Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putinin Onne Nikolas Ii:n Kanssa-12

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    valloittamassa Kiinassa pienet yhteenotot jatkuvat ja paikallisten kommunistien pieniä kapinoita puhkeaa. Kenraaliadjutantti ja ikuinen poika Oleg Rybachenko jatkaa kapinoiden tukahduttamista. On vuosi 1939. Tsaari Nikolai II täyttää 71 vuotta, ja natsi-Saksassa Hitler valmistelee intensiivisesti kolmatta valtakuntaa sotaan. Ja edelleen on epäselvää, mihin Fuhrer kääntyy, yhdessä Venäjän kanssa Antanttia vastaan vai yhdessä Antantin kanssa Venäjää vastaan!

  PUTININ ONNE NIKOLAS II:N KANSSA-12
  HUOMAUTUS
  valloittamassa Kiinassa pienet yhteenotot jatkuvat ja paikallisten kommunistien pieniä kapinoita puhkeaa. Kenraaliadjutantti ja ikuinen poika Oleg Rybachenko jatkaa kapinoiden tukahduttamista. On vuosi 1939. Tsaari Nikolai II täyttää 71 vuotta, ja natsi-Saksassa Hitler valmistelee intensiivisesti kolmatta valtakuntaa sotaan. Ja edelleen on epäselvää, mihin Fuhrer kääntyy, yhdessä Venäjän kanssa Antanttia vastaan vai yhdessä Antantin kanssa Venäjää vastaan!
  . LUKU nro 1
  Oleg Rybachenko, vaikka hän näytti noin 12-vuotiaalta pojalta, mutta ehkä hieman vanhempi, hän on melko iso lapsi , noin neljätoista vuotta hän oli sekä ylipäällikkö että kenraalien adjutantti, ja hänen uransa jatkui. Hän muutti nopeasti ympäri Kiinaa ja perusti sinne lihamyllyt.
  Tammikuun 7. päivänä - juuri ortodoksisena jouluna - päällikkö taisteli yhdessä tytön Margaritan kanssa erittäin vaikuttavan lauman kanssa Etelä-Kiinassa. Tämä oli Mao Zedongin puna-armeija.
  Terminaattorin lapset eivät kuitenkaan pelänneet. Ja he ryntäsivät hyökkäämään.
  Oleg heitti bumerangin paljain varpaillaan. Hän lensi yli ja katkaisi useita päitä ja palasi sitten pojan luo.
  Nuori soturi huudahti:
  - Voittomme on aivan nurkan takana!
  Ja mylly suoritti miekkatekniikan leikkaamalla pois kiinalaiset päät.
  Margarita on myös hyökkäämässä.
  Ja hänen 12-vuotiaan tytön paljaat, taltatut jalat heittivät tappajaherneen suurella tuhovoimalla. Ja revittyjen ja silvottujen kiinalaisten palasia lensi kaikkiin suuntiin.
  Hän on niin ihana tyttö. Hän suostui aikuisena tytöksi, ei vain tavalliseksi, vaan kuolemattomaksi ja viileäksi tytöksi. Ja nyt hän taistelee kuin hirviö.
  Ja kapinallisten kiinalaisten miekat pilkotaan märiksi kaaliksi.
  Tyttö lauloi:
  Katsoin taivaalle
  Ja hän teki ihmeitä!
  Ja Margarita hymyilee helmiäisillä, melko suurilla ja ei ollenkaan lapsellisilla hampailla.
  Oleg Rybachenko, tämä ikuinen poika, huomautti:
  - Ihmisten tappaminen ei ole hyvästä. Mutta sinun täytyy...
  Ja soturilapset todella villiintyivät.
  Ja he pilkkasivat villillä ja uskomattomalla vimmalla. Ja lastensa jalkojen paljain varpain he heittivät tuholahjoja. Ja he repivät hyökkäävät kiinalaiset pieniksi paloiksi. Tämä on taistelua.
  Muodollisesti Kiina on osa Venäjän imperiumia. Mutta itse asiassa osa siitä erosi yhdessä paikallisten kommunistien kanssa.
  Ja nyt hän käy sotaa...
  Margarita muisti, että tämä oli vain yksi hänen tehtävistään. Mutta kun hän meni Stalinin leirille toiseen universumiin, siellä asiat olivat ehkä vieläkin siistimpiä. Kuvittele noin 12-vuotias tyttö stalinistisessa vankityrmässä.
  Ensin pidätys. Sitten nöyryyttävä ja huolellinen lapsen etsintä ja sitten valokuvaus profiilissa, koko kasvot, puoliksi sivuttain ja takaa. Ja sitten he ottivat tytön sormenjäljet hänen käsistään ja painaivat samalla hänen pienten, siroisten jalkojen paljaat pohjat valkoisille paperiarkeille.
  Ja sekä käsien että jalkojen jalanjäljet osoittautuivat kauniiksi. Hyvä, että eivät ainakaan ajelleet. Vaikka he kampasivat hiuksiaan etsiessään täitä, he eivät onneksi löytäneet niitä. Ja he lähettivät minut suihkuun, sirotellaan valkaisuaineella.
  Ja sitten Margaritasta tuli vankityttö. Lisäksi se oli ohjeiden mukaan tarpeen. Ja istuakseen vuodesohvalla hän kirjoitti vain todistajien edessä: "Stalin on Neuvostoliiton kansan teloittaja." Ja se riitti!
  Ja hänet lähetettiin ilman oikeudenkäyntiä tyttöjen työvoimasiirtokuntaan. Siellä kauniit nuoret vangit työskentelivät paljain jaloin pakkasesta pakkaseen. Ja vain talvella heille annettiin rumat huopasaappaat.
  Margarita työskenteli kuitenkin mieluummin paljain jaloin lumessa. Se oli paljon ketterämpää ja kätevämpää. Ja tytön paljaat pienet jalat eivät jäädy lumikoille, koska tyttö ei ole yksinkertainen, vaan ikuinen ja kuolematon.
  Ja siirtokunnassa hän tunnisti vampyyrin. Ja hän puukotti hänet kuoliaaksi ohuella partaveitsellä, joka oli valmistettu erityisestä maagisesta hopeasta.
  Sen jälkeen hän pakeni lasten siirtokunnasta. Ja hän käveli useita satoja kilometrejä paljain jaloin Siperian lumipähkinöiden läpi.
  Tyttö juoksi ja karjui:
  - Haluan sadelohikäärmeen kuolevan! Olkoon rauha maailmassa!
  Nyt he taistelevat yhdessä kiinalaisia vastaan. Ja tässä on sanottava, että Maon armeija ei ole vain jalkaväkeä. Siellä on myös ratsuväkeä. Ja hän yrittää jälleen hyökätä tappeluparin kimppuun. Poika ja tyttö katkaisivat hyökkäävät kiinalaiset miekoilla ja leikkaavat ne paloiksi niin, että veriset palaset liikkuvat.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  Näen pimennystä taivaalla
  Kiina ryntää kohti Venäjää...
  Kosto palaa nuorissa sydämissä,
  Anna minulle aivot!
  Ja poikataistelija oksensi tuhon herneen paljain jaloin, lapsellisella kantapäällään, hajottaen kiinalaisia rivejä. Ja se oli todellakin erittäin tehokas murha.
  Oleg naurahti ja vastasi:
  - No, päätitkö ottaa sen ja järjestää seurueen?
  Ja pojan miekat ajoivat myllyä.
  Margarita, tämä terminaattorityttö otti ja heitti tuhon herneen ja repi osaksi kiinalaisten taistelijoiden lauman. Ja he vain lensivät eri suuntiin kädet ja jalat revittyinä.
  Tyttö huudahti:
  - Tulee uusi tulos - lähetämme kaikki viholliset helvettiin!
  Oleg muisti yhden vaihtoehtoisista tarinoista.
  Vuonna 1944 tapahtui muutoksia Kolmannen valtakunnan johdossa. Hitler kuoli myrkkyyn syntymäpäivänään 20. huhtikuuta. Ja hänen seuraajansa Hermann Goering kumosi kaikki antisemitistiset lait ja tarjosi länsimaille aselepoa ja neuvotteluja. No, tärkeintä on julistaa aselepo ja aloittaa neuvottelut. Ja ne voivat kestää loputtomiin.
  Uusia saksalaisia ja ulkomaisia divisioonaa saapui Saksasta, Ranskasta ja Italiasta. Lentokonetuotannon osalta Kolmas valtakunta ja sen miehittämät alueet olivat tasavertaisia Neuvostoliiton kanssa. Ja panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden suhteen ne ovat melkein yhtä suuret.
  Lisäksi saksalaiset koneet olivat parempia kuin Neuvostoliiton lentokoneet aseistuksen, nopeuden ja panssarin suhteen. Kyllä, ja myös tankit. Uuden T-34-85-tankin tuotanto on juuri alkanut, ja "Panthers"- ja "Tigers"-tuotanto on jo korjattu. Ja saksalaisilla on panssarivaunut ja itseliikkuvat aseet, jotka ovat paljon tehokkaampia kuin Neuvostoliiton. Ja mikä tärkeintä, niitä on enemmän.
  Ja Göringillä on helpompi aika polttoaineen kanssa - koska liittolaiset eivät enää pommittele tehtaita, jotka tuottivat bensiiniä hiilestä. Plus lisää tarvikkeita Yhdysvalloista ja Britannian siirtomaista.
  Joten füürer elää. Ja suosituin ja kenties lahjakkain saksalainen komentaja, Eric Rommel, nimitettiin kolmannen valtakunnan maajoukkojen uudeksi ylipäälliköksi! Ja hänellä on tietysti strateginen ajattelu. Ja hän tajusi, että Neuvostoliiton joukot valmistelevat hyökkäystä Valko-Venäjälle.
  Ja sinne päävoimat kootaan. Mutta keskustassa on vaikea puolustaa - Polesiessa on liikaa suita, kokonainen parveke, joten se on tietysti toimiva, eikä kirjaimellisesti. Ja siellä on paljon partisaaneja. Ja on parempi olla siirtämättä joukkoja Valko-Venäjälle, vaan iskeä ne itse toiseen paikkaan. Ja fontin kokoonpano ehdotti, että tämä oli parasta tehdä etelässä. Moldovasta ja Länsi-Ukrainasta lähentyviin suuntiin. Ja siten järjestä valtava pata Neuvostoliiton joukkoja. Mukaan lukien kahdelta panssariarmeijalta. On sanottava, että se on erittäin hyvä strateginen idea.
  Lisäksi Neuvostoliitossa he luultavasti ajattelivat itse hyökkäystä ja aliarvioivat, että vihollinen voisi myös hyökätä. On huomattava, että natsi-Saksassa tankkien ja itseliikkuvien aseiden tuotanto ei ollut enää Neuvostoliittoa huonompi. Varsinkin sen jälkeen, kun Kolmannen valtakunnan pommitukset loppuivat. Lisäksi siirtyminen T-34-85:een T-34-76:sta johti tilapäiseen tankkituotannon laskuun, ja IS-2 oli edelleen raaka ja siinä oli paljon lastensairauksia. Mutta saksalaiset olivat jo edistäneet Pantherin tuotantoa, ja tämä tankki oli erittäin hyvä ajokyvyn, aseistuksen, etupanssarin, optiikan ja miehistön mukavien olosuhteiden suhteen ja ehkä parempi kuin Neuvostoliiton.
  Joten Rommelilla oli vakava etu tankkien ja itseliikkuvien aseiden lukumäärässä ja laadussa. Ja miksi ei lyödä sivuilta? Onko tämä huono idea? Totta, todellisessa historiassa saksalaiset eivät uskaltaneet tehdä tätä. Mutta nyt he ovat vahvempia. Jopa todellisessa historiassa natsi-Saksalla oli kesäkuussa 1944 itärintamalla seitsemän tuhatta kahdeksansataa panssarivaunua ja itseliikkuvaa tykkiä, ja Neuvostoliitolla seitsemäntuhattasada. Neuvostoliitolla oli etu ilmailussa, mutta pääasiassa siksi, että saksalaiset pitivät kaksi kolmasosaa lentokoneista länsirintamalla. No, jalkaväessä ja tykistössä etu on kuusi kuusisataa verrattuna neljään neljäsataan miljoonaan. Saksalaiset siirsivät kuitenkin miljoona sotilasta Ranskasta ja vielä kolmesataa tuhatta Italiasta, kaksisataa tuhatta Norjasta ja vielä puoli miljoonaa Saksan reservistä ja sataviisikymmentä tuhatta Belgiasta ja Hollannista. Lisäksi muutama italialainen divisioona ja useita divisioonaa Hollannista ja Belgiasta paikallisten natsien joukosta ja jotain muuta Tanskasta. No, ja myös sotavankien vaihto liittolaisten kanssa. Pelkästään täällä on yli miljoona italialaista. Ja saksalaisiakin on melko vähän - kaksisataa tuhatta pelkästään Afrikasta ja myös Italiasta. Ja arvokkainta on huomattava määrä lentäjiä, jotka ammuttiin alas Isossa-Britanniassa ja Välimerellä ja Norjassa. Tämä on suuri voima.
  Lisäksi saksalaiset vähensivät sukellusveneiden tuotantoa ja peruuttivat FAU-ohjusohjelman. Ja mitä vapautui, meni panssarivaunuihin, lentokoneeseen, tykistöyn ja uusimpaan MP-44-rynnäkkökivääriin. Jälkimmäinen oli toisen maailmansodan paras rynnäkkökivääri. Mutta nyt, kun ei ole pommi-iskuja, sitä voidaan tuottaa suuria määriä. Kyllä, ja ostaa joitain asioita lännestä, joten seosaineiden kanssa on helpompaa.
  Joten tuo konekivääri sarjaan ja tee siitä viileämpi. Jalkaväessä on jo likimääräinen tasa-arvo, panssarivaunuissa saksalaisilla on paljon merkittävämpi etu. Pelkästään Ranskasta vedettiin kymmenen panssarivaunu- ja viisi SS-divisioonaa. Ja tämä on voimaa. Lisäksi lisää panssariosastoja ja itseliikkuvia aseita "Ferdinand" Italiasta meni itärintamaan. Ja lisäksi autojen ja laitteiden lisääntynyt tuotanto, joka johtuu kolmannen valtakunnan ja miehitettyjen maiden pommitusten lopettamisesta.
  Lisäksi Yhdysvalloissa on liikaa Shermaneja, joilla ei ole nyt minnekään laittaa niitä, joten laskeutuminen Ranskaan perutaan. Joten miksi saksalaiset eivät myy niitä luotolla? Rommel suostui ostamaan Shermaneja, vaikka vain ne, joilla oli pitkäpiippuinen 76 millimetrin kaliiperinen ase. Amerikkalaiset ovat kuitenkin julkaisseet jo melkoisen määrän näitä. Ja nämä tankit eivät ole huonompia kuin kolmekymmentäneljä, eivätkä liian huonompia kuin Panther. Ja ehkä jopa parempi kuin vanhat kolmekymmentäneljä, ja huomattavasti, ja hieman parempi kuin uusimmat. Siten Kolmannella valtakunnalla oli merkittävä etu tankeissa, yli yksitoista tuhatta seitsemää vastaan. Lisäksi Neuvostoliitto ei myöskään saanut osaa laitteista Lend-Lease-sopimuksella. Niinpä tekniikan tasapaino sekä tankeissa että ilmailussa sekä autoissa ja kuorma-autoissa tuli saksalaisten hyväksi.
  Vain jalkaväessä ja tykistössä oli likimääräinen tasa-arvo. Hieman suuremman Neuvostoliiton aseiden määrän kompensoi saksalaisten lievä ylivoima asekaliipereissa. Mitä tulee laatuun, kolmannen valtakunnan tankit ja lentokoneet olivat parempia kuin Neuvostoliiton. Jak-3 ei ole vielä tullut tuotantoon, myös LAGG-7 on juuri alkanut valmistaa. Ja saksalaiset ovat kehittäneet parannetun Focke-Wulfin, uuden version ME-109:stä parannetuilla aseilla ja moottorilla sarjassa, joissakin ajoneuvoissa on viisi ilmatykkiä, ja Fockessa on kaikki kuusi. Suuri etu tappavassa voimassa. Ja Yu-288 pommikone otettiin tuotantoon. Ja hän on vahva sekä nopeudessa että pommikuormassa. Suihkukoneet olivat juuri alkaneet tulla massatuotantoon, ja ne olivat edelleen kalliita ja epätäydellisiä.
  Mutta suihkukoneet ovat erittäin hyviä tiedustelukoneina, etkä pysy niiden perässä.
  Tiger-2-panssarivaunu oli vasta alkanut tulla palvelukseen joukkojen kanssa, mutta se oli jo yksiköissä, vaikkakin suhteellisen pieninä määrinä. Mutta tavalliset tiikerit on jo leimattu hyvin. Panther-2 tankissa oli synnytystuskoja, ja jotenkin sen kanssa oli ongelmia sen käynnistämisessä sarjaan. Mutta yleisesti ottaen saksalaiset ovat jo saaneet etua tekniikasta. Ja he voisivat rikkoa Neuvostoliiton. Etelässä saksalaisilla on yleensä ylivoimainen ylivoima panssarivaunuissa. Joten voimme jo hyökätä.
  Lisäksi saksalaiset teeskentelivät, että he valmistautuivat vain puolustukseen eivätkä aikoneet hyökätä. Ja he jopa antoivat hyökkäysoperaatiolle nimen "Karpaattien muuri", jotta tiedustelupalvelu luulisi, että kyseessä oli vain puolustus.
  Lyhyesti sanottuna sekä strateginen että taktinen yllätys saavutettiin. Lisäksi Tigers ovat hyviä läpimurtovälineenä. Ja kesäkuun 15. päivänä neljäkymmentäneljänä tämän reunan kyljessä annettiin murskaava isku. Ja Neuvostoliiton puolustuslinja katkesi.
  Pahinta oli, että saksalaiset tarttuivat ilmaylivoimaan ja heillä oli aloite.
  Vaikka todellisessa historiassa asia oli päinvastoin ja natsit menettivät ilmavallan. Mutta jos Focke-Wulfia käytetään oikein, se on tietysti paljon vahvempi ja tehokkaampi kuin Jakki sekä nopeuden että aseistuksen ja pystysuuntaisen ohjattavuuden suhteen. Ja tätä ajoneuvoa voidaan käyttää myös sekä hyökkäyslentokoneena että etulinjan pommikoneena. Ja saksalaisilla oli myös edistyneempi TA-152 - Focke-Wulfin evoluutio. Sillä on paremmat lento-ominaisuudet ja parempi aseistus.
  Ja saksalaisella 30 mm:n ilmatykillä ei ollut vertaa taistelutehokkuudessa.
  Ja nyt, koska polttoainetta ja öljyä toimitettiin Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen siirtomaista, saksalaisilla ei enää ollut luottoa polttoaineesta. Ja tietysti natsit alkoivat painostaa Neuvostoliiton lentäjiä perusteellisesti. Huffman erottui uutena tähtenä.
  Muissa asioissa ilmestyi kaksi kaunista lentäjää: Albina ja Alvina. Ja molemmat ovat upeita blondeja. Ja ampukaamme alas Neuvostoliiton koneita ilman armoa. Ja kerää laskusi. Lisäksi nämä tytöt taistelivat yksinomaan paljain jaloin ja bikineissä melkein missä tahansa säässä. Ja se oli erittäin siistiä.
  Kyllä, kukaan ei voi vastustaa sellaisia naisia.
  Lyhyesti sanottuna saksalaiset etenivät muutamassa päivässä sata kilometriä molemmin puolin ja astuivat toimintatilaan. Ja Stalin oli kirjaimellisesti hysteerinen.
  Rommel ilmeisesti laski kaiken. Ja sitten, viikkoa myöhemmin, fasististen joukkojen pihdit sulkeutuivat. Ja valtava pata muodostui. Tämä oli todella super siistiä.
  Mitä Stalin voi tehdä asialle? Mutta ei mitään, poista vain vahvistukset keskustasta ja heitä ne Länsi-Ukrainassa puristettujen yksiköiden pelastukseen. Ja tämä ei ole ollenkaan paras idea. Ja täällä vain Neuvostoliiton tytöt voivat pelastaa puna-armeijan. Ja tietysti heidän on parempi taistella paljain jaloin ja vain bikineissä.
  Oleg Rybachenko katkaisi kiinalaisia sotilaita miekoilla. Hän teki tämän suurella raivolla.
  No, ajattelin ja tietysti muistan aikaisemmat tehtävät.
  No, tai ihmease. Joka tapauksessa Rommelin joukot taistelivat menestyksekkäästi ja jopa valtasivat Zhitomirin. Ja sitten he etenivät Kiovaan ja ottivat kaupunki toisensa jälkeen liikkeellä.
  Panther-2, ensimmäinen kokeellinen malli, ilmestyi myös taisteluissa . Hänen aseensa kaliiperi oli 75 mm, mutta kaliiperin pituus oli peräti 100 EL. Ja tämä mahdollisti Neuvostoliiton tankkien iskemisen kaukaa. No, tornin etupanssari on 150 mm, vaippa mukaan lukien, ja rungon etuosa on 120 mm - neljäkymmentäviisi asteen kulmassa. Sekä tornin että rungon sivut ovat 60 millimetriä. Tämä auto painoi neljäkymmentäseitsemän tonnia, ja sen moottori oli 900 hevosvoimaa. Lyhyesti sanottuna hyvät aseet ja etupanssari, enemmän tai vähemmän tyydyttävä sivupanssari. Joka tapauksessa se suojasi neljäkymmentäviisi kantapäätä ja panssarintorjuntakiväärejä vastaan, ja sillä oli hyvä ergonomia ja liikkuvuus. Nopeus on maantiellä yli kuusikymmentä kilometriä, mikä on erittäin kohtuullinen IS-2:ta painavalle tankille.
  Mutta päämiehistö on neljä tyttöä. Ja he ovat paljain jaloin bikineissä, eli melkein alasti. Ja se on hienoa. Ja kuinka he alkoivat ampua.
  Neuvostoliiton joukot yrittävät murtautua ulos piirityksestä. Stalin heittää yhä enemmän reservejä taisteluun. Ja tytöt taistelevat venäläisiä tankkeja vastaan.
  Täällä he ampuvat paljain varpaillaan.
  Gerda ampuu ensin. Hän lyö kolmekymmentäneljä ja karjuu:
  - Usko minua, repitän kaikki osiin helvetin intohimon verkossa.
  Seuraavaksi Charlotte ampuu paljain varpaillaan. Ja tällä kertaa se murtautuu toisen Neuvostoliiton tankin läpi. Saattaa sen polttamaan, hehkumaan ja räjäyttämään ammuksia.
  Ja punatukkainen viksu karjuu:
  - Mikään ei estä meitä, kukaan ei voita meitä!
  Seuraavaksi Christina löi yksitellen paljain varpaillaan. Ja tällä tytöllä on puna-keltaiset hiukset.
  Ja hän murtautui myös Neuvostoliiton auton läpi ja karjui:
  - Kuolemattomien tuhoamisideoiden nimissä!
  Magda, tyttö, jolla on valkeankeltaiset hiukset, huomautti:
  -Tuhotuksella ei ole ideoita!
  Ja hän myös potki häntä paljain varpaillaan ja tuhosi kirjaimellisesti Neuvostoliiton koneen. Ja se meni kirjaimellisesti läpi. Ja hän sirkutti hampaansa paljastaen:
  - Meidän tehtävämme on voittaa valkoisten lasten tulevaisuus!
  Gerda vahvisti:
  - Tätä voi todellakin sanoa erittäin hyväksi sloganiksi. Ja me puidamme ja tapamme kaikki!
  Ja tyttö ampui uudelleen paljain varpaillaan. Ja tällä kertaa sen kuori tunkeutui mahtavaan IS-2:een. On huomattava, että Neuvostoliiton tankin heikko kohta on tornin etupanssari - kaikki sata millimetriä ja ilman järkevää kaltevuuskulmaa.
  Ja saksalaisessa panssarivaunussa "Panther"-2, tai kuten Royal Panther myös epävirallisesti kutsuttiin, on 150 mm:n tornin etupanssari ja se on kalteva. Eli samanpainoinen saksalainen tankki on paremmin suojattu Neuvostoliiton otsassa ja on huomattavasti parempi. IS-2:n oikean puolen paksuus on 90 millimetriä, mikä on puolitoista kertaa paksumpi kuin Pantherin, mutta tämä ei ole niin tärkeää panssarivaunutaistelussa.
  Ja nopeuden ja ohjattavuuden suhteen saksalainen tankki on paljon vahvempi kuin Neuvostoliiton. Suunnilleen samanpainoisella saksalaisella tankilla on yhdeksänsadan hevosvoiman moottori, kun taas Neuvostoliiton tankissa on vain viisisataakaksikymmentä hevosvoimaa.
  Jos verrataan aseita, Neuvostoliiton tankilla on valtava etu kaliiperissa 122 mm verrattuna saksalaisen tankin 75 mm: iin. Mutta Neuvostoliiton piipun pituus on vain 48 EL ja Saksan 100 EL. Ja saksalaisen tulinopeus on 15 laukausta minuutissa, kun taas Neuvostoliiton vain kaksi ja puoli. Ja Panther-2:ssa on kahdeksankymmentäkaksi patrusta, kun taas IS-2:ssa on vain kaksikymmentäkahdeksan.
  No, saksalaisen tankin optiikka on parempi, etäisyysmittari ja aseen tähtäyskyky on paljon parempi. Joten Rommelin joukoilla on ylivoimainen etu.
  Tässä Charlotte ampuu taas paljain varpaillaan. Ja se murtautuu toisen Neuvostoliiton tankin läpi ja karjuu:
  - Mutta Pasaran!
  Christina ampuu seuraavana. Hän ampuu tarkasti käyttämällä paljaita varpaita. Ja se murtautuu Neuvostoliiton tankin läpi ja repii tornin alas.
  Sen jälkeen Christina nauraa ja karjuu:
  - Tuleva vuosisata on meidän!
  Ja sitten Magda nai myös. Se osui nimenomaan neuvostoautoon. Ja se paloi T-34-85:n panssarin läpi.
  Lyhyesti sanottuna testattiin tuolloin toisen maailmansodan paras tankki. Panther-aseen ainoa haittapuoli on ammuksen pieni kaliiperi ja sen seurauksena heikko kertaluonteinen vaurio. Mutta tytöt ovat ilmiöitä, ja he osuvat niin, että yleensä Neuvostoliiton ammukset räjähtävät ja tankki tuhoutuu kokonaan.
  Lyhyesti sanottuna saksalaiset, joilla oli etu panssarivaunujen lukumäärässä ja laadussa sekä ilmailussa suunnilleen pariteetilla jalkaväessä ja tykistössä, käyttivät hyväkseen Neuvostoliiton komennon virheitä ja voittivat puna-armeijan Ukrainan oikealla rannalla. .
  Sen jälkeen Stalin suostui vastahakoisesti vetämään joukkonsa Dneprin taakse. Tällä kertaa hän ei kiistellyt, vaan yritti rakentaa puolustusta. Koska suuren joen ylittäminen on vaikeampaa, Rommel päätti siirtää hyökkäyksen keskelle. Mutta täällä etulinja oli tasaisempi, ja kunnollinen määrä linnoituksia oli kaivettu. Saksalaiset edistyivät vain vähän. Neuvostoliiton joukot vastustivat.
  Lisäksi mukana olivat myös Valko-Venäjän partisaanit, jotka kävivät aktiivisen rautatiesodan ja estivät vahvistusten siirtämisen keskustaan. Siksi saksalaiset pystyivät etenemään kolmestakymmenestä neljäänkymmeneen kilometriin ja törmäsivät tehokkaampiin linnoituksiin.
  Göring, toisin kuin Hitler, oli halukkaampi huolehtimaan saksalaisten elämästä ja lopetti hyökkäyksen maalla. Keskusteltiin siitä, olisiko aika tehdä rauha Neuvostoliiton kanssa. Tai ainakin lopettaa sota ja aloittaa neuvottelut.
  Mutta Yhdysvallat ja Britannia eivät lainkaan vastustaneet sitä, että kaksi totalitaarista imperiumia jatkaisivat toistensa tuhoamista. Ja Göring ja Stalin eivät myöskään halunneet kompromissia. Saksa ja sen liittolaiset olivat menettäneet liian monta sotilasta rajoittaakseen aluevaatimuksiaan. Ja Stalin ei halunnut menettää maitaan. Ja Baltian maat, Valko-Venäjä, Moldova ja puolet Ukrainasta Kiovan kanssa ovat liian paljon menetettävää aluetta. Ja voit tuskin kuvitella sellaista voittoa ihmisten edessä. Vaikka propaganda osaa huijata ihmisiä.
  Lyhyesti sanottuna sota jatkui, ja Goering luotti ilmahyökkäykseen. Se vaati vähemmän kustannuksia ja henkilöresurssien menetyksiä, mutta enemmän aineellisia. Lisäksi sarjamittakaavaan otettiin käyttöön suihkukoneita, jotka olivat vahvempia, tehokkaampia ja ohjattavampia kuin potkurilentokoneita. Mutta Neuvostoliitto oli selvästi myöhässä suihkulentotoiminnan suhteen.
  Joten aluksi he käyttivät ME-262:ta neljällä kolmenkymmenen millimetrin ilmatykillä. Ne eivät kuitenkaan olleet kovin hyviä lentokoneita. Totta, ne olivat nopeita ja sitkeitä, mutta niiltä puuttui ohjattavuus ja ne kaatui usein.
  Käytännöllisempi oli ruuvikiinnitteinen TA-152. Niitä voitiin käyttää sekä hyökkäyslentokoneina että etulinjan pommikoneina. Ja toistaiseksi suihkukoneita on valmistettu täydentämään potkurivetoisia lentokoneita, ei niiden tilalle.
  Mutta tietysti suihkupommittajat ilmestyivät. Esimerkiksi "Arado", jota Neuvostoliiton taistelijat eivät edes päässeet kiinni. Ja hän loi monia ongelmia puna-armeijalle. Ja varsinkin etulinjan ilmailuna. Saksalaisilla oli myös suihkukoneita. Ja tilanne paheni.
  Tammikuussa 1945 puna-armeija itse yritti edetä keskustassa. "Panther" 2 yleistyi, kun se tuli sarjaan. Myös hyvä, kevyt itseliikkuva ase, E-10, ilmestyi, erittäin matalalla siluetilla, suurella nopeudella ja keveällä painolla. Ja tehokkaampi itseliikkuvan E-25 aseen 88 mm:n aseella.
  Sillä oli paljon yhteistä Jagdpantherin kanssa, mutta sen ulkoasu oli tiheämpi, mikä teki mahdolliseksi tehdä siitä matalamman siluetin ja kevyemmän. Lisäksi etupanssarin paksuus suuressa kulmassa pysyi melko suurena - sata millimetriä, mikä teki siitä melkein läpäisemättömän Neuvostoliiton kuorille. Mutta toistaiseksi nämä itseliikkuvat aseet ovat juuri alkaneet saapua, ja Jagdpanther on edelleen tärkein panssarihävittäjäjoukko.
  Tällä itseliikkuvalla aseella, jolla oli normaali nopeus ja liikkuvuus, oli hyvä otsasuoja, se kääntyi nopeasti, ja sen 88 millilitran ase ja 71EL:n pituus olivat yksinkertaisesti nymfi taistelussa vihollisen panssarivaunuja vastaan.
  No, Tiger 2 taisteli. Toisin kuin todellisessa historiassa toisen maailmansodan aikana, se on täällä hieman modernisoitu, tuhannen hevosvoiman moottorilla ja kapealla tornilla. Tämä teki säiliöstä melko hyväksyttävän ajo-ominaisuuksiltaan ja kevyempi torni pyöri nopeammin. Puna-armeijalla on siis lisäongelma.
  Yleensä saksalaiset ovat melko vahvoja, ja heidän MP-44-rynnäkkökiväärinsä on parempi kuin kaikki Neuvostoliiton mallit, ja saksalaisilla on melkoinen määrä konekivääriä. Mukaan lukien Yhdysvaltoihin ja Britanniaan luotolla ostetut.
  Yak-3 valmistettiin liian pieninä määrinä korkealaatuisen duralumiinin puutteen vuoksi. Tosihistoriassa tämä kompensoitiin toimituksilla Lend-Lease-sopimuksella. Mutta nyt niitä ei enää ole. LAGG-7:ää valmistettiin myös pienempiä määriä, eikä LAGG-5:tä ole vielä poistettu massatuotannosta - ongelmia on myös alumiinin ja kuparin kanssa. Ja nämä uudet Neuvostoliiton koneet ovat edelleen huonompia kuin saksalaiset koneet. PE-2 ei ollut kovin vaikea lentokone, mutta vuoteen 1945 mennessä se oli vanhentunut sekä moraalisesti että ei vain moraalisesti. IL-2 on myös vanhentunut hyökkäyslentokone, mutta sitä ei ole vielä lopetettu, ja IL-10:tä valmistetaan vain sen täydennykseksi. PE-8 on hyvin pieni määrä lentokoneita. Tu-3 ei myöskään ole paljon. No, strategisissa pommikoneissa on suuri ongelma.
  Ja saksalaiset saivat Yu-488:n - ensimmäisen sarjan nelimoottorisen pommikoneen. Ja se ylitti amerikkalaisen B-29:n nopeudessa sadalla kilometrillä pienemmän siipialueen ja tehokkaampien moottoreiden ansiosta. No, Neuvostoliitossa ei ollut sellaisia ihmisiä. No, plus TA-400 on erittäin tehokas kuusimoottorinen lentokone. Eikä myöskään ollut vastaanottoa heitä vastaan.
  Neuvostoliiton joukkojen talvihyökkäys epäonnistui. Hyökkäykset epäonnistuivat ja Neuvostoliiton joukot heitettiin takaisin alkuperäisille paikoilleen. Huhtikuun puolivälissä Neuvostoliiton joukot yrittivät edetä uudelleen. Mutta taaskaan he eivät saavuttaneet menestystä ja heidät pahoinpideltiin ja perääntyivät.
  Kolmas valtakunta itse yritti edetä toukokuussa. Mutta tämäkään ei onnistunut. Vaikka saksalaiset onnistuivat murtautumaan Neuvostoliiton puolustukseen. Taisteluihin osallistui ensimmäistä kertaa sarja E-100. Ajoneuvot, joissa on tehokkaat panssarit ja aseet ja liikkuvammat kuin hiiret. Mutta todellisissa taisteluissa nämä mastodonit eivät loistaneet. Ja säiliö oli vähän kallis ja vaikea valmistaa.
  Sitten saksalaiset alkoivat pommittaa Neuvostoliittoa entistä aktiivisemmin. ME-262 X ilmestyi, edistyneempi, nopeampi ohjattava. No, ME-1100, jossa on säädettävät siivet, otettiin tuotantoon. Mutta viimeinen lentokone vaati erittäin päteviä lentäjiä. Kuten XE-162, joka kaikista eduistaan, mukaan lukien tuotannon helppous, vaati myös erittäin päteviä lentäjiä.
  Saksalaisilla oli myös suihkupommikone, jossa oli eteenpäin suuntautuvat siivet. No, ja myös häntättömien koneiden kehitys. Sekä hävittäjiä että pommikoneita.
  No, ja suihkukoneet, joissa lentäjät ovat taipuneet. Kesällä sarjaan ilmestyivät myös ensimmäiset levymäiset saksalaiset helikopterit. Tilanne muuttui monimutkaisemmaksi.
  Ja Neuvostoliitossa valmistettiin yhä enemmän SU-100. Sillä oli monia etuja T-34-85:een verrattuna. Ensinnäkin tehokkaammat aseet, jotka pystyvät ainakin jollain tavalla taistelemaan saksalaisia panssarivaunuja vastaan. Ja toiseksi, liikkuvan tornin puutteen vuoksi itseliikkuvat aseet ovat paljon helpompia valmistaa. Todellisessa historiassa sota päättyi nopeasti SU-100:n ilmestymisen jälkeen, ja veto tehtiin edistyneempään ja paremmin suojattuun T-54:ään. Mutta tässä maailmassa toinen maailmansota eli Suuri isänmaallinen sota kesti. Ja veto tehtiin itseliikkuvasta aseesta, joka oli helpompi valmistaa ja paremmin aseistettu.
  Totta, SU-ei pystynyt pyörittämään tornia, mutta puolustuksessa tämä ei ole niin merkittävää.
  Joten SU-100 aloitettiin yhä laajemmin. Syksy ja talvi kuluivat yrityksissä hyökätä molemmin puolin, mutta rintama muuttui toimimattomaksi, ikään kuin ensimmäisessä maailmansodassa. Vuosi neljäkymmentäkuusi on koittanut. ME-262 X -suihkukoneesta on tullut suositumpi, ja sen nopeus on kasvanut tuhanteenkaksisataan kilometriin. Kesällä saksalaiset lisäsivät painetta ilmassa. No, suihkumoottoreilla varustettu TA-500 alkoi kiusata Neuvostoliittoa entistä enemmän, mukaan lukien tehtaat Uralilla ja Uralin ulkopuolella. Göring luotti Venäjän uupumukseen.
  Syksyllä Neuvostoliiton joukot etenivät onnistumatta. Saksalaiset hyökkäsivät ilmateitse ja säästivät voimansa. Joten Neuvostoliitto alkoi kyllästyä isännättömiin pommikoneisiin. Ja tuhota infrastruktuuri.
  Ja niin edelleen, kunnes tuli neljäkymmentäseitsemäs vuosi. Talvella Neuvostoliiton joukot yrittivät hyökätä uudelleen. Neuvostoliiton tankeista vain IS-3 ilmestyi sarjassa. Auton etuna oli hyvä otsan ja tornin suoja. Haittana on lisääntynyt paino, tuotannon monimutkaisuus ja ajokyky. Mutta IS-4 ei mennyt tuotantoon, joten Stalin kielsi yli viisikymmentä tonnia painavien tankkien massatuotannon. Göringin Saksassa "Panther"-3 ilmestyi tehokkaammalla 88 mm:n tykillä, 100 EL, kaliiperi, paksummalla 150 mm:n panssarilla rungon otsaan nähden 40 asteen kulmassa ja 200 mm:n tornilla, jossa oli vaippa. Ja kaltevia sivuja 82 mm. Säiliö painoi kuusikymmentäyksi tonnia, mutta moottorissa oli jopa 1200 hevosvoimaa.
  Tämä kone oli ylivoimainen Neuvostoliiton koneisiin ja oli sitkeä ja liikkuva.
  Joten neljäkymmentäseitsemäs vuosi kului... Neljäkymmentäkahdeksas tuli. Neuvostoliitossa lopulta luotiin enemmän tai vähemmän hyväksyttävä läpimurtotankki - IS-7, mutta sen massatuotanto oli vaikeaa sodan aikana. Ja niin SU-130 itseliikkuva ase otettiin tuotantoon, kevyempi, helpompi valmistaa ja huonommin suojattu sivuilta.
  Saksassa vuonna 1949 "Panther"-4 ilmestyi. Ensimmäistä kertaa saksalaiset suunnittelivat massatuotannon tankin, jolla oli hyvä panssarisuojaus 170 mm ja erittäin tiheä layout - moottori ja voimansiirto olivat yhdessä lohkossa ja poikki, ja moottorissa oli vaihdelaatikko. Siten seitsemänkymmenen tonnin painolla oli mahdollista sijoittaa etupanssari, jonka leveys oli 250 mm, kaltevuus 170 mm, aseistus 105 mm ja piipun pituus 100 EL. Ja kaasuturbiinimoottori 1500 hevosvoimaa.
  Toisin sanoen "Panther"-4 osoittautui sekä täydellisesti aseistetuksi että läpäisemättömäksi suosituimmalle ajoneuvolle, SU-100, jopa sivulle tai melkein läpäisemättömäksi, mutta mahdollisuus oli hyvin lähellä. Sekä mobiili että wc. Kaasuturbiinimoottori kiihtyi jopa seitsemänkymmentä tonnia 60 kilometriä tunnissa.
  Näin ollen Göringin ja Rommelin fasistit suunnittelivat hyökkäyksen Neuvostoliittoa vastaan. Jopa Neuvostoliiton SU-130 ei kyennyt tunkeutumaan "Panther"-4:ään päin, ja saksalainen kone itse otti Neuvostoliiton vastaan erittäin kaukaa. Ja IS-3 on jo lopetettu. Ja Neuvostoliitto luottaa pääasiassa johonkin laajempaan ja yksinkertaisempaan. Ja sitten Stalin kuoli toukokuussa 1949, ja näyttää siltä, että aurinko on sammunut kokonaan.
  . LUKU nro 2.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova tappoivat suuren kiinalaisten rykmentin. Mutta Mao Zedongia itseään ei saatu kiinni.
  Sen jälkeen lapset-soturit ottivat sen ja lepäsivät vähän. Kuukausi oli tammikuu tuhatyhdeksänsataakolmekymmentäyhdeksän. Tsaari Nikolai II oli täyttämässä seitsemänkymmentäyksi vuotta. Ja hän alkoi hallita, toisin kuin todellinen historia, vuonna tuhat kahdeksansataakahdeksankymmentäkaksi. Toisin sanoen hallitus on jo saavuttanut 57. toimintavuotensa. Ja Ivan Julman ennätys rikottiin. Nikolai II itse kuitenkin haluaisi tietysti rikkoa Ludvig 14:nnen yli seitsemänkymmentäkaksi valtakauden ennätyksen. No mitä - katso. Nikolai II elää niin kauan kuin Vladimir Vladimirovich Putin. Ei enempää, mutta ei vähempää. Eikä tsaarin kunnianhimo ole pienempi kuin Putinin. Edessä on siis vielä sota, joko Hitleriä vastaan tai yhdessä Hitlerin kanssa Eurooppaa vastaan. Sillä välin Oleg Rybachenko päätti pissata hieman enemmän.
  Ylämaan viimeinen taistelu päättyi vuonna 2017. Ja heidän joukossaan on vain kaksi jäljellä - Duncan MacLeod ja Oleg Rybachenko. Jälkimmäinen oli noin kymmenen vuoden ikäisen pojan ruumiissa - niin hänestä tuli vuorikiipeilijä. Poika on yksi metri neljäkymmentäviisi metriä pitkä ja painaa alle neljäkymmentä kiloa. Duncan Macleodista tuli yksinkertainen mies, ja hän vanheni ja sairastui muiden kuolevaisten tavoin. Mutta Oleg Rybachenko pysyi yksinkertaisena poikana. Lisäksi paradoksaalisinta on, että hän oli jo aikuinen, mutta halusi todella saavuttaa kuolemattomuuden. Eikä hän syntynyt vuorimiehenä. Tämä tapahtuu melko harvoin ihmisille onneksi. No, on olemassa myös organisaatio, joka huolehtii siitä, että ylämaan kuolemattomien salaisuus ei tule suuren yleisön ja muiden ihmisten tietoon, ja vielä enemmän tiedustelupalvelujen tietoon. Se, kuinka he onnistuvat tässä, on toinen tarina, jolla on oma salaisuutensa. Mutta vuorikiipeilijöiden taistelu on ohi. Vain Duncan MacLeod jäi jäljelle - ainoa, jota muut Highlanders eivät tappaneet. Mutta hän on nyt tavallinen kuolevainen ja ikääntyy vähitellen.
  Ja toisaalta Oleg Rybachenko on kuin ylämaalainen - jolla on ylämaan kykyjä kuolemattomuuteen ja haavoista toipumiseen, ja jollain tapaa jopa viileämpi kuin ylämaalainen. Esimerkiksi ylämaalainen voidaan tappaa leikkaamalla pää irti kehosta. Mutta Olegilla on edelleen elämää tässä tapauksessa, ja hänen päänsä palautetaan. Eli hän on täysin kuolematon. Mutta tätä varten hänestä piti tulla komea, vaalea, lihaksikas kymmenen vuoden ikäinen poika. Ja 2000-luvulta lähtien mene kaukaiseen menneisyyteen ja suorita siellä erilaisia tehtäviä - loppujen lopuksi kuolemattomuus ja paljon viileämpi kuin ylämaan, kun periaatteessa edes vetypommin räjähdys ei tapa sinua , sinun täytyy treenata. Loppujen lopuksi jumalat eivät anna lahjoja vain sellaisina. Ja Oleg suostui - kiusaus elää ikuisesti oli liian suuri. Ja olisi erittäin mielenkiintoista matkustaa ympäri maailmaa ja menneisyyttä. Loppujen lopuksi aikakausia on niin monia. Totuus on tietysti se, että olisi parempi olla vähintään kuusitoistavuotiaan vartalossa - voidakseen rakastaa tyttöjä. Mutta valitettavasti meidän on hyväksyttävä korkeampien voimien ehdot. Ja olla 10-vuotiaan lapsen kehossa, kuka tietää kuinka kauan, on totta kuolemattomassa ruumiissa, mikä on jo plussaa ja voi odottaa kasvamista. Jos korkeammat voimat ovat tyytyväisiä, ne antavat sinun kasvaa aikuiseksi ja pysyä kuolemattomana. Sillä välin lapsi menee taisteluun ja suorittaa tilaamiaan tehtäviä tai jopa haluamallasi tavalla.
  Nyt kuolematon poika on laskeutunut menneisyyteen. Egyptin faaraoiden aikana - tämä on melkein viisi tuhatta vuotta sitten.
  Egyptissä on kevät, on jo melko kuuma, mutta ei paistaa. Oleg oli pukeutunut vain uimahousuihin - korkeampien voimien talouteen. Tämä on ensimmäinen tehtävä, ja hänen on hankittava itse vaatteet sekä aseet. Ja lihaksikas poika huomasi olevansa puolialaston ja ilman aseita vieraassa maailmassa. Aluksi Oleg tunsi kuuman hiekan paljain jalkojensa alla. Egyptissä on huhtikuu ja aika kuuma. Eikä pojan lasten jaloista ole vielä tullut karkeita. Hän sai juuri kuolemattoman, lapsen ruumiin, ja siihen on vielä totuttava.
  Lämmin tuuli puhalsi melko vahvan ja lihaksikkaan vartalon yli. Hän oli kuin lapsikehonrakentaja, tai tarkemmin sanottuna kuntoilija. Volyymi ei ole kovin hyvä, mutta siinä on helpotusta ja piirustuksen syvyyttä. Iho on kohtalaisen ruskettunut, mutta voi nopeasti tummua Afrikan auringossa.
  Poika katsoi taaksepäin. Ympärillä kasvoi harvinaisia palmuja. Näet, että kaukaa talonpojat työskentelevät. Heillä oli yllään valkoiset kaavut. Vain lapset ovat alastomia, melkein mustia rusketuksesta. Ja jossain kaukana oli kylä.
  Oleg kohautti olkiaan. Ei mitään erityistä toistaiseksi, joten otin askeleen. Se poltti hieman pohjia, mutta se oli yleensä siedettävää ja hieman kutittelevaa. Ei ole selvää, mikä hänen tehtävänsä on? Ja mitä hänen tässä pitäisi tehdä, ja sitten kuului korkeampien voimien ääni:
  - Nyt alkaa Djoserin pyramidin rakentaminen johdolla
  Arkkitehti Imhotep. Ja sinun täytyy mennä sinne.
  Oleg Rybachenko virnisti ja pudisti lapsellista päätään. Tämä on ensimmäinen pyramidi, joka rakennettiin muinaisessa Egyptissä. Näin pitkälle olemme joutuneet menneisyyteen. Ei ole vain tietokoneita, televisioita, radioita, puhelimia, mutta ei ole edes sotavaunuja. Nämä ovat aikoja.
  Loukkuun jäänyt poika huokaisi, tunsi lievän tönäyksen näkymättömästä kädestä selässään ja liikkui taputellen paljaita, lapsellisia jalkojaan. Oli aika lähteä, kroppa on hyvin nuori, kevyt ja olet täynnä energiaa. Ja ikuinen lapsi jopa alkoi juosta. Ja rehellisesti, kuinka hienoa se oli.
  Oleg Rybachenko juoksi kuin nopea hirvi, ja hän tunsi itsensä niin onnelliseksi, että kuolematon poika alkoi laulaa ja säveltää edetessään:
   Olen suuren venäläisen aikakauden poika,
  Kun haluamme vitsillä ravistella koko maailmaa!
  Loppujen lopuksi suuret ihmiset eivät ole kirppuja ollenkaan,
  Ja jokainen taistelija on minulle idoli!
  
  Synnyin poikana erityisellä vuosisadalla,
  jossa tietokone päättää vitsillä...
  Ja kuka pukee ylleen epätoivoisena viitta,
  Talvi on pirteä ja renkaat pyörivät!
  
  Ei, Afrikka suurella Venäjällämme,
  Mutta rajattomalla voimalla Siperia...
  Ja tyttömme ovat kauniimpia universumissa,
  Ja jokainen poika on sankari syntymästään asti!
  
  Rakasta Kristusta ja kunnioita suurta Herraa,
  Jumala Rod hallitsekoon meitä ikuisesti!
  Lehdet muuttuvat keltaisiksi ja kullanruskeiksi,
  Uskon, että Jumalan Poika Svarog antaa voimaa!
  
  Meillä kaikilla on paljon seikkailuja koettavana,
  Kävele universaalia spiraalia pitkin ikuisesti...
  Haluatko monia erilaisia harrastuksia?
  Olkoon Jumala ihminen ylistetty ikuisesti!
  
  Kaikki maailmassa on ylpeä sana,
  Jossa on yksi Korkeimman Perhe-Isän sydän.
  Ja elämä jatkuu haudan jälkeen,
  Ja voimme päästä taivaaseen, usko minua loppuun asti!
  
  Usko minua, planeetta tunnustaa venäläisten suuruuden,
  Damaskin miekan iskulla he murskasivat fasismin...
  Kaikki maailman kansat arvostavat ja rakastavat meitä,
  Ja pian me seisomme planeetallamme pyhänä kommunismina!
  
  Lähetämme tähtialuksia eri maailmoihin,
  Ja me tulemme olemaan pidempiä ja viileämpiä kuin kaikki, Rod kieltää.
  Loppujen lopuksi vahvimmat venäläiset ovat lentäjät,
  Rohkea taistelija, hän repii kenet tahansa palasiksi!
  
  Voimme nousta maailmankaikkeuden yläpuolelle,
  Ja tehdä jotain, mikä kauhistuttaisi paholaista...
  Loppujen lopuksi venäläisen soturin tärkein asia on luominen,
  Ja tarvittaessa soturi pelastaa isänmaan!
  
  Venäjän kunniaksi sankarilliset teot,
  Vedä miekkasi ja taistele kiivaasti...
  Etkä katso venäläisiä sotilaita,
  Rakennetaan leikkisästi kommunismia!
  
  Mitä odottaa tulevaisuudessa - näet ankaran tilan,
  Mutta uskon, että yhdessä saamme sen eloon...
  Ja tilauksesta tulee kaunis ja uusi,
  Ja me puhdistamme tulella kaikki kauhistukset!
  
  Loppujen lopuksi maassamme Jumala ja lippu ovat yhtä,
  Proletaarisotilas on taistelun ekstaasissa...
  Olkoon joillakin taistelijoilla jo harmaita hiuksia,
  Ja joku ilman viiksiä, mutta myös kuin kuningas taistelussa!
  
  Venäjä on nyt noussut maailman yläpuolelle,
  Venäjän kotkien nokat kimaltelevat kuin kulta.
  Luo itsellesi proletaarisen Jumalan epäjumala,
  Enemmän tekoja ja vähemmän tuskallisia ajatuksia!
  Poika lauloi energisesti ja soivalla äänellä. Ja sillä hetkellä hänet kutsuttiin kielellä, joka tuntui Oleg Rybachenkosta venäjäksi. Vaikka itse asiassa ratsumiehet puhuivat muinaista egyptiä. Mutta loukkuun jäänyt poika saattoi saada aikamatkustajaromaaneissa usein tapahtuvan lahjan, kun muuton jälkeen ymmärtää helposti sen aikakauden kielen, josta olet. Joka tapauksessa tämä on valtava plussa.
  Ja huuto sanoi:
  - Mihin sinä kiirehdit, orja!
  Oleg pysähtyi ja katsoi ratsastajia. Heillä oli togat, melko tilavat, sandaalit ja turbaanit päässään. Ja he pitivät miekkoja käsissään, ja jouset olivat yhä näkyvissä heidän selkänsä takana. Mutta minun on sanottava, että muinaisina aikoina egyptiläiset olivat kuuluisia kyvystään ampua. Yksi hevosmiehistä jopa otti jousen olalta. Oleg vapisi hieman. Mutta sitten muistin, että hän oli kuolematon. Mutta kaikesta huolimatta, jos nuoli lävistää lapsen lihan, se sattuu.
  Siksi huonokuntoinen poika kumarsi vastahakoisesti ja vastasi:
  - En ole orja! Olen vapaan heimon poika!
  Punaisen hevosen ratsastaja huomautti:
  - Et ole egyptiläinen, sinulla on vaaleat hiukset. Voit nähdä Euroopasta barbaariheimon jäsenen!
  Oleg kohautti lapsellisia olkapäitään ja vastasi:
  - Euroopasta? No, jossain määrin voit sanoa niin, vaikka jotkut epäilevätkin!
  Ratsastajat hyppäsivät pojan luo. Antiikin standardien mukaan metrin ja neljäkymmentäviisi senttimetriä korkeus ei ole niin pieni. Tämä on 2000-luvulle - tavanomainen kasvu kymmenen vuoden ajan. Mutta Egyptissä poika näyttää vanhemmalta, ehkä jopa teini-ikäiseltä, eikä lapselta.
  Ratsastaja veti lasson vyöstään ja huomautti:
  - Olet orjan pukeutunut, alasti ja avojaloin. Sinulla ei vain ole liimaa. Tule mukaan, me brändäämme sinut, ja juuri pyramidin rakentamiseen tarvitsemme uusia, terveitä ja tuoreita orjia.
  Oleg halusi taistella, etenkin kuolemattomassa ruumiissa, hän oli nopeampi ja vahvempi kuin tavalliset lapset tai jopa aikuiset. Tai hän saattaa yrittää taistella. Vaikka karaten käsite oli melko etäinen ja elokuvallinen. Kuitenkin aiemmassa elämässä Oleg harrasti nyrkkeilyä ja oli painonnostomestari, joten hän olisi voinut tyrmätä nämä röyhkeät ihmiset.
  Mutta korkeampiin voimiin kuuluva ääni sanoi:
  - Älä vastusta! Osa tehtävästäsi on olla orja lyhyen aikaa. Jopa kaikkien aikojen ja kansojen suurin valloittaja, Tšingis-kaani, oli orjuudessa - ainakin legendan mukaan.
  Oleg huokaisi ja antoi lasson heittää lapsellisen kaulaansa. Ja häntä raahattiin narussa kuin pentua.
  Pojan paljaiden jalkojen alla oli kuumaa hiekkaa, ja köysi painoi hänen kaulaansa. Lisäksi ratsastajat kannustivat hevosiaan, ja heidän piti liikuttaa jalkojaan usein, usein. Näin he ajavat hänet pois.
  Poika on kuitenkin nopea ja onnistuu pysymään heidän perässään. Yksi ratsastajista huomauttaa:
  - Ketterä orja. Ehkä olisi parempi ottaa hänet armeijaan? Voisiko hän olla kävelijä?
  Toinen vastusti:
  - Ei, anna hänen rakentaa pyramidi sen sijaan. Hänelle on hyödyllistä saada fyysistä koulutusta, ja jos hän selviää, siirrämme hänet armeijaan.
  Oleg vapisi. Mutta hän ajatteli heti, että kykyjensä avulla hän pystyisi aina pakenemaan orjuudesta. Lisäksi olisi jopa mielenkiintoista tietää, millaista on olla orja?
  Edellisessä elämässään, kun Oleg oli koulussa, hän luki orjuudesta muinaisessa Roomassa ja myös Egyptissä. Oli selvää, että orjilla, varsinkin lapsilla, oli vaikeaa. Ja nyt hänen täytyi kokea se omalla ihollaan.
  Erityisesti, jos muistat romaaneja lapsiuhreista, et muista, että heidän piti työskennellä orjina pyramidissa. Vaikka joskus heistä tulikin orjia ja he saivat ruoskan.
  Oleg näki jonon poikia, jotka kantoivat kuormia päänsä yläpuolella. Lapset olivat tummaihoisia auringonpolttamasta, ja parilla nuorella orjalla oli auringonvalkaistut hiukset, jotka olivat melkein valkoisia. Pojat itse ovat melkein alastomia, laihoja, mutta jäykkiä, ja nuoresta iästään huolimatta heidän paljaat jalat ovat jo kutistuneet ja keratinisoituneet.
  Selässä ja sivuilla on ruoskan jälkiä. Ja erityinen merkki olkapäässä - egyptiläinen - osoittaa faaraon omaisuutta.
  Oleg ajatteli vapisten, että sen täytyy olla hyvin tuskallista, kun he leimaavat sinua kuumalla raudalla. Ja tietysti he tekivät tämän pojille, ja he luultavasti karjuivat kauheasti. Joidenkin lasten pää ajeltiin kaljuksi. Ei kuitenkaan kaikki. Tällaisessa Afrikan auringossa pääsi saattaa irrota tällaisesta hiustenleikkauksesta.
  Mutta jos olet jo saanut kuolemattomuuden, sinun tulee kestää: loppujen lopuksi mitään ei anneta ilmaiseksi. Ja jopa melkein alaston orjana Oleg tuntee olonsa erittäin hyvältä. Kuinka helppoa on hengittää, kun olet lapsen kehossa ja olet lähdössä.
  Ja orjapoika, kohottaakseen mielialaansa, lauloi:
   Olen nuori superkaratesoturi,
  Rakastan tulla toimeen pahojen vihollisten kanssa...
  Vaikka raivoisa sadisti hyökkää,
  Me pojat osasimme aina taistella!
  
  Uskokaa minua, pojille ei ole esteitä,
  Kun takkuisten lauma etenee...
  Poika kohdistaa rohkeasti konekiväärinsä,
  Ja taistelija ampuu tarkasti pahoja vihollisia!
  
  Pojalla on terävä aarrearkku,
  Se leikkaa läpi kaikenlaisen panssarin...
  Svarog on todella kuin isä hänelle,
  Hän lähettää siistin tytön!
  
  Lapsi on soturi seimestä,
  Kun pakkanen ryntää paljain jaloin...
  Sinä murtat vihollisen raivoissasi,
  Kauneus, purkaa poikasi punokset!
  
  Taistele vihollista vastaan ritsalla,
  Törmäsin siihen erittäin lujasti latauksenestolla...
  Poika tietää olevansa voittamaton taistelussa,
  Yksinkertaisesti örkkiarmadan leikkaaminen!
  
  Kun poika tappelee, se on luokkaa
  Hän leikkaa miekalla, ampuu puhaltimella...
  Adidas-luokan lenkkarit
  Hän kokeilee sitä pelastetun tytön puolesta!
  
  No, jos örkki ryntää hyökkäämään uudelleen,
  Sitten nuori soturi lyö häntä kantapäällään...
  Voitot avaa loputtoman pistemäärän,
  Näyttävät raivokkaat rajat!
  
  Olen Petka, vahva pioneeripoika,
  Ei leninististä - avaruusaika...
  Näytän kaikille hienon esimerkin,
  Murskaan viholliseni, he ovat pohjimmiltaan kirppuja!
  
  Tässä on örkki tankissa räjähdysmäisesti käärittynä,
  Olen hänen antipartikkelinsa...
  Ja rungossa oli hyperplasmaa,
  Tem näytti voittosivun!
  
  No, entä jos taistelussa on paha peikko,
  Poika tervehtii häntä erittäin lämpimästi...
  Lapsen silmissä on kova tuli,
  Niin tuhoisia lapsia!
  
  Ja lentokone, eikä se mitään,
  Kaadetaan hänet yhdellä iskulla...
  Pojalla on vahva airo käsissään,
  Ja örkki luultavasti hengittää savua!
  
  Joten viilsin häntä miekalla,
  Olen todella katkaissut vihollisen pään...
  Emme välitä kaikista ongelmista ollenkaan,
  Peloton sotilas voi tehdä mitä tahansa!
  
  Tässä on poika, joka hyökkää pahoja örkkejä vastaan,
  Hän johti myllyä miekoilla ja sirpeillä...
  Lapsen paljaista jaloista lumessa,
  Jopa kipinät loistivat kirkkaasti!
  
  Ja loputon joukko örkkejä,
  Olen todella eksyksissä tässä taistelussa...
  Vaikka pojan parta ei kasvakaan,
  Tämä nuori myrskyssä voittaa kaiken!
  
  Tässä poika puhalsi, hänen poskensa täyttyivät,
  Ja hurrikaani tuli sotureiden suusta...
  Miksi ylpeät kaverit taistelivat?
  Osoittautuu, että örkit ovat pahiksia!
  
  Karatepoika heilutti miekkojaan,
  Örkit pyörivät kuin kaalin päitä...
  Pidä tätä iskuna pojalle,
  Ja nuoren miehen keskustelu on lyhyt!
  
  Poika siirsi paljas kantapäänsä silmään,
  Jotta örkki tuntee itsensä tyhjäksi väkivaltaisessa taistelussa...
  Ja jos hän lyö sinua jousella, se on timantti,
  Hän ei ole ollenkaan surullinen vihollistensa tuhoamisesta!
  
  Ja taistele isänmaan puolesta...
  Jotta isänmaa kukoistaa voimakkaasti,
  Ryntäkää kuin mahtava kotka taivaalle,
  Jolle universumi ei edes riitä!
  
  Poika, olet todella nuori leijona,
  Joka kuurouttaa maapallon pauhullaan...
  Ihmisten unelmilla ei ole ongelmia,
  Vaikka Kain sekaantuu alamaailmaan!
  
  Hänellä on mahtava voima
  Kuka taistelee armeijaa vastaan tietämättä tulosta...
  Me saamme, uskon, pyhän laskelman,
  Ja aurinko paistaa Isänmaan yllä!
  
  Kun poika voittaa örkit,
  Ja hän pilkkoo pedot kaaliksi...
  Monoliitti näyttää ystävyytensä,
  Ja peikot ja vampyyrit ovat tyhjiä!
  
  Sitten rakennamme paratiisin universumiin,
  jossa olemme nuoria kuin tontut...
  Tästä pojasta, uskalla rohkeasti,
  Taistele vihollista vastaan, äläkä poika ajaudu!
  
  Sitten rohkea kruunu odottaa sinua,
  Sinusta tulee ennennäkemätön keisari...
  Voittaa loputtomat pisteet,
  Kirkkaan ja rajattoman kunnian nimissä!
  Laulaessaan Olegia lyötiin ruoskalla useita kertoja kaikesta voimastaan. Orjapoika tunsi kipua, mutta tämä sai hänet vain laulamaan kovemmin. Lopulta he saapuivat orjaleirille. Siellä oli vain niitä poikia, joilla ei ollut vielä kasvanut partaa. Mutta myös iässä oli suuri ero. Teini-ikäisistä lapsiin, jotka näyttävät neljän tai viiden vuoden ikäisiltä. Nuoret orjat olivat jo töissä. Heitä tarkkailivat sekä mies- että naisvalvojat.
  Reilun sukupuolen edustajat hakkasivat kuitenkin orjalapsia pitkillä piiskalla ilman seremonioita. Suurin osa nuorista orjista oli joko täysin alasti tai heillä oli lantio. Ne ovat ruskettuneita, melkein mustia, monilla on leikatut hiukset, ohuita niukkuudesta ja jatkuvasta liikkeestä.
  Lapsiorjat olivat aikuisista orjista erillisessä leirissä, mutta he työskentelivät myös uupumukseen asti 15-16 tuntia päivässä. Pojat saivat lyöntejä oikeaan olkapäähän. Vain he eivät tehneet sitä pienimmille. Suurin osa nuorista orjista oli ilman ketjuja, mutta jotkut, varsinkin isommat ja vanhemmat, oli ketjutettu vasempaan jalkaansa ketjulla ja kanuunankuulalla. Ja tämä aiheutti pojille lisäpiinaa. Puhumattakaan siitä, että nilkkani hankautui myös ketjun kuparirenkaasta. Monista pesemättömistä nuorista ruumiista haisi. Kuitenkin myös valvojat haisi. Heillä kaikilla oli sandaalit jalassa, jopa naisilla. Ilmeisesti erottuakseen paljasjalkaisista orjista ja orjista.
  Oleg vääntyi nuoressa, kuolemattomassa ruumiissa, joka oli voimakkaampi kuin tavallisten ihmisten, ja se oli epämiellyttävää. Yleensä hän haluaisi sotilaallisen tehtävän. Esimerkiksi pioneereja toisessa maailmansodassa. Kun taistelet natseja vastaan ja heität kranaatteja niihin. Esimerkiksi olisi hienoa heittää viholliselle tuholahjoja paljaalla lapsen jalalla.
  Ja sitten haista tämä haju ja...
  Oleg johdettiin kivirakenteeseen, jossa jokin savusi. Poika, josta tuli orja, vapisi. Hän ajatteli, että nyt hänet todennäköisesti leimattaisiin. Ja kuuma silitysrauta koskettaa lapsen olkapäätä.
  Mutta lasta ei enää viety takomoon. Täällä oli erittäin kuuma, sepät olivat hyvin hikinen ja haisi niin paljon, että poika käänsi jatkuvasti päätään pois. Mutta he eivät polttaneet merkkiä häneen, vaan päättivät kiinnittää ketjun pallolla hänen vasempaan jalkaansa.
  Vanhempi ratsastaja huomautti:
  - Hän juoksee erittäin nopeasti. Sitä tulisi hillitä ja ydintä tulee painaa.
  Seppä ei riidellyt. Juuri kysytty:
  - Milloin tuotemerkki?
  Ratsumies vastasi:
  "Hän on todennäköisimmin karannut, joten hänen tapauksensa tulisi tutkia myös tuomari, joka määrää asianmukaisen rangaistuksen, jonka jälkeen hänet leimataan ja mahdollisesti paalataan."
  Siellä kuului naurua. Olegista tuli surullinen - hänellä ei vieläkään ollut tarpeeksi istua paaluun. Tämä on todellakin tehtävä. Kuin pilkkaa.
  Hän tunsi kuuman kuparirenkaan kietoutuvan vauvan nilkkansa ympärille.
  Iho palaa hieman, ja sitten seppä ottaa takosta naulan ja lyö sen tiukasti sisään. Ja paljasjalkainen, lapsellinen orjapojan jalka on täysin kiinni.
  Ja iskuja heitetään. Orjapoika tuntee sen ja jopa polttaa hänet kuumalla raudalla.
  Seppä virnistää. Ja nyt kuumat pihdit koskettavat tarkoituksella pojan avojaloin kantavia. Tämä on erittäin tuskallista ja Oleg huutaa. Sepät ja varsinkin teini-apulaiset nauravat ja paljastavat hampaansa. Mikä heillä ei selvästikään ole tarpeeksi. Oleg hymyili. Jos hammas irtoaa, uusi kasvaa välittömästi. Joten palanut kantapää lakkasi sattumasta.
  Seppä ihmetteli:
  - Vau! Ei ollut edes rakkulaa jäljellä.
  Vanhempi ratsastaja sanoi:
  - Nyt töihin! Anna pojan tehdä töitä.
  Oleg otettiin ulos takomosta. Haju heikkeni. Tuomittu ydin raahasi nuoren vangin takana, ja se oli epämukavaa. Mutta kaiken kaikkiaan se on siedettävää. Kuolematon ruumis oli vahva, ja se tosiasia, että vakava ongelma tavalliselle pojalle ei ollut mitään ikuiselle lapselle. Ja hänen paljaat, lapselliset jalkansa piiskataan ja hän menee orjatyöhön - pyramidin rakentaminen marssii kuin paraatissa. Ja muut lapsiorjat katsovat asiaa kunnioituksella ja pelolla. Ensinnäkin orjapoika on hyvin lihaksikas, ja toiseksi häntä kantaa ketju, jossa on raskas ydin, kuten höyhen. Vaikka isoillakin teini-ikäisillä pojilla, joiden leuat alkavat jo näkyä leuassa, on vaikeuksia vetää ketjuja kuorman kanssa.
  Kyllä, on silti hyvä olla kuolematon, vaikka olisikin orjuudessa.
  Oleg päätti jopa laulaa uudelleen osoittaakseen tuhoutumattomuutensa:
  Sodassa tilanne on tämä,
  Kyljessä on legioona - kokonainen miljoona ryntää!
  Konekivääri ampuu villisti,
  Ritari on hyvin yllättynyt!
    
  Mikä on miekka taistelussa?
  Edistys etenee!
  Halusit leikata pään irti
  Jotta ei olisi tammesaappas!
    
  Loppujen lopuksi tankki voi rikkoa keihään,
  Helpompaa kuin salaatin päälle kaataminen!
  Erittäin kevytmielistä elämää
  Mene krapulassa suoraan Arbatiin!
    
  Mutta tässä olet, lapsi sodassa,
  Kaikki vitsit räjäytettiin kerralla!
  Haaveilee varjossa hiljaisuudesta,
  Metsästystä, kun kuonossa on isku!
    
  Pommi räjähtää heti,
  Sirpaleet nousivat ylös kuin suihkulähde!
  Konekivääri siristaa vihaisesti,
  Lyijyvirta ei ole kirjahylly!
    
  Toinen vahva aalto välipalaksi,
  Roisto sovelsi sitä selvästi!
  Tämä ei ole vitsi - ei bang-bang,
  Hauskuudessa on kultakaivos!
  . LUKU nro 3.
  Tuli helmikuu 1939, vallitsi tyyni, ja Oleg Rybachenko jatkoi kirjoittamistaan.
  Orjapoika sai useita voimakkaita iskuja ruoskasta laulamisen aikana, mutta ei edes horjunut. Sen jälkeen Oleg niputettiin kärryihin ja ajettiin piiskalla töihin. Orjalapsi jännittyi ja veti lohkoa yksin. Loput valjastettuina, alasti, ruskettuina, ruoskailla raidoitettuina, nojassa niin, että heidän kylkiluut työntyivät ulos, lapset huudahtivat hämmästyneenä: vau. Ja he kiihdyttivät vauhtiaan paljain, pienin jaloillaan keratinisoiduilla jaloilla.
  Ja se oli hienoa. Oleg tunsi olevansa todellinen sankari. Ja hän ajoi kärryä suurella voimalla.
  Oikealla oleva poika kysyi:
  - Oletko sattumalta Jumalan poika?
  Oleg vastasi hymyillen:
  - Jossain määrin kyllä!
  Orjapojalla oli merkki oikealla olkapäällään, ohut ja samanpituinen kuin Olegilla. Hänen vartalonsa oli karkea, hänen ihonsa oli melkein musta, mutta se ei selvästikään ollut musta mies, hänen kasvonsa olivat eurooppalaisia ja hänen hiuksensa olivat auringonvalkaistut vaaleat. Hän hymyili takaisin, hänellä oli kaikki hampaat ja huomautti:
  - Miksi olet orjuudessa kanssamme?
  Orjapoika ja tutkittava vastasivat samaan aikaan:
  - Ja jumalat joutuvat joskus kokemaan!
  Hänen kumppaninsa nyökkäsi:
  - Kyllä, ja Seth tappoi Osiriksen, ja sitten aurinkojumala nousi kuolleista!
  Ja sitten ruoska putosi hänen päälleen. Poika vapisi ja kiihdytti vauhtiaan. Täällä ei selvästikään ollut aikaa puhua.
  Oleg ei tuntenut väsymystä - hänen ruumiinsa oli loppujen lopuksi kuolematon, eikä tämä ollut enää vitsi. Mutta joka tapauksessa orjana oleminen on jonkin verran nöyryyttävää. Orjapojat olivat hikisiä, eikä täällä erämaassa voinut käydä kylvyssä. Joten sinun täytyy haistaa haju. Lisäksi se on todennäköisesti epähygieeninen. Ei ihme, että niin monet orjat kuolevat epidemioihin.
  Ei paras seikkailu. Ja silloin tällöin myös lyötiin piiskalla. Vaikka Oleg vetää kärryä nopeasti, he työntävät sitä silti aktiivisesti.
  Pyramidi on juuri alkanut rakentaa. Ja se näyttää porrastetulta. Ja työtä on täällä pitkästä aikaa. Todennäköisesti suurin osa pojista ei elä näkemään sen valmistumista. Ja näet kuinka hikinen he ovat, ja he kärsivät nälästä ja janosta, ja heille annetaan harvoin mitään juotavaa.
  Oleg piristääkseen orjapoikia otti sen ja lauloi innostuneena:
  Pimeässä maailmassa ei ole valoa,
  Nyt kiroilusavu muuttuu punaisemmaksi!
  Aatelisto nauttii ihmisten luista,
  Ja joka päivä ero liiketoiminnassa kasvaa!
    
  Mercedesissä on lihava oligarkki,
  Hänellä on taloja ja jahteja merellä!
  Yksi osti itselleen saariston,
  Rakennettu onnellisuus leveälle vuorelle!
    
  Ja kenellä on upeat rahat,
  Ostaa maalauksia ja veistoksia tukkukaupasta!
  Kangas hyppää kuin kenguru
  Kurssi nousi kolmekymmentä pistettä toukokuussa!
    
  Osta ja myy ja taas heitä roskat pois,
  Tuo uusia päivityksiä Kiinasta!
  Ja kuka leipoo pääsiäiskakkuja vain hunajalla,
  Vain ei-tamminen arkku vastaanotetaan!
    
    
  Mutta hän on levoton oligarkki,
  Hän ei halua erota vähästäkään!
  Hän haluaa juurruttaa pelkoa kaikkiin imejiin,
  Ja kutsu ulkomaalainen kiväärillä!
    
  Ja kuka on oligarkkien presidentti?
  Vain vartija vartioimaan "viileää" rikkautta!
  Siellä on poliisi siellä, missä "poliisi" oli ennen.
  Taloudellinen "veljeskunta" vahvistuu vallan mukana!
    
  Mitä toivoa köyhillä on?
  Armolla, tai kuninkaallinen moniste!
  Motto kimaltelee vihaisesti kilvessä,
  Osta olut ja osta purukumi!
    
  Mutta ihminen ei synny orjaksi,
  Hänen täytyy taistella ihmisarvon puolesta!
  Rajattoman "rahan" lopettamiseksi
  Joten elämä on saatavilla - kuin aurinko!
  Orjapoika lauloi, ja muut orjalapset liittyivät mukaan.
  Näin he lauloivat vapaiden ihmisten hymniä kiinnittämättä huomiota pahoihin ripsiin. Ja Oleg tunsi olevansa parhaimmillaan. Yksi naispuolisista valvojista sytytti soihdun tinderillä. Ja tuli syttyi. Hän toi liekin orjapojan paljaalle jalalle. Oleg tunsi tulen kielten nuolevan hänen paljas, lapsellinen pohja. Puristaen hampaitaan orjapoika hillitsi itkua.
  Ohjaaja naurahti ja huomautti:
  - Sitkeä poika.
  Sitten hän toi liekin Olegin lapselliseen mutta lihaksikkaaseen rintakehään. Se oli erittäin tuskallista, ja orjapoika huudahti:
  - Mikä narttu sinä olet!
  Naiskiduttaja naurahti ja huomautti:
  - Olet erittäin komea poika. Ja on todella mukavaa kiduttaa kauniita poikia!
  Oleg nyökkäsi ja vahvisti:
  - Myös markiisi de Sade ajatteli niin.
  Pojan rintakehän iho muuttui punaiseksi ja rakkuloituneeksi. Mutta sitten ne yhtäkkiä katosivat. Ja taas ilmestyi sileä ja tasainen, erittäin kaunis rusketus, ja pojan rintakehä näytti kahdelta yhdistetyltä suojalta.
  Valvoja kysyi:
  -Kuka on markiisi de Sade?
  Oleg vastasi hymyillen:
  - Erittäin legendaarinen henkilö! Ja jollain tapaa samanlainen kuin sinä!
  Nainen nauroi ja huomautti:
  - Luultavasti yhtä kaunis kuin minä!
  Ja hän liikutti melko leveitä ja massiivisia lantioitaan.
  Ja sitten hän huomasi:
  - Palovammosi katosivat välittömästi. Oletko jumalten poika?
  Orjapoika vastasi hymyillen:
  - Jossain määrin kyllä. Mutta jos sinun täytyy olla orja, niin korkeammilla voimilla on käsky!
  Oleg lisäsi sitten vauhtiaan. Muut lapset eivät enää vetäneet kärryä, ja se oli heille helpompaa. Joten lohkare purettiin ja työnnettiin seinään. Kadonnut poika auttoi tässä. Jännityksen aikana hänen lihaksensa tulivat epätavallisen esiin ja erottuivat joukosta kuin teräslankanippuja.
  Ohjaaja huomautti:
  - Olet todella vahva! Aivan ihana poika. Ja niin komea barbaarin ulkonäöstä huolimatta!
  Oleg nyökkäsi ja vastasi:
  - Kyllä, vahva!
  Sen jälkeen pojat juoksivat ja kantoivat tyhjää kärryä. He lepäsivät juosten. Oleg ohitti heidät helposti huolimatta siitä, että ketju ytimen kanssa oli tiellä. Ja hän sai kiinni heidän kateelliset ja ihailevat katseensa. Lapselle on tärkeää myös lasten tunnustus. Ja Oleg tunsi itsensä yhä enemmän lapseksi. Ei turhaan Karl Marx sanonut: oleminen määrää tietoisuuden. Itse asiassa keholla on kiistaton vaikutus maailmankuvaan. Ja se on hyvä sinulle, vaikka sinulla olisikin vain uimahousut, paljain jaloin, ketju paljaassa, lihaksikkaassa, ruskettuneessa jalassasi, ja he lyövät sinua alaston vartaloasi piiskalla.
  Oleg tunsi kuinka hänen lapselliset ja samalla sankarilliset lihaksensa leikkivät ja kuinka paljon hän oli elementissään. Ja kuinka miellyttävästi paljaan aavikon kuuma hiekka kutittaa, pohjan kauniisti kaareva kantapää.
  Ja vaikka olet orja, jota valvojat yrittävät lyödä piiskalla, olet myös nuori soturi, täynnä voimaa ja innostusta.
  Oleg otti sen ja lauloi jälleen innostuneesti, ja muut pojat liittyivät innokkaasti mukaan:
   Kun aurinko oli kirkkaan sininen
  Maa kiehui liekeistä - valtameri!
  Elämä syntyi hillittömässä elementissä,
  Ja mutkainen Linnunrata kimalteli!
    
  Pinnan jäähtyminen kesti kuitenkin kauan,
  Mutta ensimmäinen vesi ilmestyi!
  Ammoniakkista, kalsiumista, metallista,
  Virus on luotu - toistaiseksi pieni!
    
  Mutta se ei siedä tyhjyyttä, luota tilaan,
  Ensimmäinen pieni verso on ilmestynyt!
  Hän synnytti eri valtakuntien eläimiä,
  Piikki vehnää kasvaa pelloilla!
    
  Mutta miksi jotkut apina
  Yhtäkkiä onnistui tulemaan ensimmäiseksi kuninkaiden joukossa?
  Laajassa, kirjavassa valtameressä,
  Yhtäkkiä Jumala ilmestyi eläinten joukkoon!
    
  Mutta koska kädellinen alkoi työskennellä,
  Otin kiven, kepin, konekiväärin!
  Maa, olet kuin järjen pääkaupunki,
  Ainakin meidän mielestämme vähän!
    
  Ihmiskunnan halu tieteeseen
  Se on vanhempi kuin miltä joskus näyttää!
  Mutta meidän piti myös kestää piinaa,
  Luonnollisesti kammottava, raivoisa peli!
    
  Etsi lohdutusta Jumalalta
  Elämässä ei ole onnea - kaikki on kuoleman jälkeen!
  Ja onnellisuus saavutetaan vain kovalla työllä,
  Kun edistystä tapahtuu, eteenpäin - pois unohduksesta!
    
  Jeesus ei tietenkään pysty siihen
  Onnellinen on se, joka ei tiedä kahdesti on kaksi!
  Ja jos haluat runsaan pöydän lounaaksi,
  Keksi ensin traktori!
    
  Täällä ihmiset ovat tiukasti satuloineet kosmoksen,
  Voimakas tähtialus on matkalla taivaalle!
  Poistu maasta, riitainen hahmosi,
  Tai vielä parempaa, kierros galaksiin!
    
  Mitä seuraavaksi? Voitetaan vanhuus kuin sadussa,
  Pystymme herättämään tarpeelliset kuolleet!
  Tuntematon, tunnemme kipua ja väsymystä,
  Usko, lanka käpristyy ikuisesti ilman reunoja!
    
  Mutta jotta siitä tulee totta, tiedä
  Meidän täytyy laittaa kätemme ja sydämemme töihin!
  Ensin koulukannettavalla repussa,
  Sitten napsautat tietoa kuin peliä!
    
  Mutta tiedä, että palveleminen ei ole itsekkyyden arvoista,
  Olemme kaikki yhtenäisiä - olemme yksi perhe!
  On monia maita - kunnioitamme yhteistä isänmaatamme,
    Pidetään kädestä ja lauletaan hymni, ystävät!
  Näin he lauloivat suurella intensiivisyydellä, tunteella ja ilmeellä. Ja heidän paljaat, lapselliset jalkansa taputtivat hiekkaa pitkin.
  Sitten Oleg latasi painavan lohkareen jälleen kärryihin ja veti sitä taas. Mutta tällä kertaa valvojat eivät valjastaneet muita lapsia. Ja he ajoivat ne seuraavaan kärryyn. He sanovat, että olet vahva poika ja selviät siitä itse.
  Oleg oli jopa hieman loukkaantunut. Näin aasi vetää raskasta kärryä. Mutta hän on orjapoika, ja hänen on toteltava. Ja sitten kaksi muuta ratsumiestä jäi kiinni häneen. Ja anna heidän lyödä Olegia piiskalla. Ja he kirjaimellisesti viilloivat poikaa juokseessaan. Vau. Aivan kuin olisit todella pudonnut helvettiin.
  Oleg mutisi:
  - Minkä vuoksi?
  Ratsumiehet karjuivat:
  - Jotta sinusta ei tulisi ylimielinen ja tietäisi, että olet vain orjapoika! Ymmärsi?
  Oleg vastasi vihaisesti:
  - Olen orja vain hetken, mutta sieluni on vapaa ikuisesti!
  Sen jälkeen he alkoivat lyödä häntä entistä aktiivisemmin. Joten valvojat itse olivat hirveän hikisiä ja haisevia. Vaikka poika tunsi kipua, se vain innosti häntä ja täytti hänet ylpeydellä. Kuten esimerkiksi pioneerisankarit Hitlerin vankeudessa. Kun ylpeyden tunne ja nuorekas maksimalismi mahdollisti tuskan kestämisen lujasti, nauramisen teloittajien naamalle ja oman rohkeuden ja arvokkuuden tajuamisesta oli jopa nautintoa.
  Siksi pioneeripojat pysyivät lujina ja ylittivät aikuiset.
  Ja yksi syy siihen, miksi Stalinin teloittajat mursivat niin helposti ja nopeasti melkein kaikki ja pakottivat heidät tunnustamaan, johtui siitä, että NKVD:n uhrit eivät tunteneet oloaan sankareiksi, ja tutkijoita ei pidetty vihollisina. Ja siksi Stalinin teloittajat menestyivät suhteessa omiin, enemmän kuin Hitlerin teloittajat suhteessa vieraisiin.
  Siksi Oleg, vaikka hän tunsi kipua, fyysinen kärsimys vain lisäsi hänen itseluottamustaan ja hän oli kuin sankari.
  Ja hän kantoi kärryä täynnä luottamusta ja energiaa.
  Ja niin edelleen rakenteilla olevaan pyramidiin, jossa orjapoika purki kiven.
  Sen jälkeen he lopettivat Olegin hakkaamisen. Ja hän juoksi takaisin kärryjen kanssa.
  Ja kun hän juoksi, roiskuen paljain jaloin, kuolematon poika ajatteli, mikä hänen tehtävänsä oli. Joten se osoittautui jonkinlaiseksi sekaannukseksi.
  Itse asiassa olisi parempi, jos hän taisteli natsien tai ainakin mongolitataarien tai puolalaisten kanssa tai jossain muualla. Loppujen lopuksi hän itse piti edellisessä elämässään kirjoittaa ihmisistä, jotka joutuivat vaikeuksiin. Ja he tekivät erittäin vakavia asioita. Vaikka jotkut olivat orjuudessa. Esimerkiksi Dimka. Tämä on poika, rikospomon poika, noin 12-vuotias, joka oli orjuutettu muinaisessa Roomassa.
  Hän ei myöskään ollut kuolematon, ja tietysti hän koki vakavaa fyysistä kärsimystä. Ja se oli orjapoika, joka työskenteli paljain jaloin vain uimahousuissaan louhoksissa, missä hän melkein kuoli. Vain vahva genetiikka pelasti hänet, minkä ansiosta hän kesti kaivostyön äärimmäisen ylikuormituksen.
  Oleg tietysti ymmärsi, että hänellä oli kuolematon etumatka, ja orja oli vain väliaskel johonkin enemmän!
  Ja niin hän puristi lohkareen jälleen. Pyramidin parissa työskentelemisestä on tullut paljon hauskempaa. Ja poika jatkoi juoksemista ja välkkyi paljaita, ruskettuneita jalkojaan. Tämä on todella ihmelapsi. Voimme sanoa, että hän on yksinkertaisesti super. Ja hän vie kaikki - pilko ja murskaa heidät. Jos korkeammat voimat tietysti antavat tällaisen käskyn.
  Orjapoika juoksi karkuun, ja muut orjalapset hymyilivät takaisin hänelle. Ja se oli erittäin hauskaa. Lapsella uimahousuissa oli erittäin näkyvät ja kauniit lihakset, ja naispuoliset esimiehet katsoivat Olegiin himokkaita katseita. Tämä on todella superlapsi. Ja hänen lihaksensa heiluvat kuin aaltoilua vedessä. Ja se on erittäin vahva ja toimii hyvin ja nopeasti. Jopa vartijat lakkasivat lyömästä häntä.
  Ja niin Oleg lauloi iloisesti ja innostuneena, hyppäsi ylös ja taputti paljaita, lapsellisia jalkojaan:
  Ja mikä on sana - meidän Venäjämme,
  Ei ääntä tai jyrinä!
  Miksi taistelen miekoilla?
  Maa, joka palkitsi maailman kulttuurilla!
    
  Venäjä antoi Kristuksen kaikille,
  Tavallinen venäläinen kaveri - hänestä tuli jumala!
  Loppujen lopuksi ortodoksinen usko on puhdasta,
  Ja ihanteesta tuli pyhä kaikille!
    
  Kun joku kastetaan ikonien kohdalla,
  Vaikka hän on ulkomaalainen kolme kertaa!
  Tällä hän kumartaa Rusille,
  Loppujen lopuksi Venäjän Jeesus on Johtaja-valittu!
    
  Mutta sota on ikuinen kumppanimme,
  Ne raivoavat kuin väkivaltainen hurrikaani!
  Joskus tapahtuu, että asiat ovat sapatti,
  Kun kohtalo ja kohtalo kutovat kuin revolveri!
    
  Ja kenen kanssa maailmassa ei ollut sotaa,
  Mutta venäläiset voittivat kaikki yhdessä!
  Meidän on yhdistettävä ihmiset yhdeksi impulssiksi,
  Johdata kansat paratiisiin!
    
  Kukaan ei voi ottaa haltuun juoksuamme,
  Emme ole syntyneet tästä syystä - tiedä kaikki!
  Anna minulle viisi rohkeudesta ja urheudesta,
  Et löydä tällaisia taistelijoita sivustolta!
    
  Menestyksemme tulee yhä lähemmäksi,
  Vaikka joskus toverit ovat vaikeuksissa - he pudottavat heidät!
  Kyllä, nautintojen aika ei ole tullut,
  Meidän sotureiden täytyy kasvaa ilman lastenhoitajaa!
    
  Tästä tulee taas taistelu ja meitä painostetaan raa'asti,
  Mutta emme säikähdä, ei, perääntykää!
  Vaikka niitty on täynnä verta,
  Eikä ole olemassa yksinkertaista helppoa ratkaisua!
  Näin Oleg Rybachenko laulaa. Ja orjapojan ääni on niin kaunis - se on vain ihme. Kaikki eivät pysty sellaiseen suoritukseen.
  Ja tämä upea, kuolematon lapsi pystyy. Ja se on todellakin vain satua.
  Ja hänen pienet paljaat jalkansa ottivat kiven ja heittivät sen korkealle, ja se lensi kauas ja katosi ilmaan.
  Oleg ajatteli: ei ole ollenkaan paha olla lapsi-supermies, mutta näin hän käyttää kykyjään. Pyramidin rakentaminen - ainakin ensimmäinen suurista? Vaikka toisaalta monet orjat, myös lapset, kuolivat rakentamisen aikana ja hän pelasti monien, sekä poikien että aikuisten, hengen. Muuten pojat ovat edelleen töissä.
  Muinaisina aikoina syntyi paljon lapsia ja he tiesivät vähän. Siksi ei ole yllättävää, että pyramidin rakennustyömaalla on niin paljon poikia.
  Ja he alastomilla, ruskettuneilla, hikinen vartaloillaan vetivät ja kaatavat lohkareita. Onnettomat lapset tekevät selkätyötä. Mutta toisaalta, tässä maailmassa ei ole televisiota, radiota, ei tietokoneita, joten hauskaa riittää silti.
  Jonglereita on kuitenkin jo olemassa. Jopa peli "Cleopatra" puhuu tästä. Tarkemmin sanottuna seisot sekä koppina että jongleereiden kouluna. Siellä on myös muusikoita ja tanssikoulu. Ja myöhemmin Sinetin talo ilmestyy - olutta, noppapeliä ja eläintarhoja.
  Ja ilman viihdettä - neljää tyyppiä - majesteettisia kartanoita ei synny.
  Kyllä, "Cleopatra" on loistava peli - se opettaa ajattelemaan ja kehittämään taloudellista henkeäsi. Täällä et voi väittää tieteitä, matematiikkaa ja sosiologiaa vastaan.
  Oleg juoksee ympäriinsä liikuttaen vauvan jalkojaan. Sitten taas, alaraajojensa paljain sormin, hän heittää kiven ja kaataa varisen. Ja tämä aiheuttaa jyrkkiä suosionosoituksia sekä lasten että vanhusten keskuudessa.
  Orjapoika laulaa jälleen suurella innolla ja ajatuksen voimalla:
  Ja sodassa, kuten sodassa,
  veri ei ole vettä, vaan vesiputous...
  Ja voit päätyä männyn päälle,
  Silmukka kaulassa, jos se ei sovi!
  
  Vihollinen on aggressiivinen ja Jumala julma,
  Joka rotkossa on patterikammiot...
  Ja temppeli on maalattu harmailla hiuksilla,
  Käsky kuulostaa: murskaa vihollisesi!
  
  Ei ole mäntyä vahvempaa puuta,
  mutta ellet itse ole tammi...
  Lauma laskee sinulle poissaolevana -
  Ja lyö hampaan kaviollaan!
  
  Lauta jossa pelinappulat ovat - siisti asettelu,
  Matti uhkaa ilman mittaa ja liikettä...
  Ja uskokaa kaikkien ihmisten olevan sopusoinnussa,
  viemme vastustajan mattiin!
  
  Pitkän matkan saavutuksemme on yksinkertainen,
  ota kranaatti ja revi se...
  Tytön on parempi mennä paljain jaloin lumikelloon,
  Kun nollat eivät odota häntä!
  
  Elimme kauniisti, kun meillä
  oli pelto ja kartano...
  Mutta kaikki tulee pilalle, valitettavasti, valehtelijat,
  Maailmassa on niin paljon hölynpölyä!
  
  Olemme vähentäneet karjan määrää,
  Ne, jotka eivät ole samaa mieltä unelmien ideoista..
  Ne, jotka kykenevät kostamaan kissoille,
  Keittopurkille - kärryn piirakkaa!
  
  Tässä näemme kohteen - valtavan tankin,
  jossa on massiivinen kuono, kuin suuri pilari!
  Ja anna bensatankin palaa,
  Annamme sotilaille ilmaisen arkun!
  
  Oi, me tytöt rakastamme maailmaa niin paljon,
  usko pois, hyväilyjä tarvitaan niin paljon...
  Juhlimaan maukkaimpia ja anteliaimpia juhlia -
  Kun siellä on kasa ruokaa!
  Näin poika lauloi, samalla kun polki paljaita, vahvoja jalkojaan. Ja hänen paljaan, pyöreän kantapäänsä alla mukulakivi mureni.
  No, Oleg Rybachenko pystyy paljon. Hän on moderni poika kuin tietokone. Ja tapahtui se, mistä unelmoin: kirjailija Rybachenkosta tuli poika-supermies. Ja tämä on erittäin siistiä. On hyvä, kun olet sekä lapsi että supermies ja teet kirjaimellisesti ihmeitä. Ja vihollisesi ovat yksinkertaisesti shokissa, ja heidän todellinen pernansa on lyöty pois. Ja se on todella siistiä.
  Oleg jatkoi juoksemista ja työskentelyä. No, hän on kuolematon eikä ole väsynyt, joten anna muiden lapsiorjien ainakin tuntea olonsa paremmaksi. Ja hän auttaa onnettomia poikia, jotka ovat uupuneet ylityöstä, jopa tällä tavalla. Vaikka haluaisin vakavan sodan. Ota esimerkiksi hyperblasteri ja mene tuhoamaan japanilaiset. Ei vuonna 1945 - silloin heidät tapettiin joka tapauksessa ilman korkeampien voimien apua. Olet jopa yllättynyt, että samurai murtui niin helposti vuonna 1945. Oli kuin jokin sotilaallinen ihme olisi tapahtunut.
  Mutta palatakseni tsaari Nikolai II:n aikaan ja antaa sitten japanilaisille hyvä isku. Se oli todella siistiä. Siellä hän olisi kääntynyt. Ja Oleg jopa kuvitteli sen - piirsi sen elävästi mielikuvituksessaan.
  Oleg Rybachenkolla ei vielä ollut tarkkaa suunnitelmaa. Vaikka päähäni syntyi ajatus elokuvan inspiroimana. Tunkeutukaa lentueen lippulaivaan ja tukahduta se. Tässä tapauksessa japanilaiset joutuvat paniikkiin, ja risteilijä "Varyag" yhdessä "korealaisen" kanssa liukuu Port Arthuriin.
  Joten terminaattoripojalla oli mahdollisuus. Lippulaiva "Miuso", tehokkain kuudesta risteilijästä. Ja se pitäisi neutraloida.
  Oleg roiskui paljain jalkansa veteen. Hieman kylmä, mutta siedettävä. Muistan kuuluisan romaanin: "Treasure Island", josta tuli kulttiklassikko. Jim Hawkins ylitti siellä erityisellä pyöreällä veneellä. Aluksella on enää kaksi merirosvoa. Tarkemmin sanottuna jopa vain yksi. Joten Jim tiesi mitä oli tekemässä. Vaikka hän otti paljon riskejä.
  Oleg Rybachenko arvioi kuolemattoman ruumiinsa kyvyt. Ei, hän ei todellakaan ole jäätymisvaarassa. Hän osaa käsitellä sitä.
  Poika shortseissa heittäytyi mereen ja ui. Vau, aluksi on vähän kylmä, mutta nuori, kuolematon kroppa tottuu siihen nopeasti. Ihmettelen, miltä merimiehistä tuntuu, kun he hukkuvat sellaisessa säässä? Heidän ruumiinsa ei ole niin täydellinen.
  Oleg Rybachenko ui ja muistutti kuuluisan sarjakuvan "Conan - poika tulevaisuudesta". Tämä kaveri ei ollut vain vahva ja nopea, vaan osasi myös sukeltaa syvälle ja pysyä veden alla pitkään.
  Entä jos kokeilisit uuden kehosi kykyjä? Ja Oleg Rybachenko sukelsi. Ja tunsin oloni rauhalliseksi ja vapaaksi. On kuin leijuisit unessa. Kun hengität veden alla.
  Ja Oleg alkoi hengittää ja tunsi elämää antavan hapen tulevan häneen.
  Veden alla upeat silmät näkivät täydellisesti. Erityisesti kalojen ja muiden elävien olentojen siluetit.
  Pojan suunnitelma oli yksinkertainen. Tunkeutukaa panssaroituun risteilijään ja räjäyttäkää se. Tarkemmin sanottuna toimi tilanteen mukaan. Päässäni välähti, että olisi kiva saada itselleni tyttöystävä, kuten Lana. Jotta olisi tyttö, jonka kanssa hän olisi ystäviä ja jonka hän pelastaisi.
  Oleg nousi pinnalle navigoidakseen paremmin. Tässä ne ovat japanilaisia laivoja. He odottavat kahden venäläisen laivan lähtöä. Heitä on neljätoista kahta vastaan. Jos uskot japanilaisten tietoja, ei ole tietoa, olivatko samurait edes hieman naarmuuntuneet.
  Oleg virnisti. Tässä Conan on japanilainen sarjakuva, mutta nimi on otettu amerikkalaiskirjailijalta Howardilta. Kyllä, tämä sankari sai nopeasti suosion Yhdysvalloissa ja ulkomailla. Joten Japanissa hän esiintyi animessa, sellainen poika. Erittäin vahva ja nopea. Mutta ilmeisesti tämä sarjakuva ei ole yhtä suosittu kuin aikuisten prototyyppi, ja sitä kuvattiin vain yhden kauden.
  Mutta paljon on kirjoitettu Oleg Rybachenkosta pojan ruumiissa. Ja siellä on mahdollisuus testata käytännössä, millaista on olla kuolematon poika. Ja tämä näyttää olevan erittäin siistiä.
  Oleg Rybachenko nousi vedestä ja lauloi:
  - Pieni poika löysi konekiväärin,
  Kylässä ei asu enää kukaan!
  Ja hän tunsi olevansa erittäin hauska ja onnellinen. Mutta japanilaiset alukset tulevat yhä lähemmäksi ja on parempi sukeltaa uudelleen. Kuusi risteilijää ja kahdeksan hävittäjää ovat vahvuudeltaan hyvin eriarvoisia.
  Tiedot "Varyagin" menestyksestä ovat ristiriitaisia. Venäläisten tietojen mukaan se on suhteellisen hyvä: yksi hävittäjä upposi ja japanilainen risteilijä upposi taistelun jälkeen. Mutta japanilaiset tiedot eivät vahvista tätä.
  Venäjä oli erittäin epäonninen tässä sodassa. Joten usko tämän jälkeen, että korkeampia voimia ei ole olemassa. He ovat vain jotenkin oikeita ja epäjohdonmukaisia.
  Tsaari Nikolai II:n ensimmäisinä vuosina Venäjä saavutti suurimmat rajansa ja voimansa. On parempi jatkuvasti lisätä pudotusta ja nousua.
  Esimerkiksi 2000-luvulla Venäjä alkoi nousta... Mutta kuinka kauan? Se on kysymys... Kuinka usein onnistumisen ulkonäkö on petollinen.
  Tsaari Nikolai II:n aikana Venäjän laajentuminen perustui vahvaan kasvavaan väestöön ja vahvaan taloudelliseen perustaan.
  Mutta mitä tapahtuu seuraavaksi?
  Oleg katseli pääristeilijää Asamaa. Miksi vihollista täytyy lyödä suoraan päähän, ja kuolematon poika näyttää heille tämän.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Kuljet elämän läpi rohkeasti,
  Voitat vihollisesi mahtavalla voimalla...
  Mutta tiedätkö ystäväni, kun elät,
  Voit voittaa vihollisesi vain voimakkaalla voimalla!
  . LUKU nro 4.
  Poika ryntäsi panssaroituun risteilijään ja kiipesi nopeasti sen kyljelle sormiensa ja paljaiden, lapsellisten jalkojensa avulla.
  Kyllä, tämä lapsi on nopea kuin salama. On talvi ja sää on kylmä. Eikä kansilla ole paljon ihmisiä. Poika juoksi hiljaa pehmustaen paljaita jalkojaan. Risteilijä oli liikkeellä ja nyt oli tarpeen tehdä yksi mielenkiintoinen liike, törmätä se toiseen panssaroituun risteilijään, Chiyodaan. Mutta se ei ole niin yksinkertaista.
  Ruorissa on vartija. Poika juoksi japanilaisten luo ja potkaisi yhtä heistä selkään juoksukäynnistä. Hän sai voimakkaan iskun, menetti tasapainonsa ja lensi kyljen yli. Oleg Rybachenko löi myös toista vastustajaa takaraivoon paljaalla kantapäällään.
  Kuolemattoman lapsen liikkeet ovat nopeita. Hän ei ole niin pieni, hän on kymmenen vuotta vanha, mutta tämä on noin kaksitoista tavalliselle 2000-luvun pojalle, koska Oleg Rybachenko on suuri rotu. Ja kuolemattoman pojan lihakset ovat vahvempia kuin teräs, ja hänen nopeus on kaksi-kolme kertaa suurempi kuin gepardin. Ja poika kantoi levysoittimen ja ampui alas ruorissa olleet japanilaiset. Sen jälkeen he siirtävät laivan kyytiin.
  Laivue lähti juuri liikkeelle, kun se sai tiedon, että risteilijä "Varyag" ja tykkivene "Koreets" olivat lähdössä.
  Ja japanilaiset toivoivat saavansa heidät kiinni.
  Kahden panssaroidun risteilijän äkillinen kiihtyvyys, käänsi ruori, johti kuitenkin siihen, että Asama ja Chiyoda alkoivat lähestyä toisiaan nopeasti. Ja he kirjaimellisesti löivät toisiaan.
  Törmäys oli kauhea. Oli kuin kaksi jäävuorta olisi törmännyt toisiinsa. Ja se tapahtui niin musertavalla voimalla. Ja risteilijät osoittautuivat yksinkertaisesti panssaria lävistaviksi pässiksi.
  Ja japanilaiset putosivat yli laidan, ampuivat alas ja järkyttyivät. Ja molemmat panssaroidut risteilijät alkoivat upota. Japanin tärkein tappava voima vaurioitui.
  Ja Oleg Rybachenko hyppäsi heti pois ja ui seuraavalle risteilijälle. Niin yksinkertainen ja mutkaton toimenpide oli menestys, ja sitä pitäisi jatkaa.
  Oleg Rybachenko ui seuraavaan japanilaiseen risteilijään. Ja hän myös kiipesi sen päälle paljon taidokkaammin kuin apina.
  Ja taas ruoriin. Kukaan ei kiinnittänyt huomiota puolialastoon, hyvin lihaksikkaaseen poikaan, jolla oli vain uimahousut jalassa.
  Oleg Rybachenko hajotti japanilaiset ruorissa ja muutti aluksen törmäykseksi. Ja hän teki sen käyttämällä iskuvoimaa.
  Ja kaksi japanilaista risteilijää törmäsivät jälleen suurella voimalla ja kohtuullisella nopeudella.
  Poikakirjailija oli jo toiminut näin romaaneissaan, ja hän oli tottunut siihen.
  No, neljä suurta Japanin alusta on jo uppoamassa. Mutta tämä ei tietenkään ole raja.
  Sitten meidän täytyy tuhota jäljellä olevat kaksi risteilijää. Ja tuhoajat eivät ole enää niin vaarallisia.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Venäjä on norsujen kotimaa,
  Joka hyökkää kimppuusi, ei voi laskea hampaitasi!
  Taistelupoika putoaa uudelleen veteen ja ui. Hyvä kuin. Se on kuin olisit unessa. Tai vielä siistimpää, ja voitat kaikki vihollisesi.
  Oleg Rybachenko leikkaa veden läpi hain kanssa, ryntäsi seuraavalle risteilijälle "Niitaka", kiipesi alukseen kirjaimellisesti noustaen kuin haukka. Ja kuin terminaattori, hän murtautui ruoriin.
  Hän heitti samuraiden paljaita jalkoja ympäriinsä voimakkain iskuin ja hyppäsi ruoriin.
  Ja kuinka reippaasti hän pyörittää sitä. Ja niin taas kaksi japanilaista risteilijää lähestyivät toisiaan valmiina kirjaimellisesti ramppaamaan toisiaan. Ja tämä pässi näytti vakavalta ja vaaralliselta.
  Ja sitten jäävuoret törmäsivät uudelleen. Risteilyalusten panssari räjähti ja ne alkoivat vajota.
  Ja ne upposivat monien reikien kanssa ja paloivat kuin joulukynttilät.
  Oleg Rybachenko löi otsaa paljaalla kantapäällään, mursi japanilaisen kaulan ja vinkaisi:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Ja hän ojensi kielensä samuraille... No, kuusi japanilaista risteilijää on jo uppoamassa.
  Mutta siellä on myös kahdeksan muuta tuhoajaa. Niitäkin pitäisi käsitellä.
  Vaikka tämä on vaikeampaa, koska tällaiset alukset ovat pienempiä ja kevyempiä ja liikkuvampia kuin risteilijät.
  Mutta Oleg Rybachenko ei menetä sydämensä. Toinen japanilainen hävittäjä on saavuttamassa.
  Tarkemmin sanottuna sen ensimmäinen uhri tämän luokan alusten joukossa.
  Kaksi ensimmäistä törmäävää risteilijää olivat jo uponneet. Ja hauskoja keltaisia japanilaisia on niin hauska katsoa. Ne jäävät helposti tunnistamattomiksi.
  Tarkemmin sanottuna on vaikea uskoa, että venäläiset hävisivät japanilaisille. Ehkä tämä on todellakin bolshevikkien keksintöä?
  Oleg Rybachenko nousee hävittäjälle ja murtautuu jälleen ruoriin. Iskee samuraita iskuilla paljain jaloin. Ja tuo ihmeellinen ohjauspyörä kääntyy taas.
  Hän kääntyy ympäri, ja hävittäjä lähtee törmäyskurssille.
  Japanilaiset yrittävät todella väistää, mutta niin ei käynyt. Oleg käänsi ohjauspyörää niin taitavasti, että vihollisen hävittäjä ei pystynyt välttämään törmäystä.
  Ja tuli villi yhteenotto. Ja molemmat laivat syöksyivät niin lujasti, että kipinät kirjaimellisesti putosivat.
  Ja laivat hajosi ja upposi. No, poika oli iloinen. Kuinka hyvä onkaan olla kuolematon lapsi ja tehdä kaikenlaisia tekoja. Ja se jopa osoittautui helpommaksi kuin elokuvissa.
  No, hyökkäämme taas. Älä säästä itseäsi ja varsinkaan vihollisiasi. Käytä omaa taktiikkaansa vihollistasi vastaan.
  Mutta toistaiseksi riittää vain laivojen työntäminen yhteen. Poika ui nopeasti kohti uutta tuhoajaa.
  Ei, tsaari-Venäjä ei häviä Japanille tällä kertaa! Ja Oleg Rybachenko voi varmasti selviytyä tästä.
  Poika leikkaa viileiden vesien läpi ja ryntää kuin miekkavalas. Hän on taisteleva poika.
  Täällä se lähtee jälleen kohti vihollisen hävittäjää. Se syöksyy teräsrunkoa pitkin leikkaaen japanilaisten läpi ja kaataen heidät alas. Ja sitten aggressiivinen kaveri ottaa ja heittää useita japanilaisia ruorista. Ja sitten hän kääntää pyörää uudelleen.
  Hävittäjät yrittävät kiihdyttää, mutta tämä vain helpottaa niiden ampumista alas.
  Ja sitten tapahtuu törmäys. Ja samurai kuolee taas. Ja heidän molemmat aluksensa uppoavat saatuaan vaurioita. Lisäksi vatsassa olevat miinat alkoivat räjähtää. Ei, et voi vastustaa tätä.
  Ja neljä tuhoajaa uppoaa, mutta puolet niistä on vielä jäljellä.
  Poika muisti yhden tehtävän. Siellä kääpiö teki Tiger-2:n, joka painoi vain kolmekymmentäkuusi tonnia ja jolla oli suuret panssaririnteet. Ja kuinka tämä kone painoi Neuvostoliiton kantoja.
  No, mikä olisi vielä yksinkertaisempaa?
  Poika ui seuraavaan tuhoajaan. Hyppää hänen päälleen. Ja nyt hän hajottaa samuraita ruorin ympärille.
  Ja niin taas hävittäjät lähestyvät ja törmäävät. Miinat räjähtävät ja niitä seuraa valtava tuho.
  Japanilla on vain kaksi alusta jäljellä tässä paikassa. Oleg Rybachenko oli erittäin onnellinen.
  Ja taas poika ui päästäkseen lähemmäksi vihollista aikoen vangita hänet verkolla.
  Oleg Rybachenko laulaa:
  - Stalin, Stalin, me haluamme Stalinin
  Jotta he eivät voineet rikkoa meitä -
  Nouse herra maasta!
  Kaveri täällä on taistelija, voin vain sanoa, että hän on super. Ja hän on erittäin aggressiivinen.
  Toinen japanilaisen armadan tuhoaja on saavuttamassa. Hän nousee nopeasti kyytiin. Pojan paljaat kantapäät välähtävät. Ja niin hän murtautui jälleen ruoriin laulaen:
  - Hyvästi toverit,
  Kaikki on paikoillaan...
  Viimeinen paraati on tulossa -
  Ylpeä "Varyag" ei antaudu viholliselle,
  Kukaan ei halua armoa!
  Ja tämä on erittäin taisteleva poika, kun hän tarttui ruoriin ja suuntasi aluksen vihollista kohti, pakottaen erittäin voimakkaat alukset itse asiassa ramppaamaan. Ja mitä täällä tapahtuu, on aivotärähdys.
  Oleg Rybachenko otti sen ja lauloi:
  - Lyönti, lyönti, toinen lyönti, toinen lyönti, ja nyt heitän ylärajan!
  Ja poika nauraa. Ja paljastaa hampaansa.
  Muuten, he tuhoavat japanilaiset perusteellisesti. Ja viimeiset hävittäjät törmäsivät ja alkoivat upota.
  Oleg Rybachenko hyppäsi takaisin veteen, työ oli jo tehty, ja ui takaisin.
  Kuusi japanilaista risteilijää ja kahdeksan hävittäjää tuhoutuivat. Samurait saivat sen melko kovaksi hampaisiin. Ja he käyttäytyvät erittäin aggressiivisesti.
  Terminaattoripoika lauloi:
  - Kunnia Venäjälle, kunnia,
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Kuninkaallisen lipun jaot,
  Terveisiä Venäjän kansalle!
  Tämä on se, mitä minun on sanottava, että se on taisteleva ja aggressiivinen poika. Ja kuinka monta vihollista hän on jo tappanut vaivattomasti.
  Tämä on todella terminaattoripoika. Ja tämä on paljon parempi kuin pelkkä lohkojen kantaminen itselläsi. Tämä on mukava taistelu. Olegilla oli silloin hauskaa. Ja tämä ei ollut unessa, ei mielikuvituksessa, vaan todellisuudessa. Tämä on todella siistiä.
  Oleg Rybachenko sirkutti ja näytti valkoisia helmiäishampaitaan, suuret lapselle, ja karjui:
  Tsaari Suurelle Nikolaukselle,
  Nostan maljan, olen lapsi...
  Revin palasiksi kaikki isänmaan viholliset,
  Kirkkaudessa Jeesuksen Kristuksen voima!
  Ja poika otti ja heitti japanilaisille tuhon lahjan. Jotta he muistavat aina nuoren terminaattorin. Tämä oli todella upeaa. Ja kun yksi vangituista geishoista polvistui ja suuteli pojan verisiä, paljaita jalkoja. Ja samaan aikaan hän vapisi pelosta. Todellakin, nuori soturi on sekä kaunis että pelottava. Ja hän voi todella ottaa sen ja lyödä sen sarviin. Ja jos hän heilauttaa miekkojaan. Tai hän heittää kiven valvojia kohti. Ja se todella murtaa näiden egyptiläisten luut. Kuten jo japanilaisille rikki. Mutta Venäjä ei näyttänyt olevan sodassa Egyptiä vastaan. Tai oli yksi jakso, kun venäläinen laivue esti Egyptin sulttaania nousemasta ottomaanien valtaistuimelle. Mutta Herran tiet ovat salaperäisiä. Vaikka katson kuinka ihmiset kärsivät - erityisesti vanhukset, haluan lyödä Jumalaa kasvoihin. Jotta ei turmella ihmisiä, varsinkaan naisia. Itse asiassa vanhoista naisista tulee niin epämiellyttäviä ja rumia. Eikö olisi mahdollista saada ihmiset pitämään titaanituotteista?
  Esimerkiksi tästä metallista tehdyt hahmot eivät edes haalistu ajan myötä. Eikä niitä voi liuottaa aqua regialla. Ja aqua regia liuottaa sekä kultaa että platinaa.
  Ja henkilö voisi olla ikään kuin titaanista valettu, ja jotain sellaista olisi erittäin siistiä. Vielä parempi, muuta kaikki ihmiset teini-ikäisiksi. Ja teini-ikäiset ovat useimmiten niin kauniita. Ja se olisi siisti maailma. Missä nuorisossa. Totta, Oleg Rybachenkosta on tullut noin kymmenen vuotias poika, ja tämä on selvästi liikaa, mutta mitä pahaa on kuusitoistavuotiaana? Tämä ihana ikä, jolloin voit jo nukkua naisen kanssa, mutta sinun ei silti tarvitse ajella. Ja olet energian mehussa. Kun sinulla on jo kokemusta, oma harkintakyky ja jopa jättimäinen omahyväisyys.
  Esimerkiksi 16-vuotiaana useimmat pojat ajattelevat: isäni on idiootti. Ja he ovat osittain oikeassa. Isät eivät todellakaan ole aina viisaita. Erityisesti todella viisas isä kasvattaa isänsä fyysisesti ja moraalisesti vahvaksi ja kouluttamalla häntä osastossa. Kunnioitettava ja arvostettu kollegoilta. Itse asiassa, jos teini-ikäiset eivät arvosta sinua, aikuiset eivät arvosta sinua, saati sitten kun kasvat aikuiseksi.
  Oleg teki hienoa työtä rakentaessaan pyramidin. Mutta sitten tuli pimeä ja orjapojat lähetettiin nukkumaan. Joten nyt on mahdollista täyttää uusi tehtävä unessa. Ja niitä on paljon sanottavaa.
  Tässä on rinnakkaisuniversumi. Mainstein vakuutti Hitlerin luopumaan linnoitussuunnitelmasta. Ja sen sijaan lakko Itä-Ukrainaan. Todellakin, Neuvostoliiton joukot ilmeisesti odottivat natsien sivuhyökkäystä. Joten miksi et vaihtaisi suuntaa viime hetkellä? Ja se olisi vahva liike. Joten heinäkuussa saksalaiset itse asiassa aloittivat hyökkäyksen Voroshilovgradin suuntaan. Heidän ei tarvinnut ryhmitellä joukkojaan uudelleen, mutta taktinen yllätys saatiin aikaan. Puna-armeija yllättyi ja saksalaiset joukot murtautuivat läpi.
  Taisteluissa kävi ilmi, että Tiger ei ollut ollenkaan huono läpimurtopanssarivaununa ja Ferdinand vielä enemmän. Ja ne aiheuttivat kirjaimellisen shokin Neuvostoliiton joukkojen keskuudessa. Ja kun he ottivat sen, he murtautuivat läpi. Sekä Voroshilovgrad että Krasnodonsk putosivat. Ja saksalaiset pystyivät jopa rakentamaan menestystä. On huomattava, että Neuvostoliitolla oli täällä epämiellyttävä löytö. Voittamaton lentäjä Marcel, tämä superässä, siirrettiin Välimereltä itärintamalle, ja isketään Neuvostoliiton lentokoneisiin. Ja Marseille on ilmiö, ja se tyrmää venäläisen ilmailun niin kuuluisasti. On kuin hän olisi oikea terminaattori. Etkä voi vastustaa häntä. Lisäksi ilmestyi kaksi muuta lentäjää: Albina ja Alvina, ja he taistelevat kuin kauniit hirviöt.
  Tytöt nousevat yleensä lentokoneeseen vain bikineissä ja tappelevat paljain jaloin - mikä lisää heidän tehokkuuttaan. Ja he keräävät lukuja ampumalla alas satoja venäläisiä lentokoneita kuukaudessa. Nämä ovat todella supernaisia.
  Täällä ne lähtevät Focke-Wulf-hävittäjillään, autot lähtevät hieman raskaasti kiitotieltä. Mutta tytöt tietävät mitä tekevät. Focke-Wulfissa on erittäin tehokkaat aseet, ja sen avulla voit ampua alas vihollisen heti ensimmäisestä siirrosta ja pitkältä etäisyydeltä. Tämä on todella äärimmäisen tappava voima. Ja tytöt ovat paljain jaloin ja melkein alasti, ruskettuneita, ja niillä on näkyvät lihakset. Ja heidän hiuksensa ovat erittäin vaaleat ja kirkkaat, ja sellaiset soturit ovat kauniita. Lisäksi he rakastavat miehiä. Mikä on naisille aivan luonnollista.
  Tytöt lentävät taistelemaan ja potkivat todella paljain jaloin. Ja erittäin kauniita sotureita. Mutta he tappavat venäläisiä erittäin aggressiivisesti. Siis paljain jaloin ja rinnoin.
  Ja he kirjaimellisesti ampuvat alas vihollisia yhdellä ilmatykillä. Ja Focke-Wulfin omat ovat raskaita ja tappavia. Nämä ovat todella superluokan tyttöjä.
  Albina painaa paljain varpaillaan ilmatykkejä ohjaavia painikkeita. Lentokoneiden kuoret lentävät ulos ja osuvat Neuvostoliiton ajoneuvoihin. Sen jälkeen tytöt nuolevat huuliaan.
  Ja Alvina tekee saman, mutta rubiininännin avulla. Ja tämäkin toimii. Ja useita muita Neuvostoliiton ajoneuvoja ammuttiin alas.
  Nämä tytöt kynnettiin... Neuvostoliiton joukot joutuivat lopulta vetäytymään Donin taakse ja ottamaan siellä kätevämmän puolustuslinjan.
  Ja myöhään syksyllä Puna-armeija eteni jo Kurskin alueelta Belgorodiin. Taistelu oli vakava. Saksan puolelta Panther 2 tuli taisteluun. Siinä oli kapeampi ja pienempi torni, myös hieman matalampi runko ja tykit, joissa oli pitkä 75 mm piippu sata EL-kaliiperia. Tämä ase erottui korkeasta panssarin lävistysvoimasta, samalla kun se säilytti korkean tulinopeuden ja merkittävän kuorien määrän. "Panther" 2 loi ilmeisiä ongelmia Neuvostoliiton joukoille. Vaikka siinä oli huonot puolensa. Liian pitkä tynnyri kului nopeasti ja sitä oli vaikeampi kuljettaa radalla. Ja taisteluoperaatioissa metsäisellä alueella hän takertui triviaalisti puihin.
  Tämä ongelma ratkaistiin osittain tekemällä aseen suukappale kokoontaitettavaksi. Ja niin tässä oli kysymyksiä. Joka tapauksessa "Panther"-2 on ajoneuvo, jossa on huomattavasti parempi etupanssari ja hieman vahvempi sivujen ja peräpuolen suojaus kuudenkymmenen millimetrin kulmassa. Joka tapauksessa kuuluisat neljäkymmentäviisi ja panssarintorjuntakiväärit eivät kestäneet sitä.
  Gerda ja hänen ystävänsä istuivat Panther 2:ssa ja torjuivat Neuvostoliiton ajoneuvojen hyökkäyksen. Neuvostoarmeijalla on edelleen pääpanssarivaunu T-34-76, joka ei pysty tunkeutumaan tähän saksalaiseen ajoneuvoon edes pistemäisellä etäisyydellä ja alikaliiperisellä kuorella. Ja myöhemmän Neuvostoliiton ajoneuvon T-34-85, joka ei ole vielä valmistunut, on vaikea ottaa kuninkaallista pantteria.
  Joten Gerda ampuu paljain varpaillaan ja laulaa:
  - Kuninkaallinen pantteri,
  Emme tiedä taistelun laajuutta.
  Emme tiedä taistelun rajoja,
  Kuninkaallinen Pantteri.
  Ja hänen jälkeensä Charlotte ampuu paljain varpaillaan ja kaataa Neuvostoliiton kolmekymmentäneljä.
  Ja sitten Christina ampuu erittäin tarkasti käyttämällä rintansa helakanpunaista nänniä, lyömällä puna-armeijan ajoneuvon ja kiljuen:
  - Loistavia lähestymistapoja, rakennamme pian uutta maailmaa.
  Ja sitten Magda seuraa heitä. Ja myös paljain varpain taltatuilla jaloilla. Sitten hän tarkistaa:
  Tyttö loistaa kuin kirkas tähti,
  Josse Raul suuri Capablanca.
  Tämä on tyttöjen joukkue täällä. Mutta Panther-2 ei ole vielä erityisen suosittu panssarivaunu, se on vasta tulossa palvelukseen joukkojen kanssa. Mutta sanotaanpa, että tilanne on vakava. No, tietysti, saksalaisilla on myös "Tiger"-2 sarjassa. Mutta tämä auto on liian raskas. Ja käytännössä se ei ole täysin kätevä kuljetukseen ja taisteluoperaatioihin talvella. No, saksalaiset eivät koskaan päättäneet julkaista Hiirtä sarjoissa. Itse asiassa säiliö painaa lähes kaksisataa tonnia ja sitä on melkein mahdotonta kuljettaa rautateitse, ja jopa sarjakäynnistyksen aikana siinä oli lukuisia vikoja. Jos jopa "Panthers" ja "Tigers"-2 hajoavat silloin tällöin, niin mitä voimme sanoa sellaisesta hirviöstä? Lisäksi tietysti Mausin korkea hinta ja se, että se vaati paljon metallia kalliilla seosaineelementeillä.
  Neuvostoliiton joukot yrittivät valloittaa Belgorodin pihdeissä. Tämän vuoksi syttyi itsepäisiä ja verisiä taisteluita. Mutta saksalaiset pystyttivät erittäin vahvan puolustuksen. Myös natsien uusimmat rynnäkkökiväärit MP-44 osallistuivat taisteluihin. Heillä oli pitkä suunnattu tulipalo ja ne aiheuttivat ongelmia.
  Täällä tilannetta pahensi entisestään se, että saksalaiset yhdessä italialaisten kanssa torjuivat liittoutuneiden maihinnousun Sisiliassa ja tekivät sen jälkeen kiireesti aselevon Kolmannen valtakunnan kanssa. Tämä aiheutti tiettyjä ongelmia Neuvostoliitolle. Saksalaiset pystyivät vahvistamaan ryhmäänsä ja torjumaan ylivoimaisten vihollisjoukkojen hyökkäykset. Jotka eivät kuitenkaan olleet niin ylivoimaisia.
  Talvi oli suhteellisen leuto, ja Neuvostoliiton joukot kiipesivät ja kiipesivät hyökätäkseen.
  Näissä olosuhteissa partisaaneilla voisi olla suuri rooli. Yksi heistä, pioneeripoika Seryozhka, lähetettiin sanansaattajaksi erityistehtävällä. Hänen täytyi välittää salattu seteli. Noin 12-vuotias poika käveli huopakissappaissa ja lyhyessä turkissa kylästä kylään.
  Mutta poliisi ilmeisesti sai vihjeen ilmoittajalta ja sai Seryozhan kiinni. He veivät hänet erityiseen huoneeseen. Siellä hänet tutkittiin perusteellisesti. Ja he löysivät muistiinpanon. Sen jälkeen Serjozhka vietiin kylmään yöhön vain pikkuhousuissaan. Paljain jaloin, puolialaston poika käveli lumen läpi. Natsit sidoivat hänen kätensä ja toivat hänen kyynärpäänsä yhteen takaapäin. Ja he vääntelivät hänen lapaluitaan, mikä aiheutti lapselle suurta kipua. Poika löi paljaita jalkojaan, punaisena kylmästä, ja vapisi kylmästä. Hänen jalkansa muuttuivat punaisiksi kuin variksen jalat.
  Ja kaksi poliisia käveli perässä ja löi lasta hänen paljaalle, luiselle selkään. Mikä näky se olikaan. Harvinaiset ohikulkijat välttelivät tai kumarsivat syvään.
  Ja poika käveli, vaaleat hiukset tuulen repimässä. Nuoren pioneerin ilme oli ylpeä, ja hänen silmänsä loistivat kuin ruiskukat. Ja kauniit, paljain jaloin jalanjäljet jäivät lumeen. Ja sitten tietysti pioneeripoika halusi todella laulaa.
  Ja hän otti sen ja lauloi keuhkoihinsa:
  Suurenmoisen kotimaamme laajuudessa,
  Karkaistu taisteluissa ja taistelussa,
  Sävelsimme iloisen laulun,
  Suuresta ystävästä ja johtajasta.
  Stalin on taistelun kunnia,
  Nuorisolentomme Stalin,
  Taistelu ja voitto laululla,
  Kansamme seuraavat Stalinia.
  Ja tienraivaajapoika, roiskuen paljain jaloillaan, lumesta leimahti, jääkuoren peitossa, lisäsi:
  Taistelu ja voitto laululla,
  Kansamme seuraavat Stalinia.
  Tämän jälkeen melkein alaston poikaa ruoskittiin uudelleen.
  
  SS-nainen topatussa takissa, jonka päällä oli valkoinen kaapu, tuli ylös ja kaatoi jäävettä ämpärillisen pojan päälle, jonka iho oli kylmästä sininen. Lapsi huokaisi kivusta ja kolisesi hampaitaan. Hänen ohut, lapsellinen ruumiinsa alkoi täristä. Kuinka nöyryyttävää, häpeällistä ja pelottavaa se kaikki oli.
  Mutta pioneeripoika Seryozhkan piina ei päättynyt siihen. Hänet vietiin kidutusmajaan, jonka seinillä oli jo erilaisia kidutusvälineitä. Ja tulisijat paloivat arinoiden päällä, pihdit, raudanpalaset, ramput, naulat ja muut välineet kuumenivat.
  Oli kuuma, ja pojan paljaat, onnettomat, pakkasenpunaiset jalat alkoivat kipeästi. Ja he alkoivat höyrystyä tässä kidutusmajassa.
  Punatukkainen teloittaja vastasi kidutuksesta. Hän oli lasten kidutuksen asiantuntija. Ja tässä tarvitaan myös taitoa. Joten lapsen vartalo on erityinen, ja liiallisen karheuden tapauksessa lapsi on vaarassa yksinkertaisesti kuolla kidutusprosessin aikana. Ja saksalaisten on saatava tietoa onnettomalta poika-yhteyshenkilöltä, eikä vain tapettava häntä. Ei suotta, että kaikki teloittajat täällä ovat nuoria naisia siisteissä valkoisissa takkeissa, naamioissa ja ohuissa lääketieteellisissä käsineissä. Saatat ajatella, että poika ei päätynyt SS-kidutusmajaan, jossa suoritetaan nuoremman sukupolven edustajien epäinhimillistä kidutusta, vaan leikkausosastolle.
  Pitkä, punatukkainen nainen, vanhempi teloittaja, virnisti ja paljasti suuret hampaansa, kuin täysiverisen hevosen, ja sanoi innokkaasti:
  - Mikä komea ja suloinen pieni poika. Vain hieman ohut, kylkiluut ovat jo näkyvissä. Meille on suuri ilo keskustella sydämestä sydämeen hänen kanssaan.
  Ja hän vilkutti Serjozhkalle smaragdisilmillään, jotka loistivat kuin kissan.
  . LUKU nro 5.
  Tytöt, jotka pukeutuivat valkoisiin takkiin ja käsineisiin, työnsivät lasta kohti telinettä. Tarkemmin sanottuna omituiseen rakenteeseen, joka näyttää telineeltä. Siellä vahvat ja pitkät tytöt tarttuivat lasta ohuista ja ohuista käsistä. Poika oli tietysti aliravittu miehityksen aikana. Ja he vääntelivät hänen raajojaan turvaten ne takaapäin.
  Sen jälkeen toinen teloittajatyttö valkoisessa takkissa painoi nappia. Paksu lanka, johon puristimet kiinnitettiin, alkoi nousta ylöspäin. Hän pyöri ympäri, pojan kyynärpäät ja kädet hänen takanaan nousivat ylös ja alkoivat nousta. Seryozha huokaisi ja kumartui eteenpäin. Hänen alaston, ohut vartalonsa, jonka kylkiluut näkyvät läpi kuin korin tangot, taipuneena. Hänen ihonsa, joka oli vielä kesän ruskettunut, kimalteli hiesta. Poika nousi ylös ja kumartui. Kaksi kidutustyttöä lähestyi pioneeria ja ravisteli häntä rajusti. Serjozhka huusi nivelsiteensä terävästä kivusta, nykii ja kiertyi. Lapsen pää kulki ohi, olkapäät rypistyivät ja kääntyivät ohuelle kaulalle.
  Pojan kasvot muuttuivat kalpeaksi. Se todella todella sattui. Ja lanka pyöri, mekanismi toimi, ja noin 12-vuotias lapsi nostettiin korkealle. Pitkä, punatukkainen nainen katsoi Serjozhkaa lihansyöjällä. Hän näki kuinka hänen pienet, ohuet lihaksensa vapisevat hänen ohuen ihonsa alla, kuinka hänen suonensa jännittyivät. Ja he menevät yhä korkeammalle paljain jaloin nykien kouristelevasti. Lapsen silmät ovat punaiset ja hieman turvonneet pakkasen jälkeen joutuessaan alttiiksi kidutusmajan kuumuudelle. Ja kota, minun on sanottava, on melko suuri, kivinen, vanha rakennus, jossa on korkea katto. Ja he nostavat poikaa yhä korkeammalle häntä kohti.
  Punatukkainen naaraspyöveli valkoisessa viitassa ja ulkonaisesti suloinen hymy sanoo:
  - Poika, kerro minulle maanalaisen kaupungin yhteyshenkilöiden nimet ja osoitteet, joille siirrät tietoja. Kerro meille, niin annamme sinun mennä. - Tässä nainen, jolla oli kuparinpunaiset hiukset, juoksi kielellään huulilleen ja lisäsi. - Ja jos ei, tuskasi on yksinkertaisesti kauheaa, ja tulet katumaan syntymääsi.
  Telineessä riippuva kalpea, uupunut pioneeripoika voihki:
  - Ei. En sano.
  Punatukkainen, melko viehättävä nainen, joka näytti olevan noin kolmekymmentä vuotta vanha, oli itse asiassa hieman vanhempi, virnisti. Hänellä itsellään oli kolme lasta, joista kaksi poikaa. Ja hän katsoi telineessä roikkuvaa lasta vääristyneillä kasvoilla ja tunsi myötätuntoa.
  Kyllä, köyhä pioneeri, nuori maanalainen taistelija ja partisaani löysi itsensä väärästä paikasta ja väärään aikaan. Ja hän putosi kynimään kuin laiha kana. Ja nyt täytyy olla todella varovainen, ettei poika kumartu tuntemaan sitä ja repi kaikkea tietoa kurkultaan. Ja tässä on tärkeää aiheuttaa mahdollisimman paljon kipua.
  Punatukkainen teloittaja käski:
  - Lopettaa. Kerro nyt minulle, pieni eläin, osoite, johon olit menossa.
  Poika vapisi pelon kivusta, karjui:
  - Ei. En sano.
  Punatukkainen naiskiduttaja käski:
  - Anna hänen mennä.
  Ja pioneerin pieni, lapsellinen ruumis putosi alas. Kuului vaimea huuto ja lanka venyi lähelle lattiaa. Ohut liha pysähtyi, suonet nykivät, Serjozhka kiljui. Ja tuskallisesta shokista hän menetti tajuntansa ja pyörtyi.
  Kaksi valkotakkista kidutustyttöä ottivat ja kaatoivat ämpärin jäävettä, jossa kelluivat jääpalat pojan päälle, joka oli muuttunut valkoiseksi kuin lakana. Seryozhka ravisteli itseään ja tuli järkiinsä. Lapsi nyyhki ja hieroi kyyneleensä pois. Ne vierivät alas hänen upotettuja, kalpeat poskiaan. Kuinka tuskallista se on pojalle.
  Punatukkainen nainen, vanhempi teloittaja, kysyi:
  - Sanotko pentu? No, kerro minulle ensimmäinen osoitteesi, jossa pidit salattua seteliä.
  Seryozha sanoi kuiskaten, huulet siniset kärsimyksestä:
  - Ei... en kerro!
  Punatukkainen nainen virnisti ja käski:
  - Ravista uudelleen! Ja samalla purista kakaran jalat sukkiin.
  Tyttökiduttajat ottivat lapsille erityisen pienen koukuilla varustetun lohkon. He kiinnittivät sen huolellisesti pioneeripojan paljaisiin jalkoihin. Lasten nilkkoja puristettiin. Sen jälkeen lanka alkoi taas narista ja Seryozhka nostettiin ylös. Hänen ohut, laiha, jäntevä ruumiinsa oli venytetty tiukasti. Ja näet kuinka hiki valuu alas ohutta, lapsellista ihoa.
  Punatukkainen vixen katsoi ahneesti ja nuoli hänen huuliaan. Kuinka hän tykkää kiduttaa söpöjä poikia. Lapsiasiakkaiden pilkkaaminen on fasistiselle viksulle suurin ilo. Näet kuinka voimakkaasti lapsen luinen ja samalla jyrkästi suoninen rintakehä kohoaa. Lohko vetää alas ja pojalla on kipuja. Samalla lapsi kokee pelkoa vielä suuremmasta tulevasta kivusta: kuinka hänen kasvonsa vääristyvät.
  Niinpä he nostivat pojan korkeammalle aivan kattoon, ja lanka lakkasi kiertymästä, melkein puristaen pioneerin ranteita. Ja Seryozhka jäätyi. Punatukkainen nainen teloittaja hymyili pilkallisesti.
  Ja sitten hän otti sen ja kysyi:
  - Ennen kuin uusi, hirvittävä kipu lävistää sinut, kerro mihin osoitteeseen olit menossa?
  Pioneeri vastasi huokaisten:
  - Ei, en kerro.
  Punatukkainen teloittaja huudahti:
  - Päästä irti.
  Kiusaavat tytöt pyörittelivät pyörää, ja onneton sanansaattajapoika kaatui. Ja hänen pitkämielinen ruumiinsa saavutti melkein betonilattian, sitten lanka venyi ja lapsi melkein litistyi. Siitä seurasi epäinhimillinen huuto, ja poika pyörtyi jälleen.
  Ja taas valkotakkiset tytöt kaatoivat hänen päälleen ämpäri jäävettä. Pakottaa pojan tulemaan järkiinsä. Seryozhka voihki ja ulvoi, lapsi koki valtavia kärsimyksiä.
  Punatukkainen teloittaja sanoi:
  - No, kultaseni, nyt sinulla on valinnanvaraa, joko jatkat jatkuvasti kasvavan kärsimyksen kestämistä tai kerrot meille kaiken. - Ja alasti tulisen kiduttajan lähellä hänestä tuli hyvin pehmeä ja imarteleva, täynnä hunajaa. - Jos kerrot meille kaiken, annamme sinulle linnunmaitokarkkia, jossa on suklaata, jäätelöä, kakkua, munkkeja, tikkuja, purukumia ja paljon muuta - erittäin maukasta, herkullista ja eksoottista. Ja jos pysyt itsepäisenä, se pahenee entisestään. No, puhu.
  Pioneeripoika sanoi nyyhkyttäen:
  - Ei. En sano.
  Punatukkainen teloittaja virnisti ja käski:
  - Ripusta nyt kilon paino kummallekin puolelle. Käytetään pidempään kestävää tuskallista vaikutusta.
  Tytöt valkotakkeissa alkoivat ripustaa erityisiä painoja koukkuihin. Joten uhri venytettiin, ja sen seurauksena venyneen lapsen jänteet ja nivelsiteet olivat erittäin vääntyneet ja kärsineet.
  Seryozhka voihki, pojalla oli suurta kipua. Hänen luinen, lapsellinen rintansa kohotti voimakkaasti. Ja vartalo näytti venyvän. Kipu ei ehkä ole yhtä akuutti kuin ravistelun yhteydessä, mutta se on pitkäkestoista, pitkittynyt ajan myötä ja siksi paljon tuskallisempaa. Lisäksi tytöt poistivat neulat ylimmän teloittajan käskystä lisätäkseen kipua ainakin hieman. Ja käytetään niitä puukotaksemme poikaa hermopäätteisiin. Ja Serjozhka huusi äärimmäisestä tuskasta. Mutta hän ei silti halunnut puhua.
  Lapsi haukkoi kouristelevasti ilmaa, voihki:
  - Ei, en kerro. En sano.
  Punatukkainen teloittaja virnisti ja vastasi:
  "Olisi kiva, että tämä pilailija paistaisi kantapäänsä." No, voitele ne oliiviöljyllä.
  Valkoiset tytöt nyökkäsivät innokkaasti päätään. Heidän hiuksensa oli punottu. Ja he ottivat pullot tuoksuvaa öljyä. Ja he alkoivat tahrata lapsen pohjat. Serjozhka rypisti itseään. Hänen venynyt, lapsellinen vartalonsa oli kovaa kipua ja kaikki nivelsiteet kipeävät.
  Sitten viksut vetivät kaasuletkut pojan paljaisiin jalkoihin. Siellä oli hiilestä saatu kaasu ja happisylinteri, mikä mahdollisti liekin lämpötilan säätelyn. Joten tytöt toimivat ammattimaisesti.
  Punatukkainen teloittaja sanoi uhkaavasti:
  - No, sinä puhut. Tai haluat kokea äärimmäistä kipua uudelleen.
  Eräs tienraivaajapoika, jolla oli kuoleman kalpeat kasvot, sanoi:
  - Ei. En sano.
  Pääkiduttaja määräsi:
  - Sytytä liekki.
  Kaasupolttimet syttyivät ja tuli alkoi huminaa. Ja se paloi erittäin kovassa kuumuudessa. Eli aluksi oli vain kaasua ja liekit kaukaa paistoivat pojan paljaat pohjat. Sitten tytöt lisäsivät happea ja se alkoi todella satuttaa.
  Lapsi huusi keuhkoihinsa. Kyllä, kun se paistaa paljaat pohjat, joissa on niin paljon hermopäätteitä, se on todella äärimmäisen tuskallista.
  Punatukkainen teloittaja murisi:
  - Puhu kakara. Tai joudut kärsimään kovasti.
  Nuori pioneeri karjui:
  - En sano...
  Tulinen naisteloija otti sen ja sihisi:
  "Meidän täytyy lisätä tulta pojan kantapään alle ja samalla antaa hänelle piiska."
  Liekit lapsen paljain jalkojen alla kasvoivat ja kuumenevat. Serjozhka tärisi. Sillä välin kaksi valkotakkiista tyttöä lähestyi häntä molemmilta puolilta. He pitivät piiskat käsissään. Ja niin tytöt silmää silmää toisilleen ottivat sen ja löivät sen alastomaan, laihaan, lapselliseen vartaloon. Pojan iho halkesi ja verta alkoi virrata.
  Punatukkainen teloittajana murahti ilosta. Ja hän piti siitä, oli niin ilo kiduttaa poikaa. Lisäksi kaunis, vaikkakin laihtunut miehityksen alla. Ja kuinka halusin jatkaa piinasta nauttimista, katsoa lapsen kalpeat kasvot, jotka olivat vääristyneet helvetin kivusta, ja nousta hänen kärsimyksestään.
  Ja hänen suuri, lihaksikas vartalonsa vapisi. Ja valkotakkiset tytöt jatkoivat Seryozhkan lyömistä suurella innolla. Ja he pitivät siitä erittäin paljon. Ja poika kärsi. Häntä hakkasivat, venytettiin ja paistettiin paljailla, lapsellisilla korkokengillä.
  Mutta silti lapsi vain huusi:
  - No, en kerro. Voi, en kerro!
  Punatukkainen teloittaja käski:
  - Ja nyt he toivat taskulampun kakaran rintaan.
  Yksi tytöistä otti takasta liekehtivän soihdun, joka paloi kuumasti. Tyttö, jolla oli suloinen, mutta sadistinen hymy, toi soihdun pojan paljaaseen, luiseen rintaan. Ja kuuma liekki otti ja nuoli ahneesti Serjožkan sileää ihoa. Poika otti sen ja karjui vielä kovemmin. Kuinka kipeää se on. Mutta taaskaan hän ei sammunut. Hän jatkoi seisomista rohkeasti.
  Ja pioneerisankarin kantapäät ja rintakehä paistettiin, ja häntä lyötiin selkään palavilla piiskalla ja venytettiin telineeseen. Tämä oli todella kidutusta.
  Punatukkainen nainen murisi keuhkoihinsa:
  - Aiotko puhua?
  Poika, kalpea mutta ylpeä, kuiskasi:
  - Ei, en kerro!
  Punatukkainen nainen nyökkäsi:
  - No, nyt käytetään virtaa. Anna meille elektrodit hänelle.
  Tytöt valkotakkeissa lähestyivät dynamoa. He vetivät johtoja ja elektrodeja. Ja he virnistivät säästeliäästi. He alkoivat kiinnittää elektrodeja pojan kehon herkimmille alueille. Seryozhkasta tippui verta ja hikeä. Kyyneleet valuivat pitkin lapsen ohuita, lapsellisia poskia. Mutta poika oli hiljaa. Tarkemmin sanottuna hän voihki ja nyyhki, mutta ei pettänyt tovereitaan.
  Ja helvetin kivusta siniset lapsen huulet kuiskasivat:
  - Ei! En sano!
  Ja niin elektrodit kiinnitettiin. Melkein koko vartalo. Ja herkät hermopäätteet.
  Ja niin punatukkainen teloittajanainen nousi ylös ja otti sen henkilökohtaisesti, meni hanan luo ja käänsi sitä. Ja virta kulki johtojen läpi, ja pioneeripoika sai purkautumisen. Pojan iho kirjaimellisesti kimalteli. Ja koko lapsen vartalo tärisi rajusti. Ja kipu oli kauhea.
  Punatukkainen teloittaja käänsi kytkintä vielä enemmän. Ja vuoto tehostui entisestään. Ja se oli erittäin kipeä.
  Tulikiduttaja mutisi:
  - Aiotko puhua?
  Seryozhka vastasi ja lauloi suurella innolla, jotta kaikki olisi siistiä ja energisesti natsit voittamaan moraalisesti:
  Ennustettavassa maailmassa on hyvin vaikeaa,
  Se on ihmiskunnalle erittäin epämiellyttävää...
  Komsomolin jäsenellä on voimakas airo,
  Helpottaakseni Krauttien tilannetta, annan sen sinulle ja se on selvä!
  
  Kaunis tyttö taistelee sodassa,
  Komsomolin jäsen laukkaa paljain jaloin kylmässä...
  Se on kaksinkertainen nyrkki pahalle Hitlerille,
  Edes AWOL-juoksu ei auta füüreriä!
  
  Niin hyvät ihmiset - taistele kiivaasti,
  Ollaksesi soturi sinun täytyy syntyä...
  Venäjän ritari kohoaa ylöspäin kuin haukka,
  Anna siunattujen kasvojen tukea ritareita!
  
  Nuoret pioneerit ovat vahvoja kuin jättiläinen,
  Heidän voimansa on suurin, suurempi kuin koko maailmankaikkeus...
  Tiedän, että tulet näkemään - raivokkaan linjauksen,
  Peittää kaiken rohkealla, katoamattomalla loppuun asti!
  
  Isänmaamme Stalin on suuri johtaja,
  Suurin viisaus, kommunismin lippu...
  Ja hän saa Venäjän viholliset vapisemaan,
  Häivyttää uhkaavan fasismin pilvet!
  
  Joten, ylpeät ihmiset, uskokaa kuningasta,
  Kyllä, jos hän näyttää olevan liian tiukka...
  Annan isänmaalle laulun,
  Ja tytöt ovat hulluina lumessa paljain jaloin!
  
  Mutta voimamme on hyvin suuri,
  Punainen imperiumi, Venäjän voimakas henki...
  Viisaat hallitsevat, tiedän vuosisatoja,
  Siinä loputtomassa vallassa ilman rajoja!
  
  Älkää antako minkään hidastaa meitä, venäläiset,
  Herkuleen voimaa ei voi mitata laserilla...
  Elämämme ei ole hauras, kuin silkkilanka,
  Tunne reipas ritarit loppuun asti shokissa!
  
  Olemme uskollisia isänmaallemme, sydämemme on kuin tuli,
  Olemme innokkaita taistelemaan, iloisina ja suurella raivolla...
  Me lyömme pian panoksen kirottuun Hitleriin,
  Ja ilkeä ja huono vanhuus katoaa!
  
  Sitten, usko Fuhreriin, Berliini kaatuu.
  Vihollinen antautuu ja taittaa pian tassut...
  Ja isänmaan yläpuolella on kerubit siivissä,
  Ja lyö pahaa lohikäärmettä nuijalla kasvoihin!
  
  Kaunis kotimaa kukkii upeasti,
  Ja valtavat lila terälehdet...
  Tulee kunnia ja kunnia ritareillemme,
  Saamme enemmän kuin meillä oli nyt!
  
  Punakarvainen naarasvix, vielä suuremmalla raivolla, otti ja käänsi vipua vielä enemmän. Myös valkotakkiset tytöt ottivat sen ja sytyttivät valoa lapsen paljain jalkojen alle.
  Ja tuli tuli vielä kuumemmaksi ja vihaisemmaksi. Ja niin hän kidutti onnettoman pojan paljaita jalkoja, niin että se haisi palaneelta lihalta. Tytöt valkotakkeissa paloivat ja nuoren pioneerin rintakehä, joka oli palanut ja täynnä rakkuloita. Ja tavallisten ripsien sijasta sankaripoikaa hakattiin jo selkään piikkilankakimpuilla, kuumalla lankalla.
  Mutta Seryozhka ei vain pysynyt hiljaa, vaan alkoi laulaa entistä kiihkeämmin, tunteella ja sydämellisellä virralla, otti sen ja lauloi:
  Missä muussa maassa on ylpeä jalkaväki?
  Amerikassa mies on tietysti cowboy.
  Mutta taistelemme joukkueesta joukkueeseen,
  Olkoon jokainen kaveri kekseliäs!
  
  Kukaan ei voi voittaa neuvojen voimaa,
  Vaikka Wehrmacht on myös epäilemättä siisti...
  Mutta voimme murskata gorillan pistimellä,
  Isänmaan viholliset yksinkertaisesti kuolevat!
  
  Meitä rakastetaan ja tietysti kirotaan,
  Venäjällä jokainen soturi on seimestä...
  Me voitamme, tiedän tämän varmasti
  Sinun konnasi heitetään Gehennaan!
  
  Me edelläkävijät voimme tehdä paljon,
  Meille automaattinen kone ei ole ongelma...
  Olkaamme esimerkkinä ihmiskunnalle,
  Olkoon kukin pojista kunniassa!
  
  Ammuminen, kaivaminen, tiedä, tämä ei ole ongelma,
  Lyö fasistia kovasti lapiolla...
  Tiedä, että edessä on suuria muutoksia,
  Ja suoritamme minkä tahansa oppitunnin arvolla A+!
  
  Venäjällä jokainen aikuinen ja poika,
  Pystyy taistelemaan erittäin innokkaasti...
  Joskus olemme jopa liian aggressiivisia
  Haluan tallata natseja!
  
  Pioneerille heikkous on mahdotonta,
  Poika on karkaistu melkein kehdosta asti...
  Tiedätkö, meidän kanssamme on erittäin vaikea väittää,
  Ja argumentit ovat legiooneja!
  
  En anna periksi, uskokaa minua
  Talvella juoksen paljain jaloin lumessa...
  Paholaiset eivät voita pioneeria,
  Lakaisen pois kaikki fasistit raivoissani!
  
  Kukaan ei nöyryytä meitä pioneereja,
  Olemme syntyneet vahvoiksi taistelijoita...
  Olkaamme esimerkkinä ihmiskunnalle,
  Niin kimalteleva Jousimies!
  
  Cowboy on tietysti myös venäläinen kaveri,
  Sekä Lontoo että Texas ovat meille kotoisin...
  Tuhoamme kaiken, jos venäläiset ovat tulessa,
  Isketään vihollista suoraan silmään!
  
  Poika jäi myös kiinni,
  He paahtivat hänet telineellä tulessa...
  Mutta hän vain nauroi teloittajien kasvoille,
  Hän sanoi, että otamme pian myös Berliinin!
  
  Rauta on kuumaa kantapäähän asti,
  He painostivat pioneeria, hän oli hiljaa...
  Poika tietää, että hän oli Neuvostoliiton luonne,
  Hänen isänmaansa on todellinen kilpi!
  
  He mursivat sormensa, viholliset käänsivät virran päälle,
  Vastauksena kuuluu vain naurua...
  Ei väliä kuinka paljon Krauts löi poikaa,
  Mutta menestys tuli teloittajille!
  
  Nämä pedot ohjaavat häntä jo hirttämään hänet,
  Poika kävelee haavoittuneena...
  Lopulta sanoin: Uskon Rodiin,
  Ja sitten meidän Stalin tulee Berliiniin!
  
  Kun se rauhoittui, sielu ryntäsi Rodin luo,
  Hän otti minut erittäin ystävällisesti vastaan...
  Hän sanoi, saat täydellisen vapauden,
  Ja sieluni inkarnoitui jälleen!
  
  Aloin ampua raivokkaita fasisteja,
  Perheen kunniaksi Krauts tappoi kaikki...
  Pyhä asia, kommunismin asia,
  Se lisää voimaa edelläkävijälle!
  
  Unelma on toteutunut, kävelen Berliinin halki,
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi...
  Toimme valoa ja onnea koko maailmaan,
  Venäjän kansa - tiedä, ettemme voita!
  . LUKU nro 6.
  On jo maaliskuu 1939. Lumi alkaa sulaa Siperiassa, ja Kiinassa on kohta kesä. On hyvä juosta paljain jaloin ja taistella. Oleg Rybachenko päätti kirjoittaa hieman Gulliverin vielä keskeneräisistä seikkailuista. Lisäksi Stalinin käynnistämä ennaltaehkäisevä sota ei ole vielä päättynyt.
  On jo huhtikuu 1943. Moskovan lähestymisten rintamilla on mutaa ja mutaa, ja kunnes saksalaiset ja Saksa-mielinen koalitio etenevät keskustassa ja pohjoisessa. Mutta etelässä käydään taisteluita. Etenkin Keski-Aasiassa. Ja tässä vaikuttavat merkittävät voimat.
  Anastasia Witchakova taistelee taivaalla. Japanilaiset koneet vastustavat häntä. Punatukkainen, nuoren näköinen nainen taistelee erittäin hyvin.
  Punatukkainen tyttö otti sen ja osui japanilaiseen autoon ja lauloi suurella intohimolla.
  Ja soturin paljaat jalat painavat näppäimiä, jotka ohjaavat hänen konetta.
  Mutta edelläkävijät taistelevat alla. Vaikka huhtikuussa on vielä viileää, he ovat tietysti avojaloin ja shortseissa. Pojat taistelevat eteneviä japanilaisia vastaan. He leikkaavat ne ritsalla ja kotitekoisilla kivääreillä. Käytössä on myös muodoltaan ja käyttötarkoitukseltaan alkuperäisiä varsijousia. Ja he voittivat myös japanilaiset.
  Samaan aikaan poika shortseissa, paljain, ruskettuin, naarmuuntunein jaloin, laulaa.
   Olen suuren venäläisen aikakauden poika,
  Kun haluamme vitsillä ravistella koko maailmaa!
  Loppujen lopuksi suuret ihmiset eivät ole kirppuja ollenkaan,
  Ja jokainen taistelija on minulle idoli!
  
  Synnyin poikana erityisellä vuosisadalla,
  jossa tietokone päättää vitsillä...
  Ja kuka pukee ylleen epätoivoisena viitta,
  Talvi on pirteä ja renkaat pyörivät!
  
  Ei, Afrikka suurella Venäjällämme,
  Mutta rajattomalla voimalla Siperia...
  Ja tyttömme ovat kauniimpia universumissa,
  Ja jokainen poika on sankari syntymästään asti!
  
  Rakasta Kristusta ja kunnioita suurta Herraa,
  Jumala Rod hallitsekoon meitä ikuisesti!
  Lehdet muuttuvat keltaisiksi ja kullanruskeiksi,
  Uskon, että Jumalan Poika Svarog antaa voimaa!
  
  Meillä kaikilla on paljon seikkailuja koettavana,
  Kävele universaalia spiraalia pitkin ikuisesti...
  Haluatko monia erilaisia harrastuksia?
  Olkoon Jumala ihminen ylistetty ikuisesti!
  
  Kaikki maailmassa on ylpeä sana,
  Jossa on yksi Korkeimman Perhe-Isän sydän.
  Ja elämä jatkuu haudan jälkeen,
  Ja voimme päästä taivaaseen, usko minua loppuun asti!
  
  Usko minua, planeetta tunnustaa venäläisten suuruuden,
  Damaskin miekan iskulla he murskasivat fasismin...
  Kaikki maailman kansat arvostavat ja rakastavat meitä,
  Ja pian me seisomme planeetallamme pyhänä kommunismina!
  
  Lähetämme tähtialuksia eri maailmoihin,
  Ja me tulemme olemaan pidempiä ja viileämpiä kuin kaikki, Rod kieltää.
  Loppujen lopuksi vahvimmat venäläiset ovat lentäjät,
  Rohkea taistelija, hän repii kenet tahansa palasiksi!
  
  Voimme nousta maailmankaikkeuden yläpuolelle,
  Ja tehdä jotain, mikä kauhistuttaisi paholaista...
  Loppujen lopuksi venäläisen soturin tärkein asia on luominen,
  Ja tarvittaessa soturi pelastaa isänmaan!
  
  Venäjän kunniaksi sankarilliset teot,
  Vedä miekkasi ja taistele kiivaasti...
  Etkä katso venäläisiä sotilaita,
  Rakennetaan leikkisästi kommunismia!
  
  Mitä odottaa tulevaisuudessa - näet ankaran tilan,
  Mutta uskon, että yhdessä saamme sen eloon...
  Ja tilauksesta tulee kaunis ja uusi,
  Ja me puhdistamme tulella kaikki kauhistukset!
  
  Loppujen lopuksi maassamme Jumala ja lippu ovat yhtä,
  Proletaarisotilas on taistelun ekstaasissa...
  Olkoon joillakin taistelijoilla jo harmaita hiuksia,
  Ja joku ilman viiksiä, mutta myös kuin kuningas taistelussa!
  
  Venäjä on nyt noussut maailman yläpuolelle,
  Venäjän kotkien nokat kimaltelevat kuin kulta.
  Luo itsellesi proletaarisen Jumalan epäjumala,
  Enemmän tekoja ja vähemmän tuskallisia ajatuksia!
  Niin he laulavat. Vaikka ei voida sanoa, että Venäjä olisi noussut. Päinvastoin, Venäjän täydellisen ja täydellisen tuhon uhka on lähempänä kuin koskaan.
  Saksalaiset käyttävät Lion-panssarivaunua. Tämä auto on hieman painava ja luistaa mudassa. Siksi sitä käytetään enemmän jalkaväen tukemiseen hyökkäyksessä tai puolustuksessa ja jotta saadaan mahdollisimman paljon irti ei liian soista ja kuivemmista asennoista.
  Tämä kone menee itsestään ja ampuu erittäin räjähtäviä sirpaleita. Ja hänen laukauksensa ovat tappavia ja niissä on suurta, tuhoisaa energiaa.
  Vastauksena pioneeripoika ryömi ylös panssarintorjuntakiväärin kanssa. Lev-säiliöstä on vaikea löytää heikkoa kohtaa. Poika ymmärtää tämän, eikä toukkaa voi keskeyttää - se on liian leveä. Ainoa asia on päästä optiseen tähtäimeen ja sokeuttaa auto. Mutta tämä on erittäin vaikea tehdä, ja sinun on silti päästävä lähemmäksi. Lapsen pienet paljaat jalat lepäävät kuultopaperin ja nurmen päällä. Lev-tankin konekiväärit sijaitsevat ajoneuvon reunoilla - niitä on neljä ja ne ampuvat automaattitilassa.
  Laiha ja vaalea poika viheltää:
  Kuka on tottunut taistelemaan voitosta,
  Anna hänen laulaa kanssamme...
  Iloinen nauraa
  Kuka haluaa, saavuttaa sen
  Joka etsii, löytää aina!
  Sen jälkeen lapsi, jolla on punainen solmio, ampuu edelleen. Ja hän hieman ohittaa - kohde on tuskallisen pieni ja Lion-tankin torni liikkuu. Mutta aseessa on vain yksi patruuna, ja se on ladattava uudelleen.
  Poika ryömi nopeasti pois ja hänen paljaat jalat välkkyy kuin pupun tassut.
  Ja itse tankissa on saksalaisia tyttöjä. He ovat paljain jaloin ja bikineissä, nauravat paljon ja näyttävät hampaitaan. Kuten tuo Punahilkkainen laulu susista.
  Unohtajat kukkivat pellolla,
  Äiti leipoo piirakoita...
  Nukkumaan sudenpoika
  Kun hampaat
  Ei muuttunut hampaiksi!
  Tämän jälkeen tyttö otti Mercedesin ja painoi nappia paljain varpaillaan. Kuore lensi ulos ja osui Neuvostoliiton kolmekymmentäneljäksi suoraan. Ja tytöt iloitsevat. Heistä jopa näyttää siltä, että nyt heidän kielellään on mahdollisuus maistaa jotain kuumaa ja erittäin herkullista.
  Myös saksalainen tyttö Frida ampui, osui Neuvostoliiton KV-9-tankkiin ja löi:
  Punainen, punainen veri
  Tuntia myöhemmin se on pelkkää ruohoa...
  Anna tytön antaa sinulle rakkautta,
  Loppujen lopuksi Saatana itse on luonnossa!
  Ja hän nauraa villinä naurun kanssa.
  Itse asiassa tämä näyttää jossain määrin sekä hauskalta että groteskilta. Mutta tapahtuu asioita, jotka eivät ole naurun asia. Saksalaiset käyttävät Yu-288-pommittajia, jotka kuljettavat normaalikuormituksessa neljä tonnia pommeja ja ylikuormitettuina jopa kuusi tonnia.
  Ja he kirjaimellisesti silittävät Moskovaa. Ja sen rakennukset romahtavat yksi toisensa jälkeen. Ja napalmia tosiaan sataa alas taivaalta. Natsit pudottivat sytytyspommeja Neuvostoliiton pääkaupunkiin. Samalla valitse ne alueet, joissa se palaa maksimaalisesti. Ja tulet alkavat levitä puun läpi.
  Ja myös saksalaisten pommittajien ohjaamoissa on tyttöjä bikineissä ja paljain jaloin. Mikä on erittäin siistiä ja siistiä. Ja pommit putoavat jatkuvasti ylhäältä. Ja he tuhoavat Neuvostoliiton joukkojen asemat. Mikä on todella siistiä.
  Albina nauraa ja karjuu:
  - Jauhataan kaikki jauheeksi - se on voittomme!
  Ja taas, pommeja putoaa ylhäältä, itse asiassa tuhoten taloja ja rakennuksia ja Neuvostoliiton joukkoja. Tässä on yksi tuhon lahjoista, joka päätyi Neuvostoliiton ammusvarastoon. Ja siellä tapahtui räjähdyksiä ja paljon räjähdyksiä ja tuhoa.
  Neuvostoliiton pioneerit taistelevat myös epätoivoisesti. Poika oli shortseissa ja paljain jaloin, huolimatta siitä, että oli viileää, he riisuivat paitansa, jotta he eivät likaannu, ja sidoivat solmionsa suoraan paljaisiin kaulaan. Ja he tervehtivät natseja ritsalla. Nämä ovat todella äärimmäisen epätoivoisia lapsisankareita.
  He myös ampuvat kotitekoisista katapulteista ja laulavat samalla:
  Kommunismin aika tulee, uskomme sen,
  Kun voitto kovasta vihollisesta tulee...
  Me hillitsemme pedon villin vihan taistelussa,
  Ja toveri Stalin johdattaa meidät taisteluun!
  Pioneer Seryozhka siristaa:
  - Kunnia kommunismin ideoille! Kunnia puolueelle ja uusille rajoille!
  Ja noin kaksitoistavuotias poika heittää tuhon herneen paljain varpaillaan ja huutaa:
  - Kunnia Neuvostoliiton sankareille!
  Ja ampuu ritsasta. Sen verran hienoa se on. Tässä minun on sanottava, että lapset ovat todella hirviöitä.
  Täällä pioneeri Aleksei, noin 13-vuotias poika, vangittiin. Fasistit vääntelivät hänet . Aluksi he ottivat ja repäisivät pois kaikki vaatteeni jättäen minut alasti. Sen jälkeen he viilloivat häntä ruoskalla, niin että iho halkesi ja verta vuoti.
  Teloittajatytöt nauroivat ja osoittivat sormellaan veristä lasta. Heidän mielestään se oli todella hauskaa. Sitten Leshka sidottiin pylvääseen, ja käsiraudat ruuvattiin erityisiin renkaisiin.
  Sitten alaston poikaa alettiin kutittaa. Ensin sormilla ja sitten hanhen höyhenillä. Eikä lapsen paljaita pohjallisia säästelty. He kutittelivat kantapäätä höyhenellä ja tekivät tätä melko pitkään. Mutta sitten saksalaiset teloittajat kyllästyivät tähän. Ja he levittivät pojan paljaat jalat rasvalla. Sitten he kasasivat ohuita tukia onnettoman pojan paljaiden jalkojen alle ja sytyttivät ne tuleen.
  Tuli leimahti, ja punaiset liekit alkoivat nuolla lasten kantapäätä saalistavalla tavalla. Ja tämä on tietysti erittäin tuskallista. Pioneeri huusi sydäntä särkevästi. Ja palaneen ihon haju leijaili ilmassa, ikään kuin grilliä paistettaisiin. Ja saksalaiset tytöt nauroivat villisti ja tekivät kasvoja. Todella kaunista ja villiä se on yhtä aikaa.
  Gerda, tämä kaunis teloittajatyttö ja luonnollinen blondi, jonka hiukset olivat valkoisen lumen väriset, ottivat sen ja lauloivat:
  Poikani, vauvani,
  Aiot huutaa...
  Poltan pohjasi,
  Ja usko minua, en tapa paskiainen heti!
  Charlotte punatukkainen narttu nauroi ja vastasi:
  - Tämä on suurenmoista! Tällainen kidutus on niin kiehtovaa!
  Sen jälkeen toinen tyttö, Christina, otti tulesta palan rautaa, joka oli punainen kuumuudesta. Ja hän toi sen pihdeillä paljaaseen, luiseen, mutta jäntevään rintaansa. Ja nyt lämmöstä palava pala joutuu kosketuksiin pojan ruskettuneen ihon kanssa. Se polttaa hänet, ja nuori pioneeri huutaa kivusta. Ja tytöt nauravat.
  Magda, jolla on kultaisen kevään voikukan väriset hiukset, huudahti:
  - Kovaksi keitettyä kananmunaa pitää keittää viisitoista minuuttia, ja nyt paistetaan pioneeri!
  Gerda nauroi ja lauloi:
  - Katsomme ensin lapsen silmiin ja sitten paistamme hänet ja syömme hänet! Ja sitten paistetaan ja syödään!
  Sen jälkeen kaikki neljä tyttöä - legendaariset taistelijat ja soturit Neuvostoliitosta - sytyttivät soihdut ja alkoivat paistaa pioneeria heidän kanssaan. Lisäksi he myös nauroivat ja osoittivat helmihampaitaan, vahvoja kuin naarassuden, ja lauloivat villisti:
   Olemme taivaan susia ja pallon avaruksia,
  Syntynyt taistelemaan unelman puolesta!
  Jossain miljonäärit lämmittävät napaa,
  Ja minä tuon voiton maalle!
  
  Kyllä, maailma ei todellakaan ole hunajan peitossa,
  Jokaisella askeleella kahleet jyrisevät!
  Ja taistelija haluaa hengittää vapaasti,
  Eläköön perheeni onnellisena!
  
  Olemme ritareita, siivekkäitä, reippaita,
  Julma, reilu ja vahva!
  Vaikka meillä on nukkaa kuonoissamme.
  Jossain määrin lapset ovat Saatana!
  
  Soturin peli, jossa pelimerkit lyödään,
  Tyhmä uudelleenlaskenta on siinä mahdotonta!
  Täällä he suihkuttavat nukkaa kuin lehmuspuuvillaa,
  Pommiauto tuhoaa koko tämän alueen puolestamme!
  
  Maa huokaa ja kuplii,
  Hänessä on valtava voima!
  Olet mies kuin väkivaltainen haukka,
  Ja sydämen vahvuus on monoliitti laattojen takana!
  
  Mutta miksi tuulen lapset taistelevat?
  Mitä unohdat matkalla kohti unelmaasi?
  Kuten esi-isät tekivät Retro-haarniskassa,
  Voitimme, teutoni repii kaikkialla!
  
  Niin tapahtui, ei ole suurempaa kutsumusta,
  Sota ei tullut meille - me tulimme siihen!
  On pelkurimainen liittolainen, jolla on paksu Ducen vatsa,
  Vielä muut - myös laskevat - nollia!
  
  Tulee kyttyrälle ottamaan taakan,
  Tämän sotatyön suorittaminen on kohtalon kiroamista!
  Jotta meillä ei olisi typerää häpeää,
  Jotta hän ei tule hakemaan yksinkertaista pelkurimaista rangaistusta!
  Neljä noitatyttöä karjui niin ja lauloi samaan aikaan. Ja he paistoivat onnettoman pojan. Ja he paistivat hänet ja paistivat hänet elävänä.
  Sitten paljasjalkainen soturi Gerda otti ja katkaisi SS-tiikalla lihapalan paahdetusta, mutta vielä elävästä pojasta. Ja hän alkoi maistella ja pureskella sitä ilolla. Todellakin, kun poika leikataan ja syöt sen, hänen lihansa on mehukasta, erittäin maukasta, vaikka sitkeää, mutta onneksi ei rasvaista. Ja sellaisella ruokahalulla syöt sen. Kuinka ihanaa ja herkullista se on.
  Charlotte jopa lauloi innostuneesti:
  Valvoimme noin kello viiteen asti aamulla,
  Sekä kebab että konjakki ovat erittäin maukkaita. . .
  Paistamme poikaa kuin lammasta,
  Sillä pieni mies on bugi!
  Ja muut tytöt leikkasivat ja söivät pojan suurella mielenkiinnolla. Ja tuo ihmisen liha on erittäin maukasta. Ja saat siitä valtavan nautinnon. Ja jopa kasvot olivat rasvan peitossa, ja tämä on erittäin kaunista ja kuinka herkullista tämä on.
  Susitytöt tanssivat, leikkasivat poikaa pala palalta ja pureskelivat voimakkaasti, jopa huokaisten mielihyvästä. Kuinka upea tämä onkaan.
  Ja niin tytöt paljastivat pojan kylkiluiden luut. Ja heidät ryöstettiin. Sitten tuli lisää kaunottaret - koko tusina. Ja he myös alkoivat syödä poikaa suurella mielenkiinnolla. Joka tähän mennessä luopui haamusta tuskallisen shokista.
  Gerda huomautti:
  - Poikien jalat ovat erittäin maukkaita! Ja jos pippurit niitä, saat valtavan nautinnon!
  Charlotte nyökkäsi.
  - Kyllä, pojan syöminen lisukkeen kanssa olisi vielä parempi! Tämä on erittäin, erittäin hyvä.
  Christina huomautti:
  - Tämä on erittäin herkullista!
  Magda huomautti nauraen:
  - Jos syöt niin herkullisia poikia joka päivä, voit todella lihoa! Tytöllä täytyy olla figuuri!
  Ja tytöt, hyvin ruokittuina ja tyytyväisinä, lauloivat taas:
  Helmiäinen, vapiseva kampaus,
  Rintani on huolissaan ja vapisee!
  Olen tyttö kuin arka koivu,
  Pelkään liikkua ja hengittää!
    
  Ja mitä raikas tuuli kuiskaa korvaasi?
  Hiekka narisee paljain jalkojen alla...
  Eikä planeetalla ole onnellisempaa ihmistä,
  Kun kävelen kanssasi metsään!
    
  Kerro minulle, rakkaani, suuri salaisuus,
  Kuinka onnistuit lumoamaan sydämesi!
  Mutta onko kasvosi niin surullinen?
  Ohuin ryppylanka kulki otsallani!
    
  Nuori mies vastaa minulle surullisesti;
  Sota erottaa sinut pitkäksi aikaa!
  Löytääksemme meille paikan paratiisin metsistä,
  Saatana täytyy heittää helvettiin!
    
  Hoikka koivu nyökkäsi vastaukseksi,
  Olet minulle enemmän kuin rakas ystävä!
  Vaikka taistelun lopputulos voi olla itkuinen,
  Mutta Jumala Jeesus Paimen on kanssamme!
    
  Hävitetään demonien helvetti - pahat varjot,
  Kukkikoon lehdot vehreydellä!
  Silitä ruskettuneita polviani,
  Pidä minua tiukasti rakas!
    
  Ja hän vastasi kuin vitsillä neitolle:
  Hän sanoi leviävien oksien ääneen;
  - Odotatko minua vuoden, kultaseni?
  Kuumien nostureiden houkutus on vahva!
    
  Vastauksena sanoin hänelle niin ankarasti,
  - En seiso koneen ääressä siviilinä!
  Ja pidän sotatiestä,
  Haluan taistella ja voittaa pahat!
    
  Tulin asiaan - katkaisin punotut oksat,
  He antoivat minulle uuden koneen levyllä!
  Vaikka ruoho itkee kuin kastehelmet,
  Miksi viattomuudesta tulee kuin sotilas?
    
  Koska isänmaa on minulle kalliimpi kuin kaikki muut,
  Isänmaa palaa sielussa tähtien yläpuolella!
  Se ei ole sama asia kuin sängyssä asuminen,
  Ja vietä yö kiväärin kanssa mökissä!
    
  Voitto tulee, uskon siihen lujasti,
  Loppujen lopuksi asiamme on aina oikeassa!
  No, hymyilkää iloisemmin pojat,
  Hyvä kohtalo odottaa meitä, usko minua!
  Nämä ovat äärimmäisen laajan ja aggressiivisen mittakaavan tapahtumia ja seikkailuja. Ja pommeja putoaa jatkuvasti Neuvostoliiton asemille. Sekä saksalaiset että heidän liittolaisensa painostavat erittäin aggressiivisesti ja raivokkaasti.
  Ja jopa viisi ja kymmenen tonnia pommeja putoaa Neuvostoliiton asemiin. Amerikkalaiset mukaan lukien. Ja uusi amerikkalainen B-29 pommikone on erittäin kova. Ja yritä voittaa auto, johon on asennettu jopa kaksitoista konekivääriä siilijärjestelmän mukaan. Ja tämä on vakavaa.
  Myös amerikkalaisten lentokoneiden nopeus on suunnilleen sama kuin Neuvostoliiton hävittäjän. Joten yritä saada kiinni uudelleen. Tämä on todella siistiä ja kirjaimellisesti painaa kurkkua.
  Poika Gulliver jatkoi taistelua täällä. Hän näyttää kymmenen tai yhdentoista vuoden ikäiseltä lapselta, mutta hän on tietysti paljon vuotta vanha. Ja hän, yhdessä muiden poikien kanssa, taistelee epätoivoisesti ja näyttää korkeimman taisteluluokkansa.
  Täällä Gulliver yhdessä Seryozhkan kanssa kaivaa epätoivoisesti kaivantoa. Hänen kumppaninsa oli paljasjalkainen poika shortseissa, suunnilleen saman ikäinen. Tyttö Svetka on myös heidän kanssaan. Kolme lasta työskentelee ja laulaa mahtavalla fiiliksellä ja energialla, ja heidän laulunsa ovat niin kauniita ja tarttuvia. Lisäksi lapset ovat paljain jaloin, mutta sää on jo melko hyvä, ja nurmikolla on jopa mukava levätä paljain pohjin. Ja lapset voivat hyvin, ja he esittävät:
  Oletko surullinen, kaunotar, vuodatat kyyneleitä,
  Rakas pieni sydämeni luultavasti aistii vaivan!
  Kevät hallitsee, mutta nuoren miehen sydämessä on pakkasta,
  Mutta silti niille ei ole paikkaa rannalla!
    
  Ritarit kokoontuivat matkalle meren yli,
  Olit poika, ja nyt olet korsaari!
  Vaikka kateelliset ihmiset kuiskasivat selkäni takana,
  Et voi muuttaa sitä, se on lahja penneillä!
    
  On myrskyjä, myrskyjä merellä, sade ropisee,
  Ja suola syövyttää haavat!
  Mutta emme etsi palvelua itsellemme helpommin,
  Luovuta sielusi Pyhälle Isänmaalle!
    
  Tytöni on rakas ystävä,
  Niin suloiset huulesi ovat!
  Jään peitossa saalistusmyrsky raivoaa,
  Talvi on saapunut ja sen kauneus on piinaava!
    
  Ja me kellumme lämmittäen toisiamme,
  Anna meidän ilahduttaa sinua katseella ja räjähtävien sanojen kuumuudella!
  Uskotaan, että taivaassa on paikka,
  Herra päästää nuoret maahansa!
    
  Mutta älä ajattele kylmää kuolemaa,
  Velvollisuutemme on selviytyä ja voittaa rohkeasti!
  Joka on uskollinen Jumalalle: usko minua tässä,
  Venäjän on palveltava kaikkien voimalla!
    
  Silloin Herra palkitsee meidät satakertaisesti,
  Kristus Kaikkivaltias on valinnut maan!
  Moskovasta on tullut kaikkien maailmojen pääkaupunki,
  Kirkon kupolit kimaltelevat kullalla!
    
  Mitä onnea on omistautuminen Venäjälle,
  Suuri maa - Maan äiti!
  Sateet kastelivat peltoja kasteella,
  Rus' on kärsivän unelman ruumiillistuma!
  . LUKU nro 7
  Sodan aikana aika näyttää kuluvan hitaasti, mutta samalla vääjäämättömästi. On jo toukokuu 1943. Ja tämä on jo vakavaa. Tiet kuivuvat nopeasti, ja Kolmannen valtakunnan ja liittouman on aika hyökätä Moskovaan lopettaakseen lopulta sodan. Mutta voimakas puolustuslinja rakennettiin Wehrmachtin ja monien ulkomaisten divisioonien tielle.
  Soturipoika, alias Gulliver, iloitsee auringosta ja tallaa iloisesti tuoreella ruoholla paljain, lapsellisin jaloin.
  Ja Puna-armeijan nuori soturi laulaa:
  - Aurinko paistaa kirkkaasti,
  Varpunen visertää...
  On hyvä olla tässä maailmassa,
  Pidä hauskaa!
  Täällä on kokonainen joukko nuoria pioneereja. Vuosien mittaan Gulliver on tietysti kaukana edelläkävijästä. Edellisessä elämässään hän oli jo viisikymmentävuotias ja taistellut melkein kaksi vuotta. Mutta hän ei kasva aikuiseksi ollessaan lapsi. Totta, hankkimalla huomattavaa taistelukokemusta. Lisäksi Gulliver on epätavallisen sitkeä, ja kaikki hänen haavansa paranevat erittäin nopeasti ja ilman jälkiä. Joten miksi ei taistelisi sellaisen vartalon kanssa?
  Mutta sota on mielenkiintoinen - varsinkin itse prosessi. Lapset, teini-ikäiset ja monet aikuiset rakastavat sotapelejä, sekä ampumista että strategiaa. Ja tietysti tässä on tyylikkyyttä ja jännitystä. Vaikka sota on todellakin hyvin likaista bisnestä. Mutta saat ystäviä siellä. Täällä Gulliver on hyviä tovereita: Petka, Vovka, Sashka, Seryozhka.
  Viisi pioneeripoikaa muodostivat eräänlaisen tähden. Ja nyt he kaivavat kaivantoa yhdessä. Täällä kaikkia yksikön pioneereja, sekä poikia että tyttöjä, yhdistää se, että he ovat paljain jaloin. Toukokuussa on melko lämmin, ja ilman kenkiä on sekä mukavampaa että ketterää, ja tärkeintä on pitää kengistäsi huolta. Sodan aikana lasten kesäkenkiä ei juurikaan valmisteta, jos Jumala suo, ainakin lapsille saa talvikenkiä. Lämpimänä vuodenaikana paljain jaloin kävely on hyödyllistä, miellyttävää ja taloudellista. Mutta kaikki lapset eivät kestä kylmää eristämättä jalkojaan. Vaikka on ilmiöitä, että ihmiset juoksevat paljain jaloin lumessa eivätkä edes yski.
  Mutta niiden, joilla ei ole sellaista voimaa, on joskus kudottava niinikenkiä. Ja tämä on ainakin jonkinlainen suoja lumikoekossa. Mutta Gulliver itse rakasti juosta paljain jaloin ja lumen läpi. Hänen ruumiinsa oli täydellisempi, eikä hän ollut niin kylmä kuin tavalliset kuolevaiset. Mutta nyt, toukokuussa, lasten kengistä vapautuneet jalat kokivat autuaita tuntemuksia. Vaikka heidän täytyisi painaa paljain jaloin lapion metalliosaa.
  Petka, työskentelevä, totesi:
  - Natsit ja heidän liittoumansa aloittavat pian suuren hyökkäyksen. Ja meidän täytyy kaivaa hyvin, jos haluamme torjua heidän hyökkäyksensä.
  Gulliver oli samaa mieltä tästä:
  - Vahva puolustus ei satuta meitä ollenkaan!
  Ja poika painoi lapion kahvaa paljaalla, lapsellisella jalallaan.
  Tyttö Alenka, myös paljain jaloin, lyhyessä mekossa, pioneeri sirkutti iloisesti:
  Uutiset lentävät joka puolelle,
  Uskokaa meitä, isät...
  Uusia voittoja tulee
  Siellä on nuoria taistelijoita!
  Sen jälkeen lapset jatkoivat kaivamista maassa. He rakensivat kokonaisia reduuteja. Ja Hitler ja hänen päämajansa suunnittelivat suurta hyökkäystä tavoitteenaan Moskovan saartaminen. Ja heidän suunnitelmansa olivat todella napoleonisia. Vaikka ehkä vertailu Napoleoniin on liian heikko. Uusien tankkien "Lion" ja "Tiger"-2 ja "Panther" on näytettävä painava sanansa. Puhumattakaan ilmailusta ja muista aseista.
  Ja pioneeripojat jatkavat kaivamista. Nuori Petka, lapsi shortseissa ja paljain jaloin kuten muutkin, lauloi:
  - Eh Fuhrer, paha Fuhrer, sinä Fuhrer olet kusipää,
  Miksi poljet pioneereja?
  Saat meiltä nimenomaan nikkelissä,
  Törmäät pojan vahvaan nyrkkiin!
  Poika Mishka huusi:
  - Ja vihollinen törmää sinuun! Ja hän ei saavuta tavoitettaan!
  Poika Serjozhka twiittasi:
  - Mutta poika!
  Pioneeripoika Gulliver korjasi:
  - Ei, mutta poika! Mutta pasaran!
  Poika löi paljasjalkaisen lapsensa jalkaa ja huusi:
  Olemme niin siistejä tyyppejä
  Rikotaan kaikki kuin bumerangit...
  Jalkamme ovat aina paljaat,
  Löysimme Krautsit nikkelissä!
  Mutta laulu keskeytettiin ja pommitukset aloitettiin paikoissa, joissa pioneeripataljoona sijaitsi. Ja aseet pauhuivat, ja maa kirjaimellisesti tärisi. Ja näyttää siltä, että taivaasta on tullut lampaannahka. Ja saksalainen tykistö iski, mukaan lukien raskaan kaliiperin aseet. Ja sitten ilmailu lähti taisteluun aaltoina. Ja hän myös pommitti valtavalla intensiteetillä. Se oli pommi.
  Gerla lensi Yu-288:lla, erittäin tehokkaalla pommikoneella, ja hänen kanssaan ohjaamossa oli Frida. Molemmat tytöt olivat paljain jaloin ja heillä oli vain bikinit. Nämä soturit ovat niin siistejä.
  Ja he karjuivat keuhkoihinsa:
  Riko, tuhoa ja revi palasiksi,
  Tämä on elämää, tämä on onnea!
  Murskaamaan ihmisiä ja repimään heidät erilleen,
  Upea tyylikkyys, joka on vallassamme!
  Ja niin tytöt pommikoneen ohjaamossa painoivat paljaita kantapäänsä koneen polkimiin, ja seurauksena pommit putosivat alas. Ja he kaatuvat Neuvostoliiton asemiin, räjäyttäen ja tuhoten kaiken. Joten tällainen kaaos tapahtuu. Ja se näyttää erittäin kauniilta ja aggressiiviselta.
  Gerla huokaisi:
  - Kallistammeko todella Neuvostoliiton joukkoja?
  Frida naurahti ja vastasi:
  - Kyllä, enemmän kuin todellinen! Pyhä sota tulee olemaan voittomme!
  Ja tyttölentäjä välähti helmihampaitaan. Itse asiassa tämä näytti erittäin hurjalta. Ja kuinka viisi tonnia painava pommi voidaan erottaa pommikoneen vatsasta, kuinka se lentää ohi ja nousee ja räjähtää.
  Sillä välin pioneeripojat istuivat korsuissa. Sen jälkeen he nousivat ulos ja alkoivat taas kaivaa kaivoksia. Ja nyt on tulossa iso, voisi jopa sanoa, että valtava sotku.
  Gulliver huomautti suloisesti hymyillen:
  Kyllä oli tappeluita,
  Kyllä, he sanovat mitä muuta,
  Ei ihme, että koko Venäjä muistaa
  Kuinka pojat juoksevat paljain jaloin!
  Ja kaikki pioneerit nauroivat yhteen ääneen. Ja lapset ovat enemmän kuin päättäneet taistella.
  Ja Gerda miehistöineen pääsi Lev-tankkiin. Auto, minun on sanottava, on ensiluokkainen. Rungon etupanssarin paksuus on 150 mm suuressa kulmassa. Sivujen paksuus on 100 mm, ja myös kaltevuudella. Ja tornin otsan paksuus on yleensä 240 millimetriä panssarin järkevällä kaltevuuskulmalla. Tämä tarkoittaa, että yksikään kuori ei voi tunkeutua tällaista konetta vasten. No, ehkä erittäin suuren kaliiperin. No, sanotaan, että tämä on voimaa. Ja tornin sivut ovat sata millimetriä, kuten runko, ja myös rinteissä.
  Charlotte tämä punainen harpy huomautti:
  - Usko minua, kukaan ei voi vastustaa meitä! Jos aiomme pilata, me kusetetaan!
  Myös auton ase on vaikuttava, sen kaliiperi on 105 mm ja piipun pituus 70 El. Ja jos tämä ase osuu, se osuu erityisesti. Ja yritä työntää päätäsi.
  Christina ampui ensimmäisen laukauksen kettereiden, ruskettuneiden jalkojensa paljailla varpailla.
  Ja ammus lensi ohi ja osui Neuvostoliiton itseliikkuvaan ase-76:een kirjaimellisesti lyömällä sen läpi. Saksalaiset tytöt iloitsivat. Ja heidän helmihampaansa virnistivät ja kirjaimellisesti häikäisivät.
  Magda, tämä kultahiuksinen tyttö ampui myös. Ja käytin myös paljaita varpaitani. Ja taas Hitlerin tykin kuori lävisti maahan kaivetun T-34-tankin. Nämä ovat tyttöjä kolmannesta valtakunnasta.
  Magda lauloi raivoissaan:
  Omistaja neuvottelee,
  Saatana hyökkää...
  Ja paholainen ei ota sitä vastaan
  Kuka tarvitsee sinua?
  Gerda ampui seuraavana. Käytä myös paljaita varpaita. Ja jälleen se tunkeutui Neuvostoliiton tankkiin, kirjaimellisesti repimällä irti sen tornin.
  Charlotte, punatukkainen tyttö, siristi:
  - Voimamme, voimamme, voimamme,
  Revimme krokotiilin palasiksi!
  Ja taas tyttö ottaa sen ja kimaltelee hampaillaan, jotka ovat kuin suuria helmiä. Tästä tulee todella niin hienoa, että sitä ei voi kertoa sadussa tai kuvailla kynällä.
  Ja Lev-tankki ryntää kohti Neuvostoliiton asemia, ja kuoret pomppivat siitä kuin herneet. Tämä on todella valtava ja ainutlaatuinen voima.
  Christina huomautti nauraen:
  -Kuka haluaa saada hampaat irti?
  Ja kuinka hän nauraa sen jälkeen. Ei tyttö, mutta todella villi. Ja hymyilee kuin pantteri. Ja Panther-panssarit hyökkäävät. Autot "Lion", "Tiger"-2 ja "Panther" ovat ulkonäöltään hyvin samankaltaisia. Vain pienin on Pantteri, jota seuraa Kuninkaallinen tiikeri ja sitten leijona. Ja "Hiiri", tämä auto esiintyi myös sarjassa. Ironista kyllä, raskainta saksalaista ja ehkä maailmankin tankkia kutsutaan hiireksi. No, tämä on omalla tavallaan jopa nokkelaa.
  Rat-tankkia rakennetaan myös Kolmannessa valtakunnassa. Onneksi liittolaiset auttavat nyt natsi-Saksaa, ja resursseja riittää niin kalliisiinkin projekteihin.
  Ja tytöt bikineissä ohjaavat ja polkevat. He ovat tietysti kaikki paljain jaloin ja melkein alasti. Ja vangitut neuvostosotilaat pannaan polvilleen ja pakotetaan suudella paljaita, pölyisiä jalkojaan.
  No, tietenkään he eivät halveksi kidutusta. Tämä on sanomattakin selvää. Saksalaiset naissoturit ottivat yhden pojan ja vartasivat sen. Ja niin he vain ottivat hänet ja paistivat hänet elävältä. Ja se oli erittäin siistiä ja hämmästyttävää omalla tavallaan. Silloin he ottavat tällaisen lapsen ja nylkevät hänet. Sitten kun 12-vuotiaan pioneerin ruumis ruskistetaan tulessa, se leikataan paloiksi ja syödään suurella innolla ja ilolla. Ja jopa rasva valuu lihansyöjien Valkyrie-petoeläinten huulten yli.
  Ja he pureskelevat näitä pioneeripojan kauniita kannibaaleja ja laulavat:
  Valojen välissä loputtomassa, tähtikirkkaassa valtameressä,
  Emme taistelleet urheasti kunniasta,
  Ja huuleni kimaltelevat kuin rubiinit,
  Luvut on kirjoitettu elämän kirjaan!
  Sen jälkeen nämä tytöt nauravat. Muut kaunottaret lähestyvät heitä ja jatkavat pioneerin syömistä. Erityisesti lapsen maksa on erittäin maukasta - todella hyvä. Ja se on tuplasti mukava syödä.
  No, tytöt tekevät paljon muuta... Erityisesti he ampuvat Neuvostoliiton joukkojen paikkoja erityisestä tykistä, jossa on erittäin pitkä piippu. Ja se osuu yli sata kilometriä. Myös melko tappava voima.
  Toinen hauska asia tytöille on ajaa vangittuja venäläisiä poikia paljain jaloin hiilellä . Ja minun on sanottava, että tämä on myös erittäin tuskallista. Ja mikä tärkeintä, mikä miellyttävä tuoksu poltetuista lasten pohjista. Se on kuin villisian paistamista. Se on todella herkullista ja niin hyvää.
  Kun pojat juoksevat paljain jaloin, se on kaunista. Ja jos hiilen päällä, niin kaksinkertaisesti. Ja se todella sattuu.
  Ja kuten näemme, kidutus on parhaimmillaan.
  Mutta pojat laulavat suuressakin tuskassa ja kärsimyksessä suurella rohkeudella ja ilmeellä:
  Olen edelläkävijä ja tämä sana on kaikki,
  Se palaa nuoressa sydämessäni...
  Neuvostoliitossa kaikki on söpöä, usko minua,
  Avaamme jopa oven avaruuteen!
  
  Vannoin silloin Iljitšille,
  Kun seisoin Neuvostoliiton lipun alla...
  Toveri Stalin on yksinkertaisesti ihanteellinen,
  Tiedä , että sankariteoista lauletaan!
  
  Emme koskaan ole hiljaa, tiedä
  Ja me sanomme sanan ja totuuden telineessä...
  Neuvostoliiton suuri tähti,
  Usko minua, me todistamme koko planeetalle!
  
  Täällä nuoressa sydämessä kehto laulaa,
  Ja poika laulaa vapauden hymniä...
  Voitot avasivat loputtoman tilin,
  Ei ole siistimpää asiaa, ihmiset!
  
  Puolustimme nuorta Moskovaa,
  Pakkasella pojat ovat paljain jaloin ja shortseissa...
  En ymmärrä mistä niin paljon voimaa tulee,
  Ja heti lähetämme Adolfin helvettiin!
  
  Kyllä, pioneereja ei voi voittaa,
  He syntyivät liekki sydämessä...
  Ryhmäni on ystävällinen perhe,
  Nostetaan kommunismin lippu!
  
  Loppujen lopuksi olet poika ja siksi sankari,
  Taistelemme koko planeetan vapauden puolesta...
  Ja kalju Fuhrer pamahtaa,
  Kuten isoisät testamentoivat sotilaallisessa kunniassa!
  
  Hitler, älä odota meiltä armoa,
  Olemme edelläkävijöitä, jättiläisiä lapsia...
  Aurinko paistaa ja sataa,
  Ja olemme ikuisesti yhdessä isänmaahamme!
  
  Kristus ja Stalin, Lenin ja Svarog,
  Yhtenä pienen lapsen sydämessä...
  täyttävät loistavan velvollisuutensa,
  Poika ja tyttö tappelevat!
  
  Poika on nyt epäonninen,
  Fasistiset fanaatikot vangitsivat hänet...
  Ja tässä myrskyssä airo katkesi,
  Mutta ole poika vankkumaton edelläkävijä!
  
  Ensin he hakkasivat häntä ruoskalla, kunnes hän vuoti verta,
  Sitten he paistoivat pojan kantapäät...
  Krauteilla on nollia omassatunnossaan,
  Madame käyttää punaisia hanskoja!
  
  Punaisen pojan jalkapohjat paloivat tulessa,
  Sitten he mursivat pojan sormet...
  Kuin fasistit haisevat,
  Ja kommunismin ajatuksissa aurinko annettiin!
  
  Liekki tuotiin lapsen rintaan,
  Iho oli palanut ja punainen...
  Koirat polttivat puolet pioneerin ruumiista,
  Tietämättä laittomuuden kärsimystä!
  
  Sitten pahat Krautit aloittivat virran,
  Elektronit lensivät suonten läpi...
  Pystyy tuhoamaan meidät,
  Ettette te lapset jää lepotilaan!
  
  Mutta pioneeripoika ei murtunut,
  Vaikka häntä kidutettiin kuin titaania...
  Nuori poika lauloi lauluja rohkeasti,
  Murskaamaan fasistinen tyranni!
  
  Ja niin hän piti Leninin sydämessään,
  Lapsen huulet puhuivat totuutta...
  Pioneerin yläpuolella on loistava kerubi,
  Maailman pojista on tullut sankareita!
  Näin he pioneerisankarit lauloivat tunteella ja ilmeellä. Ja huolimatta siitä, että palavat hiilet paistoivat paljain jaloin, vaikka heidän kantapäänsä karhentuivat pitkän ilman kenkiä kävelemisestä.
  Ja natsit jatkavat hyökkäystään. Tambov ympäröitiin. Taškent oli myös piiritetty. Ja samurai lähestyy idästä. Tässä tapauksessa he ovat jo lähestymässä Magadania. Ja siellä käydään rajuja taisteluita.
  Tässä neljä ninjatyttöä taistelee. He ovat erittäin kauniita tyttöjä ja myös paljain jaloin ja bikineissä. Ja paljain varpaillaan he heittävät suuria, tappavia bumerangeja. Joka samalla katkaisi päät Neuvostoliiton sotilailta. Tämä on paikka, jossa riita- ja taisteluprosessit todella menivät.
  Ja heidän kanssaan on ninjapoika Karas. Tämä on poika, joka taistelee vain shortseissa. Ja niin tunnetusti hän katkaisee venäläisten sotilaiden päät kahdella miekalla kerralla. Tämä on erittäin siistiä. Ja voisi jopa sanoa, että se on siistiä.
  Tässä ninjapoika heilautti kahta miekkaa. Ja heti kolmen neuvostosotilaan katkaistu pää alkoi pyöriä.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Olen loistava taistelija!
  Sinihiuksinen ninjatyttö viilteli myös miekoillaan ja sirutti hampaitaan paljastaen:
  - Kukaan ei ole viileämpi kuin minä!
  Ja sitten tyttö heittää herneen räjähteillä paljain varpaillaan. Ja kuinka paljon tuhoa ja tuhoa tästä seuraa.
  Keltahiuksinen ninjatyttö kaatoi Neuvostoliiton sotilaita. Kyllä, se on kuin lihapalat lentävät. Ja soturi laulaa intohimoisesti:
  Minulla on suuri voima
  Leikkaan Neuvostoliiton sotilaita...
  Hän niitti niin monia venäläisiä taistelijoita,
  Kaikki siristaa kuin sade!
  Punahiuksinen ninjatyttö toimii myös aggressiivisten miekkojensa kanssa. Ja vielä suurella innolla. Ja kaataa kaikki vastustajat peräkkäin. Ja hänen miekkansa ovat niin teräviä ja tappavia. Ja paljaat jalat heittelevät kuoleman herneitä kukoistaen.
  Soturi huutaa:
  - Banzai!
  Valkohiuksinen ninjatyttö leikkasi joukon neuvostosotilaita, kuulusteli heitä ja lauloi tylysti:
  Synnyin melko rikkaaseen taloon,
  Vaikka perhe ei ole jalo, se ei ole ollenkaan köyhä...
  Olimme tässä hyvin ruokitussa, valoisassa paikassa,
  Vaikka heillä ei ollut tuhansia säästökirjassaan...
  
  Olen tyttö, joka kasvaa vähän,
  Harrastaa asuja herkissä väreissä...
  Joten minusta tuli palvelija tässä talossa,
  Tietämättä käytännössä pahoja ongelmia!
  
  Mutta sitten tapahtui ongelmia, minä olin syyllinen,
  He ajavat minut ulos ovesta paljain jaloin...
  Tällainen häpeä tapahtui
  Voi auta minua Kaikkivaltias Jumala!
  
  Paljain jaloin kävellä kivillä,
  Heidän jalkansa kaatavat jalkakäytävän soran...
  He antavat minulle leivänmuruja almuina,
  Ja ne yksinkertaisesti mätänevät pokerin kanssa!
  
  Ja jos sataa, se sattuu,
  Vielä pahempaa kun sataa lunta...
  Näytti siltä, että meillä oli nyt tarpeeksi surua,
  Milloin juhlitaan menestystä!
  
  Mutta törmäsin poikaan
  Hän on myös paljain jaloin ja erittäin laiha...
  Mutta hän hyppää kuin leikkisä pupu,
  Ja tämä kaveri on varmaan siisti!
  
  Meistä tuli todella ystäviä lapsuudessa,
  He kättelivät ja heistä tuli yksi...
  Nyt olemme ansainneet maileja yhdessä,
  Yläpuolellamme on kultapäinen kerubi!
  
  Joskus rukoilemme yhdessä,
  No, joskus varastamme puutarhoista...
  Kohtalo lähettää meille kokeen
  Mitä ei voi ilmaista runoudella!
  
  Mutta yhdessä selviämme ongelmista,
  Lainaa olkapää ystävälle...
  Keräämme tähkäpäitä pellolta kesällä,
  Se voi olla kuuma myös kylmällä säällä!
  
  Uskon, että hyvä aika tulee,
  Kun Kristus suuri Jumala tulee...
  Planeetta tulee meille kukkiva paratiisi,
  Ja läpäisemme kokeen suorilla A:illa!
  Noin 12-vuotiaalta näyttänyt ninjapoika Karas totesi aggressiivisella ilmeellä:
  - Jeesus Kristus ei ole meidän Jumalamme!
  Ja ninjalapsi poimii ja heittää herneen tuhoutuneena. Ja Neuvostoliiton sotilaat olivat hajallaan eri suuntiin.
  Sinihiuksinen ninjatyttö oli samaa mieltä:
  - Kyllä, meillä, japanilaisilla, on erilaisia jumalia!
  Ja hänen miekkansa pitivät perhosta ja katkaisivat useita neuvostopäitä. Sitten terminaattorityttö heitti herneen. Voimakas räjähdys kaatui välittömästi kaksi T-34-panssarivaunua. Nyt tämä on murhaava välienselvittely.
  Ja niin paljon ruumiita...
  Keltahiuksinen ninjatyttö viilteli jälleen miekkansa ja sanoi raivoissaan:
  - Olemme supermenskoja!
  Punahiuksinen ninjatyttö löi myös miekoilla. Ja leikatut päät lentävät.
  Ja sitten tytön paljaat varpaat heittivät räjähteitä. Ja hän siristi:
  - Hautaamme kaikki!
  Valkohiuksinen ninjatyttö on myös taistelussa. Hän taistelee epätoivoisesti. Näyttää korkeimman luokkansa. Hän katkaisee päät Neuvostoliiton sotilailta ja huutaa:
  - Venäjä on arkussa!
  Sen jälkeen hänen paljaat sormensa, sirot jalkansa heittävät jälleen murhaavia ja tuhoisia. Ja siitä tulee hienoa.
  Ja ninjatytöt karjuivat:
  Älä säästä venäläisiä, tuhoa heidän paskiaiset,
  Squash kuin luteet, lyö kuin torakat!
  Et löydä mitään siistimpää - avojaloiset tytöt,
  Yli kaksikymmentä - neitsyitä ei ole!
  . LUKU nro 8.
  Sota jatkuu, ja on jo kesäkuu 1943. Wehrmachtin joukot etenevät. Suuret joukot on heitetty taisteluun. Pohjoisesta natsit murtautuvat Kalininin läpi ja jopa ohittavat kaupungit mukaan lukien. Ja etelässä liittouma ohittaa kokonaan Tulan. Itse kaupungissa käydään erittäin kovaa taistelua.
  Kesäkuusta 1943 lähtien Moskovan rajojen etelälaidalla sijaitsevasta kaupungista syttyi ankaria taisteluita . Kapteeni Natasha Kaktusovan johtama naisten ampujapataljoona otti puolustusasennon Volodarsky-kadun raunioissa. Raunioiden takana piiloutuivat tytöt konekivääreillä ja haulikoilla, kranaattinippuihin sidottuna.
  Natashalla itsellään on pilkkullinen tunika alaston vartalonsa päällä, lyhyitä housuja ja avojaloin. Kaunis ja kurvikas tyttö, jolla on vahvat lantiot, ohut vyötärö ja lyhyt bob-hiustenleikkaus. Kasvot ovat erittäin ilmeikkäät, maskuliininen leuka ja leveät siniset silmät. Ruskeat hiukset muuttuivat harmaiksi pölystä, korkea rintakehä, kova ilme. Kapteeni Natasha on taistellut yli kaksi vuotta ja nuoruudestaan huolimatta hän on nähnyt paljon. Tytön jalat ovat naarmujen ja mustelmien peitossa. Tytön on helpompi liikkua paljain jaloin kuin karkeissa ja kömpelöissä saappaissa.
  Paljas pohja aistii pienimmänkin maaperän värähtelyn, varoittaa kaivoksen läheisyydestä, ja äiti-maa itse lisää kestävyyttä. Tytön jalat ovat toisaalta karheutuneet, eivätkä pelkää kuumaa metallia tai raunioiden teräviä rauniojälkiä, mutta toisaalta ne eivät ole menettäneet herkkyyttään ja joustavuuttaan, varoittaen liikkeen pauhinan kautta. tankit.
  Suloinen Natasha pitää käsissään kranaattia, johon on kiinnitetty räjähdyspaketti. Sinun on ryömittävä mahtavaan saksalaisen leijonan panssarivaunuun, joka ruiskuttaa katuja konekivääreillä.
  Mirabela ryömi hänen viereensä. Myös paljain jaloin, kuten kaikilla pataljoonan tytöillä, heillä oli saappaat jalassa, jäljitellen komentajaansa. Hänen pölyiset pohjansa teroittuvat, kun tyttö ryömii nelijalkain. Mirabelan keltaiset hiukset ovat likaiset ja pitkät... Hieman kiharat. Tyttö itse on hoikka, hoikka ja lyhyt. Hänet voidaan jopa luulla tytöksi, jolla on kapeat hartiat ja näennäisen suuri pää.
  Mutta Mirabela on jo kokenut paljon. Hän onnistui vierailemaan fasistien vankeudessa, selviytymään julmasta kidutuksesta ja kaivoksista, joista hän onnistui pakenemaan jonkin käsittämättömän ihmeen kautta. Mutta katsomalla hänen lapsellisia, lempeitä kasvojaan, et koskaan voisi kertoa, että he lyövät häntä kantapäihin kumitikuilla ja johdattivat sähkövirtaa hänen kehonsa läpi.
  Mirabela ampuu... Kolmannen valtakunnan sotilas, tässä tapauksessa arabi, putoaa kuolleena potkien kuonollaan hiekkaa ja kivimurskaa.
  Natasha sujauttaa nipun kranaatteja roskakasan alle. Nyt yhdeksänkymmentätonninen "leijona" ryömii tänne ja räjäyttää sen. Tytön siniset silmät kimaltelevat kuin safiirit rusketuksen ja pölyn tummilla kasvoilla.
  Kokemus viittaa siihen, että hyvin suojattu säiliö vaihtaa nyt asentoa. "Lionissa" on 100 mm sivupanssari ja jopa kulmassa. Kolmekymmentäneljä ei voi tunkeutua siihen, vain raskaalla Keveshillä on mahdollisuus. Mutta toukat ovat tavoite. Pääasia on viedä autolta liikkumattomuus...
  Svetlana ampuu konekivääristä... Tuntemattoman kansallisuuden sotilas kaatuu. Suurimman osan itäisestä pallonpuoliskosta valloittaneet saksalaiset vaalivat arjalaista verta ja heittävät taisteluun siirtomaajoukkoja: arabeja, afrikkalaisia, intialaisia, erilaisia aasialaisia ja eurooppalaisia. Myös puolalaisten määrä on lisääntynyt - joita on kehdosta lähtien opetettu vihaamaan bolshevistista Venäjää. Ukrainan nationalistit, Donin kasakat, tšetšeenit ja koko Kaukasian kaganaatti taistelevat täällä. Hitler nosti koko internationaalin.
  Vihollisia on monia...
  Svetlana välttelee taitavasti konekivääritulen. Luoti melkein halkaisi tytön pyöreän kantapään, joka oli mustantunut pölystä. Kaunis kapteeni tunsi jopa kutituksen siitä, kuinka lähelle suurikaliiperinen lahja lensi. Tyttö ristisi itsensä ja kuiskasi:
  "Ei luotikaan voi pysäyttää meitä!"
  Mirabela ampuu takaisin... Toinen tyttö, Angelica, on hyvin punatukkainen, keskimääräistä korkeampi ja lihaksikas niukoista annoksestaan huolimatta. Hän on myös erittäin kaunis tyttö, jolla on ylelliset lantiot, kireä vyötärö, epänaisellisen leveät olkapäät ja korkeat rinnat.
  Angelica taistelee vain pikkuhousuissaan, hänen tunikansa on repeytynyt ja murentunut pölyksi, eikä uusia univormuja toimiteta Volgan yli. Suokoon Jumala, että siirrämme lisää ammuksia ja vähän ruokaa uupuneille Neuvostoliiton joukkoille.
  Joten Angelica on melkein alasti, hänen jalkansa ovat naarmuuntuneet, varsinkin polvet. Sirpale osui oikean jalkani pohjaan, ja se sattuu ja on vaikea kävellä.
  Punatukkainen, pölyinen, melkein alaston Angelica vääntelee kauniita, mutta samalla kovia kasvojaan. Tyttö ampuessaan sanoo:
  - Herra on meidän yläpuolellamme, Moskova ja Stalin!
  Ja hän katkaisee hyökkäävät natsit, tuskin ehtimättä perääntyä.
  Rauniot ja kapeat kadut vaikeuttavat uhkaavien saksalaisten tankkien kääntymistä ympäri. Lähes kahdensadan tonnin "Mauses" ei pääse kulkemaan ollenkaan...
  Kuten Svetlana odotti, "leijona" ajoi hieman ja törmäsi roskapinoon. Siellä tapahtui räjähdys. Toukka räjähti ja pari vaurioitunutta telaa lensi pois.
  Haavoittunut tankki pysähtyi ja sen piipusta lensi ammus...
  Se jyrisi jossain kaukaisuudessa ja katosi raunioiksi. Blondi Svetlana sihisi kuin käärme:
  - Tämä on minun laskelmani! Avasi tilin...
  Tyttökapteeni joutuu jälleen ryömimään pois. Saksalaiset ja heidän satelliitit eivät voi käyttää teknistä ylivoimaansa raunioissa. Itsepäinen Hitlerin syyn vuoksi Kolmannen valtakunnan laumat juututuivat asemataisteluihin melko suuressa ja hyvin linnoitettussa kaupungissa.
  Mirabela heittää kranaatin. Lyömien saksalaisten tai arabien pakottaminen kuperkeihin, kääntyminen. Yksi Hitlerin taistelijan käsi revitään irti, ja siinä roikkuu englantilainen kello kompassilla.
  Mirabela sanoo hymyillen:
  - Se, mitä kompassi näyttää, on polku helvettiin!
  Ja kaunis tyttö pudistaa kiinni juuttunutta keramiikkaa pölyisestä kantapäästään.
  Angelica pudistaa myös pölyn pois kiinteistä, täyteläisistä rinnoistaan. Nännit ovat lähes mustia lialta ja kutisevat. Yritä pestä itsesi. Jälleen sinun täytyy haudata itsesi, kun saksalaiset konepistoolit ampuvat. Ja ryömi vatsallesi.
  Tyttöpataljoona säilyttää asemansa, vaikka pommituksia onkin. Ja raskaat kuoret räjähtävät, ja pommeja putoaa taivaalta... Mutta mikään ei riko neuvostoliittolaisten sankaritaren rohkeutta.
  Svetlana näkee Pantterin ryömivän ohitse. No, tämä tankki ei ole enää niin pelottava.
  Voit lyödä sen sivuun. Tyttö aivastasi ja sylki ulos pölyn, joka putosi hänen siroiseen suuhunsa. Hän otti käteensä kranaatin, jota painoi räjähdyspaketti. Sinun täytyy hiipiä ylös huomaamatta. Mutta ympärillä on niin paljon savua.
  Angelica alkoi ryömiä ylös ja tukeutui viemäriin paljain varpaillaan ja kyynärpäillään. Hän muistutti hiirtä vaanivaa kissaa. Tyttö muisti sodan 41 vuoden kauhealta kesältä, kun Wehrmacht hyökkäsi petollisesti Neuvostoliiton laajoille alueille. Pelkäsikö tyttö, melkein tyttö? Aluksi kyllä, mutta sitten siihen tottuu. Ja sinä näet jo jatkuvat kuorien räjähdykset tavallisena meluna.
  Ja nyt se räjähti hyvin läheltä. Tyttö löi vatsalleen. Ylhäältä sirpaleet lentävät ohi kuin villimehiläisparvi. Angelica kuiskaa halkeilevin huulilla:
  - Oikeuden nimissä, Herra!
  Tyttö kiihdyttää ryömiään ja heittää juoksuun kranaatin, johon on kiinnitetty räjähdepaketti. Lahja lentää kaaressa. Räjähdys tapahtuu ja Pantherin ohuempi sivupanssari antaa periksi. Saksalainen panssarivaunu alkaa palaa ja taistelusarja räjähtää.
  Svetlana kuiskaa hymyillen:
  - Kiitos, oi Kaikkivaltias Jeesus! Luotan sinuun yksin! Rukoilen sinua yksin!
  Pantteri tuhoutuu. Revitty pitkä runko on haudattu raunioihin. Sivupanssarista erotettu etupanssari muistuttaa kauhaa.
  Svetlana, jonka silmät kimaltelevat kuin ruiskukka hänen kasvoillaan pölyn ja rusketuksen ruskeina, sanoo:
  - Mitä enemmän tammea vihollisella on, sitä vahvempi on puolustuksemme!
  Angelica on erittäin seksikäs mustilla pikkuhousuilla ja alastomilla, pölyisillä, vahvalla vartalollaan. Tyttö on erittäin fiksu. Hän osaa heittää lasinsirpaleita paljain varpaillaan.
  Nyt hän heitti terävän esineen siro jalkansa pölykerroksen peittämänä. Ja se puukotti suoraan fasistin kurkkuun. Kaunis Angelica nyökkäsi:
  - Ja minä olen seksisymboli ja kuoleman symboli!
  Sitten tyttö ryömi uudelleen ja ampui. Svetlana johti myös tulta.
  Kaunis kapteeni Natasha, joka kaataa fasistin, twiittasi:
  -Elämä on ketju, ja pienet asiat ovat lenkkejä...
  Mirabela ampui, halkaisi Fritzin pään ja lisäsi:
  - On mahdotonta olla pitämättä linkkiä tärkeänä!
  Svetlana, joka ampui jälleen tarkasti, nyökkäsi:
  - Mutta pienistä asioista ei voi jäädä...
  Mirabela lisäsi kuin ampuessaan:
  - Muuten ketju peittää sinut!
  Toinen tyttö, Olympias, myös erittäin kaunis, valmisteli yhdessä pioneeri Gulliverin kanssa miinan langalle. He kaksi työnsivät sitä... Salakavala booger ryömi Tiger-2-toukkuun. Ja kuinka tämä pitkäpiippuinen saksalainen kone räjähtää.
  Vaaleatukkainen poika Gulliver huudahti:
  - Meidän Venäjämme, parasha sinulle!
  Ja hän tuskin ehti hypätä pois, välkyttäen mustia, kaatuneita korkokenkiään putoavalta katolta.
  Olympias silitti pojan kaulaa ja sanoi:
  - Olet erittäin älykäs!
  Pioneeri eteni rintamalle ja liittyi naisten pataljoonaan. Poika on jopa erittäin kekseliäs. Hän esimerkiksi teki lentokoneita ampuakseen alas fasistien hyökkäyslentokoneita. Kun Focke-Wulfit tai TA-152:t nousevat, kuuluu uskomattoman korvia puhkaiseva pauhu.
  Saksalaiset iskevät Wagnerin sinfonian säestyksellä. Niin majesteettinen melodia.
  Olympiad sanoo ärsyyntyneenä:
  - He yrittävät edelleen pelotella meitä!
  Pioneeripoika lauloi patosisesti:
  - Venäläinen soturi ei pelkää kuolemaa,
  Kuolema tähtitaivaan alla ei vie meitä!
  Hän taistelee lujasti pyhän Venäjän puolesta,
  Latasin mahtavan konekiväärin!
  Olympias, pitkä, lihaksikas tyttö, jolla on leveät lantio ja hartiat, on tyypillinen talonpoikainen. Vaatteet repeytyivät rievuiksi taisteluissa, vahvat jalat olivat paljaat, hiukset oli punottu kahteen palmikkoon ja olivat erittäin pölyisiä.
  Gulliver näyttää olevan vain yksitoistavuotias, laiha aliravitsemuksesta, naarmuuntunut ja likainen poika, jolla on vain shortsit. Pojan luonnostaan valkoiset hiukset ovat muuttuneet harmaiksi ja kylkiluut näkyvät ohuen, ruskettuneen ja likaisen ihon läpi. Jalkani olivat hirveän murtuneet ja peittyneet palovammoihin, mustelmiin ja rakkuloihin. Totta, kohtalo suojeli lasta vakavilta vammoilta.
  Häneen verrattuna olympialaiset näyttävät isolta ja lihavalta, vaikka tyttö ei ole ollenkaan lihava, mutta luissaan vahva, koulutettu liha. Lisäksi nälkä ei näyttänyt vaikuttavan hänen komeaan ja suureen vartaloonsa ollenkaan.
  Tyttö ampuu raskaasta panssarintorjuntakivääristä. Saksalaisiin ajoneuvoihin ei voi tunkeutua edestäpäin, mutta teloihin on mahdollisuus törmätä.
  Ja iso "Lev", joka oli saanut runkoon raskaan räjähteen, alkoi puhaltaa savua kuin raskas tupakoitsija.
  Gulliver lauloi sarkastisesti:
  - Stinky Fritz, ajattelematta, sytytti tupakan sisäänkäynnillä! Hän joutui tietysti suuriin vaikeuksiin!
  Lihaksikkaita, ruskettuneita vasikoitaan välkkyvä Olympias tanssi steppiä paljain, kauniin jaloin. Tyttö lauloi:
  - Venäläisten pyhien kasvot välkkyvät kuvakkeesta... Jumala varjelkoon sinua tappamasta ainakin tuhat krautia! Ja jos joku surina enemmän kuin fasistit, kukaan, usko minua, tuomitse sinua siitä!
  Sitten hän latasi panssarintorjuntakiväärin ja ampui uudelleen. Saksalainen kuljetuskone päästi jälleen savuvirran.
  Tyttöpataljoona aiheutti Krauteille merkittäviä vahinkoja. Mutta hän itse kärsi tappioita. Yksi tyttö repeytyi kahtia, ja hänen kasvonsa muuttuivat niin kalpeaksi pölystä huolimatta.
  Suurin osa Stalingradista on jo vallannut natsit, mutta se, mikä kaupungista on jäljellä, ei halua antaa periksi ja antautua.
  Svetlana yrittää sillä välin murtautua Tiikerin läpi. Voimakkaaseen saksalaiseen autoon törmäsi kranaatti kylkeen, mutta se ei antanut periksi. Kääntyy ympäri ampuakseen tykin. Tytön on haudattava itsensä maahan ja raunioihin, jotta räjähdysaalto ei murskaa vapautettua lahjaa.
  Svetlana kuiskaa hiljaa:
  - Äiti, isä, olen pahoillani!
  Mirabela heitti kranaatin Tigeriin, joka räjähti sen otsaan. Tyttö sihisi:
  - Siitä, että valo on opetus talvella keväällä... Toistan poikkeuksetta, että Hitler on ruttopaskiainen!
  Angelica murskasi fasistien tavoitteen ja ruiskutti heille tulipaloa, mutisi:
  - Arkussa näin Fuhrerin nyt! Ja hän potkaisi kurjaa miestä suoraan silmiin!
  Punatukkainen tyttö itse asiassa heitti kranaatin tankkiin paljain sormin. Se osui piippuun... Seurasi räjähdys ja Tigerin piippu vääntyi.
  Pelkuri saksalainen otti sen ja perääntyi.
  Svetlana vinkaisi sieraimiinsa:
  - Meidän ei anna periksi sinun!
  Mirabela katkaisi Hitlerin palkatun luodilla ja lauloi:
  - Mutta konna ei vitsaile! Kädet, jalat, hän vääntelee venäläisiä köysiä! Se upottaa hampaansa aivan sydämeen... Se juo isänmaan kuoppaan!
  Svetlana kikatti ja haukkui:
  - Fuhrer huutaa villisti, rasittaa itseään!
  Mirabela ampui ja lisäsi:
  - No, kuolema puhaltaa ja virnistää!
  Nyt on ilmestynyt vielä vaarallisempi "Shtumrtiger". Se tuhoaa kokonaisia rakennuksia ja bunkkereita. Lisäksi se ei lähesty Neuvostoliiton joukkojen asentoja. Auto on saksalaisten konekiväärien suojassa.
  Svetlana näkee, että Kraut-asemien lähelle on mahdotonta päästä. Mutta taivaalla on Focke-Wulfit. Yksi näistä ajoneuvoista lentää lähemmäs Neuvostoliiton asemia. Tytöt avaavat tulen häntä kohti.
  Angelica heittää kranaatin ja sanoo raivoissaan:
  - Syvässä kuolemassa ei ole anteeksiantoa!
  Tämän jälkeen tyttö ampuu räjähdyksen konekivääristä. Rullaa takaisin nopeasti. Suhteellisen uusi saksalainen tankki "Panther"-2 pienellä tornilla ja matalammalla siluetilla lähestyy nopeasti.
  Useat tytöt heittävät kranaatteja saksalaiseen autoon. Hän, saatuaan lahjat, jäätyy eikä pysty kääntymään ympäri.
  Angelica vihelsi ja sihisi:
  - Tämä on uusi hyökkäys! Revimme hänen leuansa irti!
  Panther 2 murisi ja ampui tehokkaamman aseensa.
  Tulipatsas jakoi ilman ja lämmitti ja sähköistti ilmakehän välittömästi.
  Angelica naurahti, kun ammukset lensivät puolialastoman tytön ohi. Häpeämätön punapää pudisti lantiotaan ja kirjoitti:
  - Ja Newton voitti vihollisensa, heitti ikeen valtaistuimelta! Hän määräsi Newtonin lakinsa Fritzille!
  Stalingrad oli täysin tulipalojen valtaama, kun tulen kielet näyttivät nuolevan taivasta ja purppuraisia, oransseja ja helakanpunaisia kipinöitä rätisivät! Ja jokainen kipinä on kuin aave, joka pakenee helvetin linnasta.
  Svetlana, pudotettuaan saksalaisen hävittäjän, välähti sinisiä silmiään ja lauloi:
  - Miksi huudat, tyhmä vanha rouva? Usko minua, se on vain hullu ihminen, joka itkee puolestasi!
  Mirabela huusi ampuessaan natseja:
  - Kuinka mukavaa on makaamaan nurmikolla ja lyödä Krautteja päähän! Anna Fuhrerille haude ja ammu luoteja konekivääristä!
  Tyttö kikatti villisti ja kiertyi vatsaltaan selälleen. Tein polkupyörän jaloilla. Kranaatti lensi ylös. Lentävä Focke-Wulf sai sirpaleita vatsansa alle ja nousi nopeasti korkeammalle. Ilmeisesti terävät sirpaleet loukkasivat häntä. Fasistinen olento syttyi tuleen ja alkoi menettää palasia katkenneista siivistään.
  Svetlana, nähdessään, kuinka Focke menetti korkeutta, karjui:
  - Tämä on semafori! Kyydissä roikkuu kirves!
  Saksalainen lentokone räjähti ja levitti roskia kaikkiin taivaan kulmiin. Ja minne fasistinen ässä katosi? Tein viimeisen kierrokseni. Teloittaja meni tuhoon, ei lentäjä!
  Mirabela aivastai, levitti pölyä ja sanoi:
  - Ollakko vai eikö olla? Se ei ole kysymys!
  Angelica heitti taas lasinpalan jalallaan, niin että se osui Fritzin silmään ja tuli ulos hänen takaraivonsa kautta:
  - Olen tankkiarmada! Ja tarvitset hoitoa!
  Saksalaiset ja heidän satelliittinsa yrittivät edetä heittäen kranaatteja eteensä. Tällainen taktiikka ei toiminut tyttöjä vastaan. Täällä Gulliver käytti katapultin ja kuinka se osui viholliseen vastauksena.
  Pioneeripoika karjui:
  - Joulupukki repii Hitlerin leukoja!
  Katapulttipanos, joka lävisti fasistijoukon, sai heidät lentämään erilleen ja samalla kääntymään ilmassa. Fritzet putosivat ja törmäsivät seinien raunioihin.
  Tasapainonsa menettänyt Tiger-2-tankki törmäsi Leijonaan. Eh, Leva, missä on mahtava nimesi?
  Svetlana hymyili ja vastasi:
  - No, Gulliver on mahtava!
  Poika haukkui aggressiivisesti:
  - Pioneeri on aina valmis!
  Tyttö ravisteli paljas jalkaansa vastauksena.
  Tyttökapteeni alkoi naulata uudelleen. Ja olympialaiset kutittivat Gulliverin kapeaa jalkaa, kuinka vaikeaa se olikaan! Ei ihme, että poika ei pelkää juosta tulipalojen läpi.
  Mirabela lauloi ja sanoi:
  - Nuoruus on hyvää - vanhuus on pahaa!
  Angelica, tämä iloinen punapää, suostui:
  - Mikään ei ole pahempaa kuin vanhuus! Tämä on todella inhottavin tila kaikista!
  Ja tyttö teki flip-hypyn. Hän kuvitteli hetken inhottavia isoäitejä. Ei, et voi verrata vanhaa naista tyttöön. Ja mitä kauneutta siroissa vartaloissa onkaan.
  Angelica otti sen ja lauloi:
  - Vuosi toisensa jälkeen virtaa kuin karavaani,
  Vanha nainen jauhaa hennaa huhmareessa...
  Entä minun hoikka vartaloni?
  En ymmärrä kuinka nuoruuteni katosi!
  Svetlana välähti silmiään, kaatoi saksalaisen iskulla nivusiin ja huomautti:
  - Ei! Silti sodassa on viehätysvoima - pysyä ikuisesti nuorena! Aina humalassa!
  Olympialaiset asettivat katapulttiin uuden panoksen. Tämä on jotain hyvää laastia. Tyttö sihisi:
  - Älä ohita, vaan ohita!
  Gulliver , tämä ikuinen poika , sekaisi ohuella, mutta ketterällä jalallaan ja haukkui:
  - Fritsam kasvot!
  Ja kranaatti yhdessä räjähdyspaketin kanssa lensi täydellä nopeudella natsiasemiin.
  aseseppien kaupunkia Tulaa ei annettu heille . Tämä on kolmas kuukausi huhtikuun lopun jälkeen , kun hyökkäys on jatkunut, mutta koko kaupunkia ei voida vallata. Natsit saavuttivat menestystä muilla rintaman sektoreilla, mutta eivät tällä.
  Svetlana ampui pistoolilla ja murisi:
  - Kaikki on mahdotonta, se tapahtuu mahdollista... Maailmankaikkeutta ei tarvitse tehdä kovin monimutkaiseksi!
  Ja se osui moottoripyörän bensatankkiin. Auto räjähti, ja tuliset pyörteet valaistivat savuisen maiseman. Ja tulinen tassu repäisi saksalaisen.
  Tyttökapteeni huusi:
  - Rakastan pahan tappamista! Ja tämä on korkein hyvä!
  Mirabela löi saksalaisia tulipalolla ja sihisi:
  - Leikitään piikkisikaa!
  Angelica avasi tulen, tarkemmin. Useita mustia jäi makaamaan keihään peittämille raunioille:
  - Tapa vihollinen! - Tyttö kuiskasi.
  Mirabela lauloi leikkisästi:
  - Maalattuani Hitlerin huulipunalla, Mainsteinin hiuslakalla, raahaan sinut prinsessan vankeuteen, uskollinen koirasi puree sinut!
  Svetlana, ampui, sihisi:
  - Routetaan itsemme tänä iltana, Adolf... Lopeta pelleily! Tule illalla lentää kuin haukka - jotta voit voittaa natsit lujasti!
  Mirabela sanoi raivoissaan pudotessaan kypärän iskusotilalta:
  - Me voimme! Ja me teemme!
  Lenin-pataljoonan tytöt pysäyttivät vieraan armeijan etenemisen. Fritz siirtyi eteenpäin, kirjaimellisesti täynnä ruumiita. Lion-tankki, johon toivottiin, ei myöskään auttanut. Tässä on ajoneuvon modifikaatio 150 mm:n tykillä.
  Angelica iskee paljaaseen näntöönsä tarttuneen kiven. Tytöllä on niin kauniit ja täyteläiset rinnat. Tyttö heittää kranaattia jalallaan. Jalka on vahvempi kuin käsi, ja heitto kulkee pidemmälle.
  "Lion" sai aukon radassa ja pysähtyi. Laukaus hänen voimakkaasta suustaan. Kolari ja romahdus.
  Angelica sylkee ja sanoo:
  - Venäläinen soturi ei huoka kivusta!
  Ja taas tyttö ampuu. Ja hän tekee sen erittäin tarkasti. Tornista ulos kumartunut fasisti putoaa takaisin.
  Punatukkainen, melkein alaston tyttö sanoo:
  - On turhaa, että vihollinen uskoo onnistuneensa murtamaan venäläiset! Hän, joka on rohkea, hyökkää taistelussa, me lyömme vihollisemme kiivaasti!
  Ja Angelica pyörittää vatsalihaksiaan, jotka hän on hyvin muotoillut.
  Voi kuinka kauniita tytöt ovat! En todellakaan halua kenenkään heistä kuolevan.
  Stalenida juoksi ohi... Erittäin kaunis tyttö, jolla on pörröiset, valkoiset hiukset. Hän onnistuu jotenkin voitelemaan ne jollain juomalla, jotta ne eivät likaannu.
  Tyttö on erittäin kaunis, Venuksen hahmolla, vain sävyisempi ja veistoksellinen. Hänellä on yllään vain rintaliivit ja pikkuhousut. Kaikki muu on jo purettu. Mutta kuinka suloiset jalat ovatkaan! Tämä ei ole tyttö, vaan täydellisyyden sinetti, kauneuden kruunu.
  Hän liikkuu erityisellä tavalla, kuten orava. Ja paljaat jalat vain välkkyy, ja kantapäät pysyvät yllättävän puhtaina. Stalenida ampuu, ja fasisti saa haavan rintaansa.
  Tyttö sanoo:
  - Uskollisuus isänmaalle on korkein sana!
  Angelica huomautti nauraen:
  - Ota rintaliivit pois ja pysy housuissasi kuten minä!
  Stalenida pudisti päätään negatiivisesti:
  - Tämä ei ole sopivaa!
  Angelica pudisti lantiotaan, ampui tarkasti ja lauloi:
  - Jotenkin komsomolilaisista on tullut epätavallisia! Sellainen paljasrinnoin käveleminen on erittäin säädytöntä!
  Stalenida naurahti ja huomautti:
  - Miksi tuoda iloa Krauteille katsomalla kauneuttamme!
  Angelica vastasi päättäväisesti:
  - Kauneutemme on tappava!
  Terästyttö kikatti ja ampui TA-200:aan. Natsien auto syttyi tuleen. Ja kaunis blondi huudahti:
  - Kuolema pahalle!
  Angelica naurahti:
  - Ja elämä on hyvää!
  Stalenida, nähdessään saksalaisen putoavan, karjui:
  - Tämä on korkein arvo! Älkää luulko, fasistit, että olette voittaneet!
  Angelica laulaa:
  - Voitto odottaa! Voitto odottaa... Ne, jotka haluavat murtaa kahleet! Voitto odottaa! Voitto odottaa! Pystymme voittamaan natsit!
  Kaunis tyttö, jonka alasti rinnat tärisevät. On hyvä alaston vartalo helteessä, jota tuli voimistaa.
  Svetlana näytti nyt paljon päättäväisemmältä. Hän ampui Krautteja konepistoolilla ja haukkui:
  - Kastroin sinut!
  Ja todellakin natsit saivat tappavia lahjoja ja arkkuja! Ja tyttö näytti heille idean rakentaa paljaat varpaat. Ja hän vihelsi kuin rosvo satakieli. Ja alaraajojen sormien kautta.
  Tyttökapteeni on erittäin älykäs. Ja kimaltelevaa. Eikä ollenkaan julmaa. Hän myös säälii toisinaan vihollissotilaita, joilla saattaa olla lapsia, jotka itkevät murhattujen isiensä puolesta.
  Svetlana kuitenkin ajaa sellaiset ajatukset pois itsestään, ne saavat hänet itkemään. Mutta venäläiset eivät tulleet saksalaisten luo ryöstämään ja tappamaan. Ei, nämä ovat saksalaisia ja koko aggressiivinen ulkomaalaisten lauma kaikkialta maailmasta tunkeutui Venäjän tiloihin.
  Svetlana ristisi itsensä ja ampui Fritziin, joka yritti hiljaa päästä lähelle venäläisiä asentoja... Hänen silmänsä ja aivonsa vuotivat luodista irti.
  Tyttökapteeni hymyili ja sanoi nokkelasti:
  - Suoraan silmästä silmään, päästä päähän!
  Svetlana ampui tarkasti ja osui moottoripyörään sivuvaunulla. Auto alkoi repeytyä, ja konekivääri lensi pois ja kääntyi useita kertoja. Sitten hänen kuononsa lävisti raunion.
  Tyttö hieroi paljas, pölyinen pohjansa raunioihin. Ja hän tavoitti jälleen. Hänen iloiset, nuoret kasvonsa virnistivät tyytyväisenä. Tyttö lauloi:
  "Ei", sanoimme fasisteille, kansamme ei siedä venäläisen tuoksuvan leivän kutsumista "brodiksi!"
  Mirabela ampui erittäin tarkan laukauksen, joka sytytti Focke-Wulfin tuleen ja siristi:
  Huijarille valinta on tietysti selvä,
  Hän on valmis pettämään Rusin dollareista...
  Mutta venäläinen mies on niin ihana -
  Olen valmis antamaan henkeni isänmaani puolesta!
  Tyttö teki kuperkeikkauksen ja näytti natseille keksin ja pyörähti ympäriinsä, eivätkä luodit osuneet kaunokaiseen.
  Angelica ilmestyi, tämä kaunotar, melkein alasti ja likainen kuin paholainen, heitti kranaatin molemmilla jaloilla kerralla. Ja hän tarkisti:
  - Minulla on... Fritzille terävällä puolella!
  Olympias korjasi Angelicaa:
  - Terävä, sivulle, ei terävälle puolelle!
  Tyttö kikatti ja ravisti vesimelonirintaansa ja laukaisi kranaatin kranaatilla, jossa oli räjähdyspaketti. "Tiger" osui piippuun, ja tämä vino taideteos vältteli.
  Sen jälkeen Hitlerin olento vetäytyi. Hän alkoi ryömiä kuin tuleen syttynyt kilpikonna.
  Svetlana lauloi iloisesti silmää silmää:
  - Ja Tiikeri perääntyy ja saksalaiset piiloutuvat!
  Tyttöpataljoona ohjasi ilma- ja raskaiden aseiden hyökkäyksiä. Sitten raketinheittimet osuivat, rikkoutuneita, kuumia kallioita nousi taivaalle. Ja kivet syttyivät tuleen. Onneksi kukaan tytöistä ei kuollut, mutta miehet menivät toiseen maailmaan - jotka eivät ole niin pahoillani! Ja sielut lentävät - toiset taivaaseen ja toiset helvettiin! Missä paholaiset haarukoineen odottavat jo niitä, jotka eivät uskoneet Jeesukseen.
  Angelica, seksikkäin sotureista, on raivoissaan: voivatko natsit Sturmtigerillään ampua Neuvostoliiton joukkojen paikkoja ja tappaa punaiset soturit?
  Ja tyttö tarttui kranaattiin paljain jaloin ja kehräsi kuperkeikkareissuissa. Ja se pyöri yhä nopeammin. Ja sitten hän kaikella voimallaan heitti kuoleman lahjan Sturmtigerin leveään piippuun. Kauneuden paljaat, ruskettuneet jalat välähtivät ja kranaatti lensi leveään piippuun. Ja voimakas auto ensin tukehtui ja sitten räjähti. "Sturmtigerin" sivuilla seisoneet kaksi "kuninkaallista tiikeria" heitettiin ylös ja hajaantuivat eri suuntiin. Rullat repeytyivät niistä irti, ja ne putosivat lentäen kuin kuningattaren katkennut kaulakoru.
  Räjähdysaalto heitti Angelican ylös, ja tyttö lensi ylösalaisin. Ja häntä käännettiin, keinutettiin ja heitettiin. Mutta kaunotar kuitenkin laskeutui, terävät rauniot ja murskatut kivet kaivettiin hänen paljaisiin pohjiinsa. Tytöllä oli kipuja, ja jopa hänen kovettunut jalkansa läpi puhkaisi terävä kärki.
  Mutta Angelica löysi voiman nousta ylös ja huutaa:
  - Te fasistit olette tuhkassa!
  Svetlana ja muut tytöt oksennettiin räjähdysaallon vaikutuksesta ja jopa hieman musertuivat. Mutta yksikään kauniista sotureista ei kuollut. Tytöt kohtasivat hurrikaanin ja hyvin kohdistetun tulen. Neuvostoliittoa piirittävien natsien ja muiden aggressiivisten hyönteisten tukahduttaminen.
  Mirabela lauloi suurella innolla:
  - Ja kun Herran trumpetti puhaltaa meidät taisteluun, olemme ystäviä yhdessä komsomolin kanssa! Ja Jehovan tahdosta olen taivaallisessa nimenhuutokutsussa!
  Angelica, pudistaen pölyä verisiltä, särkyneiltä pohjaltaan, lauloi:
  - Lenin, puolue, komsomol! Lähetämme Fuhrerin hullujen taloon!
  Tytöt alkoivat nauraa korviakuulentavasti, ja Gulliver sanoi huolestuneena ja ärsyyntyneenä:
  - Ja katapulttini ei ole niin tarkka - kuin nämä Angelican paljaat ja vahvat jalat!
  Olympias koukistaen kätensä lihaksia sanoi:
  - Se on hyvä! Keksit jotain muuta. Jotain siistimpää!
  . LUKU nro 9.
  Huhtikuu 1939 saapui . Kiinassa on jo lämmintä ja aurinkoista. Mao Zedongin armeija hajallaan jonnekin. Joten nyt niitä ei voi kerätä. Eurooppa on rauhallinen, vaikka Hitlerin Saksa jatkaa aseistamista.
  Ja Oleg Rybachenko päätti pissata, jatkoa kuolemattomaksi soturiksi tulleen pojan seikkailuille. Kuinka hienoa ja siistiä tämä on.
  Täällä orjapoika työskentelee taas ja rakentaa pyramidia. Tässä tapauksessa hän pelastaa monien alastomien, ruskettuneiden poikien hengen, jotka ajetaan töihin kuin aasit. Ja niin Oleg Rybachenko, joka on kuolematon ja erittäin vahva lapsi, työskentelee kovasti useiden satojen ihmisten hyväksi. Ja pyramidin rakentaminen jatkuu.
  No, tietysti tämä on myös tehtävä. Aavikon hiekka kutittaa miellyttävästi karkeita, lapsellisia jalkoja.
  Poika työskentelee ja on fyysisesti melko mukava. Moraalinen totuus on vähän tylsä. Itse asiassa se on hänen vuoksi rakentaa tämä pyramidi. Tarjolla on myös muuta mielenkiintoista toimintaa. Mutta sinun täytyy juosta kärryt olkapäilläsi, ladata se uudelleen ja laittaa se sitten uudelleen päälle, ja tämä on hienoa ja banaalia samaan aikaan.
  Hämmentääkseen huomionsa poika päätti kuvitella jotain mielenkiintoista. Tässä on esimerkki:
  Vladimir Vladimirovich Putin, joutuessaan Stalinin ruumiiseen, ratkaisi monia erilaisia taktisia ja operatiivisia ongelmia. Toistaiseksi rintamalla oli kuitenkin rauhallista ja aikataulu oli hieman rauhallisempi. Johtaja lämmitteli useiden tyttöjen kanssa salilla. On jo lämmintä ja hauskaa. Lisää valoa. Tytöt vain haalareissa ja paljain, ruskettuin jaloin.
  Jo iäkäs johtaja tuntee kuinka nuorta energiaa välittyy heistä.
  Stalin-Putin myös lämpenee yrittäen jollain tavalla palauttaa muotonsa. Ja samalla ota mielesi pois surullisista ajatuksista.
  Ilmeisesti saksalaiset valmistautuvat iskemään Venäjää vastaan. Kolmas valtakunta valtasi vanhan maailman valtavat luonnonvarat. Ja hänen kanssaan myös Japani ja Aasian siirtomaat.
  Täällä et voi kääntyä niin helposti. On välttämätöntä taistella ei elämästä, vaan kuolemasta.
  Tiedustelupalvelu raportoi, että Kolmas valtakunta, jolla oli suuremmat resurssit kuin todellisessa historiassa, pystyi käynnistämään uusimpien modifikaatioiden tankkien massatuotannon mahdollisimman lyhyessä ajassa. On olemassa "Tigers" ja "Panthers" ja "Lions" ja, näyttää siltä, jopa "Hiiri" ja "Tiger"-2. Erittäin ongelmallisia autoja.
  Joten miksi ei olisi hermostunut?
  "Lev" huolestuttaa Stalin-Putinia eniten. Kone, jota saksalaiset eivät voineet edes kääntää metalliksi todellisessa historiassa. Mutta joka osoitti potentiaalinsa tietokonepeleissä. "Lion" on epäilemättä voimakas panssarivaunu, jolla on erittäin tappava ase. Ja häntä on erittäin vaikea vastustaa.
  Stalin-Putin pyörittää kuntopyörän pyörää. Tämä on helpompi tehdä kuin ennen. Hengityskin riittää. Venäjän entinen presidentti ajatteli, että jos hän ei olisi päätynyt Stalinin ruumiiseen, hänen olisi ollut helpompi? Joka tapauksessa Venäjää ei uhannut sota. Ja jos joku hyökkäisi, se ei olisi Yhdysvallat, vaan Kiina.
  Tämä maa muistutti jossain määrin kolmatta valtakuntaa vuonna '41. Aktiivista kauppaa, ystävyyden ilmenemistä, totalitaarista hallintoa ja salakavala puukotus selkään.
  Tosin, toisin kuin Saksassa ja Venäjällä, kokouksia järjestettiin jatkuvasti Kiinan johdon kanssa. Hitler ja Stalin eivät koskaan tavanneet toisiaan. Näyttää siltä, että Fuhrer on päättänyt tehdä lopun Venäjästä, eikä hänellä ole mitään syytä käydä vuoropuhelua Stalinin kanssa. Todennäköisesti Saksan johtaja ei luota Neuvostoliiton päähän. Kuten, hän pettää joka tapauksessa.
  Kyllä, ja yritä pelata rehellisesti täällä. Varmasti tulee sudenkuoppia. Ja yritä todella päästä sopimukseen.
  Kiinan kanssa oli jotenkin helpompaa. Huolimatta kasvavasta alueen puutteesta taivaallisen imperiumin paisuneesta väestöstä, kiinalaiset käyttäytyivät painokkaasti ei-aggressiivisesti. Mutta yleensä he saivat huomattavia myönnytyksiä. Ja öljylle ja kaasulle ja muille raaka-aineille. Venäjä ei käynyt kauppaa yhtäläisin ehdoin Kiinan kanssa. Ja tämän vuoksi oli tiettyjä tappioita. Lisäksi Kiinan media ei ole ilmaista. Kuten heille sanotaan, niin he sanovat. Lännessä lehdistö suhtautui Putiniin henkilökohtaisesti heti alusta lähtien. Ja entisenä KGB-upseerina, tiedusteluupseerina ja Tšetšenian teloittajana. Monet lännessä eivät pitäneet siitä, että sota Tšetšeniassa käytiin aktiivisesti, suhteellisen menestyksekkäästi ja ilman erityisiä sotilaallisia tarkastuksia.
  Muistan, että Milosevicille ei annettu anteeksi mitään vähempää. Ja tietysti tiedotuspaine oli kova. Melkein koko maailma on noussut Tšetšenian puolesta. Ja muslimit, ja länsi ja monet aasialaiset. On hyvä, että kommunistit kantoivat eivätkä nostaneet duumaa Putinia vastaan. Työskentelimme tietysti vasemmiston kanssa. Mutta Zjuganov saattaa pitää itseään loukkaantuneena. Kommunistit eivät saaneet paikkoja hallitukseen, ja vallannäkymät ovat erittäin epämääräiset.
  On selvää, että Jeltsinin seuraaja ei anna heille mitään. Kyllä, hän ei.
  Mutta Zyuganov on yleensä pelkuri, eikä uskaltanut puhua viranomaisia vastaan. Ja Kremlillä on onni, että sillä on tällainen oppositiojohtaja. Tämä vastustus ei ole ollenkaan vaarallinen. On jopa yllättävää, että Zjuganov onnistui keräämään lähes kolmekymmentä prosenttia äänistä vuonna 2000. Kuinka ihmiset eivät nähneet, että tämä ei ollut taistelija!
  Yleensä sinun on tietysti tunnustettava erityinen onneasi Putinin kanssa. Oppositio ei koskaan taistellut häntä vastaan. Vaikka kommunistit eivät voineet olla ymmärtämättä, että Jeltsinin seuraaja ja turvallisuusvirkamies oli heidän haudankaivajansa. Ensinnäkin tappaminen moraalisesti. Mutta tulevaisuudessa he olisivat voineet lopettaa vasemman. Jopa lainsäädäntötasolla.
  Mutta Putin ei tehnyt tätä: siellä oli ovela laskelma ja varjopolitiikka. Jossain vaiheessa oppositio aktivoitui. Ei kuitenkaan kauaa, ja tapahtumat suotorilla auttoivat suuresti hillitsemään vasenta. Ja sitten Krimin jälkeen kommunistit hiljenivät täysin.
  Siten oppositio pystyttiin periaatteessa pitämään kurissa ilman stalinististen menetelmien käyttöä. Mutta Stalin ei voinut tehdä sitä tai ei halunnut. Hän murskasi kaikki. Jopa ne, joita hän vain epäili epälojaalisuudesta. Kun Yakir ammuttiin, hän huudahti: "Eläköön Stalin!" Näin ihmiset on aivopesty propagandalla.
  Ansaitsiko tämä georgialainen tällaisen rakkauden ja ihailun? Ja muodollisesti Stalin oli ei-ketään ennen neljäkymmentäyksi vuotta. Miksi saavutukset, voitot ja sorrot luettiin hänen ansioksi?
  Putin oli todella presidentti ja pääministeri neljä vuotta. On sanottava, että Medvedev ei totellut häntä kaikessa. Dmitri Anatoljevitš jatkoi länsimielisempää kurssia. Hän kannatti Iranin vastaisia pakotteita, luovutti Libyan ja oli valmis luovuttamaan Assadin. Lisäksi Medvedev myönsi Gorbatšoville Pyhän Andreas Ensimmäiseksi kutsutun ritarikunnan!
  Pitäisikö niin kiistanalainen historian henkilö kuin Gorbatšov myöntää Venäjän korkeimman kunniamerkin? Tämä on selvästi liikaa! Putin kuitenkin vaikeni silloin. Ja tulevaisuudessa hän ei riistänyt Gorbatšovia tilauksesta.
  Silti Gorbatšov nautti auktoriteettia lännessä. Ja huolimatta siitä, että hän ei pitänyt demokraattisesta järjestelmästä, Putin ei aikonut polttaa siltoja. Lisäksi oli selvää, että suhteita länteen oli parannettava. Mutta en halunnut tehdä sitä itse. Amerikkalaiset halusivat myös todella toistaa 91. vuoden.
  Ajatus välähti: eikö jenkkien tehtävä ollut upottaa hänen sielunsa Stalinin ruumiiseen? Ihanteellinen tapa saavuttaa vaarallisen poliittisen kilpailijan eliminointi. Loppujen lopuksi, jos sielu jättää ruumiin, ihminen kuolee. Ilmeisesti amerikkalaiset olivat erittäin iloisia hänen hautajaisissaan! Ja monet myös lännessä.
  Putin visioi Venäjälle sellaisen rakenteen kuin autokraattinen monarkia. Vain kohtalo ei antanut hänelle poikia siirtämään valtaa perintönä. Länsi suhtautui erittäin varovaisesti autoritaarisiin hallintoihin.
  Siellä ei hyväksytä, että yhdestä ihmisestä tulee kaiken keskipiste. Tämä ärsytti Putinia.
  Hänellä ei tietenkään ollut aikomusta luopua vallasta. Ja jos hän ei varmistanut itselleen viidettä toimikautta, se ei johtunut ollenkaan demokraattisista syistä. Tämä oli erilainen...
  Valmistuttuaan itsensä perusteellisesti johtaja meni toimistoonsa. Valitettavasti tekemistä oli vielä paljon.
  Stalin-Putin kutsui Voznesenskiä. Hän kysyi vinkuen:
  - Miten uuden KV-14-tankin kanssa menee?
  Voznesenski vastasi iloisesti:
  - Tuotantoa edistetään, toveri Stalin. Auto on ajo-ominaisuuksiltaan varsin tyydyttävä, suojattu kaikista kulmista. Aseen korkea alkunopeus on 830 metriä sekunnissa. Mahdollisuutta tehokkaamman 122 mm aseen asentamiseen tutkitaan. Mitä tulee raskaampiin autoihin: niitä on vaikea kuljettaa junissa. Siksi en henkilökohtaisesti suositellut yli seitsemänkymmentä tonnia painavien koneiden tuotantoa.
  Stalin-Putin huomautti vihaisesti:
  - Harjoitus näyttää! Yleensä suunnittelijamme ovat jo oppineet KV-sarjan, mutta T-54 on silti liian kova heille?
  Voznesenski sanoi melko vakavasti:
  - Sellaisen luominen, joka painaa 36 tonnia, mutta jossa on Tiger-2:ta parempi panssari, on tehtävä, joka vaikuttaa fantastiselta.
  Stalin-Putin lauloi:
  - Olemme syntyneet toteuttamaan satua! Anna Wehrmachtin muuttua märäksi pölyksi!
  Voznesenski lisäsi innostuneena:
  - Yhä korkeammalle ja korkeammalle! Pyri lintujemme lentoon! Ja jokainen potkuri hengittää! Rauha rajoillamme!
  Stalin-Putin löi nyrkkiä pöytään:
  - Teet silti T-54:n. Vaikka sen ominaisuudet ovat fantastiset! Ja KV-sarja... No, olkoon siitä apua!
  Voznesensky lisäsi hymyillen:
  - Pian saavutamme sadan tankin päivässä. Ja tämä liittyy alueen valtaviin menetyksiin. Eikö tämä ole saavutus, toveri Stalin?
  Joseph-Vladimir vastasi iloisesti:
  - Se on tietysti saavutus! Uskon, että torjumme vihollisen! Älä vain tee varusteistamme tykinruokaa natseille.
  Voznesensky kertoi iloisesti:
  - Meillä on uusi "Andryusha" tulossa. Siinä se fasisteille. He eivät löydä sitä tarpeeksi.
  Stalin-Putin taputti pöytää kämmenellä ja sanoi:
  - "Katyusha" ja "Andryusha" ovat tappajapari! Ja heidän kanssaan tulee olemaan valtava Krautien lyöminen!
  Voznesensky lisäsi:
  - Joten "Andryusha" karjuu. Kohta se karjuu! Ja hän osuu Krautsiin!
  Stalin-Putin otti sen ja lauloi:
  - Omena- ja päärynäpuut kukkivat! Sumut ovat kukkineet joen yli! Andryusha löi Hitleriä ja osoitti olevansa kova kaveri!
  Seuraava puhelu liittyi lentoliikenteeseen. Täällä asiat olivat vielä pahempia. Tähän mennessä sarjaan kuului vain Jak-9 ja LAGG-5. Mikä ei tietenkään voinut sopia Stalin-Putinille.
  Mutta Mig-15 ei ole vielä läheskään valmis. Ja valitettavasti meidän on otettava tämä huomioon.
  Stalin-Putin moitti kohteliaasti. Ja menin taas salille. Tyttöjen kanssa on mukavampaa olla tekemisissä.
  Eikä lämmittelystä olisi haittaa - se parantaa oloa. Stalin-Putin käänsi pyörää ja ajatteli.
  Fortune tarjosi hänelle sellaisen yllätyksen kuin 11. syyskuuta 2001. Mutta halusiko Putin todella sellaisen lahjan? Itse asiassa Taleban-sodan suunnitelma oli valmis. Ja heillä oli jopa halu tulla Keski-Aasiaan. Kuinka tämä auttaisi vahvistamaan Venäjän vaikutusvaltaa siellä. Joten ei tarvitse olla erityisen kiitollinen kohtalolle niin anteliaasta ja harvinaisesta lahjasta. Putin oli varma, että asiat olisivat olleet paremmin ilman tätä terrori-iskua.
  Eikä hän ollut kovin iloinen, kun hän sai tiedon kaksoistornien törmäämisestä. Mutta sitten nähtyään, kuinka Yhdysvallat juuttui yhä enemmän Afganistaniin, heräsi tietysti ajatuksia: että kohtalo oli jo antanut hänelle antelias lahja. Onhan Venäjäkin voinut juuttua sotaan Talebania vastaan, ja tässä tapauksessa puolet maailmasta auttaisi islamisteja. Ja voisiko Venäjän armeija voittaa? Joka tapauksessa paljon verta olisi vuodatettu.
  Ja todennäköisesti sota olisi kestänyt monta vuotta. Ja Putin oli vaarassa jäädä historiaan verisenä häviäjänä.
  Mutta joka tapauksessa talebanit eivät olisi valloittaneet Venäjää. Ja heidän hyökkäyksensä torjuttua oli mahdollista olla menemättä Afganistaniin. Mutta Putin menisi todennäköisesti tämän maan syvyyksiin. Ja hän ottaisi Kabulin.
  Ja todennäköisesti Venäjä olisi täysin jumissa siellä. Ja tämä ei ole kovin hyvä. Ehkä Venäjän toisen presidentin luokitus olisi palanut taistelun tulessa. Mutta on selvää, että hän oli niin onnekas! Sellainen mahdollisuus on kuin miljoonan dollarin voitto penniarpajaisissa.
  Stalin-Putin pohti, kuinka hän voisi välttää sodan uudelleen syttymisen lähitulevaisuudessa. Mutta mitään ei tullut mieleen, paitsi yritys Hitleriin tai Hirohitoon, jolla oli amerikkalainen jälki. Ja ilmeisimmät liikkeet eivät ole kaikkein toteuttamiskelpoisimpia. Täällä tarvitsemme jotain erilaista - ei niin tavallista. Ja ovelampaa.
  Mutta yleensä Putin itse ei keksinyt mitään uutta. Jopa hänen kuuluisa lauseensa: vessassa liotus ei ollut improvisaatio, vaan kotitekoinen valmistelu. Ja varsin kiistanalainen. Loppujen lopuksi varsinkin älymystö voisi pitää tämän töykeydenä.
  Mutta yleisesti ottaen Tšetšenian sota vaati median hallintaa. Ja tämä saavutettiin. Vaikka skandaalisilla tavoilla. Stalinilla on valtion kontrolloima ja valtion kontrolloima media. Venäjä on täynnä yksityisiä kanavia, mutta ne ovat tottelevaisia. Vain joskus he saavat pelata vastustusta. Stalinin aikana vallitsi täydellinen yksimielisyys, ja jos olet oppositiossa, sinut ammutaan.
  Vaikka Putin-Stalin itse asiassa peruutti teloitukset.
  Oikeasti, miksi häiritä ihmisiä?
  Lämmitettyään kuntolaitteissa perusteellisesti johtaja meni taas toimistoon puhelimien kanssa.
  Pieni huone. Seinällä on poliittinen maailmankartta ja reunoilla kaksi muotokuvaa: Suvorov ja Kutuzov.
  Stalin-Putin rakasti Suvorovia kovasti ja yritti ripustaa hänen muotokuviaan kaikkialle. Menestynein venäläinen komentaja: hän voitti noin kuusikymmentä taistelua eikä hävinnyt yhtäkään. Lisäksi lähes kaikissa taisteluissa hän oli lukumäärältään huonompi. Suvorov oli niin mahtava, että joskus vaikutti siltä, että hän oli satuhahmo.
  On huomattava, että Katariina Toinen ei heti arvostanut Suvorovin neroutta. Ja pitkään hän piti häntä toissijaisessa roolissa. Jos Suvorov olisi välittömästi nimitetty kaikkien Venäjän armeijoiden komentajaksi, sota Turkin kanssa olisi päättynyt paljon nopeammin ja Venäjälle suurempiin pokaaleihin.
  Stalin-Putin soitti Zhdanoville. Hän valvoi tykistöä. Kaikki oli kunnossa aseiden vapauttamisen kanssa. Ei ollut edes tarpeeksi laskelmia monille eri aseille. Suosituin 76 mm panssarintorjuntaase on kuitenkin jo jonkin verran vanhentunut. Mutta 100 mm ei ollut vielä valmis.
  Stalin-Putin määräsi tiukasti:
  - Lisää 122 mm aseen tehoa. Tarvitsemme sitä Hitlerin mastodoneja vastaan.
  Zhdanov vakuutti juhlallisesti:
  - Se tehdään, toveri Stalin! Mutta yleensä armeija sanoo, että heillä on paljon aseita, ja tykistömiehistä on tullut pulaa.
  Stalin-Putin kysyi hätääntyneenä:
  - Miksi meillä ei ole tarpeeksi ihmisiä?
  Zhdanov vastasi rehellisesti:
  - Periaatteessa kyllä, toveri Stalin! Kaksi rintamaa saksalaisten ja japanilaisten kanssa, sisäiset ongelmat. Kaikkeen ei tietenkään voi olla tarpeeksi ihmisiä!
  Stalin-Putin vastasi vitsillä:
  - Nosta sitten syntyvyyttä!
  Ja katkaisi puhelun. Yleisesti ottaen ihmispulasta on tullut Venäjän ongelma. Aluksi Putinin aikana väkiluku jatkoi laskuaan. Kunnes Rodinan sijainen ehdotti radikaalia vaihtoehtoa: antaa paljon rahaa äidille lapsen syntymästä. Yhtenäinen Venäjä hylkäsi tämän ehdotuksen. Mutta sitten hän esitti sen virallisesti duumalle omasta puolestaan. Tämä ei tietenkään ole täysin kunnollista, mutta politiikka ei periaatteessa ole koskaan kunnollista.
  Rodina Blocista piti tehdä taskunationalistinen puolue. Mutta siinä oli monia itsepäisiä poliitikkoja. Ja on nationalisteja, on nationalisteja - väkivaltaisia miehiä. Putin ei pitänyt nationalisteista, ja radikaaleja vainottiin paljon ankarammin kuin jopa avoimesti länsimielisiä liberaaleja.
  Rogozin oli tietysti henkilökohtaisesti lojaali hänelle, mutta hän oli liian kiinnostunut työskentelystä yleisön hyväksi. Ja hyökkäyksissä hallitusta vastaan hän meni pidemmälle kuin kommunistit. Hän aloitti jopa nälkälakon. Tämä oli tietysti liioittelua. Ja Rodina tuhoutui. Lisäksi oli jo yksi kvasinationalistinen puolue, LDPR, ja toinen vaikutti liikaa.
  Venäjän syntyvyyttä on nostanut menojen merkittävä kasvu. Jos öljyn hinta ei olisi ollut niin korkea, tämä ei olisi ollut mahdollista. Onnea myös. Niin ilmiömäinen, että Putin pohti joskus, oliko hänet valittu maailmanherruuteen?
  Mutta tosiasia on, että kaikki meediot ja ennustajat sanoivat, että Jeltsinin jälkeen hallitsija olisi väliaikainen eikä parane pitkään. Nimittäin Jeltsinin seuraajan jälkeen tulee uusi messias. Yleisesti ottaen Globa ja muut meediomiehet ennustivat Putinille useimmiten lyhyttä hallituskautta, nopeaa lähtöä ja suurta seuraajaa.
  Tämä jotenkin rajoitti Putinia. Se vaikeutti äkillisten ja aggressiivisten askelten ottamista. Tai pidennä muodollista valtakuntaasi valtaistuimella. Vuonna 2011 näytti siltä, että onni oli jo kääntymässä pois hänestä. Luokitukset ovat laskemassa, islamilaiset militantit ovat jatkaneet terrori-iskuja. Talous ei juurikaan kasva öljyn korkeasta hinnasta huolimatta. Lisäksi skandaali Yhtenäisen Venäjän näkyvän jäsenen Lužkovin kanssa osoitti, että puolueessa on suurta korruptiota.
  Lyhyesti sanottuna näytti siltä, että myrsky oli tulossa. Ja jopa sellaiset uskolliset poliitikot kuin Žirinovski ja Mironov alkoivat osoittaa aggressiivisuutta.
  Duuman vaalit johtivat tappioihin Yhtenäiselle Venäjälle, joka menetti määräenemmistön parlamentissa. Ja se ei ollut täysin reilua. Moskovassa alkoivat joukkolevottomuudet. Aukiolle saapui kymmeniä tuhansia ihmisiä.
  Sitten Putin jopa tunsi jonkinlaista pelkoa . Onnen vaurauden aika on ohi, ja kohtaat jälleen vakavia koettelemuksia. Lisäksi Putin on ollut vallassa kaksitoista vuotta. Ja ensimmäinen kierros päättyi. Tämä tarkoittaa, että merkittäviä muutoksia odotettiin. Ja jos ennen sitä kaikki oli enemmän tai vähemmän hyvin, niin tulevaisuudessa se voi osoittautua huonommaksi.
  Putin tunsi silloin kylmän tunteen. Ja hän tilasi itselleen salaa onnentalismanin tiibetiläisiltä velhoilta.
  Ja se auttoi. Presidentinvaalit onnistuivat ja onnistuivat jopa nousemaan prosentin luokituksen yläpuolelle. Oppositio vaikeni. Ja Bolotnaja-aukion tapahtumista tuli jopa syy kostotoimiin kiihkeimpiä radikaaleja vastaan.
  Sitten siitä tuli aivan ihana. Sotšin olympialaiset sujuivat räjähdysmäisesti. Ja sellaisen venäläisen joukkueen voittoisa tulos, jota muut eivät odottaneet. Ja Krimin ihmeellinen valloitus ampumatta laukausta. Jälkimmäinen tapahtuma on yleensä mahdoton todennäköisyysteorian mukaan. Loppujen lopuksi et voi hallita kaikkia, ja jonkun pitäisi ehdottomasti alkaa ampua. Ja Krimin tataarien joukossa on paljon fanaatikkoja ja joukko Yarosh-nationalistien Krimillä. Ja tuhansia nationalistisia fanaatikkoja kaikkialla Ukrainassa.
  Jopa yksi militantti konekiväärin kanssa voi aiheuttaa ketjureaktion ja häiritä idyllisen kuvan. Lisäksi myös amerikkalaisten tiedustelupalvelujen soluja, heidän agenttejaan Ukrainan eri yksiköiden komentajien joukossa. Ja vakoojia Krimin tataarien keskuudessa.
  Ja yleensäkin Krimillä erilaiset länsimaiset agentit ovat kuin leikkaamattomia koiria. Ja nationalistit ovat pitkään pitäneet niemimaata erityisvalvonnassa, aivan kuten Yhdysvallat. Joten niemimaan vangitseminen ilman tappioita ja jopa ilman ampumista on luonnollinen ihme. Lisäksi todellinen käytäntö osoittaa, että Venäjän erikoispalvelut eivät ole ollenkaan kaikkivaltiaat. Ja joskus he sotkevat, kuten Skripalit. Lisäksi on mahdotonta seurata kaikkia Krimin nationalisteja. Ja vielä enemmän Krimin ulkopuolella. Jos fanaatikkoja konekivääreillä olisi ollut ainakin tusina, Krimin upeasti onnistunut paluu ei olisi tapahtunut. Tietysti se olisi mahdollista kiinnittää laukauksilla, mutta se ei ole sama. Ei ollenkaan toivottu vaikutus. Ja niin siitä tuli ihme, joka on verrattavissa valtavan jättipotin voittamiseen kahdesti peräkkäin ostamalla yksi arpa.
  Putin tietysti uskoi talismanin voimaan ja omaisuuteensa. Mutta silti hän epäröi. Donbass kapinoi, ja siihen voitiin lähettää venäläisiä joukkoja. Miehittää alueet - mukaan lukien Odessa ja Kharkov. Mutta silloin päättämättömyys ilmeni Rubiconin ylittämisessä. Länsi alkoi herätä hyvin myöhään, ja Putinista tuli lievästi sanottuna pelkurimainen.
  Myös uhka menettää monia miljardeja Venäjää ulkomaisilla tileillä vaikutti. Tämä kaikki piti myös tuoda esiin, mikä vei aikaa.
  Laskelma perustui paikallisiin joukkoihin ja Ukrainan armeijan heikkouteen.
  Mutta sota syttyi. Tuhansia uhreja molemmin puolin. Ukraina sai takaisin suurimman osan Novorossijasta, mutta ei saavuttanut lopullista voittoa. Myös komennon karkeat virhearvioinnit ja vapaaehtoisten tulva Venäjältä vaikuttivat. Ja myös lännen päättämättömyys, joka oli erittäin hidas auttaessaan Ukrainaa. Tietysti olisi mahdollista antaa miliisien rakentaa menestystä ja edetä eteenpäin.
  Mutta jostain syystä Putin arkahti ja antoi vihollisia vastaan hyökkäyksen jatkua syyskuussa 2014. Vaikka länsi ei voinut tehdä hänelle mitään. Tappajapakotteet ovat periaatteessa mahdottomia. Venäjällä on koko jaksollinen järjestelmä, ja se pystyy hankkimaan itselleen ruokaa. Ja Kiina ja monet omituiset ihmiset eivät halunneet liittyä pakotteisiin.
  Ja Venäjän kanssa on periaatteessa mahdotonta taistella ydinaseista. Joten... Silloin oli mahdollista, jopa jonkun muun käsin, vallata osa Ukrainan alueesta ja ehkä jopa vallata Kiova. Mutta sitten... Miksi Putin pysäytti miliisit? Menetin onnenmahdollisuuteni. Tätä ei myöskään ole niin helppo selittää hänelle henkilökohtaisesti.
  Mutta hänelle oli ominaista liiallinen varovaisuus ja päättämättömyys, kun hän kohtasi suuria vaikeuksia. Kun kaikki menee helposti ja tasku rullaa, on helppo hyökätä. Esimerkiksi Tšetšeniassa kaikki meni aluksi kuin kello. Jopa Jamadajevit ja Kadyrovit antautuivat Gudermesiin. Ei myöskään voida sanoa, että agentit olisivat erityisen vakuuttaneet heidät tai lahjoneet suurilla rahasummilla.
  Voisi olla huonommin. Ja länsi tuomitsi sanallisesti Tšetšenian sodan, mutta ei asettanut vakavia pakotteita. Ja sitten ne voivat todella olla tappavia. Olin silloin jossain määrin onnekas. Se sujui helposti, varsinkin aluksi. Silloin tulee virheitä. Armeija antoi Basajevin ja joidenkin militanttikomentajien lähteä Groznysta. Ja Putin oli onnekas, ja Basajev räjäytti miinan. Eikä se ole tosiasia, että hänen tappamisesta olisi hyötyä. Jos Mashadov pääsisi eroon sellaisesta kilpailijasta, olisi erittäin vaikeaa poiketa neuvotteluista Tšetšenian laillisen presidentin kanssa. Ja niin pääärsyttäjä osoittautui eläväksi. Ja kuinka typerästi Raduev jäi kiinni vaalien aattona. Jos näin ei olisi tapahtunut, voittoa ei olisi voitu ensimmäisellä kierroksella. Kaikki riippui partaalla, keskusvaalilautakunnassa oli liikaa oppositiopuolueita ja vasemmistolaisia massaväärennösten vuoksi. Joten Raduev osoittautui arvokkaaksi lahjaksi.
  Ai niin... Se on menneisyyttä. Onnea riitti, mutta Putin ei aina käyttänyt sitä hyväkseen. Öljyn hinta on siis noussut.
  Mitä meidän pitäisi tehdä nyt, kun natsit ja japanilaiset roikkuvat molemmin puolin? Ehkä löydät jonkun erityisen talismanin? Joten tuo uskomaton onni ilmestyy taas? Lohdutuksena voidaan sanoa, että voiton arvo on noussut jyrkästi ja voit napata itsellesi koko itäisen pallonpuoliskon.
  Ja tämä on parempi kuin vain miehittää puolet Eurooppaa, kuten Stalin onnistui. Joten meidän piti vielä miettiä: pitäisikö Venäjän iskeä itseämme? Ehkä Hitler kuitenkin tallaa USA:n? Eikä ole helppoa päästä Amerikkaan ulkomaille. On todellinen mahdollisuus suunnitella tietokoneita ja alkaa luoda erittäin tarkkoja aseita. Eikä sellaisia luita murskaavia lahjoja kuin nyt heitetään.
  Putin-Stalin soitti Molotoville. Ulkoasioiden kansankomissaari otti puhelimen. Hän sanoi tauolla:
  - Toveri Stalin kuuntelee sinua.
  Johtaja sanoi raivoissaan:
  - Meidän on yritettävä hinnalla millä hyvänsä aktivoida Yhdysvallat sodassa Kolmannen valtakunnan kanssa!
  Molotov sanoi surullisin sävyin:
  - Amerikkalaiset päinvastoin haluavat päästä pois sodasta akselivaltoja vastaan kaikin mahdollisin tavoin. Ja asetti Wehrmachtin ja japanilaiset kimppuumme. He lupaavat jo Hitlerille kultavuoria. Jopa kokonainen höyrylaiva saapui arvokkaiden lahjojen kanssa natsieliitille!
  Stalin-Putin kirosi:
  - Perkele! Meidän pitäisi itse lähettää arvokkaita lahjoja Hitlerille!
  Molotov vastasi iloisesti:
  - Tietysti, johtajani! Tässä saattaa olla mahdollisuus viivästymiseen. Fuhrer rakastaa maalauksia, patsaita ja historiallisia arvoja. On mahdollista ruokkia tälle paskiaiselle osa kansallisesta omaisuudesta, jotta ei menetä kaikkea!
  Stalin-Putin kysyi vihaisesti:
  - Luuletko, että meillä ei ole mahdollisuutta voittaa?
  Molotov vastasi vakavasti:
  - Natseilla on vahvuus. He pystyvät erityisesti levittämään paljon jalkaväkeä ja kanuunanruokaa. Heillä on erittäin vahva ilmailu ja monet koulutetut lentäjät. Uusimpien säiliöiden tuotanto kasvaa. Jotka ovat ilmeisesti vahvempia kuin kolmekymmentäneljämme. Konekiväärit ilmestyivät, jotka olivat kehittyneempiä ja vaarallisempia kuin meidän. Lisäksi Japani. Vihollinen on meitä ylivoimainen potentiaalisesti, varsinkin henkilöresursseissa. Vaikka siirtomaajoukot ovat pohjimmiltaan tykinruokaa. Mutta meillä on myös paljon kouluttamattomia työntekijöitä. Vaikka koulutamme heidät nopeasti. Niin...
  Stalin-Putin sanoi rauhallisesti:
  - Älä vain panikoi. Meille tärkeintä on voittaa aikaa, ja sitten korkean tarkkuuden aseet pyyhkivät pois Kolmannen valtakunnan maan pinnalta! Ja me teemme sen kaiken! Äiti Venäjän kunniaksi!
  Molotov raportoi:
  - Meillä on vahva puolustus, eikä vihollinen murtaudu sen läpi niin helposti! Joten, toveri Stalin, taistelemme lujasti valoisan huomisen puolesta!
  Stalin-Putin vahvisti aggressiivisesti:
  - Totta kai teemme! Olkoon niin!
  Ja jälleen tässä tapauksessa puhelu Kurchatoville.
  Stalin-Putin kysyi tiedemieheltä:
  Miten atomipommin rakentaminen etenee?
  Hän vastasi lyhyen tauon jälkeen:
  - Toveri Stalin on vähän tiukka! Paljon erilaisia ongelmia!
  Stalin-Putin vastasi ankarasti:
  - Ei tule ongelmia! Me ratkaisemme kaiken, vaikka se olisikin vain nieleminen! He tutkivat uraanivarantoja, ja sitten tuotamme sellaisia aseita, että Krautit tulevat sairaaksi!
  Kurchatov vastasi innostuneesti:
  - Kyllä herra! Voimme tehdä paljon! Tästä tulee sellainen ase! Yksi pommi voi tuhota kokonaisen kaupungin!
  Stalin-Putin huusi raivoissaan:
  - Tee se nopeammin! Vain vähän aikaa jäljellä! Hitlerin haamu ryntää meitä vastaan!
  Kurchatov totesi päättäväisesti:
  - Voimme ja varmasti teemme kaiken!
  Stalin-Putin sihisi:
  - Joten pidä kiirettä! Tarvitsemme massatuotantoa sekä pommeista että maailman edistyneimmistä tankeista!
  Kurchatov oli samaa mieltä tästä:
  - Tulee pommeja, tulee voittoa!
  Stalin-Putin määräsi:
  - Mobilisoi vangit! Maksa heille hyvin, ruoki niitä kunnollisesti! Ja sitten tulee mahtavia tuloksia!
  Kurchatov huomautti vaatimattomasti:
  - Ja tämä on jo Berialle!
  Stalin-Putin vitsaili:
  - Marssi, torveen puhaltaa, pioneerit ovat reipasta! Toveri Beria itse on tullut luoksemme!
  Kurchatov totesi loogisesti:
  - Beria on loistava asiantuntija ja pystyy paljon!
  Stalin-Putin vastasi vihaisesti:
  - Mutta ennen kuin atomipommi on luotu, on liian aikaista kehua häntä! Ja yleensä, työskentelet, työskentelet, työskentelet! Kunnes kommunismi rakennetaan!
  Kurchatov sanoi hyvin vakavasti katsoen:
  - Meidän on lisättävä rahoitusta. Mikään ei tapahdu tyhjästä!
  Stalin-Putin löi nyrkkiä pöytään ja sanoi ankarasti:
  - En rajoita varojasi! Minä rajoitan aikaasi! Se on selvää! Joten pidä kiirettä!
  Ja hän katkaisi puhelun... Hän ravisteli itseään. Kyllä, hyvin 1900-luvulla. Voit myös huutaa alaisillesi. Kahdeskymmenesensimmäisenä hänellä ei ollut varaa tähän. Valitettavasti mielikuva presidentistä, joka säilyttää jäisen tyyneyden.
  Yleensä Putin ei ole vain menestyvä, vaan myös ovela, laskelmoiva poliitikko. Harmi, että tekninen tietämys ei riitä toimimaan tehokkaan edistäjän roolissa. Millä tämä atomipommi syödään? Vain yksi asia on selvä, se on tehtävä, mutta tutkijoille ei ole mitään erityistä ehdotettavaa. Yleisesti ottaen nykyinen presidentti on niin kiireinen, ettei hänellä ole aikaa osallistua sotateknologiaan.
  Joten tiedemiesten on annettava vain yleisiä ohjeita. Etkä edes tiedä yksityiskohtia. Tämä on varmasti ongelma sodassa. Ja kuten onni, se osoittautui hemmottelevaksi amerikkalaiset loistavasti. Ja ilman niitä yritä voittaa sota.
  Japani voitti Midwayn, valloitti Havaijin saariston ja murskasi amerikkalaiset palasiksi Tyynellämerellä. Ja sitten se hyökkäsi Venäjän Kaukoitään. Ja tästä käännöksestä se osoittautui erittäin ärsyttäväksi.
  Miten Rommel voitti britit Afrikassa?
  Stalin-Putin kutsui Abakumovia. Solženitsynin ja Rybakovin kevyellä kädellä tästä hahmosta tuli koominen ja tyhmä. Mutta todellisuudessa SMERSH on saavuttanut valtavan menestyksen. Ja kummallista kyllä, hänen menestyksensä ovat mahtavia. Vuonna 1944 saksalaiset olivat vielä tarpeeksi vahvoja vastustaakseen itsepäisesti. Mutta juuri tiedustelussa saksalaiset olivat huonompia kuin neuvostoliittolaiset.
  Abakumov raportoi johtajalle:
  - Saksalaiset vakoilijat ovat erittäin aktiivisia. Entiset Neuvostoliiton kansalaiset työskentelevät paljon fasisteille. Ja pettureiden määrä kasvaa. On mahdollista, että natseilla on tiedottajat huipulla!
  Stalin-Putin sanoi kuivasti:
  - Tunnista ilmoittajat. Ota kiinni vakoojista ja sabotoijista!
  Abakumov huomautti:
  - Tunnelma ihmisten keskuudessa ei ole kovin optimistinen. Monet epäilevät voittoamme. Hitlerin armeijan voittamattomuudesta on olemassa myytti. Puhuttu lukemattomilta laumoilta, Afrikasta ja Intiasta.
  Stalin-Putin määräsi kuivana:
  - Lopeta puhuminen! Älä hätäänny! Ja yleensä työskentele kaksi kertaa niin kovasti!
  . LUKU nro 10.
  Oleg Rybachenko lopetti työnsä, oli jo pimeää, ja orjat, enimmäkseen paljain jaloin, ja alastomia tai puolialastomia poikia vietiin lepäämään. Mutta nuorella kuolemattomalla pojalla, kuten he sanovat, on jatkoa tehtävälle. Ja tällä kertaa taas toisessa maailmansodassa.
  No, kuten aina, poika kuljetetaan harjoittelemaan ilmiömäistä kuolemattomuuttaan jopa 10-vuotiaan ruumiissa, vaikka voi katsoa hieman enemmän, koska Oleg Rybachenko oli iso mies, mikä tarkoittaa, että hän ei ollut pienin pojista 10-vuotiaana.
  Täällä hän oletettavasti komensi poikapioneeriryhmää sodan aikana saksalaisia fasisteja vastaan.
  Tässä he ovat vain shortseissa jalassa kaivamassa ojaa. Pojat, joilla on alasti, lihaksikas, ruskettunut suklaavartalo. Ne painavat lapioiden teriä karkeilla, paljailla pohjalla. Ja kaukaisuudessa tykki pauhaa. Mutta nuoret leninistit eivät kiinnitä huomiota. Nosturi lensi heidän ylitsesä ja loi ruoholle huomaamattoman varjon. Pojat kaivavat, on kesä ja kuuma, ja heidän alasti, jäntevä ruumiinsa loistaa hiesta auringossa kuin kiillotettu pronssi. Ja se näyttää varsin kauniilta.
  Oleg Rybachenko komentaa poikajoukkoa. Hänen hiuksensa valkaisivat aurinko, ja niistä tuli ylikypsän vehnän väri, ja hänen kasvonsa olivat melkein mustat pölystä ja rusketuksesta. Nuori leninisti lauloi:
  Kunnia vapaalle isänmaalle,
  Stalin ja Lenin ovat tuki ikuisesti,
  Oikeusvalta, kansan tahto,
  Usko, ihmiset tulevat kommunismiin!
  Myös mustaksi ruskettunut Genka painaa lapion kädensijaa ja twiittaa raivoissaan:
  Ei, valppaus ei katoa,
  Haukkan, kotkan ilme...
  Kansan ääni on selkeä,
  Käärme murskata kuiskauksen!
  Ja poika myös ottaa sen ja viheltää sen. Ja muut pojat ottivat sen.
  Sota on miehen asia. Siksi yrityksen yläpuolella on vain yksi reilun sukupuolen edustaja: Anastasia. Hänen täytyy sanoa olevan erittäin kaunis tyttö. Hyvin lyhyessä hameessa, että hänen vahvat, erittäin lihaksikkaat jalkansa näkyvät.
  Hän työskentelee kaikkien poikien kanssa, ja hänen lihaksensa aaltoilevat kuin lankasäikeitä pronssirusketetun ihonsa alla.
  Anastasiasta on jatkuvasti kovan työn seurauksena tullut lihaksikkaampi ja lihaksikkaampi - mikä kauneus. Ja hänen rinnansa ovat korkeat, ja hänen vyötärönsä on suhteellisen ohut ja voimakkaat lantiot - venäläinen kaunotar.
  Hän kääntyi Oleg Rybachenko puoleen:
  - No, komissaari, revitäänkö saksalaiset?
  Nuori, paljain jaloin shortseissa, lihaksikas, joten Apollo olisi kateellinen, komentaja vastasi:
  - Tottakai revimme sen!
  Ja noin 12-vuotias poika, hän näytti niin isolta, vaaleat, siististi leikatut hiukset, murskasi palan keramiikkaa paljaalla kantapäällään.
  Anastasia ihaili Oleg Rybachenkoa. Kuinka hyvin rakentunut tämä poika on, mitkä näkyvät, syvälle määritellyt lihakset hänellä on. Ja kuinka kauniit ja samalla rohkeat kasvot. Tämä on todellinen julisteen pioneeri, harmonian ja voiman ruumiillistuma. Siitä voi veistää patsaita. Ja yleensä, täällä olevat pojat ovat kovetettuja kovalla työllä, hyvällä terveellisellä ruokavaliolla, jossa on runsaasti vihanneksia ja hedelmiä, ja heillä kaikilla on hyvät lihakset, ilman ylimääräisiä rasvakertymiä. Mutta silti Oleg Rybachenko on kauniimpi ja lihaksikkaampi kuin kaikki muut, Vjatšeslavia mahdollisesti lukuun ottamatta. Tämä poika oli vankina ja työskenteli hakkuilla ja louhoksilla, ja siksi hänen lihaksensa ovat kuin valuterästä. Vjatšeslav on vuoden vanhempi kuin Oleg Rybachenko, mutta myös erittäin komea ja vaaleatukkainen.
  Anastasia twiittasi:
  Pioneerit, olette vahvoja tyyppejä,
  Voit taivuttaa pokerin...
  Ammutaan konekivääristä,
  Osoittaa tietä kommunismiin!
  Genka huomautti pudistaen nyrkkiään lännelle ja lauloi:
  Eh Fuhrer, eh Fuhrer, paha Fuhrer vuohi,
  Miksi olet perse neuvoja?
  Saat meiltä nimenomaan nikkelissä,
  Törmäät pojan vahvaan nyrkkiin!
  Evgenia Aleksandrovna, noin 13-vuotias tyttö, juoksi Oleg Rybachenkon luokse. Hänellä oli yllään lyhyt hihaton vanha puuvillamekko, joka oli haalistunut hänen alaston vartalonsa yli. Tytön jalat ovat vahvat, lihaksikkaat, ja niissä on karkeat pohjat pitkästä paljain jaloin kävelystä. Evgeniya on kaunis tyttö, jolla on puolikas vartalo, joka on jo alkanut muodostua. Hänen mekkonsa on kehno, mutta hänellä on punainen solmio kaulassa ja kullanväriset pörröiset hiukset, jotka tekevät teinitytöstä entistä viehättävämmän ja enkelimäisemmän.
  Oleg Rybachenko huomautti murskatessaan torakkaa paljain varpaillaan:
  - Miksi sinulla on vanha mekko? Ehkä se on parempi uudessa muodossa?
  Zhenya vastusti:
  - Taistelu on alkamassa. Jos sinun on ryömittävä, mekkosi repeytyy. Sinäkin käytät vain shortseja. Se on käytännöllisempi ja näppärämpi, mutta kengät häiritsevät poikia vain kesällä. Ja talvella kannattaa kovettaa itseään niin paljon, että voi roiskua lumessa paljain jaloin.
  Pioneeripoika Genk huudahti:
  - Ja sitä minä teen. Pohjissani on iho kuin kamelin kovettumat, enkä pelkää lunta. Ja tarvittaessa voin ajaa kuuman hiilen yli ilman ongelmia!
  Petka vastasi hymyillen:
  Pioneerihävittäjät ryntäsivät hyökkäämään,
  Kaikki uskovat kiihkeästi voittoon...
  Ja me olemme niin vahvoja urheilijoita, usko minua,
  Harkitse kaikkia esteitä pojan olkapäähän asti!
  Oleg Rybachenko ei vain kaivannut, vaan myös rakensi katapultteja. Pojat keittivät myös kotitekoisia räjähteitä. He tekivät sen sahanpurusta, hiilipölystä yksinkertaisilla lisäaineilla, joita voi ostaa mistä tahansa apteekista. Ja tuloksena oli jotain paljon tehokkaampaa, TNT. Tämän keksi Oleg Rybachenko, nuori keksijä ja entinen vanki toisessa tehtävässä. Lasten työvoimasiirtokunnassa voit oppia paljon ja tulla erittäin kekseliäksi.
  Ja poikien katapultit eivät ole yksinkertaisia, vaan ne toimivat puulla. Tämä on myös omaperäinen ja erittäin nokkela idea.
  Oleg Rybachenko näki, että lapset leikkaavat polttopuita pienemmiksi paloiksi, jotta ne palavat paremmin, ja lisäävät rikkiä ja hiilipölyä. Yleensä täällä on kokonainen pataljoona pioneereja. Heidän joukossaan on useita komsomolijohtajia ja tusina pioneerityttöä. Tämä on niin vakava joukko taisteluyksiköitä. Vaikka miksi vain yksiköitä? Jokaista poikaa, tyttöä ja tyttöä voidaan kutsua kirkkaaksi yksilöllisyydeksi.
  Ja tehtävänä on väittää... Natsit etenevät suurissa voimissa, ja koko Eurooppa työskentelee heidän puolestaan. Entä jos Britannia ja kaikki sen siirtokunnat tulevat yhdessä füürerin kanssa taisteluun?
  Sitten se on Venäjän loppu kokonaan.
  Ja pojat työskentelevät tunnollisesti ja innostuneesti.
  Kolja Kolokoltšikov, 10-vuotias poika, siristi:
  Kova muodostelmajoukkue,
  Kova muodostelmajoukkue,
  Kova muodostelmajoukkue,
  Tulet palavat sydämessä!
  Vitalik, toinen pioneeripoika toteaa:
  - Asiamme on oikeudenmukainen ja henkemme rohkea!
  Ja ruskettuneiden, karkeiden, lihaksikaspoikien paljaat jalat astuvat lapioiden kahvoihin. Ja he tulevat nurmelle.
  Jotkut pioneeritytöt auttavat sekoittamaan räjähteitä.
  He valmistavat kotitekoisia tarvikkeita katapultteja varten.
  Komsomolin jäsen Natasha twiittasi:
  - Meillä on mahdollisuus voittaa!
  Paljasjalkainen tyttö Anastasia vastusti:
  - Ei vain mahdollisuus, me voitamme ehdottomasti!
  Ja sitten kaukaa kuuluu huminaa. Nämä ovat kuuluisa saksalainen hyökkäyslentokone Ju-87. He sukeltavat ja pudottavat erittäin tarkasti pommeja ja raketteja.
  Serjozhka vihelsi:
  - Catavasia!
  Oleg Rybachenko nyökkäsi:
  - No, meillä on jotain tavattavaa heille!
  Timur vahvisti:
  - Totta kai on! Ja me taistelemme, hyvyyden enkelit!
  Pioneeripojat vetivät esiin valmiiksi valmistetut ritsat räjähteillä. Heillä oli pienet kielet, joilla oli kuitenkin suuri tuhovoima. Ja koska kone ei ole panssarivaunu, siihen ei voi laittaa paljon panssaria. Ja pieni räjähtävä purkaus voi estää sen.
  Ja niin pojat luovuttivat ritsat. Ja kun saksalainen hyökkäyslentokone ilmestyi, he seisoivat paljain jaloin.
  Ja ammutaan tappavia ammuksia vihollista kohti. Ja nyt lentää nämä pienen kananmunan kokoiset lahjat.
  Ja aivan ensimmäinen alas ammuttu natsi-Saksan hyökkäyslentokone putosi vaurioituneena. Hänen takanaan on toinen, joka polttaa häntäänsä kuin tupakansavua.
  Ja sitten kolmas, oli paljon osumia. Ja räjähteet ovat kotitekoisia ja tehokkaita. Jotkut pojat ampuivat silmuista. Tämä on myös tappava vaikutus.
  Joten neljäs Hitlerin korppikotka syttyi tuleen ja viides.
  Timur huomautti:
  - Pudotimme heidät taitavasti!
  Anastasia takoi paljaaksi ruskettunutta jalkaansa ja vinkaisi:
  - Poikamme eivät pelkää likaa, pioneerit voivat taistella rohkeasti!
  Oleg Rybachenko totesi nähdessään sekä kuudennen että seitsemännen kolmannen valtakunnan lentokoneen putoavan:
  - Olemme tehneet paljon valmistelutyötä. Yleisesti ottaen nuorten rikollisten siirtokunta on ihana paikka, se vahvistaa kehoa ja kehittää kekseliäisyyttä. Olisi kiva lähettää kaikki lapset sinne!
  Natasha naurahti ja huomautti:
  - Kyllä, loistava idea! Olin tyttöjen nuorten siirtokunnassa ja opin siellä paljon. Itse asiassa tämä on vakava koulutus ja koulu. Ja mikä tärkeintä, sinusta tulee niin siisti!
  Ja tyttö otti sen ja nappasi ampiaisen lentävästi paljain varpaillaan ja heitti sen sellaisella voimalla, että se kierrettiin saksalaiseen autoon ja toinen hyökkäyslentokone, jossa oli savuava häntä, lensi alamaailmaan.
  Anastasia huomautti:
  - Se on täydellinen! Huippuluokan!
  Menetettyään kolmetoista hyökkäyslentokonetta natsit pysäyttivät hyökkäyksen. Ja henkiin jääneet autot kääntyivät takaisin. Potkurit ulvoivat armottomasti, he eivät edes tarvitse ristejä hautaan, ristit siipiinsä sopivat.
  Oleg Rybatšenko taputti paljaita jalkojaan ja totesi iloisella katseella:
  - Voitimme ensimmäisen vedon. Vihollisella on miinus kolmetoista hyökkäyslentokonetta, ja meillä on nolla tappiota.
  Yksi tyttö näytti paljas kantapäänsä, johon törmäsi törmänneen iskusotilaiden sirpale:
  - Ja minä loukkaantuin!
  Serjozhka naurahti:
  - Tyttököyhä, jalkasi lävistettiin!
  Pioneeri huusi:
  - No kyllä! Pojalla oli mukavaa saada paljaat kantapäänsä tikkuilla!
  Oleg Rybachenko totesi:
  - Jos jäät vangiksi, natsit hakkaavat lapsia kumipampuilla paljain pohjiin. Se on erittäin tuskallista, mutta tällainen hieronta on erittäin hyödyllistä terveydelle.
  Tyttö huudahti:
  "Haluan lyödä lasteni paljaita kantapäitä kumipampuilla!" - Ja oksentaen päänsä hieman ohuemmilla, ruskettuneilla kasvoilla hän lisäsi. - Vannon, etten huuda tai itke! Minä kestän kuin Malchish-Kibalchish ja nauran vihollisteni kasvoille!
  Timur vastasi tähän hymyillen:
  - Tietysti uskon sinua! Olet rohkea edelläkävijä, sait sellaisen haavan, etkä edes väännä kasvojasi. Olemme kommunismin pioneereja ja lapsia!
  Oleg Rybachenko totesi huolestuneena:
  - Hitlerin tankit saapuvat pian ja kohtaamme todellisen ongelman!
  Nuori komentaja huomautti:
  - Meillä on jo katapultit valmiina, eikö niin? Miksi annamme viholliselle läksyn!
  Poika, entinen vanki, taputti ja murskasi pullonpalan paljaalla kantapäällään ja huudahti:
  - Annamme pahalle läksyn!
  Ja Oleg Rybachenko otti ja heitti paljain varpaillaan teräspalan lentokoneen kuoresta. Se lensi yli ja osui variseen. Hän kaatui ja löi ryömivää natsivakoilijaa suoraan selkään. Hän huutaa kivusta ja ampuu sarjan konepistoolista. Ja kaksi hänen edessään ryömivää fasistia otettiin kiinni ja lävistettiin luodilla kuin seula. Ja helakanpunaiset suihkulähteet roiskuivat ylöspäin. Zhenya, tämä ritsasta ammuttu pioneerityttö. Ja hän löi fasistia suoraan keskelle otsaa kielellä ja uralla.
  Hän levitti kätensä ja kaatui eri suuntiin. Lisäksi hän kaatuessaan otti tikarin oikeaan tassuunsa ja syöksyi toisen tiedustelijan kurkkuun. Ja hänet tapettiin.
  Katsoessaan tätä terävinä katsein Boy-Kibalchish totesi tyytyväisenä hymyillen:
  - Neljä - nolla meidän hyväksemme!
  Oleg nyökkäsi erittäin tyytyväisellä katseella:
  - Neljän fasistin yksi heitto ei ole vielä ennätys, mutta se ei ole enää siemeniä!
  Vankilapojan terävät korvat nappasivat kaukaisen jyrinän taivaalla ja hän huomautti:
  - Ilmeisesti Yu-88:t lentävät. He painavat meitä iskuilla kaukaa!
  Genka naurahti ja huusi:
  - Kyllä, voimme viedä ne alas mistä tahansa etäisyydestä! Näin me otamme asian ja se tulee olemaan vaikeaa fasisteille!
  Oleg Rybachenko nyökkäsi hymyillen, murskasi kyyn paljain varpaillaan ja totesi:
  - Kokeillaan kotitekoisia rakettejamme. Ne toimivat hiilipölyllä ja polttoöljyllä, joten ne peittävät natsit kuuden tai seitsemän kilometrin etäisyydeltä.
  Petka kysyi:
  - Entä osoitustarkkuus?
  Tuomittu poika hymyili lumivalkoisella virneellä ja vastasi:
  - Jokaisessa raketissa on pieni laite, joka on suunnattu ääneen. Joten usko minua, se toimii!
  Kolka siristi tyytyväisellä ilmeellä:
  Lentäjät, pommikoneet!
  Ja meillä on raketteja - upeita komeettoja!
  Ja noin kymmenen vuotias poika otti paljain jalkansa ja löi sitä kiveä vasten, ilmeisesti toivoen halkeavansa sen. Ja hän huokaisi kivusta, lapsen kasvot vääntyneet. Mutta sitten Kolka hymyili ja lauloi:
  Pioneeri ei siedä valheita,
  Ja poika heräsi aikaisin...
  Jos poika kaadu,
  Älä itke, soturi, vaan nouse ylös!
  Oleg Rybachenko nyökkäsi hymyillen:
  - Kirjoitat hyvin! Mutta nyt ei ole aikaa leikkiä temppuja, ryhdytään asiaan!
  Ja edelläkävijäpojat, välkkyivät paljaita, pölyisiä pohjallisiaan, alkoivat käyttää kotitekoisia raketteja. Ne tehtiin puusta kuin lintumajat. Ja se oli erittäin hyvä kehitys.
  Oleg Rybachenko on todella neropoika. Tällaisia raketteja lapset tekivät kirveen ja kytkimen avulla ja joihin oli ladattu hiilipölyä, polttoöljyä, sahanpurua ja joitain myös hyvin yksinkertaisia, mutta salaisia aineksia.
  Ja niin suunnattiin vaunut, joiden muoto ja koko muistuttivat hieman pitkänomaisia lintukoteja. Ja Oleg Rybachenkon käskystä pojat yksinkertaisesti laukaisivat nämä taistelukuoret taivaalle yksinkertaisten tulitikkujen ja sytyttimien avulla.
  Anastasia, tämä komsomolityttö huomautti:
  - No, annat sen! Mutta et ole vielä edes neljätoistavuotias!
  Oleg Rybachenko, murskaamalla kiven paljaalla kantapäällään, vastasi nuoren hirviön luottavaisin mielin:
  Sankaruudella ei ole ikää
  Nuoressa sydämessä on rakkaus maata kohtaan...
  Voi valloittaa avaruuden reunat,
  Tuo onnea ja rauhaa maan päälle!
  Ja nyt linnunkotiraketit nousevat korkeuksiin. Ne eivät jätä juuri mitään jälkiä taakseen. Ja se näyttää kauniilta.
  Pioneerityttö Zhenya lauloi:
  Hitaasti raketit karkaavat kaukaisuuteen,
  Älä odota tapaavansa heitä enää...
  Ja vaikka olemme hieman pahoillamme menneisyydestä,
  Pahin on vielä tulossa Krautsille!
  Ja kauniin sukupuolen edustaja leimaa paljain jalkansa. Ja se painaa patruunan kapselin nurmeen. Yleensä Zhenya on erittäin kaunis tyttö. Hänen vartalonsa muotoutuu yhä enemmän ja saa viettelevät ääriviivat. Ja kaunotar on niin paljon armoa, ja samalla hän on ketterä kuin apina.
  Pojat laukaisivat kaksi tusinaa rakettia. Ne lähtevät aluksi näennäisesti hitaasti, mutta kiihtyvät sitten yhä enemmän.
  Oleg Rybachenko huomautti hymyillen:
  Tee maali pioneerille fasistia vastaan,
  Tee potkustasi ketterä...
  Tarkkuus on kuninkaiden kohteliaisuutta,
  Hyökkäämme yhtenä joukkueena!
  Pojat huudahtivat yhteen ääneen:
  Ihanan isänmaan laajuudessa,
  Karkaistu taisteluissa ja työssä...
  Esitetään siisti biisi,
  Jotta ei valittaisi hädänalaisena orjana!
  Ja nyt voit jo kuulla räjähdyksiä taivaalla. Ja Hitlerin Junkers tupakoi ja putoaa. Ne jättävät taakseen paksut, savuiset hännät. Kuin ylijuopunut koditon heittäisi pois palavan savukkeen.
  Tämä näyttää todella hienolta ja siistiltä.
  Timur, nähdessään, että meteoriitteja näytti putoavan taivaalta, kuinka kauniilta se näytti, otti sen ja lauloi:
  Avasimme planeetan kansoille,
  Polku avaruuteen, tuntemattomiin maailmoihin...
  Sankareiden tekoja lauletaan,
  Pyyhi kuoleman arpi ikuisesti!
  Ja poikakomentaja poimi patruunakotelon ruohosta paljain varpaillaan. Hän heitti sen korkeammalle ja nappasi paljaalla, lapsellisella pohjallaan kiinni metallipalan.
  Sitten hän lauloi iloisesti:
  Näytämme molemmat olevan metallia,
  Mutta vain se on todella metallia...
  Ja kesti niin kauan päästä palkintokorokkeelle,
  Mitä kolhuja hän tallasi lavalle!
  Zhenya vastusti:
  - Ei Timuria! Poika on ketterä kuin apina. Ja älä teeskentele olevasi norsu!
  Kolka lauloi ironisesti:
  Ketterämpi kuin makakki
  Kovempi kuin härkä...
  Ja hajuaisti on kuin koiralla,
  Ja silmä on kuin kotkan!
  Natasha, toinen pioneerineuvoja, poimi paljain varpaillaan saksalaisesta Junkersista pudonneen sirpaleen taivaalta. Näytti siltä, että sadetta satoi sirpaleista. Ja ruoho näytti muuttuvan mustaksi kuumasta metallista. Ja savu kutitti sieraimiin.
  Useat saksalaiset lentäjät onnistuivat hyppäämään laskuvarjosta. Mutta pojat alkoivat ampua heitä ritsoilla. Ja yksi tyttö jopa kohotti jousensa ja ampui nuolen. Se lävisti fasistisen lentäjän suoraan vatsaan.
  Tyttö huudahti:
  Ja aavikon rannoilta,
  Jäiseen kolymaan...
  Olemme jyrkempiä kuin kukkulat,
  Saatanan armeija!
  Tämän kuultuaan Kolka kysyi Oleg Rybachenkolta:
  - Onko jumalaa?
  Nuori komentaja vastasi:
  - Kyllä, tietysti on!
  Poika nosti kätensä hämmentyneenä ja kysyi:
  - Eikö pioneerin pitäisi olla ateisti?
  Oleg Rybachenko, täynnä luottamusta, vastasi:
  - En usko Jumalaan, Raamatun ja Koraanin mukaan, uskon, että ihminen saavuttaa kommunistisen tieteen voimalla Kaikkivaltiuden ja hänestä itsestään tulee Kaikkivaltiaan kaltainen!
  Pioneeri Zhenya huudahti iloisesti:
  -Tulet kuin Kaikkivaltias Jumala? Miksi ei! Joten voimme herättää Leninin henkiin tulevaisuudessa. Ja ojennan käteni hänelle ja sanon: Vladimir Iljitš - unelmasi on toteutunut!
  Poika Kolka lauloi:
  Ja taistelu jatkuu taas,
  Ja sydämeni tuntuu ahdistuneelta rinnassani...
  Ja Lenin on niin nuori,
  Ja nuori lokakuu on edessä!
  . LUKU nro 11.
  Sen jälkeen soturilapset hyppäsivät korkeammalle ja jopa pyörittelivät paljain jaloin varpaillaan. Tämä on todella siisti joukkue. Shortseissa pukeutuvat pojat pystyvät todella taistelemaan vakavasti.
  Kärsittyään vaurioita ennennäkemättömästä aseesta: maa-ilma-ohjuksista, joita lapset itse tekivät laudoista ja vanerista, elossa olevat Junkers lensivät takaisin. Itse asiassa puna-armeija löysi ihmeaseen. Sekä pioneerilapset, jotka käyttävät sitä aktiivisesti, että puidaavat vastustajia.
  Anastasia totesi suloisella ilmeellä:
  - Meidän vaikuttamisemme on tehokkain, myös siksi, että pojat itse tekevät aloitteen!
  Oleg Rybachenko nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Ohjeita on, mutta aloitteellisuutta! Esimerkiksi ollessani nuorten siirtokunnassa työskentelin talvella hakkuuleirillä vain shortseissa ja paljain jaloin. Tämä näyttää hullulta. Mutta keksin sellaisen nesteen, että jos voitelet itsesi sillä, et jääty edes ankarissa Siperian pakkasissa. Ja aluksi olin lasten siirtokunnassa ja työskentelin kylmässä vartaloni alasti ja jalat, ja sitten muut pojat alkoivat matkia minua. Ja tiedät kuinka paljon mukavampaa se on kuin käyttää ylimitoitettuja pressukasaappaita ja pehmustettuja takkeja. Lisäksi löydät sopivat saappaat lapsellesi!
  Zhenya mutisi:
  -Vau! Kokeilin sitä paljain jaloin lumessa. Näin kantapääsi alkavat kirjaimellisesti polttaa. Se ei ole ollenkaan niin hienoa!
  Oleg Rybachenko vastasi suloisella katseella:
  - Sinun pitäisi kouluttaa itsesi!
  Kolka lauloi:
  Rauhoitu, jos haluat olla terve,
  Yritä pärjätä ilman lääkäreitä!
  Pese kasvosi kylmällä vedellä!
  Jos haluat olla terve!
  Oleg Rybachenko totesi:
  - Nyt natsit yrittävät panssarihyökkäyksen. Ja tämä on vakavaa. Yritämme tavata heidät arvokkaasti!
  Komsomolin jäsen Anastasia sanoi luottavaisesti:
  - Meillä on kaikki valmiina!
  Ja hän ravisteli ylellisiä ja vahvoja lantioitaan, jotka olivat samanlaisia kuin täysiverisen hevosen lantio.
  Petka huomautti:
  - Saksalaisten panssarit ovat melko heikkoja. Jopa kolmekymmentäneljä vihollisen ajoneuvoamme ovat paljon vahvempia!
  Kolka siristi ja hyppäsi ylös kuin orava:
  - Tämä tarkoittaa kauniisti elämistä,
  Tämä tarkoittaa ihmisarvoista elämää...
  Sankarillinen voimamme,
  Henkeä ja tahdonvoimaa!
  Oleg lauloi ironisesti:
  Häntä kehrää mikrofonin sijaan,
  Kappale ei ole uusi, mutta se on oma...
  Tulee olemaan hirviö, jolla on tuhat kasvoa,
  Ja kaikki ystäväni saapuvat nopeasti Berliiniin!
  Ja poika otti sen paljain varpaillaan, otti repeytyneen metallipalan ja heitti sitä suurella voimalla. Hän lensi yli ja osui Hitlerin korjaajaa suoraan silmään ja tyrmäsi hänet takakädellä.
  Ja Fritz ampui pelosta laukauksen ja tappoi vielä viisi omaa. Näin pieni tiedusteluryhmä tuhoutui.
  Anastasia suuteli Olezhkaa huulillaan otsalle ja siristi:
  - Vau! Olet loistava taistelija!
  Poika vastasi vaatimattomasti:
  - Olen edelläkävijä ja se kertoo kaiken!
  Sen jälkeen lapset huudahtivat yhteen ääneen:
  - Ja koko maa katsoi pioneereja! Hitler on hukassa, paljasjalkaiset pioneerit hyökkäävät!
  Oleg Rybachenko ehdotti:
  - Laulataan, kaverit! On helpompi odottaa kauheaa hyökkäystä!
  Timur suostui helposti:
  - Kyllä, on parempi todella laulaa kuin ulvoa kuin sudet kuuhun. Vaikka todennäköisemmin emme ole vielä susia, vaan sudenpentuja! Mutta me näytämme viholliselle tappavan ja vertaansa vailla olevan voimamme!
  Anastasia vahvisti:
  - Näytämme sinulle juuri sen! Laula laulu kuten ennenkin, osasto lauloi, ja minä laulan sen mukana hiljaa!
  Oleg Rybachenko nyökkäsi:
  - Olen säveltänyt kappaleen itse ja siitä tulee hieno!
  Ja poika, entinen paljain jaloin, jopa pakkasessa, nuori rikosvanki lauloi:
  Poika eli 2000-luvulla,
  Hän haaveili valloittavansa avaruuden...
  Että isänmaalla on legioonaa voimaa,
  Kvasaarit valaisevat pääkaupungin!
  
  Mutta pojasta tuli heti uhri,
  Ja maailmanpalon edessä...
  Siellä on sulavaa, repeytyvää metallia,
  Ja näyttää siltä, että ei ole asuinpaikkaa!
  
  Poika on tottunut elämään aina luksusta,
  Kun banaaneja ja ananasta on kaikkialla...
  No, tämä on nyt ongelma,
  Ihan kuin olisit löytänyt itsellesi Juudaksen!
  
  Se jyrisee, kuuluu tulinen ukkonen,
  Salamat lensivät taivaalla kuin myrsky...
  Uskon, että Wehrmacht voitetaan,
  Koska sydämessä on pojan rohkeutta!
  
  Syntynyt taistelemaan seimestä,
  Me kaverit rakastamme taistella rohkeasti...
  Sinä olet Wehrmacht, joka ryntää kuin lauma - murskaa se,
  Ja tehkää Hitleristä säälittävä klovni!
  
  Isänmaan puolesta, Stalinin puolesta, pojat,
  He nousivat seisomaan puristaen nyrkkiään tiukasti...
  Mutta olemme siistejä ritareita-kotkia,
  Pystymme tyrmäämään Fuhrerin Veikselille!
  
  Tiedä pioneerien voimat,
  Että mikään maailmassa ei voi verrata häntä...
  Rakennamme pian paratiisin universumiin,
  Ikonien pyhät kasvot siunaavat sinua!
  
  Annamme sydämemme isänmaan puolesta,
  Rakastamme isänmaatamme suuresti...
  Yläpuolellamme on säteilevä kerubi,
  Me itse olemme fasismin tuomareita!
  
  Nyt vihollinen ryntää suoraan Moskovaan,
  Ja poika on paljain jaloin lumikossa...
  Pysähdyn, uskon siihen laumaan,
  He eivät leikkaa tytön hiuksia, tiedän punokset!
  
  Minusta tuli nopeasti pioneeri
  Ja pojalla tulee olemaan terästahto...
  Loppujen lopuksi sydämemme on kuin titaanimetalli,
  Ja pääjohtaja on kaikinpuolin nero Stalin!
  
  Olen edelläkävijä, juoksen paljain jaloin talvella,
  Ja kantapääni muuttuivat punaisiksi kylmässä...
  Mutta Hitler murskataan viikateellä,
  Ja annetaan suudelma helakanpunaiselle ruusulle!
  
  Usko minua, Venäjälle olemme kotkia,
  Emmekä päästä füüreria pääkaupunkiin...
  Vaikka Saatanan armeijat ovat vahvoja,
  Uskon, että nyljemme Adolfin pian!
  
  Meillä on niin voimaa - kaikki ihmiset,
  Me lapset taistelemme oikeuden puolesta...
  Ja Hitler on pahamaineinen konna,
  Eikä hän saa armoa ihmisiltä!
  
  Meillä on erittäin vahva konekivääri,
  Mikä ampuu niin tarkasti fasisteihin...
  Tuli ja tulee tuloksia,
  Voitto tulee säteilevässä toukokuussa!
  
  Me teemme isänmaan tähtiä korkeammalle,
  Nostamme pian punaisen lipun Marsin ylle...
  Loppujen lopuksi Jumala Jeesus Kristus on kanssamme,
  Tämä nimi tulee olemaan ikuisesti kunniassa!
  
  Mutta Stalin on myös pioneerien veli,
  Vaikka rohkeat lapset ovatkin paljon vanhempia...
  Pojalla on hyvin kohdistettu konekivääri,
  Hän ampui alas natsien tornit!
  
  Vaikka lumikoöt ovat jyrkkiä,
  Poika taistelee Fritzin kanssa paljain jaloin...
  Hänen ei ole heikkoa tappaa fasisti,
  Ainakin tentti on tietysti tiukka!
  
  Ja poika laski myös kirjeen,
  Ammuttuaan natsia kohti, leikkaamalla hänet tarkasti...
  Sydämessä on liekki ja metalli palaa,
  Fuhrer ei salli väärää tietoa isänmaasta!
  
  Ja sinä rakastat isänmaatasi,
  Hän on kuin äiti kaikille kansoille, tiedäthän...
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia,
  Ja lyö Fuhreriin kovemmin!
  
  No, fasistinen hyökkäys on jo kuivunut,
  Näyttää siltä, että natsit ovat loppumassa...
  Hitler saa nyrkin nikkeliin,
  Ja me laulamme tämän kirkkaan taivaan alla!
  
  Poikasi juoksi läpi talven shortseissa,
  Ja en edes huomannut vuotavaa nenää...
  En ymmärrä mitä vikaa flunssassa on,
  Joskus lapset sairastuvat liikaa!
  
  Keväällä on jo erittäin helppo taistella,
  Lätäköissä on mukava roiskua loppuun asti...
  Menimme veneeseen, tartuimme airoon,
  Kuinka hauskaa se olikaan meille!
  
  Taistella ja uskaltaa isänmaan puolesta,
  Aiomme olla edelläkävijöitä erittäin rohkeasti...
  Läpäisevät kokeet, vain viisi,
  Tuo itsesi julkisuuteen mahdollisimman nopeasti!
  
  Uskon, että taistelijat tulevat Berliiniin,
  Vaikka sota ei mene liian sujuvasti...
  Me voitamme maailmankaikkeuden laajuuden,
  Pienellä on kuitenkin edelleen vaikeaa!
  
  Vaikka sotaa on tietysti aina,
  Jokainen pensas on täynnä vaaroja...
  Mutta tulee olemaan pioneeriunelma,
  Paljasjalkainen poika on erittäin älykäs!
  
  Poika lyö fasisteja tarkasti,
  Koska pioneerilla on kunnia sydämessään...
  Fuhrer saa tilin otsaansa,
  Ja me rankaisemme loput esimerkkinä!
  
  Mitä voin tehdä, tiedätkö,
  Loppujen lopuksi venäläiset ovat voittamattomia taisteluissa...
  Rakennetaan punainen paratiisi maailmankaikkeuteen,
  Kansa on ikuisesti yhdistetty puolueeseen!
  
  Ja usko minua, vihollisemme eivät pyyhi meitä pois,
  Teemme ihmeen kuin jättiläiset...
  Rikkoa maailmankaikkeuden kahleet,
  Ja Hitler on ilkeä Juudas!
  
  Vuodet kuluvat, ajat tulevat,
  Pyhä kommunismin laajuudessa!
  Ja Lenin on kanssamme ikuisesti,
  Uskokaa minua, me murskaamme fasismin ikeen!
  
  Kuinka hyvin Kristus herättää kaikki kuolleista,
  Ja jos ei tule, niin tiede...
  Loppujen lopuksi ihminen on kasvanut valtaan,
  Elämä ei ole helppoa, veljet, tietäkää tämä!
  
  Isänmaan suuruus tulee olemaan
  Että kaikki rakastivat häntä tietämättään...
  Pyhän maan suuruus on yksi asia,
  Rajattomalle, säteilevimmälle Venäjälle!
  
  Olen pioneeri, kun hän on poika,
  Ja usko minua, en halua kasvaa aikuiseksi...
  Näen pian monia eri maita,
  Ja minä ajan füürerin ja lauman suoon!
  
  Olkaa te myös rohkeita taistelijoita,
  Että uskostamme tulee terästä vahvempi...
  Isät ovat ylpeitä pioneereista,
  Sankarin tähden antoi toveri Stalin!
  
  Lyhyesti sanottuna sotilaallinen ukkonen vaimenee,
  Aiomme työskennellä rakennusalalla kiihkeästi...
  Loppujen lopuksi kommunismi on vahva monoliitti,
  Kylä on yhtä kaunis kuin pääkaupunki!
  
  Ja myönnän olevani jopa hyvin onnellinen,
  Että olen ollut helvetissä ja tulessa...
  Nyt olen niin ylpeä voidessani hyväksyä paraatin,
  Antelias isänmaa loputtomassa kunniassa!
  Pojat ja tytöt sekä komsomolin jäsenet, kokonainen pataljoona paljasjalkaisia sotureita ja sotureita, ottivat tämän upean sinfonian. Niin he lauloivat sen. Ja samaan aikaan lapset tanssivat ja piiskasivat paljain, ruskettuin, erittäin taitavin, siroin jaloillaan.
  Timur huomautti tyytyväisenä hymyillen:
  - Olisi hyvä virkistää itseään henkisesti! Entä materiaalitaso?
  Oleg Rybachenko totesi luottavaisesti:
  - Olemme jopa enemmän kuin valmiita taisteluun!
  Anastasia suostui:
  - Kyllä, pioneerit ovat kasvaneet. Ja me pystymme repimään osiin minkä tahansa suden, vaikka se olisi valmistettu teräksestä ja titaanista!
  Serjozhka huusi:
  - Iskemme vihollisia vastaan - savut eivät auta Krauteja!
  Soturilapset ottivat sen ja katsoivat toisiaan. Sata silmäparia välähti yhtä aikaa.
  Petka huomautti:
  - Moraalisesti olemme kuin titaani!
  Oleg Rybachenko sanoi yhtäkkiä:
  - Vau kaverit, kuulen moottoreiden huminaa. Ja tankidivisioona ryntää heti meitä kohti!
  Timur vastasi luottavaisesti:
  - Sitä parempi! Se ei tule olemaan helppo taistelu, mutta kova taistelu!
  Kolka twiittasi:
  Lähdemme rohkeasti taisteluun,
  Rauhan kunniaksi...
  Älkäämme olko varpuisia
  Lennetään kuin kotkat!
  Anastasia naurahti ja totesi tyytyväisellä katseella:
  - On hyvä, että joudut luopumaan siitä tosissaan! Muuten helpot voitot ovat liian rentouttavia!
  Oleg Rybachenko totesi älykkäällä katseella:
  - Vaikka helpot voitot rentouttavat, ne annetaan vain niille, jotka eivät osoita heikkoutta!
  Timur oli samaa mieltä tästä:
  - Jos haluat helpon voiton, lataa itsesi kovempiin harjoituksiin!
  Anastasia lisäsi loogisesti:
  - Helpoimman voiton takaa useimmiten raskas lompakko!
  Oleg Rybachenko jatkoi hymyillen:
  - Helpoin ostaa raskaasti ladatulla kultapussilla, mutta helpoin ottaa se pois teroittetulla terällä ilman meteliä!
  Natasha komsomolin jäsen huomautti:
  - Merkittävin voitto, joten se osoittautuu helpoksi ihmisille ja joukkoille ja tekee siitä raskaampaa saaliilla!
  Petka piti myös tarpeellisena lisätä:
  - Raskas tappio keventää lompakkoa, helppo voitto kuormittaa paitsi mammonaa pokaalilla!
  Kolka piti myös tarpeellisena lisätä:
  - Aasi on tyytyväinen kevyeen kuormaan, mutta mies, jos hän ei ole aasi, kantaa mielellään raskasta kukkaroa!
  Myös Serjozhka puuttui väliin ja taputti paljaaseen lapselliseen jalkaansa:
  - Et ole aasi, jos sinua on ladattu palkinnoilla kuin aasi!
  Genka päätti myös lisätä:
  - Jos olet ladattu kuin aasi, niin pääsi on ehdottomasti kuin aasilla ja tyhjä!
  Timur huomautti älykkäällä katseella:
  - Tyhjällä aasinpäällä kynät kuin aasi, etkä täytä roskakoria!
  Oleg Rybachenko lisäsi nokkelasti:
  - Vaikka kynnät kuin aasi, mutta sinulla on aasin pää, ravistelet ikuisesti kuin jänis boa-kurkun vatsassa, kynittynä kuin kana!
  Natasha kikatti, heitti kuparipenniä ylös paljain varpaillaan ja totesi:
  - Jos kynnät kettua kuin aasia, olet todellakin aasi, kynitty sisimmilleen!
  Pojat halusivat jatkaa nokkeluutta. Mutta sitten Timur kuuli jyrinän ja huomautti:
  - Kyllä, meitä vastaan tulee paljon tankkeja. Meidän on valmistauduttava vakavaan taisteluun.
  Seryozhka twiittasi:
  - Lenin ja Stalin ovat kanssamme, mikä tarkoittaa voittoa!
  Oleg Rybatšenko polki paljaita, lapsellisia jalkojaan ja totesi viisaasti:
  - Lenin oli kalju, ja oli loistava vähentämään maailmansyöjät nollaan!
  Tälle pojat nauroivat yhdessä. Ja Anastasia lisäsi, lyömällä paljaita, siroja, tyttömäisiä jalkojaan:
  - Kun pää on täynnä kirkkaita ajatuksia, niin polku pimeimmällä tiellä on helppo!
  Ja komsomolityttö välähti smaragdisilmiään. Oli selvää, että hän oli valmis taistelemaan tilanteesta riippumatta.
  Timur totesi loogisesti:
  - Riippumatta siitä kuinka monta taisteluyksikköä vihollisella on, tärkeintä ei ole olla pasifistinen nolla!
  Oleg Rybachenko lisäsi rationaalisesti:
  - Useimmiten ne, joilla on nolla älykkyyttä, ja täydelliset typerykset nollataan!
  Timur halusi sanoa jotain muuta, mutta tankit ilmestyivät paljaalle kenttäviivalle. Kaukaa katsottuna ne eivät vaikuttaneet pelottavilta. Eikä erityisen lähelläkään. Mutta T-3-panssarivaunussa on kolme konekivääriä, ja se pystyy leikkaamaan pioneerin.
  Pojat alkoivat ladata raketteja ja katapultteja. Lapset juoksivat ympäriinsä räpytellen paljaita, ruskettuneita jalkojaan.
  Ensimmäiset ohjukset laukaisivat taisteluun vanerista valmistetut ja ääniohjatut ohjukset. Ja he lensivät kohti kohteita jättäen häntänsä taakseen.
  Petka twiittasi:
  - Revitään Krautit!
  Genka huudahti murskaten torakan paljaalla, lapsellisella kantapäällään:
  - Tulemme todella innostumaan!
  Ja lapset nauravat. Ensimmäiset natsien panssarit on jo tyrmätty. Ja musta savu nousee. Ja kaikki kirjaimellisesti pyörii.
  Oleg Rybachenko laukaisi raketin kaukaa ja lauloi:
  Toivon kirkas aurinko
  Taas se nousee maan yli...
  Poikien armeija on rajaton,
  Fuhrerin armeija lyö!
  Ja taas ohjukset lentävät suurimmalla tappavalla voimalla. Kymmenet natsien tankit palavat jo. Räjähtävät taistelusarjat räjähtävät. Mutta jalkaväki hyökkää. Ja ohjukset tyrmäävät tankit.
  Paljasjalkaiset pojat shortseissa ampuvat jalkaväkiä pitkän kantaman silmuilla. He käyttävät myös itseasentuvia tappeja. Joka repii Krautien päät ja repii ne kirjaimellisesti erilleen. Tämä oli todella tyrmäys.
  Oleg Rybachenko otti sen ja lauloi:
  Tulossa on poika,
  Ensimmäinen askel elämässä on tärkeä...
  Lataamme koneen,
  Raivokkaiden hyökkäysten pyörteet!
  Ja nyt he jo lyövät lähestyviä jalkaväkeä konekivääreillä. Ne ovat erityisiä - kotitekoisia, mutta erittäin tappavia. Ja katapultit lähtivät taisteluun. Höyry savuaa ja puu palaa. Ja ballistat heittävät ulos räjähtäviä esineitä. Sekä panssarivaunut että jalkaväki putoavat. Tämä on tappava välienselvittely meneillään. Ja edelläkävijät ovat täällä parhaimmillaan.
  Anastasia otti teroitetun kiekon ja heitti sen paljain varpaillaan. Hän lensi yli ja löi Hitlerin kurkkuun. Veri vuodatti, ja natsit tukehtuivat siihen ja asettuivat alas.
  Timur huomautti patosisesti:
  Venäjällämme on naisia,
  Miksi he lentävät lentokoneella vitsinä...
  Mikä on kauniimpaa kuin kaikki universumissa,
  Tapa vihollinen vitsillä!
  Oleg Rybachenko, jonka jalat olivat erittäin vahvat, heitti tuhon lahjan paljain sormin, ja heti kymmenkunta Krauttia heitettiin ilmaan ja revittiin pieniksi paloiksi.
  Poika lauloi:
  Pioneeri ei tunne sanaa pelkuri,
  Hän on rohkea ja taistelija kehdosta asti...
  Ja uskokaa minua, lapset, en pelkää,
  Terminaattori ei vain ole lapsi!
  Ja taas heitetään tappava räjähdepaketti. Se törmäsi tankin oikeaan rataan ja molemmat ajoneuvot ottivat kiinni ja törmäsivät. Ja sitten taistelusarja alkoi repiä. Tämä on tappava voima.
  Timur huomautti hymyillen:
  - Se on fiksua.
  Ja poikakin heitti paljain varpaillaan tuhon lahjaa murhaavalla voimalla. Ja taas fasistit hajaantuvat kaikkiin suuntiin.
  Genka nauraa ja ojentaa kieltään:
  - Menestys odottaa minua - olen siistein!
  Ja pojat löivät natseja ritsalla. Ja todellakin vaikutus osoittautui tappavaksi. Kokonainen rivi Krautteja revittiin ja niitettiin. Ja sitten Natasha huusi:
  - Bravo! Terveisiä pojat!
  Ja komsomolityttö otti ja heitti kuoleman lahjan paljain varpaillaan tappavalla voimalla. Ja natsit hajaantuivat kaikkiin suuntiin.
  Kolka ampuu myös ritsasta. Hän tekee tämän erittäin tarkasti. Ja hänen kielensä ovat aggressiivista, kosmista voimaa. Ja jos he naittavat sinut, se ei näytä paljolta kenellekään. Ja niin hän löi fasistia nivusiin. Ja hän putoaa konepistoolilla ja löi omaa kansaansa. Vain veriset suihkulähteet luodeista jäivät jäljelle.
  Anastasia kehui lasta:
  - Olet siisti kaveri! Ole hyvä!
  Toinen pioneerijohtaja, Veronica, heitti myös jotain raskasta natseja kohti, tässä tapauksessa hiilipölystä tehdyn räjähdelaatikon. Lisäksi tyttö jätti hänet paljain, lihaksikkain jaloineen. Ja seurauksena Hitlerin panssarivaunu heitettiin ylös, ja se murskasi kaksi tusinaa jalkaväkeä.
  Pioneeripojat huusivat:
  - Hienoa - kaikki tulee olemaan hienoa!
  Ja he laittoivat olkia suuhunsa ja kuinka he voisivat käyttää niitä sylkemään natseja. Ja taas koko rivi jalkasotilaita kääntyi sivuttain.
  Timur huomautti:
  - Kovaksi keitettyä munaa pitää keittää viisitoista minuuttia, mutta edelläkävijä on aina valmis!
  Oleg Rybachenko vastusti:
  - Pioneeri tarvitsee myös aikaa kovettua, mutta opimme matkalla! Kuten Lenin sanoi: opiskele, opiskele ja opiskele uudelleen!
  Tämän jälkeen poikanero laukaisi eräänlaisen kotitekoisen dronin taisteluun. Hän kierteli ja satoi myrkyllisiä neuloja vihollistensa päälle mäntäkonekivääreistä. Ja se oli erittäin tappavaa.
  Kolka huudahti:
  - Tämä on ihmease!
  Oleg Rybachenko vahvisti erittäin suloisella ja lapsellisella hymyllä:
  - Tietysti. Tiedät itsekin erittäin hyvin, maailma on täynnä ihmeitä, vain nämä ihmeet ihmiset voivat tehdä itse!
  Genka kikatti, heitti räjähdyspakkauksen paljain jaloin ja huudahti:
  - Tiede tekee edelläkävijöistä vahvempia kuin kaikkivaltias Jumala, tai pikemminkin se jo tekee niin.
  Pioneerit lisäsivät tuliaan kaikilla improvisoiduilla ja tehokkailla keinoilla. Ja natsien hyökkäys loppui. Pelästynyt Krauts pakeni. Ja heidän takaamiseksi urheat, paljain jaloiset lapset shortseissa ampuivat katapulteista ja ritsoista ja ampuivat tappajaohjuksia.
  Ja pioneerien punaiset solmiot kimalsivat kuin rubiinit.
  Ja lapset ovat hyvin kauniita, ja heidän helmiäishampaansa kimaltelevat arvokkaina ja kirkkaina kuin tähdet napa-yönä.
  . LUKU nro 12.
  Sitten koitti toukokuu 1939. Rautatietä rakennetaan Kiinassa, ja siellä vallitsee suhteellisen tyyni. Ja 18. toukokuuta on Nikolai II Suuren syntymäpäivä. Hän täyttää seitsemänkymmentäyksi vuotta. Venäjän historiassa vain Monomakh eli sellaiseen ikään, ja sitten kolmen kuukauden kuluttua hän kuoli, ja ehkä Jaroslav viisas. Mutta kronikoitsijat ovat saattaneet liioitella hänen ikänsä tehdäkseen suurherttuasta Svjatopolkia vanhemman. Näin ollen Nikolai II:n hallituskausi vuodesta 1882 on Venäjän historian pisin ja toistaiseksi menestynyt.
  Tsaarin syntymäpäivänä Oleg Rybachenko päätti säveltää hieman enemmän.
  Ensimmäiset viisikymmentä vuotta helvetin yleisellä tasolla välähti nopeasti. Ja tässä on tietty havaintoparadoksi. Tuntuu siltä, että aika kuluu eikä liian nopeasti, varsinkin toimintaterapiassa, kun kirjaimellisesti laskee minuutteja - olisi parempi kärsiä ja lopettaa vaikkapa nurmen kaivaminen lapiolla tai kivien kerääminen ämpäriin tai kukkien istuttaminen. , tai poimia marjoja tai omenoita (no tämä on jo vähän mukavampaa!). Toimintaterapia helvetissä on pakollista - se palvelee syntisten oikaisua ja heidän jalostamistaan. Kaikkivaltiaan Jumalan armosta ruumiit annetaan nuorina, ulkonäöltään noin neljätoistavuotiaita, lihaksikkaita ja ilman fyysisiä vikoja - täysin terveitä. Eikä niissä ole niin vaikeaa työskennellä - se ei väsy lihaksia niin paljon. Mutta kärsit enemmän henkisesti, koska on monia erilaisia aktiviteetteja, jotka ovat paljon parempia kuin kävellä paljain jaloin ja shortseissa kentän poikki ja poimia kiviä ämpäriin. Mutta yleisellä tasolla tätä on tehtävä kuusi tuntia päivässä - paitsi viikonloppuisin. Ja viikonloppu on vain opiskelua - neljä tuntia joka päivä, rukousten kanssa ja sitten on viihdettä.
  Kaikkivaltiaan armosta ikuisilla syntisillä lapsilla on viikko vapaata - kaksi ja puoli päivää - lauantai, sunnuntai ja joka toinen perjantai.
  Tämä on todella hyvää. Helvetin yleinen taso, massiivisin. Useimmat ihmiset sortuvat siihen. Muille tasoille poikkeaman mukaan - joko olet liian hyvä tai huono tai olet tehnyt tiettyjä rikoksia. Ja mitä ankarampi, sitä huonompi on rangaistuksen taso ja sitä pidempi sen kesto.
  On myös muita vivahteita. Esimerkiksi tunnustatko heti syyllisyytesi, katutko vilpittömästi? Vai haluatko pyhien tuomion? Jos annat välittömästi armollisen ja armollisen Kaikkivaltiaan Jumalan tahdon, saat yleensä minimaalisen rangaistuksen. Ja jos haluat kahdenkymmenenneljän valamiehistön oikeudenkäynnin, niin suurimmassa osassa tapauksia saat pidemmän aikavälin ja huonomman tason. Peter Davidenya kuoli kesällä 2012, ja hänellä oli järkeä ja syytä olla riidellemättä Jumalan kanssa, tunnustaa syyllisyytensä ja syntinsä ja saada vähintään viisikymmentä vuotta helvetin yleisessä järjestelmässä.
  Ja tämä ei yleensä ole pahin paikka. Istut viihtyisässä kolmen hengen sellissä, jossa, vaikka baareja on, on myös tv isolla värinäytöllä ja jopa pelikonsoli. Totta, aika on rajallinen. Arkipäivisin on neljä tuntia opiskelua, kuusi tuntia työtä sekä aikaa ruokaan ja rukoukseen. Mutta on myös ilmaista viihdettä. Täällä Hell on teknisesti edistynyt: matriisissa on jopa tietokonepelejä, mutta tietysti rajoituksin. Ja siellä on elokuvaa - mutta tietysti myös enintään plus kaksitoista. Tämä on vain paratiisissa, voit katsoa mitä haluat ja pelata mitä haluat, ja juoda ja syödä mitä haluat... On kuitenkin yleisesti hyväksyttyä, että paratiisissa entinen syntinen saa Helvetissä uudelleenkoulutuksensa jälkeen. itsehillintää ja moraalisia rajoituksia. Tai jos hän tekee siellä jotain pahaa, hän päätyy taas helvettiin.
  Alamaailman yleinen taso muistuttaa lasten siirtomaa, alaikäisille sivistyneessä maassa - kaikki on kaunista, monia pyhimysten muotokuvia ja kultaisia ristejä, kukkia ja värikkäitä kasveja.
  Yleisesti ottaen ruoka on melko hyvää, vaikkakin ilman erityisiä herkkuja, vaikka niitä voi saada ilmaiseksi tiettyinä juhlapäivinä. Ja nuoret vangit ovat pukeutuneet enemmän tai vähemmän sivistyneesti verryttelyasuihin ja mukaviin tennareihin.
  Totta, monet ihmiset haluavat kävellä paljain jaloin, koska helvetti on erittäin lämmin paikka, jossa on kolme aurinkoa: punainen, keltainen, vihreä - koko planeetta, joka on valtavan kokoinen ja suunnilleen Maan painovoima.
  Ja paratiisi on koko maailmankaikkeus ja missä tahansa ruumiissa - joita ihmiset voivat valita siellä vapaasti ja muuttaa mielensä mukaan - eri planeetoilla - entisiä syntisiä, joista on tullut vanhurskaita, tai joka tapauksessa niitä, jotka ovat kärsineet tuomionsa ja joutuneet uudelleen. koulutusta helvetissä.
  Ja lisäksi epämaisten sivilisaatioiden edustajia.
  Alamaailmassa syntisillä on Kaikkivaltiaan Jumalan suuresta armosta nuoret, terveet, täydelliset teini-ikäiset ruumiit, mikä sinänsä on Kaikkivaltiaan Luojan suurin siunaus ja armo. Ja tämä tehdään myös siksi, että fyysisesti terveessä kehossa sekä mieli että persoonallisuus paranevat. Loppujen lopuksi kuinka monet ihmiset ovat tehneet rikoksia, sekä suuria että pieniä, hampaiden kivun, vatsan, korkean verenpaineen ja niin edelleen vuoksi. Mutta täällä nämä ärsyttävät tekijät puuttuvat, ja kaverit ovat hymyilevämpiä ja rauhallisempia.
  Toisin kuin helvetin todellisissa nuorten siirtokunnissa, käyttäytymisen valvonta on tiukempaa, ja vangit eivät edelleenkään ole enimmäkseen lapsia, vaan aikuisia tai jopa vanhuksia teini-ikäisten ruumiissa. Siksi Helvetin opetuslasten siirtokunnassa ei ole olemassa sellaista asiaa kuin rekisteröityminen kysymysten esittämiseen ja lusikalla päähän hakkaamiseen. Ja tämä on sanottava suureksi plussaksi, varsinkin niille, jotka eivät olleet cooleja aiemmassa elämässä.
  Mutta on myös haittoja - videokamerat tarkkailevat jokaista liikettä ja kokeile käsityötä! Saat tästä välittömästi viestikapula vartijoilta, joita perinteisesti kutsuttiin paholaisiksi. Itse asiassa nämä ovat erityisiä enkeleitä, jotka pitävät järjestystä helvetissä ja kouluttavat vankeja. Ja ne ovat erilaisia. Mukana on myös opettajia ja psykologeja, jotka auttavat vankeja nuorella ruumiilla, mutta yleensä kokeneella mielellä ja muistoilla heidän ongelmiensa ratkaisemisessa.
  Jeesus Kristus, kaikkivaltias Jumala, Poika, selvisi fyysisen kuorensa kuolemasta ristillä. Lisäksi Hän otti myös kaikki ihmisten synnit ja pystyi luomaan suurimman Armon. Eli kaikki ihmiset pelastuvat, ja kysymys kenen tahansa taivaaseen pääsemisestä on vain ajan kysymys, jonka aikana hän oikaisee itsensä helvetissä tai sovittaa syntinsä. Lisäksi jälkimmäinen ei ole tärkein asia - Jeesus Kristus on jo lunastanut synnit. Kaikkein tärkeintä on syntisen parannus. Lisäksi se on nimenomaan ihmisten itsensä etujen mukaista.
  Jos esimerkiksi päästät uudistamattoman rosvon paratiisiin, hän alkaa vahingoittaa ja pilata muita siellä olevia ihmisiä. Joten on välttämätöntä, että henkilö saa vähintään jonkin verran säädyllisyyttä, ystävällisyyttä, kärsivällisyyttä, tahdikkuutta, kulttuuria ja että hänelle opetetaan tämä helvetissä, jos hänellä ei maallisessa elämässä ollut aikaa tehdä tätä tai hänellä ei ollut mahdollisuutta saada se.
  Ei ole mikään salaisuus, että monista tai ehkä jopa kaikista rikollisista voi tulla kunnollisia ihmisiä, joilla on erilainen kasvatus ja ympäristö. Vaikka genetiikallakin on väliä.
  Mutta Kaikkivaltias Jumala antaa nuoren, hyvän, terveen ruumiin helvettiin ilman monien tuhansien vuosien synnin seurauksia, ja tämä helpottaa sielun oikaisua.
  Pjotr Davidenja, joutuessaan Helvetin yleiselle tasolle, joka muistutti erittäin oikeaa, hyvin hoidettua ja ultramodernia nuorisosiirtokuntaa, otti asian filosofisesti - luojan kiitos, juuri niin tapahtui, mutta se olisi voinut olla huonomminkin. Varsinkin jos muistat kuinka baptistit tai muut protestantit, eivät vain he, kuvailevat helvettiä. Jotkut jopa kirjoittavat: pahin kipu maan päällä on kirppujen purema verrattuna kidutukseen helvetissä. Ja entä tavallisia ihmisiä poltettaessa tulella tuli- ja tulikivijärvessä tai keitetty padoissa, ja paholaiset heittelevät heitä puuta vastaan.
  Mutta tämä on hyvin primitiivinen ajatus ja virheellinen. Lisäksi, jos useimmille ihmisille tuli on kidutuksen symboli, niin esimerkiksi pohjoisille ihmisille liekki on juuri lämmittelyparatiisi. Ja protestanttiset saarnaajat kuvaavat Helvettiä heille täysin eri tavalla.
  Toisin sanoen sekä protestantteilla että ortodoksisilla kristityillä on omat käsityksensä helvetistä, emmekä välttämättä puhu kirjaimellisesta tulesta. Vaikka jotkut kirkkokunnat, kuten seitsemännen päivän adventistit, ymmärtävät helvetin liian alkeellisesti, kuten tulisen Gehennan käsite. Itse asiassa nämä ovat kaikki metaforia ja allegorioita.
  Todellisuudessa Helvetti on rangaistus- ja koulutuslaitos, tietysti eri tasoisia. Suurempien rikollisten rangaistus ja olosuhteet ovat ankarammat - vähemmän viihdettä ja enemmän toimintaterapiaa, ja ruoka on mauttomempaa, ja paholaiset hakkaavat heitä kovemmin ja tuskallisemmin. Tai he saattavat laittaa siihen kahleet pahentaakseen sitä entisestään.
  Mutta jopa viimeinen, tai päinvastoin, suuri ja suuri rikollinen, voi luottaa siihen, että kun hänen syntinsä oikaistaan ja sovitetaan, hän siirtyy helpommille tasoille päästäkseen ennemmin tai myöhemmin taivaaseen.
  Petya Davidenya, ikuisesti nuoressa ruumiissa, työskenteli kovasti viisikymmentä vuotta, yritti käyttäytyä mahdollisimman hiljaa, rukoili, ei riidellyt ja oli, kuten voisi sanoa, hyvä poika.
  Ja nyt voisin luottaa siirtyväni mukavammalle - kevyelle tasolle. Siellä on kolme ja puoli vapaapäivää viikossa ja vain neljä tuntia toimintaterapiaa. Ja ruoka, viihde ja vaatteet paranevat koko ajan, ja voit tehdä retkiä ympäri paratiisia useammin. Ja jos saat sellaisen Helvetin naisten osastolta, voit tavata tytön, ei kerran viikossa, vaan kolme kertaa. Toisin sanoen se on edelleen vankila, mutta paremmissa olosuhteissa.
  Petkaa voidaan kutsua sellaiseksi, koska hän näytti noin neljätoistavuotiaalta pojalta kahden muun sellukatoverin kanssa katsomassa uutisohjelmaa maaplaneetalla. Todellakin, paljon muuttuu. Ja teknologinen kehitys tapahtuu helvetissä, sekä maan päällä että paratiisissa. Mahdollisuudet lisääntyvät. Uutiset ovat yleisesti ottaen hyviä. Marsiin rakennetaan kaupunkia, ja Kuussa on jo siirtokuntia. Jotenkin ihmiset sopivat. Ja oli aika, jolloin asiat eivät juuri tulleet ydinsotaan, ja aggressiivinen, kalju hallitsija oli syyllinen tähän. Mutta luojan kiitos hän kuoli, ja elämästä tuli parempaa ja hauskempaa. Ja jopa jotain hegemonian kaltaista syntyi: Venäjä, USA, Kiina - tuli liittolaisia ja johti maailmanlaajuisesti, kontrolloi globalisaatiota.
  Näin tilanne maailmassa muuttui parempaan suuntaan vuonna 2062.
  Sellissä on kolme poikaa, jotka ovat palanneet hauskanpidon ja pelien jälkeen. Jotkut pelaavat jalkapalloa tai jääkiekkoa, ja jotkut pelaavat tietokoneella. Täällä on monenlaista viihdettä. Lisäksi se oli vapaapäivä. Viikonloppuisin on neljä tuntia opiskelua - ja sitten on viihdettä, vaikkakin rukousten kera. Joka toinen tunti alamaailman vangit pakotetaan polvistumaan ja lausumaan tiettyjä psalmeja.
  He rukoilevat Isä Jumalaa, Kristusta ja Jumalanäitiä. Ja he laulavat psalmeja. Mutta se vie vähän aikaa. Ja seuraavana päivänä ne voivat siirtyä kevyemmälle tasolle. Ei kommentteja käyttäjälle Peter Davidene. Joten odotat innolla seuraavaa päivää. Toisaalta sinut erotetaan sellitovereistasi. Heistä on jo tullut ystäviä, näistä pojista.
  Yleisessä järjestelmässä yhdessä sellissä on yleensä kolme tai neljä nuorta vankia. Ja kevyemmässä versiossa nuorella syntisellä on erillinen huone ja kylpyhuone sen yhteydessä. Toisaalta tämä on hyvä, mukavampi. Mutta toisaalta pojat eivät haise, eivät kuorsaa, ja on vielä hauskempaa olla seurassa samassa huoneessa. Täällä ruumiit ovat täydellisiä, ruoka on terveellistä ja ilma ei ole saastunut.
  Valotaso on lähempänä parantolaa, paitsi että toimintaterapia on edelleen paikalla. Mutta neljä tuntia ei ole paljon, ja niihin kuluu vain puolet viikosta. No, elokuvavalikoima tulee olemaan monipuolisempi, vapaampi, ja erotiikka on jo hyväksyttävää kevyessä versiossa, ja brutaaleja toimintaelokuvia ja ylellistä tieteiskirjallisuutta.
  Vaikka porno on edelleen kiellettyä, varsinkin samaa sukupuolta olevien suhteet. Ja pelit tulevat olemaan paljon monipuolisempia. Ja todellinen muutos tapahtuu.
  Poikavanki Artem huomasi sängyllään makaamassa:
  - Se on parempi erillisessä sellissä! Täällä katsotaan mitä paholaiset meille antavat, ja sitten olet oma kanavien herrasi ja laita päälle mitä haluat!
  Petka nyökkäsi:
  - Joo! Elokuvissa joko katsotaan kaikki yhdessä tai valinta on rajallinen, kun esimerkiksi alastomia tyttöjä ei ole tarjolla!
  Vankipoika Sam huomautti:
  - En sanoisi, että valinta olisi niin huono. Alamaailmassa on monia elokuvia, joita ei ole olemassa maan päällä. On myös teippejä, joita ei ole poistettu. Tässä on esimerkki sarjasta: "The Duke of Montecristo" on hieno.
  Artemka naurahti ja huomautti:
  - Ei huono sarja. Mutta silti parempi on tieteiskirjallisuus erikoistehosteilla. Ja täällä on niin upeita elokuvia ja uusia ilmestyy, mukaan lukien kolmiulotteinen visio!
  Petka suostui:
  - Sivilisaatio joka tapauksessa! Tai pikemminkin jopa Ylisivilisaatio, jonka on luonut Kaikkivaltias ja osittain ihmisten ja muiden rotujen fantasioita ja keksintöjä!
  Samik huomautti:
  - Edustetulla tasolla retket Paratiisiin kahdesti kuukaudessa, mutta meille vain kaksi kertaa vuodessa. Ja on mahdollista nähdä muita teknotronisen Eedenin planeettoja!
  Artemka kikatti ja lauloi:
  Paratiisi on kaunis ja mahtava
  Kaikki ihmiset siellä ovat niin onnellisia...
  Oli kun olit vanha mies,
  Ja nyt olemme kaikki kauniita!
  Petka huomautti:
  - Olemme kauniita jopa helvetissä. Olin esimerkiksi hieman lihava edellisessä elämässäni ja siksi minulla oli siitä paljon komplekseja. Ja sitten, heti kun sielu erottui ruumiista, se siirtyi nelitoistavuotiaan, erittäin komean ja lihaksikkaan pojan lihaan!
  Samik lauloi:
  - Aurinko paistaa yllämme,
  Ei elämä, vaan armo...
  Niille, jotka ovat vastuussa meistä,
  On korkea aika ymmärtää
  Lapsista on tullut ikuisia,
  Haluamme lähteä kävelylle!
  Artjomka huomautti:
  - Minäkin kuolin, kun ruumiini oli jo vanhentunut ja rappeutunut! Ja uuden lihan saamisesta tuli valtava armo. Vaikka tämä paikka näyttää paljon lasten siirtokunnalta, opettajien joukko on paljon parempi, eikä siellä ole laittomuutta, vaikka voi saada lyönnin!
  Petka huomautti:
  - Paholaiset löivät vain bisneksestä. Ja ihmisyhdyskunta lyödään usein juuri niin! Tai sadistiseksi iloksi. Lisäksi aikuisia puidataan usein huonommin kuin lapsia!
  Samik naurahti ja huomautti:
  - Mutta tiedät tämän enemmän kirjoista ja muiden ihmisten tarinoista. Mutta itse asiassa olin amerikkalaisessa nuorisokoulussa, ja voin sanoa, että kyllä, siellä ei ole makeaa, mutta pääpainajaisen luovat lapset itse, ja poliisi on vielä enemmän tai vähemmän suvaitsevainen.
  Artemka nyökkäsi ja huomautti:
  - Helvetissä ei ole ämpäriä. On olemassa ulosteen tuhoajia, jotka puhdistavat mahan ja suolet napin painalluksella. Tämä on jo suuri ja jopa valtava etu ihmisalueeseen tai vankilaan verrattuna. Joten Jumala osoittautui tässä tapauksessa paljon ystävällisemmäksi ja armollisemmiksi kuin useat kirkkomiehet kuvailevat kirjoissaan. Tässä suhteessa helvetti on...
  Petka keskeytti:
  - Olisi loogisempaa kutsua Helvettiä tai Alamaailmaa - Kiirastuulia tai vankeuslaitosta, mutta vanha nimi jäi kiinni. Ja tämä on todella erikoinen perinne. Kuten myös termi she-devils suhteessa enkelien valvontaan!
  Samik vahvisti:
  - Kyllä, ajatus helvetistä on usein hyvin alkeellista. Ja liian julmaa. Kun he yrittävät muuttaa ystävällisimmästä Jeesuksesta Kristuksesta ikuinen Hitler. Mutta itse asiassa armollinen ja armollinen Kaikkivaltias huolehtii ihmisen hyvinvoinnista. Ja jos kaikkia ei päästetä taivaaseen kerralla, niin tämä on ymmärrettävää. Tässä tapauksessa samat rosvot ja huligaanit jatkaisivat paratiisissa olevien ihmisten terrorisoimista ja tuhoamista ilman asianmukaista oikaisua ja koulutusta.
  Petka nyökkäsi:
  - Kyllä, jouduin olemaan tekemisissä rosvojen kanssa, kun työskentelin valokuvaajana. Jotkut heistä olivat normaaleja ja jopa näennäisesti älykkäitä ihmisiä, mutta monet olivat kauheita. Tässä suhteessa ei koskaan tiedä. Mutta on olemassa todellisia, erittäin pahoja yksilöitä, joita ei ehdottomasti pitäisi päästää taivaaseen, eikä ole tosiasia, että heidät koulutettaisiin uudelleen helvetistä.
  Artemka nyökkäsi:
  "Joskus haluan todella taistella." Varsinkin kun olet nuoressa vartalossa ja teini-ikäiset hormonit pelaavat!
  Petka huomautti:
  - Ei niin paljon kuin maalliset teini-ikäiset. Ehkä he antavat meille jotain, jotta emme innostu liikaa. Itse asiassa niin vahvalle ja terveelle keholle erektio tapahtuu jotenkin liian harvoin, vaikka et voi kutsua meitä eunukeiksi!
  Samik naurahti ja totesi:
  - Kyllä, olemme nyt niin kauniita poikia. Olisimme iloisia, jos kypsät naiset kuvaavat meitä maan päällä, mutta täällä Helvetissä kerran viikossa voit tavata yleisellä tasolla syntisen tytön...
  Artemka nyökkäsi ja huomautti:
  - Joo! Vastoin Kristuksen sanoja: seuraavassa maailmassa he eivät mene naimisiin tai mene naimisiin, vaan pysyvät kuin enkelit taivaassa!
  Petka korjasi:
  - Ei seuraavassa maailmassa, vaan ylösnousemuksessa. Ja tämä on tietysti allegoria. Paratiisissa sinulla on niin monta tyttöä kuin sydämesi haluaa. Toinen asia on, että todellinen Paratiisin kansalainen on hengellisesti tarpeeksi kypsä rajoittamaan itseään.
  Samik polki paljain jalkansa ja huomautti:
  - Tämä on moraalista itsehillintää ja moraalilakia. Mitä me olemme...
  Täällä kuului vanhemman paholaisen valvojan ääni:
  - Mene yörukoukseen ja mene nukkumaan.
  Pojat, joilla oli vain pikkuhousut, polvistuivat ja alkoivat sanoa ääneen (helvetissä he rukoilevat paljon ja tämä on pakollista, vain taivaassa voit rukoilla milloin haluat!).
  Perinteisesti erityisen yleistä on rukoilla Jumalan Äidin unta, joten juuri Jumalanäiti voi lyhentää helvetissä oleskelun aikaa ja antaa anteeksi syntisten-vankien pienet synnit ja kepposet.
  Sinulle, Puhtain Jumalanäiti, olen kurja, lankean maahan ja rukoilen: Usko minua, kuningatar, sillä olen jatkuvasti tehnyt syntiä ja vihastuttanut Poikaasi ja Jumalaani ja tunnustan monta kertaa löytäneeni valheen. Jumala, ja minä kadun vapisten: lyökö Herra minua, ja uudestaan ja uudestaan joka hetki luon? Oi Herra, rouva, rouva Theotokos, rukoilen, että armahda, vahvista minua ja tee minulle hyvää. Me tiedämme, rouva Theotokos, että imaami vihaa pahoja tekojani, ja kaikilla ajatuksillani rakastan Jumalani lakia; mutta me emme tiedä, kaikkein puhtain rouva, mistä minä jopa vihaan, minä myös rakastan, mutta rikon sen, mikä on hyvää. Älä anna, oi Puhtain, minun tahtoni tapahtua, sillä se ei ole mieluista, vaan tapahtukoon Poikasi ja minun Jumalani tahto: pelastakoon hän minut ja valistakoon minut ja suokoon minulle Jumalan armon. Pyhä Henki, jotta lakkaisin olemasta paha tästä eteenpäin teoissa jne. Olisin elänyt Pojasi käskyssä, Hänelle kuuluu kaikki kunnia, kunnia ja voima, Hänen alkamattoman Isänsä ja Hänen Pyhimmän ja Hyvän ja Elämänsä kanssa - Hengen antaminen nyt ja aina ja iankaikkisesta iankaikkiseen, amen !
  Sen jälkeen helvetin vangit pojat, tehneet ristinmerkin, menivät makuulle sänkyyn. Täällä heillä on patja ja tyyny sekä valkoinen lakana ja viltti. Totta, helvetin ikuisesta kuumasta kesästä lähtien nuoret vangit eivät yleensä peitä itseään ja nukkuvat melkein alasti. Tiukemmilla tasoilla sinun täytyy nukkua paljain makuusaleissa ja sellissä, jossa on paljon poikavankeja. Mutta kaikesta huolimatta ruumiit ovat nuoria, terveitä, ei kuorsaa, ei haise, ja nukahdat helposti ja vaivattomasti.
  Ehkä jopa vartijat vapauttavat erityisen hypnoaallon saadakseen vangit nukahtamaan.
  Kun Petka oli helvetissä ensimmäisen yön ja nukkui sellissä, hän oli hyvin hermostunut. Silti uusi ja tuntematon paikka, ja pelkäsin, etten pystyisi sulkemaan silmiäni. Lisäksi helvetissä, kuten taivaassa, ei ole yötä eikä ikkunaa, ei ole ikkunaa, puhtaassa, kodikkaassa valkoseinäisessä sellissä, johon joskus ikuisesti nuoret vangit ripustavat omia, huopakynillä tai maaleilla tehtyjä piirustuksiaan, tai jopa valokuvia heidän rakkaistaan.
  Ja sellissä on valoa, kun nukut. Mutta uni tuli melkein heti, kun pojat menivät nukkumaan rukouksen jälkeen.
  Ja Peter Davidenya nukahti. Ja unelmat tapahtuvat helvetissä nuoressa vartalossa, joka on monta vuotta vanha ja hyvin värikäs.
  Täällä, ikuisen pojan edessä, ilmestyi upea kauneus tyttö, sellainen hunajablondi.
  - Näitäkö tarkoitat? - Hän osoitti iso-nenäisiä. - Tosiasia on, että he ovat Brokk-rodusta, he uskovat yhteen Jumalaan. Älä pelkää heitä, he ovat minulle alistuvia.
  Poika Petka nousi seisomaan ja puristi nyrkkiään huudahtien:
  - En tullut planeetallenne pelätäkseni.
  Noita huusi vihasta:
  - Sinun on oltava erittäin voimakas velho liikkuaksesi maailmojen välillä. Ilmeisesti et ole tavallinen, vaan kultapoika. Lennetään yhdessä, niin näytät mitä osaat.
  Poika Petka huomautti aivan rehellisesti:
  - Mutta rakas Miloslava! Maailmassamme taika on niin kehittymätöntä, että paikalliset velhot eivät pysty tekemään mitään arvokasta.
  Noita huudahti:
  - Miten muutit?
  Nuori koulupoika ja Adan vanki kohautti olkapäitään:
  - Minulle se on mysteeri. En löydä tälle selitystä. Ehkä tilallinen reikä.
  - Okei, poika, istu alas, lentää kanssani. - Shamaani ojensi sormensa, heilutti käsiään, ja seuraavassa sekunnissa hänen kädestään lensi katkennut ympyrä. Se liikkui kierteessä, nykisi, sitten vähitellen alkoi kasvaa siitä ulos, siivekäs hirven ääriviivat alkoivat näkyä.
  - Todella mielenkiintoista! - Huomioi Petka . - Muistuttaa minua Pegasuksesta vain sarvilla.
  Noita haukkui vastauksena:
  - Pidätkö hänestä? Istu alas, mennään kanssani lenkille.
  Davidenya hyppäsi ja lensi ilmassa, hänen ruumiinsa muuttui painottomaksi, ja hän istui pehmeästi peuran selkään.
  - Haluatko tulla peuraksi?! - sanoi noita.
  Nuori koulupoika naurahti:
  - Peura oleminen ei ole täällä arvovaltaa!
  Miloslava nauroi:
  - Voin tehdä sinusta sammakon. Tai ei kovin suuri lohikäärme. Muuten, lohikäärmetaistelut käydään velhokilpailussa, joten sinun on autettava.
    Petka ihmetteli:
  - Kuinka taistella lohikäärmeen ruumiissa?
  Noita huusi:
  - No miksipä ei!
  Nuori ritari huomautti hämmentyneenä:
  "Mutta minulla ei ole kokemusta taistella niin suuren kehon kanssa."
  Noita sihisi:
  - Ja lihassasi voit taistella!
    Pitka nyökkäsi:
  - Varmasti!
  - Joten näytä se meille. Shamaani teki eleen oikean laidan soturille.
  Poika ihmetteli:
  - Paljain käsin?
  - Ei pylväissä! - Miloslava huusi. Täällä kentällä taistelet.
     Petka tuli alas, hän tunsi olevansa humalassa. Sitten hän löi jalkaansa ja jännittyi.
  - Teen sinut silti sarviksi. - Shamaani iski salamalla ja kukat kukkivat Davidenyan päässä .
  - Mitä on tapahtunut? - Halusin sarvet. - Miloslava loi toisen loitsun. Kaksi salamaa yhtä aikaa. Kokonainen kukkakimppu kukkii nuoren miehen päässä, kukat liikkuivat, keltaiset, siniset, punaiset, ne nousivat ja liikkuivat, kasvoivat kuin hiivataikina.
  - Mitä teit, vei minut sitruunalle teetä varten? - Petka nauroi .
  Noita heilutti käsiään:
  - Poika, älä meteli! Vaikuttaa siltä, että taikuudeni ei toimi oikein sinussa. - Miksi aiot taistella noin?
  Suuri soturi tuli häntä vastaan, hän oli kaksi päätä pidempi, ja hänen lihaksensa olivat yksinkertaisesti kauheita. Paksut lyöntipallot eivät olleet pienempiä ja ehkä paksumpia kuin Petkan reidet , ja paino oli kolme kertaa suurempi.
  Poika huomautti:
  - En usko, että tällaista hahmoa voidaan rakentaa ilman anabolisia steroideja. Missä tuotat niitä?
  Noita virnisti pahaenteisesti:
  - Tein erikoisjuoman lihasten rakentamiseen. Jos voitat hänet, saat tämän itse.
  - Ei, olen luonteeltani parempi.
  - Ja pidän enemmän noituudesta. - Miloslava toisti kuolleen silmukan vapauttaen pulsarin. Haaroittunut puu, paksu kuin tammi, hilseilevän kämmenen muotoinen, kaatui ruoholle.
  - Kuvittele, että löin sinua sillä tavalla. Ja mikään lihasmäärä ei auta.
  - Jos olisit mies, tarjoaisin kaksintaistelua kanssasi yhtäläisin ehdoin.
  - Se on kuin miekkailua, liikaa kunniaa kulta. Mutta ensin, yritä voittaa hänet! - He heiluttivat kämmenellä roistoa kohti. Ja te, lapseni, voitte lyödä vetoa siitä!
  Alkuperäisistä tuli meluisia ja vetoja alettiin lyödä. Dmitry tajusi karjunnasta, että hän ei missään nimessä ollut suosikki. Ilmeisesti he eivät uskoneet häneen, ja alkuperäiskansojen keskuudessa kuuluisa ja maagisilla anabolioilla pumpattu soturi inspiroi paljon enemmän luottamusta. Joka tapauksessa todennäköisyys oli sata yhteen hänen puoleensa. Petkalla oli idea siitä, kuinka taistella kepeillä, mutta hän ei ollut vakava ässä tässä asiassa. Ja en osallistunut tämän urheilun kilpailuihin, vaikka otin oppitunteja, mukaan lukien kendo. Hänen vastustajansa oli liian iso, mikä tarkoitti, että hän oli nopeudeltaan huonompi. Tai ainakin hänen pitäisi hävitä. Niinpä he seisoivat toisiaan vastapäätä, iso tumma hahmo pienen vaalean ylle. Signaali kuului ja taistelu alkoi.
     Petka teki nopean syöksyn yrittäen lyödä häntä polven alle, mutta vihollinen torjui hänet ja heitti hänet pois yhdellä liikkeellä. Sitten nuori mies tajusi, että vihollinen oli vähintään yhtä nopea. Sitten Petka pyöritti tangon päänsä yli ja yritti hypätä potkia häntä aurinkopunkoon. Hyökkäys torjuttiin.
  - Perkele! - Nuori vampyyri vannoi.
  Kokonainen sarja iskuja osui häneen, soturi hyökkäsi nopeasti, Petka vetäytyi, tuskin ehtinyt taistella takaisin ja jätti pistoksen rinnassa, sitten voimakkaan iskun olkapäähän ja jalkaan. Lisäksi rysähdyksestä päätellen sormi murtui ja verta alkoi virrata .
  - Kuka loi sellaisen hirviön! - Petka suuttui ja syöksyi niin nopeasti, että löi vihollista nenään. Sen jälkeen musta soturi alkoi etenemään erityisen raivokkaasti, hänen sauvansa välähti kuin salama. Petka iski vielä muutaman iskun päästäkseen pakoon niin kauhealta voimalta, että hänen täytyi hypätä pois, mutta tämäkään ei auttanut, yksi isku osui päähän, hänen leukansa murtui ja vain iskutavan ansiosta. Petka ei pyörtynyt. Mutta se, että monet hänen hampaistaan lensivät ulos, ei voinut muuta kuin aiheuttaa vihanpurkauksen. Tietysti hänestä, jonka hymy sai monet erilaiset tytöt hulluksi, tulisi aukkohammas. Kyyneleet valuivat tahtomattaan Petkan silmistä, ja hän hyppäsi ja laittoi kaiken raivonsa iskuon. Kauhea soturi vastasi kuitenkin vastapistoksella jaloihinsa. Petka kääntyi ympäri ja sai kovan iskun selkään. Nuori koulupoika huokaisi; Verinen sumu leimahti silmieni edessä, ja hampaiden palaset pistivät kieltäni. Intuitiivisesti sivulle vieriessään hän onnistui välttämään teroitettua tangoa ja onnistui vuorostaan saavuttamaan vihjeellä vastustajan nivusiin.
  Isku palloihin onnistui, vihollinen ulvoi, yritti sitten vastahyökkäystä, mutta menetti koordinaatiokykynsä, kumarsi päänsä liian alas.
  . LUKU nro 13.
   Petka käytti tätä hyväkseen ja löi häntä silmiin. Alkuperäinen haukkui, kun hän oli menettänyt silmänsä, hän avautui kokonaan. Nuori koulupoika käytti tätä hyväkseen ja kumartui ensin välttääkseen syöksyä, sitten hyppäsi kuin paholainen nuuskalaatikosta ja työnsi kärjen suoraan kurkkuun. Jättiläinen tukehtui vereen ja alkoi nopeasti kaatua. Sitten Petka viimeisteli hänet iskulla temppeliin, vaikka hän itse puolestaan sai iskun rintaan.
  - Oi, sinä olet paholaisen poika! - Hän sanoi ja kaatui.
  - Molemmat taistelijat ovat kaatuneet! - Shamaani huusi. - Voittaja on se, joka nousee ensimmäisenä.
  Huolimatta siitä, kuinka vaikeaa Petkalle oli , nämä sanat vaikuttivat häneen voimakkaana piristeenä, ja hän hyppäsi ylös, vaikka hänen jalkansa olivat puoliksi murtuneet. Miloslava julkaisi kokonaisen ilotulitusnäytöksen sähinkäisiä.
  Petka -niminen taistelija voitti . Muuten, lyön vetoa pienestä jättiläisestä. No, häviäjät kantavat vedon.
  Soturit, mukaan lukien johtaja, toivat kuuliaisesti kuoria ja kultaa. Kaikki sujui järjestyksessä, vaikka joidenkin piti irrottaa ketjunsa ja monet naiset menettivät korunsa. Oli selvää, etteivät he olleet ollenkaan ystävällisiä katseita.
  - Tiedätkö Mion, olisin syönyt hänet niin nuorena.
  - Haluaisin sen kaktustomaattien kanssa ja pippurin sitä. - Nuori tyttö, joka oli itse musta piirroksena käärmeestä kuin leijona, sanoi unenoivasti. Oli selvää, että hän oli vastahakoisesti riisumassa kadonneita kultarannekkeita.
  Kaunis kannibaali sirkutti:
  - Tuore on parempi, paljon mehukkaampi. Olin iloinen saadessani kokeilla valkoista lihaa, jos en soturia, niin ainakin hänen ystäväänsä. Katso kuinka muotoiltuja ja meheviä hänen jalkansa ovat.
  - Ja se on oikein, meillä olisi sellaisia tyttöjä, yksi hammas kerrallaan.
  Läheltä kuului huutoa ja hälinää. Eräs soturi, jolla ei ollut parempaa, tukki pitkän nenänsä ja nyt se on leikattu irti. Huuto seurasi erittäin tuskallista toimenpidettä. Inga ryntäsi auttamaan häntä, mutta hänet työnnettiin ilman seremoniaa pois. Sitten hän väänteli ja potkaisi lähintä soturia vatsaan. Hän kumartui ja ulvoi, ja väkijoukko hyökkäsi tytön kimppuun. Sitten hän pyörähti ja kaatoi lähimmän vihollisen lyöntiiskulla. Sitten hän iski Van Damin tapaan ja mursi kahden soturin leuat kerralla. Muut heiluttivat keihään, tyttö ryntäsi heidän kimppuunsa, kyyhkysi kuin pätkä ja löi nyrkkinsä aurinkopunkoon. Hänen vastustajansa putosi alas, sitten kaunotar löi polvensa hyppyyn.
  - Lopettaa! - Miloslava sanoi. - Tyttöystäväsi on loistava taistelija. Juuri siksi hän oli niin töissä.
  - Mieheltä on leikattu nenä. Onko tämä mahdollista? - Azalean silmät loistivat.
  Shamaani teki kauhean irvistyksen, hänen kynnensä alkoivat pidentyä, tämä muistutti tyttöä Freida Krugerin sarjasta, ei tietenkään niin muodikas kuin ennen vanhaan, mutta silti vaikuttava. Tyttö suoriutui ylpeänä, ja nähdessään, että kaksi sotilasta piteli keihästä, kuten vaakatango, hän hyppäsi sen päälle, tarttuen siihen näppärästi paljain jaloin.
  - En anna sinun leikata nenääsi! - Hän toisti.
  Noita vastasi tähän jylisevällä naurulla, joka muistutti hautaristien jauhamista.
  - Pidän sinusta ehdottomasti. Otan sinut mukaan, osallistutte molemmat turnaukseen.
  Inga laski vaatimattomasti silmänsä alas:
  - Entä jos kieltäydyn?
  Noita paljasti hampaansa:
  - Sitten poikaystäväsi jää yksin niin viehättävän diivan kanssa kuin minä. Haluatko tämän?
  - Ei! Yritä vain ottaa se minulta pois.
  - Jos haluan, yksikään mies ei voi vastustaa. Sillä välin katso jalkojasi, seisot käärmeen päällä.
  Keihäs suhisi, tyttö putosi selästään, josta oli tullut liukas ja taipuisa. Sitten anakondan muoto putosi hänen päälleen puristaen häntä sylissään.
  - Tämä on liian typerä vitsi. - Petka lyömällä soturia poskiluuhun, nappasi miekan hänestä ja katkaisi käärmeen pään yhdellä iskulla. Myrkyllinen suu puri ruohoa, myrkkyä valui ja happo alkoi savuta.
  - Bravo etkä tuottanut minulle pettymystä. Poikani, kerro nyt mitä haluat?
  - En halua olla hampainen, se on niin inhottavaa.
  - Teen juoman ja parannan haavasi. Se olisi voitu tehdä nopeammin, mutta taika ei toimi ennustettavasti. Ja miltä sinusta tuntuu. Hänen nimensä on...
  - Paljasjalka Inga! - Tyttö haukkui. - Melkein tapoit minut. Sinulla on ilmeisesti sadistisia taipumuksia, noita.
  "Halusin vain pelotella sinua, jotta et nykiisi jalkojasi liikaa." Mitä tarkoittaa sadistinen?
  - Maailmassamme muinaisina aikoina asui sellainen markiisi de Sade. Hän piti kauheista orgioista, joista hänet vangittiin Bastillessa. Siellä vankilassa hän kirjoitti useita kirjoja, joista tuli myöhemmin hirvittävän suosittuja.
  - Mistä? - kysyi shamaani.
  Siitä nautinnosta, jonka voit saada aiheuttamalla kipua ja kärsimystä muille ihmisille.
  - Tämä on erittäin mielenkiintoista, minä itse nautin sellaisen kirjan lukemisesta. Voisitko poimia sen maailmastasi?
  - Ei, meillä itsellämme oli vaikeuksia päästä tänne. Emme tiedä kuinka voittaa loputtomat tilat.
  - Mutta sinä Inga, oletko lukenut sen? - Shamaani kysyi hellästi.
  Tyttö punastui ja tunsi häpeää.
  - En edes tiennyt, pyhä mies, että luet niin ilkeitä asioita. - Petka sanoi moittivasti .
  "Tunsin itseni erittäin inhoamaan, mutta olin hirveän ihastunut." Varsinkin Julia, kielletty hedelmä on aina makea. - Inga peitti kasvonsa kämmenillä.
  - Sitten se ei ole niin toivotonta. Ihminen muistaa melkein kaiken, mutta muistaa vain tärkeimmän. Voin poimia tietoja muististasi toistamalla tämän upean kirjan.
  Taisteleva Inga löi kätensä yhteen.
  - En vaadi tätä.
  - Tule, tyttöni, minä järjestän kaiken puolestasi. Näen, että sinulla on ollut hauskaa, se riittää viihdettä tälle päivälle.
  - Tämä sivu tyrmäsi turkkini, he jättivät minut, kiitos. - Villi kysyi selvästi vääristäen sanansa.
  - No, ei, emme saa paljastaa kasvojamme. Vaikka maksat sata kultarahaa, annan sinulle isomman leuan.
  - Mistä saan niin paljon? On parempi antaa sepän laittaa ruosteiset minulle. - soturi huudahti.
  - Joten se tulee olemaan parempi. No, sillä välin tule linnaani.
  - Tämä tulee olemaan meille mielenkiintoista. - Inga sanoi.
  - Okei, jäämme turnaukseen ja palaamme sitten. - Petka suostui , onnistuen säilyttämään sanansa hampaiden menetyksestä huolimatta.
  Tornin sisäosa osoittautui yllättäen paljon suuremmiksi ja tilavammaksi kuin se näytti ulkopuolelta. Käytävät olivat leveitä ja korkeita, ja ylhäältä paloivat kynttilöitä täynnä olevat kattokruunut. Seinillä oli paljon nahkoja ja mattoja. Maalaukset, jotka tehtiin enimmäkseen mosaiikeista, olivat harvinaisia, mutta erittäin ilmeikkäitä. Dmitry piti erityisesti kohtauksesta, jossa velhojen ja taikurien taistelua kuvattiin. Taistelu oli valtava, kivet sortuivat, meri kiehui, tulivuoria purkautui. Monet säteet leikkaavat taivaan, voit nähdä kuinka tähdet lukittuivat toisiinsa. Ja kaikki niin kirkkaissa kimaltelevissa väreissä ei ole taistelua, vaan satua.
  - Hmm joo! Kuka teki tällaisen mestariteoksen? - kysyi kaunis Inga.
  - Piirsin sen itse taikuudella. Totta, velho Firr auttoi minua tässä tapauksessa. Upea koristelu.
  - Miten onnistuit sovittamaan niin monta huonetta ja käytävää näin suhteellisen pieneen rakennukseen? Ulkopuolella on kartano, mutta sisällä on palatsi.
  - Tämä jo osoittaa, että hän on saavuttanut korkean taitotason. Hallitsen monia maagisia voimia, mukaan lukien valta avaruudessa.
  - Se on kuin Bulgakovin viides ulottuvuus. - Inga sanoi ja taputti paljain jalkaansa.
  Noita mutisi:
  - Onko Bulgakov sinun velhosi?
  - Melkein! Se, mitä hän loi kynällä, muistuttaa noituuden runoutta.
  - Sulka, ei huono esine. Käytin sitä kerran nuoruudessani. Megafenixin pyrstöstä vedetyt ovat erityisen hyviä! Vain tässä tapauksessa sinulla on oltava suuri voima.
  Tässä Inga tuli keskusteluun.
  - Ja mielestäni "Mestari ja Margarita" on keskimääräistä fantasiaa, mutta aiemmin 30-luvulla se oli sensaatio. Sitten tämä oli ainutlaatuista, varsinkin Neuvostoliitossa, muodollisesti ateistisessa maassa, ja yhtäkkiä Paholainen käveli Moskovassa. Eikö tämä ole hämmästyttävää? Varsinkin Neuvostoliitto, jolle länsimainen tieteiskirjallisuus ei ollut saatavilla.
    Petka vahvisti helposti:
  - Ehkä olet oikeassa, olen yleensä enemmän kiinnostunut kosmogeenisesta fiktiosta ja fantasia näyttää minusta liian primitiiviseltä ja lapselliselta.
  Noita kumarsi päänsä.
  - Ymmärtääkseni Bulgakov ei ole velho, vaan vain kirjailija - paperinkirjoittaja! En kunnioita sinua!
  Inga koputti paljain jalkaansa ja kysyi:
  - Onko sinulla näitä?
  - Yksi velhoista matkusti muihin maailmoihin ja kirjoitti useita hyviä kirjoja. Jopa minä luin yhden, ja sitten huomasimme, että hän keksi kaiken, mutta kirjoitti sen melko luonnollisesti.
    Petka vahvisti helposti:
  - Mielikuvitus on suuri voima! Aloin myös kirjoittaa romaania tietokoneella, minulla on niin puute sinnikkyydestä, mutta nyt voin vihdoin lisätä jotain muuta elämästäni.
  Tyttö vastasi kylmästi:
  - Jos vielä pääsemme pois täältä.
  Niiden alla oleva lattia oli täynnä jalokivistä tehtyjä pudonneita lehtiä. Ingan paljaat jalat olivat kutittelevat, mikä tuntui naarmuuntuvan.
  -Olet varmaan hyvin rikas? - Petka ehdotti .
  - Ei, jalkojesi alla on tavallista graniittia, jota on hieman taikuudella modifioitu. Tällaisia kiviä ei voida myydä markkinoilla - ne haisevat ne ja saattavat jopa viedä niiltä taikuutensa. Ja tämä on kauheaa.
  - Kuinka tämä on mahdollista!
  - Vahville taikuille tai suurelle ryhmälle keskimääräisiä taikureita se sopii. Tässä tapauksessa minusta tulee, kuten sanot, pelkkä kuolevainen. Ja en ole enää vähän vanha, en halua muuttua vanhaksi naiseksi.
  Inga ihmetteli:
  - Antaako taikuuden sinun elää ikuisesti?
  - Melkein! Se riippuu shamaanin vahvuudesta, mitä korkeampi taso, sitä kauemmin hän elää, mutta loppu tulee kaikille.
  - Se on sääli! - Inga huokaisi raskaasti. - Ja halusin tulla kuolemattomaksi.
  - Tämä johtuu pelosta, mutta rakkaani, minä lohdutan sinua, ja kuoleman jälkeen on jatkoa, joten älä pelkää: tietoisuus ei katoa, mutta saatat päätyä huonoon paikkaan.
  - Helvetisti?
  Noita vahvisti:
  - Vielä pahempaa, jotta se olisi hyvä, sinun on löydettävä vahva suojelusjumala, tai vielä parempi, useita jumalia. Tässä tapauksessa mitä vahvempi kattosi, sitä mukavammat ovat postuumielämäsi olosuhteet.
  - Entä jos olen ateisti? - Petka kysyi .
  - Sitten voi sinua, sinulta riistetään tuki ja suoja, mikä tarkoittaa todennäköisesti erittäin tuskallisen välienselvittelyn jälkeen, sinusta tulee minkä tahansa voimakkaan hengen alin orja.
  - Mutta jatkanko olemassaoloani?
  - Ottaen huomioon kuinka julmasti veljeäsi rangaistaan, näet unta kuolemasta. Ei, ennen kuin on liian myöhäistä, valitse itsellesi jumala tai pikemminkin joukko jumalia ja palvo minun kanssani. Ja minä opetan sinulle taikuutta.
  Nuori koulupoika tässä unessa nyökkäsi:
  - Se kuulostaa erittäin houkuttelevalta.
  - Pidän parempana Jeesuksen Kristuksen suojelusta. Ja vaikka olenkin parantumaton syntinen, en petä opettajaani. - Inga sanoi patosisesti.
  - Kuka Jeesus on? - kysyi shamaani.
  - Tämä on meidän Jumalamme. Jumala Poika ortodoksissa on Kolminaisuuden toinen persoona. - Petka vastasi .
  - Onko sinulla siis kolme jumalaa?
  - Ei, vain yksi.
  - Jumala Poika? Jeesus?
  - Ei, tämä on vain yksi hypostaasi yhdestä jumaluudesta. Jumala on kolmiyhteinen! - Inga sanoi.
  - Toki meillä on niitäkin. Mutta sinun Jumalasi on kaukana sinusta ja jos kuolet täällä, hän ei pysty suojelemaan sinua.
  Inga otti asennon! Ja hän huusi:
  - Raamattu sanoo, että Jeesus loi kaiken näkyvän ja näkymätön, maallisen ja taivaallisen, ja pitää kaiken koossa voimallaan. Tämä tarkoittaa, että maailmasi on hänen luoma ja hallitsema.
  - Ei! - Noita pudisti palavaa harjaansa. - Tässä tapauksessa me tuntisimme hänet, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulen tämän nimen.
  - Tai ehkä tunnet hänet toisella nimellä. Uskot yleensä Korkeimpaan Luojaan.
  - Muissa maailmoissa uskotaan tähän, että on yksi ja kaikkivoipa ihminen, mutta planeetallamme tätä ei hyväksytä. Uskomme, että kukaan ei ole luonut maailmankaikkeutta ja se on ikuinen.
  - Mikä kuulostaa loogiselta. Ikuinen aine äärettömän ajanjakson aikana voi synnyttää rajattoman määrän erilaisia elämänmuotoja. Tämä on paljon uskottavampaa kuin usko yhteen luojaan. Lisäksi tällaista superälyä on vaikea kuvitella. Lisäksi kysymys kuuluu: missä Jumala oli, kun aikaa, ainetta ja tilaa ei ollut olemassa? - Petka kysyi .
  - Hän miehitti kaiken olemassa olevan. - Inga vastasi.
  - Joten aloittaessaan luomisen Kaikkivaltias väheni. - Nuori koulupoika kysyi sarkastisesti.
  Tyttö oli hämmentynyt.
  - Jumala ei voi kutistua.
  - Mutta koska hän oli ehdottomasti kaikki ja vangitsi kaiken, hän alkoi luoda eikä enää ota käytännössä kaiken olemassa olevan paikkaa. Tämä tarkoittaa, että Jumalasta on tullut pienempi.
  Inga heilutti sitä.
  - Tämä on sofismia. Tällä tavalla voit viedä minkä tahansa lausunnon järjettömyyteen. Ja milloin nämä käytävät vihdoin loppuvat?
  - Seinät ovat myös maagisia, ja niiden pituus on suhteellista. - Shamaani sanoi. - Voimme liikkua välittömästi tai voimme nauttia kauneudesta. Halusin näyttää eläintarhan, mutta toistaiseksi minulla ei ole paljon eläimiä siinä, joten ehkä ensi kerralla. Kyllä, ja pidin todella ajatuksistasi Jumalasta. Ajattelen joskus itsekin tätä, varsinkin postuumia olemassaoloa, meillä on esimerkiksi nekromanteja, ne osaavat kutsua henkiä ja saada ne kertomaan paljon. Esimerkiksi itse käytin tätä. Ja silti heidän tietonsa ovat ristiriitaisia. Mutta useimmat heistä ovat kyllästyneitä ilman ruumista ja haluavat palata lihaan. Sen verran iloa keho voi tarjota. - Noita katsoi leikkisästi nuorta ja komeaa Petkaa .
  Hänen silmissään syttyi intohimon kipinä. - Ei, se on sietämätöntä.
  - Kuka tarvitsee minua, jolla on niin rakohammaskasvot?
  - Okei, tarpeeksi kauneuden ihailua, oletko nähnyt mitään tällaista?
     Petka katseli jälleen ympärilleen ja katsoi alastomien sankareiden ja jännittävän eroottisten naisten patsasta, joka oli peitetty kullalla.
  - Kyllä, se on rikas, vaikuttava.
  - Mennään sitten saliin. - Miloslava teki kärsimättömän eleen.
  Sali oli valtava, ja siihen mahtui tusina tornia. Ylellinen pöytä oli asennettu spiraaliin ja siinä oli kruununmuotoinen pääkorkeus.
  - Kopioin tämän Mage Kingistä, hänellä on todella paljon enemmän, mutta minulla ei ollut tarpeeksi voimaa.
  - Ei sekään huono ole. - Inga huomasi palvelijoiden poissaolon. - Mitä ruokaa kuljetamme itse?
  - Tämä on siis minun huoleni. Sillä välin istu päälle, minun täytyy valmistaa juoma.
  Miloslava heilutti kynsillään ja katosi.
  - Ihmeitä seulassa. - sanoi Petka . - Välitön teleportaatio.
  - Näyttää siltä, että meillä on oikea velho. En koskaan uskonut löytäväni itseni todellisesta sadusta.
  - Tai ehkä me nukumme ja näemme unta.
  - Se ei tapahdu kuin kaksi ihmistä yhtä aikaa.
  - Voimme selvittää kun herään, mutta nyt nipistele itseäsi.
    
  Aggressiivinen Inga vastasi huokaisten:
  "Olen jo kokenut tarpeeksi tuskaa ymmärtääkseni, että tämä on todellisuutta, ja niin olette sinäkin."
  "Näin kerran unta, että hammasta vedettiin, ja kipu oli todellista." - sanoi Petka .
  - Se johtuu siitä, että olet pelkuri. Ilmeisesti hän pelkäsi harjoitusta niin paljon, että hän kuvitteli pelosta kauhuja.
  - En pelkää kipua. Jos olisin pelännyt häntä, en olisi mennyt Tech-Van-doon.
  - On olemassa sellainen ilmiö, kun ihminen pelkää yhtä asiaa.
  Hänen sanansa keskeytti musiikki ja kauniit läpikuultavat tanssijat lensivät ilmassa.
  - Mitä muuta tämä on? - sanoi paljain jaloin Inga.
  Hänen eteensä ilmestyi hamsterin kaltainen eläin, jolla oli viisi silmää ja riikinkukon häntä.
  - Olen Tickle, grun Fallan maailmasta. Suuren Miloslavan palvelija. Hän neuvoi minua viihdyttämään sinua toisesta maailmasta tulleiden vieraiden ei pitäisi olla tylsää. Nauti tanssista.
  - Ja voit järjestää spektaakkelin gladiaattoritaistelusta eläinten kanssa.
  - Tietysti! Totta, nämä ovat haamuja, etkä haista verta.
  - Otetaan se elokuvana.
  Tickle heilutti tassujaan, ja kokonainen joukko sotureita ilmestyi heidän eteensä. He asettuivat puoliympyrään keihäistä täynnä. Sillä hetkellä kuului karjunta, tuntui siltä, että tuhat norsua teurastettiin. Areenalle hyppäsi outoja eläimiä, jotka muistuttivat krokotiilin yhdistelmää tiikerien ruumiista ja kymmenen heinäsirkan tassuista. Viilat heidän jaloissaan olivat niin teräviä, että ne näyttivät leikkaavan metallin läpi. He hyökkäsivät kohortin kimppuun täydellä vauhdilla. Taistelijat kohtasivat heidät keihäinsä iskuilla, heidän lihaksikas ruumiinsa alkoivat liikkua.
  - Näin ymmärrän elokuvan.
  Hamsteri näytti tietävän paljon spektaakkelista, hän muutti jatkuvasti taistelukulmaa ja esitti sotureita ja eläimiä lähikuvassa. Oli nähtävissä, kuinka keihäät murtuivat, tai päinvastoin, niihin kiinni jääneet hirviöt huusivat ja vuotivat verta. Ja usein tapahtui päinvastoin: taistelija tallattiin, saalistusleuat purivat ja liha revittiin. Hyökkäys kylkeen torjuttiin, mutta keskeltä eläimet murtautuivat läpi.
  - On siis selvää, että taistelu on arvaamaton. - Petka tiivisti .
  - Se on vain maaginen väärennös, on parempi katsoa hyvä blockbuster. - sanoi Inga. Esimerkiksi "Mega Gladiator". Vau, katso mikä ihme!
  Jumala tietää, mikä juoksi lavalle kuuden oravanpään ja kahta lautasta muistuttavan ruumiin kanssa.
  - Tämä on mutantti UFO. Nyt pienet vihreät miehet hyppäävät ulos.
  Hirviö törmäsi tuhoutumattomalta näyttäviin riveihin kaikessa voimassaan, kun soturit olivat sulkeneet rivit, melkein kaikki tiikerit-krokotiilit.
  Yhtäkkiä sivusta tuli evä, ja terävin terä osui kuoriin. Kuului jauhamista, aivan kuin jättimäinen moottorisaha olisi alkanut toimia, ja lihapalat lensivät joka suuntaan.
  - Näin sinulla todella on peto, tai oletko keksinyt sen.
  - Tämä on Zweig tolstapumin maailmasta. - Sanoi "hamsteri". Kohortin sotilaat nykivät, heiluttivat aseitaan, miekkojaan, yrittivät pudottaa oravien päitä, onnistuivat erittäin huonosti, vaikka löivätkin, mutta päät olivat joustavia kuin pallot ja joustivat iskuista. Ja terä leikkasi taistelijat alas. Lopulta haamut vapisivat ja kompastellen alkoivat juosta karkuun, koska näytti siltä, että koko lattia oli veren peitossa.
  - Tuntevatko he pelkoa? - Petka ihmetteli .
  - Ei, ei aivan, se vain näyttää paljon uskottavammalta.
  - Entä jos taistelen häntä vastaan itse? - Nuori vampyyri ehdotti.
  - Miekkasi kulkee sen läpi kuin ilma. Tämä ei ole aineellinen asia.
  - Teetkö siitä materiaalia?
  - En voi, vain nainen voi tehdä sen. Luon vain värikkäitä illuusioita enkä muuta. - "Hamsteri" ojensi sormiaan, napsahti niitä ja, kuten se näytti aivan luonnolliselta, vuotanut veri katosi.
  - Ehkä pidät valkoisista tanssijoista, voin myös tehdä sen. Katso tätä. - Tickle napsautti sormiaan, ja heidän eteensä ilmestyi valkoinen kaunotar, valtava kymmenen metriä pitkä nainen. Se ei näytä pahalta, mutta se on liian ylikuormitettu lihaksilla, kuten painonnostaja.
  - Tämä on tyypillinen venäläinen nainen. - Äännä e Petkan kanssa . - Sellainen pysäyttää laukkaavan hevosen ja astuu palavaan kotaan.
  - No, jos haluat jotain tällaista lihassa, kysy emäntältä, hän tekee sen välittömästi, lyhyen aikaa.
  - Miksi tarvitsen niin suuren esineen? Pidän enemmän Azasta. - Petka heilutti sitä.
  - Tai ehkä haluat paljon tyttöjä ja ohuempia. - Kutitettu ehdotti.
  - No, unohdit minut! - Azalea hyppäsi ylös ja näppärästi hyppäsi pöytien yli "Haluan ehkä kaverin." Mitä tulee naisiin, anna poikien tanssia.
  - Sitten tulee molemmat.
  Useita kymmeniä pareja ilmestyi eri ihonväreillä, lumen valkoisesta mustaan kuin eebenpuu. Vihreät, oranssit, siniset, keltaiset ja jopa raidalliset ja pilkulliset parit tanssivat heidän välillään. Oli selvää, että he olivat hyvin innoissaan ja hyppäsivät paljon. Sitten he riisuivat jo ennestään raskaat vaatteensa ja heidän liikkeensä saivat salaperäisen eroottisen luonteen. Se oli kaunista ja nuori mies ja tyttö innostuivat, alkoivat siirtyä lähemmäksi toisiaan. Sitten Inga laittoi jalkansa Dmitryn syliin, ja tämä alkoi silittää häntä. Tyttö ja poika alkoivat suudella ja hyväillä elastista, lihaksikasta vartaloaan. Heidän molempien sydämensä alkoivat lyödä kiivaasti, ja voimakas kuumuus nousi alavatsaan. Ja kun heidän huulensa kohtasivat ja heidän kielensä kietoutuivat yhteen, he uivat rakkauden raivoavaan valtamereen. Kaverit vaikuttivat päihtyneiltä, heidän lihansa vapisi ja tuhannet orkesterit soittivat heidän korvissaan. Azalea näytti siltä, että hänen takaa oli kasvanut siivet, ja hän ja hänen rakkaansa kohosivat pilvien yläpuolella.
  Tähtitaivas - taivaansininen aamunkoitto
  Auringon säteet soittavat kielillä!
  Kuinka rakastan sinua - antaa minulle valoa
  Laula vapauden hymni nuorten sydämissä!
  Inga lauloi, hän oli innoissaan, kuumuus nousi ja tyttö alkoi hitaasti vapautua vaatteista. Petka tajusi tämän ja alkoi myös paljastaa itsensä. Heidän paljas ihonsa kosketti, ja tämä herätti niin yleviä tunteita, että kaveri ja tyttö todella nousivat lattialta. Huulet suutelivat innostuneita nännejä.
  - No hyvä! - Heidän idyllinsä keskeytti melodinen ääni, joka tuntui heistä täynnä tuhansia ukkosenjylinöitä. - Rakkaus on ihanaa, älä lopeta.
  - Ei, emme voi tehdä sitä. Tämä on hyvin intiimi tunne, ja rakkauteen antautuminen todistajien edessä on moraalitonta.
  - Mutta minä nautin siitä. On mukavaa, kun kaveri, josta pidät, pitää hauskaa jonkun muun kanssa.
  - Etkä ole kateellinen? - Petka ihmetteli .
  - Kateus kumpuaa heikkoudesta. Nainen ilman voimaa pelkää menettävänsä miehen. En puolestaan ole vain voimakas velho, vaan myös hirveän seksikäs minulla on ollut satoja miehiä, ja jokaisesta heistä olen tuntenut erityistä nautintoa. Samaan aikaan rakkaus latasi minua aina, ja sitten kun erosin heidän kanssaan, ei ollut kipua tai katumusta.
  - Etkö muuttanut niitä kiviksi? - Puolivitsinä lausuttu Petkalla .
  - Ellei arvokkaissa. No, okei poika, olet vielä niin nuori, melkein lapsi, tarvitset erityistä lähestymistapaa. Hymyile, ole hyvä.
     Petka venytti huuliaan.
  - Arvet koristavat miestä, mutta irronneet hampaat hemmottelevat häntä. Sulje silmäsi, niin suihkutan sitä sinulle, eikä mustelmia tai naarmuja jää jäljelle.
  Nuori koulupoika sulki silmänsä. Hänen päälleen valui lämmin, ehkä jopa lempeä liuos, joka tuoksui jasmiinin, laventelin ja jostakin muusta, jolla ei ollut analogia ihmiskielellä.
  - Nyt voit avata sen.
     Petka tunsi refleksisesti hampaitaan.
  - Kokonainen! - Onko peiliä?
  - Kuulehan. - sanoi noita. Hänen eteensä ilmestyi miehen kokoinen peili.
  - Upeaa! Ne jopa loistavat liian kirkkaasti.
  - Nyt niistä on tullut kymmenen kertaa vahvempia, ja jos ne vielä tyrmätä, ne kasvavat takaisin itsestään.
  - Hämmästyttävää! Muuten aina kun tappelimme, olin aina huolissani leuastani.
  - No, nyt poikani, syödään lounasta, levätään ja lähdetään turnaukseen. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan jumalallista kruunua.
  Se oli todellinen juhla, soittimet soittivat itsekseen ja ruokaa ja tarjottimia leijui keittiöstä. Niitä oli monia, lukemattomia lukuja. Lapset eivät olleet koskaan nähneet näin monimuotoisuutta, erilaisia pelilajeja, vihanneksia ja hedelmiä edes satuelokuvissa. Kaikki oli vaikuttavaa ja herättävää iloa. Kaikkien ruokien maku oli myös herkullinen. Siitä huolimatta, vaikka Petka ja Inga pureskelivat ja nielivät tarpeeksi ruokkiakseen rykmentin, nälän tunne ei jättänyt heitä, ja heidän vatsansa jäivät tyhjäksi.
  - Ruoka on myös maaginen! - Miloslava selitti. - Sitä ei voi syödä liikaa.
  "Mitä järkeä sitten on niellä sitä, emme koskaan saa tarpeekseni."
  - Okei, jos olet väsynyt, tunnet heti äärimmäisen kylläisyyden.
  - Parempi antaa minulle jotain luonnollista. Kabanchika. - Marilyn ehdotti.
  - No, yritetään. Minulla on vähän varastoa.
  Neljä villiä ilmestyi, he kantoivat kahdeksanjalkaista täpläantilooppia.
  - Se on toinen asia, ehkä meillä on välipala tuoreen lihan kanssa.
  - Rehellisesti sanottuna ajattelin ryhtyä kasvissyöjäksi.
  "Mitä typeryyttä Inga." Petka otti kultaiset haarukat ja veitset ja alkoi leikata paloiksi.
  . LUKU nro 14.
  Kun Petka vietti viimeisen yön yleisellä tasolla, elämä jatkui vireänä. Mukaan lukien paratiisissa. Alexander Danelchuk on vihdoin siirtynyt ensisijaiselle Helvetin Kiirastulelle, paikkaan, jota kutsutaan perinteisesti Paratiisiksi, Eedeniksi tai Jannamiksi. Itse asiassa se on koko universumi. Mihin se myös kehittyy teknologisesti ja kehittyy jatkuvasti. Eikä siinä asu vain ihmiset, vaan myös muiden maailmojen edustajat.
  Todellakin, se sisältää todellista kommunismia - melkein kaikki on ilmaista. Työskentele jos haluat, tai älä tee työtä jos haluat!
  Ja kolossaali viihdeteollisuus ja täydellinen vapaus. Jopa Helvetin etuoikeutetulla tasolla sinun on noudatettava päivittäistä rutiinia, suoritettava rukouksia, pari tuntia (vaikka ei kaikille) toimintaterapiaa ja kaksi tuntia opiskelua. Ja sitten viihdettä ja rajoitettuja retkiä ympäri Paratiisia. Ja nyt olet täysin vapaa ja voit tehdä mitä haluat.
  Sashka ei ole vielä onnistunut muuttamaan vartaloaan. Hän näytti neljätoistavuotiaalta teiniltä. Ja kilpahdin painovoimalaudalla suurella ilolla. Ja nuoren entisen helvetin vangin nopeus oli valtava.
  Sashka kehräsi ja teki silmukan painovoimalaudalle. Ja täytyy sanoa, että se oli varsin turvallista. Tässä tapauksessa pidin siitä. Ja kaikkialla on niin upea metropoli, jossa on värikkäitä palatsirakennuksia. Voidaan jopa sanoa, että tämä on todella taivaallinen ja upean kaunis paikka. Vaikka onko mahdollista sanoa paikka koko maailmankaikkeudesta? Kun et lennä kaikkien planeettojen ympäri miljoonassa vuodessa, kuinka kauan kestää kiertää vähintään yksi planeetta? Samaan aikaan Paratiisi jatkaa laajentumistaan, kasvaa teknologisesti ja siihen ilmestyy yhä enemmän kuolleita, jotka ovat saaneet nuoria, tuoreita ruumiita eri maailmoista. Lisäksi melkein aina ennen Paratiisia yöpyy Helvetin Kiirastuli. Koska on tarpeen nostaa muissa maailmoissa eläneiden sekä älyllistä että moraalista tasoa. Jotta he voisivat sitten elää ikuisesti alati laajentuvassa loputtoman onnen universumissa.
  Paratiisissa voit valita sielullesi minkä tahansa ruumiin. Ole kuka tahansa, mies, nainen, tonttu, peikko ja jopa lohikäärme.
  Mutta toistaiseksi Alexander Danelchuk oli melko tyytyväinen noin 14-vuotiaan teini-ikäisen ruumiiseen. Kahdeksanvuotiaana, lapsena, hän hukkui jokeen, eikä hänellä ollut aikaa tehdä syntiä. Siksi en päätynyt yleiselle tasolle kuten useimmat aikuiset, vaan lasten, Hell-Purgatoryn etusijalle. Ja tämä on tietysti omalla tavallaan hienoa. Se on kuin lapsi parantolassa, jossa hän on ensin kahdeksanvuotias poika muiden lasten kanssa ja sitten kasvaa noin 14-vuotiaaksi teini-ikäiseksi ja pysyy sellaisena kunnes pääsee taivaaseen.
  Tyypillisesti lapset viettävät viisikymmentä vuotta etuuskohtelutasolla. Mutta tämä on jos käytös on moitteeton. Mutta Sasha Danelchuk ei käyttänyt aivan ihanteellisesti, eikä lapsi ollut aivan hyvä poika. Ja niin hän vietti kahdeksankymmentä vuotta etuoikeutetulla tasolla. Mutta ikuisuuden mittapuun mukaan tämä ei ole paljon.
  Ja nyt hän on paratiisissa ja nauttii vapaudesta. Sinun ei esimerkiksi tarvitse mennä nukkumaan aikataulun mukaan, kuten Hell-Purgatoryssa. Ja poika, entinen vanki etuoikeutetussa nuorten vankeuslaitoksessa, pitää hauskaa.
  Ja viihdettä täällä on lukematon määrä. Ja mitä ei. Erityisesti fantasia, tehtävät ja seikkailut ovat katon läpi.
  Ensin Sashka ampui lentäviä lautasia blasterilla. Ja se ei ole niin yksinkertaista. He liikkuvat rikkinäistä rataa pitkin. Ja he hyppäävät puolelta toiselle.
  Sitten poika, paljain varpaillaan, heitti aggressiivisesti pulsareita. Ja miksi lohikäärme räjähti? Ja kun tämä hirviö räjähti, kolikot alkoivat pudota, ei vain kultaa ja hopeaa, vaan myös monista muista metalleista, jotka olisivat aliarvioitu, jos ne kimalsivat kaikissa sateenkaaren väreissä. Ja mitä täällä tapahtui... No, ensin poika tappoi yhden lohikäärmeen ja sitten toisen. Vasta kun kaksitoistapäinen hirviö räjähti, sieltä putosi suklaata, erilaisia makeisia, tikkuja, karkkipatukat ja muita herkkuja. Sisältää marmeladin sekä lehtikulta kimaltelevien upeiden perhosten että alastomien tyttöjen muodossa. Mutta tytöt taivaassa ovat erilaisia. Eikä vain ihmiskunta. Mutta kaikki ovat kauniita ja vietteleviä, vaikka niiden muodot ja kasvonpiirteet näyttävät liian omaperäisiltä ja eksoottisilta.
  Poika otti marmeladin suuhunsa, imi sitä ja lauloi iloisesti:
  Marmeladin kuningas
  Miekasta paraatiin...
  Valtava palkinto
  Meidän on lopetettava paholainen!
  Ja Sashka nauroi. Kyllä, taivaassa ei ole niin tiukkoja kieltoja kuin helvetissä. Lisäksi voit pitää hauskaa ja pienet kepposet ovat sallittuja. Itse asiassa, miksi ihmisten pitäisi ripustaa ketjuja kaulaansa? Ja rukoilla, vain tahdon mukaan. Nämä ovat säännöt.
  Poika teki kuperkeikkauksen pyörien kymmenen kertaa. Ja se on niin siistiä, kuin olisit maailmanpyörässä.
  Äskettäin lyöty vanhurskas mies, jolla oli vielä lapsuus pelissä päässään, lauloi:
  Kaukainen taivas, aivoissa on puuroa,
  Olet taivaassa, poika tunne Sasha!
  Hän haluaa taistella taivaslohikäärmettä vastaan
  Joten lastenpeleistä tulee laki täällä!
  Ja Sashkalla oli hauskaa. Ja hänellä oli vain vaatteet päällä ja hän hyppäsi Fantaan. Totta, pojalla on yllään vain T-paita ja shortsit. Itse asiassa sekä taivas että helvetti ovat hyvin lämpimiä ja niissä on ikuinen kesä ja jatkuva aurinko. Kuten Raamatussa on luvattu - ikuinen päivä seuraavassa maailmassa. Ja paratiisissa on vapaus.
  Poika heitti kranaatin paljain jaloin, ja suuri Royal Tiger -tankki kaatui. Ja hänen toukat murenivat ja muuttuivat pretzeleiksi, joissa oli hunajaa, suklaata, kondensoitua maitoa ja paljon jotain eksoottista.
  Sashka lauloi innostuneesti:
  Kaikki ihmiset suurella planeetalla,
  Aina pitää olla ystäviä...
  Lasten pitäisi aina nauraa
  Ja elää rauhallisessa maailmassa,
  Lasten pitäisi nauraa
  Lasten pitäisi nauraa
  Ja elä rauhallisessa maailmassa!
  Ja poika pyöritellen sanoi:
  - Vittu sinä, lohikäärmepresidentti ja kalju Fuhrer, jotka seurasivat Kainin polkua!
  Ja paratiisiin mennyt poika ojensi kielensä. Ja sitten hän pudisti nyrkkiään. Itse asiassa kalju Fuhrer aiheutti paljon pahaa ja jopa ylitti ilkeydessään viiksineen ja otsatukkaisen Fuhrerin. Ja teini-ikäisen pojan paljaat jalat, erittäin mukavan komean vaaleat, hieman kultaiset hiukset, iskivät pronssikelloa. Mikä aiheutti jylinää!
  Vanhurskas poika (kun hän on paratiisissa, häntä voidaan jo kutsua vanhurskaaksi mieheksi!) nauroi ja alkoi laulaa kiihkeästi.
  Olen nuori superkaratesoturi,
  Rakastan tulla toimeen pahojen vihollisten kanssa...
  Vaikka raivoisa sadisti hyökkää,
  Me pojat osasimme aina taistella!
  
  Uskokaa minua, pojille ei ole esteitä,
  Kun takkuisten lauma etenee...
  Poika kohdistaa rohkeasti konekiväärinsä,
  Ja taistelija ampuu tarkasti pahoja vihollisia!
  
  Pojalla on terävä aarrearkku,
  Se leikkaa läpi kaikenlaisen panssarin...
  Svarog on todella kuin isä hänelle,
  Hän lähettää siistin tytön!
  
  Lapsi on soturi seimestä,
  Kun pakkanen ryntää paljain jaloin...
  Sinä murtat vihollisen raivoissasi,
  Kauneus, purkaa poikasi punokset!
  
  Taistele vihollista vastaan ritsalla,
  Törmäsin siihen erittäin lujasti latauksenestolla...
  Poika tietää olevansa voittamaton taistelussa,
  Yksinkertaisesti örkkiarmadan leikkaaminen!
  
  Kun poika tappelee, se on luokkaa
  Hän leikkaa miekalla, ampuu puhaltimella...
  Adidas-luokan lenkkarit
  Hän kokeilee sitä pelastetun tytön puolesta!
  
  No, jos örkki ryntää hyökkäämään uudelleen,
  Sitten nuori soturi lyö häntä kantapäällään...
  Voitot avaa loputtoman pistemäärän,
  Näyttävät raivokkaat rajat!
  
  Olen Petka, vahva pioneeripoika,
  Ei leninististä - avaruusaika...
  Näytän kaikille hienon esimerkin,
  Murskaan viholliseni, he ovat pohjimmiltaan kirppuja!
  
  Tässä on örkki tankissa räjähdysmäisesti käärittynä,
  Olen hänen antipartikkelinsa...
  Ja rungossa oli hyperplasmaa,
  Tem näytti voittosivun!
  
  No, entä jos taistelussa on paha peikko,
  Poika tervehtii häntä erittäin lämpimästi...
  Lapsen silmissä on kova tuli,
  Niin tuhoisia lapsia!
  
  Ja lentokone, eikä se mitään,
  Kaadetaan hänet yhdellä iskulla...
  Pojalla on vahva airo käsissään,
  Ja örkki luultavasti hengittää savua!
  
  Joten viilsin häntä miekalla,
  Olen todella katkaissut vihollisen pään...
  Emme välitä kaikista ongelmista ollenkaan,
  Peloton sotilas voi tehdä mitä tahansa!
  
  Tässä on poika, joka hyökkää pahoja örkkejä vastaan,
  Hän johti myllyä miekoilla ja sirpeillä...
  Lapsen paljaista jaloista lumessa,
  Jopa kipinät loistivat kirkkaasti!
  
  Ja loputon joukko örkkejä,
  Olen todella eksyksissä tässä taistelussa...
  Vaikka pojan parta ei kasvakaan,
  Tämä nuori myrskyssä voittaa kaiken!
  
  Tässä poika puhalsi, hänen poskensa täyttyivät,
  Ja hurrikaani tuli sotureiden suusta...
  Miksi ylpeät kaverit taistelivat?
  Osoittautuu, että örkit ovat pahiksia!
  
  Karatepoika heilutti miekkojaan,
  Örkit pyörivät kuin kaalin päitä...
  Pidä tätä iskuna pojalle,
  Ja nuoren miehen keskustelu on lyhyt!
  
  Poika siirsi paljas kantapäänsä silmään,
  Jotta örkki tuntee itsensä tyhjäksi väkivaltaisessa taistelussa...
  Ja jos hän lyö sinua jousella, se on timantti,
  Hän ei ole ollenkaan surullinen vihollistensa tuhoamisesta!
  
  Ja taistele isänmaan puolesta...
  Jotta isänmaa kukoistaa voimakkaasti,
  Ryntäkää kuin mahtava kotka taivaalle,
  Jolle universumi ei edes riitä!
  
  Poika, olet todella nuori leijona,
  Joka kuurouttaa maapallon pauhullaan...
  Ihmisten unelmilla ei ole ongelmia,
  Vaikka Kain sekaantuu alamaailmaan!
  
  Hänellä on mahtava voima
  Kuka taistelee armeijaa vastaan tietämättä tulosta...
  Me saamme, uskon, pyhän laskelman,
  Ja aurinko paistaa Isänmaan yllä!
  
  Kun poika voittaa örkit,
  Ja hän pilkkoo pedot kaaliksi...
  Monoliitti näyttää ystävyytensä,
  Ja peikot ja vampyyrit ovat tyhjiä!
  
  Sitten rakennamme paratiisin universumiin,
  jossa olemme nuoria kuin tontut...
  Tästä pojasta, uskalla rohkeasti,
  Taistele vihollista vastaan, äläkä poika ajaudu!
  
  Sitten rohkea kruunu odottaa sinua,
  Sinusta tulee ennennäkemätön keisari...
  voittaa loputtomat pisteet ,
  Kirkkaan ja rajattoman kunnian nimissä!
  Näin Sashka Danelchuk lauloi. Tämän jälkeen poika hyppäsi korkeammalle ja alkoi jopa nousta. Olisi kiva katsella linnunlennosta paratiisin metropolin palatsitaloja. Ja tässä on niin upeita rakennuksia ja upeita rakenteita. Katso - sadun todellinen ruumiillistuma.
  Jotkut rakennukset näyttävät kukkanuppuilta, jotka seisovat päällekkäin. Lisäksi näillä silmuilla on täysin erilaiset terälehdet, joilla on erilainen kuvio, joka on erittäin kaunis ja alkuperäinen. Kuvittele vain seitsemän asteria seisomassa päällekkäin, mutta samalla ne olivat erivärisiä - upea yhdistelmä. Ja on taloja, joissa on tiukat geometriset muodot. Ja he näyttävät elokuvia seinilleen. Mikä, sanotaanko, on upeaa.
  Ja liikkuvia, värillisiä kuvia näkyy ilmassa.
  Sashka nauraa ja pyörii taas. Miekka ilmestyy pojan käsiin. Ja hän lentää taistelemaan mahtavan kolmetoistapäisen lohikäärmeen kanssa. Ja nuori soturi välttää tämän hirviön vapauttamia polttavia pulsareita.
  Poika shortseissa pyörii ympäriinsä ja päästää paljain varpaillaan pulsarit vihollista kohti. He sotkeutuvat ja putoavat hirviöön. Raaka saa iskuja ja leimahtaa kuin lamppu joulukuusen seppeleessä.
  Sashka nauraa ja hänen miekkansa pidentyvät. Toinen miekka loistaa sinisenä ja toinen vihreänä.
  Ja siellä he iskevät ja katkaisivat lohikäärmeen päät. Kun hirviön pää erotetaan kehosta ja se murenee suklaaksi kirkkailla kääreillä. Lisäksi nämä kääreet kuvaavat sarjakuvia. Ja niin hauskat olennot alkavat riidellä toistensa kanssa.
  Tässä on Ankan kaltainen ankka vinkumassa:
  - Olen siistein ja aggressiivisin!
  Vastauksena siksak-Mokryak karjuu:
  - Ei, olen loistava purjehtija ja lentäjä!
  Ja sitten tiikeri hyppää ylös ja huutaa:
  - Ei ole ketään coolimpaa kuin minä!
  Mutta poliisin univormussa oleva karhu ei suostu ja myös karjuu:
  - Ei, olen tervein ja pelottavin!
  Sashka Danelchuk nauraa ja sanoo:
  - Minulle te olette kaikki tasa-arvoisia, kaikki komeita ja älykkäitä!
  Tämän jälkeen poika purskahti nauruun. Todellakin, Paratiisissa on luonnollista olla hyvällä tuulella. Itse asiassa kaikki elämä on ikuista nautintoa. Lisäksi paratiisi on aina olemassa. Eikä vain sitä, joka vuosi ja joka vuosisata siitä tulee parempi ja parempi ja kooltaan suurempi.
  Ne, jotka uskoivat, että Jumala oli julma ja verinen tyranni, erehtyivät. Itse asiassa Jumala on Rakkaus. Lisäksi absoluuttisessa rakkauden muodossa, säilyttäen täydellisen vapauden paratiisissa oleville ihmisille. Helvetissä syntiset ovat rajallisia, kuten nuorten vankeuslaitoksessa. Mutta sielläkin heillä on noin 14-vuotiaiden teini-ikäisten täydelliset, kauniit vartalot, jotka eivät tunne sairautta. Joten Kaikkivaltias Jumala on todella armollinen ja armollinen. Ja se ei ole ollenkaan niin kuin protestantit, katolilaiset, jotkut ortodoksiset kristityt ja kirjailijat, kuten Juri Petuhov, kirjoittavat helvetistä.
  Sashka jatkoi hauskanpitoa ja hyppäsi uima-altaaseen Coca-Colan kanssa ja hän muisti yhden erittäin hyvän kappaleen, joka kuului Suurelle kirjailijalle ja runoilijalle Oleg Rybachenkolle. Ja biisi on todella upea.
  Sashka Danelchuk lauloi sen innostuneena:
  Universumin Luoja, olet julma,
  Sitä miljoonien huulet sanoivat!
  Ja jopa kauhusta temppelini muuttui niin harmaaksi -
  Kun ongelmia on lukemattomia - legioonaa!
  
  Kun vanhuus tulee, paha kuolema,
  Kun on sota, tornado, taivaanvahvuus tärisee!
  Kun haluat vain kuolla
  Koska auringon alla ei ole lämpöä!
  
  Kun lapsi itkee, on kyyneleiden meri,
  Kun on kokonaisia sairauksia!
  Yksi kysymys - miksi Kristus kärsi?
  Ja miksi vain komeetat nauravat?
  
  Mitä tässä maailmassa tapahtui, miksi -
  Näemmekö nälkää, jäämmekö ja kärsimme?
  Ja miksi paska hiipii?
  Mutta miksi Kain menestyy?!
  
  Miksi tarvitsemme vanhojen naisten häipymistä,
  Miksi rikkaruohot roskaavat puutarhat?
  Ja miksi ne ilahduttavat korviamme -
  Yksin lupausten pyöreitä tansseja?!
  
  Herra vastasi myös murheellisesti,
  Ihan kuin ei tietäisi parempaa kohtaloa...
  Oi rakkaani mies - lapsi...
  jonka halusin juurruttaa paratiisiin!
  
  Mutta et tiedä - lapsi on tyhmä,
  Sinussa on vain yksi pieni ajatus!
  Koska armon valo on himmentynyt,
  Ettei talvella nuku kuin karhu!
  
  Loppujen lopuksi ihmisten kiihottamiseksi
  Lähetän koettelemuksia koettelemuksiin!
  Jos haluat syödä rasvaista peliä illalliseksi,
  Se vaatii rohkeutta, ovelaa ja vaivaa!
  
  No, olisit kuin Adam tuossa paratiisissa,
  Kävelin päämäärättömästi, horjuen kuin aave!
  Mutta opit sanan - rakastan,
  Kommunikointi saastaisen hengen Saatanan kanssa!
  
  Ymmärrät sen, tässä maailmassa on taistelua,
  Ja samalla menestystä ja kunnioitusta!
  Siksi ihmisten kohtalo on ankara,
  Ja valitettavasti meidän on kestettävä kärsimystä!
  
  Mutta kun saavutit tavoitteesi,
  Onnistui rikkomaan esteitä ja kahleita...
  Jotta unelmasi toteutuvat,
  Haluat uusia taisteluita!
  
  Ymmärtäkää siis, herra mies,
  Loppujen lopuksi jopa minä tunnen itseni välillä niin loukkaantuneeksi!
  Se, että elät autuudessa koko vuosisadan -
  Ihmiset ovat kuin villisikoja ja häpeän heitä!
  
  Siksi taistelussa uusi valo -
  Taistelut tulevat olemaan rajattomassa ikuisuudessa...
  Mutta rukouksesta löydät lohdutuksen,
  Jumala halaa onnettomia aina hellästi!
  Ja Sashka Danelchuk nauroi. Hänen vieressään lensi hyvin kaunis tyttö. Hänen kuparinpunaiset hiuksensa leimahtelivat kuin proletaarinen lippu, jolla he aikoivat hyökätä. Ja tyttö oli vain bikineissä ja hänen paljaat, ruskettuneet jalat välkkyivät. Hän hymyili pojalle, loihtii Coca-Colaa ja siristi:
  - Poika, haluatko vilpitöntä ja puhdasta rakkautta!
  Slava kysyi hymyillen:
  - Oletko biorobotti vai elävä ihminen?
  Tyttö vastasi hymyillen:
  - Olen tonttu, mutta naisen ruumiissa. On mielenkiintoista tuntea ero!
  Poika nyökkäsi hymyillen ja totesi:
  - En ole vielä muuttanut vartaloani Hell-Purgatoryn jälkeen. Triviaalisti minulla ei ollut aikaa. Täällä on niin hyvä, sinun ei tarvitse mennä nukkumaan aikataulun mukaan, päinvastoin, nukkua milloin haluat, pelata milloin haluat, rukoilla miten haluat tai älä rukoile ollenkaan - ei elämä, vaan armo!
  Tyttö nyökkäsi ja huomautti:
  - Oikein! Helvetin jälkeen saat täydellisen vapauden Paratiisissa, kun työ on yksi viihteen tyypeistä. Muuten, osaat kirjoittaa runoutta.
  Sashka kohautti olkiaan ja vastasi:
  - En oikeastaan, mutta voin laulaa toisen runoilijan kappaleen. Erityisesti Oleg Rybachenko!
  Tonttutyttö nyökkäsi päätään, joka oli kuin olympiasoihtu:
  - Joo! Tiedän, että Oleg Rybachenko on kaikkien aikojen suurin kirjailija ja runoilija! Hän pelasti planeetan Maan kaljulta Fuhrerilta tai mikä hänen nimensä onkin: Vovka-Cain! Joten kuuntelen mielelläni runoja. Muuten , maapallolla asuu ihmisiä, jotka edistyvät hyvin nopeasti. Joten laula!
  Sasha Danelchuk otti sen esille ja lauloi suurella innolla:
   Muistan kuinka kirkkaat kasvot ovat nyt,
  Katse lävisti sydämeni kuin tikari!
  poltin tulisen tuulen virroissa,
  Olit vain hiljaa vastauksena!
  Kertosäe.
  Äänesi on niin kaunis ja puhdas,
  Uskon hyväilyjesi loputtomaan vesiputoukseen!
  En tarvitse vihamielistä elämää ilman sinua,
  Ja nyt ikuinen säde valaisee minut!
    
  Olet rajattoman rakkauden jumalatar,
  Meri täynnä ihmeellistä valoa!
  Riko vitsillä jääkaapeleita,
  En näe aamunkoittoa ilman sinua!
  
  Kertosäe.
  Äänesi on niin kaunis ja puhdas,
  Uskon hyväilyjesi loputtomaan vesiputoukseen!
  En tarvitse vihamielistä elämää ilman sinua,
  Ja nyt ikuinen säde valaisee minut!
    
  
    
  Kasvosi loistaa kuin aurinko yllä,
  Universumissa ei ole kauniimpia hahmoja!
  Intohimon tunne peittää kuin hurrikaani,
  Ikuisesti kanssasi oleminen on onnea!
    
  Kipu sielussani raivoaa kuin myrsky,
  Ja tuli rinnassani palaa armottomasti!
  Rakastan sinua, näytät ylpeänä vastineeksi,
  Jää sirpaleiksi särkee sydämesi!
    
  Valojen välissä rajattomassa tähtikirkkaassa valtameressä ,
  Sinä ja minä nousimme taivaalla kuin kotkat!
  Ja huulesi kimaltelevat rubiineista,
  He sanoivat jotain hellästi ja intohimoisesti!
  . LUKU nro 15.
  On jo kesäkuu. Kiinassa on kuuma. Hitlerin Saksa jatkaa aseistautumista. Ja Oleg Rybachenko tekee suosikkiasiaansa: kirjoittaa romaaneja, mikä on erittäin mielenkiintoista.
  Neuvostoliiton ja Kolmannen valtakunnan välinen sota koko liittoutuneiden liittoutuman kanssa Venäjää vastaan jatkui kolmatta vuotta. Heinäkuu 1943 on kuuma, ja natsit yrittävät ohittaa Moskovan levittäen rintamaansa yhä leveämmäksi. Ja heidän joukkonsa ovat kuin kalmarilonkeroita. Taistelussa on yhä enemmän uusia tankkeja: "Tigers", "Panthers", "Lions" ja "Churchills" ja "Shermans". Liittoutuneiden panssarivaunuista Churchill on ehkä suosituin erinomaisen suojansa ansiosta. Täysi 152 mm etupanssari ja 95 mm sivusuoja. Ja tämä Churchill-tankki ryntää kohti Neuvostoliiton asemia - kuin rupikonna krampissa.
  No, yksinkertainen "Tiikeri" ei ole ollenkaan huono. Tehokas myös läpimurtosäiliönä. Ja se lyö ja lyö, kuin norsun runko.
  Gulliver taistelee kiivaasti. Taistelut ovat erittäin verisiä. Ja pioneeripojat taistelevat kunnialla. Ja on selvää, että et voi pysäyttää poikia niin helposti.
  He pakenevat ammusten räjähdyksiä niin paljon, että vain heidän paljaat, pyöreät kantapäänsä välähtävät. Tässä ovat pojat ja tytöt. Pioneerit ovat nuoria ja heittävät kotitekoisia räjähdyspakkauksia.
  Ja he käyttävät myös ritsoja ja katapultteja, jotka he tekevät omin käsin taistelussa. Ja se näyttää todella siistiltä. Lisäksi sen voi sanoa äärimmäisen siististi ja taistelutahtoisesti.
  Ja myös komsomolityttö taistelussa. Ja he tappelevat yleensä paljain jaloin ja vain bikineissä. Mikä on kuitenkin erittäin kätevää ja mukavaa kesällä.
  Itse asiassa, miksi tytöt tarvitsevat kenkiä? Hän vain jää tielle. Lisäksi pressu saappaat todella satuttaa jalkojasi. Tai pikemminkin ei edes jalkoja, vaan jalkoja, jotka ovat niin kauniita paljain jaloin.
  Ja pojat shortseissa ovat myös söpöjä. Loppujen lopuksi nuorena pioneereilla - korkeintaan neljätoista vuotta vanhemmilla - on jalat ja lapset, jotka ovat vielä karvattomat, puhtaat, sileät ja näyttävät melko kauniilta ja miellyttäviltä silmää. Se ei ole kuin silloin, kun teini-ikäiset vanhenevat ja heidän jalkojensa iho peittyy karvaan, mikä ei ole esteettisesti miellyttävää ja rumaa. Tässä mielestäni kaikki ovat samaa mieltä. Ja se nuoriso itsessään on kaunista.
  Gulliver sai lahjan pysyä lapsena ikuisesti, ja ilmeisesti hän todella pitää siitä. On hyvä juosta shortseissa ja roiskua paljain, pienin, lapsellisin, ruskettuin jaloin. Täytyy sanoa, että tämä on aivan loistava.
  Poika, entinen matkailija, laulaa:
  He juoksevat kieroa polkua pitkin,
  Paljaat poikien jalat...
  Kyllästynyt lypsämään lehmää
  Haluan kiusata onneani!
  Valjastan hevosen kaulukseen,
  Ja onni odottaa minua!
  Tässä pioneerit juoksevat ympäriinsä ja roiskuvat paljain, lapsellisin jaloillaan. Ja kuoret räjähtivät ympäri ja maa kirjaimellisesti tärisi. Ja kaikki tapahtuu yksinkertaisesti hypertyylillä.
  Ei ole kovin mukavaa taistella helteessä. Varsinkin niin suuressa tankissa kuin Lion.
  Todellisessa historiassa tämä kone pysyi piirustusten tasolla. Jos Lion-säiliö tehtiin, se oli vain puinen malli. Itse asiassa tämä kone ei voinut kääntää sodan kulkua. Lisäksi sen 105 mm pitkäpiippuinen 70EL ase oli jollain tapaa huonompi kuin Tiger 88 mm 71EL. Erityisesti sen tulinopeus oli viisi laukausta minuutissa, kun Tigerillä oli kahdeksan, ja suuremman kaliiperin ansiosta tietysti pienempi määrä ammuksia. Etuna oli se, että suurempi kaliiperi tarjosi vahvemman räjähtävän vaikutuksen sekä suuremman tuhon osuman ja panssarin tunkeutumisen yhteydessä. Tässä suhteessa esimerkiksi 75 mm:n Panther-kuoret 70 EL:ssä olivat heikkoja. Ja jos otat uudemman 75 millimetrin Panther-tykin 100EL:ssä, se on vielä huonompi voimakkaan räjähdysmäisen iskun suhteen, vaikka se onkin panssaria lävistävämpi.
  Miehistö Lady Mercedesin kanssa testasi juuri kokeellista "Panther"-2:ta pidemmän piipun aseella, mutta samalla 75 mm:n kaliiperilla.
  Uuden saksalaisen panssarivaunun rungon etupanssari oli sata millimetriä kulmassa, sivut 60 millimetriä kaltevuudella, tornin etuosassa 120 millimetriä vaipalla 150 ja sivuilla myös kuusikymmentä millimetriä. Eli säiliö osoittautui paremmin suojatuksi. Mutta myös auton paino nousi viiteenkymmeneen kolmeen tonniin. Mutta moottori on edelleen vanha 700 hevosvoimalla. Ja tämä aiheuttaa ongelmia. Kuitenkin "Tiger"-2 samalla moottorilla painaa kuusikymmentäkahdeksan tonnia, mutta silti ajaa ja hyökkää.
  Mercedesillä oli yllään vain pikkuhousut, ja hänen täydelliset rinnansa tulipunaisilla nänneillä paljastuivat.
  Auto ajaa ja tähtää. Panther-2:n piippu on liian pitkä. Ja tämä aiheuttaa ongelmia.
  Tyttö, jolla on rubiininännit, huutaa jotain. Ei muuten täysin ymmärrettävää. Ja jotenkin et ymmärrä häntä.
  Ja nyt Neuvostoliiton T-34-panssarivaunut ovat näkyvissä edessä. Jotkut niistä on muuten tehty puusta. Se on omalla tavallaan käytännöllinen. Säiliöstä tulee kevyempi ja halvempi valmistaa. Mutta kaikesta huolimatta Tigers, Panthers ja Lions T-34 tunkeutuvat erityisesti. Joten miksi laittaa panssaria siihen? Mutta kevyempi säiliö liikkuu paljon nopeammin. Ja nopeuden vuoksi osuminen on vaikeampaa. Lisäksi T-34-76:ssa on pieni mutta liikkuva torni.
  Mutta tietysti saksalaiset panssarit ampuvat kaukaa. Ja Panther-2-ase antaa sinun lähettää kuoria valtavan matkan päähän. Mutta kysymys kuuluu, pääsetkö sisään? Loppujen lopuksi yrittää osua pieneen, ketterään tankkiin ja osua siihen?
  Mutta Mercedes-tyttö paljain rinnoin ampuu painamalla nappeja helakanpunaisilla rinnoillaan. Ja se osuu erittäin, erittäin tarkasti. Ja Neuvostoliiton ajoneuvot menettävät torninsa. Puutankin haittana on, että jopa suurikaliiperinen konekivääri voi lyödä sen pois. No, tämäkin on ongelma.
  Ja saksalaiset tytöt ohjaavat ja polkevat. He saivat kiinni pioneeripartiolaisen. Ensin noin 12-vuotiaan pojan pää ajeltiin. Sitten he alkoivat tiputtaa kylmää vettä päälaelle, pisara pisaralta. Ja tippa pisaralta putosi lapsen ajeltuun päähän. Ja tienraivaajapojan paljaat jalat puristettiin tukkeihin ja niiden alle sytytettiin tuli. Hän otti sen ja syttyi tuleen. Ja poika huutaa sietämättömästä kivusta. Ja tytöt nauravat ja kokevat suurta iloa.
  Ja kuinka mukavaa onkaan kiduttaa poikaa. Ota hänet ja murra hänen varpaansa, aloittaen pikkusormesta. Ja minun on sanottava, että tämä on erittäin siistiä. Ja poika kirjaimellisesti tukehtuu kivusta, ja hänen hellät kasvonsa muuttuvat punaruskeiksi kärsimyksestä.
  Kuinka mukavaa on kiduttaa. Ihminen saa sen luonnollisesti, hän palaa tulessa kuin hämähäkki, pioneerit kiduttavat tyttöjä, hänelle ei ole paikkaa maan päällä.
  No, tietysti hienostunut kidutus odottaa lapsisankareita.
  Esimerkiksi eräs tyttö ajettiin paljain jaloin kuuman hiilen päällä. Ja hänen paljaat, lapselliset jalkansa paloivat pahoin. Ja haju oli kuin he paistavat lammasta. Ja natsit nuolivat huuliaan tästä hajusta. Se itse asiassa näytti siistiltä.
  Ja mitä herkullisia herkkuja siellä olikaan. Tyttö pakotettiin lopulta kiehuvaa vettä sisältävään kattilaan. Ja niin se oli yhä elossa ja keitettiin kiehuvassa vedessä. Sitten he pilkoivat perunat, porkkanat ja mausteet kattilaan. He tekivät tällaista keittoa, ja koko joukko natseja söi sen. Ja pioneerityttö keitettiin elävältä ja syötiin sellaisena. Ja hänen jalkansa olivat herkkua keitettynä. Ja fasistit söivät maksan. Ja kuinka he nuolivat huuliaan. Se oli todella maukasta.
  Ja mitä muuta natsit eivät syöneet? Natsit ripustivat yhden pojan kaulasta lankaan ja asettivat hänen paljaat jalat jääpalalle. Siellä oli jäätä ja lanka veti lapsen kaulaa tiukemmin ja tiukemmin. Ja lapsi oli todella tukehtunut. Poika tukehtui ja kuoli hitaasti silmukassa.
  Mutta se oli hienostunutta ja julmaa. Ja natsit, sekä tytöt että pojat, katsoivat pioneerin hidasta tuskaa. Pojan kasvot muuttuivat siniseksi, ja lopulta hän heitti pois paljaat, kurjat jalkansa.
  Toista lasta lyötiin paljain kantapäihinsä kumipuikoilla. Ja tämä on myös tuskallista, ja kaikki siinä on hauskaa fasisteille. Nuori tienraivaaja ei kuitenkaan hätkähtänyt, tai pikemminkin ei itkenyt, vaikka hänen kantapäihinsä lyöminen kumipampuilla oli erittäin tuskallista. Lisäksi poika otti sen ja lauloi:
  Mitä unelmien pioneeri tarkoittaa,
  Eteenpäin kohti kommunismia...
  Nuoruuden halujen suuruus,
  Lähde loputtomalle vaellukselle!
  
  Olemme kauniin isänmaan lapsia,
  Ja Lenin valaisi polkumme...
  Vaikka tämä maailma on vaarallinen,
  Inspiroi meitä suuriin tekoihin!
  
  Mennään pelloille töihin,
  Ruohonkorvat kutittavat pohjoja...
  Miksi meidän pojat tarvitsevat botteja?
  Bugler leikkii kannessa!
  
  Kuinka kaunista onkaan neuvostomaailmassa,
  Daisies, lumpeet, timantit...
  Kävelee yhdessä joukkueena,
  Osuimme porvaristoa silmiin!
  
  Jos meidän on lypsettävä lehmä,
  Ja leikkaa ruohoa viikateellä...
  Ja Stalin ja Lenin ovat heistä kaksi,
  Säilytän tulen sydämessäni!
  
  Neuvostoliiton isänmaan nimissä,
  Valmiina auran perään...
  Olemme paljain jaloin lapsellisessa raivossa,
  Voitetaan parinkymmenen vuoden ikäisiä aikuisia!
  
  Tässä on Hitlerin voima tulossa,
  Paha lauma hyökkää...
  Ja fasismi hyökkää helvettiin Kainiin,
  Ja iso lumimyrsky puhaltaa!
  
  Mutta me pioneerit emme horju,
  Meidän suuret tunteemme Neuvostoliiton...
  Heitetään kranaatti paljain jaloin,
  Osoitetaan rohkeutta esimerkillä!
  
  Rakastamme isänmaatamme,
  Missä on Stalinin rakkauden ihanne...
  Ja kauniimpia tyttöjämme ei ole,
  Ei ihme, että runoilija sävelsi!
  
  Olkoon tämä kommunismin lippu,
  Loistamaan isänmaan yli...
  Emme saa joutua fasismin ikeeseen,
  Kokeen läpäiseminen A:lla!
  
  Pioneerit taistelivat Moskovan lähellä,
  Missä paha Hitler kiipeää lauman kanssa...
  Mutta olemme ylpeitä tovereitamme,
  Olkoon poika ja tyttö paljain jaloin!
  
  No, olemme jättiläisiä taistelijoita,
  Joten sinun täytyy osata taistella...
  ikuisesti yhdistetty isänmaan kanssa,
  Tiedä, että Venäjän karhu on raivoissaan!
  
  Lumen päällä, pojat, tytöt,
  Kuin linnut juoksevat paljain jaloin...
  He ampuvat konekivääreistä,
  Ja he saavat sinut kiinni lassolla, väkisin!
  
  Poika kumartui kartan yli,
  Ja solmio palaa kuin liekki...
  Hän on viisas strategi - jopa liikaa,
  Ja sielun voima on monoliittinen!
  
  Täällä tyttö otti kranaatin,
  Livahtaa kuin kissa lumen läpi...
  Fasisti saa tarjouksensa
  Ja luoti osuu viholliseen juokseessaan!
  
  No, me olemme siistejä lapsia,
  Ammumme kuin rakeita vihollisiamme...
  Pakkanen on erittäin voimakas - paljain jaloin,
  Kylmästä huolimatta, tiedäthän!
  
  No, mikä on granaattiomena pojalle?
  Hän heittää heidät ohittamaan...
  Ja Fuhrer joutuu maksamaan takaisin,
  Älä purista hirviötä voihkia!
  
  Tässä tyttö ampuu sinkoa,
  Ja hän löi kiilakoron pois...
  Hänen erittäin taitavia kätensä
  Taistelee kuin Saatana!
  
  Kyllä, Hitler tulee olemaan typerys,
  Törmäsin vahvaan nyrkkiin...
  Loppujen lopuksi terästiimimme kanssa
  Hän saa sen varmasti nikkelissä!
  
  Olemme edelläkävijöitä vain ulkoisesti lapsia,
  Itse asiassa sisälläni kiehuu villi demoni...
  Ja Fuhrer vastaa väkivallasta,
  Meillä on terävä miekka ja kilpi!
  
  Mutta vihollinen tarjoaa vastauksen,
  Hän jäätyy lumessa jopa saappaissa...
  Ja olemme paljain jaloin sekä talvella että kesällä,
  Ja me näemme Hitlerin armeijan arkuissa!
  
  He osoittivat sellaista voimaa taistelussa,
  Että jopa itse Saatana tärisee...
  Kaverit repivät jopa krokotiilin taistelussa,
  Maamme on niin voimakas!
  
  Kukaan ei tiedä kuka voi tuhota meidät,
  Varo poikaa, saalistavaa paskiainen...
  Löimme häntä naamaan niin lujaa Moskovan lähellä,
  Ja sitten Stalingrad odottaa!
  
  Täällä pioneerit ampuivat ritsan,
  He ampuivat tarkasti alas tämän valtavan tiikerin...
  Ja kantapääni välähti kylmässä,
  Ei aikaa tyhjäpeleille!
  
  Nämä lapset ovat sotureita kehdosta,
  Pystyy näyttämään korkealuokkaista...
  Ja tytön pieni ääni soi,
  Miksi edes varas peläisi?
  
  Tytöillä on tähdet sydämessään,
  He tietävät, että kauniit sukupuolet...
  Ei ole liian myöhäistä lähteä taistelemaan,
  Murskatkoon petollinen vihollinen!
  
  Natseilla on jopa örkkejä,
  Liittoutuneiden joukossa, usko minua...
  Mutta pioneerien ääni on selkeä,
  Avaa oven loistohaltijoille!
  
  Ja tiedät, että ritarit eivät horju,
  He näyttävät suurimman luokan...
  Täällä he heiluivat tuulessa, näen mäntyjä,
  Varis ammuttiin suoraan silmään!
  
  Taistelimme rohkeasti Stalingradissa,
  Kyllä, Leninin pioneerit ovat poikia...
  Paljasjaloiset lapset kävelevät hiljaa,
  Valkoisesta Venäjästä Kolyymaan asti!
  
  Ja Stalin on upean ulkonäön johtaja,
  Hän on myös raivoissaan saksalaisten teloittaja...
  Anna tämän ilkeän kyykyn hukkua,
  Lapsen katkera itku ei herätä meitä!
  
  Valtava kaari Kurskissa taipui,
  "Panther" tankki on ketterä kuin kettu...
  Mutta nuoret ovat kanssamme pioneereja,
  Tytöt ovat aivan ihania!
  
  Älkäämme siis luovuttako, pioneerit, tiikereille,
  Voimakas Ferdinand ryntää taisteluun...
  Poika säveltää, näemme lyyran,
  Ja kone latautuu taitavasti!
  
  No, kaveri heitti rohkeasti kranaatin,
  Ja hän löi toukkaa raivoissaan...
  Tässä on tyttö, joka kampaa punoksiaan,
  Pommit ja napalmi eivät pelota meitä!
  
  Taistelu raivoaa nyt Dneprillä,
  Ja paljon verta vuodatetaan - taistelu on ankara...
  Pyydän Isänmaasta anteeksi,
  Jos en ole terve taistelussa!
  
  Pioneerille ei ole sanaa heikkous,
  Hän on niin suuri taistelija, soturi...
  Se ei voita nuoria, tiedä vanhuus,
  Tytöt näyttävät aina tuoreilta!
  
  No, tyttöjen päät roikkuivat,
  Kyllä, poika kaatui ja otti luodin...
  Mutta tiedä, että sielu on kuolematon - se ei katoa,
  Stalin itse myönsi tilauksen postuumisti!
  
  Uskomme, että tiede on kaikkivoipa,
  Kaikki kuolleet nousevat palkinnoksi...
  Ja kuolema on voimaton pioneereille,
  Otetaan mukaan konekivääri paratiisin maailmaan!
  
  Olkoon maailmankaikkeus kommunismissa,
  Mikä on valoisa ja pyhä polku...
  He eivät säästäneet henkensä voitolle,
  Emmekä käänny pois Neuvostoliiton polulta!
  
  Berliinissä pioneerit marssivat,
  Hymyjä, orkesterin pauhinaa ja kukkia...
  Ja lapset piirtävät punaisen lipun auringolla,
  Suuri, säteilevin unelma!
  Kyllä, näin pioneeri piti kiinni, vaikka hänen paljaat kantapäänsä paistettiin puhalluslampulla ja hänen sukuelimiinsä kiinnitettiin elektrodit ja johdettiin virtaa. Natsit, suoraan sanoen, menivät sekaisin. Lopulta pioneeri virkistettiin kaasupolttimien avulla ja paistettiin perusteellisesti. Joten siitä tuli mehukasta, kuorittua vauvanlihaa, joka leikattiin kebabeiksi. Sen jälkeen natsit söivät sen innolla ja suurella ilolla. Ja tietysti he huuhtelivat sen viinillä. Ja he lauloivat laulujaan.
  Näin he nielivät myös tämän pioneerin.
  Mutta oli muitakin kidutuksia. Niinpä he ottivat pioneeripojan ja panivat hänet giljotiinin alle. Terä laski hitaasti ja vettä tippui. Ja mitä enemmän se tippuu, sitä alemmas terä upposi. Lisäksi natsit eivät leikkaaneet päätään. Ja ensin giljotiiniterä katkaisi hitaasti pojan vasemman käden. Sitten oikea käsi. Ja sidottu lapsi huusi polttavasta kivusta ja vuoti verta. Ja hitaasti laskeutuva terä katkaisi pojan molemmat kädet. Ja sitten natsit alkoivat leikata heidän jalkojaan. Ja terä laskeutui hitaasti ja leikkasi luun. Ja vesi jatkoi tippumista. Poika luopui haamusta verenhukan ja tuskallisen shokin vuoksi.
  No, fasistit olivat julmia täällä, ja mitä he eivät tehneet.
  Toinen komsomolityttö riisuttiin alasti, sidottiin telineeseen ja laskettiin hitaasti rikkihappoon. Ja tyttö sitoi painon paljaisiin jalkoihinsa. Ja tyttö upposi hitaasti. Ja hänellä oli paljon kipua ja hän huusi kärsimyksestä, mutta hän ei luovuttanut salaisuuksiaan.
  Lisäksi komsomolityttö otti sen ja lauloi:
   Olemme rohkeita, kauniita tyttöjä,
  Pystyy taistelemaan kuin hurrikaani...
  Ja kaunokaisten ääni on hyvin selkeä,
  Joskus napalmia sataa alas taivaalta!
  
  Purjehdimme merirosvobrigantiinilla,
  Meillä on rohkea Pavel-kapteeni...
  Emme halua elää tässä surullisessa maailmassa,
  Jossa on kova kuoleman hurrikaani!
  
  Tytöt eivät halua makaamaan pahojen ihmisten alla,
  He ovat valmiita voittamaan örkit...
  He taistelevat vihollisiaan vastaan erittäin innokkaasti,
  Kirjoita tämä muistikirjaasi!
  
  Ja usko minua, heillä ei ole esteitä,
  He pystyvät voittamaan Krautit...
  Valtavat palkinnot odottavat meitä,
  Saadaksesi johdonmukaisen viiden!
  
  Ja olemme erittäin rohkeita merirosvoja,
  Taistelemme kuin raivoisa myrsky...
  Tarvittaessa kylvetään sängyt,
  Vihollinen on murskattu mahtavalla voimalla!
  
  Aluksemme on yksinkertaisesti valloittamaton
  Hyökkää aaltojen yli kuin kotka...
  Ja mikä tahansa yritys on käytettävissämme,
  Vihollinen murskataan pahasti!
  
  Emme näytä sitä taistelussa, tiedän heikkouden,
  Loppujen lopuksi tytöillä on vähän valinnanvaraa...
  En välitä erilaisista väsymystyypeistä,
  Meitä vedetään uuteen maailmaan, nämä kasvot!
  
  Eikä kukaan purista tyttöjä,
  Pystymme voittamaan vihollisen...
  Vaikka pilvet raivoavat hyvin uhkaavasti,
  Ja taivaalla on kauhea lumimyrsky!
  
  No, kuinka siistejä me tytöt olemme,
  Valloitamme varmasti universumin...
  Paha Juudas pakenee,
  Ja usko minua, koko maailma on takanamme!
  
  Sekä merellä että veden alla,
  Taistelemme loistavaa taistelua kaikkialla...
  Kuten liitossa, naiset Saatanan kanssa,
  Ikuisesti Isänmaa, olemme kanssasi!
  
  Vihollisille ei ole armoa, tiedäthän, ei tule olemaan
  Loppujen lopuksi, siksi tyttö on paha merirosvo...
  Olemme suuria isänmaan tuomareita,
  Kootaan kookas konekivääri!
  
  Jumala palkitsee tytöt kruunulla,
  Jokaiselle annetaan ritari ja mitali...
  Kauneuden pienet äänet kutsuvat,
  Ja tietysti he pakottavat kuninkaan!
  
  Tätä soturit leikkaavat,
  Kuin pahan konekivääri...
  Ja ne kirjaimellisesti tuovat silmien valon,
  Olkoon se ilman turhaa hölynpölyä!
  
  Tytön kasvot hehkuvat virnistystä,
  Ja huulet kimaltelevat helmiä...
  Meidän täytyy nähdä paljon,
  Tämä on meidän kauneutemme!
  
  Emme mene sisään mistään portista,
  Annetaan viholliselle pyörteitä...
  Tyttö on jostain syystä tylsistynyt
  Ja pystyy koukkuun kaikki viholliset!
  
  Tytöt hyökkäävät loistavasti
  Ja silmät kimaltelevat salamat...
  Miksi, koska he ovat kateellisia,
  Tyttöjen kasvot ovat kyynelten peitossa!
  
  Minkä pyörteen puolesta taistelemme?
  Sitten uusi kuoleman aalto ryntää...
  Miksi tyttöjen viholliset ovat niin hiljaisia?
  Mitä paksunaamainen Morgan antoi sinulle?
  
  Ja tuli on nyt täynnä tulipaloja,
  Tulinen pyörretuuli pyyhkäisee ohi...
  Ei turhaan voittimme örkkejä,
  Se mitä vihollinen näkee, on tyhmän hiljaa!
  
  Täällä arkkienkeli puhaltaa kauheaa trumpettia,
  Hän sotkee kaikkien päitä...
  Ei ole liian myöhäistä voittaa,
  Tuulen voi nähdä siirtävän lehtiä!
  
  No, kuka täällä tulee kiivaaksi milloin?
  Kenellä on iso nyrkki?
  Älä aja ympäriinsä väärennetyn Malyutan kanssa,
  Hän on täysi kusipää!
  
  Brigantiinimme jälleen kunniassa,
  Leikkaa myrskyisen aallon läpi...
  Me tytöt olemme yhtä raivoissamme
  Revin Morganan palasiksi!
  
  Siksi kiirehdimme taisteluun niin paljon,
  Siinä näytämme hurrikaanimyrskyjä...
  Mustat Rogerit nousivat perän yläpuolelle,
  Näytit mahtavan lahjasi!
   No, Morgan menee tietysti arkkuun.
  Hän tekee panoksen haavasta...
  Me tytöt voitamme ikuisesti,
  Emmekä anna kovaa huokaa!
  
  Johdetaan isänmaa voittoon,
  Voimme rohkeasti örkit ja peikot...
  Ja me saavumme Eedeniin laivoilla,
  Olkoon allamme koko maailma!
  . LUKU nro 16.
  On jo elokuu 1943. Ja natsit onnistuivat saavuttamaan tietyn
  Onnea. Natsit valloittivat Kashiran ja ohittivat Kryukovon ja muut siirtokunnat pohjoisesta. Tämän seurauksena Moskova joutui toiminnalliseen piiriin, ja käytävän kaula pieneni alle sataan kilometriin. Koalitiolla oli menestystä myös muihin suuntiin. Japanilaiset ja amerikkalaiset vapaaehtoiset valloittivat Kamtšatkan. Turkmenistan ja Tadžikistan vangittiin kokonaan ja Uzbekistan lähes kokonaan. Myös Alma-Ata ympäröitiin. Eli tilanne Neuvostoliitossa on erittäin vaikea. Ja natsit aloittavat hyökkäyksen yrittäen saartaa Moskovan täysin hinnalla millä hyvänsä. Leningrad on jo täysin totaalisen saarron alla, mutta ihmeen kautta se pitää kiinni.
  Panther-2, kehittyneempi ja vaarallisempi panssarivaunu, esiintyy yhä useammin taisteluissa . "Hiirit" ovat myös näkyvissä. Uusin itseliikkuva ase "Yagdtiger" ilmestyi myös. Siinä oli erittäin voimakas 128 mm:n tykki pitkällä piipulla. Totta, ase on melko tarpeeton - koska Neuvostoliiton tankit ovat yleensä pieniä. Mutta suuremmalla kaliiperilla on myös voimakkaampi räjähtävä vaikutus. Joten jos se räjähtää, se räjähtää. Ja se tyrmää täysin Neuvostoliiton autot. Mutta tietysti kahdeksankymmentä millimetrin ase on parempi.
  Saksalaisilla on jotain voimakkaampaa. Erityisesti Sturmtiger, jossa on 380 mm:n raketinheitin. Ja tämä ase iskee erittäin lujasti ja aggressiivisesti.
  Siitä huolimatta puna-armeija taistelee itsepintaisesti. Ja sen eturiveissä ovat pioneerisankarit. Jotka eivät aio luovuttaa. Ja vaikka pohjoisen fasistit ovat jo piirittäneet Arkangelin, kaupunki puolustaa itseään epätoivoisesti.
  Pioneerilapset heittävät räjähteitä ja muita aseita vihollista kohti paljain varpaillaan. Ja he ampuvat kotitekoisista ritsoista. Ja heidän mukanaan on tietysti itse terminaattoripoika Guliver. Mikä osoittaa suurta rohkeutta. Ja hänen paljaat jalkansa heittelevät herneitä kotitekoisilla kivihiilestä ja sahanpurusta tehdyillä räjähteillä. Ja nämä fasistit ja liittoutuman sotilaat lyövät pimeyden. Ja tietysti pioneerit laulavat ja laulavat hyvin:
   Lapsena oleminen on omalla tavallaan ihanaa,
  Kentällä voi juosta paljain jaloin...
  Vaikka se onkin vähän vaarallista pojalle,
  Kiusaaja voidaan saada kiinni väkisin!
  
  Mutta millainen poika ikuisessa lapsuudessa,
  Kun et kasva enää shortseissa...
  Naapuriin ilmestyi muukalainen
  Ja hän myi miehen kuparipennillä!
  
  Se ei ole kovin siistiä, usko minua,
  Olla ikuinen lapsi shortseissa...
  Vaikka sydämesi on terve,
  Mutta vartija lyö sinua kovasti!
  
  Loppujen lopuksi se ei ole paratiisin laakso, joka odottaa sinua,
  Omistaja ei ole Herra, pyhä Kristus...
  Ei, ei ole olemassa sellaista asiaa kuin puoli maailmaa,
  Kun vain lähdet tähtiin!
  
  Poika, he saavat sinut työskentelemään sillä tavalla,
  Ne kuvaannollisesti seitsemän ajetaan pois myöhemmin...
  Eikä heillä ole lauantaita täällä,
  He polttavat sinut pian kiehuvalla vedellä!
  
  Pojat saivat heistä todella paremman,
  Loppujen lopuksi uudessa maailmassa on paljon ongelmia...
  Pojan vartalo särki väsymyksestä,
  Hän on orja, eikä ollenkaan ylpeä herra!
  
  Joten rakas avojaloin poika,
  Työskentele niin lujasti kuin pitääkin...
  Hyppää kentän poikki kuin pirteä pupu,
  Eikä koskaan tule taistelijaksi!
  
  On naisia, jotka ovat kauniita
  Mutta he eivät tarvitse poikia tai lapsia...
  Pojat ovat omalla tavallaan onnellisia,
  Älkää ihmiset uskoko sydämiänne!
  
  Usko meitä, orjuus ei voita meitä,
  Eikä vihollisen paha ruoska riko...
  Lapset uskovat rakentavansa oman valtakuntansa,
  Piikikäs lumimyrsky selviää!
  
  Olemme lapsia, uskon, että me kaikki nousemme pian,
  Voitamme muukalaiset, fanaatikot...
  Kurja Kain saa sen sarviin,
  Ja lyödään hyönteistä nuijalla!
  
  Älä usko sitä, ihmiset eivät ole heikkoja,
  Teemme pian todellisen paratiisin...
  Poika, meistä tulee omia tuomareitamme,
  Muuten napalmia sataa taivaalta!
  
  Huijarit varastavat paljon,
  Siksi lapset ovat köyhyydessä...
  Mennään leveää tietä
  Joten ihmiset viihtyvät kaikkialla!
  
  No, paljaat poikajalat,
  He kävelevät vuorten terävimmällä kivillä...
  Kuitenkin polkua pitkin kävellessä,
  Tuomme muukalaisen kirveen alle!
  
  Voimme voittaa lahjoja,
  Voita ulkoavaruudesta tulleet muukalaiset...
  Ja poikien sydämet löivät nopeasti,
  Metsästäjä muuttuu pian riistaksi!
  
  Jos meidän täytyy voittaa legioonat,
  Usko minua, meillä ei ole varaa vetäytyä...
  Takanamme on miljoonia lapsia,
  Onnella olemme matkalla!
  
  Murskataan torakka paljaalla kantapäällämme,
  Meille tämä ei ole ollenkaan rajana...
  Emme leiki piilosta tämän kohtalon kanssa,
  Nosta haukka, meidän lasten haukka on lähtenyt!
  
  Kyllä, sitä ei anneta turhaan, tiedä voitto,
  On aika leikata lauma avaruudesta...
  Tästä syystä isoisämme taistelivat,
  Että pojan olisivat voineet lyödä muukalaiset!
  
  Luodaan tällainen imperiumi
  jossa on rauhaa ja armoa...
  He johtavat paljasjalkaisen tytön teloitukseen,
  Mutta voimme lyödä teloittajaa naamaan!
  
  Ei, emme voi rikkoa, usko minua,
  Kuinka vahva poikien henki onkaan...
  Vaikka ruumiimme ovat vain lapsia,
  Mutta voin murskata jopa kaksi aikuista!
  
  Se tulee, uskon onnea maailmankaikkeudessa,
  Koska Kaikkivaltias Jumala on kanssamme...
  Kauhea huono sää katoaa,
  Paholainen rikkoo hänen pitkän terässarvensa!
  
  Silloin poika löytää vapauden,
  Ja titaanista tulee lihasten voima...
  On aika lopettaa typerä pyöreä tanssi,
  Lennä kaukaisuuteen kuin taivaallinen kotka!
  Näin nämä upeat pioneerit lauloivat. Ja erittäin kaunis. Ja se sopii lapsille paljain jaloin ja shortseissa.
  Mutta tilanne edessä on vaikea. Ja natsit painostavat kovasti. Esimerkiksi TA-152 ilmestyi. Toistaiseksi vain kokeellisena hyökkäyskoneena. Mutta sen panssari ja aseet ovat kuusi ilmatykkiä, ja erityisesti sen lento-ominaisuudet ovat kiitettävät. Ja tätä autoa ajavat myös tytöt.
  Ja he ampuvat niistä kuin konekivääreistä. He kaatavat sen hyvin paksuksi. Ja rintamalla on myös painetta.
  Myös takana on levotonta. Vanka, noin 12-vuotias poika, pidätettiin. He laittavat erityiset lasten käsiraudat lapsen käsiin ja laittoivat ne suppiloon. Sitten he veivät minut vankilaan. Nuori leninisti oli hyvin peloissaan. Niinpä he veivät hänet vankilaan. Erityiselle lastenosastolle. Siellä hänet ajeltiin ensin kaljuksi saapuessaan. Toinen poika shortseissa ja vankilan univormussa, jossa oli numero, myös lähes täysin kalju, josta vain kevyistä säikeistä erottui miehistön leikkaus, leikkasi nuoren pioneerin irti leikkurilla. Lisäksi se tehtiin käsin, ja kone oli melko tyhmä ja veti hiuksia tuskallisesti.
  Vanka katsoi itseään peilistä. Hänen päänsä pieneni ja posket paksummat. Lapsen kasvot leikatussa muodossa ovat saaneet rikollisen luonteen.
  Tätä seurasi valokuvaus profiilissa, koko kasvot, puolisivu ja takaa.
  Sitten noin kolmekymppinen univormupukuinen nainen sanoi virnistettynä:
  - Nyt soitetaan pianoa!
  Ja hän alkoi ottaa Vankan ohuita lasten sormia hansikkaisiin tassuihinsa ja kastaa niitä tummaan maaliin. Ja jätä se sitten valkoiselle paperille. Joten kaikki sormet erikseen ja kämmen kokonaisuutena. Vaikka se ei sattunut, poika tunsi voimakasta häpeää, kaikki tämä kertoi, että hän oli vanki ja vanki.
  Sitten nainen käski nostaa jalkansa ja alkoi levittää telaa lapsen pohjiin. Koska nuoret vangit kävelevät paljain jaloin pakkasesta pakkaseen lasten siirtokunnissa, he ottavat myös jälkiä poikien jaloista. Loppujen lopuksi he jättävät jalanjälkiä paljain jaloin.
  Levitettyään Vankan paljaat pohjat telalla, nainen jätti jäljet valkoiselle paperille. Ja kaikki jalat, ja jokainen paljas varvas erikseen.
  Sen jälkeen he alkoivat mitata alaston Vankaa. He saivat minut seisomaan seinää vasten ja tarkastivat käsivarteni jännevälin, korkeuden, punnisivat minut ja mittasivat pääni ja kalloni tilavuuden. Sitten valkoinen takkipukeutunut nainen mittasi pojan verenpaineen ja kuunteli hänen rintaansa. Ja sitten hän pakotti hänet avaamaan suunsa ja tutki sitä huolellisesti. Et ymmärrä, onko tämä etsintä vai lääkärintarkastus.
  Seuraavaksi tarkistin sormella ohuessa kumihanskassa ja tiputin kevyesti vaseliinia pojan peräaukkoon. Lisäksi, eikö siellä ole sankaria, eikä hän ole homoseksuaali?
  Tämä on alaikäisille suunnattu vankilatutkimus, jossa yhdistyvät etsintä ja terveystarkastus. Pojan korvat ja sieraimet sekä käsivarsien alta tutkittiin myös. Lopulta he jopa veivät minut toimistoon ja antoivat minulle röntgenkuvan. Kaikki on niin kuin pitääkin NKVD:n sisäisessä vankilassa erityisen vaarallisille lapsille.
  Sen jälkeen Vanka pestiin perusteellisesti, ja naisvartijakin hankasi hänen käsiensä ja lapsen kämmenten maalimustat pohjat.
  Sen jälkeen Vanka sai raidalliset pyjamat ja vankilatossut. Ja he johdattivat minut vankilan käytävien läpi lastenosastolle.
  Poika käveli järkyttyneenä ja järkyttyneenä. Itse asiassa hän on nyt vanki, vanki ja kaiken kaikkiaan erityisen vaarallinen. Ja sitten kamera odottaa häntä.
  Onneksi Vanka päätyi NKVD:n erikoisvankilaan ja sellissä oli kolme lasta, se oli puhdas ja ei haisenut. Pojat olivat noin 13-14-vuotiaita ja kaikki poliittisia. Niin siisti, leikattu, pesty ja varsin älykäs. Vanka tuli neljänneksi.
  Koska kaverit eivät olleet varkaita, rekisteröintiä ei ollut. Ja kaiken kaikkiaan se ei ollut niin paha erikoisvankilassa. Erityisesti rikas vankilan kirjasto, monet kansan vihollisilta takavarikoidut kirjat. Ja ruoka oli suhteellisen hyvää, varsinkin kun otetaan huomioon, että sodan aikana maassa oli säännöstöä. Ja lasten kortit tarjoavat hyvin vähän tuotteita.
  Joten erikoisvankilassa syöt jopa paremmin kuin luonnossa. Joten pojat olivat kunnossa, he pelasivat shakkia ja lukivat kirjoja. Pojat vietiin myös ulos kävelylle. Siellä he riisuivat vankilatossut, onneksi oli kesä, ja pelasivat jalkapalloa paljain jaloin. Lähes kaikki vangit ovat joko kansan vihollisten lapsia tai poliittisia. Nuoret rikosvangit ovat muissa vankiloissa.
  Joten se oli suhteellisen rauhallista ja turvallista. Tutkintavankilassa ei ole juuri mitään työtä, paitsi kouluun vieminen. Eli melkein parantola. Ja Vanka jopa sääli vanhempiaan. He ajattelevat, että poika kärsii, mutta itse asiassa hän voi melkein hyvin, ja uusia, erittäin mielenkiintoisia ystäviä on ilmaantunut.
  Ainoa epämiellyttävä asia oli jatkuva hälinä. Lapsia todellakin töksättiin ja etsittiin useita kertoja päivässä. Lisäksi hän riisui alasti.
  Lisäksi lähes kaikki vartijat ovat naisia, monet valkotakeissa näyttävät sairaanhoitajilta, ja tämä on kaksinkertaista nöyryyttävää. Joten heidät pakotetaan riisumaan alasti, ja sitten heidät pannaan seinää vasten ja hapuilevat heidän yksityisiin osiinsa. Tämä on kuitenkin ainoa asia, joka on todella huono. Ja niin voi elää. Varsinkin kesällä on neljän tai kahden hengen sellit, joissa on mukava istua, käydä kävelyllä ja pelata jalkapalloa tai jotain muuta.
  He unohtivat Vankan kahdeksi viikoksi eivätkä kutsuneet häntä kuulusteluihin. Mutta sitten he kuitenkin soittivat minulle. Poika pelkäsi, että häntä hakataan.
  Mutta Vankaa kuulusteli naispsykologi, joka kysyi häneltä paljon ja näytti hänelle tiettyjä kuvia.
  Poika ajatteli - mitä hulluutta. Lapset ovat vankilassa, eivätkä he tiedä mitä tehdä heidän kanssaan. Mitä ihmisten vihollisia he ovat. Samaan aikaan vihollinen ympäröi Moskovaa.
  Stalin puolestaan on kiinnostunut uusista tankeista. On selvää, että KV-sarja koneena on vanhentunut. Ja idea syntyi luoda Isa. Mikä on erittäin edistyksellistä. Ja heijastaa IS-1:tä 85 mm:n aseella ja IS-2:ta 122 mm:n aseella. Jälkimmäinen kone periaatteessa pystyy taistelemaan saksalaista eläintarhaa vastaan, ja Stalin kiinnostui siitä ja vaati sen saattamista massatuotantoon mahdollisimman nopeasti.
  Ja taistelu jatkuu edelleen. Erityisesti paljain jaloin komsomolitytöt ovat paikalla.
  Ja he rakastavat paljastaa hampaitaan ja laulaa:
  Ihanan isänmaan laajuudessa,
  Karkaistu taisteluissa ja työssä...
  Uskon, että sunnuntai tulee,
  Suuresta ystävästä, Kristuksesta!
  Kyllä , nämä ovat hauskoja kappaleita heillä. Ja tytöt tappelevat paljain jaloin.
  Ja myös vain bikineissä ja usein vain pikkuhousuissa. Mutta he pitävät sellaisesta.
  Ja jos soturit hajoavat, paljaat kantapäät vaikuttavat aggressiivisesti.
  Ja tytöt rakastavat myös sitä, kun pojat nuolevat helakanpunaisia nännejä kielellään. Ja se on todella mukavaa.
  Juuri tätä Margarita tekee. Komea nuori mies suutelee häntä ja imee hänen rintaansa, mikä on tytölle erittäin miellyttävää.
  Margarita otti sen ja lauloi:
  Ja rakastan poikia
  Laitan ne yhteen...
  Surffauslinjaa pitkin,
  Minä johdan sinua...
  Doo-doo, doo!
  Ja tyttö otti sen ja välähti paljaita kantapäitään. Hän muisti kuinka hän rakastui kahden miehen kanssa yhtä aikaa. He olivat niin rakastavia, niin kauniita ja helliä. Ja hänen ruumiinsa kirjaimellisesti lauloi. Eikä rakkautta tai romantiikkaa. Seksiä vain huvin vuoksi. Ja mikä hieno asia se on.
  Margarita alkoi hyräillä, ja nuori mies imi hänen rintojaan ja nuoli hänen mansikkanännit.
  Olen muuttanut monia miehiä elämässäni,
  Usko minua, vereni on kuumaa...
  Tytöllä on suuri voima Margaritassa,
  Luultavasti syntynyt tulesta!
  Pidän tytöstä edellisenä aamuna,
  Kauneus juoksee paljain jaloin kasteen läpi...
  Tietysti jos tiedämme etukäteen,
  Vedän miehen sänkyyn väkisin!
  
  Maailman myrskyinen aika on jo päättynyt,
  Kirottu - paha sota on alkanut...
  Viileän Stalinin voima ei päättynyt tähän,
  Ja nyt tyttö lähtee taisteluun yksin!
  
  Tiikerit ja pantterit haukkuvat täällä paljon,
  Saatuaan ilmiömäisen voiman...
  Tiedä, että olen kaunis tyttö,
  Ja titaanin hitsaama tiimi!
  
  Nyt minulla on uusi mies pyörimässä,
  Hän on komea ja vaalea...
  Ja joskus en voi uskoa sitä, isoäidit,
  Että herrasmiehestä tulee niin komea!
  
  Kun rauhoittelin Stalinia,
  Ja Joosef vietiin väkisin pois,
  No, lyön pahaa füüreria naamaan,
  Tässä on polttareiden nyrkkisi!
  
  Taistelu kiehuu jo raivokkaasti - aggressio ryntää,
  Olen tyttö jalo kuin maa...
  Tiedän varmasti, että minulla on pian istunto,
  Tiedä, että koko perhe hyötyy!
  
  Ja tytöllä on suuri armeija,
  Juoksen paljain jaloin ruohikolla taisteluun...
  Ja ohuet laudat narisevat kantapääsi alla,
  Sain vahvan pokerin!
  
  Näin vahva armeijamme on,
  Tyttö on hieno taistelija...
  Nouse aikaisin aamulla, rakas,
  Ja hyvin tehty aviomies tulee parhaalta iltaan!
  
  Nyt on kevät saapunut kotiimme ja sulaneet paikat,
  Kuinka monta ruumista on kasattu vuorille...
  Tiedän, että kaikki haudataan - jopa Stalin,
  Pidän melasta tiukemmin!
  
  Jalo ja värikäs isänmaani,
  Hyvää huhtikuuta tulee...
  En jäädyttänyt herkkää sydäntäni,
  Voit jopa kuulla satakielen trillin!
  
  Ylös nousee vuoristopolku, tiedäthän,
  Kävelen paljain jaloin kivillä...
  Pian, auringonpolttama, tässä on musta tyttö,
  Ja tiedän, että tulen kasakkatilalle!
  
  Täällä on erittäin voimakkaita tankkeja,
  Valtava "leijona" kosminen loistava "Tiikeri"...
  Täällä on mahtavat vuoret,
  Ja täällä on paljon erilaisia mukavia pelejä!
  
  Jumala loi maailmankaikkeuden tähtiin, palloihin,
  Mutta Lenin itse huudahti - Jumalaa ei ole!
  Pioneeripojan kantapäät olivat paistetut,
  Ja anna tytölle kukkakimppu!
  
  Tässä ovat veriset taistelut - polku leviää täällä,
  Valtava lumimyrsky nousi...
  Edes lumimyrsky ei pelota tyttöä,
  Vaikka joskus on tarvetta!
  
  Pioneeribanneri on hyvin punainen,
  Komsomolin lippu on helakanpunainen...
  Siitä tulee kauhea seikkailu
  Ja tervehdimme kukoistavia ilolla!
  
  Rakas Jeesus, tervehdin sinua,
  Vaikka hän on toivoton pasifisti...
  Tiedän, että Lada-naaras on suloisempi,
  Ja tuo taiteilija on kaikkien klovnien kuningas!
  
  Ettekö te tytöt kärsi uupumuksesta,
  Tiedät, että täällä tulee olemaan kirkas tähti...
  Olemme kuuluisia välimerkeistä,
  Ja kevät tulee varmasti!
  
  Kauhea taistelu käy nyt Moskovan lähellä,
  Uskokaa minua, vihollisella on lukemattomia vahvuuksia...
  Ja mahtava "leijona" ravistaa tornejaan uhkaavasti,
  Ja tietysti hän näyttää karhulta!
  
  Onko Herra olemassa, ei tiedetä,
  Käheyden typeryydestä voi kiistellä...
  Ajattelimme teetä, keskustelua,
  Kuinka voimme välttää tämän tyhjyyden!
  
  Voimakas tykkimme on jo siirtynyt sivuun,
  Lähettää raivokkaan ammuksen taisteluun...
  Jossain komsomolityttö makasi,
  Tulos oli surullinen!
  
  Sanon teille tytöt - ei ole hölynpölyä,
  Berliini pitäisi vallata välittömästi...
  Ja täällä on paljon erilaista tyhmyyttä,
  Kun vihollinen tappoi sotilaat!
  
  Sanoin miehelle - ole komea,
  Suutele tyttöä rintaan...
  Ja sitten me pupu hyppäämme kanssasi,
  Jotta paha vihollinen ei onnistu - lepää!
  
  Jalkani ovat paljaat, kovettuneet,
  He juoksevat kivien poikki kuin peurat...
  Pikkuiseni ja minä kävelimme täällä vaahterapuiden alla,
  He luulivat, että Lenin oli paras kuninkaamme!
  
  Ja fasistit örkeineen marssivat kadulla,
  Ja he haluavat valloittaa meidät tytöt...
  Näen kauneuden murisevan täällä,
  Paha saalistaja muuttuu pian peliksi!
  
  Miksi tyttö haluaa höyryttää itseään?
  Lämmitä kylpylä kuumaksi...
  Kauneus pesee itsensä hyvin viettelevästi,
  Ehkä jopa lisää voita tähän!
  
  Hopeiset lätäköt peittyvät,
  Kuori timanteilla - viileää jäätä...
  Jotenkin kaverimme haukkuu täällä kovaa,
  Uskon, että viisas voima murtuu!
  
  No, lyhyesti sanottuna, lauloin laulun, pojat,
  Ja kuka pitää hauskaa - niin monta sanaa...
  Ottaisin Fuhrerin ja hirttäisin hänet,
  Jotta hän ei vie aaseja vaellukselle!
  
  Jumala ei pidä tytöistä, jos he ovat tylsiä
  Jos olet erittäin tyhmä, mene luostariin...
  Jossain on yrttejä - erittäin rasvaisia,
  Ja joka tapauksessa hän on sankarillinen taistelija!
  
  Rakastuin marsalkkaan, herkkää sieluani,
  Haluan laittaa olkahihnat...
  Laulu valuu ulos - todella soi,
  Voit jopa katsoa kasvoja!
  
  Tyttö on upea ja kaunis,
  Haluaa tehdä maailmasta uusi - tiedä tämä...
  Ja Stalinin isänmaa on ylimielinen,
  Tuo suvereeni on hyvin verenhimoinen!
  
  No, lyhyesti sanottuna, lopetamme hölmöilyn täällä,
  Meidän pitäisi olla vahvempia ja uskaltaa mennä maailmaan...
  Pian voimamme on raivoissaan,
  Voimme repiä kaljun miehen osiin!
  Näitä lauluja komsomolitytöt laulavat rakastuessaan poikien kanssa. Ja nämä ovat jo kokonaisia runoja. Ja niin värikäs ja iloinen.
  Ja jossain Lion tankissa on Gerda. Tämä tyttö on kuuma elokuussa ja hänellä on vain pikkuhousut jalassa, kuten hänen kolme kumppaniaan. Ja tankin moottori on tehokas, tuhannella hevosvoimalla ja jopa lämmittää auton. Tytöt huutavat:
  - Se luistoi, luisui, liukasti tytöt,
  Liuku, luistaa, vahva konekivääri!
  Ja he ampuvat, ja tappajakuori avaa Neuvostoliiton kolmekymmentäneljän tornin. Tämä on todella tappava kaunotar. No tytöt, tai pikemminkin tytöt. He osaavat ratsastaa pojat. Muuten, naiselle on hyödyllistä harrastaa seksiä - keho nuoreutuu. Ja usein vaihtuvilla kumppaneilla on myös erittäin positiivinen vaikutus terveyteen.
  Charlotte ampui paljain varpaillaan, murskasi Neuvostoliiton haubitsan ja sirutti:
  - Olen herrasmies ja supernainen!
  Christina huusi vastauksena:
  - Kyllä, olet hyvin punainen! Ja punapää on häpeämätön.
  Charlotte liikutti Christinaa paljain jaloin. Ja molemmat tytöt, melkein alasti vain pikkuhousuissaan, kamppailivat. Ja he alkoivat tapella ja taputella päitä. Ja he uhkasivat kuristaa toisensa.
  Gerda ampui uudelleen, tunkeutuen Neuvostoliiton KV-tankkiin ja huomautti:
  - Meillä on temperamenttisia tyttöjä!
  Magda twiittasi:
  Tytöt ovat erilaisia
  Erittäin intohimoinen poikien kanssa...
  Ja kaikki haluavat samaa
  Heitä kepillä!
  . LUKU nro 17.
  On jo syyskuu 1943. Siitä tuli vähän viileämpi. Natsit lähes piirittivät Moskovan. Neuvostoliiton pääkaupungin kaula oli jo kaventunut niin paljon, että se ammuttiin kirjaimellisesti suoraan läpi. Samaan aikaan natsit yrittivät hyökätä Gorkin kaupunkiin ja lähestyivät Ryazania. Ryazanin puolesta puhkesi raskaita taisteluita.
  Neuvostojoukot, jotka taistelivat koko koalitiota vastaan, olivat jo loppumassa.
  Stalin muutti päämajansa Sverdlovskiin, koska natsit lähestyivät Kuibyshevia.
  Ja siellä oli suhteellisen turvallista. Vaikka saksalaisilla ja mikä tärkeintä, liittoutuneilla oli jo pitkän matkan ilmailu. Erityisesti B-29-koneet, joita valmistettiin massatuotantona Yhdysvalloissa. Kolmannessa valtakunnassa Yu-288 on saamassa vauhtia, ja Yu-488:aa ja TA-400:aa kehitetään edelleen, ja ne pystyvät pommittamaan Uralilla ja Uralin ulkopuolella.
  Ensimmäiset Yu-488-koneet alkavat jo ilmestyä nollasarjaan. Niissä on neljä moottoria, kuten B-29, ja ne ovat jopa nopeampia kuin amerikkalainen auto pienemmän siipipinta-alansa ansiosta. Joten Hitler katsoo luottavaisesti tulevaisuuteen. Tänään on Neuvostoliitto, ja huomenna saattaa olla Amerikka, Iso-Britannia ja sen lukuisat siirtomaat. Ja siitä tulee erittäin siistiä.
  Täällä tytöt Adala ja Agata palasivat työharjoittelulta Afrikasta ja laulavat yksinkertaisia lauluja:
  Pienet lapset,
  Ei onnistu...
  Älä mene Afrikkaan kävelylle!
  Hait Afrikassa
  Gorillat Afrikassa...
  Afrikassa on suuria, vihaisia krokotiilejä!
  Ja tytöt ottivat ja teippasivat paljaat, taltatut, ruskettuneet jalkansa.
  Sen jälkeen he kumpikin istuivat viimeisimmän muunnelman Focke-Wulf-hyökkäyskoneeseen. Ja tämä auto on peto. Hänellä on kuusi ilmatykkiä, joista kaksi on 30 millimetriä ja neljä kaksikymmentä millimetriä. Kokeile Neuvostoliiton autoja tällaisilla hirviöillä ja mene taisteluun.
  Adala, kaunis tyttö vain bikineissä, antoi käänteen. Hän ampui alas kolme Neuvostoliiton lentokonetta ja lauloi:
  Autojen pimeys lähestyi kaupunkia,
  Talot ovat piilossa helvetin varjoissa...
  Kiristäen kuoleman vasaraa tiukemmin,
  Saatana kävelee kaduilla!
  Agata osuu myös Neuvostoliiton ajoneuvoihin kuudella Focke-Wulf-ilmatykillä. Ja neljä venäläistä konetta ammuttiin alas kerralla.
  Ja terminaattorityttö lauloi:
  Hän asettaa ansoja syntisille,
  Terävä veitsi on valkoinen takin alla...
  Kuka antautuu hänen petoksilleen,
  Hän saa heti kuparipennin!
  Ja molemmat tytöt alkoivat käyttää paljaita varpaitaan lyödäkseen Neuvostoliiton joukkoja ruskettuneilla, lihaksikkailla jaloillaan laulaen:
  Paholainen on täällä, paholainen on siellä
  Elämä ja kuolema ovat täyttä valhetta!
  Syödään puoliksi
  Neuvostoliitossa tulee olemaan bedlam!
  Kyllä, terminaattorilentäjät pitivät niin helvetin esityksen. Ja he alkoivat osua maakohteisiin. Ja he tekivät tämän erittäin tehokkaasti.
  Ja Neuvostoliiton tankit palavat ja räjähtävät. Myös varasto Neuvostoliiton ammusten kanssa räjähti kohtalokkaasta osumasta. Mikä voimakas räjähdys siellä olikaan. Ja taistelusarja alkoi räjähtää. Ja kuoret räjähtivät ja hajaantuivat useiden kilometrien päähän. Ja erään pioneerin paljaat kantapäät olivat niin palaneet, että hän karjui kuin vasikka.
  Ja hienot tyttölentäjät Saksasta lauloivat:
  Lähdemme rohkeasti taisteluun,
  Tapamme kaikki venäläiset...
  Olemme tyttöjä yhdessä
  Palataan tulella!
  He eivät ole hyviä tyttöjä. Esimerkiksi noin 13-vuotias komea poika riisuttiin ja ruoskittiin nokkosilla. Joten he löivät kauniin teinin päästä varpaisiin. Ja sitten nuoren pioneerin paljaat jalkapohjat poltettiin soihdun tulella. Joten erittäin miellyttävä paistetun lampaan tuoksu. Tytöt nuolaisivat huuliaan lihansyöjänä. Mutta korvien paistaminen on jo keskiaikaa. Mitä jos kokeilisit dynamoa. Ja SS-teloittajat alkoivat pyörittää rumpua. Ja sähkö kulki lapsen kehon läpi.
  Kuinka köyhä poika huusi korviaan. Kyllä, sähköinen kidutus on erittäin tuskallista.
  Agatha lauloi pilkallisesti:
  Koira voi olla koira
  Vain purevien elämästä...
  Annetaan johtaja lujasti takaisin,
  Voimakkaalta tytöltä!
  Adala naurahti ja huomautti:
  - Kyllä, on niin mukavaa kiduttaa poikia. Mutta tämä on vasta alkua.
  Neuvostoliiton naislentäjät taistelevat myös taivaalla. Esimerkiksi Margarita Magnetic. Tyttö, jolla on lehtikultaiset hiukset, ampuu ja laulaa:
  Meille on annettu nopeat siivet,
  Meille on annettu suuri valta...
  Saippuoitamme pian Hitlerin kuonon,
  Suuri maa kukoistaa!
  
  Tyttö on taistelun kunnia,
  Nuoruutemme tyttö lentää...
  Taistelu ja voitto lauluilla,
  Ihmisemme seuraavat tyttöjä!
  Taistelu ja voitto lauluilla,
  Ihmisemme seuraavat tyttöjä!
  Margarita ei myöskään ole tavallinen tyttö. Joten hän otti sen esimerkiksi ja pakotti vangitun saksalaisen nuolemaan hänen kantapäänsä. Ja ennen sitä tietysti kävelin lannan läpi. Joten, hitleri, kuuntele ja haista. Mikä on aika hassua.
  Ja sitten Margarita tarttui fasistin nenästä paljain varpaillaan ja antoi hänelle luumun. Mikä on erittäin hauskaa. Ja natsien nenä muuttui siniseksi. Ja sen jälkeen tyttö nauroi niin kovaa, että hänen niskansa tärisi.
  Vaikka tämä on vaaratonta verrattuna siihen, mitä natsit itse tekivät. Esimerkiksi he ottivat tytön Ljudmilan ja ripustivat hänet hiuksiinsa, mikä oli erittäin tuskallista. Sitten he nousivat telineelle ja alkoivat lyödä häntä piiskalla. Ensin tavallisella variksenpelättimellä ja sitten kuumalla piikkilangalla.
  Mutta on parempi olla puhumatta siitä. Samaan aikaan työskentelee myös saksalainen tykistö. Täällä on erittäin vaikuttavia haubitseja ja kranaatit. Ja he löivät ja löivät. Vaikein ja vaarallisin asia on, että saksalaisilla on monia suuria kaliipereita ja melko nopeasti ampuvia. Pomminheittimellä aseistettu Sturmtiger on myös vaarallinen.
  Hän todella puidaan niin paljon, että savupilvet nousevat ylös. Pomminheitin on shimosaan verrattavissa oleva suuri voima, joka aikoinaan aiheutti ongelmia tsaarin armeijalle.
  Sturmtigerien todellisessa historiassa kaikki kahdeksantoista tuotettiin. Mutta tässä tapauksessa, kun koko länsi auttaa kolmatta valtakuntaa paljon enemmän.
  Poika Guliver jatkaa taistelua. Hän on paljain jaloin kuten aina, jalassa shortsit ja punainen solmio. Mutta se toimii erittäin energisesti. Paljaat, lapselliset korkokengät vain välähtävät.
  Matkustajapoika huomautti:
  - Kaikki maailmassa on suhteellista, paitsi...
  Mutta tässä ei Gulliverille tullut mitään uutta tai alkuperäistä. Ja hän heitti räjähdepaketin vihollista kohti valittaen:
  - Loppukoon kaikki nämä kirotut sodat! Anna kirottu, kalju Fuhrer kuolla!
  Poika pyörähti ympäri ja vältteli sirpaleita, jotka satoivat hänen päälleen sivulta.
  Gulliver lauloi hampaat paljastaen:
  Ukrainassa veri virtaa kuin joki,
  Vihollinen näyttää siistiltä...
  Mutta älä anna periksi hänelle
  Paneelkoon Fuhrer!
  Tämän jälkeen poika kääntyi ympäri ja heitti kranaatin paljaalla lapsen jalalla. Tämä on todella taistelijoiden taistelija.
  Toinen pioneerityttö, Anyuta, ampui konekivääristä. Ja tyrmäsi ulkomaisen lauman.
  Lehdet loistivat jo keltaisena ja punaisena, ja ne putosivat täyteläiselle matolle. Lasten paljaiden jalkojen alla he kahistivat kuin hiiret ryömivät.
  Guliver twiittasi:
  Ja jos meillä on vuosia edessä,
  Ja me terästämme itsemme tässä taistelussa...
  Pojalla ei ole muuta keinoa,
  Leikkaa kuin korteissa valttiliittimellä!
  Näin sankaripoika taistelee... Ja jos hänet vangitaan, häntä odottaa kauhea kohtalo.
  Tässä on Kolka, noin 14-vuotias poika, joka joutui natsien kynsiin. He ottivat hänet kiinni ja kiinnittivät hänet käsivarsista, jaloista, kielestä, sieraimista, korvista, pakaroista ja miehen täydellisyydestä lankaelektrodeilla. Ja pyöritetään dynamon rumpua. Erityisesti saksalaiset valkotakkiset tytöt yrittivät. Ja se sattui kuin teini-ikäiselle pojalle. Hän kirjaimellisesti karjui helvetin kärsimyksestä. Ja kaiken lisäksi saksalaiset tytöt valkotakkeissa voitelivat pojan paljaat, karkeat jalat rasvalla ja toivat kaasupolttimen nuoren leninistin pohjiin.
  Siellä haisi palaneelta lihalta, ja sitten tytöt lisäsivät nykyistä tarjontaa.
  Mutta vaikka poika huusi, hän ei sanonut mitään merkittävää vihollisilleen.
  Mutta he kiduttivat komeaa teini-ikäistä melko paljon. He saivat sähköiskun ja loukkaantuivat.
  Tämä oli hienoa saksalaisille tytöille, he vain tulivat hulluiksi. Ja se, että poika oli vasta neljätoistavuotias ja hän oli erittäin komea sekä kasvoiltaan että vartaloltaan, sai sen vain päälle. Lopulta tyttölääkäri mittasi pulssin ja verenpaineen sanoen: riittää, muuten hän putoaa takaisin!
  Ja he poistivat johdot ja elektrodit pojasta ja kastelivat hänet jäävedellä saadakseen hänet järkiinsä.
  Suurin tytöistä vilkutti hänelle ja vastasi:
  - Olet nyt meidän lelumme! Sinä ja minä teemme mitä haluamme!
  Vastauksena poika otti sen ja lauloi:
   Olen ikuisesti nuori pioneeripoika,
  Tulin taistelemaan raivoisaa fasistia vastaan...
  Esimerkkinä suuruudesta,
  Minulla on repussani päiväkirja, jossa on erinomainen!
  
  Sota tuli, juoksin rintamalle,
  Ja hän vaelsi paljain jaloin pitkin teitä...
  Ja hän ampui konekiväärillä Fritzejä kohti,
  Ainakin puhdas poika sydämessään Jumalan edessä!
  
  Ammuin Fritzin väijytyksestä,
  Otin paskiaselta konekiväärin ja kranaatin...
  Loppujen lopuksi pojalla on paljon voimaa,
  Meidän on taisteltava rohkeasti isänmaan puolesta!
  
  Poika on taistelija paholaista vastaan, usko minua,
  Hän ampuu huumaavasti Fritziin...
  Taistelussa hän on kuin miekkahammaspeto,
  Mikä ei ole yhtään viileämpi!
  
  Mitä Hitlerille voidaan tehdä?
  Pojat hautaavat hänet villiin pauhinan...
  Jotta murhaaja ei lyö kirveellä,
  Hänelle ei ole paikkaa puhtaassa taivaassa!
  
  Mitä tahansa voit saada heti
  Petollinen Fuhrer halusi maanmiehen, jolla oli neito...
  Mutta tämä metsästäjä muuttui riistaksi,
  Kyllä, se on totta, olen pahoillani Adolfin luodista!
  
  On jo pakkasta, ja olen täysin paljain jaloin,
  Ketterä ja raivoissaan pyörremyrskypoika...
  Ja tyttö huutaa minulle - odota,
  Mutta näet, että se on liian nopea!
  
  Lyö poliisia nyrkillä,
  Kaatosi paskiaisen alas ja löi häntä takaraivoon...
  En lähetä tätä laukausta maidon kanssa,
  Enkä myy isänmaatani pullosta!
  
  Olen edelläkävijä ja olen siitä niin ylpeä,
  Koska solmio on myös hyvin punainen...
  Taistelen Pyhän Venäjän puolesta,
  Vaikka Adolf on niin kauhea rosvo!
  
  Mutta uskon, että me voitamme rohkeasti Wehrmachtin,
  Pikkupoika tietää tämän erittäin hyvin...
  Me olemme kultasiipinen kerubi,
  Ja arvokas johtaja, toveri Stalin!
  
  Voimme rohkeasti Wehrmachtin,
  Vaikka natsit taistelevat Moskovan lähellä...
  Mutta läpäisen kokeen vakaalla A:lla,
  Ja uskon pistoolini sankarille!
  
  Voinko tehdä pioneeripojan,
  Jotain, josta natsit eivät koskaan uneksineet...
  Meillä on hyvät teot,
  Eikä Fuhrer saa edes armoa!
  
  Kaikki mitä voin tehdä, voin aina tehdä,
  Anna pilvien leijua Isänmaan yllä taas...
  Mutta pioneeri ei anna periksi viholliselle,
  Venäläinen sotilas on rohkea ja voimakas!
  
  Kyllä, minut vangittiin,
  Ja he veivät hänet paljain jaloin lumikyhmän läpi...
  Haavoihin levitettiin poliisin piparjuurta,
  Ja he hakkasivat poikaa langalla!
  
  Ja kantapääni polttivat myös punaisen kuuman tulen,
  Ja he polttivat jalkansa pokerilla...
  Mutta Krautit saivat vain nollia,
  Vaikka tuli pojan jalkaan!
  
  He mursivat sormensa, polttivat otsansa,
  Ja he repivät nivelet pois pojan harteilta...
  Jumala unohti ilmeisesti pioneerin
  Kun teloittaja ripotti pippuria haavoille!
  
  Mutta hän ei sanonut mitään fasisteille,
  Ja neulat, kuumia kynsien alla...
  Loppujen lopuksi Stalin itse on minulle ihanne,
  Ja ilkeän Fuhrerin on parempi kuolla tuskiin!
  
  Joten he johtivat minut teloitukseen lumessa,
  Poika raa'asti hakattuna, paljain jaloin...
  Mutta en usko, että olen jo rikki
  Et voi välttää natsien tappiota!
  
  Fritz laittoi tähden rintaani,
  No tämä saa minut ylpeäksi...
  En anna periksi raivokkaalle viholliselle,
  Enkä turvaudu pelkoon ja pahaan ilkeyteen!
  
  Voin ottaa askeleen hautaan,
  Ja niin soivalla pioneerilaululla...
  Loppujen lopuksi Fuhrer on vain hullu aasi,
  Ja tapaan tytön Eedenissä, tiedäthän!
  
  Mutta viime hetkellä soi,
  Konekivääriemme kellopeli...
  Ampumaryhmä on asettunut,
  Natseista on tullut variksen jätöksiä!
  
  Ja nyt sankaripojalleni,
  Hän tuli läpi kidutuksen ja kärsimyksen...
  Taisteli suuren lauman kanssa,
  Sellaisten pahojen koettelemusten jälkeen!
  
  Poika tappaa taas krautteja,
  Paljasjalkainen poika ryntää lumikoiden läpi...
  Ja hän tekee erittäin rohkean liikkeen,
  Pujota rohkeasti ystäväsi hiukset!
  
  Berliini ilmeisesti odottaa poikaa pian,
  Saksa leikkaa päätään venäläisten puolesta...
  Voimakas kerubi heiluttaa miekkaa,
  Ja hän pyytää rohkeasti kaikkia tulemaan aukiolle!
  
  Uskon, että pian herätämme kuolleet kuolleista,
  Joka haudataan, siitä tulee kuin enkeli...
  Herramme on sangen vahva, yksi,
  Saatana on ainakin joskus liian ylimielinen!
  
  Olkoon universumi ikuinen
  Pyhän kommunismin lipun alla...
  Toveri Lenin on kirkas tähti,
  Ja Stalin on voittaja: paha, fasismi!
  Rohkea pioneeri lauloi hyvän laulun. Ja tämä tietysti tekee hänelle kunniaa. Mutta sähköisen kidutuksen jälkeen - tällaisen kivun kokemisen jälkeen kaikki eivät pysty säilyttämään rohkeutta ja arvokkuutta sydämessään.
  Taistelut jatkuivat. Ja Moskovan ympärillä oleva kehä on sulkeutumassa. Ja Leningradia on ympäröity pitkään, myös siellä, missä Laatoka on, siellä ei ole tietä tai liikennettä. Eikä tässä ole mitään puolustettavaa natseja vastaan. Kaupunki lepää, kuten sanotaan, räkän ja Neuvostoliiton sotilaiden ja kansalaisten taipumattoman rohkeuden ja sankaruuden varassa.
  He jatkavat ampumista häntä kohti. Natseilla oli idea käyttää Rotan supertankkia. Ajoneuvo painaa kaksituhatta tonnia, ja se on aseistettu kokonaisella akulla suurikaliiperisia aseita, neljäsataa millimetriä panssaria ja voimakkaita dieselmoottoreita moottoreina. Tämä on todellinen maataistelulaiva.
  Suurin ongelma on, kuinka "rotta" toimitetaan etulinjaan. Sitten tuli idea käyttää kuljetusproomua ja testata sitä Leningradin lähellä. Tai ehkä yritä ottaa itse kaupunki.
  Ja nyt Rat-tankki on toimitettu. Ennen kuin rankat sateet alkoivat sataa, he päättivät saattaa hänet oikeuden eteen. Ja auto siirtyi kohti Neuvostoliiton puolustuslinjaa.
  Laskelma, että "rotta" ei pelännyt miinoja tai kuoria, oli oikea. Mutta he käyttivät odottamatta häntä vastaan aseita, jotka olivat tuolloin viimeisimmät. Nimittäin kamikaze-lentäjät. Kaksi Yak-9-kevythävittäjää ilman pienaseita ja moottoreineen äärirajaan kiihdytettyinä ryntäsivät hyökkäämään "rotan" kimppuun. Ne oli ladattu voimakkailla räjähteillä. Ja kaksi nuorta pioneeripoikaa istui koneen ohjaimissa. He olivat vain 13-vuotiaita, ja he itse pyysivät tätä saavutusta.
  Pojilla oli vain uimahousut jalassa ja paljain jaloin, vaikka sää olikin jo viileä. Mutta he päättivät säästää vaatteet maalle. Ennen lentokoneeseen nousua nuoret leninistit suutelivat ristiä. He olivat lyhyitä ja laihoja - vain lapsia. Mutta tällä oli se etu, että lentokoneissa oli enemmän räjähteitä. Lento oli vain yhteen suuntaan.
  Poika roiskui kylmien lätäköiden läpi paljain, pienin, lapsellisin jaloin ja nousi lentokoneisiin. He vetivät ohjauspyörää, nostivat autoja taivaalle ja suurella rohkeudella ennen hyökkäämistä "rotan" kimppuun lauloivat:
  Isänmaan säteilevät kentät,
  Näen veristä hikeä, ne vanhenevat...
  Maa palaa liekkien tornadossa,
  Planeetta ei ole enää paratiisi!
  
  Mutta me ylistämme isänmaata kuten aina,
  Ja he ovat niin valmiita kuolemaan hänen puolestaan...
  Vaikka komsomolin jäsenet ovat nuoria,
  Mutta he rakentavat uuden maailman, uskon!
  
  Pystymme suojelemaan Venäjää,
  Eri olennoista, fasistilaumoista!
  Ja Wehrmacht on kuin puhdasta peliä,
  Jouduttuaan rohkeiden kommunistien pistin alle!
  
  Olemme kauneimman maan ritareita,
  Että aurinko paistaa säteileville ihmisille...
  Antakaa Saatanan legioonien hukkua,
  Ja elämä tulee olemaan helppoa kaikille planeetalla!
  
  Fasismi on julmaa ja yksinkertaisesti vahvaa,
  Hän imee Amerikan resurssit...
  Mutta kotkamme kiertää planeetan yläpuolella,
  Me voitamme, emmekä ole surullisia!
  
  Rajattoman maan suuruus,
  Se loistaa kuin kommunismin kvasaari...
  Suljetaan silmukka lauman ympärillä,
  Olkoon lapsemme ikuisessa onnessa!
  
  Voimme antaa Krauteille Moskovan lähellä,
  Aja demonilauma takaisin Berliiniin...
  Ja kirjoita vihkoon pioneeri,
  Aurora-kuori tuo vapauden!
  
  Mitä on venäläinen kommunismi?
  Toveri Stalin varmasti kertoo...
  Parhaan puolesta taistele ja taistele,
  Sinun uskosi herätetään kuolleista universumiin !
  Ja suurella nopeudella olleet autot ottivat ja törmäsivät mahtavan saksalaisen "Ratin" tankin ja se oli murskaava isku.
  Yleisesti ottaen Stalin piti ajatuksesta käyttää kamikaka-lentokoneita. Vain niitä käytetään paremmin suuriin kohteisiin. Jopa yksinkertaisin ja halvin kamikaze-kone maksaa suunnilleen saman verran kuin tavallinen keskikokoinen tankki, ja sinun on silti osuttava siihen. Eli jos osut tankkeihin, se on "rotta" tai ainakin "hiiri". Tai osuu suuriin laivoihin. Tai tukikohtia tai lentokenttiä. Mutta idea sai nopeasti suosion. Huono asia oli, että tavanomaisia lentokoneita ei ollut tarpeeksi - duralumiinista oli pulaa ja suuria tappioita ilmataisteluissa. Saksalaiset antoivat jo ritariristin sadasta alas ammutusta koneesta. Hitlerin ässät keräsivät tilejä liian nopeasti. Eikä turhaan. Neuvostoliiton lentokoneista tuli liian raskaita, hitaita, heikon ohjattavuuden ja heikkojen aseiden kanssa. Lisäksi ässien harjoittelu on myös pudonnut - kahdeksan tunnin lento ja suoraan eteen, joskus jopa viisi. On selvää, että et voi taistella tuolla tavalla. Stalin hävisi toisen maailmansodan. Mutta hän yritti silti kamppailla.
  Ja niin Rotan tankin tuhoamisesta tuli toinen taktinen menestys. Ja molemmat pojat palkittiin postuumisti Neuvostoliiton sankarin kultatähdellä.
  Ja heille pystytetään muistomerkki Moskovaan. Jos onnistuvat, tietysti.
  Taistelu jatkuu, Suuren isänmaallisen sodan kolmas vuosi, eikä optimismi ole vielä loppunut.
  Ja pioneerit laulavat taas, roiskuen paljain jaloin syksyn mudan läpi:
  Meidän polkumme ei ole samuraiden polku,
  Ja loistokkaille pioneereille - valoisa polku!
  Rakennamme, taistelemme, uskallamme kiivaasti -
  Kukaan ei uskalla kääntää Rusia pois tieltään!
    
  Lapset marssivat muodostelmassa rumpuun,
  Tervehdys, trumpettitorvi soi!
  Jokainen haluaa tulla tunnetuksi sankarina;
  Wehrmachtin tuleminen - tuhon tie!
    
  Mistä rohkea poika haaveilee?
  Mene eteenpäin ja näytä voimasi siellä!
  Joten se fasismi lakkaa välittömästi,
  Olkoon hitlerismi häpeällisesti leimattu!
    
  Mutta entä jos kivääri on painava?
  Ja entä olla paljain jaloin lumessa pakkasessa!
  Olet ritari, olet kasvanut lapsen sieluksi -
  Pystyt antamaan lämpöä viholliselle taistelussa!
    
  Tässä ovat tankit pitkällä Tiger-kuonolla,
  Sitten jalkaväki, moottoripyörien pimeys!
  Kaikille lasten helpoille peleille on tullut loppu -
  Saatana on natsismin puolella!
    
  Poika päästi "norsun" lähemmäs -
  Heiti kranaatti kikoilla tankkiin!
  Ja törmäsi "Tiger" -esteeseen,
  Ja pioneeri otti konekiväärin!
    
  Niitämme jatkuvasti saksalaisia jalkaväkeä,
  Ne saavat repeytyneet jalkakääreet lentämään!
  Anna hirven vaeltaa rauhallisesti lehdoissa -
  Siksi he päästivät kaverit taisteluun!
    
  Matelijoiden hyökkäys on ilmeisesti tukehtunut,
  Pojat antoivat minulle voimakkaan valon!
  Olkoon nuoriso kirkastettu ja ikuinen,
  Ole loputon, vahva elämänlanka !
  LUKU nro 18.
  On jo heinäkuu 1939. Kiinassa on kuuma. Hitlerin Saksa kerää voimia ja julistaa ystävyyttä Nikolai II:n tsaari-Venäjän kanssa. Imperiumin hallitus itse on taipuvainen ajattelemaan, että tarvitaan liittoa Kolmannen valtakunnan kanssa, jotta kaikki heidän siirtomansa voidaan viedä Ranskasta, Britanniasta, Belgiasta ja Hollannista. Ja hyödynnä sekä Afrikasta että Intiasta, ota kaikki mitä on Lähi-idässä. Ja Australia on vielä valloitava. No, tietysti, suunnitelmat ovat enemmän kuin Napoleonin.
  Ja Oleg Rybachenko kirjoittaa jatkon tarinalle itsestään.
  Poikanero, ja samalla kuolematon, jatkoi liikkumista tehtävissä. Tässä on toinen tarina - sota buurien ja brittien välillä. Oleg sai käskyn liittyä kapteeni Rip Your Head Off komentamaan sikaripataljoonaan. Ja niin hän muutti tapaamaan komentajaa. Etelä-Afrikassa on lämmintä ja mukavaa liikkua paljain jaloin ja shortseissa.
  Oleg käveli itsekseen ja lauloi:
  Jokainen ihminen, joka on syntynyt soturiksi,
  Sattui vain niin, että gorilla vei kiven...
  Kun vihollisia on lukemattomia,
  Ja tuli palaa kuumana sydämessä!
  
  Poika näkee unissaan konekiväärin,
  Hän pitää parempana tankista kuin limusiinista...
  Kuka haluaa kääntää penniäkään kantapäälleen,
  Syntymästä lähtien hän ymmärtää, että voima hallitsee!
  Ja poika löi paljain jalkansa mukulakiviä vasten kaikin voimin. Ja hän hajosi. Tunnelma nousi heti. Täällä on niin hienoa - se on Etelä-Afrikka. Ja esimerkiksi papukaijat visertävät ja hyönteiset lentävät, ja siellä on paljon miellyttäviä tuoksuja.
  Soturipoika muisti sadun Punahilkasta. Ja hänen unelmansa on toteutunut, hän on avojaloinen lapsi shortseissa, joka pomppii, hyppää ja hyräilee.
  Jos tie on pitkä,
  Jos matka on pitkä...
  Pyöri, hyppää ja juokse!
  Mutta luultavasti, luultavasti!
  Se on mahdollista, se on mahdollista, se on mahdollista!
  Tietysti kaikki on mahdollista!
  On vitsi päästä Afrikkaan!
  Afrikassa vuoret ovat niin korkeita!
  Afrikassa joet ovat näin leveitä!
  Voi krokotiileja, virtahepoja,
  Voi apinat, kaskelotit,
  Ja vihreä papukaija,
  Ja vihreä papukaija!
  Nyt kuolematon poika kiihdytti vauhtiaan ja alkoi juosta, niin että hänen pienet, pyöreät kantapäänsä välähtivät. Ja sitten nuori soturi, joka näytti olevan noin kymmenen tai yhdentoista vuoden ikäinen, juoksi lopulta leiriin. Se oli puoliksi tyhjä, ja jotkut nuorista sotureista olivat tehtävässä. Tämä on erityinen imureiden pataljoona, jossa ei ole yhtäkään yli kuusitoistavuotiasta taistelijaa. Ja monet eivät ole vielä täyttäneet neljätoista. Buurit ovat liikaa briteissä. Valkoinen väestö molemmissa tasavalloissa, mukaan lukien naiset, lapset ja vanhukset, on suunnilleen yhtä suuri kuin koko Englannin armeija, joka oli sijoitettu buuria vastaan. Eli sekä naiset että lapset tappelevat. Ja jotkut pojista täällä ovat niin pieniä, etteivät he ole edes kymmentä vuotta vanhoja, eikä heillä ole edes Mausereita, vaan paljon kevyempi ja pienempi kivääri.
  Kuolemattomana Oleg on fyysisesti vahva ja silmäilee kavereille. Monet heistä, varsinkin nuoremmat, ovat paljain jaloin, ja Afrikassa on todella hyvä, ettei talvellakaan ole kylmä. Päinvastoin, talvella parasta on, että lämpö ei ole niin helteistä.
  Oleg ei ole täällä pienin, mutta näyttää silti nuoremmalta kuin suurin osa joukkueesta. Häntä kohtaa sisäänkäynnillä kaksi noin neljätoistavuotiasta poikaa ja kysyvät ankarasti:
  - Kuka sinä olet?
  Oleg vastasi hymyillen:
  - Vapaaehtoinen! Haluan taistella oranssin tasavallan vapauden ja itsenäisyyden puolesta!
  He katsoivat poikaa. Oleg oli vaaleatukkainen, yllään shortsit ja täyteläinen T-paita. Pojan käsivarret olivat näkyvästi lihaksilla. Ja ohuen T-paidan suuren reiän läpi suklaapuristinlaatat näkyvät. Oleg häpesi revittyä T-paitaansa ja repäisi sen pois. Ja hänen lihaksensa ovat todella niin näkyvät ja syvästi määritellyt. Pojat viheltelivät ja huomauttivat:
  - Vau! Niin siisti kaveri! Ja mistä maista?
  Kapteeni Rip the Headin ryhmä koostui pojista, enimmäkseen paikallisista, mutta paljon ulkomaalaisia.
  Oleg kertoi puolitotuuden:
  - Venäjältä!
  Koska venäläisten ja brittien väliset suhteet olivat vaikeat, varsinkin kun ententtiä ei vielä ollut, ja Krimin sodan muisto oli vielä suhteellisen tuore, ja kuinka Britannia esti Istanbulia ottamasta sotaan Turkin kanssa. Lisäksi Keski-Aasiassa oli myös yhteenottoja. Kun Venäjän laajentumisen lisäliike saavutti Kushkaan ja sen pysäytti suuren sodan uhka Leon valtavan valtakunnan kanssa.
  Joten se on ymmärrettävää. Ja pari poikaa oli Venäjältä. Tyttöjä oli noin tusina, mutta he hoitivat enimmäkseen haavoittuneita ja valmistivat ruokaa. Tyttö Maxim olisi voitu viedä tiedusteluun. Reilun sukupuolen edustajia ei yleensä hyväksytty taisteluihin. Vaikka älykkyydessä tyttö on parempi kuin poika. Se herättää vähemmän epäilyksiä. Ja toisinaan hän saattaa jopa kantaa dynamiittitikkua kukkakorissa.
  Oleg sai tavata komentajan. Legendaarinen komentaja oli vielä teini-ikäinen. Kasvot ovat punertavat, melkein lapsenomaiset. Mutta hän on vahva taistelija ja ampuu erittäin tarkasti.
  Hän itse osallistuu taisteluihin. Ja oli myös onni, että saimme hänet kiinni leirillä. Se on yleensä liikkeellä koko ajan ja pistää brittijoukot.
  Buurien asiat eivät nyt mene hyvin. Britit lähettivät lisävahvistuksia ja lisäsivät niiden määrää. Ja nyt he suunnittelevat etuhyökkäyksen sijasta buurien ohittamista. Ja Oranssin tasavallan armeija on liian pieni kattamaan koko laajan rintaman.
  Oleg kätteli varovasti legendaarista kapteenia. Hänellä oli yllään siisti puku ja kiiltosaappaat. No, kyllä, on säädytöntä, että komentaja esittelee paljaita kantapäänsä. Ei kuin Oleg, joka näyttää pojalta, mutta jonka lihakset ovat kuin teräslankakimppuja. Ja tämä on silloin, kun nuori soturi, jolla on alaston vartalo, on erittäin silmiinpistävä.
  Teinipoika ja legendaarinen kapteeni kysyivät:
  - Mitä nuori soturi tuli!
  Oleg sanoi hymyillen:
  - On tietoa, että Britannian armeija valmistautuu piirittämään buurit kyljestä. Ja että heillä on viisitoista kertaa enemmän sotilaita kuin sinulla, jalkaväkeä, ratsuväkeä ja uusia aseita, myös suurikaliiperisia!
  Kapteeni nyökkäsi huokaisten:
  - Englantilaisia on liikaa. Tämä on ihmiskunnan historian suurin valtakunta. Ja heidän väkilukunsa yhdessä siirtomaiden kanssa on kaksituhatta kertaa suurempi kuin buurien tasavallassa!
  Oleg huomautti hymyillen:
  - Jos britit voitetaan, heidän siirtomansa ja valtakunnansa yrittävät todennäköisesti erota emomaasta, eikä heillä ole enää aikaa sotaan Etelä-Afrikassa. Lisäksi tsaari-Venäjä saattoi hyökätä hiljaa brittiläisiin Intiaan ja Indokiinaan. Varsinkin jos leijonaimperiumin joukot juuttuvat vakavasti taisteluihin Etelä-Afrikassa, ja Ranska ja Saksa voivat muistaa historialliset epäkohdat ja viedä siirtomansa Britannialta!
  Nuori mies vihelsi:
  - Vau! Ja se älykäs... venäläinen?
  Oleg kohautti olkiaan:
  - Voidaan sanoa, että olen venäläinen, ainakin slaavi!
  Ja kuolematon poika otti ja tarttui paljain varpaillaan lattialta kiven ja murskasi sen hiekkaan.
  Kapteeni pois päästään huudahti:
  - Mikä voima sinulla on! En ole koskaan nähnyt sellaista poikaa. Osaatko ampua?
  Oleg sanoi rehellisesti:
  - Minulla ei ole paljon kokemusta Mauser-ammunta, mutta olen kokeillut sitä muilla järjestelmillä, mukaan lukien sähköpistoolit, useammin kuin kerran!
  Nuori kapteeni mutisi:
  - Sähköpistooleja? Vau, minusta näyttää siltä, että olet juuri lukenut paljon Jules Vernen tieteiskirjallisuutta!
  Oleg naurahti ja vastasi:
  - Voi olla! Mutta tiedätkö, että tavallisesta sahanpurusta ja hiilipölystä voi tehdä kymmenen kertaa nitroglyseriiniä vahvemman räjähteen!?
  Poikapäällikkö virnisti ja kysyi:
  - Joo? Se on oikein? Etkö vitsaile?
  Kuolematon poika nyökkäsi:
  - Ei! Se on totta! Luulen, että jos olisi ollut mahdollista räjäyttää useita junia ammuksilla, brittien eteneminen olisi viivästynyt pitkään. Ilman tykistötukea uusi, varovainen komentaja ei vaaranna muuttaa pois, ja uusien kuorien ja pommien kuljettaminen niin pitkän matkan päässä vie paljon aikaa!
  Nuori kapteeni nyökkäsi:
  -Puhut viisaasti! Luulen, että voimme viivyttää etenemistä. Mutta buurien komentaja on melko itsepäinen. Hän istuu linnoituksissa eikä ajattele mitään muuta. Vastasimme brittien hyökkäykset raskain tappioin, mutta emme edes yrittäneet rakentaa menestystämme! Mutta kuten isomestarisi Chigorin näyttää sanoneen, aloite merkitsee etua.
  Oleg nyökkäsi hymyillen ja totesi:
  - Lapsia on paljon, syntyvyys oli 1800-luvulla korkea. Sinulla on lastenpataljoona. Mitä jos luot oman nuorten armeijan ja päihität britit aikuisista riippumatta?
  Poikapäällikkö vahvisti:
  - Se on hyvä idea! Voit kokeilla sitä täällä! Vaikka rehellisesti sanottuna sota ei ole lasten asia!
  Kuolematon poika nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, ei tietenkään lapsille. Mutta se ei tee siitä yhtään vähemmän mielenkiintoista. Kerron sinulle esimerkiksi tulevaisuudesta, jolloin suosituimpia tietokonepelejä ovat ammuntapelit. Ja on todella hienoa pitää hauskaa taistelun aikana!
  Nuori kapteeni vahvisti:
  - Sota on mielenkiintoista! Mutta vielä parempi, kun rauha vallitsee ja ihmiset eivät tapa toisiaan!
  Toinen nuori mies ilmestyi, myös noin 15-vuotias. Oli ilmeistä, että kapteeni Rip-Head Fanfare oli ystävä. Vaikka he ovat ystäviä, on jonkin verran jännitystä. Fanfar ei todellakaan osaa ampua, paitsi paikallaan oleviin kohteisiin tai lyhyen matkan päästä. Ja tämä synnyttää jännitteitä, myös muiden poikien kanssa, joista suurin osa on joka tapauksessa erinomaisia ampujia.
  Fanfar vilkutti Olegille ja ojensi kätensä. Terminaattoripoika ravisteli sitä ja sanoi hymyillen:
  - Tulevaisuus on meidän!
  Fanfaari huomautti ylpeänä:
  - Haluan tulla Joseph Barran kaltaiseksi!
  Poikapäällikkö vastasi:
  - Tämä on hyvä toive, mutta... Kolmetoistavuotiaana tämä nuori sankari oli jo kuollut, mutta halusin meidän kaikkien selviytyvän ja voittavan!
  Oleg Rybachenko nyökkäsi ja totesi:
  - Jos haluat, kerron sinulle tarinan, jonka harvat tietävät, kuinka Joseph Barra vangittiin ja mitä julmia kidutuksia hän kesti taipumattomalla rohkeudella ja kesti kunnialla!
  Nuori kapteeni nyökkäsi voimakkaasti:
  - Hienoa, kerro meille! Tänään en kuitenkaan mene lähetystyöhön, koska tämä on ainoa päivä vuodessa, jolloin vannoin, etten tapa!
  Fanfar vastasi surullisesti:
  - Ja minä... No, se on totta, että tänään näytin ampumisessa parhaan tuloksen, itselleni, tietysti. Olen jo oppinut ampumaan hyvin paikallaan oleviin kohteisiin, mutta liikkuessani tämä on edelleen iso ongelma minulle!
  Oleg vastasi luottavaisesti:
  - Olet vielä nuori, sinulla on aikaa oppia!
  Parisilainen Gavroche nauroi ja lauloi:
  Siitä, että valo on opetus,
  Talvella ja keväällä...
  Toistan poikkeuksetta,
  En ole tammi!
  Poikapäällikkö mutisi:
  - Tule, kerro meille! Ja sitten näytän sinulle kuinka ammutaan Mauser. Uskon, että olet nopeampi tässä asiassa kuin Fanfare-Tulip!
  Oleg alkoi kertoa maltillisesti innostuneesti:
   Rumpalipoika Joseph Bara jäi kuninkaallisten vangiksi. Nuori rumpali oli vain kolmetoistavuotias. He vääntelivät pojan käsiä ja repäisivät saappaat ja univormua. Ja paljain jaloin, puolialaston lapsi johdettiin linnoitukseen. Siellä kuninkaalliset ilmeisesti halusivat saada pojalta tietoja vallankumouksellisesta jakobiiniarmeijasta. Joseph Bara käveli kasematin kosteita portaita pitkin ja tunsi kylmän paljailla, lapsellisilla jaloillaan.
  Pojalla oli yllään vain alushousut. Ja hänellä oli kylmä syksyn vankityrmässä.
  Nuori Joseph tunsi yhtäkkiä lämmön puhaltavan huoneesta. Ja vaikka lapsi johdettiin kidutushuoneeseen, hän tunsi ilon aallon itsessä miellyttävän lämmön hengityksen johdosta.
  Ja pojan paljaat pohjat tuntuivat autilta, kun kylmät kivilaatat korvattiin lämpimällä ja sileällä marmorilla. Todellakin paloi useita tulisijoja, joissa lämmitettiin raudasta ja teräksestä valmistettuja kidutusvälineitä. Siksi oli kuuma. Täysin alaston tyttö - kaunis, mutta kiusattu - roikkui telineessä. Toinen teloittajista löi tyttöä, toinen haravoi lämpöä tytön paljaiden, siroisten jalkojen alla.
  Kauneus karjui kivusta. Se haisi tuoreelta, paahdetulta lihalta, ja se oli erittäin herkullista. Poika Joseph muisti, ettei hän ollut syönyt mitään pitkään aikaan. Voidaan nähdä, että jopa onnettoman lapsen kylkiluut työntyvät ulos. Mutta sitten poika tunsi raivoa ja hänen sinisissä silmissään välähti salama. Ja nyrkkini puristettiin. Nuori rumpali yritti epätoivoisesti katkaista köydet itseensä, mutta hänen lapsuuden voimansa ei riittänyt tähän.
  Ja teloittaja löi poikaa piiskalla. Joosef vastasi raivokkaasti: Kunnia vallankumoukselle!
  Pääteloittaja murisi:
  - Ja nyt ojennamme hänet telineeseen! Ota hänet!
  Teloittajat hyökkäsivät pojan kimppuun. He olivat paljon suurempia kuin laihtunut ja väsynyt poika. He vääntelivät Josephin käsiä ja vääntelivät niitä tiukemmin takaa. Sitten he toivat hänet telineeseen. Katto oli melko korkea. Ja ylipyöveli käski:
  - Ensinnäkin, ravista asiat!
  He alkoivat hitaasti nostaa poikaa. Joseph kumartui eteenpäin ja kumartui eteenpäin. Teloittajat vetivät häntä olkapäistä. Hengehtien poika vääntyi telineensä päälle ja nousi seisomaan. Hänet vedettiin yläkertaan. Nuori rumpali puristi hampaitaan. Yhä korkeammalle köysi venytettiin ja nousi pojan kattoon. Sitten Joseph jähmettyi pariksi hetkeksi, jäätyen huipulla.
  Vanhempi teloittaja käski:
  - Päästä irti!
  Kiduttajat vapauttivat rummun. Ja poika kaatui. Köysi venyi lähelle lattiaa, ja nuoren rumpalin nivelet kirjaimellisesti repeytyivät hänen kehostaan. Joseph huusi, ja lapsi menetti tajuntansa kivun shokista.
  Hänen päälleen kaadettiin ämpäri jäävettä, ja poika tuli järkiinsä.
  Johtaja hyppäsi nuoren rumpalin luo ja kumartui, sihisi suullaan ja rautahampaillaan:
  - Sano vain, eläköön kuningas, niin me lopetamme kidutuksen!
  Joseph huusi takaisin:
  - Eläköön tasavalta!
  Vanhempi teloittaja määräsi:
  - Ravista uudelleen!
  Kiduttajat nostivat pojan ja nostivat hänet pystyasentoon. Sitten narisevalla äänellä köysi alkoi jälleen kiristää, ja lapsen ruumis repesi irti marmorilattiasta. Poika hengitti raskaasti, kun he nostivat häntä yhä korkeammalle. Sitten aina kartioon asti. Ja niin vanhempi teloittaja antoi käskyn. Ja köysi löystyi heti ja nuori rumpali kaatui.
  Pojan alaston, jäntevä, luinen ruumis lensi alas, pysähtyi aivan lattialle ja köysi alkoi kiristää. Lapsi huusi uudelleen, mutta hän ei pyörtynyt. Saatoit nähdä hiki valuvan pitkin lapsen kehoa ja pojan lihaksikas rintakehä kohoavan voimakkaasti. Ja millä sankarillisilla ponnisteluilla Joseph tukahduttaa kurkusta karkaavan huudon puristaen hampaitaan.
  Yksi teloittajista nauroi ja löi poikaa ruoskalla hänen paljaisiin, lapsellisiin jalkoihinsa. Järistyksen aiheuttaman kivun taustalla kaikki näyttää jotenkin kevyeltä.
  Johtaja sihisi:
  - Huudataan: Eläköön kuningas! Ja sitten annamme sinun mennä!
  Kirjanoppineet valmistautuivat tallentamaan lapsen parannuksen.
  Joseph huusi takaisin:
  - Eläköön tasavalta!
  Vanhempi teloittaja määräsi:
  - Kolmas ravistelu!
  Puolialaston, hikinen poika vedettiin jälleen ylös. Ja taas pyörä narisee, jolla teloittajat nostavat sankaripojan ylös. Joosef tietää, mikä häntä odottaa, ja huutaa:
  Kuka on tottunut taistelemaan voitosta,
  Anna hänen laulaa kanssamme...
  Iloinen nauraa
  Kuka haluaa, saavuttaa sen
  Joka etsii, löytää aina!
  Tässä on poika, joka roikkuu aivan katon yläosassa. Lihansyöjänä virnistävät teloittajat päästivät irti köyden. Ja taas pojan laiha mutta jäntevä vartalo kaatuu. Lattian lähellä köysi kiristetään uudelleen. Ja nuori rumpali pyörtyy tuskallisesta shokista. Hänen pyöreät, lapselliset kasvonsa muuttuvat hyvin kalpeaksi.
  Vanhempi teloittaja antaa käskyn, ja jäävettä kellarista kaadetaan jälleen lapsen päälle.
  Joosef tulee järkiinsä tuhkahtaen, ja pojan rinnasta karkaa huokaus. Mutta puristamalla hampaitaan sankarillisella ponnistelulla lapsi estää itkemisen ja hengittää raskaasti.
  Pääjohtaja sanoo:
  - Huuta - Eläköön kuningas, me lopetamme kidutuksen ja annamme sinun mennä!
  Joseph huudahti:
  - Ei! Ei koskaan!
  Vanhempi teloittaja nyökkäsi:
  - Venytä se nyt hyvin telineeseen lohkon avulla!
  Poika katkaistiin ja ravisteltiin. Ja sitten lapsen paljaat jalat kiinnitettiin raudalla sidottuun tammilohkoon. Siitä työntyi ulos koukkuja. Oli selvää, että pojan lapsellinen vartalo oli venynyt ja suonet näkyivät selvemmin.
  Vanhempi teloittaja kysyi:
  - Sano, eläköön kuningas, tai jatkat piinaa!
  Nuori rumpali huudahti epätoivoisesti:
  - Eläköön tasavalta!
  Pääkissa tilasi:
  - Ripusta kaksi painoa kummallekin puolelle!
  Teloittajan apulaiset alkoivat ripustaa painoja, jotka painoivat kukin kiloa. Korttelin yhdestä osasta ja toisesta. Pojan alaston, jäntevä vartalo venyi kuin naru. Ja on selvää, että lapsesta on tullut pidempi. Joseph huokaisi, mutta puristi hampaansa ja onnistui hillitsemään itsensä. Häntä venytti paino.
  Johtaja murisi:
  - Huuda eläköön kuningas! Olet vielä lapsi, sinulla on vielä aikaa elää ja eläköön!
  Nuori rumpali huusi:
  - Eläköön tasavalta!
  Vanhempi teloittaja määräsi:
  - Kymmenen ruoskan lyöntiä varoen!
  Pitkä teloittaja otti ruoskan uurnasta ja alkoi iskeä puolivoimalla pojan paljaaseen, jäntevään selkään. Punaiset raidat turposivat iskuista.
  Joseph ei huokannut.
  Johtaja mutisi:
  - Aiotko puhua?
  Nuori rumpali vastasi:
  - Ei!
  Vanhempi teloittaja määräsi:
  - Viisi ruoskan iskua huoletta!
  Voimakas kiduttaja otti esiin ruoskan, paksumman ja pidemmän. Hän levitti jalkansa leveämmäksi tukeakseen ja löi lapsen paljaaseen selkään kaikessa voimassaan. Ruskettunut iho halkesi ja verta vuodatti ulos. Voimakas kiduttaja jatkoi lyömistä ja oli panostanut jokaiseen iskuun. Viimeisellä osumalla hän löi pojan pakaraan ja hänen alushousunsa repeytyivät jättäen nuoren rumpalin täysin alasti. Ja veri virtasi purona voimakkaista iskuista. Vääntyneen lapsen kasvot näkyivät, millä ponnisteluilla poika hillitsi huutoaan.
  Johtaja naurahti taas:
  - No, sano vain: eläköön kuningas, ja he päästävät sinut ja antavat sinulle jopa kultapussin matkaa varten!
  Poika huusi taas:
  - Eläköön tasavalta!
  Vanhempi teloittaja sanoi tyytyväisellä katseella:
  - Paista tämän pojan kantapäät!
  Oikealla oleva kiduttaja kysyi:
  - Voitele öljyllä?
  Pääkissa nyökkäsi:
  - Tietysti! Ehkä poika tulee järkiinsä, eikä ole mitään järkeä jättää häntä raajarikoksi loppuelämäänsä!
  Teloittajat ottivat oliiviöljypulloja. Ja voidellaan nuoren rumpalin paljaat, lapselliset pohjat. Joseph tunsi pahoinvointia teloittajien likaisten käsien kosketuksesta. Hän tuskin pystyi hillitsemään oksentelua. Auttoi myös se, että hänen vatsansa oli käytännössä tyhjä, eikä mitään röyhtäiltävää.
  Öljytyksen päätyttyä teloittajat toivat ohuita tukia ja rakensivat tulen pojan paljaiden jalkojen alle. He lisäsivät rikkiä, jotta se palaa paremmin. Ja he sytyttivät tulen taskulampulla.
  Punaiset liekit nuolivat lasten kantapäät saalistuskielellä. Joseph vapisi, mutta pidätti huutonsa.
  Tuli tanssi pojan paljaiden jalkojen alla, ja teloittajat asettivat ohuita puuta. Se haisi tuoreelta, poltetulta lihalta, ikään kuin he paahtaisivat villisikaa.
  Johtaja sihisi:
  - Sano poika, nytkin - eläköön kuningas!
  Poika, josta tippui verta ja hikipisaroita, huusi:
  - Kyllä, helvettiin!
  Vanhempi teloittaja määräsi:
  - Lyö nyt tätä röyhkeää nuorta selkään kuumalla langalla!
  Kiduttajat lähestyivät takkaa ja alkoivat poistaa tulessa kuumennettuja lankakimppuja. Ja he hyppäsivät pojan luo. Ja he alkoivat lyödä teräksellä, lämmöstä punaisina, lapsen paljaaseen, jäntevään ja jo kidutettuun selkään.
  Joseph tunsi polttavaa kipua ja voihki, mutta puri heti huuleansa. He jatkoivat hänen hakkaamista.
  Teloittajapari hakkasi poikaa selkään tammivartisilla lankakimpuilla, jotka olivat helakanpunaisia kuumuudesta. Ja myös pariskunta keräsi lämpöä pojan paljain jalkojen alle. Mutta Joseph säilytti uskomattoman rohkeuden.
  Toinen teloittaja otti vanhemman katan käskystä käsiinsä taskulampun ja toi sen pojan paljaaseen lihaksikkaaseen rintakehään. Palaneen lihan haju voimistui.
  Lapsirumpali sai lyönnin selkään kuumalla langalla, hänen kantapäänsä ja rintakehänsä paistettiin tulessa, mutta hän on kuin titaani.
  Johtaja huusi:
  - Sano eläköön kuningas, emmekä vain päästä sinua, vaan annamme sinulle myös kokonaisen kultapussin matkaa varten!
  Vastauksena Joseph Bara lauloi:
  Isänmaan pojat, nouskaa,
  suuri, loistava päivä on tullut!
  Vastaa vihollistesi haasteeseen,
  heidän leirinsä on nostanut verisen lipun,
  Vastaa vihollistesi haasteeseen,
  heidän leirinsä on nostanut verisen lipun,
  Kuule kuinka maa huokaa
  hirvittävän sotilaan ikeen alla,
  He murtautuvat kotiisi,
  Tappavat sekä tyttären että äidin!
  
  Aseisiin, kansalainen!
  Suljetaan joukkomme,
  Eteenpäin, eteenpäin!
  Ja peltomme ja puutarhamme
  täyttyvät välittömästi saastaisella verellä!
  
  Mitä tämä lauma,
  orjat ja mahdolliset kuninkaat, haluaa?
  Kenelle Hän niin sinnikkäästi valmistelee
  kahleiden ja kahleiden kärryään?
  Kenelle Hän niin sinnikkäästi valmistelee
  kahleiden ja kahleiden kärryään?
  Ne ovat meitä varten! Kantavatko ranskalaiset
  Infamyn taakan, kun meidät haastetaan?
  Olemme heittäneet siteemme pois ikuisesti,
  niitä ei voida palauttaa jaloillemme!
  
  Ei, ulkomaalaiset palkkalaiset
  eivät pakota lakejaan meille!
  He voivat tappaa meidät,
  mutta leiri ei taivu kumartamaan,
  He voivat tappaa meidät,
  mutta leiri ei taivu kumartamaan,
  oi Jumala, jos kansamme pelastuisi!
  Jos kaadumme, meille ei ole armoa,
  despootti voi ilman toivoa
  pitää kaikki jonossa ikuisesti!
  
  Vapise, ilkeät tyrannit,
  ja sinä, jonkun muun palkattu ryöstö,
  Saatujen suunnitelmienne vuoksi
  odottaa teitä aavikoittenne mukainen rangaistus!
  Pirullisista suunnitelmistasi
  rangaistus odottaa sinua aavikoidesi mukaan! Olemme kaikki taistelijoita,
  taistelukentällä
  on lukemattomia Ranskan sankareita ,
  jos he kaatuvat,
  Isänmaa näkee itselleen vanhurskaan koston!
  Muista kunniasta, ranskalaiset,
  anna armosi!
  Niille, jotka
  vihollissiteet pakottavat olemaan kanssamme taistelussa!
  Niille, jotka
  vihollissiteet pakottavat olemaan kanssamme taistelussa!
  Mutta entä veriset despootit?
  Entä Bouyen rikoskumppanit?
  Eläimet tietävät vain oikeuden
  syödä kohdussa olevan äidin lihaa!
  
  Rakkaus isänmaata ja kansaa kohtaan,
  anna meille voimaa kostoamme,
  Ja sinä, ihana vapaus,
  johda meidät taisteluun totuuden ja kunnian puolesta!
  Ja sinä, ihana vapaus,
  johda meidät taisteluun totuuden ja kunnian puolesta!
  Voitto, odotat meitä oikeutetusti,
  Auta meitä ajamaan pois vihollisemme,
  Anna lyötyjen vihollisten nähdä
  sekä sinun voittosi että kunniamme!
  
  Liitymme riveihin uudella voimalla,
  korvaten rohkeita esi-isiämme,
  löydämme heidän tuhkansa ja haudansa,
  joissa heidän rohkeutensa valo loisti!
  Löydämme heidän tuhkansa ja hautaan,
  missä heidän rohkeutensa valo loisti!
  Valittamatta kohtalostaan,
  He kohtasivat uutisen kuolemasta,
  Ja kunnia sanelee valintamme -
  kostaa heille vai seurata heitä!
  
  Vallankumoukselle, meidän vapaalle,
  Poika taistelee koko elämänsä...
  Laillinen valta, kansan tahto,
  Kahleet katkeavat, kapinallinen valomies!
  
  . LUKU nro 19.
  Poikakomentaja ja Fanfar taputtivat yhteen, ja toinen teini-ikäinen tyttö liittyi heihin. Sellainen kaunis, ruusuposkiinen ja vahva reilun sukupuolen edustaja vaaleanruskeilla hiuksilla. Tyttöä voitiin kutsua kauniiksi, vaikka hän olikin hieman ylipainoinen ja olisi luultavasti ryhtynyt ruokavalioon 2000-luvulla. Mutta hänen lihavuutensa ei johtunut niinkään lihaksista kuin lihasta ja lihasta, eikä hän vaikuttanut lehmältä.
  Nuori kapteeni nyökkäsi:
  - Se on Mercedes! Tarkemmin sanottuna hänellä on eri nimi, mutta nimesin hänet Edmond Dantesin morsiamen kunniaksi, joka tunnetaan paremmin kreivi de Montecristona. Hän on muuten erittäin fyysisesti vahva tytölle ja erinomainen ampuja!
  Mercedes kumarsi ja huomautti, katsoen Olegiin:
  "En ole koskaan nähnyt näin lihaksikasta poikaa." Se on kuin Hercules ja Apollo lapsuudessa!
  Terminator Boy vastasi:
  - Kyllä, korkeammat voimat palkitsi minut sellaisilla lihaksilla. Totta, sinun on tehtävä jotain vastineeksi, mutta se on aivan luonnollista, kuinka sen sanoisin! Mitään ei anneta noin vain!
  Poikakapteeni käski:
  - Kaikki kaverit menkää! Ammutaan!
  Ja hän siirtyi uloskäyntiä kohti. Fanfaari ravisi hänen perässään. Saappaiden kantapäät välähtivät. Vaikka lämpimällä säällä on mukavampaa olla paljain jaloin, juuri siksi, että Fanfar paljasti katupoikana paljain kantapäänsä lähes ympäri vuoden tai kylmällä säällä kietoi jalkansa mihin tahansa, niin nyt hän ei halunnut ottaa saappaita pois. Tämä asettaisi hänet plebeijöiden tasolle. Ja nyt hänellä on yliluutnantin arvo ja muodollinen päällikön ensimmäinen varakapteeni.
  Teini-ikäinen tyttö ei kärsinyt sellaisista ennakkoluuloista, ja hänen jalkansa olivat niin kauniit, sirot ja viettelevät, että kengät ja sukat vain pilasivat niitä.
  Oleg ihaili tahattomasti hänen paljaita, ruskettuneita, lihaksikkaita jalkojaan. Hän piti aina fyysisesti vahvoista naisista. Lisäksi, vaikka hän onkin ruumiiltaan lapsi, hänellä on hyvin aikuisen mieli.
  Ja tyttö on erittäin fyysisesti kehittynyt. Hän ei kuitenkaan voi sanoa, että teini olisi molempia upseeripoikia pidempi. Mutta mikä hänen kasvonpiirteissään kertoo, että hän on edelleen tyttö, vaikkakin urheilullinen.
  Joten he menivät ampumaradalle. Lämmin tuuli puhalsi kasvoilleni ja tunsin erilaisia tuoksuja puista, ruohosta, vedestä ja terveistä poikamaisista ruumiista.
  Jotkut kaverit tekivät punnerruksia tai kyykkyjä painoilla ja hikoilivat. Mutta heidän hajunsa ei heidän nuoruutensa ja terveytensä vuoksi näyttänyt inhottavalta.
  Poikakapteeni nosti Mauserin. Tämä kivääri keksittiin ja kehitettiin Saksassa. Toisin kuin kuuluisassa venäläisessä Mosin-kiväärissä, siinä on ohuempi piippu, pistoolin kaltainen takapuoli ja kaiken kaikkiaan suurempi ammuntatarkkuus, pehmeämpi liipaisimen veto ja hieman korkeampi tulinopeus.
  Mutta Mosin-kivääri on parempi käsien taistelussa. Sodassa japanilaisten kanssa venäläiset aseet olivat ehkä parempia käytännössä, mutta silti tsaari-Venäjä onnistui häviämään. Tuossa sodassa jumalat tai korkeammat voimat kääntyivät pois tsaari Nikolai II:sta. Ja Venäjä oli yllättävän epäonninen. Tämä ei kuitenkaan vapauta kuningasta vastuusta. Erityisesti Pietariin piti jäädä 9. tammikuuta, mikä ehkä esti verisen sunnuntain ja tulevan vallankumouksen, ja tarkemmin sanottuna kapinan, joka osittain muutti järjestelmän, absolutismista todelliseksi perustuslailliseksi monarkiaksi.
  Oleg kuitenkin pohti sitä lyhyesti. Poika otti Mauser-kiväärin ja ampui. Rekyyli oli pehmeä, ja luoti lävisti kohteen aivan keskustan. Saatuaan kuolemattoman ruumiin jumalilta, Olegilla oli sen mukana joitain taitoja. Kun tähtäät intuitiivisesti ja koulutetut kädet osoittavat itse kohdetta. Ja näkösi on erittäin terävä, voit jopa nähdä kuvioita puiden lehdissä kaukana.
  Poika komentaja huomautti:
  -Tämä on hyvä! Yritä uudelleen!
  Oleg ampui uudelleen. Ja taas keskustaan. Sitten soturityttö lanseerasi olkihattunsa. Oleg oli hieman hämmentynyt, mutta ruumis reagoi itsekseen ja luoti osui aivan keskelle nostaen hatun korkeammalle. Sitten Mercedes laukaisi bumerangin paljain jaloin varpaillaan.
  Hän lensi paljon nopeammin, ja häneen oli vaikeampi osua, varsinkin kun lentorata oli rikki.
  Poikakapteeni huomautti:
  - Edes minä en aina osu!
  Oleg, jolla oli jo kokemusta nuoresta kehostaan, ymmärsi, että tässä tapauksessa mieli oli vihollinen. Sinun täytyy luottaa intuitioosi ja ampua käyttämällä tämän kehon, nuoren supermiehen, alitajuisia taitoja. Lisäksi hänellä on melko paljon elämänkokemusta, erityisesti tieteiskirjallisuuden kirjoittamisesta. Mutta täällä, kuten sanotaan, voi mielentilasta.
  Poika epäröi ja epäröi. Bumerangi onnistui kuvaamaan kaaren, ja Mercedes nappasi sen tällä kertaa kädellä ja sanoi hymyillen:
  -Ja toistan aamunkoitosta aamunkoittoon! Carado, carudo ja vittu!
  Fanfar kikatti ja huomautti:
  - Älä mainitse paholaista!
  Poikakapteeni huomautti:
  - Nuori ystävämme ei ehtinyt ampua. Heitä se uudelleen, ja kovemmin, vaikutus on parempi! - Sitten nuori mies kääntyi Olegiin. - Älä ole ujo, tämä on ensimmäinen kerta, kun pidät Mauser-kivääriä käsissäsi. - Vaikka kaipaisit, se ei ole häpeä!
  Vahva tyttö heitti bumerangin voimalla ja jälleen jalallaan. Hänellä oli lyhyt hame, selvästi polvien yläpuolella, ja saattoi nähdä kuinka vahvat ja lihaksikkaat tytön jalat olivat.
  Oleg tunsi vihaa itsessään ja ampui melkein tähtäämättä. Luoti osui aivan bumerangin keskelle ja se halkesi ja lensi palasiksi.
  Poikakapteeni huudahti:
  - Ihanaa! Yksinkertaisesti hienoa! En edes minä pystyisi siihen!
  Fanfar huomautti hymyillen:
  - Näin me iskemme eri maista!
  Tyttöurheilija huomautti:
  - Kyllä, se on siistiä! Mutta tehdään asioista vaikeampia. Esimerkiksi ampua heitetyn patruunan patruunakoteloon?
  Nuori komentaja vastusti:
  - Tarpeeksi tältäpäivältä! Anna hänen näyttää itsensä paremmin käsitaistelussa. Entä tappelu?
  Oleg nyökkäsi:
  - Se on mahdollista!
  Fanfar huomautti hymyillen:
  - Hänellä on kuitenkin sellaiset lihakset. Hän repii jopa karhun osiin!
  Poikakapteeni kysyi:
  - Mitä jos taistelisit kolmea kerralla?
  Oleg vastasi hymyillen:
  - Kolmella, niin kolmella!
  Tyttö totesi suloisella, valkohampaisella hymyllä:
  - Rohkea poika!
  Nuori komentaja käski:
  - Orava, sudenkorento, kettu, tule tänne!
  Kolme teini-ikäistä, noin neljätoista- tai viisitoistavuotiasta, lähestyi heitä. Kahdella oli kengät jalassa, ja yksi nuorimmista oli paljain jaloin. He katsoivat uutta miestä epäilevästi. Poika näyttää komealta ja komealta, mutta hän on liian lihaksikas.
  Poikakapteeni nyökkäsi ja sanoi:
  - Taistelet hänen kanssaan. Ja muista, että vaikka hän on sinua nuorempi, hän on epätavallisen vahva taistelija.
  Pojat rypistivät kulmiaan. Mutta he alkoivat silti riisua paitansa, jotta ne eivät repiisi niitä taistelussa. He riisuivat myös kenkänsä, ilmeisesti ollakseen tasa-arvoisessa asemassa. Kaverit ovat vielä teini-ikäisiä, ilman partaa tai viiksiä, melko miellyttävät, ruskettuneet kasvot ja auringonvalkaistut hiukset. Ja heidän ruumiinsa ovat lihaksikkaita, ja iho on tumma auringosta.
  Oleg piti pienten lasten hakkaamista väärin. On totta, että hän on itse teini. Ja voit todella arvioida mahdollisuutesi. Ja he ovat pitkiä, hän tuntee ruumiinsa.
  Nuori kapteeni huusi:
  - Taistele täydellä voimalla!
  Kolme teini-ikäistä lähti Olegin perään. Terminaattoripoika muisti, kuinka hän taisteli uudessa ruumiissa, iski jyrkästi oikealla olleeseen taistelijaan. Hän otti sen ja kaatui. Vaikka isku osui olkapäähän, se oli liian voimakas ja nopea.
  Kaksi muuta poikaa olivat hämmentyneitä, he eivät selvästikään odottaneet tätä pojalta.
  Oleg tunsi taistelun jännityksen ja lähti hyökkäykseen. Hän löi toisen pojan leukaa paljaalla kantapäällään, niin että hänen leukansa putosi. Ja hän nosti nopeasti kolmannen ojennetuille käsivarsilleen ja heitti sen. Hän kaatui huutaen ja päätyi iskun päähän. Toinen poika, joka sai iskun olkapäähän, yritti nousta ylös. Hän kamppaili paljain teini-ikäisille jaloilleen. Oleg teki kolmion nyrkkeillään ja sai vastineensa toimintakyvyttömäksi voimakkaalla iskulla leuan kärjestä.
  Kaikki kolme poikaa olivat tajuttomia ja taistelu voitti tyrmäyksellä.
  Mercedes huudahti ihaillen:
  - Tämä on voimaa!
  Ja pojat, jotka kokoontuivat katsomaan taistelua, huusivat yhteen ääneen:
  Hyvin tehty, hyvin tehty,
  Näytti voimaa!
  Hänen kanssaan ystävyys on kuin krokotiilin kanssa leikkimistä!
  Oleg kohotti nyrkkinsä ja karjui:
  Revimme haamut erilleen
  Ja voimakas, kuin tammi,
  Fyysisesti terve!
  Olen susi, mikä tarkoittaa petojen kuningasta!
  Ja soturipojat tietysti vitsillä lauloivat:
  Hyvin tehty, hyvin tehty, hän taistelee kuin leijona,
  Hän saa sen vain jäniseltä!
  Ja naurua tuli. Ja Oleg otti sen ja hyppäsi ylös ja kääntyi kuperkeeksi kymmenen kertaa!
  Ja taas aplodit. Poika laskeutui käsilleen ja alkoi jongleerata paljain jaloin käyttäen melko raskaita kiviä.
  Kapteeni repäisi hänen päänsä, eli Jean Grandier, taputti Olegia olkapäälle ja lauloi:
  Paha on ylpeä vallastaan,
  Ja näyttää siltä, että koko maailma on sopinut hänen kanssaan...
  Mutta poika, olet kuin kerubi,
  Ja annamme pahalle esineopetuksen!
  Toinen poika, Paul Potter, juoksi paikalle. Hän oli paljasjalkainen poika shortseissa, joka näytti noin 12-vuotiaalta, mutta itse asiassa oli 13-vuotias, mutta vahva ja onnistui käsittelemään raskasta kivääriä. Hän sanoi iloisella katseella:
  - Voitimme yhden brittiläisistä ešeloneista ja saimme jotain kiinni!
  Ja poika osoitti laatikkoa.
  Jean kysyi hymyillen:
  - Onko siellä patruunoita?
  Paavali vastasi hymyillen:
  - Ei! Siellä on suklaata! Laatikko on suuri ja riittää koko pataljoonalle!
  Kaksi tyttöä juoksi, välkyttäen paljaita, vaaleanpunaisia, lapsellisia korkokenkiään ja alkoivat taitavasti avata laatikkoa pääavaimella.
  Fanfan huomautti iloisella ilmeellä:
  - Ja meillä on täällä uusi, valmiina lähtöön!
  Jean nyökkäsi:
  - Kyllä, tämä on todella harvinainen taistelija!
  Paavali huusi hymyillen, niin lapsellisesti ja suloisesti, vaikka tämä lapsi oli jo napsauttanut monien ihmisten kanssa:
  - Todista se!
  Oleg otti kiven paljain sormin, lapsellisin mutta vahvoilla jaloillaan ja oksensi sen ylös. Lintu, joka näytti variselta, sai kovan iskun ja höyhenet menettäen syöksyi alas kuin pudonnut lentokone.
  Nuoret soturit taputtivat jälleen. Ja se näytti erittäin kauniilta. Pojat olivat iloisia.
  Paul naurahti ja huomautti:
  - Minä voin tehdä paremmin!
  Ja hän ampui aseensa. Se oli raskasta, ja oli jopa yllättävää, että pieni, paljasjalkainen poika shortseissa selvisi siitä niin helposti.
  Ja toinen varis kaatui alas.
  Jean kysyi hymyillen:
  - Osaatko käyttää jalkojasi?
  Paul nyökkäsi ja vastasi:
  - Ei, en ole perverssi!
  Oleg huomautti:
  - Tämän aseen lataaminen kestää kauan. Ehkä olisi parempi käyttää Mauseria? Hän ampuu paljon nopeammin.
  Potter Jr. vastasi:
  - Parempi vähemmän, mutta paremmin! Mauser ei todella tapa, mutta aseeni varmasti tappaa!
  Jean vastusti:
  - Ja Mauser tyrmää sen hyvin! Lisäksi kivääri on raskas, eikä se ole helppoa ponille! Muuten, aloittelijan pitäisi ottaa hevonen! Se on pieni eikä se ole vaikeaa!
  Oleg vastusti:
  - En tarvitse hevosta! Itse pystyn juoksemaan nopeammin kuin hevonen!
  Paavali huudahti:
  - Viheltää!
  Poikanero ehdotti:
  - Väittelemään!
  Potter Jr. kysyi:
  - Minkä vuoksi?
  Oleg vastasi nopeasti:
  - Oma osuutesi suklaasta!
  - Se on tulossa!
  Imupataljoonan pojat ja tytöt tukivat tätä ystävällisellä naurulla ja aplodeilla.
  Paul laski aseensa. Hänellä oli pieni mutta erittäin ketterä hevonen, johon oli sekoitettu arabiverta. Ja hän on todella yksi joukkueen nopeimmista. Joten taistelijoiden joukossa ei ollut aikuisia miehiä, vain teini-ikäisiä ja lapsia, ja hevoset olivat joko poneja tai pieniä hevosia, joten taistelijoita oli vaikeampi havaita. He yrittivät olla ottamatta edes pitkiä nuoria miehiä joukkoon, jotta he eivät olisi liian havaittavissa.
  Paul ratsasti yleensä paljain jaloin - se oli ketterämpää niin. Ja pellolla työskennellessä pojan kengät vain estävät.
  Mutta täällä on lämmintä ja lapsen sormet ovat sitkeitä, jolloin on paljon helpompi kiivetä puuhun tai jopa seinään ilman kenkiä.
  Kuolemattomaksi pojaksi tultuaan Oleg saattoi laittaa kengät jalkaan vain, jos naamio sitä vaati. Ja niin hän ei pelkää kylmää eikä lämpöä.
  Ottaen huomioon kuinka nopeasti hän juoksee, hänen kenkänsä rikkoutuvat melkein taatusti.
  Molemmat pojat aloittivat. Leirin ympärillä oli polku, kuin suuri stadion.
  Muut lapsisoturit seurasivat heitä.
  He viheltelivät ja nauroivat. Eräs noin 13-vuotias poika, myös paljain jaloin, raidallisessa liivissä, huudahti:
  - Pysy maassa! Venäjä on kanssamme!
  Oleg katsoi poikaa. Auringossa hänen hiuksensa muuttuivat ylikypsän vehnän väriksi, ja hänen kasvonsa päinvastoin muuttuivat mustiksi auringosta. Mutta on sanottava, että valkoiset pojat ovat yleensä alle 13-vuotiaita hyvin samanlaisia. Eikä sitä voi päätellä kasvoista - tämä on venäläinen ja tämä saksalainen. Buurit ovat muuten enimmäkseen saksalaisia, ja he ovat ulkonäöltään hyvin samankaltaisia, varsinkin lapsuudessa, jolloin teutonisia ja slaavilaisia piirteitä ei juurikaan esiinny.
  On jopa yllättävää, miksi toisen maailmansodan aikana molemmat kansat vihasivat toisiaan niin paljon.
  Oleg vastasi hymyillen:
  Venäläinen soturi ei huoka kivusta,
  Venäläinen soturi ei nuku partiossa!
  Hän ei myöskään hukku mustaan aukkoon,
  Hänen henkensä ei pala tähtien plasmassa!
  Tämän jälkeen pojat saavuttivat maaliin. Paul oli söpö lapsi, ja toistaiseksi välttyi vakavalta loukkaantumiselta. Mutta hänen nimessään on jo useita ruumiita. Ulkonäkö siis pettää.
  Lapset täällä ovat kuin todellisia hirviöitä, vaikka useimmat ovat herkän ikänsä vuoksi enkelimäisiä.
  Oleg totesi, että kaikki kaverit ovat valkoisia, vaikka Trasvalniassa ja Oranssissa tasavallassa on neljä kertaa enemmän mustia kuin valkoisia. Ja tämä viittaa siihen, että afrikkalaiset alkuperäiskansat eivät yleensä välitä siitä, kuka heitä sortaa: buurit vai britit. Lisäksi briteillä on siirtomaajoukot, jotka koostuvat mustista, arabeista ja intialaisista, ja buurit ovat ilmeisiä rasisteja.
  Täällä Oleg epäili, kannattaako hänen osallistua tähän välienselvittelyyn? Kuten voisi sanoa, ei niin hyvät kaverit taistelevat niitä vastaan, jotka eivät ole parempia. Vaikka buurit ainakin puolustavat maataan. Ja tässä heillä on vielä enemmän totuutta.
  Esimerkiksi jos otamme nykyaikaisemman sodan, Ukrainan ja Venäjän välillä, ukrainalaisilla on edelleen enemmän totuutta, joten he puolustavat maataan hyökkääjältä. Joten hän Oleg taistelee sen puolella, joka puolustaa omaansa.
  Eikä pyhiä ole missään. Kuten sanotaan, jokaisella on omat syntinsä, eikä ole olemassa pyhiä. Esimerkiksi Paul kostaa isäänsä, jonka isän britit ampuivat. Vaikka he voisivat esimerkiksi lähettää hänet kovaan työhön, ja sitten he voisivat paeta.
  Yleensä tämä ei ole hänen ideansa, vaan voimakkaat mestarit, jotka pakottavat hänet harjoittamaan kuolemattomuutta. No, tässä tapauksessa hän haaveili jo lapsena taistelemisesta yhdessä kapteeni Rip-offin kanssa. Ja hänen unelmansa toteutui, ja nyt hän on taas poika ja tämä on hienoa ja siistiä!
  Oleg ajatteli hieman ja missasi aloituksen. Ja Paul, hänen täysiverinen hevosensa, lähti ensin. Ja oli selvää, että hänellä oli todella hyvä ja nopea hevonen.
  Kuolematon poika myös valehteli. Lisäksi täydellä nopeudella. Hänen paljaat, vahvat ja lihaksikkaat jalkansa välkkyivät.
  Oleg lyhensi matkaa mustekalalla, mutta ei ohittanut Paulia. Hän ryntäsi hänen perässään, hengitti hänen kaulaansa ja lauloi:
  Nostamme pölyä pylvääseen,
  Kiipeämme kuin meteorit...
  Vihollinen voitetaan,
  Murskaa jopa vuoria!
  Paul, lyömällä hevostaan vastauksena, vinkui:
  - Miksi pelaat? Ohita jos pystyt!
  Oleg naurahti ja hyppäsi. Hän lensi paikallisen tarkka-ampujapojan yli ja siristi:
  Oppilaissani on painajainen,
  Yksi hyppy - yksi osuma!
  Ja nyt poikanero kilpaili edellä. Sitten Paavali otti kannuja vyöstään ja laittoi ne paljaisiin, lapsellisiin, ruskettuneisiin jalkoihinsa. Sen jälkeen he alkoivat tarmokkaammin puukottaa hevosta sivuihin. Minihevonen kiihtyi ja melkein ohitti Olegin. Mutta nuori nero alkoi myös juosta nopeammin. Hän voisi jopa ohittaa gepardin. Ja hänen lihansa on kuolematon.
  Paavali murisi kuin pieni eläin, ja jopa veti tikarin esiin ja alkoi puukottaa sillä hevosta. Veri tuli ulos.
  Oleg kääntyi välittömästi ympäri ja nappasi paljain varpaillaan tikarin pojan käsistä huutaen:
  - Älä uskalla satuttaa tätä söpöä olentoa!
  Paul napsahti ja veti kädestä, mutta muisti, ettei hänellä ollut asetta. Se oli liian raskas ja nuori soturi yksinkertaisesti poisti sen, jotta ei olisi ylimääräistä painoa.
  Ja nyt voit nähdä kuinka raivoissaan Paul on. Hänen siniset silmänsä kimaltelevat.
  Ja niin hän hyppäsi verisen hevosensa selästä ja ryntäsi Olegiin nyrkkeillään. Poikanero sai kiinni vastineensa nyrkin iskun, otti sen ja kaarsi sen. Paul huokaisi kivusta ja yritti lyödä toisella kädellään.
  Oleg torjui iskun ja löi itse häntä. Hän liikkui erittäin nopeasti, ja henkilöllä ei yksinkertaisesti ollut aikaa reagoida niin nopeisiin kehon liikkeisiin.
  Paul missasi sen leukaan ja kaatui. Oleg yritti lyödä häntä niin, että hän sai hänet toimintakyvyttömäksi, mutta ei murtanut luuta.
  Tämä on kuitenkin hänen oma poikansa. Joten Paavali kaatui kätensä ja jalat ojennettuina. Pitkä, paljasjalkainen Mercedes juoksi hänen luokseen ja noin kymmenen vuotias tyttö, joka näytti tappiolta pojalta - ilmeisesti hänen sisarensa. Ja hänen kanssaan oli noin yhdeksänvuotias poika, Paulin nuorempi veli, jolla oli kevyempi saksalainen kivääri, joka oli erityisesti tehty partiolaisia varten.
  Tällainen kivääri on kätevä piilottaa.
  Mercedes tarkisti Paulin leukaa ja totesi tyytyväisenä hymyillen:
  - Ei rikki!
  Fanfan juoksi ylös ja kysyi:
  -Kuka voitti?
  Jean huomautti hymyillen:
  - Itse asiassa Oleg voitti! Hän pääsi vastustajansa edelle ja tyrmäsi hänet! Mutta jotta kukaan ei loukkaantuisi, arvostan arvonnan!
  Noin kymmenen vuotias tyttö, paljain jaloin, ruskettunut, naarmuuntunut, koska hänet lähetettiin usein tiedusteluun, tai pikemminkin hän itse pyysi mennä sinne, totesi kauhealla voimalla:
  - Kyllä, veljeni ansaitsee maistaa suklaata! Ja uusi poikasi on uskomattoman vahva!
  Mercedes huomautti:
  - Ja hän oli myös ystävällinen ja sääli sitä onnetonta eläintä, jota Paavali puukotti tikarilla! Hänellä on todella iso sydän!
  Lapset-soturit taputtivat jo monennen kerran. Se todella oli jotain.
  Jean ilmoitti:
  - Nyt kaikki pesevät kätensä! Mennään lounaalle!
  Maito-imureiden lasten pataljoonan ruoka ei ollut huonoa. Sisältää keiton sienillä ja riistalla. Nuoret soturit ampuivat paljon itse, sekä poimivat sieniä ja marjoja ja hedelmiä runsaassa Afrikan ilmastossa.
  On todella outoa, että mustat ihmiset näkevät nälkää, vaikka he voivat korjata neljä satoa vuodessa - maa täällä on niin antelias.
  Oleg lauloi innostuneena:
  -Maa on antelias meille syntisille,
  Ja taivas on täynnä vaaroja...
  Pojat ovat ystävällinen perhe,
  Ruusut tuoksuvat tältä ennen myrskyä!
  Mercedes huomautti:
  - Kyllä, olemme todella kuin veljiä ja sisaria! Ja ystävyytemme on avain selviytymiseen!
  Paul heräsi, kun hänen päälleen kaadettiin ämpäri jäävettä syvästä kaivosta. Tarkka-ampujapoika istui Olegin kanssa ja totesi:
  -Sinulla on rautanyrkki!
  Poikanero vastasi hymyillen:
  - Eikä pääkään ole valurautaa!
  Jälkiruoaksi palvelijatytöt valmistivat kauniin kakun. Se oli suuren Napoleonin hatun muotoinen. Jokainen sai palan, ja se leikattiin huolellisesti.
  Ja he asettivat ne lautasille. Pojilla oli hopeaesineistä valmistettuja haarukoita, lusikoita ja veitsiä. Tämä on peräisin brittien pokaalivarannoista.
  Pojat ja tytöt alkoivat syödä varovasti ja maistivat ruusujen kermaa ja keksiä.
  Paavali huomautti:
  - Nyt britit siirtävät merkittäviä voimia ja valmistelevat uutta hyökkäystä. Niitä on niin paljon, että meillä ei ehkä riitä luoteja kaikille!
  Oleg huomautti:
  - Inhottavin asia on, että heillä on eri komentaja. Se voi käyttää Hannibalin tekniikkaa Cannesissa - hyökkäyksiä kyljestä ja pihtien luomista joukkojemme piirittämiseksi.
  Paul hymyili ja kysyi:
  -Olen yksinkertainen poika ja talonpojan poika, enkä opiskellut akatemiassa, enkä tiedä kuka Hannibal on! Osaan vain kirjoittaa, lukea, ja tiedän myös kertotaulukot! Ammun todella paremmin kuin monet aikuiset!
  Poikanero vastasi:
  - Hannibal on tunnetuin, paras Karthagon komentaja Puunian sodan aikana. Jo varhaislapsuudessa hän vannoi tuhoavansa Rooman ja taistelevansa viimeiseen veripisaraan asti. Hannibalin komennossa oleva armeija lähti Espanjasta ja ylitti Alpit saapuen Pohjois-Italiaan ja Galliaan. Vaikka siirtymävaiheen aikana monet Hannibalin sotilaat kuolivat kestämättä vaikeuksia, Galliassa he onnistuivat täydentämään armeijaa paikallisten asukkaiden kustannuksella, jotka olivat tyytymättömiä Rooman hyväksikäyttöön. Hannibal voitti useita voittoja. Ja hän aiheutti murskaavan tappion Rooman armeijalle Cannesissa - joka sisällytettiin sotataiteen oppikirjoihin. Roomassa oli kahdeksankymmentätuhatta jalkaväkeä kartagolaisten neljäkymmentätuhatta vastaan, mutta Hannibalilla oli kymmenentuhatta ratsumiestä roomalaisten kuuttatuhatta vastaan. Kun Ikuisen kaupungin legioonat lähtivät taisteluun toivoen voivansa murskata Carthagon armeijan keskustassa, Hannibalin joukot hyökkäsivät kylkiin. Lisäksi kuuluisa komentaja käytti toista innovaatiota - lakkokeskittymistä. Hänen veljensä hyökkäsi kahdeksalla tuhannella, kahdella tuhannella roomalaisella ratsumiehellä vasemmalla kyljellä, kun taas toinen kenraali nappasi vihollisen neljätuhatta ratsumiestä kahdella tuhannella. Ja vasemman kyljen tappion jälkeen Karthagon ratsumiehet, ohittaen jalkaväen, hyökkäsivät roomalaisia vastaan oikealla takaa. Ja he kirjaimellisesti tappoivat koko ratsuväen. Ja sitten he osuivat jalkaväkeen perässä. Ja Hannibalin joukot asettuivat juuri hevosenkenkään. Roomalaiset piiritettiin ja kukistettiin. Siitä lähtien kylkihyökkäyksiä on verrattu Cannesiin.
  Paul vihelsi:
  - Vau! Tämä on suurenmoista! Kyllä, Hannibalin taktiikka on luultavasti erittäin tehokas!
  Mercedes huomautti:
  - Minulla on kirja: Muinaisen Rooman kenraalit, suosittelen lukemaan sen, erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen!
  Sniper-poika huomautti:
  - Meillä ei ole aikaa lukea täällä! Meidän on laskettava dynamiitti jälleen tänä iltana. Ja räjäyttää rautatie!
  Oleg huomautti hymyillen:
  - Parempi silta! Rata saadaan kuntoon muutamassa tunnissa, mutta silta kestää vähintään viikon!
  Paavali huokaisi ja huomautti:
  - Sillat ovat erittäin hyvin vartioituja, siellä on myös piikkilankaa sähkövirralla ja mikä tärkeintä, koirat. On totta, että virta ei ole niin pelottava, laita kumisadetakki päälle ja hanskat käteen, mutta koulutetut bulldogit ja paimenkoirat ovat todella ongelma!
  Poikanero huomautti:
  - Koirille on olemassa lääke, joka on erittäin tehokas ja yksinkertainen!
  Sniper poika kysyi uteliaana:
  - Ja kumpi?
  Oleg vastasi suloisesti hymyillen:
  - Sinun täytyy voidella itsesi leijonan tai tiikerin ihralla, ja sitten koira ei uskalla puhua, koska hän pelkää, että iso, saalistuskissa repi sen osiin!
  Paavali huudahti:
  - No, sinä olet pää! En olisi koskaan ajatellut tätä!
  Jean nyökkäsi hymyillen:
  - Onko se niin yksinkertaista? Mutta koirat ovat todellinen ongelma. Me jopa ammumme niitä Mausereilla, aivan kuten brittiläiset sotilaat!
  Mercedes huomautti:
  - Koiria voi silti myrkyttää, vaikka se onkin ilkeää. Loppujen lopuksi eläin ei ole syyllinen ja tekee vain velvollisuutensa!
  Fanfan huomautti loogisesti:
  - Mutta englantilaiset sotilaat eivät myöskään ole syyllisiä. Heidät käskettiin, he tottelevat, ehkä jopa ilman halua tappaa. On jotenkin epämiellyttävää sielussasi, kun vuodatat verta!
  Oleg huomautti:
  - Parempi olla ajattelematta sitä! Kuvittele vain, että tämä kaikki on triviaalisti hyvin realistista, mutta ei todellista sotapeliä, ja tunnet olosi paremmaksi!
  . LUKU nro 20.
  Lounaan jälkeen pojat ja tytöt pesivat kätensä uudelleen. Ja Paul yhdessä Olegin kanssa meni metsästämään leijonia. Pojat, kuten usein lasten kanssa, tappelivat ensin ja sitten ystävystyivät.
  Paavalin veli Edik, hänen sisarensa ja pari muuta noin kymmenen vuotta vanhaa, mutta erinomaista ampujaa lasta lähtivät mukaan. Siten kuusi nuorta soturia muutti metsään, tai pikemminkin eräänlaiseen viidakon ja käärinliinan sekoitukseen - sellaiseen eteläisen Afrikan siirtymäilmapiiriin: viisi poikaa ja tyttö.
  Se oli paljasjalkainen joukkue. Pojat suosivat miellyttäviä lyhyitä housuja, samanlaisia kuin shortsit. Ne levitettiin erityisellä, aromaattisella tinktuuralla, eivätkä hyönteiset pureneet niitä. Tyttö oli myös vanhassa mekossa, joka meni polvien yläpuolelle, tavallinen talonpoikalapsi. Eikä hän herättänyt epäilyksiä. Jos poikaa voitaisiin edelleen epäillä vakoojaksi, niin nuorta kauniin sukupuolen edustajaa...
  Mutta toistaiseksi meidän on metsästettävä leijonia. Oleg oli ainoa, joka juoksi omilla jaloillaan. Kuolematon ruumis ei väsy. Siksi hän on kuolematon. Vaikka puolialaston poika shortseissa, joka juoksee ja sekoittelee paljain jaloin nurmikolla, näyttää jokseenkin koomiselta. Varsinkin kun muut lapset ratsastavat ja liikkuvat erityisellä askeleella - pienten hevosten etujalat ravivat ja takajalat laukkaavat.
  Paul kysyi Olegilta:
  - Eläiko Hannibalisi ennen Jeesuksen Kristuksen syntymää vai sen jälkeen?
  Poikanero vastasi luottavaisesti:
  - Totta kai ennen! Tuolloin Rooma oli vielä tasavalta, eikä kaukana maailman vahvimmista!
  Sniper-poika nyökkäsi ja kysyi:
  - Mutta näen sinun olevan oppinut poika ja todennäköisesti aatelinen, vaikka juokset paljain jaloin ja shortseissa. Joten vastaa, miksi kaikkivaltiaan, rakastavan, kaikkitietävän Jumalan alaisuudessa on niin paljon pahaa maan päällä!
  Oleg hymyili ja vastasi:
  - Kysymys on varmasti mielenkiintoinen. Mutta jos olet samaa mieltä, jos maailmassa ei olisi lainkaan ongelmia, ja me makasimme sohvalla ja kermakakut putosivat lautasellemme, niin jos olet samaa mieltä, me muuttuisimme sellaisesta elämästä eläimiksi, laiskoiksi. ja lihavia sikoja, ja me vain kuolisimme tylsyyteen. Ja niin sota jatkuu ja se on mielenkiintoista. Ja leijonan metsästys on vielä mielenkiintoisempaa, jos leijona voi syödä sinut!
  Paavali nauroi ja huomautti:
  - Se vaikuttaa viisaalta huomiolta! Vaikka esimerkiksi pahuutta on erilaisia. Esimerkiksi kun on sota, vaikka se on pahaa, se on todella mielenkiintoista. Ja kun ihmiset esimerkiksi kuolevat ruttoon tai angina pectorikseen, tässä ei ole mitään mielenkiintoista!
  Oleg nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, sairaus ei ole yhtä mielenkiintoista kuin taistelut, taistelut, juhlat, rakkaus tyttöön!
  Sniper-poika kikatti ja sitten hänen lapselliset kasvonsa tummuivat ja hän huomautti:
  - Tytöt ovat todella kauniita, yksinkertaisesti upeita, kuin tuoreita, juuri kukkivia kukkia. Mutta iän myötä niistä tulee niin rumia ja inhottavia. On vain vaikea katsoa vanhoja naisia ja se saa sinut todella pahaksi!
  Poikanero myös irvisti ja huomautti:
  - Mikä on totta, on totta. Vanhat naiset ovat erittäin ilkeitä!
  Paavali kysyi:
  - Miksi Jumala vanhenee naisia? Eikö hän itsekin inhoa tätä?
  Oleg kohautti olkapäitään ja vastasi:
  - Kyllä, maailmassa on paljon epäselvää. Uskon, että vaikka Hitler olisi kaikkivoipa, hän haluaisi mieluummin nuoria ja kauniita orjia kuin rumia vanhoja naisia. Mutta minun on sanottava, että kaikki ei ole niin yksinkertaista maailmassa. Ja sinun ei pitäisi olettaa, että kaikki on niin kuin Raamatussa on kirjoitettu. Itse asiassa elämä ja maailmankaikkeus ovat paljon monimutkaisempia. Ja sinun ei pitäisi ajatella, että vain Jumala yksin päättää kaikesta ja hänellä on kaikki vivut!
  Edikin pikkuveli huomautti:
  - Jos Jumala olisi voinut, Hän ei olisi sallinut isämme ampumista! Tämä tarkoittaa, että Jumala ei ehkä ole ollenkaan kaikkivaltias!
  Oleg virnisti ja huomautti:
  - Mutta ehdoton kaikkivaltius on periaatteessa mahdotonta!
  Paavali kysyi:
  - Miksi tämä on?
  Poikanero vastasi:
  - No, vastaa tähän kysymykseen: voiko Jumala takoa ketjun, jota Hän ei itse voinut katkaista?
  Tarkka-ampujapoika rypisti pitkää, kaunista, lapsellista otsaansa, nykitti käsiään, potkaisi paljaita jalkojaan ja vastasi:
  - Kyllä, tämä on hankalaa! Voit sanoa - se ei ole sitä, eikä se voi, se ei myöskään ole sitä! Tavalla tai toisella käy ilmi, että Kaikkivaltialla Jumalalla on jotain hänen voimiensa ulkopuolella!
  Tyttö vinkaisi, löi pienen, paljain jalkansa riippuvaan viiniköynnökseen ja siristi:
  Liha helvetissä kuihtuu kuumuudesta,
  Ja meidän kaikkien on aika ymmärtää kauan sitten...
  Joka ei tunne uskoa Herraan,
  Joutuu paholaisen ikeen alle!
  Sen jälkeen Paulin sisko Stella nauroi ohuella äänellä.
  Soturilapset menivät syvemmälle metsään, eräänlaiseen käärinliinojen ja viidakon sekoitukseen. Tämä näytti hienolta.
  Oleg yritti laittaa hajuaistinsa päälle. Hän on myös yli-ihminen, parempi kuin mikään verikoira. Mutta heti monet erilaiset tuoksut tunkeutuivat sieraimiini. Mukaan lukien nuorten kumppaneiden lasten ruumiit ja hikinen hevoset ja ponit sekä monet yrtit ja muut eläimet. Ei ole edes selvää, kuinka nuuskijakoira voi selvittää sen.
  Täällä ei ole sellaista aromien kakofoniaa, että paholainen voisi selvittää ne.
  Paul virnisti ja kysyi:
  - Haluatko selvittää leijonan nenälläsi?
  Oleg nyökkäsi ja poimi kukan paljain jaloin:
  - Selvitän sen vain hajun perusteella!
  Edik huomautti:
  - Leijona on saatava kiinni syötillä. Tässä tapauksessa on parasta käyttää himokkaan naisen huutoa.
  Stella hajaantui ja huomautti:
  - Vau! Ehkä minun pitäisi tehdä tämä!
  Paavali vastusti:
  - Ei! Olen teistä vanhin, ja minulla on vahvin ääni, ja minulla on paljon metsästyskokemusta.
  Oleg halusi sanoa olevansa vanhin, ja tämä on todellakin totta kalenterivuosien mukaan, mutta hän päätti, että oli parempi olla väittämättä - kukaan ei uskoisi sitä joka tapauksessa. Lisäksi hän ei osaa jäljitellä naarasleijonan tonaalisuutta? Itse asiassa, anna Paavalin opettaa häntä. Tässä ei ole mitään häpeällistä!
  Poikanero otti paljaat varpaansa ja poimi erittäin kirkkaan ja eksoottisen afrikkalaisen kukan. Ja hän ojensi sen söpölle ja suloiselle tytölle Stellalle. Hän kumarsi vastauksena ja sirutti:
  - Armo!
  Ja Paavali puhalsi ruusuisia, lapsellisia poskiaan ja alkoi poimia itsestään joitakin ääniä, jotka muistuttivat eläimen karjuntaa.
  Oleg alkoi kuunnella tarkasti tonaliteettia matkiakseen niitä itse joskus.
  Pojan päähän pyöri erilaisia ajatuksia. Esimerkiksi, että lapset ovat upeita sotureita ja kykenevät paljon. Ja pienentyessään hän vain sai - häntä oli vaikeampi lyödä. Jos sinun on tavoitettava hedelmää, se vain hyppää.
  Poikanero poimi paljain varpaillaan palan murtunutta kuorta ja alkoi piirtää jotain takiaisen lehteen. Kuvaa tankkia tarkemmin. Eikä yksinkertainen, vaan pyramidimainen. Tämä oli yksi hänen ideoistaan tieteiskirjallisissa romaaneissa. Siellä käytettiin samanlaisia eksoottisia mutta tehokkaita koneita.
  Tällä tankilla oli suuret, järkevät panssaririnteet kaikista kulmista. Tämän ansiosta se oli hyvin suojattu kaikilta puolilta ja erityisesti ilmahyökkäyksiltä.
  Esimerkiksi tieteiskirjallisissa teoksissa, kuten sarjassa "Kapteeni Fuhrer" tai "Ydinsota", tämä panssarivaunumuoto tarjosi saksalaisille erinomaisen suojan amerikkalaisilta hyökkäyslentokoneilta ja pommikoneilta.
  No, tämä on tietysti fantasiaa, vaikka 2000-luvulla pyramidisäiliöllä voisi olla merkittävä rooli. Ja se pitäisi laittaa virralle. Varsinkin jos teet tällaisia koneita pieniksi, liikkuviksi ja vain yhden hengen miehistöllä.
  Tämä olisi erittäin tehokas ase 2000-luvulla. Näyttää siltä, että sotilas-teollinen kompleksi oli kiinnostunut siitä ja taisteluissa tankki olisi toiminut paremmin kuin Armada.
  Olegin pohdiskelu keskeytettiin. Pojan terävä kuulo aisti, että joku isokokoinen hiipi ympäriinsä pehmeillä, mutta kynsillisillä tassuilla. Äänestä päätellen tämä peto painaa paljon. Ja koska Etelä-Afrikassa ei ole tiikereitä, tämä on selvästi leijona.
  Oleg kuiskasi Paulille:
  - Numba näyttää ryömivän!
  Sniper poika kysyi:
  -Tarkoitatko leijonaa?
  Poikanero nyökkäsi:
  - Kyllä, pitkäharjainen!
  Paul sanoi hymyillen:
  - Jokainen Mauser-ampuja ei pysty tunkeutumaan leijonaan. Mutta aseeni pystyy taatusti tekemään tämän.
  Oleg ehdotti:
  -Voinko tappaa leijonan?
  Sniper-poika nauroi:
  - Sinä? Sinulla ei ole edes tikaria! Mitä teet paljain käsin?
  Poikanero huudahti:
  - Ja paljain käsin ja paljain jaloin!
  Stella nauroi ja huusi:
  - Tämä on todella oikea mies! Mennä leijonan perään myös ilman tikaria - sinun on silti kyettävä siihen!
  Oleg lauloi nauraen vastauksena:
  Olen ystävä karhun kanssa,
  Olen karhun ystävä...
  Lähden ulos ilman pelkoa!
  Jos olen ystävän kanssa!
  Jos olen ystävän kanssa!
  Ja karhu ilman ystävää!
  Sen jälkeen lapset hiljenivät. Paul kuiskasi:
  - Okei, kokeile! Jos jotain tapahtuu, räjähdän leijonan aivot!
  Oleg kuunteli. Leijona lähestyi. Nyt Superman-pojan herkät sieraimet havaitsivat ison kissan kirpeän tuoksun. Oleg on kuolematon, eikä leijona tapa häntä missään tapauksessa. Poika jopa ajatteli, että tämä ei ollut hänen rohkeutta - kuka tahansa, jolla on haavoittumaton keho, voi tehdä niin.
  Mutta halu kokea jotain uutta vallitsi. Lisäksi mieleen tuli Tarzan. Ot taisteli myös leijonien kanssa. Yleensä totuus on tikari. Mutta romaanissa: Tarzan ja hänen eläimet, mies voitti melko suuren pantterin paljain käsin, ilman aseita. Ja tämä oli vaikuttavaa, eikä Tarzan loppujen lopuksi ole kuolematon. Mietin, onko tästä supermowglista tehty teoksia toisen maailmansodan jälkeen? Tarzan oli monta vuotta vanha Yhdysvaltain sotilasoperaatioiden aikana Japania vastaan. Loppujen lopuksi Tarzanilla oli jo ensimmäisessä maailmansodassa aikuinen poika! Ja hän näytti noin kolmekymppiseltä. Jotain ylämaalaista oli myös näkyvissä.
  Kuvittele esimerkiksi, että Tarzan päätyisi 2000-luvulle? Kuinka siistiä ja hauskaa se olisikaan! Ja kenen kanssa Tarzan, tämä Rambo, taisteli? Ehkä Ben La Denin kanssa? Tosihistorian viimeinen rosvo muistutti sarjakuvan sankaria. Ja Yhdysvallat tarvitsee sankareita. Amerikka tarvitsee nuoren, vahvan ja energisen johtajan, ei vanhaa hylkyä!
  He ottivat Olegin ja kuiskasivat:
  Sota raivoaa maailmankaikkeudessa,
  Sota ilman erityistä syytä...
  Tätä varten tarvitset nuoruutta,
  Ryppyjä estävä lääke!
  No, hän tuntee, että leijona lähestyy ja tulee lähemmäs ja lähemmäs. Tärkeintä tässä on, että eläin ei haise niitä. Oleg oli kuitenkin varma, että kuolemattomassa ruumiissaan hän pystyisi kuromaan kiinni ison kissan. Lisäksi ei ole tosiasia, että leijona pakenee lapsia. Loppujen lopuksi tämä olisi sääli petojen kuninkaalle.
  Oleg ja muut lapsisoturit näkivät Numban tulevan ulos pensaasta, ja samalla katsellen ympärilleen, ravistellen harjaansa. Peto on melko suuri, jopa leijonalle, ja hampaat, nuori ja kuuma. Ilmeisesti hän haluaa maistaa naista.
  Oleg kuiskasi Paulille:
  - Pääasia, älä ammu! Minä itse!
  Ja poikanero hyppäsi nurmikolle kukkien kanssa. Jostain syystä hän luuli, että leijona taistelee. Mutta voimakas saalistaja katsoi pientä poikaa halveksuen. Hänen on myönnettävä, että ihmispentu ei vaikuttanut vakavalta vastustajalta. Kuitenkin jo ensimmäiset nälänmerkit alkoivat murista lihansyöjäpetoeläimen vatsassa. Ja ajattelematta leijona ryntäsi pojan kimppuun.
  Oleg näki petopedon liikkeet ikään kuin hidastettuna. Kuolematon poika kaatui selälleen, päästi leijonan kulkemaan ylitsensä ja heitti hirviön paljain, vahvoilla, lihaksikkailla jaloillaan.
  Ja viidakon herra lensi työntöstä yli ja löi selkänsä.
  Kuinka kauheaa karjuntaa musertunut leijona teki.
  Oleg hyppäsi ylös ja lauloi:
  Älä anna periksi, älä luovuta, älä luovuta!
  Taistelussa hirviöiden kanssa poika ei ole arka!
  Taistelet, taistelet, taistelet
  Tiedä, että kaikki tulee olemaan hyvin ja hyvin!
  Leijona ryntäsi uudelleen, mutta poika hyppäsi hänen ylitseen ja potkaisi häntä voimakkaasti peppuun paljaalla kantapäällään. Petoeläin murisi peloissaan. Oleg tarttui hänestä käsillään ja veti häntä. Leijona lensi takaisin villi ulvoen ja kaatui uudelleen.
  Poika karjui:
  - Meistä tulee leijonaa rohkeampia ja rohkeampia!
  Ja kun saalistaja yritti hyökätä uudelleen, terminaattori Olezhka otti sen ja latasi sen leukaansa. Kyllä, sellaisella voimalla, että hampaani kirjaimellisesti putosivat. Ja verellä.
  Superman Boy, joka hallitsi taistelua, sirutti:
  Horisontti on täynnä veristä hehkua,
  Ja räjähdysten pauhina kuuluu kaukaa!
  Leijona yritti hyökätä uudelleen, mutta sai kovan potkun paljaalta lapsen jalalta salaman välähdyksen nopeudella. Ja leijona heitettiin takaisin valtavalla voimalla, ja luita ja veripisaroita putosivat.
  Paavali huudahti ihaillen:
  - Tämä on supertaistelija!
  Oleg tunsi jännitystä. Hän alkoi lyödä leijonaa kaikin voimin paljain, vahvoilla, poikamaisilla jaloillaan, jotka löivät kuin teräksiset sorkkaraudat. Ja samaan aikaan nuori gladiaattori ja terminaattori lauloivat yhdessä pullossa:
  Leo on ajatteluvamma,
  Tiikeri on kaikkien ongelmien lähde...
  Mielenkiintoisempi kuin ihminen
  Maailmassa ei ole mitään!
  Ja taas poika-supermies potkaisee paljaita jalkojaan, jotka ovat lihaksikkaita, ikään kuin ne olisi kudottu langasta leijonaa vasten, ja lisää:
  Mielenkiintoisempi kuin ihminen
  Maailmassa ei ole mitään!
  Olemme kivikaudelta -
  Lähetämme terveisiä Jupiterille!
  Oleg teki kolminkertaisen kuperkeikkauksen ja löi jälleen paljain jaloin leijonan ihoon murtaen kylkiluut. Petoeläimen suusta virtasi verisiä kuplia. Tämä näytti todella siistiltä.
  Superman-poika, joka jatkoi hirviön lyömistä, lauloi:
  Tapamme, meidät tapetaan,
  Kuinka usein tämä ei täsmää...
  Seuraan kohtaloa varjona,
  Ja olen tottunut eroon!
  Stella twiittasi:
  - Lopeta leijona, lopeta!
  Oleg jatkoi hakkaamista ja enimmäkseen potkaisi. Ja nämä eivät olleet lasten raajoja, vaan todellisia sorkkaraakoja. Ja he murskasivat luut perusteellisesti.
  Terminaattoripoika lauloi:
  Isku, isku, toinen isku,
  Toinen isku ja sitten...
  Poika näyttää lahjaa
  Heittää yläkulman!
  Hän tuo leijonan nurkkaan,
  Jotta petoeläin ei lähde...
  Hirviö on voitettu ja lattialla,
  Hän ei voi hyvin!
  Leijona oli menettämässä voimiaan ja lopulta päästäen verisiä puroja suustaan, tai pikemminkin kokonaisia puroja, se hiljeni.
  Hänen tassut nykivät vielä puoli minuuttia, mutta Paul ei silti kestänyt sitä ja ampui päähän huudahtien:
  - Armon tekona!
  Oleg huomautti sarkastisesti:
  - Katso, hän on niin ovela! Näytä minulle reikä päässäsi ja sano, että tapoit itse leijonan!
  Paul pudisti päätään kielteisesti:
  - Ei! Kerromme totuuden, kuinka se tapahtui!
  Stella vahvisti lyömällä paljas, lapsellinen jalkansa:
  - Kerromme sinulle kaiken sellaisena kuin se on!
  Edik vahvisti:
  - Joo! Meidän iässämme lapset eivät valehtele, he vain keksivät asioita!
  Paavali huomautti:
  - Leijona on melko painava, melkein kolme senttiä. Ilmeisesti nylkimme sen paikan päällä ja poistamme ihon! Sen kuljettaminen kokonaan tulee olemaan vaikeaa! Ponimme eivät kestä sitä!
  Oleg sanoi hymyillen:
  - Minä kannan sen itse! Usko minua, että pystyn siihen!
  Edik huudahti ihaillen:
  - Tämä on sankaripoika!
  Stella huusi:
  - Siinä se - anna leijonan näyttää koko saalisemme!
  Paavali epäili:
  - Tuot sellaisen ruhon leirille. Kyllä, vain sankari voi laittaa hänet olkapäälleen.
  Oleg huudahti luottavaisesti:
  - Voima ei ole lihaksissa, vaan päässä!
  Ja poika Superman laittoi leijonan ruhon harteilleen. Sitten hän alkoi juosta ollakseen vakuuttavampi. Hänen paljaat, lapselliset kantapäänsä välähtivät.
  Viisi ratsastajaa, mukaan lukien tyttö, kannusti minihevosiaan. Täällä lasten joukkue palasi saaliilla ja ilman tappioita. Nuorilla sotureilla oli hauskaa ja he lauloivat:
  Sotilaat taistelevat isänmaansa puolesta,
  He ovat tyttöjä, paljasjalkaisia poikia...
  Samalla sanotaan suoraan - hyvin tehty,
  He koettelivat brittejä!
  
  Vaikka asiat eivät olekaan heille helppoja,
  Taistele kiivaasti lukematonta laumaa vastaan...
  Poika pitää aseesta kuin airosta,
  Loppujen lopuksi buurit tietävät, että lapset ovat tottuneet tappelemaan!
  
  Me ihmiset kärsimme hyväksikäytöstä,
  Sota on jatkunut kuukausia...
  Kaikki tyttäret ja pojat ovat taistelussa,
  Ja me uskomme, että Jeesus nousee puolestamme!
  
  Haluamme olla itsenäisiä
  Älä ryhdy toiseksi brittimaaksi...
  Elämämme lanka uhkaa katketa,
  Joten sielut ryntäävät taivaan helmaan!
  
  No, poika, älä ole arka taistelussa,
  Älä anna kunniaasi tallata jalkoihin...
  Loppujen lopuksi aviomies on kotka, ei arka varpunen,
  Ja vihollisille taistelu päättyy tappioon!
  
  Vaikka pahoja englantilaisia on paljon,
  Ja heidän kanssaan ovat arabit ja hindut...
  Sumu sumentaa silmämme,
  Mutta afrikkalaiset soturit eivät ole pelkuria!
  
  Vannoimme puolustavamme isänmaata,
  Paha leijona ei saa meitä polvillemme...
  Kirjoitat sen muistivihkoon, poika,
  Kaikkien tulevien sukupolvien nimessä!
  
  Oranssi tasavalta kukkii,
  Ja Transelvan peitetään kukilla...
  Menemme nyt kommunismiin,
  Täytä valoisa maailma unelmilla!
  
  Komentajamme, loistokkain ranskalainen Jean,
  Johtaja kokosi joukkueen nuorista...
  Hän on erittäin mukava kuin Jeesus
  Hän osaa tehdä sotureita ja lapsia!
  
  Murtaudumme minkä tahansa rintaman läpi, uskokaa minua, kaverit
  Ja tietysti kukistamme britit...
  Jos meidän on hyökättävä edes linnoitukseen,
  Ja pojasta tulee urhoollinen sankari!
  
  Ei, nuorten miesten ei tarvitse punastua,
  Pojan viikset eivät ainakaan menneet läpi...
  Ja jos sinun täytyy kuolla kirkkaudessa,
  Tätä varten pojat ovat syntyneet!
  
  Tarvittaessa lennämme Marsiin,
  Nämä ovat meidän poikia ja tyttöjä...
  Näytämme ilman ehtoja korkeimman luokan,
  He murtavat leijonan selän, uskokaa minua!
  
  Kun sota vihollisen kanssa päättyy,
  Ajamme britit pois Afrikasta...
  Paha Saatana ei hallitse,
  Usko minua, me voitamme minkä tahansa lauman!
  
  Herra Kristus herättää kuolleista kadotetut,
  Ja ihmiset tulevat olemaan ikuisesti Jumalan valtakunnassa...
  Emme saa vuodattaa enää kyyneleitä,
  Älä ole häpeällisessä hengellisessä orjuudessa!
  
  Usko Eedenin olevan koko planeetalla,
  Kirkkauden, ilon ja onnen aikakausi...
  Tämä on loistavan muutoksen aika,
  Kun ukkosmyrskyt ja huono sää katoavat!
  
  Ja jokainen tulee olemaan kuin kerubi,
  Komea, nuori ja tietysti hyvin syönyt...
  Lapset, me itse asiassa voitamme vihollisemme,
  Vihollinen lyödään täysin!
  
  Ja sitten mustarastaat laulavat meidän hymnämme,
  Heidän trilli on kaunis, ihanan majesteettinen...
  Ja kevään ukkosmyrskyjen tuore tuoksu,
  Ja uusi, ilmainen voima!
  Niinpä buurilapset lauloivat, ja tämä on nuori paljasjalkainen joukkue. He siirtyivät hieman pois tieltä ja lähestyivät puroa. Otimme sen ja söimme välipalan. Juuri silloin Paul ampui seepran.
  Oleg oli tuolloin nälkäinen ja nautti tuoreesta lihasta. Lapset söivät ja juttelivat.
  Paavali huomautti:
  - Sinulla on yli-inhimillinen voima. Ehkä olet toisesta maailmasta?
  Oleg selvensi:
  - Yritätkö kertoa minulle, olenko toiselta planeetalta?
  - Kyllä, voit sanoa niin!
  Poikanero vastasi hymyillen:
  - Tiedän varmasti, että kaikki mahdoton on mahdollista! Mutta sinun täytyy vain uskoa siihen lujasti sydämelläsi!
  Paavali naurahti ja huomautti:
  - Kyllä, tämä on omalla tavallaan hauskaa!
  Ja ampujapoika ojensi kielensä. Keskustelu vaikutti hauskalta. Nuoret soturit virkistyivät ja jatkoivat matkaa. Sitten Oleg kuuli englantia ja huomautti.
  - Viiden mailin päässä meistä on englantilainen laivue!
  Paul virnisti ja kysyi:
  - Mikä on kokonainen laivue? Tai vähemmän?
  Oleg kohautti olkapäitään ja vastasi:
  - Vähintään kaksisataa ratsumiestä. Suurin osa heistä on arabeja, mutta komentajat ovat englantilaisia. Miten haluat ottaa taistelun tai jättää sen seuraavaan kertaan?
  Paavali hymyili ja vastasi:
  "En halua vaarantaa lasteni henkeä." Muuten olisin harjannut ne. Joten he eivät tule hakemaan meitä, eihän?
  Poikanero vastasi luottavaisesti:
  - Ei vielä. Mutta tarvittaessa voimme myös hyökätä heitä vastaan.
  Stella ehdotti:
  "Toimitamme leijonan ruhon leirille, ja sitten palaamme takaisin laskemaan tämän lentueen kylkiluut." Ei vielä tulessa!
  Paul nyökkäsi:
  - Mennään kohti leiriä!
  Ja viisi hevosta yhdessä paljasjalkaisen pojan kanssa otti sen ja ryntäsi. Tällä kertaa minihevosia ajoivat Rebeta ja tyttö kaikin voimin, jopa kannukset päällä. Oleg kuitenkin ohitti heidät painollaan ja jopa lauloi:
  Ja miksi, miksi, miksi,
  Oliko liikennevalo vihreä?
  Ja koska, koska, koska
  Että hän oli rakastunut elämään!
  Ja kaikki juoksevat, juoksevat, juoksevat -
  Ja minä juoksen!
  Ja kaikki juoksevat, juoksevat, juoksevat,
  Ja minä juoksen!
  Nopeuden ja kipinöiden aikakaudella,
  Hän käynnistyi itsestään...
  Joten maan päällä, sekä sinun että minun,
  Vihreä valo loistaa!
  Oleg juoksi ensimmäisenä leiriin. Huolimatta hämmästyttävästä näkystä: paljasjalkainen poika shortseissa, joka kantoi suuren leijonan ruhoa, hakattuna ja verisenä, nuoret soturit eivät yllättyneet.
  Päinvastoin, Olegia tervehdittiin iloisesti. Tämä on todella äärimmäisen siistiä. Lisäksi voitettu hirviö on paljon suurempi kuin lapsi, joka kantoi sitä.
  Poika luovutti ruhon pojille. He alkoivat leikata sitä. Mikä on yleensä hienoa. Pieni, mutta kirkas voitto.
  Ja soturilapset ovat iloisia.
  Paul ja hänen tiiminsä saapuivat myöhemmin. Heidät myös tervehdittiin kunnialla.
  Stella ilmoitti:
  - No, kaverit, on jotain tekemistä! Lähistöllä vaeltelee englantilainen laivue, on aika harventaa sitä!
  Paul nyökkäsi ja vahvisti:
  - Kaksi tusinaa kaveria - yksi vastaan kymmenen riittää tyrmäämään heidät kaikki!
  Fanfaari vahvisti:
  - Tämä liike! Valitse joukkueesi!
  Paul valitsi nopeasti kaverit. Melkein kaikki heistä olivat jopa häntä nuorempia ja kaikki olivat paljain jaloin. Mutta he osasivat ampua hyvin, vaikka puolella oli kevyitä Mauser-malleja.
  Kaverit laukkasivat ja tietysti Oleg oli heidän kanssaan. Hän halusi myös taistella. Vaikka aivoissa on välkkyvä ajatus, eikö ihmisten tappaminen ole syntiä?
  Kuitenkin, jos otat Raamatun, sen sankarit tapettiin ja kuinka he tappoivat. Varsinkin kuningas Daavid. Ja voit myös muistaa Simsonin. Erityisesti romahtamalla temppelin hän tappoi yli kolme tuhatta ihmistä. Mutta temppelissä ei ollut vain miessotureita, vaan myös naisia ja lapsia. Kyllä, tämä on todella outo moraali. Voit myös muistaa Elisan, joka asetti karhut lasten kimppuun, ja he repivät neljäkymmentäkaksi lasta.
  No, Koraanista ei ole mitään sanottavaa. Kaikki uskonnot ovat sietäneet väkivaltaa ja murhia tavalla tai toisella. Eikä buddhalaisuus estänyt japanilaisia taistelemasta fanaattisesti ja kiihkeästi.
  Joten taistele ja hanki kokemusta.
  Paavali huomautti suloisella katseella:
  - Se, joka puolustaa kotimaataan, ei ole murhaaja!
  Edik naurahti ja huomautti:
  - Sotilas on sekä murhaaja että ei murhaaja. Täällä, kuten sanotaan... Kaikki on suhteellista!
  Oleg vastasi nauraen:
  - Einsteinin suhteellisuusteoriaa ei ole vielä keksitty. Ja yleensä se on väärä, koska fotonilla on lepomassa. Jos fotonilla ei olisi lepomassaa, liikemäärää ei olisi. Tämä tarkoittaa, että valo ei heijastu peilistä!
  Paul huusi:
  - En ymmärrä, mistä sinä puhut?
  Poikanero sanoi:
  - Lyö minua tiilellä naamaan!
  Sen jälkeen alle 12-vuotiaiden lasten joukkue lisäsi ketteryyttään. Kyllä, kamppailu sellaisen joukkueen kanssa, jossa oli kymmenen kertaa enemmän vastustajia, tuntui arpapeliltä ja suurelta rohkeudelta.
  Stella huomautti:
  - Silti tässä sodassa, kuten sadussa, vihollinen on lukuinen, mutta tyhmä. Olemme pieniä, mutta etäisiä, ja voitamme aina!
  Paul twiittasi:
  Mutta ollakseni rehellinen,
  Voitan kaikki!
  Soturilapset kuorottivat:
  Ei voi olla, ei voi olla...
  Sniper-poika murisi:
  - Oleg kerro minulle!
  Superman Boy tukee:
  - Kyllä ehdottomasti!
  Ja nuoret soturit nopeuttivat vauhtiaan. Heidän taistelustrategiansa oli melko yksinkertainen. Nimittäin hyökätä vihollista vastaan ja ampua kaukaa. Samalla joudut itse väijytykseen.
  Paavali huomautti:
  - Olemme kuin nyrkkeilijä - pidämme vihollista pitkällä vasemmalla tökäyksellä! Ja me emme vaaranna itseämme!
  Oleg lauloi vastaukseksi hymyillen:
  Lähdemme rohkeasti taisteluun,
  Pyhän Venäjän puolesta...
  Ja vuodatamme hänen puolestaan,
  Nuori veri!
  Superman Boy oli todella päättäväinen ja viileä. Loppujen lopuksi britit, vaikka ovatkin kulttuurikansa, eivät ole lainkaan enkeleitä.
  Heidän vaimean keskustelunsa kuuluu jo. Kokonainen laivue - kaksisataa ratsumiestä - etsii jotain, ja se pitäisi taistella ennen kuin se joutuu leirille, jossa asuu tikkupataljoonan lapsia ja nuoria.
  Nuoret soturit lähestyvät laivuetta. Itse asiassa suurin osa sotilaista on arabeja ja mustia. Ja että Britannia käyttää kuusikymmentä tuhatta neljätuhatta buuria vastaan. Suhde on yhdestä viiteentoista. Jopa etuhyökkäyksen tapauksessa yritä taistella takaisin tällä tavalla. Mutta vihollinen yrittää päihittää.
  Paul kuiskasi:
  - Ammu vain käskystä ja pidä pää alhaalla. - Ja sitten poika rypisti kulmiaan ja kysyi Olegilta.
  - Ottaisitko ainakin aseen, vai miten aiot taistella - murskata britit paljain käsin ja paljain jaloin?
  Terminator Boy nyökkäsi:
  - Mitä voit edes yrittää! Anna minun laittaa ne pois!
  Stella naurahti ja huomautti:
  - Ja mitä? Se olisi hauskaa!
  Paavali huomautti:
  - Etkö pelkää kuolemaa?
  Oleg naurahti ja vastasi:
  - Ja olen hurmautunut! Älä huoli minusta!
  Edik twiittasi:
  Tässä itkussa on myrskyn jano,
  Vihan voima, intohimon liekki...
  Miksi puhalsit hauislihaksesi?
  Revitään pahojen suuta!
  Sen jälkeen soturipoika nauraa! Tämä näyttää erittäin hauskalta.
  Ja niin heidän pieni osastonsa lähestyi laivuetta kiväärin laukauksen kantaman sisällä. Oli selvää, että britit olivat maalanneet itsensä khakiksi. Mutta tämä ei tehnyt niistä vähemmän havaittavia.
  Oleg kiihdytti jyrkästi. Hänellä ei ollut asetta, mutta hän odotti saavansa sellaisen taistelussa. Ulkoisesti näytti siltä, että paljasjalkainen poika, jolla oli alaston, hyvin lihaksikas vartalo, ryntäisi, ikään kuin kiihdytetyssä valokuvauksessa. Ja se jatkaa kiihtymistä ylittäen gepardin nopeuden. Englanti-, arabi- ja mustasotilaat alkoivat ampua. He avasivat tulen mekaanisesti. Ja jyrkästi kiihdytettynä Oleg löi hevosensa selässä istuvaa luutnanttia leukaan paljaalla, lapsellisella kantapäällään.
  Leuka putosi murskaavasta iskun vaikutuksesta, ja englantilainen upseeri putosi tyrmätyksi.
  Oleg hyppäsi ylös ja paljain jaloin, lapsellisin jaloin, mutta vahvoilla kuin terässauvat, hän kaatoi vielä kaksi arabia heidän hevosilleen. He vain onnistuivat nappaamaan sapelinsa.
  Terminaattoripoika otti tämän aseen. Kiiltoa päätellen nämä olivat hyviä, teroitettuja teriä. Ja ikuinen lapsi ryntäsi hakkeroimaan ja murskaamaan leijonan valtakunnan ratsuväkeä. Melun keskellä pienen buuriosaston taistelijat avasivat myös tulen. Oli siis kova ammunta.
  Oleg pilkkoi ja löi vihollisiaan paljain, vahvoilla, tappavilla jaloillaan ja lauloi samaan aikaan:
  Mitä meidän pitäisi tehdä Albionissa?
  Missä sammakot lounaaksi ovat...
  He hajaantuivat kuin vankeja vyöhykkeelle,
  Naapuri antoi iskun ja ruumiin!
  On totta, että terminaattoripoika ajatteli, että itse asiassa ranskalaiset syövät sammakoita lounaaksi, eivät britit!
  Ja Jean Grandier on vain ranskalainen. Kansa, jonka keisari oli Napoleon Bonaparte.
  Oleg viilteli miekoilla, kunnes päät pyörivät ja sirkuttivat:
  Olen soturi, vaikka olisin nuori,
  Hän taisteli isänmaansa puolesta tähtien välissä...
  Annan tytöille kimpun,
  Ja vastustaja vaipui pelosta!
  Haluaisin jatkaa laulua, mutta jotenkin riimi lensi päässäni. Mutta terävät sapelit välähtivät jatkuvasti. Ja englantilaisten päät putosivat kuin kaalin päät. Ja kuolemattoman lapsen jalat mursivat sekä leuat että kallot. Ja se oli erittäin siistiä.
  Kyllä, ja lapset ampuivat. Ja erittäin tarkasti. Paul löi lyömättä, mutta hänen tappava kiväärinsä oli tulinopeudeltaan heikompi kuin Mausereilla. Britit yrittivät ampua takaisin. Mutta se osoittautui erittäin kaoottiseksi. Ja tappiot kasvoivat jatkuvasti.
  Oleg sanoi epäselvästi:
  Ei ole helppoa olla kiltti
  Ystävällisyys ei riipu pituudesta...
  Voittaaksesi taistelun,
  Kummallista kyllä, sinun täytyy olla kiltti!
  Ja terminaattoripoika vältti konekiväärin räjähdyksen ja hyppäsi. Ja hän viilteli miekoillaan, niin että hän katkaisi niistä osan, ja joiltakin otti päät pois, minkä jälkeen hän sirkutti:
  Olen siistein poika
  Leikkaa varmasti kauniisti...
  murran leukani jalallani,
  Joukkueemme väri!
  Ja Oleg otti konekiväärin ja alkoi lyödä sillä englantilaisia, arabialaisia ja mustia ratsumiehiä. Ja tämä osoittautui erittäin tappavaksi. Ja niin monet ihmiset makaavat pinoissa konekiväärin tulen alla.
  Terminator Boy lauloi:
  Tykkimies latasi rohkeasti nauhaa,
  Ja Maxim iskee kuin salama...
  Poika shortseissa kirjoittelee konekivääriä,
  Ja konekivääri tottelee häntä!
  . LUKU nro 21.
  Toisaalta ihmisten tappaminen ei ole hyvästä. Mutta britit eivät myöskään ole enkeleitä. He vangitsivat pojan, Sergen, joka oli vain yksitoistavuotias. Ja lapsi määrättiin kuulusteltavaksi viipymättä.
  Miten tämä voidaan tehdä tehokkaasti? Poika shortseissa kädet selän taakse sidottuna vietiin kuulustelukotiin. Lapsella oli jo kipuja, joten kaksi pitkää arabia sitoi hänen lastensa kätensä takaapäin kyynärpäästä kyynärpäähän. Ja pojan hartiat olivat vääntyneet ja nivelsiteet olivat erittäin kipeitä. Lisäksi lasta käveltiin tarkoituksella nokkosten läpi paljain, lapsellisin jaloin, mikä lisäsi kärsimystä.
  Ja nyt pojan pohjat ja jalat olivat jo nokkosen rakkuloiden peitossa.
  Ja nyt Sergeä odotti kidutuskota, jonka sisäänkäynnin luona haisi palaneen lihan.
  Poika oli peloissaan, mutta puristi hampaitaan tiukemmin, jotta ne eivät juoruttaisi. Ja niin hänet tuodaan itse huoneeseen. Kuuluvia valituksia. Alaston tyttö roikkuu telineessä. Hän on kaikki raidallinen ruoskalla. Partiili leimuaa kaunokaisen paljaiden jalkojen alla. Ja hänen paljaat nilkkansa on puristettu raudalla sidottuun tammilohkoon. Siksi tyttö kärsii yhtä aikaa tulesta, joka paistaa hänen paljaita pohjiaan, ja telineessä venymisestä ja ruoskasta, jolla teloittaja piiskaa häntä.
  Tytön selästä ja kyljestä valuu sekoitus verta ja hikeä.
  Teloittajat punaisissa kaapuissa ja esiliinoissa, kädet käsineissä. Nämä ovat todellisia hirviöitä.
  Joten kidutuksen aikana on lääkäri ja kaksi sairaanhoitajaa valkoisessa takkissa.
  Poika päästettiin irti ja hänen revitty T-paita ja shortsit revittiin irti. Sen jälkeen lääkäri otti pulssin ja sairaanhoitaja kuunteli hänen keuhkojaan.
  Lääkäri piirsi taululle terveysosamäärän.
  Serge tunsi suurta häpeää seisoessaan alasti naisten edessä. Sairaanhoitaja tutki myös hänen suunsa lusikalla. Tämä oli samanaikaisesti sekä etsintä että lääkärintarkastus.
  Lääkärit antoivat kidutukselle luvan. Pari kirjanoppinutta mustekynällä valmiina tallentamaan todistuksen.
  Teloittajat tarttuivat Sergeen ja raahasivat hänet erityiseen tuoliin. Se oli nastoitettu teräspiikeillä.
  Poika potki epätoivoisesti takaisin, mutta kaikki oli turhaa. No, mitä lapsi voisi tehdä suuria ja haisevia aikuisia vastaan?
  He ruuvasivat sen kiinni, ja terävät piikit kaivoivat paljaaseen, lapselliseen selkään. Myös pojan pää ja kaula korjattiin. Sitten he kiinnittivät kädet ja jalat puristimiin.
  Pääkuulustelija kysyi:
  - No, sinä puhut!
  Pelosta vapisevalla äänellä lapsi kurkisti:
  - Ei! En sano!
  Pojan paljaat jalat alkoivat sitten taipua luonnottomiin kulmiin. Ja se oli todella kipeä. Lasten luut rapsahtivat. Lapsen vartalo oli hien peitossa, ja selässä, niskassa ja pakaroissa piikkejä lävistivät ihon ja verta valui. Se oli todella hienostunutta englantilaista kidutusta. Serge kuitenkin kesti sen. Kuten pieni partisaani, hän voihki kalpeilla huulilla ja vapisevalla äänellä:
  - Ah! En sano! Vau! En sano!
  Ja paljaat lapselliset jalat vääntelivät häntä, tarkoituksenaan todellakin aiheuttaa kipua, mutta ei lamauttaa häntä.
  Sitten laatat asuivat vauvan paljaissa pohjissa. Niin, että lapsen jalka on peitetty syvennyksellä. Tämä on myös hienostunutta kidutusta. Virta laitettiin päälle ja laatat alkoivat kuumeta. Lapsen paljaat jalat olivat kuumat. Ja ne lämpenivät yhä enemmän ja kipu lisääntyi.
  Se haisi palaneilta, lapsellisilta jaloilta. Poika kärsi sietämättömästi, mutta huokaisten sanoi:
  - Ei! En sano! Voi, en kerro!
  Ja lapsen kantapäiden paahtaminen jatkui. Mutta tietoa ei voitu poimia.
  Sitten britit päättivät kiinnittää elektrodit itse terästuoliin ja kytkevät virran päälle. Lisäksi jännitystä oli aluksi vähän. Poika jäi hieman puristuksiin vuotojen takia. Sitten virta vahvistui ja lapsi alkoi polttaa. Ja se on paljon kipeämpää.
  Valkoiseen takkiin pukeutunut nainen otti ja käänsi toista kytkintä. Poika tärisi jo vakavasti. Ja hänen vaaleat, paksut hiuksensa nousivat suoraan pystyyn.
  Pääkuulustelija karjui:
  - Puhu, poika, tai kidutamme sinut kuoliaaksi!
  Lapsi huokaisi, hänen suustaan tuli veristä kuolaa:
  - En silti kerro! En sano!
  P seurasi kylttiä. Ja valkoinen takki pukeutunut nainen käänsi kytkintä uudelleen. Vuoto voimistui, lapsi alkoi täristä entisestään ja hänen ihonsa alkoi jopa savuta.
  Mutta Serge-poika nyökkäsi jotain kuulematonta, jota oli mahdotonta ymmärtää. Mutta oli selvää, että hän oli päättänyt olla sanomatta mitään.
  Valkoiseen takkiin pukeutunut lääkäri huomautti:
  - Ota rauhallisesti, lapsen skurde voi loppua!
  Tyttöhoitaja käänsi kytkimen. Vuoto heikkeni. Savu lakkasi tulemasta.
  Poika hengitti erittäin raskaasti. Pääkiduttaja huomautti:
  - Olemme juuri aloittaneet pennun. Annamme sinulle vähän lepoa ja parannamme haavasi, ja sitten teline ja punkit odottavat sinua.
  Serge sanoi voihkien:
  - Ei! En sano!
  Yksi teloittajista löi pojan vatsaan piiskalla niin paljon, että iho repesi ja verta vuoti.
  Poika nykisi ja vaikeni, hänen lapsellinen päänsä putosi sivulle ja hänen kasvonsa kalpenivat.
  Valkoiseen takkiin pukeutunut lääkäri varoitti:
  - Joten lähetät hänet seuraavaan maailmaan. Lapsen tulee pitää tauko.
  Sen jälkeen kiduttajat yhdessä kahden valkotakkin tytön kanssa alkoivat vapauttaa onnetonta, uupunutta poikaa kahleistaan.
  Sen jälkeen lapsi, jonka selkä oli veristen haavojen peitossa ja jonka jalat olivat palaneet ja vuotoja valui hermopäätteiden läpi, asetettiin paarille ja kannettiin pois.
  Ja hänen sijaansa toinen kaunis tyttö asetettiin tuoliin, kaikki hänen vaatteensa revittiin pois, mikä jätti hänet täysin alasti.
  Ja kidutus jatkui uuden uhrin kanssa.
  Jälleen sairaanhoitajat kuuntelivat tyttöä, ja lääkäri tunsi hänen pulssinsa - kiduttaakseen häntä tieteen mukaan.
  Sellainen vihollinen buurilla oli. Siksi he taistelivat niin kiivaasti, epäilemättä tai epäröimättä.
  Nyt poikasoturit ja tyttötaistelija Stella johtivat kohdennettua tulitusta. Ja he ampuivat niin tarkasti, ettei englantilaisilla ratsuväen miehillä ollut mahdollisuutta.
  Samaan aikaan ikuinen poika Oleg Rybachenko löi arabeja, mustia ja englantilaisia käsillään ja jaloillaan sekä katkaisi päät miekoilla, ja kaikki osoittautui erittäin sujuvaksi ja hauskaksi.
  Lapsisoturit tappoivat koko lentueen, eikä kukaan selvinnyt hengissä. Kun vain tusina englantilaisia oli jäljellä, he alkoivat juosta karkuun. Mutta Oleg sai heidät kiinni ja löi heitä takaraivoon paljaalla kantapäällään. Ja viholliset todella tyrmättiin.
  Taistelijapoika otti sen ja lauloi:
  Et jätä minua minnekään,
  Olette varmasti kovia taistelijoita...
  Ja usko minua, laulat tuskasta,
  Koska pojat ovat mahtavia!
  Ja nuori soturi taisteli ja ohitti viholliset raivoissaan. Ja hän löi heitä paljain, lapsellisin jaloillaan heidän päänsä, temppeleiden ja aurinkopunoksen päälle.
  Lapset innostuivat niin, että he tappoivat kaikki kaksisataa englantilaisen laivueen sotilasta. Eivätkä he jättäneet ketään kuulusteluksi tai kielelle saadakseen tietää brittijohdon jatkosuunnitelmista.
  Paavali huomautti huokaisten:
  - Ylitimme selvästi! Kirjaimellisesti kaikki tapettiin!
  Oleg lauloi vitsillä:
  Me sodan lapset ammuimme kovasti,
  Ja viisisataatuhatta englantilaista kaatui!
  Sen jälkeen tappeleva lapsi nauroi. Ja lapsisoturit alkoivat poimia taskujaan ja kerätä saalista. Laivueelta varastettiin joitain tavaroita paikallisilta asukkailta. Lisäksi sotilaiden ja erityisesti upseerien taskuissa oli käteistä. Mikä oli hienoa. Ja nuoret soturit haravoivat kaiken viimeiseen penniin asti.
  Sen jälkeen he ottivat sen ja laittoivat kaikki rahat yhteen pinoon. Käteisen lisäksi mukana oli myös koruja ja jopa useita ryöstäjien vetämiä kultahampaita.
  Paul nyökkäsi hymyillen.
  - Puolet tuotannosta menee tasavallan kassaan, ja jaamme puolet koko pataljoonalle!
  Oleg nyökkäsi hymyillen, niin viattomana ja lapsellisena:
  - Se tulee olemaan reilua!
  Poika Edik huomautti:
  - Olemme aina tehneet näin! Jokainen työ pitää palkita!
  Sen jälkeen lapset nousivat hevosiltaan venyttelemään. Ja sitten menimme leirille jalkaisin. Oli kiva kävellä paljain jaloin. Ruoho kutitteli poikien ja yhden tytön paljaita, lapsellisia jalkoja.
  Oleg innostui ja lauloi:
  Olemme nyt Afrikan lapsia,
  Vaikka olemme ylpeitä valkoisesta ihosta...
  Taistelussa näytämme korkeimman luokan,
  Ja me lyömme demonia naamaan1
  
  Vaikka olemme vielä pieniä,
  Mutta jokainen soturi vaipoista...
  Todellisuudessa lapset tuntevat kotkat,
  Sudenpentu ei ole ollenkaan lammas!
  
  Voimme ohittaa jäniksen
  Vilkkuvat avojaloin kantapäät...
  Läpäise koe A:lla,
  Sinun poikamaisessa elementissäsi!
  
  Miksi Afrikka houkuttelee meitä?
  Hänessä on kapinallisen tahdon tuoksu...
  Voitot avasivat myrskyisen tilin,
  Loputtomasta osakkeestamme!
  
  Pystyy kaatamaan norsun
  Ja taistele leijonaa vastaan kepeillä...
  Loppujen lopuksi lapset ovat täynnä mieltä,
  Nuorten kasvot loistavat kirkkaasti!
  
  Kuvaamme kuin Robin Hood
  Miksi britit ovat selvästi sairaita...
  Olkoon Fuhrer tyhmä,
  Meidän ei ole vaikea lopettaa hänet!
  
  Aiheutamme tällaisen tuhon
  Että brittiläinen leijona vapisee...
  Loppujen lopuksi historiallinen tappio
  Puhtaan auringonpaisteen imperiumit!
  
  Viisas mies hallitsee Venäjää,
  Ihana nimi on Nikolai...
  Ylistä häntä runoissa,
  Jotta paha Kain ei nouse ylös!
  
  Hän johtaa Venäjän voittoon,
  Ja voita pahat japanilaiset...
  Tekee uhkaavan käänteen,
  Joimme kupin pohjaan!
  
  Sota on varmasti kovaa,
  Veren virrat...
  Mutta me kelaamme airoa täällä,
  Afrikkalaisen tahdon nimissä!
  
  Boer on myös valkoinen mies,
  Ja on kiusallista tappaa omiasi...
  Sen ikäiseksi se osoittautui,
  Kaikki kuin paha tatuointi!
  
  Veren virtaukset, tiedä
  Kuilun soihtu palaa tulella...
  Mutta planeetalla tulee olemaan taivas,
  Herra huutaa: tarpeeksi ihmisiä!
  
  Annamme isänmaan puolesta,
  Ja sielu ja poikien sydän...
  Kerubi lentää yllämme,
  Onneksi hän avaa oven!
  
  Raivoisa tuli raivoaa,
  Äidin isänmaan yläpuolella...
  Iskemme vihollista vastaan
  Ja me elämme kommunismissa!
  
  Herra meni ristille
  Jotta planeetta menestyisi...
  Ja sitten Jeesus nousi jälleen
  Valo loisti kirkkaasti!
  
  Kaikilla ihmisillä on loistava paratiisi,
  Jossa kirkkaat tulppaanit...
  Joten poika, mene siihen,
  Laseihin nojaamatta!
  
  Isänmaan kunniaksi tähti,
  Kuin soihtu loistaa yläpuolellamme...
  Olemme Jeesuksen kanssa ikuisesti,
  Kaikki ovat lapsia Eedenissä ikuisesti!
  
  On kaunista juosta paljain jaloin
  Poika lumiholkassa mäeltä...
  Ja jos tarvitset nyrkkiä,
  Hän hyökkää sen kimppuun, joka on ylpeä!
  
  Jokaisen seimen soturi,
  Hän antaa sielunsa isänmaalle...
  Löit vastustajaa kovasti,
  Ja älä kadu elämän totuutta!
  
  Uskottomien hauta odottaa,
  Mikä hyökkää Pyhää Venäjää vastaan...
  Järjestämme hänelle sovinnon,
  Älä anna vihollisen lihota!
  
  Lohikäärme paljasti hampaat,
  Ja se päästää tulivirtoja...
  Taistelupäivät eivät ainakaan ole helppoja,
  Kun vihollinen hyökkää!
  
  Joukot hyökkäävät täällä,
  Tottakai tuhoamme ne...
  Olkoon pekoni täällä,
  Jotta Kain ei mene Kiovaan!
  
  Elvytämme Venäjämme, usko minua,
  Tiedämme kuinka taistella rohkeasti...
  Emme voita kansaa, jolla on unelma,
  Poikien ei pitäisi pelätä!
  
  Kun ukkosmyrskyt tyyntyvät,
  Planeetta tulee yhdeksi, usko minua...
  Pieni eromme menee ohi,
  Rakkaus on tallennettu lasten sydämiin!
  
  Ja poikien paljaat jalat,
  Ne jättävät kastepisarat nurmikkoon...
  Täynnä tyttöjä ja poikia
  Mitä vuoret ja laaksot tietävät!
  
  Haluan olla poika ikuisesti,
  On hauskaa elää eikä kasvaa...
  Uimaan meren yli uimahousuissa yksin,
  Voitan hain taistelussa!
  
  Ja varmasti lentää avaruuteen,
  N a Mars, Venus ja Merkurius...
  Tähdistössä, jossa on iso karhu,
  Ja Siruksella on oma erikoisuutensa!
  
  Kun universumi on meidän
  Iloiset lapset jalkojen alla...
  Kaikki tulee olemaan yksinkertaisesti huippuluokkaa,
  Leivonnaisten, hunajan ja piirakoiden kanssa!
  
  Olemme ikuisesti tuossa paratiisissa
  Joka, usko minua, me rakennamme itse...
  Rakastan Svarogia ja Kristusta,
  Juhlitaan yhdessä jumalien kanssa!
  
  Onnellisuudella ei ole rajoja
  Olkoon se lapsia ikuisesti...
  Armoa kaikille universumissa,
  Älä vain ole huolimaton!
  
  Maapallomme ja rajamme puolesta,
  Rakennetaan puolustusvaloja...
  Ja siellä on raivoisaa iloa,
  Ja tiedän, että huokaukset loppuvat!
  
  Ja paha katoaa ikuisesti,
  Ja se on vain viihdettä...
  Ihmisten unelmat toteutuvat
  Sydämet täynnä anteeksiantoa!
  
  Tytöni on kuin kukka
  Palaminen Herran puutarhassa...
  Ja katse on kuin kirkas tuuli,
  Hävitä alamaailman liekit!
  
  Rakkaudessa, joka kestää ikuisesti,
  Ollaan onnellisia ilman rajoja...
  Perheen ja Isän nimessä,
  On aika olla ylpeä kohtalostaan!
  
  Universumin säteilevä valo,
  Tarkista se minun Rus'...
  Ja ritarien saavutus lauletaan,
  Ja Fuhrer epäonnistui kaljuuntuessaan!
  
  Nyt planeetta on kuin kristalli,
  Loistaa ilosta ja valosta...
  Svarog on uusi ihanteemme,
  Säteilevällä valollasi!
  Näin Oleg Rybachenko lauloi tunteella ja ilmeellä. Ja loput lapset poimivat sen. Ja se oli erittäin siistiä.
  Tämän jälkeen he ampuivat myös paikallisen seepran ja palasivat leiriin.
  Paavali huomautti:
  - Miinus kaksisataa englantilaista. Voit sanoa, että se on hienoa! Mutta miinus tuhat on vielä parempi!
  Oleg huomautti:
  - Siellä on enemmän arabeja kuin englantilaisia. Siirtomaajoukkoja käytetään täällä!
  Sniperipoika nyökkäsi:
  - Oikein! Mutta vihollinen on vihollinen kansallisuudesta riippumatta. Mutta se, että he ovat arabeja, ei tee heistä ystäviämme!
  Kerroksesta lisätty:
  - Kuten myös mustat!
  Oleg totesi loogisesti:
  - Transilvaniassa ja Oranssissa tasavallassa mustia on viisi kertaa enemmän kuin valkoisia!
  Paul mutisi:
  - Mitä sitten?
  Poikanero totesi loogisesti:
  - Joten meidän on otettava heidät armeijaamme! Meidän on annettava yhtäläiset oikeudet mustille ja valkoisille!
  Sniper-poika nauroi ja vastasi:
  - Ei! Mustat ovat liian pelkurimaisia ollakseen sotureita! Itse asiassa vain valkoinen mies on syntynyt soturi!
  Oleg vastasi sanomalla:
  Jokainen ihminen, joka on syntynyt soturiksi,
  Me kaikki tulimme apinoista...
  Valkoisella tai mustalla ei ole väliä, tärkeintä on legioona,
  Etsikäämme sotilaallista kunniaa!
  Stella huomautti:
  - On myös hyviä mustia sotureita, esimerkiksi zuluja, heillä on erittäin aggressiivisia heimoja.
  Paul mutisi virnistettynä:
  - Ja me voitamme joka tapauksessa! Ja näytämme kaikille Kuzman äidin!
  Oli hämärää, aurinko oli jo laskenut. Lapset kävelevät riippumatoille. Oleg päätti myös nukkua.
  Yhdessä huoneessa oli tusinaa poikaa ja he nuuskivat. Lapset eivät yleensä kuorsaa ja nukahtavat vaikeuksitta.
  Ennen nukkumaanmenoa he pitivät todella lyhyen rukouksen ja kävivät suihkussa.
  Oleg erottui erittäin näkyvistä lihaksista, ja tämä oli havaittavissa. Tämä on kuin nuori Hercules.
  Yksi pojista huomautti:
  - Mitä lihaksia! Kutsutaan häntä Simsoniksi!
  Oleg huomautti:
  - Toisin kuin Simson, minulla ei ole punoksia! Ehkä Hercules on parempi!
  Poika Venäjältä Vanka nyökkäsi:
  - Kyllä, Simson on juutalaisten joukossa! Parempi Ilja Muromets!
  Toinen buuripoika vastusti:
  - Harvat meistä tuntevat Iljasi! Olisi parempi soittaa Herculesille!
  Pojat äänestivät, roiskuivat lämpimällä vedellä ja päättivät, että on parasta nimetä kreikkalainen sankari, joka on voiman symboli, kreikkalaisen sankarin nimen mukaan.
  Pesun jälkeen lapset kuivasivat itsensä pyyhkeissä ja menivät riippumatoinsa. Heillä oli huoneita kymmenelle, ja tyypit asettuivat yleensä suunnilleen saman ikäisinä.
  Oleg kehräsi riippumatossa, se oli hienoa. Mutta unta ei tullut, koska kuolematon poika ei käytännössä väsynyt, ja hänen unentarve oli paljon pienempi kuin tavallisten ihmisten.
  Sitten Oleg päätti nukahtaa nopeasti ja venytellä mielikuvitustaan hieman.
  Oletetaan, että vuonna 1943, kun natsit etsivät jo keinoa päästä eroon sodasta kahdella rintamalla, liittolaiset ja ennen kaikkea Churchill tarjosivat tätä vaihtoehtoa Fuhrerille. Hän lopettaa juutalaisten tuhoamisen ja vastineeksi liittolaiset julistavat aselevon, aloittavat neuvottelut ja lopettavat vihollisuudet.
  Ja Hitler oli kyllin älykäs hyväksyäkseen tämän. Lisäksi Saksalla oli itse asiassa ongelmia työvoiman ja tekniikan suhteen. Kolmannen valtakunnan pommitusten lopettamisen jälkeen aseiden tuotanto lisääntyi ilmoitetun kokonaismobilisoinnin ansiosta nopeammin. Viimeisimmät tiikerit ja pantterit saapuivat rintamalle suuria määriä. Ja Fuhrer antoi käskyn käynnistää uusin ME-309-hävittäjä tuotantoon. Tässä ajoneuvossa oli erittäin voimakkaita aseita - kolme 30 mm kaliiperista ilmatykkiä ja neljä konekiväärit. Ja nopeus oli 740 kilometriä tunnissa, mikä oli siihen aikaan melko paljon. Mutta tämä lentokone alkoi tulla tuotantoon vasta kesällä 1943.
  Lisäksi Fuhrer halusi testata sarjatestauksen alla olevia hiiriä ja leijonapanssarivaunua taistelussa. Lisäksi saksalaiset halusivat myös käynnistää tuotantoon Yu-288:n, pommikoneen, joka kantoi neljä tonnia pommeja normaalilla kuormituksella ja kaikkia kuutta ylikuormitettuna.
  No, Focke-Wulf on mahtava kone sarjassa. Uusimmassa mallissa voisi olla kuusi ilmatykkiä. Ja sen tehokkaan panssarin ansiosta sitä voidaan käyttää myös hyökkäyslentokoneena ja etulinjan pommikoneena.
  Sen lisäksi oli myös X-129-hyökkäyslentokoneita, joita valmistettiin nyt suuria määriä, ja paljon muuta.
  "Ferdinand" on myös jo julkaistu - tähän mennessä kahdeksankymmentäyhdeksän. Tämä on tehokkain itseliikkuva ase. Ja siinä on tehokas 88 mm:n 71 EL-ase, kaksisataa millimetriä oleva etupanssari ja kahdeksankymmentäviisi sivupanssari. Kokeile näitä.
  Mutta Fuhrer osoitti epäröintiä Operaatio Citadelissa. Viime hetkellä hyökkäystä lykättiin uudelleen. Liittoutuneet ja kolmas valtakunta sopivat vaihtavansa vankeja. Näin ollen Saksaan piti saapua merkittäviä joukkoja, mukaan lukien lentäjät. Ja merkittävät joukot saapuivat Italiaan.
  Lisäksi "Hiiri" läpäisi testin, joka osoitti tyydyttäviä tuloksia, ja ajoneuvo oli valmis taisteluun. Ja Fuhrer halusi kokeilla niitä edessä. Samaan aikaan Lion- ja Tiger-2-tankkeihin liittyvät työt saatiin päätökseen. Joten Operaatio Citadel ei koskaan alkanut heinäkuussa. Ja 1. elokuuta Stalin itse lähti hyökkäykseen. Tarkemmin sanottuna hän antoi käskyn edistää puna-armeijaa.
  Iskut tehtiin sekä Orjolin että Harkovin suunnassa. Syntyi raju taistelu. Saksalaiset yleensä odottivat tätä ja kaivoivat monia linnoituksia. Lisäksi paikalle tuotiin lisävoimia. Sekä Afrikasta että Italiasta ja Euroopasta. Täällä yleensä saksalaiset saattoivat siirtää joukkoja Kreikasta ja Balkanilta. Vaikka Bulgaria ei taistellut, se jätti joukkonsa Jugoslaviaan, Kreikkaan ja Albaniaan vapauttaen saksalaisia yksiköitä. Ja Italia teki saman Ranskassa ja Norjassa.
  Siten saksalaisilla oli enemmän voimia Kurskin pullistumassa kuin todellisessa historiassa.
  Varsinkin ilmatorjuntatykkien määrä lisättiin, koska lännessä ei ollut sotaa, sekä Atlantin muurin ja Siedrichin linjan aseiden määrä.
  Joten saksalaisten puolustus oli kerrostunutta ja melko voimakasta.
  Lisäksi Panther osoittautui paljon tehokkaammaksi tankiksi puolustuksessa kuin hyökkäyksessä. Sen pitkäpiippuinen nopeatulinen tykki toimi hyvin suojan takana ja väijytyksissä, ja sen etupanssari oli vahva. Sekä "Tiger" että "Ferdinand" osoittivat erinomaista suorituskykyä puolustustaisteluissa.
  Lyhyesti sanottuna Neuvostoliiton joukot kykenivät kiilautumaan Saksan puolustuslinjaan vain valtavien tappioiden kustannuksella, ja hyökkäys pysäytettiin.
  Taistelut kestivät myöhään syksyyn asti. Hirviöt ilmestyivät vihdoin eteen: "Tiger"-2 painoi kuusikymmentäseitsemän tonnia, "Lion" painoi yhdeksänkymmentä ja "Hiiri" painoi satakahdeksankymmentä.
  Mutta saksalaiset mastodonit eivät oikeuttaneet itseään. Erityisesti Maus, liian painava tankki, aiheutti ongelmia kuljetuksen, purkamisen ja taistelun aikana. Ja syksyllä mudassa se muistutti täysin arkkua. "Leijonalla" oli myös samanlaisia ongelmia. Ja vain Tiger-2:ta, vaikka se oli myös ongelmallinen ajoneuvo, käytettiin jotenkin taistelussa.
  Itseliikkuva Jagdpanther-ase toimi hieman paremmin. Tässä ajoneuvossa oli hyvä panssari varsinkin edessä, hyvä aseistus ja suhteellisen normaali ajokyky, joka oli verrattavissa Pantheriin.
  Etulinja muuttui epäaktiiviseksi. Neuvostoliiton joukot eivät kyenneet murtautumaan natsien puolustuksen läpi keskustassa. Ensimmäisen maailmansodan kanssa oli paljon yhtäläisyyksiä. Saksalaiset olivat edelleen puolustuksessa eivätkä edenneet.
  Talvi tuli. Ja Neuvostoliitolla oli dilemma - hyökätä tai kerätä voimaa. Stalin valitsi hyökkäyksen.
  Yleensä valinta on selvä - talvella saksalaiset taistelevat huonommin ja venäläiset paremmin. Mutta tällä kertaa Krautit olivat valmiita viettämään talven. Ja samaan aikaan ei ollut suurempia ruttotauteja, ja tämä helpotti puolustamista.
  Todellisista historiasta poiketen saksalaiset alkoivat tuottaa suuria määriä Jagdpantheria, joka on hyvä puolustuksessa ja suhteellisen helppo valmistaa. Ja tämä on tietysti vahva liike. Kun otetaan huomioon, että "Panther"-runkoon perustuvaa "Jagdpantheria" alettiin valmistaa todellisessa historiassa 43. vuoden kesäkuusta lähtien, niin jos siihen olisi kiinnitetty enemmän huomiota, sota olisi voinut venyä.
  Puna-armeija eteni Etelä-Ukrainassa, mutta ei edistynyt juuri lainkaan. Natsien vahvaa puolustusta ei ollut mahdollista murtaa lähellä Leningradia. Pahinta oli, että puna-armeijalla ei ollut ilmavaltaa - kaikki ilmailu oli idässä, eivätkä hyökkäyskoneet ja etulinjan pommittajat olleet niin tehokkaita. Lisäksi natsit eivät olleet huonompia tekniikassa, ja heillä oli tarpeeksi seosaineita.
  Lisäksi länsimaat lopettivat toimitukset Lend-Lease-sopimuksella, ja nyt kaikki piti ostaa kullasta. Ja tämä vaikutti sodan kulkuun.
  Ja liittolaiset myivät öljyä Saksalle, ja nyt Wehrmachtilla ei ollut ongelmia polttoaineen kanssa.
  Hyökkäys tapahtuu siis joulukuussa Etelä-Ukrainassa, tammikuussa Leningradin alueella ja helmikuussa keskustassa. Ja maaliskuussa ei menestynyt Pohjois-Ukrainassa. Natsit jatkoivat rintaman hallintaa.
  Nyt Hitler oli dilemman edessä: hyökätä vai kerätä voimaa? Hermann Goering ehdotti vaihtoehtona ilmahyökkäystä. Luottamalla uusimpiin suihkukoneisiin, risteilyohjuksiin ja ballistisiin ohjuksiin. Jälkimmäiset olivat kuitenkin liian kalliita ja vaikeita valmistaa. Ja sen sijaan päätettiin luottaa suihkupommikoneisiin.
  Niihin on erittäin vaikea päästä, eivätkä ilmapuolustus ja hävittäjät pääse kiinni.
  Sarjassa esiintyi myös paremmin suojattu versio Tiger-2:sta ja Panther-2:sta. Viimeinen oli aika hyvä. 88 mm:n ja 71 kaliiperin ase, paino viisikymmentäkolme tonnia, moottori yhdeksänsataa hevosvoimaa, rungon otsa sata millimetriä, kaltevuus 45 astetta, kuusikymmentä sivua ja tornin otsa yksi. sataviisikymmentä millimetriä.
  Jopa tehokkaamman T-34-85:n ilmestyminen Neuvostoliitossa T-34-76:n sijasta ei voinut antaa tälle koneelle etua.
  Ensimmäinen suuri panssarivaunutaistelu käytiin toukokuussa. Toisella puolella on T-34-85 ja toisella "Panther"-2.
  Joten Gerdan miehistö ajaa tätä tankkia. Tytöt ovat iloisia ja itsevarmoja. Saksalainen tykki on erittäin vahva ja voi tunkeutua Neuvostoliiton ajoneuvoon kolmen ja puolen kilometrin etäisyydeltä. Tämä on todella voimakasta.
  Ja Gerda ampuu paljain varpaillaan ja lyö Neuvostoliiton kolmekymmentäneljä... se palaa.
  Ja blondi tyttö karjuu:
  - Olen mahtava ja yksinkertaisesti super!
  Sitten Charlotte ampuu. Ja hän tyrmää tai pikemminkin tuhoaa erittäin taitavasti Neuvostoliiton itseliikkuvan aseen niin paljon, että kuoret räjähtävät ja räjähtävät. Ja punatukkainen soturi karjuu:
  Et löydä kauniimpaa tyttöä
  Kierrä koko valtakuntamme ympäri!
  Kyllä, jos löydät sen,
  Olet eksyksissä pfeningin takia!
  Tyttö Christina ampuu myös tykistä. Iske IS-2:een kaukaa. Tämä auto voi olla vaarallinen, ja siinä on tehokas 122 mm:n kaliiperinen ase. Totta, tornin otsa on vain sata millimetriä ja ilman järkevää kaltevuutta. Ja saksalainen tykki kestää sen kaukaa.
  Christina ampuu paljain varpaillaan ja twiittasi:
  - Voin tappaa kaikki! Ja Stalin on valmis!
  Seuraavaksi jonossa Magda, erittäin kaunis hunajablondi, ampuu. Ja se osuu Neuvostoliiton ajoneuvoon, tässä tapauksessa se on itseliikkuva ase - 152, erittäin vaarallinen. Ja voi aiheuttaa vahinkoa. Totuus ei ole kovin tarkka. Mutta Terminaattori-tyttö käyttää paljaita varpaitaan lyödäkseen ilman, että se jää väliin.
  Tyttö twiittasi:
  Kiduttaja Stalin
  Iskemme sinua suoraan silmään...
  Meistä tulee hallitsijoita
  On valtakunnan aika!
  Tytöt todella ajoivat erittäin kunnollisella tankilla - "Panther"-2. Joka ajaa hyvin ja on erittäin ketterä. Ja hänen aseensa ei ole vertaa ominaisuuksiensa kokonaisuudessa.
  Albina on lentäjä. Hän on erittäin kaunis ja vain ohuissa pikkuhousuissa. Ja hän suorittaa taisteluoperaatioita ME-309:llä, erittäin raskaasti aseistetulla ajoneuvolla. Neuvostoliiton lentäjille siitä tuli painajainen.
  Asiaa pahentaa entisestään se, että Yhdysvalloista ja Britanniasta alumiinia, kuparia ja muita elementtejä voi ostaa vain kullalla. Plus, samoin kuin lentobensiini ja kerosiini, josta on myös pulaa. Ja se on helpompaa viholliselle, mutta vaikeampaa Neuvostoliitolle. Neuvostoliiton lentokoneet painavat paljon enemmän kuin niiden pitäisi standardin mukaan, mikä tarkoittaa, että ne ovat huonompia nopeuden ja ohjattavuuden suhteen.
  Albina ampuu ja ampuu alas puna-armeijan koneita. Ja samaan aikaan hän laulaa:
  Hymni laulaa sielussamme,
  Menemme itään päin!
  Saat Stalinin kasvoille,
  Saksalaiset ovat ylpeä kansa!
  Alvina, toinen terminaattorilentäjä, ampuu myös kovaa ja ampuu ilmatykistään. Hän tekee kaiken erittäin taitavasti. Ja puna-armeijan pudotetut koneet palavat ja hajoavat.
  Terminaattorityttö karjuu:
  Hän parantaa kaikki, hän parantaa kaikki,
  Tyttö kirjoittelee tulella!
  Näin naiset kirjoittivat...
  Oleg ei edes huomannut kuinka hän nukahti. Kuva taistelusta oli erittäin elävä ja viihdyttävä. Ja pojan uni oli hyvä ja hyvin värikäs, kuin kaleidoskooppi.
  . EPILOGI.
  Elokuu 1939 saapui. Ja taas tuli kuumemmaksi, kiinalaiset bolshevikit ja partisaanit aktivoituivat. Taas Mao Zedong yritti hyökätä Venäjän armeijan asemiin.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova tapasivat suuren ruorimiehen joukot, joita oli liikaa.
  Oleg heilutti miekkojaan, mikä sai kiinalaisten päät pyörimään ja verta roiskumaan.
  Terminator Boy lauloi:
  Annamme sielumme ja sydämemme,
  Olemme pyhä isänmaamme...
  Seisomme ja voitamme -
  Elämme kommunismissa!
  Ja rohkean pojan miekat leikkaavat edelleen kiinalaisten päitä.
  Ja lasten jalkojen paljaat varpaat heittävät antimateriaa, jotka räjähtävät kuin pienoispommeja. Ja he hajottavat kiinalaisia taistelijoita eri suuntiin.
  Poika laulaa iloisesti:
  Varjo, varjo, varjo -
  Petrelin varjo...
  Taas maailma tuo pimeyden,
  Varjo, varjo, varjo,
  Petrelin varjo,
  Taas se nousee maan yli!
  Margarita Korshunova pilkkoo myös kiinalaisia niin paljon, että päät pyörivät taaksepäin. Hän tekee tämän suurella intohimolla ja innostuksella.
  Ja samaan aikaan hänen paljaat varpaansa heittivät räjähteitä. Ja he repivät kiinalaiset osiin. Ja he repivät irti päänsä, kätensä ja jalkojaan.
  Margarita twiittasi:
  Jos näet kiinalaisen,
  Potkan häntä palloihin!
  Jotain on tullut pimeäksi maailmassa,
  Ilmeisesti Mao on herännyt!
  Ja tyttö johti myllyä miekoilla ja katkaisi päitä. Tämä on todella klassinen showdown. Niin monta ihmistä tapettiin kerralla.
  Pojalla ja tytöllä oli paljain jaloin ja he olivat erittäin ketterät. Ja he heittivät erilaisia tuhoisia esineitä. Mukaan lukien myrkylliset neulat, bumerangit ja erilaiset tappamislaitteet.
  Soturilapset lauloivat:
  torakka, torakka, torakka,
  Pitkät viikset, pikku booger, pikku bugi!
  No, Mao olet vaarallinen soturimme,
  Me leikkaamme sinut päähän!
  Ja lapset alkoivat taas leikata miekoilla, jotka olivat maagisia ja joko pidennettyjä tai lyhennettyjä. Mutta useammin he laajensivat itsensä ja katkaisivat vihollisia.
  Oleg Rybachenko katkaisi heti kymmenkunta kiinalaista yhdellä lyönnillä. Sitten hän lauloi:
  Suuri perhe on kanssamme taistelijoita,
  Me voitamme, uskon Kiinan...
  Ollaan yhdessä, olemme mahtavia,
  Lyö Maon sarvia kovemmin!
  Ja poika heitti lasten jalkojen paljaat varpaat, bumerangin, jolla oli murhaava ja tuhoisa voima. Hän lentää ohi ja tappaa monia vastustajia.
  Tämä oli todella siisti yhteenotto. Oleg on kova taistelussa ja leikkaa raivokkaasti miekoillaan.
  Hän heittää paljain jaloin, ja Suuri Vapa on kanssamme.
  Täällä taas kiinalaiset päät pyörivät, ja on kuin partaveitsi leikkaa hiuksia. Kyllä, tämä on taistelu, jonka intensiteetti vain kasvaa. Kiinalaisia on kerääntynyt paljon, mutta terminaattorilapset pilkkovat heidät ilman ongelmia.
  Ja nyt Oleg ja Margarita ottavat sen ja viheltävät. Lisäksi heidän lastensa jalkojen paljaat varpaat. Ääniaalto osui variksen korviin. Ja he saivat sydänkohtauksen ja kaatuivat. Kirjaimellisesti painaa kiinalaisten sotilaiden päitä nokallaan. Näin todella tapahtui.
  Pari tuhatta kiinalaista tapettiin kerralla. Poika ja tyttö karjuivat yhteen ääneen:
  - Tämä tarkoittaa kaunista elämää!
  Tämä tarkoittaa ihmisarvoista elämää!
  Sankarillinen voimamme!
  Juostaan muodostelmassa kaverit!
  Ja nyt Oleg ja Margarita ovat jälleen epätoivoisessa hyökkäyksessä ja pilkkovat miekoillaan. He ovat erittäin aktiivisia.
  Ei vain sotureita, vaan supersotureita!
  Kiinalaiset yrittävät hukuttaa heidät väkijoukolla, mutta terminaattorilapset liikkuvat liian nopeasti. Ja ne liikkuvat vihaisten gepardien nopeudella tai jopa nopeammin.
  Ja kiinalaiset eivät voi millään ottaa niitä vastaan ja hyökätä heitä vastaan. He kuluvat koko ajan eikä heillä ole aikaa. Joten aallot kulkevat ohi. Tämä on todella se taistelu, jota tarvitsemme.
  Oleg jopa lauloi innostuneesti jatkaen kiinalaisten pilkkomista:
  Olen moderni poika kuin tietokone,
  Nuoren ihmelapsen luovuttaminen on helpompaa...
  Ja siitä tuli erittäin siistiä -
  Tuo Hitler tulee olemaan demoninen bitti!
  
  Poika on paljain jaloin lumikoissa,
  Fasististen aseen uhatessa ...
  Hänen jalkansa muuttuivat helakanpunaisiksi kuin hanhi,
  Ja surullinen tili odottaa!
  
  Mutta tienraivaaja suoritti olkapäänsä rohkeasti,
  Ja hymyillen hän kävelee kohti teloitusta...
  Fuhrer lähettää jonkun uuneihin,
  Natsi osui johonkin nuolilla!
  
  Meidän aikakautemme ihmepoika,
  Hän otti blasterin ja ryntäsi rohkeasti taisteluun...
  Fasistiset kimeerit hälventävät,
  Ja Kaikkivaltias Jumala on aina kanssasi!
  
  Älykäs poika löi krautteja säteellä,
  Ja hän niitti koko joukon hirviöitä...
  Nyt he ovat tulleet lähemmäksi kommunismia,
  Hän löi fasisteja kaikin voimin!
  
  Ihmepoika ampuu säteen,
  Loppujen lopuksi hänellä on erittäin voimakas blasteri...
  "Pantteri" sulaa yhdellä kulauksella,
  Loppujen lopuksi, tiedä vain tämä paska!
  
  Tapamme fasistit ilman mitään,
  Ja me yksinkertaisesti tuhoamme vastustajat...
  Tässä blasterimme osui kaikin voimin,
  Tässä on kerubi hieromassa siipiään!
  
  Murskaan ne ilman aavistustakaan metallista,
  Tämä voimakas "tiikeri" syttyi tuleen...
  Että fasistit tietävät vähän maasta?
  Haluatko lisää verisiä pelejä!
  
  Venäjä on suuri valtakunta,
  Merestä aavikoihin ulottuva...
  Näen tytön juoksevan paljain jaloin
  Ja paljasjalkainen poika - mene helvettiin!
  
  Kirottu fasisti siirsi tankin nopeasti,
  Teräspässi syöksyi jyrkästi Venäjän sisään...
  Mutta me toimitamme veripurkkeja Hitlerille,
  Murskataan natsit palasiksi!
  
  Isänmaa, olet minulle rakkain,
  Rajaton taigan vuorilta ja pimeydestä...
  Sotilaiden ei tarvitse levätä sängyissään -
  Saappaat kimaltelevat uljaassa marssissa!
  
  Minusta tuli suuri edelläkävijä rintamalla,
  Hän voitti sankarin tähden heti...
  Muille ilman rajoja olen esimerkkinä,
  Toveri Stalin on yksinkertaisesti ihanteellinen!
  
  Voimme voittaa, tiedän varmasti
  Vaikka tarina on erilainen...
  Hyökkäys on käynnissä, ulosteiden pahat taistelijat,
  Ja Fuhrerista tuli todella siisti!
  
  USA:lla on vähän toivoa
  He uivat ilman kepposia...
  Fuhrer pystyy kaatumaan jalustaltaan,
  Pelottavat kapitalistit, vain sotku!
  
  Mitä tehdä, jos poika osoittautuu olevan
  Vangittu, riisuttu, ajettu ulos kylmään...
  Teini-ikäinen taisteli epätoivoisesti Fritzin kanssa,
  Mutta Kristus itse kärsi meidän puolestamme!
  
  Sitten hänen on kestettävä kidutusta,
  Kun sinut poltetaan punaisella raudalla...
  Kun rikot pulloja päähän,
  Hot rod puristettiin kantapäihin!
  
  Sinun on parempi olla hiljaa, poika, purista hampaasi,
  Ja kestä kidutusta kuin Venäjän titaani...
  Anna heidän polttaa huulesi sytyttimellä,
  Mutta Jeesus voi pelastaa taistelijan!
  
  Tulet käymään minkä tahansa pojan läpi kidutuksessa,
  Mutta kestät kumartumatta ripsien alle...
  Anna hänen vetää ahneesti kätensä ulos,
  Pyöveli on nyt sekä kuningas että musta prinssi!
  
  Jonakin päivänä piina loppuu,
  Menet Jumalan kauniiseen paratiisiin...
  Ja on aikaa uusille seikkailuille,
  Saavumme Berliiniin, kun toukokuu kimaltelee!
  
  Entä jos sidottaisit lapsen?
  Fasisti heitetään helvettiin tästä...
  Eedenissä kuuluu selkeä ääni,
  Poika on herännyt kuolleista - ilo on tulos!
  
  Joten sinun ei tarvitse pelätä kuolemaa,
  Olkoon sankarillisuutta isänmaan puolesta...
  Loppujen lopuksi venäläiset osasivat aina taistella,
  Tiedä, että paha fasismi tuhotaan!
  
  Kävelemme kuin nuoli taivaan pensaiden läpi,
  Tytön kanssa, joka on paljain jaloin lumessa...
  Allamme on puutarha, kuohuva ja kukkiva,
  Olen pioneeri, joka juoksee ruohikolla!
  
  Taivaassa olemme ikuisesti onnellisia lapsia,
  Meillä on hyvä fiilis siellä, erittäin hyvä...
  Eikä planeetalla ole kauniimpaa paikkaa,
  Tiedä, ettei siitä tule koskaan vaikeaa!
  Joten poika lauloi ja jatkoi pilkkomista. Tyttö Margarita lauloi hänen kanssaan ja myös pilkkoi ja pilkkoi kiinalaisia. Samaan aikaan poika ja tyttö heittelivät bumerangeja paljain, lapsellisin jaloillaan, ketterinä kuin apinan tassut. He kääntyivät ympäri ja löivät kiinalaisia kapinallisia.
  Nyt tämä on verilöyly. Ja murhia oli paljon. Kokonaisia ruumiikammioita on jo kasattu.
  Ja maa kirjaimellisesti paloi.
  Oleg jopa otti sen ja lauloi yhdessä terminaattoritytön kanssa:
  Kirottu ja vanha,
  Vihollinen vannoo taas...
  Jauha minua
  Jauha jauheeksi!
  Mutta enkeli ei nuku,
  Ja kaikki järjestyy!
  Ja kaikki päättyy hyvin!
  Ja kaikki päättyy hyvin!
  Ja poika suoritti tekniikan miekoilla - helikopterin terillä. Ja kaatoi monia kiinalaisia sotilaita. Tämä oli todella taistelua.
  Margarita sirkutti ja heitti paljaita, lapsellisia jalkojaan tappavan voiman bumerangilla. Hän lensi yli ja repäisi kiinalaisten kurkun ja mahan ja palasi takaisin tytön luo.
  Margarita twiittasi:
  Ei armoa, ei armoa viholliselle,
  Musta viikinki, helvetin demoni, lähestymätön taistelussa!
  Ja tyttö nauraa ja näyttää hänelle erittäin kauniit ja terävät hampaat. Yritä varastaa jotain tällaista ja jää jumiin.
  No, lapset täällä ovat hirviöitä...
  Ja taisteluun osallistuu myös paljasjalkainen tyttöporukka. Ja he alkavat tuhota kiinalaisia heidän rakkaiden sielujensa vuoksi kaikella tyhmyydellä ja ankaruudellaan.
  Täällä Natasha on juuri tuolla... Hän heiluttaa miekkojaan ja iskee taivaallisen valtakunnan sotureita. Kyllä, jotta repeytyneen lihan päät ja palaset lentävät joka suuntaan.
  Ja sitten tyttö, jolla on siniset hiukset ja paljaat varpaat, ottaa pallon ja laukaisee metallipisaroita, jotka ovat paljon raskaampia ja tappavampia kuin elohopea.
  Hän hyppää ylös ja räjähtää. Ja tapahtuu voimakas murros. Ja massa kiinalaisia heitetään ilmaan.
  Tyttö huutaa:
  - Olen murhaajavarastaja!
  Zoya taistelee myös suurella raivolla. Ja hänellä on lehtikultaiset hiukset. Ja hän leikkaa valtavalla paineella ja katkaisee Maon valtakunnan joukot vaivatta. Ja hänen paljaat varpaansa ottivat ja heittivät räjähdyspakkauksen. Mikä tuhosi monia kiinalaisia sotilaita.
  Tyttörunoilija Zoya twiittasi:
  Pyhässä sodassa on meidän voittomme,
  Koska tyttö rakastaa vahvoja miehiä...
  Katkaise pahan naapurin sarvet, usko minua,
  Paremman kohtalon ja kauniiden lasten vuoksi!
  Augustine pilkkoi kiinalaisia ja totesi ilkeästi hymyillen:
  - Ja osaat puhua hyvin! Lapset ovat tärkein rikkautemme.
  Ja tulihiuksinen tyttö otti ja laukaisi pulsarin paljain sormin siroilla, erittäin seksikkäillä ja viettelevillä jaloillaan.
  Ja hän lensi ohi ja osui kiinalaisiin heidän joukossaan. Ja niin monta ruumista kerralla.
  Ja nyt Svetlana menee taisteluun. Tyttö on myös epätavallisen taisteleva ja aggressiivinen. Ja hänen paljaat jalkansa heittelevät jotain myös murhaavaa ja tuhoisaa. Mikä aiheuttaa räjähdyksiä.
  Ja hän heittää kiinalaiset korkeammalle.
  Tyttö sanoo nauraen:
  Kerro tyttö
  Kerro koko totuus...
  Olen maailman suloisin
  Kaikki punastua ja valkoisempia!
  Ja soturi yhtäkkiä puhalsi, ja kiinalaisten massa heitettiin heti ylös ja käännettiin. Tämä oli todella tappavin voima.
  Ja ne neljä yritti parhaansa täällä. Mutta siinä ei vielä kaikki.
  Mukana oli eri roduista poikia ja tyttöjä. Ja intialaiset ja venäläiset ja kiinalaiset, korealaiset, japanilaiset. Lapsille opetettiin venäjän kieltä ja erilaisia taistelutekniikoita.
  Kaikesta kavereiden kosteudesta huolimatta Oleg Rybachenko heitti heidät yhteen Maon osastosta. Lasten erikoisjoukkojen pataljoona hyökkäsi kiivaasti. Ja eteenpäin ryntäsi ikuinen poika ja tyttö - Oleg ja Margarita.
  He katkaisivat miekoillaan niin kiivaasti, että kiinalaiset pinottiin pinoihin. Ja lapset heittivät pieniä, ohuita neuloja myrkkyllä paljain varpaillaan, joita Mao Zedongin sotilaat tappoivat sadoittain.
  Oleg otti sen ja lauloi innostuneena;
  Suuri, mahtava, pyhä maa,
  Ei ole mitään säteilevämpää sinisen taivaan alla!
  Kaikkivaltias Jumala antoi sen meille ikuisesti -
  Valoa ilman rajoja, ylevä Venäjä!
  
  Maailma ei ole koskaan nähnyt sellaista voimaa, tiedätkö, koskaan
  Niin, että tallaamme ylpeänä avaruuden laajuutta!
  Mikä tahansa tähti universumissa laulaa sinulle,
  Olkoon Rus' onnellinen kanssamme!
  
  Loppujen lopuksi tämä on meidän isänmaamme, se on sellainen kohtalo,
  Hallitse tilaa kaikille asioille!
  Kuka tahansa meistä, usko minua, haluaisi tämän,
  Ilman hölynpölyä, naisten taikauskoa!
  
  Arkkienkelit puhaltavat mahtavaa trumpettia,
  He ylistävät voimakkaasti armeijamme marssia!
  Ja vihollinen löytää kohtalonsa ampiaisen arkusta,
  Eikä saa veroja ja kunnianosoituksia!
  
  Tämä on isänmaamme, usko minua, kaikki siinä on kaunista,
  Hän käänsi koko maailmankaikkeuden ilman vaivaa!
  Kauniit tytöt punnitsemassa punosten painoa,
  Hän haluaa voimakkaan iskun!
  
  Isänmaa on äidin sinisten silmien ilme,
  Hänen kätensä on sekä hellä että kivi!
  Ja tapat vastustajan, nuori mies, luodilla -
  Palakoon liekki kirkkaammin sydämessäsi!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"