Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Kaalvoet Vlieue En Ninja's -4

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Die meisievlieëniers veg baie vaardig. Hulle is kaalvoet in enige weer en in net 'n bikini, en hulle is skraal en gespierd, en hulle het spiere wat soos staal gegiet is. En daar is ninja-meisies. En hulle baklei ook kaalvoet en amper kaal. En saam met hulle is 'n ninja-seun, 'n baie sterk en taai vegter.

  KAALVOET VLIEUE EN NINJA's -4
  ANNOTASIE
  Die meisievlieëniers veg baie vaardig. Hulle is kaalvoet in enige weer en in net 'n bikini, en hulle is skraal en gespierd, en hulle het spiere wat soos staal gegiet is. En daar is ninja-meisies. En hulle baklei ook kaalvoet en amper kaal. En saam met hulle is 'n ninja-seun, 'n baie sterk en taai vegter.
  . HOOFSTUK No 1.
  Die meisievlieënier, soos ons sien, sing en baklei. En hy sal die man moet opsaal.
  Maar aan die ander kant is die vegters ook sterk. Veral die vyf ninjas. Vier meisies en 'n seun is baie sterk.
  Hier is hulle op pad na die Sowjet-eenhede.
  "n Ninjameisie met blou hare het met haar swaarde gevat en gesny, die koppe van Sowjet-soldate afgesny en skaafsels van hulle verwyder. Toe gooi sy 'n ertjie met plofstof met haar kaal tone en koer:
  - Ons krag is groot,
  Japan is immers onsterflik ...
  En met 'n vuishou -
  Ons sal verseker almal doodmaak!
  "n Ninjameisie met geel hare het die koppe van Russiese soldate afgesny en gekoer:
  - Kortom, kortom, kortom - banzai!
  En sy kaal tone sal weer iets uiters moorddadig en vernietigend gooi.
  "n Ninjameisie met rooi hare het "n slagmeul-tegniek uitgevoer en die koppe van dieselfde Rooi Leër-soldate afgesny. En hulle het soos spelde onder die lemme gevlieg. Wat regtig gaaf gelyk het. Hier kom totale moord en dood.
  Die meisie het die plofstof naald geneem en dit met haar kaal tone gegooi. Dit het in die loop van die T-34-tenk vasgesteek en die ontploffing van die gevegstel veroorsaak. Dit is hoe dit sal ontplof.
  En die vegter het nagegaan:
  - Vir die Japannese Ryk!
  Dit was regtig 'n gevaarlike skuif deur die Terminator-meisie.
  Die ninja meisie met wit hare het die tegniek geneem en ook die helse roos met swaarde gereproduseer. En dit is hoekom die koppe van die Rooi soldate afval.
  En dan gooi die kaal hak "n stuk antimaterie op, en dan vlieg "n Sowjet-KV-tenk op en slaan om. En dit het geblyk 'n uiters koel en dodelike beïnvloedende krag te wees.
  Die vegter het gesing:
  - En toe skree ons Banzai,
  Ons gaan ons kusstreek verower...
  Kom ons neem die hele Siberiese streek oor,
  En ons sal vee hê!
  En hier is die seuntjie Saigo in aksie, wat swaarde soos windpomplemme swaai en koppe soos ertjies afsny. Dit is 'n moordenaar lees.
  En nou gooi die kaal tone van die seun se kinders se voete die skyf, en die Sowjet-aanvalsvliegtuig, wat skade gekry het, rook met sy stert en val neer.
  Dit blyk regtig moordende ninjas te wees. Vier meisies en 'n seun - wat simbolies is.
  Wel, daarna, hoe kan jy dit nie vat en dit met bomwerpers skiet nie?
  Maar dit is vegters uit Japan. Hulle het hul voor- en nadele, en baie moontlike lyke kan blyk te wees.
  Maar die USSR-kant is ook nie 'n swak vegter nie. Hier, aan die buitewyke van Vladivostok, veg die pioniers teen die Japannese, en hulle wys hul klas vegters, wat baie taai is.
  Pionierseuns veg as 'n reël halfkaal in net kortbroeke. En hul skoene staan net in die pad.
  En die manier waarop hulle met hul kaal, kindervoete granate gooi, is gaaf.
  Hier is die pionier Petka in 'n das en gekrap, het hy begin sing;
  Ek is 'n slaaf, net 'n eenvoudige seun,
  Ek loop kaalvoet deur die ryp in die lente...
  Die werk is hard, miskien te hard
  Maar Jesus glo altyd saam met my!
  
  Ek is in so 'n boeregesin gebore,
  Ek werk al vir die derde jaar in die veld...
  En iemand het in die koninklike boesem verskyn,
  En iewers blom 'n helder roos!
  
  En in die hitte en koue is die seun altyd kaalvoet,
  In die koue, sonder 'n hoed, in 'n sneeudryf...
  Die boeremeisie het goue vlegsels,
  En die melk smaak so lekker op die tong!
  
  Wel, die seun is nie moedeloos nie,
  En vir hom is hierdie wêreld nie marteling nie...
  Sy wei beeste, sing met vrymoedigheid,
  En vir hom is Christus 'n groot afgod!
  
  Haiduks gesel dikwels die seun,
  Die hele liggaam is bedek met steurings en kneusplekke...
  Maar in plaas van om te huil, was daar geluide,
  Die seun het in sy kinderdrome van die prinses gedroom!
  
  Die seun het opgestaan soos 'n valk,
  Vlieg hoër as die son in drome...
  Hier is hy 'n soldaat met 'n granaat in 'n sterk rugsak,
  Hier boesem hy vrees in by die gemene Krauts!
  
  Die seun droom blykbaar van 'n geweer,
  Om op 'n wilde rit te gaan...
  En die seun se stem is baie duidelik.
  Om die Turke in woede te laat gaan!
  
  Terwyl hy nog 'n tiener was, het hy weggehardloop van die adel,
  'n Aantreklike seun wat oorlog toe gestuur is...
  Alhoewel dit vol wrede bedrog is,
  Maar die ou het godsdienstig geglo - ek sal nie sterf nie!
  
  Hier het hy dapper geveg teen sy vyande,
  Hy het homself gewys as 'n dapper ridder...
  Die Turke het die grond met hul stewels getrap,
  Maar die Russiese metaal is sterk, dit is waar!
  
  Ek het nou 'n sersant in gevegte geword,
  En die goeie koning het persoonlik die kruis aan my oorhandig...
  Dit was baie warm in die gevegte,
  Maar die groot gerub sal beskerm!
  
  Daar is nie meer militêre besigheid nie, glo my,
  Nou is ek reeds 'n seunsoffisier...
  Ons sal slawerny verbreek, ek glo vas die kettings,
  Kom ons stel 'n voorbeeld vir geslagte!
  
  Rusland is die vaandel van reuse,
  Elke vegter is daarin, selfs van die kwekery ...
  Wanneer die mense en die weermag verenig is,
  Die hondsdol skurk sal verslaan word!
  Dis hoe Petka dapper gesing het en hierdie kaalvoet groep kinders baklei.
  Maar die Japannese is sterk, en het reeds daarin geslaag om Vladivostok landwyd van die res van die vasteland af te sny.
  Ja, die Chikha-tenk is mobiel met 'n dieselenjin en is moeilik om te tref.
  Maar die Japannese sleep ook houwitsers op perde. En hulle skiet ook op Sowjet-troepe.
  Samurai is sterkte. Sommige jaag om met swaarde aan te val. En hulle het die koppe van die Rooi Leër-soldate afgesny.
  En nou is daar 'n offensief aan die westelike front. Die Nazi's het Minsk reeds omsingel, en Sowjet-troepe het die stad verlaat. Maar nou is die gevegte reeds nader aan die Berezinarivier. Hier is die gevegte vir Borisovt.
  Hier is ook 'n geveg... In gevegte, die Engelse Matildas, wat baie moeiliker geword het om uit te klop. En die Amerikaanse Grands het ook verskyn hulle was ook nie swak tenks nie.
  En van bo af is daar ook druk van lugvaart. Toe Duitse vlieëniers met Engelse saamgespan het. Dit het selfs erger geword vir die Sowjet-vlieëniers. En hulle is ingedruk asof in gewapende beton.
  En kom ons tref die vyande met groot krag.
  En aan die ander kant het 'n bataljon Komsomol-meisies ontplooi. Natasha is hier by hulle. Die belangrikste ding is dat die meisies kaalvoet baklei en met hul kaalvoet granate gooi. Terselfdertyd, gooi hulle so dat letterlik al hul koppe afgeskeur is.
  Maar die Matilda-stok is 'n groot bedreiging van Brittanje. En ook die Duitse Ju-87 en Engelse Dragons druk steeds. En ook Yu-88-bomwerpers, wat baie respekvol is.
  Maar op hierdie manier is dit baie mooi en taai.
  Maar die Komsomol-meisies, wat met hul kaal hakskene flits en hul abs wys, het begin sing;
  Ons is pragtige Sowjet-meisies,
  Ons hou daarvan om te baklei en seuns te kielie...
  "n Helder, luidende stemmetjie word gehoor,
  En ons het 'n roeping om Krauts dood te maak!
  
  Ons is baie spoggerige Komsomol-meisies,
  Ons jaag dapper kaalvoet deur die ryp...
  Ons is nie gewoond daaraan om beskeie op die kantlyn te staan nie,
  En ons beloon die fasciste met die vuis!
  
  Glo my, meisies het 'n groot geheim,
  Hoe om die Nazi's effektief te verslaan ...
  En glo my, die meisies se sukses is nie toevallig nie,
  Want die leër van Rus is baie dapper!
  
  En vir ons meisies met kaal hakke,
  Nuwejaar se sneeu is baie soet...
  Wel, die Fuhrer is bloot 'n skelm,
  Laat ons nie toelaat dat die fasciste sukses vier nie!
  
  Ons meisies speel toertjies baie wild,
  Ons het ons borste ontbloot voor die soldate...
  En ons maak die Nazi's regtig kwaad,
  Ons magtige Komsomol-lede kan nie verpletter word nie!
  
  Ons meisies kan baie doen,
  Skiet selfs Hitler uit 'n tenk...
  Die teëstander sal nie tyd hê om middagete te eet nie,
  Die meisies sal soos 'n dief kom!
  
  Ons respekteer regtig Rusland,
  Stalin is so kragtig soos 'n spoggerige pa, glo my...
  En ek glo die oorwinning sal in warm Mei kom,
  Enigeen wat hierin glo is net wonderlik!
  
  Vir meisies is daar geen twyfel en geen hindernis nie,
  Almal is bereid om net in hul hande te stry...
  Mag wonderlike belonings aan die skoonhede kom,
  Komsomol krag is in sterk vuiste!
  
  Ons krygers is baie vinnig om volwasse te word,
  En in die hande van die flink gewere brand die loop...
  En die meisies kan enige taak hanteer,
  Ons vriendskap is 'n ongetwyfelde monoliet!
  
  Ons is sulke sprankelende meisies
  Ons gee nie om oor sneeudryf of ryp nie...
  Kaalvoet sal nie ons pote koel hou in die winter nie,
  En die harte van skoonhede is vrygewig en rein!
  
  Wat ons kan doen, verhef ons,
  Kom ons galop soos kangaroe virtuose...
  En ons blaas suksesvol die koppe van die fasciste af,
  En liefde vir oefening in die oggend ook!
  
  Al die meisies is cool krygers,
  Hulle kan eenvoudig die Krauts in deeg stamp...
  Wel, wat van die fasciste wat eenvoudig sleg is?
  Die Komsomol-lede het nie superkrag geken nie!
  
  Hitler kan ook niks doen nie.
  Ons het hom baie hard met 'n stok geslaan,
  En hulle het hul tande gebreek en die vel van hul gesigte uitgeslaan,
  En toe hardloop ek kaalvoet deur die vuur!
  
  Net Stalin sal ons beveel om te doen wat,
  Sy streng en opregte blik is sigbaar...
  En glo my, die meisie sal nie mis nie,
  Laai 'n groot masjiengeweer!
  
  Indien nodig, sal ons Mars bereik,
  En ons sal Venus baie vinnig verower ...
  Soldate het politoer nodig vir hul stewels,
  Ons meisies hardloop kaalvoet!
  
  Alles is pragtig met ons meisies,
  Bors en heupe, middellyf is sigbaar ...
  Hy is ook 'n pionier, soos 'n wolf,
  Die pionier is heeltemal Satan!
  
  Wel, ons is meisies - jy weet ons is cool,
  Ons sal al die fasciste soos 'n besem wegvee...
  En daar is blou sterre in die lug,
  Ons sal die Tiere met staal stukkend slaan!
  
  Wat om nie te doen nie, glo dit is nie moontlik nie,
  Erken dit, 'n kommunis is 'n demiurg ...
  En soms verstaan ons verkeerd
  En hulle neem skoonhede om hulle bang te maak!
  
  Maar jy weet, ons vernietig die Duitsers spoedig,
  En hulle is in staat om die Krauts in stukke te skeur ...
  Al het ons titanium siele,
  Ons sal deur die steppe gaan en die moerasse opruim!
  
  Ons sal kommunisme bou sonder al die spykers,
  En ons sal die fasciste beslissend verslaan ...
  Komsomol-lede hou daarvan om in formasie te hardloop,
  En 'n gerub vlieg oor hulle!
  
  Die vyand sal nie die meisie kan hanteer nie,
  Want die meisie is 'n arend...
  En dit is nie nodig dat die Krauts te veel bederf nie,
  En jou Fuhrer skree tevergeefs!
  
  Komsomol lid met kaal voete,
  Het vir Hitler 'n eier gegee ...
  Moenie met Satan handel nie
  Of dit maak net nie saak nie!
  
  Kommunisme se sprankelende afgod,
  Die rooi vlag sal bo die planeet skyn...
  En Herodes is in die hel van die hel gewerp,
  En die meisies het vyf gekry!
  
  Lenin, Stalin - die son bo die planeet,
  Draai in die lug soos twee arende...
  Die uitbuitings van kommunisme word besing,
  Die Vaderland het die sterkte van 'n staalvlerk!
  
  Ons het daarin geslaag om te lewe om oorwinning te sien,
  En ons het al die pad deur Berlyn gestap...
  Babas is in die wieg gebore,
  En nou is die land in grootsheid!
  Hierdie meisies is net super. En dit is hul uitstaande klas en swaai van erge houe.
  Ja meisies, kaalvoet is baie cool en uiters sexy. En dit is baie positief.
  Die meisies is baie bekende en cool krygers.
  Dit is gevegte van die hoogste klas en omvang. Jy kan nie meer hier stry nie. Dit is hoe die dorsmasjien gegaan het.
  Na die val van Borisov en Bobruisk het Sowjet-troepe na die Dnieper begin terugtrek. Die situasie blyk uiters moeilik te wees. Gelukkig het die herfs en Oktober aangebreek en swaar reën het begin val. En hulle het die opmars van die koalisie ietwat vertraag en hulle gedwing om dit 'n bietjie tyd te gee om anderkant die Dnieper terug te trek en daar vastrapplek te kry.
  Benewens die T-34-tenk het Katyushas ook aan die gevegte deelgeneem. Maar hul effek was nie besonder groot nie. Die gevegte was baie vinnig in die lug. Akulina Orlova, 'n meisie met kaal, gebeitelde bene, het baie hardnekkig en fel teen superieure vyandelike magte geveg.
  Die belangrikste ding is om net in 'n bikini op die vliegtuig te wees. Dit is regtig baie wonderlik.
  Voor die geveg het twee jong mans die meisie 'n sterk massering gegee. En sy het merkbaar opgebeur. En haar oë het weer geskitter van saffiere. Sy is 'n natuurlike blondine en 'n pragtige skoonheid. Hy baklei op so 'n manier dat dit onmoontlik is om in 'n sprokie te sê, en ook nie om met 'n pen te beskryf nie.
  Akulina Orlova - indien nodig, sal sy dit vat en die bles Fuhrer met haar kaal hakskeen skop. En dit sal uiters koel en koel blyk te wees. Sy is 'n meisie wat letterlik senuwees van staal het, en baie sterk blokkies sjokolade abs. Dit is die soort meisie wat jy regtig probeer vat en verslaan.
  En sy veg teen die Nazi's en sing;
  Ons is Komsomol-lede, dapper vegters,
  Ons het bymekaargekom om dapper te veg vir die Vaderland...
  Ons vaders is trots op ons meisies,
  Want ons kan verslag doen oor suksesse!
  
  Die vegter is eenvoudig topklas,
  Ons jaag amper kaal in die koue...
  Ons kan oor enige saak stry,
  Onder 'n baie sonnige, stralende lug!
  
  Jy sal ons nie mooier meisies vind nie,
  Ons is so pragtig, aangrypend...
  Die skoonheid lyk nie meer as twintig nie,
  En jou voete hardloop kaalvoet in die sneeu!
  
  Wat 'n pragtige son, geel kleur,
  Dit het 'n sweempie goud, jy weet ...
  Ons sal binnekort die aanbreek van kommunisme sien,
  En 'n klomp halfnaakte, kaalvoet meisies!
  
  Ons Komsomol-lede hou daarvan om te veg,
  En almal is in staat om baie cool dinge te doen ...
  Ons stuur 'n dapper leër in die geveg,
  Want teëstanders is 'n kleinigheid!
  
  Voeg by en voeg is nie gegee nie,
  In die universele woedende situasie ...
  Meisies kan wyn drink
  Gaan veg in volle eer!
  
  Nou is ons in die wêreld van elwe - dit maak nie saak nie,
  Ons kan ook baie doen...
  Die universele droom sal waar word,
  Ek sal enigiets doen, glo my!
  
  Vir die Moederland is daar geen woorde om te erken nie -
  Hou die pragtige oorwinningsvlag op jou bors...
  Kom ons gooi die kettings van kapitalisme af,
  Laat ons probleme in die onderwêreld vergaan!
  
  Vir heerlikheid, ken die Russiese Christus,
  Ons sal die swaard en skild verhewe ophef...
  Liefde vir die Vaderland is helder en suiwer,
  Ander sal by die sestien wapens kom!
  
  Die fascis is kragtig en eenvoudig wreed,
  En Orke is ook magtige Nazi's...
  Maar ek sal die Krauts in die voorkop slaan,
  Die meisies is glad nie pasifiste nie!
  
  Wat 'n lieflike land is ons in gebore,
  Ons begroet die bloei met 'n glimlag met pêrels...
  En die Fuhrer is eenvoudig toegewy aan Satan,
  Ons maak hom klaar in stralende Mei!
  
  
  Ons sal dit bereik, ek glo beslis alles,
  Ek durf regtig nie te veel droom nie...
  Die stad en die buitedorpie is bly,
  Die baba het in die wiegie gelag!
  
  En wie is hierdie roofsugtige ywerige ork,
  Die slagtande se grinnik is ordentlik baie woedend...
  En jy slaan hom liggies in die tand,
  Die jag bly net vir klein dingetjies!
  
  Ek vra vir Christus - red die Almagtige wêreld,
  Moenie dat hy in die vuurplaag brand nie...
  En vergewe liefdevol die wat sleg is,
  Om die teëstanders aan intense hitte te onderwerp!
  
  Ons sal ook nie in Berlyn verveeld wees nie,
  Ons sal daar kom, glo my, tot by New York...
  Kom ons glo vas, vyf broers,
  Laat die meisie se stem hard lui!
  Daar is hierdie meisies met skitterende gange en vegvermoëns - die coolste in die wêreld. Alhoewel hulle ook regtig op die horings geslaan word en 'n been breek.
  Maar in November het die voorste linie ietwat gestabiliseer. Sowjet-troepe het anderkant die Dnjepr teruggetrek, net beheer oor Kiëf en sy omgewing behou en steeds heeltemal omsingel, maar Odessa het steeds 'n swak voorraad per see gehad. Maar die Engelse, Duitse en Italiaanse vloot was te sterk en dit was duidelik duidelik dat hierdie stad nie lank sou hou onder 'n volledige blokkade nie. In die noorde het die Duitsers en die koalisie die Baltiese state beset en by die ou verdedigingslinie vasgehou, en in die middel het Sowjet-troepe op een of ander manier vastrapplek gekry aan die Dnieper en verder na Pskov, wat reeds half omsingel was, maar voortgegaan het. uit te hou.
  In die suide het Turkse troepe Batumi na etlike maande se gevegte ingeneem en die omsingeling van Jerevan voltooi.
  Primorye is deur die Japannese gevange geneem. Maar Vladivostok was steeds onder blokkade. En dit is stewig gemaak. Maar oor die algemeen het November-ryp reeds aangebreek. "n Parade het deur die Rooi Plein gegaan. En dit blyk dat Stalin daarby teenwoordig was.
  Daarna het die vergadering van die Staatsverdedigingskomitee geopen. Daar het hulle begin om verdere strategie vir die lente te bespreek.
  Zhukov het voorgestel:
  - Dit is nodig om Jerevan te deblokkeer en teenaanvalle op die vyand in hierdie rigting te loods. In hierdie geval sal daar 'n kans wees om ons Transkaukasiese groep te red.
  Stalin het somber opgemerk:
  - Dit is moontlik. Jerevan moet onder geen omstandighede weggegee word nie. Maar die vraag is, al breek ons daar deur die gang, sal dit niks oplos nie. En die belangrikste is dat ons vyande die koalisie van kapitalistiese lande aan die Westelike Front is. Daar is iets vir ons om oor na te dink.
  Shaposhnikov het opgemerk:
  - Die vyand het 'n voordeel in infanterie. En Brittanje met sy koloniale verdeeldheid, en die hele Europa tel, is ook teen ons. Plus Türkiye, en in die ooste van Japan en Thailand. Die vyand kan ons eenvoudig uithonger, met meer menslike en materiële hulpbronne. Dwing ons in 'n lang uitputtingsoorlog totdat ons Russiese soldate opraak.
  Maarskalk Timoshenko het geskree:
  - Ja, ons sal hulle in die kak uitvee!
  Stalin het gemompel:
  - Bly stil, moordenaar. Jy kon nie Warskou inneem nie, alhoewel jy gesweer het om Berlyn oor twee weke te bereik. En oor die algemeen is julle valke - julle het gesê, slaan eers Duitsland. En wat het daarvan gekom? Beskou nou die hele wêreld teen ons. Beide Brasilië en Argentinië het oorlog verklaar, en die Verenigde State kan binnekort binnekom. En wat het ons nodig?
  Maarskalk Timoshenko het gemompel:
  - Ons moet die vyand aanval. Ons sal dit maal.
  Molotov het opgemerk:
  - In die VSA is dit nie so maklik om die Kongres te oorreed om tot die oorlog toe te tree nie. Maar Amerika verskaf reeds tenks, sowel as vliegtuie. En hul lugvaart en veral bomwerpers is op hul beste. Boonop is sulke dinge ook moontlik in motortegnologie. Nee, regtig, as die Verenigde State die oorlog betree, sal daar geen kans wees nie.
  Stalin het somber gesê:
  - En wat stel jy voor?
  Die minister van buitelandse sake het in 'n sagte stem gesê:
  - Ek dink dit is die beste om vrede te maak met die hooflande. Probeer om ten minste 'n deel van die grondgebied te behou. Dit is ons enigste kans.
  Timosjenko het gegrom:
  - Nee vir die skandelike wêreld!
  Stalin het somber gevra:
  - Wat sal Zhukov sê?
  Georgy Konstantinovich het op 'n nederige toon geantwoord:
  - Ons besigheid is militêr. En praat oor vrede met diplomate. Maar as ons nie hierdie winter oorwinnings op die slagveld behaal nie, dan sal dit in die lente en volgende somer nog erger wees. Die vyand het werklik 'n voordeel in ekonomiese en menslike potensiaal. En daar is geen manier waarop ons 'n uitputtingsoorlog kan wen nie. Boonop, hoeveel toerusting lande kan produseer wat teen ons is, veral saam met die VSA, sal ons dit nie kan oortref nie.
  Die opperbevelvoerder het met 'n glimlag gevra:
  - Wat van kwaliteit?
  Zhukov trek sy skouers op:
  - Dit hang af van wat kameraad Stalin is. Ons T-34 is nie sleg nie, soos die KV-1. Maar die vyand sal vinnig kragtiger gewere op die T-4 installeer. En die vyand se lugvaart is dalk selfs beter as ons s'n - veral vegters. En ons vliegtuie is beter as Britse bomwerpers. En om iets nuuts te skep... Wel, dit neem tyd en die vyand sal ook in hierdie geval iets cool en meer perfek uitdink.
  Stalin het geknik en gevra:
  - Wat dink Beria?
  Die volkskommissaris van binnelandse sake en die bevelvoerder van die sharashki het geantwoord:
  - Wetenskaplikes werk, kameraad Stalin. Ek het hulle opdrag gegee om 'n strategiese bomwerper te maak wat kan duik. So hulle werk. Wel, oor vegters ook. Veral die Yak-9 beloof om 'n goeie masjien te wees, soos die LAGG-5. So gaan die werk aan sonder ophou. En ons gebruik beide wortel en stok!
  Die Allerhoogste knik:
  - Groot! Werk! Intussen word ek beveel om Jerevan vry te laat en naby Pskov op te vorder. Ons sal die vyand in hierdie rigtings beveg. En terselfdertyd, kom ons neem 'n paar samoerai as 'n shugan in Mongolië. Ek sal later met die ontwerpers praat oor wat nuut is by hulle.
  Zhukov het opgemerk:
  - Tot dusver is die T-34 min of meer goed, maar ons benodig 'n kragtiger tenk, maar nie minder mobiel nie. Dit behoort bereik te word!
  Voznesensky het beslissend gesê:
  - Kom ons doen dit! Ons sal dit beslis doen!
  
  DIE KOELSTE HIPER VIRTUELE WERKLIKHEID-SPEL
  ANNOTASIE
  'n Pragtige vegtermeisie en haar nuwe vriend Pinocchio die kuborg baklei in virtuele realiteit. Hulle het natuurlik baie cool vegters wat jy letterlik eindeloos kan bestuur en soos leeuwyfies kan veg, en ook met allerhande kosmiese en magiese wesens kan veg.
  . HOOFSTUK No 1.
  Veronica, wat net 'n bikini aangehad het, het haarself in 'n deursigtige motor bevind wat soos 'n platgedrukte stingray gelyk het. En ook 'n hologram van die panele wat die geveg beheer het en blykbaar baie formidabele masjien het geskyn.
  Langs haar was Cyborg Pinocchio. Hy het nou uiterlik gelyk soos 'n tiener van so veertien of vyftien wat net 'n swembroek dra, baie gespierd, met 'n mooi, jeugdige gesig, waarop daar nie 'n enkele haar en rooskleurige wange was nie.
  'n Baie aantreklike seuntjie, met blonde hare en 'n netjiese buzz cut. En die vel is glad, bruingebrand, spiere is gegiet. Jy kan dit in advertensies gebruik, veral vir ouer vroue. Wel, ja, die program kan enige vorm aanneem. Terloops, en Veronica, as haar parameters opgegradeer word.
  En nou het sy dit gedoen. Kom ons gradeer die vegter se parameters op. In die besonder, eers die aantal laserkanonne en verdubbeling daarvan. Voeg dan die vuurbaan by, ook 'n lopie. Verhoog die vloeiintensiteit. Wel, en die vlak van beskerming van die kragveld, sodat die vyand jou nie dadelik kan deurbrand nie.
  Dit is hoe die meisie dit energiek hanteer het.
  Wel, Pinocchio die kuborg het ook opgegradeer. En natuurlik het hy die motor se parameters verhoog. Maar nie soseer dat oorwinnings maklik is nie.
  Om 'n rekenaarspeletjie te maklik te wen is immers nie interessant nie!
  Alhoewel hier baie afhang van die karakter van die vegters. Maar in hierdie geval is alles in orde met die karakter van hierdie paartjie.
  Veronica het 'n soen vir haar eweknie geblaas en getwiet:
  - 'n Groot oorwinning wag op ons,
  Jy sal jou buurman so gou moontlik flous!
  Daarna het sy haar kaal, ronde, pienk hak op die joystick-knoppie gedruk en haar vegter het skerp versnel.
  Die sterrekanonade het aan en aan gewoed. Al hoe meer verkrummel, soos deursigtige paddavissies, reddingsmodules en vloeibare metaalkapsules, en probeer om die minimum volume in te neem. Volgens ongeskrewe reëls kon hulle nie spesifiek vernietig word nie, maar as daar 'n gevaar bestaan om gevang te word, kan die ingeboude magiese rekenaar 'n bevel vir selfvernietiging gee. Daarbenewens het baie modules per ongeluk gesterf. Die cross-siders, wat maksimum spoed ontwikkel het, het voortgegaan om die vyandelike vloot vas te klou, terwyl termokwark-bomme tussen hulle ontplof het, wat elkeen etlike miljarde ladings dra wat in staat was om 'n mediumgrootte stad te vernietig. Natuurlik, in die geval van 'n direkte trefkrag, sal nie 'n enkele kragveld, nie eers die duursaamste metaal, oorleef nie.
  Veronica het haar eerste teenstander in die gesig gestaar. In hierdie geval was dit 'n enkelsitplekvegter, aan die stuur waarvan 'n lekkergoed in 'n helder omhulsel met bene gesit het. En sy het ingewikkelde maneuvers uitgevoer.
  Die meisie programmeerder het gesing:
  -O, dieet, moenie dit en dat eet nie,
  En die meisie se bene word nie moeg om te loop nie...
  O, dieet, hoe siek hiervan,
  Die meisies word rooi van die honger en sing!
  Daarna het Veronica dit geneem en haar laserkanonne op die vyand afgevuur. En die vegter het begin rook, dit was duidelik dat die kulinêre produk, die lekkergoed met bene, heeltemal ongemaklik was.
  Verdedigingstelsels het dosyne valse teikens uit een ruimteskip uitgestoot, spesiale wapens het kapsules met gas afgevuur wat die trajek van lasers verwring het en voortydige ontploffing van vernietigingsmissiele en verswakkende effekte van gammastraling veroorsaak het. Die trolskepe het ook nie meer en meer termiese, elektroniese en selfs swaartekragvalle in die ruimte rondgevlieg nie. Inderdaad, swaartekragwapens, skeur metaal, draaiende strukture en veroorsaak ontploffing, was die gevaarlikste. Die swaartekraglokval kan die effek verswak of die leidingsradar vir missiele, torpedo's, myne afslaan. Verskeie ruimteskepe, wat gravitasieskade gekry het, het na die witdwerg afgewyk en met kolossale digtheid en swaartekrag op hierdie uitgestorwe son begin val.
  Die kruisbeskouers, nadat hulle weer hervorm het, het hul vuur op die grootste vyandelike skepe neergevel - die ultra-gevegskepe. Hierdie mastodonts, wat 'n hele stad kon pas, het 'n sterk wapenstelsel en natuurlik 'n kragtige kragveld gehad. Die taktiek van gekonsentreerde vuur van gravitasiekanonne is teen hulle gebruik, hul straling was baie moeiliker om met 'n kragveld te weerkaats, daarbenewens was dit moontlik om die kragopwekkers ten minste gedeeltelik te beskadig. In hierdie geval, met geluk, kan die skrikwekkende termokwarkbom afgaan. Die Crosoiders was baie dapper en het moed getoon. Dit het gelyk of die vakuum gelui het van 'n oorversadiging van energie om die doeltreffendheid van die gravitasiewapen te verhoog, moes hulle die afstand verminder, wat belaai was met enorme risiko. Hier het een van hulle ontplof, met 'n fakkel van vernietiging geflits, toe die tweede.
  - Is dit dalk nie die moeite werd om sulke risiko's te neem nie? - Sê die generaal.
  Die meisie antwoord, terwyl sy 'n diamantborsspeld in haar welige hare laat flits:
  - Nee, my vriend, ons moet ten minste 'n paartjie vernietig. Hierdie barbaarse masjiene is in staat om op planete van baie lang afstande af te vuur, wat beteken dat wanneer hulle digbevolkte wêrelde nader, veral ons hoofstad...
  Gorrelend in reaksie:
  "Ek het besef dat hulle die moeilikste sal wees om te vernietig, of om op "n veilige afstand te hou wanneer die hoofkragte saamtrek."
  Die meisie het moedig gestamp en woede uitgestraal:
  - Daarom, gaan daarvoor! En laat hulle nog nader kom, die ultra-gevegskip is spesiaal ontwerp om die vyand te fermenteer sonder enige risiko.
  En die kaalvoet en krom skoonheid Veronica het self baie risiko's geneem. Die vegter waarin die lekkergoed baklei het, het uitmekaar geval. En die gebrande rooster bedek met sjokolade het uitgeval.
  Maar Veronica is gelyktydig deur drie motors aangeval. En hulle bevat nie eenvoudige lekkergoed nie, maar aces met likeur. Probeer dit net met jou kaal hande neem, en nog meer met kaal meisievoete.
  Veronica was gedwing om te maneuver.
  En haar kuborgmaat Pinocchio het ook met groot entoesiasme baklei. En dit was, moet ek sê, 'n indrukwekkende gesig. Die oulike tiener het ongelooflike vaardigheid getoon. Selfs toe so 'n gesoute aas soos 'n pakkie Camel-sigarette die stryd teen hom betree het.
  Wel, die ander krygers het baie goed geveg.
  Aanvalsplatforms het inteendeel op die maksimum afstand van die vyand gedryf, het sulke taktiek optimaal gemaak wat hulle op kruisers en vervoerskepe met troepe geskiet het. Weens 'n misverstand het iemand skepe gevul met gevegsrobotte, trolle en hul bondgenote uit die verowerde rasse in die gevegslinie gebring. Minder as konvensionele ruimteskepe in manoeuvreerbaarheid en bewapening, het die transporte ordentlike beskerming gehad, maar steeds het vyf-en-sestig van hulle ontplof, en nog drie-en-twintig is ernstig beskadig. As in ag geneem word dat almal aan boord meer as een en 'n half miljoen gevegseenhede het, is dit 'n groot verlies.
  Tydens die geveg het Veronica besef dat sy haar parameters kon bestuur. Veral die deurdringende krag van lasergewere. Sodat hulle energie in een minuut vrystel, soos verskeie atoombomme wat op Hirosjima gegooi is.
  En so het dit gevat en gewerk. Violette laserstrale het die naaste vegter getref en sy dodelike verdediging binnegedring. En die likeur-lekkergoed het gebars. Die ander twee het van die kant van die meisie se vegter probeer inkom. Maar die skoonheid het 'n geskeurde vat beweeg. En hoe dit jou skuins sal tref met 'n mini-vuurpyl.
  En nou is die tweede vegter in stukke geskeur.
  Die meisie het gekwetter:
  - Moenie gaap nie, dit sal 'n banzai wees!
  Die jong vegter het opgemerk, sy tande ontbloot en nog een, hierdie keer 'n tweesitplekvegter, afgeskiet:
  - In die kis sal daar 'n leër van Orke wees en diegene wat ons huur vir sigarette, lekkers en allerhande alkohol!
  Veronica het gelag, 'n ander vegter afgeskiet en gekoer:
  - Eer aan die groot Elf en die koninkryk van Oz!
  Die rofoshki het egter vinnig uit hul foute geleer, hul sarsies het meer en meer dikwels die platforms bereik, en die zherriks het deurgebreek, deur die sif van ontploffings geglip, pynlike houe gegee en selfs vir 'n ram gegaan. Wanneer jy egter self nie jou lewe waag nie, is dit maklik om dapper te wees. Sommige geeste het aan onbesliste dooie mense behoort, hulle het tussen wêrelde gejaag, en terselfdertyd was hulle nie huiwerig om hul eie getal te vermeerder nie.
  - Kyk, dit blyk dat die ultra-slagskip besig is om uitmekaar te skeur. - Die generaal het geskree
  Inderdaad, die cross-siders, wat baie naby gekom het, was in staat om die kragopwekkers te beskadig en toe 'n termokwarkbom in die gaping geplant. Nou het een van die sterreuse opgehou om te bestaan.
  - Kom ons almal en masse vir die tweede, slaan gekonsentreer, moenie dun versprei nie. - Kent het in die geënkripteerde kanaal geskree.
  Die Krosoiders het hom duidelik gehoor, selfs nader beweeg, amper aan die kragveld geraak, en nie vergeet om te maneuver en strikke af te gooi nie. Een van hulle het dadelik ontplof, maar die ander ultra-gevegskip met 'n bemanning van een miljoen het uitmekaar begin val.
  - Dit gaan goed! - Sê die elf-generaal. - Jy kan 'n derde een opsit.
  Space Marshal, 'n bose kat met 'n slurp, was self op een van die ultra-gevegskepe. Toe hy sien dat sy geliefde troeteldiere misluk, het hy gehuil:
  - Trek dadelik alle magte na die slaanvuis, vernietig al die kruisers! En betrek dadelik die geeste van die parallelle onderwêreld!
  Terwyl hy geskree het, het die sesde ultra-cruiser ernstige skade opgedoen. Hy het egter daarin geslaag om drie van sy oortreders weg te dra, toe jaag hy so hard dat die kruisers skaars tyd gehad het om terug te spring.
  Veronica het haar tande ontbloot wat soos diamante skitter en gesing:
  Sien jy 'n verduistering in die lug?
  Die verskriklike branders slaan...
  Dit is 'n teken van die hel
  Swerms kosmiese gehuil!
  En sy het sonder enige verleentheid die stryd aangesê met 'n pak Belomor op 'n taamlik kragtige ruimtevegter.
  Die ultra-cruisers het begin terugtrek en groepeer. En tog het die fauns en elwe nie daaraan gedink om in te gee nie, hulle het verwoed gedruk, agter die vyand aan gejaag, en hul sterskepe het soos 'n tweesnydende byl in lyn gestaan. Dit is egter nie maklik om 'n goed gekoördineerde formasie van sulke kragtige ruimteskepe te verslaan nie. Een vir een is sewentien Krosoiders neergeskiet, en nog vier is vasgeplak aan die swaartekraglokval wat deur die golfspreuk gesimuleer is. Weliswaar het nog vier ultra-cruisers ernstige skade opgedoen en is in brand gehul. Nou is die fauns gedwing om terug te trek, en die Rofoshki het uiteindelik die regte taktiek gevind en probeer om die meeste van hul numeriese voordeel te maak.
  Veronica het 'n baie interessante maneuver uitgevoer en kon 'n vegter vang wat 'n pak Belomor op gehad het, wat sy baie slim gedoen het. En 'n onbenullige verbranding het plaasgevind. En toe vlieg "n pak gif, wat in vuur gehul is, uit die vernielde kar.
  Veronica het getwiet:
  - Laat daar 'n geveg wees,
  Elfie ja by my!
  Pinocchio die kuborg het gesis:
  - Jou meisie is net wonderlik! Hou so aan!
  En hy het ook nog 'n deursigtige masjien uit ruimteproduksie uitgeslaan, en dit het soos 'n kruitvat in vlamme uitgebars.
  En die egpaar het in harmonie geskree:
  - Een twee drie -
  Jy skeur jou sigarette!
  Op 'n stadium het al die klein skepe van die fauns teruggetrek en die platforms van die aanvalle van die zherriks begin bedek.
  - Ons troepe het die inisiatief verloor. - Kent het gesê.
  - Dan moet ons die aftog klink! - Hett voorgestel. - Ek sal die stermaarskalk direk kontak.
  - Ek kondig herontplooiing aan! - Die maarskalk het geblaf. Sy horinggesig het 'n mengsel van tevredenheid en spyt uitgespreek. Die uitslag van die geveg kan op verskillende maniere geïnterpreteer word.
  Die maneuver, delikaat herontplooiing genoem, is lank gelede geoefen en is herhaaldelik in militêre botsings en virtuele oefeninge gebruik. Natuurlik was dit georganiseerd en vinnig. Die uitgang na eendimensionele ruimte het met voorlopige versnelling plaasgevind, eers deur groot vaartuie, en toe deur kleineres. Diegene wat die toevlug gedek het, het 'n groot risiko geneem, maar die Rofoshki, wat blykbaar 'n slinkse lokval vermoed het, het nie aktief gedruk nie, en hulle beperk tot langafstandvuur. Uiteindelik het die fauns die multi-ruimte binnegegaan en buite bereik geraak.
  En Veronica het hardnekkig aangehou baklei. Sy het slinkse maneuvers gemaak. In hierdie geval is sy teengestaan deur Napoleon-konjak, en dit is 'n baie ernstige aas. En dit is nie so maklik om teen hom te maneuver nie.
  'n Uiters gevaarlike teenstander.
  Pinocchio die kuborg het sy tande in sy seunsgesig ontbloot en gesing:
  -Jy weet, ons moet bang wees vir die meisie,
  Die uitbuitings van skoonhede is eindeloos ...
  Want meisies kan baklei
  'n Sterk stuurwiel en 'n kragtige roeispaan!
  Veronica het instemmend geknik en 'n snymaneuver uitgevoer:
  - Ja! Ek kan dit doen! En ek kan selfs met Napoleon-konjak klaarkom.
  En die meisie het weer die maneuver in die vorm van 'n vraagteken uitgevoer, en sy het dit baie goed gedoen.
  En die vegter wat pas in vlamme uitgebars het, het skielik in twee verdeel, en nou baklei 'n bottel Napoleon-konjak op 'n ander masjien.
  - Hoeveel het dit ons gekos? - Generaal Kent het sy vennoot Hett somber gevra toe die vloot die swart gat suksesvol verbygesteek het en langs die wentelbaan van 'n reuse-gasklomp so dig gegly het dat dit 'n gravitasieveld van sy eie geskep het.
  Die pragtige meisie antwoord in 'n afgemete toon:
  - Ordentlik! Meer as vyftienduisend klein skepe het verlore gegaan, en meer as honderdduisend vegters. Vyfhonderd stakingsplatforms is afgeskiet, en nog drie en tagtig vereis groot herstelwerk. Tweehonderd-ses-en-negentig grype het verlore gegaan, en nog agtien het herstelwerk vereis. Driehonderd twee-en-sewentig kruisers, negehonderd-een-en-dertig missieldraers, sestig swaar beskadig, dit tel nie opsporingstasies en verkenningsrobotte en geringe vernietiging in nie.
  - Het hulle die rofos laat bloei?
  Die meisie het gelag en haar pêreltande gewys:
  - Dit is moeilik om presies te bereken, maar omtrent drie-plus keer meer as ons s'n, as jy groot ruimteskepe neem, is daar boonop amper tagtig transporte en nege superskepe ultra-gevegskepe neergeskiet, en vyf blyk so beskadig te wees dat hulle is, op sy beste, , sal na agter gestuur moet word.
  - Wel, ons sal beslis nie hiervoor gedegradeer word nie, maar ek is nie seker oor die beloning nie. In beginsel was ons gelukkig dat die vyand nie gereed was nie. In die volgende geveg sal hy baie versigtiger wees.
  Die meisie het gepiep:
  - Afsluiting?
  - Die kanse is ongeveer gelyk, en die rekenaar sal ons 'n meer gedetailleerde uiteensetting gee.
  Die kaal, bruingebrande bene van 'n elfvegter met baie grasieuse lyne en die verleidelike kurwe van die hak het verby geflits.
  Die vegter het koud gesê:
  - Laai dus die opsommingsinligting op.
  'n Minuut later het die rekenaar berig:
  - Die kanse van die partye met optimale gedrag aan beide kante is soos volg: die oorwinning van die rofos is vier-en-tagtig persent, die oorwinning van die elwe is elf persent, die gelykop is vyf persent.
  - Nie genoeg! - Die generaal se gesig het skielik geval.
  - Optimale gedrag is onwaarskynlik, gee 'n voorspelling met inagneming van wat die vyand en wat ons getoon het om te kan beheer.
  Die rekenaar het nog 'n halwe minuut getel en uitgereik:
  Die rofos se kanse om te wen is vier-en-sestig persent, die elwe se kanse is vyf-en-twintig persent, en die elwe se kanse is elf persent van 'n gelykopuitslag.
  - So, dit beteken ons verloor, hoewel nie soveel nie. Een kans in vier. Dis beter. - Sê maarskalk Gugnish.
  Veronica het met Napoleon-konjak baklei. En dis nie verniet dat die bottel met tentakels so 'n formidabele naam gedra het en 'n blink etiket gehad het nie. Sy het werklik bo-aan geveg.
  En die meisie programmeerder kon haar nie in 'n lokval vang, of haar weer afbring nie.
  Boonop is sy ook deur die strale gevang.
  Veronica voel hoe haar gespierde lyf onder die sweet raak. En die meisieprogrammeerder se kaal, gebeitelde voete is warm. Maar die vegter het dapper gesing:
  Ons sal die vyand verslaan, glo my,
  Ek glo ons sal die bose bottels uitmekaarskeur...
  Kaal Fuhrer, vleisetende dier,
  Maar ons sal sy rug breek, glo my!
  Daarna het die meisie die joystick-knoppies skerp met haar kaal tone gedruk. En die vegter het skerp geruk, en toe het al die gewere gevegsafskeidings vrygestel.
  En hulle het in 'n motor geklim waar daar 'n oënskynlik onkwetsbare bottel was. En sy het gebewe en gesmelt.
  En toe bars die konjak, en sjokolade en lekkers het na alle rigtings gestrooi. En vanielje, rosyne en baie ander heerlike goed het van hulle geval.
  Veronica het getwiet:
  O, watter genade
  Eet al die lekkergoed...
  Kou sjokolade, grappenderwys,
  Geniet dit om te kou!
  Daarna het Veronica dit gevat en weer geknipoog met haar smarag en terselfdertyd saffier oë, wat soos sterre pols.
  Die program jeug het uitgeroep:
  - Hiperkwasar! Jy is 'n ultrapulsar!
  Veronica het reggemaak:
  - Dit is beter om te sê: ultrapulsar, jy is 'n Hyperquasar!
  Cyborg Pinocchio het terug getjirp:
  - My verbeelding is getref
  Jou beeld het soos 'n komeet se stert geflits...
  Dit is asof jy my soos weerlig getref het -
  Met sy sterrehemelagtige skoonheid!
  Die programmeermeisie het bevestig:
  - Jy is soos Poesjkin! Super!
  Pinocchio die kuborg het beswaar gemaak:
  - Geen! Ek is nie Poesjkin nie, maar duisend keer koeler!
  Veronica het gekwetter en haar tande ontbloot:
  - Ja, waar gee Alexander Sergeevich om vir jou! Jy is die seun van magtige elektronika met hiperplasma in jou verwerkers!
  En die vegtende paar het weer met groot woede die geveg ingestorm. Gereed om haar hoogste vlak van dodelike krag en heldhaftigheid te toon.
  Die beeld het begin vervaag en toe heeltemal verdwyn. Die meisiebevelvoerder het wegbeweeg van die reusagtige piering, of liewer, die hologram van die gravitasiebeelder wat besig was om 'n onverstaanbare wonderwerk te verrig. Die elf wat gestaan het
  in die verte het sy ook teruggedeins, haar gesig het hartseer geword, daar was trane in haar oë.
  - Aaklig! - Sê die meisiebevelvoerder.
  Die elf het gesê:
  - Niks soos hierdie kan voorgestel word nie. Wat as daar, tussen die elwe, my pa baklei, en moontlik gewond of gedood word.
  - Dit kan nie uitgesluit word nie! - Hier sug nog 'n elf. - My vaderland is op die rand van 'n nederlaag. "n Hiperplasmiese byl het oor my beskawing gesweef.
  Die programseun het opgekikker:
  - Hiperplasmies, sê jy, wat is hiperplasma? Ek het dit al baie gehoor, maar ek verstaan dit nie.
  'n Ouer en meer gesofistikeerde robot het besluit om geduldig te wees. Hy is self nie 'n fisikus deur opleiding nie, maar probeer om dit te verduidelik, soos hy gedink het aan 'n wilde, al is dit 'n almagtige.
  Daarom het hy besluit om 'n bietjie na die kant af te wyk, om te begin, asof van ver af:
  - In antieke tye, toe mense nie net aan een planeet gekoppel was nie, maar in baie state verdeel was, het so 'n ridder verskyn, of in aardse terme, koning Trikhkh. Hy het besluit dat dit tyd is om die chaos en obskurantisme te beëindig. Teen hierdie tyd was groot fabrieke reeds gebou, gewere en kanonne het verskyn. Oorloë het al hoe meer wreed en vernietigend geword, en heksery het uitgesterf. Boonop is heksery in verskeie godsdienste as 'n doodsonde verklaar. Dit is onmoontlik om te tel hoeveel verhore al plaasgevind het oor diegene wat van heksery verdink is. Die koning, by hierdie geleentheid, was aanvanklik van dieselfde mening: towenaars hoort op die brandstapel, of op 'n brandstapel. Maar dit het gebeur dat toe hy 'n kompetisie vir die beste vegters gereël het, 'n soort gemaskerde vegvertoning, die wenner 'n oënskynlik brose vegter was. Toe die kroon op sy kop geplaas is, het die besoekende Palladin sy masker afgehaal, en die gesig van 'n meisie, anders as enige menslike priesteres, is aan die publiek geopenbaar.
  Almal was verstom, dit was 'n vroulike elf, 'n legendariese ras verheerlik in ballades en legendes. Sy het haar hand na Trich uitgesteek, en haar sjarmante glimlag is vasgevang deur die beste kunstenaars.
  Die koning het verlief geraak op haar, 'n vrou van 'n vreemde ras, met die bynaam Rerra. Sy passie was vurig, hoewel nie vir almal verstaanbaar nie, ons fauns en elwe is te verskillend. Verskillende tipes, ander tipes. Wel, hoe kan jy verduidelik dat 'n wolf op 'n koei verlief kan raak? Maar die meisie het, vreemd genoeg, sy gevoelens weergegee, en gou het hulle getrou, ten spyte van die feit dat die naburige konings daarteen was. Die oorlog het begin, maar toe wys die elfmeisie haarself as 'n subtiele diplomaat. Sy kon listigheid gebruik om Trikhkh se teenstanders teen mekaar op te steek. Hulle het vinnig, terwyl hulle klein griewe onthou, in 'n verskriklike stryd onder mekaar gewikkel. Wel, intussen het Trikhkh se weermag hulle stukkie vir stukkie geklop. Rerra het geblyk 'n towenaar te wees, aangesien baie elwe inderdaad begaafd is in magie, en praktiese towerkrag daarby. Soos ons later verneem het, is hierdie meisie, weens haar ongelooflike denke, deur haar broers verkeerd verstaan, en blyk 'n uitgeworpene te wees. Maar hulle is 'n uitgeworpene, maar by ons het sy 'n ware heerser geword. Rerra het vooroordele geïgnoreer en 'n nuwe godsdiens bekendgestel wat die beoefening van toorkuns gelegitimeer het. Nou, van die wieg af, is babas gevind wat in staat was om te toor, en dan is hulle in spesiale skole opgelei. Dit was toe dat wetenskaplike akademies verskyn het. Die groot towenaar Rerra het probeer om die magiese en wetenskaplike te kombineer. Kort voor lank het die ryk 'n nuwe, voorheen ongesiene wapen gehad, en dit het die planeet verower. Trikhkh het oud geword en gesterf: die elwe het toe langer as die fauns gelewe. En daar was sewe keer meer elwe as elwe. Rerra het die soewereine keiserin geword. Sy wou die ruimte ingaan. Die eerste fase was die vlug na die sfeer. Die einste waarvoor die stryd nou plaasvind. Toe is die proses van atoomontploffing ontdek. Superswaar elemente is uitmekaar geskeur toe hulle 'n kritieke massa opgebou het. Met die hulp van magie was dit moontlik om hierdie proses te verbeter. Toe het Rerra, met die hulp van wetenskaplikes, besef dat dit moontlik was om energie te onttrek uit die proses van samesmelting van waterstofkerne sulke prosesse vind op sterre plaas. Maar dit was eintlik moontlik om 'n waterstofbom met behulp van towerspreuke te skep. Van daardie oomblik af het die verowering van die sfeer begin.
  Veronica het dit ook gesien, en sy is 'n koel vegter, sy het ook iets onthou uit haar bestaan in die rol van die Almagtige Vroulike Godheid, in een van die vorige lewens van 'n onsterflike siel, en gesê:
  - Kan jy ons in meer besonderhede vertel hoe om 'n waterstofbom te vervaardig, dit is waarskynlik kragtiger as 'n ontploffing van buskruit.
  Die robotseun het gelag, die ander kinderprogramme het goedkeurend geknik:
  - Natuurlik is dit kragtiger! 'n Klein bom, soos ons toring, is in staat om te ontplof soos 'n kruitvat met 'n deursnee van 'n kilometer.
  - Sjoe! - Die pragtige meisie Veronica het gefluit. - Kolossaal.
  Die meer ervare robot het voortgegaan om met oorgawe te vertel:
  - Maar selfs hierdie energie is nie genoeg om teen spoed hoër as lig in die ruimte te reis nie. Rerra het uiterlik jonk gebly, maar die dood het haar ook nader gekom. Sy en haar studente het egter aan die einde van haar lewe uitwissingsenergie ervaar. Dit is wanneer materie in lading verskil, plus of minus, minus of plus. Natuurlik word selfs elektronwolke in verskillende rigtings gespin, en wanneer hulle bots, word onbekende kragte vrygestel.
  Veronica het dit interessant gevind:
  - Vertel my meer oor elektronwolke.
  Die kuborgseun, wat self uit die ruimte-eeu is, het voortgegaan:
  - Alle atome bestaan uit 'n kern en elektronwolke wat ontstaan uit die rotasie van elektrone en positrone. Dit is soort van soos planete om die son, net die rotasiespoed is nie veel hoër nie. Triljoene omwentelings om die kern per sekonde.
  En tydens uitwissing bots elektrone, die kerne self, wat uit protone en neutrone bestaan, kom met enorme krag in aanraking. En 'n monsteragtige ontploffing vind plaas, wat woedende energie vrystel wat meer as 'n duisend keer groter is as tydens die ontploffing van 'n waterstofbom.
  Veronica het gefluit:
  - Eintlik 'n malhuis!
  Pinocchio die kuborg het instemmend geknik:
  - Die duiwel is cool - die demone sal inspireer!
  Die programbevelvoerder het vir hom voortgegaan:
  - En om die polariteit van ladings te verander, het jy magie nodig. Die sogenaamde golfspel wat deur Rerra geskep is. Wanneer dit nie net 'n skud van lug in 'n sekere volgorde is nie, maar 'n sekere volgorde in die beweging van golwe. Dit beïnvloed 'n stel velde in die ruimte, en dit beïnvloed weer die materiële wêreld. "n Soort resonansie-effek. Die golf prikkel die klein snare, van dié wat dit na die grotes oorgedra word, wat so harde musiek tot gevolg het dat die klippe bewe.
  - En golwe is soos rimpelings, maar nie in die lug nie, maar in ruimtelike velde! - Veronica verduidelik.
  Die bevelvoerderprogram knik
  - Ja, jy het my reg verstaan!
  Die kuborgseun het bevestig, sy oë blink, en ontvang ongekende kennis:
  - Dit is magie van 'n hoër vlak. Vertel ons nou meer oor hiperplasma.
  Die programbevelvoerder het voortgegaan:
  - Dit word ook magiese hiperplasma genoem. Uitwissingsenergie het natuurlik die proloog geword tot die ontdekking van termokwark-energie. En hier was sterker magie vereis. Elwe word nie siek op ouderdom nie, hulle is gesond en energiek, maar terselfdertyd voel hulle die nadering van die dood. Dus, Rerra, siende dat sy nie te lank oor het nie, het haarself 'n opvolger, Zenna, die magtigste towenaar van die elfras, genooi. Op hierdie tydstip het die fauns reeds regdeur die sfeer gevestig en ander wêrelde binnegedring en 'n ryk ryk geword. Om hul heerser te wees, is dus selfs vir trotse elwe 'n eer. En saam met haar het hulle gedink aan die volgende stap om die heelal te verower.
  Op hierdie oomblik staan die piering van die swaartekragskerm op die rand van die saal
  Dit het weer begin oplig en kenmerkende klanke is gehoor.
  - Oproepe weer vir kommunikasie. Ek vertel jou later hierdie storie! - Die programbevelvoerder het gesê.
  Veronica het filosofies bygevoeg:
  .- Ek sou boonop nie wou hê jy moet jou nuwe kennis gebruik tot nadeel van ander wesens nie.
  Die kinderprogramme en die kuborg het gelag.
  Pinocchio die kuborg het gelag:
  - Hoe kan julle mense, in die werklike oudheid in terme van die vlak van ontwikkeling in vergelyking met ons, hieruit voordeel trek? Jy het nie akkurate inligting ontvang nie. En die bevelvoerderprogram vertel jou nie genoeg besonderhede dat dit moontlik sou wees om 'n waterstofbom te maak nie, nog minder 'n vernietigingsbom.
  Die programmeisie het met die lug van 'n kenner opgemerk:
  - Uitwissing is makliker, ten spyte van sy enorme krag. Daarbenewens verskil die reaksie in sterkte na gelang van watter stof in die uitwissing gebruik word. Die grootste effek word deur yster en elemente naby daaraan geproduseer.
  Veronica het verras:
  - En waarom!?
  Die programbevelvoerder het geduldig verduidelik:
  - Optimale kombinasie van valensie, balans in die kerne van protone en neutrone. Dit laat jou toe om die maksimum aantal deeltjies uit te voer en te gebruik. Die krag van kruit hang immers af van die balans van elemente.
  Pinocchio die kuborg het opgespring en uitgeroep:
  - En hoe! Maar kom ons kyk wat volgende gebeur in hierdie interessante epos.
  Boltologie is verby. En jy moet dit vat en, sonder om twee keer te dink, terugkeer na die stryd.
  Veronica het geredelik ingestem:
  - Om in die spel te baklei is baie beter as om na kwasi-wetenskaplike lesings oor hiperplasma en termokwarke te luister!
  En nou is die vegtende paartjie terug in die speletjie, wat so aan 'n regte ruimtegeveg herinner, en dit is so gaaf.
  Veronica het 'n pieperige luislang-maneuver gemaak en op 'n tweesitplekmotor geval waar twee sjokolade-gemmerkoekies gesit het. En hierdie taamlik kragtige vegter het aan die brand geslaan.
  En die gemmerkoekies, wat heeltemal afgedop het, is ook gebraai.
  Veronica het dit geneem en gesing:
  - Dit is die lekker lekkernye hier,
  Ons is vegters, nie skilpaaie nie!
  Pinocchio die kuborg het ook 'n ander motor aan die brand gesteek met die vuur van virtuele magoplasma en gesis:
  Daar sal volgorde wees in getalle,
  Ek sal ook vereer word...
  Cyborg het genoeg rympie
  Cyborg het genoeg rympie
  Robotte het 'n rekening nodig!
  Intussen is die piering van die gravitasievisier in kolossale hologramme
  uitgebrei. Sprankelende kranse van sterre en flinke, vaartbelynde kontoere van ruimteskepe het begin verskyn. Sommige van hulle het soos visse gelyk, ander soos grofgekapte klippe, en ander het soos dryfhout gelyk.
  Dit lyk asof die vloot roofdiere aan die beweeg versterkings ontvang het. Hy het stadiger gery en by die gordel van woesende pulsars uitgekom, toe groot, soms die grootte van 'n planeet bereik, plasmaklonte vinnig langs kronkelende bane beweeg, en deeltjies materie jaag woes tussen hulle in. Hierdie gebied is die baarmoeder van kosmiese Gehenna genoem. Die armada van skepe van die kinders van die duisternis het begin herorganiseer en komplekse maneuvers uitgevoer. Die doel van die truuk was om voor te berei vir 'n moontlike botsing met vyandige ruimteskepe.
  Victoria het aggressief geveg en bofbalstyl-maneuvers uitgevoer. En so spring sy op en draai om, dit was net creepy. Wel, die vrou is 'n aggressor. Wel, truuks. En 'n pak Marlboro's het teen haar uitgespring op 'n vegvliegtuig, so 'n wilde fantasie van rekenaarspeletjies kan gebeur.
  Dit is 'n kunstige komposisie. En die meisie sal dit vat en die knoppie met haar naeltjie druk.
  En 'n vrystelling van energie, die motor met sigarette brand met 'n helder vlam. En dit ruik na giftige rook.
  Pinocchio die kuborg het van die meridiaanpaal uitgespring. Hoe hy uitspring en 'n salto doen. En onder sy aanval het 'n tweesitplekvegter gekom, direk van 'n duik bedek met twee bottels Beierse bier. Dit was so cool.
  Toe hulle ontplof het pienk skuim uitgegooi, asof van 'n brandblusser.
  Die trolle het merkbaar wyser geword hul plasma-rekenaars het redelik duidelik bereken dat hierdie gebied 'n plek kan word vir 'n hinderlaag van 'n vyand wat baie meer uitgeslape en gesofistikeerd is as wat voorheen gedink is. Nou was die weermag besig om voor te berei vir enige gebeurlikheid. Die ruimtemaarskalk het die gepaste bevele in 'n pieperige stem gegee. Rofoshki het voorheen soortgelyke maneuvers tydens oefeninge uitgevoer, hul personeel het intensief opgelei en hul vaardighede opgedoen en gekonsolideer.
  Om te vergoed vir die verliese wat aangegaan is, is toerustingbergingsfasiliteite, spesiale metaallegerings en energiereserwes heraktiveer. Herstelbasisse is in fabrieke verenig, wat ruimteskepe reg in vlug aangepas het, en selfs nuwes geskep het. Hulle kon gesien word rondom die beskadigde, massiewe figure van vliegdekskepe en ultra-gevegskepe. Sweiswerk het geskitter, plasmastrale het gevloei, gravitostrome het uitgebreek, wat die metaal wat in ione gespuit is enige vorm gegee het. Sommige van hierdie konglomerate is tydens die aanval van die fauns vernietig, maar 'n hele paar het oorgebly. Insluitend robotte wat soos honderd-gewapende inkvisse gelyk het, sowel as spesiale towenaars wat strukturele hersteltowerspreuke uitspreek. Hulle het veral in groot groepe gewerk, aan die ruimteskip vasgeklou, iets gemompel deur magiese versterkers wat soos horings gelyk het.
  Veronica, nadat sy 'n kaskadeflip uitgevoer het en 'n ander vyandelike vegter in 'n selfversekerde duik uitgeslaan het, het uitgereik:
  - Laat ons nie die koning in 'n dooiepunt plaas nie! Daar sal 'n woedende skedule wees!
  Cyborg Pinocchio het 'n ander ruimtevliegtuig onderskep en gepiep:
  - Ons het akkuraatheid en waarheid aan ons kant!
  Veronica het haar kaal, bruingebrande, verleidelike, gespierde bene ruk en gesê:
  -Akkuraatheid - die beleefdheid van konings!
  En sy het effens met haar gebeeldhouwde buikspiere gespeel.
  Daarbenewens het plaaslike towenaars iets ernstigs probeer optower, voorsien in die arsenaal van magiese vegters.
  So het die towenaars begin om 'n paar korrels te gooi. 'n Klein kolletjie het verskyn en het geleidelik gegroei. Die towenaars het hom in 'n kudde omsingel. Wat hulle in die bullhorns geskree het.
  - Dis snaaks! - het Veronica gesê. - Herinner my aan 'n kannibaalritueel.
  Hier het 'n knop verskyn, eers so groot soos 'n biervat, toe het dit al hoe groter geword, eers die grootte van 'n skuur, toe 'n middeleeuse kasteel, en toe die grootte van 'n ultra-slagskip. Die knop het begin blom en verander in iets tussen 'n angelier en 'n tulp. Die blomblare het in verskillende rigtings beweeg en gejaag en verander in gevleuelde honde wat plasma spoeg. Hulle het swaartekraggolwe vrygestel en die Rofoshek-sterreskepe in verskillende rigtings gegooi.
  Die skudding was egter nie besonder sterk nie. Veronica, wat haar wonderlik pragtige bene ruk en haar buikspiere buig, terwyl sy 'n ander vegter platslaan, was verbaas:
  - Wat is hierdie, reuse-fantome?
  - Soort van so, net meer materiaal as wat dit met die eerste oogopslag lyk. - Sê Pinocchio die cyborg, gerig vuur op die vyand, in hierdie geval 'n bottel Agdam wyn in die vegter, en, op dieselfde tyd, byt af 'n sjokolade lekkergoed - Dit is een van die tipes van magic-hiperplasma, met 'n groter komponent van magie as suiwer hiperenergie. Dit wil sê, magie word hier gemeng met fisiese manifestasies, maar laasgenoemde word in 'n mindere mate verteenwoordig.
  Veronica merk hard op, krap die gestenigde goue vurk op die sleutelbord, en druk terselfdertyd die joystick-knoppies met haar kaal tone:
  - Dit is duidelik, meer heksery - minder wetenskap!
  Daarna sal die meisie 'n truuk uithaal - 'n sabeltand luislang, en 'n jack-in-the-box-draai maak.
  En hy sal uit sy longe brul:
  - Dood, maak dood, die bose ontaarde ork,
  Maak dit dood, maak dit dood, jou trol-aristokraat!
  Nugget is my afgod, ek is lief vir jou vampier!
  Wel, die kabouters is in die hel, besig om die vettes te braai!
  En hierdie keer het die vegter opgebreek in drie vlieëniers, in hierdie geval een doughnut en twee kaaskoeke met bene.
  Onder die invloed van die spanne vlieënde towenaars het die honde, blykbaar van die cop-ras, tou gestaan, blykbaar gehoorsame wesens.
  Die trol-hipermarshal het gemompel:
  - Rofoshka is slimmer as honde en sal hulle laat gehoorsaam. Dit is nie heeltemal verniet dat fauns 'n honde-aard het nie.
  'n Mooi vroulike generaal met 'n proboscis het om die hologram gedraai en met 'n asemhaling gesê:
  - Hoe kan jy op 'n staptog gaan sonder 'n draak? So ons sal eindig soos 'n reuse-tier sonder slagtande.
  - Hulle sal nog 'n bietjie toor! Ek het reeds bestel! - Die ruimte-hipermarshal het sy hand gewaai. Die uitstraler het in die lug gevlieg en piep:
  - Wat wil u hê, meneer?
  - Ek is die hipermarshal! 'n Boks vol grub!
  "n Hoop kos het langs die hoogwaardigheidsbekleër se rofoshka verskyn. Onder hulle het 'n koek in die vorm van 'n Faun-slagskip uitgestaan. In teenstelling met die verhoudings het horingruimtevaarders egter daarop gedans.
  - Dit is my gunsteling! - Die hipermarshal het begin om beeldjies van room en wierook te verslind.
  Die vroulike generaal het gesê:
  - In my wilde jeug het ek 'n hol gehou met meisies van maklike deug. Hulle het die plaaslike mafia bedien. Daar was een teef, sy het gedurig by kliënte gesteel. Op die ou end het sy op een afgekom wat te sterrewend was en is geëet.
  Hypermarshal het gesê:
  - In sommige instansies kan jy, teen 'n fooi, selfs aan die kookproses deelneem, hetsy van jou landgenoot, wat meer kos, of van 'n ander soort, wat goedkoper is.
  En die hooggeplaaste meisie het haar antwoord getwiet:
  - Nou is ander marteling in die mode, veral met die gebruik van mikro-rekenaars.
  En die brul van 'n dier in manjifieke uniform in reaksie:
  - Dit is presies wat ons moet gebruik. In ruimtegevegte is dit moeiliker om 'n gevangene te vang, maar verskeie van diegene wat op modules en kapsules ontsnap het, het die selfvernietigingsprogram afgeskakel. So het ons dit reggekry om hulle te vang.
  "n Kragveld het die kantoor binnegevlieg. Dit het 'n pragtige elf gehou. Hierdie wesens het langer gelewe en sterker aan die lewe vasgeklou.
  Die hipermarshal vryf oor sy vetterige hande, die uitstraler het 'n golf vrygestel wat die deeltjie geabsorbeer het.
  - Wel, nou het ons 'n elf. Ons kan dit groot verdeel.
  Die naakte kolonel het soos 'n atleties geboude man gelyk, net met 'n te dun middellyf en smal heupe. 'n Ongetwyfelde heer, aantreklik, maar daar was iets vrouliks in sy te luukse haarstyl, goue hare en 'n meisie se gladde gesig sonder 'n enkele haar. Dus uit 'n menslike oogpunt was die elf van twyfelagtige aantreklikheid. Die meisieprogrammeerder Veronica het egter van hom gehou. Die vegter het uitgeslaan en 'n rookstert van 'n vegter met 'n frikkadel gelos, en vra met 'n asem en trommel haar kaal tone op die klawerbord:
  - Sal hulle hierdie liewe jong man regtig verbrand?
  Die meisiebevelvoerder het gelag:
  - Hy is nie 'n jong man in jare nie (dis net dat die elwe almal soos tieners lyk), en vuur is te primitief. Hulle sal beter en doeltreffender marteling vind.
  - Hierdie ervaring kan vir ons nuttig wees! - Sê Pinocchio die kuborg. - Kuns lê in die vermoë om ondervraging te doen, die nodigste ding vir 'n tiran.
  In reaksie het Veronica met 'n glimlag gesê voordat sy 'n ander vegter met 'n sjokoladestafie in die wolk van uitwissing ingestuur het:
  - Marteling is walglik, ondervraging is nodig!
  Die kolonel het probeer om die voorkoms van kalmte te behou, maar terselfdertyd het hy effens gebewe. My kop het seker gewemel van gedagtes oor hoe om niks weg te gee nie, maar terselfdertyd "n kosbare lewe te red.
  Die hipermarshal het hom 'n vraag gevra:
  - Wat is jou bevel se planne?
  Die gevange elf het geantwoord:
  "Ek is 'n eenvoudige kolonel en ek weet nie meer as wat ek veronderstel is om te weet nie." Op die laaste oomblik word opdragte aan ons gegee, en my ruimteskip beweeg volgens die ontvangde volgorde.
  Die hipermarshal lig sy kop:
  - Ja, dit blyk dat jy ook slim is. Jy weet hoe om uit te kom. Maar dit sal jou niks help nie. Vertel my hoe jou sterreskepe so onmiddellik verskyn en verdwyn.
  Die elf het gespanne en met 'n swak stem gepraat:
  - Ek ken nie die tegniese besonderhede nie, aangesien ek nie 'n fisikus van opleiding is nie. Eintlik het ek dit nie nodig nie. Ek is 'n rat in 'n oorlogsmasjien, ek gee eenvoudig 'n bevel en ontvang 'n bevel, en die ruimteskip spring dadelik, en is op 'n ander punt in die ruimte.
  Hier het 'n meisie met 'n pluim op haar kop al gepiep:
  - Wat van traagheid?
  Die kolonel antwoord met 'n bewende stem:
  - Selfs op jou skepe word dit deur anti-swaartekrag geblus.
  Die meisie het gelag en duidelik verheug gesê:
  - Alles is duidelik, soveel te beter, kom ons begin die marteling. Ontbied die ultra-laksman.
  "n Groot robot met baie tentakels het die saal ingevlieg, gevolg deur "n walglike en baie vetneustrol. Jy kon sien hoe hy lui met sy kort beentjies loop.
  - Ek is tot u diens, ruimtereus!
  - Jy sien hierdie "elf," probeer nanotegnologie op hom.
  Die grootneus-freak het meer soos 'n vark as 'n roofdier gelyk, sy dik, groen lippe gelek en gesis:
  - Met plesier.
  Die trol het die afstandbeheerder uitgehaal en begin tekens na die robot maak. Dit het beweeg, tentakels het teen die elf se voorkop, nek, enkels en polse opgestaan.
  - Moenie sy hare ook vergeet nie! Hulle is so welig en sal 'n ongelooflike sein van pyn uitstuur.
  - En dit sal wees! - Die trol grinnik somber.
  Pienkerige strale het by die robot se tentakels uitgevlieg en verskillende dele van die elf se liggaam binnegegaan. Hy het gehang, gekrom, die kragveld het hom nie toegelaat om te beweeg nie, om selfs 'n duim te beweeg. Alhoewel die strale hom egter binnegedring het, het die aantreklike man nie pyn ervaar nie.
  Victoria het aanhou veg. Hier is nog 'n teenstander. In hierdie geval was dit 'n tweesitplekvegter met 'n suigstokkie en 'n suigstokkie. En hierdie lekkernye het ook in klein stukkies verkrummel.
  Met 'n ander deel van haar elektronies gepompte brein, het die meisieprogrammeerder egter ander dele van die speletjie gemonitor.
  - Wat is die kern van marteling? - vra Veronica en voer nog 'n maneuver uit. "Dit brand hom soos lasers."
  Die programbevelvoerder het sy kop negatief geskud:
  - Geen! Mikro-robotte het die liggaam binnegekom. Hulle sal nou by verskeie organe op die liggaam aansluit, hoofsaaklik dié wat baie senuwee-eindpunte het, en sal pynimpulse begin stuur. En sommige van die klein skyfies sal direk op die brein inwerk en nagmerries vererger. Dit wil sê, dit sal die kern van 'n nagmerrie wees.
  Die verre dogter van die gode, wat ingewikkelde maneuvers uitgevoer het, 'n ander motor platgeslaan het, en hierdie keer met 'n paar orke, het gedeeltelik iets onthou. Haar kennis is amper eindeloos, maar beperk, al is dit opgepomp deur nanotegnologie, maar steeds die menslike liggaam. En die vegter-programmeerder het gemompel:
  - Klein rekenaars!
  Die meisiebevelvoerder het bevestig:
  - Stel jou voor dat daar miere in jou liggaam kruip wat pynlike suur kan afskei. Slegs in hierdie geval sal dit erger wees.
  Die trol het die hologram aangeskakel, en 'n driedimensionele projeksie van die liggaam van 'n gespierde, gladde, haarlose, bruingebrande, seunsagtige elf het voor hom verskyn.
  - Dis dit, my kleintjie! - Sê die trol oordrewe soet. Ons sal jou pyn reguleer. Kom ons begin met 'n duisendste van 'n persent. - 'n Gehaakte vinger het oor die skandeerder geloop.
  Die meisie met die pluim piep:
  - Dit is lekker om so 'n oulike een te martel!
  Die elf ruk en begin ruk. Hy het selfs 'n bietjie begin kriewel.
  - Dit maak nog nie seer nie, maar nou sal dit seermaak, ons sal die las op die niere verhoog, jy het drie van hulle. - Sê die trol spottend.
  Hierna het die elfkolonel se gesig gedraai en hy kreun hard.
  - O! Maar ek het nou eers begin. Hoe gaan dit met die palpeer van die lewer?
  Die kleur op die hologram het donkerder geword, die elf het gedraai en probeer om sy maag met sy hande vas te gryp. Onsigbare bande het hom stewig vasgehou.
  Die trol lag tevrede:
  - En nou die maag, daar is ook twee van hulle, so die pyn sal dubbel wees.
  Dit was jammer om na die elf te kyk, hy kreun al hoe harder.
  - En nou hart, daar is ook twee van hulle, hierdie elwe is spaarsamige mense.
  Veronica kon dit tydens die geveg sien. Sy het pas 'n vegter met nog 'n porsie gif in die vorm van Java-sigarette neergeskiet en dit soos 'n fakkel laat brand. Maar die aanskouing van die aantreklike jong man wat gemartel word, was vir haar onaangenaam.
  Veronica het weggedraai:
  - Ek wil nie daarna kyk nie.
  "Ek dink ook daar is niks interessant aan marteling nie." - Pinocchio die kuborg het ingestem.
  "Nou kom ons braai die brein ..." Die trol begin, en sy beeld is onderbreek, amper dadelik het ruimte verskyn. Dit het gewys hoe towenaars in ruimtepakke vlieg wat 'n ritueel oor 'n akkedis uitvoer.
  En nou neem die reptiel vinnig in grootte en vlerke verskyn. En die kop, eers een, begin in twee verdeel. Eers is daar twee koppe, dan groei 'n derde een. Dit blyk dat dit 'n opblaasbare speelding is, dit word so vinnig groot. Terselfdertyd maak dit almal bang.
  - Dit is 'n draak! - Sê die kaalvoet skoonheid Veronica, aanhou brand, hierdie keer 'n motor met 'n bottel drank, in bewondering - En so groot soos 'n ultra-slagskip. En waar kan jy dit sien?
  Pinocchio, die kuborg, het voortgegaan om veral die vyande te slaan, nadat hy 'n hele boot met 'n span sjokolade en rosyne neergeskiet het, gegrom en geantwoord:
  - Golfspel, die krag van hiperplasma en magie gee geboorte aan sulke monsters. Jy kan dit verstaan! Dit is onmoontlik om te begryp!
  Die meisieprogrammeerder Veronica het haar slape gevryf en met bewondering en ongeveins gesê:
  "Ek het die afgelope paar uur soveel wonderlike dinge gesien dat my kop draai."
  Net soos 'n top draai, laat die "draak" ringe uit.
  Inderdaad, 'n vurige iriserende borrel het by die draak se bek uitgevlieg. Hy draai om. Die kolossale monster maak sy mond toe en die bal vlieg terug in.
  Veronica het 'n motor met twee bottels Cola, wat ook opgestyg het, getref, smaragvonke gespuit en gefluit. Die towenaars fluister. Die draak het voortgegaan om sy pote te beweeg.
  Na hom het 'n harige heks verskyn, duidelik nie van die Rofoshka-ras nie. Sy het 'n groot lepel saam met haar gedra. Sy het vier arms gelanseer wat sonder seremonie gebeitelde figure in die vakuum gegooi het. Hulle het getrek en na 'n kort tydperk het troepe begin groei.
  Hulle het uiters ongewoon gelyk teen die agtergrond van ultra-moderne ruimteskepe. Stel jou 'n tipiese Middeleeue voor, aankondigers met horings, hulle het hulle geblaas. Die staalgeledere was besig om gelyk te word. Dinosourusse het ook begin verskyn. Nie dieselfde as op aarde nie, die verskille in fauna op verskillende planete is steeds beduidend, maar nie minder skrikwekkend hiervoor nie. Daar was ook belegtorings, kragtige ballistae en uitgebreide katapulte.
  Veronica, wat na hierdie pragtige gesig kyk, het uitgeroep:
  - Sjoe, hoe kan dit wees!
  Pinocchio die kuborg het geantwoord:
  - Dit is n lang storie! Meer presies, absoluut alles is moontlik op die Hypernet. Net soos in 'n rekenaarspeletjie!
  Die meisieprogrammeerder het geknik, 'n ander motor platgeslaan en gesê:
  - Laat die spel nie die reëls volg nie,
  Ons wens jou geen vere toe nie,
  En daar sal vermaak wees tot die oggend -
  Kom ons breek deur die fraer!
  Alhoewel die weermag in 'n vakuum beweeg het, het dit gelyk of die krygers, sowel as hul perde en eenhorings, op 'n soliede oppervlak geloop het. Jy kon selfs die rilling van die vakuum en die geskree van gravitasievelde hoor.
  
  GULLIVER EN DIE LEGER VAN MEISIES
  ANNOTASIE
  En nou beveel die dapper en onnavolgbare Gulliver saam met die Viscountess "n hele leër kaalvoet en glansryke meisies aan. En hulle skep werklike en unieke wonderwerke. Die ruige Orke ly nederlaag op nederlaag.
  . HOOFSTUK No 1
  Gulliver, hierdie ewige seun, en sy span seuns weer, toe die son agter die horison skuil, is gestop om te rus. Eers het hulle baie lekker geëet. Alhoewel die kos eenvoudig blyk te wees. En hulle het gaan slaap.
  Jong moeë lywe het daartoe bygedra dat slaap baie vinnig gekom het.
  En Gulliver het iets nuuts en moois gesien;
  Baie mooi meisies het oor die veld beweeg. Hulle was jonk, skraal, lank en gespierd. "n Hele leër meisies wat kaalvoet skitter, pienk, met grasieuse geboë hakke.
  Net die meisies se borste is bedek met dun teëls van pantser, skaars opvallend, soos vyeblaar-broekies op die heupe.
  En terselfdertyd het hulle hoë borste, luukse heupe en dun middellyf. En die skoonhede se abs lyk of hulle met sjokoladestafies uitgevoer is.
  Baie mooi meisies wat spiere en grasie het. En die hare wapper in die wind soos veelkleurige baniere.
  Hulle is gewapen - sommige met swaarde, sommige met boë, en baie van die meisies met pyle. Hulle is amper naak, en terselfdertyd so vroulik, krom en kragtig en skraal terselfdertyd.
  En die meisies het moedige ken, en hulle het 'n unieke grasie wanneer hulle 'n vinnige tree met hul kaal voete gee.
  Gulliver het selfs gefluit:
  - Dis koel! Wel, vroue!
  Hy self bly 'n seun van ongeveer twaalf wat net 'n kortbroek dra, maar met sterk en prominente spiere. En baie mooi met sy naakte bolyf - die kind Hercules.
  En die meisies rondom is ook pragtig en gespierd, met baie sexy en ekspressiewe figure.
  Die infanterie met geverfde skoonhede beweeg vorentoe.
  En die ruiters jaag agterna: ook byna heeltemal kaal meisies, net op perde, en meer edele mense op eenhorings. Ja, daar is bevelvoerders onder die skoonhede. En hierdie meisies het armbande gemaak van platinum, silwer, goud en besaai met edelgesteentes aan hul hande en voete.
  Meer presies op die polse en enkels. Hulle het ook kosbare borsspelde in hul hare en diamantoorbelle in hul ore. Hoe wonderlik lyk dit alles.
  Al die meisies is volwassenes. Net die reeds bekende Viscountess, saam met Gulliver, lyk soos 'n kind.
  Maar sy het 'n kroon op haar kop wat skitter met klippe soos sterre. En die kaalvoetseun Gulliver het die koninklike kroon op sy kop gevoel. Al het hy net 'n kortbroek aan en 'n sabel wat van sy sy in 'n slinger hang.
  Maar wat 'n sabel - alles besaai met sulke helder juwele dat selfs diamante daarvoor sou toegee.
  Wel, natuurlik, Gulliver is die enigste man in hierdie hele leër. Verder, as hy net 'n kind is, net baie sterk met prominente spiere.
  En die krygers marsjeer net, en hulle naakte kalwers met are onder die goue-olyfvel flits.
  Wel, natuurlik, hoe kan jy anders as om te sing, skoonhede;
  Dapper meisies veg vir Elfia,
  Hulle is baie trotse seuns van Svarog....
  Ons skoonheid klop akkuraat met 'n masjiengeweer,
  Die dienaars van Satan sal ons nie kan breek nie!
    
  Ons het dapper geveg, ons het geveg teen orcisme,
  Kom ons verslaan die bose Orkmacht, al is die vyand sterk ...
  Binnekort glo ek ons sal die kommunisme sien wat ons gegee het,
  Goue blare, helder van die esdoornboom!
    
  Daar is geen beter land as ons s'n nie, geen mooier kommunisme nie,
  Sodat ons Vaderland stralend blom...
  Liggevleuelde geluk sal na die planeet kom,
  En jou droom van 'n beter lewe word binnekort bewaarheid!
    
  Glo ons Elfia sal groot geluk word,
  Maria, Lada, die moeder van die gode, sal regeer...
  Ons sal die aanslag van die wilde helse Orkmacht stop,
  En daar is geen behoefte aan onnodige en gememoriseerde woorde nie!
    
  Die vyand sal nie die meisies se harte kan uitskeur nie,
  Ons vegters het ons skerp, woedende swaard geslyp...
  Die stem van skoonhede ken regtig die oproep,
  En ons sal deur die Orkse hordes kan sny!
    
  Weet dat ons elwe nooit sal opgee nie,
  Ons sal al die Orke met die skerpste lem doodmaak...
  Laat ons meisies se gesigte gloei van goud,
  En kom ons slaan die ork-speler in die gesig!
    
  'n Kaalvoetmeisie jaag deur die harde sneeudrifte,
  Die masjiengeweer krap aktief weerlig ...
  Al wat julle Orkisjiste oor het om te doen is om jouself te verdrink,
  Want die Vaderland is 'n monolietvesting!
    
  Ons sal die Orke verslaan, al het hulle die krag van vrede,
  Oom Fem het besluit om saam met die Krauts in hierdie stryd te speel..
  Hulle het vir hulle 'n afgod gemaak van Adolf,
  En nou het ek 'n glorieryke leër van meisies teen hulle!
    
  Hier is bose oorloë in volle swang, in die stryd van hierdie elfmeisie,
  Hulle verpletter die Orciste, al is dit in 'n ongelyke stryd ...
  Die silwer meisie se stem is so helder,
  Die skoonheid sal nie swig voor Orkler-Satan nie!
    
  Ons elf-lig lot is om voortdurend te wen,
  Alhoewel die Orkse armada nie die nommer ken nie...
  En ons slaan die koel Orkdolf hard in die kakebeen,
  Labour Elfskva het aan die aanval beswyk!
    
  Daar is reeds sneeudrifte, en die meisies is kaalvoet,
  'n Kaal hak flits soos 'n hasie se voetspoor...
  Die elwe is so haastig in die geveg,
  Glo my, die vyand sal nie die dagbreek sien nie!
    
  Moenie genade gee aan die Orke in die geveg nie,
  Hulle leër sal in die hitte wees, soos 'n duiwel wat brand ...
  Ons sal belonings ontvang uit die hande van Elphisus,
  Sal baie kwaai wees, elfmeisies beer!
    
  As ons moet omdraai, is al die berge met sneeu bedek,
  En laat ons staan in die heelal van lig, paradys elfinisme ...
  Gelukkig is ons van die Aurora se gewere afgevuur,
  En wrede Orkshisme is in die inferno gewerp!
    
  Elfingrad het nie ingegee nie, ons het daaronder gestaan,
  Al het 'n horde uit staal en hel gebars...
  Die meisies het granate met die voet van hul kaal voete gegooi,
  Want daar is net een Vaderland van elfmelke!
    
  Ek glo ons sal in Orklin wees, al raak dinge moeilik,
  Die Orkshiste het "Panthers", "Tigers", "Lions", "Orkdinand"!
  Die meisie het die kettingpos oor haar skouers getrek,
  Daarom het elwe 'n kwaai talent in die stryd!
    
  Die jong meisie se hart is aan Elphisus gegee,
  Ook Elfnin en Fthalin leef in passievolle geloof...
  Sodat daar nie meer bekwame twyfel is nie,
  Kom ons sê beslis en sterk dat Orkdolf kaput is!
    
  Ons sal die draakpresident met swaarde verpletter,
  En ons sal sy bende vir eeue vernietig ...
  Ons sal die Orkse horde meisies onder ons voete vertrap,
  Mag jou heilige droom waar word!
    
  Gee mense vryheid aan hul gedagtes en gevoelens,
  Sodat die ster skyn soos die Son van Elfinisme...
  Dis hoekom ons pap sal eet met botter so dik,
  Ons suster se ewige jeug sal vir altyd ons s'n wees!
    
  Die lig sal kom, die Vaderland sal skitter...
  Ons Vaderland sal vir ewig in glorie wees...
  Ons sal bo staan, glo in elfinisme,
  Die krag van die elwe gees, ken die vegter, is groot!
    
  Elfiya is gereed om vriendeliker en mooier te word,
  En help die hele wêreld om na die geluk van die hemel te gaan...
  Ons is in staat om selfs die rande van die heelal te oorwin,
  'n Heelal sonder rand, die krag om dit tot geluk te bring!
    
  Maar Elfia sal nie onder die hakskeen van die bose ork wees nie,
  Omdat hy 'n ware talent het om te veg...
  In ons dans is die meisies so catchy,
  Wat die skoonheid sal kry, glo enige resultaat!
    
  Binnekort kom die era van stralende son,
  Wanneer die heerlikheid van die Vaderland wonderlik sal blom...
  Ons leër veg teen die helse Orkmacht,
  En hy sal die horde bose orke kan wegvee!
    
  Gegroet heilige Lada, ons Moeder van God,
  Jy het geboorte gegee aan Perun, en Yarila van eeue...
  Die hopelose gemors sal nie geloof ontvang nie,
  As jy baie spandeer, sal jy nie jou woorde terughou nie!
    
  Die belangrikste heerser is Elfin die Grote,
  Elnin het aan hom die wysste pad na Eden bemaak...
  Omdat Elphisif die heer van die lig is,
  En op 'n sekere punt, ideaal vir vegters!
    
  Die Orkiste sal nie die Vaderland kan mislei nie,
  En sny Elfskva van Elfgi af, van Elfbiri...
  Hulle sal, glo ek, die elwe van lig onder elfinisme leef,
  En ek sal Orcdolf se krag uitvee, meisie!
    
  Binnekort sal daar oorwinning wees, dit is so waar soos die son,
  Binnekort sal daar 'n glans wees soos die strale van 'n kwasar...
  En glo die Elwe, elfinisme sal ontwikkel,
  Wel, as jy dit nie glo nie, moet jy liewer stilbly!
    
  Die wetenskap van elfinisme sal binnekort die dooies opwek,
  Haar wysheid is sonder grense, soos 'n kwasar, groot...
  Ons sal die Orke met ons goeie gees verslaan,
  Laat ons nie deur 'n sak goud verlei word nie!
    
  Wel, kortom, hierdie helse tyd is verby,
  Ons meisies sal Okrlin in rooi ingaan...
  En ons eindelose las sal eindig,
  Want ons sal ons geluk met 'n stryd vat!
  As die meisies sing, sing hulle met hul hele hart. Gulliver, alhoewel 'n seuntjie van liggaam is, is steeds 'n man en bewonder hulle baie.
  Hierdie meisies is regtig cool.
  Die seun kaptein het gesing:
  Daar is vroue in ons Elfia,
  Hoekom vlieg hulle 'n vliegtuig as 'n grap ...
  Wat is mooier as almal in die heelal,
  Maak die teëstander grappenderwys dood!
  
  Hulle is gebore om te wen
  Om die Elf vir eeue te verheerlik...
  Na alles, ons oupagrootjies
  "n Weermag is dadelik vir hulle bymekaargemaak!
  En die seuntjie, stampend, kaalvoet, kinderagtig, bruingebrand, sterk bene fluit.
  En van sy geluid val 'n keël en tref die meisie reg op die kaal, pienk sool.
  Sy het gelag en geantwoord:
  Ek het 'n mooi vinger geknyp
  Soos om in vuur te brand
  Daar wag 'n magtige seun vir my,
  Op 'n goue perd!
  Gulliver knipoog vir die meisie en merk op:
  - Wel, om eerlik te wees,
  Ek is verskriklik sleg van kleintyd af!
  Hy was mal daaroor om meisies met 'n stok te slaan,
  Gaan op jou ouers se senuwees!
  En die kaptein het dit geneem en sy lang tong gewys.
  Die Viscountess-meisie het getjirp:
  - Wel, jy gee dit! Puik skrywe!
  Gulliver het opgemerk:
  - Ek skryf soms goed - ja!
  En hy knipoog vir sy maat. In elk geval, hy is 'n ou met 'n redelik vernietigende vuishou.
  En die meisies beweeg met die doel om te baklei, en hul bui het uiters veglustig en aggressief geword.
  Die vegter seun het gesing:
  Alhoewel God tweestryde verbied het,
  Maar ek voel 'n talent vir die swaard ...
  Ek baklei sewe keer per week,
  Ek is darem nie 'n duelist nie!
  Ek is darem nie 'n duelist nie!
  Die Viscountess het in reaksie gesing:
  Ek is 'n meisie, ek het duidelik sienings,
  En in 'n geveg het sy topklas getoon!
  Maar sy het aanhou huil van wrok -
  Hoekom is ek 'n meisie gebore?
  Die vegtermeisies het voortgegaan om te marsjeer en hul skraal, gespierde lywe het hul spiere gebuig. Dit is regtig vroulike meisies.
  Gulliver het sy mede-burggraaf gevra:
  -Waarheen lei ons ons leër?
  Die meisie het gegiggel en geantwoord:
  - Ons lei iewers heen! En hierdie stryd sal vir ons baie deurslaggewend wees!
  Die seunskaptein het opgemerk:
  - Toe ek myself in 'n wêreld bevind waar, in plaas van mense, perde die mees intelligente wesens was, toe... het ek gedink niks kan wonderliker wees nie. Maar toe blyk dit dat daar ook ewige kinders is. En nie so dom nie!
  Die meisie het beswaar gemaak
  - Ons kan tegnologies beter ontwikkel. Maar jy sien daar is geen aansporing nie. Bring boonop kruit en gewere en kanonne na ons pragtige, harmonieuse wêreld, en dalk iets erger!
  Gulliver het instemmend gesê:
  - Ja, dit kan erger wees! En so het jy 'n idille. En selfs al word 'n tand uitgeslaan, sal 'n nuwe een binne 'n paar uur groei.
  Die Viscountess knik en tjirp:
  Ek wil regtig hê my kinderjare moet nooit eindig nie,
  Sodat dit agter my aan jaag...
  Sonder om die jare te ken!
  Sonder om probleme te ken!
  Die seun kaptein knik met 'n glimlag:
  - Ja, dit is waarskynlik wonderlik ...
  Die meisies wat gemarsjeer het, en baie duisende van hulle het hulle geneem en in koor gesing:
  Die reën het sterrefragmente oor die lug gestrooi,
  Ons het 'n skerp spel vir Orkisjisme voorberei!
  Die Tiger-tenks is net gemors - 'n vuil vlooimark,
  'n Woedende nederlaag wag dadelik op die Wehrmacht!
  'n Woedende nederlaag wag dadelik op die Wehrmacht!
  
  Ons kameraad Elfin, die leier, is die krag van miljoene,
  Sy vuis is graniet, 'n masjiengeweer in sy hand!
  Ons sal die leër van Sodom kan verslaan,
  Ons krag is 'n monoliet - gelukkig op aarde!
  Ons krag is 'n monoliet - gelukkig op aarde!
  
  Nee, ons party het belangriker dinge om te doen,
  Hoe om die mense te red, die goeie van die Moederland!
  Febbels van die besetene, hel toe met nonsens,
  En daar sal oorwinning wees, glo my, ten spyte van al die duiwels!
  En daar sal oorwinning wees, glo my, ten spyte van al die duiwels!
  
  Die elf-lig skoonheid is bekend vir haar krag,
  Haar bruin vlegsel is swaar!
  En in gevegte met die Orke sal die jeug beroemd word,
  Die Ligte Land sal lewe kry, opstaan!
  Die Ligte Land sal lewe kry, opstaan!
  
  Moenie vir Orkler toelaat nie - hulle sal hul snoet in die elwe steek,
  Die besnorde ou dink hy is 'n cool God!
  Ons sal marsjeer langs Orklinskaya straat,
  Nee, die een wat rein van siel is, sal nie 'n slaaf word nie!
  Nee, die een wat rein van siel is, sal nie 'n slaaf word nie!
  
  Ons vaandel is rooi, die kleur van woedende bloed,
  Die son skyn reeds op Orkstag!
  Daar is geen meer vrygewige geskenk vir ons liewe kinders nie,
  As die hart dapper is en vrees is verpletter!
  As die hart dapper is en vrees is verpletter!
  Hierdie liedjie is baie inspirerend. En agter die meisies was katapulte en ballistae met kragtige dryfladings. En dit was 'n uiters dodelike krag. En die meisies het ook met hul baie verleidelike en sterk bene gestamp.
  Gulliver het 'n heeltemal natuurlike vraag aan sy maat gevra:
  - Waarom is daar geen mans onder die krygers nie?
  Die Viscountess het in reaksie gelag en opgemerk:
  - En dan is mans nodig in die weermag? Hulle is stinkend en onaangenaam om na te kyk. Seuns is nog niks, maar volwasse mans en veral ouer mans is eenvoudig walglik!
  Gulliver het logies opgemerk:
  - Ouderdom bederf egter nie net mans nie, maar ook vroue!
  Die Viscountess knik instemmend:
  - Dit is reg! Maar steeds verloor vroue hul aantreklikheid wanneer hulle ouer as vyf-en-dertig lyk, en mans as hulle ouer as vyftien lyk! Hier is 'n wesenlike verskil!
  Die seunskaptein het opgemerk:
  - Ek gee op een of ander manier nie om oor die skoonheid van tienerseuns nie! Die belangrikste ding is dat vroue mooi moet wees, en bowenal liefdevol en slim!
  Die meisie het gelag en geantwoord:
  - Dit is reg! Skoonheid is natuurlik goed, en selfs wonderlik, maar intelligensie maak ook saak!
  Gulliver het gesing:
  Maar hoekom,
  Dit is onmoontlik om volgens jou verstand te lewe!
  Maar hoekom,
  Jy kan niemand vertrou nie!
  Maar hoekom,
  Ek is 'n graad eerste in my gedagtes!
  Maar hoekom,
  Ek praat heeltyd nonsens!
  Maar hoekom,
  Die lewe leer ons niks!
  Maar hoekom,
  Ek verstaan nie hoe dom mense is nie!
  Maar hoekom!
  Maar hoekom!
  Die Viscountess-meisie het vol vertroue geantwoord:
  - En oor die kop van kool!
  Pragtige vegtermeisies het op die eerste, hoewel klein, losbandigheid van Orke afgekom. Die skoonhede het dadelik opgehou. Hulle kaal, gebeitelde voete het begin om boogsnare te trek en die kruisboogdromme te draai.
  Hier is baie oulike en sexy meisies in bikini's wat met feitlik geen klere baklei nie en ek moet sê, hulle is eenvoudig pragtig. En as mans hulle sien, sal hulle beslis kniel en met groot hitte en opgewondenheid hul kaal, pienk, effens growwe sole soen, maar dit maak hulle nog meer aantreklik en verleidelik ruik na die aroma van die meisies se gesonde en sterk lywe.
  So het pyle en kruisboogboute in 'n hoë boog gevlieg en die Orke deurspek en hulle met pyle gesteek, soos 'n krimpvarkie met naalde. En dit was baie indrukwekkend om na te kyk.
  En hierdie meisies hier is eenvoudig groot en unieke sjarme, en hul spiere is baie sterk, en terselfdertyd lyk hulle pragtig.
  En so is die eerste afdeling van Orke uitgeroei, en die manjifieke meisies het nie eers 'n skrapie gekry nie.
  Gulliver - hierdie ewige seun het sy kaalvoet gestamp en gesing:
  - Julle meisies is wonderlik,
  Net supermense...
  Ons sal komkommers saai
  En sonder om die grense te ken!
  Die Viscountess knipoog vir haar eweknie en piep:
  - My kaptein se bevel aan jou,
  Dit lyk of jy uitmekaar geskeur gaan word...
  Gaan weg seun, jy is baie dronk
  Anders sal jy iets raakloop, kyk, jy sal dit raakloop!
  Die meisies het gemarsjeer en met hul grasieuse, bronskleurige en buitengewoon verleidelike bene gestamp.
  En die borste van elke skoonheid is eenvoudig pragtig. Wel, moenie so met meisies flirt nie.
  Gulliver kyk na die Viscountess-meisie wat langs hom loop en merk op:
  - Jy sal beter wees as 'n volwassene!
  Die meisie het gelag en geantwoord:
  - Wat was daar agter, kyk terug,
  Herken jouself as 'n kind, moenie skaam wees nie,
  Laat ek jou vertel dat baie jare verbygevlieg het, verbygevlieg,
  Glimlag Gulliver, glimlag!
  Die seunskaptein knipoog vir die meisie wat, ten spyte van haar edele herkoms, haar kaal, grasieuse voete op die skerp klippe van die pad stamp.
  En sy het natuurlik gelyk - ietwat cool. Sy is so ryk en elegant aangetrek, en die meisie se voete is kaal, asof sy 'n bedelaar is.
  Gulliver het egter opgemerk:
  - Vir 'n kind is jy ongelooflik!
  Die Viscountess stamp haar kaalvoet vir die soveelste keer en grom:
  - Jou komplimente, seun in kortbroek, is waardeloos! So ek kan geen spesifieke geld hieruit kry nie!
  Die seun het geknik:
  - Helaas! Almal het altyd probleme met geld!
  Die meisie piep van frustrasie, en haar kaal, ronde hak het die klippie gevat en vergruis en dit met soveel krag geslaan. Dit is selfs verbasend dat 'n kind, en selfs 'n verteenwoordiger van die regverdige geslag, soveel krag kan hê. Dit is 'n skoonheid - super!
  En die Viscountess het gepiep:
  - Sing 'n blom, moenie skaam wees nie!
  Gulliver het met sigbare verbasing gevra:
  - Waaroor om te sing?
  Die meisie het beslis, woedend, weereens haar kaal, bruingebrande voet gestamp, effens ruw gemaak deur lank kaalvoet te loop:
  - Oor liefde, natuurlik! Wat anders om oor te sing!
  Die seunskaptein knik en sing met sigbare plesier en sing in sy luidende, seunsagtige stem:
  My verbeelding is getref
  Alles het helder geword, asof in Oktober!
  En ons sal 'n hooivurk in die bose demoon se kante stoot,
  En dit sal so wonderlik wees op aarde!
  
  Sulke sterre in ons heelal is
  Sommige is robyne, ander is diamante!
  Ons samel hulde in van die goddeloses -
  Die hou is soos 'n hamer en nie vir die wenkbrou nie, maar vir die oog!
  
  Winkelvensters met kwasars,
  Die stralende hippodroom skitter!
  Daar is gapende wonde in my siel -
  Dit was asof daar 'n groot pogrom daarin was!
  
  Hulle sal krul soos die krulle van 'n komeet,
  Lamglans - die melkweg blink!
  O onsterflike uitbuitings word besing,
  Mag Frus vir ewig in glorie bly!
  
  Wat kan 'n hartseer mens doen?
  Laat net 'n traan uit jou blou oë val...
  Wanneer alles rondom grys en walglik is,
  Wanneer jy met hoop wag vir 'n donderstorm in Junie.
  
  Strek jou ongelukkige lippe met 'n glimlag -
  Verstaan dat die wêreld nie bessies in die bos is nie.
  Die meisie sal dadelik haar tande vir jou ontbloot,
  Daarin sal jy 'n redelike droom bewaarheid!
  Toe het die jong vegter dit geneem en gesing. En dit het baie mooi en meer as cool gelyk.
  Die Viscountess het opgemerk:
  - Jy kan goed sing! Maar is jy in staat om iets ernstiger te skep?
  Gulliver het in 'n nederige toon gesê:
  - Wat kan ernstiger wees as liedjies?
  Die meisie het haar tong na hom uitgesteek en geantwoord:
  - Wat bring vreugde en plus gesondheid!
  Die seuntjie kaptein het soos 'n haas op en af gespring en gesing:
  Jy is my groot Moederland,
  Die tsoenami-oorloë het gewelddadig geslinger
  Die weermag is immers 'n magtige familie,
  Laat ons boosheid van sy voetstuk na Gehenna afwerp!
  
  Wat 'n hemelse stralende lig,
  Kom uit die harte van die vegters van die Vaderland.
  Laat die prestasie van die ridders verheerlik word,
  Ons sal nie spyt wees nie, ons glo in die lewe!
  
  Die vyand het 'n groot geskenk ontvang,
  En hy het baie verskillende wapens...
  Nou het die oomblik aangebreek, stel jou dit voor,
  Chernobog se woede het gewelddadig uitgestort!
  
  So het dit gebeur, my ridders,
  Die stralende Vaderland ly!
  Daar was net nulle in die verslag,
  En weer triomfeer die helse Kain!
  
  Orkshisme is sterk, die brullende horde,
  Maar moenie die Saksers op hul knieë bring nie!
  Die wyse Elfin is immers vir ewig by ons -
  En die regverdige teoretikus Fenin!
  
  Ons kan die Wehrmacht verpletter, ek weet,
  En maak nie saak hoe slinks hierdie draak was nie...
  Ons sal met sy swaarde kap,
  Ek is 'n ridder wat toegewy is aan die Moederland en die dame!
  
  Mag die magtige deug wees
  Om die grense van Orklin te bereik!
  Laat ons die dade van ons vaders waardig word,
  Ons leër is immers onoorwinlik in gevegte!
  
  Wanneer ons kom en ons droom bewaarheid,
  Heilige saak - die saak van kommunisme!
  Ek sal die meisie in die gang in die steek laat,
  Aan die nageslag die vaandel: eer, altruïsme!
  Só het die vegterseun Gulliver dapper en met gevoel gesing. En die meisies wat saam met hulle geloop het, het hande geklap. En sommige het selfs in 'n sprong gespring en gespat toe hulle met hul kaal voete geslaan is. Wat uiters gaaf en op groot skaal was.
  Gulliver het sy maat gevra:
  - Het ek goed gesing?
  Sy antwoord met 'n vrolike kyk:
  - Die nagtegaal vou teen jou agtergrond! As, sê maar, 'n bul brul, veral wanneer dit lewendig gebraai word, dan sal dit nog koeler en groter skaal wees!
  Gulliver het gesing:
  Ons is nie net hamsters nie
  En die horingbulle!
  Ons vrek al die koeie
  En ons sal die wolwe op een slag in stukke skeur!
  . HOOFSTUK No 2.
  Dit is hoe die weermag aanbeweeg het. 'n Groot skoenlapper het oor die lug gevlieg, wat selfs met 'n draak verwar kon word weens die teenwoordigheid van drie koppe.
  En haar vlerke het geskitter van al die kleure van die lentereënboog. Ja, sy was 'n bekoorlike koningin.
  Gulliver het met vreugde gesing:
  Die vlerke van daardie skoenlapper
  Hulle was so goed...
  Ek het my vrede verloor -
  En hy het dit uit die hart gesê!
  Die Viscountess het met 'n glimlag gekwetter:
  - Hou op om geraas te maak en te stry,
  Die huis is so of nie so nie...
  Ons moet ten minste 'n skuur bou,
  Van wat op hande is!
  En die ewige kinders sal lag en lag, hulle baie mooi en groot tande bo hulle ouderdom wys.
  Gulliver het die Viscountess gevra:
  - Hoekom gaan ons selfs op 'n staptog? Maal en eet maar allerhande nonsens!
  Hier is al meisies, en daar was duisende van hulle kaalvoet en bruingebrand, en almal so mooi, verleidelik en gespierd. En as ek dit vat en begin sing, word dit baie heerlik;
  Die koning regeer getrou oor ons,
  Gee bevele uit, oordeel dienaars...
  Die troon duld nie ophef en geblaf nie,
  En nie 'n metode om vrees te onderdruk nie!
  Maar toe word die kaalbeen-skoonhede se lied skielik onderbreek. "n Hele horde talle, stinkende en gevange Orke het voor verskyn. En hulle het gebrul en met hul stokke geswaai.
  Die meisies was egter nie skaam nie en het hulself vinnig in gevegsformasie begin herrangskik.
  En Gulliver vat dit en sing, stamp sy kaal, kindervoete;
  Ek is die valk van vrede en oorlog,
  Gebore onder die helderste ster...
  Getroue seuns van die vaderland -
  Liefde - groot, eg!
  
  Ons sal 'n pragtige wêreld skep,
  Waarin daar nou geluk sal wees...
  Laat die Cherub Son skyn,
  Heilige, verhewe Elfia!
  
  Ons sal ons drome bereik
  Daar sal geen mooier ding in die heelal wees nie!
  Die seun sal die swaard ophef en jy,
  Mag geluk jou plek wees!
  
  En in die heelal skoonheid,
  Dis tyd dat my groot Vaderland skyn!
  Al hardloop die meisie kaalvoet,
  Glo my, ons leef binnekort onder kommunisme!
  
  Die majesteit van die skoonheid van die hoë berge,
  En goue steppe met 'n geurige mat!
  Ons sal die asblik uit die heelal wegvee
  Glo my, ons sal nie spyt wees oor ons lewens nie!
  
  En alles in die wêreld sal goed wees,
  Elfinisme sal immers oral seëvier!
  Wie het 'n beitel in sy hand,
  Wie verkies 'n masjiengeweer en koeëls!
  
  Wat ons doen sal vir ewig duur,
  Kom ons bou stede deur op Mars te grap!
  Britannia se krag is verskriklik groot -
  Ons sal vir die mense van die wêreld sê - hallo!
  
  Die bloed wat vloei is vir saai,
  Waartoe die saadjies van liefde groei!
  Mag dit goed wees vir almal in die ondermaanse wêreld,
  Moenie net 'n papegaai-ridder wees nie!
  En die meisies het op die klank van manjifieke liedere met boë en kruisboë op die Orke losgebrand. En die eerste pyle het die Orke van 'n afstand getref. En kruisboogboute het dodelik geblyk te wees.
  Die meisies sal begin brul:
  - Ons is almal skoonhede, een gesin,
  Ons sal die heelal reinig van verrotting!
  Indien nodig, sal ons die Orke vinnig kalmeer,
  En 'n woedende gerub sweef bo ons!
  Die Viscountess het gebrul:
  - Banzai!
  Die krygers het die Orke van 'n groot afstand getref en die tromme van die kruisboogtoestelle met hul kaal tone laat draai. En terselfdertyd het hulle nie vergeet om te sing terwyl hulle op die stinkende, kaneel- en slagtande geskiet het nie;
  My wêreld het in duisternis gedompel -
  Dooie landskap en koue duisternis.
  En ek is jou vyand
  En glo my, hierdie rol is nie vir my lekker nie!
  
  Aanvaar my aanbod
  Die passie vir jou praat hard in my.
  Jou antwoord sal my nie doodmaak nie
  En hy sal jou ter dood veroordeel!
  
  Die wêreld is besig om te verander,
  Die lewe eindig
  Jy is gedoem
  En jou land!
  Geen opsies nie
  El Gilet-sfeer
  In 'n wêreld waar daar duisternis en ys is
  Sal die ingang oopmaak!
  
  Bloed van Elwe op die talisman
  Op die Nag van Konjunksie sal Deimos werp.
  Bose, afguns, vrees en bedrog
  Hy sal saam met hom in hierdie wêreld bring.
  
  Jou wêreld is myne
  Ek het die sleutel daarvoor byderhand!
  Ek sal jou voorsien van ewige vrede!
  
  Waarop vertrou jou gees?
  Desmond sal nie tyd hê om jou te red nie.
  Waar my huis is, het die lig uitgegaan
  Jou warm land sal my volk skuil.
  
  Ek sal jou 'n geheim vertel:
  Op die nag van die Kombinasie, elfbloed
  Moet die amulet vlek
  En die deure van die wêrelde sal oopgaan.
  
  Die wêreld is besig om te verander,
  Die lewe eindig
  Jy is gedoem
  En jou land!
  Geen opsies nie
  El Gilet-sfeer
  In 'n wêreld waar daar duisternis en ys is
  Sal die ingang oopmaak!
  
  Bloed van Elwe op die talisman
  Op die Nag van Konjunksie sal Deimos werp.
  Bose, afguns, vrees en bedrog
  Hy sal saam met hom in hierdie wêreld bring.
  
  Jou wêreld is myne
  Ek het die sleutel daarvoor byderhand!
  Ek sal jou voorsien van ewige vrede!
  
  Jy is mal en wreed
  Maar jou tyd raak min
  Jy sal nie die wêreld regeer nie
  Verdoem jou, profeet van die duisternis.
  Die dood is beter as redding
  Wat om die eerste onder slawe te wees.
  Ken jy my besluit -
  My antwoord: "Vergaan vir ewig!"
  
  Die wêreld is besig om te verander,
  Die lewe eindig
  Jy is gedoem
  En jou land!
  Geen opsies nie
  El Gilet-sfeer
  In 'n wêreld waar daar duisternis en ys is
  Sal die ingang oopmaak!
  
  Bloed van Elwe op die talisman
  Op die Nag van Konjunksie sal Deimos werp.
  Bose, afguns, vrees en bedrog
  Hy sal saam met hom in hierdie wêreld bring.
  
  Bloed van Elwe op die talisman
  Op die Nag van Konjunksie sal Deimos werp.
  Bose, afguns, vrees en bedrog
  Hy sal saam met hom in hierdie wêreld bring.
  
  Jou wêreld is myne
  Ek het die sleutel daarvoor byderhand!
  Ek sal jou voorsien van ewige vrede!
  Dit is hoe die meisies gesing het, wat lyk of hulle elwe is, maar op een of ander manier meer soos mense lyk. Tensy hulle te mooi is. En baie gespierd met hul lywe en figure.
  Die Orke kan sulke meisies nie keer nie. En hulle het die ruige en stinkende bere ontmoet met houe van swaarde, stokke en byle.
  En die meisies het ook die orke met hul kaal, pienk hakskoene in die ken geslaan.
  En hulle het ook giftige, dodelike naalde met hul kaal tone gegooi.
  En die Orke het geval en gesterf.
  Die Viscountess het vir Gulliver gevra:
  -Het jy al ooit so 'n aanskoulike konfrontasie tussen skoonheid en lelikheid gesien?
  Die seunskaptein het gelag en geantwoord:
  - Natuurlik nie! Dis wonderlik!
  Die meisie het geknik en self haar kaalvoet, gebeitelde voet met moorddadige geweld en 'n baie vernietigende granaat gegooi. Dit het in 'n boog gevlieg en in die dik van die Orke neergestort en hulle in verskillende rigtings verstrooi.
  Gulliver het gepiep:
  - Jy is perfeksie, van jou glimlag tot jou gebaar! Maar jy weet, om granate met jou voete te gooi is gaaf en ongewoon!
  Die Viscountess het gegiggel en opgemerk:
  - Ja, my bene is pragtig! En my kaal, pienk sole is deur edele ridders gesoen. Dit is veral lekker as elwe dit doen. Maar as Orke jou hakskene lek, dan is dit walglik!
  Die meisies het dit toe geneem en hul bloedrooi bors tepels ontbloot en hul bra's afgetrek. En hoe hulle jou sal vat en jou met moordende weerlig sal slaan. En die Orke sal brand, en hulle velle sal rook en verkool. En hierdie diere brul vreeslik.
  En die meisies sal dit vat en hul kaal tone in hul mond sit. En hoe hulle blaas. "n Oorverdowende fluitjie word gehoor Talle kraaie fladder rond, asof hulle met "n knuppel in die kop geslaan is. En terselfdertyd kry hulle ook 'n hartaanval en spysvertering. En hulle val, stomgeslaan en verstom neer, en stamp die koppe van die orkbere met hul snawels.
  Die monsters se skedels skeur oop en giftige bloed spuit uit.
  Gulliver het met verbasing opgemerk:
  - Dit is baie cool en ongelooflik! Mens kan sê - ultra-stellêr!
  Die edele meisie het geknik:
  - Ja, my seuntjie! Dit is uiters dierbaar! Maar jy moet ook nie ledig wees nie. En jy moet die Orke met 'n moordende golf tref!
  Gulliver antwoord met 'n sug en trek sy kinderagtige, alhoewel gespierde, skouers op:
  - Dit is inderdaad nie 'n maklike taak nie!
  En die seun het 'n ertjie in die lug gegooi en tot niet gemaak. En sy het verbygevlieg en die orke getref, wat hulle laat brand en hoër die lug in vlieg. En draai dan om.
  Die Viscountess het opgemerk:
  - Hierdie keer het jy goed gegooi! Wel, miskien kan jy my iets anders wys!
  En die pragtige meisies sal jou weer in harmonie neem en jou met weerligstrale van jou robyn tepels slaan. En van die naeltjies met pulsars. En dit is so vernietigend dat die Orke lewendig verbrand en by die duisende vernietig word.
  Gulliver het opgemerk en weer 'n plofbare pakkie dood met sy kaal, kinderagtige voet gegooi:
  - Kom ons sê net dit is super!
  Die Viscountess het opgemerk:
  - Nou is die tyd vir jou om te sing! Wel, moenie skaam wees nie, dit sal ons selfs baie help.
  Gulliver knik en sing met groot entoesiasme;
  Ons is pioniers - ridders van die Vaderland,
  Wat is gebore onder die teken van November...
  Ons sal Elfia se lewe nie spaar nie,
  Om te roem met die rooi vaandel van die koning!
    
  Ons is lief vir en weet hoe om hard te veg,
  Die Orkshiste het ywerig hul horings afgebreek...
  Ons het granate in 'n ruim rugsak,
  Die lewe is nie duur vir ons pioniers nie!
    
  Ons het ons heilige Moederland lief,
  Wat het die formidabele elfinisme gedoen...
  Hier word Elsomolka kaalvoet deur die sneeu gelei,
  En die orkis wil ons afbring!
    
  Ek het ywerig met Orxisme by Elfskva geveg,
  En ons het al die vyande met 'n sekel afgemaai...
  Hoekom is hierdie Orkmacht aan die elwe gegee?
  Ek sal hom met my vuis slaan!
    
  Ek is 'n pionier en onder die groot Elfskva,
  Hy het soos 'n reuse vegter geveg...
  Het die wilde aanslag van Orkshisme gestop,
  Ons Here Almagtige Familie is een!
    
  Daar is geen grense in die herlewing van Elfia nie,
  Die Groot Elfin, het ons van ons knieë af opgelig...
  Svarog die grote, die hoogste messias,
  En Lada is 'n stralende ideaal!
    
  Ons is pioniers, seuns, meisies,
  Ons hou daarvan om te baklei - dit is ons lot...
  En die elfmeul se stemmetjie roep,
  Alhoewel bloedige chaos heers!
    
  Elfia is die geboorteplek van Svarog,
  En die weg was verlig vir elfinisme ...
  Die pioniers het nie 'n bose God nodig nie,
  Die vyand sal ons nie in 'n vuis kan buig nie!
    
  Ons het 'n koel tenk met skuins pantser,
  Die Orke kan nie so maklik daardeur breek nie,
  Met liefde vir Lada, die edele meisie,
  Sodat die roofdier eenvoudig in wild verander!
    
  Mense het Elfskva verdedig deur te veg,
  En dan was daar die groot Elfingrad....
  Ons sal binnekort elfinisme sien,
  Daar sal ook 'n parade deur Orklin wees!
    
  Ja, Elfingrad is trots op hierdie woord,
  Ons is pioniers kaalvoet in 'n sneeudryf...
  Ons sal die horing van 'n dom koei afbreek,
  En ons sal Orktler reguit in die kis ry!
    
  Weet dat die Vaderland nooit sal buig nie,
  Haar impuls kan nie bekamp word nie...
  Mag die son vir ewig oor Elfia skyn,
  En die verraderlike dief sal verpletter word!
    
  By Elfingrad het hulle moed aan die dag gelê,
  Ons kon die Orks keer...
  Elwe het sulke vermetelheid, jy weet,
  En die vyande sal net nulle hê!
    
  Elfia kan na Mars vlieg,
  En skep ander grootheid ...
  En natuurlik sal alles baie cool wees,
  Al is die lewe so broos soos 'n sydraad!
    
  Die gees van die elwe ken nie die struikelblokke in gevegte nie,
  Hy het die krag van Perun...
  Daar word van ons verwag om belonings van die gode te ontvang,
  En die element skyn, glo my, die rune!
    
  Op watter manier ken die elfgees nie die nederlaag nie?
  Glo my, hy kan alles vertrap...
  Ons pioniers begeer so wraak...
  Onoorwinlik, soos die Vaderland se leër!
    
  Oorwinning is amper op ons,
  Laat daar lig wees in die glorie van Elfinisme...
  Ons oupas het vir die Moederland geveg,
  Ons sal binnekort vreugde en dagbreek ontmoet!
    
  Sonder die Moederland is daar geen lewens vir die pioniers nie,
  Hulle wil vir haar baklei...
  En wat wou julle hê, bose here?
  Moet ons 'n slawe-lewe voorsien?
    
  Nee, die Fuhrer sal die elwe as slawe kry,
  Ons sal hom soos 'n pop verpletter...
  Die ridders van Elfia kan immers veg,
  En die gérub met goue vlerke is by ons!
    
  Daar is geen fasette van ons Moederland onder die wêreld nie,
  Brand soos die helderste ster...
  Jy het 'n afgod van liefde vir my geword,
  Ek sal nooit met jou skei nie!
    
  Ek is 'n pionier en 'n kaalvoet seun,
  Wat met 'n kaal hak deur die sneeu jaag...
  En iewers spring 'n oulike wit hasie,
  Wat die vyand se horing sal afbreek!
    
  'n Pionier in die geveg ken geen twyfel nie,
  Hy is nie 'n nar nie, maar 'n terminator, jy weet ...
  Wraak sal na die kwaai Orks kom, glo
  En daar sal 'n helder paradys van elfinisme wees!
    
  Hoe sal dit kom, ken die era,
  waarin elke vegter uit die krip...
  Veg tot jou laaste asem,
  Laat hom vernietig word, jy ken die woeste skurk!
    
  Die sterre van elfinisme skyn helder,
  Daar is geen helderder, mooier era in die wêreld nie....
  Ons sal die juk van Orkshisme breek, glo my,
  En Orktler sal vir die elwe se middagete wees!
    
  Glo my, ons het sulke staaltenks,
  Dat hul panterskulp nie sal deurdring nie...
  Kom ons smeer jodium aan ons wonde, seun,
  En weer jaag die pionier dapper die stryd in!
  
  Wel, die Orkisjiste het dit goed gekry,
  Hulle het nie gedink hulle kan ons net verslaan nie...
  Ons sien dat elfinisme myle ken,
  En ons kan die Orkmacht grappenderwys breek!
    
  In die naam van ons magtige Moederland,
  'n Trotse pionier gaan aan die aanval...
  Al hang die wolke oor die Vaderland,
  Ons sal 'n oorwinnende voorbeeld vir almal stel!
    
  Glo my, die vyand sal jou droom nie keer nie,
  Ons sal al die Orke weer verslaan...
  Daar sal geen onheil wees, glo my, om op die troon te heers nie,
  Ons sal 'n nuwe wêreld van orde skep!
    
  Alles sal reg wees, in die Vaderland weet jy,
  Ek is 'n seun, maar in die geveg is ek soos Robin Hood,
  Ek het eers net op die lessenaar gekrap,
  En nou, glo my, dit is regtig cool!
    
  'n Elf kan Orks met 'n bajonet skeur,
  Sy sal enige weermag verslaan...
  En vir die pioniers om onder elfinisme te leef ...
  Ons vriendskap is immers 'n sterk monoliet!
    
  Ons sal niks aan die Orke in die geveg gee nie,
  Ons kan ons vyande met grappies verslaan ...
  En so klop ons die Orks met 'n knuppel,
  Die sneeustorm brul en draai die sneeu in warrelwinde!
    
  Die Elf ken nie die Orke nie, ken genade,
  Sy is onoorwinlik sterk...
  Die basters sal 'n sabel in die nek kry,
  En Satan sal vernietig word!
    
  Moenie glo dat Orkler onoorwinlik is nie,
  Selfs as jy die mag van die hel versamel het, oorweeg alles ...
  Wanneer die mense en die party verenig is,
  Die mense het ons Orkmacht aan flarde geskeur!
    
  Elfia is al eeue lank bekend as 'n heilige,
  Sy het Tiere soos metaal gebreek ...
  Van rand tot rand gestrek,
  Dit was die enigste land waarvan die jong man gedroom het!
    
  Ons het soos reuse gewen
  Hulle het die teëstanders met 'n swaard afgekap...
  Ons is elwe van lig, onoorwinlik in gevegte,
  Ons sal die teenstanders van die Vaderland verslaan!
    
  Glo ons, niks sal ons keer nie,
  En jy ken ons, niks kan ons verslaan nie...
  Ons sal die bles Fuhrer begrawe,
  Ons het 'n skerp swaard en 'n staalskild!
    
  In die hele heelal is daar geen mooier Elfie nie,
  Daar sal 'n era van lig wees vir eeue ...
  Daar sal vrede en geluk wees vir alle geslagte,
  Die Vaderland het 'n ferm hand nodig!
    
  So wanneer jy Orklin speel,
  Kom ons smeer Orkmacht soos as in bloed...
  Dit sal die tyd wees van die grens van die hemel,
  En saam met Lada heers liefde!
  Die seuntjie kaptein sing so lekker in sy soet stem. En dis regtig heerlik en 'n stroom vloei in my siel.
  Die Viscountess het met 'n glimlag opgemerk:
  - Ja, hierdie liedjie het ons baie gehelp!
  Inderdaad, die kraaie het verdoof en verstom geval, asof hulle met stokke of dalk met iets swaarder in die brein geslaan is.
  Die meisies het natuurlik, gewapen met swaarde en byle, baie bekend die Orke afgekap. En hulle omvang was groot, en die pyle het die bere met groot doeltreffendheid uitgeslaan. En natuurlik kon die krygers nie anders as om katapulte en ballistas te gebruik nie. En hulle het groot potte met 'n vlambare mengsel, olie en alkohol uitgegooi. En hulle het die orke soos wors verbrand.
  Gulliver lek sy lippe af en merk op:
  - Baie lekker! En die reuk van gebrande vleis is absoluut heerlik!
  Die Viscountess knipoog vir haar eweknie en tjirp:
  Lamsvleis is baie sappig,
  Meisies-stok is baie kragtig!
  Die krygers het hulle gevat en hulle weer met moordende weerlig uit die bloedrooi tepels van hul borste geslaan.
  En soveel bose orke is verbrand en verbrand. Dit is die werklike prestasies van die leër van lig.
  En kaalvoet, pragtige meisies.
  Gulliver het gesis:
  - Dit is my gesig! Daar sal 'n straf wees, daar sal 'n straf wees!
  Dit is hoe aggressief dit geblyk het te wees.
  Wel, hoekom nie vir die meisies skree nie:
  'n Bose ork kruip langs die rotse,
  Slaan hom met napalm!
  Moenie die Orke spaar nie
  Vernietig al die reptiele!
  Soos om weeluise te verpletter -
  Brand soos kakkerlakke!
  Die Viscountess piep en knipoog met haar saffieroë:
  - Dit is uiterste skoonheid!
  Gulliver knipoog vir haar en tjirp:
  - Laat daar lig wees,
  Ek was nog nie in die hemel nie...
  Dagbreek sal kom -
  En natuurlik gaan ons hemel toe!
  Die Viscountess het gelag en opgemerk:
  - Ja, natuurlik, ons sal vertrek. En ons sal weer kom!
  Die seun kaptein knipoog vir sy maat en sing:
  Ek wil graag hemel toe gaan, ek wil graag hemel toe gaan,
  Hier was ek, maar daar was ek nie!
  En die terminator-kind het 'n baie kompakte ertjie van die dood na die ork-vyande gegooi met dodelike krag.
  Dit het gevlieg en gejaag en vyande in alle rigtings verstrooi. En die orke se koppe het agteroor gerol.
  Die Viscountess het geblaf:
  - Phasmagoria is van die hoogste standaard!
  Gulliver het geprewel:
  - Dit is reg! Verdomde demokrasie vir tsarisme!
  Die meisie het gegiggel en opgemerk:
  - Die koning moet in die kop wees, en nie op die troon nie!
  En haar saffieroë het soos sterre geskitter. En dit blyk nogal bekoorlik te wees.
  Die seun het gepiep:
  - Vir 'n nuwe, regverdige wêreld!
  Die Viscountess het opgemerk:
  Oorlog woed in die heelal,
  En hoeveel kan jy ly...
  Satan het losgebreek,
  En hy het verwoed begin doodmaak!
  Gulliver het geprewel:
  - Ja hy het! Die enigste vraag is wanneer? Daar was nog altyd moorde!
  Die meisie het geknik:
  - Sedert die tyd van Kain, bedoel jy?
  Die seun het geantwoord:
  - Die eerste moord was in menslike gedagtes! Toe Adam nie geskep is nie, maar net sy gees bestaan het!
  Die Viscountess vra met 'n glimlag:
  - Dink jy die siel was ewig?
  Gulliver knik energiek en stamp sy kind se kaalvoet:
  - Heel waarskynlik, dit is presies dit! Die Here God het in elk geval met sy asem in die mens geblaas en hom bevolk met sy ewige, onsterflike, ewig-bestaande deeltjie!
  Die meisie het met 'n glimlag gesing:
  Wees lief vir die Here met jou siel,
  Mag Jesus by jou wees...
  En as jy 'n seun in die hemel wil hê,
  Droom oor Christus alleen!
  
  TROL EN ELF TEEN ORKE
  ANNOTASIE
  'n Trol en 'n elf, aan die hoof van 'n groot leër wat uitsluitlik uit baie mooi, krom en gespierde meisies bestaan, tree in die stryd teen 'n horde Orke. En die krygers wys hul hoogste klas!
  . HOOFSTUK No 1
  Die trolseeun en die elfmeisie het hulle nou aan die hoof van 'n baie groot leër bevind.
  Vooraan kon gesien word hoe meisies in pas stap. Hulle het net deurskynende tunieks gedra wat nie hul pragtige, bruingebrande, gespierde lywe versteek het nie. En die kaal, sterk bene van die meisies het 'n tree gegee.
  Die skoonhede het hul tone teruggetrek en hul kragtige, en terselfdertyd, grasieuse, dun middellyf lywe tot die uiterste reggeruk.
  En watter kragtige en luukse heupe het die meisies, wie se buitelyne nie deur dun tuniek versteek word nie.
  Vier helder sterre het van bo af geskyn en 'n baie sterk gloed gegee.
  Die meisies in die infanterie is anders gewapen. Sommige het boë, sommige het kragtiger kruisboë met boute. Daar is krygers met swaarde en diegene wat pyle gooi. Sommige mooi en gespierde meisies het ook kragtige asse agter hulle, wat in staat is om selfs die grootste vegter in die helfte te sny.
  Daarbenewens, toe die trol en elf na hulle kante kyk, het hulle meisies op perde, kamele en selfs olifante gesien! Die meisies was sonder uitsondering baie gespierd met groot, hoë borste, bruingebrand, kaalvoet en skaars bedek met klere.
  En hul hare is van verskillende kleure - groen en blou, en oranje, geel, rooi, wit en selfs gespikkelde. Maar oor die algemeen is die meisies baie sjiek. En hul bene is kaal, bolletjies spiere rol onder hul sjokoladevel.
  Diegene wat gewone soldate is, het nie versierings nie, en is self versierings. Maar die vegter-bevelvoerders is versier met armbande op hul arms en bene gemaak van goud, silwer, platinum, bedek met edelstene. Sommige meisies het ook oorbelle en borsspelde van edelgesteentes in hul hare. Dit lyk alles baie mooi. Die meisies se gesigte is jonk, aangenaam, glad nie kwaad nie, hoewel hul ken moedig is. En tog ruik talle meisies baie aangenaam en eroties. Daar is 'n geur van beide duur parfuum en natuurlike aroma van baie sterk, gespierde en terselfdertyd verleidelike liggame.
  Die trolleun wat na hulle kyk, voel so 'n sterk opgewondenheid dat hy amper ontplof het.
  Daar was net meisies om. En daar is duisende van hulle. Alles skaars bedek, baie verleidelik en wek manlike wellus!
  Langs Raptor, soos die jong trol genoem word, ry sy elfvriend, 'n edele viscountess, op 'n eenhoring. Erimiada is die enigste verteenwoordiger van die skone geslag wat skoene het - sandale versier met diamante en topaze. Sy is self in 'n luukse pak, en op haar kop is 'n sprankelende kroon gemaak van stralende, onbekend op aarde, edelgesteentes. En op die hoë bors is daar bevele.
  Net soos die Raptor. Dit lyk asof hulle 'n leër van baie duisende pragtige, kaalvoet, halfnaakte meisies beveel.
  Erimiada kyk na hierdie prag van sulke pragtige meisies wat marsjeer, met hul kaal sole slaan, met 'n baie grasieuse hakskeenbuiging op die skerp klippe van die pad, dit gevat en begin sing;
  Ons sal bo die sterre bo die planeet vlieg,
  Die son sal helder skyn...
  Die heldhaftigheid van die elwe van die lig word verheerlik,
  Verander die jagter in die spel!
    
  Dit gaan 'n baie moeilike tyd wees,
  Waar 'n donderstorm oor die wêreld skitter...
  Die appel is in volle blom,
  Die lente kom natuurlik!
    
  Daar sal 'n era wees, glo my van elfinisme,
  Waar enige persoon 'n demiurg is.
  Ons sal die vlek van Orkshisme van ons gesigte afwas,
  Indien nodig, sal die ploeg ploeg!
    
  Daar sal getroue gode oor die wêreld wees,
  Hulle sal vreugde en lag vir die elf bring...
  Ons sal ons hare met mirre salf,
  Mag daar sukses wees in hierdie heerlike onderneming!
    
  Ja, Elfia is 'n wêreldland,
  Elfinisme se heilige land...
  Die kaalvoet meisie het gehardloop
  Sy is gebore om 'n bruid te wees!
    
  Ja, lief vir die skoonheid Elfia,
  Wat het metaal uit klip geskep...
  Mense sal, glo my, gelukkiger word
  Laat napalm uit die lug reën!
    
  Moenie na geluk soek sonder Rod nie,
  Hy sal jou vir altyd liefde gee...
  Onder die hakskeen van die slag van Svarog,
  Die bloed van monsters word vergiet!
    
  Daar is geen mooier land van reuse nie,
  Dit het trolle en kabouters in die geledere ...
  Ons is vir ewig verenig met die Vaderland,
  Ons sal wen in enige stryd, jy weet!
    
  So hoekom is die persoon so hartseer?
  U het die krag van Svarog geken ...
  Veroorsaak ordentlike gevoelens
  Ons Lada van liefde is ideaal!
    
  Die heelal sal beter word, glo my -
  As elfinisme begin heers...
  Ons is gelukkige kinders van Svarog -
  Kom ons ontbind Orkshisme in kwarks!
    
  Binnekort sal die aarde stralend word,
  Daar sal binnekort groot sukses wees...
  En Yarilo sal opgaan soos 'n heerlike son,
  En sal aan almal skyn gee!
    
  Kom ons drink na die Vaderland, meisies,
  Sodat Elfie vir ewig kan floreer...
  Sodat die salaris eindeloos is -
  Wat nie 'n skande is om oor te droom nie!
    
  Laat die Elf bo die heelal uitstyg,
  En hy sal vir almal God se glimlag wys ...
  Met sy onverganklike krag in gevegte,
  Ons sal die mees slinkse misleiding openbaar!
    
  Binnekort sal die son helderder skyn,
  Ruimte sal soos 'n binnehof word ...
  So verbrand jy die vuur warmer,
  Slyp jou staalbyl!
    
  En dan met die lied van die groot Lada,
  Dit het geboorte gegee aan magtige gode...
  Ons sal die stam van die wilde mense kan uitroei,
  Elfo-glorie seuns met swaarde!
  Raptor het gelag en opgemerk:
  - Die laaste vers is soort van betekenisloos. Wil jy die elf-glorielike seuns afmaai, dit wil sê jouself?!
  Erimiada antwoord met 'n lieflike glimlag:
  - Nee, ek het 'n bietjie verkeerd gepraat. Om die waarheid te sê, ek wou sê dat die elwe-roemryke seuns en dogters die stam van die wilde hordes sal kan uitmaai. Oor die algemeen is dit net 'n romantiese liedjie!
  Raptor wou iets sê, toe skielik 'n pragtige meisie met kaal, bruingebrande bene 'n toeter blaas. Terselfdertyd wapper haar koperrooi hare in die wind, soos 'n vegtende, proletariese banier. En die vegter het uitbasuin.
  Die ander meisies, baie duisende van hulle, het inderhaas van optog na gevegsformasie begin verander. Heel agter in 'n groot leër van geskrewe, alhoewel gespierdes, blink van sweet en ruik na parfuum en die aroma van vroulike krag, het vegtende mammoete katapulte en ballistas getrek.
  Erimiada het met 'n glimlag opgemerk en haar pêrel-tande vonkel:
  - Dit lyk of dit baie pret gaan wees!
  Raptor het swaar gesug en geantwoord:
  - Een ding walg my - hoeveel sulke wonderlike en unieke skoonhede sal sterf!
  Die elf het met aplomb gesê:
  - 'n Oorlog kan nie sonder slagoffers gedoen word nie; dit is slegs tydens seks dat 'n mens sonder 'n orgasme kan klaarkom!
  En altwee, die elf en die trol in krone, het vrolik op hul tande gelag en gelag.
  Daarna het hulle ook in hul lui en baie vrolike en parmantige stemme bevele begin gee.
  Erimiada het dit geneem en weer met groot gevoel en uitdrukking, dansende op haar sneeuwit eenhoorn, gesing;
  Eer aan die land wat daarbo blom,
  Eer aan die groot, heilige Elf...
  Nee, daar sal geen stilte in die ewigheid wees nie -
  Die sterre van die veld het pêrels gesprinkel!
    
  Die groot Almagtige Svarog is by ons,
  Seun van die Almagtige formidabele Familie...
  Sodat hierdie Kryger kan help in die geveg,
  Ons moet die Elwe God verheerlik!
    
  Die meisies het geen twyfel nie, glo my,
  Die meisies val die horde verwoed aan...
  Die hondsdol dier sal in stukke geskeur word,
  En die vyand sal 'n hou op sy neus kry!
    
  Nee, moenie die elwe probeer breek nie,
  Die vyand sal ons nie op ons knieë bring nie...
  Ons sal jou verslaan, bose baster,
  Oupagrootjie Elfin is by ons!
    
  Nee, gee nooit toe aan jou vyande nie,
  Kaalvoetmeisies het naby Elfskva geveg...
  Ons sal nie swakheid en skaamte toon nie,
  Kom ons hanteer die groot Satan!
    
  Mag God jou laat klaarmaak met jou gevegte,
  En jaag die Wehrmacht-hordes weg...
  Sodat hulle eindig met nulle,
  Sodat dit nie stil is in die begraafplaas nie!
    
  Gee die meisies vrye teuels, vegters,
  So dit sal gereël word vir die Orkisjiste...
  Ons vaders sal trots wees op ons,
  Die teëstander sal ons nie soos koeie melk nie!
    
  Dit is waar dat die lente binnekort sal kom,
  Die are in die veld sal goud word...
  Ek glo ons droom sal waar word,
  As jy moet veg vir die waarheid!
    
  God, dit beteken alle mense is liefde,
  Getrou, sterk, ewig in vreugde...
  Al word gewelddadige bloed vergiet,
  Die meisie is dikwels onverskillig!
    
  Ons verpletter die vyand in die geveg,
  Doen iets so lugtig...
  Al woed 'n storm oor die wêrelde,
  En 'n bedompige verduistering kom!
    
  Nee, die elwe sal staan tot die graf,
  En hulle sal nie 'n bietjie toegee aan die Orke nie...
  Julle seuns skryf dit neer in julle notaboek,
  En slyp al jou swaarde vir die stryd!
    
  Ja, dit is waar dat daar 'n dagbreek sonder rande sal wees,
  Glo my, almal sal vreugde hê...
  Ons maak 'n ander oop, glo my, lig -
  In die lug steek die meisie se hand uit!
    
  Ons elwe kan dit doen, glo my,
  Iets waaroor ons nie eers durf droom nie...
  Ons sien duidelik die helderste doelwit,
  Nee, moenie nonsens praat nie, vegters!
    
  Ons sal vir pret na Mars vlieg,
  Kom ons maak velde daar oop, tel die robyne...
  En ons sal die Orks reg in die oog laai,
  Hordes gerubs sweef bo ons!
    
  Mag die elweland beroemd wees,
  Wat het elfinisme aan die mense gegee...
  Sy is vir ewig deur geboorte aan ons gegee -
  Vir die Moederland, vir geluk, vir vryheid!
    
  In Elfia is elke vegter uit die krip,
  Die baba gryp na die geweer...
  Daarom bewe jy, skurk,
  Ons roep die monster tot verantwoording!
    
  Ja, ons s'n sal 'n vriendelike gesin wees,
  Watter elfinisme sal in die heelal bou...
  Ons sal, jy weet, ware vriende word,
  En ons besigheid sal skepping wees!
    
  Elfinisme word immers vir ewig deur geboorte gegee,
  Sodat volwassenes en kinders gelukkig kan wees...
  Die seun lees ook lettergrepe,
  Maar die vlam van die demiurg skyn in die oë!
    
  Mag daar vir altyd vreugde vir mense wees,
  Dat hulle saam veg vir die sake van Svarog...
  Ons sal binnekort die Folgi-kus sien,
  En ons sal in God se ereplek wees!
    
  Ja, die Elf kan nie deur die vyande van die Vaderland gebreek word nie,
  Dit sal selfs sterker wees as staal ...
  Elfiya, jy is 'n dierbare ma vir die kinders,
  En ons vader, glo my, uit die wysste afstand!
    
  Daar is geen hindernisse vir die Vaderland nie, glo my,
  Dit gaan vorentoe sonder ophou...
  Die koning van die hel sal binnekort skaakmat kry,
  Hy het darem tatoeëermerke in sy hande!
    
  Ons sal ons harte gee vir ons Moederland,
  Kom ons klim al die berge, glo my hoër...
  Ons meisies het baie krag,
  Soms waai dit selfs die dak af!
    
  Die seun het ook 'n intekening vir Elf gegee,
  Hy het gesê hy sal fel baklei ...
  In sy oë, sprankelende metaal,
  En die RPG is styf in die rugsak weggesteek!
    
  Laat ons dus nie die gek speel nie,
  Beter nog, kom ons staan almal saam as 'n muur ...
  Eksamens, slaag slegs met 'n A,
  Laat Abel regeer, en nie die bose Kain nie!
    
  Kortom, daar sal geluk vir mense wees,
  En die mag van Svarog oor die heilige wêreld ...
  Verpletter die Orkshiste speels,
  Laat Lada geluk en 'n afgod wees!
  Hierdie was regtig 'n liedjie. En vorentoe val 'n groot horde orke reeds pragtige, kaalvoet, bruingebrande en baie verleidelike en aptytwekkende meisies aan.
  En hierdie wesens, in teenstelling met elwe en trolle, is baie vieslik met lelike gesigte. Orke lyk soos bere, net onvergelykbaar leliker, en hulle gesigte is so skrikwekkend en afstootlik.
  Die meisies met kruisboë het eerste losgebrand. Kruisboë is immers 'n spesiale meganisme met swaar boute wat in gif geweek is, en hulle tref op 'n groter afstand as pyle.
  Die krygers het hul kaal, bruingebrande, sterk voete stewig geplant en vinnig die tromme getol.
  En nou vlieg die kruisboogboute met "n deurdringende fluitjie. En hulle steek letterlik dwarsdeur, en stamp orkebere. En die skoonhede glimlag steeds met hul sprankelende tande, soos die fynste pêrels uit die Sultan se skatkis.
  En toe gaan sit die skoonhede met strikke ook op hul knieë. Jy kan meer gereeld met 'n boog skiet as met 'n kruisboog. En terselfdertyd trek die meisies die boogsnaar met hul kaal, ratse, grasieuse voete. En hulle doen dit baie vinnig en koel.
  En die pyle vlieg, gly langs 'n skuins boog en tref stinkende en harige bere met hul ongelooflike vernietigende krag. En dit lyk uiters indrukwekkend. En fonteine van vuilbruin bloed van die doodgemaakte wesens spat uit.
  En die meisies, wel, so pragtig, en hoe lekker is dit om te kyk na die bewegings van hul baie grasieuse en harmonieus gerangskik spiere.
  Maar ander krygers ontplooi ballistas en katapulte. En hierdie wapen is ook baie kragtig. Hele vate Molotov-skemerkelkies vlieg in 'n hoë boog. En hier is so 'n gawe van uitwissing, hoe hy jou sal neem en jou in die dik van die horde orke sal verpletter. En dit sal regtig almal uitmekaar skeur en verbrand. En indien nie almal nie, dan waarskynlik 'n goeie honderd. En nou is dit 'n epiese stryd.
  Orke brand lewendig soos kerse op 'n Kersboom in 'n ryk huis tydens Kersfeesvieringe.
  En die reuk van brandende vleis versprei ver.
  En die meisies het begin om stroppe en stroppe na die oprukkende Orke te gooi. En hulle het ook deur 'n groot menigte hondsdol en harige bere gebaan. En hulle, hierdie diere het geval en fonteine van onaangename vloeistof vrygelaat.
  Die meisies het tot dusver die aanvallende horde op 'n afstand vernietig en feitlik geen verliese gely nie.
  Dit is waar, sommige Orke het ook probeer om pyle te gooi en klippe te gooi.
  Hier is die kaal sool van die skoonheid met 'n punt getref. En die meisie het geskree:
  - Verdomp, dit maak seer!
  Erimiada het met 'n glimlag opgemerk:
  - Ja, die wêreld is vol pyn! Maar die meisies se bene genees baie goed.
  Die roofvoël het sy groot, perdagtige tande sing:
  - O, watter bene!
  Dit is hoe ouens aangeskakel word...
  Moenie bang wees nie, skat -
  Beter maak die ork dood!
  Die meisies het oor die algemeen uitstekend geveg. En nou val vate vlambare mengsels weer op die Orke. En pyle en kruisboogboute, en treffende elemente van slingers en pyle.
  Wat ontbreek, is 'n goeie masjiengeweer waarmee jy die orke kan afmaai wat soos 'n tsoenami-golf voortbeweeg. En dit is inderdaad 'n ernstige probleem. Maar in hierdie wêreld is daar helaas geen vuurwapens nie. En miskien is dit selfs gelukkig dat so 'n nare ding nog nie uitgevind is nie.
  Maar ballistas en katapulte werk net so goed. Boonop gebruik die meisies, wat verpletterende vate met iets soos napalm gooi, ook stoomenergie. Dis waarvoor hulle die kole gespaar het. En dan neem die vuurafstand en vuurtempo van die katapulte toe met 'n paar ordes van grootte. En die krygers werk hier met groot spoed. En hul kaal, pienk, ronde hakke flits sommer. En die spoed van beweging is ongelooflik.
  Hier jaag weer nuwe gawes van vernietiging langs die boog. En sulke impakte is soos klein kernbomme wat ontplof.
  Dis hoe baie Orke gelyktydig na die onderwêreld gestuur word. En jy kan ook 'n paar wapens gebruik wat meer dodelik is.
  Hier ontplof die loop veral in die lug bokant die orke, en giftige naalde en plofbare balle vlieg na die kante.
  En soveel Orke word vermink en doodgemaak. En die meisies self ontvang ook kneusplekke en skrape van hierdie harige wesens. Maar tot dusver is niemand vermoor nie. Alhoewel een van die meisies so ernstig gewond is dat hulle haar gevat en op 'n draagbaar weggedra het.
  Ja, dit is inderdaad 'n baie ernstige en bloedige stryd. En hier is dit asof die lelike en die glans met mekaar baklei. En alles lyk so cool en groovy.
  Erimiada het weer opgeneem en gesing met groot gevoel en krag, in haar manjifieke en unieke stem;
  Ek is 'n elfbokmeisie,
  Sy het in die lande gewerk, liefdevol geploeg ...
  Maar 'n verskriklike donderstorm het gedonder...
  Die Orksist het aangeval, daar is nie genoeg plek vir hom nie!
    
  Bloedige een-en-twintigste verskriklike jaar.
  Orkler aanvalle in groot getalle...
  Laat elwe in groepe tot niet gaan,
  Die skulpe ontplof - koeëls fluit!
    
  Nee, hier is 'n skrikwekkender plek om te vind,
  Wanneer pyn en vernietiging oral is...
  Die meisie is nie eers twintig nie
  Maar hoeveel pyn en ontbering is daar oral nie!
    
  Die bose val die Moederland Orkshisme aan,
  So kragtig, eenvoudig wreed ...
  Maar ek glo dat elfinisme die wenner is,
  Wie is agter Orkwolf, hierdie Orke is blind!
    
  Die vyand is baie sterk, glo my,
  Sy druk is aktief en wreed ...
  Orxisme is net 'n wilde dier,
  En teen die meisie is die beeld blou-oog!
    
  Nee, die meisies sal nie terugdeins nie
  Hulle jaag kaalvoet deur die sneeu...
  Eksamens, slaag slegs met 'n A,
  En ons meisies baklei baie dapper!
    
  Dit was tevergeefs dat Orkshisme die Elf aangeval het,
  Alhoewel die Orke se bondgenoot help...
  En die harige monster sal afvlieg,
  Hy maak darem elwe vleisetend dood!
    
  Meisies ken nie die woorde nie - daar is vrede,
  Hulle streef fel na oorwinning...
  Al is Orkler so cool in woorde,
  Dat hy sommer in 'n nar verander het!
    
  Kom ons skaakmat die Orke binnekort, meisies,
  Die vyand was redelik geslaan onder Elfskva...
  Dan was daar die legendariese Elfagrad,
  Hy het 'n steil kragmeting ontmoet!
    
  Wel, wat is "Tiger" vir meisies?
  Voorwaar 'n kragtige masjien...
  Ons het nie rowwe speletjies nodig nie, skoonhede,
  Wie se leër van Orkisjiste verpletter het!
    
  Hier help die FSA die Orke baie,
  Hulle gee gratis vliegtuie, tenks...
  Hulle moes mal geword het
  Blykbaar het die Finne te veel hoendervleis geëet!
    
  Ja, Orkler is soos 'n hond geskiet,
  En Okring het die spasie op die troon aangegryp ...
  Miskien is hy nie oud genoeg om groot te wees nie,
  Daardie vet vark in die koninklike kroon!
    
  Maar FSA met Trolltania nou,
  Hulle het dus begin om die Orks ywerig te help...
  Die leër van verliese kan nie die elwe tel nie,
  En die afstande van elfinisme het verdof!
    
  Dit is net 'n helse situasie,
  Wanneer die krag van kapitaal in eenheid is...
  En ineenstorting dreig eenvoudig ...
  Grond vir die Orke, weet dat die Finne nie genoeg is nie!
    
  Tevergeefs voorsien Sam hulle van 'n bom,
  Vir die koning, hoekom stuur die duiwel kos...
  Na alles, nadat ek die EFSR-stryd gewen het,
  Orcdolf val die vorige base aan!
    
  Natuurlik ly ons baie verliese,
  Die meisies is kaalvoet selfs in die koue...
  Maar as dit nodig is, sal ons Elfskva red,
  Ons vlegsels krul soos goud!
    
  As Elfagrad verdedig is,
  Glo my, ons kan by Orklin uitkom...
  Vir elwe in die weermag is dit die situasie:
  Wanneer die mense en die weermag verenig is!
    
  Meisies ken nie net woorde nie, nee,
  En hulle baklei heftig met die Orke...
  Ons sal sien, die meisies glo die dagbreek,
  Alhoewel die oë soms soos pierings is!
    
  Ek glo, die mooi koning van die elwe,
  Sal die wil sterker as staal kan maak...
  Laat daar 'n Elfi-glorielike soewerein wees,
  As hy dit nie reggekry het om alles goed te doen nie, Ftalin!
    
  Ja, laat die elweland blom,
  Die pad sal konstruksie wees in die lig van elfinisme...
  Victory sal 'n onbeperkte rekening oopmaak,
  Al het die kinders van revanchisme hul tande gebaar!
    
  Wel, wat sê jy, oom Terrible Sam,
  Jy het jou eie vernietiging gebring...
  Het daarin geslaag om die Orkshiste van die EFSR af te weer,
  En dit beteken die dood van kapitaal!
    
  Wel, wat gaan aan, en nie net een keer nie, nie twee keer nie,
  Daar sal steeds gesien word hoe hulle oor Elf donder...
  Sodat nulle nie na hul vaderland kom nie,
  Skep dalk 'n wonderwerk vir God!
    
  Waar Ftalin eenvoudig nie kon nie,
  Kaalvoet meisies kan dit doen...
  Vir hulle, die magtige God, Sint Svarog,
  En akkuraatheid wanneer jy vanaf 'n masjiengeweer skiet!
    
  Kortom, die gevegte is glad nie verby nie,
  Ons elwe van die lig streef, jy weet, na wraak...
  Daar sal 'n ou man en 'n jong man in die geveg wees,
  Ons sal nie die Orks 'n formidabele kans gee nie!
    
  Kortom, ons is meisies kaalvoet,
  Weer het hy woedend probeer aanval,
  En met 'n kaal hak, 'n sterk vuis.
  Ons is so fokken mal dat die bose ork skeef lyk!
    
  Ek glo dat die elwe nie deur die slyk oorstroom sal word nie!
  Onder die vaandel van die groot Svarog...
  Veg vir jou Moederland en moenie bang wees nie,
  Want daar sal binnekort baie geluk wees!
  
  SEUN VAN ALEXANDER DIE GROTE EN 'N PERSOON
  ANNOTASIE
  Die seunsvegter Vitaly Akulov beland in Antieke Babilon tydens die bewind van Alexander die Vierde, die seun en erfgenaam van Alexander die Grote. Daar verander hy van plek met die koning van die groot ryk - die seuns is baie soortgelyk, en hulle begin baie interessante en opwindende avonture.
  . HOOFSTUK No 1.
  Die seun het hom skielik in 'n antieke antieke stad bevind. Daar was nogal hoë, wit geboue rondom. Alhoewel dit 'n bietjie vuil is buite. Vitalik het gefluit en opgemerk dat dit soos antieke tye gelyk het. Dit was blykbaar 'n baie groot stad, met olifante wat in die strate geloop het.
  Die seun het geloop en vars mis blaas in sy gesig. Daar was mense rondom. Die meeste is in ligte tunieks, sandale en klere. Maar baie, veral die seuns, was amper kaalvoet en kaalvoet. Regtig warm. Daar is baie kinders, en hulle is bruingebrand en donker van vel, maar onder die swartes is daar ook wit koppe. Meisies in ligte tunieks. Die wat ryker is dra steeds sandale, terwyl die wat armer is kaalvoet is.
  Vitalik self, oefen taekwondo, waarin daar baie skop- en breekvoorwerpe is, insluitend om die gordel oor te gee. En daarom het die seun nie van skoene gehou nie. Hy het probeer om soveel as moontlik kaalvoet te hardloop sodat sy kinders se sole nie sag en oortrek met harde eelte sou wees nie. En nou het hy in een of ander portaal gespring, om Moskou rond te hardloop. En hy het in die ou stad beland. Die mense se toespraak was onbekend, maar terselfdertyd het Vitalik alles verstaan.
  Daar is warm keistene onder die seuntjie se kaal voete, maar die kaal, harde sole maak nie seer nie. Nog iets is dat hulle na hom kyk soos 'n slaaf. Alhoewel Vitalik 'n slim T-hemp met nuwe kortbroek het. En baie seuns, wat glad nie arm is nie, spog liewer met hul kaal hakskene, al is dit net ter wille van verharding, en om te wys dat hulle nie bang is vir die warm keisteen van die straat nie.
  Vitalik het deur die antieke stad gestap. En hy glimlag en bewonder die sensasies. Daar was groot standbeelde en grootse paleise. En terselfdertyd is daar baie vuilheid in die stad. Die slawe wat alles skoongemaak het, het nie baie pret gehad nie.
  Vitalik het een van die kaalvoet seuns met net 'n lendelap gevra:
  - Watter soort stad is dit?
  Hy kyk na Vitalik se helder T-hemp en die pragtige, vergulde horlosie op die seun se sonbruin hand, buig met respek en antwoord:
  - Die groot stad Babilon is die hoofstad van die Masedoniese staat!
  Vitalik glimlag en vra:
  - Ek hoop Alexander die Grote leef?
  Die seun het weer gebuig en geantwoord:
  - Hy leef vir ewig, synde 'n god op Olympus!
  Vitalik het geknik en gesing:
  - Glans soos 'n stralende ster,
  Deur die duisternis van hopelose duisternis...
  Groot held Alexander,
  Ken nie pyn of vrees nie!
  Die slavin wou iets sê, maar 'n opsiener in sandale en 'n mantel het verskyn en die jong slaaf met 'n sweep op die rug geslaan. Hy het geskree en met verdubbelde krag die straat begin vee.
  Vitalik het uitgeroep:
  - Om kinders te slaan is nie goed nie!
  Die opsiener het na die seun gekyk. Kaal, bruingebrande bene, maar 'n helder T-hemp en 'n goue horlosie op sy hande. Miskien is dit die seun van 'n edele persoon.
  En die opsiener het geantwoord:
  - Slawe moet met 'n sweep in onderdanigheid gehou word. Het jou pa jou ooit geslaan?
  Vitalik het eerlik geantwoord:
  - Geen!
  Die opsiener was verbaas:
  - Vreemde! Selfs adellike seuns word gegesel. En jou gesig laat my aan iemand dink.
  Vitalik het in 'n streng stemtoon geantwoord:
  - En jy moet jou plek ken!
  Die man het teruggetrek, skaam gevoel. Die seun het sy kaal, gebeitelde, baie sterk voete verder gevul en gesing:
  Spartak is 'n groot vegter en held,
  Dapper geveg teen 'n groot leër ...
  Alhoewel hy 'n slaaf was, maar nou is hy 'n koning,
  Laat die oorwinning stralend wees!
  Vitalik wou aanhou sing, maar die seun het sy inspirasie verloor. Eintlik wou ek avontuur hê.
  En so het hy na die middel van Babilon gegaan. Hierdie stad, die grootste in die oudheid, het eers in Rome verrys. Die seun het maklik beweeg, soos 'n lynx, en sy bui was soos dié van 'n snuffelhond wat 'n reuk gekry het.
  Die lewe het oraloor gewemel. Aan die regterkant, op die plein, is 'n seun van ongeveer veertien jaar oud, met lang, blonde hare, tot 'n geseling gelei.
  Die tiener was hartseer en het met sy kop na onder geloop, sy skaamte met sy hande bedek, en sy lendelap is afgeskeur.
  Die skare het gefluit en getoe, dit was interessant hoe hulle die aantreklike en gespierde seun sou klop. Die vroue het veral gretig gekyk. Islam was nog ver weg, en hulle het oop gesigte gehad, baie in ligte tunieks, kort, wat gemakliker was in die hitte. Sommige, die armer en jongeres, is kaalvoet, terwyl die rykes sandale en armbande dra.
  Vitalik het ook na dié skouspel gekyk. Die seun, wat hartseer lyk, het gehoorsaam op die boks gaan lê. Hy is deur die laksman se assistente beveilig - ook tieners kaal tot in die middel, maar met broeke en stewels aan. En natuurlik is die laksman self 'n baie gespierde kneuser.
  Daarom het hy die stok uit die mandjie gehaal en dit met water bevochtig.
  Die herald lees die beskuldiging:
  - Weens gebrek aan respek vir ouderlinge, onbeskof, word 'n seun van ongeveer veertien, Kores, gevonnis tot vyftig houe van 'n sweep op die rug en boude en vyf en twintig houe op die hakke!
  Die skare het instemmend gebrul. Die laksman vat die sweep harder en slaan die seun se gespierde, bruingebrande rug. Dit was nie op volle sterkte nie, en die vel het net geswel.
  Vitalik het gewonder of hy moet ingryp? Maar wat sou die punt wees? Daar het 'n hele dosyn lang mans gestaan, gewapen met wagte. En die skare self het goedkeurend gebrul. Buitendien, dalk word die seun geslaan ter wille daarvan. Ou, harde tye. En God self het beveel dat die seuns gegesel moes word. Selfs in die Bybel, in die menslike Nuwe Testament, is dit aanbeveel om kinders met 'n stok te gesel.
  Die seun het swaar asemgehaal en op sy tande gekners en stil gebly. Die laksman het hom bestendig geslaan, en die vel het reeds gebars en bloed het begin vloei.
  Vitalik het met 'n sug opgemerk:
  - So is die wêreld!
  En die tienerseun het voortgegaan om geslaan te word. Vitalik het aanbeweeg; hy wou nie so iets kyk nie. Alhoewel baie mense natuurlik van die skouspel hou. Vitalik het aanbeweeg.
  Hy het die film "Treasure Island" in 1937 onthou.
  Daar was 'n meisie in plaas van 'n seun. En hulle het gedreig om haar hakskene te braai.
  Ja, dit sal seermaak. Vitalik het gedink of die meisie sal skree of stilbly, soos 'n partydige.
  Natuurlik het ek myself na hierdie film, bloot uit nuuskierigheid, nagegaan hoe die vuur my hakke brand. En hy het dit met 'n gasstoof gedoen. Ek was oortuig dat ja, dit was baie pynlik. En toe was die seuntjie se sole nog nie te grof nie, maar hulle was baie sensitief.
  En die blase op hulle het pynlik geword. Dit is waar, hulle het vinnig verdwyn. Ja, sulke marteling sal enige iemand se tong losmaak. Maar daar was pioniers in fascistiese gevangenskap wat geswyg het. Alhoewel, miskien het sommige van hulle hul hakskene met vuur gebraai.
  Weliswaar het Vitaly nog nooit 'n film gesien waar die seuns se hakke gebraai word nie. Soms slaan hulle ons met stokke. In een Amerikaanse rolprent het 'n Engelse offisier selfs 'n seun met 'n ketting op die kaal sool geslaan. En sy voete het geswel, en die seun het pyn gehad. Maar nooit met vuur nie.
  Daar is ook baie min rolprente waar seuns met stokke op die hakke geslaan word.
  Vitalik draai om om te kyk. Jy sien dit nie gereeld nie.
  Die seun se rug het in 'n bloedige gemors verander, en die laksman was reeds besig om die sool met 'n stok te slaan. Verbasend genoeg het die seun sy gille teruggehou en moed getoon. Dit was asof hy 'n Spartaan was.
  Vitalik het besluit dat hy na die pak slae beslis hierdie seun sal ontmoet. Boonop is die stad onbekend, en hy weet nie waarheen om te gaan nie. Was daar 'n idee om 'n gladiator te word? Maar dit is nie Antieke Rome nie, en dit is nie bekend of daar gladiators in die Masedoniese staat was tydens die bewind van Alexander die Vierde nie.
  Alhoewel daar heel waarskynlik 'n paar vegters was wat die gehoor vermaak het.
  Vitalik het nog nie geweet of hy lank hier vasgesit het nie, of is dit net 'n wandeling deur Babilon?
  Die maklikste manier is om by die weermag aan te sluit. Daar sal 'n dak, kos en geld wees in geval van oorlog.
  En Vitalik, "n taekwondo-vegter, is baie sterk. Ja, en hy het die konsep om met swaarde te veg.
  Die enigste ding is dat ek nie vir 'n lang tyd in 'n wêreld sonder rekenaars, speletjiekonsoles, slimfone, iPhones, TV's en die internet wou vassit nie. Trouens, wat om te doen in hierdie geval? Ek wil iets speel.
  Vitalik was baie lief vir historiese strategieë. Waar is jy, kom ons sê, in die plek van die Russiese tsaar Ivan die Verskriklike. En jy wen die oorlog in Livonia teen die rekenaar. Jy bestuur duisende eenhede. En jy bou fabrieke met kanonne, arquebuses, stalle, of iets selfs meer indrukwekkend. Maar Ivan die Verskriklike is natuurlik primitief, net soos die speletjie "Kosakke". Maar skep iets meer modern met tegnologie.
  Dit is veral interessant om van die primitiewe stelsel na nanotegnologie te speel.
  Hulle het die tienerseun klaar geslaan. Hy was baie sterk, so hy kon op sy eie opstaan ná die pak slae. En hoewel die seun se bene geswel was, het hy skaars 'n paar treë daarop gegee.
  Daarna het hy 'n lendelam gegee. En die seun het beweeg, geslaan en gebloei, maar nie gebreek nie.
  Vitalik het hom genader en sy hand uitgesteek. Die seuntjie Kores het dit geskud en opgemerk:
  -Ek sien jy is nie 'n slaaf nie! Ek sal nie eers vra nie, elke gebaar van jou spreek van 'n vrye en waardige persoon.
  Vitalik het geknik:
  - Ek is natuurlik nie 'n slaaf nie.
  Die seun het na hom gekyk en skielik, sy gesig verander, gevra:
  - Jammer, my visie is vaag. Of miskien lyk dit net vir my, maar jy... U Majesteit Alexander...
  Vitalik het sy kop negatief geskud:
  - Geen! Ek is nie Alexander nie! Soos wat lyk dit?
  Die tienerseun knik.
  - Baie!
  Vitalik antwoord met 'n glimlag:
  - Ja, dit is interessant. Maar dit lyk vir my of hy nou al...
  Die seun het geknik:
  - Ja, tien jaar. Maar hy is 'n groot en sterk seun. Wat, is jy ouer?
  Vitalik het geknik:
  - Ja! Maar dit maak nie saak nie. Dit is tyd dat ek na my tweelingbroer kyk.
  Die seun het logies opgemerk:
  - Vir so 'n ooreenkoms kan hulle jou aansteek.
  Die jong seun knik:
  - Kan wees! Maar ek het een interessante storie onthou, dit het ook gebeur as die seuns eenders lyk en miskien sal dit regkom, alles is baie interessant!
  Vitalik kon natuurlik nie anders as om Mark Twain se roman "The Prince and the Pauper" te onthou nie. Waar die seuns plekke gewissel het. En dit het dit snaaks gemaak. Boonop het Alexander die Vierde dalk nie veel tyd oor nie. In die geskiedenis was daar baie verskillende weergawes van die dood van die seun van Alexander die Grote. En in die geveg, en van vergiftiging, en kwansuis selfs in die tronk. Daar was verskeie verskillende weergawes van die dood van die seun van die legendariese koning. Dit was te lank gelede, en toe kom moeilike tye.
  Die ryk van Alexander die Grote het ineengestort. Vir 'n lang tyd het net die Romeinse Ryk onder sulke groot state bestaan.
  Vitali en Kores het 'n groot paleis genader. Dit is deur Nebukadnesar gebou. Nogal massief en weelderig. Daar is baie wagte rondom, insluitend beredes.
  Die seuns het nie baie indrukwekkend gelyk nie. Kores het oor die algemeen net 'n lendelap en 'n rug wat met 'n sweep gestreep is. En die hakke is opgeswel, jy moet op jou tone trap. Vitalik was selfs verbaas dat die seun vasgehou en kon loop ná so "n wrede teregstelling.
  Kores het opgemerk:
  - Ek lyk baie soos 'n slaaf. Hulle laat my nie daar in nie.
  Vitalik het met 'n glimlag geknik:
  - Verstaan! Maar waarskynlik sal my toegang ook gesluit wees.
  Cyrus het voorgestel:
  - Hardloop en vertel hom dat jy dringende nuus aan die koning het. Dan sal hulle jou vir 'n herald of 'n wandelaar vat, en miskien laat hulle jou deur.
  Vitalik het opgemerk:
  - Dit is 'n goeie idee.
  Die seun het begin hardloop. Sy kaal, bruingebrande, baie gespierde bene flits soos poniehoewe.
  Cyrus het met 'n hartseer glimlag opgemerk:
  - Wie wil pasteie en bolletjies hê?
  Wie wil kougom en dennebolle hê?
  Vitalik het na die wagte gehardloop. Hy het boonop uit sy longe uitgeroep:
  - Dringende nuus aan die koning!
  Die wagte het eenstemmig gevra:
  - Van wie?
  Die seun antwoord vol vertroue:
  - Van Krator!
  - Kom in!
  Vitalik het verder gehardloop. Hy het gehardloop en die paleis inspekteer. Die luukse was rof. Daar is nog meer as driehonderd jaar voor die geboorte van Christus. En terselfdertyd is dit nogal skoon hier. Slawemeisies en seuns skrop die vloer. Vitalik is 'n paar keer deur die wagte vertraag.
  Totdat hy uiteindelik die troonkamer binnegehardloop het. Alles daar het letterlik geskitter van goud.
  "n Seun het op die troon gesit. Hy was in luukse klere en kosbare skoene, en op sy kop was 'n kroon. Die kind se gesig was inderdaad baie soortgelyk aan Vitalik. En langs die rande het wagte met spiese en boë gestaan.
  Vitalik het gebuig en gesê:
  - Ek is bly om u te dien, U Majesteit!
  Die seun op die troon vra angstig:
  - Wie is jy? Herinner jy my aan iemand?
  Vitalik antwoord met 'n glimlag:
  - Ek wil alleen met jou praat, o groot een!
  Alexander die Vierde knik:
  - Goed! Kom ons trek terug na die kamers, ek praat graag met my maats.
  En die seun, koning, het na die klein troonkamer gegaan. En Vitalik, wat stil op sy kaal voete trap, beweeg agter hom aan. Alexander het vanweë sy skoene 'n bietjie langer gelyk. En hoe gespierd hy is, is weens sy klere nie sigbaar nie.
  Hulle het uitgegaan en voor die spieël gaan staan. Alexander het gelukkig sy gehate skoene uitgetrek, wat die seun vernou, en opgemerk:
  - Ons is nou dieselfde hoogte!
  Vitaly het voorgestel:
  - Kom, kom ons vergelyk die spiere.
  En hy het sy hemp uitgetrek. Sy spiere was inderdaad baie prominent en diep gedefinieer.
  Alexander het ook sy koninklike klere uitgetrek en is amper kaal gelaat. Die seun was gespierd, maar bleker, en sy spiere was nie soos gedefinieer nie, maar tog soortgelyk!
  Alexander het opgemerk:
  - Ons eie ma kan ons nie van mekaar onderskei nie.
  Vitaly het met 'n glimlag gevra:
  - Wil jy van plek met my verander?
  Die seuntjie koning knik:
  - Sekerlik! Ek droom daarvan om sonder sekuriteit in die stad te verskyn, kaalvoet deur die strate te hardloop, in die modder rond te rol. En oor die algemeen, neem 'n blaaskans van regeringsake. En wat?
  Vitalik het opgemerk:
  - In koninklike gewaad sal niemand dink dat ek jy is nie. En jy sal myne dra!
  Alexander knik:
  - Ons stemme is soortgelyk. Luister, ek hou baie van jou idee!
  En die seuns het begin klere ruil. Die koning se skoene was te groot en nie heeltemal gemaklik nie, maar hulle was besaai met edelgesteentes. En die klere is nie heeltemal gemaklik nie. Dit was duidelik met watter plesier Alexander sy kortbroek aangetrek het. Hy wou selfs kaal bors bly. Maar om die T-hemp in sy hande te dra, is ongemaklik, en hy het dit onwillig aangetrek. So die seuns het plekke geruil.
  Vitaly het ook uit plek gevoel. Alhoewel hy nou die heerser van die grootste ryk, op daardie tydstip, in die wêreld is.
  Albei seuns het uit die troonkamer getrek. Alexander het gefluister:
  - Jy sal op my troon wees. Intussen gaan stap ek deur die stad. Wanneer ek moeg word vir vrye wil, sal ek terugkom en ons sal weer oorskakel.
  Vitaly knik:
  - Groot!
  Die seuns het die koninkryksaal binnegegaan. Vitalik het na die troon gegaan. Hy het belangrik gaan sit en gesê:
  - Gee hierdie seun tien goue munte en laat hom in vrede gaan!
  Daarna het die diensmeisies die jong koning beleefd uit begelei. Die kaalvoet seuntjie het begin hardloop. Dit is so goed sonder skoene - jou voete is lig, en kaal sole voel salig.
  Alexander het dit geneem en gesing:
  Vryheid, vryheid, gee my vryheid,
  Ek sal soos 'n voël na die hoogtes vlieg!
  Aan die mense, aan die mense, aan die mense,
  En ek sal lewe soos ek wil!
  Die seuntjie koning was vol entoesiasme. Sodra ek egter die paleis verlaat het, het ek met my kaal, nie te growwe sole gevoel hoe warm die keistene is nie. En dit was 'n onaangename gevoel. En ek moes op my tande kners en inspan om weer aan te hou hardloop.
  Die klimaat is tropies, en in die somer brand die son natuurlik steeds. Slaweseuns is algemeen, maar hoe kan 'n koning kaalvoet loop, selfs as kind?
  En dit maak baie seer. Alexander het opgespring - sy hakke het gebrand, maar hy het uitgehou. Toe hardloop hy in die skaduwee, waar dit nie so warm was nie, en merk op:
  - O gode, ek het nooit gedink dat klippe so warm kan wees nie!
  Die seun kyk na sy hande. Hulle het tien goue munte bevat. Die gedagte het geflits - moet ek sandale koop?
  Maar daarom het hy uit die paleis gebreek om na hartelus kaalvoet rond te hardloop. En dit was nie gepas vir die seun van 'n groot bevelvoerder om slap te word nie. Sy pa het groot dinge gedoen, maar sy seun het opgegee, net omdat sy kaal sole gebrand het.
  Alexander het weer gehaas om oor die brandende keistene te hardloop. Die son het nog helder geskyn.
  Skielik het hy op Kores afgekom. Die seun in 'n lendelap en gestreepte het uitgeroep:
  - Hallo Vitalik!
  Alexander het gegrom in reaksie:
  - Ek is nie Vitalik nie, maar wie is jy?
  Die seun antwoord met 'n glimlag:
  - Ek is Cyrus! Wat, het jy my vergeet?
  Slim Alexander het geantwoord:
  - Ek verstaan! Dink jy ek is die seuntjie met wie ons klere geruil het!?
  Cyrus kyk van naderby. Dit was duidelik dat Alexander se arms en bene nie so prominent was nie, en die kaal sole van sy voete was vereel. Veral as jy mooi kyk.
  Kores het gebuig en gevra:
  - So dit is jy, U Majesteit?
  Alexander knik:
  - En jy is vinnig van verstand! Hoekom is jy geslaan?
  Die seun antwoord met 'n glimlag:
  - Vir poetse!
  Die seun, koning sis:
  - As jy my kwaad maak, sal jy aan die paal gesit word!
  Cyrus knik met 'n glimlag:
  - Ja, my heer! Ek luister en gehoorsaam!
  Alexander het beveel:
  - Kom, hardloop saam met my!
  En albei seuns het gejaag. Die Tsaarseun was van nature gehard en sterk, maar nie genoeg opgelei nie. Hulle het egter vinnig gehardloop.
  Alexander het gevra terwyl hy hardloop:
  - Is jy 'n slaaf?
  Kores het met vertroue geantwoord:
  - Geen!
  - Hoekom half naak, geslaan en kaalvoet?
  Die seun antwoord met 'n glimlag:
  - Trek uit voor die pak slae! En oor die algemeen loop seuns dikwels half kaal in die hitte rond, al is hul ouers nie so arm nie.
  Alexander knik:
  - Logies!
  En die seuntjie koning het sy T-hemp uitgetrek. Hy was matig bruingebrand. Soveel tyd spandeer om in koninklike klere rond te loop. En die kaal sole het gebrand, asof 'n vuurpot onder hulle aangesteek is.
  Alexander het selfs begin kreun.
  Cyrus het gevra:
  - Waarom kerm jy, U Majesteit?
  Die seuntjie koning het geantwoord:
  - Dit brand regtig jou hakke!
  Die seun het geknik:
  - Ek verstaan dat die koning nie kaalvoet loop nie - dit is nie sy rang nie!
  Alexander het kwaad gegrom:
  - Ek weet! Ek sal jou laat kniel en my kaal hakke aflek, en wee as jy ongehoorsaam is!
  Cyrus knik met 'n glimlag:
  - Dit is alles jou wil, o groot een!
  Die seuntjie koning het sag gemaak:
  - Wel, goed, kom ons gaan in die skaduwee en neem 'n breek!
  En albei seuns het in die skaduwees ingehardloop en op die bank gaan sit. Alexander lig sy kinderagtige, gekneusde, gebrande bene op om dit 'n bietjie makliker te laat voel. Om in die somer kaalvoet in Babilon rond te loop, is soortgelyk aan marteling.
  Die jong heerser het beveel:
  - Koop vir my iets om te eet!
  En hy het vir Kira 'n goue munt gegooi!
  Die seun het gebuig en gesê:
  - Ek luister en gehoorsaam.
  Daarna het sy hakskene, wat deur stokke platgeslaan is, geflits en hy het na die naaste winkel gehaas vir kos.
  En Vitaly het intussen op die troon gesit. In beginsel is hy 'n koning, maar 'n nominale een, aangesien hy net tien jaar oud is, en die eintlike regent en heerser, Cassander. Dit blyk dat hy toe die koning vermoor het. En presies wanneer, redeneer historici. Daar is 'n weergawe dat Alexander in die geveg gesterf het.
  Dit is in elk geval tyd om van Cassander ontslae te raak - hy is 'n koning of nie!
  En die seun vra met nadruk:
  -Waar is die Groot Vizier?
  Die wag het gebuig en geantwoord:
  - Hy ontvang 'n afvaardiging in die volgende troonsaal!
  Vitalik het opgemerk:
  - Roep hom na my toe voor helder oë!
  Die wag het geknik en bevele aan die ander gegee. En die staatsmeganisme het begin draai.
  Vitalik het na die verslag van een van die visiere geluister. Die nuus was dat daar onrus in die Afghaanse provinsie was. Die mense daar is baie vryheidsliewend. Geloof
  Daar is nog geen God nie, maar daar is genoeg fanatisme.
  Die seun het voorgestel:
  - Laat hulle hul eise regverdig. Wie geregtigheid wil hê, sal dit kry. En wie dit nie doen nie, sal 'n swaard kry!
  Toe verskyn Cassander uiteindelik. Hy was 'n groot, lang man en het 'n swaard wat aan sy gordel gehang het. Hy het onwillig voor die jong koning gebuig en gevra:
  - Wat sou u Majesteit wou hê?
  Vitalik antwoord met 'n glimlag:
  - Ek wil met jou met swaarde veg.
  Cassander glimlag en antwoord:
  - 'n Goeie wens, U Majesteit! Maar jy is nog 'n kind, en ek is 'n groot vegter.
  Die seuntjie koning knik:
  - Ek weet! Maar jy het vergeet watter groot vegter my pa was.
  Cassander knik:
  - Ja, jy is sterk en vinnig verby jou jare! Maar jy is ver van my af. Ek is egter gereed om jou 'n les te leer.
  Vitalik het geknik:
  - Ek sal kaalvoet veg!
  Die seun het hierdie skoene uitgetrek, wat duidelik nie die regte grootte was nie en net in die pad gestaan het, al was dit luuks.
  Dan die koninklike klere, wat net in swembroeke oorbly.
  Cassander was verbaas:
  - Jy het bruingebrand en meer gespierd geword!
  Vitalik het bevestig:
  - Ek het geoefen!
  Cassander het nie sy duur stewels en wapenrusting uitgetrek nie. Hy het vol vertroue gelyk op 'n oorwinning.
  Sy swaard was baie groter as dié van die seunkoning, en die bevelvoerder van Alexander die Grote self was baie langer en swaarder.
  Die geveg het met 'n skietery begin. Cassander het rustig geslaan, en Vitalik het gedeflekteer. Die seun was 'n groot meester in Taekwondo, maar hy het ook 'n greep op swaarde gehad. Hy het reeds die besluit geneem om Cassander te vermoor, wat hom binnekort sal probeer doodmaak. Of liewer, hy sal selfs die regmatige koning doodmaak.
  Die seun het Cassandra se waaksaamheid gesus en voorgegee dat hy bloot oefen.
  En toe vat hy dit en hoe hy gespring het. En die skerp swaard van Vitaly Akulov het sy eweknie reguit in die keel deurboor. Cassander is getref, gesteier en toe ineengestort, 'n fontein van bloedrooi bloed het uit sy keel gestroom.
  Die seun kondig met vreugde aan:
  - Die Opperste Vizier is dood, nou sal ek regeer!
  Cassandra is weggevoer. Vitalik het beveel om begrawe te word met die eer as gevolg van die tweede persoon in die staat. Terloops, Cassander het blykbaar die ma van Alexander die Vierde vermoor? Wel, dit is wat ek daarvoor gekry het!
  Vitalik het verskeie pragtige afdrukke van sy kinderlike, maar sterk en ratse voete op die klipvloer gelaat.
  Daarna het hy gesing:
  En al moet jy dit mors,
  In 'n woedende stryd, 'n stormagtige stroom bloed...
  Breek die draad van die lewe met 'n swaard, 'n pyl,
  Ons sal nie vir altyd liefde verraai nie!
  
  MUTANT AS VERKRAGTINGS GESKIEDENIS
  ANNOTASIE
  As gevolg van 'n toevallige lekkasie van 'n mutagene, word een Duitse vlieënier uiterlik soortgelyk aan 'n tiener en kry supermoondhede. Boonop is hulle so sterk dat die hele verloop van die Tweede Wêreldoorlog besig is om te verander!
  . HOOFSTUK No 1
  In Januarie 1943 het die Duitsers 'n mutante aas verwerf. Die jong man het ook modifikasie ondergaan en superkragte verwerf. Eers het hy saam met die Britte en Amerikaners aan die Middellandse See-front geveg. Hy het die eerste Luftwaffe-vlieënier geword wat tweehonderd vliegtuie neergeskiet het - en die Ridderkruis van die Ysterkruis met silwer eikehoutblare, swaarde en diamante ontvang.
  Nadat hy driehonderd vliegtuie afgeskiet het, was hy die eerste in die Derde Ryk wat die Militêre Merietekruis in goud en diamante ontvang het. Daarna is hy na die Oosfront oorgeplaas.
  Daar het hy aan die epiese Slag van Koersk deelgeneem. 'n Blonde mutante jong man wat soos 'n seun gelyk het, wat nie eers 'n snor of baard gehad het nie, soos 'n tiener van omtrent veertien gelyk het, het teen hierdie tyd 'n ongelooflike sterk lugvegter geword. En hulle kon hom nie tref nie, maar hy het self intuïtief groepe vyandelike vliegtuie aangevoel.
  Beide sy instinkte en akkuraatheid het bonatuurlik geword. En hy het Sowjetvliegtuie so beroemd uitgeslaan dat hy die bynaam White Devil gekry het en hy was bang vir hom soos vuur.
  Boonop het hy 'n unieke eksperimentele vegter ME-309 ontvang, wat gelyktydig sewe vuurpunte gehad het - drie lugkanonne en vier masjiengewere, en niemand kon dit weerstaan nie.
  'n Seun met die naam Wolf, wat die mutasie oorleef het, het vinnig rekeninge opgebou. En hy het sowat vyfhonderd vliegtuie in twee maande van die Koersk-bult afgeskiet. En ander Duitse vlieëniers het hom gevolg. Die Nazi's het hul lugmeerderwaardigheid behou. En hulle kon "n nederlaag op land vermy. Daar was weliswaar geen oorwinning nie. Die Nazi's het teruggetrek na hul oorspronklike lyne en daar 'n vastrapplek gekry. Die voorste linie blyk stabiel te wees.
  Die verliese van die USSR was groter as in die werklike geskiedenis. Terloops, die Geallieerdes het ook die landing in Sicilië uitgestel. Hulle was bang om die gevegte na die vasteland oor te dra. En Wolf Rommel was die naam van die mutantvlieënier, hy het vrees vir hulle gebring.
  Boonop het Wolf daarin geslaag om 'n vliegtuig wat Montgomery self vervoer het tydens sy Mediterreense vliegloopbaan af te skiet. Die mees talentvolle Engelse bevelvoerder het gesterf. En as gevolg hiervan het die Britte die landing in Sicilië uitgestel. En toe het hulle dit heeltemal laat vaar. En Roosevelt was ook meer geïnteresseerd om Japan te verslaan as om in Europa te kom.
  Wolf Rommel het dus suksesvol geveg en USSR-vliegtuie met groot oorgawe afgeskiet. Dit is nie verniet dat hy 'n mutant is nie.
  Die bombardering van die Derde Ryk en sy fabrieke het ook afgeneem. Dit het die Duitsers in staat gestel om die nuwe Panther-2-tenk, met kragtiger wapens en wapenrusting, in September 1943 in produksie te lanseer. Die tenk het goeie voorkopbeskerming gehad: die romp was 100 mm dik, en die rewolwer was 120 mm dik. En die kante is 60 mm. En alles is teen hellings. Dit het Panther-2 toegelaat om aanvalle van kleiner Sowjet-gewere te weerstaan. Plus dit en die 88 mm-geweer in die 71EL, baie kragtige en vinnigvuur, wat Sowjet-voertuie van 'n lang afstand binnedring. Terselfdertyd was die bestuursverrigting van die Panther 2 nie sleg nie. Met 'n gewig van 53 ton, het dit 'n enjin van 900 perdekrag gehad. Dit beteken dat dit nie erger kan beweeg as die Sowjet-vier-en-dertig nie. Daarbenewens het Tiger-2 vroeër massaproduksie betree.
  Die Duitsers het die grootste bauxietneerslag in Zaporozhye beheer, en daarom het hul tenks wapens van goeie gehalte gehad.
  In die herfs het Sowjet-troepe onsuksesvol probeer om in die Oekraïne en in die sentrum op te vorder.
  Wolf Rommel het 'n nuwe toekenning ontvang vir die vyfhonderd neergeskite Sowjetvliegtuie: die Ridderkruis van die Ysterkruis met goue eikehoutblare, swaarde en diamante. En vir sewehonderd-en-vyftig vliegtuie is 'n unieke toekenning die Ridderkruis van die Ysterkruis met platinum eikeblare, swaarde en diamante. En vir "n duisend vliegtuie wat neergeskiet is, het Hitler "n spesiale toekenning goedgekeur: die Ster van die Ridderkruis van die Ysterkruis met silwer eikehoutblare, swaarde en diamante.
  En toe die mutantvlieënier teen die Nuwejaar een en 'n half duisend neergestorte vliegtuie oorskry het, het hy nog 'n toekenning ontvang: die Ster van die Ridderkruis van die Ysterkruis met goue eikehoutblare swaarde en diamante.
  Die rekeninge het dus aktief opgeloop, asof in 'n sprokie.
  Wolf Rommel het 'n verskynsel geword waarna ander Luftwaffe-vlieëniers opgesien het.
  In Januarie het die Rooi Leër naby Leningrad probeer opruk, maar kon nie deur die verdediging breek nie. En in die Oekraïne was Sowjet-troepe nie suksesvol nie. Boonop is Duitse tenks in groot hoeveelhede vervaardig. En veral "Panther" was baie goed in verdediging.
  In twee maande het Wolf Rommel meer as vyfhonderd Sowjetvliegtuie neergeskiet.
  En het die Ridderkruis-ster van die Ysterkruis met platinum eikehoutblare, swaarde en diamante ontvang.
  Sy wedervaringe het ander vlieëniers en vlieëniers geïnspireer. In die besonder het vlieëniers Adala en Agata verskyn, wat ook Sowjet-vliegtuie afgeskiet het en met selfvertroue tellings opgebou het.
  Winter is verby. Die Duitsers het magte bymekaargemaak vir nuwe offensiewe. Hulle het nou die perfekte skroefaangedrewe multi-rol aanvalsvliegtuig, die TA-152, wat beter is as Sowjetvliegtuie. En straalvliegtuie.
  Stalin het dus besluit om dit spesifiek te hanteer. Die voorste linie was nog dieselfde as in die somer van '43.
  Maar die Duitsers het magte bymekaargemaak vir 'n offensief. Die aantal "Panthers"-2 het toegeneem, en hulle kon op 'n beslissende offensief gaan.
  Hitler het baie daarop gereken.
  Intussen het Stalin met Churchill en Roosevelt onderhandel. Hulle het verklaar dat landing in Frankryk onmoontlik was en geen sin maak nie. Die soldate sal net tevergeefs sterf.
  Soos, die Duitsers is nog sterk. Moeilikhede het ook ontstaan met betrekking tot Lend-Lease. Hitler het sy beleid teenoor Jode ietwat versag, en laat deurskemer dat hy anti-Semitisme heeltemal kan laat vaar as die Weste met hom vrede maak en help.
  Stalin het verstaan dat hy in 'n moeilike posisie was. Die land is uitgeput en oorbeklemtoon. Die Duitsers het hulself van 'n nederlaag in die winter weerhou, en in die laat lente en somer kan hulle hul oorwinnings neem. Dit is dus beter om nie met hulle in te meng nie.
  Daar was natuurlik hoop vir nuwe tegnologie. Tenks T-34-85 en IS-2. Maar hulle is natuurlik nie so sterk soos "Panther"-2 en "Tiger"-2 nie. Ja, die IS-2 is minderwaardig in bewapening, projektielkwaliteit en frontale pantser. Dis net dat die nuwe tenks darem iets beter is as die oues. Veral die T-34-76, wat nie eens die Tiger-2 se kant kon binnedring nie.
  Stalin het sy naaste kring bymekaargemaak. Die bunker was ondergronds in die Kremlin.
  Tot dusver het die Duitsers nie aktief Moskou gebombardeer nie. Maar hulle het FAA-missiele in ontwikkeling gehad, en natuurlik formidabele straalbomwerpers waarteen die USSR-lugvaart en lugverdediging steeds magteloos was.
  Daarbenewens het die Nazi's reeds nuwe vliegtuie in reekse ontvang. En die TA-152 wat tot twee ton bomme kon dra. En die Yu-288-bomwerper, wat reeds tot ses ton dra en met groter reikafstand en spoed, en verdedigingswapens. En dit is dié in die reeks. En daar is verwikkelinge. Dit is hoofsaaklik 'n vierenjin Yu-488, met 'n spoed van tot sewehonderd kilometer per uur, wat baie vir 'n bomwerper is, en tot tien ton se gewig kan dra. En die selfs meer formidabele ses-enjin TA-400. Hulle het nog bomme gedra en is deur dertien lugkanonne beskerm. Boonop kan dit ook straalmotors hê.
  Dit is dus duidelik dat die hoofstad nie lank rustig sal wees nie. Die Duitsers het ook die MP-44 aanvalsgeweer gelanseer, wat op daardie stadium die beste ter wêreld was. En hulle het reeds tenks gehad, die "E"-reeks was aan die kom, wat geen gelyke gehad het nie.
  Dit is dus duidelik dat die USSR hierdie oorlog heel moontlik kan verloor. Boonop het die hele Europa vir Hitler gewerk. En buitelanders is in die infanterie gewerf, en in fabrieke, ensovoorts. Wat menslike hulpbronne betref, met inagneming van die besette gebiede, het die Derde Ryk 'n beduidende voordeel. En die kwaliteit van wapens is waarskynlik selfs hoër.
  Alhoewel die ME-262 nog nie perfek is nie en dit te vroeg is om dit in produksie te begin. Maar daar is TA-152 en ME-309, wat reeds in die reeks is, en goed veg. Beide hul spoed en wapens is op hul beste. True, die motors weeg baie, wat manoeuvreerbaarheid beïnvloed. Maar kragtige wapens laat jou toe om in een slag af te skiet, en die spoed tydens 'n duik gaan weg wanneer die Yak, byvoorbeeld, in die stert kom. En in vertikale maneuvering is Duitse vliegtuie sterker en het hoër spoed.
  Yakovlev het Stalin ingelig oor die Yak-3, wat in ontwikkeling was, ligter en meer manoeuvreerbaar as die Yak-9.
  Stalin het hierna geluister en na die portret van Alexander Suvorov gekyk. Hierdie bevelvoerder van Tsaristiese Rusland was uniek, en het vir byna sewentig jaar geleef, synde onoorwinlik. Alhoewel hy nie groot leërs gegee is nie. En die hardste oorwinnings oor die Franse het Rusland nie eens 'n duim land gebring nie. Maar hy het geweet hoe om met syfers te wen.
  Nou het die Duitsers legioene uit byna die hele Europa begin vorm. Hitler het terreur teen Jode gestop, en hulle het selfs bataljons vrywilligers by hulle begin werf.
  Die Poolse Bevrydingsleër het ook verskyn, as 'n teenbalans vir die Poolse leër.
  Die Franse, Nederlanders, Belge, Dene en ander Europeërs is in die Derde Ryk gewerf, veral die SS-eenhede. Beide Wit-Russiese en Oekraïense afdelings het in die USSR verskyn. Die Duitsers het slimmer en meer buigsaam geword soos die oorlog gevorder het. En nou was daar 'n sentrale Rada in Wit-Rusland, en plaaslike magte is teen die partisane gebruik. Formeel het Wit-Rusland outonomie ontvang, en 'n skyn van selfregering het verskyn. Net soos in die Oekraïne. Waar Bandera uit die tronk vrygelaat is. En nuwe nasionalistiese afdelings het begin gevorm word.
  Die USSR het dus nie 'n voordeel in mannekrag gehad nie. En die voordeel in terme van tegnologie het aan die Duitsers oorgedra.
  Stalin het opgemerk:
  - Die vervaardiging van die Yak-3 vereis 'n groot hoeveelheid hoë kwaliteit duralumin. En sy voorrade uit die VSA en Brittanje het skerp afgeneem. En die bondgenote eis reeds moedeloos dat ons hiervoor in goud moet betaal!
  Yakovlev antwoord met 'n sug:
  - Ja, vir nou bly die Yak-9 die hoofvegter! En sy uitset moet verhoog word!
  Ilyushin het gesê:
  - Die produksie van vliegtuie het honderd per dag bereik, insluitend veertig vegvliegtuie. Maar hul kwaliteit het afgeneem. Baie motors weeg driehonderd of vierhonderd kilogram swaarder as die standaards, en daarom is hulle selfs in maneuverbaarheid minderwaardig as die Duitsers!
  Die lugbevelvoerder knik:
  - Ons het bloot "n katastrofiese verhouding van verliese in luggevegte - een tot tien ten gunste van die Duitsers. En die vlieëniers is swak opgelei. Die bondgenote het opgehou om lugvaartpetrol te verskaf, en daar is nie genoeg van hul eie nie. En Sowjet-motors verskil nie in kwaliteit nie. Boonop het die Duitsers 'n hele sterrestelsel van uitstekende aces. Daar is ook vroulike vlieëniers. Albina en Alvina, twee nuwe sterre, het byvoorbeeld reeds Ridderkruise met silwer eikehoutblare, swaarde en diamante ontvang, nadat hulle elk meer as driehonderd vliegtuie neergeskiet het.
  En dit in 'n kort tydjie!
  Stalin het geknik en opgemerk:
  - Wolf is nie die enigste terminator-vlieënier nie!
  Die bevelvoerder knik:
  - As daar net een was!
  Die opperbevelvoerder het gevra:
  - Wat sal Zhukov sê?
  Maarskalk van die USSR het met 'n hartseer blik geantwoord:
  - Ons het nuwe wapens nodig. Die T-34-85 tenk is nie kragtig genoeg nie. Sy kanon dring steeds nie die Panther-2 of die Tiger-2 in die voorkop binne nie. Die Duitsers het 'n meer gevorderde Panther-3 ontwikkel, wat die pantser van die Tiger-2 moet hê met minder gewig en 'n kragtiger enjin. As so 'n tenk in produksie gaan, sal ons heeltemal verniel wees!
  Stalin het gemompel:
  - Wat van die IS-2?
  Zhukov het eerlik geantwoord:
  - Die frontale pantser van die toring is taamlik swak. Selfs 'n eenvoudige "Panther" kan dit maklik van 'n afstand van 'n kilometer af neem, en selfs verder met 'n ondervat-dop!
  Die Allerhoogste het opgemerk:
  - Hoekom is sy voorkoppantser nie 160 millimeter dik gemaak nie?
  Zhukov het eerlik geantwoord:
  - Omdat 'n kragtige geweer reeds swaar is. En die transmissie sal eenvoudig vassteek.
  Ons was gedwing om dit te laat vaar en onsself tot 100 millimeter in die voorkop te beperk.
  Stalin het geglimlag en onvriendelik gelyk. Toe vra hy:
  - Wat as ons die sypantser van die IS-2 van negentig millimeter tot vyftig verminder en sodoende die voorkop versterk?
  Zhukov het geknik:
  - Dit is heel moontlik, kameraad Stalin. Maar dit neem tyd om 'n nuwe toring te ontwikkel en in produksie te sit!
  Maarskalk Vasilevsky het opgemerk:
  - In hierdie geval sal die Duitsers in staat wees om die IS-2-rewolwer in die kant te slaan met bazookas en faustpatron, en ligter gewere. Dit is dus 'n omstrede besluit!
  Die Allerhoogste het gegrom:
  - Maak nie saak waar jy dit gooi nie, daar is oral 'n wig!
  Yakovlev het opgemerk:
  - Ons moet straallugvaart ontwikkel! Die Duitsers het reeds ME-262's wat in die lug veg. Hulle is regtig nie baie effektief nie, maar die tyd gaan verby en die Nazi's sal waarskynlik met iets beters vorendag kom.
  Beria het geknik en gesê:
  - Volgens die jongste data ontwikkel die Duitsers "n stralervegvliegtuig ME-1100, wat hierdie herfs in die lug kan opstyg. Dit het 'n paar oorspronklike idees. En die ME-262 X word ook ontwikkel, wat kragtiger en beter as vorige modelle behoort te wees en gereed vir gevegsgebruik moet wees.
  Stalin het gevra:
  - Wat is die besonderhede?
  Die Volkskommissaris van Binnelandse Sake het met 'n sug geantwoord:
  - Hulle is geheim en ons werk! Maar volgens gerugte behoort die ME-262 'n spoed van meer as 1 100 kilometer per uur te hê.
  Stalin se gevolg het verbaas gefluit.
  Die Allerhoogste knik:
  - Sjoe! Dan is ons beslis deurmekaar! Wat sal Molotov sê?
  Die Volkskommissaris vir Buitelandse Sake antwoord met 'n sug:
  - Die Westerse bondgenote het die rem op die oorlog gesit. Dit lyk of hulle formeel nog veg, maar in werklikheid voer hulle nie gevegsoperasies uit nie. Die Duitsers het ook opgehou om duikbote te vervaardig en op tenks en vliegtuie gekonsentreer. Boonop sal fabrieke in plaas van FAA-missiele die nuutste straalbomwerpers vervaardig. En dit beteken dat ons sonder jammerte gebombardeer sal word. Ons sal eenvoudig nie kan byhou met straalvliegtuie nie!
  Stalin het gemompel:
  - Dit is sleg! Dit beteken daar is geen plek om vir hulp te wag nie!
  Maarskalk Vasilevsky het geantwoord:
  - Rusland het net twee bondgenote: die weermag en die vloot!
  Die opperbevelvoerder het geknik:
  - Ja dit is waar! Die nie baie goeie tsaar Alexander die Derde het egter so iets gesê nie!
  Beria het opgemerk:
  - As tsaar Alexander die Derde langer gelewe het, sou hy dalk groot gewees het. Hy kon goed die oorlog met Japan gewen het!
  Zhukov glimlag en antwoord:
  - As ek Kuropatkin was, sou ek die Japannese klop. En niks sou my keer nie!
  Stalin het gemompel:
  - Hou op nonsens praat! Ons het nie KI's om dinge hier uit te vind nie! Ons moet ons vaderland red. Binnekort sal Hitler ons met alle mag vertrap, en dit sal nie na veel lyk nie. En ons het spesifieke idees nodig!
  Maarskalk Vasilevsky, wat 'n groot strateeg was, het voorgestel:
  - Kom ons vertrou op verdediging in diepte. Ons het soveel as moontlik gewere nodig, insluitend anti-tenks. Hoe gaan dit met hulle vrylating?
  Nikolai Voznesensky het vol vertroue geantwoord:
  - Baie goed! Ons vervaardig artillerie presies soveel as wat die weermag vereis. Maar dit is nie meer die moeite werd nie, daar sal nie genoeg mense vir die geweerspanne wees nie!
  Maarskalk Vasilevsky het opgemerk:
  - Ons het meer nodig, veral lugafweergewere. Laasgenoemde kan beide teen vliegtuie en grondteikens gebruik word!
  Stalin knik sy gryserige kop:
  - Ons moet meer 100 mm lugafweerkanonne produseer. Hulle kan die Panther-2 trompop, en selfs die Tiger-2 punt-blank binnedring, en terselfdertyd opdringerige Duitse vliegtuie neerskiet.
  Voznesensky het opgemerk:
  - Vir die 100 mm-kanon moet ons nog die nodige projektiel maak. En so is daar 'n idee vir 'n selfaangedrewe geweer gebaseer op die vier-en-dertig onderstel. Maak die SU-100, wat makliker sal wees om te vervaardig as die T-34-85, maar baie kragtiger in bewapening.
  Die opperbevelvoerder knik tevrede:
  - Wel, jy is Voznesensky en die hoof! Nou kom ons sing!
  En die skare het in koor gesing:
  In die uitgestrektheid van die wonderlike Moederland,
  Gehard in stryd en arbeid...
  Ons het 'n vreugdevolle lied gekomponeer,
  Oor 'n groot vriend en leier!
  
  Stalin is die glorie van die stryd,
  Stalin is die vlug van die jeug...
  Veg en wen met liedjies,
  Ons mense volg Stalin!
  
  Veg en wen met liedjies,
  Ons mense volg Stalin!
  Wel, die Rooi Ryk versamel kragte om die aanslag af te weer. Maar aan die ander kant is Hitler besig om 'n offensief voor te berei. Wapenproduksie in Duitsland groei. "Panther"-2 het beter beskerm geraak in die rewolwervoorkop, as gevolg van 'n 150 mm-geweermantel op 'n hoek, en 'n 100-mm-rompvoorkop met 'n hoek van 45 grade. Dit is net genoeg dat die T-34-85 nie 'n Duitse voertuig reg van voor binnedring nie. Maar sy kan dit van drie en "n half kilometer af penetreer.
  So het "Panther"-2 die hooftenk geword, en eenvoudige "Panthers" word reeds gestaak. Soos die T-4. Maar hulle word steeds vervaardig om nie produksievolumes in duie te stort nie. Soos "Tiger", ten spyte van die vrystelling van "Tiger"-2 word steeds vervaardig.
  Dit is nie moontlik om die hele produksie onmiddellik na Panther-2 te herbou nie. Alhoewel hierdie tenk baie goed is. En in spoed, en wapenrusting, en veral in wapens, waar dit geen gelyke het nie.
  Vroeg in Maart, terwyl die paaie nog nat was, het die Duitsers hul eerste poging aangewend om te vorder. En hulle het in die rigting van Voroshilovgrad en Krasnodonsk toegeslaan. En ook Donetsk.
  Hierdie dele van Oekraïne is tydens die Stalingrad-krisis deur die Rooi Leër herower, en die Duitsers het nie tyd gehad om dit terug te gee nie. Die Nazi's het daarin geslaag om taktiese verrassing te behaal.
  Hulle het dus verkeerde inligting versprei dat hulle die Sowjet-oorlog op die Koersk-bult wou omsingel. Maar hulle het in 'n ander rigting getref, waar hulle nie verwag is nie!
  Kragtige tenks van die Nazi's het aan die gevegte deelgeneem, en "Tiger"-2, wat, in vergelyking met die werklike geskiedenis, 'n kragtiger enjin van 1000 perdekrag gehad het, wat beteken dat dit vinniger beweeg het en as 'n goeie deurbraaktenk kon dien.
  Die Duitsers het eers vinnig gevorder. Hulle het Voroshilovgrad, Krasnodonsk en Donetsk verower, maar toe smelt die sneeu en die swaar Duitse tenks verwelk in die modder. Nietemin kon die Krauts heeltemal beheer oor die hele Oekraïne oorneem. En hulle het hul nuwe oorwinning aangekondig.
  Die eerste Duitse tenks van die E-reeks het ook aan die gevegte deelgeneem, veral die E-10 selfaangedrewe geweer. Hierdie masjien het baie gevorderde eienskappe gehad. Eerstens was sy hoogte net 1,2 meter. En die bemanning is net twee mense wat lê. Die enjin en transmissie was saam en dwars. En die selfaangedrewe geweer self is klein in grootte, maar met 'n enjin van vierhonderd perdekrag. En tien ton kon 82 mm frontale pantser teen 'n groot hoek van rasionele helling pak, en 52 mm sypantser, plus rollers.
  Die E-10 is 'n masjien wat amper perfek is. Deur tot honderd kilometer op die snelweg te versnel, en sewentig op die snelweg, is dit moeilik om te tref en word dit maklik gekamoefleer.
  Terselfdertyd is dit goedkoop en maklik om te vervaardig. Die enigste nadeel van die geweer is dat die T-4 'n 75 mm 48 EL looplengte het. Maar dit dring reg van voor deur Sowjet-tenks, al is dit van 'n kort afstand. En sy kan die T-45-85 se houe teen die voorkop weerstaan, en dit is amper onmoontlik om haar te slaan.
  En die bemanning is ook ongewoon - twee wolfmeisies van die SS. Gerda en Charlotte.
  Hulle is gereed om soos monsters te veg. En hulle het kolossale, vernietigende krag.
  Die meisies het, hoewel dit in Maart nog 'n bietjie koud was, net in 'n bikini en kaalvoet baklei.
  En hulle het hul gevegsmeesterklas gewys.
  Maar natuurlik hoef ons nie so in detail daaroor te praat nie. Aan die ander kant veg Sowjet Komsomol-meisies.
  En hulle is ook half kaal en kaalvoet. Maar hulle wys hul aggressiewe en koel karakter. Hulle skiet akkuraat deur die bloedrooi tepels van hul borste te gebruik wanneer hulle die sneller druk. En terselfdertyd sing hulle;
  Ons is dogters van die dierbare Vaderland,
  Sowjetlande onder die rooi vaandel!
  Kameraad Stalin is 'n waaghalsige valk,
  Wie sal die hele wêreld mooi maak!
  
  Ek en my vaderland is in geluk gebore,
  Om graan en tekstielvlas te kweek...
  Dit is die seuns van Rusland,
  Daardie man sal almagtig wees!
  
  'n Donderstorm donder - fascisme het ons binnegeval,
  Armadas van formidabele tenks het getref...
  Maar beter slaan jou teëstander in die oog,
  Ons is nie babas wat semolina oplap nie!
  
  Die Führer het te perd na Moskou deurgebreek,
  Op wit en van staal wat gepoleer is...
  Adolf Hitler het homself aan Satan verkoop,
  Ek het gedink koeëls kon hom nie keer nie!
  
  Kameraad Stalin is 'n gewaagde ridder,
  Hy het met Hitler in die lyste gebots...
  En dit het geblyk dat die Fuhrer nie cool is nie,
  Die leier se vuis het in sy adamsappel gesteek!
  
  Nou bewe die fascis soos 'n blaar,
  Hoe Stalin hom ernstig lamgelê het...
  Hy sal verkies om whist by die sirkus te speel,
  Nou ja, nou is Adolf net 'n bruingebrande boemelaar!
  
  Nagmerrie van die Nazi's van die wêreld Stalingrad,
  Vandat ons ouens sterker geword het...
  Die soldaat van die land van die Sowjets is baie gelukkig,
  Ons het al die teëstanders op die horings geslaan!
  
  Berlyn sal ineenstort aan die voete van die meisies, weet
  Die meisies sal kaalvoet rondloop...
  Ons sal binnekort 'n paradys op die planeet bou,
  En dit sal baie vreugdevol en stil wees!
  
  Alles sal reg wees in die heelal,
  Die meisies sal 'n mantel van diamante ontvang...
  Soms is dit te moeilik
  Maar ons is 'n land ouer as die Atlantiërs!
  
  In Rusland is daar 'n pionier en daardie titan,
  In die Vaderland is elke vegter van doeke...
  Adolf jy is 'n verloorder en 'n tiran,
  Jy het 'n swart oog van die meisies se voete gekry!
  
  Wanneer kommunisme bo die heelal is,
  Soos die Moeder van God die sluier sprei...
  Dan sal alle wraak ingehok word,
  En Jesus God van Lig Naam!
  Die Komsomol-meisies het so mooi en met gevoel gesing. Hulle het dit baie entoesiasties gedoen. En die stemme het baie iriserende geklink.
  En die meisies het vernietigende granate gegooi met hul kaal tone van dodelike krag.
  Die pioniers het ook baklei. Wat, ten spyte van die feit dat daar nog sneeu was, net in kortbroeke, gevlekte hemde en kaalvoet was.
  En hoewel die kinders se kaal bene rooi geword het van die koue en skarlakenrooi soos eende was, het hulle aktief beweeg en hardnekkig baklei.
  Hierdie was regtig regte, aggressiewe en baie baklei ouens.
  Wat met granate geskiet het, die boogsnare teruggetrek het en moordende doodsgeskenke geloods het.
  En terselfdertyd het hulle ook gesing;
  Lig van my verhewe Rusland -
  Lande wat met hul siel lewe aan die wêreld gegee het!
  Dit is onmoontlik om 'n mooier Vaderland te vind,
  Sy is nuus vir die heelal - 'n heilige droom!
  
  In elke grashalm en elke doudruppel,
  En in die druppels warm somerreën...
  Sneeuvlokkies speel met diamante,
  In hulle is die aangesig van Jesus - die Here Leier!
  
  Die skepping van die stralende Svarog,
  Dit is pragtig in elke mielieblom.
  Wie vrede wil hê, is soos 'n seun van God,
  Glo my, hy het oral 'n wonderlike lewe!
  
  Maar die Almagtige het ons hierdie wil gegee,
  Sodat ek elke vrye pad kies,
  Sodat die inheemse vegter sy vaderland liefhet,
  Om Rod in sy dade te verheerlik!
  
  Hulle het egter 'n slegte keuse gemaak,
  En nou stroom 'n bose stroom oor die aarde!
  Rusland word deur skares uit die hel van tenks vertrap -
  Die noodlot is wreed en genadeloos in sy oorlogvoering!
  
  Maar kom ons verenig vegters skouer aan skouer -
  Onder die Sowjet-vaandel van Oktober.
  Van die ikoon sal genade aan gesigte gegee word,
  Hulle staan vir ons voor die Here met 'n rede!
  
  Al volg die demone Hitler,
  En hy het baie kenmerke in Duitsland geplaas!
  Maar ons skiet Junkers soos pierings neer,
  Jy moet immers veg en die bloed uit jou are skeur!
  
  Die vyand het Moskou bereik - alles is aan die brand,
  Deur "n verkyker sien hy die sterre van die Kremlin!
  Maar ons het Mamai se horde voorheen geklop,
  Die Here sal sy liefdevolle seuns krag gee!
  
  Vaderland - Ek fluister in gebed met pyn,
  Ons stede brand soos 'n fakkel!
  Wat met sweet en liefde gebou is,
  Was dit werklik vir altyd vernietig?
  
  Maar die Familie sal nie sy Skepping verlaat nie -
  Hy sal krag gee en die teëstander sal val!
  Soos dit in God se wyse boek gesê is -
  Rus sal wen en na die ster marsjeer!
  
  Die Wehrmacht is verslaan, bloed vloei,
  Moskou, en dan die glorieryke Stalingrad!
  En die Moederland sal sap van appelbome gee,
  Sodat 'n masjiengeweer maklik word met 'n granaat!
  
  Ons sal in Berlyn wees - Stalin is die leier,
  Onderkoning van God op aarde waar daar sonde is!
  Broers, spaar nie fascistiese wesens nie,
  Dan sal daar geluk en sukses wees!
  Dit is hoe die pioniers met gevoel en inspirasie sing. En hulle stemme is kinderagtig, suiwer, soet.
  En al is hul voete kaal, platgeslaan, gekrap, alles bedek met skaafplekke en kneusplekke, en selfs hul vingers blou van die koue, is daar helder glimlagte op die lippe van beide seuns en meisies.
  En dit is duidelik dat hulle nie sal opgee nie, maar sal aanhou sing en baklei.
  Lenin het ons grootgemaak vir die geluk van die mense,
  En die groot Stalin het ons pad verlig...
  Iljitsj het heilige vryheid aan almal gebring,
  Die opvolger onderwyser het die vyande verslaan!
  
  PUTIN SE GELUK MET HITLER
  Met die hulp van 'n magiese ritueel het Hitler die geluk van die Russiese president Poetin ontvang. En dit het die verloop van die geskiedenis dramaties verander. Eerstens is die lugslag van Brittanje gewen. Hitler het dit weliswaar nie gewaag om te land nie, maar die Luftwaffe het oorheersing in die lug verkry. Franco het onder hierdie voorwaardes ingestem tot die aanranding op Gibraltar. Die Duitsers het hierdie vesting in twee dae verower. En hulle het troepe na Afrika verskuif.
  Die oorlog met die USSR is uitgestel. Maar dit het net die Nazi's bevoordeel, en die Donker Kontinent is verower.
  Die fasciste se numeriese meerderwaardigheid en beter organisasie het hulle toegelaat om Afrika, die Midde-Ooste en Indië binne 'n jaar te verower.
  En in November 1942 het die Nazi's skielik geland en Brittanje binne elf dae ingeneem.
  Daarna het voorbereidings vir oorlog teen die USSR begin. Die Duitsers het nuwe tenks ontplooi: Panters, Tiere, Leeus, gereed vir geveg. En op 22 Junie 1943 het die inval begin.
  Natuurlik het die USSR daarin geslaag om goed voor te berei vir hierdie tyd in twee jaar. Die aantal tenks het toegeneem tot agt-en-dertigduisend-eenhonderd-en-twintig afdelings, die aantal vliegtuie het vyftigduisend bereik. Die aantal gewere en ander soorte wapens het ook toegeneem. Maar die Wehrmacht het baie bygevoeg. Die aantal tenks in die Derde Ryk het in twee jaar van sesduisend tot twintigduisend toegeneem. En hul kwaliteit het merkbaar verbeter.
  Lugvaart in die Derde Ryk het ook gestyg. Die nuwe ME-309 was baie kragtig gewapen en het produksie betree. Focke-Wulf, Yu-288 en Yu-188 was sterker. En dit was ernstig. Die Fritz het ook gaslanseerders bekom, en nog baie meer. Insluitend die kragtiger MP-44 aanvalsgeweer.
  Die belangrikste is dat die Duitsers 'n groot aantal infanterie gehad het. Hulle kon koloniale troepe en soldate van Europa gebruik.
  Maar daar was ook ander nuanses. Die Rooi Leër was nie gereed vir verdediging nie. Hulle het haar nie geleer hoe om haarself te verdedig nie. En hoewel die vestings op die Molotov-lyn voltooi is, was dit te naby aan die grens en nie diep genoeg nie.
  Boonop kan die Duitsers vanuit Turkye, Iran en Indië aanval. Boonop het Japan troepe vir 'n offensief ontplooi.
  Ja, hulle het hard gedruk.
  En binne drie maande is die USSR verslaan en Moskou het geval. Twee maande later was Rusland heeltemal beset.
  Waarna Hitler besluit het om Amerika aan te val. En hier was die Duitsers gelukkig.
  Amerikaanse tenks was swak, vliegtuie het agtergebly. Maar die Duitsers het suksesvolle straalvliegtuie gehad, en vlieënde pierings het verskyn wat heeltemal onkwetsbaar was vir kleinwapenvuur, en duikbote is nie deur waterstofperoksied geraak nie. En tenks van die E-reeks Hulle het die Verenigde State verpletter, weliswaar met moeite, maar meer as gevolg van die afstand op 30 Januarie 1946. Net die oorblyfsels van die Amerikaanse weermag het gekapituleer.
  En op 20 April 1951 het Hitler, uit vrees dat die samoerai 'n atoombom skep, Japan aangeval... Die oorlog het met een doel geduur. Die Nazi's het meer gevorderde piramidale tenks, kragtige vlieënde pierings met lasers en ultrasoniese wapens aangeskaf. Meer gevorderde veelvuldige lanseervuurpylstelsels, en nog baie meer.
  Dit wil sê, Japan het nie langer as ses maande geduur nie. En die oorlog het geëindig met nog 'n oorwinning vir die Wehrmacht.
  Poetin se geluk het Hitler gehelp om die laaste beduidende ryk op aarde te verower.
  En op 20 April 1959 is 'n wêreldwye referendum gehou, wat die imperiale regeringsvorm van 'n wêreldmoondheid, gelei deur Adolf Hitler, gevestig het.
  Reeds in 1949 het die Duitsers na die maan gevlieg. En op 20 April 1957 het 'n vlug na Mars plaasgevind.
  Die Nazi's het die sonnestelsel bemeester. En oor die hele wêreld was daar nou 'n yster, Duitse orde. Op sewentig jaar oud het Adolf Hitler wêreldkeiser geword, danksy die geluk van Vladimir Poetin. Dit is 'n fenomenale prestasie.
  Dan bly dit oor om ander wêrelde te verken, en die mensdom is verenig. Daar is egter natuurlik baie konstruksieprojekte van verskillende soorte regoor die wêreld. Insluitend 'n ondergrondse tonnel van Chukotka na Alaska. Maar op 1 Mei 1959 het Adolf Hitler in 'n vliegtuig neergestort. En die fantastiese bewind van die omroeper het geëindig. Blykbaar was Poetin, met sy fenomenale geluk, nie bestem om meer as sewentig jaar te lewe nie.
  Maar Hitler het reeds 'n erfgenaam gehad. Van die aantal kinders wat deur kunsmatige inseminasie verkry is. So het Adolf se dinastie voortgegaan. En die mensdom het konstruksieprojekte op verskeie vlakke voortgesit.
  Selfs in Afrika is paaie, spoorweë en motors, sowel as baie stede, gebou. En swart mense het hier gewerk en die ekonomie van die Donker Kontinent verhoog.
  Die mensdom het ontwikkel en opgestaan. Die konstruksie van kommunisme was aan die gang, en mense se lewens het beter en beter geword.
  Ná Hitler is die keiser deur sy seun Wolf die Eerste regeer. Hy was jonk maar wys, en het die mensdom tot groot hoogtes verhef. Een van die idees was om die aantal vroue te vermeerder en op gene te eksperimenteer. Daar is veral besluit om die aantal wyfies so te vermeerder dat daar vyf keer meer van hulle as mannetjies is.
  Terselfdertyd, in 1961, het die ruimtevaarders van die ryk na Venus gevlieg, en 'n jaar later na Mercurius. 'n Paar jaar later het ons die satelliete van Jupiter besoek. Ons het ook ander planete besoek. Totdat, in 1980, die buitenste planeet in die sonnestelsel, Pluto, besoek is. En dit was wonderlik.
  En in die jaar tweeduisend het die eerste sterlose ekspedisie begin. Op planeet Aarde het misdaad amper verdwyn, en siektes en epidemies is 'n einde gemaak, mense het vergeet van honger en kommoditeitstekorte. Die lewe het beter en lekkerder geword.
  En 'n ware paradys is gebou. En mense het nie met mekaar baklei nie. Wetenskap het vinnig ontwikkel. En het mense geluk gebring. Tegnologieë het ook ontwikkel. Die meesterstuk hiervan is natuurlik die diskus. Hulle was reeds in staat om tussen planete te vlieg. En die Krauts kon nie gekeer word nie.
  In Rusland het guerrilla-oorlogvoering vinnig bedaar. Mense het besluit dat daar geen kans was om die Nazi's omver te werp nie en hulle moes lewe. En die lewe het beter en beter geword. Die ryk het na kommunisme beweeg. Na die jaar tweeduisend het baie goedere heeltemal gratis geword. Daar was geen haweloses nie, almal het werk gehad. En baie mooi huise is gebou. En almal het motors gehad, en almal het gratis internet gehad, en nog baie meer.
  Die lewe was besig om te styg. Mense het goed gevoel. En almal het geleidelik daaraan gewoond geraak om 'n enkele ryk te wees. En assimilasie het voortgegaan.
  Russe en ander Slawiërs het gelyke regte met die Duitsers ontvang. En ander nasies het goed onder Nazi-heerskappy gelewe.
  Diegene wat nie geveg het nie, was nie partisane nie, het met waardigheid geleef. Die Duitsers het nie sonder rede strafaksies uitgevoer nie.
  En inderdaad, sodra ons van die partisane ontslae geraak het, het die onderdrukkings dadelik opgehou.
  Die besettingsbeleid was buigsaam. Daar was sowel selfregering as die gebruik van plaaslike personeel. En in 2020 het alle mense op planeet Aarde burgerskap ontvang en wetlike gelykheid is uiteindelik gevestig.
  Teen hierdie tyd het die wetenskap so ontwikkel dat die ouderdom verslaan is, en almal het vir ewig jonk en mooi geword.
  En op ander planete van die sonnestelsel het dorpe van die Derde Ryk verskyn. En so het dit groot geword in die wêreld.
  Die seuns en meisies in hierdie wêreld het deur die sterrestelsel begin versprei. Virtuele werklikheid het reeds in die Hypernet-matriks verskyn, en baie van alles wonderlik en jonk en mooi. Dit was reeds moontlik om enigiets weer te gee.
  Die Ryk van die Derde Ryk het 'n ryk van groot moontlikhede geword en die heelal verower.
  En daar was vyf keer meer vroue as mans. En hulle is almal mooi, jong meisies, en die mans is jong mans wat nie nodig het om hul baarde te skeer nie. Trouens, 'n baard is net 'n primitiewe, dierlike atavisme.
  En in virtuele realiteit woed en brand sulke interessante speletjies.
  Een van hierdie almagtige Skeppers van die Heelal, Friedrich Sfero, het sopas die coolste "vermaak" gereël.
  'n Ruimtestryd naamlik. Aan die een kant, sy troepe wat Trots Duitsland verteenwoordig, aan die ander kant, die sterleër van enige vriend, dieselfde almagtige skepper van die Harlequinade-heelal - Verskriklike Duitsland. Dit beteken dat aangesien almagtige mense baklei, dit pret en cool sal wees, tot die punt van onmoontlikheid.
  Die greep van die leër van Grozny-Duitsland het onverbiddelik gekrimp. Hiperplasma-omhelsings het probeer om die magtige vyand van Trotse Duitsland stywer saam te druk. Miljoene en miljoene sterreskepe het hul dood hier gevind. Dikwels heldhaftig, en soms belaglik. Hulle het gesterf, met 'n glimlag op hul lippe, in die hoop om betyds op te staan. Alhoewel dit baie creepy gelyk het... Die vaartbelynde druppelvormige kolos gloei met 'n spesiale lig wat die velde van ruimte en vakuum kou. Vlamme storm deur die gange en ventilasieskagte van die ruimteskip. Miljoene lewende soldate, beide mense en verteenwoordigers van ander rasse, met miljarde robotte aan boord, probeer om die alles verterende hitte te ontsnap. Byna al die vegtende mense is pragtige meisies, geverf met uitgebreide, avant-garde styl haarstyle, asof hulle nie vir 'n wrede stryd bymekaargemaak is nie, maar vir 'n imperiale maskerbal. Een van die meisies se haarstyl in die vorm van 'n windpomp met lemme in die vorm van pouvlerke het vlam gevat, en sy het hartverskeurend geskree. Die pyn is ondenkbaar verskriklik en die kopvel ruk letterlik af. Die lemme van die meul kom af en draai dan in 'n nege-orde draaikolk van kinesruimtelike krommings.
  Maar die orke en elwe brul veral dreigend vir hulle, dit kan regtig nie meer nagmerrieagtig wees nie; Óf dit is die grynsende gesig van 'n sondige gees wat deur 'n nekrofiele towenaar uit die laagste dieptes van die onderwêreld opgeroep word, óf 'n lig wat deur die hutte dans en die lope gewere buig in die vorm van 'n verskriklike, uiters woedende roofdier. En dit kan erger wees, wat surrealisties is in die tekening van 'n vernietigende en brandende stof.
  En dit alles is op die skaal van 'n sterskip waarvan die grootte nie minderwaardig is as Mercurius nie... Maar volgens die standaarde van die skepper van die heelal, nie soseer nie. Die skepper van so 'n heeltemal materiële werklikheid het self besluit om 'n ontploffing te hê.
  Sfero Friedrich Katastrofov het opgewondenheid en terselfdertyd tevredenheid gevoel: een nul in sy guns. Die jong skepper-terminator het 'n U-draai gemaak, wegbeweeg van die straal van magoplasma en, tot die geluid van krakende gravi-kernstrale wat die vakuum skud, nog 'n magolet in die rug gesteek. Dit is nie maklik om in te klim nie, die gevegsvoertuie galop soos die hoewe van perde in 'n galop, en selfs aangedryf deur die shaitan wat al die krag van die onderwêreld versamel het. En geen wette van fisika en kosmologie wat aan agtergeblewe mense van die verlede bekend is nie. Die konsep van traagheid is slegs op versoek van die skepper.
  Nou (Bestaande uit Hyper-princeps-mago-plasma van so 'n tipe materie wat vir menslike persepsie onbegryplik is, dan kan jy enige vorm en verandering van bestaan aanneem, verander groottes vanaf die kern van 'n foton, wanneer jy vrylik die hele heelal van triljoene parsecs in deursnee in die palm van jou hand!) Sfero het gekies om die liggaam van 'n biologies gemodifiseerde seun te beliggaam, wat opgelei is in die kragtige en tegnologies gevorderde ryk van Trots Rusland, selfs toe hy volwasse was as 'n embrio in die baarmoeder van 'n broeikas-rekenaar.
  Vanaf die oomblik van bevrugting het opleiding begin in slaap, onderbreek deur pynimpulse, in 'n spesiale, kosmiese oorlog. En steeds was daar foute, aangesien die trajekte van die magolette, sonder traagheid, heeltemal onvoorspelbaar was. Maar Sfero het geen komplekse hieroor nie. Hy het doelbewus sy vermoëns beperk om dit interessanter te maak. Trotse Duitsland, versprei oor biljoene sterrestelsels en 'n kwdriljoen bewoonde wêrelde, is immers 'n skepping - natuurlik van 'n virtuele matriks. En die spel van ruimteoorlog moet die reëls gehoorsaam. Sodat daar glad nie chaos is nie. Die seun is die skepper. nog drie afgeskiet, twee keer vermis. Magomulses van fabelagtig ontwerpte wapenstelsels het deur die vakuum gesny en dit selfs gedwing om af te skil, soos snye heuningkaaskoek, op 'n ander vlak van die heelal. Hier het Sfero weer in die gat in die ruimte geduik en in aanvalmodus gegaan. Terselfdertyd het die Boy-Creator die oomblik so gekies dat hy nie deur kubernetiese toesigstelsels aangeteken kon word wat 'n volledige oorsig van die omliggende ruimte van Magolet van verskeie modifikasies bied nie.
  - Die kinesisfoton magomatrix absorbeer! - Die seuntjie Skepper het filosofies gesê, 'n ander vegter afgeskiet en die treffende tentakels van die princeps-plasma ontwyk.
  Die leër van Julius Caesar, aan wie Sphero Frederick algemene bevel toevertrou het, het voortgegaan om terug te stoot en voordeel getrek uit hul numeriese meerderwaardigheid, terwyl hulle steeds onsuksesvolle pogings aangewend het om dit van die flanke af te omhul. Harlequinade se beskermling Hannibal het meer en meer troepe verstrooi en probeer om die groot armada onder sy bevel oor verskeie parsecs te strek ('n parsec is die afstand wat 'n ligstraal in twee en 'n half jaar aflê). Die digtheid van troepformasies het afgeneem, en die rol van individuele vaardigheid het toegeneem. Hier het albei kante waardig bewys en kunsvlieg en die kuns van maneuver gedemonstreer. Maar die verliese was kolossaal, meer as een miljoen sterskepe was reeds verbrand in die gierige fakkel van uitwissing.
  Sfero het skielik die area van die geveg verander en homself langs die pragtigste meisie bevind. Die seunskepper en Valentina het mekaar se hande gedruk, die ander seuns en nog baie meer meisies het vir mekaar geknipoog. Hulle het die batterye gerig en 'n orkaan-hiperplasma-tornado op bote, enkelsitplekmagolette, vegters, brigantines, vernietigers, vernietigers en ander klein vaartuie oopgemaak. Sphero flits sy oë oorwinnend.
  Die algemene opleidingsvlak van die vegters wat vir oorlog opgelei is, selfs toe hulle as embrio's in 'n soort voedingsmedium gedryf het, was baie hoog. Maar hulle het nie altyd uit baie krake en vakuum ineenstortings gekom nie. In reaksie hierop het die vyand sy genadelose vuur afgevuur, wat selfs 'n persoonlike matriks gehad het. "n Stroom hiperplasma, wat deur die verswakte matriksbeskerming en halfruimteveld brand, het die pantser deurboor. Hier is dit, die magiese ruimte, nie in staat om dit te weerstaan nie, gekraak, 'n veelkleurige stroom ultra-vuur het op die skietende paartjie geval. Sphero het dadelik opgebrand (dit is net 'n super awesome gevoel wanneer die vlees vernietig word!), die meisie se maat se arm het tot by haar skouer verdwyn, haar been tot by haar knie, haar bolyf tot by haar ribbes. Die skoonheid het geskree en teruggedeins. Valentina beveel.
  - Aktiveer kuberherlewing.
  Die meisie se liggaam (soos ander mense s'n) was lanklaas proteïene. Dit is spesiale vlees met hiperplasmiese insluitings, terwyl die mense self deur superenergie aangedryf word. So het die vlees, nadat dit gewond is, stadig begin groei. Die proses self is relatief stadig met die blote oog sigbaar, die tempo van weefselgroei is 0,9 sentimeter per sekonde. Maar die hewige stryd was baie van korte duur, die wapenrusting is op nog verskeie plekke verbrand. Twee gewere het verdamp, ses soldate het gesterf, een jong man is half verbrand, en 'n meisie het tydelik haar kopvel en vingers verloor. Sfero het laggend teruggekeer en gesê, hoeveel het jy bereik deur die draer van die skepper van die heelal te verslaan? Wonder bo wonder het ons daarin geslaag om die ontploffing van die skulpe te vermy. Maar die skade is kolossaal, die lug sifon uit, vlam op in die vakuum. Die ouens reageer egter met waardigheid. Sfero het self 'n filigraanskoot van die hand afgevuur en 'n driesitplek-aanvalsvliegtuig uitgeslaan. Valentina, haar tong verleng, lek die ou op die lippe.
  - Megakwasar!
  - Kom ons het 'n hiperannihilasie (super-vernietigende) plasma-uitbarsting! - Die jong Skepper van die heelal het geblaf.
  Twee magolette is deur ander gewere afgeskiet, en drie skiettorings is op die vernietiger neergeskiet. Maar dit was op daardie oomblik dat die missielkruiser sy gewere op hulle gerig het. Die seun-skepper, nie sonder plesier en opwinding nie, voel die asem van die dood in sy gesig. 'n Ou vrou met 'n ses het 'n bose reusagtige grootte gedreig, en kaptein Sfero het die bevel gegee.
  - Buigsame toevlugsoord! Beweeg soos 'n slang, deur die krimpvarkie!
  Die battery het teruggejaag, maar was 'n bietjie laat. Dit het gelyk of die vakuum seer van pyn, en 'n hiperplasmiese warrelwind het deurgevee. "n Verskriklike slag van graviplasma het die battery getref. Vyf gewere en twaalf bemanningslede het gelyktydig heeltemal verdamp. Sfero en die ander meisies is deur 'n gravitasiegolf teruggeslinger. Die Boy-Creator het oorgevlieg en sy kop in die abs van die atleties geboude, maar terselfdertyd uiters grasieuse Valentina geslaan. En dit is moeilik wanneer die vleis wat jy moes inslaan nie proteïen is nie:
  - Sjoe, jy is 'n pulsar-ineenstortingsgat! - het Sfero geprewel. En hy het geglimlag toe "n ontlading van hiperelektrisiteit deur hom vee.
  Groot krake het deur die pantser geloop. Hulle sny soos klowe deur die pers oppervlak van die metaal, meer as 'n miljoen keer sterker as titanium. Watter kolossale krag is weggesteek in hiperplasma of sy selfs meer gevorderde verskeidenheid, princeps plasma, wat in staat is om sterre te beweeg en kwasars te blus. Maar dit is slegs die sesde, sewende, ensovoorts toestand van materie. 'n Hele oseaan van hiperplasma kan van enige molekule verkry word. Teoreties (dit is nog nie vir mense beskikbaar nie), sal een elementêre deeltjie die hele heelal reproduseer. Of vernietig! Dit is die kwasi-goddelike vermoëns van hiperplasma.
  Die battery gly langs die buigsame ineenstorting vibreer in die kinesisruimte, die soldaat word afgedruk deur die verswakte krag van traagheid. Dan word die veer vrygestel, en die battery maak weer vuur net op 'n ander punt in die ruimte.
  Friedrich Sfero beveel:
  - Slaan met 'n smal straal, skakel die gewere na gekonsentreerde ramrod-modus.
  Aangesien die rekenaars afgeskakel is, moet dit met die hand gedoen word. Reguleer die toevoer van hiperplasma met behulp van die drom. Maar om so iets te doen is nie eens maklik nie, wat ons red, is dat die opleidingsprogram ook vir hierdie force majeure voorsiening maak. Seuns en meisies hanteer hierdie probleem in outomatiese modus. Sfero Friedrich mik na 'n missielboot en skiet met 'n effense voorsprong. Die dunste piep van die vernietigde vakuum word gehoor, die boot word in stukke geskeur. Te oordeel aan die krag van die ontploffing vind die ammunisie-ontploffing plaas. Die ligkol vernietig die motor. Die magolet is ook vernietig die meisie het die akkurate skoot weergegee.
  Die vlerke vlieg apart af, en terselfdertyd draai die vlammende stert in die vakuum.
  Die vyandelike brigantine ontvang bykomende skade, maar reageer met massiewe salvo's. "n Stroom dring deur die kraak, gooi die meisie weg en ontbloot goudkleurige borste met kaneelkleurige tepels wat luminescentie afgee.
  Sphero skree van vreugde:
  - Jy sien hoe cool dit is! Tsjernodyrno!
  Valentina het die almagtige ou op sy Magoplastik-velbedekte knie geklap:
  - Princeps-kwasar! Pulsar-ellips! Verhoog jou ridder se foelie hoër!
  Die druppelvormige brigantine het met sarsies gehaas. Stekelrige doudruppels van hiperplasma is deur die hele gevegsruimte gespat.
  Friedrich Sfero het gefluit:
  - Gee my 'n foton, in die ineenstorting van die afgrond!
  "n Fregat het van die kant af te voorskyn gekom, en terselfdertyd het die naburige battery ontplof. Dit lyk of die ouens pech gehad het hulle het op 'n swaar vuurpyl of 'n Vibro-veld afgekom wat die duursaamste metaal verpulver het.
  Die seun het die platform probeer draai om so 'n aanslag te oorleef. Maar die teenstanders is ook professionele mense van hoë gehalte wat aan byna dieselfde skool gegradueer het. Die skepper van Harlequinade is ook nie 'n swendelaar in die skepping van beskawings nie!
  Die tempropreon kanon is vernietig. Dit is in 'n hoop sprankelende dele verdeel. Die meisie en die Skepper-seun wat die wapen bedien, is weggegooi asof dit deur 'n kolf getref is. Hulle het met kolossale versnelling in die pantser vasgery, dit effens ingeduik, en self was baie platgedruk, en het geskok van skok met hul baie elastiese en duursame liggame. Toe het hulle begin om die swaardiensbedekking af te skil, wat normale vorm gee aan hul pragtige figure, gebosseleer soos standbeelde van antieke gode.
  Sfero voel koud in sy onderbuik. Die digtheid van die vyand se plasma-uitbarsting het toegeneem, dit het gelyk of nuwe magte in die geveg ingetrek is. Byvoorbeeld, die ultra-slagskip self is die grootte van 'n ordentlike asteroïde, en die vorm van 'n massiewe dolk, besaai met uitstralers, het 'n hele ryk patroon van hiperplasmiese strale uitgestraal. 'n Geboë stof, gedraai in die vorm van 'n baster van 'n nespop en 'n trekklavier, het op die kruiser van Trots Duitsland geval. Ander strome van vernietiging het vier traanvormige artillerieplatforms vermorsel.
  Sfero het sy regterbeen tot by die knie verdamp, en sonder om te wag dat dit natuurlik groei, het hy onmiddellik 'n ledemaat vir homself gegroei.
  Julius Caesar, ten spyte van al sy talent, was besig om die stryd te verloor die numeriese meerderwaardigheid, met ongeveer gelyke tegnologie, was aan die vyand se kant. Die enigste ding wat oorgebly het om in so 'n moeilike situasie te doen, was om terug te trek en omsingeling te vermy. Sphero het sonder 'n gewete geluister deur die princeps-verbinding na die opdragte wat aan die robotte gegee is. Hulle het onbeperkte optimisme geklink, 'n dors na vinnige oorwinning. Die fregat van Julius Caesar het verskeie skade opgedoen en sy spoed het afgeneem. Sfero het woedend gevoel, die krag wat hy geskep het blyk te verloor, hy moes soveel vyande as moontlik vernietig. Dit wil sê, hy het 'n keuse om te wen of te sterf. Alhoewel dit duidelik is dat die vernietiging van verskeie Magolet; sal amper niks verander nie, maar dit is amper daardie ongeëwenaarde heldhaftigheid van individue wat vorm in 'n stroom wat enige hindernis verpletter. Die seun, wat die geheue van die draer gebruik, en eintlik sy eie skepping (Hoe hy dit regkry om persoonlikhede en sulke struktureel komplekse dinge af te stempel is 'n aparte vraag!) het vinnig onthou wat tydens talle oefensessies in hom ingedril is. Jy moet vermy om opgemerk te word en in die algemene geledere van robotte te bly. Dit is baie moeiliker om op hierdie manier te kom, maar die waarskynlikheid van blootstelling is baie laer. Maar aan die ander kant, het hy die reg om op hierdie kritieke oomblik uit te sit? "n Soldaat moet immers: sorg vir die behoud van lewe, punt twee: soveel moontlik vyande uitroei. In geval van teenstrydigheid is dit die tradisie, om 'n keuse te maak ten gunste van die tweede oplossing. Dit is die Amerikaners van ouds: hulle dink meer daaraan om hul eie vel te red. Dis hoekom die Yankees verloor het, en buitendien is hulle propaganda swak. Sy het 'n gebrek aan totaliteit en inklusiwiteit. As ons die antieke geskiedenis van die Aarde onthou: in daardie tye toe die mensdom aan een planeet vasgeketting was. 'n Verskriklik verdeelde wêreld, dit was nodig om alle nasies en volke in 'n enkele vuis te versamel. Verskeie ryke het daarop aanspraak gemaak. Eerstens, die VSA, China, die Islamitiese Vereniging. Die wêreld was besig om multipolêr te word en letterlik uitmekaar geskeur, die aantal onafhanklike state het gegroei, die separatisme van klein nasies was besig om in 'n obsessie te verander. Gemeenskaplike tuiste Die aarde was aan die brand, die mensdom het letterlik in die afgrond geval! In vroeër tye was daar magtige heersers wat die mensdom wou verenig. Dit is eerstens Alexander die Grote, een van die mees uitstaande bevelvoerders van alle tye en volke. Hy was onoorwinlik, maar die voorsienigheid wou hom "n te kort lewe gee. En so het hy aansienlike kanse gehad, hy was besig om 'n internasionale ryk te bou, wat hoë Helleense kultuur na Asië gebring het. Selfs Kartago en antieke Rome het groot hulde gebring aan die Masedoniër, die mees uitstaande Slawiërs, van die antieke era! Voor Alexander het Groot Persië onder verskeie konings (veral Kores) ernstige verowerings behaal, van Indië tot Egipte, maar die leerstelling: daar is een heerser vir die hele wêreld, hy was die eerste wat voorgehou het! In Rome het Julius Caesar aanspraak gemaak op die rol van wêreldheerser, maar sy lewe was nie lank genoeg nie. Na Caesar was daar onder die keisers nie sterk genoeg bevelvoerders nie. Die goddelike Augustinus was sieklik en fisies swak, die charismatiese Nero was oor die algemeen verskriklik. Die bekendste heersers, Diolectanus en Konstantyn, het meer geveg om die status quo te handhaaf, sonder om aan ernstige verowerings te dink. Daar was ander generaals, na die val van Rome. Hiervan is die mees prominente persoonlikhede: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan was baie suksesvol. Hy het byna die hele China, Afghanistan, Khorezm verower en gevorderde afdelings het Antieke Rus bereik. Hy het uitstekende kanse gehad om te wen, niemand kon die steeds groeiende troepe van hierdie geslepe en bedrewe bevelvoerder weerstaan nie. Maar selfs sy taamlik lang lewe volgens die standaarde van die Middeleeue was nie genoeg vir wêreldverowering nie. Genghis Khan het 'n dinastie gestig, maar daar was niemand so groot soos hy wat in staat was om al die nomades te verenig nie. Net soos Tamerlane. Oorwinning na oorwinning, 'n groot ryk, en 'n skeuring, die vernietiging van Timurat, stryery tussen seuns en kleinseuns. En daar was geen waardige opvolger nie. Napoleon en Hitler het, nadat hulle Europa verower het, hul rug teen Rusland gebreek. Ongelukkig het Rusland self nie daarin geslaag om wêreldoorheersing te behaal nie. 'n Werklik groot heerser was Stalin, wat 'n ongeletterde land wat in bastskoene loop, in 'n magtige nywerheidsmoondheid omskep het.
  En toe, in die een-en-twintigste eeu, is mag eers oor Duitsland, en toe oor die wêreld, verkry deur 'n geheimsinnige egpaar wat oor ongelooflike hiper-intellektuele krag beskik het.
  Hulle het die nuutste princeps-magiese wapens geskep, en die mensdom het geleidelik ontwikkel tot 'n toestand van virtuele almag.
  Maar oorlog is oorlog, veral ruimteoorlog, waar foutiewe berekenings en ongevalle onvermydelik is. Die vegter Friedrich Sfero, wat besluit het om 'n risiko te neem, was tot dusver gelukkig om vier gevegsvoertuie te vernietig sonder om die aandag op homself te trek.
  - Daar sal berkepap wees vir die klein mensies! Of eerder princeps-plasma!
  Ja, sulke interessante speletjies word gespeel deur burgers van die Ryk van die Derde Ryk, wat die heelal verower.
  En hoe sal dit alles eindig en tot watter hoogtes van almag kan die mensdom bereik, selfs magtelose verbeelding.
  
  
  COG EN PUNT EN DIE DERDE RYK
  In die Tweede Wêreldoorlog het die slagoffers ingegryp. In hierdie geval is die kort ontwerpers Vintik en Shpuntik. Toe hulle verhuis het, het hulle in Berlyn beland. Wel, aangesien hulle niks van politiek en planeet Aarde geweet het nie, het hulle oorgeskakel na die diens van die Duitsers. En hulle is eersteklas tegnici. En hulle het deelgeneem aan die ontwikkeling van die Panther. Vernuftige ontwerpers het die toring smal en klein gemaak, beter beskerm, maar ligter. Die enjin en transmissie is in een eenheid geplaas, en die ratkas was op die enjin self geleë. Die onderstel is ook eenvoudiger en ligter gemaak as in die werklike geskiedenis. En die hoogte van die "Panther" was net 1,8 meter. As gevolg hiervan is die 80 mm-romp-voorkoppantser teen groot rasionele hellingshoeke geïnstalleer en het dit feitlik ondeurdringbaar geword. Die voorkop van die toring was 120 millimeter met hellings, en die sye was sestig millimeter skuins. Die swak punt was die kante van die romp - slegs 40 millimeter. Maar die liggaam was baie kompak en die bokant was teen 'n groot hellingshoek, en 30-mm skilde is aan die onderkant geplaas om die rollers te bedek. En al hierdie skoonheid het net 26 ton geweeg, met 'n enjin van 650 perdekrag. En die geweer het 'n 75 mm 70 EL looplengte gehad, wat 15 rondtes per minuut gevuur het.
  Boonop is daar ook goeie sigbaarheid en optika.
  Hierdie tenk het teen 'n spoed van 70 kilometer per uur gery, was ondeurdringbaar na die kant vir ligte gewere, hoofsaaklik vyf-en-veertig, en tenkgewere, het vier-en-dertig kop-aan-kop van twee kilometer geneem en feitlik nie gebreek nie. En byna alle tenkwapens van die USSR het nie sy voorkop binnegedring nie.
  En die nuwe "Panther" het 'n plons gemaak by die Slag van Koersk. Terselfdertyd was dit makliker om te vervaardig, en dit het amper die helfte soveel metaal benodig as die Panther in die werklike geskiedenis.
  As gevolg van die gebruik van hierdie tenk het die Nazi's deur die verdediging van die Sowjet-troepe gebreek en die ketel toegemaak en Koersk omseil. En so het hulle die inisiatief aangegryp. En voort te bou op hul sukses, het hulle Voronezh geneem.
  Waarna Hitler die troepe beveel het om suid te draai. En die armada van troepe het na Stalingrad beweeg.
  Duitse tenks is op hul beste. En 'n span meisies baklei teen 'n Panther en slaan deur Sowjet-gewere en voertuie.
  Die Duitsers het deurgebreek na Stalingrad ... Maar dit is nie al nie. In Afrika het Rommel se korps 'n reeks oorwinnings met nuwe tenks gewen. Die situasie vir die Geallieerdes is vererger deur die feit dat Vintik en Shpuntik ook 'n straalvegter uitgevind het. Boonop is dit baie lig, maklik om te vervaardig, manoeuvreerbaar en maklik om te beheer.
  En die nuwe vliegtuig VSh-162 het die beste masjien in die lug geword, en het die geallieerde lugvaart grootliks beskadig.
  So het die Nazi's in Afrika na Egipte begin opruk. Hitler het geweier om Stalingrad met storm in te neem en het sy troepe gestop. Maar die Fritz het hul hoofoffensief in 'n ompad begin met 'n deurbraak na die Kaspiese See. En die situasie het vererger.
  En nuwe bedrywighede het in die noorde gevolg. Die Nazi's het Swede aangeval. En binne 'n paar dae het hulle haar gedwing om te kapituleer. En dit blyk cool te wees.
  Gerda en Charlotte het die Panther regoor Swede gery en gevange soldate gedwing om hul kaal voete te soen, wat hul kolossale klas wys. Hierdie meisies is regtig cool hier.
  Baie manne uit die geveg het aan hulle oorgegee. En die kaal sole gesoen.
  Maar nou was hulle in Swede, waar dit reeds gesneeu en koud was.
  En die Duitsers, onder leiding van Rommel, het die Britte in Egipte verslaan. En nou het hulle deurgebreek na die Midde-Ooste en het sukses op sukses.
  Die optog van die pragtige krygers het nie daar opgehou nie... Gerda sê passievol en vryf haar kaalvoet oor die metaal:
  - Wel, die Tiger is natuurlik 'n tenk wat meesterstukke vervaardig en 'n kolossale masjien wat krag betref. En terselfdertyd eenvoudig!
  Charlotte het lui opgemerk:
  - Ek persoonlik verkies "Lev". Aangesien niks deur so 'n kar kan breek nie! En sy het 'n meer perfekte vorm!
  Magda onthou hoe hulle die parade op 7 November gewys is en het gekwetter:
  - Ek het van "muis" gehou, dit is so groot! En met twee gewere gelyktydig!
  Christina giggel en draai om in die vervoer:
  - Twee gewere in een kar - dis gaaf!
  Gerda swaai haar bene in die lug en merk op:
  - Is dit goed om so te vlieg? Sal ons Australië binnekort bereik?
  Charlotte skud haar kop.
  - Geen! Nie gou nie! Om daarheen te vlieg vanaf Swede neem jou byna oor die hele wêreld!
  Die vliegtuig het eintlik geland om brandstof te vul. Die meisies het na buite gehardloop. Hulle het hulself in 'n warm Medina bevind, waar die vliegtuig 'n noodlanding gemaak het. Ten spyte van die einde van November was die temperatuur hier omtrent dertig grade. En in Swede, net toe hulle vertrek, het 'n koue sikloon getref en die temperatuur het tot minus dertig gedaal.
  Die meisies het so vinnig as wat hulle kon gehardloop om warm te bly na die vervoerskip, en die ryp het aan die meisies se kaal hakke gebyt. Dit is nie maklik om nie op beginsel skoene te dra nie, veral terwyl jy loop.
  Maar nou het die meisies langs die warm sand van Medina gehardloop. Die Arabiere het in vrees na die halfnaakte meisies gekyk, maar was bang om enige aksie te neem. Tog het die Duitsers 'n baie gedugte reputasie. Hulle sien hulle werklik as 'n nasie van supermense, en vergewe daarom klein poetse. Soos wanneer skoonhede in net 'n bikini rondhardloop.
  Na koue weer, wanneer jou voete voortdurend koud word, is dit baie aangenaam om op warm sand te hardloop. Die meisies het daarvan gehou en het lekker sand na mekaar gegooi.
  Gerda wat so deur die woestyn gespring het, het gedink dit is nog steeds wonderlik om in 'n land te woon waarin dit konstant somer is. En hoe goed is dit nie...
  Sonnig en skoon, vars lug waai op jou gesigte. Of nie te vars nie, maar eerder warm woestynlug.
  Charlotte het met 'n glimlag opgemerk:
  - Nou behoort hierdie lande aan die Derde Ryk. Nog nooit was die mensdom so verenig nie. Of eerder, nabyes, tot eenheid soos nou. En dit alles is grootliks te danke aan die genie van die Führer.
  Magda het logies opgemerk:
  - Deels ook omdat Hitler uiters gelukkig was. Die Britte het byvoorbeeld soos ertjies geval. En die uitgestrektheid van Afrika was nie 'n struikelblok nie. Ja, alles was hier aan ons kant. Alhoewel daar soms foute gebeur het!
  Christina het geantwoord:
  - In terme van geluk, nie regtig nie! Ons was byvoorbeeld ongelukkig met die winter in '41. Anders sou hulle Moskou toe geneem het. En die oorlog in die ooste sou eindig. En so sal ons steeds die Stalinistiese doring moet uittrek.
  Gerda stem saam met 'n sug:
  - Ek dink ek sal moet! Dis 'n jammerte! Soveel goeie ouens en meisies sal sterf!
  Magda het onwillekeurig gehuil en gesê:
  - Dood... Hoe onregverdig is jy nie! En soms kom jy op die verkeerde tyd!
  Gerda het gehaas om beswaar te maak:
  - Nie soms nie! En dit is altyd op die verkeerde tyd! Jy weet hoe jy wil lewe, en hoe huiwerig jy is om te sterf!
  Christina het logies opgemerk:
  - Ons wil dit hê, want ons is sterk en gesond. Maar "n ouma wat honderd jaar oud is en in wie alles seer is, het seker "n heel ander gesindheid teenoor die dood!
  Charlotte skud haar kop en sê met bewing:
  - O God verhoed dit! God verhoed dat jy ooit oud word!
  Gerda het dit afgewaai en met haar kaalvoet die sand geskop:
  - Laat ons nie hieroor praat nie! As jy begin dink oor wat oudag is, sal jy mal word of jou lewe verwoes!
  Magda het die blonde meisie probeer troos:
  - Wanneer Jesus kom, sal al die dooies weer opstaan, en dit sal vir ewig ewige jeug wees!
  Gerda glimlag en sê teer:
  - Die Here behoed!
  Christina antwoord woedend:
  - Maar ek is 'n beginselvaste ateïs. Ek glo nie in God nie en ek raai jou nie aan nie!
  Gerda trek haar sterk, sonbruin skouers op:
  - Ek sou myself nie 'n sterk gelowige noem nie, maar... Daar is baie dinge wat materialiste en ateïste nie kan verduidelik nie. Insluitend die oorsprong van die heelal!
  Charlotte, wat in die warm sand geduik het, het geantwoord:
  - Maar ek hou beter van die idee - baie gode. Dat hulle, hierdie Demiurge-gode, gesamentlik die heelal en die Aarde geskep het. Toe was daar 'n stryd tussen hulle, wat rampspoed en natuurrampe veroorsaak het. Dit is hoekom allerhande ongelukke plaasgevind het. Die stryd van die gode gee aanleiding tot oorloë tussen mense!
  Gerda antwoord vol vertroue:
  - Maar die Duitse God wen altyd!
  Charlotte skud haar kop.
  - Dit het nie tydens die Eerste Wêreldoorlog gebeur nie. Alhoewel ons naby aan die oorwinning was!
  Christina knik kragtig:
  - Dis dit! Dit was nodig om Oos-Pruise tydelik op te offer, maar nie troepe aan die Wesfront te onttrek nie. Dan sou hulle Parys omsingel en inneem. Frankryk kapituleer... Dit is immers verslaan. En verder... ek dink as Brittanje hardkoppigheid getoon het, kon ons dit saam met Italië, Turkye en Japan aangeval het. En hulle sou dit verpletter met duikbote en die verenigde optrede van die vloot!
  Magda het opgemerk:
  - Jy het vergeet van Rusland!
  Christina het haarself reggemaak:
  - Ek het niks vergeet nie! Rusland sou na die oorgawe van Frankryk verslaan gewees het. Boonop is tsaar Nikolaas II nie Stalin nie. Die monarg van Rusland sou 'n oorhaastige vrede met ons gemaak het, nadat hy 'n nederlaag gely het. En ons sou... Kortom, Rusland was gedurende tsaristiese tye selfs swakker as kommunistiese Rusland!
  Charlotte giggel.
  - Dis hoe dit is! Maar ons het natuurlik toe die kans gemis. Adolf Hitler blyk slimmer te wees. Hy het 'n nie-aanvalsverdrag met Stalin gesluit, en sy vyande stuk vir stuk verslaan. Dit is politieke wysheid!
  Christina het opgemerk:
  - Dit sou selfs meer logies wees om Brittanje af te maak, en dan eers die Sowjetunie aan te val!
  Charlotte het met 'n glimlag gesê:
  - Ek stem hiermee saam!
  Gerda het inteendeel beswaar gemaak:
  - As ons nie die USSR in 1941 aangeval het nie, en nie die Rooi Leër-eenhede verslaan het wat onvoorbereid was vir 'n verdedigingsoorlog nie, kon hulle ons aangeval het toe ons Brittanje bestorm het. So ons het geen ander keuse gehad nie!
  Magda trek sy skouers op:
  - Stalin is 'n versigtige politikus! Hy het dalk nie so 'n avontuur gewaag nie!
  Gerda het rasioneel opgemerk:
  - Dit is eerder 'n groot waagstuk van Stalin se kant om ons die geleentheid te gee om Brittanje te verpletter. In hierdie geval sou superieure magte op hom val. En ons sou dit begrawe het. En terwyl Brittanje weerstand gebied het, het Rusland steeds 'n kans teen ons gehad. Andersins moet ons erken dat ons vyande geen kans het nie!
  Charlotte het ook iets gevind om beswaar te maak:
  - Totdat sulke monsters soos die USSR en die VSA verslaan is, is dit uiters voortydig om te sê dat die vyand geen kans het nie. Ons het baie gedoen en 'n lang pad gestap, maar... Ons het nog baie probleme wat voorlê. Dit is nou Australië. Nog 'n mylpaal vir die Duitse weermag!
  Gerda antwoord vol vertroue:
  - Ons sal ook daardeur breek! Ek het al twee staptogte in Switserland en Swede gehad, maar dit is darem baie warmer in Australië.
  Charlotte het gegiggel en met selfvertroue gesê:
  - Ek glo in ons oorwinning! Dit kan eenvoudig nie anders nie!
  Die meisies moes ophou opwarm in die woestyn en terugbeweeg na die vervoer. Hervulling was suksesvol. En hulle ou vriende van die Tigress-bataljon het by die meisies aangesluit.
  Die meisies van hierdie vroueafdeling het vir leë Mujahideen gejag. Wat egter min was. En nou vertrek hulle gelukkig om Australië te verower. Nog 'n kontinent so begeerlik vir die Wehrmacht.
  Duitsland was besig om magte bymekaar te maak vir die sprong en gereed te maak om te land.
  Margaret het ou bekendes Christina en Gerda met respek ontmoet. Almal kan immers nie diamante vir die Ridderkruis kry nie! Na hierdie geselskap was die meisies veronderstel om vir inseminasie en na 'n spesiale kamp gestuur te word om nageslag te dra. So in die Russiese maatskappy het hulle dalk nie tyd om deel te neem nie.
  Die skoonhede het egter vrolik en militant gelyk. Ek wou nie meer slaap nie en die meisies, toegesluit in 'n aparte kajuit, het gesels.
  Magda, wat in 'n leerstoel gesit het, het opgemerk:
  - Heidense, vir al sy eksterne logika, kan ook nie baie vrae beantwoord nie. Waar het die talle demiurge-gode byvoorbeeld vandaan gekom?
  Charlotte het gegiggel en geantwoord:
  - Net soos monoteïsme nie in staat is om die vraag te beantwoord nie, waar het die enigste God vandaan gekom wat die Heelal geskep het?
  Magda trek sy skouers op:
  - Dit is 'n vraag van hoe om te sê... Deur geloof aanvaar ons as 'n aksioma dat God die Almagtige nog altyd bestaan het. En dit is 'n aksioma wat nie bewys vereis nie.
  Christina het kopskuddend opgemerk:
  - Dit is onmoontlik om iets voor te stel wat ewig bestaan, en is oneindig sterk, en oneindig wys. Dit daag logika uit. Soos ons op Aarde sien, gee die eenvoudige aanleiding tot die kompleks, en ons neem evolusie waar. En toe uit die meer komplekse, het die eenvoudige gekom. Wat die waargenome werklikheid weerspreek.
  Die mensdom word byvoorbeeld meer kompleks, nie vereenvoudig nie! En ons is glad nie vernederend nie, maar inteendeel, ons word meer volmaak!
  Charlotte het gegiggel en opgemerk:
  - Logies! Die evolusie van die gode lei tot die skepping van die almagtige Demiurg God!
  Magda sê hard:
  - So 'n filosofie kan die siel vernietig!
  Charlotte trek haar oë saam en blaas uit:
  - Maar die vraag is, watter ouderdom is die heelal?
  Magda trek haar sterk, ontwikkelde skouers op:
  - Onbekend! En hoekom so 'n vraag?
  Charlotte het rasioneel gereageer:
  - Dit het te doen met die rebellie van Satan. Satan is een van die vroegste engele, indien nie die vroegste nie. Wat noem hulle hom - Seun van die Dagbreek! En as hy in opstand gekom het, dan het waarskynlik nie te veel tyd verloop sedert sy skepping en rebellie nie. Andersins blyk dit dat hy vir soveel miljarde jare kalm gedra het en skielik 'n dwaas geword het.
  Magda frons en koes:
  - En so wat?
  Slim Charlotte het opgemerk:
  - En wetenskaplikes sê dat ons heelal miljarde jare oud is! Dit neem so lank vir die lig van die sterre om planeet Aarde te bereik! Maar volgens die Bybel kan dit nie biljoene wees nie!
  Magda het 'n rukkie gedink en geantwoord:
  - God het die lig van die sterre geskep wat ons reeds bereik het. Adam en Eva was volwassenes, nie babas nie. Die son en maan en sterre het reeds vir hulle geskyn. Dit wil sê, die Here het die wêreld in ontwikkeling geskep. So al jou beloftes bewys niks.
  Charlotte het hardnekkig opgemerk:
  - Of dalk bewys hulle dat daar baie gode is? Daardie gode wat die heelal geskep het!
  Magda antwoord met 'n bietjie huiwering:
  - Ons heelal is min of meer verenig en gestruktureerd, met al sy onreëlmatighede. En die teenwoordigheid van baie gode lei tot die feit dat die heelal in dele verdeel sou word.
  Charlotte het ook redelik logies beswaar gemaak:
  - Die slagskip word deur baie mense gebou! Nietemin, die slagskip is 'n soliede masjien. Ja, en die Heelal word deur baie demiurge-gode gebou, maar dit maak nie die Heelal minder integraal nie!
  Magda het haar gesig uitgestrek en gekoer:
  - En dit klink logies! Maar dit is bloot menslike logika. Dit het niks te doen met Goddelike krag nie, wat onverstaanbaar is!
  Charlotte giggel.
  - Die eenvoudigste argument is dat die gedagtes van die Here onverstaanbaar is! En dit kan in alle lewensgevalle na verwys en aangehaal word!
  Magda het gefluister:
  En in elke lyn van hierdie tak van die Here,
  Ek sien die begeerte in drome om die ideaal te verwesenlik...
  Maar vreemd genoeg ly ons mense amper in die hel,
  En die despoot van finansies het ons vlerke wreed geboei!
  Charlotte glimlag.
  - Eet goed! Hoekom buig jy nie voor die stomp nie?
  Magda skud haar vuis:
  - Ja jy!
  Die meisies het duidelik begin verveeld raak... Die gesprek oor godsdiens het nie goed gegaan nie. Waaroor kan ons nog praat? Die gedagtes van die krygers van die SS-bataljon was beperk.
  Gerda het tenks in die gesprek aangeraak:
  - Ons "Leeu" is bloot die beliggaming van die Duitse gees! So groot en met 'n geweer!
  Magda het opgemerk en haar jeukende voetsool met haar hande masseer:
  - En "muis" is selfs groter - dit beteken sterker! En sy wapenrusting is dikker! En twee gewere gelyktydig!
  Charlotte het met vreugde uitgeroep:
  - Charmante klein muis! Ons sal almal tot poeier maal!
  Magda het dit geneem en gesing:
  - Gesweer en oud, die vyand sweer weer! Maal my, maal my tot poeier! Maar die engel slaap nie, en alles sal regkom... En alles sal goed eindig! En alles sal goed eindig!
  Charlotte het spitsvondig opgemerk:
  - Diegene wat op die hulp van engele staatmaak, val reguit in die hel!
  Magda het geantwoord:
  - Wie duiwels in sy kop het, in die toekoms is daar net hel!
  Gerda het skielik opgemerk:
  - Ek en Charlotte het 'n noue kennismaking met die T-34 gehad toe hulle getoets het! En jy weet, dit is nie die ergste tenk op aarde nie!
  Die rooikop het venynig opgemerk:
  - Nie die beste nie, maar... Sy sigbaarheid is taamlik swak. In die praktyk is dit uiters moeilik om 'n vyand uit so 'n tenk te tref! Ons moet dit erken!
  Gerda het logies opgemerk:
  - Goed gevormde pantser en rewolwer. Alhoewel "Tiger" -2 en "Lion" beter sybeskerming sal hê.
  Christina, hierdie rooiharige stout meisie, het opgemerk:
  - "Leeu" het ook 'n goeie rewolwer, wat die helling van die voorkop betref. Maar die "Tiger"-2 se voorkop is amper nie skuins nie.
  Gerda het geantwoord:
  - Maar die dikte van die pantser is 180 millimeter. Dit vergoed vir die kleiner plaathoek. Wat die toring betref, het die "Leeu" beter as die "Tiger" uitgedraai, maar dit is natuurlik nie die limiet nie. Ek weet dat ons ontwerpers beslis iets meer perfek sal skep.
  En die pragtige meisie tik haar kaalvoet op die staalplaat, sodat 'n musikale triltjie opklink.
  Die krygers het verveeld geraak. Hulle wou aan die slaap raak. Jy kan dalk iets interessants daar vang...
  Intussen is daar 'n oorlog in die Kaukasus. Benewens die Panther het die Duitsers ook die Tiger-2 gebruik. Ook 'n soortgelyke tenk in vorm, maar 'n bietjie groter, swaarder met 'n 88 mm-kanon, en dikker pantser. Natuurlik kan 'n gewig van vyf-en-dertig ton, meer, maar steeds nie kritiek nie, met 'n ou enjin van 700 perdekrag beveg word. Vintik en Shpuntik het egter reeds 'n enjin met 1000 perdekrag gemaak. En "Tiger"-2 het ook letterlik begin vlieg. Die "Leeu" het verskyn, met selfs dikker pantser, veral aan die kant, en 105 mm-gewere.
  En met 'n gewig van vyf-en-veertig ton, het dit 'n kolossale probleem vir die Sowjet-troepe geword.
  In die winter van drie-en-veertig-vier-en-veertig is die Kaukasus deur Duitse troepe gevange geneem. Die oorlog het anders begin verloop as Stalin se scenario.
  Die Nazi's het Indië in Maart verower en na Australië begin vorder. En terselfdertyd het hulle Afrika gehark.
  Stalin het hulle op enige voorwaarde vrede gebied. In die lente van vier-en-veertig, nadat hy die verowering van Afrika voltooi het, het Hitler Stalin se vredesvoorstel aanvaar.
  Die toestande was verslawend, insluitend die betaling van herstelwerk en die verskaffing van grondstowwe en ander dinge aan die Derde Ryk.
  In die somer van vier en veertig het die landing in Brittanje plaasgevind, en Londen het binne een week geval. Daarna het 'n groot offensief teen Amerika begin. Vintik en Shpuntik het nuwe duikbote gemaak wat vinniger as bote gevaar het en torpedo's deur radar gelei. En hulle het nie baie ander dinge uitgedink nie.
  Die laserstelsel op diskette het veral kragtig geword. En dit was net wonderlik.
  Amerika het tot Julie 1945 uitgehou en gekapituleer. "n Tydperk van vrede het aangebreek. Tydelik is waar...
  Hitler was ontevrede dat Japan te veel grondgebied ingeneem het. En hy het bloot gesmag na wraak en besetting van die land.
  En op 20 April 1953 het die oorlog met Japan begin. Stalin se opvolger, Beria, het sy hulp aan Hitler aangebied.
  Die Führer het op sekere voorwaardes ingestem. Die USSR veg naamlik in volle mag, maar kry eers suidelike Sakhalin en die Kurilrif terug.
  Beria, wat voortgegaan het om 'n kolossale huldeblyk aan Hitler te bring, het tot hierdie voorwaardes ingestem.
  Die oorlog het van die begin af sleg gegaan vir die Japannese. Hul vlieënde pierings, wat met laserwapens en hittestrale gewapen was, was veral irriterend. En alles is letterlik tot as verbrand en tot metaalskaafsels gesmelt.
  Die USSR het T-54 en IS-7 tenks, wat ook sterker as die Japannese was, en straalvliegtuie in die geveg gegooi.
  Die oorlog het vyf maande geduur en geëindig met die oorwinning en besetting van Japan. Dit het geblyk 'n klinkende oorwinning te wees...
  En die tenkbemanning van Alenka op die IS-7 het homself in gevegte onderskei. Die motor het goed gevaar en baie Japannese mastodonts verongeluk.
  En die meisies het met hul kaal tone geskiet, en redelik akkuraat.
  Maar dit is so besonderhede ...
  Die USSR het die suide van Sakhalin en die Kuril-rif teruggekry. En daardeur gesag en nuwe lande verseker ...
  Hitler het vir 'n geruime tyd die res van die wêreld onder homself gehark. Maar die USSR was 'n konstante oogseer vir hom. Die Fuhrer wou nuwe verowerings en heldhaftigheid van die Wehrmacht hê.
  En toe op 20 April 1958 begin 'n nuwe groot oorlog met 'n aanval op Moskou.
  Duitse meisies veg in die lug. Albina en Alvina.
  Hulle skiet Sowjetvliegtuie af. Die meisies is amper kaal, dra net bikini's en kaalvoet. Vliegtuiggewere is op die vyand gerig.
  Albina tref 'n Sowjet-motor en piep:
  - Dit is 'n skok na ons mening!
  Alvina kap ook 'n Sowjet Yak af en voeg by:
  - Vir die eer van ons ryk!
  En vroulike krygers het op 'n tyd ook met die vyand geveg en geveg. En hulle hou daarvan om mense te martel.
  "n Komsomol-lid is gemartel. Die naakte meisie is gestroop en met 'n sweep geslaan. Toe verbrand hulle die Komsomol-lid se kaal voete met 'n hot rod. En ek moet sê hulle het daarvan gehou.
  Toe breek hulle die meisie se tone. En die mees sjiek marteling is om Venus se baarmoeder met 'n fakkel aan die brand te steek. En die meisie het sy bewussyn verloor van pynlike skok.
  Albina het egter nie eers daar bedaar nie. Sy het die fakkel na die meisie se kaal bors gebring. En sy het haar gebraai. Toe het sy die sagte vleis afgesny en opgeëet en uitgeroep:
  - Hoe lekker is dit nie!
  Alvina het die ander tepel met 'n lig gebraai en opgemerk:
  - Ja, dit is wonderlik!
  En die Duitse meisies het baie daarvan gehou.
  Maar nie almal is sulke wesens nie. Hier veg Anastasia Witchakova en Akulina Orlova in die lug, teen Duitse aasvoëls.
  En hulle toon hul vaardigheid en wysheid.
  Die meisies baklei natuurlik kaalvoet en in bikini's. En hulle rig geskenke van die dood op die vyand.
  En hulle sing vir hulleself;
  - Eer aan die land van kommunisme,
  Lenin het ons geïnspireer om te veg...
  Die ruggraat van fascisme is gebreek,
  Kom ons bou 'n nuwe wêreld!
  Anastasia het met haar kaal tone op die vyand geskiet, 'n Duitse vliegtuig neergeskiet en geblaker:
  - Vir rooi kommunisme!
  Akulina Orlova het die vyand behendig met haar kaal bene geslaan, hom afgesny en geblaf:
  - Vir die oorwinning van die Russiese gees!
  En die meisies het eenstemmig gebrul:
  - Vir die Moederland en Stalin!
  Dit is so 'n taai stryd wat al langs die front aan die gang is.
  Die Duitsers is beslis sterk. En hulle vorder, alhoewel stadig, met groot skade.
  Meisies veg ook in die infanterie...
  Komsomol meisies in net broekies.
  Hier vuur Alenka 'n sarsie van 'n masjiengeweer af, sny die Nazi's af en slaan 'n hele reeks vegters uit.
  Dan sê hy:
  - Eer aan Rusland!
  Anyuta skiet ook op die vyand. Hy doen dit baie akkuraat en duidelik. En kap die fasciste af. Dan gooi hy 'n granaat met sy kaal tone, slaan die Nazi-tenk stukkend en piep:
  - Vir Heilige Rus!
  Alla vuur ook op die vyande. Hy doen dit baie akkuraat. Met sy kaal hak gooi hy die gawe van die dood op en doen dit meesterlik. Die rooikop slaan die Krauts uit en skree:
  -Vir die era van kommunisme!
  Maria skiet ook op die vyand. Hy maai die fasciste af, wat hy uiters aggressief doen en piep:
  - Vir Rus, ons ma!
  En met sy kaal tone gooi hy weer 'n granaat. Die Duitse tenk, nadat hy skade gekry het, draai om ... En die gevegstel is geskeur.
  Marusya, die fasciste verpletter. En met haar kaal hakke gooi sy 'n hele klomp granate en sê:
  - Vir die groot Moederland!
  Dit is die meisies hier, net vegters van kolossale krag. So word almal in 'n ry uitgeroei.
  Dit is die vegtende vyf. En hoeveel fasciste jaag. En swart krygers neem deel aan die offensief. Hulle moet gesê word dat hulle uiters vegtende ouens is.
  Maar Russiese meisies sny hulle sonder seremonie af.
  'n Pragtige bataljon wanneer die krygers amper kaal is. En so gelooi en sjokolade.
  En kragtige Duitse masjiene Yu-888 is sigbaar in die lug. Hulle het bomme op Sowjet-posisies gegooi en die vyand verpletter. En hulle tree met kolossale doeltreffendheid op.
  Eve, gooi bomme, druk haar kaal, ronde hak op die pedaal. Hy gooi geskenke na Sowjetstede en brul:
  - Die Derde Ryk is onoorwinlik!
  Agatha het hiermee saamgestem en geskenke van vernietiging uitgespoeg:
  - Ons het reeds al ons vyande afgebreek!
  En die Nazi's vloei reeds om Moskou uit verskillende rigtings.
  Toe het Oleg en die meisies weer die stryd betree en Rusland, of eerder die USSR, gehelp.
  Hier het nog 'n kaalvoetmeisie, Margarita, by hulle aangesluit. Ook 'n volwasse vrou, die skrywer het 'n meisie van ongeveer twaalf geword in ruil vir onsterflikheid en voer 'n sending uit.
  Krygers uit die een-en-twintigste eeu het weer met die Nazi's van die twintigste gebots.
  Die fascistiese bruin ryk het baie soldate. Hulle vloei soos 'n eindelose rivier.
  Oleg Rybachenko, wat die Nazi's met swaarde, beide infanterie en tenks, afgemaai het, het gebrul:
  - Ons sal nooit ingee nie!
  En 'n skerp skyf het van die seun se kaalvoet gevlieg!
  Margarita het haar teenstanders vermorsel, haar tande ontbloot, geprewel:
  - Daar is 'n plek in die wêreld vir heldedade!
  En giftige naalde het van die meisie se kaal voete gestrooi en die Nazi's en hul vliegtuie en tenks getref.
  Natasha het ook haar kaal tone, moorddadig gegooi en gehuil:
  - Ons sal nooit vergeet nie en nooit vergewe nie.
  En haar swaarde het deur die meul gegaan teen die Nazi's.
  Zoya het die vyande uitmekaar gesny en geskreeu:
  - Vir 'n nuwe bestelling!
  En nog naalde het van haar kaal voete gestrooi. En beide in die oë en in die kele van Nazi-soldate en vliegtuie.
  Ja, dit was duidelik dat die krygers opgewonde en woes geword het.
  Augustinus, wat wit soldate en tenks afgemaai het, het gepiep:
  - Ons yster wil!
  En "n nuwe, moordende geskenk vlieg van haar kaalvoet af. En die Takni en wit vegters val.
  Svetlana kap die meulenaar af, haar swaarde is soos weerlig.
  Die Nazi's val soos gesnyde gerwe.
  Die meisie gooi naalde met haar kaal voete en piep:
  - Hy sal wen vir Moeder Rusland!
  Oleg Rybachenko vorder teen die Nazi's. Terminator seun kap bruin troepe af.
  En terselfdertyd gooi die tone van die seun se kaal bene naalde met gif uit, hulle skeur stamme uitmekaar en skiet vliegtuie af.
  Die seun brul:
  - Glorie aan Future Rus'!
  En in beweging sny dit almal se koppe en snuit af.
  Margarita verpletter ook haar opponente.
  Haar kaal voete flits net. Die Nazi's sterf in groot getalle. Die vegter skree:
  - Na nuwe grense!
  En dan vat die meisie dit en kap...
  "n Massa lyke van fascistiese soldate.
  Maar Natasha is op die offensief. Hy kap die Nazi's saam met die tenks af, en sing:
  - Rus' is wonderlik en stralend,
  Ek is 'n baie vreemde meisie!
  En skyfies vlieg van haar kaal voete af. Wat die kele van fasciste afgesny het. Ja, dit is 'n meisie.
  Zoya is op die aanval. Hy kap die bruin soldate met albei hande af. Spoeg uit 'n buis. En hy gooi dodelike naalde met sy kaal tone - hy skiet tenks en vliegtuie af.
  En terselfdertyd sing hy vir homself:
  - Eh, klein klub, kom ons gaan!
  Eh, my gunsteling sal doen!
  Augustinus, wat die Nazi's afmaai en die bruin soldate uitroei, skree:
  - Alles ruig en in dierevel,
  Hy het die onlustepolisie met 'n knuppel aangeval!
  En as hy sy kaal tone na die vyand loods, sal dit 'n olifant doodmaak, en nog meer 'n tenk.
  En dan piep hy:
  - Wolfhonde!
  Svetlana is op die offensief. Hy kap, versnipper die Nazi's. Kaalvoet loods hy doodsgawes na hulle toe.
  Hy bestuur die meule met swaarde.
  Verpletter baie vegters en gille:
  - 'n Groot oorwinning kom!
  En weer is die meisie in wilde beweging.
  En haar kaalvoet lanseer dodelike naalde, wat tenks en vliegtuie vernietig.
  Oleg Rybachenko het gespring. Die seun het 'n salto gedoen. Hy het baie Nazi's in 'n sprong afgemaai.
  Hy gooi die naalde met sy kaal tone en gorrel:
  - Eer aan my pragtige moed!
  En weer is die seun in die geveg.
  Margarita gaan aan die aanval. Versnipper alle vyande in 'n ry. Haar swaarde is koeler as die lemme van 'n meul. En kaal tone gooi geskenke van dood, tenks en vliegtuie is aan die brand.
  'n Meisie in 'n wilde aanval. Roei bruin krygers sonder seremonie uit.
  En dit spring so nou en dan op en word verdraai!
  En gawes van vernietiging vlieg van haar af.
  En die Nazi's val dood. En hele hope lyke word opgestapel.
  Margarita piep:
  - Ek is 'n Amerikaanse cowboy!
  En weer is die naald na haar kaalvoete gegooi.
  En dan nog 'n dosyn naalde!
  Natasha is ook baie cool op die offensief.
  En hy gooi met sy kaal voete, en spoeg uit 'n buis.
  En skree bo-oor sy longe:
  - Ek is sprankelende dood! Al wat jy hoef te doen is dood!
  En weer is die skoonheid aan die beweeg.
  Zoya bestorm die puin van Nazi-lyke. En ook uit haar kaal voete vlieg boemerangs van vernietiging uit.
  En die bruin krygers bly val en val.
  Zoya skree:
  - Kaalvoet meisie, sy sal jou verslaan!
  En 'n dosyn naalde vlieg van die meisie se kaal hak af. Wat reguit in die kele van die Nazi's gaan.
  Dan val hulle dood neer.
  Of liewer, heeltemal dood.
  Augustine op die offensief. Vernietig bruin troepe. Haar swaarde word in twee hande gedra. En sy is so 'n wonderlike vegter.
  "n Tornado vee deur die fascistiese troepe.
  'n Meisie met rooi hare brul:
  - Die toekoms is verborge! Maar dit sal oorwinnend wees!
  En in die aanval, 'n skoonheid met vurige hare.
  Augustinus brul in wilde ekstase:
  - Die oorlogsgode sal alles uitmekaar skeur!
  En die vegter is op die offensief.
  En haar kaal voete gooi baie skerp, giftige naalde.
  Svetlana in die geveg. En so sprankelend en veglustig. Haar kaal bene gooi soveel moorddadige goed uit. Nie 'n mens nie, maar die dood met blonde hare.
  Maar as dit opbreek, sal jy dit nie kan keer nie.
  Svetlana sing:
  - Die lewe sal nie heuning wees nie,
  Spring dus in 'n ronddans!
  Mag jou droom waar word -
  Skoonheid verander 'n man in 'n slaaf!
  En die beweging van die kaalvoetmeisie word al hoe woedender.
  Oleg se aanval versnel. Die seun slaan die Nazi's.
  Sy kaal voete gooi skerp naalde - skeur tenks en vliegtuie uitmekaar.
  Die jong vegter piep:
  - Die gekke ryk sal almal uitmekaar skeur!
  En weer is die seun aan die beweeg.
  Margarita is 'n wilde meisie in haar bedrywigheid. En dors die vyande.
  Sy het dus met haar kaal been "n ertjie met plofstof gelanseer. Dit sal ontplof en dadelik honderd Nazi's en tien tenks opgooi.
  Die meisie skree:
  - Oorwinning sal steeds na ons toe kom!
  En hy sal die meule met swaarde bestuur - die tenkvate vlieg in verskillende rigtings.
  Natasha het haar bewegings versnel. Die meisie kap die bruin krygers af. En terselfdertyd skree hy:
  - Oorwinning wag op die Russiese Ryk.
  En laat ons die Nazi's teen 'n versnelde pas uitroei.
  Natasha is 'n terminator meisie.
  Hy dink nie om te stop en stadiger te ry nie, en tenks en vliegtuie word afgeskiet.
  Zoya is op die aanval. Dit lyk of haar swaarde vleis en metaalslaai sny. Die meisie skree uit volle bors:
  - Ons verlossing is van krag!
  En kaal tone gooi ook sulke naalde.
  En baie mense met hul kele deurboor, hope lyke, asook stukkende tenks en neergestorte vliegtuie wat rondlê.
  Augustine is 'n mal meisie. En dit vernietig almal asof dit 'n robot is wat van hiperplasma gemaak is.
  Dit het reeds meer as honderd Nazi's vernietig. Maar alles trek vinniger. En die vegter brul ook.
  - Ek is so onoorwinlik! Die coolste ding in die wêreld!
  En weer is die skoonheid op die aanval.
  En uit haar kaal tone vlieg 'n ertjie uit. En driehonderd Nazi's en 'n dosyn tenks is deur 'n kragtige ontploffing uitmekaar geskeur.
  Augustinus het gesing:
  -Jy waag dit nie om ons grond in beslag te neem nie!
  Svetlana is ook op die offensief. En dit gee jou nie 'n greintjie blaaskans nie. Wilde terminator meisie.
  En hy kap die vyande af en roei die Nazi's uit. En 'n massa bruin vegters het reeds in die sloot en langs die paaie geval.
  Die ses het wild gegaan. Dit was 'n wilde stryd.
  Oleg Rybachenko is terug in aksie. En hy vorder en swaai albei swaarde. En die terminator-seun bestuur die meule. Vermoorde Nazi's val.
  Massa lyke. Hele berge bloedige lywe.
  Die seuntjieskrywer onthou 'n wilde strategie. Waar perde en mense ook saam gemeng het.
  Oleg Rybachenko piep:
  - Wee van verstand!
  En daar sal tonne geld wees!
  En Terminator Boy in 'n nuwe beweging. En sy kaal voete sal iets vat en dit gooi.
  Die seunsgenie het gebrul:
  - Meesterklas en Adidas!
  Dit het geblyk 'n baie cool show te wees. En hoeveel Nazi's is vermoor? En hulle het die grootste aantal van die grootste bruin vegters doodgemaak.
  Margarita is ook in die geveg. Vernietig kaneel en staal leërs en brul:
  - Groot skok regiment! Ons ry almal in die kis!
  En haar swaarde het na die Nazi's gesny. Die massa bruin vegters het reeds ineengestort.
  Die meisie het gegrom:
  - Ek is selfs cooler as 'n panter! Bewys dat jy die beste is!
  En 'n ertjie met 'n kragtige plofstof sal uit die meisie se kaal hak vlieg.
  En hy sal die vyand tref.
  En hy sal van die vyande, tenks en selfs vliegtuie neem en vernietig.
  En Natasha is in gesag. En sy slaan haar teenstanders, en sy sal niemand in die steek laat nie.
  Hoeveel Nazi's het jy al vermoor?
  En haar tande is so skerp. En die oë is so saffier. Hierdie meisie is die hoofbeul. Alhoewel al haar vennote laksmanne is!
  Natasha skree:
  - Ek is mal! Daar sal 'n boete vir jou wees!
  En weer sal die meisie baie Nazi's met swaarde doodmaak.
  Zoya is aan die beweeg en het baie bruin krygers afgemaai.
  En kaalvoet gooi naalde. Elke naald maak verskeie Nazi's dood. Hierdie meisies is werklik pragtig.
  Augustinus vorder en verpletter haar teenstanders. En terselfdertyd vergeet hy nie om te skree nie:
  - Jy kan nie uit die kis ontsnap nie!
  En die meisie sal haar tande vat en dit ontbloot!
  En so 'n rooikop... Haar hare wapper soos 'n proletariese banier in die wind.
  En alles spruit letterlik uit woede.
  Svetlana is aan die beweeg. Hier het ek baie skedels en tenktorings gesny. "n Kryger wat haar tande ontbloot.
  Wys tong. En dan spoeg dit uit die buis. Dan huil hy:
  - Julle sal dood wees!
  En weer vlieg dodelike naalde van haar kaal voete af en tref voetsoldate en vliegtuie.
  Oleg Rybachenko spring en spring.
  'n Kaalvoet seuntjie straal 'n klomp naalde uit, slaan tenks af en sing:
  - Kom ons gaan stap, maak 'n groot rekening oop!
  Die jong vegter is op sy beste.
  Hy is al 'n hele paar jaar oud, maar hy lyk soos 'n kind. Slegs baie sterk en gespierd.
  Oleg Rybachenko het gesing:
  - Selfs as die spel nie die reëls volg nie, kom ons breek deur die broederskap!
  En weer het dodelike en treffende naalde van sy kaal voete afgevlieg.
  Margarita het met vreugde gesing:
  - Niks is onmoontlik nie! Ek glo daar sal 'n aanbreek van vryheid wees!
  Die meisie het weer 'n dodelike waterval naalde na die Nazi's en hul tenks gegooi en voortgegaan:
  - Die duisternis sal weggaan! Die rose van Mei sal blom!
  En sodra die vegter 'n ertjie met haar kaal tone gooi, het 'n duisend Nazi's dadelik die lug ingevlieg. Ja, die leër van die bruin, helse ryk smelt reg voor ons oë.
  Natasha in die geveg. Spring soos 'n kobra. Blaas vyande op. En soveel Nazi's sterf en vliegtuie stort neer.
  Die meisie het dit met swaarde en houtskoolkorrels en spiese gebruik. En naalde.
  Terselfdertyd brul hy:
  - Ek glo die oorwinning sal kom!
  En die glorie van die Russe sal vind!
  Kaal tone gooi nuwe naalde, deurboor teenstanders.
  Zoya is in wilde beweging. Vorder op die Nazi's. Sny hulle in klein stukkies.
  Die vegter gooi naalde met haar kaal vingers. Slaan deur teenstanders en brul dan:
  - Ons volledige oorwinning is naby!
  En hy bestuur 'n wilde meul met swaarde en vee tenks weg. Hierdie is regtig 'n meisie soos 'n meisie!
  Maar Augustinus se kobra het op die offensief gegaan. Hierdie vrou is 'n nagmerrie vir almal.
  En as dit aanskakel, beteken dit dat dit aanskakel.
  Daarna sal die rooikop dit vat en sing:
  - Ek sal al die skedels oopmaak! Ek is 'n groot droom!
  En nou is haar swaarde in aksie en sny vleis en metaal.
  Svetlana gaan ook op die offensief. Hierdie meisie het geen inhibisies nie. Sodra dit afgekap is, lê "n massa lyke gestrooi, en vliegtuie en tenks lê rond.
  Die blondekop terminator brul:
  - Hoe goed sal dit wees! Hoe goed sal dit wees - ek weet dit!
  En toe vlieg 'n moordertjie van haar af.
  Oleg sal weer honderd Nazi's afsny, wat soos 'n meteoor vee. En hy sal 'n bom vat en dit gooi.
  Dit is klein in grootte, maar dit is dodelik ...
  Hoe dit in klein stukkies geskeur sal word.
  Terminator seun het gehuil:
  - Die stormagtige jeug van eng masjiene!
  Margarita sal dit weer in die geveg doen.
  En sal baie bruin vegters afmaai. En sny groot ooptes.
  Die meisie skree:
  - Lambada is ons dans op die sand!
  En dit sal met hernieude krag tref.
  Natasha is selfs meer woedend op die offensief. Dit is hoe hy die Nazi's slaan. Dit is nie vir hulle baie maklik om sulke meisies te weerstaan nie.
  Natasha het dit geneem en gesing:
  - Om in plek te hardloop is 'n algemene versoening!
  En die vegter het so 'n kaskade van houe op haar opponente losgelaat.
  En hy gooi skywe met sy kaal voete.
  Hier het ek die meule bestuur. Die massa bruin weermagkoppe het weggerol en die tenks het gebrand.
  Sy is 'n vegtende skoonheid. Klop jouself met so 'n geel armada.
  Zoya is aan die beweeg en verpletter almal. En haar swaarde is soos 'n skêr van die dood.
  Die meisie is net oulik. En haar kaal voete gooi baie giftige naalde.
  Tref teenstanders. Hulle deurboor hul kele en maak doodskiste, laat tenks en vliegtuie ontplof.
  Zoya het dit geneem en gepiep:
  - As daar nie water in die kraan is nie...
  Natasha het van vreugde geskree:
  - So dit is jou skuld!
  En met sy kaal tone gooi hy iets wat deeglik doodmaak. Hierdie is werklik 'n meisie van meisies.
  En 'n lem sou van haar kaal bene af vlieg. En dit sal baie vegters tref en die torings van tenks afsny.
  Augustinus aan die beweeg. Vinnig en uniek in sy skoonheid.
  Watter helder hare het sy nie. Hulle wapper soos 'n proletariese banier. Hierdie meisie is 'n regte vixen.
  En sy kap haar opponente af - asof sy met swaarde in haar hande gebore is.
  Rooikop, verdomde dier!
  Augustinus het dit geneem en gesis:
  - Dit sal 'n bul se kop wees - die vegters sal nie hul kop verloor nie!
  En so het sy weer baie vegters verpletter.
  Oleg Rybachenko het geprewel:
  - Net wat jy nodig het! Wat 'n meisie!
  Margarita, wat 'n dolk met haar kaalvoet gooi en die tenktoring afgebreek het, het bevestig:
  - Groot en cool meisie!
  Augustinus het geredelik hiermee saamgestem:
  - Ek is 'n vegter wat enigiemand sal doodbyt!
  En weer sal hy met sy kaal tone 'n moorddadige ding loods.
  Svetlana is nie minderwaardig as haar teenstanders in die geveg nie. Nie 'n meisie nie, maar om met so 'n heks in die vlamme te eindig.
  En skree:
  - Wat 'n blou lug!
  Augustine, wat die lem met haar kaalvoet los, en die tenk se rewolwer afsny, het bevestig:
  - Ons is nie voorstanders van roof nie!
  Svetlana, wat vyande uitmekaar sny en vliegtuie neerskiet, het getjirp:
  - Jy het nie 'n mes nodig om 'n dwaas dood te maak nie ...
  Zoya piep en gooi naalde met haar kaal, bruingebrande bene:
  - Jy sal soos 'n besetene vir hom lieg!
  Natasha het die Nazi's opgekap en bygevoeg:
  - En doen dit saam met hom vir 'n sent!
  En die krygers sal dit vat en spring. Hulle is so bloederig en koel. Oor die algemeen is daar baie opwinding in hulle.
  Oleg Rybachenko lyk baie stylvol in die geveg.
  Margarita het gesing:
  - Die slag is sterk, maar die ou stel belang...
  Die seunsgenie het iets soos 'n helikopter-skroef met sy voet gelanseer. Ek het 'n paar honderd koppe van die Nazi's en tenks afgesny en gepiep:
  - Nogal sportief!
  En albei - 'n seun en 'n meisie - in volle oopwerk.
  Oleg het die bruin soldate afgekap en gegorrel:
  - En daar sal 'n groot oorwinning vir ons wees!
  Margarita sis in reaksie:
  - Ons maak almal dood - kaalvoet!
  Die meisie is regtig so 'n aktiewe terminator.
  Natasha het op die aanval gesing:
  - In 'n heilige oorlog!
  En die vegter het 'n skerp boemerangskyf gelanseer. Hy het in 'n boog gevlieg en baie Nazi's en tenktorings afgekap.
  Zoya het bygevoeg, en gaan voort met die vernietiging:
  - Dit sal ons oorwinning wees!
  En nuwe naalde het van haar kaal voete af gevlieg. En hulle het baie vegters en vliegtuie getref.
  Die blonde meisie het gesê:
  - Kom ons skaakmat die vyand!
  En sy het haar tong gewys.
  Augustine het met haar bene gewaai en skerpsnyde swastika gegooi en gegorrel:
  - Imperiale vlag vorentoe!
  Svetlana het geredelik bevestig:
  - Eer aan die gevalle helde!
  En die meisies het eenstemmig geskree en die Nazi's verpletter:
  - Niemand sal ons keer nie!
  En nou vlieg die skywe van die kaalvoete van die krygers. Vleis word geskeur en tenktorings word afgebreek.
  En weer die gehuil:
  - Niemand sal ons verslaan nie!
  Natasha vlieg die lug in. Sy het haar teenstanders en gevleuelde aasvoëls uitmekaar geruk en uitgereik:
  - Ons is sy-wolwe wat die vyand rooster!
  En uit haar kaal vingers sal 'n baie dodelike skyf uitvlieg.
  Die meisie draai selfs in ekstase.
  En dan prewel hy:
  - Ons hakke hou van vuur!
  Ja, die meisies is regtig sexy.
  Oleg Rybachenko het gegorrel:
  - O, dis vroeg, die sekuriteit gee dit!
  En hy knipoog vir die krygers. Hulle lag en ontbloot hul tande in reaksie.
  Natasha het die Nazi's opgekap en geskreeu:
  - Daar is geen vreugde in ons wêreld sonder stryd nie!
  Die seun het beswaar gemaak:
  - Soms is selfs baklei nie lekker nie!
  Natasha het saamgestem:
  - As jy nie die krag het nie, dan ja...
  Maar ons krygers is altyd gesond!
  Die meisie het met haar kaal tone naalde na die vyand gegooi, 'n massa tenks opgeblaas en gesing:
  - 'n Soldaat is altyd gesond,
  En gereed vir die prestasie!
  Daarna het Natasha weer op die vyande gesny en die torings van die tenks afgebreek.
  Zoya is 'n baie vinnige steler. Sy het 'n hele vat na die Nazi's gelanseer. En 'n paar duisend met een ontploffing uitmekaar geskeur.
  Toe piep sy:
  - Moenie ophou nie, ons hakke skitter!
  En die meisie is in gevegsuitrusting!
  Augustinus is ook nie swak in die stryd nie. Dit is hoe hy die Nazi's slaan. Asof dit met kettings uit 'n gerf geslaan word.
  En om teenstanders af te kap, sing hy:
  - Pasop dit sal goed wees,
  Daar sal 'n pastei wees in die herfs!
  Die rooiharige duiwel ploeg regtig in die geveg, soos 'n jack-in-the-box.
  Maar hoe Svetlana baklei. En die Nazi's kry dit van haar.
  En as sy slaan, slaan sy.
  Bloedige spatsels vlieg daaruit.
  Svetlana het hard opgemerk toe spatsels metaal van haar kaal voete afvlieg en die skedels en torings van tenks laat smelt:
  - Eer aan Rusland, baie eer!
  Tenks jaag vorentoe...
  Afdelings in rooi hemde -
  Groete aan die Russiese volk!
  So het die meisies die Nazi's aangevat. So word hulle gesny en gesnipper. Nie krygers nie, maar regtig panters wat uit hul kettings losgebreek het.
  Oleg is in die geveg en val die Nazi's aan. Hy slaan hulle sonder genade, sny deur tenks en skree:
  - Ons is soos bulle!
  Margarita, wat die bruin leër verpletter en deur tenks gesny het, het opgetel:
  - Ons is soos bulle!
  Natasha het dit gevat en gehuil en die bruin soldate saam met die tenks afgemaai:
  - Jy kan nie lieg nie!
  Zoya het die Nazi's uitmekaar geskeur en gepiep:
  - Nee, nie met die hand nie!
  En hy sal ook die ster met sy kaalvoet vat en loslaat en "n klomp fasciste klaarmaak.
  Natasha het dit geneem en geskreeu:
  - Ons TV is aan die brand!
  En 'n moordende klomp naalde vlieg van haar kaal been af.
  Zoya, wat ook die Nazi's en hul tenks vernietig het, het gepiep:
  - Ons vriendskap is monolities!
  En weer word dit so hard gegooi dat sirkels in alle rigtings vervaag. Hierdie meisie is pure vernietiging van teenstanders.
  Die meisie, met haar kaal tone, sal drie boemerangs vat en lanseer. En dit het nog meer lyke veroorsaak.
  Daarna sal die skoonheid uitreik:
  - Ons sal nie genade aan die vyand gee nie! Daar sal 'n lyk wees!
  En weer vlieg die moorddadige ding van die kaal hak af.
  Augustinus het ook heel logies opgemerk:
  - Nie net een lyk nie, maar baie!
  Daarna het die meisie dit gevat en kaalvoet deur die bloederige plasse geloop. En sy het baie Nazi's vermoor.
  En hoe dit brul:
  - Massa van moord!
  En dan slaan hy Hitler se generaal met sy kop. Hy sal sy skedel breek en vir hom gee:
  - Banzai! Jy sal hemel toe gaan!
  Svetlana is baie woedend in die offensief, veral om tenks af te slaan, piep:
  - Daar sal geen genade vir jou wees nie!
  En 'n dosyn naalde vlieg van haar kaal vingers af. Terwyl sy deur almal stamp, stort die vliegtuie ineen. En die vegter probeer regtig versnipper en doodmaak.
  Oleg Rybachenko piep:
  - Lekker hamer!
  En die seuntjie gooi ook so 'n koel ster in die vorm van 'n swastika met sy kaalvoet. 'n Verwikkelde baster.
  En die massa Nazi's het ineengestort.
  Oleg het gebrul:
  - Banzai!
  En die seun is weer op die wilde aanval. Nee, krag sied eenvoudig in hom, en vulkane gorrel!
  Margarita aan die beweeg. Hy sal almal se mae oopskeur.
  Die meisie sal vyftig naalde op een slag met haar voet uitgooi. En baie verskillende soorte vyande is doodgemaak, tenks en vliegtuie is uitgeslaan.
  Margarita het in terme van vrolikheid gesing:
  - Een twee! Hartseer is nie 'n probleem nie!
  Jy moet nooit moedeloos wees nie!
  Hou jou neus en stert hoog.
  Weet dat 'n ware vriend altyd by jou is!
  Dit is so 'n aggressiewe maatskappy. Die meisie sal stamp en skree:
  - Die Draak President sal 'n lyk word!
  Natasha is net 'n soort terminator in 'n geveg. En sy het gebrul:
  - Banzai! Kry dit vinnig!
  En 'n granaat het van haar kaalvoet afgevlieg. En dit slaan die Nazi's soos spykers. En dit sal 'n massa mastodonts en gevleuelde, helse masjiene vernietig.
  Wat 'n vegter! Aan alle krygers - vegter!
  Zoya is ook op die aanval. So 'n woedende teef.
  En sy het dit geneem en gegorrel:
  - Ons Vader is die Wit God self!
  En hy sal die Nazi's met 'n drievoudige meul slaan!
  En Augustinus het teruggebrul:
  - En my God is swart!
  Inderdaad, die rooikop is die verpersoonliking van bedrog en gemeenheid. Vir vyande, natuurlik. En vir haar vriende is sy 'n liefling.
  En hoe hy dit sal vat en met sy kaal tone sal gooi. En daar was baie krygers van die bruin ryk, sowel as hul tenks en vliegtuie.
  Die rooikop het geskree:
  - Rusland en die swart God is agter ons!
  'n Kryger met baie groot gevegspotensiaal. Nee, dit is beter om nie onder een hiervan in te meng nie. Soos die torings van tenks word die vlerke van fascistiese vliegtuie afgeskeur.
  Augustinus het gesis:
  - Ons sal alle verraaiers tot poeier maal!
  En knipoog vir sy maats. Ja, hierdie vurige meisie is nie juis iets wat vrede kan gee nie. Behalwe vir die vrede van die dood!
  Svetlana, wat haar vyande verpletter het, het gesê:
  - Ons sal jou doodmaak met 'n tou!
  Augustinus het bevestig:
  - Ons sal almal doodmaak!
  En uit haar kaal voete vlieg die gawe van totale uitwissing weer! En soveel tenks en vliegtuie het op een slag in klein skaafsels ontplof.
  Oleg het in reaksie gesing:
  - Dit sal 'n volledige banzai wees!
  Augustinus het die Nazi's met haar kaal hande uitmekaar geskeur, hulle met swaarde gekap, en naalde met haar kaal tone gegooi, tenks en vliegtuie op een slag vernietig, het gesê:
  - Kortom! Kortom!
  Natasha, wat die bruin krygers vernietig het, het gepiep:
  - Kortom - banzai!
  En kom ons kap jou teenstanders met wilde felheid af.
  Oleg Rybachenko, wat sy teenstanders uitmekaar gesny het, het gesê:
  - Hierdie gambit is nie Chinees nie,
  En glo my, die debuut is Thai!
  En weer het 'n skerp, metaalsnyende skyf van die seun se kaalvoet gevlieg. Hy het beide die torings van tenks en die sterte van vliegtuie afgesny.
  Margarita, wat die krygers van die bruin ryk en die wapenrusting van tenks afgemaai het, het gesing:
  - En wie sal ons in die geveg vind?
  En wie sal ons in die geveg vind...
  Ons sal nie daarmee grap nie -
  Ons sal jou uitmekaar skeur!
  Ons sal jou uitmekaar skeur!
  Hulle het toe goed saam met die Nazi's gewerk... En Sowjet-Rusland het die bruin ryk tydens die bestorming van Moskou verslaan.
  Die oorlog is nog nie verby nie, maar die USSR het reeds 'n kans om die Nazi's self te verslaan. Die ses moes dus weer hul super en cool missie onderbreek.
  
  EEN USSR ONDER WOLWE
  Die stilstand is veroorsaak deur 'n sonvlam, wat veroorsaak het dat die Verenigde State, Brittanje en sy kolonies op 22 Junie 1941 donker geword het. Aanvanklik het dit nie juis die verloop van die oorlog beïnvloed nie. Die Duitsers het baie gevorder soos in die werklike geskiedenis. Die Fuhrer het ook suid gedraai, en Japan het 'n wag-en-sien-houding ingeneem... En weereens het die ysige winter die Rooi Leër van algehele nederlaag gered en dit toegelaat om 'n teenoffensief naby Moskou te loods. Intussen het Japan beslag gelê op daardie besittings in die Stille Oseaan wat voorheen aan Brittanje en die Verenigde State behoort het, en wat bykomende magte nie nou kon bereik nie.
  Aan die oostelike front in die lente en vroeë somer het die Duitsers 'n aantal oorwinnings behaal en weer met hul aanval op Stalingrad begin. Dit is egter waar die verskille met die werklikheid begin het. Die afwesigheid van 'n tweede front het die Duitsers in staat gestel om meer troepe uit Europa en Libië oor te plaas, wat slegs Italiaanse garnisoene daar gelaat het.
  En die offensief het nie net op Stalingrad begin nie, maar ook op Tikhvin. En dit is nou beveel deur Rommel, wat die Fuhrer hoog aangeslaan het vir die nederlaag van die Britte in Libië en die inname van Tolbuk.
  Die eerste Tiger-tenks het ook aan die gevegte deelgeneem. Rommel het in die nag sy aanval geloods en daarin geslaag om die Sowjet-troepe te verras. Die situasie is vererger deur die feit dat die Duitsers 'n voorsprong in lugvaart gehad het en nie energie gemors het om teen die bondgenote te veg nie.
  Die vlieënier Marcel was vinnig besig om rekeninge aan die oostelike front te kry. Terug in Junie 1942 het hy die aantal vliegtuie wat neergeskiet is op honderd-en-vyftig oorskry en die Ridderkruis van die Ysterkruis met silwer eikehoutblare swaarde en diamante ontvang.
  Maar dit was net die begin van 'n loopbaan.
  In die lug was dit inderdaad moeiliker vir die Rooi Leër. En die Duitsers kon Tikhvin inneem, en daarna nog verskeie stede en Leningrad met 'n dubbelring afgesny, wat hierdie stad weer blokkeer.
  Die Sowjet-bevel het probeer deurbreek na Leningrad en in die middel aanval. Maar daar was nie genoeg krag om sukses op hierdie gebiede te behaal nie.
  Die enigste troos was dat die Nazi's in Stalingrad vasgesit het, wat hulle 'n kans gegee het om nuwe reservate bymekaar te maak.
  Maar Leningrad het geblokkeer gebly. Türkiye en Japan het nog nie tot die oorlog toegetree nie en die USSR het 'n kans gehad om die gety van die gevegte te keer. In November 1942 het Sowjet-troepe 'n offensief by beide Rzhev en Stalingrad geloods.
  Dit was nie moontlik om sukses naby Rzhev te behaal nie. Maar by Stalingrad was die ring gesluit. Maar soos dit vir 'n rukkie geblyk het. Die Derde Ryk het baie meer reservate gehad, en Rommel het 'n offensief geloods na Stalingrad vanuit die noorde, en Mainstein vanuit die suide.
  Die situasie is verder vererger deur Japan se onverwagte toetrede tot die oorlog. Die samoerai, ten spyte daarvan dat hulle deur die geveg in China beperk is, het Vladivostok aangeval.
  Hirohito het waarskynlik gevrees dat die Derde Ryk sou verloor en het die oorlog betree.
  Boonop het Japan genoeg hulpbronne en infanterie gehad vir volskaalse offensiewe.
  Die Rooi Leër is vasgepen, en Rommel het daarin geslaag om van die noorde af na Stalingrad deur te breek. Mainstein is tydelik gestop, maar nadat hy bykomende versterkings en ondersteuning van Paulus ontvang het, het hy met die reeds ongeblokkeerde troepe verenig.
  So het nog 'n ring ontstaan waarin Sowjet-troepe hulle bevind het.
  Na hardnekkige gevegte is die meeste van hulle vernietig en gevange geneem. Daarna het die Duitsers die inname van Stalingrad voltooi. En in Maart 1943 het Türkiye ook tot die oorlog toegetree. Die situasie het selfs meer ingewikkeld geword. Die Duitsers het meerderwaardigheid in die lug gehandhaaf. Marcel het die getal van driehonderd vliegtuie wat neergeskiet is oortref en het die eerste Duitser geword wat die tweede Ridderkruis van die Ysterkruis met Oak Leaves Swords and Diamonds ontvang het.
  In Mei het die Duitsers 'n nuwe offensief geloods, wat op groot skaal nuwe tenks gebruik het - "Tiger", "Panther" en "Lion". En hulle het suksesvol gevorder, hoewel die Rooi Leër 'n kragtige verdediging opgeneem het. Maar die magte was reeds ongelyk, aangesien Sowjet-troepe gelyktydig op drie fronte geveg het - teen die Derde Ryk, sy satelliete, Japan en sy kolonies, en Turkye. Die situasie is vererger deur die totale oorlog wat deur die Nazi's verklaar is, wat gelei het tot 'n toename in die produksie van wapens verskeie kere in die afwesigheid van bombardering deur die Geallieerdes. Die USSR se kanse was dus vinnig besig om te verminder!
  Die Krauts het weliswaar stadig gevorder, aangesien hulle 'n verdediging in diepte gekonfronteer het. En die Sowjet-troepe, met ervaring, het baie dapper geveg. Maar hulle het steeds verloor.
  Hulle het egter met groot moed geveg, en sommige krygers het die hoogste klas getoon. Byvoorbeeld, Elizabeth se tenkbemanning op die mees gewone T-34-76 veg teen die Nazi's.
  En die Duitsers beweeg stadig na die Sowjet-troepe, en vorm 'n wig, of 'n vark. Die swaarste en bes beskermde Leeu-tenk lê voor. Dit lyk soos die Panter, net baie groter en weeg negentig ton. Die voorpanser van die romp is 150 mm en skuins soos die T-34, en die sye is 82 mm met hellings. Die voorkop van die rewolwer is oor die algemeen baie sterk beskerm: 240 mm met hellings, en die swakker kante is ook 82 mm, soos die romp. En die geweer is kragtig, 105 mm lank, met 'n lang loop van 70 EL. Dit is 'n tenk wat van 'n afstand kan slaan.
  Elizabeth skuif die ratkas met haar kaalvoet na die boonste een.
  En die vier en dertig tel spoed op. Dit is nutteloos om op 'n afstand na die "Leeu" te skiet en jy moet nader kom. 'n Kragtige Duitse masjien stuur 'n projektiel van dodelike krag. Hy jaag verby. Die meisies in die tenk lag vrolik en beweeg hul kaalvoete.
  Dis aan die einde van Mei warm in die noordelike Kaukasus, en skoonhede in bikini's het baie pret.
  Elena merk met 'n fluitjie op:
  - Nou sal die fascis ernstig in die horings geskop word!
  Catherine skud haar kaal, bruingebrande voet en stem saam:
  - Ons sal hom beslis slaan!
  Die T-34-76 gaan voort om te versnel, maar veldryspoed is beperk. "Leeu" kruip oor die algemeen skaars, en die meer ratse "Panthers" en "Tigers" vertraag om nie vooruit te kom nie.
  Maar hierdie voertuie is ook gevaarlik, veral die Panther, wat in staat is om vyftien skote per minuut af te vuur. Jy kan 'n verrassing van hierdie een verwag.
  Efrasia, wat die gas met haar kaal hak druk, skree:
  - Ons sal op meesterlike maniere veg!
  Die Lev-tenk se kanon het 'n beduidende nadeel: dit skiet net vyf skote per minuut. Oor die algemeen nie die mees suksesvolle model nie. Die pantserdeurboor is buitensporig, en dit is nie nodig om van te groot afstand af te slaan nie. "Tigers" en "Panthers" skiet van twee kilometer af is dit amper onmoontlik om die mobiele en klein vier-en-dertig te tref. Was dit dus die moeite werd om die "Leeu" met so 'n kragtige kanon toe te rus? Ander Sowjet-tenks is selfs ligter, behalwe die KV-1S, maar hierdie tenk het geen voordele in beskerming nie, en die ry-eienskappe is net erger.
  Elizabeth draai haar lyf en skree:
  - Ek haal asem in met my bors, die lug is 'n wye golf,
  Sprankel helder, die sterretapyt is eindeloos ...
  Gevoelens speel, kaalvoet meisies leef,
  Ek wil in die lug speel en vir altyd na die son vlieg!
  Dit is nie maklik om deur 'n Lev-tenk te breek nie, selfs in die kant. Die kante van die rewolwer, soos dié van die Panther, is skuins, en die boonste deel van die kante van die romp is ook. Hierdie tenks het reeds 'n tipiese "kat"-vorm, wat beter beskerming bied as gevolg van kanteling. Nie soos die Tiger nie, amper vierkantig. Maar die "Tiger" is voor die oorlog ontwikkel, en het in vorm soos die KV gelyk. Maar die "Tiger"-2, 'n latere ontwikkeling, is ook 'n "kat"-vormige tenk, en binnekort sal hierdie tenk ook in produksie gaan. Dit is ook amper onmoontlik om die "Leeu" aan boord te slaan. Slegs die onderste deel van die romp het nie pantserhelling nie, maar dit is bedek met rollers. Dit wil sê, jy moet naby deurbreek en presies tussen die rollers kom.
  Die taak vir meisies is dus moeilik. Boonop skud die vier en dertig so in beweging dat dit byna onmoontlik is om akkuraat te skiet.
  Elizabeth het haar vriende gevra:
  - Kan ons die vyand tref?
  Elena het selfversekerd geantwoord:
  - Wanneer meisies nie skoene het nie, word hul kaal voete so sensitief dat hulle beslis die vyand sal tref.
  Elizabeth het hiermee saamgestem:
  - Ja, meisies se kaal hakke is die sleutel tot oorwinning!
  En so, om die nederlaag te vermy, glip die vier-en-dertig aan boord. Die belangrikste ding hier is om ook die Panther- en Tiger-gewere te vermy. Hulle is vinnig-vuur en akkuraat. En jy kan hierdie tenks ook nie reguit slaan nie.
  Elena skiet die Duitser met haar kaal tone. Maar om verby die skaatsbaan te kom terwyl jy beweeg, is amper onmoontlik. Maar die vyand se skaatsbaan is gebreek, en die "Leeu" stop.
  Die Vier-en-dertig gaan weer by hom verby. En stuur 'n dodelike projektiel in die onderste deel van die kant.
  Ekaterina merk op:
  - Ons geweer is verouderd - daar is regtig geen manier om die "Leeu" te vat nie!
  Maar uit frustrasie het Elena die vyand se kant getref, en die "Leeu" het aan die brand geslaan.
  Die meisies, sonder om stadiger te ry, jaag weer vorentoe. Nou het hulle 'n swakker teiken: "Panther". Dit is genoeg om dit direk aan die kant te slaan.
  Elizabeth merk op:
  - Praktiese kat!
  Catherine het met 'n laggie opgemerk:
  - Maar hy kruip skaars om nie uit die "Leeu"-deksel te kom nie.
  En Elena het op 'n afstand op die Panther geskiet, wat ver aan die kant was en sy kant oopgemaak het. Dit is 'n bietjie dun - 40 millimeter, en dit maak nie saak dat dit 'n hoek is nie.
  "n Duitse tenk ontplof met "n botsing. Ja, die skoonhede het skerp opgefok.
  Hulle is met hul boeiende grasie om skoonhede te veg.
  Maar die skulpe fluit net, jaag verby, raak amper aan die pantser.
  Dit is baie gevaarlik vir 'n vier-en-dertig, en dit lyk soos 'n persoon wat tussen strome spring.
  Elizabeth het weer met haar kaalvoet geskiet en gesing:
  - Ek kan alles doen, ek kan alles doen, ons sal die Wehrmacht terugslaan!
  Natuurlik, met sulke meisies is die duiwel self nie bang nie. Alhoewel die Nazi's aggressief aanval, en hulle het baie tenks ...
  Die kragte is ongelyk. Alhoewel die aantal motors ongeveer gelyk is, is die Duitse motors swaarder. Baie Sowjet-tenks is lig en nie ten volle gevegsgereed teen Nazi-monsters nie.
  Maar Elizabeth se bemanning verrig wonderwerke en skiet nog 'n Panther aan die beweeg.
  Komsomol-lede baklei ook op gewere. Hulle skiet akkuraat. Hulle hardloop kaalvoet flitsend, ronde hakke. En hulle het die vyand reg op die teiken getref.
  Alenka beveel met passie:
  - Meisies, moenie ingee nie!
  En nou spoeg die kanon 'n dop uit, presies by die T-4, wat hierdie tenk deurboor. Maar natuurlik kan "Leeu" nie so maklik gevat word nie. En hier moet jy probeer.
  Anyuta wys met haar kaal tone na die kar en skiet stip en sê:
  - Eer aan kommunisme!
  Alla skiet ook baie akkuraat en voeg by:
  - Eer aan heldhaftigheid!
  Die vegtende meisies hier is niks minder nie as topklas en kunsvlieg!
  Maria, wat 'n dop in die geweer voer, het gesing:
  - Hoër en hoër en hoër,
  Streef na die vlug van ons voëls...
  En elke skroef haal asem,
  Vrede van ons grense!
  Marusya het bygevoeg, wat op die Krauts geskiet het:
  - Dit is beslis waar ...
  Die massa heldhaftigheid van Russe en nie net Russiese mense is in alles gedemonstreer nie ...
  Die afgemete, gedempte geluide van die koekoek, asof die klokke slaan, het oor die loopgrawe gevee. Skraal bome met 'n dik groen kroon in rukwinde, soos pioniers in 'n saluut wat moeë soldate groet. Vir sommige kan dit selfs na 'n soort waarskuwing lyk - hulle sê, jy sal na die volgende wêreld gaan!
  Die bataljon onder bevel van Vladimir Mikhailovsky, wat erg in vorige gevegte geknou is, veral in die Mei-nederlaag, word nou inderhaas aangevul met rekrute en maak gereed om een van die gevaarlikste rigtings te dek. Drie kilometer na die ooste spat die water langs die Don, verswelg in die oorlogsvlamme.
  Die meeste van die riete is deur brandbomme verkool, en die water is deur roet verswart. Soos groot vuurhoutjies in die treurige skande, staan die stapels van die brug wat deur die ontploffingsgolf afgebreek is, alleen en dien as ondersteunings.
  Op bote vervoer plaaslike pioniers die geskenke van die velde, sowel as bokse ammunisie vir die heldhaftige Sowjet-soldate, gereed om in 'n dodelike stryd met die woedende Nazi-hordes te tree.
  So het hulle vier 'n lang boks na 'n bos gesleep wat met wolfbessies bedek is. Daar het 'n versigtig gekamoefleerde anti-tenkgeweer in 'n hinderlaag geskuil. Drie soldate en die skitterende skitter Alesya beman die geweer. Die meisie is baie skraal, maar haar arms sening van uitmergelende werk. Hy probeer ook, saam met die ouens, om 'n lokval voor te berei vir ingeval 'n tenk of "gepantserde man" van Hitler se pak probeer om die natuurlike heuwel te omseil.
  Die soldate is meestal nog heeltemal baardloos en daar is nie op hulle geskiet nie, jong mans wat 'n verkorte werfkursus van anderhalf maand voltooi het, plus natuurlik die voordiensopleiding wat goed gevestig was in die USSR.
  Sommige krygers het reeds ondervinding. Hulle verskil van jong diere in hul hare, skerpte van bewegings, en sommige word teruggedraai. Veral die eenoog Ivan, wat soos 'n regte seerower gelyk het, het 'n baard gekweek. Die rang van vaandel, en reeds 'n paar bevele ontvang in verskeie veldslae, of eerder die eerste een naby Moskou. Toe hulle, dit gelyk het, die onmoontlike gedoen het: hulle het die Krauts gestop, en selfs die teëstanders 'n paar honderd kilometer gery, soos honde-kloppers.
  Hoeveel verlate toerusting het die Fritz gehad? Miskien nie so baie nie, en tenks is dikwels teëgekom, maar gepantserde personeeldraers met kanonne en masjiengewere, wat die Sowjet-infanterie in die somer en herfs van '41 so pynlik geteister het, was 'n duit 'n dosyn!
  Maar toe die ryp dertig grade oorskry, het al hierdie Teutoniese monsters hul vermoë verloor om eenvoudig te beweeg ... Die petrol het gevries en die smeermiddel het gevries.
  Ongelukkig het hulle nie daarin geslaag om die Nazi's heeltemal af te maak nie. Deels as gevolg van die skuld van die bevel, wat gevra het dat groot magte die stede bestorm waar die Duitse eenhede saamgedrom was. En die ontdooiing het gekom - verdomp ...
  In die lente het Ivan ook 'n tweede bevel gekry - hy was gelukkig om 'n generaal en verskeie offisiere weens 'n hinderlaag dood te maak. Die geveg was egter net gedeeltelik suksesvol. Tydens die agtervolging het 'n verdwaalde fragment Ivan Krasnov in die gesig getref en hom van 'n oog ontneem. Ai, dit is oorlog, nie 'n kinderfliek nie, waar die hoofkarakter almal slaan, maar selfs 'n honderd masjiengewere kan hom nie tref nie.
  En nou moet hulle fisies moeilike werk doen: loopgrawe, selle en vanggate grawe.
  Die pioniers help hulle, terwyl daar 'n kalmte in die veld is en die seuns en meisies self smeek om hul ouer broers te help. Hulle werk selfs te ywerig en probeer meer doen sonder om hul krag te bereken. Dit is hoe die are op die bruingebrande, eelte hande en kaal, gekneusde voete van die kinders geswel en uitgekom het. Terselfdertyd kry hulle dit nog reg om te sing;
  Ons is pioniers, kinders van kommunisme -
  'n Vuur, 'n tent en 'n luidende horing!
  Die inval van verdoemde fascisme -
  Wat wag op 'n verwoede nederlaag!
  
  Wat het ons in hierdie gevegte verloor?
  Of het jy dit in gevegte met die vyand bekom?
  Ons was net kinders van die wêreld -
  En nou die krygers van die Moederland!
  
  Maar Hitler het 'n stap na ons hoofstad geneem,
  Die waterval het ontelbare bomme laat val!
  En vir my is die Vaderland selfs mooier as die lug -
  Nou het die bloedige sonsondergang gekom!
  
  Ons sal hard op aggressie reageer -
  Alhoewel hulle self, helaas, klein van postuur is!
  Maar die swaard is in die hande van 'n brose tiener -
  Sterker as die legioene van Satan!
  
  Laat die tenks stortvloed na stortvloed jaag,
  En ons verdeel die geweer onder drie!
  Laat die polisie gemeen na agter mik,
  Maar die Heilige God sal hulle kwaai straf!
  
  Wat het ons besluit? doen die werk van vrede -
  En daarvoor moes ek helaas skiet!
  Die kalmte is reeds haatlik.
  Daar is ook geweld en genade!
  
  Ek en die meisie hardloop kaalvoet saam -
  Al het sneeu geval, brand dit 'n sneeudryf soos steenkool!
  Maar hulle het geen vrees nie, kinders weet -
  Die fascis sal met 'n koeël in die kis gedryf word!
  
  So het hulle 'n gemene geselskap Krauts doodgemaak,
  En die res van die lafaards hardloop!
  Ons vernietig infanterie soos 'n seis in die geveg -
  Jong somers is nie 'n hindernis vir ons nie!
  
  Oorwinning is 'n prestasie, sal in Mei wees,
  Nou is die sneeustorm stekelrige, harde sneeu!
  Die seuntjie is kaalvoet, sy suster is kaalvoet,
  Kinders het hul fleur in lappe gevier!
  
  Waar kom hierdie kragte in ons vandaan?
  Om die pyn, die koue, daardie behoefte te verduur!
  Toe 'n vriend die bodem van die graf gemeet het,
  As 'n vriend kerm, sterf ek!
  
  Christus het ons pioniers geseën,
  Hy het gesê, die Vaderland is deur God aan jou gegee!
  Dit is die eerste geloof van almal,
  Sowjet, heilige land!
  Die gedreun van naderende tenks kan gehoor word, en vliegtuie gons in die lug. En reeds donder die magtige belegwapens. Wanneer dit deur hoog-plofbare skulpe getref word, word kluite aarde en gesmelte turf hoog in die lug gegooi. Dit is waar die stryd begin. Majoor Vladimir Mikhailovsky hou 'n verkyker in sy hande en kyk na die naderende fascistiese staalstorting. Hulle probeer die pioniers na agter dryf, maar hulle wil nie weggaan nie en vra vir gewere om te veg.
  Daar is nie genoeg wapens vir almal nie, hoewel plaaslike kinders jaggewere en selfs sportboë saamgebring het. Almal wil dapper veg en wen. Maar jy sal nie kan sterf met jou laaste gedagte oor jou Moederland nie.
  Majoor Mikhailovsky gee die bevel:
  - Moenie vuur oopmaak sonder 'n bevel nie!
  Hulle het inderdaad net twee "vyf-en-veertig" vir die hele bataljon, wat beteken hulle kans is om die Krauts nader te laat kom.
  Voor is, soos gebruiklik onder die Nazi's, die mees beskermde voertuie; T-4 tenks en selfaangedrewe gewere "Okhotnik". Hulle moet plek maak vir ligter voertuie en effens agterbly infanterie.
  Nazi-motors en -motorfietse vertraag elke nou en dan uit vrees om vooruit te kom...
  Maar die pionier Yuli Petrov bewys dat dit nie verniet was dat hulle hier gebly het nie. "n Skaars tenkmyn, bedek met tuisgemaakte gom, en bo-op die turf wat dit onsigbaar maak, word met behulp van "n draad tussen die stompe verskuif, reg onder die T-4-baan.
  Staalplate van ruspes het op die dodelike geskenk neergelê. Die ontploffing lyk nie te sterk nie, maar die ruspe word afgeskeur, en Hitler se tenk begin rook en tol met sy rewolwer.
  Ander seuns gebruik soortgelyke toestelle. Aangesien die Duitse infanterie laf is, en die tenks en selfaangedrewe kanonne weerloos vorentoe is, sal hulle hiervoor gestraf word.
  Die bekende "Hunter", met 'n lae silhoeët en sterk wapenrusting, lyk soos 'n afgeplatte skilpad. Hierdie selfaangedrewe geweer het redelik onlangs op die Sowjet-Duitse front verskyn. Weens sy goeie ry-eienskappe, sy kanon wat op 'n skaflike afstand kan deurdring, en sy oorlewingsvermoë in die geveg, het die "Jagter" dadelik die gesprek van die dorp geword.
  Maar sy spore is steeds gewoon, al is dit wyd... Dit sal egter selfs beter wees om die onderkant van die motor op te blaas en dit sy binnegoed met onderdele te laat uitspoeg.
  Hier gly die beskadigde "Hunter", soos "n seerowerfregat met "n gebreekte roer, na die kant en bots met die T-4. En albei staalkiste op spore begin gloei, en 'n paar oomblikke later ontplof as gevolg van ontplofbare ammunisie.
  "n Dosyn mediumgewigmotors het reeds gestop, stukkend en hulpeloos.
  Maar die res volg hulle, veral die talle pantserkrygers. Hier tel die selfaangedrewe geweer "Okhotnik" spoed op en ... Val in 'n gekamoefleerde gat. Net die ruspes steek van bo af uit en beweeg hulpeloos.
  Pioniers jubel. Op sommige plekke is daar tuisgemaakte plofstof in gegrawe gate. Dit word op 'n kunsmatige manier gemaak. Natuurlik is dit swakker as dinamiet, maar dit is genoeg om die onderstel uit te skakel.
  Fritz ly groot verliese, gepantserde personeeldraers misluk, sommige gaan deur gevaarlike gebiede, maar hulle word ontmoet deur granate en plofstof te gooi.
  Hier het selfs die vinnige jong vegters klein katapulte gebou. Hulle gooi 'n spesiale pakkie gedistilleerde houtalkohol gemeng met kruitelemente uit.
  Wanneer dit getref word, gee die dunner pantser van Hitler se transporte mee, wat veroorsaak dat die spanne met blou vlamme vlam. Verwoerd van pyn, skree die Krauts hartverskeurend en hardloop weg met hul gesigte verwronge van afgryse.
  Sommige van hulle gee selfs tegnologie op...
  Die enigste jammerte is dat daar baie vyande is, van die voertuie gooi masjiengeweervuur in alles en nader die loopgrawe.
  En hulle kom krimpvarkies teë... Intussen wys Alesya die vyf-en-veertig. Natuurlik kan jy nie die T-4 en die Hunter reguit vat nie, maar jy kan die kante probeer. Daar is niks te sê oor gepantserde personeeldraers nie. Hulle sal almal uitslaan en hulle bloed op warm metaalvloere laat uithoes!
  'N Klein kaliber geweer het baie voordele bo 'n groot een - vuurtempo, gemak van kamoeflering. En hulle weet hoe om doelwitte te kies.
  Die Nazi's snerp, fel soos hiënas. En onder die Sowjet-ouens is daar gedood en gewond. Dit is veral tragies wanneer jong soldate sterf wat pas begin lewe het. Hier is 'n baie jong pioniermeisie, met moeite om 'n plofstof pakkie op te tel en haarself onder die spore van 'n T-3 medium tenk te gooi. "n Lelike boks met "n lang maar oënskynlik dun slurp spring op en skeur "n vierkantige toring af.
  En die soldate het weer granate gegooi, en masjiengewere het op die kruipende motorfietse begin vuur. En die koppe van Hitler se soldate bars, soos ryp kersies wat deur hael neergeslaan is.
  En die gastenks van groot motorfietse ontplof, en gooi strome van woedende vuur uit. Dit voel asof 'n oproer van helse geeste aan die gebeur is. Hier is 'n paar gepantserde personeeldraers wat ook by hul ongelukkige kollegas aansluit.
  Alesya wys na die "Jagter" en mik na die onderste deel van die liggaam. Dit is moeilik om daar te kom, maar dit is die enigste kans om die genadelose selfaangedrewe geweer binne te dring. Gladde beweging van die vinger, en dan 'n draai.
  Die geweer gee 'n sagte terugslag, en die fascistiese masjien verdeel in die helfte. En die vlag met die swastika val in die bloedige modder.
  Alesya fluister:
  - Geregtigheid vereis opoffering, liefdadigheid vereis skenkings, en die sukses van 'n regverdige saak vereis opoffering!
  U-draai, die artilleriemeisie rus naak om die bioritmes van die Aarde beter te voel, en die asem van gras met haar sole, en skiet weer en tref die verraderlike T-3 in die gewrig.
  Dit kan gesien word dat byna al die medium tenks van die Nazi-armada reeds gedeaktiveer is. Die laaste een is vernietig deur 'n pionierseun, ten spyte van sy besering, wat 'n vat met 'n mengsel van plofbare karbied, steenkoolstof, saagsels met 'n klein hoeveelheid fosfor gedruk het. Die heldhaftige kind het nie meer genoeg krag gehad om die loop na 'n deurwond te stoot nie, en sy kameraad Andrei, wat homself gekruis het terwyl hy hardloop, het hom onder die wiele van die veertig ton aanvals-selfaangedrewe geweer "Bumblebee" ingedruk. Die obskure 150 mm kaliber geweer het homself opgegooi en gelig gebly. En die siele van die pioniers het, nadat hulle uit hul verskeurde liggame gefladder het, na die gelukkige Hemelse Koninkryk gehaas, waar daar nooit geweld en pyn is nie.
  Die oorlewende fascistiese vervoerders, nadat hulle die ondersteuning van hul swaarder kollegas verloor het, het begin terugdraai... Die gebrul van Wagner se musiek het opgehou, en 'n algemene vlug het begin.
  Vladimir Mikhailovsky het bloed van sy voorkop afgevee en gesê:
  - 'n Russiese vegter kan staande sterf, maar hy sal nooit op sy knieë lewe nie! Rusland mag bloei, maar geen hoeveelheid bloed sal ons moed en lojaliteit aan die Vaderland laat bloei nie!
  En die oorlewende pioniers bevestig dit... Alhoewel baie van hulle reeds verbrand en beseer was.
  En Anastasia Witchakova en Akulina Orlova veg in die lug, hulle is gereed om te kompeteer met die roemryke Marseille, wat reeds meer as vierhonderd neergestorte vliegtuie opgehoop het, waarvoor hy die vyfde graad van die Ridderkruis van die Ysterkruis met goue ontvang het eikehoutblare, swaarde en diamante.
  Maar die meisies is duidelik in die bui om ernstig te baklei. Hier is hulle in net 'n bikini en kaalvoet baklei. En Luftwaffe-vliegtuie penetreer.
  Anastasia, met haar kaal tone, rig die geweer op die teiken, slaan die fascis neer en sê:
  - Ons geloof is groot,
  Dit sal vir eeue duursaam wees!
  En knipoog vir sy maat. Akulina slaan ook die fascis neer, slaan hom, baie akkuraat met haar kaal bene en skree:
  - Vir die grootheid van die idees van kommunisme!
  En ontbloot sy pêreltande. Hierdie is so 'n bakleierige en opgevoede meisie.
  En skitter met sy tande.
  Anastasia, wat 'n ander Duitse vliegtuig in haar Yak-9 neerskiet, piep aggressief:
  - Russiese arend oor die planeet,
  Sprei sy vlerke, dit sal opstyg...
  Die vyand sal tot verantwoording geroep word
  Hy sal verslaan word, gebroke!
  Akulina bevestig dit geredelik en slaan haar teenstanders plat:
  - Dit sal gebreek word!
  Alhoewel daar natuurlik ook pragtige as-meisies uit die Duitsers verskyn het. Albina en Alvina baklei op die nuutste ME-309. Sulke vegters het gesteel.
  En hulle skiet Sowjet-vliegtuie met wonderlike behendigheid neer. Die ME-309 is 'n baie kragtige vliegtuig gewapen met drie 30-mm lugkanonne en vier masjiengewere. Russiese motors kan so 'n monster nie weerstaan nie.
  As hulle afskiet, skiet hulle sonder genade neer.
  Albina het met haar kaal tone die vliegtuigkanon na die teiken gesing. Sy het die vyand getref en gepiep:
  - Vir die oorwinnings van die Derde Ryk!
  En sy het haar tong gewys.
  Alvina het ook die vyand getref. Sy het die Sowjet Yak-9 afgekap en gekoer:
  - Vir die groot grense van ons leër!
  En sy knipoog vir haar vriende.
  Huffman veg ook en kry tellings. Hy is nog nie een van die groot aces nie, maar hy vorder vinnig. En jy kan ook sê 'n monster van die hel.
  Die Duitsers, alhoewel stadig en met groot verliese, beweeg langs die Wolga-kus en nader die Kaspiese See.
  . HOOFSTUK No 2.
  Die kragte was duidelik ongelyk. Fascistiese lugvaart was veral irriterend. Die Focke-Wulf het in groot getalle by die front aangekom en sy kragtige wapens en spoed het 'n probleem vir die Rooi Leër geword. Boonop was hierdie motor te moeilik om af te skiet. Sy is hardnekkig en swaar gepantser.
  Die ME-309 was ook 'n onaangename verrassing vir Sowjet-vlieëniers, beide in terme van spoed en wapens. En hy het die Sowjet-eenhede redelik versnipper.
  Die nuwe Yu-288-bomwerper, 'n baie kragtige masjien, het ook Sowjet-stellings gebombardeer. Dit het vier ton bomme gedra as dit normaalweg gelaai is, en ses ton wanneer dit gelaai is. En hy het nogal baie van die Sowjet-eenhede ontslae geraak.
  Rommel het ook sy klas as bevelvoerder gewys, so ook Mainstein.
  Die Duitsers het al hoe nader aan Astrakhan gekom. En onverwags vir die Sowjet-bevel het die Fritz op die offensief gegaan langs die Wolga in die rigting van Kamyshin. Dit was 'n dapper maar kragtige skuif. En tot dusver was dit moeilik om hulle te keer.
  Maar die verdediging van die Rooi Leër is steeds sterk... In 'n week het die Nazi's vyftig kilometer gevorder en is voorgekeer.
  Hulle is met teenaanvalle deur Sowjet-eenhede teëgekom ...
  Terselfdertyd het die Japannese probeer om 'n offensief teen Alma-Ata te ontwikkel. En toe woed hewige gevegte.
  Meisies het gelyk met mans baklei, en dalk selfs beter as hulle.
  Margarita Magnitnaya en Tatyana Bulatnaya, pragtige meisies, het uit masjiengewere geskiet.
  Hulle het die samoerai afgeskiet en gesing:
  - Laat ons nie deel met die droom nie,
  Die eerste stap in die lewe is belangrik...
  Jy sien weer bo die aarde,
  Warrelwinde van woedende aanvalle!
  Margarita het 'n moordgranaat met haar kaal tone gegooi, die Japannese uitmekaar geskeur en gesing:
  - Niemand sal ons keer nie,
  Niemand sal ons verslaan nie...
  Ons sal die Wehrmacht in die grond begrawe,
  Ons vriendskap is monolities!
  Tatyana, wat op die vyand geskiet het, het ingestem:
  - Voorwaar 'n monoliet!
  Die Japannese vorder op Alma-Ata. Hulle het baie soldate en verskillende soorte reservate. Dit is sulke bakleiery ouens. Maar die meisies maai hulle af. Hulle baklei desperaat.
  Tatyana Bulatnaya het nog 'n granaat gegooi, die samurai uitmekaar geskeur en gesing:
  - Vir my groot prestasie!
  En sy knipoog met haar saffierkleurige oë. Vrolike meisie, jy kan niks sê nie.
  En Margarita, met haar kaal hakskeen, sal 'n geskenk van die dood neem en gooi, en die Japannese soldate uitmekaar skeur.
  En hy sal sing:
  - Alles is deurmekaar, verweef, in 'n warrelwind van lyding en probleme!
  En weer gooi hy 'n suurlemoen na die Japannese met sy kaal tone...
  Die kaalvoet en kaalvoet vegter Oksana kruip na hulle toe en stoot 'n boks granate, fluisterend:
  - Dit sal cool meisies wees!
  En al drie krygers het gesing:
  - Die samoerai het grond toe gevlieg, onder die druk van staal en vuur!
  En die skoonhede veg met groot woede. Hulle het nie verniet deur vuur en water en koperpype gegaan nie.
  Hier gooi Oksana met haar kaalvoet 'n granaat wat die Japannese ligte tenk Chikha tref. Wel, dit is 'n wonderlike doelwit.
  Margarita, wat op die vyand geskiet het, het gesing:
  - Jy kan glo selfs in die afwesigheid van geloof! Jy kan geen besigheid doen nie!
  Tatyana het logies opgemerk:
  - Wat jy sê is 'n paradoks!
  Margarita het die granaat met haar kaal tone gegooi en logies opgemerk:
  - Is genie nie 'n vriend van paradokse nie?
  Tatyana het 'n draai gegee, die samoerai afgemaai en ingestem:
  - Natuurlik, vriend!
  En die krygers het dit gevat en uitgebars van die lag... Hulle is baklei meisies, en hulle sê wat nog... Geen wonder almal in Rusland onthou hoe die meisies baklei het nie!
  Oksana veg natuurlik op die hoogste vlak. En sy skiet van verskillende punte af, en die meisie tol soos 'n tol.
  Dit is skoonhede, hulle sal niks aan enigiemand prysgee nie. En hulle sal verraad uitkou, saam met die samoerai.
  Angela skiet ook. Die meisie is ook aggressief en rooiharig. Krygers verkies om kaalvoet te veg en kolossale prestasies te demonstreer.
  Angela gee 'n draai en sê laggend:
  - Ons sal met vrymoedigheid in die geveg gaan,
  Vir die mag van die Sowjets!
  En met sy kaal tone gooi hy 'n moordende suurlemoen.
  Die bakleiery is aan die gang en nou eindig die Japannese aanslag....
  Dit is reeds die einde van drie-en-veertig Julie. Die Nazi's het die Wolga-delta self genader, en gevegte het daar begin.
  Elizabeth en haar bemanning baklei desperaat. Die eerste Tiger-2-tenks het aan die front begin aankom. Hulle is soortgelyk aan die Panter en Leeu, maar iewers tussenin. Ook met rasionele pantserhellingshoeke en 'n langloop 88-mm 71 EL kaliber geweer. Weeg agt-en-sestig ton, en is na aan die Leeu-tenk wat pantser betref, maar effens kleiner in grootte.
  Groot tenks, jy kan niks sê nie.
  Elizabeth en die meisies is op soek na die Duitsers. Hulle slaan deur T-4 en skree:
  - Eer aan die idees van die helder jare,
  Die kreet van die pioniers is altyd gereed!
  Die krygers is, kom ons sê, eersteklas. En nie alleen veg hulle heerlik nie, maar hulle sing ook;
  Die onvernietigbare vereniging van vrye volke,
  Dit was nie brute krag en vrees wat ons bymekaar gebring het nie ...
  En die goeie wil van verligte mense,
  En vriendskap, lig, intelligensie en moed in drome!
  
  Gegroet ons vrye Vaderland,
  Die krag van die skepping is 'n ondersteuning vir ewig!
  Regsmag, mense se wil,
  'n Eenvoudige mens staan immers vir eenheid!
  
  Deur die storms het die son van vooruitgang vir ons geskyn,
  Deur storms en storms het ons vorentoe gestorm...
  Ons versit berge asof sonder gewig,
  Die hele wêreld, wat blink, beweeg na kommunisme!
  
  Gegroet ons vrye Vaderland,
  Die krag van die skepping is 'n ondersteuning vir ewig!
  Regsmag, mense se wil,
  'n Eenvoudige mens staan immers vir eenheid!
  
  Die mense van die planeet is verenig as broers,
  Boeddhiste, Moslems is vir altyd vriende!
  Laat die verstand verheerlik word, 'n groot naam,
  Alle nasies van die wêreld is soos familie!
  
  Gegroet ons vrye Vaderland,
  Die krag van die skepping is 'n ondersteuning vir ewig!
  Regsmag, mense se wil,
  'n Eenvoudige mens staan immers vir eenheid!
  Die meisies sing goed, en hulle baklei nog beter, en hulle bereik sulke prestasies. Alhoewel geskiedenis deur die oorwinnaars geskryf word en dit onbekend is of hulle onthou sal word as die oorlog verlore gaan?
  Alenka, met haar batterye, en 'n span meisies, probeer die vyande op die Wolga-delta terughou. En sy wys waartoe skoonhede in beginsel in staat is.
  En hulle kan regtig baie doen.
  Anyuta skiet met haar kaalvoet en brul:
  - Eer aan die tye van kommunisme!
  En so het die hele battery opgeneem en in eenstemmigheid begin sing, in volstemme;
  Ons veg vir 'n beter lot
  Om die lewe vir mense makliker te maak...
  En ons sal die verdoemde horde verpletter,
  Sodat daar minder bose teëstanders is!
  
  Bo ons is 'n gérub met goue vlerke,
  Vir die glorie van ons moeder Rusland...
  Glo my, die mense van Rus is onoorwinlik,
  En sal almal op aarde mooier maak!
  
  Ons kry die geleentheid om vir ons Moederland te veg,
  Verdedig die grootheid van die Vaderland...
  En soms is die lewe net 'n fliek,
  Alhoewel dit 'n weerspieëling van die hemel moet wees!
  
  Almal moet hul drome bereik,
  Glo my verstandig, kommunisme...
  Sodat daar meer geluk op aarde is,
  En die vure van revanchisme het nie gekom nie!
  
  Ons koning is die groot genie Pugachev,
  Hy het die kleinboere opgewek tot 'n heilige stryd...
  Enige besigheid sal tot jou skouer wees,
  En lief vir die meisie kaalvoet seuntjie!
  
  Ons sal selfs die duiwel sterker word,
  Wanneer ons die horisonne van die wetenskap verskuif...
  Die skurk word onder die hoewe verpletter,
  Al vloei bloed uit die geskeurde aorta!
  
  Ja, ons saak is regverdig, vriende,
  Ons kan ons vaderland gelukkiger maak...
  Glo die mense is almal een familie,
  Groot, mees stralende Rusland!
  
  Mense kyk dapper na die horison,
  Laat die bose wolke nie die lug bedek nie...
  Ons sal die vyand 'n wentelling gee,
  En jy sal 'n gelukkige ridder in die geveg wees!
  
  Ek ken nie die woord lafaard nie
  Ons Russe is glad nie minderwaardig nie...
  Ons het Svarog, die Wit Jesus,
  En sal vir altyd Mei geniet!
  
  Meisies en seuns in 'n ronde dans,
  Ons kaalvoet meisies betree...
  Die almagtige God Rod is immers vir ons,
  Moenie 'n breinlose papegaai wees nie, seun!
  
  En Lenin het ons geïnspireer om te veg,
  Die wyse Stalin het die prestasie geseën...
  Die magtige gerub sal sy vlerke sprei,
  En ons spiere is eenvoudig van staal gemaak!
  
  Die Majesteit van die Vaderland sal wees
  Dat ons sulke vegters vir God is...
  Laat ons ons heerlikheid bevestig met 'n staal swaard,
  Watter skild is by Svarog gesmee!
  
  Kortom, wees getrou aan die Here,
  Tot eer van die mees stralende Rusland...
  Ons ken net die ridders arende,
  Die Wit God Christus die Messias is agter ons!
  'n Presiese tref van 'n geweer veroorsaak dat die "Leeu" in vlamme uitbars. Ja, die fasciste word op die horings geklap.
  Terwyl die gevegte aan die gang is, mors die kinders nie tyd nie.
  Dasha en Vaska dwaal om die agterkant van die Duitse troepe. Hulle kyk hoe die toerusting in kolomme beweeg. Motorfietse jaag, selfaangedrewe gewere kruip. Hier is talle troepe, insluitend die SS en ander eenhede.
  Vaska het die beweging van die Ferdinand opgemerk, 'n kragtige Duitse selfaangedrewe geweer wat tenks vernietig.
  Die seun het vir die meisie gefluister:
  - Dit lyk of die Krauts bykomende magte noord van Stalingrad oordra.
  Dasha het met 'n glimlag opgemerk:
  - Ons mense sal hulle in elk geval maal!
  Nemtsev van die trok skree vies op die ouens. Die kinders vat en hardloop, flitsend, grys van stof, kaal, ronde hakke. Hulle kan hulle selfs 'n beurt gee.
  Die seun en meisie het na die bosse gehardloop en ingespring. Dasha het met entoesiasme opgemerk:
  - Guerrilla's kan enigiets doen!
  Vaska het hiermee saamgestem:
  - Natuurlik... Ons sal beslis wen!
  Dasha het met entoesiasme gesing:
  - Oorwinning wag! Oorwinning wag! Diegene wat die boeie wil breek! Oorwinning wag, oorwinning wag! Ons sal fascisme kan verslaan!
  Vaska het geredelik hiermee saamgestem en die ruspe met die vingers van sy kaal kindervoete vermorsel:
  - Ons kan dit doen! Ons is gebore om 'n sprokie waar te maak!
  Dasha knipoog en merk op:
  - En wat? Ek dink ons sal die sprokie in werklikheid verander en die Wehrmacht in stof!
  En die kinders het uit volle bors in koor gesing;
  In die naam van ons regverdige land,
  Wat kommunisme aan die heelal sal gee...
  Ons sal getrou wees aan ons Moederland,
  Kom ons baan die weg na sukses en skepping!
  
  Poetin het Rusland soos 'n held regeer,
  Maar toe verlaat die arend haar in vlug...
  Natuurlik het die Fuhrer groot aambeie,
  Maar Stalin beteken ook 'n naam!
  
  Ek glo ons sal die Derde Ryk verslaan,
  Geen wonder dat Poetin by Stalin ingetrek het nie...
  Bo die wêreld is 'n gérub met goue vlerke,
  En Satan-Adolf het nou mal geword!
  
  Die Duitsers het die hele Europa op hul vingers,
  En Afrika, en Asië, en die state...
  En Adolf dink hy is gaaf
  Maar vergelding wag op die Führer!
  
  Vir Hitler is Rusland soos 'n skuur,
  Hy wil sy orde herstel...
  Maar daar sal, glo ek, 'n kommunisme-paradys wees,
  Aarbeie sal spruit deur die beddings te saai!
  
  Moet dit nie glo nie, ons mense is glad nie swak nie,
  Maar die Krauts het te veel gevang...
  En jy weet die Slaaf is glad nie 'n slaaf nie,
  In die naam van ons moeder Rusland!
  
  En Lenin het ons geïnspireer tot heldhaftigheid,
  Hy het gewys hoe om dinge te doen ...
  Aangesien God eintlik een is,
  Maar ons moet met vrymoedigheid in kommunisme glo!
  
  Nee, moenie toegee aan die Russiese vyand nie,
  Die Wit God is immers met ons - die Skepper van die heelal...
  Ek sal jou help in die stryd,
  Om konstant te wees in die suksesse van die lewe!
  
  Hoe ver kan jy jou geliefdes doodmaak?
  Ongelukkig is die einde van die oorlog nêrens in sig nie...
  So ons leër is uitgedun in gevegte,
  Doen iets waarvoor jy jou nie sal skaam nie!
  Dit is 'n goeie liedjie vir jong krygers. Hulle sing dit en beweeg weer weg, tel stof langs die paadjie op met hul kaal, eelte hakke.
  Die kinders was vrolik en uiterlik gelukkig met die lewe. Alhoewel hulle dun is, is hul gesigte bruingebrand soos sjokolade, en hul hare, inteendeel, is lig. Wonderlike ouens.
  Een van die Duitsers op 'n motorfiets het hulle saggies nader geroep. En hy het vir my sjokolade aangebied. Honger Dasha het haar hande uitgesteek, maar Vaska trek aan haar mou:
  - Moenie jouself verneder nie!
  'n Slim meisie is gevind:
  - Kom ons verenig die fasciste beter!
  Vaska, wat self vel en bene is, het van hierdie idee gehou. En hy het ook vir sjokolade gevra.
  Die Nazi knik en hyg in gebroke Russies:
  - Sing, seun!
  Vaska knik en sing met groot inspirasie;
   Die Party het Rusland almal saam verenig,
  Beskerm eindelose velde ...
  Na alles, glo my, die mense is so sterk,
  Eer aan die Sowjet-land!
  
  Stalin is die hoogste toekenning
  Stalin is die vlug van wysheid...
  Ons moet dapper vir hom veg,
  Al die mense volg Stalin!
  
  Ons is jubelende vlerke gegee,
  Ons is 'n groot wil gegee...
  Stalin is die vreugde van oorvloed,
  Heerlike, wonderlike land!
  
  Stalin is die grootste in die heelal,
  Stalin, die gérub met goue vlerke,
  Ons mense met onveranderlike geluk,
  Glo, ons is vir ewig onoorwinlik!
  
  Stalin het redding aan die mense gegee
  Hy is die grootste arend in die wêreld...
  Vir ons Vaderland en vryheid,
  Hy het sy vlerke oor die aarde gesprei!
  
  Daar is geen hoër as die stralende Stalin nie,
  Hy is so groot soos 'n wit God...
  Veg en wen,
  Ons sal binnekort die Fuhrer in die kis ry!
  
  Eer aan ons Vaderland,
  Weet dat jy haar nie mooier kon vind nie...
  Ons sal binnekort onder kommunisme leef,
  En ons het geen ander manier nie!
  
  Stalin is die trots van die hele planeet,
  Stalin onbeperkte kommunisme ...
  Sy uitbuitings sal besing word,
  Die fascis is heeltemal vernietig!
  
  Stalin het eer aan Rusland gebring,
  Stalin het haar bo die sterre uitgelig...
  Hy het die krag tot die rand verhef,
  Stalin is eenvoudig 'n ideaal!
  
  Stalin oorwin die heelal,
  Hy het 'n wonderlike stervloot ...
  Die proewe sal vir opbouing wees,
  Stalin sal lei tot kommunisme!
  
  Vir Rusland is Stalin die son,
  Dit skyn fel in die donker...
  Die meisie se stem is duidelik,
  Daar is geen mooier Leier op aarde nie!
  
  Stalin is die verpersoonliking van Svarog,
  Stalin het die mag van Rusland geskep ...
  Hy vind Rod in sy hart -
  Die grootste Meester!
  
  Daar is geen mooier leier op die hele aarde nie,
  Stalin is die grootste van mense...
  Kom ons skep geluk in ons heelal,
  Die hondsdol skurk is vernietig!
  
  My seuns en Komsomol lede,
  Vir die Vaderland, staan saam in vorming...
  Julle meisies is immers sterker as tiere,
  Liewe genie Stalin is by ons!
  
  Ek kan nie my prestasies tel nie,
  Ons sal vlug soos 'n pyl...
  Ons stralende Rusland,
  die Moederland beweeg na kommunisme!
  Dasha het saam met Vaska gesing en die kinders het alles so hard en mooi gedoen.
  En hulle het saam gedans, hulle bruingebrande kinders gestamp wat sedert die koue nog nie skoene gesien het nie, en reeds in Maart kaalvoet deur die sneeu getrap.
  Die Duitser, wat nie regtig Russies verstaan het nie, het van die liedjie gehou, en hy het ingemaakte vark uit sy sak gehaal en dit vir die kinders oorhandig.
  En knik goedkeurend:
  - Zer gut!
  Die seun en meisie het gebuig en aanbeweeg. Hulle is net elf jaar oud, maar hulle is slim en het 'n sterk geheue. Versamel akkurate inligting. En eenkeer het die blonde Daria selfs 'n myn in 'n mandjie na die Duitsers gebring. Sy is 'n slinkse meisie en ken hul taal redelik goed. Hulle het nie eers gedink so 'n oulike kind met sleepwit hare en blou oë kan die dood veroorsaak nie.
  En dit het gewerk...
  Hier gaan hulle weer, smul aan Duitse sjokolade, en hulle is in 'n vrolike bui ...
  Daria het met 'n glimlag opgemerk:
  - Sodra ons die Nazi's verslaan het, sal ek vir my 'n drieverdiepinghuis bou, gemaak van marmer en met 'n fontein!
  Vaska glimlag:
  - Gaan jy 'n bourgeois word?
  Die meisie het beswaar gemaak:
  -Geen! Ek sal maar my eie kommunisme hê!
  Vaska lag en begin weer sing;
  Toe die bourgeoisie na my land gekom het,
  Huise is verbrand, meisies is opgekap...
  Dit het gelyk of nulle getel het
  Seuns se hare was soos 'n nul geskeer!
  
  Die dapper Kibalchish het die geweer gevat,
  En hy het by die mense se leër aangesluit...
  Maar al die planne is weggegee deur die Bad Boy,
  Wie het 'n vat konfyt prysgegee!
  
  En hier hang ek aan die rek, seun,
  Hulle martel my met swepe en naalde...
  In reaksie hierop lag ek in die gesig, ek voer uit -
  En ek glo dat die Vaderland 'n paradys sal word!
  
  Die diere het my hakke met vuur verbrand,
  Die kind is erg getref...
  Maar glo my, ek gee nie om oor die pyniging nie,
  Sodat die rooi bourgeoisie hulle verslaan!
  
  Hulle breek bene, bose metaal grawe in,
  Die laksmanne steier my op die rak...
  Maar glo my, die seun het daaroor gedroom,
  Om in Mei in Berlyn rond te hardloop!
  
  Ek glo kameraad Lenin sal lei,
  Bevry Warskou, Praag, Londen!
  Ons sal binnekort die wenfaktuur uitreik,
  En die rooi banier staan trots oor Berlyn!
  
  Nou brand die kind se hakke,
  'n Sool wat amper altyd kaal is...
  En die sweep het my hard op die rug getref,
  Jy is seker al grys hare, ma!
  
  Maar ek sal nie toegee aan hierdie laksmanne nie,
  Ek sal nie vra vir geloof nie, ken genade ...
  Laat die kat skerp van die skouer af sweep,
  Ek weet Lenin sal my 'n beloning gee, glo my!
  
  Kibalchish het gelag onder marteling,
  Hy het nie die geheim weggegee nie, hy sterf trots ...
  Slegte man skree vir altyd so in die hel,
  Die demone gooi hars in sy keel af!
  
  Lenin is daar by ons, blykbaar vir ewig,
  En 'n warm vlam brand in my hart...
  'n Groot droom sal waar word,
  Daar sal 'n rooi banier oor die hele planeet wees!
  Daria fluit en stamp haar kaalvoet:
  - Koel! Het jy dit self saamgestel?
  Vaska knik:
  - Ja! Sy storie het 'n groot indruk op my gemaak!
  Daria knik en merk op:
  - Onthou jy hoe die polisie jou en my gevang het en ons kaalvoet deur die koue in die sneeu gery het, en ons toe gegesel en dun takkies op ons hakke gesit het.
  Vaska het geredelik bevestig:
  - Dit was so.... Jou hakke is seer en die gewrigte in jou skouers is seer wanneer jy aan die rek hang. Maar daar was geen bewyse teen ons nie en...
  Daria het met 'n sug opgemerk:
  - Ja, maar die polisie wou hê ons moet doodvries. Maar toe hulle my met "n bottel op die kop slaan, het ek die fragment met my kaalvoet gevang. En toe sit sy dit in haar hande. Daarna het ek die tou vir beide myself en jou gesny.
  Vaska knik:
  - Ja, dit was so ... Dit is egter creepy. Maar weet jy, in die koue maak die blase van gebrande sole nie seer nie! En toe ons later uitklim, het alles soos honde op ons genees!
  Daria het geredelik bevestig:
  - Ja, dit genees goed vir ons! Ek het sulke growwe sole gekry dat ek nie bang is om op kole te loop nie!
  Vaska het opgeblase gesê:
  - Ek ook! Ons is pioniers, kinders van kommunisme!
  Daria het bevestig:
  - En ons sal beslis wen!
  Die seun en meisie het gesing:
  In die oorwinning van die onsterflike idees van kommunisme,
  sien ons die toekoms van ons land ...
  En aan die rooi banier, ons Vaderland,
  Ons sal altyd onbaatsugtig getrou wees!
  . HOOFSTUK No 3.
  Aan die begin van Augustus 1943 het die Duitsers uiteindelik uitgekom en die hardnekkige weerstand van Sowjet-troepe teen die Kaspiese See oorwin. Dit is voorwaar 'n groot prestasie vir die Krauts. Wat die grootste dividende behaal het. Nou was die Kaukasus per land van die hoofkontinent afgesny.
  Die Turke het ook sukses behaal na hardnekkige gevegte, het hulle uiteindelik Batumi ingeneem en die omsingeling van Jerevan voltooi; Dus, plaas druk op Sowjet-troepe in Transkaukasië.
  Die situasie in die USSR het baie moeilik geword. En Stalin het beveel om 'n offensief in die noorde te loods om deur 'n gang te breek na die honger, sterwende, maar nog nie oorgegee Leningrad nie.
  Die aanval op Tikhvin het begin. Beduidende magte is soontoe gestuur, hoewel die hoofkwartier nie genoeg reserwes gehad het nie. Die situasie is gekompliseer deur die aankoms van Sweedse, vermoedelik vrywillige afdelings na die front, wat die posisie versterk het.
  En die Duitsers het hulself ernstig versterk...
  Die gevegte het op 10 Augustus begin, met Sowjet-troepe wat in die eerste drie dae van die geveg tien kilometer gevorder het. Hier op die veertiende Augustus het die Duitse Maus-tenk vir die eerste keer tot die geveg toegetree. Nie 'n baie suksesvolle ontwikkeling wat honderd-agt-en-tagtig ton weeg nie. Die motor is weliswaar bestuur deur 'n ernstige bemanning, baie militante Nazi-meisies.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - vyf skoonhede van die Derde Ryk wat begin met die letter "A". En hoe hulle op die Muis baklei en met twee gewere gelyktydig vuur.
  Hoë-plofbare fragmentasie skulpe word afgevuur vanaf 'n kortloop 75 mm kanon, en swaarder van 'n 128 mm kanon, wat slaankrag demonstreer.
  Agnes vuur met haar kaal tone en gebeitelde bene. Hy tref 'n Sowjet-voertuig, skeur letterlik sy rewolwer af en skree:
  - Ek is 'n ruimte meisie!
  Adala stuur 'n skoot met 'n landmyn en piep:
  - En ek is kunsvlieg, ek sal die hele bemanning uitmekaar skeur!
  En die meisie gebruik ook haar kaal tone. Sowjet-vier-en-dertig doppe tref die muis, maar bons soos ertjies af. Die kar is redelik goed beskerm. En jy kan haar nie so maklik slaan nie. Dit stuur projektiele wat soos tennisballe vlieg, en selfs met 'n groot kaliber kan jy nie so 'n monster tref nie.
  En die meisie word uit 'n lugafweergeweer geskiet, en laat nie toe dat die vyand nader aan haar kom nie.
  Agatha het ook met haar kaal tone geskiet en gegrom:
  - Laat my swaard slaan, ons sal ons vyande uitmaai!
  Adala het aggressief bevestig en baie akkuraat geskiet:
  - Ons is vegters van lig en aarde!
  Angelina het haar voete met haar kaal tone geskop, die Sowjet T-34-76 tenk stukkend geslaan en geblaker:
  - Hier is groot oorwinnings!
  Aphrodite het ook die projektiel getref, wat so swaar soos 'n hoop was, die Sowjet T-60 verpletter en gepiep:
  - Ons oorwinning sal in die heilige oorlog wees!
  Agnes het met haar kaal hak geskop en die vyand se frontale wapenrusting gebreek en gesê:
  - Imperiale vlag vorentoe - eer aan die gevalle helde!
  Hierdie meisies hier is nogal vieslik en moorddadig. En dis nie verniet dat jy nie by hulle kan verbygaan nie. Danksy hul kaal voete en bikini's op hul lywe skiet hulle sonder om 'n maat te mis. Dit beteken dat hulle nie so maklik verslaan kan word nie.
  Die formidabele "Muis" het met 'n dodelike wapen geslaan en niemand 'n kans gegee nie.
  Insluitend die KV-reeks.
  Maar as daar Duitse meisies is wat so hard en suksesvol veg, dan sal daar ook meisies van die Sowjet-vlak wees - helde.
  Hier, byvoorbeeld, Natasha en haar vennote. Hulle het net "n beskeie SAU-85, wat pas by die front aangekom het. En die meisies slaan alreeds die fasciste met mag en mag.
  Natuurlik is die skoonhede kaalvoet en in bikini's. En hulle verpletter die fasciste deeglik, soos 'n voorhamer wat stukke glas stukkend slaan.
  En dit is baie onvergeetlik wanneer sulke meisies die hoogste vlak van arendvlug demonstreer.
  Natasha skiet met haar kaal tone en verpletter die Panther, en skree dan:
  - Vir die groot Vaderland!
  En hy sal sy tong wys!
  Zoya pak ook haar teenstander. Dit sal hom baie akkuraat tref. Dit sal die wapenrusting breek en blaker:
  - Tot eer van kommunisme!
  Augustina veg ook hard, en as sy druk op haar opponent plaas, doen sy dit baie deeglik. Dit breek en brul:
  - Eer aan die kommunistiese wêreld!
  Dolbanet en Svetlana. En baie akkuraat. Met die hulp van jou kaal tone. Dit sal die vyand se wapenrusting verpletter en piep:
  - Vir die grootheid van die kommunistiese wêreld!
  En hy sal sy tong wys...
  Die meisies, wat geïnspireer gevoel het, begin sing en komponeer op die plek;
  Skoonhede val kaalvoet aan,
  Sulke oulike meisies hardloop...
  As jy die Fritz met jou vuis moet slaan,
  Of hulle sal hom met 'n masjiengeweer kap!
  
  Meisies kan nie bekostig om te twyfel nie
  Hulle sal die Nazi's dood begrawe ...
  En hulle sal hom hard van sy voete afskop,
  En iewers huil wolwe vleisetend!
  
  Rusland is 'n woord vir soldate,
  Wanneer, glo my, word dit nie koeler nie ...
  Alhoewel die situasie soms donker is,
  Waar die bose swart Kain seëvier!
  
  Moenie dit glo nie, Komsomol-lede hardloop nie weg nie,
  En as hulle hardloop, dan net om aan te val...
  En al die Nazi's sal op een slag doodgemaak word,
  En die Fuhrer sal tot die kapblok verhef word!
  
  Rusland is my moederland,
  Sy is stralend, eenvoudig pragtig...
  Wie is 'n lafaard nie eens 'n roebel werd nie?
  En jy weet, om met 'n vegter te stry is gevaarlik!
  
  Maar weet dat ons die fasciste sal verslaan,
  Bose sal nie op die troon heers nie...
  Bo ons is 'n gérub met goue vlerke,
  En God Svarog met grootheid in die kroon!
  
  Wie 'n lafaard is, glo my, is 'n swak slaaf,
  Sy lot is een - om beledigings te verduur...
  Vandag is jy 'n werktuigkundige, môre is jy 'n voorman,
  En jy kan self ander mense se rug slaan!
  
  Meisies het krag, bloot 'n vulkaan,
  Soms sloop sy berge kragtig...
  'n Bose orkaan woed in oorlog,
  En die dood maai eerlikwaar die mensdom af!
  
  Ek sal julle eerlik sê, ridders,
  Ons is sterk wanneer ons Russe verenig is...
  Benodig 'n versnapering om saam met jou vurk en mes te gaan,
  Ons is onoorwinlike ridders in gevegte!
  
  Wat is ons geloof in die Here Christus,
  Alhoewel ons Lada ook respekteer...
  Kameraad Stalin is soos ons pa,
  En daar sal 'n plek van paradys kommunisme wees!
  
  Die een wat was toe hy dood was, sal opgewek word
  En ons sal mooier en wyser word...
  En die man is natuurlik baie trots,
  Alhoewel hy soms nonsens praat!
  
  In liefde is ons Vaderland soos 'n ster,
  Glo my, dit sal nooit uitgaan nie...
  Maak 'n groot droom waar
  Daar sal vrede en geluk deur die heelal wees!
  
  Ek is lief vir Maria, ek eer Lada heilig,
  Svarog is pragtig en Perun is wonderlik...
  Ek is lief vir Jesus en Stalin,
  Heilige gesigte van ikone is vir my dierbaar!
  
  Wanneer sal daar ware paradys wees?
  Glo my, al jou hoop sal waar word...
  Gee jou hart aan jou Moederland,
  Alles sal reg wees, sterker as voorheen!
  Die meisies het 'n goeie stryd gehad en hulle uitstekend van hul taak gekwyt. Wel, met sulke krygers is geen Hitler bang vir Rusland nie.
  Na tien dae van hardnekkige gevegte het Sowjet-troepe egter uiteindelik na Tikhvin deurgebreek.
  Gevegte het vir die stad self uitgebreek. Die kragte is natuurlik baie ongelyk.
  Die Duitsers het lugoorheersing verwerf en bombardeer sonder ophou. Die situasie word vererger deur buitelandse afdelings wat aan die kant van die Wehrmacht veg. Veral baie Italiaanse dele.
  Hulle probeer die Rooi Leër van Tikhvin af wegstoot. Maar die Russiese eenhede veg hardnekkig. Dit is hul enigste werklike kans om die beleërde Leningrad te red, wat sterf van die honger. Kos kan net per lug daar laat val word, maar die Duitsers het sterk vegvliegtuie, en dit is baie moeilik om dit te doen.
  En in die tweede helfte van Augustus het die Nazi's 'n aanval op Astrakhan geloods. En in hierdie stad het Sowjet-meisies met groot heldhaftigheid en moed geveg.
  'n Bataljon kaalvoetmeisies dek hierdie heldhaftige stad.
  Alenka gooi 'n granaat met haar kaalvoet, skiet dan 'n sarsie, maai die fasciste af en sê:
  - As 'n vrou so lus is soos 'n kat, dan het haar man muise in sy kop!
  Anyuta, wat op die Fritzes geskiet het en ook 'n granaat met haar kaalvoet gooi, het getjirp:
  - Die helderste idees word verduister deur skadupolitiek wanneer dit geïmplementeer word!
  Alla, wat op die Fritzes geskiet en 'n granaat gegooi het, 'n tenk met haar kaal vingers uitgeslaan het, het geprewel:
  - 'n Vrou is so slinks soos 'n jakkals, en regeer selfs 'n leeu as 'n man die intelligensie van 'n haan het!
  Maria het uit 'n geweer geskiet en die Fritz neergeslaan en gegrom:
  - God kan enigiets doen, net 'n vrou oortref in eise, Hy is magteloos!
  Matryona, wat op die vyand geskiet en 'n moorddadige geskenk van die dood met haar kaal tone gegooi het, het opgemerk:
  - Om te verhoed dat 'n man soos 'n boa constrictor ingesluk word, moet 'n vrou die angel van 'n kobra hê!
  Alenka, wat voortgaan om op die Nazi's te vuur, het geestelik opgemerk:
  - 'n Mens kan in alles soos die Skepper wees, maar nabootsing soos 'n aap laat hom nie goed lyk nie!
  Anyuta het op die vyand geskiet, toe 'n tenk met 'n goedgerigte granaatgooi uitgeslaan en gesê:
  - 'n Persoon kan die Almagtige God slegs in verwaandheid oortref, en selfs dan as hy intellektueel geskape is as 'n Pithecanthropus!
  Alla, wat voortgegaan het om baie akkuraat op die Fritz te skiet, het gesê:
  - 'n Vrou wil nie 'n hoender wees nie, maar haar ideale man is 'n haan!
  Maria het op die fasciste geskiet en die Panther met 'n akkurate gooi van haar kaalvoet geslaan, opgemerk:
  - Die jakkalsvrou het waarlik 'n wolfse greep op bevermanne!
  Marusya, wat ook 'n sarsie vuur op die fasciste afgevuur het en haar kaal hak gebruik om die plofstof pakkie te verpletter, het gesê:
  - In die politiek is dit soos in die bos, as jy 'n eikeboom eet, sal 'n vark dit eet, as 'n haas deur 'n jakkals geëet word, as jy 'n donkie is, sal drie velle gevel word!
  Alenka het voortgegaan om woes te vuur en die infanterie met skrapnel-suurlemoene te stort, het uitgespreek:
  - Hoe helderder die vrou, hoe meer jakkals is sy!
  Anyuta het ook 'n sarsie op die fasciste afgevuur, hulle afgemaai en 'n granaat met haar kaal tone gegooi en gepiep:
  - Grys mense het nie genoeg grysstof in die brein nie, helder persoonlikhede, daar is baie grys in die kop!
  Alla, wat op die vyand geskiet het, die plofstofpakkie met haar kaal hak gedruk het, het geestig gesê:
  - Die grys man is eensaam soos 'n wolf, en soos 'n haas het hy geen vrede nie!
  Maria, wat die Fritz afgemaai het, het geestig opgemerk:
  - As 'n politikus 'n groot jakkals is, dan is hy verseker die leeue-aandeel!
  Marusya het 'n granaatwerper afgevuur en 'n suurlemoen met haar kaal tone gegooi en piep:
  - Die jakkals-politikus neem die geleentheid om soos kaas in botter te ry van die kraaikieser weg!
  Alenka, wat voortgaan om uit haar wapen te skiet en met haar kaal hak aan die plofstofpakkie toegee, het uitgeblaker:
  - Daar is minder sterre in die lug as interpretasies van die Heilige Skrif!
  Anyuta, wat op die fasciste geskiet het, het gesê:
  - Beul in 'n rooi kleed, skoner, politiek met welsprekendheid!
  Alla, wat voortgaan om te vuur, het logies opgemerk:
  - Die laksman het 'n skerp byl, die politikus het 'n skerp woord, die eerste waai van die kop af, die tweede drup op die brein!
  Maria, wat voortgegaan het om die Krauts akkuraat uit te slaan, en nog 'n geskenk van die dood met haar kaal vingers gooi, het opgemerk:
  - Om koppe af te kap is soms meer menslik as om op breine te drup!
  Matryona, wat die fasciste afgesny en 'n granaat met haar kaal hak gegooi het, het gesê:
  - As jy politici in jou brein laat kom, sal jy jou hare uitskeur van frustrasie!
  Alenka, wat op die Duitse generaal geskiet en deur hom geslaan het, het dreigend gesê:
  - Politieke toesprake is soos water vir breinspoeling!
  Anyuta, wat akkuraat op die vyand gevuur het en 'n suurlemoen met haar kaal tone losgelaat het, het gesê:
  - Waar 'n politikus die grootste is God is in die feit dat hy wetteloosheid skep!
  Alla, wat op die Nazi's geskiet en 'n plofstofpakkie met haar kaal hak gegooi het, het gesê:
  - 'n Politikus kyk altyd na 'n kieser soos 'n donkie met 'n jakkals-agtige blik om te ploeg!
  Maria het op die vyand geskiet, en met haar kaal tone, terwyl sy 'n granaat met dodelike krag gegooi het, het sy uitgeroep:
  - 'n Vrou hou daarvan om haar arm liggaam bloot te stel om ryker aan te trek!
  Marusya het 'n lang tou afgevuur, die lyn van Fritzes afgemaai en geproes:
  - 'n Kaalvoetvrou sal vinniger skoene aan 'n man trek, al is hy nie juis 'n stewel nie!
  Alenka, wat akkuraat op die Nazi's geskiet het, het opgemerk:
  - Met 'n kaal vroulike hak is dit makliker om 'n man te oortuig om modieuse stewels te dra!
  Anyuta het 'n granaatwerper afgevuur en gesê:
  - Om modieuse skoene te kry, moet 'n vrou 'n man se skoene "aantrek"!
  Alla, wat die Nazi's met sarsies van vuur geslaan en 'n granaat op haar kaal tone gegooi het, het geantwoord:
  - 'n Vrou wat nie weet hoe om haar been betyds te ontbloot nie, sal vir altyd "geskoen" bly!
  Maria, wat op die vyand geskiet en 'n plofstofpakkie met haar ronde hak gegooi het, het gesê:
  - As 'n man te dikwels na 'n vrou se naakte bene kyk, loop 'n man die risiko om homself in die toestand van 'n boemelaar te "skoen"!
  Marusya, wat noukeurige vuur op die vyand gerig het en met haar kaal knie aan die granaat toegegee het, het geantwoord:
  - Om nie vir altyd 'n boemelaar te bly nie, moet jy jou skoene betyds kan uittrek!
  Alenka het voortgegaan om op die Nazi's te skiet en die wind uit hulle te slaan, en het geestig gesê:
  - 'n Meisie se kaalvoet is beter as 'n okkupeerder se seilstewel!
  Anyuta, wat voortgaan om met onblusbare akkuraatheid te skiet, het opgemerk:
  - Die sterkste wapenrusting kan nie die delikate vel en bekoorlike meisieagtige sole weerstaan nie!
  Alla, wat op die Duitse indringers geskiet het, het uitgereik:
  - Vroue gryp baie slim in 'n man se beursie met hul kaal voete!
  Maria, wat met groot akkuraatheid op die fasciste geskiet en hul koppe geslaan het, het opgemerk:
  - Die taaiste deel van 'n vrou se liggaam vir goue munte, kaalvoete en kaal borste!
  Marusya, wat aanhou skiet, sonder jammerte op die fasciste, het gesê:
  - Soms moet 'n vrou haar skoene uittrek om nie voor nood te kniel nie!
  Alenka het gepas na die fasciste gekrabbel en hulle in stapels gestapel, logies opgemerk:
  - Dit is makliker om 'n man met 'n kaalvoet op sy knieë te bring!
  Anyuta, wat op die vyand geskiet het, het aggressief opgemerk:
  - Kaalvoet betyds, nooit 'n boemelaar nie!
  Alla, wat vyande geslaan en teenstanders afgesny het, het gemompel:
  - Dit is makliker vir 'n kaalvoetvrou om die goue piek te klim!
  Maria het ook die fasciste getref en geskree:
  - Jy is 'n man van stewels as jy nie van vroue se voete hou nie!
  Marusya, wat op die Nazi's geskiet het en met haar kaal vingers 'n tuisgemaakte pakkie met plofstof gegooi het, waaruit die Tier omgedraai het, het gegrom:
  - 'n Vrou met skraal bene sal 'n man in respek laat buig!
  Alenka het die fasciste geslaan, hulle afgemaai en gesê:
  - Kaal tone is meer behendig as hande wanneer 'n vrou munte uit die sak van 'n "geskoede" man haal!
  Anyuta het die Krauts afgesny en gepiep:
  - Die behendigste ding wat 'n vrou kan doen, is om 'n man met haar kaalvoet onder haar hakskeen in te druk!
  Alla, wat op haar teenstanders geskiet en 'n suurlemoen met haar kaal hak gooi, het gesê:
  - Dit is makliker vir 'n skoonheid om kaalvoet die pad na 'n man se hart te trap!
  Maria het 'n Duitse tenk met 'n granaatgooi vernietig en gepiep:
  - Die meisies se kaal voete is meer hardnekkig wanneer hulle die Everest van 'n man se hart klim!
  Matryona het ook doodgeskiet en gesê:
  "Nadat sy haar skoene uitgetrek het, is dit makliker vir 'n vrou om die woestyn van manlike onverskilligheid oor te steek!"
  Alenka het die vyand met 'n gevange bazooka getref en geskreeu:
  - Jy sal stom wees soos 'n stewel, jy sal selfs die boemelaars op die hakskeen slaan!
  Anyuta het ook 'n draai gegee en gepiep en haar tande ontbloot:
  - 'n Kaal vroulike been laat 'n man in kaalvoet kinderjare val!
  Rooihaar Alla, besig om die fasciste af te sny, het getwiet:
  -Meestal is dit stewels wat in kaalvoet kinderjare val!
  Maria het die Nazi's geslaan en gepiep:
  - As 'n meisie mooi bene het, dan is sy nie 'n boemelaar in die lewe nie!
  Matryona, wat op die vyand geskiet en die Nazi's soos gerwe graan afgesny het, het geblaf:
  - 'n Kaalvoetmeisie is beter as 'n geskoeide ou vrou, 'n jong kat is lekkerder as 'n ou leeu!
  Alenka, wat op die Nazi's geskiet en 'n moorddadige geskenk van die dood gegooi het, het gesê:
  - Dit is die beste vir 'n vrou om 'n toekenning te verdien met haar kaal borste, en modieuse skoene met haar kaal voete!
  Anyuta het ook die Nazi's geslaan, hulle afgemaai en met haar kaal voete granate gegooi en gegil:
  - 'n Vrou se kaal hak beskerm haar die beste teen die dorings van manlike onverskilligheid!
  Alla, wat op haar teenstanders geskiet en hulle met outomatiese sarsies afgesny het, het opgemerk:
  - Die mees duursame hak vir 'n man van 'n kaal vroulike voet!
  Maria, wat haar teenstanders geslaan en met 'n granaatwerper geslaan het, het gesê:
  - 'n Kaalvoet vrou se hak, met die mees geskroeide stewel met sy ingewande!
  Matryona, wat die fasciste platgeslaan het, het met verstand gesê:
  - As jy nie jou skoene betyds uittrek nie, sal jy 'n boemelaar word!
  Alenka, wat oor die fasciste geskryf het, het opgemerk:
  -As jy 'n breinagter is, kan jy jouself net ernstig slaan!
  Anyuta het logies opgemerk, die vyand geslaan en 'n sak plofstof met haar kaalvoet gegooi:
  - Dit is goed om 'n klub te hê, dit is sleg om 'n klub te wees!
  Alla, wat die Nazi's geslaan en 'n granaat met haar kaal hak gegee het, het uitgespreek:
  - Gietystervuiste kan jou help om te oorleef, maar 'n eikehoutkop sal tot die dood lei!
  Maria het heel logies opgemerk, terwyl sy die fasciste afgemaai het:
  - Wanneer die heerser nie 'n koning in sy kop het nie, heers anargie in die land, en hulle verkoop tevergeefs!
  Matryona, wat die Nazi's rasioneel getref het, het opgemerk:
  - 'n Kroon is nie vir dieselfde kop as 'n hoed nie!
  Alenka, die vernietiger van die Krauts, het logies opgemerk:
  - Selfs die kroon sit nie veilig op 'n eikehoutkop nie!
  Anyuta, wat baie akkuraat op die fasciste geskiet het, het gesê:
  - Maak nie saak hoe sterk eikebome is nie, die materiaal vir 'n kop wat daarvan gemaak is, is die broosste!
  Alla, wat vinnig op die vyand geskiet het, het logies tot die gevolgtrekking gekom:
  - Wie die kop met 'n knuppel slaan, word met 'n knuppel oor die kop geslaan!
  Maria, fokken teenstanders, het uitgereik:
  - Die politikus hou 'n beursie en 'n aflosstokkie in sy hande, net sy geld is van hout, en sy aflosstokkie is papier!
  Marusya het logies opgemerk en 'n suurlemoen met haar kaalvoet gegooi:
  - 'n Skone kop is die laaste ding om te doen met grys hare!
  Matryona, die verpletterer van die fasciste, het opgemerk:
  - Jy is dalk nie 'n blondine nie, maar dis pragtig om 'n helder siel te wees, meisies kan die bose klop sodat ander gelukkig kan lewe!
  Alenka, wat op die Nazi's geskiet het, het gepiep:
  - Jy kan nie 'n sterk verdediging van slegs eikebome op stompe bou nie!
  Anyuta, terwyl hy geskiet het, het logies opgemerk:
  - As 'n politikus nie 'n houtkapper is nie, dan sal hy die skaafsels verwyder, nie net van die stompkieser nie!
  Alla het aggressief gesê en die Duitsers platgeslaan:
  - Alhoewel die politikus nie 'n arend is nie, beskou hy kiesers as kraaie en houtkappers!
  Maria, wat die vyande afgemaai het, het opgemerk:
  - As jy toelaat dat politici skaafsels van jou afhaal, dan is jy beslis 'n houtkapper!
  Matryona het die fasciste afgemaai en haarself uitgedruk:
  - 'n Politikus is 'n jakkals met kiesers, maar by homself is 'n hamster 'n hamster!
  Marusya het 'n granaat met haar kaalvoet gegooi en gepiep:
  - 'n Slim politikus is soos 'n jakkals in 'n hoenderhok, en 'n dom een is soos 'n bul in 'n porseleinwinkel!
  Alenka, wat die Fritz verpletter het, het gesê:
  - Orde word in stilte gevestig, politici skep chaos deur te praat!
  Anyuta, nadat hy die fasciste met 'n granaatgooi verstrooi het, het gepiep:
  - Politici praat baie, veral as hulle hul monde wil toemaak!
  Alla het aggressief opgemerk en die Nazi's gehamer:
  - Om met 'n politikus te redeneer dat om water in 'n mortier te stamp net die spier van jou tong sal skeur, en jy sal tot jou voordeel lieg!
  Maria, wat die vyande verpletter en 'n granaat met haar kaalvoet gooi, het opgemerk:
  - 'n Politikus is 'n mengsel van 'n jakkals en 'n wolf, maar hy praat baie!
  Matryona, wat op die Nazi's geskiet het, het gegrom:
  - Hoe meer polities 'n jakkals is, hoe meer varkerig is hy!
  Marusya het die Fritzes afgemaai en gesê:
  - In die politiek is daar 'n voortdurende menasie, wolwe, hase, hoenders, hane en houtkappers, maar die jakkals word altyd as koning gekies!
  Alenka, die vernietiger van die fasciste, het gemompel:
  - 'n Diktator wat hom as 'n leeu voordoen, is 'n regte vark!
  Anyuta het aggressief opgemerk en vyande met skote platgeslaan:
  - 'n Politikus sal net vir 'n leeu slaag as die kieser 'n volledige gat is!
  Alla het die fasciste soos stof van matte uitgeslaan en gesê:
  - 'n Politikus trek skaapsklere aan, maar die enigste ding wat hy met 'n wolf in gemeen het, is bloeddorstigheid, en sy vernuf is 'n volslae skaap!
  Maria, wat met haar kaalvoet 'n granaat gooi, het getjirp:
  - Dit is beter as die heerser 'n wolf in skaapsklere is as 'n ram in die gedaante van 'n leeu!
  Matryona, wat op die vyand geskiet het met die akkuraatheid van Robin Hood, het gesê:
  - 'n Politikus blêr oor vrede soos 'n skaap, maar die tande van 'n wolf rammel oor oorlog!
  Marusya, wat op die vyand geskiet het, het uitgespreek:
  - 'n Politikus, om die stemme van kiesers te kry, stort soos 'n nagtegaal uit, maar vat hulle vir houtkappers!
  Alenka het op die Nazi's geskiet en gesê:
  - As 'n politikus se toespraak vir jou na die tril van 'n nagtegaal lyk, moenie in hierdie geval 'n kraai wees nie!
  Anyuta het geestelik opgemerk en die Nazi's platgeslaan:
  - As 'n politikus soos 'n nagtegaal sing, beteken dit hy beskou jou as 'n geskikte speletjie!
  Alla, wat die fasciste afgemaai het, het opgemerk:
  - Wat 'n soektog na kiesers van 'n bosjag onderskei, is dat die jagter soveel geraas as moontlik maak!
  Maria, wat op die vyand geskiet het, het geskree:
  - 'n Politikus, anders as 'n sakkeroller, skep baie geraas as hy steel, en as hy steel, vat hy met vleiery!
  Matryona, wat op die vyand geskiet het, het gegorrel:
  - 'n Politikus is ook in 'n sekere sin God, maar dit is beter om nie in hom te glo nie!
  Marusya het bevestig:
  - Die politikus is mal daaroor om kiesers die Maan te belowe, maar vergeet om by te voeg dat daar geen lewe daar is nie, behalwe sand!
  Alenka het haar teenstanders afgesny en geprewel:
  - Wee is nie uit die verstand nie, maar uit die gebrek aan praktiese vernuf!
  Anyuta, wat op die vyand geskiet het, het gepiep:
  - Al die probleme in die wêreld kom nie van geld nie, maar van die gebrek daaraan in die vereiste hoeveelheid!
  Alla, wat op die vyand geskiet het, het gesê:
  - Taal word aan 'n politikus gegee om sy gedagtes weg te steek, maar hoe welsprekend 'n politikus ook al sy grys skelmheid kan wegsteek!
  Maria het energiek opgemerk en op die Krauts geskiet:
  - As die yster aan die ketting gaan, sal daar nie meer oor wees vir swaarde nie, as die silwer in toesprake gestort word, dan sal daar niks wees om loon mee te betaal nie!
  Matryona het op die vyand gevuur en gemompel:
  - Het 'n politikus die gawe om beloftes na te kom? Besit dit, maar nie verniet nie!
  Marusya, wat op die Nazi's geskiet het, het opgemerk:
  - Die olifant lê 'n groot klomp snert neer, en die politikus-jakkals sit 'n nog groter hoop verbale diarree op!
  Alenka het geestelik opgemerk terwyl sy die Nazi's verpletter het:
  - Die politikus stort die soet heuning van toesprake oorvloedig uit, en verdrink kiesers in verbale diarree!
  Anyuta het op haar teenstanders geskiet en gesê:
  - Die soet toespraak van 'n politikus is soos 'n stroom heuning, net jy swem daar af tot in die asblik!
  Alla, wat op die fasciste geskiet het, het opgemerk:
  - 'n Politikus kan nakom wat hy belowe, net om die kieser in die onmoontlike te laat glo!
  Maria het baie akkuraat geskiet en uitgereik:
  - Daar is baie politici in die verkiesings, maar daar is niemand om te kies nie, wie is 'n boomstomp, wie is 'n dek, wie is 'n jakkals, wie is 'n vark, wie is 'n beer - uit frustrasie is daar net een ding oor om te doen - brul!
  Matryona het op die Nazi's geskiet en opgemerk:
  - "n Politikus wat dikwels sy keel seermaak, behoort sy ore deeglik geskeur te hê!
  Marusya, 'n deursnee van fasciste, het opgemerk:
  - 'n Politikus, anders as 'n nagtegaal, sing nooit verniet nie, en het die gawe van 'n jakkals!
  Alenka het gekwetter en haar tande ontbloot:
  - 'n Politikus wil 'n arend word, maar sy kieser het altyd geen voëlregte nie!
  Anyuta het gekoer terwyl sy die Duitsers met haar sluipskutter afgeneem het:
  - Hoekom is jy op 'n voëllisensie, want jy het 'n houtkapper se verstand!
  Alla het gesis met die aggressie van 'n luislang:
  - Die politikus het baie verskillende liedjies, maar hulle het almal een motief: kies my!
  Maria, wat die fasciste afgesny het, het gemompel:
  - Die kieser is soos 'n bolla, hy loop weg van die haas, wolf, beer, maar die politieke jakkals verslind hom steeds!
  Matryona het opgemerk en die fasciste afgekap:
  - 'n Politikus sal lieflike toesprake gebruik om die intellek van 'n vlieg, die tril van 'n nagtegaal, die intelligensie van 'n specht te pas, maar sy varkagtige wese is sigbaar vir 'n valk se oog!
  Marusya, wat teen die fasciste veg, voeg met 'n glimlag by:
  - 'n Vrou is ook 'n goeie politikus, en sy gee darem 'n kans dat sy haar belofte van getrouheid sal nakom en plesier sal verskaf!
  Die meisies verdedig dus die stad heldhaftig en gee groot hoop.
  . HOOFSTUK No 4.
  Aan die einde van September en begin Oktober was die gevegte om Astrakhan nog aan die gang, en die Nazi's het suid langs die kus van die Kaspiese See beweeg. Die Nazi's het onverbiddelik gevorder... In die suide het die Nazi's die stad Ordzhonikidze ingeneem en die aanval op Grozny begin.
  Ook in hierdie stad is Sowjet-oorloë heldhaftig geveg.
  Die bataljon meisies, gelei deur Tamara, het desperate vasberadenheid en moed getoon.
  Tamara het 'n sarsie van haar masjiengeweer afgevuur en granate met haar kaal tone gegooi en gesê:
  - Eer aan ons Moederland USSR!
  Anna, wat akkuraat op die Nazi's geskiet het en ook die plofstofpakkie met haar kaal hak gegooi het, het uitgeblaker:
  - Eer aan heldhaftigheid!
  Akulina, wat op die vyand geskiet het, het uitgespreek:
  - Vir die Moederland en eer!
  Victoria, wat op die Krauts geskiet het en 'n granaat met haar kaal tone met dodelike krag gegooi het, het gebrul:
  - Kom ons verpletter die Wehrmacht met heldhaftigheid!
  Olimpiese Spele is 'n gesonde meisie, sy het op die vyande geskiet, die Krauts uitgeslaan en vergewe:
  - In die heilige oorlog sal daar ons oorwinning wees!
  Tamara, wat op die Nazi's geskiet en weer 'n granaat met haar kaalvoet gooi, het opgemerk:
  - 'n Soldaat moet die sterkte van 'n eikeboom hê, maar nie 'n akkerkop nie!
  Die meisies het geskiet. Daar is baie ruïnes rondom, die ruïnes rook. Ontploffing na ontploffing volg. Rookpluime styg die lug in. Alles rondom brand.
  Vernietiging in groot hoeveelhede.
  Die pragtige, kaalvoet blondekop Anna, sodra sy 'n granaat gooi, die fasciste uitmekaar skeur, blaker:
  - Elke akkerboom het 'n holte, elke akkerkop het 'n gat waaruit breine uitvloei!
  Akulina, wat op die vyand geskiet en 'n granaat gooi met haar grasieuse, bruingebrande, kaalvoet, piep:
  - As jy 'n verstand het soos 'n eikeboom, dan sal jy buig soos 'n esp!
  Victoria, hierdie rooihaar meisie, ook met kaal, bruingebrande, gebeitelde bene, het getjirp:
  - As jy nie die listigheid van 'n jakkals het nie, dan sal hulle jou van drie velle stroop!
  Olympias, 'n gesonde, lang, groot, gespierde blondine, het 'n sarsie afgevuur, 'n granaat met haar kaalvoet gegooi en gepiep:
  - Jy sal dom wees soos 'n eikeboom, hulle sal jou afskeur soos 'n stok!
  "n Seun het verby hulle gekruip. Hy het met sy swart hakskoene geflits en 'n plofstofpakkie na die Nazi's gegooi. Toe piep hy:
  - 'n Jong soldaat is beter as 'n afgeleefde generaal!
  Tamara het weer 'n beurt gegee. Sy het 'n granaat met haar kaalvoet met dodelike krag gegooi en geblaker:
  - Vir elke nuwe pak neem 'n politikus drie velle van kiesers!
  Akulina, wat op haar vyande geskiet en aggressief grinnik, het gegrom:
  "Jy sal slim wees soos 'n eikeboom, maar jy sal gevel word soos 'n haas!"
  Anna, wat op die vyand skiet en met haar kaalvoet granate gooi, tenks opblaas, het getjirp:
  - 'n Slinkse jakkals sal selfs drie velle van 'n leeu stroop as hy die verstand van 'n ram het!
  Victoria het op die Nazi's geskiet en 'n moordenaargeskenk met haar kaal hak gegooi, het gesê:
  - As jy nie 'n jakkals wil word nie, sal jy soos 'n honger hond huil!
  Die Olimpiese Spele het die Krauts afgemaai. Toe gooi sy 'n granaat met haar kaalvoet en gil:
  - 'n Politikus is 'n jakkals, hy darm hoenderkiesers in daglig!
  Die gedruis van die kanonade neem toe. Die formidabele Sturmtigers gaan in die stryd. Hulle het met vuurpyllanseerders getref. En hulle vernietig hele geboue en verpletter huise op een slag. En stormtroepe draai in die lug. Hulle vuur vuurpyle op Sowjet-posisies af. Hulle gooi bomme. Die Panther 2 is reeds sigbaar, 'n meer gevorderde voertuig as die Panther, met 'n kragtige 88 mm-kanon.
  Die Duitse voertuig het 'n nouer rewolwer en kleiner afmetings, asook 'n meer hurk lyf. So 'n monster, as hy jou slaan, slaan hy jou. En die belangrikste is dat dit nie te swaar is nie, met 'n kragtiger enjin van 900 perdekrag.
  Tamara het met haar kaalvoet 'n granaat na Panther 2 gegooi en gekoer:
  - Jy sal dom wees soos 'n stomp, hulle sal jou soos 'n stok afruk, nie net deur slinkse jakkalse nie, maar ook deur lafhartige hase!
  Anna het op die fasciste geskiet en teenstanders afgemaai, suurlemoene met haar kaal voete gegooi, geskryf:
  - Die slinkse jakkals kan selfs 'n arend soos 'n nat hoender laat lyk!
  Akulina het die vyande afgesny en hulle met presiese skote deurgeslaan en gesê:
  - 'n Persoon wat droom van die rol van 'n leeu, word dikwels 'n donkie bedek met jakkalse!
  Victoria, wat haar teenstanders met sarsies van vuur afgemaai het en iets dodeliks met haar kaal voete gegooi het, het uitgeroep:
  - 'n Man het die ambisies van 'n leeu, die koppigheid van 'n donkie, die lompheid van 'n beer, die grasie van 'n olifant, maar 'n jakkals is altyd in staat om hom vas te klou!
  Die Olimpiese Spele het op die vyand geskiet. Sy het hom soos 'n grassnyer afgemaai en gegrom:
  - 'n Rooi jakkals, 'n politikus van 'n bloederige kleur!
  Die intensiteit van die geveg het toegeneem. Die Nazi's het die stad getref met gaslanseerders, wat beter in mag was as die Katjoesja. En dit was baie moeilik om die Nazi's te weerstaan. Maar die bataljon kaalvoet, halfnaakte meisies het met kolossale entoesiasme geveg. En meisies het skaars gesterf; mans het meer gely.
  Tamara, wat op die Nazi's geskiet en granate met haar kaal tone gegooi het, het uitgespreek:
  - 'n Vrou verslaan sterk mans deur op hul swakhede te speel, 'n politikus oortuig swak kiesers deur duidelik te oortree!
  Anna het die vyande afgesny en met koeëls afgemaai en terselfdertyd 'n plofstof pakkie met haar kaal hak gegee, gesê:
  - 'n Vrou is die mees geslepe politikus, sy hoef nie te studeer om 'n jakkals te wees nie, maar sy moet skoene kan aantrek terwyl sy kaalvoet bly!
  Akulina het haar teenstanders met presiese sarsies afgesny en haar kaal tone gebruik, en blaf:
  - 'n Vrou is ook lief vir die jeug, maar die groen van die dollar is vir haar liewer as die groen ouderdom van haar beskermheer!
  Victoria, daardie rooiharige teef, het 'n dodelike sarsie afgevuur, die lyn gebreek en geskreeu:
  - Die groenigheid van 'n meisie se jeug lok groen snawels van mans vet van dollar!
  Olympias, wat op die vyande geskiet en nog 'n geskenk met haar kaalvoet gooi, het uitgespreek:
  - Moenie die groen dollar jaag nie, moeilikheid het ook groen oë, en die dop is bros!
  Die stryd word al hoe meer brutaal. Skulpe vlieg met dodelike krag. Hulle het die Sowjet-posisies gebars en versnipper en die batterygewere omgekeer. En nuwe vliegtuie jaag, en aanvalsgewere raas. Stofwolke styg die lug in.
  Tamara, wat genadeloos op die Nazi's geskiet het, het die pêrel geneem en oorhandig, voordat sy 'n granaat met haar kaalvoet gegooi het:
  - As jy in God glo, moenie buk tot die vlak van 'n dier nie: die mens is nie 'n onderdanige skaap nie, en nie 'n stinkende bok nie!
  Anna, wat met die vyand baklei en met haar kaal voete doodgeskenke gooi, het opgemerk:
  "Om geld te maak op mense se geloof is soos om mis op goud te gooi, wantroue sal groei!"
  Akulina het, terwyl hy die Panther vernietig het, aggressief gesê:
  - As jy in Sondag glo, moenie sewe Vrydae in die week bereik nie!
  Victoria, wat baie akkuraat op die Nazi's geskiet en hulle aggressief afgemaai het, het opgemerk:
  - Geloof in die ewige vuur van die hel kook die melk van bygeloof, waaruit die skelms van godsdiens die skuim afskeep!
  Olympias, 'n vroulike held, wat die Nazi's afmaai en granate van kolossale vernietigende krag met haar kaal voete gooi, het opgemerk:
  - Slegs stompe en eike glo in die helse vreugdevuur van die ewige vlam, wat toelaat dat hulle soos klewerig geskil word!
  Tamara het uit 'n gevange bazooka geskiet, haar kaal hakke geflits en getjirp:
  -Wat vonkel die vlam van die ewige helse vuur? Die glinster van goue munte in die sakke van godsdienstige skelms!
  Anna, wat op die vyand geskiet en die Nazi's met kolossale akkuraatheid doodgemaak het, het gesê:
  - Skelms gebruik God om hul sakke in lyn te bring, en hulle swig voor misleiding nie net met 'n leë kop nie!
  Akulina het 'n sarsie op die vyand afgevuur. Sy gooi 'n granaat met haar kaal tone en piep:
  - Godsdienstige skelms ruk drie velle van skape af, breek die horings van bokke, hulle gee net om vir wins, en geloof is vir hackwerk!
  Victoria het 'n saagselsbom met haar kaal hak gegooi, die vyand opgeblaas en gepiep:
  - 'n Eerlike priester is soos 'n vegetariese wolf, net geloof is altyd eerlik, en die gebruik daarvan is selfsugtig!
  Olimpiese Spele het die vyand met 'n masjiengeweer getref. Sy het die vyand afgemaai en met haar kaal hak "n klomp granate geskop wat die Leeu-tenk omgeslaan het. Toe skree sy:
  - Enige godsdiens is 'n sprokie, slegs winste word gemaak uit hierdie fantasie in werklik fantastiese verhoudings!
  Dit is hoe meisies dapper veg in die stad Grozny. En hulle wys hulself vanuit die hoogste oogpunt van dapperheid.
  En ander meisies verdedig Astrakhan met al hul moed. En hulle demonstreer ook die hoogste kunsvlieg en deursettingsvermoë.
  Die meisie baklei baie goed.
  Alenka het 'n granaat met haar kaalvoet gegooi, die Nazi's uitmekaar geskeur en gekoer en haar tande ontbloot:
  - Wie mense toelaat om noedels aan hul ore te hang, sal altyd honger wees!
  Anyuta het die fasciste hiermee afgemaai en ingestem:
  - Jy sal nie vol noedels op jou ore wees nie!
  Alla het 'n sarsie op die Nazi's afgevuur, 'n granaat met dodelike krag met haar kaalvoet gegooi en geblaker:
  - Noedels op die ore is 'n gereg van die nuutste varsheid wat naarheid veroorsaak!
  Maria het geestelik opgemerk, haar tande ontbloot en 'n plofbare pakkie met haar kaal tone gegooi:
  - As niemand weet of dit God is nie, maar mense gedurig gekruisig word asof hy die gelykenis van Christus is!
  Marusya, fokken Krauts, het dit gevat en geblaker en aggressief geglimlag:
  - Die mens streef daarna om God se krag te bemeester, maar tot dusver ontvang hy net 'n kruisiging wat nie goddelik is nie!
  Matryona het 'n draai gegee, die fasciste afgemaai en gesê terwyl sy aggressief vir haar vriende knipoog:
  - 'n Persoon streef na die goeie met sy hart, met sy verstand vir wins, en met sy maag vir vraatsug, en uiteindelik, met sy bene deurmekaar, word hy in 'n put gesleep!
  En hewige gevegte dreun in Astrakhan. Die stad aan die Wolga is 'n sleutelpunt van Sowjet-verdediging. En hier woed sulke verwoede gevegte. Dit is asof 'n ketel borrel.
  En swaar, dodelike vliegtuie jaag verby. Yu-288 is 'n baie kragtige masjien. En hy laat val bomme met kolossale vasbyt.
  Alenka gil, skiet 'n sarsie op die Nazi's en gooi 'n granaat met haar kaalvoet:
  - As 'n persoon die intelligensie van 'n gorilla het, sal hy ploeg soos 'n perd en eet soos 'n hond!
  Anyuta het die moorddadige geskenk van die dood met haar kaalvoet geloods, die Nazi's verpletter en geblaker:
  - 'n Persoon laat hom op 'n kraag sit, maar om te ploeg, moet hy met 'n sweep van dwang geslaan word!
  Alla het die suurlemoen met haar kaal hak geskop en geprewel:
  - Die politikus het 'n groot sak, maar hy is net 'n onbeduidende sakkeroller!
  Maria het op haar teenstanders geskiet en gesis:
  - 'n Politikus wat kiesers die maan uit die hemel belowe, nadat hy aan bewind gekom het, verlaat die maanlandskap, en kerm van honger op die lig!
  Matryona, wat oorverdowend lag, het opgemerk:
  - Die duiwel in elke politikus moedig hom aan om die plek van die Almagtige God in te neem, maar die politikus het bitter min talent!
  Marusya, wat op die vyande geskiet en hulle met selfvertroue afmaai, het opgemerk:
  - Die mens streef daarna om almagtig te word, maar sy morele vooruitgang maak hom nie beter nie!
  Die meisies is glo geestig in die hoogste graad.
  En die oorlog volg sy eie patroon. Straalvliegtuie word in die Derde Ryk getoets. En dit is ook 'n taamlik ernstige argument in die dispuut met die USSR.
  Hitler is natuurlik nie baie gelukkig nie. Die oorlog sloer voort, en Rusland weerstaan hardnekkig, hoewel dit ook swig. Die gevegte woed asof in die mond van 'n vulkaan.
  Einde van Oktober. Kalmykia is heeltemal gevange geneem, en die Nazi's vorder oor Dagestan.
  Die fasciste se suksesse, hoewel beskeie, is konstant. Die Swart See-vloot is op die rand van vernietiging.
  Die hele bemanning op die vernietiger bestaan uit meisies. 'n Pragtige span, om eerlik te wees. Die meisie het baadjies aan en hardloop kaalvoet, haar ronde hakke flits.
  Alice, die vernietiger-bevelvoerder beveel met selfvertroue 'n aanval op die fascistiese kruiser. Loods 'n torpedo en merk op:
  - In oorlog, soos in 'n goeie teater, is die volgende aksie onvoorspelbaar, trane sal beslis gestort word!
  Andriana, haar lewensmaat, het 'n hele groep meisies beveel. Hulle het blitsend kaal, ronde hakke gehardloop en piep. Hulle het 'n mynapparaat gerig.
  Andriana het gebrul:
  - Ek glo die hele wêreld sal wakker word,
  Daar sal 'n einde aan fascisme wees ...
  En die son sal skyn -
  Verlig die pad na kommunisme!
  Veronica, wat die Nazi's met 'n kanon geslaan het, het gespin:
  - In oorlog is dit soos in 'n fliek: die aksie is boeiend, dit is nooit vervelig nie, maar, helaas, dit maak letterlik dood!
  "n Vernietiger met kaalbeen, bruingebrand, skraal, baie mooi meisies spring van kant tot kant. Hy word soos 'n veer weggegooi.
  Alice stamp haar gebeitelde kaal voete en blaas uit:
  - As jy nie maklik is nie, sal jy in vrede rus in die oorlog!
  Andriana, wat akkuraat uit 'n kanon geskiet het, het opgemerk:
  - 'n Meisie wat kan veg, is 'n ridder!
  Alice het reggemaak en afgevuur:
  - Nee, sy is 'n held!
  En die krygers bars uit van die lag. En hulle het hul tonge gewys. En die skoonhede se bene is so grasieus, en hulle laat spore bloed op die dek. Kragtige meisies.
  En kaal, hulle hakke is so rond en grasieus.
  Alice het onthou hoe sy gevang is, en die Nazi's het haar sool met 'n dun, rooiwarm sweep gestreel. Hier hang jy, amper kaal, aan die rak. Jou kaal voete is in die blok vasgeklem. En hulle kielie jou met hot rods. So word 'n rooi yster tot by die skarlakenrooi tepel gebrand.
  Alice is vir etlike dae gemartel en gemartel. Maar die meisie kon ontsnap.
  Sy het aan die wagbeampte gesê sy ken die plek ter see waar hulle 'n houer goud gegooi het wat uit Sevastopol ontruim is. Die fascis het daarvoor geval.
  Wel, Alice het, ten spyte van al die marteling, vrolik gebly. Hulle het haar losgemaak en met haar hande vasgebind in 'n boot gesit. En met haar kaal voete, effens verbrand op die rek, kon sy 'n pistool optel en twee fasciste skiet. Toe maak sy die toue los en swem weg. Sy trek dit behendig af. En sy het die meisies se respek verdien.
  Van die spesiale afdeling het hulle probeer om agter haar aan te kom, maar Alisa het die spesiale beamptes gedreig om 'n ongeluk te veroorsaak en haar ook as 'n teef op te hang. Hulle het uitgekuier.
  Alice is 'n baie vegtende meisie...
  Sy het selfs geestelik geskryf:
  - Die laksman is lief vir die byl as 'n wapen, maar in die geveg het hy lomp vaardigheid!
  Andriana stem hiermee saam en slaan haar gebeitelde bene:
  "Jy kan nog sop van "n byl maak, maar wat met "n heldhaftige pen geskryf word, kan nie met "n laksman se byl uitgesny word nie!"
  Juliana is 'n baie mooi meisie. Sy het net 'n dun strook gestreepte materiaal op haar bors en broekie aan. Maar sy is so wonderlik en pragtig. Al die meisies op die vernietiger het kaal voete en is baie verleidelik.
  Wanneer Duitsers gevange geneem word, word hulle gedwing om die meisies se ronde, kaal hakke te soen. En die gevangenes doen dit gehoorsaam. En hulle lek die meisies se hakskene af en soen hulle met groot plesier.
  Juliana het gesing:
  - Ons is nie bose rowers nie,
  En ons wil nie doodmaak nie...
  Maar my kaal hakke pyn,
  Ek wil almal in die gesig slaan!
  Meisies is natuurlik in staat om enige sukses te geniet.
  Andriana stamp haar kaal hakke en sê:
  - Eh, nuwe grense, moenie my laat lag nie!
  Alice het saamgestem:
  - Onbeperkte moontlikhede vir diegene wat nie vir hulself grense stel nie!
  Veronica het haar kaal voete geklap, haar kaal hakke geklink en opgemerk, haar tande ontbloot:
  - Die sterkste persoon sal nie ondraaglike ambisies kan hanteer nie!
  Andriana het geestelik opgemerk, haar tande ontbloot en uit 'n kanon geskiet:
  - Die mens is ver van God, want hy is nie ver van die makaak in sy navolging van die natuur nie!
  Veronica, wat die strome van oprukkende Nazi's verpletter met presiese skote, het gemompel:
  - Die politikus is 'n god in ambisie, 'n god in metodes, en 'n reguit vark in die gebruik van die resultate!
  Sowjet-meisies veg goed. Maar daar is natuurlik ook Duitse, en ook skoonhede in bikini's en kaalvoet.
  Gerda is byvoorbeeld 'n seldsame vegter.
  Sy en haar maats het op die nuutste Panther-2-tenk gesit.
  Die meisies skiet op die Sowjet-troepe en brul.
  Ons is bose wolwe, om terug te trek is nie goed vir ons nie!
  En hulle knipoog met hulle oë...
  Gerda het met haar kaal tone na die Russiese soldate geskop en geskreeu van plesier:
  - Wie in die lewe nie 'n wolf is nie, word ontvel, wie nie 'n jakkals in gedagte is nie, word soos 'n hoender uitgeput!
  Charlotte het ook met 'n akkurate projektiel geslaan, die Sowjet-tenk binnegedring, die wapenrusting verkrummel en geblaker:
  -Die wolf is altyd honger, die man is altyd ontevrede, en die politikus kan nie 'n woord van waarheid sê nie!
  Christina, wat baie akkuraat op die vyand geskiet het en Russiese tenks met 'n dodelike dop getref het, het opgemerk:
  - Die jakkals het waardevolle pels, maar die jakkals se versekering van politici is niks werd nie!
  Magda het dit gevat en die geweer met haar kaal tone op die vyand gerig, daarop geslaan en geprewel:
  - Daar is meer melk van 'n bok as van 'n politikus wie se verstand 'n skaap is!
  Gerda, wat voortgaan om akkuraat op Sowjet-voertuie te skiet, het opgemerk:
  - In verkiesings is politici soos tussen die pes en cholera, hoewel politici baie meer aansteeklik is in hul skisofrenie!
  Charlotte het die vier-en-dertig getref en die toring afgebreek en gesê:
  - Die politikus het 'n wolfsneus vir prooi, maar hy is self 'n klaargemaakte vark vir uitsny!
  Christina het die projektiel behendig met haar kaal tone gelanseer en gesê:
  - 'n Politikus is 'n skaap wat streef na die leeutroon, en wanneer dit bo bereik, verander dit in 'n jakkals wat hoenderkiesers ontgooi!
  Magda het aggressief opgemerk en 'n geskenk van die dood aan die Sowjet-selfaangedrewe geweer met sy kaal tone gestuur:
  - Hulle vertrou nie politici nie, maar hulle stem, hulle verstaan nie musiek nie, maar hulle luister gewillig, hulle eet nie noedels nie, maar hulle luister gewillig na hulle!
  En hul Panther-2 werk baie aktief. En dit stuur die projektiel baie akkuraat.
  Die Duitse masjien verpletter alle Sowjet-tenks baie selfversekerd.
  Gerda skiet en sing:
  - Een, twee, drie - breek die raad op!
  Charlotte skiet baie akkuraat, tref vyande en fluit:
  - Ons is die sterkste in die wêreld!
  Christina, wat haar kaal tone gebruik om deur die vier-en-dertig te skiet, het bygevoeg:
  - Ons sal al ons vyande in die toilet week!
  Magda het die vyand getref en uitgespreek:
  - Die Vaderland glo nie in trane nie!
  Gerda piep:
  - En ons sal die bose oligarge hul brein gee!
  Charlotte het geestelik opgemerk en 'n Sowjet-houwitser met 'n dop geslaan:
  - Goud is net mooi in voorkoms, in werklikheid, hierdie metaal, die mensdom het nog altyd gely, dit het arrogant geword!
  Christina, wat op die vyande geskiet het, het haar geestelik uitgedruk:
  - Deur haar borste bloot te stel, is dit makliker vir 'n vrou om drie velle van 'n man af te ruk!
  Magda, wat op haar teenstanders geskiet het, het oorspronklik opgemerk:
  - Die kaalvoete van die meisies, hulle sit die manne in galossies!
  Natuurlik is die meisies op die tenk grasieus. En die vroulike vlieëniers is die coolste onder die Fritz.
  Albina en Alvina is die mees formidabele aces in die heelal. Nou het hulle reeds die getal van vyfhonderd vliegtuie bereik wat elk neergeskiet is. Net Marseille is hulle voor. Hy is bekroon met die Grootkruis van die Ysterkruis vir die 500ste vliegtuig van die Sowjet-vloot. Maar Albina en Alvina het baie later begin baklei, en daarom sal hulle Marcel binnekort verbysteek.
  Albina en Alvina het die Ridderkruis van die Ysterkruis met goue eikehoutblare, swaarde en diamante vir hul 500ste vliegtuig ontvang.
  En nou veg hulle teen rooi vlieëniers.
  Albina druk die knoppies met haar kaal tone, skiet vyf Sowjet-vliegtuie tegelyk af en gil:
  - As 'n man slim is oor stewels, dan dra hy altyd galossies!
  Alvina, wat op Russiese vliegtuie geskiet en hulle met haar kaal tone neergeslaan het, het opgemerk:
  - 'n Vrou se naakte been sal haar betyds in die galoshes van enige stewel plaas!
  Albina, wat baie akkuraat op Sowjet-voertuie geskiet het, het geestig gereageer en haar tande ontbloot:
  - 'n Man wat gereeld na naakte vroulike bene kyk, moet in sy galossies sit!
  En albei meisies, nadat hulle nog 'n paar Yaks platgeslaan het, het gepiep:
  - 'n Kaalvoet vroulike voet, dit pas goed onder die hak en pas perfek in die galosh!
  Die krygers kan hier op 'n groot hoogte gesien word.
  Maar as daar wonderlike Duitse vlieëniers is, sal daar ook pragtige Sowjet-Komsomol-meisies wees.
  Wat met groot intensiteit baklei. En hulle skiet ook die hordes van die Derde Ryk suksesvol neer.
  Anastasia Vedmakova het dit geneem en met haar kaal tone die Duitser platgeslaan en gepiep:
  - 'n Man is gereed om homself binneste na buite te draai om 'n meisie se skoene uit te ruk!
  Akulina Orlova, wat op die Nazi's geskiet het, het geestelik opgemerk:
  "Jy kan enige stewel binneste buite draai met "n vrou se kaal hak!"
  Anastasia het ook die Fritzes geslaan en gepiep:
  - 'n Vrou se kaalvoet sal enige man binneste buite draai, al is hy die laaste stewel!
  Akulina Orlova, het Focke-Wulf geslaan en gesis en haar pragtige tande ontbloot;
  - As jy 'n man binnestebuut wil omkeer, trek jou skoene uit, as jy hom in 'n galosh wil sit, ontbloot jou hak!
  En die meisies het in koor gesing:
  'n Oorlog woed in die heelal
  wat vernietig en doodmaak sonder enige rede ...
  Satan het losgebreek -
  En die dood het saam met hom gekom!
  
  En wie sal die stroom stop,
  Bloedige en mal riviere...
  'n Laserstraal sal jou slape tref,
  En in 'n japtrap het die man verdwyn!
  
  En sulke chaos
  Het die heelal oorstroom...
  Die mensdom se hartseer lot
  Verdra pyn en lyding!
  Die meisies is dalk gedeeltelik reg. Oorlog is nie geluk nie. Maar terselfdertyd is dit ook vermaak.
  Twee Duitse aspirant-vlieëniers, Eva en Gertrud, veg in Focke-Wulf-aanrandingswysigings. Hulle val Sowjet-grondteikens vanuit die lug aan.
  Eve, wat 'n vuurpyl afvuur en loslaat, merk op:
  - Hoekom is kinderjare kaalvoet, want 'n vrou se kaalvoet laat mans kop verloor, asof hulle seuns is!
  Gertrude het die vuurpyl getref, haar kaal hak op die pedaal gedruk en 'n Sowjet-weermagbunker geslaan en gepiep:
  - Die begeerte om 'n vrou kaal te sien, laat 'n man binneste buite draai!
  Eva het weer geslaan, die vier-en-dertig geslaan, deur die torings gebreek en geestelik opgemerk:
  - Om 'n vrou uit te trek, moet jy eers haar skoene behoorlik aantrek!
  Gertrude het haar teenstander met die kaal, ronde hak van haar grasieuse voet geslaan en opgemerk:
  - Nadat sy op die regte tyd uitgeklee het, sal 'n sakevrou drie velle van 'n man afruk!
  Eva het die Sowjet-bunkers met 'n vuurpyl getref en geblaker:
  - 'n Vrou wat haarself betyds ontbloot sal nie 'n boemelaar word nie en sal 'n man baie skoene aantrek!
  Gertrude, nadat sy die Sowjet-troepe geslag het, het bevestig:
  - 'n Kaalvoetvrou sal 'n man stewels aantrek, en hom in galossies sit, en hom binneste na buite draai, en hom die laaste kaalvoet maak!
  Hier het die meisies natuurlik die logika dat jy haar nie kan vertrap nie. En die meisies baklei kaalvoet en in bikini's.
  En hulle is lief vir aantreklike jong mans, en oor die algemeen is hulle net super.
  En as hulle begin sing, sal hulle honderd man doodmaak!
  Dit is meisies, waardig aan beide kante en baie mooi, sodat die mans hulself regtig binne-buite draai!
  . HOOFSTUK No 5.
  Die stad Grozny, heeltemal omring deur Nazi-troepe, het vroeg in November 1943 geval. Die bataljon met die meisies het uit die ketel ontsnap en na Shali teruggetrek.
  Daar was reeds berge en rowwe terrein, en dit het geriefliker geword om die verdediging te hou. Duitse tenks het nogal baie geweeg, veral die Maus, en dit was heeltemal ongerieflik om met hulle in die berge te veg. Die T-3-tenk was reeds gestaak, maar die T-4 in 'n gemoderniseerde weergawe is steeds vervaardig. Alhoewel dit moreel verouderd is. Maar hy kon steeds teen die T-34-76 veg. En dit is 'n goeie stryd. Sy kanon was selfs kragtiger en het 'n hoër loopsnelheid as dié van die vier-en-dertig gehad.
  Tamara en die meisies het in Shali baklei. Die meisies het probeer om hierdie baie groot bergdorpie vas te hou - 'n regte stad.
  Die skoonhede het baie moedig baklei.
  Tamara het 'n granaat met haar kaalvoet gegooi, 'n sarsie afgevuur en gekoer:
  - Vir die Moederland van die USSR!
  Anna het op die Nazi's losgebrand. Die ligter T-4 het probeer om die helling te klim. Die meisie het 'n granaat met haar kaalvoet gegooi, Hitler se motor uitgeslaan en gepiep:
  - Vir ons moeder Vaderland!
  Akulina, wat op die Fritz en met haar kaal hak geskiet het, nadat sy die moorddadige ding wat in foelie toegedraai was, oorhandig het, blameer:
  - Die Moederland is altyd heilig!
  Veronica, wat op die vyand geskiet en suurlemoene met haar kaal tone gooi, het gesê:
  - Vir Rusland van die reuse!
  Olimpiese Spele, hierdie reuse vrou, het ook met haar kaal tone 'n granaat na die Nazi's gegooi en gepiep:
  - Vir kommunisme!
  Tamara, wat akkuraat op die Nazi's geskiet en hulle soos skaafsels van 'n boom afgesny het, het gesê:
  - Hoe meer eikebome in die weermag, hoe sterker is ons verdediging!
  Anna het haar tande ontbloot en met kolossale akkuraatheid en woede op die Nazi's geskiet:
  "Ek sal julle almal vernietig."
  Tenk "Lion", 'n groot voertuig met 'n lang kanonloop. Hier het hy die nuutste 105 mm geweer, die loop lengte is 100 EL. En dit blyk 'n baie lang geweer te wees. En hierdie slurp steek met dodelike krag uit.
  Akulina vuur 'n bazooka op die Nazi's en skree:
  - Eer aan die era van kommunisme!
  Victoria vuur en brul ook:
  - Eer aan die helde van Rusland!
  Die Olimpiese Spele bevestig deur op die Nazi's te skiet en 'n granaat met hul kaal tone te gooi:
  - Grootste heerlikheid!
  Die meisies, moet opgemerk word, is fenomenaal, en baie gaaf. En hul steilte is van kolossale proporsies.
  Tamara, wat op die vyand skiet en haar tande ontbloot, sê:
  - Vir Rusland en vryheid tot die einde toe!
  Anna, wat op die vyand skiet, sê aggressief en gooi 'n granaat met haar kaal tone:
  - Kom ons laat harte in harmonie klop!
  En knipoog vir sy maats.
  Akulina sal ook 'n sarsie afvuur, haar teenstanders afmaai en brul:
  - Vir my oorwinnings deur die dak!
  Akulina Petrovskaya is nie 'n gewone meisie nie. Sy moes baie deurmaak. Sy is veral betrap dat sy gesteel het en was in hegtenis geneem. Ek het ook deur 'n jeugdetensiesentrum gegaan. Wel, maak nie saak nie, ek het oorleef. Sy het kaalvoet deur die sneeudrifte geloop, maar het net gesonder en sterker geword.
  Victoria baklei met woedende woede. Het 'n uitbarsting by die vyand gegee. Die Krauts word neergeskiet en val. Toe gooi sy "n granaat met haar kaal tone. Die motorfiets het omgeslaan.
  Die meisie het gekoer:
  - Oorkant die magtige grense!
  Die Olimpiese Spele veg met 'n baie wilde gevoel van woede. Haar houe is sterk en verpletterend. Sy is werklik 'n monster meisie. En so verslaan hy sy teenstanders. Hy roei dus aktief fasciste uit. Gee hulle nie die minste kans nie.
  Die Olimpiese Spele brul boonop:
  - Eer aan kosmiese kommunisme!
  Tamara, wat op die Nazi's skiet, brul:
  - Eer aan Lenin se kommunisme!
  Anna skiet op haar teenstanders en piep:
  - Vir die USSR!
  Akulina maai haar vyande af en grom en gil:
  - Vir die hoogste kunsvlieg!
  Victoria, wat op die fasciste geskiet het, het uitgespreek:
  - Vir die mees fenomenale oorwinnings!
  Die Olimpiese Spele het Hitler se tenk verpletter en geprewel:
  - Vir kommunisme van die USSR!
  Tamara skiet ook. Skiet baie akkuraat en bedek teenstanders met presiese sarsies. Maai soos 'n seis af en piep:
  - Eer aan die tye van kommunisme!
  Anna, wat op die fasciste skiet en hulle met presiese swaaie van haar seis afsny, roep uit:
  - Groot eer aan die helde!
  En hy gooi granate met sy kaal tone. Dit is 'n vrou.
  Akulina sny die Krauts af en brul aggressief:
  - Vir kommunisme!
  En sy gespierde lyf ruk.
  Victoria klop ook die fasciste. En met sy kaal tone gooi hy moordgeskenke na sy opponente en gil:
  - Vir die grootheid van die wêreld!
  Die Olimpiese Spele skiet ook op vyande. Slaan hulle uit soos 'n stok en brul:
  - Eer aan groot kommunisme!
  En met sy kaal tone gooi hy 'n granaat met dodelike krag en skeur sy vyande uitmekaar.
  Toe het die vyf die vyande aangevat, en laat ons hulle afmaai, en laat ons hulle uitroei en hulle maal.
  Die Duitsers is gestop en heeltemal vasgeval. Dit is hier waar dit moeilik geword het, en hulle het gekibbel.
  Hier vuur die gaslanseerders en tree aggressief op. En hulle vernietig Sowjet-posisies.
  Tref en "Sturmtiger" van 'n afstand, by die vyand - die Rooi Leër.
  Die Duitse meisies mik die selfaangedrewe geweer "Bear" en tref die vyand daarmee. En hulle sal jou regtig en deeglik opfok. En 'n projektiel wat anderhalf sentraal weeg, skeur Sowjet-slote en -bunkers uitmekaar.
  Kryger Frida brul:
  - Vir ons grootste Derde Ryk!
  En knipoog vir sy maats. Daarna sal die fascistiese meisies met kaalvoet weer skiet.
  En dit vlieg, brullend en vernietigend. En sodra dit tref, word 'n hele krater gevorm met die aarde wat kook van die hitte.
  Ja, die Duitsers neem die Sowjet-troepe heeltemal oor. Een van die heel eerste TA-152 vliegtuie vlieg in die lug. "n Veeldoelige voertuig, soos die Focke-Wulf, maar meer gevorderd, vinnig, manoeuvreerbaar met kragtige wapens en wapenrusting. Kan beide as 'n vegvliegtuig en as 'n aanvalsvliegtuig gebruik word.
  Vir die Sowjet-troepe kan die motor, kom ons sê, 'n groot probleem word.
  Helga vlieg op die TA-152 en val 'n paar Sowjet-tenks aan wat Shali probeer nader. Die meisie vuur akkuraat. Hy breek deur die dak van die toring van die eerste vier en dertig en brul:
  - Ek is 'n vegtende skoonheid!
  En dan val hy die tweede motor aan, wat probeer versnel. Maar om ratkaste oor te skakel is nie so maklik nie.
  Die TA-152 dring hierdie slagoffer binne met 'n 37 mm-kanon.
  Helga antwoord en sing:
  - Dit het my gevat, dit het my iewers heen geneem, dit het my gevat!
  En sy het vir haarself geknipoog... Hier probeer die Yak-9 haar aanval. Die Duitse meisie slaan hom maklik neer deur die sneller met haar kaalvoet te druk en knipoog selfversekerd en sê:
  - Ek is regtig wonderlik!
  Helga blyk 'n meisie met groot selfbeheersing te wees. En hy doen bloedige eksperimente met sy vyande.
  En as hy opfok, sal dit vir niemand na veel lyk nie.
  Helga skiet op Sowjet-voertuie en piep:
  - Wel, dit is onmoontlik om volgens jou verstand te lewe!
  En met sy kaal hakke tref hy die stuurwiel. Hierdie is 'n meisie - vir alle meisies, meisie.
  En as dit begin brul...
  Albina en Alvina in die lug is ook baie aktiewe en veglustige krygers.
  En die meisies, Russiese vliegtuie, wat neerstort, dink dat die lewe goed is en dat die lewe goed is.
  En met hul kaal tone rig hulle vliegtuiggewere op teikens. Sowjet-motors sal nie oorleef nie. En die meisies het hulle so geslaan. Hulle gee nie die minste kans nie.
  Ja, daar was baklei meisies
  Ja, hulle sê nog meer...
  Hulle het Rusland met vrymoedigheid aangeval,
  Letterlik Satan!
  Albina is 'n vegter in gevegsformasie en brul vir haarself op die top van haar longe:
  - Ek sal wonderlik wees, ek sal ek wees! Super kampioen!
  En met sy kaal hak sou hy die sleutelbord slaan en sy opponente in klein stukkies skeur.
  Alvina, wat op haar teenstanders skiet, brul uit haar longe:
  - Wie sal ons in die bos kry?
  En wie sal ons in die bos kry...
  Ons sal nie daarmee grap nie,
  ons sal dit in stukke skeur!
  Ons sal jou uitmekaar skeur!
  En met sy kaal hak sal hy die vyand in 'n dodelike omhelsing intrek. Hierdie meisie is die coolste meisie vir alle meisies!
  Kryger van die mees gevegte hack. En so oorlogsugtig en aggressief soos 'n panter.
  En die groot Duitse katte is op die aanval. Astrakhan word bestorm. En hulle vernietig die huise van Sowjet-soldate in groot hoeveelhede.
  En hulle sterf, maar gee nie moed op nie. Sulke hardnekkige gevegte woed.
  Gerda is natuurlik aan die voorpunt van die aanval en is gereed om te veg. So sy skiet, baie soos 'n vroulike Robin Hood in 'n bikini. En dit is die hele cool vrou.
  En as hy ook 'n skarlakenrooi tepel in die ou se mond sit.
  Haar "Panther"-2 werk. Terloops, 'n effens ander modifikasie van die tenk is gemonteer deur meisies met 'n 75 mm 100 EL kanon. Dit is pittig en het 'n vinniger vuurtempo. En die aanbod van skulpe is groter as dié van 'n 88 mm-kanon.
  Gerda skiet met haar kaal tone en gil:
  - Een, twee, drie... Breek dit met napalm!
  Charlotte het ook agter haar geskiet en uitgeblaker:
  - Vier, agt, vyf - kom ons speel vinnig!
  Christina het met die vuis geslaan, deur die Sowjet-tenk gebreek en getjirp:
  - Ons sal met vrymoedigheid in die stryd gaan vir die mag van die Nazi's ...
  Magda het met haar kaal voete geskiet en aggressief getjirp:
  - En ons sal hulle almal doodmaak - al die kommuniste!
  Die meisies tree aggressief en tot die uiterste op. En hul "Panther"-2 keer 'n Sowjet-houwitser met 'n akkurate skoot om.
  Die meisies giggel en sing:
  - Eer aan ons wêreld...
  En Elizabeth doen op haar beurt 'n wilde aanval op die vier-en-dertig. En met sy kaal hak druk hy op die sneller. En slaan die vyand neer en skreeu:
  - Laat daar kommunisme wees!
  Catherine stuur 'n dodelike projektiel met haar kaal tone, deurboor die vyand en skree bo-op haar longe:
  - Vir groot Rusland!
  Elena het op die fasciste geskiet. Die dop het die Panther se voorkop getref en ge-riek.
  Die meisie blaf:
  - Ons sal kommunisme hê!
  Efrasia het ook haar opponent met haar kaal tone geslaan. Sy het T-4 met die vuis geslaan en uitgespreek:
  - Eer aan kommunisme!
  Dit is die vegtende meisies. En soos hulle skiet, vlieg die skulpe baie mooi, en die vier-en-dertig self is in beweging. Probeer net, word in beweging gevang van 'n kar soos hierdie. Dis uiters moeilik.
  Maar die meisies klim in, en hulle baklei in bikini's en gebruik kaalvoete. Die krygers is pragtig en wonderlik.
  En as hulle jou opfok, sal dit vir niemand na veel lyk nie. En hulle stuur skulpe met wilde woede.
  Elizabeth, wat haar kaal tone gebruik, op die vyand skiet en vyande platslaan, het getjirp:
  - Eer aan die idees van kommunisme! Eer aan ons Vaderland!
  Catherine het ook met haar kaal tone geskiet, die Krauts geslaan en gegil:
  - Vir die Vaderland en oorwinning tot die einde toe!
  Elena, wat op haar teenstanders geskiet het, het aggressief gereageer, haar pêreltande ontbloot en met haar saffieroë geknipoog:
  - Eer aan ons kosmiese kommunisme!
  Efrasia, wat op die vyand geskiet en hom met kolossale, fenomenale akkuraatheid geslaan het, het gesê:
  - Vir die Moederland en Stalin - hoera!
  Die meisies is duidelik moedeloos, en hulle kan enigiets doen ...
  Desember 1943 het reeds aangebreek.
  Alenka en haar span baklei ook in Astrakhan en hang steeds daar vas. Die heldin baklei.
  Alenka gee 'n sarsie, sny die lyn van Nazi's af, gooi dan die geskenk van die dood met haar kaal tone en brul:
  - 'n Man is soortgelyk aan 'n gibbon, net, ongelukkig, meer dikwels in intelligensie as in krag!
  Anyuta het op die vyand geskiet en die vyande afgesny, die plofstofpakkie met haar kaal hak weggegee en geskreeu:
  - Die man het die hardkoppigheid van 'n donkie, die ambisies van 'n leeu, maar in werklikheid is hy 'n bok!
  Alla, wat akkuraat op die Fritz geskiet het, het gepiep:
  - 'n Man is vir 'n vrou soos 'n slop vir 'n koei, jy kan nie daarsonder nie, maar dis walglik om te nader!
  Maria, wat op die fasciste geskiet het, het geestig gereageer:
  - Wat het 'n man en 'n toilet in 'n vrouetoilet in gemeen - die feit dat vroue net vir mans braak!
  Marusya, wat die Nazi's afgesny het en granate met haar kaal tone gegooi het, het uitgespreek:
  - 'n Vrou is 'n slinkse jakkals wat enige leeu soos 'n haas kan eet!
  Matryona, wat die fasciste afmaai en die huursoldate met haar kaal tone neerslaan, het geprewel:
  - 'n Vrou het 'n man nodig soos 'n sweepseun, as hy nie 'n man slaan nie, sal hy nie lewe nie!
  Alenka, wat op die Fritz gevuur het, het uitgespreek:
  - 'n Vrou het mans nodig soos 'n vark se horings, net 'n pelsjas wat deur mans gegee word, is kosbaar!
  En die kaalbeenspan meisies het gelag, hul tande ontbloot en granate met hul kaal tone gegooi.
  Warrior meisies is dashing. Dit is hul aard om te veg, dit is hul aard om te veg!
  Dit blyk dat hulle nie Astrakhan gaan prysgee nie. Die meisies hier baklei regtig.
  Die militêre magte van die Derde Ryk is kolossaal. Die nuwe tenkafdelings hier is so kragtig. Die produksie van tenks neem toe. Daar is geen bomaanvalle nie, dit is moontlik om arbeid uit die Italiaanse, Franse, Belgiese en Nederlandse besittings van Afrika te verskaf.
  En ook uit Afrika om olie, wolfram en baie elemente te ontgin, insluitend uraan.
  Dit wil sê, nuwe tenks word vervaardig. Veral die voorkoms van "Panther"-2, beter beskerm en swaarder gewapen, met 'n kragtiger enjin, het 'n beduidende impak op die verloop van die oorlog.
  Daar is al hoe meer tenks en vliegtuie. Werk aan die Yu-488 word reeds voltooi. Die eerste produksievliegtuig van die Derde Ryk met vier enjins. Baie kragtig en vinnig. Sy hoogtepunt is sy relatief klein vlerkgebied, waardeur die bomwerper teen 'n spoed van 700 kilometer per uur kan vlieg. Dit beteken dat Sowjet-vegters hom beslis nie sal inhaal nie.
  Die USSR het dus 'n nuwe probleem aan die broei. Die Rooi Leër se krag is werklik uitgeput. Skoolkinders word by die masjiene geplaas. Tieners van veertien jaar oud baklei, amper amptelik. Die seuns is natuurlik flink, en oor die algemeen goeie vegters. Op 'n jong ouderdom is dit selfs makliker om weg te kruip en in 'n boom te klim. En militêre vaardighede word vinniger bemeester. Tieners baklei net so goed soos volwassenes hulle is moeiliker om te slaan. En dit is sielkundig moeiliker om kinders te skiet.
  Die Duitsers het nogal baie vroulike skerpskutters, en dit is ongemaklik en 'n verleentheid vir enige wyfie om vegters te skiet wat te jonk is...
  Ja, hulle het van die ouderdom van veertien in die USSR begin diensplig wees. Hulle sit ook pensioenarisse onder die wapen. Daar was al hoe meer vroue in die troepe. Die regverdige geslag is veral gewillig aanvaar in tenk- en lugvaarttroepe, en as skerpskutters. Vroue is goeie skerpskutters. En aangesien hulle gewoonlik korter as mans is, is hulle gemakliker om in tenks en ook in lugvaart te veg. Dikwels het tieners ook in tenks baklei. Daar moet kennis geneem word dat seuns en vroue meer sensitiewe vel het, en hul vliegtuie en tenks is minder geneig om neergeskiet te word as dié van volwasse mans. Tieners is nie sleg in die rol van 'n sluipskutter nie. 'n Seun kan in 'n nouer gaping inkruip, homself vermom of in 'n boom klim. Dikwels het die weermag vegters onder veertien jaar oud begin raakloop.
  Oorlog verbruik menslike hulpbronne. En die gebied word al hoe minder onder die beheer van die USSR. En jy moet ook talle Japannese infanterie beveg. En die samoerai-tenks is nogal goed, veral selfaangedrewe gewere. Hulle het ook in die reeks verskyn met 'n medium tenk, vergelykbaar in sterkte met die T-34, en selfs sterker in frontale pantser.
  Dit is dus gevaarlik om Japan te onderskat. En om dit te beveg het ons soldate nodig.
  Stalin raak senuweeagtig en word al hoe meer kwaad. Op 25 Desember 1943 is 'n bevel uitgereik dat familielede van diegene wat oorgegee het, geskiet sou word, insluitend kinders bo die ouderdom van twaalf, en jongeres na arbeidskolonies gestuur sou word.
  Versperringsafdelings is al hoe meer gebruik. En hulle het meer aktief geskiet en marteling gebruik.
  Stalin het eenvoudig ondraaglik geword. Beria was die eerste wat probeer het om 'n aparte vrede met die Nazi's te beding. Maar Hitler wou nie vrede hê nie. Hy wou die USSR heeltemal verower. Bowendien, terwyl sy bondgenote buite sy beheer en bereik is.
  Straalvliegtuie is in die Derde Ryk ontwikkel. Hoofsaaklik die ME-262, maar hierdie vegter het meer betroubare enjins nodig gehad om nie te gereeld te crash nie.
  Beide die Arado-bomwerper en die Yu-287-projek het belowend gelyk.
  Die nuutste TA-152 het getoon dat dit in die praktyk redelik goed is, as 'n veeldoelige voertuig en baie vinnig. Oor die algemeen was die Duitse weermag tot dusver sterker in die lug. Boonop het die Sowjet-Yaks en Laggies, weens die gebrek aan aluminium, swaarder en minder manoeuvreerbare standaardvoertuie geword. Die kwaliteit van die Sowjet-lugvaart het dus tot 'n kritieke vlak gedaal. Die ME-309 met sy kragtige wapens, selfs met inagneming van die probleme met manoeuvreerbaarheid, het die Sowjet-voertuie goed hanteer en die ME-109 verplaas. En die TA-152 moes die Focke-Wulf vervang het.
  So vir die Duitsers is alles min of meer hokkie... Maar werk aan die tegnologie was aan die gang.
  Byvoorbeeld, die eerste tenk met 'n nuwe uitleg is beloof om Lev-2 te wees. Deur die transmissie en enjin in een eenheid voor in die tenk te plaas, en die rewolwer na agter te skuif, het die Duitsers op die nokas bespaar en die hoogte van die voertuig verlaag. As gevolg hiervan het "Lion"-2 baie ligter geblyk te wees, en dus vinniger.
  As gevolg van oorlogsprobleme het die produksie van swaar tenks in die USSR byna alles in die reeks verenig volgens die T-34-76. Die Nazi's, in die projek om 'n nuwe hooftenk te skep, was dus nie meer van plan om die sypantser te dik te maak nie. En die "Leeu" kon vyf-en-vyftig ton pas, met 'n enjin van 1200 perdekrag. Die gewig van die Lev-2-tenk kan egter verder verminder word deur die kaliber van die geweer te verminder. Die vorige een het duidelik oorbodig geword. Boonop het die vier-en-dertig wapens van 'n lae gehalte gehad, en selfs die 37 mm, verouderde Duitse geweer het hulle reeds begin binnedring.
  Stalin was duidelik besig om uit te freak ... En hy het donderweer en weerlig gegooi ... Maar hy kon niks doen nie ...
  Op Nuwejaarsdag het die Duitsers 'n aanval op die nog onbesette deel van Astrakhan aan die Wolga-delta begin. Die teenwoordigheid van baie rivierversperrings, moeilike terrein en die nabyheid van die Kaspiese See het die Rooi Leër toegelaat om die verdediging van Astrakhan te verskerp en dit selfs beter as Stalingrad te hou. Boonop het Sowjet-meisies ongeëwenaarde heldhaftigheid getoon.
  En in die Kaukasus, veral in die winter, is dit baie moeilik om deur die berge te beweeg. Die Duitsers het weliswaar langs die geriefliker kus van die Kaspiese See gestap. Makhachkala het die grens geword waar Sowjet-troepe, wat al hul krag in 'n vuis versamel het, die Nazi's probeer keer het.
  Maar daar was nie genoeg ammunisie nie, wat slegs per see afgelewer is...
  Tamara het desperaat geveg met haar kaalvoet-bataljon meisies.
  Die krygers het hardnekkig geveg en ongeëwenaarde heldhaftigheid en die grootste moed aan die dag gelê.
  En amper kaal het hulle in winter en ryp geveg.
  Tamara het 'n granaat met haar kaalvoet gegooi en 'n sarsie afgevuur, die teenstanders afgemaai en gepiep:
  - Vir die USSR!
  Anna het ook 'n granaat met haar kaal tone gegooi en geskree:
  - Vir kommunisme!
  Akulina het 'n goedgerigte sarsie afgevuur, die vyande uitgeslaan en geblaker:
  - Vir die grootheid van Rusland!
  Victoria het die vyand getref, die vyand begin afmaai, sy baard soos 'n skeermes afgesny en geprewel:
  - Die USSR sal staan!
  Olympias, wat op die vyand geskiet en 'n plofbare pakkie met haar kaal tone gegooi het, het uitgeroep:
  - Vir die Vaderland en oorwinning tot die einde toe!
  Dit is hoe meisies baklei. Hulle tree desperaat en met kolossale vasberadenheid op.
  Tamara, terwyl hy geskiet het, het opgemerk:
  - Die duiwel sal hulle nie vat nie en dan sal ons hulle vat!
  Die gevegte hier is brutaal en terselfdertyd konstruktief...
  Anastasia Witchakova veg in die lug ... Haar gesig draai selfs van woede, en sy skree:
  - Eer aan die era van kommunisme!
  En met sy kaal tone rig hy die vliegtuigkanon na die teiken en skiet vyandelike vliegtuie af, waarna hy gil:
  - Vir arbeid sukses!
  Akulina Orlova, wat haar teenstanders platslaan, brul vol selfvertroue en ontbloot haar tande:
  - Vir sulke groot kommunisme, op die hele planeet!
  Die vlieënier skree:
  - Selfs kinders ken ons!
  En met sy kaal tone rig hy die vliegtuigkanon na die teiken, en vernietig die vyand, en piep:
  - In die naam van die era van kommunisme!
  Kom ons erken dit, die meisie is 'n terminator en 'n brandende vlam. Geen vulkaan kan daarmee vergelyk nie.
  Akulina Orlova het gesing:
  - Ek droom al 'n geruime tyd oor geloof in God, ek is so lui, ek wil nie bid nie!
  En sy knipoog aggressief vir die skoonhede.
  Dit is die gevegte hier...
  En die meisies se vliegtuie is verouderd. En dit is hul beduidende nadeel. En ook swaar en nie baie manoeuvreerbaar nie...
  Een van die seuns wat baklei het, is neergeskiet, en hy het nie tyd gehad om met 'n valskerm uit te spring nie. En dit is natuurlik sy kolossale prestasie.
  Meisies baklei in die lug en is vrolik...
  Albina en Alvina baklei in goeie ME-309-vegters en natuurlik kry hulle aktief tellings.
  Die meisies is baie trots op hul sukses...
  Albina het 'n Sowjet-vliegtuig met haar grasieuse kaalvoet afgeskiet en gepiep:
  - Vir ons arende!
  Alvina het drie Russiese motors met een sarsie afgemaai en uitgeblaker:
  - Vir ons valke!
  Die meisies het dapper begin sake doen... Maar hulle is ook mal daaroor om Russiese soldate te martel.
  Hier is 'n seunvlieënier van ongeveer veertien gevange geneem. En die pragtige kinders se ronde hakke het hom gebraai. En toe begin hulle die naakte man met yswater oorspoel... Dan kookwater, en weer yswater.
  Dit is die vegtende skoonhede...
  Albina het gesing:
  -Vir ons slagtande, kloue, tande, vuiste!
  Alvina het uit die boonste rakke geskree:
  - Hulle wil 'n goeie stryd hê!
  En die meisies het voortgegaan om wonderwerke met hul kaal tone te verrig en Sowjetvliegtuie af te skiet.
  Russiese vlieëniers het egter ook op hulle gereageer. Alisa en Angela het pas na die Yak-9 oorgeplaas. En kom ons dors die Duitsers en sing terselfdertyd;
  Jy is die verpersoonliking van 'n dapper land,
  Kameraad Lenin en kameraad Stalin...
  In die USSR is alle mense werklik gelyk,
  En die vuiste is van gietyster en staal gemaak!
  
  Lenin is nie bang vir die dier Adolf nie,
  Nou is Vladimir die leier, kameraad Stalin...
  Ons slaan die Krauts in die oog, nie in die wenkbrou nie,
  Al die Nazi's is op een slag in stukke geskeur!
  
  Rusland is my moederland,
  Groot, eindelose Vaderland...
  Alle nasies is een familie,
  Ons leef binnekort onder kommunisme!
  
  Kom ons maak ons land sterker
  Laat Rusland vinnig groen word...
  Ons sal die fascis in die voorkop slaan of liewer,
  En glo my, ons krag verander nie in klip nie!
  
  En Jesus as leier is nogal groot,
  Hy is ons Here, en die Wit God van die Heelal...
  En die Fuhrer sal baie erg geslaan word,
  Ons bekwaamheid het immers onveranderd geword!
  
  Ja, ter wille van ons Moederland, heilige,
  Ons sal fel baklei met die Fritz...
  'n Meisie hardloop kaalvoet in die sneeu,
  Sy wil in woedende woede veg!
  
  Ja, Stalin het nou die Sowjet-leier geword,
  So groot, dapper en vaardig...
  Die vyand van kommunisme raak nie Rusland nie,
  Alhoewel die krag van Lucifer by jou is!
  
  Ons kan Hitler kry, glo my,
  Al is hy toegerus met demoniese krag...
  Hitler alleen is 'n roofdier,
  Alhoewel, kom ons erken dit, die Krauts is nie morone nie!
  
  Kortom, ons sal Berlyn binnegaan as vegters,
  Daar sal Lenin, oftewel Stalin, by ons wees...
  Ons kan maklik fasciste skeur soos hondjies,
  En glo ons, ons krag sal nie afneem nie!
  . HOOFSTUK No 6.
  Die nuwe jaar van 1944 het aangebreek... Ten spyte van die baie moeilike situasie aan die fronte, is daar in die USSR gewerk om nuwe toerusting te skep. Groot hoop is veral gevestig op die IS-2-tenk en sy kragtige wapens. 'n Kanon van 122 mm kan 'n kragtige argument in die oorlog teen die Nazi's word. Hoop is ook gevestig op die T-34-85 met 'n kragtiger geweer, 'n groter rewolwer, maar dieselfde romp en onderstel.
  Die situasie was erger met vliegtuie. Die Yak-3 kon nie in produksie gaan nie weens 'n gebrek aan hoë-gehalte duralumin, en die LAGG-7 kon nie vervaardig word sonder 'n afname in produksie as gevolg van die nuwe enjin nie.
  Stalin het dus besluit dat die belangrikste Sowjet-vegvliegtuig vir nou die YAK-9 en LAGG-5 gebly het, en die IL-2-aanvalsvliegtuig was maklik om te vervaardig en oorleefbaar. En in tenks is daar 'n geleidelike oorgang na T-34-85 en IS-2.
  Alhoewel so dat daar geen afname in produksie is nie ...
  En die front het uit sy nate gebars, die Duitsers was besig om die Kaukasus te verower. Makhachkala het geval, en hulle was reeds besig om die grense van Azerbaijan te nader!
  Hier het Tamara met haar vrouebataljon geveg. Weereens het meisies in vodde van tuniek en kaalvoet teen superieure vyandelike magte geveg.
  Tamara het 'n sarsie op die Nazi's geskiet en sommige van die vyande afgemaai. En toe gooi sy met haar kaal tone 'n granaat met dodelike krag en tjirp:
  - Eer aan die USSR!
  Anna het baie akkuraat op die Nazi's geskiet. En met haar kaal tone het sy granate met dodelike krag gegooi en haar teenstanders in stukke geskeur.
  Toe skree sy:
  - Eer aan kommunisme!
  Akulina, wat op die vyand geskiet het, het die fascistiese infanterie afgesny. Sy het die Krauts afgekap, met haar kaal voete 'n granaat gegooi en gepiep:
  - Vir Rusland, ons groot moeder!
  Victoria, wat op die vyand geskiet en met haar kaalvoet granate na hom gegooi het, het opgemerk:
  - Vir die groot Moederland!
  Olimpiese Spele, wat ook met 'n masjiengeweer geskiet het, het uitgespreek:
  - Eer aan die tye van groot kommunisme!
  Die meisies vegters is manjifiek...
  Hulle baklei soos skoonhede moet ...
  Tamara het, terwyl hy geveg het, die begin van die oorlog onthou. Hoe sy van Duitse troepe moes ontsnap. Sy het toe die donderende impak van gewere gehoor. Die meisie was besig om die kanonade te verlaat. Die Duitsers het haar vriendin Tatyana gevang, haar nuwe skoene weggeneem, haar juweliersware en oorbelle afgeskeur. En hulle het haar kaalvoet in ballingskap gedryf ... Tatyana was die dogter van die streekkomiteesekretaris, en sy hoef nie dikwels sonder skoene te loop nie. Dit is "n vernedering van trots; Die meisie het haar voete laat bloei en met elke tree gekreun.
  Tamara het ook nuwe stewels aangehad wat vir haar gegee is, en van die lang stap het sy haar hakskene geskaaf. En sy het haar skoene uitgetrek en kaalvoet geloop. Sy is 'n meisie van die dorp, wat haar plig in die Oekraïne gedoen het. As kind het haar bene selfs langs berghange geloop. En dit kan natuurlik nie vergelyk word met die paaie van die vlakte nie. Dit is waar dat die eelte op haar sole reeds afgekom het, en dit is nie so gemaklik om te loop nie. Maar die voete het vinnig weer rof geword. En sy het skaars gely.
  Maar Tatyana het gou haar bene so erg verloor dat sy nie meer kon loop nie. Die Duitsers sou haar geskiet het, maar hulle het hulle oor die skoonheid ontferm. Hulle het my op 'n kar gesit, maar in ruil daarvoor het hulle my laat sing. Tatiana het 'n aangename stem gehad en verskeie polities neutrale liedjies vir hulle gesing.
  Tamara het nie geweet wat volgende met haar gebeur het nie. Sy het self deur die bos gestap, met haar kaal voete die bulte, bulte, takkies gevoel en selfs lekker gevoel. Wanneer jy op die skerp klippe van die berge loop, word selfs die eelte sole, as jy lank loop, steek en pynlik. En dit is selfs meer onaangenaam om op dorings te loop. Wanneer dit in die sole vassteek, word dit baie pynliker, selfs vir 'n meisie se growwe sole.
  Tydens die staptog is Tamara oorval deur moegheid en honger. Die meisie het bessies geëet, en dit was nie genoeg nie. En die Duitsers het vinnig vorentoe beweeg. Tamara, wat gewoond was om in die berge te woon, het nie regtig haar ore in die Oekraïense woude gehad nie. Sy het verdwaal en haarself diep agterin bevind.
  En dit is soos 'n gejagte kat in die bos. Toe vang die meisie die Duitsers op 'n motorfiets. Hulle het die kar met die stootwaentjie gestop om water te kry. En Tamara het naby die masjiengeweer gekom en daarmee na die vyand begin sny. En dit sal huiwerig, maar akkuraat sny. En die fasciste val en wriemel in angs. Tamara maak hulle klaar. Sy het een van hulle met haar kaal hak in die ken geslaan, en hy het geval. En die meisie het hom klaargemaak.
  Daarna het die skoonheid op die motorfiets geklim, die pedaal met haar kaalvoet getrap en opgestyg.
  Dit is baie lekkerder om op hierdie manier rond te beweeg as te voet en kaalvoet.
  Tamara neurie terwyl sy stap:
  - Lieflike broers, liefde, lief vir broers om te lewe! Jy hoef jou nie aan ons hoofman te steur nie!
  Dit is hoe die strydkoning ontstaan het.
  En nou beveg sy die fasciste soos 'n Komsomol-terminator. Maar die magte is ongelyk, en die bataljon meisies word gedwing om terug te trek. Die gevegte hier kook soos water in 'n reusagtige ketel oor 'n vulkaan.
  Anna, wat 'n dodelike granaat met haar kaal tone skiet en gooi, het opgemerk:
  - In oorlog is alle middele goed, behalwe selfmoord!
  Akulina, wat op die vyand geskiet het en die Nazi's platgeslaan het, het opgemerk:
  - Ons sal die eerste in alles wees!
  En die meisie se kaal hakskeen het die gawe van vernietiging prysgegee.
  Victoria, wat op die fasciste geskiet het en die vyande met masjiengeweeruitbarstings afgemaai het, het uitgespreek:
  - Daar sal geen genade vir vyande wees nie!
  En sy knipoog vir haar maats.
  Olympias gooi haar kaal, gebeitelde bene na 'n swaar klomp granate en piep:
  - Vir die grootsheid van die mees menslike hof in die wêreld en kommunisme!
  Die krygers hier is werklik glorieryk, en blyk uit die ruimte-eeu te wees.
  Hulle veg met kolossale felheid.
  Maar die Nazi's vorder steeds in die Kaukasus. In Februarie 1944 het die Duitsers en Turke verenig en die Sowjet-troepe in twee ongelyke dele gesny.
  Die Führer het geëis om die USSR te beëindig. Astrakhan het steeds uitgehou. Die Nazi's is in bakleiery soos altyd... Die eerste ME-262's veg in die lug. Daar moet kennis geneem word dat hulle nie 'n sensasie geskep het nie. Met hoë spoed is dit nie baie gerieflik om vanaf 30-mm-vliegtuigkanonne te slaan nie. Ja, dit moet ernstig op gelet word. Die ME-262 het ook 'n paar probleme as gevolg van sy swaar gewig. Met veral manoeuvreerbaarheid.
  Meer suksesvol in gebruik, die TA-152 was geliefd onder vlieëniers en het 'n werkesel geword. Trouens, die motor is beide 'n frontlinie-bomwerper, 'n vegvliegtuig en 'n aanvalsvliegtuig. Daar was selfs idees om die hele Duitse lugvaart na hierdie vliegtuig oor te dra. Onder die voordele daarvan moet gelet word op oorlewing en spoed, en kragtige wapens, geskik vir beide aanvalsvliegtuie en vegters.
  Die ME-309, wat gemoderniseer word, word ook al hoe meer aktief gebruik. Die ME-109 is ook nog in diens, maar dit word nie verwyder om nie produksie te verminder nie. Daar was selfs 'n nuwe wysiging van die ME-109 "K" met 'n kragtiger enjin, gewapen met vyf lugkanonne gelyktydig. Jy kan so 'n masjien nie so maklik verslaan nie.
  Die ME-309 het ook 'n kragtiger enjin gekry en vlerke gevee. 'n Baie gevaarlike motor. Sowjet-vlieëniers vlieg steeds ou vliegtuie, en die kwaliteit daarvan neem net af. Vir nou is die Yak-9 egter nie so sleg nie, dit is redelik manoeuvreerbaar en het nie oormatige spoed nodig nie.
  Die Duitse troepe is sterk... Dispute het ontstaan oor die T-34-85 tenk. Moet die rewolwerwapen dikker gemaak word? Na alles, in hierdie geval sal die gewig toeneem. Daar moet kennis geneem word dat die kwaliteit van die Sowjet-wapenrusting gedaal het. Legeringselemente is 'n tekort, en die kwaliteit van sweiswerk of gietwerk het tot kritieke vlakke gedaal.
  Maar die meisies baklei soos heldinne...
  Dan word Elizabeth se tenk vernietig en die meisies vertrek. Kaalvoet en in bikini's hardloop hulle deur die sneeu en laat grasieuse voetspore.
  Catherine het met 'n kwaai kyk opgemerk:
  - Ons word heeltemal verwurg!
  Elena merk woedend op:
  - Maar ons sal steeds wen!
  Elizabeth het 'n pistool afgevuur, die Duitse motorfietsryer getref en geprewel:
  - Ek het die Duitser geslaan! Hoe sal hy dit van my regkry!
  Efrasia het energiek opgemerk:
  "Hulle eindig hul lewens daar, en hulle kan nie terug ontsnap nie!"
  Catherine was 'n aggressiewe meisie, en sy het gesing:
  - In ons woede sing ons die volksliedere van die ryk!
  Die meisies hardloop na hulself toe, en hul kaal ronde hakke flits.
  Toe die seun die meisies sien, vra hy bang vir hulle:
  - En waar kom jy kaalvoet vandaan?
  Elizabeth het geantwoord:
  - Ons voer 'n taktiese maneuver uit!
  Die seuntjie het getjirp:
  - Een, twee - hartseer is nie 'n probleem nie,
  Jy moet nooit terugtrek nie!
  Hou jou neus en stert hoog,
  Weet dat 'n ware vriend altyd by jou is!
  Catherine het gekwetter en haar tande ontbloot:
  - Weet dat 'n getroue vriend altyd by jou is!
  Elena het geskree:
  - Moenie bang wees nie! Ons sal terug wees....
  En al vier meisies het eenstemmig geskree;
  Ek glo die hele wêreld sal wakker word,
  Daar sal 'n einde aan fascisme wees ...
  En die son sal skyn -
  Die pad wat kommunisme verlig!
  Die krygers is gereed om enige Duitser te verskeur... En kaalvoet in die sneeu is hulle so sexy en pragtig. Hoe pragtig is hierdie meisies, soos bloeiende en onverwelklike rose.
  Wel, Hitler maak nie 'n grap nie, en hy dwarrel in wolke om ons Moederland. Sy druk haar tande in haar hart en tap haar bloed!
  En die meisies laat baie mooi paadjies agter hulle. Die Duitsers volg hierdie spore en val op hul knieë en staar hongerig. Dit is die wilde krygers wat hulle is. En die Duitsers soen die voetspore van meisies.
  En Anastasia Witchakova en Akulina Orlova veg in die lug. Twee wonderlike meisies.
  Anastasia, wat die Nazi's afgeskiet en haar vliegtuig omgedraai het, met haar kaal tone, het gesing:
  - Ons sal veg vir 'n beter môre!
  Akulina, wat die Nazi's se sterte met haar kaal tone afgesny het, het getjirp:
  - Kom ons soen!
  En die meisies verslaan weer die Duitsers sonder enige jammerte of seremonie. Hulle is so slim.
  Anastasia het haar Yak-9 weer omgedraai en piepend geblaker:
  - Dit is die naam van kommunisme!
  Akulina het hiermee saamgestem:
  - Ek glo die hele wêreld sal wakker word...
  Anastasia het die Duitsers platgeslaan en geprewel:
  - Ons vaderland is ons son!
  En dit is die vegtende meisies hier, die hoogste Sowjet-klas.
  En die Duitsers kry dit, baie sleg. En vyandelikhede ontwikkel ...
  In Maart het die Nazi's Baku begin bestorm. Daar is 'n aanval op 'n groot stad vol olie. Die gevegte is hewig.
  Die Duitsers bestook Baku met swaar artillerie.
  En hulle bombardeer met stormtroepe. Maar die eerste, nuutste Yu-488, wat deur hul kolossale krag onderskei word, laat val ook bomme. Hierdie motors is eenvoudig diere.
  Een van hulle wys Gertrude, Eva en Frida. Pragtige meisies, met 'n uitstekende uitsig, gooi bomme op Sowjet-posisies. En hulle maak Rooi Leër soldate en burgerlikes dood.
  Bakoe brand... Rook styg in pilare. Olieputte brand ook, alles is aan die brand.
  Gertrude sê met 'n glimlag:
  - God is lief vir Duitsland!
  Eva, wat die hefboom met haar kaal hak druk en bomme laat val, stem saam:
  - Natuurlik! Ons is die uitverkore ras!
  Frida het aggressief gesing:
  - Ons mense is die uitverkorenes van die hemel!
  En sy knipoog vir haar maats. Dit is die soort vegtende meisies hier, bloot die vergestalting van aggressiwiteit. En beveg druk.
  Gertrude het 'n sarsie lugkanon afgevuur en getjirp:
  - Vir die grootheid van ons Vaderland!
  Eve het op haar teenstanders geskiet en bevestig:
  - Vir kolossale grootsheid!
  Die meisies het glo vinnig vliegtuie bemeester. Dit is die vegvriende wat hulle is.
  En jy kan hulle nie so maklik met kaarte wen nie. En hulle dors hul vyande met wilde waansin.
  Frida het opgemerk:
  - Ek is 'n vrou met groot drome en skoonheid!
  Daarna het sy weer uit vliegtuigkanonne geskiet en Sowjet-vegvliegtuie neergeskiet wat die Duitse monster probeer aanval het.
  Ja, dit voel of jy die Nazi's nie kan weerstaan nie.
  Baku word aangeval.
  Tamara en haar bataljon veg vir hierdie stad. Die meisies baklei desperaat en toon ongeëwenaarde heldhaftigheid.
  Tamara het 'n sarsie afgevuur, 'n granaat met haar kaal tone gegooi, die Duitsers en hul huursoldate verstrooi, en geskreeu:
  "Vir my onbegrensde vaderland!"
  En sy knipoog vir haar maats. Sy is 'n vegter van die hoogste vlak, wat geen gelyke het nie.
  Alhoewel die ander meisies natuurlik ook nie sleg is nie. Kom ons sê selfs hulle veg baie goed.
  Anna het byvoorbeeld die Nazi's gevat en doodgemaak, asof met 'n slag van 'n sekel.
  En sy tjirp:
  - Vir die USSR!
  En met haar kaal hakskeen het sy die moorddadige geskenk van die dood weggegee.
  Akulina, wat op die vyand geskiet het, het gepiep:
  - Vir my Moederland!
  En met sy kaal tone sal hy die geskenke van uitwissing loods en almal in 'n ry uitroei.
  Victoria veg teen haar vyande en tree desperaat en beslissend op. Slaan teenstanders met sarsies uit. Dan gooi hy met sy kaal tone dodelike granate. En hy skree:
  - Vir die idees van kommunisme!
  Die Olimpiese Spele baklei ook. En hierdie heldhaftige meisie sal 'n hele boks plofstof met haar kaal, gespierde bene gooi. En die Lev-tenk sal omdraai.
  Die vegter sal uitroep:
  - Maar Pasaran!
  Vegende meisies en baie mooi. Hulle gee nooit moed op nie. Hulle het die mag van terminators.
  En die magte is baie ongelyk... Bakoe is deur brande verswelg. Sowjet-troepe het nie ammunisie nie. En dit is die hoofprobleem.
  Baie gee hulle in wanhoop oor.
  Gerda en haar bemanning dwing manlike slawe om hul kaal sole te soen. Hulle doen dit gehoorsaam en lek hul hakskene af.
  Dan klim die meisies weer in die Panther 2 en skiet. Sowjet-gewere slaan uit...
  Byna die hele Kaukasus is reeds gevang. Maar Yerevan hou steeds uit. Die stad Poti, die laaste hawe waarin die oorblyfsels van die Swartsee-vloot nog uithou, veg heldhaftig.
  En daar baklei meisies van verskillende nasionaliteite. En die losbandigheid van kaalvoet Gulnazi-gevegte. 'n Pragtige Georgiese vrou, en sy het 'n opdrag vir die meisie.
  Gulnazi gooi 'n sak plofstof met haar kaalvoet, skeur die Nazi's uitmekaar en piep:
  - Eer aan die grootheid van wêreldkommunisme!
  Haar Tamil-maat gooi ook 'n granaat met dodelike krag met haar kaalvoet, skeur die Turke uitmekaar en skree:
  - Vir die Moederland!
  Masha, 'n meisie van Rusland, gee 'n uitbarsting en gooi plofkrag met haar kaal tone, en breek die fasciste, skree:
  - Eer aan die tye van wêreldkommunisme!
  Margarita gee ook 'n goed gemikte draai. Sy het die fasciste afgemaai en met haar kaal hak 'n geskenk van moorddadige dood gestuur, haar teenstanders verpletter en geskreeu:
  - Vir ons oorwinning!
  Dit is hoe die meisies heldhaftig baklei. En hulle kan regtig nie gestop word nie, en hulle kan nie teruggedraai word nie. Hulle is eenvoudig vroulike vegters en super. En as hulle baklei, dan baklei hulle soos helde en supermanne!
  Maar, helaas, dit is moeilik om staande te bly teen die fasciste en hul superieure magte. In die lug kry Albina en Alvina selfversekerde tellings. En soveel vliegtuie word afgeskiet dat dit duidelik nie gestop kan word nie.
  Albina, wat nog 'n Sowjet-vliegtuig met haar kaal tone afgeskiet het, het gesing:
  - Ons kan nie verslaan word nie, die jagter verander in wild!
  Alvina het haar teenstanders afgesny en haar kop kragtig op haar kragtige nek gedraai en getjirp:
  - Eer aan die era van die nuwe Ariese orde!
  En hy gee ook in met sy kaal hakskeen...
  Die meisies het elk reeds meer as vyfhonderd vliegtuie neergeskiet en het die Ridderkruis van die Ysterkruis met goue eikehoutblare, swaarde en diamante ontvang.
  Hulle is sulke ongelooflike skoonhede. En as hulle reeds die vyande van die Derde Ryk verslaan, dan kan hierdie duiwels nie gestop word nie. Meer as vyfhonderd vliegtuie is net naby Marseille neergeskiet. Hierdie verskynsel is natuurlik op sy beste. Hitler het selfs besluit om die sesde graad van die Ridderkruis van die Ysterkruis met platinum eikehoutblare, swaarde en diamante goed te keur.
  Dit sal toegeken word aan die eerste persoon wat meer as duisend vliegtuie doodmaak. En die resultaat sal eenvoudig fenomenaal wees.
  Albina het vyf Sowjetvliegtuie gelyktydig met een sarsie van 30 mm-kaliber vliegtuigkanonne afgemaai en, terwyl sy die snellers met haar kaal tone gedruk het, gekoer:
  - Eer aan ons krag!
  Alvina, wat Sowjetmotors afmaai en vyande met haar kaal tone afmaai, het uitgespreek:
  - Groot eer aan heldhaftigheid!
  En die krygers het vir mekaar geknipoog!
  Hulle baklei soos altyd in bikini's en kaalvoet, en dit is hul krag. Die meisies is net vroulike supermans. Al dien hulle 'n bose saak. En hulle hou daarvan om die hakke van gevange pioniers met vuur te braai. Dit is die meisies hier. Wreed maar oulik.
  Albina het eenkeer gesê:
  - Daar is geen vriendelikheid in die wêreld nie, daar is net swakheid!
  En met haar kaal hak het sy 'n paar bomme op Sowjet-posisies laat val en drie gewere uitgeslaan.
  Dit is krygers wat absoluut geen genade aan enigiemand gee nie! Maar hulle houe is eenvoudig verpletterend.
  Alvina het met 'n glimlag opgemerk:
  - Daar is geen plek vir die swakkes onder die son nie!
  En sy knipoog vir haar maat.
  Krygers wat geen swakheid toon nie en nooit opgee nie. Hulle is werklik die kampioene van kampioene. Alhoewel met 'n minusteken, aangesien hulle 'n bose mag dien.
  Maar terselfdertyd vrolik en sjarmant.
  Albina, wat haar tande ontbloot en moorddadige vliegtuigdoppies na haar teenstanders gestuur het, het getjirp:
  - Die Nazi-woord is heilig - ons sal dit vir altyd vernietig!
  Alvina het aggressief opgemerk en teenstanders platgeslaan:
  - Ons is regtig seerowers!
  Albina, wat die vyande afgesny het, het bevestig:
  - Al die ander is 'n droom!
  En die krygers het so verpletterend geword en almal platgeslaan, asof hulle pukke met stokke slaan.
  Alvina het getjirp terwyl sy die Russiese vliegtuie verpletter het:
  - Ons is Hitler se vegarende!
  En sy knipoog vir haar maats.
  Die krygers hier laat regtig die ingewande uit hul vyande. Die Rooi Leër ontvang baie van hulle.
  Die vegtende meisies is so gretig om Russiese troepe uit te slaan.
  Maar Helga op die TA-152 vernietig Sowjet-grondmagte. Hy slaan die SAU-85 uit en skree:
  - Vir die grootheid van Duitsland en sy seuns en dogters!
  Maar die gevegte om Astrakhan duur steeds voort.
  Die meisies probeer hul bes om vas te hou.
  Alenka gooi 'n bom met plofstof met haar kaalvoet. Skeur die fasciste en skree:
  - Vir heilige kommunisme!
  Anyuta, wat op die Nazi's skiet en ook 'n granaat met haar kaal tone gooi, skree:
  - En redding vir die land!
  Alla het haar teenstanders platgeslaan, sonder onnodige seremonie afgemaai en 'n granaat met haar kaal hak gegooi, piep:
  - Dit is hoe ons glorie klink!
  Maria, wat haar vyande vernietig, geskenke van die dood met haar kaal tone gooi, brul:
  - Ons is groot in ons glorie!
  Marusya, terwyl sy die oprukkende Arabiese huursoldate in geledere afmaai en 'n granaat met haar kaalvoet gooi, huil:
  - Vir veranderinge, sodat pryse gelyktydig daal!
  Matryona het die Nazi's met 'n masjiengeweer geblus, dit gevat en gepiep:
  - Ons Moederland USSR! Sal verpletter word meneer!
  Die krygers hier tree met groot aggressiwiteit op. En hul gevegsdruk is kolossaal.
  Hulle wys oor die algemeen hul kolossale kunsvlieg. En werklik ongebreidelde druk.
  Die krygers is kaalvoet, maar gelukkig...
  In April het die Nazi's Baku gevange geneem. Die gebrek aan ammunisie het sy tol geëis. Terselfdertyd het Poti amper gelyktydig geval. Slegs Jerevan, geleë op berghange, het vasgehou. Maar ook hy was gedoem. Ammunisie en kos daar was ook min. Dis net dat die Turke nog nie hierdie stad bestorm het nie, en die stof vrek van die honger.
  Die meisies van Tamara se bataljon het gedeeltelik tussen die ondergrondse vegters verdwyn, en sommige het saam met die bevelvoerder langs die agterkant na voor beweeg ... Hulle wou tot hul eie deurkom.
  Die Kaukasus is reeds byna heeltemal gevang, maar die oorlog duur voort. Alhoewel die USSR op daardie stadium sy grootste olieveld verloor het. Maar die Rooi Leër was nie gebroke van gees nie. En daar is ook olie in die Wolga-streek, in Siberië en op baie ander plekke.
  Hitler het beveel om die Russe in Astrakhan teen 20 April af te handel. En die gevegte het op 'n kolossale skaal ontvou. En die bombardement het skerp toegeneem.
  Die USSR het hom onder sterk druk bevind. Daar was ook gevegte vir Alma-Ata, wat deur die Japannese bestorm is. Die stad was byna heeltemal omsingel.
  Die samoerai het, sodra dit effens warmer geword het, 'n offensief in die rigting van Magadan probeer ontwikkel.
  Veronica het in Alma-Ata geveg en saam met haar bataljon meisies die aanslag van die samoerai beveg.
  En daar is baie van hulle hier. Die Chinese, wat met ineenstortingsmetodes gewerf is, veg ook.
  Die Japannese gooi die geel soldate in die geveg... Hulle vorder en stort die Sowjet-stellings letterlik met hul lyke.
  Veronica vuur. En maai die Chinese en samoerai in geledere af. Hy gooi granate met sy kaal tone en piep:
  - Eer aan die Russiese gees!
  Marfa skiet ook, sny teenstanders af en piep:
  - Vir ons Vaderland!
  Natasha skiet op die Japannese en Chinese soldate wat gewerf is om as kanonvoer op te tree, skree:
  - Vir Groot Kommunisme!
  Alina, wat op die samoerai en Chinese vegters geskiet het, hulle met groot passie afgemaai het en die geskenk van die dood met haar kaal hak gegee het, piep:
  - Vir nuwe grense van kommunisme!
  Veronica skiet met groot akkuraatheid op die vyand, en deurboor die koppe van die Chinese, en skree terselfdertyd:
  - Eer aan die Sowjet-land!
  En met haar kaal been stuur sy 'n kolossale mag van 'n granaat, wat al die vyande verskeur.
  Martha, wat die vyand afmaai en die gawe van die dood met haar kaal vingers gooi, skree:
  - Regeer die era van kommunisme!
  Natasha het die plofbare pakkie met haar kaalvoet uitmekaar geskeur, 'n massa Sjinese uitmekaar geskeur, uitgeblaker:
  - Vir die nuwe Sowjet-orde!
  Alina, wat baie akkuraat op die vyand geskiet het, het gepiep:
  - Vir nuwe grense van kommunisme, sal ons veg!
  En haar kaal hak het plek gemaak vir 'n bom van vernietiging.
  Vegmeisies, dis asof vonke by hulle oë spat.
  Nee, die Japannese kan nie sulke mense verower nie, selfs nie saam met Chinese magte nie. En die samoerai jaag om aan te val.
  En weer besaai hulle al die naderings met lyke. Maar daar is te veel van hulle, en die bataljon kaalvoetskoonhede moet terugtrek.
  En die Japannese het ninja-meisies. En dit is baie moeilik om teen hulle te veg.
  Hulle is so sprankelend, bakleiend en pragtig. En hulle gooi met hul kaal tone, gawes van groot vernietigingskrag.
  "n Ninja-meisie met blou hare sny Sowjet-soldate af met swaarde en gil:
  - Vir die era van die keiser se bewind!
  "n Ninjameisie met geel hare bestuur "n meul, verpletter die Russiese weermag en piep:
  - Eer aan die era van banzai!
  "n Ninja-meisie met rooi hare het "n helikoptertegniek gebruik, "n Sowjet-offisier afgesny en uitgeblaker:
  - Ons wen altyd!
  "n Ninjameisie met wit hare het die skoenlappertegniek gebruik, drie Russiese soldate afgekap en "n ertjie met haar kaal tone gegooi. Dit het ontplof en die vier-en-dertig omgeslaan.
  Die vegter het gepiep:
  - Vir die nuwe Japannese bestelling!
  Die meisies hier is wonderlik en regtig cool... En die Rooi Leër in die Verre Ooste het 'n ernstige vyand ontmoet.
  Maar in die middel loods Sowjet-troepe 'n skielike aanval in die rigting van Rzhev.
  Hier veg Elizabeth se bemanning vir die eerste keer op die nuwe IS-2-tenk. "n Motor waarmee "n paar hoop gevestig word. Gewoonlik is daar vyf bemanningslede, maar hier hanteer die krygers vier.
  Elizaveta skiet 'n 122mm geweer. "n Vernietigende projektiel vlieg met dodelike krag. Beskryf 'n boog en tref T-4 van 'n lang afstand.
  Elizabeth roep uit:
  - Ek het hierdie een goed geslaan!
  Ekaterina reageer deur te laai, haar kaal tone te gebruik en met ergernis op te merk:
  - Maar die geweer skiet nie baie vinnig nie!
  Elizabeth het hiermee saamgestem:
  - Glad nie 'n ideale tenkvernietiger nie!
  Elena, wat gehelp het om die wapen met haar kaal voete te laai, het opgemerk:
  - Maar dit is moordenaar!
  En toe skiet Catherine. En die dop het die Panther van 'n groot afstand getref. Ja, 'n moordende geweer ...
  Ekaterina het opgemerk:
  - Ons het baie energie en opgewondenheid!
  Elena het hiermee saamgestem:
  - Nogals baie! Eer aan Rusland!
  Efrasia het ook opgemerk:
  - Die sigbaarheid van hierdie motor is swak. Hoe skiet jy dit?
  Elena het logies opgemerk:
  - En ons het so 'n geoefende oog! As ons gaan slaan, gaan ons slaan!
  En die krygers het in koor gesing:
  - Ons sal nie bang wees nie en sal altyd veg!
  . HOOFSTUK No 7.
  Op 21 April het Astrakhan nog gedeeltelik onder Sowjetbeheer gebly. Die Duitser is nie heeltemal daardeur gevange geneem nie.
  Die terrein het dit moontlik gemaak om hier goed te verdedig. En die Duitsers het besluit om taktiek te verander. In plaas van aanvalle, het hulle oorgeskakel na bombardering en beskutting.
  Alenka en haar span het in 'n bunker weggekruip en die massiewe beskutting uitgewag.
  Daar was ses van hulle meisies wat kaart gespeel het. Hulle het die dekke met hul kaal tone vasgehou en 'n gesprek gehad.
  Anyuta het woedend opgemerk:
  - In die Kaukasus het slegs Jerevan onopgeneem gebly. Dit is net ons laaste eiland in hierdie streek. Wat is volgende?
  Alenka het logies voorgestel:
  - Heel waarskynlik sal hulle na Moskou gaan. Dit is hul credo!
  Alla het met 'n sug opgemerk:
  - Die magte is baie ongelyk... Ons verloor regtig die oorlog, en ons het nie genoeg soldate nie!
  Maria het logies opgemerk:
  - En die Nazi's ly verliese! Hulle kan ons nie weerstaan nie!
  Matryona het haar mening uitgespreek en 'n kaart met haar kaal tone gegooi:
  - Ons is gebore om te wen, en ons sal beslis wen, ek weet dit!
  Marusya het ingestem en haar teenstander met haar kaal tone beveg:
  - Natuurlik is daar geen twyfel nie!
  Alenka sou nie so optimisties wees nie, en gooi die kaart met haar kaal, bruingebrand been:
  "Ons meisies sal dalk onder besetting moet lewe, maar ek glo ons sal ongetwyfeld wen!"
  Anyuta het beslissend gesê:
  - Jy kan veg met guerrillametodes, en dit sal baie mooi wees as jy met sulke mense baklei, dit is baie cool!
  Alla het aggressief opgemerk:
  - Ons moet meer aktief veg!
  Die meisies het opgehou praat. Toe het hulle na 'n ander onderwerp oorgeskakel.
  Marusya het met ergernis opgemerk:
  - Die aantal gelowiges groei. In stryd met alle logika!
  Anyuta het hierteen beswaar gemaak:
  - Niemand het nog bewys dat daar geen God is nie. En hy kan nie anders bewys nie. So hier kan ons eindeloos stry.
  Alenka het bevestig:
  - En om hier te stry is dom en nutteloos!
  Alla het hiermee saamgestem:
  - Ja, hierdie gesprek is nutteloos. Bowendien, as God bestaan, dan is Hy so dat dit vir hom beter is om nie te bestaan nie!
  Matryona het gegiggel en opgemerk:
  - Dit is beter vir so 'n God om nie te bestaan nie! Kom ons sing intussen!
  En die meisies het in koor gesing;
  Ons is meisies wat by die Komsomol aansluit,
  Hulle het 'n eed gesweer om getrou aan die Vaderland te wees...
  Sodat 'n woedende nederlaag op die Nazi's wag,
  Wel, kom ons leef in Rusland onder kommunisme!
  
  Lenin is immers by ons, soos metaal,
  Brons is sterker as enige staal...
  Ek het gedroom om wêrelde onderstebo te draai,
  Soos die groot genie Stalin bemaak het!
  
  Ons sal die Vaderland koeler maak,
  En ons sal die Vaderland bo die sterre verhef...
  Laat daar sukses wees met die Komsomol-lede,
  Al is ons voetjies heeltemal kaal!
  
  Die fascis het my vaderland aangeval,
  Samurai kom onbeskof uit die ooste...
  Ek is lief vir Jesus en Stalin,
  En ek glo die teëstander, ons sal hom in stukke skeur!
  
  Die beroemde God Svarog is immers by ons,
  Wat, grappenderwys, kommunisme sal bou ...
  Die sterkste van alles in die heelal is die glorieryke Familie,
  Sal bydra tot bewussyn en wil!
  
  Ek glo ons sal nooit moed opgee nie,
  Die Vaderland kan nie op sy knieë gebring word nie...
  Kameraad Stalin is 'n helder ster,
  En ons leermeester is die wyse genie Lenin!
  
  Ons sal ons Vaderland maak,
  Mooier en stralender op die planeet ...
  En dit sal wees, ken die moordenaargeweer,
  Laat volwassenes en kinders pret hê!
  
  Brand Svarog, moenie in jou hart brand nie,
  Jy is die beskermheilige van alle Russiese swaarde...
  Ons sal binnekort 'n sterk paradys bou, glo ek,
  Jesus sal kom heilige sending!
  
  Moenie Hitler se bende vertrou nie, vriende,
  Dat sy maklik en dreigend sal wen...
  Ons het almal een gesin nodig -
  En glo my, dit is nie te laat om jou Moederland lief te hê nie!
  
  Die Here die Almagtige beskerm ons almal,
  Sal die driekleur vlag oor die grond hys...
  En die bose roofdier verander in spel,
  Ons kan ook met Satan klaarkom!
  
  Ek is lief vir die Groot Vaderland,
  In die hele heelal is daar nie mooier jy nie,
  Ons sal Rusland nie vir 'n roebel verkoop nie,
  Kom ons bou vrede en geluk in die heelal!
  
  In die naam van ons Moederland, 'n droom,
  Groot Rusland sal opstaan ...
  Al die ander is net ydelheid
  En 'n nuwe messias sal by ons wees!
  
  O my almagtige Lada,
  Jy sal Russiese liefde en vrede gee ...
  Ek draai so na jou en smeek jou,
  En indien nodig, slaan met weerlig!
  
  Maria Moeder van God van die hemel,
  Die heelal het vir Jesus...
  Om jou ontwil het die grote God opgestaan,
  Mense het nie regtig hul smaak verloor nie!
  
  Let daarop dat Komsomol-lede so is,
  Die gode van Rusland word hoogs gerespekteer...
  Ons is groot seuns van die Moederland,
  Russe wen altyd!
  
  Vriende, ons moet bid tot die Moederland,
  Perun, Yarilo en Svarog is kragtig...
  Ons sal baie sterk mans wees,
  En ons sal selfs die wolke in die lug wegwaai!
  
  Nou is die vyand reeds uit Moskou teruggedryf,
  Jy het die Nazi's baie seergemaak...
  Ons is getrou aan Jesus en Stalin,
  Daar sal baie tenks met gewere wees!
  
  Nee, die vyand sal nie in staat wees om die Russe hok te slaan nie,
  Aangesien ons krygers almagtig is...
  Slaag eksamens, slegs 'n vyf,
  Sodat elke seun baie sterk sou wees!
  
  Glo my, Stalingrad sal heerlik wees,
  En ons sal hom van die aanslag hou...
  Die oorwinnende belyning van die ridders sal kom,
  Al vloei bloed in 'n onbeheerbare stroom!
  
  Meisies kaalvoet in die koue,
  Hulle hardloop, hul hakke flits...
  En hulle sal die fasciste met hul vuiste slaan,
  Die ongesellige Kain sal platgeslaan word!
  
  Alles sal reg wees, mense weet dit goed,
  Ons is in die ruimte, ons sal konstellasies ontdek ...
  Dit is immers 'n sonde om te twyfel aan dapperheid,
  En daar sal 'n man op God se troon wees!
  
  Ons sal binnekort die dooies opwek met wetenskap,
  Ons kan jonger en mooier word...
  Bo ons is 'n gérub met goue vlerke,
  My pragtige ma Rusland!
  Die meisies het die hele gedig goed gesing en kaalvoet verder kaartspeel...
  Lenin se verjaardag is op 22 April gevier. Die meisies het alkohol gedrink wat met water en koffie verdun is en onder hul asem geproes...
  Die Rooi Leër het die volgende Rzhev-Sychevsk-operasie in die sentrum uitgevoer. Die Duitsers het op die verdediging gesit en teruggeveg. Nuwe Sowjet-tenks T-34-85 en IS-2 het geveg. Die laaste motor het dikwels in die modder vasgery. En dit het nie die wapenrusting van die Tiger-2 en swaarder katte reguit gevat nie. "Panther"-2 kon ook net van naby binnegedring word.
  Die mees Duitse motor het die Sowjet een van 'n groter afstand binnegedring.
  Hitler was oor die algemeen tevrede met die Panther 2, wat bevredigend beskerm was en goeie werkverrigting en bewapening gehad het. Maar hy het geëis om 'n tenk te skep wat beter beskerm sou word, en terselfdertyd verdraagsaam te ry ...
  "Muis" in hierdie geval blyk 'n ondoeltreffende masjien te wees. Die E-100 is aktief ontwikkel as deel van die "E"-reeks. Die rangskikking van die enjin en transmissie was veronderstel om saam gemaak te word, en die rewolwer was nouer en meer skuins, soos die romp. Die dikte van die pantser het vergelykbaar gebly met die Muis, so ook die wapens, maar die gewig moes weens die hoogte tot 130 ton verminder word. In hierdie geval sal die enjin, inteendeel, sterker moet word teen 1500 perdekrag, en die tenk sal bevredigende beweeglikheid hê.
  Oor die algemeen was die "E"-reeks veronderstel om 'n nuwe generasie tenks te word. Met laer silhoeëtte, groot hoeke van rasionele helling, kragtige gewere en enjins, digte uitleg.
  Terwyl die Duitsers egter reeds redelik goeie motors gehad het. "Panther" 2 het die vorige model vervang. 'n Nuwe Tiger-2 het ook verskyn met 'n kragtiger enjin en 'n nou rewolwer. Beter beskerm en ligter in gewig.
  Die Nazi"s het dus nie stilgesit nie.
  Op 24 April 1944 het die eerste Duitse Arado-straalbomwerper Moskou met 'n geskenk van dood getref. Hy het die bom van 'n groot hoogte laat val en die Sowjet-vegters maklik verbygejaag.
  Hitler het gesê dat die USSR nou geen kans het nie, en die einde van die Rooi Leër sal binnekort kom.
  Op 25 April het 'n nuwe aanval op Astrakhan begin. Die eerste grondverskuiwingsmasjien het ook aan die geveg deelgeneem: 'n ondergrondse tenk.
  Twee Duitse meisies het daarop baklei: Mercedes en Dora. Die krygers het 'n ondergrondse model getoets wat in die grond beweeg het.
  Dit is nog redelik lig met 'n kortloop 75-mm kanon en vier masjiengewere.
  Meisies trek karre langs die grond. Die bore draai en sny die rots. Die beweging is redelik stadig, sewe kilometer per uur, wat nie sleg is vir ondergrondse toerusting nie.
  Mercedes druk haar kaal tone op die eerste joystick in die Duitse weermag. Dit is baie maklik om te bedryf en sê:
  - Hoe het ons Duitse wetenskap geslaag!
  Dora het hiermee saamgestem:
  - Ja, ons kan al baie doen! Ons krag is baie groot!
  En dit beheer ook met 'n joystick. Die meisies toets "n spesiale masjien met "n radar.
  Daar lê "n Sowjet-battery voor en jy kan daaronder duik.
  Mercedes, wat haar tande ontbloot, merk op:
  - Ons sal 'n nuwe orde bou!
  En dan kom die Nazi's se kar te voorskyn. 'n Hoë-plofbare fragmentasie-dop tref Sowjet-gewere. En dit tref die Rooi Leër-soldate.
  Dora sê met 'n laggie:
  - Laat die groot revanchisme gevier word!
  En met sy kaal tone maak hy akkurate skote. Slaan die vyand en piep:
  - Eer aan die nuwe droom!
  Mercedes vuur masjiengewere af en huil:
  - Vir die era van groot drome!
  Die meisies lag en applous hulself. Dit is sulke aggressiewe en baie vinnige krygers.
  Dona merk aggressief op:
  - Daar is baie goed in die wêreld!
  En met sy kaal tone druk hy die knoppies en skiet weer, op die Sowjet artilleriste.
  Mercedes bevestig met 'n glimlag:
  - En dit sal nog mooier wees!
  En hy skiet ook met sy kaal tone. Dis hoe hierdie vegtende meisies vuur.
  Wel, nog 'n toestel vir oorlog ...
  Die Nazi-aanslag op Astrakhan neem toe...
  Alle naderings is afgesny... En die Sowjet-troepe is op 1 Mei 1944 gedwing om toe te gee, wat die lang, heldhaftige verdediging van die stad voltooi het. Hierdie vesting het ook geval.
  Die Nazi's het die val van Astrakhan met vuurwerke gevier. Maar steeds was die verdediging nie verniet nie. En die Krauts het tyd nodig gehad om hul troepe aan te vul en reserwes by te bring ...
  Die Führer het beplan om in die rigting van Saratof en verder langs die Wolga te vorder met 'n diep verbypad van Moskou.
  Maar terwyl die Duitsers besig was om hul magte te hergroepeer, het hulle reserwes bygebring. En gevegte het in die lug gewoed.
  Duitse lugvaart het probeer om sy meerderwaardigheid te konsolideer. Gevegstoetse van die ME-262 het die gebrek aan betroubaarheid van hierdie voertuig, en sy gereelde ongelukke, sowel as probleme met bestuurbaarheid aan die lig gebring. So, tot dusver was daar geen idees om Duitse eenhede heeltemal met hierdie vliegtuig te vervang nie. Inteendeel, die TA-152 was 'n uitstekende masjien vir sy tyd en is toenemend bekend gestel. ME-309 en ME-109 het in diens gebly.
  Die vuurpylaangedrewe ME-163 was 'n goeie vegter vir gevegte, maar sy te kort vlugtyd het dit byna onmoontlik gemaak om dit in 'n geveg te gebruik.
  Meer suksesvol was die Arado-straalbomwerper, wat weens sy hoë spoed byna onmoontlik was om met lugafweerkanonne af te skiet, en Sowjet-vegvliegtuie kon dit nie inhaal nie. Die verkenningstralers was redelik goed. Die Duitsers was ook besig om ander masjiene te ontwikkel. Byvoorbeeld, die XE-162, 'n vegvliegtuig ligter as die ME-262, maklik om te vervaardig, goedkoop en beweegbaar, dus kan dit meestal van hout gemaak word. En ander vegters. En ME-1010 en TA-183... En 'n meer gevorderde en betroubare wysiging van die ME-262 X. En Gotha stertlose vegters, en nog baie meer.
  Maar voorlopig was Duitse skroefaangedrewe vegvliegtuie baie sterker as Sowjetvliegtuie. Wat in kwaliteit geval het, en taamlik swak was in beide enjins en wapens. Boonop is die Yak-9 verder vereenvoudig en dit is nou toegerus met slegs een 20 mm-vliegtuigkanon, wat die masjiengeweer laat vaar het. Dit het produksie goedkoper en makliker gemaak en gewig verminder.
  Die masjiengeweer is egter nogal swak teenoor Duitse vliegtuie. Terwyl die USSR nie kon bekostig om meer gevorderde modelle van motors en passe in spoed en wapens voor die Nazi's te vervaardig nie. Die hoër gewig van die voertuie het probleme met bestuurbaarheid geskep.
  En die gebrek aan brandstof het die vliegopleiding van die gevleuelde personeel verminder.
  Alvina en Albina, wat die kragtig gewapende ME-309 met ordentlike spoed bemeester het, wou nie aan boord van die ME-262 klim nie, wat te gereeld neergestort het. En in spoed is hulle reeds sterker as die Russe.
  Alvina, wat 'n Sowjet-motor afgesny het, het opgemerk:
  - Dit is interessant om in die lug te veg!
  Albina, met haar kaal voete, het die vegter na die teiken gelei en dit verpletter en ingestem:
  - Ja, ons is in wese die sterkste in die wêreld!
  En die meisies het soos 'n besetene gelag.
  Mei blyk relatief kalm te wees. Die Rooi Leër het steeds probeer om die Rzhev-lys af te sny.
  Elizaveta het vanuit die IS-2 op haar opponente geskiet... Die Sowjet-masjien het net goeie beskerming in die boonste gedeelte van die voorkant van die romp gehad. Die voorkop van die toring is nie voldoende beskerm nie. En dit kan selfs van naby deur T-4-kanonne binnegedring word. Die laaste tenk is egter uiteindelik in Mei gestaak, so ook die Panther en die gewone Leeu en Muis. Nou in die reeks "Patera"-2 en "Tiger"-2 is maksimaal verenig en met soortgelyke wapens.
  Hierdie voertuie is goed beskerm voor, taamlik swak in die kante, en verskil meer in gewig. Hul bestuurseienskappe met nuwe enjins is aanvaarbaar vir die weermag. Maar hierdie tenks is ook tydelik... Hulle maak gereed om hulle te vervang met die "Panther"-3 en "Tiger"-3 uit die "E"-reeks. Met "n digter uitleg, met die enjin en transmissie in een blok en dwars, met "n liggewig, vereenvoudigde en terselfdertyd begaanbare en maklik herstelbare onderstel.
  Nuwe motors moet beter beskerm word, maar sonder om in elk geval merkbare gewig te verhoog.
  Wat wapens betref, is hier geen eenheid nie. Sowjet-tenks het pantser wat nie te dik is nie en van swak gehalte. En daar is geen sin om grootkaliber wapens te installeer nie. Die weermag is baie tevrede met die 88mm-kanon. Sy neem vier-en-dertig van vier kilometer af, en IS -2 van 'n bietjie nader. So ontwikkelings is aan die gang...
  Die USSR moet met iets hierop reageer. Maar dit is nog nie duidelik hoekom nie ... Daar is planne om die SU-100 te skep. Hierdie selfaangedrewe geweer is eenvoudig effektief, en met 'n deurdringende effek. Sommige hoop is daarmee verbind, vir die stryd teen die groeiende swaar tenks van die Derde Ryk. Maar dit moet nog gemaak word, soos doppe vir so 'n monster, en reeksproduksie van die geweer moet ingestel word, wat in oorlogstoestande nie baie realisties is nie.
  Maar hier is Elizabeth se tenkspan wat op die T-34-85 veg. En die meisies, kaalvoet en in bikini"s, baklei dapper.
  Elizabeth skiet met haar kaal tone op die Nazi's en slaan die Panther in die sy en sê:
  - Vir groot kommunisme!
  En hulle vier en dertig spring op en draai vinnig om en skiet.
  Ekaterina skiet ook baie akkuraat op die vyand. "n Verouderde T-4-tenk stamp dit in die sy en skree:
  - Eer aan die ridders van die USSR!
  En knipoog weer vir haar vriende. Die meisie het geblyk so 'n oorlogsugtige meisie te wees.
  Elena skiet ook op die vyand. Hy slaan dit baie akkuraat, in hierdie geval breek hy die Tiger-2-rol en brul bo-op sy longe:
  - Vir Heilige Rus!
  Efrasia skiet akkuraat op die vyand. Maak 'n akkurate skoot na die vyand se kant, breek deur die metaal en skree:
  - Vir heilige kommunisme!
  En die meisies draai met selfvertroue hul tenk en ontduik dophoue. Dit is nie so maklik om meisies te verslaan nie.
  Hier het die nuutste en formidabele "Leeu"-2 teen hulle verskyn. Probeer om so 'n tenk binne te dring, en dit sal probeer om die vier-en-dertig te tref.
  En hy skiet van 'n afstand af.
  Elizabeth het in reaksie getwiet:
  - Jy sal nie leuens aanvaar nie!
  En stuur 'n dop van 'n lang afstand na die Lev-2-tenk. Dit sal hom in die voorkop tref.
  Die Hitleriet snap.
  Dan skiet Catherine weer, met haar kaal tone, op die vyand, en hierdie keer het die projektiel, nadat hy 'n boog beskryf het, die fascis akkuraat in die lang loop van die kanon getref.
  Catherine het gekoer:
  - 'n Skerp oog, skuins hande, dit gaan nie oor ons nie!
  Die Duitser, nadat hy sy geweer verloor het, het vinnig begin omdraai en vertrek. "Lion"-2 is die eerste Duitse tenk waarin die ratkas en enjin aan die voorkant in een eenheid geleë is, en die ratkas is op die enjin self.
  Dit het dit moontlik gemaak om sy lengte te verminder en sy gewig te verminder, wat sy spoed aansienlik verhoog het. En so het "Lev"-2 vertrek, en 'n kans gehad om die afstand te breek ...
  Elena het met haar kaal tone die wapen gerig, dit geneem en op die vyand geskiet. Die dop het die agterstewe van die Leeu se romp getref, maar het geskiet...
  Elena het gegrom:
  - Damn, die afstand is groot. Ons sal hom nie so kry nie!
  Catherine gorrel en ontbloot haar tande:
  - "Leo", meisies dit is "Leo", moet ons nie aanstoot neem nie! Binnekort ken ek julle vriende, dit sal baie verleentheid wees!
  En hulle tenk het die T-3 getref, hierdie tenk het pas op sy sy gedraai, en dit kon van 'n lang afstand getref word.
  En die meisie het met haar kaal tone geskiet en gekoer:
  - Eer aan die era van kommunisme op aarde!
  Efrasia het met ergernis opgemerk, op die vyand geskiet en haar kaal hakke gebruik:
  - Ons Moederland is sterk, dit beskerm die wêreld!
  Elizabeth het getjirp, haar tande ontbloot en begin sing, terwyl sy 'n hele gedig komponeer het:
  Satan sal ons nie verslaan nie
  My vaderland is die mooiste in die wêreld,
  Wees bekend vir die pragtige land...
  Volwassenes en kinders sal gelukkig wees daarin!
  
  Laat die lelies van die vallei pragtig daarin blom,
  En die gerubs speel 'n ordentlike lofsang...
  Die Fuhrer sal kaput wees,
  Russe is onoorwinlik in gevegte!
  
  Komsomol-lede hardloop kaalvoet,
  Hulle trap op die sneeu met hul kaal hakke...
  Hitler jy lyk net cool
  Ek sal jou in 'n tenk omgery!
  
  Kan ons die Nazi's verslaan?
  Soos altyd is ons kaalvoet meisies...
  Ons mees formidabele ridder is die beer,
  Hy sal almal met 'n masjiengeweer doodmaak!
  
  Nee, ons meisies is al baie cool,
  Ons skeur letterlik alle vyande uitmekaar...
  Ons kloue, tande, vuiste...
  Ons bou 'n plek in 'n wonderlike paradys!
  
  Ek glo daar sal koel kommunisme wees,
  Die land blom daarin, glo die raad...
  En klaaglike Nazisme sal verdwyn,
  Ek glo dat jou dade verheerlik sal word!
  
  Die land sal wild blom, glo ek,
  Van oorwinning is ons terug na oorwinning...
  Verslaan die Japannese Nikolai,
  Die samoerai sal antwoord vir gemeenheid!
  
  Ons sal ons nie laat kantel nie,
  Kom ons verpletter ons vyande met een hou...
  Laat die jagter in wild verander,
  Dit was nie verniet dat ons die Wehrmacht verpletter het nie!
  
  
  Moenie vertrou dat ons opgee nie,
  Russe het nog altyd geweet hoe om te veg...
  Ons het ons bajonette met staal geslyp,
  Die Fuhrer sal die beeld van 'n nar word!
  
  Dit is hoe my vaderland is,
  Die Russiese trekklavier speel daarin...
  Alle nasies is 'n vriendelike familie,
  Abel triomfeer, nie Kain nie!
  
  Binnekort sal die USSR in glorie wees,
  Al is ons vyand wreed en verraderlik...
  Ons sal 'n voorbeeld stel vir dapperheid,
  Die Russiese gees sal in gevegte verheerlik word!
  . HOOFSTUK No 8.
  Mei 1944 het vinnig verbygevlieg... Albina en Alvina was besig om rekeninge op vliegtuie in te samel.
  Dit is meisies wat lyk asof hulle op die vlerke van gerubs vlieg.
  Albina skiet 'n Russiese vliegtuig met haar kaal tone af en gil:
  - Vir die Derde Ryk!
  Alvina, ook kaalvoet en in 'n bikini, slaan 'n Sowjet-vliegtuig neer, verdeel dit in stukke en skree:
  - Vir Ariese kommunisme!
  Daarna het die meisies met 'n 37 mm-kanon op Sowjet-tenks begin skiet.
  Hulle slaan die vier en dertig uit en skree:
  - Ons is so cool!
  Albina druk die pedaal met haar kaal, ronde hak en tjirp:
  - Laat kommunisme verheerlik word!
  En dit bots deur 'n Sowjet-motor.
  Alvina skiet ook akkuraat op die vyand, slaan hom uit en skree en ontbloot haar tande:
  - Ons waarheid is in ons vuis!
  Sulke geestige meisies... En hulle vernietig Sowjet-regimente... Hulle het byvoorbeeld die IS-2 gekry. Hulle het hom dus uit die lug aangeval, en toe vanaf 'n vliegtuigkanon op hom geskiet. Hulle het deur die metaal gebreek en die tenk laat brand. En die gevegsstelle sal ontplof.
  Albina tjirp uit haar longe:
  - Die meisie hou daarvan om dood te maak! Wat 'n meisie!
  Alvina sis en ontbloot haar pêrel-tande:
  - Eer aan ons Vaderland! Vir kommunisme!
  Die meisies het net die totalitêre uitwissing van hul teenstanders aangepak.
  En die Rooi Leër is met selfvertroue verslaan.
  En Gerda het op die bemanning van haar "Panther"-2 geveg en was besig met totale vernietiging.
  Die meisie het die geweer met haar kaal tone gerig. Sy het 'n vier-en-dertig afgeskiet en gebrul:
  - Vir die grootheid van kommunisme op die Ariese manier!
  Charlotte het ook haar kaal tone op die Sowjet-tenk afgevuur, die pantser stukkend geslaan en geblaker:
  - Vir groot sukses in die wêreld!
  Christina het ook 'n fok gegee sonder veel seremonie. Ja, sy het dit so akkuraat gedoen, met haar kaal hak deur die Sowjet vier-en-dertig geslaan en uitgeblaker:
  - Vir groot grense!
  Magda het ook om die beurt 'n projektiel afgevuur en gekoer:
  - Vir 'n nuwe Ariese orde!
  Daarna het die meisies dit geneem en in koor gesing:
  - Ons is almal velkoppe, aanhangers van vryheid, wat veg vir 'n nuwe orde! Binnekort sal die volke Ariër word, kom ons veg met vuur en swaard!
  Die krygers, moet gesê word, het geblyk baie veglustig te wees. En as hulle die vyand afskiet, dan tot die einde toe.
  Die Sowjetunie word aangeval deur superieure magte. Japan stoot vanuit die ooste in.
  Twee Japannese vlieëniers, Toshiba en Toyota, val Sowjet-posisies uit die lug aan.
  Beide Japannese meisies is baie mooi beide kaalvoet en in bikini's.
  Toshiba maak 'n lugtoegang, breek deur die dak van 'n Sowjet-tenk en brul:
  - Ek is 'n monster uit die Japannese hel!
  Toyota, wat die tone van sy kaal voete op die pedaal druk en die vyand afmaai, skree:
  - Vir die grootsheid van Japan se idees!
  Hierdie meisies is so pragtig. En hulle vernietig vyande baie aktief.
  Maar die USSR verloor regtig teen die samoerai. En dit is duidelik hoekom. Waar kan mens sulke fanatisme en tegnologie weerstaan?
  Japannese meisies breek deur in ligte maar flinke tenks en dors spesifiek die Rooi Leër.
  Tenk-eenhede is geen grap nie.
  Toshiba het bomme uit die lug op die Sowjet-posisies gegooi, en 'n paar kanonne het opgevlieg en getjirp:
  - Vir groot kommunisme!
  Waarna hy uitbars van die lag...
  Toyota het tydens vlug opgemerk:
  - Russiese gode is vreemd. Hulle aanbid die man wat aan die kruis gekruisig is en beskou hom as God. Dit word selfs op een of ander manier snaaks!
  Toshiba het in reaksie gegiggel en opgemerk:
  - En ons self sal binnekort gode word en die evolusie van ons Goddelikheid voortsit!
  En die meisies sal baie gewillig lag.
  Toyota merk met 'n laggie op:
  - Ons krag is in eenheid!
  Toshiba het dit aggressief bevestig:
  - Ons krag, ons vuis!
  En weer uit die lug sal hulle 'n stroom vliegtuigdoppe op die vyand laat reën, wat deur die vier-en-dertig breek.
  Dit is vegtende meisies en hulle sê wat nog. Japan sal almal eet en verbrand.
  En wanneer hulle "n pionier martel, blyk dit uiters aggressief te wees.
  Veral as die seuntjie se hakke gebraai is. Dit is absoluut die mees super aksie ...
  En die meisies skree uit hul longe...
  En Sowjet-meisies veg ook moedig en skiet hul teenstanders af. En hulle tree met afwagting en ramming op.
  Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova is baie aktiewe skoonhede in die lug.
  En hulle skiet die Nazi's neer, al het hulle sterker vliegtuie.
  Anastasia druk die snellers met haar kaal tone en sing:
  - Dit is nie sleg om sterk te wees nie!
  Akulina druk die sneller met haar kaal hak en bevestig:
  - Ons sal die fasciste baie hard klop!
  En albei meisies het gesing:
  - Slaan hard, hard, baie hard! Slaan hard, hard, baie hard!
  Daarna het die krygers gevleuelde aforismes begin lees wat soos perde, of eerder jong hingste, galop;
  Politici boelie dikwels om kiesers "n kraag te sit!
  "n Verwakker politikus verpletter kiesers soos hoenders!
  'n Politikus droom daarvan om op 'n wit perd in te ry om 'n kraag aan 'n kieser te sit!
  Die jakkals het klein slagtande, en wil hulle insluk en hulle heeltemal wegsteek!
  "n Politikus wat baie oor filantropie praat, is "n tipiese kannibaal!
  En 'n beer kan aan die slaap gesus word met toesprake so soet soos heuning!
  Vir 'n dronk, is bitter vodka soeter as heuning!
  'n Kleermaker sal lieg en nie bloos nie, 'n politikus sal "bloos" en lieg!
  'n Vrou wat haar skoene uittrek, sit haar skoene aan 'n man, tot op die vlak van 'n boemelaar!
  As jy nader aan God wil kom, verminder jou hebsug!
  Selfs in die oënskynlike onverskilligheid van die Almagtige is daar liefde - kinders wil immers allereers uit die sorg van hul ouers ontsnap!
  God stel uit om die kwaad te straf om die sondaar 'n kans te gee!
  Talent en harde werk as man en vrou gee slegs geboorte aan sukses as 'n paartjie!
  Selfs heuning is bitter - as jy daarin verdrink!
  Misleiding is soos wyn, dit is siek en soet en dit is moeilik om te stop!
  Liefde is soos 'n skrapnel dop - dit skeur die hart, skud die brein, draai sakke uit, kom sywaarts uit!
  Die mens is op sekere maniere gelyk aan God - die Almagtige het die heelal geskep, en die mens het aan dwaasheid geboorte gegee: albei is oneindig!
  Wie sukses op bloed bou, sal die lot van 'n gesteekte vark in die gesig staar. Hulle sal hul kamerade eet - die resultaat is hartseer en kwaad!
  Soms is die beste manier om jou reputasie te behou 'n strop om jou nek! In elk geval, dit sal jou nie laat val nie!
  Jy kan nie lank onder 'n beer lê nie - dit sal jou verpletter!
  Soms is 'n vrou soos 'n mammoet in plaas van 'n kombers!
  "n Skrywer wat daarna streef om banknote te oes, sal nie goeie, ewige dinge saai nie!
  'n Land sonder wet is soos 'n liggaam sonder 'n geraamte! Net sodat hy nie versteend raak nie, is verkiesings nodig!
  As jy 'n meesterstuk wil skep, vergeet van die fooi!
  Die mees vaardige misleiding is wanneer jy nie lieg nie, maar niemand glo jou nie!
  Natuurlik beloof nederlaag groot probleme, maar dit is slegs 'n weerspieëling van toekomstige oorwinning!
  In geveg bring dapperheid en goeie intelligensie oorwinning.
  Om te slaan, moet jy eers sien waar!
  Die verkenner is die smid van oorwinning!
  Enige dwaas kan kreupel wees, maar nie elke slim persoon kan genees nie!
  Daar is baie onbeskofte laksmanne - min genesende dokters!
  Sommige is dokters, sommige is laksmanne!
  Sonder pyn is daar geen dapperheid nie - sonder dapperheid is daar geen oorwinning nie!
  Die idees van kommunisme is die limiet van idiosie: as warm koppe en koue harte die implementering daarvan aanpak!
  Kommunisme is lig, maar dit brand die wat te olierig is!
  As jy nie genoeg geduld het nie, help sang!
  Die mense is soos yster - voor dit afkoel, gee dit die gewenste vorm!
  As jy gewild wil word, gebruik geweld meer dikwels!
  Die gradering is soos helse gras - dit groei as jy dit natmaak met trane en bloed!
  Mense is soos onkruid - hoe meer jy hulle vertrap, hoe hoër groei dit!
  Eenheid is die sleutel tot oorwinning!
  Dissipline is 'n hulpmiddel vir oorwinning! Die verstand speel daarop!
  Eenheid, moed, onbaatsugtigheid is die sleutels tot oorwinning, vryheid, geluk! Sonder dissipline is daar geen weermag nie, en sonder 'n weermag kan jy nie vryheid verkry nie!
  Werk het ons sterker gemaak, vermenigvuldig met intelligensie sal ons vryheid gee, en saam met geluk sal dit geluk bring!
  Die bevelvoerder is soos die bopunt van die piramide - daar moet net een wees, anders sal selfs so 'n sterk struktuur in duie stort!
  Die adel van die familie het dieselfde verhouding tot moed as die lengte van hare tot intelligensie!
  Geen dapperheid van ons voorvaders sal 'n lafaard help nie!
  "n Lemmetjie van die sterkste staal roes in die hande van "n babbelbak en "n lafaard!
  Die verskriklikste wapen is die Bybel in die hande van 'n skelm!
  Die belangrikste rykdom van 'n man: sterkte, wat ook die hoofrede vir ondergang is!
  Die beste beroep is prostitusie, jy kombineer besigheid met plesier en het elke keer "n nuwe maat - geen roetine nie!
  Jy kan vir eeue met die held se stamboom spog, maar wanneer jy jouself op die slagveld bevind, jaag jy lafhartig na agter!
  "n Bottel vodka is soos "n granaat - dit slaan jou van jou voete af, slaan jou brein af, vergruis jou binneste!
  Wanneer die hart gevul is met genade, word die beursie om een of ander rede leeg!
  "n Werklik vry mens onderwerp hom aan drie dinge - rede, liefde, God!
  Liefde is soos 'n roos - dit blom nie lank nie, maar dit maak seer!
  Die slaaf in sy siel is onderdanig - aan hartstogte, wellus, God se dienaars!
  Geluk is onstabiel soos sand - net harde werk sal dit met sement bind!
  'n Beker wyn is soos 'n oseaan - as jy meegevoer raak, verloor jy grond onder jou voete!
  Vroue hou van manlike krag, maar nie wanneer hulle dit op hulself ervaar nie!
  Liefde is soos 'n boot, as jy te vinnig roei sal dit omslaan en verdrink!
  Op die regte tyd stel hy 'n artikel bekend - verleiding van volwassenes deur minderjariges!
  Jy kan nie handboeie op liefde sit nie!
  Wat natuurlik is, is nie krimineel nie!
  Liefde is 'n teer gevoel, maar die dikste boeie kan dit nie hou nie!
  As al die wette werk, sou die land in 'n tronk verander waar sekuriteit vanuit die buiteland gewerf word!
  Die beginsel van die onafwendbaarheid van straf werk nie want jy kan jouself nie arresteer nie!
  Dokters hoef nie deur 'n hindernisbaan te gaan nie. Daarna sal jou hande bewe, en jou tong sal slenter, en 'n glas vodka, anders as 'n babelaas, sal nie help nie!
  Daar is niks meer vermoeiend as langdurige ledigheid nie!
  Wetenskaplike ontdekking: progressief verwek - aggressief geïmplementeer!
  Nie 'n plek vir dink nie, maar 'n plek vir stryery en waansin!
  Al die probleme van die mensdom kom uit selfsug, voorspoed is slegs moontlik deur gemeenskaplike pogings!
  'n Mens sonder 'n span is soos 'n kooltjie, sonder 'n vuur - dit gee min lig en gaan vinnig dood!
  Die tuisland word warm - beter as 'n vuur!
  En die dier is beter af in die trop!
  Logika moet nie instinkte dien nie - die verstand van wellus!
  Daar sal 'n oorlog wees - daar sal 'n prestasie wees!
  Spiere sonder brein is 'n handvol vleis - waarvoor die braaipan huil!
  Van die twee tweestryders is die een 'n dwaas, die ander 'n skelm!
  Hoe hoër 'n persoon vlieg, hoe meer ontevrede is hy met sy posisie!
  Alleen gelaat, mis die hond sy eienaar se stok!
  Slegs diegene wie se verstand nie gewoond is om te kruip nie, het vlerke!
  Dis erg as jy alleen is soos 'n snob!
  Jy is alleen, en jou vyande is legio!
  Selfs 'n olifant kan deur 'n gogga opgevreet word!
  As daar meer as een miljoen weeluise is!
  Die leier van die land moet 'n broer vir die mense wees, nie 'n broer nie!
  . Dit is makliker om 'n droë rots in die see te vind as 'n uitvinding wat nie vir militêre doeleindes gebruik is nie!
  Oorwinning as 'n vrou lok met sy glans, maar stoot af met sy prys!
  Vuur is die god van oorlog en vereis, soos ander gode, aandag en opoffering!
  Een swaard is soos 'n druppel reën, dit sal val en verstrooi, en wanneer daar baie van hulle is, sal die oorwinning gebore word!
  Moet net nie sing nie - vir vrede!
  My siel is hartseer - my maag is leeg!
  Eers die bak, dan die gedagtes!
  Oorwinning is eer werd!
  Eer is 'n relatiewe konsep en moet hoofsaaklik op jou soldate toegepas word!
  Diegene wat drink voor 'n geveg sal 'n babelaas in die hel hê!
  Die pype is stil want die lemme sing - staal is sterker en harder as koper!
  'n Weermag sonder bevelvoerders is soos 'n trop skape sonder 'n herder, een wolf, as dit nie geëet word nie, sal jou bang maak!
  Om weg te hardloop is meer onnoselheid as lafhartigheid! Die meeste soldate sterf immers nie in die geveg nie, maar tydens agtervolging!
  Oorlog is soos 'n spel van domino's, net gebreekte domino's kan nie meer versamel word nie - die aarde hou!
  Vervolging verander 'n vegter in 'n laksman, 'n lafaard in 'n dapper man, 'n beskeie in 'n astrante een!
  Wetenskapfiksie is 'n kompetisie van absurditeite en absurditeite! Terselfdertyd is daar nie meer wetenskaplike en logiese genre nie!
  In oorlog is dit soos in 'n opera - elkeen sing sy eie, net die prompter kan 'n spioen wees!
  Moderne vroue vergewe 'n man alles - behalwe armoede!
  Weet jy hoe verskil spioene van intelligensiebeamptes?
  Ek weet! Ons het net intelligensiebeamptes - die buitelanders is almal spioene!
  Wat is beter met 'n leë kop of 'n leë beursie? Natuurlik, met 'n leë kop - dit is nie so opvallend nie!
  Die verstand is die beste versamelaar van rykdom!
  Intelligensie en geluk: 'n verliefde paartjie - hulle gee geboorte aan sukses, rykdom, posisie, maar skei vinnig!
  Trotse mans vind dit makliker om na raad te luister wanneer dit deur 'n vrou gegee word - tensy dit sy vrou is!
  'n Wyse vrou is 'n fortuin werd! En 'n ondernemende vrou kan hom dagvaar!
  Wie waardeer persoonlikheid in 'n persoon, en wie waardeer kontant!
  Die mensdom kan deur twee dinge vernietig word - rekenaars en rekenaarwetenskaplikes. Eersgenoemde sal die verstand atrofeer, laasgenoemde sal nie voordeel daaruit kan trek nie!
  In oorlog is 'n granaat 'n kameraad!
  Oor die algemeen is 'n granaat wat grappies vertel soos 'n Faberge-eier wat gebruik word om neute te kraak!
  Talent is soos die siel: dit kan nie weggeneem word nie, maar dit kan vernietig word!
  Wraak is nie eer werd nie - die vergelding van ordentlikheid!
  Afguns is die kiem van misdaad, selfsug water, ledigheid voed!
  Luiheid is die ergste van alle misdade!
  Dit is beter om met waardigheid met 'n swaard te sterf as om te lewe soos 'n bees wat deur 'n sweep in 'n stalletjie gedryf word!
  In oorlog kan moed listigheid klop, maar listigheid kan nooit moed klop nie!
  Oorlog maak die lewe verskriklik, en die dood waardig en mooi!
  Beskeidenheid is 'n seldsame eienskap vir 'n bevelvoerder, maar dit maak dit selfs meer waardevol!
  - Jakkals is konsonant met die woord kal!
  Die leeu het net een voordeel bo die jakkals - die geleentheid om met waardigheid te sterf!
  Tegnologie is die laksman van dapperheid!
  - Maar dis nie waar nie! Trouens, hoe hoër die vlak van tegnologie, hoe meer intelligensie en vindingrykheid word op die slagveld vereis!
  Waar die belange van die Moederland begin, eindig persoonlike welstand!
  Vryheid moet met dissipline gekombineer word. Anargie is die antitese van vryheid!
  Volhardende geheue is die beste mentor! Oor die algemeen kan vryheid met die swaard gewen word, maar slegs met behulp van die rede kan dit gehandhaaf word!
  - Wanneer 'n sterk vegter 'n ander red, is geen spesiale eer hiervoor nodig nie!
  Wanneer dapperheid in jou hart brand, sal jy immers jou skild ophef ter verdediging van jou slawe!
  Die gemeenheid van 'n baster is nie 'n verskoning vir 'n eerlike persoon nie, aangesien die teenwoordigheid van vuilheid nie 'n vuil persoon regverdig nie!
  Liefde is nooit goedkoop nie - veral as jy nie met jou beursie betaal nie, maar met jou siel!
  Die enigste ding wat bloedstorting kan regverdig, is as die trane gevolglik ophou loop!
  Diegene wat vir geld dien, sal nooit in die stryd kan vergelyk met diegene wat gedryf word deur 'n dapper hart en die begeerte na vryheid nie!
  'n Kind se traan is gevaarlik, want dit verander in 'n woedende stroom wat beskawings wegspoel!
  Die pos van bevelvoerder is nie 'n ekstra rantsoen nie, maar 'n bykomende verantwoordelikheid en 'n swaar las!
  Dit is nie bekend wat belangriker is nie - om al die hongeres te voed of die trane van een kind af te vee!
  Goud is sagter as staal, maar tref eerder die hart!
  Dit is nie die wapen wat die soldaat sterk maak nie, maar die soldaat se wapen!
  Dit lyk of die meisies met meesteraforismes grap. En as hulle begin om die vyand te vernietig, dan kan hy nie van hulle ontsnap nie.
  Aan die einde van Mei 1944 het die Nazi's hul offensief in die rigting van Saratof begin.
  Die "Shturmlev" het aan die gevegte deelgeneem, 'n voertuig op die onderstel van die vorige "Leeu", met 'n selfs kragtiger bomlanseerder met 'n 450 mm-kaliber, wat letterlik alles verpletter en vernietig, kraters met kolossale krag verskeur en slaan .
  En so 'n vuurpyl sal dadelik 'n hele blok vat en dit platslaan.
  "Sturmlev", beheer deur 'n span Duitse meisies, skiet op Sowjet-posisies.
  Jane knipoog vir haar vriende, en stamp haar kaal voete, sê:
  - Ons vee ons vyande heeltemal weg en verander hulle in tipiese kiste!
  Gringeta knipoog in reaksie, druk die hefboom met sy kaalvoet en gil:
  - Ons sal speel en ons vyande verslaan!
  Malanya het opgemerk:
  - Teen die Shturmlev-masjien is enige Sowjet-vesting magteloos!
  Monica, wat haar kaal hak slaan, het bevestig:
  - Ons is regtig gebore om te wen!
  Jane het geskryf:
  - Oorlog het nie 'n vrou se gesig nie, maar 'n fisionomie wat opwindingsoekers lok!
  Gringeta, wat met 'n masjiengeweer op Sowjet-eenhede skiet, het uitgereik:
  - 'n Vrou is 'n duif wat 'n man-houtkapper soos 'n vlieër byt!
  Monika, wat op Russiese soldate geskiet het, het opgemerk:
  - 'n Vrou het altyd sewe Vrydae 'n week, en sonder 'n Sondaggeskenk van haar huweliksplig, het sy altyd 'n dag af!
  Malanya het gegiggel en geantwoord:
  - God is nie in alles almagtig nie;
  Jane het hiermee saamgestem en met haar kaal tone geskiet:
  - Al is God almagtig, is hy nie in staat om 'n vrou se mond te hou en 'n politikus te hou nie!
  Gringeta merk logies op en druk met haar kaal hak:
  - 'n Politikus het geen gewete nie, 'n vrou het 'n sin vir proporsie, en 'n vroulike politikus het alle gevoelens sonder mate!
  Monika, wat op die Sowjet-troepe geskiet en hulle doodgemaak het, het opgemerk:
  - 'n Vrou is 'n blom, stekelrig soos 'n roos, maar haar soet aroma lok bokke en hommeltuie!
  Malanya, fokken Sowjet-soldate en vernietigende bunkers, het gepiep:
  - Die kieser val in die kinderjare, stem vir moeë ou eikebome met holtes!
  Die meisies het hul wysheid gewys en aanbeweeg.
  En aanvalsvliegtuie het ook van bo af geduik. En so het die Sowjet-troepe sonder enige probleme gedors.
  Die Duitsers het so cool geword. En hul operasionele bekwaamheid het toegeneem.
  En nou was die "Chess Knight"-stelsels, teletenks wat deur radio beheer word, in beweging.
  En dit was 'n probleem vir Sowjet-soldate. En die Nazi's het die Rooi Leër geklop.
  Maar die Sowjet-meisies het ook baie moedig geveg.
  Die gevegte het vir Kamyshin uitgebreek. Hier is Alenka weer in die stryd.
  En haar gehawende, maar nie oorgegee bataljon nie.
  Alenka het met 'n glimlag opgemerk:
  - In enige oorlog is 'n soldaat se lewe waardevol!
  En hoe hy met sy kaal tone 'n granaat gooi.
  Hierdie krygers is die hoogste klas...
  Anyuta, wat op die fasciste geskiet het, het opgemerk:
  - 'n Russiese soldaat kan gemaak word om soos 'n gesnyde hout inmekaar te stort, maar nie op sy knieë gebring word nie, en gemaak word om te bewe soos 'n esp!
  Alla, wat die plofstofpakkie met haar kaal hak afvuur en druk, piep:
  - As jy nie militêre dissipline wil nakom nie, sal jy jou rug soos 'n gevangene buig!
  Maria het op haar teenstanders geskiet en 'n moordende boemerang met haar kaal tone gelanseer, het gesê:
  - Daar is baie vuil in ons wêreld, net skaars prinse daarin!
  Matryona, wat op haar teenstanders geskiet en hulle met sarsies van vuur afgesny het, en dan 'n granaat met haar kaalvoet gooi, het opgemerk:
  - Die politikus het 'n lang tong, maar hy het kort hande om te doen wat hy aangesê is om te doen!
  Marusya, wat op die vyand geskiet en die geledere van Duitse en buitelandse soldate afgemaai het, het uitgespreek:
  - Die politikus is vinnig om te belowe, stadig om na te kom, smeek vir aalmoese, en word vergewe vir misleiding!
  Die meisies is puik en hulle baklei. Maar die kragte is baie ongelyk. Daar is baie vernietiging.
  Die Duitse Maus-tenk, hoewel nie heeltemal in produksie nie, word steeds op die fronte gesien. En sy gewere brul en vuur. En hulle veroorsaak ongelooflike vernietiging in die loopgrawe.
  Maar die meisies skiet kanonne op Muis. Al bons die skulpe soos ertjies af. Maar die Duitsers druk al hoe harder.
  En hulle skiet baie akkuraat op hulle.
  Komsomol-meisies hardloop rond, flits hul kaal hakke, en piep:
  - Tot eer van die Heilige Moederland!
  Viola, nadat hy op die Duitse infanterie geskiet het, het gepiep:
  - Wanneer 'n vrou nie genoeg het om skoene te koop nie, sit sy die man se skoene kaalvoet!
  En die meisie sal uitbars van die lag en haar tong uitsteek.
  Die krygers, moet ek sê, is vrolik. En as hulle jou slaan, slaan hulle jou dodelik.
  Viola en Margarita, amper kaal in net broekies, baklei, bring doppe en skiet akkuraat. En hulle kan nie net so gestop word nie.
  Margarita piep en sê:
  - Eer aan die era van kommunisme!
  Viola bevestig aggressief:
  - Groot eer aan die era van verandering!
  Die krygers, moet opgemerk word, blyk uiters aggressiewe meisies te wees.
  Veronica bring ook skulpe, flits haar kaal, ronde hakke en gil:
  - Eer aan kommunisme!
  Dit is wat hulle 'n vegterige openbaring gehad het. En hoe hulle fel en woes baklei.
  En kaal, bruingebrande knieë flits.
  Tamara baklei ook. Sy het uit die Kaukasus gekom wat deur die Nazi's gevange geneem is en is weer in diens. Veg met 'n vleisetende gevoel van bloed. Veg met kolossale aggressie.
  Tamara gooi 'n granaat met haar kaal tone, skeur die fasciste uitmekaar en gil:
  - Kommunisme sal met ons wees!
  En skiet 'n goedgerigte sarsie uit 'n masjiengeweer ...
  Die meisies kan gesien word wat kolossale wonderwerke doen. En binne hulle is 'n vuur wat dreig om die heelal te verbrand.
  Veronica, skiet, sing:
  Alles sal interessant wees, ongetwyfeld
  Alles in die wêreld is geskeduleer!
  En knipoog met sy saffieroë.
  Tamara, skiet, brul:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Die Heroes of Rus' lui die alarm!
  En sy het 'n sarsie van 'n masjiengeweer afgevuur. Sy het die Krauts afgesny en gepiep:
  - 'n Vrou is hoofsaaklik 'n jakkals wat 'n leeu wil lasso, maar gewoonlik word donkies in haar lasso gevang!
  Victoria het met haar kaal tone nog 'n doodsgeskenk weggegooi en gesê:
  - 'n Vrou is 'n hen wat van goue eiers hou, wat net verlies vir hul draer bring!
  En die meisies lag sinchronies. Hulle veg so ongelooflik met geweldige druk.
  Tamara het opgemerk, wat op buitelandse afdelings geskiet het:
  - 'n Vrou is 'n hen, sy kan net goue eiers bring vir die man wat 'n regte jakkals is!
  Veronica, wat vuur en haar tande ontbloot, het bygevoeg:
  - 'n Opregte jakkals en haan sal jou goue eiers laat lê!
  Margarita, wat met haar kaal voete granate skiet en gooi, het opgemerk:
  "Die jakkals het nie die kloue van 'n leeu nie, maar sy kan drie velle van die koning van die diere afskeur!"
  Viola, wat haar tande aggressief ontbloot, het opgemerk:
  - Hy wat nie 'n jakkals in gedagte is nie, is nie 'n leeu nie!
  Die krygers het blykbaar groot bakleiery-ambisies. En as hulle begin.
  Die Olimpiese Spele het geskiet en met kragtige bene 'n hele boks plofstof geneem en hoe om dit te lanseer. Die massa Nazi's word uitmekaar geskeur, en die pragtige meisie brul:
  - Regeer die USSR, en sing Lucifer! Ons sal almal verslaan!
  Die Olimpiese Spele het egter nie vergeet om uit te praat nie:
  - 'n Jakkalsvrou is in staat om enige man te oortuig dat hy 'n leeu is en hom soos 'n eenvoudige donkie teel!
  Margarita, skiet, het hiermee saamgestem:
  - 'n Leeuwyfrou met net 'n jakkals se verstand en 'n wolf se greep!
  Seraphima het opgemerk en die teenstanders afgemaai:
  - Die leeu is nie die een wat brul nie, maar die een wat baie groen opskeur!
  Viola het akkuraat op die vyand geskiet en hom afgemaai en opgemerk:
  - Wanneer 'n politikus nie 'n jakkals is nie, dan word drie velle van hom afgeruk en aan sy kraag gesit!
  Victoria, wat haar tande ontbloot en knipoog, en dan die gawe van die dood met moorddadige geweld met haar kaalvoet gooi, het gesê:
  - Die politikus het 'n wye gat om op twee stoele te sit, maar hy het die breedte van siel net in woorde!
  Olympias, wat met haar kaal, gespierde bene na die loop padgegee het en die Leeu-tenk ontplof het, het geprewel:
  - 'n Tenk word deur 'n dop met 'n uraankern binnegedring, 'n politikus maak sy pad na bo sonder 'n hart, maar met 'n goue beursie!
  . HOOFSTUK No 9.
  Kamyshin is verlaat. En aan die begin van Junie 1944 het gevegte vir Saratov uitgebreek.
  Hier is die gevegte so aktief. En die meisies is ook in die stryd soos altyd. En sulke mooi krygers.
  Alenka veg en maai teenstanders af met masjiengeweerbarste en hele geledere.
  Die meisie gooi 'n granaat met haar kaal tone en gil:
  - Laat my oorwinning kom!
  En weer skiet op die vyand.
  Anyuta skiet ook op die vyand. Hy doen dit akkuraat en akkuraat. Haar masjiene is so catchy. En kaal tone gooi plofbare pakke van kolossale krag. Die Nazi's word uitmekaar geskeur en die meisie gil uit haar longe.
  - Vir kommunisme!
  Alla, wat met kolossale akkuraatheid op die vyand skiet en die vyande afmaai, piep:
  - Vir die grenslose Vaderland!
  En met haar kaal tone gooi die meisie weer die granaat. Dit moet gesê word dat sy die mees strydlustige van vegters is.
  En sy is self 'n rooikop en in net 'n kortbroek. En hy vuur so akkuraat en akkuraat, en die Krauts gaan lê.
  Maria skiet ook baie akkuraat. En sy is so 'n pragtige meisie, en met haar kaal tone gooi sy 'n plofbare pakkie en skeur haar opponente uitmekaar.
  Dan brul hy:
  - Regeer die USSR-ryk!
  Marusya skiet ook akkuraat, tref die vyande en brul:
  - Van die taiga tot die Britse see, ons leër is die sterkste!
  En hy sal met sy kaal voete ook skiet.
  Vervolgens sal Matryona 'n dodelike projektiel op die vyand afvuur. En dit sal hom met honderd persent akkuraatheid tref. Natuurlik kaal hak.
  Dit is Sowjet-meisies wat werk, maar Duitse meisies is nie ver agter nie.
  Christina, Magda, Margaret en Shella baklei in die Panter. Die voertuig, alhoewel dit nie ideaal is nie, het 'n vinnigvrende langafstandgeweer, is matig rats en het goeie frontale pantser.
  Duitse meisies is kaalvoet en in bikini's, ten spyte van die somerhitte, of liewer te danke daaraan... En hulle veg 'n manoeuvreerbare stryd.
  Hier skiet Christina 'n skoot... Die dop tref die T-34-76 rewolwer en deurboor dit. "n Sowjet-tenk stop, neergeskiet.
  Die meisies skree uit volle bors:
  - Ons s'n het dit gevat!
  Dan skiet Magda. Die skoonheid met goue hare het ook getref.
  Ja, so die rewolwer van die vier en dertig is afgeskeur.
  Die tiermeisies maak beurte om te skiet. En baie akkuraat. Hulle het dus 'n ander Sowjet-tenk getref.
  Margaret slaan volgende. En dit het die SU-76 selfaangedrewe geweer getref. Behendig geslaan. En sy het gesing:
  - Ons helse Duitsland is sterk, dit beskerm die wêreld!
  En hoe die tong sal wys!
  Toe slaan sy Shell met 'n kanon. Raak die Sowjet KV-1S tenk. Die meisie het ook goeie werk gedoen.
  Ja, vier krygers in bikini's baklei en is nie bang vir die koue nie. Nadat vroue begin veg het, het dinge baie meer suksesvol vir die Derde Ryk verloop.
  Hier is vlieëniers Albina en Alvina in die lug. Albei skoonhede is in bikini's en kaalvoet. Hulle baklei op Focke-Wulfs. En dit is 'n baie ernstige motor.
  Albina, wat uit lugkanonne geskiet het, sê:
  - Aktiewe kroket! Moenie spyt wees oor die woorde nie!
  En hoe sal hy met 'n skitterende glimlag skitter! En hy sal twee Sowjet-vliegtuie gelyktydig afskiet.
  Alvina het ook soveel as drie met lugkanonne afgekap en getjirp:
  - My inskrywing sal dodelik en mat wees!
  Daarna het die meisie haar tande ontbloot en haar tande gewys! Sy is alles sjarme, en vol fenomenale sjarme.
  Albina sny nog 'n Yak-9-vliegtuig af en piep:
  - Waarom word Sowjet-vlieëniers benodig?
  Alvina skiet LAGG-5 af en sê met selfvertroue:
  - Sodat ons Duitsers rekeninge kan invorder!
  Wonderlike paartjie meisies. Hoe hulle te werk gegaan het om toekennings vir hulself in te samel. Jy kan regtig nie teen sulke skoonhede argumenteer nie. Hulle skiet vliegtuie af en ontbloot hul tande.
  En die belangrikste geheim is dat meisies in die koue kaalvoet en in 'n bikini moet wees. Dan kom die rekeninge vanself.
  En nooit aantrek nie. Skud jou kaal bors, en jy sal altyd hoog geag word!
  Albina het nog 'n Rooi Leër-vliegtuig afgekap en gesing:
  - In groot hoogte en sterre suiwerheid!
  En sy knipoog, spring op en ruk haar kaal voete, brul:
  - In die see golf en woedende vuur! En in 'n woedende en woedende vuur!
  En weer skiet die meisie met 'n energieke benadering die vliegtuig af.
  En dan val Alvina die vyand aan. Hy doen dit om die draai, ontbloot sy tande en piep:
  - Ek sal 'n super wêreldkampioen wees!
  En weer val die motor wat deur die meisie getref is. Ja, die Rooi Leër kry dit redelik sleg.
  En Albina brul van wilde ekstase:
  - Ek is nou 'n laksman, nie 'n vlieënier nie!
  Skiet nog 'n Sowjet-vliegtuig neer en sis:
  - Ek buk oor die visier en die missiele jaag na die teiken, daar is nog een benadering wat voorlê!
  Die vegter tree uiters aggressief op.
  Hier val albei meisies grondteikens aan. Albina slaan die vier en dertig en skree:
  - Dit sal die einde wees!
  Alvina tref die SU-76 en fluister:
  - Tot volledige vernietiging!
  En hoe skud hy sy kaalvoet!
  Die vegters hier is meisies, en aan die USSR-kant veg meisies ook en probeer Guryev, waar Hitler se troepe ook indruk, soos 'n skerpioenstormloop beskerm.
  Alenka het geveg vir Guryev, wat deur die Nazi's bestorm is. Die desperate skoonheid gooi 'n granaat met haar kaal tone en tjirp:
  - Eer aan Rus en ons liewe partytjie!
  Toe het Natasha 'n granaat met haar kaal tone geskiet en gesis:
  - Ons sorg vir die meisie kaalvoet!
  Daarna het Anyuta ook 'n doodsgeskenk met die tone van haar kaal voete gestuur en verdor:
  - Dit sal 'n wonderlike slag wees!
  Rooihaar Augustinus het 'n geskenk van vernietiging met haar kaal onderste ledemaat geneem en gestuur en gepiep:
  - Wys die radar in die lug!
  En toe gee die goue hare Maria die Nazi's dood met haar kaal bene.
  En sy het gesing:
  - In Madagaskar, in die woestyn en die Sahara! Was oral, het die wêreld gesien!
  En dan gooi Marusya 'n hele klomp kaal voetsole en sing:
  - In Finland, Griekeland, en in Australië, Swede, sal hulle jou vertel dat daar nie mooier meisies as hierdie is nie!
  Ja, die ses meisies het baie goed baklei. Maar die Krauts het nog steeds Koersk geneem ...
  Nee, jy kan sulke superieure magte nie weerstaan nie. Die fasciste word hardkoppig.
  En wat beteken die voorbereiding van die monsters?
  Adolf Hitler was eenvoudig mal: voel soos 'n ware despoot, aan wie almal gehoorsaam en bewe. Ja, as jy Stalin se suksesse wil hê, dan moet jy soos Stalin wees, sonder jammerte en eis van ander en jouself (dit is presies hoe Joseph Vissarionovich in hierdie volgorde gedink het!). Nou is die geritsel ordentlik en die kar sal begin beweeg. In die algemeen het Duitsland, met inagneming van sy satelliete, 'n groot voordeel bo die USSR in die hoeveelheid industriële toerusting, in die gekwalifiseerde arbeidsmag en in die aantal ingenieurs op alle vlakke. Dit is 'n feit, maar die vervaardiging van wapens is steeds nie op peil nie! Duitsland het dwarsdeur die oorlog agter die USSR gebly, ten spyte van al die vernietiging in Rusland. En waaruit? Natuurlik weens "n sekere chaos wat in verskeie departemente en veral in die militêre industrie geheers het. Boonop het 'n gebrek aan grondstowwe, sowel as 'n onderskatting van die vyand se potensiaal, 'n negatiewe rol gespeel. In die besonder, in 1940, was die produksie van wapens in Duitsland laer as in 1939 (as ons die totaal van ammunisie insluit), en dit ten spyte van die feit dat die oorlog reeds aan die gang was, en die Derde Ryk beheer oorgeneem het van groot gebiede met groot gebiede. reserwes van produksievermoë. Wel, wat kan ons sê oor Hitler se organisatoriese vermoëns? Nie te veel nie, hy het geskitter in die militêre industrie.
  Die Fuhrer het in 'n lang toespraak verklaar:
  - In die kwessie van toesig oor lugvaart word noodbevoegdhede aan Sauer verleen. Hy sal die hoeveelheid toerusting wat geproduseer word noukeurig monitor, en nie minder belangrik nie, die kwaliteit. Boonop is baie van jou vriende Göring, al was hulle eens goeie aces, nie tot leierskap in staat nie. Nie elke goeie soldaat is ook 'n uitstaande generaal nie, so in plaas van die opgehange Eric, sal die tegniese sfeer gelei word deur 'n persoon uit professionele entrepreneurs wat in staat is om die lugvaartmagte te hervorm en toe te rus. Brittanje slaap immers nie, dit verhoog beide die kwantiteit en kwaliteit van sy gewapende magte, en veral sy lugvaart. Ons moet twee koppe voor die vyand wees, 'n dosyn treë, anders sal ons heeltemal ons meerderwaardigheid oor die vyand verloor. Daarom is kwalitatiewe stappe nodig.
  Göring het bedees geantwoord:
  - My vriende, bewese mense wat hul gevegsdoeltreffendheid en professionaliteit bewys het.
  Die besete diktator het woedend geword:
  - Of miskien het ek, na jou mening, vergeet wie die Slag van Brittanje verloor het? Of wie die vierjaarplan vir die ontwikkeling van die nasionale ekonomie misluk het. Of wil jy ook met stokke geslaan word, en selfs in die openbaar. Hou dus jou mond en wees stil voor jy jouself aan die paal steek!
  Göring het selfs in vrees gehurk. Helaas, die Fuhrer is nie om mee te bemoeilik nie. Toe is die geraas weer gehoor, en nog 'n ME-262-straler het die lug in opgestyg. Die motor was massief en het twee enjins gehad. Die vlerke is effens gevee, die vegter self lyk redelik dreigend. Sy spoedeienskappe, vir 1941, is oor die algemeen ordentlik, en selfs volgens wêreldstandaarde breek dit rekord. Dit is waar, die masjien self is nog nie heeltemal betroubaar nie en vereis ontfouting. Die fascistiese diktator het egter reeds die eienskappe van nuwe, meer gevorderde vegters gegee... Die ME-262 weeg meer as ses ton, wat beteken daar is 'n mate van oorlading. "n Vegvliegtuig moet klein, goedkoop en flink wees. In hierdie opsig kan die ME-163 nogal goed wees, maar sy vuurpylenjin is te geforseerd en werk net vir ses minute (of liewer, dit sal steeds werk!), wat beteken die reikafstand is net binne 'n radius van honderd kilometer . As 'n Blitz-styl bomwerper of 'n dekvegter vir armada-aanvalle op Engeland is dit natuurlik nie geskik nie.
  Maar die ME-262 kan 'n ton bomme dra, dit wil sê soveel as die Pe-2, 'n Sowjet-frontlinie-vliegtuig. Dit is 'n uitstekende oplossing vir beide vegvegters en vir die ondersteuning van troepe. Hoekom skep jy egter nie 'n vegter in die styl van die Comet ME-163, maar sonder 'n vuurpyl-enjin, maar met 'n turbojet-enjin? Hulle het probeer om die "Komeet" te verbeter en dit het gelyk of hulle die vlugtyd tot 15 minute verhoog (dit is 'n reikafstand van tot 300 kilometer), wat algemeen aanvaarbaar is vir die Slag van Brittanje. Londen kan steeds van Normandië af bereik word... Alhoewel alles nie so voor die hand liggend is nie, moet jy dit ook bombardeer en teruggaan, en vyftien minute was nie so vinnig nie. In die toekoms is vuurpyl- en straaljagters as 'n doodloopstraat in lugvaart erken. Maar die ontwerp van die "Comet" is baie interessant, met sy klein grootte en ligtheid, wat beteken dat dit goedkoop en beweegbaar is.
  Daarbenewens is daar ook baie belowende vegvliegtuie wat oor die algemeen 800 kilogram weeg, sulke sweeftuie dat dit in luggevegte gebruik kan word. Weens hul kort afstand kan vlugte op hulle weliswaar slegs in verdedigingsgevegte uitgevoer word, of aan Londen afgelewer word op ... Vervoer, en dan die vlieëniers terug vang. Jy sal hieroor moet dink. In die werklike geskiedenis het die sweeftuie nooit tyd gehad om te veg nie, en om een of ander rede in Korea het Sowjet-lugvaartgeneraals dit nie gewaag om hierdie idee te probeer nie. Oor die algemeen is dit nie hartseer nie, maar tydens die Koreaanse Oorlog was die Amerikaanse vlieënier die eerste om oorwinnings te behaal. Die Yankees moet dus nie onderskat word nie.
  Nadat die vlug geëindig het, het 'n jong blondekopmeisie uit die stuurkajuit gespring en volspoed na die Führer gehardloop.
  Besete Nazi nommer een het sy hand na haar uitgesteek vir 'n soen. Wat lekker is, is wanneer meisies jou liefhet, en die Fuhrer, blyk dit, nogal opreg verafgod word deur alle Duitsers, of liewer, byna almal behalwe 'n paar konsentrasiekampgevangenes. Die vlieënier het met entoesiasme gesê:
  - Hierdie is eenvoudig 'n manjifieke vliegtuig, dit het sulke spoed en krag. Kom ons skeur al die leeumannetjies uitmekaar soos 'n warmwaterbottel uit 'n surrogaat!
  Die Fuhrer het die meisie se impuls goedgekeur:
  - Natuurlik sal ons dit skeur, maar ... Ontfouting van die masjien moet teen 'n vinniger pas uitgevoer word, en dit geld veral vir motors. Hier sal natuurlik radikale maatreëls nodig wees om dit te verbeter, maar indien enigiets sal die leier-ontwerper help!
  Almal blaf eenstemmig:
  - Eer aan die groot Führer! Mag die Voorsienigheid ons help!
  Die volkslied van die Derde Ryk het begin speel en 'n kolom jong vegters van die Hitler Jugent het vorentoe beweeg. Seuns van veertien tot sewentien jaar oud het in 'n spesiale formasie na die trom opgeruk. En toe gebeur die interessantste ding: tienermeisies van die Duitse Vroue-unie het opgeruk. Hulle was in kort rompies, die naakte, kaal voete van die skoonhede het die blik van mans getrek. Die meisies het probeer om hul bene hoër te lig, maar het terselfdertyd hul tone teruggetrek en hul hakke versigtig geplaas. 'n Vermaaklike gesig van skoonhede met onberispelike figure... Die gesigte was regtig anders en van die jong fasciste was ietwat onbeskof, amper manlik, en hulle het hulle ook verdraai. Veral wanneer hulle hul wenkbroue bymekaar gebring het.
  Esthete Adolf het opgemerk:
  - Dit is nodig dat seuns en meisies fisieke opleiding op groter skaal ontvang. En ek weet dat daar baie aan hierdie saak gedoen word, veral in die Jungfolk, maar wat nodig is, is inklusiwiteit en die aanvaarding van Spartaanse metodes. Natuurlik, benewens die aanmoediging van diefstal... Ons seuns en meisies moet grootword om ordentlike en terselfdertyd genadelose mense te wees.
  Die opperbevelvoerder het stilgebly. Die generaals was stil, waarskynlik bang om beswaar te maak, maar wou nie die ooglopende bevestig nie. Die Führer het voortgegaan:
  - Oorlog is nie 'n grap nie, maar genadeloosheid teenoor vyande moet gekombineer word met wedersydse bystand en 'n gevoel van broederskap teenoor kamerade. Dit is wat ons by almal moet inboesem... Die nuwe supermens is genadeloos teenoor ander, maar nog meer so moet hy genadeloos wees teenoor homself. Want minderwaardigheid moet eers in 'n mens se siel uitgeroei word, en dan sal die swak menslike liggaam opstaan!
  Nog 'n pouse... Die generaals en ontwerpers het skielik besef en het heftig begin toejuig. Die Führer het tevrede gelyk:
  - Dit is beter, maar nou wil ek graag 'n nabootsing van luggevegte sien. So formidabel en alles vernietigend ...
  Heinkel het bedees gevra:
  - Met lewendige ammunisie of doppe, my Führer?
  Nazi nommer een knik:
  - Natuurlik, met gevegte. Daarbenewens wil ek die effek van die uitwerptoestel oorweeg. Jy werk immers daaraan... - Die Führer het sy vuiste geskud. - Wanneer, uiteindelik, sal dit gereed wees en in massaproduksie geplaas word. 'n Ervare vlieënier is immers 'n ervare vlieënier wat beskerm moet word vir toekomstige gevegte!
  Die Fuhrer-Terminator het nietemin besluit om die ontwerpers 'n meer moderne ontwerp van die uitwerptoestel te wys. Hierdie stelsel moet minder omslagtig, eenvoudiger en ligter wees. Wel, die goedkoop squib, wat reeds deur die Duitse industrie bemeester is, is baie geskik vir hierdie doel.
  Die diagram moes onderweg geteken word, maar Hitler was 'n baie goeie kunstenaar, en hy het duidelik, vinnig geteken, die lyne van die diagramme en draaie was ewe en duidelik sonder enige liniale of passers. Die tref-en-mis Terminator het gedink dat dit natuurlik vreemd is dat die Duitsers, wat in die algemeen so 'n sterk en tot 'n mate gevorderde ideologie soos Nasionaal-Sosialisme en die totalitêre stelsel het, die oorlog aan die Russe uitlek. Miskien is dit te wyte aan die feit dat Russiese soldate sterker en meer veerkragtig was as Duitse en geleer het om vinniger te veg.
  Oor die algemeen, as jy na die verloop van die oorlog as 'n geheel kyk, dan het die Russe, of eerder die Sowjet-weermag, geleer om te veg, maar die Duitsers het blykbaar vergeet hoe ... Hulle bevel het besluite geneem op die vlak van eerste -gradeerders, en miskien selfs laer as die eerste-skraper ondervinding het in die uitvoer van militêre operasies in real-time strategieë. En die feit dat kinders van ses jaar oud soms al so behendig virtuele leërs lei, is iets waaruit hulle en Zhukov en Mainstein kan leer. Sommige navorsers beskou beide Zhukov en Mainstein egter as middelmatigheid. Daar is ook teenstrydighede met betrekking tot die aantal toerusting, veral gevange Franse toerusting. Hitler se geheue ('n goeie geheue, veral toe hy nog gesond was!) het voorgestel dat daar 3600 gevange tenks van die Franse gevange geneem is, 'n baie indrukwekkende syfer... Sommige modelle, soos die SiS -35, was meerderwaardig in hul wapenrusting t.o.v. die T-34 slegs in frontale pantser. Hierdie tenk kan dus maklik in Franse fabrieke vervaardig word, behalwe miskien deur die 47 mm-wapen met 'n langloop 75 mm-geweer te vervang. Trouens, selfs dit is dalk nie genoeg nie. Brittanje en die VSA in die algemeen het nog altyd wapenrusting die meeste in hul tenks waardeer. Byvoorbeeld, die veertig ton Churchill het 'n bespreking van 152 millimeter teenoor 120 vir die IS-2 swaar tenk gehad.
  Die Fuhrer het vir die ontwerpers iets anders gesê:
  - Ons het genoeg windtonnels, so soek 'n meer optimale model van die vliegtuig en skep vaartbelynde vorms, sonder om die saak na duur toetse te bring, waar ons beste ase ook sterf. Byvoorbeeld, 'n vlieënde vlerkmodel van 'n vliegtuig is baie effektief, veral as die dikte en hellingshoek verander kan word. Ek het reeds vir jou die tekening gegee, so die stertlose behoort gereed te wees. Selfs met 'n Yumo-enjin sal sy geraamde spoed tot 1 100 kilometer per uur wees. Gaan dus voort, maar moenie onbeskof wees nie!
  Dit is gevolg deur middagete in die vars lug, die diensmeisies het tafels en stoele gerangskik. Pragtig... Maar watter hervormings moet in Nasionaal-Sosialisme gemaak word? Soos om die aantal vyande soveel as moontlik te verminder en vriende te maak. Moet byvoorbeeld nie die Duitse ras om elke draai verhef nie en kan selfs ophou om volke in klasse te verdeel. Die verdeling van nasies in minderwaardige en Ariese nasies is egter nog nie formeel gewettig nie. Dit vereenvoudig dinge.
  'n Pragtige meisie uit die bediendes gaan sit langs die Führer en sit sy hand op haar kaal knie. Gekoe:
  - Dink jy aan iets, my Führer?
  Die Nazi-diktator en terselfdertyd 'n virtuele speler het opgekikker. Hy het opgemerk dat hy nog nie klaar is met sy groentesop en vrugteslaai nie. Die Fuhrer het die meisie op die lippe gesoen, haar jeugdige, soet geur gevoel en gesê:
  - Jy sal saam met my in die kar gaan. En julle kom almal by die werk, die tyd om te eet is verby.
  En weer het die ratte van die staat, hoewel nie heeltemal goed geoliede meganisme nie, begin draai. Op pad terug het die Fuhrer liefde gemaak met die skoonheid, en was selfs verbaas waar hy soveel energie en krag gekry het. Hulle het immers gesê dat die Fuhrer impotent was en oor die algemeen kwansuis gestremd was, omdat hy sifilis ('n leuen) gehad het en gekastreer is ('n totale fiksie!).
  Alles verloop egter nie vlot op 22 Junie 1944 nie, die oorlog met die USSR duur al drie jaar. Maar die oorwinning is nie in sig nie, en Saratov hou steeds vas. Stalin het beveel dat hierdie stad tot elke prys verdedig moet word.
  Ten spyte van al die verliese, is die uitset van militêre toerusting redelik hoog. Die nuwe IS-2 tenks was redelik doeltreffend. Selfs sonder om individuele Duitse voertuie kop-aan te slaan, het hulle hulle van 'n redelike lang afstand gedeaktiveer.
  Die Nazi's het dus 'n baie moeilike tyd gehad. Maar hulle het 'n groot voordeel gehad. Daar was reeds 'n hele paar ME-262-straalvliegtuie wat in die lug geveg het. En hy is 'n ernstige teenstander.
  Die TA-152 het egter geblyk 'n algemeen merkwaardige tipe wapen te wees.
  Stalin het intussen ook 'n kommunikasievergadering gehou op die derde herdenking van die begin van die oorlog en begin om militêre leiers te vra waaroor hulle dink en hoe om die situasie aan die fronte te verbeter.
  Zhukov het aan die leier voorgestel:
  - As ons bloot onsself verdedig en dreigemente afweer, sal ons ongetwyfeld verloor. Ons moet aanval!
  Stalin knik kragtig:
  - Stem saam! Maar waar!
  Maarskalk Zhukov het voorgestel:
  - Terwyl Leningrad nie gekapituleer het nie, moet dit vrygelaat word!
  Maarskalk Vasilevsky het saamgestem:
  - Ja, ek dink dit sal die beste opsie wees!
  Stalin het sy skouers opgetrek en opgemerk:
  - As ons Tikhvin weer tref, sal hulle daar vir ons wag, en ons sal vasval of in 'n strik trap!
  Maarskalk Zhukov het instemmend geknik:
  - Dis reg, kameraad Stalin! Maar ek stel voor dat die Finse troepe in Petrozavodsk aangeval moet word. Hulle is nie so sterk nie en ons kan die vyand verras!
  Stalin antwoord met 'n glimlag:
  - Dit is logies, kameraad Zhukov. So vorder op Petrozavodsk. En bring vir ons die oorwinning!
  Na hierdie woorde het verskeie meisies ingekom met kort wit rompe en kaalvoet. Hulle het bottels rooiwyn en glase toebroodjies en swart kaviaar gebring. Stalin het so 'n toebroodjie geneem en dit gedrink en gesê:
  - Laat ons dus drink om te verseker dat ons vermoëns altyd met ons behoeftes ooreenstem.
  Voznesensky het opgemerk:
  - Die kwaliteit van die pantser van ons tenks is redelik laag. En ek stel voor om die IS-2 en T-34-85 ligter, vinniger en meer manoeuvreerbaar te maak deur die pantser te verminder. Dit sal ons beide metaalbesparings gee en hierdie masjiene meer prakties maak.
  Stalin het sy skouers opgetrek en opgemerk:
  - Miskien... Maar ek is nie 'n voorstander daarvan om tenks van laaghout te maak nie!
  Voznesensky het met 'n ernstige kyk opgemerk:
  - Maar miskien is dit nie 'n slegte idee om sommige van die tenks amper heeltemal van hout te maak nie. Jy kan kyk hoe dit in die praktyk sal lyk!
  Zhukov het instemmend geknik en in spraak uitgebars:
  - Vier-en-dertig kan ligter gemaak word, hulle is steeds te broos en toenemende spoed en beweegbaarheid kan tot hul oorlewingsvermoë bydra. Boonop het die ratkas beter geword en dit vergoed vir die afname in ergonomie van die toename in gewig. Maar die lae kwaliteit van staal verander 90 millimeter in niks teen kragtige Duitse gewere. Boonop verwyder die Duitsers die eenvoudige "Panther" en T-4 uit produksie, en in die Derde Ryk sal, benewens verkenningstenks, slegs die "Panther"-2 met 'n 88 mm-kanon serieel word. Maar ons tenks kan nie van 'n lang afstand daarteen veg nie. En selfs meer nog, hul spoed moet verhoog word!
  Stalin knik:
  - Laat sommige van die T-34-85 en IS-2 slegs met koeëlvaste beskerming vry, en kyk dan na hoe dit hul gevegseffektiwiteit sal beïnvloed. En werk aan die SU-100 moet versnel word. Miskien sal ons die vier-en-dertig en IS-2 laat vaar ten gunste van hierdie selfaangedrewe geweer uitsluitlik.
  Maarskalk Vasilevsky het opgemerk:
  - Dit is 'n interessante idee. Maar die SU-100 kan slegs vyande aan boord tref deur sy hele liggaam te draai...
  Stalin het gegrom:
  - Maak dit korter sodat dit vinniger beweeg... En verkieslik met 'n laer silhoeët. Maar ons het hierdie selfaangedrewe geweer soos lug nodig!
  Zhukov het gevra:
  - U Eksellensie... Saratov hou vir eers uit, maar sal binnekort val. Dit sou nodig wees om 'n plan te ontwikkel vir die ontruiming van Kuibyshev van wat uit Moskou geneem is. Wat dink jy persoonlik?
  Stalin het hard geantwoord:
  - Ons sal blykbaar na Sverdlovsk moet ontruim. Maar jy kan steeds in Moskou werk. Ons het 'n hele ondergrondse stad hier. Ons is ernstig in staat om daaraan vas te hou.
  Vasilevsky het gegrom:
  - Moskou moet tot elke prys gehou word, net soos Saratov!
  Stalin het beveel:
  - Teenaanval die Duitsers in die gaping tussen die Don en Wolga. Ons moet ons kragte aflei. Hou Saratov tot elke prys vas, tot die laaste druppel bloed. Gebruik alle middele, selfs kamikaze.
  Zhukov het bevestig:
  - Laat dit so wees, o grote!
  Stalin het na Yakovlev gedraai:
  - Wel, ontwerper, het jy enige idees?
  Die Adjunk Volkskommissaris antwoord met 'n sug:
  - Dit sou nodig wees om stralerlugvaart te skep, maar dit is nog nie realisties nie. En die Yak-3 benodig hoë kwaliteit duralumin, wat ons nie het nie!
  Stalin knik:
  - Ek weet! Die Yak-9 behoort in ons diens te wees. En dit moet soveel as moontlik vrygestel word! En verhoog die produksie van vegters.
  Yakovlev het opgemerk:
  - Die Duitse TA-152 is gelyktydig 'n aanvalsvliegtuig, 'n frontlinie-bomwerper en 'n vegvliegtuig. Dit sal lekker wees as ons so 'n veeldoelige masjien kan skep!
  Stalin het die ontwerper ondersteun:
  - Dit is 'n goeie idee, kameraad Yakovlev! Byvoorbeeld, as jy die LAGG-7 'n bietjie verbeter, kan dit omskep word in 'n mengsel van beide 'n aanvalsvliegtuig en 'n frontlinie vegter!
  Yakovlev het geredelik bevestig:
  - Dit is moontlik, kameraad Stalin... Maar dit neem tyd. En die vliegtuig kan dalk duur wees.
  Die opperbevelvoerder het woedend sy vuis op die tafel geslaan en gegrom:
  - Maak dit goedkoper! En oor die algemeen, hoeveel kan 'n mens oor hierdie onderwerp spekuleer? Ons het 'n universele vliegtuig nodig om net hierdie een te vervaardig. En dit kan die uitweg wees.
  Yakovlev het opgemerk:
  - IL-2 is redelik eenvoudig om te vervaardig en sy ontwerp is uitgewerk. Dit is nog nie nodig om dit te verwyder nie. Dit is 'n redelik duursame vliegtuig, hoewel sy vlugkenmerke op die oomblik verouderd is. Maar elke wolk het 'n silwer randjie. Ons is goed om vyandelike toerusting te bombardeer.
  Zhdanov het woedend opgemerk:
  - Ons lugvaart moet in die minste die sterkste wees!
  Yakovlev knik:
  - Moet! Maar tot dusver is ons vlieëniers die beste in die wêreld: Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova!
  Stalin het instemmend geknik:
  - Hierdie meisies het geen gelyke nie en vir die volgende vyf-en-twintig vyandelike vliegtuie wat neergeskiet word, ken ek hulle nog 'n ster van die held van die USSR toe!
  Zhukov het entoesiasties voorgestel:
  - Jy moet hieraan drink!
  Beria het met vreugde gesing:
  - Ons, nadat ons alles onthou het, sal die geskiedenis oordeel,
  Haar beurt sal verhoor word...
  Soos van 'n ploeg tot atoomwapens,
  Hy het die land met selfvertroue vorentoe gelei!
  Terwyl die lede van die militêre raad beraadslaag het, het die meisies baklei.
  En met die hulp van hul kaal tone slaan hulle die Nazi's neer en hierdie kaalbeen skoonhede verrig prestasies.
  En hulle sing:
  - Ons glo dat die hele wêreld sal wakker word,
  Daar sal 'n einde aan fascisme wees ...
  En die son sal skyn -
  Die pad wat kommunisme verlig!
  . HOOFSTUK No 10.
  Teen die einde van Junie het die Duitsers Saratov afgesny en op 1 Julie 1944 het hulle die formidabele Sturmmaus vir die eerste keer gebruik. Hierdie voertuig, toegerus met 'n 650-millimeter vuurpyllanseerder, het dodelike missiele gelanseer wat hele woonbuurte uitmekaar verdeel het.
  Die meisies wat hierdie masjien bestuur het, het net broekies gedra en was besig om geskenke van uiters vernietigende dood vry te stel.
  Die kaalbeen meisies se broekies was rooi, swart en wit. En hulle het moorddadige geskenke van die dood gebring.
  Hulle bevelvoerder, Faina, het haar bloedrooi tepels geskud en gesing:
  - Eer aan die era van die Kruisridders!
  Ons sal die einde van die heelal bereik!
  En die krygers het gegil en gespring.
  Een van hulle, Margaret, het opgemerk:
  - Almagtige God is met ons!
  Faina het hiermee saamgestem:
  - Natuurlik! En die Derde Ryk sal beslis wen!
  Die meisie stamp haar kaalvoet en sing:
  -Wanneer ons verenig is, is ons onoorwinlik! Wanneer ons verenig is, is ons onoorwinlik!
  So het die krygers geskiet en getrap en kaalvoet gespring. Krygers van die grootste klas.
  Irma lewer ook 'n dop deur 'n outomatiese aandrywing en brul:
  - 'n Groot oorwinning wag op ons!
  Die meisies is natuurlik onder diegene wat nooit sal opgee nie. En hulle vernietig Sowjet-posisies met kolossale entoesiasme.
  Albina en Alvina is op hul beste, soos altyd, en wys hul aggressiewe flair. Hulle is meisies, kom ons erken dit: super!
  Albina, wat 'n Sowjet-motor met haar kaal tone platslaan, sê:
  - Ek is 'n super meisie!
  Alvina, wat die volgende teiken met haar kaal hak neerslaan, spring op en buig haar buikspiere, roep uit:
  - Ek is so 'n vegter dat ek alles heeltemal verslaan het!
  Dis hoe die vegters se paaie geskei het.
  Gerda het saam met Charlotte besluit om nog 'n Duitse nuwigheid uit te probeer.
  Vir eers kan slegs die E-25 selfaangedrewe geweer in redelike groot hoeveelhede verskyn - dit is redelik eenvoudig om te vervaardig en goedkoop. Alhoewel hierdie model een van die eerste is. Hier is twee meisies in bikini's wat daarin lê. Die voertuig is laer as een en 'n half meter en danksy dit is dit so goed beskerm en gewapen met 'n relatief lae gewig.
  Twee meisies, Charlotte en Gerda, het gelê en op Sowjet-gewere geskiet. Voor hulle het piepklein karretjies beweeg, beheer deur radio, en mynvelde skoongemaak.
  Rooi Charlotte het die kanon afgevuur. Sy het die Sowjet-geweer neergeslaan en haar bors geskud, skaars bedek deur 'n dun strook stof. En sy het gekoer:
  - Woedende vuur van hiperplasma!
  En dan sal Gerda haar klap, met haar kaal tone. En hy tjirp:
  - Ek is 'n baie cool meisie en nie sleg nie ...
  Die selfaangedrewe geweer beweeg self. En van tyd tot tyd hou dit op. Haar frontale pantser is sterk skuins, en dit gee goeie beskerming. Sowjetgewere se doppe is sensitief vir rikochet. En niks bedreig so 'n selfaangedrewe geweer trompop nie. Hulle kan nog die kant tref. Maar die meisies is nie haastig nie. Die doeltreffende selfaangedrewe geweer is beter in pantserdeurdringende krag bo die SU-100, wat nog ontwikkel word, en ook beter beskerm, beweegliker en terselfdertyd ligter is.
  En die Rooi Leër het min droërs, of liewer, dit is nog net in die ontwerpstadium. Hoofsaaklik die T-34-85 tenk, wat nie kragtig genoeg is met sy geweer nie en swak pantser het. En die Duitse selfaangedrewe geweer E-25, terloops, is ligter, baie sterker in pantser en gewere.
  Die meisies baklei... Baie mooi en jonk. En hul selfaangedrewe gewere bombardeer en gooi...
  Julie is warm, en die lywe van die meisies in die warm kar blink van die sweet. Hulle kan nie opgee en terugtrek nie.
  Gerda merk op:
  - Die gode van die Wehrmacht is blykbaar sterk,
  Maar hulle help nie die swakkes nie...
  As Adolf se saak waar is -
  Skep 'n wêreldmoondheid!
  Charlotte het entoesiasties gesing:
  - Ja, magie benodig 'n "Panther" en 'n "Tiger",
  Vergiet meer bloed ten spyte van alle noodlot ...
  En daar is geen behoefte aan twyfel en waansinnige speletjies nie,
  Laat die hele ras op aarde op sy knieë val!
  Maar dit is Duitse meisies, en Sowjet-meisies veg aan die ander kant.
  Die geveg wat voorlê is dus die ernstigste. Natasha en Anyuta skiet uit 'n kragtige skip se geweer en skree:
  - Ons vlag sal oor Berlyn wees!
  En hulle het hul wit, pêrelagtige tande gebaar. En jy kan nie die meisies met myne keer nie.
  Twee skulpe tref die frontale pantser van die boonste deel van die romp... Hulle riek. Nee, die IS-2 is 'n ernstige motor en jy kan dit nie so maklik vat nie.
  Maar die IS-1, wat aan die regterhand van die meisies beweeg, het blykbaar 'n hou van 'n hoëdrukkanon gekry en gestop. Het die aantreklike ou beskadig.
  Alenka, wat haar buikspiere buig, sing:
  - Alles onmoontlik is moontlik in ons wêreld, Newton het ontdek dat twee en twee vier maak!
  Die gevegte duur steeds onverpoosd voort. "n Sowjet-kanon tref die Duitsers. Groot Marusya steek skulpe in die broek in. Dit is die lewe en lot van meisies. En hulle sing:
  - Niemand sal ons keer nie, niemand sal ons verslaan nie! Russiese wolwe verpletter die vyand, Russiese wolwe - 'n saluut aan die helde!
  Augustine, wat masjiengewere afvuur, sê:
  - In 'n heilige oorlog! Dit sal ons oorwinning wees! Russiese vlag vorentoe, eer aan die gevalle helde!
  En weer brul en klink die moordenaargeweer:
  - Niemand sal ons keer nie, niemand sal ons verslaan nie! Russiese wolwe verpletter die vyand, hulle het 'n harde hand!
  Maria, hierdie meisie met goue hare rig die tenk en piep:
  - Kom ons verpletter die fasciste hard!
  Die Duitsers sukkel ook om in die lug te veg. Maar tot dusver is die Yak-9 te veel minderwaardig in spoed en bewapening as die Duitse handelsmerke. Die stryd gaan ongelyk aan.
  Marcel, hierdie wonderlike vlieënier, het 'n goeie loopbaan in die oorlogsjare gemaak. Meer presies, wonderlik en fantasties. Nadat hy honderd-en-vyftig vliegtuie bereik het, het hy die Ridderkruis van die Ysterkruis met silwer eikeblaar swaarde en diamante ontvang. Toe hy vierhonderd neergestorte vliegtuie bereik het, het hy die Ridderkruis van die Ysterkruis met goue eikehoutblare, swaarde en diamante ontvang. Vir vyfhonderd vliegtuie het hy die Orde van die Duitse Arend met diamante ontvang, en ná sewehonderd-en-vyftig laat die Ridderkruis van die Ysterkruis met platinum eikehout swaarde en diamante. En nadat hy duisend vliegtuie bereik het, het hy die Grootkruis van die Ridderkruis ontvang.
  Die unieke vlieënier kon baie lugoorwinnings behaal. En hy het nog gelewe. Marcel is onlangs tot die rang van generaal bevorder. Maar hy het steeds as 'n private vlieënier gevlieg.
  Soos hulle sê, dit brand nie in vuur nie en verdrink nie in water nie. Oor baie jare van oorlog het Marcel die instink van 'n jagter verkry. Hy het 'n super-legendariese vlieënier geword en baie gewild.
  . Maar hy het nog 'n sterk mededinger gehad - Agave en Albina en Alvina, wat ook elkeen die syfer van 'n duisend motors wat neergeslaan het, oorskry het. En Agave het Marcel baie vinnig ingehaal. Maar sy is nog baie jonk, en het nog nie 'n enkele vegter verloor nie.
  Die meisie het met haar kaal, gebeitelde voete op die pedale gedruk en 'n sarsie lugkanonne afgevuur. En nou is vier Sowjet-IL-2-voertuie afgeskiet.
  Agave giggel en sê:
  - Tot 'n mate is ons almal tewe! Maar ek het senuwees van staal!
  En weer draai die meisie weg. Dit skiet sewe USSR-vliegtuie in een sarsie neer - ses PE-2 en een TU-3, en piep:
  - Oor die algemeen, as ek nie super is nie, dan is ek hiper!
  Agave is natuurlik 'n teef. Vlieënier van Lucifer. Baie mooi heuningblond.
  Hier skiet hy nog 'n sarsie af en skiet agt Sowjet Yak-9-vliegtuie op een slag neer en piep:
  - Ek is die kreatiefste en reaktiefste!
  Die meisie is regtig nie dom nie. Hy kan alles doen en kan alles doen. Jy kan haar nie 'n private noem nie.
  En haar bene is so bruingebrand, so grasieus...
  Maar Mirabela veg teen haar... Vir 'n lang tyd was Pokrysjkin die beste Sowjet-as. Hy het vyf goue sterre van die held van die USSR versamel, nadat hy honderd sewe-en-twintig vliegtuie neergeskiet het. Maar toe is hy dood. Toe kon niemand sy rekord breek nie. Benewens Anastasia Vedmakova en Akulina Orlova. En net onlangs het Mirabela Kozhedub ook verbygesteek op 'n verslete Yak-9. En nadat sy meer as honderd-en-tagtig vliegtuie afgeskiet het, het sy 'n sewemalige held van die USSR geword.
  Dit is 'n Terminator meisie! Iemand soos sy sal 'n galopperd keer en 'n brandende hut binnegaan.
  En nog koeler.
  Mirabela het 'n moeilike lot gehad. Ek het in 'n kinderarbeidkolonie beland. Kaalvoet en met 'n grys kleed aan het sy die bos afgekap en stamme gesaag. Sy was so sterk en gesond. In erge ryp het sy kaalvoet en in tronkpajamas geloop. En ten minste een keer sou ek nies.
  Natuurlik is hierdie verskynsel ook aan die fronte opgemerk. Vir 'n lang tyd het Mirabela in die infanterie geveg, en toe 'n vlieënier geword. Mirabela het haar eerste vuurdoop in die slag van Moskou ontvang, waarheen sy onmiddellik na die kolonie gegaan het. En daar het hy gewys dat hy cool is.
  Sy het kaalvoet en byna naak geveg in die erge ryp wat die Wehrmacht letterlik verlam het. Sy was so 'n verdomde, onoorwinlike meisie. En sy het deeglik daarin geslaag.
  Mirabela het geglo in die naderende oorwinning van die USSR. Maar die tyd gaan verby. Daar is meer en meer slagoffers, maar die oorwinning kom nie. En dit raak regtig skrikwekkend.
  Mirabela droom van oorwinnings en prestasies. Sy het sewe sterre van die USSR - dit is meer as enigiemand anders! En verdomp, sy verdien haar toekennings! En hy sal aanhou om die militêre kruis te dra. Selfs al word Stalin daarna vermoor, leef sy werk voort!
  'n Meisie kom in en kuier... Skiet die nuutste Duitse XE-162 af en piep:
  - Kunsvlieg! En 'n verdomde nuwe bemanning!
  Regtig cool meisie. "n Regte kobra is tot baie in staat.
  Mirabela is 'n nuwe ster...
  Die gevegte duur vir etlike dae aan totdat 'n nuwe week aanbreek en 8 Julie 1944... Die Sowjet IS-2 het skade aan die rollers en spore gekry - dit word herstel. Ja, so 'n wrede en genadelose oorlog. En hoe lank sal dit duur?
  En nou het Gerda vir Knisel en Wittmann verbygesteek in die aantal tenks wat vernietig is.
  Hoe kan hulle vermy om rond te kom? Hulle baklei kaalvoet en in net 'n bikini. Die meisies het nog 'n pouse geneem en die Sowjet-kinders weer 'n bietjie gemartel. En nou het hulle die getal van driehonderd vernietigde tenks nader. En hulle kon op "n ongekende beloning reken: die ster van die Ridderkruis van die Ysterkruis met silwer eikehoutblare, swaarde en diamante.
  Dit is die meisies!
  Gerda skiet op die Sowjet-motor. Hy skeur die toring af en gil:
  - Ek is 'n verdomde ding!
  En hy skiet weer. Dring T-34-85 binne. En piep:
  - Tuisland Duitsland!
  Die meisie ruk. En sy is baie aktief... Ja, sy het so 'n strategiese streep. Dis al middel Julie 1944... Die oorlog gaan aan en aan... Wil nie ophou nie. Die Rooi Leër probeer op verskillende plekke vorder. Maar wees versigtig, daar is min menslike hulpbronne oor.
  En Rusland bloei.
  Byvoorbeeld, Hans Feuer. Die jongste ontvanger van die Orde van die Ysterkruis, Eersteklas. En toe word hy die jongste ontvanger van die Orde van die Ridderkruis van die Ysterkruis vir die gevangeneming van 'n Sowjet-generaal.
  Ja, dit is eintlik baie cool.
  En die seuns wys hulself uiters cool.
  Hans Feuer is 'n desperate vegter. Die seun baklei soos 'n reus, in die koue, in die hitte, in die somer en winter, met net 'n kortbroek aan.
  Die kind gooi granate met sy kaal tone en het legendaries geword.
  Hierdie is regtig baie cool!
  Hans het vir eeue bekend geword! Al is dit net as 'n anti-held!
  En oor die algemeen is so 'n ongelooflike en intense oorlog hier aan die gang... Enige KI vervaag.
  Agave is weer in die lug en skiet Sowjet-voertuie af. Sy is 'n jagter en 'n roofdier. Slaag die vyand.
  Die motors wat sy getref het, val neer. En dan skiet die meisie op die grondmagte. Slaan die IS-2 uit. En hy lag:
  - Ek is die beste! Ek is die meisie wat vyande doodmaak!
  En weer word dit na lugteikens oorgedra. Dit is die vernietiger van tenks en alle voertuie wat vlieg en skiet.
  Maar hier is 'n klein E-5 tenk. "n Masjien wat sewe ton weeg. Slaag gevegstoetse. En knaag en knaag die vyand.
  En wanneer dit tyd is om te sing, sal niemand ons keer of ons verslaan nie!
  Die E-5 jaag na homself en skiet soos dit gaan. En so 'n tenk kan nie gestop word nie. En die skulpe rys.
  En binne-in die kar sit "n tienjarige seuntjie, Friedrich, en piep:
  - En ek sal regtig 'n super vegter wees!
  En weer het hy geskiet... En dit tref die middel van die toring. En sy vernietigende krag, al is dit klein van kaliber, is kolossaal.
  En in die lug veg Helga. 'n Kaalvoetmeisie in 'n bikini tik die rekeninge op. En jubel oor sy fantastiese suksesse.
  Hy wys sy kaal tone na 'n Sowjet-voertuig en steek dit aan die brand, wat 'n hele gevegstel met skulpe laat ontplof.
  Dit is cool en mal.
  En Agave kom voor... En baklei ook.
  Dit is reeds Augustus 1944... Die Rooi Leër kon nêrens sukses behaal nie. Maar die Duitsers kan ook nie noemenswaardige vordering maak nie. Formidabele ondergrondse tenks gaan in die geveg. Maar hulle is suiwer takties.
  Die meisies het ondergronds gejaag, 'n battery Sowjet-gewere vernietig en teruggekeer.
  Terselfdertyd is "n paar pioniers gevange geneem. Die meisies het die gevange seuns gestroop en hulle begin martel. Hulle het die pioniers met draad geslaan en toe hul kaal hakke met vuur gebraai. Toe begin hulle my tone met 'n warm tang breek. Die seuns het van wilde pyn gehuil. Op die ou end het die meisies sterre op hul bors uitgebrand met 'n warm strykyster en hul manlike perfeksies met hul stewels vermorsel. Die laaste ding het die pioniers afgemaak en hulle het van pynlike skok ineengestort.
  Die meisies het kortliks topklas prestasie getoon. Maar weer het die Duitsers niks betekenisvols bereik nie.
  Kragtige selfaangedrewe gewere: "Sturmmaus", afgevuur op Sowjet-posisies. Hulle het baie verwoesting en vernietiging uitgevoer. Maar 'n Sowjet-aanvalsvliegtuig het een van die voertuie uitgeslaan, en die Krauts het teruggekeer.
  Saratov het in Augustus 1944 steeds uitgehou. Die Duitsers kon weliswaar die stad Uralsk in Kazakstan inneem en het na Orenburg beweeg.
  Hier is Albina en Alvina weer in die lug, maar hierdie keer op 'n eksperimentele vlieënde piering. Hulle wys met hul kaal tone deur die joystick-knoppies te druk en doen dit uiters behendig.
  Die meisies demonstreer natuurlik die hoogste kunsvlieg. Hulle het hul diskus getrek, en 'n dosyn Sowjet-vliegmasjiene is afgeskiet.
  Albina tjirp:
  - Woedende konstruksiegroep! Daar sal 'n stafie wees!
  En hy draai weer sy kar om. En die meisies vernietig die Rooi Leër. Verder, deeglik ...
  Alvina skiet ook 'n dosyn Sowjet-vliegtuie neer en piep:
  - Mal meisies, en glad nie maagde nie!
  Laasgenoemde is waar. Die egpaar het baie pret saam met die mans gehad. En sy het allerhande dinge gedoen. Meisies was lief vir mans - dit het hulle behaag! En veral as jy met jou tong werk.
  'n Meisie van die hoogste rang... Hulle het die pionier gemartel... Eers het hulle hom gestroop en 'n paar emmers water in sy keel gegooi. Toe bring hulle 'n warm strykyster na die opgeswelde maag. En hoe het hulle gebrand! Die pionier het van wilde pyn geskree... Daar was 'n brandreuk.
  Alvina het hom met 'n warm draad op die sy geslaan. En hoe hy wil lag ... Dis baie snaaks.
  Toe sing sy:
  - Ek is moeg om die agterkant te krap - ek wil my geluk terg!
  En hoe sal hy lag! En hy sal sy pêreltande ontbloot! Hierdie meisie is mal daaroor om dood te maak, wat 'n meisie!
  En die meisie se bene is almal kaal en grasieus. Sy loop graag kaalvoet op die kole. En ook om gevange pioniers weg te jaag. Hulle gil so baie as hul hakskene gebraai word. Selfs Alvina vind dit baie snaaks. En Albina is ook 'n meisie, kom ons erken dit - super! Hoe om 'n teenstander in die ken te elmboog. En hy piep:
  - Ek is 'n meisie van die hoogste klas!
  En ontbloot sy pêreltande. Wat skitter asof gepoleer. En die vegter is indrukwekkend! Dit kan iets wees wat nie in 'n sprokie gesê of met 'n pen beskryf kan word nie!
  Beide Sowjet-krygers, Yaks, Laggies, Pionne en Ili, slaan in die lug neer. Die skoonhede is aktief. Daar is nie die minste twyfel in hulle nie. En sulke wilde en ekstatiese skoonheid.
  Die krygers beheer die joystick met hul kaal voete en val Russiese motors aan. Terwyl hulle druk, sal hulle die vegters verpletter, asof hulle kristal met 'n knuppel slaan. Die meisies is genadeloos en genadeloos. Hulle bevat die krag van woede en die vlam van passie. En vertroue in oorwinning. Al is die oorlog nou net vier jaar lank met die USSR aan die gang. Maar dit wil ook nie eindig nie. Albina en Alvina is op die hoogtepunt van hul gewildheid. En hulle wil nie vir 'n oomblik terugtrek of stop nie. En hulle beweeg na hulleself toe en stamp die vyand.
  Albina, wat Sowjetvliegtuie platslaan, skree:
  - Die meisie is moeg gehuil, ek verdrink eerder die bastskoen!
  En hoe hy grinnik en met sy pêreltande flits. En hoe wil sy nou 'n man hê. Sy is mal daaroor om mans te verkrag. Sy is baie ingenome hiermee. Hy sal jou vat en jou verkrag.
  Albina brul:
  Meisies seks is seks
  Hier is tot groot vordering!
  En die vegter sal uitbars van die lag ... En kom ons maak weer al ons vyande dood. Sy het baie energie. En vol spierkrag.
  En Alvina sal brul:
  - Kom ons slaan die vyand in stukke!
  En die vegter sal aktief begin lag! En ek het my verbeel hoe haar ouens pootjie. Maar kom ons sê net dis lekker.
  September is reeds op ons... Die son skyn al hoe minder. Op die eerste dag van die herfs hardloop Russiese seuns kaalvoet deur die sneeu wat pas in die noordelike streke van Rusland geval het. Hulle lag vir hulself, grinnik vir hulself en wys hul vye vir die Duitsers.
  Pioniers met rooi dasse, kort kapsels, van hulle selfs korter. Hulle hardloop en spring. Hulle kaal voete word skaars koud. Hulle het baie grof geword. Meisies hardloop ook, ook sonder skoene. Die pienk, ronde hakke skitter in die son. Wonderlike Sowjet-meisies. Skraal, atleties, gewoond daaraan om met min klaar te kom.
  En almal grinnik en grinnik vir hul tande... Die eerste dag van herfs is ware vreugde en dors na lig en skepping!
  En daar is 'n lugstryd in die lug. Mirabela, dit is die nommer een Sowjet-vlieënier wat nog 'n Duitse vliegtuig afskiet. En soos altyd dra die meisie net 'n bikini. Ewig jonk en nooit vervaag nie. Dit is die geestelike krag wat in haar verborge is.
  Mirabela is egter ook lief vir wanneer mans aan haar raak. Sy hou baie daarvan. Dis hoekom sy 'n vlieënier is... Wanneer 'n meisie se naakte, gespierde lyf deur manshande geknie word, is dit 'n ware plesier. En groot pret!
  Mirabela tref 'n ander Nazi-motor en sis:
  - Ek is 'n gepantserde teef!
  Die meisie slaan selfs die beheerpaneel met haar kaal, ronde hakke. Sy is pragtig. En onnavolgbaar.
  Mirabela kom daaruit. En Agave vlieg na haar toe. Uiteindelik het twee byna die mees suksesvolle vroulike vegter-vlieëniers ontmoet. Hulle skiet op mekaar vanuit 'n rondehuis. Hulle probeer dit van 'n afstand af kry. Maar dit werk nie baie goed uit nie. Albei skoonhede vlieg van die skietlyn af. En hulle het hul tande aggressief ontbloot. Wel, vrouens is tewe. Hulle kyk hard in mekaar se oë. Meer presies, kop-aan en hulle skiet weer. Die Duitse ME-262 X is steeds beter gewapen as die Yak-9 T, en die Sowjet-voertuig is afgeskiet...
  Maar Mirabela slaag daarin om uit te stoot en verloor haar vliegtuig vir die eerste keer in haar vliegloopbaan. Die ergste is dat sy op vyandelike gebied beland het. En dit is sleg. Ja, sulke unieke wendings van die lot. En op 1 September 1944, reeds die vyfde jaar van die Tweede Wêreldoorlog, verander die wêreld, maar die heerskappy van die Führer in die alternatiewe geskiedenisspel bly.
  Saratof word uiteindelik deur Sowjet-troepe verlaat, en die Wehrmacht-leër nader Kuibyshev.
  Hewige gevegte vind ook plaas vir Orenburg.
  Kaalvoet baklei Tamara daar, gooi plofbare pakkies na haar vyande, stoot hulle met haar kaal hakke en gil:
  - Eer aan die land van kommunisme!
  Veronica skiet op haar teenstanders. Hy gooi die plofstof pakkie met sy kaal tone en skree:
  - Vir die idees van kommunisme!
  Victoria, wat op haar teenstanders skiet, en dit doen soos Robin Hood in 'n bikini, tjirp, gooi bomme na die vyand met haar kaal tone en huil:
  - Eer aan die tye van kommunisme!
  Olya het op die vyand geskiet en hulle met 'n sekel afgemaai, dit gevat en getjirp:
  - Vir die grootheid van die Sowjetstaat en enorme glorie!
  En met sy kaal tone sal hy weer 'n plofbare pakkie kolossale, vernietigende krag gooi.
  Larisa, wat op die Nazi's geskiet het, het gepiep:
  - My land Rusland, jy is vir ewig deur God gegee onder die blou lug!
  En knipoog vir sy maats...
  Agafya, wat op die Nazi's geskiet het, het geskreeu:
  - Orenburg sal nooit moed opgee nie! Ons sal teen die vyande van die Vaderland wees!
  Die meisies is vasbeslote en is werklik van plan om te veg tot die heel laaste druppel bloed.
  Orenburg hou nog vas. Maar op 3 September 1944 het die aanval op Kuibyshev begin. En dit is natuurlik nie goed vir die USSR nie.
  Alenka skiet op die Nazi's en skree:
  - Vir kommunisme, die land van die Sowjets!
  En weer, met sy kaal voet, sal hy 'n granaat van vernietigende krag lanseer.
  Anyuta skiet op haar teenstanders en skree:
  - Kom ons verdedig Kuibyshev!
  En met jou kaal tone sal 'n plofbare pakkie met groot dodelike krag gegooi word.
  En dit sal baie vyande verskeur.
  Alla, wat op die Krauts skiet, tjirp en skud haar bors:
  - Vir die kosmiese hoogtes van Polesie!
  En met sy kaal hakskeen sal hy toegee aan die granaat vir die vernietiging en totale dood van al die Fritz-aanvallers.
  Maria, wat op die Nazi's geskiet het, en met haar kaalvoet die krag gooi wat die Fritz verlam het, piep:
  - Aanboord!
  En die meisie sal uit die bors lag!
  Marusya, wat op die fascistiese kettings geskiet en 'n vernietigende granaat met haar kaal tone gegooi het, het getwiet:
  - Eer aan kommunisme en oorwinnings!
  Matryona het met 'n glimlag opgemerk, nog 'n dodelike uitbarsting gestuur en die Fritz afgemaai:
  - Die Moederland is heilig!
  Die meisies baklei soos helde.
  Die toets van die vlieënde piering was eers aanvanklik suksesvol, en toe het dit misluk.
  So het Albina en Alvina nou weer geveg op die ME-309, 'n masjien wat baie gerieflik is vir hul styl.
  Die meisies het op Sowjet-vliegtuie geskiet en geskreeu:
  - Uitstekende park, en elektroniese spaghetti!
  Albina het 'n goedgerigte sarsie op die vyand afgevuur, 'n Sowjet-motor getref, haar kaalvoet gewys en gepiep:
  - My eerste stap sal noodlottig wees vir die vyand!
  Alvina het ook op die vyand geskiet. Sy het dit deeglik gesny en haar tande ontbloot en gesê:
  - Kommunisme is my lot!
  En met haar kaal tone het sy nog 'n teiken getref.
  Die meisies baklei steeds in 'n ou motor. Skroef-aangedrewe vegvliegtuie is nog nie uit produksie geneem nie. Boonop moet ons nog gewoond raak aan straalmasjiene en 'n hele infrastruktuur daarvoor ontwikkel. En dit is nie so maklik om te doen nie.
  Albina, wat op Sowjet-voertuie geskiet het, het logies opgemerk:
  - Ek sal die era van kommunisme skep en die ryk na die sterre lei!
  En met sy kaal hak druk hy op die pedale.
  Alvina, wat op Russiese voertuie geskiet het, dwarsdeur hulle geslaan het, het gepiep:
  - Ons doel is Ariese kommunisme!
  En weer het die vegter haar kaal tone gebruik. En sy het baie vinnig opgetree.
  Toe albei meisies terugkom, nadat hulle al hul gevegsuitrusting opgebruik het, het hulle toegelaat dat hul liggame in die badhuis gewas word. Aantreklike ouens het hulle met besems geslaan. Albina het opgewarm en opgemerk:
  - Tog is mans nodig!
  Alvina het hiermee saamgestem:
  - Beslis nodig! Alhoewel ons vrouens baie mooier is!
  Albina bars uit van die lag en tjirp:
  - Hoekom het 'n vrou mans nodig om iemand te hê om te slaan!
  Die meisies stem natuurlik hiermee saam.
  Helga met TA-152 het op Sowjet-tenks geskiet en deur hulle geslaan, grynsend:
  - Eer aan die Kaiser se kommunisme!
  En die meisie lag.
  Agave is in die lug op soek na Sowjet-vliegtuie. Die Yak-9, wat die maklikste is om te vervaardig, is toenemend sigbaar in die lug. Hierdie motor is egter nie so swak nie. In die T-modifikasie is dit gewapen met 'n 37 mm-kanon en kan 'n Fritz pynlik steek.
  Agave skiet van ver op sy ME-262 en sing deur sy neus:
  -Ek is die wysste in die wêreld, ek maak vyande dood in die toilet!
  En knipoog vir sy engele in die lug.
  Maar hier is Mirabela weer in die lug. Hierdie meisie, ten spyte van al die verliese, verloor nie moed nie.
  En hy begin selfs sing, komponeer soos hy gaan;
  Ek het by die Komsomol aangesluit terwyl ek gespeel het,
  Pragtige droom meisie...
  Ek het gedink die wêreld sou ewige Mei wees,
  Elke dag is die geboorte van lente!
  
  Maar om een of ander rede het dit nie uitgewerk nie,
  Op een of ander manier kan ek nie verlief raak nie...
  Wel, vertel my ouens asseblief,
  Die lewe is 'n baie sterk roeispaan!
  
  Skielik het die oorlog skielik gedonder,
  En 'n orkaan van dood het gejaag ...
  En my meisies het 'n sterk lyf,
  Jy kan jouself dadelik onder aanval plaas!
  
  Glo my, ek wil nie opgee nie,
  Veg vir die Vaderland tot die einde...
  Ons dra granate in 'n sterk rugsak,
  Stalin het sy pa in die harte vervang!
  
  Krygers is wonderlik in Rusland.
  Ons kan vrede en orde beskerm...
  Die sterre van die hemel het die fluweel natgemaak,
  En die jagter het in wild verander!
  
  Ek is 'n kaalvoet meisie wat baklei
  Vol versoeking en liefde...
  Dit sal wees, ek ken 'n plek in hierdie paradys,
  Jy kan nie geluk op bloed bou nie!
  
  Groot krygers van die Vaderland,
  Ons sal stewig veg naby Moskou ...
  En dan die droom onder kommunisme,
  Teen die onderwêreld met Satan!
  
  Dapper Russiese ouens,
  Dat hulle eerlik veg tot die einde...
  Hulle skiet met 'n masjiengeweer,
  As jy 'n kroon van goud nodig het!
  
  Nie eers 'n koeël kan ons keer nie
  Jesus die groot God het opgestaan...
  Die dae van die roofdraak is verby,
  Dit het selfs helderder uit die lug geword!
  
  Ek is lief vir jou, liewe Lada,
  Die hoogste God Svarog sal in heerlikheid wees...
  Ons moet veg vir Rusland,
  Die beste Wit God is met ons!
  
  Moenie die Russe op hul knieë bring nie,
  Glo my, ons vlees kan nie aan bande gelê word nie...
  Stalin en die groot Lenin is by ons,
  Jy moet ook hierdie eksamen slaag!
  
  Die pyn van die Vaderland is ook in ons harte,
  Ons glo in haar grootheid...
  Ons maak vinnig die deur na die ruimte oop,
  Dit gaan 'n baie lieflike lewe wees!
  
  Ons is kaalvoet pragtige meisies,
  Ons hardloop so flink deur die sneeudrywe...
  Ons het nie hierdie bitter vodka nodig nie,
  Die gerub sprei sy vlerke!
  
  Ons meisies sal opstaan vir die Vaderland,
  En ons sal die Krauts antwoord, nee vir die bose,
  Helse Kain sal vernietig word,
  En hallo aan Christus die Verlosser!
  
  Daar sal 'n era wees - dit kan nie beter wees nie,
  Die dooies sal vir ewig opstaan...
  Die heelal sal 'n ware paradys word,
  Almal se droom sal waar word!
  . HOOFSTUK No 11.
  September 1944 het in hewige gevegte verloop... Die Fritz kon Kuibyshev en Orenburg omsingel en daarom was hierdie stede gedoem, maar ten spyte van al die moeilikhede het hulle geveg.
  Die meisies het uiterse veerkragtigheid getoon... Aan die begin van Oktober het die Nazi's, wat nog nie Kuibyshev geneem het nie, Penza aangeval. En gevegte het oor hierdie stad begin kook.
  Natasha en haar span het daar baklei.
  Die meisie het 'n granaat met haar grasieuse kaalvoet gegooi en gekoer:
  - Vir die Russiese gees.
  Daarna het Zoya uit die bazooka geskiet. En sy het die Duitse Lev-2-tenk uitgeslaan.
  Die Duitsers het bietjie stadiger gery... Die Panthers en T-4's is uit diens verwyder. Maar vir nou is hierdie masjiene steeds in diens. Trouens, die Panther is 'n goeie tenkvernietiger, en is redelik goed van voor af beskerm. Maar die kante is haar probleem. "Panther"-2 word egter nie baie goed deur sy kante beskerm nie. Maar die meeste van die gewere word vasgehou.
  Ontwikkeling van die E-reeks is aan die gang... Die E-75-tenk beloof om 'n nuwe generasie voertuig te wees met perfek bedekte kante. Die Duitsers reken baie hierop. Die doel is om 'n tenk te kry wat nie te swaar, vinnig en goed beskerm is nie. Die eerste poging van hierdie soort was die Maus, maar oefening het die oormatige gewig van hierdie tenk gewys. In plaas daarvan was die E-100 reeds ontwikkel. Hierdie tenk het 'n digter uitleg en 'n laer silhoeët gehad. Oor die algemeen het sy gewig in vergelyking met muis afgeneem tot honderd dertig tot honderd en veertig ton. Die kante is teen rasionele hoeke geïnstalleer. Die dikte van die sye saam met die skerms het 210 millimeter bereik. Die bewapening is dieselfde as dié van die Muis: 'n 128-mm- en 'n 75-mm-kanon met 'n kort loop. Die Duitsers het 'n kragtiger enjin van 1 500 perdekrag geïnstalleer, en die tenk het teen veertig kilometer per uur op die snelweg beweeg.
  Wat oor die algemeen bevredigend is. Die E-100 is steeds 'n te swaar tenk. Maar met uitstekende wapens en beskerming.
  Sy vegeienskappe is dalk nie sleg nie, maar die vervoer van die tenk en sy vervoer het problematies gebly. Werklike ondervinding het getoon dat 'n tenk nie meer as tagtig ton kan weeg vir 'n relatief redelike oordrag oor paaie en brûe nie.
  Hitler het dus die limiet op die E-75 gegee om aan die gegewe gewig te voldoen, maar om 'n betroubare masjien in terme van beskerming te skep. Om hierdie rede is besluit om die 75 mm-kanon te laat vaar. En maak die uitleg so dig as moontlik: in een blok, die enjin en transmissie dwars en die ratkas op die enjin. Dan kry hy dalk "n tenk wat aan alle kante beskerm is en nie te swaar is nie.
  Hitler was oor die algemeen nie heeltemal tevrede met Duitse motors nie. Alhoewel Lev-2 waarskynlik meer gevorderd was, was sy 105 mm-kanon buitensporig om Sowjet-tenks te bestry, en onvoldoende om op ongepantserde teikens te skiet. "Panther"-2 kon die weermag oor die algemeen bevredig met wapens en frontale beskerming, maar die sybeskerming was steeds nie genoeg nie, maar die bestuurseienskappe was bevredigend.
  Die Fuhrer het geëis om 'n tenk te skep wat die weermag in alle opsigte kan bevredig.
  Maar dit is nie so maklik om te bereik nie. Is dit moontlik om die uitleg tot die maksimum te kompak en die onderstel ligter te maak met behulp van spesiale draaistelle en vere, en iets uit die bak te bring. En die bemanning lê eintlik.
  So 'n ontwikkeling kan nogal belowend blyk te wees. Die eerste E-75-tenk, verenig met die E-50, kon nie meer as sewentig ton weeg nie, en dit is 'n formidabele masjien.
  Elizabeth het op die T-34-85 tenk geveg en was nie heeltemal tevrede met die beskerming daarvan nie. Die pantser, broos weens 'n gebrek aan legeringselemente, het die tenk nie baie beskerm nie.
  Elizabeth het met haar kaal tone geskiet en gebrul en haar tande ontbloot:
  - Ek is 'n ruimtevos.
  Catherine het die vyand geslaan, die vyand aan die kant geslaan en gesis en haar tande ontbloot:
  - Vir kommunisme in die USSR!
  Elena het ook baie aktief geskiet, op die vyand gemik en hom met dodelike krag getref, en met inagneming van die feit dat haar bene kaal was, het sy gekwaak:
  - Vir die grondwet van oorwinning!
  Efrasia het op die vyand geskiet, presies met haar kaal tone en geskreeu:
  - Ons is getrou aan Svarog en Stalin vir die grootheid van die land!
  Dit is die vegtende meisies hier. Hulle het die mees uitstaande span.
  Sommige T-34-85 tenks het verskyn met beskerming teen koeëls, wat hul gewig aansienlik verminder het. Die spoed en beweegbaarheid van die voertuig het toegeneem. Maar nou kan dit geneem word deur 'n tenkgeweer, 'n grootkaliber masjiengeweer en baie soorte granate. En lugkanonne steek selfs dwarsdeur. Dit is waar, so 'n tenk is selfs makliker om te vervaardig, goedkoper en dra by tot die spoed van beweging.
  Nou, as meisies hierdie kar bestuur, sal hulle my nie toelaat om daarin te klim nie.
  Elizabeth, 'n vinnige meisie van kolossale vernietigende elemente, het logies opgemerk:
  - Wapenrusting kan nie dapperheid vervang nie!
  Catherine het hiermee saamgestem:
  - Ja, dit is reg, op hierdie manier sal jy nie blootgestel word nie!
  En hoe sal jy lag...
  Meisies van groot sjarme. En as hulle vyande verslaan, doen hulle dit aggressief en deeglik.
  Elena, nadat hul tenk sy gevegstel opgebruik het en vertrek het om voorrade aan te vul, het haar vriende gevra:
  - Wat dink julle meisies, het ons 'n kans om die Derde Ryk te verslaan?
  Catherine antwoord vol vertroue:
  - Soos Vasily Terkin gesê het... Ons het gekom om te klop, nie om te tel nie!
  Elizabeth het reggemaak:
  - Dit is wat Suvorov gesê het!
  En die meisie, met haar kaal tone, vat en rol 'n stukkie koerantpapier in 'n opgerolde sigaret. Dis vir haar snaaks.
  Efrasia het sy lyf gesing:
  - Ek is 'n space terminator meisie,
  Dit sal baie pynlik wees vir die Krauts - kultivator!
  En hoe sal die vegter lag!
  Die meisies het besluit om kaart te speel. Dis snaaks. En die verloorders doen push-ups en squats.
  Elena het tydens die wedstryd opgemerk:
  - Maar ernstig, ons het geen werklike kans om te wen nie! Die Kaukasus het geval en ons verloor!
  Catherine het 'n kaart met haar kaalvoet gegooi, haar teenstander geslaan en gepiep:
  - Maar ons het 'n geheime wapen!
  Die vegter het gelag en ook die kaart met haar kaal tone gegooi.
  Elizabeth merk met 'n sug:
  - Ons het eintlik net een hoop oor - 'n nuwe geheime wapen!
  Efrasia tjank en gooi die kaart met die kaal tone van haar grasieuse voete:
  - Ja, ons kan nie sonder 'n geheime wapen klaarkom nie!
  En die meisies het in koor gesing:
  - Ons swaard brand met vuur, ons sal ons vyande uitmaai! Ons is soldate van die USSR!
  Die krygers is werklik en werklik veglustig.
  Maar die magte is te ongelyk... In middel-Oktober het Kuibyshev steeds geval...
  Die Duitsers kon 'n belangrike verdedigingsfasiliteit inneem. Maar die reën het begin uitsak... Daar was hoop vir 'n pouse as gevolg van die val.
  Gevegte het egter in die lug voortgeduur.
  Drie Sowjet-vlieëniers: Mirabela, Anastasia, Akulina het met wilde entoesiasme geveg.
  Mirabela, wat 'n Nazi in vlug neergeskiet het, op haar verouderde maar formidabele Yak-9 T, het gesing:
  - Daar sal 'n era wees, die era van kommunisme!
  Anastasia, wat die sneller met haar kaal tone gedruk het, het bevestig en haar tande ontbloot:
  - Ek sal sing hemel toe vlieg!
  En sy knipoog vir haar vriende.
  Akulina het 'n ander Duitser verpletter deur haar kaal, ronde hak op die pedaal te druk en gesê:
  - Vir die glorie van die USSR!
  Die meisies moet spesifiek veglustig wees.
  Mirabela, wat 'n fascistiese ME-262 met 'n 37 mm-kanon afskiet, het getwiet:
  - Eer aan kommunisme!
  Anastasia, wat die Nazi met 'n doelgerigte benadering afgesny en die vyand gesaag het, het geblaker:
  - Eer aan die rooi heelal!
  Akulina se meisie, wat nogal 'n vegter was, het 'n Duitse motor uitgeslaan en fluitend gebrul:
  - Vir kommunisme, die land van die Sowjets!
  Daar moet kennis geneem word dat die krygers van kolossale taaiheid is.
  Albina, Alvina, Agava aan die ander kant is besig om hul tellings op te tel. En die meisies baklei ook kaalvoet en in bikini's.
  Hoe snaaks is dit as meisies amper kaal op vliegtuie is.
  Albina slaan verskeie Sowjet-motors plat met haar kaal tone en gil:
  -Vir die Ariese broederskap!
  Alvina veg ook teen die Rooi Leër en doen dit moedig. En met sy kaal tone mik hy lugkanonne en kap Sowjet-voertuie af, skreeuend:
  - Vir blink idees!
  Agave skiet ook Sowjet-vegters en aanvalsvliegtuie neer, vernietig hulle letterlik en brul:
  - Vir die oorwinnings van die Derde Ryk!
  En die meisies is nie daarteen om hul teenstander aan wrede marteling te onderwerp nie. Veral pragtige seuns.
  Albina, wat die hakke van 'n pionier op die brandstapel gebraai het, het eenkeer opgemerk:
  - Seuns gebraai en met peper is so lekker!
  En hoe hy sal lag. En hy sal sy tong wys!
  Alvina het dit opgemerk en haar tande ontbloot:
  - Die seuntjie word in die oond gebraai, baie lekker met knoffel!
  Agave, met die hulp van haar kaal tone, is deur 'n paar Sowjet-vegters platgeslaan en geblaker:
  - Ons is ruimte vixens!
  En sy knipoog vir haar vriende. Sy is 'n meisie van skaars veggehalte.
  Albina, wat vliegtuie met haar kaal, grasieuse, gebeitelde voete neerskiet, het opgemerk:
  "Jy kan Rusland nie met jou verstand verstaan nie, hoe jy mense soos Stalin as heersers kan verkies!"
  Alvina het aggressief opgemerk, haar tande ontbloot en met haar kaal tone geskiet:
  - Maar ons Hitler is nie beter nie!
  Agave het gegiggel, Sowjetmotors met haar kaal tone platgeslaan en opgemerk:
  - Adolf is natuurlik besete! Maar terselfdertyd word nie gemeet hoeveel hy reeds oorwin het nie!
  Die meisies is uiters veglustig en aggressief.
  En so het hulle op een of ander manier twee seuns tegelyk lewendig op 'n vuur gebraai. Net so is hulle met 'n staalstok deurboor, en hulle het hulle begin braai, terwyl hulle gil en wriemel. Toe, toe die seuns nog nie bedaar het nie, begin al die meisies van die eskader na die gebraaide pioniers aanhardloop, stukke vleis van hulle afsny en eet.
  En dit was baie lekker, veral as die seuns nog geleef en gepeper het tydens braai.
  Agave het byvoorbeeld die seuntjie se bobeen met groot plesier geëet. Die meisies het toe puik werk gedoen. En al wat van die twee seuns oorgebly het, was bene en afval. Die jong lewer was besonder smaaklik. Haar meisies het dit met groot plesier opgeslurp.
  Maar nou veg hulle in die lug...
  Einde Oktober het Orenburg geval...
  Die Duitsers het Ufa genader. Dit is al redelik koud en sneeu.
  Tamara en haar span veg teen die Nazi's aan die buitewyke van Ufa. Die Duitse infanterie, wat bestaan uit swart soldate wat in die Franse en Belgiese kolonies gewerf is, gaan aan die aanval.
  Hulle strooi letterlik al die toenaderings met lyke.
  Tamara gee 'n bars en gooi 'n granaat met haar kaalvoet en piep:
  - Die era van kommunisme sal vir eeue verheerlik word, ek glo Stalin sal ons vaste hand wees.
  Veronica, skiet, sê:
  - Moenie die USSR breek nie!
  En met sy kaal hakskeen gooi hy 'n plofbare pakkie op.
  Anfisa, wat op die Nazi's skiet en nog 'n boodskap van dood met haar kaal tone gooi, merk op:
  - Die grootheid van kommunisme is met ons!
  Victoria, wat op die vyand skiet en die Nazi's afmaai, 'n granaat met haar kaal voete gooi, piep:
  - Mag die groot Vaderland verheerlik word!
  Die Olimpiese Spele brand. En dan gooi hierdie heldhaftige meisie 'n hele boks plofstof na die Nazi's en brul:
  - Eer aan ons kosmiese Moederland!
  En die meisies sal almal eenstemmig skree.
  - Vir die USSR! Daar sal 'n pionier wees!
  Die vroulike krygers van die Rooi Leër het gevegte gesteel. En toe dit sneeu, het hulle nog kaalvoet en in 'n bikini baklei.
  Aan die begin van November het die Nazi's die aanval op Ulyanovsk begin. Die stad waarin Lenin gebore is en waarin Stenka Razin ernstig gewond is. Dit is 'n groot mylpaal vir Russiese stede.
  Alenka veg teen die Nazi's. En hy sing vir homself en gooi kaalvoet granate na die Nazi's:
  - Eer aan Rusland, eer ...
  Tenks jaag vorentoe...
  Afdeling in rooi hemde,
  Groete aan die Russiese volk!
  Anyuta, wat op die vyande geskiet en hulle afgemaai het, en dan plofbare pakkies saagsels met haar kaal tone losgebars het:
  - Vir Stalin se kommunisme!
  En sy het 'n beurt aan 'n hele reeks swart krygers gegee en hulle afgemaai.
  Alla het op haar teenstanders geskiet en haar kaal tone gebruik en 'n dodelike granaat gegooi, en piep:
  - Vir moeder Rusland!
  Maria het op die fasciste geskiet en haar kaal tone gebruik terwyl sy geskenke van die dood na die vyand gegooi het, het gesnap en opgemerk:
  - Vir ruimtekommunisme!
  Matryona, wat op die Nazi's geskiet en die vyand afgemaai het, het gesê:
  - Vir veranderinge in die stryd!
  Marusya, wat die Krauts naai en hulle doodgeslaan het, het dit gevat en aggressief geblaker en verpulver:
  - Vir oorwinnings van die hoogste standaard!
  En met haar kaalvoet het sy 'n dodelike granaat gegooi.
  Die meisies hier is so cool en lewendig.
  Alenka, wat vyande geskiet en afgemaai het, en granate met haar kaal tone gegooi het, het gepiep:
  - Mag die grootheid van kommunisme met ons wees!
  En die meisie het dit gevat en 'n Duitse tenk met groot aplomb uitgeslaan.
  En hier is nog 'n wysiging van die Lev-2-tenk met 'n 88 mm-kanon. Die rewolwer is nouer, en die tenk is kleiner, en weeg vyf-en-vyftig ton, en die enjin is 1200 perdekrag wanneer dit aangejaag word. Vinnige Duitse motor.
  Maar hy pla nie die vegter nie.
  Alla het 'n granaat met haar kaalvoet gegooi en gepiep:
  - Vir kommunisme!
  Anyuta het die moorddadige geskenk van die dood met haar kaal tone gegooi en gekoer:
  - Na nuwe grense!
  En die meisie sal fluit. En die Duitse tenk "Lev"-2 sou omdraai en die rollers sou letterlik wegvlieg.
  Maria, wat op die Nazi's geskiet het, het gesing:
  - En die stryd gaan weer voort,
  En my hart voel benoud in my bors...
  En Lenin is so jonk -
  En jong Oktober lê voor!
  Matryona het op die vyande geskiet en die geledere afgemaai, 'n granaat met haar kaalvoet gegooi en getjirp:
  - Die eerste stap in die lewe is belangrik!
  Marusya, wat die fasciste uitgeslaan het, het gegil:
  - Jy sien weer bo die Aarde, warrelwinde van woedende aanvalle!
  En dit is die onbuigsame krygers.
  Maar steeds is die kragte ongelyk. Penza het reeds geval. En die Nazi's bestorm Saransk.
  Nou is daar nie veel oor na die stad Gorki nie.
  Op 7 November 1944 het Stalin nog 'n parade in Moskou gehou. Al is dit nie 'n oorwinning nie.
  Die Fritz het egter vir die eerste keer met V-2 ballistiese missiele op Moskou geskiet. En terselfdertyd is die stad gebombardeer deur straalvliegtuie, insluitend Arado-bomwerpers. Hierdie optrede het almal grootliks geskok. Die V-2-missiele het langs 'n hoë baan gevlieg en het skielik geval, selfs die radars het hulle nie behoorlik gesien nie.
  Daar was baie verwoesting en moeilikhede. Sowjet-soldate het tydens die parade gesterf.
  Stalin het 'n dringende vergadering gehou in 'n ondergrondse bunker wat selfs 'n direkte tref van 'n atoombom kon weerstaan.
  Die hoof van die algemene staf, Vasilevsky, het met alarm opgemerk:
  - Die Duitsers het 'n nuwe wapen van groot vernietigingskrag. En ons radars het hom nie gesien nie...
  Stalin het gebrul terwyl hy woedend die hakke van sy stewels stamp:
  - Julle is idiote! Ons kon nie so 'n verrassing sien nie!
  Maarskalk Vasilevsky het opgemerk:
  - Daar was iets, kameraad Stalin ...
  Beria het dadelik berig:
  - Dit is A-5 klas missiele. Jy hoef nie bekommerd te wees nie, kameraad Stalin. Hulle dra net agt honderd kilogram aminolon, maar kos soveel soos 'n goeie straalbomwerper. Die Duitsers het 'n paar dosyn missiele afgevuur, maar hierdie ontwerp het nie in produksie gegaan nie, aangesien bombardering met straalvliegtuie goedkoper en meer prakties is.
  Stalin, nadat hy gekalmeer het, het opgemerk:
  - Dit is dus nie 'n doeltreffende wapen nie? Baie goed!
  Beria het met 'n sug opgemerk:
  - Maar straalbomwerpers is 'n ernstige probleem. Ons moet dit beveg, kameraad Stalin!
  Maarskalk Zhukov het voorgestel:
  - Miskien sal ons dit vat en self vuurpyle maak. Ek bedoel grond-tot-lug. Wat, deur hulle per radio te beheer, skiet vliegtuie af!
  Voznesensky het opgemerk:
  - Dit neem tyd om sulke missiele te skep! Dit is baie makliker om baie goedkoop vliegtuie van hout te maak, hulle met plofstof te vul en die vyand te stamp. Dit sal kamikaze-styl wees!
  Stalin het instemmend geknik:
  - Ja, kamikaze-vliegtuie moet gebruik word. Dit is ons kans, hoewel dit in werklikheid net die pyn van ons Rooi Leër verleng.
  Ons moet iets meer effektief vind!
  Yakovlev antwoord met 'n sug:
  - Werk aan nuwe vliegtuie is aan die gang, kameraad Stalin. Maar vir nou is ons daarop gefokus om maksimum produksie van motors te handhaaf. Ons gebruik al ons reserwes en sit kinders vanaf die ouderdom van tien by die masjiene. Volledige mobilisering, beide totaal en supertotaal.
  Stalin het gebrul:
  - Baie meer moet gedoen word! Wat jy doen is te min!
  Molotov het met 'n sug gesê:
  - Dit is nie moontlik om bondgenote te kontak nie. Dit lyk of ons alleen is. Ek het probeer om tot 'n ooreenkoms met die Japannese te kom... Hulle eis grondgebied tot by die Oeral, wat onaanvaarbaar is.
  Stalin het gegrom:
  - Ons moet Japan in die winter toeslaan, maar wat van Leningrad?
  Zhukov het sy tande ontbloot gesê:
  - Die staking op Petrozavodsk was nie so suksesvol soos verwag is nie. Swede het die oorlog aan die kant van die Derde Ryk betree en ons het met groot magte te doen gehad. Dit was dus nie moontlik om onmiddellik die offensief te ontwikkel nie, en die vyand het, nadat die Wehrmacht-eenhede grootgemaak het, ons aanslag afgeweer. Die stad Leningrad is heeltemal omring deur blokkade en is heeltemal vasgeknyp. Ek dink teen die lente, as gevolg van totale hongersnood, sal die hele bevolking uitsterf. En die val van Leningrad sal onvermydelik wees.
  Dit is feitlik onmoontlik om dit per lug te voorsien. Die vyand oorheers die lug heeltemal. Die Duitsers gee nou selfs 'n ridderkruis, net vir honderd vliegtuie wat neergeskiet is.
  Stalin het kwaad gegrom:
  - Ons het die offensief misluk!
  Zhukov het geknik:
  - Baie spoorweë is stukkend, en ons het te min kragte gekonsentreer. En ons moet krediet gee aan die Finne en Swede, hulle is aanhoudend in verdediging. Maar dit is nie al nie. Die Duitsers het ook Moermansk omseil. Nou is hierdie stad omsingel. Ons weet nie wat om te doen nie!
  Stalin het gegrom:
  - Ontblokkeer!
  Zhukov het beswaar gemaak:
  - Ek het nie die krag hiervoor nie! En die vyand kan die hele Kareliese Skiereiland inneem!
  Stalin het beveel:
  - Trek jou krag op en ontblokkeer! In die winter is die Duitsers nie so sterk nie. Dit sal moontlik wees om hulle deeglik te druk!
  Vasilevsky het opgemerk:
  - Ons moet diep deurbrake voorkom, en dan sal ons krag die vyand verslaan!
  Stalin het gebrul:
  - Ons sal veg vir kommunisme!
  Voznesensky het meer vrolike nuus berig:
  - Die SU-100 is reeds in metaal beliggaam en is gereed vir massaproduksie. Onderstel gebaseer op T-34. Redelik maklik om te vervaardig. Die dop is amper gereed vir die nuwe geweer. Die SU-100 sal dus reeds op die fronte verskyn. Môre gaan die eerste kar na voor!
  Stalin knik goedkeurend:
  - Dit het my darem gelukkig gemaak! Maar die T-34-85 sal nog nie uit produksie geneem word nie. Boonop moet die wapenrusting dunner gemaak word en die gewig tot twintig ton verminder word. Die gevegte het gewys dat dinge nie erger kan word nie!
  Voznesensky het opgemerk:
  - En jy kan wapenrusting van hout maak! Ons produseer honderde van hierdie tenks per dag, selfs meer as die Nazi's. Maar ons voertuie kan Krauts maklik afskiet selfs met ligte anti-tenkgewere.
  Zhukov het opgemerk:
  - Gerda is daar. So 'n cool vrou! Sy het baie van ons tenks en gewere uitgeslaan.
  Stalin knik:
  "Ons moet haar vang en haar kaal hakke braai." Hierdie meisie is regtig cool!
  Zhukov het saamgestem:
  - Ons moet dit vasvang! En ons sal die fasciste vernietig!
  Beria het geknik en gegorrel:
  - Kom ons voer 'n soortgelyke spesiale operasie uit!
  Stalin het met 'n sug opgemerk:
  - Dit is 'n wonderlike idee, maar... Iets anders moet voltooi word!
  Beria het gebrul:
  - Kom ons vang hulle almal!
  Stalin skud sy kop:
  - Nee... Om helde dood te maak is nie goed nie! Ek wil hê Gerda moet na my toe gebring word! Dit is dringend!
  Beria het opgemerk:
  - Lewendig?
  Stalin het geredelik bevestig:
  - Natuurlik, ek lewe!
  Beria het gegorrel en sy wange uitgeblaas:
  - Alles is onmoontlik, ek weet verseker!
  Verskeie meisies het in kort rompe en kaal bene verskyn. Hulle het glase wyn gedra en vir die lede van die Staatsverdedigingskomitee geknipoog.
  Zhdanov het opgemerk:
  - Ons het meer meisies in die weermag nodig! Hulle sal dinge daar in orde bring!
  Stalin het gesê:
  - Ek bekroon Anastasia, Mirabela, Akulina met die "Ster van die Orde van Glorie" met diamante! Eer aan die USSR!
  Almal het eenstemmig geskree:
  - Eer aan helde!
  En hulle het hande geklap.
  Een van die meisies het gebuig en gekniel en Stalin se stewels gesoen.
  Die opperbevelvoerder het die wyn uitgegooi en gebrul:
  - Ons krag is ons vuis!
  Beria het getwiet:
  - Hitler is 'n dwaas!
  Stalin het beswaar gemaak:
  - Nie 'n dwaas nie, maar die verpersoonliking van bedrog!
  En almal het weer toegejuig.
  . HOOFSTUK No 12
  Die stad Ulyanovsk was heeltemal omsingel, maar vir nou het dit uitgehou ... Dit is reeds einde November en dit sneeu en ryp. Die Duitsers is nie regtig gretig om aan te val nie, en skiet steeds.
  Die weer in die lug is nie baie somers nie. Maar die meisies baklei nog en toon wonderwerke van moed.
  Gerda met haar bemanning op Panther 2. Maar die Panther-3-tenk is op die punt om te verskyn, en die vegter wil regtig daarmee veg.
  Intussen skiet sy op Sowjet-posisies.
  Met haar kaalvoet het sy die geweer op die teiken gerig en geskiet. Sy het die Sowjet vier-en-dertig neergestort en getwiet:
  - Vir heilige Pruise!
  Charlotte het ook 'n kanon afgevuur, die Sowjet-haubits binnegedring en gepiep:
  - Ons geluk is vir ewig!
  Christina het ook geskiet, die vyand met haar kaalvoet getref en gekwaak:
  - Vir ouens soos hierdie wat ons verdien!
  Magda het ook baie akkuraat geskiet en tjirp:
  - Vir die Grootheid van die Ryk!
  En Elizabeth se vier veg op die nuutste SU-100.
  Die meisies het die nuwe selfaangedrewe geweer bemeester en skiet.
  Elizabeth het met haar kaal tone geskiet en begin sing;
  Die fascistiese laksman trek die skouers uit,
  Hier is 'n rek, knypers, bore byderhand!
  Hy wil sy liggaam en siel verlam,
  'n Onbeduidende monster, maar lyk cool!
  
  Hy belowe geld, stoomskepe op see,
  Wat selfs 'n titel kan gee!
  Trouens, dit sal jou geld kos
  Vir hom is jy immers net 'n lyk en speletjie!
  
  Hy wil weet van ons besigheid,
  Watter nuwe dinge om die armes te ketting!
  Daarom sal hy mildelik bestuur,
  Om jou pa en selfs jou ma te vergeet!
  
  Maar ons sal ons Moederland stewig dien,
  Ons kan nie gebreek word deur die wreedheid van die laksman nie!
  'n Tak sal buig van 'n rukwind,
  En jy kan naakte babas hoor huil!
  
  Ja, ek het die eerste moeilike rondte verloor,
  Maar die Almagtige sal jou 'n kans gee om terug te wen!
  En dan sal ek self die vyand uitslaan,
  My vuis sal die reptiel 'n kakebeen gee!
  
  Die Vaderland gee my soveel krag,
  Daardie pyn en marteling kan oorkom word!
  En kom uit hierdie bodemlose graf,
  Sodat jy nie deur 'n kwaai beer opgevreet word nie!
  
  Nog 'n bietjie en verlossing is naby -
  Ons sal die oorwinning oor die vyand behaal!
  Leef onder die dekmantel van die lig van kommunisme,
  Sodat die Son die huis met goud vul!
  En die meisies het uit 'n nuwe, moordende kanon gesing en geskiet. Hulle is uiters formidabele krygers.
  Elena merk met 'n laggie op:
  - Kommunisme sal gebou word, ons glo daarin!
  Catherine het met 'n soortgelyke stelling saamgestem:
  - Kom ons bou kommunisme, en daar sal triomf wees!
  Efrasia het dit gevat en gegorrel, met haar kaal tone geskiet en die Panther getref.
  Daarna het die vegter gepiep:
  - O, kommunisme, kommunisme! Sofisme sal grootliks onderdruk word!
  En die Panther is kop-aan en van 'n afstand getref.
  Dit is die meisies wat jy nie so maklik kan breek nie.
  Desember kom reeds nader... Die Japannese, in die koue weer, het byna vyandelikhede ingekort.
  Maar in die lug, ten spyte van die winterweer, is daar steeds gevegte.
  Hier baklei Toshiba en Toyota, twee Japannese vlieëniers, soos desperate diewe.
  Toshiba slaan Sowjet-vliegtuie met sy kaal tone neer en roep bo-op sy longe uit:
  - Ek is 'n super meisie!
  Toyota, wat 'n Russiese vegter uitslaan en sy pêreltande met selfvertroue ontbloot, bevestig:
  - En daar is 'n hiper vrou!
  Japannese vroue is natuurlik vegters met kolossale lanseerkrag. Jy kan nie die eer van 'n samurai weerstaan nie.
  Maar in elk geval woed gevegte steeds in die lug.
  En op land het vier ninja-meisies begin om Sowjet-soldate uit te roei.
  Die blou ninja-meisie het 'n windpompmaneuver uitgevoer, verskeie Russiese vegters afgesny en met haar kaal tone 'n ertjiegrootte plofstof van kolossale vernietigingskrag gelanseer.
  Sy het dit opgeskeur en getwiet:
  - Gegroet Japan!
  Die geel ninja-meisie het ook die skoenlapper-swaard-tegniek gesing. Sy het 'n aantal teenstanders afgesny en geskreeu:
  - Vir kommunistiese wraak!
  En met sy kaal tone, terwyl hy die vernietigende geskenk van uitwissing loods.
  Dan proes hy:
  - Vir die grootheid van Japan!
  Die rooi ninja-meisie het 'n helikoptermaneuver met haar swaarde uitgevoer. Met haar kaal tone gooi sy die moorddadige geskenk van die dood, en gil:
  - Vir my geliefde!
  En toe merk sy op:
  - Wat het kommunistiese wraak daarmee te doen?
  Die geel ninja meisie, wat Russiese soldate kap en weer 'n granaat met haar kaal hak gooi, het gesê:
  - En ten spyte van die feit dat daar sop met 'n kat sal wees!
  Die wit ninja-meisie, wat haar mededingers uitmekaar sny en die geskenk van die dood met haar kaal tone gooi, het gesê:
  - Ons sal wen vir die idees van kommunisme!
  En al vier krygers sal eenstemmig lag en hul pêreltande wys.
  Desember het vinnig verbygegaan... Na die beleg het die Duitsers beide Ufa en Saransk ingeneem. Maar Ulyanovsk het steeds aan die volledige blokkade vasgehou.
  Stalin het die Nuwejaar beveel om die stad waar Lenin gebore is ten alle koste te hou.
  Ten spyte van die ryp het die Duitsers egter reeds Kazan nader. Die USSR was dus op die rand van algehele ineenstorting.
  Daar was nog geen duidelikheid of idees oor wat om in die USSR te doen nie.
  Stalin het die nuwe jaar in Moskou en in die bunker gevier. Sy blik was somber, maar sy begeerte om te veg het nie verswak nie.
  Hitler het vir eers besluit om vir homself 'n stand te reël, in Libië, waar dit warm is.
  En daar het hy die skouspel geniet om gladiatormeisies te veg.
  Niks het op Nuwejaarsdag veel gebeur nie, behalwe vir die bombardement van Moskou.
  En die vrystelling van die eerste "Panther"-3. Hierdie tenk het die dikte van die Tiger-2-pantser gehad, maar met groter hellings, en het slegs vyf-en-veertig ton geweeg. En sy hoogte het afgeneem tot minder as twee meter. "n Kragtige enjin van 1200 perdekrag is in een blok en regoor die transmissie geleë. Die voertuig self het geblyk goed gewapen te wees, met uitstekende optika en 'n hidrouliese stabiliseerder. En in die smal rewolwer was daar 'n 88 mm 100 EL kanon, baie akkuraat en pantserdeurdring.
  Gerda en haar span het in hierdie motor uitgery. "n Verbeterde en ligter onderstel wat uitstekend in die sneeu gehardloop het. Hierdie tenk is oor die algemeen perfek. En sy swaar skuins pantser beskerm die voertuig se voorkop perfek. Die boonste gedeelte van die 150 mm-kas word veral sterk beskerm teen 'n hoek van 40 grade vanaf die horisontaal. En dit is ongeveer 330 millimeter pantser teen 'n hoek van negentig grade. Nie 'n enkele Sowjet-kanon sal die bokant van die Panther-3-romp binnedring nie. Die onderkant beslaan 'n derde van die voorkoparea van die 120 mm-kas en is teen dieselfde hoek, en is ook feitlik ondeurdringbaar.
  Die voorkop van die toring is 185 millimeter dik en teen 'n hoek van 50 grade, ook ondeurdringbaar vir Sowjet-gewere.
  Maar die kante is swakker teen 82 mm met hellings, en hulle kan geneem word. Veral die SU-100, 'n nuwe Sowjet-selfaangedrewe geweer wat vinnig gewild raak onder die weermag as gevolg van sy gemak van produksie en pantserdeurdringende geweer.
  Gerda het die eerste skoot op die Sowjet-troepe afgevuur. Sy het die IS-2-tenk deurboor en gesê:
  - Dit is 'n goeie vegter!
  Charlotte het opgemerk, op die vyand geskiet en deur die Sowjet-masjien gebreek deur 'n knoppie met haar kaal hak te druk:
  - Hierdie tegniek is amper foutloos!
  Christina het die vinnig-vuur outomatiese Duitse kanon met haar kaal tone gewys en opgemerk:
  - Die sywapens is taamlik swak! Ons wens ons het 'n kragtiger motor gehad!
  Magda het ook met haar kaal been geskiet, en woedend vat sy dit en gil:
  - Daar sou net 'n drie wees, en 'n meer speelse drie!
  En die meisies het eenstemmig gelag... Die tenk is regtig goed, veral sy bestuurseienskappe.
  Die E-100-voertuig het ook gevegstoetse ondergaan. Sy is egter swaar. Maar dit is goed beskerm. En haar gewere kan nie so maklik gevat word nie.
  En daar sit ook Duitse meisies daarin. En ten spyte van die ryp, kaalvoet en in 'n bikini.
  Adala, wat op haar teenstanders geskiet en die vyand getref het, het haarself logies uitgedruk:
  - Ons sal onder kommunisme lewe!
  En hoe hy met sy kaal hak druk...
  Agata, wat na Sowjet-posisies geskiet het, teenstanders met haar kaal tone geslaan het, het gepiep:
  - En die grootheid van ons oorwinning sal vir ewig duur!
  Agnes het ook skrapnel op die Sowjet-infanterie afgevuur, natuurlik met haar kaal been, en gebrul:
  - Nee, ons sal nie toegee aan die Führer nie!
  Die meisie op die tenk, Athena, het die vyand met haar kaal tone geskop en uitgeblaker:
  - Vir die Führer, nie vir die Führer nie!
  Agnes het gelag en opgemerk:
  -Ons is 'n stam van supermense!
  Andriana, wat op die Sowjet-battery geskiet en vyandelike posisies vernietig het, het haar tong uitgesteek en gesê:
  - Die grootheid van die Duitsers word deur die planeet erken!
  En met sy kaal knie sal hy druk op sy opponent plaas.
  Agatha, skietend, het opgemerk:
  - Ons sal die draak in stukke skeur ...
  Die E-75-tenk was nog nie gereed nie. Die Fuhrer het geëis dat die gewig vyf-en-sestig ton moet wees en 'n enjin van 1 500 perdekrag vir hoë mobiliteit, met sywapens van minstens 170 millimeter by groot hellings. En dit het tyd geneem.
  Maar vir nou wen die Nazi's in elk geval... In Januarie het Ulyanovsk uiteindelik geval. Die Fritz het Gorki en Kazan begin bestorm.
  Hulle het so ver verby Moskou gekom.
  Stalin was woedend, maar kon niks doen nie. Regtig, wat doen jy hier, 'n volslae mislukking...
  Maar die meisies baklei beide in die lug en op die grond ...
  So is Natasha se SU-100 vernietig deur 'n Duitse aanvalsvliegtuig met 'n lugaanval. Dit het nogal cool uitgekom. Alhoewel nie heeltemal slim en vindingryk nie. Natasha is egter glad nie 'n graadeentjie nie en sy is mal.
  . Nou meisie geblyk te wees V reeds bekend tenk T -34. Enigste N bietjie vriend Toring groter en wapen kaliber op 85 millimeter in plaas van 76. Onderstel Deel voormalige .
  Meisies rondgedraai aan plek . Hulle soos​ En vroeër , in een bikini A hier voertuig Sowjet produksie Eet En skulpe aan plek .
  Superman-Natasha Met gelukkig beskou geglimlag :
  - A Waar fasciste ?
  Verskyn binne tenk beeld jong boodskapper . seuntjie getwiet :
  - Hier Hierdie die tenk wat verskyn het aan fronte tweede wêreld oorloë V veertig vierde jaar En voor hierdie sedertdien geleë is aan wapens Rooi weermag Aan hom weerstaan , E -25. Selfaangedrewe geweer met 88 mm kanon en 120 mm frontaal wapenrusting Lekker veg !
  Regtig V in die verte Met groot arbeid Kan oorweeg Duits selfaangedrewe geweer Hurk , met lank stam Onbekend meisies wat Dus vroeg links fronte Groot Patrioties oorloë Maar Superman-Natasha dadelik of opgemerk :
  - Sy ons Kan wees kry . U haar lengte op 71 EL .
  Zoya hier of voorgestel :
  - Moet gaan V beweging na Nie het dit !
  Toekomskundige Angelica V ergernis opgemerk :
  - Hier kak ! Dadelik of gegly beter ons voertuig !
  Hulle jong toesighouer-offisier woedend verklaar :
  - A Hierdie meer niks ! E-75 was sou meer erger ! Jy sou syne ook nie onder een perspektief sou Nie geslaan . A Dus gaan vir dit !
  Superman-Natasha haarself gekruis En gesis :
  - Hoe waar kommunis , I ek sê aan jou - aan verdomp !
  Toekomskundige Angelica geblaf , gestamp kaalvoet been :
  - Kom ons tree op !
  Sowjet voertuig sommige bietjie styf begin het , en gegons . Pons deur Duits V voorkop onwerklik En moes kom in Fritz V bord . Maar probeer Hierdie doen ? Hy van syne langloop gewere Hoe befok ... Bly enigste tel aan spoed .
  Superman-Natasha word kwaad Gereelde Duits selfaangedrewe gewere Ja meer makliker vier-en-dertig so haar beter V eienskappe . Hier Jy onwillekeurig jy sal vrek .
  Sowjet voertuig kom aan toenadering Goed boks ratte beter voormalige .
  Svetlana rus naak hakke En tweets :
  - Fuhrer vinnig Ons kom ons sluit dit af !
  Toekomskundige Angelica bevestig soortgelyk :
  - Hitler Ons Kom ons vernietig !
  Goue hare Zoya gebrul :
  - Gee aan hom maak gou Deur gesig !
  IN hierdie oomblik gewigtig projektiel Hitler s'n gewere tevrede direk V basis torings . Meisies opgewek En gely het V uitgeskeur metaal
  EN later gee my 'n sekonde Almal vier blyk amper te wees absoluut kaal in broekie en hang aan rek . Onder kaalvoet skop skoonhede gevlam vreugdevuur Vlam gelek naak , grasieus sole meisies .
  Superman-Natasha Ek het dit probeer ruk maar haar bene geblyk te wees styf gedruk V pads , en Baie siek was uitgerek are Hierdie was klassiek rek , met tradisioneel roosterbrood hakke A by meisies bene Baie selfs sexy , en vuur lek sole doen hulle meer meer aantreklik .
  Maar dit maak 'n bietjie seer skoonhede . Hulle probeer vry . Maar pads Baie duursaam A hom meer En meisies is valkyries hang gewigte .
  Dieselfde krygers V kort rompe , met kaalvoet bene , kaal hande , maar liggaam bedek silwer ketting pos Hulle hark pokers vreugdevure , en gooi op kole aan hakke gebraai sterker .
  Hier En rek blyk gewrigte , en vuur patat hieronder . A hier meer En prins uit die dinastie van koning William verskyn het . IN hande by Augustus die seun wat die prins-demiurg verruil het tweede miljoen dollars vir 'n posisie in die SS sweep van stekelrige draad A meer En haar Valkyries maak warm van vlamwerper
  Prins Godheid knipoog , en Hoe sal tref Superman-Natasha Deur gespierd terug Alhoewel meisie En moedig , maar haar van hakke voor agterkant van die kop verstom soos hierdie pyn dat pragtig wild gegil .
  Volgende getref seun - prins afgebring aan Zoya . Ta Alhoewel En gedruk styf tande , nee aangehou van skree . A aan terug verskyn het bloederig strepe En brandwonde
  Barbarossa Jr. Met grinnik gesê :
  - Leer jy meer nodig !
  Volgende getref moes Deur Toekomskundige Angelique . EN hierdie jong vrou Nie aangehou van skree . seuntjie het dit vasgesteek jou kind se kaalvoet been V vuur . Onttrek behendig vingers kol En gegooi rooikop diere V gesig . Ta gil meer sterker , dit maak seer !
  Barbarossa Jr. Met gelukkig beskou gesê :
  - Maar Jy of wou hê Met Duitsers !
  Na het 'n ontploffing gekry , en Svetlana . Hoe daardie Nie gedruk kakebeen , maar Dieselfde gegil . Almal of sweep van rooiwarm , stekelrig draad was meer meer pynlike , hoe vlam onder kaalvoet met jou voete . Hulle meer as dit meisies reeds gewoond geraak het daaraan vir jare Maak doen sonder skoene , en hulle sole bene , baie elasties En duursaam
  Maar vuur En hulle bak . Valkyries reeds V hande hou , en swepe van rooi warm draad
  Superman-Natasha in almal keel geskree :
  - Ja Wat Hierdie hierdie ?!
  Barbarossa Jr. antwoord:
  - Ondervraging van ongehoorsame dames! Jy is in gevangenskap en sal vir alles antwoord!
  Natasha het opgemerk:
  - Ons wil nie so belaglik sterf nie! Laat ons gaan en ons sal aanhou veg!
  Barbarossa Jr. het gegrom:
  - Hoekom laat jy gaan?
  Angelica het geantwoord:
  - Ons is hekse, en ons kan die man wat ons sal red die mees waardevolle geskenk van almal gee!
  Barbarossa Bock was verbaas:
  - En wat sal jy my gee?
  Natasha het met selfvertroue gesê:
  - Ons sal jou 'n ewige jeug maak, en jy sal nooit oud word nie!
  Die seun het geknik:
  - Ja, ek kan jou laat gaan hiervoor! Maar hoe kan jy dit bewys?
  Natasha het gesê:
  - Steek jou hand in die vuur en dit sal jou nie seermaak nie! Jy sal sien dat ons kan toor!
  Barbarossa jr. het sy hand versigtig in die vuur gesteek, dit omgedraai en met 'n glimlag geantwoord:
  - Ja jy kan! Wel, wat van jou vryheid in ruil vir my onsterflikheid!
  En die meisies het 'n nuwe kans. Maar die oorlog is steeds aan die gang... In Januarie is Gorki en Kazan ingeneem.
  Aan die begin van Februarie het die Duitsers, Finne en Swede Karelië gevange geneem en met die aanval op Archangelsk begin. Die situasie het dramaties eskaleer.
  Elizabeth is op 'n SU-100 na dié stad oorgeplaas.
  Sy het nou daar baklei. Februarie en ryp. Maar die meisies baklei nog kaalvoet.
  Die SU-100 weeg net agtien ton met koeëlvaste beskerming. Sy is kwesbaar, maar mobiel. En sy is nie veronderstel om in hinderlaag te staan nie; sy moet rondbeweeg om te verhoed dat sy raakgery word.
  Wanneer jy beweeg, word die tenk warm en die meisies is nie so koud kaalvoet en in bikini's nie.
  Elizabeth, wat op die Nazi's geskiet het, het gesing:
  - En hier is die voorwaardes! En hier is dit Woensdag! Maar terloops, koue weer is goed vir jou gesondheid! Koue weer is goed vir ons gesondheid!
  En met sy kaal tone sal hy die Nazi's aanval. En die T-4, hierdie klein tenk, is getref.
  Die krygers moet opgemerk word as vegters van kolossale klas.
  Ekaterina skiet ook met haar kaalvoet en skree:
  - Daar sal kommunisme wees!
  Elena, wat ook op die vyand geskiet en deur hom geslaan het, het oorverdowend gelag:
  - 'n Dolle oorwinning wag op ons!
  Efrasia, wat met haar kaal bene deur Wehrmacht-tenks slaan, blou van die koue, het vol selfvertroue geantwoord:
  - Niks kan ons keer nie!
  Hierdie krygers is eenvoudig super!
  Maar, helaas, daar is bitter min van hul heldhaftigheid... Archangelsk het ook geval... Daar is duidelik nie genoeg ammunisie nie...
  Die Duitsers beweeg van agter na Moskou. In Maart het gevegte vir Ryazan uitgebreek. Hitler se hordes stroom uit die ooste rond...
  Sommige noodstappe is nodig.
  Moskou hou steeds uit, en Stalin het 'n veiligheidsraad saamgestel. Die bespreking was senuweeagtig. Geen nuwe idees is ingedien nie.
  Slegs Beria het voorgestel:
  - Miskien moet ons regtig vrede aan die Derde Ryk bied op enige voorwaarde, net sodat hulle nie aan ons raak nie!
  Stalin het kwaad geantwoord:
  - Dit is nie 'n konstruktiewe benadering nie, kameraad Beria! Ons het sterk bewegings nodig!
  Maarskalk Vasilevsky het eerlik geantwoord:
  - Daar is geen reserwes nie, U Edele! Byna almal van hulle is in ongelyke gevegte neergeslaan. Buiten die SU-100 is daar geen ander soorte nuwe wapens in die reeks nie. Dit is waar dat die IS-3 binnekort gereed sal wees, maar hierdie tenk is moeilik om te vervaardig, en dit sal moeilik wees om dit in serie te lanseer onder huidige toestande.
  Maarskalk Zhukov het woedend opgemerk:
  - As jy nie kan wen nie, dan is daar net een ding oor - om met waardigheid te sterf!
  Stalin wou iets sê, maar 'n kaalvoetmeisie in 'n kort rompie het verskyn. Met haar kaal hakke flits sy 'n boodskap.
  Stalin het sy oë daaroor gestroop en woedend gebrul:
  - Leningrad, wat nie honger kon weerstaan nie en 'n maande lange blokkade, het geval! Nou is ons tweede stad deur die Krauts ingeneem!
  Maarskalk Zhukov het sy hande uitgesprei en opgemerk:
  - O, groot Stalin... Dit is verskriklik!
  Beria het voorgestel:
  - Miskien moet ons ter ere hiervan 'n duisend mense skiet?
  Die opperbevelvoerder het gebrul:
  - Toemaar, jou bles idioot! Iets moet besluit word!
  Molotov stel voor, stotterend en streel senuweeagtig die meisies se kaal knieë:
  - Kom ons nooi die Duitsers om tydelik op te hou vuur, en dan eers begin onderhandelinge vir vrede op enige voorwaardes.
  Stalin het gekraai:
  - Probeer! Maar daar sal geen kapitulasie wees nie. Moskou sal val, ons sal 'n guerrilla-oorlog voer!
  Beria het met 'n vleiende glimlag opgemerk:
  - Maar dit sal net die omvang van mense se lyding vergroot, kameraad Stalin. Kan wees...
  Stalin het beslis sy vuis op die tafel geslaan:
  - Geen! Laat Molotov onderhandelinge voorstel! En niks meer nie, ons veg tot die einde toe!
  Die Duitsers het Ryazan in die middel van Maart omsingel. Sowjet-troepe het 'n tekort aan ammunisie ervaar en probeer om uit die stad te breek.
  Alenka en haar span hardloop, hul kaal hakke flits op die gesmelte lentesneeu.
  'n Meisie skiet op die Nazi's en sing:
  - Eer aan ons gees, eer aan die groot land!
  En met sy kaalvoet sal hy die moorddadige geskenk van die dood gooi. En hy sal die Nazi's in alle rigtings verstrooi.
  Anyuta het op haar teenstanders geskiet en gesê:
  - En ons slag, 'n heilige geskenk, en 'n fooi!
  Alla hardloop ook, skiet op die Nazi's, gooi 'n plofbare pakkie steenkool met sy kaalvoet, en sis:
  - Ons sal nooit opgee nie!
  En so skreeu die sprankelende Maria, wat op die fasciste los, en hulle deeglik afmaai, en haar tande snerp:
  - Niemand sal ons keer nie!
  En haar kaal hakskeen het 'n vernietigende pakkie van dood en vernietiging gestuur.
  Marusya, wat op die Nazi's skiet, merk heel logies op:
  - Kommunisme sal nooit vervaag nie!
  Matryona, wat op die vyand skiet en die geledere afmaai, merk heel logies en rasioneel op:
  - En geloof in die party sal vir eeue bly!
  En kaal tone sal die gawe van uitwissing gooi.
  Die meisies het uit die ring gebreek. Maar die situasie is steeds gespanne.
  En hulle kan nêrens ontsnap nie.
  Die lentedooi het die Duitse opmars effens vertraag. Daarbenewens het die Nazi's met Japan verenig en Sentraal-Asië begin beset.
  Wat ook hul aandag afgetrek het en April het relatief rustig verbygegaan. En in Mei is die eerste Sowjet-tenk IS-3 uiteindelik vrygestel. En hy kon na die Mei-parade geneem gewees het.
  Bejaard en verswak het Stalin hierna gekyk, gebukkend. Sy voorkoms het uiting gegee aan sterflike moegheid.
  Weens die arbeidsintensiewe aard van produksie kon die IS-3 steeds nie in produksie gaan nie.
  Die beduidende verskil van die twee was slegs die vorm van die toring. Sy was soos 'n vlieënde piering, en haar voorkop was soos die bek van 'n kraanvoël. Natuurlik het die verhoogde hellingshoek die voorste deel goed beskerm, maar ingewikkelde produksie. Boonop was die onderste deel van die voorkop kwesbaar en as 'n projektiel daar tref, sou dit nie meer riekochet nie.
  Stalin het sy hand gewaai en in die bunker verdwyn, en nog 'n Nazi-aanval het begin. TA-400 en Yu-287 met 'n vorentoe-gevee vlerk het aan die lugaanvalle deelgeneem.
  En weer het hulle ballistiese missiele met radiogeleide vlerke afgevuur.
  Die Kremlin het aansienlike skade opgedoen.
  Stalin het ernstig daaraan gedink om uit Moskou te vlug.
  In die middel van Mei, nadat die herverdeling van Sentraal-Asië voltooi is, het die Nazi's uit die ooste en weste 'n aanval op Moskou begin. Nog 'n hewige stryd het gedreun.
  Sowjet-troepe het heldhaftig geveg. Maar die kragte is te ongelyk. E-75 Tiger-3 tenks het ook in gevegte verskyn. En massief "Panther"-3. Die gevegte is, kom ons sê, buitengewoon.
  Teen die einde van Mei en die begin van Junie het die Nazi's die feitlik volledige omsingeling van Moskou voltooi.
  Stalin het plegtig aangekondig dat hy in die hoofstad sal bly en daar tot die dood toe sal veg.
  Moskou is bestook en gebombardeer. Dit was omring deur baie kragtige verdedigingslinies wat nie so maklik was om te oorkom nie. Groot reserwes ammunisie en voedsel was in die hoofstad gekonsentreer.
  En Stalin was relatief veilig in die ondergrondse dorp.
  Hitler het op 22 Junie 1945, toe presies vier jaar verloop het sedert die begin van die Groot Patriotiese Oorlog, beveel om die aanval op die hoofstad te stop, en dit eerder stelselmatig met artillerie en lugvaart te vernietig. En gaan voort om met selfvertroue te bombardeer.
  En die voortdurende offensief het na Siberië verskuif. Dit was nodig om Sverdlovsk en Chelyabinsk in te neem voordat hierdie stede met sneeu bedek was... Aan die einde van Junie aan die begin van Julie is albei sleutelstede na hardnekkige gevegte ingeneem... Die Duitsers het oor Siberië beweeg. Een na die ander het Sowjetdorpe geval.
  In September 1945 het die Nazi's Novosibirsk genader. Gevegte het ook vir dié skikking uitgebreek.
  Die Rooi Leër het saam met plaaslike milisies geveg. Tamara het ook hier soos 'n heldin baklei.
  Dit is reeds einde September, dit sneeu en vries. En die bataljon meisies veg kaalvoet en toon wonderlike heldhaftigheid.
  En die krygers veg soos panters.
  Tamara het 'n uitbarsting gegee, 'n plofbare pakkie steenkool met haar kaalvoet gegooi en geskreeu:
  - Niemand sal ons keer nie! Niemand kan ons verslaan nie!
  Die ander meisies brul desperaat:
  - Ons sal sterf, maar ons sal nie opgee nie!
  En die stryd duur voort...
  Eers vroeg in November het Novosibirsk geval... Die oorlog het voortgeduur. Die Sowjetunie het steeds nie gekapituleer nie. Moskou was geblokkeer en onder skoot.
  "n Strategiese voorraad kos en ammunisie is in die ondergrondse stad gestoor, so dit kon nogal lank uithou.
  Die Duitsers het voortdurend die stad gebombardeer en bestook.
  'n Nuwe super-swaar tenk "Rat" het ook verskyn. Dié voertuig het tweeduisend ton geweeg en was met verskeie gewere gewapen.
  Die voertuig met 400 mm pantser is as 'n deurbraaktenk gebruik... Gevegstoetse geslaag...
  Maar sy het op die krimpvarkies vasgeval en is vernietig deur 'n kamikaze-vlieënier wat haar gestamp het.
  Nietemin het 'n nuwe tenk "Rat"-2 verskyn, selfs groter en swaarder ...
  Stalin het die Nuwejaar van 1946 in Moskou gevier, wat steeds nie geneem is nie. Die groot leier van die USSR het op 'n wonderwerk gereken. Moskou het 'n ware vestingstad geword.
  Voedselvoorrade kan nog 'n paar jaar hou, en gegewe die bevolkingsafname as gevolg van bombardemente en beskutting, langer. Maar die ammunisie het van die spoed en intensiteit van die aanrandings afgehang.
  Beria het nietemin opgemerk:
  - Miskien, kameraad Stalin, kan ons tot 'n ooreenkoms met Hitler kom oor ons vryheid?
  Die Opperbevelhebber het beslissend gesê en sy vuis stewig op die tafel geslaan:
  - Ek praat nie met kannibale nie, Lavrenty! Verstaan jy!
  Beria het met 'n sug opgemerk:
  - Kom ons hoop op 'n wonderwerk, o groot een!
  Stalin het kwaak opgemerk:
  - Geduld en 'n bietjie moeite!
  . EPILOOG
  Die nuwe jaar van 1946 het in plaaslike veldslae plaasgevind. Die Duitsers en Japannese het geleidelik alle groot stede ingeneem. Verchojansk was die laaste wat in Augustus geval het. Die Duitsers het nuwe AG-50 tenks in die vorm van 'n piramide.
  Tamara en haar span het desperaat in Verchojansk baklei.
  Die meisies was, soos altyd, kaalvoet en in bikini's.
  Hulle het tot die dood toe baklei. En met hul kaal tone het hulle met dodelike geweld plofbare pakkies gegooi.
  En toe, toe die ammunisie opraak, kon hulle deur kelders en tonnels in die taiga ontsnap.
  Hulle was gereed om die wapen op te neem en weer oorlog te voer, al was dit 'n guerrilla-oorlog.
  In die USSR het partydige sones ontstaan en 'n ondergrondse oorlog het ontvou.
  Die hoofstad het steeds uitgehou, so Hitler wou dit uithonger en sy soldate red, van wie te veel reeds gedood is.
  Intussen het die meisies die Nazi's en Japannese op 'n wye verskeidenheid maniere en metodes uitgeroei.
  Veral Natasha en haar span.
  EN geblyk te wees weer V T -34-85. Die kar , natuurlik dieselfde , nee nuut . EN vir laat veertig sesde van die jaar verouderd
  A Hier En AG -50. Herinner my laag piramide Met Baie lank stam Voertuig almal sestig vyf ton Dikte wapenrusting met almal hoeke 250 mm onder kantel Vir skulpe T -34 absoluut ondeurdringbaar .
  Superman-Natasha V ergernis gesis :
  - Hierdie Hoe oefen ! Oplig berg !
  Toekomskundige Angelica rondgekyk . Nou Hulle was V syne tradisioneel bikini EN iets skoonheid dit het aangebreek aan verstand .
  A Svetlana gedruk aan hefbome kaalvoet hakke En kom ons gaan tenk Sy gesis :
  - Maneuver ! Enigste maneuver !
  AG -50 toegerus kragtige 105 mm kanon Met lengte stam in 100 EL . Hy bekwaam getref aan groot afstande Hulle meer , y vier-en-dertig Met gehalte wapenrusting maak nie saak nie . Een getref En einde .
  Svetlana begin swaai Sowjet tenk Hier vyand skiet . Projektiel selfs n bietjie bekommernisse wapenrusting Maar Om gelukkig gly af . A na alles krag kolossaal - uraan kern
  Superman-Natasha gefluister hulle skarlakenrooi lippe :
  - Aan ikone Met hartseer gesigte - weer ryk word gebore !
  Toekomskundige Angelica afgevuur met behulp van kaalvoet vingers bene Projektiel tevrede V steeds staande piramidaal tenk EN gegly Met wapenrusting V rikochet Reeds Baie sy geneig En gesementeer .
  Duits tenk , natuurlik selfde , ondeurdringbaar , met almal hoeke selfs Vir IS -7. A regtig Waar voor hom T -34-85.
  Weereens Duits lote ... Svetlana gedruk naak hakskeen aan remme EN ek kan ontduik tenk van nederlae . Alhoewel noodlottig geskenk deurgeglip het enigsins naby .
  Superman-Natasha V woede gesê :
  - Ja Ons En vas !
  Toekomskundige Angelica geglimlag . Sy koel afgeruk Met myself bra blootgestel hoog bors Met aarbei tepels Sy het haar tande ontbloot hulle pêrel tande EN getwiet :
  - Lafaard Nie speel V hokkie !
  EN gedruk skarlakenrooi tepel aan sneller Sulke Hier sy dapper En sprankelende sy - duiwel A Kan wees vriendelik , Russies engel self .
  Projektiel uitgevlieg het van Nie te veel lank doula Geflits deur ... En tevrede direk V stam Duits motors AG . bons syne asof blaas klappers
  EN Almal vier meisies eenstemmig het hulle geblaf :
  - Een , twee - ek het dit ! Fritz Deur horings Dus gegee !
  EN Hoe skud Hulle hulle kaalvoet bene . Hier Hierdie meisies ! A Wanneer by skiet gebruik naak borste is V een honderd een keer meer effektief .
  Superman-Natasha Met glimlag opgemerk :
  - Hierdie tenk Nou Vir ons veilig . Maar Hoe syne vernietig ?
  Zoya Met glimlag voorgestel :
  - A V geveg cowboy styl , ons syne Kom ons vee weg !
  Svetlana versnel beweging syne tenk Maar vyand , onverwags omgedraai En gehaas weggehardloop​ Hy versnel wonderlike vinnig : alles of gasturbine enjin . EN was natuurlik vinniger as T -34-85.
  Asof olifant weggehardloop van Mopshonde . Almal sou Niks nie . Maar olifante kennis beweeg selfs Baie vinnig .
  Superman-Natasha woedend verskuif Deur wapenrusting kaalvoet voet En gebrul :
  - Hier ! Wel Hoe immers​ Ons agtergebly het van fasciste !
  Zoya Met hartseer V stem , gesing :
  - Almal onmoontlik , moontlik V ons wêreld !
  EN geskud het syne hare , kleure blaar goud
  Toekomskundige Angelica Met genot gesing , en vrygestel 'n ander projektiel Daardie getref V gepantser agterstewe En gebreek .
  - Hulle kom of drome ongekende ... Weef of kranse laat ... Stom was Gerasim eendag ! Nou Hy sweer vloek !
  Svetlana streng opgemerk :
  - Vloek vloek is vulgêr !
  Superman-Natasha wou iets hê sê geestig . Maar Hier verskyn het 'n ander fascisties tenk Aan hierdie een keer E -75. Dieselfde Goed beskerm V voorkop , maar veel erger Met kante Is dit waar, vier en dertig syne Almal gelyk is Nie deurslaan​
  Aan hierdie tye , Zoya het dit afgegooi Met myself bra EN blootgestel skarlakenrooi tepel
  ek het dit gevat En gedruk borste aan sneller geweer Dit het gewerk ...
  Projektiel weer tevrede direk V stam massief gewere EN honderd vyf millimeter n geweer uitgekom van gebou .
  EN hierdie Duits gehaas weggehardloop​ Goed manier uitbring van gebou die meeste beskerm motors is klop Deur stamme .
  Superman-Natasha verheug verklaar :
  - Hier jy sien ! Ons ons wen !
  A Hier En derde tenk Aan hierdie keer " Koninklike" 'n leeu ". U hom wapen , bomwerper kaliber op 450 millimeter . Sulke As opgefok , toe min enigsins Nie dit sal lyk .
  Superman-Natasha aan hierdie een keer besluit skiet haarself . Ek het dit afgehaal bra Watter by haar immers​ hoog , en elasties bors . Vars soos by meisies . EN vegter Hoe sal neem En sal druk robyn tepel
  Projektiel uitgevlieg ... En " Koninklike" leeu " ontvang direk V stam EN groot voertuig Hoe sal ontplof . Wat En paar staande Deur rande tenks Weg gevlieg aan sommige honderde meter
   Ja En vier en dertig geskud het . Voertuig skaars Nie omgedraai en​ geblyk te wees afgeskeur van grond
  Toekomskundige Angelica selfs getref by landing voorkop , skree :
  - Hou van perde donkies !
  EN gedreig aan die Krauts vuis
  Superman-Natasha was tevrede , en geglimlag pêrel , baie groot tande :
  - Hier Ons gegee Deur aan die vyand ! Hoe dit is veronderstel om !
  Zoya gesing , met met vreugde :
  - Liefde En dood ! Goed En boos ! Wat heilig Wat sondige ... A aan my weet Almal gelyk aan !
  EN meisie verskuif kaalvoet been Deur metaal
  Volgende vyand E -100. Voertuig gevaarlik MET bom lanseerder en 75 mm kanon Met Baie lank stam Hierdie aanranding wysiging , en bekwaam vervul rol En vegter tenks A vyf en sewentig millimeter gewere Vir Sowjet tenk nogal genoeg .
   A stam bom lanseerder bedek kappie
  Superman-Natasha haarself gekruis by help kaalvoet bene , en getwiet :
  - Wel , ons sal syne klop ?
  Zoya , wieg tande , ooreengekom :
  - Natuurlik sal ons !
  Toekomskundige Angelica skarlakenrooi tepel gedruk aan sneller geweer Dit het gewerk . Spoeg dit uit moorddadig aanklag . EN onderbreek relatief dun maar maar lank stam Duits gewere
  Svetlana entoesiasties getwiet :
  - Groot ! A Nou gee Vuur aan my !
  EN vegter Dieselfde blootgestel myne bolyf U almal viere borste aan hoogte EN Baie selfs pragtig , sexy , verleidelik . Dus Met soos hierdie meisies ek wil doen liefde . Wel Kan wees wees beter hul ? Waarskynlik net ander meisies !
  EN Hier jong vrou my gevang die oomblik wanneer kappie begin het maak oop . EN gebruik myne skarlakenrooi tepel soos sal vrystel projektiel Deur Duits bom lanseerder .
  A Fritz Nie bestuur selfs En oog knip ... Hoe sal neem En sal ontplof ... In Almal kante gestrooi rook metaal .
  Svetlana gevryf vir myself sterk hande En piep :
  - ek meisie outentieke die Draak !
  EN Hoe lag ! EN sal dit vat , ja sal wys tong !
  Superman-Natasha geneem En entoesiasties gesing :
  - Patriot ! Sowjet patriot ! Hoeveel Krauts vermoor Jy !
  Zoya opgetel 'n liedjie , en skud naak borste , vervolg :
  - Patriot ! Rooi patriot ! EN aan meisies Almal joune drome !
  EN Dieselfde vegter Hoe sal neem En hy sal uitbars van die lag ! EN tong sal wys ! EN grinnik tande - slagtande !
  EN kaalvoet bene sal beweeg hefboomarm ...
  Die meisies hier is duidelik op hul beste, al het hulle 'n verouderde tenk. En hulle gaan voort om partydig te wees.
  Maar op 20 April 1947 het 'n nuwe aanval op Moskou begin. Die Japannese, die Turke en alle buitelandse troepe het daaraan deelgeneem.
  Hitler het uiteindelik se geduld opgeraak en besluit om die USSR te beëindig. En persoonlik met Stalin, wat met hom verband hou met die guerrilla-oorlog wat steeds op Russiese grondgebied brand.
  Soos, as Moskou val, dan sal die oorlog ongetwyfeld eindig.
  En 'n beslissende, algemene aanranding het begin.
  Super-swaar tenks "Rat"-2, "Monster", E-200, E-500 en ander het ook op die aanval gegaan.
  Vir een is die stad ook met ballistiese missiele afgevuur.
  En die gevegte, onkwetsbare skyfvliegtuie van die Derde Ryk is ook gebruik. So is die armada.
  Alenka en haar span het die Duitsers dapper ontmoet en hulle die stryd aangesê.
  Alenka het 'n granaat met haar kaal tone gegooi, 'n sarsie afgevuur en gebrul:
  - Vir die Russiese gees!
  Anyuta, wat op haar teenstanders geskiet het en die geledere van vyande afgemaai het, het met haar kaal hakskeen getjirp en die pakkie doodgegee:
  - Vir die grootheid van kommunisme!
  Alla, wat op die vyande van die USSR geskiet en 'n bom met haar kaal tone gegooi het, het uitgespreek:
  - Vir Moeder Rus' in kommunisme!
  Maria, wat akkuraat op die vyand geskiet het en hom met selfvertroue afmaai, het opgemerk en haar tande ontbloot:
  - Rusland het 'n nuwe leier nodig!
  Matryona het opgemerk, haar teenstanders geskiet en met selfvertroue vernietig, en met haar kaal tone het sy nog 'n geskenk van die dood gegee:
  - Natuurlik is dit nodig!
  En van haar gooi, wat die skaatsbaan getref het, het twee Duitse tenks gebots.
  Marusya, wat op die Nazi's geskiet het, het energiek opgemerk:
  - Alles was daar in die USSR, maar die vyand het dit in getalle geneem!
  En met sy kaal hakskeen sal hy die moorddadige en onverbiddelike loods!
  Alenka het haar vriende aangemoedig:
  - Moenie haastig wees om Rus te begrawe nie! Ons het nog dinge om te doen!
  En met die tone van sy kaalvoet sal hy 'n vernietigende gawe van uitwissing gooi.
  Anyuta, wat op die Nazi's geskiet het, het hiermee saamgestem:
  - Ons sal ons vyande kwaai slaan, die rivier van die Vaderland sal nie opdroog nie!
  En met haar kaal, ronde hak sal die meisie dit energiek vat en die vyand tref.
  Alla het op die fasciste geskiet en 'n stuk plofstof uit 'n slingervel losgelaat en die tou met haar kaal tone getrek, gesê:
  - Dit sal net 'n superman wees - wat Stalin sal vervang!
  Maria, wat met ongelooflike akkuraatheid geskiet en granate met haar kaal tone gooi, het uitgespreek:
  - Alles wat nie verander nie, is ten goede!
  Matryona, wat die Fritz met goed gemikte skote platslaan. En toe, terwyl sy die tenk met haar kaalvoet beskadig, het sy opgemerk:
  - Ons is met ons onveranderlike en heldhaftige wil!
  Marusya het 'n hele klomp granate kaalvoet gegooi. Die Nazi's se selfaangedrewe geweer het dus omgedraai en gegil:
  - Ek sal sterker wees as almal!
  Alla, nadat sy 'n vervoerder van die Nazi's met 'n granaatgooi met haar kaal hak uitgeslaan het, het opgemerk en reggemaak:
  - Nie ek nie, maar ons! Alles is sterker!
  Alenka het begin sing om die veggees op te wek, terwyl sy komponeer het. En die res van die meisies, wat op die Nazi's geskiet het, het dit opgetel;
  Ons is meisies uit die land van die USSR,
  Wat 'n fakkel vir die hele wêreld is...
  Kom ons wys jou 'n voorbeeld van grootheid,
  Hier word die heldedade besing!
  
  Meisies is onder die rooi vlag gebore,
  En kaalvoet jaag hulle deur die ryp...
  Dogters en seuns veg vir Rus',
  Soms gee die bruid vir die ou 'n roos!
  
  Daar sal 'n rooi vlag oor die heelal wees,
  Skyn so helder, soos 'n fakkelvlam ...
  Ons het immers 'n heldhaftige swaai,
  En ons banier skitter soos rooi!
  
  Moenie dit glo nie, die verdomde fascis sal nie verbygaan nie,
  En die Russiese gees sal nooit verdwyn nie ...
  Oorwinnings sal 'n eindelose rekening oopmaak,
  Kom ons sê hallo en hallo vir enige iemand!
  
  Rusland is 'n wonderlike land,
  Jy het kommunisme aan die mense gegee...
  Vir ewig gegee deur God mildelik,
  Vir die Moederland, vir geluk en vryheid!
  
  Die vyand sal nie in staat wees om die Vaderland te verslaan nie,
  En maak nie saak hoe wreed en slinks hy was nie...
  Ons onoorwinlike Russiese beer,
  Die Russiese soldaat is so glorieryk vir sy oorwinning!
  
  Pragtige Sowjet-land,
  Die meisies daarin is trots dat hulle pragtig is...
  Sy is vir ewig aan ons gegee deur geboorte,
  En laat ons Komsomol-lede regverdig wees!
  
  Ons veg aan die buitewyke van Moskou,
  Daar is 'n sneeustorm, sneeudrifte, en die meisies is kaalvoet...
  Ons sal nie ons Vaderland aan Satan prysgee nie,
  selfs ons skele skiet akkuraat!
  
  So in woede is die meisies gretig om te veg,
  En met die naakte hakskeen gooi hulle 'n ontploffingspakkie...
  Hy is 'n fascis, maar hy lyk cool,
  Eintlik net die bose Kain!
  
  Daar is geen manier om die vyandige meisies te verslaan nie,
  Hulle is onder so 'n ster gebore...
  Ons onoorwinlike monster is die beer,
  Wie het die Moederland sy vrou gemaak!
  
  Ons Russiese meisies is goed,
  Ons is nie bang vir marteling en ryp nie...
  En ons sal afweer, glo die aanslag van die bose horde,
  Die vyand sal mal word van die dosis!
  
  Hulle kon die vyand van Moskou wegstoot,
  Alhoewel hy vol enorme krag is...
  Ons meisies is so trots op onsself,
  Teenstanders sal almal in hul grafte verdwyn!
  
  Moenie dit glo nie, vyande kan nie Rus verslaan nie,
  Aangesien elke ridder uit doeke kom...
  Die jagter het blykbaar in wild verander,
  En die teëstander is nog net 'n kind!
  
  Maar die Russiese gees, die groot gelowige gees,
  Jy weet, daar is verborge kragte daarin...
  Die vyand sal in stukke verpletter word,
  Ridders is immers onoorwinlik in die geveg!
  
  Werp julle twyfel weg, meisies,
  Ons is die dapperste mense in die wêreld...
  Kom ons gooi Satan se hordes in die inferno,
  Kom ons week al die teëstanders in die toilet!
  
  Die heilige oorlog sal eindig
  Vrede en môre sal oor die planeet kom...
  Sy is vir ewig by die son,
  Mag die somer vir altyd vlam!
  
  En kommunisme ewig in glorie,
  En Lenin en die groot Stalin is by ons...
  In bloedige rolprente is fascisme nou eers,
  En ons wil om te glo is sterker as staal!
  
  My Rusland regeer vir eeue,
  En het geluk aan die hele heelal gegee ...
  Jy het die sterkte van 'n staalvuis nodig,
  En waaghalsig, maar op 'n redelike manier!
  
  
  
  HEKSE WAT WONDERWAPENS SKEP
  Gerda, Charlotte, Magda en Christina, wat die "Tiger" op 'n tyd getoets het, het ook die ontwikkeling van 'n belowende model gelei: "Panther"-2. Die meisies het die enjin en transmissie in een blok - dwars, geplaas en die toring nou en kleiner gemaak. En die ratkas is op die enjin self geïnstalleer. As gevolg hiervan het "Panther"-2 'n silhoeët van minder as twee meter geword, en die aantal bemanningslede is tot drie mense verminder. Die dikte van die pantser aan die voorkant van die romp het toegeneem tot 120 millimeter by groot hellings, en die sye tot 82 millimeter by hellings. En die torings is tot 150 mm aan die voorkant en 82 mm aan die kante, by hellings. Terselfdertyd is die hele voertuig tot 35 ton verminder, wat dit moontlik gemaak het om met 'n 700 perdekrag-enjin oor die weg te kom en die spoed en beweegbaarheid van die tenk verhoog het. Terselfdertyd het die voertuig se bestuurbaarheid ook verbeter, en het die onderstel ligter geword en baie makliker om te herstel en in stand te hou. Daar is altesaam ses rollers, wat prakties en gerieflik is. Hitler het van "Panther" 2 gehou en het in September 1943 produksie betree. Die voertuig is suksesvol, met 'n goeie, pantserdeurdringende en vinnige vuurwapen. Sy het vinnig gewerk en beweeg, met uitstekende ergonomie.
  En die belangrikste, dit was makliker om te vervaardig en het minder metaal benodig. En terselfdertyd is dit deur sy kapitaaloorlewingsvermoë onderskei. Dit is nie so maklik om so 'n voertuig met groot pantserhellings binne te dring nie.
  Sowjet-troepe het 'n ernstige probleem gehad. Daarbenewens het die Duitsers, in plaas van die Fau-program, in die ontwikkeling van die mense se vegter belê, en die XE-162 geskep, eenvoudig en goedkoop om te vervaardig en baie lig en manoeuvreerbaar.
  Hierdie masjien blyk te wees ontwikkel in meer gunstige toestande en is relatief maklik om te bedryf. En dit is nie vir haar so maklik om te hanteer nie.
  Dit het wrede luggevegte op Sowjet- en geallieerde troepe afgedwing. Die vegter het slegs een en 'n half ton geweeg toe dit leeg was en het feitlik geheel en al uit hout bestaan. Die masjien blyk dus uiters doeltreffend te wees.
  Die situasie is vererger deur die feit dat Duitse meisies aktief by lugvaarteenhede begin inskryf het.
  Albina en Alvina het aktief tellings begin kry, en veg, as 'n reël, kaalvoet en in slegs 'n bikini. En hierdie meisies kon nie afgeskiet word nie. En hulle was self so aktief besig om die vyand af te sny. En hoe pragtig was hierdie blondines: net ware Ariërs!
  Albina druk die sneller met haar grasieuse voet en sny 'n paar Sowjetvliegtuie af en skree:
  - Eer aan die Derde Ryk!
  Alvina druk haar bloedrooi tepel op die sneller, tref drie Sowjet-voertuie en brul:
  - Eer aan ons Moederland!
  Veg meisies - jy kan nie sê dat hulle swak is nie. Nee, hulle is baie aggressief en is in staat om almal in stukke te skeur.
  Oor die algemeen is hierdie weermag stormagtig. En in die winter het die voorste linie gestabiliseer. Mainstein het 'n teenaanval geloods en daarin geslaag om die Sowjet-troepe anderkant die Dnieper te verslaan, wat 'n paar groot ketels geskep het. Die Duitsers kon ook die offensief naby Leningrad afweer. Hier het hulle op 'n kragtige verdedigingslinie staatgemaak. Plus, na die nederlaag in die Oekraïne, het Stalin verskeie afdelings uit hierdie rigting onttrek en die Duitsers toegelaat om die aanvalle af te weer. Die front het uitgehou, en die Duitsers kon in die winter oor die hele omtrek van die aanval uithou.
  Gerda het persoonlik saam met die meisies op Panther 2 geveg. En ten spyte van die winter het die skoonhede kaalvoet baklei en net 'n bikini gedra.
  Gerda het die joystick-knoppies met haar kaal tone gedruk, die vyand getref en gepiep:
  - Eer aan ons ryk!
  Charlotte het ook die hefboom met haar kaal tone gedruk, die vier-en-dertig toring afgebreek en met aggressie bevestig:
  - Eer aan helde!
  Christina het die knoppie met haar bloedrooi tepel gedruk en die Sowjet-motor getref en piep:
  - En eer aan ons!
  Magda het 'n sarsie van vier masjiengewere afgevuur, die Sowjet-infanterie met haar kaal tone afgemaai en gesê:
  - Ewige, oorwinnende heerlikheid!
  So het die meisies wild geraak en hul naakte, ronde hakskoene blink.
  En wanneer "Tiger"-2 nader kom, beloof hierdie tenk, wat vyf-en-vyftig ton weeg, om beskerming van 250 mm op die voorkop en 170 mm aan die kante te hê.
  Dit met 'n 88 mm-kanon in 71 EL, dit is 'n baie ordentlike masjien.
  En nou in die lente vorder die Duitsers reeds in Italië en verpletter die bondgenote met selfvertroue.
  Hulle neem Napels en val Sisilië binne.
  En die Geallieerde troepe gee by die honderdduisende oor. En hulle word heeltemal vernietig. Duitse panters is onstuitbaar.
  En die meisies laat die Engelse op hul knieë val en soen die kaal, gebeitelde bene, en lek die ronde hakke van die skoonhede met hul tonge.
  In Junie probeer die Geallieerdes vorder deur troepe in Normandië te laat land. Maar hulle ly 'n verpletterende nederlaag daar. Weereens, honderdduisende gevangenes, en baie gevange toerusting.
  Roosevelt kry 'n hartaanval en raak onbevoeg. Die Verenigde State probeer om so 'n moeilike oorlog te beëindig. Brittanje oorweeg opsies vir vrede met die Krauts. Die situasie word vererger deur kragtiger bombardering van Engelse stede met behulp van straalvliegtuie. Maar Britse vegvliegtuie kan nie sulke vliegtuie inhaal nie.
  So begin Churchill om vrede te vra. Maar die Fuhrer is meedoënloos. Hy bars van bewustheid van sy eie krag.
  Maar die Britte stem steeds in tot vrede. En dit bekommer Stalin, wat die Führer 'n wapenstilstand bied. Hitler stem in om vyandelikhede vir drie jaar te staak, mits daar geen partydige sabotasie is nie, en die partye by hul grense bly, en die USSR verkoop olie en graan aan die Duitsers.
  Stalin het hiertoe ingestem... En die Krauts het hul hande losgemaak.
  Die eerste slag is natuurlik Gibraltar. Nadat jy hierdie vesting verower het, kan jy troepe oor die kortste afstand na Afrika oorplaas. Toe die Duitsers die vesting bestorm het, het die Duitsers die nuutste MP-44-aanvalsgewere gebruik, die meisies het dit ook verbeter: hulle het dit baie ligter en meer betroubaar gemaak.
  En Albina en Alvina, die meisies wat die Duitse vliegtuie baie meer prakties en vinnig gemaak het, het in die lug geveg.
  En hulle het hulle bondgenote links en regs verpletter. Gibraltar sou dadelik ingeneem gewees het. Franco was gedwing om tot Hitler se ultimatum in te stem. Moenie dat die fasciste jou land beset nie.
  Die Duitsers het in tenks versnel en op die vyand se plek ingebars.
  Na die val van Gibraltar het die Krauts Marokko binnegegaan. En hulle het getrek en gebiede ingeneem. Veral die Fritz-tenks het oor Algerië beweeg. "Panther" 2 gly vinnig langs die sand. Dit is gemoderniseer met 'n kragtiger enjin, en dit het opgestyg. "Panther"-2 het die weermag heeltemal tevrede gestel met sy voorkopbeskerming, en "Tiger"-2 was oor die algemeen 'n wonderlike tenk. Die bondgenote het geval asof hulle vernietig is.
  Duitse meisies het in die woestyn geveg, gewoonlik kaalvoet en met bikini's gedra. Hulle het net die vel met 'n spesiale beskermende room gesmeer sodat dit nie verbrand word nie.
  Toe sit die skoonhede van die gevange Engelse hulle op hul knieë en dwing hulle om die meisies se hakskene te lek. En hulle hou daarvan, veral die Afrikane, wat dit met entoesiasme doen.
  Die vyf-en-veertigste jaar was vir die Duitsers baie suksesvol; hulle het die grootste deel van Afrika en die Midde-Ooste verower. En in die eerste helfte van 1946 het hulle ook Indië, Birma en die res van Afrika verower. En daar was meer probleme met die verskaffing van troepe, die uitbreiding van kommunikasie en die terrein as met die weerstand van Britse en Amerikaanse eenhede. Boonop wou die koloniale troepe nie regtig veg nie. In tegnologie het die Duitsers 'n oorweldigende meerderwaardigheid in kwaliteit. Byvoorbeeld, ME-262 X, en die spoed is tot 1200 kilometer per uur, en die bewapening is vyf vliegtuigkanonne. En die Verenigde State en Brittanje het nog nie straaljagters wat min of meer geskik is vir gevegsgebruik nie, en nog minder bomwerpers.
  Boonop het die Duitsers nou diskette wat 'n spoed van ongeveer vier klankspoed bereik. Hulle was heeltemal onkwesbaar vir handvuurwapens, danksy die laminêre vloei wat om die motors gevloei het. Maar as gevolg hiervan kon hulle self nie skiet nie. Maar dit was moontlik om 'n bom van 'n hoogte af te laat val, dit vir verkenning te gebruik, en bowenal om vyandelike voertuie te ram en hulle met strale af te skiet.
  Vlieënde pierings is doeltreffende wapens met 'n groot reikafstand en is in staat om van Europa na die Verenigde State te vlieg. En hulle is soms beheer deur baie mooi meisies, wat verkies het om kaalvoet en in 'n bikini te baklei.
  Hier is Gertrude en Eva in vlug. Sulke twee wonderlike oulikhede. "n Swart Amerikaner is byvoorbeeld gevang. Gebind aan 'n stomp. En so het hulle vir 'n lang tyd op sy manlike volmaaktheid gery dat die gevangene sy bewussyn verloor het, nadat hy homself oorwerk het.
  En nou het Gertrude, met haar kaal tone, die diskus geneem en dit op die teiken gerig en Amerikaanse vliegtuie afgeskiet. Hierdie is 'n vegtende meisie.
  En Eva, ook met haar kaal tone, rig 'n masjien van dodelike krag op die vyand.
  En met woede stamp dit die vyand, en die motors van Engeland en die VSA val.
  Die Duitsers het die landing vir die einde van November beplan. Eerstens wag niemand in hierdie tyd nie. Trouens, die weer is nie baie riskant om te oorleef nie. Maar op rustige dae kan jy oor die Engelse Kanaal swem en land. Daarbenewens is daar voordele in naglanding, aangesien dit baie moeiliker is om in die donker te verdedig.
  Teen hierdie tyd het die Duitsers die Engelse en Amerikaanse vloot grootliks vernietig.
  Die landing is dus sonder enige probleme verwag. "n Magtige slaankrag was veronderstel om spesiale bataljonne meisies te wees wat selfs in die ryp van laat November kaalvoet in net "n bikini was.
  Die landing het op 26 November 1946 begin. Op die herdenking van die Reichstag-verkiesing, waarna Hitler die pos van Rykskanselier ontvang het.
  Daar was niemand om die landing te verhoed nie. En groot massas infanterie en selfs die jongste piramidetenks het aan die offensief deelgeneem. Wat nie vanuit enige hoek binnegedring kan word nie.
  Die meisies baklei natuurlik binne hulle, en tree dapper op.
  En sommige krygers breek reeds kaalvoet die rand van ys op plasse wat snags gevries is. En hulle veg baie dapper. En hulle verrig wonderwerke van kolossale krag. En as hulle met hul kaal tone granate gooi en die Engelse in stukke skeur, word dit uiters koel...
  Gerda veg op 'n "Tiger"-4 piramidale tenk met 'n kanon en 'n bomlanseerder, en nogal dapper. Stuur dop na dop, skeur vyande uitmekaar.
  Optree soos 'n besetene, druk die joystick-knoppies met haar kaal tone, die meisie brul:
  - Ons ontbloot ons tande aktief, ons roei baie uit!
  Charlotte gebruik 'n skarlakenrooi tepel wanneer sy skiet, druk dit op die joystick-knoppie en slaan die vyand, sy het getjirp:
  - Ons universele konstruksiespan!
  Christina het ook met 'n vuurpyllanseerder met haar kaal tone geslaan. Sy het baie vyande verpletter en geprewel:
  - Vir die grootheid van die Derde Ryk!
  En Magda donder haar agterna. Hierdie keer met behulp van 'n aarbei tepel. Sy het haar teenstander geskeur en gebrul:
  - Vir Ariese kommunisme!
  Hierdie meisies is supervlak! En hoe die infanterie van meisies kaalvoet hardloop en granate gooi soos hulle gaan. En hoe groot en dodelik is dit nie.
  Die meisies is so baklei en pragtig.
  En hulle verpletter die Britte links en regs. Dit is nie verbasend dat Engeland met so 'n offensief en landing van sowel Frankryk as Noorweë net tien dae uitgehou het nie. Dit is wonderlik!
  Die metropool het geval. En die volgende fase is die optog na Amerika. In Februarie het die Duitsers, ten spyte van die winter, 'n landing in Ysland uitgevoer: Operasie Icarus, en hierdie belangrike gebied ingeneem.
  En weer het kaalvoetmeisies van verskillende SS-bataljonne aan die gevegte deelgeneem.
  En hulle het sukses behaal, met hul kaal hakke in die sneeu.
  Stalin het in Maart 1947 'n gesamentlike oorlog teen die Verenigde State aan Hitler voorgestel. Die Fuhrer het hiertoe ingestem, maar op voorwaarde dat die USSR slegs Alaska, op een of ander manier wettige grondgebied, sou terugkry. En hy sal nie voorgee dat hy meer is nie.
  Stalin het hiermee saamgestem... En die inval van Sowjet-troepe deur Alaska het begin. So vinnig en wreed.
  Nuwe Sowjet-tenks het beweeg.
  Elizabeth se bemanning het op die heel eerste, eksperimentele en nie volledig voltooide T-54-tenk geveg nie. April 1947. Daar is steeds sneeu in Alaska, maar Russiese meisies veg kaalvoet en in bikini's. En sulke pragtige meisies.
  Elizabeth skiet op die vyand met haar kaal tone. Die Amerikaanse Sherman slaan. En met haar tande ontbloot, sê die vegter:
  - Eer aan die idees van groot kommunisme!
  Ekaterina skiet ook met haar kaal tone en tjirp:
  - Eer aan die oorwinnende resultate van ons leër!
  Elena het ook geskiet, hierdie keer met die bloedrooi tepel van haar bors, die vyand baie goed getref en gegrom:
  - Glorie aan nuwe beslissende oorwinnings!
  Efrasia, slaan haar teenstanders met 'n aarbei tepel, en slaan die Pershing blaf::
  - En ons sal wen!
  Die krygers het blykbaar soos jakkalse versprei. En so dors hulle die Amerikaners.
  "n Dop tref die tenk se voorkop, maar skud dadelik. Elizabeth brul en spring:
  - Eer aan die idees van kommunisme!
  En hy stuur ook 'n projektiel terug, met sy kaal tone. Hierdie meisie is op 'n ware missie.
  Dit is die vegtende skoonhede.
  Sowjet-troepe het in Alaska uitgehou. En in Mei het die heel eerste IS-7, beliggaam in metaal, aangekom.
  En daarop is die tenkbemanning van Alenka.
  Dis so 'n bakleierige meisie daar. Net toe hy op die vyand gevuur het, het hy hom uiters akkuraat getref.
  En wat 'n kragtige geweer: 130 mm. Sy dring die vyand van 'n lang afstand binne. Die Amerikaners het steeds hul hooftenk, die Sherman, wat net goed is om Duitse en Sowjet-tenks te werf. Daar is 'n effens beter Pershing, met 'n kragtiger geweer as die 90 mm-kaliber. En die baie klein "Super Pershing", waarvan die kanon 90 mm in kaliber is en 'n looplengte van 73 EL het, kan 'n gevaarlike wond aan die kant van die Sowjet IS-7-voertuig en op kort afstand toedien. Piramidevormige Duitse tenks en Amerikaanse gewere word oor die algemeen nie uit alle hoeke geneem nie. Die IS-7 word aan boord getref. T-54 - "Super Pershing", kan jou naby die kop en op 'n afstand aan die kant neem. Maar vir nou het die USSR die hooftenk T-34-85, wat nog nie gestaak is nie en teen die Amerikaners veg. Dit is ongeveer gelyk aan die Sherman, en swakker as die Pershing.
  Die Sowjet-soldate kry dit dus moeilik. En hulle kyk met afguns na die tot dusver enigste, heel eerste eksperimentele tenk IS-7.
  Hierdie motor is trots en gaaf.
  IS-2 en IS-3 veg ook. Die laaste voertuig kan nie reg van voor binnegedring word nie, behalwe vir die Super-Pershing. Wel, die IS-3 kan ook in die onderste deel van die romp binnegedring word.
  Die IS-2 is ietwat swak in die frontale pantser van die rewolwer.
  Die meisies Natasha en haar span baklei op hierdie tenk. Vegende skoonhede. En vanaf die IS-2 lewer hulle verpletterende houe met dodelike doppe.
  Natasha het haar kaal tone gedruk en die moordenaar uitgegooi, deur die Amerikaner geslaan en geblaker:
  - Eer aan die idees van goeie kommunisme!
  Zoya het haar bloedrooi tepel op die moordhefboom gedruk en geblaker:
  - Vir Ariese vrede en orde!
  Augustinus het ook die vernietiging met haar kaal hak getref, die vyand getref en geblaf:
  - Vir beslissende oorwinnings!
  En Svetlana gooi uiteindelik haar voetjies uit met behulp van haar kaal tone, kap die vyand af en piep:
  - Vir groot magte!
  Die vroulike krygers van die Rooi Leër het deur Alaska gevorder. Die somer het gekom en dit was warm, en die meisies in tenks in bikini's en kaalvoet was aangenaam. Nadat die Duitsers Groenland oorgesteek het, het hulle in Kanada geland. En uit die suide het hulle vanuit Argentinië begin naderkom. In Brasilië was daar 'n verdeling in pro-Duitse en pro-Amerikaanse faksies. Die Duitsers het met 'n kragtige slag van hul meer gevegsgereed afdelings die saak in hul guns beslis.
  Die Nazi's het 'n kragtiger en doeltreffender aanvalskarabyn gehad, wat van 'n lang afstand en baie vinnig gevuur het. Die Yankees het nederlaag op nederlaag gely.
  'n Nuwe span Engelse meisies onder leiding van Jane Armstrong het vanuit die suide nader gekom... Die vegter het in die somer in Brasilië geveg... Pro-Amerikaanse magte het traag weerstand gebied.
  Maar in Venezuela het die krygers met Amerikaanse troepe gebots. Hulle het geveg op die verouderde Panther-2, wat amper gestaak is ten gunste van piramidale modelle van toerusting.
  Maar die Britte, selfs met hierdie tenks, was sterker as die Amerikaners. Hulle het met hul gewere op die Shermans afgevuur, wat reeds hopeloos verouderd was en net op gelyke voet met die Sowjet-vier-en-dertigs kon veg.
  Jane het op 'n afstand met haar kaal tone geskiet. Sy het die vyand getref en getjirp:
  - Dit is die grootheid van Brittanje - dit sal nie vervaag nie!
  Gringeta het haar gebeitelde bene met haar kaal tone in die vyand geslaan. Sy het die Sherman neergestort en piep:
  - Ons koninkryk sal cool wees!
  En haar tong gewys!
  Toe het Monica geskiet, die vyand met haar kaal voete reg op die teiken getref en gekoer:
  - Vir die redding van die siel!
  En ná hulle het Malanya ook geslaan. Dit het die gevaarliker Pershing akkuraat getref en sy romp gebreek.
  Natuurlik het sy met haar kaal tone gekoer:
  - Eer aan die idees van die koninklike magte!
  Die meisies het baie aggressief en konstruktief baklei.
  En geselekteerde Duitse eenhede het in Kanada verhuis. Gerda op die Tiger-4-piramidale tenk het Amerika en sy heerskappye verpletter. En hulle het gebreek onder die verpletterende houe van die vyand.
  Gerda het met haar kaal tone geskiet, die vyand getref en geblaker:
  - Vir Ariese kommunisme!
  Charlotte het ook geslaan, hierdie keer met 'n skarlakenrooi tepel, die Amerikaanse motor met die vuis geslaan en gegorrel:
  - Vir die grootheid van Duitsland!
  Christina het ook die vyand getref. Sy verpletter sy wapenrusting, gebruik haar kaal tone, gebeitelde bene, soos eierdoppe, en gorrel:
  - Vir ons fenomenale prestasies!
  Magda het ook gedonner, die vyand soos klei verpletter en gebrul:
  - Vir sulke hulpbronne dat dit onmoontlik is om in 'n sprokie te sê, nie eers om met 'n pen te beskryf nie!
  Die meisies, moet daarop gelet word, is uiters veglustig en baie aktief. Hulle is eintlik baie pret.
  En so het die hoofstede van Kanada geval: Quebec en Toronto. En die lewe het beter geword vir die Krauts en meer pret...
  Hitler het verklaar dat Amerika afgehandel sou wees!
  Die Verenigde State het nie daarin geslaag om die atoombom te ontwikkel nie. Blykbaar het geluk in hierdie geval van Amerika af weggedraai ten gunste van die Wehrmacht. So wat? Daar is ander basisse vir oorwinning en sukses. Dit is dus te vroeg om in wanhoop te verval.
  Maar die Krauts met hul buitelandse regimente is veel beter as die Verenigde State wat troepe betref. En hulle is in staat om baie te doen om die vyand te vernietig.
  Gerda het byvoorbeeld 'n swart vegter gevang. En hulle meisies het hom so gepynig en hom gedwing om liefde te maak, dat hy sy hoewe afgegooi het. En dit is eintlik baie cool.
  In die herfs van '47 het die Krauts die grondgebied van die Verenigde State van Amerika binnegegaan. Sowjet-troepe het steeds in Kanada geveg.
  Alenka op die IS-7 het met 'n hele brigade Shermans en Pershings geveg. Die Shermans hier was van die Vuurvlieg-klas, met 'n langloop 76 mm-kanon, wat gevaarlik is vir die IS-7 wanneer dit na die kant geskiet word. Die meisies het hulle dus in 'n ernstige situasie bevind. Die IS-7, vir al sy voordele, het 'n geweer met beperkte ammunisie en is nie baie vinnig afvuur nie.
  So het Alenka met haar kaal tone geskiet, die Amerikaner geslaan en gepiep:
  - Op my pad na oorlog!
  Anyuta het die Sherman een vir een geslaan, met haar bloedrooi tepel, en uitgespreek:
  - Vir die oorwinnings van die USSR!
  Alla het ook met haar kaal tone genaai. Sy het 'n Amerikaanse motor gestamp en uitgespreek:
  - Vir die idees van kommunisme!
  Maria het ook met 'n aarbei-tepel geslaan, haar teenstander in stukke geslaan en gestop:
  - Vir die groot manuskripte van Lenin!
  En Matryona het met haar kaal hak ingegee, die Sherman se wapenrusting verkrummel en bo-op haar longe gegil:
  - Vir my ridders van die lig!
  Dit is die vyf, dit is die meisies - jy kan nie koeler kinders kry nie! En almal is so jonk en vars. En die meisies ruik soos heuning. Geen wonder dat die soldate dit so geniet om die boesem van Venus met hul tonge te lek nie. En hulle lek steeds hul lippe af.
  Ja, die IS-7 het teruggegee om nie aan flarde geskeur te word nie. Dis hoekom dit 'n tenk is, alle tenks is tenks.
  Miskien behalwe vir die piramidale Duitse ...
  Maar die meeste van die Shermans is dood, en die res het teruggetrek.
  Dit is hoe die Sowjet-meisies gekap het.
  En in die lug dors Anastasia Vedmakova en Alenka Sokolovskaya die Krauts. Dat hierdie Pokryshkin-meisies geen pasmaat is nie. En die skoonhede veg kaalvoet en in bikini's. En die skarlakenrooi tepels van die borste word gebruik wanneer jy skiet, wat die gevegseffektiwiteit van die skiet verhoog.
  Maar Albina en Alvina verstaan beter. Die meisies het daarin geslaag om ses grade van die Ridderkruis te ontvang. Die hoogste sesde klas Ridderkruis van die Ysterkruis met platinum eikehoutblare, swaarde en diamante is aan hulle toegeken nadat hulle meer as duisend vliegtuie elk neergeskiet het.
  Dit is meisies - meisies vir alle meisies...
  Maar beide Anastasia Vedmakova en Alenka Sokolovskaya het elk meer as tweehonderd vliegtuie saamgestel. En hulle het reeds agt sterre van die held van die USSR gehad.
  Anastasia het haar kaal tone op die vuurknoppie van die vliegtuigkanon gedruk en die Amerikaanse motor piepend afgeskiet:
  - Ek is 'n super meisie!
  Alenka Sokolovskaya het met haar bloedrooi bors tepel op die vyand afgekap, drie vliegtuie platgeslaan en geblaf:
  - En ek is nog cooler!
  Dit is meisies, sulke meisies!
  En hulle vernietig Amerika.
  Wel, natuurlik maak Alvina en Albina dit nog lekkerder en cooler.
  Alvina gebruik bloedrooi tepels wanneer hy skiet...
  En Albina se aarbei...
  En albei meisies hou regtig daarvan om hul tonge te werk met jade, polsende stawe. Hulle het so 'n passie en 'n credo van aggressie!
  Albina druk haar kaal tone en tjirp:
  - En hulle gaan see toe, die spoggerige meisies!
  Alvina, ontslaan, het bevestig:
  - Cool element, doodmaak element!
  En nou het die Duitsers, die Sowjets en die Japannese hulself dieper in Amerikaanse grondgebied ingewig.
  Die Japannese het hul eie vegters: ninja-meisies. Baie dapper en vegtend.
  Hier is 'n blou ninja-meisie wat haar kaal tone gebruik om 'n skeermeslem los te maak, die koppe van Amerikaners afsny en blaai:
  - Hulle sal nie slaag nie!
  En hy kap die meul met swaarde.
  En die geel ninja-meisie sal 'n regte waaier met haar swaarde hou. En dan sal hy met sy kaal tone naalde met gif gooi en dit lanseer om die Yankee-troepe dood te maak, deur die teenstanders te slaan.
  En tjank bo-oor sy longe:
  - Tot alle Japannese glorie!
  En die meisie met rooi hare, soos 'n skuins meul, sal die vyande sny.
  En dan sal hy hulle vat en hulle met sy kaal tone slaan en die Yankees in verskillende rigtings strooi. Dit is vegtende skoonheid.
  En dit sal brul:
  - Ons is ninjas!
  En dan sal 'n meisie met wit ninja-hare 'n helikopter-maneuver met swaarde uitvoer. Hy sal sy teenstanders kap en verpletter. En van die skarlakenrooi tepel sal dit soos weerlig slaan, brul:
  - Vir die oorwinning van Japan!
  Wel, niemand kan sulke diewe weerstaan nie! Dit is meisies, meisies vir alle meisies...
  En hulle is so aggressief.
  Maar die gevegte dreun met kolossale intensiteit. Die As-magte beweeg van beide die noorde en die suide, en druk Amerika letterlik met 'n reusagtige tang.
  Dit is 'n blik op 'n eens glorieryke land wat die verbeelding aangryp.
  Teen die einde van die herfs het die Krauts hulle reeds redelik in die Amerikaanse grondgebied ingewig.
  Hier baklei Gerda in die Tiger-4-tenk en onthou terselfdertyd haar voormalige,
  Ook baie glorieryke prestasies.
  Gerda was effens bevlek met bloed, maar was tevrede. Maar die gemoed is bederf deur die verskriklike stank wat uit die gesnyde maag van die geeste kom en die vrees dat nog honderd, indien nie meer nie, van dieselfde wesens aangehardloop sou kom.
  Charlotte het intussen haar hardnekkige teenstander aan die kop geneem en 'n dodelike "dubbele Nelson"-beweging uitgevoer en die wese se nek gedraai. Die vurige vegter het haar hier in die rol van 'n soort Moeder Teresa bevind - in terme van genade aan die wreed geslaande geest. Uitgedruk:
  - Ek is vriendelik, vriendelik, en my ma is vriendelik - soos 'n wyse uil!
  Gerda was bekommerd:
  - Verstaan jy nie?
  Charlotte was verbaas:
  - Wat moet ek verstaan?
  - Sal dinosourusse, of basters van rotte en kakkerlakke nie hoor nie? - Gerda strek haar lippe uit.
  Charlotte het gegiggel:
  - Ek het nie verwag dat jy so 'n teef sou wees nie! Ja, ons sal ten minste 'n duisend van hulle doodmaak!
  - Hulle het jou met 'n knuppel op die kop geslaan!
  - Geen. Glo my net, die megagnoom kan ons hoor. - Hier wankel die meisie. "As die Sultan van die Dwerge hom nie geneem het nie, dit wil sê, hom nie in diens geroep het nie, dan kon hy nie te ver van ons af gegaan het nie.
  Gerda vra met baie swak selfvertroue:
  - En ander dwerge, elwe, annihobbits?
  Charlotte het vinnig, met manlike genadeloosheid, haar laaste hoop geblus:
  "Ander mag dit hoor, maar wat gee hulle om?" Net die megagnoom Kiy-Dar weet.
  Gerda begin haar bloedbevlekte been aan 'n yslike, welige blaar afvee. Die blaar het net sag in voorkoms gelyk, maar in werklikheid was dit stekelrig. Die kaalvoet blondine het die moraal geteken:
  - Nie alles wat glinster is goud nie, maar alles wat stink blyk altyd kak te wees! Daar is soveel vuilheid in die wêreld dat jy nie in die reinheid van die skepper kan glo nie, selfs nadat jy 'n paar treë op die grond geneem het!
  In reaksie hierop het die Vuurduiwel weer die lug in haar plastiekpyp gesis. Toe luister die meisies lank na die nag. Maar die megagnoom Kiy-Dar het nie gehoor nie of selfs nie kon hoor nie. En hier was duidelik geen ander kabouter nie.
  Gerda het hier gesing:
  - As 'n vriend skielik nie 'n vriend of 'n vyand blyk te wees nie, maar 'n kabouter... Dit beteken dat 'n malhuis op ons wag!
  Charlotte onderbreek haar vriend:
  - Wel, wil jy hê dat 'n legio ghouls ons moet omsingel? Kom aan met jou voete, en vinnig!
  En weer het hulle hul uitmergelende lopie voortgesit, hoewel albei krygers reeds siek was van moegheid. Soms het Gerda aan die slaap geraak terwyl hy stap, in lieflike kort oomblikke het dit gelyk of hy lê en rus ('n soort slaap in 'n droom - dit is net ongelooflik koel!). Maar die visioene het verkrummel, soos 'n klont klei wat op die grond val - maklik en sonder moeite het net die liggaam senuweeagtig gebewe. En toe begin alles weer van voor af, asof 'n onsigbare slinger swaai. Daar was 'n soort halwe realiteit en halwe realiteit rondom ek moes my ooglede opblaas sodat hulle, swaar, nie toemaak nie; Die meisies se kaal voete is wreed deurboor, maar dit was hierdie verskriklike pyn wat hulle nie toegelaat het om hulself heeltemal te vergeet en hul sin vir werklikheid te verloor nie. En die landskap het geleidelik verander ... Hoë mure het duidelik deur die donker rondom verskyn die moeë blonde vegter het gelyk of hy in 'n swart klipgang was. Ek het my geluide voorgestel - 'n swaar eggo van sy hardloop. En daar was nog iets verskrikliks en roerloos - wat voorlê. Iets lewends, steeds onsigbaar, het vir die meisies gewag, en hulle het soontoe gehardloop. Hulle wou natuurlik nie in die onderwêreld beland nie, maar hulle het steeds gehardloop soos skape wat deur 'n tier gejaag word. Dit is nie eers duidelik hoekom hulle oor sulke gemors begin droom het nie, miskien as gevolg van die uiterste fisiese inspanning van die laaste weke van die oorlog in die woestyn van Afrika en die berge van Asië ...
  Gerda het gefluister:
  - En selfs die hemel kan hel wees, so jy hoef nie weer vir 'n lang tyd hel toe te swem nie!
  Iets ruk aan die meisie se hand. Bewussyn het teruggeruk na die vegter. Sy staan skielik roerloos. Die grond vorentoe skuins liggies afwaarts. En daar was 'n dowwe spatsel water. "n Asem van varsheid en vog het in die meisie se uitgeputte gesig geblaas.
  Gerda het uitgeroep:
  - Sjoe, dit blyk dat jy hemel toe kan hardloop!
  - Viry! - Charlotte blaas uit met gevoel langs haar. - Die plek waar die gevalle krygers van Groter Duitsland in saligheid is. "Haar luidende vegterstem was vol opregte vreugde.
  Gerda het nie sulke optimisme gedeel nie:
  - Meer soos die voorveld van Viriya.
  Charlotte het entoesiasties gesê:
  - Waar daar 'n voorveld is, is daar 'n veld!
  Gerda het die legende onthou, onthou hoe hulle op pad na die Reich Sarai 'n klein silwer riviertjie oorgesteek het. Vanaf die hoogte van die koninklike perd het die kruising maklik en vinnig pret gelyk. Die blonde vegter het selfs soos 'n sultan gevoel, of sultana, wat egter nog beter is! Maar dit is een ding om op 'n groot elite-perd te sit, en 'n ander ding om op jou eie twee bene van 'n godin te reis. Ek wonder hoe diep en verraderlik hierdie rivier is?
  Gerda het skelm maar figuurlik opgemerk:
  - En die voorveld is myne!
  - Kan jy swem? - Die rooikopmeisie het na haar gedraai.
  Gerda trek sy skouers op:
  - Wat 'n dom vraag. Waar het jy 'n verteenwoordiger van 'n elite SS-bataljon gesien wat nie kon swem nie?
  Charlotte skud haar vlammende krulle beslis:
  - Vergeet van die SS-elite. Hier is 'n heeltemal ander wêreld of selfs 'n grenslose heelal met magdom wêrelde. Dit is nie alles soos dit by ons was nie!
  "Kan ek?" - vra Gerda haarself af en kyk weer na die leegheid wat in die vegter was.
  Charlotte het geprewel:
  - Wel, gee vinnig geboorte! Tyd loop uit!
  - Wel, natuurlik, ek moet kan swem! - sê die blonde vegter vrolik, sien twyfel aan haar vriendin se sagte en terselfdertyd formidabele gesig.
  "n Skoenlapper so groot soos "n albatros, met blou en geelgevlekte vlerke, het sy antennas geswaai as "n teken van bevestiging dat die kaalbeen blondine die waarheid praat.
  "Ek dink ook so, of amper so," antwoord Charlotte onvas. - Alhoewel jy die spreekwoord ken: die kalkoen het gedink en in die sop beland, het die kraai nie gedink nie en in die gerammel beland! Dis in elk geval beter as jy weet hoe, want ek kan jou nie uitkry nie. En daar is net een manier vir ons - na die ander kant toe.
  Gerda het haar vuiste styf gebal:
  - Natuurlik, ons het koel geswem!
  Charlotte het gewaarsku:
  - Ons het dalk probleme met die swaard!
  Die glansryke krygers het die heel rand van die kus genader en in die swart nagwater ingestap. Gerda het die druk van die water gevoel - die rivier het 'n sagte stroom gehad. Die kaalbeen blondine het neergekniel en gulsig gedrink, dan sprinkel dit op haar moeë, stowwerige gesig. Die lomerigheid het dadelik weggegaan. Die water was koel en sag, ek wou daarin lê en die pynlike spiere van die vroulike liggaam ontspan...
  Gerda het met entoesiasme gesê:
  - En die myne in die voorveld is onsigbaar!
  - Wag 'n minuut! - het Charlotte gefluister.
  Gerda was verbaas:
  - Hoekom is hier weer strikke?
  Die vuurvegter het gerusgestel:
  - Nee, maar... ek dink ons het nog 'n kans!
  Die vuurvegter het weer haar lippe op haar wit plastiek aangebring. Sy luister, kyk versigtig rond.
  Gerda het op haar beurt ontspan en blykbaar gevoed deur goddelike energie uit die water. Charlotte het haar gevra:
  - En kyk, dit is vir my moeilik om op hierdie plek te konsentreer.
  Die kaalbeen blondine kyk ook terug. Dit het gevoel asof dit binnekort dagbreek sou wees. Die duisternis het opgehou om pikswart te wees, soos dit redelik onlangs was, het onvaste gapings in sy ondeurdringbaarheid verskyn - dit het gelyk of net 'n bietjie meer, en die dekking van die nag sou val. Dit beteken die jaagtog sal binnekort begin. Dis goed dat hulle die rivier bereik het. Gerda het haar wenkbroue met haar oë verkyk en van naderby gekyk: die water was duidelik sigbaar aan haar voete, wat mans mal gemaak het, en vaagweg in die middel van die stroom. Die ander oewer was amper besig om in die donker te verdrink.
  Die sneeuwit vegter het opgemerk:
  "As mans se hande net nou ons uitgeputte liggame sou streel met are wat uitstaan van spanning." Watter plesier sal ons hieruit put? O lydende vlees van onskuldige meisies. My baarmoeder van die godin Venus, wil so liefde en geluk hê, wat enige vrou begeer!
  Charlotte haal weer haar asem. Hierdie keer het dit vir Gerda gelyk of iets, hetsy in die lug of in die grond, in reaksie bewe. En iets met spykers en terselfdertyd so teer teen die kaal hakskeen van die blonde vegter. Sy het uitgespreek:
  - Dit is die boa constrictor se plesier.
  - Het jy gehoor? - Die jong vuurduiwel gryp opgewonde haar hand. - Stappe van 'n megagnoom! O, het die sneeuwit wyfie dit geruik? Kiy-Dar het gereageer. - Charlotte het haar vriendin se oor gesoen. - Glo my, ons oorwinning is naby, Hy is hier iewers!
  Gerda het opgemerk:
  - Ja, dit is naby ... Soos die maan vir 'n booger!
  Charlotte het harder begin blaas in haar fluitjie gemaak van magiese plastiek wat deur die elwe geskep is (tegno-magie egter!), en dan haar oor op die grond gedruk. Hierdie keer was die reaksie wat die grond skud baie meer opvallend.
  Gerda het filosofies opgemerk:
  - Daar is so 'n teken dat hoe langer jy aan die begin ongelukkig is, hoe meer suksesvol sal die einde wees!
  "Ja..." Die smaraggroene oë van die pragtige meisie het bly vernou, "hy het na die oproep gekom!" Kiy-Dar!
  Gerda sit haar vinger op haar lippe:
  - Wees versigtig. Miskien is dit glad nie dieselfde megagnoom nie, of 'n wese van 'n heeltemal ander orde!
  Hulle verstar, luister. Die bewing van die aarde het meer eenvormig en swaar geword. Iewers naby, tussen die "eilande" van bosse, het 'n yslike tipe sy pad gemaak. Hy was soos 'n reuse genie, gehoorsaam op soek na sy eienaar, al was die laaste een nog 'n baardlose jeug...
  Charlotte het gesê:
  -Jy kan jou waarskynlik nie eers al die krag van megagnome voorstel nie. Dit is sulke kragtige wesens dat selfs die helse vuur voor hulle terugtrek!
  Gerda het dadelik beswaar gemaak:
  - Nee, hoekom verbeel ek my... As 'n kabouter 'n sterk wese is, dan behoort 'n meganoom 'n orde van grootte sterker te wees. Die einste woorde mega beteken immers 'n miljoen keer meer!
  Charlotte het as meisie gewillig ingestem op 'n afspraak met 'n popster:
  - Ja, jy dink reg, vriend! Presies in 'n miljoen is hierdie 'n hele onoorwinlike leër!
  Gerda was verbaas:
  - Hoekom het jy hom nie vroeër gebel en ons vriende laat sterf nie?
  In plaas daarvan om te antwoord, blaas die jong en rooihaar duiwel weer op haar fluitjie, terwyl lug met 'n effense gesis uit die geboë spuitstuk ontsnap. En skielik verstar Charlotte in die middel van 'n sug, haar smaraggroene oë rek. Die vurige wolf gaan sit in die water en vat aan Gerda aan die hand. Ek wou haar so graag antwoord toe skielik...
  Die meisie se kaal voete het skielik gebrand met so 'n skerp pyn dat hulle dadelik opgespring het en ... uiteindelik wakker geword het. Madeleine het 'n knuppel vasgehou met 'n elektriese draad daaraan gekoppel. "n Elektriese ontladingsblasie het op die pienk sool verskyn, selfs effens geil omdat dit op warm sand en skerp bergrotse loop.
  Die SS-kaptein het gegrom:
  - Ja, staan op, maak gou gereed, trek jou rokdrag aan! Jy kan nie net in 'n bikini voor die veldmaarskalk pronk nie! Kyk, skat, jy sal beloon word, maar as jy enigiets dom doen, sal ek jou vir 'n dag aan Conan se wiel laat draai en jou terselfdertyd 'n elektriese skok gee. - Madeleine het hier "n erger gesig gemaak. - Alhoewel nee, nie 'n dag nie, maar 'n hele week, sonder 'n enkele minuut van rus. Ons het nog tyd.
  Die meisies het vinnig begin regmaak... En op 'n ander kontinent het interessante gebeure ook plaasgevind, en soortgelyke.
  Ja, en nou is daar weer 'n geveg, en die vegter Gerda stuur met haar kaal tone 'n dodelike projektiel. Die stukkende Pershing het gestop.
  Iets groters en lomper kruip hier in. Die nuutste Amerikaanse ontwikkeling, 'n selfaangedrewe geweer met 'n 155 mm langloop geweerkaliber en 305 mm pantserdikte. Dit weeg honderd en twintig ton en beweeg baie stadig. Skaars kruip...
  Gerda het die Sherman met 'n goed gerigte skoot vernietig en opgemerk:
  - Dit gaan deur ons siele!
  Charlotte het met haar kaal tone geskiet, die vyand in geskeurde stukke metaal geslaan en gepiep:
  - Vir eer en Moederland!
  Christina het met alarm opgemerk:
  - Dalk kan ons dit met 'n bomwerper tref?
  Magda het met selfvertroue gesê:
  - Laat hierdie saak vir my oor!
  En die meisie het die geweer met haar hardnekkige klein toontjies op die vyand gerig en hom getref.
  En die Amerikaanse monster het gestop en ontplof.
  Dit is die meisies van die Derde Ryk - welgedaan!
  Die winter het aangebreek, en die IS-7 beweeg deur die sneeu. Die gevegte is aan die gang in Amerika. Skoonhede van die USSR veg fel.
  Alenka het met haar kaal tone op die Pershing geskiet en die teëstander verpletter.
  En sy het gekoer:
  - Eer aan Russiese kommunisme!
  Anyuta het ook met 'n projektiel geslaan. Sy het die tegniek gebruik deur haar kaal tone te gebruik en gekoer:
  - Ek sal sê 'n superman meisie!
  Alla het ook geskiet en nog 'n Patton-tenk getref. En so cool.
  Watter soort groente is hierdie nuutste Patton-tenk? Dit is die Superperschnig, net met 'n kragtiger enjin van 810 perdekrag en groter hellings van die pantser.
  Wat 'n indrukwekkende voertuig wat 'n probleem vir die T-34-85 kan wees. Maar die IS-7 sal haar van 'n afstand tref. En die Sowjet-tenk, nadat hy 'n dop in sy frontale pantser ontvang het, stuur dit in 'n rikochet. Dit is 'n vegmasjien. En in reaksie sloop hy die Amerikaner in een klap.
  Vervolgens skiet Maria en tref die vyand akkuraat. Hy slaan dwarsdeur hom en skree:
  - Ons weermag is sterk, dit beskerm die wêreld!
  En hy gebruik ook sy kaal tone.
  En dan sal Marusya gatskop. En hy sal die vyand se wapenrusting in splinters verbrysel. Gebruik, in hierdie geval, 'n kaal hak.
  En dit sal brul:
  - Vir Stalin se nuwe hervormings!
  Sy is so 'n vegtende skoonheid, en sy wil almal tevrede stel.
  Dit is hoe die span op die IS-7 werk, dit maak die duiwel siek.
  Maar dan kom die meisies na vore.
  Elizaveta veg op 'n T-54. En hy tree desperaat op. So 'n aggressiewe kruip.
  En die meisies het 'n baie mooi kar. En hulle skiet uiters akkuraat daaruit.
  Hulle het byvoorbeeld die SuperPershing gevat en geslaan en geskree:
  - Ons heilige kommunisme!
  Elizabeth het die geweer met haar kaal tone gerig. Sy het die teiken getref en geskreeu:
  "My oorwinning sal groot wees!"
  En sy knipoog vir haar maats.
  Ekaterina het met haar bloedrooi tepel gedruk en geskreeu:
  - Vir ons groot oorwinnings!
  En hoe hy uit sy mond sal lag.
  En Elena, met haar kaal tone, sal die vyand tref. Sy het die kragtige wapenrusting gebreek, die metaal gekloof en gepiep:
  - Ons magtige nasie!
  En hy sal uit sy longe brul...
  - Hoera!
  En Efrasia slaan ook haar opponent, hierdie keer met 'n aarbei-tepel. Hy sal die vyand verkrummel en blaker:
  - Vir die grootheid van kommunisme op alle planete van die sterrestelsel!
  Dit is die coolste meisies in die wêreld. En niks kan hulle keer of stuit nie.
  Ekaterina gil en skud haar bors:
  - Ek is 'n super meisie!
  En haar tepels blink soos robyne ... Sy het dit eenkeer in 'n swart man se gesig gesteek en hom gedwing om dit te lek. Toe lek sy sy manlike perfeksie met haar tong. Wat is so 'n aangename smaak?
  Hoe lekker is dit vir 'n meisie - ek kan nie die grootste plesier in die wêreld beskryf nie.
  Dit is hoe die meisies die vyand vernietig. En hulle voel plesier uit hul glorieryke oorwinnings en kolossale prestasies.
  En Anastasia Vedmakova en Alenka Sokolovskaya is oor die algemeen wonderlike meisies. Hulle sied eenvoudig met golwe van passie en 'n tsoenami van wellus.
  Anastasia skiet vanuit 'n skarlakenrooi tepel na die vyand, tref die Yankee-vliegtuig en skree bo-op haar longe:
  - Ek is 'n pragtige superman!
  Alenka Sokolovskaya, wat voortgaan om die vyand te verpletter, gebruik aarbei tepels en brul:
  - En ek is die langste meisie in die wêreld!
  Dit is die vegtende krygers, en ek moet sê hulle het nog 'n paar gesteel! Niemand kan hulle weerstaan nie.
  Selfs Amerika ... en elkeen het reeds tien goue sterre verdien as 'n held van die USSR ...
  Vir so 'n fenomenale prestasie het hulle 'n spesiale toekenning ontvang: die Diamond Star of the Hero of the USSR. Wat op sigself baie eerbaar en cool is.
  Geniet die skoonhede!
  Die beste lê natuurlik nog voor!
  Oleg Rybachenko het nog 'n operasie in Saoedi-Arabië uitgevoer.
  Die Tsaar se leër van Nikolaas II het Russiese grondgebied uitgebrei. Die meisie Margarita Korshunova het nou saam met Oleg geveg. Ook 'n mutant - 'n vegter wat onsterflikheid ontvang het.
  Wel, die ewige kinders het al hierdie bendes van Mujahideen tot onderwerping gebring. En hulle het hulle verslaan - hulle gedwing om die eed aan die Russiese Tsaar af te lê.
  Terselfdertyd is Oleg Rybachenko nie daarteen gekant om 'n pragtige en effens ander voortsetting van die meisies se avonture te komponeer nie;
  Na die nuwe jaar het die Duitsers en die koalisie aansienlike vordering oor die Verenigde State gemaak. Die Amerikaners, wat met 'n meer tegnologies gevorderde vyand te doen gehad het, was besig om te verloor.
  Teen die einde van Maart het die Wehrmacht Washington genader en die Amerikaanse hoofstad begin bestorm.
  Die gevegte was ongelyk en dit was duidelik dat die meisies hier wen... Veral die piramidale tenk, Gerda is goed, net soos haar werke.
  Tydens die beskieting van die Wit Huis, toe haar tenk regstreekse vuur gekry het, het Gerda aan die slaap geraak en hieroor gedroom...
  Sy het gesien hoe die partydige Lara Miheiko deur die Nazi's gevang is. 'n Meisie van ongeveer veertien was besig om terug te skiet op die Nazi's. Twee van haar vennote is vermoor. En sy het self in die hut weggekruip.
  Die ouma wou haar as haar kleindogter aftrou, maar die Nazi's het haar nie geglo nie. En hulle het my gevat... Hulle was op die punt om my te begin deursoek.
  En toe gryp Lara 'n granaat, die Nazi's is getref. Die meisie het geestelik met hierdie lig gegroet en dit gegooi... Maar die granaat het nie ontplof nie.
  Dit was nie moontlik om heldhaftig te ontsnap nie.
  Hulle het Lara platgeslaan, haar 'n paar keer geslaan en haar 'n swart oog gegee. Maar hulle het hom nie te hard geslaan nie, blykbaar was hulle bang om hom seer te maak!
  Toe sy na die hut gebring is vir ondervraging, het Lara astrant opgetree.
  Sy het dapper in die oë van die SS-kolonel gekyk en gesê:
  - Die Fritz sal jou binnekort vernietig! Hoor die gedreun van gewere, vernietiging kom van die Rooi Leër af!
  Die kolonel het geantwoord:
  - Waaghalsige meisie, jy sal die sweep ontmoet!
  Lara het met vrymoedigheid geskree:
  - Pyn maak my nie bang nie!
  Die kolonel het beveel:
  - Neem hierdie brakkie uit in die straat met 'n plakkaat: partydig en wys dit vir die hele dorp!
  Die polisieman het geredelik voorgestel:
  - Dit sneeu buite en dit vries... Moet ons nie die meisie kaalvoet uithaal sodat sy haar ywer kan afkoel nie!
  Die SS Kolonel knik instemmend:
  - Reg! Laat hy kaalvoet in die koue loop, miskien kom hy tot sy sinne!
  Lara se skaapveljas en trui is afgeskeur. Hulle het my net in een katoenrok gelos. Hulle het hul growwe skoene en swart sykouse uitgetrek. Die meisie is kaalvoet in een ligte rok gelaat.
  Hulle het 'n gedenkplaat om haar nek gehang met die inskripsie: "Ek is 'n partydige." En met hulle hande agter hulle vasgebind, het hulle my op die stoep uitgeneem. Die meisie se kaal voete voel die koue en sneeu.
  Lara glimlag. Sy was regtig verleë oor die kneusplek op haar gesig en hoe sy gelyk het. En jy kan kaalvoet in die sneeu loop. Haar sole het baie grof geword oor die somer van baie keer kaalvoet loop. Sy het onlangs haar skoene aangetrek, en dit was nie die eerste keer dat sy koue en honger moes verduur nie.
  Lara gaan op haar eie en bly glimlag. Die wind het gewaai, haar koperrooi hare gewaai, en die sneeu het onder haar kaal voete gekraak.
  Die meisie het met so 'n lug geloop, soos 'n prinses op die troon. En sy het grasieuse, klein voetspore agter haar gelaat, amper soos 'n kind se voete.
  Mense het met simpatie na haar gekyk.
  Een van die vroue in 'n pelsjas het begin babbel:
  - Gruwel! Die meisie word kaalvoet gelei!
  Die weer was sonnig, en Lara se growwe, vereelde voetsole het skaars onder die koue gely. Sy het na haarself gestap en haar tande gewys.
  Toe is sy verbrand deur die sweep se slag. Die meisie het geskree en haar lip gebyt...
  Sy is nog 'n paar keer met geweld getref. Lara kon skaars op haar voete staan, en met 'n wilskrag het sy 'n huil teruggehou.
  Die hardkoppige meisie is na 'n spesiale hut geneem, waar daar toestelle vir marteling was.
  Hulle het haar toe op die rek getrek en haar hakke met 'n warm strykyster begin verbrand...
  En twee laksmanne het Lara met swepe geslaan. Aanvanklik het die meisie haar gille met 'n titaniese poging teruggehou, maar toe breë stroke yster, rooi van die hitte, op die kind se kaal sole aangebring is, het sy geskree en haar bewussyn verloor. Sy is tot haar sinne gebring...
  Gruwel...
  Gerda het wakker geword... Verdomp, jy moet oor so iets droom, wanneer hul tenk op die vooraand van oorwinning by die Withuis afvuur.
  En dan gebeur sulke nare goed...
  Gerda het op die SuperPersching geskiet toe dit die huis verlaat, dwarsdeur dit geslaan en gekoer:
  - Vrede, werk en liefde!
  Toe wys sy haar tong.
  Charlotte het ook haar teenstander geskop deur haar kaal tone te gebruik en uit te blaker:
  - Ek is 'n superklas meisie!
  Christina het ook geslaan, sis soos 'n slang en haar bloedrooi tepel op die joystick-knoppie gedruk en die vyand geslaan:
  - Ons is supermanne!
  En Magda sal die vyand klap, die tenk verpletter, die gevegstel dwing om te ontplof, en uitreik:
  - Gee my kunsvlieg!
  Dan knipoog hy vir sy maats. Hierdie meisie is 'n kanonnier van die hoogste klas.
  Die krygers vernietig die Yankees en kry tellings... Albina en Alvina het elkeen reeds tweeduisend motors wat neergestort is bymekaargemaak. Hiervoor het hulle 'n nuwe toekenning ontvang: die Diamantster van die Ridderkruis van die Ysterkruis met silwer eikehoutblare, swaarde en diamante.
  Dit is hoe die meisies hulself onderskei het deur superklas-asse te word. En niemand kon hulle keer of verslaan nie.
  Anastasia Vedmakova en Akulina Sokolovskaya en Orlova het elk 'n nuwe toekenning ontvang: die Orde van Glorie van die hoogste graad met diamante, waaroor hulle baie bly was. Hierdie is sulke cool meisies.
  En die oorlog kom tot 'n einde... Die Amerikaners kapituleer op 20 April 1948. En nog 'n geskiedenis van die Tweede Wêreldoorlog het omgekeer.
  Hierdie keer blyk dit 'n tydperk van langdurige vrede te wees. Die USSR het Alaska teruggekry en almal was gelukkig. En die lande van die Amerikaanse vasteland is verdeel deur Japan en die Derde Ryk. So het die tydelike herverdeling van die wêreld geëindig.
  Die Duitsers is moeg vir die oorlog.
  Hitler het poligamie in die Derde Ryk toegelaat - tot vier vroue elk, en drakoniese belasting ingestel op paartjies wat geen kinders of minder as drie het nie. Dit was 'n sterk stap om bevolkingsbeleid aan te moedig.
  Daarbenewens het Hitler self baie kinders laat verkry deur kunsmatige inseminasie. En onder hulle was dit nodig om die erfgenaam van die troon te kies.
  Daar was geen hartseer nie, die Derde Ryk het verteer wat dit saam met Japan verower het.
  Maar op 5 Maart 1953 is Stalin dood. En Beria het aan bewind gekom. Hoekom Beria? In die werklike geskiedenis het hy goeie kanse op die troon gehad, maar 'n ongeluk het hom verhoed: 'n oproer in die DDR, tydens die onderdrukking waarvan 'n teensameswering teen Beria verouder het. En hier is daar natuurlik geen DDR nie.
  Daarbenewens wou Hitler hê dat die goed voorspelde en bekende aan die Duitsers, Beria, wat 'n Germanofiel was, na Stalin moes regeer. En Stalin het, toe sy gesondheid verswak het, 'n testament ten gunste van Beria gemaak.
  Dus is alles ten gunste van die hoof van die geheim besluit en nie net die geheime polisie nie.
  Wel, Beria het voorgestel dat Hitler met Japan handel voordat dit kernwapens bekom het.
  Jy weet nooit waaraan 'n samurai kan dink nie.
  Beria en Hitler het ooreengekom op 'n gesamentlike oorlog met Japan en die verdeling van sy grondgebied.
  Op 20 April 1954 het 'n gesamentlike oorlog teen die groot koloniale samoerai-ryk begin.
  Wel, 'n nuwe bladsy draai in die geskiedenis. Sowjet-troepe vorder na Japan.
  En die Duitse ook... Hier baklei Gerda en Charlotte weer in 'n piramidale tenk. Hul motor is 'n tweesitplek wat vyftig ton weeg en het 'n kompakte gasturbine-enjin van 2 500 perdekrag. Jy kan jou indink hoe vinnig 'n Duitse motor is. En die wapenrusting is spesiaal, gemeng met plastiek. En baie duursaam, ondeurdringbaar vanuit alle hoeke. Die geweer het 'n klein kaliber van 75 mm, maar met 'n baie hoë beginsnelheid van projektiele in 'n hoëdrukgeweer. Dit het pantserpenetrasie verhoog. En die voorraad skulpe en vuurtempo is hoog. Geleidingsvermoë is hoog.
  Die tenk self is net super... So Gerda weet waarmee om te baklei.
  Sowjet-motors is swakker. Die hooftenk is steeds die T-54, 'n goeie motor, relatief goedkoop, maar in alles baie minderwaardig as die Duitse een. Die IS-7 het nooit wydverspreid geraak nie. Dit is opgemerk deur die IS-10, wat 'n 122 mm-kanon ontvang het, maar 'n langer loop en goeie voorkoppantser, met swakker kante. Maar dit alles pas by die gewig van drie-en-vyftig ton, wat nie sleg is nie.
  Gerda skiet op die Japannese vanuit haar Panther-6-tenk, gebruik haar kaal tone en druk die joystick-knoppies, terwyl hy brul:
  - Eer aan die idees van die Ariese broederskap!
  Charlotte druk die joystick-knoppies, bloedrooi tepel, lyn van sewe masjiengewere, en skree:
  - Ons geluk is in die kommunisme van die Ariese droom!
  En die meisie lag weer...
  Christina en Magda baklei op nog 'n piramidale Panther-6.
  Christina druk die joystick-knoppies met haar kaal tone, tref die vyand uit Japan en brul:
  - Eer aan my kêrel!
  Magda maak ook vuur, en lag oorverdowend, sê terwyl sy haar robyn tepel op die joystick-knoppie druk:
  - Eer aan ons jong manne!
  En hoe hulle uit hul longe sal lag. Kom ons erken dit, dit is die meisies wat wonderlik is in die opwinding van oorlog.
  Ja, dit lyk of die oordeelsdag vir Japan aangebreek het. Maar tot dusver verloop alles volgens plan.
  Elizaveta en haar bemanning veg in 'n effens gemoderniseerde T-54-tenk. Maar die verskil is klein. Die geweer se vuurtempo het 'n bietjie vinniger geword, en die projektiel is meer pantserdeurdringend. Dit is die verskil.
  En die enjin is dieselfde dieselenjin met 520 perdekrag... Die Japannese gebruik tenks van hul eie ontwerp en gelisensieerde Duitse. Die motors is ook oor die algemeen goed. Veral die Hirohito-3-voertuig, wat agt-en-vyftig ton weeg, met 'n 105 mm-geweer met 'n looplengte van 70 EL, beter as die T-54 in bewapening, en nie minderwaardig in pantser- en ryprestasie nie, behalwe vir die kragreserwe .
  Hierdie Japannese tenk is 'n probleem vir die USSR. Maar daar is ook ligter motors uit die Land van die Opkomende Son.
  Hulle is makliker om te hanteer.
  Elizabeth skiet met haar kaal tone en tref die samoerai-tenks. Sy doen dit baie slim en skree:
  - Eer aan ons vrye Vaderland!
  Catherine skiet weer, met die bloedrooi tepel, en die Japannese motor stukkend slaan, skreeu:
  - Godgegewe Rus'!
  Elena dors ook die vyand, vernietig 'n vyandelike tenk, gebruik haar kaal hak en brul:
  - Vir die grootheid van die idees van kommunisme!
  Efrasia skiet ook en doen dit met die hulp van die aarbei-tepel van haar elastiese bors, en skree:
  - Eer aan die oorwinnings van hoër kommunisme!
  Dit is hoe hulle hul tenk behendig beweeg en nederlaag vermy. Die Hirohito-3-tenk kan as swaar geklassifiseer word, maar dit is nogal massief. Dit is nogal moeilik om deur so 'n masjien te breek.
  En so gaan hy agter die meisies aan. Die geweer is groter in kaliber en het 'n hoër aanvanklike projektielsnelheid. Die pantser van die Japannese rewolwer se voorkop is selfs dikker as die Sowjet 240 mm, en die romp se voorkop is ook dikker - 150 mm aan die bokant en 120 mm aan die onderkant. En die spoed van die Japannese is selfs hoër, die gasturbine-enjin lewer 1500 perdekrag. Ja, hierdie tenk is Japan se beste. Jy kan nie met hom grap nie.
  Maar Elizaveta, met haar bloedrooi tepel, stuur die dop reguit end-tot-end, en die Japannese tenk ontplof, nadat hy nie daarin kon slaag om die Sowjet-voertuig te tref nie.
  Catherine tjirp en soen haar vriendin se kaal hak:
  - Jy is slim Lisa!
  Elizabeth het nie saamgestem nie:
  - Ek is net 'n genie!
  En hoe hy uit sy mond sal lag. Dit is die meisie.
  En hulle huil baie... Ekaterina, byvoorbeeld, onthou hoe sy toe in die een-en-veertigste jaar gevlug het. Die skoene het na 'n paar dae geskeur, en ek moes kaalvoet trap. En vir 'n stadsmeisie wat nie daaraan gewoond is nie, is dit seer, elke knop, elke takkie, elke knop word gevoel. En haar bene is platgeslaan totdat hulle gebloei het, toe elke tree ontplof van pyn.
  Die meisie het nooit gedink dat kaalvoet loop so pynlik kan wees nie. Dit was nie verniet dat Hugo met die kaalvoetmeisie Closet meegevoel het nie. As sulke meisiebene selfs in die somer so is, wat dan van in die winter?
  Ekaterina het egter vinnig daaraan gewoond geraak, haar jong lyf pas vinnig aan, die gewonde voetsool is oorgroei met eelte en het grof geword. En dit het lekker geword om kaalvoet te loop. Catherine het nie eers haar skoene aangetrek totdat die ryp getref het nie. Maar toe is vier van hulle gevorm en Euphrasinya het hulle die kuns van hekse geleer. En hekse hardloop dikwels kaalvoet in die sneeu om hul jeug te verleng. En kortom, die meisies het geheime kennis bemeester, en het omtrent twintig jaar oud gelyk, en kaalvoet en in bikini's het nie in die koue gevries nie. Dit is die skoonhede. En daar is niemand koeler as hulle nie, behalwe natuurlik Alenka. Sy het op die IS-10 geveg, aangepas met 'n verlengde loop. Die tenk het redelik onlangs in die reeks verskyn. En steeds skaars. Die IS-7 het nooit groot produksie betree nie. Blykbaar weens die hoë koste en probleme met produksie.
  So vernietig die bemanning van Alenka hierdie Japannese en neurie vir homself liedjies.
  Die blou nagte fladder met vure,
  Ons is pioniers, kinders van werkers...
  Die era van helder jare kom nader,
  Die kreet van die pioniers is altyd gereed!
  Wanneer meisies begin werk, kan jy hulle nie weerstaan nie. Trouens, dit kan gesê word dat dit 'n perfekte skepping van oorlog is.
  Die gevegte gaan voort en Japan verloor.
  Sowjet-troepe het die suide van Sachalin in Mei ingeneem. En hulle het met uiterste omsigtigheid opgetree.
  Maar die bataljonne Sowjet-meisies toon 'n merkwaardige klas van gevegte.
  Van hul soorte wapens het die AK natuurlik begin gebruik word. Erger as Duits, maar eenvoudig en betroubaar. En dit maai teenstanders af, hoewel die teiken op 'n afstand laer is as dié van 'n Duitse aanvalskarabyn.
  Sowjet-meisies dwing Japannese gevangenes om hul kaal, stowwerige voete te soen en hul kaal hakke te lek. Dit is hul taktiek.
  Vegvegters van die hoogste klas.
  In die somer van '54 het die Duitsers Amerika basies van Japannese troepe skoongemaak.
  Die bataljon kaalvoetmeisies onder leiding van Margaret het veral pragtig geveg. Die meisie het die samoerai gestrooi, en die gevange jong mans is gedwing om hul hakke te soen en die boesem van Venus te lek.
  Gerda en haar span op "Panthers" 6 het goeie werk gedoen, en baie Japannese hel toe gestuur, en sommige hemel toe.
  Vier ninja-meisies het teen die Sowjet-troepe geveg terwyl hulle na Mantsjoerye gevorder het.
  "n Ninjameisie met blou hare wat met swaarde gesny is en "n meule bestuur het en Sowjet-soldate afgemaai het. Toe gooi sy 'n ertjie met plofstof met haar tone, draai die Sowjet-T-54-tenk om en blaf:
  - Die coolste land is Japan!
  "n Ninja-meisie met geel hare sal ook die vyand met lemme slaan en met haar kaal hak "n boemerang gee en skree:
  - Vir ons samoerai-oorwinnings!
  'n Ninja-meisie met rooi hare sal 'n aggressiewe draai van swaarde sonder enige probleme uitvoer en Sowjet-soldate afmaai. Dan sal haar kaal tone 'n bom lanseer. Die USSR-tenk sal uitmekaar geskeur word en die vegter sal skree:
  - In die naam van die idees van kommunisme!
  'n Ninja-meisie met wit hare het die teenstanders gevat en gesny, asof sy 'n waaier oor die veld vee, weer 'n Russiese soldaat afsny, en met haar kaal vingers sou sy 'n moorddadige wapen lanseer wat soveel as twee Sowjet-tenks in dele sou skeur .
  En dit sal brul:
  - Vir die grootheid van die land!
  Meisies hou daarvan om dood te maak, en hulle hou nog meer daarvan om gevangenes te verkrag. Soveel so dat mans hul bewussyn sou verloor van oormatige inspanning. En dis hoe ninja-meisies daarvan hou. Ry op vasgemaakte mans en sweep hulle terselfdertyd.
  Maar, ten spyte van die heldhaftigheid van die Japannese, verloor hulle aan beter en meer gevorderde tegnologie.
  Boonop is daar in die lug superklas-as Anastasia Vedmakova en Akulina Sokolovskaya, wat die Japannese soos windpompe verpletter.
  Anastasia, met haar kaal tone, sny ses Japannese vliegtuie tegelyk met een sarsie af en piep:
  - Eer aan die idees van kommunisme in Rus!
  Akulina het 'n knoppie met haar bloedrooi tepel gedruk, sewe Japannese vliegtuie gelyk afgesny en gebrul:
  - Eer aan die helde van Rusland!
  Die krygers neem wraak op Japan vir hul vorige griewe. En veral vir die nederlaag in die oorlog in die tyd van tsaar Nikolaas II. Nee, dit sal nooit vergeet word nie, en geslagte sal nie vergewe nie.
  Anastasia het haar robyn tepel gedruk en nog 'n sarsie afgevuur, Japannese vliegtuie afgeskiet en gebrul:
  - Eer aan die era van kommunisme Beria!
  Akulina het haar kaal tone gedruk, die samoerai-vliegtuie neergeslaan en gekoer:
  - Vir groot oorwinnings!
  En Albina en Alvina behaal rekord tellings. Vir drieduisend vliegtuie wat neergeskiet is, is die bevel aan hulle toegeken: Diamantster van die Ridderkruis van die Ysterkruis en goue eikehoutblare, swaarde en diamante.
  Albina het 'n draai gemaak met haar bloedrooi tepel. Sy het 'n dosyn Japannese vliegtuie gelyktydig afgekap en gekoer:
  - Vir my bors!
  En sy het haarself in die arms van 'n swart vegter verbeel.
  Alvina het met haar kaal tone geskop, 'n dosyn Japannese vliegtuie platgeslaan en gepiep:
  - Vir groot oorwinnings!
  Duitse meisies is baie baklei en pragtig. Hulle is baie lief vir ouens met swart vel, en hul tonge is altyd gereed om die ebbehout-perfeksie van mans te poets.
  Albina, met haar kaal tone, het weer die samoerai getref en hul vliegtuie neergeskiet.
  En sy het gekoer:
  - Ek is Superman!
  Alvina het haar aarbei-tepel gedruk, 'n massa Japannese vliegtuie afgemaai en geskreeu:
  - Ek is 'n ruimtevos!
  Die meisie is baie veglustig en aktief in haar hiperseksualiteit.
  Ware Ariërs is eenvoudig super! En in die algemeen, sulke skoonhede van die hoogste klas!
  Duitse en Sowjet-troepe, wat die vyand verslaan, vorder deur China.
  Tydens die aanval op Singapoer het vegters van die lugvaartafdeling en die Barracuda-kaalvoetmeisie-eenheid hulself onderskei. Die meisies het met hul kaal hakskene in die plasse van gietende tropiese reën gespat, in die versterkte posisies van die Japannese ingebars en hulle bajonet.
  Dit is die vegtende skoonhede.
  Japan het geskud van die verpletterende houe van so 'n aggressiewe span.
  In die herfs van 1954 is die grootste deel van China deur die As-moondhede gevange geneem. En die situasie het aansienlik meer ingewikkeld geword vir die Land van die Opkomende Son.
  Hitler het opgemerk:
  - Twee voëls kan nie in een kuil oor die weg kom nie!
  En die krygers Albina en Alvina het vierduisend vliegtuie neergeskiet. Japan het goedkoop vliegtuie van lae gehalte in baie groot hoeveelhede vervaardig, so dit was baie gerieflik om rekeninge in te samel.
  Albina, met haar kaal tone, sny nog 'n samoerai af en piep:
  - Dit is ons wonderlike wêreld!
  Alvina het met die hulp van 'n skarlakenrooi tepel 'n hele dosyn Japannese motors platgeslaan en getjirp:
  - Eer aan die era van kommunisme regdeur die heelal!
  Albina, wat ook die aarbei-tepel gebruik en die samoerai platgeslaan het, was verbaas en het uitgeblaker:
  -Praat jy van kommunisme?
  Alvina, wat haar kaal tone gebruik en 'n dosyn Japannese vliegtuie afgesny het, het gesê:
  - Die nuwe Ariese orde is kommunisme!
  Die meisies het uitgebars van die lag... Vir die vierde duisend vliegtuie is die Diamantster van die Ridderkruis van die Ysterkruis met platinum eikeblaar swaarde en diamante aan hulle toegeken. Dat selfs 'n baie hoë toekenning 'n rekord vir skoonhede is.
  Dit is die meisies na wie jy moet opkyk...
  Anastasia Vedmakova en Akulina Sokolovskaya is egter nie minderwaardig nie en het die telling van vyfhonderd vliegtuie oorskry.
  En hulle het nuwe, baie hoë toekennings ontvang, en 'n hele versameling sterre vir hulself ingesamel.
  Anastasia rig haar wapen met haar kaal voete en slaan die vyand neer, sny die vyand af en piep:
  - Vir kommunisme op die hele planeet!
  Akulina, wat die vyand afmaai deur die bloedrooi tepel te druk, skree aggressief:
  - Selfs kinders ken ons!
  In die winter het Japan byna al sy kolonies verloor, en die gevegte het na die moederland self beweeg.
  Die jaar 1955 het aangebreek, wanneer die gevegte woed en daar geen einde of rand in sig is nie.
  Japan gee stadig maar seker in. En hy verloor die oorlog geleidelik.
  Maar die samoerai veg desperaat en hard.
  Alenka en haar bemanning het aan boord van die IS-11 eksperimentele tenk geklim. Dié voertuig is toegerus met "n 130 mm-geweer en het soliede spore aan die onderkant.
  Alenka skiet met haar kaal tone, breek deur die vyand en brul:
  - Eer aan kommunisme met kaal hakke van meisies!
  Anyuta het ook met behulp van haar bloedrooi tepel geskiet, die snellers van nege masjiengewere gedruk en uitgeblaker:
  - Ons meisies is baie cool!
  Alla het ook met haar kaal tone geslaan, die vyand verkrummel en gebrul:
  - Komaan, weg van die skroef!
  Maria het genaai, met haar kaal hakskeen. Sy het die vyand deurboor en gekoer, haar tande ontbloot:
  - Vir nuwe prestasies!
  Marusya het met die hulp van 'n aarbei-tepel geslaan, die vyande met 'n dodelike greep gestamp en getjirp:
  - Vir die grotes van kommunisme!
  Alenka het weer geskiet en gebrul:
  - Sodat die kollektiewe boerepresident en sigeuner-diktator Sashka sterf!
  En hy sal sy kaalvoet op die wapenrusting slaan.
  Dis hoe die meisies oor die weg gekom het, dis net wonderlik. Hulle is oor die algemeen wonderlike klaskrygers.
  Hier sing hulle in koor:
  Nee, die waaksame een sal nie vervaag nie,
  Die voorkoms van 'n valk, 'n arend ...
  Die stem van die mense is duidelik -
  Die fluistering sal deur die slang verpletter word!
  
  Stalin woon in my hart
  Sodat ons nie hartseer ken nie...
  Die deur na die ruimte is oopgemaak -
  Die sterre het bo ons geskitter!
  
  Ek glo die hele wêreld sal wakker word,
  Daar sal 'n einde aan fascisme wees ...
  En die son sal skyn -
  Die pad wat kommunisme verlig!
  Elizabeth baklei ook met haar T-54-tenk, so 'n vegtende heksmeisie.
  En die pragtige Japannese motors word kaalvoet platgeslaan.
  Elizabeth druk die joystick-knoppie met haar rooi tepel en tjirp:
  - Eer aan die idees van Sowjet-kommunisme!
  En hoe sal hierdie skoonheid lag! En sal skitter met pêrelagtige tande.
  Ekaterina het dit gevat en ook met haar kaal tone gewys en geskreeu:
  - In die oorwinning van die onsterflike idees van kommunisme,
  Ons sien die toekoms van ons land...
  Elena het haar teenstander met haar robyn tepel geslaan en haar tande ontbloot en gillend:
  - En aan die rooi vaandel van ons Vaderland,
  Ons sal altyd onbaatsugtig getrou wees!
  Efrasia skop haar kaal hakskeen en sis:
  - Gegroet Vaderland, ons vry een,
  Vriendskap van mense, ondersteun vir altyd!
  En al die meisies het met hul kaal tone in koor gesing:
  - Wettige mag, die wil van die mense,
  'n Eenvoudige mens staan immers vir eenheid!
  Vroulike vegters, moet gesê word, word onderskei deur ongelooflike gevegsaggressie.
  En hier baklei Gerda...
  Haar "Panther"-6 is soos 'n supertenk wat samoerai-posisies versnipper.
  Gerda sal met haar bloedrooi tepel skiet, die joystick-knoppie druk en brul:
  - Vir die Ariese wêreld!
  Charlotte sal ook met haar kaal tone 'n massa Japannese uitmekaarskeur en blaker:
  - Vir groot grense!
  Christina en Magda baklei ook. Die meisies is uiters baklei, en baie mooi, amper kaal in bikini's.
  Christina het met haar robyn tepel geskiet, die Japannese Hirohito-4-tenk stukkend geslaan en gekoer:
  - Eer aan my land!
  Magda het ook met haar kaal tone geskop, die samoerai houwitser stukkend geslaan en geblaker:
  - Eer aan groot prestasies!
  Hierdie meisies is die hoogste klas!
  Tokio het aan die einde van Maart geval. En op 20 April 1955 het Japan oorgegee en sodoende die groot oorlog beëindig.
  Die meisie Albina en Alvina oorskry vyf duisend vliegtuie neergeskiet. En hiervoor het hulle "n spesiale toekenning ontvang: die Groot Diamantster van die Ridderkruis van die Ysterkruis met silwer eikehoutblare en diamantswaarde.
  Die oorlog is nog nie verby nie. Sy het net 'n rukkie weggekruip. Maar Hitler het byna die hele wêreld verower.
  Beria het suidelike Sakhalin, die Kuril-rif en Manchuria saam met Port Arthur teruggekry.
  Die USSR het 'n sterk land geword wat besig was om sy wonde te lek. Vir 'n geruime tyd het Nazi-Duitsland ander lande verower en hul geringe weerstand onderdruk.
  Die oorlog het geduur vir vernietiging en wêreldoorheersing. Maar nog 'n wêreldwye konfrontasie was aan die broei.
  Intussen het wolke oor die USSR saamgedrom. En in 1959, op sy sewentigste verjaardag, het Adolf Hitler besluit om Sowjet-Rusland, waar Beria regeer het, aan te val. Die Führer het feitlik die hele wêreld aan sy kant gehad.
  Maar die USSR het 'n sterk, industriële moondheid geword. So ek het 'n ses op 'n klip gekry.
  Albei lande het kernwapens gehad, maar Gerda en Albina kon 'n kragopwekker skep waarin bestraling die hele planeet Aarde bedek het, wat die gebruik van hierdie soort vernietiging onmoontlik maak.
  En Hitler het besluit om die laaste soewereine mag in die wêreld te gryp. Die grens in die weste het langs die Dnieper geloop, en daarna Wit-Rusland en die Baltiese state onder die Duitsers. Die Nazi's kon die Krim behou. Tensy die USSR 'n basis vir die Swart See-vloot in Sewastopol gehuur het.
  Benewens die res van die gebied, het Rusland 'n deel van China - Mantsjoerye - ingesluit. Dus het die bevolking van die USSR, waar 'n baie aktiewe beleid gevoer is om die geboortesyfer aan te moedig en poligamie deur die kommunistiese, ateïstiese regime gewettig is, alreeds die vooroorlogse syfers van 1941 oorskry, ondanks selfs territoriale verliese, en met drie toegeneem. persent elke jaar.
  Beria het beide aborsie en kontrasepsie verbied. En hy het wilde belasting ingestel op gesinne met minder as vier kinders.
  Volgens plan en met behulp van stokmetodes het die USSR vinnig ontwikkel, en sy militêre mag het toegeneem.
  Hitler, wat 'n potensiële bedreiging gevoel het, nadat hy die wêreld in 'n enkele Derde Ryk bymekaargemaak het, het besluit om sy laaste oorlog op hierdie planeet te begin.
  Wat van die laaste oorlog? Daar is niks meer om op aarde te oorwin nie. "n Jaar gelede het die Duitsers na die maan gevlieg, en die era van ruimte-uitbreiding het geopen. Maar sal Hitler lewe om die era van Star Wars en die verowering van sterrestelsels te sien? Ten spyte van 'n gesonde leefstyl, 'n vegetariese dieet, gereelde oefening en gedoseerde fisiese aktiwiteit, was dit duidelik dat die Fuhrer verouder. Die bles kolle op jou kop word sterker, jou hare word grys en jy lyk moeg. Alhoewel die Fuhrer probeer opbeur.
  Hoe dit ook al sy, jy moet jou laaste missie voltooi en die USSR verower. En selfs as die Fuhrer sterf, sal hy ongeveer duisend seuns hê wat deur natuurlike inseminasie verkry word. En een van hulle sal erken word as die beste, die mees bekwame en sal die troon van die grootste diktator in die geskiedenis van planeet Aarde neem.
  In elk geval, vertraging is te riskant, en hoewel kernwapens nie doeltreffend is nie, het Hitler meer as vyftig miljoen soldate in die USSR in die eerste fase alleen gegooi. Daar is ook 'n groot aantal tenks, vliegtuie en vlieënde disko's. En dit is kolossale krag.
  Die USSR het voortgegaan om wapens te moderniseer. Die T-64-tenk het voorgekom, swaarder en met 'n kragtige 125 mm-geweer, wat in staat was om piramidevormige Duitse voertuie met veredoppies binne te dring. Die T-64 het weliswaar net begin om produksie te betree. Die hooftenk was steeds die T-54, wat nie sterk genoeg was teen Duitse modelle nie. Dit is ook een van die redes waarom Hitler haastig was met aggressie teen Rusland.
  Die IS-11 het nie gevang nie... Die IS-12 is geskep deur 'n masjien met 'n 203 mm kanon, maar dit het geblyk te duur, swaar en groot te wees. Die IS-15 was 'n kompromie met 'n 152mm, langloop geweer. Hierdie voertuig het soos 'n vergrote T-64 gelyk en het ook pas in produksie begin begin.
  Die Duitse hooftenk "Panther" 6 was piramidaal van vorm, en dit is effens gemoderniseer in die "Panther" 7, wat die kaliber van die geweer verhoog het tot 88 mm om meer vernietiging te veroorsaak. En die enjin is geïnstalleer met 'n kragtiger 3000 perdekrag, wat enorme spoed en manoeuvreerbaarheid gee, terwyl 'n gewig van vyftig ton gehandhaaf word, en die kwaliteit van die pantser verbeter het.
  Selfs die nuutste Sowjet-T-64 was merkbaar minderwaardig aan die Duitser in bestuursverrigting en ook die beskerming van die kante en voorkop. Maar die T-64 kon ten minste 'n Duitser binnedring, al is dit van 'n kort afstand.
  In die lug was die Duitsers ook sterker in beide die hoeveelheid en kwaliteit van masjiene. Maar die USSR kon nooit sy eie diskette skep nie. En die Duitsers het termiese strale, soos lasers, op Belonzi se skywe geïnstalleer en kon meer effektief vuur.
  En die Nazi's het disco's teen 'n spoed van tien klanksnelhede gevlieg. En dit is eintlik kolossaal. Dit is hoe sterk die leër van die Derde Ryk is.
  En hulle het ondergrondse tenks. En nog baie ander oulike goed. Kortom, Beria het feitlik geen kans nie.
  Maar Sowjet-troepe het kolossale verdedigingsmag. En die inval het begin met 'n lugoffensief. Die magte is ongelyk en die Duitsers verpletter Sowjetstede. Tienduisend beweeg oor Rusland en neem Smolensk in.
   Natasha het 'n besluit geneem:
  - Ons moet Hitler en sy bende dwing om troepe uit die USSR te verwyder en die gevange kinders vry te laat!
  Speelse Zoya het hiermee saamgestem:
  - Natuurlik moet jy! En red jou voorvaders van fascisme!
  Augustinus het opgemerk en haar kaal voete gestamp:
  - Ons sal dit doen, sonder enige twyfel!
  Svetlana het geredelik bevestig:
  - Ons het al die middele hiervoor!
  Gesê, klaar, en die vier krygers val die fascistiese hordes aan.
  Krygers uit God se Russiese eeu en mutante hekse het weer met die Nazi's van die twintigste gebots.
  Die fascistiese bruin ryk het baie soldate. Hulle vloei soos 'n eindelose rivier.
  Natuurlik het die vier meisies dit baie moeilik geneem om Wehrmacht-tenks en -vliegtuie te vernietig. Van die begin af het hulle hulle met hul hande en voete verpletter, terwyl hulle deur 'n kragveld bedek was. Maar...
  Asof uit die grond het Oleg Rybachenko en Natasha se jongste dogter Margarita Korshunova verskyn.
  Hulle het hul ligswere gegryp en met nanobotte opgelaai. Ons het gereed gemaak om die gehate fasciste te vernietig. So het die vier 'n ses geword.
  Natasha Korshunova, wat die tone van haar kaal, gebeitelde voete klik, het opgemerk:
  - Is dit so? Wel, dit is ons lot dat ons dit nie anders kan klop nie!
  Die aggressiewe goue hare Zoya, wat aanhou om die Duitsers te verpletter, het logies opgemerk:
  - Ons sal dit vinniger doen! Vinniger, kom ons red die USSR!
  "n Kaalvoetseun nie ouer as twaalf nie, wat soos Oleg Rybachenko gelyk het, wat die Nazi's met swaarde, beide infanterie en tenks, afgemaai het, het gebrul:
  - Ons sal nooit ingee nie!
  En 'n skerp skyf het van die seun se kaalvoet af gevlieg, wat drie fascistiese vliegtuie op een slag afgesny het!
  Margarita Korshunova, wat met haar kaal hakke blink, teenstanders, beide tenks en infanterie vernietig, het haar tande ontbloot en geprewel:
  - Daar is 'n plek in die wêreld vir heldedade!
  En giftige naalde het van die meisie se kaal voete gestrooi en die Nazi's en hul vliegtuie en tenks getref.
  Natasha Korshunova het ook haar kaal tone gegooi, moorddadig en gehuil:
  - Ons sal nooit vergeet nie en nooit vergewe nie.
  En haar ligswere het deur die fasciste in die meule gegaan. Toe het die blasters teen die tenks gesny en die torings afgesny. Die vliegtuie het dit ook gekry.
  Rooihaar Augustinus, wat die vyande uitmekaar sny, het gegil:
  - Vir 'n nuwe bestelling!
  En nog naalde het van haar kaal voete gestrooi. En beide in die oë en in die kele van Nazi-soldate en vliegtuie.
  Ja, dit was duidelik dat die krygers opgewonde en woes geword het.
  Cool Zoya, wat wit en bruin soldate en tenks met vliegtuie afmaai, piep:
  - Ons yster wil!
  En "n nuwe, moordende geskenk vlieg van haar kaalvoet af. En tenks en wit vegters val, en die sterte van die vliegtuie brand.
  Svetlana Sneeuwitjie kap die meulenaar af, haar swaarde is soos weerlig.
  Die Nazi's val soos gesnyde gerwe.
  Die meisie gooi naalde met haar kaal voete, skiet vyandelike vliegtuie af en piep:
  - Die menslike ruimteryk sal vir Moeder Rusland wen!
  Oleg Rybachenko vorder teen die Nazi's. Terminator seun kap bruin troepe af.
  En terselfdertyd gooi die tone van die seun se kaal bene naalde met gif uit, hulle skeur stamme uitmekaar en skiet vliegtuie af.
  Die seun brul:
  - Glorie aan Future Rus'!
  En terwyl dit beweeg, sny dit almal se koppe en snuit af, en terselfdertyd tenktorings.
  Die terminator-meisie Margarita vernietig ook teenstanders, vliegtuie en tenks.
  Haar kaal voete flits net. Die Nazi's sterf in groot getalle. Die vegter skree:
  - Na nuwe grense!
  En dan vat die meisie dit en kap...
  "n Massa lyke van fascistiese soldate.
  Maar Natasha Korshunova is op die offensief. Hy kap die Nazi's saam met tenks en vliegtuie af en sing:
  - Rus' is wonderlik en stralend,
  Ek is 'n baie vreemde meisie!
  En skyfies vlieg van haar kaal voete af. Wat die kele van fasciste afgesny het. Ja, dit is 'n meisie wat tenks afbreek.
  Zoya Angelskaya is op die offensief. Hy kap die bruin soldate met albei hande af. Spoeg uit 'n buis. En hy gooi dodelike naalde met sy kaal tone - hy skiet tenks en vliegtuie af.
  En terselfdertyd sing hy vir homself:
  - Eh, klein klub, kom ons gaan!
  Eh, my gunsteling sal doen!
  Augustinus, wat die Nazi's met laserswaarde afmaai en die bruin soldate, saam met die tenks, uitroei, skree:
  - Alles ruig en in dierevel,
  Hy het die onlustepolisie met 'n knuppel aangeval!
  En met sy kaal tone sal hy iets na die vyand loods wat 'n olifant, en nog meer 'n tenk, sal doodmaak.
  En dan piep hy:
  - Wolfhonde! Twee-en-twintigste eeu!
  Svetlana Sneeuwitjie op die offensief. Hy kap, versnipper die Nazi's. Kaalvoet loods hy doodsgawes na hulle toe.
  Hy bestuur die meule met swaarde.
  Verpletter baie soldate, saam met tenks en vliegtuie, en skree:
  - 'n Groot oorwinning kom!
  En weer is die meisie in wilde beweging.
  En haar kaalvoet lanseer dodelike naalde, wat tenks en vliegtuie vernietig.
  Oleg Rybachenko het gespring. Die seun het 'n salto gedoen. Hy het baie Nazi's in 'n sprong afgemaai.
  Hy het naalde met sy kaal tone gegooi, tenks en vliegtuie afgeskiet en gegorrel:
  - Eer aan my pragtige moed!
  En weer is die seun in die geveg.
  Die cool meisie Margarita Korshunova gaan op die offensief. Versnipper alle vyande in 'n ry. Haar swaarde is koeler as die lemme van 'n meul. En kaal tone gooi geskenke van dood, tenks en vliegtuie is aan die brand.
  'n Meisie in 'n wilde aanval. Roei bruin krygers sonder seremonie uit.
  En dit spring so nou en dan op en word verdraai!
  En gawes van vernietiging vlieg van haar af.
  En die Nazi's val dood. En hele hope lyke word opgestapel.
  Margarita piep aggressief:
  - Ek is 'n Amerikaanse cowboy!
  En weer is die naald na haar kaalvoete gegooi.
  En dan nog 'n dosyn naalde!
  Natashka Korshunova is ook baie cool in die aanval.
  En hy gooi met sy kaal voete, en spoeg uit 'n buis, en slaan tenks en vliegtuie neer.
  En skree bo-oor sy longe:
  - Ek is sprankelende dood! Al wat jy hoef te doen is dood!
  En weer is die skoonheid aan die beweeg.
  Zoya Angelskaya bestorm 'n blokkade van Nazi-lyke. En ook uit haar kaal voete vlieg boemerangs van vernietiging uit.
  En die bruin krygers bly val en val, saam met tenks en vliegtuie.
  Die meisie Zoya skree:
  - Kaalvoet meisie, sy sal jou verslaan!
  En 'n dosyn naalde vlieg van die meisie se kaal hak af. Wat reguit in die kele van die Nazi's gaan.
  Dan val hulle dood neer.
  Of liewer, heeltemal dood, op 'n plek met tenks en vliegtuie.
  Augustine op die offensief. Vernietig bruin troepe. Haar swaarde word in twee hande gedra. En sy is so 'n wonderlike vegter.
  "n Tornado vee deur die fascistiese troepe - vliegtuie en tenks val.
  'n Meisie met rooi hare brul:
  - Die toekoms is verborge! Maar dit sal oorwinnend wees!
  En in die aanval, 'n skoonheid met vurige hare.
  Augustinus, in die wilde ekstase van drome, stuur 'n pulsar met sy kaal hak en brul:
  - Die oorlogsgode sal alles uitmekaar skeur!
  En die vegter is op die offensief.
  En haar kaal voete gooi baie skerp, giftige naalde wat vliegtuie afskiet en die pantser van tenks deurboor.
  Svetlana Sneeuwitjie in die geveg. En so sprankelend en veglustig. Haar kaal bene gooi soveel moorddadige goed uit. Nie 'n mens nie, maar die dood met blonde hare.
  Maar as dit opbreek, sal jy dit nie kan keer nie.
  Svetlana Snow White sing:
  - Die lewe sal nie heuning wees nie,
  Spring dus in 'n ronddans!
  Mag jou droom waar word -
  Skoonheid verander 'n man in 'n slaaf!
  En die beweging van die kaalvoetmeisie word al hoe woedender. En meer en meer vernietig tenks en vliegtuie.
  Oleg Rybachenko se offensief versnel. Die seun slaan die Nazi's.
  Sy kaal voete gooi skerp naalde - skeur tenks en vliegtuie uitmekaar.
  Die jong vegter piep:
  - Die gekke ryk sal almal uitmekaar skeur!
  En weer is die seun aan die beweeg.
  Margarita is 'n wilde skoolmeisie en 'n totale terminator in haar aktiwiteit. En dors die vyande.
  Sy het dus met haar kaal been "n ertjie met plofstof gelanseer. Dit sal ontplof en dadelik honderd Nazi's en tien tenks opgooi.
  Die meisie skree:
  - Oorwinning sal steeds na ons toe kom!
  En hy sal die meule met swaarde bestuur - die tenkvate vlieg in verskillende rigtings.
  Natasha Korshunova het haar bewegings versnel. Die meisie kap die bruin krygers af. En terselfdertyd skree hy:
  - Oorwinning wag op die Russiese Ryk.
  En kom ons roei die Nazi's teen 'n versnelde pas uit, saam met tenks en vliegtuie.
  Natasha Korshunova is 'n Terminator-kuiken.
  Hy dink nie om te stop en stadiger te ry nie, en tenks en vliegtuie word afgeskiet.
  Zoya Angelskaya is op die offensief. Dit lyk of haar swaarde vleis en metaalslaai sny. Die meisie skree uit volle bors:
  - Ons verlossing is van krag!
  En kaal tone gooi ook sulke naalde.
  En baie mense met hul kele deurboor, hope lyke, asook stukkende tenks en neergestorte vliegtuie wat rondlê.
  Augustine is 'n mal meisie. En dit vernietig almal asof dit 'n robot is wat van hiperplasma gemaak is.
  Dit het reeds honderde Nazi's en baie tenks en vliegtuie vernietig. Maar alles trek vinniger. En die vegter brul ook.
  - Ek is so onoorwinlik! Die coolste ding in die wêreld!
  En weer is die skoonheid op die aanval.
  En uit haar kaal tone vlieg 'n ertjie uit. En driehonderd Nazi's en 'n dosyn tenks is deur 'n kragtige ontploffing uitmekaar geskeur.
  Augustine het met haar buikspiere gespeel en haar borste met bloedrooi tepels geskud en gesing:
  -Jy waag dit nie om ons grond in beslag te neem nie!
  Svetlana Snow White is ook op die offensief. En dit gee jou nie 'n greintjie blaaskans nie. Wilde terminator meisie.
  En hy kap die vyande af en roei die Nazi's uit. En 'n massa bruin vegters het reeds in die sloot en langs die paaie geval, saam met stukkende tenks en vliegtuie.
  Die ses het wild gegaan. Dit was 'n wilde stryd.
  Karate-kind Oleg Rybachenko is weer in aksie. En hy vorder en swaai albei swaarde. En die terminator-seun bestuur die meule. Vermoorde Nazi's val.
  Massa lyke. Hele berge bloedige liggame, 'n klomp vernielde motors en vliegtuie.
  Die seun uitvinder onthou 'n wilde strategie. Waar perde en mense ook saam gemeng het.
  Kindermoordenaar Oleg Rybachenko piep:
  - Wee van verstand!
  En daar sal tonne geld wees!
  En Terminator Boy in 'n nuwe beweging. En sy kaal voete sal iets vat en dit gooi.
  Die seunsgenie het gebrul:
  - Meesterklas en Adidas!
  Dit het geblyk 'n baie cool show te wees. En hoeveel Nazi's is vermoor? En hulle het die grootste aantal van die grootste bruin vegters doodgemaak, saam met tenks en vliegtuie.
  Die kaalvoetmeisie Margarita is ook in die stryd. Vernietig kaneel en staal leërs en brul:
  - Groot skok regiment! Ons ry almal in die kis!
  En haar swaarde het na die Nazi's gesny. Die massa bruin vegters het reeds ineengestort. En saam met hulle tenks en vliegtuie.
  Die meisie het gegrom:
  - Ek is selfs cooler as 'n panter! Bewys dat jy die beste is!
  En 'n ertjie met 'n kragtige plofstof sal uit die meisie se kaal hak vlieg.
  En hy sal die vyand tref.
  En hy sal van die vyande, tenks en selfs vliegtuie neem en vernietig.
  En Natasha Korshunova is in gesag. En sy slaan haar teenstanders, en sy sal niemand in die steek laat nie.
  Hoeveel Nazi's is al saam met tenks en vliegtuie vermoor.
  En haar tande is so skerp. En die oë is so saffier. Hierdie meisie is die hoofbeul. Alhoewel al haar vennote laksmanne is!
  Natasha Korshunova skree:
  - Ek is mal! Daar sal 'n boete vir jou wees! Jy sal nie eers 'n roebel vat nie!
  En weer sal die meisie baie Nazi's met swaarde doodmaak.
  Zoya Angelskaya is aan die beweeg en het baie bruin krygers afgemaai.
  En kaalvoet gooi naalde. Elke naald maak verskeie Nazi's dood of skiet 'n vliegtuig met 'n tenk af. Hierdie meisies is werklik pragtig.
  Augustinus vorder en verpletter haar teenstanders. En terselfdertyd vergeet hy nie om te skree nie:
  - Jy kan nie uit die kis ontsnap nie!
  En die meisie sal haar tande vat en dit ontbloot!
  En so 'n rooikop... Haar hare wapper soos 'n proletariese banier in die wind.
  En alles spruit letterlik uit woede.
  Svetlana Sneeuwitjie in beweging. Hier het ek baie skedels en tenktorings gesny. "n Kryger wat haar tande ontbloot.
  Wys tong. En dan spoeg dit uit 'n buis - skiet vliegtuie af. Dan huil hy:
  - Julle sal dood wees!
  En weer vlieg dodelike naalde van haar kaal voete af en tref voetsoldate en vliegtuie.
  Oleg Rybachenko spring en spring.
  'n Kaalvoet seuntjie straal 'n klomp naalde uit, slaan tenks af en sing:
  - Kom ons gaan stap, maak 'n groot rekening oop!
  Die jong vegter is op sy beste.
  Hy is al 'n hele paar jaar oud, almal op avonture saam met Natasha en geselskap, maar hy lyk soos 'n kind. Slegs baie sterk en gespierd.
  Oleg Rybachenko het gesing:
  - Selfs as die spel nie die reëls volg nie, kom ons breek deur die broederskap!
  En weer het dodelike en treffende naalde van sy kaal voete afgevlieg. Beide vir vliegtuie en tenks.
  Met haar kaal, ronde hakke het Margarita Korshunova met vreugde gesing:
  - Niks is onmoontlik nie! Ek glo daar sal 'n aanbreek van vryheid wees!
  Die meisie het weer 'n dodelike waterval van naalde na die Nazi's en hul tenks en vliegtuie gegooi, en voortgegaan:
  - Die duisternis sal weggaan! Die rose van Mei sal blom!
  En sodra die vegter 'n ertjie met haar kaal tone gooi, het 'n duisend Nazi's dadelik die lug ingevlieg. Ja, die leër van die bruin, helse ryk smelt reg voor ons oë.
  Natasha Korshunova in die geveg. Spring soos 'n kobra. Blaas vyande op. En soveel Nazi's sterf en vliegtuie stort neer.
  Die meisie het dit met swaarde en houtskoolkorrels en spiese gebruik. En naalde.
  Terselfdertyd brul hy:
  - Ek glo die oorwinning sal kom!
  En die glorie van die Russe sal vind!
  Kaal tone gooi nuwe naalde, deurboor teenstanders.
  Zoya Angelskaya in wilde beweging. Vorder op die Nazi's. Sny hulle in klein stukkies.
  Die vegter gooi naalde met haar kaal vingers. Dit breek deur teenstanders, saam met tenks en vliegtuie, terwyl dit brul:
  - Ons volledige oorwinning is naby!
  En hy bestuur 'n wilde meul met swaarde en vee tenks weg. Hierdie is regtig 'n meisie soos 'n meisie!
  Maar Augustinus se kobra het op die offensief gegaan. Hierdie vrou is 'n nagmerrie vir almal.
  En as dit aanskakel, beteken dit dat dit aanskakel.
  Daarna sal die rooikop dit vat en sing:
  - Ek sal al die skedels oopmaak! Ek is 'n groot droom!
  En nou is haar swaarde in aksie en sny deur vleis en metaal met duralumin van vliegtuie.
  Svetlana Snow White gaan ook op die offensief. Hierdie meisie het geen inhibisies nie. Sodra dit afgekap is, lê "n massa lyke gestrooi, en vliegtuie en tenks lê rond.
  Die blondekop terminator brul:
  - Hoe goed sal dit wees! Hoe goed sal dit wees - ek weet dit!
  En toe vlieg 'n moordertjie van haar af.
  Die kaalvoet, aantreklike, gespierde seuntjie Oleg jaag weer soos 'n meteoor deur honderde Nazi's en storm weg. En hy sal 'n bom vat en dit gooi.
  Dit is klein in grootte, maar dit is dodelik ...
  Hoe 'n massa vliegtuie in die lug in klein stukkies geskeur sal word.
  Terminator seun het gehuil:
  - Die stormagtige jeug van eng masjiene!
  Die kaalvoetmeisie Margarita sal dit weer in die geveg doen.
  En sal baie bruin vegters afmaai. En hy sny groot ooptes tussen tenks en vliegtuie.
  Die meisie skree:
  - Lambada is ons dans op die sand!
  En dit sal met hernieude krag tref.
  Natasha Korshunova is selfs meer woedend op die offensief. Dit is hoe hy die Nazi's slaan. Dit is nie vir hulle baie maklik om sulke meisies te weerstaan nie.
  Natasha Korshunova het dit geneem en gesing:
  - My kaalvoetskop is verblindend!
  Om in plek te hardloop is oor die algemeen versoenend!
  En die vegter het so 'n kaskade van houe op haar opponente losgelaat.
  En hy gooi skywe met sy kaal voete.
  Hier het ek die meule bestuur. Die massa koppe van die bruin leër het weggerol, en die tenks het gebrand, die vliegtuie het gebrand.
  Sy is 'n vegtende skoonheid. Hy slaan homself met so 'n bruin armada.
  Zoya Angelskaya is aan die beweeg en verpletter almal. En haar swaarde is soos 'n skêr van die dood.
  Die meisie is net oulik. En haar kaal voete gooi baie giftige naalde.
  Tref teenstanders. Hulle deurboor hul kele en maak doodskiste, laat tenks en vliegtuie ontplof.
  Zoya Angelskaya het dit geneem, die bloedrooi tepels van haar vol borste geskud en gepiep:
  - As daar nie water in die kraan is nie...
  Natasha Korshunova het van vreugde geskree:
  - So dit is jou skuld!
  En met sy kaal tone gooi hy iets wat deeglik doodmaak. Hierdie is werklik 'n meisie van meisies.
  En 'n lem sou van haar kaal bene af vlieg. En dit sal baie vegters tref en die torings van tenks afsny.
  Kaalvoet Augustinus in beweging. Vinnig en uniek in sy skoonheid.
  Watter helder hare het sy nie. Hulle wapper soos 'n proletariese banier. Hierdie meisie is 'n regte vixen.
  En sy kap haar opponente af - asof sy met swaarde in haar hande gebore is.
  Rooikop, verdomde dier! Ek het in die stryd met myne gegaan met natuurlike lig, sonder verf.
  Augustinus het dit geneem en gesis:
  - Dit sal 'n bul se kop wees - die vegters sal nie hul kop verloor nie!
  En so het sy weer baie vegters verpletter.
  Terminator-seun Oleg Rybachenko het geprewel:
  - Net wat jy nodig het! Wat 'n meisie!
  Margarita Korshunova, wat 'n dolk met haar kaalvoet gooi en die tenktoring afgebreek het, het bevestig:
  - Groot en cool meisie!
  Augustinus het geredelik hiermee saamgestem:
  - Ek is 'n vegter wat enigiemand sal doodbyt!
  En weer, met sy kaal tone, sal hy 'n moordenaar lanseer en vliegtuie platslaan.
  Natasha Korshunova is nie minderwaardig as haar teenstanders in die geveg nie. Nie 'n meisie nie, maar om met so 'n heks in die vlamme te eindig. En die Nazi's kry dit moeilik: vliegtuie en tenks val.
  En skree:
  - Wat 'n blou lug!
  Augustine, wat die lem met haar kaalvoet los, en die tenk se rewolwer afsny, het bevestig:
  - Ons is nie voorstanders van roof nie!
  Svetlana Snow White, wat vyande uitmekaar sny en vliegtuie neerskiet, het getwiet:
  - Jy het nie 'n mes nodig om 'n dwaas dood te maak nie ...
  Zoya Angelskaya piep, gooi naalde met haar kaal voete en slaan tenks en vliegtuie met haar bruingebrande bene neer:
  - Jy sal soos 'n besetene vir hom lieg!
  Natasha Korshunova, wat die Nazi's afgekap het, het bygevoeg:
  - En doen dit saam met hom vir 'n sent!
  En die krygers sal dit vat en spring. Hulle is so bloederig en koel. Oor die algemeen is daar baie opwinding in hulle.
  "n Byna naakte, aantreklike, gespierde seun wat net "n kortbroek dra, Oleg Rybachenko, lyk baie stylvol in die geveg.
  'n Mooi meisie, Margarita, het 'n stukkie antimaterie met haar kaal tone gegooi en gesing:
  - Die slag is sterk, maar die ou stel belang...
  Die seunsgenie het iets soos 'n helikopter-skroef met sy voet gelanseer. Ek het 'n paar honderd koppe van die Nazi's en tenks afgesny en gepiep:
  - Nogal sportief!
  En albei - 'n seun en 'n meisie - in volle oopwerk.
  Die terminator-seun Oleg het die bruin soldate opgekap en gegorrel:
  - En daar sal 'n groot oorwinning vir ons wees!
  Margarita sis in reaksie:
  - Ons maak almal dood - kaalvoet!
  Die meisie is regtig so 'n aktiewe terminator.
  Natasha Korshunova het in die aanval gesing:
  - In 'n heilige oorlog!
  En die vegter het 'n skerp boemerangskyf gelanseer. Hy het in 'n boog gevlieg en baie Nazi's en tenktorings afgekap.
  Zoya Angelskaya het bygevoeg, en gaan voort met die uitwissing:
  - Dit sal ons oorwinning wees!
  En nuwe naalde het van haar kaal voete af gevlieg. En hulle het baie vegters en vliegtuie getref.
  Die blonde meisie het gesê:
  - Kom ons skaakmat die vyand!
  En sy het haar tong gewys.
  Kaalvoet en vurige Augustinus, wat haar bene waai en swastika met skerp kante gooi, gorrel:
  - Imperiale vlag vorentoe!
  Svetlana Snow White, wat 'n bal hiperplasma met haar kaal hak gooi, het geredelik bevestig:
  - Eer aan die gevalle helde!
  En die meisies het eenstemmig geskree en die Nazi's verpletter:
  - Niemand sal ons keer nie!
  En nou vlieg die skywe van die kaalvoete van die krygers. Vleis word geskeur, en tenktorings en vliegtuigsterte word afgebreek.
  En weer die gehuil:
  - Niemand sal ons verslaan nie!
  Natasha Korshunova het die lug ingevlieg. Sy het haar teenstanders en gevleuelde aasvoëls uitmekaar geruk en uitgereik:
  - Ons is sy-wolwe wat die vyand rooster!
  En uit haar kaal vingers sal 'n baie dodelike skyf uitvlieg.
  Die meisie draai selfs in ekstase.
  En dan prewel hy:
  - Ons hakke hou van vuur!
  Ja, die meisies is regtig sexy.
  Oleg Rybachenko, 'n aantreklike, gespierde seun in 'n kortbroek, het gegorrel:
  - O, dis vroeg, die wagte slaan my op die horings!
  En hy knipoog vir die krygers. Hulle lag en ontbloot hul tande in reaksie.
  Natasha Korshunova het die Nazi's afgekap en geskreeu:
  - Daar is geen vreugde in ons wêreld sonder stryd nie!
  Die seuntjie-terminator, met sy kaal, ronde, kinderagtige hakskeen, wat toegegee het aan die pulsar en die fasciste vernietig, het beswaar gemaak:
  - Soms is selfs baklei nie lekker nie!
  Natasha Korshunova het saamgestem:
  - As jy nie die krag het nie, dan ja...
  Maar ons krygers is altyd gesond!
  Die meisie het met haar kaal tone naalde na die vyand gegooi, 'n massa tenks met vliegtuie opgeblaas en gesing:
  - 'n Soldaat is altyd gesond,
  En gereed vir die prestasie!
  Daarna het Svetlana Sneeuwitjie weer op die vyande gesny, die torings van tenks en die sterte van vliegtuie afgebreek.
  Zoya Angelskaya is 'n baie vinnige steel. Sy het 'n hele vat na die Nazi's gelanseer. En 'n paar duisend met een ontploffing uitmekaar geskeur.
  Toe piep sy:
  - Moenie ophou nie, ons hakke skitter!
  En die meisie is in gevegsuitrusting!
  Augustinus is ook nie swak in die stryd nie. Dit is hoe hy die Nazi's slaan. Asof dit met kettings uit 'n gerf geslaan word.
  En om teenstanders af te kap, sing hy:
  - Wees versigtig, dit sal goed wees
  Daar sal 'n pastei wees in die herfs!
  Die rooiharige duiwel ploeg regtig in die geveg, soos 'n jack-in-the-box. En hoe die tenks brand en die vliegtuie brand.
  En hier is hoe die kaalvoetmeisie in 'n tuniek Margarita Korshunova baklei. En die Nazi's kry dit van haar.
  En as sy slaan, slaan sy.
  Bloedige spatsels vlieg daaruit.
  Natasha Korshunova het hard opgemerk toe spatsels metaal van haar kaal voete afvlieg en die skedels en torings van tenks laat smelt:
  - Eer aan Rusland, baie eer!
  Tenks jaag vorentoe...
  Afdelings in rooi hemde -
  Groete aan die Russiese volk!
  So het die meisies die Nazi's aangevat. So word hulle gesny en gesnipper. Nie krygers nie, maar regtig panters wat uit hul kettings losgebreek het.
  Die taai seun Oleg Rybachenko is in die geveg en val die Nazi's aan. Hy slaan hulle sonder genade, sny deur tenks en skree:
  - Ons is soos bulle!
  Margarita Korshunova, wat die bruin leër verpletter en deur tenks en die sterte van vliegtuie gesny het, het opgetel:
  - Ons is soos bulle!
  Natasha Korshunova het dit gevat en gehuil en die bruin soldate saam met die tenks afgemaai:
  - Jy kan nie lieg nie!
  Zoya Angelskaya het die Nazi's uitmekaar geskeur en gepiep:
  - Nee, nie met die hand nie!
  En hy sal ook die ster met sy kaalvoet vat en loslaat en "n klomp fasciste klaarmaak.
  Natasha Korshunova het 'n weerligstraal van die skarlakenrooi tepel geneem, losgelaat en gegil:
  - Ons TV is aan die brand!
  En 'n moordende klomp naalde vlieg van haar kaal been af.
  Zoya Angelskaya, ook die verwoester van die Nazi's en hul tenks en vliegtuie, het gepiep:
  - Ons vriendskap is monolities!
  En weer word dit so hard gegooi dat sirkels in alle rigtings vervaag. Hierdie meisie is pure vernietiging van teenstanders.
  Die meisie, met haar kaal tone, sal drie boemerangs vat en lanseer. En dit het nog meer lyke veroorsaak.
  Daarna sal die skoonheid uitreik:
  - Ons sal nie genade aan die vyand gee nie! Daar sal 'n lyk wees!
  En weer vlieg die moorddadige ding van die kaal hak af.
  Rooi Augustinus het ook heel logies opgemerk:
  - Nie net een lyk nie, maar baie!
  Daarna het die meisie dit gevat en kaalvoet deur die bloederige plasse geloop. En sy het baie Nazi's vermoor.
  En hoe dit brul:
  - Massa van moord!
  En dan slaan hy Hitler se generaal met sy kop. Hy sal sy skedel breek en vir hom gee:
  - Banzai! Jy sal hemel toe gaan!
  Svetlana Snow White is baie woedend in die offensief, veral om tenks neer te slaan, en vliegtuie piep ook:
  - Daar sal geen genade vir jou wees nie!
  En 'n dosyn naalde vlieg van haar kaal vingers af. Terwyl sy deur almal stamp, stort die vliegtuie ineen. En die vegter probeer regtig versnipper en doodmaak.
  'n Gespierde, gebeeldhouwde seun in 'n kortbroek, Oleg Rybachenko, wat kraaie met sy fluitjie neerslaan, piep:
  - Lekker hamer!
  En die seuntjie gooi ook so 'n koel ster in die vorm van 'n swastika met sy kaalvoet. 'n Verwikkelde baster.
  En die massa Nazi's het ineengestort.
  Oleg Rybachenko het gebrul:
  - Banzai!
  En die seun is weer op die wilde aanval. Nee, krag sied eenvoudig in hom, en vulkane gorrel!
  Manjifieke Margarita in beweging. Hy sal almal se mae oopskeur.
  Die meisie sal vyftig naalde op een slag met haar voet uitgooi. En baie verskillende soorte vyande is doodgemaak, tenks en vliegtuie is uitgeslaan.
  Margarita Korshunova het haar kaal hakskene vonkel en in terme van vrolikheid gesing:
  - Een twee! Hartseer is nie 'n probleem nie!
  Jy moet nooit moedeloos wees nie!
  Hou jou neus en stert hoog.
  Weet dat 'n ware vriend altyd by jou is!
  Dit is so 'n aggressiewe maatskappy. Die meisie sal stamp en skree:
  - Die Draak President sal 'n lyk word!
  Natasha Korshunova is net 'n soort terminator in 'n geveg. En sy het gebrul:
  - Banzai! Kry dit vinnig! En die diktator is klaar!
  En 'n granaat het van haar kaalvoet afgevlieg. En dit slaan die Nazi's soos spykers. En dit sal 'n massa mastodonts en gevleuelde, helse masjiene vernietig.
  Wat 'n vegter! Aan alle krygers - vegter!
  Zoya Angelskaya is ook op die offensief. So 'n woedende teef.
  En sy het dit geneem en gegorrel:
  - Ons Vader is die Wit God self!
  En hy sal die Nazi's met 'n drievoudige meul slaan!
  En die rooikop, skitterend met haar kaal hakke en die robyn tepels van Augustinus se borste, het gebrul in reaksie:
  - En my God is swart!
  Inderdaad, die rooikop is die verpersoonliking van bedrog en gemeenheid. Vir vyande, natuurlik. En vir haar vriende is sy 'n liefling.
  En hoe hy dit sal vat en met sy kaal tone sal gooi. En daar was baie krygers van die bruin ryk, sowel as hul tenks en vliegtuie.
  Die rooikop het geskree:
  - Rusland en die swart God is agter ons!
  'n Kryger met baie groot gevegspotensiaal. Nee, dit is beter om nie onder een hiervan in te meng nie. Soos die torings van tenks word die vlerke van fascistiese vliegtuie afgeskeur.
  Augustinus, wat haar teenstanders verpletter het, het gesis:
  - Ons sal alle verraaiers tot poeier maal!
  En knipoog vir sy maats. Ja, hierdie vurige meisie is nie juis iets wat vrede kan gee nie. Behalwe vir die vrede van die dood!
  Svetlana Snow White, die verpletterer van vyande, het uitgereik:
  - Ons sal jou doodmaak met 'n tou!
  Red Augustine het bevestig:
  - Ons sal almal doodmaak!
  En uit haar kaal, gebeitelde bene vlieg die gawe van totale uitwissing weer! En soveel tenks en vliegtuie het op een slag in klein skaafsels ontplof.
  En dan slaan die meisie met weerlig asof van 'n skarlakenrooi tepel.
  Deur geskenke van die dood met sy kaal hakke te stuur, het Oleg Rybachenko in reaksie gesing:
  - Dit sal 'n volledige banzai wees!
  Augustinus het die Nazi's met haar kaal hande uitmekaar geskeur, hulle met swaarde gekap, en naalde met haar kaal tone gegooi, tenks en vliegtuie op een slag vernietig, het gesê:
  - Kortom! Kortom!
  Natasha Korshunova, wat die bruin krygers vernietig het, saam met tenks en vliegtuie, het gepiep:
  - Kortom - banzai!
  En kom ons kap jou teenstanders met wilde felheid af.
  'n Kaalvoet, aantreklike seun in 'n kortbroek, Oleg Rybachenko, wat sy teenstanders uitmekaar sny, het gesê:
  - Hierdie gambit is nie Chinees nie,
  En glo my, die debuut is Thai!
  En weer het 'n skerp, metaalsnyende skyf van die seun se kaalvoet gevlieg. Hy het beide die torings van tenks en die sterte van vliegtuie afgesny.
  Die vegtende metaal-verpletterende meisie Margarita, wat die krygers van die bruin ryk en die wapenrusting van tenks kap, het gesing:
  - En wie sal ons in die geveg vind?
  En wie sal ons in die geveg vind...
  Ons sal nie daarmee grap nie -
  Ons sal jou uitmekaar skeur!
  Ons sal jou uitmekaar skeur!
  Hulle het toe goed met die Nazi's gewerk...
  So het Hitler en sy span op hul knieë geval voor die meisies en kinders.
  Natasha Korshunova het eerstens Nazi nommer een gedwing om haar kaal voete te soen.
  Toe soen Hitler en almal om hom die kaal sole en hakke van ander meisies. En hulle het hul hakskene met hul tong gelek. En 'n baie aantreklike blonde seuntjie, Oleg Rybachenko, is deur 'n meisie se kaal voete gesoen.
  Natasha het naderhand, baie tevrede met die vernedering van manlike parasiete, beveel:
  - Nou, voor ons julle almal doodmaak, teken die bevel vir die volledige en onvoorwaardelike oorgawe van die Derde Ryk aan die Sowjetunie!
  Alles is goed wat goed eindig. Die Derde Ryk het gekapituleer en die magtige Wehrmacht is ontwapen. Hitler en sy span het na Beria se kerker gegaan.
  Die oordeel was vinnig, maar regverdig. Op 22 Junie 1959 is Hitler reg op Rooi Plein opgehang!
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"