Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putinovo ŠtĚstÍ S MikulÁŠem Ii-12

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    V Číně dobyté carským Ruskem pokračují drobné potyčky a vypuknou drobná povstání místních komunistů. Generál adjutant a věčný chlapec Oleg Rybačenko pokračuje v potlačování povstání. Je rok 1939. Car Nicholas II se dožívá jedenasedmdesáti let a v nacistickém Německu Hitler intenzivně připravuje Třetí říši na válku. A stále není jasné, kam se Fuhrer obrátí, společně s Ruskem proti Dohodě, nebo společně s Dohodou proti Rusku!

  PUTINOVO ŠTĚSTÍ S MIKULÁŠEM II-12
  ANOTACE
  V Číně dobyté carským Ruskem pokračují drobné potyčky a vypuknou drobná povstání místních komunistů. Generál adjutant a věčný chlapec Oleg Rybačenko pokračuje v potlačování povstání. Je rok 1939. Car Nicholas II se dožívá jedenasedmdesáti let a v nacistickém Německu Hitler intenzivně připravuje Třetí říši na válku. A stále není jasné, kam se Fuhrer obrátí, společně s Ruskem proti Dohodě, nebo společně s Dohodou proti Rusku!
  . KAPITOLA Č. 1
  Oleg Rybačenko, i když vypadal jako asi dvanáctiletý chlapec, ale možná trochu starší, je to poměrně velké dítě , asi čtrnáct let byl vrchním generálem i generálem adjutantem a jeho kariéra pokračoval. Rychle se pohyboval po Číně a zřídil si tam mlýnky na maso.
  7. ledna - právě o pravoslavných Vánocích, bojovala vrchní generálka spolu s dívkou Margaritou s velmi působivou hordou na jihu Číny. Tohle byla Rudá armáda nepolapitelného Mao Ce-tunga.
  Děti Terminátora se však nebály. A vrhli se do útoku.
  Oleg hodil bumerang holými prsty. Přeletěl a usekl několik hlav a pak se vrátil k chlapci.
  Mladý válečník zvolal:
  - Naše vítězství je hned za rohem!
  A mlýn prováděl techniku meče, odsekával čínské hlavy.
  Margarita je také v útoku.
  A její obnažené, otesané nohy dvanáctileté dívky vrhaly zabijácký hrášek s velkou ničivou silou. A kusy roztrhaných a zohavených Číňanů létaly na všechny strany.
  Je to tak úžasná dívka. Souhlasila, jako dospělá, že se stane dívkou a ne jen tak obyčejnou, ale nesmrtelnou a cool. A teď bojuje jako na potvoru.
  A meče rebelujících Číňanů se sekají do mokrého zelí.
  Dívka zpívala:
  Podíval jsem se na oblohu
  A dokázala zázraky!
  A Margarita se bude usmívat s perleťovými, poměrně velkými a vůbec ne dětskými zuby.
  Oleg Rybačenko, tento věčný chlapec, poznamenal:
  - Zabíjet lidi není dobré. Ale musíš...
  A válečnické děti opravdu šílely.
  A sekali s divokým a neuvěřitelným šílenstvím. A holými prsty na nohou svých dětí házeli dary ničení. A útočící Číňany roztrhali na malé kousky. Tohle je boj.
  Formálně je Čína součástí ruského impéria. Ale ve skutečnosti se část oddělila spolu s místními komunisty.
  A teď vede válku...
  Margarita si vzpomněla, že to byla jen jedna z jejích misí. Ale když odešla do Stalinova tábora v jiném vesmíru, věci tam byly možná ještě chladnější. Představte si asi dvanáctiletou dívku ve stalinistickém žaláři.
  Nejprve zatčení. Pak ponižující a puntičkářské ohledání dítěte a pak focení z profilu, celého obličeje, napůl bokem a zezadu. A pak vzali dívce otisky prstů z jejích rukou a zároveň otiskli obnažené chodidla jejích malých, elegantních chodidel na bílé listy papíru.
  A stopy obou rukou a nohou byly krásné. Je dobře, že se alespoň neholili. I když se při hledání vší česali, žádné naštěstí nenašli. A poslali mě se osprchovat, posypaného bělidlem.
  A pak se Margarita stala vězeňkyní. Navíc to bylo nutné podle návodu. A aby se posadila na palandu, napsala jen před svědky: "Stalin je kat sovětského lidu. A bylo toho dost!
  A byla bez soudu poslána do dětské pracovní kolonie pro dívky. Tam krásní, mladí vězni pracovali bosí od mrazu do mrazu. A jen v zimě dostali nevzhledné plstěné boty.
  Margarita však raději pracovala ve sněhu naboso. Bylo to mnohem svižnější a pohodlnější. A dívčiny bosé nohy nemrznou v závějích, protože dívka není jednoduchá, ale věčná a nesmrtelná.
  A v kolonii identifikovala upíra. A ubodala ho k smrti tenkou břitvou vyrobenou ze speciálního magického stříbra.
  Poté utekla z dětské kolonie. A prošla několik set kilometrů bosými závějemi Sibiře.
  Dívka běžela a řvala:
  - Chci, aby dešťový drak zemřel! Ať je na světě mír!
  Nyní spolu bojují proti Číňanům. A zde je třeba říci, že v Maově armádě to není jen pěchota. Nechybí ani kavalérie. A znovu se pokusí zaútočit na bojující pár. Chlapec a dívka posekají útočící Číňany meči a rozsekají je na kusy, aby se krvavé kusy pohnuly.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  Vidím zatmění na obloze
  Čína se řítí k Rusku...
  V mladých srdcích hoří pomsta,
  Dejte mi mozek!
  A chlapec-bojovník hodil bosou, dětskou patou hrášek zničení, čímž rozprášil čínské řady. A bylo to skutečně mimořádně účinné zabíjení.
  Oleg se zasmál a odpověděl:
  - Dobře, rozhodl ses to vzít a zajistit doprovod?
  A chlapcovy meče poháněly mlýn.
  Margarito, tato terminátorská dívka vzala a hodila hrášek zničení a roztrhala hordu čínských bojovníků. A jednoduše letěli různými směry s utrženýma rukama a nohama.
  Dívka zašeptala:
  - Bude nový výsledek - pošleme všechny nepřátele do pekla!
  Oleg si vzpomněl na jeden z alternativních příběhů.
  V roce 1944 došlo ve vedení Třetí říše ke změnám. Hitler zemřel na jed v den svých narozenin 20. dubna. A jeho nástupce Hermann Goering zrušil všechny antisemitské zákony a nabídl západním zemím příměří a jednání. No, hlavní je vyhlásit příměří a zahájit jednání. A mohou trvat neomezeně dlouho.
  Přišly nové německé a zahraniční divize z Německa, Francie a Itálie. Z hlediska výroby letadel byla Třetí říše a území, která okupovala, na stejné úrovni jako SSSR. A co se týče tanků a samohybných děl, jsou si téměř rovni.
  Německá letadla navíc předčila sovětská letadla ve výzbroji, rychlosti a pancéřování. Jo a taky tanky. Nový tank T-34-85 byl právě zahájen a výroba "Pantherů" a "Tigerů" již byla odladěna. A Němci mají tanky a samohybná děla, která jsou mnohem výkonnější než sovětská. A hlavně je jich víc.
  A Goering to má s palivem snazší - protože Spojenci už nebombardují továrny, které vyráběly benzín z uhlí. Plus další zásoby z USA a britských kolonií.
  Takže Fuhrer žije. A novým vrchním velitelem pozemních sil Třetí říše byl jmenován nejpopulárnější a možná nejtalentovanější německý velitel Eric Rommel! A má samozřejmě strategické myšlení. A uvědomil si, že sovětská vojska připravují ofenzivu v Bělorusku.
  A tam se shromažďují hlavní síly. Ale v centru je těžké bránit - v Polesí je příliš mnoho bažin, celý balkon, samozřejmě tak funkční, a ne doslovný. A je tam hodně partyzánů. A je lepší nepřevádět jednotky do Běloruska, ale udeřit je sami na jiném místě. A konfigurace písma napovídala, že nejlepší je to udělat na jihu. Z Moldavska a západní Ukrajiny v konvergujících směrech. A tím zorganizovat obrovský kotel sovětských vojsk. Včetně dvou tankových armád. Nutno říci, že je to velmi dobrý strategický nápad.
  Navíc v SSSR pravděpodobně sami uvažovali o ofenzivě a podcenili, že zaútočit může i nepřítel. Je třeba poznamenat, že v nacistickém Německu výroba tanků a samohybných děl již nebyla nižší než SSSR. Zvláště poté, co se zastavilo bombardování Třetí říše. Navíc přechod na T-34-85 z T-34-76 vedl k dočasnému poklesu výroby tanků a IS-2 byl stále hrubý a měl spoustu dětských nemocí. Němci už ale prosazovali výrobu Panthera a tento tank byl z hlediska jízdních výkonů, výzbroje, čelního pancíře, optiky a komfortních podmínek pro posádku velmi dobrý a možná lepší než ty sovětské.
  Rommel měl tedy vážnou výhodu v počtu tanků a samohybných děl a v jejich kvalitě. A proč nezaútočit z boků? Je to špatný nápad? Pravda, ve skutečné historii se toho Němci neodvážili. Ale teď jsou silnější. I ve skutečné historii mělo nacistické Německo v červnu 1944 na východní frontě sedm tisíc osm set tanků a samohybných děl a SSSR sedm tisíc sto. SSSR měl výhodu v letectví, ale hlavně díky tomu, že Němci si na západní frontě ponechali dvě třetiny letadel. No, v pěchotě a dělostřelectvu je výhoda šest šest set versus čtyři čtyři sta milionů. Němci však převedli milion vojáků z Francie a dalších tři sta tisíc z Itálie, dvě stě tisíc z Norska a dalších půl milionu z německé zálohy a sto padesát tisíc z Belgie a Holandska. Plus několik italských divizí a několik divizí z Holandska a Belgie z řad místních nacistů a něco dalšího z Dánska. No a také výměna válečných zajatců se spojenci. Jen Italů je zde více než milion. A Němců je také docela dost - dvě stě tisíc jen z Afriky a navíc z Itálie. A co je nejcennější, je značný počet sestřelených pilotů v Británii a ve Středozemním moři a v Norsku. To je velká síla.
  Navíc Němci snížili výrobu ponorek a zrušili program raket FAU. A co se uvolnilo, šlo do tanků, letectví, dělostřelectva a nejnovější útočné pušky MP-44. Poslední jmenovaná byla nejlepší útočná puška druhé světové války. Ale teď, když nedochází k bombardování, může se vyrábět ve velkém. Ano, a koupit nějaké věci na Západě, takže s legovacími látkami je to jednodušší.
  Takže zařaďte kulomet do série a nechte ho chladit. V pěchotě je již přibližná rovnost, v tancích mají Němci mnohem výraznější převahu. Jen z Francie bylo staženo deset tankových a pět divizí SS. A tohle je síla. Plus další tankové divize a samohybná děla "Ferdinand" z Itálie šly na východní frontu. A plus zvýšená výroba aut a techniky kvůli zastavení bombardování území Třetí říše a okupovaných zemí.
  Navíc v USA je přebytek Shermanů, které teď nemají kam umístit, takže přistání ve Francii je zrušeno. Proč je tedy Němci neprodají na úvěr? Rommel souhlasil s nákupem Shermanů, i když pouze těch s dlouhou hlavní ráže 76 milimetrů. Takových už ale Američané vydali nemálo. A tyto tanky nejsou horší než čtyřiatřicet a nejsou o nic horší než Panther. A možná ještě lepší než staré čtyřiatřicítky a výrazně a o něco málo lepší než ty nejnovější. Třetí říše tak měla značnou převahu v tancích, více než jedenáct tisíc proti sedmi. Navíc SSSR také nedostal část vybavení v rámci Lend-Lease. Takže rovnováha v technice, jak v tancích, tak v letectví, a v osobních a nákladních autech, se stala ve prospěch Němců.
  Pouze u pěchoty a dělostřelectva byla přibližná rovnost. O něco větší počet sovětských děl byl kompenzován mírnou převahou Němců v rážích děl. Co do kvality byly tanky a letadla Třetí říše lepší než sovětské. Yak-3 se ještě nedostal do výroby, LAGG-7 se také teprve začal vyrábět. A Němci vyvinuli vylepšený Focke-Wulf, novou verzi ME-109 s vylepšenými zbraněmi a motorem v sérii, některá vozidla mají pět vzduchových kanónů a Focke má všech šest. Velká výhoda v zabijácké síle. A bombardér Yu-288 šel do výroby. A je silný jak v rychlosti, tak v bombovém zatížení. Proudové letouny právě začaly vstupovat do sériové výroby a byly stále drahé a nedokonalé.
  Ale proudová letadla jsou velmi dobrá jako průzkumná letadla a nemůžete s nimi držet krok.
  Tank Tiger-2 teprve začal vstupovat do služby u vojáků, ale již byl v jednotkách, i když v relativně malých množstvích. Obyčejní Tygři už ale mají pořádně vyražené. Tank Panther-2 procházel porodními bolestmi a jaksi byly problémy s jeho uvedením do série. Ale obecně už Němci získali výhodu v technice. A mohli by rozbít SSSR. Na jihu mají Němci obecně drtivou převahu v tancích. Takže už můžeme zaútočit.
  Němci navíc předstírali, že se pouze připravují na obranu a nechystají se zaútočit. A dokonce dali útočné operaci název "Karpatská zeď", aby si rozvědka myslela, že jde pouze o obranu.
  Stručně řečeno, bylo dosaženo jak strategického, tak taktického překvapení. Navíc jsou Tygři dobří jako prostředek k průlomu. A patnáctého, čtyřiačtyřicetého června byla na boky této římsy zasazena drtivá rána. A linie sovětské obrany byla porušena.
  Nejhorší bylo, že Němci se zmocnili vzdušné převahy a měli iniciativu.
  I když v reálné historii tomu bylo naopak a nacisté ztratili vzdušnou nadvládu. Pokud se ale Focke-Wulf použije správně, tak je samozřejmě mnohem silnější a efektivnější než Yak, a to jak v rychlosti, tak ve výzbroji a vertikální manévrovatelnosti. A toto vozidlo lze také použít jako útočné letadlo i jako frontový bombardér. A Němci měli také pokročilejší TA-152 - evoluce Focke-Wulfu. Má lepší letové vlastnosti a lepší výzbroj.
  A německý 30mm vzduchový kanón neměl v bojové účinnosti obdoby.
  A nyní, kvůli dodávkám paliva a ropy z kolonií Británie a Spojených států, Němci již neměli žádný úvěr na palivo. A samozřejmě nacisté začali na sovětské piloty důkladně tlačit. Huffman vynikl jako nová hvězda.
  V dalších záležitostech se objevili dva krásní piloti: Albina a Alvina. A obě jsou efektní blondýnky. A bez milosti sestřelme sovětská letadla. A vybírat si účty. Navíc tyto dívky bojovaly výhradně naboso a v bikinách téměř za každého počasí. A bylo to velmi cool.
  Ano, takovým ženám nikdo neodolá.
  Němci zkrátka za pár dní postoupili na každou stranu o sto kilometrů a vstoupili do operačního prostoru. A Stalin byl doslova hysterický.
  Rommel zřejmě vše spočítal. A pak, o týden později, se kleště fašistických jednotek uzavřely. A vznikl obrovský kotel. Tohle bylo opravdu super.
  Co s tím tedy může Stalin dělat? Ale nic, jen odstranit posily z centra a hodit je k záchraně svých jednotek, které byly svírány na západní Ukrajině. A to není vůbec nejlepší nápad. A zde mohou Rudou armádu zachránit pouze sovětské dívky. A samozřejmě je pro ně lepší bojovat naboso a pouze v bikinách.
  Oleg Rybačenko mezitím sekal čínské vojáky meči. Udělal to s velkým vztekem.
  No, pomyslel jsem si a samozřejmě jsem si vzpomněl na předchozí mise.
  No, nebo zázračná zbraň. V každém případě Rommelovy jednotky úspěšně bojovaly a dokonce dobyly Žitomir. A pak postupovali na Kyjev a brali město za městem v pohybu.
  V bojích se objevil i tank Panther-2, první experimentální model . Jeho zbraň měla ráži 75 mm, ale délka ráže byla až 100 EL. A to umožnilo zasáhnout sovětské tanky na velkou vzdálenost. Čelní pancíř věže je 150 mm včetně pláště a přední část korby je 120 mm - v úhlu čtyřicet pět stupňů. Obě strany věže a trupu mají 60 milimetrů. Tento vůz vážil sedmačtyřicet tun, s motorem o výkonu 900 koní. Zkrátka dobré zbraně a čelní pancíř, víceméně vyhovující boční pancíř. Každopádně chránil proti pětačtyřiceti patám, protitankovým puškám a měl dobrou ergonomii a pohyblivost. Rychlost je na dálnici přes šedesát kilometrů, což je na tank vážící IS-2 velmi slušné.
  Ale hlavní posádku tvoří čtyři dívky. A to jsou v bikinách bosí, tedy skoro nazí. A to je skvělé. A jak začali střílet.
  Sovětská vojska se snaží uniknout z obklíčení. Stalin vrhá do bitvy další a další zálohy. A dívky bojují s ruskými tanky.
  Tady střílejí holými prsty.
  Gerda střílí první. Praští třicet čtyři a řve:
  - Věř mi, všechny roztrhám v síti pekelné vášně.
  Dále Charlotte střílí pomocí holých prstů. A tentokrát prorazí další sovětský tank. Způsobuje, že hoří, žhne a detonuje munici.
  A rusovlasá liška řve:
  - Nic nás nezastaví, nikdo nás neporazí!
  Dále, jeden po druhém, pomocí holých prstů na nohou, Christina mlátila. A tato dívka má červenožluté vlasy.
  A také prorazila sovětské auto a zařvala:
  - Ve jménu nesmrtelných myšlenek vyhlazení!
  Magda, dívka s bílo-žlutými vlasy, poznamenala:
  -Annihilace nemá žádné nápady!
  A také do ní kopala holými prsty a doslova zničila sovětský stroj. A doslova to prorazilo skrz. A cvrlikala a vycenila zuby:
  - Naším úkolem je vyhrát pro budoucnost bílých dětí!
  Gerda potvrdila:
  - Opravdu se dá říci, že je to velmi dobrý slogan. A my všechny zmlátíme a zabijeme!
  A dívka střílela znovu a použila holé prsty u nohou. A tentokrát jeho granát pronikl do impozantního IS-2. Nutno podotknout, že slabým místem sovětského tanku je čelní pancíř věže - všech sto milimetrů a bez racionálního úhlu sklonu.
  A německý tank "Panther"-2, nebo jak byl Royal Panther také neoficiálně nazýván, má 150 mm čelní pancíř věže a je šikmý. To znamená, že německý tank se stejnou hmotností je lépe chráněn v čele sovětského a je znatelně lepší. Pravá strana IS-2 má tloušťku 90 milimetrů, což je jeden a půlkrát silnější než u Panthera, ale to není v tankové bitvě tak důležité.
  A v rychlosti a ovladatelnosti je německý tank mnohem silnější než sovětský. Při přibližně stejné hmotnosti má německý tank motor o síle devět set koní, zatímco sovětský tank má pouze pět set dvacet koní.
  Pokud porovnáme děla, sovětský tank má obrovskou výhodu v ráži 122 mm oproti 75 mm německého tanku. Ale sovětská délka hlavně je jen 48 EL a německá 100 EL. A rychlost Němců je 15 ran za minutu, zatímco sovětská jen dvě a půl. A Panther-2 má osmdesát dva nábojů, zatímco IS-2 jen dvacet osm.
  Optika německého tanku je lepší, dálkoměr a zaměřovací schopnost zbraně je mnohem vyšší. Takže Rommelovy jednotky mají drtivou výhodu.
  Tady Charlotte znovu střílí pomocí holých prstů. A prorazí další sovětský tank a zařve:
  - Ale Pasaran!
  Christina střílí jako další. Střílí přesně pomocí holých prstů. A prorazí sovětský tank a strhne věž.
  Načež se Christina směje a řve:
  - Budoucí století je naše!
  A Magda pak taky prdla. Konkrétně to zasáhlo sovětské auto. A prohořel pancíř T-34-85.
  Zkrátka byl testován nejlepší tank té doby druhé světové války. Jedinou nevýhodou zbraně Panther je malá ráže střely a v důsledku toho slabé jednorázové poškození. Ale děvčata jsou fenomén a jsou zasaženi takovým způsobem, že obvykle exploduje sovětská munice a tank je zcela zničen.
  Stručně řečeno, Němci, kteří měli výhodu v počtu tanků a kvalitě, a totéž v letectví s přibližnou paritou v pěchotě a dělostřelectvu, využili chyb sovětského velení a porazili Rudou armádu na pravém břehu Ukrajiny .
  Poté Stalin neochotně souhlasil se stažením jednotek za Dněpr. Tentokrát se nehádal, a tak se snažil postavit obranu. Protože je obtížnější překročit velkou řeku, rozhodl se Rommel přesunout ofenzívu do středu. Ale tady byla frontová linie hladší a bylo vykopáno slušné množství opevnění. Němci udělali malý pokrok. Sovětská vojska se postavila na odpor.
  Svou roli navíc sehráli i partyzáni Běloruska, kteří vedli aktivní železniční válku a bránili přesunu posil do centra. Němci proto dokázali postoupit ze třiceti na čtyřicet kilometrů a narazili na mohutnější opevnění.
  Göring se na rozdíl od Hitlera více přikláněl k péči o životy Němců a zastavil ofenzívu na souši. Hovořilo se o tom, zda je čas uzavřít mír se SSSR. Nebo alespoň zastavit válku a zahájit jednání.
  Ale USA a Británie nebyly vůbec proti tomu, aby se obě totalitní říše nadále navzájem ničily. A Göring a Stalin také nechtěli kompromis. Německo a jeho spojenci ztratili příliš mnoho vojáků, aby omezili své územní nároky. A Stalin nechtěl ztratit své země. A pobaltské státy, Bělorusko, Moldavsko a polovina Ukrajiny s Kyjevem jsou příliš velké území, než aby se dalo ztratit. A stěží si dokážete představit takové vítězství před lidmi. I když propaganda ví, jak lidi oklamat.
  Válka zkrátka pokračovala a Goering spoléhal na leteckou ofenzívu. Vyžadovalo to menší náklady a ztráty lidských zdrojů, ale více materiálních. V sériovém měřítku navíc začaly sloužit proudové letouny, které byly silnější, efektivnější a lépe ovladatelné než vrtulové letouny. Ale SSSR se zjevně opozdil s tryskovým letectvím.
  Pro začátek tedy použili ME-262 se čtyřmi třicetimilimetrovými vzduchovými děly. Stále to však nebyla příliš dobrá letadla. Pravda, byly rychlé a houževnaté, ale postrádaly manévrovací schopnosti a často havarovaly.
  Praktičtější byly šroubovací TA-152. Mohly být použity jako útočné letouny i jako frontové bombardéry. A dosud se proudová letadla vyráběla jako doplněk k vrtulovým letadlům, a ne místo nich.
  Ale samozřejmě se objevily proudové bombardéry. Například "Arado", které sovětští stíhači ani nemohli dohnat. A způsobil Rudé armádě mnoho problémů. A to především jako frontové letectvo. Němci měli také proudové útočné letouny. A situace se zhoršila.
  V lednu 1945 se samotná Rudá armáda pokusila o postup ve středu. "Panther" 2 se stal více rozšířeným, když šel do série. Objevilo se také dobré, lehké samohybné dělo E-10 s velmi nízkou siluetou, vysokou rychlostí a nízkou hmotností. A výkonnější s 88mm dělem samohybného děla E-25.
  Měl mnoho společného s Jagdpantherem, ale měl hustší uspořádání, což umožnilo snížit jeho siluetu a odlehčit. Navíc tloušťka čelního pancíře pod velkým úhlem zůstala poměrně velká - sto milimetrů, díky čemuž byla téměř neprostupná pro sovětské granáty. Ale zatím tato samohybná děla právě začala přicházet a Jagdpanther zůstává hlavní silou stíhačů tanků.
  Toto samohybné dělo s normální rychlostí a pohyblivostí mělo dobrou ochranu čela, rychle se otáčelo a jeho dělo o objemu 88 mililitrů a délce 71EL bylo v boji proti nepřátelským tankům prostě nymfa.
  No, Tiger 2 bojoval. Na rozdíl od toho, co bylo za druhé světové války v reálné historii, tady je poněkud modernizované, s tisícikoňovým motorem a užší věží. Díky tomu byl tank z hlediska jízdních vlastností celkem přijatelný a lehčí věž se rychleji otáčela. Rudá armáda má tedy další problém.
  Obecně jsou Němci poměrně silní a jejich útočná puška MP-44 je lepší než všechny sovětské modely a Němci mají značné množství kulometů. Včetně těch, které byly zakoupeny na úvěr do USA a Británie.
  Jak-3 byl vyroben v příliš malých množstvích kvůli nedostatku vysoce kvalitního duralu. V reálné historii to bylo kompenzováno dodávkami v rámci Lend-Lease. Ale teď už tam nejsou. V menším množství se vyráběl i LAGG-7 a LAGG-5 zatím nebyl vyřazen z hromadné výroby - problémy jsou i s hliníkem a mědí. A tato nová sovětská letadla jsou stále horší než německá letadla. Letadlo PE-2 nebylo příliš těžké na létání, ale v roce 1945 bylo zastaralé jak morálně, tak nejen morálně. IL-2 je také zastaralý útočný letoun, ale dosud nebyl ukončen a IL-10 se vyrábí pouze jako jeho doplněk. PE-8 je velmi malý počet letadel. Tu-3 také není nic moc. Se strategickými bombardéry je velký problém.
  A Němci dostali Yu-488 - první sériový čtyřmotorový bombardér. A o sto kilometrů v rychlosti překonal americký B-29 kvůli menší ploše křídel a výkonnějším motorům. No, v SSSR takoví lidé nebyli. No, navíc TA-400 je velmi výkonný šestimotorový letoun. A ani proti nim nebylo žádné přijetí.
  Zimní ofenzíva sovětských vojsk byla neúspěšná. Útoky se nezdařily a sovětská vojska byla vržena zpět na své původní pozice. V polovině dubna se sovětské jednotky pokusily o postup znovu. Ale opět nedosáhli úspěchu a byli znovu zbiti a ustoupili.
  Třetí říše se sama pokusila o postup v květnu. Ale ani toto nebylo úspěšné. Němcům se sice podařilo proniknout do sovětské obrany. Poprvé se bitev zúčastnily sériové E-100. Vozidla se silným pancířem a zbraněmi a mobilnější než myši. Ale ve skutečných bitvách tito mastodonti nezářili. A tank byl trochu drahý a náročný na výrobu.
  Poté Němci začali bombardovat SSSR ještě aktivněji. Objevil se ME-262 X, pokročilejší, vysokorychlostní manévrovatelný. No, ME-1100 s variabilně zametacími křídly šel do výroby. Ale poslední letoun vyžadoval vysoce kvalifikované piloty. Stejně jako XE-162, který přes všechny své přednosti, včetně snadnosti výroby, vyžadoval také vysoce kvalifikované piloty.
  Němci měli také proudový bombardér s dopředu zametenými křídly. No a také vývoj bezocasých strojů. Jak stíhačky, tak bombardéry.
  No a proudové kluzáky s piloty vleže. V létě se v sérii objevily i první diskovité německé vrtulníky. Situace se komplikovala.
  A v SSSR se vyrábělo stále více SU-100. Oproti T-34-85 měl mnoho výhod. Jednak výkonnější zbraně schopné alespoň nějak bojovat s německými tanky. A za druhé, kvůli nedostatku pohyblivé věže jsou samohybná děla mnohem jednodušší na výrobu. Ve skutečné historii válka po objevení SU-100 rychle skončila a vsadilo se na pokročilejší a lépe chráněný T-54. Ale v tomto světě se druhá světová válka neboli Velká vlastenecká válka protáhla. A sázka byla uzavřena na samohybné dělo, které bylo jednodušší na výrobu a lépe vyzbrojené.
  Pravda, SU-nemohl otočit věž, ale v obraně to není tak významné.
  Takže SU-100 šel do stále rozšířenější výroby. Podzim a zima pominuly pokusy o útok na obou stranách, ale fronta se stala neaktivní, jako v první světové válce. Přišel rok čtyřicátý šestý. Proudový letoun ME-262 X se stal populárnějším a jeho rychlost se zvýšila na tisíc dvě stě kilometrů. V létě Němci zvýšili tlak ve vzduchu. No a TA-500 s proudovými motory začal SSSR trápit ještě víc, včetně továren na Uralu a za Uralem. Göring spoléhal na vyčerpání Ruska.
  Na podzim sovětská vojska postupovala neúspěšně. Němci zaútočili ze vzduchu a šetřili si síly. Takže SSSR začal být nemocný z bombardérů bez nepřátel. A zničit infrastrukturu.
  A tak dále, dokud nepřišel rok čtyřicátý sedmý. V zimě se sovětské jednotky pokusily zaútočit znovu. Mezi tanky SSSR se v sérii objevil pouze IS-3. Výhodou vozu byla dobrá ochrana čela a věže. Nevýhodou je zvýšená hmotnost, složitost výroby a jízdní výkon. Jenže IS-4 se do výroby nedostal, a tak Stalin zakázal sériovou výrobu tanků těžších než padesát tun. V Göringově Německu se "Panther"-3 objevil se silnějším 88mm kanónem ráže 100 EL, se silnějším pancířem 150mm pod čtyřicetistupňovým úhlem čela korby a 200mm věží s plášť. A 82 mm šikmých stran. Tank vážil jednašedesát tun, ale motor měl až 1200 koní.
  Tento stroj předčil sovětské a byl houževnatý a mobilní.
  Tak uplynul čtyřicátý sedmý rok... Přišel čtyřicátý osmý. V SSSR nakonec vznikl víceméně přijatelný průlomový tank - IS-7, ale ve válečných podmínkách bylo obtížné jej hromadně vyrábět. A tak se do výroby dostalo samohybné dělo SU-130, lehčí, snáze se vyrábí a hůře chráněno na bocích.
  V Německu v roce 1949 se objevil "Panther"-4. Němci poprvé navrhli sériově vyráběný tank s dobrou pancéřovou ochranou 170 mm a velmi hustým uspořádáním - motor a převodovka byly v jednom bloku a napříč a na motoru byla převodovka. S hmotností sedmdesát tun tak bylo možné umístit čelní pancíř 250 mm, sklon 170 mm, výzbroj 105 mm a délku hlavně 100 EL. A motor s plynovou turbínou o výkonu 1500 koní.
  To znamená, že "Panther"-4 se ukázal být dokonale vyzbrojený a neproniknutelný pro nejoblíbenější vozidlo, SU-100, a to i na straně, nebo téměř neproniknutelný, jen tam byla velmi těsná šance. Jak mobilní, tak toaleta. Motor s plynovou turbínou zrychlil dokonce o sedmdesát tun na šedesát kilometrů v hodině.
  Fašisté z Goeringu a Rommela tedy plánovali rozvinout ofenzívu proti SSSR. Dokonce ani sovětský SU-130 nedokázal proniknout "Panther"-4 čelně a německý stroj sám sovětský stroj ovládl z velké vzdálenosti. A IS-3 již byl ukončen. A SSSR hlavně spoléhá na něco rozšířenějšího a jednoduššího. A pak Stalin v květnu 1949 zemřel a zdá se, že slunce úplně zhaslo.
  . KAPITOLA Č. 2.
  Oleg Rybachenko a Margarita Korshunova zabili velký pluk Číňanů. Samotného Mao Ce-tunga se ale chytit nepodařilo.
  Poté si to vzali děti-bojovníci a trochu si odpočinuli. Měsíc byl leden tisíc devět set třicet devět. Car Nicholas II měl brzy sedmdesát jedna let. A začal vládnout, na rozdíl od skutečné historie, v roce tisíc osm set osmdesát dva. To znamená, že vláda vstoupila již do padesátého sedmého roku. A rekord Ivana Hrozného byl překonán. Sám Mikuláš II. by však samozřejmě rád překonal rekord Ludvíka Čtrnáctého za více než sedmdesát dva let vlády. No co - podívejte se. Nicholas II bude žít tak dlouho jako Vladimir Vladimirovič Putin. Ne více, ale ne méně. A carovy ambice nejsou o nic menší než Putinovy. Stále je tedy před námi válka, buď proti Hitlerovi, nebo společně s Hitlerem proti Evropě. Oleg Rybačenko se mezitím rozhodl ještě trochu čůrat.
  Poslední bitva Highlanders skončila v roce 2017. A mezi nimi už zůstali jen dva - Duncan MacLeod a Oleg Rybachenko. Ten byl v těle asi desetiletého chlapce - tak se stal horolezcem. Chlapec měří jeden metr čtyřicet pět metrů a váží necelých čtyřicet kilogramů. Duncan Macleod se stal prostým mužem a stejně jako ostatní smrtelníci zestárnul a onemocněl. Ale Oleg Rybachenko zůstal prostým chlapcem. Navíc, co je nejvíce paradoxní, je, že už byl dospělý, ale opravdu chtěl získat nesmrtelnost. A nenarodil se jako horal. To se lidem jako štěstí stává velmi zřídka. No, existuje také organizace, která se stará o to, aby se tajemství horalů-nesmrtelných nedostalo do povědomí široké veřejnosti a dalších lidí a tím spíše zpravodajských služeb. Jak se jim to podařilo, je další příběh s vlastním tajemstvím. Ale bitva horalů je u konce. Zůstal jen Duncan MacLeod - jediný, koho nezabili ostatní Highlanders. Nyní je ale obyčejným smrtelníkem a postupně stárne.
  A Oleg Rybachenko je na jedné straně jako horal - se schopnostmi horala pro nesmrtelnost a zotavení se ze zranění a v některých ohledech dokonce chladnější než horal. Například horal může být zabit odříznutím hlavy od těla. Ale Oleg bude mít v tomto případě stále život a jeho hlava bude obnovena. To znamená, že je zcela nesmrtelný. Ale k tomu se musel stát krásným, blonďatým, svalnatým chlapcem, kterému bylo deset let. A od jednadvacátého století se vydejte do daleké minulosti a provádějte tam různé druhy misí - vždyť nesmrtelnost a mnohem chladnější než ta horalů, kdy vás v zásadě nezabije ani výbuch vodíkové bomby. , musíš cvičit. Koneckonců, bohové nedávají dary jen tak. A Oleg souhlasil - pokušení žít věčně bylo příliš velké. A bylo by velmi zajímavé cestovat jak po světě, tak po minulosti. Koneckonců, existuje tolik epoch. Pravda je samozřejmě taková, že by bylo lepší být v těle alespoň šestnáctiletého - mít možnost milovat dívky. Ale bohužel musíme přijmout podmínky vyšších mocností. A být v těle desetiletého dítěte, kdo ví jak dlouho, to platí v nesmrtelném těle, což už je plus a s dospíváním se dá počkat. Pokud jsou vyšší síly spokojené, pak vám umožní vyrůst a zůstat nesmrtelní. Mezitím se dítě pustí do bitvy a plní úkoly, které si nařídí, nebo dokonce jak chcete a zvolíte.
  Nyní nesmrtelný chlapec sestoupil do minulosti. Za dob egyptských faraonů - to je téměř před pěti tisíci lety.
  V Egyptě je jaro, už je docela horko, ale ne parno. Oleg byl oblečený pouze v plavkách - ekonomika vyšších sil. Toto je první mise a on sám musí získat oblečení a také zbraně. A svalnatý chlapec se ocitl polonahý a beze zbraní v cizím světě. Oleg nejprve ucítil pod bosýma nohama rozehřátý písek. V Egyptě je duben a je pěkně horko. A nohy chlapcových dětí ještě nezhrubly. Právě dostal nesmrtelné, dětské tělo a ještě si na něj potřebuje zvyknout.
  Teplý vítr vál přes poměrně silné a svalnaté tělo. Byl jako dětský kulturista, přesněji řečeno fitness. Objem není příliš dobrý, ale je zde reliéf a hloubka kresby. Kůže je středně opálená, ale na africkém slunci může rychle ztmavnout.
  Chlapec se ohlédl. Kolem rostly vzácné palmy. V dálce je vidět, že rolníci pracují. Měli na sobě nějaké bílé hábity. Jen děti jsou nahé, skoro černé od opálení. A někde v dálce byla vesnice.
  Oleg pokrčil rameny. Zatím nic zvláštního, tak jsem udělal krok. Trochu to pálilo podrážky, ale celkově to bylo snesitelné a trochu lechtivé. Opravdu není jasné, jaké je jeho poslání? A co by tu měl dělat? A pak zazněl hlas vyšších mocností:
  - Nyní začíná stavba pyramidy Džosera pod vedením
  architekt Imhotep. A musíte tam jít.
  Oleg Rybačenko se zazubil a zavrtěl dětsky hlavou. Jedná se o vůbec první pyramidu, která byla postavena ve starověkém Egyptě. Tak daleko jsme byli vrženi do minulosti. Nejsou tam jen počítače, televize, rádia, telefony, ale nejsou tam ani válečné vozy. To jsou časy.
  Uvězněný chlapec si povzdechl, ucítil lehké šťouchnutí neviditelnou rukou v zádech, pohnul se a dupal bosými, dětskými nohami. Byl čas jít, tělo je velmi mladé, lehké a jste plní energie. A věčné dítě dokonce začalo běhat. A upřímně, jak to bylo skvělé.
  Oleg Rybačenko běžel jako rychlá laň a byl tak šťastný, že nesmrtelný chlapec začal zpívat a za pochodu skládat:
   Jsem chlapec velké ruské éry,
  Když chceme vtipně otřást celým světem!
  Koneckonců, skvělí lidé nejsou vůbec blechy,
  A každý bojovník je pro mě idol!
  
  Narodil jsem se jako chlapec ve zvláštním století,
  Ve kterém počítač vtipně rozhoduje...
  A kdo si v zoufalství oblékne hábit,
  Zima je veselá a točí prsteny!
  
  Ne, Afrika v našem obrovském Rusku,
  Ale s bezmeznou silou Sibiř...
  A naše dívky jsou ve vesmíru krásnější,
  A každý kluk je hrdina od narození!
  
  Miluj Krista a cti Velkého Pána,
  Kéž Bůh Rod vládne nad námi navždy!
  Listy žloutnou a zlátnou,
  Věřím, že Syn Boží Svarog dá sílu!
  
  Všichni musíme projít spoustou dobrodružství,
  Kráčejte po univerzální spirále navždy...
  Chcete mít mnoho různých koníčků?
  Kéž je Bůh muž oslaven na věčnosti!
  
  Všechno na světě je jistě hrdé slovo,
  Ve kterém je jedno srdce Nejvyššího Otce Rodiny.
  A po hrobě je pokračování života,
  A můžeme dosáhnout nebe, věřte mi až do konce!
  
  Věřte mi, planeta uznává velikost Rusů,
  Úderem damaškového meče rozdrtili fašismus...
  Jsme ceněni a milováni všemi národy světa,
  A brzy budeme stát na naší planetě jako svatý komunismus!
  
  Nasadíme hvězdné lodě do různých světů,
  A my budeme vyšší a chladnější než všichni ostatní, nedej bože Rod.
  Koneckonců, nejsilnější Rusové jsou piloti,
  Statečný bojovník, každého roztrhá na kusy!
  
  Můžeme se povznést nad vesmír,
  A udělat něco, co by vyděsilo ďábla...
  Koneckonců, hlavní věcí ruského válečníka je stvoření,
  A pokud to bude nutné, válečník zachrání vlast!
  
  Pro slávu Ruska, hrdinské činy,
  Vytas meč a bojuj zuřivě...
  A ty se nedívej na ruské vojáky,
  Budujme komunismus hravě!
  
  Co čeká v budoucnu - můžete vidět drsný vesmír,
  Ale věřím, že společně to přežijeme...
  A řád se stane krásným a novým,
  A každou ohavnost očistíme ohněm!
  
  Koneckonců, v naší zemi jsou Bůh a prapor jedno,
  Proletářský voják je v extázi do bitvy...
  Ať už mají někteří bojovníci šedivé vlasy,
  A někdo bez kníru, ale také jako král v bitvě!
  
  Rusko se nyní povzneslo nad svět,
  Zobáky ruských orlů se třpytí jako zlato.
  Vytvořte si modlu proletářského Boha,
  Více činů a méně bolestivých myšlenek!
  Chlapec zpíval s velkou energií a zvonivým hlasem. A v tu chvíli byl zavolán jazykem, který Olegu Rybačenkovi připadal ruský. I když ve skutečnosti jezdci mluvili staroegyptsky. Uvězněný chlapec ale možná dostal dar, který se často stává v románech o cestovatelích časem, kdy po přestěhování snadno porozumíte řeči doby, ve které se nacházíte. V každém případě je to obrovské plus.
  A výkřik řekl:
  - Kam spěcháš, otroku!
  Oleg se zastavil a podíval se na jezdce. Měli tógy, docela prostorné, sandály a na hlavách turbany. A v rukou drželi meče a za jejich zády byly stále vidět luky. Ale musím říct, že ve starověku byli Egypťané pověstní svou schopností střílet. Jeden z jezdců si dokonce sundal luk z ramene. Oleg se mírně zachvěl. Ale pak jsem si vzpomněl, že je nesmrtelný. Ale stejně, když šíp prorazí tělo dítěte, bude to bolet.
  Proto se nezbedný chlapec neochotně uklonil a odpověděl:
  - Nejsem otrok! Jsem synem svobodného kmene!
  Jezdec na červeném koni poznamenal:
  - Nejsi Egypťan, máš blond vlasy. Z Evropy můžete vidět příslušníka barbarského kmene!
  Oleg pokrčil dětskými rameny a odpověděl:
  - Z Evropy? No, do jisté míry se to dá říct, i když někteří pochybují!
  Jezdci k chlapci přiskočili. Podle měřítek starověku není výška jeden metr a čtyřicet pět centimetrů tak malá. To je pro dvacáté první století - obvyklý růst po dobu deseti let. Ale na Egypt se chlapec zdá starší, možná dokonce teenager, a ne dítě.
  Jezdec vytáhl z opasku laso a poznamenal:
  - Jsi oblečený jako otrok, nahý a bosý. Prostě nemáte žádné lepidlo. Pojďte s námi a my vás označíme a právě pro stavbu pyramidy potřebujeme nové, zdravé a čerstvé otroky.
  Oleg chtěl bojovat, zvláště v nesmrtelném těle, byl rychlejší a silnější než běžné děti, nebo dokonce dospělí. Nebo se může pokusit bojovat. I když koncept karate byl dost vzdálený a filmový. V minulém životě však Oleg fušoval do boxu a byl mistrem ve vzpírání, takže mohl tyto drzé lidi vyřadit.
  Ale hlas patřící vyšším silám řekl:
  - Nebraňte se! Součástí vašeho poslání je, abyste byli na krátkou dobu otrokem. I největší dobyvatel všech dob a národů, Čingischán, byl v otroctví - alespoň podle legendy.
  Oleg si povzdechl a dovolil, aby mu kolem dětského krku hodili laso. A byl tažen na provázku jako štěně.
  Pod chlapcovýma bosýma nohama byl horký písek a provaz ho tiskl na krk. Navíc jezdci pobíhali své koně a museli často, často hýbat nohama. Takhle ho odhánějí.
  Chlapec je ale rychlý a dokáže s nimi držet krok. Jeden z jezdců poznamenává:
  - Agilní otrok. Možná by bylo lepší vzít ho do armády? Mohl by být chodec?
  Další namítal:
  - Ne, ať místo toho postaví pyramidu. Bude se mu hodit fyzický výcvik, a pokud přežije, převedeme ho do armády.
  Oleg se otřásl. Okamžitě si ale myslel, že se svými schopnostmi bude vždy schopen uniknout z otroctví. Navíc by bylo ještě zajímavé vědět, jaké to je být otrokem?
  V minulém životě, když byl Oleg ve škole, četl o otroctví ve starověkém Římě a také v Egyptě. Bylo jasné, že otroci, zejména děti, to mají těžké. A teď to musel zažít na vlastní kůži.
  Zejména pokud si pamatujete romány o dětských obětech, nebudete si pamatovat, že musely pracovat jako otroci na pyramidě. I když někdy se skutečně stali otroky a dostali bič.
  Oleg uviděl řadu chlapců nesoucích nad hlavami náklad. Děti měly tmavou pleť po spálení sluncem a pár mladých otroků mělo od slunce vybělené vlasy, které byly téměř bílé. Chlapci sami jsou téměř nazí, hubení, ale šlachovití a i přes svůj nízký věk mají bosé nohy již mozolnaté a zrohovatělé.
  Na hřbetech a bocích jsou stopy po bicích. A speciální značka na rameni - egyptská - označující majetek faraona.
  Oleg si s chvěním pomyslel, že to musí být velmi bolestivé, když vás ocejchují rozžhaveným železem. A tohle samozřejmě udělali klukům a asi strašně řvali. Některé děti měly oholenou hlavu. Ne však všechny. Při takovém africkém slunci by se vám z takového sestřihu mohla odlepit hlava.
  Ale pokud jste již obdrželi nesmrtelnost, pak byste měli vydržet: koneckonců nic není dáno zadarmo. A i když je Oleg téměř nahý otrok, cítí se velmi dobře. Jak snadné je dýchat, když jste v dětském těle a chystáte se vzlétnout.
  A otrokář, aby si zlepšil náladu, zpíval:
   Jsem mladý super karate válečník,
  Rád se vyrovnám se zlými nepřáteli...
  I když zuřivý sadista útočí,
  My kluci jsme vždycky uměli bojovat!
  
  Pro kluky, věřte mi, neexistují žádné překážky,
  Když horda chlupatých postupuje...
  Chlapec odvážně zamíří svůj kulomet,
  A bojovník střílí přesně na zlé nepřátele!
  
  Chlapec má ostrou truhlu s pokladem,
  Prořízne jakýkoli druh brnění...
  Svarog je pro něj opravdu jako otec,
  Pošle skvělou holku!
  
  Dítě je bojovník z jeslí,
  Když se mráz řítí naboso...
  Zlomíš protivníka ve vzteku,
  Krásky, rozpleťte svému klukovi copánky!
  
  Bojujte s nepřítelem pomocí praku,
  Narazil jsem na to velmi tvrdě s anti-charge...
  Chlapec ví, že je v bitvě neporazitelný,
  Jednoduše rozsekejte orčí armádu!
  
  Když se kluk pere, je to třída
  Seká mečem, střílí blasterem...
  Tenisky třídy Adidas
  Zkouší to na zachráněné dívce!
  
  No, pokud se ork znovu vrhne do útoku,
  Pak ho mladý válečník zasáhne patou...
  Vítězství otevřou nekonečné skóre,
  Ukazuje zběsilé hranice!
  
  Jsem Peťka, silný pionýrský chlapec,
  Ne leninistický - vesmírný věk...
  Ukážu všem skvělý příklad,
  Rozdrtím své nepřátele, jsou to v podstatě blechy!
  
  Tady je skřet na tanku svižně srolovaný,
  Jsem jeho antičástice...
  A trup byl posetý hyperplazmou,
  Tem ukázal vítěznou stránku!
  
  No, co když je v bitvě zlý troll,
  Chlapec ho velmi srdečně pozdraví...
  V očích dítěte je divoký oheň,
  Takové destruktivní děti!
  
  A letadlo, a to nic,
  Srazíme ho jednou ranou...
  Chlapec má v rukou silné veslo,
  A ork pravděpodobně dýchá zplodiny!
  
  Tak jsem ho sekl mečem,
  Opravdu jsem usekl hlavu protivníka...
  Všechny problémy nás vůbec nezajímají,
  Nebojácný voják dokáže cokoliv!
  
  Tady je chlapec útočící na zlé orky,
  Řídil mlýn s meči a srpy...
  Z bosých nohou dítěte ve sněhu,
  Dokonce i jiskry jasně jiskřily!
  
  A nekonečná horda orků,
  Opravdu jsem se v této bitvě ztratil...
  I když chlapci nerostou vousy,
  Tento mladík v bouři zvítězí nad vším!
  
  Tady chlapec odfoukl, jeho tváře se naplnily,
  A z úst válečníků vyšel hurikán...
  Proč se pyšní kluci prali?
  Ukázalo se, že orkové jsou padouši!
  
  Karatista máchal meči,
  Orkové se váleli jako hlávky zelí...
  Považuj to za ránu pro chlapce,
  A rozhovor mladého muže je krátký!
  
  Chlapec posunul holou patu do oka,
  Aby se ork v násilné bitvě cítil prázdný...
  A když tě udeří lukem, je to diamant,
  Není vůbec smutný z ničení svých nepřátel!
  
  A bojovat za naši vlast...
  Aby vlast energicky vzkvétala,
  Spěchej jako mocný orel do nebe,
  Na což nestačí ani vesmír!
  
  Chlapče, ty jsi opravdu mladý lev,
  Která ohlušuje Zemi svým řevem...
  Sny lidí nebudou mít problémy,
  I když Kain zasahuje do podsvětí!
  
  Má obrovskou moc
  Kdo bojuje s armádou, aniž by znal skóre...
  Obdržíme, věřím svatému výpočtu,
  A slunce žhne nad vlastí!
  
  Když chlapec porazí orky,
  A naseká skřety do zelí...
  Monolit ukáže své přátelství,
  A trollové a upíři budou prázdní!
  
  Pak vybudujeme ve vesmíru ráj,
  Ve kterém budeme mladí jako elfové...
  O tomto chlapci, odvaž se statečně,
  Bojuj s nepřítelem a chlapče neunášej!
  
  Pak na tebe čeká statečná koruna,
  Budeš bezprecedentním císařem...
  Vyhrává otevřené nekonečné skóre,
  Ve jménu zářivé a bezmezné slávy!
  Při zpěvu byl Oleg několikrát vší silou udeřen bičem. Otrok cítil bolest, ale to ho jen přimělo zpívat hlasitěji. Konečně přišli do tábora otroků. Byli tam jen ti chlapci, kterým ještě nenarostly vousy. Velký rozdíl byl ale i ve věku. Od teenagerů po děti, které vypadají na čtyři nebo pět let. Mladí otroci už pracovali. Dohlíželi na ně jak muži, tak ženy dozorců.
  Zástupkyně něžného pohlaví však mlátily otrokyně dlouhými biči bez obřadu. Většina mladých otroků byla buď zcela nahá, nebo měla na sobě bederní roušky. Jsou opálení, téměř černí, mnozí mají ostříhané vlasy, hubení od skrovného jídla a neustálého pohybu.
  Dětští otroci byli v odděleném táboře než dospělí otroci, ale také pracovali až do vyčerpání, patnáct až šestnáct hodin denně. Chlapci měli pěstí na pravých ramenech. Jen to nedělali pro ty nejmenší. Většina mladých otroků byla bez řetězů, ale někteří, zvláště ti větší a starší, byli připoutáni k levé noze řetězem a dělovou koulí. A to chlapcům způsobilo další muka. Nemluvě o tom, že mě kotník také dřel od měděného kroužku řetízku. Z mnoha nemytých mladých těl byl cítit zápach. Dozorci však také páchli. Všichni měli na sobě sandály, dokonce i ženy. Zřejmě proto, aby se odlišili od bosých otroků a otroků.
  Oleg sebou trhl, čich v mladém nesmrtelném těle byl silnější než u obyčejných lidí a byl nepříjemný. Obecně by dal přednost vojenské misi. Například být průkopníky ve druhé světové válce. Když bojujete s nacisty a házíte po nich granáty. Například by bylo skvělé házet na nepřítele dary ničení pomocí bosé dětské nohy.
  A pak cítit ten smrad a...
  Olega odvedli ke kamenné stavbě, kde se něco kouřilo. Chlapec, který se stal otrokem, se otřásl. Myslel si, že teď bude nejspíš značkový. A rozžhavená žehlička se dotkne ramene dítěte.
  Dítě už ale do kovárny neodvezli. Bylo tu velké horko, kováři byli hodně zpocení a páchli tak, že chlapec neustále odvracel hlavu. Značku mu ale nevypálili, ale rozhodli se mu na levou nohu připevnit řetízek s kuličkou.
  Starší jezdec poznamenal:
  - Běhá velmi rychle. Mělo by být omezeno a jádro by mělo být těžší.
  Kovář se nehádal. Jen se zeptal:
  - Kdy značku?
  Jezdec odpověděl:
  "S největší pravděpodobností je to uprchlík, takže jeho případ by měl také prošetřit soudce, který udělí příslušný trest, po kterém bude označen a možná i nabodnut."
  Ozývaly se smíchy. Oleg byl smutný - stále neměl dost, aby seděl na kůlu. Toto je skutečně poslání. Jako výsměch.
  Cítil, jak se mu kolem kotníku ovinul horký měděný prsten.
  Kůže se trochu připálí a pak kovář vyjme hřebík z kovárny a pevně ho zatluče. A bosá, dětská noha otroka je úplně sevřená.
  A rány jsou házeny. Otrocký chlapec to cítí a dokonce ho popálí žhavým železem.
  Kovář se zašklebí. A teď se rozžhavené kleště záměrně dotýkají chlapcových bosých pat. To je velmi bolestivé a Oleg křičí. Kováři, a zvláště pak náctiletí pomocníci, se smějí a vyceňují zuby. Což jim zjevně nestačí. Oleg se usmál. Pokud dojde k vyražení zubu, okamžitě vyroste nový. Takže spálená pata přestala bolet.
  Kovář byl překvapen:
  - Páni! Nezůstal ani puchýř.
  Starší jezdec řekl:
  -Teď do práce! Nechte chlapce tvrdě pracovat.
  Oleg byl vyveden z kovárny. Zápach zeslábl. Za mladým vězněm se táhlo jádro odsouzenců a bylo to nepohodlné. Ale celkově se to dá vydržet. Nesmrtelné tělo bylo silné a skutečnost, že vážný problém pro obyčejného chlapce není nic pro věčné dítě. A jeho bosé, dětské nohy jsou naplácány a jde na otrocké práce - stavba pyramidy jde jako na přehlídce. A další dětští otroci se na to dívají s jistým respektem a strachem. Za prvé je otrokář velmi svalnatý a za druhé je nesen řetězem s těžkým jádrem jako pírko. I když i velcí dospívající chlapci, kterým se už na bradě začíná objevovat chmýří, mají potíže s vláčením řetězů s nákladem.
  Ano, stále je dobré být nesmrtelný, i když v otroctví.
  Oleg se dokonce rozhodl znovu zpívat, aby ukázal svou nezničitelnost:
  Ve válce je naše situace taková,
  Na boku je legie - řítí se celý milion!
  Kulomet divoce střílí,
  Rytíř je velmi překvapen!
    
  Co je to meč v boji?
  Pokrok jde dopředu!
  Chtěl jsi uříznout hlavu
  Aby to nebyl dubák!
    
  Koneckonců, tank může zlomit kopí,
  Jednodušší než přelévat salát!
  Velmi frivolní život
  S kocovinou rovnou na Arbat!
    
  Ale tady jsi, dítě ve válce,
  Všechny vtipy byly sfouknuty najednou!
  Snít ve stínu o tichu,
  Lov, když je rána do čenichu!
    
  Bomba okamžitě exploduje,
  Úlomky stoupaly jako fontána!
  Kulomet vztekle cvrliká,
  Proud olova není police s knihami!
    
  Další silná vlna na svačinu,
  Zloděj to jasně použil!
  To není vtip - ne bang-bang,
  V zábavě je zlatý důl!
  . KAPITOLA Č. 3.
  Přišel únor 1939, nastal klidný klid a Oleg Rybačenko pokračoval v psaní.
  Otrok během zpěvu dostal několik silných ran bičem, ale ani se nezapotácel. Poté byl Oleg svázán do vozíku a hnán bičem do práce. Otrocké dítě se napnulo a táhlo blok samo. Zbytek, zapřažený, nahý, opálený, pruhovaný s bičíky, hubený tak, že jim čouhala žebra, děti překvapeně zvolaly: wow. A zrychlili své tempo holými, malými chodidly s keratinizovanými chodidly.
  A bylo to skvělé. Oleg se cítil jako skutečný hrdina. A řídil vozík s velkou energií.
  Chlapec po jeho pravici se zeptal:
  -Jsi náhodou syn Boží?
  Oleg odpověděl s úsměvem:
  - Do jisté míry ano!
  Otrocký chlapec měl značku na pravém rameni, byl hubený a stejně vysoký jako Oleg. Jeho tělo bylo šlachovité, jeho kůže byla téměř černá, ale zjevně to nebyl černoch, rysy jeho obličeje byly evropské a jeho vlasy byly světle vybělené sluncem. Usmál se, měl všechny zuby a poznamenal:
  - Proč jsi s námi v otroctví?
  Chlapec-otrok a poddaný odpověděli současně:
  - A bohové někdy musí podstoupit testy!
  Jeho partner přikývl:
  - Ano, a Osiris byl zabit Sethem a pak byl vzkříšen Bůh Slunce!
  A pak na něj padl bič. Chlapec se otřásl a zrychlil krok. Tady zjevně nebyl čas na povídání.
  Oleg se necítil unavený - jeho tělo bylo koneckonců nesmrtelné, a to už nebyl vtip. Ale v každém případě být otrokem je poněkud ponižující. Otroci byli zpocení a tady v poušti se nedalo koupat. Takže musíte cítit smrad. Navíc je to pravděpodobně nehygienické. Není divu, že na epidemie umírá tolik otroků.
  Není to nejlepší dobrodružství. A čas od času se také šlehne bičem. I když Oleg rychle táhne vozík, stále ho aktivně tlačí.
  Pyramida se právě začala stavět. A vypadá to stupňovitě. A práce je tu na dlouho. Jeho dokončení se asi většina kluků nedožije. A je vidět, jak jsou zpocení a trpí hladem a žízní a málokdy dostanou něco k pití.
  Oleg, aby rozveselil otroky, to vzal a s nadšením zpíval:
  V temném světě není světlo,
  Teď je ten nadávkový kouř červenější!
  Šlechta hoduje na kostech lidu,
  A každým dnem se propast v podnikání prohlubuje!
    
  V mercedesu je tlustý oligarcha,
  Na moři má domy a jachty!
  Jeden si koupil souostroví,
  Vybudované štěstí na široké hoře!
    
  A kdo má skvělé peníze,
  Nakupuje obrazy a sochy velkoobchodně!
  Pažba skáče jako klokan
  Sazba v květnu vzrostla o třicet bodů!
    
  Kupujte a prodávejte a znovu vyhazujte odpadky,
  Přineste nové aktualizace z Číny!
  A kdo peče velikonoční koláče pouze s medem,
  Dostane pouze rakev bez dubu!
    
    
  Ale je to neklidný oligarcha,
  Nechce se rozloučit s malým!
  Chce vzbudit strach ve všech přísavcích,
  A pozvěte cizince s puškou!
    
  A kdo je pro oligarchy prezidentem?
  Pouze hlídač, který hlídá "cool" bohatství!
  Tam, kde předtím byl "policajt", je policista,
  Finanční "bratrství" sílí s mocí!
    
  Jaká je naděje pro lidi v chudobě?
  Na milost, aneb královská nadílka!
  Na štítě se rozzlobeně leskne motto,
  Kupte si pivo a kupte si žvýkačku!
    
  Ale člověk se nerodí jako otrok,
  Musí bojovat o důstojnost!
  Skoncovat s bezmeznými "peněz"
  Aby byl život přístupný - jako slunce!
  Otrok zpíval a ostatní otrokářské děti se přidaly.
  Takto zpívali hymnu svobodných lidí a nevěnovali pozornost zlým řasám. A Oleg se cítil nejlépe. Jedna z dozorkyň zapálila pochodeň pomocí troud. A oheň začal. Přinesla plamen na bosou nohu otroka. Oleg cítil, jak mu ohnivé jazyky olizují holou, dětskou podrážku. Otrok zaťal zuby a zadržel výkřik.
  Vedoucí se zachichotal a poznamenal:
  - Vytrvalý chlapec.
  Pak přivedla plamen na Olegovu dětskou, ale svalnatou hruď. Bylo to velmi bolestivé a otrokář zvolal:
  - Jaká jsi svině!
  Mučitelka se zachichotala a poznamenala:
  - Jsi moc hezký kluk. A je velmi příjemné mučit krásné chlapce!
  Oleg přikývl a potvrdil:
  - Markýz de Sade si to také myslel.
  Kůže na chlapcově hrudi zrudla a vytvořila puchýře. Ale pak najednou zmizeli. A znovu se objevilo hladké a rovnoměrné, velmi krásné opálení a chlapcova hruď vypadala jako dva kombinované štíty.
  Dozorce se zeptal:
  -Kdo je markýz de Sade?
  Oleg odpověděl s úsměvem:
  - Velmi legendární osoba! A v některých ohledech podobné vám!
  Žena se zasmála a poznamenala:
  - Pravděpodobně krásná jako já!
  A rozhýbala dost širokými a mohutnými boky.
  A pak si všimla:
  - Vaše popáleniny okamžitě zmizely. Jsi syn bohů?
  Otrok odpověděl s úsměvem:
  - Do jisté míry ano. Ale pokud potřebujete být otrokem, pak je tu příkaz od vyšších sil!
  Oleg pak zvýšil tempo. Ostatní děti už vozík netahaly a bylo to pro ně jednodušší. Balvan byl tedy vyložen a vložen do stěny. Ztracený chlapec k tomu pomohl. Během napětí jeho svaly neobvykle vystupovaly a vystupovaly jako svazky ocelového drátu.
  Vedoucí poznamenal:
  - Jsi velmi silný! Prostě úžasný kluk. A tak hezký, navzdory vzhledu barbara!
  Oleg přikývl a odpověděl:
  - Ano, silný!
  Poté chlapci běželi a nesli prázdný vozík. Při běhu odpočívali. Oleg je snadno předběhl, přestože mu v cestě překážel řetěz s jádrem. A zachytil jejich závistivé a obdivné pohledy. Pro dítě je důležité i uznání od dětí. A Oleg se stále více cítil jako dítě. Ne nadarmo řekl Karel Marx: Bytí určuje vědomí. Tělo má totiž nepochybný vliv na vnímání světa. A je vám dobře, i když máte na sobě jen plavky, bosí, s řetězem na holé, svalnaté, opálené noze a bijí vás po vašem nahém trupu bičem.
  Oleg cítil, jak jeho dětinské a zároveň hrdinské svaly hrají, a jak moc je ve svém živlu. A jak příjemně lechtá horký písek holé pouště s ladně zakřivenou patou podrážky.
  A přestože jste otrok, kterého se dozorci snaží umlátit bičem, jste také mladý bojovník, plný síly a nadšení.
  Oleg to vzal a znovu s nadšením zazpíval a ostatní chlapci se dychtivě přidali:
   Když bylo slunce jasně modré
  Země se vařila plameny - oceán!
  Život se zrodil v nespoutaných prvcích,
  A klikatící se Mléčná dráha jiskřila!
    
  Povrchu však trvalo dlouho, než vychladl,
  Ale objevila se první voda!
  Z amoniaku, vápníku, kovu,
  Byl vytvořen virus - zatím malý!
    
  Ale netoleruje prázdnotu, prostor důvěry,
  Objevil se první malý výhonek!
  Porodil zvířata různých království,
  Na polích roste klas pšenice!
    
  Ale proč nějaká opice
  Najednou se podařilo stát se prvním mezi králi?
  V rozlehlém, pestrém oceánu,
  Najednou se mezi zvířaty objevil Bůh!
    
  Ale protože primát začal pracovat,
  Sebral jsem kámen, hůl, kulomet!
  Země, jsi jako hlavní město rozumu,
  Alespoň trochu podle našeho názoru!
    
  Touha lidstva po vědě
  Je starší, než se občas zdá!
  Ale také jsme museli vydržet muka,
  Přirozeně strašidelná, zběsilá hra!
    
  Hledejte útěchu u Boha
  V životě není štěstí - všechno je po smrti!
  A štěstí lze dosáhnout pouze tvrdou prací,
  Když je pokrok, kupředu - pryč ze zapomnění!
    
  Samozřejmě, že Ježíš nemůže
  Šťastný je ten, kdo neví dvakrát, jsou dva!
  A pokud chcete vydatný stůl k obědu,
  Nejdříve vymyslete traktor!
    
  Tady lidé pevně osedlali vesmír,
  Na oblohu míří mocná hvězdná loď!
  Opusťte zemi, svou hádavou postavu,
  Nebo ještě lépe, prohlídka galaxie!
    
  Co bude dál? Pojďme porazit stáří jako v pohádce,
  Budeme schopni vzkřísit potřebné mrtvé!
  Neznámo, budeme cítit bolest a únavu,
  Věřte, nit se kroutí navždy bez hran!
    
  Ale aby se to stalo skutečností, vězte
  Musíme přiložit ruce a srdce k práci!
  Nejprve se školním notebookem v batohu,
  Pak klikáte na znalosti jako hra!
    
  Ale věz, že sloužit nestojí za sobectví,
  Všichni jsme jednotní - jsme jedna rodina!
  Existuje mnoho zemí - ctíme naši společnou vlast,
    Držme se za ruce a zpívejme hymnu, přátelé!
  Tak se zpívalo, s velkou intenzitou, citem a výrazem. A jejich bosé, dětské nohy dupaly po písku.
  Pak Oleg znovu naložil těžký balvan na vozík a znovu ho táhl. Ale tentokrát dozorci nezapřáhli ostatní děti. A odvezli je do dalšího vozíku. Říká se, že jsi silný kluk a zvládneš to sám.
  Oleg byl dokonce trochu uražen. Takhle táhne oslík těžký vozík. Ale je to otrok a musí poslouchat. A pak se k němu přilepili další dva jezdci. A ať mlátí Olega bičem. A chlapce při běhu doslova sekali. Páni. Jako byste se opravdu propadli do pekla.
  Oleg zamumlal:
  - Proč?
  Jezdci řvali:
  - Abyste se nezpychli a věděli, že jste jen otrok! Rozuměl?
  Oleg naštvaně odpověděl:
  - Jsem otrokem jen na chvíli, ale moje duše je navždy svobodná!
  Poté ho začali bít ještě aktivněji. Takže samotní dozorci byli strašně zpocení a páchli. Přestože chlapec cítil bolest, jen ho to vzrušovalo a naplňovalo hrdostí. Jako například pionýrští hrdinové v Hitlerově zajetí. Kdy hrdost a mladistvý maximalismus umožňovaly neochvějně snášet bolest, smát se katům do tváří, a dokonce bylo i potěšení z uvědomění si vlastní odvahy a důstojnosti.
  Proto pionýrští chlapci stáli pevně a převyšovali dospělé.
  A jedním z důvodů, proč Stalinovi kati tak snadno a rychle zlomili téměř každého a donutili je k přiznání, byl fakt, že oběti NKVD se necítily jako hrdinové a vyšetřovatelé nebyli považováni za nepřátele. A proto Stalinovi kati uspěli ve vztahu ke svým, více než Hitlerovi ve vztahu k cizím lidem.
  Oleg tedy sice cítil bolest, ale fyzické utrpení mu jen přidalo na sebevědomí a byl jako hrdina.
  A vezl vozík plný sebevědomí a energie.
  A tak dále k rozestavěné pyramidě, kde otrokář vyložil balvan.
  Poté přestali Olega mlátit. A běžel zpět s vozíkem.
  A jak běžel a cákal bosýma nohama, nesmrtelný chlapec přemýšlel o tom, jaké je jeho poslání. Takže se ukázalo, že jde o nějaký zmatek.
  Vlastně by bylo lepší, kdyby bojoval buď s nacisty, nebo alespoň s mongolskými Tatary, nebo Poláky, nebo někde jinde. Ostatně sám v minulém životě rád psal o lidech, kteří se dostali do problémů. A dělali velmi vážné věci. I když někteří byli v otroctví. Například Dimka. Jedná se o chlapce, syna zločineckého bosse, asi dvanáctiletého, který byl zotročen ve starověkém Římě.
  Nebyl ani nesmrtelný a samozřejmě prožíval vážné fyzické utrpení. A byl to chlapec otrok, který v lomech, kde málem zemřel, pracoval jen v plavkách. Zachránila ho pouze silná genetika, která mu umožnila vydržet extrémní přetížení prací v dolech.
  Oleg samozřejmě pochopil, že má nesmrtelný náskok a otrok je jen mezistupeň k něčemu víc!
  A tak balvan znovu vyložila. Práce na pyramidě se stala mnohem zábavnější. A chlapec běžel dál a blýskal holýma, opálenýma nohama. Tohle je opravdu zázračné dítě. Dá se říct, že je prostě super. A všechny si vezme - nasekejte a rozdrťte. Pokud ovšem vyšší mocnosti dají takový příkaz.
  Otrocký chlapec utekl a ostatní otrokářské děti mu úsměv opětovaly. A byla to velká legrace. Dítě v plavkách mělo velmi výrazné a krásné svaly a dozorkyně na Olega vrhaly žádostivé pohledy. Tohle je opravdu super dítě. A jeho svaly se houpou jako vlnky na vodě. A je velmi silný a funguje dobře a rychle. Dokonce i stráže ho přestaly bít.
  A tak Oleg zpíval s radostí a nadšením, vyskakoval a dupal bosými, dětskými nohami:
  A jaké je to slovo - naše Rus,
  Žádný zvuk ani brnkání na struny!
  Proč bojuji s meči?
  Země, která odměnila svět kulturou!
    
  Rusko dalo Krista všem,
  Obyčejný ruský chlap - stal se bohem!
  Koneckonců, pravoslavná víra je čistá,
  A ideál se stal svatým pro všechny!
    
  Když je někdo pokřtěn na ikony,
  I když je to třikrát cizinec!
  S tím se klaní Rusovi,
  Koneckonců, Ježíš Ruska je vyvolený vůdce!
    
  Ale válka je náš věčný společník,
  Zuří jako prudký hurikán!
  Někdy se stane, že věci jsou sabat,
  Když se osud a osud proplétají jako revolver!
    
  A s kým na světě nebyla válka,
  Ale Rusové porazili všechny dohromady!
  Musíme sjednotit lidi do jednoho impulsu,
  Abychom vedli národy do ráje!
    
  Nikdo nemůže převzít náš běh,
  To není důvod, proč jsme se narodili - vědět všechno!
  Dej mi pět za odvahu a odvahu,
  Takové bojovníky na webu nenajdete!
    
  Náš úspěch je stále blíž a blíž,
  I když někdy mají soudruzi potíže - shodí je!
  Ano, nepřišel čas na potěšení,
  My bojovníci musíme vyrůstat bez chůvy!
    
  Opět přichází bitva a jsme brutálně tlačeni,
  Ale my neucukneme, ne, ustoupíme!
  I když je louka hustě zalita krví,
  snadné řešení neexistuje !
  Tak zpívá Oleg Rybachenko. A hlas otroka je tak krásný - je to prostě zázrak. Ne každý je schopen takového výkonu.
  A to úžasné, nesmrtelné dítě je schopné. A je to opravdu jen pohádka.
  A jeho malé bosé nohy vzaly kamínek a vymrštily ho vysoko, a ten letěl daleko a zmizel ve vzduchu.
  Oleg si pomyslel: není vůbec špatné být dětským supermanem, ale takhle utrácí své schopnosti. Postavit pyramidu - alespoň první z těch velkých? I když na druhou stranu při takové stavbě zahynulo mnoho otroků včetně dětí a mnoha chlapcům i dospělým zachránil život. Jinak kluci stále pracují.
  V těch dávných dobách se narodilo mnoho dětí a věděly jen málo. Proto není divu, že na stavbě pyramidy je tolik chlapců.
  A oni svými nahými, opálenými, zpocenými těly tahají a kácejí balvany. Nešťastné děti dělají zvrácenou práci. Ale na druhou stranu v tomto světě není žádná televize, žádné rádio, žádné počítače, takže je stále spousta zábavy.
  Existují však již kejklíři. Dokonce o tom mluví i hra "Cleopatra". Přesněji řečeno, stojíte jako stánek i škola žonglérů. Jsou tam také hudebníci a taneční škola. A později se objeví Sinetův dům - s pivem a hrou v kostky a zoologické zahrady.
  A bez zábavy - čtyř typů - nevznikají majestátní statky.
  Ano, "Cleopatra" je skvělá hra - naučí vás přemýšlet a rozvíjet svého ekonomického ducha. Zde nemůžete argumentovat proti vědě, matematice a sociologii.
  Oleg běhá kolem a pohybuje nohama svého dítěte. Pak znovu holými prsty dolních končetin hodí kamínek a srazí vránu. A to vyvolává bouřlivý potlesk dětí i starších lidí.
  Otrok zpívá znovu s velkým nadšením a silou myšlenky:
  A ve válce, stejně jako ve válce,
  Krev není voda, ale vodopád...
  A můžete skončit na borovici,
  se smyčkou na krku, pokud se nevejde!
  
  Nepřítel je agresivní a Bůh je krutý,
  V každé rokli jsou bateriové kufry...
  A chrám je pomalovaný šedými vlasy,
  Zní rozkaz: rozbijte své nepřátele!
  
  Není strom silnější než borovice,
  ale pokud ty sám nejsi dub...
  Horda za tebe počítá v nepřítomnosti -
  A vyrazí kopytem zub!
  
  Deska, kde jsou pěšci - skvělé rozložení,
  mat hrozí bez míry a tahu...
  A věřte, že všichni lidé budou v harmonii,
  hodíme soupeře do matu!
  
  Náš dalekonosný výkon je jednoduchý,
  vezměte granát a roztrhejte ho...
  Pro dívku je lepší jít do závěje bosa,
  Když na ni nečekají nuly!
  
  Krásně se nám žilo, když jsme
  měli pole a zámeček...
  Ale všechno zkazí, běda, lháři,
  Na světě je tolik žvanění!
  
  Snížili jsme stavy dobytka,
  Ti, kteří nesouhlasí s představami snů...
  Ti, kteří jsou schopni se pomstít kočkám,
  Za plechovku polévky - fůru koláčů!
  
  Zde vidíme cíl - obrovský tank,
  S masivní tlamou, jako velký sloup!
  A nechte hořet benzinovou nádrž,
  Dáme vojákům rakev zdarma!
  
  Ach, my děvčata tak milujeme svět,
  věřte mi, pohlazení je tak potřeba...
  Na oslavu nejslanější a nejštědřejší hostiny -
  Když jsou tam hromady jídla!
  Tak zpíval chlapec a dupal bosými, silnými nohami. A pod jeho holým, kulatým podpatkem se dlažební kostka rozpadla.
  Oleg Rybachenko toho umí hodně. Je to kluk moderní jako počítač. A stalo se to, o čem jsem snil: spisovatel Rybačenko se stal chlapcem supermanem. A to je velmi cool. Je dobré, když jste dítě i superman a děláte doslova zázraky. A vaši nepřátelé jsou prostě v šoku a jejich skutečný splín je poražen. A to je opravdu skvělé.
  Oleg pokračoval v běhu a práci. No, je nesmrtelný a necítí se unavený, tak ať se alespoň ostatní dětští otroci cítí lépe. A nešťastným klukům, vyčerpaným přepracovaností, pomůže i takto. I když bych si přál vážnou válku. Seberte například hyperblaster a jděte zničit Japonce . Ne v roce 1945 - pak byli stejně zabiti bez pomoci vyšších mocností. Jste dokonce překvapeni, že samurajové byli v roce 1945 tak snadno zlomeni. Bylo to, jako by se stal nějaký vojenský zázrak.
  Ale vrátit se do doby cara Mikuláše II. a pak dát Japoncům pořádnou ránu. Bylo to fakt super. Tam by se otočil. A Oleg si to dokonce představoval - živě to kreslil ve své fantazii.
  Oleg Rybačenko ještě neměl přesný plán. I když se mi v hlavě zrodila myšlenka, inspirovaná filmem. Infiltrujte vlajkovou loď eskadry a potopte ji. V tomto případě Japonci zpanikaří a křižník "Varyag" spolu s "korejcem" vklouzne do Port Arthur.
  Takže terminátor chlapec měl šanci. Vlajková loď "Miuso", nejvýkonnější ze šesti křižníků. A měl by být neutralizován.
  Oleg cákal bosou nohou do vody. Trochu chladno, ale dá se to vydržet. Vzpomněl jsem si na slavný román: Ostrov pokladů, který se stal kultovní klasikou. Jim Hawkins se tam přeplavil na speciálním kulatém člunu. Na lodi zůstali jen dva piráti. Přesněji dokonce jen jeden. Takže Jim věděl, co dělá. I když hodně riskoval.
  Oleg Rybačenko odhadl schopnosti svého nesmrtelného těla. Ne, umrznutí mu rozhodně nehrozí. On to zvládne.
  Chlapec v šortkách se vrhl do moře a plaval. Páni, zpočátku je trochu chladno, ale mladé, nesmrtelné tělo si rychle zvykne. Zajímalo by mě, jak se cítí námořníci, když se v takovém počasí utopí? Jejich těla nejsou tak dokonalá.
  Oleg Rybachenko plaval a připomněl slavnou karikaturu "Conan - chlapec z budoucnosti." Tento chlapík byl nejen silný a rychlý, ale také se uměl ponořit hluboko a zůstat pod vodou po dlouhou dobu.
  Co když vyzkoušíte schopnosti svého nového těla? A Oleg Rybačenko se potápěl. A cítila jsem se klidná a svobodná. Je to jako byste se vznášeli ve snu. Když dýcháš pod vodou.
  A Oleg začal dýchat a cítil, jak do něj vstupuje životodárný kyslík.
  Pod vodou viděly nádherné oči dokonale. Zejména siluety ryb a dalších živých tvorů.
  Chlapcův plán byl jednoduchý. Infiltrujte obrněný křižník a vyhoďte ho do povětří. Přesněji jednat podle situace. Blesklo mi hlavou, že by bylo hezké pořídit si přítelkyni, jako je Lana. Aby tu byla dívka, se kterou by se kamarádil a kterou by zachránil.
  Oleg se vynořil, aby se lépe orientoval. Tady jsou japonské lodě. Čekají na odplutí dvou ruských lodí. Je jich čtrnáct proti dvěma. Pokud věříte údajům Japonců, pak neexistují žádné informace, zda byli samuraji dokonce mírně poškrábáni.
  Oleg se usmál. Zde Conan je japonská karikatura, ale jméno bylo převzato od amerického spisovatele Howarda. Ano, tento hrdina si rychle získal oblibu v USA i v zahraničí. Takže v Japonsku se objevil v anime, takový kluk. Velmi silný a rychlý. Tato karikatura však zřejmě není tak populární jako prototyp pro dospělé a byla natočena pouze jednu sezónu.
  Ale o Olegu Rybačenko v těle chlapce toho bylo napsáno hodně. A je tu možnost vyzkoušet si, jaké to je být nesmrtelným chlapcem v praxi. A tohle se zdá být velmi cool.
  Oleg Rybachenko se vynořil z vody a zpíval:
  - Malý chlapec našel kulomet,
  V obci už nikdo nebydlí!
  A cítil se velmi vtipně a šťastně. Japonské lodě se ale přibližují a je lepší se znovu potápět. Šest křižníků a osm torpédoborců má velmi nestejnou sílu.
  Informace o úspěších "Varyag" jsou rozporuplné. Podle ruských údajů je to relativně dobré: jeden torpédoborec byl potopen a japonský křižník se po bitvě potopil. Japonská data to ale nepotvrzují.
  Rusko mělo v této válce strašnou smůlu. Takže po tomto věřte, že vyšší síly neexistují. Jsou prostě trochu rozmarní a nekonzistentní.
  V prvních letech cara Mikuláše II. dosáhlo Rusko svých maximálních hranic a moci. Je lepší neustále přidávat k pádu a vzestupu.
  Například v jednadvacátém století začalo Rusko stoupat... Ale na jak dlouho? Toť otázka... Jak často zdání úspěchu klame.
  Za cara Mikuláše II. se ruská expanze opírala o silné základy rostoucí populace a silné ekonomické základy.
  Ale co bude dál?
  Oleg zamířil na hlavní křižník Asama. Proč je potřeba nepřítele zasáhnout přímo do hlavy, a nesmrtelný chlapec jim to ukáže.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Směle kráčíš životem,
  Své nepřátele porazíte mocnou silou...
  Ale víš, příteli, dokud žiješ,
  Své nepřátele můžete porazit pouze silnou silou!
  . KAPITOLA Č. 4.
  Chlapec se vrhl k pancéřovanému křižníku a rychle vylezl na jeho bok pomocí prstů a bosých dětských nohou.
  Ano, to dítě je rychlé jako blesk. Je zima a počasí je chladné. A na palubách není mnoho lidí. Chlapec tiše běžel a podkládal si bosé nohy. Křižník byl v pohybu a nyní bylo potřeba provést jeden zajímavý manévr, srazit jej s dalším obrněným křižníkem Chiyoda. Ale není to tak jednoduché.
  U kormidla je stráž. Chlapec přiběhl k Japoncům a kopl jednoho z nich do zad z rozběhu. Dostal silnou ránu, ztratil rovnováhu a přeletěl bok. Oleg Rybačenko zasáhl zezadu holým podpatkem i dalšího soupeře.
  Pohyby nesmrtelného dítěte jsou rychlé. Není tak malý, je mu deset let, ale na obyčejného kluka jednadvacátého století je to tak dvanáct, protože Oleg Rybačenko je velké plemeno. A svaly nesmrtelného chlapce jsou silnější než ocel a jeho rychlost je dvakrát až třikrát vyšší než u geparda. A chlapec vynesl točnu a sestřelil Japonce u kormidla. Poté přesunou loď na palubu.
  Eskadra se právě dala do pohybu, protože obdržela informaci, že křižník "Varyag" a dělový člun "Koreets" odjíždějí.
  A Japonci doufali, že je zadrží.
  Náhlé zrychlení obou obrněných křižníků, otočení kormidla, však vedlo k tomu, že se Asama a Chiyoda k sobě začali rychle přibližovat. A doslova do sebe vráželi.
  Srážka byla strašná. Bylo to, jako by do sebe narazily dvě ledovce. A stalo se to s takovou drtivou silou. A křižníky se ukázaly být prostě berany prorážející pancéřování.
  A Japonci spadli přes palubu, sestřelili a omráčili. A oba obrněné křižníky se začaly potápět. Hlavní japonská smrtící síla byla poškozena.
  A Oleg Rybačenko okamžitě seskočil a plaval k dalšímu křižníku. Tak jednoduchý a nekomplikovaný manévr byl úspěšný a měl by pokračovat.
  Oleg Rybačenko doplaval k dalšímu japonskému křižníku. A také na něj vylezl mnohem obratněji než opice.
  A znovu ke kormidlu. Nikdo nevěnoval pozornost polonahému, velmi svalnatému chlapci, který měl na sobě pouze plavky.
  Oleg Rybačenko rozprášil Japonce u kormidla a proměnil loď v kolizi. A udělal to pomocí pěchovací síly.
  A dva japonské křižníky se opět srazily velkou silou a slušnou rychlostí.
  Chlapecký spisovatel už takto jednal ve svých románech a byl na to zvyklý.
  No, čtyři velké japonské lodě se už potápí. Ale to samozřejmě není limit.
  Pak musíme zničit zbývající dva křižníky. A torpédoborce už nejsou tak nebezpečné.
  Oleg Rybachenko zpíval:
  - Rusko je vlastí slonů,
  Kdo tě napadne, nemůže počítat zuby!
  Bojový chlapec znovu padá do vody a plave. Dobrý jako. Jako byste byli ve snu. Nebo ještě chladnější a porazíte všechny své nepřátele.
  Oleg Rybachenko, který prořízl vodu žralokem, se vrhl na další křižník "Niitaka", vyšplhal na palubu a doslova vzlétl jako sokol. A jako terminátor se probil až ke kormidlu.
  Silnými údery rozhazoval bosé nohy samuraje a skočil ke kormidlu.
  A jak bravurně to točí. A tak se oba japonské křižníky znovu přiblížily k sobě, připravené do sebe doslova narazit. A tenhle beran vypadal vážně a nebezpečně.
  A pak se ledovce znovu srazily. Pancíř křižníků praskl a začaly se potápět.
  A potopily se se spoustou děr a hořely jako vánoční svíčky.
  Oleg Rybačenko se praštil do čela holou patou, zlomil Japonce vaz a zapištěl:
  - Sláva éře komunismu!
  A vyplázl jazyk na samuraje... No, šest japonských křižníků se už potápí.
  Je tu ale také dalších osm torpédoborců. Mělo by se s nimi také jednat.
  I když je to obtížnější, protože takové lodě jsou menší a lehčí a mobilnější než křižníky.
  Ale Oleg Rybačenko neztrácí odvahu. Další japonský torpédoborec dohání.
  Přesněji jeho první oběť mezi loděmi této třídy.
  První dva křižníky, které se srazily, se již potopily. A legrační žlutí Japonci jsou tak legrační na pohled. Jsou snadno k nepoznání.
  Přesněji řečeno, je těžké uvěřit, že Rusové prohráli s Japonci. Možná je to opravdu vynález bolševiků?
  Oleg Rybačenko startuje na torpédoborci a znovu se probíjí ke kormidlu. Srazí samuraje ranami od bosých nohou. A ten úžasný volant se znovu otáčí.
  Otočí se a torpédoborec jede na kolizní kurz.
  Japonci se opravdu snaží uniknout, ale nebylo tomu tak. Oleg točil volantem tak obratně, že nepřátelský torpédoborec nebyl schopen zabránit srážce.
  A došlo k divokému střetu. A obě lodě havarovaly tak silně, že doslova padaly jiskry.
  A lodě se rozbily a potopily. No, chlapec byl šťastný. Jak dobré je být nesmrtelným dítětem a předvádět nejrůznější kousky. A dokonce se ukázalo, že je to jednodušší než ve filmech.
  No, zaútočíme znovu. Nešetřete sebe a hlavně své nepřátele. Použijte jeho vlastní taktiku proti svému nepříteli.
  Ale zatím stačí lodě jednoduše přitlačit k sobě. Chlapec rychle plave směrem k novému torpédoborci.
  Ne, carské Rusko tentokrát s Japonskem neprohraje! A Oleg Rybačenko si s tím rozhodně poradí.
  Chlapec se prodírá chladnými vodami a řítí se jako kosatka. Je to bojovný chlapec.
  Zde opět vzlétne směrem k nepřátelskému torpédoborci. Řítí se podél ocelového rámu, prořezává Japonce a sráží je dolů. A pak agresivní chlap vezme a shodí několik Japonců u kormidla. A pak znovu otočí kolo.
  Torpédoborce se snaží zrychlit, ale to jen usnadňuje jejich sestřelení.
  A pak dojde ke srážce. A samurajové znovu umírají. A obě jejich lodě se po poškození potopí. Navíc miny v břiše začaly explodovat. Ne, tomu se nedá odolat.
  A čtyři torpédoborce se potápějí, ale stále jich zbývá polovina.
  Chlapec si vzpomněl na jednu misi. Tam trpaslík vyrobil Tiger-2, vážící pouhých šestatřicet tun a s velkými sklony pancíře. A jak tento stroj tlačil na sovětské pozice.
  No, co by bylo ještě jednodušší?
  Chlapec plave k dalšímu torpédoborci. Skočí na něj. A teď rozhází samuraje kolem kormidla.
  A tak se torpédoborce znovu přiblíží a srazí se. Miny explodují a následuje kolosální ničení.
  Japonsko má na tomto místě pouze dvě lodě. Oleg Rybačenko byl velmi šťastný.
  A chlapec znovu plave, aby se přiblížil k nepříteli, v úmyslu ho chytit sítí.
  Oleg Rybachenko zpívá:
  - Stalin, Stalin, my chceme Stalina,
  Aby nás nemohli zlomit -
  Vstaň mistře ze země!
  Ten chlap je tady bojovník, můžu jen říct, že je super. A je extrémně agresivní.
  Další torpédoborec japonské armády dohání. Rychle vyleze na palubu. Chlapcovy obnažené podpatky blikají. A tak se znovu probil ke kormidlu a zpíval:
  - Sbohem soudruzi,
  Vše je na svém místě...
  Přichází poslední průvod -
  Náš hrdý "Varyag" se nevzdává nepříteli,
  Nikdo nechce milost!
  A to je velmi bojovný chlapec, když se chopil kormidla a nasměroval loď na nepřítele, čímž přinutil velmi silné lodě, aby skutečně narážely. A to, co se zde stane, je otřes mozku.
  Oleg Rybačenko to vzal a zazpíval:
  - Úder, úder, další úder, další úder, a teď házím vrchlík!
  A chlapec se bude smát. A vycenil zuby.
  Mimochodem, ty Japonce ničí důkladně. A poslední torpédoborce se srazily a začaly se potápět.
  Oleg Rybačenko skočil zpět do vody, práce už byla hotová, a plaval zpět.
  Šest japonských křižníků a osm torpédoborců bylo zničeno. Samuraj to dostal pěkně do zubů. A chovají se extrémně agresivně.
  Chlapec Terminátor zpíval:
  - Sláva Rusku, sláva,
  Tanky se řítí vpřed...
  Rozdělení královské vlajky,
  Zdravím ruský lid!
  To je to, co musím říct, že je to bojovný a agresivní chlapec. A kolik nepřátel už bez námahy zabil.
  Tohle je opravdu kluk z Terminátora. A to je mnohem lepší, než jen na sobě nosit bloky. Tohle je pěkný boj. Oleg se pak náramně bavil. A to nebylo ve snu, ani v představě, ale ve skutečnosti. To je opravdu velmi cool.
  Oleg Rybačenko zaštěbetal, ukázal své bílé perleťové zuby, velké jako dítě, a zařval:
  Za cara Velkého Mikuláše,
  Vznáším přípitek, jsem dítě...
  Roztrhám na kusy všechny nepřátele vlasti,
  Ve slávě moc Ježíše Krista!
  A chlapec vzal a hodil dar vyhlazení na Japonce. Aby si na mladého terminátora vždy vzpomněli. Tohle bylo opravdu úžasné. A když jedna ze zajatých gejš poklekla a políbila chlapcovy krvavé, bosé nohy. A přitom se třásla strachy. Ve skutečnosti je mladý válečník krásný i děsivý. A opravdu to umí vzít a trefit se na rohy. A když máchá meči. Nebo hodí po dozorcích balvan. A skutečně to těmto Egypťanům zlomí kosti. Jako již rozbité na Japonce. Ale nezdálo se, že by Rusko bylo ve válce s Egyptem. Nebo došlo k jedné epizodě, kdy ruská eskadra zabránila egyptskému sultánovi v nástupu na osmanský trůn. Ale cesty Páně jsou tajemné. I když při pohledu na to, jak lidé trpí - zejména starší lidé, se mi chce praštit Boha do tváře. Aby nedošlo k znetvoření lidí, zejména žen. Ve skutečnosti jsou staré ženy tak nepříjemné a ošklivé. Nemohlo by být možné, aby se lidem výrobky z titanu líbily?
  Například figurky z tohoto kovu časem ani nevyblednou. A nelze je rozpustit pomocí aqua regia. A aqua regia rozpouští zlato i platinu.
  A ten člověk by mohl být jako odlitý z titanu a něco takového by bylo velmi cool. Ještě lépe, proměňte všechny lidi v teenagery. A teenageři jsou ve většině případů tak krásní. A byl by to skvělý svět. V jakém mládí. Pravda, Oleg Rybačenko se stal asi desetiletým chlapcem a to je zjevně příliš, ale co je špatného, když je vám šestnáct? Tento úžasný věk, kdy už můžete spát se ženou, ale stále se nemusíte holit. A jste v samotné šťávě energie. Když už máte nějaké zkušenosti, vlastní úsudek a dokonce i gigantickou namyšlenost.
  Například v šestnácti letech si většina kluků myslí: můj otec je idiot. A částečně mají pravdu. Otcové skutečně nejsou vždy moudří. Zejména skutečně moudrý otec vychová svého otce tak, aby byl fyzicky a morálně silný, a tím, že ho vycvičí v oddíle. Být respektován a oceňován vrstevníky. Ve skutečnosti, pokud si vás vaši dospívající vrstevníci neváží, až vyrostete, nebudou si vás vážit ani dospělí, tím méně vás budou respektovat.
  Oleg odvedl skvělou práci při stavbě pyramidy. Pak se ale setmělo a chlapci z otroků byli posláni do postele. Nyní je tedy možné splnit nové poslání ve snu. A dá se jich říct hodně.
  Tady je paralelní vesmír. Mainstein přesvědčil Hitlera, aby opustil plán Citadely. A místo toho udeřit na východní Ukrajině. Sovětská vojska zjevně očekávala boční útok nacistů. Proč tedy na poslední chvíli nezměnit směr? A to by byl silný tah. Takže v červenci Němci skutečně zahájili ofenzivu ve směru na Vorošilovgrad. Nemuseli přeskupovat své jednotky, ale taktického překvapení bylo dosaženo. Rudá armáda byla zaskočena a německé jednotky prorazily.
  V bojích se ukázalo, že Tiger jako průlomový tank nebyl vůbec špatný a Ferdinand ještě víc. A způsobily mezi sovětskými vojsky doslova šok. A když to vzali, prorazili. Padly Vorošilovgrad i Krasnodonsk. A Němci dokonce dokázali na svůj úspěch navázat. Nutno podotknout, že SSSR zde měl nepříjemný objev. Neporazitelný pilot Marcel, tohle super eso, byl převelen ze Středozemního moře na východní frontu a pojďme zasáhnout sovětská letadla. A Marseille je fenomén a tak slavně knokautuje ruské letectví. Jako by byl skutečný Terminátor. A nemůžete mu odolat. Navíc se objevili další dva piloti: Albina a Alvina a bojují jako krásná monstra.
  Dívky obvykle nastupují do letadla pouze v bikinách a bojují bosé - což zvyšuje jejich efektivitu. A navyšují čísla sestřelením stovek ruských letadel měsíčně. To jsou opravdu superženy.
  Tady startují ve svých stíhačkách Focke-Wulf, auta startují z dráhy poněkud těžce. Ale holky vědí, co dělají. Focke-Wulf má velmi silné zbraně a umožňuje vám sestřelit nepřítele od prvního průletu a na velkou vzdálenost. Toto je skutečně extrémně smrtící síla. A dívky jsou bosé a téměř nahé, opálené, s výraznými svaly. A jejich vlasy jsou velmi světlé a světlé a takoví bojovníci jsou krásní. Navíc milují muže. Což je pro ženy zcela přirozené.
  Dívky létají bojovat a pořádně kopou bosými nohami. A velmi pěkné bojovnice. Ale zabíjejí Rusy velmi agresivně. Tedy naboso a s prsy.
  A nepřátele doslova sestřelují jednou dávkou ze svých vzduchových děl. A ty Focke-Wulfovy jsou těžké a smrtící. Jsou to opravdu super třídní dívky.
  Albina mačká holými prsty tlačítka ovládající vzduchová děla. Letecké granáty vylétají a zasahují sovětská vozidla. Načež si dívky olíznou rty.
  A Alvina dělá totéž, ale s pomocí rubínové bradavky. A tohle taky funguje. A několik dalších sovětských vozidel bylo rozhodně sestřeleno.
  Tyto dívky byly orány... Sovětské jednotky byly nakonec nuceny ustoupit za Don a zaujmout tam pohodlnější obrannou linii.
  A koncem podzimu už Rudá armáda postupovala z Kurské oblasti k Belgorodu. Boj byl vážný. Z německé strany vstoupil do bitvy Panther 2. Měl užší a menší věž, také o něco nižší trup a kanóny s dlouhou hlavní ráže 75 mm v ráži sto EL. Tato zbraň se vyznačovala vysokou průbojnou silou, při zachování vysoké rychlosti palby a značné zásoby granátů. "Panther" 2 způsobil sovětským jednotkám zjevné problémy. I když to mělo své nevýhody. Příliš dlouhý sud se rychle opotřeboval a bylo obtížnější jej přepravovat po železničních kolejích. A při bojových operacích v zalesněné oblasti se triviálně držel stromů.
  Tento problém byl částečně vyřešen tím, že ústí zbraně bylo skládací. A tak tu byly otázky. V každém případě je "Panther"-2 vozidlo s výrazně lepším čelním pancéřováním a o něco silnější ochranou boků a zádi v úhlu šedesáti milimetrů. Každopádně slavná pětačtyřicítka a protitankové pušky to neunesly.
  Gerda a její přátelé seděli v Panther 2 a odrazili útok sovětských vozidel. Sovětská armáda má stále hlavní tank T-34-76, který nemůže proniknout tímto německým vozidlem čelně ani na dálku a s podkaliberním nábojem. A pro pozdější sovětské vozidlo T-34-85, které se ještě nedostalo do výroby, je těžké vzít královského pantera.
  Gerda tedy vystřelí holými prsty a zpívá:
  - Royal Panther,
  Neznáme rozsah bitvy.
  Neznáme meze v bitvě,
  Královský panter.
  A po ní Charlotte vystřelí nahými prsty na nohou a srazí sovětskou čtyřiatřicítku.
  A pak Christina vystřelí velmi přesně, použije šarlatovou bradavku na prsou, vyřadí vozidlo Rudé armády a zakřičí:
  - Skvělé přístupy, brzy postavíme nový svět.
  A pak za nimi půjde Magda. A také s holými prsty vytesaných nohou. Poté zkontroluje:
  Dívka září jako jasná hvězda,
  Josse Raul velký Capablanca.
  Toto je tým dívek zde. Panther-2 ale zatím není nijak zvlášť oblíbený tank, teprve vstupuje do služby u vojáků. Ale řekněme, že situace je vážná. Samozřejmě, Němci mají v sérii také "Tiger"-2. Ale tohle auto je moc těžké. A v praxi to není úplně vhodné pro přepravu a bojové operace v zimě. No, Němci se nikdy nerozhodli spustit Mouse do série. Tank skutečně váží téměř dvě stě tun a je téměř nemožný přepravit po železnici a i při sériovém startu měl četné poruchy. Pokud se i "Panteři" a "Tygři"-2 každou chvíli porouchají, co pak můžeme říci o takovém monstru? Plus, samozřejmě, vysoké náklady na Maus a skutečnost, že vyžadoval hodně kovu s drahými legujícími prvky.
  Sovětští vojáci se pokusili dobýt Belgorod v kleštích. Kvůli tomu se strhly tvrdohlavé a krvavé bitvy. Němci ale postavili velmi silnou obranu. Bojů se zúčastnily i nejnovější nacistické útočné pušky MP-44. Měli velký dosah mířené palby a dělali problémy.
  Zde se situace ještě zhoršila tím, že Němci spolu s Italy odrazili spojenecké vylodění na Sicílii a poté narychlo uzavřeli příměří s Třetí říší. To způsobilo určité problémy pro SSSR. Němci byli schopni posílit svou skupinu a odrazit útoky přesile nepřátelských sil. Které však nebyly tak drtivě lepší.
  Zima byla poměrně mírná a sovětská vojska stále stoupala a stoupala k útoku.
  V těchto podmínkách mohli hrát velkou roli partyzáni. Jeden z nich, pionýrský chlapec Seryozhka, byl poslán jako posel se zvláštním úkolem. Byl povinen předat zašifrovanou poznámku. Asi dvanáctiletý chlapec chodil v plstěných botách a krátkém kožichu od vesnice k vesnici.
  Policie ale zjevně dostala tip od informátora a chytila Seryozhu. Vzali ho do zvláštní místnosti. Tam byl důkladně prohledán. A našli poznámku. Poté byl Serjozhka vyveden do chladné noci pouze v kalhotkách. Sněhem procházel bosý polonahý chlapec. Nacisté mu svázali ruce a zezadu spojili lokty. A zkroutili mu lopatky, což způsobilo dítěti velkou bolest. Chlapec se klepal na bosé nohy, rudý od zimy, a třásl se zimou. Jeho nohy zrudly jako vrány.
  A dva policisté šli za nimi a bičovali dítě po jeho holých, kostnatých zádech. Jaký to byl pohled. Vzácní kolemjdoucí se vyhýbali nebo se hluboce ukláněli.
  A chlapec šel, blonďaté vlasy rozcuchané větrem. Pohled mladého pionýra byl hrdý a oči mu jiskřily jako chrpy. A ve sněhu zůstaly ladné, bosé stopy. A pak samozřejmě chtěl ten pionýrský chlapec opravdu zpívat.
  A vzal to a z plných plic zazpíval:
  V rozlehlosti naší nádherné vlasti,
  Umírněný v bitvách a bojích,
  Složili jsme radostnou píseň,
  O skvělém příteli a vůdci.
  Stalin je bojová sláva,
  Stalin let naší mládeže,
  Bojovat a vyhrávat s písní,
  Naši lidé následují Stalina.
  A pionýrský chlapec, cákající bosé nohy, planoucí od sněhu, pokrytého ledovou krustou, dodal:
  Bojovat a vyhrávat s písní,
  Naši lidé následují Stalina.
  Poté byl téměř nahý chlapec znovu zbičován.
  
  Přišla esesačka ve vycpávkové bundě, přes kterou byl bílý hábit, a polila téměř úplně nahého chlapce s kůží modrou zimou vědrem ledové vody. Dítě zasténálo bolestí a cinkalo zuby. Jeho hubené, dětské tělo se začalo třást. Jak to všechno bylo ponižující, ostudné a děsivé.
  Ale trápení pionýrského chlapce Seryozhka tím neskončilo. Byl odvezen do mučírny, kde již na zdech visely různé mučící nástroje. A krby hořely na roštech, topily se kleště, kusy železa, nabijáky, hřebíky a jiné náčiní.
  Bylo horko a chlapce začaly bolestivě bolet holé, nešťastné nohy, šarlatové od mrazu. A začali se v této mučírně pařit.
  Mučení měla na starosti rusovlasá kat. Byla odborníkem na týrání dětí. A zde je také potřeba mít zručnost. Takže tělo dítěte je zvláštní a dítě v případě nadměrné drsnosti riskuje, že během mučení jednoduše zemře. A Němci potřebují od toho nešťastného kluka-konektora získat informace a ne ho jen zabít. Ne nadarmo jsou zde všichni popravčí mladé ženy v úhledných bílých pláštích, maskách a tenkých lékařských rukavicích. Možná si myslíte, že chlapec neskončil v mučírně SS, kde se provádí nelidské mučení představitelů mladší generace, ale na chirurgickém oddělení.
  Vysoká rusovlasá žena, vrchní kat, se zazubila a vycenila své velké zuby jako plnokrevný kůň a s chutí řekla:
  - Jaký hezký a milý chlapeček. Jen trochu tenké, už jsou vidět žebra. Bude nám velkým potěšením mít s ním rozhovor od srdce k srdci.
  A mrkla na Serjožku svýma smaragdovýma očima, zářila jako kočka.
  . KAPITOLA Č. 5.
  Dívky v bílých pláštích a rukavicích tlačily dítě ke stojanu. Přesněji do svérázné konstrukce, která vypadá jako regál. Silné a vysoké dívky tam vzaly dítě za hubené a hubené ruce. Chlapec byl samozřejmě v okupaci podvyživený. A zkroutili mu končetiny a zajistili je zezadu.
  Načež další popravčí dívka v bílém plášti zmáčkla tlačítko. Tlustý drát, ke kterému byly svorky připevněny, se začal zvedat nahoru. Otočila se, chlapcovy lokty a ruce za ní se zvedly a začaly se zvedat. Seryozha zalapal po dechu a naklonil se dopředu. Jeho nahé, hubené tělo s prosvítajícími žebry jako mříže koše, ohnuté. Její kůže, ještě léta opálená, se leskla potem. Chlapec vstal a prohnul se. K průkopníkovi přistoupily dvě mučitelky a prudce s ním zatřásly. Serjozhka zaječel ostrou bolestí ve vazech, škubaly a zkroutily se. Hlava dítěte prošla kolem, ramena skřípala a otočila se na tenkém krku.
  Chlapcova tvář zbledla. Opravdu to bolelo. A drát se roztočil, mechanismus fungoval a asi dvanáctileté dítě bylo zvednuto do výšky. Vysoká rusovlasá žena pohlédla na Serjožku masožravým pohledem. Viděla, jak se jeho malé, tenké svaly chvějí pod jeho tenkou kůží, jak se mu napínají žíly. A jdou výš a výš, bosé nohy sebou křečovitě škubou. Oči dítěte jsou po mrazu zarudlé a lehce oteklé, protože bylo vystaveno horku v mučírně. A chýše, musím říct, je docela velká, kamenná, starobylá budova s vysokým stropem. A zvedají chlapce výš a výš k němu.
  Rusovlasá popravčí v bílém rouchu s navenek sladkým úsměvem říká:
  - Chlapče, řekni mi jména a adresy kontaktů ve městě z podzemí, kterým předáváš informace. Řekni nám to a my tě necháme jít. - Zde si žena s měděně červenými vlasy přejela jazykem po rtech a přidala. - A pokud ne, vaše bolest bude prostě hrozná a budete litovat, že jste se narodili.
  Bledý, vyčerpaný pionýrský chlapec visící na stojanu zasténal:
  - Ne. Neřeknu.
  Zrzavá, poměrně atraktivní žena, která vypadala na třicet let, byla ve skutečnosti o něco starší a ušklíbla se. Sama měla tři děti, z toho dva chlapce. A podívala se na dítě visící na věšáku se zkresleným obličejem a cítila jistý soucit.
  Ano, chudák pionýr, mladý podzemní bojovník a partyzán se ocitl na špatném místě a ve špatnou dobu. A spadl do škubnutí jako hubené kuře. A teď je potřeba být opravdu opatrný, aby se chlapec neohnul, aby to ucítil a nevyrval mu všechny informace z krku. A zde je důležité způsobit co největší bolest.
  Zrzavý kat nařídil:
  - Stop. Teď mi řekni, zvířátko, adresu, kam jsi šel.
  Chlapec, třesoucí se bolestí strachu, zaskřehotal:
  - Ne. Neřeknu.
  Rudovlasá mučitelka přikázala:
  - Ať jde.
  A malé, dětské tělo pionýra spadlo. Ozval se tlumený výkřik a drát se natáhl těsně k podlaze. Tenké maso se zastavilo, žíly cukaly, Serjožka zaječela. A z bolestivého šoku ztratil vědomí a omdlel.
  Dvě mučednice v bílých pláštích vzaly a vylily vědro ledové vody, ve které plavaly ledové kry, na chlapce, který zbělel jako prostěradlo. Serjožka se otřásl a probral se. Dítě vzlykalo a utíralo si slzy. Kutálely se po jeho propadlých, bledých tvářích. Jak to ubohého chlapce bolí.
  Zrzavá žena, vrchní kat, se zeptala:
  -Chceš říct štěně? Dej mi svou první adresu, kam jsi nesl zašifrovaný vzkaz.
  Seryozha řekl šeptem se rty modrými od utrpení:
  - Ne... neřeknu!
  Zrzavá žena se usmála a přikázala:
  - Znovu to zatřes! A zároveň vmáčkněte spratkovi nohy do zásob.
  Dívčí mučitelé vzali speciální, malý blok s háčky pro děti. Pečlivě jej připevnili k bosým nohám pionýrského chlapce. Dětem byly skřípnuté kotníky. Poté začal drát znovu vrzat a Serjozhka byl zvednut. Jeho hubené, štíhlé, šlachovité tělo bylo pevně napnuté. A je vidět, jak pot stéká po tenké dětské pokožce.
  Rudovlasá liška se chtivě podívala a olízla si rty. Jak ráda mučí roztomilé kluky. Posměch dětských klientů je pro fašistickou lišku nejvyšším potěšením. Vidíte, jak silně se zvedá kost dítěte a zároveň s ostře žilnatou hrudí. Blok se stahuje dolů a chlapec má bolesti. Zároveň dítě zažívá strach z ještě větší nastávající bolesti: jak je jeho tvář zkreslená.
  Zvedli tedy chlapce výš až ke stropu a drát se přestal vinout, až průkopníka málem skřípl v zápěstích. A Serjozhka ztuhla. Zrzavá žena popravčí se posměšně usmála.
  A pak to vzala a zeptala se:
  - Než tě pronikne nová, monstrózní bolest, řekni mi, na jakou adresu jsi šel?
  Průkopník odpověděl s povzdechem:
  -Ne, neřeknu.
  Zrzavá žena popravčí zvolala:
  - Nech toho.
  Trýzněné dívky roztočily kolo a nešťastný poslíček upadl. A jeho trpělivé tělo téměř dosáhlo betonové podlahy, pak se drát natáhl a dítě bylo téměř zploštěno. Následoval nelidský výkřik a chlapec znovu omdlel.
  A opět na něj dívky v bílých pláštích vylily kýbl ledové vody. Nutit chlapce, aby přišel k rozumu. Seryozhka sténal a vyl, dítě zažilo obrovské utrpení.
  Zrzavá žena popravčí řekla:
  - No, zlatíčko, teď máš na výběr, buď dál snášet stále větší utrpení, nebo nám všechno řekni. - A nahý blízko ohnivého mučitele byl velmi měkký a lichotivý, plný medu. - Když nám všechno řeknete, dáme vám bonbóny z ptačího mléka s čokoládou, zmrzlinou, dortem, koblihami, lízátky, žvýkačkami a mnoha dalšími - velmi chutné, chutné a exotické. A pokud zůstanete tvrdohlaví, bude to ještě horší. Dobře, mluvte.
  Pionýrský chlapec se třásl vzlyky a řekl:
  - Ne. Neřeknu.
  Zrzavá popravčí se zazubila a nařídila:
  - Nyní zavěste na každou stranu kilové závaží. Využijme bolestivý efekt, který trvá déle.
  Dívky v bílých pláštích začaly věšet na háčky speciální závaží. Takže oběť byla natažena a v důsledku toho byly šlachy a vazy nataženého dítěte velmi zkroucené a trpěly.
  Serjozhka zasténala, chlapec měl velké bolesti. Jeho kostnatá, dětská hruď se těžce zvedla. A tělo jako by se protáhlo. Bolest nemusí být tak akutní jako při otřesu, ale je dlouhodobá, časem se prodlužuje, a proto je mnohem bolestivější. Dívky navíc, aby bolest alespoň trochu zvýšily, na příkaz vrchního kata vyndaly jehly. A použijme je k bodnutí chlapce do nervových zakončení. A Seryozhka křičela extrémní bolestí. Ale stále nechtěl mluvit.
  Dítě křečovitě polklo vzduch a zasténalo:
  -Ne, neřeknu. Neřeknu.
  Zrzavá kat se zazubila a odpověděla:
  "Bylo by hezké, kdyby si tenhle šprýmař usmažil paty." Dobře je namažte olivovým olejem.
  Dívky v bílých pláštích dychtivě pokývaly hlavami. Vlasy měli spletené do copu. A vyndali lahvičky s vonným olejem. A začali mazat podrážky dítěte. Serjozhka se na sebe zamračil. Jeho natažené, dětské tělo velmi bolelo a bolely ho všechny vazy.
  Pak lišky vytáhly plynové hadice k chlapcovým bosým nohám. Byl tam plyn získaný z uhlí a tlaková láhev s kyslíkem, což umožňovalo regulovat teplotu plamene. Dívky tedy jednaly profesionálně.
  Zrzavá žena popravčí řekla s hrozivým pohledem:
  - Dobře, budete mluvit. Nebo raději znovu zažijete extrémní bolest.
  Jeden pionýrský chlapec se smrtelně bledou tváří řekl:
  - Ne. Neřeknu.
  Hlavní mučitel nařídil:
  - Zapněte plamen.
  Plynové hořáky se zapálily a oheň začal hučet. A plál velmi intenzivním žárem. To znamená, že nejdřív tam byl jen plyn a plameny z dálky smažily chlapcovy holé chodidla. Pak dívky přidaly kyslík a začalo to pořádně bolet.
  Dítě křičelo z plných plic. Ano, když vám to peče holé chodidla, kde je tolik nervových zakončení, je to opravdu extrémně bolestivé.
  Rudovlasá popravčí zavrčela:
  - Mluv spratku. Nebo budete velmi trpět.
  Mladý pionýr zaskřehotal:
  - Neřeknu...
  Ohnivý popravčí ho vzal a zasyčel:
  "Musíme chlapci přidat oheň pod paty a zároveň mu dát výprask."
  Plameny pod bosýma nohama dítěte byly větší a žhavější. Serjožka se otřásla. Mezitím k němu z obou stran přistoupily dvě dívky v bílých pláštích. V rukou drželi biče. A tak na sebe dívky mrkly, vzaly to a trefily to na nahé, hubené, dětské tělo. Chlapci praskla kůže a začala téct krev.
  Rusovlasá popravčí zavrčela slastí. A líbilo se jí to, byla to radost chlapce mučit. Navíc krásný, i když za okupace vyhublý. A jak jsem si chtěl dál užívat muka, dívat se na bledou tvář dítěte, zkřivenou pekelnou bolestí, a povznést se z jeho trápení.
  A její velké, svalnaté tělo se chvělo. A dívky v bílých pláštích nadále porážely Seryozhku s velkým nadšením. A nesmírně se jim to líbilo. A chlapec trpěl. Byl bit, natahován a smažen na holých, dětských podpatcích.
  Ale dítě stále jen kňučelo:
  -No, neřeknu. Oh, neřeknu!
  Zrzavý kat nařídil:
  - A teď přinesli pochodeň tomu spratkovi na hruď.
  Jedna z dívek vyndala z krbu hořící pochodeň, která žhavě hořela. Dívka se sladkým, ale sadistickým úsměvem přinesla pochodeň na chlapcovu holou kostnatou hruď. A žhavý plamen pohltil a nenasytně olizoval Serjozhkovu hladkou kůži. Chlapec to vzal a zařval ještě hlasitěji. Jak je to bolestivé. Ale opět nevypnul. Nadále stál statečně.
  A pionýrský hrdina si nechal usmažit paty a hruď a byl bit po zádech hořícími biči a natažen na věšák. Tohle bylo opravdu mučení.
  Zrzavá žena zavrčela z plných plic:
  -Budeš mluvit?
  Chlapec, bledý, ale pyšný, zašeptal:
  -Ne, neřeknu!
  Rusovlasá žena přikývla:
  - No, teď použijeme proud. Dejte nám elektrody k němu.
  K dynamu přistoupily dívky v bílých pláštích. Tahali dráty a elektrody. A frugivorně se ušklíbli. Začali připevňovat elektrody na nejcitlivější místa chlapcova těla. Ze Serjožky kapala směs krve a potu. Slzy stékaly po tenkých dětských tvářích dítěte. Chlapec však mlčel. Přesněji sténal a vzlykal, ale své kamarády nezradil.
  A dětské rty, modré od pekelné bolesti, zašeptaly:
  - Ne! Neřeknu!
  A tak byly elektrody připojeny. Téměř celé tělo. A citlivá nervová zakončení.
  A tak se zrzavá popravčí žena postavila a osobně si to vzala, šla ke kohoutku a otočila jím. A dráty protékal proud a pionýrského chlapce zasáhl výboj. Kůže chlapce doslova jiskřila. A celé tělo dítěte se prudce třáslo. A bolest byla strašná.
  Zrzavá žena popravčí otočila spínač ještě víc. A výboj ještě zesílil. A bylo to velmi bolestivé.
  Ohnivý mučitel zamumlal:
  -Budeš mluvit?
  Seryozhka odpověděl a zpíval s velkým nadšením, aby vše bylo v pohodě a s energií morálně porazit nacisty:
  V předvídatelném světě je velmi obtížné,
  Pro lidstvo je to krajně nepříjemné...
  Člen Komsomolu drží silné veslo,
  Abych to Krautům usnadnil, dám vám to a je to jasné!
  
  Krásná dívka bojuje ve válce,
  Člen Komsomolu cválá bosý v mrazu...
  Bude to dvojitá pěst pro zlého Hitlera,
  Vůdci nepomůže ani to, že půjdete AWOL!
  
  Tak dobří lidé - bojujte zuřivě,
  Chcete-li být válečníkem, musíte se narodit...
  Ruský rytíř se vznáší vzhůru jako sokol,
  Ať požehnané tváře podporují rytíře!
  
  Mladí průkopníci jsou silní jako obr,
  Jejich síla je největší, větší než celý vesmír...
  Vím, že uvidíš - zuřivé zarovnání,
  Zakrýt vše odvážným, nehynoucím až do konce!
  
  Stalin naší vlasti je skvělý vůdce,
  Největší moudrost, prapor komunismu...
  A přiměje nepřátele Ruska třást se,
  Rozptýlit mračna hrozivého fašismu!
  
  Takže, hrdí lidé, věřte králi,
  Ano, pokud se vám zdá, že je příliš přísný...
  Dávám Matce vlasti píseň,
  A dívky šílí ve sněhu s bosýma nohama!
  
  Ale naše síla je velmi velká,
  Rudá říše, mocný duch Ruska...
  Moudří budou vládnout, vím po staletí,
  V té nekonečné síle bez jakýchkoli hranic!
  
  A nenechte se ničím zpomalit, Rusové,
  Herkulovská síla se nedá měřit laserem...
  Náš život není křehký jako hedvábná nit,
  Poznejte temperamentní rytíře až do konce v šoku!
  
  Jsme věrni své vlasti, naše srdce jsou jako oheň,
  Jsme dychtiví bojovat, veselí a s velkým vztekem...
  Brzy vrazíme kůl do toho zatraceného Hitlera,
  A hnusné a zlé stáří zmizí!
  
  Pak, věřte Führerovi, Berlín padne.
  Nepřítel kapituluje a brzy složí tlapy...
  A nad naší vlastí jsou cherubové v křídlech,
  A udeřte zlého draka palcátem do obličeje!
  
  Krásná vlast nádherně rozkvete,
  A obrovské okvětní lístky šeříku...
  Bude sláva a čest našim rytířům,
  Dostaneme víc, než jsme měli teď!
  
  Rudovlasá liška s ještě větší zuřivostí vzala a otočila pákou ještě víc. Dívky v bílých pláštích to také vzaly a rozsvítily pod bosýma nohama dítěte.
  A oheň byl ještě žhavější a rozzlobenější. A tak potrápil bosé nohy nešťastného chlapce, až to páchlo spáleným masem. Dívky v bílých pláštích spálené a hruď mladého pionýra, která byla spálená a pokrytá puchýři. A místo obvyklých ran bičem už byl hrdina chlapec bit po zádech svazky ostnatého, horkého drátu.
  Ale Seryozhka nejenže nezůstal zticha, ale začal zpívat s ještě větším zápalem, citem a srdečným proudem, vzal to a zpíval:
  Která jiná země má hrdou pěchotu?
  V Americe je ten muž samozřejmě kovboj.
  Ale budeme bojovat od čety k četě,
  Ať je každý chlap veselý!
  
  Nikdo nemůže překonat sílu rady,
  I když Wehrmacht je také nepochybně cool...
  Ale můžeme rozdrtit gorilu bajonetem,
  Nepřátelé vlasti prostě zemřou!
  
  Jsme milováni a samozřejmě prokletí,
  V Rusku je každý válečník z jeslí...
  Vyhrajeme, to vím jistě
  Jsi padouch uvržen do Gehenny!
  
  My pionýři umíme hodně,
  Pro nás, víte, automat není problém...
  Posloužíme jako příklad lidstvu,
  Ať je každý z chlapců ve slávě!
  
  Střílet, kopat, vězte, že to není problém,
  Tvrdě praštit fašistu lopatou...
  Vím, že nás čekají velké změny,
  A každou lekci projdeme s A+!
  
  V Rusku každý dospělý a chlapec,
  Dokáže velmi horlivě bojovat...
  Někdy jsme až příliš agresivní
  V touze pošlapat nacisty!
  
  Pro průkopníka je slabost nemožná,
  Téměř od kolébky je chlapec zocelený...
  Víš, je nesmírně těžké se s námi hádat,
  A argumentů je celá řada!
  
  Já se nevzdám, věřte mi kluci
  V zimě běhám bos ve sněhu...
  Ďáblové neporazí průkopníka,
  Zametu všechny vzteky fašisty!
  
  Nikdo nás, pionýry, nebude ponižovat,
  Rodíme se silní bojovníci...
  Posloužíme jako příklad lidstvu,
  Takový jiskřivý Střelec!
  
  Kovboj je samozřejmě také Rus,
  Londýn i Texas jsou u nás původní...
  Zničíme všechno, pokud Rusové hoří,
  Zasáhneme nepřítele přímo do očí!
  
  Chlapec byl také zajat,
  Opékali ho na roštu ohněm...
  Ale katům se jen vysmál,
  Řekl, že brzy vezmeme i Berlín!
  
  Železo je horké, až na holou patu,
  Tlačili na pionýra, mlčel...
  Chlapec ví, že byl sovětského temperamentu,
  Jeho vlast je skutečný štít!
  
  Zlomili si prsty, nepřátelé zapnuli proud,
  Jako odpověď je slyšet jen smích...
  Bez ohledu na to, jak moc Krautovi chlapce zbili,
  Ale úspěch se katům dostavil!
  
  Tyto bestie už ho vedou, aby ho oběsil,
  Chlapec chodí celý zraněný...
  Nakonec jsem řekl: Věřím v Roda,
  A pak do Berlína přijede náš Stalin!
  
  Když se to uklidnilo, duše se vrhla k Rodovi,
  Přijal mě velmi mile...
  Řekl, dostanete úplnou svobodu,
  A moje duše byla znovu inkarnována!
  
  Začal jsem střílet do zuřivých fašistů,
  Pro slávu Rodiny Krautovi zabili všechny...
  Svatá věc, příčina komunismu,
  Pionýrovi to dodá sílu!
  
  Sen se stal skutečností, procházím Berlínem,
  Nad námi je zlatý cherubín...
  Přinesli jsme světlo a štěstí celému světu,
  Lidé Ruska - vězte, že nevyhrajeme!
  . KAPITOLA Č. 6.
  Už je březen 1939. Na Sibiři začíná tát sníh a v Číně je skoro léto. Je dobré běhat naboso a bojovat. Oleg Rybačenko se rozhodl napsat něco málo o Gulliverových stále nedokončených dobrodružstvích. Navíc preventivní válka, kterou rozpoutal Stalin, ještě neskončila.
  Už je duben 1943. Na frontách na přístupech k Moskvě je bláto a bláto a dokud Němci a proněmecká koalice nepostoupí ve středu a na severu. Ale na jihu se bojuje. Zejména ve střední Asii. A tady nastupují významné síly.
  Anastasia Witchakova bojuje na obloze. Japonská letadla jsou proti ní. Zrzavá, mladě vypadající žena velmi dobře bojuje.
  Rusovlasá dívka to vzala, narazila do japonského auta a zpívala s velkou vášní.
  A bosé nohy válečníka tlačí na klávesy, které ovládají její letadlo.
  Ale pionýři bojují dole. Samozřejmě, ač je v dubnu ještě pohoda, jsou bosí a v kraťasech. Kluci bojují s postupujícími Japonci. Kosí je praky a podomácku vyrobenými puškami. Používají se i kuše originální tvarem i použitím. A porazili s nimi i Japonce.
  Přitom zpívá kluk v kraťasech, s holýma, opálenýma, poškrábanýma nohama.
   Jsem chlapec velké ruské éry,
  Když chceme vtipně otřást celým světem!
  Koneckonců, skvělí lidé nejsou vůbec blechy,
  A každý bojovník je pro mě idol!
  
  Narodil jsem se jako chlapec ve zvláštním století,
  Ve kterém počítač vtipně rozhoduje...
  A kdo si v zoufalství oblékne hábit,
  Zima je veselá a točí prsteny!
  
  Ne, Afrika v našem obrovském Rusku,
  Ale s bezmeznou silou Sibiř...
  A naše dívky jsou ve vesmíru krásnější,
  A každý kluk je hrdina od narození!
  
  Miluj Krista a cti Velkého Pána,
  Kéž Bůh Rod vládne nad námi navždy!
  Listy žloutnou a zlátnou,
  Věřím, že Syn Boží Svarog dá sílu!
  
  Všichni musíme projít spoustou dobrodružství,
  Kráčejte po univerzální spirále navždy...
  Chcete mít mnoho různých koníčků?
  Kéž je Bůh muž oslaven na věčnosti!
  
  Všechno na světě je jistě hrdé slovo,
  Ve kterém je jedno srdce Nejvyššího Otce Rodiny.
  A po hrobě je pokračování života,
  A můžeme dosáhnout nebe, věřte mi až do konce!
  
  Věřte mi, planeta uznává velikost Rusů,
  Úderem damaškového meče rozdrtili fašismus...
  Jsme ceněni a milováni všemi národy světa,
  A brzy budeme stát na naší planetě jako svatý komunismus!
  
  Nasadíme hvězdné lodě do různých světů,
  A my budeme vyšší a chladnější než všichni ostatní, nedej bože Rod.
  Koneckonců, nejsilnější Rusové jsou piloti,
  Statečný bojovník, každého roztrhá na kusy!
  
  Můžeme se povznést nad vesmír,
  A udělat něco, co by vyděsilo ďábla...
  Koneckonců, hlavní věcí ruského válečníka je stvoření,
  A pokud to bude nutné, válečník zachrání vlast!
  
  Pro slávu Ruska, hrdinské činy,
  Vytas meč a bojuj zuřivě...
  A ty se nedívej na ruské vojáky,
  Budujme komunismus hravě!
  
  Co čeká v budoucnu - můžete vidět drsný vesmír,
  Ale věřím, že společně to přežijeme...
  A řád se stane krásným a novým,
  A každou ohavnost očistíme ohněm!
  
  Koneckonců, v naší zemi jsou Bůh a prapor jedno,
  Proletářský voják je v extázi do bitvy...
  Ať už mají někteří bojovníci šedivé vlasy,
  A někdo bez kníru, ale také jako král v bitvě!
  
  Rusko se nyní povzneslo nad svět,
  Zobáky ruských orlů se třpytí jako zlato.
  Vytvořte si modlu proletářského Boha,
  Více činů a méně bolestivých myšlenek!
  Tak se zpívají. I když se nedá říct, že by Rusko povstalo. Spíše naopak, hrozba totálního a úplného zničení Ruska je blíž než kdy jindy.
  Němci používají tank Lion. Tohle auto je trochu těžké a klouže v blátě. Proto se používá spíše k podpoře pěchoty v útoku nebo obraně a tak, aby se co nejlépe využily nepříliš bažinaté a sušší pozice.
  Tento stroj jde sám do sebe a vystřeluje vysoce výbušné tříštivé granáty. A její výstřely jsou smrtící a mají velkou, ničivou energii.
  V reakci na to se pionýrský chlapec připlazí s protitankovou puškou. V nádrži Lev je těžké najít slabé místo. Chlapec to chápe a housenku nelze přerušit - je příliš široká. Jediná věc je dostat se do optického zaměřovače a oslepit auto. To je ale velmi obtížné a stále se musíte přibližovat. Malé bosé nohy dítěte spočívají na pauzovacím papíru a drnu. Kulomety tanku Lev jsou umístěny na okrajích vozidla - jsou čtyři a střílí v automatickém režimu.
  Hubený a blonďatý chlapec píská:
  Kdo je zvyklý bojovat o vítězství,
  Nechte ho zpívat s námi...
  Kdo je veselý, směje se
  Kdo chce, dosáhne toho
  Kdo hledá, vždy najde!
  Načež dítě s červenou kravatou stále střílí. A trochu minul - cíl je bolestně malý a věž tanku Lion se pohybuje. Zbraň má ale pouze jeden náboj a je třeba ho znovu nabít.
  Chlapec se rychle odplazí a jeho bosé nohy se míhají jako tlapky zajíčka.
  A v samotném tanku jsou německé dívky. Jsou bosí a v bikinách, hodně se smějí a ukazují zuby. Jako ta písnička o vlcích z Červené Karkulky.
  Na poli kvetou pomněnky,
  Maminka peče koláče...
  Spát vlčí chlapec
  Zatímco vaše zuby
  Neproměnil se v tesáky!
  Poté dívka vzala Mercedes a stiskla tlačítko holými prsty na nohou. Střela vyletěla a zasáhla rovnou sovětskou čtyřiatřicítku. A dívky se radují. Dokonce se jim zdá, že nyní budou mít jejich jazýčky možnost ochutnat něco pálivého a velmi chutného.
  Německá dívka Frida také vystřelila, zasáhla sovětský tank KV-9 a blábolila:
  Červená, červená krev
  O hodinu později je to jen tráva...
  Ať ti dívka dá lásku,
  Vždyť Satan sám je v přírodě!
  A bude se smát divokým smíchem.
  Ve skutečnosti to do určité míry vypadá vtipně i groteskně. Ale dějí se věci, které nejsou k smíchu. Němci používají bombardéry Yu-288, které při běžné zátěži nesou čtyři tuny bomb, při přetížení až šest.
  A Moskvu doslova žehlí. A jeho budovy se hroutí jedna za druhou. A napalm skutečně prší z nebe. Nacisté svrhli na sovětskou metropoli zápalné bomby. Zároveň výběr těch oblastí, kde to bude pálit na maximum. A požáry se začnou šířit stromem.
  A také v kokpitech německých bombardérů jsou dívky v bikinách a bosé. Což je velmi cool a cool. A bomby stále padají shora. A ničí pozice sovětských vojsk. Což je opravdu skvělé.
  Albina se směje a řve:
  - Rozdrťme vše na prášek - bude to naše vítězství!
  A opět padají bomby shora, ve skutečnosti demolují domy a budovy a sovětské jednotky. Zde je jeden z darů ničení, který skončil v sovětském muničním skladu. A došlo k detonaci a velkému množství explozí a ničení.
  Zoufale bojují i sovětští pionýři. Chlapec byl v šortkách a bos, i když byla pohoda, svlékli si košile, aby se neušpinili, a kravatu si uvázali přímo na holý krk. A vítají nacisty praky. Tohle jsou opravdu extrémně zoufalí dětští hrdinové.
  Střílí také z podomácku vyrobených katapultů a přitom zpívají:
  Čas komunismu přijde, věříme tomu,
  Když přijde vítězství nad tvrdým nepřítelem...
  V bitvě krotíme divoký hněv šelmy,
  A soudruh Stalin nás povede do bitvy!
  Pioneer Seryozhka cvrliká:
  - Sláva myšlenkám komunismu! Sláva večírku a novým hranicím!
  A asi dvanáctiletý chlapec hází holými prsty na nohou hrášek ničení a zvolá:
  - Sláva hrdinům SSSR!
  A střílí z praku. Tak to je skvělé. Tady musím říct, že děti jsou opravdu potvory.
  Zde byl zajat pionýr Alexey, asi třináctiletý chlapec. Fašisté ho překroutili . Pro začátek mi vzali a strhli všechno oblečení a nechali mě nahou. Potom ho rozsekali bičem, takže kůže praskla a tekla krev.
  Popravčí dívky se smály a ukazovaly prsty na krvavé dítě. Opravdu si mysleli, že je to nesmírně vtipné. Poté byla Leshka přivázána ke sloupu a pouta byla přišroubována ke speciálním kroužkům.
  Pak nahého chlapce začali lechtat. Nejprve prsty a pak husím peřím. A holé podrážky dítěte nebyly ušetřeny. Lechtali pírkem na patě a dělali to docela dlouho. Ale pak to německé popravčí omrzelo. A chlapci potírali bosé nohy tukem. Potom naskládali tenká polena pod holé nohy nešťastného chlapce a zapálili je.
  Oheň se rozhořel a rudé plameny začaly dravě olizovat dětem paty. A to je samozřejmě velmi bolestivé. Průkopník srdceryvně zaječel. A vzduchem se linula vůně spálené kůže, jako by se smažil gril. A německé dívky se divoce smály a dělaly obličeje. Opravdu, jak je to krásné a divoké zároveň.
  Gerda, tato krásná popravčí dívka a přírodní blondýnka s vlasy barvy bílého sněhu, to vzala a zpívala:
  Můj chlapec, moje dítě,
  Chystáš se křičet...
  Spálím ti podrážky,
  A věřte mi, že toho parchanta hned tak nezabiju!
  Zrzavá fena Charlotte se zasmála a odpověděla:
  - To je skvělé! Takové mučení je tak strhující!
  Načež další dívka, Christina, vzala kus železa z ohně, který byl rudý žárem. A přinesla ho kleštěmi na svou obnaženou, kostnatou, ale šlachovitou hruď. A teď se kus, žhnoucí žárem, dostane do kontaktu s chlapcovou opálenou kůží. Pálí ji to a mladý průkopník vykřikne bolestí. A dívky se smějí.
  Magda, která má vlasy barvy zlaté jarní pampelišky, zvolala:
  - Vajíčko natvrdo se musí vařit patnáct minut a teď smažíme pionýra!
  Gerda se chichotala a zpívala:
  - Nejprve se podíváme do očí dítěte a pak ho usmažíme a sníme! A pak to osmažíme a sníme!
  Poté všechny čtyři dívky - legendární bojovnice a bojovnice ze SSSR - zapálily pochodně a začaly s nimi smažit pionýra. Kromě toho se také smáli a ukazovali své perlové zuby, silné jako zuby vlčat, a divoce zpívali:
   Jsme vlci oblohy a rozlohy sféry,
  Zrozen k boji za sen!
  Někde si milionáři ohřívají pupík,
  A přinesu zemi vítězství!
  
  Ano, svět rozhodně není pokrytý medem,
  Na každém kroku v něm cinkají okovy!
  A bojovník chce volně dýchat,
  Ať moje rodina žije šťastně!
  
  Jsme rytíři, okřídlení temperamentní,
  Krutý, spravedlivý a silný!
  I když máme v čumácích nějaké chmýří.
  Děti jsou do jisté míry Satan!
  
  Hra válečníka, ve které se bije žetony,
  Hloupé převyprávění je v tom nemožné!
  Tady sprchují chmýří jako lipovou bavlnu,
  Náklaďák s bombou nám zničí celý tento region!
  
  Země sténá a bublá,
  Vře v ní velmi impozantní síla!
  Jsi muž jako gyrfalcon násilné moci,
  A síla srdce je monolit za deskami!
  
  Proč ale děti větru bojují?
  Na co jste cestou za svým snem zapomněli?
  Jak to dělali předkové v brnění Retro,
  Vyhráli jsme, Germáni trhají všude!
  
  Stalo se tak, není většího povolání,
  Válka nepřišla k nám - my jsme k ní přišli!
  Existuje zbabělý spojenec s tlustým břichem Duce,
  Ještě další - také počítající - nuly!
  
  Přichází na hrb, abychom vzali břemeno,
  Provádět tuto vojenskou práci znamená proklínat osud!
  Abychom neměli hloupou ostudu,
  Aby si nepřišla pro prostý zbabělý trest!
  Čtyři čarodějnice takhle řvaly a zároveň zpívaly. A toho nešťastníka usmažili. A usmažili ho a usmažili zaživa.
  Potom bosá bojovnice Gerda vzala a usekla esesáckou dýkou kus masa z pečeného, ale stále živého chlapce. A začala si to s potěšením vychutnávat a žvýkat. Opravdu, když je kluk nakrájený a vy to sníte, jeho maso je šťavnaté, velmi chutné, i když vláknité, ale naštěstí ne tučné. A s takovou chutí to jíte. Jak je to úžasné a chutné.
  Charlotte dokonce nadšeně zpívala:
  Zůstali jsme vzhůru asi do pěti hodin ráno,
  Kebab i koňak jsou velmi chutné. . .
  Pečeme chlapce jako beránka,
  Pro malého muže je brouk!
  A ostatní dívky chlapce s velkým potěšením řezaly a hltaly. A to lidské maso je velmi chutné. A máte z toho obrovskou radost. A dokonce i tváře byly pokryty tukem, a to je velmi krásné a jak chutné.
  Vlčí dívky tančily, stříhaly chlapce kousek po kousku a energicky žvýkaly, dokonce i sténaly rozkoší. Jak úžasné to je.
  A tak dívky odhalily kosti na chlapcových žebrech. A byli okradeni. Pak přišly na řadu další krásky - celý tucet. A i oni začali chlapce s velkou chutí jíst. Kdo touhle dobou vzdal ducha z bolestivého šoku.
  Gerda poznamenala:
  - Chlapecké nohy jsou velmi chutné! A pokud je opepříme, získáte obrovskou radost!
  Charlotte přikývla.
  - Ano, sníst toho kluka s přílohou by bylo ještě lepší! To je velmi, velmi dobré.
  Christina poznamenala:
  - To je velmi chutné!
  Magda s úsměvem poznamenala:
  - Pokud budete jíst takové lahodné chlapce každý den, pak můžete opravdu ztloustnout! Dívka musí mít postavu!
  A děvčata dobře najedená a spokojená opět zpívala:
  Perleťový, třesoucí se účes,
  Moje hruď se bojí a třese!
  Jsem holka jako plachá bříza,
  Bojím se hýbat a dýchat!
    
  A co ti šeptá čerstvý vítr do ucha?
  Písek křupe pod bosýma nohama...
  A na planetě není šťastnějšího člověka,
  Když s tebou půjdu do lesa!
    
  Řekni mi, má milovaná, velké tajemství,
  Jak jsi dokázal očarovat své srdce!
  Ale je tvůj obličej tak smutný?
  Po čele mi běžela nejtenčí nitka vrásek!
    
  Mladík mi odpovídá se smutkem;
  Válka vás rozdělí na dlouhou dobu!
  Chcete-li nám najít místo v lesích ráje,
  Satan musí být uvržen do pekla!
    
  Štíhlá bříza v odpověď přikývla:
  Jsi pro mě víc než jen milý přítel!
  I když může být výsledek bitvy k pláči,
  Ale Bůh Ježíš Pastýř je s námi!
    
  Pojďme rozptýlit peklo démonů - zlé stíny,
  Ať háje kvetou zelení!
  Pohlaď má opálená kolena,
  Drž mě pevně drahá!
    
  A on jako žert odpověděl dívce:
  Řekl za zvuku rozprostírajících se větví;
  - Počkáš na mě rok, má drahá?
  Pokušení horkých jeřábů je silné!
    
  V odpověď jsem mu řekl tak přísně,
  - Nebudu stát u stroje jako civilista!
  A mám rád vojenskou cestu,
  Chci bojovat a porazit ty zlé!
    
  Přišel jsem k věci - ořezal jsem pletené větve,
  Dali mi nový stroj s kotoučem!
  I když tráva pláče jako perly rosy,
  Proč se nevinnost stává vojákem?
    
  Protože Vlast je mi milejší než všichni ostatní,
  Vlast hoří v duši nad hvězdami!
  Není to stejná kuráž jako žít na posteli,
  A strávit noc s puškou na chatě!
    
  Vítězství přijde, pevně v to věřím,
  Koneckonců, naše věc je vždy správná!
  No, usmívejte se radostněji kluci,
  Čeká nás dobrý osud, věřte mi!
  Jsou to události a dobrodružství extrémně širokého a agresivního rozsahu. A na sovětské pozice neustále dopadají bomby. Jak Němci, tak jejich spojenci tlačí velmi agresivně a zuřivě.
  A na sovětské pozice padá dokonce pět a deset tun bomb. Včetně těch amerických. A nový americký bombardér B-29 je velmi divoký. A zkuste porazit auto, které má nainstalovaných až dvanáct kulometů podle systému ježka. A to je vážné.
  Také rychlost amerických letadel je přibližně stejná jako rychlost sovětské stíhačky. Zkuste to tedy znovu dohnat. To je opravdu velmi cool a doslova tlačí na hrdlo.
  Chlapec Gulliver zde pokračoval v boji. Vypadá jako desetileté nebo jedenáctileté dítě, ale je mu samozřejmě hodně let. A on spolu s dalšími chlapci zoufale bojuje a ukazuje svou nejvyšší bojovou třídu.
  Zde Gulliver spolu se Serjožkou zoufale hloubí příkop. Jeho partnerem byl bosý chlapec v šortkách, přibližně stejně starý. Je s nimi i dívka Svetka. Tři děti pracují a zpívají s velkým citem a energií a jejich písničky jsou tak krásné a chytlavé. Navíc děti jsou bosé, ale počasí už je docela dobré, a dokonce je příjemné odpočívat na trávníku s holými podrážkami. A děti se cítí velmi dobře a předvádějí:
  Jsi smutná, má krásko, roníš slzy,
  Moje drahé srdíčko pravděpodobně cítí potíže!
  Jaro vládne, ale v srdci mladého muže je mráz,
  Na břehu pro ně ale stále není místo!
    
  Rytíři se shromáždili na výlet přes moře,
  Byl jsi kluk a teď jsi korzár!
  I když závistiví lidé šeptali za mými zády,
  Nemůžeš to změnit, je to dárek za haléře!
    
  Jsou bouře, bouře na moři, déšť bičuje,
  A sůl leptá rány!
  Ale nehledáme službu pro sebe snadněji,
  Odevzdejte svou duši Svaté vlasti!
    
  Moje dívka je drahá přítelkyně,
  Tak sladké jsou vaše rty!
  Pokrytá ledem zuří dravá vánice,
  Zima přišla a její krása je mučivá!
    
  A plujeme, zahříváme se navzájem,
  Dovolte nám, abychom vás rozveselili pohledem a žárem strhujících slov!
  Existuje víra, že v nebi je místo,
  Pán pustí mladé lidi do své země!
    
  Ale nemysli na chladnou smrt,
  Naší povinností je přežít a statečně vyhrát!
  Kdo je věrný Bohu: věř mi v to,
  Rusko musí sloužit silou všech!
    
  Potom nás Pán odmění stonásobně,
  Země byla vyvolena Kristem Všemohoucím!
  Moskva ses stala hlavním městem všech světů,
  Kopule kostela se třpytí zlatem!
    
  Jaké štěstí je oddanost Rusku,
  Velká země - matka Země!
  Deště zalévaly pole rosou,
  Rus' je ztělesněním trpícího snu!
  . KAPITOLA Č. 7
  Během války se zdá, že čas plyne pomalu, ale zároveň neúprosně. Už je květen 1943. A to už je vážné. Silnice rychle osychají a je čas, aby Třetí říše a koalice zaútočily na Moskvu, aby konečně ukončily válku. Ale na cestě Wehrmachtu a mnoha zahraničních divizí byla postavena silná obranná linie.
  Chlapec-bojovník, alias Gulliver, se raduje ze slunce a šťastně dupe do čerstvé trávy holýma, dětským chodidlem.
  A mladý válečník Rudé armády zpívá:
  - Slunce jasně svítí,
  Vrabec cvrliká...
  Je dobré být na tomto světě,
  Bavte se!
  Je tady celý tým mladých pionýrů. Z hlediska let má Gulliver samozřejmě k průkopníkovi daleko. V předchozím životě mu bylo už padesát a bojoval skoro dva roky. Ale nevyrůstá, zatímco zůstává dítětem. Pravda, získání značných bojových zkušeností. Gulliver je navíc nezvykle houževnatý a všechny jeho rány se hojí velmi rychle a beze stopy. Tak proč s takovým tělem nebojovat?
  Válka je ale zajímavá - zejména proces samotný. Děti, teenageři a mnoho dospělých rádi hrají válečné hry, a to jak střelecké, tak strategické. A samozřejmě je v tom šik a vzrušení. I když válka je skutečně velmi špinavá záležitost. Ale spřátelíte se tam. Zde je Gulliver dobří soudruzi: Petka, Vovka, Sashka, Seryozhka.
  Pět pionýrských chlapců tvořilo jakousi hvězdu. A teď spolu kopou příkop. Zde všechny průkopníky odřadu, chlapce i dívky, spojuje fakt, že jsou bosí. V květnu je docela teplo a bez bot je to příjemnější i svižnější a nejdůležitější je se o boty starat. Za války se letní dětské boty skoro vůbec nevyrábějí, dá-li Bůh, alespoň seženou dětem zimní. V teplém období je chůze naboso užitečná, příjemná a ekonomická. Ne každé dítě ale vydrží chlad bez zateplení nohou. I když existují jevy, že lidé běhají bosí ve sněhu a ani nekašlají.
  Kdo ale takovou sílu nemá, musí občas plést boty z lýka. A to je alespoň nějaká ochrana v závěji. Ale Gulliver sám rád běhal bos a po sněhu. Jeho tělo bylo dokonalejší a nebyl tak chladný jako obyčejní smrtelníci. Ale nyní, v květnu, prožívaly dětské nohy, zbavené bot, blažené pocity. I kdyby se museli bosýma nohama tlačit na kovovou část lopaty.
  Petka, pracující, poznamenal:
  - Nacisté a jejich koalice brzy zahájí velkou ofenzívu. A musíme se dobře zakopat, pokud chceme odrazit jejich útoky.
  Gulliver souhlasil s tímto:
  - Silná obrana nám vůbec neublíží!
  A chlapec stiskl rukojeť lopaty holým, dětským chodidlem.
  Dívka Alenka, také bosá, v krátkých šatech, pionýr štěbetal:
  Zprávy letí na všechny strany,
  Věřte nám, otcové...
  Budou nová vítězství
  Budou tam mladí borci!
  Poté děti pokračovaly v kopání v zemi. Postavili celé reduty. A Hitler a jeho velitelství plánovali velkou ofenzívu s cílem obklíčit Moskvu. A jejich plány byly skutečně napoleonské. I když možná srovnání s Napoleonem je příliš slabé. Nové tanky "Lion" a "Tiger"-2 a "Panther" musí hrát své důležité slovo. O letectví a dalších typech zbraní nemluvě.
  A pionýrští kluci pokračují v kopání. Mladá Petka, dítě v kraťasech a bosá jako ostatní, zpívala:
  - Eh Fuhrere, zlý Fuhrer, ty Fuhrer je kretén,
  Proč šlapete po pionýrech?
  Dostanete od nás konkrétně v niklu,
  Narazíš na chlapcovu silnou pěst!
  Chlapec Mishka pištěl:
  - A nepřítel na vás narazí! A svého cíle nedosáhne!
  Chlapec Seryozhka tweetoval:
  -Ale chlapče!
  Průkopník Gulliver opravil:
  -Ne, ale chlapče! Ale pasaran!
  Chlapec dupl na nohu svého bosého dítěte a křičel:
  Jsme takoví super kluci
  Všechny zlomíme jako bumerang...
  Naše nohy jsou vždy holé,
  Trefili jsme Krauts do niklu!
  Ale zpěv byl přerušen a začalo ostřelování pozic, kde se nacházel pionýrský prapor. A zbraně zařvaly a země se doslova třásla. A zdá se, že se nebe stalo ovčí kůží. A německé dělostřelectvo zasáhlo, včetně děl těžké ráže. A pak letectví vyrazilo do bitvy ve vlnách. A také bombardovala s obrovskou intenzitou. To bylo bombardování.
  Gerla létala na Yu-288, velmi silném bombardéru, as ní v kokpitu byla Frida. Obě dívky byly bosé a měly na sobě pouze bikiny. Tito válečníci jsou tak cool.
  A řvali z plných plic:
  Rozbít, zničit a roztrhat na kusy,
  To je život, to je štěstí!
  Rozdrtit lidi a roztrhat je na kusy,
  Skvělý šik, který je v naší moci!
  A tak dívky v kokpitu bombardéru tiskly holé paty na pedály letadla a v důsledku toho padaly bomby. A padají na sovětské pozice, vyhazují do povětří a ničí všechno. Takže takový chaos nastává. A vypadá to nesmírně krásně a agresivně.
  Gerla zavrčela:
  - Opravdu nakláníme sovětská vojska?
  Frida se zasmála a odpověděla:
  - Ano, víc než skutečné! Svatá válka bude naším vítězstvím!
  A dívka pilotka blýskla svými perleťovými zuby. Ve skutečnosti to vypadalo extrémně okázale. A jak se dá oddělit bomba vážící pět tun od břicha bombardéru, jak proletí a vzlétne a vybuchne.
  Mezitím pionýrští chlapci seděli v zemljankách. Poté vystoupili a znovu začali kopat zákopy. A nyní se schyluje k velkému, dalo by se dokonce říci obrovskému nepořádku.
  Gulliver se sladkým úsměvem poznamenal:
  Ano, byly tam rvačky,
  Ano, říkají, co jiného,
  Není divu, že si to celé Rusko pamatuje
  Jak kluci běhají bosi!
  A všichni pionýři se jednohlasně smáli. A děti jsou více než odhodlané bojovat.
  A Gerda a její posádka se dostali do tanku Lev. Auto musím říct, že je prvotřídní. Tloušťka čelního pancíře korby je ve velkém úhlu 150 mm. Tloušťka bočnic je 100 mm a také se sklony. A čelo věže má obecně tloušťku 240 milimetrů s racionálním úhlem sklonu pancíře. To znamená, že proti takovému stroji nemůže proniknout jediný náboj. No, možná hodně velkého kalibru. No, řekněme, že tohle je síla. A strany věže jsou sto milimetrů, stejně jako trup, a také ve sklonech.
  Charlotte tato červená harpyje poznamenala:
  - Věřte mi, nikdo nám neodolá! Jestli to máme podělat, tak to posereme!
  Impozantní je i kanón vozu s ráží 105 mm a délkou hlavně 70 El. A pokud tato zbraň zasáhne, zasáhne konkrétně. A zkuste strčit hlavu dovnitř.
  Christina udělala první ránu holými prsty svých hbitých, opálených nohou.
  A střela proletěla a zasáhla sovětské samohybné dělo-76, doslova ji prorazila. Německé dívky se radovaly. A jejich perleťové zuby se zašklebily a doslova vydávaly odlesky.
  Magdo, tahle dívka se zlatými vlasy také střílela. A také jsem používal své holé prsty na nohou. A opět střela z Hitlerova děla prorazila tank T-34 zarytý do země. Jsou to dívky z Třetí říše.
  Magda zuřivě zpívala:
  Majitel vyjednává,
  Satan je v útoku...
  A Ďábel to nebere
  kdo tě potřebuje?
  Gerda vystřelila jako další. Také pomocí holých prstů. A znovu pronikl sovětským tankem a doslova utrhl jeho věž.
  Charlotte, rusovlasá dívka, zaštěbetala:
  - Naše síla, naše síla, naše síla,
  Roztrhali jsme krokodýla na kusy!
  A dívka to opět vezme a zajiskří svými zuby, které jsou jako velké perly. To je opravdu tak skvělé, že to nemůžete vyprávět v pohádce nebo to popsat perem.
  A tank Lev se řítí k sovětským pozicím a granáty se od něj odrážejí jako hrach. To je skutečně kolosální a jedinečná síla.
  Christina s úsměvem poznamenala:
  -Kdo si chce nechat vyrazit zuby?
  A jak se pak bude smát. Ne holka, ale opravdu divoká. A šklebí se jako panter. A tanky Panther jsou v útoku. Vozy "Lion", "Tiger"-2 a "Panther" jsou vzhledově velmi podobné. Pouze nejmenší je Panther, následuje královský tygr a poté lev. A "myš", toto auto se také objevilo v seriálu. Je ironií, že nejtěžší německý a možná i na světě tank se nazývá myš. No, tohle je svým způsobem, dokonce vtipné.
  Ve Třetí říši se také staví tank Rat. Naštěstí nyní spojenci pomáhají nacistickému Německu a i na takto nákladné projekty je dostatek zdrojů.
  A dívky v bikinách řídí a šlapou. Všichni jsou samozřejmě bosí a téměř nazí. A zajatí sovětští vojáci jsou sraženi na kolena a nuceni líbat jejich bosé, zaprášené nohy.
  No, samozřejmě, nepohrdnou mučením. To je samozřejmé. Německé bojovnice vzaly jednoho chlapce a propíchly ho. A tak ho prostě vzali a usmažili zaživa. A bylo to velmi cool a svým způsobem úžasné. To je, když vezmou takové dítě a stáhnou ho z kůže. Když se pak na ohni zhnědne tělo dvanáctiletého pionýra, nakrájí se na kousky a s velkou chutí a potěšením sní. A dokonce i tuk teče přes rty masožravých predátorů Valkýry.
  A žvýkají tyto krásné kanibaly pionýrského chlapce a zpívají:
  Mezi světly v nekonečném, hvězdném oceánu,
  Nebojovali jsme statečně pro slávu,
  A mé rty jiskří jako rubíny,
  Do knihy života byly zapsány kapitoly!
  Poté se tyto dívky budou smát. Přistupují k nim další krásky a pokračují v pojídání pionýra. Zejména dětská játra jsou velmi chutná - opravdu jděte do toho. A jíst je to dvojnásob příjemné.
  No, děvčata dělají spoustu jiných věcí... Zejména pálí na pozice sovětských vojsk ze speciálního kanónu s hodně dlouhou hlavní. A narazí na více než sto kilometrů. Také docela smrtící síla.
  Další zábavnou věcí pro dívky je řídit zajaté ruské chlapce bosýma nohama po uhlí . A musím říct, že je to také velmi bolestivé. A hlavně, jaká příjemná vůně z opálených dětských podrážek. Je to jako pečení divočáka. Je to opravdu chutné a tak dobré.
  Když kluci běhají bosi, je to krásné. A když nad žhavým uhlím, tak dvojnásob. A opravdu to bolí.
  A jak vidíme, mučení je nejlepší.
  Ale chlapci i ve velké bolesti a utrpení zpívají s velkou odvahou a výrazem:
  Jsem průkopník a toto slovo je vším,
  Hoří v mém mladém srdci...
  V SSSR je všechno roztomilé, věřte mi,
  Dokonce otevíráme dveře do vesmíru!
  
  jsem tehdy Iljičovi přísahu,
  Když jsem stál pod praporem Sovětů...
  Soudruh Stalin je prostě ideální,
  Vězte , že hrdinské činy se zpívají!
  
  Nikdy nebudeme zticha, víš
  A řekneme slovo a na stojanu pravdy...
  Velká hvězda SSSR,
  Věřte mi, dokážeme to celé planetě!
  
  Zde v mladém srdci kolébka zpívá,
  A chlapec zpívá hymnu svobody...
  Vítězství otevřela nekonečný účet,
  Není nic lepšího, lidi!
  
  Bránili jsme mladou Moskvu,
  V mrazu jsou kluci bosí a mají na sobě kraťasy...
  Nechápu, kde se bere tolik síly,
  A okamžitě pošleme Adolfa do háje!
  
  Ano, průkopníky nelze porazit,
  Narodili se s plamenem hořícím v srdci...
  Můj tým je přátelská rodina,
  Vztyčujeme prapor komunismu!
  
  Koneckonců, jsi chlapec, a proto hrdina,
  Boj za svobodu celé planety...
  A plešatý Fuhrer s ranou,
  Jak dědové ve vojenské slávě odkázali!
  
  Hitlere, nečekej od nás slitování,
  Jsme průkopníci, obří děti...
  Slunce svítí a déšť padá,
  A my jsme navždy sjednoceni s naší vlastí!
  
  Kristus a Stalin, Lenin a Svarog,
  Spojené v srdci malého dítěte...
  splní svou slavnou povinnost,
  Chlapec a dívka budou bojovat!
  
  Chlapec má teď smůlu,
  Byl zajat fašistickými fanatiky...
  A v této bouři prasklo veslo,
  Ale buď ten chlapec zarytým průkopníkem!
  
  Nejprve ho bili bičem, dokud nevykrvácel,
  Pak chlapci usmažili paty...
  Krauti mají nuly ve svědomí,
  Madame má červené rukavice!
  
  Podrážky rudého hocha hořely ohněm,
  Pak chlapci zlomili prsty...
  Jako smrdí fašisté,
  A v myšlenkách komunismu bylo dáno slunce!
  
  Do hrudi dítěte se dostal plamen,
  Kůže byla spálená a červená...
  Psi spálili polovinu těla průkopníka,
  Neznat utrpení bezpráví!
  
  Pak zlí krauti spustili proud,
  Elektrony létaly žilami...
  Schopný nás uvrhnout do odpadu,
  Abyste vy děti nezůstávaly v zimním spánku!
  
  Ale pionýrský chlapec se nezlomil,
  Přestože byl mučen jako titán...
  Mladý chlapec statečně zpíval písně,
  Rozdrtit fašistického tyrana!
  
  A tak nechal Lenina ve svém srdci,
  Rty dítěte mluvily pravdu...
  Nad průkopníkem je slavný cherubín,
  Z chlapců světa se stali hrdinové!
  Tak zpívali s citem a výrazem pionýrští hrdinové. A to i přesto, že hořící uhlíky jim opékaly bosé nohy, ačkoliv měly podpatky zdrsněné od dlouhé chůze bez bot.
  A nacisté pokračují v ofenzivě. Tambov byl obklíčen. Obklíčen byl i Taškent. A od východu se blíží samurajové. V tomto případě se již blíží k Magadanu. A dochází k tvrdým bitvám.
  Zde jsou čtyři ninja dívky, které bojují. Jsou to moc krásné dívky a navíc bosé a v bikinách. A holými prsty házejí velké smrtící bumerangy. Který zároveň usekl hlavy sovětským vojákům. To je místo, kde se rigmarole a bojové postupy skutečně ubíraly.
  A s nimi je ninja chlapec Karas. Tohle je dítě, které bojuje jen v šortkách. A tak slavně seká hlavy ruských vojáků dvěma meči najednou. To je velmi cool. A dalo by se dokonce říct, že je to cool.
  Zde ninja chlapec máchl dvěma meči. A hned se začaly válet useknuté hlavy tří sovětských vojáků.
  Chlapec terminátor zaskřípal:
  - Jsem velký bojovník!
  Ninja dívka s modrými vlasy také sekla svými meči a cvrlikala a vycenila zuby:
  - Nikdo není chladnější než já!
  A pak bude dívka házet hrášek s výbušninou holými prsty na nohou. A kolik destrukce a destrukce z toho vyplyne.
  Ninja dívka se žlutými vlasy seká sovětské vojáky. Ano, je to jako by létaly kusy masa. A válečník vášnivě zpívá:
  Mám velkou sílu
  Rozřezávám sovětské vojáky...
  Pokosila tolik ruských bojovníků,
  Všechno cvrliká jako déšť!
  Ninja dívka s červenými vlasy také pracuje se svými agresivními meči. A také s velkým nadšením. A rozseká všechny protivníky v řadě. A její meče jsou tak ostré a smrtící. A bosé nohy házejí hrách smrti s rozmachem.
  Válečník křičí:
  - Banzai!
  Ninja dívka s bílými vlasy prořízla masu sovětských vojáků, vyptávala se jich a sebevědomě zpívala:
  Narodil jsem se v docela bohatém domě,
  Rodina sice není urozená, ale není vůbec chudá...
  Byli jsme na tomto dobře živeném, světlém místě,
  I když na vkladní knížce neměli tisíce...
  
  Jsem dívka, která trochu vyrůstá,
  Zkoušení outfitů v jemných barvách...
  Tak jsem se stal služebníkem v tomto domě,
  Bez znalosti prakticky zlých potíží!
  
  Ale pak se stal problém, byl jsem na vině já,
  Vyhánějí mě ze dveří bosa...
  Stala se taková ostuda
  Ó, pomoz mi, všemohoucí Bože!
  
  Bosé nohy chodí po kamenech,
  Jejich nohy srážejí štěrk na chodníku...
  Dávají mi drobky chleba jako almužnu,
  A s pokerem prostě shnijí!
  
  A když prší, bolí to,
  Ještě horší je, když sněží...
  Zdálo se, že už máme dost smutku,
  Kdy budeme slavit úspěch!
  
  Ale narazil jsem na kluka
  Je také bosý a velmi hubený...
  Ale skáče jako hravý zajíček,
  A ten chlap je asi cool!
  
  V dětství jsme se opravdu stali přáteli,
  Podali si ruce a stali se jedním...
  Teď jsme spolu vydělali míle,
  Nad námi je cherubín zlatohlavý!
  
  Někdy spolu prosíme,
  No, někdy krademe na zahradách...
  Osud nám posílá test
  Což nelze vyjádřit poezií!
  
  Ale společně překonáme potíže,
  Půjčení ramena příteli...
  Sbíráme klasy v létě na poli,
  I v chladném počasí může být horko!
  
  Věřím, že přijde skvělý čas,
  Až přijde Kristus velký Bůh...
  Planeta se pro nás stane kvetoucím rájem,
  A projdeme testem s rovnými A!
  Ninja chlapec, který vypadal asi na dvanáct let, Karas, poznamenal agresivním pohledem:
  - Ježíš Kristus není náš Bůh!
  A ninja dítě sebere a hodí hrášek se zničením. A sovětští vojáci byli rozptýleni různými směry.
  Ninja dívka s modrými vlasy souhlasila:
  - Ano, my, Japonci, máme různé bohy!
  A její meče držely motýla a usekly několik dalších sovětských hlav. Potom dívka z Terminátora hodila hrášek. Silný výbuch okamžitě převrátil dva tanky T-34. Teď je to vražedné zúčtování.
  A tolik mrtvol...
  Ninja dívka se žlutými vlasy znovu sekla mečem a vztekle řekla:
  - Jsme supermensch!
  Ninja dívka s červenými vlasy také udeřila meči. A useknuté hlavy létají.
  A pak dívčiny holé prsty házely výbušniny. A zaštěbetala:
  - Všechny pohřbíme!
  Ninja dívka s bílými vlasy je také v bitvě. Zoufale bojuje. Ukazuje svou nejvyšší třídu. Seká hlavy sovětským vojákům a křičí:
  - Rusko bude v rakvi!
  Načež její holé prsty, půvabné nohy, opět vrhají vražedné a ničivé. A bude to skvělé.
  A ninja dívky zařvaly:
  Nešetřete Rusy, vyhlaďte jejich bastardy,
  Squash jako štěnice, hit jako švábi!
  Nic lepšího nenajdete - bosé dívky,
  Více než dvacet - nejsou žádné panny!
  . KAPITOLA Č. 8.
  Válka pokračuje a už je červen 1943. Vojska wehrmachtu postupují. Velké síly byly vrženy do bitvy. Ze severu nacisté prorážejí Kalinin, a dokonce obcházejí, včetně měst. A na jihu koalice úplně obchází Tulu. V samotném městě probíhají velmi divoké bitvy.
  Od června 1943 propukly o město na jižním křídle moskevských hranic tvrdé boje . Ženský odstřelovačský prapor pod velením kapitánky Nataši Kaktusové zaujal obranné postavení v ruinách na Volodarském ulici. Za ruinami se schovávaly dívky se samopaly a brokovnicemi, svázané svazky granátů.
  Sama Natasha má přes nahé tělo, krátké kalhoty a bosou na sobě strakatou tuniku. Krásná a křivá dívka se silnými boky, tenkým pasem a krátkým bobovitým účesem. Obličej je velmi výrazný, s mužnou bradou a široce posazenýma modrýma očima. Hnědé vlasy zešedivěly prachem, vysoká hruď, tvrdý pohled. Kapitánka Natasha bojuje už více než dva roky a i přes své mládí toho viděla hodně. Nohy dívky jsou pokryty oděrkami a modřinami. Pro dívku je snazší pohybovat se naboso než v hrubých a nemotorných botách.
  Holá podrážka cítí sebemenší vibrace půdy, varuje před blízkostí dolu a sama matka země dodává výdrž. Dívčí nohy na jedné straně zhrubly a nebojí se žhavého kovu ani ostré suti ruin, ale na druhé straně neztratily citlivost a pružnost a varovaly přes řev před pohybem. tanky.
  Sladká Nataša drží v rukou granát s připevněným výbušným balíčkem. Musíte se doplazit k impozantnímu tanku German Lion, který stříká ulice ze samopalů.
  Mirabela se plazí vedle ní. Také bosé, stejně jako všechny dívky z praporu, se ukázalo, že mají boty, napodobující svého velitele. Její zaprášené podrážky se brousí, když se dívka plazí po čtyřech. Mirabeliny žluté vlasy jsou špinavé a dlouhé... Mírně kudrnaté. Sama dívka je štíhlá, hubená a nízká. Dokonce by si ji mohli splést s dívkou, s úzkými rameny a zdánlivě velkou hlavou.
  Mirabela už toho ale zažila hodně. Podařilo se jí navštívit fašistické zajetí, přežít kruté mučení i doly, odkud se jí nějakým nepochopitelným zázrakem podařilo uprchnout. Ale při pohledu na její dětskou něžnou tvář byste nikdy neřekli, že ji mlátili po patách gumovými holemi a procházeli jejím tělem elektrickým proudem.
  Mirabela střílí... Voják Třetí říše, v tomto případě Arab, padne mrtvý a tlamou vykopne písek a suť.
  Natasha vsune hromadu granátů pod hromadu odpadků. Teď sem vleze devadesátitunový "Lev" a vyhodí to do povětří. Dívčiny modré oči jiskří jako safíry na tváři tmavé od opálení a prachu.
  Zkušenosti naznačují, že dobře chráněný tank nyní změní polohu. "Lion" má 100 mm bočního pancíře a dokonce i pod úhlem. Třicet čtyři do ní nemůže proniknout, šanci má jen těžký Keveshki. Ale cílem jsou housenky. Hlavní je připravit auto o mobilitu...
  Světlana vypálí dávku z kulometu... Voják neznámé národnosti padne. Němci, kteří dobyli většinu východní polokoule, si váží árijské krve a vrhají do bitvy koloniální jednotky: Araby, Afričany, Indy, různé Asiaty a Evropany. Zvýšil se i počet Poláků - kteří byli od kolébky naučení nenávidět bolševické Rusko. Bojují zde ukrajinští nacionalisté, donští kozáci, Čečenci a celý kavkazský kaganát. Hitler vychoval celou internacionálu.
  Nepřátel je mnoho...
  Světlana se šikovně vyhýbá palbě ze samopalu. Kulka málem rozsekla dívčin kulatý podpatek, zčernalý prachem. Krásná kapitánka dokonce cítila lechtání z toho, jak blízko letěl velkorážný dárek. Dívka se pokřižovala a zašeptala:
  "Ani kulka nás nezastaví!"
  Mirabela střelbu opětuje... Další dívka, Angelica, je velmi zrzavá, nadprůměrně vysoká a svalnatá, navzdory skromným přídělům. Je to také velmi hezká dívka s luxusními boky, napjatým pasem, nežensky širokými rameny a vysokými prsy.
  Angelica bojuje jen v kalhotkách, její tunika je roztrhaná na cáry a rozpadlá na prach a přes Volhu se nedodávají nové uniformy. Kéž Bůh dá, abychom převezli ještě trochu munice a trochu jídla pro vyčerpané sovětské jednotky.
  Angelica je tedy téměř nahá, nohy má poškrábané, hlavně kolena. Střepina mi zasáhla chodidlo pravé nohy, bolí to a špatně se mi chodí.
  Zrzavá, zaprášená, téměř nahá Angelica kroutí svou hezkou, ale zároveň tvrdou tvář. Dívka, která střílí, říká:
  - Pán je nad námi, Moskva a Stalin!
  A odřízne útočící nacisty, sotva se stihne vrátit.
  Ruiny a úzké uličky ztěžují hrozivým německým tankům otočit se. Téměř dvousettunové "Mausy" vůbec nemohou projet...
  Jak Světlana očekávala, "lev" se trochu rozjel a narazil na hromadu odpadků. Došlo k výbuchu. Housenka praskla a odletěla dvojice poškozených válečků.
  Zraněný tank se zastavil a z hlavně mu vylétla střela...
  Kdesi v dálce to zahučelo a zmizelo v ruinách. Blondýnka Světlana zasyčela jako had:
  - To je můj výpočet! Otevřel účet...
  Dívčí kapitánka je nucena se znovu odplazit. Němci a jejich satelity nemohou využít svou technickou převahu v troskách. Vinou tvrdohlavého Hitlera uvázly hordy Třetí říše v pozičních bojích v docela velkém a dobře opevněném městě.
  Mirabela hodí granát. Nutit zasažené Němce nebo Araby dělat kotrmelce, převracet se. Jeden z Hitlerových bojovníků je utržen a na něm visí anglické hodinky s kompasem.
  Mirabela říká s úsměvem:
  - To, co vám ukazuje kompas, je cesta do pekel!
  A krásná dívka setřásá ze zaprášené paty kus přilepené keramiky.
  Angelica také setřese prach ze svých pevných, plných ňader. Bradavky jsou téměř černé od nečistot a svědí. Zkuste se umýt. Opět se musíte zakopat, když německé samopaly střílí. A plazit se po břiše.
  Dívčí prapor drží své postavení, i když dochází k ostřelování. A explodují těžké granáty a z nebe padají bomby... Ale odvahu sovětských hrdinek nic nezlomí.
  Světlana vidí, jak se Panther plazí kolem. No, tenhle tank už není tak děsivý.
  Můžete to udeřit do boku. Dívka kýchla a vyplivla prach, který jí padal do půvabných úst. Vzala do ruky granát, zatížený výbušným balíčkem. Musíte se nepozorovaně plížit. Ale kolem je tolik kouře.
  Angelica se začala plazit nahoru a opřela se o odtok holými prsty a lokty. Připomínala kočku, která pronásleduje myš. Dívka si válku pamatovala z onoho strašlivého léta jednačtyřiceti, kdy Wehrmacht zrádně napadl rozlehlá území SSSR. Byla ta dívka, skoro dívka, vyděšená? Zpočátku ano, ale pak si zvyknete. A neustálé výbuchy granátů už vnímáte jako obyčejný hluk.
  A teď to explodovalo velmi blízko. Dívka se plácne na břicho. Shora prolétají úlomky jako hejno divokých včel. Angelica šeptá s popraskanými rty:
  - Ve jménu spravedlnosti, Pane!
  Dívka zrychlí plazení a hodí granát s připojeným výbušným balíčkem na útěk. Dárek letí obloukem. Dojde k výbuchu a tenčí boční pancíř Panthera povolí. Německý tank začíná hořet a bojová souprava exploduje.
  Světlana s úsměvem zašeptá:
  - Děkuji ti, ó Všemohoucí Ježíši! Věřím ti sám! Modlím se k tobě sám!
  Panter je zničen. Utržený dlouhý kmen je pohřben v troskách. Čelní pancíř, oddělený od bočního pancíře, připomíná lopatku.
  Světlana, jejíž oči jiskří jako chrpy na obličeji hnědém od prachu a opálení, říká:
  - Čím více dubů má nepřítel, tím silnější je naše obrana!
  Angelica je velmi sexy se svými černými kalhotkami a nahým, zaprášeným, silným tělem. Dívka je velmi šikovná. Dokáže házet skleněné střepy holými prsty na nohou.
  Nyní hodila ostrý předmět ladnou nohou pokrytou vrstvou prachu. A bodlo to fašistovi přímo do krku. Krásná Angelica blábolila:
  - A já jsem sexsymbol a symbol smrti!
  Dívka se pak znovu plazila a střílela. Světlana také vedla oheň.
  Krásná kapitánka Natasha, která porazila fašistu, tweetovala:
  - Život je řetěz a maličkosti jsou články...
  Mirabela vystřelila, rozsekla Fritzovu hlavu a dodala:
  - Odkazu nelze nepřikládat důležitost!
  Světlana, opět střílející přesně, zachroptěla:
  - Ale nemůžete se zabývat maličkostmi...
  Mirabela dodala, jako by střílela:
  - Jinak vás řetěz obepne!
  Další dívka, Olympias, také velmi krásná, spolu s průkopníkem Gulliverem připravila minu na drátě. Ti dva to tlačili... Do housenky Tiger-2 se vplazil zákeřný buřič. A jak tento německý stroj s dlouhou hlavní vybuchne.
  Světlovlasý chlapec Gulliver zvolal:
  - Naše Rusko, paraša pro vás!
  A sotva stačil uskočit a od padající střechy se blýskl černými sraženými podpatky.
  Olympias pohladila chlapce po krku a řekla:
  - Jsi velmi chytrý!
  Pionýr se dostal na frontu a připojil se k ženskému praporu. Chlapec je dokonce velmi vynalézavý. Vyráběl například letadla na sestřelování fašistických útočných letadel. Když se Focke-Wulfové neboli TA-152 zvednou, ozve se neuvěřitelně ohlušující řev.
  Němci stávkují za doprovodu Wagnerovy symfonie. Taková majestátní melodie.
  Olympiáda podrážděně říká:
  - Pořád se nás snaží vyděsit!
  Pionýrský chlapec zpíval s patosem:
  - Ruský válečník se nebojí smrti,
  Smrt pod hvězdnou oblohou nás nevezme!
  Bude tvrdě bojovat za svatou Rus,
  Nabil jsem mocný kulomet!
  Olympias, vysoká, svalnatá dívka se širokými boky a rameny, je typická selanka. Šaty byly během bitev roztrhané na hadry, silné nohy byly holé, vlasy spletené do dvou copů a velmi zaprášené.
  Gulliver vypadá na pouhých jedenáct let, hubený podvýživou, poškrábaný a špinavý chlapec, nosí jen šortky. Chlapcovy přirozeně bílé vlasy zešedivěly a přes tenkou, opálenou a špinavou kůži jsou mu vidět žebra. Nohy jsem měl strašně zlomené a pokryté popáleninami, modřinami a puchýři. Pravda, osud ochránil dítě před vážnými zraněními.
  Ve srovnání s ním se olympiáda zdá velká a tlustá, ačkoli dívka není vůbec tlustá, ale se silným, trénovaným masem na kostech. Navíc se zdálo, že hlad vůbec neovlivnil její štíhlou a mohutnou postavu.
  Dívka střílí z těžké protitankové pušky. Nemůžete proniknout do německých vozidel čelně, ale existuje šance, že narazíte na koleje.
  A statný "Lev", který dostal do podvozku těžkou výbušninu, začal vyfukovat kouř jako silný kuřák.
  Gulliver zpíval sarkasticky:
  - Smradlavý Fritz si bez přemýšlení zapálil cigaretu u vchodu! Samozřejmě se dostal do velkých problémů!
  Olympias, blýskající se svými svalnatými, opálenými lýtky, tančila s holýma, krásnýma nohama. Dívka zpívala:
  - Z ikony se mihnou tváře ruských světců... Nedej bože zabít alespoň tisíc Krautů! A pokud někdo buzeruje víc než fašisté, tak vás za to nikdo, věřte, neodsoudí!
  Pak znovu nabila protitankovou pušku a znovu vystřelila. Německý transportér opět vypustil proud kouře.
  Dívčí prapor způsobil Krautům značné škody. Sám ale utrpěl ztráty. Jedna dívka byla roztržená vejpůl a její tvář navzdory prachu tak zbledla.
  Většinu Stalingradu už nacisté dobyli, ale to, co z města zbylo, se nechce vzdát a vzdát se.
  Světlana se mezitím snaží prorazit Tygrem. Silné německé auto bylo zasaženo do boku granátem, ale nepodlehlo. Otočí se, aby vystřelil z děla. Dívka se musí zahrabat do země a sutin, aby uvolněný dar nerozdrtila tlaková vlna.
  Světlana tiše zašeptá:
  - Mami, tati, omlouvám se!
  Mirabela hodila na Tygra granát, který mu explodoval na čele. Dívka zasyčela:
  - O tom, že světlo je učení v zimě na jaře... Opakuji bez výjimky, že Hitler je morový parchant!
  Angelica, která zlomila cíl fašistů a postříkala je výbuchem ohně, zamumlala:
  - V rakvi jsem teď viděl Führera! A toho ubožáka kopla přímo do oka!
  Zrzavá dívka skutečně hodila granát do nádrže holými prsty. Zasáhla hlaveň... Následovala exploze a hlaveň Tygra se zdeformovala.
  Zbabělý Němec to vzal a couval.
  Světlana zakňučela nosními dírkami:
  - Naši se nepodvolí vašim!
  Mirabela porazila Hitlerova nájemníka kulkou a zpívala:
  - Ale ten padouch si nedělá legraci! Ruce, nohy, kroutí ruskými provazy! Zaboří zuby do samotného srdce... Vypije Vlast až do dna!
  Světlana se zachichotala a vyštěkla:
  - Fuhrer divoce křičí a namáhá se!
  Mirabela vystřelila a dodala:
  - No, smrt pofukuje a šklebí se!
  Nyní se objevil ještě nebezpečnější "Shtumrtiger". Ničí celé budovy a bunkry. Navíc se nepřibližuje pozicím sovětských vojsk. Vůz drží pod krytem němečtí samopalníci.
  Světlana vidí, že přiblížit se k pozicím Kraut je nemožné. Ale na obloze jsou Focke-Wulfové. Jedno z těchto vozidel letí blíže k sovětským pozicím. Dívky na ni začnou střílet.
  Angelica hodí granát a zuřivě říká:
  - V hluboké smrti není odpuštění!
  Načež dívka vystřelí dávku z kulometu. Rychle se vrátí zpět. Relativně nový německý tank "Panther"-2 s malou věží a nižší siluetou se rychle blíží.
  Několik dívek hází granáty na německé auto. Po obdržení darů zamrzne a nemůže se otočit.
  Angelica hvízdla a zasyčela:
  - Toto je nový útok! Roztrháme jí čelisti!
  Panther 2 zavrčel a vystřelil ze své silnější zbraně.
  Ohnivý sloup rozdělil vzduch a okamžitě zahřál a zelektrizoval atmosféru.
  Angelica se zachichotala, když projektily proletěly kolem polonahé dívky. Nestydatá zrzka zavrtěla boky a napsala:
  - A Newton porazil své nepřátele, shodil jho z trůnu! Nařídil Fritzovi svůj Newtonův zákon!
  Stalingrad byl zcela pohlcen požáry, kdy se zdálo, že ohnivé jazyky olizují oblohu a praskají fialové, oranžové a šarlatové jiskry! A každá jiskra je jako duch utíkající z pekelného hradu.
  Světlana, která srazila německého bojovníka, zamrkala modrýma očima a zazpívala:
  - Proč kňučíš, ty hloupá stará dámo? Věř mi, je to jen blázen, který pro tebe pláče!
  Mirabela skandovala, když střílela na nacisty:
  - Jak hezké je lehnout si do trávy a mlátit Krauty do hlavy! Dejte Fuhrerovi obklad a střílejte kulky z kulometu!
  Dívka se divoce zachichotala a překulila se z břicha na záda. Vyrobil jsem kolo s nohama. Granát vyletěl nahoru. Létající Focke-Wulf dostal šrapnel pod břicho a rychle se vznesl výš. Zřejmě ho poranily ostré úlomky. Fašistický tvor začal hořet a začal ztrácet kusy svých zlomených křídel.
  Světlana, když viděla, jak Focke ztrácí výšku, zaskřehotala:
  - Tohle je semafor! Na palubě visí sekera!
  Německé letadlo explodovalo a rozmetalo trosky do všech vzdálených koutů oblohy. A kam se podělo fašistické eso? Udělal jsem poslední zatáčku. Kat šel do záhuby, ne pilot!
  Mirabela kýchla, rozprášila prach a řekla:
  - Být či nebýt? To není otázka!
  Angelica znovu hodila nohou kus skla, takže zasáhl Fritzovo oko a prošel mu zadní částí hlavy:
  - Jsem tanková armáda! A potřebuješ léčbu!
  Němci a jejich satelity se snažili postoupit a házeli před sebou granáty. Taková taktika proti dívkám nefungovala. Zde Gulliver rozmístil katapult a jak v reakci zasáhl nepřítele.
  Pionýrský chlapec zařval:
  - Santa Claus trhá Hitlerovi čelisti!
  Náboj katapultu, prorážející dav fašistů, způsobil jejich rozlet a zároveň převrácení ve vzduchu. Fritzové padli a byli rozbiti o trosky zdí.
  Tank Tiger-2, který ztratil rovnováhu, se srazil se lvem. Eh, Levo, kde je tvé impozantní jméno?
  Světlana se usmála a odpověděla:
  - No, Gulliver je skvělý!
  Chlapec agresivně štěkal:
  - Pionýr je vždy připraven!
  Dívka v odpověď zatřásla bosou nohou.
  Dívčí kapitán začal znovu přibíjet. A olympiáda polechtala Gulliverovu úzkou nohu, jak těžké to bylo! Není divu, že se chlapec nebojí proběhnout ohněm.
  Mirabela skandovala a řekla:
  - Mládí je dobré - stáří je špatné!
  Angelica, tato veselá zrzka, souhlasila:
  - Není nic horšího než stáří! To je opravdu ten nejhnusnější stav ze všech!
  A dívka udělala skok. Na chvíli si představila hnusné babičky. Ne, nemůžete srovnávat starou ženu s dívkou. A jaká krása je v štíhlých tělech.
  Angelica to vzala a zazpívala:
  - Rok co rok plyne jako karavan,
  Stará žena drtí hennu v hmoždíři...
  A co moje štíhlá postava?
  Nechápu, jak moje mládí zmizelo!
  Světlana zamrkala očima, srazila Němce úderem do slabin a poznamenala:
  - Ne! Přesto je ve válce takové kouzlo - zůstat navždy mladý! Vždy opilý!
  Olympiáda dala do katapultu nový náboj. To je něco jako dobrý hmoždíř. Dívka zasyčela:
  - Neprojít, ale projít!
  Gulliver , tento věčný chlapec , šoural hubenou, ale hbitou nohou a štěkal:
  - Fritsamův obličej!
  A granát spolu s explozivním balíčkem vlétl plnou rychlostí do nacistických pozic.
  Ano, město zbrojařů Tula jim nebylo dáno . Toto je třetí měsíc od konce dubna , kdy útok probíhá, ale celé město nelze obsadit. Nacisté dosáhli úspěchu v jiných sektorech fronty, ale ne v tomto.
  Světlana vystřelila z pistole a zavrčela:
  - Všechno je nemožné, stává se to možné... Není třeba dělat vesmír příliš komplikovaným!
  A zasáhlo to benzínovou nádrž motorky. Auto explodovalo a ohnivé víry osvětlovaly zakouřenou krajinu. A Němce roztrhala ohnivá tlapa.
  Dívčí kapitán křičel:
  - Miluji zabíjení zla! A to je nejvyšší dobro!
  Mirabela zasáhla Němce salvou a zasyčela:
  - Pojďme si hrát na dikobraza!
  Angelica zahájila palbu, přesněji. Několik černochů zůstalo ležet na troskách pokrytých kopím:
  - Zabijte nepřítele! - zašeptala dívka.
  Mirabela hravě zpívala:
  - Když jsem Hitlera natřel rtěnkou, Mainsteina lakem na vlasy, vtáhnu tě do zajetí princezny, tvůj věrný pes tě hlodá!
  Světlana, střílela, zasyčela:
  - Dnes večer se oběsíme, Adolfe... Přestaň dovádět! Pojď večer, leť jako gyrfalcon - abys mohl nácky tvrdě porazit!
  Mirabela vztekle řekla a srazila helmu z hlavy stormtroopera:
  - Můžeme! A budeme!
  Dívky z Leninského praporu zastavily postup cizí armády. Fritz se pohnul vpřed a doslova zasypal prostor mrtvolami. Nepomohl ani tank Lion, do kterého se upínaly naděje. Zde je úprava vozidla s kanónem ráže 150 mm.
  Angelica srazí kámen přilepený k její holé bradavce. Ta dívka má tak krásná a plná prsa. Dívka hází granát nohou. Noha je silnější než paže a hod pokračuje dále.
  "Lev" dostal mezeru v dráze a zastavil se. Výstřel z jeho silných úst. Pád a kolaps.
  Angelica, plivající, říká:
  - Ruský válečník nesténá bolestí!
  A dívka znovu střílí. A dělá to velmi přesně. Fašista vyklánějící se z věže padá zpět.
  Zrzavá, téměř nahá dívka říká:
  - Je marné, že nepřítel věří, že se mu podařilo rozbít Rusy! Kdo je statečný, zaútočí v bitvě, my své nepřátele zuřivě porazíme!
  A Angelica vyvaluje břišní svaly, které má hodně vyrýsované.
  Ach, jak jsou dívky krásné! Opravdu nechci, aby někdo z nich zemřel.
  Stalenida běžela kolem... Velmi krásná dívka s nadýchanými bílými vlasy. Nějak se jí podaří je namazat nějakým lektvarem, aby se neušpinily.
  Dívka je velmi krásná, s postavou Venuše, jen více tónovaná a vytvarovaná. Má na sobě jen podprsenku a kalhotky. Vše ostatní už bylo roztrháno. Ale jak půvabné jsou nohy! To není dívka, ale pečeť dokonalosti, koruna krásy.
  Pohybuje se zvláštním způsobem, jako veverka. A bosé nohy se jen mihnou a podpatky překvapivě zůstávají čisté. Stalenida střílí a fašista dostane vřed na hrudi.
  Dívka říká:
  - Loajalita k vlasti je nejvyšší slovo!
  Angelica s úsměvem poznamenala:
  - Sundej si podprsenku a zůstaň v kalhotkách jako já!
  Stalenida negativně zavrtěla hlavou:
  - To není vhodné!
  Angelica zavrtěla boky, vystřelila přesně a zazpívala:
  - Členové Komsomolu se nějak stali neobvyklými! Chodit takhle s odhalenou hrudí je velmi neslušné!
  Stalenida se zachichotala a poznamenala:
  - Proč přinášet radost Krautům pohledem na naši krásu!
  Angelica odpověděla rozhodně:
  - Naše krása je smrtící!
  Ocelová dívka se zachichotala a vystřelila na TA-200. Auto nacistů začalo hořet. A krásná blondýnka vyhrkla:
  - Smrt zlu!
  Angelica se zasmála:
  -A život je dobrý!
  Stalenida, když viděla, že Němec padá, zařvala:
  - To je nejvyšší hodnota! Nemyslete si, fašisté, že jste vyhráli!
  Angelica bude zpívat:
  - Vítězství čeká! Vítězství čeká... Ti, kteří chtějí zlomit okovy! Vítězství čeká! Vítězství čeká! Budeme schopni porazit nacisty!
  Krásná dívka a její nahá prsa se chvějí. S nahým trupem je to v horku, které umocňuje oheň, dobré.
  Světlana teď vypadala mnohem odhodlaněji. Střílela na Krautovy ze samopalu a štěkala:
  - Vykastruji tě!
  A skutečně nacisté dostávali smrtící dary a rakve! A dívka jim ukázala nápad, postavme si holé prsty na nohou. A pískala jako loupeživý slavík. A to přes prsty dolních končetin.
  Dívka kapitánka je velmi chytrá. A šumivé. A už vůbec ne krutý. I jí je občas líto nepřátelských vojáků, kteří mohou mít děti, které budou plakat pro své zavražděné otce.
  Světlana však takové myšlenky od sebe zahání, chce se z nich plakat. Ale nebyli to Rusové, kteří přišli k Němcům loupit a zabíjet. Ne, to jsou Němci a do ruských prostor vtrhla celá agresivní smečka cizinců z celého světa.
  Světlana se pokřižovala a vystřelila na Fritze, který se tiše snažil přiblížit k ruským pozicím... Jeho oko a mozek, vyražené kulkou, vytekly.
  Dívčí kapitánka se usmála a vtipně řekla:
  - Přímo z očí do očí, z hlavy na hlavu!
  Světlana vystřelila přesně a postranním vozíkem trefila motorku. Auto se začalo trhat a kulomet vyletěl a několikrát se převrátil. Pak jeho tlama prorazila trosky.
  Dívka si odřela holou, zaprášenou podrážku o suť. A znovu zamířila. Její veselá, mladá tvář se spokojeně usmála. Dívka zpívala:
  "Ne," řekli jsme fašistům, naši lidé nebudou tolerovat, aby se ruskému voňavému chlebu říkalo "brod!"
  Mirabela provedla velmi přesnou střelu, která Focke-Wulfa zapálila, a zaštěbetala:
  Pro šmejda je samozřejmě volba jasná,
  Je připraven zradit Rusa za dolary...
  Ale ruský muž je tak úžasný -
  Jsem připraven dát svůj život za svou vlast!
  Dívka udělala salto a ukázala nacistům sušenku, otočila se a kulky tu krásu nezasáhly.
  Objevila se Angelica, tato kráska, téměř nahá a špinavá jako ďábel, hodila granát oběma nohama najednou. A zkontrolovala:
  - Co mám, je... Fritzovi na ostré straně!
  Olympias opravila Angeliku:
  - Ostrý, do strany, ne do ostré strany!
  Dívka se zahihňala, zatřásla melounovými prsy a vypustila granát pomocí granátu s výbušným balíčkem. "Tiger" byl zasažen do hlavně a toto pokřivené umělecké dílo se vyhnulo.
  Poté se Hitlerův tvor stáhl. Začala se plazit jako želva chycená v ohni.
  Světlana zpívala a vesele mrkala:
  - A Tygr couvá a Němci se schovávají!
  Dívčí prapor manévroval pod útoky ze vzduchu a těžkých děl. Pak zasáhly raketomety, rozbité, horké útesy se zvedly k nebi. A kameny vzplanuly. Naštěstí žádná z dívek nezemřela, ale na onen svět odešli muži - kterým to není tak líto! A duše létají - některé do nebe a jiné do pekla! Kde už čekají čerti s vidlemi na ty, kteří nevěřili v Ježíška.
  Angelica, nejsvůdnější z válečníků, zuří: mohou nacisté se svým Sturmtigerem střílet na pozice sovětských jednotek a zabít rudé válečníky?
  A dívka popadla bosýma nohama granát a roztočila se v kaskádách kotrmelců. A roztáčel se stále rychleji. A pak vší silou hodila dar smrti do širokého sudu Sturmtigera. Krásce se zablýskly holé opálené nohy a do široké hlavně vletěl granát. A silné auto se nejprve udusilo a pak explodovalo. Dva "královští tygři", kteří stáli po stranách "Sturmtiger", byli vyhozeni nahoru a rozptýleni různými směry. Válce se z nich utrhly a ony spadly a létaly jako královnin zlomený náhrdelník.
  Tlaková vlna vymrštila Angeliku nahoru a dívka letěla hlavou dolů. A byla převrácena, zhoupána a vržena. Ale kráska přesto přistála, ostré sutiny a drcené kameny se jí zaryly do holých podrážek. Dívku to bolelo a i přes mozolnatou nohu jí prorazil ostrý hrot.
  Ale Angelica našla sílu vstát a zakřičet:
  - Vy fašisté budete v popelu!
  Světlana a ostatní dívky byly tlakovou vlnou vymrštěny a dokonce lehce rozdrceny. Ale ani jedna z krásných bojovnic nezemřela. Dívky potkal hurikán a dobře mířenou palbu. Potlačení vyskočených nacistů a dalšího agresivního hmyzu obléhajícího SSSR.
  Mirabela zpívala s velkým nadšením:
  - A když nás trubka Páně zatroubí do bitvy, budeme přátelé spolu s Komsomolci! A z vůle Jehovy budu u nebeské výzvy!
  Angelica setřásla prach ze svých krvavých, rozbitých podrážek a zpívala:
  - Lenine, párty, Komsomol! Posíláme Fuhrera do blázince!
  Dívky se začaly ohlušující smát a Gulliver zděšeně a podrážděně řekl:
  - A můj katapult není tak přesný - jako tyto holé a silné nohy Angeliky!
  Olympias protahovala svaly paží a řekla:
  - To je v pořádku! Na něco jiného přijdeš. Něco chladnějšího!
  . KAPITOLA Č. 9.
  Přišel duben 1939 . V Číně už je teplo a slunečno. Armáda Mao Ce-tunga se někam rozprchla. Nyní je tedy nelze sbírat. Evropa je klidná, i když hitlerovské Německo dál zbrojí.
  A Oleg Rybačenko se rozhodl čůrat, pokračování dobrodružství chlapce, který se stal nesmrtelným válečníkem. Jak skvělé a skvělé to je.
  Zde otrokář opět pracuje a staví pyramidu. V tomto případě zachraňuje životy mnoha nahým, opáleným chlapcům, kteří jsou hnáni do práce jako osli. A tak Oleg Rybačenko jako nesmrtelné a velmi silné dítě tvrdě pracuje pro několik stovek lidí. A pyramida se staví dál.
  No, to je samozřejmě také poslání. Drsná, dětská chodidla jsou příjemně lechtá pouštním pískem.
  Chlapec pracuje a je fyzicky docela v pohodě. Morální pravda je trochu nudná. Ve skutečnosti je to kvůli němu postavit tuto pyramidu. Jsou i zajímavější aktivity. Ale musíte běžet s vozíkem na ramenou, znovu ho naložit a pak znovu nasadit, a to je skvělé a banální zároveň.
  Aby se chlapec rozptýlil, rozhodl se představit si něco zajímavého. Zde je příklad:
  Vladimir Vladimirovič Putin, který se ocitl ve Stalinově těle, vyřešil mnoho různých taktických a operačních problémů. Zatím však na frontách panoval klid a harmonogram byl o něco klidnější. Vedoucí se rozcvičoval s několika dívkami v tělocvičně. Už je teplo a zábava. Více světla. Dívky pouze v montérkách a s holýma, opálenýma nohama.
  Již starší vůdce cítí, jak se z nich přenáší mladá energie.
  Stalin-Putin se také zahřívá a snaží se nějak obnovit tvar. A zároveň odpoutejte od smutných myšlenek.
  Němci se zřejmě chystají zasáhnout Rusko. Třetí říše si podmanila obrovské zdroje Starého světa. A s ním také Japonsko a asijské kolonie.
  Tady se tak snadno neotočíte. Je třeba bojovat ne na život, ale na smrt.
  Rozvědka hlásí, že Třetí říše, která má větší zdroje než ve skutečné historii, dokázala v co nejkratším čase zahájit hromadnou výrobu tanků nejnovějších úprav. Existují "Tygři" a "Panteři" a "Lvi" a zdá se, že dokonce "Myš" a "Tiger"-2. Velmi problematická auta.
  Tak proč nebýt nervózní?
  Právě "Lev" znepokojuje Stalina-Putina ze všeho nejvíc. Stroj, který Němci v reálné historii ani nedokázali převést do metalu. Což ale ukázalo svůj potenciál v počítačových hrách. "Lion" je bezpochyby silný tank s velmi smrtící zbraní. A je nesmírně těžké mu odolat.
  Stalin-Putin, točící kolo rotopedu. Je to jednodušší než dříve. I dýchání stačí. Bývalý prezident Ruska si myslel, že kdyby neskončil v těle Stalina, bylo by to pro něj jednodušší? V každém případě Rusku válka nehrozila. A pokud by někdo zaútočil, nebyly by to Spojené státy, ale Čína.
  Tato země trochu připomínala Třetí říši v roce '41. Aktivní obchod, zdání přátelství, totalitní vládnoucí režim a zákeřné bodnutí do zad.
  Pravda, na rozdíl od Německa a Ruska se schůzky s čínským vedením neustále konaly. Hitler a Stalin se nikdy nepotkali. Zdá se, že Führer je odhodlán skoncovat s Ruskem a není důvod, aby vedl dialog se Stalinem. Vůdce Německa pravděpodobně nevěří hlavě SSSR. Jako, stejně bude klamat.
  Ano, a zkuste zde hrát poctivě. Určitě tam budou nějaká úskalí. A opravdu se snažte domluvit.
  S Čínou to bylo tak nějak jednodušší. Navzdory rostoucímu nedostatku území pro bobtnající se obyvatelstvo Nebeské říše se Číňané chovali důrazně neagresivně. Ale obecně se jim dostalo značných ústupků. A pro ropu a plyn a další suroviny. Rusko neobchodovalo za stejných podmínek s Čínou. A kvůli tomu došlo k určitým ztrátám. Navíc média v Číně nejsou svobodná. Jak se říká, tak se říká. Na Západě tisk choval Putina k osobnímu odporu od samého začátku. A jako bývalý důstojník KGB a jako zpravodajský důstojník a jako kat Čečenska. Mnohým na Západě se nelíbilo, že válka v Čečensku probíhala aktivně, relativně úspěšně a bez zvláštních vojenských prověrek.
  Vzpomněl jsem si, že Miloševičovi nebylo odpuštěno nic menšího. A samozřejmě informační tlak byl silný. Téměř celý svět povstal pro Čečensko. A muslimové, Západ a mnoho Asiatů. Je dobře, že se komunisté vykašlali a nepostavili Dumu proti Putinovi. Samozřejmě jsme pracovali s levicí. Ale Zjuganov by se mohl považovat za uraženého. Komunisté nedostali místa ve vládě a vyhlídky na moc jsou extrémně vágní.
  Je jasné, že Jelcinův nástupce jim nic nedá. Ano, neudělal.
  Ale Zjuganov je obecně zbabělec a neodvážil se mluvit proti úřadům. A Kreml má štěstí, že má takového opozičního vůdce. Tato opozice není vůbec nebezpečná. Je dokonce překvapivé, že Zjuganov dokázal v roce 2000 nasbírat téměř třicet procent hlasů. Jak lidé neviděli, že to není stíhačka!
  Obecně samozřejmě musíte uznat své zvláštní štěstí s Putinem. Opozice s ním nikdy nebojovala. I když komunisté nemohli pochopit, že Jelcinův nástupce a bezpečnostní úředník byl jejich hrobníkem. Především morálně zabíjet. Ale v budoucnu mohli skončit zleva. I na legislativní úrovni.
  Ale Putin to neudělal: byla tam mazaná kalkulace a stínová politika. V určitém okamžiku začala být opozice aktivnější. Ne však na dlouho a události na bažinatém náměstí výrazně pomohly levici držet na uzdě. A pak po Krymu komunisté úplně ztichli.
  V zásadě tedy bylo možné držet opozici pod kontrolou, aniž bychom se skláněli ke stalinským metodám. Ale Stalin to udělat nemohl, nebo nechtěl. Všechny rozdrtil. I ty, které jen podezříval z neloajality. Když byl Yakir zastřelen, zvolal: "Ať žije Stalin!" Takhle mají lidé vymyté mozky propagandou.
  Zasloužil si tento Gruzínec takovou lásku a obdiv? A formálně byl Stalin před jedenačtyřiceti lety nikdo. Proč mu byly připisovány úspěchy, vítězství a represe?
  Putin byl skutečně čtyři roky prezidentem a premiérem. Nutno říci, že Medveděv se mu ve všem nepodřídil. Dmitrij Anatoljevič sledoval více prozápadní kurs. Podporoval sankce proti Íránu, vzdal se Libye a byl připraven vzdát se Asada. Medveděv navíc Gorbačovovi udělil Řád svatého Ondřeje Prvního!
  Měla by tak kontroverzní postava historie, jakou je Gorbačov, dostat v Rusku nejvyšší řád? Tohle je evidentně moc! Putin však tehdy mlčel. A ani v budoucnu Gorbačova o řád nepřipravil.
  Přesto se Gorbačov těšil autoritě na Západě. A Putin, přestože se mu demokratický systém nelíbil, nehodlal pálit žádné mosty. Navíc bylo jasné, že je třeba zlepšit vztahy se Západem. Sám jsem to ale dělat nechtěl. Američané si také moc přáli zopakovat devadesátý první ročník.
  Probleskla myšlenka: nebylo úkolem Yankeeů vlít jeho duši do Stalinova těla? Ideální způsob, jak dosáhnout eliminace nebezpečného politického rivala. Pokud totiž duše opustí tělo, pak člověk zemře. Američané měli z jeho pohřbu zřejmě velkou radost! A mnozí také na Západě.
  Putin si představoval strukturu pro Rusko, jako je autokratická monarchie. Jen mu osud nenadělil syny, aby předal moc děděním. Západ byl vůči autoritářským režimům velmi opatrný.
  Nepřipouští se tam, že středem všeho se stává jeden člověk. To Putina popudilo.
  Samozřejmě neměl v úmyslu vzdát se moci. A pokud si nezajistil pátý mandát, nebylo to vůbec z demokratických ohledů. Tohle bylo jiné...
  Když se vůdce důkladně vypracoval, odešel do své kanceláře. Bohužel, stále bylo co dělat.
  Stalin-Putin zvaný Voznesenskij. Zeptal se se sípáním:
  - Jak to jde s novým tankem KV-14?
  Voznesensky odpověděl vesele:
  - Propaguje se výroba, soudruhu Staline. Auto je z hlediska jízdních projevů vcelku uspokojivé, chráněné ze všech úhlů. Zbraň má vysokou počáteční rychlost střely 830 metrů za sekundu. Zkoumá se možnost instalace výkonnějšího 122 mm děla. Ohledně těžších vozů: je obtížné je přepravovat ve vlacích. Výrobu strojů těžších než sedmdesát tun jsem proto osobně nedoporučoval.
  Stalin-Putin naštvaně poznamenal:
  - Praxe ukáže! Obecně platí, že naši konstruktéři již zvládli řadu KV, ale T-54 je pro ně stále příliš tvrdý?
  Voznesensky řekl zcela vážně:
  - Vytvořit jeden s hmotností třicet šest tun, ale s pancířem lepším než Tiger-2, je úkol, který se zdá být fantastický.
  Stalin-Putin zpíval:
  - Narodili jsme se, abychom uskutečnili pohádku! Ať se Wehrmacht promění v mokrý prach!
  Voznesensky dodal nadšeně:
  - výš a výš a výš! Usilujte o let našich ptáků! A každá vrtule dýchá! Mír na našich hranicích!
  Stalin-Putin praštil pěstí do stolu:
  - Stále vyrobíte T-54. I když jeho vlastnosti jsou fantastické! A řada KV... No, ať je to pomoc!
  Voznesensky dodal s úsměvem:
  - Brzy dosáhneme čísla sto tanků za den. A to v kontextu tak obrovských ztrát na území. Není to úspěch, soudruhu Staline?
  Joseph-Vladimir šťastně odpověděl:
  - Samozřejmě, je to úspěch! Věřím, že nepřítele odrazíme! Jen neproměňujte naše vybavení v potravu pro nacisty.
  Voznesensky hlásil s radostí:
  - Máme nového "Andryusha" na cestě. To je pro fašisty vše. Nenajdou toho dost.
  Stalin-Putin poklepal dlaní na stůl a řekl:
  - "Katyusha" a "Andryusha" jsou zabijácký pár! A s nimi dojde k obrovskému výprasku Krautů!
  Voznesensky dodal:
  - Takže "Andryusha" bude řvát. Už to bude řvát! A zasáhne Krauts!
  Stalin-Putin to vzal a zazpíval:
  - Jabloně a hrušně kvetly! Nad řekou rozkvetly mlhy! Andryusha zasáhl Hitlera a dokázal, že je tvrdý chlap!
  Další výzva se týkala letectví. Tady byly věci ještě horší. Dosud série zahrnovala pouze Jak-9 a LAGG-5. Což samozřejmě nemohlo vyhovovat Stalinovi-Putinovi.
  Mig-15 ale zdaleka není dokončen. A bohužel s tím musíme počítat.
  Stalin-Putin zdvořile napomenul. A zase jsem šel do posilovny. S dívkami je příjemnější jednat.
  A neuškodilo by se zahřát - díky tomu se budete cítit lépe. Stalin-Putin otočil volantem a přemýšlel.
  Štěstěna mu dala takové překvapení jako 11. září 2001. Chtěl ale Putin opravdu takový dárek? Ve skutečnosti byl plán na válku s Talibanem připraven. A dokonce byla touha, aby přišli do Střední Asie. Jak by to pomohlo posílit ruský vliv tam. Není tedy třeba být osudu zvlášť vděčný za tak štědrý a vzácný dar. Putin si byl jistý, že bez tohoto teroristického útoku by to bylo lepší.
  A nebyl příliš šťastný, když dostal zprávu o beranění dvojčat. Ale pak, když jsem viděl, jak Spojené státy stále více a více zabředávají do Afghánistánu, samozřejmě se vynořily myšlenky: že mu osud už nadělil štědrý dar. Ostatně i Rusko by mohlo zabřednout do války s Talibanem a v tomto případě by islamistům pomohla půlka světa. A mohla by ruská armáda vyhrát? V každém případě by bylo prolito hodně krve.
  A s největší pravděpodobností by válka trvala mnoho let. A Putin riskoval, že se zapíše do dějin jako krvavý poražený.
  Ale v žádném případě by Taliban Rusko nezabral. A po odrazení jejich ofenzívy bylo možné nejít do Afghánistánu. Putin by ale s největší pravděpodobností zašel do hlubin této země. A vzal by Kábul.
  A Rusko by tam s největší pravděpodobností úplně uvízlo. A to není moc dobré. Možná by hodnocení druhého prezidenta Ruska shořelo v ohni bitvy. Ale je jasné, že měl velké štěstí! Taková šance je jako vyhrát milion dolarů v penny loterii.
  Stalin-Putin přemýšlel o tom, jak by se mohl vyhnout obnovení války ve velmi blízké budoucnosti. Ale nic mě nenapadlo, kromě pokusu o Hitlera nebo Hirohita s americkou stopou. A nejviditelnější pohyby nejsou ty nejrealizovanější. Zde potřebujeme něco jiného - ne tak standardního. A mazanější.
  Sám Putin ale obvykle nic nového nevymyslel. I jeho slavná věta: máčení na záchodě nebyla improvizace, ale domácí příprava. A dost kontroverzní. To by ostatně zejména intelektuálové mohli vnímat jako nehoráznost.
  Obecně ale válka v Čečensku vyžadovala kontrolu nad médii. A toho bylo dosaženo. I když skandálním způsobem. Stalin má státem kontrolovaná a státem kontrolovaná média. Rusko je plné soukromých kanálů, ale ty jsou poslušné. Jen někdy jim je dovoleno hrát opozici. Za Stalina panovala naprostá jednomyslnost, a pokud jste v opozici, jste zastřeleni.
  I když Putin-Stalin ve skutečnosti popravy zrušil.
  Opravdu, proč obtěžovat lidi?
  Po důkladném zahřátí na cvičebním náčiní šel vedoucí znovu do kanceláře s telefony.
  Malý pokoj. Na stěně je politická mapa světa a na okrajích jsou dva portréty: Suvorov a Kutuzov.
  Stalin-Putin Suvorova velmi miloval a snažil se všude rozvěsit jeho portréty. Nejúspěšnější ruský velitel: vyhrál asi šedesát bitev a neprohrál ani jednu. Navíc téměř ve všech bitvách byl početně podřadný. Suvorov byl tak skvělý, že se někdy zdálo, že je to postava z pohádky.
  Je třeba poznamenat, že Catherine Druhá okamžitě neocenila Suvorovovu genialitu. A dlouho ho držela ve vedlejší roli. Kdyby byl Suvorov okamžitě jmenován velitelem všech ruských armád, válka s Tureckem by skončila mnohem rychleji a s většími trofejemi pro Rusko.
  Stalin-Putin zvaný Ždanov. Dohlížel na dělostřelectvo. S uvolněním zbraní bylo vše v pořádku. Nebylo ani dost výpočtů pro mnoho různých zbraní. Nejoblíbenější 76mm protitanková zbraň je však již poněkud zastaralá. Ale 100mm ještě nebylo připraveno.
  Stalin-Putin přísně nařídil:
  - Zvyšte výkon 122mm děla. Budeme to potřebovat proti Hitlerovým mastodontům.
  Ždanov slavnostně ujistil:
  - Bude hotovo, soudruhu Staline! Ale obecně armáda říká, že má dostatek zbraní a dělostřelců je nedostatek.
  Stalin-Putin se poplašeně zeptal:
  - Proč nemáme dost lidí?
  Ždanov upřímně odpověděl:
  - V zásadě ano, soudruhu Staline! Dvě fronty s Němci a Japonci, vnitřní problémy. Samozřejmě nemůžete mít dost lidí na všechno!
  Stalin-Putin vtipně odpověděl:
  - Tak zvyšte porodnost!
  A zavěsil. Obecně se nedostatek lidí stal pro Rusko problémem. Nejprve, za Putina, populace dále klesala. Až poslankyně z Rodiny navrhla radikální variantu: dát matce hodně peněz na narození dítěte. Jednotné Rusko tento návrh odmítlo. Pak to ale oficiálně předložila Dumě svým jménem. To samozřejmě není úplně slušné, ale politika v zásadě nikdy slušná není.
  Z Bloku Rodina se měla stát kapesní nacionalistická strana. Ale bylo v tom mnoho zarputilých politiků. A jsou nacionalisté, jsou nacionalisté - násilníci. Putin neměl rád nacionalisty a radikálové byli pronásledováni mnohem tvrději než dokonce otevřeně prozápadní liberálové.
  Rogozin mu byl samozřejmě osobně loajální, ale nechal se příliš unést prací pro veřejnost. A v útocích na vládu šel dál než komunisté. Dokonce začal držet hladovky. Samozřejmě, tohle bylo přehnané. A Rodina byla zničena. Navíc už tu byla jedna kvazinacionalistická strana LDPR a ta druhá se mi zdála moc.
  Míru porodnosti v Rusku zvýšil výrazný nárůst výdajů. Kdyby ceny ropy nebyly tak vysoké, nebylo by to možné. Štěstí taky. Tak fenomenální, že Putin občas přemýšlel, jestli byl vybrán k ovládnutí světa?
  Faktem ale je, že všichni jasnovidci a věštci říkali, že po Jelcinovi bude vládce dočasný a dlouho se nezlepší. Totiž po Jelcinově nástupci přijde nový mesiáš. Obecně platí, že Globa a další jasnovidci Putinovi nejčastěji předpovídali krátkou vládu, rychlý odchod a velkého nástupce.
  To Putina nějak omezovalo. Ztěžovalo to náhlé a agresivní kroky. Nebo prodlužte svou formální vládu na trůnu. V roce 2011 se zdálo, že už se od něj štěstěna odvrací. Hodnocení klesá, islámští militanti obnovili teroristické útoky. Ekonomika téměř neroste, navzdory vysokým cenám ropy. Skandál s významným členem Jednotného Ruska Lužkovem navíc ukázal, že ve straně panuje velká korupce.
  Zkrátka to vypadalo, že se blíží bouřka. A dokonce i takoví loajální politici jako Žirinovskij a Mironov začali projevovat agresivitu.
  Volby do Státní dumy vedly ke ztrátám Jednotného Ruska, které ztratilo kvalifikovanou většinu v parlamentu. A nebylo to úplně fér. V Moskvě začaly masové nepokoje. Na náměstí přišly desetitisíce lidí.
  Potom Putin dokonce pocítil jakési zdání strachu . Období prosperity štěstí skončilo a vy opět čelíte těžkým zkouškám. Putin je navíc u moci už dvanáct let. A první cyklus skončil. To znamená, že se očekávaly výrazné změny. A pokud předtím bylo všechno víceméně dobré, tak v budoucnu to může dopadnout hůř.
  Putin tehdy pocítil chlad. A tajně si u tibetských čarodějů objednal talisman pro štěstí.
  A pomohlo to. Prezidentské volby byly úspěšné a podařilo se jim získat i procento nad rating. Opozice mlčela. A události na Bolotnajském náměstí se dokonce staly důvodem k represáliím proti nejzarytějším radikálům.
  Pak to bylo naprosto úžasné. Olympiáda v Soči odstartovala bouřlivě. A triumfální výsledek takového ruského týmu, který ostatní nečekali. A zázračné dobytí Krymu bez jediného výstřelu. Druhá událost je podle teorie pravděpodobnosti obecně nemožná. Nemůžete přece ovládat všechny a někdo by určitě musel začít střílet. A mezi krymskými Tatary je spousta fanatiků a buňka jarošských nacionalistů na Krymu. A tisíce nacionalistických fanatiků po celé Ukrajině.
  I jeden ozbrojenec s kulometem by mohl způsobit řetězovou reakci a narušit idylický obraz. Plus také buňky amerických zpravodajských služeb, jejich agenti mezi veliteli různých ukrajinských jednotek. A špioni mezi krymskými Tatary.
  A vůbec, na Krymu jsou různí západní agenti jako nesestříhaní psi. A nacionalisté dlouhodobě drží poloostrov pod zvláštním dohledem, stejně jako Spojené státy. Dobytí poloostrova bez ztrát a dokonce i bez střelby je tedy přirozeným zázrakem. Reálná praxe navíc ukazuje, že ruské speciální služby nejsou vůbec všemocné. A občas se poserou, jako tomu bylo u Skripalových. Navíc je nemožné sledovat všechny nacionalisty na Krymu. A ještě více mimo Krym. Kdyby tam byl alespoň tucet fanatiků se samopaly, pohádkově úspěšný návrat Krymu by se nekonal. Samozřejmě by to šlo připevnit broky, ale není to totéž. Vůbec ne požadovaný efekt. A tak se stal zázrak srovnatelný s výhrou obrovského jackpotu dvakrát za sebou, když si každý koupí jeden los.
  Putin samozřejmě věřil v sílu talismanu a jeho bohatství. Ale stále váhal. Donbass se vzbouřil a mohly do něj být vyslány ruské jednotky. Obsaďte území - včetně Oděsy a Charkova. Ale právě tehdy se projevila nerozhodnost, překročením Rubikonu. Západ se začal probouzet velmi pozdě a Putin se, mírně řečeno, stal zbabělým.
  Vliv měla i hrozba ztráty mnoha miliard Ruska na zahraničních účtech. To vše se také muselo vynést, což zabralo čas.
  Výpočet byl založen na místních silách a slabosti ukrajinské armády.
  Ale vypukla válka. Tisíce obětí na obou stranách. Ukrajina znovu získala kontrolu nad většinou Novorossie, ale konečného vítězství nedosáhla. Svou roli sehrály i hrubé přepočty velení a příliv dobrovolníků z Ruska. A také nerozhodnost Západu, který byl v poskytování pomoci Ukrajině velmi liknavý. Samozřejmě by bylo možné nechat milice navázat na svůj úspěch a postoupit dále.
  Ale z nějakého důvodu se Putin stal bázlivým a dovolil, aby ofenzíva proti nepřátelům pokračovala v září 2014. I když mu Západ nemohl nic udělat. Vrahové sankce jsou v zásadě nemožné. Rusko má celou periodickou tabulku a může si zajistit jídlo. A Čína a mnoho podivných lidí se k sankcím nechtělo připojit.
  A bojovat s Ruskem o jaderné zbraně je v zásadě nemožné. Takže... Tehdy bylo možné i cizíma rukama zmocnit se části ukrajinského území a možná i zabrat Kyjev. Ale pak... Proč Putin zastavil milice? Propásl jsem svou šanci na štěstí. To také není tak snadné mu osobně vysvětlit.
  Vyznačoval se však přílišnou opatrností a nerozhodností, když čelil velkým potížím. Když jde všechno snadno a vaše kapsa se valí, je snadné zaútočit. Například v Čečensku šlo zpočátku všechno jako po másle. Dokonce i Yamadayevs a Kadyrovs se vzdali Gudermes. Navíc se nedá říci, že by byli agenty nějak zvlášť přesvědčováni nebo upláceni velkými částkami.
  Mohlo být hůř. A Západ verbálně odsoudil válku v Čečensku, ale neuvalil vážné sankce. A pak mohou být skutečně smrtelné. Měl jsem tehdy do jisté míry štěstí. Šlo to snadno, hlavně zpočátku. Pak by došlo k chybám. Armáda umožnila Basajevovi a některým militantním velitelům opustit Groznyj. A Putin měl štěstí; A není pravda, že by bylo prospěšné ho zabít. Pokud by se Maschadov zbavil takového konkurenta, bylo by velmi obtížné odchýlit se od jednání s legitimním prezidentem Čečenska. A tak se ukázalo, že hlavní dráždidlo je živé. A jak hloupě se Raduev nechal chytit v předvečer voleb. Pokud by se tak nestalo, nebylo by vítězství v prvním kole. Všechno viselo na hraně, v Ústřední volební komisi bylo příliš mnoho opozičníků a levičáků, než aby je bylo možné hromadně falšovat. Raduev se tedy ukázal jako cenný dar.
  No dobře... To je minulost. Štěstí bylo dost, ale ne vždy ho Putin využil. Ceny ropy tedy vzrostly.
  Co máme dělat teď, když nacisté a Japonci visí na obou stranách? Možná najdete nějaký speciální talisman? Takže to neuvěřitelné štěstí se znovu objeví? Jako útěchu můžeme říci, že hodnota vítězství prudce vzrostla a můžete si pro sebe urvat celou východní polokouli.
  A to je lepší než jednoduše okupovat polovinu Evropy, jak to dokázal Stalin. Stále jsme tedy museli přemýšlet: mělo by Rusko udeřit sami? Možná Hitler přeci jen pošlape USA? A dostat se do zámoří není snadné. Existuje reálná šance navrhnout počítače a začít vytvářet vysoce přesné zbraně. A ne takové dárky, které drtí kosti, jako teď házejí.
  Putin-Stalin zavolal Molotovovi. Telefon zvedl lidový komisař zahraničních věcí. S přestávkou řekl:
  - Soudruh Stalin vás poslouchá.
  Vůdce vztekle řekl:
  - Musíme se pokusit za každou cenu aktivovat Spojené státy ve válce s Třetí říší!
  Molotov řekl smutným tónem:
  - Američané se naopak chtějí všemi možnými způsoby dostat z války proti mocnostem Osy. A nastražte na nás Wehrmacht a Japonce. Hitlerovi už slibují hory zlata. Přijel dokonce celý parník s hodnotnými dary pro nacistickou elitu!
  Stalin-Putin proklínal:
  - Sakra! Měli bychom sami posílat Hitlerovi cenné dary!
  Molotov odpověděl vesele:
  - Samozřejmě, můj vůdce! Zde může být šance na zpoždění. Führer miluje obrazy, sochy, historické hodnoty. Je možné nakrmit tohoto bastarda část národního bohatství, aby nepřišel o všechno!
  Stalin-Putin se naštvaně zeptal:
  - Myslíte si, že nemáme šanci vyhrát?
  Molotov odpověděl vážně:
  - Nacisté mají převahu v síle. Dokážou postavit zejména hodně pěchoty a potravu pro děla. Mají velmi silné letectví a mnoho vycvičených pilotů. Produkce nejnovějších tanků roste. Které jsou zřejmě silnější než naše čtyřiatřicet. Objevily se kulomety, které byly pokročilejší a nebezpečnější než naše. Plus také Japonsko. Nepřítel nás příliš převyšuje potenciálem, zejména lidskými zdroji. I když koloniální jednotky jsou v podstatě potravou pro děla. Ale máme také mnoho netrénovaných rekrutů. I když je rychle trénujeme. Tak...
  Stalin-Putin klidně řekl:
  - Jen nepropadejte panice. Pro nás je hlavní získat čas, a pak vysoce přesné zbraně vymažou Třetí říši z povrchu zemského! A my to všechno uděláme! Ke slávě Matky Rusi!
  Molotov oznámil:
  - Máme silnou obranu a nepřítel ji tak snadno neprorazí! Takže, soudruhu Staline, budeme tvrdě bojovat za světlé zítřky!
  Stalin-Putin agresivně potvrdil:
  - Samozřejmě, že budeme! Nech to tak být!
  A opět v tomto případě volání do Kurčatova.
  Stalin-Putin se vědce zeptal:
  Jak pokračují práce na atomové bombě?
  Po krátké odmlce odpověděl:
  - Soudruh Stalin je trochu těsný! Spousta různých problémů!
  Stalin-Putin odpověděl tvrdě:
  - Nebudou žádné problémy! Všechno vyřešíme, i když je to jen doušek! Prozkoumají zásoby uranu a my pak vyrobíme takové zbraně, že se Krautům udělá špatně!
  Kurchatov nadšeně odpověděl:
  - Ano, pane! Dokážeme hodně! To bude taková zbraň! Jedna bomba může zničit celé město!
  Stalin-Putin vztekle křičel:
  - Udělej to rychleji! Zbývá jen málo času! Hitlerův ghúl se na nás chystá vyřítit!
  Kurčatov řekl rozhodně:
  - Můžeme a určitě uděláme všechno!
  Stalin-Putin zasyčel:
  - Tak si pospěšte! Potřebujeme hromadnou výrobu jak bomb, tak nejmodernějších tanků na světě!
  Kurchatov souhlasil s tímto:
  - Budou bomby, bude vítězství!
  Stalin-Putin nařídil:
  - Mobilizujte vězně! Dobře je zaplaťte, slušně je krmte! A pak budou skvělé výsledky!
  Kurchatov skromně poznamenal:
  - A to už je pro Beriju!
  Stalin-Putin vtipkoval:
  - Pochodují, troubí, pionýři jsou čilí! Sám soudruh Berija k nám přišel!
  Kurchatov logicky poznamenal:
  - Beria je velký specialista a dokáže hodně!
  Stalin-Putin naštvaně odpověděl:
  - Ale dokud nebude vytvořena atomová bomba, je příliš brzy ho chválit! A vůbec, pracuj, pracuj, pracuj! Dokud nebude postaven komunismus!
  Kurčatov řekl s velmi vážným pohledem:
  - Musíme zvýšit financování. Nic se neděje jen tak z ničeho nic!
  Stalin-Putin praštil pěstí do stolu a řekl drsně:
  - Neomezuji vaše finanční prostředky! Omezuji váš čas! To je jasné! Tak si pospěšte!
  A zavěsil... Otřásl se. Ano, dobře ve dvacátém století. Můžete také křičet na své podřízené. V jedenadvacátém si tohle nemohl dovolit. Běda, obraz prezidenta, který zachovává ledový klid.
  Putin je obecně nejen úspěšný, ale také mazaný a vypočítavý politik. Je škoda, že technické znalosti nestačí na to, aby hrály roli efektivního pokrokáře. Čím se tato atomová bomba jí? Jen jedna věc je jasná, je třeba to udělat, ale vědcům nelze nic zvláštního navrhnout. Současný prezident je obecně tak zaneprázdněný, že mu nezbývá čas na zapojení do vojenské techniky.
  Vědci tedy musí dávat pouze obecné pokyny. A neznáte ani detaily. To je jistě problém ve válce. A jako štěstí se ukázalo, že Američané to skvěle pokazili. A bez nich se pokusit vyhrát válku.
  Japonsko zvítězilo u Midway, dobylo Havajské souostroví a rozdrtilo Američany na kusy v Pacifiku. A pak zaútočilo na ruský Dálný východ. A to se z této zatáčky ukázalo jako extrémně otravné.
  Jak Rommel slavně porazil Brity v Africe?
  Stalin-Putin zvaný Abakumov. S lehkou rukou Solženicyna a Rybakova se tato postava stala komickou a hloupou. Ale ve skutečnosti SMERSH dosáhl obrovského úspěchu. A kupodivu jeho úspěchy jsou velké. V roce 1944 byli Němci ještě dost silní na to, aby tvrdošíjně vzdorovali. Ale právě ve zpravodajství byli Němci horší než Sověti.
  Abakumov oznámil vůdci:
  - Němečtí špióni jsou velmi aktivní. Bývalí sovětští občané hodně pracují pro fašisty. A počet zrádců roste. Je možné, že nacisté mají udavače úplně nahoře!
  Stalin-Putin suše řekl:
  - Identifikujte informátory. Chyťte špiony a sabotéry!
  Abakumov poznamenal:
  - Nálada mezi lidmi není příliš optimistická. Mnozí pochybují o našem vítězství. Existuje mýtus o neporazitelnosti Hitlerovy armády. Mluveno z nesčetných hord, z Afriky a Indie.
  Stalin-Putin suše nařídil:
  - Přestaň mluvit! Nepanikařte! A obecně pracujte dvakrát tak tvrdě!
  . KAPITOLA Č. 10.
  Oleg Rybačenko dokončil svou práci, byla už tma a otroci, většinou bosí, a nazí nebo polonazí chlapci byli vyvedeni k odpočinku. Ale mladý nesmrtelný chlapec, jak se říká, má pokračování mise. A tentokrát znovu ve druhé světové válce.
  Jako vždy je chlapec převezen, aby si vypracoval svou fenomenální nesmrtelnost, dokonce i v těle desetiletého dítěte, i když člověk může vypadat trochu víc, protože Oleg Rybačenko byl velký muž, což znamená, že nebyl nejmenší z chlapců ve věku deseti let.
  Zde prý velel oddílu chlapeckých pionýrů za války s německými fašisty.
  Tady jsou jen v šortkách a kopou příkop. Chlapci s nahými, svalnatými, opálenými čokoládovými torzy. Drsnou holou podrážkou tlačí na čepel lopat. A v dálce duní kanonáda. Ale mladí leninisté tomu nevěnují pozornost. Přeletěl nad nimi jeřáb a vrhal na trávu nenápadný stín. Kluci kopou, je léto a horko a jejich nahá, šlachovitá těla září potem na slunci jako leštěný bronz. A vypadá to docela krásně.
  Oleg Rybačenko velí družině chlapců. Jeho vlasy byly vybledlé sluncem a dostaly barvu přezrálé pšenice a jeho tvář byla téměř černá od prachu a opálení. Mladý Leninista zpíval:
  Sláva naší svobodné vlasti,
  Stalin a Lenin jsou navždy oporou,
  Zákonná moc, vůle lidu,
  Věřte, lidé přijdou ke komunismu!
  Genka, rovněž opálená do černa, stiskne rukojeť lopaty a vztekle cvrliká:
  Ne, vigilie nezmizí,
  Pohled sokola, orla...
  Hlas lidu je jasný,
  Šepot bude rozdrcen hadem!
  A ten kluk to taky vezme a zapíská. A ostatní kluci to zvedli.
  Válka je mužská záležitost. Nad společností je proto pouze jedna zástupkyně něžného pohlaví: Anastasia. Je třeba říci, že je to velmi krásná dívka. Ve velmi krátké sukni jsou vidět její silné, velmi svalnaté nohy.
  Pracuje se všemi chlapci a její svaly se pod bronzově opálenou kůží vlní jako prameny drátu.
  Anastasia se díky neustálé tvrdé práci stala svalnatější a masivnější ve svalech - jaká krása. A její prsa jsou vysoká a její pas je poměrně tenký s mohutnými boky - ruská kráska.
  Obrátila se na Olega Rybačenka:
  - No, komisaři, roztrháme Němce?
  Mladý, bosý v šortkách, svalnatý, takže Apollo bude žárlit, odpověděl velitel:
  - Samozřejmě, že to roztrháme!
  A asi dvanáctiletý chlapec, vypadal tak velký, s blond, úhledně zastřiženými vlasy, rozdrtil kus keramiky holou patou.
  Anastasia obdivovala Olega Rybačenka. Jak dobře stavěný tento chlapec je, jaké výrazné, hluboce vyrýsované svaly má. A jak krásná a zároveň odvážná tvář. Toto je skutečný průkopník plakátu, ztělesnění harmonie a síly. Můžete z něj vyřezávat sochy. A vůbec, kluci jsou tu zocelení tvrdou dřinou, dobrou zdravou stravou bohatou na zeleninu a ovoce a všichni mají dobré svaly, bez přebytečných tukových zásob. Ale přesto je Oleg Rybačenko krásnější a svalnatější než všichni ostatní, snad s výjimkou Vjačeslava. Tento chlapec byl vězeň a pracoval v těžbě dřeva a v lomech, a proto má svaly jako ocelolitina. Vjačeslav je o rok starší než Oleg Rybačenko, ale také velmi pohledný a světlovlasý.
  Anastasia tweetovala:
  Pionýři, jste silní chlapi,
  Poker můžete ohnout...
  Budeme střílet z kulometu,
  Ukazuje cestu ke komunismu!
  Genka zatřásl pěstí na Západ a zazpíval:
  Eh Fuhrer, eh Fuhrer, zlá Fuhrer koza,
  Proč jsi osel pro radu?
  Dostanete od nás konkrétně v niklu,
  Narazíš na chlapcovu silnou pěst!
  Jevgenia Alexandrovna, asi třináctiletá dívka, blýskající se holými podpatky, přiběhla k Olegu Rybačenkovi. Měla na sobě krátké staré bavlněné šaty bez rukávů, které jí na nahém těle vybledly. Dívčí nohy jsou silné, svalnaté, s hrubými podrážkami z dlouhé chůze naboso. Evgeniya je krásná dívka s polovyrostlou postavou, která se již začala formovat. Její šaty jsou chudé, ale má červenou kravatu kolem krku a zlaté nadýchané vlasy, díky nimž je dospívající dívka ještě okouzlující a andělská.
  Oleg Rybačenko poznamenal a drtil švába holými prsty:
  - Proč máš staré šaty? Možná je to lepší v nové podobě?
  Zhenya namítl:
  - Bitva právě začíná. Pokud se budete muset plazit, vaše šaty se roztrhnou. Ty máš taky jen kraťasy. Je to praktičtější a obratnější, ale boty klukům překážejí jen v létě. A v zimě byste se měli otužovat natolik, abyste se mohli cákat ve sněhu bosýma nohama.
  Průkopník Genk zvolal:
  - A to je to, co dělám. Moje chodidla mají kůži jako mozoly velblouda a sněhu se nebojím. A v případě potřeby přeběhnu žhavé uhlíky bez problémů!
  Petka s úsměvem odpověděla:
  Pionýrští stíhači spěchají do útoku,
  Všichni vroucně věří ve vítězství...
  A my jsme tak silní sportovci, věřte mi,
  Zvažte jakoukoli překážku až po chlapcovo rameno!
  Oleg Rybačenko mezitím nejen kopal, ale také stavěl katapulty. Kluci vařili i domácí výbušniny. Vyráběli ho z pilin, uhelného prachu, s jednoduchými přísadami, které se dají koupit v každé lékárně. A výsledkem bylo něco mnohem silnějšího, TNT. S tím přišel Oleg Rybačenko, mladý vynálezce a také bývalý vězeň v jiné misi. V dětské pracovní kolonii se můžete hodně naučit a stát se extrémně vynalézavými.
  A chlapecké katapulty nejsou jednoduché, ale jsou poháněny dřevem. To je také originální a velmi vtipný nápad.
  Oleg Rybačenko viděl, že děti řežou dříví na menší kousky, aby lépe hořelo, a přidávají síru a uhelný prach. Obecně je tady celý prapor pionýrů. Mezi nimi je několik komsomolských vůdců a tucet pionýrských dívek. To je tak vážná sada bojových jednotek. I když proč jen jednotky? Každý chlapec, dívka a dívka mohou být nazýváni jasnou individualitou.
  A úkolem je argumentovat... Nacisté postupují ve velkých silách a celá Evropa pro ně pracuje. Co když spolu s Führerem do bitvy vstoupí také Británie a všechny její kolonie?
  Pak to bude úplný konec Ruska.
  A kluci pracují svědomitě a s nadšením.
  Kolja Kolokolčikov, desetiletý chlapec, zaštěbetal:
  Drsná formační četa,
  Drsná formační četa,
  Drsná formační četa,
  Ohně hoří v srdci!
  Vitalik, další průkopník, poznamenává:
  - Naše věc je spravedlivá a náš duch je statečný!
  A bosé nohy opálených, šlachovitých, svalnatých chlapců šlapou na rukojeti lopat. A vstupují na trávník.
  Některé pionýrky pomáhají míchat výbušniny.
  Vyrábějí domácí zásoby pro katapulty.
  Členka Komsomolu Natasha tweetovala:
  - Máme šanci vyhrát!
  Bosá dívka Anastasia namítla:
  - Není to jen šance, určitě vyhrajeme!
  A pak se v dálce ozve rachot. Jedná se o slavné německé útočné letouny Ju-87. Potápí se a velmi přesně shazují bomby a rakety.
  Serjozhka zapískal:
  - Catavasia!
  Oleg Rybačenko přikývl:
  - No, máme je s čím potkat!
  Timur potvrdil:
  - Samozřejmě, že existuje! A budeme bojovat, andělé dobra!
  Pionýrští chlapci vytáhli předem připravené praky s výbušninami. Měli malé jazýčky, které však měly velkou ničivou sílu. A protože letadlo není tank, nemůžete na něj nasadit mnoho pancíře. A malý výbušný výboj to může vyřadit.
  A tak kluci odevzdali praky. A když se objevily německé útočné letouny, stály s bosýma nohama.
  A vypustíme na nepřítele smrtící munici. A teď létajte s těmito dárky velikosti malého slepičího vejce.
  A úplně první útočný letoun nacistického Německa, který byl sestřelen, po poškození spadl. Za ním je druhý a kouří ocas jako cigaretový kouř.
  A pak třetí, tam bylo hodně hitů. A výbušniny jsou domácí a silné. Někteří chlapci stříleli z praku. To je také smrtící účinek.
  Takže čtvrtý Hitlerův sup vzplál a pátý.
  Timur poznamenal:
  - Šikovně je vyřadíme!
  Anastasia dupla na holou, opálenou nohu a zapištěla:
  - Naši chlapci se nebojí špíny, pionýři umí bojovat statečně!
  Oleg Rybačenko poznamenal, když viděl padat šestý i sedmý letoun Třetí říše:
  - Udělali jsme hodně přípravné práce. Obecně je kolonie pro mladistvé delikventy úžasné místo, posiluje tělo a rozvíjí vynalézavost. Bylo by hezké tam poslat všechny děti!
  Natasha se zachichotala a poznamenala:
  - Ano, skvělý nápad! Byl jsem v juvenilní kolonii pro dívky a hodně jsem se tam naučil. Ve skutečnosti je to seriózní školení a škola. A co je nejdůležitější, stanete se tak cool!
  A dívka to vzala a holými prsty na nohou chytila vosu v letu a hodila ji takovou silou, že byla navlečena do německého auta a další útočný letoun s kouřícím ocasem letěl do podsvětí.
  Anastasia poznamenala:
  - Je to dokonalé! Nejlepší třída!
  Po ztrátě třinácti útočných letadel nacisté útok zastavili. A přeživší auta se otočila zpět. Vrtule neúprosně kvílely, nepotřebují ani kříže na hrobech, postačí křížky na křídlech.
  Oleg Rybačenko dupal bosýma nohama a s radostným pohledem poznamenal:
  - Porazili jsme první sázku. Nepřítel má minus třináct útočných letadel a my máme nulové ztráty.
  Jedna dívka ukázala nahou patu, byla proražena střepinou z havarovaného stormtroopera:
  - A zranil jsem se!
  Serjozhka se zasmál:
  - Chudinka, máš propíchnuté nohy!
  Pionýr zakřičel:
  - Dobře, ano! Pro chlapce bylo hezké, že dostal holemi do holých pat!
  Oleg Rybachenko poznamenal:
  - Pokud budete zajati, nacisté zbijí děti gumovými obušky na jejich holých podrážkách. Je to velmi bolestivé, ale taková masáž je pro zdraví velmi prospěšná.
  Dívka zašeptala:
  "Chci bít svým dětem holé paty gumovými obušky!" - A zvracela hlavu s trochu hubenějším, opáleným obličejem, dodala. - Přísahám, že nebudu sténat ani plakat! Vydržím jako Malchish-Kibalchish a budu se smát do tváří svých nepřátel!
  Timur na to odpověděl s úsměvem:
  - Samozřejmě, že ti věřím! Jsi odvážný průkopník, dostal jsi takovou ránu a ani si nezkřivíš obličej. Jsme průkopníci a děti komunismu!
  Oleg Rybachenko s poplachem poznamenal:
  - Brzy dorazí Hitlerovy tanky a budeme čelit skutečnému problému!
  Mladý velitel poznamenal:
  - Už máme připravené katapulty, že? Proč dáváme nepříteli lekci!
  Chlapec, bývalý vězeň, zadupal a rozdrtil úlomek láhve holou patou a zvolal:
  - Dáme zlu lekci!
  A Oleg Rybačenko vzal a hodil holými prsty na nohou ocelový úlomek z leteckého granátu. Přeletěl a zasáhl vránu. Spadla a zasáhla plazícího se nacistického špióna přímo do zad. Zakřičí bolestí a vystřelí dávku ze samopalu. A dva fašisty, kteří se plazili před ním, vzali a probodli je kulky jako síto. A šarlatové fontány stříkaly vzhůru. Zhenyo, tato průkopnice vystřelená z praku. A fašistu praštila perem a drážkou přímo doprostřed čela.
  Rozpřáhl ruce a zhroutil se různými směry. Navíc, když padal, vzal dýku do pravé tlapy a vrhl se do krku dalšího zvěda. A byl zabit.
  Při pohledu na to bystrým zrakem Boy-Kibalchish se spokojeným úsměvem poznamenal:
  - Čtyři - nula v náš prospěch!
  Oleg přikývl s velmi potěšeným pohledem:
  - Jeden hod čtyř fašistů ještě není rekord, ale už to nejsou semena!
  Ostré uši vězeňského chlapce zachytily vzdálené dunění na obloze a poznamenal:
  - Yu-88 zřejmě létají. Budou nás tisknout ranami z velké dálky!
  Genka se zachichotala a zakřičela:
  - Ano, můžeme je sundat z jakékoli vzdálenosti! Takhle to bereme a fašisté to budou mít těžké!
  Oleg Rybačenko s úsměvem přikývl, rozdrtil zmiji holými prsty a poznamenal:
  - Zkusíme naše domácí rakety. Jezdí na uhelný prach a topný olej, takže kryjí nacisty na šest sedm kilometrů.
  Petka se zeptala:
  - A co přesnost ukazování?
  Odsouzený chlapec se usmál se sněhobílým úsměvem a odpověděl:
  - V každé raketě je malé zařízení, které je zaměřeno na zvuk. Tak věřte, že to půjde!
  Kolka zaštěbetal spokojeným pohledem:
  Piloti piloti, bombardujte letadla!
  A máme rakety - slavné komety!
  A asi desetiletý chlapec vzal jeho bosou nohu a narazil s ní o oblázek, očividně doufal, že ji rozštípne. A zasténal bolestí, tvář dítěte zkřivená. Ale pak se Kolka usmála a zazpívala:
  Pionýr netoleruje lži,
  A chlapec vstal brzy...
  Pokud chlapče spadneš,
  Neplač, válečníku, ale vstaň!
  Oleg Rybačenko s úsměvem přikývl:
  - Píšeš dobře! Ale teď není čas na triky, pojďme na věc!
  A pionýrští chlapci se blýskali nahými, zaprášenými podrážkami a začali rozmísťovat podomácku vyrobené rakety. Byly ze dřeva jako ptačí budky. A byl to velmi dobrý vývoj.
  Oleg Rybačenko je opravdu geniální chlapec. Jsou to takové rakety, které děti vyrobily pomocí sekery a vypínače a naložily do nich uhelný prach, topný olej, piliny a některé také velmi jednoduché, ale tajné přísady.
  A tak zamířily kočáry, které svým tvarem a velikostí připomínaly mírně protáhlé ptačí budky. A na příkaz Olega Rybačenka chlapci jednoduše vypustili tyto bojové granáty do nebe pomocí jednoduchých zápalek a zapalovačů.
  Anastasie, tato komsomolská dívka poznamenala:
  - Tak to dáš! Ale tobě ještě není ani čtrnáct let!
  Oleg Rybačenko drtil kámen holou patou a s jistotou mladého monstra odpověděl:
  Hrdinství nemá věk
  V mladém srdci je láska k vlasti...
  Dokáže dobýt okraje vesmíru,
  Přineste na Zemi štěstí a mír!
  A nyní rakety ptačí budky vzlétají do výšin. Nezanechávají za sebou téměř žádné stopy. A vypadá to krásně.
  Pionýrka Zhenya zpívala:
  Rakety pomalu unikají do dálky,
  Nečekejte, že je ještě potkáte...
  A i když je nám trochu líto minulosti,
  To nejhorší Krauts teprve čeká!
  A představitelka něžného pohlaví dupe bosou nohou. A zatlačí kapsli kazety do trávníku. Obecně je Zhenya velmi krásná dívka. Její postava se stále více tvaruje a nabývá svůdných obrysů. A ta kráska má tolik ladnosti a přitom je mrštná jako opice.
  Chlapci odpálili dvě desítky raket. Zpočátku vzlétají zdánlivě pomalu, ale pak stále více nabírají na rychlosti.
  Oleg Rybachenko s úsměvem poznamenal:
  Dát gól průkopníkovi, proti fašistovi,
  Udělejte svůj kop hbitým...
  Přesnost je zdvořilost králů,
  Útočíme jako jeden tým!
  Chlapci jednohlasně zvolali:
  V rozlehlosti nádherné vlasti,
  Umírněný v bitvách a práci...
  Zahrajeme skvělou píseň,
  Aby nestonal jako otrok v nouzi!
  A teď už můžete slyšet výbuchy na obloze. A Hitlerovi Junkers kouří a padají. Nechávají za sebou husté, kouřové ocasy. Jako když přepilý bezdomovec odhodí hořící cigaretu.
  Tohle vypadá opravdu skvěle a cool.
  Když Timur viděl, že meteority jako by padaly z nebe, jak to vypadalo krásně, vzal to a zpíval:
  Otevřeli jsme planetu národům,
  Cesta do vesmíru, do neznámých světů...
  Zpívají se hrdinské činy,
  Aby navždy vymazal jizvu smrti!
  A chlapec velitel sebral nábojnici z trávy holými prsty na nohou. Hodil ho výš a holou, dětskou podrážkou zachytil kus kovu.
  Potom s radostí zpíval:
  Zdá se, že jsme oba vyrobeni z kovu,
  Ale jen to je opravdu kovové...
  A trvalo mi tak dlouho, než jsem se dostal na pódium,
  Jaké důlky zašlapal do plošiny!
  Zhenya namítl:
  - Žádný Timur! Jsi mrštný jako opice. A nepředstírejte, že jste slon!
  Kolka zpíval ironicky:
  Hbitější než makak
  Tvrdší než vůl...
  A čich je jako u psa,
  A oko je jako orlí!
  Natasha, další pionýrská poradkyně, použila své holé prsty k tomu, aby sebrala kus šrapnelu, který spadl z německého Junkersu z nebe. Vypadalo to, jako by padal déšť z úlomků. A tráva jako by od horkého kovu zčernala. A v nosních dírkách lechtal kouř.
  Několika německým pilotům se podařilo vyskočit z padáku. Kluci je ale začali střílet z praků. A jedna dívka dokonce zvedla luk a vystřelila šíp. Fašistického pilota to probodlo přímo do žaludku.
  Dívka zašeptala:
  A z pouštních břehů,
  Do ledové kolymy...
  Budeme strmější než kopce,
  Satanova armáda!
  Když to Kolka slyšel, zeptal se Olega Rybačenka:
  - Existuje Bůh?
  Mladý velitel odpověděl:
  - Ano, samozřejmě, že existuje!
  Chlapec zmateně rozhodil rukama a zeptal se:
  - Neměl by být průkopník ateistou?
  Oleg Rybačenko, plný důvěry, odpověděl:
  - Nevěřím v Boha, podle Bible a Koránu věřím, že člověk prostřednictvím moci komunistické vědy dosáhne Všemohoucího a sám se stane jako Všemohoucí!
  Průkopník Zhenya radostně zvolal:
  -Stát se jako Všemohoucí Bůh? Proč ne! Takže budeme moci vzkřísit Lenina v budoucnu. A já k němu natáhnu ruku a řeknu: Vladimíre Iljiči - tvůj sen se splnil!
  Kluk Kolka zpíval:
  A boj pokračuje znovu,
  A mé srdce je v hrudi úzkostné...
  A Lenin je tak mladý,
  A mladý říjen je před námi!
  . KAPITOLA Č. 11.
  Poté děti válečníků vyskočily výš a dokonce se točily na špičkách bosých nohou. Tohle je opravdu skvělý tým. Kluci v šortkách jsou opravdu schopní svést vážný boj.
  Po poškození bezprecedentní zbraní: raketami země-vzduch, které si děti samy vyrobily z desek a překližky, odletěli přeživší Junkerové zpět. Ve skutečnosti Rudá armáda našla zázračnou zbraň. Oba pionýrské děti, které to aktivně využívají a mlátí protivníky.
  Anastasia poznamenala sladkým pohledem:
  - Náš vliv je nejúčinnější i proto, že iniciativu přebírají sami kluci!
  Oleg Rybačenko souhlasně přikývl:
  - Existují pokyny, ale existuje iniciativa! Například, když jsem byl v kolonii mladistvých, pracoval jsem v zimě v dřevorubeckém táboře jen v šortkách a bos. Zdá se to šílené. Vymyslel jsem ale takovou tekutinu, že když se s ní namažete, nezmrznete ani v krutém sibiřském mrazu. A nejdřív jsem byl v dětské kolonii a pracoval jsem v mrazu s nahým trupem a holýma nohama, a pak mě začali napodobovat jiní chlapci. A víte, jak je to pohodlnější, než nosit příliš velké nepromokavé boty a vycpané bundy. Navíc najděte vhodné boty pro vaše dítě!
  Zhenya zamumlala:
  -Páni! Zkoušel jsem to naboso ve sněhu. Takhle vás začnou doslova pálit paty. Není to vůbec tak skvělé!
  Oleg Rybachenko odpověděl sladkým pohledem:
  - Měl bys trénovat sám sebe!
  Kolka zpíval:
  Temperujte se, pokud chcete být zdraví,
  Zkuste se obejít bez lékařů!
  Umyjte si obličej studenou vodou!
  Pokud chcete být zdraví!
  Oleg Rybachenko poznamenal:
  - Nyní se nacisté pokusí o tankový útok. A to je vážné. Pokusíme se jim důstojně vyjít vstříc!
  Členka Komsomolu Anastasia sebevědomě řekla:
  - Všechno máme připravené!
  A zatřásla svými luxusními a silnými boky, podobně jako záď plnokrevného koně.
  Petka poznamenal:
  - Tanky Němců jsou dost slabé. Dokonce i našich třicet čtyři nepřátelských vozidel je mnohem silnější!
  Kolka zaštěbetala a vyskočila jako veverka:
  - To znamená žít krásně,
  To znamená žít důstojně...
  Naše hrdinská síla,
  Síla ducha a vůle!
  Oleg zpíval ironicky:
  Místo mikrofonu zavrní ocas,
  Píseň není nová, ale je vlastní...
  Bude tam monstrum s tisíci tvářemi,
  A všichni moji přátelé rychle vstoupí do Berlína!
  A chlapec to vzal holými prsty na nohou, sebral utržený kus kovu a velkou silou ho hodil. Přeletěl a trefil Hitlerova korektora přímo do oka a knokautoval ho bekhendem.
  A Fritz ze strachu vypálil dávku a zabil dalších pět svých. Tak byla malá průzkumná skupina zničena.
  Anastasia políbila Olezhku rty na čelo a zaštěbetala:
  - Páni! Jsi velký bojovník!
  Chlapec odpověděl skromně:
  - Jsem průkopník a tím je řečeno vše!
  Poté děti jednohlasně zvolaly:
  - A celá země se dívala na pionýry! Hitler bude kaput, bosí pionýři se chystají zaútočit!
  Oleg Rybačenko navrhl:
  - Pojďme zpívat, kluci! Bude snazší čekat na hrozný útok!
  Timur ochotně souhlasil:
  - Ano, je lepší opravdu zpívat, než výt jako vlci na měsíc. I když stále spíše nejsme vlci, ale vlčata! Ale ukážeme nepříteli naši smrtící a nepřekonatelnou sílu!
  Anastasia potvrdila:
  - Přesně to vám ukážeme! Zazpívejte píseň jako předtím, oddělení zpívalo a já ji budu zpívat tiše!
  Oleg Rybačenko přikývl:
  - Složil jsem píseň sám a bude to skvělé!
  A chlapec, bývalý bos, i v mrazu, mladistvý zločinec-vězeň zpíval:
  Chlapec žil v jednadvacátém století,
  Snil o tom, že ovládne vesmír...
  Že Vlast má legie síly,
  Kvazary rozzáří hlavní město!
  
  Ale chlapec se okamžitě stal obětí,
  A na přední straně světového ohně...
  Tam se taví, roztrhaný kov,
  A zdá se, že tam není místo k životu!
  
  Chlapec je vždy zvyklý žít v luxusu,
  Když jsou banány a ananas všude...
  No a teď je ten problém,
  Jako byste se ocitli jako Jidáš!
  
  Duní, je slyšet ohnivý hrom,
  Záblesky létaly po obloze jako bouře...
  Věřím, že Wehrmacht bude poražen,
  Protože srdce má odvahu chlapce!
  
  Zrozen k boji z jeslí,
  My chlapi milujeme bojovat statečně...
  Jste Wehrmacht, který se řítí jako horda - rozbijte to,
  A udělejte z Hitlera ubohého šaška!
  
  Za vlast, za Stalina, synové,
  Vstali a pevně zatnuli pěsti...
  Ale my jsme cool rytíři-orli,
  Budeme schopni vyřadit Führera pro Vislu!
  
  Poznej takovou sílu průkopníků,
  Že se jí nic na světě nevyrovná...
  Brzy vybudujeme ve vesmíru ráj,
  Svaté tváře z ikon vám budou žehnat!
  
  Dáme svá srdce za vlast,
  Milujeme naši vlast...
  Nad námi je zářivý cherubín,
  My sami budeme soudci za fašismus!
  
  Nyní nepřítel spěchá přímo do Moskvy,
  A chlapec je bos ve sněhové závěji...
  Přestanu, věřím té hordě,
  Holku neostříhají, copánky znám!
  
  Rychle jsem se stal průkopníkem
  A chlapec bude mít ocelovou vůli...
  Koneckonců, naše srdce je jako titanový kov,
  A hlavním vůdcem je Všemoudrý génius Stalin!
  
  Jsem průkopník, v zimě běhám bos,
  A moje paty zčervenaly zimou...
  Ale Hitler bude rozdrcen kosou,
  A dáme pusu šarlatové růži!
  
  Věřte mi, pro Rusko jsme orli,
  A nepustíme Fuhrera do hlavního města...
  Přestože Satanovy armády jsou silné,
  Věřím, že Adolfa brzy stáhneme z kůže!
  
  Máme takovou sílu - všichni lidé,
  My děti bojujeme za spravedlnost...
  A Hitler je notorický darebák,
  A od lidu se milosti nedočká!
  
  Máme velmi silný kulomet,
  Co tak přesně střílí na fašisty...
  Oheň a budou výsledky,
  Vítězství přijde v zářivém květnu!
  
  Uděláme vlast vyšší než hvězdy,
  Brzy vyvěsíme rudou vlajku nad Marsem...
  Vždyť Bůh Ježíš Kristus je s námi,
  Toto jméno bude navždy ve slávě!
  
  Ale Stalin je také bratrem průkopníků,
  I když odvážné děti jsou mnohem starší...
  Chlapec má dobře mířený kulomet,
  Sestřelil nacistické věže!
  
  I když jsou závěje strmé,
  Chlapec bojuje s Fritzem bos...
  Není pro něj slabé zabít fašistu,
  Alespoň zkouška je přísná, samozřejmě!
  
  A chlapec také vypočítal písmeno,
  Poté, co vystřelil na nacistu, přesně ho odřízl...
  V srdci je plamen a kov hoří,
  Fuhrer nedovolí dezinformace o vlasti!
  
  A miluješ svou vlast,
  Je jako matka pro všechny národy, víš...
  Miluji Ježíše a Stalina,
  A zasáhnout Führera tvrději!
  
  Fašistický nápor už vyschl,
  Vypadá to, že nacistům dochází dech...
  Hitler dostane pěstí do niklu,
  A budeme zpívat pod tímto jasným nebem!
  
  Tvůj chlapec běžel přes zimu v šortkách,
  A ani jsem si nevšiml rýmy...
  Nechápu, co je špatného na nachlazení,
  Někdy jsou děti příliš nemocné!
  
  Na jaře je již velmi snadné bojovat,
  Je příjemné cákat se loužemi až do konce...
  Nastoupili jsme do člunu, popadli veslo,
  Jaká to pro nás byla velká zábava!
  
  Bojovat a odvážit se za vlast,
  Budeme průkopníky velmi odvážně...
  Složení zkoušek, pouze pětka,
  Abyste se co nejrychleji dostali do povědomí veřejnosti!
  
  Věřím, že bojovníci přijedou do Berlína,
  I když válka neprobíhá příliš hladce...
  Podmaníme si rozlehlost vesmíru,
  Malý to však má stále těžké!
  
  I když samozřejmě vždy je válka,
  Každý keř je plný nebezpečí...
  Ale bude tu průkopnický sen,
  Bosý chlapec je velmi chytrý!
  
  Chlapec přesně trefuje fašisty,
  Protože průkopník má v srdci čest...
  Vůdce dostane na čelo zúčtování,
  A zbytek příkladně potrestáme!
  
  Co můžu dělat, víš,
  Vždyť Rusové jsou v bitvách neporazitelní...
  Postavme ve vesmíru červený ráj,
  Lidé jsou navždy spojeni se stranou!
  
  A věř mi, naši nepřátelé nás nevymažou,
  Uděláme zázrak jako obři...
  Zlom okovy vesmíru,
  A Hitler je odporný Jidáš!
  
  Uplynou roky, přijdou časy,
  Svatý v rozlehlosti komunismu!
  A Lenin bude s námi navždy,
  Věřte, že rozdrtíme jho fašismu!
  
  Jak dobře Kristus všechny vzkřísí,
  A když to nepřijde, pak věda...
  Koneckonců, člověk dospěl k moci,
  Život není snadný, bratři, vězte to!
  
  Velikost vlasti bude
  Že ji všichni milovali, aniž by věděli...
  Velikost svaté země je v jedné věci,
  Do bezmezného, nejzářivějšího Ruska!
  
  Já jsem průkopník, zatímco ona je kluk,
  A věřte mi, nechci vyrůst...
  Brzy uvidím mnoho různých zemí,
  A zaženu Fuhrera a hordu do bažiny!
  
  I vy buďte bojovníci s odvahou,
  Že naše víra bude silnější než ocel...
  Otcové jsou hrdí na průkopníky,
  Hrdinovu hvězdu dal soudruh Stalin!
  
  Zkrátka vojenský hrom utichne,
  Budeme zuřivě pracovat ve stavebnictví...
  Koneckonců, komunismus je silný monolit,
  Vesnice je krásná jako hlavní město!
  
  A přiznám se, že jsem dokonce velmi šťastný,
  Že jsem byl v pekle a v ohni...
  Teď jsem tak hrdý, že mohu přijmout průvod,
  Štědrá vlast v nekonečné slávě!
  chlapci a dívky a také členové Komsomolu, celý prapor bosých bojovníků a válečníků. Tak to zpívali. A přitom děti tančily a plácaly holýma, opáleným, velmi šikovným, ladnýma nohama.
  Timur se spokojeným úsměvem poznamenal:
  - Bylo by dobré se psychicky nabít energií! A co hmotná rovina?
  Oleg Rybachenko sebevědomě prohlásil:
  - Jsme ještě více než připraveni na bitvu!
  Anastasia souhlasila:
  - Ano, průkopníci vyrostli. A jsme schopni roztrhat každého vlka, i když je vyroben z oceli a titanu!
  Serjozhka zapískal:
  - Zaútočíme na nepřátele - výpary Krautům nepomohou!
  Děti bojovníků to vzaly a podívaly se na sebe. Najednou mrklo sto párů očí.
  Petka poznamenal:
  - Morálně jsme jako titáni!
  Oleg Rybačenko náhle řekl:
  - Páni, slyším řev motorů. A hned se k nám řítí tanková divize!
  Timur sebevědomě odpověděl:
  - Tím lépe! Nebude to lehká bitva, ale těžká bitva!
  Kolka tweetoval:
  Směle půjdeme do boje,
  Pro mír ve slávě...
  Nebuďme vrabci
  Pojďme létat jako orli!
  Anastasia se zachichotala a s potěšeným pohledem poznamenala:
  - Je dobře, že to musíte vzdát vážně! Jinak jsou snadná vítězství příliš uvolňující!
  Oleg Rybachenko s chytrým pohledem poznamenal:
  - I když jsou snadná vítězství uvolňující, dostávají se jen ti, kteří neprojeví slabost!
  Timur souhlasil s tímto:
  - Pokud chcete snadné vítězství, naložte se na těžší cvičení!
  Anastasia logicky dodala:
  - Nejsnadnější vítězství nejčastěji zajišťuje těžká peněženka!
  Oleg Rybačenko pokračoval s úsměvem:
  - Nejjednodušší je koupit s těžce naloženým pytlem zlata, ale nejsnazší je odnést si ho s nabroušeným ostřím bez jakýchkoliv problémů!
  Člen Natasha Komsomol poznamenal:
  - Nejvýznamnější vítězství, takže se ukázalo, že je snadné pro lidi a vojáky a je těžší o kořist!
  Petka také zjistila, že je nutné vložit:
  - Těžká porážka odlehčí peněžence, snadné vítězství zatíží nejen mamon trofejemi!
  Kolka také zjistil, že je nutné vložit:
  - Osel je spokojený s lehkým nákladem, ale člověk, pokud není oslem, s potěšením nosí těžkou peněženku!
  Seryozhka také zasáhl a dupl na holou, dětskou nohu:
  - Nejsi osel, když jsi naložený trofejemi jako osel!
  Genka se také rozhodla přidat:
  - Pokud jsi naložený jako osel, pak máš hlavu určitě jako osel a prázdnou!
  Timur chytrým pohledem poznamenal:
  - S prázdnou oslí hlavou budeš orat jako oslík a koš nenaplníš!
  Oleg Rybachenko vtipně dodal:
  - I kdybyste orali jako osel, ale měli byste oslí hlavu, budete se navždy třást jako zajíc v žaludku hroznýše, oškubaného jako kuře!
  Natasha se zachichotala, holými prsty na nohou hodila měděný groš a poznamenala:
  - Pokud oráte lišku jako osel, pak jste opravdu osel, oškubaný až do vnitřností!
  Kluci chtěli být i nadále vtipní. Ale pak Timur uslyšel rachot a poznamenal:
  - Ano, jede na nás spousta tanků. Musíme se připravit na vážný boj.
  Seryozhka tweetoval:
  - Lenin a Stalin jsou s námi, což znamená vítězství!
  Oleg Rybačenko dupající na holé, dětské nohy vtipně poznamenal:
  - Lenin byl holohlavý a byl skvělý v tom, že dokázal zredukovat světožrouty na nulu!
  Tomu se chlapci společně zasmáli. A Anastasia dodala a také dupla na holé, půvabné, dívčí nohy:
  - Když máš hlavu plnou jasných myšlenek, pak je cesta na nejtemnější cestě snadná!
  A komsomolská dívka blýskla smaragdovýma očima. Bylo jasné, že je připravena bojovat bez ohledu na situaci.
  Timur logicky poznamenal:
  - Bez ohledu na to, kolik bojových jednotek má nepřítel, hlavní věcí není být pacifistická nula!
  Oleg Rybachenko racionálně dodal:
  - Nejčastěji jsou resetováni ti s nulovou inteligencí a úplní blázni!
  Timur chtěl ještě něco říct, ale na holé polní čáře se objevily tanky. Z dálky nevypadaly děsivě. A ne zvlášť blízko. Tank T-3 má ale tři kulomety a dokáže pokosit i pionýra.
  Chlapci začali nakládat rakety a katapulty. Děti pobíhaly a blýskaly holýma, opálenýma nohama.
  Jako první vypustily do bitvy střely vyrobené z překližky a zvukově naváděné. A letěli směrem k cílům a nechali ocasy za sebou.
  Petka tweetovala:
  - Roztrháme Krauty!
  Genka zvolal a rozdrtil švába holou, dětskou patou:
  - Opravdu se budeme těšit!
  A děti se budou smát. První nacistické tanky už byly vyřazeny. A stoupá černý kouř. A všechno doslova víří.
  Oleg Rybačenko z dálky odpálil raketu a zpíval:
  Jasné slunce naděje
  Znovu se tyčí nad zemí...
  Armáda chlapců je nekonečná,
  Führerova armáda bije!
  A rakety opět létají s největší smrtící silou. Už hoří desítky nacistických tanků. Vybuchující bojové soupravy explodují. Ale pěchota útočí. A rakety vyřadí tanky.
  Bosí chlapci v šortkách pálí na pěšáky z praků na velké vzdálenosti. Používají také samoinstalační hmoždinky. Které Krautovým rvou hlavy a doslova je roztrhají. Tohle byl opravdu knockout.
  Oleg Rybačenko to vzal a zazpíval:
  Bude výsledek chlapce,
  První krok v životě je důležitý...
  Nabíjíme stroj,
  Smršť zuřivých útoků!
  A teď už narážejí kulomety na blížící se pěšáky. Jsou speciální - domácí, ale extrémně smrtící. A katapulty vyrazily do boje. Pára kouří a dřevo hoří. A balisté vyhazují výbušné předměty. Padají jak tanky, tak pěšáci. Tohle je zabijácké zúčtování. A pionýři jsou zde na tom nejlépe.
  Anastasia vzala nabroušený kotouč a hodila ho holými prsty na nohou. Přeletěl a zasáhl Hitlerova hrdla. Vytekla krev a nacisté se jí udusili a usadili se.
  Timur s patosem poznamenal:
  V našem Rusku jsou ženy,
  Proč letí letadlem jako vtip...
  Co je krásnějšího než všichni ve vesmíru,
  Vtipně zabijte protivníka!
  Oleg Rybačenko, jehož nohy byly velmi silné, hodil dar ničení holými prsty, hned tucet Krautů bylo vyhozeno do vzduchu a roztrháno na malé kousky.
  Chlapec zpíval:
  Pionýr nezná slovo zbabělec,
  Je statečný a bojovník od kolébky...
  A věřte mi, děti, já se nebojím,
  Terminátor prostě není dítě!
  A opět bude vhozen zabijácký výbušný balíček. Narazil do pravé dráhy tanku a obě vozidla se zachytila a srazila se. A pak se bojová souprava začala trhat. Toto je smrtící síla.
  Timur s úsměvem poznamenal:
  - To je chytré.
  A chlapec také s holými prsty uhodil dar anihilace vražednou silou. A opět se fašisté rozprchnou na všechny strany.
  Genka se směje a vyplazuje jazyk:
  - Čeká mě úspěch - jsem nejlepší!
  A kluci udeřili na nacisty praky. A skutečně se ukázalo, že účinek je smrtelný. Celá řada Krautů byla roztrhána a pokosena. A pak Natasha vykřikla:
  - Bravo! Zdravím chlapce!
  A komsomolka vzala a hodila dar smrti holými prsty na nohou se smrtící silou. A nacisté se rozprchli na všechny strany.
  Kolka střílí také z praku. Dělá to velmi přesně. A jeho jazyky jsou agresivní, kosmické síly. A pokud vás poserou, nebude se to nikomu zdát. A tak udeřil fašistu do slabin. A on při pádu se samopalem zasáhl vlastní lidi. Z kulek zůstaly jen krvavé fontány.
  Anastasia chválila dítě:
  - Jsi skvělý chlap! Tady máš!
  Další pionýrská vůdkyně Veronica také hodila na nacisty něco těžkého, v tomto případě krabici s výbušninami z uhelného prachu. Dívka ho navíc opustila s holýma svalnatýma nohama. A v důsledku toho byl Hitlerův tank vyhozen a rozdrtil dvě desítky pěšáků.
  Pionýrští chlapci křičeli:
  - Skvělé - všechno bude skvělé!
  A dávali si brčka do pusy a jak jimi mohli plivat na nacisty. A opět se celá řada pěšáků otočila bokem.
  Timur poznamenal:
  - Vajíčko natvrdo je potřeba vařit patnáct minut, ale pionýr je vždy připraven!
  Oleg Rybachenko namítl:
  - Pionýr také potřebuje čas na otužování, ale učíme se za pochodu! Jak řekl Lenin: studuj, studuj a zase studuj!
  Poté chlapecký génius vypustil do bitvy jakýsi podomácku vyrobený dron. Kroužil a pršel na své nepřátele jedovatými jehlami z pístových kulometů. A bylo to extrémně smrtelné.
  Kolka zvolal:
  - To je zázračná zbraň!
  Oleg Rybachenko potvrdil s velmi sladkým a dětským úsměvem:
  - Samozřejmě. Sami dobře víte, že svět je plný zázraků, jen tyto zázraky dokážou lidé sami!
  Genka se zachichotal, hodil výbušný balíček bosou nohou a zvolal:
  - Věda učiní průkopníky silnějšími než všemohoucí Bůh, nebo lépe řečeno, už to dělá.
  Pionýři zesilovali palbu všemi svými improvizovanými a účinnými prostředky. A nacistický útok ztroskotal. Vyděšení Krautové utekli. A při pronásledování je statečné bosé děti v šortkách střílely z katapultů a praků a vypouštěly zabijácké střely.
  A červené kravaty na pionýrech se třpytily jako rubíny.
  A děti jsou velmi krásné a jejich perleťové zuby se vzácně a jasně třpytí jako hvězdy za polární noci.
  . KAPITOLA Č. 12.
  Pak přišel květen 1939. V Číně se staví železnice a vládne relativní klid. A 18. května jsou narozeniny Mikuláše II. Je mu jedenasedmdesát let. V historii Ruska se takového věku dožil pouze Monomach, který pak po třech měsících zemřel a možná i Jaroslav Moudrý. Ale jeho věk možná kronikáři nafoukli, aby velkovévodu učinili starším než Svyatopolk. Vláda Mikuláše II. od roku 1882 je tedy nejdelší v historii Ruska a dosud úspěšná.
  V den carových narozenin se Oleg Rybačenko rozhodl skládat trochu víc.
  Prvních padesát let na obecné úrovni pekla rychle uteklo. A je zde určitý paradox vnímání. Zdá se, že čas plyne a ne příliš rychle, zvláště při ergoterapii, kdy doslova počítáte minuty - bylo by lepší trpět a přestat například rýt drn lopatou nebo sbírat kameny do kbelíků nebo sázet květiny , nebo sběr lesních plodů nebo jablek (no, tohle už je o něco hezčí!). Ergoterapie v Pekle je povinná - slouží k nápravě hříšníků a jejich zušlechťování. Těla jsou z milosti Všemohoucího Boha daná mladá, na pohled asi čtrnáctiletá, svalnatá a bez fyzických vad - zcela zdravá. A není tak těžké v nich pracovat - svaly to tolik nevyčerpává. Psychicky ale trpíte víc, protože existuje mnoho různých činností, které jsou mnohem lepší než chodit naboso a v kraťasech po poli a sbírat kameny do kbelíků. Ale na obecné úrovni se to musí dělat šest hodin denně - kromě víkendů. A víkend je jen studium - čtyři hodiny každý den, s modlitbami a pak je tu zábava.
  Z milosti Všemohoucího mají věční děti-hříšníci týden volna - dva a půl dne - sobotu, neděli a každý druhý pátek.
  To je opravdu dobré. Obecná úroveň pekla, nejmasivnější. Většina lidí tomu propadne. Do dalších úrovní v závislosti na odchylce - buď jste příliš dobří, nebo příliš špatní, nebo jste spáchali určité zločiny. A čím přísnější, tím horší je úroveň trestu a tím delší je jeho trvání.
  Existují také další nuance. Uznáváte například okamžitě svou vinu, činíte upřímné pokání? Nebo chcete soud svatých? Pokud se okamžitě odevzdáte do Vůle Milosrdného a Milosrdného Všemohoucího Boha, pak obvykle dostanete minimální trest. A pokud chcete soud o čtyřiadvaceti porotcích, tak v drtivé většině případů dostanete delší termín a horší úroveň. Peter Davidenya zemřel v létě 2012 a měl dostatek inteligence a důvodu, aby se nehádal s Bohem, přiznal svou vinu a hříchy a dostal minimálně padesát let v obecném režimu pekla.
  A to obecně není nejhorší místo. Sedíte v útulné cele pro tři, kde jsou sice bary, ale nechybí ani televize s velkou barevnou obrazovkou a dokonce i herní konzole. Pravda, čas je omezený. Ve všední den jsou čtyři hodiny studia, šest hodin práce plus čas na jídlo a modlitbu. Nechybí ale ani volná zábava. Zde je Hell technologicky vyspělý: v matrixu jsou dokonce i počítačové hry, ale samozřejmě s omezeními. A je tu kino - ale samozřejmě také ne starší než plus dvanáct. To je jen v ráji, můžete se dívat na co chcete a hrát si, co chcete, a pít a jíst, co chcete... Obecně se však uznává, že v ráji bude mít bývalý hříšník po převýchově v Pekle sebeovládání a morální omezení. Nebo když tam udělá něco špatného, skončí znovu v Pekle.
  Obecná úroveň podsvětí připomíná dětskou kolonii, pro nezletilé v civilizované zemi - všechno je krásné, mnoho portrétů svatých a zlatých křížů, květin a barevných rostlin.
  Obecně platí, že jídlo je docela dobré, i když bez zvláštních lahůdek, i když o některých svátcích je lze získat zdarma. A mladí vězni jsou oblečeni víceméně civilně do tepláků a pohodlných tenisek.
  Je pravda, že mnoho lidí dává přednost chůzi naboso, protože peklo je velmi teplé místo se třemi slunci: červeným, žlutým, zeleným - celá planeta obrovské velikosti a přibližně gravitace Země.
  A ráj je celý vesmír a žijí v něm jakákoli těla - která si tam lidé mohou svobodně vybrat a libovolně je měnit, na různých planetách - bývalí hříšníci, kteří se stali spravedlivými, nebo v každém případě ti, kteří si odpykali své tresty a podstoupili znovu- vzdělání v pekle.
  A plus zástupci nadpozemských civilizací.
  V podsvětí mají hříšníci z velké Milosti Všemohoucího Boha mladá, zdravá, dokonalá těla teenagerů, což je samo o sobě největším požehnáním a milosrdenstvím Všemohoucího Stvořitele. A to také proto, že ve fyzicky zdravém těle se zdravější mysl i osobnost. Vždyť kolik lidí spáchalo velké i malé zločiny kvůli bolestem zubů, žaludku, vysokému krevnímu tlaku a tak dále. Ale tady tyto nepříjemné faktory chybí a kluci jsou více usměvaví a klidnější.
  Na rozdíl od skutečných mladistvých kolonií v Pekle je kontrola nad chováním přísnější a vězni stále většinou nejsou děti, ale dospělí, nebo dokonce staří lidé v tělech teenagerů. Ve výchovné dětské kolonii Peklo proto nic takového jako registrace s kladením otázek a mlácení lžičkou do hlavy neexistuje. A to je nutno říci, že je to velké plus, zvláště pro ty, kteří v minulém životě nebyli cool.
  Má to ale i nevýhody - videokamery sledují každý pohyb, a vyzkoušejte handjob! Okamžitě za to dostanete štafetu od strážců, kterým se tradičně říkalo čerti. Ve skutečnosti jde o speciální anděly, kteří udržují pořádek v pekle a vychovávají vězně. A jsou různé. Existují také učitelé a psychologové, kteří pomáhají vězňům s jejich mladými těly, ale obvykle zkušenou myslí a vzpomínkami, řešit jejich problémy.
  Ježíš Kristus, jakožto Všemohoucí Bůh Syn, přežil smrt své fyzické schránky na kříži. Navíc také vzal na sebe všechny lidské hříchy a byl schopen stvořit největší Milost. To znamená, že všichni lidé jsou spaseni a otázka, zda se někdo dostane do nebe, je jen otázkou času, během kterého se napraví v pekle nebo odčiní své hříchy. Navíc to druhé není to nejdůležitější - hříchy jsou již vykoupeny Ježíšem Kristem. Nejdůležitější je náprava hříšníka. Navíc je to právě v zájmu samotných lidí.
  Pokud například pustíte do ráje nezreformovaného banditu, začne tam ubližovat a kazit ostatním lidem. Je tedy nutné, aby člověk dostal alespoň nějaké minimum slušnosti, laskavosti, trpělivosti, taktu, kultury a aby ho to naučili v pekle, pokud na to v pozemském životě neměl čas nebo neměl příležitost abyste to dostali.
  Není tajemstvím, že z mnoha nebo možná i všech zločinců by se mohli stát slušní lidé s jinou výchovou a prostředím. I když na genetice také záleží.
  Ale všemohoucí Bůh dává do pekla mladé, dobré, zdravé tělo bez následků mnoha tisíc let hříchu, a to duši usnadňuje nápravu.
  Pyotr Davidenya, který se ocitl na obecné úrovni pekla, připomínající velmi korektní, dobře udržovanou a ultramoderní mládežnickou kolonii, to vzal filozoficky - díky bohu, přesně to se stalo, ale mohlo to být horší. Zvlášť když si vzpomenete, jak baptisté nebo jiní protestanti, a nejen oni, popisují Peklo. Někteří dokonce píší: nejtěžší bolest na Zemi je bleší kousnutí ve srovnání s mukami v pekle. A co teprve obyčejní lidé spalovaní ohněm v jezeře ohně a síry nebo vařeni v kotlích a čerti po nich házeli dříví.
  Ale to je velmi primitivní a nesprávná myšlenka. Navíc, pokud je pro většinu lidí oheň symbolem trápení, pak například pro severské národy je plamen právě rájem na zahřátí. A protestantští kazatelé jim peklo popisují úplně jinak.
  To znamená, že protestanti i ortodoxní křesťané mají své vlastní představy o pekle a nemusíme nutně mluvit o doslovném ohni. Ačkoli některé denominace, jako například adventisté sedmého dne, chápou peklo příliš primitivně, jako pojem ohnivé gehenny. Ve skutečnosti jsou to všechno metafory a alegorie.
  Ve skutečnosti je Peklo nápravná a vzdělávací instituce, samozřejmě na různých úrovních. Pro větší zločince jsou tresty a podmínky přísnější - méně zábavy a více pracovní terapie a jídlo je více bez chuti a čerti je bíjí silněji a bolestivější. Nebo by na to mohli nasadit okovy, aby to bylo ještě horší.
  Ale i ten úplně poslední, nebo naopak, velký a velký zločinec, může počítat s tím, že když budou jeho hříchy napraveny a usmířeny, bude převeden na snazší úrovně, aby se dříve nebo později dostal do nebe.
  Péťa Davidénya ve věčně mladistvém těle padesát let tvrdě pracoval, snažil se chovat co nejtišeji, modlil se, nehádal se a byl, jak by se dalo říci, hodný chlapec.
  A teď jsem se mohl spolehnout na to, že mě přenesou na pohodlnější - odlehčenou úroveň. Tam, kde jsou tři a půl dne volna v týdnu a pouze čtyři hodiny pracovní terapie. A jídlo, zábava a oblečení jsou stále lepší a lepší a vy můžete podnikat výlety po ráji častěji. A pokud nějakou získáte v ženské části Pekla, můžete se s dívkou setkat ne jednou týdně, ale třikrát. To znamená, že je to stále vězení, ale s vylepšenými podmínkami.
  Péťka se tak může jmenovat, protože vypadal jako asi čtrnáctiletý kluk s dalšími dvěma spolubydlícími, kteří sledují pořad ze zpráv na planetě Zemi. Opravdu se toho hodně mění. A technologický vývoj probíhá v pekle, jak na Zemi, tak v ráji. Příležitosti rostou. Zprávy jsou obecně dobré. Na Marsu se staví město a na Měsíci už jsou osady. Nějak se lidé smířili. A bývaly doby, kdy to téměř nedospělo k jaderné válce, a za to mohl agresivní, holohlavý vládce. Ale díky bohu, že zemřel a život se stal lepším a zábavnějším. A dokonce vzniklo něco podobného jako hegemonie: Rusko, USA, Čína - se stali spojenci a vedli celosvětově, řízenou globalizaci.
  Tak se v roce 2062 změnila situace ve světě k lepšímu.
  V cele jsou tři chlapci, kteří se vrátili po zábavě a hrách. Někdo hraje fotbal nebo hokej a někdo hraje na počítači. Je zde mnoho různých druhů zábavy. Navíc to byl den volna. O víkendu jsou čtyři hodiny studia - a pak následuje zábava, i když s modlitbami. Každé dvě hodiny jsou chlapci zajatci podsvětí nuceni klečet a recitovat určité žalmy.
  Modlí se k Bohu Otci, Kristu a Matce Boží. A zpívají žalmy. Chce to ale trochu času. A druhý den se mohou přenést na lehčí úroveň. Nejsou žádné komentáře k Peter Davidene. Takže se těšíte na další den. Na druhou stranu budete odděleni od svých spoluvězňů. Už se stali přáteli, tito chlapci.
  V obecném režimu jsou v jedné cele většinou tři až čtyři mladí vězni. A v odlehčené verzi bude mít mladý hříšník samostatný pokoj a k němu připojenou koupelnu. Na jednu stranu je to dobré, pohodlnější. Ale na druhou stranu kluci nepáchnou, nechrápou a ještě zábavnější je mít společnost v jedné místnosti. Zde jsou těla dokonalá, jídlo zdravé a vzduch neznečištěný.
  Úroveň světla je blíže sanatoriu, kromě toho, že je stále přítomna pracovní terapie. Čtyři hodiny ale nejsou zas tak moc a zaberou jen půlku týdne. No, výběr filmů bude pestřejší, svobodnější a erotika je už přijatelná v odlehčené verzi a brutální akční filmy a extravagantní sci-fi.
  Přestože je porno stále zakázáno, zejména vztahy osob stejného pohlaví. A hry budou mnohem rozmanitější. A dojde ke skutečné transformaci.
  Všiml si toho chlapec, vězeň Artem, ležící na posteli:
  - Je to lepší v samostatné cele! Zde se podíváme na to, co nám čerti dávají, a pak jste svým vlastním pánem kanálů a zapněte si, co chcete!
  Petka přikývla:
  - Ano! U kina buď koukáme na vše společně, nebo je výběr omezený, když vám například nahé dívky nejsou k dispozici!
  Vězeň Sam poznamenal:
  - Neřekl bych, že výběr je tak špatný. V podsvětí je mnoho filmů, které na Zemi neexistují. Existují také pásky, které nebyly odstraněny. Zde je příklad série: "Vévoda z Montecristo" je skvělý.
  Artemka se zachichotala a poznamenala:
  - Není to špatný seriál. Ale stále je lepší mít sci-fi se speciálními efekty. A tady jsou takové velkolepé filmy a objevují se nové, včetně trojrozměrného vidění!
  Petka souhlasila:
  - Civilizace stejně! Nebo spíše dokonce Supercivilizace vytvořená Všemohoucím a částečně fantaziemi a vynálezy lidí a jiných ras!
  Samik poznamenal:
  - Na facilitované úrovni exkurze do Ráje dvakrát měsíčně, ale pro nás pouze dvakrát ročně. A bude možné vidět i další planety technotronického Edenu!
  Artemka se chichotala a zpívala:
  Ráj je krásný a skvělý
  Všichni lidé tam jsou tak šťastní...
  Bylo to, když jsi byl starý muž,
  A teď jsme všichni krásní!
  Petka poznamenal:
  - Jsme krásní i v pekle. Například jsem byl v předchozím životě trochu tlustý, a proto jsem z toho měl spoustu komplexů. A pak, jakmile se duše oddělila od těla, byla přenesena do masa čtrnáctiletého, velmi pohledného a svalnatého chlapce!
  Samik zpíval:
  - Slunce nad námi svítí,
  Ne život, ale milost...
  Těm, kteří jsou za nás zodpovědní,
  Je nejvyšší čas to pochopit
  Děti se staly navždy,
  Chceme jít na procházku!
  Artyomka poznamenal:
  - Také jsem zemřel, když mé tělo již bylo staré a zchátralé! A přijetí nového těla se stalo obrovskou milostí. Přestože toto místo vypadá hodně jako dětská kolonie, kontingent učitelů je mnohem lepší a nedochází k žádnému nezákonnému jednání, i když můžete dostat ránu obuškem!
  Petka poznamenal:
  - Ona-ďáblové tloukli jen pro byznys. A lidská kolonie je často bita jen tak! Nebo pro sadistické potěšení. Navíc dospělí jsou často mlácení hůř než děti!
  Samik se zachichotal a poznamenal:
  - Ale to znáte spíše z knih a z příběhů jiných lidí. Ale vlastně jsem sloužil v americké školce pro mladistvé a můžu říct, že ano, není to tam sladké, ale hlavní noční můru vytvářejí samy děti a policie je ještě víceméně tolerantní.
  Artemka přikývla a poznamenala:
  - V pekle není kbelík. Existují fekální anihilátory, které vyčistí žaludek a střeva pouhým stisknutím tlačítka. To už je velká, a dokonce obrovská výhoda oproti lidské zóně nebo vězení. Bůh se tedy v tomto případě ukázal být mnohem laskavější a milosrdnější, než různí církevníci popisují ve svých knihách. V tomto ohledu je peklo...
  Petka přerušila:
  - Bylo by logičtější nazývat Peklo nebo Podsvětí - Očistec, nebo nápravný ústav, ale starý název zůstal. A to je opravdu zvláštní tradice. Stejně jako termín ona-ďábli ve vztahu k dohlížejícím andělům!
  Samik potvrdil:
  - Ano, myšlenka pekla je často velmi primitivní. A přehnaně krutý. Když se snaží z toho nejlaskavějšího Ježíše Krista udělat věčného Hitlera. Ale ve skutečnosti se Milosrdný a Milosrdný Všemohoucí stará o blaho člověka. A pokud nejsou všichni najednou vpuštěni do nebe, pak je to pochopitelné. V tomto případě by titíž bandité a chuligáni, aniž by se jim dostalo náležité nápravy a vzdělání, nadále terorizovali a ničili životy lidí v Ráji.
  Petka přikývla:
  - Ano, když jsem pracoval jako fotograf, musel jsem se vypořádat s bandity. Někteří z nich byli normální a dokonce zjevně inteligentní lidé, ale mnozí byli hrozní. V tomto ohledu nikdy nevíte. Ale existují skuteční, velmi špatní jedinci, kteří by rozhodně neměli být vpuštěni do nebe, a není pravda, že budou převychováni z pekla.
  Artemka přikývla:
  "Někdy opravdu chci bojovat." Zvlášť, když jste v mladém těle a hrají vám dospívající hormony!
  Petka poznamenal:
  - Ne tolik jako pozemští teenageři. Možná nám něco dají, abychom se příliš nevzrušovali. Ve skutečnosti se u tak silného a zdravého těla vyskytuje erekce nějak příliš zřídka, ačkoli nás nemůžete nazývat eunuchy!
  Samik se zachichotal a poznamenal:
  - Ano, teď jsme tak krásní chlapci. Byli bychom rádi, kdyby nás fotily zralé ženy na Zemi, ale tady v Pekle můžete jednou týdně na obecné úrovni potkat hříšnou dívku...
  Artemka přikývla a poznamenala:
  - Ano! Na rozdíl od Kristových slov: na onom světě se nevdávají ani nevdávají, ale zůstávají jako andělé v nebi!
  Petka opravila:
  - Ne v příštím světě, ale na Vzkříšení. A to je samozřejmě alegorie. V ráji budete mít tolik dívek, kolik si vaše srdce přeje. Další věcí je, že skutečný občan Ráje je duchovně dostatečně vyspělý, aby se omezil.
  Samik dupl bosou nohou a poznamenal:
  - To je morální sebeomezení a morální zákon. Co jsme...
  Zde zazněl hlas vrchního ďábelského dozorce:
  - Jděte k noční modlitbě a jděte spát.
  Kluci jen v kalhotkách poklekli a začali nahlas říkat (v pekle se hodně modlí a to je povinné, jen v nebi se můžeš modlit, kdy chceš!).
  Tradičně je obzvláště běžné modlit se za spánek Matky Boží, takže je to Matka Boží, která může zkrátit dobu pobytu v pekle a odpustit lehké hříchy a žerty hříšníkům-vězňům.
  Tobě, Nejčistší Matko Boží, jsem ubohý, padám a modlím se: Věř mi, Královno, neboť jsem neustále hřešil a hněval tvého Syna a svého Boha a mnohokrát se přiznám, že jsem již dříve našel lež. Bože, a já činím pokání, třesoucí se: bude mě Hospodin bít a znovu a znovu každou hodinu, kterou tvořím? Ó Pane, má Paní, Paní Theotokos, modlím se, abys se slitoval, posílil mě a činil mi dobro. Víme, má paní Theotokos, že imám nenávidí mé zlé skutky a všemi svými myšlenkami miluji zákon svého Boha; ale nevíme, Nejčistší paní, odkud dokonce nenávidím, také miluji, ale překračuji to, co je dobré. Nedovol, ó Nejčistší, aby se stala má vůle, protože se to nelíbí, ale ať se stane vůle Tvého Syna a mého Boha: kéž mě zachrání a osvítí a dá mi milost Duchu svatý, abych odtud přestal být zlý v skutcích atd. Žil bych v příkazu Tvému Synu, Jemu náleží všechna sláva, čest a moc, s Jeho Otcem Bez Počátku a Jeho Nejsvětějším, Dobro a Život -Dávající Ducha, nyní a vždycky a na věky věků, amen !
  Načež se chlapci z pekelných vězňů, kteří udělali znamení kříže, položili do postele. Tady mají matraci a polštář a bílé prostěradlo a přikrývku. Pravda, z věčného horkého léta Pekla se mladí vězni většinou nezahalují a spí téměř nazí. Na přísnějších úrovních musíte spát na holých palandách a v cele, kde je mnoho chlapeckých vězňů. Ale přesto jsou těla mladá, zdravá, nechrápají, nepáchnou a usnete snadno a bez potíží.
  Možná dokonce stráže vypustí speciální hypnovou vlnu, aby vězni usnuli.
  Když byl Peťka první noc v Pekle a spal v cele, byl velmi nervózní. Přesto nové a neznámé místo a já se bál, že nebudu moci zavřít oči. Navíc v pekle, stejně jako v nebi, není noc a není tam žádné zamřížované okno, v čisté, útulné cele s bílými stěnami, na které někdy věčně mladí vězni věší své vlastní kresby vytvořené fixou nebo barvami, nebo dokonce fotografie svých blízkých.
  A je to světlo v cele, když spíte. Ale spánek přišel téměř okamžitě, když chlapci šli po modlitbě spát.
  A Peter Davidenya usnul. A sny se dějí v Pekle v mladém těle, které je mnoho let staré a velmi barevné.
  Tady se před věčným klukem objevila dívka pohádkové krásy, taková medová blondýnka.
  - Tyhle máš na mysli? - Ukázala na ty s velkým nosem. - Faktem je, že jsou z rasy Brokk, věří v jednoho Boha. Nebojte se jich, jsou mi podřízeni.
  Chlapec Petka vstal, zaťal pěsti a zvolal:
  - Nepřišel jsem na vaši planetu, abych se bál.
  Čarodějka zavyla hněvem:
  - Musíte být velmi silný čaroděj, abyste se mohli pohybovat mezi světy. Zřejmě nejsi obyčejný, ale zlatý kluk. Poletíme spolu a ukážeš, co umíš.
  Kluk Peťka zcela upřímně poznamenal:
  -Ale milá Miloslavo! V našem světě je magie tak nevyvinutá, že místní čarodějové nejsou schopni udělat nic, co by stálo za to.
  Čarodějka vyhrkla:
  - Jak jste se přestěhovali?
  Mladý školák a vězeň Ady pokrčil rameny:
  - Pro mě je to záhada. Nenacházím pro to žádné vysvětlení. Možná prostorová díra.
  - Dobře, chlapče, posaď se, poletíme se mnou. - Šamanka natáhla prsty, zamávala rukama a v další vteřině jí z ruky vyletěl přerušený kruh. Pohyboval se ve spirále, škubal, pak z něj postupně začal vyrůstat, začaly se objevovat obrysy okřídleného jelena.
  - Velmi zajímavé! - poznamenal Petka . - Připomíná mi Pegase jen s rohy.
  Čarodějka v odpověď vyštěkla:
  - Líbí se ti? Posaď se, půjdeme se se mnou projet.
  Davidenya skočil a letěl vzduchem, jeho tělo se stalo beztížným a hladce se posadil na hřbet jelena.
  - Chceš se stát jelenem?! - Řekla čarodějnice.
  Mladý školák se zachichotal:
  - Být jelenem tady není prestižní!
  Miloslava se smála:
  - Můžu ti udělat žábu. Nebo ne moc velký drak. Mimochodem, dračí bitvy se odehrají na soutěži zaklínačů, takže si budete muset pomoci.
    Petka byla překvapená:
  - Jak bojovat v těle draka?
  Čarodějka zakřičela:
  - No, proč ne!
  Mladý rytíř zmateně poznamenal:
  "Ale nemám zkušenosti bojovat s tak velkým tělem."
  Čarodějka zasyčela:
  - A ve svém těle můžete bojovat!
    Pitka přikývl:
  - Rozhodně!
  - Tak nám to ukaž. Šaman ukázal na válečníka z pravého křídla.
  Chlapec byl překvapen:
  - Holýma rukama?
  - Ne na pólech! - vykřikla Miloslava. Zde na hřišti budete bojovat.
     Peťka sestoupil, cítil se jako opilý. Pak dupl nohou a napjal se.
  - Ještě tě udělám rohatý. - Šaman udeřil bleskem a na Davidenyině hlavě vykvetly květiny .
  - Co se stalo? - Chtěl jsem rohy. - Miloslava vrhla další kouzlo. Dva blesky najednou. Na hlavě mladého muže vykvetla celá kytice, květiny se pohybovaly, žluté, modré, červené, vstávaly a pohybovaly se, rostly jako těsto z droždí.
  - Co jsi udělal, vzal jsi mě do citronu na čaj? - zasmála se Peťka .
  Čarodějka mávla rukama:
  - Chlapče, nedělej hluk! Zdá se, že moje magie na tebe nefunguje správně. - Proč chceš takhle bojovat?
  Proti němu se postavil velký válečník, byl o dvě hlavy vyšší a jeho svaly byly prostě hrozné. Tlusté bílé koule nebyly o nic menší a možná silnější než Petčina stehna a hmotnost byla třikrát větší.
  Chlapec poznamenal:
  - Nevěřím, že takovou postavu lze vybudovat bez anabolických steroidů. Kde je vyrábíte?
  Čarodějka se zlověstně usmála:
  - Udělal jsem speciální lektvar na budování svalů. Pokud ho porazíte, získáte to sami.
  - Ne, jsem od přírody lepší.
  - A dávám přednost čarodějnictví. - Miloslava reprodukovala mrtvou smyčku a uvolnila pulsar. Do trávy se zhroutil rozvětvený strom tlustý jako dub ve tvaru šupinaté palmy.
  - No, představ si, že jsem tě takhle praštil. A žádné množství svalů nepomůže.
  - Kdybys byl muž, nabídl bych ti souboj za stejných podmínek.
  - Je to jako šerm, příliš velká čest, zlato. Ale nejprve se ho pokuste překonat! - Zamávali dlaní směrem k násilníkovi. A vy, děti moje, na to můžete vsadit!
  Domorodci začali být hluční a začaly se uzavírat sázky. Dmitry si podle řevu uvědomil, že v žádném případě není favorit. Zjevně v něj nevěřili a mezi domorodci proslulý válečník napumpovaný magickými anaboliky vzbuzoval mnohem větší sebevědomí. V každém případě byl kurz sto ku jedné v jeho prospěch. Péťka měl představu , jak bojovat s holemi, ale v této věci nebyl vážným esem. A neúčastnil jsem se soutěží v tomto sportu, ačkoli jsem chodil na lekce, včetně kendó. Jeho soupeř byl příliš velký, což znamenalo, že byl nižší v rychlosti. Nebo by alespoň měl prohrát. Stáli tedy naproti sobě, velká tmavá postava se tyčila nad malou světlou. Zazněl signál a bitva začala.
     Petka udělal rychlý výpad, snažil se ho trefit pod koleno, ale nepřítel ho zahnal a jedním pohybem ho odhodil. Pak si mladík uvědomil, že rychlost nepřítele je přinejmenším stejná. Pak mu Petka roztočil tyč nad hlavou a ve skoku se ho pokusil kopnout do solar plexu. Útok byl odražen.
  - Sakra! - Mladý upír zaklel.
  Dopadla na něj celá série úderů, válečník rychle zaútočil, Peťka ustoupila, sotva se stačila bránit a minula šťouchnutí do hrudníku, pak silný úder do ramene a nohy. Navíc , soudě podle křupnutí, prst byl zlomený a začala téct krev.
  - Kdo stvořil takové monstrum! - Zlobil se Peťka a vrhl se s takovou rychlostí, že zasáhl nepřítele do nosu. Poté začal černý válečník postupovat zvlášť zběsile a jeho hůl blikala jako blesk. Peťka minul ještě pár ran, aby unikl tak strašné síle, musel uskočit, ale ani to nepomohlo, jedna z ran zasáhla hlavu, praskla mu čelist a jen díky zvyku útočit Peťka neomdlela. Ale skutečnost, že mu vyletělo několik zubů, nemohlo pomoci a vyvolalo výbuch hněvu. Samozřejmě, že on, jehož úsměv přiváděl k šílenství mnoho různých dívek, by se stal zubatým. Z Petkových očí mimovolně vytryskly slzy a on uskočil a vložil do toho všechen svůj vztek. Hrozný válečník však kontroval šťouchnutím do nohou. Peťka se otočila a dostala silnou ránu do zad. Mladý školák zasténal; Před očima se mi mihla krvavá mlha a úlomky zubů mě píchaly do jazyka. Intuitivně se odvalil do strany, dokázal se vyhnout nabroušené tyči a obratem se mu podařilo dosáhnout tágem až do soupeřova rozkroku.
  Úder do koulí byl úspěšný, nepřítel zavyl, pak se pokusil o protiútok, ale ztratil koordinaci a sklonil hlavu příliš nízko.
  . KAPITOLA Č. 13.
   Peťka toho využil a trefil ho do oka. Domorodec vyštěkl, ztratil oči a úplně se otevřel. Mladý školák toho využil a nejprve se sehnul, aby se vyhnul výpadu, pak vyskočil jako čertík z tabatěrky a zabodl hrot přímo do krku. Obr se dusil krví a začal se rychle převracet. Pak ho Peťka ukončila ranou do spánku, ačkoli on sám byl zase zasažen do hrudi.
  - Ach, ty jsi syn ďábla! - Řekl a upadl.
  - Oba bojovníci jsou dole! - křičel šaman. - Vítězem se stane ten, kdo vstane jako první.
  Bez ohledu na to, jak to pro Peťku bylo těžké , tato slova na něj zapůsobila jako silný stimulant a vyskočil, ačkoli měl nohy napůl podlámané. Miloslava spustila celý ohňostroj petard.
  - Vyhrála bojovnice jménem Petka . Mimochodem, vsadil jsem na malého obra. No, poražení nesou sázku.
  Válečníci včetně vůdce poslušně přinesli mušle a zlato. Vše proběhlo v pořádku, i když některé musely sundat řetízky a mnoho žen přišlo o šperky. Bylo jasné, že to nebyly vůbec přátelské pohledy.
  - Víš, Mio, snědl bych ho tak mladého.
  - Chtěl bych to s kaktusovými rajčaty a pepřem. - řekla zasněně mladá dívka, sama černá s kresbou hada jako lev. Bylo jasné, že neochotně sundává ztracené zlaté náramky.
  Krásný kanibal zaštěbetal:
  - Čerstvé je lepší, mnohem šťavnatější. S radostí jsem zkusil bílé maso, když ne bojovnici, tak alespoň její kamarádku. Podívejte se, jak má vyrýsované a masité nohy.
  - A je to tak, měli bychom takové dívky, jeden zub po druhém.
  Nedaleko bylo slyšet sténání a povyk. Jeden válečník, který neměl nic lepšího, si ucpal dlouhý nos a teď mu ho uřízli. Velmi bolestivou proceduru doprovázel výkřik. Inga se vrhla na jeho záchranu, ale byla bez okolků odstrčena. Pak se zkroutila a kopla nejbližšího válečníka do břicha. Shrbil se a zavyl a dav na dívku zaútočil. Pak se otočila a ranou biče srazila nejbližšího nepřítele. Pak stejně jako Van Dam udeřila a zlomila čelisti dvěma válečníkům najednou. Ostatní zamávali oštěpy, dívka se na ně vrhla, potopila se jako loach a udeřila pěstí do solar plexu. Její soupeřka klesla, pak si kráska přirazila koleno do skoku.
  - Stop! - řekla Miloslava. - Vaše přítelkyně je velká bojovnice. Právě proto byla tak vyřízená.
  - Muž má uříznutý nos. Je to možné? - Azalee zajiskřily oči.
  Šaman udělal strašlivou grimasu, její nehty se začaly prodlužovat, to dívce připomnělo sérii Freidy Kruger, samozřejmě ne tak módní jako za starých časů, ale stále působivé. Dívka se hrdě narovnala, pak když viděla, že dva vojáci drží kopí jako hrazdu, skočila na něj a obratně se ho přidržela bosýma nohama.
  - Nenechám tě uříznout si nos! - opakovala.
  Čarodějka na to odpověděla hromovým smíchem připomínajícím broušení náhrobních křížů.
  - Určitě tě mám rád. Vezmu tě s sebou, turnaje se zúčastníte oba.
  Inga skromně sklopila oči:
  - Co když odmítnu?
  Čarodějka vycenila zuby:
  - Pak bude tvůj přítel úplně sám s tak okouzlující divou, jako jsem já. Chceš tohle?
  - Ne! Zkuste mi to vzít.
  - Když chci, neodolá ani jeden muž. Zatím se podívej na své nohy, stojíš na hadovi.
  Oštěp zasyčel, dívka spadla ze zad, která se stala kluzkou a pružnou. Pak na ni padla podoba anakondy a stiskla ji v náručí.
  - To je příliš hloupý vtip. - Petka zasáhla válečníka do lícní kosti, vytrhla mu meč a jedním šmahem usekla hadovi hlavu. Jedovatá tlama se zakousla do trávy, jed vytekl a kyselina začala kouřit.
  - Bravo a nezklamali jste mě. Teď můj chlapče, řekni mi, co chceš?
  - Nechci být zubatý, je to tak nechutné.
  - Udělám lektvar a vyléčím tvé rány. Mohlo to být provedeno rychleji, ale magie nepůsobí předvídatelně. A jak se cítíš. Její jméno je...
  - Bosá Inga! - Dívka vyštěkla. - Málem jsi mě zabil. Zjevně máš sadistické sklony, čarodějko.
  "Jen jsem tě chtěl zastrašit, abys moc neškubal nohama." Co znamená sadistický?
  - V našem světě žil v dávných dobách takový markýz de Sade. Měl v oblibě hrozné orgie, za což byl vězněn v Bastile. Tam ve vězení napsal několik knih, které se později staly nesmírně populární.
  - O čem? - zeptal se šaman.
  O potěšení, které můžete získat, když působíte bolest a utrpení druhým lidem.
  - To je velmi zajímavé, sám jsem si rád takovou knihu přečetl. Dokázal bys to extrahovat ze svého světa?
  - Ne, my sami jsme měli problém se sem dostat. Nevíme, jak překonat nekonečné prostory.
  - Ale ty Ingo, četla jsi to? - zeptal se šaman láskyplně.
  Dívka se začervenala a zastyděla se.
  - Ani jsem nevěděl, svatý muži, že čteš tak ošklivé věci. - řekla Petka vyčítavě .
  "Sám jsem se cítil velmi znechucen, ale byl jsem strašně unešen." Zvláště Juliet, zakázané ovoce je vždy sladké. - Inga si zakryla obličej dlaněmi.
  - Pak to není tak beznadějné. Člověk si pamatuje skoro všechno, ale pamatuje si jen to důležité. Mohu získat informace z vaší paměti reprodukováním této úžasné knihy.
  Bojující Inga sepjala ruce.
  - Na tom netrvám.
  - Pojď, děvče, všechno za tebe zařídím. Vidím, že jste se hodně bavili, pro dnešek je zábavy dost.
  - Tato stránka mi vyrazila kožichy, nechali mě, prosím. " zeptal se divoch a zjevně zkreslil svá slova.
  - No, ne, nesmíme odhalit svou tvář. I když když zaplatíš sto zlatých, dám ti větší čelist.
  - Kde mohu získat tolik? Je lepší nechat kováře, aby mi dal ty rezavé. - zašeptal válečník.
  - Tak to bude lepší. No, mezitím pojď do mého hradu.
  - To bude pro nás zajímavé. - řekla Inga.
  - Dobře, zůstaneme na turnaji a pak se vrátíme. - souhlasil Petka a dokázal si zachovat jeho dikci i přes ztrátu zubů.
  Vnitřek věže se nečekaně ukázal být mnohem větší a prostornější, než vypadal zvenčí. Chodby byly široké a vysoké a shora hořely lustry bohatě naložené svíčkami. Na stěnách viselo mnoho kůží a koberců. Obrazy, většinou z mozaiky, byly vzácné, ale byly velmi výrazné. Dmitrijovi se obzvláště líbila scéna, kde byla vyobrazena bitva čarodějů a kouzelníků. Bitva byla obrovská, skály se zhroutily, moře se vařilo, sopky vybuchovaly. Mnoho paprsků prořízlo oblohu; bylo vidět, jak se hvězdy do sebe zapletly. A vše v takových jasných jiskřivých barvách není bitva, ale pohádka.
  - Hmm ano! Kdo vytvořil takové mistrovské dílo? - zeptala se krásná Inga.
  - Nakreslil jsem to sám pomocí magie. Pravda, v tomto případě mi pomohl čaroděj Firr. Úžasná dekorace.
  - Jak se vám podařilo vměstnat tolik místností a chodeb do tak relativně malé budovy? Venku je sídlo, ale uvnitř je palác.
  - To již naznačuje, že dosáhla vysoké úrovně dovedností. Mám kontrolu nad mnoha magickými silami, včetně moci nad prostorem.
  - Je to jako Bulgakov, pátá dimenze. - řekla Inga a dupla bosou nohou.
  Čarodějka zamumlala:
  - Je Bulgakov váš čaroděj?
  - Téměř! To, co vytvořil svým perem, je podobné poezii čarodějnictví.
  - Pírko, to není špatný artefakt. Použil jsem to jednou v mládí. Ty stažené z ocasu megafénixe jsou obzvlášť dobré! Pouze v tomto případě musíte mít velkou sílu.
  Zde se do rozhovoru dostala Inga.
  - A podle mého názoru je "Mistr a Margarita" průměrná fantasy, ale dříve ve třicátých letech to byla senzace. Tehdy to bylo jedinečné, zvláště v SSSR, formálně ateistické zemi, a najednou se po Moskvě procházel ďábel. Není to úžasné? Zejména sovětský sovět, kterému západní sci-fi nebyla přístupná.
    Petka ochotně potvrdila:
  - Možná máte pravdu, obecně se více zajímám o kosmogenní fikci a fantasy mi připadá příliš primitivní a dětinské.
  Čarodějnice sklonila hlavu.
  - Pokud jsem pochopil, Bulgakov není čaroděj, ale jen spisovatel - pisálek! Nevážím si tě!
  Inga si poklepala bosou nohou a zeptala se:
  - Máte tohle?
  - Jeden z čarodějů údajně cestoval do jiných světů a napsal několik dobrých knih. Dokonce i já jsem jeden četl a pak jsme zjistili, že si to všechno vymyslel, ale napsal to zcela přirozeně.
    Petka ochotně potvrdila:
  - Představivost je velká síla! Také jsem začal psát román na počítači, tak mi chybí vytrvalost, ale teď konečně můžu přidat něco jiného ze svého života.
  Dívka chladně odpověděla:
  - Jestli se odsud ještě dostaneme.
  Podlaha pod nimi byla poseta spadaným listím z drahých kamenů. Inginy nahé nohy byly lechtivé.
  -Musíte být velmi bohatý? - navrhla Petka .
  - Ne, to, co máte pod nohama, je obyčejná žula, trochu upravená kouzlem. Takové kameny nelze prodávat na trhu - ucítí je a mohou je dokonce připravit o jejich kouzlo. A to je hrozné.
  - Jak je tohle možné!
  - Pro silné kouzelníky nebo velkou skupinu průměrných je to v pořádku. V tomto případě se stanu, jak říkáte, pouhým smrtelníkem. A už nejsem ani trochu stará, nechci se proměnit ve starou ženu.
  Inga byla překvapená:
  - Umožňuje vám magie žít věčně?
  - Téměř! Záleží na síle šamana, čím vyšší úroveň, tím déle žije, ale konec přijde na každého.
  - To je škoda! Inga si těžce povzdechla. - A chtěl jsem se stát nesmrtelným.
  - Je to kvůli strachu, ale můj drahý, já tě utěším a po smrti je pokračování, takže se neboj: vědomí nezmizí, ale můžeš skončit na špatném místě.
  - Jako peklo?
  Čarodějka potvrdila:
  - Ještě horší je, že aby to bylo dobré, musíte najít silného patrona boha, nebo ještě lépe několik božstev. V tomto případě platí, že čím silnější je vaše střecha, tím pohodlnější budou podmínky vaší posmrtné existence.
  - Co když jsem ateista? - zeptala se Peťka .
  - Pak běda, budete zbaveni podpory a ochrany, což s největší pravděpodobností znamená, že po velmi bolestivém zúčtování se stanete nejnižším otrokem jakéhokoli mocného ducha.
  - Ale budu dál existovat?
  - Vzhledem k tomu, jak krutě je potrestán tvůj bratr, budeš snít o smrti. Ne, než bude příliš pozdě, vyberte si pro sebe boha, nebo spíše zástup božstev, a uctívejte se mnou. A já tě naučím magii.
  Mladý školák v tomto snu přikývl:
  - Zní to velmi lákavě.
  - Preferuji ochranu Ježíše Krista. A přestože jsem nenapravitelný hříšník, svého učitele nezradím. - řekla Inga s patosem.
  - Kdo je Ježíš? " zeptal se šaman.
  - To je náš Bůh. Bůh Syn v pravoslaví je druhou osobou Trojice. - odpověděla Peťka .
  - Takže máte tři bohy?
  - Ne, jen jeden.
  - Bůh Syn? Ježíš?
  - Ne, to je jen jedna hypostáze jediného božstva. Bůh je Trojjediný! - řekla Inga.
  - Samozřejmě je máme také. Ale váš Bůh je od vás daleko a pokud zde zemřete, nebude vás schopen ochránit.
  Inga zaujala pózu! A křičela:
  - Bible říká, že Ježíš stvořil vše viditelné i neviditelné, pozemské i nebeské, a vše drží pohromadě svou mocí. To znamená, že váš svět stvořil a ovládal on.
  - Ne! - Čarodějnice zatřásla planoucí hřívou. - V tomto případě bychom ho znali, ale toto jméno slyším poprvé.
  - Nebo ho možná znáte pod jiným jménem. Obecně věříte v Nejvyššího Stvořitele.
  - V jiných světech věří v to, že existuje jeden a všemocný člověk, ale na naší planetě to není akceptováno. Věříme, že vesmír nikdo nestvořil a je věčný.
  - Což zní logicky. Věčná hmota během nekonečného časového období mohla dát vzniknout neomezené rozmanitosti forem života. To je mnohem pravděpodobnější než víra v jediného stvořitele. Navíc je těžké si takovou superinteligenci představit. Navíc otázka zní: kde byl Bůh, když čas, hmota a prostor neexistovaly? - zeptala se Petka .
  - Obsadil vše, co existovalo. - odpověděla Inga.
  - Takže, když začal tvořit, Všemohoucí se zmenšil. " zeptal se sarkasticky mladý školák.
  Dívka byla zmatená.
  - Bůh se nemůže zmenšit.
  - Ale tím, že je naprosto vším a vše zachycuje, začal tvořit a už nezaujímá prakticky místo všeho, co existuje. To znamená, že Bůh se stal menším.
  Inga mávla rukou.
  - To je sofistika. Tímto způsobem můžete dovést jakýkoli výrok do bodu absurdity. A kdy tyto chodby konečně skončí?
  - Stěny jsou také kouzelné a jejich délka je relativní. - Řekl šaman. - Můžeme se okamžitě pohybovat, nebo si můžeme užívat tu krásu. Chtěl jsem vám ukázat zoo, ale zatím v ní moc zvířat nemám, tak snad příště. Ano, a velmi se mi líbily vaše myšlenky o Bohu. Sám o tom někdy přemýšlím, konkrétně o posmrtné existenci, máme například nekromancery, dokážou přivolat duchy a přimět je hodně vyprávět. Sám jsem například používal toto. A přesto jsou jejich informace rozporuplné. Většina z nich se ale bez těla nudí a chtějí se vrátit do masa. Tolik potěšení může tělo poskytnout. - Čarodějnice se hravě podívala na mladou a pohlednou Peťku .
  V očích se jí rozzářila jiskra vášně. - Ne, je to nesnesitelné.
  - Kdo mě potřebuje s tak zubatým obličejem?
  - Dobře, dost obdivování té krásy, viděl jsi něco takového?
     Peťka se znovu rozhlédla a prohlížela si sochu nahých hrdinů a vzrušivě erotických žen pokrytou zlatem.
  - Ano, je to bohaté, působivé.
  - Tak pojďme do haly. - Miloslava udělala netrpělivé gesto.
  Síň byla obrovská a vešlo se do ní tucet věží. Luxusní stůl byl instalován ve spirále a měl hlavní průčelí ve tvaru koruny.
  - Zkopíroval jsem to od Krále mágů, opravdu má mnohem víc, ale neměl jsem dost síly.
  -To taky není špatné. - Inga si všimla nepřítomnosti sluhů. - Jaké jídlo si poneseme sami?
  - Tak tohle je moje starost. Mezitím si sedněte, potřebuji připravit lektvar.
  Miloslava zamávala drápy a zmizela.
  - Zázraky v sítu. - řekla Petka . - Okamžitá teleportace.
  - Vypadá to, že máme skutečného čaroděje. Nikdy jsem si nemyslel, že se ocitnu ve skutečné pohádce.
  - Nebo možná spíme a sníme.
  - Nestává se to jako dva lidé najednou.
  - Můžeme to zjistit, až se probudíme, ale teď se štípni.
    
  Agresivní Inga odpověděla s povzdechem:
  "Už jsem zažil dost bolesti, abych pochopil, že tohle je realita, a ty taky."
  "Jednou se mi zdálo, že se trhal zub a ta bolest byla skutečná." - řekla Petka .
  - To proto, že jsi zbabělec. Zřejmě se tak bál vrtačky, že si ze strachu představoval hrůzy.
  - Nebojím se bolesti. Kdybych se jí bál, nešel bych do Tech-Van-do.
  - Existuje takový fenomén, kdy se člověk bojí jedné věci.
  Její slova přerušila hudba a vzduchem létaly krásné průsvitné tanečnice.
  - Co je ještě tohle? - Řekla bosá Inga.
  Objevilo se před ní zvíře podobné křečkovi s pěti očima a pavím ocasem.
  - Jsem Tickle, grun ze světa Falla. Služebník velké Miloslavy. Dala mi pokyn, abych vás pobavil, hosté z jiného světa by se neměli nudit. Užijte si tanec.
  - A můžete uspořádat podívanou na zápas gladiátorů se zvířaty.
  - Samozřejmě! Pravda, budou to fantomové a krev neucítíte.
  - Berme to jako film.
  Tickle zamával tlapami a před nimi se objevila celá kohorta válečníků. Seřadili se do půlkruhu a naježili se oštěpy. V tu chvíli se ozval řev, zdálo se, jako by bylo vyvražděno tisíc slonů. Do arény vyskočila podivná zvířata připomínající směs krokodýla s těly tygrů a tlapkami deseti kobylek. Pilníky na jejich nohách byly tak ostré, že se zdálo, že prořezávají kov. Zaútočili na kohortu plnou rychlostí. Bojovníci je potkali údery oštěpů, jejich svalnatá těla se dala do pohybu.
  - Takhle chápu kinematografii.
  Zdálo se, že křeček toho o podívané hodně věděl, neustále měnil úhel bitvy a ukazoval válečníky a zvířata zblízka. Bylo vidět, jak se kopí lámou, nebo naopak s nimi nalepené potvory křičí a krvácejí. A často se stal opak: bojovník byl ušlapán, ohlodán dravými čelistmi a maso bylo trháno. Útok na boky byl odražen, ale ve středu zvířata prorazila.
  - Je tedy jasné, že bitva je nepředvídatelná. - shrnula Petka .
  - Je to jen magický padělek, je lepší se dívat na dobrý trhák. - Řekla Inga. Například "Mega Gladiator". Páni, podívej, jaký zázrak!
  Bůhví co se šesti veverčími hlavami a tělem připomínajícím dvě desky poskládané k sobě vyběhlo na pódium.
  - Toto je mutantní UFO. Nyní vyskočí malí zelení mužíci.
  Netvor vrazil do zdánlivě nezničitelných řad vší silou, když válečníci uzavřeli řady, zabili téměř všechny tygry-krokodýly.
  Najednou se z boku vysunula ploutev a nejostřejší čepel zasáhla mušle. Bylo slyšet skřípání, jako by začala pracovat gigantická motorová pila a kusy masa létaly na všechny strany.
  - Takhle máš doopravdy zvíře, nebo sis ho vymyslel.
  - Tohle je ze světa Zweiga tolstapuma. - Řekl "křeček". Vojáci kohorty sebou škubali, mávali zbraněmi, meči, pokoušeli se srazit veverčí hlavy, to se jim moc nedařilo, sice se trefili, ale hlavy byly pružné jako koule a pružily z úderů. A čepel kosila stíhačky. Nakonec se fantomové zachvěli a klopýtli a začali utíkat, protože se zdálo, že je celá podlaha pokrytá krví.
  - Cítí strach? - překvapila se Peťka .
  - Ne, ne tak docela, jen to vypadá mnohem věrohodněji.
  - Co když s ní budu bojovat sám? - navrhl mladý upír.
  - Tvůj meč jím projde jako vzduch. To není hmotná věc.
  - Takže z toho uděláš materiál?
  - Nemůžu, to může udělat jen paní. Vytvářím jen barevné iluze a nic víc. "Křeček" natáhl prsty, luskl jimi, a jak se zdálo zcela přirozené, rozlitá krev zmizela.
  - Možná dáváte přednost bílým tanečníkům, to zvládnu taky. Podívejte se na tohle. - Tickle luskl prsty a před nimi se objevila bílá kráska, obrovská žena vysoká deset metrů. Nevypadá špatně, ale je příliš přetížený svaly, jako vzpěrač.
  - Tohle je typická ruská žena. - Vyslov e s Petkou . - Takový zastaví cválajícího koně a vstoupí do hořící chatrče.
  - No, jestli chceš něco takového v těle, zeptej se paní, udělá to okamžitě, na krátkou dobu.
  - Proč potřebuji tak obrovskou věc? Preferuji Azu. - Petka to mávla rukou.
  - Nebo možná chceš hodně dívek a štíhlejších. - Tichal navrhl.
  -No, zapomněl jsi na mě! - Azalea vyskočila a obratně poskočila přes stoly "Možná bych chtěla chlapa." Pokud jde o ženy, ať tančí chlapci.
  - Pak bude obojí.
  Objevilo se několik desítek párů s různou barvou pleti, od bílé jako sníh po černou jako ebenové dřevo. Tančily mezi nimi zelené, oranžové, modré, žluté a dokonce i pruhované a skvrnité páry. Bylo vidět, že jsou velmi vzrušení a hodně poskakují. Poté se svlékli do již tak nezatěžujícího oblečení a jejich pohyby získaly tajemný erotický ráz. Bylo to krásné a mladý muž a dívka, vzrušení, se k sobě začali přibližovat. Pak Inga položila nohy na Dmitryho klín a on ji začal hladit. Dívka a chlapec se začali líbat a laskat svá elastická, svalnatá těla. Oběma začala prudce bít srdce a v podbřišku se zvedlo silné horko. A když se jejich rty setkaly a jejich jazyky se propletly, plavaly k rozbouřenému oceánu lásky. Chlapi vypadali opilí, jejich maso se chvělo a v uších jim hrály tisíce orchestrů. Azalee se zdálo, že jí za zády narostla křídla a ona a její milovaný se vznášeli nad mraky.
  Hvězdná obloha - azurové svítání
  Sluneční paprsky hrají na struny!
  Jak tě miluji - dává mi světlo
  Zpívá hymnu svobody v srdcích mladých!
  Inga zpívala, byla v extázi, horko vzplanulo a dívka se začala pomalu vysvlékat z oblečení. Peťka si to uvědomila a také se začala obnažovat. Jejich holá kůže se dotýkala, a to vedlo k tak vznešeným pocitům, že se ten chlap a dívka skutečně zvedli z podlahy. Rty políbily vzrušené bradavky.
  - Ale Ale! - Jejich idylku přerušil melodický hlas, který se jim zdál plný tisíce hromů. - Láska je úžasná, nepřestávej.
  - Ne, to nemůžeme. To je velmi intimní pocit a oddávat se lásce před svědky je nemorální.
  - Ale bavilo by mě to. Je hezké, když se kluk, který se ti líbí, baví s někým jiným.
  -A ty nežárlíš? - překvapila se Peťka .
  - Žárlivost pramení ze slabosti. Žena bez síly se bojí, že ztratí muže. Já jsem zase nejen mocný čaroděj, ale také strašně sexy, měl jsem stovky mužů a s každým z nich jsem zažil zvláštní potěšení. Láska mě přitom vždy nabíjela, a když jsem se pak s nimi rozešel, nebyla žádná bolest ani lítost.
  - Neproměnil jsi je v kameny? - Napůl žertem vysloveno s Petkou .
  - Leda v těch drahých. Dobře, chlapče, jsi ještě tak mladý, skoro dítě, potřebuješ zvláštní přístup. Úsměv, prosím.
     Petka natáhl rty.
  - Jizvy zdobí muže, ale vyražené zuby ho kazí. Zavři oči a já to na tebe nastříkám a nezůstane žádná modřina ani škrábanec.
  Mladý školák zavřel oči. Nalil se na něj teplý, možná až jemný roztok, vonící směsí jasmínu, levandule a něčeho dalšího, co nemělo v lidské řeči obdoby.
  - Teď to můžeš otevřít.
     Peťka reflexivně nahmatal jeho zuby.
  - Celý! - Je tam zrcadlo?
  - Podívej se sem. - Řekla čarodějnice. Před ním se objevilo zrcadlo velikosti muže.
  - Skvělé! Dokonce svítí příliš jasně.
  - Teď desetkrát zesílily, a když je ještě vyřadíš, dorostou samy.
  - Úžasný! Jinak, kdykoli jsme se pohádali, vždycky jsem se bál o čelist.
  - No, chlapče, dáme si oběd, odpočineme si a půjdeme na turnaj. Nemůžu se dočkat, až vyzkouším božskou korunu.
  Byla to opravdová hostina, samy hrály hudební nástroje a z kuchyně se vznášelo jídlo a tácy. Bylo jich mnoho, nespočet. Takovou rozmanitost, různé druhy zvěřiny, zeleniny a ovoce ještě děti neviděly ani v pohádkových filmech. Bylo to všechno působivé a vzbuzující radost. Chuť všech jídel byla také lahodná; Přesto, přestože Petka a Inga žvýkaly a spolykaly tolik, aby nasytily regiment, pocit hladu je neopustil a jejich břicha zůstala prázdná.
  - Jídlo je také kouzelné! - vysvětlila Miloslava. - Nemůžeš se tím přejídat.
  "Tak jaký má smysl to hltat, nikdy nebudeme mít dost."
  - Dobře, pokud jste unavení, pak okamžitě pocítíte extrémní nasycení.
  - Raději mi dejte něco přírodního. Kabanchika. - navrhla Marilyn.
  - No, zkusíme to. Mám nějaké zásoby.
  Objevili se čtyři divoši, nesli osminohou antilopu skvrnitou.
  - To je jiná věc, možná si dáme svačinu s čerstvým masem.
  - Abych byl upřímný, přemýšlel jsem o tom, že se stanu vegetariánem.
  "Jaká hloupost Ingo." Petka vzala zlaté vidličky a nůž a začala krájet na kousky.
  . KAPITOLA Č. 14.
  Zatímco Peťka strávila poslední noc v obecné rovině, život plynul dál. Včetně ráje. Alexander Danelchuk konečně přešel na preferenční úroveň pekelného očistce, do místa, které se konvenčně nazývá ráj, nebo Eden nebo Jannam. Ve skutečnosti je to celý vesmír. K čemuž se také technologicky rozvíjí a je stále vyspělejší. A žijí v něm nejen lidé, ale i zástupci jiných světů.
  Skutečně obsahuje skutečný komunismus - téměř vše je zdarma. Pracuj, jestli chceš, nebo nepracuj, jestli chceš!
  A kolosální zábavní průmysl a úplná svoboda. I na preferenční úrovni Pekla musíte dodržovat denní režim, vykonávat modlitby, pár hodin (i když ne všichni) pracovní terapie a dvě hodiny studia. A pak zábava a omezené výlety po ráji. A nyní jste zcela svobodní a můžete si dělat, co chcete.
  Sashka zatím nedokázal změnit své tělo. Vypadal jako čtrnáctiletý teenager. A závodil jsem na gravity boardu s velkým potěšením. A rychlost mladého bývalého vězně pekla byla kolosální.
  Sashka se otočila a udělala smyčku na gravitační desce. A nutno říct, že to bylo celkem bezpečné. V tomto případě se mi to líbilo. A všude kolem je taková nádherná metropole s barevnými palácovými budovami. Dalo by se dokonce říci, že je to opravdu nebeské a pohádkově krásné místo. I když je možné říci místo o celém vesmíru? Když neobletíte všechny planety za milion let, jak dlouho vám bude trvat oběhnout alespoň jednu planetu? Ráj se přitom stále rozšiřuje, technologicky roste a objevuje se v něm stále více mrtvých lidí, kteří dostali mladá čerstvá těla z různých světů. Navíc téměř vždy před Rájem je pobyt v Hell-Purgatory. Protože je nutné zvýšit intelektuální i morální úroveň těch, kteří žili v jiných světech. Aby pak mohli žít navždy ve stále se rozšiřujícím vesmíru nekonečného štěstí.
  V ráji si můžete vybrat jakékoli tělo pro svou duši. Buď kdokoli, muž, žena, elf, troll a dokonce i drak.
  Ale zatím byl Alexander Danelchuk s tělem asi čtrnáctiletého teenagera docela spokojený. V osmi letech se jako dítě utopil v řece a neměl čas hřešit. Skončil jsem proto ne na obecné úrovni jako většina dospělých, ale na dětské, preferenční úrovni Peklo-Očistec. A to je samozřejmě svým způsobem skvělé. Je to jako dítě v sanatoriu, kde je nejprve osmiletým chlapcem s dalšími dětmi, a pak vyroste v teenagera, kterému bude asi čtrnáct a zůstane tak, dokud se nedostane do nebe.
  Děti obvykle tráví padesát let na preferenční úrovni. Ale to je, pokud je chování bezvadné. Sasha Danelchuk se ale nechoval úplně ideálně a dítě nebylo zrovna hodný chlapec. A tak strávil osmdesát let na preferenční úrovni. Ale podle měřítek věčnosti to není mnoho.
  A teď je v ráji a užívá si svobody. Například nemusíte chodit spát podle rozvrhu jako v Hell-Purgatory. A chlapec, bývalý vězeň v preferenčním zacházení pro mladistvé nápravné kolonie, se baví.
  A zábavy je zde nespočet. A co ne. Zejména fantasy, questy a dobrodružství jsou přes střechu.
  Nejprve Sashka střílel na létající talíře blasterem. A není to tak jednoduché. Pohybují se po přerušené trajektorii. A skáčou ze strany na stranu.
  Pak chlapec holými prsty agresivně házel pulsary. A proč drak explodoval? A jak toto monstrum vybuchlo, začaly padat mince, nejen zlaté a stříbrné, ale také z velkého množství jiných kovů, o kterých by se dalo říci, že se třpytily všemi barvami duhy. A co se stalo tady... No, nejdřív ten chlapec zabil jednoho draka a pak dalšího. Až když dvanáctihlavé monstrum vybuchlo, vypadly čokolády, různé druhy sladkostí, lízátka, tyčinky a další dobroty. Včetně marmelády v podobě jak nádherných motýlů jiskřících jako plátkové zlato, tak nahých dívek. Ale dívky v nebi jsou jiné. A nejen lidská rasa. Všechny jsou ale krásné a svůdné, i když jejich tvary a rysy obličeje působí příliš originálně a exoticky.
  Chlapec vzal marmeládu do úst, nasál ji a s radostí zpíval:
  Král marmelád
  Od meče k parádě...
  Obrovská odměna
  Musíme skončit s ďáblem!
  A Sashka se zasmála. Ano, v nebi nejsou tak přísné zákazy jako v pekle. Navíc se můžete pobavit a drobné žertíky jsou povoleny. Vlastně , proč by si lidé měli věšet řetězy na krk? A modlit se, pouze podle libosti. Toto jsou pravidla.
  Chlapec udělal salto, desetkrát se otočil. A je to tak cool, je to jako byste byli na ruském kole.
  Nově vyražený spravedlivý, kterému v hlavě stále hrálo dětství, zpíval:
  Vzdálené nebe, v mozku bude kaše,
  Jsi v nebi, chlapče, znej Sašo!
  Chce bojovat s nebeským drakem
  Aby se zde dětské hry staly zákonem!
  A Sashka se bavila. A on si jen oblékl oblečení a skočil do Fanty. Pravda, chlapec má na sobě jen tričko a kraťasy. Ve skutečnosti jsou nebe i peklo velmi teplé a mají věčné léto a stálé slunce. Jak je slíbeno v Bibli - věčný den na onom světě. A v ráji je svoboda.
  Chlapec hodil granát bosou nohou a velký tank Royal Tiger se převrátil. A jeho housenky se rozpadly a proměnily se v preclíky s medem, čokoládou, kondenzovaným mlékem a spoustou něčeho exotického.
  Sashka nadšeně zpívala:
  Všichni lidé na velké planetě,
  Vždy by měli být přátelé...
  Děti by se měly vždy smát
  A žít v mírumilovném světě,
  Děti by se měly smát
  Děti by se měly smát
  A žijte v mírumilovném světě!
  A chlapec se otočil a řekl:
  -K čertu s tebou, dračí prezident a holohlavý Fuhrer, který jsi následoval Kainovu cestu!
  A chlapec, který šel do ráje, vyplázl jazyk. A pak zatřásl pěstí. Ve skutečnosti plešatý Fuhrer způsobil mnoho zla a dokonce v podlosti předčil Fuhrera s knírkem a ofinou. A bosé nohy dospívajícího chlapce, velmi příhodně hezkého s blond, lehce zlatými vlasy, udeřily do bronzového zvonu. Co způsobilo ten rachot!
  Spravedlivý chlapec (jakmile je v ráji, už se dá nazvat spravedlivým!) se zasmál a začal vášnivě zpívat.
  Jsem mladý super karate válečník,
  Rád se vyrovnám se zlými nepřáteli...
  I když zuřivý sadista útočí,
  My kluci jsme vždycky uměli bojovat!
  
  Pro kluky, věřte mi, neexistují žádné překážky,
  Když horda chlupatých postupuje...
  Chlapec odvážně zamíří svůj kulomet,
  A bojovník střílí přesně na zlé nepřátele!
  
  Chlapec má ostrou truhlu s pokladem,
  Prořízne jakýkoli druh brnění...
  Svarog je pro něj opravdu jako otec,
  Pošle skvělou holku!
  
  Dítě je bojovník z jeslí,
  Když se mráz řítí naboso...
  Zlomíš protivníka ve vzteku,
  Krásky, rozpleťte svému klukovi copánky!
  
  Bojujte s nepřítelem pomocí praku,
  Narazil jsem na to velmi tvrdě s anti-charge...
  Chlapec ví, že je v bitvě neporazitelný,
  Jednoduše rozsekejte orčí armádu!
  
  Když se kluk pere, je to třída
  Seká mečem, střílí blasterem...
  Tenisky třídy Adidas
  Zkouší to na zachráněné dívce!
  
  No, pokud se ork znovu vrhne do útoku,
  Pak ho mladý válečník zasáhne patou...
  Vítězství otevřou nekonečné skóre,
  Ukazuje zběsilé hranice!
  
  Jsem Peťka, silný pionýrský chlapec,
  Ne leninistický - vesmírný věk...
  Ukážu všem skvělý příklad,
  Rozdrtím své nepřátele, jsou to v podstatě blechy!
  
  Tady je skřet na tanku svižně srolovaný,
  Jsem jeho antičástice...
  A trup byl posetý hyperplazmou,
  Tem ukázal vítěznou stránku!
  
  No, co když je v bitvě zlý troll,
  Chlapec ho velmi srdečně pozdraví...
  V očích dítěte je divoký oheň,
  Takové destruktivní děti!
  
  A letadlo, a to nic,
  Srazíme ho jednou ranou...
  Chlapec má v rukou silné veslo,
  A ork pravděpodobně dýchá zplodiny!
  
  Tak jsem ho sekl mečem,
  Opravdu jsem usekl hlavu protivníka...
  Všechny problémy nás vůbec nezajímají,
  Nebojácný voják dokáže cokoliv!
  
  Tady je chlapec útočící na zlé orky,
  Řídil mlýn s meči a srpy...
  Z bosých nohou dítěte ve sněhu,
  Dokonce i jiskry jasně jiskřily!
  
  A nekonečná horda orků,
  Opravdu jsem se v této bitvě ztratil...
  I když chlapci nerostou vousy,
  Tento mladík v bouři zvítězí nad vším!
  
  Tady chlapec odfoukl, jeho tváře se naplnily,
  A z úst válečníků vyšel hurikán...
  Proč se pyšní kluci prali?
  Ukázalo se, že orkové jsou padouši!
  
  Karatista máchal meči,
  Orkové se váleli jako hlávky zelí...
  Považuj to za ránu pro chlapce,
  A rozhovor mladého muže je krátký!
  
  Chlapec posunul holou patu do oka,
  Aby se ork v násilné bitvě cítil prázdný...
  A když tě udeří lukem, je to diamant,
  Není vůbec smutný z ničení svých nepřátel!
  
  A bojovat za naši vlast...
  Aby vlast energicky vzkvétala,
  Spěchej jako mocný orel do nebe,
  Na což nestačí ani vesmír!
  
  Chlapče, ty jsi opravdu mladý lev,
  Která ohlušuje Zemi svým řevem...
  Sny lidí nebudou mít problémy,
  I když Kain zasahuje do podsvětí!
  
  Má obrovskou moc
  Kdo bojuje s armádou, aniž by znal skóre...
  Obdržíme, věřím svatému výpočtu,
  A slunce žhne nad vlastí!
  
  Když chlapec porazí orky,
  A naseká skřety do zelí...
  Monolit ukáže své přátelství,
  A trollové a upíři budou prázdní!
  
  Pak vybudujeme ve vesmíru ráj,
  Ve kterém budeme mladí jako elfové...
  O tomto chlapci, odvaž se statečně,
  Bojuj s nepřítelem a chlapče neunášej!
  
  Pak na tebe čeká statečná koruna,
  Budeš bezprecedentním císařem...
  Vyhrává otevřené nekonečné skóre ,
  Ve jménu zářivé a bezmezné slávy!
  Takhle zpívala Sashka Danelchuk. Poté chlapec vyskočil výš a dokonce začal nabírat výšku. Bylo by hezké podívat se z ptačího letu na palácové domy rajské metropole. A tady jsou takové nádherné budovy a nádherné stavby. Podívejte se - skutečné ztělesnění pohádky.
  Některé budovy vypadají jako poupata stojící na sobě. Navíc tyto pupeny mají zcela odlišné okvětní lístky s jiným vzorem, který je velmi krásný a originální. Jen si představte sedm aster stojících na sobě, ale zároveň různých barev - úžasná kombinace. A existují domy s přísnými geometrickými tvary. A na stěnách promítají filmy. Což je, řekněme, úžasné.
  A ve vzduchu jsou vidět pohyblivé barevné obrázky.
  Sashka se směje a znovu se točí. V chlapcových rukou se objeví meč. A letí bojovat s mocným třináctihlavým drakem. A mladý válečník se vyhýbá hořícím pulsarům, které toto monstrum vypouští.
  Chlapec v šortkách, točící se dokola a s holými prsty na nohou vypouští své pulsary na nepřítele. Pokazí se a spadnou do monstra. Ten surovec dostává rány a vzplane jako žárovka na girlandě vánočního stromku.
  Sashka se zasměje a jeho meče se prodlouží. Jeden meč svítí modře a druhý zeleně.
  A tam udeří a useknou hlavy draka. Když se hlava netvora oddělí od těla a rozpadne se na čokoládu s jasnými obaly. Navíc tyto obaly zobrazují karikatury. A tak se legrační stvoření začnou mezi sebou hádat.
  Tady je kachna jako kachna a piště:
  - Jsem nejlepší a nejagresivnější!
  V reakci na to Cikcak Mokryak zařve:
  - Ne, jsem skvělý námořník a pilot!
  A pak tygr vyskočí a zvolá:
  - Není nikdo lepší než já!
  Medvěd v policejní uniformě ale nesouhlasí a také řve:
  - Ne, jsem nejzdravější a nejděsivější!
  Sashka Danelchuk se směje a říká:
  - Pro mě jste si všichni rovni, všichni krásní a chytří!
  Načež chlapec vybuchne smíchy. Opravdu, v ráji je přirozené být v dobré náladě. Ve skutečnosti je veškerý život věčným potěšením. Navíc ráj bude vždy existovat. A nejen to, každým rokem a každým stoletím bude lepší a lepší a větší.
  Ti, kdo věřili, že Bůh je krutý a krvavý tyran, se mýlili. Ve skutečnosti je Bůh Láska. Navíc v absolutní podobě Lásky, zachovávající úplnou svobodu pro lidi v Ráji. V pekle jsou hříšníci omezeni, jako v nápravném zařízení pro mladistvé. Ale i tam mají dokonalá, krásná těla asi čtrnáctiletých teenagerů, kteří nemoc neznají. Všemohoucí Bůh je tedy skutečně milosrdný a milosrdný. A vůbec to není tak, jak píší protestanti, katolíci, někteří ortodoxní křesťané a spisovatelé jako Jurij Petuchov o pekle.
  Sashka pokračoval v zábavě a skočil do bazénu s Coca-Colou a vzpomněl si na jednu velmi dobrou píseň patřící Velkému spisovateli a básníkovi Olegu Rybačenkovi. A písnička je opravdu vynikající.
  Sashka Danelchuk to zpívala s nadšením:
  Stvořiteli vesmíru, jsi krutý,
  To řekly rty milionů!
  A dokonce i hrůzou můj chrám tak zešedl -
  Když je nespočet problémů - legie!
  
  Když přijde stáří, zlá smrt,
  Když je válka, tornádo, obloha se třese!
  Když chceš jen umřít
  Protože pod světem Slunce není žádné teplo!
  
  Když dítě pláče, je tam moře slz,
  Když jsou celé kytice nemocí!
  Jedna otázka - proč Kristus trpěl?
  A proč se smějí jen komety?
  
  Co se stalo v tomto světě, proč...
  Jsme hladoví, mrzneme a trpíme?
  A proč leze hovno?
  Ale proč se to Kainovi daří?!
  
  Proč potřebujeme blednutí starých žen,
  Proč plevel obsypává zahrady?
  A proč lahodí našim uším -
  Kulaté tance slibů sám?!
  
  Pán odpověděl, také zarmoucený:
  Jako bych neznal lepší osud...
  Ó muži Mé lásky - dítě...
  Což jsem chtěl vštípit v ráji!
  
  Ale ty nevíš - dítě je hloupé,
  Je ve vás jen jedna malá myšlenka!
  Protože světlo milosti pohaslo,
  Abyste v zimě nespali jako medvěd!
  
  Koneckonců, aby se lidé vzbudili,
  Posílám zkoušky do soužení!
  K večeři si dát tučnou hru,
  Chce to odvahu, mazanost a úsilí!
  
  No, byl bys jako Adam v tom ráji,
  Šel jsem bez cíle a vrávoral jsem jako duch!
  Ale naučil ses slovo - miluji,
  Komunikace s nečistým duchem Satanem!
  
  Chápeš, v tomto světě je boj,
  A zároveň úspěch a respekt!
  Proto je osud lidí krutý,
  A bohužel musíme snášet utrpení!
  
  Ale když dosáhneš svého cíle,
  Podařilo se prolomit bariéry a okovy...
  Aby se tvé sny staly skutečností,
  Chcete nové bitvy!
  
  Proto pochopte, pane,
  Koneckonců i já se občas cítím tak uražen!
  To, žít v blaženosti po celé století -
  Lidé jsou jako kanci a já se za ně stydím!
  
  Proto nové světlo v boji -
  Bitvy budou v nekonečné věčnosti...
  Ale útěchu najdeš v modlitbě,
  Bůh nešťastníka vždy něžně obejme!
  A Sashka Danelchuk se zasmál. Vedle něj letěla velmi krásná dívka. Její měděně rudé vlasy vlály jako proletářský prapor, se kterým se chystali do bouře. A dívka byla jen v bikinách a blýskaly se jí holé opálené nohy. Usmála se na chlapce, šplouchla vlnu Coca-Coly a zaštěbetala:
  - Chlapče, chceš upřímnou a čistou lásku!
  Sláva se s úsměvem zeptal:
  - Jste biorobot nebo živý člověk?
  Dívka odpověděla s úsměvem:
  - Jsem elf, ale v těle lidské ženy. Je zajímavé cítit ten rozdíl!
  Chlapec s úsměvem přikývl a poznamenal:
  - Po pekelném očistci jsem své tělo ještě nezměnil. Triviálně jsem neměl čas. Tady je tak dobře, nemusíte chodit spát podle rozvrhu, naopak spát kdy chcete, hrát si kdy chcete, modlit se jak chcete, nebo se nemodlit vůbec - ne život, ale milost!
  Dívka přikývla a poznamenala:
  - Že jo! Po Pekle získáte úplnou svobodu v Ráji, kdy je práce jedním z druhů zábavy. Mimochodem, umíš psát poezii.
  Sashka pokrčila rameny a odpověděla:
  - Vlastně ne, ale můžu zpívat píseň jiného básníka. Zejména Oleg Rybačenko!
  Elfí dívka přikývla hlavou, která byla jako olympijská pochodeň:
  - Ano! Vím, že Oleg Rybačenko je největší spisovatel a básník všech dob! Byl to on, kdo zachránil planetu Zemi před holohlavým Fuhrerem, nebo jak se jmenuje: Vovka-Cain! Takže si rád poslechnu básně. Planeta Země je mimochodem obývána lidmi, kteří velmi rychle posouvají pokrok. Tak zpívej!
  Sasha Danelchuk se toho chopil a zpíval s velkým nadšením:
   Pamatuji si, jak zářivě jasná je teď tvář,
  Ten pohled mi probodl srdce jako dýka!
  Shořel jsem v proudech ohnivého větru,
  Jen jsi v reakci mlčel!
  Refrén.
  Tvůj hlas je tak krásný a čistý,
  Věřím v nekonečný vodopád tvých pohlazení!
  Nepotřebuji nenávistný život bez tebe,
  A teď mě osvítí věčný paprsek!
    
  Jsi bohyně bezmezné lásky,
  Oceán plný úžasného světla!
  Vtipně rozbít ledová pouta,
  Bez tebe neuvidím svítání!
  
  Refrén.
  Tvůj hlas je tak krásný a čistý,
  Věřím v nekonečný vodopád tvých pohlazení!
  Nepotřebuji nenávistný život bez tebe,
  A teď mě osvítí věčný paprsek!
    
  
    
  Tvá tvář září jako slunce nahoře,
  Ve vesmíru nejsou krásnější postavy!
  Pocit vášně pokrývá jako hurikán,
  Být s vámi navždy je štěstí!
    
  Bolest v mé duši zuří jako bouře,
  A oheň v mé hrudi hoří nemilosrdně!
  Miluji tě, na oplátku se hrdě díváš,
  Led na střepy ti láme srdce!
    
  Mezi světly v nekonečném hvězdném oceánu,
  Ty a já jsme se vznesli do nebe jako orli!
  A tvé rty jiskřící rubíny,
  Řekli něco něžně a vášnivě!
  . KAPITOLA Č. 15.
  Už je červen. V Číně je horko. Hitlerovské Německo pokračuje ve zbrojení. A Oleg Rybachenko dělá svou oblíbenou věc: píše romány, což je velmi zajímavé.
  Třetím rokem pokračovala válka mezi SSSR a Třetí říší s celou koalicí spojeneckých států proti Rusku. Červenec 1943, je horko, a nacisté se snaží obejít Moskvu a rozšiřují svou frontu stále více. A jejich jednotky jsou jako chapadla olihní. V bitvě je stále více nových tanků: "Tygři", "Panteři", "Lvi" a "Churchills" a "Shermans". Ze spojeneckých tanků je Churchill snad nejoblíbenější kvůli své vynikající ochraně. Plný 152mm přední pancíř a 95mm boční ochrana. A tento tank Churchill se řítí k sovětským pozicím - jako ropucha na křeč.
  No, jednoduchý "Tiger" není vůbec špatný. Účinný také jako průlomový tank. A tluče a bije, jako chobot slona.
  Gulliver zuřivě bojuje. Bitvy jsou velmi krvavé. A pionýrští chlapci bojují se ctí. A je jasné, že kluky tak snadno nezastavíš.
  Utíkají před výbuchy granátů, a to natolik, že se jim blýskají jen holé kulaté podpatky. To jsou tady kluci a holky. Průkopníci jsou mladí a házejí podomácku vyrobené výbušné balíčky.
  A v boji používají i praky a katapulty, které si vyrobí vlastníma rukama. A vypadá to opravdu skvěle. Navíc se to dá říct extrémně chladným a bojovným způsobem.
  A také komsomolka v bitvě. A většinou bojují naboso a mají na sobě jen bikiny. Což je však v létě nesmírně pohodlné a pohodlné.
  Proč vlastně dívky potřebují boty? Jen překáží. Navíc z nepromokavých bot opravdu bolí nohy. Nebo spíš ne nohy, ale nohy, které jsou tak krásné, když jsou naboso.
  A kluci v šortkách jsou taky roztomilí. Koneckonců, v mladém věku mají pionýři - ne starší než čtrnáct let - nohy a děti, které jsou stále bez vlasů, čisté, hladké a vypadají docela krásně a lahodí oku. Není to jako když teenageři zestárnou a kůže na nohou se jim pokryje chlupy, což není esteticky příjemné a nevzhledné. Tady si myslím, že všichni budou souhlasit. A to mládí samo o sobě je krásné.
  Gulliver dostal dar zůstat navždy dítětem a zjevně se mu to moc líbí. Je dobré běhat v šortkách a cákat se holýma, malými, dětskými, opálenými chodidly. Musím říct, že tohle je naprosto skvělé.
  Chlapec, bývalý cestovatel, zpívá:
  Běží po křivolaké cestě,
  Bosé chlapské nohy...
  Unavený z dojení krávy
  Chci dráždit své štěstí!
  zapřahám koně do obojku,
  A čeká mě štěstí!
  Tady jsou průkopníci, kteří pobíhají a cákají holýma, dětským chodidlem. A všude kolem vybuchovaly granáty a země se doslova třásla. A vše se děje jednoduše v hyper stylu.
  Bojovat v horku není moc pohodlné. Zvlášť v tak velké nádrži, jako je Lev.
  V reálné historii zůstal tento stroj na úrovni výkresů. Pokud byl tank Lion vyroben, tak pouze v dřevěném modelu. Ve skutečnosti tento stroj nemohl zvrátit vývoj války. Navíc jeho 105mm dělo 70EL s dlouhou hlavní bylo v některých ohledech horší než u Tigeru 88mm 71EL. Měla zejména rychlost palby pět ran za minutu oproti osmi u Tigeru a vzhledem k větší ráži samozřejmě menší zásobu granátů. Výhodou bylo, že větší ráže poskytovala silnější vysoce výbušný účinek a také větší ničení v případě zásahu a proražení pancíře. V tomto ohledu byly například granáty Panther 75 mm při 70 EL slabé. A když si vezmete novější 75milimetrový kanón Panther ve 100EL, tak je na tom z hlediska vysoce výbušného dopadu ještě hůř, i když je pancéřovitější.
  Posádka s Lady Mercedes právě testovala experimentální "Panther"-2 s pistolí s delší hlavní, ale stejnou ráží 75 mm.
  Nový německý tank měl čelní pancíř korby v úhlu sto milimetrů, strany 60 milimetrů se sklony, přední část věže 120 milimetrů s pláštěm 150 a boky také šedesát milimetrů. To znamená, že se ukázalo, že nádrž je lépe chráněna. Narostla ale i hmotnost vozu na třiapadesát tun. Motor je ale na 700 koní stále starý. A to vytváří problémy. Nicméně "Tiger"-2 se stejným motorem váží šedesát osm tun, ale stále jede a jde do útoku.
  Mercedes měla na sobě jen kalhotky a odhalená plná ňadra s šarlatovými bradavkami.
  Auto jede a míří. Hlaveň Panthera-2 je příliš dlouhá. A to vytváří problémy.
  Dívka s rubínovými bradavkami něco vyje. Mimochodem ne úplně srozumitelné. A ty jí nějak nebudeš rozumět.
  A nyní jsou před námi vidět sovětské tanky T-34. Některé z nich jsou mimochodem dřevěné. Je to svým způsobem praktické. Nádrž se stává lehčí a levnější na výrobu. Ale přesto Tigers and Panthers a Lions T-34 specificky pronikají. Tak proč na to dávat brnění? Ale lehčí tank se pohybuje mnohem rychleji. A vzhledem k rychlosti je obtížnější se trefit. Kromě toho má T-34-76 malou, ale pohyblivou věž.
  Ale samozřejmě německé tanky pálí z dálky. A dělo Panther-2 vám umožňuje posílat granáty na obrovskou vzdálenost. Otázkou ale je, jestli se tam dostaneš? Přeci jen zkusit trefit malý, mrštný tank a trefit ho?
  Ale mercedesovka s nahými prsy střílí stisknutím knoflíků svými šarlatovými prsními bradavkami. A trefuje velmi, velmi přesně. A sovětská vozidla přijdou o věž. Nevýhodou dřevěného tanku je, že jej dokáže vyřadit i velkorážní kulomet. No, to je taky problém.
  A německé dívky řídí a šlapou. Chytili pionýrského skauta. Nejprve si asi dvanáctiletý chlapec nechal oholit hlavu. Pak začali kapku po kapce kapat studenou vodu na temeno hlavy. A kapka po kapce padala na oholenou hlavu dítěte. A bosé nohy pionýrského chlapce byly vtlačeny do pažby a pod nimi byl zapálen oheň. Vzal to a vzplanul. A chlapec bude křičet nesnesitelnou bolestí. A dívky se smějí a zažívají velké potěšení.
  A jak hezké je mučit chlapce. Vezměte ho a zlomte mu prsty na nohou, začněte malíčkem. A musím říct, že je to velmi cool. A chlapec se doslova dusí bolestí a jeho něžná tvář se zbarví do karmínového utrpení.
  Jak hezké je mučit. Člověk to přirozeně dostane, shoří v ohni jako pavouk, pionýři budou týrat dívky, na Zemi pro něj není místo.
  No, samozřejmě, že na dětské hrdiny čeká sofistikované mučení.
  Například jednu dívku řídili bosí po žhavém uhlí. A její bosé, dětské nohy byly vážně popáleny. A vonělo, jako by pekli beránka. A nacisté si z tohoto zápachu olizovali rty. Ve skutečnosti to vypadalo cool.
  A jaké tam byly lahodné dobroty. Dívka byla nakonec nucena do kotle s vroucí vodou. A tak byl stále živý a vařený ve vroucí vodě. Poté do kotlíku nakrájeli brambory, mrkev a koření. Udělali takovou polévku a jedla ji celá společnost nacistů. A pionýrská dívka byla uvařena zaživa a snědena tak. A její nohy byly lahůdkou, když se uvařily. A fašisté jedli játra. A jak si olizovali rty. Opravdu to byla chuť gusta.
  A co ještě nacisté nejedli? Nacisté pověsili jednoho chlapce za krk na drát a jeho bosé nohy položili na kus ledu. Byl tam takový led a krk dítěte byl stahován pevněji a pevněji drátem. A dítě bylo opravdu udušené. Chlapec se dusil a pomalu umíral v oprátce.
  Ale bylo to sofistikované a kruté. A nacisté, dívky i chlapci, se dívali na pomalou agónii pionýra. Chlapcova tvář zmodrala a nakonec odhodil bosé, ubohé nohy.
  Další dítě bylo bito na holých patách gumovými holemi. A to je také bolestivé a pro fašisty je na tom všechno legrační. Mladý pionýr však neucukl, lépe řečeno neplakal, i když když mu gumovými obušky naráželi do pat, bylo to velmi bolestivé. Navíc to chlapec vzal a zpíval:
  Co znamená průkopník snů,
  Jděte kupředu ke komunismu...
  Velikost mladických tužeb,
  Vydejte se na nekonečnou túru!
  
  Jsme děti krásné vlasti,
  A Lenin osvětlil naše cesty...
  I když je tento svět nebezpečný,
  Inspirovalo nás k velkým činům!
  
  Chodíme pracovat na pole,
  Stébla trávy lechtají podrážky...
  Proč naši chlapci potřebují roboty?
  Trubač hraje na obálce!
  
  Jak krásné je v sovětském světě,
  Sedmikrásky, lekníny, diamant...
  Chodí spolu jako tým,
  Uhodili jsme buržoazii do očí!
  
  Pokud potřebujeme podojit krávu,
  A sekat trávu kosou...
  A Stalin a Lenin jsou dva z nich,
  Budu držet oheň ve svém srdci!
  
  Ve jménu sovětské vlasti,
  Připraveni vyrazit za pluhem...
  Jsme bosí v dětském vzteku,
  Porazíme dospělé kolem dvaceti let!
  
  Tady přichází Hitlerova moc,
  Zlá horda napadá...
  A fašismus útočí na peklo Caine,
  A fouká velká sněhová bouře!
  
  Ale my průkopníci nezakolísáme,
  Naši velcí znají SSSR...
  Hoďme granát bosou nohou,
  Ukažme odvahu příkladem!
  
  Milujeme naši vlast,
  Kde je Stalinův ideál lásky...
  A nejsou naše krásnější dívky,
  Není divu, že básník složil!
  
  Nechť je tu tato vlajka komunismu,
  Zářit nad naší vlastí...
  Nesmíme upadnout pod jho fašismu,
  Úspěšné složení zkoušky s A!
  
  Pionýři bojovali poblíž Moskvy,
  Kam leze zlý Hitler s hordou...
  Ale jsme hrdí vrstevníci,
  Ať jsou chlapec a dívka bosí!
  
  No, jsme obří bojovníci,
  Takže musíte vědět, jak bojovat...
  Navždy spojeni s vlastí,
  Vězte, že ruský medvěd zuří!
  
  Ve sněhu, chlapci, dívky,
  Jako ptáci běhající bosí...
  Střílejí z kulometu,
  A chytí tě lasem, násilím!
  
  Chlapec se sklonil nad mapou,
  A kravata hoří jako plamen...
  Je to moudrý stratég - až příliš,
  A síla duše je monolitická!
  
  Zde dívka vzala granát,
  Plížit se jako kočka sněhem...
  Fašista dostane odplatu
  A kulka zasáhne nepřítele na útěku!
  
  No, jsme skvělé děti,
  Střílíme do nepřátel jako krupobití...
  Mráz je velmi silný - naboso,
  Navzdory chladu, víte!
  
  No, co je granátové jablko pro chlapce?
  Hází je, aby předběhli...
  A Fuhrer bude muset splatit,
  Nevytlačujte z monstra sténání!
  
  Tady je dívka střílející z bazuky,
  A vyrazila klínový podpatek...
  Její velmi šikovné ruce
  Bojuje jako Satan!
  
  Ano, Hitler bude blázen,
  Narazil jsem na silnou pěst...
  Koneckonců, s naším ocelářským týmem
  Určitě to dostane v niklu!
  
  Jsme pionýři pouze navenek děti,
  Ve skutečnosti ve mně vře divoký démon...
  A Führer se zodpoví za násilí,
  Máme ostrý meč a štít!
  
  Ale nepřítel nabízí odpověď,
  Ve sněhu mrzne i v botách...
  A jsme bosí jak v zimě, tak v létě,
  A vidíme Hitlerovu armádu v rakvích!
  
  Ukázali takovou sílu v bitvě,
  Že se třese i sám Satan...
  Kluci v bitvě roztrhají i krokodýla,
  Naše země je tak mocná!
  
  Nikdo neví, kdo nás může zničit,
  Pozor na chlapce, dravého parchanta...
  Tak tvrdě jsme ho udeřili do obličeje poblíž Moskvy,
  A pak čeká Stalingrad!
  
  Zde pionýři vystřelili z praku,
  Přesně sestřelili tohoto impozantního tygra...
  A mé paty se blýskaly zimou,
  Není čas na nečinné hry!
  
  Tyto děti jsou bojovníci od kolébky,
  Dokáže ukázat vysokou třídu...
  A dívčin malý hlas zvoní,
  Proč by se i zloděj bál?
  
  Dívky mají ve svých srdcích hvězdy,
  Vědí, že něžné pohlaví...
  Ještě není pozdě jít bojovat,
  Ať je zrádný nepřítel rozdrcen!
  
  Nacisté mají dokonce orky,
  Mezi spojenci, věřte mi...
  Ale hlas průkopníků je jasný,
  Otevře dveře slavným elfům!
  
  A ty víš, že naši rytíři nezakolísají,
  Předvedou tu největší třídu...
  Tady se kymáceli větrem, vidím borovice,
  Vrána byla střelena přímo do oka!
  
  U Stalingradu jsme bojovali statečně,
  Ano, Leninovi průkopníci jsou synové...
  Bosé děti chodí tiše,
  Od Bílé Rusi až po Kolymu!
  
  A Stalin je vůdce skvělého vzhledu,
  Pro Němce je také zuřivým katem...
  Ať tato odporná zmije zahyne,
  Dětský hořký pláč nás neprobudí!
  
  Ohromující oblouk na Kursku se ohnul,
  Tank "Panther" je obratný jako liška...
  Ale mládež bude s námi průkopníky,
  Holky jsou naprosto nádherné!
  
  Nevzdávejme se tedy, průkopníci, Tygrům,
  Mocný Ferdinand se řítí do boje...
  Chlapec skládá, vidíme lyru,
  A stroj nabíjí obratně!
  
  No, ten chlap odvážně hodil granát,
  A zuřivě narazil do housenky...
  Tady je dívka, která si češe copánky,
  Bomby a napalm nás neděsí!
  
  Na Dněpru nyní zuří bitva,
  A prolilo se hodně krve - bitva je krutá...
  Požádám vlast o odpuštění,
  Pokud nebudu zdravý v boji!
  
  Pro průkopníka neexistuje slovo slabost,
  Je to tak velký bojovník, válečník...
  Nepřekoná mladé, nezná stáří,
  Dívky budou vždy vypadat svěží!
  
  No, holkám svěsily hlavy,
  Ano, chlapec spadl a dostal kulku...
  Ale věz, že duše je nesmrtelná - nezahyne,
  Sám Stalin udělil řád posmrtně!
  
  Věříme, že věda je všemocná,
  Všichni mrtví vstanou pro odměnu...
  A smrt je pro průkopníky bezmocná,
  Vezměme s sebou kulomet do světa ráje!
  
  Ať je vesmír v komunismu,
  Což je světlá a posvátná cesta...
  Nešetřili své životy pro vítězství,
  A neodbočíme ze sovětské cesty!
  
  V Berlíně pionýři pochodují,
  Úsměvy, řev orchestru a květiny...
  A děti nakreslí červenou vlajku se sluncem,
  Skvělý, nejzářivější sen!
  Ano, takhle se pionýr držel, ačkoliv měl obnažené paty smažené foukačkou, na genitálie mu byly připevněny elektrody a proud. Nacisté, upřímně řečeno, zuřili. Na závěr se pionýr občerstvil pomocí plynových hořáků a důkladně osmažil. Tak se ukázalo šťavnaté, dětské maso s kůrkou, které bylo nakrájeno na kebab. Načež to nacisté s chutí a velkým potěšením snědli. A samozřejmě to zapíjeli vínem. A zpívali své písně.
  Takhle sežrali i tohoto pionýra.
  Ale byla i jiná mučení. Vzali tedy jednoho pionýra a dali ho pod gilotinu. Čepel se pomalu spouštěla a voda kapala. A čím více kape, tím níže se čepel ponořila. Navíc nacisté hlavu neuřízli. A nejprve nůž gilotiny pomalu odřízl chlapcovu levou paži. Pak pravá ruka. A svázané dítě křičelo palčivou bolestí a krvácelo. A obě chlapcovy ruce byly pomalu klesající čepelí useknuty. A pak jim nacisté začali uřezávat nohy. A čepel pomalu klesala a řezala kost. A voda neustále kapala. Chlapec se vzdal ducha kvůli ztrátě krve a bolestivému šoku.
  No, fašisti tady byli krutí a co neudělali.
  Další komsomolská dívka byla svlékána, navlečena na stojan a pomalu ponořena do kyseliny sírové. A dívka si k bosým nohám přivázala závaží. A dívka se pomalu potopila. A měla velké bolesti a křičela utrpením, ale nevzdala se svých tajemství.
  Navíc to komsomolská dívka vzala a zpívala:
   Jsme statečné, krásné dívky,
  Dokáže bojovat jako hurikán...
  A hlas krásek je velmi jasný,
  Někdy z nebe prší napalm!
  
  Pluli jsme v pirátské brigantině,
  Máme statečného Pavla-kapitána...
  Neradi žijeme v tomto smutném světě,
  Ve kterém je divoký hurikán smrti!
  
  Dívky nechtějí ležet pod zlými lidmi,
  Jsou připraveni porazit orky...
  Budou bojovat se svými nepřáteli velmi horlivě,
  Zapište si to do sešitu!
  
  A věřte mi, nemají žádné překážky,
  Jsou schopni porazit Krauty...
  Čekají nás impozantní odměny,
  Chcete-li získat konzistentní pětku!
  
  A my jsme velmi stateční piráti,
  Budeme bojovat jako zuřivá bouře...
  V případě potřeby záhony zasejeme,
  Nepřítel byl rozdrcen mocnou silou!
  
  Naše loď je prostě nedobytná
  Letí po vlnách jako orel...
  A jakýkoli obchod je nám k dispozici,
  Nepřítel bude těžce rozdrcen!
  
  V bitvě to neukážeme, znám slabost,
  Koneckonců, pro dívky je malý výběr...
  Nezajímají mě různé druhy únavy,
  Budeme přitahováni do nového světa, tato tvář!
  
  A nikdo nebude štípat dívky,
  Jsme schopni porazit nepřítele...
  Přestože mraky zuří velmi hrozivě,
  A na obloze je hrozná sněhová bouře!
  
  No, jak jsme my holky cool,
  Určitě ovládneme vesmír...
  Zlý Jidáš uteče,
  A věřte, že celý svět je za námi!
  
  Jak na moři, tak pod vodou,
  Všude svádíme slavnou bitvu...
  Jako v alianci, ženy se Satanem,
  Navždy vlast, jsme s vámi!
  
  Pro nepřátele není žádné slitování, víte, žádné nebude
  Koneckonců, proto je dívka zlý pirát...
  Jsme velcí soudci vlasti,
  Pojďme si sestavit parádní kulomet!
  
  Bůh odmění dívky korunou,
  Každý dostane řád a medaili...
  Malé hlasové volání krásek,
  A samozřejmě donutí krále!
  
  To je to, co válečníci kosí,
  Jako kulomet zlých řad...
  A doslova přinášejí světlo očí,
  Ať je to bez zbytečných nesmyslů!
  
  Tvář dívky září úsměvem,
  A rty se třpytí perlami...
  Musíme toho hodně vidět,
  To je naše krása!
  
  nevstoupíme do žádných bran,
  Necháme nepřítele zatočit...
  Dívka se z nějakého důvodu nudí
  A schopný zaháknout všechny nepřátele!
  
  Dívky útočí skvěle
  A oči jiskří bleskem...
  Proč, protože žárlí,
  Obličeje dívek jsou pokryty slzami!
  
  Za jaké smrště budeme bojovat?
  Pak se přižene nová vlna smrti...
  Proč jsou nepřátelé dívek tak tiší?
  Co ti dala tlustá Morgan?
  
  A oheň je teď plný ohňů,
  Ohnivá smršť se prožene...
  Ne nadarmo jsme porazili orky,
  Co nepřítel vidí, hloupě mlčí!
  
  Zde archanděl strašlivě troubí,
  Všem se plete do hlavy...
  Ještě není pozdě vyhrát,
  Je vidět, jak vítr hýbe listy!
  
  No, kdo se tady stane divokým, kdy?
  Kdo má velkou pěst?
  Nejezdi s falešnou Malyutou,
  Je to úplný debil!
  
  Naše brigantina opět ve slávě,
  Řezání bouřlivé vlny...
  My dívky jsme sjednoceni ve vzteku
  Roztrhám Morganu na kusy!
  
  Proto tolik spěcháme do bitvy,
  V něm ukážeme hurikánové bouře...
  Černý Rogers se vznesl nad záď,
  Ukázal svůj skvělý dárek!
   No, Morgan půjde do rakve, samozřejmě.
  Udělá sázku z osiky...
  My dívky vítězíme navždy,
  A nevydáme ze sebe těžké sténání!
  
  Pojďme vést vlast k vítězství,
  Statečně porazíme orky a trolly...
  A dorazíme do Edenu na lodích,
  Ať je pod námi celý svět!
  . KAPITOLA Č. 16.
  Už je srpen 1943. A nacistům se podařilo dosáhnout jisté
  Hodně štěstí. Nacisté obsadili Kashiru a obešli Kryukovo a další osady ze severu. V důsledku toho se Moskva ocitla v operačním obklíčení a hrdlo koridoru se zkrátilo na méně než sto kilometrů. Úspěchy měla koalice i v jiných směrech. Japonští a američtí dobrovolníci dobyli Kamčatku. Turkmenistán a Tádžikistán byly zcela dobyty a Uzbekistán byl téměř celý dobyt. Alma-Ata byla také obklíčena. To znamená, že situace v SSSR je extrémně obtížná. A nacisté zahajují ofenzivu a snaží se Moskvu za každou cenu úplně obklíčit. Leningrad je již zcela pod totální blokádou, ale nějakým zázrakem se drží.
  Panther-2, vyspělejší a nebezpečnější tank, se v bitvách objevuje stále častěji. "Myši" jsou také viditelné. Objevilo se také nejnovější samohybné dělo "Yagdtiger". Měl velmi výkonný 128mm kanon s dlouhou hlavní. Je pravda, že zbraň je spíše nadbytečná - protože sovětské tanky jsou obvykle malé. Větší kalibr má ale také silnější vysoce výbušný účinek. Takže když to vybuchne, tak to vybuchne. A úplně to knokautuje sovětská auta. Ale osmdesátimilimetrová pistole je samozřejmě lepší.
  Němci mají něco silnějšího. Zejména Sturmtiger s 380mm raketometem. A tato zbraň zasahuje velmi tvrdě a agresivně.
  Přesto Rudá armáda tvrdošíjně bojuje. A v jeho předních řadách jsou pionýrští hrdinové. Kteří se nehodlají vzdát. A přestože fašisté na severu již Archangelsk obklíčili, město se zoufale brání.
  Děti pionýrů házejí výbušné balíčky a další typy zbraní na nepřítele holými prsty u nohou. A střílí z podomácku vyrobených praků. A spolu s nimi je samozřejmě i samotný terminátor Guliver. Což ukazuje velkou odvahu. A jeho bosé nohy házejí hrášek s domácí výbušninou vyrobenou z uhlí a pilin. A tito fašisté a koaliční vojáci jsou poraženi temnotou. A samozřejmě pionýři zpívají a zpívají dobře:
   dítětem je svým způsobem úžasné,
  V terénu můžete běhat naboso...
  I když je to pro chlapce trochu nebezpečné,
  Tyran může být chycen násilím!
  
  Ale jaký chlapec ve věčném dětství,
  Když už dál nerosteš v kraťasech...
  V sousedství se objevil mimozemšťan
  A toho muže prodal za měděný groš!
  
  Není to moc cool, věř mi,
  Být navždy dítětem v šortkách...
  I když tvé srdce bude zdravé,
  Ale správce tě tvrdě zasáhne!
  
  Koneckonců, není to rajské údolí, které na vás čeká,
  Majitelem není Pán, svatý Kriste...
  Ne, neexistuje nic takového jako půl světa,
  Když jen vzlétnete ke hvězdám!
  
  Chlapče, donutí tě pracovat takhle,
  Těch obrazně sedm bude později zahnáno...
  A nemají tu sobotu,
  Brzy vás opaří vařící vodou!
  
  Kluci je opravdu zvládli,
  Koneckonců, v novém světě je spousta problémů...
  Chlapcovo tělo bolelo únavou,
  Je to otrok a vůbec ne hrdý pane!
  
  Tak drahý bosý chlapče,
  Pracuj tak tvrdě, jak bys měl...
  Skoč přes pole jako hravý zajíček,
  A nikdy se nestaňte bojovníkem!
  
  Jsou ženy, které jsou krásné
  Ale nepotřebují kluky ani děti...
  Svým způsobem jsou kluci šťastní,
  Lidi, nevěřte svým srdcím!
  
  Věř nám, otroctví nás nepřemůže,
  A zlý bič nepřítele se nezlomí...
  Děti věří, že si vybudují své vlastní království,
  Bodavá vánice se rozjasní!
  
  Jsme děti, věřím, že všichni brzy povstaneme,
  Porazíme mimozemšťany, fanatiky...
  Ten mizerný Kain to dostane na rohy,
  A udeříme hmyz kyjem!
  
  Nevěř tomu, lidé nebudou slabí,
  Brzy vytvoříme skutečný ráj...
  Chlapče, budeme svými vlastními soudci,
  Jinak bude z nebe pršet napalm!
  
  Šmejdi hodně kradou,
  Proto jsou děti v chudobě...
  Vydáme se po široké cestě
  Aby se lidé všude bavili!
  
  No, moje holé nohy,
  Chodí po nejostřejších kamenech hor...
  Když však jdeme po cestě,
  Přivedeme mimozemšťana pod sekeru!
  
  Budeme moci vyhrát dárky,
  Porazte mimozemšťany z vesmíru...
  A srdce chlapců bije rychle,
  Lovec se brzy promění ve zvěř!
  
  Pokud musíme porazit legie,
  Věřte mi, nemůžeme si dovolit ustoupit...
  Budou za námi miliony dětí,
  Se štěstím budeme na cestě!
  
  Rozdrťme švába holou patou,
  Pro nás to není vůbec limit...
  S tímto osudem si nehrajeme na schovávanou,
  Zvedni svého sokola, ten náš dětský vzlétl!
  
  Ano, není to dáno pro nic za nic, poznejte vítězství,
  Je čas zničit hordu z vesmíru...
  To není důvod, proč naši dědové bojovali,
  Že toho chlapce mohli zmlátit mimozemšťané!
  
  Vytvořme takové impérium
  Ve kterém bude mír a milost...
  Vedou bosou dívku na popravu,
  Ale můžeme katovi praštit do obličeje!
  
  Ne, nemůžeme se zlomit, věř mi,
  Jak silný je duch chlapců...
  I když naše těla jsou jen děti,
  Ale dokážu rozdrtit i dva dospělé!
  
  Ono to přijde, věřím štěstí ve vesmíru,
  Protože Všemohoucí Bůh je s námi...
  Hrozné špatné počasí se rozplyne,
  Ďábel mu zlomí dlouhý ocelový roh!
  
  Chlapec pak najde svobodu,
  A titan se stane silou svalů...
  Je čas ukončit ten pitomý kulatý tanec,
  Leťte do dálky jako nebeský orel!
  Takto zpívali tito velkolepí pionýři. A moc krásné. A je to dobré pro děti naboso a v šortkách.
  Situace na frontě je ale obtížná. A nacisté tvrdě tlačí. Objevil se například TA-152. Zatím jen jako experimentální útočný letoun. Jeho pancíř a výzbroj je ale šest vzduchových kanónů a zejména letové vlastnosti jsou mimo chválu. A v tomto autě jezdí i dívky.
  A střílejí z nich jako ze samopalů. Nalévají to velmi hustě. A tlak je i na frontách.
  Vzadu je to také nepříjemné. Vaňka, asi dvanáctiletý chlapec, byl zatčen. Dítěti nasadí na ruce speciální dětská pouta a vloží je do trychtýře. Pak mě vzali do vězení. Mladý leninista byl velmi vyděšený. Odvedli ho tedy do vězení. Na speciální dětské oddělení. Tam ho po příjezdu nejprve oholili na pleš. Další chlapec v šortkách a vězeňské uniformě s číslem, také téměř úplně holohlavý, z něhož trčely jen světlé pramínky, mladého pionýra odřízl strojkem. Navíc se to dělalo ručně a stroj byl docela hloupý a bolestivě tahal za vlasy.
  Vanka se na sebe podíval do zrcadla. Jeho hlava se zmenšila a jeho tváře zesílily. Dětská tvář v oříznuté podobě získala kriminální charakter.
  Následovalo focení z profilu, celoobličeje, poloboku a zezadu.
  Pak asi třicetiletá žena v uniformě s úsměvem řekla:
  -A teď si zahrajeme na klavír!
  A začala brát Vaňčiny tenké dětské prsty do tlapek v rukavicích a namáčet je do tmavé barvy. A pak to nechte na bílém papíře. Tedy všechny prsty jednotlivě a dlaň jako celek. I když to nebolelo, chlapec se silně styděl, to vše říkalo, že je vězeň a vězeň.
  Pak žena přikázala zvednout nohy a začala nanášet váleček na chodidla dítěte. Vzhledem k tomu, že mladí vězni chodí v dětských koloniích bosi od mrazu k mrazu, berou i otisky chodidel chlapců. Vždyť zanechávají stopy bosýma nohama.
  Žena potřela válečkem Vaňčiny holé podrážky a zanechala otisky na bílém papíře. A všechny chodidla a každý holý prst zvlášť.
  Načež začali měřit nahou Vaňku. Postavili mě ke zdi a zkontrolovali rozpětí paží, výšku, zvážili mě a změřili objem hlavy a lebky. Pak žena v bílém plášti změřila chlapcovi krevní tlak a poslouchala jeho hruď. A pak ji donutila otevřít ústa a pečlivě si je prohlédla. Nepochopíte, zda jde o prohlídku nebo lékařské vyšetření.
  Dále jsem zkontroloval prstem v tenké gumové rukavici a lehce nakapal vazelínu do chlapcova řitního otvoru. Také neexistuje hrdina a není to homosexuál?
  Jedná se o specializované vězeňské vyšetření pro nezletilé, které kombinuje prohlídku a zdravotní prohlídku. Chlapci byly vyšetřeny i uši a nosní dírky a pod pažemi. Nakonec mě dokonce vzali do kanceláře a udělali mi rentgen. Ve vnitřní věznici NKVD pro zvlášť nebezpečné děti je vše, jak má být.
  Načež byl Vaňka důkladně omyt a dokonce i strážkyně mu drhla černé plosky rukou a dlaně dítěte.
  Načež Vaňka dostala pruhované pyžamo a vězeňské pantofle. A vedli mě po chodbách věznice na dětské oddělení.
  Chlapec chodil omráčený a rozrušený. Ve skutečnosti je teď vězeň, vězeň a podle všeho obzvlášť nebezpečný. A pak na něj čeká kamera.
  Naštěstí Vaňka skončil ve speciální věznici NKVD a v cele byly tři děti, byla čistá a nezapáchala. Chlapcům bylo asi třináct nebo čtrnáct let a všichni byli političtí. Tak elegantní, ostříhaný, umytý a docela inteligentní. Vaňka skončila čtvrtá.
  Protože chlapi nebyli zloději, žádná registrace nebyla. A celkově to ve věznici se zvláštním režimem nebylo tak špatné. Zejména bohatá vězeňská knihovna, mnoho knih zabavených nepřátelům lidu. A jídlo bylo relativně dobré, zvlášť když vezmeme v úvahu, že za války byla země na příděl. A karty pro děti poskytují velmi málo produktů.
  Takže ve speciální věznici se dokonce jíte lépe než ve volné přírodě. Takže kluci byli v pohodě, hráli šachy a četli knížky. Chlapci byli také vyvedeni na procházky. Tam si sundali vězeňské pantofle, naštěstí bylo léto, a hráli fotbal bosi. Téměř všichni vězni jsou buď dětmi nepřátel lidu, nebo politických. Mladiství kriminální vězni jsou v jiných věznicích.
  Takže to bylo relativně klidné a bezpečné. Ve vyšetřovací vazbě není téměř žádná práce, kromě odvozu do školy. Tedy téměř sanatorium. A Vaňka bylo jeho rodičů dokonce líto. Myslí si, že chlapec trpí, ale ve skutečnosti je mu skoro dobře a objevili se noví, velmi zajímaví přátelé.
  Jedinou nepříjemnou věcí byl neustálý ruch. Děti byly skutečně několikrát denně šťouchány a prohledávány. Navíc se také svlékl.
  Navíc téměř všechny hlídače jsou ženy, mnohé v bílých pláštích vypadají jako zdravotní sestry, a to je dvojnásob ponižující. Jsou tedy nuceni se svléknout a poté jsou přiloženi ke zdi a tápají, až se dostanou do jejich intimních partií. To je však jediná věc, která je skutečně špatná. A můžete tak žít. Zejména v létě jsou k dispozici cely pro čtyři nebo dva lidi a je pohodlné v nich sedět, chodit na procházky, hrát fotbal nebo něco jiného.
  Na Vaňka na dva týdny zapomněli a nepozvali ho k výslechu. Ale pak mi stejně zavolali. Chlapec se bál, že bude bit.
  Vaňka ale vyslýchala psycholožka a ta se ho na spoustu věcí vyptávala a ukazovala mu určité obrázky.
  Chlapec si pomyslel - jaké šílenství. Děti jsou drženy ve vězení a nevědí, co s nimi. Jací jsou nepřátelé lidí. Nepřítel mezitím obklíčí Moskvu.
  Stalin se mezitím zajímá o nové tanky. Je jasné, že řada KV jako stroj je zastaralá. A zrodil se nápad vytvořit Isu. Což je velmi progresivní. A projektuje IS-1 s 85mm kanónem a IS-2 se 122mm kanónem. Posledně jmenovaný stroj je v zásadě schopen boje s německým zvěřincem a Stalin se o něj začal zajímat a požadoval, aby byl co nejrychleji uveden do sériové výroby.
  A boje stále pokračují. Zejména komsomolky s bosýma nohama jsou přímo tam.
  A rádi vyceňují zuby a zpívají:
  V rozlehlosti nádherné vlasti,
  Umírněný v bitvách a práci...
  Věřím, že neděle přijde,
  O skvělém příteli, o Kristu!
  Ano , to jsou takové vtipné písničky, které mají. A dívky bojují bosé.
  A také jen v bikinách a často jen v kalhotkách. Ale jim se to tak líbí.
  A pokud se bojovníci rozptýlí, pak dojde k agresivnímu dopadu holých podpatků.
  A děvčata také milují, když si chlapci jazykem olizují šarlatové bradavky. A je to opravdu pěkné.
  To je přesně to, co dělá Margarita. Pohledný mladík ji líbá a saje její prso, což je dívce velmi příjemné.
  Margarita to vzala a zazpívala:
  A miluji kluky
  dám je dohromady...
  podél čáry příboje,
  Povedu tě...
  Doo-doo, doo!
  A dívka to vzala a blýskla holými podpatky. Vzpomněla si, jak se milovala se dvěma kluky najednou. Byli tak laskaví, tak krásní a něžní. A její tělo doslova zpívalo. A žádná láska ani romantika. Jen sex pro zábavu. A jaká je to skvělá věc.
  Margarita začala broukat a mladý muž jí cucal prsa a olizoval její jahodové bradavky.
  Ve svém životě jsem změnila spoustu mužů,
  Věř mi, moje krev je horká...
  Dívka má v Margaritě velkou sílu,
  Pravděpodobně se narodil z ohně!
  Líbí se mi jedna dívka předchozího rána,
  Kráska běhá bosou rosou...
  Pokud víme předem, samozřejmě,
  Táhnu chlapa do postele násilím!
  
  Světová bouřlivá doba již skončila,
  Válka prokletých a zlých začala...
  Moc chladného Stalina zde neskončila,
  A teď jde dívka do boje sama!
  
  Tygři a Panteři tu hodně štěkají,
  Po získání fenomenální síly...
  Věz, že jsem krásná dívka,
  A tým svařený titanem!
  
  Teď se kolem mě točí nový kluk,
  Je hezký a blonďatý...
  A někdy tomu nemůžu uvěřit, babičky,
  Že se ten gentleman stane tak hezkým!
  
  Když jsem Stalina ujistil,
  A Josef byl unesen násilím,
  Dobře, vrazím tomu zlému Fuhrerovi facku do obličeje,
  Tady máš pěst na rozlučku se svobodou!
  
  Bitva už zuřivě vře - agrese se řítí,
  Jsem dívka vznešená jako země...
  Určitě budu vědět, že brzy budu mít sezení,
  Vězte, že z toho bude mít prospěch celá rodina!
  
  A ta dívka má velkou armádu,
  Běhám bos trávou do bitvy...
  A tenké desky ti vrzají pod patami,
  Máte silný poker!
  
  Takhle silná je naše armáda,
  Ta dívka je skvělá, ví, tvrdá bojovnice...
  Vstaň brzy ráno, drahá,
  A dobrý manžel vzejde z nejlepších!
  
  Teď k nám domů přišlo jaro a rozmrzlo skvrny,
  Kolik mrtvol je nahromaděno v horách...
  Vím, že všichni budou pohřbeni - dokonce i Stalin,
  Držím pádlo pevněji!
  
  Moje vznešená a barevná vlast,
  Šťastný apríl se blíží...
  Nezmrazil jsem své něžné srdce,
  Můžete dokonce slyšet trylek slavíka!
  
  Nahoru vede horská stezka, víte,
  Chodím bosky po oblázcích...
  Brzy po spálení sluncem je tu černá dívka,
  A vím, že přijdu na kozáckou farmu!
  
  Jsou zde velmi silné tanky,
  Impozantní "Lev" a kosmický slavný "Tygr"...
  Tady se tyčí mocné hory,
  A je tu spousta různých pěkných her!
  
  Bůh stvořil vesmír ve hvězdách, koulích,
  Ale Lenin sám zvolal - Bůh není!
  Podpatky pionýrského chlapce byly smažené,
  A dejte dívce kytici!
  
  Tady jsou krvavé bitvy - cesta se šíří sem,
  Zvedla se obrovská sněhová bouře...
  Ani vánice dívku nevyděsí,
  I když někdy je potřeba!
  
  Průkopnický prapor je velmi červený,
  Transparent Komsomol je šarlatový...
  Bude to hrozné dobrodružství
  A my zdravíme kvetoucí s radostí!
  
  Drahý Ježíši, zdravím tě,
  I když je to beznadějný pacifista...
  Pro mě vím, že žena Lada je sladší,
  A ten umělec je králem všech klaunů!
  
  Netrpíte vy děvčata poklonou,
  Víš, že tady bude jasná hvězda...
  Jsme známí interpunkcí,
  A jaro určitě přijde!
  
  U Moskvy nyní zuří hrozná bitva,
  Věřte mi, nepřítel má nespočetné síly...
  A mocný "lev" hrozivě otřásá svými věžemi,
  A samozřejmě vypadá jako Medvěd!
  
  Není známo, zda Pán existuje,
  Můžete polemizovat s hloupostí chrapotu...
  Přemýšleli jsme nad čajem, nad konverzací,
  Jak se můžeme vyhnout této prázdnotě!
  
  Naše silné dělo se již přesunulo na stranu,
  Vyšle zuřivý projektil do bitvy...
  Někde ležela komsomolská dívka,
  Výsledek byl tristní!
  
  Říkám vám holky - nejsou žádné nesmysly,
  Berlín by měl být okamžitě obsazen...
  A je tu spousta různých hloupostí,
  Když nepřítel zabil vojáky!
  
  Řekl jsem tomu chlapovi - buď hezký,
  Polib dívku na hruď...
  A pak s tebou skočíme zajíček,
  Aby zlý nepřítel neuspěl - odpočívejte!
  
  Moje nohy jsou holé, ztvrdlé,
  Běhají po kamenech jako jeleni...
  S mojí maličkostí jsme se tu procházeli pod javory,
  Mysleli si, že Lenin je náš nejlepší král!
  
  A fašisté s orky pochodují ulicí,
  A nás holky chtějí dobýt...
  Vidím, jak tu krása truchlí,
  Zlý predátor se brzy promění ve zvěř!
  
  Proč se chce dívka pařit?
  Vyhřejte lázně velmi horko...
  Kráska se velmi svůdně myje,
  Možná sem dokonce přidejte trochu másla!
  
  Stříbřité louže jsou zakryté,
  Kůra s diamanty - chladný led...
  Naši chlapi tady nějak hlasitě štěkají,
  Věřím, že moudrá síla se zlomí!
  
  No, zkrátka, zpíval jsem píseň, chlapci,
  A kdo se baví - tolik slov...
  Vzal bych Führera a pověsil bych ho,
  Aby nebral osly na túru!
  
  Bůh nemá rád dívky, pokud jsou nudné
  Pokud jste velmi hloupí, jděte do kláštera...
  Někde jsou bylinky - velmi tučné,
  A v každém případě je to hrdinný bojovník!
  
  Zamiloval jsem se do maršála, má jemná duše,
  Chci si nasadit ramenní popruhy...
  Píseň se rozlévá - opravdu zvoní,
  Můžete se podívat i do tváře!
  
  Dívka je skvělá a krásná,
  Chce udělat svět novým - vězte, že...
  A Stalinova vlast je arogantní,
  Ten suverén je velmi krvežíznivý!
  
  No, zkrátka, přestaneme se tady motat,
  Měli bychom být silnější a odvážit se jít do světa...
  Brzy bude naše síla zuřit,
  Můžeme roztrhat holohlavého muže!
  Toto jsou písně, které komsomolské dívky zpívají, když se milují s kluky. A to už jsou celé básně. A tak barevné a veselé.
  A někde na Lví nádrži je Gerda. Tato dívka je v srpnu žhavá a má na sobě jen kalhotky, jako její tři partneři. A motor tanku je výkonný, s tisíci koňskými silami a dokonce zahřeje auto. Dívky řvou:
  - Smykovalo to, klouzalo, děvčata klouzala,
  Smyk, smyk, silný kulomet!
  A oni střílejí a zabijácký granát otevře věž sovětské čtyřiatřicítky. Tohle je opravdu vražedná kráska. No, děvčata, nebo spíše dívky. Mohou jezdit chlapi. Mimochodem, pro ženu je užitečné mít sex - tělo omlazuje. A časté střídání partnerů má také velmi pozitivní vliv na zdraví.
  Charlotte vystřelila holými prsty, rozbila sovětskou houfnici a zaštěbetala:
  - Jsem gentleman a superžena!
  Christina v odpověď vypískla:
  - Ano, jsi velmi červený! A zrzka je nestydatá.
  Charlotte hýbala Christinou bosou nohou. A obě dívky, téměř nahé jen v kalhotkách, zápasily. A začali se rvát a porážet hlavy. A vyhrožovali, že se navzájem uškrtí.
  Gerda znovu vystřelila, pronikla sovětským tankem KV a poznamenala:
  - Máme temperamentní dívky!
  Magda tweetovala:
  Dívky jsou různé
  Velmi vášnivý s kluky...
  A všichni chtějí to samé
  Hádejte na holi!
  . KAPITOLA Č. 17.
  je září 1943. Trochu se ochladilo. Nacisté Moskvu téměř obklíčili. Krk kolem hlavního města SSSR se už tak zúžil, že byl doslova prostřelen. Ve stejné době se nacisté pokusili zaútočit na město Gorkij a přiblížili se k Rjazani. O Rjazaň vypukly těžké boje.
  Sovětským jednotkám, bojujícím s celou koalicí, už docházel dech.
  Stalin kvůli tomu, že se ke Kujbyševovi blížili nacisté, přesunul své sídlo do Sverdlovska.
  A bylo tam relativně bezpečno. I když Němci a hlavně Spojenci už měli dálkové letectvo. Především letouny B-29, které byly sériově vyráběny v USA. Ve Třetí říši nabírá na obrátkách Yu-288 a stále se vyvíjejí Yu-488 a TA-400 schopné bombardovat na Uralu i za Uralem.
  První letouny Yu-488 se začínají objevovat již v nulté sérii. Mají čtyři motory, jako B-29, a jsou ještě rychlejší než americký vůz kvůli menší ploše křídel. Hitler se tedy sebevědomě dívá do budoucnosti. Dnes je SSSR a zítra tu může být Amerika s Británií a jejími četnými koloniemi. A bude to extrémně cool.
  Zde se dívky Adala a Agata vrátily ze stáže v Africe a zpívají jednoduché písně:
  Malé děti,
  V žádném případě...
  Nechoďte do Afriky na procházku!
  Žraloci v Africe
  Gorily v Africe...
  V Africe jsou velcí, naštvaní krokodýli!
  A děvčata vzala a podupávala svými holými, sekáčovými, opálenými nohami.
  Poté se každý posadil do útočného letounu Focke-Wulf nejnovější modifikace. A tohle auto je bestie. Má šest vzduchových kanónů, z toho dva třicetimilimetrové a čtyři dvacetimilimetrové. Vyzkoušejte sovětská auta s takovými monstry a vydejte se do boje.
  Adala, krásná dívka pouze v bikinách, dala obrat. Sestřelila tři sovětská letadla a zpívala:
  Temnota aut se blížila k městu,
  Domy se skrývají ve stínech pekla...
  Utahuji kladivo smrti pevněji,
  Satan jde ulicemi!
  Agata zasáhne i sovětská vozidla šesti vzdušnými děly Focke-Wulf. A čtyři ruská letadla byla sestřelena najednou.
  A terminátorská dívka zpívala:
  Nastavuje pasti na hříšníky,
  Ostrý nůž je pod pláštěm bílý...
  Kdo podlehne jeho podvodům,
  Okamžitě dostane měděný groš!
  A obě dívky začaly holými prsty udeřit sovětské vojáky svými opálenými, svalnatými nohami a zpívaly:
  Ďábel je tady, ďábel je tam
  Život a smrt jsou naprostá lež!
  Jezme napůl
  V SSSR bude blbost!
  Ano, piloti terminátorů předvedli takovou pekelnou show. A začali narážet na pozemní cíle. A udělali to velmi efektivně.
  A sovětské tanky hoří a explodují. Ze smrtelného zásahu explodoval i sklad se sovětskou municí. Jaký silný výbuch nastal. A bojová souprava začala explodovat. A granáty explodovaly a byly rozptýleny na mnoho kilometrů. A jeden pionýr měl holé paty tak spálené, že řval jako tele.
  A skvělé dívky pilotky z Německa zpívaly:
  Směle půjdeme do boje,
  Zabijeme všechny Rusy...
  Jsme spolu holky
  Pojďme hořet ohněm!
  Nejsou to dobré dívky. Například asi třináctiletého hezkého chlapce svlékli a šlehali kopřivami. Pěknou puberťačku tedy zmlátili od hlavy až k patě. A pak byly holé podrážky mladého pionýra spáleny ohněm z pochodně. Takže velmi příjemná vůně smažené jehněčí pomazánky. Dívky si masožravě olizovaly rty. Ale smažit si paty, to už je středověk. Co když zkusíte dynamo. A popravčí SS začali roztáčet buben. A elektřina prošla tělem dítěte.
  Jak chudák chlapec ohlušující křičel. Ano, elektrické mučení je velmi bolestivé.
  Agáta posměšně zpívala:
  Pes může být pes
  Jen ze života kousadel...
  Vraťme pevně vůdce,
  Od mocné dívky!
  Adala se zachichotala a poznamenala:
  - Ano, je tak hezké mučit chlapce. Ale to je jen začátek.
  Na obloze bojují i sovětské pilotky. Například Margarita Magnetic. Dívka s vlasy barvy lístkového zlata střílí a zpívá:
  Dostali jsme rychlá křídla,
  Dostali jsme velkou moc...
  Brzy namydlíme Hitlerův čenich,
  Velká země vzkvétá!
  
  Dívka je slávou bitvy,
  Dívka našeho mládí letí...
  Bojovat a vyhrávat s písněmi,
  Naši lidé budou následovat dívky!
  Bojovat a vyhrávat s písněmi,
  Naši lidé budou následovat dívky!
  Margarita také není obyčejná dívka. Tak si to vzala za příklad a donutila zajatého Němce, aby si lízal paty. A předtím jsem samozřejmě prošel hnojem. Takže, hitlerovci, poslouchejte a čichejte. Což je docela vtipné.
  A pak Margarita popadla fašistu holými prsty za nos a dala mu švestku. Což je nesmírně vtipné. A nacistův nos zmodral. A potom se dívka zasmála tak, že se jí třásl krk.
  I když je to neškodné ve srovnání s tím, co dělali sami nacisté. Například vzali dívku Lyudmilu a pověsili ji za vlasy, což bylo velmi bolestivé. Pak se postavili na stojan a začali ho šlehat bičem. Nejprve obyčejným strašákem, a pak rozžhaveným ostnatým drátem.
  Ale je lepší o tom nemluvit. Současně pracuje i německé dělostřelectvo. Jsou zde velmi působivé houfnice a minomety. A naráželi a naráželi. Nejtěžší a nejnebezpečnější je, že Němci mají mnoho velkých ráží, a to docela rychle střílejících. Nebezpečný je i Sturmtiger vyzbrojený odpalovačem bomb.
  Opravdu opravdu mlátí tak moc, že stoupají oblaka kouře. Pumomet je velká síla srovnatelná se šimózou, která svého času dělala problémy carské armádě.
  Ve skutečné historii Sturmtigerů bylo vyrobeno všech osmnáct. Ale v tomto případě, kdy Třetí říši pomáhá celý Západ mnohem více.
  Chlapec Guliver pokračuje v boji. Je jako vždy bosý, má na sobě kraťasy a červenou kravatu. Ale působí velmi energicky. Holé, dětské podpatky se jen mihnou.
  Chlapec cestovatel poznamenal:
  - Všechno na světě je relativní, kromě...
  Ale tady Gullivera nenapadlo nic nového nebo originálního. A hodil na nepřítele výbušný balíček a kňučel:
  - Ať všechny ty zatracené války skončí! Nechte toho zatraceného, holohlavého Fuhrera zemřít!
  Chlapec se otočil a vyhnul se úlomkům, které na něj ze strany pršely.
  Gulliver zpíval a vycenil zuby:
  Na Ukrajině teče krev jako řeka,
  Nepřítel vypadá v pohodě...
  Ale nevzdávejte se mu
  Nechte Fuhrera nabodnout na kůl!
  Poté se chlapec otočil a hodil granát bosou dětskou nohou. Tohle je opravdu bojovník bojovníků.
  Další průkopnice, Anyuta, střílela ze samopalu. A vyřadil zahraniční hordu.
  Listí už žlutě a červeně svítilo a padalo v bohatém koberci. Pod bosýma nohama dětí šustily, jako by lezly myši.
  Guliver tweetoval:
  A pokud jsou před námi roky,
  A my se v této bitvě obracíme...
  Chlapec nemá jinou možnost,
  Řez jako v kartách s trumfy!
  Takhle bojuje hrdina kluk... A pokud je zajat, čeká ho hrozný osud.
  Tady je Kolka, asi čtrnáctiletý chlapec, který padl do spárů nacistů. Vzali ho a pomocí drátěných elektrod ho připevnili za ruce, nohy, jazyk, nosní dírky, uši, hýždě a mužskou dokonalost. A roztočíme buben dynama. Zvláště se snažily německé dívky v bílých pláštích. A bolelo to jako puberťáka. Doslova řval pekelným utrpením. A aby toho nebylo málo, německé dívky v bílých pláštích namazaly chlapcovy bosé, drsné nohy tukem a mladému leninistovi přinesly plynový hořák na podrážky.
  Bylo cítit spálené maso a pak dívky zvýšily aktuální zásobu.
  Ale ačkoli chlapec křičel, neřekl svým nepřátelům nic významného.
  Pohledného puberťáka ale pěkně potrápili. Byli zasaženi a zraněni elektrickým proudem.
  To bylo pro německé dívky skvělé, prostě se zbláznily. A fakt, že klukovi bylo teprve čtrnáct let a byl moc hezký v obličeji i na těle, to jen vytočilo. Nakonec mu doktorka změřila puls a krevní tlak a řekla: dost, jinak upadne!
  A z chlapce odstranili dráty a elektrody a polili ho ledovou vodou, aby ho přivedli k rozumu.
  Největší z dívek na něj mrkla a odpověděla:
  - Teď jsi naše hračka! Ty a já si budeme dělat, co budeme chtít!
  Chlapec to vzal a zazpíval:
   Jsem věčně mladý pionýrský chlapec,
  Přišel jsem bojovat proti vzteklému fašistovi...
  Chcete-li dát příklad velikosti,
  V batohu nosím diář s výborným!
  
  Přišla válka, běžel jsem na frontu,
  A toulal se bos po silnicích...
  A vystřelil z kulometu na Fritzové,
  Alespoň čistý chlapec ve svém srdci před Bohem!
  
  Zastřelil jsem Fritze ze zálohy,
  Vzal jsem od toho parchanta kulomet s granátem...
  Koneckonců, chlapec má hodně síly,
  Musíme statečně bojovat za naši vlast!
  
  Ten chlapec je bojovník od ďábla, věř mi,
  Střílí ohlušující na Fritze...
  V bitvě je jako šavlozubé zvíře,
  Což už nemůže být chladnější!
  
  Co se dá dělat s Hitlerem?
  Kluci ho za divokého řevu pohřbí...
  Aby vrah nepraštil sekerou,
  V čistém nebi pro něj nebude místo!
  
  Cokoli můžete získat hned
  Dravý Fuhrer chtěl venkovana s dívkou...
  Ale tento lovec se proměnil ve zvěř,
  Ano, je to pravda, je mi líto těch kulek na Adolfa!
  
  Už je mráz a já jsem úplně bos,
  Hbitý a zuřivý větrný chlapec...
  A dívka na mě křičí - počkej,
  Ale vidíte, že je to příliš rychlé!
  
  Udeřit policistu pěstí,
  Srazil toho parchanta a udeřil ho zezadu do hlavy...
  Tenhle panák s mlékem nepošlu,
  A svou vlast neprodám za láhev!
  
  Jsem průkopník a jsem na to tak hrdý,
  Vzhledem k tomu, že kravata je také velmi červená...
  Budu bojovat za Svatou Rus,
  I když Adolf je tak hrozný bandita!
  
  Ale věřím, že Wehrmacht statečně porazíme,
  Malý chlapec to moc dobře ví...
  Jsme cherubín se zlatými křídly,
  A drahocenný vůdce, soudruh Stalin!
  
  Wehrmacht statečně porazíme,
  Přestože nacisté bojují u Moskvy...
  Zkoušku ale složím na jedničku,
  A svou pistoli svěřím hrdinovi!
  
  Mohu udělat pionýrského chlapce,
  Něco, o čem se nacistům ani nesnilo...
  Je tu naše za dobré skutky,
  A Führer ani nedostane milost!
  
  Cokoli mohu udělat, vždy mohu udělat,
  Ať se mraky opět vznášejí nad vlastí...
  Ale průkopník se nepříteli nepoddá,
  Ruský voják je statečný a mocný!
  
  Ano, býval jsem zajat,
  A vedli ho bosého závějí...
  Na rány byl aplikován policejní křen,
  A chlapce zbili drátem!
  
  A mé paty také hořely žhavým ohněm,
  A spálili si nohy pokerem...
  Ale Krautové dostali jen nuly,
  I když oheň na chlapcovu nohu!
  
  Zlomili si prsty, spálili si čelo,
  A chlapci utrhli klouby z ramen...
  Bůh zřejmě zapomněl na průkopníka
  Když kat posypal rány pepřem!
  
  Ale fašistům nic neřekl,
  A jehly, horké pod nehty...
  Koneckonců, pro mě je ideálem samotný Stalin,
  A odporný Fuhrer raději zemře v agónii!
  
  Tak mě vedli k popravě ve sněhu,
  Chlapec brutálně zbitý, bosý...
  Ale nevěřím, že už jsem na mizině
  Porážce od nacistů se nevyhnete!
  
  Fritz mi dal hvězdu na hruď,
  Tak tohle mě dělá hrdým...
  Nevzdám se krutému nepříteli,
  A neuchýlím se ke strachu a zlé podlosti!
  
  Mohu udělat krok do hrobu,
  A s takovou zvonivou pionýrskou písní...
  Koneckonců, Fuhrer je jen šílený osel,
  A v Edenu potkám dívku, víš!
  
  Ale na poslední chvíli se ozvalo,
  Hodinový trylek našich kulometů...
  Popravčí četa se usadila,
  Z nacistů se stal vraní trus!
  
  A teď k mému hrdinovi,
  Přišel poté, co prošel mučením a utrpením...
  Bojoval s velkou hordou,
  Poté, co prošel takovými zlými zkouškami!
  
  Chlapec znovu zabíjí Krauty,
  Bosý chlapec se řítí závějemi...
  A udělá velmi odvážný krok,
  Klidně zapleťte své kamarádce vlasy!
  
  Berlín zřejmě na chlapce brzy čeká,
  Německo seká hlavu Rusům...
  Mocný cherub mává mečem,
  A statečně všechny žádá, aby vyšli na náměstí!
  
  Věřím, že brzy vzkřísíme mrtvé,
  Kdo bude pohřben, bude jako anděl...
  Náš Pán je docela silný, Jeden,
  Satan je alespoň někdy příliš arogantní!
  
  Ať je vesmír navždy
  Pod praporem svatého komunismu...
  Soudruh Lenin je jasná hvězda,
  A Stalin je vítěz: zlo, fašismus!
  Statečný pionýr zazpíval dobrou píseň. A to mu samozřejmě slouží ke cti. Ale po elektrickém mučení - po takové bolesti, ne každý je schopen zachovat odvahu a důstojnost ve svém srdci.
  Boje pokračovaly. A prsten kolem Moskvy se brzy uzavře. A Leningrad byl dlouho obklíčen, včetně místa, kde je Ladožské jezero, neexistuje žádná silnice ani doprava. A tady není co bránit proti nacistům. Město spočívá, jak se říká, na čmuchání a na neochvějné odvaze a hrdinství sovětských vojáků a občanů.
  Pokračují v palbě. Nacisté měli nápad použít supertank Krysa. Vozidlo váží dva tisíce tun a je vyzbrojeno celou baterií velkorážných děl, čtyřsetmilimetrovým pancířem a výkonnými dieselovými motory jako motory. Toto je skutečná pozemní bitevní loď.
  Hlavním problémem je, jak dopravit "krysu" do první linie. Pak přišel nápad použít transportní člun a otestovat ho poblíž Leningradu. Nebo možná zkuste vzít město samotné.
  A nyní byl dodán tank Rat. Než začaly padat silné deště, rozhodli se ho postavit před soud. A auto se přesunulo k sovětské obranné linii.
  Výpočet, že "krysa" se nebál ani min, ani granátů, byl správný. Ti proti ní ale nečekaně použili zbraně, které v té době byly nejnovější. Totiž piloti kamikadze. Dvě lehké stíhačky Jak-9, bez ručních zbraní a s motory zrychlenými na limit, se vrhly k útoku na "krysu". Byli nabití silnými výbušninami. A dva mladí pionýři seděli u řízení letadla. Bylo jim pouhých třináct let a sami o tento výkon požádali.
  Chlapci měli na sobě jen plavky a bosí, i když už bylo chladné počasí. Oblečení se ale rozhodli zachránit pro zemi. Před nástupem do letadel mladí leninisté políbili kříž. Byly krátké a hubené - jen děti. To ale mělo tu výhodu, že letadla nesla více výbušnin. Let byl jen jednosměrný.
  Chlapec cákal studenými loužemi holýma, malými, dětskými nohami a nastupoval do letadel. Strhli volant, zvedli auta k obloze as velkou odvahou, než zaútočili na "Krysu", zpívali:
  Zářivá pole vlasti,
  Vidím krvavý pot, expirují...
  Země hoří v tornádu plamenů,
  Planeta už není rájem!
  
  Ale oslavujeme vlast jako vždy,
  A jsou tak připraveni pro ni zemřít...
  I když jsou členové Komsomolu mladí,
  Ale věřím, že vybudují nový svět!
  
  Budeme schopni chránit Rusko,
  Od různých tvorů, hordy fašistů!
  A Wehrmacht bude jako čistá hra,
  Padl pod bajonet statečných komunistů!
  
  Jsme rytíři té nejkrásnější země,
  Že slunce svítí na zářivé lidi...
  Ať zahynou satanovy legie,
  A život bude snadný pro všechny na této planetě!
  
  Fašismus je krutý a prostě silný,
  Absorboval americké zdroje...
  Ale náš orel krouží nad planetou,
  Vyhrajeme a nejsme smutní!
  
  Velikost nekonečné země,
  Září jako kvasar komunismu...
  Uzavřeme smyčku kolem hordy,
  Kéž jsou naše děti ve věčném štěstí!
  
  Budeme moci dát Krautům u Moskvy,
  Odvezte smečku démonů do Berlína...
  A napište si do sešitu průkopník,
  Skořápka Aurora přinese svobodu!
  
  Co je ruský komunismus?
  Soudruh Stalin vám jistě řekne...
  Pro to nejlepší, bojuj a bojuj,
  Vaše víra bude vzkříšena do vesmíru !
  A auta ve vysoké rychlosti vzala a vrazila do mohutného německého tanku "Rat" a byla to zdrcující rána.
  Obecně se Stalinovi líbila myšlenka použití letadel kamikaka. Jen se lépe používají na velké cíle. I to nejjednodušší a nejlevnější kamikadze letadlo stojí zhruba stejně jako běžný střední tank a ještě ho musíte trefit. To znamená, že pokud zasáhnete tanky, pak je to "krysa" nebo alespoň "myš". Nebo zasáhnout velké povrchové lodě. Nebo základny nebo letiště. Nápad si ale rychle získal popularitu. Špatné bylo, že nebylo dost konvenčních letadel - byl nedostatek duralu a velké ztráty ve vzdušných bojích. Němci už dali rytířský kříž za sto sestřelených letadel. Hitlerova esa nashromáždila účty příliš rychle. A ne pro nic za nic. Letadla v SSSR se stala příliš těžká, pomalá, s nízkou manévrovatelností a slabými zbraněmi. Plus klesl i trénink es - osmihodinový let a rovnou dopředu a někdy i pět. Je jasné, že takhle se bojovat nedá. Stalin prohrával druhou světovou válku. Ale stále se snažil plácat.
  A tak se zničení tanku Rat stalo dalším taktickým úspěchem. A oba chlapci byli posmrtně oceněni zlatou hvězdou Hrdiny Sovětského svazu.
  A v Moskvě jim bude postaven pomník. Pokud se jim to podaří, samozřejmě.
  Bitva pokračuje, třetí rok Velké vlastenecké války, a optimismus ještě není vyčerpán.
  A pionýři znovu zpívají a cákají bosýma nohama podzimním bahnem:
  Naše cesta není cestou samurajů,
  A pro slavné průkopníky - jasná cesta!
  Stavíme, bojujeme, zuřivě se odvažujeme -
  Nikdo se neodváží odvrátit Rusa z jeho cesty!
    
  Děti pochodují ve formaci k bubnu,
  Pozdrav, trubka hraje!
  Každý chce být známý jako hrdina;
  Aby Wehrmacht přišel - cesta zkázy!
    
  O čem sní statečný chlapec?
  Dostaňte se dopředu a ukažte tam svou sílu!
  Aby byl fašismus okamžitě zastaven,
  Kéž je hitlerismus hanebně označen!
    
  Ale co když je puška těžká?
  A co teprve být naboso ve sněhu v mrazu!
  Jsi rytíř, vyrostl jsi v duši dítěte -
  Budete moci dát teplo nepříteli v bitvě!
    
  Tady jsou tanky s dlouhou tygří tlamou,
  Pak pěchota, tma motorek!
  Nastal konec všem dětským lehkým hrám -
  Satan je na straně nacismu!
    
  Chlapec pustil "slona" blíž -
  Hoď granát s ricochetem do nádrže!
  A narazil na překážku "Tiger",
  A pionýr vzal do ruky kulomet!
    
  Neustále kosíme německou pěchotu,
  Dělají roztrhané zábaly nohou létat!
  Nechte losa klidně se toulat v hájích -
  Proto pustili chlapy do bitvy!
    
  Útok plazů zřejmě udusil,
  Kluci mi dali silné světlo!
  Ať je mládí oslaveno a věčné,
  Buďte nekonečnou, silnou nití života !
  KAPITOLA Č. 18.
  Už je červenec 1939. V Číně je horko. Hitlerovské Německo hromadí sílu a deklaruje přátelství s carským Ruskem Mikuláše II. Vláda samotného impéria se přiklání k názoru, že je zapotřebí spojenectví s Třetí říší, aby bylo možné odebrat všechny jejich kolonie Francii, Británii, Belgii a Holandsku. A profitujte z Afriky i Indie, vezměte si vše, co je na Blízkém východě. A ještě nám zbývá dobýt Austrálii. No, samozřejmě, plány jsou víc než napoleonské.
  A Oleg Rybačenko o sobě píše pokračování příběhu.
  Chlapec-génius a zároveň nesmrtelný se dál pohyboval po misích. Zde je další příběh - válka mezi Búry a Brity. Oleg dostal rozkaz připojit se k praporu savců, kterému velel kapitán Rip Your Head Off. A tak se přesunul vstříc veliteli. V Jižní Africe je teplo a pohodlné pohybovat se naboso a v šortkách.
  Oleg šel k sobě a zpíval:
  Každý, kdo je člověk, se rodí jako válečník,
  Náhodou se stalo, že gorila vzala kámen...
  Když je nepřátel nespočet,
  A oheň hoří v srdci!
  
  Chlapec ve svých snech vidí kulomet,
  Dává přednost tanku před limuzínou...
  Kdo chce otočit penny na paty,
  Od narození chápe, že síla vládne!
  A chlapec vší silou udeřil bosou nohou do dlažebních kostek. A rozprchl se. Nálada se okamžitě zvedla. Je to tu tak skvělé - je to Jižní Afrika. A například papoušci cvrlikají a hmyz létá a je tu spousta příjemných pachů.
  Chlapec bojovník si vzpomněl na pohádku o Červené Karkulce. A jeho sen se splnil, je z něj bosé dítě v kraťasech, poskakuje, skáče a brouká.
  Pokud je to na cestě dlouhé,
  Pokud je to po cestě dlouhé...
  Dupej, skoč a utíkej!
  Ale pravděpodobně, pravděpodobně!
  Je to možné, je to možné, je to možné!
  Samozřejmě možné je všechno!
  Je to vtip dostat se do Afriky!
  V Africe jsou hory tak vysoké!
  V Africe jsou řeky tak široké!
  Ach krokodýli, hroši,
  Ach opice, vorvaně,
  Jo a zelený papoušek,
  A ještě zelený papoušek!
  Nyní nesmrtelný chlapec zrychlil krok a začal utíkat, takže se mu blýskaly malé kulaté podpatky. A pak do tábora konečně přiběhl mladý válečník, který vypadal tak na deset nebo jedenáct let. Bylo poloprázdné, někteří z mladých válečníků byli na misi. Jedná se o speciální prapor savců, kde není jediný bojovník starší šestnácti let. A mnohým ještě nebylo čtrnáct. Búrové jsou příliš početní Britové. Bílá populace v obou republikách, včetně žen, dětí a starých lidí, se přibližně rovná velikosti celé anglické armády, která byla nasazena proti Búrům. To znamená, že ženy i děti bojují. A někteří kluci jsou tady tak malí, že jim není ani deset let, a nemají ani mausery, ale mnohem lehčí a menší pušku.
  Oleg, který je nesmrtelný, je fyzicky silný a mrká na kluky. Mnoho z nich, zejména ti mladší, jsou bosí a v Africe je opravdu dobře, že není zima ani v zimě. Naopak v zimě je nejlepší, že vedro není tak úmorné.
  Oleg zde není nejmenší, ale stále vypadá mladší než většina týmu. U vchodu ho potkají dva asi čtrnáctiletí chlapci a přísně se ptají:
  - Kdo jsi?
  Oleg odpověděl s úsměvem:
  - Dobrovolník! Chci bojovat za svobodu a nezávislost oranžové republiky!
  Podívali se na chlapce. Oleg byl světlovlasý, měl na sobě šortky a bohaté tričko. Chlapcovy paže byly výrazné se svaly. A přes velkou díru v tenkém tričku jsou vidět dlaždice lisu na čokoládu. Oleg se styděl za své roztrhané tričko a strhl ho. A jeho svaly jsou opravdu tak výrazné a hluboce definované. Kluci pískali a poznamenali:
  - Páni! Takový pohodář! A z jakých zemí?
  Jednotka kapitána Ripa the Head se skládala z chlapců, většinou místních, ale hodně cizinců.
  Oleg řekl polopravdu:
  - Z Ruska!
  Vzhledem k tomu, že vztahy mezi Rusy a Brity byly obtížné, zvláště když ještě neexistovala dohoda, a vzpomínka na krymskou válku byla stále relativně čerstvá a na to, jak Británie zabránila tomu, aby byl Istanbul zabrán ve válce s Tureckem. Navíc došlo také ke střetům ve střední Asii. Když další pohyb ruské expanze dosáhl Kushky a byl zastaven hrozbou velké války s obrovskou říší Lva.
  Takže je to pochopitelné. A pár kluků bylo z Ruska. Dívek bylo asi tucet, ale většinou ošetřovaly raněné a připravovaly jídlo. Dívka Maxim mohla být vzata na průzkum. Zástupkyně něžného pohlaví obvykle nebyly přijímány do bitev. I když v inteligenci je dívka lepší než chlapec. Vzbuzuje to menší podezření. A příležitostně mohl dokonce nosit hůl dynamitu v košíku s květinami.
  Oleg měl dovoleno vidět velitele. Legendární velitel byl ještě teenager, nevypadal na víc než na patnáct. Obličej je rudý, téměř dětský. Ale je to silný bojovník a střílí velmi přesně.
  Sám se osobně účastní bitev. A ještě bylo štěstí, že se nám ho podařilo na táboře odchytit. Obvykle je neustále v pohybu a bodá britské vojáky.
  Věci se nyní pro Búry nevyvíjejí dobře. Britové nasadili další posily a zvýšili jejich počet. A nyní plánují místo frontálního útoku obejít Búry. A armáda Oranžové republiky je příliš malá na to, aby pokryla celou širokou frontu.
  Oleg si jemně potřásl rukou s legendárním kapitánem. Měl na sobě elegantní oblek a lakované boty. No, ano, je neslušné, aby velitel předváděl své holé podpatky. Ne jako Oleg, který vypadá jako kluk, ale má svaly jako uzlíky ocelového drátu. A to je, když mladý válečník s nahým trupem velmi bije do očí.
  Dospívající chlapec a legendární kapitán se zeptal:
  - S čím přišel mladý válečník!
  Oleg řekl s úsměvem:
  - Existují informace, že britská armáda se připravuje na obklíčení Búrů z boků. A že mají patnáctkrát více vojáků než vy, pěchotu, kavalérii a nová děla, včetně těch velkých ráží!
  Kapitán s povzdechem přikývl:
  - Angličanů je příliš mnoho. Toto je největší říše v historii lidstva. A jejich populace je spolu s koloniemi dvatisíckrát větší než v búrských republikách!
  Oleg s úsměvem poznamenal:
  - Pokud budou Britové poraženi, pak se jejich kolonie a panství pravděpodobně pokusí oddělit od mateřské země a na válku v jižní Africe už nebudou mít čas. Kromě toho by carské Rusko mohlo v tichosti zaútočit na britský majetek v Indii a Indočíně. Zvláště pokud vojska lví říše vážně uvíznou v bitvách v jižní Africe a Francie a Německo si mohou vzpomenout na historické křivdy a odebrat Británii své kolonie!
  Mladík zapískal:
  - Páni! A ten chytrý... ruský?
  Oleg pokrčil rameny:
  - Můžete říci, že jsem Rus, přinejmenším Slovan!
  A nesmrtelný chlapec vzal a holými prsty popadl z podlahy kamínek a rozdrtil ho do písku.
  Kapitán zvedl hlavu a zvolal:
  - Jakou máš sílu! Takového kluka jsem ještě neviděl. umíš střílet?
  Oleg řekl upřímně:
  - Nemám moc zkušeností se střelbou z Mauseru, ale zkoušel jsem to s jinými systémy, včetně elektrických pistolí, více než jednou!
  Mladý kapitán zamumlal:
  - Elektrické pistole? Páni, zdá se mi, že jste právě přečetli spoustu sci-fi Julese Verna!
  Oleg se zasmál a odpověděl:
  - Možná! Víte ale, že z obyčejných pilin a uhelného prachu vyrobíte výbušninu desetkrát silnější než nitroglycerin!?
  Chlapecký velitel se usmál a zeptal se:
  - Ano? Je to správné? Neděláš si srandu?
  Nesmrtelný chlapec přikývl:
  - Ne! To je opravdové! Myslím, že kdyby bylo možné vyhodit do povětří několik vlaků municí, britský postup by se na dlouhou dobu zdržel. Bez dělostřelecké podpory nebude nový, opatrný velitel riskovat vystěhování a přeprava nových granátů a bomb na tak velkou vzdálenost zabere spoustu času!
  Mladý kapitán přikývl:
  -Mluvíš inteligentně! Myslím, že můžeme postup oddálit. Búrský velitel je ale dost tvrdohlavý. Sedí v opevnění a nemyslí na nic jiného. S těžkými ztrátami jsme odrazili britské útoky, ale ani jsme se nesnažili stavět na našem úspěchu! Ale jak se zdá, řekl váš velmistr Chigorin, mít iniciativu znamená mít výhodu.
  Oleg s úsměvem přikývl a poznamenal:
  - Dětí je mnoho, porodnost v devatenáctém století byla vysoká. Máte dětský prapor. Co když si vytvoříte vlastní armádu mladých a porazíte Brity bez ohledu na dospělé?
  Chlapecký velitel potvrdil:
  - To je dobrý nápad! Můžete to zkusit zde! I když, abych byl upřímný, válka není dětská záležitost!
  Nesmrtelný chlapec souhlasně přikývl:
  - Ano, samozřejmě ne pro děti. Ale to neznamená, že je to méně zajímavé. Řeknu vám například o budoucnosti, kdy nejoblíbenějšími počítačovými hrami budou střílečky. A je opravdu skvělé se při boji bavit!
  Mladý kapitán potvrdil:
  - Válka je zajímavá! Ale ještě lepší je, když vládne mír a lidé se navzájem nezabíjejí!
  Objevil se další mladík, také asi patnáctiletý. Bylo zřejmé, že kapitán Rip-Head Fanfare byl přítel. I když jsou přátelé, je tam určité napětí. Fanfar opravdu neví, jak střílet, s výjimkou stacionárních cílů nebo na krátkou vzdálenost. A to vyvolává určité napětí, a to i s ostatními chlapci, kteří jsou každopádně většinou vynikajícími střelci.
  Fanfar mrkl na Olega a natáhl ruku. Terminátor s ní zatřásl a s úsměvem řekl:
  - Budoucnost je naše!
  Fanfára poznamenala hrdým pohledem:
  - Chci být jako Joseph Barra!
  Chlapecký velitel odpověděl:
  - To je dobré přání, ale... Ve třinácti letech tento mladý hrdina již zemřel, ale chtěl jsem, abychom všichni přežili a vyhráli!
  Oleg Rybačenko přikývl a poznamenal:
  - Jestli chcete, povím vám příběh, který málokdo ví, jak byl Joseph Barra zajat a jaká krutá mučení snášel s neochvějnou odvahou a se ctí vydržel!
  Mladý kapitán energicky přikývl:
  - Skvělé, řekni nám to! Dnes každopádně na misi nepůjdu, protože tohle je jediný den v roce, kdy jsem se zařekl, že nebudu zabíjet!
  Fanfar smutně odpověděl:
  - A já... No, je pravda, že jsem dnes předvedl nejlepší výsledek ve střelbě, samozřejmě za sebe osobně. Už jsem se naučil dobře střílet na stacionární terče, ale při pohybu je to pro mě stále velký problém!
  Oleg sebevědomě odpověděl:
  - Jsi ještě mladý, budeš mít čas se učit!
  Pařížan Gavroche se zasmál a zpíval:
  O tom, že světlo je učení,
  V zimě a na jaře...
  Opakuji bez výjimky,
  Nejsem dub!
  Chlapecký velitel zamumlal:
  - No tak, řekni nám to! A pak vám ukážu, jak střílet z Mausera. Myslím, že v této věci budete rychlejší než Fanfare-Tulip!
  Oleg začal vyprávět s mírným nadšením:
   Chlapec s bubeníkem Joseph Bára byl zajat royalisty. Mladému bubeníkovi bylo pouhých třináct let. Zkroutili chlapci ruce a strhli mu boty a uniformu. A bosé, polonahé dítě bylo odvedeno do pevnosti. Tam chtěli royalisté zřejmě od chlapce zjistit nějaké informace o revoluční, jakobínské armádě. Joseph Bára kráčel po vlhkých schodech kasematy a cítil chlad na bosých, dětských nohách.
  Chlapec měl na sobě jen spodky. A v podzimním žaláři mu byla zima.
  Mladý Joseph náhle ucítil teplo vanoucí z místnosti. A přestože bylo dítě odvedeno do mučírny, pocítil v sobě nával radosti z příjemného závanu tepla.
  A chlapcovy holé podrážky byly blažené, když studené kamenné desky nahradil teplý a hladký mramor. Hořelo totiž několik krbů, kde se topily mučící nástroje ze železa a oceli. Proto bylo horko. Na věšáku visela úplně nahá dívka - krásná, ale zmučená. Jeden z popravců dívku bičoval, druhý žhavil teplo pod dívčinými holými, půvabnými nohami.
  Kráska zařvala bolestí. Vonělo to jako čerstvé pečené maso a bylo to velmi chutné. Chlapec Joseph si vzpomněl, že už dlouho nic nejedl. Je vidět, že i tomu nešťastnému dítěti trčí žebra. Ale pak chlapec pocítil vztek a jeho modré oči zazářily blesky. A zaťal jsem pěsti. Mladý bubeník se na sobě zoufale snažil přetrhnout provazy, ale jeho dětská síla na to nestačila.
  A kat chlapce udeřil bičem. Josef zuřivě odpověděl: Sláva revoluci!
  Vrchní kat zavrčel:
  - A teď ho natáhneme na stojan! Vezměte si ho!
  Popravčí zaútočili na chlapce. Byli mnohem větší než ten vyhublý a unavený chlapec. Zkroutili Josephovy paže a zezadu je zkroutili pevněji. Pak ho přivedli do regálu. Strop byl dost vysoký. A vrchní kat nařídil:
  - Nejdřív to protřepejte!
  Začali chlapce pomalu zvedat. Joseph se předklonil a předklonil. Popravčí ho tahali za ramena. Chlapec zalapal po dechu, otočil se na stojanu a zpříma se postavil. Vytáhli ho nahoru. Mladý bubeník zaskřípal zuby. Provaz se natahoval výš a výš a zvedl chlapce až ke stropu. Pak Joseph na několik okamžiků ztuhl, ztuhlý na vrcholu.
  Starší kat přikázal:
  - Nech toho!
  Mučitelé pustili buben. A chlapec spadl. Lano se natáhlo těsně k podlaze a klouby mladého bubeníka byly doslova vyrvané z těla. Joseph zakřičel a dítě šokem bolesti ztratilo vědomí.
  Vylili na něj vědro ledové vody a chlapec se probral.
  Manažer přiskočil k mladému bubeníkovi, sehnul se a zasyčel ústy a železnými zuby:
  - Řekněte, ať žije král, a my zastavíme mučení!
  Joseph zakřičel:
  - Ať žije republika!
  Vrchní kat nařídil:
  - Znovu to zatřes!
  Mučitelé chlapce zvedli a postavili ho vzpřímeně. Pak se s vrzavým zvukem začalo lano znovu utahovat a tělo dítěte bylo odtrženo od mramorové podlahy. Chlapec těžce dýchal, když ho zvedli výš a výš. Pak až ke kuželu. A tak vrchní kat vydal rozkaz. A lano se okamžitě uvolnilo a mladý bubeník spadl dolů.
  Chlapcovo nahé, šlachovité, kostnaté tělo sletělo dolů, zastavilo se přímo na podlaze a provaz se začal napínat. Dítě znovu zakřičelo, ale neomdlelo. Bylo vidět, jak pot stéká po těle dítěte a chlapcova svalnatá hruď se silně zvedá. A s jakým hrdinským úsilím Joseph potlačil výkřik, který mu unikl z hrdla, a zatnul zuby.
  Jeden z katů se zasmál a udeřil chlapce bičem do jeho bosých dětských nohou. Na pozadí bolesti z otřesu to všechno vypadá nějak frivolně.
  Manažer zasyčel:
  - Pojďme křičet: Ať žije král! A pak vás necháme jít!
  Zákoníci se připravili zaznamenat pokání dítěte.
  Joseph zakřičel:
  - Ať žije republika!
  Vrchní kat nařídil:
  - Třetí zatřesení!
  Polonahý, zpocený chlapec byl znovu vytažen nahoru. A znovu zaskřípe kolo, kterým kati zvedají hrdinského chlapce nahoru. Joseph ví, co ho čeká dopředu, a křičí:
  Kdo je zvyklý bojovat o vítězství,
  Nechte ho zpívat s námi...
  Kdo je veselý, směje se
  Kdo chce, dosáhne
  Kdo hledá, vždy najde!
  Tady je chlapec visící na samém vrcholu stropu. Kati se masožravým úsměvem pustili provaz. A chlapecovo hubené, ale šlachovité tělo opět spadne. V blízkosti podlahy se lano opět pevně přitáhne. A mladý bubeník z bolestivého šoku omdlí. Jeho kulatá, dětská tvář velmi bledá.
  Starší kat vydá rozkaz a na dítě se znovu nalije ledová voda ze sklepa.
  Joseph se s odfrknutím probere a z chlapcovy hrudi unikne sten. Ale zatnutím zubů, s hrdinským úsilím, dítě zabrání pláči a těžce dýchá.
  Hlavní manažer říká:
  - Křičte - Ať žije král a my zastavíme mučení a necháme vás jít!
  Joseph zvolal:
  - Ne! Nikdy!
  Starší kat přikývl:
  - Nyní to pomocí špalku dobře natáhněte na stojan!
  Chlapec byl zavěšený a otřesený. A pak byly bosé nohy dítěte zajištěny v dubovém bloku svázaném železem. Trčely z něj háky. Bylo jasné, že chlapcovo dětské tělo se protáhlo a žíly se objevily zřetelněji.
  Starší kat se zeptal:
  - Řekni, ať žije král, nebo budeš dál mučen!
  Mladý bubeník zoufale zvolal:
  - Ať žije republika!
  Hlavní kočka si objednala:
  - Zavěste dvě závaží na každou stranu!
  Katovi pomocníci začali věšet závaží, každý o váze půl kila. Z jedné části bloku a z druhé. Chlapcovo nahé, šlachovité tělo se napínalo jako provázek. A je jasné, že se dítě prodloužilo. Joseph zasténal, ale zatnul zuby a dokázal se ovládnout. Váhou ho protáhla.
  Manažer zavrčel:
  - Křičte, ať žije král! Jsi pořád jen dítě, ještě máš čas žít a ať žiješ!
  Mladý bubeník zařval:
  - Ať žije republika!
  Vrchní kat nařídil:
  - Deset ran bičem opatrně!
  Vysoký kat vytáhl z urny bič a začal poloviční silou udeřit na chlapcova holá, šlachovitá záda. Od úderů se nafoukly červené pruhy.
  Joseph nevydal ze sebe zasténání.
  Manažer zamumlal:
  -Budeš mluvit?
  Mladý bubeník odpověděl:
  - Ne!
  Vrchní kat nařídil:
  - Pět ran bičem bez starostí!
  Mocný mučitel vytáhl bič, silnější a delší. Roztáhl nohy, aby se opřel, a vší silou udeřil do holých zad dítěte. Opálená kůže praskla a vytékala krev. Mocný mučitel pokračoval v bití a byl investován do každé rány. Při posledním úderu udeřil chlapce do hýždí a praskly mu spodky, takže mladý bubeník zůstal úplně nahý. A krev tekla proudem ze silných úderů. Bylo vidět na zkreslené dětské tváři, s jakou námahou chlapec zadržoval křik.
  Manažer se znovu uchechtl:
  - No, jen řekni: ať žije král a oni tě nechají jít a dokonce ti dají na cestu měšec zlata!
  Chlapec znovu zakřičel:
  - Ať žije republika!
  Starší kat řekl se spokojeným pohledem:
  - Upeč tomu klukovi paty!
  Mučitel napravo se zeptal:
  - Mazat olejem?
  Hlavní kočka přikývla:
  - Samozřejmě! Možná chlapec přijde k rozumu a nemá smysl ho nechávat zmrzačeného po zbytek života!
  Popravčí vyndali lahvičky olivového oleje. A namažujme mladému bubeníkovi holé, dětské podrážky. Joseph cítil z doteku špinavých rukou katů nevolnost. Těžko zadržoval zvracení. Pomohlo mu také to, že jeho žaludek byl prakticky prázdný a nebylo co říhnout.
  Po namazání olejem přinesli kati tenká polena a rozdělali oheň pod chlapcovými bosými nohami. Přidávali síru, aby lépe hořela. A zapálili oheň pochodní.
  Rudé plameny olizovaly dětem paty dravými jazyky. Joseph se třásl, ale zadržel své výkřiky.
  Oheň tančil pod chlapcovýma bosýma nohama a kati přikládali tenká polena. Vonělo to čerstvým, spáleným masem, jako by pekli divočáka.
  Manažer zasyčel:
  - Řekni, chlapče, i teď - ať žije král!
  Chlapec, ze kterého padaly kapky krve a potu, křičel:
  - Ano, no, k čertu s tebou!
  Vrchní kat nařídil:
  - Teď udeř toho drzého mladíka do zad horkým drátem!
  Mučitelé přistoupili ke krbu a začali odstraňovat svazky drátu rozžhavené v ohni. A přiskočili k chlapci. A začali udeřit ocelí, červenou od žáru, na holá, šlachovitá a už zmučená záda dítěte.
  Joseph ucítil palčivou bolest a zasténal, ale okamžitě se kousl do rtu. Pokračovali v jeho bití.
  Dvojice katů mlátila chlapce do zad svazky drátu s dubovou rukojetí, šarlatový od žáru. A pár také hromadil teplo pod chlapcovýma bosýma nohama. Joseph si ale nadále zachoval neuvěřitelnou odvahu.
  Další kat na příkaz kata staršího vzal do rukou pochodeň a přinesl ji chlapci na holou, svalnatou hruď. Pach spáleného masa zesílil.
  Dětského bubeníka udeřili do zad žhavým drátem, paty a hruď mu smažil oheň, ale je jako titán.
  Manažer křičel:
  - Řekni, ať žije král, a my tě nejen pustíme, ale dáme ti na cestu celou peněženku zlata!
  V odpověď Joseph Bára zpíval:
  Synové vlasti, vstaňte,
  přišel velký, slavný den!
  Odpověz na výzvu svých nepřátel,
  jejich tábor vztyčil krvavou vlajku,
  Odpověz na výzvu svých nepřátel,
  jejich tábor vztyčil krvavou vlajku,
  Slyšte, jak země sténá
  Pod jhem strašlivého vojáka,
  Vloupají se do vašeho domu,
  Zabíjí dceru i matku!
  
  Do zbraně, občane!
  Uzavřeme své řady,
  Vpřed, vpřed!
  A naše pole a zahrady
  budou okamžitě naplněny nečistou krví!
  
  Co tato horda,
  otroci a budoucí králové, chce?
  Pro koho tak vytrvale připravuje
  svůj vůz s okovy a řetězy?
  Pro koho tak vytrvale připravuje
  svůj vůz s okovy a řetězy?
  Jsou pro nás! Ponesou Francouzi
  břemeno Hanebnosti, když jsme vystaveni výzvě?
  Shodili jsme svá pouta navždy,
  nelze je vrátit k našim nohám!
  
  Ne, zahraniční nájemníci
  nám nebudou vnucovat své zákony!
  Můžeme jimi být zabiti,
  ale tábor se neohne, aby se sklonil,
  Můžeme jimi být zabiti,
  ale tábor se neskloní,
  ó Bože, jen kdyby se náš lid mohl zachránit!
  Pokud padneme, nebude pro nás žádné slitování,
  Despota může bez naděje
  udržet všechny v řadě navždy!
  
  Třeste se, ničemní tyrani,
  a vy, cizí najatá chátra,
  Za vaše ďábelské plány
  vás čeká trest podle vašich pouští!
  Za vaše ďábelské plány
  vás čeká trest podle vašich pouští! Všichni jsme bojovníci,
  na bojišti
  je nespočet Hrdinů Francie ,
  Pokud padnou,
  Vlast se dočká spravedlivé pomsty!
  Pamatujte na čest, Francouzi,
  udělte svou milost!
  Těm, kteří jsou
  nepřátelskými pouty nuceni být s námi v bitvě!
  Těm, kteří jsou
  nepřátelskými pouty nuceni být s námi v bitvě!
  Ale co krvaví despotové?
  A co Bouyeovi komplicové?
  Zvířata znají pouze právo
  jíst maso matky v děloze!
  
  Lásko k vlasti a lidu,
  dej nám sílu k naší pomstě,
  A ty, nádherná svoboda,
  veď nás do boje za pravdu a čest!
  A ty, nádherná svobodo,
  veď nás do boje za pravdu a čest!
  Vítězství, právem nás očekáváš,
  Pomoz nám zahnat naše nepřátele,
  Ať poražení nepřátelé uvidí
  jak tvůj triumf, tak naši slávu!
  
  Vstoupíme do řad s obnovenou vervou,
  nahradíme naše statečné předky,
  najdeme jejich popel a hroby,
  kde zářilo světlo jejich odvahy!
  Najdeme jejich popel a hroby,
  kde zářilo světlo jejich odvahy!
  Aniž by si stěžovali na své osudy,
  setkali se se zprávou o smrti
  a čest diktuje naši volbu -
  pomstít je nebo je následovat!
  
  Pro revoluci, naši svobodnou,
  Chlapec bude bojovat celý život...
  Legitimní moc, vůle lidu,
  Řetězy se přetrhnou, rebelský lehký muž!
  
  . KAPITOLA Č. 19.
  Chlapecký velitel a Fanfar si jednohlasně zatleskali a přidala se k nim další dospívající dívka. Taková hezká, růžová a silná představitelka něžného pohlaví se světle hnědými vlasy. Dívka by se dala nazvat krásnou, i když měla poněkud nadváhu a pravděpodobně by v jednadvacátém století držela dietu. Ale její kyprá postava nebyla ani tak tlustá, jako spíš kvůli svalům a masu, a nevypadala jako kráva.
  Mladý kapitán přikývl:
  -To je Mercedes! Přesněji řečeno, má jiné jméno, ale pojmenoval jsem ji na počest nevěsty Edmonda Dantese, známějšího jako hrabě de Montecristo. Mimochodem, na dívku je fyzicky velmi silná a výborná střelkyně!
  Mercedes se uklonil a při pohledu na Olega poznamenal:
  "Nikdy jsem neviděl tak svalnatého kluka." Je to jako Herkules a Apollo v dětství!
  Terminator Boy odpověděl:
  - Ano, vyšší síly mě odměnily takovými svaly. Pravda, musíte na oplátku něco udělat, ale je to zcela přirozené, jak bych to řekl! Nic není dáno jen tak!
  Chlapecký kapitán nařídil:
  - Všichni kluci jdou! Pojďme střílet!
  A vydal se k východu. Fanfára klusala za ním. Podpatky bot se blýskaly. I když v teplém počasí je pohodlnější být naboso, právě proto, že Fanfar se jako pouličník téměř celý rok chlubil holými podpatky nebo si v chladném počasí nohy do čehokoli balil, teď už si boty nikdy nechtěl sundat. Tím by se vyrovnal plebejcům. A nyní má hodnost staršího poručíka a formálního prvního zástupce kapitána velitele.
  Dospívající dívka netrpěla takovými předsudky a její nohy byly tak krásné, ladné a svůdné, že by je boty a punčochy jen zkazily.
  Oleg mimoděk obdivoval její holé, opálené, svalnaté nohy. Vždy měl rád fyzicky silné ženy. Navíc, přestože je tělem dítětem, má mysl velmi dospělého.
  A dívka je velmi fyzicky vyvinutá. Nemůže však říci, že by teenager byl vyšší než oba důstojníci. Ale co v jejích rysech obličeje říká, že je to stále dívka, i když sportovní postavy.
  Šli tedy na střelnici. Do tváře mi foukal teplý vítr a ze stromů, trávy, vody a zdravých chlapeckých těl jsem cítil různé vůně.
  Někteří kluci dělali kliky nebo dřepy se závažím a potili se. Ale jejich vůně se vzhledem k jejich mládí a zdraví nezdála ohavná.
  Chlapecký kapitán zvedl Mauser. Tato puška byla vynalezena a vyvinuta v Německu. Na rozdíl od slavné ruské pušky Mosin má tenčí hlaveň, pažbu podobnou pistoli a celkově větší přesnost střelby, měkčí stisk spouště a o něco vyšší rychlost střelby.
  Ale puška Mosin je lepší pro boj z ruky do ruky. Ve válce s Japonci byly možná ruské zbraně z praktického hlediska lepší, ale přesto se carskému Rusku podařilo prohrát. V té válce se bohové nebo vyšší mocnosti nějak odvrátili od cara Nicholase II. A Rusko mělo překvapivě smůlu. To však krále nezbavuje odpovědnosti. Zejména 9. ledna bylo nutné zůstat v Petrohradě, což možná zabránilo Krvavé neděli a budoucí revoluci, přesněji řečeno povstání, které částečně změnilo systém, z absolutismu na skutečnou konstituční monarchii.
  Oleg o tom však krátce přemýšlel. Chlapec zvedl pušku Mauser a vystřelil. Zpětný ráz byl měkký a kulka prorazila samotný střed cíle. Poté, co Oleg obdržel od bohů nesmrtelné tělo, měl spolu s ním určité dovednosti. Když míříte intuitivně a trénované ruce míří na cíl samy. A vaše vidění je velmi ostré, dokonce můžete vidět vzory na listech stromů daleko.
  Chlapecký velitel poznamenal:
  -To je dobré! Zkus to znovu!
  Oleg znovu vystřelil. A opět do centra. Potom válečnice spustila slaměný klobouk. Oleg byl lehce zmatený, ale tělo zareagovalo samo a kulka zasáhla samotný střed a odhodila klobouk výš. Pak Mercedes vypustila bumerang špičkami bosých nohou.
  Létal mnohem rychleji a bylo obtížnější ho zasáhnout, zvláště když byla dráha letu rozbitá.
  Chlapecký kapitán poznamenal:
  - Ani já to vždycky netrefil!
  Oleg, který už měl nějaké zkušenosti se svým mladým tělem, pochopil, že v tomto případě je nepřítelem mysl. Musíte se spolehnout na svou intuici a střílet pomocí podvědomých schopností tohoto těla, mladého supermana. Navíc má poměrně dost životních zkušeností, zejména s psaním sci-fi. Ale tady, jak se říká, běda mysli.
  Chlapec váhal a váhal. Bumerang dokázal popsat oblouk a Mercedes ho tentokrát chytila rukou a s úsměvem řekla:
  -A budu opakovat od úsvitu do úsvitu! Carado, carudo a sakra!
  Fanfar se zachichotal a poznamenal:
  - Nezmiňujte ďábla!
  Chlapecký kapitán poznamenal:
  - Náš mladý přítel neměl čas střílet. Hoďte to znovu a silněji, efekt bude lepší! - Pak se mladík otočil k Olega. - Nestyď se, vidím, že je to poprvé, co držíš v rukou pušku Mauser. - I když stýskáš, nebude to ostuda!
  Silná dívka hodila bumerang silou a znovu nohou. Měla krátkou sukni, nápadně nad kolena, a bylo vidět, jak silné a svalnaté má dívčí nohy.
  Oleg v sobě cítil vztek a vystřelil téměř bez míření. Kulka zasáhla samotný střed bumerangu, ten praskl a rozletěl se na kusy.
  Chlapecký kapitán zvolal:
  - Krásné! Prostě skvělé! Ani já bych to nedokázal!
  Fanfar s úsměvem poznamenal:
  - Takhle útočíme z různých zemí!
  Dívka atletka poznamenala:
  - Ano, to je v pohodě! Ale pojďme věci ztížit. Například střílet do nábojnice vyhozené nábojnice?
  Mladý velitel namítal:
  - Pro dnešek dost! Nechte ho, aby se lépe ukázal v boji proti muži. Co takhle bojovat?
  Oleg přikývl:
  - Je to možné!
  Fanfar s úsměvem poznamenal:
  - Však má takové svaly. Roztrhá i medvěda!
  Chlapecký kapitán se zeptal:
  - Co takhle bojovat se třemi najednou?
  Oleg odpověděl s úsměvem:
  - Se třemi, tak se třemi!
  Dívka poznamenala sladkým úsměvem s bílými zuby:
  - Statečný chlapec!
  Mladý velitel přikázal:
  - Veverko, vážko, liško, pojď sem!
  Přistoupili k nim tři teenageři, asi čtrnácti nebo patnáctiletí. Dva měli boty a jeden z nejmladších byl bos. Dívali se na nového chlapa s podezřením. Chlapec vypadá pohledně a pohledně, ale je příliš svalnatý.
  Chlapecký kapitán přikývl a řekl:
  - Budete s ním bojovat. A mějte na paměti, že ačkoli je mladší než vy, je neobvykle silný bojovník.
  Chlapci se zamračili. Pořád si ale začali sundávat košile, aby je v boji neroztrhali. Také si sundali boty, zřejmě aby byli na stejné úrovni. Chlapi jsou stále teenageři, bez vousů a knírů, s docela příjemnými, opálenými tvářemi a vlasy vybělenými sluncem. A jejich těla jsou svalnatá, s kůží tmavou od slunce.
  Oleg si myslel, že bití malých dětí je špatné. Je pravda, že on sám je teenager. A můžete skutečně odhadnout své šance. A jsou vysocí, zná své tělo.
  Mladý kapitán křičel:
  - Bojujte plnou silou!
  Za Olegem šli tři dorostenci. Terminátor, který si vzpomněl, jak bojoval v novém těle, ostře zasáhl bojovníka, který byl vpravo. Vzal to a upadl. Přestože rána zasáhla rameno, byla příliš silná a rychlá.
  Dva další chlapci byli zmatení, očividně to od chlapce nečekali.
  Oleg pocítil vzrušení z boje a šel do útoku. Nahou patou udeřil druhého chlapce do brady, takže mu poklesla čelist. A třetího rychle zvedl na natažené paže a hodil ho. S křikem upadl a byl ukončen ranou do týla. Další chlapec, který dostal ránu do ramene, se pokusil vstát. S námahou se postavil na bosé nohy. Oleg vytvořil trojku pěstmi a silným úderem špičkou čelisti zneškodnil svůj protějšek.
  Všichni tři chlapci byli v bezvědomí a boj vyhráli knockoutem.
  Mercedes obdivně zvolal:
  - To je síla!
  A chlapci, kteří se shromáždili, aby sledovali boj, jednohlasně křičeli:
  Dobrá práce, dobrá práce,
  Ukázal sílu!
  Být s ním kamarád je jako hrát si s krokodýlem!
  Oleg zvedl pěsti a zařval:
  Roztrháme ghúly na kusy
  A mocný, jako dub,
  Fyzicky zdravý!
  Jsem vlk, což znamená král zvířat!
  A chlapci bojovníci samozřejmě vtipně zpívali:
  Dobrá práce, dobrá práce, bojuje jako lev,
  Dostává to jen od zajíce!
  A byly tam smíchy. A Oleg to vzal, vyskočil a desetkrát se otočil v salto!
  A znovu potlesk. Chlapec dopadl na ruce a začal žonglovat bosýma nohama za použití poměrně těžkých kamenů.
  Kapitán mu utrhl hlavu, alias Jean Grandier, poplácal Olega po rameni a zazpíval:
  Zlo je hrdé na svou moc,
  A zdá se, že celý svět se s ním smířil...
  Ale chlapče, ty jsi jako cherubín,
  A dáme zlu věcnou lekci!
  Přiběhl další chlapec, Paul Potter. Byl to bosý chlapec v šortkách, který vypadal asi na dvanáct let, ale ve skutečnosti mu bylo třináct, ale byl silný a úspěšně zvládal těžkou pušku. Řekl s radostným pohledem:
  - Porazili jsme jeden z britských echelonů a něco jsme zajali!
  A chlapec ukázal na krabici.
  Jean se s úsměvem zeptal:
  - Jsou tam kazety?
  Pavel odpověděl s úsměvem:
  - Ne! Je tam čokoláda! Bedna je velká a dostačující pro celý prapor!
  Přiběhly dvě dívky, blýskaly se holými, růžovými, dětskými podpatky a zručně začaly otevírat krabici generálním klíčem.
  Fanfan poznamenal veselým pohledem:
  - A máme tu nový, připravený k odjezdu!
  Jean přikývl:
  - Ano, to je opravdu vzácný bojovník!
  Paul pištěl s úsměvem, tak dětinským a sladkým, i když tohle dítě už klikalo se spoustou lidí:
  - Dokaž to!
  Oleg vzal oblázek holými prsty, svými dětskými, ale silnými chodidly, a hodil ho. Pták, který vypadal jako vrána, dostal tvrdý zásah a ztratil peří a řítil se dolů jako sestřelené letadlo.
  Mladí bojovníci znovu zatleskali. A vypadalo to moc krásně. Kluci byli potěšeni.
  Paul se zasmál a poznamenal:
  - Umím to lépe!
  A vystřelil ze své zbraně. Byla těžká a dokonce bylo překvapivé, že ji malý, bosý kluk v kraťasech tak snadno zvládl.
  A další vrána se zřítila dolů.
  Jean se s úsměvem zeptal:
  -Umíš používat nohy?
  Paul mrkl a odpověděl:
  - Ne, nejsem perverzní!
  Oleg poznamenal:
  - Nabíjení této zbraně trvá dlouho. Možná by bylo lepší skutečně použít Mauser? Střílí mnohem rychleji.
  Potter Jr. odpověděl:
  - Raději méně, ale lépe! Mauser opravdu nezabíjí, ale moje zbraň určitě ano!
  Jean namítal:
  - A Mauser to dobře vyklepal! Navíc je puška těžká a pro poníka to nebude snadné! Mimochodem, začátečník by měl vyzvednout koně! Je to malé a není to těžké!
  Oleg namítal:
  - Nepotřebuji koně! Já sám umím běžet rychleji než kůň!
  Pavel zvolal:
  - Pískání!
  Chlapecký génius navrhl:
  - Pojďme se hádat!
  Potter Jr. se zeptal:
  - Proč?
  Oleg rychle odpověděl:
  - Váš podíl čokolády!
  - To přichází!
  Chlapci a děvčata z praporu přísavníků to podpořili přátelským smíchem a potleskem.
  Paul odložil zbraň. Měl malého, ale velmi obratného koně, s příměsí arabské krve. A je skutečně jednou z nejrychlejších v týmu. Takže mezi bojovníky nebyli žádní dospělí muži, jen teenageři a děti, a koně byli buď poníci, nebo malí koně, takže bylo obtížnější si bojovníků všimnout. Snažili se nebrat do oddílu ani vysoké mladé muže, aby nebyli příliš nápadní.
  Paul obvykle jezdil bos - takhle to bylo obratnější. A při práci na poli chlapcovy boty jen překážejí.
  Ale je tu teplo a prsty dítěte jsou houževnaté, v takovém případě bude mnohem snazší vylézt na strom nebo dokonce na zeď bez bot.
  Oleg, který se stal nesmrtelným chlapcem, si mohl obouvat boty, pouze pokud to vyžadoval převlek. A tak se nebojí ani chladu, ani horka.
  Vzhledem k tomu, jak rychle běží, jeho boty se téměř zaručeně rozbijí.
  Oba kluci začali. Kolem tábora vedla cesta jako velký stadion.
  Ostatní dětští bojovníci je následovali.
  Hvízdali a chichotali se. Jeden asi třináctiletý chlapec, také bos, v pruhované vestě zvolal:
  - Drž se na zemi! Rusko je s námi!
  Oleg se na chlapce podíval. Na slunci se jeho vlasy zbarvily do barvy přezrálé pšenice a obličej naopak od slunce zčernal. Ale nutno říct, že bílí kluci obecně v útlých třinácti letech jsou si hodně podobní. A podle obličeje to nepoznáš - tenhle je ruský a tento německý. Búrové jsou mimochodem většinou Němci a vzhledově jsou si velmi podobní, zvláště v dětství, kdy se germánské a slovanské rysy příliš neobjevují.
  Je dokonce překvapivé, proč se za druhé světové války oba národy tak nenáviděly.
  Oleg odpověděl s úsměvem:
  Ruský válečník nesténá bolestí,
  Ruský válečník na hlídce nespí!
  Ani on se neutopí v černé díře,
  Jeho duch nebude hořet v plazmě hvězd!
  Poté kluci dojeli do cíle. Paul byl roztomilé dítě a zatím unikl vážnému zranění. Ale už má na kontě docela dost mrtvol. Zdání tedy klame.
  Zdejší děti jsou jako skutečná monstra, i když většina má vzhledem ke svému útlému věku andělský vzhled.
  Oleg poznamenal, že všichni kluci jsou běloši, i když v Trasvalnii a Oranžové republice je čtyřikrát více černochů než bílých. A to naznačuje, že původním Afričanům je obecně jedno, kdo je utlačuje: Búrové nebo Britové. Navíc Britové mají koloniální jednotky složené z černochů, Arabů a Indů a Búrové jsou zjevní rasisté.
  Zde Oleg pochyboval, zda mu to stálo za to, aby se zapojil do tohoto zúčtování? Jak by se dalo říci, ne moc dobří kluci bojují s těmi, kteří nejsou o nic lepší. I když Búrové alespoň brání svou Zemi. A tady mají ještě více pravdy.
  Například, když si vezmeme modernější válku, mezi Ukrajinou a Ruskem, Ukrajinci mají stále více pravdy, takže brání svou zemi před agresorem. Oleg tedy bojuje na straně toho, kdo brání své.
  A nikde nejsou žádní svatí. Jak se říká, každý má své vlastní hříchy a nejsou žádní svatí. Paul například mstí svého otce, jehož otce zastřelili Britové. I když ho mohli například poslat na těžké práce, a pak by mohli utéct.
  Obecně to není jeho nápad, ale mocní mistři, kteří ho nutí pracovat na nesmrtelnosti. No, v tomto případě už jako dítě snil o tom, že bude bojovat společně s kapitánem Rip-offem. A jeho sen se stal skutečností a teď je z něj zase kluk a to je skvělé a skvělé!
  Oleg se trochu zamyslel a nestihl začátek. A Paul na svém plnokrevném koni vzlétl jako první. A bylo vidět, že má opravdu velmi dobrého a rychlého koně.
  Nesmrtelný chlapec také lhal. Navíc v plné rychlosti. Jeho holé, silné a svalnaté nohy se blýskaly.
  Oleg si zkrátil vzdálenost chobotnicí, ale Paula nepředjel. Spěchal za ním, dýchal mu na krk a zpíval:
  Zvedáme prach ve sloupci,
  Řítíme se jako meteory...
  Nepřítel bude poražen,
  Drtí i hory!
  Paul v odpověď bičoval koně a zakňučel:
  - Proč hraješ? Předběhněte, pokud můžete!
  Oleg se zachichotal a vyskočil. Přeletěl nad místním odstřelovačem a zaštěbetal:
  V mých zornicích je noční můra,
  Jeden skok - jeden zásah!
  A nyní se chlapecký génius hnal vpřed. Pak si Paul vzal ostruhy z opasku a dal si je na bosé, dětské, opálené nohy. Poté začali energičtěji bodat koně do boků. Miniaturní kůň nabral rychlost a téměř Olega předjel. Mladý génius ale také začal běhat rychleji. Dokázal dokonce předběhnout geparda. A jeho tělo je nesmrtelné.
  Paul zavrčel jako malé zvíře a dokonce vytáhl dýku a začal s ní bodat svého koně. Vytekla krev.
  Oleg se okamžitě otočil, holými prsty vytrhl chlapci dýku z rukou a křičel:
  - Neopovažuj se tomu roztomilému stvoření ublížit!
  Paul vyštěkl a vytáhl ho za ruku, ale vzpomněl si, že nemá zbraň. Byla příliš těžká a mladý válečník ji jednoduše odstranil, aby tam nebyla žádná váha navíc.
  A teď můžete vidět, jak Paul zuří. Jeho modré oči jiskří.
  A tak seskočil ze svého zakrváceného koně a vrhl se na Olega pěstmi. Chlapecký génius zachytil ránu pěstí svého protějšku, vzal ji a prohnul ji. Paul zasténal bolestí a pokusil se udeřit druhou rukou.
  Oleg odrazil ránu a sám ho zasáhl. Pohyboval se velmi rychle a člověk prostě neměl čas na tak rychlé pohyby těla reagovat.
  Paul to minul na bradě a upadl. Oleg se ho pokusil zasáhnout tak, aby ho zneškodnil, ale nezlomil kost.
  Přesto je to jeho vlastní chlapec. Paul tedy padl s nataženýma rukama a nohama. Přiběhl k němu vysoký mercedes s bosýma nohama a asi desetiletá dívka, která vypadala jako poražený chlapec - zřejmě její sestra. A s ní byl asi devítiletý chlapec, Paulův mladší bratr, s lehčí puškou německé výroby, speciálně vyrobenou pro skauty.
  Takovou pušku je vhodné schovat.
  Mercedes zkontroloval Paulovu čelist a se spokojeným úsměvem poznamenal:
  - Nezlomený!
  Fanfan přiběhl a zeptal se:
  -Kdo vyhrál?
  Jean s úsměvem poznamenal:
  - Vlastně vyhrál Oleg! Dostal se před soupeře a knokautoval ho! Ale aby se nikdo neurazil, uděluji remízu!
  Asi desetiletá dívka, bosá, opálená, poškrábaná, protože byla často poslána na průzkum, nebo spíše sama požádala, aby tam šla, poznamenala s hroznou silou:
  - Ano, můj bratr si zaslouží ochutnat čokoládu! A tvůj nový kluk je úžasně silný!
  Mercedes poznamenal:
  - A byl také laskavý a slitoval se nad tím nešťastným zvířetem, které Paul bodal dýkou! Má opravdu velké srdce!
  Děti-bojovníci tleskali již po mnohonásobné. Bylo to opravdu něco.
  Jean oznámil:
  - Teď si všichni umyjte ruce! Pojďme na oběd!
  Jídlo dětského praporu mléčných savců nebylo špatné. Včetně polévky s houbami a zvěřinou. Spoustu věcí si mladí válečníci nastříleli sami a také sbírali houby, lesní plody a ovoce ve velkorysém africkém klimatu.
  Je opravdu zvláštní, že černoši hladoví, ačkoli dokážou sklidit čtyři plodiny ročně - půda je zde tak štědrá.
  Oleg zpíval s nadšením:
  - Země je štědrá k nám hříšníkům,
  A nebe je plné nebezpečí...
  Kluci jsou přátelská rodina,
  Takhle voní růže před bouří!
  Mercedes poznamenal:
  - Ano, opravdu jsme jako bratři a sestry! A naše přátelství je klíčem k přežití!
  Paul se probudil poté, co na něj vylili vědro ledové vody z hluboké studny. Odstřelovač se posadil s Olegem a poznamenal:
  -Máš železnou pěst!
  Chlapecký génius odpověděl s úsměvem:
  - A hlava taky není litinová!
  Jako dezert připravily sloužící krásný dort. Měla tvar velkého napoleonského nataženého klobouku. Každý dostal kousek a ten byl pečlivě uříznut.
  A rozložili je na talíře. Chlapi měli vidličky, lžíce a nože vyrobené ze stříbra. Toto je z trofejí získaných od Britů.
  Chlapci a dívky začali opatrně jíst a vychutnávali si sušenku a smetanu s růžemi.
  Pavel poznamenal:
  - Nyní Britové přesouvají významné síly a připravují novou ofenzívu. Je jich tolik, že možná nemáme dost nábojů pro všechny!
  Oleg poznamenal:
  - Nejhnusnější je, že mají jiného velitele. Může využít Hannibalovu techniku v Cannes - útoky z boků a vytvoření kleští, aby obklíčila naše jednotky.
  Pavel se usmál a zeptal se:
  -Jsem prostý chlapec a syn rolníka a nestudoval jsem na akademiích a nevím, kdo je Hannibal! Umím jen psát, číst a znám i násobilku! Opravdu střílím lépe než mnoho dospělých!
  Chlapecký génius odpověděl:
  - Hannibal je nejslavnější, nejlepší velitel Kartága během punské války. Už v raném dětství se zařekl, že zničí Řím a bude bojovat do poslední kapky krve. Armáda pod velením Hannibala opustila Španělsko a překročila Alpy a dorazila do severní Itálie a horní Galie. Přestože během přechodu mnoho Hannibalových vojáků zemřelo, když nemohli obtížím odolat, v Galii se jim podařilo doplnit armádu na úkor místních obyvatel nespokojených s vykořisťováním Říma. Hannibal vyhrál několik vítězství. A uštědřil římské armádě u Cannes zdrcující porážku - což bylo zařazeno do učebnic vojenského umění. Řím měl osmdesát tisíc pěšáků proti čtyřiceti tisícům Kartaginců, ale Hannibal měl deset tisíc jezdců proti šesti tisícům Římanů. Když se legie Věčného města přesunuly do bitvy v naději, že rozdrtí armádu Kartága ve středu, Hannibalovy jednotky udeřily na boky. Slavný velitel navíc využil další novinku - soustředění úderů. Jeho bratr zaútočil s osmi tisíci dvěma tisíci římských jezdců na levém křídle, zatímco další generál svými dvěma tisíci porazil nepřátelské čtyři tisíce jezdců. A po porážce levého křídla jezdci z Kartága, obcházející pěchotu, zaútočili na Římany zprava zezadu. A doslova zabili celou jízdu. A pak zasáhli pěchotu do týlu. A Hannibalovy jednotky se právě seřadily do podkovy. Římané byli obklíčeni a poraženi. Od té doby byly útoky z boku srovnávány s Cannes.
  Pavel zapískal:
  - Páni! To je skvělé! Ano, Hannibalova taktika je pravděpodobně velmi účinná!
  Mercedes poznamenal:
  - Mám knihu: Generálové starého Říma, doporučuji vám ji přečíst, velmi zajímavá a poučná!
  Chlapec odstřelovač poznamenal:
  - Nemáme čas tady číst! Dnes večer budeme muset znovu položit dynamit. A vyhodit do povětří železnici!
  Oleg s úsměvem poznamenal:
  - Lepší most! Železniční trať bude obnovena za pár hodin, ale most bude trvat minimálně týden!
  Paul si povzdechl a poznamenal:
  - Mosty jsou velmi dobře hlídané, nechybí ani ostnatý drát s elektrickým proudem a hlavně psi. Je pravda, že proud není tak děsivý, nahoďte si gumovou pláštěnku a nasaďte si rukavice, ale vycvičení buldoci a pastevečtí psi jsou opravdu problém!
  Chlapecký génius poznamenal:
  - Existuje lék pro psy, který je velmi účinný a jednoduchý!
  Odstřelovač se zvědavě zeptal:
  - A který?
  Oleg odpověděl se sladkým úsměvem:
  - Potřebujete se namazat sádlem ze lva nebo tygra a pak se pes v obavě, že ho roztrhá velká dravá kočka, neodváží promluvit!
  Pavel zvolal:
  - No, ty jsi hlava! Tohle by mě nikdy nenapadlo!
  Jean s úsměvem přikývl:
  - Je to tak jednoduché? Ale psi jsou opravdu problém. Dokonce je střílíme mausery, stejně jako britští vojáci!
  Mercedes poznamenal:
  - Stále můžete otrávit psy, i když je to trochu podlé. Zvíře za to přece nemůže a jen plní svou povinnost!
  Fanfan logicky poznamenal:
  - Ale ani angličtí vojáci za to nemohou. Dostali rozkaz, poslouchají, možná i bez touhy zabíjet. Je to nějak nepříjemné ve vaší duši, když proléváte krev!
  Oleg poznamenal:
  - Je lepší na to nemyslet! Jen si představte, že to vše je triviálně velmi realistické, ale ne skutečná válečná hra, a budete se cítit lépe!
  . KAPITOLA Č. 20.
  Po obědě si chlapci a děvčata opět umyli ruce. A Paul se spolu s Olegem vydal na lov lvů. Kluci, jak už to u dětí bývá, se nejdřív prali a pak se spřátelili.
  Jel s nimi Pavlův bratr Edik, jeho sestra a pár dalších asi desetiletých dětí, ale vynikajících střelců. Do lesa, respektive do jakési směsi džungle a rubáše - takové přechodné klima jižní Afriky, se tak nastěhovalo šest mladých válečníků: pět chlapců a dívka.
  Byl to bosý tým. Chlapci preferovali pohodlné krátké kalhoty, podobné šortkám. Potřely se speciální, aromatickou tinkturou a hmyz je nekousl. Dívka byla také ve starých šatech, které jí sahaly nad kolena, obyčejné selské dítě. A nevzbudila podezření. Pokud by mohl být ještě chlapec podezřelý ze špióna, pak mladá představitelka něžného pohlaví...
  Ale zatím musíme lovit lvy. Oleg byl jediný, kdo běžel po vlastních nohou. Nesmrtelné tělo se neunaví. Proto je nesmrtelný. I když polonahý kluk v kraťasech, pobíhající a šoupající bosýma nohama po trávě, působí poněkud komicky. Zvlášť, když ostatní děti jezdí a pohybují se zvláštním způsobem - přední nohy malých koní klusají a zadní cválají.
  Pavel se zeptal Olega:
  - Žil váš Hannibal před narozením Ježíše Krista nebo po něm?
  Chlapecký génius odpověděl sebevědomě:
  - Samozřejmě předtím! Tehdy byl Řím ještě republikou a zdaleka ne nejsilnější na světě!
  Odstřelovač přikývl a zeptal se:
  - Ale vidím, že jsi učený chlapec a nejspíš šlechtic, ačkoli běháš bos a v šortkách. Odpovězte tedy, proč pod Všemohoucím, Milujícím, Vševědoucím Bohem je na Zemi tolik zla!
  Oleg se usmál a odpověděl:
  - Otázka je to jistě zajímavá. Ale pokud souhlasíte, kdyby na světě nebyly vůbec žádné problémy a my jsme leželi na pohovce a na talíř nám padly krémové dorty, pak pokud souhlasíte, z takového života bychom se změnili ve zvířata, líní a tlustá prasata a my bychom prostě zemřeli nudou. A tak válka pokračuje a je to zajímavé. A lov lva je ještě zajímavější, pokud vás lev sežere!
  Pavel se zasmál a poznamenal:
  - To vypadá jako moudrá poznámka! I když například existují různé druhy zla. Například, když je válka, ačkoli je zlá, je opravdu zajímavá. A když lidé umírají například na mor nebo anginu pectoris, tak na tom není nic zajímavého!
  Oleg souhlasně přikývl:
  - Ano, nemoc není tak zajímavá jako rvačky, bitky, hody, láska k dívce!
  Chlapec s ostřelovačem se zachichotal a pak jeho dětská tvář potemněla a poznamenal:
  - Dívky jsou opravdu velmi krásné, prostě nádherné, jako čerstvé, právě kvetoucí květiny. Ale s věkem jsou tak ošklivé a nechutné. Je těžké dívat se na staré ženy a je z toho opravdu špatně!
  Chlapecký génius se také zašklebil a poznamenal:
  - Co je pravda, je pravda. Staré ženy jsou velmi odporné!
  Pavel se zeptal:
  - Proč Bůh stárne ženy? Není tím sám znechucen?
  Oleg pokrčil rameny a odpověděl:
  - Ano, ve světě je toho hodně nejasného. Myslím, že i kdyby byl Hitler všemocný, raději by měl otrokyně mladé a krásné, než ošklivé staré ženy. Ale musím říct, že ne všechno je na světě tak jednoduché. A neměli byste předpokládat, že vše je tak, jak je psáno v Bibli. Ve skutečnosti je život a vesmír mnohem složitější. A neměli byste si myslet, že pouze Bůh sám rozhoduje o všem a má všechny páky!
  Edikův mladší bratr poznamenal:
  - Kdyby Bůh mohl, nedovolil by zastřelit našeho otce! To znamená, že Bůh nemusí být vůbec všemohoucí!
  Oleg se usmál a poznamenal:
  - Ale absolutní všemohoucnost je z principu nemožná!
  Pavel se zeptal:
  - Proč je to?
  Chlapecký génius odpověděl:
  - No, odpovězte na tuto otázku: může Bůh ukovat řetěz, který on sám nemohl přetrhnout?
  Chlapec odstřelovač svraštil vysoké, krásné, dětské čelo, škubal rukama, kopal bosýma nohama a odpověděl:
  - Ano, je to složité! Můžete říci - to není ono a nemůže, to také není ono! Tak či onak se ukazuje, že Všemohoucí Bůh má něco, co je nad jeho síly!
  Dívka zapištěla, plácla svou malou, bosou nohou do visící liány a zaštěbetala:
  Maso v pekle chřadne horkem,
  A je na čase, abychom to všichni pochopili už dávno...
  Kdo nezná víru v Pána,
  Padne pod ďáblovo jho!
  Potom se Paulova sestra Stella tenkým hlasem zasmála.
  Děti válečníků šly hlouběji do lesa, do jakési směsi rubášů a džungle. Tohle vypadalo skvěle.
  Oleg se pokusil zapnout čich. Je také nadčlověk, lepší než jakýkoli bloodhound. Ale okamžitě mi do nosu vstoupilo množství různých pachů. Včetně dětských tělíček mladých partnerů, zpocených koní a poníků a mnoha bylinek a dalších zvířat. Není ani jasné, jak na to může čichací pes přijít.
  Tady není taková kakofonie vůní, aby je čert dokázal roztřídit.
  Paul se usmál a zeptal se:
  - Chceš přijít na lva svým nosem?
  Oleg přikývl a bosou nohou utrhl květinu:
  - Přijdu na to jen čichem!
  Edik poznamenal:
  - Lev musí být chycen návnadou. V tomto případě je nejlepší využít vytí chtivé samice.
  Stella se rozptýlila a poznamenala:
  - Páni! Možná bych to měl udělat!
  Pavel namítal:
  - Ne! Jsem nejstarší z vás a mám nejsilnější hlas a mám spoustu loveckých zkušeností.
  Oleg chtěl říct, že je nejstarší, a to podle kalendářních let skutečně platí, ale rozhodl se, že je lepší se nehádat - stejně by tomu nikdo nevěřil. Navíc neví, jak napodobit tonalitu ženského lva? Ve skutečnosti ať ho Paul učí. Není tu nic ostudného!
  Chlapecký génius si vzal holé prsty a utrhl nějakou velmi jasnou a exotickou africkou květinu. A předal ho roztomilé a milé dívce Stelle. V odpověď se uklonila a zaštěbetala:
  - Milost!
  A Paul nafoukl své růžové, dětské tváře a začal ze sebe vyluzovat zvuky připomínající zvířecí řev.
  Oleg začal pečlivě naslouchat tónům, aby je sám občas napodobil.
  Do chlapcovy hlavy vstoupily různé myšlenky. Například, že děti jsou úžasní bojovníci a dokážou mnohé. A že tím, že se zmenšil, jen získal - bylo těžší ho zasáhnout. Pokud potřebujete dosáhnout ovoce, jednoduše skočí.
  Chlapecký génius sebral holými prsty na nohou kus odlomené kůry a začal něco kreslit na list lopuchu. Přesněji znázorňuje tank. A ne jednoduché, ale pyramidové. To byl jeden z jeho nápadů ve sci-fi románech. Kde se používaly podobné exotické, ale účinné stroje.
  Tento tank měl velké, racionální sklony pancíře ze všech úhlů. Díky tomu byla dobře chráněna ze všech stran a hlavně před leteckými útoky.
  Například ve sci-fi dílech, jako je série "Kapitán Fuhrer" nebo "Jaderná válka", tato forma tanků poskytovala Němcům vynikající ochranu před americkými útočnými letadly a bombardéry.
  No, to je samozřejmě fantazie, i když v jednadvacátém století by pyramidový tank mohl hrát významnou roli. A mělo by se to dát do streamu. Zvláště pokud takové stroje vyrábíte malé, mobilní a s posádkou pouze jednoho člověka.
  V jednadvacátém století by to byla velmi účinná zbraň. Zdá se, že vojensko-průmyslový komplex o to měl zájem a v bitvách by si tank vedl lépe než Armada.
  Olegovo uvažování bylo přerušeno. Chlapcův bystrý sluch vycítil, že se někdo velký plíží kolem na měkkých, ale drápatých tlapkách. Soudě podle zvuku tato bestie váží hodně. A protože v Jižní Africe nejsou žádní tygři, jde jednoznačně o lva.
  Oleg zašeptal Paulovi:
  - Vypadá to, že se Numba plazí!
  Chlapec odstřelovač se zeptal:
  -Myslíš lva?
  Chlapecký génius přikývl:
  - Ano, s dlouhou hřívou!
  Pavel s úsměvem řekl:
  - Ne každý střelec Mauser může proniknout lvem. Ale moje zbraň tohle zaručeně zvládne.
  Oleg navrhl:
  -Můžu zabít lva?
  Chlapec odstřelovač se zasmál:
  - Vy? Nemáš ani dýku! Co děláš s holýma rukama?
  Chlapecký génius zvolal:
  - A holýma rukama a bosýma nohama!
  Stella se zasmála a pištěla:
  - Tohle je opravdu skutečný muž! Jít za lvem i bez dýky - to ještě musíte umět!
  Oleg v odpověď vtipně zazpíval:
  Jsem kamarád s medvědem,
  Jsem kamarád s medvědem...
  Půjdu ven beze strachu!
  Když jsem s přítelem!
  Když jsem s přítelem!
  A medvěd bez přítele!
  Poté děti ztichly. Pavel zašeptal:
  - Dobře, zkus to! Pokud se něco stane, vystřelím lvu mozek!
  Oleg poslouchal. Lev se blížil. Nyní citlivé nosní dírky chlapce ze Supermana dokázaly rozeznat kyselý pach velké kočky. Oleg je nesmrtelný a lev ho v žádném případě nezabije. Chlapec si dokonce myslel, že to z jeho strany není odvaha - to mohl udělat každý, kdo má nezranitelné tělo.
  Zvítězila ale touha zažít něco nového. Navíc přišel na mysl Tarzan. Ot také bojoval se lvy. Obvykle je pravdou držení dýky. Ale v románu: Tarzan a jeho zvířata porazil muž poměrně velkého pantera holýma rukama, beze zbraní. A to bylo působivé a Tarzan nakonec není nesmrtelný. Zajímalo by mě, jestli existovala nějaká díla o tomto supermauglím po druhé světové válce? Tarzanovi bylo mnoho let během amerických vojenských operací proti Japonsku. Vždyť už v první světové válce se Tarzanovi narodil dospělý syn! A vypadal tak na třicet. Bylo vidět i něco horalského.
  Představte si například, že by Tarzan skončil v jednadvacátém století? Jak skvělé a vtipné by to bylo! A s kým by Tarzan, tenhle Rambo, bojoval? Možná s Benem La Denem? Poslední bandita ve skutečné historii připomínal komiksového hrdinu. A Spojené státy potřebují hrdiny. Amerika potřebuje mladého, silného a energického vůdce, ne starou trosku!
  Vzali Olega a zašeptali:
  Vesmírem zuří válka,
  Válka bez zvláštního důvodu...
  K tomu potřebuješ mládí,
  Lék proti vráskám!
  No cítí, že se lev blíží a je blíž a blíž. Tady jde hlavně o to, aby je zvíře necítil. Oleg si však byl jistý, že ve svém nesmrtelném těle bude moci velkou kočku dohnat. Navíc není pravda, že lev dětem uteče. Ostatně tohle by byla škoda pro krále zvířat.
  Oleg a další dětští válečníci viděli Numbu vycházet z houští a zároveň se rozhlížet kolem sebe a třást hřívou. Šelma je docela velká, dokonce i na lva, s tesáky, mladá a horká. Evidentně chce samičku ochutnat.
  Oleg zašeptal Paulovi:
  - Hlavní věc je nestřílet! Já sám!
  A geniální chlapec vyskočil na trávník s květinami. Z nějakého důvodu si myslel, že lev bude bojovat. Ale mocný dravec se na malého chlapce podíval s opovržením. Musí uznat, že lidské mládě nevypadalo jako vážný protivník. Avšak již první známky hladu začaly masožravému predátorovi kručet v žaludku. A lev se bez přemýšlení vrhl na chlapce.
  Oleg viděl pohyby dravé šelmy jako zpomalené. Nesmrtelný chlapec padl na záda, nechal lva projít přes sebe a mrštil monstrem holýma, silnými, svalnatýma nohama.
  A pán džungle přeletěl z tlačenice a udeřil se do zad.
  Jaký strašlivý řev vydal pohmožděný lev.
  Oleg vyskočil a zpíval:
  Nevzdávej se, nevzdávej se, nevzdávej se!
  V boji s monstry není chlapec bázlivý!
  Bojujete, bojujete, bojujete
  Vězte, že vše bude v pořádku a v pořádku!
  Lev se znovu vrhl, ale chlapec ho přeskočil a tvrdě ho kopl do zadku holou patou. Dravec strachy zavrčel. Oleg ho popadl rukama za ocas a přitáhl si ho. Lev s divokým zavytím odletěl zpět a znovu spadl.
  Chlapec zařval:
  - Staneme se statečnějšími a odvážnějšími než lev!
  A když se dravec pokusil znovu zaútočit, terminátor Olezhka ho vzal a naložil mu ho do brady. Ano, s takovou silou, že mi doslova padaly zuby. A s krví.
  Superman Boy, ovládající boj, cvrlikal:
  Obzor je plný krvavé záře,
  A v dálce je slyšet řev výbuchů!
  Lev se pokusil zaútočit znovu, ale dostal tvrdý kopanec od bosé dětské nohy, rychlý jako blesk. A lev byl znovu vržen kolosální silou a padaly kosti a kapky krve.
  Pavel s obdivem zvolal:
  - To je super bojovník!
  Oleg cítil vzrušení. Začal lva mlátit vší silou holýma, silnými, chlapeckýma nohama, které narážely jako ocelová páčidla. A přitom mladý gladiátor a terminátor zpívali v jedné láhvi:
  Leo je mrzák v myšlení,
  Tygr je zdrojem všech potíží...
  Zajímavější než člověk
  Na světě nic není!
  A opět chlapec-superman kopne do svých holých nohou, které jsou svalnaté, jakoby upletené z drátu proti lvu, a dodá:
  Zajímavější než člověk
  Na světě nic není!
  Jsme z doby kamenné -
  Posíláme pozdravy Jupiterovi!
  Oleg udělal trojité salto a znovu narazil bosýma nohama do lví kůže, čímž si zlomil žebra. Z úst dravce vytryskly krvavé bubliny. Tohle vypadalo opravdu skvěle.
  Chlapec Superman, který pokračoval v bití monstra, zpíval:
  Zabíjíme, jsme zabiti,
  Jak často se to neshoduje...
  Následuji osud jako stín,
  A já si na ten rozpor zvykám!
  Stella tweetovala:
  - Skoncujte se lvem, skončete!
  Oleg pokračoval v bití a většinou kopal. A nebyly to dětské končetiny, ale skutečná páčidla. A důkladně rozdrtili kosti.
  Terminátor chlapec zpíval:
  Rána, foukat, další rána,
  Další rána a pak...
  Chlapec ukazuje dárek
  Hodí horní střih!
  Přivádí lva do rohu,
  Aby dravec neodešel...
  Monstrum je poraženo a na podlaze,
  Necítí se dobře!
  Lev ztrácel sílu a nakonec, vypouštěje z tlamy krvavé potůčky, nebo spíše celé potůčky, ztichl.
  Jeho tlapy sebou ještě půl minuty cukaly, ale Paul to stále nevydržel a střelil do hlavy a zvolal:
  - Jako akt milosrdenství!
  Oleg sarkasticky poznamenal:
  -Hele, on je tak mazaný! Ukaž mi díru ve své hlavě a řekni, že jsi zabil lva sám!
  Paul negativně zavrtěl hlavou:
  - Ne! Řekneme vám pravdu, jak se to stalo!
  Stella potvrdila a dupla na holou, dětskou nohu:
  - Řekneme vám všechno, jak to je!
  Edik potvrdil:
  - Ano! V našem věku děti nelžou, jen si vymýšlejí!
  Pavel poznamenal:
  - Lev je docela těžký, skoro tři centy. Zřejmě to na místě stáhneme z kůže a odstraníme kůži! Bude těžké ho úplně převézt! Naši poníci to nevydrží!
  Oleg řekl s úsměvem:
  - Ponesu to sám! Věřte mi, že to zvládnu!
  Edik s obdivem zvolal:
  - Tohle je hrdina!
  Stella zakřičela:
  - To je ono - ať lev ukáže celou naši kořist!
  Pavel pochyboval:
  - Takovou mršinu přivezeš do tábora. Ano, jen hrdina si ji může položit na rameno.
  Oleg sebevědomě zvolal:
  - Síla není ve svalech, ale v hlavě!
  A chlapec Superman si položil lví mrtvolu na ramena. Pak, jen aby byl přesvědčivější, začal utíkat. Jeho obnažené, dětské podpatky se blýskaly.
  Pět jezdců, včetně dívky, popohnalo své miniaturní koně. Zde se družstvo dětí vrátilo s kořistí a bez ztrát. Mladí bojovníci se bavili a zpívali:
  Vojáci bojují za svou vlast,
  Jsou to dívky, bosí chlapci...
  Zároveň, řekněme si upřímně - dobře,
  Dali Britům pořádně zabrat!
  
  I když to pro ně není snadné,
  Zuřivě bojujte proti nesčetné hordě...
  Chlapec drží zbraň jako veslo,
  Búrové přece vědí, že děti jsou zvyklé bojovat!
  
  My lidé jsme temperováni zneužíváním,
  Válka trvá už měsíce...
  Všechny dcery a synové bojují,
  A věříme, že Ježíš za nás vstane!
  
  Chceme být nezávislí
  Nestaňte se další britskou zemí...
  Hrozí, že vlákno našeho života bude přerušeno,
  Aby duše spěchaly do lůna nebes!
  
  No, chlapče, neboj se v bitvě,
  Nenech svou čest pošlapat...
  Koneckonců, manžel je orel, ne plachý vrabec,
  A pro nepřátele bitva skončí porážkou!
  
  Přestože je mnoho zlých Angličanů,
  A s nimi jsou Arabové a Hinduisté...
  Mlha nám zatemňuje oči,
  Ale afričtí válečníci nejsou zbabělci!
  
  Přísahali jsme, že budeme bránit vlast,
  Zlý lev nás nesrazí na kolena...
  Zapiš si to do sešitu, chlapče,
  Ve jménu všech budoucích generací!
  
  Oranžová republika kvete,
  A Transelvan bude pokryt květinami...
  Teď půjdeme do komunismu,
  Naplnit světlý svět sny!
  
  Náš velitel, nejslavnější Jean Frenchman,
  Vedoucí sestavil tým z mladíků...
  Je velmi milý jako Ježíš
  Umí dělat válečníky a děti!
  
  Prolomíme jakoukoli frontu, věřte mi, chlapi,
  A samozřejmě porazíme Brity...
  Pokud potřebujeme zaútočit i na pevnost,
  A z chlapce se stane udatný hrdina!
  
  Ne, mladí muži se nebudou muset červenat,
  Aspoň se klukovi neprorazil knír...
  A pokud potřebuješ zemřít ve slávě,
  Pro tohle se kluci narodili!
  
  Pokud to bude nutné, poletíme na Mars,
  To jsou naši kluci a holky...
  Ukážeme, bez podmíněně, nejvyšší třídu,
  Zlomí lvu hřbet, věřte mi, chlapi!
  
  Když válka s nepřítelem skončí,
  Vyženeme Brity z Afriky...
  Zlý Satan nebude vládnout,
  Věřte mi, porazíme každou hordu!
  
  Pán Kristus vzkřísí ztracené,
  A lidé budou navždy v Božím království...
  Už nesmíme prolévat slzy,
  Nebuďte v hanebném duchovním otroctví!
  
  Věřte, že Eden bude na celé planetě,
  Éra slávy, radosti a štěstí...
  Toto je čas slavných změn,
  Když zmizí bouřky a špatné počasí!
  
  A každý bude jako cherubín,
  Pohledný, mladý a samozřejmě dobře živený...
  Děti, ve skutečnosti porazíme své nepřátele,
  Nepřítel bude úplně poražen!
  
  A pak kosi zazpívají naši hymnu,
  Jejich trylek je nádherný, nádherně majestátní...
  A svěží vůně jarních bouřek,
  A nová, svobodná síla!
  Búrské děti tedy zpívaly a toto je mladý bosý tým. Trochu se vzdálili od silnice a přiblížili se k potoku. Vzali jsme si to a svačili. V tu chvíli Paul zastřelil zebru.
  Oleg měl v té době hlad a vychutnával si čerstvé maso. Děti jedly a povídaly si.
  Pavel poznamenal:
  -Máš nadlidskou sílu. Možná jste z jiného světa?
  Oleg vysvětlil:
  - Snažíš se mi říct, jestli jsem z jiné planety?
  -Ano, dá se to tak říct!
  Chlapecký génius odpověděl s úsměvem:
  - Vím jistě, že všechno nemožné je možné! Ale musíte tomu jen pevně věřit srdcem!
  Paul se zasmál a poznamenal:
  - Ano, je to svým způsobem vtipné!
  A odstřelovač vyplázl jazyk. Rozhovor vypadal vtipně. Mladí bojovníci se občerstvili a šli dál. Pak Oleg uslyšel angličtinu a poznamenal.
  - Pět mil od nás je anglická eskadra!
  Paul se usmál a zeptal se:
  - Co je celá letka? Nebo méně?
  Oleg pokrčil rameny a odpověděl:
  - Nejméně dvě stě jezdců. Většina jsou Arabové, ale velitelé jsou Angličané. Jak chcete zápas pojmout nebo ho nechat na příště?
  Pavel se usmál a odpověděl:
  "Nechci riskovat životy svých dětí." Jinak bych je oprášil. Takže si pro nás nepřijdou, že?
  Chlapecký génius odpověděl sebevědomě:
  - Ještě ne. Ale v případě potřeby můžeme zaútočit i na ně.
  Stella navrhla:
  "Dodáme lví mrtvolu do tábora a pak se vrátíme a spočítáme žebra této eskadře." Ještě nehořel!
  Pavel přikývl:
  - Pojďme k táboru!
  A pět koní spolu s bosým chlapcem to vzalo a spěchalo. Tentokrát miniaturní koně řídila Rebeta a dívka ze všech sil, dokonce i s ostruhami. Oleg je však stále předbíhal váhou a dokonce zpíval:
  A proč, proč, proč,
  Byla na semaforu zelená?
  A protože, protože, protože,
  Že byl zamilovaný do života!
  A všichni běží, běží, běží -
  A já běžím!
  A všichni běží, běží, běží,
  A já běžím!
  Ve věku rychlosti a prskavek,
  Zapnul se sám...
  Takže na Zemi, tvé i mé,
  Zelené světlo svítí!
  Oleg jako první vběhl do tábora. Navzdory úžasnému pohledu: bosý chlapec v šortkách nesoucí mršinu velkého lva, zbitého a zakrváceného, se mladí válečníci nestačili divit.
  Naopak Oleg byl přivítán s jásotem. To je opravdu velmi cool. Poražená příšera je navíc mnohem větší než dítě, které ji neslo.
  Chlapec předal mršinu chlapům. Začali to rozřezávat. Což je obecně skvělé. Takové malé, ale jasné vítězství.
  A děti bojovníků jsou nadšené.
  Paul a jeho tým dorazili později. Byli také uvítáni se ctí.
  Stella oznámila:
  - No, lidi, je co dělat! Nedaleko řádí anglická letka, je čas ji prořídnout!
  Pavel přikývl a potvrdil:
  - Dva tucty chlapů - jeden proti deseti stačí, aby je všechny vyřadili!
  Fanfára potvrzena:
  - Tenhle obchod! Vyberte si svůj tým!
  Paul si rychle vybral chlapy. Téměř všichni byli ještě mladší než on a všichni byli bosí. Ale uměli dobře střílet, ačkoli polovina měla lehké modely Mauser.
  Kluci odcválali a Oleg byl samozřejmě s nimi. Chtěl také bojovat. I když je v mozku mihotavá myšlenka, není hřích zabíjet lidi?
  Nicméně, když si vezmete Bibli, pak její hrdinové zabili a jak zabili. Zejména král David. A vzpomenout si můžete i na Samsona. Zejména zřícením chrámu zabil více než tři tisíce lidí. Ale v chrámu nebyli jen mužští válečníci, ale také ženy a děti. Ano, to je opravdu zvláštní morálka. Můžete si vzpomenout i na Elíšu, který na děti nasadil medvědy a ty roztrhaly dvaačtyřicet dětí.
  No, o Koránu není co říct. Všechna náboženství tolerují násilí a vraždy tak či onak. A buddhismus Japoncům vůbec nebránil ve fanatickém a zběsilém boji.
  Tak bojujte a sbírejte zkušenosti.
  Pavel poznamenal sladkým pohledem:
  - Kdo brání svou vlast, není vrah!
  Edik se zachichotal a poznamenal:
  - Voják je vrah a ne vrah. Tady, jak se říká... Všechno je relativní!
  Oleg odpověděl s úsměvem:
  - A Einsteinova teorie relativity ještě nebyla vynalezena. A obecně je to nepravda, protože foton má klidovou hmotnost. Pokud by foton neměl klidovou hmotnost, pak by neexistovala žádná hybnost. To znamená, že by se světlo od zrcadla neodráželo!
  Paul zakřičel:
  -Nerozumím, o čem to mluvíš?
  Chlapecký génius řekl:
  - Udeř mě cihlou do obličeje!
  Poté dětská četa chlapů, kteří nevypadali víc než na dvanáct, zvýšila svou obratnost. Ano, bojovat s takovým týmem s desetinásobnou převahou soupeřů vypadalo jako hazard a velká drzost.
  Stella poznamenala:
  - Přesto v této válce, jako v pohádce, je nepřítel početný, ale hloupý. Jsme malí, ale vzdálení a vždy vyhrajeme!
  Pavel tweetoval:
  Ale abych byl upřímný,
  Porazím všechny!
  Děti bojovníků sborově:
  To nemůže být, to nemůže být...
  Chlapec odstřelovač zavrčel:
  - Oleg, řekni mi to!
  Podporováno Superman Boy:
  - Ano absolutně!
  A mladí válečníci zrychlili krok. Jejich strategie pro bitvu byla docela jednoduchá. Totiž zaútočit na nepřítele a střílet z dálky. Přitom vy sami budete v záloze.
  Pavel poznamenal:
  - Jsme jako boxer - držíme nepřítele dlouhým úderem doleva! A nevystavujeme se riziku!
  Oleg s úsměvem odpověděl:
  Směle půjdeme do boje,
  Pro Svatou Rus...
  A my se pro ni shodíme,
  Mladá krev!
  Superman Boy byl opravdu velmi odhodlaný a cool. Ostatně Britové, ačkoliv je to kultivovaný národ, vůbec nejsou andělé.
  Jejich tlumený rozhovor je již slyšet. Celá letka - dvě stě jezdců - něco hledá a měla by se dát do boje, než vběhne do tábora, kde žijí děti a teenageři praporu savců.
  Mladí válečníci se blíží k eskadře. Ve skutečnosti většinu vojáků tvoří Arabové a černoši. A že Británie nasadí šedesát tisíc proti čtyřem tisícům Búrů. Poměr je jedna ku patnácti. I v případě čelního útoku se snažte takto bránit. Ale nepřítel se pokusí obejít.
  Pavel zašeptal:
  - Střílejte pouze na povel a držte hlavu skloněnou. - A pak se chlapec zamračil a zeptal se Olega.
  - Vzal byste si alespoň zbraň, nebo jak budete bojovat - rozdrtit Brity holýma rukama a bosýma nohama?
  Terminator Boy přikývl:
  - Co můžeš zkusit! Nech mě je dát pryč!
  Stella se zachichotala a poznamenala:
  - A co? To by byla sranda!
  Pavel poznamenal:
  - Nebojíš se umírání?
  Oleg se zasmál a odpověděl:
  - A jsem okouzlen! Neboj se o mě!
  Edik tweetoval:
  V tomto pláči je žízeň po bouři,
  Síla hněvu, plamen vášně...
  Proč jsi nafoukl biceps?
  Roztrhneme hubu padouchům!
  Poté se chlapec válečník bude smát! Tohle vypadá extrémně vtipně.
  A tak se jejich malý oddíl přiblížil k eskadře na dostřel pušky. Bylo jasné, že Britové se namalovali khaki. Ale to je neučinilo méně nápadnými.
  Oleg prudce zrychlil. Neměl zbraň, ale očekával, že ji dostane v bitvě. Navenek to vypadalo, jako by se řítil bosý chlapec s nahým, velmi svalnatým trupem jako ve zrychleném focení. A pokračuje ve zrychlování a překračuje rychlost geparda. Angličtí, arabští a černí vojáci začali střílet. Spustili palbu mechanicky. A Oleg prudce zrychlil a praštil poručíka sedícího na koni holou, dětskou patou do brady.
  Z drtivé rány spadla čelist a anglický důstojník upadl a vyrazil.
  Oleg vyskočil a bosýma, dětskýma nohama, ale silnými jako ocelové tyče, povalil na koně další dva Araby. Jen se jim podařilo popadnout šavle.
  Terminátorský chlapec zvedl tuto zbraň. Soudě podle lesku to byly dobré, nabroušené čepele. A věčné dítě se vrhlo na rozsekání a rozsekání kavalérie lví říše. Uprostřed hluku zahájili palbu i bojovníci malého búrského oddílu. Došlo tedy k ostré střelbě.
  Oleg sekal a mlátil své nepřátele holýma, silnými, smrtícími nohami a zároveň zpíval:
  Co bychom měli dělat v Albionu?
  Kde jsou žáby na oběd...
  Rozptýlili se jako vězni v zóně,
  Soused dal ránu a mrtvolu!
  Je pravda, že terminátor si myslel, že ve skutečnosti žáby jedí k obědu Francouzi, ne Britové!
  A Jean Grandier je prostě Francouz. Národ, jehož císařem byl Napoleon Bonaparte.
  Oleg sekl meči, až se hlavy kutálely a štěbetaly:
  Jsem válečník, i když jsem mladý,
  Za svou vlast bojoval mezi hvězdami...
  dám holkám kytičku,
  A protivník se krčil ve strachu!
  Rád bych v písni pokračoval, ale nějak mi ten rým vyletěl z hlavy. Ale ostré šavle se míhaly dál. A hlavy Angličanů padaly jako hlávky zelí. A nohy nesmrtelného dítěte zlomily obě čelisti a lebky. A bylo to extrémně cool.
  Ano, a děti střílely. A velmi přesně. Paul zasáhl, aniž by zmeškal pauzu, ale jeho smrtící puška byla v rychlosti střelby nižší než Mauserové. Britové se pokusili střílet zpět. Dopadlo to ale velmi chaoticky. A ztráty stále narůstaly.
  Oleg řekl nemístně:
  Není snadné být laskavý
  Laskavost nezávisí na výšce...
  Vyhrát bitvu,
  Kupodivu musíte být laskaví!
  A terminátor se vyhnul výbuchu kulometu a skočil. A sekl svými šavlemi, takže některé z nich posekal a některým také sundal hlavy, načež zaštěbetal:
  Jsem ten nejlepší kluk
  Určitě krásně krájím...
  Zlomím si čelist nohou,
  Barva našeho týmu!
  A Oleg vzal kulomet a začal s ním bít anglické, arabské a černé jezdce. A to se ukázalo jako velmi smrtelné. A tak mnoho lidí ulehlo v hromadách pod palbou ze samopalů.
  Terminator Boy zpíval:
  Střelec odvážně nabil pásku,
  A Maxim udeří jako blesk...
  Chlapec v šortkách čmárá kulometčíka,
  A kulomet ho poslechne!
  . KAPITOLA Č. 21.
  Na jednu stranu zabíjení lidí není dobré. Ale ani Britové nejsou andělé. Zajali chlapce, Serge, pouhých jedenáct let. A dítě bylo nařízeno urychleně vyslechnout.
  Jak to lze udělat efektivně? Do výslechové boudy byl odveden chlapec v šortkách s rukama svázanýma za zády. Dítě už mělo bolesti, takže dva vysocí Arabové svázali jeho dětem zezadu ruce, loket k lokti. A chlapcova ramena byla zkroucená a vazy byly velmi bolestivé. Navíc dítě záměrně procházelo kopřivami s holýma, dětským chodidlem, což ještě více utrpělo.
  A teď už byly chlapcovy chodidla a chodidla pokryta kopřivovými puchýři.
  A teď na Sergeho čekala mučírna, kde u vchodu bylo cítit spálené maso.
  Chlapec byl vyděšený, ale zatnul zuby pevněji, aby zabránil jejich cvakání. A tak je přiveden do samotné místnosti. Slyšitelné sténání. Nahá dívka visí na stojanu. Je celá pruhovaná s bičíkem. Pod bosýma nohama krásky plápolá gril. A její obnažené kotníky jsou sevřeny do dubového bloku svázaného železem. Dívka proto současně trpí ohněm, který jí opéká holé chodidla, natahováním na věšák a bičem, kterým ji kat bičuje.
  Z dívčiných zad a boků kape směs krve a potu.
  Popravčí v červených hábitech a zástěrách, ruce v rukavicích. To jsou opravdu monstra.
  Takže během mučení je tam lékař a dvě sestry v bílých pláštích.
  Chlapce rozvázali a strhli mu roztrhané tričko a kraťasy. Poté mu lékař změřil puls a sestra poslouchala jeho plíce.
  Lékař nakreslil na tabuli zdravotní kvocient.
  Serge cítil silný stud, když stál nahý před ženami. Sestra mu také zkoumala ústa lžící. Jednalo se o prohlídku i lékařské vyšetření zároveň.
  Lékaři dali souhlas k mučení. Dvojice písařů s inkoustovými pery se chystala zaznamenat svědectví.
  Serge chytili kati a odvlekli na speciální židli. Byl posetý ocelovými hroty.
  Chlapec to zoufale odkopl, ale bylo to všechno marné. No, co by dítě mohlo dělat proti velkým a páchnoucím dospělým?
  Přišroubovali to a ostré hroty se zaryly do holých dětských zad. Chlapcova hlava a krk byly také opraveny. Pak připevnili ruce a nohy ke svorkám.
  Hlavní vyšetřovatel se zeptal:
  -No, budeš mluvit!
  Dítě hlasem třesoucím se strachem zavrčelo:
  - Ne! Neřeknu!
  Chlapcovy bosé nohy se pak začaly ohýbat v nepřirozených úhlech. A bylo to opravdu velmi bolestivé. Dětem křupaly kosti. Tělo dítěte bylo pokryto potem a na zádech, krku a hýždích se do kůže zabodávaly trny a kapala krev. Bylo to skutečně sofistikované anglické mučení. Serge to však vydržel. Jako malý partyzán sténal bledými rty a chvějícím se hlasem:
  - Ach! Neřeknu! Páni! Neřeknu!
  A zkroutily ho bosé dětské nohy s úmyslem skutečně způsobit bolest, ale ne ochromit ho.
  Dlaždice pak žily v holých podrážkách dítěte. Tak, aby zakryla dětskou nohu prohlubněmi. To je také sofistikované mučení. Zapnul se proud a dlaždice se začaly zahřívat. Bosé nohy dítěte byly horké. A zahřívali se víc a víc a bolest přibývala.
  Vonělo to jako spálené, dětské nohy. Chlapec nesnesitelně trpěl, ale se zasténáním řekl:
  - Ne! Neřeknu! Oh, neřeknu!
  A dítě si dál pražilo paty. Informace ale nebylo možné získat.
  Poté se Britové rozhodli připevnit elektrody k samotné ocelové židli a zapnuli proud. Navíc zpočátku bylo málo napětí. Chlapce výtoky lehce skříply. Pak proud zesílil a dítě začalo hořet. A je to mnohem bolestivější.
  Žena v bílém plášti vzala a otočila dalším vypínačem. Chlapec se už vážně třásl. A jeho blond husté vlasy stály rovně.
  Hlavní vyšetřovatel zařval:
  - Mluv, chlapče, nebo tě umučíme k smrti!
  Dítě zasténalo, z úst mu vycházely krvavé sliny:
  -To ještě neřeknu! Neřeknu!
  P následoval znamení. A žena v bílém plášti znovu otočila vypínačem. Výtok zesílil, dítě se začalo ještě více třást a dokonce se mu z kůže začalo kouřit.
  Ale chlapec Serge blábolil něco neslyšného, čemu nebylo rozumět. Bylo ale jasné, že je rozhodnutý nic neříkat.
  Doktor v bílém plášti poznamenal:
  - Uklidněte se, dětská skurde se může zastavit!
  Dívčí sestra otočila vypínačem. Výboje slábly. Kouř přestal přicházet.
  Chlapec velmi těžce dýchal. Hlavní mučitel poznamenal:
  - Právě jsme začali štěně. Dopřejeme vám trochu odpočinku a vyléčíme vaše rány, a pak už na vás čeká stojan a klíšťata.
  Serge řekl se zasténáním:
  - Ne! Neřeknu!
  Jeden z katů udeřil chlapce bičem do břicha tak, že mu praskla kůže a tekla krev.
  Chlapec sebou škubl a zmlkl, jeho dětská hlava klesla na stranu a jeho tvář zbledla.
  Lékař v bílém plášti varoval:
  - Takže ho pošlete na onen svět. Dítě by si mělo dát pauzu.
  Načež mučitelé spolu se dvěma dívkami v bílých pláštích začali nešťastného, vyčerpaného chlapce osvobozovat z pout.
  Poté bylo dítě, které mělo záda pokrytá krvavými ranami, popálené nohy a výtok protékající nervovými zakončeními, uloženo na nosítka a odneseno.
  A místo něj byla do křesla posazena jiná krásná dívka, všechny její šaty byly strženy a zůstala úplně nahá.
  A mučení pokračovalo s novou obětí.
  Sestry znovu dívku poslouchaly a lékař jí nahmatal puls - aby ji podle vědy mučil.
  To je druh nepřítele, kterého Búrové měli. Proto bojovali tak urputně, bez pochyb a váhání.
  Nyní bojovníci a bojovnice Stella prováděli cílenou palbu. A stříleli tak přesně, že angličtí jezdci neměli šanci.
  Věčný chlapec Oleg Rybachenko přitom rukama a nohama mlátil Araby, černochy a Angličany a také sekal hlavy meči a vše dopadlo velmi hladce a zábavně.
  Dětští bojovníci zabili celou eskadru a nikdo nepřežil. Když zůstal jen tucet Angličanů, začali utíkat. Oleg je ale dohonil a praštil je zezadu do hlavy holou patou. A nepřátelé byli opravdu vyřazeni.
  Chlapec bojovník to vzal a zpíval:
  Nikde mě nenecháš,
  Jste určitě drsní bojovníci...
  A věř mi, budeš zpívat z bolesti,
  Protože kluci jsou skvělí!
  A mladý válečník bojoval a doháněl nepřátele zuřivě. A mlátil je holýma, dětským chodidlem po hlavách, spáncích a solar plexu.
  Děti byly tak nadšené, že zabili všech dvě stě vojáků anglické eskadry. A nenechali nikoho k výslechu nebo jazyku, aby poznal další plány britského velení.
  Pavel s povzdechem poznamenal:
  - Jasně jsme to přehnali! Doslova všichni byli zabiti!
  Oleg vtipně zpíval:
  My děti války jsme stříleli velmi tvrdě,
  A padlo pět set tisíc Angličanů!
  Načež se bojující dítě zasmálo. A dětští bojovníci si začali probírat kapsy a sbírat kořist. Peruť nechala odcizit některé věci místním obyvatelům. Kromě toho byla v kapsách vojáků a především důstojníků hotovost. Což bylo skvělé. A mladí bojovníci shrábli všechno do posledního haléře, nebo haléře.
  Potom to vzali a dali všechny peníze na jednu hromadu. Kromě hotovosti tam byly i nějaké šperky a dokonce několik zlatých zubů, které lupiči vytrhli.
  Paul s úsměvem přikývl.
  - Polovina produkce půjde do státní pokladny republiky a polovinu rozdělíme mezi celý prapor!
  Oleg s úsměvem, tak nevinným a dětinským, přikývl:
  - Bude to spravedlivé!
  Chlapec Edik poznamenal:
  - Vždycky jsme to takhle dělali! Každá práce by měla být oceněna!
  Poté děti slezly z koní, aby se protáhly. A pak jsme šli do kempu pěšky. Bylo příjemné chodit naboso. Tráva lechtala holé, dětské nohy chlapců a jedné dívky.
  Oleg se cítil inspirován a zpíval:
  Teď jsme děti Afriky,
  I když jsme hrdí na bílou pleť...
  V bitvě ukážeme nejvyšší třídu,
  A praštíme toho démona do obličeje1
  
  I když jsme ještě malí vzrůstem,
  Ale každý bojovník od plen...
  Ve skutečnosti děti znají orly,
  Vlčice vůbec není beránek!
  
  Můžeme předběhnout zajíce
  Blýskající se barefoot podpatky...
  Složit zkoušku s A,
  Ve vašem chlapeckém živlu!
  
  Proč nás Afrika přitahuje?
  Má vůni vzpurné vůle...
  Vítězství otevřela bouřlivý účet,
  Z našeho nekonečného podílu!
  
  Schopný srazit slona
  A bojovat se lvem na tyčích...
  Koneckonců, děti jsou plné mysli,
  Tváře mladých lidí jasně září!
  
  Střílíme jako Robin Hood
  Proč jsou Britové očividně nemocní...
  Ať je Fuhrer kaput,
  Není pro nás těžké ho dokončit!
  
  My způsobíme takovou destrukci
  Že se britský lev bude třást...
  Přece historická porážka
  Říše čistého slunce!
  
  V Rusku vládne moudrý muž,
  To slavné jméno je Nikolaj...
  Oslavujte ho v básních,
  Aby zlý Kain nevstal!
  
  Dovede Rus k vítězství,
  A porazit zlé Japonce...
  Udělá hrozivý obrat,
  Vypili jsme pohár až do dna!
  
  Válka je jistě těžká,
  Řeky proudící krve...
  Ale tady namotáme veslo,
  Ve jménu africké vůle!
  
  Boer je také bílý muž,
  A je trapné zabít své vlastní...
  Ukázalo se, že takový je věk,
  Všechno jako zlé tetování!
  
  Proudy průtoku krve, víte
  Pochodeň propasti hoří ohněm...
  Ale na planetě bude nebe,
  Pán zvolá: dost lidí!
  
  Dáme za naši vlast,
  A duše a srdce chlapců...
  Nad námi letí cherubín,
  Naštěstí otevře dveře!
  
  zuří zuřivý oheň,
  Nad naší matkou vlastí...
  Zasáhneme nepřítele
  A budeme žít v komunismu!
  
  Pán šel na kříž pro
  Aby planeta prosperovala...
  A pak Ježíš znovu vstal
  Světlo jasně zářilo!
  
  Všichni lidé budou mít nádherný ráj,
  Ve kterých zářivé tulipány...
  Tak chlapče, jdi do toho
  Aniž byste se opírali o brýle!
  
  Pro slávu vlasti, hvězda,
  Jako by nad námi svítila pochodeň...
  Jsme s Ježíšem navždy,
  Všichni jsou navždy dětmi v Edenu!
  
  Je krásné běhat naboso
  Chlapec ve sněhové závěji z kopce...
  A pokud potřebuješ pěst,
  Zaútočí na toho, kdo je pyšný!
  
  Válečník všech jeslí,
  Dává svou duši vlasti...
  Tvrdě jsi zasáhl protivníka,
  A nelituj pravdy života!
  
  Hrob nevěrníka čeká,
  Co útočí na Svatou Rus...
  Zařídíme mu vyrovnání,
  Ať nepřítel netloustne!
  
  Drak odhalil tesáky,
  A vypouští proudy ohně...
  Alespoň dny v bitvě nejsou lehké,
  Když nepřítel zaútočí!
  
  Vojáci zde útočí,
  Samozřejmě je vyhubíme...
  Nechte tu slaninu kaput,
  Aby Kain nešel do Kyjeva!
  
  Oživíme naši Rus, věř mi,
  Víme, jak bojovat statečně...
  Neporazíme lidi se snem,
  Kluci by se neměli bát!
  
  Když bouřky utichnou,
  Planeta se stane jednou, věřte mi...
  Naše malé oddělení projde,
  Láska uložená v srdcích dětí!
  
  A bosé nohy chlapů,
  Na trávě zanechají kapky rosy...
  Plný kluků a holek
  Co znají hory a údolí!
  
  Chci být navždy kluk,
  Je zábavné žít a nevyrůstat...
  Plavat přes moře v plavkách sám,
  Porazím žraloka v bitvě!
  
  A určitě letět do vesmíru,
  Na Marsu, Venuši a Merkuru...
  V souhvězdí, kde je velký medvěd,
  A Sirus má své vlastní peculium!
  
  Když je vesmír náš
  Veselé děti pod nohama...
  Všechno bude prostě prvotřídní,
  S pečivem, medem a koláči!
  
  V tom ráji budeme navždy
  Kterou, věřte, postavíme sami...
  Miluji Svaroga a Krista,
  Pojďme hodovat společně s bohy!
  
  Štěstí se meze nekladou
  Ať jsou to děti navždy...
  Milost všem ve vesmíru,
  Jen nebuď neopatrný!
  
  Pro naši Zemi a hranice,
  Postavíme obranná světla...
  A bude zuřivá zábava,
  A já vím, že sténání ustane!
  
  A zlo navždy zmizí,
  A bude to jen zábava...
  Lidem se plní sny
  Srdce plná odpuštění!
  
  Moje dívka je jako květina
  Hoří v zahradě Páně...
  A ten pohled je jako čistý vánek,
  Zažeňte plameny podsvětí!
  
  V lásce, která trvá věčně,
  Budeme šťastní bez hranic...
  Ve jménu rodiny a otce,
  Je čas být hrdý na svůj osud!
  
  zářivé světlo vesmíru,
  Podívejte se na můj Rus...
  A o výkonu rytířů se zpívá,
  A Führer selhal s plešatostí!
  
  Nyní je planeta jako krystal,
  Září radostí a světlem...
  Svarog je náš nový ideál,
  S vaším zářivým světlem!
  Takto s citem a výrazem zpíval Oleg Rybačenko. A zbytek dětí to zvedl. A bylo to velmi cool.
  Poté také zastřelili místní zebru a vrátili se do tábora.
  Pavel poznamenal:
  - mínus dvě stě Angličanů. Dá se říct, že je to skvělé! Ale mínus tisíc je ještě lepší!
  Oleg poznamenal:
  - Je tam víc Arabů než Angličanů. Používají se zde koloniální jednotky!
  Chlapec odstřelovač přikývl:
  - Že jo! Ale nepřítel je nepřítel, bez ohledu na národnost. Ale to, že jsou Arabové, z nich nedělá naše přátele!
  Z vyprávění přidáno:
  - Stejně jako černoši!
  Oleg logicky poznamenal:
  - V Transylvánii a Oranžové republice je černošská populace pětkrát větší než bílá!
  Paul zamumlal:
  - Tak co?
  Chlapecký génius logicky poznamenal:
  - Takže je musíme vzít do naší armády! Musíme dát rovná práva černým a bílým!
  Odstřelovač se zasmál a odpověděl:
  - Ne! Černoši jsou příliš zbabělí na to, aby byli válečníci! Ve skutečnosti je jen běloch rozený válečník!
  Oleg odpověděl slovy:
  Každý, kdo je člověk, se rodí jako válečník,
  Všichni jsme přišli z opic...
  Nezáleží na bílé nebo černé, záleží na legii,
  Ať hledáme vojenskou slávu!
  Stella poznamenala:
  - Jsou i dobří černí válečníci, například Zuluové, mají velmi agresivní kmeny.
  Paul zamumlal s úsměvem:
  - A stejně vyhrajeme! A všem ukážeme Kuzmovu matku!
  Už se stmívalo, slunce už zapadlo. Děti putují k houpacím sítím. Oleg se také rozhodl vyspat.
  V jedné místnosti byl tucet chlapců a čmuchali. Děti většinou nechrápou a bez potíží usnou.
  Před spaním se opravdu krátce pomodlili a osprchovali se.
  Oleg se vyznačoval velmi výraznými svaly, a to bylo patrné. Tohle je jako mladý Herkules.
  Jeden z chlapců poznamenal:
  - Jaké svaly! Říkejme mu Samson!
  Oleg poznamenal:
  - Na rozdíl od Samsona nemám copánky! Možná je Hercules lepší!
  Chlapec z Ruska Vanka přikývl:
  - Ano, Samson je mezi Židy! Lepší Ilya Muromets!
  Další búrský chlapec namítal:
  - Málokdo z nás zná tvého Ilyu! Bylo by lepší zavolat Herkulovi!
  Chlapci udělali hluk, cákali se teplou vodou a rozhodli se, že nejlepší bude řeckého hrdinu, který je symbolem síly, skutečně pojmenovat podle jména řeckého hrdiny.
  Po umytí se děti osušily do ručníků a šly do svých houpacích sítí. Měli pokoje pro tucet a kluci se obvykle usadili přibližně ve stejném věku.
  Oleg se točil na houpací síti, bylo to skvělé. Spánek se však nedostavil, protože nesmrtelný chlapec se prakticky neunavil a jeho potřeba spánku byla mnohem menší než u běžných lidí.
  Pak se Oleg, aby rychle usnul, rozhodl trochu protáhnout svou představivost.
  Řekněme v roce 1943, kdy už nacisté hledali způsob, jak se zbavit války na dvou frontách, nabídli spojenci a především Churchill tuto možnost Fuhrerovi. Zastaví vyhlazování Židů a na oplátku spojenci vyhlásí příměří, zahájí jednání a zastaví nepřátelství.
  A Hitler byl dost chytrý, aby s tím souhlasil. Navíc Německo mělo ve skutečnosti problémy s lidskou silou a technologií. Od ukončení bombardování Třetí říše se výroba zbraní díky vyhlášené totální mobilizaci zvyšovala rychlejším tempem. Nejnovější Tygři a Panteři dorazili na frontu v hojném počtu. A Führer vydal rozkaz ke spuštění nejnovější stíhačky ME-309 do výroby. Toto vozidlo mělo velmi výkonné zbraně - tři vzduchová děla ráže 30 mm a čtyři kulomety. A rychlost byla 740 kilometrů za hodinu, což bylo na tehdejší dobu docela hodně. Tento letoun se ale začal vyrábět až v létě 1943.
  Kromě toho chtěl Fuhrer otestovat v bitvě myši, které procházely sériovým testováním, a tank Lion. Navíc Němci chtěli také spustit do výroby Yu-288, bombardér, který nesl čtyři tuny bomb při normální zátěži a všech šest při přetížení.
  Focke-Wulf je impozantní stroj v této sérii. Nejnovější model by mohl mít šest vzduchových kanónů. A díky svému silnému pancéřování se dá použít i jako útočný letoun a frontový bombardér.
  Kromě něj to byly i útočné letouny X-129, které se nyní vyráběly ve velkém, a mnoho dalšího.
  "Ferdinand" už byl také vydán - zatím osmdesát devět. Jedná se o nejvýkonnější samohybné dělo. A má silné 88mm dělo 71 EL a přední pancíř o síle dvě stě milimetrů a boční pancíř o velikosti 85. Zkuste tyto.
  Ale Führer ukázal v operaci Citadela váhání. Na poslední chvíli byla ofenzíva opět odložena. Spojenci a Třetí říše souhlasili s výměnou zajatců. Do Německa tak musely dorazit značné síly včetně pilotů. A do Itálie dorazily významné síly.
  Navíc "Myš" prošla testem, který ukázal uspokojivé výsledky, a vozidlo bylo připraveno k boji. A Führer je chtěl vyzkoušet na frontě. Zároveň byly dokončeny práce na tancích Lion a Tiger-2. Operace Citadela tedy v červenci nikdy nezačala. A 1. srpna sám Stalin přešel do útoku. Přesněji, vydal rozkaz k postupu Rudé armády.
  Údery byly provedeny ve směru Orjol i Charkov. Rozpoutaly se urputné boje. Němci to obecně očekávali a vykopali mnoho opevnění. Navíc byly přivedeny další síly. Jak z Afriky, tak z Itálie a Evropy. Zde obecně Němci mohli přesunout jednotky z Řecka a Balkánu. Bulharsko sice nebojovalo, ale nechalo své jednotky v Jugoslávii, Řecku a Albánii a osvobodilo německé jednotky. A Itálie udělala totéž ve Francii a Norsku.
  Němci tak měli na výběžku Kursk více sil než ve skutečné historii.
  Přibyl zejména počet protiletadlových děl, protože na Západě nebyla válka, a počet děl z Atlantického valu a Siedrichovy linie.
  Takže obrana Němců byla vrstvená a docela silná.
  Navíc se Panther ukázal jako mnohem efektivnější tank v obraně než v útoku. Jeho rychlopalné dělo s dlouhou hlavní fungovalo dobře za krytem a v záloze a jeho čelní pancíř byl silný. "Tiger" i "Ferdinand" předvedli vynikající výkon v obranných soubojích.
  Sovětské jednotky se zkrátka jen za cenu obrovských ztrát dokázaly vklínit do německé obranné linie a útok byl zastaven.
  Boje se protáhly až do pozdního podzimu. Vpředu se konečně objevily příšery: "Tiger"-2 vážící šedesát sedm tun, "Lev" vážící devadesát a "Myš" vážící sto osmdesát.
  Němečtí mastodonti se ale neospravedlňovali. Zejména Maus, tank, který byl příliš těžký, způsoboval problémy při přepravě, vykládání a boji. A na podzim to v bahně úplně připomínalo rakev. Podobné problémy měl i "Lion". A pouze Tiger-2, i když také problematické vozidlo, byl nějak použit v bitvě.
  Samohybné dělo Jagdpanther fungovalo o něco lépe. Toto vozidlo mělo dobré pancéřování, zejména vpředu, dobrou výzbroj a relativně běžné jízdní vlastnosti srovnatelné s Pantherem.
  Přední linie se stala neaktivní. Sovětským jednotkám se nepodařilo prolomit nacistickou obranu v centru. S první světovou válkou bylo mnoho podobností. Němci byli stále v defenzivě a nepostoupili.
  Přišla zima. A SSSR měl dilema - zaútočit nebo nashromáždit síly. Stalin zvolil ofenzívu.
  Obecně je volba jasná - v zimě Němci bojují hůř a Rusové lépe. Tentokrát ale byli Krautovi připraveni přezimovat. A přitom nedošlo k ještě větším morovým nákazám, a to usnadnilo obranu.
  Na rozdíl od skutečné historie začali Němci ve velkém vyrábět Jagdpanther, který je dobrý v obraně a poměrně snadno se vyrábí. A to je samozřejmě silný tah. Vzhledem k tomu, že "Jagdpanther" založený na podvozku "Panther" se začal vyrábět v reálné historii od června třiačtyřicátého roku, pak kdyby se mu věnovala větší pozornost, válka se mohla protáhnout.
  Rudá armáda postupovala na jihu Ukrajiny, ale nedosáhla téměř žádného pokroku. U Leningradu nebylo možné prolomit silnou obranu nacistů. Nejhorší bylo, že Rudá armáda neměla vzdušnou převahu - veškeré letectví bylo na východě a útočné letouny a frontové bombardéry nebyly tak účinné. Nacisté navíc nebyli v technice horší a legovacích prvků měli dostatek.
  Navíc západní země přestaly dodávat v rámci Lend-Lease a teď se muselo všechno kupovat za zlato. A to ovlivnilo průběh války.
  A spojenci prodávali ropu do Německa a nyní Wehrmacht neměl problémy s palivem.
  Ofenzíva tedy proběhne v prosinci na jihu Ukrajiny, v lednu v Leningradské oblasti a v únoru v centru. A v březnu nebyl na severní Ukrajině úspěch. Nacisté nadále drželi frontu.
  Nyní stál Hitler před dilematem: zaútočit, nebo nashromáždit sílu? Hermann Goering navrhl jako alternativu leteckou ofenzívu. Spoléháním se na nejnovější proudová letadla, řízené střely a balistické střely. Ty však byly příliš drahé a obtížně vyrobitelné. A místo toho bylo rozhodnuto spolehnout se na proudové bombardéry.
  Dostat se do nich je velmi obtížné a od protivzdušné obrany je stíhačky nedohánějí.
  Také v sérii se objevila lépe chráněná verze Tiger-2 a Panther-2. Ten poslední byl docela dobrý. Dělo ráže 88 mm a ráže 71 s hmotností třiapadesát tun, motorem devět set koní, čelem trupu sto milimetrů se sklonem čtyřicet pět stupňů, šedesáti stranami a čelem věže jeden sto padesát milimetrů.
  Ani výskyt výkonnějšího T-34-85 v SSSR namísto T-34-76 nemohl dát tomuto stroji výhodu.
  První velká tanková bitva se odehrála v květnu. Na jedné straně je T-34-85 a na druhé "Panther"-2.
  Takže Gerdina posádka řídí tento tank. Dívky jsou veselé a sebevědomé. Německé dělo je velmi silné a dokáže prorazit sovětské vozidlo na vzdálenost tří a půl kilometru. To je opravdu mocné.
  A Gerda vystřelí holými prsty a knokautuje sovětskou čtyřiatřicítku... pálí.
  A blondýnka řve:
  - Jsem skvělý a prostě super!
  Pak Charlotte střílí. A velmi chytře vyřadí, nebo spíše zničí sovětské samohybné dělo, a to natolik, že střely explodují a odpálí. A rusovlasý válečník zařve:
  Krásnější holku nenajdeš
  Obejděte celé naše království!
  Ano, pokud to najdeš,
  Budete ztraceni pro pfening!
  Dívka Christina také střílí z děla. Zasáhněte IS-2 z dálky. Toto auto může být nebezpečné a má silné dělo ráže 122 mm. Pravda, čelo věže je pouhých sto milimetrů a bez racionálního sklonu. A německý kanón to bere z velké dálky.
  Christina střílí s holými prsty a tweetuje:
  - Můžu zabít každého! A Stalin skončil!
  Další v řadě vystřelí Magda, velmi krásná medová blondýnka. A zasáhne sovětské vozidlo, v tomto případě je to samohybné dělo - 152, velmi nebezpečné. A schopný ublížit. Pravda není příliš přesná. Ale dívka Terminátor používá své holé prsty na nohou, aby udeřila, aniž by vynechala pauzu.
  Dívka tweetuje:
  mučitel Stalin
  Udeříme tě přímo do očí...
  Budeme vládci
  Bude čas pro Říši!
  Dívky opravdu jezdily na velmi slušném tanku - "Panther"-2. Která se dobře řídí a je velmi svižná. A jeho zbraň nemá ve všech svých vlastnostech obdoby.
  Albina je pilot. Je velmi krásná a jen v tenkých kalhotkách. A vede bojové operace na ME-309, velmi těžce vyzbrojeném vozidle. Pro sovětské piloty se to stalo noční můrou.
  Situaci dále zhoršuje skutečnost, že z USA a Británie lze hliník, měď a další prvky zakoupit pouze za zlato. Navíc, stejně jako letecký benzín a petrolej, kterých je také nedostatek. A je to jednodušší pro nepřítele, ale těžší pro SSSR. Sovětská letadla váží mnohem více, než by podle normy měla, což znamená, že jsou horší v rychlosti a ovladatelnosti.
  Albina střílí a sestřeluje letadla Rudé armády. A přitom zpívá:
  Hymna zpívá v našich duších,
  Postupujeme na východ!
  Dostaneš Stalina do tváře,
  Němci jsou hrdý národ!
  Alvina, další pilotka terminátoru, také tvrdě střílí a střílí ze svých vzduchových děl. Dělá to všechno velmi chytře. A sestřelená letadla Rudé armády hoří a rozpadají se.
  Terminátorská dívka řve:
  Vyléčí každého, vyléčí každého,
  Dívka čmárá ohněm!
  Takhle to psaly ženy...
  Oleg si ani nevšiml, jak usnul. Obraz bitvy byl velmi živý a zábavný. A chlapcův spánek byl zdravý a velmi barevný, jako kaleidoskop.
  . EPILOG.
  Přišel srpen 1939. A opět se oteplilo, čínští bolševici a partyzáni začali být aktivnější. Mao Ce-tung se opět pokusil zaútočit na pozice ruské armády.
  Oleg Rybačenko a Margarita Korshunova se setkali s jednotkami velkého kormidelníka, kterých bylo příliš mnoho.
  Oleg mával meči, což způsobilo, že se čínské hlavy kutálely a krev stříkala.
  Terminator Boy zpíval:
  Dáme svou duši a srdce,
  Jsme naše svatá vlast...
  Budeme stát a vyhrát -
  Budeme žít v komunismu!
  A meče toho statečného chlapce dál sekají hlavy Číňanů.
  A holé prsty dětských nohou házejí kousky antihmoty, které explodují jako miniaturní bomby. A rozptýlí čínské stíhačky různými směry.
  Chlapec s radostí zpívá:
  Stín, stín, stín -
  Petrelův stín...
  Svět opět přináší temnotu,
  Stín, stín, stín,
  Petrelův stín,
  Znovu se tyčí nad zemí!
  Margarita Korshunova také rozseká Číňany natolik, že se hlavy stáčejí zpět. Dělá to s velkou vášní a nadšením.
  A přitom její obnažené prsty házely kusy výbušnin. A Číňany roztrhali. A utrhli jim hlavy, ruce a nohy.
  Margarita tweetovala:
  Pokud uvidíte Číňana,
  Nakopu ho do koulí!
  Něco se ve světě zatemnilo,
  Mao se zřejmě probudil!
  A dívka řídila mlýn s meči a odsekávala hlavy. Tohle je opravdu klasické zúčtování. Bylo zabito tolik lidí najednou.
  Chlapec a dívka měli bosé nohy a byli velmi hbití. A házeli různé ničivé předměty. Včetně jedovatých jehel, bumerangů a různých typů zařízení na zabíjení.
  Děti válečníků zpívaly:
  Šváb, šváb, šváb,
  Dlouhý knír, malý buřič, brouček!
  No, Mao, jsi náš nebezpečný válečník,
  Rozsekáme tě hlava na hlavě!
  A děti opět začaly sekat meči, které byly kouzelné a buď se prodlužovaly, nebo zkracovaly. Častěji se však prodlužovali a sekali nepřátele.
  Oleg Rybačenko okamžitě jedním švihem posekal tucet Číňanů. Potom zpíval:
  Velká rodina je s námi bojovníky,
  Vyhrajeme, věřím Číně...
  Buďme spolu, je nám skvěle,
  Udeř Maovy rohy silněji!
  A chlapec házel holýma prsty na nohou dětí, bumerang s vražednou a ničivou silou. Proletí kolem a zabije mnoho protivníků.
  Tohle bylo opravdu skvělé zúčtování. Oleg je v boji tvrdý a zuřivě seká svými meči.
  Hází bosou nohou a Velký Rod je s námi.
  Tady se zase kutálejí čínské hlavy a je to, jako by vlasy stříhala břitva. Ano, toto je bitva, která jen nabírá na intenzitě. Shromáždilo se mnoho Číňanů, ale děti Terminátorů je bez problémů rozsekají.
  A teď to vezmou Oleg a Margarita a zapískají. Navíc pomocí holých prstů nohou svých dětí. Zvuková vlna zasáhla uši vran. A dostali infarkt a upadli. Doslova vrážení zobákem do hlav čínských vojáků. Tohle se skutečně stalo.
  Najednou bylo zabito několik tisíc Číňanů. Chlapec a dívka jednohlasně zařvali:
  - To znamená žít krásně!
  To znamená žít důstojně!
  Naše hrdinská síla!
  Pojďme běžet ve formaci, kluci!
  A nyní jsou Oleg a Margarita znovu v zoufalém útoku a sekají svými meči. Jsou velmi aktivní.
  Nejen válečníci, ale super válečníci!
  Číňané se je snaží přemoci davem, ale děti Terminátorů postupují příliš rychle. A pohybují se rychlostí rozzuřených gepardů, nebo ještě rychleji.
  A Číňané by je v žádném případě nemohli vzít a zaútočit na ně. Neustále míjejí a nemají čas. Takže vlny míjejí. Tohle je opravdu boj, který potřebujeme.
  Oleg dokonce nadšeně zpíval a pokračoval v sekání Číňanů:
  Jsem moderní kluk jako počítač,
  Je snazší darovat mladé zázračné dítě...
  A ukázalo se to velmi cool -
  Že Hitler bude démonický kousek!
  
  Chlapec je bos v závějích,
  Jít pod fašistickými zbraněmi ...
  Jeho nohy byly šarlatové jako husa,
  A čeká smutné zúčtování!
  
  Ale průkopník odvážně narovnal ramena,
  A s úsměvem jde vstříc popravě...
  Fuhrer posílá někoho do pecí,
  Někoho zasáhl nacista šípy!
  
  Zázračný chlapec z naší doby,
  Vzal blaster a směle se vrhl do bitvy...
  Fašistické chiméry se rozptýlí,
  A Bůh všemohoucí je vždy s vámi!
  
  Chytrý chlapec zasáhl Krauts paprskem,
  A pokosil celou řadu příšer...
  Nyní se přiblížili komunismu,
  Vší silou zasáhl fašisty!
  
  Zázračný chlapec vystřelí paprsek,
  Koneckonců, má velmi silný blaster...
  "Panther" taje jedním douškem,
  Koneckonců, jen znát tento šmejd!
  
  Zabijeme fašisty bez ničeho,
  A prostě zničíme protivníky...
  Tady náš blaster zasáhl vší silou,
  Tady je cherubín, který si tře křídla!
  
  Rozdrtím je, bez náznaku kovu,
  Tento mocný "tygr" začal hořet...
  Že fašisté vědí o zemi málo?
  Chcete další krvavé hry!
  
  Rusko je velká říše,
  Táhnoucí se od moře až po pouště...
  Vidím dívku běžící bosou nohou
  A bosý kluk - jdi do háje!
  
  Ten zatracený fašista rychle přesunul tank,
  Ocelové beranidlo se strmě noří do Rusova...
  Ale my dodáme sklenice krve pro Hitlera,
  Rozdrťme nacisty na kusy!
  
  Vlasto, jsi mi nejdražší,
  Bezmezné od hor a temnoty tajgy...
  Není potřeba, aby vojáci odpočívali na svých postelích -
  Boty se třpytí v galantním pochodu!
  
  Stal jsem se velkým průkopníkem vpředu,
  Hrdinskou hvězdu vyhrál hned...
  Pro ostatní bez hranic budu příkladem,
  Soudruh Stalin je prostě ideální!
  
  Můžeme vyhrát, to vím jistě
  I když je děj jiný...
  Útok probíhá, zlí bojovníci výkalů,
  A Führer se stal opravdu cool!
  
  Pro USA je malá naděje
  Plavou bez jakýchkoliv žertů...
  Fuhrer je schopen svrhnout ze svého podstavce,
  Strašidelní kapitalisté, prostě nepořádek!
  
  Co dělat, když se chlapec ukáže, že je
  Chytili, svlékli, vyhnali do mrazu...
  Zoufale se teenager pral s Fritzem,
  Ale sám Kristus trpěl za nás!
  
  Pak bude muset vydržet mučení,
  Když tě spálí červenou žehličkou...
  Když rozbiješ láhve o hlavu,
  Hot rod byl přitlačen k patám!
  
  Radši mlč, chlapče, zatni zuby,
  A snášet mučení jako ruský titán...
  Nechte je spálit vaše rty zapalovačem,
  Ale Ježíš může zachránit bojovníka!
  
  Projdeš mučením každého chlapce,
  Vy ale vydržíte bez klanění pod řasou...
  Nechte ho chtivě roztáhnout ruce na konec,
  Kat je nyní králem i černým princem!
  
  Jednou bude konec trápení,
  Půjdeš do krásného Božího ráje...
  A bude čas na nová dobrodružství,
  Vstoupíme do Berlína, až bude květen jiskří!
  
  Tak co kdybyste navlékli dítě?
  Za to bude fašista uvržen do pekla...
  V Edenu je slyšet jasný hlas,
  Chlapec je vzkříšen - výsledkem je radost!
  
  Takže se nemusíš bát smrti,
  Budiž hrdinství pro vlast...
  Koneckonců, Rusové vždy věděli, jak bojovat,
  Vězte, že zlý fašismus bude zničen!
  
  Projdeme jako šíp nebeským křovím,
  S holkou, která je bosá ve sněhu...
  Pod námi je zahrada, vroucí a kvetoucí,
  Jsem průkopník běžící trávou!
  
  V nebi budeme navždy šťastné děti,
  Cítíme se tam skvěle, velmi dobře...
  A na planetě není krásnější místo,
  Vězte, že to nikdy nebude těžké!
  Chlapec tedy zpíval a pokračoval v sekání. Dívka Margarita zpívala s ním a také sekala a sekala Číňany. Chlapec a dívka přitom házeli bumerangy holýma dětskýma nohama, hbitými jako opičí tlapky. Otočili se a zasáhli čínské rebely.
  Teď je to krvavá lázeň. A bylo tam tolik vražd. Už se naskládaly celé hromady mrtvol.
  A země doslova hořela.
  Oleg to dokonce vzal a zazpíval spolu s terminátorkou:
  Prokletí a starověcí,
  Nepřítel opět nadává...
  Rozemlete mě
  Rozemlete na prášek!
  Ale anděl nespí,
  A všechno vyjde!
  A všechno dobře dopadne!
  A všechno dobře dopadne!
  A chlapec předvedl techniku s meči - lopatkami vrtulníku. A porazil mnoho čínských vojáků. Tohle byl opravdu boj.
  Margarita cvrlikala a házela holými, dětskými nohami bumerangem smrtící síly. Přeletěl a rozpáral Číňanovi hrdla a žaludek a vrátil se zpět k dívce.
  Margarita tweetovala:
  Žádné slitování, žádné slitování s nepřítelem,
  Černý Viking, pekelný démon, v bitvě nepřístupný!
  A dívka se bude smát a ukáže své velmi krásné a ostré zuby. Zkuste něco takového ukrást a zaseknout se.
  No, děti tady jsou monstra...
  A do boje vstupuje i bosý tým dívek. A začnou ničit Číňany pro své drahé duše se vší jejich naprostou hloupostí a tvrdostí.
  Tady je Natasha přímo tam... Bude mávat meči a sekat na válečníky nebeské říše. Ano, aby hlavy a kousky natrhaného masa létaly na všechny strany.
  A pak dívka s modrými vlasy a holými prsty na nohou vezme a vypustí míč s kapkami kovu mnohem těžšími a smrtelnějšími než rtuť.
  Vyskočí a vybuchne. A nastává silný zlom. A masa Číňanů je vyhozena do vzduchu.
  Dívka křičí:
  - Jsem vražedná zlodějka!
  Zoya také bojuje s velkou zuřivostí. A má vlasy z plátkového zlata. A ona sekne obrovským tlakem a bez potíží odřízne jednotky Maovy říše. A její holé prsty vzaly a odhodily balíček s výbušninou. Což zničilo mnoho čínských vojáků.
  Zoya, dívčí básnířka, tweetovala:
  Ve svaté válce bude naše vítězství,
  Protože ta holka miluje silné chlapy...
  Zlomte rohy špatného souseda, věřte mi,
  V zájmu lepšího osudu a krásných dětí!
  Augustin rozsekal Číňany a se škodolibým úsměvem poznamenal:
  - A umíš dobře mluvit! Děti jsou naším hlavním bohatstvím.
  A dívka s ohnivými vlasy vzala a vypustila pulsar holými prsty svých půvabných, velmi sexy a svůdných nohou.
  A proletěl kolem a zasáhl Číňany v hustém jejich davu. A tolik mrtvol najednou.
  A nyní jde Světlana do boje. Dívka je také nezvykle bojovná a agresivní. A její bosé nohy vrhají něco také vražedného a ničivého. Což způsobuje výbuchy.
  A hází Číňany výš.
  Dívka se smíchem říká:
  Řekni mi holka
  Řekni mi celou pravdu...
  Jsem nejsladší na světě
  Všechno červenější a bělejší!
  A válečník náhle zafoukal a masa Číňanů byla okamžitě zvednuta a převrácena. Tohle byla opravdu ta nejsmrtelnější síla.
  A čtyři se zde snažili ze všech sil. Ale to není vše.
  Byli tam chlapci a dívky různých ras. A Indové, Rusové a Číňané, Korejci, Japonci. Děti se učily ruskému jazyku a různým bojovým technikám.
  Oleg Rybachenko je přes veškerou vlhkost chlapů hodil do jednoho z Maových oddílů. Dětský prapor speciálních sil zuřivě zaútočil. A vpřed spěchal věčný chlapec a dívka - Oleg a Margarita.
  Sekali svými meči tak zuřivě, že Číňané byli naskládáni na hromady. A děti házely holými prsty na nohou malé tenké jehly s jedem, které Mao Ce-tungovi vojáci zabíjeli po stovkách.
  Oleg to vzal a s nadšením zpíval;
  Velká, mocná, posvátná země,
  Pod modrou oblohou není nic zářivějšího!
  Všemohoucí Bůh nám to dal navždy -
  Světlo bez hranic, vznešené Rusko!
  
  Svět nikdy neviděl takovou sílu, víte, nikdy
  Abychom hrdě pošlapali rozlehlost vesmíru!
  Jakákoli hvězda ve vesmíru ti zpívá,
  Ať je s námi Rus šťastný!
  
  Koneckonců, toto je naše vlast, je to takový osud,
  Velte prostoru všech záležitostí!
  Kdokoli z nás, věřte mi, by to chtěl,
  Bez nějakých nesmyslů, ženských pověr!
  
  Archandělé troubí na svou mocnou trubku,
  Usilovně chválí pochod našich armád!
  A nepřítel najde svůj osud ve vosí rakvi,
  A nedostávat daně a tribut!
  
  Toto je naše vlast, věřte mi, všechno v ní je krásné,
  Otočila celý vesmír bez námahy!
  Hezké dívky vážící váhu svých copů,
  Chce silnou ránu!
  
  Vlast je pohled matčiných modrých očí,
  Její ruka je láskyplná i kamenná!
  A zabiješ protivníka, mladý muži, kulkou -
  Nechť plamen plápolá jasněji ve vašem srdci!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"