe zvavo. Uye apo ndege yeGermany yekurwisa yakaonekwa, vakamira netsoka dzavo dzisina chinhu.
  Uye ngatitangei zvombo zvinouraya kumuvengi. Uye zvino bhururuka zvipo izvi saizi yezai diki rehuku.
  Uye yekutanga kurwisa ndege yeNazi Germany yakapfurwa yakawira pasi mushure mekukuvadzwa. Kumashure kwake ndiye wechipiri, achiputa muswe seutsi hwefodya.
  Uye zvino yechitatu, pakanga paine akawanda hits. Uye zvinoputika zvakagadzirirwa kumba uye zvine simba. Vamwe vakomana vakapfura nezvipfuramabwe. Izvi zvakare zvinouraya.
  Saka gora rechina raHitler rakabata moto uye rechishanu.
  Timur akati:
  - Isu tinovabvisa zvine hungwaru!
  Anastasia akatsika tsoka yake asina kupfeka, yakatsvuka uye akashinyira:
  - Vakomana vedu havatyi tsvina, mapiyona anogona kurwa akashinga!
  Oleg Rybachenko akacherechedza, achiona ndege yechitanhatu neyechinomwe yeTatu Reich ichidonha:
  - Takaita basa rakawanda rekugadzirira. Kazhinji, koroni yevadiki misikanzwa inzvimbo inoshamisa, inosimbisa muviri uye inovandudza huchenjeri. Zvingave zvakanaka kutumira vana vese ikoko!
  Natasha akaseka ndokuti:
  - Hongu, pfungwa huru! Ndakanga ndiri munharaunda yevaduku yevasikana uye ndakadzidza zvakawanda ikoko. Muchokwadi, uku kudzidziswa kwakakomba uye chikoro. Uye zvinonyanya kukosha, iwe unove wakanyanya kunaka!
  Uye musikana wacho akaitora ndokubata mhungu ichibhururuka nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, ndokuikanda nesimba rakadaro zvokuti yakasungirirwa mumotokari yeGermany uye imwe ndege inorwisa ine muswe unopfungaira yakabhururuka ichipinda mupasi.
  Anastasia akati:
  - Zvakakwana! Top class!
  Sezvo varasikirwa nendege gumi nenhatu dzekurwisa, maNazi akamisa kurwisa. Uye motokari dzakasara dzakadzokera shure. Mapropeller akachema asingaregi, haatombodi michinjikwa pamakuva avo, michinjikwa pamapapiro awo ichaita.
  Oleg Rybachenko, achitsika tsoka dzake dzisina kupfeka, akacherechedza nechitarisiko chekufara:
  - Tinorova bheti yekutanga. Muvengi ane minus gumi nenhatu kurwisa ndege, uye isu tine zero kurasikirwa.
  Mumwe musikana akamuratidza chitsitsinho chisina kupfeka, chakabayiwa nekaputswa kubva mudutu rakadonha:
  - Uye ndakakuvara!
  Seryozhka akaseka:
  - Murombo musikana, makumbo ako akabayiwa!
  Mupepeti wacho akati:
  - Zvakanaka, hongu! Zvakanga zvakanaka kuti mukomana arove zvitsitsinho zvake zvisina kupfeka netsvimbo!
  Oleg Rybachenko akati:
  - Kana iwe ukabatwa, maNazi anorova vana nematanda erabha pamakumbo avo asina chinhu. Zvinorwadza zvikuru, asi masaja akadaro anobatsira zvikuru kune utano.
  Musikana akachema achiti:
  "Ndinoda kurova zvitsitsinho zvevana vangu nezvitsitsinho zverabha!" - Uye akawedzera musoro wake nechiso chakatetepa zvishoma, chakatsvuka. - Handipike kugomera kana kuchema! Ndichatsungirira saMarikishi-Kibhariki uye ndichaseka pamberi pavavengi vangu.
  Timur akapindura izvi nekunyemwerera:
  - Chokwadi ndinotenda iwe! Iwe uri piyona akashinga, wakagamuchira chironda chakadaro, uye hautombomonyanisi chiso chako. Isu tiri mapiyona uye vana vecommunism!
  Oleg Rybachenko akacherechedza nearamu:
  - Matangi aHitler achakurumidza kusvika uye tichasangana nedambudziko chairo!
  Mukuru wechidiki akati:
  - Isu tatova nemakaturu akagadzirira, handiti? Sei tiri kudzidzisa muvengi chidzidzo!
  Mukomana, aimbova musungwa, akatsika ndokupwanya chimedu chebhodhoro nechitsitsinho chake chakanga chisina chinhu ndokuti:
  - Tichadzidzisa zvakaipa chidzidzo!
  Uye Oleg Rybachenko akatora ndokukanda nezvigunwe zvake zvisina kupfeka chidimbu chesimbi kubva mugomba rendege. Yakabhururuka ndokurova gunguwo. Akawira pasi ndokurova tsori yeNazi yaikambaira kumusana chaiko. Acharidza mhere nekurwadziwa uye kupfura kuputika kubva papfuti ye submachine. Uye maFascist maviri aikambaira pamberi pake akatorwa ndokubayiwa nemabara sesefa. Uye zvitubu zvitsvuku zvakayerera zvichikwira. Zhenya, uyu musikana piyona akapfura pachipfuramabwe. Uye akarova fascist pakati pehuma nerurimi-ne-groove.
  Akatambanudza maoko ake achibva adonha nemativi akasiyana. Uyezve, paakadonha, akatora pfumo muruoko rwake rworudyi ndokunyura muhuro yeimwe scout. Uye akaurayiwa.
  Achitarisa izvi nemaziso ane shungu, Boy-Kibalchish akacherechedza achinyemwerera:
  - Ina - zero mukuda kwedu!
  Oleg akagutsurira nechiso chaifadza zvikuru:
  -Kukandwa kumwe chete kwemafascist mana haisi rekodhi parizvino, asi haisisiri mbeu!
  Nzeve dzakapinza dzemukomana wejeri dzakabata ruzha mudenga uye akati:
  - Sezviri pachena iyo Yu-88s iri kubhururuka. Vachatitsikirira nezvibhakera kubva kure!
  Genka akaseka ndokudanidzira:
  - Hongu, tinogona kuvabvisa kubva chero kure! Aya ndiwo matorero atinoita uye zvichave zvakaoma kune mafashistas!
  Oleg Rybachenko akagutsurira musoro achinyemwerera, akapwanya nyoka nezvigunwe zvake, ndokuti:
  - Ngatiedzei matombo edu epamba. Vanofamba pamusoro peguruva namafuta, kuti vafukidze vaNazi kubva pamakiromita matanhatu kana manomwe.
  Petka akabvunza:
  - Zvakadini nekururama kwekunongedza?
  Mukomana akabatwa nemhosva akanyemwerera nechando-chena grin ndokuti:
  - Pane diki mudziyo mune yega yega roketi yakanangwa nekurira. Saka nditende kuti zvichashanda!
  Kolka akarira achigutsikana:
  Vatyairi vendege, ndege dzinobhomba!
  Uye isu tine maroketi - ane mbiri comets!
  Uye mukomana anenge gumi akatora tsoka yake isina chinhu ndokuirova pahurungudo, sezviri pachena achitarisira kuitsemura. Uye akagomera mukurwadziwa, chiso chemwana chakaunyana. Asi ipapo Kolka akanyemwerera uye akaimba:
  Mupayona haashiviriri nhema,
  Mukomana akamuka mangwanani...
  Kana mukomana ukawa,
  Usachema, mhare, asi simuka!
  Oleg Rybachenko akagutsurira achinyemwerera:
  - Unonyora zvakanaka! Asi ikozvino hapana nguva yekutamba matinji, ngatiburukei kubhizinesi!
  Uye vakomana mapiyona, vachivheneka pasi petsoka dzavo, dzine huruva, vakatanga kutumira maroketi epamba. Dzaive dzakavakwa nematanda sedzimba dzeshiri. Uye yaive budiriro yakanaka kwazvo.
  Oleg Rybachenko zvechokwadi genius mukomana. Aya ndiwo marudzi emaroketi akaitwa nevana nerubatsiro rwedemo uye chinja, uye akatakurwa neguruva remarasha, mafuta emafuta, sawdust, uye zvimwe zvakare zviri nyore, asi zvakavanzika zvinoshandiswa.
  Uye saka ngoro, dzine chimiro nehukuru hwakafanana nedzimba dzeshiri dzakarebesa, dzakanangwa. Uye pakuraira kwaOleg Rybachenko, vakomana vakangoparura mabhomba aya ekurwa mudenga nerubatsiro rwemachisi akareruka uye mwenje.
  Anastasia, uyu musikana weKomsomol akati:
  - Zvakanaka, iwe unopa! Asi iwe hausati wasvika makore gumi nemana!
  Oleg Rybachenko, achipwanya ibwe nechitsitsinho chake chisina chinhu, akapindura nechivimbo chechidiki chikara:
  Hugamba hauna zera
  Mumoyo mudiki mune rudo rwenyika...
  Inogona kukunda mipendero yenzvimbo,
  Hunza mufaro nerunyararo paNyika!
  Uye zvino maroketi eimba yeshiri anokwira kumusoro. Havasiyi kana chironda shure kwavo. Uye rinotaridzika rakanaka.
  Musikana piyona Zhenya akaimba:
  Zvishoma nezvishoma maroketi anotizira kure,
  Usatarisire kusangana navo zvakare ...
  Uye kunyangwe isu tichinzwa urombo zvishoma nezve zvakapfuura,
  Iyo yakaipisisa ichiri kuuya kune veKrauts!
  Uye mumiririri wehutano hwakanaka anotsika tsoka yake isina kupfeka. Uye inodzvanya iyo cartridge capsule mu turf. Kazhinji, Zhenya musikana akanaka kwazvo. Chimiro chake chiri kuwedzera kuumbwa uye chinotora zvinyorwa zvinokwezva. Uye runako rune nyasha dzakawanda, uye panguva imwe chete iye ari agile setsoko.
  Vakomana vakakanda matombo maviri. Vanosimuka vachiita sevanononoka pakutanga, asi vobva vawedzera kukurumidza.
  Oleg Rybachenko akacherechedza achinyemwerera:
  Tora chinangwa chepiyona, kurwisa fascist,
  Ita kick yako iwedzere ...
  Kururama ndiko kukudzwa kwamadzimambo;
  Tiri kurwisa sechikwata chimwe!
  Vakomana vakadaidzira pamwe chete.
  Muhukuru hweMailand inoshamisa,
  Akatsamwa muhondo nekushanda...
  Tichaimba rwiyo rwakanaka,
  Kuti usachema semuranda ari kushaiwa!
  Uye zvino unogona kutonzwa kuputika mudenga. Uye Majunkers aHitler anoputa nekudonha. Dzinosiya miswe yakakora, inopfungaira. Somunhu akadhakwa asina pekugara achirasa mudzanga unopfuta moto.
  Izvi zvinotaridzika chaizvo uye zvinotonhorera.
  Timur, achiona kuti meteorites aiita seanodonha kubva kudenga, aitaridzika sei, akaitora ndokuimba:
  Takazarura nyika kumarudzi,
  Nzira yekuenda muchadenga, kunyika dzisingazivikanwi...
  Mabasa ehugamba anoimbwa,
  Kubvisa vanga rerufu zvachose!
  Uye mukomana mukuru akasimudza katuriji kubva muuswa nezvigunwe zvake zvakanga zviri pachena. Akaipotsera kumusoro, uye nekushama kwayo, yemwana akabata simbi.
  Akabva aimba nemufaro.
  Tose tinoita setakagadzirwa nesimbi,
  Asi chete isimbi chaiyo...
  Uye zvakanditorera nguva yakareba kuti ndisvike podium,
  Akatsika-tsika pachikuva!
  Zhenya akaramba achiti:
  - Kwete Timur! Iwe mupfana unomhanya setsoko. Uye usanyepedzera kuva nzou!
  Kolka akaimba zvinoshamisa:
  Inomhanya kupfuura macaque
  Yakaoma kupfuura nzombe...
  Uye kunhuhwidza kwakafanana nekwembwa.
  Uye ziso rakaita seregondo!
  Natasha, mumwe chipangamazano piyona, akashandisa zvigunwe zvake zvisina zvigunwe kunhonga chimedu chepfumbu chakanga chadonha kubva kuJerimani Junkers kubva mudenga. Zvaiita semvura yezvimedu iri kunaya. Uye huswa hwaiita kunge hutema kubva musimbi yaipisa. Utsi hwakanga huchikwenya mumhino.
  Vatyairi vendege vakati wandei veGerman vakakwanisa kusvetuka kubva paparachute. Asi vakomana vakatanga kuvapfura nezvipfuramabwe. Uye mumwe musikana akatosimudza uta hwake ndokupfura museve. Yakabaya mutyairi wechifascist yakananga mudumbu.
  Musikana akachema achiti:
  Uye kubva kumahombekombe erenje,
  Ku kolyma inotonhora ...
  Tichakwira kupfuura zvikomo;
  Hondo yaSatani!
  Kolka, achinzwa izvi, akabvunza Oleg Rybachenko:
  - Kuna Mwari here?
  Mukuru wechidiki akapindura:
  - Hongu, hongu kune!
  Mukomana akasimudza maoko ake mukuvhiringika ndokubvunza kuti:
  - Ko piyona haafanire kunge asingatendi kuti kuna Mwari here?
  Oleg Rybachenko, azere nechivimbo, akapindura:
  - Ini handitendi muna Mwari, maererano neBhaibheri neKoran, ndinotenda kuti munhu, kuburikidza nesimba resainzi yemakomunisti, achaita Omnipotence, uye iye pachake achava seWemasimbaose!
  Mupayona Zhenya akadanidzira nemufaro:
  -Kuva saMwari Wemasimbaose? Kuregererei! Saka tichakwanisa kumutsa Lenin mune ramangwana. Uye ini ndichatambanudza ruoko rwangu kwaari ndichiti: Vladimir Ilyich - kurota kwako kwakaitika!
  Mukomana Kolka akaimba:
  Uye hondo inoenderera zvakare,
  Uye moyo wangu unonzwa kunetseka muchipfuva changu ...
  Uye Lenin mudiki,
  Uye mudiki October ari mberi!
  . CHITSAUKO Nha.
  Mushure mezvo vana vehondo vakasvetuka kuenda kumusoro uye vakatosveta zvigunwe zvetsoka dzavo dzisina chinhu. Ichi ndicho chikwata chakanaka. Vakomana vakapfeka shorts vanokwanisa chaizvo kuisa kurwisana kwakakomba.
  Sezvo vatambura kukuvadzwa kubva kuchombo chisina kumboitika: makomba-kumhepo, ayo vana pachavo vakagadzira kubva kumapuranga neplywood, maJunkers akasara akabhururuka achidzokera. Muchokwadi, Red Army akawana chishamiso chombo. Vose vari vaviri vana mapiyona vanoishandisa nokushingaira uye vanopura vadzivisi.
  Anastasia akacherechedza nechitarisiko chakanaka:
  - Pesvedzero yedu ndiyo inonyanya kushanda, zvakare nekuti vakomana ivo pachavo vanotora danho!
  Oleg Rybachenko akagutsurira musoro achibvumirana:
  - Pane mirairo, asi pane kutanga! Somuenzaniso, pandaiva munharaunda yevaduku, ndaishanda mumusasa wematanda munguva yechando ndakapfeka zvikabudura chete uye ndisina shangu. Izvi zvinoita sekupenga. Asi ini ndakagadzira mvura yakadaro zvekuti kana iwe ukazvizora nayo, hauzoomese kunyange muchando chakanyanya cheSiberia. Uye pakutanga ndakanga ndiri muboka revana, ndichishanda muchando nemuviri wangu usina kupfeka uye usina makumbo, uye ipapo vamwe vakomana vakatanga kunditevedzera. Uye iwe unoziva kuti zviri nyore sei pane kupfeka bhutsu dzetarpaulin dzakakura uye mabhachi akaiswa. Uyezve, tsvaga bhutsu dzakakodzera kumwana wako!
  Zhenya akati:
  -Wow! Ndakaiedza ndisina shangu muchando. Aya ndiwo matangiro anoita zvitsitsinho zvako kutsva. Hazvina kunaka zvachose!
  Oleg Rybachenko akapindura nechitarisiko chinotapira:
  - Unofanira kuzvidzidzisa!
  Kolka akaimba:
  Kuzvidzora kana uchida kuva neutano hwakanaka,
  Edza kuita pasina vanachiremba!
  Shamba chiso chako nemvura inotonhora!
  Kana uchida kuva noutano hwakanaka!
  Oleg Rybachenko akati:
  - Zvino maNazi achaedza kurwisa kwetangi. Uye izvi zvakakomba. Tichaedza kusangana navo neruremekedzo!
  Nhengo yeKomsomol Anastasia akati nechivimbo:
  - Isu tine zvese zvakagadzirira!
  Uye akazunza mahudyu ake eumbozha uye akasimba, senge croup yebhiza rakaomeswa.
  Petka akati:
  -Matangi eGerman haana kusimba. Kunyangwe mota dzedu dzevavengi makumi matatu neina dzakasimba zvakanyanya!
  Kolka akarira, achisvetuka kunge squirrel:
  - Izvi zvinoreva kugara zvakanaka,
  Izvi zvinoreva kugara nechiremera...
  Simba redu regamba,
  Simba remweya nesimba!
  Oleg akaimba zvinoshamisa:
  Panzvimbo pemaikorofoni, muswe unotora purr,
  Rwiyo urwu harusi rutsva, asi nderwake ...
  Kuchava nenyoka ine zviso zvine chiuru;
  Uye shamwari dzangu dzose dzichakurumidza kupinda muBerlin!
  Mukomana akaitora nezvigunwe zvake zvakanga zvashama, akatora simbi yakabvaruka, akaikanda nesimba guru. Akabhururuka ndokurova Hitler muziso chaimo, ndokumubvisa nebackhand.
  Uye Fritz, nekutya, akaridza pfuti ndokuuraya vamwe vake vashanu. Nokudaro, boka duku rekuongorora rakaparadzwa.
  Anastasia akatsvoda Olezhka pahuma nemiromo yake uye akarira:
  - Wow! Uri murwi mukuru!
  Mukomana akapindura zvine mwero.
  - Ndiri piyona uye ndizvo zvinotaura zvese!
  Mushure mezvo vana vakadaidzira pamwe chete:
  - Uye nyika yose yakatarisa mapiyona! Hitler achave kaput, mapiyona asina shangu acharwisa!
  Oleg Rybachenko akakurudzira:
  - Ngatiimbei, vakomana! Zvichava nyore kumirira kurwiswa kunotyisa!
  Timur akabvuma nyore nyore:
  - Ehe, zviri nani kuimba chaizvo pane kuchema semhumhi pamwedzi. Kunyangwe isu tichiri zvakanyanya kwete mhumhi, asi mapere vana! Asi isu ticharatidza muvengi simba redu rinouraya uye risingaenzaniswi!
  Anastasia akasimbisa:
  - Tichakuratidza izvo chaizvo! Imba rwiyo sepakutanga, boka rakaimba, uye ini ndichaimbira naro chinyararire!
  Oleg Rybachenko akagutsurira musoro:
  - Ndakanyora rwiyo ini uye zvichave zvakanaka!
  Uye mukomana, aimbova asina shangu, kunyange muchando, musungwa wechidiki-musungwa akaimba:
  Mukomana akararama muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe.
  Akarota kuti achakunda nzvimbo...
  Kuti Baba vane mauto ane simba,
  Quasars ichavhenekera guta guru!
  
  Asi mukomana wacho akabva angobatwa,
  Uye pamberi penyika moto ...
  Pane kunyunguduka, simbi yakabvaruka,
  Uye zvinoita sokuti hapana pokugara!
  
  Mukomana ajaira kugara muumbozha,
  Kana mabhanana nemaananasi ari kwese kwese...
  Hongu, manje ndiro dambudziko,
  Zvakafanana wakazviwana wava Judhasi!
  
  Inorira, kutinhira kwemoto kunonzwika.
  Kupenya kwakabhururuka mudenga sedutu...
  Ndinotenda kuti Wehrmacht ichakundwa,
  Nekuti moyo une hushingi hwemukomana!
  
  Akazvarirwa kurwa kubva muchidyiro,
  Isu varume tinoda kurwa takashinga...
  Iwe uri Wehrmacht, uyo ari kumhanya semhomho - pwanya iyo,
  Uye ita kuti Hitler ave museki anonzwisa tsitsi!
  
  Kune Motherland, kuna Stalin, vanakomana,
  Vakasimuka vakasunga zvibhakera zvavo...
  Asi isu tiri mauto anotonhorera-makondo,
  Tichakwanisa kugogodza kunze kweFuhrer yeVistula!
  
  Ziva simba rakadai remapiyona,
  Kuti hapana chinhu munyika chingaenzaniswa naye...
  Tichakurumidza kuvaka paradhiso munyika yose,
  Zviso zvitsvene kubva kumifananidzo zvichakuropafadza!
  
  Isu tinopa moyo yedu kune Motherland,
  Tinoda Nyika yaBaba vedu zvikuru...
  Pamusoro pedu pane kerubhi rinopenya.
  Isu pachedu tichava vatongi vefascism!
  
  Iye zvino muvengi ari kumhanya akananga kuMoscow,
  Uye mukomana haana shangu muchando ...
  Ini ndichamira, ndinotenda iyo horde,
  Havageri bvudzi remusikana, ini ndinoziva mabhururu!
  
  Ndakakurumidza kuva piyona
  Uye mukomana achava nechido chesimbi ...
  Mushure mezvose, mwoyo yedu yakafanana nesimbi yetitanium,
  Uye mutungamiriri mukuru ndiye Wese-akachenjera shasha Stalin!
  
  Ndiri piyona, ndinomhanya ndisina shangu muchando;
  Uye zvitsitsinho zvangu zvakatsvuka muchando...
  Asi Hitler achapwanywa nejeko,
  Uye ngatipei kutsvoda kumucheka mutsvuku!
  
  Nditende, kuRussia isu tiri makondo,
  Uye isu hatizoregi iyo Fuhrer ichipfuura kusvika kuguta guru ...
  Kunyange zvazvo mauto aSatani ane simba,
  Ndinotenda kuti tichakanda Adolf munguva pfupi!
  
  Tine simba rakadaro - vanhu vose,
  Isu vana tinorwira kururamisira...
  Uye Hitler munhu ane mukurumbira wakashata,
  Uye haazogamuchiri tsitsi kubva kuvanhu!
  
  Tine pfuti yakasimba kwazvo,
  Chii chinopfura nenzira kwayo kune mafascist ...
  Moto uye pachave nemhedzisiro,
  Kukunda kuchauya mukupenya kwaMay!
  
  Tichaita kuti Nyika yeBaba ikwire kupfuura nyeredzi,
  Tichakurumidza kusimudza mureza mutsvuku pamusoro peMars ...
  Pamusoro pazvo, Mwari Jesu Kristu anesu,
  Zita iri richagara riri mukubwinya nekusingaperi!
  
  Asi Stalin ihamawo kumapiyona,
  Kunyangwe vana vakashinga vakura zvakanyanya ...
  Mukomana ane pfuti yemuchina yakanangwa zvakanaka,
  Akawisa shongwe dzevaNazi!
  
  Kunyangwe mazaya echando ari pamawere,
  Mukomana anorwa naFritz asina shangu...
  Hazvina kusimba kuti auraye fascist,
  Kanenge bvunzo yacho yakasimba, hongu!
  
  Mukomana akaverengawo tsamba.
  Sezvo apfura muNazi, achimudimbura ...
  Mumoyo mune moto uye simbi inopisa,
  The Fuhrer haizobvumiri ruzivo rwenhema pamusoro peNyika yeBaba!
  
  Uye iwe unoda Amai vako,
  Akaita saamai vevanhu vese, munoziva...
  Ndinoda Jesu naStalin,
  Uye rova Fuhrer zvakanyanya!
  
  Zvakanaka, kurwisa kwefascist kwakatooma,
  Zvinoita sekunge maNazi ari kupera simba ...
  Hitler achawana chibhakera mune nickel,
  Uye tichaimba pasi pedenga iri rakajeka!
  
  Mukomana wako akamhanya munguva yechando akapfeka zvikabudura,
  Uye handina kana kuona mhino inomhanya ...
  Handinzwisise kuti chii chakaipa nechando,
  Dzimwe nguva vana vanonyanya kurwara!
  
  Muchirimo zvatova nyore kurwa,
  Zvinonakidza kupfachuka nemumadziva kusvika kumagumo ...
  Takapinda muchikepe, takabata chikepe,
  Kwaive kunakidzwa kwakadini kwatiri!
  
  Kurwira uye kushinga nokuda kweMotherland,
  Tichava mapiyona takashinga zvikuru...
  Kupasa bvunzo, shanu chete,
  Kuzviunza iwe mumeso eruzhinji nekukurumidza sezvinobvira!
  
  Ndinotenda kuti varwi vachauya kuBerlin,
  Kunyangwe hondo isiri kufamba zvakanaka...
  Tichakunda hukuru hwepasirese,
  Zvisinei, mudiki wacho achiri kuomerwa!
  
  Kunyangwe hazvo kune hondo nguva dzose,
  Gwenzi rega rega rizere nenjodzi...
  Asi pachava nechiroto chekupayona,
  Mukomana asina shangu akangwara chaizvo!
  
  Mukomana anorova fascists nemazvo,
  Nokuti piyona ane rukudzo mumwoyo make...
  The Fuhrer achagamuchira kuverenga pahuma yake,
  Uye ticharanga vamwe vose semuenzaniso!
  
  Zvandinogona kuita, unoziva,
  Mushure mezvose, maRussia haakundike muhondo ...
  Ngativake paradhiso dzvuku muchadenga,
  Vanhu vanogara vakabatana nepati!
  
  Uye nditendei, vavengi vedu havangatidzime,
  Tichaita munana sehofori...
  Dhonza zvisungo zvepasirese,
  Uye Hitler ndiJudhasi akaipa!
  
  Makore achapfuura, nguva dzichasvika,
  Mutsvene muhukuru hwecommunism!
  Uye Lenin achava nesu nokusingaperi,
  Nditende, tichapwanya joko refascism!
  
  Kristu achamutsa munhu wese zvakanaka sei,
  Uye kana ikasauya, saka sainzi...
  Mushure mezvose, munhu akura nesimba,
  Hupenyu hausi nyore hama, zivai izvi!
  
  Hukuru hweNyika yaBaba huchava
  Kuti munhu wese aimuda asingazive...
  Ukuru hwenyika tsvene huri muchinhu chimwe;
  KuRussia isina muganhu, inopenya zvakanyanya!
  
  Ini ndiri piyona achiri mukomana,
  Uye nditende, ini handidi kukura ...
  Ndichaona nyika dzakawanda dzakasiyana munguva pfupi,
  Uye ini ndichadzingira Fuhrer nemhomho mumachakwi!
  
  Nemiwo ivai varwi vakashinga.
  Kuti kutenda kwedu kuchave kwakasimba kupfuura simbi...
  Madzibaba vanodada nemapiyona.
  Nyeredzi yegamba yakapihwa naComrade Stalin!
  
  Muchidimbu, kutinhira kwemauto kuchapera,
  Tichashanda nehasha mukuvaka...
  Mushure mezvose, communism isimba rakasimba,
  Musha uyu wakanaka seguta guru!
  
  Uye ndinobvuma kuti ndakatofara zvikuru,
  Kuti ndanga ndiri mugehena nemoto...
  Zvino ndinodada kugamuchira parade,
  Rupo Fatherland mukubwinya kusingaperi!
  Vakomana nevasikana, pamwe nenhengo dzeKomsomol, boka rose revarwi vasina shangu uye varwi, vakatora iyi symphony yakaisvonaka. Ndiko kuimba kwavaiita. Uye panguva imwe cheteyo, vana vakatamba uye vakarova nemakumbo avo asina kupfeka, akatsvuka, ane unyengeri, ane nyasha.
  Timur akacherechedza nekunyemwerera kwekugutsikana:
  - Zvingave zvakanaka kuzvipa simba mupfungwa! Zvakadini nendege yezvinhu?
  Oleg Rybachenko akati nechivimbo:
  - Isu takatonyanya kugadzirira kurwa!
  Anastasia akabvuma kuti:
  - Hongu, mapiyona akura. Uye isu tinokwanisa kubvarura chero mhumhi, kunyangwe yakagadzirwa nesimbi uye titanium!
  Seryozhka akati:
  - Ticharova vavengi - utsi hauzobatsire maKrauts!
  Vana vehondo vakaitora ndokutarisana. Mapeya zana emaziso akachonya kamwechete.
  Petka akati:
  - Mutsika isu takafanana netitan!
  Oleg Rybachenko akabva ati:
  - Wow vakomana, ndinonzwa kurira kweinjini. Uye kupatsanurwa kwetangi kuri kumhanyira kwatiri!
  Timur akapindura nechivimbo:
  - Zvese zviri nani! Haingave iri hondo iri nyore, asi hondo yakaoma!
  Kolka tweeted:
  Tichaenda kuhondo takashinga.
  Kuti rugare mukubwinya...
  Ngatirege kuva shiri duku
  Ngatibhururuke samakondo!
  Anastasia akaseka uye akacherechedza nechitarisiko chinofadza:
  - Zvakanaka kuti iwe unofanirwa kuzvisiya nemoyo wose! Zvikasadaro, kukunda kuri nyore kuri kurerutsira!
  Oleg Rybachenko akacherechedza nechitarisiko chakanaka:
  -Kunyangwe kukunda kuri nyore kuri kuzorora, kunopihwa chete kune avo vasingaratidze kushaya simba!
  Timur akabvumirana neizvi:
  - Kana iwe uchida kukunda kuri nyore, zvitakure iwe mumitambo yakaoma!
  Anastasia zvine musoro akawedzera:
  -Kukunda kuri nyore kunowanzo kuvimbiswa nechikwama chinorema!
  Oleg Rybachenko akaenderera mberi nekunyemwerera:
  -Iyo iri nyore kutenga nebhegi regoridhe rakaremerwa, asi zviri nyore kuibvisa nebadza rakarodzwa pasina kupokana!
  Natasha Komsomol nhengo yakati:
  -Kukunda kwakanyanya kukosha, saka zvinoita nyore kuvanhu nemauto, uye zvinoita kuti huremerwe nezvakapambwa!
  Petka akaona zvakakodzera kuisa:
  -Kukundwa kunorema kunorerutsa chikwama, kukunda kuri nyore kuremedza kwete mamoni chete nemikombe!
  Kolka zvakare akaona zvakakodzera kuisa:
  - Mbongoro inofara nomutoro wakareruka, Asi munhu, kana asiri mbongoro, anofadzwa nekutakura chikwama chinorema!
  Seryozhka akapindirawo, achitsika tsoka yake isina kupfeka, yemwana:
  - Hausi dhongi kana wakaremerwa mikombe kunge dhongi!
  Genka akafungawo kuwedzera:
  - Kana iwe wakaremerwa sembongoro, saka musoro wako unenge wedhongi uye usina chinhu!
  Timur akacherechedza nechitarisiko chakanaka:
  - Nemusoro wembongoro usina chinhu ucharima sembongoro, uye hauzadzi bhini!
  Oleg Rybachenko akawedzera:
  -Kunyangwe ukarima sembongoro, asi uine musoro wembongoro, uchagara uchizunungusa setsuro mudumbu reboa constrictor, yakadzurwa sehuku!
  Natasha akaseka, akakanda peni remhangura kumusoro nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokuti:
  - Kana ukarima pagava sembongoro, chokwadi uri dhongi, rakadzurwa kusvika paura!
  Vakomana vakada kuramba vachingwarisa. Asi Timur akanzwa ruzha uye akati:
  - Ehe, kune akawanda matangi anouya kwatiri. Tinofanira kugadzirira kurwa kwakakomba.
  Seryozhka tweeted:
  - Lenin naStalin vanesu, zvinoreva kukunda!
  Oleg Rybachenko, achitsika tsoka dzake dzisina kupfeka, dzemwana, akacherechedza neuchenjeri:
  - Lenin aive nemhanza, uye aive akanaka pakudzikisa vanodya pasirese kusvika zero!
  Vakadaro vakomana vakaseka pamwe chete. Uye Anastasia akawedzera, achitsika tsoka dzake dzakashama, dzakanaka, dzemusikana.
  - Kana musoro wako uzere nepfungwa dzakajeka, saka nzira iri munzira yakasviba iri nyore!
  Uye musikana weKomsomol akapenya maziso ake emerald. Zvaiva pachena kuti akanga agadzirira kurwa, pasinei nemamiriro ezvinhu.
  Timur zvine musoro akati:
  - Hazvina mhosva kuti mangani emauto ekurwa ane muvengi, chinhu chikuru hachisi chekuve pacifist zero!
  Oleg Rybachenko akawedzera:
  - Kazhinji, avo vane zero njere, uye mapenzi akazara, vanogadzikiswa!
  Timur aida kutaura chimwe chinhu, asi matangi akaonekwa pamunda usina chinhu. Nechekure vaisaratidza kutya. Uye kwete kunyanya pedyo. Asi tangi yeT-3 ine pfuti yemuchina mitatu, uye inogona kuchekeresa piyona.
  Vakomana vakatanga kurodha maroketi nemakatapu. Vana vaimhanya-mhanya vachivheneka makumbo avo akashama, akatsvuka.
  Vakatanga kukanda zvombo zvinokandwa muhondo ndeizvo zvakagadzirwa neplywood uye zvinonzwika. Dzakabhururuka dzakananga kwaivavarira dzichisiya miswe yadzo.
  Petka tweeted:
  - Ngatibvisei maKrauts!
  Genka akadanidzira, achipwanya mhete nechitsitsinho chake chisina kupfeka, chemwana:
  - Tichafara chaizvo!
  Uye vana vachaseka. Matangi ekutanga eNazi akatodzingwa. Uye utsi hutema hunokwira. Uye zvinhu zvose zviri kufamba chaizvo.
  Oleg Rybachenko akatanga roketi kubva kure uye akaimba:
  Zuva rakajeka retariro
  Zvakare inokwira pamusoro penyika ...
  Hondo yevakomana haina muganhu,
  Hondo yeFuhrer iri kurova!
  Uye zvakare zvombo zvinokandwa zviri kubhururuka nesimba guru rekuuraya. Mazana ematangi eNazi ari kutotsva. Kuputika kwehondo kunoputika. Asi varwi vetsoka vari kurwisa. Uye zvombo zvinokandwa zvinorova matangi.
  Vakomana vasina shangu vakapfeka zvikabudura vanopisa varwi vane slings refu. Vanoshandisawo madhoweri ekuzvimisikidza. Zvinobvarura misoro yevaKrauts uye kubvarura chaiko. Uku kwaive kugogodza chaiko.
  Oleg Rybachenko akatora uye akaimba:
  Pachave nemhedzisiro yemukomana,
  Danho rekutanga muhupenyu rakakosha...
  Tinochaja muchina,
  Chamupupuri chokurwisa nehasha!
  Uye zvino vave kutorova varwi vari kuuya nepfuti. Iwo akakosha - akagadzirwa kumba, asi anouraya zvakanyanya. Uye matepi akapinda muhondo. Utsi hunopfungaira nehuni hunopisa. Uye ballistae vanokanda kunze zvinhu zvinoputika. Zvose matangi nevarwi vetsoka vari kuwira pasi. Uku kurwiswa kwemhondi kuri kuitika. Uye mapiyona ari paanogona napo pano.
  Anastasia akatora dhisiki rakarodzwa ndokurikanda nezvigunwe zvake. Akabhururuka akarova huro yaHitler. Ropa rakadeuka, uye vaNazi vakakachidzwa naro ndokugara pasi.
  Timur akacherechedza nema pathos:
  Kune vakadzi muRussia yedu,
  Sei vachibhururutsa ndege sejee...
  Chii chakanakisisa kupfuura vose vari muchadenga,
  Nejee uraya mhandu!
  Oleg Rybachenko, ane makumbo akasimba kwazvo, akakanda chipo chekuparadza neminwe yake isina chinhu, pakarepo gumi nemaviri Krauts akakandwa mumhepo uye akabvaruka kuita zvidimbu zviduku.
  Mukomana akaimba:
  Mupayona haazive izwi rekuti gwara,
  Akashinga uye murwi kubva kumwana ...
  Uye nditendei, vana, handisi kutya,
  The Terminator haasi mwana!
  Uye zvakare, pasuru yemhondi inoputika ichakandwa. Yakanorova nzira chaiyo yetangi motokari dzose dziri mbiri dzakabata ndokubonderana. Uye ipapo kit yekurwa yakatanga kubvaruka. Iri isimba rinouraya.
  Timur akanyora achinyemwerera:
  - Ndizvo zvakangwara.
  Uye mukomana, zvakare, nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akakanda chipo chekuparadza nechisimba chemhondi. Uye zvakare maFascist anopararira kumativi ese.
  Genka anoseka uye anoburitsa rurimi rwake:
  - Kubudirira kwakandimirira - ini ndini ndinotonhorera!
  Uye vakomana vakarova vaNazi nezvipfuramabwe. Uye zvechokwadi mugumisiro wacho wakazova unouraya. Mutsara wose weKrauts wakabvarurwa uye wakagurwa pasi. Ipapo Natasha akadanidzira achiti:
  - Bravo! Kwazisai vakomana!
  Uye musikana weKomsomol akatora uye akakanda chipo cherufu nezvigunwe zvake zvisina maoko nesimba rinouraya. Uye vaNazi vakapararira kumativi ose.
  Kolka zvakare anopfura kubva pachipfuramabwe. Anoita izvi nemazvo. Uye ndimi dzake dzine hasha, simba remuchadenga. Uye kana vakakurova iwe, hazvizoite senge zvakanyanya kune chero munhu. Uye saka akarova fascist muchidya. Uye iye, achiwira pasi nepfuti, akarova vanhu vake. Kwasara matsime eropa kubva mumabara.
  Anastasia akarumbidza mwana:
  - Uri murume akanaka! Apa chienda!
  Mumwe mutungamiriri piyona, Veronica, akakandawo chimwe chinhu chinorema kuvaNazi, muchiitiko ichi bhokisi rezvinoputika zvakagadzirwa neguruva remarasha. Uyezve, musikana wacho akamusiya nemakumbo ake asina kupfeka, ane tsandanyama. Uye nekuda kweizvozvo, tangi yaHitler yakakandwa kumusoro, uye yakapwanya gumi nemaviri varwi vetsoka.
  Vakomana mapiyona vakashevedzera kuti:
  - Zvakanaka - zvese zvichave zvakanaka!
  Uye vaiisa mashanga mumiromo yavo, uye kuti vangaishandisa sei kupfira maNazi. Uye zvakare mutsara wose wevacheche vakatendeukira kumativi.
  Timur akati:
  - Zai rakaoma-rakabikwa rinoda kubikwa kwemaminitsi gumi nemashanu, asi piyona anogara akagadzirira!
  Oleg Rybachenko akaramba:
  - Piyona anodawo nguva yekuomesa, asi tinodzidza sezvatinoenda! Sezvakataurwa naLenin: dzidza, dzidza, uye dzidza zvakare!
  Mushure mezvo mukomana shasha akatanga rudzi rwekumusha drone muhondo. Akatenderera ndokunayisa tsono dzine chepfu pavavengi vake kubva mupfuti dzepiston. Uye zvakanga zvakaipisisa.
  Kolka akati:
  - Ichi chishamiso chombo!
  Oleg Rybachenko akasimbisa nekunyemwerera kunotapira uye kwemwana:
  - Ehe saizvozvo. Iwe unonyatsoziva iwe pachako, nyika izere nezvishamiso, mashura aya chete anogona kuitwa nevanhu!
  Genka akaseka, akakanda pasuru yaiputika netsoka yake isina chinhu ndokuti:
  - Sayenzi ichaita kuti mapiyona akasimba kupfuura Mwari wemasimbaose, kana kuti, zviri kutozviita.
  Mapiyona akawedzera moto wavo nemaitiro avo ese ekuvandudza uye anoshanda. Uye kurwisa kweNazi kwakapera. MaKrauts akatya akatiza. Uye mukuvadzingirira, vana vakashinga, vasina shangu vakapfeka zvikabudura vakapfurwa pamakatapu nezvipfuramabwe, uye vakakanda zvombo zvinokandwa.
  Uye zvisungo zvitsvuku pamapiyona zvaipenya semarubhi.
  Uye vana vakanaka zvikuru, uye mazino avo eparera anon"anima anokosha uye anopenya senyeredzi pausiku hwepakati penyika.
  . CHITSAUKO Nha.
  Ipapo May 1939 akasvika. Njanji yacho iri kuvakwa kuChina, uye kudzikama kuri kutonga. Uye Chivabvu 18 izuva rekuzvarwa kwaNicholas II Mukuru. Anosvitsa makore makumi manomwe nerimwe. Munhoroondo yeRussia, Monomakh chete akararama kusvika pazera rakadaro, uye ipapo, pashure pemwedzi mitatu akafa, uye zvichida Yaroslav the Wise. Asi zera rake rinogona kunge rakakwidziridzwa nevanyori venhoroondo kuitira kuti Grand Duke mukuru kupfuura Svyatopolk. Saka, kutonga kwaNicholas II kubvira 1882 ndiyo yakareba munhoroondo yeRussia uye kusvika ikozvino yakabudirira.
  Pazuva rekuzvarwa kwaTsar, Oleg Rybachenko akasarudza kunyora zvishoma.
  Makore makumi mashanu ekutanga pachikamu cheGehena akapenya nekukurumidza. Uye pane imwe gangaidzo yemaonero pano. Zvinoita sekuti nguva inopfuura uye kwete nekukurumidza zvakanyanya, kunyanya panguva yekurapa kwemabasa, paunenge uchiverenga maminetsi chaiwo - zvingava nani kutambura uye kumira, semuenzaniso, kuchera turf nefoshoro, kana kuunganidza matombo mumabhaketi, kana kudyara maruva. , kana kutanha michero kana maapuro (zvakanaka, izvi zvatova zvishoma zvishoma!). Occupational therapy muGehena inosungirwa - inoshandira kururamisa kwevatadzi uye nekukudzwa kwavo. Miviri, nenyasha dzaMwari Wamasimba Ose, inopiwa vechidiki, vangangoita makore gumi nemana muchimiro, vane tsandanyama, uye vasina hurema hwemuviri - hutano hwakakwana. Uye hazvina kuoma kushanda mavari - hazvipedzi tsandanyama zvakanyanya. Asi iwe unotambura zvakanyanya mupfungwa, sezvo kune mabasa mazhinji akasiyana ari nani pane kufamba asina shangu uye akapfeka zvikabudura mumunda uye kunhonga matombo mumabhaketi. Asi pamwero mukuru, izvi zvinofanirwa kuitwa kwemaawa matanhatu pazuva - kunze kwekupera kwevhiki. Uye kupera kwevhiki kungori kudzidza - maawa mana zuva rega rega, neminamato, uyezve kune varaidzo.
  Nenyasha dzaMasimbaose, vana-vatadzi vekusingaperi vane vhiki rekuzorora - mazuva maviri nehafu - Mugovera, Svondo neChishanu chega chega.
  Izvi zvakanaka chaizvo. Chiyero cheGehena, chikuru kwazvo. Vanhu vazhinji vanowira nokuda kwayo. Kune mamwe mazinga zvichienderana nekutsauka - ungave wakanyanya kunaka, kana wakanyanya kuipa, kana wapara dzimwe mhosva. Uye iyo yakanyanya kuomarara, inotowedzera kushata kwechirango uye kureba kwayo.
  Panewo mamwe nuances. Somuenzaniso, unokurumidza kubvuma mhosva yako, unopfidza zvapachokwadi here? Kana kuti munoda kutongwa kwavatsvene here? Kana iwe ukakurumidza kuzvipira kune Kuda kwa Mwari Ane Tsitsi uye Netsitsi Wamasimba Ose, saka iwe kazhinji unogashira chirango chidiki. Uye kana iwe uchida kutongwa kwemakumi maviri nemana jurors, saka muhuwandu hwakawandisa hwemakesi iwe unowana nguva yakareba uye yakaipisisa. Peter Davidenya akafa muzhizha ra2012, uye aive nenjere uye chikonzero chekusaita nharo naMwari, kubvuma mhosva yake nezvivi uye kugamuchira makore mashoma makumi mashanu muhutongi hweGehena.
  Uye iyi kazhinji haisi iyo nzvimbo yakaipisisa. Iwe wakagara musero inotonhorera yevatatu, uko, kunyangwe paine mabara, kune zvakare TV ine yakakura ruvara skrini, uye kunyange mutambo console. Chokwadi, nguva ishoma. Pazuva revhiki kune maawa mana okufunda, maawa matanhatu ebasa, pamwe chete nenguva yezvokudya nomunyengetero. Asi kunewo varaidzo yemahara. Pano Gehena rine tekinoroji yepamusoro: kune kunyange mitambo yemakomputa mumatrix, asi hongu ine zvirambidzo. Uye kune cinema - asi hongu, zvakare hapana mukuru pane kuwedzera gumi nemaviri. Iyi inongova muParadhiso, unogona kutarisa zvaunoda uye kutamba zvaunoda, uye kunwa uye kudya zvaunoda ... Zvisinei, zvinowanzogamuchirwa kuti muParadhiso aimbova mutadzi, mushure mokunge adzidziswazve muGehena, achava kuzvidzora neganhuriro dzetsika. Kana kuti akaita zvakaipa ikoko, anozopedzisira ava muGehena zvakare.
  Huwandu hwepasi pasi hwakafanana nekoroni yevana, kune vadiki munyika yakabudirira - zvese zvakanaka, mifananidzo yakawanda yevatsvene uye michinjikwa yegoridhe, maruva nezvinomera zvine mavara.
  Kazhinji, chikafu chakanyanya kunaka, kunyangwe pasina chero chikafu chinonaka, kunyangwe chinogona kuwanikwa mahara pane mamwe mazororo. Uye vasungwa vechidiki vakapfeka zvakanyanya kana kushoma mune tracksuits uye sneakers dzakagadzikana.
  Ichokwadi, vanhu vazhinji vanosarudza kufamba vasina shangu, sezvo Gehena inzvimbo inodziya kwazvo ine mazuva matatu: tsvuku, yero, girini - pasi rose rehukuru hukuru uye hunenge hurema hwePasi.
  Uye Paradhiso ndiro chisiko chapose pose uye imomo munogara mumiviri ipi neipi - iyo vanhu vanogona kusarudza imomo vakasununguka uye nokuchinja pamadiro, pamapuraneti akasiyana-siyana - vaichimbova vatadzi vakava vakarurama, kana kuti nenzira ipi neipi, avo vakabatira mitongo yavo ndokupindazve. dzidzo muGehena.
  Uye pamwe nevamiriri vepasina budiriro.
  Munyika yepasi, vatadzi, neNyasha huru dzaMwari Wamasimba Ose, vane miviri miduku, ine utano, yakakwana yepwere, iyo pachayo iri chikomborero chikuru netsitsi zvoMusiki Wamasimba Ose. Uye izvi zvinoitwawo nekuti mumuviri une hutano, zvese pfungwa nehunhu zvinova zvine hutano. Pamusoro pazvo, vangani vakapara mhosva, huru nediki, nekuda kwemarwadzo emazino, mudumbu, BP, zvichingodaro. Asi pano zvinhu izvi zvinogumbura hazvipo, uye vakomana vanonyanya kunyemwerera uye vakadzikama.
  Kusiyana nemakoroni chaiwo evadiki muGehena, kutonga pamusoro pemaitiro kwakaoma, uye vasungwa havasati vari vana, asi vakuru, kana vanhu vakuru mumiviri yevachiri kuyaruka. Naizvozvo, hapana chinhu chakadai sekunyoresa nekubvunza mibvunzo uye kurova mumusoro nechipunu mukoroni yevana yedzidzo yeGehena. Uye izvi zvinofanirwa kutaurwa sekuwedzera kukuru, kunyanya kune avo vaive vasina kutonhorera muhupenyu hwekare.
  Asi pane zvakare zvisingabatsiri - vhidhiyo makamera anotarisisa mafambiro ese, uye edza handjob! Unobva wangogamuchira tsvimbo yeizvi kubva kuvarindi, avo vainzi madhimoni. Kutaura idi, idzi ingirozi dzakakosha dzinochengeta kurongeka mugehena uye dzinodzidzisa vasungwa. Uye vakasiyana. Kune zvakare vadzidzisi uye nyanzvi dzepfungwa dzinobatsira vasungwa nemiviri yavo midiki, asi kazhinji vane ruzivo rwepfungwa nendangariro, kugadzirisa matambudziko avo.
  Jesu Kristu, ari Mwari Wemasimbaose Mwanakomana, akapona parufu rweganda rake renyama pamuchinjikwa. Pamusoro pazvo, akatora zvitadzo zvevanhu vose uye akakwanisa kusika Nyasha huru. Kureva kuti, vanhu vose vanoponeswa, uye mubvunzo wekuti chero munhu upi zvake apinde Kudenga ingori nyaya yenguva yaachazozvigadzirisa muGehena, kana kuyananisira zvitadzo zvake. Uyezve, chekupedzisira hachisi chinhu chinonyanya kukosha - zvivi zvakatodzikinurwa naJesu Kristu. Chinonyanya kukosha kururamiswa kwemutadzi. Uyezve, zviri mufariro dzavanhu vamene.
  Somuenzaniso, kana ukabvumira gororo risina kuchinja kuti ripinde muParadhiso, richatanga kukuvadza nokupamba vamwe vanhu imomo. Saka zvakakosha kuti munhu agamuchire kanenge kadiki kehunhu, mutsa, moyo murefu, kungwara, tsika, uye kuti adzidziswe izvi muGehena, kana muhupenyu hwepanyika akange asina nguva yekuita izvi kana asina mukana. kuti ugamuchire.
  Hachisi chakavanzika kuti vakawanda kana kuti kunyange matsotsi ose anogona kuva vanhu vane tsika uye vakarerwa zvakasiyana uye zvakatipoteredza. Kunyange zvazvo genetics inokoshawo.
  Asi Mwari Wemasimbaose anopa muviri mudiki, wakanaka, une hutano kuGehena, pasina mhedzisiro yezviuru zvemakore zvechivi, uye izvi zvinoita kuti zvive nyore kumweya kuzvigadzirisa.
  Pyotr Davidenya, azviwana ari padanho reGehena, achirangarira yakaringana, yakachengetedzwa, uye yemazuva ano yevadiki koroni, akazvitora nehuzivi - tenda Mwari, ndizvo chaizvo zvakaitika, asi zvinogona kunge zvakanyanya kuipa. Kunyanya kana uchirangarira ma Baptist kana mamwe maProtestanti, uye kwete ivo chete, vanotsanangura Gehena. Vamwe vanotonyora kuti: kurwadziwa kwakanyanya paPasi kurumwa nenhata kana kuchienzaniswa nekutambudzwa muGehena. Uye zvakadiniko navanhuwo zvavo vari kupiswa nomoto mudziva romwoto nesarufa, kana kuti kubikwa muhari, uye madhimoni achivakandira huni.
  Asi iyi ipfungwa yechinyakare uye haina kururama. Uyezve, kana kuvanhu vakawanda moto uri chiratidzo chokurwadzisa, saka, somuenzaniso, kuvanhu vokuchamhembe, murazvo chaiwoiwo iparadhiso yokudziya. Uye vaparidzi vechiPurotesitendi vanotsanangura Gehena kwavari neimwe nzira yakasiyana zvachose.
  Kureva kuti, maPurotesitendi nemaKristu eOrthodox vane pfungwa dzavo pachavo pamusoro peGehena, uye hatisi hazvo kutaura nezvemoto chaiwo. Kunyangwe mamwe masangano, akadai seSeventh Day Adventist, vanonzwisisa Gehena zvekare, sepfungwa yeGehena remoto. Zvamazvirokwazvo, aya ose madimikira nemadimikira.
  Muchokwadi, Gehena inzvimbo yekururamisa uye yedzidzo, yemazinga akasiyana, hongu. Kune matsotsi akakura, chirango nemamiriro ezvinhu zvakanyanya - varaidzo shoma uye kurapwa kwemabasa, uye chikafu hachina kunaka, uye madhimoni anovarova zvakanyanya uye zvakanyanya kurwadza. Kana kuti vangaisa zvisungo pairi kuti zvitonyanya kuipa.
  Asi kunyange wokupedzisira zvikuru, kana kuti zvakasiyana, tsotsi guru uye guru, anogona kuvimba neidi rokuti sezvo zvivi zvake zvinoruramiswa nokuyananisira, iye achatamisirwa kumwero uri nyore zvikuru kuti nokukurumidza kana kuti gare gare asvike kudenga.
  Petya Davidenya, mumuviri wehudiki husingagumi, akashanda zvakaoma kwemakore makumi mashanu, akaedza kuzvibata akanyarara sezvinobvira, akanyengetera, haana kukakavara, uye aiva, sezvinogona kutaura, mukomana akanaka.
  Uye zvino ndaigona kutarisira kuendeswa kune imwe yakagadzika - isingaremi nhanho. Ikoko kune mazuva matatu nehafu ekuzorora pasvondo, uye maawa mana chete ekurapa kwebasa. Uye chikafu uye varaidzo uye zvipfeko zviri kuita nani uye zviri nani, uye iwe unogona kutora nzendo dzakatenderedza paradhiso kazhinji. Uye kana ukawana imwe muchikamu chevakadzi cheGehena, unogona kusangana nemusikana, kwete kamwe pavhiki, asi katatu. Kureva kuti ichiri jeri, asi nemamiriro akavandudzwa.
  Petka anogona kudaidzwa kudaro nekuti airatidzika semukomana wemakore gumi nemana nevamwe vaviri vaaigara navo muchitokisi vachiona chirongwa kubva munhau dzepasi. Chokwadi, zvakawanda zviri kuchinja. Uye shanduko yeruzivo rwemichina iri kuitika muGehena, paPasi uye muParadhiso. Mikana iri kukura. Mashoko acho anowanzova akanaka. Guta riri kuvakwa paMars, uye kwatove nekugara paMwedzi. Neimwe nzira vanhu vakayananisa. Uye pakanga pane nguva apo zvinhu zvinenge zvisina kuuya kuhondo yenyukireya, uye mutongi ane hasha, ane mhanza ndiye aikonzera izvi. Asi tenda Mwari kuti akafa, uye hupenyu hwakava nani uye hunonakidza. Uye kunyange chimwe chinhu chakafanana nehegemony chakamuka: Russia, USA, China - yakava vabatsiri uye yakatungamirirwa pasi rose, yakadzora kudyidzana kwenyika.
  Aya ndiwo machinjiro akaita mamiriro ezvinhu munyika kuti ave nani muna 2062.
  Pane vakomana vatatu muchitokisi vadzoka mushure mekutandara nemitambo. Vamwe vanotamba nhabvu kana hockey, uye vamwe vanotamba pakombiyuta. Kune marudzi akawanda akasiyana evaraidzo pano. Uyezve, rakanga riri zuva rekuzorora. Kune maawa mana ekudzidza pakupera kwevhiki - uyezve kune varaidzo, kunyangwe neminamato. Maawa maviri oga oga, vakomana vasungwa venyika yepasi vanomanikidzwa kupfugama ndokudzokorora mamwe mapisarema.
  Vanonyengetera kuna Mwari Baba, Kristu, uye Amai vaMwari. Uye vanoimba mapisarema. Asi zvinotora nguva shoma. Uye zuva rinotevera vanogona kuendesa kune yakareruka nhanho. Iko hakuna mazano kana mazano e Peter Davidene. Saka unotarisira zuva rinotevera. Nekune rimwe divi, uchaparadzaniswa nevaunogara navo muchitokisi. Vatove shamwari, vakomana ava.
  Mukutonga kweruzhinji, kazhinji mune vasungwa vechidiki vatatu kana vana muchitokisi chimwe. Uye muchiedza chakareruka, mutadzi wechidiki achava nekamuri yakasiyana, uye imba yekugezera yakabatanidzwa nayo. Kune rumwe rutivi, izvi zvakanaka, zvakasununguka. Asi kune rumwe rutivi, vakomana havanhuhwi, havashwi, uye zvinotonyanya kunakidza kuva nekambani muimba imwe chete. Pano miviri yakakwana, zvokudya zvine utano uye mhepo haina kusvibiswa.
  Chiyero chechiedza chiri padyo nesanatorium, kunze kwekuti kurapwa kwemabasa kuchiripo. Asi maawa mana haana kuwanda kudaro uye anopedzwa hafu yevhiki chete. Zvakanaka, kusarudzwa kwemafirimu kuchave kwakasiyana-siyana, kwakasununguka, uye erotica yatove inogamuchirwa mune yakareruka vhezheni, uye hutsinye hwekuita mafirimu, uye yakanyanyisa sainzi ngano.
  Kunyange zvazvo zvinonyadzisira zvichiri kurambidzwa, kunyanya hukama hwepabonde. Uye mitambo ichave yakasiyana zvakanyanya. Uye shanduko chaiyo ichaitika.
  Mukomana musungwa Artem akacherechedza, akarara pamubhedha wake:
  -Zviri nani musero rakaparadzana! Pano isu tinotarisa zvatinopihwa nemadhimoni, uyezve iwe ndiwe wako wega wemachaneli uye wobatidza chero chaunoda!
  Petka akagutsurira musoro:
  - Ehe! Pamafirimu, isu tinotarisa zvinhu zvose pamwe chete kana kuti pane sarudzo shoma, apo, somuenzaniso, vasikana vasina kupfeka havawanikwi kwauri!
  Musungwa mukomana Sam akati:
  - Handingatauri kuti sarudzo yakaipa kudaro. Kune mafirimu akawanda pasi pano asipo paNyika. Kunewo matepi asina kubviswa. Heino muenzaniso weakateedzana: "Duke weMontecristo" akanaka.
  Artemka akaseka ndokuti:
  - Kwete yakaipa yakatevedzana. Asi zvichiri nani kuve nesainzi fiction ine yakakosha mhedzisiro. Uye pano pane mafirimu akaisvonaka akadaro uye matsva ari kuonekwa, kusanganisira maonero matatu-dimensional!
  Petka akabvuma:
  - Civilization zvakadaro! Kana kuti, kunyangwe Supercivilization yakagadzirwa neWemasimbaose, uye pamwe nekufungidzira uye kugadzirwa kwevanhu nemamwe marudzi!
  Samik akati:
  - Padanho rakafambiswa, nzendo dzeParadhiso kaviri pamwedzi, asi kwatiri kaviri chete pagore. Uye zvichave zvichigoneka kuona mamwe mapuraneti eiyo technotronic Edheni!
  Artemka akaseka ndokuimba:
  Paradhiso yakanaka uye yakakura
  Vanhu vese varipo vanofara chose...
  Paiva pawakanga wava harahwa,
  Uye zvino tose takanaka!
  Petka akati:
  - Isu takanaka kunyangwe muGehena. Somuenzaniso, ndakanga ndakafuta muupenyu hwangu hwekare uye naizvozvo ndakanga ndine zvakawanda zvakaoma pamusoro pazvo. Uye ipapo, mweya pawakangoparadzana nemuviri, wakatamisirwa munyama yemukomana ane makore gumi nemana, akanaka kwazvo uye ane tsandanyama!
  Samik akaimba:
  - Zuva riri kupenya pamusoro pedu,
  Kwete hupenyu, asi nyasha...
  Kune avo vane mhosva kwatiri.
  Yakwana nguva yekunzwisisa
  Vana vave nekusingaperi,
  Tinoda kufamba!
  Artyomka akati:
  - Iniwo ndakafa apo muviri wangu wakanga watochembera uye wasakara! Uye kugamuchira nyama itsva kwakava nyasha huru. Kunyangwe nzvimbo ino ichitaridzika senge koloni yevana, kukwikwidza kwevadzidzisi kuri nani zvakanyanya, uye hapana kusateerera mutemo, kunyangwe iwe uchigona kurohwa nebaton!
  Petka akati:
  - She-madhimoni anongorova bhizinesi. Uye boka revanhu rinowanzorohwa saizvozvo! Kana zvekunakidzwa zvinosiririsa. Uyezve, vanhu vakuru vanowanzopurwa zvakaipisisa kupfuura vana!
  Samik akaseka ndokuti:
  - Asi iwe unonyatsoziva izvi kubva mumabhuku, uye kubva munyaya dzevamwe vanhu. Asi ini chaizvoizvo ndakashumira nguva muchikoro chevana veAmerica, uye ndinogona kutaura kuti hongu, haisi kutapira ikoko, asi kutyisa kukuru kunogadzirwa nevana pachavo, uye mapurisa anotonyanya kushivirira.
  Artemka akagutsurira ndokuti:
  - Hakuna bhaketi muGehena. Kune mafecal annihilators anochenesa dumbu nematumbu pakubata kwebhatani. Iyi yatove yakakura, uye yakatokura, mukana pamusoro penzvimbo yemunhu kana jeri. Saka Mwari muchiitiko ichi akazviratidza kuva ane mutsa zvikuru uye ane ngoni zvikuru kupfuura kurondedzera kwakasiana-siana kwavarume vechechi mumabhuku avo. Panyaya iyi, Gehena...
  Petka akakanganisa:
  - Zvingave zvine musoro kudaidza Gehena kana Underworld - Purigatori, kana sangano rekururamisa, asi zita rekare rakaramba. Uye iyi itsika yakasarudzika. Sezvinoita izwi rekuti she-dhiabhorosi zvine chekuita nekutarisira ngirozi!
  Samik akasimbisa:
  - Ehe, iyo pfungwa yeGehena inowanzove yechinyakare. Uye hutsinye hwakanyanya. Pavanoedza kushandura Jesu Kristu ane mutsa zvikuru kuva Hitler wekusingaperi. Asi kutaura idi, Wemasimbaose ane Ngoni neNgoni anotarisira kugara zvakanaka kwevanhu. Uye kana asiri munhu wese anobvumirwa kupinda Kudenga kamwechete, zvino zvinonzwisisika. Muchiitiko ichi, makororo mamwe chetewo nevapambi, vasingagamuchiri kururamiswa kwakafanira nedzidzo, vaizopfuurira kutyisidzira nokuparadza upenyu hwavanhu muParadhiso.
  Petka akagutsurira musoro:
  - Hongu, ndaifanira kutarisana nemakororo pandakashanda semutori wemifananidzo. Vamwe vacho vaiva vanhuwo zvavo uye vaitoratidza kuti vakangwara, asi vakawanda vaityisa. Panyaya iyi, hauzombozivi. Asi kune vanhu chaivo, vakaipa zvikuru vasingafanire kubvumidzwa kupinda Kudenga, uye hachisi chokwadi kuti vachadzidziswa patsva kubva kuGehena.
  Artemka akagutsurira musoro:
  "Dzimwe nguva ndinoda chaizvo kurwa." Kunyanya kana iwe uri mumuviri mudiki uye uine mahormone ekuyaruka ari kutamba!
  Petka akati:
  - Kwete zvakanyanya sevechiri kuyaruka vepanyika. Zvichida vanotipa chimwe chinhu kuti tisanyanya kufara. Muchokwadi, kune wakasimba uye une hutano muviri wakadaro, erection neimwe nzira inoitika kashoma, kunyangwe iwe usingakwanise kutidana ngomwa!
  Samik akaseka ndokuti:
  - Hongu, isu tiri vakomana vakanaka kudaro zvino. Tingafara kutorwa mifananidzo nevakadzi vakura paPasi, asi pano muGehena, kamwe chete pasvondo, pamwero mukuru, unogona kusangana nemusikana mutadzi...
  Artemka akagutsurira ndokuti:
  - Ehe! Kusiyana nemashoko aKristu: munyika inotevera havaroore kana kuroorwa, asi vanoramba sengirozi dziri kudenga!
  Petka akaruramisa:
  - Kwete munyika inotevera, asi paKumuka. Uye izvi zvamazvirokwazvo idimikira. MuParadhiso uchava nevasikana vakawanda sezvinoda mwoyo wako. Chimwe chinhu ndechokuti mugari wepachokwadi weParadhiso akakura mumudzimu zvokuti anogona kuzviganhurira.
  Samik akatsika tsoka yake asina kupfeka ndokuti:
  - Uku kuzvidzora kwetsika uye mutemo wetsika. Tiri chii...
  Heino izwi remukuru wadhiabhorosi mutariri rakanzwika:
  - Enda kumunyengetero weusiku uye undorara.
  Vakomana vakapfeka bhurugwa ravo chete, vakapfugama ndokutanga kutaura zvinonzwika (muGehena vanonamata zvakanyanya uye izvi zvinosungirwa, kuDenga chete unogona kunamata chero nguva yaunoda!).
  Pachivanhu, zvinonyanya kujairika kunamatira Amai vehope dzaMwari, saka ndiAmai vaMwari vanogona kupfupisa nguva yekugara muGehena, uye kukanganwira zvitadzo zvidiki uye pranks yevatadzi-vasungwa.
  Kwamuri, Amai Vatsvene Vatsvene vaMwari, ndiri murombo, ndichiwira pasi ndichinamata: Nditendei, Mambokadzi, nokuti ndakaramba ndichitadza uye ndakatsamwisa Mwanakomana Wenyu naMwari wangu, uye kazhinji ndinobvuma kuti ndakawana nhema kare. Mwari, uye ndinozvidemba ndichidedera; O Ishe, Mai vangu, Mai Theotokos, ndinonamata kuti mundinzwire tsitsi, mundisimbise, uye mundiitire zvakanaka. Tinoziva, Mai wangu Theotokos, kuti imam inovenga mabasa angu akaipa, uye nepfungwa dzangu dzose ndinoda mutemo waMwari wangu; asi isu hatizivi, Mai Akachena Changamire, kubva pandinenge ndichivenga, ndinodawo, asi ndinodarika zvakanaka. Usatendera, iwe Wakachena Wakachena, kuda kwangu kuitwe, nekuti hazvifadzi, asi kuda kweMwanakomana wako naMwari wangu ngakuitwe: Ngandiponese, uye andivhenekere, uye andipe nyasha dzeMweya. Mweya Mutsvene, kuti ndirege kuita zvakaipa kubva pano nezviito, nezvimwewo. Ndingadai ndakararama mukurayira KuMwanakomana wenyu, kubwinya kwose, kukudzwa nesimba, kuna Baba Vake Vasina Mavambo naVake Vatsvene Noupenyu Hwake. -Mweya unopa, zvino narinhi, nekusingaperi-peri, ameni !
  Mushure mazvo mukomana vasungwa veGehena, aita chiratidzo chemuchinjikwa, akarara pamubhedha. Apa vane matiresi nepillow nejira jena negumbeze. Ichokwadi, kubva muzhizha rinopisa reGehena, vasungwa vaduku kazhinji havazvifukidzi uye vanorara vakashama. Pamatanho akanyanya kuomarara, iwe unofanirwa kurara pamabhenji asina chinhu uye muchitokisi umo mune vazhinji vakomana vasungwa. Asi zvimwe chetezvo, miviri midiki, ine hutano, isingakonidzi, haina kunhuwa, uye iwe unorara nyore nyore uye pasina kuoma.
  Zvichida kunyange varindi vanosunungura hypnowave inokosha kuti vasungwa varare.
  Apo Petka akanga ari muGehena usiku hwokutanga uye akarara muchitokisi, aitya zvikuru. Kunyange zvakadaro, nzvimbo itsva uye isingazivikanwi, uye ndaitya kuti handizokwanisi kuvhara maziso angu. Uyezve, kuGehena, seKudenga, hakuna husiku, uye hakuna hwindo rakavharwa, muchitokisi chakachena, chinotonhorera chine madziro machena, pane dzimwe nguva vasungwa vechidiki nekusingaperi vanoturika mifananidzo yavo yakagadzirwa nemapeni anonzwa kana pendi, kana kunyange mifananidzo yevadiwa vavo.
  Uye chiedza muchitokisi paunorara. Asi hope dzakabva dzangouya vakomana vatoenda kunorara vapedza kunamata.
  Petro Davidenya ndokuvata. Uye zviroto zvinoitika muGehena mumuviri wechidiki ane makore mazhinji uye ane ruvara rwakanyanya.
  Pano, pamberi pemukomana wekusingaperi, musikana ane runako rwakanaka akaonekwa, huchi blonde.
  - Ndivo vaunoreva? - Akanongedza kune vane mhino hombe. - Chokwadi ndechekuti ivo vanobva kurudzi rweBrokk, vanotenda muna Mwari mumwe. Usavatya, vanozviisa pasi pangu.
  Mukomana Petka akasimuka ndokupfumbata zvibhakera zvake, achiti:
  - Handina kuuya kupasi rako kuti nditye.
  N'anga yakaridza tsamwa.
  - Iwe unofanirwa kuve muroyi ane simba kwazvo kuti ufambe pakati penyika. Zviri pachena kuti hausi munhuwo zvake, asi mukomana wegoridhe. Ngatibhururuke pamwe chete uye iwe ucharatidza zvaunogona kuita.
  Mukomana Petka akataura akatendeseka:
  - Asi mudiwa Miloslava! Munyika yedu, mashiripiti haana kugadzirwa zvekuti varoyi veko havagone kuita chero chinhu chakakosha.
  N'anga yakabva yati:
  - Wakafamba sei?
  Mukomana wechikoro wechidiki uye musungwa weAda akasimudza mapendekete ake:
  - Kwandiri chinhu chakavanzika. Handiwani tsananguro yeizvi. Pamwe gomba remuchadenga.
  - Zvakanaka, mukomana, gara pasi, ngatibhururuke neni. - Shaman akatambanudza zvigunwe zvake, akazunguza maoko ake, uye sekondi inotevera denderedzwa rakaputsika rakabhururuka kubva muruoko rwake. Yakafamba mudenderedzwa, yakamonyoroka, ichibva yatanga kukura zvishoma nezvishoma kubva mairi, mitsetse yemhembwe ine mapapiro yakatanga kuoneka.
  - Inonakidza kwazvo! - Akacherechedza Petka . - Inondiyeuchidza Pegasus chete nenyanga.
  N'anga yakabhowekana ichipindura.
  - Unomuda here? Gara pasi, tiende kunokwira neni.
  Davidenya akasvetuka achibhururuka nemhepo, muviri wake wakabva waita huremu, ndokugara zvakanaka pamusana wemhembwe.
  - Unoda kuva nondo here?! - Akadaro muroyi.
  Mwana wechikoro akaseka achiti:
  - Kuve nondo hakuna mukurumbira pano!
  Miloslava akaseka:
  - Ndinogona kukuita datya. Kana kuti kwete shato huru kwazvo. Nenzira, hondo dzeshato dzichaitika pamakwikwi ehuroyi, saka uchafanirwa kubatsira.
    Petka akashamisika:
  - Nzira yekurwa sei mumuviri weshato?
  N'anga yakaridza mhere.
  - Zvakanaka, sei kwete!
  Mukomana wechidiki akataura mukuvhiringidzika:
  "Asi ini handina ruzivo rwekurwa nemuviri wakakura kudaro."
  N'anga yakaridza muridzo.
  - Uye munyama yako unogona kurwa!
    Pitka akagutsurira musoro:
  - Zvirokwazvo!
  - Saka tiratidze isu. Shaman yakaita chiratidzo kumurwi wekurudyi.
  Mukomana akashamisika:
  - Nemaoko asina maoko?
  - Kwete pamatanda! - Miloslava akadanidzira. Pano pamunda ucharwa.
     Petka akaburuka, akanzwa kunge akadhakwa. Akabva atsika tsoka yake ndokutsikitsira.
  - Ndichiri kukuita nyanga. - Shaman yakarova nemheni uye maruva akatumbuka mumusoro waDavidenya .
  - Chii chaitika? - Ndaida nyanga. - Miloslava akakanda imwe spell. Mheni mbiri dzinorova kamwe chete. Bouquet rose rakatumbuka pamusoro wejaya, maruva akafamba, yellow, blue, red, akasimuka uye akafamba, achikura semukanyiwa nembiriso.
  - Wakaitei, uende neni kune lemon kune tii? - Petka akaseka .
  N'anga yakasimudza maoko.
  - Mukomana, usaite ruzha! Zvinoita kunge mashiripiti angu haasi kushanda pauri nemazvo. - Sei uchizorwa saizvozvo?
  Murwi mukuru akauya kuzorwa naye, akanga akareba misoro miviri, uye mhasuru dzake dzaingotyisa. Mabhora akakora aive asiri mashoma, uye pamwe akakora kupfuura zvidya zvePetka , uye uremu hwakapetwa katatu.
  Mukomana akati:
  - Handitendi kuti chimiro chakadaro chinogona kuvakwa pasina anabolic steroids. Unodzibudisira kupi?
  N'anga yakaridza tsamwa.
  - Ndakagadzira potion yakakosha yekuvaka tsandanyama. Ukamukunda, uchazviwana wega.
  - Kwete, ndiri nani nemasikirwo.
  - Uye ini ndinoda huroyi. - Miloslava akabudisazve loop yakafa, achibudisa pulsar. Muti waiva nemapazi mukobvu semuouki, wakaita semuchindwe une maronda, wakawira pahuswa.
  - Zvakanaka, fungidzira kuti ndakurova saizvozvo. Uye hapana huwandu hwemhasuru huchabatsira.
  - Dai uri murume, ndaikupa duel newe zvakaenzana.
  - Zvakafanana nebakatwa, yakawandisa kukudza mwana. Asi kutanga, edza uye kumukunda! -Vakasimudza chanza chavo vakananga kune mbavha. Uye imi, vana vangu, munogona kubheja pazviri!
  Vekumusha vakabva vaita ruzha ndokutanga kubheja. Dmitry akaziva kubva mukudzvova kwacho kuti akanga asiri iye aidiwa. Sezviri pachena, ivo vakanga vasingamutendi, uye murwi, ane mukurumbira pakati pevagari vemo uye akaputirwa nemashiripiti eanabolics, akakurudzira kuvimba kwakanyanya. Chero zvazvingava, mikana yacho yakanga iri zana kune mumwe chete. Petka aive nepfungwa yekurwa netsvimbo, asi aive asiri akakomba munhau iyi. Uye handina kutora rutivi mumakwikwi emutambo uyu, kunyange zvazvo ndakatora zvidzidzo, kubatanidza kendo. Mudzivisi wake akanga akakurisa, zvichireva kuti akanga ari pasi mukumhanya. Kana kuti, anofanira kurasikirwa. Saka vakamira vakatarisana, zirume zihombe dema rakatarisa pane kachiedza kadiki. Chiratidzo chakarira hondo ndokutanga.
     Petka akaita chinhambwe chinomhanyisa, achiedza kumurova pasi pebvi, asi muvengi akamurwisa ndokumukandira kure mukufamba kumwe. Mujaya uya akabva aona kuti mhandu yakanga yakaenzana nekumhanya. Ipapo Petka akasveta danda pamusoro wake uye, achisvetuka, akaedza kumurova mu solar plexus. Kurwiswa kwacho kwakaramba.
  - Haiwa mhani! - Vampire wechidiki akapika.
  Kurova kwakazara kwakawira paari, murwi akakurumidza kurwisa, Petka akadzokera shure, asina nguva yekurwisa uye akapotsa poke muchipfuva, ipapo kurohwa kwakasimba pafudzi negumbo. Uyezve , kutonga nekudzvinyirirwa, chigunwe chakatyoka uye ropa rakatanga kuyerera.
  - Ndiani akasika chikara chakadaro! - Petka akatsamwa uye akanyura nekukurumidza zvekuti akarova muvengi mumhino. Mushure mezvo murwi mutema akatanga kuenderera mberi zvakanyanya nehasha, tsvimbo yake ichipenya semheni. Petka akapotsa zvimwe zvibhakera kuti atize kubva kusimba rakaipisisa raaifanira kusvetukira kure, asi izvi hazvina kubatsira, imwe yekurohwa yakarova musoro, shaya yake yakatsemuka, uye chete nekuda kwetsika yekurova. Petka haana kupera. Asi chokwadi chekuti mazino ake akati wandei akabhururuka chaisagona kubatsira asi kukonzera kuputika kwehasha. Hongu, iye, uyo kunyemwerera kwake kwakapengesa vasikana vazhinji vakasiyana, aizova gap-mazino. Misodzi yakayerera ichibva pameso aPetka , uye akasvetuka, achiisa hasha dzake dzese mukurova. Zvakadaro, murwi anotyisa akapokana nekaunda kumakumbo ake. Petka akacheuka ndokurohwa kumusana zvine simba. Mukomana wechikoro akagomera; Mhute yeropa yakabvunda pamberi pameso angu, uye zvimedu zvameno zvakabaya rurimi rwangu. Intuitively achikunguruka padivi, akakwanisa kunzvenga danda rakarodzwa uye, zvakare, akakwanisa kusvika pagomba remupikisi aine cue.
  Kurova kwemabhora kwakabudirira, muvengi akachema, ndokuedza kurwisa, asi akatadza kurongeka, akarereka musoro wake zvakanyanya.
  . CHITSAUKO Nha.
   Petka akatora mukana uyu ndokumurova muziso. MuAborigine akahukura, arasa meso, akasvinura chose. Mwana wechikoro wechidiki akatora mukana weizvi uye, akatanga akakotama kuti adzivise, ipapo, achisvetuka sedhiyabhorosi kubva mubhokisi refodya, akanyudza muromo wakananga pahuro. Hofori yakakachidzwa ropa ichibva yatanga kudonha nekukasika. Ipapo Petka akamupedzisa nekurohwa kutemberi, kunyange zvazvo iye pachake akarohwa muchipfuva.
  - O, iwe uri mwanakomana wadhiabhorosi! - Akati ndokuwa.
  - Varwi vese vari pasi! - The shaman akadanidzira. - Anokunda ndiye anotanga kusimuka.
  Hazvina mhosva kuti zvakanga zvakaoma sei kuna Petka , mazwi aya akashanda paari sechinhu chinokurudzira chakasimba, uye akasvetuka, kunyange zvazvo makumbo ake akanga aputsika hafu. Miloslava akaburitsa mafirework anoratidza ezvipfuti.
  - Murwi anonzi Petka akakunda . Sezvineiwo, ndakabheja pahofori iya. Zvakanaka, vanokundwa vanotakura bheji.
  Varwi, kusanganisira mutungamiriri, vakateerera vakaunza matemhe negoridhe. Zvinhu zvose zvakafamba zvakarongeka, kunyange zvazvo vamwe vaifanira kubvisa cheni, uye vakadzi vakawanda vakarasikirwa nezvishongo zvavo. Zvaiva pachena kuti vaisamboonana zvavo.
  - Unoziva Mio, ndingadai ndakamudya achiri mudiki.
  - Ndinoda necactus matomatisi, uye mhiripiri. - Musikana wechidiki, iye mutema ane mufananidzo wenyoka yakaita seshumba, akadaro achirota. Zvaive pachena kuti aibvisa zvishongo zvegoridhe zvakarasika nekuzengurira.
  Iyo yakanaka cannibal yakarira:
  - Zvitsva zviri nani, zvakanyanya juicier. Ndakafara kuedza nyama chena, kana asiri murwi, zvino shamwari yake. Tarisa kuti makumbo ake akavezwa sei uye ane nyama.
  - Uye ndizvozvo, isu taizove nevasikana vakadaro, zino rimwe panguva.
  Kugomera nekupopota kwakanzwikwa pedyo. Mumwe murwi, asina chinhu chiri nani, akavhara mhino yake refu uye zvino yakagurwa. Mhere mhere yakaperekedza maitiro airwadza kwazvo. Inga akamhanyira kumununura, asi akasundirwa kure. Akabva amonyoroka ndokurova murwi aiva pedyo nepadumbu. Akakotama akaridza mhere, mhomho ikabva yarwisa musikana uyu. Akabva aita kutenderera, achiwisira pasi muvengi wepedyo nekurohwa. Ipapo, saVan Dam, akarova achitambanudza, achityora shaya dzevarwi vaviri kamwechete. Vamwe vakaninira mapfumo, musikana ndokumhanyira kwavari, akaita njiva seruzevha, ndokurovera chibhakera musolar plexus. Mhandu yake yakanyura pasi, tsvarakadenga ndokurovera ibvi richisvetuka.
  - Mira! - Akadaro Miloslava. - Musikana wako murwi mukuru. Ndosaka aita basa rakawanda.
  - Mhino yemurume inogurwa. Izvi zvinogoneka here? - Maziso aAzalea akapenya.
  Iyo shaman yakaita grimace inotyisa, misumari yake yakatanga kureba, izvi zvakayeuchidza musikana wehurukuro yaFreida Kruger, hongu, kwete semafashoni semazuva ekare, asi ichiri kufadza. Mwanasikana akatwasanuka achidada, achiona mauto maviri akanga akabata pfumo rakaita sebango rakachinjika, akasvetukira pariri, nounyanzvi akaribatirira netsoka dzake.
  - Handingakuregi uchicheka mhino yako! - Akadzokorora.
  N'anga yakapindura izvi ichiseka nebhanan'ana kurangarira kukuya michinjikwa yeguva.
  - Ndinokuda iwe. Ndichaenda newe, imi mose muchatora chikamu mumakwikwi.
  Inga akadzikisa maziso ake zvine mwero:
  - Ko kana ndikaramba?
  N'anga yakaburitsa mazino.
  - Ipapo mukomana wako achange ari ega aine diva inoyevedza seni. Unoda here izvi?
  - Aihwa! Ingoedza kuzvibvisa kwandiri.
  - Kana ndichida, hapana murume mumwe chete anogona kuramba. Panguva ino, tarisa tsoka dzako, iwe wakamira pamusoro penyoka.
  Pfumo rakaridza mhere, musikana akabva adonha nemusana, wainge wava kutsvedza nekupfakanyika. Ipapo chifananidzo cheAnaconda chakawira paari, ichimudzvanya mumaoko aro.
  - Iri rakanyanya benzi jee. - Petka , achirova murwi ari padama, akabvuta bakatwa rake kubva kwaari uye akagura musoro wenyoka mune imwe yakawa. Muromo une chepfu wakaruma muuswa, chepfu ikayerera uye asidhi yakatanga kupfungaira.
  - Bravo uye hauna kundiodza mwoyo. Zvino mukomana wangu, ndiudze zvaunoda?
  - Ini handidi kuve gap-toothed, zvinosemesa.
  - Ndichagadzira mushonga uye ndichaporesa maronda ako. Zvingadai zvakaitwa nekukurumidza, asi mashiripiti haaite zvakafanotaurwa. Uye urikunzwa sei. Zita rake anonzi...
  - Barefoot Inga! - Musikana akabhowekana. - Iwe wakapotsa wandiuraya. Iwe zviri pachena kuti une hunhu hunosiririsa, muroyi.
  "Ndanga ndichida kukutyisidzira kuti usanyanya kukwenya makumbo ako." Kusiririsa kunorevei?
  - Munyika yedu, munguva dzekare kwaigara yakadaro Marquis de Sade. Aifarira hutsinye hunotyisa, hwaakasungwa muBastille. Ikoko, mujeri, akanyora mabhuku akawanda, akazova akakurumbira zvikuru.
  - Nezve chii? - Akabvunza shaman.
  Nezvekunakidzwa kwaunogona kuwana kubva mukukonzera marwadzo nekutambura kune vamwe vanhu.
  - Izvi zvinonakidza kwazvo, ini pachangu ndakanakidzwa nekuverenga bhuku rakadaro. Unogona kuibvisa kubva munyika yako here?
  - Kwete, isu pachedu takava nenguva yakaoma kusvika pano. Hatizivi kuti tingakunda sei nzvimbo dzisingaperi.
  - Asi iwe Inga, wakamboverenga here? - Shaman akabvunza nerudo.
  Mwanasikana akatsikitsira ndokunzwa kunyara.
  - Ndakanga ndisingatomboziva, murume mutsvene, kuti unoverenga zvinhu zvakashata zvakadaro. - Petka akadaro achizvidza .
  "Ndainzwa kunyangadzwa ini, asi ndakagumburwa zvakanyanya." Kunyanya Juliet, muchero wakarambidzwa unogara uchitapira. - Inga akafukidza chiso chake nemaoko ake.
  - Ipapo hazvina tariro. Munhu anorangarira zvinenge zvese, asi anongorangarira zvakakosha. Ndinogona kutora ruzivo kubva mundangariro mako nekuburitsa bhuku iri rinoshamisa.
  Kurwa Inga akabatanidza maoko ake.
  - Handisi kuomerera pane izvi.
  - Huya, musikana wangu, ndichakurongera zvese. Ndinoona kuti mave nekunakidzwa kwakawanda, nhandaro yakwana nhasi.
  - Iri peji rakagogodza majasi angu emvere, vakandisiya, ndapota. - The savage akabvunza, zvakajeka kukanganisa mazwi ake.
  - Zvakanaka, kwete, hatifanire kufumura zviso zvedu. Kunyangwe ukabhadhara zana regoridhe, ndinokupa shaya yakakura.
  - Ndingawana kupi zvakawanda kudaro? Zviri nani kuti mupfuri andiisire dziya dzine ngura. - murwi akadedera.
  - Saka zvichava nani. Zvakanaka, panguva ino, huya kunhare yangu.
  - Izvi zvichatinakidza isu. - Inga akadaro.
  - Zvakanaka, isu tichagara pamakwikwi tozodzoka. - Petka akabvuma , achikwanisa kuchengetedza diction yake pasinei nekurasikirwa kwemeno.
  Mukati meshongwe isingatarisirwi yakave yakakura uye yakakura kupfuura yaitaridzika kunze. Mikoto yakanga yakafara uye yakakwirira, uye maranje akanga akaremerwa nemakenduru aipfuta kubva kumusoro. Makanga makaturikwa matehwe nemakapeti kumadziro. Mapendi, ainyanya kugadzirwa kubva kumosaics, aive mashoma, asi ainyatsoratidza. Dmitry ainyanya kufarira chiitiko chaifananidzirwa nehondo yevaroyi nemashiripiti. Hondo yakange yakakura, matombo akadonha, gungwa rakavira, kuputika kwemakomo. Mwaranzi yakawanda yakacheka denga; Uye zvese zviri mumavara anopenya akadaro haisi hondo, asi ngano.
  - Hmm hongu! Ndiani akagadzira hunyanzvi hwakadaro? - akabvunza Inga akanaka.
  - Ndakaidhirowa pachangu ndichishandisa mashiripiti. Chokwadi, muroyi Firr akandibatsira panyaya iyi. Kushongedza kunoshamisa.
  - Wakakwanisa sei kukwana makamuri mazhinji kudaro nemakoridho muchivako chidiki kudaro? Kunze kune imba huru, asi mukati mune muzinda.
  - Izvi zvinotoratidza kuti asvika padanho repamusoro rehunyanzvi. Ndine simba pamusoro pemasimba akawanda emashiripiti, kusanganisira simba pamusoro pechadenga.
  - Zvakafanana neBulgakov, chikamu chechishanu. - Inga akadaro, achitsika tsoka yake isina chinhu.
  N'anga yakati:
  - Bulgakov muroyi wako here?
  - Kunenge! Zvaakasika nechinyoreso chake zvakafanana nenhetembo yehuroyi.
  - Feather, kwete yakaipa artefact. Ndakamborishandisa muhuduku hwangu. Avo vakadhonzwa kubva kumuswe wemega-phoenix vakanyanya kunaka! Chete munyaya iyi unoda kuva nesimba guru.
  Apa Inga akapinda muhurukuro.
  - Uye, mukuona kwangu, "Tenzi naMargarita" inguva yekufungidzira, asi kare mumakore makumi matatu kwaiva kunzwa. Zvino izvi zvaive zvakasiyana, kunyanya muUSSR, nyika isingadaviri kuti kuna Mwari, uye kamwe kamwe Dhiyabhorosi akanga achifamba-famba muMoscow. Izvi hazvishamisi here? Kunyanya Soviet soviet, iyo Western science fiction yakanga isingasvikike.
    Petka akasimbisa nyore:
  - Zvimwe wataura chokwadi, ini ndinowanzofarira cosmogenic fiction nesainzi fungidziro inoratidzika kunge yechinyakare uye yemwana kwandiri.
  N'anga yakakotamisa musoro.
  - Sezvandinonzwisisa, Bulgakov haasi muroyi, asi munyori chete - munyori wepepa! Handikuremekedzi!
  Inga akarova tsoka yake asina kupfeka ndokubvunza:
  - Une izvi here?
  - Mumwe wevaroyi anonzi akaenda kune dzimwe nyika uye akanyora mabhuku akati wandei akanaka. Kunyange ini ndakaverenga imwe, uye takazoona kuti akazviita zvese, asi akazvinyora zvakasununguka.
    Petka akasimbisa nyore:
  - Kufungidzira isimba guru! Ndakatangawo kunyora bhuku pakombiyuta, ndiri kushaya kutsungirira, asi ikozvino ndinogona kuwedzera chimwe chinhu kubva muupenyu hwangu.
  Musikana wacho akapindura nechando achiti:
  - Kana isu tichiri kubva pano.
  Pasi pawo pakanga pakazara mashizha akadonha akagadzirwa nematombo anokosha. Makumbo aInga aive asina chaaive aita kukwekweta;
  -Unofanira kunge wakapfuma kwazvo? - Petka akakurudzira .
  - Kwete, izvo zvauinazvo pasi petsoka dzako ndeye yakajairwa granite, yakagadziridzwa zvishoma nemashiripiti. Matombo akadaro haatengeswe pamusika - anonhuwa uye anogona kutobvisa mashiripiti avo. Uye izvi zvakaipa.
  - Izvi zvinogoneka sei!
  - Kune mashiripiti akasimba kana boka rakakura reavhareji zvakanaka. Panyaya iyi, ndichava, sezvamunoti, munhuwo zvake. Uye handisati ndachembera, handichada kuita chembere.
  Inga akashamisika:
  - Mashiripiti anokubvumira kuti urarame nekusingaperi here?
  - Kunenge! Izvo zvinoenderana nesimba re shaman, iyo yakakwirira nhanho, iyo yakareba iye achirarama, asi kuguma kunouya kune wese.
  - Zvinosiririsa! - Inga akagomera zvikuru. - Uye ndaida kuva asingafi.
  - Izvi zvinokonzerwa nekutya, asi mudiwa wangu, ndichakunyaradza, uye mushure mekufa kune kuenderera mberi, saka usatya: kuziva hakuzoperi, asi iwe unogona kuguma munzvimbo yakaipa.
  - Kufanana negehena?
  Muroyi akatsinhira kuti:
  - Zvakatoipisisa, kuti zvive zvakanaka iwe unofanirwa kutsvaga mwari ane simba, kana zvirinani, vamwari vakati wandei. Muchiitiko ichi, iyo yakasimba denga rako, iyo inonyanya kugadzikana mamiriro ehupenyu hwako mushure mekufa ichave.
  - Ko kana ndiri asingatendi kuti kuna Mwari? - Petka akabvunza .
  - Ipapo une nhamo iwe, iwe ucharasikirwa nekutsigirwa nekudzivirirwa, izvo zvinoreva, zvichida, mushure mekuratidzira kunorwadza zvikuru, iwe uchava muranda wakaderera wemweya chero upi zvake une simba.
  - Asi ndicharamba ndiripo here?
  - Uchifunga nezve hutsinye hwakarangwa nemukoma wako, ucharota rufu. Kwete, nguva isati yakwana, sarudza mwari wako, kana kuti zvimwe vamwari vazhinji, unamate neni. Ndichakudzidzisa zvemashiripiti.
  Mukomana wechikoro muhope idzi akagutsurira musoro:
  - Zvinonzwika kuyedza chaizvo.
  - Ndinosarudza dziviriro yaJesu Kristu. Uye kunyange ndiri mutadzi asingakanganisi, handizopandukira mudzidzisi wangu. - Inga akati nemapathos.
  - Jesu ndiani? - akabvunza shaman.
  - Uyu ndiye Mwari wedu. Mwari Mwanakomana muOrthodoxy ndiye munhu wechipiri weTiriniti. - Petka akapindura .
  - Saka une Vanamwari Vatatu?
  - Kwete, imwe chete.
  - Mwari Mwanakomana? Jesu?
  - Kwete, iyi ingori imwe hypostasis yehumwari mumwe. Mwari Utatu! - Inga akadaro.
  - Chokwadi, tinewo avo. Asi Mwari wako ari kure newe uye kana ukafira pano, haangagoni kukuchengetedza.
  Inga akarova pose! Uye akadanidzira:
  - Bhaibheri rinoti Jesu akasika zvinhu zvose zvinooneka nezvisingaoneki, zvepanyika nezvekudenga, uye anobata zvinhu zvose nesimba rake. Izvi zvinoreva kuti nyika yako yakasikwa uye inodzorwa naye.
  - Aihwa! - Muroyi akazunungusa murazvo wake wemoto. - Muchiitiko ichi, taizomuziva, asi aka ndekekutanga kunzwa zita iri.
  - Kana kuti pamwe unomuziva pasi pezita rakasiyana. Unowanzotenda muMusiki Mukuru.
  - Mune dzimwe nyika vanotenda mune izvi, kuti kune mumwe uye ane simba rose, asi panyika yedu izvi hazvigamuchirwi. Tinotenda kuti hapana akasika zvinhu zvose uye ndezvekusingaperi.
  - Zvinonzwika zvine musoro. Chinhu chisingaperi munguva isingaperi chinogona kuunza marudzi akasiyana-siyana asingaperi. Izvi zvine musoro kupfuura kutenda kune musiki mumwe chete. Uyezve, kungwara kwakadaro kwakaoma kufungidzira. Uyezve, mubvunzo ndewokuti: Mwari akanga ari kupi apo nguva, zvinhu, uye nzvimbo zvakanga zvisipo? - Petka akabvunza mubvunzo .
  - Akatora zvese zvaivepo. - Inga akapindura.
  - Saka, atanga kusika, Wemasimbaose akadzikira. - Mukomana wechikoro akabvunza achitsvinya.
  Musikana akavhiringika.
  - Mwari haakwanisi kuderera.
  - Asi kuva zvachose zvose, uye achitora zvinhu zvose, akatanga kusika uye haachatora anenge nzvimbo zvose zviripo. Izvi zvinoreva kuti Mwari wava mudiki.
  Inga akaisimudza.
  - Iyi ndiyo sophistry. Nenzira iyi iwe unogona kuunza chero chirevo kune pfungwa isina musoro. Uye mikoto iyi ichaguma rini?
  - Madziro anewo mashiripiti, uye kureba kwawo kune hukama. - Akadaro shaman. - Tinogona kufamba ipapo ipapo, kana kuti tinogona kunakidzwa nekunaka. Ndaida kukuratidzai nzvimbo inochengeterwa mhuka, asi kusvika zvino handina mhuka dzakawanda mairi, saka pamwe nguva inotevera. Hungu, uye ndakafarira zvikuru mirangariro yenyu pamusoro paMwari. Ini dzimwe nguva ndinofunga nezve izvi ini, kunyanya nezve hupenyu hwepashure pekufa, isu tine, semuenzaniso, necromancers, vanogona kudaidza mweya uye kuita kuti itaure zvakawanda. Somuenzaniso, ndakashandisa izvi pachangu. Uye zvakadaro ruzivo rwavo runopokana. Asi vazhinji vavo vanofinhwa vasina muviri uye vanoda kudzokera kunyama. Ndiko kunakidza kunoita muviri. - Muroyi achitamba akatarisa mudiki uye akanaka Petka .
  Mhedzisiro yerudo yakavheneka mumaziso ake. - Kwete, hazvitsungiririki.
  - Ndiani anondida nechiso chine gap-mazino chakadaro?
  - Zvakanaka, zvakakwana kuyemura runako, wakamboona chero chinhu chakadai?
     Petka akatarisa zvakare, achitarisa chifananidzo chemagamba asina kupfeka uye anonakidza erotic vakadzi, akafukidzwa negoridhe.
  - Ehe, yakapfuma, inoshamisa.
  - Ipapo ngatipinde muhoro. - Miloslava akaita chiito chekusashivirira.
  Horo yacho yakanga yakakura, uye yaigona kukwana shongwe gumi nembiri. Tafura yeumbozha yakaiswa mudenderedzwa uye yakanga ine korona-yakakwirira yakakwirira.
  - Ndakakopa izvi kubva kuna Mage King, ane zvimwe zvakawanda, asi ini ndakanga ndisina simba rakakwana.
  - Izvo hazvina kuipa kana. - Inga akacherechedza kusavapo kwevaranda. - Tichatakura chikafu chei?
  - Saka uku ndiko kunetseka kwangu. Panguva ino, gara pamusoro, ndinoda kugadzirira potion.
  Miloslava akazunguza nzwara ndokunyangarika.
  - Zvishamiso musefa. - Akadaro Petka . - Instant teleportation.
  - Zvinoita sekunge tine n'anga chaiyo. Handina kumbofunga kuti ndingazviwana ndapinda mungano chaimo.
  - Kana kuti pamwe tiri kurara uye kurota.
  - Hazviitike sevanhu vaviri kamwechete.
  - Tinogona kuziva kana tamuka, asi zvino tsina iwe pachako.
    
  Aggressive Inga akapindura achigomera:
  "Ndakatonzwa kurwadziwa kwakakwana kuti ndinzwisise kuti ichi ichokwadi, uye ndizvo zvawaitawo."
  "Ndakamborota zino richidzurwa, uye kurwadziwa kwacho kwaiva chaiko. - Akadaro Petka .
  - Ndizvo nokuti uri gwara. Sezviri pachena aitya chibooreso chacho zvokuti akafungidzira zvinotyisa nokuda kwekutya.
  - Handityi kurwadziwa. Dai ndakamutya, ndingadai ndisina kuenda kuTech-Van-do.
  - Pane chiitiko chakadaro kana munhu achitya chinhu chimwe.
  Mashoko ake akavhiringwa nemimhanzi uye vatambi vakanaka vanopenya vakabhururuka nemumhepo.
  - Chii chimwe ichi? - Akati asina shangu Inga.
  Mhuka yakaita senge hamster ine maziso mashanu nemuswe wepeacock yakaonekwa pamberi pake.
  - Ini ndiri Tickle, grun kubva kunyika yeFalla. Muranda weMiloslava mukuru. Akandiraira kuti ndikuraidzei; Nakidzwa nekutamba.
  - Uye iwe unogona kuronga chiratidziro che gladiator kurwa nemhuka.
  - Ehe saizvozvo! Ichokwadi, izvi zvichava phantoms uye hauzonhuwidze ropa.
  - Ngatitorei semufirimu.
  Tickle akazunguza makumbo ake, uye boka rose revarwi rakaoneka pamberi pavo. Vakaita mudungwe vakaita mudungwe mudundundu, vachipenya nemapfumo. Panguva iyoyo pakabva patonzwika kudzvova, kuita kunge churu chenzou chaiurayiwa. Mhuka dzechienzi dzakasvetukira kunze munhandare, dzakafanana nomuvhenganiswa wegarwe nemiviri yemandingwe netsoka dzemhashu gumi. Mafiles aive mumakumbo avo aive akapinza zvekuti vaiita sevanodambura simbi. Vakarwisa chikwata ichi nespeed. Varwi vakasangana navo nezvibhakera zvemapfumo avo, miviri yavo ine tsandanyama yakatanga kufamba.
  - Aya ndiwo manzwisisiro andinoita cinema.
  Iyo hamster yakaita seyaiziva zvakawanda pamusoro pechitarisiko; Zvaionekwa kuti mapfumo akatyoka sei, kana, zvakasiyana, zvikara zvakanamatirana nazvo zvakaridza mhere uye kubuda ropa. Uye kazhinji zvakapesana zvaiitika: murwi wacho akatsikwa-tsikwa, akatsemurwa neshaya dzinodya, uye nyama yakabvaruka. Kurwiswa kwedivi kwakaramba, asi pakati mhuka dzakaputika.
  - Saka, zviri pachena kuti hondo yacho haifungidzirike. - Petka muchidimbu .
  - Ingori yemashiripiti fake, zviri nani kutarisa yakanaka blockbuster. - Akadaro Inga. Somuenzaniso, "Mega Gladiator". Wow, tarira chishamiso chakadini!
  Mwari anoziva chii, nemisoro mitanhatu yetsindi nomuviri wakafanana nendiro mbiri dzakabatanidzwa, akamhanyira pachikuva.
  - Iyi inoshanduka UFO. Zvino varume vaduku vegirini vachasvetuka vachibuda.
  Chikara chakarovera mumapoka aiita seasingaparadzwi nesimba rawo rose, panguva iyi, avhara mitsara, varwi vakanga vauraya dzinenge dzose ngwena.
  Chiriporipotyo, chifinyi chakabuda parutivi, badza rakapinza richirova makwati. Mutsindo wekugaya wakanzwika, kunge saha hombe yatanga kushanda, zvidimbu zvenyama zvaibhururuka kwese kwese.
  - Ndozvauinazvo chaizvo mhuka, kana kuti iwe wakaigadzira.
  - Izvi zvinobva kunyika yeZweig tolstapum. - Akati "hamster". Mauto echikwata akazununguka, akavheyesa zvombo, minondo, akaedza kudonhedza misoro yetsindi, vakabudirira zvisingaite, nyangwe vakarova, asi misoro yaive elastic semabhora uye yaibva pakurohwa. Chipande chakacheka varwi. Pakupedzisira, phantoms dzakadedera uye, kugumburwa, dzakatanga kutiza, sezvo zvaiita sokuti pasi rose rakanga rakazara neropa.
  - Vanonzwa kutya here? - Petka akashamisika .
  - Kwete, kwete chaizvo, zvinongotaridzika zvakanyanya kutendwa.
  - Ko kana ndikarwa naye pachangu? - Vampire wechidiki akataura.
  - Munondo wako uchapfuura napo semhepo; Ichi hachisi chinhu chenyama.
  - Saka iwe unozviita here?
  - Handikwanise, mukadzi chete ndiye anogona kuzviita. Ini ndinongogadzira fungidziro dzemavara uye hapana chimwe. - "Hamster" akatambanudza zvigunwe zvake, akazvimedura, uye, sezvazvairatidzika semusikirwo, ropa rakateuka rakanyangarika.
  - Zvimwe iwe unofarira vatambi vachena, ini ndinogona kuzviitawo. Tarisai izvi. - Tickle akabvuta zvigunwe zvake, uye runako ruchena, mukadzi mukuru akareba mamita gumi, akaonekwa pamberi pavo. Izvo hazvitaridzike zvakashata, asi zvakanyanya kuwandisa nemhasuru, senge inosimudza uremu.
  - Uyu ndiwo mukadzi wechiRussia chaiwo. - Taura e nePetka . - Vakadaro vanomisa bhiza rinomhanya vopinda mudumba rinopfuta.
  - Zvakanaka, kana iwe uchida chimwe chinhu chakadai munyama, bvunza tenzikadzi, achazviita pakarepo, kwenguva pfupi.
  - Sei ndichida chinhu chakakura kudaro? Ndinoda Aza. - Petka akaisimudza.
  - Kana kuti pamwe iwe unoda vazhinji vasikana uye slimmer avo. - Tickled akakurudzira.
  - Zvakanaka, wakanganwa nezvangu! - Azalea akasvetuka uye, achisvetuka zvine hungwaru, akasvetuka pamatafura "Ndingangoda mukomana." Kana vari vakadzi, vakomana ngavatambe.
  - Ipapo pachava maviri.
  Mapeya akati wandei akaonekwa aine mavara eganda akasiyana, kubva kuchena sechando kusvika kune dema kunge ebony huni. Varoorani vegirini, orenji, bhuruu, yero uye kunyange mitsetse uye vane makwapa vakatamba pakati pavo. Zvaiva pachena kuti vakanga vachifara zvikuru uye vaisvetuka-svetuka. Vakabva vabvisa hembe dzavo dzainge dzisiri kuremerwa uye kufamba kwavo kwakava nehunhu husinganzwisisike. Paive pakanaka jaya nemusikana vachinzwa manyukunyuku vakatanga kuswedera pedyo. Ipapo Inga akaisa tsoka dzake pamakumbo aDmitry, uye akatanga kumupuruzira. Musikana nemukomana vakatanga kutsvodana nekupuruzira miviri yavo yakatambanuka, ine tsandanyama. Mwoyo yavo yose yakatanga kurova zvine simba, uye kupisa kwakasimba kwakakwira nechepazasi peguvhu ravo. Uye apo miromo yavo yakasangana uye rurimi rwavo rwakabatana, vakashambira kugungwa rerudo. Vakomana vaiita sevakadhakwa, nyama dzavo dzaidedera, uye zviuru zvevaimbi zvairira munzeve dzavo. Azalea akaita sekuti mapapiro akanga amera kumashure kwake, uye iye nemudiwa wake vakanga vachibhururuka pamusoro pemakore.
  Nyeredzi denga - azure mambakwedza
  Mwaranzi yezuva inotamba patambo!
  Madiro andinoita - anondipa chiedza
  Imba rwiyo rwerusununguko mumoyo yevadiki!
  Inga akaimba, akafara chaizvo, kupisa kwakawedzera, musikana akatanga kuzvisunungura zvishoma nezvishoma kubva pahembe. Petka akazviona uye akatangawo kuzvifumura. Ganda ravo rakashama rakanga richibata, uye izvi zvakakonzera manzwiro epamusoro zvekuti mukomana nemusikana vakanyatsozvisimudza kubva pasi. Miromo yakatsvoda minyatso yakafaranuka.
  - Zvakanaka! - Idyll yavo yakavhiringidzwa nezwi rakanzwika kwavari raiita serizere nekutinhira kwechuru. - Rudo runoshamisa, usamire.
  - Kwete, hatigoni kuita izvozvo. Uku kunzwa kwepedyo zvikuru, uye kupinda murudo pamberi pezvapupu unzenza.
  - Asi ndaizonakidzwa nazvo. Zvinofadza kana mukomana waunoda achitandara nemumwe munhu.
  - Uye iwe hauna godo? - Petka akashamisika .
  - Godo rinobva mukuneta. Mukadzi asina simba anotya kufirwa nemurume. Iniwo, handisi muroyi ane simba chete, asi zvakare ndine mazana evarume, uye mumwe nomumwe wavo ndakaziva kufara kwakakosha. Panguva imwe cheteyo, rudo rwaigara rwuchindinetsa, uyezve pandakaparadzana navo, pakanga pasina kurwadziwa kana kuzvidemba.
  - Hauna kuvashandura kuva matombo here? - Half-jokingly yakataurwa naPetka .
  - Kunze kwekunge mune dzakakosha. Zvakanaka, mukomana, uchiri mudiki, kunge mwana, unoda nzira yakakosha. Sekerera Ndapota.
     Petka akatambanudza miromo yake.
  - Mavanga anoshongedza murume, asi mazino akadzurwa anomuparadza. Vhara maziso ako, uye ini ndichakupfapfaidza pauri, uye hapazove nekupwanya kana kukwenya kwasara.
  Mukomana wechikoro akavhara maziso. Mushonga unodziya, zvichida kunyange wakapfava, wakadururirwa paari, uchinhuhwa musanganiswa wejasmine, lavender uye chimwe chinhu chakanga chisina analogues mumutauro wevanhu.
  - Iye zvino unogona kuivhura.
     Petka akanyatsonzwa mazino ake.
  - Zvakakwana! - Pane girazi here?
  - Tarisa pano. - Akadaro muroyi. Chivoni voni chekukura kwemunhu chakaoneka pamberi pake.
  - Zvakanaka! Vanotopenya zvakanyanya.
  - Iye zvino vasimba zvakapetwa kagumi, uye kana ukaramba uchivagogodza, ivo vanozokura voga.
  - Zvinoshamisa! Kana zvisina kudaro, pose patairwa, ndaigara ndichinetseka pamusoro peshaya dzangu.
  - Zvakanaka, zvino mukomana wangu, ngatidye masikati, zorora uye uende kumakwikwi. Handigoni kumirira kuedza pakorona yehumwari.
  Aive mabiko chaiwo, zviridzwa zvairidzwa zvoga, chikafu nematireyi zvakayangarara kubva muimba yekubikira. Paiva nenhamba dzakawanda dzisingaverengeki. Vana vakanga vasati vamboona kusiyana kwakadaro, mhando dzakasiyana dzemitambo, miriwo nemichero kunyange mumafirimu engano. Zvose zvaifadza uye zvinomutsa mufaro. Kunakirwa kwendiro dzese kwainakidzawo; Zvakangodaro, kunyangwe Petka naInga vakatsenga uye vakamedza zvakakwana kuti vadyise boka, kunzwa nzara hakuna kuvasiya, uye matumbu avo akaramba asina chinhu.
  - Chikafu zvakare chine mashiripiti! - Miloslava akatsanangura. - Iwe haugone kuidya zvakanyanya.
  "Zvino chii chekuidya, isu hatimbofi takakwana."
  - Zvakanaka, kana wakaneta, ipapo iwe unobva wanzwa kuzara kwakanyanya.
  - Zvirinani ndipe chinhu chakasikwa. Kabanchika. - Marilyn akataura.
  - Zvakanaka, ngatiedzei. Ndine stock.
  Pakaoneka shasha ina, dzakatakura mhembwe ine makumbo masere.
  - Ndiyo imwe nyaya, pamwe tichava nekudya nenyama nyowani.
  - Kutaura chokwadi, ndanga ndichifunga nezvekuva anodya miriwo.
  "Inga hupenzi hwakadii." Petka akatora maforogo egoridhe nebanga ndokutanga kucheka kuita zvidimbu.
  . CHITSAUKO Nha.
  Nepo Petka akapedza husiku hwekupedzisira muhuwandu hwese, hupenyu hwakaramba huchiyerera. Kusanganisira muParadhiso. Alexander Danelchuk akazoyambuka achienda kunzvimbo yakasarudzika yeGehena-Purigatori, kunzvimbo iyo inowanzonzi Paradhiso, kana Edheni, kana Jannam. Kutaura zvazviri, inyika yose. Kwazviri zvakare kuvandudza tekinoroji uye kuwedzera uye kuwedzera mberi. Uye kwete vanhu chete vanogara mairi, asiwo vamiririri vedzimwe nyika.
  Chokwadi, ine communism chaiyo - zvinenge zvese zvakasununguka. Shanda kana uchida, kana usashande kana uchida!
  Uye yakakura kwazvo varaidzo indasitiri uye rusununguko rwakakwana. Kunyangwe padanho rekuda reGehena, unofanirwa kutevedzera maitiro ezuva nezuva, kuita minamato, maawa akati wandei (kunyangwe asiri munhu wese) ekurapa kwemabasa uye maawa maviri ekudzidza. Uyezve varaidzo uye mashoma nzendo dzakatenderedza Paradhiso. Uye ikozvino wakasununguka zvachose uye unogona kuita chero chaunoda.
  Sashka haasati akwanisa kuchinja muviri wake. Aiita kunge pwere ine makore gumi nemana. Uye ndakamhanya pabhodhi regiravhiti nemufaro mukuru. Uye kumhanya kweaimbove musungwa weGehena kwaive kwakakura.
  Sashka akaruka uye akaita loop pabhodhi regiravhiti. Uye zvinofanira kutaurwa kuti zvakanga zvakachengeteka. Panyaya iyi ndakazvifarira. Uye kumativi ose iguta rakanaka kwazvo, rine zvivakwa zvemuzinda zvine mavara. Mumwe angatotaura kuti iyi zvirokwazvo inzvimbo yokudenga uye yakaisvonaka nenzira inoshamisa. Kunyange zvazvo zvichibvira here kutaura nzvimbo pamusoro pechadenga chose? Pausingazobhururuke uchitenderedza mapuraneti ese mumakore miriyoni, zvinotora nguva yakareba sei kutenderera ingangoita imwe pasi? Panguva imwe cheteyo, Paradhiso inopfuurira kukura, kukura muruzivo rwokugadzira zvinhu, uye vanhu vakafa vakawanda zvikuru vakagamuchira miviri mitsva, mitsva inobva munyika dzakasiyana-siyana vanooneka mairi. Uyezve, nguva dzose pamberi peParadhiso pane kugara muGehena-Purigatori. Sezvo zvichidikanwa kusimudza mwero zvese zvehungwaru uye tsika dzeavo vaigara mune dzimwe nyika. Kuti ipapo vagorarama nokusingaperi muchisiko chapose pose chinoramba chichikura chomufarwa usingagumi.
  MuParadhiso unogona kusarudza chero muviri wemweya wako. Iva chero munhu, murume, mukadzi, elf, troll, uye kunyange dhiragoni.
  Asi ikozvino, Alexander Danelchuk akafara chaizvo muviri wevechiduku anenge gumi nemana. Pazera remakore masere, semwana, akanyura murwizi, uye haana kuwana nguva yekutadza. Naizvozvo, ndakaguma ndisiri pamwero wakazara sezvakaita vanhu vakuru vazhinji, asi padanho revana, repamusoro reGehena-Purigatori. Uye izvi, zvechokwadi, zvakanaka nenzira yazvo. Zvakafanana nemwana ari muchipatara, kwaanotanga ari mukomana ane makore masere ane vamwe vana, obva akura kuva pwere inosvika makore gumi nemana oramba akadaro kusvikira asvika Kudenga.
  Kazhinji, vana vanopedza makore makumi mashanu padanho rekuda. Asi izvi kana maitiro acho asina kunaka. Asi Sasha Danelchuk haana kuita zvakanaka, uye mwana akanga asiri mukomana akanaka. Uye saka akapedza makore makumi masere ari padanho rekuda. Asi nezviyero zvekusingaperi, izvi hazvisi zvakawanda.
  Uye zvino ari muParadhiso uye ari kufarikanya rusununguko. Semuenzaniso, haufanirwe kuenda kunorara zvinoenderana nehurongwa senge muGehena-Purgatory. Uye mukomana wacho, aichimbova musungwa mune imwe nzvimbo inotarisirwa kururamiswa yevaduku, ari kunakidzwa.
  Uye varaidzo pano haiverengeki. Uye chii kwete. Kunyanya , fantasy, quotes uye adventures zviri padenga.
  Kutanga, Sashka akapfura masosi anobhururuka ane blaster. Uye hazvisi nyore kudaro. Vari kufamba nenzira yakatsemuka. Uye vanosvetuka kubva kune rumwe rutivi kuenda kune rumwe.
  Ipapo mukomana, nezvigunwe zvake zvisina kupfeka, akakanda zvine hukasha pulsars. Uye nei shato yakaputika? Uye chikara ichi pachakaputika, mari dzesimbi dzakatanga kudonha, kwete goridhe nesirivha chete, asiwo kubva mumhando dzakasiyana-siyana dzedzimwe simbi, dzatingati dzaipenya nemavara ose emuraraungu kwaizova kushoma. Uye chii chakaitika pano... Zvakanaka, kutanga mukomana akauraya shato imwe, uyezve imwe. Pakaputika chikara chine misoro gumi nembiri ndipo pakadonha machokoreti, masiwiti akasiyana siyana, marolipopu, zvihwitsi, nezvimwe zvinonaka. Kusanganisira marmalade muchimiro cheese ari maviri butterflies anoshamisa anopenya seshizha regoridhe uye vasikana vasina kupfeka. Asi vasikana vari kudenga vakasiyana. Uye kwete rudzi rwevanhu chete. Asi ese akanaka uye anonyengerera, kunyangwe zvimiro zvavo uye chimiro chechiso chichiita sechakanyanya uye chekare.
  Mukomana akatora marmalade mumuromo make, akayamwa, akaimba nemufaro.
  Mambo marmalade
  Kubva pabakatwa kuenda kuparade...
  Mubayiro mukuru
  Tinofanira kupedza dhiabhorosi!
  Uye Sashka akaseka. Hongu, Kudenga hakuna zvirambidzo zvakasimba sepaGehena. Uyezve, iwe unogona kunakidzwa uye madiki pranks anotenderwa. Chokwadi , nei vanhu vachifanira kuturika cheni mumitsipa yavo? Uye kunamata, kana uchida chete. Iyi ndiyo mitemo.
  Mukomana akaita shasha, achitenderera kagumi. Uye inotonhorera, kunge uri pavhiri reFerris.
  Murume achangogadzirwa akarurama, uyo akanga achiri kutamba mumusoro make, akaimba:
  Denga riri kure, pachava neporridge muuropi,
  Iwe uri kudenga, mukomana ziva Sasha!
  Anoda kurwisa shato yedenga
  Kuti mitambo yevana ive mutemo pano!
  Uye Sashka ainakidzwa. Uye akangopfeka hembe dzake ndokupinda muFanta. Chokwadi, mukomana anongopfeka T-shirt nechikabudura. Chokwadi , Denga neGehena zvinodziya zvikuru uye zvine zhizha risingaperi uye zuva rinogara riripo. Sezvakavimbiswa muBhaibheri - zuva risingagumi munyika inotevera. Uye muParadhiso mune rusununguko.
  Mukomana akakanda girinedhi, netsoka yake isina chinhu, uye tangi hombe reRoyal Tiger rakapidiguka. Uye makonye ake akaputsika uye akashanduka kuita pretzels neuchi, chokoreti, mukaka wakanyungudutswa, uye zvakawanda zvechimwe chinhu chinoshamisa.
  Sashka akaimba nechido:
  Vanhu vese vari panyika huru,
  Tinofanira kugara tiri shamwari...
  Vana vanofanira kugara vachiseka
  Uye rarama munyika ine rugare,
  Vana vanofanira kuseka
  Vana vanofanira kuseka
  Uye rarama munyika ine rugare!
  Uye mukomana, achitenderera, akati:
  -Damn iwe, dhiragoni mutungamiri, uye nemhanza Fuhrer, akatevera nzira yaKaini!
  Uye mukomana akaenda kuParadhiso akabudisa rurimi rwake. Ndokubva azunza chibhakera. Muchokwadi , mhanza Fuhrer yakakonzera huipi hwakawanda, uye yakatopfuura mukuipa iyo Fuhrer ine ndebvu nemabheji. Uye tsoka dzemukomana wechidiki, akanaka zviri nyore ane blond, bvudzi regoridhe zvishoma, akarova bhero rebhuronzi. Chii chakakonzera ruzha!
  Mukomana akarurama (angove muParadhiso, anogona kutonzi murume akarurama!) akaseka ndokutanga kuimba neshungu.
  Ndiri murwi wechidiki wekarate,
  Ndinoda kutsiva nevavengi vakaipa...
  Kunyangwe hutsinye hunotyisa hunorwisa,
  Isu vakomana taigara tichiziva kurwa!
  
  Kune vakomana, nditendei, hapana zvipingamupinyi,
  Kana mhomho yevasina shaggy inofambira mberi...
  Mukomana achanangisa pfuti yake noushingi,
  Uye murwi anopfura chaizvo vavengi vakaipa!
  
  Mukomana ane chipfuva chakapinza chepfuma,
  Ichacheka nepakati chero rudzi rwezvombo ...
  Svarog zvechokwadi saBaba kwaari,
  Achatumira musikana akanaka!
  
  Mwana murwi anobva muchidyiro,
  Kana chando ichimhanya ndisina shangu...
  Munoparadza muvengi nehasha;
  Vadiwa, sunungura mabhurugwa emukomana wako!
  
  Rwisa muvengi uchishandisa chipfuramabwe,
  Ndakairova zvakanyanya ne anti-charge ...
  Mukomana anoziva kuti haakundiki muhondo,
  Kungocheka iyo orc armada!
  
  Kana mukomana achirwa, ikirasi
  Anocheka nebakatwa, anopfura nemupfuri...
  Adidas class sneakers
  Anoiedza kumusikana akanunurwa!
  
  Zvakanaka, kana orc ikamhanyira kurwisa zvakare,
  Ipapo murwi wechidiki achamurova nechitsitsinho chake ...
  Kukunda kuchavhura zvibodzwa zvisingaperi,
  Kuratidza miganhu yehasha!
  
  Ndiri Petka, mukomana akasimba anopayona,
  Kwete Leninist - space age...
  Ndinoratidza munhu wese muenzaniso wakanaka,
  Ndinopwanya vavengi vangu, idzo nhata!
  
  Heino orc iri patangi yakapetwa,
  Ini ndiri antiparticle yake ...
  Uye iyo hull yakange yakasvibiswa ne hyperplasma,
  Tem akaratidza peji rinokunda!
  
  Zvakanaka, ko kana paine kwakaipa troll muhondo,
  Mukomana achamukwazisa nemufaro...
  Pane moto unotyisa mumaziso emwana.
  Vana vanoparadza kudaro!
  
  Uye ndege, uye icho hachisi chinhu,
  Tichamuwisira pasi nekurova kamwe chete...
  Mukomana ane tambo yakasimba mumaoko ake;
  Uye iyo orc pamwe iri kufema muhutsi!
  
  Saka ndakamutema nebakatwa.
  Ndakanyatsogura musoro wemhandu...
  Hatina hanya nematambudziko ese zvachose,
  Chinhu chipi nechipi chinogona kuitwa nemusoja asingatyi!
  
  Heuno mukomana ari kurwisa zvakaipa orcs,
  Akamhanyisa guyo neminondo nemajeko...
  Kubva patsoka dzisina mwana muchando;
  Kunyange pfarivari dzaipenya zvakajeka!
  
  Uye ruzhinji rusingaperi rweorcs,
  Chokwadi ndarasika muhondo iyi...
  Kunyangwe ndebvu dzemukomana dzikasakura,
  Uyu wechidiki ari mudutu anokunda zvese!
  
  Apa mukomana akaridza mhere, matama azara,
  Uye dutu rakabva mumuromo mevarwi ...
  Sei varume vanodada vakarwa?
  Zvinoitika kuti ma orcs mabhebhi!
  
  Mwana wekarate akavhomora minondo yake,
  Orcs yakakungurutswa semisoro yekabichi...
  Funga kuti uku kurova kumukomana,
  Uye kurukurirano yejaya ipfupi!
  
  Mukomana akabvisa chitsitsinho chake muziso,
  Kuitira kuti orc inzwe isina chinhu muhondo ine chisimba...
  Uye kana akakurova neuta, idhaimani,
  Haana kutongosuruvara pamusoro pokuparadza vavengi vake!
  
  Uye kurwira Nyika yedu ...
  Kuti Nyika yeBaba ibudirire nesimba,
  Bvumirai mudenga segondo rine simba.
  Izvo zvakasikwa hazvina kana kukwana!
  
  Mukomana, zvirokwazvo uri shumba duku,
  Izvo zvinomisa Nyika nekutinhira kwayo...
  Zviroto zvevanhu hazvizove nematambudziko,
  Kunyangwe Kaini akapindira nepasi!
  
  Ane simba guru
  Ndiani anorwa nemauto asingazive zvibodzwa...
  Tichagamuchira, ndinotenda kuverenga kutsvene,
  Uye Zuva riri kupisa pamusoro peNyika yeBaba!
  
  Kana mukomana akunda ma orcs,
  Uye achacheka magobli kuita makabheji...
  Iyo monolith icharatidza hushamwari hwayo,
  Uye troll nemavampires zvichange zvisina chinhu!
  
  Ipapo tichavaka paradhiso munyika yose,
  Apa tichange tiri vadiki semakoko...
  Pamusoro pemukomana uyu, shinga ushingi,
  Irwa nemuvengi, uye mukomana usakukurwa!
  
  Ipapo korona youshingi yakakumirira,
  Iwe uchava mambo asina kumboitika ...
  Anohwina akavhura zvibodzwa zvisingaperi ,
  Muzita rekubwinya kwakajeka uye kusingagumi!
  Iyi ndiyo nzira yakaimba Sashka Danelchuk. Mushure mezvo mukomana akasvetuka kumusoro uye akatotanga kuwedzera. Zvingave zvakanaka kutarisa kubva kubhururuka kweshiri padzimba dzemuzinda weguta reparadhiso. Uye hezvino zvivakwa zvinoshamisa zvakadaro uye zvivakwa zvakanakisa. Tarisa - iwo chaiwo embodiment yengano.
  Zvimwe zvivako zvinotaridzika semaruva akamira pamusoro peimwe. Uyezve, aya mabhudzi ane petals akasiyana zvachose, ane maitiro akasiyana ayo akanaka kwazvo uye epakutanga. Chimbofungidzira maaster manomwe akamira pamusoro peumwe neumwe, asi panguva imwechete aive nemavara akasiyana - kusanganiswa kunoshamisa. Uye kune dzimba dzine zvimiro zvejometri zvakasimba. Uye vanoratidza mafirimu pamadziro avo. Izvo, ngatitii, zvinoshamisa.
  Uye inofamba, mifananidzo ine mavara inoonekwa mumhepo.
  Sashka anoseka uye anotenderera zvakare. Munondo unooneka mumaoko omukomana. Uye inobhururuka kundorwa neshato ine simba ine misoro gumi nemitatu. Uye murwi wechidiki anodzivirira kupisa pulsars iyo chikara ichi chinoburitsa.
  Mukomana akapfeka zvikabudura, achitenderera, uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka anobudisa pulsaar kumuvengi. Vanokanganisa vowira mumonya. Mhuka inogashira zvibhakera uye inopfuta segirobhu riri pamuti weKisimusi.
  Sashka anoseka uye mapakatwa ake akareba. Munondo mumwe unopenya bhuruu uye mumwe girini.
  Ipapo vakarova nokugura misoro yeshato. Kana musoro wechikara wakaparadzaniswa nemuviri, uye unoputsika kuita chokoreti nemaputi anopenya. Uyezve, mapepa aya anoratidza makatuni. Uye saka zvisikwa zvinosetsa zvinotanga kukakavadzana.
  Heino dhadha rakafanana nedhadha, riri kushinyira:
  - Ini ndini ndinotonhorera uye ndine hasha!
  Mukupindura, Zigzag Mokryak anodzvova:
  - Kwete, ndiri mutyairi wengarava uye mutyairi wengarava!
  Ipapo dindingwe rinosvetuka mudenga ndokuti:
  - Hapana munhu anotonhorera kupfuura ini!
  Asi bere rakapfeka yunifomu yechipurisa haribvumirani uye rinodzvovawo:
  - Kwete, ini ndine hutano uye ndinotyisa!
  Sashka Danelchuk anoseka ndokuti:
  - Kwandiri, imi mose makaenzana, mese makanaka uye makangwara!
  Apedza mukomana anobva atanga kuseka. Chokwadi, muParadhiso ndokwomuzvarirwo kuva munhu anofara. Kutaura zvazviri, upenyu hwose mufaro usingagumi. Uyezve, Paradhiso ichagara iripo. Uye kwete izvozvo chete, gore negore nezana remakore rega rega richava nani uye riri nani, uye rakakura muhukuru.
  Vaya vaidavira kuti Mwari aiva mudzvinyiriri ane utsinye uye anoteura ropa vakarasika. Chokwadi , Mwari rudo. Uyezve, muchimiro chakakwana cheRudo, kuchengetedza rusununguko rwakakwana kuvanhu muParadhiso. MuGehena, vatadzi vane pashoma, sepanzvimbo yevadiki yekutsiura. Asi kunyange ikoko vane miviri yakakwana, yakanaka yevachiri kuyaruka vanenge gumi nemana vasingazivi chirwere chacho. Saka Mwari Wemasimbaose ane tsitsi netsitsi zvechokwadi. Uye hazvina kufanana neizvo maPurotesitendi, maKatorike, mamwe maKristu eOrthodox, uye vanyori vakaita saYuri Petukhov pamusoro peGehena.
  Sashka akaenderera mberi nekunakidzwa ndokupinda mudziva neCoca-Cola uye akarangarira rwiyo rwakanaka kwazvo rweMunyori Mukuru uye Nyanduri Oleg Rybachenko. Uye rwiyo rwacho rwakatanhamara zvamazvirokwazvo.
  Sashka Danelchuk akaimba nechido:
  Musiki weNyika, une hutsinye,
  Ndizvo zvakataurwa nemiromo yemamiriyoni!
  Uye kunyangwe kubva mukutyisa temberi yangu yakashanduka grey -
  Kana paine matambudziko asingaverengeki - mauto!
  
  Kana kuchembera kwasvika, rufu rwakaipa.
  Kana kuine hondo, chamupupuri, denga rinodengenyeka!
  Paunenge uchida kufa chete
  Nekuti hapana kupisa pasi penyika yeZuva!
  
  Kana mwana akachema pane gungwa remisodzi,
  Apo kune masumbu akazara ezvirwere!
  Mubvunzo mumwe - sei Kristu akatambura?
  Uye nei comets chete ichiseka?
  
  Chii chakaitika munyika ino nei -
  Tiri kuziya nenzara, chando uye tichitambura here?
  Uye nei tsvina ichikwira?
  Asi nei Kaini achibudirira?!
  
  Sei tichida kupera kwechembere,
  Sei sora richiita tsvina mumapindu?
  Uye nei vachifarira nzeve dzedu -
  Round kutamba kwezvipikirwa chete?!
  
  Ishe akapindura, neshunguwo.
  Senge kusaziva ramangwana riri nani ...
  Iwe murume werudo rwangu - mwana ...
  Zvandaida kuisa muparadhiso!
  
  Asi iwe hauzive - mwana ibenzi,
  Pane kamwe kapfungwa kadiki mauri!
  Nokuti chiedza chenyasha chadzima.
  Kuti usarare kunge bere muchando!
  
  Pamusoro pazvo, kuti vanhu vamutse.
  Ndinotumira miedzo kumatambudziko!
  Kuva nemutambo wakakora wekudya kwemanheru,
  Zvinoda kushinga, kungwara uye kushanda nesimba!
  
  Eya, waizova saAdhama muparadhiso iyoyo,
  Ndakafamba ndisina kwandaienda ndichidzedzereka kunge chipoko!
  Asi wakadzidza izwi - ndinoda,
  Kukurukurirana nomudzimu usina kuchena Satani!
  
  Iwe unozviwana, kune kurwira munyika ino,
  Uye panguva imwechete kubudirira uye kuremekedzwa!
  Naizvozvo, kuguma kwevanhu kwakaoma,
  Uye, nhamo, tinofanira kutsungirira kutambura!
  
  Asi kana wazadzisa chinangwa chako,
  Kukwanisa kutyora zvipingamupinyi nemaketani ...
  Kuti zviroto zvako zviitike,
  Unoda hondo itsva!
  
  Naizvozvo, nzwisisa, changamire.
  Pashure pezvose, kunyange ini ndinogumbuka dzimwe nguva!
  Kuti, kurarama mukufara kwezana ramakore rose -
  Vanhu vakaita senguruve uye ndinonyara navo!
  
  Naizvozvo, chiedza chitsva mukurwa -
  Hondo dzichagara nokusingaperi ...
  Asi muchawana kunyaradzwa mumunyengetero,
  Mwari vachagara vachimbundira vasina rombo rakanaka!
  Uye Sashka Danelchuk akaseka. Mumwe musikana akanaka kwazvo akabhururuka pedyo naye. Bvudzi rake dzvuku remhangura rakapeperetswa semureza wevafundisi wavaizorovera nawo. Zvino musikana akanga akapfeka bhikini uye makumbo ake akashama, akatsvuka achipenya. Akanyemwerera mukomana, akaridza masaisai eCoca-Cola ndokurira:
  - Mukomana, iwe unoda rudo rwechokwadi uye rwakachena!
  Slava akabvunza achinyemwerera:
  - Iwe uri biorobot, kana munhu mupenyu?
  Musikana akapindura achinyemwerera.
  - Ini ndiri elf, asi mumuviri wemukadzi wemunhu. Zvinonakidza kunzwa mutsauko!
  Mukomana akagutsurira musoro achinyemwerera ndokuti:
  - Ini handisati ndachinja muviri wangu mushure meGehena-Purigatori. Zvishoma, ndakanga ndisina nguva. Zvakanaka pano, haufaniri kuenda kunorara maererano nehurongwa, pane zvinopesana, kurara paunenge uchida, kutamba paunenge uchida, nyengetera sezvaunoda, kana kuti usanamata zvachose - kwete hupenyu, asi. Nyasha!
  Musikana akagutsurira musoro ndokuti:
  - Rudyi! Mushure meGehena, iwe unowana rusununguko rwakakwana muParadhiso, kana basa riri imwe yemhando dzevaraidzo. Nenzira, iwe unoziva kunyora nhetembo.
  Sashka akazununguka ndokupindura:
  - Kwete chaizvo, asi ndinogona kuimba rwiyo nemumwe mudetembi. Kunyanya Oleg Rybachenko!
  Musikana elf akagutsurira musoro, wakaita setochi reOlympic:
  - Ehe! Ndinoziva Oleg Rybachenko ndiye Munyori Mukuru uye Mudetembi wenguva dzese! Ndiye akaponesa Nyika kubva pamhanza Fuhrer, kana chero zita rake: Vovka-Kaini! Saka ndichafara kuteerera nhetembo. Nenzira , Nyika inogarwa nevanhu vari kufambira mberi nekukurumidza. Saka imba!
  Sasha Danelchuk akazvitora uye akaimba nechido chikuru:
   Ndinorangarira kupenya kupenya kwakaita chiso iko zvino,
  Ziso rakandibaya pamoyo sebadza!
  Ndakapisa munzizi dzemhepo yomoto.
  Wakangoramba wakanyarara uchipindura!
  Chorus.
  Inzwi rako rakanaka uye rakachena,
  Ndinotenda mumapopoma asingaperi emapopoma ematepi ako!
  Handidi hupenyu hunovenga pasina iwe,
  Uye zvino mwaranzi isingaperi ichandivhenekera!
    
  Iwe uri mwarikadzi werudo rusingaperi,
  Gungwa rizere nechiedza chinoshamisa!
  Cheka tyora mazaya echando,
  Handisi kuona mambakwedza pasina iwe!
  
  Chorus.
  Inzwi rako rakanaka uye rakachena,
  Ndinotenda mumapopoma asingaperi emapopoma ematepi ako!
  Handidi hupenyu hunovenga pasina iwe,
  Uye zvino mwaranzi isingaperi ichandivhenekera!
    
  
    
  Chiso chako chinopenya sezuva riri kumusoro.
  Hakuchina zvimiro zvakaisvonaka muchadenga!
  Kunzwa kwechido kunovhara sechamupupuri,
  Kuva newe nekusingaperi mufaro!
    
  Marwadzo emweya wangu ari kuvhuvhuta semhepo.
  Uye moto uri muchipfuva changu unopfuta zvisina tsitsi!
  Ndinokuda, iwe unotarisa kuzvikudza,
  Ice kuita zvidimbu zvinopwanya moyo wako!
    
  Pakati pezviedza mugungwa risingaperi rine nyeredzi ,
  Iwe neni takabhururuka mudenga semakondo!
  Uye miromo yako ichapenya nematombo erubhi,
  Vakataura chimwe chinhu zvinyoro uye neshungu!
  . CHITSAUKO Nha.
  Atova June. KuChina kunopisa. Germany yaHitler inoramba ichizvigadzirira. Uye Oleg Rybachenko ari kuita chinhu chake chaanoda: kunyora zvinyorwa, izvo zvinonakidza zvikuru.
  Hondo pakati peUSSR neTatu Reich nemubatanidzwa wese wenyika dzakabatana kurwisa Russia yakaenderera mberi kwegore rechitatu. Chikunguru 1943, kuri kupisa, uye vaNazi vari kuedza kupfuura Moscow, vachiparadzira kumberi kwavo kwakafara nekufara. Uye mauto avo akaita setende resikwidi. Kune akawanda uye akawanda matangi matsva muhondo: "Tigers", "Panthers", "Shumba", uye "Churchill" uye "Shermans". Pamatangi eAllied, Churchill ndiyo inonyanya kufarirwa nekuda kwekudzivirirwa kwayo kwakanyanya. Iyo yakazara 152mm yekumberi nhumbi dzokurwa, uye 95mm padivi kudzivirira. Uye iyi tangi yeChurchill inomhanya yakananga kunzvimbo dzeSoviet - senge chura pane cramp.
  Zvakanaka, "Tiger" iri nyore haina kushata zvachose. Inoshandawo senge tangi yekuburitsa. Uye inorova nokurova, sohunde yenzou.
  Gulliver anorwa nehasha. Hondo dzine ropa zvikuru. Uye vakomana mapiyona vanorwa nerukudzo. Uye zviri pachena kuti haugone kumisa vakomana zviri nyore.
  Dzinotiza kuputika kwegoko, zvekuti zvitsitsinho zvadzo chete, zvakatenderedzwa zvinopenya. Ava ndivo vakomana nevasikana varipano. Mapiyona aya madiki uye anokanda mapasuru anoputika epamba.
  Uye vanoshandisawo zvipfuramabwe nezvipfuramabwe zvavanogadzira nemaoko avo muhondo. Uye zvinotaridzika chaizvo. Uyezve, munhu anogona kuzvitaura nenzira inotonhorera uye inokakavara.
  Uye zvakare musikana weKomsomol muhondo. Uye kazhinji vanorwa vasina shangu uye vakapfeka bikini chete. Izvo, zvisinei, zvakanyanya nyore uye zvakasununguka muzhizha.
  Chaizvoizvo, nei vasikana vachida shangu? Anongopinda munzira. Uyezve, bhutsu dzetarpaulin dzinokuvadza tsoka dzako. Kana kuti kwete, kwete kunyange makumbo, asi makumbo, ayo akanaka kwazvo kana asina shangu.
  Uye vakomana vakapfeka zvikabudura vakanaka futi. Pashure pezvose, pazera duku, mapiyona - asingapfuuri gumi nemana - ane makumbo nevana vasati vasina vhudzi, vakachena, vakatsetseka, uye vanotaridzika zvakanaka uye zvinofadza muziso. Hazvina kufanana kana vechidiki vachikura uye ganda pamakumbo avo rinova rakafukidzwa nevhudzi, izvo zvisingafadzi uye zvakashata. Apa ndinofunga munhu wese achabvuma. Uye iyo pwere pachayo yakanaka.
  Gulliver akagamuchira chipo chekuramba ari mwana zvachose, uye sezviri pachena anochida chaizvo. Zvakanaka kumhanya-famba nekabudura uye uchipuruzira uchitenderedza netsoka dzisina kupfeka, diki, dzemwana, dzakatsvuka. Ndinofanira kutaura kuti izvi zvakanakisa.
  Mukomana, aimbova mufambi, anoimba:
  Vanomhanya nenzira yakaminama.
  Vakomana tsoka dzakashama...
  Ndaneta nekukama mombe
  Ndinoda kukwevera mufaro wangu!
  ndichasungira bhiza pahuro;
  Uye rombo rakandimirira!
  Heano mapiyona anomhanya-mhanya achipfachuka netsoka dzawo dzakashama, dzemwana. Uye matemba akanga achiputika kumativi ose uye pasi rakanga richizunguzika. Uye zvese zvinoitika mu hyper style.
  Hazvina kunyanya kugadzikana kurwa mukupisa. Kunyanya mutangi hombe seShumba.
  Munhoroondo chaiyo, muchina uyu wakaramba uri padanho rekudhirowa. Kana tangi reShumba rakagadzirwa, raingova mumuenzaniso wemapuranga. Kutaura zvazviri, muchina uyu waisagona kushandura mafambiro ehondo. Uyezve, pfuti yayo ye105-mm 70EL ine dhiramu refu yaive neimwe nzira yakaipisisa kupfuura yeTiger 88-mm 71EL. Kunyanya, yaive nechiyero chemoto shanu kutenderera paminiti, kupesana nesere kune Tiger, uye nekuda kwehukuru hwakakura, hongu, diki diki remagoko. Chakanakira ndechekuti iyo yakakura caliber yakapa simba rakasimba rinoputika, pamwe nekuparadzwa kukuru kana paine kurova uye kupinda kwezvombo. Panyaya iyi, semuenzaniso, Panther mabhomba e75 mm pa70 EL aive asina simba. Uye kana iwe ukatora itsva 75-millimeter Panther cannon mu 100EL, zvino inotonyanya kuipa maererano nepamusoro-inoputika kukanganisa, kunyange iri kunyanya kubaya zvombo.
  Vashandi naLady Mercedes vakangoedza kuedza "Panther" -2, nepfuti yedhiramu refu, asi yakafanana 75-mm caliber.
  Tangi itsva yeGermany yakanga ine nhumbi dzokurwa dzepamberi dzemamirimita zana pakona, mativi emamirimita makumi matanhatu ane materu, pamberi pe turret yemamirimita 120 nejasi re 150, uye mativi zvakare ane makumi matanhatu emamirimita. Ndiko kuti, tangi yakave yakachengetedzwa zviri nani. Asi huremu hwemotokari hwakawedzerawo kusvika pamatani makumi mashanu nematatu. Asi injini ichiri yekare pa700 horsepower. Uye izvi zvinogadzira matambudziko. Zvisinei, "Tiger" -2 ine injini imwechete inorema matani makumi matanhatu nemasere, asi inoramba ichityaira uye inoenderera mberi nekurwisa.
  Mercedes aive akapfeka bhurugwa chete, mazamu ake akazara mazamhu matsvuku aive pachena.
  Motokari inotyaira uye inovavarira. Iyo Panther-2's barrel yakarebesa. Uye izvi zvinogadzira matambudziko.
  Musikana ane ruby nipples anochema chimwe chinhu. Hazvinyatso nzwisisika nenzira. Uye neimwe nzira haungamunzwisise.
  Uye zvino matangi eSoviet T-34 ari kuoneka mberi. Zvimwe zvacho, nenzira, zvakagadzirwa nematanda. Zvinoshanda nenzira yazvo. Tangi inova yakareruka uye yakachipa kugadzira. Asi zvakangofanana, Tigers uye Panthers uye Shumba T-34 inonyanya kupinda. Saka waisirei nhumbi dzokurwa nadzo pairi? Asi tangi yakareruka inofamba nekukurumidza. Uye nekuda kwekumhanya zvakanyanya kuoma kurova. Uyezve, iyo T-34-76 ine diki asi inofambiswa turret.
  Asi zvechokwadi, matangi eGermany anopisa kubva kure. Uye iyo Panther-2 pfuti inobvumidza iwe kutumira mabhomba kure kure. Asi mubvunzo ndewokuti, uchapinda here? Mushure mezvose, edza kurova tangi diki, nimble torova?
  Asi musikana weMercedes ane mazamu ake asina kupfeka anopfura nekudzvanya mabhatani nemazamu ake matsvuku ezamu. Uye inorova chaizvo, nemazvo chaizvo. Uye mota dzeSoviet dzinorasikirwa neturret yavo. Izvo zvisingabatsiri tangi yehuni ndeyokuti kunyange pfuti yakakura-caliber inogona kugogodza kunze. Zvakanaka, iri zvakare dambudziko.
  Uye vasikana veGerman vanotungamira uye vanotsika. Vakabata piona scout. Kutanga, mukomana ane makore angangoita gumi nevaviri akaveurwa musoro wake. Vakabva vatanga kudonhedza mvura inotonhora panhongonya yemusoro, ichidonha nedonhwe. Uye donhwe nedonhwe rakawira pamusoro wemwana wakaveurwa. Uye tsoka dzisina shangu dzemukomana piyona dzakamanikidzwa mumatanda uye moto wakabatidzwa pasi padzo. Akaitora achibva apisa. Uye mukomana achazhamba nemarwadzo asingatsungiririki. Uye vasikana vanoseka uye vanowana mufaro mukuru.
  Uye zvakanaka sei kutambudza mukomana. Mutore uye utyore zvigunwe zvake, kutanga nemunwe muduku. Uye ndinofanira kutaura kuti izvi zvakanaka kwazvo. Uye mukomana anodzipwa chaizvoizvo nokurwadziwa, uye chiso chake chinyoro chinoshanduka chishava nokutambura.
  Zvakanaka sei kutambudza. Munhu achazviwana, achapisa mumoto semhungu, mapiyona achatambudza vasikana, hapana nzvimbo yake paNyika.
  Zvakanaka, hongu, kutambudzwa kwakaoma kwakamirira magamba emwana.
  Somuenzaniso, mumwe musikana akatakurwa asina shangu pamusoro pemarasha anopisa. Tsoka dzake dzakanga dzisina mbereko dzakatsva zvikuru. Uye munhuwi wacho waiita sewaigocha gwayana. Uye vaNazi vainanzva miromo yavo kubva mukunhuwa uku. Zvairatidza kutonhorera.
  Uye zvinonaka zvakadii zvaivepo. Musikana uyu akazomanikidzwa kupinda mugate remvura yaivira. Uye saka yakanga ichiri mhenyu uye yakabikwa mumvura inopisa. Vakabva vacheka mbatatisi, makarotsi uye seasonings mucauldron. Vakaita rudzi urwu rwemuto, uye boka rose reNazi vakaudya. Uye musikana piyona akabikwa ari mupenyu uye akadyiwa akadaro. Uye makumbo ake ainakidza kana abikwa. Uye vaFascist vakadya chiropa. Uye vainanzva miromo yavo. Kwaitova kunakirwa chaiko.
  Uye chii chimwe chisina kudya nevaNazi? VaNazi vakaturika mumwe mukomana nemutsipa kubva pawaya ndokuisa tsoka dzake dzisina chinhu pachidimbu cheaizi. Paive nechando chakadaro uye mutsipa wemwana waidhonzwa uchiwedzerwa newaya. Zvino mwana wacho akanga akazarirwa chaizvo. Mukomana akanga achidzipwa achifira mumhino zvishoma nezvishoma.
  Asi zvakanga zvakaoma uye zvine utsinye. Uye vaNazi, vose vari vaviri vasikana navakomana, vakatarira pakurwadziwa kunononoka kwapiona. Chiso chemukomana uyu chakashanduka kuita cheblue, ndokuzorasa tsoka dzake dzakashama.
  Mumwe mwana akarohwa nezvitsitsinho zverabha pazvitsitsinho zvake. Uye izvi zvakare zvinorwadza, uye zvese pamusoro pazvo zvinosetsa kune mafashist. Piyona muduku, zvisinei, haana kuzununguka, kana kuti panzvimbo pacho haana kuchema, kunyange zvazvo apo vakarova zvitsitsinho zvake nezvigure zverabha, zvairwadza zvikuru. Uyezve, mukomana akaitora uye akaimba:
  Chii chinorehwa napiyona wezviroto,
  Famba mberi wakananga kucommunism...
  Hukuru hwezvishuwo zvepwere.
  Enda rwendo rusingaperi!
  
  Isu tiri vana veNyika yaBaba yakanaka,
  Uye Lenin akavhenekera nzira dzedu ...
  Kunyange zvazvo nyika ino ine ngozi,
  Vakatikurudzira kumabasa makuru!
  
  Tinoenda kuminda kunoshanda,
  Mashizha ehuswa anokwenya pasi...
  Sei vakomana vedu vachida bots?
  Iyo bugler inoridza pabutiro!
  
  Zvakanaka sei munyika yeSoviet,
  Daisies, maruva emvura, diamondi ...
  Tinofamba pamwe chete seboka,
  Tinorova mabhunu mumaziso!
  
  Kana tichida kukama mombe,
  Uye cheka uswa nejeko...
  Uye Stalin naLenin vaviri vavo,
  Ndichachengeta moto mumoyo mangu!
  
  Muzita reSoviet Fatherland,
  Tagadzirira kutevera gejo...
  Hatina shangu muhasha dzevana.
  Ngatirove vakuru vangangoita makore makumi maviri!
  
  Heino simba raHitler riri kuuya,
  Boka rakaipa riri kupinda...
  Uye fascism iri kurwisa gehena Kaini,
  Uye dutu guru rechando riri kuvhuvhuta!
  
  Asi isu mapiyona hatizozununguki,
  Isu tinoziva zvikuru USSR ...
  Ngatikande girinedhi netsoka yedu isina chinhu,
  Ngatiratidze ushingi nemuenzaniso!
  
  Tinoda Nyika yaBaba vedu,
  Ari kupi Stalin's ideal yerudo...
  Uye hakuchina vasikana vedu vakanaka,
  Ndosaka mudetembi akanyora!
  
  Ngakuve nemureza wecommunism,
  Kuvhenekera pamusoro peNyika yedu ...
  Hatifanire kuwira pasi pejoko refascism,
  Kupasa bvunzo neA!
  
  Mapiyona akarwa pedyo neMoscow,
  Apo Hitler akaipa anokwira nemhomho...
  Asi isu tiri vezera vanodada,
  Mukomana nemusikana ngaave asina shangu!
  
  Zvakanaka, isu tiri varwi hofori,
  Saka unofanira kuziva kurwa...
  Kubatana nekusingaperi neNyika Yebaba,
  Ziva bere reRussia rine hasha!
  
  Muchando, vakomana, vasikana,
  Seshiri dzinomhanya dzisina shangu...
  Vanopfura nepfuti yemuchina,
  Uye vanokubata nelasso, nechisimba!
  
  Mukomana akakotama pamepu,
  Uye tayi inopfuta semurazvo wemoto...
  Iye akachenjera strategist - kunyange akawandisa,
  Uye simba remweya ndiro monolithic!
  
  Apa musikana akatora grenade,
  Kuverevedza sekatsi muchando...
  Iyo fascist inowana kuuya kwake
  Uye bara rinorova muvengi achimhanya!
  
  Zvakanaka, isu tiri vana vakanaka,
  Tiri kupfura vavengi vedu sechimvuramabwe...
  Iyo chando yakasimba kwazvo - isina shangu,
  Pasinei nechando, unoziva!
  
  Zvakanaka, chii chinonzi damba kumukomana?
  Anovakanda kuti vapfuure...
  Uye Fuhrer achafanira kubhadhara,
  Usabvisa kuchema kubva kune chikara!
  
  Hoyo musikana ari kupfura bazooka,
  Uye akarova chitsitsinho che wedge ...
  Maoko ake ane hunyanzvi
  Anorwa saSatani!
  
  Hongu, Hitler achava benzi,
  Ndakamhanyira pachibhakera chakasimba...
  Mushure mezvose, nechikwata chedu chesimbi,
  Zvechokwadi achaiwana mune nickel!
  
  Isu tiri mapiyona chete vana vekunze,
  Chokwadi, dhimoni remusango riri kuvira mukati mangu...
  Uye Fuhrer achapindura nokuda kwechisimba,
  Tine munondo unopinza nenhovo!
  
  Asi muvengi anopa mhinduro,
  Anotonhora muchando kunyangwe ari mubhutsu...
  Uye hatina shangu muchando nemuzhizha;
  Uye tinoona uto raHitler mumabhokisi!
  
  Vakaratidza simba rakadai pakurwa.
  Kuti nyangwe satan wacho arikudedera...
  Vakomana vachabvarura ngwena muhondo.
  Nyika yedu ine simba kwazvo!
  
  Hapana anoziva kuti ndiani angatiparadza.
  Chenjera mukomana, chikara chinopamba...
  Takamurova kumeso zvakanyanya pedyo neMoscow,
  Uye ipapo Stalingrad akamirira!
  
  Apa mapiyona akaridza chipfuramabwe.
  Vakanyatsopfura Tiger iyi inotyisa ...
  Uye zvitsitsinho zvangu zvakapenya muchando,
  Hapana nguva yemitambo isina basa!
  
  Vana ava varwi kubva pakuzvarwa,
  Kugona kuratidza kirasi yepamusoro...
  Uye izwi diki remusikana riri kurira,
  Ko kana mbavha ingatyei?
  
  Vasikana vane nyeredzi mumoyo yavo,
  Vanoziva kuti bonde rakanaka...
  Hazvina kunonoka kuenda kunorwa,
  Muvengi anonyengera ngaapwanye!
  
  MaNazi anotova nemaorcs,
  Pakati pevanobatana, nditende ...
  Asi izwi remapiyona rakajeka,
  Achavhura musuwo kune ane mbiri elves!
  
  Uye iwe unoziva mauto edu haazozununguki,
  Vacharatidza kirasi huru ...
  Apa vaizununguswa nemhepo, ndinoona miti yemupaini,
  Gunguwo rakapfurwa muziso chaimo!
  
  Takarwa neushingi paStalingrad,
  Hongu, mapiyona aLenin vanakomana...
  Vana vasina shangu vanofamba chinyararire,
  Kubva kuWhite Rus 'kusvika kuKolyma!
  
  Uye Stalin ndiye mutungamiri wechitarisiko chikuru,
  Iye zvakare muurayi ane hasha kune maGerman ...
  nyoka iyi yakashata ngaiparare.
  Kuchema kwemwana kunovava hakutimutse!
  
  Iyo inotyisa arc paKursk yakakotama,
  "Panther" tangi inomhanya kunge gava...
  Asi vechidiki vachava nesu mapiyona,
  Vasikana vakanaka chose!
  
  Saka ngatisakanda mapfumo pasi, mapiyona, kuna Tigers,
  Ferdinand ane simba anomhanyira kuhondo ...
  Mukomana ari kuumba, tinoona mbira,
  Uye muchina wacho unoremerwa zvine hungwaru!
  
  Zvakanaka, murume akashinga akakanda grenade,
  Akarova gonye nehasha...
  Heuno musikana ari kupeta mabraids ake,
  Mabhomba nenapalm hazvitityisi!
  
  Hondo ikozvino iri kuenderera paDnieper,
  Uye ropa rakawanda rinodeurwa - kurwa kwakaomarara ...
  Ndichakumbira Motherland ruregerero,
  Kana ndisina hutano muhondo!
  
  Kune piyona hapana utera hweshoko.
  Ndiye murwi mukuru, murwi...
  Hazvingakundi jaya, kuziva kuchembera,
  Vasikana vachagara vachitaridzika kutsva!
  
  Zvakanaka, misoro yevasikana yakadonha,
  Hongu, mukomana akadonha, achitora bara...
  Asi zivai kuti mweya haufi - haungaparari.
  Stalin pachake akapa odha mushure mekufa!
  
  Isu tinotenda kuti sainzi ine masimba ese,
  Vose vakafa vachamuka kuti vawane mibairo...
  Uye rufu haruna simba kune mapiyona,
  Ngatitorei pfuti yemuchina tiende nayo kunyika yeparadhiso!
  
  Rega chadenga chive mucommunism,
  Ndeipi nzira inopenya uye inoyera...
  Havana kurega upenyu hwavo nokuda kwokukunda.
  Uye isu hatizofuratira nzira yeSoviet!
  
  MuBerlin mapiyona ari kufora,
  Nyemwerero, ruzha rweochestra nemaruva...
  Uye vana vanodhirowa mureza mutsvuku nezuva,
  Chiroto chikuru, chinopenya zvakanyanya!
  Hungu, iyi ndiyo nzira iyo piyona akabatirira nayo, kunyange zvazvo zvitsitsinho zvake zvisina kupfeka zvakanga zvakakangwa netochi, uye maelectrode akabatanidzwa kunhengo dzake dzokubereka nadzo uye magetsi akaiswa. VaNazi, kutaura chokwadi, vakashora. Pakupedzisira, piyona wacho akazorodzwa nerubatsiro rwezvinopisa gasi uye akakangwa zvakakwana. Saka yakave yakasviba, nyama yemwana ine crust, iyo yakatemwa kuita kebabs. Pashure pacho vaNazi vakaidya nokudisa uye nomufaro mukuru. Uye zvechokwadi vakaisuka newaini. Uye vakaimba nziyo dzavo.
  Aya ndiwo madyiro avakaita piyona uyuwo.
  Asi pakanga pane kumwe kutambudzwa. Saka vakatora mumwe mukomana aiva piyona ndokumuisa pasi peguyo. Badza rakadzikira zvishoma nezvishoma mvura ndokudonha. Uye painodonhedza, chipande chinobva chanyura. Uyezve, vaNazi havana kucheka musoro. Uye kutanga, guillotine blade yakacheka zvishoma nezvishoma ruoko rworuboshwe rwomukomana. Ipapo ruoko rworudyi. Zvino mwana akasungwa akazhamba nekurwadziwa nekupisa uye kubuda ropa. Uye maoko ose emukomana akagurwa nebadza raidzika zvishoma nezvishoma. Zvino vaNazi vakatanga kugura makumbo avo. Uye blade yakadzika zvishoma nezvishoma ndokucheka bhonzo. Uye mvura yakaramba ichidonha. Mukomana akapera mweya kubva mukurasikirwa neropa uye kuvhunduka kunorwadza.
  Zvakanaka, maFascists aive nehutsinye pano, uye zvavasina kuita.
  Mumwe musikana weKomsomol akakururwa asina kupfeka, akasungirirwa padanda ndokudzikiswa zvishoma nezvishoma mu sulfuric acid. Musikana ndokusungirira uremu patsoka dzake. Uye musikana akanyura zvishoma nezvishoma. Uye akanga ari mukurwadziwa kukuru uye akanga achizhamba nokuda kwokutambura, asi haana kurega zvakavanzika zvake.
  Uyezve, musikana weKomsomol akatora uye akaimba:
   Isu takashinga, vasikana vakanaka,
  Kugona kurwa sechamupupuri...
  Uye izwi rerunako rakajeka kwazvo,
  Dzimwe nguva napalm inonaya kubva kudenga!
  
  Takafamba nechikepe mune pirate brigantine,
  Tine akashinga Pavel-Captain...
  Hatidi kurarama munyika ino inosuruvarisa,
  Imo mune chamupupuri cherufu chinotyisa!
  
  Vasikana havadi kunyepa pasi pevanhu vakaipa,
  Vakagadzirira kukunda ma orcs ...
  vacharwa navavengi vavo nokushingaira;
  Nyora izvi pasi mubhuku rako!
  
  Uye nditende, ivo havana zvipingamupinyi,
  Vanokwanisa kukunda maKrauts...
  Mibayiro inotyisa yakatimirira,
  Kuti uwane shanu dzinoenderana!
  
  Uye isu tiri vakashinga kwazvo Pirates,
  Ticharwa sedutu rine hasha...
  Kana zvichidikanwa, tinodzvara mibhedha,
  Muvengi apwanywa nesimba guru!
  
  Ngarava yedu haipindike
  Inofamba nemafungu sechapungu...
  Uye chero bhizinesi riripo kwatiri,
  Muvengi achapwanywa zvakaipisisa!
  
  Hatizozviratidze muhondo, ndinoziva utera,
  Mushure mezvose, kune vasikana pane sarudzo shoma ...
  Ini handina basa nemhando dzakasiyana dzekuneta,
  Tichakweverwa kunyika itsva, chiso ichi!
  
  Uye hapana achapinza vasikana,
  Tinokwanisa kukunda muvengi...
  Kunyange zvazvo makore ari kuputika zvinotyisa,
  Uye kune dutu rinotyisa rechando mudenga!
  
  Zvakanaka, isu vasikana tinotonhorera,
  Chokwadi tichakunda Universe...
  Judhasi akaipa achatiza.
  Uye nditende, nyika yose iri shure kwedu!
  
  Mugungwa napasi pemvura;
  Tinorwa hondo ine mbiri kwese kwese...
  Sezvakaita mumubatanidzwa, vakadzi naSatani,
  Nokusingaperi Baba, tinemi!
  
  Iko hakuna tsitsi kune vavengi, iwe unoziva, hakuzovipo
  Mushure mezvose, ndosaka musikana ari pirate yakaipa ...
  Isu tiri vatongi vakuru veNyika yaBaba,
  Ngatiunganidzei dashing machine pfuti!
  
  Mwari achakomborera vasikana nekorona,
  Mumwe nemumwe achapihwa order nemenduru...
  Kanzwi kadiki ketsvarakadenga kanodaidza,
  Uye zvechokwadi vanomanikidza mambo!
  
  Izvi ndizvo zvinochekwa nevarwi.
  Senge pfuti yemuchina yenzvimbo dzakaipa ...
  Uye ndivo vanounza chiedza chemaziso.
  Ngazvive pasina chero zvisina maturo zvisingakoshi!
  
  Chiso chemusikana chinopenya nekunyemwerera,
  Uye miromo inopenya nemaparera...
  Tinofanira kuona zvakawanda,
  Uku ndiko kunaka kwedu!
  
  Hatizopindi chero magedhi;
  Ngatingopei muvengi chamupupuri...
  Musikana wacho anofinhwa nechikonzero chakati
  Uye inokwanisa kubata vavengi vese!
  
  Vasikana vanorwisa zvine hungwaru
  Uye maziso anopenya nemheni...
  Sei, nokuti vane godo,
  Zviso zvevasikana zvazara misodzi!
  
  Chamupupuri chipi chaticharwira?
  Ipapo fungu idzva rerufu rinomhanya ...
  Sei vavengi vevasikana vakanyarara kudaro?
  Chii chawakapiwa naMorgan mukobvu?
  
  Uye moto wazara nemoto zvino,
  Chamupupuri chemoto chichatsvaira...
  Hakusi pasina kuti takakunda ma orcs,
  Chinoonekwa nemuvengi chinyararire!
  
  Apa ngirozi huru iri kuridza hwamanda inotyisa.
  Ari kuvhiringa misoro yemunhu wese...
  Hazvina kunonoka kuhwina,
  Mhepo inogona kuonekwa ichifambisa mashizha!
  
  Zvakanaka, ndiani achaita hasha pano riini?
  Ndiani ane chibhakera chikuru?
  Usatyaire neMalyuta emanyepo,
  Imbongoro chaiyo!
  
  brigantine yedu mukubwinya zvakare,
  Kucheka nemumhepo ine dutu...
  Isu vasikana takabatana nehasha
  Ndichabvarura Morgana kuita zvidimbu!
  
  Ndosaka tichimhanyira kuhondo zvakanyanya,
  Mariri ticharatidza dutu remhepo ...
  Black Rogers akakwira kumusoro kweshure,
  Taratidza chipo chako chikuru!
   Zvakanaka, Morgan achapinda mubhokisi, hongu.
  Achaita danda kubva aspen...
  Isu vasikana tinokunda zvachose,
  Uye isu hatiregi kugomera kukuru!
  
  Ngatitungamirire Nyika yeBaba mukukunda,
  Tichashinga kukunda ma orcs uye troll ...
  Uye tichasvika muEdheni nezvikepe,
  Ngakuve nepasi rose pasi pedu!
  . CHITSAUKO Nha.
  Yatova Nyamavhuvhu 1943. Uye vaNazi vakakwanisa kuita zvimwe
  Rombo rakanaka. VaNazi vakatora Kashira, ndokupfuura Kryukovo nedzimwe nzvimbo dzekuchamhembe. Nekuda kweizvozvo, Moscow yakazviwana iri mudenderedzwa rekushanda, uye mutsipa wekoridho wakaderedzwa kusvika pasi pemakiromita zana. Mubatanidzwa uyu wakavewo nebudiriro mune mamwe mativi. Vazvipiri veJapan neAmerica vakatora Kamchatka. Turkmenistan neTajikistan dzakatorwa zvachose, uye Uzbekistan yakatozotorwa zvachose. Alma-Ata akanga akakombwawo. Ndiko kuti, mamiriro ezvinhu muUSSR akaoma zvikuru. Uye vaNazi vari kutanga kurwisa, vachiedza kukomba Moscow zvachose chero muripo. Leningrad yatove yakavharwa zvachose, asi neimwe chishamiso yakabatirira.
  Iyo Panther-2, tangi yepamberi uye ine njodzi, inoonekwa zvakanyanya uye kazhinji muhondo . "Mbeva" dzinoonekwawo. Pfuti itsva yakazvifambisa "Yagdtiger" yakaonekwawo. Yaiva nekanononi ine simba 128 mm ine dhiramu refu. Ichokwadi, chombo chacho chakanyanyisa - sezvo matangi eSoviet kazhinji ari maduku. Asi yakakura caliber zvakare ine simba rakawedzera-kuputika mhedzisiro. Saka kana ikaputika, inoputika. Uye inogogodza zvachose mota dzeSoviet. Asi chokwadi pfuti yemamilimita makumi masere iri nani.
  MaGermany ane chimwe chinhu chine simba. Kunyanya, iyo Sturmtiger ine 380-mm rocket launcher. Uye chombo ichi chinorova zvakanyanya uye zvine hukasha.
  Kunyange zvakadaro, Red Army inorwa zvakasindimara. Uye pamberi payo pane mapiyona magamba. Ndiani asiri kuzokanda mapfumo pasi. Uye kunyangwe maFascists ari kuchamhembe akatotenderedza Arkhangelsk, guta riri kuzvidzivirira zvakanyanya.
  Vana mapiyona vanokanda mapakeji anoputika uye mamwe marudzi ezvombo kumuvengi nezvigunwe zvavo zvisina zvigunwe. Uye vanopfura kubva pazvipfuramabwe zvakagadzirirwa kumba. Uye pamwe chete navo, hongu, ndiye mukomana wekupedzisira Guliver pachake. Zvinoratidza hushingi hukuru. Uye tsoka dzake dzakashama dzinokanda pizi nezvinoputika zvekumba zvakagadzirwa nemarasha nesawdust. Uye aya mafascist nemasoja emubatanidzwa ari kurohwa nerima. Uye zvechokwadi mapiyona anoimba, uye anoimba zvakanaka:
   mwana kunoshamisa nenzira kwayo,
  Unogona kumhanya mumunda usina shangu...
  Kunyangwe zviine njodzi kumukomana,
  Munhu anodheerera anogona kubatwa nechisimba!
  
  Asi mukomana akaita sei muhuduku husingagumi,
  Kana iwe usingakure zvakare mune zvipfupi ...
  Mumwe mutorwa akaoneka munharaunda
  Uye akatengesa murume wacho nedhenari rendarira!
  
  Hazvina kunaka, nditende,
  Kuve mwana nekusingaperi mune zvipfupi ...
  Kunyangwe moyo wako uchange uine hutano,
  Asi mukuru wejeri achakurova zvakasimba!
  
  Mushure mezvose, hausi mupata weparadhiso wakamirira iwe,
  Muridzi haasi Ishe, Kristu mutsvene...
  Kwete, hakuna chinhu chakadai sehafu yenyika,
  Paunongosimuka kuenda kunyeredzi!
  
  Mukomana, vanokuita kuti ushande saizvozvo,
  Kuti nenzira yokufananidzira vanomwe vachadzingwa gare gare...
  Uye havana Mugovera pano,
  Vachakupisa nemvura inovira!
  
  Vakomana vakanyatsovakunda,
  Pashure pezvose, munyika itsva mune matambudziko akawanda ...
  Muviri wemukomana wairwadza nekuneta.
  Muranda, ndiye, uye haasi changamire anodada!
  
  Saka mudiwa asina shangu mukomana,
  Shanda nesimba sezvaunofanirwa...
  Svetukira mumunda sebhuru rinopisa,
  Uye usambove murwi!
  
  Kune vakadzi vakanaka
  Asi havadi vakomana kana vana...
  Nenzira yavo, vakomana vanofara,
  Musatenda moyo yenyu vanhu!
  
  Titendei, huranda hahutikunde,
  Uye shamhu yakaipa yemuvengi haizotsemuki ...
  Vana vanotenda kuti vachavaka humambo hwavo,
  Chamupupuri chine chando chinopenya!
  
  Isu tiri vana, ndinotenda kuti tese tichamuka munguva pfupi,
  Tichakunda vatorwa, vanopenga...
  Kaini ane hasha achaiisa panyanga.
  Uye ngatirove chipembenene netsvimbo!
  
  Usazvitenda, vanhu havazove vasina simba,
  Tichaita paradhiso chaiyo munguva pfupi ...
  Mukomana, tichava vatongi vedu,
  Zvikasadaro napalm ichanaya kubva kudenga!
  
  Scumbags anoba zvakawanda,
  Ndosaka vana vari muhurombo...
  Tichatora nzira yakafara
  Kuti vanhu kwose kwose vafare!
  
  Zvakanaka, tsoka dzangu dzisina mwana,
  Vanofamba pamusoro pematombo anopinza mumakomo...
  Zvisinei, kufamba munzira,
  Tichaunza mutorwa pasi pedemo!
  
  Tichakwanisa kuhwina zvipo,
  Kunda vatorwa vanobva muchadenga...
  Uye mwoyo yevakomana inorova nekukurumidza,
  Muvhimi achakurumidza kushanduka kuita mhuka!
  
  Kana tichifanira kukunda mauto,
  Nditendei, isu hatigone kudzoka ...
  Pachave nemamiriyoni evana shure kwedu,
  Nerombo rakanaka tichave munzira!
  
  Ngatipwanye mapete nechitsitsinho chedu chisina chinhu,
  Kwatiri, uyu hausi muganhu zvachose...
  Hatitambe kuhwanda nenhamo iyi,
  Simudza falcon yako, yevana vedu yasimuka!
  
  Hongu, hazvipiwi pasina, ziva kukunda;
  Yave nguva yekudzikisa horde kubva muchadenga ...
  Handizvo zvakaitwa nasekuru vedu,
  Kuti mukomana aigona kurohwa nevatorwa!
  
  Ngatigadzire humambo hwakadai
  Muchava nerugare nenyasha...
  Vari kutungamira musikana asina shangu kunourayiwa,
  Asi isu tinogona kurova muurayi kumeso!
  
  Kwete, hatigone kutyora, nditende,
  Wakasimba sei mweya wevakomana...
  Kunyangwe miviri yedu ingori vana,
  Asi ndinogona kupwanya kunyange vanhu vakuru vaviri!
  
  Ichauya, ndinotenda mufaro uri muchadenga,
  Nekuti Mwari Wemasimbaose anesu...
  Mamiriro okunze akaipa achaparara,
  Dhiyabhorosi achatyora nyanga yake refu yesimbi!
  
  Mukomana achabva awana rusununguko,
  Uye titanium ichava simba remhasuru ...
  Yave nguva yekugumisa benzi rekutenderera kutamba,
  Bhurukira kure kure segondo rokudenga!
  Aya ndiwo kuimba kwaaiita mapiyona aya. Uye yakanaka kwazvo. Uye yakanakira vana vasina shangu uye mune zvikabudura.
  Asi mamiriro ezvinhu kumberi akaoma. Uye vaNazi vari kumanikidza. Semuenzaniso, iyo TA-152 yakaonekwa. Parizvino chete seyekuyedza kurwisa ndege. Asi nhumbi dzake dzokurwa nadzo nezvombo nhanhatu dzemhepo, uye kunyanya hunhu hwayo hwekubhururuka haugone kurumbidzwa. Uye motokari iyi zvakare inotyairwa nevasikana.
  Uye vanopfura kubva kwavari sepfuti. Vanodurura zvakakora kwazvo. Uye kunewo kumanikidzika pamiganhu.
  Izvo zvakare hazvina kugadzikana kumashure. Vanka, mukomana wemakore gumi nemaviri, akasungwa. Vanoisa mahandcuffs evana chaiwo pamaoko emwana ndokuisa mufoni. Vakabva vandiendesa kujeri. Mudiki Leninist akatya zvikuru. Saka vakamuisa mutorongo. Kudhipatimendi rakakosha revana. Ikoko, paakasvika, akatanga kuveurwa mhanza. Mumwe mukomana akapfeka zvikabudura uye yunifomu yetorongo ane nhamba, uyewo anenge ane mhanza chose chose, ane boka bedzi reboka remachira akareruka rakanamira kunze, akacheka piyona muduku nekamucheka. Uyezve, zvakaitwa nemaoko, uye muchina wacho wakanga wakapusa uye wakadhonza bvudzi zvinorwadza.
  Vanka akazvitarisa mugirazi. Musoro wake wakaita mudiki uye matama akakora. Chiso chemwana muchimiro chakachekwa chawana hunhu hwematsotsi.
  Izvi zvakateverwa nekutora mifananidzo muprofile, yakazara-chiso, hafu-divi, uye kubva kumashure.
  Ipapo mumwe mukadzi ane makore angangoita makumi matatu akapfeka yunifomu akati achinyemwerera:
  - Zvino ngatitambe piyano!
  Uye akatanga kutora zvigunwe zvevana vaVanka zvitete mumakumbo ake egurovhosi ndokuzvinyika mupende yakasviba. Uye wozoisiya pabepa jena. Saka zvigunwe zvose mumwe nomumwe, uye muchanza zvachose. Kunyange zvazvo zvisina kurwadza, mukomana wacho akanzwa kunyara kukuru, zvose izvi zvaitaura kuti akanga ari musungwa uye musungwa.
  Ipapo mukadzi akarayira kuti asimudze tsoka dzake ndokutanga kushandisa roller patsoka dzomwana. Sezvo vasungwa vaduku vachifamba vasina shangu kubva kuchando kusvika kune chando munzvimbo dzevana, vanotorawo madhinda etsoka dzevakomana. Mushure mezvose, vanosiya tsoka netsoka dzavo dzisina chinhu.
  Akazora makumbo aVanka asina kupfeka neroller, mukadzi wacho akasiya zvinyorwa pabepa jena. Netsoka dzose, nechigunwe chimwe nechimwe chakabereka zvakasiyana.
  Vakabva vatanga kuyera Vanka vasina kusimira. Vakandimisa pamadziro ndokutarisa kureba kweruoko rwangu, kureba, vakandiyera, uye vakayera kurema kwemusoro nedehenya rangu. Ipapo mumwe mukadzi akanga akapfeka jasi jena akatora BP yomukomana ndokuteerera chipfuva chake. Ndokubva amumanikidza kushama muromo ndokunyatsouongorora. Iwe hausi kuzonzwisisa kana uku kuri kutsvaga kana kuongororwa kwechiremba.
  Zvadaro, ndakatarisa nechigunwe mugurovhosi yerabha yakatetepa, zvishoma nezvishoma ichidonha Vaseline mu anus yemukomana. Uyezve, hakuna gamba here, uye haasi ngochani here?
  Uku kuongororwa kwakasarudzika kwevadiki kunobatanidza kutsvaga uye kuongororwa kwehutano. Nzeve nemhino dzemukomana uyu nepasi pemaoko zvakaongororwawo. Vachipedza vakatondipinza muoffice ndokundipa x-ray. Zvinhu zvose sezvazvinofanira kuva mujeri remukati reNKVD kune vana vane ngozi zvikuru.
  Mushure mezvo, Vanka akashambidzwa zvakakwana, uye kunyange murindi wechikadzi akakwesha pendi-yakasviba masosi emaoko ake uye zvanza zvemwana.
  Mushure mezvo Vanka akapiwa mapijama ane mitsetse uye slippers dzejeri. Uye vakanditungamirira nomumikoto yejeri kuenda kubazi revana.
  Mukomana akafamba akarohwa nehana uye akagumbuka. Kutaura idi, iye zvino musungwa, musungwa, uye, nenhoroondo dzose, ane ngozi zvikuru. Uye ipapo pane kamera yakamumirira.
  Sezvineiwo, Vanka akapedzisira ari mujeri rinokosha reNKVD uye paiva nevana vatatu muchitokisi, yakanga yakachena uye haina kunhuwa. Vakomana vangangoita makore gumi nematatu kana gumi nemana, uye vese vezvematongerwo enyika. Saka zvakatsvinda, kugerwa, kugezwa, uye kungwara chaiko. Vanka akauya wechina.
  Sezvo vakomana vakanga vasiri mbavha, pakanga pasina kunyoreswa. Uye zvakazara hazvina kushata kudaro mujeri rehurumende. Kunyanya, raibhurari yejeri yakapfuma, mabhuku mazhinji akatorwa kubva kuvavengi vevanhu. Uye chikafu chacho chakanga chakanaka, kunyanya tichifunga kuti munguva yehondo nyika yakanga iri pamigove. Uye makadhi evana anopa zvigadzirwa zvishoma.
  Saka mujeri chairo unotodya zviri nani pane musango. Saka vakomana vaive vakanaka, vaitamba chess nekuverenga mabhuku. Vakomana vakaburitswawo panze kuti vafambe. Ikoko vakabvisa maslippers avo emujeri, sezvineiwo yaive chirimo, ndokutamba bhora vasina shangu. Vanenge vasungwa vose vangave vana vevavengi vevanhu kana vezvematongerwe enyika. Vasungwa vasungwa vemhosva vari mune mamwe majeri.
  Saka kwaiva nerunyararo uye kwakachengeteka. Kunenge kusina basa munzvimbo inochengeterwa vanhu vasati vatongwa, kunze kwekuvaendesa kuchikoro. Kureva, inenge sanatorium. Uye Vanka akatonzwira vabereki vake tsitsi. Vanofunga kuti mukomana ari kutambura, asi chaizvoizvo anenge ava kutopora, uye shamwari itsva, dzinofadza zvikuru dzakaoneka.
  Chinhu chaingove chisingafadzi kwaiva kungogara kuchiita ruzha. Chokwadi vana vacho vakabayiwa uye vaisechwa kakawanda pazuva. Uyezve, akabvisawo hembe.
  Uyezve, vanenge vese varindi vakadzi, vazhinji vakapfeka majasi machena vanoita sevanamukoti, uye izvi zvinonyadzisa kaviri. Saka vanomanikidzwa kupfekenura, uye ipapo vanoiswa pamadziro uye vanotsvanzvadzira, vachipinda munhengo dzavo dzakavandika. Zvisinei, ichi ndicho chete chinhu chakashata zvechokwadi. Uye unogona kurarama saizvozvo. Kunyanya muzhizha, kune masero evanhu vana kana vaviri, uye zvakasununguka kugara mukati mavo, kuenda kunofamba, uye kutamba bhora kana chimwe chinhu.
  Vakakanganwa Vanka kwemavhiki maviri uye havana kumudaidza kuti vamubvunze. Asi vakazondifonera zvakadaro. Mukomana aitya kuti aizorohwa.
  Asi Vanka akabvunzurudzwa nenyanzvi yepfungwa dzechikadzi, uye akamubvunza mibvunzo yakawanda uye akamuratidza mimwe mifananidzo.
  Mukomana akafunga - chii chinopenga. Vana vanochengetwa mujeri uye havazivi zvekuita navo. Ivo vavengi vevanhu chii. Zvichakadaro, muvengi akakomberedza Moscow.
  Stalin, zvakadaro, anofarira matangi matsva. Zviripachena kuti KV yakatevedzana semuchina ndeyechinyakare. Uye pfungwa yakazvarwa kugadzira Isa. Zvinova zvinofambira mberi. Uye mapurojekiti IS-1, ane 85-mm pfuti, uye IS-2 ine 122-mm pfuti. Muchina wekupedzisira, mumusimboti, unokwanisa kurwisa mauto eGerman, uye Stalin akafarira mazviri uye akakumbira kuti iiswe mukugadzirwa kwemazhinji nekukurumidza sezvinobvira.
  Uye kurwa kuchiri kuitika. Kunyanya, vasikana veKomsomol vane tsoka dzisina makumbo varipo.
  Uye vanofarira kuburitsa mazino avo nekuimba:
  Muhukuru hweMailand inoshamisa,
  Akatsamwa muhondo nekushanda...
  Ndinotenda kuti Svondo ichauya,
  Nezve shamwari huru, pamusoro paKristu!
  Hongu , idzi ndidzo mhando dzenziyo dzinosetsa dzavainadzo. Uye vasikana vanorwa vasina shangu.
  Uye zvakare mune bikini chete, uye kazhinji mune panty chete. Asi vanozvida zvakadaro.
  Uye kana varwi vakapararira, ipapo pachava nechisimba chehasha chezvitsitsinho.
  Uye vasikana vanodawo kana vakomana vachinanzva mazamo matsvuku nerurimi. Uye zvakanaka chaizvo.
  Izvi ndizvo chaizvo zviri kuitwa naMargarita. Murume wechidiki akanaka anomutsvoda ndokumuyamwa zamu zvinofadza musikana uyu.
  Margarita akaitora ndokuimba:
  Uye ndinoda vakomana
  Ndichavabatanidza...
  Pamutsetse wesurf,
  Ndichakutungamirira...
  Doo-doo, doo!
  Musikana ndokuritora ndokupenya zvitsitsinho zvake. Akarangarira kudanana kwaakaita nevakomana vaviri panguva imwe chete. Vaive nerudo, vakanaka, uye vanyoro. Uye muviri wake wakaimba chaiko. Uye hapana rudo kana rudo. Kungorara pabonde kwekunakidzwa. Uye chinhu chikuru sei.
  Margarita akatanga kuhon'era, uye jaya rakayamwa mazamu ake ndokunanzva mazamu ake estrawberry.
  Ndakachinja varume vazhinji muhupenyu hwangu,
  Nditendei, ropa rangu rinopisa...
  Musikana ane simba guru muMargarita,
  Pamwe akazvarwa nemoto!
  Ndinoda musikana mangwanani apfuura,
  Runako runomhanya rusina shangu mudova...
  Kana tichiziva mberi, hongu,
  Ndinokwevera mukomana kumubhedha nechisimba!
  
  Nguva yemadutu yenyika yakatopera,
  Iyo yakatukwa - hondo yakaipa yatanga ...
  Simba reiyo inotonhorera Stalin harina kupera pano,
  Uye zvino musikana anoenda kuhondo ari oga!
  
  Matingwe nemaPanthers anohukura zvakanyanya pano,
  Tagamuchira simba rinoshamisa...
  Ziva kuti ndiri musikana akanaka,
  Uye timu yakasanganiswa netitanium!
  
  Iye zvino ndine mukomana mutsva ari kutenderera,
  Akanaka uye mutsvuku...
  Uye dzimwe nguva handizvitende, vana mbuya,
  Kuti munyoro achave akanaka kwazvo!
  
  Pandakasimbisa Stalin,
  Uye Josefa akatorwa nechisimba.
  Zvakanaka, ndicharova Fuhrer akaipa kumeso,
  Heino bachelorette bato chibhakera chako!
  
  Hondo yave kutovira nehasha - hutsinye huri kukurumidza,
  Ndiri musikana anokudzwa sepasi...
  Ndichaziva chokwadi ndichave nechikamu munguva pfupi,
  Ziva kuti mhuri yese ichabatsirwa!
  
  Uye musikana ane uto guru,
  Ndinomhanya ndisina shangu muuswa muhondo...
  Uye mapuranga matete pasi pezvitsitsinho zvako,
  Ndine poker yakasimba!
  
  Uku ndiko kusimba kwakaita hondo yedu,
  Musikana murwi mukuru anoziva murwi...
  Muka mangwanani mudikani.
  Uye murume anoita zvakanaka achabva pauduku hwake!
  
  Iye zvino chitubu chasvika kumba kwedu uye zvigamba zvakanyungudutswa,
  Zvitunha zvingani zvakatutirana mumakomo...
  Ndinoziva munhu wese achavigwa - kunyangwe Stalin,
  Ndiri kubata chirauro zvakasimba!
  
  Nyika yangu inokudzwa uye ine mavara,
  Mufaro waApril urikuuya...
  Handina kuomesa moyo wangu,
  Iwe unogona kutonzwa Nightingale's trill!
  
  Kune nzira yemakomo inokwira, iwe unoziva,
  Ndinofamba ndisina shangu pamatombo...
  Munguva pfupi, kubva pakutsva kwezuva, heino musikana mutema,
  Uye ndinoziva kuti ndichauya kupurazi reCossack!
  
  Kune matangi ane simba kwazvo pano,
  Iyo inotyisa "Shumba" iyo cosmic inobwinya "Tiger" ...
  Makomo makuru akarembera pano.
  Uye kune yakawanda yakasiyana yakanaka mitambo pano!
  
  Mwari akasika denga nenyeredzi, mabhora,
  Asi Lenin pachake akadanidzira - Hakuna Mwari!
  Zvitsitsinho zvemukomana wemapiyona zvakakangwa,
  Uye ipa musikana bouquet!
  
  Hedzino hondo dzeropa - nzira inopararira pano,
  Dutu guru rechando rakamuka...
  Kunyangwe chamupupuri hachityi musikana,
  Kunyangwe dzimwe nguva pane chinodiwa!
  
  Mucherechedzo wakatsvuka kwazvo,
  Komsomol banner rakatsvuka ...
  Chichava chiitiko chinotyisa
  Uye tinokwazisa maruva nemufaro!
  
  Mudikani Jesu, ndinokukwazisai,
  Kunyangwe iye asina tariro pacifist ...
  Kwandiri, ziva kuti mukadzi weLada anotapira,
  Uye muimbi iyeye ndiye mambo wevaseki vese!
  
  Ko imi vasikana musarware nekugwadamira here?
  Unoziva kuti pano pachave nenyeredzi inopenya ...
  Isu tine mukurumbira wekunyora,
  Uye chitubu chichauya zvirokwazvo!
  
  Hondo inotyisa ikozvino iri kuitika pedyo neMoscow,
  Nditendei, muvengi ane masimba asingaverengeki...
  Uye "Shumba" ine simba inozunungusa shongwe dzayo nechisimba,
  Uye zvechokwadi anotaridzika seBere!
  
  Kana Jehovha ariko hazvizivikanwi.
  Unogona kupokana nehupenzi hwehupenzi...
  Takafunga nezvetii, pamusoro pehurukuro,
  Tinogona sei kudzivisa kusava namaturo uku!
  
  Cannon yedu ine simba yatoenda kudivi,
  Inotumira hasha projectile muhondo ...
  Pane imwe nzvimbo musikana weKomsomol aive akarara kumashure,
  Mugumisiro wacho waisuruvarisa!
  
  Ndiri kukuudzai vasikana - hapana zvisina maturo,
  Berlin inofanira kutorwa pakarepo ...
  Uye kune hupenzi hwakawanda hwakasiyana pano,
  Apo muvengi akauraya varwi!
  
  Ndakaudza mukomana - ave akanaka,
  Svoda musikana pachipfuva...
  Uye isu tichasvetuka newe,
  Saka kuti muvengi akaipa haabudiriri - zorora!
  
  Tsoka dzangu dzakasvava, dzaoma.
  Vanomhanya vachiyambuka matombo semhembwe...
  Ini nemwana wangu takanga tichifamba pano pasi pemiti yemichero.
  Vaifunga kuti Lenin ndiye aiva mambo wedu mukuru!
  
  Uye ma fascists ane orcs vari kufora vachidzika nemugwagwa,
  Uye vanoda kutikunda isu vasikana...
  Ndiri kuona runako rwuri kunyura apa,
  Chikara chakaipa chichakurumidza kushanduka kuita mutambo!
  
  Sei musikana achida kuzvibata?
  Kupisa imba yekugezera inopisa kwazvo...
  Iyo tsvarakadenga inozvigeza zvinonyengerera,
  Pamwe wedzera bota pano!
  
  Silvery puddles akafukidzwa,
  Crust ine madhaimani - inotonhorera ice...
  Neimwe nzira vakomana vedu vari kuhukura zvinonzwika pano,
  Ndinotenda kuti simba rakachenjera richaputsika!
  
  Zvakanaka, muchidimbu, ndakaimba rwiyo, vakomana,
  Uye ndiani ari kunakidzwa - mazwi akawanda ...
  Ini ndaizotora Fuhrer ndomusungirira,
  Kuti arege kutora madhongi parwendo!
  
  Mwari havadi vasikana kana vachibhowa
  Kana wakapusa, enda kumamongi...
  Kune imwe nzvimbo kune makwenzi - akanyanya mafuta,
  Uye mune chero nyaya iye murwi ane gamba!
  
  Ndakadanana neMarshal, mweya wangu wakapfava,
  ndinoda kupfeka mapendekete...
  Rwiyo runopera - kurira zvechokwadi,
  Unogona kunyange kutarisa chiso!
  
  Musikana akanaka uye akanaka,
  Unoda kuita kuti nyika ive itsva - ziva izvi ...
  Uye Baba vaStalin vane manyawi,
  Changamire iyeye anoteura ropa zvikuru!
  
  Zvakanaka, muchidimbu, tichamira kupenga pano,
  Tinofanira kusimba uye kushinga kuenda munyika ...
  Munguva pfupi simba redu richange rashatirwa,
  Tinogona kubvarura murume wemhanza!
  Idzi ndidzo nziyo dzinoimbwa nevasikana veKomsomol kana vachidanana nevakomana. Uye idzi dzatova nhetembo dzese. Uye saka ane mavara uye anofara.
  Uye pane imwe nzvimbo paTangi reShumba ndiGerda. Musikana uyu arikupisa munaNyamavhuvhu uye akangopfeka bhurugwa chete, semapanty ake matatu. Uye injini yetangi ine simba, ine chiuru chemabhiza, uye inotodziya mota. Vasikana vanochema:
  - Yakatsvedza, yakatsvedza, yakatsvedza vasikana,
  Skidded, skidded, yakasimba muchina pfuti!
  Uye ivo vanopfura, uye goko remhondi rinovhura shongwe yeSoviet makumi matatu nemana. Chokwadi iyi imhondi runako. Zvakanaka, vasikana, kana kuti vasikana. Vanogona kuchovha vakomana. Nenzira, zvinobatsira kuti mukadzi aite zvepabonde - muviri unovandudza. Uye kugara uchichinja vadiwa kune zvakare mhedzisiro yakanaka pahutano.
  Charlotte akapfura nezvigunwe zvake zvisina zvigunwe, akapwanya nhare yeSoviet ndokurira:
  - Ini ndiri munyoro uye mukadzi mukuru!
  Christina akabva apindura achiti:
  - Hongu, iwe uri mutsvuku kwazvo! Uye mutsvuku haana nyadzi.
  Charlotte akafambisa Christina netsoka yake isina chinhu. Uye vasikana vese, vakada kushama mumapanty avo chete, vakanetsana. Vakatanga kurwa vachitemana misoro. Uye vakatyisidzirana kuti vaizodzipana.
  Gerda akadzinga zvakare, achipinda muSoviet KV tank uye akati:
  - Tine vasikana vane hasha!
  Magda tweeted:
  Vasikana vakasiyana
  Kufarira zvikuru nevakomana ...
  Uye munhu wose anoda zvakafanana
  Kanda netsvimbo!
  . CHITSAUKO Nha.
  Yatova September 1943. Kwakabva kwaita kakutonhorera. VaNazi vakapotsa vakomba Moscow. Mutsipa wakapoteredza guta guru reUSSR wakanga watoita mutete zvekuti waitopfurwa chaiko. Panguva imwecheteyo, vaNazi vakaedza kurwisa guta reGorky ndokuswedera kuRyazan. Hondo dzakakomba dzakatanga kuRyazan.
  Mauto eSoviet, achirwisa mubatanidzwa wose, akanga atova kupera simba.
  Stalin, nemhaka yokuti vaNazi vakanga vava kusvika Kuibyshev, akatamisa dzimbahwe rake kuSverdlovsk.
  Uye ikoko kwakanga kwakati chengetekei. Kunyangwe maGerman uye, kunyanya kukosha, maAllies anga atova nendege refu. Kunyanya ndege yeB-29, iyo yakaitwa yakawanda muU.SA. MuReich yechitatu, Yu-288 iri kuwedzera, uye Yu-488 uye TA-400 ichiri kugadzirwa, inokwanisa kubhomba muUrals uye mhiri kweUrals.
  Ndege yekutanga yeYu-488 yatotanga kuoneka mu zero series. Vane injini ina, seB-29, uye dzinokurumidza kudarika motokari yeAmerica nekuda kwenzvimbo yavo yemapapiro maduku. Saka Hitler anotarisa nechivimbo mune ramangwana. Nhasi iUSSR, uye mangwana panogona kunge paine America, neBritain nemakoloni ayo akawanda. Uye zvichave zvakanaka kwazvo.
  Pano vasikana Adala naAgata vakadzoka kubva kubasa rekudzidzira muAfrica uye vari kuimba nziyo dziri nyore:
  Vana vadiki,
  Hapana nzira...
  Usaende kuAfrica kunofamba!
  Sharks muAfrica
  Magorira muAfrica...
  Kune makarwe makuru akatsamwa muAfrica!
  Vasikana vakatora, vakatsika-tsika tsoka dzavo dzakanga dzakashama, dzakanga dzakatsvuka.
  Mushure mezvo ivo vakagara pasi muFocke-Wulf kurwisa ndege yeazvino shanduko. Uye motokari iyi imhuka. Ane pfuti nhanhatu dzemhepo, idzo mbiri dzine makumi matatu nemamirimita uye ina dzine makumi maviri nemamirimita. Edza mota dzeSoviet dzine zvikara zvakadaro uye enda kuhondo.
  Adala, musikana akanaka akapfeka bhikini chete, akapa chijana. Akapfura ndege nhatu dzeSoviet uye akaimba:
  Rima remotokari rakaswedera pedyo neguta.
  Dzimba dzakavanda mumimvuri yegehena...
  Kusimbisa nyundo yerufu zvakanyanya,
  Satani ari kufamba mumigwagwa!
  Agata icharovawo mota dzeSoviet nenhanhatu Focke-Wulf air cannon. Uye ndege ina dzeRussia dzakapfurwa pakarepo.
  Uye musikana weterminator akaimba:
  anoteyera vatadzi misungo.
  Banga rinopinza rakachena pasi pejira...
  Ndiani achakundwa nokunyengera kwake,
  Iye achakurumidza kugamuchira peni yemhangura!
  Uye vasikana vaviri vakatanga kushandisa zvigunwe zvavo zvisina zvigunwe kurova mauto eSoviet nemakumbo avo akatsvuka, ane tsandanyama, vachiimba:
  Dhiyabhorosi ari pano, Dhiyabhorosi aripo
  Upenyu nerufu inhema dzakakwana!
  Ngatidyei nepakati
  Pachava nemubhedha muUSSR!
  Hongu, vatyairi veterminator vanopfeka gehena rakadaro. Uye vakatanga kurova pasi zvinangwa. Uye vakaita izvi zvinobudirira zvikuru.
  Uye matangi eSoviet anopisa uye anoputika. Imba yekuchengetera zvinhu ine zvombo zveSoviet yakaputikawo kubva pakurova kwakaipisisa. Ko kuputika kune simba kwakadini kwaivapo. Uye kit yekurwa yakatanga kuputika. Uye mabhomba akaputika uye akapararira kwemakiromita akawanda. Uye zvitsitsinho zvomumwe piyona zvakanga zvisina chinhu zvakatsva zvokuti akadzvova semhuru.
  Uye vasikana vakanaka vatyairi vendege kubva kuGermany vakaimba:
  Tichaenda kuhondo takashinga.
  Tichauraya maRussia ese ...
  Tiri vasikana pamwe chete
  Ngatipise nemoto!
  Havasi vasikana vakanaka. Semuenzaniso, mukomana akanaka wemakore gumi nematatu akakururwa ndokurohwa nerukato. Saka vakarova tsvarakadenga iya kubva kumusoro kusvika kutsoka. Uye ipapo zvidzitiro zvepiona wechidiki zvakapiswa nemoto kubva mutochi. Saka kunhuhwirira kunofadza kwegwayana rakakangwa kwakapararira. Vasikana vakananzva miromo vachidya nyama. Asi kupisa zvitsitsinho zvako zvatova Middle Ages. Ko kana ukaedza dynamo. Uye vaurayi veSS vakatanga kuruka ngoma. Uye magetsi akapinda nemuviri wemwana.
  Mwana wemurombo akaridza mhere zvisingaite. Hongu, kutambudzwa nemagetsi kunorwadza zvikuru.
  Agatha akaimba achiseka:
  Imbwa inogona kuva imbwa
  Chete kubva muhupenyu hwevanoruma ...
  Ngatidzorerei mutungamiri zvakasimba,
  Kubva kumusikana ane simba!
  Adala akaseka ndokuti:
  - Ehe, zvakanaka kutambudza vakomana. Asi aya angori mavambo.
  Vatyairi vechikadzi veSoviet vari kurwisanawo mudenga. Somuenzaniso, Margarita Magnetic. Musikana ane vhudzi ruvara rweshizha regoridhe anopfura uye anoimba:
  Takapiwa mapapiro anomhanya;
  Takapiwa simba guru...
  Tichakurumidza kupukuta mhino yaHitler,
  Nyika huru ichabudirira!
  
  Musikana ndiye kubwinya kwehondo,
  Musikana wehujaya hwedu ari kubhururuka...
  Kurwa nekukunda nenziyo,
  Vanhu vedu vachatevera vasikana!
  Kurwa nekukunda nenziyo,
  Vanhu vedu vachatevera vasikana!
  Margarita haasiwo musikanawo zvake. Saka akazvitora semuenzaniso uye akamanikidza muJerimani akabatwa kuti ananve zvitsitsinho zvake. Uye izvi zvisati zvaitika, chokwadi, ndakafamba nemumanyowa. Saka, maHitlerite, teerera uye munhuhwi. Zvinova zvinosetsa.
  Uye ipapo Margarita akabata fascist pamhuno nezvigunwe zvake zvisina kupfeka ndokumupa puramu. Izvo zvinosekesa zvakanyanya. Uye mhino yeNazi yakashanduka bhuruu. Zvino mushure meizvi musikana akaseka zvakanyanya mutsipa wake uchibvunda.
  Kunyangwe izvi zvisingakuvadzi zvichienzaniswa nezvakaitwa nemaNazi pachavo. Somuenzaniso, vakatora musikana Lyudmila ndokumurembera nevhudzi rake, iro rairwadza zvikuru. Vakabva vasimuka paraini ndokutanga kumurova nezvikwapuro. Kutanga neakajairika scarecrow, uyezve ne red-hot barbed waya.
  Asi zviri nani kusataura nezvazvo. Artillery yeGerman iri kushandawo panguva imwe chete. Kune anonakidza howwitzers uye madhaka pano. Uye vakarova uye vakarova. Chinhu chakanyanya kuoma uye chine njodzi ndechekuti maGerman ane akawanda macalibers, uye anokurumidza kupfura. Iyo Sturmtiger, yakashongedzerwa nechinovhura bhomba, ine ngozi zvakare.
  Anonyatso kupura zvekuti makore ehutsi anokwira. Iyo bhomba yekuvhura isimba rakakura rinofananidzwa nehomesa, iro rakamboita matambudziko kune uto retsarist.
  Munhoroondo chaiyo yeSturmtigers, ese gumi nemasere akabudiswa. Asi munyaya iyi, apo Third Reich inobatsirwa neWest West zvakanyanya.
  Mukomana Guliver anoenderera mberi nekurwa. Haana shangu semazuva ese, akapfeka kabudura netayi tsvuku. Asi rinoshanda nesimba zvikuru. Yakashama, zvitsitsinho zvemwana zvinongopenya.
  Mukomana aifamba akati:
  - Zvese zviri munyika zvine hukama, kunze ...
  Asi pano hapana chitsva kana chepakutanga chakaitika kuna Gulliver. Uye akakanda pasuru inoputika kumuvengi, achichema:
  - Idzi hondo dzese dzakatukwa ngadzipere! Rega akatukwa, ane mhanza Fuhrer afe!
  Mukomana akatenderera ndokunzvenga zvimedu zvakanaya paari kubva parutivi.
  Gulliver akaimba, achibudisa mazino ake:
  MuUkraine kune ropa rinoyerera serwizi,
  Muvengi anoita seakanaka...
  Asi usabvuma kukundwa naye
  Fuhrer ngaarovererwe!
  Mushure mezvo mukomana akatendeuka ndokukanda girinedhi netsoka yemwana wake asina kusununguka. Chokwadi uyu murwi wevarwi.
  Mumwe musikana piyona, Anyuta, akanga achipfura nepfuti. Ndokugogodza mhomho yevatorwa.
  Mashizha akanga otopenya eyero nekutsvuka, uye akanga achidonhera mucarpet yakapfuma. Pasi petsoka dzevana, vaingorira kunge mbeva dziri kukambaira.
  Guliver akanyora paTwitter achiti:
  Uye kana paine makore pamberi pedu,
  Uye isu tichazvisimbisa muhondo iyi ...
  Mukomana haana imwe nzira,
  Cheka kunge mumakadhi ane jack yehwamanda!
  Iyi ndiyo nzira iyo mukomana wegamba anorwa nayo ... Uye kana akabatwa, dambudziko rakaipa rakamumirira.
  Heino Kolka, mukomana ane makore gumi nemana, akawira mumaoko eNazi. Vakamutora ndokumubatanidza nemaoko, makumbo, rurimi, mhino, nzeve, magaro, uye kukwana kwechirume nemagetsi ewaya. Uye ngatitenderei chigubhu che dynamo. Vasikana vechiGermany vakapfeka majasi machena kunyanya vakaedza. Uye zvairwadza semukomana wechidiki. Akadzvova chaizvo kubva mukutambura kwegehena. Uye pamusoro payo, vasikana veGermany vakapfeka majasi machena vakaisa tsoka dzemukomana, dzakakasharara nemafuta, uye vakauya nemoto unopisa gasi kumakumbo echidiki Leninist.
  Paive nekunhuwa kwenyama yakatsva, uye ipapo vasikana vakawedzera kugovera ikozvino.
  Asi kunyange zvazvo mukomana wacho akaridza mhere, haana kutaura chinhu chinokosha kuvavengi vake.
  Asi vakatambudza mukomana akanaka chaizvo. Vakarohwa nehana vakakuvadzwa nemagetsi.
  Izvi zvaive zvakanaka kune vasikana veGerman, vakangopenga. Uye nyaya yekuti mukomana aingova nemakore gumi nemana, uye aive akanaka kumeso nemuviri, aingoibatidza. Pakupedzisira, chiremba wemusikana akayera kurova kwake neropa, achiti: zvakakwana, kana zvisina kudaro achadzokera shure!
  Uye vakabvisa waya nemagetsi kubva kumukomana ndokumudira mvura yechando kuti apengenuke.
  Musikana mukuru akamutarisa ndokupindura achiti:
  - Iwe ikozvino toyi yedu! Iwe neni tichaita chero chatinoda!
  Mukupindura, mukomana akaitora ndokuimba:
   Ndiri mukomana wechidiki ari mupiyona,
  Ndauya kuzorwa nemufascist ane hasha...
  Kuratidza muenzaniso wehukuru,
  Ini ndinotakura diary ine zvakanakisa mubhegi rangu!
  
  Hondo yakasvika, ndakamhanyira kumberi,
  Uye akadzungaira asina shangu mumigwagwa...
  Uye akapfura pfuti yemuchina kumaFritzes,
  Kamwe mukomana akachena mumoyo make pamberi paMwari!
  
  Ndakapfura Fritz kubva pakuvandira,
  Ndakatora machine gun ne grenade kubva ku bastard...
  Mushure mezvose, mukomana ane simba rakawanda,
  Tinofanira kurwira noushingi nokuda kweNyika yedu!
  
  Mukomana murwi kubva kuna dhiyabhorosi, nditende,
  Anopfura zvisinganzwike paFritz ...
  Pakurwa akaita semhuka ine meno akachena.
  Izvo zvisingambo tonhorera!
  
  Chii chinogona kuitwa naHitler?
  Vakomana vachamuviga nemhere mhere...
  Kuti mhondi irege kuteurwa nedemo.
  Hapazovi nenzvimbo yake kudenga kwakachena!
  
  Chero zvaunogona kuwana pakarepo
  Mudzvinyiriri Fuhrer aida munhu wemunyika aine musikana...
  Asi muvhimi uyu akashanduka kuita mhuka,
  Hongu, ichokwadi, ndinonzwa tsitsi nemabara ari pana Adolf!
  
  Yatove nechando, uye handina shangu zvachose,
  Mukomana wechamupupuri ane hasha...
  Uye musikana anoshevedzera kwandiri - mira,
  Asi iwe unogona kuona zviri kukurumidza!
  
  Rova mupurisa nechibhakera,
  Akarovera mwana wemudhara pasi, achimurova negotsi...
  Ini handisi kutumira pfuti iyi nemukaka,
  Uye ini handisi kuzotengesa Baba vangu nebhodhoro!
  
  Ndiri piyona uye ndinodada nazvo,
  Sezvo tie iri zvakare yakatsvuka ...
  Ndicharwira Holy Rus ',
  Kunyangwe Adolf ari gororo rakaipa kudaro!
  
  Asi ndinotenda kuti tichakunda Wehrmacht noushingi,
  Mukomana mudiki anonyatsoziva izvi ...
  Isu tiri kerubhi rine mapapiro endarama.
  Uye mutungamiri anokosha, Komuredhi Stalin!
  
  Tichakunda neushingi Wehrmacht,
  Kunyangwe maNazi ari kurwa pedyo neMoscow ...
  Asi ini ndichapasa bvunzo neA yakasimba,
  Uye ini ndichaisa pfuti yangu kune gamba!
  
  Ndinogona kuita mukomana wemapiyona,
  Chimwe chinhu icho maNazi haana kumborota ...
  Kune yedu yemabasa akanaka,
  Uye Fuhrer haazombogamuchiri tsitsi!
  
  Chero zvandinogona kuita, ndinogona kuita nguva dzose,
  Makore ngaatenderere pamusoro paBaba zvakare...
  Asi piyona haadi kukundwa nemuvengi,
  Musoja weRussia akashinga uye ane simba!
  
  Ehe, ndaimbobatwa,
  Vakamutungamirira asina shangu muchando...
  Mapurisa horseradish akaiswa pamaronda,
  Uye vakarova mukomana newaya!
  
  Uye zvitsitsinho zvangu zvakatsva nemoto mutsvuku;
  Uye vakapisa tsoka dzavo nepoker...
  Asi maKrauts akagamuchira zero chete,
  Kunyange zvazvo moto patsoka yemukomana!
  
  Vakavhuna minwe yavo, vakapisa huma dzavo;
  Uye vakabvarura majoini pamafudzi emukomana...
  Mwari akakanganwa nezvepiyona, sezviri pachena
  Muurayi paakamwaya mhiripiri pamaronda!
  
  Asi haana chaakataura kune maFascists,
  Uye tsono, inopisa pasi pezvipikiri ...
  Mushure mezvose, kwandiri Stalin pachake ndiye akakodzera,
  Uye Fuhrer akashata zviri nani kufa nekurwadziwa!
  
  Saka vakanditungamirira kunourayiwa muchando.
  Mukomana akarohwa zvakaipisisa, asina shangu...
  Asi handitendi kuti ndakatopererwa
  Iwe haugone kudzivirira kukundwa nemaNazi!
  
  The Fritz akaisa nyeredzi pachipfuva changu,
  Zvakanaka, izvi zvinoita kuti ndidada...
  handingatenderi muvengi ane hasha;
  Uye handizodzokeri mukutya kana kuita zvakaipa.
  
  Ndinogona kutora nhanho kuenda kuguva,
  Uye nerwiyo rwemapiyona rwakadai ...
  Mushure mezvose, Fuhrer inongova mbongoro inopenga,
  Uye ndichasangana nemusikana muEdheni, munoziva!
  
  Asi panguva yekupedzisira yakarira,
  The clockwork trill yemuchina wedu pfuti...
  Chikwata chepfuti chagadzikana,
  MaNazi ave madonhwe emakungu!
  
  Uye zvino kune gamba rangu mukomana,
  Akauya mushure mekutambudzika nekutambura...
  Kurwa nechaunga chikuru,
  Mushure mekupfuura nemumiedzo yakaipa kudaro!
  
  Mukomana ari kuuraya maKrauts zvakare,
  Mukomana asina shangu achimhanya nemumazaya echando...
  Uye anoita kushinga kukuru,
  Inzwa wakasununguka kuruka bvudzi reshamwari yako!
  
  Berlin sezviri pachena yakamirira mukomana munguva pfupi,
  Germany ichagera musoro wayo pasi kune maRussia ...
  Kerubhi rine simba rinozunguza munondo;
  Uye anokumbira noushingi munhu wose kuti abude panzvimbo yacho!
  
  Ndinotenda kuti tichamutsa vakafa nokukurumidza,
  Ani nani anovigwa achava sengirozi...
  Ishe wedu ane simba, Mumwe chete,
  Pamwe Satani dzimwe nguva anozvitutumadza!
  
  Zvadenga ngazvive nekusingaperi
  Pasi pemureza wecommunism inoera...
  Comrade Lenin nyeredzi inopenya,
  Uye Stalin ndiye anokunda: zvakaipa, fascism!
  Piyona akashinga akaimba rwiyo rwakanaka . Uye izvi, hongu, zvinomuita rutendo. Asi mushure mekutambudzwa kwemagetsi - mushure mekurwadziwa kwakadaro, havasi vose vanogona kuchengetedza ushingi uye chiremera mumoyo yavo.
  Kurwa kwakaenderera mberi. Uye mhete yakapoteredza Moscow yava kuda kuvhara. Uye Leningrad yakagara yakakomberedzwa, kusanganisira kune Lake Ladoga, hapana mugwagwa kana chekufambisa. Uye pano hapana chekudzivirira kune vaNazi. Guta rinozorora, sezvavanotaura, pane snot uye paushingi husingachinji uye ugamba hwemasoja eSoviet uye vagari.
  Vanoramba vachimupfura. MaNazi aive nepfungwa yekushandisa Rat supertank. Motokari inorema matani zviuru zviviri, uye yakashongedzerwa nebhatiri rose repfuti huru, mazana mana emamirimita ezvombo zvehondo, uye injini dzedhiziri dzine simba seinjini. Iyi ihondo yenyika chaiyo.
  Dambudziko guru ndere nzira yekuendesa "Rat" kumutsara wepamberi. Ipapo pfungwa yakauya yekushandisa chikepe chekutakura uye kuiyedza pedyo neLeningrad. Kana kuti pamwe edza kutora guta racho pacharo.
  Zvino tangi reMkonzo raendeswa. Mvura zhinji isati yatanga kunaya, vakafunga kumuisa pamberi pedare. Uye motokari yakatamira kuSoviet Defense line.
  Kuverenga kuti "Gonzo" rakanga risingatyi migodhi kana mateko raive rechokwadi. Asi vasingatarisiri vakashandisa zvombo kumurwisa, izvo zvakanga zviri zvekupedzisira panguva iyoyo. Kureva kamikaze vatyairi vendege. Varwi vaviri veYak-9 chiedza, vasina maoko maduku uye injini dzavo dzakakurumidza kusvika pakuguma, vakamhanyira kunorwisa "Rat". Dzakanga dzakazadzwa nemabhomba ane simba. Uye vakomana vaduku vaviri vaiva mapiyona vakagara pazvidzoro zvendege. Vaingova nemakore gumi nematatu, uye ivo pachavo vakakumbira kuita uku.
  Vakomana vakanga vakapfeka matinji chete uye vasina shangu, kunyange kunze kwakanga kwatotonhorera. Asi vakasarudza kuchengetedza zvipfeko kuitira nyika. Vasati vakwira ndege, vaLenin vechidiki vakatsvoda muchinjikwa. Vaive vapfupi uye vatete - vana chete. Asi izvi zvaive nemukana wekuti ndege dzaitakura zvinoputika zvakawanda. Ndege yaingova nzira imwe chete.
  Mukomana akapfachukira nemumadziva aitonhora netsoka dzakashama, diki, dzemwana ndokukwira ndege. Vakadhonza chidhiraivho, vachisimudza mota mudenga, uye nekushinga kukuru, vasati varwisa "Gonzo," vakaimba:
  Minda inopenya yeFatherland,
  Ndinoona dikita rine ropa, vanopera...
  Nyika iri kupisa nechamupupuri chomurazvo womoto.
  Nyika haichisiri paradhiso!
  
  Asi isu tinokudza iyo Motherland senguva dzose,
  Uye vakagadzirira kumufira ...
  Kunyangwe nhengo dzeKomsomol dziri vadiki,
  Asi ivo vachavaka nyika itsva, ndinotenda!
  
  Tichakwanisa kuchengetedza Russia,
  Kubva kuzvisikwa zvakasiyana-siyana, mapoka emafascists!
  Uye iyo Wehrmacht ichafanana nemutambo wakachena,
  Kudonha pasi pebhayonet yemakomunisti akashinga!
  
  Isu tiri varwi venyika yakanaka kwazvo,
  Kuti zuva rivhenekere pavanhu vanopenya...
  Mauto aSatani ngaaparare.
  Uye hupenyu huchava nyore kumunhu wese ari panyika!
  
  Fascism ine hutsinye uye yakasimba,
  Akatora zviwanikwa zveAmerica ...
  Asi gondo redu rinotenderera pamusoro penyika,
  Tichakunda uye hatina kusuwa!
  
  Hukuru hwenyika isina muganhu,
  Inopenya se quasar yecommunism...
  Ngativhare chiuno chakatenderedza mhomho,
  Dai vana vedu vave murufaro rusingaperi!
  
  Tichakwanisa kupa kuKrauts pedyo neMoscow,
  Dzinga uchidzosa paki yemadhimoni kuBerlin ...
  Uye nyora piyona mubhuku rako,
  Iyo Aurora shell ichaunza rusununguko!
  
  Chii chinonzi Russian communism?
  Comrade Stalin zvirokwazvo achakuudza ...
  Kuitira zvakanaka, kurwa uye kurwa,
  Kutenda kwako kuchamutswa munyika !
  Uye mota dzaimhanya kwazvo dzakatora nekurova tangi reGerman "Rat" uye kwaive kurova kukuru.
  Kazhinji, Stalin aifarira pfungwa kushandisa kamikaka ndege. Iwo chete ndiwo anoshandiswa zviri nani kune zvibodzwa zvakakura. Kunyangwe iyo yakapusa uye yakachipa ndege yekamikaze inodhura zvakangofanana neyakajairwa yepakati tangi, uye iwe uchiri kufanira kuirova. Izvi zvinoreva, kana iwe ukarova matangi, zvino ndiyo "Rat" kana kuti "Mouse". Kana kurova zvikepe zvakakura zvepasi. Kana mabhesi kana nhandare dzendege. Asi pfungwa yacho yakakurumidza kufarirwa. Chinhu chakaipa ndechekuti pakanga pasina ndege dzakakwana - pakanga paine kushomeka kweduralumin, uye kurasikirwa kukuru muhondo dzemhepo. MaGermany akatopa muchinjikwa we knight kune zana ndege dzakapfurwa pasi. Aces aHitler akaunganidza maakaunzi nekukurumidza. Uye kwete pasina. Ndege muUSSR yakava yakawandisa, inononoka, ine yakaderera maneuverability uye isina simba zvombo. Uyezve, kudzidziswa kweaces kwadonhawo - kubhururuka kwemaawa masere uye yakananga kumberi, uye dzimwe nguva kunyange mashanu. Zviri pachena kuti haugoni kurwa saizvozvo. Stalin akanga achirasikirwa neHondo Yenyika Yechipiri. Asi akaramba akaedza kubhururuka.
  Uye saka kuparadzwa kweRat tank kwakava kumwe kubudirira kwehunyanzvi. Uye vakomana vaviri vakazofa vakapihwa nyeredzi yegoridhe yeHero yeSoviet Union.
  Uye vachamisirwa shongwe muMoscow. Kana vakabudirira, hongu.
  Hondo inoenderera mberi, gore rechitatu reGreat Patriotic War, uye tariro haisati yapera.
  Uye mapiyona anoimba zvakare, vachimwaya tsoka dzavo dzisina chinhu nemumatope emumatsutso:
  Nzira yedu haisi nzira yeSamurai,
  Uye kune mapiyona ane mbiri - nzira yakajeka!
  Isu tinovaka, tinorwa, tinoshinga zvine hutsinye -
  Hapana anotya kutsausa Rus kubva munzira yake!
    
  Vana vanofora vakagadzirira kuenda kungoma,
  Kwaziwai, hwamanda iri kurira!
  Munhu wese anoda kuzivikanwa segamba;
  Kuti Wehrmacht iuye - nzira yekuparadza!
    
  Mukomana akashinga anorota chii?
  Enda kumberi uye uratidze simba rako ipapo!
  Saka iyo fascism inokurumidza kumiswa,
  Dai Hitlerism ichizivikanwa zvinonyadzisa!
    
  Asi zvakadini kana pfuti yacho ichirema?
  Uye zvakadini nokusava netsoka muchando muchando!
  Iwe uri knight, wakakura kuva mweya wemwana -
  Iwe uchakwanisa kupa kupisa kumuvengi muhondo!
    
  Heano matangi, ane Tiger muzzle refu,
  Ipapo varwi vetsoka, rima remidhudhudhu!
  Magumo asvika kune vese vana, mitambo iri nyore -
  Satani ari kudivi reNazi!
    
  Mukomana ngaasiye "nzou" pedyo -
  Kanda girinedhi ine ricochet mutangi!
  Uye akamhanyira mu "Tiger" chipingamupinyi,
  Uye piona wacho akatora pfuti yomuchina!
    
  Isu tinoramba tichicheka pasi mauto eGerman,
  Vanoita kuti zviputi zvetsoka dzakabvaruka zvibhururuke!
  Rega mhashu idzungaire murunyararo mumasango -
  Ndosaka vachirega vakomana vachienda kuhondo!
    
  Kurwiswa kwezvinokambaira sezviri pachena kwadzipwa,
  Vakomana vakandipa chiedza chakasimba!
  Dai hudiki ngarukudzwe uye nekusingaperi,
  Iva tambo isingaperi, yakasimba yehupenyu !
  CHITSAUKO Nha.
  Atova July 1939. KuChina kunopisa. Germany yaHitler iri kuunganidza simba uye kuzivisa hushamwari neTsarist Russia yaNicholas II. Hurumende yehumambo pachayo inoda kufunga kuti mubatanidzwa neThird Reich inodiwa kuti ibvise nyika dzadzo dzose kubva kuFrance, Britain, Belgium, neHolland. Uye purofiti kubva kuAfrica neIndia, tora zvese zviri kuMiddle East. Uye tichiri kufanira kukunda Australia. Zvakanaka, hongu, zvirongwa zvinopfuura Napoleonic.
  Uye Oleg Rybachenko anonyora kuenderera mberi kwenyaya pamusoro pake.
  Mukomana-nyanzvi, uye panguva imwechete isingafi, yakaramba ichifamba nemamishinari. Heino imwe nyaya - hondo pakati peBoers nemaBritish. Oleg akagamuchira rairo yekujoinha battalion yevanoyamwa yakarairwa naCaptain Rip Your Head Off. Saka akabva aenda kunosangana nemukuru. MuSouth Africa kunodziya uye kwakasununguka kufamba-famba usina shangu uye nekabudura.
  Oleg akaenda kwaari uye akaimba:
  Munhu anozvarwa ari murwi;
  Zvakazongoitika kuti gorilla rakatora dombo...
  Kana vavengi vasingaverengeki.
  Uye moto uri kupisa mumoyo!
  
  Mukomana anoona pfuti yemuchina muzviroto zvake,
  Anofarira tangi pane limousine ...
  Ndiani anoda kudzorera penny pazvitsitsinho zvavo,
  Kubva pakuzvarwa anonzwisisa kuti simba rinotonga!
  Mukomana akarovera netsoka yake pamatombo nesimba rake rose. Iye ndokuparadzira. Mood yakabva yasimuka. Kwakanaka kwazvo pano - iSouth Africa. Uye semuenzaniso, mapuroti ari kurira, uye zvipembenene zviri kubhururuka, uye kune zvakawanda zvinonhuhwirira zvinofadza.
  Mukomana murwi akarangarira ngano pamusoro peHood Red Riding Hood. Uye kurota kwake kwakaitika, iye mwana asina shangu akapfeka zvikabudura, achisvetuka-svetuka, achisvetuka-svetuka uye achitetemera.
  Kana yakareba munzira,
  Kana iri kureba munzira...
  Svetukira, svetuka uye mhanya!
  Asi zvichida, zvichida!
  Zvinogoneka, zvinogoneka, zvinogoneka!
  Chokwadi chero chinhu chinogoneka!
  Kusvika kuAfrica kunosetsa!
  MuAfrica makomo akareba kwazvo!
  MuAfrica, nzizi dzakafara kudai!
  Imi makarwe, mvuu,
  Ah nyani, sperm whales,
  Ah, uye girini parrot,
  Oo, uye parrot yegirini!
  Zvino mukomana asingafi akakurumidza kufamba uye akatanga kumhanya, zvokuti zvitsitsinho zvake zviduku, zvakatenderera zvakapenya. Zvino mumwe murwi wechidiki, airatidzika kunge ane makore gumi kana gumi nerimwe, pakupedzisira akamhanyira kumusasa. Pakanga pasisina, vamwe vevarwi vechidiki vakanga vari pabasa. Iri ihondo yakakosha yevanoyamwa, uko pasina murwi mumwechete anopfuura makore gumi nematanhatu. Uye vazhinji havasati vasvitsa makore gumi nemana. Mabhunu akanyanya kuwanda nemaBritish. Huwandu hwevachena mumarepublic ose ari maviri, kusanganisira vakadzi, vana nevakuru, hunenge hwakaenzana nehukuru hwemauto echiRungu akaendeswa kunorwisa maBoers. Kureva kuti vose vakadzi nevana vanorwa. Uye vamwe vakomana vari pano vadiki zvekuti havasati vatombosvika makore gumi, uye havana kana Mausers, asi pfuti yakareruka uye diki.
  Oleg, kuva asingafi, ane simba mumuviri uye anochonya kune vakomana. Vakawanda vavo, kunyanya vaduku, havana shangu, uye zvakanaka chaizvo muAfrica kuti hazvitonhore kunyange munguva yechando. Pane zvinopesana, munguva yechando chinhu chakanakisisa ndechokuti kupisa hakuna kunyanya kupisa.
  Oleg haasi mudiki pano, asi achiri kutaridzika mudiki pane mazhinji echikwata. Anosangana pamusuwo nevakomana vaviri vangangoita makore gumi nemana uye vanobvunza nehasha:
  - Ndiwe ani?
  Oleg akapindura achinyemwerera:
  - Volunteer! Ndinoda kurwira rusununguko uye rusununguko rweorange republic!
  Vakatarisa mukomana. Oleg aive nebvudzi rakanaka, akapfeka zvikabudura uye T-shirt yakapfuma. Maoko emukomana uyu aive akatanhamara nemhasuru. Uye kuburikidza negomba rakakura muT-shati yakaonda, matiles echokoreti press anooneka. Oleg akanzwa kunyara neT-shirt yake yakabvaruka, uye akaibvarura. Uye mhasuru dzake dzakanyanya kutaridzika uye dzakatsanangurwa zvakadzama. Vakomana vakaridza muridzo ndokuti:
  - Wow! Mukomana akanaka kudaro! Uye kubva kunyika dzipi?
  Chikwata chaCaptain Rip the Head chaive nevakomana, vazhinji vemuno, asi vazhinji vekune dzimwe nyika.
  Oleg akataura hafu-chokwadi:
  - Kubva kuRussia!
  Sezvo hukama pakati pevaRussia nemaBritish hwakanga hwakaoma, kunyanya apo pakanga pasati pave neEntente, uye ndangariro yeHondo yeCrimea yakanga ichiri nyowani, uye kuti Britain yakadzivirira sei Istanbul kutorwa muhondo neTurkey. Uyezve, kwaivawo nekurwisana muCentral Asia. Apo kumwe kufamba kwekuwedzera kweRussia kwakasvika Kushka uye kwakamiswa nekutyisidzira kwehondo huru nehumambo hukuru hwaLeo.
  Saka zvinonzwisisika. Uye vakomana vaviri vaibva kuRussia. Paiva nevasikana vanenge gumi nevaviri, asi vainyanya kurapa vakanga vakuvara uye vaigadzira zvokudya. Maxim musikana angadai akatorwa mukuzivikanwa. Vamiririri vehutano hwakanaka kazhinji vaisagamuchirwa muhondo. Nyangwe munjere musikana ari nani pane mukomana. Zvinoita kuti pasave nekufungirana. Uye dzimwe nguva, angatotakura tsvimbo yedhamu mudengu remaruva.
  Oleg akabvumirwa kuona mutungamiriri. Mukuru wemauto aive achiri kuyaruka; Chiso chakatsvuka, chinenge chemwana. Asi murwi akasimba uye anopfura nemazvo.
  Iye pachake anobatanidzwa muhondo. Uye rakaitawo rombo rakanaka kuti takakwanisa kumubata pamusasa. Kazhinji inofamba nguva dzose uye inoruma mauto eBritish.
  Zvinhu hazvina kumira zvakanaka kumabhunu izvozvi. MaBritish akatumira mamwe ekusimbisa uye akawedzera nhamba yavo. Uye zvino vari kuronga, panzvimbo yekurwisa kwakananga, kubuda kunze kwemaBoers. Uye uto reOrange Republic idiki zvakanyanya kuti rivhare kumberi kwese.
  Oleg akakwazisana zvinyoronyoro nemukuru wemauto. Ainge akapfeka sutu yakatsvinda nebhutsu dzematehwe. Hongu, hongu, hazvina kufanira kuti mutungamiri aratidze zvitsitsinho zvake. Kwete saOleg, anoita somukomana, asi ane tsandanyama dzakafanana nemasumbu ewaya yesimbi. Uye apa ndipo apo murwi wechidiki ane torso yakashama ari kurova zvakanyanya.
  Mukomana uye kaputeni ane mukurumbira akabvunza:
  - Chii chakauya nemurwi wechidiki!
  Oleg akati achinyemwerera:
  - Pane ruzivo rwekuti mauto eBritish ari kugadzirira kukomba maBoers kubva kumativi. Uye kuti vane varwi vakawanda nekagumi neshanu kukupfuura, varwi vetsoka, vatasvi vemabhiza, nepfuti itsva, kusanganisira hombe dzemhando!
  Captain vakagutsurira musoro vachitura befu.
  - Kune varungu vakawandisa. Uhwu ndihwo humambo hukuru munhoroondo yevanhu. Uye chiverengero chavagari vapasi chavo, pamwe chete nemakoroni, chakapetwa kane zviuru zviviri kupfuura zviri mumarepublic eBoer!
  Oleg akataura achinyemwerera:
  - Kana maBritish akakundwa, ipapo makoroni avo uye masimba avo angangoedza kuparadzana nenyika yaamai, uye havachazove nenguva yehondo kumaodzanyemba kweAfrica. Mukuwedzera, tsarist Russia inogona kurwisa chinyararire zvinhu zveBritish muIndia neIndochina. Kunyanya kana mauto eumambo hweshumba akabatikana zvakakomba muhondo dziri kumaodzanyemba kweAfrica, uye France neGermany dzingarangarira zvichemo zvenhau ndokubvisa makoroni ayo kubva kuBritain!
  Mukomana akaridza muridzo achiti:
  - Wow! Uye uyo akachenjera ... Russian?
  Oleg akati:
  - Unogona kutaura kuti ndiri Russian, kanenge Slav!
  Uye mukomana asingafi akatora uye nezvigunwe zvake zvakanga zviri pachena akatora hurungudo kubva pasi ndokuipwanya mujecha.
  Mukuru wemauto akabva ati,
  - Isimba rakadini raunaro! Handisati ndamboona mukomana akadai. Unogona kupfura here?
  Oleg akati chokwadi:
  - Ini handina ruzivo rwakawanda rwekupfura kubva kuMauser, asi ndakazviedza nemamwe masisitimu, kusanganisira mapistol emagetsi, kanopfuura kamwe!
  Mukuru wechidiki akagunun'una.
  - Electric pistols? Wow, zvinoratidzika kwandiri kuti iwe uchangobva kuverenga yakawanda yeJules Verne's science fiction!
  Oleg akaseka ndokupindura:
  - Pamwe! Asi iwe unoziva here kuti iwe unogona kugadzira chinoputika chakasimba zvakapetwa kagumi kupfuura nitroglycerin kubva kune yakajairika sawdust uye guruva remarasha!?
  Mukomana wacho akanyemwerera ndokubvunza kuti:
  - Ehe? Ndizvo here? Iwe hausi kutamba?
  Mukomana asingafe akagutsurira musoro.
  - Aihwa! Ichokwadi! Ndinofunga dai zvaibvira kuputitsa zvitima zvakawanda nezvombo, kufambira mberi kweBritish kungadai kwakanonoka kwenguva refu. Pasina tsigiro yepfuti, mukuru mutsva, akangwarira haaite panjodzi yekubuda kunze, uye kutakura mabhomba matsva nemabhomba nedaro refu kudaro zvinotora nguva yakawanda!
  Mukuru wechidiki akagutsurira musoro.
  -Uri kutaura zvine hungwaru! Ndinofunga tinogona kunonoka mberi. Asi mukuru weBoer akaomesa musoro. Anogara munhare uye hapana chimwe chaanofunga. Takaramba kurwiswa kweBritish nekurasikirwa kukuru, asi hatina kana kuedza kuvaka pakubudirira kwedu! Asi sekutaura kwasekuru vako Chigorin, kuva nekutanga kunoreva kuwana mukana.
  Oleg akagutsurira musoro achinyemwerera ndokuti:
  - Kune vana vakawanda, nhamba yekuberekwa muzana remakore rechigumi nemapfumbamwe yakanga yakakwirira. Iwe une battalion yevana. Ko kana iwe ukagadzira uto rako revechidiki uye uchirova maBritish zvisinei nevakuru?
  Mutungamiriri wemukomana akasimbisa:
  - Ndiyo pfungwa yakanaka! Unogona kuzviedza pano! Kunyangwe, kutaura chokwadi, hondo haisi bhizinesi remwana!
  Mukomana asingafi akagutsurira musoro achibvumira:
  - Hongu, hongu kwete kuvana. Asi izvozvo hazviiti kuti zvisanyanya kunakidza. Somuenzaniso, ini ndichakuudza nezveramangwana, apo mitambo yekombiyuta inonyanya kufarirwa ichava vapfuri. Uye zvakanaka chaizvo kunakidzwa uchirwa!
  Mukuru wechidiki akasimbisa:
  - Hondo inonakidza! Asi zvinotova nani kana rugare rwava kutonga uye vanhu vasingaurayane!
  Mumwe murume wechidiki akaonekawo aive nemakore angangoita gumi nemashanu. Zvaive pachena kuti Captain Rip-Head Fanfare aive shamwari. Kunyange zvazvo vari shamwari, pane kusawirirana. Fanfar hainyatso kunyatsoziva kupfura, kunze kwekunge kwakamira kana kubva chinhambwe. Uye izvi zvinomutsa kunetsana, kusanganisira nevamwe vakomana, avo, chero zvakadaro, vazhinji vanopfura vakanakisa.
  Fanfar akachonya Oleg akatambanudza ruoko rwake. Mukomana weterminator akaizunza ndokuti achinyemwerera:
  - Remangwana nderedu!
  Fanfare akacherekedzwa nechitarisiko chekudada:
  - Ndinoda kuita saJoseph Barra!
  Mutungamiriri wemukomana akapindura:
  - Ichi ndicho chido chakanaka, asi ... Pamakore gumi nematatu, gamba rechidiki iri rakanga rafa kare, asi ndaida kuti isu tose tipone uye tikunde!
  Oleg Rybachenko akagutsurira ndokuti:
  - Kana iwe uchida, ini ndichakuudza nyaya iyo vanhu vashoma vanoziva, kuti Joseph Barra akabatwa sei, uye chii chine utsinye kurwadziswa kwaakatsungirira neushingi husingachinji uye achipikisa nerukudzo!
  Mukuru wechidiki akagutsurira nemusoro.
  - Zvakanaka, tiudze! Nhasi, zvakadaro, handisi kuzoenda kumishoni, sezvo iri ndiro zuva rega regore randapika kuti handichaurayi!
  Fanfar akapindura zvinosiririsa:
  - Uye ini ... Zvakanaka, ichokwadi kuti nhasi ndakaratidza chigumisiro chakanakisisa mukupfura, ini pachangu, hongu. Ndakatodzidza kupfura zvakanaka panzvimbo yakamira, asi pakufamba, iri richiri dambudziko guru kwandiri!
  Oleg akapindura nechivimbo:
  - Uchiri mudiki, uchave nenguva yekudzidza!
  Parisian Gavroche akaseka ndokuimba:
  Nezve chokwadi chekuti chiedza ndicho dzidziso,
  Muchando nemuchirimo...
  Ndinodzokorora pasina mutsauko,
  Ini handisi muoki!
  Mutungamiriri wemukomana akati:
  - Huya, tiudze! Uye ini ndinokuratidza nzira yekupfura Mauser. Ndinofunga iwe uchakurumidza munyaya iyi kupfuura Fanfare-Tulip!
  Oleg akatanga kutaura zvine mwero nechido:
   Mukomana wengoma Joseph Bara akabatwa neveumambo. Mukomana wengoma aingova nemakore gumi nematatu. Vakamonyorora maoko emukomana ndokumubvarura bhutsu neuniform. Uye mwana asina shangu, hafu-akashama akapinzwa munhare. Ikoko vatongi vehumambo sezviri pachena vaida kuziva kubva kumukomana mamwe mashoko pamusoro pechimurenga, uto raJacobin. Joseph Bara akafamba achitevedza nhanho dzakanyorova dzemutyairi, achinzwa kutonhora patsoka dzake dzisina kusununguka, dzemwana.
  Mukomana akanga akapfeka bhurugwa remukati chete. Uye aitonhora ari mugomba rematsutso.
  Joseph mudiki akaerekana anzwa kudziya kuchibva mukamuri. Uye kunyange zvazvo mwana akapinzwa mukamuri rokutambudzira, akanzwa kufara kukuru mukati make kubva mukufemerwa kunofadza kwokudziya.
  Uye tsoka dzemukomana dzainzwa kufara apo matombo anotonhora akatsiviwa nemarble anodziya uye akatsetseka. Zvamazvirokwazvo, mapariro akawanda akanga achipfuta, uko zviridzwa zvokutambudzira zvakaitwa nesimbi nesimbi zvaidziiswa. Ndosaka kwaipisa. Musikana akashama zvachose - akanaka, asi achitambudzwa - akanga akarembera padanda. Mumwe wevaurayi akarova musikana, mumwe wacho akapisa kupisa pasi pemakumbo asina kupfeka, akanaka emusikana.
  Runako rwakachema nekurwadziwa. Yainhuwirira nyama yakagochwa uye yainakidza. Mukomana Josefa akarangarira kuti akanga ava nenguva refu asina kudya chinhu. Zvinogona kuonekwa kuti kunyange mbabvu dzemwana dzisina kunaka dziri kunamatira kunze. Asi ipapo mukomana akanzwa hasha uye maziso ake ebhuruu akapenya nemheni. Uye zvibhakera zvangu zvakapfumbata. Mutambi wechidiki akaedza zvakanyanya kutyora tambo paari, asi simba rake rehudiki rakanga risina kukwana pane izvi.
  Uye muurayi akarova mukomana netyava. Joseph akapindura nehasha: Rumbidzo kune chimurenga!
  Mukuru wemhondi akati:
  - Uye zvino tichamutambanudza pane rack! Mutorei!
  Vaurayi vakarwisa mukomana wacho. Vaive vahombe kudarika mukomana akanga aonda uye aneta. Vakamonyanisa maoko aJosefa ndokuamonyanisa zvakasimba kubva shure. Vakabva vauya naye mudanga. Ceiling yainge yakakwira zvakanyanya. Zvino mukuru wevarindi akati:
  - Kutanga, zunza zvinhu!
  Vakatanga kusimudza mukomana uya zvishoma nezvishoma. Joseph akasendamira mberi akasendamira mberi. Vaurayi vakamudhonza nemapendekete. Achifemereka, mukomana akamonyorora rack yake ndokumira akati twasu. Akadhonzwa kumusoro. Mukomana wengoma akadzvova mazino ake. Kukwidza nepamusoro tambo yakatambanudzwa, ichisimudza mukomana kusvika padenga chaipo. Ipapo kwechinguvana Joseph akapindwa nechando, akapindwa nechando ari pamusoro.
  Mukuru wemhondi akati:
  - Rega tiende!
  Mabhinya akaburitsa ngoma. Mukomana ndokuwira pasi. Tambo yakatambanudzwa pedyo nepasi, uye majoini emukomana wengoma akadamburwa chaiwo kubva mumuviri wake. Joseph akazhambatata, uye mwana akafenda nekurwadziwa.
  Mugomo wemvura yechando wakadirwa paari, mukomana ndokupengenuka.
  Maneja akasvetukira kumuimbi wechidiki, ndokukotama, achiridza muridzo nemuromo nemazino esimbi.
  - Ingoti mambo ngaararame, uye isu tichamisa kutambudzwa!
  Joseph akadanidzira achiti:
  - Rarama republic!
  Mukuru wemhondi akati:
  - Kuzunungusa zvakare!
  Matambudziko akasimudza mukomana ndokumumisa akati twasu. Ipapo, neruzha runodenha, tambo yakatanga kusimba zvakare, uye mutumbi wemwana wacho wakabvarurwa kubva pauriri hwemarble. Mukomana aifemera pamusoro apa vachimukwidza kumusoro. Zvadaro nzira yose kune cone. Uye saka muurayi mukuru akapa murayiro. Ipapo tambo yakasunungurwa pakarepo uye mujaya wengoma akawira pasi.
  Mukomana uyu akashama, ane tsinga, muviri une mapfupa akabhururuka achidzika, akamira pasi chaipo, tambo ikatanga kusimba. Mwana akaridza mhere zvakare, asi haana kupera simba. Waiona dikita richiyerera nemuviri wemwana uye chipfuva chemukomana chine tsandanyama chichiyerera zvikuru. Uye nenhamburiko yougamba yakadini Joseph anodzvinyirira mhere inobuda pahuro yake, achirumanisa mazino ake.
  Mumwe wevaurayi akaseka ndokurova mukomana wacho netyava patsoka dzake dzakanga dzisina mwana. Kutarisana nemusana wemarwadzo kubva pakuzununguka, zvose zvinotaridzika neimwe nzira.
  Manager akabva ati:
  - Ngatidanidzire: Mambo ngaararame! Uye ipapo tichakurega iwe uende!
  Vanyori vakagadzirira kunyora kutendeuka kwemwana.
  Joseph akadanidzira achiti:
  - Rarama republic!
  Mukuru wemhondi akati:
  - Kuzunungusa kwechitatu!
  Mukomana akanga asina kusimira, adikitira akadhonzwa zvakare. Uye zvakare mavhiri evhiri, ayo vaurayi vanosimudza gamba mukomana kumusoro. Joseph anoziva zvakamumirira uye anoshevedzera:
  Ndiani ajaira kurwira kukunda?
  Ngaaimbe nesu...
  Anofara anoseka
  Ani naani anoda achazviwana
  Anotsvaka achagara achiwana!
  Heuno mukomana akarembera pamusoro chaipo pedenga. Vaurayi, vachinyemwerera zvinodya nyama, vakaregedza tambo. Uye zvakare muviri wakaonda asi wakaoma wemukomana unowira pasi. Pedyo nepasi, tambo inodhonzwa yakasimba zvakare. Uye mutambi wengoma wechidiki anobuda kubva mukuvhunduka kunorwadza. Chiso chake chakaurungana, chemwana chinocheneruka kwazvo.
  Muurayi mukuru anopa murayiro, uye mvura yechando inobva pasi inodirwa zvakare pamwana.
  Josefa anopengenuka nokufefeta, uye kugomera kunobuda pachipfuva chomukomana. Asi nokurumanisa mazino ake, nenhamburiko yougamba, mwana anodzivisa kuchema uye anofema zvikuru.
  Mutungamiriri mukuru anoti:
  - Shevedzera - Mambo ngaararame kwenguva refu, uye isu tichamisa kurwadzisa ndokurega iwe uende!
  Joseph akati:
  - Aihwa! Never!
  Mukuru wemhondi akati:
  - Zvino tambanudza zvakanaka pane rack nerubatsiro rwechivharo!
  Mukomana akarembera uye akazununguswa. Uye ipapo tsoka dzemwana dzisina kusununguka dzakachengetedzwa muoki yakasungwa nesimbi. Maive nemachira aibuda pairi. Zvaiva pachena kuti muviri wemukomana wemwana wakanga watambanudzwa, uye tsinga dzakaonekwa zvakajeka.
  Mukuru wemhondi akabvunza:
  - Taurai kuti mambo ngaararame, kana kuti mucharamba muchitambudzwa!
  Mukomana wengoma akadeedzera apererwa.
  - Rarama republic!
  Katsi huru yakaraira:
  - Tumira masimbi maviri padivi rega rega!
  Vabatsiri vemuurayi vakatanga kuturika simbi dzinorema kirogiramu imwe neimwe. Kubva pane chimwe chikamu chebhuroko uye chimwe. Mukomana akanga asina kusimira, muviri wake une matsinga wakatambanudzwa setambo. Uye zviri pachena kuti mwana akareba. Joseph akagomera, asi akarumanisa mazino ake ndokukwanisa kuzvidzora. Akatambanudzwa nekurema.
  Mutungamiriri akadanidzira achiti:
  Danidzirai, mambo ngaararame! Iwe uchiri mwana, uchine nguva yekurarama uye dai uchirarama!
  Mukomana wengoma akaridza mhere:
  - Rarama republic!
  Mukuru wemhondi akati:
  - Kurova gumi kweshamhu nekungwarira!
  Muurayi murefu akatora tyava kubva muurini ndokutanga kurova nepakati pesimba kumusana wemukomana uyu usina svutugadzike. Mitsara mitsvuku yakazvimba kubva pakurohwa.
  Josefa haana kumbochema.
  Manager akati:
  -Uri kuenda kutaura here?
  Mukomana wengoma akapindura:
  - Aihwa!
  Mukuru wemhondi akati:
  - Kurova kashanu kweshamhu pasina hanya!
  Mutambudzi ane simba akatora tyava, yakakora uye yakareba. Akatambanudza makumbo ake kuti atsigire uye akarova musana wemwana pasina simba rake rose. Ganda rakatsvuka rakaputika ropa rikabuda. Mutambudzi ane simba akaenderera mberi nekurohwa, uye akaiswa mukurohwa kwese. Pakurova kwekupedzisira, akarova matako emukomana uye bhurugwa rake remukati rakabvaruka, ndokusiya mudiki wengoma ari musvo. Uye ropa rakayerera murukova kubva mukurova kwakasimba. Chiso chemwana chakamonyaniswa zvaionekwa nekuedza kwaiitwa nemukomana uyu kuti asachemerera.
  Mutungamiriri akadanidzira zvakare:
  - Zvakanaka, ingoti: mambo ngaararame, uye ivo vachakutenderai kuenda uye kunyange kukupai chikwama chegoridhe parwendo!
  Mukomana akadanidzira zvakare:
  - Rarama republic!
  Mukuru wemhondi akati achiratidza kugutsikana:
  - Kugocha zvitsitsinho zvemukomana uyu!
  Mutambudzi ari kurudyi akabvunza:
  - Zora nemafuta?
  Katsi huru yakagutsurira musoro:
  - Ehe saizvozvo! Zvichida mukomana wacho achapengenuka, uye hapana chikonzero chokumusiya akaremara kwoupenyu hwake hwose!
  Vaurayi vakatora mabhodhoro emafuta omuorivhi. Uye ngatizodzei mudiki anoridza ngoma akashama, somwana. Joseph akanzwa kusvotwa nekubatwa nemaoko akasviba evaurayi. Kurutsa ainge ototadza. Zvaibatsirawo kuti mudumbu make maive musina chinhu, uye paive pasina chekubhohwa.
  Vapedza kuzora mafuta, vaurayi vakauya nematanda matete ndokuvesa moto pasi petsoka dzisina chinhu dzomukomana. Vakawedzera sarufa kuti ive nani. Uye vakabatidza moto nemwenje.
  Marimi matsvuku akananzva zvitsitsinho zvevana nendimi dzechikara. Josefa akadedera, asi akanyarara kudanidzira kwake.
  Moto wakatamba pasi petsoka dzisina shangu dzemukomana, uye vaurayi vakaisa matanda matete. Painhuwa nyama yakatsva kunge iri kugocha nguruve.
  Manager akabva ati:
  - Iti, mukomana, kunyange ikozvino - mambo ngaararame!
  Mukomana, madonhwe eropa nedikita akanga achidonha, akadanidzira achiti:
  - Hongu, zvakanaka, kugehena newe!
  Mukuru wemhondi akati:
  - Zvino rova pwere iyi isina hunhu kumusana newaya inopisa!
  Matambudziko akasvika pachoto ndokutanga kubvisa masvinga ewaya aipisa mumoto. Vakasvetukira kumukomana. Uye vakatanga kurova nesimbi, yakatsvuka nekupisa, pabere, patsinga, uye atova nekurwadziwa musana wemwana.
  Joseph akanzwa kurwadziwa kukuru uye akagomera, asi pakarepo akaruma muromo wake. Vakaramba vachimurova.
  Vaurayi vaviri vakarova mukomana kumusana nemasvinga ewaya ine mubato weoki, tsvuku kubva pakupisa. Uye vaviri vakanga vachigadzirawo kupisa pasi petsoka dzisina mwana dzemukomana. Asi Josefa akaramba aine ushingi hunoshamisa.
  Mumwe muurayi, sezvakanga zvarayirwa naKata mukuru, akatora tochi mumaoko ake ndokuuya naro pachipfuva chomukomana chakashama, chine tsandanyama. Munhuwi wenyama inopisa wakabva wawedzera kusimba.
  Mwana wengoma akarohwa kumusana newaya inopisa, zvitsitsinho nechipfuva zvakakangwa nemoto, asi akaita setitan.
  Mutungamiriri akadanidzira achiti:
  - Mambo ngaararame makore mazhinji, hatingakusiyei bedzi, asi tichakupaiwo chikwama chendarama parwendo!
  Achipindura, Joseph Bara akaimba:
  Vana vaBaba, simukai,
  zuva guru, rinobwinya rasvika!
  Pindura dambudziko revavengi vako,
  musasa wavo wasimudza mureza weropa,
  Pindura dambudziko revavengi vako,
  musasa wavo wasimudza mureza weropa,
  Inzwai kugomera kwenyika
  pasi pejoko remurwi
  anotyisa ;
  
  
  Kuzvombo, mugari!
  Ngativhare mitsara yedu,
  Pamberi, mberi!
  Uye minda yedu nemapindu
  zvichazadzwa pakarepo neropa risina kuchena!
  
  Boka iri,
  Varanda nevaizova madzimambo, rinodei?
  Ndianiko waanoramba achigadzirira
  ngoro yake yezvisungo namaketani?
  Ndianiko waanoramba achigadzirira
  ngoro yake yezvisungo namaketani?
  Ndeyedu! Ko maFrench achatakura
  mutoro weInfamy sezvatinoshorwa here?
  Tarasa zvisungo zvedu nokusingaperi,
  Hazvingadzokeri patsoka dzedu!
  
  Aiwa, vashandi vokune dzimwe nyika
  havazotimanikidzi mutemo wavo!
  Tinogona kuurayiwa navo,
  Asi musasa haukotama.
  Tingauraiwa navo,
  Asi musasa haukotama,
  haiwa Mwari, dai vanhu vedu vaponeswa!
  Kana tikawa, hapazovi netsitsi kwatiri,
  Mudzvinyiriri anogona, pasina tariro,
  kuchengeta munhu wose mumutsara nokusingaperi!
  
  Dedera, vadzvinyiriri,
  uye iwe, mbavha yakabhadharwa yemumwe munhu,
  nekuda kwezvirongwa zvako zvehudhiyabhorosi,
  kurangwa kwakakumirira zvinoenderana nemarenje ako!
  Nekuda kwezvirongwa zvako zveudhiabhori,
  kurangwa kwakamirira iwe maererano nemagwenga ako! Isu tese tiri varwi,
  kune asingaverengeki Magamba eFrance
  munhandare yehondo ,
  Kana vakadonha,
  Nyika yeBaba ichaona kutsiva kwakarurama kwavo!
  Rangarira nezve rukudzo, French,
  ipa ngoni dzako!
  Kune avo vanomanikidzwa
  nezvisungo zvevavengi kuti vave nesu muhondo!
  Kune avo vanomanikidzwa
  nezvisungo zvevavengi kuti vave nesu muhondo!
  Asi zvakadiniko nezvevadzvinyiriri vane ropa?
  Zvakadini nevaiperekedza Bouye?
  Mhuka chete dzinoziva kodzero
  yekudya nyama yaamai mudumbu!
  
  Ida nyika yababa navanhu,
  Tipei simba rokutsiva,
  Uye imi, rusununguko runoshamisa,
  Titungamirirei muhondo yechokwadi nokukudzwa!
  Uye iwe, rusununguko runoshamisa,
  utitungamirire muhondo yechokwadi nekukudzwa!
  Kukunda, makatimirira zvakakodzera,
  Tibatsirei tidzinge vavengi vedu,
  Vavengi vakarohwa ngavaone
  zvose kukunda kwenyu nekubwinya kwedu!
  
  Tichapinda muzvikwata nesimba idzva,
  tichitsiva madzitateguru edu akashinga,
  tichawana madota nemakuva avo,
  umo chiedza cheushingi hwavo chaipenya!
  Tichawana madota nemakuva avo,
  Paipenya chiedza cheushingi hwavo!
  Pasina kunyunyuta pamusoro pezvavaizoenda,
  Vakasangana nenhau dzerufu,
  Uye rukudzo runoraira sarudzo yedu -
  Kuvatsiva kana kuvatevera!
  
  Kune revolution, yedu yemahara,
  Mukomana acharwa hupenyu hwake hwese...
  Simba repamutemo, kuda kwevanhu,
  Ngetani dzichadambuka, mupanduki chiedza murume!
  
  . CHITSAUKO Nha.
  Mutungamiriri wemukomana naFanfar vakaombera pamwe chete, uye mumwe musikana achiri kuyaruka akabatana navo. Yakadaro yakanaka, rosy-cheeked uye mumiririri ane simba wepabonde rakanaka nevhudzi rakapfava. Musikana wacho aigona kunzi akanaka, kunyange zvazvo akanga ane uremu, uye zvichida angadai akaenda pakudya muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe. Asi kuhura kwake kwaisava kunyanyofuta sezvaikonzerwa nemhasuru nenyama, uye aisaita semombe.
  Mukuru wechidiki akagutsurira musoro.
  - Ndiyo Mercedes! Kunyanya, ane zita rakasiyana, asi ndakamutumidza zita rekuremekedza mwenga waEdmond Dantes, anozivikanwa zviri nani sa Count de Montecristo. Nenzira, iye akasimba kwazvo mumuviri kune musikana uye akanakisa kupfura!
  Mercedes akakotama akacherechedza, akatarisa Oleg:
  "Handisati ndamboona mukomana ane mhasuru akadaro." Zvakafanana naHercules naApollo muhudiki!
  Terminator Boy akapindura:
  - Hongu, masimba akakwirira akandipa mubayiro nemhasuru dzakadaro. Chokwadi, iwe unofanirwa kuita chimwe chinhu mukudzoka, asi zvakajairika, ndingazvitaura sei! Hapana chinopihwa zvakadaro!
  Mukomana mukuru akati:
  - Varume vese vanoenda! Ngatipfure!
  Ndokusuduruka akananga kwaibuda. VaFanfare vakamhanya vachimutevera. Zvitsitsinho zvebhutsu zvakapenya. Kunyangwe mumamiriro ekunze anodziya zvakanyanya kugadzikana kuve asina shangu, chaizvo nekuti Fanfar airatidzira zvitsitsinho zvake semukomana wemumugwagwa anenge gore rose, kana mukutonhora kwemamiriro ekunze akaputira tsoka dzake mune chero chinhu, iye zvino aisamboda kubvisa bhutsu dzake. Izvi zvaizomuita kuti aenzane nevamiriri. Uye zvino ane chinzvimbo chemukuru wemutungamiriri, uye mutevedzeri wekutanga wemutungamiriri.
  Musikana achiri kuyaruka haana kutambura nerusaruro rwakadaro, uye makumbo ake akanga akanaka, ane nyasha uye anonyengedza zvokuti shangu nemasokisi zvaizongoparadza.
  Oleg asingadi akayemura makumbo ake asina kupfeka, akatsvuka, ane tsandanyama. Aigara achifarira vakadzi vakasimba mumuviri. Uyezve, kunyange zvazvo ari mwana mumuviri, ane pfungwa dzomunhu mukuru zvikuru.
  Uye musikana akakura chaizvo mumuviri. Nekudaro, haakwanise kutaura kuti wechidiki akareba kupfuura vese vakomana vakuru. Asi chii chiri muchiso chake chinotaura kuti achiri musikana, kunyangwe ari mumhanyi.
  Saka vakaenda kwaipfurwa. Kumeso kwangu kwakavhuvhuta mhepo inodziya, uye ndakanzwa hwema hwakasiyana-siyana hwemiti, uswa, mvura, uye miviri yevakomana ine utano.
  Vamwe vakomana vaiita mapush-ups kana squats ane huremu uye vaidikitira. Asi kunhuwa kwavo, mukuona kwehuduku hwavo uye hutano, kwaisaita sekusemesa.
  Mukomana uya akasimudza Mauser. Iyi pfuti yakagadzirwa uye yakagadzirwa muGermany. Kusiyana nepfuti yekuRussia ine mukurumbira yeMosin, ine bhodhoro rakatetepa, pfuti yakaita sepistol, uye kupfura kwakaringana, kukweva kwepfuti yakapfava, uye mwero wemoto wepamusoro zvishoma.
  Asi pfuti yeMosin iri nani pakurwa nemaoko. Muhondo nemaJapan, zvichida zvombo zveRussia zvaive zviri nani mumashoko anoshanda, asi zvakadaro, tsarist Russia yakakwanisa kurasikirwa. Muhondo iyoyo, neimwe nzira vanamwari kana masimba epamusoro akabva kuna Tsar Nicholas II. Uye Russia yakanga isina rombo rakanaka. Zvisinei, ikoku hakubvisi mambo mutoro. Kunyanya, zvaive zvakafanira kugara muSt. Petersburg musi waJanuary 9, uye zvichida izvi zvakadzivisa Bloody Sunday, uye chimurenga cheramangwana, uye kunyanya, kupandukira kwakashandura zvishoma hurongwa, kubva kune absolutism kusvika kune chaiyo yebumbiro remitemo.
  Zvisinei, Oleg akafunga nezvazvo kwenguva pfupi. Mukomana akanhonga pfuti yeMauser achibva aridza. Kudzokera kwaiva kwakapfava, uye bara rakabaya nepakati chaipo pechaida kurwiswa. Sezvo akagamuchira muviri usingafi kubva kuna Mwari, Oleg pamwe chete nawo aive nehumwe hunyanzvi. Kana iwe uchivavarira intuitively uye maoko akadzidziswa anonongedza pachinangwa ivo pachavo. Uye chiono chako chakapinza kwazvo, unogona kutoona mapatani pamashizha emiti kure.
  Mutungamiriri wemukomana akati:
  -Izvi zvakanaka! Edza zvakare!
  Oleg akapfura zvakare. Uye zvakare pakati. Ipapo musikana wemurwi akaburitsa ngowani yake yemashanga. Oleg akavhiringika zvishoma, asi muviri wakaita wega uye bara rakarova pakati, richikanda ngowani kumusoro. Mercedes akabva aridza boomerang nezvigunwe zvetsoka dzake.
  Aibhururuka nekukurumidza, uye zvakanyanya kuoma kumurova, kunyanya sezvo nzira yekubhururuka nayo yakanga yaparara.
  Mukomana wacho akati:
  - Kunyange ini handigari ndichirova!
  Oleg, atova neruzivo mumuviri wake muduku, akanzwisisa kuti munyaya iyi pfungwa yaiva muvengi. Iwe unofanirwa kutsamira pane yako intuition uye kupfura uchishandisa subconscious hunyanzvi hwemuviri uyu, wechidiki superman. Uyezve, ane ruzivo rwakanyanya rwehupenyu, kunyanya mukunyora ngano dzesainzi. Asi pano, sezvavanotaura, nhamo kubva mupfungwa.
  Mukomana akazeza ndokuzeza. Iyo boomerang yakakwanisa kutsanangura arc, uye Mercedes akaibata panguva ino neruoko rwake ndokuti achinyemwerera:
  -Uye ndichadzokorora kubva mambakwedza kusvikira mambakwedza! Carado, carudo uye damn it!
  Fanfar akaseka ndokuti:
  - Usataura dhiyabhorosi!
  Mukomana wacho akati:
  - Shamwari yedu yechidiki yakanga isina nguva yekupfura. Ikande zvakare, uye zvakanyanya, mhedzisiro ichava nani! - Ipapo jaya rakatendeukira kuna Oleg. - Usanyara, ndinoona ino inguva yako yekutanga kubata pfuti yeMauser mumaoko ako. -Kunyangwe ukapotsa, hazvizove zvinonyadzisa!
  Musikana ane simba akakanda boomerang nesimba, uye zvakare netsoka yake. Akanga ane siketi pfupi, inooneka pamusoro pemabvi ake, uye waigona kuona kuti makumbo emusikana akanga akasimba sei uye ane tsandanyama.
  Oleg akanzwa hasha mukati make akaridza pfuti pasina chinangwa. Bara racho rakarova pakati chaipo pebhoomerang uye rakaputika, richibhururuka kuita zvidimbu.
  Mukomana uya akati:
  - Lovely! Zvakangonaka! Kunyange ini ndaisagona kuita izvozvo!
  Fanfar akataura achinyemwerera:
  - Aya ndiwo maitiro atinoita kubva kunyika dzakasiyana!
  Mutambi wacho akati:
  - Hongu, zvakanaka! Asi ngatiite kuti zvinhu zvinyanye kuoma. Semuenzaniso, pfura pane cartridge kesi yekandwa katuriji?
  Mukuru wechidiki akaramba achiti:
  - Zvakwana nhasi! Ngaazviratidze zviri nani mukurwa nemaoko. Ko kurwa?
  Oleg akati:
  - Zvinogoneka!
  Fanfar akataura achinyemwerera:
  - Zvisinei, ane tsandanyama dzakadaro. Achabvambura kunyange bere!
  Mukomana mukuru akabvunza:
  - Zvakadini nekurwa vatatu panguva imwe chete?
  Oleg akapindura achinyemwerera:
  - Nevatatu, saka nevatatu!
  Musikana akataura nenyemwerero inotapira, ine mazino machena:
  - Akashinga mukomana!
  Mukuru wechidiki akaraira:
  - Squirrel, dragonfly, gava, huya pano!
  Vechidiki vatatu, vangangoita makore gumi nemana kana gumi nemashanu, vakauya kwavari. Vaviri vakanga vakapfeka shangu, uye mumwe wevadiki akanga asina shangu. Vakatarisa mukomana mutsva vachinyumwa. Mukomana anoita seakanaka uye akanaka, asi ane tsandanyama zvakanyanya.
  Mukomana uya akagutsurira musoro ndokuti.
  - Iwe ucharwa naye. Uye yeuka kuti kunyange zvazvo ari mudiki kwauri, murwi akasimba zvisingaite.
  Vakomana vakafinyamisa kumeso. Asi vakaramba vachibvisa hembe dzavo kuti dzirege kubvarura muhondo. Vakabvisawo bhutsu dzavo zvairatidza kuti dzaive dzakaenzana. Vakomana vachiri kuyaruka, vasina ndebvu kana ndebvu, vane zviso zvinofadza, zvakatsvuka uye bvudzi rakasvibiswa nezuva. Uye miviri yavo ine tsandanyama, ine ganda rakasvibira kubva kuzuva.
  Oleg akafunga kuti kurova vana vaduku kwakanga kwakaipa. Ichokwadi kuti iye achiri kuyaruka pachake. Uye iwe unogona kunyatso fungidzira mikana yako. Uye varefu, anoziva muviri wake.
  Mukuru wechidiki akadanidzira achiti:
  - Kurwa nesimba rakazara!
  Vechidiki vatatu vakatevera Oleg. Mukomana weterminator, achirangarira kurwa kwaakaita mumuviri mutsva, akarova zvakanyanya murwi aive kurudyi. Akaitora achibva adonha. Kunyangwe shamhu yakarova bendekete, yaive yakasimba uye nekukurumidza.
  Vamwe vakomana vaviri vakavhiringika;
  Oleg akanzwa kufara kwekurwa uye akaenda kunorwisa. Akarova chirebvu chemukomana wechipiri nechitsitsinho chake chakanga chisina chinhu, zvokuti shaya yake yakadonha. Uye akakurumidza kusimudza wechitatu pamaoko ake akatambanudzwa akamukanda. Akadonha achiridza mhere ndokupedzwa nekurohwa kugotsi. Mumwe mukomana akarohwa bendekete akaedza kusimuka. Akatamburira kutsoka dzake dzepwere dzisina chinhu. Oleg akaita nhatu nezvibhakera ndokuremadza mumwe wake nekurova zvine simba kubva pamuromo weshaya yake.
  Vakomana vose vari vatatu vakanga vafenda uye hondo yakahwinwa neknockout.
  Mercedes akadaidzira achiyemura:
  - Iri isimba!
  Uye vakomana vakaungana kuti vaone kurwa vakaridza mhere pamwe chete:
  Waita zvakanaka, waita zvakanaka,
  Rakaratidza simba!
  Kushamwaridzana naye kwakafanana nekutamba negarwe!
  Oleg akasimudza zvibhakera ndokudzvova:
  Tichabvarura zvidhoma
  Uye ane simba, semuoki,
  Kugwinya mumuviri!
  Ndiri mhumhi, zvinoreva mambo wezvikara!
  Uye vakomana vevarwi, hongu, vakaimba vachiseka:
  Waita zvakanaka, waita zvakanaka, anorwa seshumba,
  Anoiwana chete kubva kutsuro!
  Pakave nekuseka. Uye Oleg akaitora uye akasvetuka uye akachinja kuva somersault kagumi!
  Uye zvakare kuombera. Mukomana akamhara pamaoko ake ndokutanga kujuja netsoka dzake, achishandisa matombo anorema.
  Kaputeni akabvarura musoro wake, aka Jean Grandier, akabhabhadzira Oleg pabendekete ndokuimba:
  Akaipa anodada nesimba rake;
  Uye zvinoita sekunge nyika yese yasvika pakuwirirana naye...
  Asi mukomana, iwe wakafanana nekerubhi,
  Uye isu tichapa chakaipa chidzidzo chidzidzo!
  Mumwe mukomana, Paul Potter, akamhanya. Aive mukomana asina shangu akapfeka zvikabudura aitaridzika kunge makore gumi nemaviri, asi aive gumi nematatu, asi akasimba uye achibudirira kubata pfuti inorema. Akataura achiratidza kufara.
  - Takakunda imwe yeBritish echelons, uye takabata chimwe chinhu!
  Mukomana ndokunongedzera kubhokisi.
  Jean akabvunza achinyemwerera:
  - Pane ma cartridges here?
  Paul akapindura achinyemwerera.
  - Aihwa! Kune chokoreti! Bhokisi racho rakakura uye rakakwanira battalion yese!
  Vasikana vaviri vakamhanya, vachivheneka zvitsitsinho zvavo zvisina kupfeka, zvepingi, zvemwana, uye nehungwaru vakatanga kuvhura bhokisi nekiyi huru.
  Fanfan akataura achiratidza kufara:
  - Uye isu tine nyowani pano, yakagadzirira kuenda!
  Jean akati:
  - Ehe, uyu zvechokwadi murwi asingawanzo!
  Paul akakwenya nenyemwerero, zvemwana uye zvinotapira, kunyangwe mwana uyu akange atodzvanya nevanhu vazhinji:
  - Zviratidze!
  Oleg akatora hurungudo neminwe yake yakanga isina chinhu, tsoka dzake dzomwana asi dzakasimba, ndokuirasa. Shiri iyi yaiita segunguwo yakarohwa zvinesimba ichibva yarasika minhenga, yakamhanyira pasi sendege yadonha.
  Varwi vechidiki vakaombera zvakare. Uye zvaitaridzika zvakanaka. Vakomana vakafara.
  Paul akaseka ndokuti:
  - Ndinogona kuita zviri nani!
  Akabva aridza pfuti yake. Yairema, uye zvakatoshamisa kuti kakomana kadiki kasina shangu kakapfeka kabudura kaikwanisa kuzvibata nyore.
  Rimwe gunguwo rikawira pasi.
  Jean akabvunza achinyemwerera:
  -Ungashandisa makumbo ako here?
  Paul akakwenya ziso ndokuti:
  - Kwete, handisi munyengeri!
  Oleg akati:
  - Iyi pfuti inotora nguva yakareba kuti idzore zvakare. Zvichida zvingava nani kushandisa Mauser? Ari kukurumidza kupfura.
  Potter Junior akapindura:
  - Zvirinani zvishoma, asi zviri nani! Iyo Mauser hainyatso kuuraya, asi pfuti yangu zvechokwadi inodaro!
  Jean akaramba:
  - Uye Mauser anogogodza kunze zvakanaka! Uyezve, pfuti inorema uye hazvizove nyore kune pony! Nenzira, anotanga anofanira kutora bhiza! Idiki uye haina kuoma!
  Oleg akaramba:
  - Handidi bhiza! Ini pachangu ndinogona kumhanya kupfuura bhiza!
  Pauro akati:
  - Kuridza muridzo!
  Mukomana ane njere akati:
  - Ngatiite nharo!
  Potter Junior akabvunza:
  - Yechii?
  Oleg akapindura nekukurumidza:
  - Chikamu chako chechokoreti!
  - Iri kuuya!
  Vakomana nevasikana veboka revanoyamwa vakatsigira izvi nekuseka kweushamwari uye nekuombera.
  Paul akaisa pfuti pasi. Aive nebhiza diki asi rinomhanya kwazvo, rine musanganiswa weropa rechiArab. Uye zvechokwadi ndiye mumwe wevanokurumidza muchikwata. Saka pakati pevarwi pakanga pasina varume vakuru, vechidiki chete nevana, uye mabhiza aiva mabhiza kana mabhiza maduku, zvokuti varwi vakanga vakaoma kuona. Vakaedza kusatora kunyange majaya marefu kupinda muchikwata, kuti vasanyanya kuoneka.
  Pauro aiwanzochovha asina shangu - yaive yakamhanya nenzira iyoyo. Uye kushanda muminda, shangu dzemukomana dzinongopinda munzira.
  Asi kunodziya pano, uye zvigunwe zvemwana zvinotsunga, mumamiriro ezvinhu akadaro zvichava nyore kukwira mumuti kana kunyange rusvingo pasina shangu.
  Oleg, akava mukomana asingafi, aigona kupfeka shangu chete kana disguise yaida. Uye saka haatyi chero kutonhora kana kupisa.
  Tichifunga mamhanyiro aanoita, shangu dzake dzinenge dzatovimbiswa kutyoka.
  Vakomana vese vakatanga. Paiva nekanzira kaipoterera musasa, senhandare hombe.
  Vamwe vana varwi vakavatevera.
  Vakaridza muridzo vachiseka. Mumwe mukomana ane makore angangosvika gumi nematatu, asinawo shangu, akapfeka bhachi rine mitsetse, akati:
  - Bata panyika! Russia inesu!
  Oleg akatarisa mukomana. Muzuva, bvudzi rake rakashandura ruvara rwegorosi rakanyanyisa, uye chiso chake, pane kudaro, chakashanduka chikasviba kubva kune zuva. Asi zvinofanira kutaurwa kuti vakomana vachena kazhinji pazera remakore gumi nematatu vakafanana zvikuru. Uye haugone kuziva nechiso - ichi chiRussia, uye ichi chiGerman. MaBoers, nenzira, vazhinji veGermany, uye vakafanana zvikuru pakuonekwa, kunyanya muhuduku, apo maitiro eTeutonic neSlavic haaoneki zvakanyanya.
  Zvinotoshamisa kuti sei panguva yeHondo Yenyika Yechipiri vanhu vese vakavengana zvakanyanya.
  Oleg akapindura achinyemwerera:
  Murwi weRussia haagomera nekurwadziwa,
  Murwi weRussia haarare patrol!
  Haanganyuri mugomba dema zvakare,
  Mudzimu wake haungapise muplasma yenyeredzi!
  Vapedza vakomana vakazosvika kunhangemutange. Paul akanga ari mwana akanaka, uye kusvikira zvino akapukunyuka kukuvara kwakakomba. Asi atova nezvitunha zvakati wandei kuzita rake. Saka zvitarisiko zvinonyengera.
  Vana vari pano vakaita semhuka chaidzo, kunyange zvazvo vazhinji, nokuda kwezera ravo duku, vane chitarisiko chengirozi.
  Oleg akacherekedza kuti vakomana vese vachena, kunyangwe paine kakapetwa kane vatema muTrasvalnia neOrange Republic kupfuura vachena. Uye izvi zvinoratidza kuti zvizvarwa zveAfrica, kazhinji, hazvina basa kuti ndiani anovadzvinyirira: maBoers kana maBritish. Uyezve, maBritish ane mauto ekoloni anoumbwa nevatema, maArabu, uye maIndia, uye maBoers anosarura marudzi ari pachena.
  Apa Oleg akakahadzika kana zvaive zvakakosha kuti apinde mukuratidzira uku? Sezvo mumwe angataura, vakomana vasina-zvakanyanya-vakanaka vanorwisana nevaya vasiri nani. Kunyange zvazvo mabhunu anodzivirira Nyika yavo. Uye pano vachine chokwadi chakawanda.
  Semuenzaniso, kana tikatora imwe hondo yemazuva ano, pakati peUkraine neRussia, maUkraine achine chokwadi chakawanda, saka vanodzivirira nyika yavo kubva kune anorwisa. Saka iye Oleg anorwa kudivi reuyo anodzivirira zvake.
  Uye hakuna vatsvene chero kupi zvako. Sezvavanotaura, mumwe nomumwe ane zvitadzo zvake, uye hakuna vatsvene. Semuenzaniso, Paul ari kutsiva baba vake avo baba vakapfurwa neBritish. Kunyange zvazvo vaigona, somuenzaniso, kumuendesa kubasa rakaoma, uye ipapo vaigona kutiza.
  Kazhinji, iyi haisi pfungwa yake, asi vatenzi vane simba vanomumanikidza kushanda kusafa. Zvakanaka, mune iyi kesi, kunyangwe achiri mudiki, akarota achirwa pamwe chete naCaptain Rip-off. Uye kurota kwake kwakaitika, uye zvino ava mukomana zvakare uye izvi zvakanaka uye zvinotonhorera!
  Oleg akafunga zvishoma ndokushaya pekutangira. Uye Pauro, akatasva bhiza rake remhuka, akatanga kusimuka. Uye zvaive pachena kuti aive nebhiza rakanaka chaizvo uye rinomhanya.
  Mukomana asingafe akanyepawo. Uyezve, nekumhanya kwakazara. Makumbo ake akashama, akasimba uye ane tsandanyama aipenya.
  Oleg akapfupisa chinhambwe neoctopus, asi haana kubata Pauro. Akamhanya kumutevera, achifemera mugotsi make, ndokuimba:
  Isu tinosimudza guruva mumbiru,
  Tinomhanya kunge mhunga...
  Muvengi achakundwa;
  Kupwanya kunyange makomo!
  Paul, achirova bhiza rake achipindura, akakwenya:
  - Sei uchitamba? Bata kana uchikwanisa!
  Oleg akaseka ndokusvetuka. Akabhururuka pamusoro pemukomana wepano sniper ndokurira:
  Kune hope dzinotyisa muvadzidzi vangu,
  Kusvetuka kumwe - kurova kumwe!
  Zvino shasha yechikomana yakanga ichimhanyira mberi. Ipapo Pauro akatora spurs pabhanhire rake ndokuaisa patsoka dzake dzakanga dzisina chinhu, dzomwana, dzakatsvuka. Vapedza kudaro vakatanga kubaya zvine simba bhiza kumativi. Bhiza diki rakasimudza mbichana ndokupotsa rapfuura Oleg. Asi shasha yechidiki yakatangawo kumhanya. Aigona kutomhanya kudarika dindingwe. Uye nyama yake haifi.
  Paul akadzvova semhuka diki, ndokutoburitsa banga ndokutanga kubaya bhiza rake naro. Ropa rakabuda.
  Oleg akabva acheuka uye nezvigunwe zvake zvisina kupfeka akabvuta badza kubva mumaoko emukomana, achidanidzira achiti:
  -Usatya kukuvadza ichi chisikwa chakanaka!
  Paul akakweva ndokudhonza ruoko rwake, asi akarangarira kuti akanga asina pfuti. Yainge yanyanya kurema uye murwi wechidiki akangoibvisa kuti pasazowedzerwa huremu.
  Uye zvino unogona kuona kuti Pauro anoshatirwa sei. Maziso ake ebhuruu anopenya.
  Uye saka akasvetuka kubva pabhiza rake raive neropa uye akamhanyira kuna Oleg nezvibhakera. Mukomana shasha akabata chibhakera chemumwe wake ndokuchitora ndokuchipfugamira. Pauro akagomera nemarwadzo ndokuedza kurova nerumwe ruoko rwake.
  Oleg akaridza tsamwa ndokumurova iye pachake. Akakurumidza kufamba, uye munhu akanga asina nguva yokuita chimwe chinhu pakufamba kwomuviri kwakakurumidza kudaro.
  Paul akachipotsa pachirebvu ndokudonha. Oleg akaedza kumurova nenzira yekumudzivisa, asi kwete kutyora pfupa.
  Kunyange zvakadaro, uyu ndiye mwanakomana wake. Saka Pauro akadonha maoko nemakumbo akatambanudzwa. Mercedes murefu, asina makumbo akamhanyira kwaari, uye musikana wemakore gumi, airatidzika semukomana akundwa - sezviri pachena hanzvadzi yake. Uye aiva nemukomana wemakore mapfumbamwe, munun"una waPaul, aiva nepfuti yakareruka yakagadzirwa muGermany, yakanyatsogadzirirwa mascouts.
  Pfuti yakadaro iri nyore kuvanza.
  Mercedes akatarisa shaya yaPaul ndokuona achinyemwerera:
  - Haina kuputsika!
  Fanfan akamhanya ndokubvunza:
  -Ndiani akakunda?
  Jean akadaro achinyemwerera:
  - Chaizvoizvo, Oleg akakunda! Akasvika pamberi pemuvengi wake ndokumuwisira kunze! Asi kuti pasave nemunhu anogumburwa, ini ndinopa mubairo!
  Musikana ane makore angangoita gumi, asina shangu, akatsvuka, akakweshwa, sezvo aiwanzotumirwa kunobvunzurudzwa, kana kuti, iye pachake akakumbira kuenda ikoko, akacherechedza nesimba rinotyisa:
  - Hongu, hama yangu inofanirwa kuravira chokoreti! Uye mukomana wako mutsva ane simba zvinoshamisa!
  Mercedes akati:
  - Uye akanga ane mutsawo, uye akanzwira tsitsi mhuka yakashata iyo Pauro akanga achibaya nemunondo! Ane mwoyo mukuru zvechokwadi!
  Vana-varwi vakaombera maoko kwenguva yechigumi. Chaive chinhu chaicho.
  Jean akazivisa kuti:
  - Zvino munhu wese geza maoko ake! Ngatidyei masikati!
  Chikafu chevana battalion yevanoyamwa mukaka hazvina kuipa. Kusanganisira muto nehowa uye mutambo. Varwi vechidiki vakapfura zvinhu zvakawanda ivo pachavo, pamwe nekunonga howa nemabheri nemichero mumamiriro ekunze eAfrica ane rupo.
  Zvinoshamisa kuti vanhu vatema vari kufa nenzara, kunyangwe vachikwanisa kukohwa zvirimwa zvina pagore - ivhu riri pano rine rupo.
  Oleg akaimba nechido:
  - Nyika ine rupo kwatiri isu vatadzi;
  Uye matenga azere nenjodzi...
  Vakomana imhuri ine hushamwari,
  Marozi anonhuwira seizvi pamberi pedutu!
  Mercedes akati:
  - Hongu, isu takaita sehama nehanzvadzi! Uye ushamwari hwedu ndiyo kiyi yekupona!
  Paul akamuka mushure mekunge adirwa mugomo wemvura yechando kubva mutsime rakadzika. Mukomana we sniper akagara pasi naOleg ndokuti:
  -Une chibhakera chesimbi!
  Mukomana shasha akapindura achinyemwerera.
  - Uye musoro hauna kukandwa simbi zvakare!
  Vasikana vebasa vakagadzira keke rakaisvonaka nokuda kwezvokudya. Yaive muchimiro cheheti hombe yeNapoleonic. Munhu wose akawana chidimbu, uye chakanyatsochekwa.
  Uye vakaaisa pandiro. Vakomana vaive neforogo, zvipunu nemapanga akagadzirwa nesirivha. Izvi zvinobva kune trophy reserves yakatorwa kubva kuBritish.
  Vakomana nevasikana vakatanga kudya nokungwarira, vachinakirwa bhisikiti nekirimu nemaruva.
  Pauro akati:
  - Iye zvino maBritish ari kutamisa mauto akakosha uye kugadzirira kutsva. Kune akawanda kwazvo zvekuti tinogona kunge tisina mabara akakwana munhu wese!
  Oleg akati:
  - Chinhu chinonyangadza ndechekuti vane mutungamiriri akasiyana. Inogona kushandisa nzira yaHannibal muCannes - kurwiswa kubva kumativi uye kugadzirwa kwepincers, kuitira kukomberedza mauto edu.
  Paul akanyemwerera ndokubvunza:
  -Ndiri mukomana akapusa uye mwanakomana wemurombo, uye handina kudzidza kuzvikoro, uye handizive kuti Hannibal ndiani! Ini ndinongoziva kunyora, kuverenga, uye ndinozivawo matafura ekuwandisa! Ini ndinopfura chaizvo kupfuura vanhu vakuru vazhinji!
  Mukomana uyu shasha akapindura,
  - Hannibal ndiye ane mukurumbira, akanakisa mutungamiriri weCarthage panguva yeHondo yePunic. Kunyangwe achiri mudiki, akapika kuparadza Roma uye kurwisa kusvika kudonhwe rekupedzisira reropa. Hondo yaitungamirirwa naHannibal yakabva kuSpain ikayambuka Alps, ichisvika kuchamhembe kweItaly nekumusoro kweGaul. Kunyangwe panguva yekuchinja vazhinji vevarwi veHannibal vakafa vasingakwanisi kumirisana nematambudziko, muGaul vakakwanisa kuzadza uto nemutengo wevagari vemo vasina kugutsikana nekushandiswa kweRoma. Hannibal akakunda kukunda kwakati wandei. Uye akakunda zvakanyanya mauto eRoma paCannes - iyo yakabatanidzwa mumabhuku ezvidzidzo zvehondo. Roma yaive nezviuru makumi masere zvevarwi vetsoka vachipesana nezviuru makumi mana zvevaCarthage, asi Hannibhari aive nezviuru gumi zvevatasvi vemabhiza vachipesana nezviuru zvitanhatu zvevaRoma. Mauto eGuta Rekusingaperi paakapinda muhondo, achitarisira kupwanya uto reCarthage pakati, mauto aHannibal akarova mativi. Uyezve, mutungamiriri ane mukurumbira akashandisa imwe hunyanzvi - strike concentration. Munin'ina wake akarwisa nezviuru zvisere, zviuru zviviri zvevatasvi vemabhiza veRoma kuruboshwe, nepo mumwe mukuru wemauto akatsikirira pasi vatasvi vemabhiza vane zviuru zvina nezviuru zvake zviviri. Uye mushure mekukundwa kwedivi rekuruboshwe, vatasvi vemabhiza veCarthage, vachipfuura varwi vetsoka, vakarwisa vaRoma kurudyi kubva kumashure. Uye vakauraya chaizvoizvo vatasvi vose vamabhiza. Ndokubva varova nhapwa kumashure. Uye mauto aHannibal akangomira mumutsara webhiza. VaRoma vakakombwa uye vakakundwa. Kubva ipapo, kurwiswa kweflank kwakafananidzwa neCannes.
  Pauro akaridza muridzo achiti:
  - Wow! Izvi zvakanaka! Ehe, mazano aHannibal anogona kunge anoshanda zvakanyanya!
  Mercedes akati:
  - Ndine bhuku: Vakuru veAncient Rome, ndinokupa zano kuti uriverenge, rinonakidza uye rinodzidzisa!
  Mukomana we sniper akati:
  - Hatina nguva yekuverenga pano! Tichada kuisa pasi dynamite zvakare manheru ano. Uye putika njanji!
  Oleg akataura achinyemwerera:
  - Zambuko ririnani! Nzira yechitima ichadzorerwa mumaawa mashomanana, asi bhiriji richatora kanenge vhiki!
  Paul akatura befu ndokuti:
  - Mabhiriji akanyatsochengetedzwa, kunewo waya ine minzwa ine magetsi emagetsi uye, kunyanya kukosha, imbwa. Ichokwadi kuti ikozvino haisi kutyisa zvakanyanya, kanda pane rabha raincoat uye uise magirovhosi, asi mabhuru akadzidziswa uye imbwa dzevafudzi idambudziko zvechokwadi!
  Mukomana genius akati:
  -Kune mushonga wembwa unoshanda uye wakapusa!
  Mukomana we sniper akabvunza achida kuziva:
  - Uye ndeipi?
  Oleg akapindura nekunyemwerera kunotapira:
  - Iwe unofanirwa kuzvizora nemafuta eshumba kana ingwe, uye ipapo imbwa, ichitya kuti ichatsemurwa nekatsi hombe, inodya, haingashinga kutaura!
  Pauro akati:
  - Zvakanaka, iwe ndiwe musoro! Ndingadai ndisina kumbofunga nezvazvo!
  Jean akagutsurira musoro achinyemwerera:
  - Zviri nyore here? Asi imbwa idambudziko chairo. Tinotovapfura nemaMausers, semasoja eBritish!
  Mercedes akati:
  -Unogona kuramba imbwa dzine chepfu, kunyangwe iri hutsinye. Mushure mezvose, mhuka haina mhosva uye iri kungoita basa rayo!
  Fanfan zvine musoro akati:
  - Asi mauto echiRungu haana mhosva futi. Vakarairwa, vanoteerera, zvichida kunyange pasina chishuvo chokuuraya. Hazvinakidzi mumweya wako paunodeura ropa!
  Oleg akati:
  - Zviri nani kuti usafunga nezvazvo! Chimbofungidzira kuti zvese izvi ndezvechokwadi, asi kwete mutambo wehondo chaiwo, uye uchanzwa zviri nani!
  . CHITSAUKO Nha.
  Mushure mekudya kwemasikati, vakomana nevasikana vakagezazve maoko avo. Uye Pauro, pamwe chete naOleg, vakaenda kunovhima shumba. Vakomana, sezvinowanzoitwa nevana, vakatanga kurwisana uye vakazova shamwari.
  Munun"una waPaul Edik, hanzvadzi yake, uye vamwe vana vanoverengeka vanenge makore gumi okukura, asi vapfuri vakanaka kwazvo, vakaenda navo. Saka, varwi vatanhatu vechidiki vakatamira musango, kana kuti mumhando yemusanganiswa wesango uye shroud - mamiriro ekunze akadaro ekumaodzanyemba kweAfrica: vakomana vashanu nemusikana.
  Chaive chikwata chisina shangu. Vakomana vaifarira mabhurugwa mapfupi akasununguka, akafanana nekapfupi. Vakazorwa neakakosha, inonhuhwirira tincture uye zvipembenene hazvina kuvaruma. Musikana uyu aive akapfekawo dhirezi rekare raienda pamusoro pemabvi, mwanawo zvake murombo. Uye haana kumutsa kunyumwira. Kana mukomana achigona kufungidzirwa semusori, saka mumiriri wechidiki wepabonde rakanaka ...
  Asi parizvino tinoda kuvhima shumba. Oleg ndiye ega aimhanya netsoka dzake. Muviri usingafi hauneti. Ndiko kusaka asingafi. Kunyange zvazvo mukomana ane hafu-akashama akapfeka zvikabudura, achimhanya uye achikwenya tsoka dzake dzisina kupfeka pauswa, anotaridzika zvishoma. Kunyanya apo vamwe vana vari kutasva, vachifamba pane imwe nzira inokosha - makumbo epamberi emabhiza maduku ari kutsika, uye makumbo emashure ari kufamba.
  Pauro akabvunza Oleg kuti:
  - Hannibal wako akararama Jesu Kristu asati azvarwa here kana kuti mushure?
  Mukomana shasha akapindura achizvitemba.
  - Chokwadi pamberi! Kare ikako, Roma yakanga ichiri Republic, uye iri kure neiyo yakasimba kwazvo munyika!
  Mukomana we sniper akagutsurira musoro ndokubvunza:
  - Asi ndiri kuona iwe uri mukomana akadzidza, uye angangodaro ari muchinda, kunyangwe iwe uchimhanya usina shangu uye mupfupi. Saka pindura kuti sei, pasi paMwari Wamasimba Ose, Ane Rudo, Achiziva Zvose, pasi pano pane uipi hwakawanda kwazvo!
  Oleg akanyemwerera ndokupindura:
  - Mubvunzo unonakidza zvechokwadi. Asi kana iwe uchibvumirana, dai pasina matambudziko munyika zvachose, uye takanga takarara pasofa, uye makeke ekrimu akawira mundiro yedu, zvino kana iwe uchibvumirana, kubva muupenyu hwakadaro taizochinja kuva mhuka, simbe. nenguruve dzakakora, uye taingofa nekufinhwa . Uye saka hondo inoenderera mberi uye inofadza. Uye kuvhima shumba kunotonyanya kunakidza kana shumba ichigona kukudya!
  Paul akaseka ndokuti:
  - Izvo zvinoita sekutaura kwekuchenjera! Kunyange zvazvo, somuenzaniso, kune marudzi akasiyana-siyana ezvakaipa. Somuenzaniso, kana kuine hondo, kunyange zvazvo yakaipa, inonakidza chaizvo. Uye kana vanhu, semuenzaniso, vachifa nedenda kana angina pectoris, saka hapana chinonakidza pamusoro peizvi!
  Oleg akagutsurira musoro achibvumirana nazvo:
  - Hongu, kurwara hakusi kunakidza sekurwa, hondo, mabiko, rudo rwemusikana!
  Mukomana weku sniper akaseka ndokubva chiso chake chemwana chasviba ndokuti:
  - Vasikana vakanaka chaizvo, vakangonaka, senge manyoro, anongotumbuka maruva. Asi nekukura vanova vakanyangara uye vanosemesa. Zvakangooma kutarisa vakadzi vakuru uye zvinokuita kuti unzwe kurwara!
  Mukomana uyu shasha akagumbuka ndokuti:
  - Chii ichokwadi ichokwadi. Chembere dzakashata kwazvo!
  Paul akabvunza:
  - Sei Mwari achichembera vakadzi? Haasi kusemeswa neizvi here?
  Oleg akakwenya mapendekete ake ndokupindura:
  - Hongu, kune zvakawanda zvisina kujeka munyika. Ndinofunga kuti kunyange dai Hitler aiva nemasimba ose, aizoda kuva nevaranda vaiva vaduku uye vakanaka, panzvimbo pechembere dzakashata. Asi ndinofanira kutaura kuti hazvisi zvinhu zvose zviri nyore munyika. Uye haufanirwe kufunga kuti zvese zvakaita sezvazvakanyorwa muBhaibheri. Kutaura zvazviri, upenyu nechisiko chapose pose zvakaoma zvikuru. Uye iwe haufanirwe kufunga kuti Mwari chete ndiye anosarudza zvese uye ane ese mavheti!
  Munun'una waEdik akati:
  - Dai Mwari aikwanisa, angadai asina kubvumira baba vedu kuti vapfurwe! Izvi zvinoreva kuti Mwari angasava ane masimba ose zvachose!
  Oleg akanyemwerera uye akati:
  - Asi zvachose Omnipotence hazvibviri musimboti!
  Paul akabvunza:
  - Sei izvi?
  Mukomana uyu shasha akapindura,
  - Zvakanaka, pindura mubvunzo uyu: Mwari anogona here kugadzira ngetani iyo Iye pachake aisakwanisa kudambura?
  Mukomana wesniper akakwinya huma yake refu, yakanaka, yemwana, akakwenya maoko ake, akarova tsoka dzake asina kupfeka ndokupindura:
  - Hongu, izvi zvakaoma! Iwe unogona kuti - hazvisi izvo, uye hazvigone, hazvisi izvo zvakare! Neimwe nzira, zvakazoitika kuti Mwari Wemasimbaose ane chimwe chinhu chinopfuura simba rake!
  Musikana akazhamba, ndokurova katsoka kake kasina pamuti wemuzambiringa wakarembera ndokuridza kamhere:
  Nyama iri mugehena inoziya nokupisa.
  Uye yave nguva yekuti tese tinzwisise kare kare ...
  Uyo asingazivi kutenda muna Jehovha.
  Achawira pasi pejoko raDhiyabhorosi!
  Mushure mezvo hanzvadzi yaPaul Stella yakaseka nezwi rakatetepa.
  Vana vevarwi vakapinda mukati-kati mesango, rakaita musanganiswa wemavhu nesango. Izvi zvaitaridzika zvakanaka.
  Oleg akaedza kuvhura pfungwa yake yekunhuwa. Iyewo ane simba rinopfuura revanhu, ari nani kupfuura chero mhuka yeropa. Asi pakarepo kunhuhwirira kwakawanda kwakasiyana kwakapinda mumhino dzangu. Kusanganisira miviri yevana yevadiki vadyidzani, uye dikita mabhiza nemaponi, nemishonga yakawanda uye dzimwe mhuka. Izvo hazvisati zvanyatsojeka kuti imbwa inofembedza inogona kuzviona sei.
  Iko hakuna cacophony yakadai yekunhuhwirira pano iyo satani anogona kuigadzirisa.
  Paul akanyemwerera ndokubvunza kuti:
  - Unoda kufunga shumba nemhino dzako?
  Oleg akagutsurira ndokunonga ruva netsoka yake isina chinhu:
  - Ndichangozvifunga nekunhuhwirira!
  Edik akati:
  - Shumba inofanira kubatwa nechirauro. Muchiitiko ichi, zviri nani kushandisa kuungudza kwemukadzi ane ruchiva.
  Stella akavhiringidzika uye akati:
  - Wow! Pamwe ndinofanira kuita izvi!
  Pauro akaramba achiti:
  - Aihwa! Ndini mukuru wenyu, uye ndine inzwi rakasimba zvikuru, uye ndine ruzivo rwakawanda rwokuvhima.
  Oleg aida kutaura kuti akanga ari mukuru, uye izvi ndezvechokwadi maererano nemakore ekarenda, asi akasarudza kuti zviri nani kusapokana - hapana aizozvitenda zvakadaro. Uyezve, haazivi kuti angatevedzera sei tonality yeshumba yechikadzi? Chokwadi, regai Pauro amudzidzise. Hapana chinonyadzisa apa!
  Mukomana shasha akatora zvigunwe zvake zvemutsoka zvakashama ndokunonga ruva reAfrica raipenya chaizvo uye risinganzwisisike. Uye akachipa kumusikana akanaka uye anotapira Stella. Akakotama ndokupindura achiti:
  - Tsitsi!
  Uye Pauro akakwenya matama ake ane rombe, oumwana ndokutanga kubvisa maari mamwe manzwi anorangarira kudzvova kwemhuka.
  Oleg akatanga kunyatsoteerera tonality kuti vatevedzere ivo pane dzimwe nguva.
  Pfungwa dzakasiyana siyana dzakapinda mumusoro memukomana uyu. Semuenzaniso, kuti vana varwi vanoshamisa uye vanogona kuita zvakawanda. Uye kuti nekuva mudiki, aingowana - zvaive zvakanyanya kuoma kumurova. Kana iwe uchida kusvika muchero, unongosvetuka.
  Mukomana shasha yakanhonga chimedu chegwati rakatyoka nechigunwe chake chakanga chisina chinhu ndokutanga kudhirowa chimwe chinhu pashizha reburdock. Kunyanya kuratidza tangi. Uye kwete nyore, asi piramidi. Iyi yaive imwe yepfungwa dzake mumabhuku enganonyorwa dzesainzi. Paishandiswa michina yakafanana asi inoshanda.
  Tangi iri raive nemateru makuru ezvombo kubva kumativi ese. Izvo zvakaita kuti zvichengetedzwe zvakanaka kubva kumativi ose, uye kunyanya kubva pakurwisa kwemhepo.
  Semuenzaniso, mune zvesainzi ngano mabasa akadai seakateedzerana "Captain Fuhrer" kana "Hondo Yenyukireya", iyi fomu yematangi yakapa maGerman dziviriro yakanakisa kubva kuAmerican kurwisa ndege uye mabhomba.
  Zvakanaka, izvi, zvechokwadi, kufungidzira, kunyange muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe, piramidi tank inogona kuita basa rinokosha. Uye inofanira kuiswa pamvura. Kunyanya kana iwe ukaita michina yakadai idiki, inofambisa uye ine vashandi vemunhu mumwe chete.
  Ichi chingava chombo chinoshanda zvikuru muzana remakore rechimakumi maviri nerimwe. Zvinoita sekuti mauto-indasitiri aifarira uye muhondo tangi ingadai yakaita zvirinani kupfuura Armada.
  Kufunga kwaOleg kwakavhiringidzwa. Kunzwa kwemukomana uyu kwakanzwa kuti pane munhu mukuru ainyenyeredza netsoka dzakapfava asi dzine nzara. Tichitarisa nekurira, chikara ichi chinorema zvikuru. Uye sezvo musina dindingwe muSouth Africa, zviri pachena kuti iyi ishumba.
  Oleg akazevezera kuna Pauro:
  - Inotaridzika kunge Numba iri kukambaira!
  Mukomana we sniper akabvunza:
  -Unoreva shumba here?
  Mukomana uyu genius akagutsurira musoro:
  - Hongu, kwenguva refu-maned!
  Paul akati achinyemwerera:
  -Haasi wese Mauser anopfura anogona kupinda mushumba. Asi pfuti yangu inovimbiswa kukwanisa kuita izvi.
  Oleg akapa zano:
  -Ndingauraya shumba here?
  Mukomana we sniper akaseka:
  - Iwe? Iwe hauna kana dhadha! Uri kuitei nemaoko ako?
  Mukomana uyu genius akati:
  - Uye nemaoko asina maoko netsoka dzisina chinhu!
  Stella akaseka ndokukwenya:
  - Uyu murume chaiye! Kutevera shumba kunyangwe usina dhadha - iwe uchiri kugona kuzviita!
  Oleg akaimba achiseka achipindura:
  Ndiri shamwari nebere,
  Ndiri shamwari nemboro...
  Ndichabuda ndisingatyi!
  Kana ndine shamwari!
  Kana ndine shamwari!
  Uye bere risina shamwari!
  Vana vakabva vanyarara. Pauro akazevezera achiti:
  - Zvakanaka, edza! Kana pane zvikaitika, ndinofuridzira njere dzeshumba!
  Oleg akateerera. Shumba yakanga yoswedera. Iye zvino mhino dzakaoma dzeSuperman boy dzaigona kuona kunhuwa kwekatsi huru. Oleg haafi, uye shumba haingamuurayi chero zvakadaro. Mukomana aitofunga kuti uhwu hwaisave hushingi hwaaive nahwo - chero munhu ane muviri usingabatike anogona kuzviita.
  Asi chido chekuwana chimwe chinhu chitsva chakakunda. Mukuwedzera, Tarzan akauya mundangariro. Ot akarwawo neshumba. Kazhinji chokwadi chiri kubata badza. Asi mubhuku rinonzi: Tarzan nemhuka dzake, mumwe murume akakunda panther yakakura nemaoko ake asina zvombo. Uye izvi zvaishamisa, uye Tarzan haasi asingafi shure kwezvose. Ini ndinoshamisika kana paine mamwe mabasa nezveiyi supermowgli mushure meHondo Yenyika Yechipiri? Tarzan akanga aine makore akawanda panguva yemauto eUnited States achirwisa Japan. Mushure mezvose, muHondo Yenyika Yokutanga, Tarzan aiva nemwanakomana mukuru! Akatarira-tarira, kwamakore anenge makumi matatu. Chimwe chinhu chemugomo chaionekawo.
  Fungidzira, semuenzaniso, kuti Tarzan aizoguma muzana ramakore rechimakumi maviri nerimwe? Ikoko kwaizova kwakanaka uye kunosetsa sei! Ko Tarzan uyu Rambo aizorwa nani? Pamwe naBen La Den? Bhanditi rekupedzisira munhoroondo chaiyo rakafanana negamba rebhuku rekomiki. Uye United States inoda magamba. America inoda mutungamiri wechidiki, akasimba uye ane simba, kwete yekare yakaparara!
  Vakatora Oleg ndokuzevezera:
  Hondo iri kuitika muchadenga,
  Hondo pasina chikonzero...
  Nokuda kweizvi unoda huduku,
  Anti-wrinkle mushonga!
  Eya, anonzwa kuti shumba yava kusvika uye ichiswedera pedyo. Chinhu chikuru apa ndechekuti mhuka hainhuwidzi. Zvisinei, Oleg aiva nechokwadi chokuti mumuviri wake usingafi aizokwanisa kubata nekatsi huru. Uyezve, hachisi chokwadi kuti shumba inotiza vana. Pamusoro pazvo, izvi zvaizonyadzisa mambo wemhuka.
  Oleg nevamwe vana varwi vakaona Numba achibuda mudondo, panguva imwe chete achitarisa tarisa, achizunza zunza. Mhuka yakakura, kunyange yeshumba, uye ine nzara, iduku, uye inopisa. Zviri pachena kuti anoda kunanzva hadzi.
  Oleg akazevezera kuna Pauro:
  - Chinhu chikuru ndechekuti usapfure! Ini pachangu!
  Uye shasha yemukomana yakasvetukira palawn nemaruva. Nokuda kwechimwe chikonzero akafunga kuti shumba yaizorwa. Asi chikara chine simba chakatarira kakomana kachizvidza. Anofanira kubvuma, mwana wevanhu akanga asingaratidziki somushori mukuru. Zvisinei, kare zviratidzo zvokutanga nzara zvakatanga kurira mudumbu rechikara chinodya nyama. Uye pasina kufunga, shumba yakamhanyira kumukomana.
  Oleg akaona mafambiro echikara chinodya senge chiri kufamba zvishoma. Mukomana asingafi akawira nemanhede, achirega shumba ichipfuura nepamusoro pake, uye akakanda chikara nemakumbo ake asina chinhu, akasimba, ane tsandanyama.
  Zvino ishe wesango akabhururuka kubva pakusundidzirwa ndokurova musana.
  Kudzvova kunotyisa kwakaita shumba yakakuvadzwa.
  Oleg akasvetuka uye akaimba:
  Usakanda mapfumo pasi, usakanda mapfumo pasi, usakanda mapfumo pasi!
  Mukurwa nemashavi, mukomana haatyi!
  Unorwa, unorwa, unorwa
  Ziva kuti zvese zvichanaka uye zvakanaka!
  Shumba yakamhanya zvakare, asi mukomana akasvetukira pamusoro pake ndokumurova zvakasimba nechitsitsinho chake. Mhungu yakaridza tsamwa. Oleg akabata muswe wake nemaoko ndokumudhonza. Shumba yakabhururuka ichidzokera kumashure ichibva yawira pasi zvakare.
  Mukomana akachema achiti:
  - Tichava vakashinga uye vakashinga kupfuura shumba!
  Uye apo chikara chakaedza kurwisa zvakare, Olezhka the terminator aizoitora ndokuiisa muchirebvu chake. Hongu, nesimba rakadaro zvekuti mazino angu akadonha chaiko. Uye neropa.
  Superman Boy, achidzora kurwa, akarira:
  Muchadenga muzere nekupenya kweropa,
  Uye kutinhira kwokuputika kunogona kunzwika kure!
  Shumba yakaedza kurwisa zvakare, asi yakagashira mbavha yakaomarara kubva patsoka yemwana akanga asina kupfeka, nekukurumidza sekupenya kwemheni. Shumba yakakandwa zvakare nesimba guru, mapfupa namadonhwe eropa zvakadonha.
  Pauro akadanidzira achiyemura:
  - Uyu murwi mukuru!
  Oleg akanzwa kufara. Akatanga kurova shumba nesimba rake rose nemakumbo ake asina kupfeka, akasimba, echikomana airova kunge simbi yemakunguwo. Uye panguva imwecheteyo mudiki gladiator uye terminator akaimba mubhodhoro rimwe chete:
  Leo chirema mukufunga,
  Dindingwe ndiro tsime rematambudziko...
  Zvinonakidza kupfuura munhu
  Munyika hamuna chinhu!
  Uye zvakare mukomana-superman acharova makumbo ake asina kupfeka, ane tsandanyama, sekunge akarukwa newaya achirwisa shumba, owedzera:
  Zvinonakidza kupfuura munhu
  Munyika hamuna chinhu!
  Isu tinobva kuStone Age -
  Tinotumira kwaziso kuna Jupiter!
  Oleg akaita kakapetwa katatu uye akarova zvakare tsoka dzake dzisina kupfeka muganda reshumba, achityoka mbabvu. Mafuro ane ropa akabuda mumuromo memhuka iyi. Izvi zvairatidzika zvakanaka chaizvo.
  Mukomana weSuperman, achiramba achirova chikara, akaimba:
  Tinouraya, tinourawa,
  Kangani izvi zvisingaenderane...
  Ndinotevera mugumo somumvuri,
  Uye ndave kujaira kupesana!
  Stella akanyora paTwitter achiti:
  - Pedzisa shumba, pedza!
  Oleg akaenderera mberi nekurova uye kunyanya kurova. Uye aya akanga asiri mitezo yevana, asi makwara chaiwo. Uye vakapwanya kwazvo mapfupa.
  Terminator mukomana akaimba:
  Furidzira, ridza, imwe kurova,
  Kumwe kurova futi...
  Mukomana anoratidza chipo
  Inokanda uppercut!
  Anosvitsa shumba pakona;
  Kuti chikara chisabva...
  Chikara chakundwa uye pasi,
  Haasi kunzwa zvakanaka!
  Shumba yakanga ichipera simba, uye pakupedzisira, kuburitsa hova dzeropa kubva mumuromo mayo, kana kuti kutoti hova dzose, yakabva yanyarara.
  Maoko ake akanga achiri kutenderera kwehafu yeminiti, asi Pauro haana kukwanisa kumira uye akapfura mumusoro, achiti:
  - Sechiito chetsitsi!
  Oleg akaseka akati:
  - Tarisai, ane hunyanzvi! Ndiratidze buri riri mumusoro mako uti wauraya shumba iwe!
  Paul akadzungudza musoro wake achiti:
  - Aihwa! Tichataura chokwadi, kuti zvakaitika sei!
  Stella akasimbisa, achitsika tsoka yake isina kupfeka, yemwana:
  - Tichakuudza zvese sezvazviri!
  Edik akasimbisa:
  - Ehe! Pazera redu, vana havarevi nhema, vanongogadzira zvinhu!
  Pauro akati:
  - Shumba inorema, ingangoita matatu masendi. Sezviri pachena tichaikanda panzvimbo uye kubvisa ganda! Zvichava zvakaoma kutakura zvachose! Maponi edu haagone kumira!
  Oleg akati achinyemwerera:
  - Ndichazvitakura ini! Nditende kuti ndinogona kuzviita!
  Edik akadaidzira nekuyemura:
  - Uyu mukomana ane gamba!
  Stella akabva ati:
  - Ndizvozvo - regai shumba iratidze mhuka yedu yose!
  Pauro akakahadzika:
  - Muchaunza chitunha chakadaro kumusasa. Hongu, gamba chete ndiro rinogona kumuisa pafudzi rake.
  Oleg akadanidzira nechivimbo:
  - Simba harisi mumasuru, asi mumusoro!
  Uye mukomana Superman akaisa chitunha cheshumba pamafudzi ake. Ipapo, kuti anyatsogutsikana, akatanga kumhanya. Zvitsitsinho zvake zvemwana zvakashama zvaipenya.
  Vatasvi vashanu, kubatanidza mumwe musikana, vakasunda mabhiza avo maduku. Pano chikwata chevana chakadzoka nechisimba, uye pasina kurasikirwa. Varwi vechidiki vakanakidzwa uye vakaimba:
  Varwi vanorwira nyika yavo,
  Vasikana, vakomana vasina shangu...
  Panguva imwecheteyo, ngatitii pachena - waita zvakanaka,
  Vakapa maBritish nguva yakaoma!
  
  Kunyange zvazvo zvinhu zvisiri nyore kwavari,
  Irwa zvakasimba nechaunga chisingaverengeki...
  Mukomana akabata pfuti semukwasvi,
  Handiti mabhunu anozviziva kuti vana vajaira kurwa!
  
  Isu vanhu tinotambudzwa nekushungurudzwa,
  Hondo yave nemwedzi yakawanda ichienderera mberi ...
  Vakunda navanakomana vose vari muhondo;
  Uye tinotenda kuti Jesu achatimutsa!
  
  Tinoda kuzvimiririra
  Usave imwe nyika yeBritish ...
  Tambo yehupenyu hwedu inotyisidzira kukanganiswa,
  Saka kuti mweya inomhanyira pachipfuva chedenga!
  
  Zvakanaka, mukomana, usatya muhondo,
  Kukudzwa kwenyu ngakurege kutsikwa-tsikwa...
  Handiti murume igondo kwete shiri inotya.
  Uye kuvavengi hondo ichapera mukukundwa!
  
  Kunyangwe kune vazhinji vakaipa vechiRungu,
  Uye pamwe navo maArabu nemaHindu...
  Mhute inovhara maziso edu,
  Asi varwi veAfrica havasi mbwende!
  
  Takapika kudzivirira Nyika yaBaba,
  Shumba yakaipa haiiti kuti tipfugame...
  Iwe nyora pasi mubhuku rako, mukomana,
  Muzita rezvizvarwa zvose zvichauya!
  
  Orange Republic iri kukura,
  Uye Transelvan ichafukidzwa nemaruva ...
  Tichaenda kucommunism izvozvi,
  Kuzadza nyika yakajeka nezviroto!
  
  Mutungamiriri wedu, ane mbiri Jean Frenchman,
  Mutungamiri akaunganidza timu kubva kuvadiki...
  Akanaka kwazvo saJesu
  Anogona kuita varwi nevana!
  
  Isu tichapaza chero kumberi, nditende varume,
  Uye zvechokwadi tichakunda maBritish ...
  Kana tichida kurwisa kunyange nhare,
  Uye mukomana achava gamba rakashinga!
  
  Aiwa, majaya haafaniri kunyara,
  At least mboro yemukomana haina kubuda...
  Uye kana iwe uchida kufa mukubwinya,
  Izvi ndizvo zvakazvarirwa vakomana!
  
  Kana zvichidikanwa, tichabhururuka kuenda kuMars,
  Ava vakomana nevasikana vedu...
  Ticharatidza, pasina mamiriro, kirasi yepamusoro,
  Vachatyora musana weshumba, nditendei varume!
  
  Kana hondo nemuvengi yapera.
  Tichadzinga maBritish muAfrica...
  Satani akaipa haazotongi,
  Nditende, tichakunda chero mhomho!
  
  Ishe Kristu achamutsa vakarasika,
  Uye vanhu vachava muumambo hwaMwari nokusingaperi...
  Hatifaniri kuchema zvakare,
  Usava muuranda hwomudzimu hunonyadzisa!
  
  Tenda Edheni richange riri panyika yese,
  Nguva yekubwinya, mufaro nerufaro...
  Ino inguva yekuchinja kukuru,
  Kana mabhanan'ana nemamiriro ekunze akaipa zvinopera!
  
  Uye munhu wese achava sekerubhi,
  Akanaka, mudiki uye zvechokwadi akadyiswa...
  Vana, isu tichakunda vavengi vedu,
  Muvengi acharohwa zvachose!
  
  Uye ipapo shiri nhema dzichaimba rwiyo rwedu,
  Trill yavo yakanaka, inoshamisa hukuru ...
  Uye kunhuwira kutsva kwemabhanan'ana echirimo,
  Uye simba idzva, remahara!
  Saka vana veBoer vakaimba, uye ichi chikwata chechidiki chisina shangu. Vakasuduruka zvishoma mumugwagwa ndokusvika parukova. Takachitora ndokudya hedu. Ipapo Pauro akapfura mbizi.
  Oleg akanga ava nenzara panguva ino uye aifarira nyama itsva. Vana vakadya vachikurukura.
  Pauro akati:
  -Une simba rinopfuura revanhu. Zvichida unobva kune imwe nyika?
  Oleg akatsanangura:
  - Uri kuedza kundiudza kana ndinobva kune imwe nyika?
  - Hongu, iwe unogona kutaura kudaro!
  Mukomana shasha akapindura achinyemwerera.
  - Ndinoziva zvechokwadi kuti zvese zvisingagoneke zvinogoneka! Asi iwe ungofanire kutenda mazviri wakasimba nemoyo wako!
  Paul akaseka ndokuti:
  - Ehe, izvi zvinosetsa nenzira yazvo!
  Uye mukomana wemupfuri akaburitsa rurimi rwake. Hurukuro yacho yairatidza kusetsa. Varwi vaduku vakazvizorodza vamene ndokupfuurira. Ipapo Oleg akanzwa Chirungu uye akacherechedza.
  - Kune Chirungu squadron mamaira mashanu kubva kwatiri!
  Paul akanyemwerera ndokubvunza kuti:
  - Chii chinonzi squadron yese? Kana zvishoma?
  Oleg akakwenya mapendekete ake ndokupindura:
  - Vatasvi vemabhiza vanosvika mazana maviri. Vazhinji maArabu, asi vatungamiri chiRungu. Iwe unoda sei kutora kurwa kana kuisiya kune imwe nguva inotevera?
  Paul akanyemwerera ndokuti:
  "Handidi kuisa hupenyu hwevana vangu panjodzi." Dai zvisina kudaro ndingadai ndakavakwesha. Saka havasi kuuya kwatiri, handizvo here?
  Mukomana shasha akapindura achizvitemba.
  - Kwete izvozvi. Asi kana zvakakodzera, tinogona kuvarwisawo.
  Stella akati:
  "Tichaendesa chitunha cheshumba kumusasa, tozodzoka toverenga mbabvu dzechikwata ichi." Haisati yabvira moto!
  Paul akagutsurira musoro:
  - Ngatifambei takananga kumusasa!
  Mabhiza mashanu, pamwechete nomukomana akanga asina shangu, akaritora, akamhanya. Panguva ino mabhiza madiki aityairwa naRebeta nemusikana nesimba ravo rose, vakatopfeka maspurs. Oleg, zvisinei, akavabata nehuremu uye akatoimba:
  Uye sei, sei, sei,
  Robhoti rakanga rakasvibira here?
  Uye nokuti, nokuti, nokuti,
  Kuti aifarira hupenyu!
  Uye munhu wese anomhanya, anomhanya, anomhanya -
  Uye ndiri kumhanya!
  Uye munhu wese anomhanya, anomhanya, anomhanya,
  Uye ndiri kumhanya!
  Muzera rekumhanya uye kupenya,
  Akabatidza ega...
  Kuti paPasi, zvese zvako newangu,
  Chiedza chegirini chiri kupenya!
  Oleg ndiye akatanga kumhanya mumusasa. Pasinei nekuona kunoshamisa: mukomana asina shangu mupfupi akatakura chitunha cheshumba huru, akarohwa uye ane ropa pane izvozvo, varwi vaduku havana kushamiswa.
  Mukupesana, Oleg akakwaziswa nokufara. Izvi zvakanakisa chaizvo. Uyezve, chikara chakakundwa chakakura kudarika mwana akachitakura.
  Mukomana akapa chitunha kuvakomana. Vakatanga kucheka. Izvo zvakajairika zvikuru. Kukunda kwakadaro kudiki, asi kwakajeka.
  Uye vana vemhare vanofara.
  Paul nechikwata chake vakasvika pave paya. Vakatambirwawo nerukudzo.
  Stella akazivisa kuti:
  - Zvakanaka, vakomana, pane chimwe chinhu chekuita! Chikwata cheChirungu chiri kudzungaira padyo, yave nguva yekuzvitetepa!
  Paul akagutsurira musoro ndokusimbisa:
  - Vakomana gumi nevaviri - mumwe achipesana negumi akakwana kuti varove vese kunze!
  Fanfare yakasimbiswa:
  - Bhizinesi iri! Sarudza timu yako!
  Pauro akakurumidza kusarudza vakomana. Vanenge vese vaive vadiki kwaari uye vese vaive vasina shangu. Asi vaiziva kupfura zvakanaka, kunyange hafu yaive isina huremu hweMauser modhi.
  Vakomana vakamhanya uye, zvechokwadi, Oleg aiva navo. Aidawo kurwa. Kunyange zvazvo muuropi muine kapfungwa kanopenga, hachisi chivi here kuuraya vanhu?
  Zvisinei, kana ukatora Bhaibheri, zvino magamba aro akauraya, uye kuti vakauraya sei. Kunyanya Mambo Dhavhidhi. Uye unogona zvakare kurangarira Samsoni. Zvikurukuru, nokuputsa tembere, akauraya vanhu vanopfuura zviuru zvitatu. Asi mutemberi makanga musina varume chete varwi, asiwo vakadzi nevana. Hungu, iyi itsika yechienzi. Unogonawo kurangarira Erisha, uyo akaisa mapere pavana, uye vakaparadzana vana makumi mana navaviri.
  Zvakanaka, hapana chekutaura nezveKorani. Zvitendero zvose zvinoshivirira chisimba nokuponda munzira yakati. Uye chiBuddha hachina kutongodzivisa maJapan kurwa noupengo nokupengereka.
  Saka kurwa uye uwane ruzivo.
  Paul akataura nechitarisiko chakanaka:
  - Anodzivirira nyika yake haasi mhondi!
  Edik akaseka ndokuti:
  - Murwi zvese mhondi kwete mhondi. Pano, sezvavanotaura ... Zvose zvine ukama!
  Oleg akapindura nekuseka:
  - Uye dzidziso yaEinstein yehukama haisati yagadzirwa. Uye kazhinji inhema, sezvo photon ine zororo rekuzorora. Kana iyo photon yakanga isina zororo rekuzorora, saka hapazovi nechisimba. Izvi zvinoreva kuti chiedza chaisazoonekwa kubva mugirazi!
  Paul akati:
  - Handisi kunzwisisa, uri kutaura nezvei?
  Mukomana uyu genius akati:
  - Ndirove kumeso nechidhinha!
  Mushure mezvo, chikwata chevana chevakomana avo vakatarisa vasingapfuuri gumi nevaviri vakawedzera simba ravo. Hongu, kurwa nechikwata chakadaro chine nhamba dzakapetwa kagumi dzevapikisi kwaiita sekubheja, uye nehushingi hwakawanda.
  Stella akati:
  - Zvakadaro, muhondo iyi, senge ngano, muvengi akawanda, asi benzi. Isu tiri vadiki, asi kure, uye tinogara tichikunda!
  Paul akanyora paTwitter achiti:
  Asi kutaura chokwadi,
  Ndinokunda munhu wose!
  Vana vehondo vakaimba:
  Hazvigone kudaro, hazvigone...
  Mukomana we sniper akagomera:
  - Oleg ndiudze!
  Superman Boy akatsigira:
  - Hongu, zvachose!
  Varwi vakamhanyisa nhanho dzavo. Zano ravo rehondo rakanga riri nyore. Kureva, kurwisa muvengi uye kupfura kure. Panguva imwe chete, iwe pachako unenge wakahwanda.
  Pauro akati:
  - Isu takafanana nebhokisi - isu tinobata muvengi nejab refu kuruboshwe! Uye hatizviisi panjodzi!
  Oleg akaimba achipindura achinyemwerera:
  Tichaenda kuhondo takashinga.
  KwaRus Mutsvene '...
  Uye isu tichadurura nekuda kwake,
  Ropa rechidiki!
  Superman Boy akanga akatsunga zvikuru uye anotonhorera. Mushure mezvose, maBritish, kunyangwe nyika ine tsika, havasi ngirozi zvachose.
  Hurukuro yavo isina kujeka inotonzwika. Chikwata chese - mazana maviri evatasvi vemabhiza - chiri kutsvaga chimwe chinhu uye chinofanira kurwiswa chisati chapinda mumusasa unogara vana nevechiri kuyaruka veboka revanoyamwa.
  Varwi vechiduku vanosvika pachikwata chevarwi. Kutaura zvazviri, mauto mazhinji maArabu nevatema. Uye kuti Britain inoshandisa zviuru makumi matanhatu kurwisa zviuru zvina zveBoers. Reshiyo imwe kusvika gumi neshanu. Kunyangwe pakaitika kurwisa kwakananga, edza kurwisa seizvi. Asi muvengi achaedza kubuda kunze.
  Pauro akazevezera achiti:
  - Pfura chete pakuraira uye chengeta musoro wako pasi. - Ipapo mukomana akafinyamisa kumeso ndokubvunza Oleg.
  - Ungada kutora chombo, kana kuti ucharwa sei - pwanya maBritish nemaoko ako uye netsoka?
  Terminator Boy akagutsurira musoro:
  - Chii chaungaedza zvakadaro! Rega ndivaise kure!
  Stella akaseka ndokuti:
  - Uye chii? Izvozvo zvingasetsa!
  Pauro akati:
  - Hautyi kufa here?
  Oleg akaseka ndokupindura:
  - Uye ndinonakidzwa! Usanetseka pamusoro pangu!
  Edik akati:
  Mukuchema uku kune nyota yemhepo,
  Simba rehasha, murazvo weshungu...
  Sei wakafuridzira biceps yako?
  Ngatidambure miromo yevakashata!
  Mushure mezvo mukomana wemurwi achaseka! Izvi zvinotaridzika zvinosekesa.
  Uye saka boka ravo diki rakasvika kuchikwata chiri mukati memutsara wepfuti. Zvaiva pachena kuti maBritish akanga azvipenda khaki. Asi izvi hazvina kuita kuti vasanyanya kuoneka.
  Oleg akawedzera kukurumidza. Akanga asina chombo, asi aitarisira kuwana chimwe muhondo. Nechekunze aiita kunge mukomana asina bhutsu akashama, muviri wake une tsandanyama waimhanya mhanya kunge uri mukukurumidza kutora mifananidzo. Uye inoramba ichikwira, ichipfuura kumhanya kwengwe. Masoja echiRungu, maArabu, nevatema akatanga kupfura. Vakavhura pfuti. Uye Oleg, achikurumidza kukurumidza, akarova refutenendi akagara pabhiza rake pachirebvu nechitsitsinho chake chisina kupfeka, chemwana.
  Rushaya rwakadonha nekurohwa, mukuru wechiRungu akadonha akarovera pasi.
  Oleg akasvetuka uye nemakumbo asina shangu, emwana, asi akasimba setsvimbo dzesimbi, akawisira mamwe maArabu maviri pamabhiza avo. Vakangokwanisa kubata saber dzavo.
  Terminator mukomana akanhonga chombo ichi. Tichitarisa kupenya, aya aive akanaka, akarodzwa mapanga. Uye mwana asingagumi akamhanyira kugura uye kubvarura varwi vemabhiza eumambo hweshumba. Mukati meruzha, varwi vechikwata chidiki cheBoer vakaridzawo pfuti. Saka kwaiva nekupfura kunotyisa.
  Oleg akacheka uye akarova vavengi vake netsoka dzake dzisina simba, dzakasimba, dzinouraya uye akaimba panguva imwe chete:
  Chii chatinofanira kuita muAlbion?
  Aripi matatya palunch...
  Vakapararira sevasungwa munzvimbo.
  Muvakidzani akarova chitunha!
  Ichokwadi kuti mukomana weterminator akafunga kuti, chaizvoizvo, ndivo vaFrance vanodya matatya kwemasikati, kwete maBritish!
  Uye Jean Grandier anongova muFrench. Rudzi rune mambo aive Napoleon Bonaparte.
  Oleg akacheka neminondo kusvika misoro yakungurutswa nekurira:
  Ndiri murwi, kunyange ndiri mudiki.
  Akarwira nyika yake pakati penyeredzi...
  Ndichapa vasikana bouquet,
  Muvengi akadedera nokutya.
  Ndinoda kuenderera mberi nerwiyo, asi neimwe nzira mutinhimira wakabhururuka kubva mumusoro mangu. Asi machira anopinza airamba achipenya. Zvino misoro yechirungu yakadonha kunge misoro yecabbage. Uye makumbo emwana asingafi akavhuna shaya dzose nedehenya. Uye kwaive kwakanaka kwazvo.
  Hongu, uye vana vakapfura. Uye nemazvo chaizvo. Paul akarova asingarovi, asi pfuti yake inouraya yakanga yakaderera pakupisa kune vaMausers. MaBritish akaedza kupfura kumashure. Asi zvakazonetsa. Uye kurasikirwa kwakaramba kuchiwedzera.
  Oleg akati kunze kwenzvimbo:
  Hazvisi nyore kuva nemutsa
  Mutsa haubvi paurefu...
  Kukunda muhondo,
  Oddly zvakakwana, iwe unofanirwa kuve nemoyo munyoro!
  Zvino mukomana weterminator akanzvenga pfuti yemuchina yakaputika ndokusvetuka. Akatemawo namakororo ake, akatema mamwe, nokubvisawo misoro yavamwe, achibva arira.
  Ini ndiri mukomana anotonhorera
  Chokwadi ndinocheka zvakanaka...
  Ndichavhuna shaya netsoka yangu.
  Ruvara rwechikwata chedu!
  Uye Oleg akatora pfuti yemuchina ndokutanga kurova nayo vatasvi vemabhiza vechiRungu, vechiArabu nevatema. Uye izvi zvakava zvinouraya zvikuru. Uye vanhu vazhinji vakarara pasi mumirwi vachipfurwa nepfuti.
  Terminator Boy akaimba:
  Mupfuti akatakura tepi akashinga,
  Uye Maxim anorova semheni ...
  Mukomana akapfeka short ari kunyora pfuti yemuchina,
  Uye pfuti yemuchina inomuteerera!
  . CHITSAUKO Nhamba 21.
  Kune rimwe divi, kuuraya vanhu hakuna kunaka. Asi maBritish havasi ngirozi zvakare. Vakabata mukomana, Serge, ane makore gumi nerimwe chete. Uye mwana wacho akarayirwa kuti abvunzurudzwe nokukurumidza.
  Izvi zvingaitwa sei zvinobudirira? Mukomana aive akapfeka kabudura akasungwa maoko kumusana akapinzwa muimba yekubvunzurudzwa. Mwana akanga otorwadziwa, saka maArabu maviri marefu akasunga maoko evana vake kubva kumashure, magokora kusvika kumagokora. Uye mapendekete omukomana akanga akamonyana, uye marunda airwadza zvikuru. Uyezve, mwana wacho aifambiswa nemaune netsoka dzakashama, dzoucheche, zvichiwedzera kutambura.
  Uye zvino makumbo netsoka dzemukomana zvakanga zvatofukidzwa nemapundu emhungu.
  Uye zvino imba yekutambudzikira yakamirira Serge, apo pamusuwo pakanga paine kunhuwa kwenyama yakatsva.
  Mukomana akatya, asi akasimbisa mazino ake kuti asakurukurirane. Uye saka anounzwa muimba yacho pachayo. Inonzwika inochema. Musikana akashama anorembera padanda. Ane mitsetse yose neshamhu. Brazier iri kupfuta pasi petsoka dzerunako. Uye zvitsitsinho zvaro zvisina chinhu zvinosungirirwa mumuti womuouki wakasungwa nesimbi. Nokudaro, musikana panguva imwe chete anotambura nemoto unopisa zvigadziko zvake, uye kubva pakutambanudzwa padanda, uye netyava iyo muurayi anomurova nayo.
  Musanganiswa weropa uye dikita zvinodonha kubva kumusana nemativi emusikana.
  Vaurayi vakapfeka nguo dzvuku nemaapuroni, maoko mumagurovhosi. Aya mashura chaiwo.
  Saka panguva yekurwadziswa pane chiremba nemanesi maviri akapfeka mabhachi machena.
  Mukomana akasunungurwa uye t-shirt yake nechikabudura zvakabvaruka. Mushure mazvo chiremba akatora pulse yake, uye mukoti akateerera kumapapu ake.
  Chiremba akadhirowa health quotient pabhodhi.
  Serge akanzwa kunyara kukuru akamira akashama pamberi pevakadzi. Mukoti akashandisawo chipunu kuongorora muromo wake. Uku kwaiva zvose kutsvaga uye kuongororwa kwechiremba panguva imwe chete.
  Vanachiremba vakabvumira kutambudzwa. Vanyori vaviri vaiva nezvinyoreso neingi vakagadzirira kunyora uchapupu.
  Serge akabatwa nemhondi ndokuzvuzvurudzwa ari muchigaro chaikosha. Yakanga yakashongedzwa nesimbi.
  Mukomana akada kudududza asi zvakashaya basa. Zvakanaka, chii chingaitwa nemwana kune vanhu vakuru uye vanonhuwa?
  Vakaikwenya, zvipikisi zvinopinza zvakanyura mumusana wakashama, wemwana. Musoro negotsi zvemukomana zvakanga zvakagadzikwawo. Vakabva vabatanidza maoko nemakumbo pazvisungiriro.
  Mukuru wekubvunzurudza akabvunza:
  - Zvakanaka, iwe uchataura!
  Nezwi raidedera nekutya, mwana akagomera.
  - Aihwa! handisi kuzotaura!
  Tsoka dzakashama dzemukomana dzakabva dzatanga kukotama nemakona asina kujairika. Uye zvairwadza chaizvo. Mabhonzo evana akatsemuka. Muviri wemwana wainge wakazara dikita, kumusana nemuhuro nemagaro, minzwa yakabaya paganda ropa richichururuka. Kwaive kurwadziswa kwechirungu chaiko. Serge, zvisinei, akatsungirira. Semunhu mudiki, akagomera nemiromo yakachenuruka uye nezwi raidedera.
  - Ah! handisi kuzotaura! Wow! handisi kuzotaura!
  Uye akanga akamonyaniswa netsoka dzisina mwana, nechinangwa, chokwadi, kumurwadzisa, asi kwete kumuremadza.
  Ipapo matiles aigara mubeche risina chinhu. Kuitira kuvhara tsoka yemwana nemaindentations. Uku zvakare kurwadzisa kwakaoma. Ikozvino yakabatidzwa , uye mataira akatanga kupisa. Tsoka dzemwana dzaipisa. Uye vakawedzera kudziya uye kurwadziwa kwakawedzera.
  Ainhuwa kunge tsoka dzakatsva, dzemwana. Mukomana akatambura zvisingaite, asi nekugomera akati:
  - Aihwa! handisi kuzotaura! O, handisi kutaura!
  Mwana akaramba achigochwa zvitsitsinho zvake. Asi mashoko acho haana kukwanisa kutorwa.
  Ipapo vaBritish vakasarudza kubatanidza ma electrode kune chigaro chesimbi pachayo, uye vakashandura ikozvino. Uyezve, pakutanga pakanga pane kusawirirana kuduku. Mukomana akanga akatsikirirwa zvishoma nezvaibuda. Ipapo manje manje yakawedzera uye mwana akatanga kusvira. Uye zvakanyanya kurwadza.
  Mukadzi webhachi jena akatora ndokuchinja imwe switch. Mukomana akanga otobvunda serious. Uye bvudzi rake dzvuku, gobvu rikamira kuti twasu.
  Mukuru wemubvunzurudzo akadanidzira achiti:
  - Taura kumusoro, mukomana, kana isu tichakutambudza kusvika pakufa!
  Mwana akagomera, madonhwe eropa akabuda mumuromo make.
  - Handisati ndataura! handisi kuzotaura!
  P akatevera chikwangwani chacho. Zvino mukadzi webhachi jena akatendeudzira switch zvakare. Kubuda ropa kwakawedzera, mwana akatanga kuzununguka zvakanyanya, uye ganda rake rakatotanga kusvuta.
  Asi mukomana Serge akanga achitaura chimwe chinhu chisinganzwiki chaisagona kunzwisisa. Asi zvaiva pachena kuti akanga akatsunga kusataura chinhu.
  Chiremba aive nebhachi jena akati:
  - Zvitore nyore, skurde yemwana inogona kumira!
  Nurse musikana akachinja switch. Kubuda kwaita simba. Hutsi hwakamira kuuya.
  Mukomana aifemereka chaizvo. Mukuru wemhondi akati:
  - Tangotanga imbwanana. Tichakupa kuzorora zvishoma uye kuporesa maronda ako, uye ipapo rack uye zvikwekwe zvakakumirira iwe.
  Serge akadaro achigomera:
  - Aihwa! handisi kuzotaura!
  Mumwe wevaurayi akarova mukomana mudumbu netyava zvekuti ganda rakaputika ropa richiyerera.
  Mukomana akagwinha gwinha ndokunyarara, musoro wake wemwana wakawira padivi, chiso chichibva chacheneruka.
  Mumwe chiremba akapfeka bhachi jena akanyevera kuti:
  - Saka iwe uchamutumira kune inotevera nyika. Mwana anofanira kumbozorora.
  Mushure mezvo vatambudzi, pamwe chete nevasikana vaviri vakapfeka majasi machena, vakatanga kusunungura mukomana asina kunaka, akaneta kubva mumaketani ake.
  Mushure mezvo mwana, uyo musana wake wakanga wakafukidzwa nemaronda eropa, uye tsoka dzake dzakapiswa, uye zvinobuda zvakamhanya nepakati pemigumo yetsinga, akaiswa pamubhedha ndokutakurwa.
  Uye pachinzvimbo chake, mumwe musikana akanaka akagadzikwa pachigaro, mbatya dzake dzose dzakabvarurwa, dzichimusiya asina kupfeka zvachose.
  Uye kutambudzwa kwakaenderera mberi nemunhu mutsva.
  Zvakare vanamukoti vakateerera kumusikana, uye chiremba akanzwa kurova kwake - kumutambudza maererano nesayenzi.
  Urwu ndirwo rudzi rwemuvengi waive nemabhunu. Ndosaka vakarwa zvine utsinye, pasina kupokana kana kuzeza.
  Zvino vakomana varwi nemusikana murwi Stella vakanga vachipfuta wakanangana. Uye vakapfura nemazvo zvekuti vatasvi vemabhiza vechirungu vakashaya mukana.
  Panguva imwecheteyo, mukomana wekusingaperi Oleg Rybachenko akarova maArabu, vatema, uye maChirungu nemaoko netsoka, uye akagura misoro neminondo, uye zvose zvakabuda zvakanaka uye zvinonakidza.
  Vana varwi vakauraya chikwata chese uye hapana akapona. Pakangosara gumi nevaviri veChirungu vakatanga kutiza. Asi Oleg akavabata ndokuvarova kuseri kwemusoro nechitsitsinho chake chisina chinhu. Uye vavengi vakakundwa zvechokwadi.
  Mukomana murwi akaitora ndokuimba:
  Hapana kwaunondisiya,
  Muri varwi vakaoma...
  Uye nditende, iwe uchaimba nekurwadziwa,
  Nekuti vakomana vakanaka!
  Uye murwi wechidiki akarwa uye akabata vavengi nehasha. Uye akavarova netsoka dzake dzisina kupfeka, dzemwana pamisoro yavo, temberi uye plexus yezuva.
  Vana vakafara zvekuti vakauraya mazana maviri emauto echirungu. Uye havana kusiya chero munhu wekubvunzurudzwa kana mutauro kuti vazive zvimwe zvirongwa zvekuraira kweBritish.
  Pauro akatura befu achiti:
  - Isu takanyatso kuwedzeredza! Chaizvoizvo munhu wose akaurayiwa!
  Oleg akaimba achiseka:
  Isu vana vehondo takapfura zvakanyanya,
  Uye mazana mashanu ezviuru zvechiRungu zvakawa!
  Mushure mezvo mwana wekurwa akabva aseka. Uye vana varwi vakatanga kutora muhomwe dzavo uye kuunganidza zvakapambwa. Chikwata ichi chaive chabiwa zvimwe zvinhu zvevagari venzvimbo iyi. Pamusoro pezvo, muhomwe dzemauto maive nemari kunyanya vakuru vakuru. Zvaiva zvakanaka. Uye varwi vechidiki vakaburitsa zvese kusvika pasendi rekupedzisira, kana peni.
  Vapedza vakaitora ndokuisa mari yese mumurwi mumwe chete. Pamusoro pemari, pakanga painewo zvishongo, uye mazino egoridhe akati wandei aiburitswa nevapambi.
  Paul akagutsurira musoro achinyemwerera.
  - Hafu yekugadzirwa ichaenda kuhomwe yerepublic, uye isu tichagovanisa hafu pakati pese battalion!
  Oleg akagutsurira musoro achinyemwerera, asina mhosva uye ane mwana:
  - Zvichava zvakanaka!
  Mukomana Edik akati:
  - Tagara tichizviita nenzira iyi! Basa rose rinofanira kupiwa mubayiro!
  Mushure maizvozvo vana vakaburuka pamabhiza avo kuti vatambanudze. Zvino takaenda kumusasa netsoka. Zvaifadza kufamba ndisina shangu. Huswa hwaikwenya tsoka dzakashama dzevakomana nemusikana mumwe chete.
  Oleg akanzwa kufemerwa uye akaimba:
  Isu tiri vana veAfrica ikozvino,
  Kunyangwe isu tichidada neganda jena...
  Muhondo ticharatidza kirasi yepamusoro,
  Uye tichabaya dhimoni kumeso1
  
  Kunyangwe tichiri vadiki muchimiro,
  Asi murwi wese kubva kunapukeni...
  Muchokwadi, vana vanoziva makondo,
  Mwana wemhumhi harisi gwayana zvachose!
  
  Tinogona kukunda tsuro
  Kupenya zvitsitsinho zvisina shangu...
  Psa bvunzo neA,
  Muchinhu chako chemukomana!
  
  Sei Africa ichitikwezva?
  Ane hwema hwekuda kumukira...
  Kukunda kwakavhura account inedutu,
  Zvemugove wedu usingaperi!
  
  Kugona kuwisira pasi nzou
  Uye kurwa neshumba pamatanda...
  Mushure mezvose, vana vazere nepfungwa,
  Zviso zvevechiduku zvinopenya zvakajeka!
  
  Isu tinopfura saRobin Hood
  Sei maBritish ari kurwara zviri pachena...
  Regai Fuhrer ave kaput,
  Hazvina kuoma kuti timupedze!
  
  Tichakonzera kuparadza kwakadaro
  Kuti shumba yeBritish ichadedera...
  Mushure mezvose, kukundwa kwenhoroondo
  Humambo hwezuva rakachena!
  
  Murume akachenjera anotonga muRussia,
  Zita rine mbiri ndiNikolai...
  Murumbidzei nenhetembo.
  Kuti Kaini akaipa asamuke!
  
  Achatungamirira Rus 'kukunda,
  Uye kukunda maJapan akaipa ...
  Ichaita shanduko inotyisa,
  Takanwa mukombe kusvika pasi!
  
  Chokwadi hondo yakaoma,
  Nzizi dzeropa dzinoyerera...
  Asi isu tichamisa chikepe pano,
  Muzita reAfrican will!
  
  Boer murunguwo.
  Uye zvinonetsa kuuraya yako ...
  Ndiwo zera razvaive.
  Zvese senge tattoo yakaipa!
  
  Hova dzekuyerera kweropa, ziva
  Torch yegomba rakadzika-dzika inopfuta nemoto...
  Asi panyika pachava nedenga,
  Jehovha achadanidzira, achiti: Zvakwana!
  
  Tichapa nyika yedu,
  Uye mweya nemoyo yevakomana ...
  Kerubhi rinobhururuka pamusoro pedu;
  Sezvineiwo, anovhura musuo!
  
  Moto wehasha uri kupfuta;
  Pamusoro paamai vedu Nyika yaBaba...
  Ticharova muvengi
  Uye tichararama pasi pecommunism!
  
  Ishe vakaenda pamuchinjikwa nokuda
  Kuti nyika ibudirire...
  Ipapo Jesu akamuka zvakare
  Chiedza chaipenya zvakajeka!
  
  Vanhu vose vachava neparadhiso ine mbiri,
  Mune matulips akajeka ...
  Saka mukomana, enda zvako,
  Pasina kutsamira pamagirazi!
  
  Nokuda kwekubwinya kweAmailand, nyeredzi,
  Zvakaita setochi riri kupenya pamusoro pedu...
  Tinogara naJesu nokusingaperi,
  Vose vana muEdheni nokusingaperi!
  
  Kunaka kumhanya usina shangu
  Mukomana ari musnowdrift kubva mugomo...
  Uye kana uchida chibhakera,
  Acharwisa anozvikudza!
  
  Murwi wechidyiro chega chega,
  Anopa mweya wake kuna Baba...
  Unorova mhandu nesimba.
  Uye usazvidemba chokwadi chehupenyu!
  
  Guva remusingatendi rakamirira,
  Chii chiri kurwisa Holy Rus '...
  Tichamurongera kumugadzirisa.
  Muvengi ngaarege kuzora!
  
  Shato yakabvisa mazino ayo.
  Uye inoburitsa hova dzemoto ...
  Asi mazuva ekurwa haasi nyore,
  Kana muvengi akarwisa!
  
  Mauto ari kurwisa pano,
  Chokwadi tinovaparadza...
  Rega bhakoni rive kaput pano,
  Kuti Kaini arege kuenda Kyiv!
  
  Isu tichamutsidzira yedu Rus ', nditende,
  Tinoziva kurwa takashinga...
  Hatingazokunda vanhu nezviroto.
  Vakomana havafaniri kutya!
  
  Kana mabhanan'ana apera.
  Nyika ichava imwe, nditende ...
  Chikwata chedu chidiki chichapfuura,
  Rudo rwakachengetwa mumwoyo yevana!
  
  Uye vakomana vasina tsoka,
  Vachasiya madonhwe edova pauswa...
  Vakazara vakomana nevasikana
  Zvinoziva makomo nemipata!
  
  Ndinoda kuva mukomana nokusingaperi,
  Zvinonakidza kurarama kwete kukura...
  Kushambira mhiri kwegungwa muhunde dzekushambira uri wega.
  Ndichakunda shaki muhondo!
  
  Uye zvirokwazvo bhururuka mudenga,
  N a Mars, Venus uye Mercury ...
  Muboka renyeredzi mune bere guru.
  Uye Sirus ine yayo peculium!
  
  Kana chadenga chiri chedu
  Vana vanofara pasi petsoka ...
  Zvese zvichange zviri zvemhando yepamusoro,
  Nezvinhu zvakabikwa, huchi uye pie!
  
  Tichange tiri muparadhiso iyoyo nokusingaperi
  Izvo, nditende, tichazvivaka isu ...
  Ndinoda Svarog naKristu,
  Ngatidyei pamwe chete navamwari!
  
  Hakuna miganhu kune mufaro
  Ngavave vana zvachose...
  Nyasha kune wese ari pasirese,
  Ingosava nehanya!
  
  Nekuda kweNyika yedu nemuganhu,
  Ngativake marambi ekudzivirira...
  Uye pachava nekutamba kunotyisa,
  Uye ndinoziva kugomera kuchapera!
  
  Uye zvakaipa zvichapera nokusingaperi,
  Uye ichave yekuvaraidza chete ...
  Zviroto zvevanhu zvinozadzika
  Mwoyo yakazadzwa nekanganwiro!
  
  Mwanasikana wangu akafanana neruva
  Kusvirwa mumunda waJehovah...
  Uye kutaridzika kwakafanana nemhepo inopenya,
  Dzinga moto wepasi!
  
  Murudo runogara nokusingaperi.
  Tichange tiri mukufara pasina miganhu...
  Muzita reMhuri naBaba,
  Yasvika nguva yekudada nezvekwauchazoenda!
  
  Chiedza chinopenya chedenga,
  Zvionere paRus yangu ...
  Uye rwiyo rwevarwi runoimbwa,
  Uye Fuhrer akakundikana nemhanza!
  
  Iye zvino nyika yakaita sekristaro,
  Inopenya nemufaro uye nechiedza...
  Svarog ndiyo yedu itsva yakanaka,
  Nechiedza chako chinopenya!
  Iyi ndiyo nzira iyo Oleg Rybachenko akaimba nemanzwiro uye nekutaura. Uye vamwe vana vakaisimudza. Uye zvakanga zvakanaka kwazvo.
  Vakabva vapfurawo mbizi yeko ndokudzokera kumusasa.
  Pauro akati:
  - Kubvisa mazana maviri echiRungu. Unogona kutaura zvakanaka! Asi kubvisa churu zviri nani!
  Oleg akati:
  - Kune maArabu akawanda ikoko kupfuura Chirungu. Mauto echikoloni ari kushandiswa pano!
  Mukomana we sniper akagutsurira musoro:
  - Rudyi! Asi muvengi muvengi, pasinei nenyika. Asi chokwadi chekuti maArabu hachiite shamwari dzedu!
  Kubva mukutaura kwakawedzera:
  - Kufanana nevanhu vatema zvakare!
  Oleg zvine musoro akati:
  - MuTransylvania neOrange Republic, huwandu hwevanhu vatema hwakakura zvakapetwa kashanu pane vachena!
  Pauro akati:
  - Saka manje?
  Mukomana shasha akati zvine musoro:
  - Saka tinofanira kuvatora muuto redu! Tinofanira kupa kodzero dzakaenzana kuvatema nevachena!
  Mukomana we sniper akaseka ndokuti:
  - Aihwa! Vatema vane mbwende zvakanyanya zvekusagona kuva varwi! Kutaura zvazviri, murungu chete ndiye murwi akazvarwa!
  Oleg akapindura achiti:
  Munhu anozvarwa ari murwi;
  Tese takabva kutsoko...
  Izvo hazvina basa chena kana dema, chakakosha iregion,
  Ngatitsvage mbiri yehondo!
  Stella akati:
  - Kunewo varwi vatema vakanaka, semuenzaniso maZulu, vane madzinza ane hukasha.
  Pauro akagunun'una neshungu.
  - Uye isu tichakunda zvakadaro! Uye isu ticharatidza munhu wese amai vaKuzma!
  Kunze kwakanga kwasviba, zuva rakanga ratonyura. Vana vanodzungaira vachienda kumabhegi. Oleg akasarudzawo kurara.
  Mukamuri rimwe chete maive nevakomana gumi nevaviri vaifefetera. Vana kazhinji havaiti ngonono uye kurara pasina kuoma.
  Vasati varara vakaita munamato mupfupi chaiwo ndokugeza.
  Oleg akasiyaniswa nemhasuru dzakakurumbira, uye izvi zvaionekwa. Izvi zvakafanana neHercules wechidiki.
  Mumwe wevakomana akati:
  - Ndeipi tsandanyama! Ngatimuti Samsoni!
  Oleg akati:
  - Kusiyana naSamson, ini handina mabhururu! Zvichida Hercules ari nani!
  Mukomana wekuRussia Vanka akagutsurira musoro:
  - Hongu, Samusoni ari pakati pevaJudha! Zvirinani Ilya Muromets!
  Mumwe mukomana weBoer akaramba achiti:
  - Vashoma vedu tinoziva Ilya wako! Zvingave nani kudaidza Hercules!
  Vakomana vakaita ruzha, vakapfachuka nemvura inodziya uye vakafunga kuti zvaive nani kuti vanyatsotumidza gamba rechiGiriki, iro chiratidzo chesimba, mushure mezita regamba rechiGiriki.
  Vana vapedza kugeza vakazvipukuta nematauro ndokuenda kumabhegi avo. Vaive nemakamuri egumi nemaviri, uye vakomana vacho vaiwanzogara mukati mezera rimwe chete.
  Oleg akaruka hammock, yaive yakanaka. Asi hope hadzina kuuya, sezvo mukomana asingafi akanga asina kuneta, uye kuda kwake kurara kwakanga kwakaderera zvikuru kupfuura uko kwavanhuwo zvavo.
  Ipapo Oleg, kuti akurumidze kurara, akasarudza kutambanudza fungidziro yake zvishoma.
  Ngatitii muna 1943, apo vaNazi vakanga vatotsvaga nzira yekubvisa hondo kumativi maviri, vanobatana uye, kutanga kune zvose, Churchill akapa sarudzo iyi kuna Fuhrer. Anomisa kutsakatiswa kwevaJudha, uye mukudzoka vanobatana vanozivisa chibvumirano, vanotanga kukurukurirana uye kumisa ruvengo.
  Uye Hitler aive akangwara zvekubvuma izvi. Uyezve, Germany yaive nematambudziko mumanpower uye tekinoroji. Kubva pakapera kubhomba kweThird Reich, kugadzirwa kwezvombo, nekuda kwekuunganidza kwakaziviswa, kwakawedzera nekukurumidza. MaTigers nePanthers achangoburwa akasvika kumberi akawanda. Uye iyo Fuhrer yakaraira kuti itange mutsva ME-309 murwi mukugadzira. Motokari iyi yakanga ine zvombo zvine simba zvikuru - matatu 30-mm caliber air cannons uye mana muchina pfuti. Uye kumhanya kwaiva makiromita 740 paawa, iyo yakanga yakawanda zvikuru panguva iyoyo. Asi ndege iyi yakatanga kugadzirwa muzhizha ra1943.
  Mukuwedzera , Fuhrer aida kuedza Mouses, iyo yakanga iri kuongororwa serial, uye Shumba tangi muhondo. Uyezve, maGerman aidawo kuburitsa Yu-288 mukugadzira, bhomba rakatakura matani mana emabhomba pasi pemutoro wakajairwa, uye ese matanhatu kana akaremerwa.
  Zvakanaka, iyo Focke-Wulf inotyisa muchina munhevedzano. Iyo itsva modhi inogona kunge iine 6 air cannon. Uye nekuda kwezvombo zvayo zvine simba, inogona zvakare kushandiswa sendege yekurwisa uye bhomba rekumberi.
  Pamusoro pazvo, pakanga panewo X-129 ndege yekurwisa, iyo yakanga yava kubudiswa muhuwandu hwakawanda, nezvimwe zvakawanda.
  "Ferdinand" yakatoburitswa - makumi masere nepfumbamwe kusvika zvino. Iyi ndiyo pfuti inozvifambisa ine simba zvakanyanya. Uye ine pfuti ine simba 88-mm 71 EL, uye nhumbi dzokurwa dzemberi dzemamirimita mazana maviri, uye nhumbi dzekurutivi dzemakumi masere neshanu. Edza izvi.
  Asi Fuhrer akaratidza kuzeza muOperation Citadel. Panguva yekupedzisira kugumburwa kwakamiswa zvakare. The Allies uye Third Reich vakabvumirana kuchinjana vasungwa. Nokudaro, mauto anokosha, kusanganisira vatyairi vendege, vaifanira kusvika muGermany. Uye mauto akakosha akasvika muItaly.
  Uyezve, "Mouse" yakapfuura muedzo, iyo yakaratidza migumisiro inogutsa, uye motokari yakanga yakagadzirira kurwa. Uye Fuhrer aida kuvaedza kumberi. Panguva imwecheteyo, basa reShumba uye Tiger-2 matangi rakapedzwa. Saka Operation Citadel haina kumbotanga muna Chikunguru. Uye musi waAugust 1, Stalin pachake akaenda kunogumbura. Kunyanya, akapa murairo wekufambisa Red Army.
  Kuramwa kwacho kwakaitwa muOryol neKharkov nzira. Kurwa kunotyisa kwakatanga. MaGermany aiwanzotarisira izvi, uye vakachera masvingo akawanda. Uyezve, mamwe masimba akaunzwa. Zvose kubva kuAfrica uye kubva kuItaly neEurope. Pano, kazhinji, maGermany aigona kutamisa mauto kubva Greece uye Balkan. Kunyange zvazvo Bulgaria isina kurwa, yakasiya mauto ayo muYugoslavia, Greece neAlbania, ichisunungura mauto eGermany. Uye Italy yakaita zvimwe chetezvo muFrance neNorway.
  Nokudaro, maGermany aiva nemasimba akawanda paKursk Bulge kupfuura munhoroondo chaiyo.
  Kunyanya nhamba yepfuti dzinopesana nendege yakawedzerwa, sezvo pakanga pasina hondo kuMadokero, uye nhamba yepfuti kubva kuAlantic Wall uye Siedrich line.
  Saka kudzivirira kwevaGerman kwaive kwakaturikidzana uye kwakasimba.
  Mukuwedzera, iyo Panther yakave yakanyanya kushanda tangi mukudzivirira pane kurwisa. Kanoni yayo ine mibhobho mirefu, inopfuta nokukurumidza yakashanda zvakanaka seri kwechivande uye munzvimbo dzokuhwanda, uye nhumbi dzayo dzokurwa nadzo dzokumberi dzakanga dzakasimba. Ose ari maviri "Tiger" uye "Ferdinand" vakaratidza kuita kwakanakisa muhondo dzekudzivirira.
  Muchidimbu, mauto eSoviet akangokwanisa kupinda mumutsara wekudzivirira weGerman pamutengo wekurasikirwa kukuru, uye kurwiswa kwakamiswa.
  Kurwa kwakaramba kuchienderera kusvika matsutso. Zvikara zvakazoonekwa kumberi: "Tiger" -2 inorema matani makumi matanhatu nenomwe, "Shumba" inorema makumi mapfumbamwe uye "mbeva" inorema zana nemakumi masere.
  Asi mastodon eGermany haana kuzviruramisa. Kunyanya iyo Maus, tangi yairema zvakanyanya yakakonzera matambudziko panguva yekufambisa, kuburutsa, uye kurwa. Uye mukudonha, mumatope, yakangofanana nebhokisi. "Shumba" yaivewo nematambudziko akafanana. Uye chete Tiger-2, kunyange zvazvo motokari ine dambudziko, yakashandiswa neimwe nzira muhondo.
  Pfuti yeJagdpanther yakazviita-yega yakaita zvirinani. Motokari iyi yakanga ine nhumbi dzokurwa dzakanaka, kunyanya kumberi, pfuti dzakanaka, uye kutyaira kwakangofanana nePanther.
  Mutsara wepamberi wakabva warega kushanda. Mauto eSoviet haana kukwanisa kupaza dziviriro yeNazi pakati. Pakanga pane zvakawanda zvakafanana neHondo Yenyika Yokutanga. MaGermany akanga achiri pakudzivirira uye haana kufambira mberi.
  Chando chakasvika. Uye iyo USSR yakanga ine dambudziko - kurwisa kana kuunganidza simba. Stalin akasarudza zvinogumbura.
  Kazhinji, sarudzo yakajeka - munguva yechando maGermany anorwa zvakanyanya, uye maRussia anoita zviri nani. Asi panguva ino vaKrauts vakanga vakagadzirira kupedza nguva yechando. Uye panguva imwe cheteyo, pakanga pasina kunyange nhenda huru, uye izvi zvakaita kuti kudzivirira kuve nyore.
  Kusiyana nenhoroondo chaiyo, maGermany akatanga kubudisa Jagdpanther yakawanda, iyo yakanaka mukudzivirira uye iri nyore kugadzira. Uye ichi chokwadi kufamba kwakasimba. Tichifunga kuti "Jagdpanther", yakabva pa "Panther" chassis, yakatanga kubudiswa munhoroondo chaiyo kubva munaJune wegore remakumi mana nematatu, zvino kana zvakanyanya kubhadharwa kwairi, hondo inogona kunge yakakwevera mberi.
  The Red Army mberi kumaodzanyemba Ukraine, asi akaita anenge asina kufambira mberi. Zvakanga zvisingabviri kuputsa kudzivirira kwakasimba kwevaNazi pedyo neLeningrad. Chinhu chakaipisisa ndechekuti Red Army yakanga isina hukuru hwemhepo - ndege dzose dzaive kumabvazuva, uye ndege dzekurwisa uye mabhomba epamberi haana kunyatsoshanda. Mukuwedzera, maNazi akanga asiri akaderera mune tekinoroji, uye aive akakwana alloying zvinhu.
  Uyezve, nyika dzekuMadokero dzakamira kupa pasi peLend-Lease, uye zvino zvese zvaifanira kutengwa negoridhe. Uye izvi zvakapesvedzera mafambiro ehondo.
  Uye maAllies akatengesa mafuta kuGermany uye ikozvino Wehrmacht yakanga isina matambudziko nemafuta.
  Saka zvinogumbura zvichaitika muna Zvita kumaodzanyemba kweUkraine, muna Ndira mudunhu reLeningrad, uye muna Kukadzi pakati. Uye muna March kwakanga kusina kubudirira kuchamhembe kweUkraine. VaNazi vakaramba vakabata mberi.
  Zvino Hitler akatarisana nedambudziko: kurwisa kana kuunganidza simba? Hermann Goering akakurudzira kushungurudza mhepo seimwe nzira. Nekuvimba nendege yejeti yazvino, zvombo zve cruise, uye makombora. Zvisinei, dzepashure dzaidhura uye dzakaoma kugadzira. Uye panzvimbo pezvo, zvakasarudzwa kuvimba nemabhomba ejet.
  Zvakaoma kwazvo kupinda mavari uye kubva pakudzivirira kwemhepo uye varwi havagone kubata.
  Zvakare munhevedzano yakaonekwa iri nani yakachengetedzwa vhezheni yeTiger-2, uye iyo Panther-2. Yekupedzisira yaive yakanaka chose. Pfuti ye88 mm uye 71 caliber, ine uremu hwematani makumi mashanu nenhatu, injini yemabhiza mazana mapfumbamwe, huma yehuma yemamirimita zana ine chido chemakumi mana neshanu madhigirii, makumi matanhatu mativi, uye turret huma yeimwe. mamirimita zana nemakumi mashanu.
  Kunyangwe kutaridzika kweiyo yakanyanya simba T-34-85 muUSSR, panzvimbo yeT-34-76, haigone kupa muchina uyu mukana.
  Hondo huru yekutanga yetangi yakaitika muna May. Kune rumwe rutivi kune T-34-85, uye kune imwe kune "Panther" -2.
  Saka vashandi vaGerda vari kutyaira tangi iri. Vasikana vacho vanofara uye vane chivimbo. Kanoni yeGermany yakasimba kwazvo uye inogona kupinda mumotokari yeSoviet iri kure nemakiromita matatu nehafu. Izvi zvine simba zvechokwadi.
  Uye Gerda anopfura nezvigunwe zvake zvigunwe, uye akarovera kunze makumi matatu nemana eSoviet... zvinopisa.
  Uye musikana mutsvuku anodzvova:
  - Ini ndiri mukuru uye zviri nyore!
  Ipapo Charlotte anopfura. Uye akachenjera zvikuru anogogodza kunze, kana kuti anoparadza, pfuti yeSoviet-self-propelled, zvokuti mabhomba anoputika uye anoputika. Uye murwi ane bvudzi dzvuku anodzvova.
  Haungawani mumwe musikana akanaka
  Poterera umambo hwedu hwose!
  Hongu, kana ukawana,
  Iwe ucharasika nekuda kwepfening!
  Musikana Christina anopfurawo kubva pakanoni. Rova IS-2 kubva kure. Motokari iyi inogona kuva nengozi, uye ine pfuti ine simba 122-mm caliber. Ichokwadi, huma yeshongwe inongova zana remamirimita uye pasina inonzwisisika mutsetse. Uye kanoni yeGermany inoitora kubva kure kure.
  Christina anopfura nezvigunwe zvake zvisina kupfeka uye tweets:
  - Ndinogona kuuraya munhu wese! Uye Stalin apera!
  Tevere mumutsara, Magda, huchi hwakanaka kwazvo blonde, moto. Uye inorova motokari yeSoviet, munyaya iyi ipfuti inozvifambisa - 152, ine ngozi zvikuru. Uye inokwanisa kukuvadza. Chokwadi hachina kunyatsojeka. Asi musikana weTerminator anoshandisa zvigunwe zvake zvakashama kurova pasina kupotsa.
  Musikana anoti:
  Stalin mutambudzi
  Tichakurova mumaziso chaimo...
  Tichava vatongi
  Ichava nguva yeReich!
  Vasikana vakatasva chaizvo tangi yakanaka - "Panther" -2. Iyo inotyaira zvakanaka uye ine hunyanzvi. Uye pfuti yake haina yakaenzana mukukwana kwayo kwehunhu.
  Albina mutyairi wendege. Akanaka kwazvo, uye ari mubhurugwa mutete chete. Uye anoitisa mauto ekurwisa paME-309, mota ine zvombo zvakanyanya. Kuvatyairi vendege veSoviet zvakava dambudziko.
  Nyaya iyi inotowedzerwa nenyaya yekuti kubva kuU.SA neBritain aluminium, mhangura nezvimwe zvinhu zvinogona kutengwa negoridhe chete. Uyezve, pamwe nendege peturu uye parafini, iyo zvakare iri kushomeka. Uye zviri nyore kune muvengi, asi zvakaoma kune USSR. Ndege dzeSoviet dzinorema zvakanyanya kupfuura zvavanofanira kuita maererano nechiyero, izvo zvinoreva kuti dzakaipa mukumhanya uye kufambisa.
  Albina anopfura uye anopfura pasi ndege dzeRed Army. Uye panguva imwecheteyo anoimba:
  Nziyo inoimba mumweya yedu,
  Tiri kuenda kumabvazuva!
  Iwe uchawana Stalin kumeso,
  MaGermany vanhu vanodada!
  Alvina, mumwe mutyairi weterminator, anopisawo zvine simba uye anodzima moto kubva mumagetsi ake. Anozviita zvose noungwaru. Uye ndege dzakadonhedzwa dzeRed Army dziri kupisa nekudonha.
  Terminator musikana anodzvova:
  Achaporesa munhu wose, achaporesa vose,
  Musikana anonyora nemoto!
  Aya ndiwo manyorerwo akaitwa madzimai...
  Oleg haana kutomboona kuti akarara sei. Mufananidzo wehondo yacho wainyatsojeka uye uchivaraidza. Uye hope dzemukomana dzaive dzakanaka uye dzine ruvara rwakanyanya, sekareidoscope.
  . EPILOGUE.
  August 1939 akasvika. Uye zvakare yakawedzera kupisa, maBolsheviks echiChinese nevatsigiri vakawedzera kushanda. Zvakare Mao Zedong akaedza kurwisa nzvimbo dzeuto reRussia.
  Oleg Rybachenko naMargarita Korshunova vakasangana nemauto emufambisi mukuru, ayo akanga akawandisa.
  Oleg akavheyesa minondo yake, zvichiita kuti misoro yeChinese iumburuke uye ropa richidonha.
  Terminator Boy akaimba:
  Tinopa mweya yedu nemoyo yedu,
  Isu tiri Nyika yedu inoera Baba...
  Tichamira nekukunda -
  Tichararama pasi pecommunism!
  Uye minondo yemukomana akashinga inoramba ichicheka misoro yeChinese.
  Uye zvigunwe zvisina zvigunwe zvetsoka dzevana zvinokanda zvidimbu zveantimatter zvinoputika semabhomba madiki. Uye vanoparadzira varwi veChinese munzira dzakasiyana.
  Mukomana anoimba nemufaro:
  Mvuri, mumvuri, mumvuri -
  Mvuri waPetrel...
  Zvakare nyika inounza rima,
  Mvuri, mumvuri, mumvuri,
  Petrel mumvuri,
  Zvakare inokwira pamusoro penyika!
  Margarita Korshunova anotemawo maChinese, zvekuti misoro inodzokera kumashure. Anoita izvi nechido chikuru uye nechido.
  Uye panguva imwe cheteyo, zvigunwe zvake zvisina kupfeka zvakakanda zvidimbu zvezvinoputika. Uye vakabvarura maChina. Uye vakabvarura misoro yavo, maoko nemakumbo.
  Margarita akanyora paTwitter kuti:
  Kana ukaona munhu wechiChinese,
  Ndichamurovera mumabhora!
  Chinhu chave rima munyika,
  Zviri pachena kuti Mao amuka!
  Musikana akamhanya paguyo neminondo, achigura misoro. Uyu ndiwo mutambo wekare chaiwo. Saka vanhu vakawanda vakaurayiwa panguva imwe chete.
  Mukomana nemusikana vaive vasina makumbo uye vaive nehunhu hwakanyanya. Uye vakakanda zvinhu zvakasiyana-siyana zvinoparadza. Kusanganisira tsono dzine muchetura, boomerangs, uye akasiyana marudzi emidziyo yekuuraya.
  Vana vehondo vakaimba:
  Mapete, mapete, mapete,
  Yakareba-mandevu, bhooger, kapukanana!
  Zvakanaka, Mao uri murwi wedu ane ngozi,
  Tichakutema nemusoro!
  Uye vana zvakare vakatanga kucheka neminondo, iyo yaive yemashiripiti uye yakarebesa kana kupfupikiswa. Asi kazhinji vaizvitambanudzira uye vakatema vavengi.
  Oleg Rybachenko akabva atema gumi nemaviri echiChinese nekuzunguza kumwe. Akabva aimba:
  Mhuri huru inesu varwi,
  Tichakunda, ndinotenda China...
  Ngative tese, tiri vakuru,
  Rova nyanga dzaMao zvakanyanya!
  Uye mukomana akakanda zvigunwe zvetsoka dzevana, boomerang ine simba rekuuraya uye rinoparadza. Achabhururuka ouraya vadzivisi vazhinji.
  Uku kwaive kurovana kwakanaka. Oleg akaoma muhondo uye anocheka nehasha nebakatwa rake.
  Anokanda netsoka yake isina chinhu, uye Mudonzvo Mukuru unesu.
  Pano zvakare misoro yeChinese iri kukunguruka, uye zvinoita sekunge bvudzi riri kugurwa nerezo. Hongu, iyi ihondo iri kuramba ichiwedzera. Vazhinji veChinese vakaungana, asi vana veTerminator vanovatema pasina kusangana nematambudziko.
  Uye zvino Oleg naMargarita vachaitora uye vanoridza muridzo. Uyezve, kushandisa zvigunwe zvetsoka dzevana vavo. Mutsindo wakarova nzeve dzemakunguwo. Uye vakabatwa nechirwere chemoyo vakawira pasi. Kurovanisa misoro yemauto echiChinese nemiromo yavo. Izvi ndizvo zvakaitika chaizvo.
  Zviuru zviviri zveChina zvakaurayiwa kamwechete. Mukomana nemusikana vakadzvova pamwe chete:
  - Izvi zvinoreva kugara zvakanaka!
  Izvi zvinoreva kurarama nechiremera!
  Simba redu rehugamba!
  Ngatimhanyei muforoma guys!
  Uye ikozvino Oleg naMargarita vari zvakare mukurwiswa kwekupererwa uye vari kucheka neminondo yavo. Vanoshingaira zvikuru.
  Kwete varwi chete, asi varwi vepamusoro!
  MaChina arikuda kuvakurira nemhomho, asi vana veTerminator vari kukurumidza kufamba. Uye dzinofamba nekumhanya kwemangwena ane hasha, kana kutokurumidza.
  Uye hapana nzira iyo maChinese angavatora ovarwisa. Vanopfuura nguva dzose uye havana nguva. Saka masaisai anopfuura. Uku ndiko kurwa kwatinoda chaiko.
  Oleg akatoimba nechido, achiramba achitema maChinese:
  Ndiri mukomana wemazuva ano secomputer,
  Zviri nyore kupa mudiki prodigy ...
  Uye zvakazonaka kwazvo -
  Kuti Hitler achange ari dhimoni!
  
  Mukomana haana shangu muchando,
  Kuenda pasi pefascist pfuti ...
  Makumbo ake akaita dzvuku sehadzi.
  Uye kuverenga kunosuwisa kwakamirira!
  
  Asi piyona akatwasanudza mapendekete ake akashinga.
  Uye achinyemwerera anofamba achienda kunourayiwa ...
  Iyo Fuhrer inotumira mumwe munhu kumavheni,
  Mumwe munhu akarohwa neNazi nemiseve!
  
  Mukomana prodigy kubva panguva yedu,
  Akatora blaster ndokumhanyira kuhondo akashinga...
  Fascist chimeras ichadzinga,
  Uye Mwari Wemasimbaose anemi nguva dzose!
  
  Mukomana akangwara akarova maKrauts nedanda,
  Uye akacheka pasi mutsara wese wezvikara ...
  Zvino vaswedera pedyo necommunism,
  Akarova fascists nesimba rake rose!
  
  Mukomana prodigy anopfura ray,
  Mushure mezvose, ane blaster ine simba kwazvo ...
  "Panther" inonyunguduka mune imwe gulp,
  Mushure mezvose, ingoziva iyi schmuck!
  
  Tichauraya ma fascists pasina chero chinhu,
  Uye isu tichangoparadza vadzivisi ...
  Heino blaster yedu yakarova nesimba rayo rose,
  Tarirai kerubhi riri kupuruzira mapapiro aro!
  
  Ndinoapwanya, pasina kana simbi.
  Iyi "Tiger" ine simba yakabata moto ...
  Kuti maFascist anoziva zvishoma nezvenyika?
  Unoda mimwe mitambo ine ropa!
  
  Russia iumambo hukuru,
  Yakatambanudzwa kubva kugungwa kusvika kumagwenga...
  Ndinoona musikana achimhanya asina shangu
  Uye mukomana asina shangu - enda kugehena!
  
  Iyo fascist yakatukwa yakakurumidza kufambisa tangi,
  Gondohwe resimbi rinonyura muRussia ...
  Asi isu tichapa zvirongo zveropa kuna Hitler,
  Ngatipwanye maNazi kune vanorova!
  
  Baba, iwe uri mudiwa kwandiri,
  Zvisina muganhu kubva kumakomo nerima retaiga...
  Hapana chikonzero chekuti varwi vazorore pamibhedha yavo -
  Bhutsu dzinopenya mukufora kwakasimba!
  
  Ndakava piyona mukuru kumberi,
  Akakunda hero star ipapo ...
  Kune vamwe vasina miganhu ndichave muenzaniso,
  Comrade Stalin anongonaka!
  
  Tinogona kuhwina, ndinoziva zvechokwadi
  Kunyangwe nyaya yacho yakasiyana...
  Kurwiswa kuri kuitika, varwi vakaipa vetsvina,
  Uye iyo Fuhrer yakava yakanaka chaizvo!
  
  Pane tariro shoma kuUSA
  Vanotuhwina pasina kana dambe...
  Iyo Fuhrer inokwanisa kupidigura kubva pachigadziko chake,
  Macapitalist anotyisa, nyonga nyonga!
  
  Chii chekuita kana mukomana akabuda
  Kubatwa, kubviswa, kudzingwa kunze kunotonhora...
  Neshungu mudiki akarwa naFritz,
  Asi Kristu pachake akatitambudzikira!
  
  Ipapo achafanira kutsungirira kutambudzwa,
  Pavanokupisa nesimbi tsvuku...
  Paunopwanya mabhodhoro mumusoro mako.
  Tsvimbo inopisa yakatsikirirwa kune zvitsitsinho!
  
  Iwe zviri nani unyarare, mukomana, worumanisa mazino ako,
  Uye tsungirira kutambudzwa senge titan yeRus '...
  Ngavapise miromo yako nemwenje;
  Asi Jesu anogona kuponesa murwi!
  
  Uchatambudzwa nemukomana upi zvake,
  Asi iwe uchatsungirira usingakotami pasi peshamhu...
  Ngaabudise maoko ake nekukara;
  Muurayi zvino ava zvose mambo uye muchinda mutema!
  
  Rimwe zuva kurwadzisa kuchapera,
  Uchaenda kuparadhiso yakanaka yaMwari...
  Uye pachave nenguva yezvitsva zvitsva,
  Tichapinda muBerlin kana May achipenya!
  
  Saka zvakadini kana iwe wakatora mwana?
  A fascist achakandwa mugehena nekuda kweizvi ...
  Inzwi rakajeka rinonzwika muEdheni.
  Mukomana anomutswa - mufaro ndiwo mugumisiro!
  
  Saka haufanirwe kutya rufu,
  Ngakuve nehugamba kuNyika yaMadzi...
  Mushure mezvose, vaRussia vaigara vachiziva kurwa,
  Ziva kuti fascism yakaipa ichaparadzwa!
  
  Tichafamba semuseve mumakwenzi edenga.
  Nemusikana asina shangu muchando...
  Pazasi pedu pane bindu, rinopisa uye richitumbuka,
  Ndiri piyona ari kumhanya nemuuswa!
  
  Kudenga tichava vana vanofara nokusingaperi,
  Tinonzwa zvakanaka ipapo, zvakanaka kwazvo ...
  Uye hapasisina nzvimbo yakanaka panyika,
  Ziva kuti hazvizombooma!
  Akadaro mukomana achiimba ndokuramba achicheka. Musikana anonzi Margarita akaimba pamwe chete naye uye akachekawo nokutema maChinese. Panguva imwe cheteyo, mukomana nemusikana vakanga vachikanda mabhoomerang nemakumbo avo asina kupfeka, ehucheche, achinjerekedza semakumbo etsoko. Vakatenderera ndokurova vapanduki vechiChina.
  Ikozvino iropa reropa. Uye kwaiva nekuuraya kwakawanda. Mirwi yese yezvitunha yakatotutirana.
  Uye nyika yakanga ichipfuta chaizvoizvo.
  Oleg akatoitora uye akaimba, pamwe chete nemusikana wekupedzisira:
  Vakatukwa navakuru.
  Muvengi anopika zvakare...
  Ndigaye
  Kuya ukaita upfu!
  Asi mutumwa haakotsiri.
  Uye zvese zvichapera!
  Uye zvose zvichapera zvakanaka!
  Uye zvose zvichapera zvakanaka!
  Uye mukomana akaita unyanzvi neminondo - helikopta mashizha. Uye tema mauto mazhinji eChinese. Uku kwaiva kurwa chaiko.
  Margarita akarira, achikanda tsoka dzake dzakashama, dzomwana neboomerang yesimba rinouraya. Akauruka achibvarura huro nedumbu maChina, ndokudzokera kumusikana uya.
  Margarita akanyora paTwitter kuti:
  Hapana tsitsi, hapana tsitsi kune muvengi,
  Black Viking, dhimoni regehena, risingasvikike muhondo!
  Uye musikana achaseka uye acharatidza mazino ake akanaka kwazvo uye akapinza. Edza kuba chinhu chakadai uye unamira.
  Eya, vana vepano mashavi...
  Uye chikwata chevasikana chisina shangu chinopindawo mumakwikwi. Uye vanovamba kuparadza maChina nokuda kwemweya yavo inodiwa noupenzi hwavo hwose noutsinye.
  Pano Natasha ari ipapo ... Achavheyesa minondo yake uye achatema varwi veumambo hwekudenga. Hongu, kuitira kuti misoro nezvidimbu zvenyama yakabvamburwa zvibhururuke kumativi ose.
  Uye ipapo musikana ane bvudzi rebhuruu uye zvigunwe zvisina zvigunwe achatora uye anotanga bhora nemadonhwe esimbi anorema uye anouraya kupfuura mercury.
  Achasvetuka oputika. Uye kuzorora kune simba kunoitika. Uye huwandu hweChinese hunokandwa mumhepo.
  Musikana anoridza mhere:
  - Ndiri mhondikadzi-mbavha!
  Zoya anorwawo nehasha huru. Uye ane bvudzi rakagadzirwa neshizha regoridhe. Uye anocheka nekumanikidza kukuru, uye anodimbura mauto ehumambo hwaMao pasina dambudziko. Uye zvigunwe zvake zvakanga zvisina kupfeka zvakatora ndokukanda pasuru yaiputika. Izvo zvakaparadza mauto mazhinji eChinese.
  Zoya, mudetembi wemusikana, akati:
  Muhondo tsvene ndipo pachava nokukunda kwedu;
  Nekuti musikana anoda vakomana vakasimba...
  Kugura nyanga dzemuvakidzani akaipa, nditende,
  Nekuda kwehupenyu huri nani uye vana vakanaka!
  Augustine, achicheka maChinese, akataura nenyemwerero yakaipa:
  - Uye iwe unoziva kutaura zvakanaka! Vana ndivo pfuma yedu huru.
  Uye musikana ane vhudzi rinopisa akatora uye akatanga pulsar neminwe yake yakashama yemakumbo ake akanaka, uye anoyevedza uye anonyengedza.
  Uye akabhururuka achinorova maChina, muboka guru revanhu. Uye zvitunha zvakawanda panguva imwe chete.
  Uye zvino Svetlana anoenda kuhondo. Musikana wacho anorwawo zvisingaite uye ane hasha. Uye tsoka dzake dzisina kupfeka dziri kukanda chimwe chinhu chinouraya uye chinoparadza. Zvinova ndizvo zvinokonzera kuputika.
  Uye anokanda maChinese kumusoro.
  Musikana anoti achiseka:
  Ndiudze musikana
  Ndiudze chokwadi chese...
  Ndini ndinonaka panyika
  Zvose zvinotsvuka uye zvakachena!
  Uye murwi akangoerekana aridza, uye ruzhinji rwevaChinese rwakakandwa kumusoro pakarepo rukapinduka. Iri zvechokwadi rakanga riri simba rinouraya zvikurusa.
  Zvino vana vakaedza nepavaigona napo apa. Asi handizvo zvoga.
  Paiva nevakomana nevasikana vemarudzi akasiyana. Uye maIndia, uye Russian, uye Chinese, Korean, Japanese. Vana vakadzidziswa mutauro wokuRussia uye nzira dzokurwa dzakasiyana-siyana.
  Oleg Rybachenko, pasinei nekunyorova kwevakomana, akavakanda mune imwe yemauto eMao. Battalion yevana special forces yakarwisa zvakaipisisa. Uye mberi kwakamhanyira mukomana nemusikana nokusingaperi - Oleg naMargarita.
  Vakacheka neminondo yavo nehasha kwazvo zvokuti maChina akarongedzerwa mumirwi. Uye vana vakakanda tsono diki, dzakatetepa nehupfu nezvigunwe zvavo, izvo varwi vaMao Zedong vakauraya nemazana.
  Oleg akatora uye akaimba nechido;
  Nyika huru, ine simba, inoera,
  Hapana chimwe chinopenya pasi pedenga rebhuruu!
  Takapiwa naMwari Wamasimba Ose nokusingaperi-
  Chiedza chisina miganhu, yakanaka Russia!
  
  Nyika haisati yamboona simba rakadaro, munoziva, kana
  Kuti isu nekuzvikudza tinotsika kukura kwenzvimbo!
  Chero nyeredzi iri muchadenga inokuimbira,
  Dai Rus 'anofara nesu!
  
  Mushure mezvose, iyi inyika yedu yaAmai, ndiyo magumo,
  Raira nzvimbo yezvinhu zvose!
  Chero mumwe wedu, nditende, angada izvi,
  Pasina kana zvisina maturo, mashura evakadzi!
  
  Vatumwa vakuru vanoridza hwamanda yavo ine simba.
  Vanorumbidza nesimba kufora kwemauto edu!
  Uye muvengi achawana magumo ake mubhokisi remava,
  Uye usagamuchira mutero nemutero!
  
  Iyi ndiyo Nyika yedu, nditende, zvese zviri mairi zvakanaka,
  Akashandura chisiko chose pasina nhamburiko!
  Vasikana vakanaka vanoyera huremu hwemabhururu avo,
  Anoda kurohwa kwakasimba!
  
  Nyika yeBaba ichitarisiko chemaziso ebhuruu aamai,
  Ruoko rwake rune rudo nedombo!
  Uye iwe unouraya muvengi, jaya, nebara -
  Dai murazvo upise zvakanyanya mumoyo mako!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"