Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

KËmbËzhbathur Dhe Ninxha -4

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Vajzat pilot luftojnë me shumë mjeshtëri. Ata janë zbathur në çdo mot dhe vetëm me bikini, dhe janë të hollë dhe muskuloz dhe kanë muskuj të derdhur si çeliku. Dhe ka vajza ninja. Dhe ata gjithashtu luftojnë zbathur dhe pothuajse lakuriq. Dhe me ta është një djalë ninja, një luftëtar shumë i fortë dhe i ashpër.

  KËMBËZHbathur DHE NINxha -4
  SHËNIM
  Vajzat pilot luftojnë me shumë mjeshtëri. Ata janë zbathur në çdo mot dhe vetëm me bikini, dhe janë të hollë dhe muskuloz dhe kanë muskuj të derdhur si çeliku. Dhe ka vajza ninja. Dhe ata gjithashtu luftojnë zbathur dhe pothuajse lakuriq. Dhe me ta është një djalë ninja, një luftëtar shumë i fortë dhe i ashpër.
  . KAPITULLI Nr. 1.
  Vajza pilote, siç e shohim, këndon dhe lufton. Dhe ai do të duhet të shalojë njeriun.
  Por nga ana tjetër edhe luftëtarët janë të fortë. Sidomos pesë ninjat. Katër vajza dhe një djalë janë shumë të fortë.
  Këtu ata janë në rrugën e tyre për në njësitë sovjetike.
  Një vajzë ninja me flokë blu mori dhe preu me shpatat e saj, duke prerë kokat e ushtarëve sovjetikë dhe duke hequr prej tyre ashkla. Pastaj ajo hodhi një bizele me eksploziv me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Forca jonë është e madhe,
  Në fund të fundit, Japonia është e pavdekshme ...
  Dhe me një goditje të grushtit -
  Ne do të vrasim të gjithë me siguri!
  Një vajzë ninja me flokë të verdhë preu kokat e ushtarëve rusë dhe bërtiti:
  - Shkurt, shkurt, shkurt - banzai!
  Dhe gishtat e tij të zhveshur përsëri do të hedhin diçka jashtëzakonisht vrastare dhe shkatërruese.
  Një vajzë ninja me flokë të kuqe kreu një teknikë mulli lufte dhe preu kokat e po këtyre ushtarëve të Ushtrisë së Kuqe. Dhe ata fluturuan si kunja nga poshtë teheve. E cila dukej vërtet e lezetshme. Këtu vjen vrasja dhe vdekja totale.
  Vajza mori gjilpërën me eksploziv dhe e hodhi me gishtat e saj të zhveshur. Ai u mbërthye në tytën e tankut T-34 dhe shkaktoi shpërthimin e kompletit luftarak. Kështu do të shpërthejë.
  Dhe luftëtari kontrolloi:
  - Për Perandorinë Japoneze!
  Kjo ishte me të vërtetë një lëvizje e rrezikshme nga vajza Terminator.
  Vajza ninja me flokë të bardha mori teknikën dhe gjithashtu riprodhoi trëndafilin djallëzor me shpata. Dhe kjo është arsyeja pse kokat e ushtarëve të kuq u bien.
  Dhe pastaj thembra e zhveshur hedh një pjesë të antimateries, dhe më pas një tank sovjetik KV fluturon lart dhe përmbyset. Dhe kjo doli të ishte një forcë ndikuese jashtëzakonisht e ftohtë dhe vdekjeprurëse.
  Luftëtari këndoi:
  - Dhe pastaj ne bërtitëm Banzai,
  Ne do të pushtojmë rajonin tonë bregdetar...
  Le të marrim të gjithë rajonin e Siberisë,
  Dhe ne do të kemi bagëti!
  Dhe këtu është djali Saigo në veprim, duke tundur shpatat si tehet e mullinjve me erë dhe duke prerë kokat si bizele. Ky është një lexim vrasës.
  Dhe tani gishtat e zhveshur të këmbëve të fëmijëve të djalit hedhin diskun, dhe avioni sulmues sovjetik, pasi u dëmtua, pi duhan me bisht dhe bie poshtë.
  Këta vërtet rezultuan të ishin ninja vrasës. Katër vajza dhe një djalë - që është simbolike.
  Epo, pas kësaj, si nuk mund ta marrësh dhe ta gjuash me bombahedhës?
  Por këta janë luftëtarë nga Japonia. Ata kanë të mirat dhe të këqijat e tyre, dhe shumë kufoma të mundshme mund të rezultojnë të jenë.
  Por pala e BRSS nuk është gjithashtu një luftëtar i dobët. Këtu, në periferi të Vladivostok, pionierët po luftojnë me japonezët dhe po tregojnë klasën e tyre të luftëtarëve, të cilët janë shumë të ashpër.
  Djemtë pionierë, si rregull, luftojnë gjysmë të zhveshur vetëm me pantallona të shkurtra. Dhe këpucët e tyre vetëm i pengojnë.
  Dhe mënyra se si i hedhin granatat me këmbët e tyre të zhveshura e fëminore është e lezetshme.
  Këtu është pionieri Petka me kravatë dhe i gërvishtur, filloi të këndojë;
  Unë jam një rob, një djalë i thjeshtë,
  Unë eci zbathur nëpër ngricat në pranverë...
  Puna është e vështirë, ndoshta shumë e vështirë
  Por Jezusi gjithmonë beso me mua!
  
  Unë kam lindur në një familje të tillë fshatare,
  Unë punoj në këtë fushë për të tretin vit...
  Dhe dikush u shfaq në gjirin mbretëror,
  Dhe diku një trëndafil i ndritshëm po lulëzon!
  
  Dhe në vapë dhe të ftohtë djali është gjithmonë zbathur,
  Në të ftohtë, pa kapele, në një rrëshqitje dëbore...
  Vajza fshatare ka gërsheta të arta,
  Dhe qumështi shijon shumë mirë në gjuhë!
  
  Epo, djali nuk është i dekurajuar,
  Dhe për të kjo botë nuk është torturë...
  Ajo kullot bagëtinë, këndon me guxim,
  Dhe për të Krishti është një idhull i madh!
  
  Haidukët shpesh fshikullojnë djalin,
  I gjithë trupi është i mbuluar me gërvishtje dhe mavijosje...
  Por në vend që të qanin u dëgjuan tinguj,
  Djali ëndërronte princeshën në ëndrrat e tij të fëmijërisë!
  
  Djali u ngrit si një skifter,
  Të fluturosh më lart se dielli në ëndrra...
  Këtu ai është një ushtar me një granatë në një çantë shpine të fortë,
  Këtu ai po fut frikë në Krauts të poshtër!
  
  Djali me sa duket ëndërron një pushkë,
  Për të shkuar në një udhëtim të egër...
  Dhe zëri i djalit është shumë i qartë.
  Lërini turqit të tërbohen!
  
  Ndërsa ishte ende adoleshent, ai iku nga fisnikëria,
  Një djalë i pashëm i dërguar në luftë...
  Edhe pse është plot mashtrime mizore,
  Por djali besonte fetarisht - unë nuk do të vdes!
  
  Këtu ai luftoi trimërisht kundër armiqve të tij,
  Ai u tregua si një kalorës trim...
  Turqit shkelën tokën me çizmet e tyre,
  Por metali rus është i fortë, është e vërtetë!
  
  Tani jam bërë rreshter në beteja,
  Dhe mbreti i mirë më dha kryqin personalisht ...
  Ishte shumë nxehtë në beteja,
  Por kerubini i madh do të mbrojë!
  
  Nuk ka më punë ushtarake, më besoni,
  Tani unë jam tashmë një djalë oficer ...
  Ne do ta thyejmë skllavërinë, besoj fort në zinxhirët,
  Le të japim shembull për brezat!
  
  Rusia është flamuri i gjigantëve,
  Çdo luftëtar është në të, edhe nga çerdhja...
  Kur populli dhe ushtria janë të bashkuar,
  Hollësi i tërbuar do të mposhtet!
  Kështu këndoi me guxim Petka dhe lufton kjo bandë fëmijësh zbathur.
  Por japonezët janë të fortë dhe tashmë kanë arritur të shkëputin Vladivostok nga pjesa tjetër e kontinentit përmes tokës.
  Po, rezervuari Chikha është i lëvizshëm me një motor nafte dhe është i vështirë për t'u goditur.
  Por japonezët po tërheqin zvarrë edhe obucët mbi kuaj. Dhe ata gjithashtu qëllojnë ndaj trupave sovjetike.
  Samurai janë forcë. Disa nxitojnë të sulmojnë me shpata. Dhe ata prenë kokat e ushtarëve të Ushtrisë së Kuqe.
  Dhe tani ka një ofensivë në frontin perëndimor. Nazistët tashmë kishin rrethuar Minskun dhe trupat sovjetike u larguan nga qyteti. Por tani luftimet janë tashmë më afër lumit Berezina. Këtu janë betejat për Borisovt.
  Këtu ka edhe një betejë... Në beteja, anglezët Matildas, që u bënë shumë më të vështira për t'u nokautuar. Dhe Grands Amerikane gjithashtu u shfaqën ata nuk ishin tanke të dobëta.
  Dhe nga lart ka edhe presion nga aviacioni. Kur pilotët gjermanë u bashkuan me ata anglezë. U bë edhe më keq për pilotët sovjetikë. Dhe ata u shtypën si në beton të armuar.
  Dhe le t'i godasim armiqtë me forcë të madhe.
  Dhe në anën tjetër, u vendos një batalion vajzash Komsomol. Natasha është këtu me ta. Gjëja kryesore është që vajzat të luftojnë zbathur dhe të hedhin granata me këmbët e tyre zbathur. Në të njëjtën kohë, duke i hedhur ato në mënyrë që fjalë për fjalë të gjitha kokat e tyre u shqyen.
  Por shufra Matilda është një kërcënim i madh nga Britania. Dhe gjithashtu gjermanët Ju-87 dhe Dragonët anglezë janë ende në presion. Dhe gjithashtu bombarduesit Yu-88, të cilët janë shumë të respektueshëm.
  Por në këtë mënyrë është shumë e bukur dhe e vështirë.
  Por vajzat Komsomol, duke ndezur takat e tyre dhe duke treguar barkun e tyre, filluan të këndojnë;
  Ne jemi vajza të bukura sovjetike,
  Ne na pëlqen të zihemi dhe gudulisim djemtë...
  Dëgjohet një zë i vogël i ndritshëm dhe kumbues,
  Dhe ne kemi një thirrje për të vrarë Krauts!
  
  Ne jemi vajza shumë të guximshme Komsomol,
  Ne vrapojmë me guxim nëpër ngricat zbathur...
  Nuk jemi mësuar të qëndrojmë me modesti anash,
  Dhe ne i shpërblejmë me grusht fashistët!
  
  Më besoni, vajzat kanë një sekret të madh,
  Si të mposhtni në mënyrë efektive nazistët...
  Dhe më besoni, suksesi i vajzave nuk është i rastësishëm,
  Sepse ushtria e Rusisë është shumë e guximshme!
  
  Dhe për vajzat tona me taka të zhveshura,
  Bora e Vitit të Ri është shumë e ëmbël...
  Epo, Fuhreri është thjesht një pleh,
  Të mos i lëmë fashistët të festojnë suksesin!
  
  Ne vajzat luajmë truke shumë të egra,
  Ne zhveshim gjoksin para ushtarëve...
  Dhe ne me të vërtetë i mërzitim nazistët,
  Ne anëtarët e fuqishëm të Komsomol nuk mund të shtypemi!
  
  Ne vajzat mund të bëjmë shumë,
  Edhe qëlloni Hitlerin nga një tank...
  Kundërshtari nuk do të ketë kohë për të ngrënë drekë,
  Vajzat do të vijnë si hajdut!
  
  Ne me të vërtetë e respektojmë Rusinë,
  Stalini është po aq i fuqishëm sa një baba i guximshëm, më besoni...
  Dhe besoj se fitorja do të vijë në maj të ngrohtë,
  Kushdo që beson në këtë është thjesht i mrekullueshëm!
  
  Për vajzat nuk ka asnjë dyshim dhe asnjë pengesë,
  Të gjithë janë të gatshëm të debatojnë në duart e tyre...
  Qofshin shpërblime të mrekullueshme për bukuroshet,
  Forca e Komsomol është në grushte të fortë!
  
  Ne luftëtarët jemi shumë të shpejtë për t'u pjekur,
  Dhe në duart e armëve të shkathëta tyta digjet...
  Dhe vajzat mund të përballojnë çdo detyrë,
  Miqësia jonë është një monolit i padyshimtë!
  
  Ne jemi vajza të tilla shkëlqyese
  Nuk na interesojnë reshjet e dëborës apo ngricat...
  Zbathur nuk do t'i mbajë putrat tona të freskëta në dimër,
  Dhe zemrat e bukurosheve janë bujare dhe të pastra!
  
  Atë që mund të bëjmë, e lartësojmë,
  Le të galopojmë si virtuozë kangur...
  Dhe ne u heqim me sukses kokat fashistëve,
  Dhe dashuria për ushtrimet në mëngjes gjithashtu!
  
  Të gjitha vajzat janë luftëtare të lezetshme,
  Ata thjesht mund t'i rrahin Krauts në brumë...
  Epo, po në lidhje me fashistët që thjesht janë të këqij?
  Anëtarët e Komsomol nuk njihnin superfuqi!
  
  As Hitleri nuk mund të bëjë asgjë.
  E rrahim shumë fort me shkop,
  Dhe ata thyen dhëmbët e tyre, duke hequr lëkurën nga fytyrat e tyre,
  Dhe pastaj vrapova nëpër zjarr zbathur!
  
  Vetëm Stalini do të na urdhërojë të bëjmë çfarë,
  Shihet vështrimi i tij i ashpër dhe i sinqertë...
  Dhe më besoni, vajza nuk do të humbasë,
  Duke ngarkuar një mitraloz të madh!
  
  Nëse është e nevojshme, ne do të arrijmë në Mars,
  Dhe ne do ta pushtojmë Venusin shumë shpejt...
  Ushtarët kanë nevojë për lustrim për çizmet e tyre,
  Ne vajzat vrapojmë zbathur!
  
  Gjithçka është e bukur me ne vajzat,
  Shihen gjoksi dhe ijet, beli...
  Ai është gjithashtu një pionier, si një këlysh ujku,
  Pionieri është plotësisht Satanai!
  
  Epo, ne jemi vajza - ju e dini që ne jemi të lezetshëm,
  Ne do t'i fshijmë të gjithë fashistët si një fshesë...
  Dhe ka yje blu në qiell,
  Ne do t'i copëtojmë Tigrat me çelik!
  
  Çfarë nuk duhet bërë, besoni se nuk është e mundur,
  Pranojeni, një komunist është një demiurg...
  Dhe ndonjëherë ne keqkuptojmë
  Dhe i marrin bukuroshet për t'i trembur!
  
  Por ju e dini, ne i shkatërrojmë me guxim gjermanët,
  Dhe ata janë të aftë të bëjnë copë-copë Krautët...
  Edhe pse ne kemi shpirtra titani,
  Do të kalojmë nëpër stepë dhe do të pastrojmë kënetat!
  
  Ne do të ndërtojmë komunizmin pa të gjitha gozhdat,
  Dhe ne do t'i mundim me vendosmëri fashistët...
  Anëtarët e Komsomol duan të konkurrojnë në formacion,
  Dhe një kerubin fluturon mbi ta!
  
  Armiku nuk do të jetë në gjendje të përballojë vajzën,
  Sepse vajza është shqiponjë...
  Dhe nuk ka nevojë që Krauts të prishen shumë,
  Dhe Fyhreri juaj po bërtet kot!
  
  Anëtar i Komsomol me këmbë zbathur,
  I dha Hitlerit një vezë...
  Mos u merr me shejtanin
  Ose thjesht nuk do të ketë rëndësi!
  
  Idhulli i shkëlqyeshëm i komunizmit,
  Flamuri i kuq do të shkëlqejë mbi planet...
  Dhe Herodi u hodh në ferr të ferrit,
  Dhe vajzat morën pesë!
  
  Lenini, Stalini - dielli mbi planetin,
  Duke qarkulluar në qiell si dy shqiponja...
  Këndohen bëmat e komunizmit,
  Atdheu ka forcën e një krahu çeliku!
  
  Ne arritëm të jetonim për të parë fitoren,
  Dhe ne ecëm gjatë gjithë rrugës nëpër Berlin...
  Foshnjat kanë lindur në djep,
  Dhe tani vendi është në madhështi!
  Këto vajza janë thjesht super. Dhe kjo është klasa e tyre e jashtëzakonshme dhe vrullja e goditjeve të rënda.
  Po vajza, këmbëzbathur është shumë cool dhe tejet seksi. Dhe kjo është shumë pozitive.
  Vajzat janë luftëtare shumë të famshme dhe të lezetshme.
  Këto janë luftime të klasit dhe shtrirjes më të lartë. Këtu nuk mund të debatoni më. Kështu shkoi shirësja.
  Pas rënies së Borisov dhe Bobruisk, trupat sovjetike filluan të tërhiqen në Dnieper. Situata doli të ishte jashtëzakonisht e vështirë. Fatmirësisht erdhi vjeshta dhe tetori dhe filluan të bien shira të dendur. Dhe ata ngadalësuan disi përparimin e koalicionit, duke i detyruar t'i jepnin pak kohë për t'u tërhequr përtej Dnieper dhe për të fituar një terren atje.
  Përveç tankut T-34, Katyushas gjithashtu mori pjesë në beteja. Por efekti i tyre nuk ishte veçanërisht i madh. Betejat ishin shumë të shpejta në qiell. Akulina Orlova, një vajzë me këmbë të zhveshura dhe të dalta, luftoi me shumë kokëfortësi dhe ashpërsi kundër forcave superiore të armikut.
  Gjëja kryesore është të jesh në aeroplan vetëm me bikini. Kjo është vërtet e mrekullueshme.
  Para sherrit, dy të rinj i bënë një masazh të fortë vajzës. Dhe ajo u gëzua dukshëm. Dhe sytë e saj shkëlqenin përsëri me safirë. Ajo është një bjonde natyrale dhe një bukuri mahnitëse. Ai lufton në atë mënyrë që është e pamundur të thuhet në një përrallë, as të përshkruhet me stilolaps.
  Akulina Orlova - nëse është e nevojshme, ajo do ta marrë atë dhe do ta shkelmojë Fuhrerin tullac me thembër të zhveshur. Dhe do të dalë të jetë jashtëzakonisht e lezetshme dhe e lezetshme. Ajo është një vajzë që fjalë për fjalë ka nerva prej çeliku dhe barkë shumë të fortë çokollate. Ky është lloji i vajzës që me të vërtetë përpiqeni të merrni dhe ta mposhtni.
  Dhe ajo lufton nazistët dhe këndon;
  Ne jemi anëtarë të Komsomol, luftëtarë të guximshëm,
  U mblodhëm për të luftuar me guxim për Atdheun...
  Baballarët tanë janë krenarë për ne vajzat,
  Sepse ne mund të raportojmë për sukseset!
  
  Luftëtari është thjesht i klasit të lartë,
  Ne nxitojmë pothuajse lakuriq në të ftohtë...
  Ne mund të debatojmë për çdo çështje,
  Nën një qiell shumë me diell, rrezatues!
  
  Nuk do të na gjeni vajza më të bukura,
  Ne jemi kaq të bukur, të guximshëm ...
  Bukuroshja duket jo më shumë se njëzet,
  Dhe këmbët tuaja vrapojnë zbathur në dëborë!
  
  Sa diell i bukur, ngjyrë e verdhë,
  Ka një nuancë ari, e dini ...
  Së shpejti do të shohim agimin e komunizmit,
  Dhe shumë vajza gjysmë të zhveshura, zbathur!
  
  Ne anëtarët e Komsomol na pëlqen të luftojmë,
  Dhe të gjithë janë të aftë të bëjnë gjëra shumë të bukura...
  Ne dërgojmë një ushtri të guximshme në betejë,
  Sepse kundërshtarët janë një gjë e vogël!
  
  Shto dhe shto nuk jepet,
  Në situatën e furishme universale...
  Vajzat mund të pinë verë
  Shkoni në betejë me regalia të plotë!
  
  Tani jemi në botën e kukudhëve - nuk ka rëndësi,
  Ne gjithashtu mund të bëjmë shumë ...
  Ëndrra universale do të realizohet,
  Unë do të bëj gjithçka, më besoni!
  
  Për Atdheun nuk ka fjalë për të pranuar -
  Mbajeni në gjoks flamurin e bukur të fitores...
  Le të heqim zinxhirët e kapitalizmit,
  Lërini problemet tona të zhduken në botën e krimit!
  
  Për lavdi, njihni Krishtin rus,
  Ne do të ngremë shpatën dhe mburojën në mënyrë sublime...
  Dashuria për Atdheun është e ndritshme dhe e pastër,
  Të tjerët do të vijnë në të gjashtëmbëdhjetë stemat!
  
  Fashisti është i fuqishëm dhe thjesht mizor,
  Dhe orkët janë gjithashtu nazistë të fuqishëm...
  Por unë do t'i godas Krautët në ballë,
  Vajzat nuk janë aspak pacifiste!
  
  Në çfarë vendi të ëmbël kemi lindur,
  Lulëzimin e përshëndesim me një buzëqeshje me perla...
  Dhe Fuhreri është thjesht i përkushtuar ndaj Satanit,
  Ne do ta përfundojmë atë në maj rrezatues!
  
  
  Do ta arrijmë, besoj patjetër gjithçka,
  Unë me të vërtetë nuk guxoj të ëndërroj shumë ...
  Qyteti dhe fshati i largët po gëzohen,
  Fëmija qeshi në djep!
  
  Dhe kush është ky ork i zellshëm grabitqar,
  Buzëqeshja e këpurdhave është shumë e furishme...
  Dhe ju e goditni lehtë në dhëmb,
  Gjuetia mbetet vetëm për gjëra të vogla!
  
  Unë e lus Krishtin - shpëto botën e Plotfuqishme,
  Mos e lini të digjet në murtajën e zjarrit...
  Dhe fali me dashuri ata që janë të këqij,
  Nënshtrimi i kundërshtarëve ndaj nxehtësisë së fortë!
  
  Ne nuk do të mërzitemi as në Berlin,
  Do të arrijmë atje, më besoni, deri në Nju Jork...
  Le të besojmë fort, pesë vëllezër,
  Le të kumbojë zëri i vajzës!
  Ka këto vajza me pasazhe verbuese dhe aftësi luftarake - më të lezetshmet në botë. Edhe pse ata gjithashtu goditen vërtet në brirë dhe thyejnë një kockë.
  Por në nëntor, linja e frontit u stabilizua disi. Trupat sovjetike u tërhoqën përtej Dnieper, duke mbajtur kontrollin vetëm mbi Kievin dhe rrethinat e tij dhe ende të rrethuara plotësisht, por Odessa kishte ende një furnizim të dobët nga deti. Por flota angleze, gjermane dhe italiane ishin shumë të forta dhe ishte e qartë se ky qytet nuk do të qëndronte gjatë nën një bllokadë të plotë. Në veri, gjermanët dhe koalicioni pushtuan shtetet baltike dhe u mbërthyen në vijën e vjetër të mbrojtjes, dhe në qendër, disi, trupat sovjetike fituan një bazë në Dnieper dhe më tej në Pskov, i cili tashmë ishte gjysmë i rrethuar, por vazhdoi. për të mbajtur jashtë.
  Në jug, trupat turke morën Batumi pas disa muaj luftimesh dhe përfunduan rrethimin e Jerevanit.
  Primorye u kap nga japonezët. Por Vladivostok ishte ende nën bllokadë. Dhe u bë fort. Por në përgjithësi, ngricat e nëntorit tashmë kanë mbërritur. Një paradë kaloi nëpër Sheshin e Kuq. Dhe duket se Stalini ishte i pranishëm në të.
  Pas së cilës u hap mbledhja e Komitetit Shtetëror të Mbrojtjes. Atje ata filluan të diskutojnë strategjinë e mëtejshme për pranverën.
  Zhukov sugjeroi:
  - Është e nevojshme të zhbllokoni Jerevanin dhe të filloni kundërsulme ndaj armikut në këtë drejtim. Në këtë rast, do të ketë një shans për të shpëtuar grupin tonë Transkaukazian.
  Stalini tha me zymtësi:
  - Eshte e mundur. Jerevani në asnjë rrethanë nuk duhet të dhurohet. Por pyetja është, edhe nëse e kalojmë korridorin atje, nuk do të zgjidhë asgjë. Dhe më e rëndësishmja, armiqtë tanë janë koalicioni i vendeve kapitaliste në Frontin Perëndimor. Ka diçka për të menduar.
  Shaposhnikov vuri në dukje:
  - Armiku ka një avantazh në këmbësorinë. Dhe Britania me ndarjet e saj koloniale, dhe duke numëruar të gjithë Evropën, është gjithashtu kundër nesh. Plus Türkiye, dhe në lindje Japonia dhe Tajlanda. Armiku thjesht mund të na shuajë uria, duke pasur më shumë burime njerëzore dhe materiale. Na detyroni në një luftë të gjatë rrënimi derisa të na mbarojnë ushtarët rusë.
  Marshalli Timoshenko bërtiti:
  - Po, do t'i fshijmë në mut!
  Stalini mërmëriti:
  - Hesht, vrasës. Ju nuk mund ta merrnit Varshavën, megjithëse u betuat të arrinit në Berlin për dy javë. Dhe në përgjithësi, ju jeni skifter - thatë, goditni fillimisht Gjermaninë. Dhe çfarë erdhi prej saj? Tani konsideroni të gjithë botën kundër nesh. Si Brazili ashtu edhe Argjentina kanë shpallur luftë dhe Shtetet e Bashkuara mund të hyjnë së shpejti. Dhe çfarë na duhet?
  Marshalli Timoshenko mërmëriti:
  - Duhet të sulmojmë armikun. Ne do ta bluajmë atë.
  Molotov vuri në dukje:
  - Në SHBA nuk është aq e lehtë të bindësh Kongresin të hyjë në luftë. Por Amerika tashmë po furnizon tanke, si dhe aeroplanë. Dhe aviacioni i tyre dhe veçanërisht bombarduesit janë në maksimumin e tyre. Plus, gjëra të tilla janë të mundshme edhe në teknologjinë e automobilave. Jo, me të vërtetë, nëse Shtetet e Bashkuara hyjnë në luftë, nuk do të ketë asnjë shans.
  Stalini tha i zymtë:
  - Dhe çfarë sugjeroni?
  Ministri i Jashtëm tha me zë të ulët:
  - Mendoj se është më mirë të bëjmë paqe me vendet kryeqytetase. Mundohuni të mbani të paktën një pjesë të territorit. Kjo është mundësia jonë e vetme.
  Timoshenko bërtiti:
  - Jo botës së turpshme!
  Stalini pyeti i zymtë:
  - Çfarë do të thotë Zhukov?
  Georgy Konstantinovich u përgjigj me një ton të përulur:
  - Biznesi ynë është ushtarak. Dhe bisedoni për paqen me diplomatët. Por nëse nuk arrijmë fitore në fushën e betejës këtë dimër, atëherë në pranverë dhe verën e ardhshme do të jetë edhe më keq. Armiku realisht ka një avantazh në potencialin ekonomik dhe njerëzor. Dhe nuk ka asnjë mënyrë që ne të mund të fitojmë një luftë rrënimi. Për më tepër, sa pajisje mund të prodhojnë vendet që janë kundër nesh, sidomos së bashku me SHBA-në, nuk do t'i kalojmë dot.
  Komandanti Suprem pyeti me një buzëqeshje:
  - Po cilësia?
  Zhukov ngriti supet:
  - Varet se çfarë është shoku Stalin. T-34 ynë nuk është i keq, si KV-1. Por armiku do të instalojë shpejt armë më të fuqishme në T-4. Dhe aviacioni i armikut është ndoshta edhe më i mirë se i yni - veçanërisht luftëtarët. Dhe avionët tanë janë superiorë ndaj bombarduesve britanikë. Dhe për të krijuar diçka të re... Epo, kjo kërkon kohë dhe armiku gjithashtu do të shpikë diçka të lezetshme dhe më të përsosur në këtë rast.
  Stalini tundi kokën dhe pyeti:
  - Çfarë mendon Beria?
  Komisari Popullor i Punëve të Brendshme dhe komandanti i sharashkive u përgjigjën:
  - Shkencëtarët po punojnë, shoku Stalin. I udhëzova të bënin një bombardues strategjik që mund të zhytej. Pra, ata punojnë. Epo, edhe mbi luftëtarët. Në veçanti, Yak-9 premton të jetë një makinë e mirë, si LAGG-5. Kështu që puna vazhdon pa u ndalur. Dhe ne përdorim edhe karotën edhe shkopin!
  Supremi pohoi me kokë:
  - E shkëlqyeshme! Punoni! Ndërkohë, më urdhërohet të liroj Jerevanin dhe të përparoj pranë Pskovit. Ne do të luftojmë armikun në këto drejtime. Dhe në të njëjtën kohë, le të marrim disa samurai si shugan në Mongoli. Më vonë do të flas me dizajnerët për atë që ka të re me ta.
  Zhukov vuri në dukje:
  - Deri më tani T-34 është pak a shumë i mirë, por na duhet një tank më i fuqishëm, por jo më pak i lëvizshëm. Kjo duhet të arrihet!
  Voznesensky deklaroi me vendosmëri:
  - Le ta bejme! Ne do ta bëjmë patjetër!
  
  LOJA MË E FLETË E REALITETIT HIPER VIRTUAL
  SHËNIM
  Një vajzë e bukur luftëtare dhe miku i saj i ri, Pinocchio, kiborgu po luftojnë në realitetin virtual. Sigurisht, ata kanë luftëtarë shumë të lezetshëm që ju mund t'i vozitni fjalë për fjalë pafund dhe të luftoni si luanesha, dhe gjithashtu të luftoni me të gjitha llojet e krijesave kozmike dhe magjike.
  . KAPITULLI Nr. 1.
  Veronica, e veshur vetëm me bikini, e gjeti veten në një makinë transparente që i ngjante një rrafshe të rrafshuar. Dhe gjithashtu një hologram i paneleve që kontrollonin makinën luftarake dhe, me sa duket, një makinë shumë e frikshme po shkëlqente.
  Pranë saj ishte Cyborg Pinocchio. Ai tani dukej nga pamja e jashtme si një adoleshent rreth katërmbëdhjetë ose pesëmbëdhjetë vjeç i veshur vetëm me mbathje noti, shumë muskuloz, me një fytyrë të bukur, rinore, në të cilën nuk kishte asnjë qime dhe faqe rozë.
  Një djalë shumë i pashëm, me flokë bjonde dhe një prerje të bukur. Dhe lëkura është e lëmuar, e nxirë, muskujt janë hedhur. Mund ta përdorni në reklama, veçanërisht për gratë e moshuara. Epo, po, programi mund të marrë çdo formë. Nga rruga, dhe Veronica, nëse parametrat e saj janë përmirësuar.
  Dhe tani ajo bëri pikërisht këtë. Le të përmirësojmë parametrat e luftëtarit. Në veçanti, së pari numri i topave lazer dhe dyfishimi i tyre. Pastaj shtoni rrezen e qitjes, gjithashtu një vrapim. Rritni intensitetin e rrjedhës. Epo, dhe niveli i mbrojtjes së fushës së forcës, në mënyrë që armiku të mos ju djegë menjëherë.
  Kështu e ka përballuar me energji vajza.
  Epo, kiborgu Pinocchio gjithashtu u përmirësua. Dhe, natyrisht, ai ngriti parametrat e makinës. Por jo aq sa fitoret janë të lehta.
  Në fund të fundit, të fitosh një lojë kompjuterike shumë lehtë nuk është interesante!
  Edhe pse këtu shumë varet nga karakteri i luftëtarëve. Por në këtë rast gjithçka është në rregull me karakterin e këtij çifti.
  Veronica i puthi homologes së saj dhe shkroi në Twitter:
  - Një fitore e madhe na pret,
  Ju do të mashtroni fqinjin tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur!
  Pas së cilës, ajo shtypi takën e saj të zhveshur, të rrumbullakët, rozë në butonin e levës dhe luftëtari i saj u përshpejtua ndjeshëm.
  Topi i yjeve u tërbua vazhdimisht. Gjithnjë e më shumë u shkatërruan, duke u ngjasuar me gërmadhat transparentë, modulet e shpëtimit dhe kapsulat metalike të lëngshme, duke u përpjekur të marrin volumin minimal. Sipas rregullave të pashkruara, ato nuk mund të shkatërroheshin në mënyrë specifike, por nëse ekzistonte rreziku për t'u kapur, kompjuteri magjik i integruar mund të jepte një urdhër për vetëshkatërrim. Për më tepër, shumë module vdiqën aksidentalisht. Kryqëzimi, pasi kishin zhvilluar shpejtësinë maksimale, vazhduan të shtypnin flotën e armikut, ndërsa bombat termokuarku shpërthyen midis tyre, secila prej të cilave mbante disa miliarda ngarkesa të aftë për të shkatërruar një qytet të mesëm. Natyrisht, në rast të një goditjeje të drejtpërdrejtë, asnjë fushë e vetme e forcës, madje as metali më i qëndrueshëm, nuk do të mbijetojë.
  Veronica u përball me kundërshtarin e saj të parë. Në këtë rast, ishte një luftëtar me një vend, në krye të të cilit ishte ulur një karamele në një mbështjellës të ndritshëm me këmbë. Dhe ajo kreu manovra të ndërlikuara.
  Vajza programuese këndoi:
  - Oh, dietë, mos ha këtë dhe atë,
  Dhe këmbët e vajzës nuk lodhen duke ecur...
  Oh, dietë, sa e mërzitur kjo,
  Vajzat skuqen nga uria dhe këndojnë!
  Pas së cilës, Veronica e mori atë dhe gjuajti topat e saj lazer mbi armikun. Dhe luftëtari filloi të pinte duhan, ishte e qartë se produkti i kuzhinës, karamele me këmbë, ishte krejtësisht e pakëndshme.
  Sistemet e mbrojtjes hodhën dhjetëra objektiva të rremë nga një anije ylli, armët speciale lëshuan kapsula me gaz që shtrembëruan trajektoren e lazerëve dhe shkaktuan shpërthim të parakohshëm të raketave asgjësuese dhe dobësim të efekteve të rrezatimit gama. Anijet e trolleve gjithashtu nuk zvarriteshin gjithnjë e më shumë kurthe termike, elektronike dhe madje edhe graviteti po fluturonin në hapësirë. Në të vërtetë, armët e gravitetit, grisja e metaleve, përdredhja e strukturave dhe shkaktimi i shpërthimit, ishin më të rrezikshmet. Kurthi i gravitetit mund të dobësojë efektin ose të rrëzojë radarin e drejtimit për raketat, silurët, minat. Disa anije yje, pasi kishin marrë dëmtime gravitacionale, devijuan drejt xhuxhit të bardhë dhe filluan të binin mbi këtë diell të zhdukur me densitet dhe gravitet kolosal.
  Ndërfaqësuesit, pasi u reformuan përsëri, ulën zjarrin e tyre mbi anijet më të mëdha të armikut - ultra-betejat. Këta mastodonë, që mund të përshtateshin me një qytet të tërë, kishin një sistem të fortë armësh dhe, natyrisht, një fushë të fuqishme force. Kundër tyre u përdorën taktikat e zjarrit të përqendruar nga topat gravitatikë; Në këtë rast, me fat, bomba e tmerrshme termokuarku mund të shpërthejë. Crosoiders ishin shumë të guximshëm, duke treguar guxim. Vakuumi dukej se kumbonte nga një mbingopje e energjisë, për të rritur efektivitetin e armës gravitacionale, ata duhej të reduktonin distancën, e cila ishte e mbushur me rrezik të madh. Këtu njëri prej tyre shpërtheu, shkëlqeu me një pishtar asgjësimi, pastaj i dyti.
  - Ndoshta nuk ia vlen të marrësh rreziqe të tilla? - tha gjenerali.
  Vajza u përgjigj, duke ndezur një karficë diamanti në flokët e saj të harlisur:
  - Jo, shoku im, duhet të shkatërrojmë të paktën një çift. Këto makina barbare janë të afta të qëllojnë planetët nga distanca shumë të gjata, që do të thotë se kur u afrohen botëve me popullsi të dendur, veçanërisht sferës sonë të kryeqytetit...
  Grumbullima në përgjigje:
  "E kuptova se ato do të jenë më të vështirat për t'u shkatërruar ose për të mbajtur në një distancë të sigurt kur forcat kryesore të bashkohen."
  Vajza shkeli me guxim, duke lëshuar zemërim:
  - Prandaj, shko! Dhe le të afrohen edhe më shumë, ultra-betejorja është krijuar posaçërisht për të fermentuar armikun pa asnjë rrezik.
  Dhe vetë bukuroshja e zbathur dhe e lakuar Veronica ndërmori shumë rreziqe. Luftëtari në të cilin po luftonte karamele u nda. Dhe skara e djegur e mbuluar me çokollatë ra jashtë.
  Por Veronica u sulmua nga tre makina njëherësh. Dhe ato nuk përmbajnë karamele të thjeshta, por ace me liker. Thjesht përpiquni t'i merrni këto me duar të zhveshura, dhe aq më tepër me këmbë të zhveshura vajzërore.
  Veronika u detyrua të manovronte.
  Dhe partneri i saj kiborg Pinocchio gjithashtu luftoi me shumë entuziazëm. Dhe ishte, duhet të them, një pamje mbresëlënëse. Adoleshentja e lezetshme tregoi aftësi të jashtëzakonshme. Edhe kur një asi kaq i kalitur si një paketë cigare Camel hyri në betejë kundër tij.
  Epo, luftëtarët e tjerë luftuan shumë mirë.
  Përkundrazi, platformat e goditjes u zhvendosën në distancën maksimale nga armiku, specifikat e armëve të tyre i bënë këto taktika optimale; Për shkak të një keqkuptimi, dikush solli në vijën e betejës anije të mbushura me robotë luftarakë, trollë dhe aleatët e tyre nga radhët e racave të pushtuara. Inferiore ndaj anijeve konvencionale yje në manovrim dhe armatim, mjetet e transportit kishin mbrojtje të mirë, por megjithatë gjashtëdhjetë e pesë prej tyre shpërthyen dhe njëzet e tre të tjerë u dëmtuan rëndë. Duke marrë parasysh që të gjithë në bord kanë më shumë se një milion e gjysmë njësi luftarake, kjo është një humbje e madhe.
  Gjatë betejës, Veronica kuptoi se ajo mund të ekzekutonte parametrat e saj. Në veçanti, fuqia depërtuese e armëve lazer. Kështu që ata lëshojnë energji në një minutë, si disa bomba atomike të hedhura në Hiroshima.
  Dhe kështu u desh dhe funksionoi. Rrezet e lazerit vjollcë goditën luftëtarin më të afërt dhe depërtuan në mbrojtjen e tij vdekjeprurëse. Dhe ëmbëlsira e likerit shpërtheu. Dy të tjerët tentuan të hynin nga krahu i luftëtarit të vajzës. Por bukuroshja bëri një lëvizje fuçi të grisur. Dhe si do t'ju godasë diagonalisht me një mini-raketë.
  Dhe tani luftëtari i dytë është bërë copë-copë.
  Vajza cicëroi:
  - Mos u mërzit, do të jetë një banzai!
  Luftëtari i ri vuri në dukje, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke qëlluar një tjetër, këtë herë një luftëtar me dy vende:
  - Në arkivol do të ketë një ushtri orkesh dhe ata që na punësojnë për cigare, ëmbëlsira dhe të gjitha llojet e alkoolit!
  Veronica qeshi, duke qëlluar një luftëtar tjetër dhe bërtiti:
  - Lavdi Elfit të madh dhe mbretërisë së Ozit!
  Mirëpo, rofoshkët mësuan shpejt nga gabimet e tyre, breshëritë e tyre gjithnjë e më shpesh arrinin te platformat, dhe zherrikët depërtonin, duke rrëshqitur në sitën e shpërthimeve, duke dhënë goditje të dhimbshme, madje duke shkuar për një dash. Megjithatë, kur ju vetë nuk jeni duke rrezikuar jetën tuaj, është e lehtë të jesh i guximshëm. Disa shpirtra u përkisnin njerëzve të vdekur të pavendosur, ata nxituan midis botëve dhe në të njëjtën kohë, ata nuk ishin kundër rritjes së numrit të tyre.
  - Shikoni, duket se ultra-betejorja po ndahet. - bërtiti gjenerali
  Në të vërtetë, tërthorazi, pasi u afruan jashtëzakonisht, ishin në gjendje të dëmtonin gjeneratorët dhe më pas vendosën një bombë termokuarku në hendek. Tani një nga gjigantët yjor ka pushuar së ekzistuari.
  - Të gjithë masivisht për të dytën, goditni të koncentruar, mos u përhapni hollë. - bërtiti Kent në kanalin e koduar.
  Krosoiderët e dëgjuan qartë, duke u afruar edhe më afër, pothuajse duke prekur fushën e forcës dhe duke mos harruar të manovrojnë dhe të hedhin kurthe. Njëri prej tyre shpërtheu menjëherë, por anija tjetër ultra-betejore me një ekuipazh prej një milioni filloi të shpërbëhej.
  - Shkon mirë! - tha gjenerali kukudh. - Mund të vendosni një të tretën.
  Space Marshal, një mace e keqe me një trung, ishte vetë në një nga ultra-betejat. Duke parë që kafshët e tij të dashura po dështonin, ai bërtiti:
  - Tërhiqni menjëherë të gjitha forcat në grushtin e goditjes, shkatërroni të gjitha kryqëzimet! Dhe angazhoni menjëherë shpirtrat e nëntokës paralele!
  Ndërsa ai po bërtiste, ultra-kruzeri i gjashtë mori dëmtime të rënda. Ai, megjithatë, arriti të merrte me vete tre nga shkelësit e tij, pastaj u nxitua aq fort sa kalimtarët mezi patën kohë të hidheshin prapa.
  Veronika nxori dhëmbët që shkëlqenin si diamante dhe këndoi:
  A shihni një eklips në qiell?
  Surfja e tmerrshme po godet...
  Kjo është një shenjë e Ferrit
  Tufa ulërimash kozmike!
  Dhe ajo, pa asnjë siklet, hyri në betejë me një tufë Belomor në një luftëtar hapësinor mjaft të fuqishëm.
  Ultra-kryqëzuesit filluan të tërhiqen dhe të grupohen. E megjithatë, faunët dhe kukudhët nuk menduan të dorëzoheshin, ata shtypën tërbuar, duke nxituar pas armikut dhe anijet e tyre yje u rreshtuan si një kapelë me dy tehe. Megjithatë, nuk është e lehtë të mposhtet një formacion i mirëkoordinuar i anijeve të tilla të fuqishme yjesh, humbjet janë rritur ndjeshëm dhe kryqëzuesit kanë hyrë në betejë. Një nga një, shtatëmbëdhjetë Krosoider u qëlluan dhe katër të tjerë u mbërthyen në kurthin e gravitetit të simuluar nga magjia e valës. Vërtetë, katër të tjerë ultra-kryqësor morën dëme serioze dhe u përfshinë nga zjarri. Tani faunët u detyruan të tërhiqeshin dhe Rofoshki-t më në fund gjetën taktikat e duhura, duke u përpjekur të shfrytëzonin sa më shumë avantazhin e tyre numerik.
  Veronica kreu një manovër shumë interesante dhe arriti të kapte një luftëtar që kishte një tufë Belomor mbi të, gjë që ajo e bëri me shumë zgjuarsi. Dhe ndodhi një djegie e parëndësishme. Dhe pastaj një pako me helm, e përfshirë në zjarr, fluturoi nga makina e shkatërruar.
  Veronica shkroi në Twitter:
  - Le të ketë një luftë,
  Elfie po me mua!
  Kiborgu Pinoku fërshëlleu:
  - Ti vajzë je thjesht e mrekullueshme! Vazhdo kështu!
  Dhe ai gjithashtu rrëzoi një makinë tjetër transparente nga prodhimi hapësinor, dhe ajo shpërtheu në flakë si një fuçi baruti.
  Dhe çifti bërtiti në unison:
  - Një dy tre -
  Ju grisni cigaret!
  Në një moment, të gjitha anijet e vogla të faunëve u tërhoqën dhe filluan të mbulojnë platformat nga sulmet e zherrikëve.
  - Trupat tona e kanë humbur iniciativën. - deklaroi Kent.
  - Atëherë duhet të tingëllojmë tërheqjen! - sugjeroi Heti. - Do të kontaktoj drejtpërdrejt me marshalin e yllit.
  - Njoftoj rishpërndarjen! - leh marshalli. Fytyra e tij me brirë shprehte një përzierje kënaqësie dhe keqardhjeje. Rezultati i betejës mund të interpretohet në mënyra të ndryshme.
  Manovra, e quajtur me delikatesë rivendosje, u përsërit shumë kohë më parë dhe u përdor vazhdimisht në përleshje ushtarake dhe ushtrime virtuale. Natyrisht, ishte e organizuar dhe e shpejtë. Dalja në hapësirën njëdimensionale u bë me përshpejtim paraprak, fillimisht nga anije të mëdha, e më pas nga ato më të vogla. Ata që mbuluan tërheqjen morën një rrezik të madh, por Rofoshki, me sa duket, duke dyshuar për një kurth dinakë, nuk u shtyp në mënyrë aktive, duke u kufizuar në zjarr me rreze të gjatë. Më në fund, faunët hynë në shumëhapësirë, duke u bërë të paarritshëm.
  Dhe Veronica vazhdoi të luftonte me kokëfortësi. Ajo bëri manovra dinake. Në këtë rast, ajo u kundërshtua nga konjaku Napoleon, dhe ky është një as shumë serioz. Dhe nuk është aq e lehtë të manovrosh kundër tij.
  Një kundërshtar jashtëzakonisht i rrezikshëm.
  Kiborgu Pinoku zhveshi dhëmbët në fytyrën e tij djaloshare dhe këndoi:
  -E di, duhet të kemi frikë nga vajza,
  Bërat e bukurosheve janë të pafundme...
  Sepse vajzat mund të luftojnë
  Një timon i fortë dhe një rrem i fuqishëm!
  Veronica tundi me kokë në shenjë dakordësie, duke kryer një manovër prerëse:
  - Po! Mund ta bej! Dhe mund të përballoj edhe konjakun Napoleon.
  Dhe vajza përsëri e bëri manovrën në formën e një pikëpyetjeje dhe e bëri shumë mirë.
  Dhe luftarak që sapo kishte shpërthyer në flakë, befas u nda në dysh, dhe tani një shishe konjak Napoleon po luftonte në një makinë tjetër.
  - Sa na ka kushtuar? - Gjenerali Kent e pyeti partnerin e tij Hett i zymtë ndërsa flota kaloi me sukses vrimën e zezë, duke rrëshqitur përgjatë orbitës së një grumbulli gjigant gazi aq të dendur sa që krijoi një fushë gravitacionale më vete.
  Vajza e bukur u përgjigj me një ton të matur:
  - E mirë! Më shumë se pesëmbëdhjetë mijë anije të vogla u humbën dhe më shumë se njëqind mijë luftëtarë. Pesëqind platforma goditjeje janë rrëzuar dhe tetëdhjetë e tre të tjera kërkojnë riparime të mëdha. Dyqind e nëntëdhjetë e gjashtë kapëse u humbën dhe tetëmbëdhjetë të tjera kërkuan riparime. Treqind e shtatëdhjetë e dy kryqëzorë, nëntëqind e tridhjetë e një transportues raketash, gjashtëdhjetë të dëmtuar rëndë, këtu nuk llogariten stacionet gjurmuese dhe robotët e zbulimit dhe shkatërrimet e vogla.
  - E lanë rofosin të rrjedh gjak?
  Vajza qeshi, duke treguar dhëmbët e saj perla:
  - Është e vështirë të llogaritet saktësisht, por rreth tre herë më shumë se e jona, nëse merrni anije të mëdha yje, përveç kësaj, pothuajse tetëdhjetë transporte dhe nëntë super-anije ultra-betejore u rrëzuan, dhe pesë duket se janë aq të dëmtuara sa ata janë, në rastin më të mirë, , do të duhet të dërgohen në pjesën e pasme.
  - Epo, definitivisht nuk do të zbritemi për këtë, por nuk jam i sigurt për shpërblimin. Në parim, ne ishim me fat që armiku nuk ishte gati. Në luftën e ardhshme ai do të jetë shumë më i kujdesshëm.
  Vajza bërtiti:
  - Përfundim?
  - Shanset janë afërsisht të barabarta, dhe kompjuteri do të na japë një ndarje më të detajuar.
  Këmbët e zhveshura e të nxira të një luftëtari kukudhësh me linja shumë të hijshme dhe kthesa joshëse e thembra u ndezën pranë.
  Luftëtari tha ftohtë:
  - Pra ngarkoni informacionin përmbledhës.
  Një minutë më vonë kompjuteri raportoi:
  - Shanset e palëve me sjellje optimale nga të dyja palët janë si më poshtë: fitorja e rofos është tetëdhjetë e katër përqind, fitorja e kukudhëve është njëmbëdhjetë përqind, barazimi është pesë përqind.
  - Jo mjaftueshem! - Gjeneralit i ra papritmas fytyra.
  - Sjellja optimale nuk ka gjasa, jepni një parashikim duke marrë parasysh atë që armiku dhe atë që ne kemi treguar se jemi në gjendje të kontrollojmë.
  Kompjuteri numëroi gjysmë minutë më shumë dhe lëshoi:
  Shanset e rofos për të fituar janë gjashtëdhjetë e katër përqind, shanset e kukudhëve janë njëzet e pesë përqind dhe shanset e kukudhëve janë njëmbëdhjetë përqind të një barazimi.
  - Pra, kjo do të thotë se ne po humbasim, edhe pse jo aq shumë. Një shans në katër. Kjo eshte më mirë. - tha Marshalli Gugnish.
  Veronica luftoi me konjakun e Napoleonit. Dhe nuk është për asgjë që shishja me tentakula mbante një emër kaq të frikshëm dhe kishte një etiketë të ndritshme. Ajo me të vërtetë luftoi në krye.
  Dhe vajza programuese nuk mund ta kapte në kurth, ose ta rrëzonte përsëri.
  Për më tepër, ajo u kap edhe nga rrezet.
  Veronica ndjeu trupin e saj muskuloz duke u mbuluar me djersë. Dhe këmbët e zhveshura dhe të dalta të vajzës programuese janë të nxehta. Por luftëtari këndoi me guxim:
  Ne do ta mposhtim armikun, më besoni,
  Besoj se do t'i grisim shishet e liga...
  Tullac Fuhrer, bishë mishngrënëse,
  Por ne do t'i thyejmë kurrizin, më besoni!
  Pas së cilës, vajza shtypi fort butonat e levës me gishtat e saj të zhveshur. Dhe luftëtari u hodh ashpër, dhe më pas të gjitha armët lëshuan shkarkime luftarake.
  Dhe ata hipën në një makinë ku kishte një shishe në dukje të paprekshme. Dhe ajo u drodh dhe u shkri.
  Dhe pastaj konjaku shpërtheu dhe çokollatat dhe ëmbëlsirat u shpërndanë në të gjitha drejtimet. Dhe prej tyre ranë vanilje, rrush të thatë dhe shumë gjëra të tjera të shijshme.
  Veronica shkroi në Twitter:
  Oh, çfarë hir
  Hani të gjitha ëmbëlsirat...
  Duke përtypur çokollatë, me shaka,
  Shijoni përtypjen!
  Pas së cilës Veronika e mori dhe i shkeli përsëri syrin me sytë e saj smeraldi dhe, në të njëjtën kohë, safir, që pulsonin si yje.
  Të rinjtë e programit thirrën:
  - Hyperquasar! Ju jeni një ultrapulsar!
  Veronica korrigjoi:
  - Është më mirë të thuash: ultrapulsar, ti je një Hyperquasar!
  Cyborg Pinocchio u përgjigj:
  - Imagjinata ime u godit
  Imazhi juaj shkëlqeu si bishti i një komete...
  Është sikur më goditi si rrufe -
  Me bukurinë e saj plot yje, si qielli!
  Vajza programuese konfirmoi:
  - Ju jeni si Pushkin! Super!
  Kiborgu Pinocchio kundërshtoi:
  - Jo! Unë nuk jam Pushkin, por një mijë herë më i ftohtë!
  Veronika cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Po, ku kujdeset për ju Alexander Sergeevich! Ju jeni djali i elektronikës së fuqishme me hiperplazmë në procesorët tuaj!
  Dhe dyshja luftarake u vërsul përsëri në betejë me tërbim të madh. E gatshme për të treguar nivelin e saj më të lartë të forcës dhe heroizmit vdekjeprurës.
  Imazhi filloi të zbehej dhe më pas u zhduk plotësisht. Komandanti i vajzës u largua nga disku gjigant, ose më saktë, hologrami i imazherit gravitacional që po bënte një mrekulli të pakuptueshme. Kukuku që qëndronte
  në largësi, edhe ajo u tërhoq, fytyra iu bë e trishtuar, lot në sy.
  - E tmerrshme! - tha vajza komandant.
  Kukudhi tha:
  - Asgjë e tillë nuk mund të imagjinohet. Po sikur aty, mes kukudhëve, babai im të luftojë dhe ndoshta të plagoset ose të vritet.
  - Kjo nuk mund të përjashtohet! - Këtu psherëtiu një kukudh tjetër. - Atdheu im është në prag të disfatës. Një sëpatë hiperplazmatike rri pezull mbi qytetërimin tim.
  Djali i programit u emocionua:
  - Hiperplazmatike, ju thoni, çfarë është hiperplazma? Unë e kam dëgjuar këtë shumë herë, por nuk e kuptoj.
  Një robot më i vjetër dhe më i sofistikuar vendosi të jetë i durueshëm. Ai vetë nuk është fizikant nga stërvitja, por përpiqu t'ia shpjegojë këtë, siç mendoi ai për një të egër, ndonëse të gjithëfuqishëm.
  Prandaj, ai vendosi të devijojë pak anash, për të filluar, sikur nga larg:
  - Në kohët e lashta, kur njerëzit jo vetëm që ishin të lidhur me një planet, por ishin të ndarë në shumë shtete, u shfaq një kalorës i tillë, ose në terma tokësorë, mbreti Trikhkh. Ai vendosi se ishte koha për t'i dhënë fund kaosit dhe obskurantizmit. Në këtë kohë, tashmë po ndërtoheshin fabrika të mëdha, u shfaqën armë dhe topa. Luftërat u bënë gjithnjë e më mizore dhe shkatërruese, dhe magjia u shua. Për më tepër, në disa fe magjia është shpallur një mëkat i vdekshëm. Është e pamundur të numërosh se sa gjyqe janë bërë mbi ata që dyshoheshin për magji. Mbreti, me këtë rast, fillimisht ishte i të njëjtit mendim: magjistarët i përkasin kunjit, ose në kunj. Por ndodhi që kur organizoi një konkurs për luftëtarët më të mirë, një lloj shfaqje luftarake të maskuar, fituesi ishte një luftëtar në dukje i brishtë. Kur i vunë kurora në kokë, Palladini i vizituar hoqi maskën dhe fytyra e një vajze, ndryshe nga çdo priftëreshë njerëzore, u zbulua për publikun.
  Të gjithë u mahnitën, ishte një kukudh femër, një racë legjendare e lavdëruar në balada dhe legjenda. Ajo i zgjati dorën Trich-ut dhe buzëqeshja e saj simpatike u kap nga artistët më të mirë.
  Mbreti ra në dashuri me të, një grua e një race të huaj, me nofkën Rerra. Pasioni i tij ishte i zjarrtë, edhe pse jo i kuptueshëm për të gjithë, ne faunët dhe kukudhët jemi shumë të ndryshëm. Lloje të ndryshme, lloje të tjera. Epo, si mund ta shpjegoni që një ujk mund të dashurohet me një lopë? Por vajza, çuditërisht, ia ktheu ndjenjat e tij dhe së shpejti ata u martuan, përkundër faktit se mbretërit fqinjë ishin kundër kësaj. Filloi lufta, por më pas vajza kukudhë u tregua një diplomate delikate. Ajo ishte në gjendje të përdorte dinakërinë për të vënë kundërshtarët e Trikhkh kundër njëri-tjetrit. Ata shpejt, duke kujtuar ankesat e vogla, hynë në një luftë të tmerrshme mes tyre. Epo, ndërkohë, ushtria e Trikhkh i mundi ata pjesë-pjesë. Rerra doli të ishte një magjistare, pasi, në të vërtetë, shumë kukudhë janë të talentuar në magji, dhe magji praktike. Siç mësuam më vonë, kjo vajzë, për shkak të mendimit të saj të pabesueshëm, u keqkuptua nga vëllezërit e saj, duke rezultuar të jetë një e dëbuar. Por ata janë një të dëbuar, por me ne ajo është bërë një sundimtare e vërtetë. Duke injoruar paragjykimet, Rerra prezantoi një fe të re që legjitimonte praktikën e magjisë. Tani, që nga djepi, u gjetën foshnja të aftë për magji, dhe më pas ata u trajnuan në shkolla speciale. Pikërisht atëherë u shfaqën akademitë shkencore. Magjistarja e madhe Rerra u përpoq të ndërthurte magjinë dhe shkencën. Së shpejti perandoria pati një armë të re, të paparë më parë, dhe ajo pushtoi planetin. Trikhkh u plak dhe vdiq: kukudhët atëherë jetuan më gjatë se faunët. Dhe kishte shtatë herë më shumë kukudhë se kukudhët. Rerra u bë perandoresha sovrane. Ajo donte të shkonte në hapësirë. Faza e parë ishte fluturimi në sferë. Pikërisht ai për të cilin tani po zhvillohet beteja. Pastaj u zbulua procesi i shpërthimit atomik. Elementet tepër të rënda u copëtuan kur grumbulluan një masë kritike. Me ndihmën e magjisë ishte e mundur të përmirësohej ky proces. Pastaj Rerra, me ndihmën e shkencëtarëve, kuptoi se ishte e mundur të nxirrej energji nga procesi i shkrirjes së bërthamave të hidrogjenit, procese të tilla ndodhin në yje. Por në fakt ishte e mundur të krijohej një bombë hidrogjeni me ndihmën e magjive. Nga ai moment filloi pushtimi i sferës.
  Edhe Veronica e pa këtë, dhe ajo është një luftëtare e lezetshme, gjithashtu kujtoi diçka nga ekzistenca e saj në rolin e Hyjnisë së Plotfuqishme Femërore, në një nga jetët e mëparshme të një shpirti të pavdekshëm dhe tha:
  - A mund të na tregoni më në detaje se si të prodhohet një bombë hidrogjeni, ndoshta është më e fuqishme se një shpërthim baruti.
  Djali robot qeshi, fëmijët e tjerë-programe pohoi me kokë në shenjë miratimi:
  - Sigurisht që është më e fuqishme! Një bombë e vogël, si kulla jonë, është e aftë të shpërthejë si një fuçi baruti me një diametër prej një kilometri.
  - Uau! - fishkëlleu vajza e bukur Veronika. - Kolosale.
  Roboti më i kalitur vazhdoi të thoshte me dëshirë:
  - Por edhe kjo energji nuk mjafton për të udhëtuar në hapësirë me shpejtësi më të larta se drita. Rerra mbeti e re nga pamja e jashtme, por edhe vdekja po i afrohej. Megjithatë, në fund të jetës së saj, ajo dhe studentët e saj përjetuan energjinë e asgjësimit. Kjo është kur materia ndryshon në përgjegjësi, plus ose minus, minus ose plus. Natyrisht, edhe retë elektronike rrotullohen në drejtime të ndryshme dhe kur ato përplasen, lëshohen forca të panjohura.
  Veronica e gjeti këtë interesante:
  - Më trego më shumë për retë elektronike.
  Djali kiborg, i cili është vetë nga epoka e hapësirës, vazhdoi:
  - Të gjithë atomet përbëhen nga një bërthamë dhe re elektronike që lindin nga rrotullimi i elektroneve dhe pozitroneve. Është disi si planetët rreth diellit, vetëm se shpejtësia e rrotullimit nuk është shumë më e lartë. Triliona rrotullime rreth bërthamës në sekondë.
  Dhe gjatë asgjësimit, elektronet përplasen, vetë bërthamat, të përbëra nga protone dhe neutrone, vijnë në kontakt me forcë të madhe. Dhe ndodh një shpërthim monstruoz, duke lëshuar energji të furishme më shumë se një mijë herë më të madhe sesa gjatë shpërthimit të një bombe me hidrogjen.
  Veronica fishkëlleu:
  - Në fakt një çmendinë!
  Kiborgu Pinoku pohoi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Djalli është i ftohtë - demonët do të frymëzojnë!
  Komandanti i programit vazhdoi për të:
  - Dhe për të ndryshuar polaritetin e ngarkesave, ju duhet magji. E ashtuquajtura magji e valës e krijuar nga Rerra. Kur nuk është thjesht një lëkundje e ajrit në një rend të caktuar, por një sekuencë e caktuar në lëvizjen e valëve. Ai ndikon në një grup fushash në hapësirë, dhe ato, nga ana tjetër, ndikojnë në botën materiale. Një lloj efekti rezonance. Vala eksiton telat e vegjël, nga ato që transmetohet tek ato të mëdhatë, duke rezultuar në muzikë aq të fortë sa shkëmbinjtë dridhen.
  - Dhe valët janë si valëzime, por jo në ajër, por në fusha hapësinore! - sqaroi Veronika.
  Programi i komandantit pohoi me kokë
  - Po, më ke kuptuar mirë!
  Djali kiborg konfirmoi, sytë e tij shkëlqejnë, duke marrë njohuri të paparë:
  - Kjo është magji e një niveli më të lartë. Tani na tregoni më shumë rreth hiperplazmës.
  Komandanti i programit vazhdoi:
  - Quhet edhe hiperplazma magjike. Natyrisht, energjia e asgjësimit u bë prologu i zbulimit të energjisë termokuarku. Dhe këtu kërkohej magji më e fortë. Kukudhët nuk sëmuren në pleqëri, janë të shëndetshëm dhe energjikë, por në të njëjtën kohë ndjejnë afrimin e vdekjes. Kështu, Rerra, duke parë se nuk i kishte mbetur edhe shumë kohë, ftoi veten një pasardhës, Zenna, magjistarja më e fuqishme e racës së kukudhëve. Në këtë kohë, faunët ishin vendosur tashmë në të gjithë sferën dhe kishin depërtuar në botë të tjera, duke u bërë një perandori e pasur. Pra, të qenit sundimtar i tyre është një nder edhe për kukudhët krenarë. Dhe së bashku me të ata menduan për hapin tjetër për të pushtuar universin.
  Në këtë moment, disku i vizorit të gravitetit qëndron në buzë të sallës
  Filloi të ndizet sërish dhe u dëgjuan tinguj karakteristikë.
  - Thirrje sërish për komunikim. Unë do t'ju tregoj këtë histori më vonë! - tha komandanti i programit.
  Veronica shtoi filozofikisht:
  .- Veç kësaj, nuk do të doja që ju t'i përdorni njohuritë tuaja të reja në dëm të qenieve të tjera.
  Fëmijët-programe dhe kiborgu qeshën.
  Kiborgu Pinoku qeshi:
  - Si mund ta përfitoni ju, në antikitetin aktual për nga niveli i zhvillimit në krahasim me ne? Nuk keni marrë informacion të saktë. Dhe programi i komandantit nuk ju tregon detaje të mjaftueshme se do të ishte e mundur të bëhej një bombë hidrogjeni, aq më pak një asgjësim.
  Vajza e programit vuri në dukje me ajrin e një eksperti:
  - Asgjësimi është më i lehtë, pavarësisht fuqisë së tij të madhe. Për më tepër, reagimi ndryshon në forcë në varësi të asaj se cila substancë përdoret në asgjësimin. Efekti më i madh prodhohet nga hekuri dhe elementët afër tij.
  Veronica shtirur habinë:
  - Dhe pse!?
  Komandanti i programit shpjegoi me durim:
  - Kombinimi optimal i valencës, ekuilibrit në bërthamat e protoneve dhe neutroneve. Kjo ju lejon të kryeni dhe përdorni numrin maksimal të grimcave. Në fund të fundit, fuqia e barutit varet nga ekuilibri i elementeve.
  Kiborgu Pinoku u hodh dhe bërtiti:
  - Dhe si! Por le të shohim se çfarë do të ndodhë më pas në këtë epikë interesante.
  Boltologjia ka mbaruar. Dhe ju duhet ta merrni atë dhe, pa u menduar dy herë, të ktheheni në betejë.
  Veronica pranoi menjëherë:
  - Të luftosh në lojë është shumë më mirë sesa të dëgjosh leksione kuazi-shkencore për hiperplazmën dhe termokuarkët!
  Dhe tani çifti luftues është rikthyer në lojë, e cila të kujton kaq shumë një betejë të vërtetë hapësinore, dhe është kaq e lezetshme.
  Veronica bëri një manovër me piton dhe u rrëzua mbi një makinë me dy vende ku ishin ulur dy biskota me xhenxhefil me çokollatë. Dhe ky luftëtar mjaft i fuqishëm mori flakë.
  Dhe biskotat me xhenxhefil, të cilat ishin qëruar plotësisht, u skuqën gjithashtu.
  Veronica e mori dhe këndoi:
  - Këto janë ëmbëlsirat e shijshme këtu,
  Ne jemi luftëtarë, jo breshka!
  Kiborgu Pinoku i vuri flakën edhe një makine tjetër me zjarrin e magoplazmës virtuale dhe fërshëlleu:
  Do të ketë porosi në numra,
  Edhe unë do të jem i nderuar...
  Cyborg ka rimë të mjaftueshme
  Cyborg ka rimë të mjaftueshme
  Robotët kanë nevojë për një llogari!
  Ndërkohë, disk i vizorit gravitacional në holograme kolosale
  zgjeruar. Filluan të shfaqen kurora të ndezura yjesh dhe konturet e shkathëta e të thjeshta të anijeve yje. Disa prej tyre dukeshin si peshq, të tjerë si gurë të latuar në mënyrë të ashpër dhe të tjerët ngjanin me dru drift.
  Flota e rofos grabitqare duket se ka marrë përforcime në lëvizje. Ai ngadalësoi shpejtësinë, duke dalë në brezin e pulsarëve të furishëm, kur të mëdhenj, ndonjëherë duke arritur madhësinë e një planeti, mpiksjet e plazmës po lëvizin me shpejtësi përgjatë trajektoreve dredha-dredha, dhe grimcat e materies nxitojnë furishëm midis tyre. Kjo zonë u quajt mitra e Gehenës kozmike. Armada e anijeve të fëmijëve të errësirës filloi të riorganizohej, duke kryer manovra komplekse. Qëllimi i mashtrimit ishte përgatitja për një përplasje të mundshme me anijet e armikut.
  Victoria luftoi në mënyrë agresive dhe kreu manovra në stilin e bejsbollit. Dhe kështu ajo u hodh dhe u përmbys, ishte thjesht rrëqethëse. Epo, gruaja është një agresore. Epo, truket. Dhe një tufë Marlboros u hodh kundër saj në një avion luftarak, një fantazi e tillë e egër e lojërave kompjuterike mund të ndodhë.
  Kjo është një përbërje artistike. Dhe vajza do ta marrë atë dhe do të shtypë butonin me kërthizën e saj.
  Dhe një lëshim energjie, makina me cigare digjet me një flakë të ndritshme. Dhe ka erë tymi helmues.
  Kiborgu Pinoku u hodh nga poli meridian. Si kërcen jashtë, duke bërë një salto. Dhe nën sulmin e tij erdhi një luftëtar me dy vende, i mbuluar drejtpërdrejt nga një zhytje me dy shishe birre bavareze. Ishte kaq e lezetshme.
  Kur shpërthyen, shkuma rozë u derdh, si nga një zjarrfikës.
  Trollët janë bërë dukshëm më të mençur, kompjuterët e tyre plazmatikë kanë llogaritur qartë se kjo zonë mund të bëhet një vend për një pritë nga një armik shumë më dinak dhe më i sofistikuar sesa mendohej më parë. Tani ushtria po përgatitej për çdo rast. Marshalli i hapësirës dha urdhrat e duhura me një zë kërcitës. Rofoshki kishte kryer më parë manovra të ngjashme gjatë stërvitjeve të personelit të tyre të trajnuar intensivisht, duke fituar dhe konsoliduar aftësitë e tyre.
  Për të kompensuar humbjet e shkaktuara, u riaktivizuan objektet e magazinimit të pajisjeve, lidhjet speciale të metaleve dhe rezervat e energjisë. Bazat e riparimit u bashkuan në fabrika, të cilat rregulluan anijet yje menjëherë në fluturim, dhe madje krijuan të reja. Ato mund të shiheshin duke rrotulluar figurat e dëmtuara, masive të aeroplanmbajtësve dhe ultra-betejateve. Saldimi shkëlqeu, rrezet e plazmës rrodhën, rrymat e gravitos shpërthyen, duke i dhënë metalit të spërkatur në jone çdo formë. Disa nga këto konglomerate u shkatërruan gjatë sulmit të faunëve, por mjaft mbetën. Përfshirë robotë që dukeshin si kallamarë me qindra armë, si dhe magjistarë të veçantë që bënin magji të restaurimit strukturor. Në veçanti, ata punonin në grupe të mëdha, duke u kapur pas yllit, duke mërmëritur diçka përmes amplifikatorëve magjikë që dukeshin si brirë.
  Veronica, pasi kishte kryer një rrokullisje kaskade dhe kishte rrëzuar një tjetër luftëtar armik në një zhytje të sigurt, lëshoi:
  - Të mos e fusim mbretin në ngërç! Do të ketë një orar të furishëm!
  Cyborg Pinocchio kapi një aeroplan tjetër hapësinor dhe bërtiti:
  - Ne kemi në anën tonë saktësinë dhe të vërtetën!
  Veronica, duke tundur këmbët e saj të zhveshura, të nxira, joshëse, muskuloze, tha:
  -Saktësia - mirësjellja e mbretërve!
  Dhe ajo luajti pak me muskujt e saj të skalitur të barkut.
  Për më tepër, magjistarët vendas u përpoqën të sjellin diçka më serioze, të parashikuar në arsenalin e luftëtarëve magjikë.
  Kështu magjistarët filluan të hidhnin disa kokrra. Një njollë e vogël u shfaq dhe gradualisht u rrit. Magjistarët e rrethuan në një tufë. Çfarë bërtisnin në brirët e demave.
  - Eshte qesharake! - tha Veronica. - Më kujton një ritual kanibal.
  Këtu u shfaq një syth, në fillim me madhësinë e një fuçie birre, pastaj u bë gjithnjë e më i madh, fillimisht madhësia e një hambari, më pas një kështjellë mesjetare dhe më pas madhësia e një luftanijeje ultra-betejore. Sythi filloi të lulëzojë, duke u kthyer në diçka midis një karafili dhe një tulipani. Petalet lëvizën dhe nxituan në drejtime të ndryshme, duke u shndërruar në qen me krahë që nxjerrin plazmë. Ata lëshuan valët e gravitetit, duke hedhur yjet e Rofoshek në drejtime të ndryshme.
  Megjithatë, lëkundjet nuk ishin veçanërisht të forta. Veronica, duke tundur këmbët e saj mrekullisht të bukura dhe duke përkulur muskujt e barkut, ndërsa rrëzonte një luftëtar tjetër, u befasua:
  - Çfarë janë këto, fantazma gjigante?
  - Disi kështu, vetëm më shumë material sesa duket në shikim të parë. - tha kiborgu Pinoku, duke drejtuar zjarr ndaj armikut, në këtë rast një shishe verë Agdam në luftëtar, dhe, në të njëjtën kohë, duke kafshuar një karamele me çokollatë - Kjo është një nga llojet e hiperplazmës magjike një komponent më i madh i magjisë se hiperenergjia e pastër. Kjo do të thotë, magjia është e përzier këtu me manifestime fizike, por këto të fundit përfaqësohen në një masë më të vogël.
  Veronika vërejti ashpër, duke gërvishtur pirunin prej ari të gurtë në tastierë dhe në të njëjtën kohë duke shtypur butonat e levës me gishtat e saj të zhveshur:
  - Është e qartë, më shumë magji - më pak shkencë!
  Pas së cilës, vajza do të nxjerrë një truk - një piton me dhëmbë saber dhe do të kryejë një kthesë "jack-in-the-box".
  Dhe ai do të gjëmojë në majë të mushkërive të tij:
  - Vrite, vrit orkën e keqe të degjeneruar,
  Vrite, vrite, o aristokrat troll!
  Nugget është idhulli im, të dua vampir!
  Epo, goblinat janë në ferr, duke skuqur të dhjamin!
  Dhe këtë herë luftarak u nda në tre pilotë, në këtë rast një donut dhe dy cheesecakes me këmbë.
  Nën ndikimin e ekipeve të magjistarëve fluturues, u rreshtuan qentë, me sa duket të racës së policëve, krijesa në dukje të bindur.
  Hipermarshalli i trollit mërmëriti:
  - Rofoshka është më e zgjuar se qentë dhe do t'i bëjë të binden. Nuk është krejtësisht e kotë që faunët kanë një natyrë qeni.
  Një gjenerale e bukur femër me një proboscis rrotullohej rreth hologramit dhe tha me frymë:
  - Si mund të shkosh në një shëtitje pa një dragua? Pra, do të përfundojmë si një tigër vigan pa fantazma.
  - Ata do të bëjnë më shumë magji! Tashmë kam porositur! - Hipermarshalli hapësinor tundi dorën. Emituesi fluturoi në ajër dhe kërciti:
  - Çfarë doni, zotëri?
  - Unë jam hipermarshalli! Një kuti plot me grurë!
  Pranë rofoshkës së dinjitarit u shfaq një grumbull ushqimesh. Mes tyre binte në sy një tortë e skalitur në formën e një luftanijeje Faun. Sidoqoftë, në kundërshtim me përmasat, astronautët me brirë kërcyen mbi të.
  - Ky është i preferuari im! - Hipermarshalli filloi të gllabërojë figurina të bëra me krem dhe temjan.
  Gjeneralja femër tha:
  - Në rininë time të egër kam mbajtur një strofkë me vajza me virtyt të lehtë. Ata i shërbenin mafies vendase. Ishte një kurvë, ajo vidhte vazhdimisht nga klientët. Në fund, ajo hasi një që ishte shumë yjor dhe u ngrënë.
  Hypermarshal deklaroi:
  - Në disa objekte mund të marrësh me pagesë edhe në procesin e gatimit, qoftë i bashkatdhetarit, që kushton më shumë, qoftë i një lloji tjetër, që është më i lirë.
  Dhe vajza dinjitoze ka postuar përgjigjen e saj:
  - Tani janë në modë tortura të tjera, veçanërisht me përdorimin e mikrokompjuterëve.
  Dhe zhurma e një kafshe me uniformë madhështore si përgjigje:
  - Kjo është pikërisht ajo që duhet të përdorim. Në betejat hapësinore është më e vështirë të kapësh një të burgosur, por disa nga ata që u arratisën me module dhe kapsula çaktivizuan programin e vetë-shkatërrimit. Kështu arritëm t'i kapnim.
  Një fushë force fluturoi në zyrë. Mbante një kukudh të adhurueshëm. Këto krijesa jetuan më gjatë dhe u kapën më fort pas jetës.
  Hipermarshalli fërkoi duart e tij të yndyrshme, emetuesi lëshoi një valë që thithi grimcën.
  - Epo, tani kemi një kukudh. Mund ta ndajmë shumë.
  Koloneli i zhveshur i ngjante një njeriu të ndërtuar në mënyrë atletike, vetëm me një bel shumë të hollë dhe ijë të ngushtë. Një zotëri i padyshimtë, i pashëm, por kishte diçka femërore në frizurën e tij tepër luksoze, flokët e artë dhe fytyrën e lëmuar të një vajze pa asnjë fije floku. Pra, nga pikëpamja njerëzore, kukudhi kishte një tërheqje të dyshimtë. Sidoqoftë, vajza programuese Veronica e pëlqeu atë. Luftëtarja, pasi u rrëzua dhe la një bisht tymi nga një luftëtar me një qofte, pyeti me frymë, duke daulluar gishtat e saj të zhveshur në tastierë:
  - A do ta djegin vërtet këtë të ri të dashur?
  Komandanti vajza qeshi:
  - Ai nuk është një djalë i ri prej vitesh (vetëm që kukudhët duken të gjithë si adoleshentë), dhe zjarri është shumë primitiv. Ata do të gjejnë tortura më të mira dhe më efektive.
  - Kjo përvojë mund të jetë e dobishme për ne! - tha Pinoku kiborgu. - Arti qëndron në aftësinë për të bërë marrje në pyetje, gjëja më e nevojshme për një tiran.
  Në përgjigje, Veronica tha me një buzëqeshje, përpara se të dërgonte një luftëtar tjetër me një çokollatë në renë e asgjësimit:
  - Tortura është e neveritshme, marrja në pyetje është e nevojshme!
  Koloneli u përpoq të ruante pamjen e qetësisë, por në të njëjtën kohë u drodh paksa. Koka ime ndoshta po mbushej me mendime se si të mos dhuroja asgjë, por në të njëjtën kohë të shpëtoja një jetë të çmuar.
  Hipermarshalli i bëri një pyetje:
  - Cilat janë planet e komandës suaj?
  Elfi i robëruar u përgjigj:
  "Unë jam një kolonel i thjeshtë dhe nuk di më shumë nga sa supozohet të di." Në momentin e fundit na jepen komanda dhe anija ime kozmike lëviz sipas urdhrit të marrë.
  Hipermarshalli ngriti kokën:
  - Po, del se je edhe i zgjuar. Ti e di si të dalësh. Por nuk do t'ju ndihmojë aspak. Më trego si shfaqen dhe zhduken kaq menjëherë yjet tuaja.
  Kukuku u tendos dhe foli me një zë të dobët:
  - Nuk i di detajet teknike, pasi nuk jam fizikant nga trajnimi. Në fakt, nuk kam nevojë për të. Unë jam një dhëmbëz në një makinë lufte, thjesht jap një komandë dhe marr një urdhër, dhe anija kozmike kërcen menjëherë dhe ndodhet në një pikë tjetër në hapësirë.
  Këtu një vajzë me një shtëllungë në kokë tashmë kërciti:
  - Po inercia?
  Koloneli u përgjigj me një zë që dridhej:
  - Edhe në anijet tuaja shuhet nga antigraviteti.
  Vajza qeshi dhe, qartësisht e kënaqur, tha:
  - Gjithçka është e qartë, aq më mirë, le të fillojmë torturën. Thirrni ultra-ekzekutuesin.
  Një robot i madh me shumë tentakula fluturoi në sallë, i ndjekur nga një troll i neveritshëm dhe shumë i trashë me hundë. Shihje se si ecte me përtesë me këmbët e tij të shkurtra.
  - Unë jam në shërbimin tuaj, gjigant hapësinor!
  - E shihni këtë "kukudh", provoni nanoteknologjinë mbi të.
  Duke u dukur më shumë si një derr sesa një grabitqar, fanaci me hundë të madhe lëpiu buzët e tij të trasha e të gjelbra dhe fërshëlleu:
  - Me kënaqësi.
  Trolli nxori telekomandën dhe filloi t'i bënte shenja robotit. Ai lëvizi, tentakulat u ngritën kundër ballit, qafës, kyçeve dhe kyçeve të kukudhit.
  - Mos harroni edhe flokët e tij! Ata janë kaq të harlisur dhe do të dërgojnë një sinjal të pabesueshëm dhimbjeje.
  - Dhe do të jetë! - buzëqeshi i zymtë trolli.
  Rrezet rozë dolën nga tentakulat e robotit dhe hynë në pjesë të ndryshme të trupit të kukudhit. Ai u var, u strukë, fusha e forcës nuk e lejonte të lëvizte, të lëvizte qoftë edhe një centimetër. Mirëpo, ndonëse rrezet i kanë hyrë, i pashëm nuk ka përjetuar dhimbje.
  Victoria vazhdoi të luftonte. Këtu është një kundërshtar tjetër. Në këtë rast, bëhej fjalë për një luftëtar dyvendësh me një gjel sheqeri dhe një gjel sheqeri. Dhe këto ushqime të shijshme gjithashtu u bënë copa të vogla.
  Megjithatë, me një pjesë tjetër të trurit të saj të pompuar elektronikisht, vajza programuese po monitoronte pjesë të tjera të lojës.
  - Cili është thelbi i torturës? - pyeti Veronika duke bërë një manovër tjetër. "Ai e djeg atë si lazer."
  Komandanti i programit tundi kokën negativisht:
  - Jo! Mikro-robotët hynë në trup. Ata tani do të bashkohen me organe të ndryshme në trup, kryesisht ato që kanë shumë mbaresa nervore dhe do të fillojnë të dërgojnë impulse dhimbjeje. Dhe disa nga patate të skuqura të vogla do të veprojnë drejtpërdrejt në tru, duke intensifikuar makthet. Kjo do të thotë, do të jetë kuintesenca e një makthi.
  Vajza e largët e perëndive, duke kryer manovra të ndërlikuara, duke rrëzuar një makinë tjetër dhe këtë herë me një palë orke, pjesërisht kujtoi diçka. Njohuritë e saj janë pothuajse të pafundme, por të kufizuara, ndonëse të pompuara nga nanoteknologjia, por gjithsesi trupi i njeriut. Dhe programuesi luftëtar mërmëriti:
  - Kompjuterë të vegjël!
  Komandanti vajza konfirmoi:
  - Imagjinoni që ka milingona që zvarriten brenda trupit tuaj që mund të sekretojnë acid të dhimbshëm. Vetëm në këtë rast, do të jetë më keq.
  Trolli ndezi hologramin dhe para tij u shfaq një projeksion tredimensional i trupit të një kukudhi muskuloz, të lëmuar, pa flokë, të nxirë, djaloshare.
  - Kaq, vogëlushja ime! - tha trolli i ekzagjeruar me ëmbëlsi. Ne do të rregullojmë dhimbjen tuaj. Le të fillojmë me një të mijëtën e përqindjes. - Një gisht i fiksuar kaloi nëpër skaner.
  Vajza me pendë kërciti:
  - Është bukur të torturosh një kaq të lezetshme!
  Kukuku u përkul dhe filloi të dridhej. Madje filloi të përpëlitej pak.
  - Nuk dhemb akoma, por tani do të dhemb, do të rrisim ngarkesën në veshka, ju keni tre prej tyre. - tha trolli me tallje.
  Pas kësaj, fytyra e kolonelit të kukudhit u shtrembërua dhe ai rënkoi fort.
  - Oh! Por unë sapo kam filluar. Po në lidhje me palpimin e mëlçisë?
  Ngjyra në hologram u bë më e errët, kukudhi u shtrëngua, duke u përpjekur të kapte barkun me duar. Lidhjet e padukshme e mbanin fort.
  Trolli qeshi me kënaqësi:
  - Dhe tani stomaku, janë edhe dy prej tyre, kështu që dhimbja do të jetë e dyfishtë.
  Ishte për të ardhur keq të shikoja kukudhën, ai rënkoi gjithnjë e më fort.
  - Dhe tani zemër, janë edhe dy prej tyre, këta kukudhët janë njerëz kursimtarë.
  Veronica mund ta shihte këtë gjatë përleshjes. Ajo sapo kishte qëlluar një luftëtar me një pjesë tjetër të helmit në formën e cigareve Java dhe i bëri ato të digjen si një pishtar. Por pamja e të riut të pashëm që po torturohej ishte e pakëndshme për të.
  Veronica u kthye:
  - Nuk dua ta shikoj.
  "Unë gjithashtu mendoj se nuk ka asgjë interesante në lidhje me torturën." - u pajtua kiborgu Pinocchio.
  "Tani le të skuqim trurin..." filloi trolli dhe imazhi i tij u ndërpre, pothuajse menjëherë u shfaq hapësira. Ajo tregonte magjistarët që fluturonin me kostume hapësinore duke kryer një ritual mbi një hardhucë.
  Dhe tani zvarraniku rritet me shpejtësi në madhësi dhe shfaqen krahë. Dhe koka, në fillim, fillon të ndahet në dysh. Së pari ka dy koka, pastaj rritet një e treta. Duket se kjo është një lodër që fryhet, aq shpejt po merr përmasa. Në të njëjtën kohë, i frikëson të gjithë.
  - Është një dragua! - tha bukuroshja këmbëzbathur Veronica, duke vazhduar të digjte, këtë herë një makinë me një shishe pije alkoolike, me admirim - Dhe aq e madhe sa një ultra-luftanije. Dhe ku mund ta shihni këtë?
  Kiborgu Pinocchio, duke vazhduar të godasë armiqtë, në veçanti, pasi qëlloi një varkë të tërë me një ekip çokollate dhe rrush të thatë, gërrmoi dhe u përgjigj:
  - Magjitë e valëve, fuqia e hiperplazmës dhe magjia lindin përbindësha të tilla. Ju mund ta kuptoni këtë! Është e pamundur të kuptosh!
  Vajza programuese Veronica fërkoi tempujt e saj dhe tha me admirim dhe pa shtirur:
  "Kam parë kaq shumë gjëra të mrekullueshme në orët e fundit sa që koka më rrotullohet."
  Ashtu si një majë rrotullohet, "dragoi" lëshon unazat.
  Në të vërtetë, një flluskë e zjarrtë e ylbertë fluturoi nga goja e dragoit. Ai u kthye. Përbindëshi kolosal mbylli gojën dhe topi u kthye përsëri brenda.
  Veronica goditi një makinë me dy shishe Cola, e cila gjithashtu u ngrit duke spërkatur shkëndija smeraldi dhe fishkëlliu. Magjistarët pëshpëritën. Dragoi vazhdoi të lëvizte putrat.
  Pas tij u shfaq një shtrigë me flokë, dukshëm jo nga raca e Rofoshkës. Ajo mbante me vete një lugë të madhe. Ajo lëshoi katër krahë që hodhën në mënyrë joceremonike figura të gdhendura në vakum. Ata u zhvendosën dhe, pas një periudhe të shkurtër kohe, trupat filluan të rriteshin.
  Ata dukeshin jashtëzakonisht të pazakonta në sfondin e yjeve ultramoderne. Imagjinoni një mesjetë tipike, lajmëtarë me brirë, i frynin. Radhët e çelikut po niveloheshin. Filluan të shfaqen edhe dinosaurët. Jo njësoj si në tokë, ndryshimet në faunën në planetë të ndryshëm janë ende domethënëse, por jo më pak të frikshme për këtë. Kishte gjithashtu kulla rrethimi, ballistë të fuqishëm dhe katapulta të përpunuara.
  Veronica, duke parë këtë pamje mahnitëse, bërtiti:
  - Uau, si mund të jetë kjo!
  Kiborgu Pinocchio u përgjigj:
  - Është histori e gjatë! Më saktësisht, absolutisht gjithçka është e mundur në Hypernet. Ashtu si në një lojë kompjuterike!
  Vajza programuese tundi kokën, duke rrëzuar një makinë tjetër dhe tha:
  - Lëreni që loja të mos ndjekë rregullat,
  Ne ju dëshirojmë pa pendë,
  Dhe do të ketë argëtim deri në mëngjes -
  Le të thyejmë fraerin!
  Megjithëse ushtria lëvizte në vakum, dukej se luftëtarët, si dhe kuajt dhe njëbrirëshit e tyre, po ecnin në një sipërfaqe të fortë. Madje mund të dëgjoje dridhjen e vakumit dhe kërcitjen e fushave gravitacionale.
  
  GULLIVER DHE Ushtria e vajzave
  SHËNIM
  Dhe tani Gulliveri i guximshëm dhe i paimitueshëm, së bashku me Vikonteshën, komandon një ushtri të tërë vajzash zbathur dhe magjepsëse. Dhe ata krijojnë mrekulli të vërteta dhe unike. Orkët e pushtuara pësojnë disfatë pas disfate.
  . KAPITULLI Nr. 1
  Gulliver, ky djalë i përjetshëm, dhe ekipi i tij i djemve përsëri, kur dielli u fsheh pas horizontit, u ndaluan për të pushuar. Në fillim ata hëngrën mjaft përzemërt. Edhe pse ushqimi doli të ishte i thjeshtë. Dhe ata shkuan në shtrat.
  Trupat e rinj të lodhur kontribuan në faktin që gjumi erdhi shumë shpejt.
  Dhe Gulliver pa diçka të re dhe të bukur;
  Nëpër fushë lëviznin vajza shumë të bukura. Ata ishin të rinj, të hollë, të gjatë dhe muskuloz. Një ushtri e tërë vajzash që shkëlqejnë zbathur, rozë, me taka të lakuara të këndshme.
  Vetëm gjinjtë e vajzave janë të mbuluara me pllaka të holla parzmore, mezi të dukshme, si brekët me gjethe fiku në ijë.
  Dhe në të njëjtën kohë ata kanë gjoks të lartë, ije luksoze dhe bel të hollë. Dhe barku i bukurosheve duket sikur janë të veshur me çokollatë.
  Vajza shumë të bukura që kanë muskuj dhe hir. Dhe flokët valëviten në erë si parulla shumëngjyrëshe.
  Ata janë të armatosur - disa me shpata, disa me harqe dhe shumë nga vajzat me shigjeta. Ato janë pothuajse të zhveshura, dhe në të njëjtën kohë kaq femërore, me lakuar dhe të fuqishme dhe të holla në të njëjtën kohë.
  Dhe vajzat kanë mjekra të guximshme dhe kanë një hir të veçantë kur bëjnë një hap të shpejtë me këmbët e tyre zbathur.
  Gulliver madje fishkëlliu:
  - Është mirë! Epo, gra!
  Ai vetë mbetet një djalë rreth dymbëdhjetë vjeç i veshur vetëm me pantallona të shkurtra, por me muskuj të fortë dhe të spikatur. Dhe shumë i bukur me bustin e tij të zhveshur - fëmija Hercules.
  Dhe vajzat përreth janë gjithashtu të bukura dhe muskulare, me figura shumë seksi dhe ekspresive.
  Këmbësoria me bukuroshe të pikturuara po ecën përpara.
  Dhe kalorësia po nxiton pas: gjithashtu vajza pothuajse tërësisht të zhveshura, vetëm mbi kuaj, dhe njerëz më fisnikë mbi njëbrirësh. Po mes bukurosheve ka komandante. Dhe këto vajza kanë byzylykë prej platini, argjendi, ari dhe të zbukuruar me gurë të çmuar në duart dhe këmbët e tyre.
  Më saktësisht në kyçet dhe kyçet e këmbës. Ata gjithashtu kanë karfica të çmuara në flokët e tyre dhe vathë diamanti në veshët e tyre. Sa e mrekullueshme duket e gjithë kjo.
  Të gjitha vajzat janë të rritura. Vetëm Vikontesha tashmë e njohur, së bashku me Gulliverin, duket si një fëmijë.
  Por ajo ka një kurorë në kokë që shkëlqen nga gurët si yje. Dhe djali këmbëzbathur Gulliver ndjeu kurorën mbretërore në kokë. Edhe nëse ai ka veshur vetëm pantallona të shkurtra dhe ka një saber të varur nga ana e tij në një hobe.
  Por çfarë saberi - të gjitha të shpërndara me xhevahire aq të ndritshme sa që edhe diamantet do t'i dorëzoheshin.
  Epo, sigurisht, Gulliver është i vetmi njeri në gjithë këtë ushtri. Për më tepër, nëse ai është vetëm një fëmijë, vetëm shumë i fortë me muskuj të spikatur.
  Dhe luftëtarët sapo marshojnë, dhe viçat e tyre të zhveshur me venat nën lëkurën e artë-ullirit ndezin.
  Epo, sigurisht, si mund të mos këndosh, bukuroshe;
  Vajzat e guximshme po luftojnë për Elfian,
  Ata janë bijtë shumë krenarë të Svarog.
  Bukuroshja jonë rreh saktë me mitraloz,
  Shërbëtorët e Satanit nuk do të mund të na thyejnë!
    
  Ne luftuam me guxim, luftuam kundër orcizmit,
  Le të mposhtim Orkmachtin e lig, edhe pse armiku është i fortë...
  Së shpejti besoj se do të shohim komunizmin që dhamë,
  Gjeth i artë, i ndritshëm nga pema e panjeve!
    
  Nuk ka vend më të mirë se i yni, nuk ka komunizëm më të bukur,
  Që Atdheu ynë të lulëzojë me shkëlqim ...
  Lumturia me krahë të lehtë do të vijë në planet,
  Dhe ëndrra juaj për një jetë më të mirë do të realizohet së shpejti!
    
  Besoni se Elfia jonë do të bëhet lumturi e madhe,
  Maria, Lada, nëna e perëndive, do të mbretërojë...
  Ne do të ndalojmë sulmin e Orkmacht-it të egër ferrik,
  Dhe nuk ka nevojë për fjalë të panevojshme dhe të memorizuara!
    
  Armiku nuk do të jetë në gjendje të shqyejë zemrat e vajzave,
  Ne luftëtarët e kemi mprehur shpatën tonë të mprehtë e të furishme...
  Zëri i bukurosheve e njeh vërtet thirrjen,
  Dhe ne do të jemi në gjendje të kalojmë nëpër hordhitë Orkish!
    
  Dije se ne kukudhët nuk do të dorëzohemi kurrë,
  Ne do t'i vrasim të gjithë Orkët me tehun më të mprehtë...
  Lërini fytyrat e vajzave tona të shkëlqejnë me ar,
  Dhe le ta godasim me grusht në fytyrë lojtarin e orkës!
    
  Një vajzë këmbëzbathur nxiton nëpër reshjet e ashpra të dëborës,
  Mitralozi po shkarravit në mënyrë aktive rrufenë...
  Gjithçka që ju ka mbetur orkishistëve është të mbyteni veten,
  Sepse Atdheu është një kështjellë monolit!
    
  Ne do t'i mposhtim Orkët, edhe pse ata kanë fuqinë e paqes,
  Xha Fem vendosi të luante së bashku me Krauts në këtë betejë..
  Ata bënë një idhull për veten e tyre nga Adolf,
  Dhe tani kam një ushtri të lavdishme vajzash kundër tyre!
    
  Këtu luftërat e liga janë në lëvizje të plotë, në betejën e kësaj vajze kukudhë,
  Ata shtypin orcistët, megjithëse në një luftë të pabarabartë...
  Zëri i vajzës së argjendtë është kaq i qartë,
  Bukuroshja nuk do t'i nënshtrohet Orkler-Satanit!
    
  Fati ynë i dritës së kukudhit është të fitojmë vazhdimisht,
  Edhe pse armada Orkish nuk e di numrin...
  Dhe ne e goditëm fort në nofull Orkdolfin e lezetshëm,
  Elfskva e Punës i është dorëzuar sulmit!
    
  Tashmë ka shira dëbore, dhe vajzat janë zbathur,
  Një thembër i zhveshur shkëlqen si gjurma e një lepurushi...
  Kukudhët janë kaq të guximshëm në betejë,
  Më besoni, armiku nuk do ta shohë agimin!
    
  Mos u jep mëshirë Orksëve në betejë,
  Ushtria e tyre do të jetë në vapë, si një djall që digjet...
  Ne do të marrim shpërblime nga duart e Elphisus,
  Do të jetë shumë e ashpër, ariu vajzat kukudh!
    
  Nëse duhet të kthehemi, të gjitha malet janë të mbuluara me borë,
  Dhe le të qëndrojmë në universin e dritës, elfinizmin parajsor...
  Për fat të mirë, ne u qëlluam nga armët e Aurora,
  Dhe Orkshizmi mizor u hodh në ferr!
    
  Elfingrad nuk u dorëzua, ne qëndruam nën të,
  Edhe pse një turmë shpërtheu nga çeliku dhe ferri...
  Vajzat hodhën granata me këmbët e tyre të zbathura,
  Sepse ka vetëm një Atdhe të qumështit të kukudhit!
    
  Unë besoj se do të jemi në Orklin, edhe nëse gjërat bëhen të vështira,
  Orkshistët kanë "Pantera", "Tigra", "Luanë", "Orkdinand"!
  Vajza e tërhoqi zinxhirin mbi supet e saj,
  Kjo është arsyeja pse kukudhët kanë një talent të ashpër në betejë!
    
  Zemra e vajzës së re i është dhënë Elphisus,
  Gjithashtu Elfnin dhe Fthalin jetojnë në besim të pasionuar...
  Kështu që të mos ketë më dyshime të afta,
  Le të themi me vendosmëri dhe fort se Orkdolf është kaput!
    
  Ne do ta shtypim presidentin e dragoit me shpata,
  Dhe ne do të shkatërrojmë bandën e tij për shekuj ...
  Ne do të shkelim turmën e vajzave Orkishe nën këmbët tona,
  U bëftë realitet ëndrra juaj e shenjtë!
    
  Jepuni njerëzve liri për mendimet dhe ndjenjat e tyre,
  Kështu që ylli të shkëlqejë si Dielli i Elfinizmit...
  Prandaj do të kemi qull me gjalpë kaq të trashë,
  Rinia e përjetshme e motrës sonë do të jetë e jona përgjithmonë!
    
  Drita do të vijë, Atdheu do të shkëlqejë...
  Atdheu ynë do të jetë në lavdi përgjithmonë...
  Ne do të qëndrojmë në krye, do të besojmë në elfinizëm,
  Fuqia e shpirtit kukudhë, njohe luftëtarin, është e madhe!
    
  Elfiya është gati të bëhet më e sjellshme dhe më e bukur,
  Dhe ndihmo të gjithë botën të shkojë në lumturinë e parajsës...
  Ne jemi të aftë të pushtojmë skajet e universit madje,
  Një univers pa avantazh, forca për ta sjellë atë në lumturi!
    
  Por Elfia nuk do të jetë nën thembra e orkut të lig,
  Sepse ai ka një talent të vërtetë për të luftuar...
  Në kërcimin tonë, vajzat janë kaq tërheqëse,
  Çfarë do të marrë bukuroshja, besoni çdo rezultat!
    
  Së shpejti do të vijë epoka e diellit rrezatues,
  Kur lavdia e Atdheut do të lulëzojë në mënyrë madhështore...
  Ushtria jonë po lufton me Orkmacht ferrin,
  Dhe ai do të jetë në gjendje të fshijë turmën e orkëve të këqij!
    
  Përshëndes Lada e shenjtë, Nëna jonë e Zotit,
  Ti lindi Perunin dhe Yarilen shekullore...
  Rrëmuja e pashpresë nuk do të marrë besim,
  Nëse shpenzoni shumë, nuk do t'i mbani fjalët!
    
  Sundimtari më i rëndësishëm është Elfi i Madh,
  Elnini i la trashëgim rrugën më të mençur për në Eden...
  Sepse Elphisif është zoti i dritës,
  Dhe në një moment, ideal për luftëtarët!
    
  Orkishistët nuk do të mund të mashtrojnë Atdheun,
  Dhe prerë Elfskva nga Elfgi, nga Elfbiri...
  Ata do të jetojnë, besoj, kukudhët e dritës nën elfinizëm,
  Dhe unë do të fshij fuqinë e Orcdolfit, vajzë!
    
  Së shpejti do të ketë fitore, është po aq e vërtetë sa dielli,
  Së shpejti do të ketë një shkëlqim si rrezet e një kuazari...
  Dhe besoni kukudhët, elfinizmi do të zhvillohet,
  Epo, nëse nuk e besoni, më mirë heshtni!
    
  Shkenca e elfinizmit së shpejti do t'i ringjallë të vdekurit,
  Mençuria e saj është pa kufi, si një kuazar, e madhe...
  Ne do t'i mposhtim Orkët me shpirtrat tanë të mirë,
  Le të mos tundohemi nga një thes ari!
    
  Epo, me pak fjalë, kjo kohë djallëzore ka mbaruar,
  Ne vajzat do të hyjmë në Okrlin me të kuqe...
  Dhe barra jonë e pakufishme do të marrë fund,
  Sepse lumturinë tonë do ta marrim me një luftë!
  Nëse vajzat këndojnë, ata këndojnë me gjithë zemër. Gulliver, edhe pse një djalë në trup, është ende një burrë dhe i admiron shumë.
  Këto vajza janë vërtet të lezetshme.
  Djaloshi kapiteni këndoi:
  Ka gra në Elfia jonë,
  Pse po fluturojnë me aeroplan për shaka...
  Çfarë është më e bukur se të gjithë në univers,
  Vrite me shaka kundërshtarin!
  
  Ata kanë lindur për të fituar
  Për të lavdëruar kukudhën për shekuj...
  Në fund të fundit, stërgjyshërit tanë
  Menjëherë u mblodh një ushtri për ta!
  Dhe djali, me këmbë, këmbëzbathur, fëmijëror, të nxirë, këmbët e forta fishkëllente.
  Dhe nga zëri i tij një kon ra dhe e goditi vajzën mu në tabanin e zhveshur, rozë.
  Ajo qeshi dhe u përgjigj:
  Unë shtrëngova një gisht të bukur
  Si djegia në zjarr
  Një djalë i fuqishëm më pret atje,
  Në një kalë të artë!
  Gulliver i shkeli syrin vajzës dhe vuri në dukje:
  - Epo, të jem i sinqertë,
  Unë kam qenë tmerrësisht keq që nga fëmijëria!
  Atij i pëlqente të rrihte vajzat me shkop,
  Hiqni nervat e prindërve tuaj!
  Dhe kapiteni djali e mori dhe tregoi gjuhën e tij të gjatë.
  Vajza Vikonteshë cicëriu:
  - Epo, ti jep! Shkrim i madh!
  Gulliver vuri në dukje:
  - Unë shkruaj mirë ndonjëherë - po!
  Dhe ai i shkeli syrin partneres. Në çdo rast, ai është një djalë me një grusht mjaft shkatërrues.
  Dhe vajzat lëvizin me synimin për të luftuar, dhe disponimi i tyre është bërë jashtëzakonisht luftarak dhe agresiv.
  Djaloshi luftëtar këndoi:
  Edhe pse Zoti i ndaloi duelet,
  Por ndjej një talent për shpatën...
  Unë luftoj shtatë herë në javë,
  Të paktën nuk jam duelist!
  Të paktën nuk jam duelist!
  Vikontesha këndoi si përgjigje:
  Unë jam një vajzë, kam qartë pikëpamje,
  Dhe në një luftë ajo tregoi klasin e lartë!
  Por ajo vazhdoi të qante nga pakënaqësia -
  Pse linda vajzë?
  Vajzat luftëtare vazhduan të marshonin dhe trupat e tyre të hollë e muskuloz i përkulnin muskujt. Këto janë vërtet vajza femra.
  Gulliver e pyeti vikonteshën e tij:
  - Ku po e çojmë ushtrinë tonë?
  Vajza qeshi dhe u përgjigj:
  - Ne po çojmë diku! Dhe kjo betejë do të jetë shumë vendimtare për ne!
  Djaloshi kapiteni tha:
  - Kur e gjeta veten në një botë ku, në vend të njerëzve, kuajt ishin krijesat më inteligjente, atëherë... mendova se asgjë nuk mund të ishte më e mrekullueshme. Por më pas doli se ka edhe fëmijë të përjetshëm. Dhe jo aq budalla!
  Vajza kundërshtoi
  - Mund të zhvilloheshim më mirë teknologjikisht. Por e shihni se nuk ka asnjë nxitje. Për më tepër, sillni barut, armë dhe topa në botën tonë të bukur, harmonike, dhe ndoshta diçka edhe më keq!
  Gulliver tha në pajtim:
  - Po, mund të jetë më keq! Dhe kështu ju keni një idil. Dhe edhe nëse një dhëmb është trokitur, një i ri do të rritet brenda disa orësh.
  Vikontesha pohoi me kokë dhe cicëroj:
  Unë me të vërtetë dua që fëmijëria ime të mos mbarojë kurrë,
  Kështu që ajo nxiton pas meje ...
  Pa i ditur vitet!
  Pa i ditur problemet!
  Djali kapiteni pohoi me kokë me një buzëqeshje:
  - Po, kjo është ndoshta e mrekullueshme...
  Vajzat që marshuan dhe mijëra prej tyre i morën dhe kënduan në kor:
  Shiu shpërndau copëza yjesh nëpër qiell,
  Ne kemi përgatitur një kunj të mprehur për Orkishizmin!
  Tanket e Tiger janë thjesht mbeturina - një treg i ndyrë pleshtash,
  Një humbje e furishme e pret Wehrmacht-in menjëherë!
  Një humbje e furishme e pret Wehrmacht-in menjëherë!
  
  Shoku ynë Elfin udhëheqës është forca e miliona njerëzve,
  Grushti i tij është graniti, një mitraloz në dorë!
  Ne do të jemi në gjendje të mposhtim ushtrinë nga Sodoma,
  Forca jonë është një monolit - për fat të mirë në Tokë!
  Forca jonë është një monolit - për fat të mirë në Tokë!
  
  Jo, partia jonë ka gjëra më të rëndësishme për të bërë,
  Si të shpëtojmë popullin, të mirën e Atdheut!
  Febbels e të pushtuarve, në ferr me marrëzi,
  Dhe do të ketë fitore, më besoni, pavarësisht nga të gjithë djajtë!
  Dhe do të ketë fitore, më besoni, pavarësisht nga të gjithë djajtë!
  
  Bukuroshja e dritës së kukudhit është e famshme për fuqinë e saj,
  Gërsheti i saj ngjyrë kafe është i rëndë!
  Dhe në betejat me Orks, rinia do të bëhet e famshme,
  Vendi i Dritës do të marrë jetë, duke u ngritur lart!
  Vendi i Dritës do të marrë jetë, duke u ngritur lart!
  
  Mos e lini Orkler - ata do të fusin feçkën e tyre në kukudhët,
  Djaloshi me mustaqe mendon se është një Zot i lezetshëm!
  Ne do të marshojmë përgjatë rrugës Orklinskaya,
  Jo, ai që është i pastër në shpirt nuk do të bëhet skllav!
  Jo, ai që është i pastër në shpirt nuk do të bëhet skllav!
  
  Flamuri ynë është i kuq, ngjyra e gjakut të tërbuar,
  Dielli tashmë po shkëlqen në Orkstag!
  Nuk ka dhuratë më bujare për fëmijët tanë të dashur,
  Nëse zemra është e guximshme dhe frika është e shtypur!
  Nëse zemra është e guximshme dhe frika është e shtypur!
  Kjo këngë është shumë frymëzuese. Dhe pas vajzave ishin katapultë dhe ballistë me karikim të fuqishëm shtytës. Dhe ishte një forcë jashtëzakonisht vdekjeprurëse. Dhe vajzat gjithashtu shkelnin me këmbët e tyre shumë joshëse dhe të forta.
  Gulliver i bëri një pyetje krejtësisht të natyrshme partneres së tij:
  - Pse nuk ka burra në mesin e luftëtarëve?
  Vikontesha qeshi në përgjigje, duke thënë:
  - Dhe atëherë duhen burra në ushtri? Ata janë me erë të keqe dhe të pakëndshme për t'u parë. Djemtë nuk janë asgjë ende, por burrat e rritur dhe veçanërisht ata të moshuar janë thjesht të neveritshëm!
  Gulliver vuri në dukje logjikisht:
  - Mosha, gjithsesi, nuk i prish vetëm meshkujt, por edhe femrat!
  Vikontesha tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Është e drejtë! Por prapëseprapë, femrat e humbin atraktivitetin e tyre kur duken më të vjetra se tridhjetë e pesë vjeç, dhe meshkujt kur duken më të vjetër se pesëmbëdhjetë! Këtu ka një ndryshim domethënës!
  Djaloshi kapiteni tha:
  - Disi nuk më intereson bukuria e djemve adoleshentë! Gjëja kryesore është që gratë të jenë të bukura, dhe më e rëndësishmja, të dashura dhe të zgjuara!
  Vajza qeshi dhe u përgjigj:
  - Ashtu është! Bukuria është, sigurisht, e mirë, madje edhe e mrekullueshme, por edhe inteligjenca ka rëndësi!
  Gulliver këndoi:
  Por pse,
  Është e pamundur të jetosh me mendjen tënde!
  Por pse,
  Nuk mund t'i besosh askujt!
  Por pse,
  Unë jam një klasë e parë në mendjen time!
  Por pse,
  Unë flas marrëzi gjatë gjithë kohës!
  Por pse,
  Jeta nuk na mëson asgjë!
  Por pse,
  Nuk e kuptoj sa budallenj jane njerezit!
  Por pse!
  Por pse!
  Vajza Vikonteshë u përgjigj me besim:
  - Dhe për kokën e lakrës!
  Vajzat e bukura luftëtare u përplasën me shkëputjen e parë, megjithëse të vogël, të orkëve. Bukuroshet u ndalën menjëherë. Këmbët e tyre të zhveshura dhe të gdhendura filluan të tërhiqnin telat e harkut dhe të rrotullonin daullet e harkut.
  Këtu ka vajza shumë të lezetshme dhe seksi me bikini, të cilat luftojnë praktikisht pa rroba dhe duhet të them se janë thjesht bukuroshe. Dhe nëse burrat i shohin, ata patjetër do të gjunjëzohen dhe me një nxehtësi dhe emocione të madhe do të puthin shputat e tyre të zhveshura, rozë, pak të ashpër, por kjo i bën ata edhe më tërheqës dhe joshëse të nuhasin aromën e trupit të shëndetshëm dhe të fortë të vajzave.
  Kështu që shigjetat dhe bulonat e harkut fluturuan në një hark të lartë dhe gërryen orkët, duke i goditur me shigjeta, si një iriq me hala. Dhe ishte shumë mbresëlënëse për ta parë.
  Dhe këto vajza këtu janë thjesht sharm të shkëlqyera dhe unike, dhe muskujt e tyre janë shumë të fortë, dhe në të njëjtën kohë ato duken bukur.
  Dhe kështu shkëputja e parë e orkëve u shfaros dhe vajzat madhështore nuk morën as një gërvishtje.
  Gulliver - ky djalë i përjetshëm goditi këmbën e tij të zbathur dhe këndoi:
  - Ju vajza jeni të shkëlqyera,
  Thjesht supermena...
  Ne do të mbjellim tranguj
  Dhe pa i ditur kufijtë!
  Vikontesha i shkeli syrin homologes së saj dhe kërciti:
  - Urdhri i kapitenit tim për ju,
  Duket se do të copëtohesh...
  Ik djalosh, je shumë i dehur
  Përndryshe, do të ndeshesh me diçka, shiko, do të hasësh!
  Vajzat marshuan, duke shkelur këmbët e tyre të hijshme, të bronzta dhe jashtëzakonisht joshëse.
  Dhe gjoksi i çdo bukurie është thjesht i bukur. Epo, mos flirto me vajza të tilla.
  Gulliver shikoi vajzën Vikonteshë që po ecte pranë tij dhe tha:
  - Do të ishe më mirë si i rritur!
  Vajza qeshi dhe u përgjigj:
  - Çfarë ishte atje pas, shiko prapa,
  Njihuni si fëmijë, mos u turpëroni,
  Më lejoni t'ju them se shumë vite kanë fluturuar, kanë fluturuar,
  Buzëqesh Gulliver, buzëqesh!
  Djali kapiteni i shkeli syrin vajzës, e cila, me gjithë origjinën e saj fisnike, po i godiste këmbët e zhveshura e të hijshme në gurët e mprehtë të rrugës.
  Dhe ajo, natyrisht, dukej - disi e lezetshme. Ajo është e veshur në mënyrë të pasur dhe elegante, dhe këmbët e vajzës janë të zhveshura, sikur të ishte një lypës.
  Megjithatë, Gulliver vuri në dukje:
  - Për një fëmijë, ju jeni të mahnitshëm!
  Vikontesha nguli këmbën e saj të zbathur për të disatën herë dhe ulëriti:
  - Komplimentet e tua, djalë me pantallona të shkurtra, nuk kanë vlerë! Kështu që unë nuk mund të marr ndonjë para specifike nga kjo!
  Djali tundi me kokë:
  - Mjerisht! Të gjithë kanë gjithmonë probleme me paratë!
  Vajza kërciti e zhgënjyer dhe thembra e saj e zhveshur dhe e rrumbullakët e mori dhe e shtypi guralecin, duke e goditur me aq forcë. Është madje e habitshme që një fëmijë, dhe madje edhe një përfaqësues i seksit të drejtë, mund të ketë kaq shumë forcë. Kjo është një bukuri - super!
  Dhe Vikontesha bërtiti:
  - Këndo një lule, mos u turpëro!
  Gulliver pyeti me habi të dukshme:
  - Për çfarë të këndosh?
  Vajza deklaroi me vendosmëri, e inatosur duke vulosur edhe një herë këmbën e saj të zhveshur, të nxirë, paksa të ashpër duke ecur zbathur për një kohë të gjatë:
  - Për dashurinë, sigurisht! Çfarë tjetër për të kënduar!
  Djaloshi kapiteni tundi kokën dhe këndoi me kënaqësi të dukshme, duke kënduar me zërin e tij kumbues e djaloshtar:
  Imagjinata ime u godit
  Gjithçka u bë e ndritshme, sikur në tetor!
  Dhe ne do të hedhim një pirun në anët e demonit të keq,
  Dhe do të jetë kaq e mrekullueshme në Tokë!
  
  Të tillë yje në universin tonë janë
  Disa janë rubin, të tjerët janë diamante!
  Ne mbledhim haraç nga të ligjtë -
  Goditja është si çekiç dhe jo për vetull, por për sy!
  
  Dritaret e dyqaneve me kuazar,
  Hipodromi rrezatues shkëlqen!
  Ka plagë të hapura në shpirtin tim -
  Ishte sikur të kishte ndodhur një pogrom i madh në të!
  
  Ata do të përkulen si kaçurrelat e një komete,
  Shkëlqimi i qengjit - shkëlqen rruga e qumështit!
  O bëmat e pavdekshme po këndohen,
  Frus le të mbetet në lavdi përgjithmonë!
  
  Çfarë mund të bëjë një person i trishtuar?
  Le të bjerë një lot nga sytë e tu të kaltër...
  Kur gjithçka përreth është gri dhe e neveritshme,
  Kur prisni me shpresë një stuhi në qershor.
  
  Zgjat buzët e tua fatkeqe me një buzëqeshje -
  Kuptoni që bota nuk është manaferra në pyll.
  Vajza menjëherë do t'ju zhveshë dhëmbët,
  Në të do të realizoni një ëndërr të arsyeshme!
  Kështu luftëtari i ri e mori dhe këndoi. Dhe dukej jashtëzakonisht e bukur dhe më shumë se e lezetshme.
  Vikontesha vuri në dukje:
  - Mund të këndosh mirë! Por a jeni në gjendje të krijoni diçka më serioze?
  Gulliver tha me një ton të përulur:
  - Çfarë mund të jetë më serioze se këngët?
  Vajza i nxori gjuhën dhe u përgjigj:
  - Çfarë sjell gëzim dhe plus shëndet!
  Djaloshi kapiteni kërceu lart e poshtë si lepur dhe këndoi:
  Ti je Atdheu im i madh,
  Luftërat e cunamit u hodhën me dhunë
  Në fund të fundit, ushtria është një familje e fuqishme,
  Le ta hedhim të keqen nga piedestali në Gehena!
  
  Çfarë drite rrezatuese qiellore,
  Dalë nga zemrat e luftëtarëve të Atdheut.
  Le të lavdërohet bëma e kalorësve,
  Nuk do të pendohemi, besojmë në jetë!
  
  Armiku mori një dhuratë të madhe,
  Dhe ai ka shumë armë të ndryshme ...
  Tani ka ardhur momenti, imagjinoni këtë,
  Tërbimi i Çernobogut u derdh me dhunë!
  
  Kështu ndodhi, kalorësit e mi,
  Atdheu rrezatues po vuan!
  Në raport kishte vetëm zero,
  Dhe përsëri Kaini djallëzor triumfon!
  
  Orkshizmi është i fortë, hordhia zhurmuese,
  Por mos i gjunjëzo saksonët!
  Në fund të fundit, Elfini i mençur është me ne përgjithmonë -
  Dhe teoricieni i drejtë Fenin!
  
  Ne mund ta shtypim Wehrmacht-in, e di,
  Dhe sado dinake ishte ky dragua...
  Ne do të presim me shpatat e tij,
  Unë jam një kalorës i përkushtuar ndaj Atdheut dhe zonjës!
  
  Qoftë virtyti i madh
  Për të arritur kufijtë e Orklinit!
  Le të bëhemi të denjë për bëmat e etërve tanë,
  Në fund të fundit, ushtria jonë është e pathyeshme në beteja!
  
  Kur të vijmë dhe të bëjmë realitet ëndrrën tonë,
  Kauza e shenjtë - kauza e komunizmit!
  Unë do ta lë vajzën në rresht,
  Për pasardhësit flamuri: nder, altruizëm!
  Kështu këndoi me guxim dhe me ndjenjë djaloshi luftëtar Gulliver. Dhe vajzat që ecnin së bashku me to duartrokitën duart. Dhe disa madje kërcyen dhe spërkatën në një kërcim kur goditeshin me këmbët e tyre zbathur. E cila ishte jashtëzakonisht e lezetshme dhe në një shkallë të madhe.
  Gulliver pyeti partnerin e tij:
  - A kam kënduar mirë?
  Ajo u përgjigj me një vështrim të gëzuar:
  - Bilbili paloset në sfondin tuaj! Mirëpo, nëse, le të themi, një dem ulërin, sidomos kur po piqet i gjallë, atëherë do të jetë edhe më i freskët dhe më i madh!
  Gulliver këndoi:
  Ne nuk jemi vetëm brejtësi
  Dhe demat me brirë!
  I vrasim të gjitha lopët
  Dhe ne do t'i bëjmë copa ujqit menjëherë!
  . KAPITULLI Nr. 2.
  Kështu vazhdoi ushtria. Një flutur e madhe fluturoi nëpër qiell, e cila madje mund të ngatërrohet me një dragua për shkak të pranisë së tre kokave.
  Dhe krahët e saj shkëlqenin me të gjitha ngjyrat e ylberit pranveror. Po, ajo ishte një mbretëreshë simpatike.
  Gulliver këndoi me kënaqësi:
  Krahët e asaj fluture
  Ata ishin shumë të mirë ...
  Unë kam humbur paqen time -
  Dhe ai e tha nga zemra!
  Vikontesha cicëroi me një buzëqeshje:
  - Mos bëni zhurmë dhe grindje,
  Shtëpia është kështu apo jo kështu...
  Të paktën duhet të ndërtojmë një hambar,
  Nga ajo që është në dorë!
  Dhe fëmijët e përjetshëm do të qeshin dhe do të qeshin, duke treguar dhëmbët e tyre shumë të bukur dhe të mëdhenj përtej moshës së tyre.
  Gulliver e pyeti vikonteshën:
  - Pse po shkojmë edhe në një shëtitje? Thjesht bluajeni dhe hani lloj-lloj budallallëqesh!
  Tashmë ka vajza këtu, dhe kishte mijëra prej tyre zbathur dhe të nxirë, dhe të gjitha kaq të bukura, joshëse dhe muskulare. Dhe nëse e marr dhe filloj të këndoj, më del shumë e lezetshme;
  Mbreti na sundon me besnikëri,
  Nxjerr dekrete, gjyqtarë shërbëtorë...
  Froni nuk toleron bujë dhe lehje,
  Dhe jo një metodë për të mposhtur frikën!
  Por më pas kënga e bukurosheve këmbëzbathur u ndërpre papritur. Një turmë e tërë orkesh të shumta, me erë të keqe dhe me fang u shfaq përpara. Dhe ata gjëmuan dhe tundnin shkopinjtë e tyre.
  Vajzat, megjithatë, nuk u turpëruan dhe filluan të riorganizohen shpejt në formacionin e betejës.
  Dhe Gulliver e mori dhe këndoi, duke goditur këmbët e tij të zhveshura e fëminore;
  Unë jam skifteri i paqes dhe luftës,
  Lindur nën yllin më të ndritshëm...
  Bijtë besnikë të atdheut -
  Dashuria - e mrekullueshme, e vërtetë!
  
  Ne do të krijojmë një botë të bukur,
  Në të cilën do të ketë lumturi tani ...
  Le të shkëlqejë dielli kerubin,
  Elfia e shenjtë, e lartësuar!
  
  Ne do të arrijmë ëndrrat tona
  Nuk do të ketë gjë më të bukur në univers!
  Djali do të ngrejë shpatën dhe ti,
  Lumturia qoftë vendi juaj!
  
  Dhe në univers bukuria,
  Është koha që Atdheu im i madh të shkëlqejë!
  Edhe pse vajza vrapon zbathur,
  Më besoni, së shpejti do të jetojmë në komunizëm!
  
  Madhështia e bukurisë së maleve të larta,
  Dhe stepat e arta me një qilim aromatik!
  Ne do të fshijmë plehrat nga universi
  Më besoni, nuk do të pendohemi për jetën tonë!
  
  Dhe gjithçka në botë do të jetë mirë,
  Në fund të fundit, elfinizmi do të triumfojë kudo!
  Kush ka një daltë në duar,
  Kush preferon automatikun dhe plumbat!
  
  Ajo që bëjmë do të zgjasë përgjithmonë,
  Le të ndërtojmë qytete duke bërë shaka në Mars!
  Fuqia e Britanisë është tmerrësisht e madhe -
  Ne do t'u themi njerëzve të botës - përshëndetje!
  
  Gjaku që rrjedh është për mbjellje,
  Tek e cila rriten farat e dashurisë!
  Qoftë mirë për të gjithë në botën nënlunare,
  Mos ji thjesht një kalorës papagall!
  Dhe vajzat, nën tingujt e këngëve madhështore, hapën zjarr mbi orkët me harqe dhe harqe. Dhe shigjetat e para goditën orkët nga larg. Dhe bulonat e harkut doli të ishin vdekjeprurëse.
  Vajzat do të fillojnë të ulërijnë:
  - Të gjithë jemi bukuroshe, një familje,
  Ne do ta pastrojmë universin nga kalbëzimi!
  Nëse është e nevojshme, ne do t'i qetësojmë shpejt orkët,
  Dhe një kerubin i tërbuar fluturon mbi ne!
  Vikontesha bërtiti:
  - Banzai!
  Luftëtarët goditën orkët nga një distancë e madhe, duke rrotulluar bateritë e pajisjeve të harkut me gishtat e tyre të zhveshur. Dhe në të njëjtën kohë, ata nuk harruan të këndojnë duke qëlluar mbi arinjtë e qelbur, kanellë dhe fang;
  Bota ime është zhytur në errësirë -
  Peizazh i vdekur dhe errësirë e ftohtë.
  Dhe unë jam armiku juaj
  Dhe më besoni, ky rol nuk është i këndshëm për mua!
  
  Pranoje ofertën time
  Tek unë flet fort pasioni për ty.
  Përgjigja juaj nuk do të më vrasë
  Dhe ai do t'ju dënojë me vdekje!
  
  Bota po ndryshon,
  Jeta mbaron
  Je i dënuar
  Dhe vendi juaj!
  Nuk ka opsione
  Sfera El Gilet
  Në një botë ku ka errësirë dhe akull
  Do të hapë hyrjen!
  
  Gjaku i kukudhëve në hajmali
  Në Natën e Lidhjes, Deimos do të derdhet.
  E keqja, zilia, frika dhe mashtrimi
  Ai do të sjellë me vete në këtë botë.
  
  Bota juaj është e imja
  E kam në dorë çelësin e saj!
  Unë do t'ju siguroj paqen e përjetshme!
  
  Në çfarë ka besim shpirti juaj?
  Desmond nuk do të ketë kohë për t'ju shpëtuar.
  Aty ku është shtëpia ime, drita është fikur
  Toka jote e ngrohtë do të strehojë popullin tim.
  
  Unë do t'ju tregoj një sekret:
  Natën e Kombinimit, gjak kukudhë
  Duhet të njollosë amuletin
  Dhe dyert e botëve do të hapen.
  
  Bota po ndryshon,
  Jeta mbaron
  Je i dënuar
  Dhe vendi juaj!
  Nuk ka opsione
  Sfera El Gilet
  Në një botë ku ka errësirë dhe akull
  Do të hapë hyrjen!
  
  Gjaku i kukudhëve në hajmali
  Në Natën e Lidhjes, Deimos do të derdhet.
  E keqja, zilia, frika dhe mashtrimi
  Ai do të sjellë me vete në këtë botë.
  
  Bota juaj është e imja
  E kam në dorë çelësin e tij!
  Unë do t'ju siguroj paqen e përjetshme!
  
  Ju jeni të çmendur dhe mizor
  Por koha juaj po mbaron
  Ju nuk do të sundoni botën
  Të mallkoftë, profet i errësirës.
  Vdekja është më e mirë se shpëtimi
  Çfarë të jetë i pari ndër skllevër.
  A e dini vendimin tim -
  Përgjigja ime: "Vdes përgjithmonë!"
  
  Bota po ndryshon,
  Jeta mbaron
  Je i dënuar
  Dhe vendi juaj!
  Nuk ka opsione
  Sfera El Gilet
  Në një botë ku ka errësirë dhe akull
  Do të hapë hyrjen!
  
  Gjaku i kukudhëve në hajmali
  Në Natën e Lidhjes, Deimos do të derdhet.
  E keqja, zilia, frika dhe mashtrimi
  Ai do të sjellë me vete në këtë botë.
  
  Gjaku i kukudhëve në hajmali
  Në Natën e Lidhjes, Deimos do të derdhet.
  E keqja, zilia, frika dhe mashtrimi
  Ai do të sjellë me vete në këtë botë.
  
  Bota juaj është e imja
  E kam në dorë çelësin e saj!
  Unë do t'ju siguroj paqen e përjetshme!
  Kështu kanë kënduar vajzat, të cilat duken si kukudhë, por disi ngjajnë më shumë me njerëz. Përveç nëse janë shumë të bukura. Dhe shumë muskuloz me trupat dhe figurat e tyre.
  Orkët nuk mund t'i ndalin vajza të tilla. Dhe ata takuan arinjtë e ashpër dhe me erë të keqe me goditje shpata, shkopinj dhe sëpata.
  Dhe vajzat gjithashtu i goditën orkët në mjekër me takat e tyre të zhveshura dhe rozë.
  Dhe ata gjithashtu hodhën gjilpëra helmuese, vdekjeprurëse me gishtat e tyre të zhveshur.
  Dhe orkët ranë dhe vdiqën.
  Vikontesha e pyeti Gulliverin:
  -A keni parë ndonjëherë një përballje kaq të gjallë mes së bukurës dhe shëmtisë?
  Djaloshi kapiteni qeshi dhe u përgjigj:
  - Sigurisht që jo! Eshte e mrekullueshme!
  Vajza pohoi me kokë dhe vetë hodhi këmbën e saj zbathur, të gdhendur me forcë vrasëse dhe një granatë shumë shkatërruese. Ai fluturoi në një hark dhe u përplas në trashësinë e orkeve, duke i shpërndarë ato në drejtime të ndryshme.
  Gulliver kërciti:
  - Ju jeni perfeksioni, nga buzëqeshja juaj te gjesti juaj! Por ju e dini, hedhja e granatave me këmbët tuaja është e lezetshme dhe e pazakontë!
  Vikontesha qeshi dhe vuri në dukje:
  - Po, këmbët e mia janë të bukura! Dhe thembra e mia të zhveshura rozë u puthën nga kalorës fisnikë. Është veçanërisht bukur kur kukudhët e bëjnë këtë. Por nëse orkët ju lëpin thembrat, atëherë është e neveritshme!
  Vajzat më pas e morën atë dhe ekspozuan thithkat e tyre të kuqe të kuqe të gjoksit, duke hequr sutjenat e tyre. Dhe si do t'ju marrin dhe do t'ju rrahin me rrufe vrastare. Dhe orkët do të digjen, dhe lëkurat e tyre do të tymosin dhe karbonin. Dhe këto kafshë vrumbullojnë tmerrësisht.
  Dhe vajzat do ta marrin dhe do t'i fusin gishtat e tyre të zhveshur në gojë. Dhe si fryjnë. Dëgjohet një bilbil shurdhues. sorra të shumta fluturojnë përreth, sikur të ishin goditur me shkop në kokë. Dhe në të njëjtën kohë kanë edhe atak në zemër dhe dispepsi. Dhe ata bien, të shtangur dhe të shtangur, poshtë, duke përplasur me sqepin e tyre kokat e arinjve orke.
  Kafkat e përbindëshave çahen dhe gjaku helmues spërkat.
  Gulliver vuri në dukje me habi:
  - Kjo është jashtëzakonisht e lezetshme dhe e mahnitshme! Dikush mund të thotë - ultra-yjor!
  Vajza fisnike tundi me kokë:
  - Po, djali im! Kjo është jashtëzakonisht e adhurueshme! Por as ju nuk duhet të qëndroni kot. Dhe ju duhet të godisni orkët me një valë vrasëse!
  Gulliver u përgjigj me një psherëtimë, duke ngritur supet e tij fëminore, megjithëse muskulare,:
  - Kjo nuk është vërtet një detyrë e lehtë!
  Dhe djali hodhi një bizele në ajër dhe u asgjësua. Dhe ajo fluturoi pranë dhe goditi orkët, duke i bërë ata të digjen dhe të fluturojnë më lart në ajër. Dhe pastaj kthehuni.
  Vikontesha vuri në dukje:
  - Kësaj radhe hodhe mirë! Epo, ndoshta mund të më tregosh diçka tjetër!
  Dhe vajzat e bukura do t'ju marrin përsëri në unison dhe do t'ju rrahin nga thithkat tuaja rubin me rrufe. Dhe nga kërthizat me pulsarë. Dhe ato janë aq shkatërruese sa orkët digjen të gjallë dhe shkatërrohen me mijëra.
  Gulliver vuri në dukje dhe përsëri hodhi një pako shpërthyese vdekjeje me këmbën e tij të zhveshur e fëminore:
  - Le të themi se është super!
  Vikontesha vuri në dukje:
  - Tani është koha që ju të këndoni! Epo, mos ki turp, madje kjo do të na ndihmojë shumë.
  Gulliver pohoi me kokë dhe këndoi me shumë entuziazëm;
  Ne jemi pionierë - kalorës të Atdheut,
  Çfarë kanë lindur në shenjën e nëntorit...
  Ne nuk do të kursejmë jetën e Elfias,
  Të lavdërohesh me flamurin e kuq të mbretit!
    
  Ne duam dhe dimë të luftojmë fort,
  Orkshistët thyen me zell brirët e tyre...
  Ne kemi granata në një çantë shpine të gjerë,
  Jeta nuk është e shtrenjtë për ne pionierët!
    
  Ne e duam Atdheun tonë të shenjtë,
  Çfarë bëri elfinizmi i frikshëm...
  Këtu Elsomolka po udhëhiqet zbathur nëpër dëborë,
  Dhe orcishisti dëshiron të na rrëzojë!
    
  Kam luftuar me zell me Orksizmin në Elfskva,
  Dhe ne kositëm të gjithë armiqtë me një drapër ...
  Pse ky Orkmacht iu dha kukudhëve?
  Do ta godas me grusht!
    
  Unë jam një pionier dhe nën Elfskva e madhe,
  Ai luftoi si një luftëtar gjigant ...
  Ndaloi sulmin e egër të Orkshizmit,
  Familja e Zotit tonë të Plotfuqishëm është një!
    
  Nuk ka kufij në ringjalljen e Elfia,
  Elfini i Madh, na ngriti nga gjunjët...
  Svarog i madhi, mesia më i lartë,
  Dhe Lada është një ideal rrezatues!
    
  Ne jemi pionierë, djem, vajza,
  Ne na pëlqen të luftojmë - kjo është fati ynë...
  Dhe zëri i vogël i mullirit të kukudhit thërret,
  Edhe pse kaos i përgjakshëm mbretëron!
    
  Elfia është vendlindja e Svarog,
  Dhe u ndriçua rruga për elfinizëm...
  Pionierët nuk kanë nevojë për një Zot të keq,
  Armiku nuk do të mund të na përkulë në grusht!
    
  Ne kemi një tank të lezetshëm me forca të blinduara të pjerrëta,
  Orkët nuk mund ta depërtojnë kaq lehtë,
  Me dashuri për Ladën, vajzën fisnike,
  Kështu që grabitqari thjesht shndërrohet në lojë!
    
  Njerëzit mbronin Elfskva duke luftuar,
  Dhe pastaj ishte Elfingradi i madh....
  Së shpejti do të shohim elfinizëm,
  Do të ketë edhe një paradë nëpër Orklin!
    
  Po, Elfingrad është krenar për këtë fjalë,
  Ne jemi pionierë këmbëzbathur në një reshje dëbore...
  Ne do të thyejmë bririn e një lope budallaqe,
  Dhe ne do ta çojmë Orktlerin drejt e në arkivol!
    
  Dije se Atdheu nuk do të përkulet kurrë,
  Impulsi i saj nuk mund të frenohet...
  Dielli le të shkëlqejë përgjithmonë mbi Elfia,
  Dhe hajduti i pabesë do të shtypet!
    
  Në Elfingrad ata treguan guxim,
  Ne ishim në gjendje të ndalonim Orks...
  Kukudhët kanë një guxim të tillë, ju e dini,
  Dhe armiqtë do të kenë vetëm zero!
    
  Elfia mund të fluturojë në Mars,
  Dhe krijoni madhështi të ndryshme...
  Dhe sigurisht gjithçka do të jetë shumë e lezetshme,
  Edhe pse jeta është e brishtë si një fije mëndafshi!
    
  Shpirti i kukudhëve nuk i njeh pengesat në beteja,
  Ai ka fuqinë e Perunit...
  Ne pritet të marrim shpërblime nga perënditë,
  Dhe elementi shkëlqen, më besoni, runa!
    
  Në çfarë mënyre shpirti i kukudhit nuk e njeh humbjen?
  Më besoni, ai mund të shkelë gjithçka ...
  Ne pionierët duam kaq shumë hakmarrje...
  E pamposhtur, si ushtria e Atdheut!
    
  Fitorja është pothuajse pranë nesh,
  Le të ketë dritë në lavdinë e Elfinizmit...
  Gjyshërit tanë luftuan për Atdheun,
  Së shpejti do të takojmë gëzimin dhe agimin!
    
  Pa Atdheun, nuk ka jetë për pionierët,
  Ata duan të luftojnë për të ...
  Dhe çfarë donit, zotërinj të këqij?
  A duhet të sigurojmë një jetë skllavërie?
    
  Jo, Fuhreri do t'i marrë kukudhët si skllevër,
  Do ta shtypim si kukull...
  Në fund të fundit, kalorësit e Elfia mund të luftojnë,
  Dhe kerubini me krahë të artë është me ne!
    
  Nuk ka asnjë anë të Atdheut tonë nën botë,
  Digjet si ylli më i ndritshëm...
  Ti je bërë idhulli i dashurisë për mua,
  Unë kurrë nuk do të ndahem me ju!
    
  Unë jam një pionier dhe një djalë zbathur,
  Ajo që vërshon nëpër dëborë me takë të zhveshur...
  Dhe diku një lepur i lezetshëm i bardhë po kërcen,
  Që do t'i thyejë armikut bririn!
    
  Një pionier në betejë nuk njeh dyshime,
  Ai nuk është një klloun, por një terminator, e dini ...
  Hakmarrja do të vijë në Orks të ashpër, besoni
  Dhe do të ketë një parajsë të ndritshme të elfinizmit!
    
  Si do të vijë, njihni epokën,
  Në të cilën çdo luftëtar nga grazhdi...
  Luftoni deri në frymën tuaj të fundit,
  Lëreni të shkatërrohet, ju e njihni zuzarin e egër!
    
  Yjet e elfinizmit shkëlqejnë shkëlqyeshëm,
  Nuk ka epokë më të ndritshme, më të bukur në botë....
  Ne do të thyejmë zgjedhën e Orkshizmit, më besoni,
  Dhe Orktler do të jetë për drekën e kukudhëve!
    
  Më besoni, ne kemi tanke të tillë çeliku,
  Se guaska e tyre e panterës nuk do të depërtojë...
  Le të vendosim jod në plagët tona, djalë,
  Dhe përsëri pionieri nxiton me guxim në betejë!
  
  Epo, orkishistët e kuptuan mirë,
  Ata nuk menduan se thjesht mund të na mposhtin...
  Ne e shohim elfinizmin me kilometra të tëra,
  Dhe ne mund ta thyejmë Orkmacht me shaka!
    
  Në emër të Atdheut tonë të fuqishëm,
  Një pionier krenar shkon në sulm...
  Edhe pse retë varen mbi Atdhe,
  Ne do të japim një shembull fitimtar për të gjithë!
    
  Më besoni, armiku nuk do ta ndalë ëndrrën tuaj,
  Ne do t'i mposhtim të gjithë Orkët përsëri...
  Nuk do të ketë asnjë të keqe, më besoni, të mbretërojë në fron,
  Ne do të krijojmë një botë të re të rendit!
    
  Gjithçka do të jetë mirë, në Atdhe ju e dini,
  Unë jam një djalë, por në betejë jam si Robin Hood,
  Në fillim thjesht gërvishta në tavolinë,
  Dhe tani, më besoni, është vërtet fantastike!
    
  Një kukudh mund ta shqyejë Orksin me një bajonetë,
  Ajo do të mundë çdo ushtri...
  Dhe që pionierët të jetojnë nën elfinizëm...
  Në fund të fundit, miqësia jonë është një monolit i fortë!
    
  Ne nuk do t'u japim asgjë orkëve në betejë,
  Ne mund t'i mposhtim armiqtë tanë me shaka...
  Dhe kështu ne mundëm Orks me një shkop,
  Stuhia po gjëmon, duke e rrotulluar borën në shakullima!
    
  Elf nuk i njeh Orks, njih mëshirën,
  Ajo është jashtëzakonisht e fortë...
  Bastardët do të marrin një saber në qafë,
  Dhe Satani do të shkatërrohet!
    
  Mos besoni se Orkler është i pathyeshëm,
  Edhe nëse e keni mbledhur fuqinë e ferrit, merrni parasysh gjithçka...
  Kur populli dhe partia janë të bashkuar,
  Populli e copëtoi Orkmacht-in tonë!
    
  Elfia ka qenë e famshme për shekuj si një shenjtore,
  Ajo theu Tigrat si metal...
  Të shtrirë nga skaji në skaj,
  Ky ishte i vetmi vend që i riu ëndërronte!
    
  Ne fituam si gjigantë
  Ata i prenë kundërshtarët me shpatë...
  Ne jemi kukudhët e dritës, të pamposhtur në beteja,
  Kundërshtarët e Atdheut do t'i mundim!
    
  Na besoni, asgjë nuk do të na ndalojë,
  Dhe ju na njihni, asgjë nuk mund të na mposhtë...
  Ne do të varrosim Fyhrerin tullac,
  Ne kemi një shpatë të mprehtë dhe një mburojë çeliku!
    
  Në të gjithë universin nuk ka Elfie më të bukur,
  Do të ketë një epokë drite për shekuj...
  Do të ketë paqe dhe lumturi për të gjitha brezat,
  Atdheut i duhet një dorë e fortë!
    
  Pra, kur luani Orklin,
  Le ta lyejmë Orkmacht si hi në gjak...
  Ajo do të jetë koha e kufirit të qiellit,
  Dhe së bashku me Ladën, mbretëron dashuria!
  Djali kapiten këndon aq mirë me zërin e tij të ëmbël. Dhe është vërtet e bukur dhe një përrua rrjedh në shpirtin tim.
  Vikontesha vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Po, kjo këngë na ndihmoi shumë!
  Vërtet, sorrat ranë në shtangim dhe ranë të shtangur, sikur i kishin goditur në tru me shkopinj, ose ndoshta me diçka më të rëndë.
  Vajzat, natyrisht, të armatosura me shpata dhe sëpata, i prenë orkët në mënyrë shumë të famshme. Dhe diapazoni i tyre ishte i madh dhe shigjetat i rrëzuan arinjtë me efikasitet të madh. Dhe, natyrisht, luftëtarët nuk mund të mos përdornin katapultë dhe ballistë. Dhe hodhën enë të mëdha me një përzierje të ndezshme, vaj dhe alkool. Dhe orkët i dogjën si salsiçe.
  Gulliver lëpiu buzët dhe tha:
  - Shumë e shijshme! Dhe aroma e mishit të djegur është absolutisht e shijshme!
  Vikontesha i shkeli syrin homologes së saj dhe cicëroj:
  Mishi i qengjit është shumë lëng,
  Shkopi i vajzave është shumë i fuqishëm!
  Luftëtarët i morën dhe i goditën përsëri nga thithkat e kuqe të gjirit me rrufe vrastare.
  Dhe kaq shumë orke të liga u dogjën dhe u dogjën. Këto janë arritjet e vërteta të ushtrisë së dritës.
  Dhe këmbëzbathur, vajza të bukura.
  Gulliver fërshëlleu:
  - Kjo është fytyra ime! Do të ketë një penallti, do të ketë një penallti!
  Ja sa agresive doli.
  Epo, pse të mos u bërtisni vajzave:
  Një ork i keq zvarritet përgjatë shkëmbinjve,
  Goditi atë me napalm!
  Mos kurseni orkët
  Shkatërroni të gjithë zvarranikët!
  Si të shtypësh çimkat -
  Digjeni si kacabu!
  Vikontesha kërciti, duke shkelur syrin me sytë e saj safir:
  - Kjo është bukuri ekstreme!
  Gulliver i shkeli syrin dhe cicëroj:
  - Le të ketë dritë,
  Unë nuk kam qenë në parajsë ...
  Do të vijë agimi -
  Dhe sigurisht që do të shkojmë në parajsë!
  Vikontesha qeshi dhe vuri në dukje:
  - Po, sigurisht, do të ikim. Dhe ne do të vijmë përsëri!
  Djali kapiteni i shkeli syrin partneres dhe këndoi:
  Do të doja të shkoja në parajsë, do të doja të shkoja në parajsë,
  Këtu isha, por nuk isha atje!
  Dhe fëmija terminator hodhi një bizele shumë kompakte vdekjeje mbi armiqtë e orkës me forcë vdekjeprurëse.
  Ai fluturoi dhe nxitoi, duke shpërndarë armiqtë në të gjitha drejtimet. Dhe kokat e orkeve u kthyen prapa.
  Vikontesha leh:
  - Phasmagoria është e standardit më të lartë!
  Gulliver mërmëriti:
  - Është e drejtë! Tsarizmit i mallkuar demokracia!
  Vajza qeshi dhe vuri në dukje:
  - Mbreti duhet të jetë në kokë, dhe jo në fron!
  Dhe sytë e saj prej safiri shkëlqenin si yje. Dhe doli të ishte mjaft simpatike.
  Djali bërtiti:
  - Për një botë të re, të drejtë!
  Vikontesha vuri në dukje:
  Lufta është ndezur në univers,
  Dhe sa mund të vuash ...
  Satani është çliruar,
  Dhe ai filloi të vriste furishëm!
  Gulliver mërmëriti:
  - Po ai e bëri! Pyetja e vetme është kur? Gjithmonë ka pasur vrasje!
  Vajza tundi me kokë:
  - Që në kohën e Kainit, do të thotë?
  Djali u përgjigj:
  - Vrasja e parë ishte në mendimet njerëzore! Kur Adami nuk u krijua, por ekzistonte vetëm shpirti i tij!
  Vikontesha pyeti me një buzëqeshje:
  - Mendon se shpirti ishte i përjetshëm?
  Gulliver pohoi me kokë energjikisht dhe goditi këmbën e zbathur të fëmijës së tij:
  - Me shumë mundësi, kjo është pikërisht ajo! Në çdo rast, Zoti Zot i fryu njeriut me frymën e tij dhe e populloi me grimcën e tij të përjetshme, të pavdekshme, gjithnjë ekzistuese!
  Vajza këndoi me një buzëqeshje:
  Duaje Zotin me shpirt,
  Jezusi qoftë me ju...
  Dhe nëse doni një djalë në parajsë,
  Ëndërro vetëm për Krishtin!
  
  TROLL DHE ELF KUNDËR ORKËVE
  SHËNIM
  Një troll dhe një kukudh, në krye të një ushtrie të madhe të përbërë ekskluzivisht nga vajza shumë të bukura, të lakuara dhe muskulare, hyjnë në betejë me një turmë orkesh. Dhe luftëtarët tregojnë klasën e tyre më të lartë!
  . KAPITULLI Nr. 1
  Djali troll dhe vajza kukudhë tani e gjetën veten në krye të një ushtrie shumë të madhe.
  Përpara, vajzat mund të shiheshin duke marshuar në hap. Ata kishin veshur vetëm tunika të tejdukshme që nuk fshihnin trupin e tyre të bukur, të nxirë dhe muskuloz. Dhe këmbët e zhveshura dhe të forta të vajzave bënë një hap.
  Bukuroshet i tërhoqën gishtat e këmbëve dhe i drejtuan deri në fund trupat e tyre të fuqishëm e në të njëjtën kohë të këndshëm me bel të hollë.
  Dhe sa ijet e fuqishme dhe luksoze kanë vajzat, skicat e të cilave nuk fshihen nga tunikat e holla.
  Katër yje të shndritshëm shkëlqenin nga lart, duke dhënë një shkëlqim shumë të fortë.
  Vajzat në këmbësorinë janë të armatosur ndryshe. Disa kanë harqe, disa kanë harqe më të fuqishme me bulona. Ka luftëtarë me shpata dhe ata që hedhin shigjeta. Disa vajza të bukura dhe muskulare kanë edhe sëpata të fuqishme pas tyre, të afta për të prerë në gjysmë edhe luftëtarin më të madh.
  Përveç kësaj, kur troll dhe kukudhë shikuan në anët e tyre, ata panë vajza mbi kuaj, deve dhe madje edhe elefantë! Vajzat, pa përjashtim, ishin shumë muskulare me gjoks të madh, të lartë, të nxirë, zbathur dhe mezi të mbuluara me rroba.
  Dhe flokët e tyre janë me ngjyra të ndryshme - jeshile dhe blu, dhe portokalli, të verdhë, të kuqe, të bardhë dhe madje edhe me pika. Por në përgjithësi, vajzat janë shumë shik. Dhe këmbët e tyre janë të zhveshura, topa muskujsh rrotullohen nën lëkurën e tyre të çokollatës.
  Ata që janë ushtarë të zakonshëm nuk kanë dekorata, dhe janë vetë dekorata. Por komandantët-luftëtarë janë zbukuruar me byzylykë në krahët dhe këmbët e tyre prej ari, argjendi, platini, të mbuluara me gurë të çmuar. Disa vajza kanë gjithashtu vathë dhe karfica të bëra me gurë të çmuar në flokët e tyre. Gjithçka duket shumë bukur. Fytyrat e vajzave janë të reja, të këndshme, aspak të zemëruara, megjithëse mjekrat e tyre janë të guximshme. E megjithatë, shumë vajza kanë erë shumë të këndshme dhe erotike. Ka një aromë të parfumit të shtrenjtë dhe aromës natyrale nga trupat shumë të fortë, muskuloz dhe, në të njëjtën kohë, joshëse.
  Djaloshi i trollit, duke i parë ata, ndjeu një ngazëllim aq të fortë sa për pak nuk shpërtheu.
  Rreth e rrotull kishte vetëm vajza. Dhe ka mijëra prej tyre. E gjitha mezi e mbuluar, shumë joshëse dhe ngjallëse e epshit mashkullor!
  Pranë Raptor, siç quhet troll i ri, shoku i tij kukudh, një vikonteshë fisnike, është duke hipur mbi një njëbrirësh. Erimiada është e vetmja përfaqësuese e seksit të bukur që ka këpucë - sandale të zbukuruara me diamante dhe topaz. Ajo vetë është me një kostum luksoz, dhe në kokën e saj është një kurorë e gazuar e bërë nga gurë të çmuar rrezatues, të panjohur në tokë. Dhe në gjoksin e lartë ka porosi.
  Ashtu si Raptor. Ata duket se komandojnë një ushtri prej mijëra vajzash të bukura, të zbathura, gjysmë të zhveshura.
  Erimiada, duke parë këtë shkëlqim të vajzave aq të bukura që marshojnë, duke goditur shputat e tyre të zhveshura, me një kthesë shumë të hijshme të thembra mbi gurët e mprehtë të rrugës, e mori dhe filloi të këndonte;
  Ne do të fluturojmë mbi yjet mbi planet,
  Dielli do të shkëlqejë me shkëlqim ...
  Heroizmi i kukudhëve të dritës lavdërohet,
  Shndërron gjahtarin në lojë!
    
  Do të jetë një kohë vërtet e vështirë,
  Aty ku një stuhi shkëlqen në botë ...
  Molla është në lulëzim të plotë,
  Pranvera po vjen, sigurisht!
    
  Do të ketë një epokë, më besoni të elfinizmit,
  Ku çdo person është një demiurg.
  Ne do të largojmë njollën e Orkshizmit nga fytyrat tona,
  Nëse është e nevojshme, parmenda do të lërojë!
    
  Do të ketë perëndi besnike në mbarë botën,
  Ata do t'i sjellin gëzim dhe të qeshura kukudhit...
  Do t'i lyejmë flokët me mirrë,
  Paç sukses në këtë ndërmarrje të lavdishme!
    
  Po, Elfia është një vend botëror,
  Toka e shenjtë e elfinizmit...
  Vajza këmbëzbathur vrapoi
  Ajo ka lindur për të qenë nuse!
    
  Po, e dua bukuroshen Elfia,
  Çfarë krijoi metalin nga guri...
  Njerëzit do të bëhen, më besoni, më të lumtur
  Le të bjerë shi napalmi nga qielli!
    
  Mos kërkoni lumturinë pa Rod,
  Ai do t'ju japë dashuri përgjithmonë ...
  Nën thembra të betejës së Svarog,
  Gjaku i përbindëshave po derdhet!
    
  Nuk ka vend më të bukur gjigandësh,
  Ka trollë dhe gnome në radhët...
  Jemi të bashkuar përgjithmonë me Atdheun,
  Ne do të fitojmë në çdo betejë, ju e dini!
    
  Pra, pse personi është kaq i trishtuar?
  Ju e keni njohur fuqinë e Svarog...
  Shkakton ndjenja të mira
  Lada jonë e dashurisë është ideale!
    
  Universi do të bëhet më i mirë, më besoni -
  Nëse elfinizmi fillon të sundojë...
  Ne jemi fëmijë të lumtur të Svarog -
  Le ta zbërthejmë Orkshizmin në kuarkë!
    
  Së shpejti Toka do të bëhet rrezatuese,
  Së shpejti do të ketë sukses të madh...
  Dhe Yarilo do të lindë si një diell i lavdishëm,
  Dhe do t'u japë shkëlqim të gjithëve!
    
  Le të pimë në Atdhe, vajza,
  Kështu që Elfie mund të përparojë përgjithmonë...
  Kështu që paga të jetë e pafund -
  Që nuk është turp të ëndërrosh!
    
  Lëreni kukudhën të ngrihet mbi univers,
  Dhe ai do t'u tregojë të gjithëve buzëqeshjen e Zotit ...
  Me forcën e saj të pakorruptueshme në beteja,
  Ne do të zbulojmë mashtrimin më dinakë!
    
  Së shpejti dielli do të shkëlqejë më shumë,
  Hapësira do të bëhet si një oborr...
  Kështu që ju djeg zjarrin më të nxehtë,
  Mpreh sëpatën tënde të çelikut!
    
  Dhe pastaj me këngën e Ladës së madhe,
  Kjo lindi zota të fuqishëm...
  Ne do të jemi në gjendje të shfarosim fisin e të egërve,
  Elfo-lavdi bij me shpata!
  Raptor qeshi dhe vuri në dukje:
  - Vargu i fundit është disi i pakuptimtë. A doni t'i preni bijtë e lavdishëm elf, pra veten tuaj?!
  Erimiada u përgjigj me një buzëqeshje të ëmbël:
  - Jo, fola pak gabim. Në fakt, doja të thosha se bijtë dhe bijat e lavdishme të elve do të mund të shfarosin fisin e hordhive të egra. Në përgjithësi, është thjesht një këngë romantike!
  Raptor donte të thoshte diçka, kur papritmas një vajzë e bukur me këmbë të zhveshura i ra borisë. Në të njëjtën kohë, flokët e saj të kuq bakri fluturonin në erë, si një flamur luftarak e proletar. Dhe luftëtari trumbetoi.
  Vajzat e tjera, mijëra prej tyre, filluan të ndërroheshin me nxitim nga marshimi në formacion luftarak. Në pjesën e pasme të një ushtrie të madhe me shkrime, ndonëse muskulare, të shndritshme nga djersa dhe me erë parfumi dhe aromë të fuqisë femërore, mamuthët luftarakë tërhiqnin katapultë dhe ballistë.
  Erimiada tha me një buzëqeshje, duke i ndezur dhëmbët e saj perlë:
  - Duket se do të jetë shumë argëtuese!
  Raptor psherëtiu rëndë dhe u përgjigj:
  - Një gjë më neveritet - sa bukuri të tilla mahnitëse dhe unike do të vdesin!
  Kukudhi tha me zemërim:
  - Një luftë nuk mund të bëhet pa viktima, vetëm gjatë seksit mund të bëhet pa orgazmë!
  Dhe të dy, kukudh dhe troll në kurora, duke kërcitur dhëmbët me gëzim, qeshën.
  Pas kësaj, ata gjithashtu filluan të jepnin komanda në kumbimin e tyre dhe zërat e tyre shumë gazmorë dhe gazmorë.
  E mori Erimiada dhe përsëri me ndjenjë e shprehje të madhe, duke kërcyer mbi njëbrirëshin e saj të bardhë si bora, këndoi;
  Lavdi vendit që lulëzon lart,
  Lavdi Elfit të madh e të shenjtë...
  Jo, nuk do të ketë heshtje në përjetësi -
  Yjet e fushës kanë spërkatur perla!
    
  Svarog i madh i Plotfuqishëm është me ne,
  Djali i Familjes së Madhërishme të Madhërishme...
  Kështu që ky Luftëtar mund të ndihmojë në betejë,
  Ne duhet të lavdërojmë Zotin Elven!
    
  Vajzat nuk kanë dyshime, më besoni,
  Vajzat po sulmojnë me furi turmën...
  Bisha e tërbuar do të copëtohet,
  Dhe armiku do të marrë një goditje në hundë!
    
  Jo, mos u përpiqni të thyeni kukudhët,
  Armiku nuk do të na gjunjëzojë...
  Ne do të të mposhtim, bastard i keq,
  Gjyshi i Madh Elfin është me ne!
    
  Jo, mos u dorëzo kurrë para armiqve të tu,
  Vajzat zbathur luftuan pranë Elfskva...
  Ne nuk do të tregojmë dobësi dhe turp,
  Le të merremi me Satanin e madh!
    
  Zoti ju dhëntë të përfundoni betejat tuaja,
  Dhe largoni hordhitë e Wehrmacht-it...
  Kështu që ata përfundojnë me zero,
  Që të mos jetë qetësi në varreza!
    
  Jepuni vajzave frerë të lirë, luftëtarë,
  Kështu që kjo do të rregullohet për orkishistët...
  Etërit tanë do të jenë krenarë për ne,
  Kundërshtari nuk do të na mjelë si lopët!
    
  Është e vërtetë që pranvera do të vijë së shpejti,
  Kallinjtë në ara do të bëhen të artë...
  Besoj se ëndrra jonë do të realizohet,
  Nëse duhet të luftoni për të vërtetën!
    
  Zot, kjo do të thotë që të gjithë njerëzit janë dashuri,
  Besnik, i fortë, i përjetshëm në gëzim...
  Edhe pse derdhet gjak i dhunshëm,
  Vajza shpesh është e pakujdesshme!
    
  Ne shtypim armikun në betejë,
  Duke bërë diçka kaq të ajrosur ...
  Edhe pse një stuhi tërbohet mbi botë,
  Dhe vjen një eklips i mbytur!
    
  Jo, kukudhët do të qëndrojnë deri në varr,
  Dhe ata nuk do t'i dorëzohen asnjë grimë Orksit...
  Ju djema shkruani në fletore,
  Dhe mprehni të gjitha shpatat tuaja për betejë!
    
  Po, është e vërtetë që do të ketë një agim pa skaje,
  Më besoni, të gjithë do të kenë gëzim ...
  Ne hapim një tjetër, më besoni, dritë -
  Në ajër dora e vajzës po zgjat!
    
  Ne kukudhët mund ta bëjmë këtë, më besoni,
  Diçka për të cilën as nuk guxojmë ta ëndërrojmë...
  Ne shohim qartë qëllimin më të ndritshëm,
  Jo, mos flisni marrëzi, luftëtarë!
    
  Ne do të fluturojmë në Mars për argëtim,
  Le të hapim fusha atje, të numërojmë rubinët...
  Dhe ne do të ngarkojmë Orks direkt në sy,
  Një luzmë kerubinësh fluturojnë sipër nesh!
    
  Qoftë i famshëm vendi i kukudhëve,
  Çfarë u dha elfinizmit popujve...
  Ajo na u dha nga lindja përgjithmonë -
  Për Atdheun, për lumturinë, për lirinë!
    
  Në Elfia, çdo luftëtar është nga grazhdi,
  Fëmija zgjat armën...
  Prandaj, ti dridhesh, horr,
  Ne e thërrasim përbindëshin në llogari!
    
  Po, e jona do të jetë një familje miqësore,
  Çfarë do të ndërtojë elfinizmi në univers...
  Ne do të bëhemi, ju e dini, miq të vërtetë,
  Dhe biznesi ynë do të jetë krijimi!
    
  Në fund të fundit, elfinizmi jepet përgjithmonë nga lindja,
  Që të rriturit dhe fëmijët të jenë të lumtur...
  Djali lexon gjithashtu rrokje,
  Por flaka e demiurgut shkëlqen në sy!
    
  Le të ketë gëzim për njerëzit përgjithmonë,
  Se ata po luftojnë së bashku për punët e Svarog...
  Së shpejti do të shohim brigjet e Folgi-t,
  Dhe ne do të jemi në vendin e nderit të Zotit!
    
  Po, kukuku nuk mund të thyhet nga armiqtë e Atdheut,
  Do të jetë më i fortë edhe se çeliku...
  Elfiya, ju jeni një nënë e dashur për fëmijët,
  Dhe babai ynë, më besoni, nga distanca më e mençur!
    
  Nuk ka pengesa për Atdheun, më besoni,
  Shkon përpara pa u ndalur...
  Mbreti i ferrit së shpejti do të marrë mat,
  Të paktën ai ka tatuazhe në duar!
    
  Ne do të japim zemrën tonë për Atdheun tonë,
  Të ngjitemi në të gjitha malet, më besoni më lart...
  Ne vajzat kemi shumë forcë,
  Ndonjëherë edhe e hedh çatinë!
    
  Djali dha gjithashtu një abonim për Elf,
  Ai tha se do të luftonte ashpër...
  Në sytë e tij, metal i shkëlqyeshëm,
  Dhe RPG është e fshehur fort në çantën e shpinës!
    
  Pra, le të mos luajmë budallain,
  Më mirë akoma, le të qëndrojmë të gjithë së bashku si një mur...
  Provimet, duke kaluar vetëm me një A,
  Le të sundojë Abeli dhe jo Kaini i keq!
    
  Me pak fjalë, do të ketë lumturi për njerëzit,
  Dhe fuqia e Svarog mbi botën e shenjtë ...
  Thyeni me lojëra Orkshistët,
  Le të jetë Lada lumturi dhe një idhull!
  Kjo ishte vërtet një këngë. Dhe përpara, një turmë e madhe orkesh po sulmon tashmë vajza të bukura, të zbathura, të nxira dhe shumë joshëse dhe me pamje të shijshme.
  Dhe këto krijesa, në ndryshim nga kukudhët dhe trollët, janë shumë të neveritshëm me fytyra të shëmtuara. Orkët duken si arinj, vetëm pakrahasueshëm më të shëmtuar, dhe fytyrat e tyre janë kaq të frikshme dhe të neveritshme.
  Vajzat me harkë hapën zjarr të para. Në fund të fundit, harqet janë një mekanizëm i veçantë me bulona të rënda të njomur në helm, dhe ata godasin në një distancë më të madhe se shigjetat.
  Luftëtarët vunë fort këmbët e tyre të zhveshura, të nxira dhe të forta dhe i rrotulluan me shpejtësi daullet.
  Dhe tani bulonat e harkut fluturojnë me një bilbil shpues. Dhe ata fjalë për fjalë shpojnë menjëherë, duke përplasur arinj orke. Dhe bukuroshet ende buzëqeshin me dhëmbët e tyre të shkëlqyeshëm, si perlat më të bukura nga thesari i Sulltanit.
  Dhe pastaj bukuroshet me harqe u ulën në gjunjë. Mund të qëlloni me hark më shpesh sesa me hark. Dhe në të njëjtën kohë, vajzat tërheqin kordonin me këmbët e tyre të zhveshura, të shkathëta dhe të hijshme. Dhe ata e bëjnë atë shumë shpejt dhe ftohtë.
  Dhe shigjetat fluturojnë, rrëshqasin përgjatë një harku të pjerrët dhe godasin arinjtë e qelbur dhe leshtore me fuqinë e tyre të jashtëzakonshme shkatërruese. Dhe duket jashtëzakonisht mbresëlënëse. Dhe burimet e gjakut të ndyrë kafe të krijesave të vrarë spërkasin.
  Dhe vajzat, mirë, kaq të bukura, dhe sa bukur është të shikosh lëvizjet e muskujve të tyre shumë të këndshëm dhe të rregulluar në mënyrë harmonike.
  Por luftëtarë të tjerë vendosin ballistë dhe katapultë. Dhe kjo armë është gjithashtu shumë e fuqishme. Fuçi të tëra me kokteje molotov po fluturojnë në një hark të lartë. Dhe këtu është një dhuratë e tillë asgjësimi, se si ai do t'ju marrë dhe do t'ju godasë në pjesën e trashë të turmës së orkëve. Dhe me të vërtetë do t'i copëtojë të gjithë dhe do t'i djegë. Dhe nëse jo të gjithë, atëherë ndoshta njëqind e mirë. Dhe tani kjo është një betejë epike.
  Orkët digjen të gjallë si qirinj në një pemë të Krishtlindjes në një shtëpi të pasur gjatë festimeve të Krishtlindjeve.
  Dhe era e mishit të djegur përhapet larg.
  Dhe vajzat filluan të hedhin hobe dhe hobe mbi orkët që përparonin. Dhe ata gjithashtu kaluan nëpër një turmë të madhe arinjsh të tërbuar dhe leshtarë. Dhe ata, këto kafshë ranë dhe lëshuan burime lëngu të pakëndshëm.
  Vajzat deri më tani kanë shkatërruar turmën sulmuese nga distanca dhe nuk kanë pësuar pothuajse asnjë humbje.
  Vërtetë, disa orke gjithashtu u përpoqën të hidhnin shigjeta dhe të gjuanin gurë.
  Këtu tabani i zhveshur i bukuroshes u godit nga një pikë. Dhe vajza bërtiti:
  - Dreqin, dhemb!
  Erimiada vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Po, bota është plot dhimbje! Por këmbët e vajzave po shërohen shumë mirë.
  Raptori këndoi, duke nxjerrë dhëmbët e tij të mëdhenj, si kali:
  - Oh, çfarë këmbësh!
  Kështu ndizen djemtë...
  Mos ki frikë, fëmijë -
  Më mirë vrit orkun!
  Vajzat luftuan, në përgjithësi, shkëlqyeshëm. Dhe tani fuçi me përzierje të ndezshme bien përsëri mbi orkët. Dhe shigjeta, bulona me hark, dhe elementë goditës nga hobe dhe shigjeta.
  Ajo që mungon është një mitraloz i mirë me të cilin mund të kositësh orkët që përparojnë si një valë cunami. Dhe ky është me të vërtetë një problem serioz. Por në këtë botë, mjerisht, nuk ka armë zjarri. Dhe ndoshta është edhe fat që një gjë kaq e keqe nuk është shpikur ende.
  Por ballistët dhe katapultat funksionojnë po aq mirë. Për më tepër, vajzat, duke hedhur fuçi thyes me diçka si napalm, përdorin gjithashtu energjinë e avullit. Për këtë kanë kursyer qymyrin. Dhe pastaj diapazoni i qitjes dhe shpejtësia e zjarrit të katapultave rritet me disa rend të madhësisë. Dhe luftëtarët punojnë këtu me shpejtësi të madhe. Dhe takat e tyre të zhveshura, rozë, të rrumbullakëta thjesht shkëlqejnë. Dhe shpejtësia e lëvizjes është e mahnitshme.
  Këtu përsëri dhuratat e reja të asgjësimit po nxitojnë përgjatë harkut. Dhe ndikime të tilla janë si bomba të vogla bërthamore që shpërthejnë.
  Ja sa orke dërgohen menjëherë në botën e krimit. Dhe gjithashtu mund të përdorni disa armë që janë më vdekjeprurëse.
  Këtu, në veçanti, fuçi shpërthen në ajër mbi orkët, dhe hala helmuese dhe topa shpërthyes fluturojnë në anët.
  Dhe kaq shumë orke gjymtohen dhe vriten. Dhe vetë vajzat marrin gjithashtu mavijosje dhe gërvishtje nga këto krijesa me flokë. Por deri më tani askush nuk është vrarë. Edhe pse njëra nga vajzat u plagos aq rëndë sa e morën dhe e morën me barelë.
  Po, kjo është vërtet një betejë shumë e rëndë dhe e përgjakshme. Dhe këtu duket sikur i shëmtuari dhe joshës po luftojnë njëri-tjetrin. Dhe gjithçka duket kaq e lezetshme dhe e lezetshme.
  Erimiada përsëri u ngrit dhe këndoi me shumë ndjenjë dhe forcë, me zërin e saj madhështor dhe të papërsëritshëm;
  Unë jam një vajzë dhi kukudhë,
  Ajo punonte në ara, lëronte me dashuri...
  Por një stuhi e tmerrshme gjëmonte...
  Orksisti sulmoi, nuk ka vend të mjaftueshëm për të!
    
  Viti i përgjakshëm i njëzet e një i tmerrshëm.
  Orkler sulmon në numër të madh...
  Lërini kukudhët të shkojnë dëm në grupe,
  Predhat po shpërthejnë - plumbat po fishkëllojnë!
    
  Jo, ka një vend më të frikshëm për të gjetur këtu,
  Kur dhimbja dhe shkatërrimi janë kudo...
  Vajza nuk është as njëzet
  Por sa dhimbje dhe privim ka përreth!
    
  I ligu po sulmon Orkshizmin e Atdheut,
  Kaq i fuqishëm, thjesht i egër...
  Por unë besoj se elfinizmi është fituesi,
  Kush është pas Orkwolf, këto orke janë të verbër!
    
  Armiku është shumë i fortë, më besoni,
  Presioni i tij është aktiv dhe mizor...
  Orksizmi është thjesht një bishë e egër,
  Dhe kundër vajzës, imazhi është me sy blu!
    
  Jo, vajzat nuk do të tërhiqen
  Ata vrapojnë nëpër borë zbathur...
  Provimet, duke kaluar vetëm me një A,
  Dhe vajzat tona luftojnë me shumë guxim!
    
  Ishte më kot që Orkshizmi sulmoi Elfin,
  Edhe pse aleati i orkeve po ndihmon...
  Dhe përbindëshi me gëzof do të fluturojë poshtë,
  Të paktën ai vret kukudhët mishngrënës!
    
  Vajzat nuk i dinë fjalët - ka paqe,
  Ata përpiqen fort për fitore...
  Edhe pse Orkler është kaq i lezetshëm në fjalë,
  Se ai thjesht u kthye në një klloun!
    
  Le t'i bëjmë mat orkët së shpejti, vajza,
  Armiku u rrah goxha nën Elfskva...
  Pastaj ishte Elfagradi legjendar,
  Ai u takua me një përballje të pjerrët!
    
  Epo, çfarë është "Tiger" për vajzat?
  Vërtet një makinë e fuqishme...
  Nuk kemi nevojë për lojëra të ashpra, bukuroshe,
  Ushtria e të cilit e dërrmoi orkishistët!
    
  Këtu FSA i ndihmon shumë orkët,
  Ata japin avionë, tanke falas...
  Ata duhet të jenë çmendur
  Me sa duket finlandezët kanë ngrënë shumë këpurdhë!
    
  Po, Orkler u qëllua si një qen,
  Dhe Okring pushtoi hapësirën në fron ...
  Ndoshta ai nuk është mjaft i madh për të qenë i madh,
  Ai derri i trashë në kurorën mbretërore!
    
  Por FSA me Trolltania tani,
  Kështu ata filluan të ndihmonin me zell Orkët...
  Ushtria e humbjeve nuk mund të numërojë kukudhët,
  Dhe distancat e elfinizmit u zbehën!
    
  Kjo është thjesht një situatë djallëzore,
  Kur fuqia e kapitalit është në unitet...
  Dhe kolapsi thjesht kërcënon...
  Tokë për Orkët, dijeni se finlandezët nuk mjaftojnë!
    
  Më kot Sam i furnizon me një bombë,
  Mbretit, pse djalli dërgon ushqim...
  Në fund të fundit, pasi fitoi betejën EFSR,
  Orcdolf sulmon shefat e mëparshëm!
    
  Sigurisht, ne pësojmë shumë humbje,
  Vajzat janë zbathur edhe në të ftohtë...
  Por nëse është e nevojshme, ne do të shpëtojmë Elfskva,
  Gërshetat tona përkulen si flori!
    
  Nëse Elfagrad do të mbrohej,
  Më besoni, mund të arrijmë në Orklin...
  Për kukudhët në ushtri kjo është situata:
  Kur populli dhe ushtria të jenë të bashkuar!
    
  Vajzat nuk dinë vetëm fjalë, jo,
  Dhe ata luftojnë ashpër me orkët...
  Do të shohim, vajzat e besojnë agimin,
  Edhe pse sytë ndonjëherë janë si pjata!
    
  Unë besoj, mbreti i drejtë i kukudhëve,
  Do të jetë në gjendje ta bëjë vullnetin më të fortë se çeliku...
  Le të ketë një sovran të lavdishëm Elfi,
  Nëse nuk ia doli të bënte gjithçka mirë, Ftalin!
    
  Po, le të lulëzojë vendi i kukudhëve,
  Rruga do të jetë ndërtimi në dritën e elfinizmit...
  Fitorja do të hapë një llogari të pakufizuar,
  Edhe pse fëmijët e revanshizmit nxorën dhëmbët!
    
  Epo, çfarë thua, Xhaxha i tmerrshëm Sam,
  Ju keni sjellë vetë shkatërrimin tuaj ...
  Arriti të zmbrapsë Orkshistët e EFSR,
  Dhe kjo do të thotë vdekje e kapitalit!
    
  Epo, çfarë ka, dhe jo vetëm një herë, jo dy herë,
  Ata ende do të shihen duke bubullimë mbi Elf...
  Që zerat të mos vijnë në atdheun e tyre,
  Ndoshta krijoni një mrekulli për Zotin!
    
  Aty ku Ftalin thjesht nuk mundi,
  Vajzat zbathur mund ta bëjnë këtë...
  Për ta, Zoti i fuqishëm, Shën Svarog,
  Dhe saktësi kur gjuan nga një mitraloz!
    
  Me pak fjalë, lufta nuk ka mbaruar fare,
  Ne kukudhët e dritës përpiqemi, e dini, për hakmarrje...
  Do të jetë një plak dhe një i ri në betejë,
  Ne nuk do t'i japim Orks një shans të madh!
    
  Me pak fjalë, ne jemi vajza këmbëzbathur,
  Përsëri ai me tërbim kërkoi të sulmonte,
  Dhe me një thembër të zhveshur, një grusht të fortë.
  Jemi kaq të çmendur sa orku i keq duket shtrembër!
    
  Besoj se kukudhët nuk do të përmbyten nga llumi!
  Nën flamurin e Svarog-ut të madh...
  Luftoni për Atdheun tuaj dhe mos kini frikë,
  Sepse së shpejti do të ketë shumë lumturi!
  
  BIRI I ALEKSANDRI I MADH DHE NJE PERSON
  SHËNIM
  Djaloshi luftëtar Vitaly Akulov përfundon në Babiloninë e Lashtë gjatë mbretërimit të Aleksandrit të Katërt, djalit dhe trashëgimtarit të Aleksandrit të Madh. Atje ai ndryshon vendet me mbretin e perandorisë së madhe - djemtë janë shumë të ngjashëm dhe fillojnë aventura shumë interesante dhe emocionuese.
  . KAPITULLI Nr. 1.
  Djali papritmas u gjend në një qytet antik. Rreth e rrotull kishte ndërtesa mjaft të larta e të bardha. Edhe pse jashtë është pak e ndotur. Vitalik fishkëlleu, duke vënë në dukje se kjo dukej si kohët e lashta. Me sa duket ishte një qytet shumë i madh, me elefantë që ecnin nëpër rrugë.
  Djali eci dhe plehu i freskët i fryu në fytyrë. Kishte njerëz përreth. Shumica janë me tunika të lehta, sandale dhe rroba. Por shumë, veçanërisht djemtë, ishin pothuajse të zhveshur dhe zbathur. Vërtet ngrohtë. Ka shumë fëmijë dhe janë të nxirë e të zinj, por ndër të zinjtë ka edhe koka të bardha. Vajzat me tunika të lehta. Ata që janë më të pasur ende mbajnë sandale, ndërsa ata që janë më të varfër janë zbathur.
  Vetë Vitalik, duke ushtruar taekwondo, në të cilën ka shumë objekte goditëse dhe thyerëse, duke përfshirë edhe dorëzimin e rripit. Dhe kjo është arsyeja pse djalit nuk i pëlqenin këpucët. Përpiqej të vraponte zbathur sa më shumë që shputat e fëmijëve të mos ishin të buta dhe të mbuluara me kallo të fortë. Dhe tani ai u hodh në një portal, duke vrapuar nëpër Moskë. Dhe ai përfundoi në qytetin e lashtë. Fjalimi i njerëzve ishte i panjohur, por në të njëjtën kohë, Vitalik kuptonte gjithçka.
  Ka kalldrëm të nxehtë nën këmbët e zbathura të djalit, por thembra e zhveshur dhe e fortë nuk dhemb. Tjetër gjë është se e shikojnë si skllav. Edhe pse Vitalik ka një bluzë të zgjuar me pantallona të shkurtra të reja. Dhe shumë djem, të cilët nuk janë aspak të varfër, preferojnë të nxjerrin në pah takat e tyre të zhveshura, qoftë dhe vetëm për ngurtësim dhe për të treguar se nuk kanë frikë nga kalldrëmi i nxehtë i rrugës.
  Vitalik eci nëpër qytetin antik. Dhe ai buzëqeshi, duke admiruar ndjesitë. Kishte statuja të mëdha dhe pallate madhështore. Dhe në të njëjtën kohë, ka shumë papastërti në qytet. Djemtë skllevër që pastronin gjithçka nuk po argëtoheshin shumë.
  Vitalik pyeti një nga djemtë zbathur të veshur vetëm me një mbathje:
  - Çfarë qyteti është ky?
  Ai pa bluzën e ndritshme të Vitalikut dhe orën e bukur, të veshur me ar në dorën e nxirë të djalit, u përkul me respekt dhe u përgjigj:
  - Qyteti i madh i Babilonisë është kryeqyteti i shtetit maqedonas!
  Vitalik buzëqeshi dhe pyeti:
  - Shpresoj që Aleksandri i Madh të jetë gjallë?
  Djali u përkul përsëri dhe u përgjigj:
  - Ai është përgjithmonë i gjallë, duke qenë një zot në Olimp!
  Vitalik pohoi me kokë dhe këndoi:
  - Shkëlqen si një yll rrezatues,
  Përmes errësirës së errësirës së pashpresë...
  Heroi i madh Aleksandër,
  Nuk njeh dhimbje as frikë!
  Djaloshi skllavi donte të thoshte diçka, por u shfaq një mbikëqyrës me sandale dhe një mantel dhe e goditi me kamxhik skllavin e ri në shpinë. Ai bërtiti dhe filloi të fshinte rrugën me forcë të dyfishuar.
  Vitalik bërtiti:
  - Të godasësh fëmijët nuk është mirë!
  Mbikëqyrësi e shikoi djalin. Këmbët e zhveshura, të nxira, por një bluzë e ndezur dhe një orë ari në duar. Ndoshta ky është djali i një personi fisnik.
  Dhe mbikëqyrësi u përgjigj:
  - Skllevërit duhet të mbahen të nënshtruar me kamxhik. A ju ka rrahur ndonjëherë babai juaj?
  Vitalik u përgjigj sinqerisht:
  - Jo!
  Mbikëqyrësi u habit:
  - E çuditshme! Edhe djemtë fisnikë fshikullohen. Dhe fytyra jote më kujton dikë.
  Vitalik u përgjigj me një ton të ashpër:
  - Dhe ju duhet të dini vendin tuaj!
  Burri u tërhoq, duke u ndjerë i turpshëm. Djali vazhdoi më tej këmbët e tij të zhveshura, të dalta, shumë të forta dhe këndoi:
  Spartak është një luftëtar dhe hero i madh,
  Luftoi me guxim kundër një ushtrie të madhe...
  Edhe pse ishte skllav, por tani është mbret,
  Le të shkëlqejë fitorja!
  Vitalik donte të vazhdonte të këndonte, por djali e humbi frymëzimin. Në fakt, doja aventura.
  Dhe kështu ai u nis drejt qendrës së Babilonisë. Ky qytet, më i madhi në antikitet, nuk u ngrit deri në Romë. Djali lëvizte lehtë, si një rrëqebull dhe disponimi i tij ishte si ai i një qeni nuhatës që kishte marrë një aromë.
  Jeta vërshonte përreth. Në të djathtë, në shesh, një djalë rreth katërmbëdhjetë vjeç, me flokë të gjata e bjonde, po çohej në një fshikullim.
  Adoleshenti ishte i trishtuar dhe eci me kokën ulur, duke mbuluar turpin me duar dhe i ishte grisur ijët.
  Turma fërshëlleu dhe bërtiti, ishte interesante se si do ta rrihnin djalin e pashëm dhe muskuloz. Gratë dukeshin veçanërisht me padurim. Islami ishte ende larg, dhe ata kishin fytyra të hapura, shumë me tunika të lehta, të shkurtra, gjë që ishte më e rehatshme në vapë. Disa, më të varfërit dhe më të rinjtë, janë zbathur, ndërsa më të pasurit mbajnë sandale dhe byzylykë.
  Këtë spektakël e ka parë edhe Vitalik. Djali, duke u dukur i trishtuar, i bindur u shtri në kuti. Ai u sigurua nga ndihmësit e xhelatit - gjithashtu adoleshentë të zhveshur deri në bel, por të veshur me pantallona dhe çizme. Dhe, sigurisht, vetë xhelati është një mavijosje shumë muskulare.
  Kështu ai e nxori shufrën nga koshi dhe e lau me ujë.
  Lajmëtari lexoi akuzën:
  - Për mungesë respekti ndaj pleqve, për paturpësi, një djalë rreth katërmbëdhjetë vjeç, Cyrus, dënohet me pesëdhjetë goditje me kamxhik në shpinë dhe vithe dhe njëzet e pesë goditje në thembra!
  Turma gjëmonte në shenjë miratimi. Xhelati e mori më fort kamxhikun dhe goditi shpinën muskulare dhe të nxirë të djalit. Nuk ishte në fuqi të plotë, dhe lëkura vetëm u fry.
  Vitalik pyeti veten nëse duhet të ndërhynte? Por cila do të ishte qëllimi? Aty qëndronin një duzinë burrash të gjatë të armatosur me roje. Dhe vetë turma gjëmonte në mënyrë miratuese. Veç kësaj, ndoshta djali rrihet për hir të saj. Kohë të lashta, të vështira. Dhe vetë Zoti urdhëroi që djemtë të fshikulloheshin. Edhe në Bibël, në Dhiatën e Re humane, rekomandohej që fëmijët të fshikulloheshin me shufër.
  Djali po merrte frymë rëndë dhe, duke shtrënguar dhëmbët, heshti. Ekzekutuesi e rrahu në mënyrë të qëndrueshme, dhe lëkura tashmë shpërtheu dhe gjaku filloi të rrjedhë.
  Vitalik vuri në dukje me një psherëtimë:
  - E tillë është bota!
  Dhe adoleshenti vazhdoi të rrihej. Vitalik vazhdoi; ai nuk donte të shikonte diçka të tillë. Edhe pse, sigurisht, shumë njerëz e pëlqejnë spektaklin. Vitalik vazhdoi.
  Ai kujtoi filmin "Ishulli i thesarit", në vitin 1937.
  Aty ishte një vajzë në vend të një djali. Dhe ata e kërcënuan se do t'i skuqnin takat.
  Po, kjo do të dëmtonte. Vitalik mendoi nëse vajza do të bërtiste apo do të heshtte, si një partizane.
  Sigurisht që e kontrollova veten pas këtij filmi, thjesht për kuriozitet, se si zjarri më djeg thembrat. Dhe ai e bëri këtë duke përdorur një sobë me gaz. Isha i bindur se po, ishte shumë e dhimbshme. Dhe pastaj, thembra e djalit të vogël nuk ishte ende shumë e ashpër, por ato ishin shumë të ndjeshme.
  Dhe flluskat mbi to u bënë të dhimbshme. Vërtetë, ata u zhdukën shpejt. Po, një torturë e tillë do t'i lirojë gjuhën kujtdo. Por kishte pionierë në robërinë fashiste që heshtën. Edhe pse, ndoshta disa prej tyre i kishin pjekur takat me zjarr.
  Vërtetë, Vitaly nuk ka parë kurrë një film ku skuqen takat e djemve. Ndonjëherë na rrahin me shkopinj. Në një film amerikan, një oficer anglez madje goditi një djalë në shputën e zhveshur me një zinxhir. Dhe këmbët i ishin fryrë dhe djali kishte dhimbje. Por kurrë me zjarr.
  Ka edhe shumë pak filma ku djemtë goditen me shkopinj.
  Vitalik u kthye për të parë. Ju nuk e shihni këtë shpesh.
  Shpina e djalit u kthye në një rrëmujë të përgjakshme dhe xhelati tashmë po godiste tabanin me shkop. Çuditërisht, djali i mbajti ulërimat dhe tregoi guxim. Ishte sikur të ishte spartan.
  Vitalik vendosi që pas rrahjes do ta takonte patjetër këtë djalë. Për më tepër, qyteti është i panjohur dhe ai nuk di ku të shkojë. Kishte ndonjë ide për t'u bërë gladiator? Por kjo nuk është Roma e lashtë dhe nuk dihet nëse në shtetin maqedonas ka pasur gladiatorë gjatë sundimit të Aleksandrit të Katërt.
  Edhe pse, me shumë mundësi, kishte disa luftëtarë që argëtonin audiencën.
  Vitalik nuk e dinte ende nëse kishte ngecur këtu për një kohë të gjatë, apo kjo është vetëm një shëtitje nëpër Babiloni?
  Mënyra më e lehtë është të bashkohesh me ushtrinë. Do të ketë një çati, ushqim dhe para në rast lufte.
  Dhe Vitalik, një luftëtar taekwondo, është shumë i fortë. Po, dhe ai e ka konceptin e luftimit me shpata.
  E vetmja gjë është se nuk doja të ngelesha për një kohë të gjatë në një botë pa kompjuterë, konzola lojërash, telefona inteligjentë, iPhone, TV dhe internet. Në fakt, çfarë duhet bërë në këtë rast? Unë dua të luaj diçka.
  Vitalik ishte shumë i dhënë pas strategjive historike. Ku jeni, le të themi, në vendin e Carit rus Ivan i Tmerrshëm. Dhe ju fitoni luftën në Livonia kundër kompjuterit. Ju menaxhoni mijëra njësi. Dhe ju ndërtoni fabrika me topa, arkebus, stalla ose diçka edhe më mbresëlënëse. Por Ivan The Terrible është, natyrisht, primitiv, ashtu si loja "Kozakët". Por krijoni diçka më moderne me teknologjinë.
  Është veçanërisht interesante të luash nga sistemi primitiv te nanoteknologjia.
  Ata mbaruan së rrahuri adoleshentin. Ai ishte shumë i fortë, kështu që mundi të ngrihej vetë pas goditjes. Dhe megjithëse këmbët e djalit ishin të fryrë, ai mezi bëri disa hapa mbi to.
  Pas kësaj, atij iu dha një këllëf. Dhe djali lëvizi, i rrahur dhe i gjakosur, por jo i thyer.
  Vitalik iu afrua dhe i zgjati dorën. Djali Cyrus e tundi dhe tha:
  -E shoh që nuk je skllav! As nuk do të pyes, çdo gjest yt flet për një person të lirë dhe të denjë.
  Vitalik pohoi me kokë:
  - Nuk jam skllav, sigurisht.
  Djali e shikoi dhe befas, duke ndryshuar fytyrën, e pyeti:
  - Më falni, shikimi im është i turbullt. Ose ndoshta thjesht më duket mua, por ti... Madhëria juaj Aleksandër...
  Vitalik tundi kokën negativisht:
  - Jo! Unë nuk jam Aleksandri! Si duket?
  Djali adoleshent pohoi me kokë.
  - Shumë!
  Vitalik u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Po, është interesante. Por më duket se tani ai tashmë ...
  Djali tundi me kokë:
  - Po, dhjetë vjet. Por ai është një djalë i madh dhe i fortë. Çfarë, je më i vjetër?
  Vitalik pohoi me kokë:
  - Po! Por nuk ka rëndësi. Është koha që unë të kontrolloj vëllain tim binjak.
  Djali tha logjikisht:
  - Për një ngjashmëri të tillë ata mund t'ju vënë në shtyllë.
  Djali i ri tundi me kokë:
  - Ndoshta! Por m'u kujtua një histori interesante, ndodhi gjithashtu kur djemtë duken njësoj dhe ndoshta do të funksionojë, gjithçka është shumë interesante!
  Vitalik, natyrisht, nuk mund të mos kujtonte romanin e Mark Twain "Princi dhe i varfëri". Aty ku djemtë ndërronin vendet. Dhe kjo e bëri atë qesharake. Për më tepër, ndoshta Aleksandrit të Katërt nuk i ka mbetur shumë kohë. Në histori kishte shumë versione të ndryshme të vdekjes së djalit të Aleksandrit të Madh. Dhe në betejë, dhe nga helmimi, dhe gjoja edhe në burg. Kishte disa versione të ndryshme të vdekjes së djalit të mbretit legjendar. Ishte shumë kohë më parë dhe më pas erdhën kohë të trazuara.
  Perandoria e Aleksandrit të Madh u shemb. Për një kohë të gjatë, midis shteteve kaq të mëdha ekzistonte vetëm Perandoria Romake.
  Vitaly dhe Cyrus iu afruan një pallati të madh. Ajo u ndërtua nga Nebukadnetsari. Mjaft masiv dhe i harlisur. Ka shumë roje përreth, duke përfshirë edhe ato të montuara.
  Djemtë nuk dukeshin shumë mbresëlënës. Cyrus në përgjithësi ka vetëm një këllëf dhe një shpinë me vija me kamxhik. Dhe thembra janë të fryrë, ju duhet të shkelni gishtat e këmbëve. Vitalik madje u befasua që djali po mbahej dhe ishte në gjendje të ecte pas një ekzekutimi kaq mizor.
  Cyrus u shpreh:
  - Unë dukem shumë si skllav. Nuk më lejojnë të hyj atje.
  Vitalik pohoi me kokë me një buzëqeshje:
  - Kupto! Por, me siguri, edhe aksesi im do të mbyllet.
  Cyrus sugjeroi:
  - Vrapo dhe thuaji se ke lajm urgjent për mbretin. Pastaj ata do t'ju marrin për një lajmëtar ose një shëtitës dhe ndoshta do t'ju lënë të kaloni.
  Vitalik vuri në dukje:
  - Kjo është një ide e mirë.
  Djali filloi të vraponte. Këmbët e tij të zhveshura, të nxira, shumë muskulare shkëlqenin si thundra poni.
  Cyrus vuri në dukje me një buzëqeshje të trishtuar:
  - Kush i do byrekët dhe kokrrat?
  Kush dëshiron çamçakëz dhe kone pishe?
  Vitalik vrapoi te rojet. Ai bërtiti në majë të mushkërive:
  - Lajm urgjent për mbretin!
  Rojet pyetën njëzëri:
  - Nga kush?
  Djali u përgjigj me besim:
  - Nga Kratori!
  - Hyni brenda!
  Vitalik vrapoi më tej. Ai vrapoi dhe inspektoi pallatin. Luksi ishte i ashpër. Kanë mbetur edhe më shumë se treqind vjet para lindjes së Krishtit. Dhe në të njëjtën kohë, këtu është mjaft e pastër. Vajzat dhe djemtë skllave pastrojnë dyshemenë. Vitalik u ngadalësua disa herë nga rojet.
  Derisa, më në fund, ai vrapoi në dhomën e fronit. Gjithçka atje shkëlqeu fjalë për fjalë me ar.
  Një djalë u ul në fron. Ai ishte me rroba luksoze dhe këpucë të çmuara dhe në kokë kishte një kurorë. Fytyra e fëmijës ishte vërtet shumë e ngjashme me Vitalik. Dhe përgjatë skajeve qëndronin roje me shtiza dhe harqe.
  Vitalik u përkul dhe tha:
  - Më vjen mirë që ju shërbej, Madhëria juaj!
  Djali në fron pyeti me ankth:
  - Kush je ti? Më kujton dikë?
  Vitalik u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Dua të flas vetëm me ty, o i madh!
  Aleksandri i Katërt pohoi me kokë:
  - Mirë! Le të tërhiqemi në dhoma, më pëlqen të flas me bashkëmoshatarët e mi.
  Dhe mbreti djali shkoi në dhomën e vogël të fronit. Dhe Vitalik, duke shkelur në heshtje këmbët e tij zbathur, lëvizi pas tij. Aleksandri, për shkak të këpucëve, dukej pak më i gjatë. Dhe sa muskuloz është ai nuk duket për shkak të rrobave të tij.
  Ata dolën dhe qëndruan para pasqyrës. Aleksandri me kënaqësi hoqi këpucët e tij të urryera, të cilat po e shtrëngonin djalin dhe tha:
  - Tani jemi në të njëjtën lartësi!
  Vitaly sugjeroi:
  - Hajde, le të krahasojmë muskujt.
  Dhe hoqi këmishën. Muskujt e tij, me të vërtetë, ishin shumë të spikatur dhe të përcaktuar thellë.
  Edhe Aleksandri hoqi rrobat e tij mbretërore dhe mbeti pothuajse lakuriq. Djali ishte muskuloz, por më i zbehtë, dhe muskujt e tij nuk ishin aq të përcaktuar, por megjithatë të ngjashëm!
  Aleksandri vuri në dukje:
  - Nëna jonë nuk mund të na dallojë.
  Vitali pyeti me një buzëqeshje:
  - Dëshironi të ndërroni vendet me mua?
  Djaloshi mbreti tundi me kokë:
  - Sigurisht! Ëndërroj të shfaqem në qytet pa siguri, duke vrapuar zbathur nëpër rrugë, duke u rrotulluar në baltë. Dhe në përgjithësi, bëni një pushim nga punët e qeverisë. Dhe ç'farë?
  Vitalik vuri në dukje:
  - Me rroba mbretërore, askush nuk do të mendojë se unë jam ti. Dhe ti do të veshësh timen!
  Aleksandri pohoi me kokë:
  - Zërat tanë janë të ngjashëm. Dëgjo, më pëlqen shumë ideja jote!
  Dhe djemtë filluan të ndërronin rrobat. Këpucët e mbretit ishin shumë të mëdha dhe jo plotësisht të rehatshme, por ato ishin të veshura me gurë të çmuar. Dhe rrobat nuk janë plotësisht të rehatshme. Ishte e qartë se me çfarë kënaqësie Aleksandri veshi pantallonat e shkurtra. Ai madje donte të qëndronte me gjoks të zhveshur. Por mbajtja e bluzës në duar është e vështirë dhe ai e tërhoqi pa dëshirë. Kështu djemtë ndërruan vendet.
  Edhe Vitaly ndihej jashtë vendit. Edhe pse tani ai është sundimtari i perandorisë më të madhe, në atë kohë, në botë.
  Të dy djemtë u larguan nga dhoma e fronit. Aleksandri pëshpëriti:
  - Do të jesh në fronin tim. Ndërkohë, do të bëj një shëtitje nëpër qytet. Kur të lodhem nga vullneti i lirë, do të kthehem dhe do të kalojmë përsëri.
  Vitaly pohoi me kokë:
  - E shkëlqyeshme!
  Djemtë hynë në sallën e mbretërisë. Vitalik u drejtua drejt fronit. Ai u ul me rëndësi dhe tha:
  - Jepi këtij djali dhjetë flori dhe le të shkojë në paqe!
  Pas kësaj, shërbëtoret e përcollën me mirësjellje mbretin e ri jashtë. Djali zbathur filloi të vraponte. Është shumë mirë pa këpucë - këmbët tuaja janë të lehta dhe thembra të zhveshura ndjehen të lumtura.
  Aleksandri e mori dhe këndoi:
  Liri, liri, më jep lirinë,
  Do të fluturoj në lartësi si zog!
  Për njerëzit, për njerëzit, për njerëzit,
  Dhe unë do të jetoj ashtu siç dua!
  Djaloshi mbreti ishte plot entuziazëm. Megjithatë, sapo dola nga pallati, ndjeva me shputat e mia të zhveshura, jo shumë të vrazhda se sa të nxehtë ishin kalldrëmet. Dhe ishte një ndjenjë e pakëndshme. Dhe më duhej të shtrëngoja dhëmbët dhe të sforcohesha që të vazhdoja të vrapoja përsëri.
  Klima është tropikale, dhe në verë, natyrisht, dielli ende digjet. Djemtë skllevër janë të zakonshëm, por si mund të ecë një mbret zbathur, qoftë edhe si fëmijë?
  Dhe dhemb shumë. Aleksandri u hodh lart - thembra i dogjën, por ai duroi. Kështu ai vrapoi në hije, ku nuk ishte aq vapë, dhe tha:
  - O zot, nuk e kam menduar kurrë që gurët mund të jenë kaq të nxehtë!
  Djali shikoi duart e tij. Ato përmbanin dhjetë monedha ari. U ndez mendimi - a duhet të blej sandale?
  Por kjo është arsyeja pse ai doli nga pallati për të vrapuar zbathur për kënaqësinë e tij. Dhe nuk ishte e denjë që djali i një komandanti të madh të çalohej. Babai i tij bëri gjëra të mëdha, por djali i tij hoqi dorë, vetëm sepse i dogjën shputat e zhveshura.
  Aleksandri përsëri nxitoi të vraponte mbi kalldrëmin e djegur. Dielli ishte ende i shkëlqyeshëm.
  Papritur ai hasi në Cyrus. Djali i veshur me ijë dhe me vija bërtiti:
  - Përshëndetje Vitalik!
  Aleksandri bërtiti në përgjigje:
  - Unë nuk jam Vitalik, por kush je ti?
  Djali u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Unë jam Cyrus! Çfarë, më ke harruar?
  Aleksandri i zgjuar u përgjigj:
  - E kuptoj! Mendon se jam djali me të cilin kemi ndërruar rrobat!?
  Cyrus e pa më nga afër. Ishte e qartë se krahët dhe këmbët e Aleksandrit nuk ishin aq të spikatura dhe shputat e zhveshura të këmbëve të tij ishin kallo. Sidomos nëse shikoni nga afër.
  Cyrus u përkul dhe pyeti:
  - Pra, jeni ju, Madhëria juaj?
  Aleksandri pohoi me kokë:
  - Dhe ju jeni mendjemprehtë! Pse jeni rrahur?
  Djali u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Për shaka!
  Djaloshi mbreti fërshëlleu:
  - Nëse më zemëron, do të vihesh në shtyllë!
  Cyrus pohoi me kokë me një buzëqeshje:
  - Po, zoti im! Unë dëgjoj dhe bindem!
  Aleksandri urdhëroi:
  - Eja, vrapo me mua!
  Dhe të dy djemtë nxituan. Djaloshi Car ishte natyrshëm i guximshëm dhe i fortë, por jo mjaftueshëm i stërvitur. Megjithatë, ata vrapuan shpejt.
  Aleksandri pyeti duke vrapuar:
  - A je skllav?
  Cyrus u përgjigj me besim:
  - Jo!
  - Pse gjysmë lakuriq, i rrahur dhe zbathur?
  Djali u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Zhvishu para goditjes! Dhe në përgjithësi, djemtë shpesh ecin gjysmë lakuriq në vapë, edhe nëse prindërit e tyre nuk janë aq të varfër.
  Aleksandri pohoi me kokë:
  - E logjikshme!
  Dhe djali mbreti hoqi bluzën e tij. Ai ishte i nxirë mesatarisht. Kaq shumë kohë kaloi duke ecur me rroba mbretërore. Dhe shputat e zhveshura digjeshin, sikur nën to të ishte ndezur një mangall.
  Aleksandri madje filloi të ankohej.
  Cyrus pyeti:
  - Pse po rënkoni, madhëri?
  Djaloshi mbreti u përgjigj:
  - Vërtet të djeg thembrat!
  Djali tundi me kokë:
  - E kuptoj që mbreti nuk ecën zbathur - nuk është grada e tij!
  Aleksandri bërtiti me zemërim:
  - E di! Do të të bëj të gjunjëzohesh dhe do të lëpish takat e mia të zhveshura dhe mjerë nëse nuk bindesh!
  Cyrus pohoi me kokë me një buzëqeshje:
  - Është i gjithi vullneti yt, o i madh!
  Djaloshi mbreti u zbut:
  - Epo, mirë, le të shkojmë në hije dhe të bëjmë një pushim!
  Dhe të dy djemtë vrapuan në hije dhe u ulën në stol. Aleksandri ngriti këmbët e tij fëminore, të mavijosura, të djegura për ta bërë të ndihej pak më e lehtë. Të ecësh zbathur rreth Babilonisë gjatë verës është e ngjashme me torturën.
  Sundimtari i ri urdhëroi:
  - Më ble diçka për të ngrënë!
  Dhe ai i hodhi Kirës një monedhë ari!
  Djali u përkul dhe tha:
  - Unë dëgjoj dhe bindem.
  Pas kësaj, takat e tij, të rrëzuara nga shkopinj, shkëlqejnë dhe ai nxitoi në dyqanin më të afërt për ushqim.
  Dhe Vitali ndërkohë u ul në fron. Në parim ai është një mbret, por nominal, pasi është vetëm dhjetë vjeç, dhe regjenti dhe sundimtari aktual, Kasandër. Duket se më pas e vrau mbretin. Dhe saktësisht kur, argumentojnë historianët. Ekziston një version që Aleksandri vdiq në betejë.
  Në çdo rast, është koha për të hequr qafe Cassander - ai është një mbret apo jo!
  Dhe djali pyeti me theks:
  -Ku është Veziri i Madh?
  Roja u përkul dhe u përgjigj:
  - Ai po pret një delegacion në dhomën tjetër të fronit!
  Vitalik vuri në dukje:
  - Më thirrni para syve të shndritshëm!
  Roja pohoi me kokë dhe i dha urdhër tjetrit. Dhe mekanizmi shtetëror filloi të rrotullohej.
  Vitalik dëgjoi raportin e një prej vezirëve. Lajmi ishte se kishte trazira në provincën afgane. Njerëzit atje janë shumë liridashës. Besimi
  Nuk ka ende Zot, por ka mjaft fanatizëm.
  Djali sugjeroi:
  - Le të justifikojnë kërkesat e tyre. Kushdo që do drejtësi do ta marrë atë. Dhe kush nuk e bën, do të gjejë një shpatë!
  Më në fund u shfaq Kasandri. Ai ishte një burrë i madh, i gjatë dhe kishte një shpatë të varur në brez. Ai pa dëshirë u përkul para mbretit të ri dhe e pyeti:
  - Çfarë do të donte Madhëria juaj?
  Vitalik u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Dua të luftoj me ty me shpata.
  Kasandri buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Një urim, Madhëria juaj! Por ju jeni ende një fëmijë, dhe unë jam një luftëtar i madh.
  Djaloshi mbreti tundi me kokë:
  - E di! Por ti ke harruar se çfarë luftëtar i madh ka qenë babai im.
  Kasandri pohoi me kokë:
  - Po, je i fortë dhe i shpejtë përtej viteve! Por ti je larg meje. Megjithatë, unë jam gati t'ju jap një mësim.
  Vitalik pohoi me kokë:
  - Do të luftoj zbathur!
  Djali hoqi këto këpucë, të cilat qartazi nuk ishin në përmasat e duhura dhe vetëm se i pengonin, edhe pse ishin luksoze.
  Pastaj rrobat mbretërore, duke mbetur vetëm në mbathje noti.
  Kasandri u befasua:
  - U nxi dhe u bëre më muskuloz!
  Vitalik konfirmoi:
  - Unë kam praktikuar!
  Kasandri nuk i hoqi çizmet dhe parzmoret e shtrenjta. Ai dukej i sigurt për fitoren.
  Shpata e tij ishte shumë më e madhe se ajo e mbretit djali dhe vetë komandanti i Aleksandrit të Madh ishte shumë më i gjatë dhe më i rëndë.
  Beteja filloi me të shtëna. Kasandër goditi me qetësi dhe Vitalik u devijua. Djali ishte një mjeshtër i madh në Taekwondo, por ai zotëronte edhe shpatat. Ai tashmë ka marrë vendimin për të vrarë Kasanderin, i cili së shpejti do të tentojë ta vrasë. Ose më mirë, ai do të vrasë edhe mbretin e ligjshëm.
  Djali e qetësoi vigjilencën e Kasandrës, duke pretenduar se ai thjesht po ushtronte.
  Dhe pastaj e mori dhe si u hodh. Dhe shpata e mprehtë e Vitaly Akulov e shpoi homologun e tij drejt e në fyt. Kasandri u godit, u lëkund dhe më pas u shemb, një burim gjaku i kuq i kuq që buronte nga fyti i tij.
  Djali njoftoi me kënaqësi:
  - Veziri suprem ka vdekur, tani do të sundoj unë!
  Kasandra u mor me vete. Vitalik urdhëroi të varrosej me nderimet e personit të dytë të shtetit. Nga rruga, Kasandri, me sa duket, vrau nënën e Aleksandrit të Katërt? Epo, kjo është ajo që kam marrë për të!
  Vitalik la disa gjurmë të bukura të këmbëve të tij fëminore, por të forta dhe të shkathëta në dyshemenë prej guri.
  Pas së cilës ai këndoi:
  Dhe edhe pse ju duhet ta derdhni atë,
  Në një betejë të furishme, një rrjedhë gjaku e stuhishme...
  Thyeni fillin e jetës me një shpatë, një shigjetë,
  Nuk do ta tradhtojmë dashurinë përgjithmonë!
  
  MUTANTI SI HISTORIA E PËRDHUNIMIT
  SHËNIM
  Si rezultat i një rrjedhje aksidentale të një mutagjeni, një pilot gjerman bëhet nga jashtë i ngjashëm me një adoleshent dhe fiton superfuqi. Për më tepër, ato janë aq të forta sa po ndryshon e gjithë rrjedha e Luftës së Dytë Botërore!
  . KAPITULLI Nr. 1
  Në janar 1943, gjermanët fituan një ACE mutant. I riu gjithashtu iu nënshtrua modifikimit dhe fitoi superfuqi. Në fillim luftoi në frontin e Mesdheut me britanikët dhe amerikanët. Ai u bë piloti i parë i Luftwaffe që rrëzoi dyqind avionë - duke marrë Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi, shpata dhe diamante.
  Pasi rrëzoi treqind avionë, ai ishte i pari në Rajhun e Tretë që mori Kryqin e Meritës Ushtarake në ar dhe diamante. Pas së cilës ai u transferua në Frontin Lindor.
  Atje ai mori pjesë në Betejën epike të Kurskut. Një i ri mutant biond që dukej si një djalë, i cili nuk kishte as mustaqe apo mjekër, dukej si një adoleshent rreth katërmbëdhjetë vjeç, në këtë kohë ishte bërë një luftëtar ajror tepër i fortë. Dhe ata nuk mund ta godisnin, por ai vetë ndjeu intuitivisht grupe avionësh armik.
  Instinktet dhe saktësia e tij u bënë të mbinatyrshme. Dhe ai rrëzoi aeroplanët sovjetikë aq famëkeq sa mori pseudonimin Djalli i Bardhë dhe kishte frikë prej tij si zjarri.
  Për më tepër, ai mori një luftëtar unik eksperimental ME-309, i cili kishte shtatë pika zjarri menjëherë - tre topa ajri dhe katër mitralozë, dhe askush nuk mund t'i rezistonte.
  Një djalë i quajtur Wolf, i cili i mbijetoi mutacionit, po grumbullonte me shpejtësi llogari. Dhe ai rrëzoi rreth pesëqind avionë në dy muaj të Kursk Bulge. Dhe pilotët e tjerë gjermanë e ndoqën atë. Nazistët ruajtën epërsinë e tyre ajrore. Dhe ata ishin në gjendje të shmangnin humbjen në tokë. E vërtetë, nuk pati asnjë fitore. Nazistët u tërhoqën në linjat e tyre origjinale dhe fituan një terren atje. Vija e përparme doli të ishte e qëndrueshme.
  Humbjet e BRSS doli të ishin më të larta se në historinë reale. Nga rruga, aleatët gjithashtu shtynë zbarkimin në Siçili. Ata kishin frikë të transferonin luftimet në kontinent. Dhe Wolf Rommel ishte emri i pilotit mutant, ai u solli frikë atyre.
  Përveç kësaj, Wolf arriti të rrëzojë një aeroplan që mbante vetë Montgomery gjatë karrierës së tij të fluturimit në Mesdhe. Vdiq komandanti më i talentuar anglez. Dhe për shkak të kësaj, britanikët e shtynë zbarkimin në Siçili. Dhe më pas e braktisën fare. Dhe Roosevelt ishte gjithashtu më i interesuar për të mposhtur Japoninë sesa për të hyrë në Evropë.
  Kështu që Wolf Rommel luftoi me sukses dhe rrëzoi aeroplanët e BRSS me shumë entuziazëm. Jo më kot ai është mutant.
  Bombardimet e Rajhut të Tretë dhe fabrikave të tij gjithashtu u ulën. Kjo i lejoi gjermanët të lëshonin tankun e ri Panther-2, me armë dhe forca të blinduara më të fuqishme, në prodhim në shtator 1943. Rezervuari kishte mbrojtje të mirë të ballit: byk ishte 100 mm i trashë dhe frëngji 120 mm. Dhe anët janë 60 mm. Dhe gjithçka është në shpatet. Kjo i lejoi Panther-2 të përballonte sulmet nga armët më të vogla sovjetike. Plus ajo dhe arma 88 mm në 71EL, shumë e fuqishme dhe e shpejtë, që depërton në automjetet sovjetike nga një distancë e gjatë. Në të njëjtën kohë, performanca e drejtimit të Panther 2 nuk ishte e keqe. Me peshë 53 tonë, ai kishte një motor 900 kuaj fuqi. Kjo do të thotë se nuk mund të lëvizte më keq se tridhjetë e katër sovjetike. Për më tepër, Tiger-2 hyri në prodhimin masiv më herët.
  Gjermanët kontrollonin depozitën më të madhe të boksitit në Zaporozhye, dhe për këtë arsye tanket e tyre kishin forca të blinduara me cilësi të mirë.
  Në vjeshtë, trupat sovjetike u përpoqën pa sukses të përparonin në Ukrainë dhe në qendër.
  Wolf Rommel mori një çmim të ri për pesëqind avionët sovjetikë të rrëzuar: Kryqi i Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi të artë, shpata dhe diamante. Dhe për shtatëqind e pesëdhjetë avionë një çmim unik është Kryqi i Kalorësit i Kryqit të Hekurt me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante. Dhe për një mijë avionë të rrëzuar, Hitleri miratoi një çmim special: Yllin e Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi, shpata dhe diamante.
  Dhe kur piloti mutant tejkaloi një mijë e gjysmë avionë të rrëzuar deri në Vitin e Ri, ai mori një çmim tjetër: Ylli i Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me shpata dhe diamante me gjethe lisi të artë.
  Pra, llogaritë po grumbulloheshin në mënyrë aktive, si në një përrallë.
  Wolf Rommel u bë një fenomen që pilotët e tjerë të Luftwaffe-it e shikonin.
  Në janar, Ushtria e Kuqe u përpoq të përparonte pranë Leningradit, por nuk ishte në gjendje të depërtonte mbrojtjen. Dhe në Ukrainë, trupat sovjetike nuk ishin të suksesshme. Për më tepër, tanket gjermane u prodhuan në sasi të mëdha. Dhe veçanërisht "Panther" ishte shumë i mirë në mbrojtje.
  Në dy muaj, Wolf Rommel rrëzoi më shumë se pesëqind avionë sovjetikë.
  Dhe mori Yllin e Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante.
  Bërat e tij frymëzuan pilotët dhe pilotët e tjerë. Në veçanti, u shfaqën pilotët Adala dhe Agata, të cilët gjithashtu rrëzuan aeroplanët sovjetikë dhe grumbulluan me besim rezultate.
  Dimri ka mbaruar. Gjermanët po grumbullonin forca për ofensiva të reja. Ata tani kanë aeroplanin e përsosur sulmues me shumë role të drejtuar nga helikë, TA-152, i cili është superior ndaj avionëve sovjetikë. Dhe avionë reaktiv.
  Kështu që Stalini vendosi të merrej me të në mënyrë specifike. Vija e frontit ishte ende e njëjtë si në verën e '43.
  Por gjermanët po grumbullonin forca për një ofensivë. Numri i "Panthers"-2 po rritej dhe ata mund të shkonin në një ofensivë vendimtare.
  Hitleri mbështetej shumë në këtë.
  Ndërkohë, Stalini po negocionte me Çurçillin dhe Ruzveltin. Ata deklaruan se zbarkimi në Francë ishte i pamundur dhe nuk kishte kuptim. Ushtarët do të vdesin vetëm kot.
  Gjermanët janë ende të fortë. Vështirësi lindën edhe në lidhje me Huadhënie-Qira. Hitleri e zbuti disi politikën e tij ndaj hebrenjve dhe la të kuptohet se ai mund të braktiste plotësisht antisemitizmin nëse Perëndimi bën paqe me të dhe e ndihmonte.
  Stalini e kuptoi se ishte në një pozitë të vështirë. Vendi është i rraskapitur dhe i stresuar. Gjermanët e ruajtën veten nga humbja në dimër, dhe në fund të pranverës dhe verës ata mund të marrin fitoret e tyre. Pra, është më mirë të mos ndërhyni në to.
  Natyrisht, kishte shpresë për teknologjinë e re. Tanket T-34-85 dhe IS-2. Por ata, natyrisht, nuk janë aq të fortë sa "Panther"-2 dhe "Tiger"-2. Po, IS-2 është inferior në armatim, cilësi predhash dhe armaturë ballore. Vetëm se tanket e reja janë të paktën diçka më të mirë se ato të vjetra. Sidomos T-34-76, i cili nuk mund të depërtonte as në anën e Tiger-2.
  Stalini mblodhi rrethin e tij më të ngushtë. Bunkeri ishte nën tokë në Kremlin.
  Deri më tani, gjermanët nuk e kanë bombarduar Moskën në mënyrë aktive. Por ata kishin raketa FAA në zhvillim, dhe, natyrisht, avionë bombardues të frikshëm kundër të cilëve aviacioni dhe mbrojtja ajrore e BRSS ishin ende të pafuqishme.
  Për më tepër, nazistët kanë marrë tashmë avionë të rinj në seri. Dhe TA-152 që mund të mbante deri në dy tonë bomba. Dhe bombarduesi Yu-288, tashmë që mbante deri në gjashtë tonë dhe me rreze dhe shpejtësi më të madhe, si dhe armë mbrojtëse. Dhe këto janë ato në serial. Dhe ka zhvillime. Ky është kryesisht një Yu-488 me katër motorë, me një shpejtësi deri në shtatëqind kilometra në orë, që është shumë për një bombardues dhe mund të mbajë deri në dhjetë ton peshë. Dhe TA-400 edhe më i frikshëm me gjashtë motorë. Ata mbanin më shumë bomba dhe mbroheshin nga trembëdhjetë topa ajri. Plus mund të ketë edhe motorë avionësh.
  Pra është e qartë se kryeqyteti nuk do të jetë i qetë për shumë kohë. Gjermanët lëshuan gjithashtu pushkën e sulmit MP-44, e cila ishte më e mira në botë në atë kohë. Dhe ata tashmë kishin tanke, po vinte seria "E", e cila nuk kishte të barabartë.
  Pra, është e qartë se BRSS mund ta humbasë shumë mirë këtë luftë. Për më tepër, e gjithë Evropa punoi për Hitlerin. Dhe të huajt rekrutoheshin në këmbësorinë, në fabrika, e kështu me radhë. Për sa i përket burimeve njerëzore, duke marrë parasysh territoret e pushtuara, Rajhu i Tretë ka një avantazh të konsiderueshëm. Dhe cilësia e armëve është ndoshta edhe më e lartë.
  Edhe pse ME-262 nuk është ende perfekt dhe është shumë herët për ta nxjerrë në prodhim. Por ka TA-152 dhe ME-309, të cilat tashmë janë në seri dhe luftojnë mirë. Si shpejtësia ashtu edhe armët e tyre janë në maksimumin e tyre. Vërtetë, makinat peshojnë shumë, gjë që ndikon në manovrimin. Por armët e fuqishme ju lejojnë të rrëzoni me një lëvizje, dhe shpejtësia gjatë një zhytjeje largohet kur Yak, për shembull, hyn në bisht. Dhe në manovrimin vertikal, avionët gjermanë janë më të fortë dhe kanë shpejtësi më të madhe.
  Yakovlev e informoi Stalinin për Yak-3, i cili ishte në zhvillim, më i lehtë dhe më i manovrueshëm se Yak-9.
  Stalini e dëgjoi këtë, duke parë portretin e Aleksandër Suvorov. Ky komandant i Rusisë cariste ishte unik dhe jetoi për gati shtatëdhjetë vjet, duke qenë i pathyeshëm. Edhe pse nuk iu dhanë ushtri të mëdha. Dhe fitoret më të zhurmshme ndaj francezëve nuk i sollën Rusisë as një centimetër tokë. Por ai dinte të fitonte me numra.
  Tani gjermanët filluan të formojnë legjione nga pothuajse e gjithë Evropa. Hitleri ndaloi terrorin kundër hebrenjve dhe ata madje filluan të rekrutojnë batalione vullnetarësh prej tyre.
  U shfaq edhe Ushtria Çlirimtare Polake, si kundërpeshë ndaj ushtrisë polake.
  Francezët, holandezët, belgët, danezët dhe evropianë të tjerë u rekrutuan në Rajhun e Tretë, veçanërisht në njësitë SS. Të dy divizionet bjelloruse dhe ukrainase u shfaqën në BRSS. Gjermanët u bënë më të zgjuar dhe më fleksibël ndërsa lufta përparonte. Dhe tani kishte një Rada qendrore në Bjellorusi, dhe forcat lokale u përdorën kundër partizanëve. Formalisht, Bjellorusia mori autonomi dhe u shfaq një pamje e vetëqeverisjes. Ashtu si në Ukrainë. Ku Bandera u lirua nga burgu. Dhe filluan të krijohen ndarje të reja nacionaliste.
  Pra, BRSS nuk kishte një avantazh në fuqi punëtore. Dhe avantazhi në aspektin teknologjik u kaloi gjermanëve.
  Stalini vuri në dukje:
  - Prodhimi i Yak-3 kërkon një sasi të madhe duralumini me cilësi të lartë. Dhe furnizimet e saj nga SHBA dhe Britania janë ulur ndjeshëm. Dhe aleatët tashmë kërkojnë me paturpësi që ne ta paguajmë këtë me ar!
  Yakovlev u përgjigj me një psherëtimë:
  - Po, tani për tani Yak-9 mbetet luftëtari kryesor! Dhe prodhimi i tij duhet të rritet!
  Ilyushin tha:
  - Prodhimi i avionëve arriti në njëqind në ditë, duke përfshirë dyzet luftëtarë. Por cilësia e tyre është ulur. Shumë vetura peshojnë treqind ose katërqind kilogramë më të rënda se ato standarde, dhe për shkak të kësaj ato janë inferiore ndaj gjermanëve edhe në manovrim!
  Komandanti i ajrit tundi me kokë:
  - Ne thjesht kemi një raport katastrofik të humbjeve në betejat ajrore - një me dhjetë në favor të gjermanëve. Dhe pilotët janë të trajnuar dobët. Aleatët kanë ndërprerë furnizimin me benzinë të aviacionit dhe nuk ka mjaft benzinë e tyre. Dhe makinat sovjetike nuk janë të ndryshme në cilësi. Plus, gjermanët kanë një galaktikë të tërë me ace të shkëlqyer. Ka edhe pilot femra. Për shembull, Albina dhe Alvina, dy yje të rinj, kanë marrë tashmë Kryqet e Kalorësit me gjethe lisi argjendi, shpata dhe diamante, duke rrëzuar më shumë se treqind avionë secili.
  Dhe kjo në një kohë të shkurtër!
  Stalini tundi kokën dhe tha:
  - Ujku nuk është piloti i vetëm i terminatorit!
  Komandanti tundi me kokë:
  - Sikur të ishte një!
  Komandanti Suprem pyeti:
  - Çfarë do të thotë Zhukov?
  Marshalli i BRSS u përgjigj me një vështrim të trishtuar:
  - Ne kemi nevojë për armë të reja. Tanku T-34-85 nuk është mjaft i fuqishëm. Topi i tij ende nuk depërton në ballë as Panther-2 dhe as Tiger-2. Gjermanët kanë zhvilluar një Panther-3 më të avancuar, i cili duhet të ketë armaturën e Tiger-2 me më pak peshë dhe një motor më të fuqishëm. Nëse një tank i tillë del në prodhim, ne do të shkatërrohemi plotësisht!
  Stalini mërmëriti:
  - Po IS-2?
  Zhukov u përgjigj sinqerisht:
  - Armatura ballore e kullës është mjaft e dobët. Edhe një "Panterë" e thjeshtë mund ta marrë lehtësisht nga një distancë prej një kilometri, madje edhe më tej me një guaskë nën tytë!
  Supremi vuri në dukje:
  - Pse armatura e ballit të tij nuk ishte e trashë 160 milimetra?
  Zhukov u përgjigj sinqerisht:
  - Sepse një armë e fuqishme tashmë është e rëndë. Dhe transmetimi thjesht do të bllokohet.
  Ne u detyruam ta braktisnim këtë dhe të kufizoheshim në 100 milimetra në ballë.
  Stalini buzëqeshi dhe dukej i pamëshirshëm. Pastaj pyeti:
  - Po sikur të zvogëlojmë armaturën anësore të IS-2 nga nëntëdhjetë milimetra në pesëdhjetë, dhe në këtë mënyrë të forcojmë ballin?
  Zhukov pohoi me kokë:
  - Kjo është shumë e mundur, shoku Stalin. Por duhet kohë për të zhvilluar një kullë të re dhe për ta vënë atë në prodhim!
  Marshalli Vasilevsky vuri në dukje:
  - Në këtë rast, gjermanët do të jenë në gjendje të godasin frëngjinë IS-2 në anë me bazuka dhe faustpatron dhe armë më të lehta. Pra, ky është një vendim i diskutueshëm!
  I Larti bërtiti:
  - Kudo që ta hedhësh, ka një pykë kudo!
  Yakovlev vuri në dukje:
  - Duhet të zhvillojmë aviacionin reaktiv! Gjermanët tashmë kanë ME-262 që luftojnë në qiell. Ata me të vërtetë nuk janë shumë efektivë, por koha kalon dhe nazistët ndoshta do të dalin me diçka më të mirë.
  Beria pohoi me kokë dhe tha:
  - Sipas të dhënave të fundit, gjermanët po zhvillojnë një avion luftarak ME-1100, i cili mund të ngrihet në ajër këtë vjeshtë. Ka disa ide origjinale. Gjithashtu po zhvillohet edhe ME-262 X, i cili duhet të jetë më i fuqishëm dhe më i mirë se modelet e mëparshme dhe të jetë gati për përdorim luftarak.
  Stalini pyeti:
  - Cilat janë detajet?
  Komisari Popullor i Punëve të Brendshme u përgjigj me një psherëtimë:
  - Janë sekret dhe ne po punojmë! Por sipas thashethemeve, ME-262 duhet të ketë një shpejtësi mbi 1100 kilometra në orë.
  Shoqëria e Stalinit fishkëlleu në befasi.
  Supremi pohoi me kokë:
  - Uau! Atëherë ne jemi të dehur patjetër! Çfarë do të thotë Molotov?
  Komisari i Popullit për Punët e Jashtme u përgjigj me një psherëtimë:
  - Aleatët perëndimorë i vunë frenat luftës. Ata duket se zyrtarisht janë ende duke luftuar, por në realitet nuk po kryejnë operacione luftarake. Gjermanët gjithashtu ndaluan prodhimin e nëndetëseve dhe u përqendruan në tanke dhe avionë. Përveç kësaj, në vend të raketave FAA, fabrikat do të prodhojnë avionët bombardues më të fundit. Dhe kjo do të thotë se do të bombardohemi pa mëshirë. Ne thjesht nuk do të jemi në gjendje të vazhdojmë me avionët reaktivë!
  Stalini mërmëriti:
  - Kjo është e keqe! Kjo do të thotë se nuk ka vend për të pritur ndihmë!
  Marshalli Vasilevsky u përgjigj:
  - Rusia ka vetëm dy aleatë: ushtrinë dhe marinën!
  Komandanti suprem pohoi me kokë:
  - Po është e vërtetë! Mirëpo, një gjë të tillë e tha edhe Cari jo fort i mirë Aleksandri i Tretë!
  Beria vuri në dukje:
  - Nëse Car Aleksandri i Tretë do të kishte jetuar më gjatë, ai mund të ishte i madh. Ai mund ta kishte fituar luftën me Japoninë!
  Zhukov buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Nëse do të isha Kuropatkin, do të mundja japonezët. Dhe asgjë nuk do të më ndalonte!
  Stalini mërmëriti:
  - Ndaloni së foluri marrëzi! Ne nuk kemi AI për t'i kuptuar gjërat këtu! Duhet të shpëtojmë atdheun tonë. Së shpejti Hitleri do të na shkelë me gjithë fuqinë e tij dhe nuk do të duket shumë. Dhe ne kemi nevojë për ide specifike!
  Marshalli Vasilevsky, i cili njihej si një strateg i madh, sugjeroi:
  - Le të mbështetemi te mbrojtja në thellësi. Ne kemi nevojë për sa më shumë armë, përfshirë ato antitank. Si po ia dalim me lirimin e tyre?
  Nikolai Voznesensky u përgjigj me besim:
  - Shume mire! Ne prodhojmë artileri pikërisht aq sa kërkon ushtria. Por nuk ia vlen më, nuk do të ketë njerëz të mjaftueshëm për ekuipazhet e armëve!
  Marshalli Vasilevsky vuri në dukje:
  - Ne kemi nevojë për më shumë, veçanërisht armë kundërajrore. Ky i fundit mund të përdoret si kundër aeroplanëve ashtu edhe objektivave tokësorë!
  Stalini tundi kokën e tij të thinjur:
  - Duhet të prodhojmë më shumë armë kundërajrore 100 mm. Ata mund të depërtojnë kokë më kokë në Panther-2, madje edhe në Tiger-2, dhe në të njëjtën kohë të rrëzojnë aeroplanët ndërhyrës gjermanë.
  Voznesensky vuri në dukje:
  - Për topin 100 mm, duhet të bëjmë ende predhën e nevojshme. Dhe kështu ekziston një ide për një armë vetëlëvizëse të bazuar në shasinë tridhjetë e katër. Bëni SU-100, i cili do të jetë më i lehtë për t'u prodhuar se T-34-85, por shumë më i fuqishëm në armatim.
  Komandanti suprem tundi kokën me kënaqësi:
  - Epo, ju jeni Voznesensky dhe kreu! Tani le të këndojmë!
  Dhe turma këndoi në kor:
  Në pafundësinë e Atdheut të mrekullueshëm,
  I kalitur në betejë dhe punë...
  Ne kompozuam një këngë të gëzueshme,
  Për një mik dhe udhëheqës të madh!
  
  Stalini është lavdia e betejës,
  Stalini është fluturimi i rinisë...
  Duke luftuar dhe fituar me këngë,
  Populli ynë po ndjek Stalinin!
  
  Duke luftuar dhe fituar me këngë,
  Populli ynë po ndjek Stalinin!
  Epo, Perandoria e Kuqe po mbledh forcat për të zmbrapsur sulmin. Por nga ana tjetër, Hitleri po përgatit një ofensivë. Prodhimi i armëve në Gjermani po rritet. "Panther"-2 është mbrojtur më mirë në ballin e frëngjisë, për shkak të një manteli arme 150 mm në një kënd, dhe një ballë byk 100 mm me një kënd prej 45 gradë. Kjo mjafton që T-34-85 të mos depërtojë kokë më kokë në një automjet gjerman. Por ajo mund ta depërtojë atë nga tre kilometra e gjysmë.
  Kështu, "Panther"-2 u bë rezervuari kryesor, dhe "Panthers" të thjeshtë tashmë janë duke u ndërprerë. Ashtu si T-4. Por ato ende po prodhohen për të mos shembur vëllimet e prodhimit. Ashtu si "Tiger", pavarësisht publikimit të "Tiger" -2 është ende duke u prodhuar.
  Nuk është e mundur të rindërtohet menjëherë i gjithë prodhimi në Panther-2. Edhe pse ky tank është shumë i mirë. Dhe në shpejtësi, dhe forca të blinduara, dhe veçanërisht në armë, ku nuk ka të barabartë.
  Në fillim të marsit, ndërsa rrugët ishin ende të lagura, gjermanët bënë përpjekjen e tyre të parë për të avancuar. Dhe ata goditën në drejtim të Voroshilovgrad dhe Krasnodonsk. Dhe gjithashtu Donetsk.
  Këto pjesë të Ukrainës u rimorën nga Ushtria e Kuqe gjatë krizës së Stalingradit dhe gjermanët nuk patën kohë t'i kthenin. Nazistët arritën të arrinin befasi taktike.
  Kështu ata përhapën dezinformata se donin të rrethonin luftën sovjetike në Bulge Kursk. Por ata goditën në një drejtim tjetër, ku nuk pritej!
  Tanke të fuqishme të nazistëve morën pjesë në beteja, dhe "Tiger"-2, i cili, në krahasim me historinë reale, kishte një motor më të fuqishëm prej 1000 kuajfuqish, që do të thotë se lëvizte më shpejt dhe mund të shërbente si një tank i mirë përparimi.
  Gjermanët përparuan shpejt në fillim. Ata pushtuan Voroshilovgrad, Krasnodonsk dhe Donetsk, por më pas bora u shkri dhe tanket e rënda gjermane u thanë në baltë. Sidoqoftë, Krauts ishin në gjendje të merrnin plotësisht kontrollin e të gjithë Ukrainës. Dhe ata shpallën fitoren e tyre të re.
  Në beteja morën pjesë edhe tanket e para gjermane të serisë E, në veçanti, arma vetëlëvizëse E-10. Kjo makinë kishte karakteristika shumë të avancuara. Së pari, lartësia e saj ishte vetëm 1.2 metra. Dhe ekuipazhi është vetëm dy persona të shtrirë. Motori dhe transmisioni ishin së bashku dhe përballë. Dhe vetë arma vetëlëvizëse është në madhësi të vogël, por me një motor katërqind kuajfuqi. Dhe dhjetë tonë ishin në gjendje të paketonin 82 mm forca të blinduara ballore në një kënd të madh të prirjes racionale, dhe 52 mm armaturë anësore, plus rula.
  E-10 është një makinë që është pothuajse e përsosur. Me shpejtësi deri në njëqind kilometra në autostradë, dhe shtatëdhjetë në autostradë, është e vështirë të goditet dhe kamuflohet lehtësisht.
  Në të njëjtën kohë, është i lirë dhe i lehtë për t'u prodhuar. E vetmja pengesë e armës është se T-4 ka një gjatësi tytë 75 mm 48 EL. Por ai depërton kokë më kokë në tanket sovjetike, megjithëse nga një distancë e shkurtër. Dhe ajo mund t'i rezistojë goditjeve të T-45-85 në ballë, dhe është pothuajse e pamundur ta godasësh.
  Dhe ekuipazhi është gjithashtu i pazakontë - dy vajza ujku nga SS. Gerda dhe Charlotte.
  Ata janë gati të luftojnë si monstra. Dhe ata kanë fuqi kolosale, shkatërruese.
  Vajzat, edhe pse ishte pak ftohtë në muajin mars, luftuan vetëm me bikini dhe zbathur.
  Dhe ata treguan master klasën e tyre luftarake.
  Por sigurisht, nuk duhet të flasim për to në detaje të tilla. Nga ana tjetër, vajzat e Komsomolit Sovjetik po luftojnë.
  Dhe ata janë gjithashtu gjysmë të zhveshur dhe zbathur. Por ata tregojnë karakterin e tyre agresiv dhe të ftohtë. Ata gjuajnë me saktësi, duke përdorur thithkat e kuqe të gjirit kur shtypin këmbëzën. Dhe në të njëjtën kohë ata këndojnë;
  Ne jemi bija të Atdheut të dashur,
  Vendet e sovjetikëve nën flamurin e kuq!
  Shoku Stalin është një skifter i guximshëm,
  Kush do ta bëjë të bukur gjithë botën!
  
  Atdheu im dhe unë kemi lindur në lumturi,
  Për të rritur grurin dhe lirin e tekstilit...
  Të tillë janë bijtë e Rusisë,
  Ai njeri do të jetë i gjithëfuqishëm!
  
  Një stuhi bubullon - na ka pushtuar fashizmi,
  Armadat e tankeve të frikshëm goditën...
  Por më mirë goditni kundërshtarin tuaj në sy,
  Ne nuk jemi foshnje që hedhim bollgur!
  
  Fuhreri depërtoi në Moskë me kalë,
  Në të bardhë dhe prej çeliku të lëmuar...
  Adolf Hitleri ia shiti veten Satanit,
  Mendova se plumbat nuk mund ta ndalonin!
  
  Shoku Stalin është një kalorës i guximshëm,
  Ai u përplas me Hitlerin në lista...
  Dhe doli që Fuhrer nuk është i lezetshëm,
  Grushti i liderit ngeci në mollën e Adamit të tij!
  
  Tani fashisti po dridhet si gjethe,
  Si e gjymtoi rëndë Stalini...
  Ai do të preferonte të luante bilbil në cirk,
  Epo, tani Adolf është thjesht një budalla për rrezitje!
  
  Makthi i nazistëve të botës Stalingrad,
  Meqenëse djemtë tanë janë bërë më të fortë ...
  Ushtari i tokës së sovjetikëve është shumë i lumtur,
  I kemi goditur në brirë të gjithë kundërshtarëve!
  
  Berlini do të shembet në këmbët e vajzave, dijeni
  Vajzat do të ecin këmbëzbathur...
  Së shpejti do të ndërtojmë një parajsë në planet,
  Dhe do të jetë shumë e gëzueshme dhe e qetë!
  
  Gjithçka do të jetë mirë në univers,
  Vajzat do të marrin një mantel të bërë nga diamante...
  Ndonjëherë është shumë e vështirë
  Por ne jemi një vend më i vjetër se Atlantida!
  
  Në Rusi ka një pionier dhe atë titan,
  Në Atdhe çdo luftëtar është nga pelenat...
  Adolf ju jeni një humbës dhe një tiran,
  Ju keni marrë një sy të zi nga këmbët e vajzave!
  
  Kur komunizmi është mbi univers,
  Ndërsa Nëna e Zotit përhap velin...
  Atëherë e gjithë hakmarrja do të mbyllet në kafaz,
  Dhe Jezus, Perëndia i Dritës, Emri!
  Vajzat e Komsomol kënduan aq bukur dhe me ndjenjë. Ata e bënë këtë me shumë entuziazëm. Dhe zërat dukeshin shumë të ylbertë.
  Dhe vajzat hodhën granata shkatërruese me gishtat e tyre të zhveshur të forcës vdekjeprurëse.
  Luftuan edhe pionierët. Të cilët, pavarësisht se kishte ende borë, ishin vetëm me pantallona të shkurtra, këmisha me pika dhe këmbëzbathur.
  Dhe megjithëse këmbët e zhveshura të fëmijëve u bënë të kuqe nga të ftohtit dhe ishin të kuqe të ndezura si rosat, ata lëviznin në mënyrë aktive dhe luftuan me kokëfortësi.
  Këta ishin vërtet djem të vërtetë, agresivë dhe shumë luftarak.
  E cila qëlloi me granata, duke tërhequr telat e harkut dhe duke nisur dhuratat vrasëse të vdekjes.
  Dhe në të njëjtën kohë ata edhe kënduan;
  Drita e Rusisë sime të lartësuar -
  Vende që i dhanë jetë botës me shpirt!
  Është e pamundur të gjesh një Atdhe më të bukur,
  Ajo është një lajm për universin - një ëndërr e shenjtë!
  
  Në çdo fije bari dhe çdo pikë vese,
  Dhe në pikat e shiut të ngrohtë të verës...
  Flokët e borës luajnë me diamante,
  Në to është fytyra e Jezusit - Zoti Udhëheqës!
  
  Krijimi i Svarog rrezatues,
  Është e bukur në çdo lule misri.
  Ai që dëshiron paqen është si një bir i Perëndisë,
  Më besoni, ai ka një jetë të mrekullueshme kudo!
  
  Por i Plotfuqishmi na dha këtë vullnet,
  Kështu që unë zgjedh çdo rrugë të lirë,
  Kështu që luftëtari vendas e do atdheun e tij,
  Për të lavdëruar Rodin në veprat e tij!
  
  Megjithatë, ata bënë një zgjedhje të keqe,
  Dhe tani një rrjedhë e keqe po derdhet në Tokë!
  Rusia po shkelet nga ferri i tankeve nga turmat -
  Fati është mizor dhe i pamëshirshëm në luftën e tij!
  
  Por le t'i bashkojmë luftëtarët krah për krah -
  Nën flamurin sovjetik të tetorit.
  Nga ikona hiri do t'u jepet fytyrave,
  Ata qëndrojnë për ne përpara Zotit për një arsye!
  
  Edhe pse demonët po ndjekin Hitlerin,
  Dhe ai vendosi shumë karakteristika në Gjermani!
  Por ne i rrëzojmë junkerët si disqe,
  Në fund të fundit, ju duhet të luftoni, duke nxjerrë gjakun nga venat tuaja!
  
  Armiku ka arritur në Moskë - gjithçka është në zjarr,
  Me dylbi sheh yjet e Kremlinit!
  Por ne mundëm turmën e Mamait më parë,
  Zoti do t'u japë forcë bijve të tij të dashur!
  
  Atdheu - Pëshpërit në lutje me dhimbje,
  Qytetet tona po digjen si pishtar!
  Ajo që u ndërtua me djersë dhe dashuri,
  A u shkatërrua vërtet përgjithmonë?
  
  Por Familja nuk do ta lërë krijimin e saj -
  Ai do të japë forcë dhe kundërshtari do të bjerë!
  Siç është thënë në librin e urtë të Zotit -
  Rusia do të fitojë dhe do të marshojë drejt yllit!
  
  Wehrmacht u mund, gjaku po rrjedh,
  Moska, dhe më pas Stalingradi i lavdishëm!
  Dhe Atdheu do të japë lëng nga pemët e mollës,
  Kështu që një mitraloz të bëhet i lehtë me një granatë!
  
  Ne do të jemi në Berlin - Stalini është udhëheqësi,
  Mëkëmbësi i Zotit në tokë ku ka mëkat!
  Vëllezër, mos kurseni krijesat fashiste,
  Atëherë do të ketë lumturi dhe sukses!
  Kështu këndojnë pionierët me ndjenjë dhe frymëzim. Dhe zërat e tyre janë fëminorë, të pastër, të ëmbël.
  Edhe pse këmbët e tyre janë të zhveshura, të rrëzuara, të gërvishtura, të gjitha të mbuluara me gërvishtje dhe mavijosje, madje edhe gishtat e tyre janë blu nga të ftohtit, ka buzëqeshje të ndritshme në buzët e djemve dhe vajzave.
  Dhe është e qartë se ata nuk do të dorëzohen, por do të vazhdojnë të këndojnë dhe të luftojnë.
  Lenini na rriti për lumturinë e njerëzve,
  Dhe Stalini i madh na ndriçoi rrugën...
  Ilyich solli lirinë e shenjtë për të gjithë,
  Mësuesi pasardhës i ka mundur armiqtë!
  
  FATI I PUTINIT ME HITLERIN
  Me ndihmën e një rituali magjik, Hitleri mori fatin e presidentit rus Putin. Dhe kjo ndryshoi në mënyrë dramatike rrjedhën e historisë. Së pari, Beteja ajrore e Britanisë u fitua. Vërtetë, Hitleri nuk guxoi të zbarkonte, por Luftwaffe fitoi dominimin në qiej. Franco, në këto kushte, ra dakord për sulmin ndaj Gjibraltarit. Gjermanët e pushtuan këtë kështjellë brenda dy ditësh. Dhe ata zhvendosën trupat në Afrikë.
  Lufta me BRSS u shty. Por kjo përfitoi vetëm nazistët dhe Kontinenti i Errët u pushtua.
  Epërsia numerike dhe organizimi më i mirë i fashistëve i lejoi ata të kapnin Afrikën, Lindjen e Mesme dhe Indinë brenda një viti.
  Dhe në nëntor 1942, nazistët papritmas zbarkuan dhe pushtuan Britaninë në njëmbëdhjetë ditë.
  Pas së cilës filluan përgatitjet për luftë kundër BRSS. Gjermanët vendosën tanke të reja: Pantera, Tigrat, Luanët, gati për betejë. Dhe më 22 qershor 1943 filloi pushtimi.
  Sigurisht, BRSS arriti të përgatitej mirë për këtë kohë në dy vjet. Numri i tankeve u rrit në tridhjetë e tetë mijë e njëqind e njëzet divizione, numri i avionëve arriti në pesëdhjetë mijë. Është rritur edhe numri i armëve dhe i llojeve të tjera të armëve. Por Wehrmacht shtoi shumë. Numri i tankeve në Rajhun e Tretë u rrit nga gjashtë mijë në njëzet mijë në dy vjet. Dhe cilësia e tyre është përmirësuar dukshëm.
  Aviacioni në Rajhun e Tretë gjithashtu u ngrit. ME-309 i ri ishte i armatosur shumë fuqishëm dhe hyri në prodhim. Focke-Wulf, Yu-288 dhe Yu-188 ishin më të fortë. Dhe ishte serioze. Fritz gjithashtu bleu lëshues gazi, dhe shumë më tepër. Përfshirë pushkën më të fuqishme MP-44.
  Më e rëndësishmja, gjermanët kishin një numër të madh këmbësorie. Ata mund të përdorin trupa koloniale dhe ushtarë nga Evropa.
  Por kishte edhe nuanca të tjera. Ushtria e Kuqe nuk ishte gati për mbrojtje. Ata nuk e mësuan atë se si të mbrohej. Dhe megjithëse fortifikimet në Linjën e Molotovit ishin të përfunduara, ato ishin shumë afër kufirit dhe jo aq të thella.
  Për më tepër, gjermanët mund të sulmonin nga Turqia, Irani dhe India. Plus, Japonia vendosi trupa për një ofensivë.
  Po, ata shtypën fort.
  Dhe brenda tre muajve BRSS u mund dhe Moska ra. Dy muaj më vonë, Rusia u pushtua plotësisht.
  Pas së cilës Hitleri vendosi të sulmojë Amerikën. Dhe këtu gjermanët patën fat.
  Tanket amerikane ishin të dobëta, avionët mbetën prapa. Por gjermanët kishin aeroplanë reaktivë të suksesshëm dhe u shfaqën disqe fluturuese që ishin plotësisht të paprekshme nga zjarri i armëve të vogla dhe nëndetëset nuk prekeshin nga peroksidi i hidrogjenit. Dhe tanket e serisë E shtypën Shtetet e Bashkuara, megjithëse me vështirësi, por më shumë për shkak të distancës më 30 janar 1946. Vetëm mbetjet e ushtrisë amerikane kapitulluan.
  Dhe më 20 prill 1951, Hitleri, nga frika se samurai po krijonte një bombë atomike, sulmoi Japoninë... Lufta zgjati me një qëllim. Nazistët morën tanke piramidale më të avancuara, disqe të fuqishme fluturuese me lazer dhe armë tejzanor. Sisteme më të avancuara të raketave lëshuese të shumëfishta dhe shumë më tepër.
  Kjo do të thotë, Japonia zgjati jo më shumë se gjashtë muaj. Dhe lufta përfundoi me një fitore tjetër për Wehrmacht.
  Fati i Putinit e ndihmoi Hitlerin të pushtonte perandorinë e fundit të rëndësishme në tokë.
  Dhe më 20 prill 1959 u mbajt një referendum mbarëbotëror, i cili vendosi formën perandorake të qeverisjes së një fuqie botërore, të udhëhequr nga Adolf Hitleri.
  Tashmë në vitin 1949, gjermanët fluturuan në Hënë. Dhe më 20 Prill 1957, u zhvillua një fluturim për në Mars.
  Nazistët zotëruan sistemin diellor. Dhe në të gjithë botën tani ekzistonte një urdhër i hekurt, gjerman. Në moshën shtatëdhjetë vjeç, Adolf Hitler u bë perandor botëror, falë fatit të Vladimir Putin. Kjo është një arritje fenomenale.
  Pastaj mbetet për të eksploruar botë të tjera, dhe njerëzimi është i bashkuar. Megjithatë, sigurisht, ka shumë projekte ndërtimi të llojeve të ndryshme në të gjithë botën. Përfshirë një tunel nëntokësor nga Chukotka në Alaska. Por më 1 maj 1959, Adolf Hitleri u rrëzua në një aeroplan. Dhe mbretërimi fantastik i spikerit përfundoi. Me sa duket Putini, me fatin e tij fenomenal, nuk ishte i destinuar të jetonte më shumë se shtatëdhjetë vjet.
  Por Hitleri kishte tashmë një trashëgimtar. Nga numri i fëmijëve të përftuar me inseminim artificial. Kështu vazhdoi dinastia e Adolfit. Dhe njerëzimi vazhdoi projektet e ndërtimit në nivele të ndryshme.
  Edhe në Afrikë u ndërtuan rrugë, hekurudha dhe automobila, si dhe shumë qytete. Dhe zezakët punuan këtu dhe ngritën ekonominë e kontinentit të errët.
  Njerëzimi u zhvillua dhe u ngrit. Ndërtimi i komunizmit po vazhdonte dhe jeta e njerëzve po bëhej gjithnjë e më e mirë.
  Pas Hitlerit, perandori drejtohej nga djali i tij Ujku i Parë. Ai ishte i ri, por i mençur dhe e ngriti njerëzimin në lartësi të mëdha. Një nga idetë ishte rritja e numrit të grave dhe eksperimentimi mbi gjenet. Në veçanti, u vendos që të rritet numri i femrave në mënyrë që të kishte pesë herë më shumë se meshkujt.
  Në të njëjtën kohë, në 1961, kozmonautët e perandorisë fluturuan në Venus, dhe një vit më vonë në Merkur. Nja dy vjet më vonë ne vizituam satelitët e Jupiterit. Ne vizituam edhe planetë të tjerë. Derisa, në vitin 1980, u vizitua planeti më i jashtëm në sistemin diellor, Plutoni. Dhe ishte e mrekullueshme.
  Dhe në vitin dy mijë filloi ekspedita e parë pa yje. Në planetin Tokë, krimi pothuajse është zhdukur, sëmundjet dhe epidemitë u janë dhënë fund, njerëzit kanë harruar urinë dhe mungesën e mallrave. Jeta u bë më e mirë dhe më argëtuese.
  Dhe u ndërtua një parajsë e vërtetë. Dhe njerëzit nuk ziheshin me njëri-tjetrin. Shkenca u zhvillua me shpejtësi. Dhe u solli njerëzve lumturi. U zhvilluan edhe teknologjitë. Kryevepra e kësaj, natyrisht, është disku. Ata tashmë ishin në gjendje të fluturonin midis planeteve. Dhe Krauts nuk mund të ndaleshin.
  Në Rusi, lufta guerile u qetësua shpejt. Njerëzit vendosën që nuk kishte asnjë shans për të përmbysur nazistët dhe ata duhej të jetonin. Dhe jeta u bë gjithnjë e më e mirë. Perandoria po shkonte drejt komunizmit. Pas vitit dymijë, shumë mallra u bënë plotësisht falas. Nuk kishte të pastrehë, të gjithë kishin një punë. Dhe u ndërtuan shtëpi shumë të bukura. Dhe të gjithë kishin makina, dhe të gjithë kishin internet falas, dhe shumë më tepër.
  Jeta po ngrihej. Njerëzit ndiheshin mirë. Dhe të gjithë gradualisht u mësuan të ishin një perandori e vetme. Dhe asimilimi vazhdoi.
  Rusët dhe sllavët e tjerë morën të drejta të barabarta me gjermanët. Dhe kombet e tjera jetuan mirë nën sundimin nazist.
  Ata që nuk luftuan, nuk ishin partizanë, jetuan me dinjitet. Gjermanët nuk kryen veprime ndëshkuese pa arsye.
  Dhe vërtet, sapo hoqëm qafe partizanët, represionet pushuan menjëherë.
  Politika pushtuese ishte fleksibël. Kishte edhe vetëqeverisje edhe përdorimin e personelit lokal. Dhe në vitin 2020, të gjithë njerëzit në planetin Tokë morën shtetësi dhe më në fund u vendos barazia ligjore.
  Në këtë kohë, shkenca ishte zhvilluar aq shumë saqë pleqëria u mposht dhe të gjithë u bënë përgjithmonë të rinj dhe të bukur.
  Dhe në planetët e tjerë të sistemit diellor, u shfaqën fshatra të Rajhut të Tretë. Dhe kështu u bë i madh në botë.
  Djemtë dhe vajzat në këtë botë filluan të përhapen në të gjithë galaktikën. Realiteti virtual tashmë është shfaqur në matricën e Hypernetit, dhe shumë nga çdo gjë e mrekullueshme, e re dhe e bukur. Tashmë ishte e mundur të riprodhohej çdo gjë.
  Perandoria e Rajhut të Tretë u bë një perandori me mundësi të mëdha dhe pushtoi universin.
  Dhe kishte pesë herë më shumë gra se burra. Dhe të gjitha janë të bukura, vajza të reja, dhe burrat janë të rinj që nuk kanë nevojë të rruajnë mjekrën. Në fakt, mjekra është thjesht një atavizëm primitiv, kafshëror.
  Dhe në realitetin virtual lojëra të tilla interesante tërbohen dhe digjen.
  Një nga këta Krijues të gjithëfuqishëm të Universit, Friedrich Sfero, sapo organizoi "argëtimin" më të lezetshëm.
  Domethënë, një betejë hapësinore. Nga njëra anë, trupat e tij që përfaqësojnë Gjermaninë krenare, nga ana tjetër, ushtria yje e çdo miku, i njëjti krijues i gjithëfuqishëm i universit Harlequinade - Gjermania e tmerrshme. Kjo do të thotë që duke qenë se njerëzit e gjithëfuqishëm po luftojnë, do të jetë argëtuese dhe e lezetshme, deri në pamundësi.
  Mbërthimi i ushtrisë së Gjermanisë Grozny po zvogëlohej në mënyrë të pashmangshme. Përqafimet e hiperplazmës u përpoqën të ngjeshnin më fort armikun e fuqishëm nga Gjermania krenare. Miliona e miliona anije yje gjetën vdekjen e tyre këtu. Shpesh heroike, dhe ndonjëherë qesharake. Ata vdiqën, me një buzëqeshje në buzë, duke shpresuar të ringjallen në kohë. Edhe pse dukej shumë rrëqethëse... Kolosi i thjeshtë në formë pikash shkëlqen me një dritë të veçantë që përtyp fushat e hapësirës dhe vakumit. Flakët vërshojnë nëpër korridoret dhe boshtet e ventilimit të anijes kozmike. Miliona ushtarë të gjallë, njerëz dhe përfaqësues të racave të tjera, me miliarda robotë në bord, po përpiqen t'i shpëtojnë nxehtësisë gjithëpërfshirëse. Pothuajse të gjithë njerëzit që luftojnë janë vajza të bukura, të lyera me modele flokësh të përpunuar, avangarde, sikur të ishin mbledhur jo për një betejë brutale, por për një top maskaradë perandorake. Një prej frizurave të vajzave në formën e një mulli me erë me tehe në formën e krahëve të palloit mori flakë dhe ajo bërtiti me zemër. Dhimbja është e paimagjinueshme e tmerrshme dhe lëkura e kokës fjalë për fjalë shqyhet. Tehet e mullirit shkëputen dhe më pas rrotullohen në një vorbull me nëntë renditje të lakimeve kineshapsinore.
  Por orkët dhe kukudhët ulërijnë në mënyrë kërcënuese për ta, me të vërtetë nuk mund të ishte më e tmerrshme; Ose kjo është fytyra buzëqeshëse e një shpirti mëkatar të thirrur nga një magjistar nekrofil nga thellësitë më të ulëta të botës së krimit, ose një dritë që kërcen nëpër kabina dhe përkul tytat e armëve në formën e një grabitqari të tmerrshëm, jashtëzakonisht të zemëruar. Dhe mund të jetë më keq, ajo që është surreale në vizatimin e një lënde shkatërruese dhe djegëse.
  Dhe e gjithë kjo është në shkallën e një anijeje yjesh, madhësia e së cilës nuk është inferiore ndaj Merkurit... Megjithatë, sipas standardeve të krijuesit të universit, jo aq shumë. Vetë krijuesi i një realiteti të tillë plotësisht material vendosi të kishte një shpërthim.
  Sfero Friedrich Katastrofov ndjeu emocion dhe në të njëjtën kohë kënaqësi: një zero në favor të tij. Krijuesi-terminatori i ri bëri një kthesë, duke u larguar nga tufa e magoplazmës dhe, nën zhurmën e kërcitjes së rrezeve gravi-bërthamore që tundnin vakumin, goditi një magolë tjetër pas shpine. Nuk është e lehtë të hysh, mjetet luftarake galopojnë si thundrat e kuajve të vendosur në galop, madje të shtyra nga shejtani që ka mbledhur të gjithë fuqinë e botës së krimit. Dhe nuk ka ligje të fizikës dhe kozmologjisë të njohura për njerëzit e prapambetur të së kaluarës. Koncepti i inercisë është vetëm me kërkesë të krijuesit.
  Tani (i përbërë nga Hyper-princeps-mago-plazma e një lloji të tillë materie të pakuptueshme për perceptimin njerëzor, atëherë ju mund të merrni çdo formë dhe modifikim të ekzistencës, duke ndryshuar përmasat nga thelbi i një fotoni, kur vendosni lirshëm të gjithë universin e triliona parsekë në diametër në pëllëmbën e dorës!) Sfero zgjodhi të mishërojë trupin e një djali të modifikuar biologjikisht, i cili ishte trajnuar në perandorinë e fuqishme dhe teknologjikisht të avancuar të Rusisë krenare, edhe kur po piqej si embrion në mitër. të një kompjuteri inkubator.
  Që në momentin e konceptimit, trajnimi filloi në gjumë, i ndërprerë nga impulset e dhimbjes, në një luftë të veçantë, kozmike. Dhe prapë kishte gabime, pasi trajektoret e magoleve, pa inerci, ishin plotësisht të paparashikueshme. Por Sfero nuk ka komplekse për këtë. Ai qëllimisht i kufizoi aftësitë e tij për t'i bërë ato më interesante. Në fund të fundit, Gjermania krenare, e përhapur në miliarda galaktika dhe një kuadrilion botë të banuara, është një krijim - sigurisht, i një matrice virtuale. Dhe loja e luftës hapësinore duhet t'u bindet rregullave. Që të mos ketë fare kaos. Djali është krijuesi. qëlloi tre të tjera, duke humbur dy herë. Magomulset e sistemeve të armëve të dizajnuara në mënyrë përrallore prenë vakumin dhe madje e detyruan atë të zhvishej, si feta qumështor me mjaltë, në një nivel tjetër të universit. Këtu Sfero përsëri u zhyt në vrimën në hapësirë, duke kaluar në modalitetin e sulmit. Në të njëjtën kohë, Boy-Creator zgjodhi momentin që ai të mos mund të regjistrohej nga sistemet e mbikëqyrjes kibernetike që ofrojnë një pasqyrë të plotë të hapësirës përreth Magolet të modifikimeve të ndryshme.
  - Magomatrika kinesisphoton thith! - tha në mënyrë filozofike djali Krijues, duke qëlluar një tjetër luftëtar dhe duke iu shmangur tentakulave goditëse të princeps-plazmës.
  Ushtria e Jul Cezarit, të cilit Sfero Frederiku i besoi komandën e përgjithshme, vazhdoi të zmbrapset, duke përfituar nga epërsia e tyre numerike, duke bërë ende përpjekje të pasuksesshme për ta mbështjellë atë nga krahët. Mbrojtësi i Harlequinade, Hannibal shpërndau gjithnjë e më shumë trupa, duke u përpjekur të shtrijë armadën e madhe nën komandën e tij mbi disa parsekë (një parsec është distanca që një rreze drite përshkon në dy vjet e gjysmë). Dendësia e formacioneve të trupave u ul dhe roli i aftësive individuale u rrit. Këtu të dyja palët u treguan të denjë, duke demonstruar aerobatikën dhe artin e manovrimit. Por humbjet ishin kolosale;
  Sfero papritmas ndryshoi zonën e përleshjes dhe u gjend pranë vajzës më të mrekullueshme. Djali krijues dhe Valentina shtrënguan duart njëri-tjetrit, djemtë e tjerë dhe vajzat shumë më të shumta i shkelën syrin njëri-tjetrit. Ata drejtuan bateritë dhe hapën një tornado hiperplazma uragani në varka, magoleta me një vend, luftëtarë, brigantina, shkatërrues, shkatërrues dhe anije të tjera të vogla. Sferoja i ndezi sytë fitimtar.
  Niveli i përgjithshëm i stërvitjes së luftëtarëve të stërvitur për luftë, edhe kur notonin si embrione në një lloj mediumi ushqyes, ishte shumë i lartë. Por ato nuk vinin gjithmonë nga shumë çarje dhe kolapse të vakumit. Si përgjigje, armiku qëlloi zjarrin e tij të pamëshirshëm, i cili madje kishte një matricë personale. Një rrjedhë hiperplazme, që digjej përmes mbrojtjes së dobësuar të matricës dhe fushës gjysmë hapësinore, shpoi armaturën. Ja ku është, hapësira magjike, e paaftë për t'i bërë ballë, u plas, një lumë shumëngjyrësh ultrazjarri ra mbi çiftin që pushkatonte. Sphero u dogj menjëherë (është thjesht një ndjenjë super e mrekullueshme kur mishi asgjësohet!), krahu i partnerit të vajzës u zhduk deri në shpatull, këmba e saj deri në gju, busti i saj deri në brinjë. Bukuroshja bërtiti dhe u tërhoq. urdhëroi Valentina.
  - Aktivizo rigjenerimin kibernetik.
  Trupi i vajzës (si i njerëzve të tjerë) nuk ishte proteinë për një kohë të gjatë. Ky është mish i veçantë me përfshirje hiperplazmatike, ndërsa vetë njerëzit fuqizohen nga super energji. Kështu mishi, pasi u plagos, filloi të rritet ngadalë. Relativisht ngadalë, vetë procesi është i dukshëm me sy të lirë, shkalla e rritjes së indeve është 0.9 centimetra në sekondë. Por beteja e ashpër ishte shumë e shkurtër, armatura u dogj në disa vende të tjera. Dy armë u avulluan, gjashtë ushtarë vdiqën, një i ri u dogj gjysmë dhe një vajzë humbi përkohësisht lëkurën e kokës dhe gishtat. Sfero, duke qeshur, u kthye duke thënë, sa keni arritur duke mposhtur bartësin e krijuesit të universit? Për mrekulli, arritëm të shmangnim shpërthimin e predhave. Por dëmi është kolosal, ajri del jashtë, duke u ndezur në vakum. Sidoqoftë, djemtë përgjigjen me dinjitet. Vetë Sfero qëlloi me një të shtënë me filigran, duke rrëzuar një aeroplan sulmues me tre vende. Valentina, gjuha e zgjatur, lëpiu djalin në buzë.
  - Megaquasar!
  - Le të kemi një shpërthim plazmatik hiperannihilues (super-shkatërrues)! - leh Krijuesi i ri i gjithësisë.
  Dy magoleta u qëlluan nga armë të tjera dhe tre frëngji qitëse u qëlluan mbi shkatërruesin. Por ishte në atë moment që kryqëzori i raketave drejtoi armët drejt tyre. Djaloshi-krijues, jo pa kënaqësi dhe drithërimë, ndjeu në fytyrë frymën e vdekjes. Një grua e moshuar me një kosë kërcënoi një madhësi të keqe gjigante dhe kapiteni Sfero dha urdhrin.
  - Tërheqje fleksibël! Lëviz si gjarpër, nëpër iriq!
  Bateria u kthye me nxitim, por u vonua pak. Dukej se vakuumi po dhembte nga dhimbja dhe një vorbull hiperplazmatike përfshiu. Një goditje e tmerrshme e graviplazmës goditi baterinë. Pesë armë dhe dymbëdhjetë anëtarë të ekuipazhit menjëherë rezultuan se ishin avulluar plotësisht. Sfero dhe vajzat e tjera u hodhën pas nga një valë gravitacionale. Djaloshi-Krijuesi fluturoi sipër, duke goditur kokën në barkun e Valentinës së ndërtuar në mënyrë atletike, por në të njëjtën kohë jashtëzakonisht të hijshme. Dhe kjo është e vështirë kur mishi që ju është dashur të deshi nuk është proteina:
  - Uau, ju jeni një vrimë e kolapsit të pulsarit! - mërmëriti Sfero. Dhe ai buzëqeshi kur një shkarkesë hiperelektrike e përfshiu atë.
  Çarje të mëdha kalonin nëpër armaturë. Ata prenë si lugina sipërfaqen e purpurt të metalit, më shumë se një milion herë më e fortë se titani. Çfarë fuqie kolosale fshihet te hiperplazma apo varieteti i saj edhe më i avancuar, plazma princeps, e aftë për të lëvizur yjet dhe për të shuar kuazarët. Por kjo është vetëm gjendja e gjashtë, e shtatë dhe kështu me radhë. Një oqean i tërë hiperplazmash mund të merret nga çdo molekulë. Teorikisht (kjo nuk është ende e disponueshme për njerëzit), një grimcë elementare do të riprodhojë të gjithë universin. Ose shkatërroni! Këto janë aftësitë pothuajse hyjnore të hiperplazmës.
  Bateria rrëshqet përgjatë kolapsit fleksibël duke vibruar në hapësirën e lëvizjes, ushtari shtypet poshtë nga forca e dobësuar e inercisë. Pastaj susta lëshohet dhe bateria përsëri hap zjarr vetëm në një pikë tjetër në hapësirë.
  Friedrich Sfero urdhëron:
  - Goditni me një rreze të ngushtë, kaloni armët në modalitetin e koncentruar ramrod.
  Meqenëse kompjuterët janë të fikur, kjo duhet të bëhet me dorë. Rregulloni furnizimin e hiperplazmës duke përdorur kazanin. Por të bësh diçka të tillë nuk është as e lehtë ajo që na shpëton është se programi stërvitor parashikon edhe këtë forcë madhore. Djemtë dhe vajzat përballen me këtë problem në modalitetin automatik. Sfero Friedrich vë në shënjestër një varkë rakete, duke qëlluar me një plumb të lehtë. Dëgjohet kërcitja më e hollë e vakumit të shkatërruar, anija bëhet copë-copë. Duke gjykuar nga fuqia e shpërthimit, ndodh shpërthimi i municionit. Pika e dritës shkatërron makinën. Magolet u shkatërrua gjithashtu;
  Krahët fluturojnë veçmas, dhe në të njëjtën kohë bishti i zjarrtë rrotullohet në vakum.
  Brigantina armike merr dëme shtesë, por përgjigjet me breshëri masive. Një përrua depërton në të çarë, duke e hedhur vajzën larg, duke ekspozuar gjoksin ngjyrë floriri me thithat ngjyrë cinabar që nxjerrin luminescencë.
  Sfero bërtet nga gëzimi:
  - E shihni sa bukur është! Çernodyrno!
  Valentina e goditi djalin e plotfuqishëm në gjurin e tij të mbuluar me lëkurë Magoplastik:
  - Princeps-quasar! Elipsa pulsar! Ngrini topuzin e kalorësit tuaj më lart!
  Brigantina në formë pike ishte e mbushur me breshëri. Pikat e vesës me gjemba të hiperplazmës u spërkatën në të gjithë hapësirën luftarake.
  Friedrich Sfero fishkëlleu:
  - Më jep një foton, në shembjen e humnerës!
  Një fregatë doli nga ana dhe në të njëjtën kohë shpërtheu bateria fqinje. Duket sikur djemtë nuk kishin fat, ata u ndeshën me një raketë të rëndë ose një fushë vibro që pluhurosi metalin më të qëndrueshëm.
  Djali u përpoq të kthente platformën për t'i mbijetuar një sulmi të tillë. Por kundërshtarë janë edhe profesionistë të klasit të lartë që kanë mbaruar pothuajse të njëjtën shkollë. Krijuesi i Harlequinade nuk është gjithashtu një mashtrues në Krijimin e Qytetërimeve!
  Topi tempropreon u shkatërrua. U nda në një grumbull pjesësh me gaz. Vajza dhe djali Krijues që shërbenin armën u hodhën tutje sikur të goditeshin nga një shkop. Ata u përplasën me armaturën me një përshpejtim kolosal, e gërvishtën pak dhe vetë u rrafshuan shumë, duke u dridhur nga tronditja me trupat e tyre shumë elastikë dhe të qëndrueshëm. Më pas filluan të zhvisnin veshjen e rëndë, duke i dhënë formë normale figurave të tyre të bukura, të ngulitura si statuja të perëndive të lashta.
  Sfero ndjeu të ftohtë në pjesën e poshtme të barkut. Dendësia e shpërthimit të plazmës së armikut u intensifikua, dukej se forca të reja u tërhoqën në betejë. Për shembull, vetë anija ultra-betejore ka madhësinë e një asteroidi të mirë dhe forma e një kamë masive, e mbushur me emetues, lëshonte një model të tërë të pasur avionësh hiperplazmatikë. Një substancë e lakuar, e përdredhur në formën e një hibridi të një kukulle fole dhe një fizarmonikë, ra mbi kryqëzorin e Gjermanisë Krenar. Rrjedhat e tjera të asgjësimit shtypën katër platforma artilerie në formë loti.
  Sfero avulloi këmbën e djathtë deri në gju dhe pa pritur që ajo të rritej natyrshëm, ai rriti në çast një gjymtyrë për vete.
  Jul Cezari, me gjithë talentin e tij, po e humbiste epërsinë numerike, me teknologji afërsisht të barabartë, ishte në anën e armikut. E vetmja gjë që mbetej për të bërë në një situatë kaq të vështirë ishte të tërhiqesh, duke shmangur rrethimin. Sphero, pa të dridhur ndërgjegjja, dëgjoi përmes lidhjes princeps komandat që u jepeshin robotëve. Ata tingëlluan një optimizëm të pakufizuar, një etje për fitore të shpejtë. Fregata e Jul Cezarit mori disa dëmtime dhe shpejtësia e saj u ul. Sfero u ndje i tërbuar, fuqia që krijoi dukej se po humbiste, i duhej të shkatërronte sa më shumë armiq. Kjo do të thotë, ai ka një zgjedhje ose të fitojë ose të vdesë. Edhe pse është e qartë se shkatërrimi i disa Magolet; nuk do të ndryshojë pothuajse asgjë, por ky është thuajse ai heroizëm i pashembullt i individëve që formohet në një rrymë që dërrmon çdo pengesë. Djali, duke përdorur kujtesën e bartësit, dhe në fakt krijimin e tij (Si arrin të vulos personalitete dhe gjëra të tilla strukturore komplekse është një pyetje më vete!) kujtoi shpejt atë që i ishte shpuar gjatë seancave të shumta stërvitore. Duhet të mos biesh në sy dhe të qëndrosh në radhët e përgjithshme të robotëve. Është shumë më e vështirë të futesh në këtë mënyrë, por gjasat e ekspozimit janë shumë më të ulëta. Por nga ana tjetër, a ka të drejtë të ulet jashtë në këtë moment kritik? Në fund të fundit, një ushtar duhet: të kujdeset për ruajtjen e jetës, pika e dytë: të zhdukë sa më shumë armiq. Në rast kontradiktash, kjo është traditë, të bëhet një zgjedhje në favor të zgjidhjes së dytë. Këta janë amerikanët e vjetër: ata mendojnë më shumë për të shpëtuar lëkurën e tyre. Kjo është arsyeja pse Yankees humbën, dhe përveç kësaj, propaganda e tyre është e dobët. Asaj i mungonte totaliteti dhe gjithëpërfshirja. Nëse kujtojmë historinë e lashtë të Tokës: në ato kohë kur njerëzimi ishte i lidhur me zinxhirë në një planet. Një botë tmerrësisht e ndarë, ishte e nevojshme të mblidheshin të gjitha kombet dhe popujt në një grusht të vetëm. Disa perandori pretenduan për të. Para së gjithash, SHBA, Kina, Shoqëria Islame. Bota po bëhej multipolare dhe fjalë për fjalë po copëtohej, numri i shteteve të pavarura po rritej, separatizmi i kombeve të vogla po kthehej në një obsesion. Shtëpi e përbashkët Toka ishte në zjarr, njerëzimi fjalë për fjalë po binte në humnerë! Në kohët e mëparshme, kishte sundimtarë të fuqishëm që donin të bashkonin njerëzimin. Ky është, para së gjithash, Aleksandri i Madh, një nga komandantët më të shquar të të gjitha kohërave dhe popujve. Ai ishte i pathyeshëm, por providenca donte t'i jepte një jetë shumë të shkurtër. Dhe kështu ai kishte shanse të konsiderueshme, ai po ndërtonte një perandori ndërkombëtare, duke sjellë kulturën e lartë helene në Azi. Edhe Kartagjena dhe Roma e lashtë i dërguan haraç të madh maqedonasit, sllavit më të shquar të epokës antike! Para Aleksandrit, Persia e Madhe nën disa mbretër (sidomos Kiri) arriti pushtime serioze, nga India në Egjipt, por doktrina: ka një sundimtar për të gjithë botën, ai ishte i pari që e parashtroi! Në Romë, Jul Cezari pretendoi rolin e sundimtarit botëror, por jeta e tij nuk ishte mjaft e gjatë. Pas Cezarit, midis perandorëve nuk kishte komandantë mjaft të fortë. Agustini hyjnor ishte i sëmurë dhe fizikisht i dobët, Neroni karizmatik ishte përgjithësisht i tmerrshëm. Sundimtarët më të famshëm, Diolectani dhe Kostandini, luftuan më shumë për të ruajtur status quo-në, pa menduar për pushtime serioze. Ka pasur gjeneralë të tjerë, pas rënies së Romës. Nga këta, personalitetet më të shquara janë: Xhengis Khani, Tamerlani, Napoleoni, Adolf Hitleri, Stalini. Genghis Khan ishte shumë i suksesshëm. Ai pushtoi pothuajse të gjithë Kinën, Afganistanin, Khorezmin dhe detashmentet e avancuara arritën në Rusinë e Lashtë. Ai kishte shanse të shkëlqyera për të fituar, askush nuk mund t'i rezistonte trupave gjithnjë në rritje të këtij komandanti dinak dhe të aftë. Por edhe jeta e tij mjaft e gjatë sipas standardeve të mesjetës nuk ishte e mjaftueshme për pushtimin e botës. Genghis Khan themeloi një dinasti, por nuk kishte njeri aq të madh sa ai, i aftë të bashkonte të gjithë nomadët. Ashtu si Tamerlani. Fitore pas fitoreje, një perandori e madhe dhe një ndarje, shkatërrimi i Timuratit, grindje mes djemve dhe nipërve. Dhe nuk kishte pasardhës të denjë. Napoleoni dhe Hitleri, pasi pushtuan Evropën, thyen kurrizin kundër Rusisë. Fatkeqësisht, vetë Rusia nuk arriti të arrijë dominimin botëror. Një sundimtar me të vërtetë i madh ishte Stalini, i cili e shndërroi një vend analfabet që ecte me këpucë në një fuqi të fuqishme industriale.
  Dhe më pas, në shekullin e njëzet e një, pushteti fillimisht mbi Gjermaninë, dhe më pas mbi botën, u fitua nga një çift misterioz që zotëronte fuqi të jashtëzakonshme hiper-intelektuale.
  Ata krijuan armët më të fundit princip-magjike dhe njerëzimi gradualisht u zhvillua në një gjendje të plotfuqishmërisë virtuale.
  Por lufta është luftë, veçanërisht luftë në hapësirë, ku llogaritjet e gabuara dhe viktimat janë të pashmangshme. Luftëtari Friedrich Sfero, i cili vendosi të rrezikojë, ishte me fat deri tani ai arriti të asgjësojë katër automjete luftarake pa tërhequr vëmendjen ndaj vetes.
  - Do të ketë qull thupër për njerëzit e vegjël! Ose më mirë princeps-plasma!
  Po, lojëra të tilla interesante luhen nga qytetarët e Perandorisë së Rajhut të Tretë, duke pushtuar universin.
  Dhe si do të përfundojë e gjithë kjo dhe deri në cilat lartësi të plotfuqishmërisë mund të arrijë njerëzimi, qoftë edhe imagjinata e pafuqishme.
  
  
  COG DHE POINT DHE RAJH I TRETË
  Në Luftën e Dytë Botërore, viktimat ndërhynë. Në këtë rast, dizajnerët e shkurtër janë Vintik dhe Shpuntik. Kur u shpërngulën, ata përfunduan në Berlin. Epo, meqë nuk dinin asgjë për politikën dhe planetin Tokë, kaluan në shërbim të gjermanëve. Dhe ata janë teknikë të klasit të parë. Dhe ata morën pjesë në zhvillimin e Panterës. Dizajnerët gjenialë e bënë kullën të ngushtë dhe të vogël, të mbrojtur më mirë, por më të lehtë. Motori dhe transmisioni u vendosën në një njësi, dhe kutia e ingranazhit ishte vendosur në vetë motorin. Shasia u bë gjithashtu më e thjeshtë dhe më e lehtë se në historinë reale. Dhe lartësia e "Panterës" ishte vetëm 1.8 metra. Si rezultat, armatura e ballit të bykut 80 mm u instalua në kënde të mëdha të prirjes racionale dhe u bë praktikisht e padepërtueshme. Balli i kullës ishte 120 milimetra me pjerrësi, dhe anët ishin të pjerrëta gjashtëdhjetë milimetra. Pika e dobët ishin anët e bykut - vetëm 40 milimetra. Por trupi ishte shumë kompakt dhe pjesa e sipërme ishte në një kënd të madh prirjeje, dhe mburoja 30 mm u vendosën në fund për të mbuluar rulat. Dhe e gjithë kjo bukuri peshonte vetëm 26 tonë, me një motor 650 kuajfuqi. Dhe arma kishte një gjatësi tytë 75 mm 70 EL, që gjuante 15 fishekë në minutë.
  Plus ka edhe shikueshmëri dhe optikë të mirë.
  Ky tank eci me një shpejtësi prej 70 kilometrash në orë, ishte i padepërtueshëm në anën për armë të lehta, kryesisht dyzet e pesë, dhe pushkë antitank, mori tridhjetë e katër me kokë nga dy kilometra dhe praktikisht nuk u prish. Dhe pothuajse të gjitha armët antitank të BRSS nuk depërtuan në ballin e tij.
  Dhe "Pantera" e re bëri një spërkatje në Betejën e Kurskut. Në të njëjtën kohë, ishte më e lehtë për t'u prodhuar dhe kërkonte pothuajse gjysmën e më shumë metaleve sesa Panther në historinë reale.
  Si rezultat i përdorimit të këtij tanki, nazistët depërtuan në mbrojtjen e trupave sovjetike dhe mbyllën bojlerin, duke anashkaluar Kursk. Dhe kështu ata morën iniciativën. Dhe duke u mbështetur në suksesin e tyre, ata morën Voronezh.
  Pas së cilës Hitleri urdhëroi trupat të ktheheshin në jug. Dhe armada e trupave u zhvendos drejt Stalingradit.
  Tanket gjermane janë në maksimumin e tyre. Dhe një ekip vajzash lufton mbi një Panterë, duke goditur me grusht armët dhe automjetet sovjetike.
  Gjermanët depërtuan në Stalingrad... Por kjo nuk është e gjitha. Në Afrikë, trupat e Rommel fituan një seri fitoresh duke përdorur tanke të reja. Situata për aleatët u rëndua nga fakti se Vintik dhe Shpuntik shpikën edhe një avion luftarak. Për më tepër, është shumë i lehtë, i lehtë për t'u prodhuar, i manovrueshëm dhe i lehtë për t'u kontrolluar.
  Dhe avioni i ri VSh-162 u bë makina më e mirë në ajër dhe dëmtoi shumë aviacionin aleat.
  Kështu nazistët filluan të përparojnë në Afrikë drejt Egjiptit. Hitleri refuzoi të merrte Stalingradin me stuhi dhe ndaloi trupat e tij. Por Fritz filloi ofensivën e tyre kryesore në një devijim me një përparim në Detin Kaspik. Dhe situata u përkeqësua.
  Dhe operacione të reja pasuan në veri. Nazistët sulmuan Suedinë. Dhe në pak ditë e detyruan të kapitullonte. Dhe doli të ishte e lezetshme.
  Gerda dhe Charlotte e çuan Panterën në të gjithë Suedinë dhe i detyruan ushtarët e kapur të puthin këmbët e tyre zbathur, duke treguar klasin e tyre kolosal. Këto vajza janë vërtet të bukura këtu.
  Shumë burra nga beteja iu dorëzuan atyre. Dhe puthi thembra të zhveshura.
  Por tani ata ishin në Suedi, ku tashmë binte borë dhe ftohtë.
  Dhe gjermanët, të udhëhequr nga Rommel, mundën britanikët në Egjipt. Dhe tani ata kanë depërtuar në Lindjen e Mesme dhe po arrijnë sukses pas suksesi.
  Marshimi i luftëtarëve të bukur nuk u ndal me kaq... Gerda tha me pasion, duke fërkuar këmbën e saj të zbathur në metal:
  - Epo, Tiger është, natyrisht, një tank që prodhon kryevepra dhe një makinë kolosale për sa i përket fuqisë. Dhe e thjeshtë në të njëjtën kohë!
  Charlotte tha me përtesë:
  - Unë personalisht preferoj "Lev". Meqenëse asgjë nuk mund të depërtojë në një makinë të tillë! Dhe ajo ka një formë më të përsosur!
  Magda kujtoi se si u shfaqën paradën e 7 nëntorit dhe cicëroj:
  - Më pëlqeu "Miu", është kaq i madh! Dhe me dy armë njëherësh!
  Christina qeshi dhe u kthye në transport:
  - Dy armë në një makinë - kjo është mirë!
  Gerda tundi këmbët në ajër dhe tha:
  - A është mirë të fluturosh kështu? A do të arrijmë në Australi së shpejti?
  Charlotte tundi kokën.
  - Jo! Jo së shpejti! Fluturimi atje nga Suedia ju çon pothuajse në të gjithë globin!
  Avioni në fakt u ul për të furnizuar me karburant. Vajzat vrapuan jashtë. Ata u gjendën në një Medinë të nxehtë, ku avioni bëri një ulje emergjente. Pavarësisht nga fundi i nëntorit, temperatura këtu ishte rreth tridhjetë gradë. Dhe në Suedi, sapo po largoheshin, goditi një ciklon i ftohtë dhe temperatura zbriti në minus tridhjetë.
  Vajzat vrapuan sa më shpejt që të mundeshin për të qëndruar ngrohtë në anijen e transportit dhe ngrica i gërvishti takat e zhveshura të vajzave. Nuk është e lehtë të mos veshësh këpucë në parim, veçanërisht gjatë ecjes.
  Por tani vajzat vrapuan përgjatë rërës së nxehtë të Medinës. Arabët i shikonin me frikë vajzat gjysmë të zhveshura, por kishin frikë të bënin ndonjë veprim. Megjithatë, gjermanët kanë një reputacion shumë të frikshëm. Ata me të vërtetë i perceptojnë ata si një komb supermenash, dhe për këtë arsye falin shaka të vogla. Ashtu si kur bukuroshet vrapojnë vetëm me bikini.
  Pas motit të ftohtë, kur këmbët tuaja vazhdimisht ftohen, vrapimi në rërë të nxehtë është shumë i këndshëm. Vajzave u pëlqeu dhe u argëtuan duke hedhur rërë njëra-tjetrës.
  Gerda, duke kërcyer kështu nëpër shkretëtirë, mendoi se ishte ende e mrekullueshme të jetosh në një vend në të cilin ishte verë e vazhdueshme. Dhe sa e mire eshte...
  Me diell dhe të pastër, ajër i pastër fryn në fytyrat tuaja. Ose jo shumë i freskët, por ajri i nxehtë i shkretëtirës.
  Charlotte tha me një buzëqeshje:
  - Tani këto toka i përkasin Rajhut të Tretë. Asnjëherë më parë njerëzimi nuk ka qenë kaq i bashkuar. Ose më mirë, të afërmit, tek uniteti si tani. Dhe e gjithë kjo është kryesisht falë gjeniut të Fuhrer-it.
  Magda logjikisht vuri në dukje:
  - Pjesërisht edhe sepse Hitleri ishte jashtëzakonisht me fat. Për shembull, britanikët ranë si bizele. Dhe pafundësia e Afrikës nuk doli të ishte pengesë. Po, gjithçka ishte në anën tonë këtu. Edhe pse ndonjëherë ndodhin gabime!
  Christina u përgjigj:
  - Përsa i përket fatit, jo në të vërtetë! Ne ishim të pafat, për shembull, me dimrin e '41-shit. Përndryshe ata do të kishin marrë Moskën në atë kohë. Dhe lufta në lindje do të përfundonte. Dhe kështu do të na duhet ende të nxjerrim gjembin stalinist.
  Gerda u pajtua me një psherëtimë:
  - Mendoj se do të më duhet! Është për të ardhur keq! Kaq shumë djem dhe vajza të mira do të vdesin!
  Magda qau pa dashje dhe tha:
  - Vdekja... Sa i padrejtë je! Dhe ndonjëherë arrini në kohën e gabuar!
  Gerda nxitoi të kundërshtojë:
  - Jo ndonjëherë! Dhe është gjithmonë në kohën e gabuar! Ti e di se si dëshiron të jetosh dhe sa ngurrues je të vdesësh!
  Christina vuri në dukje logjikisht:
  - Ne e duam këtë, sepse jemi të fortë dhe të shëndetshëm. Por një gjyshe që është njëqind vjeç dhe në të cilën gjithçka dhemb, ndoshta ka një qëndrim krejtësisht të ndryshëm ndaj vdekjes!
  Charlotte tundi kokën dhe tha me frikë:
  - O Zot na ruajt! Zoti na ruajtë që të plakeni ndonjëherë!
  Gerda e tundi atë dhe e goditi rërën me këmbën e saj të zbathur:
  - Le të mos flasim për këtë! Nëse filloni të mendoni se çfarë është pleqëria, do të çmendeni ose do të shkatërroni jetën tuaj!
  Magda u përpoq të ngushëllonte vajzën bjonde:
  - Kur të vijë Jezusi, të gjithë të vdekurit do të ringjallen dhe kjo do të jetë rinia e përjetshme përgjithmonë!
  Gerda buzëqeshi dhe tha me butësi:
  - Zoti na ruajt!
  Christina u përgjigj me zemërim:
  - Por unë jam një ateist parimor. Unë nuk besoj në Zot dhe nuk ju këshilloj!
  Gerda ngriti supet e saj të forta dhe të nxirë:
  - Nuk do ta quaja veten besimtar të fortë, por... Ka shumë gjëra që materialistët dhe ateistët nuk mund t'i shpjegojnë. Përfshirë origjinën e universit!
  Charlotte, duke u zhytur në rërën e nxehtë, u përgjigj:
  - Por mua më pëlqen më shumë ideja - shumë perëndi. Se ata, këta perëndi Demiurge, krijuan kolektivisht universin dhe Tokën. Më pas mes tyre pati një luftë, e cila shkaktoi kataklizma dhe fatkeqësi natyrore. Kjo është arsyeja pse ndodhën të gjitha llojet e fatkeqësive. Lufta e perëndive shkakton luftëra midis njerëzve!
  Gerda u përgjigj me besim:
  - Por Zoti gjerman fiton gjithmonë!
  Charlotte tundi kokën.
  - Kjo nuk ka ndodhur gjatë Luftës së Parë Botërore. Edhe pse ishim pranë fitores!
  Christina pohoi me kokë fuqishëm:
  - Kjo eshte! Ishte e nevojshme të sakrifikohej përkohësisht Prusia Lindore, por jo të tërhiqeshin trupat nga Fronti Perëndimor. Pastaj do të rrethonin dhe do të merrnin Parisin. Franca kapitullon... Në fund të fundit është e mundur. Dhe më tej... Unë mendoj se nëse Britania do të kishte treguar kokëfortësi, ne mund ta kishim sulmuar së bashku me Italinë, Turqinë dhe Japoninë. Dhe do ta shtypnin me nëndetëset dhe veprimin e bashkuar të flotës!
  Magda vuri në dukje:
  - Keni harruar Rusinë!
  Christina e korrigjoi veten:
  - Nuk harrova asgjë! Rusia do të ishte mposhtur pas dorëzimit të Francës. Për më tepër, Car Nikolla II nuk është Stalin. Monarku i Rusisë do të kishte bërë një paqe të nxituar me ne, pasi kishte pësuar disfatë. Dhe ne do... Shkurt, Rusia në kohën cariste ishte edhe më e dobët se Rusia komuniste!
  Charlotte qeshi.
  - Kështu është! Por, sigurisht, ne e humbëm rastin atëherë. Adolf Hitleri doli të ishte më i zgjuar. Ai përfundoi një pakt mossulmimi me Stalinin dhe mundi armiqtë e tij pjesë-pjesë. Kjo është mençuri politike!
  Christina vuri në dukje:
  - Do të ishte edhe më logjike të përfundonim Britaninë dhe vetëm atëherë të sulmonim Bashkimin Sovjetik!
  Charlotte tha me një buzëqeshje:
  - Jam dakord me këtë!
  Gerda, përkundrazi, kundërshtoi:
  - Nëse nuk do të kishim sulmuar BRSS në 1941 dhe nuk do të kishim mundur njësitë e Ushtrisë së Kuqe që ishin të papërgatitura për një luftë mbrojtëse, ata mund të na kishin sulmuar kur ne sulmuam Britaninë. Kështu që nuk kishim zgjidhje tjetër!
  Magda ngriti supet:
  - Stalini është një politikan i kujdesshëm! Ai mund të mos kishte rrezikuar një aventurë të tillë!
  Gerda tha në mënyrë racionale:
  - Përkundrazi, është një lojë e madhe nga ana e Stalinit për të na dhënë mundësinë për të shtypur Britaninë. Në këtë rast, forcat superiore do të binin mbi të. Dhe do ta kishim varrosur. Dhe ndërsa Britania rezistonte, Rusia kishte ende një shans kundër nesh. Përndryshe, duhet të pranojmë se armiqtë tanë nuk kanë asnjë shans!
  Charlotte gjithashtu gjeti diçka për të kundërshtuar:
  - Derisa përbindëshat si BRSS dhe SHBA të mposhten, është jashtëzakonisht e parakohshme të thuhet se armiku nuk ka asnjë shans. Kemi bërë shumë dhe kemi bërë një rrugë të gjatë, por... Kemi ende shumë probleme përpara. Kjo është Australia tani. Një tjetër moment historik për ushtrinë gjermane!
  Gerda u përgjigj me besim:
  - Do ta kalojmë edhe atë! Unë kam bërë tashmë dy shëtitje në Zvicër dhe Suedi, por të paktën është shumë më ngrohtë në Australi.
  Charlotte qeshi dhe tha me besim:
  - Unë besoj në fitoren tonë! Thjesht nuk mund të jetë ndryshe!
  Vajzat duhej të ndalonin ngrohjen në shkretëtirë dhe të ktheheshin në transport. Furnizimi me karburant ishte i suksesshëm. Dhe vajzave iu bashkuan miqtë e tyre të vjetër nga batalioni Tigres.
  Vajzat e këtij detashmenti të grave gjuanin për muxhahidë bosh. Të cilat, megjithatë, ishin të pakta. Dhe tani ata të lumtur u nisën për të pushtuar Australinë. Një tjetër kontinent kaq i dëshirueshëm për Wehrmacht-in.
  Gjermania po mblidhte forcat për kërcimin dhe po përgatitej të zbarkonte.
  Margaret takoi me respekt të njohurit e vjetër Christina dhe Gerda. Në fund të fundit, jo të gjithë mund të marrin diamante për Kryqin e Kalorësit! Pas kësaj kompanie, vajzat duhej të dërgoheshin për inseminim dhe në një kamp të veçantë për të lindur pasardhës. Pra, në kompaninë ruse, ata mund të mos kenë kohë për të marrë pjesë.
  Bukuroshet megjithatë dukeshin të gëzuara dhe militante. Nuk doja më të flija dhe vajzat, të mbyllura në një kabinë të veçantë, bisedonin.
  Magda, e ulur në një karrige lëkure, tha:
  - Paganizmi, me gjithë logjikën e tij të jashtme, gjithashtu nuk mund t'i përgjigjet shumë pyetjeve. Për shembull, nga erdhën perënditë e shumta të demiurgëve?
  Charlotte qeshi dhe ia ktheu:
  - Ashtu si monoteizmi nuk është në gjendje t'i përgjigjet pyetjes, nga lindi i vetmi Zot që krijoi Universin?
  Magda ngriti supet:
  - Kjo është një çështje se si të thuhet... Me besim pranojmë si aksiomë se Zoti i Madhëruar ka ekzistuar gjithmonë. Dhe kjo është një aksiomë që nuk kërkon prova.
  Christina tha duke tundur kokën:
  - Është e pamundur të imagjinohet diçka që ekziston përjetësisht, dhe është pafundësisht e fortë, dhe pafundësisht e mençur. Kjo kundërshton logjikën. Siç e shohim në Tokë, e thjeshta krijon kompleksin dhe ne vëzhgojmë evolucionin. Dhe pastaj nga më komplekset, erdhi e thjeshta. E cila bie ndesh me realitetin e vëzhguar.
  Për shembull, njerëzimi po bëhet më i ndërlikuar, jo i thjeshtuar! Dhe ne nuk po degradojmë fare, por përkundrazi po bëhemi më të përsosur!
  Charlotte qeshi dhe tha:
  - E logjikshme! Evolucioni i perëndive çon në krijimin e Zotit të gjithëfuqishëm Demiurg!
  Magda tha ashpër:
  - Një filozofi e tillë mund të shkatërrojë shpirtin!
  Charlotte ngushtoi sytë dhe tha:
  - Por pyetja është, çfarë moshe është universi?
  Magda ngriti supet e saj të forta dhe të zhvilluara:
  - E panjohur! Dhe pse një pyetje e tillë?
  Charlotte u përgjigj në mënyrë racionale:
  - Kjo ka të bëjë me rebelimin e shejtanit. Satani është një nga engjëjt më të hershëm, nëse jo më i hershmi. Si e quajnë - Biri i Agimit! Dhe nëse ai u rebelua, atëherë ndoshta nuk ka kaluar shumë kohë nga krijimi dhe rebelimi i tij. Përndryshe, rezulton se ai u soll i qetë për kaq shumë miliarda vjet dhe befas u bë budalla.
  Magda u vrenjos dhe guxoi:
  - Dhe çfarë?
  Charlotte e zgjuar tha:
  - Dhe shkencëtarët thonë se universi ynë është miliarda vjet i vjetër! Duhet kaq shumë kohë që drita e yjeve të arrijë planetin Tokë! Por sipas Biblës, nuk mund të jenë miliarda!
  Magda u mendua pak dhe u përgjigj:
  - Zoti krijoi dritën e yjeve që tashmë ka arritur tek ne. Adami dhe Eva ishin të rritur, jo foshnja. Dielli, hëna dhe yjet tashmë po shkëlqenin për ta. Kjo do të thotë, Zoti e krijoi botën në zhvillim. Pra, të gjitha premtimet tuaja nuk vërtetojnë asgjë.
  Charlotte tha me kokëfortësi:
  - Apo ndoshta ata vërtetojnë se ka shumë perëndi? Ata perëndi që krijuan universin!
  Magda u përgjigj me njëfarë hezitimi:
  - Universi ynë është pak a shumë i unifikuar dhe i strukturuar, me të gjitha parregullsitë e tij. Dhe prania e shumë perëndive çon në faktin se universi do të ndahej në pjesë.
  Charlotte gjithashtu kundërshtoi mjaft logjikisht:
  - Luftanija po ndërtohet nga shumë njerëz! Sidoqoftë, luftanija është një makinë e fortë. Po, dhe Universi është ndërtuar nga shumë perëndi demiurge, por kjo nuk e bën Universin më pak integral!
  Magda shtriu fytyrën dhe guxoi:
  - Dhe kjo tingëllon logjike! Por kjo është logjikë e pastër njerëzore. Nuk ka asnjë lidhje me fuqinë hyjnore, e cila është e pakuptueshme!
  Charlotte qeshi.
  - Argumenti më i thjeshtë është se mendimet e Zotit janë të pakuptueshme! Dhe kjo mund të referohet dhe citohet në të gjitha rastet e jetës!
  Magda pëshpëriti:
  Dhe në çdo rresht të kësaj dege të Zotit,
  Unë shoh dëshirën në ëndrra për të realizuar idealin...
  Por çuditërisht njerëzit tanë vuajnë pothuajse në ferr,
  Dhe despoti i financave na ka prangosur mizorisht krahët!
  Charlotte buzëqeshi.
  - Ha mirë! Pse nuk përkulesh para trungut?
  Magda tundi grushtin:
  - Po ti!
  Vajzat filluan qartë të mërziteshin... Biseda për fenë nuk shkoi mirë. Për çfarë tjetër mund të flasim? Mendimet e luftëtarëve të batalionit SS ishin të kufizuara.
  Gerda preku tanket në bisedë:
  - "Luani" ynë është thjesht mishërimi i shpirtit gjerman! Kaq i madh dhe me armë!
  Magda tha, duke masazhuar shputën e saj të kruar me duar:
  - Dhe "Miu" është edhe më i madh - do të thotë më i fortë! Dhe armatura e tij është më e trashë! Dhe dy armë në të njëjtën kohë!
  Charlotte bërtiti me kënaqësi:
  - Miu i vogël simpatik! Ne do t'i bluajmë të gjithë në pluhur!
  Magda e mori dhe këndoi:
  - I betuar dhe i lashtë, përsëri betohet armiku! Më bluaj, më bëj pluhur! Por engjëlli nuk fle, dhe gjithçka do të funksionojë... Dhe gjithçka do të përfundojë mirë! Dhe gjithçka do të përfundojë mirë!
  Charlotte tha me zgjuarsi:
  - Ata që mbështeten në ndihmën e engjëjve bien drejt e në ferr!
  Magda u përgjigj:
  - Kush ka djaj në kokë, në të ardhmen ka vetëm ferr!
  Gerda papritmas tha:
  - Unë dhe Charlotte kishim një njohje të ngushtë me T-34 kur ata po testonin! Dhe ju e dini, ky nuk është tanku më i keq në Tokë!
  Flokëkuqja tha me helmim:
  - Jo më i miri, por... Dukshmëria e tij është mjaft e dobët. Në praktikë, është jashtëzakonisht e vështirë të godasësh një armik nga një tank i tillë! Duhet ta pranojmë!
  Gerda logjikisht vuri në dukje:
  - Armatura dhe frëngji në formë të mirë. Edhe pse "Tiger" -2 dhe "Luan" do të kenë mbrojtje më të mirë anësore.
  Christina, kjo vajzë e keqe me flokë të kuqe, tha:
  - "Luani" ka edhe një frëngji të mirë, për sa i përket pjerrësisë së ballit. Por balli i "Tiger"-2 pothuajse nuk është i prirur.
  Gerda u përgjigj:
  - Por trashësia e armaturës është 180 milimetra. Kjo kompenson këndin më të vogël të fletës. Për sa i përket kullës, "Luani" doli më i mirë se "Tigri", por ky, natyrisht, nuk është kufiri. E di që dizajnerët tanë patjetër do të krijojnë diçka më të përsosur.
  Dhe vajza e bukur goditi këmbën e saj të zhveshur në fletën e çelikut, kështu që një trill muzikor kumboi.
  Luftëtarët u mërzitën. Ata donin të flinin. Mund të kapni diçka interesante atje ...
  Ndërkohë, ka një luftë në Kaukaz. Përveç Panterës, gjermanët përdorën edhe Tiger-2. Gjithashtu një tank i ngjashëm në formë, por pak më i madh, më i rëndë me një top 88 mm dhe armaturë më të trashë. Sigurisht, një peshë prej tridhjetë e pesë tonësh, më shumë, por ende jo kritike, mund të luftohet me një motor të vjetër 700 kuajfuqi. Megjithatë, Vintik dhe Shpuntik tashmë kanë bërë një motor me 1000 kuaj fuqi. Dhe "Tiger"-2 gjithashtu filloi të fluturojë fjalë për fjalë. U shfaq "Luani", me forca të blinduara edhe më të trasha, veçanërisht anash dhe armë 105 mm.
  Dhe me peshë dyzet e pesë tonë, u bë një problem kolosal për trupat sovjetike.
  Në dimrin e dyzet e tre - dyzet e katër, Kaukazi u kap nga trupat gjermane. Lufta filloi të shkonte ndryshe nga skenari i Stalinit.
  Nazistët pushtuan Indinë në mars dhe filluan të përparojnë drejt Australisë. Dhe në të njëjtën kohë ata pushtuan Afrikën.
  Stalini u ofroi atyre paqe me çdo kusht. Në pranverën e dyzet e katër, pasi kishte përfunduar pushtimin e Afrikës, Hitleri pranoi propozimin e Stalinit për paqe.
  Kushtet ishin skllavëruese, duke përfshirë pagesën e dëmshpërblimeve dhe furnizimin me lëndë të para dhe gjëra të tjera për Rajhun e Tretë.
  Në verën e dyzet e katër, zbarkimi në Britani u bë dhe Londra ra në një javë. Pas së cilës filloi një ofensivë e madhe kundër Amerikës. Vintik dhe Shpuntik bënë nëndetëse të reja që lundronin më shpejt se varkat dhe drejtonin silurët me radar. Dhe ata nuk shpikën shumë gjëra të tjera.
  Sistemi lazer në disketa është bërë veçanërisht i fuqishëm. Dhe ishte thjesht e mrekullueshme.
  Amerika qëndroi deri në korrik 1945 dhe kapitulloi. Ka ardhur një periudhë paqeje. E perkohshme eshte e vertete...
  Hitleri ishte i pakënaqur që Japonia kishte marrë shumë territor. Dhe ai thjesht dëshironte hakmarrjen dhe pushtimin e tokës.
  Dhe më 20 prill 1953 filloi lufta me Japoninë. Pasardhësi i Stalinit, Beria, i ofroi ndihmën e tij Hitlerit.
  Fyhreri ra dakord, në disa kushte. Përkatësisht, BRSS po lufton me forcë të plotë, por vetëm rikthehet në Sakhalin jugor dhe kreshtën Kuril.
  Beria, i cili vazhdoi t'i paguante një haraç kolosal Hitlerit, ra dakord me këto kushte.
  Lufta shkoi keq për japonezët që në fillim. Disqet e tyre fluturuese, të armatosura me armë lazer dhe rreze nxehtësie, ishin veçanërisht të bezdisshme. Dhe gjithçka u dogj fjalë për fjalë në hi dhe u shkri në rroje metalike.
  BRSS hodhi në betejë tanket T-54 dhe IS-7, të cilët ishin gjithashtu më të fortë se japonezët, dhe avionët reaktiv.
  Lufta zgjati pesë muaj dhe përfundoi me fitoren dhe pushtimin e Japonisë. Doli të ishte një fitore e madhe...
  Dhe ekuipazhi i tankeve të Alenka në IS-7 u dallua në beteja. Makina performoi mirë dhe përplasi shumë mastodona japonezë.
  Dhe vajzat qëlluan duke përdorur gishtat e tyre të zhveshur, dhe mjaft saktë.
  Por këto janë kaq detaje...
  BRSS rifitoi jugun e Sakhalin dhe kreshtën Kuril. Dhe në këtë mënyrë siguroi autoritet dhe toka të reja...
  Hitleri, për ca kohë, fshiu pjesën tjetër të botës nën veten e tij. Por BRSS ishte një shqetësim i vazhdueshëm për të. Fuhrer dëshironte pushtime dhe heroizëm të ri të Wehrmacht-it.
  Dhe më pas, më 20 prill 1958, filloi një luftë e re e madhe me një sulm ndaj Moskës.
  Vajzat gjermane po luftojnë në qiell. Albina dhe Alvina.
  Ata rrëzuan aeroplanët sovjetikë. Vajzat janë pothuajse të zhveshura, të veshura vetëm me bikini dhe zbathur. Armët e avionëve janë drejtuar kundër armikut.
  Albina godet një makinë sovjetike dhe kërcit:
  - Kjo është një tronditje për mendimin tonë!
  Alvina gjithashtu pret një Yak Sovjetik dhe shton:
  - Për lavdinë e perandorisë sonë!
  Dhe luftëtaret femra në një kohë gjithashtu luftuan dhe luftuan me armikun. Dhe ata duan të torturojnë njerëzit.
  Një anëtar i Komsomol u torturua. Vajza lakuriq u zhvesh dhe u rrah me kamxhik. Pastaj ata dogjën këmbët e zbathura të anëtarit të Komsomol me një shufër të nxehtë. Dhe duhet të them që u pëlqeu.
  Më pas ata thyen gishtat e këmbëve të vajzës. Dhe tortura më elegante është t'i vësh flakën barkut të Venusit me një pishtar. Dhe vajza humbi ndjenjat nga tronditja e dhimbshme.
  Albina, megjithatë, as aty nuk u qetësua. Ajo e solli pishtarin në gjoksin e zhveshur të vajzës. Dhe ajo e skuqi atë. Pastaj ajo preu dhe hëngri mishin e butë, duke thirrur:
  - Sa e shijshme është!
  Alvina skuqi thithin tjetër me një dritë dhe vuri në dukje:
  - Po, kjo është e mrekullueshme!
  Dhe vajzave gjermane u pëlqeu shumë.
  Por jo të gjitha janë krijesa të tilla. Këtu Anastasia Witchakova dhe Akulina Orlova po luftojnë në qiell, kundër shkabave gjermane.
  Dhe ata tregojnë aftësinë dhe mençurinë e tyre.
  Vajzat, natyrisht, luftojnë zbathur dhe me bikini. Dhe ata i drejtojnë armikut dhuratat e vdekjes.
  Dhe ata i këndojnë vetes;
  - Lavdi vendit të komunizmit,
  Lenini na frymëzoi të luftonim...
  Është thyer shtylla kurrizore e fashizmit,
  Le të ndërtojmë një botë të re!
  Anastasia qëlloi armikun duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, rrëzoi një aeroplan gjerman dhe bërtiti:
  - Për komunizmin e kuq!
  Akulina Orlova goditi me shkathtësi armikun duke përdorur këmbët e saj të zhveshura, e preu atë dhe leh:
  - Për fitoren e shpirtit rus!
  Dhe vajzat ulërinin njëzëri:
  - Për Atdheun dhe Stalinin!
  Kjo është një betejë kaq e vështirë që po zhvillohet në të gjithë frontin.
  Gjermanët janë sigurisht të fortë. Dhe ata përparojnë, ndonëse ngadalë, me dëme të mëdha.
  Edhe vajzat luftojnë në këmbësorinë...
  Vajzat e Komsomol vetëm me brekë.
  Këtu Alenka qëllon nga një mitraloz, duke prerë nazistët dhe duke rrëzuar një linjë të tërë luftëtarësh.
  Pastaj ai thotë:
  - Lavdi Rusisë!
  Anyuta gjithashtu qëllon kundër armikut. Ai e bën këtë shumë saktë dhe qartë. Dhe i preu fashistët. Pastaj ai hedh një granatë me gishtërinjtë e tij të zhveshur, duke thyer tankun nazist dhe kërcit:
  - Për Rusinë e Shenjtë!
  Alla qëllon edhe mbi armiqtë. Ai e bën atë shumë saktë. Me takën e tij të zhveshur hedh dhuratën e vdekjes, duke e bërë atë me mjeshtëri. Flokëkuqja troket Krauts dhe bërtet:
  -Për epokën e komunizmit!
  Edhe Maria qëllon kundër armikut. Ai kosit fashistët, gjë që e bën jashtëzakonisht agresivisht dhe kërcit:
  - Për Rusinë, nëna jonë!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai përsëri hedh një granatë. Tanku gjerman, pasi ka marrë dëmtime, kthehet përmbys... Dhe kompleti luftarak është grisur.
  Marusya, duke shtypur fashistët. Dhe me takat e saj të zhveshura ajo hodhi një tufë të tërë granatash dhe tha:
  - Për mëmëdheun e madh!
  Këto janë vajzat këtu, thjesht luftëtare të forcës kolosale. Pra të gjithë shfarosen me radhë.
  Kjo është pesësha luftarake. Dhe sa fashistë po nxitojnë. Dhe luftëtarët e zinj po marrin pjesë në ofensivë. Duhet thënë se janë tipa jashtëzakonisht luftarakë.
  Por vajzat ruse i kositin pa ceremoni.
  Një batalion i bukur kur luftëtarët janë pothuajse lakuriq. Dhe kështu e nxirë dhe çokollatë.
  Dhe makinat e fuqishme gjermane Yu-888 janë të dukshme në qiell. Ata hodhën bomba në pozicionet sovjetike, duke shtypur armikun. Dhe ata veprojnë me efikasitet kolosal.
  Eva, duke hedhur bomba, duke shtypur thembrën e saj të zhveshur, të rrumbullakët në pedale. Duke hedhur dhurata në qytetet sovjetike, ai bërtet:
  - Rajhu i Tretë është i pathyeshëm!
  Agatha u pajtua me këtë, duke nxjerrë dhuratat e shkatërrimit:
  - Ne i kemi thyer tashmë të gjithë armiqtë tanë!
  Dhe nazistët tashmë po rrjedhin rreth Moskës nga drejtime të ndryshme.
  Pastaj Oleg dhe vajzat hynë përsëri në betejë, duke ndihmuar Rusinë, ose më saktë BRSS.
  Këtu iu bashkua një vajzë tjetër këmbëzbathur, Margarita. Gjithashtu një grua e rritur, shkrimtarja u bë një vajzë rreth dymbëdhjetë vjeç në këmbim të pavdekësisë dhe po kryen një mision.
  Luftëtarët nga shekulli i njëzetë e një u përplasën përsëri me nazistët e XX.
  Perandoria kafe fashiste ka shumë ushtarë. Ata rrjedhin si një lumë i pafund.
  Oleg Rybachenko, duke i prerë nazistët me shpata, si këmbësoria ashtu edhe tanket, bërtiti:
  - Nuk do të dorëzohemi kurrë!
  Dhe një disk i mprehtë fluturoi nga këmba e zbathur e djalit!
  Margarita, duke shtypur kundërshtarët e saj, nxori dhëmbët, mërmëriti:
  - Ka një vend në botë për vepra heroike!
  Dhe hala helmuese u shpërndanë nga këmbët e zbathura të vajzës, duke goditur nazistët dhe avionët dhe tanket e tyre.
  Natasha gjithashtu hodhi gishtat e saj të zhveshur, vrasëse dhe bërtiti:
  - Nuk do të harrojmë dhe nuk do të falim kurrë.
  Dhe shpatat e saj kaluan nëpër mulli kundër nazistëve.
  Zoya, duke i ndarë armiqtë, bërtiti:
  - Për një porosi të re!
  Dhe më shumë hala u shpërndanë nga këmbët e saj zbathur. Dhe si në sytë ashtu edhe në grykën e ushtarëve dhe avionëve nazistë.
  Po, ishte e qartë se luftëtarët po emocionoheshin dhe po bëheshin të egër.
  Augustini, duke prerë ushtarët dhe tanket e bardhë, bërtiti:
  - Vullneti ynë i hekurt!
  Dhe një dhuratë e re, vrasëse fluturon nga këmbët e saj zbathur. Dhe Takni dhe luftëtarët e bardhë bien.
  Svetlana pret mullirin, shpatat e saj janë si rrufe.
  Nazistët po bien si duaj të prera.
  Vajza hedh gjilpëra me këmbët e saj zbathur dhe kërcit:
  - Ai do të fitojë për Nënën Rusi!
  Oleg Rybachenko përparon kundër nazistëve. Djali terminator shkatërron trupat kafe.
  Dhe në të njëjtën kohë, gishtat e këmbëve të zhveshura të djalit hedhin gjilpëra me helm, ata grisin trungjet dhe rrëzojnë aeroplanët.
  Djali bërtet:
  - Lavdi Rusisë së Ardhshme!
  Dhe në lëvizje ua pret kokat dhe surrat të gjithëve.
  Margarita shtyp edhe kundërshtarët e saj.
  Këmbët e saj zbathur vetëm ndezin. Nazistët po vdesin në numër të madh. Luftëtari bërtet:
  - Në kufij të rinj!
  Dhe pastaj vajza e merr dhe e pret...
  Një masë kufomash ushtarësh fashistë.
  Por Natasha është në ofensivë. Ai copëton nazistët së bashku me tanket dhe këndon:
  - Rusia është e mrekullueshme dhe rrezatuese,
  Unë jam një vajzë shumë e çuditshme!
  Dhe disqet fluturojnë nga këmbët e saj zbathur. Kush u preu fytin fashisteve. Po, kjo është një vajzë.
  Zoya është në ofensivë. Ai i copëton ushtarët kafe me të dyja duart. Pështyj nga një tub. Dhe ai hedh gjilpëra vdekjeprurëse me gishtat e zhveshur - ai qëllon tanke dhe aeroplanë.
  Dhe në të njëjtën kohë ai i këndon vetes:
  - Eh, klub i vogël, le të shkojmë!
  Eh, e preferuara ime do të bëjë!
  Agustini, duke prerë nazistët dhe duke shfarosur ushtarët kafe, bërtet:
  - Të gjitha të pushtuara dhe në lëkurë kafshësh,
  Sulmoi me shkop policinë!
  Dhe nëse ai lëshon gishtat e tij të zhveshur ndaj armikut, ai do të vrasë një elefant, dhe aq më tepër një tank.
  Dhe pastaj ai bërtet:
  - Zagarët e Ujkut!
  Svetlana është në ofensivë. Ai copëton, copëton nazistët. Me këmbë zbathur u lëshon atyre dhuratat e vdekjes.
  E drejton mullirin me shpata.
  Shkatërroi shumë luftëtarë dhe britma:
  - Një fitore e madhe po vjen!
  Dhe përsëri vajza është në lëvizje të egër.
  Dhe këmbët e saj zbathur lëshojnë gjilpëra vdekjeprurëse, duke shkatërruar tanke dhe avionë.
  Oleg Rybachenko u hodh. Djali bëri një salto. Ai preu shumë nazistë në një kërcim.
  Ai hodhi gjilpërat me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe gurgulloi:
  - Lavdi guximit tim të bukur!
  Dhe përsëri djali është në betejë.
  Margarita shkon në ofensivë. Prish të gjithë armiqtë me radhë. Shpatat e saj janë më të ftohta se tehet e mullirit. Dhe gishtat e zhveshur hedhin dhuratat e vdekjes, tanket dhe avionët janë në zjarr.
  Një vajzë në një sulm të egër. Shfaros luftëtarët kafe pa ceremoni.
  Dhe hidhet lart herë pas here dhe shtrembërohet!
  Dhe dhuratat e asgjësimit fluturojnë prej saj.
  Dhe nazistët bien të vdekur. Dhe tufa të tëra kufomash janë grumbulluar.
  Margarita kërcit:
  - Unë jam një kauboj amerikan!
  Dhe përsëri gjilpëra iu hodh në këmbët e saj zbathur.
  Dhe pastaj një duzinë tjetër hala!
  Natasha është gjithashtu shumë e lezetshme në ofensivë.
  Dhe ai hedh me këmbët e tij të zbathura dhe pështyn nga një tub.
  Dhe bërtet në majë të mushkërive të tij:
  - Unë jam vdekje me gaz! Gjithçka që duhet të bëni është të vdisni!
  Dhe sërish bukuroshja është në lëvizje.
  Zoya sulmon rrënojat e kufomave naziste. Dhe gjithashtu nga këmbët e saj zbathur fluturojnë bumerangët e shkatërrimit.
  Dhe luftëtarët kafe vazhdojnë të bien e të bien.
  Zoya bërtet:
  - Vajzë zbathur, ajo do të të mundë!
  Dhe një duzinë hala fluturojnë nga thembra e zhveshur e vajzës. Të cilat shkojnë drejt e në fyt të nazistëve.
  Pastaj bien të vdekur.
  Ose më mirë, plotësisht i vdekur.
  Agustini në sulm. Shkatërron trupat kafe. Shpatat e saj mbahen me dy duar. Dhe ajo është një luftëtare kaq e mrekullueshme.
  Një tornado përshkon trupat fashiste.
  Një vajzë me flokë të kuqe vrumbullon:
  - E ardhmja është e fshehur! Por do të jetë fitimtar!
  Dhe në sulm, një bukuroshe me flokë të zjarrtë.
  Agustini vrumbullon në ekstazë të egër:
  - Zotat e luftës do të copëtojnë gjithçka!
  Dhe luftëtari është në ofensivë.
  Dhe këmbët e saj të zbathura hedhin shumë hala të mprehta, helmuese.
  Svetlana në betejë. Dhe kaq shkëlqyes dhe luftarak. Këmbët e saj të zhveshura hedhin kaq shumë gjëra vrasëse. Jo një person, por vdekje me flokë bjonde.
  Por nëse prishet, nuk do të mund ta ndaloni.
  Svetlana këndon:
  - Jeta nuk do të jetë mjaltë,
  Pra, hidhuni në një valle të rrumbullakët!
  Le të realizohet ëndrra juaj -
  Bukuria e kthen njeriun në skllav!
  Dhe lëvizja e vajzës zbathur bëhet gjithnjë e më e furishme.
  Sulmi i Oleg po përshpejtohet. Djali rreh nazistët.
  Këmbët e tij zbathur hedhin gjilpëra të mprehta - duke grisur tanke dhe avionë.
  Luftëtari i ri bërtet:
  - Perandoria e çmendur do t'i copëtojë të gjithë!
  Dhe përsëri djali është në lëvizje.
  Margarita është një vajzë e egër në aktivitetin e saj. Dhe shih armiqtë.
  Kështu ajo lëshoi një bizele me eksploziv me këmbën e saj të zhveshur. Do të shpërthejë dhe do të hedhë menjëherë njëqind nazistë dhe dhjetë tanke.
  Vajza bërtet:
  - Fitorja do të vijë akoma tek ne!
  Dhe ai do të drejtojë mullirin me shpata - fuçitë e tankeve fluturojnë në drejtime të ndryshme.
  Natasha shpejtoi lëvizjet e saj. Vajza pret luftëtarët kafe. Dhe në të njëjtën kohë ai bërtet:
  - Fitorja e pret Perandorinë Ruse.
  Dhe le t'i shfarosim nazistët me një ritëm të përshpejtuar.
  Natasha është një vajzë terminatore.
  Ai nuk mendon të ndalojë dhe të ngadalësojë, dhe tanket dhe aeroplanët të rrëzohen.
  Zoya është në ofensivë. Shpatat e saj duket se presin mish dhe sallatë metalike. Vajza bërtet në majë të mushkërive:
  - Shpëtimi ynë është në fuqi!
  Dhe gishtat e zhveshur gjithashtu hedhin hala të tilla.
  Dhe shumë njerëz me grykë të shpuar, tuma kufomash, si dhe tanke të thyera dhe aeroplanë të rrëzuar të shtrirë përreth.
  Agustini është një vajzë e çmendur. Dhe i shkatërron të gjithë sikur të ishte një robot i bërë nga hiperplazma.
  Ajo tashmë ka shkatërruar më shumë se njëqind nazistë. Por gjithçka po rritet. Dhe luftëtari gjithashtu vrumbullon.
  - Unë jam kaq i pamposhtur! Gjëja më e lezetshme në botë!
  Dhe sërish bukuroshja është në sulm.
  Dhe nga gishtat e saj të zhveshur, një bizele fluturon. Dhe treqind nazistë dhe një duzinë tanke u shqyen nga një shpërthim i fuqishëm.
  Agustini këndoi:
  -Nuk guxoni të na kapni tokën!
  Svetlana është gjithashtu në ofensivë. Dhe nuk ju jep as edhe një ons afat. Vajzë terminator i egër.
  Dhe ai shkatërron armiqtë dhe shfaros nazistët. Dhe një masë luftëtarësh kafe tashmë kishin rënë në hendek dhe përgjatë rrugëve.
  Të gjashtë u egërsuan. Ishte një betejë e egër.
  Oleg Rybachenko është kthyer në aksion. Dhe ai përparon, duke tundur të dyja shpatat. Dhe djali terminator drejton mullirin. Nazistët e vrarë bien.
  Masa kufomash. Male të tëra trupash të përgjakur.
  Djaloshi shkrimtar kujton një strategji të egër. Ku edhe kuajt dhe njerëzit përziheshin bashkë.
  Oleg Rybachenko kërcit:
  - Mjerë nga mendja!
  Dhe do të ketë mijëra para!
  Dhe Terminator Boy në një lëvizje të re. Dhe këmbët e tij zbathur do të marrin diçka dhe do ta hedhin.
  Djali gjeniu bërtiti:
  - Master class dhe Adidas!
  Doli të ishte një shfaqje vërtet e lezetshme. Dhe sa nazistë u vranë? Dhe ata vranë numrin më të madh të luftëtarëve më të mëdhenj kafe.
  Margarita është gjithashtu në betejë. Shkatërron ushtritë dhe ulërimat e kanellës dhe çelikut:
  - Regjiment i madh shoku! Ne po i çojmë të gjithë në arkivol!
  Dhe shpatat e saj i prenë nazistët. Masa e luftëtarëve kafe tashmë është shembur.
  Vajza bërtiti:
  - Unë jam edhe më i ftohtë se pantera! Provoni se jeni më i miri!
  Dhe një bizele me një eksploziv të fuqishëm do të fluturojë nga thembra e zhveshur e vajzës.
  Dhe ai do të godasë armikun.
  Dhe ai do të marrë dhe shkatërrojë disa nga armiqtë, tanket dhe madje edhe avionët.
  Dhe Natasha është në autoritet. Dhe ajo godet kundërshtarët e saj dhe nuk do të zhgënjejë askënd.
  Sa nazistë keni vrarë tashmë?
  Dhe dhëmbët e saj janë aq të mprehtë. Dhe sytë janë kaq safir. Kjo vajzë është xhelati kryesor. Edhe pse të gjithë partnerët e saj janë xhelatë!
  Natasha bërtet:
  - Unë jam i çmendur! Do të ketë një gjobë për ju!
  Dhe përsëri vajza do të vrasë shumë nazistë me shpata.
  Zoya është në lëvizje dhe ka prerë shumë luftëtarë kafe.
  Dhe këmbët zbathur hedhin gjilpëra. Çdo gjilpërë vret disa nazistë. Këto vajza janë vërtet të bukura.
  Agustini përparon dhe shtyp kundërshtarët e saj. Dhe në të njëjtën kohë ai nuk harron të bërtasë:
  - Nuk mund t'i shpëtosh arkivolit!
  Dhe vajza do t'i marrë dhëmbët dhe do t'i nxjerrë!
  Dhe një flokëkuqe e tillë... Flokët i valëviten në erë si një flamur proletar.
  Dhe gjithçka buron fjalë për fjalë nga zemërimi.
  Svetlana është në lëvizje. Këtu kam prerë shumë kafka dhe frëngji tankesh. Një luftëtare që nxjerr dhëmbët.
  Tregon gjuhën. Dhe pastaj pështyn nga tubi. Pastaj ai bërtet:
  - Ju djema do të jeni të vdekur!
  Dhe përsëri, hala vdekjeprurëse fluturojnë nga këmbët e saj zbathur, duke goditur këmbësorinë dhe avionët.
  Oleg Rybachenko kërcen dhe kërcen.
  Një djalë zbathur lëshon një tufë gjilpërash, rrëzon tanket dhe këndon:
  - Le të shkojmë në një shëtitje, hap një llogari të madhe!
  Luftëtari i ri është në më të mirën e tij.
  Ai tashmë është mjaft vjeç, por duket si një fëmijë. Vetëm shumë i fortë dhe muskuloz.
  Oleg Rybachenko këndoi:
  - Edhe nëse loja nuk ndjek rregullat, le të thyejmë vëllazërinë!
  Dhe përsëri, gjilpëra vdekjeprurëse dhe goditëse fluturuan nga këmbët e tij të zbathura.
  Margarita këndoi me kënaqësi:
  - Asgje nuk eshte e pamundur! Besoj se do të ketë një agim lirie!
  Vajza përsëri hodhi një kaskadë vdekjeprurëse gjilpërash mbi nazistët dhe tanket e tyre dhe vazhdoi:
  - Errësira do të largohet! Trëndafilat e majit do të lulëzojnë!
  Dhe sapo luftëtarja hodhi një bizele me gishtat e saj të zhveshur, një mijë nazistë fluturuan menjëherë në ajër. Po, ushtria e perandorisë kafe, djallëzore po shkrihet para syve tanë.
  Natasha në betejë. Kërcen si një kobër. Shpërthen armiqtë. Dhe kaq shumë nazistë vdesin dhe aeroplanët rrëzohen.
  Vajza i përdori ato me shpata, kokrra qymyri dhe shtiza. Dhe hala.
  Në të njëjtën kohë, ai bërtet:
  - Besoj se fitorja do të vijë!
  Dhe lavdia e rusëve do të gjejë!
  Gishtërinjtë e zhveshur hedhin gjilpëra të reja, duke shpuar kundërshtarët.
  Zoya është në lëvizje të egër. Përparimi ndaj nazistëve. I presim në copa të vogla.
  Luftëtarja hedh gjilpëra me gishtat e saj të zhveshur. Godet me grusht kundër kundërshtarëve dhe më pas vrumbullon:
  - Fitorja jonë e plotë është afër!
  Dhe ai drejton një mulli të egër me shpata, duke fshirë tanket. Kjo është me të vërtetë një vajzë si një vajzë!
  Por kobra e Agustinit shkoi në ofensivë. Kjo grua është një makth për të gjithë.
  Dhe nëse ndizet, do të thotë se ndizet.
  Pas së cilës flokëkuqja do ta marrë dhe do të këndojë:
  - Do t'i hap të gjitha kafkat! Unë jam një ëndërr e madhe!
  Dhe tani shpatat e saj janë në veprim dhe presin mish dhe metal.
  Svetlana gjithashtu shkon në ofensivë. Kjo vajzë nuk ka asnjë pengesë. Sapo është copëtuar, një masë kufomash janë hedhur, dhe aeroplanë dhe tanke janë shtrirë përreth.
  Terminatori bjond gjëmon:
  - Sa mirë do të jetë! Sa mirë do të jetë - e di!
  Dhe pastaj një bizele vrasëse fluturon prej saj.
  Oleg do të presë përsëri njëqind nazistë, duke fshirë si një meteor. Dhe ai do të marrë një bombë dhe do ta hedhë.
  Është i vogël në përmasa, por është vdekjeprurës...
  Si do të copëtohet në copa të vogla.
  Djali terminator bërtiti:
  - Rinia e stuhishme e makinave të frikshme!
  Margarita do ta bëjë këtë përsëri në betejë.
  Dhe do të shkurtojë shumë luftëtarë kafe. Dhe shkurton pastrime të mëdha.
  Vajza bërtet:
  - Lambada është vallja jonë në rërë!
  Dhe do të godasë me energji të përtërirë.
  Natasha është edhe më e furishme në ofensivë. Kështu i godet nazistët. Nuk është shumë e lehtë për ta t'u rezistojnë vajzave të tilla.
  Natasha e mori dhe këndoi:
  - Vrapimi në vend është një pajtim i përgjithshëm!
  Dhe luftëtarja lëshoi një kaskadë të tillë goditjesh mbi kundërshtarët e saj.
  Dhe ai hedh disqe me këmbët e tij zbathur.
  Këtu kam drejtuar mullirin. Masa e kokave kafe të ushtrisë u rrokullis dhe tanket u dogjën.
  Ajo është një bukuroshe luftarake. Rrahni veten me një armadë kaq të verdhë.
  Zoya është në lëvizje, duke shtypur të gjithë. Dhe shpatat e saj janë si gërshërë vdekjeje.
  Vajza është thjesht e bukur. Dhe këmbët e saj të zbathura hedhin hala shumë helmuese.
  Goditi kundërshtarët. Ata shpojnë fytin e tyre dhe bëjnë arkivole, bëjnë tanke dhe avionë të shpërthejnë.
  Zoya e mori dhe bërtiti:
  - Nëse nuk ka ujë në rubinet...
  Natasha bërtiti me kënaqësi:
  - Pra e ke fajin!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai hedh diçka që vret tërësisht. Kjo është me të vërtetë një vajzë vajzash.
  Dhe një teh do të fluturonte nga këmbët e saj të zhveshura. Dhe do të godasë shumë luftëtarë, duke prerë frëngjitë nga tanket.
  Agustini në lëvizje. E shpejtë dhe unike në bukurinë e saj.
  Çfarë flokësh të shndritshëm ka. Ata valëviten si një flamur proletar. Kjo vajzë është një viks i vërtetë.
  Dhe ajo pret kundërshtarët e saj - sikur të kishte lindur me shpata në duar.
  Flokëkuqe, bishë e mallkuar!
  Agustini e mori dhe fërshëlliti:
  - Do të jetë një kokë demi - luftëtarët nuk do të humbasin mendjen!
  Dhe kështu ajo përsëri shtypi shumë luftëtarë.
  Oleg Rybachenko mërmëriti:
  - Vetëm ajo që ju nevojitet! Çfarë vajze!
  Margarita, duke hedhur një kamë me këmbë të zbathur, duke thyer frëngjinë e tankut, konfirmoi:
  - Vajzë e madhe dhe e lezetshme!
  Agustini u pajtua lehtësisht me këtë:
  - Unë jam një luftëtar që do të kafshojë këdo për vdekje!
  Dhe përsëri, me gishtat e këmbëve, ai do të nisë një gjë vrastare.
  Svetlana nuk është inferiore ndaj kundërshtarëve të saj në betejë. Jo një vajzë, por për të përfunduar me një shtrigë të tillë në flakë.
  Dhe klithma:
  - Çfarë qielli blu!
  Augustini, duke lëshuar tehun me këmbën e saj të zbathur, duke prerë frëngjinë e tankut, konfirmoi:
  - Ne nuk jemi përkrahës të grabitjes!
  Svetlana, duke i copëtuar armiqtë dhe duke rrëzuar aeroplanët, cicëroj:
  - Nuk të duhet thikë për të vrarë një budalla...
  Zoya kërciti, duke hedhur gjilpëra me këmbët e saj të zhveshura dhe të nxira:
  - Do ta gënjesh si i çmendur!
  Natasha, duke copëtuar nazistët, shtoi:
  - Dhe bëje me të për një qindarkë!
  Dhe luftëtarët do ta marrin dhe do të kërcejnë. Ata janë kaq të gjakosur dhe të ftohtë. Në përgjithësi, ka shumë eksitim në to.
  Oleg Rybachenko duket shumë elegant në betejë.
  Margarita këndoi:
  - Goditja është e fortë, por djali është i interesuar...
  Djaloshi gjeniu lëshoi me këmbë diçka si helikë helikopteri. I preva nja dyqind koka nazistëve dhe tankeve dhe bërtita:
  - Mjaft sportive!
  Dhe të dy - një djalë dhe një vajzë - në punë të plotë.
  Oleg, duke copëtuar ushtarët kafe, gurgulloi:
  - Dhe do të ketë një fitore të madhe për ne!
  Margarita pëshpëriti në përgjigje:
  - Ne i vrasim të gjithë - me këmbë zbathur!
  Vajza është me të vërtetë një terminator kaq aktiv.
  Natasha këndoi në ofensivë:
  - Në një luftë të shenjtë!
  Dhe luftëtari lëshoi një disk të mprehtë bumerang. Ai fluturoi në një hark, duke prerë shumë nazistë dhe kulla tankesh.
  Zoya shtoi, duke vazhduar shkatërrimin:
  - Do të jetë fitorja jonë!
  Dhe hala të reja fluturuan nga këmbët e saj të zbathura. Dhe ata goditën shumë luftëtarë dhe aeroplanë.
  Vajza bjonde tha:
  - Le të mat armikun!
  Dhe ajo tregoi gjuhën e saj.
  Augustini, duke tundur këmbët dhe duke hedhur svastika me tehe të mprehta, gurgulloi:
  - Flamuri perandorak përpara!
  Svetlana konfirmoi me lehtësi:
  - Lavdi heronjve të rënë!
  Dhe vajzat bërtitën në unison, duke shtypur nazistët:
  - Askush nuk do të na ndalojë!
  Dhe tani disqet fluturojnë nga këmbët e zbathura të luftëtarëve. Mishi është grisur dhe frëngjitë e tankeve janë shkatërruar.
  Dhe përsëri ulërima:
  - Askush nuk do të na mundë!
  Natasha fluturoi në ajër. Ajo copëtoi kundërshtarët e saj dhe shkabat me krahë dhe lëshoi:
  - Ne jemi ujqër, duke e pjekur armikun!
  Dhe nga gishtat e saj të zhveshur do të fluturojë një disk shumë vdekjeprurës.
  Madje vajza përdridhet në ekstazë.
  Dhe pastaj ai mërmëritë:
  - Takat tona e duan zjarrin!
  Po, vajzat janë vërtet seksi.
  Oleg Rybachenko gurgulloi:
  - Oh, herët është, sigurimi e jep!
  Dhe ai u shkeli syrin luftëtarëve. Ata qeshin dhe nxjerrin dhëmbët si përgjigje.
  Natasha copëtoi nazistët dhe bërtiti:
  - Nuk ka gëzim në botën tonë pa luftë!
  Djali kundërshtoi:
  - Ndonjëherë edhe lufta nuk është kënaqësi!
  Natasha ra dakord:
  - Nëse nuk ke forcë, atëherë po...
  Por ne luftëtarët jemi gjithmonë të shëndetshëm!
  Vajza hodhi gjilpëra armikut me gishtërinjtë e saj të zhveshur, hodhi në erë një masë tankesh dhe këndoi:
  - Një ushtar është gjithmonë i shëndetshëm,
  Dhe gati për arritjen!
  Pas së cilës Natasha përsëri goditi armiqtë, duke shkatërruar kullat e tankeve.
  Zoya është një vjedhës shumë i shpejtë. Ajo nisi një fuçi të tërë në drejtim të nazistëve. Dhe grisi disa mijëra me një shpërthim.
  Pastaj ajo bërtiti:
  - Mos u ndal, po na shkëlqejnë takat!
  Dhe vajza është me mjete luftarake!
  Agustini gjithashtu nuk është i dobët në betejë. Kështu i godet nazistët. Sikur të rrëzohej nga një demet me zinxhirë.
  Dhe duke copëtuar kundërshtarët, ai këndon:
  - Kujdes se do të jetë mirë,
  Do të ketë një byrek në vjeshtë!
  Djalli me flokë të kuq lëron vërtet në betejë, si një krik në kuti.
  Por si lufton Svetlana. Dhe nazistët e marrin atë prej saj.
  Dhe nëse ajo godet, ajo godet.
  Prej saj fluturojnë spërkatje të përgjakshme.
  Svetlana tha ashpër kur spërkatjet e metalit fluturuan nga këmbët e saj të zbathura, duke shkrirë kafkat dhe frëngjitë e tankeve:
  - Lavdi Rusisë, shumë lavdi!
  Tanket po nxitojnë përpara...
  Ndarjet me këmisha të kuqe -
  Përshëndetje popullit rus!
  Kështu vajzat u përballën me nazistët. Pra, ato priten dhe copëtohen. Jo luftëtarë, por me të vërtetë pantera që janë shkëputur nga zinxhirët e tyre.
  Oleg është në betejë dhe sulmon nazistët. Ai i rrah pa mëshirë, i preu tanket dhe bërtet:
  - Ne jemi si dema!
  Margarita, duke shtypur ushtrinë kafe dhe duke prerë tanket, mori:
  - Ne jemi si dema!
  Natasha e mori atë dhe bërtiti, duke prerë ushtarët kafe së bashku me tanket:
  - Nuk mund të gënjesh!
  Zoya i copëtoi nazistët dhe bërtiti:
  - Jo, jo me dorë!
  Dhe ai gjithashtu do të marrë dhe lëshojë yllin me këmbë të zbathur dhe do të përfundojë shumë fashistë.
  Natasha e mori dhe bërtiti:
  - Televizori ynë është në zjarr!
  Dhe një tufë vrasëse gjilpërash fluturojnë nga këmba e saj e zhveshur.
  Zoya, duke shkatërruar gjithashtu nazistët dhe tanket e tyre, bërtiti:
  - Miqësia jonë është monolit!
  Dhe përsëri është hedhur aq fort sa rrathët turbullohen në të gjitha drejtimet. Kjo vajzë është shkatërrim i pastër i kundërshtarëve.
  Vajza, me gishtat e saj të zhveshur, do të marrë dhe do të lëshojë tre bumerang. Dhe kjo shkaktoi edhe më shumë kufoma.
  Pas së cilës bukuroshja do të nxjerrë:
  - Nuk do t'i japim mëshirë armikut! Do të ketë një kufomë!
  Dhe përsëri gjëja vrasëse fluturon nga thembra e zhveshur.
  Agustini gjithashtu vuri në dukje mjaft logjike:
  - Jo vetëm një kufomë, por shumë!
  Pas kësaj, vajza e mori dhe eci zbathur nëpër pellgjet e përgjakur. Dhe ajo vrau shumë nazistë.
  Dhe si gjëmon:
  - Vrasje në masë!
  Dhe më pas ai godet me kokë gjeneralin e Hitlerit. Ai do të thyejë kafkën e tij dhe do t'i japë:
  - Banzai! Do të shkosh në parajsë!
  Svetlana është shumë e zemëruar në ofensivë, veçanërisht duke rrëzuar tanke, kërcitje:
  - Nuk do të ketë mëshirë për ju!
  Dhe një duzinë gjilpërash fluturojnë nga gishtat e saj të zhveshur. Ndërsa ajo godet me grusht të gjithë, aeroplanët shemben. Dhe luftëtari me të vërtetë përpiqet të copëtojë dhe të vrasë.
  Oleg Rybachenko kërcit:
  - Çekiç i bukur!
  Dhe djali gjithashtu hedh një yll kaq të lezetshëm në formën e një svastika me këmbën e tij të zhveshur. Një hibrid i ndërlikuar.
  Dhe masa e nazistëve u shemb.
  Oleg bërtiti:
  - Banzai!
  Dhe djali është përsëri në sulm të egër. Jo, fuqia thjesht po vlon tek ai dhe vullkanet gurgullojnë!
  Margarita në lëvizje. Ai do t'ua shqyejë barkun të gjithëve.
  Vajza do të hedhë pesëdhjetë gjilpëra menjëherë me këmbën e saj. Dhe u vranë shumë lloje të ndryshme armiqsh, tanke dhe aeroplanë u rrëzuan.
  Margarita këndoi për nga gëzimi:
  - Nje dy! Hidhërimi nuk është problem!
  Nuk duhet të dekurajoheni kurrë!
  Mbani hundën dhe bishtin lart.
  Dije që një mik i vërtetë është gjithmonë me ty!
  Kjo është një kompani kaq agresive. Vajza do të trokasë dhe do të bërtasë:
  - Presidenti i Dragoit do të bëhet kufomë!
  Natasha është vetëm një lloj terminatori në betejë. Dhe ajo bërtiti:
  - Banzai! Merre shpejt!
  Dhe një granatë i doli nga këmba e saj e zbathur. Dhe i godet nazistët si gozhdë. Dhe do të shkatërrojë një masë mastodonësh dhe makinash me krahë, skëterrë.
  Çfarë luftëtar! Për të gjithë luftëtarët - luftëtar!
  Zoya është gjithashtu në ofensivë. Një kurvë kaq e furishme.
  Dhe ajo e mori dhe gurgulloi:
  - Ati ynë është vetë Zoti i Bardhë!
  Dhe ai do t'i godasë nazistët me një mulli të trefishtë!
  Dhe Agustini bërtiti përsëri:
  - Dhe Zoti im është i zi!
  Në të vërtetë, flokëkuqja është vetë mishërimi i mashtrimit dhe poshtërësisë. Për armiqtë, sigurisht. Dhe për miqtë e saj ajo është një e dashur.
  Dhe si do ta marrë dhe do ta hedhë me gishtat e këmbëve. Dhe kishte shumë luftëtarë të perandorisë kafe, si dhe tanket dhe avionët e tyre.
  Flokëkuqja bërtiti:
  - Rusia dhe Zoti i zi janë pas nesh!
  Një luftëtar me potencial shumë të madh luftarak. Jo, është më mirë të mos përzihesh në njërën prej tyre. Ashtu si kullat e tankeve, u shkulen krahët e avionëve fashist.
  Augustini fërshëlleu:
  - Të gjithë tradhtarët do t'i grijmë në pluhur!
  Dhe i bën syrin partnerëve të tij. Po, kjo vajzë e zjarrtë nuk është saktësisht diçka që mund të japë paqe. Përveç paqes së vdekjes!
  Svetlana, duke shtypur armiqtë e saj, tha:
  - Do të të vrasim me radhë!
  Augustini konfirmoi:
  - Do t'i vrasim të gjithë!
  Dhe nga këmbët e saj zbathur fluturon sërish dhurata e asgjësimit total! Dhe kaq shumë tanke dhe aeroplanë shpërthyen në copa të vogla menjëherë.
  Oleg këndoi si përgjigje:
  - Do të jetë një banzai i plotë!
  Augustini, duke i shqyer nazistët me duar të zhveshura, duke i copëtuar me shpata dhe duke hedhur gjilpëra me gishtat e saj të zhveshur, duke shkatërruar tanke dhe aeroplanë menjëherë, tha:
  - Shkurtimisht! Shkurtimisht!
  Natasha, duke shkatërruar luftëtarët kafe, bërtiti:
  - Shkurt - banzai!
  Dhe le të presim kundërshtarët tuaj me egërsi të egër.
  Oleg Rybachenko, duke ndarë kundërshtarët e tij, tha:
  - Ky gambit nuk është kinez,
  Dhe më besoni, debutimi është Thai!
  Dhe përsëri një disk i mprehtë, metalprerës fluturoi nga këmba e zbathur e djalit. Ai preu si frëngjitë e tankeve, ashtu edhe bishtat e avionëve.
  Margarita, duke prerë luftëtarët e perandorisë kafe dhe forca të blinduara të tankeve, këndoi:
  - Dhe kë do të gjejmë në betejë?
  Dhe kë do të gjejmë në betejë ...
  Ne nuk do të bëjmë shaka me këtë -
  Ne do t'ju shqyejmë!
  Ne do t'ju copëtojmë!
  Ata punuan mirë me nazistët atëherë... Dhe Rusia Sovjetike mundi perandorinë kafe gjatë sulmit të Moskës.
  Lufta nuk ka përfunduar ende, por BRSS tashmë ka një shans për të mposhtur vetë nazistët. Kështu që të gjashtëve iu desh përsëri të ndërprisnin misionin e tyre super dhe të lezetshëm.
  
  NJË BRSS ME UJQËR
  Mbyllja u shkaktua nga një shpërthim diellor, duke bërë që Shtetet e Bashkuara, Britania dhe kolonitë e saj të errësoheshin më 22 qershor 1941. Në fillim, kjo nuk ndikoi veçanërisht në rrjedhën e luftës. Gjermanët përparuan shumë si në historinë reale. Fuhrer gjithashtu u kthye në jug dhe Japonia mori një qëndrim pritës... Dhe përsëri, dimri i ftohtë e shpëtoi Ushtrinë e Kuqe nga disfata e plotë dhe e lejoi atë të nisë një kundërsulm pranë Moskës. Ndërkohë, Japonia kapi ato zotërime në Oqeanin Paqësor që më parë i përkisnin Britanisë dhe Shteteve të Bashkuara dhe të cilat forcat shtesë nuk mund t'i arrinin tani.
  Në frontin lindor në pranverë dhe në fillim të verës, gjermanët fituan një sërë fitoresh dhe filluan përsëri sulmin e tyre në Stalingrad. Megjithatë, këtu filluan mospërputhjet me realitetin. Mungesa e një fronti të dytë i lejoi gjermanët të transferonin më shumë trupa nga Evropa dhe nga Libia, duke lënë atje vetëm garnizonet italiane.
  Dhe ofensiva filloi jo vetëm në Stalingrad, por edhe në Tikhvin. Dhe tani komandohej nga Rommel, të cilin Fuhrer e vlerësonte shumë për humbjen e britanikëve në Libi dhe kapjen e Tolbuk.
  Në beteja morën pjesë edhe tanket e para Tiger. Rommel filloi sulmin e tij natën dhe arriti të marrë trupat sovjetike në befasi. Situata u rëndua nga fakti se gjermanët kishin një avantazh në aviacion dhe nuk shpenzuan energji duke luftuar aleatët.
  Piloti Marsel po fitonte me shpejtësi llogari në frontin lindor. Në qershor 1942, ai tejkaloi numrin e avionëve të rrëzuar në njëqind e pesëdhjetë dhe mori Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me shpata dhe diamante me gjethe lisi argjendi.
  Por ky ishte vetëm fillimi i një karriere.
  Në qiell ishte vërtet më e vështirë për Ushtrinë e Kuqe. Dhe gjermanët ishin në gjendje të merrnin Tikhvin, dhe më pas disa qytete të tjera dhe të prenë Leningradin me një unazë të dyfishtë, duke bllokuar përsëri këtë qytet.
  Komanda sovjetike u përpoq të depërtonte në Leningrad dhe të sulmonte në qendër. Por nuk kishte forcë të mjaftueshme për të arritur sukses në këto fusha.
  I vetmi ngushëllim ishte se nazistët ishin ngecur në Stalingrad, gjë që u dha atyre një shans për të mbledhur rezerva të reja.
  Por Leningradi mbeti i bllokuar. Turqia dhe Japonia nuk kishin hyrë ende në luftë dhe BRSS pati një shans për të kthyer valën e luftimeve. Në nëntor 1942, trupat sovjetike filluan një ofensivë në Rzhev dhe Stalingrad.
  Nuk ishte e mundur të arrihej sukses afër Rzhev. Por në Stalingrad unaza u mbyll. Por siç doli për një kohë. Rajhu i Tretë kishte shumë më tepër rezerva, dhe Rommel filloi një ofensivë ndaj Stalingradit nga veriu dhe Mainstein nga jugu.
  Situata u përkeqësua më tej nga hyrja e papritur e Japonisë në luftë. Samurai, pavarësisht se ishte i kufizuar nga beteja në Kinë, sulmoi Vladivostok.
  Hirohito ndoshta kishte frikë se Rajhu i Tretë do të humbiste dhe hyri në luftë.
  Për më tepër, Japonia kishte burime dhe këmbësorie të mjaftueshme për ofensiva në shkallë të plotë.
  Ushtria e Kuqe u bllokua dhe Rommel arriti të depërtonte nga veriu në Stalingrad. Mainstein u ndalua përkohësisht, por pasi mori përforcime dhe mbështetje shtesë nga Paulus, ai u bashkua me trupat tashmë të zhbllokuar.
  Kështu, u ngrit një unazë tjetër në të cilën u gjendën trupat sovjetike.
  Pas luftimeve kokëfortë, shumica e tyre u shkatërruan dhe u kapën. Pas së cilës gjermanët përfunduan kapjen e Stalingradit. Dhe në mars 1943, Turqia gjithashtu hyri në luftë. Situata u ndërlikua edhe më shumë. Gjermanët ruanin epërsinë në ajër. Marseli e kaloi numrin e treqind avionëve të rrëzuar dhe u bë gjermani i parë që mori Kryqin e dytë të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me Shpata dhe Diamante me gjethe lisi.
  Në maj, gjermanët filluan një ofensivë të re, duke përdorur masivisht tanke të reja - "Tiger", "Panter" dhe "Luan". Dhe ata përparuan me sukses, megjithëse Ushtria e Kuqe mori një mbrojtje të fuqishme. Por forcat ishin tashmë të pabarabarta, pasi trupat sovjetike luftuan në tre fronte njëherësh - kundër Rajhut të Tretë, satelitëve të tij, Japonisë dhe kolonive të saj dhe Turqisë. Situata u rëndua nga lufta totale e shpallur nga nazistët, e cila çoi në një rritje të prodhimit të armëve disa herë në mungesë të bombardimeve nga aleatët. Kështu që shanset e BRSS po zvogëloheshin shpejt!
  Vërtetë, Krautët përparuan ngadalë, pasi u përballën me një mbrojtje në thellësi. Dhe trupat sovjetike, duke pasur përvojë, luftuan me shumë guxim. Por ata ende humbën.
  Megjithatë, ata luftuan me shumë guxim dhe disa luftëtarë treguan klasën më të lartë. Për shembull, ekuipazhi i tankeve të Elizabeth në T-34-76 më të zakonshëm lufton nazistët.
  Dhe gjermanët po lëvizin ngadalë drejt trupave sovjetike, duke formuar një pykë ose një derr. Tanki më i rëndë dhe më i mbrojtur i Luanit është përpara. I ngjan Panterës, vetëm shumë më i madh dhe peshon nëntëdhjetë tonë. Armatura ballore e bykut është 150 mm dhe e pjerrët si T-34, dhe anët janë 82 mm me pjerrësi. Balli i frëngjisë është përgjithësisht i mbrojtur shumë fort: 240 mm me pjerrësi, dhe anët më të dobëta janë gjithashtu 82 mm, si byk. Dhe arma është e fuqishme, 105 mm e gjatë, me një tytë të gjatë 70 EL. Ky është një tank i aftë për të goditur nga një distancë.
  Elizabeth e zhvendos kutinë e marsheve në majë me këmbën e saj të zbathur.
  Dhe tridhjetë e katër rrit shpejtësinë. Është e kotë të qëllosh "Luanin" nga një distancë dhe duhet të afrohesh. Një makinë e fuqishme gjermane dërgon një predhë me forcë vdekjeprurëse. Ai vrapon përpara. Vajzat në tank qeshin me gëzim dhe lëvizin këmbët e tyre zbathur.
  Është nxehtë në Kaukazin verior në fund të majit dhe bukuroshet me bikini argëtohen shumë.
  Elena vëren me një bilbil:
  - Tani fashisti do të godasë rëndë në brirë!
  Katerina, duke tundur këmbën e saj të zhveshur dhe të nxirë, pajtohet:
  - Do ta godasim patjetër!
  T-34-76 vazhdon të përshpejtohet, por shpejtësia jashtë rrugës është e kufizuar. "Luani" në përgjithësi mezi zvarritet, dhe "Panterat" dhe "Tigrat" më të shkathët ngadalësohen për të mos ecur përpara.
  Por këto mjete janë gjithashtu të rrezikshme, veçanërisht Pantera, e cila është në gjendje të gjuajë pesëmbëdhjetë të shtëna në minutë. Nga kjo mund të prisni një surprizë.
  Efrasia, duke shtypur gazin me thembër të zhveshur, bërtet:
  - Ne do të luftojmë në mënyra mjeshtërore!
  Topi i tankut Lev ka një pengesë domethënëse: lëshon vetëm pesë të shtëna në minutë. Në përgjithësi, jo modeli më i suksesshëm. Shpimi i armaturës është i tepruar dhe nuk ka nevojë të goditet nga një distancë shumë e madhe. "Tigrat" dhe "Panterat" gjuajnë nga dy kilometra nga një distancë më e madhe është pothuajse e pamundur të godasësh celularin dhe të vogël tridhjetë e katër. Pra, a ia vlente pajisja e "Luanit" me një top kaq të fuqishëm? Tanket e tjera sovjetike janë edhe më të lehta, përveç KV-1S, por ky tank nuk ka përparësi në mbrojtje, dhe karakteristikat e drejtimit janë vetëm më të këqija.
  Elizabeta rrotullon trupin e saj dhe bërtet:
  - Unë marr frymë me gjoks, ajri është një valë e gjerë,
  Shkëlqen shkëlqyeshëm, tapeti me yje është i pafund...
  Ndjenjat luajnë, vajzat zbathur janë të gjalla,
  Unë dua të luaj në qiell dhe të fluturoj drejt diellit përgjithmonë!
  Nuk është e lehtë të depërtosh një tank Lev, madje edhe në anën. Anët e frëngjisë, si ato të Panterës, janë të pjerrëta dhe pjesa e sipërme e anëve të bykut është gjithashtu. Këto tanke tashmë kanë një formë tipike "mace", e cila siguron mbrojtje më të mirë për shkak të animit. Jo si Tigri, pothuajse katror. Por "Tigri" u zhvillua para luftës dhe i ngjante KV në formë. Por "Tiger"-2, një zhvillim i mëvonshëm, është gjithashtu një tank në formë "mace" dhe së shpejti ky tank do të dalë gjithashtu në prodhim. Është gjithashtu pothuajse e pamundur të godasësh "Luanin" në bord. Vetëm pjesa e poshtme e bykut nuk ka pjerrësi të blinduar, por është e mbuluar me rula. Kjo do të thotë, ju duhet të depërtoni afër dhe të futeni saktësisht midis rrotullave.
  Pra, detyra për vajzat është e vështirë. Për më tepër, tridhjetë e katër tundet aq shumë në lëvizje sa që është pothuajse e pamundur të gjuash me saktësi.
  Elizabeta pyeti miqtë e saj:
  - A mund ta godasim armikun?
  Elena u përgjigj me besim:
  - Kur vajzat nuk kanë këpucë, këmbët e tyre të zbathura bëhen aq të ndjeshme sa që do të godasin patjetër armikun.
  Elizabeta u pajtua me këtë:
  - Po, takat e zhveshura të vajzave janë çelësi i fitores!
  Dhe kështu, duke shmangur humbjen, tridhjetë e katër rrëshqasin në bord. Gjëja kryesore këtu është të shmangni gjithashtu armët Panther dhe Tiger. Ata janë të shpejtë dhe të saktë. Dhe as këto tanke nuk mund t'i godisni kokë më kokë.
  Elena qëllon gjermanin duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Por kalimi i sheshit të patinazhit gjatë lëvizjes është pothuajse i pamundur. Por sheshi i patinazhit të armikut është thyer dhe "Luani" ndalet.
  Tridhjetë e katër e kalon përsëri pranë tij. Dhe dërgon një predhë vdekjeprurëse në pjesën e poshtme të anës.
  Ekaterina vëren:
  - Arma jonë është e vjetëruar - me të vërtetë nuk ka asnjë mënyrë për të marrë "Luanin"!
  Por nga zhgënjimi, Elena goditi anën e armikut dhe "Luani" mori zjarr.
  Vajzat, pa ngadalësuar, nxitojnë përsëri përpara. Tani ata kanë një objektiv më të dobët: "Panterën". Mjafton ta godasni drejtpërdrejt në anë.
  Elizabeth vëren:
  - Mace praktike!
  Katerina tha me një të qeshur:
  - Por ai mezi zvarritet për të mos dalë nga kopertina e "Luanit".
  Dhe Elena qëlloi nga një distancë në drejtim të Panterës, e cila ishte shumë anash dhe hapi anën e saj. Është pak i hollë - 40 milimetra, dhe nuk ka rëndësi që është në një kënd.
  Një tank gjerman shpërthen me një përplasje. Po, bukuroshet u qitën ashpër.
  Ata janë me hirin e tyre magjepsës të luftimit të bukurive.
  Por predhat thjesht fishkëllojnë, duke nxituar, pothuajse duke prekur armaturën.
  Kjo është shumë e rrezikshme për një tridhjetë e katër, dhe i ngjan një personi që kërcen midis përrenjve.
  Elizabeth qëlloi përsëri duke përdorur këmbën e saj të zbathur dhe këndoi:
  - Unë mund të bëj gjithçka, unë mund të bëj gjithçka, ne do të kthejmë Wehrmacht-in!
  Sigurisht, me vajza të tilla vetë djalli nuk ka frikë. Edhe pse nazistët po sulmojnë në mënyrë agresive, dhe ata kanë shumë tanke ...
  Forcat janë të pabarabarta. Edhe pse numri i makinave është afërsisht i barabartë, ato gjermane janë më të rënda. Shumë tanke sovjetike janë të lehta dhe jo plotësisht të gatshme për luftim kundër përbindëshave naziste.
  Por ekuipazhi i Elizabeth bën mrekulli dhe qëllon një tjetër Panterë në lëvizje.
  Anëtarët e Komsomol gjithashtu luftojnë me armë. Ata gjuajnë me saktësi. Ata vrapojnë, duke ndezur këmbëzbathur, me taka të rrumbullakëta. Dhe ata goditën armikun pikërisht në shenjë.
  Alenka urdhëron me pasion:
  - Vajza, mos u dorëzoni!
  Dhe tani topi nxjerr një predhë, pikërisht në T-4, duke shpuar këtë tank. Por, sigurisht, "Luani" nuk mund të merret kaq lehtë. Dhe këtu duhet të provoni.
  Anyuta tregon makinën me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe gjuan pa pikë, duke thënë:
  - Lavdi komunizmit!
  Alla gjithashtu gjuan shumë saktë dhe shton:
  - Lavdi heroizmit!
  Vajzat luftarake këtu nuk janë asgjë më pak se klasi i lartë dhe aerobatika!
  Maria, duke ushqyer një predhë në armë, këndoi:
  - Më lart e më lart e më lart,
  Përpiquni për fluturimin e zogjve tanë...
  Dhe çdo helikë merr frymë,
  Paqja e kufijve tanë!
  Marusya shtoi, duke qëlluar në Krauts:
  - Kjo është padyshim e vërtetë ...
  Heroizmi masiv i rusëve dhe jo vetëm i popullit rus u demonstrua në gjithçka...
  Tingujt e matur e të mbytur të qyqes, sikur tringëllimat të binin, rrëshqitën llogore. Pemë të rralla me një kurorë të gjelbër të trashë në shpërthimet e erës, si pionierë në një përshëndetje që përshëndesin ushtarët e lodhur. Për disa, kjo mund të duket edhe si një lloj paralajmërimi - ata thonë, ju do të shkoni në botën tjetër!
  Batalioni nën komandën e Vladimir Mikhailovsky, i goditur rëndë në betejat e mëparshme, veçanërisht në humbjen e majit, tani është rimbushur me nxitim me rekrutë dhe po përgatitet të mbulojë një nga drejtimet më të rrezikshme. Tre kilometra në lindje, ujërat spërkasin përgjatë Donit, të përfshirë nga flakët e luftës.
  Shumica e kallamishteve ishin djegur nga bombat ndezëse dhe uji ishte nxirë nga bloza. Si shkrepëse të mëdha në turpin e zi, grumbujt e urës të shkatërruar nga vala e shpërthimit qëndrojnë të vetme, duke vepruar si mbështetëse.
  Në varka, pionierët vendas transportojnë dhuratat e fushave, si dhe kutitë e municioneve për ushtarët heroikë sovjetikë, të gatshëm për të hyrë në betejë vdekjeprurëse me hordhitë e tërbuara naziste.
  Kështu që të katër tërhoqën zvarrë një kuti të gjatë te një shkurre e mbuluar me manaferra ujku. Atje, një armë antitank e kamufluar me kujdes rrinte në pritë. Tre ushtarë dhe gjuetari me sy të mprehtë Alesya po kontrollojnë armën. Vajza është shumë e hollë, por krahët e saj janë të rrahur nga puna rraskapitëse. Ai gjithashtu po përpiqet, së bashku me djemtë, të përgatisë një kurth në rast se një tank ose "burrë i blinduar" i tufës së Hitlerit përpiqet të anashkalojë kodrën natyrore.
  Ushtarët, në pjesën më të madhe, janë ende krejtësisht pa mjekër dhe nuk janë qëlluar ndaj tyre, të rinj që kanë përfunduar një kurs të shkurtuar rekrutimi prej një muaji e gjysmë, plus, natyrisht, trajnimin para-rekrutimit që ishte themeluar mirë në BRSS.
  Disa luftëtarë tashmë kanë përvojë. Ato ndryshojnë nga kafshët e reja në qimet e tyre, mprehtësia e lëvizjeve dhe disa janë mbështjellë. Në veçanti, Ivani me një sy, i cili dukej si një pirat i vërtetë, i rriti mjekrën. Grada e flamurtarit, dhe tashmë disa urdhra të marra në beteja të ndryshme, ose më saktë i pari pranë Moskës. Kur, dukej, ata bënë të pamundurën: ata ndaluan Krauts, madje i çuan kundërshtarët nja dy qindra kilometra, si rrahësit e qenve.
  Sa pajisje të braktisura kishte Fritz? Ndoshta jo aq shumë, dhe tanket haseshin shpesh, por transportuesit e blinduar të personelit me topa dhe mitralozë, të cilët torturuan me aq dhimbje këmbësorinë sovjetike në verën dhe vjeshtën e '41, ishin një duzinë!
  Por kur ngrica i kaloi tridhjetë gradë, të gjithë këta përbindësha teutonikë humbën aftësinë e tyre për të lëvizur thjesht... Benzina ngriu dhe lubrifikuesi ngriu.
  Fatkeqësisht, ata nuk arritën t'i përfundonin plotësisht nazistët. Pjesërisht për faj të komandës, e cila kërkoi forca të mëdha për të sulmuar qytetet ku ishin grumbulluar njësitë gjermane. Dhe shkrirja ka ardhur - dreqin...
  Në pranverë, Ivan fitoi gjithashtu një urdhër të dytë - ai ishte me fat që vrau një gjeneral dhe disa oficerë për shkak të një prite. Sidoqoftë, beteja ishte vetëm pjesërisht e suksesshme. Gjatë ndjekjes, një fragment endacak goditi Ivan Krasnov në fytyrë, duke i hequr atij një sy. Mjerisht, kjo është luftë, jo një film për fëmijë, ku personazhi kryesor godet të gjithë, por as njëqind mitralozë nuk mund ta godasin.
  Dhe tani ata duhet të bëjnë një punë të vështirë fizikisht: gërmimin e llogoreve, qelive dhe vrimave të kurtheve.
  Pionierët i ndihmojnë, ndërsa në fusha është qetësi dhe vetë djemtë dhe vajzat luten të ndihmojnë vëllezërit e tyre më të mëdhenj. Ata punojnë edhe me shumë zell, duke u përpjekur të bëjnë më shumë pa llogaritur forcën e tyre. Kështu u frynë damarët dhe dolën jashtë në duart e nxirë e të kallo dhe këmbët e zhveshura e të mavijosura të fëmijëve. Në të njëjtën kohë, ata ende arrijnë të këndojnë;
  Ne jemi pionierë, fëmijë të komunizmit -
  Një zjarr, një tendë dhe një bri kumbues!
  Pushtimi i fashizmit të mallkuar -
  Që pret një disfatë të furishme!
  
  Çfarë humbëm në këto beteja?
  Apo e keni fituar në beteja me armikun?
  Dikur ishim vetëm fëmijë të botës -
  Dhe tani luftëtarët e Atdheut!
  
  Por Hitleri bëri një hap drejt kryeqytetit tonë,
  Ujëvara hodhi bomba të panumërta!
  Dhe për mua Atdheu është edhe më i bukur se qielli -
  Tani ka ardhur perëndimi i përgjakshëm i diellit!
  
  Ne do t'i përgjigjemi ashpër agresionit -
  Edhe pse ata vetë janë, mjerisht, të vegjël në shtat!
  Por shpata është në duart e një adoleshenti të brishtë -
  Më të fortë se legjionet e shejtanit!
  
  Lërini tanket të nxitojnë ortek pas orteku,
  Dhe pushkën e ndajmë në tre!
  Lëreni policinë të synojë në mënyrë të pasme,
  Por Zoti i Shenjtë do t'i ndëshkojë ashpër!
  
  Çfarë vendosëm? bëj punën e paqes -
  Dhe për këtë, mjerisht, më duhej të qëlloja!
  Qetësia tashmë është e urryer.
  Ka edhe dhunë dhe hir!
  
  Vajza dhe unë po vrapojmë zbathur së bashku -
  Edhe pse ka rënë bora, ajo djeg një borë si qymyr!
  Por ata nuk kanë frikë, fëmijët e dinë -
  Fashisti do të futet në arkivol me një plumb!
  
  Kështu ata vranë një kompani të ndyrë Krauts,
  Dhe pjesa tjetër e frikacakëve po vrapojnë!
  Ne shkatërrojmë këmbësorinë si një kosë në betejë -
  Vera e re nuk është pengesë për ne!
  
  Fitorja është një arritje, do të jetë në maj,
  Tani stuhia e borës është me gjemba, borë e fortë!
  Djali është zbathur, motra e tij është zbathur,
  Fëmijët festuan kulmin e tyre me lecka!
  
  Nga vijnë këto forca te ne?
  Të durosh dhimbjen, të ftohtin, atë nevojë!
  Kur një mik mati fundin e varrit,
  Kur një mik ankohet, unë vdes!
  
  Krishti na bekoi ne pionierët,
  Ai tha, Atdheun ju ka dhënë Zoti!
  Ky është besimi i parë i të gjithëve,
  Sovjetik, vend i shenjtë!
  Dëgjohet gjëmimi i largët i tankeve që po afrohen dhe avionët gumëzhinin në qiell. Dhe tashmë armët e fuqishme të rrethimit po gjëmojnë. Kur goditen nga predha me eksploziv të lartë, grumbuj dheu dhe terreni i shkrirë hidhen lart në qiell. Këtu fillon beteja. Majori Vladimir Mikhailovsky mban dylbi të kapur në duar, duke parë ortekun e çelikut fashist që po afrohej. Ata përpiqen t'i çojnë pionierët në pjesën e pasme, por nuk duan të largohen dhe kërkojnë pushkë për të luftuar.
  Nuk ka armë të mjaftueshme për të gjithë, megjithëse fëmijët vendas sollën pushkë gjuetie dhe madje edhe harqe sportive. Të gjithë duan të luftojnë me guxim dhe të fitojnë. Por ju nuk do të mund të vdisni me mendimin tuaj të fundit për Atdheun tuaj.
  Majori Mikhailovsky jep urdhrin:
  - Mos hap zjarr pa urdhër!
  Në të vërtetë, ata kanë vetëm dy "dyzet e pesë" për të gjithë batalionin, që do të thotë se shansi i tyre është që t'i lënë Krauts të afrohen.
  Përpara, siç është zakon te nazistët, janë automjetet më të mbrojtura; Tanke T-4 dhe armë vetëlëvizëse "Okhotnik". Ata duhet t'i lënë vendin automjeteve më të lehta dhe këmbësorisë pak të mbetur.
  Makinat dhe motoçikletat naziste ngadalësohen herë pas here nga frika se mos ecin përpara...
  Por pionieri Yuli Petrov dëshmon se jo më kot ata qëndruan këtu. Një minë e pakët antitank, e lyer me ngjitës të bërë vetë, dhe sipër terreni që e bën të padukshëm zhvendoset mes trungjeve me ndihmën e një teli, pikërisht nën pistën T-4.
  Pllakat e çelikut të vemjeve shtriheshin mbi të tashmen vdekjeprurëse. Shpërthimi nuk duket shumë i fortë, por vemja është shqyer dhe tanku i Hitlerit fillon të pijë duhan dhe të rrotullohet me frëngjinë e tij.
  Djem të tjerë përdorin pajisje të ngjashme. Meqenëse këmbësoria gjermane është frikacake, dhe tanket dhe armët vetëlëvizëse janë të pambrojtura përpara, atëherë ata do të ndëshkohen për këtë.
  "Gjuetari" i famshëm, me një siluetë të ulët dhe armaturë të fortë, duket si një breshkë e rrafshuar. Kjo armë vetëlëvizëse u shfaq kohët e fundit në frontin sovjeto-gjerman. Për shkak të karakteristikave të mira të drejtimit, topit të tij, i cili mund të depërtojë në një distancë të mirë dhe mbijetesës së tij në betejë, "Gjuetari" u bë menjëherë biseda e qytetit.
  Por gjurmët e saj janë ende të zakonshme, ndonëse të gjera... Megjithatë, do të ishte edhe më mirë të hidhni në erë pjesën e poshtme të makinës dhe ta bëni atë të pështyjë nga brenda me pjesë këmbimi.
  Këtu "Gjuetari" i dëmtuar, si një fregatë pirate me timon të thyer, rrëshqet anash dhe përplaset me T-4. Dhe të dy arkivolet prej çeliku në shina fillojnë të shkëlqejnë, dhe pak çaste më vonë shpërthejnë për shkak të municioneve shpërthyese.
  Një duzinë makinash me peshë të mesme tashmë janë ndalur, të thyera dhe të pafuqishme.
  Por pjesa tjetër po i ndjek, sidomos luftëtarët e shumtë të blinduar. Këtu arma vetëlëvizëse "Okhotnik" merr shpejtësi dhe... Bie në një vrimë të kamufluar. Vetëm vemjet dalin nga lart dhe lëvizin të pafuqishëm.
  Pionierët gëzohen. Në disa vende ka eksplozivë të bërë vetë në gropa të hapura. Është bërë në mënyrë artizanale. Sigurisht, është më i dobët se dinamiti, por mjafton të çaktivizosh shasinë.
  Fritz pëson humbje të mëdha, transportuesit e blinduar të personelit dështojnë, disa kalojnë nëpër zona të rrezikshme, por ata përballen duke hedhur granata dhe eksplozivë.
  Këtu, edhe luftëtarët e rinj mendjemprehtë kanë ndërtuar katapulta të vogla. Ata hedhin një paketë të veçantë me alkool të distiluar të drurit të përzier me elementë baruti.
  Kur goditet, armatura më e hollë e mjeteve të transportit të Hitlerit lëshon rrugën, duke bërë që ekuipazhet të digjen me flakë blu. Të çmendur nga dhimbja, Krautët bërtasin me zemër dhe ikin me fytyrat e shtrembëruara nga tmerri.
  Disa prej tyre madje po heqin dorë nga teknologjia...
  E vetmja keqardhje është se armiqtë janë të shumtë, disa nga automjetet hedhin zjarr me mitraloz në çdo gjë dhe i afrohen llogoreve.
  Dhe ata hasin në iriq... Ndërkohë, Alesya po tregon dyzet e pesë. Sigurisht, ju nuk mund të merrni T-4 dhe Hunter kokë më kokë, por mund të provoni anët. Nuk ka asgjë për të thënë për transportuesit e personelit të blinduar. Ata do t'i trokasin të gjithë dhe do t'i bëjnë të kolliten gjak në dyshemetë metalike të nxehta!
  Një armë e kalibrit të vogël ka shumë përparësi ndaj një të madhe - shpejtësia e zjarrit, lehtësia e kamuflimit. Dhe ata dinë të zgjedhin qëllimet.
  Nazistët bërtasin, ashpër si hienat. Dhe midis djemve sovjetikë ka të vrarë dhe të plagosur. Është veçanërisht tragjike kur vdesin ushtarë të rinj që sapo kanë filluar të jetojnë. Këtu është një vajzë pioniere shumë e re, me vështirësi duke marrë një pako shpërthyese dhe duke u hedhur nën gjurmët e një tanku të mesëm T-3. Një kuti e shëmtuar me një trung të gjatë, por në dukje të hollë, kërcen dhe shqyen një kullë katrore.
  Dhe ushtarët hodhën përsëri granata dhe mitralozat filluan të qëllojnë mbi motoçikletat që zvarriteshin. Dhe kokat e ushtarëve të Hitlerit shpërthejnë, si qershi të pjekura të rrëzuara nga breshri.
  Dhe rezervuarët e gazit të motoçikletave të mëdha shpërthejnë, duke hedhur rryma zjarri të furishëm. Ndjehet sikur po ndodh një trazirë e xhindëve të ferrit. Këtu janë disa transportues të blinduar të personelit që u bashkohen gjithashtu kolegëve të tyre fatkeq.
  Alesya tregon "Gjuetarin" dhe synon pjesën e poshtme të trupit. Është e vështirë për të arritur atje, por kjo është e vetmja mundësi për të depërtuar në armën e pamëshirshme vetëlëvizëse. Lëvizja e qetë e gishtit, dhe më pas një kthesë.
  Arma jep një zmbrapsje të butë dhe makina fashiste ndahet në gjysmë. Dhe flamuri me svastikë bie në baltën e përgjakur.
  Alesya pëshpërit:
  - Drejtësia kërkon sakrificë, bamirësia kërkon donacione, dhe suksesi i një kauze të drejtë kërkon sakrificë!
  Me kthesë, vajza e artilerisë pushon lakuriq për të ndjerë më mirë bioritmet e Tokës dhe frymën e barit me thembra dhe qëllon përsëri duke goditur T-3 tinëzare në nyje.
  Shihet se pothuajse të gjitha tanket e mesme të armatës naziste tashmë janë çaktivizuar. I fundit u shkatërrua nga një djalë pionier, pavarësisht nga lëndimi i tij, duke shtyrë një fuçi me një përzierje karabit shpërthyes, pluhur qymyri, tallash me një sasi të vogël fosfori. Fëmija heroik nuk kishte më forcë të mjaftueshme për të shtyrë tytën pas një plage të rëndë, dhe shoku i tij Andrei, duke u kryqëzuar duke vrapuar, e shtyu nën rrotat e armës vetëlëvizëse dyzet tonëshe "Bumblebee". Arma e mprehtë e kalibrit 150 mm u hodh lart dhe mbeti e ngritur. Dhe shpirtrat e pionierëve, pasi u fluturuan nga trupat e tyre të shqyer, nxituan drejt Mbretërisë së lumtur Qiellore, ku nuk ka kurrë dhunë dhe dhimbje.
  Transportuesit fashistë të mbijetuar, pasi kishin humbur mbështetjen e kolegëve të tyre më të rëndë, filluan të ktheheshin pas... Zhurma e muzikës së Wagnerit pushoi dhe filloi një fluturim i përgjithshëm.
  Vladimir Mikhailovsky, duke fshirë gjakun nga balli, tha:
  - Një luftëtar rus mund të vdesë në këmbë, por ai kurrë nuk do të jetojë në gjunjë! Rusia mund të rrjedhë gjak, por asnjë sasi gjaku nuk do të bëjë që guximi dhe besnikëria jonë ndaj Atdheut të rrjedhë gjak!
  Dhe pionierët e mbijetuar e konfirmojnë këtë... Edhe pse shumë prej tyre tashmë ishin djegur dhe plagosur.
  Dhe Anastasia Witchakova dhe Akulina Orlova po luftojnë në qiell, ata janë gati të konkurrojnë me Marsejën e lavdëruar, e cila tashmë ka grumbulluar më shumë se katërqind avionë të rrëzuar, për të cilët ai mori shkallën e pestë të Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me të artë gjethe lisi, shpata dhe diamante.
  Por vajzat janë qartazi në disponim për të luftuar seriozisht. Këtu ata janë vetëm me bikini dhe duke luftuar zbathur. Dhe aeroplanët e Luftwaffe depërtojnë.
  Anastasia, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, drejton armën në objektiv, rrëzon fashistin dhe thotë:
  - Besimi ynë është i madh,
  Do të jetë e qëndrueshme për shekuj!
  Dhe i shkel syrin partneres. Akulina gjithashtu rrëzon fashistin, e godet atë, duke përdorur me shumë saktësi këmbët e saj të zhveshura dhe klithma:
  - Për madhështinë e ideve të komunizmit!
  Dhe nxjerr dhëmbët e tij perla. Kjo është një vajzë kaq luftarake dhe e arsimuar.
  Dhe shkëlqen me dhëmbët e tij.
  Anastasia, duke rrëzuar një aeroplan tjetër gjerman me Yak-9 të saj, kërcit në mënyrë agresive:
  - Shqiponja ruse mbi planetin,
  Duke hapur krahët, do të ngrihet...
  Armiku do të përgjigjet
  Ai do të mposhtet, do të thyhet!
  Akulina e konfirmon me lehtësi këtë, duke rrëzuar kundërshtarët e saj:
  - Do të prishet!
  Edhe pse, natyrisht, vajzat e bukura të asit u shfaqën edhe nga gjermanët. Albina dhe Alvina luftojnë në ME-309 më të ri. Luftëtarë të tillë luftarakë vodhën.
  Dhe ata rrëzuan aeroplanët sovjetikë me shkathtësi të mahnitshme. ME-309 është një avion shumë i fuqishëm i armatosur me tre topa ajri 30 mm dhe katër mitralozë. Makinat ruse nuk mund t'i rezistojnë një përbindëshi të tillë.
  Nëse gjuajnë, qëllojnë pa mëshirë.
  Albina, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, këndoi topin e avionit drejt objektivit. Ajo goditi armikun dhe bërtiti:
  - Për fitoret e Rajhut të Tretë!
  Dhe ajo tregoi gjuhën e saj.
  Alvina goditi edhe armikun. Ajo preu Yak-9 Sovjetik dhe bërtiti:
  - Për kufijtë e mëdhenj të ushtrisë sonë!
  Dhe ajo u shkeli syrin miqve të saj.
  Huffman gjithashtu lufton, duke fituar pikë. Ai nuk është ende një nga aset e mëdhenj, por po përparon me shpejtësi. Dhe mund të thuash gjithashtu një përbindësh i ferrit.
  Gjermanët, ndonëse ngadalë dhe me humbje të mëdha, po lëvizin përgjatë bregut të Vollgës, duke iu afruar Detit Kaspik.
  . KAPITULLI Nr. 2.
  Forcat ishin qartësisht të pabarabarta. Aviacioni fashist ishte veçanërisht i bezdisshëm. Focke-Wulf mbërriti në front në numër të madh dhe armët dhe shpejtësia e tij e fuqishme u bënë problem për Ushtrinë e Kuqe. Përveç kësaj, kjo makinë ishte shumë e vështirë për t'u rrëzuar. Ajo është këmbëngulëse dhe e blinduar rëndë.
  ME-309 doli gjithashtu të ishte një surprizë e pakëndshme për pilotët sovjetikë, si për nga shpejtësia ashtu edhe për armët. Dhe ai i copëtoi pak a shumë njësitë sovjetike.
  Bombarduesi i ri Yu-288, një makinë shumë e fuqishme, bombardoi edhe pozicionet sovjetike. Ai mbante katër ton bomba kur ngarkohej normalisht dhe gjashtë tonë kur ngarkohej. Dhe ai u hoq shumë nga njësitë sovjetike.
  Rommel gjithashtu tregoi klasën e tij si komandant, ashtu si Mainstein.
  Gjermanët po i afroheshin gjithnjë e më shumë Astrakanit. Dhe papritur për komandën sovjetike, Fritz shkoi në ofensivë përgjatë Vollgës në drejtim të Kamyshin. Ishte një lëvizje e guximshme, por e fuqishme. Dhe deri më tani ka qenë e vështirë t'i ndalosh.
  Por mbrojtja e Ushtrisë së Kuqe është ende e fortë... Në një javë, nazistët përparuan pesëdhjetë kilometra dhe u ndaluan.
  Ata u pritën me kundërsulme nga njësitë sovjetike...
  Në të njëjtën kohë, japonezët u përpoqën të zhvillonin një ofensivë kundër Alma-Ata. Dhe pastaj u zhvilluan beteja të ashpra.
  Vajzat luftuan njëlloj me burrat, dhe ndoshta edhe më mirë se ata.
  Margarita Magnitnaya dhe Tatyana Bulatnaya, vajza të bukura, po gjuanin me mitraloz.
  Ata qëlluan samurain dhe kënduan:
  - Të mos i ndahemi ëndrrës,
  Hapi i parë në jetë është i rëndësishëm...
  Ju shikoni përsëri mbi tokë,
  Vorbullat e sulmeve të furishme!
  Margarita hodhi një granatë vrasëse me gishtat e saj të zhveshur, grisi japonezët dhe këndoi:
  - Askush nuk do të na ndalojë,
  Askush nuk do të na mundë...
  Ne do ta varrosim Wehrmacht-in në tokë,
  Miqësia jonë është monolit!
  Tatyana, duke qëlluar kundër armikut, ra dakord:
  - Vërtet një monolit!
  Japonezët po përparojnë në Alma-Ata. Ata kanë shumë ushtarë dhe lloje të ndryshme rezervash. Këta janë njerëz të tillë luftarakë. Por vajzat i kositin ato. Ata luftojnë në mënyrë të dëshpëruar.
  Tatyana Bulatnaya hodhi një granatë tjetër, grisi samurain dhe këndoi:
  - Për arritjen time të madhe!
  Dhe ajo shkeli syrin me sytë ngjyrë safiri. Vajzë e gëzuar, nuk mund të thuash asgjë.
  Dhe Margarita, me takën e saj të zhveshur, do të marrë dhe do të hedhë një dhuratë vdekjeje, duke shqyer ushtarët japonezë.
  Dhe ai do të këndojë:
  - Gjithçka është e ngatërruar, e ndërthurur, në një vorbull vuajtjesh e hallesh!
  Dhe përsëri ai i hedh një limon japonezëve me gishtat e zhveshur...
  Luftëtarja këmbëzbathur dhe zbathur Oksana zvarritet drejt tyre dhe shtyn një kuti granatash, duke pëshpëritur:
  - Do të jenë të bukura vajza!
  Dhe të tre luftëtarët kënduan:
  - Samurai fluturoi në tokë, nën presionin e çelikut dhe zjarrit!
  Dhe bukuroshet luftojnë me tërbim të madh. Ata kaluan nëpër zjarr, ujë dhe tuba bakri jo më kot.
  Këtu Oksana, me këmbën e saj të zbathur, hedh një granatë që godet tankun e lehtë japonez Chikha. Epo, ky është një objektiv i madh.
  Margarita, duke qëlluar mbi armikun, këndoi:
  - Mund të besosh edhe në mungesë të besimit! Ju nuk mund të bëni asnjë biznes!
  Tatyana vuri në dukje logjikisht:
  - Kjo që thua është një paradoks!
  Margarita hodhi granatën me gishtat e saj të zhveshur dhe logjikisht tha:
  - A nuk është gjeniu një mik i paradokseve?
  Tatyana dha një kthesë, kosi samurai dhe ra dakord:
  - Sigurisht, mik!
  Dhe luftëtarët e morën dhe shpërthyen në të qeshura... Janë vajza që luftojnë, e thonë çfarë tjetër... Nuk është çudi që të gjithë në Rusi të kujtojnë se si luftuan vajzat!
  Oksana lufton në nivelin më të lartë, natyrisht. Dhe ajo gjuan nga pika të ndryshme, dhe vajza rrotullohet si një majë rrotulluese.
  Këto janë bukuroshe, nuk do t'i japin asgjë askujt. Dhe ata do të përtypin tradhtinë, së bashku me samurai.
  Edhe Angela qëllon. Vajza është gjithashtu agresive dhe flokëkuqe. Luftëtarët preferojnë të luftojnë zbathur dhe të demonstrojnë bëmat kolosale.
  Anxhela jep një kthesë dhe i thotë duke qeshur:
  - Ne do të shkojmë me guxim në betejë,
  Për pushtetin e sovjetikëve!
  Dhe me gishtat e tij të zhveshur hedh një limon vrasës.
  Luftimet po vazhdojnë dhe tani sulmi japonez po përfundon....
  Tashmë është fundi i korrikut dyzet e tre. Nazistët iu afruan vetë deltës së Vollgës dhe atje filluan betejat.
  Elizabeta dhe ekuipazhi i saj luftojnë në mënyrë të dëshpëruar. Tanket e para Tiger-2 filluan të mbërrinin në pjesën e përparme. Ata janë të ngjashëm me Panterën dhe Luanin, por diku në mes. Gjithashtu me kënde racionale të pjerrësisë së armaturës dhe një armë me tytë të gjatë 88 mm të kalibrit 71 EL. Peshon gjashtëdhjetë e tetë tonë dhe është afër tankut Lion për sa i përket armaturës, por pak më i vogël në madhësi.
  Tanke të mëdha, nuk mund të thuash asgjë.
  Elizabeta dhe vajzat po gjuajnë për gjermanët. Ata godasin T-4 dhe ulërijnë:
  - Lavdi ideve të viteve të ndritshme,
  Britma e pionierëve është gjithmonë gati!
  Luftëtarët janë, le të themi, të klasit të parë. Dhe jo vetëm që luftojnë me lavdi, por edhe këndojnë;
  Bashkimi i pathyeshëm i popujve të lirë,
  Nuk ishte forca dhe frika brutale që na bashkoi...
  Dhe vullneti i mirë i njerëzve të shkolluar,
  Dhe miqësi, dritë, inteligjencë dhe guxim në ëndrra!
  
  Përshëndetje Atdheut tonë të lirë,
  Fuqia e krijimit është një mbështetje përgjithmonë!
  Pushteti ligjor, vullneti i njerëzve,
  Në fund të fundit, një person i thjeshtë qëndron për unitetin!
  
  Nëpër stuhive na shkëlqeu dielli i përparimit,
  Përmes stuhive dhe stuhive ne nxituam përpara ...
  Ne lëvizim malet si pa peshë,
  E gjithë bota, që shkëlqen, shkon drejt komunizmit!
  
  Përshëndetje Atdheut tonë të lirë,
  Fuqia e krijimit është një mbështetje përgjithmonë!
  Pushteti ligjor, vullneti i njerëzve,
  Në fund të fundit, një person i thjeshtë qëndron për unitetin!
  
  Popujt e planetit janë të bashkuar si vëllezër,
  Budistët, muslimanët janë miq përgjithmonë!
  Le të lavdërohet mendja, një emër i madh,
  Të gjitha kombet e botës janë si një familje!
  
  Përshëndetje Atdheut tonë të lirë,
  Fuqia e krijimit është një mbështetje përgjithmonë!
  Pushteti ligjor, vullneti i njerëzve,
  Në fund të fundit, një person i thjeshtë qëndron për unitetin!
  Vajzat këndojnë mirë, luftojnë edhe më mirë dhe realizojnë të tilla bëma. Edhe pse historia shkruhet nga fitimtarët dhe nuk dihet nëse do të mbahen mend nëse lufta humbet?
  Alenka, me bateritë e saj dhe një ekip vajzash, po përpiqet të frenojë armiqtë në Deltën e Vollgës. Dhe ajo tregon se çfarë janë të afta në parim bukuroshet.
  Dhe ata vërtet mund të bëjnë shumë.
  Anyuta qëllon me këmbën e saj të zbathur dhe gjëmon:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Dhe kështu e gjithë bateria u ngrit dhe filloi të këndonte në unison, me zëra të plotë;
  Ne po luftojmë për një fat më të mirë
  Për ta bërë jetën më të lehtë për njerëzit...
  Dhe ne do të shtypim turmën e mallkuar,
  Kështu që të ketë më pak kundërshtarë të këqij!
  
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë,
  Për lavdinë e nënës sonë Rusi...
  Më besoni, populli i Rusisë është i pamposhtur,
  Dhe do t'i bëjë të gjithë në Tokë më të bukur!
  
  Na jepet mundësia të luftojmë për Atdheun tonë,
  Duke mbrojtur madhështinë e Atdheut...
  Dhe ndonjëherë jeta është vetëm një film,
  Edhe pse duhet të jetë një pasqyrim i parajsës!
  
  Të gjithë duhet të arrijnë ëndrrat e tyre,
  Më besoni me mençuri, komunizmi...
  Kështu që të ketë më shumë lumturi në Tokë,
  Dhe zjarret e revanshizmit nuk erdhën!
  
  Mbreti ynë është gjeniu i madh Pugaçev,
  Ai i ngriti fshatarët në një luftë të shenjtë...
  Çdo biznes do të jetë deri në supet tuaja,
  Dhe duaje vajzën djalin zbathur!
  
  Ne do të bëhemi edhe më të fortë djalli,
  Kur ne zhvendosim horizontet e shkencës...
  Idhulli është shtypur nën thundra,
  Edhe pse gjaku rrjedh nga aorta e shqyer!
  
  Po, kauza jonë është e drejtë, miq,
  Mund ta bëjmë më të lumtur atdheun tonë...
  Besoni se popujt janë të gjithë një familje,
  Rusia e madhe, më rrezatuese!
  
  Njerëzit shikojnë me guxim në horizont,
  Retë e liga të mos e mbulojnë qiellin...
  Ne do t'i japim armikut një rezultat fitues,
  Dhe do të jesh, kalorës me fat në betejë!
  
  Nuk e di fjalën frikacak
  Ne rusët nuk jemi aspak inferiorë...
  Ne kemi Svarog, Jezusin e Bardhë,
  Dhe do ta shijoni përgjithmonë majin!
  
  Vajzat dhe djemtë në një valle të rrumbullakët,
  Ne vajzat këmbëzbathur po hyjmë...
  Në fund të fundit, Zoti i plotfuqishëm Rod është për ne,
  Mos u bëj papagall pa tru o djalë!
  
  Dhe Lenini na frymëzoi të luftonim,
  Stalini i mençur e bekoi këtë...
  Kerubini i fuqishëm do të hapë krahët,
  Dhe muskujt tanë janë bërë thjesht prej çeliku!
  
  Madhështia e Atdheut do të jetë
  Se ne jemi kaq luftëtarë për Zotin...
  Le të konfirmojmë lavdinë tonë me një shpatë çeliku,
  Cila mburojë u farkëtua në Svarog!
  
  Me pak fjalë, jini besnikë ndaj Zotit,
  Për lavdinë e Rusisë më rrezatuese...
  Ne njohim vetëm shqiponjat e kalorësve,
  Zoti i Bardhë Krishti Mesia është pas nesh!
  Një goditje e saktë nga një armë bën që "Luani" të shpërthejë në flakë. Po fashisteve po i bien shuplaka ne brire.
  Ndërkohë që betejat po vazhdojnë, fëmijët nuk po humbasin kohë.
  Dasha dhe Vaska enden në pjesën e pasme të trupave gjermane. Ata shikojnë se si lëvizin pajisjet në kolona. Motoçikletat nxitojnë, armët vetëlëvizëse po zvarriten. Këtu ka trupa të shumta, duke përfshirë SS dhe njësi të tjera.
  Vaska vuri re lëvizjen e Ferdinandit, një armë e fuqishme vetëlëvizëse gjermane që shkatërronte tanke.
  Djali i pëshpëriti vajzës:
  - Duket sikur Krautët po transferojnë forca shtesë në veri të Stalingradit.
  Dasha vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Populli ynë do t'i bluajë gjithsesi!
  Nemtsev nga kamioni u bërtet me zemërim djemve. Fëmijët hiqen dhe vrapojnë, vezullues, gri nga pluhuri, taka të zhveshura, të rrumbullakëta. Ata madje mund t'u japin atyre një radhë.
  Djali dhe vajza vrapuan drejt shkurreve dhe u hodhën brenda. Dasha tha me entuziazëm:
  - Guerilët mund të bëjnë gjithçka!
  Vaska u pajtua me këtë:
  - Sigurisht... Do të fitojmë patjetër!
  Dasha këndoi me entuziazëm:
  - Fitorja pret! Fitorja pret! Ata që duan të thyejnë prangat! Fitorja pret, fitorja pret! Ne do të mund ta mposhtim fashizmin!
  Vaska u pajtua menjëherë me këtë dhe e shtypi vemjen me gishtat e këmbëve të fëmijëve të tij të zhveshur:
  - Mund ta bëjmë! Ne kemi lindur për të bërë realitet një përrallë!
  Dasha shkeli syrin dhe vuri në dukje:
  - Dhe ç'farë? Mendoj se do ta kthejmë përrallën në realitet dhe Wehrmacht-in në pluhur!
  Dhe fëmijët kënduan në kor në krye të mushkërive të tyre;
  Në emër të vendit tonë të drejtë,
  Çfarë do t'i japë komunizmi universit...
  Ne do të jemi besnikë ndaj Atdheut tonë,
  Le të hapim rrugën drejt suksesit dhe krijimit!
  
  Putini e drejtoi Rusinë si një hero,
  Por më pas shqiponja e la atë në fluturim...
  Sigurisht që Fuhreri ka hemorroide të mëdha,
  Por Stalin do të thotë edhe një emër!
  
  Besoj se do ta mposhtim Rajhun e Tretë,
  Nuk është çudi që Putini u zhvendos në Stalin...
  Mbi botë është një kerubin me krahë të artë,
  Dhe Satan-Adolf tani është çmendur!
  
  Gjermanët kanë të gjithë Evropën në majë të gishtave të tyre,
  Dhe Afrika, Azia dhe shtetet...
  Dhe Adolf mendon se është i lezetshëm
  Por Fyhrer-in e pret ndëshkimi!
  
  Për Hitlerin, Rusia është si një hambar,
  Ai dëshiron të rivendosë rendin e tij ...
  Por do të ketë, besoj, një parajsë komunizmi,
  Luleshtrydhet do të mbijnë duke mbjellë shtretërit!
  
  Mos e besoni, populli ynë nuk është aspak i dobët,
  Por Krauts kapën shumë...
  Dhe ju e dini se sllavi nuk është aspak skllav,
  Në emër të nënës sonë Rusi!
  
  Dhe Lenini na frymëzoi për heroizëm,
  Ai ka treguar se si t'i bëjë gjërat...
  Meqenëse Zoti është në të vërtetë një,
  Por ne duhet të besojmë me guxim te komunizmi!
  
  Jo, mos u dorëzoni para armikut rus,
  Në fund të fundit, Zoti i Bardhë është me ne - Krijuesi i universit...
  Unë do t'ju ndihmoj në betejë,
  Të jesh konstant në sukseset e jetës!
  
  Deri ku mund të vrisni të dashurit tuaj?
  Fatkeqësisht, fundi i luftës nuk duket askund...
  Kështu ushtria jonë u hollua në beteja,
  Bëni diçka për të cilën nuk do të keni turp!
  Kjo është një këngë e mirë për luftëtarët e rinj. Ata e kënduan atë dhe u larguan përsëri, duke mbledhur pluhur përgjatë shtegut me takat e tyre të zhveshura dhe kallo.
  Fëmijët ishin të gëzuar dhe nga jashtë të kënaqur me jetën. Edhe pse të hollë, fytyrat e tyre janë të nxirë si çokollatë, dhe flokët e tyre, përkundrazi, janë të lehta. Djem të mrekullueshëm.
  Një nga gjermanët me motor i thirri me butësi. Dhe ai më ofroi çokollatë. Dasha e uritur zgjati duart, por Vaska e tërhoqi mëngën:
  - Mos e poshtëroni veten!
  U gjet një vajzë e zgjuar:
  - Le të bashkojmë më mirë fashistët!
  Vaskës, i cili është vetë lëkurë e kocka, i pëlqeu kjo ide. Dhe ai gjithashtu kërkoi çokollatë.
  Nazisti pohoi me kokë dhe gulçoi në rusisht të thyer:
  - Këndo, djalë!
  Vaska pohoi me kokë dhe këndoi me shumë frymëzim;
   Partia bashkoi Rusinë të gjithë së bashku,
  Mbron fusha të pafundme...
  Në fund të fundit, më besoni, njerëzit janë kaq të fortë,
  Lavdi tokës sovjetike!
  
  Stalini është çmimi më i lartë
  Stalini është fluturimi i mençurisë...
  Ne duhet të luftojmë me guxim për të,
  I gjithë populli po ndjek Stalinin!
  
  Na janë dhënë krahë të gëzuar,
  Na është dhënë një vullnet i madh...
  Stalini është gëzimi i bollëkut,
  Vend i lavdishëm, i madh!
  
  Stalini është më i madhi në univers,
  Stalini, kerubini me krahë të artë,
  Populli ynë me fat të pandryshueshëm,
  Besoni, ne jemi përgjithmonë të pathyeshëm!
  
  Stalini i dha shpëtimin njerëzve
  Ai është shqiponja më e madhe në botë...
  Për atdheun dhe lirinë tonë,
  Ai hapi krahët mbi tokë!
  
  Nuk ka më të lartë se Stalini rrezatues,
  Ai është po aq i madh sa një Zot i bardhë...
  Duke luftuar dhe duke fituar,
  Së shpejti do ta çojmë Fuhrerin në arkivol!
  
  Duke i dhënë nder Atdheut tonë,
  Dije që nuk mund ta gjeje më të bukur...
  Së shpejti do të jetojmë në komunizëm,
  Dhe nuk kemi rrugë tjetër!
  
  Stalini është krenaria e gjithë planetit,
  Komunizmi i pakufishëm i Stalinit...
  Bërat e tij do të këndohen,
  Fashisti është shkatërruar plotësisht!
  
  Stalini i solli lavdi Rusisë,
  Stalini e ngriti mbi yje...
  Ai e ngriti fuqinë deri në buzë,
  Stalini është thjesht një ideal!
  
  Stalini pushton universin,
  Ai ka një flotë të madhe yjesh...
  Provat do të jenë për ndërtim,
  Stalini do të çojë në komunizëm!
  
  Për Rusinë, Stalini është dielli,
  Ajo shkëlqen ashpër në errësirë ...
  Zëri i vajzës është i qartë,
  Nuk ka Udhëheqës më të bukur në tokë!
  
  Stalini është mishërimi i Svarog,
  Stalini krijoi fuqinë e Rusisë...
  Ai gjen Rodin në zemrën e tij -
  Mjeshtri më i madh!
  
  Nuk ka udhëheqës më të bukur në të gjithë Tokën,
  Stalini është njeriu më i madh...
  Le të krijojmë lumturi në universin tonë,
  Hurri i tërbuar është shkatërruar!
  
  Djemtë e mi dhe anëtarët e Komsomol,
  Për Atdheun, qëndroni bashkë në formacion...
  Në fund të fundit, ju vajza jeni më të forta se tigrat,
  I dashur gjeni, Stalin është me ne!
  
  Unë nuk mund të numëroj arritjet e mia,
  Ne do të fluturojmë si një shigjetë ...
  Rusia jonë rrezatuese,
  Mëmëdheu po shkon drejt komunizmit!
  Dasha këndoi së bashku me Vaskën dhe fëmijët e bënë gjithçka aq me zë të lartë dhe bukur.
  Dhe ata kërcenin së bashku, duke shkelur fëmijët e tyre të nxirë që nuk kishin parë këpucë që nga i ftohti, dhe tashmë duke shkelur nëpër dëborë në mars me këmbët e tyre zbathur.
  Gjermanit, i cili nuk kuptonte vërtet rusisht, i pëlqeu kënga dhe ai nxori nga çanta mish derri të konservuar dhe ua dha fëmijëve.
  Dhe tundi me kokë në shenjë miratimi:
  - Zer zorrë!
  Djali dhe vajza u përkulën dhe vazhduan. Ata janë vetëm njëmbëdhjetë vjeç, por janë të zgjuar dhe me kujtesë të fortë. Mblidhni informacion të saktë. Dhe një herë, Daria me flokë të bukur madje u solli një minierë gjermanëve në një shportë. Ajo është një vajzë dinake dhe e njeh mjaft mirë gjuhën e tyre. Ata as që menduan se një fëmijë kaq i lezetshëm me flokë të bardhë dhe sy blu mund të shkaktonte vdekjen.
  Dhe kjo funksionoi ...
  Këtu ata shkojnë përsëri, shijojnë çokollata gjermane dhe janë në një humor të gëzuar...
  Daria vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Sapo t'i mposhtim nazistët, do të ndërtoj një shtëpi trekatëshe, prej mermeri dhe me një shatërvan!
  Vaska buzëqeshi:
  - Do të bëhesh borgjez?
  Vajza kundërshtoi:
  -Jo! Unë do të kem vetëm komunizmin tim!
  Vaska qeshi dhe filloi të këndonte përsëri;
  Kur borgjezia erdhi në tokën time,
  Shtëpitë u dogjën, vajzat u copëtuan...
  Dukej se zerat numëroheshin
  Flokët e djemve u rruheshin si zero!
  
  Trim Kibalchish mori pushkën,
  Dhe ai u bashkua me ushtrinë popullore ...
  Por të gjitha planet u hodhën poshtë nga Bad Boy,
  Kush hoqi dorë nga një fuçi reçel!
  
  Dhe ja ku jam i varur në raft, djalë,
  Më torturojnë me kamxhik dhe hala...
  Si përgjigje, unë qesh në fytyrë, ekzekutoj -
  Dhe besoj se Atdheu do të bëhet parajsë!
  
  Kafshët më dogjën thembrat me zjarr,
  Fëmija është goditur rëndë...
  Por më besoni, nuk më intereson mundimi,
  Që borgjezia e kuqe t'i mundë!
  
  Ata thyejnë kockat, metali i keq gërmon,
  Xhelatët më tundin në raft...
  Por më besoni, djali ëndërroi për të,
  Për të vrapuar nëpër Berlin në maj!
  
  Unë besoj se shoku Lenin do të udhëheqë,
  Çlironi Varshavën, Pragën, Londrën!
  Së shpejti do të lëshojmë faturën fituese,
  Dhe flamuri i kuq qëndron me krenari mbi Berlin!
  
  Tani thembra e fëmijës po digjen,
  Një taban që është pothuajse gjithmonë i zhveshur...
  Dhe kamxhiku më goditi fort në shpinë,
  Me siguri je tashmë me flokë gri, mami!
  
  Por unë nuk do të dorëzohem para këtyre xhelatëve,
  Nuk do të kërkoj besim, dije mëshirë...
  Lëreni kat të fshikullojë ashpër nga supi,
  E di që Lenini do të më japë një shpërblim, më besoni!
  
  Kibalchish qeshi nën tortura,
  Nuk e ka dhënë sekretin, vdes me krenari...
  Djali i keq bërtet kështu në ferr përgjithmonë,
  Djajtë po i derdhin rrëshirë në fyt!
  
  Lenini është atje me ne, me sa duket përgjithmonë,
  Dhe një flakë e nxehtë digjet në zemrën time ...
  Një ëndërr e madhe do të realizohet,
  Do të ketë një flamur të kuq në të gjithë planetin!
  Daria fishkëlleu dhe goditi këmbën e saj të zbathur:
  - E bukur! E keni kompozuar vetë?
  Vaska pohoi me kokë:
  - Po! Historia e tij më bëri një përshtypje të madhe!
  Daria tundi me kokë dhe tha:
  - A të kujtohet sesi policia na kapi mua dhe ty dhe na përzuri këmbëzbathur nga të ftohtit në dëborë, e pastaj na fshikulloi dhe na vuri degëza të holla në thembra.
  Vaska konfirmoi me lehtësi:
  - Kështu ishte.... Thembrat tuaja dhembin dhe nyjet në shpatullat tuaja dhembin kur vareni në raft. Por nuk kishte asnjë provë kundër nesh dhe...
  Daria tha me një psherëtimë:
  - Po, por policia donte që të ngrinim deri në vdekje. Por kur më goditën me shishe në kokë, e kapja fragmentin me këmbë të zbathur. Dhe pastaj ajo e vuri në duart e saj. Pas së cilës unë preva litarin si për veten time ashtu edhe për ju.
  Vaska pohoi me kokë:
  - Po, ashtu ishte... Megjithatë, është rrëqethëse. Por e dini, në të ftohtë flluska e shputave të djegura nuk dëmtojnë! Dhe kur dolëm më vonë, gjithçka u shërua mbi ne si qentë!
  Daria konfirmoi me lehtësi:
  - Po, na shëron mirë! Unë kam thembra aq të vrazhda sa nuk kam frikë të eci mbi qymyr!
  Vaska, i fryrë, tha:
  - Edhe unë! Jemi pionierë, fëmijët e komunizmit!
  Daria konfirmoi:
  - Dhe ne me siguri do të fitojmë!
  Djali dhe vajza kënduan:
  Në fitoren e ideve të pavdekshme të komunizmit,
  ne shohim të ardhmen e vendit tonë...
  Dhe flamurit të kuq, Atdheut tonë,
  Ne do të jemi gjithmonë besnikë vetëmohues!
  . KAPITULLI Nr. 3.
  Në fillim të gushtit 1943, gjermanët më në fund dolën, duke kapërcyer rezistencën kokëfortë të trupave sovjetike në Detin Kaspik. Kjo është me të vërtetë një arritje e madhe për Krauts. E cila arriti dividentët më të mëdhenj. Tani Kaukazi ishte shkëputur nga kontinenti kryesor nga toka.
  Edhe turqit arritën sukses pas luftimeve kokëfortë, më në fund morën Batumin dhe përfunduan rrethimin e Jerevanit. Kështu, duke ushtruar presion mbi trupat sovjetike në Transkaukazi.
  Situata në BRSS u bë shumë e vështirë. Dhe Stalini urdhëroi të fillonte një ofensivë në veri për të thyer një korridor për të uriturit, që po vdisnin, por ende nuk u dorëzua Leningrad.
  Filloi sulmi në Tikhvin. Aty u dërguan forca të konsiderueshme, megjithëse shtabi nuk kishte rezerva të mjaftueshme. Situata u ndërlikua nga ardhja e divizioneve suedeze, gjoja vullnetare në front, të cilat forcuan pozicionin.
  Dhe gjermanët e kanë forcuar veten seriozisht...
  Luftimet filluan më 10 gusht, me trupat sovjetike që përparuan dhjetë kilometra në tre ditët e para të betejës. Këtu, më katërmbëdhjetë gusht, tanku gjerman Maus hyri në betejë për herë të parë. Një zhvillim jo shumë i suksesshëm që peshon njëqind e tetëdhjetë e tetë tonë. Vërtetë, makina drejtohej nga një ekuipazh serioz, vajza shumë militante naziste.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afërdita - pesë bukuritë e Rajhut të Tretë duke filluar me shkronjën "A". Dhe si luftojnë në Miun dhe qëllojnë nga dy armë menjëherë.
  Predhat e fragmentimit me eksploziv të lartë qëllohen nga një top me tytë të shkurtër 75 mm, dhe ato më të rënda nga një top 128 mm, duke demonstruar fuqi goditëse.
  Agnesa qëllon me gishtat e saj të zhveshur dhe këmbët e dalta. Ai godet një automjet sovjetik, fjalë për fjalë ia shqyen frëngjinë dhe bërtet:
  - Unë jam një vajzë hapësinore!
  Adala dërgon një goditje me një minë tokësore dhe kërcit:
  - Dhe unë jam aerobatikë, do të copëtoj të gjithë ekuipazhin!
  Dhe vajza përdor edhe gishtat e saj të zhveshur. Tridhjetë e katër predha sovjetike goditën miun, por kërcejnë si bizele. Makina eshte mjaft mire e mbrojtur. Dhe nuk mund ta godasësh aq lehtë. Ai dërgon predha që fluturojnë si topa tenisi, dhe madje edhe me një kalibër të madh nuk mund të godasësh një përbindësh të tillë.
  Dhe vajza është qëlluar nga një armë kundërajrore, duke mos e lënë armikun t'i afrohet asaj.
  Agatha gjithashtu qëlloi me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe rënkoi:
  - Të godasë shpata ime, ne do t'i presim armiqtë tanë!
  Adala konfirmoi në mënyrë agresive, duke gjuajtur me shumë saktësi:
  - Ne jemi luftëtarë të dritës dhe dheut!
  Angelina goditi këmbët e saj me gishtat e saj të zhveshur, theu tankun sovjetik T-34-76 dhe tha:
  - Ja për fitoret e mëdha!
  Afërdita goditi gjithashtu predhën, e cila ishte e rëndë si një grumbull, shtypi T-60 sovjetik dhe kërciti:
  - Fitorja jonë do të jetë në luftën e shenjtë!
  Agnesa shkelmoi, duke përdorur thembërin e saj të zhveshur, duke thyer armaturën ballore të armikut dhe tha:
  - Flamuri perandorak përpara - lavdi heronjve të rënë!
  Këto vajza këtu janë shumë të këqija dhe vrastare. Dhe jo më kot nuk mund t'i kaloni. Falë këmbëve të zbathura dhe bikinit në trup, ata qëllojnë pa humbur asnjë rrahje. Kjo do të thotë se ata nuk mund të mposhten kaq lehtë.
  "Miu" i frikshëm goditi me një armë vdekjeprurëse dhe nuk i dha askujt një shans.
  Përfshirë serinë KV.
  Por nëse ka vajza gjermane që luftojnë kaq fort dhe me sukses, atëherë do të ketë edhe vajza të nivelit sovjetik - heronj.
  Këtu, për shembull, Natasha dhe partnerët e saj. Ata kanë vetëm një SAU-85 modest, i cili sapo ka mbërritur në pjesën e përparme. Dhe vajzat tashmë po i rrahin me forcë dhe kryefashistët.
  Sigurisht që bukuroshet janë zbathur dhe me bikini. Dhe ata i shtypin fashistët tërësisht, si një vare që thyen copa xhami.
  Dhe është shumë e paharrueshme kur vajza të tilla demonstrojnë nivelin më të lartë të fluturimit të shqiponjës.
  Natasha qëllon me gishtat e saj të zhveshur dhe godet Panterën, dhe më pas bërtet:
  - Për Atdheun e madh!
  Dhe ai do të tregojë gjuhën e tij!
  Zoya gjithashtu godet kundërshtarin e saj. Do ta godasë me shumë saktësi. Do të thyejë forca të blinduara dhe do të bërtasë:
  - Për lavdi të komunizmit!
  Edhe Augustina lufton fort dhe nëse i bën presion kundërshtarit, e bën shumë mirë. Thyer dhe gjëmon:
  - Lavdi botës komuniste!
  Dolbanet dhe Svetlana. Dhe shumë saktë. Me ndihmën e gishtërinjve tuaj të zhveshur. Do të shtypë forca të blinduara të armikut dhe do të kërcëjë:
  - Për madhështinë e botës komuniste!
  Dhe ai do të tregojë gjuhën e tij ...
  Vajzat, duke u ndjerë të frymëzuara, filluan të këndojnë, duke kompozuar aty për aty;
  Bukuroshet sulmojnë zbathur,
  Vajza të tilla të bukura vrapojnë ...
  Nëse ju duhet të godisni Fritz-in me grusht,
  Ose do ta presin me automatik!
  
  Vajzat nuk mund të lejojnë të dyshojnë
  Ata do të varrosin nazistët të vdekur...
  Dhe do ta shqelmojnë fort nga këmbët,
  Dhe diku ujqit ulërijnë mishngrënës!
  
  Rusia është një fjalë për ushtarët,
  Kur, më besoni, nuk bëhet më e ftohtë ...
  Edhe pse ndonjëherë situata është e zymtë,
  Aty ku triumfon Kaini i zi i keq!
  
  Mos e besoni, anëtarët e Komsomol nuk ikin,
  Dhe nëse vrapojnë, atëherë vetëm për të sulmuar ...
  Dhe të gjithë nazistët do të vriten menjëherë,
  Dhe Fyhreri do të ngrihet në bllokun e prerjes!
  
  Rusia është atdheu im,
  Ajo është rrezatuese, thjesht e bukur...
  Kush është një frikacak që nuk vlen as një rubla?
  Dhe e dini, debati me një luftëtar është i rrezikshëm!
  
  Por dijeni se ne do t'i mposhtim fashistët,
  E keqja nuk do të mbretërojë në fron...
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë,
  Dhe Zoti Svarog me madhështi në kurorë!
  
  Kush është frikacak, më besoni, është një rob i dobët,
  Fati i tij është një - të durojë fyerjet...
  Sot je mekanik, nesër je kryepunëtor,
  Dhe ju vetë mund të rrahni kurrizin e të tjerëve!
  
  Vajzat kanë forcë, thjesht një vullkan,
  Ndonjëherë ajo shkatërron fuqishëm malet...
  Një uragan i keq po shpërthen në luftë,
  Dhe sinqerisht vdekja kosit racën njerëzore!
  
  Unë do t'ju them sinqerisht, kalorës,
  Ne jemi të fortë kur ne rusët jemi të bashkuar...
  Keni nevojë për një meze të lehtë për të shkuar me pirunin dhe thikën tuaj,
  Ne jemi kalorës të pamposhtur në beteja!
  
  Cili është besimi ynë në Zotin Krisht,
  Edhe pse ne e respektojmë edhe Ladën...
  Shoku Stalin është si babai ynë,
  Dhe do të ketë një vend të komunizmit parajsë!
  
  Ai që ishte kur vdiq, do të ringjallet
  Dhe ne do të bëhemi më të bukur dhe më të mençur ...
  Dhe njeriu është sigurisht shumë krenar,
  Edhe pse ndonjëherë ai flet marrëzi!
  
  Në dashuri, Atdheu ynë është si një yll,
  Më besoni, nuk do të shuhet kurrë ...
  Bëni realitet një ëndërr të madhe
  Do të ketë paqe dhe lumturi në të gjithë universin!
  
  Unë e dua Maria, e nderoj Ladën në mënyrë të shenjtë,
  Svarog është i bukur dhe Perun është i mrekullueshëm...
  Unë e dua Jezusin dhe Stalinin,
  Fytyrat e shenjta të ikonave janë të dashura për mua!
  
  Kur do të ketë parajsë të vërtetë?
  Më besoni, të gjitha shpresat tuaja do të realizohen ...
  Jepini zemrën Atdheut tuaj,
  Gjithçka do të jetë mirë, më e fortë se më parë!
  Vajzat bënë një luftë të mirë dhe bënë një punë të shkëlqyer. Epo, me luftëtarë të tillë, asnjë Hitler nuk ka frikë nga Rusia.
  Sidoqoftë, pas dhjetë ditë luftimesh kokëfortë, trupat sovjetike më në fund depërtuan në Tikhvin.
  Luftimet shpërthyen për vetë qytetin. Forcat janë, natyrisht, shumë të pabarabarta.
  Gjermanët kanë fituar epërsinë ajrore dhe po bombardojnë pa pushim. Situata është rënduar nga divizionet e huaja që luftojnë në anën e Wehrmacht. Sidomos shumë pjesë italiane.
  Ata po përpiqen të largojnë Ushtrinë e Kuqe nga Tikhvin. Por njësitë ruse po luftojnë me kokëfortësi. Ky është shansi i tyre i vetëm real për të shpëtuar Leningradin e rrethuar, të vdekur nga uria. Ushqimi mund të hidhet atje vetëm nga ajri, por gjermanët kanë avionë të fortë luftarakë dhe është shumë e vështirë për ta bërë këtë.
  Dhe në gjysmën e dytë të gushtit, nazistët filluan një sulm në Astrakhan. Dhe në këtë qytet, vajzat sovjetike luftuan me heroizëm dhe guxim të madh.
  Një batalion vajzash zbathur mbulon këtë qytet heroik.
  Alenka hedh një granatë me këmbën e saj të zbathur, pastaj lëshon një breshëri, duke kositur fashistët dhe thotë:
  - Nëse një grua është epshore si macja, atëherë burri i saj ka minj në kokë!
  Anyuta, duke qëlluar në Fritzes dhe gjithashtu duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zhveshur, cicëroj:
  - Idetë më të ndritura errësohen nga politika hije kur zbatohen!
  Alla, duke qëlluar mbi Fritzes dhe duke hedhur një granatë, duke rrëzuar një tank me gishtat e saj të zhveshur, mërmëriti:
  - Gruaja është dinake si dhelpra, madje sundon luanin nëse burri ka inteligjencën e gjelit!
  Maria, duke qëlluar nga një armë dhe duke rrëzuar Fritz-in, ulëriti:
  - Zoti mund të bëjë gjithçka, vetëm ta tejkalojë një grua në kërkesa, Ai është i pafuqishëm!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur një dhuratë vrastare të vdekjes me gishtat e saj të zhveshur, vuri në dukje:
  - Për të mos gëlltitur nga një burrë si një boas, një grua duhet të ketë thumbin e një kobre!
  Alenka, duke vazhduar të qëllonte ndaj nazistëve, vuri në dukje me zgjuarsi:
  - Njeriu mund të jetë si Krijuesi në çdo gjë, por imitimi si majmuni nuk e bën të duket mirë!
  Anyuta qëlloi kundër armikut, më pas rrëzoi një tank me një gjuajtje granate të synuar mirë dhe tha:
  - Një person mund ta tejkalojë Zotin e Plotfuqishëm vetëm në mendjemadhësi, dhe madje edhe atëherë nëse ai është krijuar intelektualisht si një Pithekantrop!
  Alla, duke vazhduar të gjuante me saktësi në Fritz, tha:
  - Një grua nuk dëshiron të jetë pulë, por mashkulli i saj ideal është një gjel!
  Maria, duke qëlluar mbi fashistët dhe duke goditur Panterën me një gjuajtje të saktë të këmbës së saj të zbathur, vuri në dukje:
  - Gruaja dhelpra me të vërtetë ka një shtrëngim ujku mbi burrat kastor!
  Marusya, duke qëlluar gjithashtu një shpërthim zjarri ndaj fashistëve dhe duke përdorur thembrën e saj të zhveshur për të shtypur pakon me eksploziv, tha:
  -Në politikë është si në pyll, nëse ha një lis, do ta hajë një derr, nëse një lepur do ta hajë dhelpra, po je gomar, tre lëkura do të hiqen!
  Alenka, duke vazhduar të gjuante furishëm dhe duke bërë dush këmbësorinë me copëza limoni, tha:
  - Sa më e ndritshme të jetë gruaja, aq më shumë dhelpër është ajo!
  Anyuta gjithashtu qëlloi një breshëri mbi fashistët, i kosi ata dhe hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Njerëzit gri nuk kanë mjaftueshëm lëndë gri në tru, personalitete të ndritura, ka shumë gri në kokë!
  Alla, duke qëlluar në drejtim të armikut, duke shtypur pakon shpërthyese me thembër të zhveshur, tha me zgjuarsi:
  - Njeriu gri është i vetmuar si ujku dhe si lepur nuk ka paqe!
  Maria, duke kositur Fritz-in, tha me zgjuarsi:
  - Nëse një politikan është një dhelpër e madhe, atëherë atij i garantohet pjesa e luanit!
  Marusya gjuajti një granatëhedhës dhe hodhi një limon me gishtat e saj të zhveshur, duke kërcitur:
  - Dhelpra-politikani ia heq mundësinë për të hipur si djathë në gjalpë votuesit sorrë!
  Alenka, duke vazhduar të gjuante nga arma e saj dhe duke iu dorëzuar pakos me eksploziv me thembër të zhveshur, tha:
  - Ka më pak yje në qiell sesa interpretime të Shkrimeve të Shenjta!
  Anyuta, duke qëlluar mbi fashistët, tha:
  - Xhelat me mantel të kuq, më i drejtë, politika me elokuencë!
  Alla, duke vazhduar të gjuajë, logjikisht vuri në dukje:
  - Xhelati ka sopatën e mprehtë, politikani ka një fjalë të mprehtë, i pari i bie kokës, i dyti pikon në tru!
  Maria, duke vazhduar të trokasë me saktësi Krauts dhe duke hedhur një dhuratë tjetër vdekjeje me gishtat e saj të zhveshur, vuri në dukje:
  - Ndonjëherë prerja e kokave është më humane sesa të pikosh në tru!
  Matryona, duke prerë fashistët dhe duke hedhur një granatë me thembër të zhveshur, tha:
  - Nëse i lejon politikanët të hyjnë në trurin tënd, do t'i shkulësh flokët nga frustrimi!
  Alenka, duke qëlluar mbi gjeneralin gjerman dhe duke e goditur me grusht, tha në mënyrë kërcënuese:
  - Fjalimet e politikanëve janë si uji për shpëlarje truri!
  Anyuta, duke qëlluar me saktësi në drejtim të armikut dhe duke lëshuar një limon me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Aty ku politikani është Zoti më i madh është në faktin se ai krijon paligjshmëri!
  Alla, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur një pako shpërthyese me thembër të zhveshur, tha:
  - Politikani e shikon votuesin gjithmonë si gomar me vështrim si dhelpra për të lëruar!
  Maria qëlloi kundër armikut dhe me gishtat e saj të zhveshur, duke hedhur një granatë me forcë vdekjeprurëse, tha:
  - Një gruaje pëlqen të ekspozojë trupin e saj të varfër në mënyrë që të vishet më pasur!
  Marusya gjuajti një rresht të gjatë, duke kositur vijën e Fritzes dhe bërtiti:
  - Një grua zbathur do t'i vendosë këpucët një burri më shpejt, edhe nëse ai nuk është saktësisht një çizme!
  Alenka, duke qëlluar me saktësi mbi nazistët, vuri në dukje:
  - Me një takë femër të zhveshur, është më e lehtë të bindësh një burrë të veshë çizme në modë!
  Anyuta gjuajti një granatëhedhës dhe tha:
  - Për të marrë këpucë në modë, një grua duhet të "veshë" këpucët e një burri!
  Alla, duke goditur nazistët me shpërthime zjarri dhe duke hedhur një granatë në gishtat e saj të zhveshur, u përgjigj:
  - Një grua që nuk di të ekspozojë këmbën e saj në kohë, do të mbetet përgjithmonë "e veshur"!
  Maria, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur një pako shpërthyese me takën e saj të rrumbullakët, tha:
  - Shumë shpesh duke parë këmbët e zhveshura të një gruaje, një burrë rrezikon "të futet me këpucë" në gjendjen e një endacaki!
  Marusya, duke drejtuar zjarr të saktë ndaj armikut dhe duke iu dorëzuar granatës me gjurin e saj të zhveshur, u përgjigj:
  - Për të mos mbetur përgjithmonë një endacak, duhet të jeni në gjendje t'i hiqni këpucët në kohë!
  Alenka, duke vazhduar të qëllonte mbi nazistët dhe duke rrëzuar erën prej tyre, tha me zgjuarsi:
  - Këmba e zbathur e një vajze është më e mirë se çizma prej pëlhure e pushtuesit!
  Anyuta, duke vazhduar të gjuajë me saktësi të pashuar, vuri në dukje:
  - Armatura më e fortë nuk mund t'i rezistojë lëkurës delikate dhe thembra simpatike vajzërore!
  Alla, duke qëlluar mbi pushtuesit gjermanë, lëshoi:
  - Gratë me shumë zgjuarsi futen në portofolin e një burri me këmbët e tyre zbathur!
  Maria, duke qëlluar mbi fashistët me saktësi të madhe dhe duke goditur kokën e tyre, vuri në dukje:
  - Pjesa më ngjitëse e trupit të një gruaje për monedha floriri, këmbë zbathur dhe gjoks të zhveshur!
  Marusya, duke vazhduar të gjuajë, pa mëshirë për fashistët, tha:
  - Ndonjëherë një grua duhet të heqë këpucët për të mos u gjunjëzuar para nevojës!
  Alenka, duke shkarravitur me vend fashistët dhe duke i grumbulluar në pirgje, vuri në dukje logjikisht:
  - Është më e lehtë të gjunjëzosh një burrë me këmbë të zbathur!
  Anyuta, duke qëlluar mbi armikun, vërejti në mënyrë agresive:
  - Zbathur në kohë, asnjëherë endacak!
  Alla, duke rrahur armiqtë dhe duke i prerë kundërshtarët, mërmëriti:
  - Është më e lehtë për një grua zbathur të ngjitet në majën e artë!
  Maria gjithashtu goditi fashistët dhe bërtiti:
  - Ti je burrë me çizme nëse nuk të pëlqejnë këmbët e grave!
  Marusya, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur me gishtat e saj të zhveshur një pako të bërë vetë me eksploziv, nga e cila Tigri u përmbys, ulëriti:
  - Një grua me këmbë të holla do ta bëjë një burrë të përkulet në respekt!
  Alenka goditi fashistët, i kosi dhe tha:
  - Gishtërinjtë e zhveshur janë më të shkathët se duart kur një grua nxjerr monedha nga xhepi i një burri të "mbathur"!
  Anyuta i preu Krautët dhe bërtiti:
  - Gjëja më e shkathët që mund të bëjë një grua është ta shtyjë një mashkull nën thembër me këmbën e saj të zbathur!
  Alla, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj dhe duke hedhur një limon me thembër të zhveshur, tha:
  - Është më e lehtë për një bukuri të shkelë me këmbë të zbathur rrugën për në zemrën e një burri!
  Maria shkatërroi një tank gjerman me një gjuajtje granate dhe kërciti:
  - Këmbët e zbathura të vajzave janë më këmbëngulëse kur ngjiten në Everestin e zemrës së një mashkulli!
  Matryona gjithashtu qëlloi vdekjeprurës dhe tha:
  "Duke hequr këpucët, është më e lehtë për një grua të kalojë shkretëtirën e indiferencës mashkullore!"
  Alenka goditi armikun me një bazukë të kapur dhe bërtiti:
  - Do të jesh memece si çizme, do t'i godasësh edhe trapave në thembër!
  Edhe Anyuta dha një kthesë dhe kërciti, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Një këmbë e zhveshur e femrës e bën një burrë të bjerë në fëmijëri zbathur!
  Alla me flokë të kuqe, duke kositur fashistët, shkroi në Twitter:
  -Më shpesh janë çizmet që bien në fëmijërinë këmbëzbathur!
  Maria goditi nazistët dhe bërtiti:
  - Nëse një vajzë ka këmbë të bukura, atëherë ajo nuk është një endacak në jetë!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun dhe duke i prerë nazistët si duaj gruri, leh:
  - Një vajzë këmbëzbathur është më e mirë se një plakë e veshur, një mace e re është më argëtuese se një luan i vjetër!
  Alenka, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur një dhuratë vrastare të vdekjes, tha:
  - Është më mirë që një grua të fitojë një çmim me gjoksin e saj të zhveshur, dhe këpucët në modë me këmbët e saj zbathur!
  Anyuta gjithashtu rrahu nazistët, i kosi ata dhe me këmbët e saj zbathur hodhi granata dhe bërtiti:
  - Thembra e zhveshur e femrës e mbron më së miri nga gjembat e indiferencës mashkullore!
  Alla, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj dhe duke i prerë ata me breshëri automatike, vuri në dukje:
  - Taka më e qëndrueshme për një mashkull nga një këmbë femër e zhveshur!
  Maria, duke goditur kundërshtarët e saj dhe duke i goditur me një granatëhedhës, tha:
  - Taka e femrës zbathur, e veshur me çizmen më të djegur me gjilpërat e saj!
  Matryona, duke rrëzuar fashistët, tha me zgjuarsi:
  - Nëse nuk arrin t'i heqësh këpucët në kohë, do të bëhesh një tranzit!
  Alenka, duke shkruar për fashistët, vuri në dukje:
  -Nëse je tru, mund ta rrahësh seriozisht veten!
  Anyuta vuri në dukje logjikisht, duke goditur armikun dhe duke hedhur një qese me eksploziv me këmbën e saj të zbathur:
  - Është mirë të kesh një klub, është keq të jesh klub!
  Alla, duke rrahur nazistët dhe duke dhënë një granatë me thembër të zhveshur, tha:
  - Grushtet prej gize mund t'ju ndihmojnë të mbijetoni, por një kokë lisi do të çojë në vdekje!
  Maria vuri në dukje mjaft logjike, duke kositur fashistët:
  - Kur sundimtari nuk ka mbret në kokë, në vend mbretëron anarkia dhe shesin kot!
  Matryona, duke goditur nazistët në mënyrë racionale, vuri në dukje:
  - Një kurorë nuk është për të njëjtën kokë si një kapele!
  Alenka, shkatërruesi i Krauts, logjikisht vuri në dukje:
  - Edhe kurora nuk rri mirë në kokë lisi!
  Anyuta, duke qëlluar me shumë saktësi mbi fashistët, tha:
  - Pa marrë parasysh se sa i fortë është lisi, materiali për një kokë të bërë prej tij është më i brishtë!
  Alla, duke qëlluar me shpejtësi në drejtim të armikut, përfundoi logjikisht:
  - Kush godet kokën me shkop, goditet me shkopin në kokë!
  Maria, kundërshtare të ndyrë, lëshoi:
  - Politikani mban një portofol dhe një shkop në duar, vetëm paratë e tij janë prej druri, dhe shkopi i tij është letër!
  Marusya vuri në dukje logjikisht, duke hedhur një limon me këmbën e saj të zbathur:
  - Një kokë e bukur është gjëja e fundit që duhet bërë me flokët gri!
  Matryona, shtypësi i fashistëve, tha:
  - Mund të mos jesh bjonde, por është bukur të jesh shpirt i ndritur, vajzat mund të mundin të ligat që të tjerët të jetojnë të lumtur!
  Alenka, duke qëlluar mbi nazistët, bërtiti:
  - Nuk mund të ndërtoni një mbrojtje të fortë vetëm nga pemët e dushkut në trungje!
  Anyuta, ndërsa qëllonte, logjikisht vuri në dukje:
  - Nëse një politikan nuk është qukapiku, atëherë ai do t'i heqë ashklat, jo vetëm nga votuesi i trungut!
  Alla tha në mënyrë agresive, duke rrëzuar gjermanët:
  - Edhe pse politikani nuk është shqiponjë, ai i konsideron votuesit si sorra dhe qukapiku!
  Maria, duke prerë armiqtë, vuri në dukje:
  - Nëse lejoni që politikanët t'ju heqin rropat, atëherë ju jeni padyshim qukapiku!
  Matryona, duke kositur fashistët, u shpreh:
  - Politikani është dhelpër me votuesit, por me veten e tij, lloj brejtësi është lloj brejtësi!
  Marusya hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe kërciti:
  - Një politikan i zgjuar është si një dhelpër në një pulë, dhe një budalla është si një dem në një dyqan porcelani!
  Alenka, duke shtypur Fritz-in, tha:
  - Rendi vendoset në heshtje, politikanët krijojnë kaos duke folur!
  Anyuta, pasi i shpërndau fashistët me një hedhje granate, kërciti:
  - Politikanët flasin shumë, sidomos kur duan të mbyllin gojën!
  Alla vuri në dukje në mënyrë agresive, duke goditur nazistët:
  -Të debatosh me një politikan se duke rrahur ujin në llaç vetëm sa do të çajë muskulin e gjuhës dhe do të gënjehesh në avantazhin tënd!
  Maria, duke shtypur armiqtë dhe duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, vuri në dukje:
  - Politikani është përzierje dhelpre me ujkun, por flet shumë!
  Matryona, duke qëlluar mbi nazistët, u ulëritës:
  - Sa më politik të jetë një dhelpër, aq më derrkuc është!
  Marusya, duke kositur Fritzes, tha:
  - Në politikë ka një menagjeri të vazhdueshme, ujqër, lepuj, pula, gjela e qukapikë, por dhelpra zgjidhet gjithmonë për mbret!
  Alenka, shkatërruesi i fashistëve, mërmëriti:
  - Një diktator që shtiret si luan është një derr i vërtetë!
  Anyuta vuri në dukje në mënyrë agresive, duke rrëzuar armiqtë me të shtëna:
  - Politikani do të kalojë për luan vetëm nëse votuesi është gomar i plotë!
  Alla, duke rrëzuar fashistët si pluhur nga qilima, tha:
  - Politikani vesh petkun e deleve, por e vetmja gjë që ka të përbashkët me ujkun është gjakmarrja, dhe zgjuarsia e tij është një dele e plotë!
  Maria, duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, cicëroi:
  - Më mirë kur sundimtari është një ujk në petkun e deleve sesa një dash me petkun e luanit!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun me saktësinë e Robin Hood, tha:
  - Politikani i fryhet paqes si dele, por dhëmbët e ujkut tundin luftën!
  Marusya, duke qëlluar kundër armikut, tha:
  - Një politikan, për të marrë votat e votuesve, derdhet si bilbil, por i merr për qukapikë!
  Alenka, duke qëlluar mbi nazistët, tha:
  - Nëse fjalimi i një politikani ju duket si trilli i bilbilit, mos u bëni sorrë në këtë rast!
  Anyuta vuri në dukje me zgjuarsi, duke rrëzuar nazistët:
  - Nëse një politikan këndon si bilbil, do të thotë se të konsideron lojë të përshtatshme!
  Alla, duke i prerë fashistët, vuri në dukje:
  - Ajo që e dallon gjuetinë e votuesve nga gjuetia në pyll është se gjahtari bën sa më shumë zhurmë!
  Maria, duke qëlluar mbi armikun, bërtiti:
  - Politikani, ndryshe nga xhepi hajdut, kur vjedh, bën shumë zhurmë dhe kur vjedh, merr me lajka!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun, gurgulloi:
  - Një politikan është gjithashtu, në një farë kuptimi, Zot, por është më mirë të mos besosh në të!
  Marusya konfirmoi:
  - Politikani pëlqen t'u premtojë votuesve Hënën, por harron të shtojë se atje nuk ka jetë përveç rërës!
  Alenka, duke i prerë kundërshtarët e saj, mërmëriti:
  - Mjerimi nuk është nga mendja, por nga mungesa e zgjuarsisë praktike!
  Anyuta, duke qëlluar mbi armikun, bërtiti:
  - Të gjitha problemet në botë nuk vijnë nga paratë, por nga mungesa e tyre në sasinë e kërkuar!
  Alla, duke qëlluar mbi armikun, tha:
  - Gjuha i jepet politikanit për të fshehur mendimet e tij, por sado elokuent politikani mund të fshehë mjerimin e tij gri!
  Maria tha me energji, duke qëlluar në Krauts:
  - Nëse hekuri shkon në zinxhir, nuk do të mbetet për shpata, nëse argjendi derdhet në fjalime, atëherë nuk do të ketë asgjë për të paguar rrogën!
  Matryona, duke qëlluar kundër armikut, mërmëriti:
  - A e ka një politikan dhuntinë e mbajtjes së premtimeve? E posedon, por jo më kot!
  Marusya, duke qëlluar mbi nazistët, vuri në dukje:
  - Elefanti shtron një grumbull të madh katrahurash, dhe politikani-dhelpra vendos një grumbull edhe më të madh diarresh verbale!
  Alenka vuri në dukje me zgjuarsi teksa shtypte nazistët:
  - Politikani derdh me bollëk mjaltin e ëmbël të fjalimeve, duke i mbytur votuesit në diarre verbale!
  Anyuta, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj, tha:
  - Fjala e ëmbël e një politikani është si një përrua mjalti, vetëm ju e notoni atë në grumbullin e plehrave!
  Alla, duke qëlluar mbi fashistët, vuri në dukje:
  - Një politikan mund të përmbushë atë që premton, vetëm për ta bërë votuesin të besojë në të pamundurën!
  Maria, duke qëlluar me shumë saktësi, lëshoi:
  - Ka shumë politikanë në zgjedhje, por nuk ka kush të zgjedhë, kush është trung peme, kush është kuvertë, kush është dhelpër, kush është derr, kush është ariu - nga zhgënjimi, ka vetëm një gjë ka mbetur për të bërë - ulërima!
  Matryona qëlloi nazistët dhe tha:
  - Politikanit që i dhemb shpesh fyti, duhet t"i grisin veshët fare!
  Marusya, një pjesë e tërthortë e fashistëve, vuri në dukje:
  - Një politikan, ndryshe nga bilbili, nuk këndon kurrë kot, dhe ka dhuntinë e dhelprës!
  Alenka cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Një politikan dëshiron të bëhet shqiponjë, por votuesi i tij nuk ka gjithmonë të drejtë zogu!
  Anyuta guxoi teksa rrëzoi gjermanët me snajperin e saj:
  - Pse je me patentë zogu, se e ke mendjen qukapiku!
  Alla fërshëlleu me agresionin e një pitoni:
  - Politikani ka shumë këngë të ndryshme, por të gjitha kanë një motiv: më zgjidhni mua!
  Maria, duke i prerë fashistët, mërmëriti:
  - Votuesi është si simite, ikën nga lepuri, ujku, ariu, por dhelpra politike ende e gllabëron!
  Matryona vuri në dukje, duke prerë fashistët:
  - Një politikan do të përdorë fjalime të ëmbla për t'iu përshtatur intelektit të një mize, trillit të bilbilit, inteligjencës së qukapikut, por thelbi i tij i derrit është i dukshëm për syrin e një skifteri!
  Marusya, duke luftuar me fashistët, shton me një buzëqeshje:
  - Një grua është gjithashtu një politikane e mirë, dhe të paktën ajo jep një shans që ajo të përmbushë premtimin e saj për besnikëri dhe të japë kënaqësi!
  Kështu vajzat mbrojnë me heroizëm qytetin dhe japin shpresë të madhe.
  . KAPITULLI Nr. 4.
  Në fund të shtatorit dhe në fillim të tetorit, betejat për Astrakhan ishin ende në vazhdim, dhe nazistët po lëviznin në jug përgjatë bregut të Detit Kaspik. Nazistët përparuan në mënyrë të pashmangshme... Në jug, nazistët pushtuan qytetin e Ordzhonikidze dhe filluan sulmin në Grozny.
  Edhe në këtë qytet luftërat sovjetike u zhvilluan heroikisht.
  Batalioni i vajzave, i drejtuar nga Tamara, tregoi vendosmëri dhe guxim të dëshpëruar.
  Tamara qëlloi një breshëri nga mitralozi i saj dhe hodhi granata me gishtat e saj të zhveshur, duke thënë:
  - Lavdi Atdheut tonë BRSS!
  Anna, duke qëlluar me saktësi mbi nazistët dhe gjithashtu duke hedhur pakon me eksploziv me thembër të zhveshur, tha:
  - Lavdi heroizmit!
  Akulina, duke qëlluar në drejtim të armikut, tha:
  - Për Atdheun dhe nderin!
  Victoria, duke qëlluar në Krauts dhe duke hedhur një granatë me gishtat e saj të zhveshur me forcë vdekjeprurëse, bërtiti:
  - Le të shtypim Wehrmacht-in me heroizëm!
  Olimpiada është një vajzë e shëndetshme, ajo qëlloi kundër armiqve, rrëzoi Krauts dhe fali:
  - Në luftën e shenjtë do të jetë fitorja jonë!
  Tamara, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur përsëri një granatë me këmbën e saj të zbathur, vuri në dukje:
  - Një ushtar duhet të ketë forcën e një lisi, por jo të një koke lisi!
  Vajzat qëlluan. Rreth e rrotull ka shumë rrënoja, rrënojat tymosin. Pason shpërthim pas shpërthimi. Shtyllat e tymit ngrihen në qiell. Gjithçka përreth po digjet.
  Shkatërrim në sasi të mëdha.
  Biondja e bukur dhe zbathur Anna, sapo hedh një granatë duke shqyer fashistët, bërtet:
  - Çdo lis ka një zgavër, çdo kokë lisi ka një vrimë nga e cila rrjedh truri!
  Akulina, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur një granatë me këmbën e saj të hijshme, të nxirë, të zhveshur, kërciti:
  - Nëse e ke mendjen si lisi, atëherë do të përkulesh si aspen!
  Viktoria, kjo vajzë me flokë të kuqe, po ashtu me këmbë të zhveshura, të nxira, të dalta, cicëroj:
  - Nëse nuk keni dinakërinë e dhelprës, atëherë do t'ju heqin tre lëkurë!
  Olympias, një bjonde e shëndoshë, e gjatë, e madhe, muskulare, qëlloi me një breshëri, hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe kërciti:
  - Do të jesh budalla si lisi, do të të shqyejnë si shkop!
  Një djalë kaloi pranë tyre. Ai ndezi takat e zeza dhe hodhi një pako shpërthyese në drejtim të nazistëve. Pastaj ai bërtiti:
  - Një ushtar i ri është më i mirë se një gjeneral i zhveshur!
  Tamara dha sërish radhë. Ajo hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur me forcë vdekjeprurëse dhe tha:
  - Për çdo kostum të ri, një politikan merr tre lëkurë nga votuesit!
  Akulina, duke qëlluar mbi armiqtë e saj dhe duke buzëqeshur në mënyrë agresive, u mërzit:
  "Do të jesh i zgjuar si lisi, por do të bëhesh lëkurë si lepur!"
  Anna, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur granata me këmbën e saj të zbathur, duke hedhur në erë tanke, cicëroj:
  - Një dhelpër dinake do t'i heqë edhe tri lëkura luanit nëse e ka mendjen e një dash!
  Victoria, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur një vrasës të pranishëm me thembra të zhveshur, tha:
  - Nëse nuk dëshiron të bëhesh dhelpër, do të ankohesh si një qen i uritur!
  Lojërat Olimpike kositën Krauts. Pastaj ajo hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe bërtiti:
  - Politikani është dhelpër, i nxjerr pulat votuesit në dritë!
  Zhurma e topave shtohet. Sturmtigerët e frikshëm po shkojnë në betejë. Ata goditën me raketahedhës. Dhe ata shkatërrojnë ndërtesa të tëra, duke dërrmuar shtëpitë menjëherë. Dhe stuhitë po qarkullojnë në qiell. Ata lëshojnë raketa në pozicionet sovjetike. Ata hedhin bomba. Panther 2 është tashmë i dukshëm, një automjet më i avancuar se Panther, me një top të fuqishëm 88 mm.
  Automjeti gjerman ka një frëngji më të ngushtë dhe përmasa më të vogla, si dhe një trup më të ulur. Një përbindësh i tillë, nëse të rreh, të rreh. Dhe më e rëndësishmja, nuk është shumë i rëndë, me një motor më të fuqishëm prej 900 kuajfuqish.
  Tamara hodhi një granatë në Panterën 2 me këmbën e saj të zbathur dhe bërtiti:
  - Do të jesh budalla si cung, do të të shqyejnë si shkop, jo vetëm nga dhelpra dinake, por edhe nga lepujt frikacakë!
  Anna, duke qëlluar në drejtim të fashistëve dhe duke kositur kundërshtarët, duke hedhur limon me këmbët e saj zbathur, shkroi:
  - Dhelpra dinake mund ta bëjë edhe një shqiponjë të duket si një pulë e lagur!
  Akulina, duke i prerë armiqtë dhe duke i goditur me të shtëna të sakta, tha:
  - Një person që ëndërron rolin e një luani shpesh bëhet një gomar i mbuluar me dhelpra!
  Victoria, duke i prerë kundërshtarët e saj me shpërthime zjarri dhe duke hedhur diçka vdekjeprurëse me këmbët e saj të zbathura, tha:
  - Njeriu ka ambiciet e luanit, kokëfortësinë e gomarit, ngathëtinë e ariut, hirin e elefantit, por dhelpra është gjithmonë në gjendje ta shtrëngojë atë!
  Lojërat Olimpike qëlluan kundër armikut. Ajo e kosi atë si një kositës bari dhe ulëriti:
  - Një dhelpër e kuqe, një politikan me ngjyrë gjaku!
  Intensiteti i betejës u rrit. Nazistët po goditnin qytetin me lëshues gazi, të cilët ishin superiorë në fuqi ndaj Katyushës. Dhe ishte shumë e vështirë t'u rezistosh nazistëve. Por batalioni i vajzave këmbëzbathur e gjysmë të zhveshura luftoi me entuziazëm kolosal. Dhe vajzat mezi vdisnin më shumë;
  Tamara, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur granata me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Një grua mund burrat e fortë duke luajtur me dobësitë e tyre, një politikan bind votuesit e dobët duke tejkaluar qartë!
  Anna, duke i prerë armiqtë dhe duke i kositur me plumba, në të njëjtën kohë duke dhënë një pako shpërthyese me thembër të zhveshur, tha:
  - Një grua është politikania më dinake, nuk ka nevojë të studiojë për të qenë dhelpër, por duhet të jetë në gjendje të veshë këpucë duke qëndruar zbathur!
  Akulina, duke i prerë kundërshtarët e saj me breshëri të sakta dhe duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, leh:
  - Një grua e do edhe rininë, por jeshilja e dollarit është më e dashur për të se mosha e gjelbër e mbrojtësit të saj!
  Viktoria, ajo kurvë me flokë të kuqe, qëlloi me një breshëri vdekjeprurëse, e theu vijën dhe bërtiti:
  - Gjelbërimi i rinisë së një vajze tërheq faturat e gjelbra nga burrat e trashë nga paratë!
  Olimpia, duke qëlluar mbi armiqtë dhe duke hedhur një dhuratë tjetër me këmbën e saj të zbathur, tha:
  - Mos e ndiqni dollarin jeshil, telashet kanë edhe sy të gjelbër dhe guaska është krokante!
  Beteja bëhet gjithnjë e më brutale. Predhat po fluturojnë me forcë vdekjeprurëse. Ata plasën dhe copëtuan pozicionet sovjetike, duke përmbysur armët e baterive. Dhe aeroplanët e rinj po nxitojnë, dhe armët e sulmit po gjëmojnë. Retë e pluhurit ngrihen në qiell.
  Tamara, duke qëlluar pa mëshirë mbi nazistët, mori dhe dorëzoi perlën, para se të hidhte një granatë me këmbën e saj të zbathur:
  - Duke besuar në Zot, mos u përkul në nivelin e një kafshe: njeriu nuk është një dele e nënshtruar, as një dhi e qelbur!
  Anna, duke luftuar me armikun dhe duke hedhur dhuratat e vdekjes me këmbët e saj zbathur, vuri në dukje:
  "Të bësh para në besimin e njerëzve është si të derdhësh pleh organik mbi ar, mosbesimi do të rritet!"
  Akulina, duke shkatërruar Panterën, tha në mënyrë agresive:
  - Duke besuar në të dielën, mos arrini shtatë të premte në javë!
  Victoria, duke qëlluar me shumë saktësi mbi nazistët dhe duke i kositur në mënyrë agresive, vuri në dukje:
  - Besimi në zjarrin e përjetshëm të ferrit zien qumështin e besëtytnive, prej të cilit këputen shkumat e batakçinjve të fesë!
  Olympias, një heroinë femër, duke vrarë nazistët dhe duke hedhur granata me fuqi shkatërruese kolosale me këmbët e saj të zbathura, vuri në dukje:
  - Vetëm trungjet dhe lisat besojnë në zjarrin skëterrë të flakës së përjetshme, duke e lejuar veten të qërohet si ngjitës!
  Tamara qëlloi nga një bazukë e kapur, ndezi takat e zhveshura dhe cicëroj:
  -Çfarë shkëlqen flaka e zjarrit të përjetshëm të ferrit? Shkëlqimi i monedhave të arit në xhepat e mashtruesve fetarë!
  Anna, duke qëlluar mbi armikun dhe duke i prerë nazistët me saktësi kolosale, tha:
  - Mashtruesit përdorin Zotin për të rreshtuar xhepat e tyre dhe ata i nënshtrohen mashtrimit jo vetëm me kokën bosh!
  Akulina gjuajti një breshëri në drejtim të armikut. Ajo hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Të poshtër fetarë i grisin tre lëkurat e deleve, i thyejnë brirët e dhive, u intereson vetëm fitimi, dhe besimi është për hajdutë!
  Victoria hodhi një bombë tallash me thembër të zhveshur, shpërtheu armikun dhe bërtiti:
  - Një prift i ndershëm është si një ujk vegjetarian, vetëm besimi është gjithmonë i ndershëm, dhe përdorimi i tij është egoist!
  Olimpiada goditi armikun me mitraloz. Ajo kosi armikun dhe goditi një tufë granatash me thembër të zhveshur, të cilat përmbysën tankun e Luanit. Pastaj ajo bërtiti:
  - Çdo fe është një përrallë, vetëm fitime bëhen nga kjo fantazi në përmasa vërtet përrallore!
  Kështu luftojnë vajzat me guxim në qytetin e Groznit. Dhe ata e tregojnë veten nga pikëpamja më e lartë e trimërisë.
  Dhe vajzat e tjera mbrojnë Astrakhan me gjithë guximin e tyre. Dhe ata gjithashtu demonstrojnë aerobatikën dhe qëndrueshmërinë më të lartë.
  Vajza lufton shumë mirë.
  Alenka hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur, i copëtoi nazistët dhe bërtiti, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Kush i lejon njerëzit të varin petë në vesh, do të jetë gjithmonë i uritur!
  Anyuta, duke kositur fashistët me këtë, ra dakord:
  - Nuk do të mbushesh me petë në vesh!
  Alla gjuajti një breshëri mbi nazistët, hodhi një granatë me forcë vdekjeprurëse me këmbën e saj të zbathur dhe bërtiti:
  - Petë në veshë janë një pjatë e freskisë më të fundit që shkaktojnë të përziera!
  Maria vuri në dukje me zgjuarsi, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke hedhur një pako shpërthyese me gishtërinjtë e saj të zhveshur:
  - Nëse askush nuk e di nëse është Zoti, por njerëzit kryqëzohen vazhdimisht sikur të ishte ngjashmëria e Krishtit!
  Marusya, e ndyrë Krauts, e mori atë dhe bërtiti, duke buzëqeshur në mënyrë agresive:
  - Njeriu përpiqet të zotërojë fuqinë e Zotit, por deri tani ai merr vetëm një kryqëzim që nuk është hyjnor!
  Matryona dha një kthesë, i kosi fashistët dhe tha, duke u shkelur syrin miqve të saj:
  - Njeriu përpiqet për të mirë me zemër, me mendje për fitim dhe me bark për grykësi, dhe në fund, me këmbët e ngatërruara, tërhiqet zvarrë në një gropë!
  Dhe betejat e ashpra gjëmojnë në Astrakhan. Qyteti në Vollgë është një pikë kyçe e mbrojtjes sovjetike. Dhe këtu tërbohen beteja të tilla të furishme. Është sikur një kazan po fryn.
  Dhe aeroplanë të rëndë, vdekjeprurës vërshojnë. Yu-288 është një makinë shumë e fuqishme. Dhe ai hedh bomba me këmbëngulje kolosale.
  Alenka bërtet, duke gjuajtur një breshëri mbi nazistët dhe duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur:
  - Nëse njeriu ka inteligjencën e gorillave, do të lërojë si kali dhe do të hajë si një qen!
  Anyuta nisi dhuratën vrastare të vdekjes me këmbën e saj të zbathur, goditi nazistët dhe tha:
  - Njeriu e lejon veten të vihet në jakë, por për të lëruar duhet goditur me kamxhik shtrëngimi!
  Alla e goditi limonin me thembër të zhveshur dhe mërmëriti:
  - Politikani ka xhep të madh, por është thjesht një hajdut i parëndësishëm!
  Maria, duke qëlluar kundër kundërshtarëve të saj, fërshëlleu:
  - Një politikan që u premton votuesve hënën nga parajsa, pasi ka ardhur në pushtet, largohet nga peizazhi hënor, dhe ankohet nga uria mbi ndriçues!
  Matryona, duke qeshur shurdhuese, tha:
  - Djalli tek çdo politikan e nxit të zërë vendin e Zotit të Madhërishëm, por politikani ka shumë pak talent!
  Marusya, duke qëlluar mbi armiqtë dhe duke i kositur me besim, vuri në dukje:
  - Njeriu përpiqet të bëhet i gjithëfuqishëm, por përparimi i tij moral nuk e bën më të mirë!
  Vajzat me sa duket janë të mprehta në shkallën më të lartë.
  Dhe lufta ndjek modelin e saj. Avionët reaktivë po testohen në Rajhun e Tretë. Dhe ky është gjithashtu një argument mjaft serioz në mosmarrëveshjen me BRSS.
  Hitleri, natyrisht, nuk është shumë i lumtur. Lufta zvarritet dhe Rusia reziston me kokëfortësi, megjithëse edhe ajo dorëzohet. Betejat tërbohen si në grykën e një vullkani.
  Fundi i tetorit. Kalmykia është kapur plotësisht dhe nazistët po përparojnë nëpër Dagestan.
  Sukseset e fashistëve, edhe pse modeste, janë të vazhdueshme. Flota e Detit të Zi është në prag të shkatërrimit.
  I gjithë ekuipazhi i destrojerit përbëhet nga vajza. Një ekip i bukur, për të qenë i sinqertë. Vajza ka veshur jelek dhe vrapon zbathur, me takat e rrumbullakëta të ndezura.
  Alice, komandanti i shkatërruesit urdhëron me besim një sulm mbi kryqëzorin fashist. Lëshon një silur dhe vëren:
  - Në luftë, si në një teatër të mirë, veprimi i radhës është i paparashikueshëm, lotët do të derdhen patjetër!
  Andriana, partneri i saj, komandonte një pjellë të tërë vajzash. Ata vraponin me taka të rrumbullakëta dhe të zhveshur. Ata synuan një aparat minierash.
  Andriana bërtiti:
  - Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet,
  Fashizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë -
  Ndriçimi i rrugës së komunizmit!
  Veronica, duke goditur nazistët me një top, bërtiti:
  - Në luftë është si në një film: veprimi është magjepsës, nuk është kurrë i mërzitshëm, por, mjerisht, ai vret fjalë për fjalë!
  Një shkatërrues me vajza këmbëzbathur, të nxirë, të holla, shumë të bukura po kërcen nga njëra anë në tjetrën. Ai është hedhur tutje si një pendë.
  Alice, duke goditur këmbët e saj të zbathura të gdhendura, tha:
  - Nëse nuk je i lehtë, do të prehesh i qetë në luftë!
  Andriana, duke gjuajtur me saktësi nga një top, vuri në dukje:
  - Një vajzë që mund të luftojë është një kalorës!
  Alice korrigjoi, duke gjuajtur:
  - Jo, ajo është një hero!
  Dhe luftëtarët shpërthyen duke qeshur. Dhe ata treguan gjuhën e tyre. Dhe këmbët e bukurosheve janë kaq të hijshme dhe lënë gjurmë gjaku në kuvertë. Vajzat e fuqishme.
  Dhe të zhveshura, takat e tyre janë kaq të rrumbullakëta dhe të hijshme.
  Alice kujtoi se si u kap dhe nazistët ia përkëdhelën tabanin me një kamxhik të hollë e të nxehtë. Këtu ju jeni, pothuajse lakuriq, i varur në raft. Këmbët tuaja të zbathura janë kapur në bllok. Dhe ata ju gudulisin me shufra të nxehtë. Pra, një hekur i kuq është djegur në thithin e kuq.
  Alice u torturua dhe u torturua për disa ditë. Por vajza mundi të shpëtonte.
  Ajo i tha oficerit të rojes se e njihte vendin në det ku hodhën një enë me flori që u evakuua nga Sevastopoli. Fashisti i ra.
  Epo, Alice, me gjithë torturat, mbeti e gëzuar. E zgjidhën zinxhirin dhe e futën në një varkë me duar të lidhura. Dhe me këmbët e saj të zbathura, të djegura pak në raft, ajo mundi të merrte një pistoletë dhe të qëllonte dy fashistë. Pastaj ajo zgjidhi litarët dhe u largua me not. Ajo e tërhoqi atë me shkathtësi. Dhe ajo fitoi respektin e vajzave.
  Nga specialiteti u përpoqën ta vinin pas, por Alisa kërcënoi efektivët e posaçëm që të shkaktonin një aksident dhe gjithashtu ta varnin si kurvë. Ata dolën jashtë.
  Alice është një vajzë shumë luftarake...
  Madje ajo shkroi me zgjuarsi:
  - Xhelati e do sëpatën si armë, por në betejë ka aftësi të ngathët!
  Andriana u pajtua me këtë, duke goditur këmbët e saj të gdhendura:
  "Mund të bësh akoma supë nga sëpatë, por ajo që është shkruar me stilolaps heroik nuk mund të pritet me sëpatë xhelati!"
  Juliana është një vajzë shumë e bukur. Ajo ka veshur vetëm një rrip të hollë pëlhure me vija në gjoks dhe brekë. Por ajo është kaq e mrekullueshme dhe e bukur. Të gjitha vajzat në shkatërrues kanë këmbë zbathur dhe janë shumë joshëse.
  Kur gjermanët kapen, ata detyrohen të puthin takat e rrumbullakëta dhe të zhveshura të vajzave. Dhe të burgosurit e bëjnë këtë me bindje. Dhe ata lëpin takat e vajzave dhe i puthin me shumë kënaqësi.
  Juliana këndoi:
  - Ne nuk jemi hajdutë të këqij,
  Dhe ne nuk duam të vrasim ...
  Por më dhembin takat e zhveshura,
  Dua t'i godas të gjithëve në fytyrë!
  Vajzat, natyrisht, janë të afta të shijojnë çdo sukses.
  Andriana duke shtypur takat e saj të zhveshura tha:
  - Eh, kufij të rinj, mos më bëni të qesh!
  Alice ra dakord:
  - Mundësi të pakufishme për ata që nuk i vendosin kufij vetes!
  Veronica goditi këmbët e saj të zbathura, kërciti takat e saj të zhveshura dhe vuri në dukje, duke hapur dhëmbët:
  - Personi më i fortë nuk do të jetë në gjendje të përballojë ambiciet e padurueshme!
  Andriana vuri në dukje me zgjuarsi, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke gjuajtur nga një top:
  - Njeriu është larg Zotit, sepse nuk është larg makakut në imitimin e natyrës!
  Veronica, duke shtypur rrymat e nazistëve që përparonin me të shtëna të sakta, mërmëriti:
  - Politikani është një zot në ambicie, një zot në metoda dhe një derr i hapur në përdorimin e rezultateve!
  Vajzat sovjetike luftojnë mirë. Por sigurisht që ka edhe ato gjermane, por edhe bukuroshet me bikini dhe zbathur.
  Për shembull, Gerda është një luftëtare e rrallë.
  Ajo dhe partnerët e saj u ulën në tankun më të ri Panther-2.
  Vajzat qëllojnë mbi trupat sovjetike dhe gjëmojnë.
  Ne jemi ujqër të këqij, nuk është mirë të tërhiqemi!
  Dhe ata shkelin syrin...
  Gerda, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, goditi ushtarët rusë dhe bërtiti me kënaqësi:
  - Kush s'është ujk në jetë, i bëhet lëkurë, kush s'është dhelpër në mendje, i ka nxjerrë zorrët si pulë!
  Charlotte gjithashtu goditi me një predhë të saktë, duke depërtuar në tankun sovjetik, duke shkatërruar armaturën dhe duke bërtitur:
  -Ujku është gjithmonë i uritur, njeriu është gjithmonë i pakënaqur dhe politikani nuk mund të thotë asnjë fjalë të vërtetë!
  Christina, duke qëlluar me shumë saktësi mbi armikun dhe duke goditur tanket ruse me një predhë vdekjeprurëse, vuri në dukje:
  - Dhelpra ka lesh të vlefshëm, por garancitë e dhelprës nga politikanët nuk vlejnë asgjë!
  Magda e mori dhe i drejtoi armën armikut me gishtërinjtë e saj të zhveshur, e goditi dhe mërmëriti:
  - Ka më shumë qumësht nga një dhi sesa nga një politikan që mendja e ka një dele!
  Gerda, duke vazhduar të qëllojë me saktësi në automjetet sovjetike, vuri në dukje:
  - Në zgjedhje, politikanët janë si mes murtajës dhe kolerës, megjithëse politikanët janë shumë më ngjitës në skizofreninë e tyre!
  Charlotte goditi tridhjetë e katër dhe rrëzoi kullën, duke thënë:
  - Politikani e ka hundën e ujkut për pre, por ai vetë është një derr i gatshëm për gërvishtje!
  Christina hodhi me shkathtësi predhën duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe tha:
  - Politikani është një dele që përpiqet për fronin e luanit, dhe kur arrin majën, kthehet në një dhelpër që gllabëron votuesit e pulave!
  Magda vuri në dukje në mënyrë agresive, duke i dërguar një dhuratë vdekjes armës vetëlëvizëse sovjetike me gishtërinjtë e tij të zhveshur:
  - Nuk u besojnë politikanëve, por votojnë, nuk kuptojnë muzikë, por dëgjojnë me dëshirë, nuk hanë petë, por me dëshirë i dëgjojnë!
  Dhe Panther-2 i tyre po punon shumë aktivisht. Dhe e dërgon predhën me shumë saktësi.
  Makina gjermane shtyp të gjitha tanket sovjetike me shumë besim.
  Gerda qëllon dhe këndon:
  - Një, dy, tre - prish këshillën!
  Charlotte qëllon me shumë saktësi, godet armiqtë dhe bilbil:
  - Ne jemi më të fortët në botë!
  Christina, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur për të gjuajtur përmes tridhjetë e katër, shtoi:
  - Të gjithë armiqtë tanë do t'i thithim në tualet!
  Magda goditi armikun dhe tha:
  - Atdheu nuk u beson lotëve!
  Gerda bërtiti:
  - Dhe ne do t'u japim trurin oligarkëve të këqij!
  Charlotte vuri në dukje me zgjuarsi, duke goditur një obus sovjetik me një predhë:
  - Ari është i bukur vetëm në pamje, në fakt këtë metal, njerëzimi e ka vuajtur gjithmonë, është bërë arrogant!
  Christina, duke qëlluar mbi armiqtë, u shpreh mendjemprehtë:
  - Duke ekspozuar gjoksin, gruaja e ka më të lehtë t'i shkëpusë tri lëkura burrit!
  Magda, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj, fillimisht u shpreh:
  - Këmbët e zbathura të vajzave, burrat i futën në galoshe!
  Sigurisht, vajzat në tank janë të këndshme. Dhe pilotet femra janë më të lezetshmet në mesin e Fritz.
  Albina dhe Alvina janë aset më të frikshëm në univers. Tani ata kanë arritur tashmë numrin e pesëqind avionëve të rrëzuar secili. Para tyre është vetëm Marseja. Atij iu dha Kryqi i Madh i Kryqit të Hekurt për aeroplanin e 500-të të flotës Sovjetike. Por Albina dhe Alvina filluan të luftojnë shumë më vonë, dhe për këtë arsye së shpejti do të kapërcejnë Marselin.
  Albina dhe Alvina morën Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi të artë, shpata dhe diamante për avionin e tyre të 500-të.
  Dhe tani ata po luftojnë pilotët e kuq.
  Albina shtyp butonat me gishtat e saj të zhveshur, rrëzon pesë avionë sovjetikë menjëherë dhe bërtet:
  - Nëse një mashkull është i zgjuar me çizmet, atëherë ai gjithmonë vesh galloshe!
  Alvina, duke qëlluar mbi aeroplanët rusë dhe duke i rrëzuar me gishtat e saj të zhveshur, vuri në dukje:
  - Këmba e zhveshur e një femre me kalimin e kohës do ta vendosë atë në galoshet e çdo çizmeje!
  Albina, duke qëlluar me shumë saktësi në drejtim të automjeteve sovjetike, u përgjigj me zgjuarsi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Një burrë që shikon shpesh këmbët e zhveshura të femrës duhet të ulet në galoshet e tij!
  Dhe të dyja vajzat, pasi rrëzuan disa Yaks të tjerë, bërtisnin:
  - Këmbë femër zbathur, futet mirë nën thembër dhe përshtatet në mënyrë perfekte në galosh!
  Luftëtarët mund të shihen këtu në një lartësi të madhe.
  Por nëse ka pilotë të mrekullueshëm gjermanë, atëherë do të ketë edhe vajza të bukura sovjetike Komsomol.
  Të cilët luftojnë me intensitet të madh. Dhe ata gjithashtu rrëzuan me sukses hordhitë e Rajhut të Tretë.
  Anastasia Vedmakova e mori atë dhe, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, rrëzoi gjermanin dhe kërciti:
  - Një burrë është gati të kthehet nga brenda në mënyrë që t'i grisë këpucët një vajze!
  Akulina Orlova, duke qëlluar mbi nazistët, vuri në dukje me zgjuarsi:
  "Ju mund të ktheni çdo çizme nga brenda me takën e zhveshur të një gruaje!"
  Anastasia gjithashtu goditi Fritzes dhe kërciti:
  - Këmba e zbathur e një gruaje do ta kthejë çdo mashkull nga brenda, edhe nëse ai është çizma e fundit!
  Akulina Orlova, trokiti Focke-Wulf dhe fërshëlleu duke nxjerrë dhëmbët e saj të bukur;
  - Nëse do ta kthesh një burrë nga brenda, hiqi këpucët, nëse dëshiron ta fusësh në galosh, ekspozoje thembrën!
  Dhe vajzat kënduan në kor:
  Një luftë po shpërthen në univers,
  duke shkatërruar dhe vrarë pa arsye...
  Satani u lirua -
  Dhe vdekja erdhi me të!
  
  Dhe kush do ta ndalojë rrjedhën,
  Lumenjtë e përgjakshëm dhe të çmendur...
  Një rreze lazer do të godasë tempullin tuaj,
  Dhe njeriu u zhduk menjëherë!
  
  Dhe një kaos i tillë
  Përmbyti universin...
  Njerëzimi është shumë i trishtuar
  Duroni dhimbjen dhe vuajtjet!
  Vajzat mund të kenë pjesërisht të drejtë. Lufta nuk është lumturi. Por në të njëjtën kohë është edhe argëtim.
  Dy pilotë aspirantë gjermanë, Eva dhe Gertrud, po luftojnë në modifikimet e sulmit të Focke-Wulf. Ata sulmojnë objektivat tokësorë sovjetikë nga ajri.
  Eva, duke gjuajtur dhe lëshuar një raketë, vëren:
  - Pse fëmijëria është zbathur, sepse këmba e zbathur e gruas i bën burrat të humbasin kokën, sikur të ishin djem!
  Gertruda goditi raketën, duke shtypur thembrën e saj të zhveshur në pedale dhe duke thyer një bunker të ushtrisë sovjetike dhe kërciti:
  - Dëshira për të parë një grua të zhveshur e bën një burrë të kthehet nga brenda!
  Eva goditi përsëri, goditi tridhjetë e katër, duke thyer kullat dhe me zgjuarsi tha:
  - Për të zhveshur një grua, fillimisht duhet t'i veshësh siç duhet këpucët e saj!
  Gertruda goditi kundërshtarin e saj duke përdorur thembra të zhveshur dhe të rrumbullakët të këmbës së saj të hijshme dhe vuri në dukje:
  - Duke u zhveshur në kohën e duhur, një grua biznesi do t'i shkëpusë tre lëkurë një burri!
  Eva goditi bunkerët sovjetikë me një raketë dhe bërtiti:
  - Gruaja që ekspozohet në kohë nuk do të bëhet endacak dhe do t'i vejë shumë këpucë një burri!
  Gertrude, pasi vrau trupat sovjetike, konfirmoi:
  - Një grua këmbëzbathur do t'i veshë çizmet një burri, dhe do ta fusë në galloshe, dhe do ta kthejë brenda jashtë dhe do ta bëjë atë të fundit zbathur!
  Këtu, natyrisht, vajzat kanë logjikën që nuk mund ta shkelësh atë. Dhe vajzat luftojnë zbathur dhe me bikini.
  Dhe ata i duan të rinjtë e pashëm, dhe në përgjithësi ata janë thjesht super.
  Dhe nëse fillojnë të këndojnë, do të vrasin njëqind burra!
  Këto janë vajza, të denja nga të dyja anët dhe shumë të bukura, në mënyrë që burrat të kthehen vërtet nga brenda!
  . KAPITULLI Nr. 5.
  Qyteti i Grozny, i rrethuar plotësisht nga trupat naziste, ra në fillim të nëntorit 1943. Batalioni me vajzat u arratis nga kazani dhe u tërhoq në Shali.
  Tashmë kishte male dhe terren të ashpër, dhe u bë më i përshtatshëm për të mbajtur mbrojtjen. Tanket gjermane peshonin mjaft, veçanërisht Maus, dhe ishte krejtësisht e papërshtatshme të luftosh me ta në male. Tanku T-3 tashmë ishte ndërprerë, por T-4 në një version të modernizuar ishte ende i prodhuar. Edhe pse është moralisht i vjetëruar. Por ai ende mund të luftonte kundër T-34-76. Dhe është një luftë e mirë. Topi i tij ishte edhe më i fuqishëm dhe kishte një shpejtësi më të madhe grykë se ajo e tridhjetë e katër.
  Tamara dhe vajzat u përleshën në Shali. Vajzat u përpoqën ta mbanin këtë fshat shumë të madh malor - një qytet të vërtetë.
  Bukuroshet luftuan me shumë guxim.
  Tamara hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur, qëlloi një breshëri dhe bërtiti:
  - Për Atdheun e BRSS!
  Anna hapi zjarr ndaj nazistëve. T-4 më i lehtë u përpoq të ngjitej në shpat. Vajza, duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, rrëzoi makinën e Hitlerit dhe bërtiti:
  - Për mëmën tonë Atdhe!
  Akulina, duke qëlluar në Fritz dhe me takën e saj të zhveshur, pasi kishte dorëzuar gjënë vrasëse të mbështjellë me fletë metalike, bërtiti:
  - Atdheu është gjithmonë i shenjtë!
  Veronica, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur limon me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Për Rusinë e gjigantëve!
  Olimpiada, kjo grua gjigante, gjithashtu hodhi një granatë mbi nazistët me gishtat e saj të zhveshur dhe kërciti:
  - Për komunizmin!
  Tamara, duke qëlluar me saktësi mbi nazistët dhe duke i prerë ata si rroje nga një pemë, tha:
  - Sa më shumë lis në ushtri, aq më e fortë është mbrojtja jonë!
  Anna vuri në dukje, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke qëlluar mbi nazistët me saktësi dhe tërbim kolosal:
  "Unë do t'ju shkatërroj të gjithëve".
  Tank "Lion", mjet i madh me tytë topi të gjatë. Këtu ai ka armën më të fundit 105 mm, gjatësia e tytës është 100 EL. Dhe rezulton të jetë një armë shumë e gjatë. Dhe ky trung del me forcë vdekjeprurëse.
  Akulina qëllon me një bazukë ndaj nazistëve dhe bërtet:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Victoria gjithashtu ndez dhe gjëmon:
  - Lavdi Heronjve të Rusisë!
  Olimpiada konfirmon duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur një granatë me gishtat e tyre të zhveshur:
  - Lavdia më e madhe!
  Vajzat, duhet theksuar, janë fenomenale dhe shumë të këndshme. Dhe pjerrësia e tyre është e përmasave kolosale.
  Tamara, duke qëlluar mbi armikun dhe duke nxjerrë dhëmbët, thotë:
  - Për Rusinë dhe lirinë deri në fund!
  Anna, duke qëlluar kundër armikut, thotë në mënyrë agresive, duke hedhur një granatë me gishtat e saj të zhveshur:
  - Le t'i bëjmë zemrat të rrahin në unison!
  Dhe i bën syrin partnerëve të tij.
  Akulina gjithashtu do të lëshojë një breshëri, do të kosit kundërshtarët e saj dhe do të ulërijë:
  - Për fitoret e mia përmes çatisë!
  Akulina Petrovskaya nuk është një vajzë e zakonshme. Ajo duhej të kalonte shumë. Në veçanti, ajo u kap duke vjedhur dhe u arrestua. Kam kaluar edhe në një qendër paraburgimi për të mitur. Epo, nuk ka rëndësi, mbijetova. Ajo eci zbathur nëpër reshjet e dëborës, por vetëm u bë më e shëndetshme dhe më e fortë.
  Victoria lufton me tërbim të tërbuar. I dha një breshëri armikut. Krautët rrëzohen dhe bien. Më pas ajo hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur. Motoçikleta është përmbysur.
  Vajza guxoi:
  - Përtej kufijve të fuqishëm!
  Lojërat Olimpike luftojnë me një ndjenjë tërbimi shumë të egër. Goditjet e saj janë të forta dhe dërrmuese. Ajo është me të vërtetë një vajzë përbindësh. Dhe kështu ai godet kundërshtarët e tij. Kështu që ai shfaros në mënyrë aktive fashistët. Nuk u jep as shansin më të vogël.
  Lojërat Olimpike zhurmojnë në majë të mushkërive të saj:
  - Lavdi komunizmit kozmik!
  Tamara, duke qëlluar mbi nazistët, vrumbullon:
  - Lavdi komunizmit të Leninit!
  Anna qëllon kundër kundërshtarëve të saj dhe kërcit:
  - Për BRSS!
  Akulina kosit armiqtë e saj dhe rënkon e klithë:
  - Për aerobatikën më të lartë!
  Victoria, duke qëlluar mbi fashistët, tha:
  - Për fitoret më fenomenale!
  Lojërat Olimpike, duke shtypur tankun e Hitlerit, mërmëriti:
  - Për komunizmin e BRSS!
  Po qëllon edhe Tamara. Gjuan me shumë saktësi, duke mbuluar kundërshtarët me breshëri të sakta. Kosit si kosë dhe kërcit:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Anna, duke qëlluar mbi fashistët dhe duke i prerë ata me lëkundje të sakta të kosës së saj, bërtet:
  - Lavdi e madhe heronjve!
  Dhe ai hedh granata me gishtat e zhveshur. Kjo është një grua.
  Akulina pret Krauts dhe vrumbullon në mënyrë agresive:
  - Për komunizmin!
  Dhe trupi i tij muskuloz dridhet.
  Viktoria i rreh edhe fashistët. Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur u hedh dhurata vrastare kundërshtarëve të tij dhe ulërin:
  - Për madhështinë e botës!
  Lojërat Olimpike qëllojnë edhe armiqtë. I rrëzon si një shkop dhe gjëmon:
  - Lavdi komunizmit të madh!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai hedh një granatë me forcë vdekjeprurëse, duke shqyer armiqtë e tij.
  Kështu të pestët u ndeshën me armiqtë, le t'i kositim, t'i shfarosim dhe t'i bluajmë.
  Gjermanët u ndaluan dhe u zhytën plotësisht. Këtu u bë e vështirë dhe ata u grindën.
  Këtu lëshuesit e gazit qëllojnë dhe veprojnë në mënyrë agresive. Dhe ata shkatërrojnë pozicionet sovjetike.
  Goditi dhe "Sturmtiger" nga një distancë, në armikun - Ushtrinë e Kuqe.
  Vajzat gjermane synojnë armën vetëlëvizëse "Bear" dhe godasin armikun me të. Dhe ata me të vërtetë dhe tërësisht do t'ju qisin. Dhe një predhë me peshë 1 cent e gjysmë copëton llogore dhe bunkerë sovjetikë.
  Luftëtarja Frida bërtet:
  - Për Rajhun tonë të Tretë më të madh!
  Dhe i bën syrin partnerëve të tij. Pas së cilës vajzat fashiste me këmbë zbathur do të qëllojnë sërish.
  Dhe fluturon, gjëmues dhe shkatërrues. Dhe sapo godet, formohet një krater i tërë me tokën që zien nga nxehtësia.
  Po, gjermanët po marrin plotësisht trupat sovjetike. Një nga avionët e parë TA-152 po fluturon në qiell. Një automjet me shumë qëllime, si Focke-Wulf, por më i avancuar, i shpejtë, i manovrueshëm me armë dhe forca të blinduara të fuqishme. Mund të përdoret si avion luftarak ashtu edhe si avion sulmues.
  Për trupat sovjetike, makina, le të themi, mund të bëhet një problem i madh.
  Helga fluturon në TA-152 dhe sulmon një palë tanke sovjetike që po përpiqen t'i afrohen Shalit. Vajza qëllon me saktësi. Ai thyen çatinë e kullës së tridhjetë e katër të parëve dhe vrumbullon:
  - Unë jam një bukuroshe luftarake!
  Dhe më pas ai sulmon makinën e dytë, e cila po përpiqet të shpejtojë. Por ndërrimi i kutive të ingranazheve nuk është aq i lehtë.
  TA-152 depërton në këtë viktimë me një top 37 mm.
  Helga u përgjigj dhe këndoi:
  - Më mori, më çoi diku, më çoi!
  Dhe ajo i shkeli syrin vetes... Këtu Yak-9 po përpiqet ta sulmojë atë. Vajza gjermane e rrëzon lehtësisht duke shtypur këmbëzën me këmbën e saj të zbathur dhe i shkel syrin me siguri duke i thënë:
  - Unë jam vërtet i shkëlqyeshëm!
  Helga duket se është një vajzë me entuziazëm të madh. Dhe ai kryen eksperimente të përgjakshme me armiqtë e tij.
  Dhe nëse ai dënohet, askujt nuk do t'i duket shumë.
  Helga qëllon mbi automjetet sovjetike dhe kërcit:
  - Pse, është e pamundur të jetosh sipas mendjes tënde!
  Dhe me taka të zhveshura godet timonin. Kjo është një vajzë - për të gjitha vajzat, vajzë.
  Dhe nëse fillon të zhurmojë ...
  Albina dhe Alvina në qiell janë gjithashtu luftëtare shumë aktive dhe luftarake.
  Dhe vajzat, avionët rusë, duke u rrëzuar, mendojnë se jeta është e mirë dhe se jeta është e mirë.
  Dhe me gishtërinjtë e tyre të zhveshur ata drejtojnë armët e avionëve drejt objektivave. Makinat sovjetike nuk do të mbijetojnë. Dhe vajzat i rrahën ashtu. Nuk japin as shansin më të vogël.
  Po, kishte vajza që luftonin
  Po, thonë edhe më shumë...
  Ata sulmuan me guxim Rusinë,
  Fjalë për fjalë Satanai!
  Albina është një luftëtare në formacionin e betejës dhe ulërin me vete në majë të mushkërive:
  - Do të jem i shkëlqyeshëm, do të jem unë! Super kampion!
  Dhe me takën e tij të zhveshur godiste tastierën dhe i griste kundërshtarët në copa të vogla.
  Alvina, duke qëlluar kundër kundërshtarëve të saj, gjëmon në majë të mushkërive:
  - Kë do të gjejmë në pyll?
  Dhe kë do të gjejmë në pyll ...
  Ne nuk do të bëjmë shaka me këtë,
  do ta bëjmë copë-copë!
  Ne do t'ju copëtojmë!
  Dhe me thembër të zhveshur ai do ta tërheqë armikun në një përqafim vdekjeprurës. Kjo vajzë është vajza më e lezetshme për të gjitha vajzat!
  Luftëtari i hakut më luftarak. Dhe kaq luftarak dhe agresiv si një panterë.
  Dhe macet e mëdha gjermane janë në sulm. Astrakhani po sulmohet. Dhe ata shkatërrojnë shtëpitë e ushtarëve sovjetikë në sasi të mëdha.
  Dhe ata vdesin, por nuk dorëzohen. Beteja të tilla kokëfortë janë të ndezura.
  Gerda, natyrisht, është në ballë të sulmit dhe është gati për të luftuar. Kështu që ajo qëllon, njësoj si një femër Robin Hood me bikini. Dhe kjo është e gjithë gruaja e lezetshme.
  Dhe nëse ai gjithashtu vendos një thithkë të kuqe të ndezur në gojën e djalit.
  "Pantera"-2 e saj po funksionon. Nga rruga, një modifikim paksa i ndryshëm i tankut u montua nga vajzat me një top 75 mm 100 EL. Është i mprehtë dhe ka një shpejtësi më të shpejtë të zjarrit. Dhe furnizimi i predhave është më i madh se ai i një topi 88 mm.
  Gerda qëllon duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe klithma:
  - Një, dy, tre... Thyeje me napalm!
  Charlotte gjithashtu qëlloi pas saj dhe tha:
  - Katër, tetë, pesë - le të luajmë shpejt!
  Christina goditi me grusht, duke thyer tankun sovjetik dhe cicëroj:
  - Ne do të shkojmë me guxim në betejë për fuqinë e nazistëve...
  Magda qëlloi me këmbët e saj zbathur dhe cicëroj në mënyrë agresive:
  - Dhe ne do t'i vrasim të gjithë - të gjithë komunistët!
  Vajzat veprojnë në mënyrë agresive dhe në ekstrem. Dhe "Panther"-2 e tyre përmbys një obus sovjetik me një goditje të saktë.
  Vajzat qeshin dhe këndojnë:
  - Lavdi botes sone...
  Dhe Elizabeta, nga ana tjetër, kryen një sulm të egër mbi tridhjetë e katër. Dhe me takën e tij të zhveshur ai shtyp këmbëzën. Dhe rrëzon armikun, duke bërtitur:
  - Le të ketë komunizëm!
  Katerina dërgon një predhë vdekjeprurëse me gishtërinjtë e saj të zhveshur, shpon armikun dhe bërtet në majë të mushkërive të saj:
  - Për Rusinë e madhe!
  Elena qëlloi në drejtim të fashistëve. Predha goditi ballin e Panterës dhe u bë rikoshet.
  Vajza leh:
  - Do të kemi komunizëm!
  Efrasia gjithashtu goditi kundërshtaren e saj duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Ajo goditi me grusht T-4 dhe tha:
  - Lavdi komunizmit!
  Këto janë vajzat që luftojnë. Dhe mënyra se si gjuajnë, predhat fluturojnë shumë bukur, dhe vetë tridhjetë e katër është në lëvizje. Vetëm provoni, të kapen në lëvizje nga një makinë si kjo. Është jashtëzakonisht e vështirë.
  Por vajzat futen brenda dhe zihen me bikini dhe përdorin këmbë zbathur. Luftëtarët janë të bukur dhe të mrekullueshëm.
  Dhe nëse të qijnë, askujt nuk do t'i duket shumë. Dhe ata dërgojnë predha me tërbim të egër.
  Elizabeth, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, duke qëlluar mbi armikun dhe duke rrëzuar armiqtë, cicëroj:
  - Lavdi ideve të komunizmit! Lavdi Atdheut tonë!
  Katerina gjithashtu qëlloi, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, duke goditur Krauts dhe duke bërtitur:
  - Për Atdhe dhe fitore deri në fund!
  Elena, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj, u përgjigj në mënyrë agresive, duke nxjerrë dhëmbët e saj perlë dhe duke shkelur syrin me sytë e saj safir:
  - Lavdi komunizmit tonë kozmik!
  Efrasia, duke qëlluar mbi armikun, duke e goditur me saktësi kolosale, fenomenale, tha:
  - Për Atdheun dhe Stalinin - shpejt!
  Vajzat janë qartësisht të guximshme dhe mund të bëjnë gjithçka...
  Dhjetori 1943 tashmë ka ardhur.
  Alenka dhe ekipi i saj gjithashtu luftojnë në Astrakhan dhe janë ende të varur atje. Heroina lufton.
  Alenka jep një breshëri, kosit radhën e nazistëve, pastaj hedh dhuratën e vdekjes me gishtat e saj të zhveshur dhe gjëmon:
  - Një burrë është i ngjashëm me një gibon, vetëm, për fat të keq, më shpesh në inteligjencë sesa në fuqi!
  Anyuta, duke qëlluar në drejtim të armikut dhe duke i prerë armiqtë, dha paketën shpërthyese me thembër të zhveshur dhe bërtiti:
  - Burri ka kokëfortësinë e gomarit, ambiciet e luanit, por në të vërtetë është dhi!
  Alla, duke qëlluar me saktësi në Fritz, kërciti:
  - Një burrë është për një grua si një shpat për një lopë, nuk mund të bësh pa të, por është e neveritshme të afrohesh!
  Maria, duke qëlluar mbi fashistët, u përgjigj me zgjuarsi:
  - Çfarë kanë të përbashkët një burrë dhe një tualet në një tualet femrash - fakti që gratë vjellin vetëm te burrat!
  Marusya, duke prerë nazistët dhe duke hedhur granata me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Një grua është një dhelpër dinake që mund të hajë çdo luan si lepur!
  Matryona, duke kositur fashistët dhe duke rrëzuar mercenarët me gishtërinjtë e saj të zhveshur, mërmëriti:
  - Gruaja ka nevojë për një burrë si një djalë me kamxhik, nëse nuk e rrah një burrë, nuk do të jetojë!
  Alenka, duke qëlluar në Fritz, tha:
  - Një grua ka nevojë për burra si brirët e derrit, vetëm një pallto leshi e dhënë nga burrat është e çmuar!
  Dhe skuadra e vajzave këmbëzbathur do të qeshte, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke hedhur granata me gishtat e zhveshur.
  Vajzat luftëtare janë të guximshme. Është natyra e tyre të luftojnë, është natyra e tyre të luftojnë!
  Duket se ata nuk do të heqin dorë nga Astrakhani. Vajzat këtu po zihen vërtet.
  Forcat ushtarake të Rajhut të Tretë janë kolosale. Divizionet e reja të tankeve këtu janë kaq të fuqishme. Prodhimi i tankeve po rritet. Nuk ka bombardime, është e mundur të sigurohet punë nga zotërimet italiane, franceze, belge dhe holandeze të Afrikës.
  Dhe gjithashtu nga Afrika për të nxjerrë naftë, tungsten dhe shumë elementë, duke përfshirë uraniumin.
  Kjo do të thotë, po prodhohen tanke të reja. Në veçanti, shfaqja e "Panther"-2, e mbrojtur më mirë dhe më e armatosur, me një motor më të fuqishëm, ka një ndikim të rëndësishëm në rrjedhën e luftës.
  Ka gjithnjë e më shumë tanke dhe avionë. Puna në Yu-488 tashmë është duke u përfunduar. Avioni i parë i prodhimit të Rajhut të Tretë me katër motorë. Shumë i fuqishëm dhe i shpejtë. Pika kryesore e tij është zona relativisht e vogël e krahëve, për shkak të së cilës bombarduesi mund të fluturojë me një shpejtësi prej 700 kilometrash në orë. Kjo do të thotë që luftëtarët sovjetikë definitivisht nuk do ta arrijnë atë.
  Pra, BRSS ka një problem të ri në përgatitjen e tij. Forca e Ushtrisë së Kuqe është me të vërtetë e varfëruar. Nxënësit e shkollës vendosen pranë makinerive. Adoleshentët nga mosha katërmbëdhjetë vjeçare kanë qenë duke u grindur, pothuajse zyrtarisht. Djemtë, natyrisht, janë të shkathët dhe në përgjithësi luftëtarë të mirë. Në një moshë të re, është edhe më e lehtë të fshihesh dhe të ngjitesh në një pemë. Dhe aftësitë ushtarake përvetësohen më shpejt. Adoleshentët luftojnë po aq mirë sa të rriturit; Dhe është psikologjikisht më e vështirë për të qëlluar fëmijët.
  Gjermanët kanë mjaft femra snajperiste dhe është e sikletshme dhe e turpshme për çdo femër të qëllojë luftëtarë që janë shumë të rinj...
  Po, ata filluan të rekrutohen në BRSS që në moshën katërmbëdhjetë vjeç. I vunë edhe pensionistët nën armë. Në trupa kishte gjithnjë e më shumë gra. Seksi i drejtë u pranua veçanërisht me dëshirë në trupat e tankeve dhe aviacionit, dhe si snajperë. Gratë janë snajpere të mira. Dhe duke qenë se ata janë zakonisht më të shkurtër se burrat, ata janë më të rehatshëm duke luftuar në tanke, dhe gjithashtu në aviacion. Shpesh adoleshentët luftonin edhe në tanke. Duhet të theksohet se djemtë dhe gratë kanë lëkurë më të ndjeshme dhe avionët dhe tanket e tyre kanë më pak gjasa të rrëzohen sesa ato të burrave të rritur. Adoleshentët nuk janë të këqij në rolin e një snajperi. Një djalë mund të zvarritet në një hendek më të ngushtë, të maskohet ose të ngjitet në një pemë. Shpesh ushtria filloi të ndeshej me luftëtarë nën moshën katërmbëdhjetë vjeç.
  Lufta konsumon burimet njerëzore. Dhe territori po bëhet gjithnjë e më pak nën kontrollin e BRSS. Dhe ju gjithashtu duhet të luftoni këmbësorinë e shumtë japoneze. Dhe tanket samurai janë mjaft të mira, veçanërisht armët vetëlëvizëse. Ata gjithashtu u shfaqën në seri me një tank të mesëm, të krahasueshëm në forcë me T-34, dhe edhe më të fortë në forca të blinduara ballore.
  Pra, është e rrezikshme të nënvlerësosh Japoninë. Dhe për ta luftuar atë na duhen ushtarë.
  Stalini po nervozohet dhe po zemërohet gjithnjë e më shumë. Më 25 dhjetor 1943, u dha një urdhër që familjarët e të dorëzuarve do të pushkatoheshin, përfshirë fëmijët mbi dymbëdhjetë vjeç dhe më të rinjtë do të dërgoheshin në kolonitë e punës.
  Detashmentet e breshërisë përdoreshin gjithnjë e më shpesh. Dhe ata qëlluan në mënyrë më aktive dhe përdorën tortura.
  Stalini po bëhej thjesht i padurueshëm. Beria ishte i pari që u përpoq të negocionte një paqe të veçantë me nazistët. Por Hitleri nuk donte paqe. Ai dëshironte të pushtonte plotësisht BRSS. Për më tepër, ndërsa aleatët e tij janë përtej kontrollit dhe arritjes së tij.
  Avionët reaktivë u zhvilluan në Rajhun e Tretë. Kryesisht ME-262, por ky luftëtar kishte nevojë për motorë më të besueshëm në mënyrë që të mos rrëzohej shumë shpesh.
  Si bombarduesi Arado ashtu edhe projekti Yu-287 dukeshin premtues.
  TA-152 më i ri është treguar mjaft i mirë në praktikë, si një mjet me shumë qëllime dhe shumë i shpejtë. Në përgjithësi, ushtria gjermane ishte më e fortë në ajër deri më tani. Për më tepër, Yaks dhe Laggies Sovjetike, për shkak të mungesës së aluminit, doli të ishin automjete standarde më të rënda dhe më pak të manovrueshme. Kështu që cilësia e aviacionit sovjetik ra në një nivel kritik. ME-309 me armët e tij të fuqishme, madje duke marrë parasysh problemet me manovrimin, u përball mirë me automjetet sovjetike, duke zhvendosur ME-109. Dhe TA-152 duhet të kishte zëvendësuar Focke-Wulf.
  Pra, për gjermanët gjithçka është pak a shumë hokej... Por puna për teknologjinë ishte duke u zhvilluar.
  Për shembull, rezervuari i parë me një plan urbanistik të ri u premtua të ishte Lev-2. Duke vendosur transmisionin dhe motorin në një njësi në pjesën e përparme të rezervuarit dhe duke e zhvendosur frëngjinë në pjesën e pasme, gjermanët kursyen në boshtin me gunga dhe ulën lartësinë e automjetit. Si rezultat, "Lion"-2 doli të ishte shumë më i lehtë, dhe për këtë arsye më i shpejtë.
  Për shkak të vështirësive të kohës së luftës, prodhimi i tankeve të rënda pothuajse pushoi në BRSS pothuajse gjithçka në seri u unifikua sipas T-34-76. Pra, nazistët, në projektin për të krijuar një tank të ri kryesor, nuk synonin më ta bënin armaturën anësore shumë të trashë. Dhe "Luani" mund të përshtatej pesëdhjetë e pesë tonë, me një motor 1200 kuaj fuqi. Sidoqoftë, pesha e rezervuarit Lev-2 mund të zvogëlohet më tej duke zvogëluar kalibrin e armës. E para është bërë qartësisht e tepërt. Për më tepër, tridhjetë e katër kishin forca të blinduara me cilësi të ulët, madje edhe arma gjermane 37 mm e vjetëruar tashmë kishte filluar të depërtonte në to.
  Stalini qartazi ishte i trembur... Dhe hidhte bubullima dhe vetëtima... Por nuk mundi të bënte asgjë...
  Në ditën e Vitit të Ri, gjermanët filluan një sulm në pjesën ende të papushtuar të Astrakhan në deltën e Vollgës. Prania e shumë barrierave lumore, terreni i vështirë dhe afërsia e Detit Kaspik i lejuan Ushtrisë së Kuqe të forconte mbrojtjen e Astrakhanit dhe ta mbante atë edhe më mirë se Stalingrad. Për më tepër, vajzat sovjetike treguan heroizëm të pashembullt.
  Dhe në Kaukaz, veçanërisht në dimër, është shumë e vështirë të lëvizësh nëpër male. Vërtetë, gjermanët ecnin përgjatë bregdetit më të përshtatshëm të Detit Kaspik. Makhachkala u bë kufiri ku trupat sovjetike, duke mbledhur të gjithë forcën e tyre në një grusht, u përpoqën të ndalonin nazistët.
  Por nuk kishte municion të mjaftueshëm, i cili dërgohej vetëm nga deti...
  Tamara luftoi dëshpërimisht me batalionin e saj të vajzave zbathur.
  Luftëtarët luftuan me kokëfortësi dhe treguan heroizëm të pashoq dhe guximin më të madh.
  Dhe pothuajse të zhveshur ata luftuan në dimër dhe acar.
  Tamara hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe qëlloi një breshëri, duke kositur kundërshtarët dhe bërtiti:
  - Për BRSS!
  Anna gjithashtu hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Për komunizmin!
  Akulina lëshoi një breshëri të synuar mirë, rrëzoi armiqtë dhe bërtiti:
  - Për madhështinë e Rusisë!
  Victoria goditi armikun, filloi të kositte armikun, duke i prerë mjekrën si një brisk dhe mërmëriti:
  - BRSS do të qëndrojë!
  Olimpia, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur një pako shpërthyese me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Për Atdhe dhe fitore deri në fund!
  Kështu luftojnë vajzat. Ata veprojnë në mënyrë të dëshpëruar dhe me vendosmëri kolosale.
  Tamara, teksa gjuante, vuri në dukje:
  - Nuk do t'i marrë djalli dhe pastaj do t'i marrim!
  Luftimet këtu janë brutale dhe në të njëjtën kohë konstruktive...
  Anastasia Witchakova po lufton në qiell... Fytyra e saj edhe përdridhet nga inati, dhe ajo klith:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai drejton topin e avionit në objektiv dhe rrëzon aeroplanët e armikut, pas së cilës ai bërtet:
  - Për suksesin e punës!
  Akulina Orlova, duke rrëzuar kundërshtarët e saj, gjëmon me besim, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Për një komunizëm kaq të madh, në të gjithë planetin!
  Piloti bërtet:
  - Edhe fëmijët na njohin!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai drejton topin e avionit në objektiv dhe shkatërron armikun dhe kërcit:
  - Në emër të epokës së komunizmit!
  Le ta pranojmë, vajza është një terminator dhe një flakë djegëse. Asnjë vullkan nuk mund të krahasohet me të.
  Akulina Orlova këndoi:
  - Kam kohë që ëndërroj për besimin në Zot, jam shumë dembel, nuk dua të lutem!
  Dhe ajo u shkeli syrin bukurosheve në mënyrë agresive.
  Këto janë betejat këtu ...
  Dhe avionët e vajzave janë të vjetruara. Dhe ky është disavantazhi i tyre i rëndësishëm. Dhe gjithashtu e rëndë dhe jo shumë e manovrueshme ...
  Njëri nga djemtë që po luftonte u rrëzua dhe ai nuk pati kohë të hidhej me parashutë. Dhe kjo, sigurisht, është bëma e tij kolosale.
  Vajzat luftojnë në ajër dhe janë të gëzuara...
  Albina dhe Alvina po luftojnë në luftëtarë të mirë ME-309 dhe, natyrisht, ata po fitojnë në mënyrë aktive rezultate.
  Vajzat janë shumë krenare për suksesin e tyre...
  Albina rrëzoi një aeroplan sovjetik duke përdorur këmbën e saj të hijshme dhe të zbathur dhe kërciti:
  - Për shqiponjat tona!
  Alvina kosi tre makina ruse me një breshëri dhe tha:
  - Për skifterët tanë!
  Vajzat u nisën me guxim... Por ata gjithashtu duan të torturojnë ushtarët rusë.
  Këtu u kap një djalë pilot rreth katërmbëdhjetë vjeç. Dhe takat e bukura të rrumbullakëta për fëmijë e skuqën. Dhe më pas ata filluan ta lajnë burrin lakuriq me ujë akull... Pastaj ujë të vluar, dhe përsëri ujë akull.
  Këto janë bukuroshet që luftojnë...
  Albina këndoi:
  -Për këllqet, kthetrat, dhëmbët, grushtat tanë!
  Alvina bërtiti në majë të mushkërive:
  - Ata duan një luftë të mirë!
  Dhe vajzat vazhduan të bënin mrekulli me gishtat e tyre të zhveshur dhe të rrëzonin aeroplanët sovjetikë.
  Megjithatë, atyre iu përgjigjën edhe pilotët rusë. Alisa dhe Angela sapo janë transferuar në Yak-9. Dhe le t'i shijojmë gjermanët dhe të këndojmë në të njëjtën kohë;
  Ju jeni mishërimi i një vendi trim,
  Shoku Lenin dhe shoku Stalin...
  Në BRSS të gjithë njerëzit janë vërtet të barabartë,
  Dhe grushtat janë prej gize dhe çeliku!
  
  Lenini nuk ka frikë nga bisha Adolf,
  Tani Vladimir është udhëheqësi, shoku Stalin...
  Ne e goditëm Krauts në sy, jo në vetull,
  Të gjithë nazistët u bënë copa-copa përnjëherë!
  
  Rusia është atdheu im,
  Atdhe i madh, i pafund...
  Të gjitha kombet janë një familje,
  Së shpejti do të jetojmë në komunizëm!
  
  Le ta bëjmë vendin tonë më të fortë
  Lëreni Rusinë të bëhet e gjelbër shpejt...
  Ne do ta godasim fashistin në ballë ose më mirë,
  Dhe më besoni, fuqia jonë nuk bëhet gur!
  
  Dhe Jezusi si udhëheqës është shumë i madh,
  Ai është Zoti ynë dhe Zoti i Bardhë i Gjithësisë...
  Dhe Fyhreri do të rrihet shumë keq,
  Në fund të fundit, aftësia jonë ka mbetur e pandryshuar!
  
  Po, për hir të Atdheut tonë, i shenjtë,
  Ne do të luftojmë ashpër me Fritz-in...
  Një vajzë po vrapon zbathur në dëborë,
  Ajo dëshiron të luftojë në zemërim të tërbuar!
  
  Po, Stalini tani është bërë udhëheqësi sovjetik,
  Kaq i madh, i guximshëm dhe i zoti...
  Armiku i komunizmit nuk e prek Rusinë,
  Edhe pse fuqia e Luciferit është me ju!
  
  Mund ta kapim Hitlerin, më besoni,
  Edhe pse ai është i pajisur me fuqi demonike...
  Vetëm Hitleri është një kafshë grabitqare,
  Edhe pse, le ta pranojmë, Krautët nuk janë budallenj!
  
  Me pak fjalë, ne do të hyjmë në Berlin si luftëtarë,
  Atje Lenini, i njohur ndryshe si Stalini, do të jetë me ne...
  Ne lehtë mund t'i shqyejmë fashistët si këlyshë,
  Dhe na besoni, forca jonë nuk do të pakësohet!
  . KAPITULLI Nr. 6.
  Ka ardhur viti i ri 1944... Pavarësisht situatës shumë të vështirë në fronte, në BRSS u punua për krijimin e pajisjeve të reja. Në veçanti, shpresat e mëdha u mbështetën te tanku IS-2 dhe armët e tij të fuqishme. Një top 122 mm mund të bëhet një argument i fuqishëm në luftën kundër nazistëve. Shpresat u lidhën edhe te T-34-85 me një armë më të fuqishme, një frëngji më të madhe, por të njëjtën byk dhe shasi.
  Situata ishte më e keqe me aeroplanët. Yak-3 nuk mund të hynte në prodhim për shkak të mungesës së duraluminit me cilësi të lartë, dhe LAGG-7 nuk mund të prodhohej pa një rënie të prodhimit për shkak të motorit të ri.
  Kështu që Stalini vendosi që për momentin luftarak kryesor sovjetik të mbetej YAK-9 dhe LAGG-5, dhe avioni sulmues IL-2 ishte i lehtë për t'u prodhuar dhe i mbijetueshëm. Dhe në tanke ka një kalim gradual në T-34-85 dhe IS-2.
  Edhe pse në mënyrë që të mos ketë rënie të prodhimit...
  Dhe pjesa e përparme po shpërtheu në qepje, gjermanët po kapnin Kaukazin. Makhachkala ra, dhe ata tashmë po i afroheshin kufijve të Azerbajxhanit!
  Këtu Tamara luftoi me batalionin e saj të grave. Përsëri, vajzat me lecka nga tunikat dhe këmbëzbathur luftuan kundër forcave superiore të armikut.
  Tamara qëlloi një breshëri mbi nazistët, duke kositur disa nga armiqtë. Dhe më pas me gishtat e saj të zhveshur ajo hodhi një granatë me forcë vdekjeprurëse dhe cicëroj:
  - Lavdi BRSS!
  Anna qëlloi nazistët me shumë saktësi. Dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo hodhi granata me forcë vdekjeprurëse, duke i bërë copë-copë kundërshtarët e saj.
  Pastaj ajo bërtiti:
  - Lavdi komunizmit!
  Akulina, duke qëlluar kundër armikut, preu këmbësorinë fashiste. Ajo preu Krauts, duke hedhur një granatë me këmbët e saj të zbathura dhe bërtiti:
  - Për Rusinë, nëna jonë e madhe!
  Victoria, duke qëlluar mbi armikun dhe duke hedhur granata ndaj tij me këmbën e saj të zbathur, vuri në dukje:
  - Për mëmëdheun e madh!
  Lojërat Olimpike, gjithashtu duke gjuajtur nga një mitraloz, turbulluan:
  - Lavdi kohëve të komunizmit të madh!
  Vajzat luftëtare janë të mrekullueshme...
  Ata luftojnë ashtu siç duhet të bukurat...
  Tamara, duke luftuar, kujtoi fillimin e luftës. Si duhej të shpëtonte nga trupat gjermane. Më pas ajo dëgjoi goditjet e fuqishme të armëve. Vajza po largohej nga kanonada. Gjermanët kapën shoqen e saj Tatyana, ia hoqën këpucët e reja, i grisën bizhuteritë dhe vathët. Dhe ata e çuan atë zbathur në robëri ... Tatyana ishte e bija e sekretarit të komitetit rajonal dhe nuk duhej të ecte shpesh pa këpucë. Ky është një poshtërim i krenarisë, të ecësh zbathur si një njeri i thjeshtë, i cili lëndon shputat e tua të buta. Vajza i bënte gjak nga këmbët dhe rënkonte në çdo hap.
  Tamara kishte veshur edhe çizmet e reja që ia kishin dhuruar dhe nga ecja e gjatë i kishte tretur takat. Dhe ajo hoqi këpucët dhe eci zbathur. Ajo është një vajzë nga fshati, e cila e kreu detyrën në Ukrainë. Si fëmijë, këmbët e saj madje ecnin përgjatë shpateve malore. Dhe kjo, natyrisht, nuk mund të krahasohet me rrugët e fushës. Është e vërtetë që kallot në shputat e saj tashmë janë shkëputur dhe nuk është aq komode për të ecur. Por këmbët shpejt u bënë përsëri të ashpra. Dhe ajo pothuajse nuk vuajti.
  Por Tatyana shpejt humbi këmbët aq keq sa nuk mund të ecte më. Gjermanët do ta kishin qëlluar, por u dhimbsën për bukuroshen. Më hipën në një karrocë, por në këmbim më bënë të këndoj. Tatiana kishte një zë të këndshëm dhe u këndoi disa këngë politikisht neutrale.
  Tamara nuk e dinte se çfarë i ndodhi më pas. Ajo vetë ecte nëpër pyll, ndjeu me këmbët e saj të zbathura gunga, gunga, degëza, madje ndihej e këndshme. Kur ecën mbi shkëmbinjtë e mprehtë të maleve, edhe shputat e kallove, nëse ecën për një kohë të gjatë, bëhen thumbuese dhe të dhimbshme. Dhe është edhe më e pakëndshme të ecësh mbi gjemba. Kur këto ngjiten në shputa, bëhet shumë më e dhimbshme, edhe për shputat e vrazhda të një vajze.
  Gjatë ecjes, Tamara u pushtua nga lodhja dhe uria. Vajza hëngri manaferrat dhe kjo nuk mjaftoi. Dhe gjermanët po ecnin me shpejtësi përpara. Tamara, e cila ishte mësuar të jetonte në male, në të vërtetë nuk e kishte qëndrimin e saj në pyjet e Ukrainës. Ajo humbi dhe e gjeti veten thellë në pjesën e pasme.
  Dhe është si një mace e gjuajtur në pyll. Më pas vajza kapi gjermanët me motor. Ata ndaluan makinën me karrocë për të marrë ujë. Dhe Tamara iu afrua automatikut dhe filloi të presë armikun me të. Dhe do të presë me hezitim, por me saktësi. Dhe fashistët bien dhe përpëliten në agoni. Tamara i përfundon. Ajo e goditi njërin prej tyre në mjekër me thembër të zhveshur dhe ai ra. Dhe vajza e përfundoi atë.
  Pas së cilës bukuroshja u ngjit në motoçikletë, shtypi pedalin me këmbën e saj të zbathur dhe u ngrit.
  Është shumë më argëtuese të lëvizësh në këtë mënyrë sesa në këmbë dhe zbathur.
  Tamara gumëzhiste ndërsa ecte:
  - Vëllezër të dashur, dashuri, dashuri vëllezër për të jetuar! Ju nuk duhet të shqetësoheni me prijësin tonë!
  Kështu u ngrit mbreti i betejës.
  Dhe tani ajo lufton fashistët si një terminator i Komsomol. Por forcat janë të pabarabarta dhe batalioni i vajzave detyrohet të tërhiqet. Betejat këtu vlojnë si uji në një kazan gjigant mbi një vullkan.
  Anna, duke qëlluar dhe hedhur një granatë vdekjeprurëse me gishtat e saj të zhveshur, vuri në dukje:
  - Në luftë të gjitha mjetet janë të mira, përveç atyre vetëvrasëse!
  Akulina, duke qëlluar mbi armikun, duke rrëzuar nazistët, vuri në dukje:
  - Ne do të jemi të parët në gjithçka!
  Dhe thembra e zhveshur e vajzës hoqi dorë nga dhurata e shkatërrimit.
  Victoria, duke qëlluar mbi fashistët dhe duke i prerë armiqtë me breshëri mitralozësh, tha:
  - Nuk do të ketë mëshirë për armiqtë!
  Dhe ajo u shkeli syrin partnerëve të saj.
  Olimpia hodhi këmbët e saj të zhveshura dhe të dalta në një tufë të rëndë granatash dhe kërciti:
  - Për madhështinë e gjykatës më humane në botë dhe komunizmit!
  Luftëtarët këtu janë vërtet të lavdishëm dhe duket se janë nga epoka e hapësirës.
  Ata luftojnë me egërsi kolosale.
  Por nazistët vazhdojnë të përparojnë në Kaukaz. Në shkurt 1944, gjermanët dhe turqit u bashkuan, duke i ndarë trupat sovjetike në dy pjesë të pabarabarta.
  Fuhreri kërkoi të përfundonte BRSS. Astrakhani qëndroi ende. Nazistët janë në formë luftarake si gjithmonë... ME-262-ët e parë po luftojnë në ajër. Duhet theksuar se nuk krijuan sensacion. Me shpejtësi të lartë nuk është shumë i përshtatshëm për të goditur nga topat e avionëve 30 mm. Po, kjo duhet theksuar seriozisht. ME-262 gjithashtu ka disa probleme për shkak të peshës së tij të madhe. Me manovrim në veçanti.
  Më i suksesshëm në përdorim, TA-152 u dashur nga pilotët dhe u bë një kalë pune. Në fakt, makina është edhe një bombardues i vijës së parë, një avion luftarak dhe një avion sulmi. Madje kishte ide për transferimin e të gjithë aviacionit gjerman në këtë avion. Ndër avantazhet e tij, duhet të theksohet mbijetesa dhe shpejtësia, dhe armët e fuqishme, të përshtatshme si për avionët e sulmit ashtu edhe për luftëtarët.
  ME-309, i cili po modernizohet, po përdoret gjithashtu gjithnjë e më aktivisht. Edhe ME-109 është ende në shërbim, por nuk po hiqet për të mos reduktuar prodhimin. Kishte madje një modifikim të ri të ME-109 "K" me një motor më të fuqishëm, të armatosur me pesë topa ajri menjëherë. Ju nuk mund ta mposhtni një makinë të tillë kaq lehtë.
  ME-309 gjithashtu mori një motor më të fuqishëm dhe krahë të fshirë. Një makinë shumë e rrezikshme. Pilotët sovjetikë ende fluturojnë me aeroplanë të vjetër dhe cilësia e tyre është vetëm në rënie. Megjithatë, tani për tani, Yak-9 nuk është aq i keq, është mjaft i manovrueshëm dhe nuk ka nevojë për shpejtësi të tepruar.
  Trupat gjermane janë të forta... Mosmarrëveshjet u ngritën për tankun T-34-85. A duhet të bëhet më i trashë armatura e frëngjisë? Në fund të fundit, në këtë rast pesha do të rritet. Duhet të theksohet se cilësia e armaturës sovjetike ka rënë. Elementet aliazh janë në mungesë dhe cilësia e saldimit ose derdhjes ka rënë në nivele kritike.
  Por vajzat luftojnë si heroina...
  Pastaj tanku i Elizabeth shkatërrohet dhe vajzat largohen. Zbathur dhe me bikini vrapojnë nëpër borë, duke lënë gjurmë të këndshme.
  Katerina vuri në dukje me një vështrim të zemëruar:
  - Po na mbytin fare!
  Elena vuri në dukje me zemërim:
  - Por ne do të fitojmë përsëri!
  Elizabeth qëlloi një pistoletë, duke goditur motoçiklistin gjerman dhe mërmëriti:
  - E godita gjermanin! Si do ta marrë atë nga unë!
  Efrasia vuri në dukje me energji:
  "Aty e përfundojnë jetën e tyre dhe nuk mund të shpëtojnë!"
  Katerina ishte një vajzë agresive dhe këndoi:
  - Në tërbimin tonë, ne këndojmë himnet e perandorisë!
  Vajzat vrapojnë drejt vetes dhe takat e tyre të rrumbullakëta shkëlqejnë.
  Djali, duke parë vajzat, i pyeti me frikë:
  - Dhe nga erdhe zbathur?
  Elizabeta u përgjigj:
  - Po kryejmë një manovër taktike!
  Djali cicëroi:
  - Një, dy - pikëllimi nuk është problem,
  Nuk duhet të tërhiqeni kurrë!
  Mbani hundën dhe bishtin lart,
  Dije që një mik i vërtetë është gjithmonë me ty!
  Katerina cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Dije se një mik besnik është gjithmonë me ty!
  Elena bërtiti:
  - Mos ki frikë! Ne do të kthehemi....
  Dhe të katër vajzat bërtitën njëzëri;
  Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet,
  Fashizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë -
  Rruga që ndriçon komunizmin!
  Luftëtarët janë gati të grisin çdo gjerman... Dhe të zbathur në dëborë janë kaq seksi dhe të bukur. Sa të bukura janë këto vajza, si trëndafila të lulëzuar dhe të pashuar.
  Epo, Hitleri nuk bën shaka, dhe ai po rrotullohet rreth Atdheut tonë në re. Ajo i zhyt dhëmbët në zemrën e saj dhe i kullon gjakun!
  Dhe vajzat lënë pas tyre shtigje shumë të bukura. Gjermanët ndjekin këto gjurmë dhe bien në gjunjë dhe shikojnë të uritur. Këta janë luftëtarët e egër që janë. Dhe gjermanët puthin gjurmët e vajzave.
  Dhe Anastasia Witchakova dhe Akulina Orlova po luftojnë në qiell. Dy vajza të mrekullueshme.
  Anastasia, duke qëlluar nazistët dhe duke e kthyer avionin e saj, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, këndoi:
  - Ne do të luftojmë për një të nesërme më të ndritshme!
  Akulina, duke prerë bishtin e nazistëve duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, cicëroj:
  - Le të puthemi!
  Dhe vajzat përsëri rrahin gjermanët pa asnjë keqardhje apo ceremoni. Ata janë kaq të zgjuar.
  Anastasia ktheu përsëri Yak-9 e saj dhe, duke kërcitur, bërtiti:
  - Ky është emri i komunizmit!
  Akulina u pajtua me këtë:
  - Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet ...
  Anastasia, duke rrëzuar gjermanët, mërmëriti:
  - Atdheu ynë është dielli ynë!
  Dhe këto janë vajzat luftarake këtu, klasa më e lartë sovjetike.
  Dhe gjermanët e kuptojnë, shumë keq. Dhe armiqësitë po zhvillohen ...
  Në mars, nazistët filluan të sulmojnë Baku. Ka një sulm në një qytet të madh plot me naftë. Betejat janë të ashpra.
  Gjermanët granatojnë Baku duke përdorur artileri të rëndë.
  Dhe ata bombardojnë me stuhi. Por Yu-488 i parë, më i ri, i cili dallohet për fuqinë e tyre kolosale, hedh edhe bomba. Këto makina janë thjesht kafshë.
  Njëra prej tyre tregon Gertrudën, Evën dhe Fridën. Vajzat e bukura, me një pamje të shkëlqyer, hedhin bomba në pozicionet sovjetike. Dhe ata vrasin ushtarë dhe civilë të Ushtrisë së Kuqe.
  Baku po digjet... Tymi ngrihet në shtylla. Po digjen edhe puset e naftës, çdo gjë është në flakë.
  Gertruda thotë me një buzëqeshje:
  - Zoti e do Gjermaninë!
  Eva, duke shtypur levën me thembër të zhveshur dhe duke hedhur bomba, pajtohet:
  - Sigurisht! Ne jemi raca e zgjedhur!
  Frida këndoi në mënyrë agresive:
  - Njerëzit tanë janë të zgjedhurit e qiellit!
  Dhe ajo u shkeli syrin partnerëve të saj. Këto janë lloji i vajzave luftarake këtu, thjesht mishërim i agresivitetit. Dhe luftimi i presionit.
  Gertruda lëshoi një breshëri top ajri dhe cicëroj:
  - Për madhështinë e Atdheut tonë!
  Eva, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj, konfirmoi:
  - Për madhështinë kolosale!
  Vajzat me sa duket zotëruan shpejt aeroplanët. Këta janë miqtë luftarakë që janë.
  Dhe nuk mund t'i fitoni ato me letra kaq lehtë. Dhe ata i godasin armiqtë e tyre me furi të egër.
  Frida vuri në dukje:
  - Unë jam një grua me ëndrra dhe bukuri të mëdha!
  Pas së cilës ajo gjuajti përsëri nga topat e avionëve, duke rrëzuar luftëtarët sovjetikë që po përpiqeshin të sulmonin përbindëshin gjerman.
  Po, duket sikur nuk mund t'u rezistosh nazistëve.
  Baku është nën sulm.
  Tamara dhe batalioni i saj po luftojnë për këtë qytet. Vajzat luftojnë të dëshpëruara dhe tregojnë heroizëm të pashoq.
  Tamara hodhi një breshëri, hodhi një granatë me gishtërinjtë e saj të zhveshur, duke shpërndarë gjermanët dhe mercenarët e tyre dhe bërtiti:
  "Për Atdheun tim të pakufi!"
  Dhe ajo u shkeli syrin partnerëve të saj. Ajo është një luftëtare e nivelit më të lartë, që nuk ka të barabartë.
  Edhe pse, sigurisht, as vajzat e tjera nuk janë të këqija. Le të themi se ata luftojnë shumë mirë.
  Anna, për shembull, mori dhe vrau nazistët, sikur me një goditje nga një drapër.
  Dhe ajo cicëroj:
  - Për BRSS!
  Dhe me takën e saj të zhveshur ajo dha dhuratën vrastare të vdekjes.
  Akulina, duke qëlluar kundër armikut, kërciti:
  - Për Atdheun tim!
  Dhe me gishtat e zhveshur do të nisë dhuratat e asgjësimit, duke i shfarosur të gjithë radhazi.
  Victoria lufton armiqtë e saj, duke vepruar në mënyrë të dëshpëruar dhe me vendosmëri. Nokauton kundërshtarët me breshëri. Më pas, me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai hedh granata vdekjeprurëse. Dhe bërtet:
  - Për idetë e komunizmit!
  Edhe Lojërat Olimpike po luftojnë. Dhe kjo vajzë heroike do të hedhë një kuti të tërë eksplozivi me këmbët e saj të zhveshura dhe muskulare. Dhe tanku Lev do të kthehet.
  Luftëtari do të bërtasë:
  - Por Pasaran!
  Vajza luftarake dhe shume te bukura. Ata kurrë nuk dorëzohen dhe nuk dorëzohen. Ata kanë fuqinë e terminatorëve.
  Dhe forcat janë shumë të pabarabarta... Baku është përfshirë nga zjarret. Trupat sovjetike u mungojnë municionet. Dhe ky është problemi kryesor.
  Shumë dorëzohen në dëshpërim.
  Gerda dhe ekuipazhi i saj i detyrojnë skllevërit meshkuj të puthin shputat e tyre të zhveshura. Ata e bëjnë atë me bindje dhe lëpijnë thembrat e tyre.
  Pastaj vajzat ngjiten përsëri në Panther 2 dhe qëllojnë. Armët sovjetike po trokasin...
  Pothuajse i gjithë Kaukazi tashmë është pushtuar. Por Jerevani po qëndron ende. Qyteti i Potit, porti i fundit në të cilin ende qëndrojnë mbetjet e flotës së Detit të Zi, po lufton heroikisht.
  Dhe atje vajza të kombësive të ndryshme luftojnë. Dhe çeta e Gulnazit zbathur lufton. Një grua e bukur gjeorgjiane, dhe ajo ka një urdhër për vajzën.
  Gulnazi hedh një çantë me eksploziv me këmbë të zbathur, copëton nazistët dhe kërcit:
  - Lavdi madhështisë së komunizmit botëror!
  Partneri i saj Tamil gjithashtu hedh një granatë me forcë vdekjeprurëse me këmbën e saj të zbathur, duke i copëtuar turqit dhe duke bërtitur:
  - Për Atdheun!
  Masha, një vajzë nga Rusia, shpërthen dhe hedh fuqinë shpërthyese me gishtat e saj të zhveshur, dhe thyen fashistët, bërtet:
  - Lavdi kohëve të komunizmit botëror!
  Edhe Margarita jep një kthesë të synuar mirë. Ajo kosi fashistët dhe me takën e saj të zhveshur dërgoi një dhuratë vdekjeje vrastare, duke shtypur kundërshtarët e saj dhe duke bërtitur:
  - Për fitoren tonë!
  Kështu luftojnë heroikisht vajzat. Dhe ata me të vërtetë nuk mund të ndalen dhe nuk mund të kthehen prapa. Ato janë thjesht femra luftëtare dhe super. Dhe nëse ata luftojnë, atëherë ata luftojnë si heronj dhe supermen!
  Por, mjerisht, është e vështirë të qëndrosh kundër fashistëve dhe forcave të tyre superiore. Në qiell, Albina dhe Alvina po fitojnë rezultate të sigurta. Dhe kaq shumë aeroplanë po rrëzohen, sa që qartësisht nuk mund të ndalohen.
  Albina, duke rrëzuar një aeroplan tjetër sovjetik me gishtërinjtë e saj të zhveshur, këndoi:
  - Nuk mundemi, gjahtari kthehet në lojë!
  Alvina, duke prerë kundërshtarët e saj dhe duke e përdredhur fuqishëm kokën në qafën e saj të fuqishme, cicëroj:
  - Lavdi epokës së rendit të ri arian!
  Dhe ai gjithashtu dorëzohet me thembër të zhveshur...
  Secila prej vajzave tashmë ka rrëzuar më shumë se pesëqind avionë dhe ka marrë Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi të artë, shpata dhe diamante.
  Ata janë bukuri kaq të pabesueshme. Dhe nëse ata tashmë po mundin armiqtë e Rajhut të Tretë, atëherë këta djaj nuk mund të ndalen. Më shumë se pesëqind avionë u rrëzuan vetëm pranë Marsejës. Ky fenomen, natyrisht, është në rastin më të mirë. Hitleri madje vendosi të miratojë shkallën e gjashtë të Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante.
  Ajo do t'i jepet personit të parë që do të vrasë më shumë se një mijë avionë. Dhe rezultati do të jetë thjesht fenomenal.
  Albina preu pesë avionë sovjetikë menjëherë me një shpërthim nga topat e avionëve të kalibrit 30 mm dhe, duke shtypur këmbëzat me gishtat e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Lavdi forcës sonë!
  Alvina, duke kositur makinat sovjetike dhe duke i prerë armiqtë me gishtërinjtë e saj të zhveshur, tha:
  - Lavdi e madhe heroizmit!
  Dhe luftëtarët i shkelën syrin njëri-tjetrit!
  Ata luftojnë si gjithmonë me bikini dhe zbathur dhe kjo është forca e tyre. Vajzat janë thjesht supermena femra. Edhe pse i shërbejnë një kauze të keqe. Dhe atyre u pëlqen të pjekin me zjarr thembrat e pionierëve të robëruar. Këto janë vajzat këtu. Mizore por e lezetshme.
  Albina një herë tha:
  - Nuk ka mirësi në botë, ka vetëm dobësi!
  Dhe me takën e saj të zhveshur ajo hodhi një palë bomba në pozicionet sovjetike, duke rrëzuar tre armë.
  Këta janë luftëtarë që nuk i japin absolutisht asnjë mëshirë askujt! Por goditjet e tyre janë thjesht dërrmuese.
  Alvina vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Nuk ka vend për të dobëtit nën diell!
  Dhe ajo i shkeli syrin partnerit të saj.
  Luftëtarë që nuk tregojnë dobësi dhe nuk dorëzohen kurrë. Ata janë vërtet kampionë të kampionëve. Edhe pse me një shenjë minus, pasi ato i shërbejnë një force të keqe.
  Por në të njëjtën kohë e gëzuar dhe simpatike.
  Albina, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke dërguar predha vrastare avioni në drejtim të kundërshtarëve të saj, cicëroj:
  - Fjala naziste është e shenjtë - do ta shkatërrojmë përgjithmonë!
  Alvina vërejti në mënyrë agresive, duke rrëzuar kundërshtarët:
  - Ne jemi vërtet piratë!
  Albina, duke i prerë armiqtë, konfirmoi:
  - Gjithçka tjetër është një ëndërr!
  Dhe luftëtarët u bënë aq të dërrmuar dhe rrëzuar të gjithë, sikur të goditnin toptha me shkopinj.
  Alvina cicëronte teksa shtypte aeroplanët rusë:
  - Ne jemi shqiponjat luftarake të Hitlerit!
  Dhe ajo u shkeli syrin partnerëve të saj.
  Luftëtarët këtu me të vërtetë po ua lënë guximin armiqve të tyre. Ushtria e Kuqe merr shumë prej tyre.
  Vajzat luftarake janë aq të etur për të rrëzuar trupat ruse.
  Por Helga në TA-152 shkatërron forcat tokësore sovjetike. Ai rrëzon SAU-85 dhe bërtet:
  - Për madhështinë e Gjermanisë dhe bijve dhe bijave të saj!
  Por betejat për Astrakhan janë ende në vazhdim.
  Vajzat po përpiqen të mbajnë më të mirën.
  Alenka hedh një bombë me eksploziv me këmbë të zbathur. I lot fashistët dhe bërtet:
  - Për komunizmin e shenjtë!
  Anyuta, duke qëlluar mbi nazistët dhe gjithashtu duke hedhur një granatë me gishtat e saj të zhveshur, bërtet:
  - Dhe shpëtim për vendin!
  Alla, duke rrëzuar kundërshtarët e saj, duke i kositur ata pa ceremoni të panevojshme dhe duke hedhur një granatë me thembër të zhveshur, kërciti:
  - Kështu tingëllon lavdia jonë!
  Maria, duke shkatërruar armiqtë e saj, duke hedhur dhuratat e vdekjes me gishtërinjtë e saj të zhveshur, gjëmon:
  - Ne jemi të mëdhenj në lavdinë tonë!
  Marusya, duke kositur mercenarët arabë që përparojnë në radhë dhe duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, bërtet:
  - Për ndryshime, që çmimet të bien menjëherë!
  Matryona, duke shuar nazistët me një mitraloz, e mori dhe bërtiti:
  - Atdheu ynë BRSS! Do të shtypet zotëri!
  Luftëtarët këtu veprojnë me agresivitet të madh. Dhe presioni i tyre luftarak është kolosal.
  Ata në përgjithësi tregojnë aerobatikën e tyre kolosale. Dhe me të vërtetë presion të shfrenuar.
  Luftëtarët janë zbathur, por të lumtur...
  Në prill, nazistët pushtuan Bakun. Mungesa e municioneve bëri të vetën. Në të njëjtën kohë, Poti ra pothuajse njëkohësisht. Vetëm Jerevani, i vendosur në shpatet malore, u mbajt. Por edhe ai ishte i dënuar. Municionet dhe ushqimet atje po mbaronin gjithashtu. Vetëm se turqit nuk e kanë pushtuar ende këtë qytet dhe pluhuri po vdes nga uria.
  Vajzat nga batalioni i Tamarës u zhdukën pjesërisht në mesin e luftëtarëve të nëndheshëm, dhe disa, së bashku me komandantin, lëvizën nga pjesa e pasme në pjesën e përparme ... Ata donin të kalonin në të tyren.
  Kaukazi tashmë është pushtuar pothuajse plotësisht, por lufta vazhdon. Edhe pse BRSS humbi fushën e saj më të madhe të naftës në atë kohë. Por Ushtria e Kuqe nuk ishte e thyer në shpirt. Dhe ka gjithashtu naftë në rajonin e Vollgës, në Siberi dhe në shumë vende të tjera.
  Hitleri urdhëroi të përfundonin rusët në Astrakhan deri më 20 prill. Dhe betejat u shpalosën në një shkallë kolosale. Dhe bombardimet u intensifikuan ndjeshëm.
  BRSS u gjend nën presion të fortë. Pati edhe beteja për Alma-Ata, e cila u sulmua nga japonezët. Qyteti ishte pothuajse plotësisht i rrethuar.
  Samurai, sapo u bë pak më i ngrohtë, u përpoq të zhvillonte një ofensivë në drejtim të Magadan.
  Veronica luftoi në Alma-Ata dhe, së bashku me batalionin e saj të vajzave, luftoi sulmin e samurait.
  Dhe ka shumë prej tyre këtu. Kinezët, të rekrutuar duke përdorur metoda kolapsi, po luftojnë gjithashtu.
  Japonezët i hedhin në betejë ushtarët e verdhë... Ata përparojnë dhe fjalë për fjalë i bëjnë dush pozicionet sovjetike me kufomat e tyre.
  Veronica ndez. Dhe kosit kinezët dhe samurai në radhë. Ai hedh granata me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe kërcit:
  - Lavdi shpirtit rus!
  Marfa gjithashtu qëllon, pret kundërshtarët dhe kërcit:
  - Për Atdheun tonë!
  Natasha, duke qëlluar mbi ushtarët japonezë dhe kinezë të rekrutuar për të vepruar si ushqim topash, bërtet:
  - Për komunizmin e madh!
  Alina, duke qëlluar mbi samurai dhe luftëtarët kinezë, duke i kositur me pasion të madh dhe duke i dhënë dhuratën e vdekjes me thembër të zhveshur, bërtiti:
  - Për kufijtë e rinj të komunizmit!
  Veronica gjuan armikun me saktësi të madhe dhe shpon kokat e kinezëve dhe në të njëjtën kohë klith:
  - Lavdi tokës sovjetike!
  Dhe me këmbën e saj të zhveshur ajo dërgon një forcë kolosale të një granate, e cila i shqyen të gjithë armiqtë.
  Marta, duke prerë armikun dhe duke hedhur dhuratën e vdekjes me gishtat e saj të zhveshur, bërtet:
  - Sundoni epokën e komunizmit!
  Natasha, duke grisur paketën me eksploziv me këmbën e saj të zbathur, grisi një masë kineze, tha:
  - Për rendin e ri sovjetik!
  Alina, duke qëlluar me shumë saktësi mbi armikun, bërtiti:
  - Për kufijtë e rinj të komunizmit do të luftojmë!
  Dhe thembra e saj e zhveshur i dha vendin një bombe shkatërrimi.
  Vajzat që luftojnë, është sikur nga sytë e tyre u derdhen shkëndija.
  Jo, japonezët nuk mund të pushtojnë njerëz të tillë, qoftë edhe së bashku me forcat kineze. Dhe samurai nxiton të sulmojë.
  Dhe përsëri ata mbushin të gjitha afrimet me kufoma. Por ka shumë prej tyre dhe batalioni i bukurosheve zbathur duhet të tërhiqet.
  Dhe japonezët kanë vajza ninja. Dhe është shumë e vështirë të luftosh kundër tyre.
  Ata janë kaq të shkëlqyeshëm, luftarak dhe të bukur. Dhe ata hedhin me gishtërinjtë e tyre të zhveshur, dhurata me fuqi të madhe shkatërruese.
  Një vajzë ninja me flokë blu pret ushtarët sovjetikë me shpata dhe klithma:
  - Për epokën e mbretërimit të perandorit!
  Një vajzë ninja me flokë të verdhë drejton një mulli, shtyp ushtrinë ruse dhe kërcit:
  - Lavdi epokës së banzait!
  Një vajzë ninja me flokë të kuqe përdori një teknikë helikopteri, preu një oficer sovjetik dhe tha:
  - Ne gjithmonë fitojmë!
  Një vajzë ninja me flokë të bardha përdori teknikën e fluturës, preu tre ushtarë rusë dhe hodhi një bizele me gishtat e saj të zhveshur. Ai shpërtheu dhe përmbysi tridhjetë e katër.
  Luftëtari bërtiti:
  - Për porosinë e re japoneze!
  Vajzat këtu janë të mrekullueshme dhe vërtet të lezetshme... Dhe Ushtria e Kuqe në Lindjen e Largët takoi një armik serioz.
  Por në qendër, trupat sovjetike nisin një sulm të papritur në drejtim të Rzhev.
  Këtu ekuipazhi i Elizabeth lufton për herë të parë në tankun e ri IS-2. Një makinë me të cilën janë varur disa shpresa. Zakonisht ka pesë anëtarë të ekuipazhit, por këtu luftëtarët përballen me katër.
  Elizaveta qëllon me një armë 122 mm. Një predhë shkatërruese fluturon me forcë vdekjeprurëse. Përshkruan një hark dhe godet T-4 nga një distancë e gjatë.
  Elizabeth thërret:
  - E godita mirë këtë!
  Ekaterina përgjigjet duke ngarkuar, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe duke vërejtur me bezdi:
  - Por arma nuk është shumë e shpejtë!
  Elizabeta u pajtua me këtë:
  - Nuk është aspak një shkatërrues tankesh ideal!
  Elena, e cila ndihmoi në ngarkimin e armës me këmbët e saj zbathur, vuri në dukje:
  - Por është vrasës!
  Dhe pastaj Katerina qëlloi. Dhe predha goditi Panterën nga një distancë e madhe. Po, një armë vrasëse...
  Ekaterina vuri në dukje:
  - Kemi shumë energji dhe emocione!
  Elena u pajtua me këtë:
  - Mjaft shumë! Lavdi Rusisë!
  Efrasia gjithashtu vuri në dukje:
  - Shikueshmëria e kësaj makine është e dobët. Si e qëlloni?
  Elena vuri në dukje logjikisht:
  - Dhe ne kemi një sy kaq të stërvitur! Nëse do të godasim, do të godasim!
  Dhe luftëtarët kënduan në kor:
  - Ne nuk do të kemi frikë dhe do të luftojmë gjithmonë!
  . KAPITULLI Nr. 7.
  Më 21 prill, Astrakhani mbeti pjesërisht nën kontrollin sovjetik. Gjermani nuk u kap plotësisht prej tij.
  Terreni bëri të mundur mbrojtjen e mirë këtu. Dhe gjermanët vendosën të ndryshojnë taktikat. Në vend të sulmeve, ata kaluan në bombardime dhe granatime.
  Alenka dhe ekipi i saj u fshehën në një bunker dhe prisnin granatimet masive.
  Ishin gjashtë prej tyre vajza që luanin letra. Ata mbanin kuvertën me gishtërinjtë e tyre të zhveshur dhe patën një diskutim.
  Anyuta vuri në dukje me zemërim:
  - Në Kaukaz, vetëm Jerevani mbeti i pamarrë. Ky është vetëm ishulli ynë i fundit në këtë rajon. Ç'pritet më tej?
  Alenka sugjeroi logjikisht:
  - Me shumë mundësi ata do të shkojnë në Moskë. Kjo është kredo e tyre!
  Alla tha me një psherëtimë:
  - Forcat janë shumë të pabarabarta... Po e humbim vërtet luftën, e nuk kemi mjaftueshëm ushtarë!
  Maria vuri në dukje logjikisht:
  - Dhe nazistët pësojnë humbje! Ata nuk mund të na rezistojnë!
  Matryona shprehu mendimin e saj, duke hedhur një kartë me gishtat e saj të zhveshur:
  - Ne kemi lindur për të fituar, dhe sigurisht që do të fitojmë, e di!
  Marusya ra dakord, duke luftuar kundërshtarin e saj me gishtërinjtë e saj të zhveshur:
  - Sigurisht, nuk ka dyshim!
  Alenka nuk do të ishte aq optimiste, duke hedhur kartën me këmbën e saj të zhveshur dhe të nxirë:
  "Ne vajzat mund të na duhet të jetojmë nën pushtim, por besoj se do të fitojmë padyshim!"
  Anyuta deklaroi me vendosmëri:
  - Mund të luftosh duke përdorur metoda guerile, dhe do të jetë shumë bukur kur të luftosh me njerëz të tillë, është shumë bukur!
  Alla vuri në dukje në mënyrë agresive:
  - Duhet të luftojmë më aktivisht!
  Vajzat pushuan së foluri. Pastaj kaluan në një temë tjetër.
  Marusya vërejti me bezdi:
  - Numri i besimtarëve po rritet. Ndryshe nga çdo logjikë!
  Anyuta e kundërshtoi këtë:
  - Askush nuk e ka vërtetuar ende se nuk ka Zot. Dhe ai nuk mund të provojë të kundërtën. Kështu që këtu mund të debatojmë pafund.
  Alenka konfirmoi:
  - Dhe të grindesh këtu është marrëzi dhe e kotë!
  Alla u pajtua me këtë:
  - Po, kjo bisedë është e kotë. Për më tepër, nëse Zoti ekziston, atëherë Ai është i tillë që është më mirë për të të mos ekzistojë!
  Matryona qeshi dhe vuri në dukje:
  - Është më mirë që një Zot i tillë të mos ekzistojë! Ndërkohë, le të këndojmë!
  Dhe vajzat kënduan në kor;
  Ne jemi vajza, duke u bashkuar me Komsomol,
  Ata u betuan se do të jenë besnikë ndaj Atdheut...
  Kështu që një humbje e furishme i pret nazistët,
  Epo, le të jetojmë në Rusi nën komunizëm!
  
  Në fund të fundit, Lenini është me ne, si metal,
  Bronzi është më i fortë se çdo çelik...
  Kam ëndërruar të kthej botët përmbys,
  Siç la trashëgim gjeniu i madh Stalini!
  
  Ne do ta bëjmë Atdheun më të freskët,
  Dhe ne do ta ngremë Atdheun mbi yje...
  Le të ketë sukses me anëtarët e Komsomol,
  Edhe pse këmbët tona të vogla janë krejtësisht të zhveshura!
  
  Fashisti sulmoi atdheun tim,
  Samurai po vijnë paturpësisht nga lindja...
  Unë e dua Jezusin dhe Stalinin,
  Dhe besoj kundërshtarin, do ta bëjmë copë-copë!
  
  Në fund të fundit, Zoti i famshëm Svarog është me ne,
  Që me shaka do të ndërtojë komunizmin...
  Më e forta nga të gjitha në univers është Familja e lavdishme,
  Do të shtojë ndërgjegjen dhe vullnetin!
  
  Unë besoj se nuk do të dorëzohemi kurrë,
  Atdheu nuk mund të gjunjëzohet...
  Shoku Stalin është një yll i ndritshëm,
  Dhe mësuesi ynë është gjeniu i mençur Lenini!
  
  Ne do ta bëjmë Atdheun tonë,
  Më e bukur dhe rrezatuese në planet...
  Dhe do të jetë, njihni armën vrasëse,
  Lërini të rriturit dhe fëmijët të argëtohen!
  
  Djeg Svarog, mos digje në zemrën tënde,
  Ju jeni shenjtori mbrojtës i të gjitha shpatave ruse ...
  Së shpejti do të ndërtojmë një parajsë të fortë, besoj,
  Jezusi do të vijë misioni i shenjtë!
  
  Mos i besoni bandës së Hitlerit, miq,
  Se ajo do të fitojë lehtë dhe kërcënuese...
  Ne të gjithë kemi nevojë për një familje -
  Dhe më besoni, nuk është vonë për të dashur Atdheun tuaj!
  
  Zoti i Plotfuqishëm na mbron të gjithëve,
  Do të ngrejë mbi tokë flamurin trengjyrësh...
  Dhe grabitqari i keq kthehet në lojë,
  Ne mund të përballemi edhe me Satanain!
  
  Unë e dua Atdheun e Madh,
  Në gjithë universin nuk ka më të bukur ti,
  Ne nuk do ta shesim Rusinë për një rubla,
  Le të ndërtojmë paqen dhe lumturinë në univers!
  
  Në emër të Atdheut tonë, një ëndërr,
  Rusia e Madhe do të ngrihet ...
  Çdo gjë tjetër është thjesht kotësi
  Dhe një mesia i ri do të jetë me ne!
  
  O Lada ime e plotfuqishme,
  Ju do t'i jepni Rusisë dashuri dhe paqe ...
  Unë ju drejtohem kështu, duke ju lutur,
  Dhe nëse është e nevojshme, goditni me rrufe!
  
  Maria Nëna e Zotit të Qiellit,
  Universi i dha Jezusit...
  Për hirin tuaj, Zoti i madh u ngrit,
  Njerëzit nuk e kanë humbur shijen e tyre!
  
  Vini re se anëtarët e Komsomol janë të tillë,
  Zotat e Rusisë janë shumë të respektuar ...
  Ne jemi bij të mëdhenj të Atdheut,
  Rusët fitojnë gjithmonë!
  
  Miq, duhet t'i lutemi Atdheut,
  Perun, Yarilo dhe Svarog janë të fuqishëm...
  Ne do të jemi burra shumë të fortë,
  Dhe ne do të fryjmë edhe retë në qiell!
  
  Tani armiku tashmë është larguar nga Moska,
  Ti i lëndove shumë nazistët...
  Ne jemi besnikë ndaj Jezusit dhe Stalinit,
  Do të ketë shumë tanke me armë!
  
  Jo, armiku nuk do të jetë në gjendje të frenojë rusët,
  Meqenëse luftëtarët tanë janë të gjithëfuqishëm...
  Kalimi i provimeve, vetëm pesë,
  Kështu që çdo djalë do të ishte shumë i fortë!
  
  Më besoni, Stalingrad do të jetë i lavdishëm,
  Dhe ne do ta mbajmë atë nga sulmi ...
  Rreshtimi fitimtar i kalorësve do të vijë,
  Edhe pse gjaku rrjedh në një rrjedhë të pakontrolluar!
  
  Vajzat zbathur në të ftohtë,
  Ata vrapojnë, me thembra të ndezura ...
  Dhe ata do të godasin fashistët me grushte,
  Kaini i pashoqërueshëm do të rrafshohet!
  
  Gjithçka do të jetë mirë, njerëzit e dinë mirë,
  Jemi në hapësirë, do të zbulojmë yjësitë...
  Në fund të fundit, është mëkat të dyshosh për trimërinë,
  Dhe do të ketë një njeri në fronin e Zotit!
  
  Së shpejti do t'i ringjallim të vdekurit me shkencë,
  Mund të bëhemi më të rinj dhe më të bukur...
  Mbi ne është një kerubin me krahë të artë,
  Nëna ime e bukur Rusi!
  Vajzat e kënduan mirë gjithë poezinë dhe vazhduan të luanin letra me këmbë të zbathura...
  Ditëlindja e Leninit u festua më 22 prill. Vajzat pinin alkool të holluar me ujë dhe kafe dhe u gërryen nën zë...
  Ushtria e Kuqe kreu operacionin tjetër Rzhev-Sychevsk në qendër. Gjermanët u ulën në mbrojtje dhe u kundërpërgjigjën. Tanket e reja sovjetike T-34-85 dhe IS-2 luftuan. Makina e fundit shpesh ngecte në baltë. Dhe nuk mori forca të blinduara të Tiger-2 dhe macet më të rënda ballë për ballë. "Panther"-2 gjithashtu mund të depërtohej vetëm nga afër.
  Makina më gjermane depërtoi në atë sovjetike nga një distancë më e madhe.
  Hitleri në përgjithësi ishte i kënaqur me Panther 2, i cili ishte i mbrojtur në mënyrë të kënaqshme dhe kishte performancë dhe armatim të mirë. Por ai kërkoi të krijonte një tank që do të mbrohej më mirë, dhe në të njëjtën kohë do të voziste me tolerancë...
  "Miu" në këtë rast doli të ishte një makinë joefektive. E-100 u zhvillua në mënyrë aktive si pjesë e serisë "E". Rregullimi i motorit dhe i transmisionit supozohej të bëheshin së bashku, dhe frëngjia ishte më e ngushtë dhe më e prirur, si byk. Trashësia e armaturës mbeti e krahasueshme me Miun, ashtu si dhe armët, por pesha duhej reduktuar në 130 tonë për shkak të lartësisë. Në këtë rast, motori, përkundrazi, do të duhej të forcohej me 1500 kuaj fuqi, dhe rezervuari do të kishte lëvizshmëri të kënaqshme.
  Në përgjithësi, seria "E" ishte menduar të bëhej një gjeneratë e re tankesh. Me silueta më të ulëta, kënde të mëdha të prirjes racionale, armë dhe motorë të fuqishëm, plan urbanistik të dendur.
  Sidoqoftë, ndërsa gjermanët tashmë kishin makina mjaft të mira. "Panther" 2 zëvendësoi modelin e mëparshëm. Një Tiger-2 i ri u shfaq gjithashtu me një motor më të fuqishëm dhe një frëngji të ngushtë. Më mirë i mbrojtur dhe më i lehtë në peshë.
  Kështu që nazistët nuk u ulën të qetë.
  Më 24 prill 1944, aeroplani i parë gjerman bombardues Arado goditi Moskën me një dhuratë vdekjeje. Ai e hodhi bombën nga një lartësi e madhe dhe i kaloi lehtësisht luftëtarët sovjetikë.
  Hitleri tha se tani BRSS nuk ka asnjë shans dhe së shpejti do të vijë fundi i Ushtrisë së Kuqe.
  Më 25 Prill, filloi një sulm i ri në Astrakhan. Në betejë mori pjesë edhe makina e parë lëvizëse e tokës: një tank nëntokësor.
  Dy vajza gjermane u përleshën në të: Mercedes dhe Dora. Luftëtarët testuan një model nëntokësor që lëvizte në tokë.
  Është ende mjaft i lehtë me një top me tyta të shkurtra 75 mm dhe katër mitralozë.
  Vajzat tërheqin makina përgjatë tokës. Stërvitjet rrotullohen, duke prerë shkëmbin. Lëvizja është mjaft e ngadaltë, shtatë kilometra në orë, gjë që nuk është e keqe për pajisjet nëntokësore.
  Mercedes shtyp gishtat e saj të zhveshur në levë të parë në ushtrinë gjermane. Është shumë e lehtë për t'u përdorur dhe thotë:
  - Sa ia ka dalë shkenca jonë gjermane!
  Dora u pajtua me këtë:
  - Po, tashmë mund të bëjmë shumë! Fuqia jonë është shumë e madhe!
  Dhe gjithashtu kontrollon duke përdorur një levë. Vajzat po testojnë një makinë speciale me një radar.
  Ka një bateri sovjetike përpara dhe ju mund të zhyteni nën të.
  Mercedes, duke nxjerrë dhëmbët, vëren:
  - Ne do të ndërtojmë një urdhër të ri!
  Dhe më pas del makina e nazistëve. Një predhë fragmentimi me eksploziv të lartë godet armët sovjetike. Dhe godet ushtarët e Ushtrisë së Kuqe.
  Dora thotë duke qeshur:
  - Le të festohet revanshizmi i madh!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai bën goditje të sakta. Godet armikun dhe kërcit:
  - Lavdi ëndrrës së re!
  Mercedes qëllon me mitraloz dhe ulërin:
  - Për epokën e ëndrrave të mëdha!
  Vajzat qeshin dhe duartrokasin vetë. Këta janë luftëtarë kaq agresivë dhe shumë të shpejtë.
  Dona vëren në mënyrë agresive:
  - Ka shumë të mira në botë!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai shtyp butonat dhe qëllon përsëri në drejtim të artilerisë sovjetike.
  Mercedes konfirmon me buzëqeshje:
  - Dhe do të jetë edhe më e bukur!
  Dhe ai gjithashtu gjuan duke përdorur gishtat e zhveshur. Kështu qëllojnë këto vajza luftarake.
  Epo, një pajisje tjetër për luftë ...
  Sulmi nazist në Astrakhan po rritet...
  Të gjitha afrimet u ndërprenë... Dhe trupat sovjetike u detyruan të dorëzoheshin më 1 maj 1944, duke përfunduar mbrojtjen e gjatë heroike të qytetit. Ra edhe kjo fortesë.
  Nazistët festuan rënien e Astrakhanit me fishekzjarre. Por megjithatë mbrojtja nuk ishte e kotë. Dhe Krautëve u duhej pak kohë për të rimbushur trupat e tyre dhe për të mbledhur rezerva ...
  Fuhrer planifikoi të përparonte në drejtim të Saratovit dhe më tej përgjatë Vollgës me një anashkalim të thellë të Moskës.
  Por ndërsa gjermanët po rigruponin forcat e tyre, ata po nxirrnin rezerva. Dhe betejat u ndezën në ajër.
  Aviacioni gjerman u përpoq të konsolidonte epërsinë e tij. Testet luftarake të ME-262 zbuluan mungesën e besueshmërisë së këtij automjeti dhe aksidentet e tij të shpeshta, si dhe probleme me manovrimin. Pra, deri më tani nuk ka pasur asnjë ide për zëvendësimin e plotë të njësive gjermane me këtë avion. Përkundrazi, TA-152 doli të ishte një makinë e shkëlqyer për kohën e saj dhe po prezantohej gjithnjë e më shumë. ME-309 dhe ME-109 mbetën në shërbim.
  Raketa ME-163 rezultoi të ishte një luftëtar i mirë për luftim, por koha e tij shumë e shkurtër e fluturimit e bëri pothuajse të pamundur përdorimin e tij në luftime.
  Më i suksesshëm ishte bombarduesi reaktiv Arado, i cili, për shkak të shpejtësisë së tij të lartë, ishte pothuajse i pamundur të rrëzohej me armë kundërajrore dhe luftëtarët sovjetikë nuk arritën dot ta arrinin. Avionët e zbulimit ishin mjaft të mirë. Gjermanët po zhvillonin edhe makina të tjera. Për shembull, XE-162, një luftëtar më i lehtë se ME-262, i lehtë për t'u prodhuar, i lirë dhe i manovrueshëm, kështu që mund të bëhet kryesisht nga druri. Dhe luftëtarë të tjerë. Dhe ME-1010 dhe TA-183... Dhe një modifikim më i avancuar dhe i besueshëm i ME-262 X. Dhe luftëtarët pa bisht Gotha, dhe shumë më tepër.
  Sidoqoftë, tani për tani, luftëtarët gjermanë me helikë ishin shumë më të fortë se avionët sovjetikë. Të cilat ranë në cilësi dhe ishin mjaft të dobëta si në motorë ashtu edhe në armë. Për më tepër, Yak-9 u thjeshtua më tej dhe tani ishte i pajisur me vetëm një top avioni 20 mm, duke braktisur mitralozin. Kjo e bëri prodhimin më të lirë dhe më të lehtë dhe reduktoi peshën.
  Gjithsesi, mitralozi është mjaft i dobët kundër avionëve gjermanë. Ndërsa BRSS nuk kishte mundësi të prodhonte modele më të avancuara makinash dhe kalimesh me shpejtësi dhe armë përballë nazistëve. Pesha më e madhe e automjeteve krijonte probleme me manovrimin.
  Dhe mungesa e karburantit zvogëloi stërvitjen e fluturimit të personelit me krahë.
  Alvina dhe Albina, pasi kishin zotëruar ME-309 të armatosur fuqishëm me shpejtësi të mirë, nuk donin të hipnin në ME-262, i cili u rrëzua shumë shpesh. Dhe në shpejtësi ata tashmë janë më të fortë se rusët.
  Alvina, duke prerë një makinë sovjetike, vuri në dukje:
  - Është interesante të luftosh në qiell!
  Albina, duke përdorur këmbët e saj të zbathura, e drejtoi luftëtarin drejt objektivit dhe e shtypi atë, ra dakord:
  - Po, ne jemi në thelb më të fortët në botë!
  Dhe vajzat qeshën si të çmendura.
  May doli të ishte relativisht i qetë. Ushtria e Kuqe ende po përpiqej të priste parvazin e Rzhev.
  Elizaveta qëlloi nga IS-2 në drejtim të kundërshtarëve të saj... Makina sovjetike kishte mbrojtje të mirë vetëm në pjesën e sipërme të pjesës së përparme të bykut. Balli i kullës nuk është mjaftueshëm i mbrojtur. Dhe mund të depërtohet edhe në distancë të afërt nga topat T-4. Megjithatë, tanku i fundit u ndërpre më në fund në maj, siç ishin Pantera dhe Luani dhe Miu i zakonshëm. Tani në seritë "Patera"-2 dhe "Tiger"-2 janë maksimalisht të unifikuara dhe me armë të ngjashme.
  Këto automjete janë të mbrojtura mirë në pjesën e përparme, mjaft dobët në anët dhe ndryshojnë më shumë në peshë. Karakteristikat e tyre drejtuese me motorë të rinj janë të pranueshme për ushtrinë. Por edhe këto tanke janë të përkohshme... Ata po përgatiten t'i zëvendësojnë me "Panther"-3 dhe "Tiger"-3 nga seria "E". Me një plan urbanistik më të dendur, me motorin dhe transmisionin e vendosur në një bllok dhe përtej, me një shasi të lehtë, të thjeshtuar dhe në të njëjtën kohë të kalueshme dhe lehtësisht të riparueshme.
  Makinat e reja duhet të mbrohen më mirë, por pa rritur, në asnjë rast, peshën e dukshme.
  Sa i përket armëve, këtu nuk ka unitet. Tanket sovjetike kanë forca të blinduara jo shumë të trasha dhe të cilësisë së dobët. Dhe nuk ka kuptim instalimi i armëve të kalibrit të madh. Ushtria është mjaft e kënaqur me topin 88 mm. Ajo merr tridhjetë e katër nga katër kilometra, dhe është -2 nga pak më afër. Kështu që zhvillimet janë duke u zhvilluar...
  BRSS duhet t'i përgjigjet kësaj me diçka. Por nuk është ende e qartë pse... Ka plane për të krijuar SU-100. Kjo armë vetëlëvizëse është thjesht efektive dhe me një efekt depërtues. Disa shpresa lidhen me të, për luftën kundër tankeve të rënda në rritje të Rajhut të Tretë. Por ende duhet të bëhet, si predha për një përbindësh të tillë, dhe duhet të vendoset prodhimi serial i armës, gjë që në kushte lufte nuk është shumë realiste.
  Por këtu është ekuipazhi i tankeve të Elizabeth që lufton në T-34-85. Dhe vajzat, zbathur dhe me bikini, luftojnë me guxim.
  Elizabeth qëllon mbi nazistët me gishtat e saj të zhveshur dhe e godet Panterën në krah, duke thënë:
  - Për komunizmin e madh!
  Dhe tridhjetë e katër e tyre kërcejnë lart dhe shpejt kthehen duke qëlluar.
  Edhe Ekaterina gjuan me shumë saktësi armikun. Një tank i vjetëruar T-4 e rrëzon atë në anë dhe bërtet:
  - Lavdi kalorësve të BRSS!
  Dhe u bën përsëri syrin miqve të saj. Vajza doli të ishte një vajzë kaq luftarake.
  Edhe Elena qëllon kundër armikut. Ai e godet atë me shumë saktësi, në këtë rast duke thyer rulin Tiger-2 dhe gjëmon në majë të mushkërive të tij:
  - Për Rusinë e Shenjtë!
  Efrasia qëllon me saktësi kundër armikut. Bën një gjuajtje të saktë në anën e armikut, depërton metalin dhe bërtet:
  - Për komunizmin e shenjtë!
  Dhe vajzat kthejnë me besim tankun e tyre dhe shmangin goditjet e predhave. Nuk është aq e lehtë të mposhtësh vajzat.
  Këtu u shfaq kundër tyre "Luani"-2 më i ri dhe i frikshëm. Mundohuni të depërtoni në një tank të tillë dhe ai do të përpiqet të godasë tridhjetë e katër.
  Dhe gjuan nga distanca.
  Elizabeth shkroi në Twitter si përgjigje:
  - Nuk do të pranoni gënjeshtra!
  Dhe dërgon një predhë në rezervuarin Lev-2 nga një distancë e gjatë. Do ta godasë në ballë.
  Hitleritët këputen.
  Pastaj Katerina qëllon përsëri, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, në drejtim të armikut, dhe këtë herë, predha, pasi kishte përshkruar një hark, goditi me saktësi fashistin në tytën e gjatë të topit.
  Katerina guxoi:
  - Një sy i mprehtë, duar të pjerrëta, kjo nuk është për ne!
  Gjermani, pasi humbi armën, filloi të kthehej shpejt dhe të largohej. "Lion"-2 është rezervuari i parë gjerman në të cilin transmetimi dhe motori ndodhen në pjesën e përparme në një njësi, dhe kutia e shpejtësisë është në vetë motorin.
  Kjo bëri të mundur uljen e gjatësisë dhe uljen e peshës, duke rritur ndjeshëm shpejtësinë e tij. Dhe kështu "Lev"-2 u largua, dhe pati një shans për të thyer distancën...
  Elena, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, drejtoi armën, e mori dhe qëlloi në drejtim të armikut. Predha goditi pjesën e pasme të bykut të Luanit, por u bë rikoset...
  Elena bërtiti:
  - Dreqin, distanca është e madhe. Ne nuk do ta marrim atë kështu!
  Katerina gurgulloi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - "Leo", vajza ky është "Leo", mos u ofendoni! Së shpejti do t'ju njoh miq, do të jetë shumë e turpshme!
  Dhe tanku i tyre goditi T-3, ky tank sapo ishte kthyer në anën e tij dhe mund të goditej nga një distancë e gjatë.
  Dhe vajza qëlloi me gishtat e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Lavdi epokës së komunizmit në tokë!
  Efrasia vuri në dukje me bezdi, duke gjuajtur kundër armikut dhe duke përdorur takat e saj të zhveshura:
  - Atdheu ynë është i fortë, ai mbron botën!
  Elizabeta cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët dhe filloi të këndonte, duke kompozuar një poezi të tërë ndërsa shkonte:
  Satani nuk do të na mundë
  Atdheu im është më i bukuri në botë,
  Bëhu i famshëm për vendin e bukur...
  Të rriturit dhe fëmijët do të jenë të lumtur në të!
  
  Lërini zambakët e luginës të lulëzojnë në mënyrë madhështore në të,
  Dhe kerubinët luajnë një himn të mirë...
  Fuhreri do të jetë kaput,
  Rusët janë të pamposhtur në beteja!
  
  Anëtarët e Komsomol vrapojnë zbathur,
  Ata shkelin borën me taka të zhveshura...
  Hitler dukesh thjesht cool
  Do të të vrapoj në një tank!
  
  A mund t'i mposhtim nazistët?
  Si gjithmonë, ne jemi vajza zbathur...
  Kalorësi ynë më i frikshëm është ariu,
  Ai do t'i vrasë të gjithë me automatik!
  
  Jo, ne vajzat jemi tashmë shumë të lezetshme,
  Ne fjalë për fjalë i shqyejmë të gjithë armiqtë...
  Kthetrat, dhëmbët, grushtat tanë...
  Ne do të ndërtojmë një vend në një parajsë të mrekullueshme!
  
  Unë besoj se do të ketë komunizëm të ftohtë,
  Vendi po lulëzon në të, besoni këshillat...
  Dhe nazizmi i mjerë do të zhduket,
  Unë besoj se veprat tuaja do të lavdërohen!
  
  Toka do të lulëzojë egër, besoj,
  Nga fitorja jemi kthyer te fitorja...
  Mundi japonezin Nikolai,
  Samurai do të përgjigjet për poshtërsi!
  
  Ne nuk do ta lejojmë veten të anojmë,
  Le të shtypim armiqtë tanë me një goditje ...
  Lëreni gjahtarin të kthehet në lojë,
  Jo më kot e shtypëm Wehrmacht-in!
  
  
  Mos na beso që të dorëzohemi,
  Rusët gjithmonë kanë ditur të luftojnë...
  Ne i mprehim bajonetat me çelik,
  Fuhreri do të bëhet imazhi i një kllouni!
  
  Kështu është atdheu im,
  Në të luan fizarmonika ruse...
  Të gjitha kombet janë një familje miqësore,
  Triumfon Abeli, jo Kaini!
  
  Së shpejti BRSS do të jetë në lavdi,
  Edhe pse armiku ynë është mizor dhe i pabesë...
  Ne do të japim një shembull për trimërinë,
  Shpirti rus do të lavdërohet në beteja!
  . KAPITULLI Nr. 8.
  Maji 1944 fluturoi shpejt... Albina dhe Alvina mblidhnin faturat në avionë.
  Janë vajza që duket se fluturojnë mbi krahët e kerubinëve.
  Albina rrëzon një aeroplan rus me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe bërtet:
  - Për Rajhun e Tretë!
  Alvina, gjithashtu zbathur dhe me bikini, rrëzon një avion sovjetik, e ndan në copa dhe bërtet:
  - Për komunizmin arian!
  Pas së cilës vajzat, duke përdorur një top 37 mm, filluan të qëllojnë në tanket sovjetike.
  Ata rrëzojnë tridhjetë e katër dhe bërtasin:
  - Ne jemi shumë të lezetshëm!
  Albina shtyp pedalin me takën e saj të zhveshur, të rrumbullakët dhe cicërima:
  - Le të lavdërohet komunizmi!
  Dhe përplaset përmes një makine sovjetike.
  Edhe Alvina qëllon me saktësi në drejtim të armikut, e troket dhe bërtet duke nxjerrë dhëmbët:
  - E vërteta jonë është në grushtin tonë!
  Vajza të tilla mendjemprehta... Dhe shkatërrojnë regjimentet sovjetike... Për shembull, ata morën IS-2. Kështu ata e sulmuan nga ajri dhe më pas e qëlluan nga një top avioni. Ata depërtuan në metal dhe shkaktuan djegien e rezervuarit. Dhe kompletet e luftimit do të shpërthejnë.
  Albina cicëroi në majë të mushkërive:
  - Vajzës i pëlqen të vrasë! Çfarë vajze!
  Alvina fërshëlleu duke nxjerrë dhëmbët e saj perlë:
  - Lavdi Atdheut tonë! Për komunizmin!
  Vajzat sapo morën shfarosjen totalitare të kundërshtarëve të tyre.
  Dhe Ushtria e Kuqe u mund me besim.
  Dhe Gerda luftoi në ekuipazhin e saj "Panther"-2 dhe u përfshi në shkatërrim total.
  Vajza drejtoi armën me gishtat e saj të zhveshur. Ajo qëlloi një tridhjetë e katër dhe bërtiti:
  - Për madhështinë e komunizmit në mënyrën ariane!
  Charlotte gjithashtu qëlloi gishtat e saj të zhveshur në tankun sovjetik, theu armaturën dhe bërtiti:
  - Për sukses të madh në botë!
  Edhe Christina bëri një qitje pa shumë ceremoni. Po, ajo e bëri atë kaq saktë, goditi sovjetikën tridhjetë e katër me thembër e saj të zhveshur dhe turbulloi:
  - Për kufij të mëdhenj!
  Magda gjithashtu gjuajti një predhë me radhë dhe bërtiti:
  - Për një urdhër të ri arian!
  Pas së cilës vajzat e morën dhe kënduan në kor:
  - Ne jemi të gjithë skinheads, adhurues të lirisë, duke luftuar për një rend të ri! Së shpejti popujt do të bëhen arianë, le të luftojmë me zjarr dhe shpatë!
  Luftëtarët, duhet thënë, dolën shumë luftarakë. Dhe nëse ata rrëzojnë armikun, atëherë deri në fund.
  Bashkimi Sovjetik është nën sulm nga forcat superiore. Japonia po futet nga lindja.
  Dy pilotë japonezë, Toshiba dhe Toyota, sulmojnë pozicionet sovjetike nga ajri.
  Të dyja vajzat japoneze janë shumë të bukura si këmbëzbathur ashtu edhe me bikini.
  Toshiba bën një afrim ajror, depërton në çatinë e një tanku sovjetik dhe vrumbullon:
  - Unë jam një përbindësh nga ferri japonez!
  Toyota, duke shtypur gishtat e këmbëve të zbathura në pedale dhe duke prerë armikun, bërtet:
  - Për madhështinë e ideve të Japonisë!
  Këto vajza janë kaq të mrekullueshme. Dhe ata shkatërrojnë armiqtë në mënyrë shumë aktive.
  Por BRSS me të vërtetë po humbet nga samurai. Dhe është e qartë pse. Ku mund t'i rezistosh një fanatizmi dhe teknologjie të tillë?
  Vajzat japoneze po depërtojnë me tanke të lehta por të shkathëta dhe po rrahin në mënyrë specifike Ushtrinë e Kuqe.
  Njësitë e tankeve nuk janë shaka.
  Toshiba hodhi bomba mbi pozicionet sovjetike nga ajri, dhe një palë topa fluturuan lart dhe cicërimën:
  - Për komunizmin e madh!
  Pas kësaj ai shpërtheu në të qeshura...
  Toyota vuri në dukje gjatë fluturimit:
  - Zotat rusë janë të çuditshëm. Ata adhurojnë njeriun e kryqëzuar në kryq dhe e konsiderojnë atë Zot. Madje disi bëhet qesharake!
  Toshiba qeshi në përgjigje, duke thënë:
  - Dhe ne vetë së shpejti do të bëhemi perëndi dhe do të vazhdojmë evolucionin e Hyjnisë sonë!
  Dhe vajzat do të qeshin me shumë dëshirë.
  Toyota vuri në dukje duke qeshur:
  - Forca jonë është në unitet!
  Toshiba e konfirmoi në mënyrë agresive këtë:
  - Forca jonë, grushti ynë!
  Dhe përsëri nga qielli ata do të bien mbi armikun një lumë predhash avionësh, duke përshkuar tridhjetë e katër.
  Këto janë vajza që luftojnë dhe thonë çfarë tjetër. Japonia do të hajë dhe djegë të gjithë.
  Dhe kur ata torturojnë një pionier, ai rezulton të jetë jashtëzakonisht agresiv.
  Sidomos nëse takat e djalit janë të skuqura. Ky është absolutisht veprimi më super...
  Dhe vajzat bërtasin në majë të mushkërive të tyre ...
  Dhe vajzat sovjetike gjithashtu luftojnë me guxim dhe rrëzojnë kundërshtarët e tyre. Dhe ata veprojnë me pritje dhe përplasje.
  Anastasia Vedmakova dhe Akulina Orlova janë bukuroshe shumë aktive në qiell.
  Dhe rrëzojnë nazistët, edhe pse kanë avionë më të fortë.
  Anastasia shtyp këmbëzat me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe këndon:
  - Nuk është keq të jesh i fortë, të jesh i sigurt!
  Akulina shtyp këmbëzën me thembër të zhveshur dhe konfirmon:
  - Do t'i mundim shumë fort fashistët!
  Dhe të dy vajzat kënduan:
  - Godit fort, fort, shumë fort! Goditi fort, fort, shumë fort!
  Pas së cilës luftëtarët filluan të lexojnë aforizma me krahë që galoponin si kuaj, ose më mirë hamshorë të rinj;
  Politikanët shpesh ngacmojnë për t'i vënë jakë votuesve!
  Një politikan kryelartë i shtyp votuesit si pula!
  Një politikan ëndërron të hipë mbi një kalë të bardhë për t'i vënë një jakë një votuesi!
  Dhelpra ka fanta të vegjël dhe dëshiron t'i gëlltisë, duke i fshehur fare!
  Një politikan që flet shumë për filantropinë është një kanibal tipik!
  Dhe një ari mund të përgjumet me fjalime të ëmbla si mjalti!
  Për një vodka të dehur dhe të hidhur është më e ëmbël se mjalti!
  Rrobaqepësi do të gënjejë dhe nuk do të skuqet, një politikan do të "squhet" dhe do të gënjejë!
  Një grua, duke i hequr këpucët, i vë këpucët një burri, në nivelin e një endacaki!
  Nëse doni të afroheni me Zotin, pakësoni lakminë tuaj!
  Edhe në indiferencën e dukshme të të Plotfuqishmit ka dashuri - në fund të fundit, fëmijët para së gjithash duan të shpëtojnë nga kujdesi i prindërve të tyre!
  Zoti vonon të ndëshkojë të keqen për t'i dhënë një shans mëkatarit!
  Talenti dhe puna e palodhur si burrë e grua lindin sukses vetëm në çift!
  Edhe mjalti është i hidhur - nëse mbytesh në të!
  Mashtrimi është si vera, është i neveritshëm dhe i ëmbël dhe është i vështirë të ndalosh!
  Dashuria është si një guaskë - gris zemrën, tund trurin, del xhepat, del anash!
  Njeriu është i barabartë me Zotin në disa mënyra - i Plotfuqishmi krijoi universin dhe njeriu lindi marrëzinë: të dyja janë të pafundme!
  Kushdo që e ndërton suksesin mbi gjak do të përballet me fatin e një derri të therur. Ata do të hanë shokët e tyre - rezultati është i trishtuar dhe i zemëruar!
  Ndonjëherë mënyra më e mirë për të ruajtur reputacionin tuaj është një lak rreth qafës! Në çdo rast, nuk do të të lërë të biesh!
  Ju nuk mund të shtriheni nën një ari për një kohë të gjatë - ai do t'ju shtypë!
  Ndonjëherë një grua është si një vigan në vend të një batanije!
  Një shkrimtar që përpiqet të korrë kartëmonedha nuk do të mbjellë gjëra të mira e të përjetshme!
  Një vend pa ligj është si një trup pa skelet! Vetëm që të mos osifikohet duhen zgjedhje!
  Nëse doni të krijoni një kryevepër, harroni tarifën!
  Mashtrimi më i shkathët është kur nuk gënjen, por askush nuk të beson!
  Sigurisht, humbja premton telashe të mëdha, por kjo është vetëm një reflektim i fitores së ardhshme!
  Në betejë, trimëria dhe inteligjenca e mirë sjellin fitoren.
  Për të goditur, së pari duhet të shihni se ku!
  Skauti është farkëtari i fitores!
  Çdo budalla mund të sakatojë, por jo çdo njeri i zgjuar mund të shërojë!
  Ka shumë xhelatë të vrazhdë - pak mjekë shërues!
  Disa janë mjekë, disa janë xhelatë!
  Pa dhimbje nuk ka trimëri - pa trimëri nuk ka fitore!
  Idetë e komunizmit janë kufiri i idiotizmit: nëse kokat e nxehta dhe zemrat e ftohta marrin përsipër zbatimin e tyre!
  Komunizmi është i lehtë, por i djeg ata që janë shumë vaj!
  Nëse nuk keni durim të mjaftueshëm, të kënduarit ju ndihmon!
  Populli është si hekuri - para se të ftohet, jepi formën e dëshiruar!
  Nëse doni të bëheni të njohur, përdorni forcën më shpesh!
  Vlerësimi është si bari djallëzor - rritet kur e ujit me lot dhe gjak!
  Njerëzit janë si barërat e këqija - sa më shumë t'i shkelësh, aq më lart rriten!
  Uniteti është çelësi i fitores!
  Disiplina është një mjet për fitore! Mendja luan me të!
  Uniteti, guximi, vetëmohimi janë çelësat e fitores, lirisë, lumturisë! Pa disiplinë nuk ka ushtri dhe pa ushtri nuk mund të fitosh lirinë!
  Puna na ka bërë më të fortë, e shumëzuar me inteligjencën do të na japë lirinë dhe së bashku me fatin do të sjellë lumturi!
  Komandanti është si maja e piramidës - duhet të jetë vetëm një, përndryshe edhe një strukturë kaq e fortë do të shembet!
  Fisnikëria e familjes ka të njëjtën lidhje me guximin si gjatësia e flokëve me inteligjencën!
  Asnjë trim i të parëve tanë nuk do të ndihmojë një frikacak!
  Një teh i bërë nga çeliku më i fortë ndryshket në duart e një muhabeti dhe një frikacak!
  Arma më e tmerrshme është Bibla në duart e një të poshtër!
  Pasuria kryesore e një njeriu: fuqia, e cila është edhe arsyeja kryesore e rrënimit!
  Profesioni më i mirë është prostitucioni, ju kombinoni biznesin me kënaqësinë dhe keni një partner të ri çdo herë - pa rutinë!
  Ju mund të mburreni për origjinën e heroit për shekuj me radhë, por kur e gjeni veten në fushën e betejës, ju frikacakisht nxitoni në pjesën e pasme!
  Një shishe vodka është si një granatë - të rrëzon nga këmbët, të rrëzon trurin, të shtyp të brendshmet!
  Kur zemra është e mbushur me mëshirë, për ndonjë arsye kuleta bëhet bosh!
  Një person vërtet i lirë i nënshtrohet tre gjërave - arsyes, dashurisë, Zotit!
  Dashuria është si një trëndafil - nuk lulëzon për shumë kohë, por dhemb!
  Robi në shpirt është i nënshtruar - pasioneve, epshit, robërve të Zotit!
  Fati është i paqëndrueshëm si rëra - vetëm puna e vështirë do ta lidh atë me çimento!
  Një filxhan verë është si një oqean - kur të tërhiqesh, humbet terren nën këmbë!
  Femrat e duan forcën mashkullore, por jo kur e përjetojnë vetë!
  Dashuria është si një varkë, nëse e vozisni shumë shpejt do të përmbyset dhe do të mbytet!
  Në momentin e duhur prezanton një artikull - joshje të të rriturve nga të mitur!
  Nuk mund t'i vësh pranga dashurisë!
  Ajo që është e natyrshme nuk është kriminale!
  Dashuria është një ndjenjë e butë, por prangat më të trasha nuk mund ta mbajnë atë!
  Po të funksiononin të gjitha ligjet, vendi do të kthehej në një burg ku sigurimi rekrutohet nga jashtë!
  Parimi i pashmangshmërisë së dënimit nuk funksionon sepse nuk mund të arrestoni veten!
  Mjekët nuk duhet të kalojnë nëpër një rrugë me pengesa. Pas saj, duart tuaja do të dridhen, dhe gjuha juaj do të turbullohet, dhe një gotë vodka, ndryshe nga një hangover, nuk do t'ju ndihmojë!
  Nuk ka asgjë më të lodhshme se përtacia e zgjatur!
  Zbulimi shkencor: konceptuar në mënyrë progresive - zbatuar në mënyrë agresive!
  Jo një vend për të menduar, por një vend për grindje dhe çmenduri!
  Të gjitha problemet e njerëzimit vijnë nga egoizmi, prosperiteti është i mundur vetëm me përpjekje të përbashkëta!
  Një person pa një ekip është si një qymyr, pa zjarr - jep pak dritë dhe shuhet shpejt!
  Atdheu ngroh - më mirë se një zjarr!
  Dhe kafsha është më mirë në tufë!
  Logjika nuk duhet t'i shërbejë instinkteve - mendjes së epshit!
  Do të ketë një luftë - do të ketë një bëmë!
  Muskujt pa tru janë një grusht mish - për të cilin tigani po qan!
  Prej dy duelistëve njëri është budalla, tjetri i poshtër!
  Sa më lart të fluturojë njeriu, aq më i pakënaqur është me pozicionin e tij!
  I mbetur vetëm, qenit i mungon shkopi i pronarit të tij!
  Krahë kanë vetëm ata që nuk e kanë mendjen me gërvishtje!
  Është keq kur je vetëm si snob!
  Ju jeni vetëm, dhe armiqtë tuaj janë legjion!
  Edhe një elefant mund të hahet nga një insekt!
  Nëse ka më shumë se një milion çimka!
  Kreu i vendit duhet të jetë vëlla me popullin, jo vëlla!
  . Është më e lehtë të gjesh një shkëmb të thatë në oqean sesa një shpikje që nuk është përdorur për qëllime ushtarake!
  Fitorja si grua tërheq me shkëlqimin e saj, por zmbraps me çmimin e saj!
  Zjarri është zot i luftës dhe, si perënditë e tjera, kërkon vëmendje dhe sakrificë!
  Një shpatë është si një pikë shiu, do të bjerë e do të shpërndahet dhe kur të ketë shumë, do të lindë fitorja!
  Vetëm mos këndoni - për paqe!
  Shpirti im është i trishtuar - stomaku im është bosh!
  Fillimisht tasi, pastaj mendimet!
  Fitorja vlen për nder!
  Nderi është një koncept relativ dhe duhet të zbatohet kryesisht për ushtarët tuaj!
  Ata që pinë para një zënke do të kenë hangover në ferr!
  Tubat janë të heshtur sepse tehet këndojnë - çeliku është më i fortë dhe më i zhurmshëm se bakri!
  Një ushtri pa komandant është si një kope delesh pa bari, një ujk, nëse nuk hahet, do t'ju trembë!
  Të ikësh është më shumë marrëzi sesa frikacak! Në fund të fundit, shumica e ushtarëve nuk vdesin në betejë, por gjatë ndjekjes!
  Lufta është si një lojë domino, vetëm domino të thyera nuk mund të mblidhen më - toka mban!
  Përndjekja e kthen luftëtarin në xhelat, frikacakun në trim, modestin në të pafytyrë!
  Fantashkencë është një garë absurditetesh dhe absurditetesh! Në të njëjtën kohë, nuk ka më zhanër shkencor dhe logjik!
  Në luftë është si në një opera - secili këndon të tijën, vetëm sufleri mund të jetë spiun!
  Gratë moderne i falin burrit gjithçka - përveç varfërisë!
  A e dini se si ndryshojnë spiunët nga oficerët e inteligjencës?
  E di! Kemi vetëm oficerë të zbulimit - të huajt janë të gjithë spiunë!
  Çfarë është më mirë me një kokë bosh apo një portofol bosh? Sigurisht, me një kokë bosh - nuk është aq e dukshme!
  Mendja është mbledhësi më i mirë i pasurisë!
  Inteligjenca dhe fat: një çift i dashuruar - ata lindin sukses, pasuri, pozicion, por shpejt ndahen!
  Burrat krenarë e kanë më të lehtë të dëgjojnë këshillat kur ato jepen nga një grua - përveç nëse është gruaja e tij!
  Një grua e mençur vlen një pasuri! Dhe një grua sipërmarrëse mund ta padisë atë!
  Kush vlerëson personalitetin tek një person dhe kush vlerëson paratë!
  Njerëzimi mund të shkatërrohet nga dy gjëra - kompjuterët dhe shkencëtarët kompjuterikë. E para do të atrofizojë mendjen, e dyta nuk do të mund të përfitojë prej saj!
  Në luftë, një granatë është një shok!
  Në përgjithësi, një shegë që tregon shaka është si një vezë Faberge e përdorur për të thyer arra!
  Talenti është si shpirti: nuk mund të hiqet, por mund të shkatërrohet!
  Hakmarrja nuk ia vlen nderimi - ndëshkimi i mirësjelljes!
  Zilia është mikrob i krimit, egoizmi është lotim, përtacia është ushqim!
  Përtacia është më e keqja nga të gjitha krimet!
  Është më mirë të vdesësh me dinjitet me shpatë sesa të jetosh si një ka i futur në stallë nga një kamxhik!
  Në luftë, guximi mund ta mposhtë dinakërinë, por dinakëria nuk mund ta mundë kurrë guximin!
  Lufta e bën jetën të tmerrshme, dhe vdekja e denjë dhe e bukur!
  Modestia është një cilësi e rrallë për një komandant, por kjo e bën atë edhe më të vlefshme!
  - Çakalli është në bashkëtingëllore me fjalën kal!
  Luani ka vetëm një avantazh ndaj çakalit - mundësinë për të vdekur me dinjitet!
  Teknologjia është xhelati i trimërisë!
  - Por nuk është e vërtetë! Në fakt, sa më i lartë niveli i teknologjisë, aq më shumë inteligjencë dhe shkathtësi kërkohet në fushën e betejës!
  Aty ku fillojnë interesat e Atdheut, mbaron mirëqenia personale!
  Liria duhet të kombinohet me disiplinën. Anarkia është antiteza e lirisë!
  Kujtesa e fortë është mentori më i mirë! Në përgjithësi, liria mund të fitohet me shpatë, por vetëm me ndihmën e arsyes mund të ruhet!
  - Kur një luftëtar i fortë shpëton një tjetër, nuk nevojitet nder i veçantë për këtë!
  Në fund të fundit, kur trimëria të digjet në zemrën tënde, do të ngresh mburojën në mbrojtje të skllevërve të tu!
  Poshtërsia e një bastard nuk është një justifikim për një person të ndershëm, pasi prania e pisllëkut nuk justifikon një person të pisët!
  Dashuria nuk është kurrë e lirë - veçanërisht nëse nuk paguani me portofolin tuaj, por me shpirtin tuaj!
  E vetmja gjë që mund të justifikojë derdhjen e gjakut është nëse si pasojë lotët ndalojnë së rrjedhur!
  Ata që shërbejnë për para nuk do të mund të krahasohen kurrë në betejë me ata që udhëhiqen nga zemra e guximshme dhe dëshira për liri!
  Loti i një fëmije është i rrezikshëm sepse kthehet në një përrua të furishëm që fshin qytetërimet!
  Pozicioni i komandantit nuk është një racion shtesë, por një përgjegjësi shtesë dhe një barrë e rëndë!
  Nuk dihet se çfarë është më e rëndësishme - të ushqesh të gjithë të uriturit apo të fshish lotët e një fëmije!
  Ari është më i butë se çeliku, por më tepër godet zemrën!
  Nuk është arma që e bën ushtarin të fortë, por arma e ushtarit!
  Vajzat duket se bëjnë shaka me aforizmat mjeshtërore. Dhe nëse ata fillojnë të shkatërrojnë armikun, atëherë ai nuk mund të shpëtojë prej tyre.
  Në fund të majit 1944, nazistët filluan ofensivën e tyre në drejtim të Saratov.
  "Shturmlev" mori pjesë në beteja, një automjet në shasinë e "Luanit" të mëparshëm, me një lëshues bombë edhe më të fuqishëm me një kalibër 450 mm, i cili fjalë për fjalë shtyp dhe shkatërron gjithçka, duke shqyer dhe goditur krateret me forcë kolosale. .
  Dhe një raketë e tillë do të marrë menjëherë një bllok të tërë dhe do ta rrëzojë atë.
  "Sturmlev", i kontrolluar nga një ekip vajzash gjermane, qëllon në pozicionet sovjetike.
  Xhejni u bën syrin miqve të saj dhe duke ngulur këmbët zbathur, thotë:
  - Ne i fshijmë plotësisht armiqtë tanë dhe i kthejmë në arkivole tipike!
  Gringeta shkel syrin si përgjigje, shtyp levën me këmbën e tij të zbathur dhe bërtet:
  - Ne do të luajmë dhe do të mposhtim armiqtë tanë!
  Malanya vuri në dukje:
  - Kundër makinës Shturmlev, çdo fortifikim sovjetik është i pafuqishëm!
  Monika, duke goditur thembrën e saj, konfirmoi:
  - Ne vërtet kemi lindur për të fituar!
  Jane shkroi:
  - Lufta nuk ka fytyrë gruaje, por një fizionomi që tërheq emocionues!
  Gringeta, duke qëlluar në njësitë sovjetike me një mitraloz, lëshoi:
  - Një grua është një pëllumb që kafshon një burrë qukapiku si qift!
  Monika, duke qëlluar mbi ushtarët rusë, vuri në dukje:
  - Gruaja ka gjithmonë shtatë të premte në javë dhe pa dhuratë të dielën nga detyra e saj martesore, ajo ka gjithmonë një ditë pushimi!
  Malanya qeshi dhe u përgjigj:
  - Zoti nuk është i gjithëfuqishëm në çdo gjë; ai është i pafuqishëm të debatojë me një grua!
  Jane u pajtua me këtë, duke qëlluar me gishtat e saj të zhveshur:
  - Edhe pse Zoti është i plotfuqishëm, ai nuk mund t'i mbyllë gojën një gruaje dhe t'ia mbyllë gojën një politikani!
  Gringeta e vuri re logjikisht, duke shtypur me takën e saj të zhveshur:
  - Politikani nuk ka ndërgjegje, gruaja ka ndjenjën e masës dhe politikaneja i ka të gjitha ndjenjat pa masë!
  Monika, duke qëlluar mbi trupat sovjetike dhe duke i vrarë ata, vuri në dukje:
  - Gruaja është një lule, me gjemba si trëndafili, por aroma e saj e ëmbël tërheq dhitë dhe dronët!
  Malanya, ushtarët e ndyrë sovjetikë dhe duke shkatërruar bunkerë, bërtiti:
  - Zgjedhësi bie në fëmijëri, duke votuar për lisat e lodhur të vjetër me zgavra!
  Vajzat treguan zgjuarsinë e tyre dhe vazhduan.
  Dhe avionët sulmues po zhyten gjithashtu nga lart. Dhe kështu trupat sovjetike shiheshin pa asnjë problem.
  Gjermanët janë bërë kaq të lezetshëm. Dhe aftësia e tyre operacionale u rrit.
  Dhe tani sistemet "Chess Knight", teletanke të kontrolluara nga radio, ishin në lëvizje.
  Dhe ky ishte një problem për ushtarët sovjetikë. Dhe nazistët mundën Ushtrinë e Kuqe.
  Por vajzat sovjetike gjithashtu luftuan me shumë guxim.
  Luftimet shpërthyen për Kamyshin. Këtu Alenka është përsëri në betejë.
  Dhe batalioni i saj i rrahur, por jo i dorëzuar.
  Alenka vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Në çdo luftë, jeta e një ushtari është e vlefshme!
  Dhe si ai hedh një granatë me gishtat e zhveshur.
  Këta luftëtarë janë klasi më i lartë...
  Anyuta, duke qëlluar mbi fashistët, vuri në dukje:
  - Një ushtar rus mund të bëhet të rrëzohet si një trung i kositur, por jo të gjunjëzohet dhe të tundet si një aspen!
  Alla, duke qëlluar dhe shtypur pakon me eksploziv me thembër të zhveshur, kërciti:
  - Nëse nuk doni të respektoni disiplinën ushtarake, do të përkulni kurrizin si një i burgosur!
  Maria, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj dhe duke lëshuar një bumerang vrasës me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Ka shumë pisllëk në botën tonë, vetëm princa të rrallë në të!
  Matryona, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj dhe duke i prerë ata me shpërthime zjarri, dhe më pas duke hedhur një granatë me këmbën e saj të zbathur, vuri në dukje:
  - Politikani e ka gjuhën të gjatë, por duart i ka të shkurtra për të bërë atë që i kanë thënë!
  Marusya, duke qëlluar mbi armikun dhe duke ulur radhët e ushtarëve gjermanë dhe të huaj, tha:
  - Politikani shpejt premton, vonon në përmbushje, lyp lëmoshë, fal mashtrimin!
  Vajzat janë të shkëlqyera dhe luftojnë. Por forcat janë shumë të pabarabarta. Ka shumë shkatërrime.
  Tanku gjerman Maus, edhe pse jo mjaft në prodhim, ende shihet në fronte. Dhe armët e tij gjëmojnë dhe qëllojnë. Dhe ato shkaktojnë shkatërrim të pabesueshëm në llogore.
  Por vajzat qëllojnë me topa në drejtim të Miut. Edhe pse lëvozhgat kërcejnë si bizele. Por gjermanët po shtyjnë gjithnjë e më shumë.
  Dhe ata qëllojnë mbi ta shumë saktë.
  Vajzat e Komsomol vrapojnë përreth, duke ndezur takat e tyre të zhveshura dhe kërcasin:
  - Për lavdinë e Atdheut të Shenjtë!
  Viola, pasi qëlloi në këmbësorinë gjermane, kërciti:
  - Kur një grua nuk ka mjaftueshëm për të blerë këpucë, ajo i vendos këpucët e burrit zbathur!
  Dhe vajza do të shpërthejë në të qeshura dhe do të nxjerrë gjuhën.
  Luftëtarët, duhet të them, janë të gëzuar. Dhe nëse të godasin, të godasin për vdekje.
  Viola dhe Margarita, pothuajse të zhveshura vetëm me brekë, zihen duke sjellë predha dhe duke gjuajtur me saktësi. Dhe ata nuk mund të ndalen ashtu.
  Margarita kërcit dhe thotë:
  - Lavdi epokës së komunizmit!
  Viola konfirmon në mënyrë agresive:
  - Lavdi e madhe për epokën e ndryshimit!
  Luftëtarët, duhet theksuar, dolën të ishin vajza jashtëzakonisht agresive.
  Veronica sjell gjithashtu guaska, duke ndezur takat e saj të zhveshura, të rrumbullakëta dhe klithmat:
  - Lavdi komunizmit!
  Kjo është ajo që ata patën një epifani luftarake. Dhe si luftojnë ashpër dhe furishëm.
  Dhe gjunjët e zhveshur e të nxirë ndezin.
  Edhe Tamara po lufton. Ajo doli nga Kaukazi i kapur nga nazistët dhe është kthyer në shërbim. Lufton me ndjenjën mishngrënëse të gjakut. Lufton me agresion kolosal.
  Tamara hedh një granatë me gishtërinjtë e saj të zhveshur, copëton fashistët dhe bërtet:
  - Komunizmi do të jetë me ne!
  Dhe lëshon një breshëri të shënjuar mirë nga një mitraloz...
  Vajzat mund të shihen duke bërë mrekulli kolosale. Dhe brenda tyre është një zjarr që kërcënon të djegë universin.
  Veronica, qëllon, këndon:
  Gjithçka do të jetë interesante, pa dyshim
  Gjithçka në botë është e planifikuar!
  Dhe shkel syrin me sytë e tij safir.
  Tamara, të shtënat, ulërimat:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heronjtë e Rusisë po bien alarmin!
  Dhe ajo qëlloi një breshëri nga një mitraloz. Ajo preu Krauts dhe bërtiti:
  - Një grua është kryesisht një dhelpër që dëshiron të lakojë një luan, por zakonisht gomarët kapen në lasonin e saj!
  Victoria, duke qëlluar dhe hedhur tutje një dhuratë tjetër vdekjeje me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Një grua është një pulë që i do vezët e arta, duke i sjellë vetëm humbje bartësit të tyre!
  Dhe vajzat qeshën në mënyrë sinkrone. Ata luftojnë në mënyrë të mahnitshme me presion të jashtëzakonshëm.
  Tamara vuri në dukje, duke qëlluar në divizione të huaja:
  - Gruaja është pulë, vetëm vezë të arta mund t'i sjellë burrit që është një dhelpër e vërtetë!
  Veronica, duke gjuajtur dhe nxjerrë dhëmbët, shtoi:
  - Një dhelpër dhe gjel i vërtetë do t'ju bëjnë të bëni vezë të arta!
  Margarita, duke gjuajtur dhe hedhur granata me këmbë të zbathura, vuri në dukje:
  "Dhelpra nuk ka kthetra luani, por ajo mund t'i shkëpusë tre lëkurë mbretit të kafshëve!"
  Viola, duke nxjerrë dhëmbët në mënyrë agresive, tha:
  - Ai që nuk është dhelpër në mendje, nuk është luan!
  Luftëtarët duket se kanë ambicie të mëdha përleshjeje. Dhe nëse fillojnë.
  Lojërat Olimpike qëlluan dhe morën me këmbë të fuqishme një kuti të tërë eksplozivi dhe si ta lëshonin atë. Masa e nazistëve është copëtuar dhe vajza e bukur ulëritës:
  - Sundoni BRSS dhe këndoni Luciferin! Ne do t'i mposhtim të gjithë!
  Sidoqoftë, Olimpiada nuk harroi të shprehej:
  - Një grua dhelpër është në gjendje të bindë çdo mashkull se ai është një luan, duke e rritur atë si një gomar të thjeshtë!
  Margarita, duke qëlluar, u pajtua me këtë:
  - Gruaja luaneshë vetëm me mendje dhelpre dhe kapje ujku!
  Seraphima vuri në dukje, duke kositur kundërshtarët:
  - Luani nuk është ai që ulërin, por ai që gris shumë gjelbërim!
  Viola, duke qëlluar me saktësi mbi armikun dhe duke e kositur, tha:
  - Kur një politikan nuk është dhelpër, atëherë i këputen tre lëkura dhe i vendosen jaka!
  Viktoria, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke shkelur syrin, dhe më pas duke hedhur dhuratën e vdekjes me forcë vrastare me këmbën e saj të zbathur, tha:
  - Politikani ka bythë të gjerë për t"u ulur në dy karrige, por gjerësinë e shpirtit e ka vetëm në fjalë!
  Olimpia, duke i lënë vendin fuçisë me këmbët e saj të zhveshura dhe muskulare dhe duke shpërthyer tankun e Luanit, mërmëriti:
  - Një tank depërtohet nga një predhë me një bërthamë uraniumi, një politikan shkon drejt majës pa zemër, por me një portofol floriri!
  . KAPITULLI Nr. 9.
  Kamyshin u braktis. Dhe në fillim të qershorit 1944, betejat shpërthyen për Saratov.
  Këtu betejat janë kaq aktive. Dhe vajzat janë gjithashtu në betejë si gjithmonë. Dhe luftëtarë kaq të bukur.
  Alenka lufton dhe kosit kundërshtarët me breshëri mitralozësh dhe me radhë të tëra.
  Vajza hedh një granatë me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe bërtet:
  - Le të vijë fitorja ime!
  Dhe përsëri qëllon kundër armikut.
  Anyuta gjithashtu qëllon kundër armikut. Ai e bën atë me saktësi dhe saktësi. Makinat e saj janë kaq tërheqëse. Dhe gishtat e zhveshur hedhin pako shpërthyese me forcë kolosale. Nazistët po copëtohen dhe vajza po klithë në majë të mushkërive.
  - Për komunizmin!
  Alla, duke gjuajtur armikun me saktësi kolosale dhe duke kositur armiqtë, kërcit:
  - Për Atdheun e pakufi!
  Dhe me gishtërinjtë e saj të zhveshur vajza hedh sërish granatë. Duhet thënë se ajo është më luftarake e luftëtarëve.
  Dhe ajo vetë është flokëkuqe dhe vetëm me pantallona të shkurtra. Dhe ai qëllon aq saktë dhe saktë, dhe Krautët shtrihen.
  Maria gjithashtu qëllon shumë saktë. Dhe ajo është një vajzë kaq e bukur, dhe me gishtat e saj të zhveshur hedh një pako shpërthyese, duke shqyer kundërshtarët e saj.
  Pastaj ai bërtet:
  - Sundoni Perandorinë e BRSS!
  Marusya gjithashtu gjuan me saktësi, godet armiqtë dhe gjëmon:
  - Nga tajga në detet britanike, ushtria jonë është më e forta!
  Dhe ai gjithashtu do të gjuajë me këmbët e tij zbathur.
  Më pas, Matryona do të gjuajë një predhë vdekjeprurëse ndaj armikut. Dhe do ta godasë me saktësi qind për qind. Takë e zhveshur natyrisht.
  Këto janë vajza sovjetike që punojnë, por vajzat gjermane nuk janë shumë prapa.
  Kristina, Magda, Margaret dhe Shella luftojnë në Panterë. Automjeti, edhe pse jo ideal, ka një armë me qitje të shpejtë, me rreze të gjatë, është mesatarisht e shkathët dhe ka armaturë të mirë ballore.
  Vajzat gjermane janë zbathur dhe me bikini, pavarësisht vapës së verës, ose më mirë falë saj... Dhe po bëjnë një betejë të manovrueshme.
  Këtu Kristina lëshon një goditje... Predha godet frëngjinë T-34-76 dhe e shpon atë. Një tank sovjetik ndalon, u rrëzua.
  Vajzat po bërtasin në majë të mushkërive:
  - E morën tanët!
  Pastaj Magda qëllon. Goditi edhe bukuroshja me flokë të artë.
  Po, pra u gris frëngjia e tridhjetë e katërve.
  Vajzat tigresha qëllojnë me radhë. Dhe shumë saktë. Kështu ata goditën një tjetër tank sovjetik.
  Më pas goditi Margaret. Dhe goditi armën vetëlëvizëse SU-76. E goditur me shkathtësi. Dhe ajo këndoi:
  - Gjermania jonë djallëzore është e fortë, ajo mbron botën!
  Dhe si do të tregojë gjuha!
  Pastaj ajo goditi Shell me një top. Goditi tankun sovjetik KV-1S. Edhe vajza bëri një punë të mirë.
  Po, katër luftëtarë me bikini po luftojnë dhe nuk i tremben të ftohtit. Pasi gratë filluan të luftojnë, gjërat shkuan shumë më me sukses për Rajhun e Tretë.
  Këtu janë pilotët Albina dhe Alvina në qiell. Të dyja bukuroshet janë me bikini dhe zbathur. Ata luftojnë në Focke-Wulfs. Dhe kjo është një makinë shumë serioze.
  Albina, duke gjuajtur nga topat e ajrit, thotë:
  - Kroket aktiv! Mos u pendoni për fjalët!
  Dhe si do të shkëlqejë me një buzëqeshje verbuese! Dhe ai do të rrëzojë dy avionë sovjetikë menjëherë.
  Alvina gjithashtu preu tre me topa ajri dhe cicëroj:
  - Hyrja ime do të jetë vdekjeprurëse dhe mat!
  Pas së cilës vajza nxori dhëmbët dhe tregoi dhëmbët! Ajo është e gjitha sharm, dhe plot sharm fenomenal.
  Albina pret një avion tjetër Yak-9 dhe kërcit:
  - Pse duhen pilotët sovjetikë?
  Alvina rrëzon LAGG-5 dhe me besim thotë:
  - Që ne gjermanët të mbledhim faturat!
  Çift i mrekullueshëm vajzash. Si u vendosën për të mbledhur çmime për veten e tyre. Ju me të vërtetë nuk mund të debatoni kundër bukurive të tilla. Ata rrëzojnë aeroplanë dhe nxjerrin dhëmbët.
  Dhe sekreti kryesor është se në të ftohtë, vajzat duhet të jenë zbathur dhe me bikini. Pastaj faturat do të vijnë vetë.
  Dhe kurrë mos visheni. Shkundni gjoksin tuaj të zhveshur dhe do të jeni gjithmonë në nderim të lartë!
  Albina preu një aeroplan tjetër të Ushtrisë së Kuqe dhe këndoi:
  - Në lartësi të madhe dhe pastërti yjore!
  Dhe ajo i shkeli syrin, duke u kërcyer dhe duke tundur këmbët e saj zbathur, duke zhurmuar:
  - Në valën e detit dhe zjarrin e furishëm! Dhe në një zjarr të furishëm dhe të furishëm!
  Dhe përsëri vajza rrëzon avionin me një qasje energjike.
  Dhe më pas Alvina sulmon armikun. Ai e bën atë në qoshe, nxjerr dhëmbët dhe kërcit:
  - Do të jem një super kampion bote!
  Dhe sërish makina e goditur nga vajza bie. Po, Ushtria e Kuqe e merr shumë keq.
  Dhe Albina vrumbullon me ekstazë të egër:
  - Tani jam xhelat, jo pilot!
  Rrëzon një aeroplan tjetër sovjetik dhe fërshëllehet:
  - Përkulem mbi pamjen dhe raketat po nxitojnë drejt objektivit, ka edhe një afrim përpara!
  Luftëtari vepron jashtëzakonisht agresivisht.
  Këtu të dyja vajzat po sulmojnë caqet tokësore. Albina godet tridhjetë e katërt dhe klith:
  - Ky do të jetë fundi!
  Alvina godet SU-76 dhe pëshpërit:
  - Deri në shkatërrim të plotë!
  Dhe si e tund këmbën e tij zbathur!
  Luftëtarët këtu janë vajza, dhe nga ana e BRSS, vajzat po luftojnë gjithashtu, duke u përpjekur të mbrojnë Guryev, ku trupat e Hitlerit po futen gjithashtu, si një nxitim akrepi.
  Alenka luftoi për Guryev, i cili u sulmua nga nazistët. Bukuroshja e dëshpëruar hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Lavdi Rusisë dhe partisë sonë të dashur!
  Pastaj Natasha lëshoi një granatë me gishtat e saj të zhveshur dhe fërshëlleu:
  - Ne kujdesemi për vajzën zbathur!
  Më pas, Anyuta dërgoi gjithashtu një dhuratë vdekjeje me gishtat e këmbëve të saj zbathur dhe u tha:
  - Do të jetë një goditje e mrekullueshme!
  Agustini flokëkuq mori dhe dërgoi një dhuratë asgjësimi me gjymtyrën e poshtme të zhveshur dhe kërciti:
  - Duke drejtuar radarin në qiell!
  Dhe më pas Maria me flokë të artë u dha vdekjen nazistëve me këmbët e saj të zhveshura.
  Dhe ajo këndoi:
  - Në Madagaskar, në shkretëtirë dhe në Sahara! Ishe kudo, pashë botën!
  Dhe pastaj Marusya hedh një tufë të tërë shputash të zhveshura të këmbëve të saj dhe këndon:
  - Në Finlandë, Greqi dhe në Australi, Suedi, do t'ju thonë se nuk ka vajza më të bukura se këto!
  Po, gjashtë vajzat luftuan shumë mirë. Por Krautët ende morën Kursk ...
  Jo, nuk mund t'u rezistosh forcave të tilla superiore. Fashistët po tregohen kokëfortë.
  Dhe çfarë do të thotë përgatitja e monstrave?
  Adolf Hitleri ishte thjesht i çmendur: duke u ndjerë si një despot i vërtetë, të cilit të gjithë i binden dhe dridhen. Po, nëse doni sukseset e Stalinit, atëherë duhet të jeni si Stalini, pa mëshirë dhe kërkues ndaj të tjerëve dhe vetes (kështu mendoi Joseph Vissarionovich në këtë renditje!). Tani shushurima është e mirë dhe makina do të fillojë të lëvizë. Në përgjithësi, Gjermania, duke marrë parasysh satelitët e saj, ka një avantazh të madh ndaj BRSS në sasinë e pajisjeve industriale, në fuqinë punëtore të kualifikuar dhe në numrin e inxhinierëve në të gjitha nivelet. Ky është një fakt, por prodhimi i armëve ende nuk është në nivelin e duhur! Gjermania mbeti pas BRSS gjatë gjithë luftës, pavarësisht nga të gjitha shkatërrimet në Rusi. Dhe nga çfarë? Sigurisht, për shkak të një kaosi të caktuar që mbretëronte në departamente të ndryshme dhe veçanërisht në industrinë ushtarake. Për më tepër, mungesa e lëndëve të para, si dhe nënvlerësimi i potencialit të armikut, luajti një rol negativ. Në veçanti, në vitin 1940, prodhimi i armëve në Gjermani ishte më i ulët se në vitin 1939 (nëse marrim parasysh totalin duke përfshirë municionet), dhe kjo përkundër faktit se lufta tashmë ishte duke u zhvilluar, dhe Rajhu i Tretë mori kontrollin e territoreve të mëdha me rezervat e kapacitetit prodhues. Epo, çfarë mund të themi për aftësitë organizative të Hitlerit? Jo shumë, shkëlqeu në industrinë ushtarake.
  Fuhreri deklaroi në një fjalim të gjatë:
  - Në çështjen e mbikëqyrjes së aviacionit, kompetencat emergjente i jepen Sauer-it. Ai do të monitorojë nga afër sasinë e pajisjeve të prodhuara dhe, jo më pak e rëndësishme, cilësinë. Për më tepër, shumë nga miqtë tuaj Goering, edhe pse dikur ishin asë të mirë, nuk janë të aftë për punë drejtuese. Jo çdo ushtar i mirë është gjithashtu një gjeneral i shquar, kështu që në vend të Erikut të varur, sfera teknike do të drejtohet nga një person nga radhët e sipërmarrësve profesionistë që është i aftë të reformojë dhe ripajis forcat e aviacionit. Në fund të fundit, Britania nuk është në gjumë, po rrit si sasinë, ashtu edhe cilësinë e forcave të saj të armatosura, dhe veçanërisht aviacionin e saj. Duhet të jemi dy koka përpara armikut, një duzinë hapash, përndryshe do të humbasim plotësisht epërsinë ndaj armikut. Prandaj duhen hapa cilësorë.
  Goering u përgjigj me ndrojtje:
  - Miqtë e mi, njerëz të dëshmuar që kanë dëshmuar efektivitetin e tyre luftarak dhe profesionalizmin.
  Diktatori i pushtuar u tërbua:
  - Apo ndoshta unë, sipas jush, harrova se kush e humbi Betejën e Britanisë? Apo kush dështoi planin katërvjeçar për zhvillimin e ekonomisë kombëtare. Apo dëshironi të goditeni edhe me shufra, madje edhe publikisht. Ndaj mbylle gojën dhe hesht para se të vish në shtyllë!
  Goering madje u përkul nga frika. Mjerisht, Fuhrer-i nuk është për t'u hutuar. Pastaj zhurma u dëgjua përsëri dhe një tjetër avion ME-262 u ngrit në qiell. Makina ishte masive dhe kishte dy motorë. Krahët janë fshirë pak, vetë luftëtari duket mjaft kërcënues. Karakteristikat e tij të shpejtësisë, për vitin 1941, janë përgjithësisht të mira, madje sipas standardeve botërore janë rekord. Vërtetë, vetë makina nuk është ende plotësisht e besueshme dhe kërkon korrigjimin e gabimeve. Diktatori fashist, megjithatë, ka dhënë tashmë karakteristikat e luftëtarëve të rinj, më të avancuar... ME-262 peshon më shumë se gjashtë tonë, që do të thotë se ka një mbingarkesë. Një avion luftarak duhet të jetë i vogël, i lirë dhe i shkathët. Në këtë drejtim, ME-163 mund të jetë mjaft i mirë, por motori i tij raketor është shumë i detyruar dhe funksionon vetëm për gjashtë minuta (ose më mirë, do të funksionojë akoma!), që do të thotë se rrezja është vetëm brenda një rrezeje prej njëqind kilometrash. . Si një bombardues i stilit Blitz ose një luftëtar mbulues për sulmet e armadës në Angli, ai, natyrisht, nuk është i përshtatshëm.
  Por ME-262 mund të mbajë një ton bomba, domethënë po aq sa Pe-2, një avion sovjetik i vijës së parë. Kjo do të thotë, një zgjidhje e shkëlqyeshme si për spastrimet e luftëtarëve ashtu edhe për trupat mbështetëse. Sidoqoftë, pse të mos krijoni një luftëtar në stilin e kometës ME-163, por pa një motor rakete, por me një motor turbojet? Ata u përpoqën të përmirësonin "Cometën" dhe dukej se rritën kohën e fluturimit në 15 minuta (ky është një distancë deri në 300 kilometra), gjë që është përgjithësisht e pranueshme për Betejën e Britanisë. Londra mund të arrihet ende nga Normandia... Edhe pse jo gjithçka është aq e dukshme, duhet gjithashtu ta bombardoni dhe të ktheheni, dhe pesëmbëdhjetë minuta nuk ishin aq të shpejta. Në të ardhmen, luftëtarët me raketa dhe avionë u njohën si një rrugë pa krye në aviacion. Por dizajni i "Cometës" është shumë interesant, me madhësinë dhe lehtësinë e saj të vogël, që do të thotë se është e lirë dhe e manovrueshme.
  Përveç kësaj, ka edhe luftëtarë shumë premtues që peshojnë përgjithësisht 800 kilogramë, avionë të tillë që mund të përdoren në beteja ajrore. Vërtetë, për shkak të distancës së tyre të shkurtër, fluturimet mbi to mund të kryhen vetëm në beteja mbrojtëse, ose të dërgohen në Londër në ... Transport, dhe më pas të kapni pilotët. Ju do të duhet të mendoni për këtë. Në historinë reale, avionët nuk kishin kurrë kohë për të luftuar, dhe për disa arsye në Kore, gjeneralët e aviacionit sovjetik nuk guxuan ta provonin këtë ide. Në përgjithësi, nuk është e trishtueshme, por gjatë Luftës Koreane, piloti amerikan ishte i pari që shënoi fitore. Pra, Yankees nuk duhet të nënvlerësohen.
  Pas përfundimit të fluturimit, një vajzë e re me flokë të hapur u hodh nga kabina dhe vrapoi drejt Fuhrer-it me shpejtësi të plotë.
  Nazisti numër një i pushtuar i zgjati dorën asaj për një puthje. Ajo që është e bukur është kur vajzat të duan, dhe Fyhreri, me sa duket, është idhulluar sinqerisht nga të gjithë gjermanët, ose më saktë, pothuajse të gjithë, përveç disa të burgosurve të kampeve të përqendrimit. Piloti tha me entuziazëm:
  - Ky është thjesht një aeroplan i mrekullueshëm, ka një shpejtësi dhe fuqi të tillë. Le t'i shqyejmë të gjithë këlyshët e luanit si një shishe me ujë të nxehtë nga një zëvendësues!
  Fuhrer miratoi impulsin e vajzës:
  - Sigurisht, do ta grisim, por... Debugimi i makinës duhet të kryhet me një ritëm më të shpejtë, dhe kjo vlen veçanërisht për motorët. Këtu, natyrisht, do të nevojiten masa radikale për t'i përmirësuar ato, por nëse ka ndonjë gjë udhëheqësi-projektuesi do të ndihmojë!
  Të gjithë lehin në unison:
  - Lavdi Fuhrerit të madh! Na ndihmoftë Providenca!
  Himni i Rajhut të Tretë filloi të luhej dhe një kolonë luftëtarësh të rinj nga Hitler Jugent shkoi përpara. Djemtë nga katërmbëdhjetë deri në shtatëmbëdhjetë vjeç marshuan drejt daulles në një formacion të veçantë. Dhe më pas ndodhi gjëja më interesante: vajzat adoleshente nga Unioni i Grave Gjermane marshuan. Ishin me funde të shkurtra, këmbët e zhveshura dhe të zhveshura të bukurosheve tërhiqnin vështrimin e meshkujve. Vajzat u përpoqën të ngrinin këmbët më lart, por në të njëjtën kohë tërhoqën gishtat e këmbëve dhe vendosën me kujdes thembrat. Një pamje argëtuese e bukurosheve me figura të patëmetë... Fytyrat ishin vërtet të ndryshme dhe disa nga të rinjtë fashistë ishin disi të vrazhdë, thuajse mashkullore dhe gjithashtu i shtrembëronin. Sidomos kur i bashkonin vetullat.
  Esthete Adolf vuri në dukje:
  - Është e nevojshme që djemtë dhe vajzat të marrin stërvitje fizike në një shkallë më të madhe. Dhe e di që po bëhet shumë për këtë çështje, veçanërisht në Jungfolk, por ajo që nevojitet është gjithëpërfshirja dhe adoptimi i metodave spartane. Natyrisht, përveçse të inkurajojnë vjedhjen... Djemtë dhe vajzat tona duhet të rriten në njerëz të denjë dhe në të njëjtën kohë të pamëshirshëm.
  Komandanti suprem ndaloi. Gjeneralët heshtën, ndoshta kishin frikë të kundërshtonin, por nuk donin të konfirmonin të dukshmen. Fyhreri vazhdoi:
  - Lufta nuk është shaka, por pamëshirshmëria ndaj armiqve duhet të kombinohet me ndihmën e ndërsjellë dhe ndjenjën e vëllazërisë ndaj shokëve. Kjo është ajo që duhet t'i rrënjosim të gjithëve... Mbinjeriu i ri është i pamëshirshëm ndaj të tjerëve, por aq më tepër duhet të jetë i pamëshirshëm ndaj vetes. Sepse inferioriteti fillimisht duhet të çrrënjoset në shpirtin e dikujt dhe më pas do të ngrihet trupi i dobët i njeriut!
  Një pauzë tjetër... Gjeneralët dhe dizajnerët papritmas e kuptuan dhe filluan të duartrokasin fuqishëm. Fuhreri dukej i kënaqur:
  - Kjo është më mirë, por tani do të doja të shihja një imitim të luftimeve ajrore. Kaq e frikshme dhe gjithëshkatërruese...
  Heinkel pyeti me ndrojtje:
  - Me municion të vërtetë apo me predha, Fyhreri im?
  Nazisti numër një pohoi me kokë:
  - Sigurisht, me ato luftarake. Përveç kësaj, unë do të doja të merrja në konsideratë efektin e pajisjes së nxjerrjes. Në fund të fundit, ju po punoni për të... - Fyhreri tundi grushtat. - Kur, më në fund, të jetë gati dhe të hidhet në prodhim masiv. Në fund të fundit, një pilot me përvojë është një pilot me përvojë që duhet të mbrohet për betejat e ardhshme!
  Fuhrer-Terminator megjithatë vendosi t'u tregojë projektuesve një dizajn më modern të pajisjes së nxjerrjes. Ky sistem duhet të jetë më pak i rëndë, më i thjeshtë dhe më i lehtë. Epo, skuta e lirë, tashmë e zotëruar nga industria gjermane, është mjaft e përshtatshme për këtë qëllim.
  Diagrami duhej të vizatohej në lëvizje, por Hitleri ishte një artist vërtet i mirë, dhe ai vizatoi qartë, shpejt, linjat e diagrameve dhe kthesave ishin të njëtrajtshme dhe të qarta pa asnjë vizore apo busull. "Terminatori" mendoi se ishte e çuditshme, natyrisht, që gjermanët, duke pasur, në përgjithësi, një ideologji kaq të fortë dhe deri diku të avancuar si nacional-socializmi dhe sistemi totalitar, ia zbuluan luftën rusëve. Ndoshta kjo për faktin se ushtarët rusë ishin më të fortë dhe më elastikë se ata gjermanë dhe mësuan të luftonin më shpejt.
  Në përgjithësi, nëse shikoni rrjedhën e luftës në tërësi, atëherë rusët, ose më mirë ushtarakët sovjetikë, mësuan të luftonin, por gjermanët dukej se kishin harruar se si... Komanda e tyre merrte vendime në nivelin e parë. - nxënësit e klasës, dhe ndoshta edhe më të ulëta nëse nxënësi i klasës së parë ka përvojë në kryerjen e operacioneve ushtarake në strategji në kohë reale. Dhe fakti që ndonjëherë fëmijët e gjashtë vjeç tashmë udhëheqin me kaq shkathtësi ushtritë virtuale është diçka nga e cila ata dhe Zhukovi dhe Mainstein mund të mësojnë. Megjithatë, disa studiues i konsiderojnë si Zhukov ashtu edhe Mainstein si mediokritet. Ekzistojnë gjithashtu kontradikta në lidhje me numrin e pajisjeve, veçanërisht pajisjet franceze të kapura. Kujtesa e Hitlerit (një kujtim i mirë, veçanërisht kur ai ishte ende i shëndetshëm!) sugjeronte se kishte 3600 tanke të kapur nga francezët, një shifër shumë mbresëlënëse... Disa modele, si SiS -35, ishin superiore në armaturën e tyre ndaj T-34 vetëm në forca të blinduara ballore. Pra, ky tank mund të prodhohet lehtësisht në fabrikat franceze, përveç ndoshta duke zëvendësuar armën 47 mm me një armë me tytë të gjatë 75 mm. Në fakt, edhe kjo mund të mos jetë e mjaftueshme. Britania dhe SHBA në përgjithësi kanë vlerësuar gjithmonë armaturën mbi të gjitha në tanket e tyre. Për shembull, Churchill prej 40 tonësh kishte një rezervë prej 152 milimetrash kundrejt 120 për tankun e rëndë IS-2.
  Fuhrer u tha projektuesve diçka tjetër:
  - Kemi mjaft tunele me erë, ndaj kërkoni një model më optimal të avionit dhe krijoni forma të thjeshta, pa e çuar çështjen në prova të shtrenjta, ku vdesin edhe aset tanë më të mirë. Për shembull, një model i krahëve fluturues të një avioni është shumë efektiv, veçanërisht nëse trashësia dhe këndi i pjerrësisë mund të ndryshohet. Unë tashmë ju dhashë vizatimin, kështu që pa bisht duhet të jetë gati. Edhe me një motor Yumo, shpejtësia e tij e vlerësuar do të jetë deri në 1100 kilometra në orë. Pra, vazhdo, por mos u trego i pafytyrë!
  Më pas pasoi dreka në ajër të pastër, shërbëtoret rregulluan tavolina e karrige. E bukur... Por çfarë reformash duhen bërë në nacionalsocializëm? Të tilla që të zvogëloni sa më shumë numrin e armiqve dhe të bëni miq. Për shembull, mos e lartësoni racën gjermane në çdo hap dhe madje mund të ndaloni ndarjen e popujve në klasa. Megjithatë, ndarja e kombeve në kombe inferiore dhe ariane ende nuk është legalizuar zyrtarisht. Kjo i thjeshton gjërat.
  Një vajzë e bukur nga mesi i shërbëtorëve u ul pranë Fuhrer-it dhe vuri dorën e tij në gjurin e saj të zhveshur. guxuar:
  - Po mendon për diçka, Fyhreri im?
  Diktatori nazist dhe në të njëjtën kohë një lojtar virtual u zgjua. Vuri re se ende nuk e kishte mbaruar supën me perime dhe sallatën e frutave. Fuhreri e puthi vajzën në buzë, duke ndjerë aromën e saj rinore, të ëmbël dhe tha:
  - Do të shkosh në makinë me mua. Dhe të gjithë shkoni në punë, koha për të ngrënë ka mbaruar.
  Dhe përsëri, ingranazhet e shtetit, megjithëse mekanizmi jo mjaft i vajosur, filluan të rrotullohen. Në rrugën e kthimit, Fyhreri bëri dashuri me bukuroshen, madje u befasua se ku kishte kaq shumë energji dhe forcë. Në fund të fundit, ata thanë se Fyhreri ishte i pafuqishëm dhe përgjithësisht gjoja i paaftë, pasi kishte pasur sifiliz (një gënjeshtër) dhe ishte tredhur (një trillim total!).
  Megjithatë, jo gjithçka po ecën mirë më 22 qershor 1944, lufta me BRSS ka tre vjet që vazhdon; Por fitorja nuk është në dukje, dhe Saratov ende po mban. Stalini urdhëroi që ky qytet të mbrohej me çdo kusht.
  Pavarësisht nga të gjitha humbjet, prodhimi i pajisjeve ushtarake është mjaft i lartë. Tanket e reja IS-2 doli të ishin mjaft efektive. Edhe pa i goditur me grusht automjetet individuale gjermane, ata i çaktivizuan ato nga një distancë mjaft e gjatë.
  Kështu që nazistët kishin një kohë mjaft të vështirë. Por ata kishin një avantazh të madh. Tashmë kishte mjaft avionë reaktivë ME-262 që luftonin në qiell. Dhe ai është një kundërshtar serioz.
  TA-152, megjithatë, u dëshmua të ishte një lloj arme përgjithësisht i shquar.
  Ndërkohë Stalini zhvilloi edhe një takim komunikimi në përvjetorin e tretë të fillimit të luftës dhe filloi të pyeste udhëheqësit ushtarakë se çfarë mendonin ata dhe si të përmirësonin situatën në fronte.
  Zhukov i sugjeroi udhëheqësit:
  - Nëse thjesht mbrohemi dhe zmbrapsim kërcënimet, padyshim që do të humbasim. Duhet të sulmojmë!
  Stalini tundi kokën fuqishëm:
  - Dakord! Por ku!
  Marshall Zhukov sugjeroi:
  - Ndërsa Leningradi nuk ka kapitulluar, duhet të lirohet!
  Marshall Vasilevsky ra dakord:
  - Po, mendoj se kjo do të jetë alternativa më e mirë!
  Stalini ngriti supet dhe vuri në dukje:
  - Nëse do të godasim përsëri Tikhvin, ata do të na presin atje, dhe ne do të bllokohemi ose do të biem në një kurth!
  Marshalli Zhukov pohoi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Ashtu është, shoku Stalin! Por unë propozoj që trupat finlandeze në Petrozavodsk të sulmohen. Ata nuk janë aq të fortë dhe ne mund ta marrim armikun në befasi!
  Stalini u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Është logjike, shoku Zhukov. Pra, përparoni në Petrozavodsk. Dhe na sillni fitoren!
  Pas këtyre fjalëve, disa vajza erdhën të veshura me funde të shkurtra të bardha dhe këmbë zbathur. Ata sollën shishe verë të kuqe dhe gota sanduiçe dhe havjar të zi. Stalini mori një sanduiç të tillë dhe, duke e pirë, tha:
  - Pra, le të pimë për të siguruar që aftësitë tona të përkojnë gjithmonë me nevojat tona.
  Voznesensky vuri në dukje:
  - Cilësia e armaturës së tankeve tona është mjaft e ulët. Dhe unë propozoj që IS-2 dhe T-34-85 të bëhen më të lehta, më të shpejta dhe më të manovrueshme duke zvogëluar forca të blinduara. Kjo do të na japë kursime metalike dhe do t'i bëjë këto makina më praktike.
  Stalini ngriti supet dhe vuri në dukje:
  - Ndoshta... Por unë nuk jam përkrahës i prodhimit të tankeve nga kompensatë!
  Voznesensky vërejti me një vështrim serioz:
  - Por mbase nuk është ide e keqe të bësh disa nga tanket pothuajse tërësisht nga druri. Ju mund të kontrolloni se si do të duket në praktikë!
  Zhukov tundi kokën në shenjë dakordësie dhe shpërtheu në fjalë:
  - Tridhjetë e katër mund të bëhen më të lehta, ato janë ende shumë të brishta dhe rritja e shpejtësisë dhe manovrimit mund të shtojë mbijetesën e tyre. Përveç kësaj, kutia e shpejtësisë është bërë më e mirë dhe kjo kompenson uljen e ergonomisë nga rritja e peshës. Por cilësia e ulët e çelikut i kthen 90 milimetrat në asgjë kundër armëve të fuqishme gjermane. Për më tepër, gjermanët po heqin nga prodhimi "Panterën" e thjeshtë dhe T-4, dhe në Rajhun e Tretë, përveç tankeve të zbulimit, vetëm "Panther"-2 me një top 88 mm do të bëhet serial. Por tanket tona nuk mund të luftojnë kundër tij nga një distancë e gjatë. Dhe aq më tepër, shpejtësia e tyre duhet të rritet!
  Stalini tundi me kokë:
  - Lëshoni disa nga T-34-85 dhe IS-2 vetëm me mbrojtje antiplumb, dhe më pas kontrolloni dhe gjurmoni se si kjo do të ndikojë në efektivitetin e tyre luftarak. Dhe puna në SU-100 duhet të përshpejtohet. Ndoshta ne do të braktisim tridhjetë e katër dhe IS-2 në favor të kësaj arme vetëlëvizëse ekskluzivisht.
  Marshalli Vasilevsky vuri në dukje:
  - Kjo është një ide interesante. Por SU-100 mund të godasë armiqtë në bord vetëm duke e kthyer të gjithë trupin...
  Stalini bërtiti:
  - Bëjeni më të shkurtër që të lëvizë më shpejt... Dhe mundësisht me një siluetë më të ulët. Por ne kemi nevojë për këtë armë vetëlëvizëse si ajri!
  Zhukov pyeti:
  - Shkëlqësia Juaj... Saratov po qëndron tani për tani, por së shpejti do të bjerë. Do të ishte e nevojshme të hartohej një plan për evakuimin nga Kuibyshev të asaj që u mor nga Moska. Çfarë mendoni ju personalisht?
  Stalini u përgjigj ashpër:
  - Me sa duket do të duhet të evakuohemi në Sverdlovsk. Por ju ende mund të punoni në Moskë. Këtu kemi një qytet të tërë nëntokësor. Ne jemi seriozisht të aftë ta mbajmë atë.
  Vasilevsky bërtiti:
  - Moska duhet të mbahet me çdo kusht, ashtu si Saratov!
  Stalini urdhëroi:
  - Kundërsulmoni gjermanët në hendekun midis Donit dhe Vollgës. Ne duhet të devijojmë forcat tona. Mbajeni Saratovin me çdo kusht, deri në pikën e fundit të gjakut. Përdorni të gjitha mjetet, madje edhe kamikazin.
  Zhukov konfirmoi:
  - Le të jetë kështu, o i madh!
  Stalini iu drejtua Yakovlevit:
  - Epo, dizajner, a ke ndonjë ide?
  Zëvendës Komisari i Popullit u përgjigj me një psherëtimë:
  - Do të ishte e nevojshme të krijohej aviacioni reaktiv, por kjo nuk është ende realiste. Dhe Yak-3 kërkon duralumin me cilësi të lartë, të cilën ne nuk e kemi!
  Stalini tundi me kokë:
  - E di! Yak-9 duhet të jetë në shërbimin tonë. Dhe duhet të lirohet sa më shumë! Dhe të rrisë prodhimin e luftëtarëve.
  Yakovlev vuri në dukje:
  - TA-152 gjerman është njëkohësisht një avion sulmi, një bombardues i vijës së parë dhe një luftëtar. Do të ishte mirë nëse mund të krijonim një makinë të tillë me shumë qëllime!
  Stalini mbështeti projektuesin:
  - Kjo është një ide e mirë, shoku Yakovlev! Për shembull, nëse e përmirësoni pak LAGG-7, ai mund të shndërrohet në një përzierje të një avioni sulmi dhe një luftëtar të vijës së përparme!
  Yakovlev konfirmoi me lehtësi:
  - Kjo është e mundur, shoku Stalin... Por kërkon kohë. Dhe avioni mund të dalë i shtrenjtë.
  Komandanti Suprem përplasi me zemërim grushtin mbi tavolinë dhe rënkoi:
  - Bëjeni më të lirë! Dhe në përgjithësi, sa mund të spekulohet për këtë temë? Ne kemi nevojë për një avion universal për të prodhuar vetëm këtë. Dhe kjo mund të jetë një rrugëdalje.
  Yakovlev vuri në dukje:
  - IL-2 është mjaft i thjeshtë për t'u prodhuar dhe dizajni i tij është përpunuar. Nuk ka nevojë për ta hequr ende. Është një avion mjaft i qëndrueshëm, megjithëse për momentin karakteristikat e tij të fluturimit janë të vjetruara. Por çdo re ka një rreshtim argjendi. Ne jemi të mirë në bombardimin e pajisjeve të armikut.
  Zhdanov vuri në dukje me zemërim:
  - Aviacioni ynë duhet të jetë së paku më i forti!
  Yakovlev tundi me kokë:
  -Duhet! Por deri më tani pilotët tanë janë më të mirët në botë: Anastasia Vedmakova dhe Akulina Orlova!
  Stalini tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Këto vajza nuk kanë të barabarta dhe, për njëzet e pesë avionët e ardhshëm të armikut të rrëzuar, unë u caktoj atyre një yll tjetër të heroit të BRSS!
  Zhukov sugjeroi me entuziazëm:
  - Duhet të pini për këtë!
  Beria këndoi me kënaqësi:
  - Ne, duke kujtuar gjithçka, historia do të gjykojë,
  Radha e saj do të vijë në gjyq...
  Si nga një parmendë te armët atomike,
  Ai e drejtoi vendin përpara me besim!
  Ndërsa anëtarët e këshillit ushtarak po diskutonin, vajzat po ziheshin.
  Dhe me ndihmën e gishtërinjve të zhveshur ata rrëzojnë nazistët dhe këto bukuroshe këmbëzbathur kryejnë bëma.
  Dhe ata këndojnë:
  - Ne besojmë se e gjithë bota do të zgjohet,
  Fashizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë -
  Rruga që ndriçon komunizmin!
  . KAPITULLI Nr. 10.
  Deri në fund të qershorit, gjermanët ndërprenë Saratovin dhe më 1 korrik 1944, ata përdorën për herë të parë Sturmausin e frikshëm. Ky mjet, i pajisur me një raketë 650 milimetrash, lëshoi raketa vdekjeprurëse që ndanë lagje të tëra.
  Vajzat që drejtonin këtë makinë kishin veshur vetëm brekë, dhe lëshonin dhurata vdekjeje jashtëzakonisht shkatërruese.
  Brekët e vajzave këmbëzbathur ishin të kuqe, bardh e zi. Dhe ata sollën dhurata vrastare të vdekjes.
  Komandanti i tyre, Faina, tundi thithkat e kuqe të ndezura dhe këndoi:
  - Lavdi epokës së Kalorësve të Kryqit!
  Ne do të arrijmë në fund të universit!
  Dhe luftëtarët bërtisnin dhe kërcyen.
  Njëra prej tyre, Margaret, tha:
  - Zoti i Plotfuqishëm është me ne!
  Faina u pajtua me këtë:
  - Sigurisht! Dhe Rajhu i Tretë me siguri do të fitojë!
  Vajza shtypi këmbën e saj të zbathur dhe këndoi:
  -Kur jemi të bashkuar jemi të pamposhtur! Kur jemi të bashkuar, jemi të pamposhtur!
  Kështu luftëtarët qëlluan, shkelën dhe kërcyen me këmbët e tyre zbathur. Luftëtarët e klasës më të madhe.
  Irma jep gjithashtu një predhë përmes një makine automatike dhe gjëmon:
  -Na pret një fitore e madhe!
  Vajzat, natyrisht, janë ndër ato që nuk do të dorëzohen kurrë. Dhe ata shkatërrojnë pozicionet sovjetike me entuziazëm kolosal.
  Albina dhe Alvina si gjithmonë janë në maksimumin e tyre dhe tregojnë dhuntinë e tyre agresive. Janë vajza, ta pranojmë: super!
  Albina, duke rrëzuar një makinë sovjetike me gishtat e saj të zhveshur, thotë:
  - Unë jam një super vajzë!
  Alvina, duke rrëzuar objektivin tjetër me takën e saj të zhveshur, kërcen dhe përkul muskujt e barkut, bërtet:
  - Unë jam një luftëtar i tillë që kam mundur plotësisht gjithçka!
  Kështu u ndanë rrugët e luftëtarëve.
  Gerda vendosi, së bashku me Charlotte, të provonin një tjetër risi gjermane.
  Tani për tani, vetëm arma vetëlëvizëse E-25 mund të shfaqet në sasi mjaft të mëdha - është mjaft e thjeshtë për t'u prodhuar dhe e lirë. Edhe pse ky model është një nga të parët. Këtu janë dy vajza me bikini të shtrira në të. Automjeti është më i ulët se një metër e gjysmë dhe falë kësaj, është aq mirë i mbrojtur dhe i armatosur me një peshë relativisht të ulët.
  Dy vajza, Charlotte dhe Gerda, të shtrira, qëlluan me armë sovjetike. Përpara tyre lëviznin makina të vogla, të kontrolluara me radio, duke pastruar fushat e minuara.
  Charlotte e Kuqe gjuajti topin. Ajo rrëzoi armën sovjetike dhe tundi gjoksin e saj, i mbuluar mezi nga një rrip i hollë pëlhure. Dhe ajo guxoi:
  - Zjarri i furishëm i hiperplazmës!
  Dhe pastaj Gerda do ta godasë atë, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Dhe ai cicëron:
  - Unë jam një vajzë shumë e lezetshme dhe jo e keqe ...
  Arma vetëlëvizëse lëviz vetë. Dhe herë pas here ajo ndalon. Armatura e saj ballore është shumë e pjerrët, dhe kjo i jep mbrojtje të mirë. Predhat e armëve sovjetike janë të ndjeshme ndaj rikosetit. Dhe asgjë nuk kërcënon një armë të tillë vetëlëvizëse kokë më kokë. Ata ende mund të godasin anën. Por vajzat nuk po nguten. Arma e efektshme vetëlëvizëse është superiore në fuqinë depërtuese të blindave ndaj SU-100, e cila është ende në zhvillim, dhe gjithashtu është më e mbrojtur, më e lëvizshme dhe në të njëjtën kohë më e lehtë.
  Dhe Ushtria e Kuqe ka pak tharëse, ose më saktë, ajo është ende vetëm në fazën e projektimit. Kryesisht tanku T-34-85, i cili nuk është mjaftueshëm i fuqishëm me armën e tij dhe ka forca të blinduara të dobëta. Dhe arma vetëlëvizëse gjermane E-25, nga rruga, është më e lehtë, shumë më e fortë në forca të blinduara dhe armë.
  Vajzat po zihen... Shumë të bukura dhe të reja. Dhe armët e tyre vetëlëvizëse bombardojnë dhe hedhin...
  Korriku është i nxehtë dhe trupat e vajzave në makinën e nxehtë po shkëlqejnë nga djersa. Ata nuk mund të dorëzohen dhe të tërhiqen.
  Gerda vëren:
  - Zotat e Wehrmacht janë me sa duket të fortë,
  Por ata nuk i ndihmojnë të dobëtit...
  Nëse kauza e Adolf është e vërtetë -
  Krijo një fuqi botërore!
  Charlotte këndoi me entuziazëm:
  - Po, magjia ka nevojë për një "Panterë" dhe një "Tigër",
  Derdhni më shumë gjak për të gjithë fatin ...
  Dhe nuk ka nevojë për dyshime dhe lojëra të tërbuara,
  Le të bjerë në gjunjë e gjithë raca në Tokë!
  Por këto janë vajza gjermane, dhe vajzat sovjetike po luftojnë në anën tjetër.
  Pra, lufta përpara është më e rënda. Natasha dhe Anyuta qëllojnë nga arma e një anijeje të fuqishme dhe bërtasin:
  - Flamuri ynë do të jetë mbi Berlin!
  Dhe ata nxorën dhëmbët e tyre të bardhë e të perlë. Dhe vajzat me minat nuk mund t'i ndaloni.
  Dy predha goditën armaturën ballore të pjesës së sipërme të bykut... Bëjnë rikoset. Jo, IS-2 është një makinë serioze dhe nuk mund ta marrësh aq lehtë.
  Por IS-1, i cili po lëviz në të djathtën e vajzave, duket se është goditur nga një top me presion të lartë dhe është ndalur. Dëmtoi djalin e pashëm.
  Alenka, duke përkulur muskujt e barkut, këndon:
  - Çdo gjë e pamundur është e mundur në botën tonë, Njutoni zbuloi se dy dhe dy bëjnë katër!
  Luftimet vazhdojnë ende të pandërprera. Një top sovjetik godet gjermanët. Marusya e madhe fut predha në këllëf. Kjo është jeta dhe fati i vajzave. Dhe ata këndojnë:
  - Askush nuk do të na ndalojë, askush nuk do të na mundë! Ujqërit rusë shtypin armikun, ujqërit rusë - një përshëndetje për heronjtë!
  Augustini, duke gjuajtur me mitraloz, thotë:
  - Në një luftë të shenjtë! Do të jetë fitorja jonë! Flamuri rus përpara, lavdi heronjve të rënë!
  Dhe përsëri arma vrasëse gjëmon dhe tingëllon:
  - Askush nuk do të na ndalojë, askush nuk do të na mundë! Ujqërit rusë po shtypin armikun, ata e kanë dorën e ashpër!
  Maria, kjo vajzë me flokë të artë drejton tankun dhe kërcit:
  - Të shtypim fort fashistët!
  Gjermanët e kanë të vështirë edhe luftimet në qiell. Por deri më tani Yak-9 është shumë inferior në shpejtësi dhe armatim ndaj markave gjermane. Beteja po zhvillohet në mënyrë të pabarabartë.
  Marsel, ky pilot i mrekullueshëm asi, bëri një karrierë të mirë gjatë viteve të luftës. Më saktë, e mrekullueshme dhe fantastike. Pasi arriti në njëqind e pesëdhjetë avionë, ai mori Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me shpata me gjethe lisi argjendi dhe diamante. Me të arritur katërqind avionët e rrëzuar, ai mori Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi të artë, shpata dhe diamante. Për pesëqind avionë ai mori Urdhrin e Shqiponjës Gjermane me diamante, dhe pas shtatëqind e pesëdhjetë Kryqin e Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante. Dhe pasi arriti një mijë avionë, ai mori Kryqin e Madh të Kryqit të Kalorësit.
  Piloti unik ishte në gjendje të arrinte shumë fitore ajrore. Dhe ai ishte ende gjallë. Marsel së fundmi u promovua në gradën e gjeneralit. Por ai ende fluturoi si pilot privat.
  Siç thonë ata, nuk digjet në zjarr dhe nuk mbytet në ujë. Gjatë shumë viteve të luftës, Marsel fitoi instinktin e një gjahtari. Ai u bë një pilot super-legjendar dhe shumë popullor.
  . Por ai kishte një tjetër konkurrente të fortë - Agave, Albina dhe Alvina, të cilët gjithashtu kalonin shifrën e një mijë makinave të rrëzuara. Dhe Agave e kapi Marselin shumë shpejt. Por ajo është ende shumë e re, dhe nuk ka humbur ende një luftëtar të vetëm.
  Vajza shtypi pedalet me këmbët e saj të zhveshura dhe të gdhendura dhe gjuajti një breshëri topash ajri. Dhe tani katër automjete sovjetike IL-2 u rrëzuan.
  Agava qesh dhe thotë:
  - Deri diku të gjithë jemi kurva! Por unë kam nerva prej çeliku!
  Dhe vajza kthehet përsëri. Ai rrëzon shtatë avionë të BRSS në një shpërthim - gjashtë PE-2 dhe një TU-3, dhe kërcit:
  - Në përgjithësi, nëse nuk jam super, atëherë jam hiper!
  Agave, natyrisht, është një kurvë. Pilot nga Luciferi. Shumë e bukur bjonde mjaltë.
  Këtu ai lëshon një tjetër breshëri dhe rrëzon tetë avionë sovjetikë Yak-9 menjëherë dhe bip:
  - Unë jam më krijuesi dhe më reagues!
  Vajza nuk është vërtet budallaqe. Ai mund të bëjë gjithçka dhe mund të bëjë gjithçka. Nuk mund ta quash private.
  Dhe këmbët e saj janë aq të nxira, kaq të këndshme...
  Por Mirabela po lufton kundër saj... Për një kohë të gjatë, Pokryshkin ishte asi më i mirë sovjetik. Ai mblodhi pesë yje ari të heroit të BRSS, duke rrëzuar njëqind e njëzet e shtatë avionë. Por më pas ai vdiq. Atëherë askush nuk mund të thyente rekordin e tij. Përveç Anastasia Vedmakova dhe Akulina Orlova. Dhe vetëm kohët e fundit Mirabela gjithashtu ka kaluar Kozhedub në një Yak-9 të copëtuar. Dhe pasi rrëzoi mbi njëqind e tetëdhjetë avionë, ajo u bë një heroinë shtatë herë të BRSS.
  Kjo është një vajzë Terminator! Dikush si ajo do të ndalojë një kalë galopant dhe do të hyjë në një kasolle të djegur.
  Dhe madje edhe më i freskët.
  Mirabela pati një fat të vështirë. Përfundova në një koloni të punës për fëmijë. E zbathur dhe e veshur me një mantel gri, ajo copëtoi pyllin dhe sharrë trungjet. Ajo ishte aq e fortë dhe e shëndetshme. Në ngrica të forta ajo ecte zbathur dhe me pizhame burgu. Dhe të paktën një herë do të teshtija.
  Natyrisht, ky fenomen u vu re edhe në fronte. Për një kohë të gjatë, Mirabela luftoi në këmbësorinë, dhe më pas u bë pilot. Mirabela mori pagëzimin e saj të parë me zjarr në betejën e Moskës, ku shkoi menjëherë pas kolonisë. Dhe aty u tregua i ftohtë.
  Ajo luftoi zbathur dhe pothuajse e zhveshur në ngricën e fortë që fjalë për fjalë paralizoi Wehrmacht-in. Ajo ishte një vajzë kaq e mallkuar, e pamposhtur. Dhe ajo ia doli plotësisht.
  Mirabela besonte në fitoren e afërt të BRSS. Por koha kalon. Ka gjithnjë e më shumë viktima, por fitorja nuk vjen. Dhe bëhet vërtet e frikshme.
  Mirabela ëndërron fitore dhe arritje. Ajo ka shtatë yje të BRSS - kjo është më shumë se kushdo tjetër! Dhe dreqin, ajo i meriton çmimet e saj! Dhe ai do të vazhdojë të mbajë kryqin ushtarak. Edhe nëse Stalini më pas vritet, vepra e tij vazhdon!
  Një vajzë hyn dhe rri jashtë... Rrezon XE-162 më të fundit gjerman dhe kërcit:
  - Aerobatikë! Dhe një ekuipazh i ri i mallkuar!
  Vërtet vajzë e lezetshme. Një kobër e vërtetë është e aftë për shumë.
  Mirabela është një yll i ri...
  Luftimet vazhdojnë për disa ditë derisa vjen një javë e re dhe 8 korrik 1944... Sovjetik IS-2 mori dëmtime në rulat dhe gjurmët - po riparohet. Po, një luftë kaq mizore dhe e pamëshirshme. Dhe sa do të zgjasë?
  Dhe tani Gerda ka tejkaluar Knisel dhe Wittmann në numrin e tankeve të shkatërruar.
  Si mund të shmangin lëvizjet? Ata luftojnë zbathur dhe vetëm me bikini. Vajzat bënë një pauzë tjetër, duke torturuar sërish pak fëmijët sovjetikë. Dhe tani ata po i afroheshin numrit të treqind tankeve të shkatërruar. Dhe ata mund të mbështeteshin në një shpërblim të paparë: yllin e Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi, shpata dhe diamante.
  Këto janë vajzat!
  Gerda qëllon në makinën sovjetike. Ai e shqyen kullën dhe bërtet:
  - Unë jam një gjë e mallkuar!
  Dhe ai qëllon përsëri. Depërton T-34-85. Dhe kërcit:
  - Atdheu Gjermani!
  Vajza po dridhet. Dhe është shumë aktive... Po, ka një brez kaq strategjik. Është tashmë mesi i korrikut 1944... Lufta vazhdon e vazhdon... Duke mos dashur të ndalet. Ushtria e Kuqe po përpiqet të përparojë në vende të ndryshme. Por kujdes, kanë mbetur pak burime njerëzore.
  Dhe Rusia po rrjedh gjak.
  Për shembull, Hans Feuer. Marrësi më i ri i Urdhrit të Kryqit të Hekurt, Klasi i Parë. Dhe më pas ai u bë marrësi më i ri i Urdhrit të Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt për kapjen e një gjenerali sovjetik.
  Po, kjo është në të vërtetë shumë e lezetshme.
  Dhe djemtë tregohen jashtëzakonisht të lezetshëm.
  Hans Feuer është një luftëtar i dëshpëruar. Djali lufton si gjigant, në të ftohtë, në vapë, në verë dhe në dimër, i veshur vetëm me pantallona të shkurtra.
  Fëmija hedh granata me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe u bë legjendar.
  Kjo është vërtet shumë e lezetshme!
  Hansi u bë i famshëm me shekuj! Qoftë edhe si antihero!
  Dhe në përgjithësi, një luftë kaq e pabesueshme dhe intensive po zhvillohet këtu... Çdo AI zbehet.
  Agave është përsëri në qiell dhe qëllon automjetet sovjetike. Ajo është një gjahtar dhe një grabitqar. Godet armikun.
  Makinat që ajo goditi bien poshtë. Dhe më pas vajza qëllon në forcat tokësore. Ndani IS-2. Dhe ai qesh:
  - Unë jam më i miri! Unë jam vajza që vret armiqtë!
  Dhe përsëri transferohet në objektivat ajrore. Ky është shkatërruesi i tankeve dhe i të gjitha mjeteve që fluturojnë dhe qëllojnë.
  Por këtu është një tank i vogël E-5. Një makinë që peshon shtatë tonë. Kalimi i testeve luftarake. Dhe gërryen dhe gërryen armikun.
  Dhe kur të jetë koha për të kënduar, askush nuk do të na ndalojë apo na mundë!
  E-5 nxiton drejt vetes dhe qëllon ndërsa shkon. Dhe një tank i tillë nuk mund të ndalet. Dhe predhat bëjnë rikoshet.
  Dhe brenda makinës ulet një djalë dhjetë vjeçar, Friedrich, dhe kërcit:
  - Dhe unë do të jem vërtet një super luftëtar!
  Dhe përsëri qëlloi... Dhe godet në qendër të kullës. Dhe fuqia e tij shkatërruese, edhe pse është e vogël në kalibër, është kolosale.
  Dhe Helga lufton në qiell. Një vajzë zbathur me bikini po shtyp faturat. Dhe gëzohet për sukseset e tij fantastike.
  Ai drejton gishtat e tij të zhveshur drejt një automjeti sovjetik dhe i vë zjarrin, duke shkaktuar shpërthimin e një komplete të tërë luftarake me predha.
  Kjo është e lezetshme dhe e çmendur.
  Dhe Agave shkon përpara... Dhe gjithashtu lufton.
  Tashmë është gusht 1944... Ushtria e Kuqe nuk ishte në gjendje të arrinte sukses askund. Por gjermanët gjithashtu nuk mund të bëjnë përparim të rëndësishëm. Tanke të frikshme nëntokësore po shkojnë në betejë. Por ato janë thjesht taktike.
  Vajzat nxituan nën tokë, shkatërruan një bateri armësh sovjetike dhe u kthyen.
  Në të njëjtën kohë, disa pionierë u kapën. Vajzat i zhveshën djemtë e kapur dhe filluan t'i torturojnë. Ata i rrahën pionierët me tela, më pas i pjekën me zjarr takat e tyre të zhveshura. Më pas filluan të më thyenin gishtat e këmbëve me darë të nxehtë. Djemtë ulërinin nga dhimbja e egër. Në fund, vajzat dogjën yjet në gjoks me një hekur të nxehtë dhe dërrmuan përsosuritë e tyre mashkullore me çizmet e tyre. Gjëja e fundit përfundoi me pionierët dhe ata u rrëzuan nga tronditja e dhimbshme.
  Me pak fjalë, vajzat treguan performancë të klasit të lartë. Por përsëri gjermanët nuk arritën asgjë të rëndësishme.
  Armë të fuqishme vetëlëvizëse: "Sturmmaus", qëlluan në pozicionet sovjetike. Ata bënë shumë shkatërrime dhe shkatërrime. Por një avion sulmues sovjetik rrëzoi një nga automjetet dhe Krauts u kthyen.
  Saratov ishte ende duke qëndruar në gusht 1944. Vërtetë, gjermanët ishin në gjendje të kapnin qytetin e Uralsk në Kazakistan dhe u zhvendosën drejt Orenburgut.
  Këtu përsëri Albina dhe Alvina janë në ajër, por këtë herë në një disk fluturues eksperimental. Ata tregojnë duke përdorur gishtat e tyre të zhveshur duke shtypur butonat e levës dhe e bëjnë atë jashtëzakonisht me shkathtësi.
  Vajzat, natyrisht, demonstrojnë aerobatikën më të lartë. Ata tërhoqën diskun e tyre dhe një duzinë makina fluturuese sovjetike u rrëzuan.
  Albina cicëron:
  - Skuadra e tërbuar e ndërtimit! Do të ketë një rënie të yjeve!
  Dhe ai e kthen përsëri makinën e tij. Dhe vajzat shkatërrojnë Ushtrinë e Kuqe. Për më tepër, tërësisht...
  Alvina gjithashtu rrëzon një duzinë avionësh sovjetikë dhe kërcit:
  - Vajza të çmendura, dhe aspak të virgjëra!
  Kjo e fundit është e vërtetë. Çifti është argëtuar shumë me meshkujt. Dhe ajo bëri të gjitha llojet e gjërave. Vajzat i donin burrat - u kënaqën! Dhe veçanërisht nëse punoni me gjuhën tuaj.
  Një vajzë e rangut më të lartë... E torturuan pionierin... Fillimisht e zhveshën dhe i derdhën nja dy kova ujë në fyt. Pastaj sollën një hekur të nxehtë në barkun e fryrë. Dhe si u dogjën! Pionieri bërtiti nga dhimbje të egra... Kishte një erë djegëse.
  Alvina e goditi anash me një tel të nxehtë. Dhe si dëshiron të qeshë... Është shumë qesharake.
  Pastaj ajo këndoi:
  - Jam lodhur duke turbulluar të pasmet - dua të ngacmoj lumturinë time!
  Dhe sa do të qeshë! Dhe ai do të nxjerrë dhëmbët e tij perla! Kjo vajzë pëlqen të vrasë, çfarë vajze!
  Dhe këmbët e vajzës janë të gjitha të zhveshura dhe të hijshme. I pëlqen të ecë zbathur mbi thëngjij. Dhe gjithashtu për të përzënë pionierët e kapur. Ata klithin aq shumë kur i skuqen takat. Edhe Alvinës i duket shumë qesharake. Dhe Albina është gjithashtu një vajzë, le ta pranojmë - super! Si të vendosni një kundërshtar në mjekër me bërryl. Dhe ai bërtet:
  - Unë jam një vajzë e klasit më të lartë!
  Dhe nxjerr dhëmbët e tij perla. Që shkëlqejnë si të lëmuara. Dhe luftëtari është mbresëlënës! Kjo mund të jetë diçka që nuk mund të thuhet në një përrallë apo të përshkruhet me stilolaps!
  Të dy luftëtarët sovjetikë, Yaks, Laggies, Pawns dhe Ili, po rrëzojnë në qiell. Bukuroshet janë aktive. Nuk ka as dyshimin më të vogël në to. Dhe një bukuri kaq e egër dhe ekstatike.
  Luftëtarët kontrollojnë levë me këmbë të zbathura dhe sulmojnë makinat ruse. Ndërsa shtypin, ata do të shtypin luftëtarët, sikur të godasin kristal me një shkop. Vajzat janë të pamëshirshme dhe të pamëshirshme. Ato përmbajnë fuqinë e zemërimit dhe flakën e pasionit. Dhe besimi në fitore. Edhe nëse lufta ka vetëm katër vjet që po vazhdon me BRSS. Por as ajo nuk dëshiron të përfundojë. Albina dhe Alvina janë në kulmin e popullaritetit të tyre. Dhe ata nuk duan të tërhiqen ose të ndalen për asnjë moment. Dhe ata lëvizin drejt vetes dhe godasin armikun.
  Albina, duke rrëzuar aeroplanët sovjetikë, bërtet:
  - Vajza është lodhur duke qarë, më mirë ta mbyj këpucën bast!
  Dhe si ai buzëqesh dhe ndez dhëmbët e tij perlë. Dhe si ajo tani dëshiron një burrë. Ajo pëlqen të përdhunojë burrat. Ajo është shumë e kënaqur me këtë. Ai do të të marrë dhe do të përdhunojë.
  Albina vrumbullon:
  Seksi i vajzave është seksi
  Këtu është një përparim i madh!
  Dhe luftëtari do të shpërthejë duke qeshur... Dhe le t'i vrasim përsëri të gjithë armiqtë tanë. Ajo ka shumë energji. Dhe plot forcë muskulore.
  Dhe Alvina do të ulërijë:
  - Le ta thyejmë armikun në copa!
  Dhe luftëtari do të fillojë të qeshë aktivisht! Dhe unë imagjinova se si djemtë e saj ishin duke puthur. Por le të themi se është bukur.
  Shtatori është tashmë pranë nesh... Dielli po shkëlqen gjithnjë e më pak. Në ditën e parë të vjeshtës, djemtë rusë vrapojnë zbathur nëpër borën që sapo ka rënë në rajonet veriore të Rusisë. Ata qeshin me veten e tyre, qeshin me veten dhe u tregojnë fiqtë e tyre gjermanëve.
  Pionierë me kravata të kuqe, prerje flokësh të shkurtër, disa prej tyre edhe më të shkurtra. Ata vrapojnë dhe kërcejnë. Këmbët e tyre të zbathura vështirë se ftohen. Janë bërë shumë të vrazhda. Vrapojnë edhe vajzat, edhe ato pa këpucë. Takat rozë e të rrumbullakëta shkëlqejnë në diell. Vajzat e mrekullueshme sovjetike. I hollë, atletik, i mësuar të mjaftohet me pak.
  Dhe të gjithë kërcejnë e përqeshin dhëmbët... Dita e parë e vjeshtës është gëzim dhe etje e vërtetë për dritë dhe krijim!
  Dhe ka një betejë ajrore në qiell. Mirabela, ky është piloti numër një sovjetik që rrëzon një aeroplan tjetër gjerman. Dhe si gjithmonë, vajza ka veshur vetëm bikini. Përgjithmonë i ri dhe i pashuar. E tillë është forca shpirtërore e fshehur në të.
  Mirabela, megjithatë, i pëlqen edhe kur e prekin burrat. Ajo me të vërtetë i pëlqen. Prandaj është pilot... Kur trupi i zhveshur dhe muskuloz i një vajze brumoset nga duart e meshkujve, është një kënaqësi e vërtetë. Dhe argëtim i madh!
  Mirabela godet një tjetër makinë naziste dhe fërshëllehet:
  - Unë jam një kurvë e blinduar!
  Madje vajza godet panelin e kontrollit me takat e saj të zhveshura dhe të rrumbullakëta. Ajo eshte e mrekullueshme. Dhe e paimitueshme.
  Mirabela del prej saj. Dhe Agave fluturon drejt saj. Më në fund, dy pothuajse më të suksesshmet femra pilot-luftëtare u takuan. Ata qëllojnë me njëri-tjetrin nga një shtëpi e rrumbullakët. Ata përpiqen ta marrin atë nga distanca. Por nuk funksionon shumë mirë. Të dyja bukuroshet fluturojnë jashtë vijës së qitjes. Dhe ata zhveshën dhëmbët në mënyrë agresive. Epo, gratë janë kurva. Ata duken fort në sytë e njëri-tjetrit. Më saktë, kokë më kokë dhe qëllojnë sërish. ME-262 X gjerman është akoma më i armatosur se Yak-9 T, dhe automjeti sovjetik u rrëzua ...
  Por Mirabela arrin të tërhiqet, duke humbur avionin e saj për herë të parë në karrierën e saj fluturuese. Gjëja më e keqe është se ajo përfundoi në territorin e armikut. Dhe kjo është e keqe. Po, kthesa të tilla unike të fatit. Dhe më 1 shtator 1944, tashmë viti i pestë i Luftës së Dytë Botërore, bota ndryshon, por sundimi i Fuhrer-it në lojën e historisë alternative mbetet.
  Saratov braktiset përfundimisht nga trupat sovjetike dhe ushtria e Wehrmacht i afrohet Kuibyshev.
  Beteja të ashpra po zhvillohen edhe për Orenburgun.
  Tamara këmbëzbathur po lufton atje, duke hedhur pako shpërthyese mbi armiqtë e saj, duke i shtyrë ata me taka të zhveshura dhe duke bërtitur:
  - Lavdi vendit të komunizmit!
  Veronica qëllon kundër kundërshtarëve të saj. Ai e hedh pakon me eksploziv me gishta të zhveshur dhe bërtet:
  - Për idetë e komunizmit!
  Victoria, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj dhe duke e bërë atë si Robin Hood me bikini, cicërima, duke hedhur bomba kundër armikut me gishtat e saj të zhveshur dhe duke bërtitur:
  - Lavdi kohëve të komunizmit!
  Olya, duke qëlluar mbi armikun dhe duke i kositur me një drapër, e mori atë dhe cicëroj:
  - Për madhështinë e shtetit Sovjetik dhe lavdinë e madhe!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai përsëri do të hedhë një pako shpërthyese me forcë kolosale, shkatërruese.
  Larisa, duke qëlluar mbi nazistët, bërtiti:
  - Vendi im Rusi, je përgjithmonë dhënë nga Zoti nën qiellin blu!
  Dhe i shkel syrin partnerëve të tij...
  Agafya, duke qëlluar mbi nazistët, bërtiti:
  - Orenburgu nuk do të dorëzohet kurrë! Ne do të jemi kundër armiqve të Atdheut!
  Vajzat janë të vendosura dhe synojnë të luftojnë deri në pikën e fundit të gjakut.
  Orenburgu vazhdon ende. Por më 3 shtator 1944 filloi sulmi ndaj Kuibyshev. Dhe sigurisht kjo nuk është e mirë për BRSS.
  Alenka qëllon mbi nazistët dhe bërtet:
  - Për komunizmin, vendi i sovjetikëve!
  Dhe përsëri, me këmbën e tij të zbathur, ai do të lëshojë një granatë të forcës shkatërruese.
  Anyuta qëllon kundër kundërshtarëve të saj dhe bërtet:
  - Le të mbrojmë Kuibyshev!
  Dhe me gishtërinjtë tuaj të zhveshur një pako shpërthyese do të hidhet me forcë të madhe vdekjeprurëse.
  Dhe do të copëtojë shumë armiq.
  Alla, duke qëlluar në Krauts, cicëron dhe tund gjoksin e saj:
  - Për lartësitë kozmike të Polesie!
  Dhe me takën e tij të zhveshur do t'i dorëzohet granatës për shkatërrimin dhe vdekjen totale të të gjithë agresorëve Fritz.
  Maria, duke qëlluar mbi nazistët dhe me këmbën e saj të zbathur duke hedhur fuqinë që paralizoi Fritz-in, bërtiti:
  - Në bord!
  Dhe vajza do të qeshë në majë të mushkërive!
  Marusya, duke qëlluar në zinxhirët fashist dhe duke hedhur një granatë shkatërruese me gishtat e saj të zhveshur, shkroi në Twitter:
  - Lavdi komunizmit dhe fitoreve!
  Matryona tha me një buzëqeshje, duke dërguar një tjetër shpërthim vdekjeprurës dhe duke kositur Fritz-in:
  - Atdheu është i shenjtë!
  Vajzat luftojnë si heronj.
  Testi i disqeve fluturuese ishte vetëm fillimisht i suksesshëm dhe më pas dështoi.
  Kështu që Albina dhe Alvina tani luftuan përsëri në ME-309, një makinë shumë e përshtatshme për stilin e tyre.
  Vajzat qëlluan drejt avionëve sovjetikë dhe bërtisnin:
  - Park i jashtëzakonshëm dhe spageti elektronike!
  Albina qëlloi me një breshëri të synuar mirë mbi armikun, goditi një makinë sovjetike, duke treguar këmbën e saj të zbathur dhe kërciti:
  - Lëvizja ime e parë do të jetë fatale për armikun!
  Alvina ka qëlluar edhe kundër armikut. Ajo e preu tërësisht dhe nxori dhëmbët dhe tha:
  - Komunizmi është fati im!
  Dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo goditi një objektiv tjetër.
  Vajzat janë ende duke luftuar në një makinë të vjetër. Luftëtarët me helikë nuk janë nxjerrë ende nga prodhimi. Për më tepër, ne ende duhet të mësohemi me makinat jet dhe të zhvillojmë një infrastrukturë të tërë për to. Dhe kjo nuk është aq e lehtë për t'u bërë.
  Albina, duke qëlluar në automjetet sovjetike, vuri në dukje logjikisht:
  - Do të krijoj epokën e komunizmit dhe do ta çoj perandorinë drejt yjeve!
  Dhe me takën e tij të zhveshur shtyp pedalet.
  Alvina, duke qëlluar në drejtim të automjeteve ruse, duke i goditur ato me grusht, kërciti:
  - Qëllimi ynë është komunizmi arian!
  Dhe përsëri luftëtarja përdori gishtat e saj të zhveshur. Dhe ajo veproi shumë shpejt.
  Kur të dyja vajzat u kthyen, pasi kishin konsumuar të gjithë kompletin e tyre luftarak, lejuan që trupat e tyre të laheshin në banjë. Djemtë e pashëm i rrahën me fshesa. Albina, duke u ngrohur, tha:
  - Megjithatë, burrat duhen!
  Alvina u pajtua me këtë:
  - Duhet patjetër! Edhe pse ne femrat jemi shumë më të bukura!
  Albina shpërtheu duke qeshur dhe cicëroj:
  - Pse një grua ka nevojë që burrat të kenë dikë për të rrahur!
  Vajzat, natyrisht, pajtohen me këtë.
  Helga me TA-152 qëlloi mbi tanket sovjetike dhe i goditi me grusht, duke buzëqeshur:
  - Lavdi komunizmit të Kaiserit!
  Dhe vajza qeshi.
  Agave është në qiell duke gjuajtur për aeroplanët sovjetikë. Yak-9, i cili është më i lehtë për t'u prodhuar, është gjithnjë e më i dukshëm në qiell. Megjithatë, kjo makinë nuk është aq e dobët. Në modifikimin T, ai është i armatosur me një top 37 mm dhe mund të thumbojë një Fritz me dhimbje.
  Agave gjuan nga një distancë në ME-262 dhe këndon përmes hundës:
  -Unë jam më i mençuri në botë, i vras armiqtë në tualet!
  Dhe u mbyll syrin engjëjve të tij në qiell.
  Por këtu Mirabela është sërish në ajër. Kjo vajzë, me gjithë humbjet, nuk e humb zemrën.
  Dhe ai madje fillon të këndojë, duke kompozuar ndërsa shkon;
  Unë u bashkua me Komsomol ndërsa luaja,
  Vajza e bukur e ëndrrave...
  Mendova se bota do të ishte maji i përjetshëm,
  Çdo ditë është lindja e pranverës!
  
  Por për disa arsye nuk funksionoi,
  Disi nuk mund të dashurohem...
  Epo, më tregoni djema, ju lutem,
  Jeta është një rremë shumë e fortë!
  
  Papritur lufta papritmas bubulloi,
  Dhe një stuhi vdekjeje nxitoi ...
  Dhe vajzat e mia kanë një trup të fortë,
  Ju mund ta vendosni veten menjëherë nën sulm!
  
  Më besoni, nuk dua të heq dorë,
  Luftoni për atdheun deri në fund...
  Ne mbajmë granata në një çantë shpine të fortë,
  Stalini zëvendësoi babanë e tij në zemra!
  
  Luftëtarët janë të mëdhenj në Rusi.
  Ne mund të mbrojmë paqen dhe rendin...
  Yjet e qiellit ujitnin kadifenë,
  Dhe gjahtari u kthye në lojë!
  
  Unë jam një vajzë zbathur që luftoj
  Plot tundime dhe dashuri...
  Do të jetë, unë njoh një vend në këtë parajsë,
  Nuk mund ta ndërtosh lumturinë mbi gjak!
  
  Luftëtarët e mëdhenj të Atdheut,
  Ne do të luftojmë fort pranë Moskës...
  Dhe pastaj ëndrra në komunizëm,
  Kundër botës së krimit me Satanin!
  
  Djem të guximshëm rusë,
  Që luftojnë me ndershmëri deri në fund...
  Ata qëllojnë me automatik,
  Nëse keni nevojë për një kurorë ari!
  
  As një plumb nuk mund të na ndalojë
  Jezusi, Zoti i madh është ringjallur...
  Ditët e dragoit grabitqar kanë mbaruar,
  U bë edhe më e ndritshme nga qielli!
  
  Të dua, e dashur Lada,
  Zoti më i lartë Svarog do të jetë në lavdi...
  Ne duhet të luftojmë për Rusinë,
  Zoti më i mirë i Bardhë është me ne!
  
  Mos i gjunjëzo rusët,
  Më besoni, mishi ynë nuk mund të frenohet...
  Stalini dhe Lenini i madh janë me ne,
  Duhet ta kaloni edhe këtë provim!
  
  Dhimbja e Atdheut është edhe në zemrat tona,
  Ne besojmë në madhështinë e saj...
  Ne hapim shpejt derën e hapësirës,
  Do të jetë një jetë shumë e ëmbël!
  
  Ne jemi vajza të bukura zbathur,
  Ne vrapojmë me shpejtësi nëpër reshjet e dëborës...
  Ne nuk kemi nevojë për këtë vodka të hidhur,
  Kerubini hap krahët!
  
  Ne vajzat do të ngrihemi për Atdheun,
  Dhe ne do t'u përgjigjemi Krautëve, jo të këqijve,
  Kaini ferr do të shkatërrohet,
  Dhe përshëndetje Krishtit Shpëtimtar!
  
  Do të ketë një epokë - nuk mund të jetë më mirë,
  Të vdekurit do të ringjallen përgjithmonë...
  Universi do të bëhet një parajsë e vërtetë,
  Ëndrra e të gjithëve do të realizohet!
  . KAPITULLI Nr. 11.
  Shtatori i vitit 1944 kaloi në beteja të ashpra... Fritz mundën të rrethojnë Kuibyshev dhe Orenburg dhe për këtë arsye këto qytete ishin të dënuara, por me gjithë vështirësitë ata luftuan.
  Vajzat treguan qëndrueshmëri ekstreme... Në fillim të tetorit, nazistët, duke mos marrë ende Kuibyshev, sulmuan Penzën. Dhe betejat filluan të ziejnë mbi këtë qytet.
  Natasha dhe ekipi i saj luftuan atje.
  Vajza hodhi një granatë me këmbën e saj të hijshme të zbathur dhe bërtiti:
  - Për shpirtin rus.
  Pas së cilës Zoya qëlloi nga bazuka. Dhe ajo rrëzoi tankun gjerman Lev-2.
  Gjermanët e ngadalësuan pak shpejtësinë... Panterat dhe T-4 u hoqën nga shërbimi. Por tani për tani këto makina janë ende në shërbim. Në fakt, Panther është një shkatërrues i mirë tankesh dhe është mjaft i mbrojtur nga përpara. Por anët janë problemi i saj. Sidoqoftë, "Panther"-2 nuk është shumë i mbrojtur nga anët e tij. Por shumica e armëve mbahen.
  Zhvillimi i serisë E është duke u zhvilluar... Tanku E-75 premton të jetë një automjet i gjeneratës së re me anët e mbuluara në mënyrë perfekte. Gjermanët po llogarisin shumë në këtë. Qëllimi është të merrni një tank që nuk është shumë i rëndë, i shpejtë dhe i mbrojtur mirë. Përpjekja e parë e këtij lloji ishte Maus, por praktika tregoi peshën e tepërt të këtij tanku. Në vend të kësaj, E-100 tashmë ishte duke u zhvilluar. Ky rezervuar kishte një plan urbanistik më të dendur dhe një siluetë më të ulët. Në përgjithësi, pesha e tij në krahasim me Miun u ul në njëqind e tridhjetë deri në njëqind e dyzet ton. Anët u instaluan në kënde racionale. Trashësia e anëve së bashku me ekranet arrinte në 210 milimetra. Armatimi është i njëjtë me atë të Miut: një top 128 mm dhe një top 75 mm me tytë të shkurtër. Gjermanët instaluan një motor më të fuqishëm prej 1500 kuajfuqish dhe tanku lëvizte me dyzet kilometra në orë në autostradë.
  E cila në përgjithësi është e kënaqshme. E-100 është ende një tank shumë i rëndë. Por me armë dhe mbrojtje të shkëlqyer.
  Cilësitë e tij luftarake mund të mos ishin të këqija, por transportimi i tankut dhe transporti i tij mbetën problematik. Përvoja reale ka treguar se një tank mund të peshojë jo më shumë se tetëdhjetë tonë për një transferim relativisht të arsyeshëm mbi rrugë dhe ura.
  Pra, Hitleri i dha kufirin E-75 për të përmbushur peshën e dhënë, por për të krijuar një makinë të besueshme përsa i përket mbrojtjes. Për këtë arsye u vendos që të braktiset topi 75 mm. Dhe bëni paraqitjen sa më të dendur të jetë e mundur: në një bllok, motori dhe transmisioni në të gjithë dhe kutia e marsheve në motor. Atëherë ndoshta ai do të marrë një tank që është i mbrojtur nga të gjitha anët dhe jo shumë i rëndë.
  Hitleri, në përgjithësi, nuk ishte plotësisht i kënaqur me makinat gjermane. Megjithëse Lev-2 ishte ndoshta më i avancuar, topi i tij 105 mm ishte i tepruar për të luftuar tanket sovjetike dhe i pamjaftueshëm për të qëlluar në objektiva të paarmatosur. "Panther"-2 në përgjithësi mund të kënaqte ushtrinë me armë dhe mbrojtje frontale, por mbrojtja anësore nuk ishte ende e mjaftueshme, por karakteristikat e drejtimit ishin të kënaqshme.
  Fuhrer kërkoi të krijonte një tank që mund të kënaqte ushtrinë në të gjitha aspektet.
  Por kjo nuk është aq e lehtë për t'u arritur. A është e mundur të kompaktoni paraqitjen në maksimum dhe të lehtësoni shasinë me ndihmën e karrocave dhe sustave speciale dhe të nxirrni diçka nga trupi. Dhe ekuipazhi në fakt është shtrirë.
  Një zhvillim i tillë mund të rezultojë mjaft premtues. Tanku i parë E-75, i bashkuar me E-50, mund të peshonte jo më shumë se shtatëdhjetë tonë, dhe kjo është një makinë e frikshme.
  Elizabeth luftoi në tankun T-34-85 dhe nuk ishte plotësisht e kënaqur me mbrojtjen e tij. Armatura, e brishtë për shkak të mungesës së elementeve aliazh, nuk e mbrojti shumë rezervuarin.
  Elizabeta qëlloi me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe gjëmonte, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Unë jam një viks i hapësirës.
  Katerina goditi armikun, goditi armikun në anë dhe fërshëlleu, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Për komunizmin në BRSS!
  Edhe Elena ka qëlluar në mënyrë shumë aktive, duke synuar armikun dhe e ka goditur me forcë vdekjeprurëse dhe duke pasur parasysh që këmbët i kishte të zhveshura, ajo kërciti:
  - Për kushtetutën e fitores!
  Efrasia qëlloi kundër armikut, pikërisht duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Ne i jemi besnikë Svarogut dhe Stalinit për madhështinë e vendit!
  Këto janë vajzat që luftojnë këtu. Ata kanë ekipin më të spikatur.
  Disa tanke T-34-85 u shfaqën me mbrojtje kundër plumbave, gjë që uli ndjeshëm peshën e tyre. Shpejtësia dhe manovrimi i mjetit është rritur. Por tani ajo mund të merret me një pushkë antitank, një mitraloz të kalibrit të madh dhe shumë lloje granatash. Dhe topat e ajrit madje depërtojnë menjëherë. Vërtetë, një rezervuar i tillë është edhe më i lehtë për t'u prodhuar, më i lirë dhe shton shpejtësinë e lëvizjes.
  Tani, nëse vajzat e ngasin këtë makinë, nuk do të më lënë të futem në të.
  Elizabeth, një vajzë e shpejtë me elementë kolosalë shkatërrues, vuri në dukje logjikisht:
  - Armatura nuk mund të zëvendësojë trimërinë!
  Katerina u pajtua me këtë:
  - Po, ashtu është, kështu nuk do të ekspozoheni!
  Dhe si do të qeshësh...
  Vajzat me sharm të madh. Dhe nëse i mposhtin armiqtë, ata e bëjnë atë në mënyrë agresive dhe tërësisht.
  Elena, pasi tanku i tyre kishte përdorur kompletin e tij luftarak dhe u largua për të rimbushur furnizimet, pyeti miqtë e saj:
  - Çfarë mendoni ju vajza, a kemi një shans për të mposhtur Rajhun e Tretë?
  Katerina u përgjigj me besim:
  - Siç tha Vasily Terkin... Erdhëm për të rrahur, jo për të numëruar!
  Elizabeth korrigjoi:
  - Kështu tha Suvorov!
  Dhe vajza, me gishtërinjtë e saj të zhveshur, mori dhe rrotulloi një copë gazetë në një cigare të mbështjellë. Është qesharake për të.
  Efrasia këndoi duke tundur trupin e tij:
  - Unë jam një vajzë terminatore e hapësirës,
  Do të jetë shumë e dhimbshme për Krauts - kultivues!
  Dhe si do të qeshë luftëtari!
  Vajzat vendosën të luanin letra. Eshte qesharake. Dhe humbësit bëjnë shtytje dhe mbledhje.
  Elena u shpreh gjatë lojës:
  - Megjithatë, seriozisht, ne nuk kemi asnjë shans real për të fituar! Kaukazi ka rënë dhe ne po humbasim!
  Katerina hodhi një kartë me këmbën e saj të zbathur, duke rrahur kundërshtarin e saj dhe kërciti:
  - Por ne kemi një armë sekrete!
  Luftëtarja qeshi dhe gjithashtu e hodhi kartonin me gishtat e saj të zhveshur.
  Elizabeta vuri në dukje me një psherëtimë:
  - Vërtet na ka mbetur vetëm një shpresë - një armë e re sekrete!
  Efrasia ankoi, duke hedhur kartën me gishtat e zhveshur të këmbëve të saj të hijshme:
  - Po, nuk mund të bëjmë pa një armë sekrete!
  Dhe vajzat kënduan në kor:
  - Shpata na digjet në zjarr, do t'i presim armiqtë! Ne jemi ushtarë të BRSS!
  Luftëtarët janë vërtet dhe vërtet luftarak.
  Por forcat janë shumë të pabarabarta... Në mes të tetorit, Kuibyshev ende ra...
  Gjermanët arritën të kapnin një objekt të rëndësishëm mbrojtës. Por shirat filluan të binin... Kishte shpresë për një pauzë si pasojë e rënies.
  Megjithatë, luftimet vazhduan në qiell.
  Tre pilotë sovjetikë: Mirabela, Anastasia, Akulina luftuan me entuziazëm të egër.
  Mirabela, duke rrëzuar një nazist në fluturim, me Yak-9 T-në e saj të vjetëruar por të frikshëm, këndoi:
  - Do të vijë një epokë, epoka e komunizmit!
  Anastasia, duke shtypur këmbëzën me gishtërinjtë e saj të zhveshur, konfirmoi duke hapur dhëmbët:
  - Do të fluturoj në parajsë duke kënduar!
  Dhe ajo u shkeli syrin miqve të saj.
  Akulina shtypi një gjermane tjetër duke shtypur thembrën e saj të zhveshur dhe të rrumbullakët në pedale dhe tha:
  - Për lavdinë e BRSS!
  Vajzat duhet të jenë veçanërisht luftarake.
  Mirabela, duke rrëzuar një fashist ME-262 me një top 37 mm, shkroi në Twitter:
  - Lavdi komunizmit!
  Anastasia, duke prerë nazistin me një qasje të synuar mirë dhe duke sharrë armikun, bërtiti:
  - Lavdi universit të kuq!
  Vajza e Akulinës, e cila ishte mjaft luftëtare, rrëzoi një makinë gjermane dhe, duke fishkëllyer, bërtiti:
  - Për komunizmin, vendi i sovjetikëve!
  Duhet të theksohet se luftëtarët janë me një forcë kolosale.
  Albina, Alvina, Agava nga ana tjetër po grumbullojnë pikët e tyre. Dhe vajzat gjithashtu luftojnë zbathur dhe me bikini.
  Sa qesharake është kur vajzat janë pothuajse të zhveshura në aeroplan.
  Albina rrëzon disa makina sovjetike me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe klithma:
  -Për vëllazërinë ariane!
  Alvina lufton edhe Ushtrinë e Kuqe dhe e bën me guxim. Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai synon topat e ajrit dhe pret automjetet sovjetike, duke bërtitur:
  - Për ide të ndritshme!
  Agave gjithashtu rrëzon luftëtarët sovjetikë dhe aeroplanët e sulmit, fjalë për fjalë i shkatërron dhe gjëmon:
  - Për fitoret e Rajhut të Tretë!
  Dhe vajzat nuk janë kundër nënshtrimit të kundërshtarit të tyre në tortura mizore. Sidomos djemtë e bukur.
  Albina, duke pjekur takat e një pionieri në kunj, vuri në dukje një herë:
  - Djemtë e skuqur dhe me piper janë kaq të shijshëm!
  Dhe si do të qeshë. Dhe ai do të tregojë gjuhën e tij!
  Alvina e vuri re këtë duke nxjerrë dhëmbët:
  - Djali është i skuqur në furrë, shumë i shijshëm me hudhër!
  Agave, me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, u rrëzua nga një palë luftëtarë sovjetikë dhe u blasfetua:
  - Ne jemi vikse hapësinore!
  Dhe ajo u shkeli syrin miqve të saj. Ajo është një vajzë me cilësi të rrallë, luftarake.
  Albina, duke rrëzuar aeroplanët me këmbët e saj të zhveshura, të hijshme dhe të dalta, vuri në dukje:
  "Nuk mund ta kuptosh Rusinë me mendjen tënde, si mund të zgjedhësh njerëz si Stalini si sundimtarë!"
  Alvina vuri në dukje në mënyrë agresive, duke nxjerrë dhëmbët dhe duke gjuajtur me gishtat e saj të zhveshur:
  - Por Hitleri ynë nuk është më i mirë!
  Agave qeshi, duke rrëzuar makinat sovjetike me gishtat e saj të zhveshur dhe vuri në dukje:
  - Adolf, natyrisht, është i pushtuar! Por në të njëjtën kohë, sa ka pushtuar tashmë nuk matet!
  Vajzat janë jashtëzakonisht luftarake dhe agresive.
  Dhe kështu ata në njëfarë mënyre i pjekën të gjallë dy djem në zjarr. Ashtu u shpuan me një shtyllë çeliku dhe filluan t'i skuqnin, ndërsa ata bërtisnin dhe përpëliten. Pastaj, kur djemtë nuk ishin qetësuar ende, të gjitha vajzat e skuadriljes filluan të vrapojnë drejt pionierëve të skuqur, t'u prenë copa mishi dhe të hanin.
  Dhe ishte shumë e shijshme, veçanërisht nëse djemtë ishin ende gjallë dhe piper gjatë skuqjes.
  Agave, për shembull, hëngri kofshën e djalit me kënaqësi të madhe. Vajzat bënë një punë të shkëlqyer atëherë. Dhe gjithçka që mbeti nga të dy djemtë ishin eshtra dhe të brendshme. Mëlçia e re ishte veçanërisht e shijshme. Vajzat e saj e gëlltitën me kënaqësi të madhe.
  Por tani ata po luftojnë në qiell ...
  Në fund të tetorit, Orenburgu ra...
  Gjermanët iu afruan Ufa-s. Tashmë është mjaft ftohtë dhe bie borë.
  Tamara dhe ekipi i saj po luftojnë me nazistët në periferi të Ufa. Këmbësoria gjermane, e përbërë nga ushtarë të zinj të rekrutuar në kolonitë franceze dhe belge, shkon në sulm.
  Ata fjalë për fjalë mbushin të gjitha afrimet me kufoma.
  Tamara shpërthen dhe hedh një granatë me këmbë të zbathur dhe kërcit:
  - Epoka e komunizmit do të lavdërohet me shekuj, besoj se Stalini do të jetë dora jonë e fortë.
  Veronica, duke qëlluar, thotë:
  - Mos e prish BRSS!
  Dhe me takën e tij të zhveshur hedh një pako shpërthyese.
  Anfisa, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke hedhur një mesazh tjetër vdekjeje me gishtat e saj të zhveshur, vëren:
  - Madhështia e komunizmit është me ne!
  Victoria, duke qëlluar mbi armikun dhe duke kositur nazistët, duke hedhur një granatë me këmbët e saj të zbathura, kërcit:
  - I madhëroftë Atdheu!
  Lojërat Olimpike po ndezin. Dhe pastaj kjo vajzë heroike hedh një kuti të tërë eksplozivi mbi nazistët dhe ulërin:
  - Lavdi Atdheut tonë kozmik!
  Dhe vajzat do të bërtasin të gjitha në unison.
  - Për BRSS! Do të ketë një pionier!
  Luftëtarët femra të Ushtrisë së Kuqe vodhën betejat. Dhe kur binte borë, ata ende luftonin zbathur dhe me bikini.
  Në fillim të nëntorit, nazistët filluan sulmin në Ulyanovsk. Qyteti në të cilin lindi Lenini dhe në të cilin u plagos rëndë Stenka Razin. Ky është një moment historik i madh për qytetet ruse.
  Alenka lufton nazistët. Dhe ai i këndon vetes, duke hedhur granata mbi nazistët me këmbët e tij të zbathura:
  - Lavdi Rusisë, lavdi...
  Tanket po nxitojnë përpara...
  Ndarja me këmisha të kuqe,
  Përshëndetje popullit rus!
  Anyuta, duke qëlluar mbi armiqtë dhe duke i kositur ata, dhe më pas duke lëshuar pako shpërthyese me tallash me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Për komunizmin e Stalinit!
  Dhe ajo i dha një kthesë një vargu të tërë luftëtarësh të zinj, duke i kositur ata.
  Alla, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj dhe duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, duke hedhur një granatë vdekjeprurëse, kërciti:
  - Për Nënën Rusi!
  Maria, duke qëlluar mbi fashistët dhe duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, ndërsa i hidhte dhuratat e vdekjes armikut, këputi dhe vuri në dukje:
  - Për komunizmin hapësinor!
  Matryona, duke qëlluar mbi nazistët dhe duke kositur armikun, tha:
  - Për ndryshime në betejë!
  Marusya, duke i ndyrë Krautët dhe duke i goditur për vdekje, e mori atë dhe bërtiti në mënyrë agresive, duke bërë pluhur:
  - Për fitore të standardit më të lartë!
  Dhe me këmbën e saj të zbathur ajo hodhi një granatë vdekjeprurëse.
  Vajzat këtu janë kaq të lezetshme dhe të gjalla.
  Alenka, duke gjuajtur dhe kositur armiqtë, dhe duke hedhur granata me gishtat e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Madhështia e komunizmit qoftë me ne!
  Dhe vajza e mori atë dhe rrëzoi një tank gjerman me një entuziazëm të madh.
  Dhe këtu është një modifikim tjetër i rezervuarit Lev-2 me një top 88 mm. Frëngjia është më e ngushtë, dhe rezervuari është më i vogël, dhe peshon pesëdhjetë e pesë ton, dhe motori është 1200 kuaj fuqi kur përforcohet. Makinë e shpejtë gjermane.
  Por ai nuk e shqetëson luftëtarin.
  Alla hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe kërciti:
  - Për komunizmin!
  Anyuta hodhi dhuratën vrastare të vdekjes me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Në kufij të rinj!
  Dhe vajza do të fishkëllojë. Dhe tanku gjerman "Lev"-2 do të kthehej dhe rrotullat do të fluturonin fjalë për fjalë.
  Maria, duke qëlluar mbi nazistët, këndoi:
  - Dhe beteja vazhdon përsëri,
  Dhe zemra ime ndjehet e shqetësuar në gjoksin tim ...
  Dhe Lenini është kaq i ri -
  Dhe tetori i ri është përpara!
  Matryona, duke qëlluar mbi armiqtë dhe duke kositur në radhët, hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur dhe cicëroj:
  - Hapi i parë në jetë është i rëndësishëm!
  Marusya, duke rrëzuar fashistët, bërtiti:
  - Shihni përsëri mbi Tokë, vorbulla sulmesh të furishme!
  Dhe këta janë luftëtarët e paepur.
  Por gjithsesi forcat janë të pabarabarta. Penza tashmë ka rënë. Dhe stuhia naziste në Saransk.
  Tani nuk ka mbetur shumë për qytetin e Gorky.
  Më 7 nëntor 1944, Stalini mbajti një tjetër paradë në Moskë. Edhe nëse nuk është një fitore.
  Fritz, megjithatë, qëlloi në Moskë për herë të parë me raketa balistike V-2. Dhe në të njëjtën kohë qyteti u bombardua nga avionë reaktivë, përfshirë bombarduesit Arado. Ky veprim i tronditi shumë të gjithë. Raketat V-2 fluturuan përgjatë një trajektoreje të lartë dhe ranë befas edhe radarët nuk i panë siç duhet.
  Kishte shumë shkatërrime dhe telashe. Ushtarët sovjetikë vdiqën gjatë paradës.
  Stalini mbajti një takim urgjent në një bunker nëntokësor që mund të përballonte edhe një goditje të drejtpërdrejtë nga një bombë atomike.
  Shefi i shtabit të përgjithshëm, Vasilevsky, vuri në dukje me alarm:
  - Gjermanët kanë një armë të re me fuqi të madhe shkatërruese. Dhe radarët tanë nuk e panë atë ...
  Stalini vrumbulloi, duke vulosur me inat thembrat e çizmeve të tij:
  - Ju jeni idiotë! Nuk mund të shihnim një surprizë të tillë!
  Marshalli Vasilevsky vuri në dukje:
  - Kishte diçka, shoku Stalin...
  Beria raportoi menjëherë:
  - Këto janë raketa të klasit A-5. Nuk ka nevojë të shqetësoheni, shoku Stalin. Ata mbajnë vetëm tetëqind kilogramë aminolon, por kushtojnë sa një avion bombardues i mirë. Gjermanët hodhën nja dy duzina raketa, por ky dizajn nuk hyri në prodhim, pasi bombardimi me avionë reaktiv është edhe më i lirë dhe më praktik.
  Stalini, pasi u qetësua, tha:
  - Pra, kjo nuk është një armë efektive? Shume mire!
  Beria vuri në dukje me një psherëtimë:
  - Por avionët bombardues janë një problem serioz. Ne duhet ta luftojmë këtë, shoku Stalin!
  Marshall Zhukov sugjeroi:
  - Ndoshta do ta marrim dhe do të bëjmë vetë raketa. Unë do të thotë tokë-ajër. Çfarë, duke i kontrolluar me radio, rrëzoni aeroplanët!
  Voznesensky vuri në dukje:
  - Duhet kohë për të krijuar raketa të tilla! Është shumë më e lehtë të bësh aeroplanë shumë të lirë nga druri, t'i mbushësh me eksploziv dhe të godasësh armikun. Do të ishte stil kamikaze!
  Stalini tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Po, aeroplanët kamikaze duhet të përdoren. Ky është shansi ynë, megjithëse në realitet kjo vetëm sa zgjat agoninë e Ushtrisë sonë të Kuqe.
  Duhet të gjejmë diçka më efektive!
  Yakovlev u përgjigj me një psherëtimë:
  - Puna për aeroplanët e rinj është duke u zhvilluar, shoku Stalin. Por tani për tani jemi të fokusuar në ruajtjen e prodhimit maksimal të makinave. Ne përdorim të gjitha rezervat tona dhe i vendosim fëmijët nga mosha dhjetë vjeç në makineri. Mobilizim i plotë, total dhe supertotal.
  Stalini bërtiti:
  - Duhet bërë shumë më tepër! Ajo që bëni është shumë pak!
  Molotov tha me një psherëtimë:
  - Nuk është e mundur të kontaktosh me aleatët. Duket sikur jemi vetëm. U përpoqa të merrja vesh me japonezët... Ata kërkojnë territor deri në Urale, gjë që është e papranueshme.
  Stalini bërtiti:
  - Duhet të godasim Japoninë në dimër, por ç'të themi për Leningradin?
  Zhukov tha duke nxjerrë dhëmbët:
  - Greva në Petrozavodsk nuk ishte aq e suksesshme sa pritej. Suedia hyri në luftë në anën e Rajhut të Tretë dhe ne duhej të merreshim me forca të mëdha. Kështu që nuk ishte e mundur të zhvillohej menjëherë ofensiva, dhe armiku, pasi ngriti njësitë e Wehrmacht, zmbrapsi sulmin tonë. Qyteti i Leningradit është i rrethuar plotësisht nga bllokada dhe është rrënuar plotësisht. Unë mendoj se deri në pranverë, për shkak të urisë totale, e gjithë popullsia do të vdesë. Dhe rënia e Leningradit do të jetë e pashmangshme.
  Është praktikisht e pamundur të furnizohet me ajër. Armiku dominon plotësisht qiellin. Gjermanët tani japin edhe një kryq kalorësi, vetëm për njëqind avionë të rrëzuar.
  Stalini bërtiti me zemërim:
  - Dështuam ofensivën!
  Zhukov pohoi me kokë:
  - Shumë hekurudha janë prishur, dhe ne kemi përqendruar shumë pak forca. Dhe ne duhet t'i japim meritat finlandezëve dhe suedezëve, ata janë këmbëngulës në mbrojtje. Por kjo nuk është e gjitha. Gjermanët gjithashtu anashkaluan Murmanskun. Tani ky qytet është i rrethuar. Nuk dimë çfarë të bëjmë!
  Stalini bërtiti:
  - Zhblloko!
  Zhukov kundërshtoi:
  - Nuk kam forcë për këtë! Dhe armiku mund të kapë të gjithë Gadishullin Karelian!
  Stalini urdhëroi:
  - Tërhiq forcat dhe zhblloko! Në dimër gjermanët nuk janë aq të fortë. Do të jetë e mundur t'i shtypni plotësisht ato!
  Vasilevsky vuri në dukje:
  - Ne duhet të parandalojmë përparime të thella, dhe atëherë forca jonë do ta mposhtë armikun!
  Stalini bërtiti:
  - Ne do të luftojmë për komunizmin!
  Voznesensky raportoi një lajm më të gëzuar:
  - SU-100 tashmë është mishëruar në metal dhe është gati për prodhim masiv. Shasia e bazuar në T-34. Mjaft e lehtë për t'u prodhuar. Predha është pothuajse gati për armën e re. Pra, SU-100 do të shfaqet tashmë në frontet. Nesër makina e parë do të shkojë përpara!
  Stalini tundi me kokë në shenjë miratimi:
  - Të paktën kjo më bëri të lumtur! Por T-34-85 nuk do të hiqet ende nga prodhimi. Për më tepër, armatura duhet të bëhet më e hollë dhe pesha të zvogëlohet në njëzet tonë. Betejat treguan se gjërat nuk mund të përkeqësoheshin!
  Voznesensky vuri në dukje:
  - Dhe ju mund të bëni forca të blinduara nga druri! Ne prodhojmë qindra të tilla tanke në ditë, madje më shumë se nazistët. Por automjetet tona mund të rrëzojnë lehtësisht Krauts edhe me pushkë të lehta antitank.
  Zhukov vuri në dukje:
  - Gerda është atje. Një grua kaq e lezetshme! Ajo rrëzoi shumë nga tanket dhe armët tona.
  Stalini tundi me kokë:
  "Ne duhet ta kapim atë dhe të skuqim takat e saj të zhveshura." Kjo vajzë është vërtet e lezetshme!
  Zhukov ra dakord:
  - Duhet ta kapim! Dhe ne do të shkatërrojmë fashistët!
  Beria pohoi me kokë dhe gurgulloi:
  - Le të bëjmë një operacion të ngjashëm special!
  Stalini vuri në dukje me një psherëtimë:
  - Kjo është një ide e mrekullueshme, por... Diçka tjetër duhet plotësuar!
  Beria bërtiti:
  - Le t'i kapim të gjithë!
  Stalini tundi kokën:
  - Jo... Vrasja e heronjve nuk është mirë! Dua që Gerda të më sjellë! Kjo është urgjente!
  Beria vuri në dukje:
  - Gjallë?
  Stalini konfirmoi me lehtësi:
  - Sigurisht, unë jam gjallë!
  Beria gurgulloi, duke fryrë faqet:
  - Gjithçka është e pamundur, e di me siguri!
  Disa vajza u shfaqën me funde të shkurtra dhe këmbë të zhveshura. Ata mbanin gota verë dhe u shkelën syrin anëtarëve të Komitetit Shtetëror të Mbrojtjes.
  Zhdanov vuri në dukje:
  - Na duhen më shumë vajza në ushtri! Ata do t'i vendosin gjërat atje!
  Stalini deklaroi:
  - I shpërblej Anastasia, Mirabela, Akulina me "Yllin e Urdhrit të Lavdisë" me diamante! Lavdi BRSS!
  Të gjithë bërtisnin njëzëri:
  - Lavdi heronjve!
  Dhe ata duartrokitën.
  Njëra nga vajzat u përkul dhe u gjunjëzua, duke puthur çizmet e Stalinit.
  Komandanti Suprem derdhi verën dhe bërtiti:
  - Forca jonë është grushti ynë!
  Beria shkroi në Twitter:
  - Hitleri është budalla!
  Stalini kundërshtoi:
  - Jo një budalla, por mishërim i mashtrimit!
  Dhe të gjithë duartrokitën përsëri.
  . KAPITULLI Nr. 12
  Qyteti i Ulyanovsk ishte plotësisht i rrethuar, por tani për tani ai qëndronte... Tashmë është fundi i nëntorit dhe bie borë dhe acar. Gjermanët nuk janë vërtet të etur për të sulmuar dhe ende po gjuajnë.
  Moti në ajër nuk është shumë veror. Por vajzat ende luftojnë dhe tregojnë mrekulli guximi.
  Gerda me ekuipazhin e saj në Panther 2. Por tanku Panther-3 është gati të shfaqet, dhe luftëtari me të vërtetë dëshiron të luftojë me të.
  Ndërkohë, ajo qëllon në pozicionet sovjetike.
  Me këmbën e saj të zbathur ajo drejtoi armën drejt objektivit dhe qëlloi. Ajo rrëzoi tridhjetë e katër sovjetikë dhe shkroi në Twitter:
  - Për Prusinë e shenjtë!
  Charlotte gjithashtu gjuajti një top, depërtoi në obusin sovjetik dhe kërciti:
  - Lumturia jonë është e përjetshme!
  Edhe Christina qëlloi, duke goditur armikun me këmbë të zbathur dhe kërciti:
  - Për djem si këta që na meritojnë!
  Magda gjithashtu qëlloi me shumë saktësi, duke cicëruar:
  - Për madhështinë e Perandorisë!
  Dhe katër të Elizabeth po luftojnë në SU-100 më të ri.
  Vajzat kanë zotëruar armën e re vetëlëvizëse dhe po qëllojnë.
  Elizabeta qëlloi me gishtat e saj të zhveshur dhe filloi të këndojë;
  Xhelati fashist nxjerr supet,
  Këtu është një raft, pincë, stërvitje në dorë!
  Ai dëshiron të gjymtojë trupin dhe shpirtin e tij,
  Një përbindësh i parëndësishëm, por duket i lezetshëm!
  
  Ai premton para, anije me avull në det,
  Çfarë mund të japë edhe një titull!
  Në fakt, do t'ju kushtojë para
  Në fund të fundit, për të ju jeni vetëm një kufomë dhe lojë!
  
  Ai dëshiron të dijë për biznesin tonë,
  Çfarë gjërash të reja për të lidhur me zinxhirë të varfërit!
  Prandaj, ai do të ngasë me bujari,
  Të harrosh babanë, madje edhe nënën!
  
  Por ne do t'i shërbejmë Atdheut tonë me vendosmëri,
  Nuk na thyen dot mizoria e xhelatit!
  Një degë do të përkulet nga një shpërthim ere,
  Dhe ju mund të dëgjoni foshnjat e zhveshura duke qarë!
  
  Po, humba raundin e parë të vështirë,
  Por i Plotfuqishmi do t'ju japë një shans për të fituar përsëri!
  Dhe pastaj unë do ta trokas vetë armikun,
  Grushti im do t'i japë zvarranikut një nofull!
  
  Atdheu më jep një forcë të tillë,
  Ajo dhimbje dhe tortura mund të kapërcehen!
  Dhe dil nga ky varr pa fund,
  Që të mos ju hajë ariu i inatosur!
  
  Pak më shumë dhe shpëtimi është afër -
  Do të arrijmë fitoren ndaj armikut!
  Jetoni nën mbulesën e dritës së komunizmit,
  Kështu që dielli ta mbush shtëpinë me ar!
  Dhe vajzat kënduan dhe qëlluan nga një top i ri vrasës. Ata janë luftëtarë jashtëzakonisht të frikshëm.
  Elena vuri në dukje duke qeshur:
  - Komunizmi do të ndërtohet, ne besojmë në të!
  Katerina u pajtua me një deklaratë të ngjashme:
  - Të ndërtojmë komunizmin, do të ketë triumf!
  Efrasia e mori dhe gurgulloi, duke gjuajtur me gishtat e saj dhe duke goditur Panterën.
  Pas së cilës luftëtari bërtiti:
  - O komunizëm, komunizëm! Sofizmi do të shtypet shumë!
  Dhe Pantera u godit kokë më kokë dhe nga një distancë.
  Këto janë vajzat që nuk mund t'i thyesh kaq lehtë.
  Dhjetori tashmë po afron... Japonezët, në mot të ftohtë, pothuajse i kanë kufizuar armiqësitë.
  Por në qiell, pavarësisht motit të dimrit, ka ende beteja.
  Këtu Toshiba dhe Toyota, dy pilotë japonezë, po luftojnë si hajdutë të dëshpëruar.
  Toshiba rrëzon avionët sovjetikë me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe bërtet në majë të mushkërive:
  - Unë jam një super vajzë!
  Toyota, duke rrëzuar një luftëtar rus dhe duke nxjerrë dhëmbët e saj perlë konfirmon me siguri:
  - Dhe ka një grua hiper!
  Gratë japoneze, natyrisht, janë luftëtare me fuqi kolosale lëshuese. Ju nuk mund t'i rezistoni nderit të një samurai.
  Por sido që të jetë, betejat janë ende të ndezura në qiell.
  Dhe në tokë, katër vajza ninja u nisën për të shfarosur ushtarët sovjetikë.
  Vajza ninxha blu kreu një manovër me mulli me erë, preu disa luftëtarë rusë dhe me gishtat e saj të zhveshur lëshoi një eksploziv me madhësi bizele me fuqi shkatërruese kolosale.
  Ajo e grisi dhe shkroi në Twitter:
  - Përshëndetje Japoni!
  Vajza e verdhë ninja këndoi gjithashtu teknikën e shpatës së fluturës. Ajo preu një numër kundërshtarësh dhe bërtiti:
  - Për hakmarrje komuniste!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur, teksa nis të tashmen shkatërruese të asgjësimit.
  Pastaj ai gjëmon:
  - Për madhështinë e Japonisë!
  Vajza e kuqe ninja ka kryer një manovër me helikopter me shpatat e saj. Me gishtat e saj të zhveshur ajo hodhi dhuratën vrastare të vdekjes dhe bërtiti:
  - Për dashurinë time!
  Dhe më pas ajo vuri në dukje:
  - Çfarë lidhje ka hakmarrja komuniste?
  Vajza e verdhë ninja, duke copëtuar ushtarët rusë dhe duke hedhur përsëri një granatë me thembër të zhveshur, tha:
  - Dhe pavarësisht se do të ketë supë me një mace!
  Vajza e bardhë ninja, duke i ndarë rivalët e saj dhe duke hedhur dhuratën e vdekjes me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Do të fitojmë për idetë e komunizmit!
  Dhe të katër luftëtarët do të qeshin në unison dhe do të tregojnë dhëmbët e tyre perlë.
  Dhjetori kaloi shpejt... Pas rrethimit, gjermanët morën Ufa dhe Saransk. Por Ulyanovsk ende mbajti bllokadën e plotë.
  Stalini urdhëroi Vitin e Ri të mbante me çdo kusht qytetin ku lindi Lenini.
  Sidoqoftë, megjithë ngricat, gjermanët tashmë po i afroheshin Kazanit. Pra, BRSS ishte në prag të kolapsit të plotë.
  Nuk kishte ende qartësi apo ide se çfarë të bëhej në BRSS.
  Stalini festoi Vitin e Ri në Moskë dhe në bunker. Vështrimi i tij ishte i zymtë, por dëshira për të luftuar nuk u dobësua.
  Hitleri, tani për tani, vendosi të organizojë një kabinë për vete, në Libi, ku është ngrohtë.
  Dhe aty shijoi spektaklin e luftimit të vajzave gladiatore.
  Asgjë nuk ndodhi shumë në ditën e Vitit të Ri, përveç bombardimit të Moskës.
  Dhe lëshimi i "Panterës"-3 të parë. Ky tank kishte trashësinë e armaturës Tiger-2, por me pjerrësi më të madhe dhe peshonte vetëm dyzet e pesë tonë. Dhe lartësia e saj u ul në më pak se dy metra. Një motor i fuqishëm me 1200 kuaj fuqi është i vendosur në një bllok dhe në të gjithë transmisionin. Vetë automjeti doli të ishte i armatosur mirë, me optikë të shkëlqyer dhe një stabilizues hidraulik. Dhe në frëngjinë e ngushtë kishte një top 100 EL 88 mm, shumë i saktë dhe blindues.
  Gerda dhe ekipi i saj u larguan me këtë makinë. Një shasi e përmirësuar dhe më e lehtë që funksiononte shkëlqyeshëm në dëborë. Ky tank është përgjithësisht i përsosur. Dhe armatura e saj me pjerrësi të madhe mbron në mënyrë të përsosur ballin e automjetit. Pjesa e sipërme e kutisë 150 mm është veçanërisht e mbrojtur fort në një kënd prej 40 gradë nga horizontali. Dhe kjo është afërsisht 330 milimetra forca të blinduara në një kënd prej nëntëdhjetë gradë. Asnjë top i vetëm sovjetik nuk do të depërtojë në majën e bykut të Panther-3. Pjesa e poshtme zë një të tretën e sipërfaqes së ballit të kutisë 120 mm dhe është në të njëjtin kënd, dhe është gjithashtu praktikisht e padepërtueshme.
  Balli i kullës është 185 milimetra i trashë dhe në një kënd prej 50 gradë, gjithashtu i padepërtueshëm nga armët sovjetike.
  Por anët janë më të dobëta në 82 mm me pjerrësi, dhe ato mund të merren. Sidomos SU-100, një armë e re vetëlëvizëse sovjetike që fiton shpejt popullaritet në mesin e ushtrisë për shkak të lehtësisë së prodhimit dhe armës depërtuese të blinduar.
  Gerda gjuajti të parën në trupat sovjetike. Ajo shpoi tankun IS-2 dhe tha:
  - Ky është një luftëtar i mirë!
  Charlotte vuri në dukje, duke qëlluar në drejtim të armikut dhe duke thyer makinën sovjetike duke shtypur një buton me thembër të zhveshur:
  - Kjo teknikë është pothuajse e përsosur!
  Christina drejtoi topin automatik gjerman me gjuajtje të shpejtë me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe vuri në dukje:
  - Armatura anësore është mjaft e dobët! Do të dëshironim të kishim një makinë më të fuqishme!
  Magda qëlloi gjithashtu duke përdorur këmbën e saj të zhveshur dhe e tërbuar e mori atë dhe bërtiti:
  - Do të kishte vetëm një tre, dhe një tre më lozonjare!
  Dhe vajzat qeshën njëzëri... Tanki është vërtet i mirë, veçanërisht karakteristikat e tij drejtuese.
  Testimi luftarak i është nënshtruar edhe automjetit E-100. Megjithatë ajo është e rëndë. Por është i mbrojtur mirë. Dhe armët e saj nuk mund të merren kaq lehtë.
  Dhe aty janë ulur edhe vajza gjermane. Dhe pavarësisht ngricave, zbathur dhe me bikini.
  Adala, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj dhe duke goditur armikun, u shpreh logjikisht:
  - Ne do të jetojmë në komunizëm!
  Dhe si ai shtyp me thembër të zhveshur ...
  Agata, duke qëlluar në pozicionet sovjetike, duke goditur kundërshtarët me gishtërinjtë e saj të zhveshur, bërtiti:
  - Dhe madhështia e fitores sonë do të zgjasë përgjithmonë!
  Agnesa gjuajti gjithashtu predha ndaj këmbësorisë sovjetike, sigurisht me këmbën e saj të zhveshur, dhe bërtiti:
  - Jo, ne nuk do t'i dorëzohemi Fuhrer-it!
  Vajza në tank, Athena, goditi armikun duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe tha:
  - Për Fyhrer-in, jo për Fyhrer-in!
  Agnes qeshi dhe vuri në dukje:
  -Ne jemi një fis supernjeriut!
  Andriana, duke qëlluar në baterinë sovjetike dhe duke shkatërruar pozicionet e armikut, nxori gjuhën dhe tha:
  - Madhështinë e gjermanëve e njeh planeti!
  Dhe me gjurin e tij të zhveshur ai do të bëjë presion mbi kundërshtarin e tij.
  Agatha, duke qëlluar, vuri në dukje:
  - Do ta bëjmë copa dragoin...
  Tanku E-75 nuk ishte ende gati. Fuhrer kërkoi që pesha të ishte gjashtëdhjetë e pesë ton dhe një motor 1500 kuajfuqi për lëvizshmëri të lartë, me forca të blinduara anësore të paktën 170 milimetra në pjerrësi të mëdha. Dhe u desh kohë.
  Por tani për tani nazistët po fitojnë gjithsesi... Në janar, Ulyanovsk më në fund ra. Fritz filloi të sulmonte Gorky dhe Kazan.
  Ata arritën aq larg përtej Moskës.
  Stalini u zemërua shumë, por nuk mundi të bënte asgjë. Vërtet, çfarë po bën këtu, një dështim i plotë...
  Por vajzat po luftojnë edhe në qiell edhe në tokë...
  Kështu që SU-100 i Natashës u shkatërrua nga një avion sulmues gjerman me një sulm ajror. Doli goxha e lezetshme. Edhe pse jo plotësisht i zgjuar dhe i shkathët. Sidoqoftë, Natasha nuk është aspak një klasë e parë dhe është e çmendur.
  . Tani vajze doli qe ishte V tashmë i njohur tank T -34. Vetëm Pak mik Kulla më të mëdha dhe armë kalibrit në 85 milimetra në vend të 76. Shasi Pjesë ish .
  vajzat i përdredhur rreth e rrotull në vend . Ata të tilla si Dhe më parë , në një bikini A këtu makinë sovjetike prodhimit Hani Dhe predha në vend .
  Superman-Natasha Me i lumtur pamje buzëqeshi :
  - A Ku fashistët ?
  U shfaq brenda tank imazh lajmëtar i ri . djalë postoi në Twitter :
  - Këtu Kjo tanku që​ u shfaq në fronte e dyta botë luftërat V katërdhjetë e katërta vit Dhe përpara këto që atëherë e vendosur në armët E kuqe ushtria ndaj tij reziston , E -25. Armë vetëlëvizëse me 88 mm top dhe 120 mm ballore forca të blinduara E bukur përleshje !
  Vërtet V në distancë Me i madh punës Mund konsideroni gjermane armë vetëlëvizëse Squat , me gjatë trungu Të panjohura vajzat që Kështu që herët majtas fronte E madhe Patriotike luftërat Por Superman-Natasha menjëherë ose vuri në dukje :
  - Ajo ne Ndoshta marr . U saj gjatësia në 71 EL .
  Zoya këtu ose sugjeroi :
  - Duhet shko V lëvizje për Jo e kuptova !
  Angelica futuriste V bezdi vuri re :
  - Këtu mut ! Menjëherë ose rrëshqiti epror ne makinë !
  Mbikëqyrësi-oficeri i tyre i ri me inat deklaroi :
  - A Kjo më shumë asgjë ! E-75 ishte do më shumë me keq ! Ju do e tij as nën një Prespektive do Jo goditur . A Kështu që Shkoni për të !
  Superman-Natasha u kryqëzua Dhe fërshëlleu :
  - Si e vërtetë komunist , I unë them për ju - për dreqin !
  Angelica futuriste leh , duke shkelur zbathur këmba :
  - Le të performojmë !
  sovjetike makinë disa pak e ngushtë filloi , dhe gumëzhitur . Kaloni me grusht gjermane V ballin joreale Dhe duhet te kete hyr brenda Fritz V bord . Por provoni Kjo bëj ? Ai nga e tij me tytë të gjatë armët Si i ndyrë ... Mbetet vetëm numëroj në shpejtësi .
  Superman-Natasha zemërohem​ E rregullt gjermane armë vetëlëvizëse po më shumë më e lehtë tridhjetë e katër kështu që saj epror V karakteristikat . Këtu Ju në mënyrë të pavullnetshme do te trembesh .
  sovjetike makinë duke ardhur në afrimi Mirë kuti ingranazhet më mirë ish .
  Svetlana pushon lakuriq takat Dhe cicërima :
  - Fuhrer shpejtë ne le ta mbyllim !
  Angelica futuriste konfirmon i ngjashëm :
  - Hitleri ne Le të shkatërrojmë !
  me flokë të artë Zoya gjëmonte :
  - Jepni ndaj tij nxito Nga fytyrë !
  NË kjo moment me peshë predhë e Hitlerit armët i kënaqur drejtpërdrejt V bazë kullat . vajzat i ngritur Dhe vuajtur V i shqyer metali
  DHE më vonë më jep një sekondë Të gjitha katër doli të jetë pothuajse absolutisht lakuriq me brekë dhe i varur në raft . Nën zbathur shkelma bukuroshet i flakëruar zjarr i madh Flaka lëpihej lakuriq , i këndshëm thembra vajzat .
  Superman-Natasha e provova dridhje por saj këmbët doli qe ishte fort i shtrydhur V pads , dhe Shumë ishin të sëmurë shtrirë venat Kjo ishte klasike raft , me tradicionale dolli takat A në vajzat këmbët Shumë madje seksi , dhe shuplaka e zjarrit thembra bën e tyre më shumë më tërheqëse .
  Por dhemb pak bukuroshet . Ata janë duke u përpjekur falas . Por pads Shumë të qëndrueshme A atij më shumë Dhe vajzat janë valkirë var peshat .
  Njësoj luftëtarë V i shkurtër funde , me zbathur këmbët , të zhveshura duart , por trupi mbuluar argjendi postë zinxhir Ata grabitje pokers zjarret , dhe vjell qymyr për të takat të skuqura i fortë .
  Këtu Dhe raft rezulton nyje , dhe zjarrit patate të skuqura më poshtë . A këtu më shumë Dhe princ nga dinastia e mbretit William u shfaq . NË duart në gusht djali që ndërroi princin-demiurg e dyta milion dollarë për një pozicion në SS kamxhik nga me gjemba tel A më shumë Dhe saj Valkiritë ngrohu nga flakëhedhës
  Princi Hyjni i shkeli syrin dhe Si do të godasë Superman-Natasha Nga muskuloz mbrapa edhe pse vajze Dhe guximtare , por saj nga takat përpara e pasme e kokës i habitur si kjo dhimbje që i mrekullueshëm në mënyrë të egër bërtiti .
  Tjetra goditi djalë - princ u rrëzua në Zoya . Ta Edhe pse Dhe i shtrydhur fort dhëmbë , jo mbajtur në nga bërtas . A në mbrapa u shfaq të përgjakshme vija Dhe djegiet
  Barbarossa Jr. Me buzëqeshje tha :
  - Mësoni ju më shumë e nevojshme !
  Tjetra goditi duhej Nga Futurist Angelique . DHE kjo grua e re Jo mbajtur në nga bërtas . djalë e mbërthente fëmija juaj është zbathur këmbën V zjarr . E nxjerrë i shkathët gishtat prush Dhe hodhi flokëkuqe kafshët V fytyrë . Ta bërtiti më shumë më e fortë , dhemb !
  Barbarossa Jr. Me i lumtur pamje tha :
  - Por Ju ose i kërkuar Me gjermanët !
  Pas mori një shpërthim dhe Svetlana . Si se Jo i shtrydhur nofulla , por Njësoj bërtiti . Të gjitha ose kamxhik nga e kuqe e nxehtë , me gjemba tel ishte më shumë më shumë e dhimbshme , si flakë nën zbathur me këmbët e tua . Ata më shumë se aq vajzat tashmë u mësua me të për vite bëj do pa këpucë , dhe e tyre thembra këmbët , shumë elastike Dhe të qëndrueshme
  Por zjarrit Dhe e tyre piqet . Valkiritë tashmë V duart mbaj , dhe kamzhik nga të kuqe të nxehtë tel
  Superman-Natasha në të gjitha fyt bërtiti :
  - Po Çfarë Kjo kjo ?!
  Barbarossa Jr. përgjigjet:
  - Marrja në pyetje e zonjave të pabindura! Ju jeni në robëri dhe do të përgjigjeni për gjithçka!
  Natasha vuri në dukje:
  - Nuk duam të vdesim kaq qesharake! Le të shkojmë dhe ne do të vazhdojmë të luftojmë!
  Barbarossa Jr. bërtiti:
  - Pse të lë të shkosh?
  Angelica u përgjigj:
  - Ne jemi shtriga dhe mund t'i japim njeriut që do të na shpëtojë dhuratën më të vlefshme nga të gjitha!
  Barbarossa Bock u befasua:
  - Dhe çfarë do të më japësh?
  Natasha tha me besim:
  - Ne do të bëjmë një rini të përjetshme dhe nuk do të plakesh kurrë!
  Djali tundi me kokë:
  - Po, mund të të lë të shkosh për këtë! Por si mund ta vërtetoni?
  Natasha tha:
  - Fute dorën në zjarr dhe nuk do të të bëjë keq! Do të shihni që ne mund të bëjmë magji!
  Barbarossa Jr me kujdes futi dorën në zjarr, e ktheu dhe u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Po ti mundesh! Po liria jote në këmbim të pavdekësisë sime!
  Dhe vajzat kanë një shans të ri. Por lufta vazhdon ende... Në janar, Gorky dhe Kazan u morën.
  Në fillim të shkurtit, gjermanët, finlandezët dhe suedezët pushtuan Karelian dhe filluan sulmin në Arkhangelsk. Situata është përshkallëzuar në mënyrë dramatike.
  Elizabeta u transferua me një SU-100 në këtë qytet.
  Ajo po luftonte atje tani. Shkurt dhe ngricat. Por vajzat ende luftojnë zbathur.
  SU-100 peshon vetëm tetëmbëdhjetë tonë me mbrojtje antiplumb. Ajo është e pambrojtur, por e lëvizshme. Dhe ajo nuk duhet të qëndrojë në pritë, ajo duhet të lëvizë për të shmangur goditjen.
  Kur lëviz, rezervuari nxehet dhe vajzat nuk janë aq të ftohta zbathura dhe me bikini.
  Elizabeth, duke qëlluar mbi nazistët, këndoi:
  - Dhe ja ku janë kushtet! Dhe ja ku është e mërkurë! Por meqë ra fjala, moti i ftohtë është i mirë për shëndetin tuaj! Moti i ftohtë është i mirë për shëndetin tonë!
  Dhe me gishtat e tij të zhveshur ai do të sulmojë nazistët. Dhe T-4, ky tank i vogël, u godit.
  Luftëtarët duhen përmendur si luftëtarë të klasës kolosale.
  Ekaterina gjithashtu gjuan me këmbë të zbathur dhe klith:
  - Do të ketë komunizëm!
  Elena, gjithashtu duke qëlluar mbi armikun dhe duke e goditur me grusht, qeshi shurdhues:
  - Një fitore e çmendur na pret!
  Efrasia, duke goditur tanket e Wehrmacht me këmbët e saj të zhveshura, blu nga të ftohtit, u përgjigj me besim:
  - Asgjë nuk mund të na ndalojë!
  Këta luftëtarë janë thjesht super!
  Por, mjerisht, ka shumë pak nga heroizmi i tyre... Ra edhe Arkhangelsku... Nuk ka municion qartazi të mjaftueshëm...
  Gjermanët po lëvizin drejt Moskës nga prapa. Në mars, betejat shpërthyen për Ryazan. Hordhitë e Hitlerit vërshojnë nga lindja...
  Janë të nevojshme disa hapa urgjent.
  Moska po qëndron ende dhe Stalini ka mbledhur një këshill sigurie. Diskutimi ishte nervoz. Nuk u paraqitën ide të reja.
  Vetëm Beria sugjeroi:
  - Ndoshta vërtet duhet t'i ofrojmë paqe Rajhut të Tretë me çdo kusht, vetëm që të mos na prekin!
  Stalini u përgjigj me zemërim:
  - Kjo nuk është një qasje konstruktive, shoku Beria! Na duhen lëvizje të forta!
  Marshalli Vasilevsky u përgjigj sinqerisht:
  - Nuk ka rezerva, Shkëlqesi! Pothuajse të gjithë u rrëzuan në beteja të pabarabarta. Përveç SU-100, nuk ka lloje të tjera të armëve të reja në seri. Është e vërtetë që IS-3 do të jetë gati së shpejti, por ky tank është i vështirë për t'u prodhuar dhe do të jetë e vështirë ta lëshojë atë në seri në kushtet aktuale.
  Marshalli Zhukov vuri në dukje me zemërim:
  - Nëse nuk mund të fitosh, atëherë ka vetëm një gjë - të vdesësh me dinjitet!
  Stalini donte të thoshte diçka, por u shfaq një vajzë zbathur me një fund të shkurtër. Duke ndezur takat e saj të zhveshura, ajo solli një dërgesë.
  Stalini vrapoi me sytë mbi të dhe bërtiti me inat:
  - Leningradi, i paaftë për të përballuar urinë dhe një bllokadë disamujore, ra! Tani qyteti ynë i dytë është pushtuar nga Krauts!
  Marshalli Zhukov shtriu duart dhe vuri në dukje:
  - Oh, Stalin i madh... Kjo është e tmerrshme!
  Beria sugjeroi:
  - Mos ndoshta duhet të pushkatojmë një mijë njerëz për nder të kësaj?
  Komandanti Suprem bërtiti:
  - Hesht, idiot tullac! Diçka duhet vendosur!
  Molotov sugjeroi, duke belbëzuar dhe duke i përkëdhelur me nervozizëm gjunjët e zhveshur të vajzave:
  - Le të ftojmë gjermanët të pushojnë përkohësisht zjarrin dhe vetëm atëherë të fillojmë negociatat për paqe me çdo kusht.
  Stalini bërtiti:
  - Provo! Por nuk do të ketë asnjë kapitullim. Moska do të bjerë, ne do të bëjmë një luftë guerile!
  Beria vuri në dukje me një buzëqeshje lajkatare:
  - Por kjo vetëm sa do të rrisë shkallën e vuajtjes së njerëzve, shoku Stalin. Ndoshta...
  Stalini përplasi me vendosmëri grushtin në tryezë:
  - Jo! Le të propozojë Molotov negociata! Dhe asgjë më shumë, ne luftojmë deri në fund!
  Gjermanët rrethuan Ryazanin në mes të marsit. Duke përjetuar mungesë municioni, trupat sovjetike u përpoqën të dilnin nga qyteti.
  Alenka dhe skuadra e saj po vrapojnë, me takat e tyre të zhveshura shkëlqejnë mbi borën e shkrirë të pranverës.
  Një vajzë qëllon mbi nazistët dhe këndon:
  - Lavdi shpirtit tonë, lavdi vendit të madh!
  Dhe me këmbën e tij zbathur do të hedhë dhuratën vrastare të vdekjes. Dhe ai do t'i shpërndajë nazistët në të gjitha drejtimet.
  Anyuta, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj, tha:
  - Dhe goditja jonë, një dhuratë e shenjtë dhe një tarifë!
  Alla gjithashtu vrapon, qëllon mbi nazistët, hedh një pako shpërthyese qymyri me këmbën e tij të zbathur dhe fëshfërit:
  - Nuk do të dorëzohemi kurrë!
  Dhe kështu Maria e shkëlqyeshme, duke qëlluar mbi fashistët, duke i kositur plotësisht dhe duke kërcitur dhëmbët, bërtet:
  - Askush nuk do të na ndalojë!
  Dhe thembra e saj e zhveshur dërgoi një paketë shkatërruese vdekjeje dhe shkatërrimi.
  Marusya, duke qëlluar mbi nazistët, shënon mjaft logjikisht:
  - Komunizmi nuk do të shuhet kurrë!
  Matryona, duke qëlluar mbi armikun dhe duke ulur radhët, vëren në mënyrë mjaft logjike dhe racionale:
  - Dhe besimi në parti do të mbetet në shekuj!
  Dhe gishtat e zhveshur do të hedhin dhuratën e asgjësimit.
  Vajzat dolën nga ring. Por situata është ende e tensionuar.
  Dhe ata nuk mund të shpëtojnë askund.
  Shkrirja e pranverës vonoi pak përparimin gjerman. Për më tepër, nazistët u bashkuan me Japoninë dhe filluan të pushtojnë Azinë Qendrore.
  E cila gjithashtu i shpërqendroi dhe prilli kaloi relativisht i qetë. Dhe në maj, më në fund u lëshua tanku i parë sovjetik IS-3. Dhe ai mund të ishte çuar në paradën e 1 Majit.
  I plakur dhe i dobësuar, Stalini e shikoi këtë, i përkulur. Pamja e tij shprehte lodhje të vdekshme.
  Për shkak të natyrës intensive të punës së prodhimit, IS-3 ende nuk mund të hynte në prodhim.
  Dallimi i saj domethënës nga të dyja ishte vetëm forma e kullës. Ajo ishte si një disk fluturues dhe balli i saj ishte si sqepi i një vinçi. Sigurisht, këndi i rritur i prirjes e mbrojti mirë pjesën ballore, por prodhimin e ndërlikuar. Përveç kësaj, pjesa e poshtme e ballit ishte e pambrojtur dhe nëse një predhë godiste atje, ajo nuk do të bënte më rikoshet.
  Stalini tundi dorën dhe u zhduk në bunker dhe filloi një tjetër bastisje naziste. TA-400 dhe Yu-287 me një krah të shtrirë përpara morën pjesë në sulmet ajrore.
  Dhe përsëri ata gjuanin raketa balistike me krahë të drejtuar nga radio.
  Kremlini mori dëme të konsiderueshme.
  Stalini po mendonte seriozisht të ikte nga Moska.
  Në mesin e majit, pasi kishin përfunduar rishpërndarjen e Azisë Qendrore, nazistët nga lindja dhe perëndimi filluan një sulm ndaj Moskës. Një tjetër betejë e ashpër u ndez.
  Trupat sovjetike luftuan heroikisht. Por forcat janë shumë të pabarabarta. Tanket E-75 Tiger-3 u shfaqën gjithashtu në beteja. Dhe masivisht "Panter"-3. Betejat janë, le të themi, të jashtëzakonshme.
  Nga fundi i majit dhe fillimi i qershorit, nazistët përfunduan rrethimin praktikisht të plotë të Moskës.
  Stalini njoftoi solemnisht se do të qëndronte në kryeqytet dhe do të luftonte atje deri në vdekje.
  Moska u granatua dhe u bombardua. Ajo ishte e rrethuar nga linja mbrojtëse shumë të fuqishme që nuk ishin aq të lehta për t'u kapërcyer. Në kryeqytet u përqendruan rezerva të mëdha municioni dhe ushqimi.
  Dhe Stalini ishte relativisht i sigurt në qytetin e nëndheshëm.
  Hitleri më 22 qershor 1945, kur kishin kaluar saktësisht katër vjet nga fillimi i Luftës së Madhe Patriotike, urdhëroi të ndalonte sulmin ndaj kryeqytetit dhe në vend të kësaj ta shkatërronte atë sistematikisht me artileri dhe aviacion. Dhe vazhdoni të bombardoni me besim.
  Dhe ofensiva e vazhdueshme u zhvendos në Siberi. Ishte e nevojshme të merreshin Sverdlovsk dhe Chelyabinsk para se këto qytete të mbuloheshin me borë... Në fund të qershorit në fillim të korrikut, të dy qytetet kryesore u morën pas betejave kokëfortë... Gjermanët lëviznin nëpër Siberi. Njëri pas tjetrit ranë fshatrat sovjetike.
  Në shtator 1945, nazistët iu afruan Novosibirskut. Luftimet shpërthyen edhe për këtë vendbanim.
  Ushtria e Kuqe luftoi së bashku me milicitë lokale. Tamara edhe këtu luftoi si heroinë.
  Tashmë është fundi i shtatorit, bie borë dhe acar. Dhe batalioni i vajzave lufton zbathur dhe tregon heroizëm të mrekullueshëm.
  Dhe luftëtarët luftojnë si pantera.
  Tamara shpërtheu, hodhi një pako shpërthyese qymyr me këmbën e saj të zbathur dhe bërtiti:
  - Askush nuk do të na ndalojë! Askush nuk mund të na mposht!
  Vajzat e tjera ulërijnë të dëshpëruara:
  - Do të vdesim, por nuk do të dorëzohemi!
  Dhe beteja vazhdon...
  Vetëm në fillim të nëntorit ra Novosibirsku... Lufta vazhdoi. Bashkimi Sovjetik ende nuk kishte kapitulluar. Moska ishte e bllokuar dhe nën zjarr.
  Një furnizim strategjik i ushqimit dhe municionit ishte ruajtur në qytetin nëntokësor, kështu që ishte e mundur të qëndronte për një kohë mjaft të gjatë.
  Gjermanët vazhdimisht bombarduan dhe granatuan qytetin.
  U shfaq gjithashtu një tank i ri super i rëndë "Rat". Ky mjet peshonte dy mijë tonë dhe ishte i armatosur me disa armë.
  Automjeti me forca të blinduara 400 mm u përdor si tank depërtues... Kaloi testimin luftarak...
  Por ajo u mbërthye në iriq dhe u shkatërrua nga një pilot kamikaz që e përplasi.
  Sidoqoftë, u shfaq një tank i ri "Rat"-2, edhe më i madh dhe më i rëndë ...
  Stalini festoi Vitin e Ri 1946 në Moskë, i cili ende nuk u mor. Udhëheqësi i madh i BRSS po llogariste në një mrekulli. Moska është bërë një qytet i vërtetë kala.
  Furnizimi me ushqim mund të zgjasë edhe për disa vite të tjera, dhe duke pasur parasysh rënien e popullsisë për shkak të bombardimeve dhe granatimeve, më gjatë. Por municioni varej nga shpejtësia dhe intensiteti i sulmeve.
  Beria megjithatë vuri në dukje:
  - Ndoshta, shoku Stalin, mund të arrijmë një marrëveshje me Hitlerin për lirinë tonë?
  Komandanti i Përgjithshëm suprem tha me vendosmëri, duke përplasur grushtin e tij fort në tryezë:
  - Nuk flas me kanibalë, Lavrenty! A e kuptoni!
  Beria tha me një psherëtimë:
  - Le të shpresojmë për një mrekulli, o i madh!
  Stalini tha duke kërcitur:
  -Durim dhe pak mundim!
  . EPILOG
  Viti i ri 1946 u zhvillua në betejat lokale. Gjermanët dhe japonezët gradualisht pushtuan të gjitha qytetet kryesore. Verkhoyansk ishte i fundit që ra në gusht. Gjermanët kanë tanke të reja AG-50 në formën e një piramide.
  Tamara dhe ekipi i saj luftuan në mënyrë të dëshpëruar në Verkhoyansk.
  Vajzat, si gjithmonë, ishin zbathur dhe me bikini.
  Ata luftuan deri në vdekje. Dhe me gishtat e tyre të zhveshur ata hodhën pako shpërthyese me forcë vdekjeprurëse.
  Dhe më pas, kur municioni mbaroi, ata ishin në gjendje të arratiseshin në taigë përmes bodrumeve dhe tuneleve.
  Ata ishin gati të merrnin armët dhe të bënin përsëri luftë, edhe sikur të ishte një luftë guerile.
  Në BRSS, u ngritën zona partizane dhe u shpalos një luftë nëntokësore.
  Kryeqyteti po rezistonte ende, kështu që Hitleri donte ta vriste nga uria dhe të shpëtonte ushtarët e tij, prej të cilëve shumë ishin vrarë tashmë.
  Ndërkohë, vajzat shfarosën nazistët dhe japonezët në mënyra dhe metoda të ndryshme.
  Sidomos Natasha dhe ekipi i saj.
  DHE doli qe ishte përsëri V T -34-85. Makina , sigurisht njëjtë , jo i ri . DHE për fund të dyzetave i gjashti i vitit i vjetëruar
  A Këtu Dhe AG -50. Me kujton mua të ulëta piramidale Me Shumë gjatë trungu Makinë të gjitha gjashtëdhjetë pesë ton Trashësia forca të blinduara me të gjithë kënde 250 mm nën anim Për predha T -34 absolutisht i padepërtueshëm .
  Superman-Natasha V bezdi fërshëlleu :
  - Kjo Si stërvitje ! Ngrini lart mal !
  Angelica futuriste shikova përreth . Tani Ata ishin V e tij tradicionale bikini DHE diçka bukuri ka ardhur në mendje .
  A Svetlana e shtypur në leva zbathur takat Dhe shkojme tank Ajo fërshëlleu :
  - Manovro ! Vetëm manovrim !
  AG -50 e pajisur i fuqishëm 105 mm top Me gjatësia trungu në 100 EL . Ai të aftë goditi në i madh distancat Ata më shumë , y tridhjetë e katër Me cilësisë forca të blinduara nuk ka rëndësi . Një goditi Dhe fund .
  Svetlana fillon lëkundje sovjetike tank Këtu armik gjuan . Predhë madje pak shqetësimet forca të blinduara Por te për fat rrëshqet . A pas te gjithave pushtet kolosale - uranium bërthama
  Superman-Natasha pëshpëriti e tyre e kuqe flakë buzët :
  - Në ikona Me trishtim fytyrat - përsëri perandoria të lindë !
  Angelica futuriste gjuajtur duke përdorur zbathur gishtat këmbët Predhë i kënaqur V ende në këmbë piramidale tank DHE rrëshqiti Me forca të blinduara V rikoset Tashmë Shumë ajo të prirur Dhe i çimentuar .
  gjermane tank , sigurisht njëjtë , i padepërtueshëm , me të gjithë kënde madje Për IS -7. A vërtetë Ku përpara atij T -34-85.
  Përsëri gjermane gjuan ... Svetlana e shtypur lakuriq thembra në frenat DHE mundem shmangen tank nga disfata . Edhe pse fatale dhuratë rrëshqiti fare afër .
  Superman-Natasha V tërbim tha :
  - Po ne Dhe mbërthyer !
  Angelica futuriste buzëqeshi . Ajo ftohtë shqye Me veten time sytjena ekspozuar lartë gjirit Me luleshtrydhe thithkat Ajo nxori dhëmbët e tyre perla dhëmbët DHE postoi në Twitter :
  - Frikacak Jo luan V hokej !
  DHE e shtypur e kuqe flakë thithka në shkas Të tillë Këtu ajo trim Dhe vezullues ajo - djall A Ndoshta i sjellshëm , rus engjëlli vetë .
  Predhë fluturoi jashtë nga Jo shume gjatë doula Fluturuar nga ... Dhe i kënaqur drejtpërdrejt V trungu gjermane makina AG . Kërcim e tij sikur goditje fishekzjarre
  DHE Të gjitha katër vajzat në unison , ata lehin :
  - Një , dy - Unë e kuptova ! Fritz Nga brirët Kështu që dha !
  DHE Si shkund Ata e tyre zbathur këmbët . Këtu Kjo vajza ! A Kur në të shtënat përdorni lakuriq gjinjtë janë V njeqind një herë më efikas .
  Superman-Natasha Me buzëqeshje vuri re :
  - Kjo tank Tani Për ne i sigurt . Por Si e tij shkatërroj ?
  Zoya Me buzëqeshje sugjeroi :
  - A V betejë kauboj stil , ne e tij Le të fshijmë !
  Svetlana i përshpejtuar lëvizjes e tij tank Por armik , pa pritur u kthye Dhe nxituan iku​ Ai i përshpejtuar i mrekullueshëm shpejt : gjithçka ose turbinë me gaz motorri . DHE ishte padyshim më shpejt se T -34-85.
  Sikur elefant iku nga Pugs . Të gjitha do Asgjë . Por elefantët di si lëvizin madje Shumë shpejt .
  Superman-Natasha me inat lëvizur Nga forca të blinduara zbathur këmbë Dhe gjëmonte :
  - Këtu ! Epo Si në fund të fundit ne ngeli prapa nga fashistë !
  Zoya Me trishtim V zëri , këndoi :
  - Të gjitha e pamundur , e mundur V tonë botë !
  DHE tronditi e tij flokët , ngjyrat fletë ari
  Angelica futuriste Me kënaqësi këndoi dhe​ liruar një tjetër predhë Se goditi V të blinduara i ashpër Dhe thyen .
  - Ata po vijnë nëse ëndrrat i paparë ... Endje nëse kurora lulesh i vonuar ... Memec ishte Gerasim një ditë ! Tani Ai betohet sharje !
  Svetlana në mënyrë rigoroze vuri re :
  - Të sharë sharja është vulgare !
  Superman-Natasha donte dicka thuaj mendjemprehtë . Por Këtu u shfaq një tjetër fashiste tank Aktiv kjo një herë E -75. Njësoj Mirë të mbrojtura V balli , por shumë më keq Me anët A është e vërtetë, tridhjetë e katër e tij Të gjitha barazohet Jo shpoj me grusht
  Aktiv kjo herë , Zoya e hodhi atë Me veten time sytjena DHE ekspozuar e kuqe flakë thithka
  e mora Dhe e shtypur gjinjtë në shkas armë Funksionoi ...
  Predhë përsëri i kënaqur drejtpërdrejt V trungu masive armët DHE njëqind pesë milimetër një armë doli nga ndërtim .
  DHE kjo gjermane nxituan iku​ Mirë mënyrë nxirre nga ndërtesë më së shumti të mbrojtura makinat janë mundi Nga trungjet .
  Superman-Natasha i kënaqur deklaroi :
  - Këtu e shihni ! ne ne fitojme !
  A Këtu Dhe e treta tank Aktiv kjo herë " Mbretërore" nje luan ". U atij armë , bombahedhës kalibrit në 450 milimetra . Të tillë Nëse i ndyrë , atëherë pak fare Jo do të duket .
  Superman-Natasha në kjo një herë vendosi gjuaj veten e saj . E hoqa sytjena E cila në saj në fund të fundit lartë , dhe elastike gjoks . E freskët si në vajzat . DHE luftëtar Si do të marrë Dhe do të shtypë rubin thithka
  Predhë fluturoi jashtë ... Dhe " Royal" luani " mori drejtpërdrejt V trungu DHE i madh makinë Si do të shpërthejë . Çfarë Dhe çift në këmbë Nga skajet tanke fluturoi në disa qindra metra
   po Dhe tridhjetë e katër tronditi . Makinë mezi Jo u kthye dhe doli qe ishte i shqyer nga tokë
  Angelica futuriste madje goditi në ulje balli , duke bërtitur :
  - Si kuajt gomarët !
  DHE kërcënuar te Krauts grusht
  Superman-Natasha ishte i kënaqur , dhe buzëqeshi margaritar , shumë i madh Dhëmbët :
  - Këtu ne dhënë Nga ndaj armikut ! Si supozohet !
  Zoya këndoi , me me kënaqësi :
  - Dashuri Dhe vdekje ! Mirë Dhe e keqe ! Çfarë i shenjtë Çfarë mëkatar ... A për mua e di Të gjitha e barabartë !
  DHE vajze lëvizur zbathur këmbën Nga metali
  Tjetra armik E -100. Makinë e rrezikshme ME bombahedhës dhe 75 mm top Me Shumë gjatë trungu Kjo sulmi modifikim , dhe të aftë përmbushin rol Dhe luftëtar tanke A shtatëdhjetë e pesë milimetra armët Për sovjetike tank mjaft mjaft .
   A trungu bombahedhës mbuluar kapak
  Superman-Natasha u kryqëzua në ndihmë zbathur këmbët , dhe postoi në Twitter :
  - Epo , do ta bëjmë e tij mundi ?
  Zoya , duke u lëkundur dhëmbët , ranë dakord :
  - Sigurisht që do ta bëjmë !
  Angelica futuriste e kuqe flakë thithka e shtypur në shkas armë Funksionoi . Pështyje atë vrastare ngarkoj . DHE i ndërprerë relativisht i hollë por por gjatë trungu gjermane armët
  Svetlana me entuziazëm postoi në Twitter :
  - E shkëlqyeshme ! A Tani jap zjarr për mua !
  DHE luftëtar Njësoj ekspozuar e imja bust U të gjitha katërshe gjinjtë në lartësia DHE Shumë madje e bukur , seksi , joshëse . Kështu që Me si kjo vajzat unë dua të bëj dashuri . mirë Ndoshta të jetë më mirë e tyre ? Ndoshta vetëm tjera vajza !
  DHE Këtu grua e re më kapi momenti kur​ kapak filloi hapu . DHE duke përdorur e imja e kuqe flakë si thithka do të lëshojë predhë Nga gjermane bombahedhës .
  A Fritz Jo menaxhuar madje Dhe syri pulsoj ... Si do të marrë Dhe do të shpërthejë ... Në Të gjitha anët të shpërndara pirja e duhanit metal .
  Svetlana fërkuar per veten time të fortë duart Dhe kërciti :
  - Unë vajze autentike Dragoi !
  DHE Si qesh ! DHE do ta marrë , po Do te shfaqet gjuha !
  Superman-Natasha mori Dhe me entuziazëm këndoi :
  - Patriot ! sovjetike patriot ! Sa shume Krauts i vrarë Ti !
  Zoya kapur një këngë , dhe duke u tundur lakuriq gjinjtë , vazhdoi :
  - Patriot ! E kuqe patriot ! DHE në vajzat Të gjitha tuajat ëndrrat !
  DHE Njësoj luftëtar Si do të marrë Dhe ai do të shpërthejë së qeshuri ! DHE gjuha Do te shfaqet ! DHE buzeqesh dhëmbë - fangs !
  DHE zbathur këmbët do të lëvizë krahu i levës ...
  Vajzat këtu janë padyshim në më të mirën e tyre, edhe pse kanë një tank të vjetëruar. Dhe vazhdojnë të partizohen.
  Por më 20 prill 1947 filloi një sulm i ri në Moskë. Japonezët, turqit dhe të gjitha trupat e huaja morën pjesë në të.
  Hitlerit më në fund i mbaroi durimi dhe vendosi t'i jepte fund BRSS. Dhe personalisht me Stalinin, duke lidhur me të luftën guerile që ende digjet në territorin rus.
  Si, nëse Moska bie, atëherë lufta padyshim do të përfundojë.
  Dhe filloi një sulm vendimtar, i përgjithshëm.
  Tanket super të rënda "Rat"-2, "Monster", E-200, E-500 dhe të tjerë gjithashtu shkuan në sulm.
  Së pari, qyteti u qëllua edhe me raketa balistike.
  Dhe u përdorën gjithashtu avionë luftarakë, të paprekshëm me disk të Rajhut të Tretë. E tillë është armada.
  Alenka dhe ekipi i saj takuan me guxim gjermanët dhe u dhanë atyre betejë.
  Alenka hodhi një granatë me gishtat e saj të zhveshur, shkrepi një breshëri dhe gjëmonte:
  - Për shpirtin rus!
  Anyuta, duke qëlluar mbi kundërshtarët e saj dhe duke kositur radhët e armiqve, cicëriu me thembër të zhveshur, duke i dhënë paketës vdekjes:
  - Për madhështinë e komunizmit!
  Alla, duke qëlluar mbi armiqtë e BRSS dhe duke hedhur një bombë me gishtërinjtë e saj të zhveshur, tha:
  - Për Nënën Rusi në komunizëm!
  Maria, duke qëlluar me saktësi në drejtim të armikut dhe duke e kositur me besim, vuri në dukje, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Rusia ka nevojë për një udhëheqës të ri!
  Matryona vuri në dukje, duke qëlluar dhe shkatërruar me siguri kundërshtarët e saj, dhe me gishtat e saj të zhveshur ajo dha një dhuratë tjetër vdekjeje:
  - Sigurisht që është e nevojshme!
  Dhe nga gjuajtja e saj, e cila goditi pistën e patinazhit, dy tanke gjermane u përplasën.
  Marusya, duke qëlluar mbi nazistët, vuri në dukje energjikisht:
  - Gjithçka ishte atje në BRSS, por armiku e mori në numër!
  Dhe me takën e tij të zhveshur do të nisë vrastaren dhe të paepur!
  Alenka inkurajoi miqtë e saj:
  - Mos nxitoni të varrosni Rusinë! Kemi ende gjëra për të bërë!
  Dhe me gishtat e këmbës së tij zbathur do të hedhë një dhuratë shkatërruese të asgjësimit.
  Anyuta, duke qëlluar mbi nazistët, u pajtua me këtë:
  - Do t'i mundim ashpër armiqtë, lumi i Atdheut nuk do të thahet!
  Dhe me takën e saj të zhveshur, të rrumbullakët, vajza do ta marrë me energji dhe do të godasë armikun.
  Alla, duke qëlluar mbi fashistët dhe duke lëshuar një copë eksplozivi nga një llastiqe, duke tërhequr fijen me gishtat e saj të zhveshur, tha:
  - Do të jetë thjesht një supernjeri - që do të zëvendësojë Stalinin!
  Maria, duke qëlluar me saktësi të mahnitshme dhe duke hedhur granata me gishtat e saj të zhveshur, foli:
  - Çdo gjë që nuk ndryshon është për mirë!
  Matryona, duke rrëzuar Fritz-in me të shtëna të drejtuara mirë. Dhe më pas, duke dëmtuar tankun me këmbën e saj të zbathur, ajo vuri në dukje:
  - Jemi me vullnetin tonë të pandryshueshëm dhe heroik!
  Marusya hodhi një tufë të tërë granatash me këmbët e saj zbathur. Pra, arma vetëlëvizëse e nazistëve u kthye dhe bërtiti:
  - Do të jem më i fortë se të gjithë!
  Alla, pasi rrëzoi një transportues nga nazistët me një hedhje të një granate me thembër të zhveshur, vërejti dhe korrigjoi:
  - Jo unë, por ne! Gjithçka është më e fortë!
  Alenka filloi të këndojë për të ngritur shpirtin luftarak, duke kompozuar ndërsa shkonte. Dhe pjesa tjetër e vajzave, duke qëlluar mbi nazistët, e morën atë;
  Ne jemi vajza nga vendi i BRSS,
  E cila është një pishtar për të gjithë botën...
  Le t'ju tregojmë një shembull madhështie,
  Ja ku këndohen veprat heroike!
  
  Vajzat kanë lindur nën flamurin e kuq,
  Dhe zbathur ata vrapojnë nëpër acar...
  Vajzat dhe djemtë luftojnë për Rusinë,
  Ndonjëherë nusja i jep djalit një trëndafil!
  
  Do të ketë një flamur të kuq mbi univers,
  Shkëlqen kaq shumë, si një flakë pishtari...
  Në fund të fundit, ne kemi një lëkundje heroike,
  Dhe flamuri ynë shkëlqen si i kuq!
  
  Mos e besoni, fashisti i mallkuar nuk do të kalojë,
  Dhe shpirti rus nuk do të shuhet kurrë ...
  Fitoret do të hapin një llogari të pafund,
  Le të themi përshëndetje dhe përshëndetje për këdo!
  
  Rusia është një vend i mrekullueshëm,
  Ju dhatë komunizmin popujve...
  Përgjithmonë e dhënë nga Zoti bujarisht,
  Për Atdheun, për lumturinë dhe lirinë!
  
  Armiku nuk do të jetë në gjendje të mundë Atdheun,
  Dhe sado mizor dhe dinak ishte ai ...
  Ariu ynë i pathyeshëm rus,
  Ushtari rus është kaq i lavdishëm për fitoren e tij!
  
  Vendi i bukur sovjetik,
  Vajzat në të janë krenare që janë të bukura...
  Ajo na është dhënë nga lindja përgjithmonë,
  Dhe le të jemi të drejtë ne anëtarët e Komsomol!
  
  Ne po luftojmë në periferi të Moskës,
  Ka stuhi bore, reshje bore dhe vajzat jane zbathur...
  Ne nuk do t'ia dorëzojmë Atdheun tonë Satanait,
  edhe kosat tona qëllojnë saktë!
  
  Kështu të zemëruar vajzat janë të etur për të luftuar,
  Dhe me takën e zhveshur hedhin një pako shpërthimi...
  Ai është një fashist, por ai duket i lezetshëm,
  Në fakt, vetëm Kain i keq!
  
  Nuk ka asnjë mënyrë për të mposhtur vajzat armike,
  Ata kanë lindur nën një yll të tillë...
  Përbindëshi ynë i pathyeshëm është ariu,
  Kush e bëri mëmëdheun grua!
  
  Ne vajzat ruse jemi të mira,
  Ne nuk kemi frikë nga torturat dhe ngricat...
  Dhe ne do të zmbrapsim, besoni sulmin e turmës së keqe,
  Armiku do të çmendet nga doza!
  
  Ata ishin në gjendje ta largonin armikun nga Moska,
  Edhe pse ai është plot fuqi të jashtëzakonshme...
  Ne vajzat jemi shumë krenarë për veten tonë,
  Të gjithë kundërshtarët do të zhduken në varret e tyre!
  
  Mos e besoni, armiqtë nuk mund ta mposhtin Rusinë,
  Meqenëse çdo kalorës vjen nga pelenat...
  Gjuetari mesa duket është kthyer në lojë,
  Dhe kundërshtari është ende vetëm një fëmijë!
  
  Por shpirti rus, shpirti i besimit të madh,
  E dini, ka fuqi të fshehura në të...
  Armiku do të bëhet copë-copë,
  Në fund të fundit, kalorësit janë të pathyeshëm në betejë!
  
  Hidhni poshtë dyshimet tuaja, vajza,
  Ne jemi njerëzit më të guximshëm në botë ...
  Le të hedhim hordhitë e Satanait në ferr,
  Le të thithim të gjithë kundërshtarët në tualet!
  
  Lufta e shenjtë do të marrë fund
  Paqja dhe mëngjesi do të vijnë në planet...
  Ajo është përgjithmonë me diellin,
  Vera le të flakë përgjithmonë!
  
  Dhe komunizmi i përjetshëm në lavdi,
  Dhe Lenini dhe Stalini i madh janë me ne...
  Në kinemanë e përgjakshme vetëm tani është fashizmi,
  Dhe vullneti ynë për të besuar është më i fortë se çeliku!
  
  Rusia ime sundon me shekuj,
  Dhe i dha lumturi të gjithë universit ...
  Ju duhet forca e një grushti çeliku,
  Dhe e guximshme, por në një mënyrë të arsyeshme!
  
  
  
  SHGJARAT QË KRIJONIN ARMË MREKULLORE
  Gerda, Charlotte, Magda dhe Christina, të cilët testuan "Tigrin" në një kohë, drejtuan gjithashtu zhvillimin e një modeli premtues: "Panther"-2. Vajzat vendosën motorin dhe transmisionin në një bllok - përtej, dhe e bënë kullën të ngushtë dhe më të vogël. Dhe kutia e ingranazhit ishte instaluar në vetë motorin. Si rezultat, "Panther"-2 doli të ishte një siluetë më pak se dy metra, dhe numri i anëtarëve të ekuipazhit u reduktua në tre persona. Trashësia e armaturës në pjesën e përparme të bykut u rrit në 120 milimetra në pjerrësi të mëdha, dhe anët në 82 milimetra në pjerrësi. Dhe kullat janë deri në 150 mm në pjesën e përparme dhe 82 mm në anët, në pjerrësi. Në të njëjtën kohë, i gjithë automjeti u reduktua në 35 tonë, gjë që bëri të mundur kalimin me një motor 700 kuajfuqi dhe rriti shpejtësinë dhe manovrimin e rezervuarit. Në të njëjtën kohë, manovrimi i automjetit është përmirësuar gjithashtu, dhe shasia është bërë më e lehtë dhe shumë më e lehtë për t'u riparuar dhe mirëmbajtur. Gjithsej janë gjashtë rula, gjë që është praktike dhe e përshtatshme. Hitlerit i pëlqeu "Panther" 2 dhe hyri në prodhim në shtator 1943. Automjeti është i suksesshëm, me një armë të mirë, depërtuese dhe të shpejtë. Ajo punonte dhe lëvizte shpejt, me ergonomi të shkëlqyer.
  Dhe më e rëndësishmja, ishte më e lehtë për t'u prodhuar dhe kërkonte më pak metal. Dhe në të njëjtën kohë ajo u dallua për mbijetesën e saj kapitale. Nuk është aq e lehtë të depërtosh në një automjet të tillë me pjerrësi të mëdha të blinduara.
  Trupat sovjetike kishin një problem serioz. Përveç kësaj, gjermanët, në vend të programit Fau, investuan në zhvillimin e luftëtarit popullor dhe krijuan XE-162, të thjeshtë dhe të lirë për t'u prodhuar dhe shumë të lehtë dhe të manovrueshëm.
  Kjo makinë doli të jetë zhvilluar në kushte më të favorshme dhe është relativisht e lehtë për t'u përdorur. Dhe nuk është aq e lehtë për të që ta përballojë.
  Ajo imponoi beteja brutale ajrore mbi trupat sovjetike dhe aleate. Luftëtari peshonte vetëm një ton e gjysmë kur ishte bosh dhe përbëhej pothuajse tërësisht nga druri. Kështu që makina doli të ishte jashtëzakonisht efektive.
  Situata u përkeqësua nga fakti se vajzat gjermane filluan të regjistroheshin në mënyrë aktive në njësitë e aviacionit.
  Albina dhe Alvina filluan të fitojnë në mënyrë aktive rezultate, duke luftuar, si rregull, zbathur dhe vetëm me bikini. Dhe këto vajza nuk mund të rrëzoheshin. Dhe ata vetë po e prenë në mënyrë aktive armikun. Dhe sa të bukura ishin këto bionde: thjesht arianë të vërtetë!
  Albina shtyp këmbëzën me këmbën e saj të hijshme dhe pret disa avionë sovjetikë dhe bërtet:
  - Lavdi Rajhut të Tretë!
  Alvina shtyp thithkën e saj të kuqe të ndezur në këmbëzën, godet tre automjete sovjetike dhe gjëmon:
  - Lavdi Atdheut tonë!
  Vajzat që luftojnë - nuk mund të thuash se janë të dobëta. Jo, ata janë shumë agresivë dhe janë të aftë të bëjnë copë-copë të gjithë.
  Në përgjithësi, kjo ushtri është e mprehtë. Dhe në dimër vija e frontit u stabilizua. Mainstein ndërmori një kundërsulm dhe arriti të mposhtë trupat sovjetike përtej Dnieper, duke krijuar një palë kazanë të mëdhenj. Gjermanët ishin gjithashtu në gjendje të zmbrapsnin ofensivën pranë Leningradit. Këtu ata u mbështetën në një linjë të fuqishme mbrojtjeje. Plus, pas humbjes në Ukrainë, Stalini tërhoqi disa divizione nga ky drejtim dhe i lejoi gjermanët të zmbrapsnin sulmet. Fronti zgjati dhe gjermanët ishin në gjendje të qëndronin në dimër përgjatë gjithë perimetrit të sulmit.
  Gerda personalisht luftoi në Panther 2, së bashku me vajzat. E pavarësisht dimrit, bukuroshet kanë luftuar këmbëzbathur dhe të veshura vetëm me bikini.
  Gerda shtypi butonat e levës me gishtërinjtë e saj të zhveshur, goditi armikun dhe kërciti:
  - Lavdi perandorisë sonë!
  Charlotte gjithashtu shtypi levën me gishtat e saj të zhveshur, shkatërroi kullën tridhjetë e katër dhe konfirmoi me agresion:
  - Lavdi heronjve!
  Christina shtypi butonin me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe goditi makinën sovjetike, duke kërcitur:
  - Dhe lavdi për ne!
  Magda qëlloi me katër mitralozë, preu këmbësorinë sovjetike me gishtat e saj të zhveshur dhe tha:
  - Lavdi e përjetshme, fitimtare!
  Kështu vajzat u egërsuan dhe takat e tyre të zhveshura e të rrumbullakëta shkëlqenin.
  Dhe kur "Tiger"-2 po afrohet, ky tank, me peshë pesëdhjetë e pesë tonë, premton të ketë mbrojtje prej 250 mm në ballë dhe 170 mm në anët.
  Se me një top 88 mm në 71 EL, është një makinë shumë e mirë.
  Dhe tani në pranverë gjermanët tashmë po përparojnë në Itali dhe po shtypin me besim aleatët.
  Ata marrin Napolin dhe pushtojnë Sicilinë.
  Dhe trupat aleate dorëzohen me qindra mijëra. Dhe ata janë shkatërruar tërësisht. Panterat gjermane janë të pandalshme.
  Dhe vajzat i bëjnë anglezët të bien në gjunjë dhe puthin këmbët e zhveshura e të dalta dhe lëpinin me gjuhë takat e rrumbullakëta të bukurosheve.
  Në qershor, aleatët përpiqen të përparojnë duke zbarkuar trupa në Normandi. Por ata pësojnë një disfatë dërrmuese atje. Përsëri, qindra mijëra të burgosur dhe shumë pajisje të kapur.
  Roosevelt pëson një atak në zemër dhe bëhet i paaftë. Shtetet e Bashkuara po përpiqen t'i japin fund një lufte kaq të vështirë. Britania po shqyrton opsionet për paqen me Krauts. Situata është rënduar nga bombardimet më të fuqishme të qyteteve angleze duke përdorur avionë reaktivë. Por luftëtarët britanikë nuk mund të arrijnë aeroplanë të tillë.
  Kështu Churchill fillon të kërkojë paqe. Por Fyhreri është i pamëshirshëm. Ai po shpërthen nga vetëdija për forcën e tij.
  Por britanikët ende janë dakord për paqen. Dhe kjo e shqetëson Stalinin, i cili i ofron Fuhrer-it një armëpushim. Hitleri pranon të pushojë armiqësitë për tre vjet, me kusht që të mos ketë sabotim partizan, dhe palët të mbeten në kufijtë e tyre, dhe BRSS u shet naftë dhe grurë gjermanëve.
  Stalini ra dakord me këtë... Dhe Krautët zgjidhën duart.
  Goditja e parë, natyrisht, është Gjibraltari. Pasi të keni kapur këtë fortesë, ju mund të transferoni trupa në Afrikë në distancën më të shkurtër. Kur sulmuan kështjellën, gjermanët përdorën pushkët më të fundit të sulmit MP-44, vajzat gjithashtu i përmirësuan ato: i bënë ato shumë më të lehta dhe më të besueshme.
  Dhe Albina dhe Alvina, vajzat që i bënë avionët gjermanë shumë më praktikë dhe të shpejtë, luftuan në qiell.
  Dhe ata shtypën aleatët e tyre majtas dhe djathtas. Gjibraltari do të ishte marrë menjëherë. Franko u detyrua të pranonte ultimatumin e Hitlerit. Mos lejoni që fashistët të pushtojnë vendin tuaj.
  Gjermanët u përshpejtuan me tanke dhe shpërthyen në vendndodhjen e armikut.
  Pas rënies së Gjibraltarit, Krautët hynë në Marok. Dhe ata lëvizën, duke kapur territore. Sidomos tanket Fritz lëviznin nëpër Algjeri. "Panther" 2 shpejt rrëshqet përgjatë rërës. U modernizua me një motor më të fuqishëm dhe u ngrit. "Panther"-2 e kënaqi plotësisht ushtrinë me mbrojtjen e ballit, dhe "Tiger"-2 ishte përgjithësisht një tank i mahnitshëm. Aleatët ranë si të vrarë.
  Vajzat gjermane luftuan në shkretëtirë, zakonisht zbathur dhe të veshura me bikini. Ata thjesht e lyenin lëkurën me një krem të veçantë mbrojtës që të mos digjej.
  Më pas bukuroshet e anglezëve të kapur i vunë në gjunjë dhe i detyronin të lëpinin takat e vajzave. Dhe ata e pëlqejnë atë, veçanërisht afrikanët, të cilët e bëjnë këtë me entuziazëm.
  Viti i dyzet e pestë ishte shumë i suksesshëm për gjermanët, ata pushtuan pjesën më të madhe të Afrikës dhe Lindjes së Mesme. Dhe në gjysmën e parë të vitit 1946 ata pushtuan gjithashtu Indinë, Birmaninë dhe pjesën tjetër të Afrikës. Dhe kishte më shumë probleme me furnizimin e trupave, zgjerimin e komunikimeve dhe terrenin sesa me rezistencën e njësive britanike dhe amerikane. Për më tepër, trupat koloniale nuk donin vërtet të luftonin. Në teknologji, gjermanët kanë një epërsi dërrmuese në cilësi. Për shembull, ME-262 X, dhe shpejtësia është deri në 1200 kilometra në orë, dhe armatimi është pesë topa avionësh. Dhe Shtetet e Bashkuara dhe Britania nuk kanë ende avionë luftarakë pak a shumë të përshtatshëm për përdorim luftarak, dhe aq më pak bombardues.
  Për më tepër, gjermanët tani kanë disketa që arrijnë një shpejtësi prej rreth katër shpejtësi zëri. Ata ishin krejtësisht të paprekshëm ndaj armëve të vogla, falë rrjedhës laminare që rridhte rreth makinave. Por për shkak të kësaj ata vetë nuk mundën të qëllonin. Por ishte e mundur të hidhej një bombë nga një lartësi, ta përdorte atë për zbulim dhe më e rëndësishmja, të përplaseshin automjetet e armikut, duke i rrëzuar ato me avionë.
  Disqet fluturuese janë armë efektive me një gamë të gjerë dhe janë të afta të fluturojnë nga Evropa në Shtetet e Bashkuara. Dhe ndonjëherë ato kontrolloheshin nga vajza shumë të bukura, të cilat preferonin të luftonin zbathur dhe me bikini.
  Këtu janë Gertruda dhe Eva në fluturim. Dy bukuroshe kaq të mrekullueshme. Për shembull, një amerikan i zi u kap. Lidhur në një trung. Dhe kështu ata hipën në përsosmërinë e tij mashkullore për një kohë të gjatë, saqë i burgosuri humbi vetëdijen, pasi kishte mbingarkuar veten.
  Dhe tani Gertruda, me gishtat e saj të zhveshur, mori diskun dhe e drejtoi në objektiv, duke rrëzuar avionët amerikanë. Kjo është një vajzë luftarake.
  Dhe Eva, gjithashtu, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, drejton një makinë me forcë vdekjeprurëse kundër armikut.
  Dhe me tërbim godet armikun dhe bien makinat e Anglisë dhe të SHBA-së.
  Gjermanët planifikuan zbarkimin për në fund të nëntorit. Para së gjithash, askush nuk po pret në këtë moment. Në fakt, moti nuk është shumë i rrezikshëm për të mbijetuar. Por në ditët e qeta ju mund të notoni përgjatë Kanalit Anglez dhe të zbrisni. Për më tepër, ka avantazhe në uljen e natës, pasi është shumë më e vështirë të mbrohesh në errësirë.
  Në këtë kohë gjermanët kishin shkatërruar shumë flotën angleze dhe amerikane.
  Pra ulja pritej pa asnjë problem. Një forcë e fuqishme goditëse duhej të ishin batalione speciale vajzash që edhe në acarin e fundit të nëntorit, ishin zbathur vetëm me bikini.
  Zbarkimi filloi më 26 nëntor 1946. Në përvjetorin e zgjedhjeve të Reichstag, pas të cilave Hitleri mori postin e Kancelarit të Rajhut.
  Nuk kishte njeri që ta pengonte uljen. Dhe masa të mëdha të këmbësorisë dhe madje edhe tanket e fundit piramidale morën pjesë në ofensivë. Të cilat nuk mund të depërtohen nga asnjë kënd.
  Vajzat, natyrisht, luftojnë brenda tyre dhe veprojnë me guxim.
  Dhe disa luftëtarë tashmë janë zbathur duke thyer skajin e akullit në pellgje të ngrira gjatë natës. Dhe ata luftojnë me shumë guxim. Dhe ata kryejnë mrekulli me fuqi kolosale. Dhe kur hedhin granata me gishtërinjtë e tyre të zhveshur dhe i bëjnë anglezët në copa, bëhet jashtëzakonisht e lezetshme...
  Gerda lufton në një tank piramidal "Tiger"-4 me një top dhe një bombë hedhës dhe mjaft guxim. Dërgon predhë pas predhe, duke shqyer armiqtë.
  Duke vepruar si e çmendur, duke shtypur butonat e levës me gishtat e saj të zhveshur, vajza bërtet:
  - I zhveshim dhëmbët në mënyrë aktive, shfarosim shumë!
  Charlotte përdor një thithkë të kuqe të ndezur kur gjuan, duke e shtypur atë në butonin e levës dhe duke goditur armikun, ajo cicëriu:
  - Ekipi ynë universal i ndërtimit!
  Christina goditi gjithashtu me një raketë duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Ajo goditi shumë armiq dhe mërmëriti:
  - Për madhështinë e Rajhut të Tretë!
  Dhe Magda gjëmonte pas saj. Këtë herë duke përdorur një thithkë luleshtrydhe. Ajo grisi kundërshtarin e saj dhe bërtiti:
  - Për komunizmin arian!
  Këto vajza janë super të nivelit! Dhe si këmbësoria e vajzave vrapon dhe këmbëzbathur, duke hedhur granata teksa shkojnë. Dhe sa e madhe dhe vdekjeprurëse është.
  Vajzat janë kaq luftarake dhe të bukura.
  Dhe ata po shtypin britanikët majtas dhe djathtas. Nuk është për t'u habitur që me një ofensivë dhe ulje të tillë si nga Franca ashtu edhe nga Norvegjia, Anglia qëndroi vetëm dhjetë ditë. Kjo eshte fantastike!
  Metropoli ra. Dhe faza tjetër është marshimi drejt Amerikës. Në shkurt, gjermanët, pavarësisht dimrit, kryen një ulje në Islandë: Operacionin Icarus dhe pushtuan këtë territor të rëndësishëm.
  Dhe përsëri, vajza zbathur nga batalione të ndryshme SS morën pjesë në beteja.
  Dhe ata arritën sukses, duke ndezur takat e tyre të zhveshura në dëborë.
  Stalini i propozoi Hitlerit në mars 1947 një luftë të përbashkët kundër Shteteve të Bashkuara. Fuhrer pranoi këtë, por me kushtin që BRSS do të merrte vetëm Alaskën, në një farë mënyre territor ligjor. Dhe ai nuk do të pretendojë të jetë më shumë.
  Stalini ra dakord me këtë... Dhe filloi pushtimi i trupave sovjetike përmes Alaskës. Kaq shpejt dhe mizor.
  Tanket e reja sovjetike po lëviznin.
  Ekuipazhi i Elizabeth luftoi në tankun e parë, eksperimental dhe jo plotësisht të përfunduar T-54. Prill 1947. Në Alaskë ka ende borë, por vajzat ruse po luftojnë zbathur dhe me bikini. Dhe vajza kaq të bukura.
  Elizabeta qëllon kundër armikut duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Shermani amerikan godet. Dhe duke nxjerrë dhëmbët, luftëtarja thotë:
  - Lavdi ideve të komunizmit të madh!
  Ekaterina gjithashtu qëllon duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe cicërima:
  - Lavdi rezultateve fitimtare të ushtrisë sonë!
  Edhe Elena ka qëlluar, këtë herë duke përdorur thithkën e kuqe të gjirit, duke e goditur shumë mirë armikun dhe rënkuar:
  - Lavdi fitoreve të reja vendimtare!
  Efrasia, duke goditur kundërshtarët e saj duke përdorur një thithkë luleshtrydhe dhe duke goditur Pershingun leh::
  - Dhe ne do të fitojmë!
  Luftëtarët me sa duket u shpërndanë si viks. Dhe kështu ata rrahin amerikanët.
  Një predhë godet ballin e tankut, por menjëherë rikoshet. Elizabeta vrumbullon dhe kërcen:
  - Lavdi ideve të komunizmit!
  Dhe ai gjithashtu dërgon një predhë prapa, duke përdorur gishtat e zhveshur. Kjo vajzë është në një mision të vërtetë.
  Këto janë bukuroshet luftarake.
  Trupat sovjetike qëndruan në Alaskë. Dhe në maj, mbërriti i pari IS-7, i mishëruar në metal.
  Dhe mbi të është ekuipazhi i tankeve të Alenka.
  Është një vajzë e tillë luftarake atje. Ashtu siç qëlloi kundër armikut, ai e goditi me saktësi jashtëzakonisht të madhe.
  Dhe çfarë arme e fuqishme: 130 mm. Ajo depërton armikun nga një distancë e gjatë. Amerikanët kanë ende tankun e tyre kryesor, Sherman, i cili është i mirë vetëm për rekrutimin e tankeve gjermanë dhe sovjetikë. Ka një Pershing pak më të mirë, me një armë më të fuqishme se kalibri 90 mm. Dhe "Super Pershing" shumë i vogël, topi i të cilit është 90 mm në kalibër dhe ka një gjatësi tytë 73 EL, është i aftë të shkaktojë një plagë të rrezikshme në anën e automjetit sovjetik IS-7 dhe në distancë të afërt. Tanket gjermane në formë piramide dhe armët amerikane në përgjithësi nuk merren nga të gjitha këndvështrimet. IS-7 goditet në bord. T-54 - "Super Pershing", mund t'ju çojë afër kokës, dhe anash në një distancë. Por tani për tani BRSS ka tankun kryesor T-34-85, i cili ende nuk është ndërprerë dhe po lufton me amerikanët. Është afërsisht i barabartë me Sherman, dhe më i dobët se Pershing.
  Kështu që ushtarët sovjetikë e kanë të vështirë. Dhe ata shohin me zili tankun e vetëm deri tani, të parë eksperimental IS-7.
  Kjo makinë është krenare dhe e lezetshme.
  IS-2 dhe IS-3 po luftojnë gjithashtu. Automjeti i fundit nuk mund të depërtohet kokë më kokë, përveç Super-Pershing. Epo, IS-3 gjithashtu mund të depërtohet në pjesën e poshtme të bykut.
  IS-2 është disi i dobët në armaturën ballore të frëngjisë.
  Vajzat Natasha dhe ekipi i saj po luftojnë në këtë tank. Bukuroshet luftarake. Dhe nga IS-2 ata japin goditje dërrmuese me predha vdekjeprurëse.
  Natasha shtypi gishtat e saj të zhveshur dhe e hodhi vrasësin, duke goditur me grusht amerikanin dhe bërtiti:
  - Lavdi ideve të komunizmit të mirë!
  Zoya shtypi thithkën e saj të kuqe të ndezur në levën e vrasësit dhe bërtiti:
  - Për paqen dhe rendin arian!
  Agustini gjithashtu goditi shkatërrimin me thembër të zhveshur, duke goditur armikun dhe leh:
  - Për fitore vendimtare!
  Dhe Svetlana më në fund hedh këmbët e saj të vogla me ndihmën e gishtërinjve të saj të zhveshur, pret armikun dhe kërcit:
  - Për fuqitë e mëdha!
  Luftëtarët femra të Ushtrisë së Kuqe përparuan përmes Alaskës. Erdhi vera dhe ishte ngrohtë, dhe vajzat me tanke në bikini dhe zbathur ishin të këndshme. Gjermanët, pasi kaluan Grenlandën, zbarkuan në Kanada. Dhe nga jugu filluan të afrohen nga Argjentina. Në Brazil pati një ndarje në fraksione pro-gjermane dhe pro-amerikane. Gjermanët, me një goditje të fuqishme nga divizionet e tyre më të gatshme luftarake, vendosën çështjen në favor të tyre.
  Nazistët kishin një karabinë sulmi më të fuqishme dhe më efektive, e cila qëllonte nga një distancë e gjatë dhe shumë shpejt. Yankees pësuan disfatë pas disfate.
  Një ekip i ri vajzash angleze të drejtuara nga Jane Armstrong po afrohej nga jugu... Luftëtari luftoi në Brazil në verë... Forcat pro-amerikane rezistuan me plogështi.
  Por në Venezuelë, luftëtarët u përleshën me trupat amerikane. Ata luftuan në Panther-2 të vjetëruar, i cili pothuajse ishte ndërprerë në favor të modeleve piramidale të pajisjeve.
  Por britanikët edhe me këto tanke ishin më të fortë se amerikanët. Ata qëlluan me armët e tyre ndaj Shermanëve, të cilët tashmë ishin të vjetëruar pa shpresë dhe mund të luftonin vetëm në kushte të barabarta me tridhjetë e katër sovjetikët.
  Jane qëlloi nga një distancë duke përdorur gishtat e saj të zhveshur. Ajo goditi armikun dhe cicëroj:
  - Kjo është madhështia e Britanisë - nuk do të zbehet!
  Gringeta përplasi këmbët e saj të dalta në armik me gishtat e saj të zhveshur. Ajo përplasi Sherman-in dhe bërtiti:
  - Mbretëria jonë do të jetë e lezetshme!
  Dhe tregoi gjuhën e saj!
  Pastaj Monika qëlloi, goditi armikun pikërisht në shenjë me këmbët e saj të zbathura dhe bërtiti:
  - Për shpëtimin e shpirtit!
  Dhe pas tyre goditi edhe Malanya. Ai goditi me saktësi Pershingun më të rrezikshëm, duke thyer bykun e tij.
  Sigurisht, me gishtat e saj të zhveshur, ajo guxoi:
  - Lavdi ideve të forcave mbretërore!
  Vajzat luftuan në mënyrë shumë agresive dhe konstruktive.
  Dhe njësi të zgjedhura gjermane po lëviznin në Kanada. Gerda në tankun piramidal Tiger-4 shkatërroi Amerikën dhe zotërimet e saj. Dhe ata u thyen nën goditjet dërrmuese të armikut.
  Gerda qëlloi me gishtat e saj të zhveshur, goditi armikun dhe bërtiti:
  - Për komunizmin arian!
  Charlotte gjithashtu goditi, këtë herë me një thithkë të kuqe të ndezur, goditi me grusht makinën amerikane dhe gurgulloi:
  - Për madhështinë e Gjermanisë!
  Kristina goditi edhe armikun. Ajo e shtypi armaturën e tij, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, këmbët e dalta, si lëvozhga veze, dhe gurgulloi:
  - Për arritjet tona fenomenale!
  Magda gjëmonte gjithashtu, duke e shtypur armikun si balta dhe gjëmonte:
  - Për burime të tilla që është e pamundur t'i thuash në një përrallë, as të përshkruash me stilolaps!
  Vajzat, duhet theksuar, janë jashtëzakonisht luftarake dhe shumë aktive. Ata në fakt janë shumë argëtues.
  Dhe kështu ranë qytetet kryesore të Kanadasë: Quebec dhe Toronto. Dhe jeta u bë më e mirë për Krautët dhe më argëtuese...
  Hitleri deklaroi se Amerika do të kishte përfunduar!
  Shtetet e Bashkuara nuk patën sukses në zhvillimin e bombës atomike. Me sa duket fati u largua nga Amerika në favor të Wehrmacht-it në këtë rast. Edhe çfarë? Ka baza të tjera për fitore dhe sukses. Pra, është shumë herët për të rënë në dëshpërim.
  Por Krautët me regjimentet e tyre të huaja janë shumë më superiorë se Shtetet e Bashkuara për sa i përket trupave. Dhe ata janë të aftë të bëjnë shumë për të shkatërruar armikun.
  Për shembull, Gerda kapi një luftëtar të zi. Dhe ato vajza e munduan aq shumë, duke e detyruar të bënte dashuri, sa ai hodhi thundrat. Dhe kjo është në të vërtetë shumë e lezetshme.
  Në vjeshtën e '47, Krauts hynë në territorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Trupat sovjetike ishin ende duke luftuar në Kanada.
  Alenka në IS-7 luftoi me një brigadë të tërë Shermans dhe Pershings. Shermanët këtu ishin të klasës Firefly, me një top 76 mm me tytë të gjatë, i cili është i rrezikshëm për IS-7 kur gjuhet anash. Kështu vajzat u gjendën në një situatë të rëndë. IS-7, me të gjitha avantazhet e tij, ka një armë me municion të kufizuar dhe nuk është shumë i shpejtë.
  Kështu që Alenka qëlloi me gishtat e saj të zhveshur, goditi amerikanin dhe kërciti:
  - Në rrugën time për në luftë!
  Anyuta goditi Sherman-in një nga një, duke përdorur thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe tha:
  - Për fitoret e BRSS!
  Alla qihej edhe me gishtat e saj të zhveshur. Ajo goditi një makinë amerikane dhe tha:
  - Për idetë e komunizmit!
  Maria gjithashtu goditi, duke përdorur një thithë luleshtrydhe, e theu kundërshtarin e saj në copa dhe u shua:
  - Për dorëshkrimet e mëdha të Leninit!
  Dhe Matryona u dorëzua me thembër e saj të zhveshur, duke shkatërruar armaturën e Sherman-it dhe bërtiti në majë të mushkërive të saj:
  - Për kalorësit e mi të dritës!
  Këto janë pesë, këto janë vajzat - nuk mund të gjesh më të ftohta! Dhe të gjithë janë kaq të rinj dhe të freskët. Dhe vajzat erë si mjaltë. Nuk është çudi që ushtarët marrin një kënaqësi të tillë duke lëpirë gjirin e Venusit me gjuhët e tyre. Dhe ata ende lëpijnë buzët e tyre.
  Po, IS-7 u kthye për të mos u grisur në copa. Kjo është arsyeja pse është një tank, të gjitha tanket janë tanke.
  Ndoshta përveç atyre piramidale gjermane...
  Por shumica e Shermanëve u vranë dhe pjesa tjetër u tërhoq.
  Kështu hakeruan vajzat sovjetike.
  Dhe në qiell Anastasia Vedmakova dhe Alenka Sokolovskaya po shijojnë Krauts. Se këto vajza Pokryshkin nuk janë të krahasueshme. Dhe bukuroshet luftojnë zbathur dhe me bikini. Dhe thithkat e kuqe të gjinjve përdoren gjatë gjuajtjes, gjë që rrit efektivitetin luftarak të të shtënave.
  Por Albina dhe Alvina e kuptojnë më mirë. Vajzat arritën të merrnin gjashtë gradë të Kryqit të Kalorësit. Kryqi më i lartë i kalorësit i Kryqit të Hekurt të klasit të gjashtë me gjethe lisi platini, shpata dhe diamante iu dha atyre pasi ata rrëzuan më shumë se një mijë avionë secili.
  Këto janë vajza - vajza për të gjitha vajzat...
  Por si Anastasia Vedmakova ashtu edhe Alenka Sokolovskaya mblodhën secila më shumë se dyqind avionë. Dhe ata tashmë kishin tetë yje të heroit të BRSS.
  Anastasia shtypi gishtat e saj të zhveshur mbi butonin e qitjes së topit të avionit dhe rrëzoi makinën amerikane, duke kërcitur:
  - Unë jam një super vajzë!
  Alenka Sokolovskaya goditi armikun me thithkën e saj të kuqe të kuqe, rrëzoi tre avionë dhe leh:
  - Dhe unë jam edhe më i ftohtë!
  Këto janë vajza, vajza të tilla!
  Dhe ata shkatërrojnë Amerikën.
  Epo, sigurisht që Alvina dhe Albina e bëjnë edhe më argëtuese dhe më të lezetshme.
  Alvina përdor thithkat e kuqe të ndezura kur gjuan...
  Dhe luleshtrydhet e Albinës...
  Dhe të dyja vajzat duan shumë të punojnë me gjuhën e tyre me shufra pulsuese të lodhit. Ata kanë një pasion të tillë dhe një kredo agresioni!
  Albina shtypi gishtat e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Dhe ata shkojnë në det, vajzat e guximshme!
  Alvina, duke pushuar, konfirmoi:
  - Element i lezetshëm, element vrasës!
  Dhe tani gjermanët, sovjetikët dhe japonezët janë futur më thellë në territorin amerikan.
  Japonezët kanë luftëtarët e tyre: vajzat ninja. Shumë i guximshëm dhe luftarak.
  Këtu është një vajzë ninja blu, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur për të lëshuar një brisk, duke prerë kokat e amerikanëve dhe duke bërtitur:
  - Nuk do të kalojnë!
  Dhe ai pret mullirin me shpata.
  Dhe vajza e verdhë ninja do të mbajë një tifoz të vërtetë me shpatat e saj. Dhe pastaj me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai do të hedhë gjilpëra me helm dhe do t'i lëshojë ato për të vrarë trupat Yankee, duke goditur kundërshtarët.
  Dhe bërtet në majë të mushkërive të tij:
  - Për gjithë lavdinë japoneze!
  Dhe vajza me flokë të kuqe, si mulli i pjerrët, do t'i presë armiqtë.
  Dhe pastaj ai do t'i marrë ata dhe do t'i godasë me gishtërinjtë e tij të zhveshur dhe do t'i shpërndajë Yankees në drejtime të ndryshme. Kjo është bukuria luftarake.
  Dhe do të ulërijë:
  - Ne jemi ninja!
  Dhe më pas një vajzë me flokë të bardha ninja do të kryejë një manovër me helikopter me shpata. Ai do të copëtojë kundërshtarët e tij dhe do t'i shtypë ata. Dhe nga thithka e kuqe e ndezur do të godasë si rrufe, duke zhurmuar:
  - Për fitoren e Japonisë!
  Epo, askush nuk mund t'i rezistojë hajdutëve të tillë! Këto janë vajza, vajza për të gjitha vajzat...
  Dhe ata janë aq agresivë.
  Por betejat gjëmojnë me intensitet kolosal. Forcat e Boshtit po lëvizin si nga veriu ashtu edhe nga jugu, duke e shtrënguar fjalë për fjalë Amerikën me darë gjigante.
  Ky është një paraqitje e shkurtër e një vendi dikur të lavdishëm që mashtron imagjinatën.
  Nga fundi i vjeshtës, Krautët tashmë ishin futur në territorin amerikan.
  Këtu Gerda po lufton në tankun Tiger-4 dhe në të njëjtën kohë kujton ish-in e saj,
  Gjithashtu bëmat shumë të lavdishme.
  Gerda ishte paksa e njollosur me gjak, por ishte e kënaqur. Por humori u prish nga erë e keqe e tmerrshme që buronte nga barku i prerë i vampirës dhe frika se mos do të vinin me vrap edhe njëqind, nëse jo më shumë, nga të njëjtat krijesa.
  Charlotte, ndërkohë, e kapi kundërshtarin e saj këmbëngulës nga koka dhe kreu një lëvizje vdekjeprurëse "të dyfishtë të Nelsonit", duke i përdredhur qafën krijesës. Luftëtarja e zjarrtë këtu e gjeti veten në rolin e një lloji të Nënë Terezës - për sa i përket mëshirës ndaj grykës së rrahur brutalisht. Shprehur:
  - Unë jam i sjellshëm, i sjellshëm, dhe nëna ime është e mirë - si një buf i mençur!
  Gerda ishte e shqetësuar:
  - A nuk kupton?
  Charlotte u befasua:
  - Çfarë duhet të kuptoj?
  - A nuk do të dëgjojnë dinosaurët, apo hibridet e minjve dhe buburrecave? - Gerda zgjati buzët.
  Charlotte qeshi:
  - Nuk e prisja të ishe kaq kurvë! Po, ne do të vrasim të paktën një mijë prej tyre!
  - Të kanë goditur me shkop në kokë!
  - Jo. Vetëm më besoni, megagnoma mund të na dëgjojë. - Këtu u çalua vajza. "Nëse Sulltani i Xhuxhëve nuk e merrte, domethënë nuk e thërriste në shërbim, atëherë ai nuk mund të kishte shkuar shumë larg nesh.
  Gerda pyeti me besim shumë të dobët:
  - Dhe xhuxhët e tjerë, kukudhët, annihobitët?
  Charlotte shpejt, me pamëshirshmërinë mashkullore, e shua shpresën e saj të fundit:
  "Të tjerët mund ta dëgjojnë atë, por çfarë u intereson atyre?" Vetëm megagnoma Kiy-Dar e di.
  Gerda filloi të fshinte këmbën e saj të njollosur me gjak në një gjethe të madhe dhe të harlisur. Gjethja dukej vetëm e butë në pamje, por në realitet ishte me gjemba. Biondja këmbëzbathur vizatoi moralin:
  - Jo çdo gjë që shkëlqen është flori, por çdo gjë që kundërmon gjithmonë del të jetë katrahurë! Ka aq shumë pisllëk në botë sa nuk mund të besosh në pastërtinë e krijuesit, edhe pasi të bësh disa hapa në tokë!
  Si përgjigje, Djalli i Zjarrit përsëri fërshëlleu ajrin në tubin e saj plastik. Pastaj vajzat dëgjuan natën për një kohë të gjatë. Por megagnoma Kiy-Dar nuk dëgjoi ose madje nuk mund të dëgjonte. Dhe qartë nuk kishte asnjë gnome tjetër këtu.
  Gerda këndoi këtu:
  - Nëse një mik papritmas del se nuk është as mik, as armik, por një gunmë... Kjo do të thotë që na pret një çmendinë!
  Charlotte e ndërpreu shoqen e saj:
  - Epo, a do që një legjion vampirësh të na rrethojnë? Ejani me këmbët tuaja dhe shpejt!
  Dhe përsëri ata vazhduan vrapimin e tyre rraskapitës, megjithëse të dy luftëtarët ishin tashmë të sëmurë nga lodhja. Ndonjëherë Gerda binte në gjumë ndërsa ecte, në momente të shkurtra të ëmbla dukej se ai ishte shtrirë, duke pushuar (një lloj gjumi në ëndërr - është thjesht tepër i lezetshëm!). Por vizionet u shkatërruan, si një gungë balte që bie në tokë - lehtësisht dhe pa përpjekje, vetëm trupi dridhej me nervozizëm. Dhe pastaj gjithçka filloi përsëri, sikur një lavjerrës i padukshëm po lëkundet. Rreth e rrotull ishte një lloj gjysmë realiteti dhe gjysmë realiteti, më duhej të fryja qepallat që të mos mbylleshin; Këmbët e zbathura vajzave u shpuan egërsisht, por ishte kjo dhimbje e tmerrshme që nuk i la të harronin plotësisht veten dhe të humbnin ndjenjën e realitetit. Dhe peizazhi gradualisht ndryshoi ... Muret e larta dukeshin qartë në errësirën përreth, luftëtarja bjonde e lodhur dukej se ishte në një korridor të zi. I imagjinova tingujt - një jehonë e rëndë e vrapimit të tij. Dhe kishte diçka tjetër të tmerrshme dhe të palëvizshme - përpara. Diçka e gjallë, ende e padukshme, i priste vajzat dhe ato vrapuan atje. Sigurisht, ata nuk donin të përfundonin në botën e krimit, por gjithsesi vraponin si dele të ndjekura nga një tigër. Nuk është as e qartë pse, ata filluan të ëndërrojnë për mbeturina të tilla, ndoshta për shkak të sforcimit fizik ekstrem të javëve të fundit të luftës në shkretëtirën e Afrikës dhe malet e Azisë...
  Gerda pëshpëriti:
  - Dhe madje edhe parajsa mund të jetë ferr, kështu që ju nuk duhet të notoni për një kohë të gjatë në ferr përsëri!
  Diçka tërhoqi nga dora e vajzës. Vetëdija iu kthye luftëtarit. Ajo papritmas e gjeti veten duke qëndruar pa lëvizur. Toka përpara u pjerrë lehtë poshtë. Dhe pati një spërkatje të lehtë uji. Një frymë freskie dhe lagështie hyri në fytyrën e rraskapitur të vajzës.
  Gerda bërtiti:
  - Uau, rezulton se mund të vraposh në parajsë!
  - Viri! - shfryti Charlotte me ndjenjën pranë saj. - Vendi ku janë në lumturi luftëtarët e rënë të Gjermanisë së Madhe. "Zëri i saj kumbues i luftëtarit ishte plot gëzim të vërtetë.
  Gerda nuk ndau një optimizëm të tillë:
  - Më shumë si fusha e përparme e Viriya.
  Charlotte tha me entuziazëm:
  - Ku ka një fushë të përparme, ka një fushë!
  Gerda kujtoi legjendën, kujtoi se si, rrugës për në Rajh Sarai, ata kaluan një lumë të vogël argjendi. Nga lartësia e kalit mbretëror, kalimi dukej argëtues i lehtë dhe i shpejtë. Luftëtarja bjonde madje ndihej si sulltane, apo sulltaneshë, që megjithatë është edhe më mirë! Por është një gjë të ulesh mbi një kalë të stërmadh elitar dhe tjetër gjë të udhëtosh me dy këmbët e një perëndeshë. Pyes veten se sa i thellë dhe i pabesë është ky lumë?
  Gerda tha me dinakëri, por në mënyrë figurative:
  - Dhe fusha e përparme është e imja!
  - A mund të notosh? - iu drejtua vajza flokëkuqe.
  Gerda ngriti supet:
  - Çfarë pyetje marrëzie. Ku e patë një përfaqësues të një batalioni elitar SS që nuk dinte të notonte?
  Charlotte tundi me vendosmëri kaçurrelat e saj flakëruese:
  - Harrojeni elitën SS. Këtu është një botë krejtësisht e ndryshme apo edhe një univers i pakufishëm me një mori botësh. Nuk është gjithçka ashtu siç ishte me ne!
  "A mundem?" - pyeti veten Gerda, duke parë sërish boshllëkun që ishte brenda luftëtarit.
  Charlotte mërmëriti:
  - Epo, lindi shpejt! Koha po mbaron!
  - Epo, sigurisht, duhet të jem në gjendje të notoj! - tha e gëzuar luftëtarja bjonde, duke parë dyshime në fytyrën e butë dhe në të njëjtën kohë të frikshme të shoqes së saj.
  Një flutur me madhësinë e një albatrosi, me krahë me pika blu dhe të verdha, tundi antenat e saj si shenjë konfirmimi se biondja këmbëzbathur po thoshte të vërtetën.
  "Edhe unë mendoj kështu, ose pothuajse kështu," u përgjigj Charlotte në mënyrë të paqëndrueshme. - Edhe pse ju e dini fjalën e urtë: gjeli mendoi dhe përfundoi në supë, sorra nuk mendoi dhe përfundoi në trokitje! Sido që të jetë, është më mirë nëse e dini se si, sepse nuk mund t'ju nxjerr jashtë. Dhe ka vetëm një rrugë për ne - në anën tjetër.
  Gerda shtrëngoi fort grushtat:
  - Sigurisht, ne notuam mirë!
  Charlotte paralajmëroi:
  - Mund të kemi probleme me shpatën!
  Luftëtarët magjepsës iu afruan skajit të bregut dhe u futën në ujin e natës së zezë. Gerda ndjeu presionin e ujit - lumi kishte një rrymë të butë. Biondja këmbëzbathur u gjunjëzua dhe piu me lakmi, pastaj e spërkati atë në fytyrën e saj të lodhur dhe të pluhurosur. Përgjumja u largua menjëherë. Uji ishte i freskët dhe i butë, doja të shtrihesha në të dhe të relaksoja muskujt e dhembur të trupit të femrës...
  Gerda tha me entuziazëm:
  - Dhe minat në ballë janë të padukshme!
  - Prit një minutë! - pëshpëriti Charlotte.
  Gerda u befasua:
  - Pse ka përsëri kurthe këtu?
  Luftëtari i zjarrit siguroi:
  - Jo, por... mendoj se kemi ende një shans!
  Luftëtarja e zjarrit vendosi sërish buzët në plastikë të bardhë. Ajo dëgjoi, duke parë me kujdes përreth.
  Gerda, nga ana tjetër, u qetësua dhe dukej se ushqehej nga energjia hyjnore nga uji. Charlotte e pyeti:
  - Dhe shikoni, është e vështirë për mua të përqendrohem në këtë vend.
  Biondja këmbëzbathur gjithashtu shikoi prapa. Më dukej sikur së shpejti do të zbardhte. Errësira pushoi së qeni e zezë, siç kishte qenë kohët e fundit, u shfaqën boshllëqe të paqëndrueshme në padepërtueshmërinë e saj - dukej se vetëm pak më shumë, dhe mbulesa e natës do të binte. Kjo do të thotë se ndjekja do të fillojë shumë shpejt. Është mirë që arritën në lumë. Gerda, duke shtrembëruar vetullat e saj, hodhi një vështrim më të afërt: uji dukej qartë në këmbët e saj, duke i çmendur burrat dhe në mënyrë të paqartë në qendër të rrymës. Bregu tjetër pothuajse po mbytej në errësirë.
  Luftëtari i bardhë borë tha:
  "Sikur vetëm tani duart e burrave të përkëdhelnin trupat tanë të rraskapitur me venat që dalin nga tensioni." Çfarë kënaqësie do të merrnim nga kjo? O mish i vuajtur i vajzave të pafajshme. Barku im i perëndeshës Venus, kështu do dashurinë dhe lumturinë, atë që dëshiron çdo grua!
  Charlotte mori përsëri frymën e saj. Këtë herë Gerdës iu duk se diçka, qoftë në ajër apo në tokë, dridhej si përgjigje. Dhe diçka me thumba dhe në të njëjtën kohë aq e butë fërkohej në thembër të zhveshur të luftëtares bjonde. Ajo u shpreh:
  - Kjo është kënaqësia e boa constrictor.
  - A dëgjuat? - Djalli i ri i zjarrit ia kapi dorën i emocionuar. - Hapat e një megagnome! Oh, a e nuhati femra e bardhë si bora? Kiy-Dar u përgjigj. - Charlotte i puthi veshin shoqes së saj. - Më besoni, fitorja jonë është afër, Ai është këtu diku!
  Gerda vuri në dukje:
  - Po, është afër... Si Hëna për një booger!
  Charlotte filloi të frynte më fort në bilbilin e saj të bërë nga plastika magjike e krijuar nga kukudhët (megjithatë, tekno-magji!), më pas duke e shtypur veshin e saj në tokë. Këtë herë reagimi i lëkundjes së tokës ishte shumë më i dukshëm.
  Gerda tha në mënyrë filozofike:
  - Ekziston një shenjë e tillë që sa më gjatë të jesh i pafat në fillim, aq më i suksesshëm do të jetë fundi!
  "Po..." Sytë smerald të vajzës së bukur u ngushtuan me gëzim, "ai erdhi në thirrje!" Kiy-Dar!
  Gerda vuri gishtin te buzët e saj:
  - Bej kujdes. Ndoshta kjo nuk është aspak e njëjta megagnomë, ose një krijesë e një rendi krejtësisht të ndryshëm!
  Ata ngrinë, duke dëgjuar. Dridhjet e tokës u bënë më uniforme dhe të rënda. Diku aty pranë, mes "ishujve" të shkurreve, po bënte rrugën një lloj i madh. Ai ishte si një xhind gjigant, duke kërkuar me bindje pronarin e tij, edhe nëse i fundit ishte ende një rini pa mjekër...
  Charlotte deklaroi:
  -Me siguri as që mund ta imagjinoni gjithë fuqinë e megagnomeve. Këto janë krijesa aq të fuqishme sa që edhe zjarri i ferrit tërhiqet para tyre!
  Gerda kundërshtoi menjëherë:
  - Jo, pse imagjinoj... Nëse një gnome është një krijesë e fortë, atëherë një megagnomë duhet të jetë një rend i madhësisë më i fortë. Në fund të fundit, vetë fjalët mega nënkuptojnë një milion herë më shumë!
  Charlotte ra dakord me dëshirë si vajzë në një takim me një yll pop:
  - Po, mirë mendon, mik! Pikërisht në një milion, kjo është një ushtri e tërë e pamposhtur!
  Gerda u befasua:
  - Pse nuk e thirre më herët dhe na la të vdesin miqtë?
  Në vend që të përgjigjej, djalli i ri dhe me flokë të kuqe i fryu sërish bilbilit, duke i dalë ajri me një fërshëllimë të lehtë nga gryka e lakuar. Dhe papritmas Charlotte ngriu në mes të psherëtimës, sytë e saj smerald u zgjeruan. Ujku i zjarrtë u ul në ujë, duke prekur Gerdën për dore. Doja t'i përgjigjesha aq shumë, kur papritmas...
  Këmbët e zbathura të vajzës papritmas u dogjën nga një dhimbje aq e mprehtë, saqë u hodhën menjëherë dhe... më në fund u zgjuan. Madeleine mbante një klub me një tel elektrik të lidhur me të. Një flluskë shkarkimi elektrike u shfaq në tabanin rozë, madje paksa me brirë nga vrapimi mbi rërën e nxehtë dhe shkëmbinjtë e mprehtë malor.
  Kapiteni SS bërtiti:
  - Po, ngrihu, shpejt bëhu gati, vesh uniformën e fustanit! Nuk mund të shfaqesh para fushë marshallit vetëm me bikini! Shiko, zemër, do të shpërblehesh, por nëse bën ndonjë marrëzi, do të të bëj të rrotullosh timonin e Conan-it për një ditë dhe në të njëjtën kohë të të bëj një goditje elektrike. - Madeleine bëri një fytyrë më të keqe këtu. - Edhe pse jo, jo një ditë, por një javë të tërë, pa asnjë minutë pushim. Kemi ende kohë.
  Vajzat shpejt filluan të përgatiteshin... Dhe në një kontinent tjetër ndodhën edhe ngjarje interesante dhe të ngjashme.
  Po, dhe tani ka përsëri një betejë, dhe luftëtarja Gerda, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, dërgon një predhë vdekjeprurëse. Pershingu i thyer ndaloi.
  Diçka më e madhe dhe më e ngathët po zvarritet këtu. Zhvillimi më i fundit amerikan, një armë vetëlëvizëse me një kalibër arme me tytë të gjatë 155 mm dhe trashësi të armaturës 305 mm. Ai peshon njëqind e njëzet tonë dhe lëviz shumë ngadalë. Mezi zvarritet...
  Gerda shkatërroi Shermanin me një goditje të mirë dhe vuri në dukje:
  - Po kalon nëpër shpirtrat tanë!
  Charlotte qëlloi duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, e goditi armikun në copa metali të grisura dhe kërciti:
  - Për nder dhe Atdhe!
  Christina vuri në dukje me alarm:
  - Ndoshta mund ta godasim me një bombë hedhëse?
  Magda tha me besim:
  - Më lini mua këtë çështje!
  Dhe vajza i drejtoi armën armikut me gishtat e vegjël këmbëngulës dhe e goditi atë.
  Dhe përbindëshi amerikan ndaloi dhe shpërtheu.
  Këto janë vajzat nga Rajhu i Tretë - bravo!
  Ka ardhur dimri dhe IS-7 po lëviz nëpër borë. Luftimet po vazhdojnë në Amerikë. Bukuroshet nga BRSS luftojnë ashpër.
  Alenka qëlloi në Pershing me gishtat e saj të zhveshur dhe goditi kundërshtarin.
  Dhe ajo guxoi:
  - Lavdi komunizmit rus!
  Anyuta gjithashtu goditi me një predhë. Ajo përdori teknikën duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe guxoi:
  - Do të them një vajzë supermen!
  Alla gjithashtu qëlloi dhe goditi një tank tjetër Patton. Dhe kaq i lezetshëm.
  Çfarë lloj perimesh është ky tank më i ri Patton? Ky është Superperschnig, vetëm me një motor më të fuqishëm prej 810 kuajfuqish dhe pjerrësi më të madhe të armaturës.
  Çfarë automjeti mbresëlënës që mund të jetë problem për T-34-85. Por IS-7 do ta godasë atë nga një distancë. Dhe tanku sovjetik, pasi mori një predhë në armaturën e tij ballore, e dërgon atë në një rikoset. Kjo është një makinë luftarake. Dhe si kundërpërgjigje, ai e shemb amerikanin me një goditje.
  Më pas, Maria qëllon dhe godet me saktësi armikun. Godet drejt tij dhe bërtet:
  - Ushtria jonë është e fortë, ajo mbron botën!
  Dhe ai gjithashtu përdor gishtat e tij të zhveshur.
  Dhe pastaj Marusya do të shkelmojë bythën. Dhe ai do të shtypë armaturën e armikut në copa. Duke përdorur, në këtë rast, një thembër të zhveshur.
  Dhe do të ulërijë:
  - Për reformat e reja të Stalinit!
  Ajo është një bukuri e tillë luftarake dhe dëshiron t'i kënaqë të gjithë.
  Kështu funksionon ekipi në IS-7, e bën të sëmurë djallin.
  Por pastaj vajzat dalin përpara.
  Elizaveta lufton në një T-54. Dhe ai vepron në mënyrë të dëshpëruar. Një zvarritje kaq agresive.
  Dhe vajzat kanë një makinë shumë të bukur. Dhe ata qëllojnë jashtëzakonisht saktë prej saj.
  Për shembull, ata morën dhe goditën SuperPershing dhe bërtitën:
  - Komunizmi ynë i shenjtë!
  Elizabeth e drejtoi armën me gishtat e saj të zhveshur. Ajo goditi objektivin dhe bërtiti:
  "Fitorja ime do të jetë e madhe!"
  Dhe ajo u shkeli syrin partnerëve të saj.
  Ekaterina shtrëngoi me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe bërtiti:
  - Për fitoret tona të mëdha!
  Dhe si do të qeshë në majë të mushkërive.
  Dhe Elena, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, do të godasë armikun. Ajo theu armaturën e fuqishme, ndau metalin dhe bërtiti:
  - Kombi ynë i fuqishëm!
  Dhe ai do të gjëmojë në majë të mushkërive të tij ...
  - Ura!
  Dhe Efrasia gjithashtu godet kundërshtarin e saj, këtë herë me një thithë luleshtrydhe. Ai do të thërrmojë armikun dhe do të bërtasë:
  - Për madhështinë e komunizmit në të gjithë planetët e galaktikës!
  Këto janë vajzat më të bukura në botë. Dhe asgjë nuk mund t'i ndalojë apo t'i frenojë ato.
  Ekaterina klith dhe tund gjoksin:
  - Unë jam një super vajzë!
  Dhe thithkat e saj shkëlqejnë si rubin... Ajo i nguli njëherë në fytyrën e një zezaku dhe e detyroi t'i lëpijë. Pastaj ajo lëpiu përsosmërinë e tij mashkullore me gjuhën e saj. Cila është një shije kaq e këndshme?
  Sa bukur është për një vajzë - nuk mund ta përshkruaj kënaqësinë më të madhe në botë.
  Kështu e shkatërrojnë armikun vajzat. Dhe ata ndjejnë kënaqësi nga fitoret e tyre të lavdishme dhe arritjet kolosale.
  Dhe Anastasia Vedmakova dhe Alenka Sokolovskaya janë përgjithësisht vajza të mahnitshme. Ata thjesht vlojnë nga valët e pasionit dhe një cunami epshi.
  Anastasia qëllon nga një thithka e kuqe në drejtim të armikut, godet avionin Yankee dhe bërtet në majë të mushkërive të saj:
  - Unë jam një supermen i bukur!
  Alenka Sokolovskaya, duke vazhduar të shtypë armikun, përdor thithkat dhe ulërimat e luleshtrydheve:
  - Dhe unë jam vajza më e gjatë në botë!
  Të tillë janë luftëtarët luftarakë, dhe duhet të them që vodhën edhe disa! Askush nuk mund t'i rezistojë atyre.
  Edhe Amerika... dhe secila tashmë ka fituar dhjetë yje të artë si hero i BRSS...
  Për një arritje kaq fenomenale ata morën një çmim të veçantë: Yllin e Diamantit të Heroit të BRSS. E cila në vetvete është shumë e nderuar dhe e lezetshme.
  Kalofshi bukuroshet!
  Më e mira, sigurisht, është ende për të ardhur!
  Oleg Rybachenko kreu një tjetër operacion në Arabinë Saudite.
  Ushtria e Carit e Nikollës II zgjeroi territorin rus. Vajza Margarita Korshunova tani po luftonte përkrah Olegit. Gjithashtu një mutant - një luftëtar që mori pavdekësinë.
  Epo, fëmijët e përjetshëm i nënshtruan të gjitha këto banda muxhahidinësh. Dhe ata i mundën - duke i detyruar t'i betoheshin Carit Rus.
  Në të njëjtën kohë, Oleg Rybachenko nuk është kundër kompozimit të një vazhdimësie të bukur dhe paksa të ndryshme të aventurave të vajzave;
  Pas vitit të ri, gjermanët dhe koalicioni bënë përparim të rëndësishëm në të gjithë Shtetet e Bashkuara. Amerikanët, duke u përballur me një armik më të avancuar teknologjikisht, po humbnin.
  Nga fundi i marsit, Wehrmacht iu afrua Uashingtonit dhe filloi të sulmonte kryeqytetin amerikan.
  Betejat ishin të pabarabarta dhe dukej qartë se vajzat po fitonin këtu... Sidomos tanku piramidal, Gerda është e mirë, ashtu si veprat e saj.
  Gjatë granatimeve të Shtëpisë së Bardhë, kur tanku i saj po merrte zjarr të drejtpërdrejtë, Gerda ra në gjumë dhe ëndërroi për këtë...
  Ajo pa partizanen Lara Miheiko të kapur nga nazistët. Një vajzë rreth katërmbëdhjetë vjeç po qëllonte kundër nazistëve. Dy nga partnerët e saj u vranë. Dhe ajo vetë u fsheh në kasolle.
  Gjyshja donte ta martonte si mbesë, por nazistët nuk e besuan. Dhe më morën... Ata do të fillonin të më kërkonin.
  Dhe më pas Lara kapi një granatë, nazistët u goditën. Me këtë dritë vajza tha lamtumirë mendërisht dhe e hodhi... Por granata nuk shpërtheu.
  Nuk ishte e mundur të arratisesh heroikisht.
  Ata e rrëzuan Larën, e goditën disa herë dhe i nxorrën syrin. Por ata nuk e goditën shumë, me sa duket kishin frikë se mos e lëndonin!
  Kur e sollën në kasolle për t'u marrë në pyetje, Lara u soll me paturpësi.
  Duke parë me guxim në sytë e kolonelit të SS, ajo tha:
  - Fritz së shpejti do t'ju shkatërrojë! Dëgjo zhurmën e armëve, shkatërrimi po vjen nga Ushtria e Kuqe!
  Koloneli u përgjigj:
  - Vajzë e guximshme, do të takosh kamxhikun!
  Lara me guxim bërtiti:
  - Dhimbja nuk më tremb!
  Koloneli urdhëroi:
  - Nxirre në rrugë me një afishe këtë bret: partizan dhe tregoje gjithë fshatit!
  Polici sugjeroi me gatishmëri:
  - Jashtë bie borë dhe acar... Mos ta nxjerrim vajzën këmbëzbathur që ta ftohë aromën e saj!
  Koloneli SS tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - E drejte! Lëreni të ecë zbathur në të ftohtë, ndoshta do të vijë në vete!
  Lara-s i janë grisur palltoja dhe xhupi i lëkurës së deleve. Më lanë vetëm me një fustan pambuku. Ata hoqën këpucët e tyre të ashpra dhe çorapet e zeza. Vajza mbeti zbathur me një fustan të lehtë.
  I varën në qafë një pllakë me mbishkrimin: "Unë jam partizane". Dhe me duart e lidhura pas tyre, më nxorën në verandë. Këmbët e zbathura të vajzës ndjenin të ftohtin dhe borën.
  Lara buzëqeshi. Ajo ishte shumë e turpëruar nga mavijosja në fytyrë dhe nga pamja e saj. Dhe ju mund të ecni zbathur në dëborë. Shpata e saj ishte bërë shumë e ashpër gjatë verës nga ecja zbathur shumë herë. Ajo kohët e fundit kishte veshur këpucët e saj dhe kjo nuk ishte hera e parë që i duhej të duronte të ftohtin dhe urinë.
  Lara shkoi vetë dhe vazhdoi të buzëqeshte. Frynte era, duke i fryrë flokët e kuq bakri dhe bora kërciste nën këmbët e saj zbathur.
  Vajza ecte me një ajër të tillë, si një princeshë në fron. Dhe ajo la gjurmë të hijshme, të vogla pas saj, pothuajse si këmbët e një fëmije.
  Njerëzit e shikonin me simpati.
  Një nga gratë me një pallto leshi filloi të bërtiste:
  - Tmerr! Vajza po çohet zbathur!
  Moti ishte me diell dhe shputat e vrazhda dhe me kallo të Larës mezi vuanin nga i ftohti. Ajo shkoi drejt vetes dhe tregoi dhëmbët.
  Më pas ajo u dogj nga goditja e kamxhikut. Vajza bërtiti dhe kafshoi buzën...
  Ajo u godit edhe disa herë me forcë. Lara mezi qëndronte në këmbë dhe me një përpjekje vullneti mbajti një të qarë.
  Vajza kokëfortë u dërgua në një kasolle të veçantë, ku kishte pajisje për torturë.
  Kështu ata e tërhoqën atë në raft dhe filluan t'i djegin thembrat me një hekur të nxehtë ...
  Dhe dy xhelatët e fshikulluan Larën me kamxhik. Në fillim, vajza i mbajti ulërimat e saj me një përpjekje titanike, por kur shirita të gjerë hekuri, të kuq nga nxehtësia, u vendosën në shputat e zhveshura të fëmijës, ajo bërtiti dhe humbi ndjenjat. Ajo u soll në vete...
  Tmerr...
  Gerda u zgjua... Dreqin, duhet të ëndërrosh për diçka të tillë, kur në prag të fitores, tanku i tyre qëllon në Shtëpinë e Bardhë.
  Dhe pastaj ndodhin gjëra të tilla të këqija ...
  Gerda qëlloi në drejtim të SuperPersching-ut teksa po dilte nga shtëpia, e goditi me grusht dhe bërtiti:
  - Paqe, punë dhe dashuri!
  Pastaj ajo tregoi gjuhën e saj.
  Charlotte gjithashtu shkelmoi kundërshtarin e saj, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe tha:
  - Unë jam një vajzë super klasi!
  Goditi edhe Christina, duke fërshëllyer si gjarpër dhe duke shtypur thithkën e saj të kuqe të ndezur në butonin e levës, duke goditur armikun:
  - Ne jemi supermen!
  Dhe Magda do të godasë armikun, do të shtypë tankun, do të detyrojë kompletin e luftimit të shpërthejë dhe do të lëshojë:
  - Më jep aerobatikë!
  Më pas ai i shkel syrin partnerëve të tij. Kjo vajzë është një gjuajtëse e klasit më të lartë.
  Luftëtarët po shkatërrojnë Yankees dhe po fitojnë rezultate... Albina dhe Alvina kanë grumbulluar secila nga dy mijë makina të rrëzuara. Për këtë ata morën një çmim të ri: Yllin e Diamantit të Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi, shpata dhe diamante.
  Kështu u dalluan vajzat duke u shndërruar në ase të super klasit. Dhe askush nuk mund t'i ndalte ose t'i mposhte ata.
  Anastasia Vedmakova dhe Akulina Sokolovskaya dhe Orlova morën secila një çmim të ri: Urdhrin e Lavdisë së shkallës më të lartë me diamante, për të cilën ata ishin shumë të lumtur. Këto janë vajza kaq të lezetshme.
  Dhe lufta po merr fund... Amerikanët kapitullojnë më 20 prill 1948. Dhe një histori tjetër e Luftës së Dytë Botërore u kthye përmbys.
  Këtë herë duket se ka një periudhë paqeje të zgjatur. BRSS e ktheu Alaskën dhe të gjithë ishin të lumtur. Dhe vendet e kontinentit amerikan u ndanë nga Japonia dhe Rajhu i Tretë. Kështu përfundoi rindarja e përkohshme e botës.
  Gjermanët janë të lodhur nga lufta.
  Hitleri lejoi poligaminë në Rajhun e Tretë - deri në katër gra secila dhe vendosi taksa drakoniane për çiftet që nuk kanë fëmijë ose më pak se tre. Kjo ishte një lëvizje e fortë për të inkurajuar politikën e popullsisë.
  Veç kësaj, vetë Hitleri kishte shumë fëmijë të marrë përmes inseminimit artificial. Dhe midis tyre ishte e nevojshme të zgjidhej trashëgimtari i fronit.
  Nuk kishte trishtim, Rajhu i Tretë treti atë që kishte pushtuar së bashku me Japoninë.
  Por më 5 mars 1953, Stalini vdiq. Dhe Beria erdhi në pushtet. Pse Beria? Në historinë reale, ai kishte shanse të mira për fronin, por një aksident e pengoi: një trazirë në RDGJ, gjatë shtypjes së së cilës u pjekur një kundër-komplot kundër Beria. Dhe këtu, natyrisht, nuk ka RDGJ.
  Përveç kësaj, Hitleri donte që pas Stalinit të sundonte i parashikuari dhe i njohur për gjermanët, Beria, i cili ishte gjermanofile. Dhe Stalini, kur shëndeti i tij u përkeqësua, bëri një testament në favor të Beria.
  Kështu që gjithçka u vendos në favor të kreut të sekretit dhe jo vetëm të policisë sekrete.
  Epo, Beria sugjeroi që Hitleri të merrej me Japoninë përpara se ajo të merrte armë bërthamore.
  Asnjëherë nuk e dini se çfarë mund të mendojë një samurai.
  Beria dhe Hitleri ranë dakord për një luftë të përbashkët me Japoninë dhe ndarjen e territorit të saj.
  Më 20 prill 1954, filloi një luftë e përbashkët kundër perandorisë së madhe koloniale samurai.
  Epo, një faqe e re po kthehet në histori. Trupat sovjetike po përparojnë në Japoni.
  Dhe ato gjermane gjithashtu... Këtu përsëri Gerda dhe Charlotte po luftojnë në një tank piramidal. Makina e tyre është një dyvendëshe me peshë pesëdhjetë tonë dhe ka një motor kompakt me turbinë me gaz prej 2500 kuajfuqish. Mund ta imagjinoni sa shpejt është një makinë gjermane. Dhe armatura është e veçantë, e përzier me plastikë. Dhe shumë e qëndrueshme, e padepërtueshme nga të gjitha këndvështrimet. Arma ka një kalibër të vogël 75 mm, por me një shpejtësi fillestare shumë të lartë të predhave në një armë me presion të lartë. Ka rritur depërtimin e armaturës. Dhe stoku i predhave dhe shkalla e zjarrit janë të larta. Përçueshmëria është e lartë.
  Vetë tanku është thjesht super... Kështu që Gerda e di se me çfarë të luftojë.
  Makinat sovjetike janë më të dobëta. Tanku kryesor është akoma T-54, një makinë e mirë, relativisht e lirë, por shumë inferiore ndaj asaj gjermane në gjithçka. IS-7 nuk u përhap kurrë. Ai u vu re nga IS-10, i cili mori një top 122 mm, por një tytë më të gjatë dhe armaturë të mirë ballore, me anët më të dobëta. Por e gjithë kjo përshtatet në peshën e pesëdhjetë e tre tonëve, gjë që nuk është keq.
  Gerda qëllon drejt japonezëve nga tanku i saj Panther-6, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe duke shtypur butonat e levës, ndërsa gjëmon:
  - Lavdi ideve të vëllazërisë ariane!
  Charlotte shtyp butonat e levës, thithkën e kuqe të ndezur, vijën nga shtatë mitralozë dhe bërtet:
  - Lumturia jonë është në komunizmin e ëndrrës ariane!
  Dhe vajza qesh përsëri ...
  Christina dhe Magda luftojnë në një tjetër piramidale Panther-6.
  Christina shtyp butonat e levës me gishtat e saj të zhveshur, godet armikun nga Japonia dhe vrumbullon:
  - Lavdi të dashurit tim!
  Magda gjithashtu hap zjarr dhe duke qeshur shurdhuese, thotë, duke shtypur thithkën e saj rubin në butonin e levës:
  - Lavdi të rinjve tanë!
  Dhe si do të qeshin në majë të mushkërive. Le ta pranojmë, këto janë vajzat që janë të mrekullueshme në eksitimin e luftës.
  Po, duket sikur ka ardhur fundi i botës për Japoninë. Por gjithçka po shkon sipas planit të deritanishëm.
  Elizaveta dhe ekuipazhi i saj luftojnë në një tank T-54 pak të modernizuar. Por ndryshimi është i vogël. Shpejtësia e zjarrit të armës është bërë pak më e shpejtë dhe predha është më depërtuese. Ky është ndryshimi.
  Dhe motori është i njëjti motor dizel me 520 kuaj fuqi... Japonezët përdorin tanke të dizajnit të tyre dhe të licencuar gjermanë. Makinat janë gjithashtu përgjithësisht të mira. Sidomos automjeti Hirohito-3, me peshë pesëdhjetë e tetë tonë, me një armë 105 mm me gjatësi tytë 70 EL, superiore ndaj T-54 në armatim, dhe jo inferior në forca të blinduara dhe performancë të drejtimit, përveç rezervës së energjisë. .
  Ky tank japonez është një problem për BRSS. Por ka edhe makina më të lehta nga Toka e Diellit që po lind.
  Ata janë më të lehtë për t'u përballur.
  Elizabeth qëllon duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe godet tanket e samurait. Ajo e bën këtë me shumë zgjuarsi dhe bërtet:
  - Lavdi Atdheut tonë të lirë!
  Katerina qëllon përsëri, duke përdorur thithkën e kuqe të ndezur dhe duke thyer makinën japoneze, bërtet:
  - Rusia e dhënë nga Zoti!
  Elena gjithashtu godet armikun, shkatërron një tank armik, duke përdorur thembrën e saj të zhveshur dhe ulërimat:
  - Për madhështinë e ideve të komunizmit!
  Efrasia gjithashtu gjuan dhe e bën atë me ndihmën e thithës së dredhëzës së gjoksit të saj elastik dhe klith:
  - Lavdi fitoreve të komunizmit të lartë!
  Kjo është mënyra se si ata e lëvizin tankun e tyre me shkathtësi dhe shmangin humbjen. Tanku Hirohito-3 mund të klasifikohet si i rëndë, por është mjaft masiv. Është mjaft e vështirë të depërtosh në një makinë të tillë.
  Dhe kështu ai shkon pas vajzave. Arma është më e madhe në kalibër dhe ka një shpejtësi fillestare më të lartë të predhës. Armatura e ballit të frëngjisë japoneze është edhe më e trashë se ajo sovjetike 240 mm, dhe balli i bykut është gjithashtu më i trashë - 150 mm në krye dhe 120 mm në fund. Dhe shpejtësia e japonezëve është edhe më e lartë, motori i turbinës me gaz prodhon 1500 kuaj fuqi. Po, ky tank është më i miri i Japonisë. Nuk mund të bësh shaka me të.
  Por Elizaveta, duke përdorur thithkën e saj të kuqe të ndezur, e dërgon predhën drejt e nga fundi në fund dhe tanku japonez shpërthen, pasi nuk arriti të godasë automjetin sovjetik.
  Katerina cicëroi dhe puthi thembrën e shoqes së saj:
  - Je e zgjuar Lisa!
  Elizabeth nuk u pajtua:
  - Unë jam thjesht një gjeni!
  Dhe si do të qeshë në majë të mushkërive. Kjo është vajza.
  Dhe ulërijnë shumë... Ekaterina, për shembull, kujton se si iku atëherë në vitin e dyzet e një. Këpucët u grisën pas nja dy ditësh dhe më duhej të shkelja këmbëzbathur. Dhe për një vajzë qyteti që është e pamësuar me të, dhemb, çdo gungë, çdo degëz, çdo gungë ndihet. Dhe këmbët e saj u rrëzuan derisa u gjakosën, kur çdo hap shpërtheu nga dhimbja.
  Vajza nuk e kishte menduar kurrë se ecja zbathur mund të ishte kaq e dhimbshme. Jo më kot Hugo simpatizoi vajzën këmbëzbathur Closet. Nëse edhe në verë këmbët e tilla vajzërore janë të tilla, atëherë po në dimër?
  Ekaterina, megjithatë, u mësua shpejt me të, trupi i saj i ri përshtatet shpejt, shputa e plagosur është e mbushur me kallo dhe është bërë e ashpër. Dhe u bë e këndshme të ecje zbathur. Katerina nuk veshi as këpucët e saj deri sa goditi ngrica. Sidoqoftë, më pas u formuan katër prej tyre dhe Euphrasinya u mësoi atyre artin e shtrigave. Dhe shtrigat shpesh vrapojnë zbathur në dëborë për të zgjatur rininë e tyre. Dhe me pak fjalë, vajzat zotëruan njohuritë sekrete dhe dukeshin rreth njëzet vjeç, dhe zbathur dhe me bikini nuk ngrinin në të ftohtë. Këto janë bukuroshet. Dhe nuk ka asnjë më të ftohtë se ata, përveç, natyrisht, Alenka. Ajo luftoi në IS-10, të modifikuar me një fuçi të zgjatur. Tanku u shfaq në seri kohët e fundit. Dhe ende e rrallë. IS-7 nuk hyri kurrë në prodhim të madh. Me sa duket për shkak të kostos së lartë dhe vështirësive në prodhim.
  Kështu që ekuipazhi i Alenka i shkatërron këto japoneze dhe i këndon këngët vetes.
  Netët blu fluturojnë me zjarre,
  Ne jemi pionierë, fëmijë punëtorësh...
  Epoka e viteve të ndritshme po afron,
  Britma e pionierëve është gjithmonë gati!
  Kur vajzat merren me biznes, nuk mund t'u rezistosh atyre. Në fakt, kjo mund të thuhet se është një krijim i përsosur i luftës.
  Luftimet vazhdojnë dhe Japonia humbet.
  Trupat sovjetike morën Sakhalinin jugor në maj. Dhe ata vepruan me shumë kujdes.
  Por batalionet e vajzave sovjetike tregojnë një klasë të jashtëzakonshme luftimesh.
  Nga llojet e tyre të armëve, natyrisht, filloi të përdoret AK. Më keq se gjermanishtja, por e thjeshtë dhe e besueshme. Dhe kosit kundërshtarët, megjithëse shënjestrimi në distancë është më i ulët se ai i një karabine sulmuese gjermane.
  Vajzat sovjetike i detyrojnë të burgosurit japonezë të puthin këmbët e tyre të zhveshura dhe të pluhurosura dhe të lëpijnë thembrat e tyre të zhveshura. Kjo është taktika e tyre.
  Luftëtarë luftarakë të klasës më të lartë.
  Në verën e '54, gjermanët në thelb pastruan Amerikën nga trupat japoneze.
  Batalioni i vajzave zbathur, i drejtuar nga Margaret, luftoi veçanërisht bukur. Vajza shpërndau samurain dhe të rinjtë e kapur u detyruan të puthin thembrat e tyre dhe të lëpinin gjirin e Venusit.
  Gerda dhe ekipi i saj në "Panthers" 6 bënë një punë të mirë dhe dërguan shumë japonezë në ferr dhe disa në parajsë.
  Katër vajza ninja luftuan me trupat sovjetike ndërsa ata përparuan në Mançuria.
  Një vajzë ninxha me flokë blu e preu me shpata dhe drejtoi një mulli, duke prerë ushtarët sovjetikë. Pastaj ajo hodhi një bizele me eksploziv me gishtërinjtë e saj, duke kthyer tankun sovjetik T-54 dhe leh:
  - Vendi më i lezetshëm është Japonia!
  Një vajzë ninja me flokë të verdhë gjithashtu do të godasë armikun me tehe dhe do të japë një bumerang me thembër të zhveshur, duke bërtitur:
  - Për fitoret tona samurai!
  Një vajzë ninja me flokë të kuq do të kryejë një rrotullim agresiv të shpatave pa asnjë problem, duke prerë ushtarët sovjetikë. Pastaj gishtat e saj të zhveshur do të lëshojnë një bombë. Tanku i BRSS do të copëtohet dhe luftëtari do të bërtasë:
  - Në emër të ideve të komunizmit!
  Një vajzë ninja me flokë të bardha mori dhe preu kundërshtarët, sikur të fshinte një tifoz nëpër fushë, duke prerë përsëri një ushtar rus dhe me gishtat e saj të zhveshur do të lëshonte një armë vrastare që do të copëtonte sa dy tanke sovjetike. .
  Dhe do të ulërijë:
  - Për madhështinë e vendit!
  Vajzave u pëlqen të vrasin, dhe u pëlqen edhe më shumë përdhunimi i të burgosurve. Aq sa burrat do të humbnin vetëdijen nga mbisforcimi. Dhe kështu u pëlqen vajzave ninja. Hipni mbi burra të lidhur dhe në të njëjtën kohë rrihni me kamxhik.
  Por, megjithë heroizmin e japonezëve, ata po humbasin nga teknologjia më e mirë dhe më e avancuar.
  Për më tepër, në qiell ka ace super të klasit Anastasia Vedmakova dhe Akulina Sokolovskaya, të cilët shtypin japonezët si mullinj me erë.
  Anastasia, duke përdorur gishtërinjtë e saj të zhveshur, preu gjashtë avionë japonezë menjëherë me një shpërthim dhe kërcit:
  - Lavdi ideve të komunizmit në Rusi!
  Akulina, duke shtypur një buton me thithkën e saj të kuqe të ndezur, preu shtatë avionë japonezë menjëherë dhe gjëmonte:
  - Lavdi Heronjve të Rusisë!
  Luftëtarët hakmerren ndaj Japonisë për ankesat e tyre të mëparshme. Dhe veçanërisht për humbjen në luftë gjatë kohës së Car Nikollës II. Jo, kjo nuk do të harrohet kurrë dhe brezat nuk do të falin.
  Anastasia shtypi thithin e saj rubin dhe shkrepi një tjetër, duke rrëzuar aeroplanët japonezë dhe duke zhurmuar:
  - Lavdi epokës së komunizmit Beria!
  Akulina shtypi gishtat e saj të zhveshur, goditi avionët samurai dhe bërtiti:
  - Për fitore të mëdha!
  Dhe Albina dhe Alvina po fitojnë rezultate rekord. Për tre mijë avionë të rrëzuar, atyre iu dha urdhri: Ylli i Diamantit i Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt dhe gjethe lisi të artë, shpata dhe diamante.
  Albina dha një kthesë duke përdorur thithkën e saj të kuqe të ndezur. Ajo preu një duzinë avionësh japonezë menjëherë dhe bërtiti:
  - Për gjoksin tim!
  Dhe ajo e imagjinonte veten në krahët e një luftëtari të zi.
  Alvina goditi me gishtërinjtë e saj të zhveshur, rrëzoi një duzinë avionësh japonezë dhe bërtiti:
  - Për fitore të mëdha!
  Vajzat gjermane janë shumë luftarake dhe të bukura. Ata i duan shumë djemtë me lëkurë të zezë dhe gjuhët e tyre janë gjithmonë gati për të lustruar përsosmërinë e zezakëve të meshkujve.
  Albina, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, përsëri goditi samurai dhe rrëzoi aeroplanët e tyre.
  Dhe ajo guxoi:
  - Unë jam Superman!
  Alvina shtypi thithin e saj me luleshtrydhe, kosi një masë avionësh japonezë dhe bërtiti:
  - Unë jam një viks i hapësirës!
  Vajza është shumë luftarake dhe aktive në hiperseksualitetin e saj.
  Arianët e vërtetë janë thjesht super! Dhe në përgjithësi, bukuri të tilla të klasit më të lartë!
  Trupat gjermane dhe sovjetike, duke mposhtur armikun, po përparojnë nëpër Kinë.
  Gjatë sulmit në Singapor, u dalluan luftëtarët e divizionit ajror dhe njësia e vajzave zbathur Barracuda. Vajzat, duke spërkatur takat e tyre të zhveshura në pellgjet e shiut tropikal të rrëmbyeshëm, u futën në pozicionet e fortifikuara të japonezëve dhe i futën me bajonetë.
  Këto janë bukuroshet luftarake.
  Japonia u drodh nga goditjet dërrmuese të një ekipi kaq agresiv.
  Në vjeshtën e vitit 1954, pjesa më e madhe e Kinës u pushtua nga fuqitë e Boshtit. Dhe situata është bërë dukshëm më e ndërlikuar për Tokën e Diellit që po lind.
  Hitleri vërejti:
  - Dy zogj nuk mund të shkojnë së bashku në një strofkë!
  Dhe luftëtarët Albina dhe Alvina rrëzuan katër mijë avionë. Japonia prodhonte avionë të lirë, por me cilësi të ulët në sasi shumë të mëdha, kështu që ishte shumë i përshtatshëm për të mbledhur faturat.
  Albina, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, preu një samurai tjetër dhe kërciti:
  - Kjo është bota jonë e mrekullueshme!
  Alvina, me ndihmën e një thithi të kuq të ndezur, rrëzoi një duzinë makina japoneze dhe cicëroj:
  - Lavdi epokës së komunizmit në të gjithë universin!
  Albina, gjithashtu duke përdorur thithkën e luleshtrydhes dhe duke rrëzuar samurain, u befasua dhe u turbullua:
  -E ke fjalën për komunizëm?
  Alvina, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur dhe duke prerë një duzinë avionësh japonezë, tha:
  - Rendi i ri arian është komunizmi!
  Vajzat shpërthyen duke qeshur... Për të katërtën mijë avionë ata u vlerësuan me Yll Diamanti të Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me shpata me gjethe lisi platini dhe diamante. Se edhe një çmim shumë i lartë është rekord për bukuroshet.
  Këto janë vajzat që duhet t'i kërkoni...
  Sidoqoftë, Anastasia Vedmakova dhe Akulina Sokolovskaya nuk janë inferiore dhe tejkaluan numrin e pesëqind avionëve të rrëzuar.
  Dhe ata morën çmime të reja, shumë të larta dhe mblodhën një koleksion të tërë yjesh për vete.
  Anastasia e drejton armën me këmbë të zbathura dhe rrëzon armikun, duke e prerë armikun dhe kërcit:
  - Për komunizmin në të gjithë planetin!
  Akulina, duke e prerë armikun duke shtypur thithkën e kuqe të ndezur, bërtet në mënyrë agresive:
  - Edhe fëmijët na njohin!
  Në dimër, Japonia humbi pothuajse të gjitha kolonitë e saj dhe luftimet u zhvendosën në vetë vendin amë.
  Ka ardhur viti 1955, kur betejat janë të ndezura dhe nuk duket as fundi e as skaji.
  Japonia po dorëzohet, ngadalë por me siguri. Dhe gradualisht po e humbet luftën.
  Por samurai lufton në mënyrë të dëshpëruar dhe ashpër.
  Alenka dhe ekuipazhi i saj hipën në tankun eksperimental IS-11. Ky automjet është i pajisur me një armë 130 mm dhe ka gjurmë të forta në pjesën e poshtme.
  Alenka qëllon me gishtërinjtë e saj të zhveshur, depërton armikun dhe gjëmon:
  - Lavdi komunizmit me taka vajzash!
  Anyuta gjithashtu qëlloi me thithkën e saj të kuqe të ndezur, duke shtypur këmbëzat e nëntë mitralozave dhe turbulloi:
  - Ne vajzat jemi shumë të lezetshme!
  Alla gjithashtu goditi duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, duke e shkatërruar armikun dhe bërtiti:
  - Hajde, larg vidhos!
  Maria u ndy, duke përdorur thembrën e saj të zhveshur. Ajo e shpoi armikun dhe bërtiti, duke hapur dhëmbët:
  - Për arritje të reja!
  Marusya goditi me ndihmën e një thithi luleshtrydhe, duke i përplasur armiqtë me një shtrëngim vdekjeprurës dhe cicëroj:
  - Për të mëdhenjtë e komunizmit!
  Alenka qëlloi përsëri dhe bërtiti:
  - Që të vdesë presidenti kolektiv dhe diktatori cigan Sashka!
  Dhe ai do të godasë këmbën e tij të zbathur në parzmore.
  Kështu shkuan vajzat, thjesht është shumë mirë. Ata janë përgjithësisht luftëtarë të mrekullueshëm të klasës.
  Këtu ata po këndojnë në kor:
  Jo, vigjilenti nuk do të zbehet,
  Pamja e një skifteri, një shqiponje...
  Zëri i popullit është i qartë -
  Pëshpëritjen do ta shtyp gjarpri!
  
  Stalini jeton në zemrën time
  Që të mos e njohim trishtimin...
  Dera e hapësirës u hap -
  Yjet shkëlqenin mbi ne!
  
  Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet,
  Fashizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë -
  Rruga që ndriçon komunizmin!
  Elizabeth po lufton gjithashtu me tankun e saj T-54, një vajzë e tillë shtrigë luftarake.
  Dhe makinat e bukura japoneze rrëzohen nga këmbët e tyre zbathur.
  Elizabeta shtypi butonin e levës me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe cicëroj:
  - Lavdi ideve të komunizmit sovjetik!
  Dhe sa do të qeshë kjo bukuroshe! Dhe do të shkëlqejë me dhëmbë perla.
  Ekaterina e mori dhe gjithashtu tregoi me gishtat e saj të zhveshur dhe bërtiti:
  - Në fitoren e ideve të pavdekshme të komunizmit,
  Ne e shohim të ardhmen e vendit tonë...
  Elena goditi kundërshtarin e saj me thithin e saj rubin dhe nxori dhëmbët, duke bërtitur:
  - Dhe flamurit të kuq të Atdheut tonë,
  Ne do të jemi gjithmonë besnikë vetëmohues!
  Efrasia e shkelmoi thembrën e saj të zhveshur dhe fërshëlleu:
  - Përshëndetje Atdheu, i liri ynë,
  Miqësia e popujve, mbështetje e përjetshme!
  Dhe të gjitha vajzat, duke përdorur gishtat e tyre të zhveshur, kënduan në kor:
  - Pushteti legjitim, vullneti i popullit,
  Në fund të fundit, një person i thjeshtë qëndron për unitetin!
  Luftëtaret femra, duhet thënë, dallohen nga agresioni i jashtëzakonshëm luftarak.
  Dhe këtu Gerda po lufton ...
  "Panther"-6 i saj është si një super tank, duke copëtuar pozicionet e samurai.
  Gerda do të qëllojë me thithkën e saj të kuqe të ndezur, duke shtypur butonin e levës dhe do të ulërijë:
  - Për botën ariane!
  Charlotte gjithashtu do të godasë, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, do të copëtojë një masë japonezesh dhe do të flasë:
  - Për kufij të mëdhenj!
  Kristina dhe Magda gjithashtu zihen. Vajzat janë tejet luftarake, dhe shumë të bukura, thuajse të zhveshura me bikini.
  Christina qëlloi me thithkën e saj rubin, thyen tankun japonez Hirohito-4 dhe bërtiti:
  - Lavdi vendit tim!
  Magda gjithashtu goditi me këmbë, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, goditi samurajin dhe bërtiti:
  - Lavdi arritjeve të mëdha!
  Këto vajza janë klasi më i lartë!
  Tokio ra në fund të marsit. Dhe më 20 prill 1955, Japonia u dorëzua dhe kështu i dha fund luftës së madhe.
  Vajza Albina dhe Alvina kaluan pesë mijë avionë të rrëzuar. Dhe për këtë ata morën një çmim special: Ylli i Madh Diamanti i Kryqit të Kalorësit të Kryqit të Hekurt me gjethe lisi argjendi dhe shpata diamanti.
  Lufta nuk ka përfunduar ende. Ajo thjesht u fsheh për një kohë. Por Hitleri pushtoi pothuajse të gjithë botën.
  Beria mori përsëri Sakhalinin jugor, kurrizin Kuril dhe Mançurinë së bashku me Port Arthur.
  BRSS u bë një vend i fortë që lëpinte plagët e tij. Për ca kohë, Gjermania naziste pushtoi vende të tjera, duke shtypur rezistencën e tyre të vogël.
  Lufta zgjati për shkatërrim dhe dominim botëror. Por një tjetër konfrontim global po shpërtheu.
  Ndërkohë mbi BRSS po mblidheshin retë. Dhe në vitin 1959, në ditëlindjen e tij të shtatëdhjetë, Adolf Hitleri vendosi të sulmonte Rusinë Sovjetike, ku sundonte Beria. Fuhreri kishte pothuajse të gjithë botën në anën e tij.
  Por BRSS u bë një fuqi e fortë industriale. Kështu gjeta një kosë mbi një gur.
  Të dy vendet zotëronin armë bërthamore, por Gerda dhe Albina ishin në gjendje të krijonin një gjenerator në të cilin rrezatimi mbulonte të gjithë planetin Tokë, duke e bërë të pamundur përdorimin e këtij lloji të shkatërrimit.
  Dhe Hitleri vendosi të merrte pushtetin e fundit sovran në botë. Kufiri në perëndim shkonte përgjatë Dnieper, dhe më pas Bjellorusia dhe shtetet baltike nën gjermanët. Nazistët ishin në gjendje të mbanin Krimenë. Nëse BRSS nuk merrte me qira një bazë për Flotën e Detit të Zi në Sevastopol.
  Përveç pjesës tjetër të territorit, Rusia përfshinte një pjesë të Kinës - Mançurinë. Pra, popullsia e BRSS, ku u ndoq një politikë shumë aktive për nxitjen e lindjeve dhe poligamia u legalizua nga regjimi komunist, ateist, tashmë ka tejkaluar shifrat e paraluftës të vitit 1941, pavarësisht humbjeve edhe territoriale, dhe është rritur me tre. për qind çdo vit.
  Beria ndaloi si abortin ashtu edhe kontracepsionin. Dhe ai vendosi taksa të egra për familjet me më pak se katër fëmijë.
  Sipas planit dhe duke përdorur metoda me shkopinj, BRSS u zhvillua shpejt dhe fuqia e saj ushtarake u rrit.
  Hitleri, duke ndjerë një kërcënim të mundshëm, pasi kishte mbaruar mbledhjen e botës në një Rajh të Tretë të vetëm, vendosi të fillonte luftën e tij të fundit në këtë planet.
  Po lufta e fundit? Nuk ka mbetur asgjë për të pushtuar në Tokë. Një vit më parë, gjermanët fluturuan në Hënë dhe epoka e zgjerimit të hapësirës është hapur. Por a do të jetojë Hitleri për të parë epokën e Star Wars dhe pushtimin e galaktikave? Pavarësisht një stili jetese të shëndetshëm, një diete vegjetariane, ushtrimeve të rregullta dhe aktivitetit fizik të dozuar, ishte e qartë se Fuhrer po plaket. Njollat tullace në kokën tuaj po bëhen më të forta, flokët po bëhen gri dhe ju dukeni të lodhur. Edhe pse Fyhreri po përpiqet të gëzojë.
  Sido që të jetë, ju duhet të përfundoni misionin tuaj të fundit dhe të pushtoni BRSS. Dhe edhe nëse Fuhrer vdes, ai do të ketë rreth një mijë djem të fituar përmes inseminimit natyror. Dhe njëri prej tyre do të njihet si më i miri, më i afti dhe do të marrë fronin e diktatorit më të madh në historinë e planetit Tokë.
  Në çdo rast, vonesa është shumë e rrezikshme dhe ndërsa armët bërthamore nuk janë efektive, Hitleri hodhi më shumë se pesëdhjetë milionë ushtarë në BRSS vetëm në skalonin e parë. Ka gjithashtu një numër të madh tankesh, aeroplanësh dhe diskotekash fluturuese. Dhe kjo është fuqi kolosale.
  BRSS vazhdoi të modernizonte armët. U shfaq tanku T-64, më i rëndë dhe me një armë të fuqishme 125 mm, i aftë për të depërtuar në automjetet gjermane në formë piramide me predha pendë. Vërtetë, T-64 sapo ka filluar të hyjë në prodhim. Tanku kryesor ishte ende T-54, i cili nuk ishte mjaft i fortë kundër modeleve gjermane. Kjo është edhe një nga arsyet pse Hitleri nxitonte me agresion kundër Rusisë.
  IS-11 nuk u kap... IS-12 u krijua nga një makinë me një top 203 mm, por doli të ishte shumë i shtrenjtë, i rëndë dhe i madh. IS-15 ishte një kompromis me një armë me tytë të gjatë 152 mm. Ky automjet i ngjante një T-64 të zgjeruar dhe gjithashtu sapo filloi të hynte në prodhim.
  Tanku kryesor gjerman "Panther" 6 ishte në formë piramidale dhe u modernizua paksa në "Panther" 7, duke e rritur kalibrin e armës në 88 mm për të prodhuar më shumë shkatërrim. Dhe motori u instalua me një fuqi më të fuqishme 3000 kuajfuqi, duke dhënë shpejtësi dhe manovrim të madh duke ruajtur një peshë prej pesëdhjetë tonësh dhe duke përmirësuar cilësinë e armaturës.
  Edhe T-64 më i ri sovjetik ishte dukshëm inferior ndaj gjermanit në performancën e drejtimit dhe mbrojtjen e anëve dhe ballit gjithashtu. Por T-64 të paktën mund të depërtonte një gjerman, megjithëse nga një distancë e shkurtër.
  Në qiell, gjermanët ishin gjithashtu më të fortë në sasinë dhe cilësinë e makinerive. Por BRSS nuk ishte kurrë në gjendje të krijonte disketat e veta. Dhe gjermanët instaluan rrezet termike, si lazerët, në disqet e Belonzit dhe mund të gjuanin në mënyrë më efektive.
  Dhe nazistët fluturuan disko me një shpejtësi prej dhjetë shpejtësi zëri. Dhe kjo është në fakt kolosale. Ja sa e fortë është ushtria e Rajhut të Tretë.
  Dhe ata kanë tanke nëntokësore. Dhe shumë gjëra të tjera të lezetshme. Me pak fjalë, Beria praktikisht nuk ka asnjë shans.
  Por trupat sovjetike kanë fuqi mbrojtëse kolosale. Dhe pushtimi filloi me një ofensivë ajrore. Forcat janë të pabarabarta dhe gjermanët po dërrmojnë qytetet sovjetike. Dhjetë mijë lëvizin nëpër Rusi dhe marrin Smolensk.
   Natasha mori një vendim:
  - Ne duhet të detyrojmë Hitlerin dhe bandën e tij të largojnë trupat nga BRSS dhe të lirojnë fëmijët e kapur!
  Zoya lozonjare u pajtua me këtë:
  - Sigurisht që duhet! Dhe shpëtoni paraardhësit tuaj nga fashizmi!
  Agustini vuri në dukje, duke goditur këmbët e saj zbathur:
  - Ne do ta bëjmë këtë, pa asnjë dyshim!
  Svetlana konfirmoi me lehtësi:
  - Ne i kemi të gjitha mjetet për këtë!
  Tha, u bë dhe katër luftëtarët sulmojnë hordhitë fashiste.
  Luftëtarët nga shekulli rus i Zotit dhe shtrigat mutante u përleshën përsëri me nazistët e shekullit të njëzetë.
  Perandoria kafe fashiste ka shumë ushtarë. Ata rrjedhin si një lumë i pafund.
  Sigurisht, katër vajzat e patën shumë të vështirë të shkatërronin tanket dhe avionët e Wehrmacht. Që në fillim i shtypën me duar e këmbë duke u mbuluar nga një fushë force. Por...
  Si nga toka, u shfaq Oleg Rybachenko dhe vajza më e vogël e Natasha, Margarita Korshunova.
  Ata kapën shpatat e tyre të dritës dhe u ngarkuan me nanobot. U bëmë gati të shkatërrojmë fashistët e urryer. Kështu që të katër u bënë gjashtë.
  Natasha Korshunova, duke klikuar gishtat e këmbëve të saj të zhveshura, të dalta, vuri në dukje:
  - A është kështu? Epo, është fati ynë që nuk mund ta mposhtim ndryshe!
  Zoya agresive me flokë të artë, duke vazhduar të shtypë gjermanët, vuri në dukje logjikisht:
  - Do ta bëjmë më shpejt! Më shpejt, le të shpëtojmë BRSS!
  Një djalë zbathur jo më i vjetër se dymbëdhjetë vjeç, i cili dukej si Oleg Rybachenko, duke i prerë nazistët me shpata, si këmbësoria, ashtu edhe tanket, bërtiti:
  - Nuk do të dorëzohemi kurrë!
  Dhe një disk i mprehtë fluturoi nga këmba e zbathur e djalit, i cili preu tre avionë fashistë menjëherë!
  Margarita Korshunova, që shkëlqente me takat e saj të zhveshura, duke shkatërruar kundërshtarët, si tanket ashtu edhe këmbësorët, nxori dhëmbët dhe mërmëriti:
  - Ka një vend në botë për vepra heroike!
  Dhe hala helmuese u shpërndanë nga këmbët e zbathura të vajzës, duke goditur nazistët dhe avionët dhe tanket e tyre.
  Natasha Korshunova gjithashtu hodhi gishtat e saj të zhveshur, vrasëse dhe bërtiti:
  - Nuk do të harrojmë dhe nuk do të falim kurrë.
  Dhe dritat e saj kaluan nëpër fashistët në mulli. Më pas, shpërthimet goditën tanket, duke prerë kullat. E morën edhe avionët.
  Agustini flokëkuq, duke i ndarë armiqtë, bërtiti:
  - Për një porosi të re!
  Dhe më shumë hala u shpërndanë nga këmbët e saj zbathur. Dhe si në sytë ashtu edhe në grykën e ushtarëve dhe avionëve nazistë.
  Po, ishte e qartë se luftëtarët po emocionoheshin dhe po bëheshin të egër.
  Zoya e lezetshme, duke prerë ushtarët dhe tanket e bardhë dhe kafe me avionë, bërtiti:
  - Vullneti ynë i hekurt!
  Dhe një dhuratë e re, vrasëse fluturon nga këmbët e saj zbathur. Dhe tanket dhe luftëtarët e bardhë bien, dhe bishtat e avionëve digjen.
  Svetlana Borëbardha pret mullirin, shpatat e saj janë si rrufe.
  Nazistët po bien si duaj të prera.
  Vajza hedh gjilpëra me këmbë të zbathura, rrëzon aeroplanët e armikut dhe kërcit:
  - Perandoria hapësinore njerëzore do të fitojë për Nënën Rusi!
  Oleg Rybachenko përparon kundër nazistëve. Djali terminator shkatërron trupat kafe.
  Dhe në të njëjtën kohë, gishtat e këmbëve të zhveshura të djalit hedhin gjilpëra me helm, ata grisin trungjet dhe rrëzojnë aeroplanët.
  Djali bërtet:
  - Lavdi Rusisë së Ardhshme!
  Dhe gjatë lëvizjes, ai pret kokat dhe surrat të gjithëve, dhe në të njëjtën kohë frëngjitë e tankeve.
  Vajza terminatore Margarita gjithashtu shkatërron kundërshtarët, avionët dhe tanket.
  Këmbët e saj zbathur vetëm ndezin. Nazistët po vdesin në numër të madh. Luftëtari bërtet:
  - Në kufij të rinj!
  Dhe pastaj vajza e merr dhe e pret...
  Një masë kufomash ushtarësh fashistë.
  Por Natasha Korshunova është në ofensivë. Ai rrëzon nazistët së bashku me tanke dhe aeroplanë dhe këndon:
  - Rusia është e mrekullueshme dhe rrezatuese,
  Unë jam një vajzë shumë e çuditshme!
  Dhe disqet fluturojnë nga këmbët e saj zbathur. Kush u preu fytin fashisteve. Po, kjo është një vajzë që prish tanke.
  Zoya Angelskaya është në ofensivë. Ai i copëton ushtarët kafe me të dyja duart. Pështyj nga një tub. Dhe ai hedh gjilpëra vdekjeprurëse me gishtat e zhveshur - ai qëllon tanke dhe aeroplanë.
  Dhe në të njëjtën kohë ai i këndon vetes:
  - Eh, klub i vogël, le të shkojmë!
  Eh, e preferuara ime do të bëjë!
  Augustini, duke i prerë nazistët me shpata lazer dhe duke shfarosur ushtarët kafe, së bashku me tanket, bërtet:
  - Të gjitha të pushtuara dhe në lëkurë kafshësh,
  Sulmoi me shkop policinë!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai do të lëshojë kundër armikut diçka që do të vrasë një elefant, dhe aq më tepër një tank.
  Dhe pastaj ai bërtet:
  - Zagarët e Ujkut! Shekulli i njëzet e dytë!
  Svetlana Borëbardha në ofensivë. Ai copëton, copëton nazistët. Me këmbë zbathur u lëshon atyre dhuratat e vdekjes.
  E drejton mullirin me shpata.
  Shtypi shumë ushtarë, së bashku me tanke dhe aeroplanë, dhe bërtiti:
  - Një fitore e madhe po vjen!
  Dhe përsëri vajza është në lëvizje të egër.
  Dhe këmbët e saj zbathur lëshojnë gjilpëra vdekjeprurëse, duke shkatërruar tanke dhe avionë.
  Oleg Rybachenko u hodh. Djali bëri një salto. Ai preu shumë nazistë në një kërcim.
  Ai hodhi gjilpëra me gishtërinjtë e tij të zhveshur, duke rrëzuar tanke dhe aeroplanë dhe gurgulloi:
  - Lavdi guximit tim të bukur!
  Dhe përsëri djali është në betejë.
  Vajza e lezetshme Margarita Korshunova shkon në ofensivë. Prish të gjithë armiqtë me radhë. Shpatat e saj janë më të ftohta se tehet e mullirit. Dhe gishtat e zhveshur hedhin dhuratat e vdekjes, tanket dhe avionët janë në zjarr.
  Një vajzë në një sulm të egër. Shfaros luftëtarët kafe pa ceremoni.
  Dhe hidhet lart herë pas here dhe shtrembërohet!
  Dhe dhuratat e asgjësimit fluturojnë prej saj.
  Dhe nazistët bien të vdekur. Dhe tufa të tëra kufomash janë grumbulluar.
  Margarita kërcit në mënyrë agresive:
  - Unë jam një kauboj amerikan!
  Dhe përsëri gjilpëra iu hodh në këmbët e saj zbathur.
  Dhe pastaj një duzinë tjetër hala!
  Natashka Korshunova është gjithashtu shumë e lezetshme në sulm.
  Dhe ai hedh me këmbët e tij të zbathura dhe pështyn nga një tub, duke rrëzuar tanke dhe aeroplanë.
  Dhe bërtet në majë të mushkërive të tij:
  - Unë jam vdekje me gaz! Gjithçka që duhet të bëni është të vdisni!
  Dhe sërish bukuroshja është në lëvizje.
  Zoya Angelskaya sulmon një bllokadë të kufomave naziste. Dhe gjithashtu nga këmbët e saj zbathur fluturojnë bumerangët e shkatërrimit.
  Dhe luftëtarët kafe vazhdojnë të bien e të bien, së bashku me tanket dhe avionët.
  Vajza Zoya bërtet:
  - Vajzë zbathur, ajo do të të mundë!
  Dhe një duzinë hala fluturojnë nga thembra e zhveshur e vajzës. Të cilat shkojnë drejt e në fyt të nazistëve.
  Pastaj bien të vdekur.
  Ose më mirë, krejtësisht i vdekur, në një vend me tanke dhe aeroplanë.
  Agustini në sulm. Shkatërron trupat kafe. Shpatat e saj mbahen me dy duar. Dhe ajo është një luftëtare kaq e mrekullueshme.
  Një tornado përshkon trupat fashiste - bien avionë dhe tanke.
  Një vajzë me flokë të kuqe vrumbullon:
  - E ardhmja është e fshehur! Por do të jetë fitimtar!
  Dhe në sulm, një bukuroshe me flokë të zjarrtë.
  Agustini, në ekstazën e egër të ëndrrave, dërgon një pulsar me thembër të zhveshur dhe gjëmon:
  - Zotat e luftës do të copëtojnë gjithçka!
  Dhe luftëtari është në ofensivë.
  Dhe këmbët e saj të zbathura hedhin shumë hala të mprehta, helmuese që rrëzojnë aeroplanët dhe shpojnë armaturën e tankeve.
  Svetlana Borëbardha në betejë. Dhe kaq shkëlqyes dhe luftarak. Këmbët e saj të zhveshura hedhin kaq shumë gjëra vrasëse. Jo një person, por vdekje me flokë bjonde.
  Por nëse prishet, nuk do të mund ta ndaloni.
  Svetlana Borëbardha këndon:
  - Jeta nuk do të jetë mjaltë,
  Pra, hidhuni në një valle të rrumbullakët!
  Le të realizohet ëndrra juaj -
  Bukuria e kthen njeriun në skllav!
  Dhe lëvizja e vajzës zbathur bëhet gjithnjë e më e furishme. Dhe gjithnjë e më shumë tanke dhe avionë të shkatërruar.
  Ofensiva e Oleg Rybachenko po përshpejtohet. Djali rreh nazistët.
  Këmbët e tij zbathur hedhin gjilpëra të mprehta - duke grisur tanke dhe avionë.
  Luftëtari i ri bërtet:
  - Perandoria e çmendur do t'i copëtojë të gjithë!
  Dhe përsëri djali është në lëvizje.
  Margarita është një nxënëse e egër dhe një terminator total në aktivitetin e saj. Dhe shih armiqtë.
  Kështu ajo lëshoi një bizele me eksploziv me këmbën e saj të zhveshur. Do të shpërthejë dhe do të hedhë menjëherë njëqind nazistë dhe dhjetë tanke.
  Vajza bërtet:
  - Fitorja do të vijë akoma tek ne!
  Dhe ai do të drejtojë mullirin me shpata - fuçitë e tankeve fluturojnë në drejtime të ndryshme.
  Natasha Korshunova përshpejtoi lëvizjet e saj. Vajza pret luftëtarët kafe. Dhe në të njëjtën kohë ai bërtet:
  - Fitorja e pret Perandorinë Ruse.
  Dhe le t'i shfarosim nazistët me një ritëm të përshpejtuar, së bashku me tanket dhe avionët.
  Natasha Korshunova është një zogth Terminator.
  Ai nuk mendon të ndalojë dhe të ngadalësojë, dhe tanket dhe aeroplanët të rrëzohen.
  Zoya Angelskaya është në ofensivë. Shpatat e saj duket se presin mish dhe sallatë metalike. Vajza bërtet në majë të mushkërive:
  - Shpëtimi ynë është në fuqi!
  Dhe gishtat e zhveshur gjithashtu hedhin hala të tilla.
  Dhe shumë njerëz me grykë të shpuar, tuma kufomash, si dhe tanke të thyera dhe aeroplanë të rrëzuar të shtrirë përreth.
  Agustini është një vajzë e çmendur. Dhe i shkatërron të gjithë sikur të ishte një robot i bërë nga hiperplazma.
  Ajo ka shkatërruar tashmë qindra nazistë dhe shumë tanke dhe aeroplanë. Por gjithçka po rritet. Dhe luftëtari gjithashtu vrumbullon.
  - Unë jam kaq i pamposhtur! Gjëja më e lezetshme në botë!
  Dhe sërish bukuroshja është në sulm.
  Dhe nga gishtat e saj të zhveshur, një bizele fluturon. Dhe treqind nazistë dhe një duzinë tanke u shqyen nga një shpërthim i fuqishëm.
  Agustini, duke luajtur me muskujt e barkut dhe duke tundur gjoksin me thithkat e kuqe të ndezura, këndoi:
  -Nuk guxoni të na kapni tokën!
  Svetlana Borëbardha është gjithashtu në ofensivë. Dhe nuk ju jep as edhe një ons afat. Vajzë terminator i egër.
  Dhe ai shkatërron armiqtë dhe shfaros nazistët. Dhe një masë luftëtarësh kafe tashmë kishin rënë në hendek dhe përgjatë rrugëve, së bashku me tanke dhe avionë të thyer.
  Të gjashtë u egërsuan. Ishte një betejë e egër.
  Djali i karatesë Oleg Rybachenko është rikthyer në aksion. Dhe ai përparon, duke tundur të dyja shpatat. Dhe djali terminator drejton mullirin. Nazistët e vrarë bien.
  Masa kufomash. Male të tëra trupash të përgjakur, një tufë makinash dhe avionësh të shkatërruar.
  Djali shpikësi kujton një strategji të egër. Ku edhe kuajt dhe njerëzit përziheshin bashkë.
  Vrasësi i fëmijëve Oleg Rybachenko kërcit:
  - Mjerë nga mendja!
  Dhe do të ketë mijëra para!
  Dhe Terminator Boy në një lëvizje të re. Dhe këmbët e tij zbathur do të marrin diçka dhe do ta hedhin.
  Djali gjeniu bërtiti:
  - Master class dhe Adidas!
  Doli të ishte një shfaqje vërtet e lezetshme. Dhe sa nazistë u vranë? Dhe ata vranë numrin më të madh të luftëtarëve më të mëdhenj kafe, së bashku me tanket dhe avionët.
  Në betejë është edhe vajza këmbëzbathur Margarita. Shkatërron ushtritë dhe ulërimat e kanellës dhe çelikut:
  - Regjiment i madh shoku! Ne po i çojmë të gjithë në arkivol!
  Dhe shpatat e saj i prenë nazistët. Masa e luftëtarëve kafe tashmë është shembur. Dhe me ta tanke dhe aeroplanë.
  Vajza bërtiti:
  - Unë jam edhe më i ftohtë se pantera! Provoni se jeni më i miri!
  Dhe një bizele me një eksploziv të fuqishëm do të fluturojë nga thembra e zhveshur e vajzës.
  Dhe ai do të godasë armikun.
  Dhe ai do të marrë dhe shkatërrojë disa nga armiqtë, tanket dhe madje edhe avionët.
  Dhe Natasha Korshunova është në autoritet. Dhe ajo godet kundërshtarët e saj dhe nuk do të zhgënjejë askënd.
  Sa nazistë tashmë janë vrarë bashkë me tanke dhe avionë.
  Dhe dhëmbët e saj janë aq të mprehtë. Dhe sytë janë kaq safir. Kjo vajzë është xhelati kryesor. Edhe pse të gjithë partnerët e saj janë xhelatë!
  Natasha Korshunova bërtet:
  - Unë jam i çmendur! Do të ketë një gjobë për ju! Ju nuk do të merrni as një rubla!
  Dhe përsëri vajza do të vrasë shumë nazistë me shpata.
  Zoya Angelskaya është në lëvizje dhe ka prerë shumë luftëtarë kafe.
  Dhe këmbët zbathur hedhin gjilpëra. Çdo gjilpërë vret disa nazistë ose rrëzon një aeroplan me një tank. Këto vajza janë vërtet të bukura.
  Agustini përparon dhe shtyp kundërshtarët e saj. Dhe në të njëjtën kohë ai nuk harron të bërtasë:
  - Nuk mund t'i shpëtosh arkivolit!
  Dhe vajza do t'i marrë dhëmbët dhe do t'i nxjerrë!
  Dhe një flokëkuqe e tillë... Flokët i valëviten në erë si një flamur proletar.
  Dhe gjithçka buron fjalë për fjalë nga zemërimi.
  Svetlana Borëbardha në lëvizje. Këtu kam prerë shumë kafka dhe frëngji tankesh. Një luftëtare që nxjerr dhëmbët.
  Tregon gjuhën. Dhe pastaj pështyn nga një tub - duke rrëzuar aeroplanë. Pastaj ai bërtet:
  - Ju djema do të jeni të vdekur!
  Dhe përsëri, hala vdekjeprurëse fluturojnë nga këmbët e saj zbathur, duke goditur këmbësorinë dhe avionët.
  Oleg Rybachenko kërcen dhe kërcen.
  Një djalë zbathur lëshon një tufë gjilpërash, rrëzon tanket dhe këndon:
  - Le të shkojmë në një shëtitje, hap një llogari të madhe!
  Luftëtari i ri është në më të mirën e tij.
  Ai është tashmë jo pak vjeç, i gjithë në aventura me Natashën dhe shoqërinë, por duket si një fëmijë. Vetëm shumë i fortë dhe muskuloz.
  Oleg Rybachenko këndoi:
  - Edhe nëse loja nuk ndjek rregullat, le të thyejmë vëllazërinë!
  Dhe përsëri, gjilpëra vdekjeprurëse dhe goditëse fluturuan nga këmbët e tij të zbathura. Si për avionë ashtu edhe për tanke.
  Duke shkëlqyer takat e saj të zhveshura dhe të rrumbullakëta, Margarita Korshunova këndoi me kënaqësi:
  - Asgje nuk eshte e pamundur! Besoj se do të ketë një agim lirie!
  Vajza përsëri hodhi një kaskadë vdekjeprurëse gjilpërash mbi nazistët dhe tanket dhe avionët e tyre dhe vazhdoi:
  - Errësira do të largohet! Trëndafilat e majit do të lulëzojnë!
  Dhe sapo luftëtarja hodhi një bizele me gishtat e saj të zhveshur, një mijë nazistë fluturuan menjëherë në ajër. Po, ushtria e perandorisë kafe, djallëzore po shkrihet para syve tanë.
  Natasha Korshunova në betejë. Kërcen si një kobër. Shpërthen armiqtë. Dhe kaq shumë nazistë vdesin dhe aeroplanët rrëzohen.
  Vajza i përdori ato me shpata, kokrra qymyri dhe shtiza. Dhe hala.
  Në të njëjtën kohë, ai bërtet:
  - Besoj se fitorja do të vijë!
  Dhe lavdia e rusëve do të gjejë!
  Gishtërinjtë e zhveshur hedhin gjilpëra të reja, duke shpuar kundërshtarët.
  Zoya Angelskaya në lëvizje të egër. Përparimi ndaj nazistëve. I presim në copa të vogla.
  Luftëtarja hedh gjilpëra me gishtat e saj të zhveshur. Shpërton kundërshtarët, së bashku me tanke dhe aeroplanë, ndërsa gjëmon:
  - Fitorja jonë e plotë është afër!
  Dhe ai drejton një mulli të egër me shpata, duke fshirë tanket. Kjo është me të vërtetë një vajzë si një vajzë!
  Por kobra e Agustinit shkoi në ofensivë. Kjo grua është një makth për të gjithë.
  Dhe nëse ndizet, do të thotë se ndizet.
  Pas së cilës flokëkuqja do ta marrë dhe do të këndojë:
  - Do t'i hap të gjitha kafkat! Unë jam një ëndërr e madhe!
  Dhe tani shpatat e saj janë në veprim dhe prenë mishin dhe metalin me duralumin e avionëve.
  Svetlana Borëbardha gjithashtu shkon në ofensivë. Kjo vajzë nuk ka asnjë pengesë. Sapo është copëtuar, një masë kufomash janë hedhur, dhe aeroplanë dhe tanke janë shtrirë përreth.
  Terminatori bjond gjëmon:
  - Sa mirë do të jetë! Sa mirë do të jetë - e di!
  Dhe pastaj një bizele vrasëse fluturon prej saj.
  Djali këmbëzbathur, i pashëm dhe muskuloz Oleg përsëri kalon nëpër qindra nazistë si një meteor dhe largohet. Dhe ai do të marrë një bombë dhe do ta hedhë.
  Është i vogël në përmasa, por është vdekjeprurës...
  Si një masë avionësh në qiell do të copëtohet në copa të vogla.
  Djali terminator bërtiti:
  - Rinia e stuhishme e makinave të frikshme!
  Vajza këmbëzbathur Margarita do ta bëjë këtë sërish në betejë.
  Dhe do të shkurtojë shumë luftëtarë kafe. Dhe ai shkurton hapësira të mëdha midis tankeve dhe avionëve.
  Vajza bërtet:
  - Lambada është vallja jonë në rërë!
  Dhe do të godasë me energji të përtërirë.
  Natasha Korshunova është edhe më e furishme në ofensivë. Kështu i godet nazistët. Nuk është shumë e lehtë për ta t'u rezistojnë vajzave të tilla.
  Natasha Korshunova e mori dhe këndoi:
  - Goditja ime zbathur më verbon!
  Vrapimi në vend është përgjithësisht pajtim!
  Dhe luftëtarja lëshoi një kaskadë të tillë goditjesh mbi kundërshtarët e saj.
  Dhe ai hedh disqe me këmbët e tij zbathur.
  Këtu kam drejtuar mullirin. Masa e krerëve të ushtrisë kafe u rrokullis, dhe tanket po digjeshin, avionët po digjeshin.
  Ajo është një bukuroshe luftarake. Duke rrahur veten me një armadë kaq kafe.
  Zoya Angelskaya është në lëvizje, duke shtypur të gjithë. Dhe shpatat e saj janë si gërshërë vdekjeje.
  Vajza është thjesht e bukur. Dhe këmbët e saj të zbathura hedhin hala shumë helmuese.
  Goditi kundërshtarët. Ata shpojnë fytin e tyre dhe bëjnë arkivole, bëjnë tanke dhe avionë të shpërthejnë.
  Zoya Angelskaya e mori atë, tundi thithkat e kuqe të gjirit të saj të plotë dhe bërtiti:
  - Nëse nuk ka ujë në rubinet...
  Natasha Korshunova bërtiti me kënaqësi:
  - Pra e ke fajin!
  Dhe me gishtërinjtë e tij të zhveshur ai hedh diçka që vret tërësisht. Kjo është me të vërtetë një vajzë vajzash.
  Dhe një teh do të fluturonte nga këmbët e saj të zhveshura. Dhe do të godasë shumë luftëtarë, duke prerë frëngjitë nga tanket.
  Agustini këmbëzbathur në lëvizje. E shpejtë dhe unike në bukurinë e saj.
  Çfarë flokësh të shndritshëm ka. Ata valëviten si një flamur proletar. Kjo vajzë është një viks i vërtetë.
  Dhe ajo pret kundërshtarët e saj - sikur të kishte lindur me shpata në duar.
  Flokëkuqe, bishë e mallkuar! Unë hyra në betejë me timen duke përdorur dritë natyrale, pa bojë.
  Agustini e mori dhe fërshëlliti:
  - Do të jetë një kokë demi - luftëtarët nuk do të humbasin mendjen!
  Dhe kështu ajo përsëri shtypi shumë luftëtarë.
  Djali terminator Oleg Rybachenko mërmëriti:
  - Vetëm ajo që ju nevojitet! Çfarë vajze!
  Margarita Korshunova, duke hedhur një kamë me këmbën e saj të zbathur, duke thyer frëngjinë e tankut, konfirmoi:
  - Vajzë e madhe dhe e lezetshme!
  Agustini u pajtua lehtësisht me këtë:
  - Unë jam një luftëtar që do të kafshojë këdo për vdekje!
  Dhe përsëri, me gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai do të nisë një vrasës, duke rrëzuar aeroplanët.
  Natasha Korshunova nuk është inferiore ndaj kundërshtarëve të saj në betejë. Jo një vajzë, por për të përfunduar me një shtrigë të tillë në flakë. Dhe nazistët po e kalojnë një kohë të vështirë: aeroplanët dhe tanket po bien.
  Dhe klithma:
  - Çfarë qielli blu!
  Augustini, duke lëshuar tehun me këmbën e saj të zbathur, duke prerë frëngjinë e tankut, konfirmoi:
  - Ne nuk jemi përkrahës të grabitjes!
  Svetlana Borëbardha, duke i ndarë armiqtë dhe duke rrëzuar aeroplanët, shkroi në Twitter:
  - Nuk të duhet thikë për të vrarë një budalla...
  Zoya Angelskaya kërciti, duke hedhur gjilpëra me këmbët e saj zbathur dhe duke rrëzuar tanke dhe aeroplanë me këmbët e saj të nxira:
  - Do ta gënjesh si i çmendur!
  Natasha Korshunova, duke copëtuar nazistët, shtoi:
  - Dhe bëje me të për një qindarkë!
  Dhe luftëtarët do ta marrin dhe do të kërcejnë. Ata janë kaq të gjakosur dhe të ftohtë. Në përgjithësi, ka shumë eksitim në to.
  Një djalë pothuajse i zhveshur, i pashëm, muskuloz i veshur vetëm me pantallona të shkurtra, Oleg Rybachenko, duket shumë elegant në betejë.
  Një vajzë e bukur, Margarita, hodhi një copë antimaterie me gishtat e saj të zhveshur dhe këndoi:
  - Goditja është e fortë, por djali është i interesuar...
  Djaloshi gjeniu lëshoi me këmbë diçka si helikë helikopteri. I preva nja dyqind koka nazistëve dhe tankeve dhe bërtita:
  - Mjaft sportive!
  Dhe të dy - një djalë dhe një vajzë - në punë të plotë.
  Djali terminator Oleg, duke copëtuar ushtarët kafe, gurgulloi:
  - Dhe do të ketë një fitore të madhe për ne!
  Margarita pëshpëriti në përgjigje:
  - Ne i vrasim të gjithë - me këmbë zbathur!
  Vajza është me të vërtetë një terminator kaq aktiv.
  Natasha Korshunova këndoi në sulm:
  - Në një luftë të shenjtë!
  Dhe luftëtari lëshoi një disk të mprehtë bumerang. Ai fluturoi në një hark, duke prerë shumë nazistë dhe kulla tankesh.
  Zoya Angelskaya shtoi, duke vazhduar shfarosjen:
  - Do të jetë fitorja jonë!
  Dhe hala të reja fluturuan nga këmbët e saj të zbathura. Dhe ata goditën shumë luftëtarë dhe aeroplanë.
  Vajza bjonde tha:
  - Le të mat armikun!
  Dhe ajo tregoi gjuhën e saj.
  Agustini këmbëzbathur dhe i zjarrtë, duke tundur këmbët dhe duke hedhur svastika me tehe të mprehta, gurgulloi:
  - Flamuri perandorak përpara!
  Svetlana Borëbardha, duke hedhur një top hiperplazme me thembër të zhveshur, konfirmoi me lehtësi:
  - Lavdi heronjve të rënë!
  Dhe vajzat bërtitën në unison, duke shtypur nazistët:
  - Askush nuk do të na ndalojë!
  Dhe tani disqet fluturojnë nga këmbët e zbathura të luftëtarëve. Mishi është grisur, dhe frëngjitë e tankeve dhe bishtat e avionëve janë shkatërruar.
  Dhe përsëri ulërima:
  - Askush nuk do të na mundë!
  Natasha Korshunova fluturoi në ajër. Ajo copëtoi kundërshtarët e saj dhe shkabat me krahë dhe lëshoi:
  - Ne jemi ujqër, duke e pjekur armikun!
  Dhe nga gishtat e saj të zhveshur do të fluturojë një disk shumë vdekjeprurës.
  Madje vajza përdridhet në ekstazë.
  Dhe pastaj ai mërmëritë:
  - Takat tona e duan zjarrin!
  Po, vajzat janë vërtet seksi.
  Oleg Rybachenko, një djalë i pashëm, muskuloz me pantallona të shkurtra, gurgulloi:
  - Oh, herët, rojet po më godasin në brirë!
  Dhe ai u shkeli syrin luftëtarëve. Ata qeshin dhe nxjerrin dhëmbët si përgjigje.
  Natasha Korshunova i preu nazistët dhe bërtiti:
  - Nuk ka gëzim në botën tonë pa luftë!
  Djaloshi-terminator, me takën e tij të zhveshur, të rrumbullakët, fëminore, duke iu dorëzuar pulsarit dhe duke shkatërruar fashistët, kundërshtoi:
  - Ndonjëherë edhe lufta nuk është kënaqësi!
  Natasha Korshunova u pajtua:
  - Nëse nuk ke forcë, atëherë po...
  Por ne luftëtarët jemi gjithmonë të shëndetshëm!
  Vajza hodhi gjilpëra armikut me gishtërinjtë e saj të zhveshur, hodhi në erë një masë tankesh me aeroplanë dhe këndoi:
  - Një ushtar është gjithmonë i shëndetshëm,
  Dhe gati për arritjen!
  Pas së cilës Svetlana Borëbardha përsëri goditi armiqtë, duke shkatërruar kullat e tankeve dhe bishtat e avionëve.
  Zoya Angelskaya është një vjedhje shumë e shpejtë. Ajo nisi një fuçi të tërë në drejtim të nazistëve. Dhe grisi disa mijëra me një shpërthim.
  Pastaj ajo bërtiti:
  - Mos u ndal, po na shkëlqejnë takat!
  Dhe vajza është me mjete luftarake!
  Agustini gjithashtu nuk është i dobët në betejë. Kështu i godet nazistët. Sikur të rrëzohej nga një demet me zinxhirë.
  Dhe duke copëtuar kundërshtarët, ai këndon:
  - Kujdes, do të jetë mirë
  Do të ketë një byrek në vjeshtë!
  Djalli me flokë të kuq lëron vërtet në betejë, si një krik në kuti. Dhe si tanket po digjen dhe avionët po flakërojnë.
  Dhe ja si lufton vajza zbathur me tunikë Margarita Korshunova. Dhe nazistët e marrin atë prej saj.
  Dhe nëse ajo godet, ajo godet.
  Prej saj fluturojnë spërkatje të përgjakshme.
  Natasha Korshunova tha ashpër kur spërkatjet e metalit fluturuan nga këmbët e saj të zbathura, duke shkrirë kafkat dhe frëngjitë e tankeve:
  - Lavdi Rusisë, shumë lavdi!
  Tanket po nxitojnë përpara...
  Ndarjet me këmisha të kuqe -
  Përshëndetje popullit rus!
  Kështu vajzat u përballën me nazistët. Pra, ato priten dhe copëtohen. Jo luftëtarë, por me të vërtetë pantera që janë shkëputur nga zinxhirët e tyre.
  Djali i ashpër Oleg Rybachenko është në betejë dhe sulmon nazistët. Ai i rrah pa mëshirë, i preu tanket dhe bërtet:
  - Ne jemi si dema!
  Margarita Korshunova, duke shtypur ushtrinë kafe dhe duke prerë tanket dhe bishtat e avionëve, mori:
  - Ne jemi si dema!
  Natasha Korshunova e mori dhe ulëriti, duke prerë ushtarët kafe së bashku me tanket:
  - Nuk mund të gënjesh!
  Zoya Angelskaya po i shqyen nazistët dhe bërtiti:
  - Jo, jo me dorë!
  Dhe ai gjithashtu do të marrë dhe lëshojë yllin me këmbë të zbathur dhe do të përfundojë shumë fashistë.
  Natasha Korshunova mori, lëshoi një rrufe nga thithi i kuq dhe bërtiti:
  - Televizori ynë është në zjarr!
  Dhe një tufë vrasëse gjilpërash fluturojnë nga këmba e saj e zhveshur.
  Zoya Angelskaya, gjithashtu shkatërruesi i nazistëve, tanket dhe avionët e tyre, bërtiti:
  - Miqësia jonë është monolit!
  Dhe përsëri është hedhur aq fort sa rrathët turbullohen në të gjitha drejtimet. Kjo vajzë është shkatërrim i pastër i kundërshtarëve.
  Vajza, me gishtat e saj të zhveshur, do të marrë dhe do të lëshojë tre bumerang. Dhe kjo shkaktoi edhe më shumë kufoma.
  Pas së cilës bukuroshja do të nxjerrë:
  - Nuk do t'i japim mëshirë armikut! Do të ketë një kufomë!
  Dhe përsëri gjëja vrasëse fluturon nga thembra e zhveshur.
  Agustini i Kuq gjithashtu vërejti mjaft logjikisht:
  - Jo vetëm një kufomë, por shumë!
  Pas kësaj, vajza e mori dhe eci zbathur nëpër pellgjet e përgjakur. Dhe ajo vrau shumë nazistë.
  Dhe si gjëmon:
  - Vrasje në masë!
  Dhe më pas ai godet me kokë gjeneralin e Hitlerit. Ai do të thyejë kafkën e tij dhe do t'i japë:
  - Banzai! Do të shkosh në parajsë!
  Svetlana Borëbardha është shumë e tërbuar në ofensivë, veçanërisht duke rrëzuar tanket, dhe aeroplanët gjithashtu, kërcitin:
  - Nuk do të ketë mëshirë për ju!
  Dhe një duzinë gjilpërash fluturojnë nga gishtat e saj të zhveshur. Ndërsa ajo godet me grusht të gjithë, aeroplanët shemben. Dhe luftëtari me të vërtetë përpiqet të copëtojë dhe të vrasë.
  Një djalë muskuloz, i skalitur me pantallona të shkurtra, Oleg Rybachenko, duke rrëzuar sorrat me bilbilin e tij, kërcit:
  - Çekiç i bukur!
  Dhe djali gjithashtu hedh një yll kaq të lezetshëm në formën e një svastika me këmbën e tij të zhveshur. Një hibrid i ndërlikuar.
  Dhe masa e nazistëve u shemb.
  Oleg Rybachenko bërtiti:
  - Banzai!
  Dhe djali është përsëri në sulm të egër. Jo, fuqia thjesht po vlon tek ai dhe vullkanet gurgullojnë!
  Margarita madhështore në lëvizje. Ai do t'ua shqyejë barkun të gjithëve.
  Vajza do të hedhë pesëdhjetë gjilpëra menjëherë me këmbën e saj. Dhe u vranë shumë lloje të ndryshme armiqsh, tanke dhe aeroplanë u rrëzuan.
  Duke shkëlqyer takat e saj të zhveshura, Margarita Korshunova këndoi për nga gëzimi:
  - Nje dy! Hidhërimi nuk është problem!
  Nuk duhet të dekurajoheni kurrë!
  Mbani hundën dhe bishtin lart.
  Dije që një mik i vërtetë është gjithmonë me ty!
  Kjo është një kompani kaq agresive. Vajza do të trokasë dhe do të bërtasë:
  - Presidenti i Dragoit do të bëhet kufomë!
  Natasha Korshunova është vetëm një lloj terminatori në betejë. Dhe ajo bërtiti:
  - Banzai! Merre shpejt! Dhe diktatori ka mbaruar!
  Dhe një granatë i doli nga këmba e saj e zbathur. Dhe i godet nazistët si gozhdë. Dhe do të shkatërrojë një masë mastodonësh dhe makinash me krahë, skëterrë.
  Çfarë luftëtar! Për të gjithë luftëtarët - luftëtar!
  Zoya Angelskaya është gjithashtu në ofensivë. Një kurvë kaq e furishme.
  Dhe ajo e mori dhe gurgulloi:
  - Ati ynë është vetë Zoti i Bardhë!
  Dhe ai do t'i godasë nazistët me një mulli të trefishtë!
  Dhe flokëkuqja, që shkëlqente me takat e saj të zhveshura dhe thithkat rubin të gjoksit të Agustinit, gjëmonte si përgjigje:
  - Dhe Zoti im është i zi!
  Në të vërtetë, flokëkuqja është vetë mishërimi i mashtrimit dhe poshtërësisë. Për armiqtë, sigurisht. Dhe për miqtë e saj ajo është një e dashur.
  Dhe si do ta marrë dhe do ta hedhë me gishtat e këmbëve. Dhe kishte shumë luftëtarë të perandorisë kafe, si dhe tanket dhe avionët e tyre.
  Flokëkuqja bërtiti:
  - Rusia dhe Zoti i zi janë pas nesh!
  Një luftëtar me potencial shumë të madh luftarak. Jo, është më mirë të mos përzihesh në njërën prej tyre. Ashtu si kullat e tankeve, u shkulen krahët e avionëve fashist.
  Agustini, duke shtypur kundërshtarët e saj, fërshëlleu:
  - Të gjithë tradhtarët do t'i grijmë në pluhur!
  Dhe i bën syrin partnerëve të tij. Po, kjo vajzë e zjarrtë nuk është saktësisht diçka që mund të japë paqe. Përveç paqes së vdekjes!
  Svetlana Borëbardha, thërrmuesi i armiqve, lëshoi:
  - Do të të vrasim me radhë!
  Augustini i Kuq konfirmoi:
  - Do t'i vrasim të gjithë!
  Dhe nga këmbët e saj të zhveshura, të dalta, dhurata e asgjësimit total fluturon përsëri! Dhe kaq shumë tanke dhe aeroplanë shpërthyen në copa të vogla menjëherë.
  Dhe pastaj vajza godet me rrufe si nga një thithkë e kuqe e ndezur.
  Duke dërguar dhuratat e vdekjes me takat e tij të zhveshura, Oleg Rybachenko këndoi si përgjigje:
  - Do të jetë një banzai i plotë!
  Augustini, duke i shqyer nazistët me duar të zhveshura, duke i copëtuar me shpata dhe duke hedhur gjilpëra me gishtat e saj të zhveshur, duke shkatërruar tanke dhe aeroplanë menjëherë, tha:
  - Shkurtimisht! Shkurtimisht!
  Natasha Korshunova, duke shkatërruar luftëtarët kafe, së bashku me tanket dhe aeroplanët, bërtiti:
  - Shkurt - banzai!
  Dhe le të presim kundërshtarët tuaj me egërsi të egër.
  Një djalë zbathur, i pashëm me pantallona të shkurtra, Oleg Rybachenko, duke i ndarë kundërshtarët e tij, tha:
  - Ky gambit nuk është kinez,
  Dhe më besoni, debutimi është Thai!
  Dhe përsëri një disk i mprehtë, metalprerës fluturoi nga këmba e zbathur e djalit. Ai preu si frëngjitë e tankeve, ashtu edhe bishtat e avionëve.
  Vajza luftarake e metaleve Margarita, duke copëtuar luftëtarët e perandorisë kafe dhe forca të blinduara të tankeve, këndoi:
  - Dhe kë do të gjejmë në betejë?
  Dhe kë do të gjejmë në betejë ...
  Ne nuk do të bëjmë shaka me këtë -
  Ne do t'ju copëtojmë!
  Ne do t'ju copëtojmë!
  Ata punuan mirë me nazistët atëherë ...
  Kështu Hitleri dhe ekipi i tij ranë në gjunjë përpara vajzave dhe fëmijëve.
  Natasha Korshunova para së gjithash e detyroi numrin një nazist që t'i puthte këmbët zbathur.
  Pastaj Hitleri dhe të gjithë rreth tij puthnin thembra dhe thembra të vajzave të tjera. Dhe ata lëpinin thembrat e tyre me gjuhë. Dhe një djalë biond shumë i pashëm, Oleg Rybachenko, u puth nga këmbët e zbathura të një vajze.
  Më pas, shumë e kënaqur nga poshtërimi i parazitëve meshkuj, Natasha urdhëroi:
  - Tani, para se t'ju vrasim të gjithëve, nënshkruani urdhrin për dorëzimin e plotë dhe të pakushtëzuar të Rajhut të Tretë në Bashkimin Sovjetik!
  Gjithçka është mirë që përfundon mirë. Rajhu i Tretë kapitulloi dhe Wehrmacht-i i fuqishëm u çarmatos. Hitleri dhe ekipi i tij shkuan në birucën e Berias.
  Gjykimi ishte i shpejtë, por i drejtë. Më 22 qershor 1959, Hitleri u var pikërisht në Sheshin e Kuq!
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"