Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Barefoot Pilot lan Ninja -4

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Pilot cah wadon perang banget trampil. Lagi barefoot ing sembarang cuaca lan mung bikini, lan padha slim lan otot, lan padha duwe otot cast kaya baja. Lan ana bocah-bocah wadon ninja. Lan uga perang tanpa alas kaki lan meh wuda. Lan karo wong-wong mau ana bocah ninja, pejuang sing kuwat lan tangguh.

  Barefoot Pilot lan Ninja -4
  ANNOTASI
  Pilot cah wadon perang banget trampil. Lagi barefoot ing sembarang cuaca lan mung bikini, lan padha slim lan otot, lan padha duwe otot cast kaya baja. Lan ana bocah-bocah wadon ninja. Lan uga perang tanpa alas kaki lan meh wuda. Lan karo wong-wong mau ana bocah ninja, pejuang sing kuwat lan tangguh.
  . BAB 1.
  Pilot cah wadon, kaya sing kita deleng, nyanyi lan gelut. Lan dheweke kudu saddle wong.
  Nanging ing sisih liya, para pejuang uga kuwat. Utamane limang ninja. Papat bocah wadon lan lanang sing kuwat banget.
  Kene lagi ing dalan menyang Unit Soviet.
  Prawan ninja kanthi rambut biru njupuk lan ngethok nganggo pedhang, ngethok endhas prajurit Soviet lan ngilangi cukur saka wong-wong mau. Banjur dheweke mbuwang kacang polong nganggo bahan peledak nganggo driji sikil lan cooed:
  - Kekuwatan kita gedhe,
  Sawise kabeh, Jepang iku abadi ...
  Lan kanthi jotosan tinju -
  Kita mesthi bakal mateni kabeh wong!
  Prawan ninja kanthi rambut kuning ngethok sirahe prajurit Rusia lan cooed:
  - Ing cendhak, ing cendhak, ing cendhak - banzai!
  Lan driji sikil sing gundhul bakal maneh mbuwang barang sing mateni lan ngrusak.
  Prawan ninja kanthi rambut abang nindakake teknik gilingan perang lan ngethok sirahe prajurit Tentara Merah sing padha. Lan padha mabur kaya pin saka ngisor glathi. Sing katon apik tenan. Punika rawuh total paten pinaten lan pati.
  Sing cah wadon njupuk jarum mbledhos lan mbuwang nganggo driji sikil. Iku macet ing tong minyak saka tank T-34 lan nyebabake detonation kit pertempuran. Iki carane bakal njeblug.
  Lan prajurit kasebut mriksa:
  - Kanggo Kakaisaran Jepang!
  Iki pancene minangka langkah sing mbebayani dening bocah wadon Terminator.
  Prawan ninja kanthi rambut putih njupuk teknik kasebut lan uga ngasilake mawar neraka kanthi pedhang. Lan iki sebabe kepala prajurit Abang tiba.
  Banjur tumit gundhul mbuwang sepotong antimateri, banjur tank KV Soviet mabur lan nggulingake. Lan iki dadi pasukan pengaruh sing apik banget lan bisa nyebabake.
  Sang prajurit nyanyi:
  - Banjur kita mbengok Banzai,
  Kita bakal ngrebut wilayah pesisir kita ...
  Ayo njupuk alih kabeh wilayah Siberia,
  Lan kita bakal duwe ternak!
  Lan ing kene ana bocah lanang Saigo sing tumindak, ngayunake pedhang kaya lading kincir angin lan ngethok sirah kaya kacang polong. Iki sawetara maca pembunuh.
  Lan saiki jempol sikil bocah-bocah lanang mbuwang disk, lan pesawat serangan Soviet, sawise nampa karusakan, ngrokok karo buntut lan tiba mudhun.
  Iki pancene dadi ninja pembunuh. Papat bocah wadon lan lanang - sing simbolis.
  Ya, sawise iku, kepiye sampeyan ora bisa njupuk lan nembak nganggo peluncur bom?
  Nanging iki pejuang saka Jepang. Dheweke duwe pro lan kontra, lan akeh kemungkinan mayit.
  Nanging sisih USSR uga dudu prajurit sing ringkih. Ing ngriku, ing pinggiring Vladivostok, para pionir sami nglawan Jêpan, lajêng sami ngatonakên para pejuang sagêdipun, ingkang atos sanget.
  Pionir lanang, minangka aturan, perang setengah wuda mung kathok cendhak. Lan sepatune mung ngganggu.
  Lan cara mbuwang granat kanthi sikil sing gundhul lan bocah-bocah pancen keren.
  Punika Petka pionir ing dasi lan scratched, kang wiwit sing;
  Aku iki budak, mung bocah sing prasaja,
  Aku mlaku tanpa alas kaki liwat es ing musim semi ...
  Kerjane angel, mbok menawa angel banget
  Nanging Gusti Yesus tansah pracaya karo kula!
  
  Aku lair saka kulawarga petani kaya ngono,
  Aku wis kerja ing lapangan kanggo taun katelu ...
  Lan ana wong katon ing pangkone kraton,
  Lan ing endi wae mawar sing padhang mekar!
  
  Lan ing panas lan kadhemen, bocah lanang tansah tanpa alas,
  Ing kadhemen, tanpa topi, ing salju ...
  Prawan tani duwe kepang emas,
  Lan susu rasane enak banget ing ilat!
  
  Lha bocahe ora kesusu,
  Lan kanggo dheweke, jagad iki dudu siksaan ...
  Dheweke angon sapi, kanthi kendel nyanyi,
  Lan kanggo wong Kristus iku brahala gedhe!
  
  Haiduks asring nyumet bocah kasebut,
  Sakujur awak ketutupan borok lan lecet...
  Nanging tinimbang nangis ana swara,
  Bocah lanang ngimpi putri ing impen cilik!
  
  Bocahe munggah kaya elang,
  Mabur luwih dhuwur tinimbang srengenge ing impen ...
  Iki minangka prajurit kanthi granat ing tas ransel sing kuwat,
  Ing kene dheweke nggawe rasa wedi marang Krauts sing ala!
  
  Bocah lanang iku ketoke ngimpi bedhil,
  Kanggo mlaku-mlaku liar ...
  Lan swarane bocah lanang iku cetha banget.
  Ngidini wong Turki nesu!
  
  Nalika isih remaja dheweke mlayu saka bangsawan,
  Bocah ganteng dikirim perang...
  Senajan kebak ngapusi sing kejam,
  Nanging wong lanang pracaya agama - aku ora bakal mati!
  
  Ing ngriku piyambakipun nglawan kanthi gagah prakosa nglawan mengsahipun,
  Dheweke nuduhake awake minangka ksatria sing wani ...
  Wong Turki ngidak-idak lemah nganggo sepatu bot,
  Nanging logam Rusia kuwat, iku bener!
  
  Aku saiki wis dadi sersan ing perang,
  Lan raja sing apik dhewe masrahake salib marang aku ...
  Panas banget ing paprangan,
  Nanging kerub gedhe bakal nglindhungi!
  
  Ora ana bisnis militer maneh, percayalah,
  Saiki aku wis dadi petugas...
  Kita bakal ngilangi perbudakan, aku yakin karo rantai kasebut,
  Ayo dadi conto kanggo generasi!
  
  Rusia minangka spanduk raksasa,
  Saben prajurit ana ing kono, sanajan saka nursery ...
  Nalika rakyat lan tentara manunggal,
  Wong jahat rabid bakal dikalahake!
  Semono uga Petka nyanyi kanthi gagah lan bocah-bocah sing ora nganggo alas iki gelut.
  Nanging Jepang kuwat, lan wis ngatur kanggo Cut mati Vladivostok saka liyane saka dharatan liwat tanah.
  Ya, tank Chikha iku mobile nganggo mesin diesel lan angel ditabrak.
  Nanging Jepang uga nyeret howitzer ing jaran. Lan padha uga murub ing pasukan Soviet.
  Samurai minangka kekuatan. Sawetara rush kanggo nyerang karo pedhang. Lan padha ngethok sirahe prajurit Tentara Abang.
  Lan saiki ana serangan ing sisih kulon. Nazi wis ngubengi Minsk, lan pasukan Soviet ninggalake kutha. Nanging saiki perang wis nyedhaki Kali Berezina. Punika perang kanggo Borisovt.
  Ana uga perang ing kene ... Ing perang, Matildas Inggris, sing dadi luwih angel kanggo ngalahake. Lan Grands Amérika uga katon padha ora tank banget.
  Lan saka ndhuwur uga ana tekanan saka penerbangan. Nalika pilot Jerman gabung karo Inggris. Iku dadi luwih elek kanggo pilot Soviet. Lan padha dipencet kaya-kaya dadi beton bertulang.
  Lan ayo nyerang mungsuh kanthi kekuwatan gedhe.
  Lan ing sisih liya, batalyon bocah-bocah wadon Komsomol disebarake. Natasha kene karo wong-wong mau. Ingkang utama yaiku bocah-bocah wadon nglawan tanpa alas kaki lan mbuwang granat kanthi sikil telanjang. Ing wektu sing padha, mbuwang wong-wong mau supaya secara harfiah kabeh sirahe padha ambruk.
  Nanging rod Matilda ancaman gedhe saka Britain. Lan uga Jerman Ju-87 lan Inggris Dragons isih mencet. Lan uga tukang ngebom Yu-88, sing dihormati banget.
  Nanging cara iki banget ayu lan angel.
  Nanging bocah-bocah wadon Komsomol, sumunar tumit telanjang lan nuduhake abs, wiwit nyanyi;
  Kita bocah-bocah wadon Soviet sing ayu,
  Kita seneng gelut lan nggegirisi bocah lanang ...
  Swara cilik sing padhang lan muni keprungu,
  Lan kita duwe telpon kanggo mateni Krauts!
  
  Kita bocah-bocah wadon Komsomol sing gagah banget,
  We wani-wani mlayu liwat es tanpa alas kaki ...
  Kita ora biasa ngadeg kanthi sopan ing pinggir,
  Lan kita menehi ganjaran marang para fasis kanthi tinju!
  
  Pracayaa, bocah-bocah wadon duwe rahasia gedhe,
  Kepiye cara efektif ngalahake Nazi ...
  Lan pracaya kula, sukses bocah-bocah wadon iku ora sengaja,
  Amarga wadyabala Rus iku gagah banget!
  
  Lan kanggo bocah-bocah wadon sing nganggo tumit telanjang,
  Salju taun anyar manis banget ...
  Nah, Fuhrer iku mung bajingan,
  Aja nganti para fasis ngrayakake sukses!
  
  Kita bocah-bocah wadon main trik banget,
  Kita telanjang dada ing ngarepe para prajurit...
  Lan kita pancen nesu Nazi,
  Kita anggota Komsomol sing kuwat ora bisa diremehake!
  
  Kita bocah-bocah wadon bisa nindakake akeh,
  Malah tembak Hitler saka tank ...
  Mungsuh ora duwe wektu kanggo nedha awan,
  Bocah-bocah wadon bakal teka kaya maling!
  
  Kita saestu ngormati Rusia,
  Stalin kuat kaya bapak sing gagah percoyo...
  Lan aku yakin kamenangan bakal teka ing Mei sing anget,
  Sapa wae sing pracaya iki mung apik!
  
  Kanggo bocah-bocah wadon ora ana keraguan lan ora ana alangan,
  Kabeh gelem mung mbantah ing tangane...
  Muga-muga ganjaran sing apik kanggo para ayu,
  Kekuwatan Komsomol ana ing tinju sing kuwat!
  
  Kita prajurit cepet banget diwasa,
  Lan ing tangan bedhil lincah laras diobong ...
  Lan bocah-bocah wadon bisa ngatasi tugas apa wae,
  Persahabatan kita minangka monolit sing ora diragukan!
  
  We are kaya bocah-bocah wadon sparkling
  Kita ora peduli babagan salju utawa salju ...
  Barefoot ora bakal njaga sikil kita ing mangsa adhem,
  Lan ati para ayu iku loman lan murni!
  
  Apa sing bisa kita lakoni, kita ngluhurake,
  Ayo gallop kaya kanguru virtuoso ...
  Lan kita kasil nyebul sirah para fasis,
  Lan seneng olahraga ing wayah esuk!
  
  Kabeh bocah wadon iku prajurit sing keren,
  Dheweke mung bisa ngalahake Kraut dadi adonan ...
  Lha, kepiye fasis mung dadi ala?
  Anggota Komsomol ora ngerti negara adidaya!
  
  Hitler uga ora bisa nindakake apa-apa.
  Kita ngalahake dheweke kanthi teken,
  Lan padha patah untu, nuthuk metu kulit saka pasuryan,
  Banjur aku mlayu liwat geni tanpa alas!
  
  Mung Stalin sing bakal mrentah kita nindakake apa,
  Pandangane sing tegas lan tulus katon ...
  Lan pracaya kula, cah wadon ora bakal kantun,
  Loading bedhil mesin gedhe!
  
  Yen perlu, kita bakal tekan Mars,
  Lan kita bakal nelukake Venus kanthi cepet ...
  Prajurit butuh semir kanggo sepatune,
  Kita cah wadon mlaku tanpa alas!
  
  Kabeh ayu karo kita bocah-bocah wadon,
  Dada lan pinggul, pinggul katon ...
  Dheweke uga dadi pionir, kaya anak serigala,
  Pionir iku rampung Iblis!
  
  Ya, kita cah wadon - sampeyan ngerti kita keren,
  Kita bakal nyapu kabeh fasis kaya sapu...
  Lan ana lintang biru ing langit,
  Kita bakal ngrusak Macan kanthi baja!
  
  Apa sing ora bisa ditindakake, percaya yen ora mungkin,
  Ngaku, komunis iku demiurge...
  Lan kadhangkala kita salah paham
  Lan padha njupuk ayu kanggo medeni wong-wong mau!
  
  Nanging sampeyan ngerti, kita ngrusak Jerman,
  Lan dheweke bisa nyuwek Kraut dadi potongan ...
  Sanajan kita duwe jiwa titanium,
  Kita bakal ngliwati steppe lan mbusak rawa-rawa!
  
  Kita bakal mbangun komunisme tanpa kabeh kuku,
  Lan kita bakal ngalahake fasis ...
  Anggota Komsomol seneng mlaku-mlaku,
  Lan kerub mabur ing sadhuwure wong-wong mau!
  
  Mungsuh ora bakal bisa ngatasi cah wadon,
  Amarga cah wadon iku elang ...
  Lan ora perlu Krauts ngrusak akeh banget,
  Lan Fuhrer sampeyan bengok-bengok tanpa guna!
  
  Anggota Komsomol kanthi sikil telanjang,
  Menehi Hitler endhog ...
  Aja urus karo Sétan
  Utawa iku mung ora Matter!
  
  Idola komunisme,
  Gendéra abang bakal sumunar ing ndhuwur planet ...
  Sang Prabu Herodhes banjur kacemplungake ing naraka naraka.
  Lan bocah-bocah wadon entuk limang!
  
  Lenin, Stalin - srengenge ing ndhuwur planet,
  Muter ing langit kaya garudha loro ...
  Eksploitasi komunisme ditembangake,
  Tanah Air nduweni kekuatan sayap baja!
  
  Kita bisa urip kanggo ndeleng kamenangan,
  Lan kita mlaku liwat Berlin ...
  Bayi lair ing buaian,
  Lan saiki negara ing gedhe!
  Iki bocah-bocah wadon mung super. Lan iki kelas pinunjul lan lunge saka jotosan abot.
  Ya bocah-bocah wadon, barefoot banget kelangan lan banget seksi. Lan iki positif banget.
  Bocah-bocah wadon iku prajurit sing misuwur lan keren.
  Iki minangka gelut kelas lan ruang lingkup sing paling dhuwur. Sampeyan ora bisa mbantah maneh ing kene. Mangkono cara mesin panyorot.
  Sawise tiba saka Borisov lan Bobruisk, pasukan Soviet wiwit mundur menyang Dnieper. Kahanan kasebut dadi angel banget. Untunge, musim gugur lan Oktober teka lan udan deres wiwit tiba. Lan padha rada kalem maju koalisi, meksa wong-wong mau kanggo menehi wektu sethitik kanggo mundur ngluwihi Dnieper lan gain foothold ana.
  Saliyane tank T-34, Katyusha uga melu perang. Nanging efek sing ora utamané gedhe. Perang kasebut cepet banget ing langit. Akulina Orlova, cah wadon karo gundhul, sikil chiseled, perang banget stubbornly lan sengit marang pasukan mungsuh unggul.
  Sing utama yaiku ing pesawat mung nganggo bikini. Iki pancen apik tenan.
  Sadurunge gelut, wong enom loro menehi pijet kuat marang bocah wadon. Lan dheweke noticeably cheered munggah. Lan mripate mencorong karo safir maneh. Dheweke pirang alam lan kaendahan sing nggumunake. Dheweke gelut kanthi cara sing ora bisa diucapake ing dongeng, utawa digambarake nganggo pulpen.
  Akulina Orlova - yen perlu, dheweke bakal njupuk lan nyepak Fuhrer botak kanthi tumit sing gundhul. Lan bakal dadi banget kelangan lan kelangan. Dheweke iku cah wadon sing secara harfiah wis syaraf saka baja, lan banget kuwat bar coklat abs. Iki jenis cah wadon sing tenan nyoba kanggo njupuk lan asor.
  Lan dheweke nglawan Nazi lan nyanyi;
  Kita minangka anggota Komsomol, pejuang sing wani,
  Kita kumpul kanggo berjuang kanthi wani kanggo Tanah Air ...
  Bapak-bapak kita bangga karo kita bocah-bocah wadon,
  Amarga kita bisa nglaporake sukses!
  
  Prajurit mung kelas ndhuwur,
  We rush meh wuda ing kadhemen ...
  Kita bisa mbantah babagan apa wae,
  Ing ngisor langit sing cerah banget!
  
  Sampeyan ora bakal nemokake kita luwih ayu,
  Kita cantik banget, ganteng...
  Kaendahan katon ora luwih saka rong puluh,
  Lan sikilmu mlaku tanpa alas ing salju!
  
  Apa srengenge sing ayu, werna kuning,
  Iku duwe tandha emas, sampeyan ngerti ...
  Kita bakal weruh esuke komunisme,
  Lan akeh bocah wadon setengah telanjang, tanpa alas kaki!
  
  Kita anggota Komsomol seneng perang,
  Lan kabeh wong bisa nindakake perkara sing apik banget ...
  Kita ngirim tentara sing wani menyang perang,
  Amarga mungsuh iku sepele!
  
  Tambah lan nambah ora diwenehi,
  Ing kahanan ngamuk universal ...
  Bocah-bocah wadon bisa ngombe anggur
  Menyang perang kanthi regalia lengkap!
  
  Saiki kita ana ing jagad elf - ora masalah,
  Kita uga bisa nindakake akeh ...
  Impen universal bakal kawujud,
  Aku bakal nindakake apa wae, percaya!
  
  Kanggo Tanah Air ora ana tembung sing kudu diakoni -
  Cekel gendéra kamenangan sing éndah ing dhadha ...
  Ayo padha mbuwang rantai kapitalisme,
  Muga-muga kasusahan kita sirna ing jagading wong mati!
  
  Kanggo kamulyan, ngerti Kristus Rusia,
  Kita bakal ngangkat pedhang lan tameng kanthi luhur ...
  Tresna kanggo Tanah Air padhang lan murni,
  Liyane bakal teka ing nembelas lambang!
  
  Fasis iku kuat lan mung kejem,
  Lan orc uga Nazi sing kuat ...
  Nanging aku bakal nyerang Krauts ing bathuk,
  Bocah-bocah wadon iku ora pasifis!
  
  Apa negara kita lair ing manis,
  Kita sambut kembang kanthi eseman karo mutiara ...
  Lan Fuhrer iku mung pengabdian kanggo Iblis,
  Kita bakal ngrampungake dheweke ing Mei sing sumringah!
  
  
  Kita bakal entuk, aku yakin kabeh,
  Aku pancene ora wani ngimpi banget ...
  Kutha lan desa-desa padha bungah-bungah,
  Bayi ngguyu ing bangkekan!
  
  Lan sapa orc predator iki,
  Senyum taring sing sopan banget ngamuk ...
  Lan sampeyan nggebug kanthi entheng ing untune,
  Pamburu tetep mung kanggo perkara cilik!
  
  Aku takon marang Kristus - nylametake jagad sing Mahakuwasa,
  Aja nganti kobong ing pageblug geni...
  Lan ngapura wong sing ala,
  Ngirimake mungsuh menyang panas banget!
  
  Kita uga ora bakal bosen ing Berlin,
  Kita bakal tekan kana, percaya, nganti tekan New York ...
  Ayo padha pracaya, lima sedulur,
  Ayo cah wadon muni banter!
  Ana bocah-bocah wadon iki kanthi dalan sing nggumunake lan kemampuan gelut - sing paling keren ing donya. Senajan padha uga tenan kena ing sungu lan break balung.
  Nanging ing Nopember, garis ngarep rada stabil. Pasukan Soviet mundur ngluwihi Dnieper, nahan kontrol mung ing Kiev lan saubengé lan isih diubengi, nanging Odessa isih kurang pasokan ing segara. Nanging armada Inggris, Jerman lan Italia kuwat banget lan jelas yen kutha iki ora bakal tahan suwe ing blokade lengkap. Ing sisih lor, Jerman lan koalisi dikuwasani negara Baltik lan macet ing baris lawas saka nimbali, lan ing tengah, piye wae, pasukan Soviet gained foothold ing Dnieper lan luwih kanggo Pskov, kang wis setengah diubengi, nanging terus. kanggo terus metu.
  Ing sisih kidul, pasukan Turki njupuk Batumi sawise sawetara sasi perang lan rampung ngubengi Yerevan.
  Primorye dicekel Jepang. Nanging Vladivostok isih ana ing blokade. Lan digawe kanthi mantep. Nanging umume, frosts November wis teka. Parade ngliwati Lapangan Merah. Lan misale jek Stalin ana ing kono.
  Sawise rapat Komite Pertahanan Negara dibukak. Ing kana dheweke wiwit ngrembug strategi luwih lanjut kanggo musim semi.
  Zhukov nyaranake:
  - Sampeyan perlu kanggo mbukak blokir Yerevan lan miwiti counterattacks ing mungsuh ing arah iki. Ing kasus iki, bakal ana kesempatan kanggo nylametake grup Transcaucasian kita.
  Stalin ngandika surem:
  - Iku bisa. Ing kahanan apa wae, Yerevan ora kudu diwenehake. Nanging pitakonane, sanajan kita ngliwati koridor ing kana, ora bakal ngrampungake apa-apa. Lan sing paling penting, mungsuh kita yaiku koalisi negara-negara kapitalis ing Front Kulon. Ana sing kudu dipikirake.
  Shaposhnikov nyathet:
  - Mungsuh duwe kauntungan ing infantri. Lan Inggris karo divisi kolonial, lan ngetang kabeh Eropah, uga nglawan kita. Plus Türkiye, lan ing sisih wétan Jepang lan Thailand. Mungsuh bisa nggawe kita keluwen, duwe luwih akeh sumber daya manungsa lan materi. Meksa kita menyang perang atrition dawa nganti kita entek prajurit Rusia.
  Marsekal Timoshenko mbengok:
  - Ya, kita bakal mbusak wong-wong mau dadi telek!
  Stalin ngucap:
  - meneng, pembunuh. Sampeyan ora bisa njupuk Warsaw, sanajan sampeyan sumpah bakal tekan Berlin ing rong minggu. Lan umume, sampeyan elang - sampeyan ujar, tekan Jerman dhisik. Lan apa sing teka saka iku? Saiki nimbang kabeh donya nglawan kita. Loro-lorone Brasil lan Argentina wis ngumumake perang, lan Amerika Serikat bisa uga mlebu. Lan apa sing kita butuhake?
  Marshal Timoshenko mumet:
  - Kita kudu nyerang mungsuh. Kita bakal grind mudhun.
  Molotov nyathet:
  - Ing Amerika Serikat, ora gampang mbujuk Kongres supaya mlebu perang. Nanging Amerika wis nyuplai tank, uga pesawat. Lan penerbangan lan utamane pengebom paling apik. Kajaba iku, perkara kasebut uga bisa ditindakake ing teknologi otomotif. Ora, tenan, yen Amerika Serikat mlebu perang, ora bakal ana kesempatan.
  Stalin ngandika surem:
  - Lan apa saran sampeyan?
  Menteri Luar Negeri ngandika kanthi swara lirih:
  - Aku mikir sing paling apik kanggo nggawe perdamaian karo negara ibukutha. Coba njaga paling sethithik bagean saka wilayah kasebut. Iki mung kasempatan kita.
  Tymoshenko manggut-manggut:
  - Ora kanggo donya isin!
  Stalin takon kanthi surem:
  - Apa sing bakal dikandhakake Zhukov?
  Georgy Konstantinovich mangsuli kanthi nada asor:
  - Bisnis kita yaiku militer. Lan ngomong babagan perdamaian karo para diplomat. Nanging yen kita ora entuk kamenangan ing paprangan ing mangsa iki, banjur ing musim semi lan musim panas sabanjure bakal luwih elek. Mungsuh pancen duwe kaluwihan ing babagan ekonomi lan potensial manungsa. Lan ora ana cara kita bisa menang perang attrition. Kajaba iku, pinten peralatan sing bisa ditindakake negara-negara sing nglawan kita, utamane bebarengan karo AS, kita ora bakal bisa ngluwihi.
  Panglima Agung takon karo nyengir:
  - Apa babagan kualitas?
  Zhukov ngangkat bahu:
  - Iku gumantung apa Comrade Stalin. T-34 kita ora ala, kaya KV-1. Nanging mungsuh bakal cepet nginstal bedhil luwih kuat ing T-4. Lan penerbangan mungsuh bisa uga luwih apik tinimbang kita - utamane para pejuang. Lan pesawat kita luwih unggul tinimbang pembom Inggris. Lan kanggo nggawe sing anyar ... Inggih, iki mbutuhake wektu lan mungsuh uga bakal nggawe sing kelangan lan luwih sampurna ing kasus iki.
  Stalin manthuk lan takon:
  - Apa sing dipikirake Beria?
  Komisaris Urusan Dalam Negeri lan komandan sharashki mangsuli:
  - Ilmuwan kerja, Comrade Stalin. Aku dhawuh supaya nggawe bom strategis sing bisa nyilem. Dadi dheweke kerja. Inggih, liwat pejuang uga. Utamane, Yak-9 janji bakal dadi mesin sing apik, kaya LAGG-5. Dadi karya terus tanpa mandheg. Lan kita nggunakake wortel lan tongkat!
  Sang Agung manthuk:
  - Apik! Kerja! Ing sawetoro wektu, aku didhawuhi ngeculake Yerevan lan maju ing cedhak Pskov. Kita bakal nglawan mungsuh ing arah kasebut. Lan ing wektu sing padha, ayo njupuk sawetara samurai minangka shugan ing Mongolia. Mengko aku bakal ngomong karo perancang babagan apa sing anyar karo dheweke.
  Zhukov nyathet:
  - Supaya adoh T-34 luwih utawa kurang apik, nanging kita kudu tank luwih kuat, nanging ora kurang mobile. Iki kudu digayuh!
  Voznesensky nyatakake kanthi tegas:
  - Ayo padha nindakake! Kita mesthi bakal nindakake!
  
  GAME REALITAS VIRTUAL HIPER paling keren
  ANNOTASI
  Prawan prajurit sing ayu lan kanca anyare Pinocchio the cyborg gelut ing kasunyatan virtual. Mesthine, dheweke duwe pejuang sing apik banget sing bisa sampeyan drive tanpa wates lan perang kaya singa betina, lan uga perang karo kabeh makhluk kosmik lan gaib.
  . BAB 1.
  Veronica, mung nganggo bikini, nemokake dheweke ing mobil transparan sing meh padha karo iwak pari. Lan uga hologram panel sing ngontrol pertempuran lan, ketoke, mesin sing nggegirisi banget sumunar.
  Ing jejere dheweke ana Cyborg Pinocchio. Dheweke saiki katon metu kaya bocah enom sing umure kira-kira patbelas limalas mung nganggo celana renang, otot banget, kanthi pasuryan sing ayu lan enom, sing ora ana rambut siji lan pipi sing rosa.
  Bocah lanang sing apik banget, rambute pirang lan potongan rambut sing apik. Lan kulit alus, disamak, otot dibuwang. Sampeyan bisa nggunakake ing iklan, utamané kanggo wanita lawas. Ya, program kasebut bisa digunakake ing wangun apa wae. Miturut cara, lan Veronica, yen paramèter dheweke wis nganyari.
  Lan saiki dheweke mung nglakoni. Ayo nganyarke paramèter pejuang. Utamane, pisanan nomer meriam laser lan tikel kaping pindho. Banjur nambah jarak tembak, uga mlayu. Tambah intensitas aliran. Inggih, lan tingkat pangayoman saka lapangan pasukan, supaya mungsuh ora bisa langsung ngobong sampeyan liwat.
  Iki carane cah wadon energetically ditangani karo.
  Inggih, Pinocchio cyborg uga nganyarke. Lan, mesthi, dheweke ngunggahake paramèter mobil. Nanging ora dadi luwih sing kamenangan gampang.
  Sawise kabeh, menang game komputer gampang banget ora menarik!
  Senajan ing kene akeh gumantung marang karakter para pejuang. Nanging ing kasus iki, kabeh wis cocog karo karakter pasangan iki.
  Veronica nyebul ambungan marang mitrane lan tweeted:
  - Kamenangan gedhe nunggu kita,
  Sampeyan bakal ngapusi pepadhamu kanthi cepet!
  Sawisé iku, dheweke dipencet gundhul, babak, tumit jambon ing tombol joystick, lan dheweke fighter digawe cepet banget.
  Meriam lintang ngamuk terus. Liyane lan liyane crumbled, resembling tadpoles transparent, modul rescue lan kapsul logam Cairan, nyoba kanggo njupuk ing volume minimal. Miturut aturan sing ora ditulis, padha ora bisa khusus numpes, nanging yen ana bebaya kanggo dijupuk, dibangun ing komputer gaib bisa menehi pesenan kanggo poto-rusak. Kajaba iku, akeh modul mati kanthi ora sengaja. Salib-siders, wis dikembangaké kacepetan maksimum, terus clamp mudhun ing armada mungsuh, nalika njeblug bom thermoquark ing antarane wong-wong mau, saben mbeta sawetara milyar biaya bisa ngancurake kutha ukuran medium. Mesthine, yen ana pukulan langsung, ora ana medan pasukan siji, malah logam sing paling awet, ora bakal bisa urip.
  Veronica ngadhepi mungsuh pisanane. Ing kasus iki, iku fighter siji-jog, ing setir kang lungguh Candy ing pambungkus padhang karo sikil. Lan dheweke nindakake maneuvers rumit.
  Gadis programmer nyanyi:
  -Oh, diet, aja mangan iki lan iki,
  Lan sikil cah wadon ora bosen mlaku ...
  Ah, diet, kok lara iki,
  Bocah-bocah wadon dadi abang amarga keluwen lan nyanyi!
  Sawise iku, Veronica njupuk lan murub meriam laser ing mungsuh. Lan pejuang wiwit ngrokok, jelas yen produk kuliner, permen karo sikil, pancen ora nyenengake.
  Sistem pertahanan ngetokake puluhan target palsu saka siji kapal luar angkasa, kapsul sing ditembakake senjata khusus kanthi gas sing ngrusak lintasan laser lan nyebabake detonasi rudal penghapusan prematur lan efek sing nyuda radiasi gamma. Kapal troll uga ora nguap liyane lan liyane termal, elektronik lan malah gravitasi traps padha mabur ing angkasa. Pancen, senjata gravitasi, nyuwek logam, struktur twisting lan nyebabake detonasi, sing paling mbebayani. Perangkap gravitasi bisa ngrusak efek utawa nurunake radar panuntun kanggo misil, torpedo, tambang. Sawetara kapal lintang, sawise ngalami karusakan gravitasi, nyimpang menyang kerdil putih lan wiwit tiba ing srengenge sing wis punah kanthi kapadhetan lan gravitasi kolosal.
  Cross-siders, sawise reformasi maneh, nggawa geni ing kapal mungsuh paling gedhe - ultra-battleships. Mastodon iki, sing bisa pas karo kabeh kutha, duwe sistem senjata sing kuwat lan, mesthi, lapangan pasukan sing kuat. Taktik klempakan saka meriam gravitasi digunakake marang wong-wong mau, radiasi sing luwih angel dibayangke karo lapangan pasukan, ing Kajaba iku, iku bisa kanggo nyoba kanggo paling sebagéyan ngrusak generator. Ing kasus iki, kanthi luck, bom thermoquark sing medeni bisa mati. Krosoiders banget wani, nuduhake wani. Vakum katon muni saka oversaturation saka energi kanggo nambah efektifitas saka senjata gravitasi, padha kudu ngurangi kadohan, kang fraught karo resiko gedhe tenan. Ing kene salah sijine njeblug, sumunar nganggo obor pemusnah, banjur sing kapindho.
  - Mungkin iku ora worth njupuk risiko kuwi? - ngandika jenderal.
  Wong wedok kuwi mangsuli karo ngelus-elus bros berlian ing rambute sing gembur:
  - Ora, kanca, kita kudu numpes paling saperangan. Mesin barbar iki bisa nembak planet saka jarak sing adoh banget, tegese nalika nyedhaki jagad sing padhet pedununge, utamane wilayah ibukutha kita ...
  Wangsulane gurgling:
  "Aku ngerti manawa dheweke bakal dadi sing paling angel dirusak, utawa tetep ing jarak sing aman nalika pasukan utama kumpul."
  Bocah wadon kasebut kanthi kendel, ngetokake nesu:
  - Mulane, pindhah menyang! Lan supaya dheweke nyedhaki, kapal perang ultra dirancang khusus kanggo fermentasi mungsuh tanpa resiko.
  Lan kaendahan tanpa alas kaki lan curvy Veronica dhewe njupuk akeh risiko. Pejuang sing lagi gelut permen ambruk. Lan panggangan obaran ditutupi coklat tiba metu.
  Nanging Veronica diserang dening telung mobil bebarengan. Lan ora ngemot permen sing prasaja, nanging aces karo liqueur. Cukup coba njupuk iki nganggo tangan kosong, lan luwih-luwih nganggo sikil bocah wadon.
  Veronica kepeksa maneuver.
  Lan partner cyborg dheweke Pinocchio uga perang kanthi semangat banget. Lan iku, aku kudu ngomong, pemandangan sing nggumunake. Remaja cute nuduhake skill luar biasa. Malah nalika ace pengalamane kaya bungkus rokok Unta mlebu perang nglawan dheweke.
  Inggih, prajurit liyane perang banget.
  Platform Strike, ing nalisir, drifted ing kadohan maksimum saka mungsuh nggawe taktik kuwi optimal kanggo kapal penjelajah lan ngangkut pasukan; Amarga kesalahpahaman, ana wong sing nggawa kapal sing diisi robot tempur, troll, lan sekutu saka antarane balapan sing ditaklukake menyang garis perang. Rodok olo saka starships conventional ing maneuverability lan persenjataan, transports wis pangayoman prayoga, nanging isih sewidak lima mbledhos, lan liyane telu likur rusak. Ngelingi yen kabeh wong ing kapal duwe luwih saka siji setengah yuta unit tempur, iki kerugian gedhe.
  Sajrone perang, Veronica nyadari yen dheweke bisa mbukak paramèter. Ing tartamtu, daya penetrating saka bedhil laser. Supaya bisa ngeculake energi sajrone siji menit, kaya sawetara bom atom sing ditibakake ing Hiroshima.
  Lan supaya njupuk lan makarya. Sinar laser Violet nyerang pejuang sing paling cedhak lan nembus pertahanan sing bisa nyebabake. Lan permen liqueur bledosan. Wong loro liyane nyoba mlebu saka sisihe pejuang bocah wadon kasebut. Nanging kaendahan kasebut nggawe gerakan laras suwek. Lan carane bakal mencet sampeyan diagonally karo mini-roket.
  Lan saiki pejuang kapindho wis ambruk.
  Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Aja nguap, iku bakal dadi banzai!
  Prajurit nom-noman kasebut nyathet, nyedhot untune lan nembak liyane, wektu iki dadi pejuang kursi loro:
  - Ing peti bakal ana tentara orc lan sing nyewa kita kanggo rokok, permen lan kabeh jinis alkohol!
  Veronica ngguyu, nembak pejuang liyane, lan cooed:
  - Kamulyan kanggo Elf gedhe lan kerajaan Oz!
  Rofoshki, Nanging, cepet sinau saka kesalahane, volleys liyane lan liyane asring tekan platform, lan zherriks nyuwil liwat, slipping liwat sieve bledosan, ngirim jotosan nglarani, lan malah arep kanggo ram. Nanging, nalika sampeyan dhewe ora ngrusak urip sampeyan, gampang dadi wani. Sawetara roh duweke wong mati sing durung mutusake, padha mlayu ing antarane jagad, lan ing wektu sing padha, dheweke ora gelem nambah jumlahe dhewe.
  - Delengen, misale jek kapal perang ultra bubar. - Jendral bengok
  Pancen, salib-siders, wis nandang gerah banget cedhak, bisa ngrusak generator, lan banjur nandur bom thermoquark menyang longkangan. Saiki salah sawijining raksasa lintang wis ora ana.
  - Ayo kabeh massal kanggo kaloro, kenek klempakan, ora nyebar tipis. - Kent bengok menyang saluran ndhelik.
  Krosoiders cetha krungu dheweke, obah malah nyedhaki, meh ndemek lapangan pasukan, lan ora lali kanggo maneuver lan mbuwang trap. Salah siji saka wong-wong mau langsung mbledhos, nanging kapal perang Ultra liyane karo kru siji yuta wiwit ambruk.
  - Iku dadi apik! - ngandika jenderal elf. - Sampeyan bisa sijine katelu ing.
  Space Marshal, kucing ala sing duwe batang, ana ing salah sawijining kapal perang ultra. Weruh kewan sing ditresnani gagal, dheweke nguwuh:
  - Langsung narik kabeh pasukan menyang ajiné serangan, numpes kabeh cross-siders! Lan langsung melu roh-roh saka jagading paralel!
  Nalika dheweke bengok-bengok, ultra-cruiser kaping enem ngalami karusakan abot. Nanging, dheweke bisa nyingkirake telu wong sing nglanggar, banjur cepet-cepet mlayu nganti wong-wong sing ora duwe wektu kanggo mlumpat maneh.
  Veronica nyumerepi untune sing cemlorot kaya berlian lan nyanyi:
  Apa sampeyan ndeleng grahana ing langit?
  Ombak sing nggegirisi nggegirisi ...
  Iki minangka tandha Neraka
  Kawanan lolongan kosmik!
  Lan dheweke, tanpa isin, mlebu perang karo paket Belomor ing pejuang ruang sing rada kuat.
  Ultra-cruisers wiwit mundur lan kelompok. Nanging para faun lan elf ora mikir kanggo nyerah, padha meksa ngamuk, cepet-cepet nututi mungsuh, lan kapal lintang padha baris kaya hatchet pindho. Nanging, iku ora gampang kanggo ngalahake tatanan uga-koordinir saka starships kuat kuwi mundhak banget, lan cruisers wis mlebu perang. Siji mbaka siji, pitulas Krosoiders ditembak mudhun, lan papat liyane padha macet ing trap gravitasi simulasi dening mantra gelombang. Bener, papat ultra-cruisers liyane nampa karusakan serius lan engulfed ing geni. Saiki fauns dipeksa mundur, lan Rofoshki pungkasane nemokake taktik sing bener, nyoba ngoptimalake kauntungan numerik.
  Veronica nindakake maneuver sing menarik banget lan bisa nyekel pejuang sing duwe paket Belomor, sing ditindakake kanthi pinter. Lan pembakaran sing ora pati penting kedadeyan. Banjur bungkus racun, sing diobong ing geni, mabur metu saka mobil sing rusak.
  Veronica tweeted:
  - Ayo ana perang,
  Elfie ya karo aku!
  Pinokio si cyborg mendesis:
  - Sampeyan cah wadon mung gedhe! Dijogo!
  Lan uga kalah mesin liyane transparan saka produksi ruang, lan bledosan menyang geni kaya keg saka mesiu.
  Lan saperangan padha mbengok bebarengan:
  -Siji loro telu-
  Sampeyan nyuwek rokok sampeyan!
  Ing sawetara titik, kabeh kapal cilik saka fauns ditarik maneh lan wiwit nutupi platform saka serangan saka zherriks.
  - Pasukan kita wis ilang inisiatif. - Kent nyatakake.
  - Banjur kita kudu muni mundur! - Hett disaranake. - Aku bakal hubungi star marshal langsung.
  - Aku ngumumake redeployment! - Marshal nguwuh. Pasuryane sing tanduke nuduhake rasa marem lan getun. Asil saka perang bisa diinterpretasikake kanthi cara sing beda-beda.
  Manuver kasebut, kanthi lembut disebut redeployment, wis dilatih wiwit biyen lan bola-bali digunakake ing bentrokan militer lan latihan virtual. Alami, iki diatur lan cepet. Metu menyang ruang siji-dimensi ditindakake kanthi percepatan awal, pisanan dening prau gedhe, lan banjur kanthi luwih cilik. Wong-wong sing nutupi mundur njupuk resiko gedhe, nanging Rofoshki, ketoke curiga jebakan licik, ora aktif mencet, matesi piyambak kanggo geni long-range. Akhire, fauns mlebu ing multi-ruang, dadi ora bisa digayuh.
  Lan Veronica terus perang nekad. Dheweke nggawe maneuver licik. Ing kasus iki, dheweke ditentang dening Napoleon cognac, lan iki ace banget serius. Lan ora gampang maneuver marang dheweke.
  Lawan sing mbebayani banget.
  Pinokio si cyborg ngatonake untu ing pasuryane sing bocah lanang lan nyanyi:
  - Sampeyan ngerti, kita kudu wedi karo cah wadon,
  Eksploitasi para ayu iku tanpa wates...
  Amarga bocah-bocah wadon bisa gelut
  Setir sing kuwat lan dayung sing kuat!
  Veronica manthuk sarujuk, nindakake maneuver motong:
  - Ya! Aku bisa nglakoni iki! Lan aku bisa ngrampungake malah karo Napoleon cognac.
  Lan bocah wadon maneh nindakake maneuver ing wangun tandha pitakonan, lan dheweke nindakake kanthi apik.
  Lan pejuang sing lagi wae bledosan tiba-tiba dipérang dadi loro, lan saiki botol Napoleon cognac gelut ing mesin liyane.
  - Pira regane? - Jendral Kent takon marang partner Hett surem amarga armada kasil ngliwati bolongan ireng, ngusapake ing sadawane orbit saka rumpun gas buta supaya kandhel sing nggawe lapangan gravitasi dhewe.
  Cah wadon ayu mangsuli kanthi nada sing diukur:
  - Pracaya! Luwih saka limalas ewu kapal cilik ilang, lan luwih saka satus ewu pejuang. Limang atus platform serangan wis ditembak mudhun, lan wolung puluh telu liyane mbutuhake ndandani gedhe. Rong atus sangang puluh nem grapples ilang, lan wolulas perlu ndandani. Telung atus pitung puluh loro kapal penjelajah, sangang atus telung puluh siji operator rudal, sewidak rusak banget, iki ora ngetung stasiun pelacak lan robot pengintaian lan karusakan cilik.
  - Apa padha supaya rofos getihen?
  Bocah wadon mau ngguyu, nuduhake untune mutiara:
  - Iku angel kanggo ngetung persis, nanging bab telu-plus luwih saka kita, yen sampeyan njupuk starships gedhe, ing Kajaba iku, meh wolung puluh transports lan sangang super-kapal ultra-peperangan padha ditembak mudhun, lan limang katon dadi rusak banget. lagi, ing paling apik,, kudu dikirim menyang mburi.
  - Inggih, kita mesthi ora bakal mudhun kanggo iki, nanging aku ora yakin bab ganjaran. Ing asas, kita padha begja sing mungsuh ora siap. Ing perang sabanjure dheweke bakal luwih ati-ati.
  Cewek itu ngangguk:
  - Kesimpulan?
  - Kemungkinan kira-kira padha, lan komputer bakal menehi risak luwih rinci.
  Sikile prajurit elf sing telanjang, disamak kanthi garis sing apik banget lan kurva tumit sing menggoda katon.
  Prajurit ngandika dingin:
  - Dadi upload informasi ringkesan.
  Sawijining menit komputer kasebut kacarita:
  - Peluang para pihak kanthi prilaku sing optimal ing loro-lorone yaiku: kamenangan rofos wolung puluh papat persen, kamenangan elf sewelas persen, seri limang persen.
  - Ora cukup! - Pasuryan jenderal tiba-tiba tiba.
  - Prilaku optimal dipercaya, menehi ramalan njupuk menyang akun apa mungsuh lan apa kita wis ditampilake bisa kanggo ngontrol.
  Komputer ngetung setengah menit maneh lan ngetokake:
  Peluang rofos menang sewidak papat persen, elf ana rong puluh lima persen, lan elf ana sewelas persen seri.
  - Dadi, tegese kita kalah, sanajan ora akeh. Siji kasempatan ing papat. Kuwi luwih apik. - Ujare Marshal Gugnish.
  Veronica perang karo Napoleon cognac. Lan ora kanggo apa-apa yen botol karo tentakel duwe jeneng sing nggegirisi lan duwe label sing padhang. Dheweke pancen berjuang ing ndhuwur.
  Lan programmer cah wadon ora bisa nyekel dheweke ing jebakan, utawa nggawa dheweke mudhun maneh.
  Kajaba iku, dheweke uga kejiret dening sinar.
  Veronica felt dheweke otot awak dadi ketutupan kringet. Lan cah wadon programmer kang gundhul, chiseled kaki panas. Nanging prajurit kasebut kanthi kendel nyanyi:
  Kita bakal ngalahake mungsuh, percaya marang aku,
  Aku pracaya kita bakal nyuwek botol ala ...
  Botak Fuhrer, kewan karnivora,
  Nanging kita bakal break bali, pracaya kula!
  Sawise iku, bocah wadon kasebut kanthi cepet mencet tombol joystick kanthi driji sikil. Lan fighter jerked banget, lan banjur kabeh bedhil discharges pertempuran.
  Lan padha mlebu mobil sing ana botol sing katon ora bisa dirusak. Lan dheweke shuddered lan nyawiji.
  Banjur cognac bledosan, lan coklat lan permen kasebar ing kabeh arah. Lan vanilla, kismis, lan akeh liyane éca padha tiba saka wong-wong mau.
  Veronica tweeted:
  Oh, sih-rahmat
  Mangan permen kabeh...
  Ngunyah coklat, guyon,
  Seneng ngunyah!
  Sawise iku Veronica njupuk lan nglirik maneh karo zamrud lan, ing wektu sing padha, mata safir, sing pulsated kaya lintang.
  Pemuda program kasebut ujar:
  - Hyperquasar! Sampeyan ultrapulsar!
  Veronica mbenerake:
  - Iku luwih apik kanggo ngomong: ultrapulsar, sampeyan Hyperquasar!
  Cyborg Pinocchio mangsuli:
  - Imajinasi saya disabetake
  Gambarmu sumunar kaya buntut komet...
  Iku kaya sampeyan disambar kula kaya kilat -
  Kanthi lintang, kaendahan kaya langit!
  Prawan programmer dikonfirmasi:
  - Sampeyan kaya Pushkin! Super!
  Pinokio cyborg mbantah:
  - Ora! Aku dudu Pushkin, nanging sewu luwih adhem!
  Veronica ngguyu karo untune:
  - Ya, ngendi Alexander Sergeevich peduli karo sampeyan! Sampeyan minangka putra elektronik sing kuwat karo hiperplasma ing prosesor sampeyan!
  Lan pasangan tarung kesusu menyang perang maneh karo nesu banget. Siap nuduhake kekuwatan lan kepahlawanan tingkat paling dhuwur.
  Gambar kasebut wiwit luntur lan banjur ilang. Komandan cah wadon pindhah saka saucer gigantic, utawa luwih, hologram imager gravitasi sing nindakake mukjijat sing ora bisa dingerteni. Elf sing ngadeg
  ing kadohan, dheweke uga mundur, raine dadi sedih, ana eluh ing mripate.
  - nggegirisi! - Ngandika komandan girl.
  Elf ngandika:
  - Ora ana sing bisa dibayangake. Apa yen ana, ing antarane elf, bapakku gelut, lan bisa uga tatu utawa tiwas.
  - Iki ora bisa ditolak! - Kene elf liyane sighed. - Tanah kelairanku meh kalah. A kapak hyperplasmic hovered liwat peradaban sandi.
  Bocah program kasebut kaget:
  - Hyperplasmic, sampeyan ngomong, apa hyperplasma? Aku wis krungu iki kaping pirang-pirang, nanging aku ora ngerti.
  Robot sing luwih tuwa lan luwih canggih mutusake supaya sabar, dheweke dudu ahli fisika kanthi latihan, nanging coba lan jelasake, amarga dheweke mikir sing galak, sanajan sing maha kuasa.
  Mulane, dheweke mutusake kanggo nyimpang sethithik menyang sisih, kanggo miwiti, kaya-kaya saka kadohan:
  - Ing jaman kuna, nalika wong ora mung disambungake menyang siji planet, nanging dipérang dadi pirang-pirang negara, ksatria kasebut muncul, utawa ing istilah kadonyan, raja Trikhkh. Dheweke mutusake manawa wektune kanggo mungkasi kekacauan lan obscurantisme. Ing wektu iki, pabrik-pabrik gedhe wis dibangun, bedhil lan meriam muncul. Perang dadi saya kejem lan ngrusak, lan ilmu sihir mati. Kajaba iku, ing pirang-pirang agama, ilmu sihir wis diumumake minangka dosa gedhe. Ora bisa ngetung pirang-pirang pacoban sing ditindakake kanggo wong-wong sing dicurigai ilmu sihir. Sang Prabu, ing kalodhangan iki, wiwitane duwe pikiran sing padha: para penyihir kalebu ing pancang, utawa ing pancang. Nanging kedadeyan nalika dheweke nganakake kompetisi kanggo para pejuang sing paling apik, jinis pertunjukan bela diri topeng, sing menang yaiku prajurit sing katon rapuh. Nalika makutha dipasang ing sirahe, Palladin sing teka nyopot topenge, lan pasuryane bocah wadon, ora kaya pandhita manungsa, katon ing umum.
  Kabeh padha gumun, iku elf wadon, balapan legendaris sing diagung-agungake ing balada lan legenda. Dheweke ngetokake tangane marang Trich, lan eseman sing apik banget ditangkap dening seniman sing paling apik.
  Sang prabu kasmaran, wanita bangsa manca, jejuluk Rerra. Karep dheweke semangat, sanajan ora bisa dingerteni kabeh wong. Beda jinis, jinis liyane. Lha, kepiye carane sampeyan bisa nerangake yen serigala bisa tresna karo sapi? Nanging cah wadon, anehe, mbales rasane, lan ora suwe dheweke nikah, sanajan nyatane raja-raja tanggane padha nglawan. Perang wiwit, nanging banjur prawan elf nuduhake dhéwé dadi diplomat subtle. Dheweke bisa nggunakake licik kanggo nglawan mungsuh Trikhkh. Padha cepet, ngelingi grievances cilik, lumebu ing perjuangan elek antarane piyambak. Inggih, ing sauntara iku, tentara Trikhkh ngalahake wong-wong mau. Rerra dadi tukang sihir, amarga akeh elf sing wasis ing sihir, lan sihir praktis. Nalika kita sinau mengko, cah wadon iki, amarga saka pikirane luar biasa, iki misunderstood dening sedulur-sedulure, nguripake metu dadi outcast. Nanging dheweke dadi wong sing dibuang, nanging karo kita dheweke wis dadi panguwasa sejati. Ora nggatekake prasangka, Rerra ngenalake agama anyar sing nggawe legitimasi praktik sihir. Saiki, saka buaian, bayi sing bisa sihir ditemokake, lan banjur dilatih ing sekolah khusus. Nalika iku akademi ilmiah muncul. Rerra penyihir gedhe nyoba kanggo gabungke gaib lan ngelmu. Ora suwe, kekaisaran kasebut duwe senjata anyar, sing sadurunge ora katon, lan nelukake planet kasebut. Trikhkh wis tuwa lan mati: para elf banjur urip luwih suwe tinimbang faun. Lan ana elf kaping pitu luwih saka elf. Rerra dadi permaisuri. Dheweke kepengin pindhah menyang angkasa. Tahap pisanan yaiku penerbangan menyang bal. Sing dadi perang sing saiki ditindakake. Banjur proses bledosan atom ditemokake. Unsur superheavy ambruk nalika nglumpukake massa kritis. Kanthi bantuan sihir bisa nambah proses iki. Banjur Rerra, kanthi bantuan para ilmuwan, nyadari yen bisa ngekstrak energi saka proses fusi inti hidrogen ing lintang-lintang. Nanging nyatane bisa nggawe bom hidrogen kanthi bantuan mantra. Saka wayahe penaklukan bal kasebut diwiwiti.
  Veronica uga weruh iki, lan dheweke minangka prajurit kelangan, dheweke uga ngelingi soko saka eksistensi dheweke ing peran Dewa Wanita Mahakuwasa, ing salah siji saka urip sadurunge nyawa abadi, lan ngandika:
  - Apa sampeyan bisa ngandhani kanthi luwih rinci babagan carane nggawe bom hidrogen, bisa uga luwih kuat tinimbang bledosan bubuk mesiu.
  Bocah robot ngguyu, program bocah-bocah liyane mengangguk setuju:
  - Mesthine luwih kuat! Bom cilik, kaya menara kita, bisa njeblug kaya laras mesiu kanthi diameter siji kilometer.
  - Wah! - Prawan ayu Veronica singsot. - Kolosal.
  Robot sing luwih berpengalaman terus ngomong kanthi seneng:
  - Nanging malah energi iki ora cukup kanggo lelungan ing papan kanthi kecepatan sing luwih dhuwur tinimbang cahya. Rerra tetep enom sacara lahiriah, nanging pati uga nyedhaki dheweke. Nanging, ing pungkasan uripe, dheweke lan murid-muride ngalami energi penghancuran. Iki nalika prakara beda-beda ing pangisian daya, plus utawa minus, minus utawa plus. Alami, malah awan elektron dipintal ing arah sing beda-beda, lan nalika tabrakan, pasukan sing ora dingerteni dibebasake.
  Veronica nemokake iki menarik:
  - Ngomong liyane babagan awan elektron.
  Bocah cyborg, sing asale saka jaman ruang angkasa, terus:
  - Kabeh atom dumadi saka inti lan awan elektron sing muncul saka rotasi elektron lan positron. Iku jenis kaya planet ngubengi srengenge, mung kacepetan rotasi ora luwih dhuwur. Trilyun révolusi ngubengi inti per detik.
  Lan nalika ngrusak, elektron tabrakan, inti dhewe, dumadi saka proton lan neutron, teka menyang kontak karo pasukan gedhe tenan. Lan bledosan monstrous ana, ngeculake energi frantic luwih saka ewu kaping luwih saka sak bledosan saka bom hidrogen.
  Veronica ngucap:
  - Bener omah edan!
  Pinokio si cyborg mengangguk setuju:
  - Iblis kelangan - dhemit bakal menehi inspirasi!
  Komandan program terus kanggo dheweke:
  - Lan kanggo ngganti polaritas biaya, sampeyan butuh sihir. Sing diarani mantra ombak digawe dening Rerra. Nalika iku ora mung goyang hawa ing urutan tartamtu, nanging urutan tartamtu ing gerakan ombak. Iku mengaruhi pesawat saka kothak ing papan, lan sing, siji, pengaruhe donya materi. A jenis efek resonansi. Gelombang kasebut ndadekake senar cilik, saka sing ditularake menyang sing gedhe, nyebabake musik sing banter nganti watu-watu goyang.
  - Lan ombak kaya ripples, nanging ora ing udhara, nanging ing lapangan spasial! - Veronica njlentrehake.
  Program komandan manthuk
  - Ya, sampeyan ngerti aku kanthi bener!
  Bocah cyborg kasebut dikonfirmasi, mripate sumunar, nampa kawruh sing durung ana sadurunge:
  - Iki sihir tingkat sing luwih dhuwur. Saiki kita ngomong babagan hiperplasma.
  Komandan program terus:
  - Iki uga diarani hiperplasma sihir. Alamiah, energi penghancuran dadi prolog kanggo panemuan energi thermoquark. Lan ing kene sihir sing luwih kuat dibutuhake. Elves ora lara nalika umur tuwa, sehat lan sregep, nanging ing wektu sing padha ngrasa nyedhaki pati. Dadi, Rerra, ndeleng dheweke wis ora suwe, banjur ngajak dheweke dadi penerus, Zenna, pesulap paling kuat saka balapan elf. Ing wektu iki, fauns wis mapan ing saindhenging bal lan penetrated menyang donya liyane, dadi kekaisaran sugih. Dadi panguwasa iku minangka pakurmatan sanajan kanggo elf sing sombong. Lan bebarengan karo dheweke padha mikir babagan langkah sabanjure kanggo nelukake alam semesta.
  Ing wayahe, saucer saka visor gravitasi ngadeg ing pojok bale
  Iku wiwit murup maneh lan swara karakteristik wis krungu.
  - Telpon kanggo komunikasi maneh. Aku bakal crita iki mengko! - Komandan program ngandika.
  Veronica nambahake filosofis:
  .- Kajaba iku, aku ora pengin sampeyan nggunakake kawruh anyar kanggo ngrusak makhluk liya.
  Anak-program lan cyborg ngguyu.
  Pinokio cyborg ngguyu:
  - Kepiye carane sampeyan, ing jaman kuna nyata babagan tingkat pembangunan dibandhingake karo kita, bisa njupuk kauntungan saka iki? Sampeyan ora nampa informasi sing akurat. Lan program komandan ora menehi katrangan sing cukup yen sampeyan bisa nggawe bom hidrogen, luwih-luwih sing ngrusak.
  Prawan program kasebut nyathet kanthi udhara ahli:
  - Annihilation luwih gampang, sanajan kekuwatane gedhe banget. Kajaba iku, reaksi beda-beda ing kekuatan gumantung apa zat sing digunakake ing annihilation. Efek paling gedhe diprodhuksi dening wesi lan unsur sing cedhak.
  Veronica pura-pura kaget:
  - Lan kenapa !?
  Komandan program kanthi sabar nerangake:
  - Kombinasi optimal saka valensi, keseimbangan ing inti proton lan neutron. Iki ngidini sampeyan nindakake lan nggunakake jumlah maksimum partikel. Sawise kabeh, daya saka mesiu gumantung ing imbangan saka unsur.
  Pinokio cyborg mlumpat lan nguwuh:
  - Lan carane! Nanging ayo ndeleng apa sing kedadeyan ing epik sing menarik iki.
  Boltology wis rampung. Lan sampeyan kudu njupuk lan, tanpa mikir kaping pindho, bali menyang perang.
  Veronica langsung setuju:
  - Perang ing game luwih apik tinimbang ngrungokake ceramah kuasi-ilmiah babagan hiperplasma lan thermoquark!
  Lan saiki saperangan gelut bali ing game, kang dadi kaya perang papan nyata, lan iku kelangan.
  Veronica nggawe maneuver python squeaky lan tiba ing mobil loro-seater ngendi loro coklat gingerbread cookie padha lungguh. Lan fighter rada kuat iki kejiret geni.
  Lan cookie gingerbread, sing wis rampung dikupas, uga digoreng.
  Veronica njupuk lan nyanyi:
  - Iki minangka panganan sing enak ing kene,
  Kita pejuang, dudu kura-kura!
  Pinocchio cyborg uga ngobong mobil liyane kanthi geni magoplasma virtual lan ngucap:
  Bakal ana urutan nomer,
  Aku uga bakal diajeni ...
  Cyborg wis cukup sajak
  Cyborg wis cukup sajak
  Robot butuh akun!
  Kangge, saucer saka visor gravitasi ing holograms kolosal
  ditambahi. Karangan lintang-lintang sing berkilauan lan lincah, kontur kapal bintang sing ramping wiwit katon. Ana sing katon kaya iwak, ana sing kaya watu sing dipotong kasar, lan liyane kaya kayu apung.
  Armada rofos predator kayane wis entuk bala ing pamindhahan. Dheweke mudhun alon-alon, metu menyang sabuk pulsar frantic, nalika ageng, kadhangkala tekan ukuran planet, clots plasma cepet obah ing lintasan nduwurke tumpukan, lan partikel saka materi frantically cepet-cepet ing antarane wong-wong mau. Wilayah iki diarani rahim Gehenna kosmik. Armada kapal anak-anak saka pepeteng wiwit reorganisasi, nindakake maneuvers Komplek. Tujuan trik kasebut yaiku kanggo nyiapake tabrakan karo kapal bintang mungsuh.
  Victoria perang agresif lan nindakake maneuvers gaya baseball. Lan banjur dheweke mlumpat munggah lan nguripake liwat, iku mung serem. Inggih, wanita punika aggressor. Inggih, trik. Lan Pack saka Marlboros mlumpat metu marang dheweke ing jet tempur, kaya Fantasi alam bébas saka game komputer bisa kelakon.
  Iki minangka komposisi seni. Lan cah wadon bakal njupuk lan mencet tombol karo puser.
  Lan release saka energi, mobil karo rokok Burns karo semangat padhang. Lan mambu asap beracun.
  Pinokio cyborg mlumpat metu saka kutub meridian. Carane mlumpat metu, nindakake somersault. Lan ing serangan teka fighter loro-jog, dijamin langsung saka nyilem karo rong gendul bir Bavarian. Sing kelangan banget.
  Nalika padha mbledhos, umpluk jambon diwutahake, kaya-kaya saka pemadam geni.
  Trolls wis dadi luwih wicaksana komputer plasma wis cukup cetha ngetung sing wilayah iki bisa dadi panggonan ambush saka mungsuh luwih licik lan canggih saka sadurunge. Saiki tentara wis siyap-siyap kanggo kemungkinan apa wae. Marshal antariksa menehi prentah sing cocog karo swara squeaky. Rofoshki sadurunge nindakake maneuver sing padha sajrone latihan, personel sing dilatih kanthi intensif, entuk lan nggabungake katrampilan.
  Kanggo ngimbangi kerugian sing ditindakake, fasilitas panyimpenan peralatan, paduan logam khusus lan cadangan energi diaktifake maneh. Basis ndandani digabung dadi pabrik, sing nyetel kapal bintang nalika mabur, lan malah nggawe sing anyar. Padha bisa katon ngubengi rusak, tokoh massive saka operator pesawat lan ultra-battleships. Welding sparkled, balok plasma mili, gravito lepen njeblug, menehi logam sprayed menyang ion sembarang wangun. Sawetara konglomerat iki dirusak nalika nyerang faun, nanging isih sawetara. Kalebu robot sing katon kaya cumi-cumi bersenjata satus, uga pesulap khusus sing nyipta mantra pemugaran struktural. Ing tartamtu, padha makarya ing kelompok gedhe, clinging menyang starship, muttering soko liwat amplifier Piandel sing katon kaya sungu.
  Veronica, sawise nindakake loncat karo muter awak lan ngalahake pejuang mungsuh liyane ing nyilem yakin, ditanggepi:
  - Ayo ora sijine raja ing stalemate! Bakal ana jadwal ngamuk!
  Cyborg Pinocchio nyegat pesawat ruang angkasa liyane lan squeak:
  - Kita duwe akurasi lan bebener ing sisih kita!
  Veronica, twitching dheweke gundhul, tanned, seductive, otot sikil, ngandika:
  -Akurasi - kesopanan para raja!
  Lan dheweke rada muter karo otot weteng sing diukir.
  Kajaba iku, penyihir lokal nyoba kanggo nggawe sing luwih serius, kasedhiya ing arsenal pejuang gaib.
  Mulané para tukang sihir mau banjur nguncalaké gandum. Titik cilik katon lan mboko sithik tuwuh. Para penyihir ngubengi dheweke ing wedhus. Apa padha bengok-bengok menyang bullhorns.
  - Iku lucu! - Veronica ngandika. - Ngelingake kula saka ritual kanibal.
  Ing kene ana tunas katon, ing wiwitan ukuran tong bir, banjur dadi luwih gedhe lan luwih gedhe, pisanan ukuran lumbung, banjur kastil abad pertengahan, banjur ukuran kapal perang ultra. Bud wiwit mekar, dadi soko antarane anyelir lan tulip. Kelopak obah lan mlayu menyang arah sing beda-beda, dadi asu swiwi sing nyembur plasma. Dheweke ngeculake gelombang gravitasi, mbuwang kapal bintang Rofoshek ing arah sing beda-beda.
  Nanging, guncangan kasebut ora kuwat banget. Veronica, twitching dheweke apik banget sikil lan flexing otot weteng, nalika nuthuk mudhun fighter liyane, kaget:
  - Apa iki, hantu raksasa?
  - Urut saka kaya sing, mung luwih materi saka misale jek ing kawitan marketing. - Said Pinocchio cyborg, ngarahake geni ing mungsuh, ing kasus iki botol Agdam anggur ing fighter, lan, ing wektu sing padha, nresep saka Candy coklat - Iki salah siji saka jinis tenung-hyperplasma, karo komponen sihir luwih saka hyperenergy murni. Yaiku, sihir dicampur ing kene karo manifestasi fisik, nanging sing terakhir diwakili kanthi luwih sithik.
  Veronica ngendika kanthi kasar, ngeruk garpu emas sing wis dibenturi ing keyboard, lan ing wektu sing padha mencet tombol joystick kanthi driji sikil:
  - Cetha, liyane ilmu sihir - kurang ilmu!
  Sawisé iku, cah wadon bakal narik metu trick - python saber-toothed, lan muter jack-in-the-box twist.
  Lan dheweke bakal nggero ing ndhuwur paru-paru:
  - Mateni, mateni, orc degenerate ala,
  Mateni, mateni, sampeyan bangsawan troll!
  Nugget iku idolaku, aku tresna sampeyan vampir!
  Lho, goblin ana ing neraka, goreng sing lemu!
  Lan wektu iki pejuang tabrakan menyang telung pilot, ing kasus iki siji donat lan loro cheesecakes karo sikil.
  Ing pangaribawa saka tim tukang sihir mabur, asu, ketoke saka jenis polisi, baris munggah, ketoke makhluk manut.
  The troll hypermarshal mumet:
  - Rofoshka luwih pinter tinimbang asu lan bakal nggawe dheweke manut. Iku ora tanggung kanggo apa-apa sing fauns duwe alam asu.
  Jendral wanita cantik kanthi proboscis muter-muter hologram lan ngandika kanthi ambegan:
  - Kepiye carane bisa mlaku tanpa naga? Dadi kita bakal dadi macan gedhe tanpa taring.
  - Dheweke bakal nindakake sihir liyane! Aku wis dhawuh! - Ruang hypermarshal ngacungake tangane. Emitter kasebut mabur ing awang-awang lan ngucap:
  - Apa sing dikarepake, Pak?
  - Aku hypermarshal! Kothak kebak grub!
  Tumpukan panganan katon ing jejere rofoshka priyayi. Antarane wong-wong mau, kue sing diukir kanthi wujud kapal perang Faun. Nanging, kontras karo proporsi, astronot sungu nari ing.
  - Iki favoritku! - Hypermarshal wiwit mangan patung-patung sing digawe saka krim lan menyan.
  Jendral wanita ngandika:
  - Ing muda alam bébas, aku katahan den karo bocah-bocah wadon saka kabecikan gampang. Dheweke ngladeni mafia lokal. Ana siji asu, dheweke terus-terusan nyolong saka klien. Pungkasane, dheweke nemoni siji sing lintang banget lan dipangan.
  Hypermarshal nyatakake:
  - Ing sawetara panyiapan sampeyan bisa, kanggo ragad, malah njupuk bagéyan ing proses masak, salah siji saka compatriot, kang biaya luwih, utawa saka jinis liyane, kang luwih murah.
  Lan prawan priyayi tweeted jawabane:
  - Saiki tortures liyane ing fashion, utamané, nggunakake mikro-komputer.
  Lan nggero kewan ing seragam apik banget kanggo nanggepi:
  - Iki persis apa sing kudu kita gunakake. Ing pertempuran angkasa, luwih angel nyekel tahanan, nanging sawetara wong sing lolos ing modul lan kapsul mateni program ngrusak diri. Dadi kita bisa nyekel wong-wong mau.
  Lapangan pasukan mabur menyang kantor. Iku dianakaké elf nengsemake. Makhluk iki umure luwih suwe lan luwih kuwat urip.
  Hypermarshal nggosok tangane sing greasy, emitor ngeculake gelombang sing nyerep partikel kasebut.
  - Nah, saiki kita duwe elf. Kita bisa pamisah gedhe.
  Kolonel telanjang padha karo wong sing nduweni atletik, mung kanthi pinggul sing tipis lan pinggul sing sempit. Wong lanang sing ora diragukan, nggantheng, nanging ana sing feminin ing gaya rambut sing mewah banget, rambut emas lan rai mulus bocah wadon tanpa rambut siji. Dadi saka sudut pandang manungsa, elf kasebut nduweni daya tarik sing bisa dipertanyakan. Nanging, programmer cah wadon Veronica seneng karo dheweke. Warrior, sawise kalah lan ninggalake buntut kumelun saka pejuang karo bakso, takon karo ambegan, drumming driji sikil telanjang ing keyboard:
  - Bakal padha tenan ngobong wong enom dear iki?
  Komandan cah wadon ngguyu:
  - Dheweke ora nom-noman ing taun (mung elf kabeh katon kaya remaja), lan geni banget primitif. Dheweke bakal nemokake torture sing luwih apik lan luwih efektif.
  - Pengalaman iki bisa migunani kanggo kita! - ngandika Pinocchio cyborg. - Seni dumunung ing kemampuan kanggo nindakake interogasi, sing paling penting kanggo tiran.
  Nanggepi, Veronica ngandika karo eseman, sadurunge ngirim pejuang liyane karo coklat bar menyang maya saka karusakan:
  - Torture iku njijiki, interogasi perlu!
  Kolonel nyoba njaga penampilan sing tenang, nanging ing wektu sing padha dheweke rada ndredheg. Sirahku mbokmenawa swarming karo pikirane carane ora menehi apa-apa, nanging ing wektu sing padha nyimpen urip larang regane.
  Hypermarshal takon marang dheweke:
  - Apa rencana dhawuh sampeyan?
  Elf tawanan mangsuli:
  "Aku kolonel sing prasaja lan aku ora ngerti luwih saka sing dakkarepake." Ing wayahe pungkasan, prentah diwènèhaké marang kita, lan kapal angkasaku obah miturut urutan sing ditampa.
  Hypermarshal ngangkat sirahe:
  - Ya, ternyata sampeyan uga pinter. Sampeyan ngerti carane metu. Nanging ora bakal mbantu sampeyan. Dakkandhani kepiye kapal lintang sampeyan katon lan ilang kanthi cepet.
  Elf tegang lan ngomong kanthi swara sing lemah:
  - Aku ora ngerti rincian technical, awit aku ora fisikawan dening latihan. Bener, aku ora butuh. Aku cog ing mesin perang, Aku mung menehi printah lan nampa pesenan, lan spaceship langsung mlumpat, lan ing titik liyane ing papan.
  Ing kene ana cah wadon sing duwe wulu ing sirahe wis squeaked:
  - Apa bab inersia?
  Kolonel mangsuli kanthi swara gumeter:
  - Malah ing kapal sampeyan dipateni dening anti-gravitasi.
  Bocah wadon kasebut ngguyu lan, kanthi jelas bungah, ujar:
  - Kabeh wis jelas, dadi luwih apik, ayo miwiti nyiksa. Nyeluk ultra-algojo.
  A robot gedhe karo akeh tentacles mabur menyang bale, ngiring dening njijiki lan banget lemu nosed troll. Sampeyan bisa ndeleng carane kesed mlaku karo sikil cendhak.
  - Aku ing layanan sampeyan, raksasa angkasa!
  - Sampeyan ndeleng "elf" iki, coba nanoteknologi ing dheweke.
  Katon luwih kaya celeng tinimbang predator, wong aneh irung gedhe didilat lambene sing kandel lan ijo lan ngucap:
  - Kanthi seneng.
  Troll njupuk remot kontrol lan wiwit nggawe tandha menyang robot. Obah, tentakel munggah ing bathuk, gulu, tungkak lan bangkekan elf.
  - Aja lali rambute uga! Dheweke dadi subur lan bakal ngirim sinyal nyeri sing luar biasa.
  - Lan bakal! - Troll mringis surem.
  Sinar pinkish mabur metu saka tentakel robot lan mlebu ing macem-macem bagean awak elf. Panjenenganipun Hung, cowered, lapangan pasukan ora ngidini wong kanggo pindhah, kanggo mindhah malah inchi. Nanging, sanajan sinar kasebut mlebu ing dheweke, wong nggantheng kasebut ora ngalami lara.
  Victoria terus perang. Iki mungsuh liyane. Ing kasus iki, iku pejuang loro-seater karo lollipop lan lollipop. Lan delicacies iki uga crumbled menyang cilik bêsik.
  Nanging, kanthi bagean liya saka otak sing dipompa kanthi elektronik, programer cah wadon kasebut ngawasi bagean liya saka game kasebut.
  - Apa inti saka torture? - Veronica takon, Performing maneuver liyane. "Iki ngobong dheweke kaya laser."
  Komandan program geleng-geleng kepala kanthi negatif:
  - Ora! Robot mikro mlebu ing awak. Dheweke saiki bakal gabung karo macem-macem organ ing awak, utamane sing duwe ujung saraf, lan bakal mulai ngirim impuls nyeri. Lan sawetara chip cilik bakal tumindak langsung ing otak, ngipi elek. Tegese, iku bakal dadi quintessence saka ngipi elek.
  Putri adoh saka Dewa, nindakake maneuvers ruwet, nutul mobil liyane, lan wektu iki karo sepasang orc, sebagéyan eling soko. Kawruh dheweke meh telas, nanging winates, sanajan dipompa dening nanoteknologi, nanging isih ana ing awak manungsa. Lan prajurit-programmer muttered:
  - Komputer cilik!
  Komandan cah wadon dikonfirmasi:
  - Bayangake yen ana semut sing nyusup ing njero awak sing bisa ngetokake asam lara. Mung ing kasus iki, bakal luwih elek.
  Troll nguripake hologram, lan proyeksi telung dimensi awak saka elf otot, Gamelan, tanpa rambut, tanned, boyish katon ing ngarepe.
  - Mekaten, cah cilikku! - Troll ngandika exaggeratedly sweetly. Kita bakal ngatur pain sampeyan. Ayo dadi miwiti karo sewu persen. - A driji kecanthol mlaku tengen scanner.
  Cah wadon sing nganggo wulune njerit:
  - Iku apik kanggo nyiksa wong cute!
  Elf meringis lan wiwit kedutan. Dheweke malah wiwit squirt sethitik.
  - Ora lara, nanging saiki bakal lara, kita bakal nambah beban ing ginjel, sampeyan duwe telu. - Troll ngandika mockingly.
  Sawisé iku, pasuryan kolonel elf bengkong lan groaned banter.
  - Oh! Nanging aku mung miwiti. Kepiye babagan palpasi ati?
  Werna ing hologram dadi luwih peteng, elf kedutan, nyoba nyekel weteng nganggo tangane. Ikatan sing ora katon dicekel dheweke kanthi kuwat.
  Troll ngguyu kanthi marem:
  - Lan saiki weteng, ana uga loro, supaya pain bakal pindho.
  Mesakake nyawang elf, njerit tambah banter.
  - Lan saiki ati, ana uga loro, elves iki wong thrifty.
  Veronica bisa ndeleng iki nalika perang. Dheweke nembe nembak pejuang nganggo racun liyane arupa rokok Jawa, lan diobong kaya obor. Nanging katon wong enom nggantheng sing disiksa iku ora nyenengake kanggo dheweke.
  Veronica noleh:
  - Aku ora pengin ndeleng.
  "Aku uga mikir ora ana sing menarik babagan nyiksa." - Pinocchio cyborg setuju.
  "Saiki ayo goreng otak ..." Troll wiwit, lan gambare diselani, meh langsung katon spasi. Iki nuduhake tukang sihir sing mabur nganggo klambi angkasa sing nindakake ritual liwat kadal.
  Lan saiki reptil kanthi cepet nambah ukuran lan sayap katon. Lan sirah, ing wiwitan, wiwit dibagi dadi loro. Kaping pisanan ana rong endhas, banjur sing katelu tuwuh. Iku misale jek sing iki dolanan inflatable, iku entuk ukuran supaya cepet. Ing wektu sing padha, kabeh wong wedi.
  - Iku naga! - Ngandika kaendahan Barefoot Veronica, terus diobong, wektu iki mobil karo botol omben-omben, ing admiration - Lan minangka ageng minangka Ultra-battleship. Lan ing ngendi sampeyan bisa ndeleng iki?
  Pinocchio cyborg, terus nyerang mungsuh, utamane, nembak kabeh prau kanthi tim coklat lan kismis, grumbulan lan mangsuli:
  - Mantra gelombang, kekuwatan hiperplasma lan sihir nglairake monster kasebut. Sampeyan bisa ngerti iki! Ora bisa dingerteni!
  Programmer cah wadon Veronica ngusap-usap kuil lan matur kanthi gumun, lan ora ngapusi:
  "Aku wis ndeleng akeh perkara sing apik banget sajrone sawetara jam kepungkur, sirahku mumet."
  Kaya muter ndhuwur, "naga" ngijini metu dering.
  Pancen, gelembung iridescent murub metu saka tutuk naga. Dheweke noleh. Raksasa kolosal nutup cangkeme lan bal kasebut mabur maneh.
  Veronica nabrak mobil karo rong gendul Cola, sing uga njupuk mati, nyemprotake percikan zamrud, lan whistled. Para ahli sihir padha bisik-bisik. Naga terus ngobahake cakar.
  Sawise dheweke, penyihir wulu muncul, jelas ora saka balapan Rofoshka. Dheweke nggawa ladle gedhe. Dheweke ngluncurake papat tangan sing ora sengaja mbuwang tokoh sing dipahat menyang vakum. Padha pindhah lan, sawise wektu cendhak, pasukan wiwit tuwuh.
  Dheweke katon ora biasa ing latar mburi kapal bintang ultra-modern. Mbayangno Abad Pertengahan khas, heralds karo sungu, padha nyebul. Rangking baja padha leveling metu. Dinosaurus uga wiwit katon. Ora padha karo ing bumi, beda fauna ing planet sing beda-beda isih signifikan, nanging ora kurang medeni iki. Ana uga menara pengepungan, ballistae sing kuat, lan ketapel sing rumit.
  Veronica, ndeleng pemandangan sing nggumunake iki, ngucap:
  - Wah, kok bisa iki!
  Pinokio si cyborg mangsuli:
  - Iku crita dawa! Luwih tepate, pancen kabeh bisa ditindakake ing Hypernet. Kaya ing game komputer!
  Programmer cah wadon manthuk, nuthuk mobil liyane, lan ngandika:
  - Ayo game ora tindakake aturan,
  Kita pengin sampeyan ora ana wulu,
  Lan bakal ana hiburan nganti esuk -
  Ayo dadi break liwat fraer!
  Sanadyan wadyabala pindhah ing vakum, katon para prajurit, uga jaran lan unicorn, mlaku ing permukaan sing padhet. Sampeyan malah bisa krungu shuddering saka vakum lan screeching saka kothak gravitasi.
  
  GULliver lan tentara saka cah wadon
  ANNOTASI
  Lan saiki Gulliver sing wani lan ora bisa ditiru, bebarengan karo Viscountess, mrentah kabeh tentara wadon tanpa alas kaki lan glamor. Lan padha nggawe mukjijat nyata lan unik. Orc shaggy nandhang kekalahan sawise kalah.
  . BAB 1
  Gulliver, boy langgeng iki, lan tim lanang maneh, nalika srengenge ndhelik konco cakrawala, padha mandheg kanggo ngaso. Ing kawitan padha mangan cukup heartily. Senajan panganan dadi prasaja. Lan padha turu.
  Awak kesel enom nyumbang kanggo kasunyatan sing turu teka cepet banget.
  Lan Gulliver weruh soko anyar lan ayu;
  Bocah-bocah wadon ayu banget padha obah ing lapangan. Padha enom, langsing, dhuwur lan otot. Tentara kabeh bocah-bocah wadon sing cemlorot tanpa alas kaki, jambon, kanthi tumit sing mlengkung sing apik.
  Mung dodo bocah-bocah wadon sing ditutupi ubin waja sing tipis, meh ora katon, kaya kathok godhong anjir ing pinggul.
  Lan ing wektu sing padha duwe dodo dhuwur, pinggul mewah, lan pinggul tipis. Lan abs ayu katon kaya lagi diantrekake karo coklat bar.
  Bocah-bocah wadon sing ayu banget sing duwe otot lan anggun. Lan wulu-wulu padha kebacut angin kaya spanduk warna-warni.
  Padha bersenjata - sawetara nganggo pedhang, sawetara nganggo gandhewo, lan akeh bocah wadon sing nganggo panah. Padha meh wuda, lan ing wektu sing padha dadi feminin, curvy, lan kuat lan langsing ing wektu sing padha.
  Lan bocah-bocah wadon duwe chins wani, lan padha duwe sih-rahmat unik nalika padha njupuk langkah cepet karo Bare kaki.
  Gulliver malah njerit:
  - Kuwi apik! Inggih, wanita!
  Dhèwèké tetep bocah lanang umur rolas taun mung nganggo celana pendek, nanging otot sing kuwat lan menonjol. Lan ayu banget karo awak wuda - bocah Hercules.
  Lan bocah-bocah wadon ing saubengé uga ayu lan otot, kanthi tokoh sing seksi lan ekspresif.
  Infanteri karo ayu dicet obah maju.
  Lan kavaleri mlayu ing mburi: uga meh kabeh bocah wadon wuda, mung ing jaran, lan wong sing luwih mulia ing unicorn. Ya, ana komandan ing antarane para ayu. Lan bocah-bocah wadon iki duwe gelang sing digawe saka platinum, salaka, emas lan dihiasi karo watu larang ing tangan lan sikil.
  Luwih tepate ing bangkekan lan tungkak. Dheweke uga duwe bros larang regane ing rambute lan anting berlian ing kupinge. Carane gedhe iki kabeh katon.
  Kabeh bocah wadon wis diwasa. Mung Viscountess sing wis dikenal, bebarengan karo Gulliver, katon kaya bocah.
  Nanging dheweke duwe makutha ing sirahe sing cemlorot karo watu kaya lintang. Lan bocah lanang tanpa alas kaki Gulliver ngrasakake makutha kraton ing sirahe. Sanajan dheweke mung nganggo kathok cendhak lan duwe saber dangling saka sisih ing sling.
  Nanging apa saber - kabeh strewn karo perhiasan padhang sing malah mirah bakal menehi ing.
  Inggih, mesthi, Gulliver mung wong ing kabeh tentara iki. Menapa malih, yen dheweke mung bocah, mung kuwat banget karo otot sing menonjol.
  Lan para prajurit mung mlaku-mlaku, lan pedhet sing wuda kanthi urat ing ngisor kulit zaitun emas.
  Inggih, mesthi, carane sampeyan bisa bantuan nanging sing sing, ayu;
  Bocah-bocah wadon gagah berjuang kanggo Elfia,
  Padha bangga banget putra Svarog ....
  Kaendahan kita ngalahake kanthi akurat nganggo bedhil mesin,
  Para abdiné Sétan ora bakal bisa ngrusak kita!
    
  Kita perang kanthi wani, kita perang nglawan orcism,
  Ayo ngalahake Orkmacht sing ala, sanajan mungsuh kuwat ...
  Sakcepete aku yakin kita bakal weruh komunisme sing diwenehake,
  Godhong emas, padhang saka wit maple!
    
  Ora ana negara sing luwih apik tinimbang negara kita, ora ana komunisme sing luwih apik,
  Supaya Tanah Air kita mekar sumringah...
  Kabungahan sing sayap cahya bakal teka ing planet iki,
  Lan impen sampeyan kanggo urip sing luwih apik bakal kelakon!
    
  Percaya Elfia kita bakal dadi rasa seneng sing gedhe,
  Maria, Lada, ibune para Dewa, bakal mrentah ...
  Kita bakal mungkasi serangan saka Orkmacht neraka alam bébas,
  Lan ora perlu tembung-tembung sing ora perlu lan apal!
    
  Mungsuh ora bakal bisa nyuwek atine bocah-bocah wadon,
  Kita para pejuang wis ngasah pedhang sing tajem lan ngamuk ...
  Swarane wong ayu tenan ngerti panggilan,
  Lan kita bakal bisa ngethok gerombolan Orkish!
    
  Ngerti yen kita elf ora bakal nyerah,
  Kita bakal mateni kabeh Orks kanthi lading sing paling landhep...
  Ayo prawan-prawan kita padhang karo emas,
  Lan ayo pukul pemain orc ing pasuryan!
    
  Bocah wadon tanpa alas kaki mlayu liwat salju sing atos,
  Senapan mesin aktif nulis kilat ...
  Kabeh sing kudu ditindakake para Orkis yaiku klelep dhewe,
  Amarga Tanah Air minangka benteng monolit!
    
  Kita bakal ngalahake Orks, sanajan padha duwe kekuwatan tentrem,
  Pakdhe Fem mutusake kanggo main bareng karo Kraut ing perang iki.
  Padha digawe brahala kanggo awake dhewe saka Adolf,
  Lan saiki aku duwe tentara mulya saka bocah-bocah wadon nglawan wong-wong mau!
    
  Ing kene ana perang ala, ing perang elf-prawan iki,
  Dheweke ngremukake para Orcist, sanajan ing perang sing ora padha ...
  Suarane cah perak iku jelas banget,
  Kaendahan ora bakal tunduk marang Orkler-Satan!
    
  Nasib elf-light kita yaiku menang terus-terusan,
  Senajan armada Orkish ora ngerti nomer ...
  Lan kita kenek Orkdolf sing kelangan ing rahang,
  Buruh Elfskva wis succumbed kanggo serangan!
    
  Wis ana salju, lan bocah-bocah wadon ora nganggo alas kaki,
  Tumit telanjang sumunar kaya tapak kaki kelinci...
  Para elf dadi gagah ing perang,
  Pracayaa, mungsuh ora bakal weruh esuke!
    
  Aja menehi sih marang Orks ing perang,
  Wadya-balane bakal panas banget, kaya setan sing murub...
  Kita bakal nampa ganjaran saka tangan Elphisus,
  Bakal banget galak, elf girls bear!
    
  Yen kita kudu muter, kabeh gunung ditutupi salju,
  Lan ayo padha ngadeg ing jagad cahya, paradise elfinism ...
  Untunge, kita dipecat saka bedhil Aurora,
  Lan Orkshism kejem dibuwang menyang inferno!
    
  Elfingrad ora nyerah, kita ngadeg ing ngisor iki,
  Sanajan gerombolan bledosan saka baja lan neraka ...
  Bocah-bocah wadon mbalang granat nganggo sikil telanjang,
  Amarga mung ana siji Fatherland susu elf!
    
  Aku yakin kita bakal ana ing Orklin, sanajan kahanan dadi angel,
  The Orkshists duwe "Panthers", "Macan", "Singa", "Orkdinand"!
  Bocah wadon kasebut narik layang rantai ing pundhake,
  Mulane elf duwe bakat galak ing perang!
    
  Atine bocah wadon enom kasebut diwenehake marang Elphisus,
  Uga Elfnin lan Fthalin urip kanthi iman sing semangat ...
  Supaya ora ana keraguan maneh,
  Ayo kita ngomong kuwat lan kuwat sing Orkdolf iku kaput!
    
  Kita bakal ngremuk presiden naga nganggo pedhang,
  Lan kita bakal numpes geng dheweke nganti pirang-pirang abad ...
  Kita bakal ngidak-idak gerombolan bocah-bocah wadon Orcish ing sikil kita,
  Muga-muga impen sucimu kayektenan!
    
  Menehi wong kebebasan kanggo pikiran lan perasaan,
  Supaya lintang kasebut sumunar kaya Srengenge Elfinisme ...
  Mulane kita bakal duwe bubur karo mentega sing kenthel banget,
  Pemuda langgeng adhine bakal dadi milik kita ing salawas-lawase!
    
  Cahya bakal teka, Tanah Air bakal sumunar ...
  Tanah Air kita bakal mulya ing salawas-lawase...
  Kita bakal ngadeg ing ndhuwur, percaya ing elfinisme,
  Kekuwatan roh elf, ngerti pejuang, apik banget!
    
  Elfiya siap dadi luwih apik lan luwih ayu,
  Lan nulungi jagad kabeh menyang kabegjan swarga ...
  Kita bisa nelukake ujung-ujung jagad iki,
  Semesta tanpa pinggiran, kekuwatan kanggo nggawa rasa seneng!
    
  Nanging Elfia ora bakal ana ing sangisore orc ala,
  Amarga dheweke duwe bakat sejatine perang ...
  Ing tarian kita, bocah-bocah wadon dadi catchy,
  Apa kaendahan bakal entuk, pracaya asil!
    
  Ora suwe bakal teka jaman srengenge sing sumringah,
  Nalika kamulyan Tanah Air bakal mekar kanthi megah ...
  Tentara kita nglawan Orkmacht neraka,
  Lan dheweke bakal bisa nyapu gerombolan orc ala!
    
  Salam suci Lada, Ibuning Allah,
  Sampeyan nglairake Perun, lan Yarila pirang-pirang abad ...
  Kekacoan tanpa pangarep-arep ora bakal nampa iman,
  Yen sampeyan mbuwang akeh, sampeyan ora bakal nahan tembung sampeyan!
    
  Panguwasa sing paling penting yaiku Elfin Agung,
  Elnin maringi dalan sing paling wicaksana menyang Eden...
  Amarga Elphisif minangka panguwasa cahya,
  Lan ing sawetara titik, becik kanggo pejuang!
    
  Orkish ora bakal bisa ngapusi Fatherland,
  Lan ngilangi Elfskva saka Elfgi, saka Elfbiri ...
  Dheweke bakal urip, aku percaya, elf cahya ing elfinisme,
  Lan aku bakal mbusak kekuwatan Orcdolf, cah!
    
  Ora suwe bakal ana kamenangan, iku sejatine kaya srengenge,
  Ora suwe bakal ana sinar kaya sinar quasar ...
  Lan pracaya Elves, elfinism bakal berkembang,
  Nah, yen sampeyan ora percaya, luwih becik sampeyan meneng!
    
  Ilmu elfinisme bakal nguripaké wong mati,
  Kawicaksanane tanpa wates, kaya quasar, gedhe ...
  Kita bakal ngalahake Orks kanthi semangat sing apik,
  Ayo kita ora kena digodha dening tas emas!
    
  Inggih, cendhak, wektu neraka iki wis rampung,
  Kita bocah-bocah wadon bakal mlebu ing Okrlin kanthi warna abang ...
  Lan beban kita sing ora ana watese bakal rampung,
  Amarga kita bakal njupuk rasa seneng kita karo perang!
  Yen bocah-bocah wadon nyanyi, dheweke nyanyi kanthi ati-ati. Gulliver, sanajan lanang ing awak, isih wong lan admires wong banget.
  Bocah-bocah wadon iki pancen kelangan.
  Kapten bocah lanang nyanyi:
  Ana wanita ing Elfia kita,
  Lho kok numpak pesawat dadi guyon...
  Apa sing luwih ayu tinimbang kabeh wong ing jagad raya,
  Jokingly matèni mungsuh!
  
  Dheweke lair kanggo menang
  Kanggo ngluhurake Elf nganti pirang-pirang abad ...
  Sawise kabeh, mbah kakung kita
  Tentara langsung diklumpukake kanggo wong-wong mau!
  Lan lanang, stomping, barefoot, childish, tanned, sikil kuwat whistled.
  Lan saka swara kang conthong tiba lan nggebug bocah wadon tengen ing gundhul, tunggal pink.
  Dheweke ngguyu lan mangsuli:
  Aku jiwit driji ayu
  Kaya kobong ing geni
  Ana bocah gagah prakosa ngenteni aku ing kana,
  Ing jaran emas!
  Gulliver nglirik bocah wadon kasebut lan nyathet:
  - Inggih, jujur,
  Aku wis elek banget wiwit cilik!
  Dheweke seneng ngalahake bocah wadon nganggo tongkat,
  Ndelok wong tuwamu!
  Lan kapten bocah kasebut njupuk lan nuduhake ilat sing dawa.
  Prawan Viscountess ngucap:
  - Inggih, sampeyan menehi! Tulisan sing apik!
  Gulliver nyathet:
  - Aku nulis uga kadhangkala - ya!
  Lan dheweke nglirik kancane. Ing kasus apa wae, dheweke pancen wong lanang sing duwe pukulan sing apik banget.
  Lan bocah-bocah wadon obah kanthi niat gelut, lan swasana ati dadi agresif lan agresif.
  Bocah prajurit nyanyi:
  Senadyan Gusti Allah nglarang duel,
  Nanging aku rumangsa bakat kanggo pedhang ...
  Aku gelut pitung minggu,
  Paling aku dudu duelist!
  Paling aku dudu duelist!
  The Viscountess nyanyi kanggo nanggepi:
  Aku cah wadon, aku jelas duwe pandangan,
  Lan ing perang dheweke nuduhake kelas ndhuwur!
  Nanging dheweke terus nangis amarga nesu -
  Apa sebabe aku lair wadon?
  Bocah-bocah wadon prajurit terus mlaku lan awak sing langsing lan otot mbengkongake otot. Iki pancen cah wadon.
  Gulliver takon marang kanca-kancane Viscountess:
  - Ing endi kita mimpin tentara kita?
  Bocah wadon mau cekikikan lan mangsuli:
  - Kita mimpin nang endi wae! Lan perang iki bakal nemtokake banget kanggo kita!
  Kapten bocah kasebut ujar:
  - Nalika aku ketemu aku ing donya ngendi, tinimbang wong, jaran padha makhluk paling cerdas, banjur ... Aku panginten ora bisa luwih apik. Nanging banjur jebul ana uga anak sing langgeng. Lan ora dadi bodho!
  Bocah wadon mbantah
  - Kita bisa ngembangake teknologi sing luwih apik. Nanging sampeyan ndeleng ora ana insentif. Kajaba iku, nggawa bubuk mesiu lan bedhil lan meriam menyang jagad sing apik lan harmonis, lan bisa uga ana sing luwih elek!
  Gulliver ngandika ing persetujuan:
  - Ya, bisa dadi luwih elek! Lan supaya sampeyan duwe idyll. Lan sanajan untu dicopot, sing anyar bakal tuwuh sajrone sawetara jam.
  Viscountess manthuk lan ngucap:
  Aku pancene pengin masa kanak-kanakku ora bakal ana pungkasan,
  Supaya cepet-cepet ngetutake aku ...
  Tanpa ngerti taun!
  Tanpa ngerti alangan!
  Kapten bocah lanang manthuk karo mesem:
  - Ya, iki mbokmenawa apik ...
  Bocah-bocah wadon sing padha mlaku-mlaku, lan akeh ewonan padha njupuk lan nyanyi ing paduan suara:
  Udan nyebar pecahan lintang ing langit,
  Kita wis nyiapake saham sing diasah kanggo Orkishisme!
  Tangki Macan mung sampah - pasar loak sing reged,
  Kalah ngamuk nunggu Wehrmacht sanalika!
  Kalah ngamuk nunggu Wehrmacht sanalika!
  
  Rekan kita Elfin pimpinan minangka kekuatan jutaan,
  Tinjune granit, senapan mesin ing tangane!
  Kita bakal bisa ngalahake tentara Sodom,
  Kekuwatan kita minangka monolit - untunge ing Bumi!
  Kekuwatan kita minangka monolit - untunge ing Bumi!
  
  Ora, partai kita duwe prekara sing luwih penting,
  Carane nylametake rakyat, kabecikan Tanah Air!
  Febbels saka kesurupan, menyang neraka karo omong kosong,
  Lan bakal ana kamenangan, pracaya kula, senadyan kabeh setan!
  Lan bakal ana kamenangan, pracaya kula, senadyan kabeh setan!
  
  Kaendahan elf-cahya misuwur amarga kekuwatane,
  Kepangan coklat dheweke abot!
  Lan ing perang karo Orks, nom-noman bakal misuwur,
  Negara Cahya bakal urip, tangi!
  Negara Cahya bakal urip, tangi!
  
  Aja Orkler - dheweke bakal nyusup moncong menyang elf,
  Wong mustachio mikir dheweke iku Gusti Allah kelangan!
  Kita bakal mlaku ing dalan Orklinskaya,
  Ora, wong sing resik jiwane ora bakal dadi budhak!
  Ora, wong sing resik jiwane ora bakal dadi budhak!
  
  Spanduk kita abang, warna getih ngamuk,
  Srengenge wis sumunar ing Orkstag!
  Ora ana hadiah sing luwih murah kanggo anak-anak sing ditresnani,
  Yen atine wani lan wedi remuk!
  Yen atine wani lan wedi remuk!
  Lagu iki inspiratif banget. Lan konco bocah-bocah wadon padha catapults lan ballistae karo daya propelling kuat. Lan iku pasukan arang banget agawe. Lan bocah-bocah wadon uga stomped karo sikil banget seductive lan kuwat.
  Gulliver takon pitakonan sing alami marang pasangane:
  - Yagene ora ana wong lanang ing antarane prajurit?
  Viscountess ngguyu nanggepi, ngandika:
  - Lan banjur wong dibutuhake ing tentara? Padha mambu lan ora nyenengake kanggo ndeleng. Wong lanang durung ana apa-apa, nanging wong diwasa lan utamane wong sing luwih tuwa mung njijiki!
  Gulliver kanthi logis nyathet:
  - Umur, Nanging, ngrusak ora mung wong, nanging uga wanita!
  Viscountess mengangguk setuju:
  - Iku bener! Nanging isih, wanita ilang daya tarik nalika katon luwih saka telung puluh lima, lan wong nalika katon luwih saka limalas! Ana prabédan sing signifikan ing kene!
  Kapten bocah kasebut ujar:
  - Aku piye wae ora peduli karo kaendahan remaja lanang! Sing utama yaiku wanita dadi ayu, lan sing paling penting, penyayang lan pinter!
  Bocah wadon mau ngguyu lan mangsuli:
  - Bener! Kaendahan iku, mesthi, apik, lan malah apik banget, nanging intelijen uga penting!
  Gulliver sang:
  Nanging kok,
  Ora mungkin urip kanthi pikiran!
  Nanging kok,
  Sampeyan ora bisa dipercaya sapa wae!
  Nanging kok,
  Aku kelas siji ing pikiranku!
  Nanging kok,
  Aku ngomong omong kosong kabeh!
  Nanging kok,
  Urip ora mulang apa-apa!
  Nanging kok,
  Aku ora ngerti carane wong bodho!
  Nanging kok!
  Nanging kok!
  Prawan Viscountess mangsuli kanthi yakin:
  - Lan babagan kepala kubis!
  Bocah-bocah wadon prajurit sing ayu kesandhung ing detasemen orc pisanan, sanajan cilik. Para ayu langsung mandheg. Kaki sing gundhul lan pahat wiwit narik tali busur lan muter drum panah.
  Ana bocah-bocah wadon sing lucu lan seksi ing bikini ing kene, sing gelut kanthi praktis ora nganggo sandhangan lan aku kudu ngomong, dheweke mung apik banget. Lan yen wong ndeleng wong-wong mau, mesthi bakal tumungkul lan panas banget lan kasenengan bakal Kiss gundhul, Jambon, soles rada atos, nanging iki ndadekake wong-wong mau malah luwih atraktif lan seductively mambu saka gondho awak sehat lan kuwat saka bocah-bocah wadon.
  Dadi panah lan bolt crossbow mabur ing busur dhuwur lan riddled Orcs, poking karo panah, kaya landak karo jarum. Lan iku banget nyengsemaken dipikir.
  Lan bocah-bocah wadon ing kene mung pesona sing apik lan unik, lan otot-otot sing kuwat banget, lan ing wektu sing padha katon ayu.
  Dadi detasemen orc pisanan dibuwang, lan bocah-bocah wadon sing apik banget ora entuk goresan.
  Gulliver - cah lanang sing langgeng iki dicap sikile lan nyanyi:
  - Sampeyan bocah-bocah wadon apik banget,
  Cuma supermen...
  Kita bakal nyebar timun
  Lan tanpa ngerti watesan!
  Viscountess nglirik kancane lan ngucap:
  - Kaptenku njaluk sampeyan,
  Kayane sampeyan bakal ambruk ...
  Mlayu cah, kowe mendem banget
  Yen ora, sampeyan bakal nemoni apa-apa, deleng, sampeyan bakal nemoni!
  Bocah-bocah wadon padha mlaku-mlaku, ngidak-idak sikile sing anggun, perunggu, lan nggodha sing luar biasa.
  Lan dodo saben kaendahan mung apik banget. Nah, ojo ngece karo bocah-bocah wadon sing kaya ngono.
  Gulliver nyawang bocah wadon Viscountess sing mlaku ing jejere dheweke lan ujar:
  - Sampeyan bakal luwih apik minangka diwasa!
  Bocah wadon mau ngguyu lan mangsuli:
  - Apa sing ana ing mburi, deleng maneh,
  Kenal dhewe minangka bocah, aja isin,
  Ayo kula pitutur marang kowe yen pirang-pirang taun wis mabur, mabur,
  Senyum Gulliver, eseman!
  Kapten lanang nglirik marang bocah wadon kasebut, sing, sanajan asal-usule mulya, ngetok-ngetok sikile sing gundhul lan anggun ing watu landhep ing dalan.
  Lan dheweke, mesthi, katon - rada kelangan. Dheweke sugih banget lan apik banget, lan sikile bocah wadon sing gundhul, kaya wong sing ngemis.
  Nanging, Gulliver nyathet:
  - Kanggo bocah, sampeyan apik tenan!
  Viscountess nyepak sikile sing telanjang kaping pindho lan nggereng:
  - Pujianmu, bocah sing nganggo celana pendek, ora ana gunane! Dadi aku ora bisa entuk dhuwit tartamtu saka iki!
  Bocah lanang manthuk:
  - Adhuh! Saben uwong tansah duwe masalah karo dhuwit!
  Cah wadon squeaked ing frustasi, lan dheweke gundhul, babak tumit njupuk lan remuk krikil, nggebug karo pasukan kuwi. Malah nggumunake yen bocah, lan uga wakil saka jinis sing adil, bisa duwe kekuwatan sing akeh. Iki minangka kaendahan - super!
  Lan Viscountess squeaked:
  - Sing kembang, aja isin!
  Gulliver takon kanthi kaget:
  - Apa sing arep nyanyi?
  Prawan kasebut nyatakake kanthi tegas, kanthi nesu maneh ngethok sikile sing telanjang, sing disamak, rada kasar amarga mlaku tanpa alas kaki nganti suwe:
  - Babagan katresnan, mesthi! Apa maneh sing arep ditembangake!
  Kapten bocah lanang manthuk lan nyanyi kanthi kesenengan sing katon, nyanyi kanthi swara sing muni:
  Imajinasiku kesasar
  Kabeh dadi padhang, kaya ing Oktober!
  Lan kita bakal nyemplungake garpu menyang sisih setan ala,
  Lan bakal dadi apik banget ing Bumi!
  
  Lintang-lintang kasebut ing alam semesta kita
  Sawetara iku rubi, liyane berlian!
  Kita ngumpulake upeti saka wong duraka -
  Pukulan iku kaya palu lan ora ing alis, nanging ing mripat!
  
  Jendela toko nganggo quasar,
  The hippodrome sumringah sparkles!
  Ana tatu nganga ing jiwaku -
  Kaya-kaya wis ana pogrom gedhe!
  
  Padha bakal nggulung kaya curls komet,
  Lamb shine - milky way bersinar!
  O eksploitasi abadi ditembangake,
  Muga Frus tetep ing kamulyan ing salawas-lawase!
  
  Apa sing bisa ditindakake wong sing sedhih?
  Cukup luh netes saka mripat birumu...
  Nalika kabeh ing sakubenge abu-abu lan njijiki,
  Nalika sampeyan ngenteni karo pangarep-arep kanggo badai ing Juni.
  
  Tancepake lambe sing malang kanthi eseman -
  Ngerti yen donya ora woh wohan beri ing alas.
  Wong wedok iku enggal-enggal untune marang kowe,
  Ing sampeyan bakal nggawe ngimpi cukup kayektenan!
  Dadi prajurit enom njupuk lan nyanyi. Lan katon apik banget lan luwih keren.
  Viscountess nyathet:
  - Sampeyan bisa nyanyi kanthi apik! Nanging sampeyan bisa nggawe sing luwih serius?
  Gulliver ngendika kanthi nada asor:
  - Apa bisa dadi luwih serius saka songs?
  Wong wedok iku njedhul ilat marang dheweke lan mangsuli:
  - Apa ndadekke bungah lan plus kesehatan!
  Kapten bocah lanang mlumpat kaya terwelu lan nyanyi:
  Sampeyan Tanah Airku sing agung,
  Perang tsunami nggegirisi
  Sawise kabeh, tentara minangka kulawarga sing kuat,
  Ayo padha numpes piala saka alas menyang Gehenna!
  
  Apa cahyane sumringah langit,
  Teka saka ati para pejuang Tanah Air.
  Muga-muga prestasine para satriya diluhurake,
  Kita ora bakal Getun, kita pracaya ing urip!
  
  Mungsuh nampa hadiah gedhe,
  Lan dheweke duwe macem-macem senjata ...
  Saiki wayahe wis teka, bayangake iki,
  Nesu Chernobog diwutahake kanthi ganas!
  
  Mangkono kedadeyan, para satriya,
  Tanah Air sing sumringah nandhang sangsara!
  Ana mung nol ing laporan,
  Lan maneh Kain hellish menang!
  
  Orkshisme kuwat, gerombolan gerombolan,
  Nanging aja nggawa Saxon menyang dhengkul!
  Sawise kabeh, Elfin sing wicaksana karo kita ing salawas-lawase -
  Lan mung teori Fenin!
  
  Kita bisa ngrusak Wehrmacht, aku ngerti,
  Lan ora ketompo carane licik naga iki ...
  Kita bakal ngethok nganggo pedhange,
  Aku ksatria pengabdian kanggo Motherland lan Lady!
  
  Muga-muga kabecikan sing kuat
  Kanggo nggayuh wates Orklin!
  Sumangga kita sami dados panguwaosipun para leluhur kita,
  Sawise kabeh, tentara kita ora bisa dikalahake ing perang!
  
  Nalika kita teka lan nggawe impen kita dadi nyata,
  Sabab suci - sabab saka komunisme!
  Aku bakal ngeculake cah wadon ing lorong,
  Kanggo keturunan spanduk: pakurmatan, altruisme!
  Iki carane bocah prajurit Gulliver nyanyi kanthi gagah lan kanthi perasaan. Lan bocah-bocah wadon sing mlaku bareng karo dheweke keplok tangan. Lan sawetara malah mlumpat lan cipratan ing mlumpat nalika disabetake nganggo sikil gundhul. Kang banget kelangan lan ing ukuran grand.
  Gulliver takon marang kancane:
  - Apa aku nyanyi apik?
  Dheweke mangsuli kanthi katon bungah:
  - Nightingale melu ing latar mburi sampeyan! Nanging, yen, ujar, banteng nggero, utamane nalika dipanggang urip, mula bakal luwih adhem lan luwih gedhe!
  Gulliver sang:
  Kita ora mung hamster
  Lan bantheng sungu!
  We gore kabeh sapi
  Lan kita bakal nyuwek asu ajag bebarengan!
  . BAB 2.
  Iki carane tentara pindhah ing. Kupu-kupu gedhe mabur ing langit, sing bisa uga dianggep naga amarga ana telung kepala.
  Lan swiwine sparkly karo kabeh werna saka spring rainbow. Ya, dheweke dadi ratu sing apik banget.
  Gulliver nyanyi kanthi bungah:
  Swiwine kupu kuwi
  Padha apik banget ...
  Aku wis ilang tentrem -
  Lan ngandika saka ati!
  Viscountess ngucap karo mesem:
  - Stop nggawe rame lan padu,
  Omahe kaya kiye opo ora...
  Paling ora kita kudu mbangun kandhang,
  Saka apa ing tangan!
  Lan bocah-bocah sing langgeng bakal ngguyu lan ngguyu, nuduhake untu sing apik banget lan gedhe ngluwihi umure.
  Gulliver takon marang Viscountess:
  - Apa kita malah arep munggah gunung? Mung nggiling lan mangan kabeh omong kosong!
  Wis ana bocah-bocah wadon ing kene, lan ana ewonan wong sing ora nganggo alas kaki lan disamak, lan kabeh ayu, seductive lan otot. Lan yen aku njupuk lan miwiti singing, iku dadi metu banget nyenengake;
  Sang prabu mrentah kita kanthi setya,
  Ngeculake dekrit, hakim abdi ...
  Dhampar ora ngidinke ribut lan gogong,
  Lan dudu cara kanggo ngalahake rasa wedi!
  Nanging banjur lagune para ayu telanjang dadakan diselani. A gerombolan orc akeh, mambu lan taring katon ing ngarep. Lan padha nggero lan ngobahake penthung.
  Bocah-bocah wadon, Nanging, padha ora isin lan wiwit cepet ngatur maneh menyang tatanan perang.
  Lan Gulliver njupuk lan nyanyi, stamping gundhul, kaki childish;
  Aku elang perdamaian lan perang,
  Lair ing sangisore lintang sing paling padhang...
  Putra-putra tanah air yang setia -
  Katresnan - gedhe, nyata!
  
  Kita bakal nggawe jagad sing apik,
  Sing bakal ana rasa seneng saiki ...
  Ayo Kerub Sun sumunar,
  Suci, Elfia ingkang luhur!
  
  Kita bakal nggayuh impen kita
  Ora bakal ana barang sing luwih ayu ing jagad iki!
  Bocah lanang bakal ngangkat pedhang lan sampeyan,
  Muga-muga rasa seneng dadi papan sampeyan!
  
  Lan ing kaendahan alam semesta,
  Iki wektu kanggo Fatherlandku sing gedhe!
  Sanadyan cah wadon mlaku tanpa alas,
  Pracayaa, kita bakal urip ing komunisme!
  
  Kamulyane kaendahaning gunung kang dhuwur,
  Lan steppes emas karo karpet wangi!
  Kita bakal nyapu sampah saka alam semesta
  Pracayaa, kita ora bakal getun urip kita!
  
  Lan kabeh ing donya bakal apik,
  Sawise kabeh, elfinisme bakal menang ing endi wae!
  Sapa sing duwe pahat ing tangane,
  Sing luwih seneng bedhil mesin lan peluru!
  
  Apa sing kita lakoni bakal langgeng,
  Ayo mbangun kutha kanthi guyon ing Mars!
  Kekuwatan Britannia pancen apik banget -
  Kita bakal ngomong marang wong-wong ing donya - hello!
  
  Getih sing mili iku kanggo nyebar,
  Kanggo sing wiji katresnan tuwuh!
  Muga-muga dadi apik kanggo kabeh wong ing jagad sublunary,
  Aja mung ksatria manuk beo!
  Lan bocah-bocah wadon, kanthi swara lagu sing apik banget, mbukak geni ing orc kanthi busur lan busur silang. Lan panah pisanan disabetake Orc saka kadohan. Lan bolt crossbow dadi agawe.
  Bocah-bocah wadon bakal mulai nggero:
  - Kita kabeh ayu, siji kulawarga,
  Kita bakal ngresiki alam semesta saka rot!
  Yen perlu, kita bakal cepet nyenengi para orc,
  Lan kerub ngamuk soars ndhuwur kita!
  Viscountess nggero:
  - Banzai!
  Prajurit kasebut nyerang para Orc saka kadohan, muter drum piranti panah kanthi driji sikil sing kosong. Lan ing wektu sing padha, padha ora lali nembang nalika njupuk ing stinking, kayu manis lan fanged bruwang;
  Donyaku wis ambruk dadi peteng -
  Lanskap mati lan pepeteng sing adhem.
  Lan aku mungsuhmu
  Lan pracaya kula, peran iki ora becik kanggo kula!
  
  Tampa tawaranku
  Karep kanggo sampeyan ngandika banter ing kula.
  Jawabanmu ora bakal mateni aku
  Lan Panjenengané bakal ngukum kowé pati!
  
  Jagad iki ganti,
  Urip rampung
  Sampeyan wis pinasthi
  Lan negara sampeyan!
  Ora ana pilihan
  El Gilet Sphere
  Ing donya kang ana pepeteng lan es
  Bakal mbukak lawang!
  
  Getih Elves ing jimat
  Ing Wengi Konjungsi, Deimos bakal ngeculake.
  Ala, iri, wedi lan ngapusi
  Dheweke bakal nggawa dheweke menyang jagad iki.
  
  Donyamu duwekku
  Aku duwe kunci ing tangan!
  Aku bakal nyedhiyani sampeyan karo tentrem langgeng!
  
  Apa sing dipercaya roh sampeyan?
  Desmond ora duwe wektu kanggo nylametake sampeyan.
  Endi omahku, lampune mati
  Tanahmu sing panas bakal ngayomi umatku.
  
  Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia:
  Ing wengi saka Kombinasi, getih elven
  Kudu noda amulet
  Lan lawanging jagad bakal mbukak.
  
  Jagad iki ganti,
  Urip rampung
  Sampeyan wis pinasthi
  Lan negara sampeyan!
  Ora ana pilihan
  El Gilet Sphere
  Ing donya kang ana pepeteng lan es
  Bakal mbukak lawang!
  
  Getih Elves ing jimat
  Ing Wengi Konjungsi, Deimos bakal ngeculake.
  Ala, iri, wedi lan ngapusi
  Dheweke bakal nggawa dheweke menyang jagad iki.
  
  Jagadmu iku duwekku
  Aku duwe kunci ing tangan!
  Aku bakal nyedhiyani sampeyan karo tentrem langgeng!
  
  Sampeyan edan lan kejem
  Nanging wektu sampeyan wis entek
  Sampeyan ora bakal mrentah donya
  Sialan sampeyan, Nabi Pepeteng.
  Pati iku luwih becik tinimbang karahayon
  Apa sing dadi sing pertama ing antarane budak.
  Apa sampeyan ngerti keputusanku -
  Wangsulanku: "Tiwas ing salawas-lawase!"
  
  Jagad iki ganti,
  Urip rampung
  Sampeyan wis pinasthi
  Lan negara sampeyan!
  Ora ana pilihan
  El Gilet Sphere
  Ing donya kang ana pepeteng lan es
  Bakal mbukak lawang!
  
  Getih Elves ing jimat
  Ing Wengi Konjungsi, Deimos bakal ngeculake.
  Ala, iri, wedi lan ngapusi
  Dheweke bakal nggawa dheweke menyang jagad iki.
  
  Getih Elves ing jimat
  Ing Wengi Konjungsi, Deimos bakal ngeculake.
  Ala, iri, wedi lan ngapusi
  Dheweke bakal nggawa dheweke menyang jagad iki.
  
  Donyamu duwekku
  Aku duwe kunci ing tangan!
  Aku bakal nyedhiyani sampeyan karo tentrem langgeng!
  Iki carane bocah-bocah wadon nyanyi, sing katon kaya elf, nanging piye wae katon kaya wong. Kajaba padha ayu banget. Lan banget otot karo awak lan tokoh.
  Para Orc ora bisa nyegah bocah-bocah wadon kuwi. Lan padha ketemu bruwang shaggy lan mambu karo jotosan saka pedhang, klub lan kapak.
  Lan bocah-bocah wadon uga nggebug orc ing dagu nganggo tumit jambon sing gundhul.
  Lan padha uga mbuwang racun-racun, jarum bisa mati nganggo driji sikil.
  Lan para Orc tiba lan mati.
  Viscountess takon Gulliver:
  -Apa sampeyan tau ndeleng konfrontasi sing jelas antarane kaendahan lan ala?
  Kapten bocah mau ngguyu lan mangsuli:
  - Mesthi ora! Apik tenan!
  Cah wadon manthuk-manthuk lan dheweke mbuwang dheweke tanpa alas kaki, sikil dipahat kanthi kekuwatan mateni, lan granat sing ngrusak banget. Iku miber ing busur lan tabrakan menyang nglukis saka orcs, buyar ing macem-macem arah.
  Gulliver nyengir:
  - Sampeyan pancen sampurna, saka eseman nganti patrap! Nanging sampeyan ngerti, mbuwang granat nganggo sikilmu kelangan lan ora biasa!
  Viscountess cekikikan lan nyathet:
  - Ya, sikilku apik banget! Lan tlapak sikilku sing gundhul, jambon diambung ksatria bangsawan. Iku utamané becik nalika elf nindakaken. Nanging yen orc dilat tumit, banjur njijiki!
  Bocah-bocah wadon banjur njupuk lan mbukak puting susu abang, narik bra. Lan kepiye carane dheweke bakal nyekel sampeyan lan ngalahake sampeyan nganggo kilat sing mateni. Lan para Orc bakal kobong, lan kulite bakal kumelun lan arang. Lan kewan iki nggero banget.
  Lan bocah-bocah wadon bakal njupuk lan nyelehake driji sikil sing gundhul ing cangkeme. Lan carane padha jotosan. Keprungu suling sing muni akeh manuk gagak sing keprungu, kaya sirahe digebug. Lan ing wektu sing padha uga kena serangan jantung lan indigestion. Lan padha tiba, stupefied lan stunned, mudhun, ramming sirah saka bruwang Orc karo beaks.
  Tengkorak monster pecah lan getih beracun metu.
  Gulliver nyathet kanthi kaget:
  - Iki arang banget kelangan lan apik tenan! Siji bisa ngomong - ultra-lintang!
  Prawan mulya manthuk:
  - Ya, anakku! Iki banget nengsemake! Nanging sampeyan uga ora kudu nganggur. Lan sampeyan kudu mencet orcs karo gelombang pembunuh!
  Gulliver mangsuli kanthi desahan, ngangkat pundhake sing bocah cilik, sanajan otot:
  - Iki pancen dudu tugas sing gampang!
  Lan cah lanang mbuwang kacang menyang udhara lan annihilated. Lan dheweke mabur lan nabrak orc, nyebabake dheweke kobong lan mabur luwih dhuwur menyang udhara. Lan banjur nguripake.
  Viscountess nyathet:
  - Wektu iki sampeyan mbuwang apik! Inggih, mbok menawa sampeyan bisa nuduhake kula liyane!
  Lan bocah-bocah wadon sing ayu maneh bakal nggawa sampeyan bebarengan lan ngalahake sampeyan saka penthil rubi kanthi kilat. Lan saka navels karo pulsars. Lan iku banget ngrusak nganti Orc dibakar urip lan dirusak dening ewonan.
  Gulliver nyathet lan maneh mbuwang paket pati sing mbledhos kanthi sikil bocah sing gundhul:
  - Ayo dadi ngomong iku super!
  Viscountess nyathet:
  - Saiki wayahe sampeyan nyanyi! Inggih, aja isin, iki malah bakal mbantu kita akeh.
  Gulliver manthuk lan nyanyi kanthi semangat banget;
  Kita minangka pionir - ksatria Tanah Air,
  Apa sing lair ing ngisor tandha November ...
  Kita ora bakal nylametake nyawa Elfia,
  Kanggo kamulyan karo spanduk abang raja!
    
  Kita tresna lan ngerti carane berjuang keras,
  Para Orksist kanthi sregep ngethok sungu ...
  Kita duwe granat ing tas ransel sing wiyar,
  Urip ora larang kanggo kita pionir!
    
  Kita tresna tanah air kita sing suci,
  Apa sing ditindakake elfinisme sing nggegirisi ...
  Ing kene Elsomolka dituntun tanpa alas kaki liwat salju,
  Lan orkis pengin nggawa kita mudhun!
    
  Aku perang banget karo Orxism ing Elfskva,
  Lan kita numpes kabeh mungsuh nganggo arit ...
  Yagene Orkmacht iki diwenehake marang para elf?
  Aku bakal nabrak dheweke nganggo ajiné!
    
  Aku dadi pionir lan ing sangisore Elfskva gedhe,
  Dheweke perang kaya prajurit raksasa ...
  Mungkasi serangan liar saka Orkshism,
  Kulawarga Gusti Kang Maha Kuwasa iku siji!
    
  Ora ana wates ing kebangkitan Elfia,
  The Great Elfin, wungu kita saka dhengkul kita ...
  Svarog sing agung, mesias sing paling dhuwur,
  Lan Lada minangka ideal sing sumringah!
    
  Kita pionir, lanang, wadon,
  Kita seneng gelut - iki pancen kita ...
  Lan swara cilik elf-mill nelpon,
  Senajan lam getih mrentah!
    
  Elfia minangka papan lair saka Svarog,
  Lan dalan wis dipadhangi kanggo elfinisme ...
  Para pionir ora butuh Gusti Allah sing ala,
  Mungsuh ora bakal bisa mbengkongake kita dadi ajiné!
    
  Kita duwe tank keren kanthi waja miring,
  Orc ora bisa nembus kanthi gampang,
  Kanthi tresna marang Lada, prawan mulya,
  Supaya predator mung dadi game!
    
  Wong mbela Elfskva kanthi perang,
  Lan banjur ana Elfingrad gedhe ....
  Kita bakal weruh elfinisme enggal,
  Ana uga parade liwat Orklin!
    
  Ya, Elfingrad bangga karo tembung iki,
  Kita minangka pionir tanpa alas kaki ing salju ...
  Kita bakal ngilangi sungu sapi sing bodho,
  Lan kita bakal nyopir Orktler langsung menyang peti mati!
    
  Ngerti yen Tanah Air ora bakal bengkok,
  Impuls dheweke ora bisa dibendung ...
  Muga-muga srengenge sumunar ing salawas-lawase ing Elfia,
  Lan maling cidra bakal remuk!
    
  Ing Elfingrad padha nuduhake wani,
  Kita bisa mungkasi Orks ...
  Elf duwe keberanian kaya ngono, sampeyan ngerti,
  Lan mungsuh mung bakal nul!
    
  Elfia bisa mabur menyang Mars,
  Lan nggawe macem-macem keagungan ...
  Lan mesthi kabeh bakal kelangan banget,
  Senajan urip iku rapuh kaya benang sutra!
    
  Roh para elf ora ngerti alangan ing perang,
  Dheweke duwe kekuwatan Perun ...
  Kita ngarep-arep nampa ganjaran saka dewa,
  Lan unsur cemlorot, pracaya kula, rune!
    
  Kanthi cara apa roh elf ora ngerti kekalahan?
  Percayaa, dheweke bisa ngidak-idak kabeh ...
  Kita pionir dadi pengin mbales dendam ...
  Invincible, kaya tentara Fatherland!
    
  Kamenangan wis meh nyedhaki kita,
  Muga-muga ana cahya ing kamulyan Elfinisme ...
  Simbah kita berjuang kanggo Tanah Air,
  Kita bakal rauh ketemu bungah lan esuke!
    
  Tanpa Tanah Air, ora ana urip kanggo para pionir,
  Dheweke pengin berjuang kanggo dheweke ...
  Lan apa sing dikarepake, Pak jahat?
  Apa kita kudu nyedhiyakake urip budak?
    
  Ora, Fuhrer bakal njaluk elf minangka budak,
  Kita bakal remuk dheweke kaya boneka ...
  Sawise kabeh, ksatria Elfia bisa perang,
  Lan kerub bersayap emas iku karo kita!
    
  Ora ana aspek saka Tanah Air kita ing sangisore jagad,
  Kobong kaya lintang sing paling padhang...
  Sampeyan wis dadi idola katresnan kanggo kula,
  Aku ora bakal pisah karo sampeyan!
    
  Aku dadi pionir lan bocah tanpa alas kaki,
  Apa sing cepet-cepet ngliwati salju kanthi tumit sing telanjang...
  Lan ing endi wae ana kelinci putih sing lucu mlumpat,
  Kang bakal break mati sungu mungsuh!
    
  Pionir ing perang ora mangu-mangu,
  Dheweke dudu badut, nanging terminator, sampeyan ngerti ...
  Dendam bakal teka ing Orks galak, pracaya
  Lan bakal ana swarga padhang elfinisme!
    
  Carane bakal teka, ngerti jaman,
  Ing ngendi saben prajurit saka kandhang ...
  Berjuang nganti ambegan pungkasan,
  Ayo dirusak, sampeyan ngerti wong jahat sing galak!
    
  Lintang elfinisme sumunar padhang,
  Ora ana jaman sing luwih padhang lan luwih endah ing donya iki....
  Kita bakal ngilangi kuk Orkshisme, percaya marang aku,
  Lan Orktler bakal nedha awan para elf!
    
  Pracayaa, kita duwe tank baja kaya ngono,
  Sing cangkang panther ora bakal nembus ...
  Ayo kita aplikasi yodium kanggo tatu kita, cah lanang,
  Lan maneh perintis kanthi gagah perkasa menyang perang!
  
  Inggih, para Orkish wis apik,
  Dheweke ora mikir yen bisa ngalahake kita ...
  Kita ndeleng elfinisme ngerti mil,
  Lan kita bisa break Orkmacht jokingly!
    
  Atas nama Tanah Air kita yang agung,
  Pelopor bangga terus nyerang ...
  Sanadyan mendhung ing sadhuwure Tanah Air,
  Kita bakal menehi conto sing menang kanggo kabeh wong!
    
  Percayaa, mungsuh ora bakal mungkasi impen sampeyan,
  Kita bakal ngalahake kabeh Orks maneh ...
  Ora bakal ana ala, pracaya marang Aku, kanggo mrentah ing dhampar,
  Kita bakal nggawe donya tatanan anyar!
    
  Kabeh bakal apik, ing Fatherland sampeyan ngerti,
  Aku lanang, nanging ing perang aku kaya Robin Hood,
  Wiwitane aku mung ngeruk meja,
  Lan saiki, pracaya kula, iku pancene kelangan!
    
  Elf bisa nyuwek Orks nganggo bayonet,
  Dheweke bakal ngalahake tentara apa wae ...
  Lan kanggo pionir urip ing elfinisme ...
  Sawise kabeh, Persahabatan kita monolith kuwat!
    
  Kita ora bakal menehi apa-apa marang para orc ing perang,
  Kita bisa ngalahake mungsuh kita kanthi lelucon ...
  Dadi, kita ngalahake Orks kanthi klub,
  Badai salju nggero, muter salju dadi angin puyuh!
    
  Elf ora ngerti Orks, ngerti welas asih,
  Dheweke kuwat ora bisa dikalahake ...
  Bajingan bakal entuk saber ing gulu,
  Lan Iblis bakal ditumpes!
    
  Aja ngandel yen Orkler ora bisa dikalahake,
  Malah yen sampeyan wis nglumpukake kekuwatan neraka, pikirake kabeh ...
  Nalika rakyat lan partai nyawiji,
  Wong-wong nyuwek Orkmacht kita nganti rusak!
    
  Elfia wis misuwur nganti pirang-pirang abad minangka wong suci,
  Dheweke ngrusak Macan kaya logam ...
  Ditarik saka pinggir menyang pinggir,
  Iki minangka siji-sijine negara sing diidam-idamake dening wong enom!
    
  Kita menang kaya raksasa
  Padha numpes mungsuh nganggo pedhang ...
  Kita elf cahya, ora bisa dikalahake ing perang,
  Kita bakal ngalahake mungsuh saka Fatherland!
    
  Pracayaa, ora ana sing bakal ngalangi kita,
  Lan sampeyan ngerti kita, ora ana sing bisa ngalahake kita ...
  Kita bakal ngubur Fuhrer botak,
  Kita duwe pedhang landhep lan tameng baja!
    
  Ing jagad iki ora ana Elfie sing luwih ayu,
  Bakal ana jaman cahya nganti pirang-pirang abad ...
  Bakal tentrem lan kabungahan kanggo kabeh generasi,
  Tanah Air butuh tangan sing kuat!
    
  Dadi nalika muter Orklin,
  Ayo diolesi Orkmacht kaya awu menyang getih ...
  Iku bakal dadi wektu watesing langit,
  Lan bebarengan karo Lada, katresnan mrentah!
  Kapten bocah kasebut nyanyi kanthi apik kanthi swarane manis. Lan pancen apik banget lan aliran mili ing jiwaku.
  Viscountess nyathet kanthi eseman:
  - Ya, lagu iki mbantu kita akeh!
  Pancen, manuk gagak tiba ing stupor lan tiba, kaget, kaya-kaya wis disabetake ing utek nganggo stik, utawa bisa uga karo sing luwih abot.
  Bocah-bocah wadon, mesthi, bersenjata pedhang lan kapak, misuwur banget ngethok orc. Lan jangkoane gedhe, lan panah ngalahake bruwang kanthi efisiensi gedhe. Lan, mesthi, prajurit ora bisa bantuan nanging nggunakake catapults lan ballistas. Lan padha mbuwang panci gedhe kanthi campuran sing gampang kobong, lenga lan alkohol. Lan padha ngobong orc kaya sosis.
  Gulliver ndilat lambé lan ngandika:
  - Sedhep banget! Lan ambune daging sing diobong pancen enak!
  Viscountess nglirik kancane lan ngucap:
  Daging wedhus iku jus banget,
  Tongkat prawan kuat banget!
  Wong-wong mau padha dicekel dening para prajurit lan disabetake maneh saka puting abang ing dhadhane kanthi kilat sing mateni.
  Lan akeh orc ala sing diobong lan diobong. Iki minangka prestasi nyata tentara cahya.
  Lan tanpa alas kaki, bocah-bocah wadon ayu.
  Gulliver mendesis:
  - Iki pasuryanku! Bakal ana paukuman, bakal ana paukuman!
  Iki carane agresif ternyata.
  Lha, kok ora bengok-bengok marang bocah-bocah wadon:
  Orc ala nyusup ing watu,
  Pukul dheweke nganggo napalm!
  Aja nyisihake orc
  Numpes kabeh reptil!
  Kaya ngrusak bedbugs -
  Bakar kaya kecoak!
  Viscountess squeaks, nglirik karo mripate safir:
  - Iki kaendahan nemen!
  Gulliver nglirik dheweke lan ngucap:
  - Ayo ana cahya,
  Aku durung mlebu surga...
  Fajar bakal teka -
  Lan mesthi kita bakal pindhah menyang swarga!
  Viscountess ngguyu lan nyathet:
  - Ya, mesthi, kita bakal lunga. Lan kita bakal teka maneh!
  Kapten bocah lanang iku nglirik kancane lan nyanyi:
  Aku kepengin mlebu surga, aku kepengin mlebu surga,
  Ing kene aku ana, nanging aku ora ana!
  Lan bocah terminator kasebut mbuwang kacang polong sing kompak banget marang mungsuh orc kanthi kekuwatan sing mateni.
  Iku mabur lan kesusu, nyebar mungsuh ing kabeh arah. Lan sirahe Orc mbalek maneh.
  Viscountess ngucap:
  - Phasmagoria minangka standar paling dhuwur!
  Gulliver muni:
  - Iku bener! Demokrasi sialan kanggo tsarisme!
  Bocah wadon kasebut cekikikan lan nyathet:
  - Raja kudu ing sirah, lan ora ing dhampar!
  Lan mripate safir cemlorot kaya lintang. Lan ternyata cukup nengsemake.
  Bocah lanang kasebut ngucap:
  - Kanggo donya anyar, adil!
  Viscountess nyathet:
  Perang lagi rame ing jagad raya,
  Lan pinten sampeyan bisa nandhang sangsara ...
  Setan wis bubar,
  Lan dheweke wiwit mateni ngamuk!
  Gulliver muni:
  - Ya, iya! Pitakonan mung nalika? Ana tansah ana Rajapati!
  Bocah wadon manthuk:
  - Wiwit jaman Kain, maksudmu?
  Sing lanang mangsuli:
  - Rajapati pisanan ana ing pikirane manungsa! Mbalik nalika Adam ora digawe, nanging mung roh kang ana!
  Viscountess takon karo mesem:
  - Apa sampeyan mikir yen nyawa iku langgeng?
  Gulliver manthuk-manthuk kanthi semangat lan ngepak sikile anake:
  - Paling kamungkinan, iku persis! Ing kasus apa wae, Gusti Allah nyebul manungsa kanthi ambegan lan ngenggoni dheweke kanthi partikel sing langgeng, ora bisa mati, lan ora ana!
  Cah wadon nyanyi karo mesem:
  Tresna marang Gusti kanthi nyawamu,
  Muga-muga Gusti Yesus nunggil karo kowe...
  Lan yen sampeyan pengin lanang menyang swarga,
  Ngimpi mung Kristus!
  
  TROLL lan ELF nglawan ORCS
  ANNOTASI
  A troll lan elf, ing kepala tentara gedhe sing kalebu bocah-bocah wadon sing ayu banget, curvy lan otot, mlebu perang karo gerombolan orc. Lan prajurit nuduhake kelas paling dhuwur!
  . BAB 1
  Bocah troll lan bocah wadon elf saiki dadi pimpinan tentara sing gedhe banget.
  Ing ngarep, bocah-bocah wadon katon mlaku kanthi langkah. Wong-wong mau mung nganggo tunik tembus sing ora ndhelikake awak sing ayu, tanned, lan otot. Lan sikil sing gundhul lan kuwat saka bocah-bocah wadon njupuk langkah.
  Wong ayu ditarik maneh driji sikil lan straightened sing kuat, lan ing wektu sing padha, anggun, lancip-waisted awak kanggo watesan.
  Lan apa hips sing kuat lan mewah bocah-bocah wadon, sing outlines ora didhelikake dening tunik tipis.
  Papat lintang padhang sumorot saka ndhuwur, menehi padhang banget.
  Bocah-bocah wadon ing infanteri bersenjata beda. Sawetara duwe busur, sawetara duwe crossbows luwih kuat kanthi baut. Ana prajurit sing nganggo pedhang lan sing nguncalake panah. Sawetara bocah-bocah wadon ayu lan otot uga duwe sumbu kuat konco wong, saged nglereni malah fighter paling gedhe ing setengah.
  Kajaba iku, nalika troll lan elf katon ing sisih, dheweke weruh bocah-bocah wadon nunggang jaran, unta, lan uga gajah! Bocah-bocah wadon, tanpa pangecualian, otot-otot banget kanthi payudara gedhe, dhuwur, disamak, tanpa alas kaki, lan meh ora ditutupi nganggo sandhangan.
  Lan rambute beda-beda warna - ijo lan biru, lan oranye, kuning, abang, putih, lan malah bintik-bintik. Nanging ing umum, bocah-bocah wadon banget elegan. Lan sikile gundhul, bal otot muter ing kulit coklat.
  Wong-wong sing dadi prajurit biasa ora duwe hiasan, lan dadi dekorasi. Nanging komandhan prajurit dihiasi nganggo gelang ing tangan lan sikil sing digawe saka emas, perak, platina, ditutupi permata. Sawetara bocah wadon uga duwe anting lan bros sing digawe saka watu larang ing rambute. Kabeh katon ayu banget. Praupane bocah-bocah wadon enom, nyenengake, ora nesu, sanajan uwange wani. Nanging, akeh bocah wadon mambu sing nyenengake lan erotis. Ana aroma parfum sing larang lan aroma alami saka awak sing kuwat banget, otot lan, ing wektu sing padha, awak sing menggoda.
  Troll boy, looking ing wong-wong mau, felt banget kasenengan sing meh njeblug.
  Ana mung cah wadon watara. Lan ana ewonan. Kabeh meh ora ditutupi, banget seductive lan arousing nepsu lanang!
  Ing jejere Raptor, minangka troll enom diarani, kanca elf, viscountess bangsawan, nunggang unicorn. Erimiada minangka siji-sijine wakil saka jinis adil sing duwe sepatu - sandal sing dihiasi berlian lan topaz. Dheweke dhewe ing setelan mewah, lan ing sirahe ana makutha sparkling digawe saka sumringah, ora dingerteni ing bumi, watu larang regane. Lan ing dhadha dhuwur ana pesenan.
  Kaya Raptor. Padha koyone mrentah tentara akeh ewu ayu, barefoot, setengah wuda.
  Erimiada, ndeleng kamulyane bocah-bocah wadon ayu sing mlaku-mlaku, napuk tlapakane, kanthi tumit sing apik banget ing watu-watu sing landhep ing dalan, njupuk lan wiwit nyanyi;
  Kita bakal mabur ing ndhuwur lintang ing ndhuwur planet,
  Srengenge bakal sumunar padhang...
  Kepahlawanan para elf cahya diagungake,
  Ngowahi pamburu menyang game!
    
  Iki bakal dadi wektu sing angel banget,
  Ing endi badai bledheg ing jagad iki ...
  Apel wis mekar lengkap,
  Spring teka, mesthi!
    
  Bakal ana jaman, percaya karo elfinisme,
  Ing endi wae wong iku demiurge.
  Kita bakal ngresiki rereged Orkshism saka pasuryan kita,
  Yen perlu, bajak bakal mbajak!
    
  Bakal ana allah sing setya ing jagad iki,
  Dheweke bakal nggawa kabungahan lan ngguyu kanggo elf ...
  Kita bakal njebadi rambut kita nganggo mur,
  Muga-muga ana sukses ing usaha sing mulya iki!
    
  Ya, Elfia iku negara donya,
  Tanah Suci Elfinism ...
  Bocah wadon sing ora nganggo alas iku mlayu
  Dheweke lair dadi penganten!
    
  Ya, tresna marang Elfia sing ayu,
  Apa sing nggawe logam saka watu ...
  Wong bakal dadi, pracaya kula, luwih seneng
  Ayo napalm udan saka langit!
    
  Aja golek kebahagiaan tanpa Rod,
  Dheweke bakal menehi katresnan ing salawas-lawase ...
  Ing ngisor tumit saka perang Svarog,
  Getih monster diwutahake!
    
  Ora ana negara raksasa sing ayu,
  Wis troll lan gnome ing rangking ...
  Kita salawas-lawase manunggal karo Tanah Air,
  Kita bakal menang ing perang apa wae, ngerti!
    
  Lha kok wong kuwi sedhih banget?
  Sampeyan wis ngerti kekuwatan Svarog ...
  Nimbulaké raos prayoga
  Lada katresnan kita becik!
    
  Alam semesta bakal dadi luwih apik, percaya marang aku -
  Yen elfinisme wiwit mrentah ...
  Kita anak-anak Svarog sing seneng -
  Ayo dibongkar Orkshisme dadi quark!
    
  Ora suwe bumi bakal dadi sumringah,
  Bakal ana sukses gedhe enggal ...
  Lan Yarilo bakal njedhul kaya srengenge sing mulya,
  Lan bakal menehi sumunar kanggo kabeh wong!
    
  Ayo ngombe menyang Tanah Air, bocah-bocah wadon,
  Supaya Elfie bisa makmur selawase...
  Supaya gaji ora telas -
  Sing ora isin kanggo ngimpi!
    
  Ayo Elf munggah ing ndhuwur alam semesta,
  Lan Panjenengane bakal nuduhake marang kabeh wong esem Gusti Allah ...
  Kanthi kekuwatane sing ora bisa rusak ing perang,
  Kita bakal mbukak penipuan sing paling licik!
    
  Ora suwe srengenge bakal sumunar luwih cerah,
  Angkasa bakal dadi kaya plataran ...
  Dadi sampeyan ngobong geni luwih panas,
  Asah kapak baja sampeyan!
    
  Banjur karo lagu saka Lada gedhe,
  Sing nglairake para dewa sing kuwasa...
  Kita bakal bisa nyirnakake taler liar,
  Elfo-mulya putra karo pedhang!
  Raptor ngguyu lan nyathet:
  - Ayat pungkasan iku jenis ora ana teges. Apa sampeyan pengin ngethok putra-putra elf, yaiku, sampeyan dhewe?!
  Erimiada mangsuli karo mesem manis:
  - Ora, aku salah ngomong sethitik. Ing kasunyatan, aku arep ngomong yen putra-putri elven sing mulya bakal bisa nyirnakake taler gerombolan alam bébas. Umumé, iku mung lagu romantis!
  Raptor pengin ngomong apa-apa, nalika dumadakan ana bocah wadon ayu sing sikile telanjang lan sawo matang nyebul klakson. Ing wektu sing padha, rambute tembaga-abang fluttered ing angin, kaya perang, gendero proletar. Lan jawata slompret.
  Bocah-bocah wadon liyane, akeh ewonan, wiwit cepet-cepet ganti saka marching menyang formasi pertempuran. Ing mburi banget saka tentara ageng ditulis, sanajan otot, mengilap kringet lan mambu wangi lan ambu saka daya wadon, perang mammoths ditarik catapults lan ballistas.
  Erimiada kandha karo nyengir, untune mutiara sing cemlorot:
  - Kayane bakal nyenengake banget!
  Raptor mendesah lan mangsuli:
  - Siji-sijine aku njijiki - pirang-pirang ayu sing apik tenan lan unik sing bakal mati!
  Elf ngandika kanthi aplomb:
  - Perang ora bisa ditindakake tanpa korban jiwa, mung sajrone jinis sing bisa ditindakake tanpa orgasme!
  Lan loro-lorone, elf lan troll ing makutha, grinning untu merrily, ngguyu.
  Sawisé iku, padha uga wiwit menehi printah ing muni lan swara banget ceria lan perky.
  Erimiada njupuk lan maneh karo koyo gedhe lan expression, nari ing dheweke salju-putih unicorn, sang;
  Kamulyan kanggo negara sing mekar ing ndhuwur,
  Kamulyan kanggo Elf sing agung, suci ...
  Ora, ora bakal ana sepi ing kalanggengan -
  Lintang-lintang ing ara-ara wis nyemprotake mutiara!
    
  Svarog Mahakuwasa sing gedhe ana karo kita,
  Putra dari Keluarga Agung...
  Supaya Prajurit iki bisa mbantu ing perang,
  Kita kudu ngluhurake Gusti Allah Elven!
    
  Bocah-bocah wadon ora mangu-mangu, percaya,
  Bocah-bocah wadon ngamuk nyerang gerombolan ...
  Kéwan galak iku bakal dicekak,
  Lan mungsuh bakal entuk jotosan ing irung!
    
  Ora, aja nyoba ngrusak elf,
  Mungsuh ora bakal nggawa kita dhengkul ...
  Kita bakal ngalahake sampeyan, bajingan jahat,
  Simbah Elfin karo kita!
    
  Aja, aja nyerah marang mungsuhmu,
  Bocah-bocah wadon barefoot gelut cedhak Elfskva...
  Kita ora bakal nuduhake kekirangan lan isin,
  Ayo menehi hasil karo Iblis gedhe!
    
  Muga-muga Gusti Allah ngidini sampeyan ngrampungake perang sampeyan,
  Lan nyingkirake gerombolan Wehrmacht ...
  Supaya padha mungkasi karo nol,
  Supaya ora sepi ing kuburan!
    
  Menehi wewenang kanggo bocah-bocah wadon, para pejuang,
  Dadi iki bakal diatur kanggo Orkishists ...
  leluhur kita bakal bangga karo kita,
  Mungsuh ora bakal nyusoni kita kaya sapi!
    
  Bener yen musim semi bakal teka,
  Kuping jagung ing sawah bakal dadi emas ...
  Aku percaya impian kita bakal kelakon,
  Yen sampeyan kudu berjuang kanggo bebener!
    
  Gusti Allah, tegese kabeh wong tresna,
  Setia, kuat, langgeng ing kabungahan ...
  Sanadyan getih kasar diwutahake,
  Wong wedok iku kerep sembrono!
    
  Kita numpes mungsuh ing perang,
  Nglakoni sing dadi hawane...
  Sanadyan badai nempuh jagad,
  Lan grahana stuffy teka!
    
  Ora, elf bakal ngadeg nganti kuburan,
  Lan dheweke ora bakal nyerah marang Orks ...
  Sampeyan lanang, tulisen ing buku cathetan,
  Lan landhepna kabeh pedhangmu kanggo perang!
    
  Ya bener bakal ana esuke tanpa pinggir,
  Percayaa, kabeh wong bakal seneng ...
  We mbukak liyane, pracaya kula, cahya -
  Ing udhara tangan cah wadon iku tekan metu!
    
  Kita elf bisa nindakake iki, pracaya kula,
  Sesuatu sing ora bisa kita impikake ...
  Kita ndeleng kanthi jelas tujuan sing paling cerah,
  Ora, aja ngomong omong kosong, pejuang!
    
  Kita bakal mabur menyang Mars kanggo seneng-seneng,
  Ayo mbukak sawah ing kana, ngitung rubi ...
  Lan kita bakal mbukak Orks ing mripat,
  Gerombolan kerub nglayang ing ndhuwur kita!
    
  Muga-muga negara elf misuwur,
  Apa sing diwenehake elfinisme marang wong-wong ...
  Dheweke diparingake marang kita kanthi lair ing salawas-lawase -
  Kanggo Tanah Air, kanggo rasa seneng, kanggo kamardikan!
    
  Ing Elfia, saben prajurit asale saka manger,
  Bocahe nyekel bedhil...
  Mulane, sampeyan gumeter, wong jahat,
  Kita nelpon monster kanggo akun!
    
  Ya, kita bakal dadi kulawarga sing ramah,
  Apa elfinisme bakal dibangun ing alam semesta ...
  Kita bakal dadi kanca sejati,
  Lan bisnis kita bakal nggawe!
    
  Sawise kabeh, elfinisme salawas-lawase diwenehi lair,
  Supaya wong diwasa lan bocah bisa seneng ...
  Bocah lanang uga maca suku kata,
  Nanging semangat demiurge sumunar ing mripat!
    
  Muga-muga ana kabungahan kanggo wong ing salawas-lawase,
  Sing padha berjuang bebarengan kanggo urusane Svarog...
  Kita bakal weruh pesisir Folgi enggal,
  Lan kita bakal ana ing panggonan sing dihormati Gusti Allah!
    
  Ya, Elf ora bisa dirusak dening mungsuh Tanah Air,
  Bakal luwih kuwat tinimbang baja ...
  Elfiya, sampeyan ibu sing ditresnani kanggo bocah-bocah,
  Lan rama kita, pracaya kula, saka kadohan wisest!
    
  Ora ana alangan kanggo Fatherland, pracaya kula,
  Maju terus tanpa henti...
  Raja neraka bakal enggal entuk checkmate,
  Paling ora dheweke duwe tato ing tangane!
    
  Kita bakal menehi ati kita kanggo Motherland kita,
  Ayo menek kabeh gunung, percaya aku sing luwih dhuwur ...
  Kita cah wadon duwe akeh kekuatan,
  Kadhangkala malah ngunekke gendheng mati!
    
  Bocah kasebut uga menehi langganan kanggo Elf,
  Dheweke ujar yen dheweke bakal berjuang kanthi sengit ...
  Ing mripate, logam sparkling,
  Lan RPG didhelikake tightly ing tas ransel!
    
  Dadi ayo ora main bodho,
  Luwih becik, ayo padha ngadeg bebarengan minangka tembok ...
  Ujian, mung lulus kanthi A,
  Ayo Abel mrentah, lan dudu Kain sing ala!
    
  Ing cendhak, bakal ana rasa seneng kanggo wong,
  Lan kekuwatan Svarog ing jagad suci ...
  Playfully smash Orkshists,
  Ayo Lada dadi rasa seneng lan idola!
  Iki pancen lagu. Lan ing ngarep, gerombolan orc sing akeh banget wis nyerang bocah-bocah wadon sing ayu, tanpa alas kaki, disamak lan banget seductive lan appetising-looking.
  Lan makhluk-makhluk iki, beda karo elf lan troll, banget ala karo pasuryan sing ala. Para Orc katon kaya bruwang, mung luwih elek sing ora ana tandhingane, lan pasuryane banget medeni lan njijiki.
  Bocah-bocah wadon nganggo busur silang mbukak tembakan dhisik. Sawise kabeh, crossbows minangka mekanisme khusus kanthi bolt abot sing direndhem ing racun, lan luwih adoh tinimbang panah.
  Prajurit kanthi mantep nandur sikil sing gundhul, samak, kuwat lan cepet muter drum.
  Lan saiki bolt crossbow mabur karo singsot tindikan. Lan padha secara harfiah pierce tengen liwat, ramming orc bruwang. Lan para ayu isih mesam-mesem karo untune sing gemerlap, kaya mutiara sing paling apik saka perbendaharaan Sultan.
  Banjur para ayu sing nganggo gandhewo uga lungguh ing dhengkul. Sampeyan bisa njupuk nganggo busur luwih asring tinimbang nganggo busur silang. Lan ing wektu sing padha, bocah-bocah wadon narik tali busur kanthi sikil sing gundhul, lincah, anggun. Lan dheweke nindakake kanthi cepet lan adhem.
  Lan panah mabur, geser ing sadawane busur miring lan nyerang bruwang sing mambu lan wulu kanthi kekuwatan ngrusak sing luar biasa. Lan katon banget nyengsemaken. Lan banyu mancur getih coklat reged saka makhluk sing dipateni cipratan metu.
  Lan bocah-bocah wadon, uga, ayu banget, lan carane becik kanggo katon ing obahe Otot sing banget anggun lan harmoniously disusun.
  Nanging prajurit liyane masang ballistas lan catapults. Lan senjata iki uga kuat banget. Kabeh tong minyak koktail Molotov mabur ing busur dhuwur. Lan iki minangka hadiah saka annihilation, carane dheweke bakal nggawa sampeyan lan mbanting sampeyan menyang gerombolan orc. Lan pancen bakal nyuwek kabeh wong lan ngobong. Lan yen ora kabeh mau, banjur mbokmenawa apik atus. Lan saiki iki perang epik.
  Orc ngobong urip kaya lilin ing wit Natal ing omah sing sugih nalika perayaan Natal.
  Lan mambu daging kobong nyebar adoh.
  Lan bocah-bocah wadon wiwit mbuwang slings lan slings ing orc maju. Lan dheweke uga ngliwati akeh bruwang sing rabid lan wulu. Lan padha, kewan iki ambruk lan dirilis etuking saka Cairan karu.
  Bocah-bocah wadon nganti saiki wis numpes gerombolan nyerang saka kadohan lan nandhang sakbenere ora losses.
  Bener, sawetara orc uga nyoba mbuwang panah lan mbuwang watu.
  Ing kene tlapakane kaendahan kasebut kena titik. Lan cah wadon njerit:
  - Sial, lara!
  Erimiada nyathet karo nyengir:
  - Ya, jagad iki kebak lara! Nanging sikil bocah-bocah wadon wis mari banget.
  Sing raptor nyanyi, nuduhake untune sing gedhe kaya jaran:
  - Oh, sikil apa!
  Iki carane wong lanang diuripake ...
  Aja wedi, bayi -
  Luwih becik mateni orc!
  Bocah-bocah wadon perang, ing kabeh, banget. Lan saiki barel campuran sing gampang kobong tiba ing orc maneh. Lan panah, lan bolt crossbow, lan unsur striking saka slings, lan darts.
  Sing ora ana yaiku senapan mesin sing apik sing bisa digunakake kanggo ngilangi orc sing maju kaya gelombang tsunami. Lan iki pancen masalah serius. Nanging ing donya iki, sayangé, ora ana senjata api. Lan mungkin malah begja yen barang sing ora becik kuwi durung ditemokake.
  Nanging ballistas lan catapult bisa uga. Kajaba iku, bocah-bocah wadon, mbuwang tong sampah kaya napalm, uga nggunakake energi uap. Kuwi sing padha nyimpen batu bara. Banjur jarak tembak lan tingkat geni saka catapults mundhak kanthi sawetara pesenan gedhene. Lan prajurit kerja ing kene kanthi cepet. Lan tumit sing gundhul, jambon, bunder mung sumunar. Lan kacepetan gerakan apik tenan.
  Ing kene maneh hadiah-hadiah penghancuran anyar sing cepet-cepet ana ing busur. Lan dampak kasebut kaya bom nuklir cilik sing njeblug.
  Semono uga akeh orc sing dikirim menyang jagading jagad bebarengan. Lan sampeyan uga bisa nggunakake sawetara senjata sing luwih mateni.
  Ing kene, utamane, tong minyak njeblug ing udhara ing ndhuwur orc, lan jarum beracun lan bal mbledhos mabur menyang sisih.
  Lan akeh orc sing cacad lan dipateni. Lan bocah-bocah wadon dhewe uga nampa bruises lan goresan saka makhluk wulu iki. Nanging nganti saiki ora ana sing tiwas. Senajan salah siji saka bocah-bocah wadon iki tatu serius sing padha njupuk lan digawa lunga ing tandu.
  Ya, iki pancen perang sing serius lan berdarah. Lan ing kene kaya-kaya wong sing ala lan sing glamor padha gelut. Lan kabeh katon kelangan lan groovy.
  Erimiada maneh njupuk munggah lan nyanyi kanthi perasaan lan kekuwatan sing apik, kanthi swara sing apik banget lan unik;
  Aku wedhus elf,
  Dheweke kerja ing sawah, mbajak kanthi tresna ...
  Nanging badai badai nggegirisi ...
  Orksist nyerang, ora ana papan sing cukup kanggo dheweke!
    
  Getih rong puluh siji taun elek.
  Orkler nyerang kanthi jumlah gedhe ...
  Ayo elf dadi sampah ing kelompok,
  Cangkang njeblug - peluru wis siul!
    
  Ora, ana papan sing luwih medeni sing ditemokake ing kene,
  Nalika lara lan karusakan ana ing endi wae ...
  Wong wedok durung umur rong puluh
  Nanging sepira rasa lara lan kekurangan sing ana ing saubengé!
    
  Wong jahat nyerang Orkshisme Tanah Air,
  Dadi kuat, mung galak ...
  Nanging aku percaya yen elfinisme iku sing menang,
  Sapa sing ana ing mburi Orkwolf, para orc iki wuta!
    
  Mungsuh iku kuwat banget, pracaya kula,
  Tekanan dheweke aktif lan kejam ...
  Orxisme mung kewan galak,
  Lan marang cah wadon, gambar biru-paningalan!
    
  Ora, bocah-bocah wadon ora bakal mundur
  Dheweke mlayu ing salju tanpa alas kaki ...
  Ujian, mung lulus kanthi A,
  Lan bocah-bocah wadon kita perang banget wani!
    
  Sia-sia Orkshisme nyerang Elf,
  Sanajan sekutu orc mbantu ...
  Lan monster wulune bakal mabur mudhun,
  Paling ora dheweke mateni elf kanthi karnivora!
    
  Bocah-bocah wadon ora ngerti tembung - ana tentrem,
  Dheweke berjuang keras kanggo menang ...
  Sanadyan Orkler pancen keren banget ing tembung,
  Dheweke mung dadi badut!
    
  Ayo cepet checkmate para orc, bocah-bocah wadon,
  Mungsuh wis cukup diantemi munggah ing Elfskva ...
  Banjur ana Elfagrad legendaris,
  Dheweke ketemu karo gelaran tajem!
    
  Inggih, apa "Macan" kanggo bocah-bocah wadon?
  Bener mesin sing kuat ...
  Kita ora butuh game kasar, ayu,
  Sapa tentara Orkish sing dirusak!
    
  Ing kene FSA mbantu akeh orc,
  Dheweke menehi pesawat gratis, tank ...
  Mesthine padha edan
  Ketoke wong Finns wis mangan akeh banget henbane!
    
  Ya, Orkler ditembak kaya asu,
  Lan Okring ngrebut papan ing dhampar...
  Mungkin dheweke durung cukup umur kanggo dadi gedhe,
  Sing babi lemak ing makutha kraton!
    
  Nanging FSA karo Trolltania saiki,
  Dadi dheweke wiwit sregep mbantu Orks ...
  Tentara sing kalah ora bisa ngetung elf,
  Lan jarak elfinisme surem!
    
  Iki mung kahanan neraka,
  Nalika kekuatan ibukutha ing kesatuan ...
  Lan ambruk mung ngancam ...
  Tanah kanggo Orks, ngerti yen Finns ora cukup!
    
  muspra Sam nyedhiyakake bom,
  Marang ratu, kok setan ngirim panganan...
  Sawise kabeh, menang perang EFSR,
  Orcdolf nyerang bos sadurunge!
    
  Mesthi, kita nandhang kapitunan akeh,
  Bocah-bocah wadon ora nganggo alas sanajan ing kadhemen ...
  Nanging yen perlu, kita bakal nyimpen Elfskva,
  Kepang kita nggulung kaya emas!
    
  Yen Elfagrad dibela,
  Percayalah, kita bisa tekan Orklin...
  Kanggo elf ing tentara iki kahanan:
  Nalika rakyat lan tentara nyawiji!
    
  Bocah-bocah wadon ora mung ngerti tembung, ora,
  Lan padha perang banget karo Orks ...
  Kita bakal weruh, bocah-bocah wadon pracaya esuke,
  Senajan mripate sok kaya piring!
    
  Aku percaya, raja elf sing adil,
  Bakal bisa nggawe kekarepan luwih kuwat tinimbang baja ...
  Muga-muga ana panguwasa sing mulya Elfi,
  Yen dheweke ora bisa nindakake kabeh kanthi apik, Ftalin!
    
  Ya, supaya negara elf mekar,
  Path bakal dibangun ing cahya saka elfinism ...
  Kamenangan bakal mbukak akun tanpa wates,
  Sanadyan bocah-bocah revanchism gundhul untu!
    
  Inggih, apa sampeyan ngomong, Paman Terrible Sam,
  Sampeyan wis nggawa karusakan dhewe ...
  Bisa ngusir Orkshists saka EFSR,
  Lan iki tegese mati ibukutha!
    
  Lha piye, ora mung sepisan, ora kaping pindho,
  Dheweke isih bakal katon gludhug ing Elf ...
  Supaya nul ora teka ing tanah air,
  Mbokmenawa nggawe mukjijat kanggo Gusti Allah!
    
  Ing ngendi Ftalin ora bisa,
  Bocah-bocah wadon tanpa alas kaki bisa nindakake ...
  Kanggo wong-wong mau, Gusti Allah sing kuwat, Saint Svarog,
  Lan akurasi nalika njupuk saka bedhil mesin!
    
  Singkate, perang durung rampung,
  Kita elf cahya ngupayakake, sampeyan ngerti, kanggo mbales dendam ...
  Bakal ana wong tuwa lan nom ing perang,
  Kita ora bakal menehi Orks kasempatan apik banget!
    
  Singkatipun, kita cah wadon tanpa alas kaki,
  Maneh dheweke nepsu arep nyerang,
  Lan kanthi tumit sing gundhul, tinju sing kuwat.
  Kita pancen edan banget nganti orc jahat katon serong!
    
  Aku percaya yen elf ora bakal kebanjiran dening ampas!
  Ing ngisor gendera Svarog gedhe ...
  Perang kanggo Tanah Air lan aja wedi,
  Amarga bakal ana rasa seneng banget!
  
  ANAK ALEXANDER THE GREAT lan wong
  ANNOTASI
  Pejuang lanang Vitaly Akulov rampung ing Babil Kuno nalika pamaréntahan Alexander kaping papat, putra lan pewaris Alexander Agung. Ing kana dheweke ngganti papan karo raja kekaisaran gedhe - bocah-bocah padha banget, lan dheweke miwiti petualangan sing menarik lan nyenengake.
  . BAB 1.
  Bocah mau dumadakan ketemu ing kutha kuna kuna. Ing sakubenge ana bangunan sing cukup dhuwur lan putih. Senajan ing njaba rada reged. Vitalik whistled, nyathet yen iki katon kaya jaman kuna. Iku ketoke kutha gedhe banget, karo gajah mlaku ing dalan.
  Bocah lanang kasebut mlaku lan manure seger nyebul menyang pasuryane. Ana wong ing saubengé. Akèh-akèhé nganggo tunik cahya, sandal lan jubah. Nanging akeh, utamane sing lanang, meh wuda lan ora nganggo alas. Anget tenan. Ana akeh bocah, lan padha samak lan kulit peteng, nanging ing antarane sing ireng uga ana sing putih. Bocah-bocah wadon nganggo tunik cahya. Sing sugih isih nganggo sandal, sing mlarat ora nganggo alas.
  Vitalik dhewe, latihan taekwondo, ing kono akeh sing nendhang lan mecah barang, kalebu nyerahake sabuk. Lan mulane bocahe ora seneng sepatu. Dheweke nyoba mlaku tanpa alas supaya tlapakane anak-anake ora lemes lan ditutupi kapalan sing atos. Lan saiki dheweke mlumpat menyang sawetara portal, mlaku ngubengi Moskow. Lan rampung ing kutha kuna. Wicara wong ora pati ngerti, nanging ing wektu sing padha, Vitalik ngerti kabeh.
  Ana watu-watu panas ing sangisore sikil bocah lanang, nanging tlapakane sing atos ora lara. Bab liyane yaiku yen dheweke katon kaya batur. Senajan Vitalik wis T-shirt pinter karo kathok cendhak anyar. Lan akeh bocah lanang, sing ora mlarat babar pisan, luwih seneng mamerake tumit sing telanjang, yen mung kanggo hardening, lan nuduhake yen dheweke ora wedi karo watu-watu panas ing dalan.
  Vitalik mlaku liwat kutha kuna. Lan mesem, admiring sensations. Ana reca-reca gedhe lan kraton-kraton sing megah. Lan ing wektu sing padha, ana akeh rereget ing kutha. Bocah-bocah sing ngresiki kabeh ora seneng-seneng.
  Vitalik takon marang salah sawijining bocah lanang tanpa alas sing mung nganggo loincloth:
  - Kutha apa iki?
  Dheweke nyawang kaos Vitalik sing padhang lan jam tangan sing dilapis emas sing apik banget ing tangane bocah lanang sing disamak, mbungkuk hormat lan mangsuli:
  - Kutha gedhe Babil minangka ibukutha negara Makedonia!
  Vitalik nyengir lan takon:
  - Muga-muga Alexander Agung isih urip?
  Bocah mau banjur mbungkuk maneh lan mangsuli:
  - Dheweke urip ing salawas-lawase, dadi dewa ing Olympus!
  Vitalik manthuk lan nyanyi:
  - Sparkles kaya lintang sumringah,
  Liwat pepeteng pepeteng tanpa pangarep-arep ...
  Pahlawan agung Alexander,
  Ora ngerti rasa lara utawa wedi!
  Budak lanang mau arep ngomong apa-apa, nanging ana pengawas sing nganggo sandal lan jubah, nuli nggebugi budhak sing isih enom mau nganggo pecut. Dheweke njerit lan wiwit nyapu dalan kanthi kekuwatan tikel.
  Vitalik ngandika:
  - Kenek bocah ora apik!
  Pengawas nyawang bocah kuwi. Bare, sikil tanned, nanging T-shirt padhang lan jam tangan emas ing tangan. Mungkin iki anake wong mulya.
  Pangarsané mangsuli:
  - Budak kudu tetep pasrah karo pecut. Apa bapakmu tau ngalahake kowe?
  Vitalik mangsuli kanthi jujur:
  - Ora!
  Pengawas kaget:
  - Aneh! Malah lanang bangsawan digebugi. Lan pasuryan sampeyan ngelingake aku marang sapa wae.
  Vitalik mangsuli kanthi nada tegas:
  - Lan sampeyan kudu ngerti panggonan sampeyan!
  Wong lanang iku mundur, rumangsa isin. Bocah lanang kasebut ngempet sikile sing gundhul, pahat, lan kuwat banget lan nyanyi:
  Spartak minangka prajurit lan pahlawan gedhe,
  Perang kanthi gagah berani nglawan tentara gedhe ...
  Sanadyan dadi batur tukon, nanging saiki dadi ratu,
  Ayo kamenangan dadi sumringah!
  Vitalik kepengin nerusake nyanyi, nanging bocah kasebut ilang inspirasi. Nyatane, aku pengin ngulandara.
  Lan banjur tumuju menyang tengah banget Babil. Kutha iki, sing paling gedhé ing jaman kuna, ora munggah nganti Roma. Sing lanang gampang obah, kaya lynx, lan swasana ati kaya asu sniffer sing wis mambu.
  Urip iki teeming kabeh watara. Ing sisih tengen, ing alun-alun, ana bocah lanang umure kira-kira patbelas taun, rambute blondhong dawa, dituntun digebugi.
  Remaja iku sedhih lan mlaku kanthi sirah mudhun, nutupi rasa isin karo tangane, lan loncenge suwek.
  Wong-wong sing akeh-akehe padha mbengok-mbengok, nggumunake carane bisa ngalahake bocah lanang sing nggantheng lan otot kasebut. Wong wadon katon utamané eagerly. Islam iku isih adoh, lan padha mbukak pasuryan, akeh ing tunik cahya, cendhak, kang luwih nyaman ing panas. Ana sing mlarat lan sing luwih enom ora nganggo alas kaki, dene sing sugih nganggo sandal lan gelang.
  Vitalik uga nyawang tontonan iki. Sing lanang, katon sedhih, manut lungguh ing kothak. Dheweke diamanake dening asisten algojo - uga bocah enom telanjang ing pinggul, nanging nganggo celana lan sepatu bot. Lan, mesthi, algojo dhewe iku bruiser banget otot.
  Banjur njupuk teken saka kranjang lan dibasahi banyu.
  Wartawan maca tuduhan kasebut:
  - Amarga ora ngormati wong tuwa, ora sopan, bocah lanang umur patbelas, Cyrus, dihukum sèket pukulan pecut ing punggung lan bokong lan rong puluh lima pukulan ing tumit!
  Wong akeh nggero nyetujoni. Algojo njupuk pecut harder lan disabetake otot lanang kang, tanned bali. Iku ora ing kekuatan lengkap, lan kulit mung swelled.
  Vitalik kepingin weruh apa dheweke kudu campur tangan? Nanging apa gunane? Ing kono jumeneng ana wong lanang dhuwur cacahe rolas kanthi gegaman prajurit. Lan wong akeh dhewe nggero setuju. Kajaba iku, mbok menawa bocah kasebut digebugi. Jaman kuna, atos. Lan Gusti Allah piyambak dhawuh supaya bocah-bocah padha disebat. Malah ing Kitab Suci, ing Prajanjian Anyar sing manungsa, disaranake kanggo nyumet bocah-bocah nganggo rod.
  Bocahe ambegan abot lan gremet untune, tetep meneng. Algojo ngalahake dheweke kanthi ajeg, lan kulit wis pecah lan getih wiwit mili.
  Vitalik nyathet kanthi desahan:
  - Kuwi donya!
  Lan bocah enom kasebut terus digebugi. Vitalik pindhah; dheweke ora pengin nonton kaya iki. Senajan, mesthi, akeh wong seneng tontonan. Vitalik pindhah.
  Dheweke eling film "Treasure Island", bali ing taun 1937.
  Ing kana ana bocah wadon tinimbang lanang. Lan dheweke ngancam bakal nggoreng tumit.
  Ya, sing bakal lara. Vitalik mikir apa cah wadon bakal njerit utawa tetep meneng, kaya partisan.
  Mesthi, aku mriksa dhewe sawise film iki, sejatine sifate saka penasaran, carane geni Burns tumit. Lan dheweke nindakake iki nggunakake kompor gas. Aku wis yakin yen ya, iku banget nglarani. Banjur, tlapakane bocah cilik durung kasar, nanging sensitif banget.
  Lan blisters ing wong-wong mau dadi nglarani. Bener, dheweke cepet ilang. Ya, nyiksa sing kaya ngono bakal ngeculke ilat sapa wae. Nanging ana pionir ing panangkaran fasis sing meneng. Sanadyan, bisa uga sawetara wong sing tumit dipanggang nganggo geni.
  Bener, Vitaly durung nate ndeleng film ing ngendi tumit bocah lanang digoreng. Kadhangkala dheweke ngalahake kita nganggo tongkat. Ing salah sawijining film Amerika, pejabat Inggris malah nabrak bocah lanang ing tlapak sikil nganggo ranté. Lan sikilé abuh, lan bocahé lara. Nanging ora tau nganggo geni.
  Ana uga sawetara film ing ngendi bocah-bocah lanang ditabuh nganggo teken.
  Vitalik noleh. Sampeyan ora kerep ndeleng iki.
  Punggunge cah lanang dadi bleger getih, lan algojo wis nggebug tlapakane nganggo tongkat. Sing gumun, bocah kuwi nahan bengok-bengok lan nduduhke wani. Iku kaya wong Spartan.
  Vitalik mutusake yen sawise dipukul dheweke mesthi bakal ketemu karo bocah iki. Kajaba iku, kutha iki ora pati ngerti, lan dheweke ora ngerti menyang ngendi. Apa ana ide kanggo dadi gladiator? Nanging iki dudu Roma Kuno, lan ora dingerteni manawa ana gladiator ing negara Makedonia nalika pamaréntahan Alexander kaping papat.
  Senajan, paling kamungkinan, ana sawetara pejuang nglipur penonton.
  Vitalik durung ngerti apa dheweke wis suwe macet ing kene, utawa iki mung mlaku liwat Babil?
  Cara paling gampang yaiku gabung karo tentara. Ana gendheng, pangan, lan dhuwit yen ana perang.
  Lan Vitalik, pejuang taekwondo, kuwat banget. Ya, lan dheweke duwe konsep gelut nganggo pedhang.
  Ing bab mung aku ora pengin macet kanggo dangu ing donya tanpa komputer, nyenengake game, smartphone, iPhone, TV lan Internet. Nyatane, apa sing kudu ditindakake ing kasus iki? Aku arep kanggo muter soko.
  Vitalik seneng banget karo strategi sejarah. Ing ngendi sampeyan, ayo ngomong, ing panggonan Tsar Rusia Ivan the Terrible. Lan sampeyan menang perang ing Livonia nglawan komputer. Sampeyan ngatur ewu unit. Lan sampeyan mbangun pabrik nganggo meriam, arquebus, kandang, utawa sing luwih nggumunake. Nanging Ivan the Terrible, mesthi, primitif, kaya game "Cossacks". Nanging nggawe sing luwih modern karo teknologi.
  Iku utamané menarik kanggo muter saka sistem primitif kanggo nanoteknologi.
  Padha rampung ngalahake bocah enom. Dheweke kuwat banget, mula dheweke bisa ngadeg sawise dipukul dhewe. Lan sanajan sikile bocah kasebut bengkak, dheweke meh ora njupuk sawetara langkah.
  Sawise iku, dheweke diwenehi loincloth. Lan bocah kasebut pindhah, diantemi lan getihen, nanging ora rusak.
  Vitalik nyedhaki dheweke lan ngetokake tangane. Bocahe Cyrus ngguncang lan ngandika:
  -Aku weruh sampeyan dudu budak! Aku ora bakal takon, saben patrap sampeyan ngandhani wong sing bebas lan pantes.
  Vitalik manthuk:
  - Aku ora budak, mesthi.
  Bocahe banjur nyawang dheweke, dumadakan raine berubah, takon:
  - Nuwun sewu, sesanti kula kabur. Utawa mungkin mung kaya aku, nanging sampeyan ... Paduka Alexander...
  Vitalik geleng-geleng kepala kanthi negatif:
  - Ora! Aku dudu Alexander! Apa sing katon?
  Remaja iku manthuk-manthuk.
  - Banget!
  Vitalik mangsuli karo mesem:
  - Ya, iku menarik. Nanging kayane aku saiki dheweke wis ...
  Bocah lanang manthuk:
  - Ya, sepuluh taun. Nanging dheweke bocah sing gedhe lan kuwat. Apa, sampeyan luwih tuwa?
  Vitalik manthuk:
  - Ya! Nanging ora masalah. Wis wayahe aku mriksa kakang kembarku.
  Bocah lanang kasebut kanthi logis ujar:
  - Kanggo resemblance kuwi padha bisa impale sampeyan.
  Bocah enom manthuk:
  - Mungkin! Nanging aku kelingan siji crita menarik, iku uga kedaden nalika lanang katon padha lan Mungkin bakal bisa metu, kabeh menarik banget!
  Vitalik, mesthi, ora bisa ngelingi novel Mark Twain "Pangeran lan Pauper." Ing ngendi bocah-bocah padha pindhah panggonan. Lan sing digawe lucu. Menapa malih, mbok menawa Alexander Papat ora duwe akeh wektu kiwa. Ing sajarah ana macem-macem versi matine putra Alexander Agung. Lan ing perang, lan saka peracunan, lan mesthine malah ing pakunjaran. Ana sawetara versi beda saka pati putra raja legendaris. Iku wis suwe banget, lan banjur ana masalah.
  Kekaisaran Alexander Agung ambruk. Kanggo wektu sing suwe, mung Kakaisaran Romawi sing ana ing antarane negara-negara gedhe kasebut.
  Vitaly lan Cyrus nyedhaki kraton gedhe. Iki dibangun dening Nebukadnezar. Cukup massive lan gembur. Ana akeh pengawal ing saubengé, kalebu sing dipasang.
  Bocah-bocah lanang ora katon apik banget. Cyrus umume mung duwe loincloth lan mburi belang karo pecut. Lan tumit sing abuh, sampeyan kudu ngidhak ing driji sikil. Vitalik malah kaget yen bocah kasebut nyekel lan bisa mlaku sawise eksekusi sing kejam.
  Cyrus ngandika:
  - Aku katon banget kaya babu. Dheweke ora bakal nglilani aku mlebu.
  Vitalik manthuk karo mesem:
  - Ngerti! Nanging, mbokmenawa, aksesku uga bakal ditutup.
  Cyrus menehi saran:
  - Mlayu lan marang wong sing duwe warta urgent kanggo raja. Banjur bakal nggawa sampeyan dadi herald utawa walker, lan bisa uga bakal ngidini sampeyan liwat.
  Vitalik nyathet:
  - Iku apike.
  Bocahe wiwit mlayu. Sikil sing gundhul, sawo matang, lan otot banget sumunar kaya hooves poni.
  Cyrus nyathet karo eseman sedih:
  - Sapa sing pengin pai lan crumpets?
  Sapa sing pengin permen karet lan cones pinus?
  Vitalik mlayu marani para pengawal. Dheweke nguwuh ing ndhuwur paru-paru:
  - Warta sing penting kanggo raja!
  Para pengawal takon bebarengan:
  - Saka sapa?
  Sing lanang mangsuli kanthi yakin:
  - Saka Krator!
  - Ayo mlebu!
  Vitalik mlayu luwih maju. Dheweke mlayu lan mriksa kraton. Kemewahan kasebut kasar. Isih ana luwih saka telung atus taun sadurunge lair saka Kristus. Lan ing wektu sing padha, kene cukup resik. Bocah-bocah wadon lan bocah-bocah lanang nggosok lantai. Vitalik kalem kaping pindho dening para pengawal.
  Nganti, pungkasane, dheweke mlayu menyang ruang tahta. Kabèh sing ana ing kono bener-bener mencorong emas.
  Ana bocah lanang lungguh ing dhampar. Dheweke nganggo sandhangan mewah lan sepatu sing larang regane, lan ing sirahe ana makutha. Praupane bocah kuwi pancen mirip banget karo Vitalik. Lan ing sadawane pinggiran ana pengawal sing nganggo tumbak lan gandhewo.
  Vitalik sujud lan ngandika:
  - Kawula remen anggenipun ngladosi panjenengan, Paduka!
  Bocah sing ana ing dhampar takon karo kuwatir:
  - Kowe sapa? Apa sampeyan ngelingake aku marang sapa wae?
  Vitalik mangsuli karo mesem:
  - Aku arep ngomong karo sampeyan piyambak, oh gedhe!
  Alexander the Fourth manthuk:
  - Nggih! Ayo leren menyang kamar, aku seneng ngomong karo kanca-kancaku.
  Lan raja lanang banjur menyang kamar dhampar cilik. Lan Vitalik, meneng mlaku ing sikil telanjang, dipindhah konco. Alexander, amarga sepatune, katon rada dhuwur. Lan carane otot dheweke ora katon amarga sandhangane.
  Padha metu lan ngadeg ing ngarepe pangilon. Alexander kanthi seneng nyopot sepatu sing disengiti, sing ngempet bocah kasebut, lan ujar:
  - We saiki dhuwur padha!
  Vitaly nyaranake:
  - Ayo, kita mbandhingake otot.
  Lan dheweke nyopot klambine. Otot-ototé, pancen, banget penting lan ditetepake kanthi jero.
  Alexander uga nyopot jubah kraton lan ditinggal meh wuda. Bocah lanang iku otot, nanging pucet, lan otote ora kaya sing ditegesake, nanging padha!
  Alexander nyathet:
  - Ibu kita dhewe ora bisa mbedakake kita.
  Vitaly takon karo mesem:
  - Punapa panjenengan kersa ngalih papan kaliyan kula?
  Raja lanang manthuk:
  - Mesthi! Aku ngimpi katon ing kutha tanpa keamanan, mlaku tanpa alas kaki ing lurung-lurung, muter-muter ing lendhut. Lan umume, ngaso saka urusan pemerintah. Lan apa?
  Vitalik nyathet:
  - Ing jubah kraton, ora ana sing bakal mikir yen aku iki sampeyan. Lan sampeyan bakal nganggo mine!
  Alexander manthuk:
  - Swara kita padha. Rungokake, aku seneng banget karo ide sampeyan!
  Lan bocah-bocah wiwit ganti klambi. Sepatune raja gedhe banget lan ora kepenak kabeh, nanging dihiasi karo watu larang regane. Lan sandhangan ora sakabehe nyaman. Cetha banget karo rasa seneng Alexander nganggo celana pendek. Dheweke malah pengin tetep gundhul dhadha. Nanging nggawa kaos ing tangane kikuk, lan dheweke ora gelem ditarik. Dadi bocah-bocah padha ganti panggonan.
  Vitaly uga rumangsa ora ana ing papan. Sanajan saiki dheweke dadi panguwasa kekaisaran paling gedhe, ing wektu kasebut, ing jagad iki.
  Bocah loro mau banjur metu saka kamar dhampar. Alexander bisik:
  - Sampeyan bakal ing dhampar sandi. Sauntara kuwi, aku arep mlaku-mlaku ngubengi kutha. Nalika aku kesel free bakal, Aku bakal bali lan kita bakal ngalih maneh.
  Vitaly ngangguk:
  - Apik!
  Bocah-bocah padha mlebu ing bale kerajaan. Vitalik tumuju dhampar. Dheweke lungguh sing penting lan ujar:
  - Menehi bocah iki sepuluh dhuwit recehan emas lan supaya wong lunga kanthi tentrem!
  Sawisé iku, prawan kanthi sopan ngiringi raja enom metu. Bocah lanang sing ora nganggo alas kuwi mulai mlayu. Iku apik banget tanpa sepatu - sikilmu entheng, lan tlapak sikilmu kepenak.
  Alexander njupuk lan nyanyi:
  Kebebasan, kebebasan, menehi kebebasan,
  Aku bakal mabur menyang dhuwur kaya manuk!
  Kanggo wong, kanggo wong, kanggo wong,
  Lan aku bakal urip kaya sing dakkarepake!
  Raja lanang iku kebak semangat. Nanging, nalika aku metu saka kraton, aku krasa nganggo tlapak sikilku sing gundhul, ora kasar banget panase watu-watu kasebut. Lan ana perasaan sing ora nyenengake. Lan aku kudu gremet untu lan ketegangan kanggo terus mlaku maneh.
  Iklim tropis, lan ing mangsa panas, alamiah, srengenge isih kobong. Bocah lanang iku lumrah, nanging kepiye carane raja bisa mlaku tanpa alas, sanajan isih cilik?
  Lan lara banget. Alexander mlumpat - tumit diobong, nanging dheweke tahan. Banjur mlayu menyang iyub-iyub, ing kono ora panas banget, lan ngandika:
  - Ya allah, aku ora tau mikir yen watu bisa dadi panas banget!
  Bocahe nyawang tangane. Padha ngemot sepuluh dhuwit recehan emas. Pikiran kelip-kelip - apa aku kudu tuku sandal?
  Nanging mulane dheweke metu saka kraton kanggo mlaku-mlaku kanthi ora nganggo sikil. Lan ora pantes yen putrane senapati gedhe dadi lemu. Bapake nindakake perkara-perkara gedhe, nanging putrane nyerah, mung amarga tlapakane kobong.
  Alexander maneh kesusu kanggo mbukak liwat cobblestones kobong. Srengenge isih sumorot.
  Dumadakan dheweke ketemu Cyrus. Bocah lanang nganggo loincloth lan belang nguwuh:
  - Hello Vitalik!
  Alexander nggereng nanggepi:
  - Aku dudu Vitalik, nanging sampeyan sapa?
  Sing lanang mangsuli karo mesem:
  - Aku Cyrus! Apa, kowe wis lali karo aku?
  Alexander sing pinter mangsuli:
  - Aku ngerti! Apa sampeyan mikir yen aku iki bocah sing padha tukaran klambi!?
  Cyrus katon luwih cedhak. Cetha yen lengen lan sikil Alexander ora pati jelas, lan tlapak sikile sing kosong. Utamane yen sampeyan ndeleng kanthi teliti.
  Cyrus sujud lan takon:
  - Dadi sampeyan, Yang Mulia?
  Alexander manthuk:
  - Lan sampeyan cepet-witted! Kowe kok digebugi?
  Sing lanang mangsuli karo mesem:
  - Kanggo pranks!
  Raja sing lanang nguwuh:
  - Yen sampeyan nggawe aku nesu, sampeyan bakal ditusuk!
  Cyrus manthuk karo mesem:
  - Ya, gusti! Aku ngrungokake lan manut!
  Alexander dhawuh:
  - Ayo, mlayu karo aku!
  Lan cah lanang loro kesusu. Tsar Boy iku alamiah hard lan kuwat, nanging ora cukup dilatih. Nanging, dheweke mlayu kanthi cepet.
  Alexander takon nalika mlaku:
  - Sampeyan budak?
  Cyrus mangsuli kanthi yakin:
  - Ora!
  - Apa sebabe setengah wuda, diantemi lan tanpa alas?
  Sing lanang mangsuli karo mesem:
  - Undress sadurunge spanking! Lan umume, bocah lanang asring mlaku setengah wuda ing panas, sanajan wong tuwane ora miskin.
  Alexander manthuk:
  - Logika!
  Lan raja lanang iku nyopot T-shirt. Dheweke samak kanthi moderat. Dadi akeh wektu kanggo mlaku-mlaku nganggo jubah kerajaan. Lan tlapakane padha kobong, kaya ana brazier ing ngisore.
  Alexander malah wiwit moan.
  Cyrus takon:
  - Kenging punapa panjenengan sesambat, Paduka?
  Sang Prabu ngandika:
  - Iku pancene ngobong tumit sampeyan!
  Bocah lanang manthuk:
  - Aku ngerti yen raja ora mlaku tanpa alas - dudu pangkate!
  Alexander nesu:
  - Aku ngerti! Aku bakal nggawe sampeyan tumungkul lan dilat tungkakku, lan bilai yen sampeyan ora manut!
  Cyrus manthuk karo mesem:
  - Iku kabeh karepmu, oh gedhe!
  Sang Prabu nuli ngucap:
  - Inggih, oke, ayo padha menyang iyub-iyub lan ngaso!
  Lan bocah loro mau mlayu menyang bayang-bayang lan lungguh ing bangku. Alexander ngangkat sikile sing bocah cilik, bruised, diobong supaya luwih gampang. Mlaku-mlaku tanpa alas kaki ngubengi Babil nalika musim panas kaya nyiksa.
  Panguwasa enom dhawuh:
  - Tuku aku mangan!
  Lan dheweke mbuwang Kira duwit receh emas!
  Bocah lanang mau nyembah lan matur:
  - Aku ngrungokake lan manut.
  Sawisé iku, tungkaké, dibubrah nganggo teken, kelip-kelip, banjur mlayu menyang toko sing paling cedhak kanggo mangan.
  Lan Vitaly, sauntara, lungguh ing dhampar. Sacara prinsip, dheweke dadi raja, nanging nominal, amarga umure mung sepuluh taun, lan bupati lan panguwasa sejatine, Cassander. Katone banjur mateni sang prabu. Lan persis nalika, sejarawan mbantah. Ana versi sing Alexander tilar donya ing perang.
  Ing kasus apa wae, wektu kanggo nyingkirake Cassander - dheweke dadi raja utawa ora!
  Lan bocah lanang kasebut takon kanthi penekanan:
  - Wonten pundi Wazir Agung?
  Penjaga kasebut nyembah lan mangsuli:
  - Dheweke nampa delegasi ing kamar tahta sabanjure!
  Vitalik nyathet:
  - Nelpon marang kula ing ngarepe mripat padhang!
  Sing njaga manthuk lan menehi prentah marang liyane. Lan mekanisme negara wiwit muter.
  Vitalik ngrungokake laporan salah sawijining wazir. Kabar iki ana kerusuhan ing provinsi Afghan. Wong-wong ing kono seneng banget marang kamardikan. Iman
  Durung ana Gusti Allah, nanging ana cukup fanatisme.
  Bocah lanang kasebut menehi saran:
  - Ayo padha mbenerake panjaluke. Sapa sing kepengin kaadilan bakal entuk. Lan sapa sing ora, bakal nemokake pedhang!
  Banjur Cassander pungkasane muncul. Dhèwèké wongé gedhé, dhuwur, lan duwé pedhang gantung ing sabuké. Dheweke ora gelem nyembah marang raja enom lan takon:
  - Apa sing dikarepake Pangeran?
  Vitalik mangsuli karo mesem:
  - Aku arep perang karo sampeyan karo pedhang.
  Cassander nyengir lan mangsuli:
  - Sugeng dalu, Paduka! Nanging sampeyan isih bocah, lan aku prajurit gedhe.
  Raja lanang manthuk:
  - Aku ngerti! Nanging kowe lali yen bapakku pancen hebat.
  Cassander mengangguk:
  - Ya, sampeyan kuwat lan cepet ngluwihi taun! Nanging kowe adoh karo aku. Nanging, aku siap ngajari sampeyan.
  Vitalik manthuk:
  - Aku bakal perang tanpa alas!
  Bocahe nyopot sepatu iki, sing jelas ukurane ora pas lan mung dadi alangan, sanajan dheweke mewah.
  Banjur jubah kraton, sing isih ana ing celana renang.
  Cassander kaget:
  - Sampeyan wis disamak lan dadi luwih otot!
  Vitalik dikonfirmasi:
  - Aku wis latihan!
  Cassander ora njupuk boots larang lan waja. Dheweke ketoke manteb ing ati saka kamenangan.
  Pedhange luwih gedhe tinimbang pedhange bocah lanang, lan komandan Alexander Agung dhewe luwih dhuwur lan luwih abot.
  Perang kasebut diwiwiti kanthi tembakan. Cassander leisurely disabetake, lan Vitalik deflected. Bocah iku jago Taekwondo, nanging dheweke uga bisa nyekel pedhang. Dheweke wis nggawe keputusan kanggo mateni Cassander, sing bakal nyoba mateni dheweke. Utawa, malah bakal matèni raja sing sah.
  Bocah lanang kasebut nglipur kewaspadaan Cassandra, pura-pura yen dheweke mung olahraga.
  Banjur dheweke njupuk lan carane mlumpat. Lan pedhang landhep Vitaly Akulov pierced mitra langsung menyang tenggorokan. Cassander ditabuh, diguncang-guncang, banjur ambruk, banyu mancur getih abang sing metu saka tenggorokan.
  Bocah lanang kasebut ngumumake kanthi bungah:
  - Wazir Agung wis seda, saiki aku bakal mrentah!
  Cassandra digawa lunga. Vitalik dhawuh supaya dikubur kanthi pakurmatan amarga wong liya ing negara kasebut. Miturut cara, Cassander, misale jek, matèni ibu saka Alexander Papat? Inggih, punika ingkang kula pikantuk!
  Vitalik ninggalake pirang-pirang cetakan sing ayu saka bocah cilik, nanging kuwat lan lincah ing lantai watu.
  Sawise iku dheweke nyanyi:
  Lan sanajan sampeyan kudu tumpah,
  Ing perang ngamuk, aliran getih sing badai ...
  Pecah benang urip nganggo pedhang, panah,
  Kita ora bakal ngiyanati katresnan ing salawas-lawase!
  
  MUTANT AS RAPES SEJARAH
  ANNOTASI
  Minangka asil mutagen bocor sing ora disengaja, siji pilot Jerman dadi mirip karo bocah enom lan entuk kekuwatan super. Kajaba iku, dheweke kuwat banget nganti kabeh Perang Donya II saya ganti!
  . BAB 1
  Ing Januari 1943, Jerman entuk ace mutan. Wong enom uga ngalami modifikasi lan entuk superpowers. Wiwitane dheweke perang ing ngarep Mediterania karo Inggris lan Amerika. Dheweke dadi pilot Luftwaffe pisanan sing nembak rong atus pesawat - nampa Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak perak, pedhang lan berlian.
  Sawise nembak telung atus pesawat, dheweke dadi sing pertama ing Reich Katelu nampa Salib Merit Militer kanthi emas lan berlian. Sawisé iku, dheweke ditransfer menyang Front Wétan.
  Ing kono dheweke melu ing Peperangan Kursk epik. Wong enom mutant pirang sing katon kaya bocah lanang, sing ora duwe kumis utawa jenggot, katon kaya bocah enom kira-kira patbelas, ing wektu iki wis dadi pejuang udara sing luar biasa kuwat. Lan dheweke ora bisa nabrak dheweke, nanging dheweke kanthi intuisi ngrasakake klompok pesawat mungsuh.
  Loro-lorone naluri lan akurasi dadi adikodrati. Lan dheweke ngalahake pesawat Soviet kanthi kondhang nganti dheweke entuk julukan Setan Putih lan dheweke wedi marang dheweke kaya geni.
  Menapa malih, piyambakipun pikantuk fighter eksperimen unik ME-309, kang wis pitung TCTerms diperlokaké bebarengan - telung meriam online lan papat bedhil mesin, lan ora ana kang bisa nolak.
  Bocah lanang jenenge Wolf, sing slamet saka mutasi, kanthi cepet nglumpukake akun. Lan dheweke ditembak mudhun watara limang atus pesawat ing rong sasi saka Kursk Bulge. Lan pilot Jerman liyane ngetutake dheweke. Nazi tetep unggul ing udara. Lan padha bisa ngindhari kekalahan ing darat. Bener, ora ana kamenangan. Nazi mundur menyang garis asline lan entuk papan ing kana. Garis ngarep dadi stabil.
  Kerugian saka USSR dadi luwih dhuwur tinimbang ing sajarah nyata. Miturut cara, Sekutu uga nundha kebangkrutan ing Sisilia. Padha wedi nransfer perang menyang bawana. Lan Wolf Rommel minangka jeneng pilot mutant, dheweke nggawa rasa wedi marang dheweke.
  Kajaba iku, Wolf kasil nembak pesawat sing nggawa Montgomery dhewe sajrone karir mabur Mediterania. Panglima Inggris paling bakat seda. Lan amarga iki, Inggris nundha landing ing Sisilia. Lan banjur padha nilar kabeh. Lan Roosevelt uga luwih seneng ngalahake Jepang tinimbang mlebu ing Eropa.
  Dadi Wolf Rommel kasil nglawan lan nembak pesawat USSR kanthi semangat banget. Iku ora kanggo apa-apa sing dheweke mutant.
  Bom ing Third Reich lan pabrik-pabrik uga suda. Iki ngidini Jerman ngluncurake tank Panther-2 anyar, kanthi gaman lan waja sing luwih kuat, ing produksi maneh ing September 1943. Tank kasebut nduweni proteksi bathuk sing apik: awak kapal 100 mm, lan turret 120 mm. Lan sisih 60 mm. Lan kabeh ana ing lereng. Iki ngidini Panther-2 kanggo nahan serangan saka bedhil Soviet cilik. Plus lan 88-mm bedhil ing 71EL, banget kuat lan cepet-diperlokaké, penetrating kendaraan Soviet saka kadohan. Ing wektu sing padha, kinerja nyopir Panther 2 ora ala. Bobot 53 ton, wis engine 900 daya kuda. Iki tegese iku bisa pindhah ora Samsaya Awon saka Soviet telung puluh papat. Kajaba iku, Tiger-2 mlebu produksi massal sadurungé.
  Jerman nguwasani simpenan bauksit paling gedhe ing Zaporozhye, lan mulane tanke duwe waja kualitas apik.
  Ing musim gugur, pasukan Soviet nyoba gagal maju ing Ukraina lan ing tengah.
  Wolf Rommel nampa penghargaan anyar kanggo limang atus ditembak mudhun pesawat Soviet: Knight kang Cross saka Iron Cross karo godhong Oak Golden, pedhang lan perhiasan. Lan pitung atus sèket pesawat penghargaan unik yaiku Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak platinum, pedhang lan berlian. Lan kanggo sewu pesawat sing ditembak mudhun, Hitler nyetujoni penghargaan khusus: Star of the Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak salaka, pedhang lan berlian.
  Lan nalika pilot mutant ngluwihi siji lan setengah ewu pesawat mudhun ing Taun Anyar, dheweke nampa penghargaan liyane: Star of the Knight's Cross of the Iron Cross karo godhong oak emas pedhang lan berlian.
  Dadi akun kasebut aktif, kaya ing dongeng.
  Wolf Rommel dadi fenomena sing dipikirake dening pilot Luftwaffe liyane.
  Ing Januari, Tentara Abang nyoba kanggo maju cedhak Leningrad, nanging ora bisa kanggo break liwat pertahanan. Lan ing Ukraina, pasukan Soviet ora sukses. Menapa malih, tank Jerman diprodhuksi ing jumlah gedhe. Lan utamané "Panther" apik banget ing pertahanan.
  Ing rong sasi, Wolf Rommel ditembak mudhun luwih saka limang atus pesawat Soviet.
  Lan nampa Knight's Cross Star saka Iron Cross karo godhong oak platinum, pedhang lan berlian.
  Eksploitasi dheweke menehi inspirasi kanggo pilot lan pilot liyane. Utamane, pilot Adala lan Agata muncul, sing uga nembak pesawat Soviet lan kanthi yakin nglumpukake skor.
  Mangsa wis rampung. Jerman nglumpukake pasukan kanggo serangan anyar. Dheweke saiki duwe pesawat serangan multi-peran baling-baling sing sampurna, TA-152, sing luwih unggul tinimbang pesawat Soviet. Lan pesawat jet.
  Dadi Stalin mutusake kanggo menehi hasil khusus. Garis ngarep isih padha karo musim panas '43.
  Nanging Jerman nglumpukake pasukan kanggo nyerang. Jumlah "Panthers" -2 saya tambah, lan bisa nyerang serangan sing nemtokake.
  Hitler nganggep iki banget.
  Sauntara kuwi, Stalin lagi rembugan karo Churchill lan Roosevelt. Dheweke nyatakake yen kebangkrutan ing Prancis ora mungkin lan ora ana gunane. Prajurit mung bakal mati tanpa guna.
  Kaya, Jerman isih kuwat. Kesulitan uga muncul babagan Lend-Lease. Hitler rada lemes kawicaksanane marang wong Yahudi, lan menehi tandha yen dheweke bisa ninggalake anti-Semitisme yen Barat nggawe perdamaian karo dheweke lan mbantu.
  Stalin ngerti yen dheweke ana ing posisi sing angel. Negara wis kesel lan overstressed. Jerman njaga awake dhewe supaya ora kalah ing musim dingin, lan ing pungkasan musim semi lan musim panas bisa menang. Dadi luwih becik ora ngganggu wong-wong mau.
  Ana, mesthi, pangarep-arep kanggo teknologi anyar. Tank T-34-85 lan IS-2. Nanging dheweke, mesthi, ora kuwat kaya "Panther" -2 lan "Macan" -2. Ya, IS-2 rodok olo ing persenjataan, kualitas projectile lan waja frontal. Iku mung sing nawakke anyar paling soko luwih saka lawas. Utamane T-34-76, sing ora bisa nembus sisih Tiger-2.
  Stalin ngumpulake bunder sing paling cedhak. Bunker kasebut ana ing jero lemah ing Kremlin.
  Nganti saiki, Jerman ora aktif ngebom Moskow. Nanging padha duwe rudal FAA ing pembangunan, lan, mesthi, jet tukang ngebom nggegirisi marang kang USSR aviation lan nimbali udhara isih ora daya.
  Kajaba iku, Nazi wis nampa pesawat anyar ing seri. Lan TA-152 sing bisa nggawa nganti rong ton bom. Lan tukang ngebom Yu-288, wis nggawa nganti enem ton lan karo sawetara luwih lan kacepetan, lan senjata pertahanan. Lan iki sing ana ing seri. Lan ana pembangunan. Iki utamané papat-engine Yu-488, kanthi kacepetan nganti pitung atus kilometer per jam, kang banget kanggo tukang ngebom, lan bisa nindakake nganti sepuluh ton bobot. Lan malah luwih nggegirisi enem-mesin TA-400. Dheweke nggawa bom luwih akeh lan dilindhungi telulas meriam udara. Kajaba iku, bisa uga duwe mesin jet.
  Dadi jelas ibukutha ora bakal tenang suwe. Jerman uga ngluncurake senapan serbu MP-44, sing paling apik ing donya nalika iku. Lan dheweke wis duwe tank, seri "E" teka, sing ora ana sing padha.
  Dadi jelas yen USSR bisa uga kalah perang iki. Kajaba iku, kabeh Eropa kerja kanggo Hitler. Lan wong manca padha direkrut menyang infantri, lan menyang pabrik, lan liya-liyane. Ing babagan sumber daya manungsa, kanthi nganggep wilayah sing dikuwasani, Reich Katelu nduweni kauntungan sing signifikan. Lan kualitas senjata bisa uga luwih dhuwur.
  Senajan ME-262 durung sampurna lan iku banget awal kanggo miwiti produksi. Nanging ana TA-152 lan ME-309, kang wis ing seri, lan perang apik. Kacepetan lan gaman sing paling apik. Bener, mobil nimbang banget, kang mengaruhi maneuverability. Nanging senjata kuat ngijini sampeyan kanggo njupuk mudhun ing siji, lan kacepetan sak nyilem dadi adoh nalika Yak, contone, teka menyang buntut. Lan ing maneuver vertikal, pesawat Jerman luwih kuwat lan luwih cepet.
  Yakovlev ngandhani Stalin babagan Yak-3, sing lagi dikembangake, luwih entheng lan bisa maneuver tinimbang Yak-9.
  Stalin ngrungokake iki, ndeleng potret Alexander Suvorov. Panglima Tsarist Rusia iki unik, lan urip meh pitung puluh taun, kang invincible. Senajan ora diparingi wadyabala gedhe. Lan kamenangan paling banter nglawan Prancis ora nggawa Rusia malah siji inci tanah. Nanging dheweke ngerti carane menang kanthi nomer.
  Saiki Jerman wiwit mbentuk legiun saka meh kabeh Eropah. Hitler mungkasi teror marang wong-wong Yahudi, lan malah wiwit ngrekrut batalyon sukarelawan saka wong-wong mau.
  Tentara Pembebasan Polandia uga muncul, minangka imbangan karo tentara Polandia.
  Wong-wong Prancis, Walanda, Belgia, Denmark, lan wong-wong Eropa liyane direkrut menyang Reich Ketiga, utamane unit SS. Divisi Belarus lan Ukrainia muncul ing USSR. Jerman dadi luwih pinter lan luwih fleksibel nalika perang maju. Lan saiki ana Rada tengah ing Belarus, lan pasukan lokal digunakake marang partisans. Secara resmi, Belarus nampa otonomi, lan muncule pamrentahan mandiri. Kaya ing Ukraina. Ing ngendi Bandera dibebasake saka pakunjaran. Lan divisi nasionalis anyar wiwit dibentuk.
  Dadi USSR ora duwe kauntungan ing tenaga kerja. Lan kauntungan saka segi teknologi liwati menyang Jerman.
  Stalin nyathet:
  - Pabrik Yak-3 mbutuhake jumlah duralumin sing berkualitas tinggi. Lan pasokan saka AS lan Inggris wis suda banget. Lan allies wis brazenly nuntut supaya kita mbayar iki ing emas!
  Yakovlev mangsuli kanthi desahan:
  - Ya, saiki Yak-9 tetep dadi pejuang utama! Lan output kudu tambah!
  Ilyushin ngandika:
  - Produksi pesawat tekan satus saben dina, kalebu patang puluh pejuang. Nanging kualitase wis suda. Akeh mobil bobote telung atus utawa patang atus kilogram luwih abot tinimbang standar, lan amarga iki padha rodok olo kanggo Jerman malah ing maneuverability!
  Komandan udara manthuk:
  - Kita mung duwe rasio catastrophic kerugian ing perang udhara - siji nganti sepuluh kanggo wong Jerman. Lan pilot kurang dilatih. Sekutu wis mandheg nyedhiyakake bensin penerbangan, lan ora cukup. Lan mobil Soviet ora beda ing kualitas. Kajaba iku, wong Jerman duwe galaksi sing apik banget. Ana uga pilot wadon. Contone, Albina lan Alvina, loro lintang anyar, wis nampa Knight's Crosses karo godhong Oak perak, pedhang lan berlian, wis dijupuk mudhun luwih saka telung atus pesawat saben.
  Lan iki ing wektu cendhak!
  Stalin manthuk lan ngandika:
  - Wolf ora mung pilot terminator!
  Panglima manthuk:
  - Yen mung ana siji!
  Panglima Agung takon:
  - Apa sing bakal dikandhakake Zhukov?
  Marshal saka USSR mangsuli kanthi sedih:
  - We kudu senjata anyar. Tank T-34-85 ora cukup kuat. Meriam kasebut isih ora nembus Panther-2 utawa Tiger-2 ing bathuk. Jerman wis ngembangake Panther-3 sing luwih maju, sing kudu duwe waja Tiger-2 kanthi bobot kurang lan mesin sing luwih kuat. Yen tank kuwi dadi produksi, kita bakal rusak banget!
  Stalin ngucap:
  - Kepiye babagan IS-2?
  Zhukov mangsuli kanthi jujur:
  - Armor frontal menara rada ringkih. Malah "Panther" prasaja bisa gampang njupuk saka kadohan saka kilometer, lan malah luwih karo cangkang ing ngisor tong minyak!
  Supreme nyathet:
  - Apa waja bathuke ora digawe 160 milimeter?
  Zhukov mangsuli kanthi jujur:
  - Amarga bedhil kuat wis abot. Lan transmisi mung bakal macet.
  Kita dipeksa ninggalake iki lan mbatesi awake dhewe nganti 100 milimeter ing bathuk.
  Stalin mringis lan katon ora sopan. Banjur takon:
  - Apa yen kita nyuda waja sisih IS-2 saka sangang puluh millimeters kanggo sèket, lan kanthi mangkono ngiyataken bathuk?
  Zhukov manthuk:
  - Iki cukup bisa, Comrade Stalin. Nanging butuh wektu kanggo ngembangake menara anyar lan nggawe produksi!
  Marshal Vasilevsky nyathet:
  - Ing kasus iki, Jerman bakal bisa doyo menara IS-2 menyang sisih karo bazookas lan faustpatron, lan bedhil korek. Dadi iki keputusan sing kontroversial!
  Kang Maha Agung mangsuli:
  - Ora ketompo ngendi sampeyan mbuwang, ana wedge nang endi wae!
  Yakovlev nyathet:
  - Kita kudu ngembangake penerbangan jet! Jerman wis duwe ME-262 perang ing langit. Dheweke pancen ora efektif banget, nanging wektu saya suwe lan Nazi bisa uga bakal nggawe sing luwih apik.
  Beria manthuk lan ngandika:
  - Miturut data paling anyar, Jerman ngembangake jet tempur ME-1100, sing bisa mabur ing udhara musim gugur iki. Wis sawetara gagasan asli. Lan ME-262 X uga dikembangake, sing kudu luwih kuat lan luwih apik tinimbang model sadurunge lan siap digunakake kanggo pertempuran.
  Stalin takon:
  - Apa rincian?
  Komisaris Dalam Negeri mangsuli karo ngguyu:
  - Dheweke rahasia lan kita kerja! Nanging miturut gosip, ME-262 kudu kacepetan luwih saka 1.100 kilometer per jam.
  Rombongan Stalin padha siulan kaget.
  Sang Agung manthuk:
  - Wah! Banjur kita mesthi ngaco! Apa sing bakal dikandhakake Molotov?
  Komisaris Rakyat Luar Negeri mangsuli karo ngguyu:
  - Sekutu Barat nggawe rem ing perang. Dheweke katon resmi isih gelut, nanging nyatane ora nindakake operasi tempur. Jerman uga mandheg ngasilake kapal selam lan konsentrasi ing tank lan pesawat. Kajaba iku, tinimbang rudal FAA, pabrik-pabrik bakal ngasilake bom jet paling anyar. Lan iki tegese kita bakal dibom tanpa rasa welas asih. Kita mung ora bakal bisa ngetutake pesawat jet!
  Stalin ngucap:
  - Iki ala! Iki tegese ora ana papan kanggo ngenteni bantuan!
  Marshal Vasilevsky mangsuli:
  - Rusia mung duwe rong sekutu: tentara lan angkatan laut!
  Panglima Agung manthuk:
  - Ya, iku bener! Nanging, Tsar Alexander the Third sing ora apik banget ujar kaya ngono!
  Beria nyathet:
  - Yen Tsar Alexander Katelu wis urip luwih suwe, dheweke bisa uga gedhe. Dheweke bisa uga menang perang karo Jepang!
  Zhukov mringis lan mangsuli:
  - Yen aku Kuropatkin, aku bakal ngalahake Jepang. Lan ora ana sing bakal ngalangi aku!
  Stalin ngucap:
  - Aja ngomong omong kosong! Kita ora duwe AI kanggo ngerteni kabeh ing kene! Kita kudu nylametake tanah air kita. Ora suwe, Hitler bakal ngidak-idak kita kanthi kabeh kekuwatane, lan ora katon kaya ngono. Lan kita butuh gagasan tartamtu!
  Marshal Vasilevsky, sing kondhang dadi ahli strategi gedhe, nyaranake:
  - Ayo ngandelake pertahanan kanthi jero. Kita butuh akeh bedhil, kalebu anti-tank. Kepiye carane kita ngeculake?
  Nikolai Voznesensky mangsuli kanthi yakin:
  - Apik tenan! Kita ngasilake artileri persis kaya sing dibutuhake militer. Nanging iku ora worth iku maneh, ana ora bakal cukup wong kanggo kru gun!
  Marshal Vasilevsky nyathet:
  - We kudu liyane, utamané bedhil anti-pesawat. Sing terakhir bisa digunakake kanggo target pesawat lan lemah!
  Stalin ngangguk-ngangguk:
  - We kudu gawé liyane 100-mm bedhil anti-pesawat. Padha bisa nembus sirah-on Panther-2, lan malah Tiger-2 titik-kosong, lan ing wektu sing padha nembak pesawat Jerman intrusive.
  Voznesensky nyathet:
  - Kanggo meriam 100-mm, kita isih kudu nggawe proyektil sing dibutuhake. Lan ana idea kanggo gun poto-propelled adhedhasar telung puluh papat sasis. Nggawe SU-100, kang bakal luwih gampang kanggo Pabrik saka T-34-85, nanging luwih kuat ing persenjataan.
  Panglima Agung manthuk kanthi marem:
  - Inggih, sampeyan Voznesensky lan sirah! Saiki ayo padha nyanyi!
  Lan wong akeh padha nyanyi ing paduan suara:
  Ing jembare Tanah Air sing apik banget,
  Tempered ing perang lan tenaga kerja ...
  Kita nggawe lagu sing nyenengake,
  Babagan kanca lan pimpinan sing apik!
  
  Stalin minangka kamulyan perang,
  Stalin minangka penerbangan pemuda ...
  Berjuang lan menang nganggo lagu,
  Wong kita ngetutake Stalin!
  
  Berjuang lan menang nganggo lagu,
  Wong kita ngetutake Stalin!
  Ya, Kakaisaran Abang nglumpukake pasukan kanggo ngusir serangan kasebut. Nanging ing sisih liya, Hitler nyiapake serangan. Produksi senjata ing Jerman saya akeh. "Panther" -2 wis dadi luwih dilindhungi ing bathuk turret, amarga mantlet gun 150-mm ing amba, lan bathuk lambung 100-mm karo amba saka 45 derajat. Iki mung cukup yen T-34-85 ora nembus kendaraan Jerman. Nanging dheweke bisa nembus saka telung setengah kilometer.
  Mangkono, "Panther" -2 dadi tank utama, lan prasaja "Panthers" wis mandek. Kaya T-4. Nanging isih diprodhuksi supaya ora ambruk volume produksi. Kaya "Tiger", senadyan release saka "Tiger"-2 isih diprodhuksi.
  Ora bisa langsung mbangun kabeh produksi menyang Panther-2. Senajan tank iki apik banget. Lan ing kacepetan, lan waja, lan utamané ing gaman, ngendi iku ora padha.
  Ing awal Maret, nalika dalan isih teles, Jerman nggawe upaya pisanan kanggo maju. Lan padha nyerang ing arah Voroshilovgrad lan Krasnodonsk. Lan uga Donetsk.
  Wilayah Ukraina iki direbut maneh dening Tentara Abang nalika krisis Stalingrad, lan Jerman ora duwe wektu kanggo bali. Nazi bisa entuk kejutan taktik.
  Dadi dheweke nyebar informasi sing salah yen pengin ngubengi perang Soviet ing Kursk Bulge. Nanging dheweke kenek ing arah sing beda, sing ora dikarepake!
  Tank kuat Nazi melu perang, lan "Tiger" -2, sing, dibandhingake karo sejarah nyata, nduweni mesin sing luwih kuat 1000 tenaga kuda, sing tegese luwih cepet lan bisa dadi tank terobosan sing apik.
  Jerman maju kanthi cepet ing wiwitan. Padha nyekel Voroshilovgrad, Krasnodonsk, lan Donetsk, nanging banjur salju ilang lan tank Jerman abot layu ing lendhut. Nanging, Krauts bisa nguwasani kabeh Ukraina. Lan padha ngumumake kamenangan anyar.
  Tank Jerman pisanan saka seri E uga njupuk bagéyan ing perang, utamané ing E-10 gun self-propelled. Mesin iki nduweni ciri sing canggih banget. Kaping pisanan, dhuwuré mung 1,2 meter. Lan kru mung wong loro lying mudhun. Mesin lan transmisi padha bebarengan lan nyabrang. Lan gun poto-propelled dhewe ukuran cilik, nanging karo engine patang atus tenaga kuda. Lan sepuluh ton padha bisa kanggo Pack 82 mm saka waja frontal ing amba amba saka karep nyoto, lan 52 mm saka waja sisih, plus rollers.
  E-10 minangka mesin sing meh sampurna. Nyepetake nganti satus kilometer ing dalan gedhe, lan pitung puluh ing dalan gedhe, angel ditabrak lan gampang kamuflase.
  Ing wektu sing padha, murah lan gampang diprodhuksi. Mung drawback saka bedhil iku T-4 dawa laras 75 mm 48 EL. Nanging nembus tank Soviet, sanajan saka jarak sing cendhak. Lan dheweke bisa nahan jeblugan T-45-85 ing bathuk, lan meh ora bisa nabrak dheweke.
  Lan kru uga ora biasa - loro bocah wadon serigala saka SS. Gerda lan Charlotte.
  Padha siyap perang kaya monsters. Lan padha duwe kolosal, daya ngrusak.
  Bocah-bocah wadon, sanajan isih rada adhem ing wulan Maret, perang mung nganggo bikini lan tanpa alas kaki.
  Lan padha nuduhake kelas master pertempuran.
  Nanging mesthi, kita ora kudu ngomong babagan iki kanthi rinci. Ing sisih liya, bocah-bocah wadon Soviet Komsomol gelut.
  Lan padha uga setengah wuda lan barefoot. Nanging dheweke nuduhake karakter sing agresif lan keren. Dheweke njupuk kanthi akurat, nggunakake puting abang ing dodo nalika mencet pemicu. Lan ing wektu sing padha padha nyanyi;
  Kita putri saka Fatherland sing dikasihi,
  Negara-negara Soviet ing sangisore spanduk abang!
  Comrade Stalin minangka elang sing wani,
  Sapa sing bakal nggawe jagad iki ayu!
  
  Kawula lan ibu pertiwi lair ing kabingahan,
  Kanggo tuwuh gandum lan rami tekstil ...
  Iki putrane Rusia,
  Wong iku bakal dadi omnipotent!
  
  Badai gludhug - fasisme wis nyerang kita,
  Armada tank sing nggegirisi diserang ...
  Nanging luwih becik nandhang mungsuh ing mripat,
  We are dudu bayi sing puteran munggah semolina!
  
  Fuhrer nyabrang menyang Moskow kanthi nunggang jaran,
  Ing putih lan saka baja sing dipoles ...
  Adolf Hitler ngedol awake marang Iblis,
  Aku panginten peluru ora bisa mungkasi wong!
  
  Kawan Stalin minangka ksatria sing wani,
  Dheweke tabrakan karo Hitler ing dhaptar ...
  Lan ternyata Fuhrer ora keren,
  Ajiné pimpinan macet ing apel Adam!
  
  Saiki fasis goyang kaya godhong,
  Kepiye Stalin nglumpuh dheweke ...
  Dheweke luwih seneng muter whist ing sirkus,
  Nah, saiki Adolf mung dadi gelandangan!
  
  Ngimpi elek saka Nazi ing donya Stalingrad,
  Wiwit wong lanang kita wis dadi kuwat ...
  Prajurit ing tanah Sovyèt seneng banget,
  Kita tamparan kabeh mungsuh ing sungu!
  
  Berlin bakal ambruk ing sikil bocah-bocah wadon, ngerti
  Bocah-bocah wadon bakal mlaku-mlaku tanpa alas kaki ...
  Kita bakal enggal mbangun swarga ing planet iki,
  Lan bakal seneng banget lan sepi!
  
  Kabeh bakal apik ing alam semesta,
  Bocah-bocah wadon bakal nampa jubah sing digawe saka berlian ...
  Kadhangkala angel banget
  Nanging kita minangka negara sing luwih tuwa tinimbang Atlantis!
  
  Ing Rusia ana pionir lan titan kasebut,
  Ing Tanah Air, saben prajurit saka popok ...
  Adolf sampeyan wong sing kapitunan lan tiran,
  Sampeyan entuk mripat ireng saka sikil bocah-bocah wadon!
  
  Nalika komunisme ngluwihi jagad,
  Nalika Ibune Gusti Allah nyebar jilbab ...
  Banjur kabeh dendam bakal kakurung,
  Lan Gusti Yesus jeneng cahya!
  Bocah-bocah wadon Komsomol nyanyi kanthi apik lan kanthi perasaan. Dheweke nindakake iki kanthi semangat banget. Lan swara-swara kasebut katon iridescent banget.
  Lan bocah-bocah wadon mbuwang granat ngrusak karo driji sikil Bare saka pasukan agawe.
  Para perintis uga perang. Sing, senadyan kasunyatan sing isih ana salju, mung kathok cendhak, kaos tutul, lan tanpa alas kaki.
  Lan sanajan sikil telanjang bocah-bocah dadi abang amarga kadhemen lan abang kaya bebek, dheweke aktif obah lan perang kanthi wangkal.
  Iki pancen nyata, agresif lan gelut banget.
  Kang murub karo granat, narik bali bowstrings lan ngetokake peparingé pembunuh pati.
  Lan ing wektu sing padha uga padha nyanyi;
  Cahya Rusiaku sing luhur -
  Negara-negara sing menehi urip marang jagad kanthi nyawane!
  Ora bisa nemokake Fatherland sing luwih ayu,
  Dheweke warta kanggo alam semesta - ngimpi suci!
  
  Ing saben suket lan saben tetes embun,
  Lan ing tetes udan musim panas sing anget ...
  Kepingan salju dolanan berlian,
  Ing wong-wong mau ana pasuryan saka Gusti Yesus - Pemimpin Gusti!
  
  Penciptaan Svarog sing sumringah,
  Iku ayu ing saben kembang jagung.
  Sing sapa kepengin tentrem iku kaya putraning Allah,
  Pracayaa, dheweke duwe urip sing apik ing endi wae!
  
  Nanging Ida Sang Hyang Widi Wasa paring karsane punika,
  Dadi aku milih saben dalan sing bebas,
  Dadi pejuang pribumi tresna marang tanah air,
  Kanggo ngluhurake Rod ing tumindake!
  
  Nanging, dheweke nggawe pilihan sing ala,
  Lan saiki ana aliran ala nyebar menyang Bumi!
  Rusia diidak-idak saka neraka tank dening wong akeh -
  Nasib iku kejem lan tanpa welas asih ing perang!
  
  Nanging ayo nyawiji pejuang bahu-membahu -
  Ing Banner Soviet Oktober.
  Saka lambang sih-rahmat bakal diwenehake marang pasuryan,
  Padha ngadeg kanggo kita ing ngarsane Gusti kanggo alesan!
  
  Sanadyan setan-setan ngetutake Hitler,
  Lan dheweke sijine akeh fitur menyang Jerman!
  Nanging kita nembak Junkers kaya piring,
  Sawise kabeh, sampeyan kudu perang, nyuwek getih metu saka vena!
  
  Mungsuh wis tekan Moskow - kabeh murub,
  Liwat teropong dheweke ndeleng lintang-lintang Kremlin!
  Nanging kita ngalahake gerombolan Mamai sadurunge,
  Yéhuwah bakal maringi kekuwatan marang para putrané sing ditresnani!
  
  Fatherland - Aku bisik ing pandonga kanthi lara,
  Kutha-kutha kita murub kaya obor!
  Apa sing dibangun kanthi kringet lan katresnan,
  Apa pancene rusak ing salawas-lawase?
  
  Nanging Kulawarga ora bakal ninggalake Titah -
  Dheweke bakal menehi kekuwatan lan mungsuh bakal tiba!
  Kaya sing kapangandikakaké ing kitab kawicaksanan Allah -
  Rus 'bakal menang lan Maret kanggo lintang!
  
  Wehrmacht dikalahake, getih mili,
  Moscow, lan banjur Stalingrad kamulyane!
  Lan Tanah Air bakal menehi jus saka wit apel,
  Supaya bedhil mesin dadi gampang nganggo granat!
  
  Kita bakal ing Berlin - Stalin minangka pimpinan,
  Viceroy Gusti Allah ing Bumi ngendi ana dosa!
  Para sadulur, aja nyisihake makhluk fasis,
  Banjur bakal ana rasa seneng lan sukses!
  Iki carane pionir nyanyi kanthi perasaan lan inspirasi. Lan swarane bocah-bocah, murni, manis.
  Sanadyan sikile gundhul, tumungkul, gores-gores, kabeh ketutupan abras lan bruises, malah drijine biru saka hawa adhem, ana mesem padhang ing lambene lanang lan wadon.
  Lan cetha yen dheweke ora bakal nyerah, nanging bakal terus nyanyi lan perang.
  Lenin wungu kita kanggo kabungahan rakyat,
  Lan Stalin gedhe madhangi dalan kita ...
  Ilyich nggawa kamardikan suci kanggo kabeh wong,
  Guru penerus wis ngalahake mungsuh!
  
  LUCK PUTIN KARO HITLER
  Kanthi bantuan saka ritual gaib, Hitler nampa luck saka Presiden Rusia Putin. Lan iki dramatically ngganti dalan sajarah. Kaping pisanan, Pertempuran udara Inggris menang. Bener, Hitler ora wani ndharat, nanging Luftwaffe entuk dominasi ing awang-awang. Franco, miturut kahanan kasebut, sarujuk kanggo nyerang Gibraltar. Jerman ngrebut bètèng iki ing rong dina. Lan padha pindhah pasukan menyang Afrika.
  Perang karo USSR ditundha. Nanging iki mung entuk manfaat kanggo Nazi, lan Benua Gelap ditaklukaké.
  Kaunggulan angka fasis lan organisasi sing luwih apik ngidini dheweke bisa ngrebut Afrika, Timur Tengah lan India sajrone setaun.
  Lan ing November 1942, Nazi dumadakan ndharat lan dijupuk Britain ing sewelas dina.
  Sawisé iku ancang-ancang wiwit perang nglawan USSR. Jerman masang tank anyar: Panthers, Macan, Singa, siap perang. Lan tanggal 22 Juni 1943, invasi diwiwiti.
  Mesthine, USSR bisa nyiapake kanthi apik kanggo wektu iki sajrone rong taun. Cacahe tank mundhak dadi telung puluh wolu ewu satus rong puluh divisi, cacahe pesawat tekan seket ewu. Jumlah bedhil lan jinis senjata liyane uga saya tambah. Nanging Wehrmacht nambahake akeh. Jumlah tank ing Reich Katelu tambah saka enem ewu kanggo rong puluh ewu ing rong taun. Lan kualitas wis noticeably apik.
  Aviation ing Reich Katelu uga wungu. ME-309 anyar iki bersenjata banget kuat lan mlebu produksi. Focke-Wulf, Yu-288 lan Yu-188 luwih kuwat. Lan iku serius. Fritz uga entuk peluncur gas, lan liya-liyane. Kalebu senapan serbu MP-44 sing luwih kuat.
  Sing paling penting, Jerman duwe infantri sing akeh. Padha bisa nggunakake pasukan kolonial lan prajurit saka Eropah.
  Nanging ana uga nuansa liyane. Tentara Abang durung siap kanggo pertahanan. Dheweke ora ngajari carane mbela awake dhewe. Lan senadyan benteng ing Molotov Line wis rampung, padha banget cedhak tapel wates lan ora cukup jero.
  Kajaba iku, Jerman bisa nyerang saka Turki, Iran, lan India. Kajaba iku, Jepang nyebarake pasukan kanggo nyerang.
  Ya, padha dipencet hard.
  Lan ing telung sasi USSR dikalahaké lan Moscow ambruk. Rong sasi mengko, Rusia wis rampung dikuwasani.
  Sawise Hitler mutusake kanggo nyerang Amerika. Lan ing kene wong Jerman padha begja.
  Tank Amerika ora kuwat, pesawat ketinggalan. Nanging Jerman duwe pesawat jet sing sukses, lan piring mabur katon ora bisa diobong kanthi senjata cilik, lan kapal selam ora kena pengaruh hidrogen peroksida. Lan tank saka seri E padha remuk Amerika Serikat, sanajan kanthi angel, nanging luwih amarga jarak ing 30 Januari 1946. Mung sisa-sisa tentara AS nyerah.
  Lan tanggal 20 April 1951, Hitler, amarga wedi yen samurai nggawe bom atom, nyerang Jepang ... Perang kasebut dumadi kanthi tujuan siji. Nazi entuk tank piramida sing luwih maju, piring mabur sing kuat karo laser, lan senjata ultrasonik. Sistem roket peluncuran macem-macem sing luwih maju, lan liya-liyane.
  Tegese, Jepang suwene ora luwih saka nem sasi. Lan perang rampung karo kamenangan liyane kanggo Wehrmacht.
  Nasib Putin mbantu Hitler nelukake kekaisaran penting pungkasan ing bumi.
  Lan ing April 20, 1959, referendum donya dianakaké, kang netepake wangun kekaisaran saka kakuwasan donya, dipimpin déning Adolf Hitler.
  Wis ing taun 1949, Jerman mabur menyang rembulan. Lan tanggal 20 April 1957, pesawat menyang Mars ditindakake.
  Nazi nguwasani tata surya. Lan ing saindhenging donya saiki ana wesi, pesenan Jerman. Ing umur pitung puluh taun, Adolf Hitler dadi kaisar donya, thanks kanggo luck Vladimir Putin. Iki minangka prestasi sing fenomenal.
  Banjur tetep njelajah jagad liyane, lan manungsa manunggal. Nanging, mesthi, ana akeh proyek konstruksi saka macem-macem jinis ing saindenging jagad. Kalebu trowongan lemah saka Chukotka menyang Alaska. Nanging tanggal 1 Mei 1959, Adolf Hitler kacilakan ing montor mabur. Lan pamaréntahan Fantastic saka penyiar rampung. Ketoke Putin, kanthi luck fenomenal, ora ditemtokake kanggo urip luwih saka pitung puluh taun.
  Nanging Hitler wis duwe ahli waris. Saka jumlah bocah sing dipikolehi liwat inseminasi buatan. Dadi dinasti Adolf terus. Lan manungsa terus proyek konstruksi ing macem-macem tingkat.
  Malah ing Afrika, dalan, sepur lan mobil, uga akeh kutha, dibangun. Lan wong ireng makarya ing kene lan ngunggahake ekonomi Benua Peteng.
  Kemanusiaan berkembang lan wungu. Pambangunan komunisme terus maju, lan uripe wong-wong saya tambah apik.
  Sawisé Hitler, kaisar dipimpin déning putrané Wolf the First. Dheweke isih enom nanging wicaksana, lan ngunggahake manungsa nganti dhuwur. Salah sawijining ide yaiku nambah jumlah wanita lan eksperimen gen. Utamane, diputusake kanggo nambah jumlah wanita supaya ana kaping lima luwih akeh tinimbang lanang.
  Ing wektu sing padha, ing taun 1961, kosmonot kekaisaran mabur menyang Venus, lan setaun sabanjure menyang Mercury. Sawetara taun sabanjure kita ngunjungi satelit Jupiter. Kita uga ngunjungi planet liyane. Nganti, ing taun 1980, planet paling njaba ing tata surya, Pluto, dibukak. Lan iku gedhe.
  Lan ing taun rong ewu ekspedisi tanpa lintang pisanan diwiwiti. Ing planet Bumi, kejahatan wis meh ilang, lan penyakit lan epidemi wis rampung, wong wis lali bab keluwen lan kekurangan komoditas. Urip dadi luwih apik lan luwih nyenengake.
  Lan swarga nyata dibangun. Lan wong-wong ora padha perang. Ilmu berkembang kanthi cepet. Lan nggawa wong seneng. Teknologi uga dikembangake. Mahakarya iki, mesthi, yaiku diskus. Dheweke wis bisa mabur ing antarane planet. Lan Krauts ora bisa mandheg.
  Ing Rusia, perang gerilya cepet suda. Wong-wong mutusake manawa ora ana kesempatan kanggo nggulingake Nazi lan kudu urip. Lan urip dadi luwih apik lan luwih apik. Kekaisaran kasebut pindhah menyang komunisme. Sawise taun rong ewu, akeh barang sing dadi gratis. Ora ana wong sing ora duwe omah, kabeh padha duwe gaweyan. Lan omah-omah sing apik banget dibangun. Lan saben wong duwe mobil, lan kabeh wong duwe Internet gratis, lan liya-liyane.
  Urip saya mundhak. Wong rumangsa apik. Lan saben wong mboko sithik dadi kekaisaran siji. Lan asimilasi terus.
  Rusia lan Slav liyane nampa hak sing padha karo Jerman. Lan bangsa liya urip kanthi apik ing pamrentahan Nazi.
  Wong-wong sing ora nglawan, ora dadi partisan, urip kanthi martabat. Jerman ora nindakake tumindak punitive tanpa alesan.
  Lan pancen, sanalika kita nyingkirake partisan, represi langsung mandheg.
  Kabijakan pendhudhukan iku fleksibel. Ana uga pamaréntahan dhéwé lan nggunakake personel lokal. Lan ing 2020, kabeh wong ing planet Bumi nampa kewarganegaraan lan kesetaraan hukum pungkasane ditetepake.
  Ing wektu iki, ilmu pengetahuan wis berkembang banget nganti tuwa wis dikalahake, lan saben wong dadi enom lan ayu.
  Lan ing planet-planet liyane saka tata surya ana desa-desa saka Reich Katelu. Lan dadi gedhe ing donya.
  Bocah-bocah lanang lan wadon ing donya iki wiwit nyebar ing saindhenging galaksi. Kasunyatan virtual wis katon ing matriks Hypernet, lan akeh sing apik lan enom lan ayu. Sampeyan wis bisa ngasilake apa wae.
  Kakaisaran Reich Katelu dadi kekaisaran kanthi kemungkinan gedhe lan nelukake alam semesta.
  Lan ana wong wadon kaping lima luwih akeh tinimbang wong lanang. Lan kabeh padha ayu, bocah-bocah wadon enom, lan wong-wong lanang sing enom sing ora perlu nyukur jenggot. Nyatane, janggut iku mung primitif, atavisme kewan.
  Lan ing kasunyatan virtual game menarik kuwi nesu lan diobong.
  Salah sawijining Pencipta Alam Semesta sing paling kuat, Friedrich Sfero, mung ngatur "hiburan" sing paling keren.
  Yaiku, perang angkasa. Ing tangan siji, pasukan kang makili Jerman Bangga, ing liyane, tentara lintang kanca sembarang, nitahake omnipotent padha ing alam semesta Harlequinade - Jerman Elek. Tegese sarehne wong kang maha kuwasa lagi padha gelut, mesthi seneng lan kelangan, nganti ora bisa.
  Genggeman wadyabala Grozny Jerman saya suda. Hyperplasma ngrangkul nyoba kanggo compress mungsuh kuwat saka Jerman Bangga luwih tightly. Mayuta-yuta lan mayuta-yuta kapal lintang nemokake tiwas ing kene. Asring heroik, lan kadhangkala konyol. Padha mati, karo eseman ing lambé, ngarep-arep urip maneh ing wektu. Sanajan katon serem banget ... Colossus sing bentuke gulung sing streamlined sumunar kanthi cahya khusus sing ngunyah lapangan ruang lan vakum. Geni nyembur liwat koridor lan poros ventilasi kapal angkasa. Mayuta-yuta prajurit sing isih urip, manungsa lan wakil saka ras liyane, kanthi milyaran robot ing kapal, nyoba nylametake panas sing akeh banget. Meh kabeh wong sing gelut yaiku bocah-bocah wadon sing ayu, dicet nganggo gaya rambut gaya avant-garde sing rumit, kaya-kaya padha diklumpukake ora kanggo perang brutal, nanging kanggo bal masquerade kekaisaran. Salah sawijining gaya rambut bocah-bocah wadon kanthi bentuk kincir angin kanthi bilah sing bentuke sayap merak kobongan, lan dheweke njerit kanthi ati. Pain kasebut ora bisa dibayangake lan kulit sirah bisa nyuwek. Bilah-bilah gilingan metu lan banjur muter ing vortex sangang-urutan lengkungan kinespatial.
  Nanging orc lan elf nggero utamané menacingly kanggo wong-wong mau, iku pancene ora bisa dadi luwih nightmarish; Salah siji iki pasuryan grinning saka roh dosa nimbali dening tukang sihir necrophiliac saka telenging paling ngisor saka jagading wong mati, utawa cahya nari liwat kabin lan mlengkung tong minyak ing wangun elek, banget nesu predator. Lan bisa dadi luwih elek, apa sing ora nyata ing gambar zat sing ngrusak lan kobong.
  Lan kabeh iki ana ing skala starship sing ukurane ora kalah karo Mercury ... Nanging, miturut standar sing nitahake alam semesta, ora akeh. Pencipta saka kasunyatan materi iki dhewe mutusaké kanggo duwe jeblugan.
  Sfero Friedrich Katastrofov felt kasenengan lan ing wektu sing padha kepuasan: siji nul ing sih. Pencipta-terminator enom nggawe U-turn, obah saka sinar magoplasma lan, kanggo swara crackling sinar gravi-nuklir goyang vakum, nusuk magolet liyane ing mburi. Ora gampang mlebu, kendharaan tempur loncat-loncat kaya jaran-jaran sing nggegirisi, malah didorong dening setan sing wis nglumpukake kabeh kekuwatane jagad. Lan ora ana hukum fisika lan kosmologi sing akrab karo wong sing mundur ing jaman kepungkur. Konsep inersia mung ing panjaluk saka pangripta.
  Saiki (Kasedhiya saka Hyper-princeps-mago-plasma saka jinis materi sing ora bisa dimangerteni dening pemahaman manungsa, mula sampeyan bisa njupuk wujud lan modifikasi eksistensi, ngganti ukuran saka inti foton, nalika sampeyan bebas nempatake kabeh alam semesta. triliun parsecs ing diameteripun ing lontar ing tangan!) Sfero milih kanggo embody awak lanang biologi dipunéwahi, sing dilatih ing kuat lan teknologi maju kekaisaran Proud Rusia, malah nalika lagi maturing minangka embrio ing guwa-garba. saka inkubator-komputer.
  Saka wayahe angen-angen, latihan wiwit turu, diselani dening impulses pain, ing khusus, perang kosmik. Lan isih ana kesalahan, amarga lintasan magolets, tanpa inersia, ora bisa ditebak. Nanging Sfero ora duwe kompleks babagan iki. Dheweke sengaja mbatesi kemampuane supaya luwih menarik. Sawise kabeh, Jerman Bangga, nyebar liwat milyaran galaksi lan quadrillion donya sing dienggoni, minangka ciptaan - mesthi, saka matriks virtual. Lan game perang angkasa kudu manut aturan. Supaya ora keributan babar pisan. Bocah iku sing nitahake. dijupuk mudhun telu liyane, ilang kaping pindho. Magomulses saka sistem gegaman sing dirancang kanthi apik ngethok vakum lan malah dipeksa supaya bisa dikupas, kaya irisan kue keju madu, ing tingkat liyane ing alam semesta. Kene Sfero maneh nyilem menyang bolongan ing papan, pindhah menyang mode serangan. Ing wektu sing padha, Boy-Creator milih wayahe supaya dheweke ora bisa direkam dening sistem pengawasan cybernetic sing nyedhiyakake gambaran lengkap babagan ruang sekitar Magolet saka macem-macem modifikasi.
  - Magomatrix kinesisphoton nyerep! - Pencipta bocah kasebut kanthi filosofis, nembak pejuang liyane lan nyingkiri tentakel princeps-plasma sing nggumunake.
  Tentara Julius Caesar, kang Sphero Frederick kapasrahake komando umum, terus push maneh, njupuk kauntungan saka kaunggulan numerik, nalika isih nyoba gagal kanggo envelop saka flanks. Anak didik Harlequinade, Hannibal, nyebarake pasukan liyane, nyoba ngegungake armada gedhe ing komandone liwat sawetara parsec (parsec minangka jarak sing ditempuh sinar cahya sajrone rong setengah taun). Kapadhetan formasi pasukan mudhun, lan peran skill individu tambah. Kene loro-lorone mbuktekaken pantes, nuduhake aerobatics lan seni maneuver. Nanging kerugian gedhe banget;
  Sfero dumadakan ngganti wilayah perang lan ketemu ing jejere cah wadon paling nggantheng. Pencipta bocah lanang lan Valentina padha remas-remas tangane, bocah-bocah lanang liyane lan bocah-bocah wadon luwih akeh padha nglirik. Dheweke ngarahake baterei lan mbukak tornado hiperplasma angin topan ing prau, magolet kursi siji, pejuang, brigantine, penghancur, penghancur lan prau cilik liyane. Sphero mencorong mripate kanthi menang.
  Tingkat latihan umum para pejuang sing dilatih kanggo perang, sanajan lagi ngambang minangka embrio ing jinis medium nutrisi, dhuwur banget. Nanging ora mesthi teka saka akeh retakan lan ambruk vakum. Kanggo nanggepi, mungsuh murub geni tanpa ampun, kang malah wis matriks pribadi. A stream saka hyperplasma, kobong liwat pangayoman matrik weakened lan lapangan setengah spasi, pierced waja. Iki, papan sihir, ora bisa nahan, retak, aliran ultra-geni warna-warni tiba ing pasangan njupuk. Sphero langsung kobong (mung raos super apik tenan nalika daging wis annihilated!), Lengen partner cah wadon ilang nganti pundhak, sikil nganti lutut, awak nganti iga. Si ayu njerit lan mundur. Valentina dhawuh.
  - Aktifake regenerasi cyber.
  Awake cah wadon (kaya wong liya) wis suwe ora dadi protein. Iki minangka daging khusus kanthi inklusi hiperplasma, dene wong-wong kasebut didhukung dening energi super. Dadi daging, sawise tatu, wiwit alon-alon tuwuh. Relatif alon, proses kasebut katon kanthi mripat langsung, tingkat pertumbuhan jaringan yaiku 0,9 sentimeter per detik. Nanging perang sing sengit iku ora suwe banget; waja kasebut diobong ing sawetara panggonan liyane. Loro bedhil nguap, enem prajurit tiwas, siji nom-noman setengah kobong, lan cah wadon ilang kulit sirah lan driji. Sfero, ngguyu, bali maneh, matur, pinten sampeyan wis entuk kanthi ngalahake pembawa sing nitahake alam semesta? Ajaib, kita bisa ngindhari detonasi cangkang. Nanging karusakan iku kolosal, udhara siphons metu, flaring munggah menyang vakum. Nanging, wong lanang nanggapi kanthi martabat. Sfero dhewe nembakake tembakan filigree kanthi cepet, ngalahake pesawat serangan telung kursi. Valentina, dheweke ilat lengthened, didilat wong ing lambé.
  - Megaquasar!
  - Ayo duwe erupsi plasma hyperannihilation (super-destruktif)! - Pencipta alam semesta sing enom barked.
  Loro magolets ditembak mudhun dening bedhil liyane, lan telung menara shooting ditembak mudhun ing ngrusak. Nanging ing wektu iku kapal penjelajah rudal ngarahake bedhil marang dheweke. Sing nggawe bocah lanang, ora tanpa rasa seneng lan sensasi, ngrasakake ambegan pati ing pasuryane. Wong wadon tuwa karo arit ngancam ukuran gigantic ala, lan Kapten Sfero menehi dhawuh.
  - Mundur fleksibel! Pindhah kaya ula, liwat landak!
  Baterei cepet-cepet bali, nanging rada telat. Katon yen vakum lara amarga lara, lan angin puyuh hiperplasma nyabrang. A jotosan elek saka graviplasm kenek baterei. Lima bedhil lan rolas anggota kru bebarengan dadi nguap. Sfero lan bocah-bocah wadon liyane dibuwang maneh dening gelombang gravitasi. Boy-Nitahake miber liwat, ngengingi sirahe menyang abs saka atletik dibangun, nanging ing wektu sing padha banget anggun Valentina. Lan iki angel nalika daging sing kudu sampeyan ram menyang dudu protein:
  - Wah, sampeyan iki bolongan ambruk pulsar! - Sfero ngomel. Lan dheweke grinned nalika discharge saka hyperelectricity kesapu liwat wong.
  Retak gedhe mlayu liwat waja. Padha dipotong kaya jurang liwat lumahing ungu saka logam, luwih saka yuta kaping kuwat saka titanium. Apa daya kolosal sing didhelikake ing hiperplasma utawa macem-macem sing luwih maju, princeps plasma, sing bisa mindhah lintang lan mateni quasar. Nanging iki mung nem, kapitu, lan liya-liyane. Samudra hiperplasma kabeh bisa dipikolehi saka molekul apa wae. Secara teoritis (iki durung kasedhiya kanggo wong), siji partikel dhasar bakal ngasilake kabeh alam semesta. Utawa numpes! Iki minangka kapabilitas quasi-divine saka hiperplasma.
  Baterei geser bebarengan ambruk fleksibel kedher ing kinesisspace, prajurit dipencet mudhun dening pasukan weakened saka inersia. Banjur spring dirilis, lan baterei maneh mbukak geni mung ing titik beda ing papan.
  Friedrich Sfero dhawuh:
  - Pencet nganggo sinar sing sempit, ngalih bedhil menyang mode ramrod konsentrasi.
  Wiwit komputer dipateni, iki kudu ditindakake kanthi manual. Ngatur pasokan hiperplasma nggunakake drum. Nanging nindakake kaya iki malah ora gampang, apa sing nylametake kita yaiku program latihan uga nyedhiyakake force majeure iki. Lanang lan bocah-bocah wadon ngatasi masalah iki ing mode otomatis. Sfero Friedrich ngarahake prau rudal, nembak kanthi timbal tipis. Keprungu swara sing paling tipis saka vakum sing rusak, prau kasebut suwèk-suwèk. Dideleng saka daya bledosan, detonasi amunisi dumadi. Titik cahya ngrusak mobil. Magolet uga dirusak;
  Swiwine mabur kanthi kapisah, lan ing wektu sing padha buntut sing murub muter ing vakum.
  Brigantine mungsuh nampa karusakan tambahan, nanging nanggapi karo salvos massive. A stream penetrates liwat retak, mbuwang cah wadon adoh, mbabarake Golden-colored dodo karo cinnabar-colored penthil sing menehi mati luminescence.
  Sphero njerit kanthi bungah:
  - Sampeyan ndeleng carane kelangan iku! Chernodyrno!
  Valentina napuk wong sing kuwasa ing dhengkul sing ditutupi kulit Magoplastik:
  - Princeps-quasar! Pulsar elips! Angkat gada ksatria sampeyan luwih dhuwur!
  Brigantine sing bentuke tepak bristled karo voli. Tetes embun saka hiperplasma splashed ing saindhenging ruang pertempuran.
  Friedrich Sfero nyuling:
  - Menehi kula foton, menyang ambruk jurang!
  A frigate metu saka sisih, lan ing wektu sing padha baterei tetanggan mbledhos. Iku katon kaya wong lanang padha metu saka luck padha kesandhung marang roket abot utawa Vibro-lapangan sing pulverized logam paling awet.
  Bocah lanang kasebut nyoba nggulung platform kanggo slamet saka serangan kasebut. Nanging lawan uga profesional kelas dhuwur sing lulus saka sekolah meh padha. Pencipta Harlequinade uga dudu scammer ing Penciptaan Peradaban!
  Meriam tempropreon dirusak. Iku dipérang dadi tumpukan bagean sparkling. Bocah wadon lan bocah-bocah Pencipta sing ngladeni gegaman kasebut dibuwang kaya kena bat. Padha tabrakan menyang waja kanthi akselerasi kolosal, rada dented, lan piyambak padha nemen flattened, shuddering saka kejut karo awak banget lentur lan awet. Banjur padha wiwit copot lapisan abot, menehi wangun normal kanggo tokoh ayu, embossed kaya reca dewa kuna.
  Sfero krasa adhem ing weteng ngisor. Kapadhetan jeblugan plasma mungsuh saya tambah akeh, katon pasukan anyar ditarik menyang perang. Contone, kapal perang Ultra dhewe ukurane asteroid prayoga, lan wangun keris massive, studded karo emitters, mancaraken kabeh sugih pola jet hyperplasmic. Zat sing mlengkung, bengkong ing wangun hibrida saka boneka nesting lan akordion, tiba ing cruiser Proud Jerman. Aliran pemusnahan liyane ngrusak papat platform artileri sing bentuke tetesan air mata.
  Sfero nguap sikil tengen nganti dhengkul, lan tanpa ngenteni tuwuh kanthi alami, dheweke langsung tuwuh anggota awak dhewe.
  Julius Caesar, senadyan kabeh bakaté, kalah ing paprangan, kanthi teknologi sing kira-kira padha, ana ing sisih mungsuh. Sing kudu ditindakake ing kahanan sing angel kaya ngono yaiku mundur, nyingkiri ngepung. Sphero, tanpa ati nurani, ngrungokake liwat sambungan princeps karo perintah sing diwenehake marang robot. Padha nyuworo optimisme Unlimited, ngelak kanggo cepet kamenangan . Frigate Julius Caesar nampa sawetara kerusakan lan kacepetan mudhun. Sfero rumangsa nesu, kekuwatan sing diciptakake kaya-kaya ilang, dheweke kudu numpes mungsuh sing akeh. Tegese, dheweke duwe pilihan kanggo menang utawa mati. Senajan iku ketok sing karusakan saka sawetara Magolet; bakal ngganti meh boten, nanging iki meh sing heroism unparalleled individu sing formulir menyang stream sing crushes alangan sembarang. Boy, nggunakake memori saka bearer, lan nyatane nggawe dhewe (Carane ngatur kanggo cap kapribaden lan kuwi structurally Komplek iku pitakonan kapisah!) cepet eling apa iki dilatih menyang wong sak akeh mau latihan. Sampeyan kudu ngindhari lan tetep ing jajaran robot umum. Iku luwih angel kanggo njaluk menyang cara iki, nanging kamungkinan saka cahya luwih murah. Nanging ing sisih liya, apa dheweke duwe hak lungguh ing wektu kritis iki? Sawise kabeh, prajurit kudu: ngurus kanggo njaga urip, titik loro: mbasmi akeh mungsuh. Ing cilik saka kontradiksi, iki tradisi, kanggo nggawe pilihan ing sih saka solusi kapindho. Iki minangka wong Amerika ing jaman kuna: dheweke luwih mikir babagan nylametake kulit dhewe. Mulane Yankees kalah, lan liyane, propaganda sing ringkih. Dheweke ora duwe totalitas lan inklusivitas. Yen kita ngelingi sajarah bumi kuna: ing wektu nalika manungsa dirantai menyang siji planet. A donya banget dibagi, iku perlu kanggo ngumpulake kabeh bangsa lan bangsa dadi siji ajiné. Sawetara kekaisaran ngaku. Kaping pisanan, AS, China, Masyarakat Islam. Donya dadi multipolar lan secara harfiah dadi ambruk, jumlah negara mardika tambah akeh, separatisme negara cilik dadi obsesi. omah umum Bumi murub, manungsa secara harfiah tiba ing jurang! Ing jaman rumiyin, ana panguwasa kuat sing pengin nyawiji manungsa. Iki, pisanan kabeh, Alexander Agung, salah siji saka panglima paling pinunjul ing kabeh kaping lan bangsa. Dheweke ora bisa dikalahake, nanging Providence pengin menehi urip sing cendhak banget. Dadi dheweke duwe kemungkinan gedhe, dheweke mbangun kekaisaran internasional, nggawa budaya Hellenic dhuwur menyang Asia. Malah Carthage lan Roma kuna ngirim upeti gedhe kanggo Makedonia, Slav paling pinunjul, ing jaman kuna! Sadurunge Alexander, Great Persia ing sawetara raja (utamané Cyrus) ngrambah penaklukan serius, saka India kanggo Mesir, nanging doktrin: ana siji panguwasa kanggo kabèh donya, kang pisanan sijine maju! Ing Roma, Julius Caesar ngaku peran panguwasa donya, nanging uripe ora cukup suwe. Sawise Caesar, ing antarane para kaisar ora ana panglima sing cukup kuwat. Augustine gaib lara lan fisik banget, Nero karismatik umume elek. Panguwasa paling misuwur, Diolectanus lan Constantine, perang luwih kanggo njaga status quo, tanpa mikir bab penaklukan serius. Ana jendral liyane, sawise tiba Roma. Kapribaden sing paling misuwur yaiku: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan sukses banget. Dheweke nguwasani meh kabeh China, Afghanistan, Khorezm, lan detasemen maju tekan Rus Kuna. Dheweke duwe kesempatan sing apik kanggo menang; Nanging sanajan umure sing rada dawa miturut standar Abad Pertengahan ora cukup kanggo penaklukan donya. Jenghis Khan ngedegake wangsa, nanging ora ana siji-sijia sing paling gedhe kaya dheweke, sing bisa nggabungake kabeh wong nomad. Kaya Tamerlane. Kamenangan sawise kamenangan, kekaisaran ageng, lan pamisah, karusakane Timurat, squabbling antarane putra lan putu. Lan ora ana penerus sing pantes. Napoleon lan Hitler, sawise nelukake Eropah, nyuwil geger marang Rusia. Sayange, Rusia dhewe gagal nggayuh dominasi donya. Panguwasa sing sejatine gedhe yaiku Stalin, sing ngowahi negara buta huruf sing mlaku nganggo sepatu bast dadi kekuwatan industri sing kuat.
  Banjur, ing abad kaping 21, kekuwatan pisanan ing Jerman, banjur ing saindenging jagad, dipikolehi dening pasangan misterius sing duwe kekuwatan hiper-intelektual sing luar biasa.
  Dheweke nggawe senjata princeps-sihir paling anyar, lan manungsa mboko sithik berkembang dadi negara sing maha kuasa virtual.
  Nanging perang iku perang, utamane perang angkasa, ing ngendi salah perhitungan lan korban ora bisa dihindari. Prajurit Friedrich Sfero, sing mutusake kanggo njupuk risiko, nganti saiki dheweke bisa nyirnakake papat kendaraan tempur tanpa narik perhatian marang awake dhewe.
  - Bakal ana bubur birch kanggo wong cilik! Utawa luwih princeps-plasma!
  Ya, game menarik kuwi dimainake dening warga Kekaisaran Reich Katelu, nelukake alam semesta.
  Lan kepiye kabeh iki bakal rampung lan nganti tekan dhuwure omnipotence bisa tekan manungsa, sanajan imajinasi sing ora duwe daya.
  
  
  COG lan titik lan REICH katelu
  Ing Perang Donya II, para korban campur tangan. Ing kasus iki, desainer cendhak yaiku Vintik lan Shpuntik. Nalika pindhah, padha rampung ing Berlin. Ya, amarga padha ora ngerti apa-apa bab politik lan planet bumi, padha pindhah menyang layanan saka Jerman. Lan padha teknisi kelas kapisan. Lan padha njupuk bagéyan ing pangembangan Panther. Desainer cerdik nggawe menara sempit lan cilik, luwih dilindhungi, nanging luwih entheng. Mesin lan transmisi diselehake ing siji unit, lan gearbox dumunung ing mesin dhewe. Sasis uga digawe luwih gampang lan luwih entheng tinimbang ing sejarah nyata. Lan dhuwur saka "Panther" mung 1,8 meter. Akibaté, waja bathuk lambung 80-mm dipasang ing amba saka karep nyoto lan dadi praktis impenetrable. Bathuk menara kasebut 120 milimeter kanthi pereng, lan sisih pinggire miring sewidak milimeter. Titik sing lemah yaiku sisih pinggir awak - mung 40 milimeter. Nanging awak banget kompak lan ndhuwur ana ing amba amba saka inclination, lan 30-mm tameng diselehake ing ngisor kanggo nutupi rollers. Lan kabeh kaendahan iki bobot mung 26 ton, karo engine 650 daya kuda. Lan bedhil wis 75 mm 70 EL dawa tong minyak, diperlokaké 15 babak saben menit.
  Kajaba iku, ana uga visibilitas lan optik sing apik.
  tank iki ndamel ing kacepetan 70 kilometer per jam, iki impenetrable ing sisih kanggo bedhil cahya, utamané patang puluh lima, lan bedhil anti-tank, njupuk telung puluh papat sirah-on saka rong kilometer, lan sacoro prakteke ora break mudhun. Lan meh kabeh senjata anti-tank USSR ora nembus bathuk.
  Lan anyar "Panther" digawe cipratan ing Peperangan Kursk. Ing wektu sing padha, iku luwih gampang kanggo gawé, lan mbutuhake meh setengah minangka akeh logam minangka Panther ing sajarah nyata.
  Minangka asil saka nggunakake tank iki, Nazi nyuwil liwat pertahanan pasukan Soviet lan nutup boiler, bypassing Kursk. Lan kanthi mangkono dheweke ngrebut inisiatif kasebut. Lan mbangun sukses, padha njupuk Voronezh.
  Sawisé iku, Hitler mréntahaké pasukan kanggo ngidul. Lan armada pasukan pindhah menyang Stalingrad.
  Tank Jerman paling apik. Lan tim bocah-bocah wadon gelut ing Panther, punching liwat bedhil lan kendaraan Soviet.
  Jerman nyuwil liwat menyang Stalingrad ... Nanging ora kabeh. Ing Afrika, korps Rommel menangake pirang-pirang kamenangan kanthi nggunakake tank anyar. Kahanan kanggo Sekutu saya tambah parah amarga Vintik lan Shpuntik uga nggawe pesawat tempur. Kajaba iku, iku banget entheng, gampang kanggo Pabrik, maneuverable, lan gampang kanggo kontrol.
  Lan pesawat anyar VSh-162 dadi mesin paling apik ing udhara, lan nemen rusak aviation Allied.
  Dadi Nazi wiwit maju ing Afrika menyang Mesir. Hitler ora gelem njupuk Stalingrad kanthi badai lan mungkasi pasukane. Nanging Fritz miwiti serangan utama ing detour karo temonan menyang Segara Kaspia. Lan kahanan saya tambah parah.
  Lan operasi anyar ngiring ing sisih lor. Nazi nyerang Swedia. Lan ing sawetara dina padha meksa dheweke kanggo capitulate. Lan ternyata kelangan.
  Gerda lan Charlotte nyopir Panther ing saindenging Swedia lan meksa prajurit sing ditawan kanggo ngambung sikile, nuduhake kelas kolosal. Bocah-bocah wadon iki pancen keren ing kene.
  Akeh wong saka perang sing nyerah marang dheweke. Lan ngambung tlapakane.
  Nanging saiki padha ing Swedia, ngendi iku wis salju lan kadhemen.
  Lan Jerman, dipimpin Rommel, ngalahake Inggris ing Mesir. Lan saiki dheweke wis nembus menyang Timur Tengah lan sukses sawise sukses.
  Arak-arakan para prajurit ayu ora mandheg ing kono ... Gerda ngandika kanthi semangat, ngusapake sikile ing logam:
  - Inggih, Tiger punika, mesthi, tank sing mrodhuksi masterpieces lan mesin kolosal saka segi daya. Lan prasaja ing wektu sing padha!
  Charlotte ngandika malas:
  - Aku luwih seneng "Lev". Awit ora ana sing bisa nembus mobil kuwi! Lan dheweke duwe wangun sing luwih sampurna!
  Magda kelingan carane padha ditampilake parade ing 7 November lan chirped:
  - Aku seneng "Mouse", iku gedhe banget! Lan karo rong bedhil bebarengan!
  Christina cekikikan lan nguripake ing transportasi:
  - Loro bedhil ing siji mobil - sing kelangan!
  Gerda ngayunake sikile ing udhara lan ujar:
  - Apa apik kanggo mabur kaya iki? Apa kita bakal cepet tekan Australia?
  Charlotte menggeleng.
  - Ora! Ora suwe! Mabur saka Swedia nggawa sampeyan meh kabeh ndonya!
  Pesawat kasebut pancen ndharat kanggo ngisi bahan bakar. Bocah-bocah wadon padha mlayu metu. Padha ketemu piyambak ing Madinah panas, ngendi pesawat digawe landing darurat. Senadyan pungkasan November, suhu ing kene kira-kira telung puluh derajat. Lan ing Swedia, nalika lagi lunga, ana angin topan kadhemen lan suhu mudhun nganti minus telung puluh.
  Bocah-bocah wadon mlayu kanthi cepet kanggo tetep anget menyang kapal transportasi, lan frost bit ing tumit telanjang bocah-bocah wadon. Ora gampang ora nganggo sepatu kanthi prinsip, utamane nalika mlaku-mlaku.
  Nanging saiki bocah-bocah wadon mlayu ing wedhi panas Madinah. Wong Arab katon wedi marang bocah-bocah wadon setengah wuda, nanging wedi tumindak apa wae. Nanging, wong Jerman duwe reputasi sing apik banget. Dheweke pancen nganggep dheweke minangka bangsa supermen, lan mulane ngapura pranks cilik. Kaya nalika wong ayu mlaku-mlaku mung nganggo bikini.
  Sawise cuaca kadhemen, nalika sikilmu terus kadhemen, mlaku ing wedhi panas banget nyenengake. Bocah-bocah wadon padha seneng lan seneng-seneng mbuwang wedhi ing saben liyane.
  Gerda, mlumpat ing ara-ara samun kaya ngono, ngira yen isih apik kanggo manggon ing negara sing musim panas terus-terusan. Lan carane apik iku ...
  Cahya lan resik, hawa seger nyebul ing pasuryan sampeyan. Utawa ora seger banget, nanging hawa sepi panas.
  Charlotte ngandika karo mesem:
  - Saiki tanah iki dadi kagungane Reich Katelu. Durung nate manunggaling manungsa. Utawa, sing cedhak, kanggo persatuan kaya saiki. Lan kabeh iki utamané thanks kanggo genius saka Fuhrer.
  Magda kanthi logis nyathet:
  - Sebagéyan uga amarga Hitler banget begja. Contone, Inggris tiba kaya kacang polong. Lan jembare Afrika ora dadi alangan. Ya, kabeh ana ing sisih kita ing kene. Senajan kadhangkala kesalahan kelakon!
  Christina nanggapi:
  - Ing syarat-syarat luck, ora tenan! Kita padha apes, contone, karo mangsa ing '41. Yen ora, dheweke bakal njupuk Moskow nalika iku. Lan perang ing sisih wétan bakal mungkasi. Lan supaya kita isih kudu narik metu eri Stalinist.
  Gerda sarujuk karo desahan:
  - Aku guess aku kudu! Mesakaké! Dadi akeh lanang lan wadon apik bakal mati!
  Magda ora sengaja nangis lan ngandika:
  - Pati... Ora adil sampeyan! Lan kadhangkala sampeyan teka ing wektu sing salah!
  Gerda cepet-cepet mbantah:
  - Ora kadhangkala! Lan mesthi ana ing wektu sing salah! Sampeyan ngerti carane sampeyan pengin urip, lan carane wegah mati!
  Christina kanthi logis nyathet:
  - Kita pengin iki, amarga kita kuwat lan sehat. Nanging mbah putri sing umure satus taun lan sing lara kabeh, mesthine duwe sikap sing beda karo pati!
  Charlotte geleng-geleng kepala lan ngandika kanthi trepidated:
  - Duh Gusti mboten sare! Gusti Allah aja nganti tuwa!
  Gerda ngelus-elus lan nendhang pasir nganggo sikile:
  - Ayo ora ngomong babagan iki! Yen sampeyan miwiti mikir babagan umur tuwa, sampeyan bakal edan utawa ngrusak urip sampeyan!
  Magda nyoba nglipur bocah wadon pirang:
  - Nalika Gusti Yesus rawuh, kabeh wong mati bakal tangi maneh, lan iki bakal enom langgeng ing salawas-lawase!
  Gerda mesem lan ngandika lembut:
  - Gusti mboten sare!
  Christina mangsuli kanthi nesu:
  - Nanging aku atheis prinsip. Aku ora pracaya marang Gusti Allah lan aku ora menehi saran!
  Gerda ngangkat pundhake sing kuwat lan sawo matang:
  - Aku ora bakal nelpon aku pracaya kuwat, nanging ... Ana akeh bab sing materialists lan ateis ora bisa nerangake. Kalebu asal-usul alam semesta!
  Charlotte, terjun ing pasir panas, mangsuli:
  - Nanging aku luwih seneng gagasan - akeh dewa. Sing padha, para Dewa Demiurge iki, bebarengan nyipta alam semesta lan Bumi. Banjur ana perjuangan antarane wong-wong mau, sing nyebabake bencana lan bencana alam. Mulané kabèh kacilakan dumadi. Perjuangan para dewa nyebabake perang antarane manungsa!
  Gerda mangsuli kanthi yakin:
  - Nanging Gusti Allah Jerman tansah menang!
  Charlotte geleng-geleng kepala.
  - Iki ora kedadeyan nalika Perang Dunia I. Senajan kita padha cedhak kamenangan !
  Christina manthuk kanthi kuat:
  - Mekaten! Sampeyan perlu kanggo sementara kurban Prusia Timur, nanging ora mbatalake pasukan saka Front Western. Banjur padha ngubengi lan njupuk Paris. Prancis capitulates ... Sawise kabeh, iku dikalahaké. Lan luwih ... Aku mikir yen Inggris wis nuduhake wangkal, kita bisa nyerang bebarengan karo Italia, Turki lan Jepang. Lan dheweke bakal ngremukake kapal selam lan tumindak gabungan armada!
  Magda nyathet:
  - Sampeyan lali babagan Rusia!
  Christina mbenerake awake dhewe:
  - Aku ora lali apa-apa! Rusia mesthi dikalahaké sawisé nyerahaké Prancis. Kajaba iku, Tsar Nicholas II dudu Stalin. Raja Rusia bakal cepet-cepet nggawe tentrem karo kita, amarga kalah. Lan kita bakal ... Cekakipun, Rusia nalika jaman tsarist malah luwih lemah tinimbang Rusia komunis!
  Charlotte cekikikan.
  - Kaya ngono! Nanging, mesthi, kita ora kejawab kesempatan kasebut. Adolf Hitler dadi luwih pinter. Dheweke nyimpulake pakta non-agresi karo Stalin, lan ngalahake mungsuh-mungsuhe. Iki kawicaksanan politik!
  Christina nyathet:
  - Bakal luwih logis kanggo ngrampungake Inggris, lan banjur nyerang Uni Soviet!
  Charlotte ngandika karo mesem:
  - Aku setuju karo iki!
  Gerda, sebaliknya, mbantah:
  - Yen kita wis ora nyerang USSR ing 1941, lan wis ora ngalahaké Unit Tentara Abang sing padha unprepared kanggo perang pertahanan, padha bisa nyerang kita nalika kita nyerang Britain. Dadi ora ana pilihan liyane!
  Magda ngangkat bahu:
  - Stalin minangka politisi sing ati-ati! Dheweke bisa uga ora duwe risiko ngulandara!
  Gerda ujar kanthi rasional:
  - Luwih, iku gamble gedhe ing sisih Stalin kanggo menehi kita kesempatan kanggo crush Britain. Ing kasus iki, pasukan unggul bakal tiba marang dheweke. Lan kita bakal ngubur. Lan nalika Inggris nolak, Rusia isih duwe kesempatan nglawan kita. Yen ora, kita kudu ngakoni manawa mungsuh kita ora duwe kesempatan!
  Charlotte uga nemokake soko kanggo mbantah:
  - Nganti monsters kaya USSR lan Amerika Serikat dikalahake, prematur banget yen mungsuh ora duwe kesempatan. Kita wis nindakake akeh lan wis adoh, nanging ... Kita isih duwe akeh masalah ing ngarep. Iki Australia saiki. Tonggak sejarah liyane kanggo tentara Jerman!
  Gerda mangsuli kanthi yakin:
  - Kita uga bakal ngatasi! Aku wis loro mlaku ing Swiss lan Swedia, nanging paling iku luwih rodok anget ing Australia.
  Charlotte cekikikan lan ngandika kanthi yakin:
  - Aku pracaya ing kamenangan kita! Iku mung ora bisa digunakake!
  Bocah-bocah wadon kudu mandheg anget ing ara-ara samun lan bali menyang transportasi. Pengisian bahan bakar kasil. Lan bocah-bocah wadon digabung karo kanca-kanca lawas saka batalyon Tigress.
  Bocah-bocah wadon saka detasemen wanita iki mburu Mujahidin sing kosong. Kang, Nanging, padha sawetara. Lan saiki padha seneng-seneng budhal kanggo nelukake Australia. Benua liyane sing dikarepake kanggo Wehrmacht.
  Jerman ngumpulake pasukan kanggo mlumpat lan nyiapake kanggo ndharat.
  Margaret ketemu karo Christina lan Gerda kenalan lawas. Sawise kabeh, ora kabeh wong bisa njaluk berlian kanggo Knight's Cross! Sawise perusahaan iki, bocah-bocah wadon mesthine dikirim kanggo inseminasi lan menyang kemah khusus kanggo nglairake anak. Dadi ing perusahaan Rusia, bisa uga ora duwe wektu kanggo melu.
  Nanging, para ayu katon ceria lan militan. Aku ora pengin turu maneh lan bocah-bocah wadon, dikunci ing kabin sing kapisah, ngobrol.
  Magda, lungguh ing kursi kulit, ngandika:
  - Paganisme, kanggo kabeh logika eksternal, uga ora bisa mangsuli pitakon akeh. Contone, saka ngendi para dewa demiurge asale?
  Charlotte cekikikan lan mangsuli:
  - Kaya monoteisme ora bisa mangsuli pitakonan, saka ngendi asale saka siji-sijine Gusti Allah sing nggawe Alam Semesta?
  Magda ngangkat bahu:
  - Iki minangka pitakonan babagan carane ngomong ... Kanthi iman kita nampa minangka aksioma yen Gusti Allah SWT tansah ana. Lan iki aksioma sing ora mbutuhake bukti.
  Christina ngandika, nggeleng sirahe:
  - Iku mokal kanggo mbayangno soko sing ana langgeng, lan tanpa wates kuwat, lan tanpa wates wicaksana. Iki mbantah logika. Kaya sing kita deleng ing Bumi, sing prasaja nyebabake kompleks, lan kita mirsani evolusi. Banjur saka sing luwih rumit, sing prasaja teka. Sing mbantah kasunyatan sing diamati.
  Contone, kamanungsan dadi luwih rumit, ora gampang! Lan kita ora ngremehake, nanging kosok balene, kita dadi luwih sampurna!
  Charlotte cekikikan lan ngandika:
  - Logika! Évolusi para dewa ndadékaké nitahaké Gusti Allah Demiurge sing maha kuwasa!
  Magda ngandika kasar:
  - Filsafat kasebut bisa ngrusak jiwa!
  Charlotte nyempitake mripate lan ngomong:
  - Nanging pitakonan iki, apa umur alam semesta?
  Magda ngangkat bahu sing kuwat lan maju:
  - Ora dingerteni! Lan kenapa pitakonan kaya ngono?
  Charlotte mangsuli kanthi rasional:
  - Iki wis apa karo kraman Iblis. Iblis minangka salah sawijining malaikat sing paling wiwitan, yen dudu sing paling awal. Apa sing diarani dheweke - Putrane Fajar! Lan yen dheweke mbalela, mesthine ora kakehan wektu wiwit digawe lan kraman. Yen ora, pranyata dheweke tumindak tenang nganti pirang-pirang milyar taun lan dumadakan dadi bodho.
  Magda mrengut lan ngguyu:
  - Lan apa?
  Clever Charlotte ngendika:
  - Lan para ilmuwan ujar manawa jagad raya kita wis pirang-pirang milyar taun! Butuh wektu suwe kanggo cahya lintang-lintang tekan planet Bumi! Nanging miturut Kitab Suci, iku ora bisa milyar!
  Magda mikir sawetara lan mangsuli:
  - Gusti Allah nitahake cahya lintang sing wis tekan kita. Adam lan Hawa padha diwasa, dudu bayi. Srengenge lan rembulan lan lintang-lintang wis sumunar kanggo wong-wong mau. Tegese, Gusti nitahake jagad ing pembangunan. Dadi kabeh janjimu ora ana buktine.
  Charlotte ngendika kanthi keras:
  - Utawa Mungkin padha mbuktekaken sing ana akeh dewa? Para dewa sing nitahake jagad iki!
  Magda mangsuli kanthi ragu-ragu:
  - Semesta kita luwih utawa kurang manunggal lan kabentuk, kanthi kabeh irregularities. Lan ing ngarsane akeh dewa ndadékaké kanggo kasunyatan sing alam semesta bakal dipérang dadi bagéan.
  Charlotte uga mbantah kanthi logis:
  - Kapal perang lagi dibangun dening akeh wong! Nanging, kapal perang kasebut minangka mesin sing solid. Ya, lan Semesta dibangun dening akeh dewa demiurge, nanging iki ora nggawe Semesta kurang integral!
  Magda mbentangake pasuryane lan cooed:
  - Lan sing muni logis! Nanging iki mung logika manungsa. Ora ana hubungane karo kekuwatan Ilahi, sing ora bisa dingerteni!
  Charlotte cekikikan.
  - Argumentasi sing paling gampang yaiku pikirane Gusti ora bisa dingerteni! Lan iki bisa diarani lan dikutip ing kabeh kasus urip!
  Magda bisik-bisik:
  Lan ing saben baris cabang Gusti iki,
  Aku ndeleng kepinginan ing impen kanggo mujudake ideal ...
  Nanging anehe wong kita meh nandhang sangsara ing neraka,
  Lan panguwasa keuangan wis ngrusak sayap kita kanthi kejam!
  Charlotte nyengir.
  - Mangan apik! Apa kowe ora sujud ing tunggul?
  Magda ngacungake tangane:
  - Ya sampeyan!
  Bocah-bocah wadon wiwit bosen jelas ... Obrolan babagan agama ora apik. Apa maneh sing bisa kita omongake? Pikirane para prajurit batalyon SS diwatesi.
  Gerda ndemek tank ing obrolan:
  - "Singa" kita mung minangka perwujudan semangat Jerman! Dadi gedhe lan nganggo bedhil!
  Magda ngandika, pijet tlapakane sing gatel karo tangane:
  - Lan "Mouse" luwih gedhe - tegese luwih kuwat! Lan waja dheweke luwih kenthel! Lan loro bedhil bebarengan!
  Charlotte nguwuh kanthi bungah:
  - Tikus cilik sing nggumunake! Kita bakal nggiling kabeh dadi bubuk!
  Magda njupuk lan nyanyi:
  - Sumpah lan kuna, mungsuh sumpah maneh! Giling aku, giling aku dadi bubuk! Nanging malaekat ora turu, lan kabeh bakal rampung ... Lan kabeh bakal rampung kanthi apik! Lan kabeh bakal rampung kanthi apik!
  Charlotte kanthi wicaksana ujar:
  - Wong-wong sing gumantung ing bantuan saka malaekat tiba langsung menyang neraka!
  Magda mangsuli:
  - Sapa sing duwe setan ing sirahe, ing mangsa ngarep mung ana neraka!
  Gerda dumadakan ngendika:
  - Charlotte lan aku wis kenalan cedhak karo T-34 nalika lagi testing! Lan sampeyan ngerti, iki dudu tank paling awon ing Bumi!
  Si abang ngucap kanthi beracun:
  - Ora sing paling apik, nanging ... visibilitas dheweke rada ringkih. Ing praktik, angel banget kanggo nyerang mungsuh saka tank kasebut! Kita kudu ngakoni!
  Gerda kanthi logis nyathet:
  - Good shaped waja lan menara. Sanajan "Macan" -2 lan "Singa" bakal duwe proteksi sisih sing luwih apik.
  Christina, bocah wadon nakal rambut abang iki, ngendika:
  - "Singa" uga nduweni menara sing apik, ing babagan kecenderungan bathuk. Nanging bathuk "Macan"-2 meh ora condong.
  Gerda mangsuli:
  - Nanging kekandelan saka waja punika 180 millimeters. Iki menehi ganti rugi kanggo amba sheet cilik. Ing babagan menara, "Singa" dadi luwih apik tinimbang "Macan", nanging iki, mesthi, ora dadi watesan. Aku ngerti manawa desainer kita mesthi bakal nggawe sing luwih sampurna.
  Lan cah wadon ayu nutul sikil telanjang ing sheet baja, supaya trill musik muni.
  Para prajurit bosen. Dheweke kepengin turu. Sampeyan bisa uga nemokake sing menarik ing kana ...
  Kangge, ana perang ing Kaukasus. Saliyane Panther, Jerman uga nggunakake Tiger-2. Uga tank padha ing wangun, nanging sethitik luwih gedhe, abot karo mriem 88-mm, lan waja luwih kenthel. Mesthi, bobot saka telung puluh lima ton, luwih, nanging isih ora kritis, bisa perang karo engine lawas saka 700 daya kuda. Nanging, Vintik lan Shpuntik wis nggawe mesin kanthi 1000 tenaga kuda. Lan "Macan" -2 uga wiwit mabur secara harfiah. "Singa" muncul, karo waja malah luwih kenthel, utamané ing sisih, lan bedhil 105-mm.
  Lan bobote patang puluh lima ton, dadi masalah kolosal kanggo pasukan Soviet.
  Ing mangsa patang puluh telu - patang puluh papat, Kaukasus iki dijupuk dening pasukan Jerman. Perang wiwit beda karo skenario Stalin.
  Nazi ngrebut India ing Maret lan wiwit maju menyang Australia. Lan ing wektu sing padha padha raked Afrika.
  Stalin nawakake tentrem ing syarat apa wae. Ing musim semi patang puluh papat, sawise ngrampungake penaklukan Afrika, Hitler nampa proposal perdamaian Stalin.
  Kahanan kasebut dadi budak, kalebu mbayar ganti rugi lan nyedhiyakake bahan mentah lan barang-barang liyane menyang Reich Katelu.
  Ing mangsa panas patang puluh papat, kebangkrutan ing Inggris dumadi, lan London tiba ing siji minggu. Sawisé iku serangan gedhe wiwit marang Amerika. Vintik lan Shpuntik nggawe kapal selam anyar sing lelayaran luwih cepet tinimbang prau lan torpedo dipandu dening radar. Lan padha ora nyiptakake akeh perkara liyane.
  Sistem laser ing disket wis dadi kuwat banget. Lan iku mung gedhe.
  Amerika ditahan nganti Juli 1945 lan nyerah. Periode tentrem wis teka. Bener sementara...
  Hitler ora seneng amarga Jepang wis ngrebut wilayah sing akeh banget. Lan dheweke mung kepengin mbales dendam lan pendhudhukan tanah.
  Lan tanggal 20 April 1953, perang karo Jepang diwiwiti. Pengganti Stalin, Beria, menehi bantuan marang Hitler.
  Fuhrer sarujuk, ing kahanan tartamtu. Yaiku, USSR perang ing pasukan lengkap, nanging mung bali menyang Sakhalin kidul lan Pegunungan Kuril.
  Beria, sing terus mbayar upeti kolosal marang Hitler, setuju karo kondisi kasebut.
  Perang wiwit awal banget kanggo Jepang. Piring mabur, sing bersenjata karo senjata laser lan sinar panas, utamane ngganggu. Lan kabeh iki secara harfiah diobong dadi awu lan dilebur dadi asahan logam.
  USSR mbuwang tank T-54 lan IS-7 ing perang, sing uga luwih kuwat tinimbang Jepang, lan pesawat jet.
  Perang kasebut dumadi limang sasi lan dipungkasi kanthi kamenangan lan pendhudhukan Jepang. Ternyata kamenangan sing nggumunake ...
  Lan kru tank Alenka ing IS-7 mbedakake dhewe ing perang. Mobil kasebut nindakake kanthi apik lan nabrak akeh mastodon Jepang.
  Lan bocah-bocah wadon dijupuk nggunakake driji sikil telanjang, lan cukup akurat.
  Nanging iki rincian banget ...
  USSR entuk maneh sisih kidul Sakhalin lan Pegunungan Kuril. Lan kanthi mangkono entuk wewenang lan tanah anyar ...
  Hitler, kanggo sawetara wektu, raked liyane donya ing dhewe. Nanging USSR dadi mripate pancet kanggo dheweke. Fuhrer pengin penaklukan anyar lan kepahlawanan Wehrmacht.
  Lan banjur ing April 20, 1958, perang gedhe anyar wiwit karo serangan ing Moscow.
  Bocah-bocah wadon Jerman gelut ing langit. Albina lan Alvina.
  Dheweke nembak pesawat Soviet. Bocah-bocah wadon meh wuda, mung nganggo bikini lan tanpa alas. Senjata pesawat ditujokake marang mungsuh.
  Albina nabrak mobil Soviet lan squeaks:
  - Iki minangka kejutan ing pendapat kita!
  Alvina uga nyuda Yak Soviet lan nambah:
  - Kanggo kamulyan kekaisaran kita!
  Lan prajurit wadon ing sawijining wektu uga perang lan perang karo mungsuh. Lan padha seneng nyiksa wong.
  Anggota Komsomol disiksa. Bocah wadon wuda mau diudani lan digebugi nganggo pecut. Banjur dheweke ngobong sikil anggota Komsomol kanthi batang panas. Lan aku kudu ujar manawa dheweke seneng.
  Banjur padha nyuwil driji sikil cah wadon. Lan nyiksa sing paling apik yaiku ngobong rahim Venus kanthi obor. Lan cah wadon ilang eling saka kejut nglarani.
  Nanging, Albina ora tenang ing kono. Dheweke nggawa obor menyang dhadhane bocah wadon sing gundhul. Lan dheweke goreng dheweke. Banjur dheweke ngethok daging sing empuk lan nguntal:
  - Enak tenan!
  Alvina nggoreng puting susu liyane kanthi entheng lan nyathet:
  - Ya, iki apik tenan!
  Lan bocah-bocah wadon Jerman seneng banget.
  Nanging ora kabeh makhluk kuwi. Ing kene Anastasia Witchakova lan Akulina Orlova perang ing langit, nglawan manuk hering Jerman.
  Lan padha nuduhake skill lan kawicaksanan.
  Bocah-bocah wadon, mesthi, gelut tanpa alas kaki lan nganggo bikini. Lan padha ngarahake hadiah pati marang mungsuh.
  Lan padha nyanyi kanggo awake dhewe;
  - Kamulyan kanggo negara komunisme,
  Lenin menehi inspirasi kanggo perang ...
  Tulang punggung fasisme rusak,
  Ayo mbangun donya anyar!
  Anastasia nembak mungsuh nganggo driji sikil, nembak pesawat Jerman lan ngucap:
  - Kanggo komunisme abang!
  Akulina Orlova kanthi cekatan nabrak mungsuh nganggo sikil sing gundhul, dipotong lan nguwuh:
  - Kanggo kamenangan semangat Rusia!
  Lan bocah-bocah wadon padha nggero bebarengan:
  - Kanggo Tanah Air lan Stalin!
  Iki minangka perang sing angel ditindakake ing ngarep.
  Jerman mesthi kuwat. Lan padha maju, sanajan alon-alon, kanthi karusakan gedhe.
  Bocah-bocah wadon uga perang ing infanteri ...
  Komsomol bocah-bocah wadon mung nganggo celana.
  Kene Alenka murub bledosan saka bedhil mesin, Cut mati Nazi lan nuthuk metu kabeh baris saka pejuang.
  Banjur ngandika:
  - Kamulyan kanggo Rusia!
  Anyuta uga nembak mungsuh. Dheweke nindakake iki kanthi akurat lan jelas. Lan ngethok fasis. Banjur mbalang granat nganggo driji sikil sing gundhul, ngrusak tank Nazi lan squeaks:
  - Kanggo Rus Suci'!
  Alla uga murub marang mungsuh. Dheweke nindakake kanthi akurat. Kanthi tumit telanjang dheweke mbuwang hadiah pati, nindakake kanthi masterfully. Si rambut abang ngalahake Krauts lan njerit:
  -Kanggo jaman komunisme!
  Maria uga nembak mungsuh. Dheweke ngrusak para fasis, sing ditindakake kanthi agresif lan squeaks:
  - Kanggo Rus', ibu kita!
  Lan karo driji sikil gundhul maneh mbalang granat. Tank Jerman, sawise nampa karusakan, nguripake ... Lan kit pertempuran ambruk.
  Marusya, ngremukake fasis. Lan karo tumit telanjang dheweke mbuwang akeh granat lan ngandika:
  - Kanggo Motherland gedhe!
  Iki bocah-bocah wadon kene, mung pejuang saka kekuatan kolosal. Dadi saben wong dibasmi saurutan.
  Iki perang lima. Lan carane akeh fasis sing cepet-cepet. Lan prajurit ireng melu nyerang. Dheweke kudu diarani wong lanang sing gelut banget.
  Nanging bocah-bocah wadon Rusia mow mudhun tanpa upacara.
  Batalyon ayu nalika prajurit meh wuda. Lan supaya tanned lan coklat.
  Lan mesin Jerman kuat Yu-888 katon ing langit. Padha nyelehake bom ing posisi Soviet, numpes mungsuh. Lan padha tumindak kanthi efisiensi kolosal.
  Eve, nyelehake bom, mencet dheweke gundhul, babak tumit ing pedal. Mbuwang hadiah ing kutha-kutha Soviet, dheweke nggero:
  - Reich Katelu ora bisa dikalahake!
  Agatha sarujuk karo iki, ngetokake hadiah karusakan:
  - Kita wis ngilangi kabeh mungsuh kita!
  Lan Nazi wis mili ngubengi Moskow saka arah sing beda-beda.
  Banjur Oleg lan bocah-bocah wadon maneh mlebu perang, ngewangi Rusia, utawa luwih saka USSR.
  Ing kene ana bocah wadon tanpa alas liyane, Margarita, melu. Uga wong wadon diwasa, penulis dadi prawan kira-kira rolas ing ijol-ijolan kanggo kalanggengan lan nindakake misi.
  Warriors saka abad rong puloh maneh bentrok karo Nazi saka rong puluh.
  Kekaisaran coklat fasis duwe akeh prajurit. Padha mili kaya kali kang tanpa wates.
  Oleg Rybachenko, ngethok Nazi nganggo pedhang, infanteri lan tank, nggero:
  - Kita ora bakal nyerah!
  Lan cakram sing cetha mabur saka sikile bocah lanang!
  Margarita, ngremuk mungsuhe, ngetok-etok untune, ngucap:
  - Ana papan ing jagad iki kanggo tumindak heroik!
  Lan jarum beracun kasebar saka sikil bocah wadon kasebut, nyerang Nazi lan pesawat lan tanke.
  Natasha uga mbuwang driji sikile sing gundhul, mateni, lan nguwuh:
  - Kita ora bakal lali lan ora bakal ngapura.
  Lan pedhang dheweke ngliwati pabrik nglawan Nazi.
  Zoya, ngethok mungsuh, squealed:
  - Kanggo pesenan anyar!
  Lan liyane jarum kasebar saka dheweke Bare kaki. Lan loro ing mripat lan ing tenggorokan prajurit Nazi lan pesawat.
  Ya wis cetha yen para jawata sansaya bungah lan galak.
  Augustine, nglereni prajurit putih lan tank, squeaked:
  - Wesi bakal!
  Lan anyar, hadiah pembunuh mabur saka dheweke Bare kaki. Lan takni lan pejuang putih tiba.
  Svetlana ngethok gilingan, pedhange kaya kilat.
  Nazi ambruk kaya gandum sing dipotong.
  Cah wadon mbuwang jarum nganggo sikil telanjang lan squeaks:
  - Dheweke bakal menang kanggo Ibu Rusia!
  Oleg Rybachenko maju nglawan Nazi. Terminator boy chops mudhun pasukan coklat.
  Lan ing wektu sing padha, driji sikil bocah lanang sing telanjang mbuwang jarum nganggo racun, nyuwek-nyuwek batang lan nembak pesawat.
  Bocah lanang nguwuh:
  - Kamulyan kanggo Future Rus'!
  Lan ing gerakan ngethok kabeh sirah lan muzzles.
  Margarita uga ngremehake mungsuhe.
  Kaki sing telanjang mung sumunar. Nazi mati ing jumlah gedhe. Sang prajurit nguwuh:
  - Kanggo wates anyar!
  Banjur cah wadon njupuk lan ngethok ...
  Massa mayit prajurit fasis.
  Nanging Natasha ing nyerang. Panjenenganipun chops mudhun Nazi bebarengan karo tank, lan nyanyi:
  - Rus' gedhe lan sumringah,
  Aku cah wadon aneh banget!
  Lan cakram mabur saka sikile telanjang. Sing ngethok tenggorokan fasis. Ya iki cah wadon.
  Zoya lagi nyerang. Panjenenganipun chops mudhun prajurit coklat karo tangan loro. Spit saka tabung. Lan mbuwang jarum sing mateni nganggo driji sikil - dheweke nembak tank lan pesawat.
  Lan ing wektu sing padha, dheweke nyanyi kanggo awake dhewe:
  - Eh, klub cilik, ayo!
  Eh, favoritku bakal ditindakake!
  Augustine, numpes Nazi lan mbesmi prajurit coklat, njerit:
  - Kabeh shaggy lan ing kulit kewan,
  Dheweke nyerang polisi huru-hara nganggo klub!
  Lan yen dheweke ngetokake driji sikil sing gundhul menyang mungsuh, bakal mateni gajah, lan luwih-luwih tank.
  Banjur dheweke squeaks:
  - Wolfhound!
  Svetlana ana ing serangan. Dheweke chops, shreds Nazi. Kanthi sikil gundhul dheweke ngluncurake peparinge pati marang wong-wong mau.
  Dheweke mbukak pabrik nganggo pedhang.
  Remuk akeh pejuang lan njerit:
  - Kamenangan gedhe bakal teka!
  Lan maneh cah wadon ing gerakan alam bébas.
  Lan sikil telanjang dheweke ngetokake jarum sing mateni, ngrusak tank lan pesawat.
  Oleg Rybachenko mlumpat. Bocah lanang mau jungkir balik. Dheweke ngethok akeh Nazi kanthi mlumpat.
  Dheweke nguncalake jarum nganggo driji sikil lan gurgled:
  - Kamulyan kanggo waniku sing ayu!
  Lan maneh bocahe lagi perang.
  Margarita terus nyerang. Shreds kabeh mungsuh ing saurutan. Pedhange luwih adhem tinimbang bilah gilingan. Lan driji sikil gundhul mbuwang hadiah pati, tank lan pesawat diobong.
  A cah wadon ing serangan alam bébas. Ngilangi prajurit coklat tanpa upacara.
  Lan mlumpat munggah saben-saben lan bakal bengkong!
  Lan hadiah saka annihilation mabur saka dheweke.
  Lan Nazi mati. Dene gundukan-gundukan mayit kabeh ditumpuk.
  Margarita nyengir:
  - Aku koboi Amerika!
  Lan maneh jarum kasebut diuncalake ing sikile sing kosong.
  Lan banjur rolas jarum liyane!
  Natasha uga banget kelangan ing nyerang.
  Lan mbalang nganggo sikil gundhul, lan muntahake saka tabung.
  Lan njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku mati sparkling! Sampeyan mung kudu mati!
  Lan maneh kaendahan ing pamindhahan.
  Zoya nyerang reruntuhan mayat Nazi. Lan uga saka dheweke gundhul boomerangs saka karusakan fly metu.
  Lan warriors coklat terus tiba lan tiba.
  Zoya nguwuh:
  - Prawan tanpa alas kaki, dheweke bakal ngalahake sampeyan!
  Lan rolas jarum mabur saka tumit telanjang bocah wadon. Sing langsung menyang tenggorokan Nazi.
  Banjur padha mati.
  Utawa luwih, rampung mati.
  Augustine ing nyerang. Numpes pasukan coklat. Pedhange digawa nganggo tangan loro. Lan dheweke minangka prajurit sing apik banget.
  Tornado nyapu liwat pasukan fasis.
  Bocah wadon rambut abang nggero:
  - Masa depan didhelikake! Nanging bakal menang!
  Lan ing serangan, kaendahan karo rambute murub.
  Augustine nggero ing ekstasi liar:
  - Para dewa perang bakal nyuwek kabeh!
  Lan prajurit kasebut nyerang.
  Lan sikile gundhul mbuwang jarum sing cetha lan beracun.
  Svetlana ing perang. Lan supaya sparkling lan combative. Sikil sing gundhul mbuwang barang-barang sing mateni. Ora wong, nanging pati karo rambute pirang.
  Nanging yen rusak, sampeyan ora bakal bisa mungkasi.
  Svetlana nyanyi:
  - Urip ora bakal madu,
  Dadi mlumpat ing tari babak!
  Muga-muga impianmu dadi nyata -
  Beauty dadi wong dadi abdi!
  Lan obahe bocah wadon sing ora nganggo alas kuwi dadi tambah ngamuk.
  Serangan Oleg nyepetake. Bocah kasebut ngalahake Nazi.
  Sikil sing gundhul mbuwang jarum sing cetha - nyuwek tank lan pesawat.
  Prajurit enom ngucap:
  - Kekaisaran edan bakal nyuwek kabeh wong!
  Lan maneh cah lanang iku pindhah.
  Margarita minangka prawan liar ing kegiatane. Lan threshes mungsuh.
  Dadi dheweke ngluncurake kacang polong nganggo bahan peledak nganggo sikil sing gundhul. Bakal njeblug lan langsung mbuwang satus Nazi lan sepuluh tank.
  Bocah wadon njerit:
  - Kamenangan isih bakal teka kanggo kita!
  Lan dheweke bakal mbukak pabrik kanthi pedhang - tong tank mabur ing arah sing beda-beda.
  Natasha nyepetake gerakane. Cah wadon ngethok prajurit coklat. Lan ing wektu sing padha, dheweke nguwuh:
  - Kamenangan ngenteni Kakaisaran Rusia.
  Lan ayo numpes Nazi kanthi cepet.
  Natasha minangka prawan terminator.
  Dheweke ora mikir mandheg lan alon-alon, lan tank lan pesawat ditembak mudhun.
  Zoya lagi nyerang. Pedhang dheweke kaya ngethok daging lan salad logam. Bocah wadon njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - kawilujengan kita ing pasukan!
  Lan driji sikil gundhul uga mbuwang jarum kasebut.
  Lan akeh wong kanthi gorokan sing ditusuk, gundukan mayit, uga tank sing rusak lan pesawat sing ambruk.
  Augustine iku prawan edan. Lan ngrusak kabeh wong kaya robot sing digawe saka hiperplasma.
  Iku wis numpes luwih saka satus Nazi. Nanging kabeh dadi cepet. Lan prajurit uga nggero.
  - Aku dadi invincible! Sing paling keren ing donya!
  Lan maneh kaendahan ing serangan.
  Lan saka driji sikil dheweke, kacang mabur metu. Lan telung atus Nazi lan rolas tank padha ambruk dening bledosan kuat.
  Augustine nyanyi:
  - Sampeyan ora wani ngrebut tanah kita!
  Svetlana uga nyerang. Lan ora menehi ons saka respite. Prawan terminator liar.
  Lan ngethok mungsuh lan mbesmi Nazi. Lan massa pejuang coklat wis tiba ing selokan lan ing sadawane dalan.
  Enem dadi liar. Iku perang alam bébas.
  Oleg Rybachenko bali ing tumindak. Lan dheweke maju, ngacungake pedhang loro. Lan boy terminator mbukak pabrik. Tiwas Nazi tiba.
  Massa mayit. Kabèh gunung awak getih.
  Penulis lanang ngelingi strategi liar. Where jaran lan wong uga campuran bebarengan.
  Oleg Rybachenko squeaks:
  - Bilai saka pikiran!
  Lan bakal ana ton dhuwit!
  Lan Terminator Boy ing gerakan anyar. Lan sikil gundhul bakal njupuk soko lan uncalan.
  Bocah jenius nggero:
  - Kelas master lan Adidas!
  Pranyata dadi acara sing apik tenan. Lan pira Nazi sing tiwas? Lan padha matèni nomer paling saka pejuang coklat paling.
  Margarita uga ana ing perang. Numpes tentara kayu manis lan baja lan nggero:
  - Resimen kejut gedhe! Kita nyopir kabeh menyang peti mati!
  Lan pedhange ngethok Nazi. Massa pejuang coklat wis ambruk.
  Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Aku malah luwih keren tinimbang panther! Buktine yen sampeyan sing paling apik!
  Lan kacang polong kanthi bahan peledak sing kuat bakal mabur metu saka tumit telanjang bocah wadon.
  Lan bakal nyerang mungsuh.
  Lan bakal njupuk lan numpes sawetara saka mungsuh, tank lan malah pesawat.
  Lan Natasha ing panguwasa. Lan dheweke nyerang mungsuh, lan dheweke ora bakal nglilani sapa wae.
  Pira Nazi sing wis sampeyan mateni?
  Lan untune landhep banget. Lan mripate dadi safir. Prawan iki minangka algojo utama. Senajan kabeh partner dheweke algojo!
  Natasha nguwuh:
  - Aku edan! Bakal ana denda kanggo sampeyan!
  Lan maneh cah wadon bakal mateni akeh Nazi nganggo pedhang.
  Zoya ing pamindhahan lan wis Cut mudhun akeh warriors coklat.
  Lan sikil gundhul mbuwang jarum. Saben jarum mateni sawetara Nazi. Bocah-bocah wadon iki pancen ayu.
  Augustine maju lan ngremukake mungsuhe. Lan ing wektu sing padha ora lali nguwuh:
  - Sampeyan ora bisa uwal coffin!
  Lan cah wadon bakal njupuk untu lan gundhul mau!
  Lan rikma abrit kuwi... Rambute kriwil-kriwil ing angin kaya spanduk proletar.
  Lan kabeh secara harfiah emanas saka nesu.
  Svetlana ing pamindhahan. Ing kene aku ngethok akeh tengkorak lan menara tank. A warrior sing bares untu.
  Nuduhake ilat. Banjur metu saka tabung. Banjur dheweke nguwuh:
  - Kowe bakal mati!
  Lan maneh, jarum mateni mabur saka sikile sing telanjang, nyerang infanteri lan pesawat.
  Oleg Rybachenko mlumpat lan mlumpat.
  Bocah lanang tanpa alas ngetokake jarum, nuthuk tank, lan nyanyi:
  - Ayo mlaku-mlaku, mbukak akun gedhe!
  Prajurit enom iku paling apik.
  Umure wis cukup sawetara taun, nanging katon kaya bocah cilik. Mung banget kuwat lan otot.
  Oleg Rybachenko nyanyi:
  - Malah yen game ora tindakake aturan, ayo break liwat fraternity!
  Lan maneh, jarum sing mateni lan nggegirisi mabur saka sikile.
  Margarita nyanyi kanthi bungah:
  - Ora ana sing mokal! Aku pracaya bakal ana esuke kamardikan!
  Bocah wadon kasebut maneh mbuwang jarum sing mateni Nazi lan tanke, lan terus:
  - pepeteng bakal ilang! Mawar Mei bakal mekar!
  Lan sanalika prajurit kasebut mbuwang kacang polong kanthi driji sikile, sewu Nazi langsung mabur ing udara. Ya, tentara saka coklat, kekaisaran neraka leleh ing ngarep mata.
  Natasha ing perang. Mlumpat kaya kobra. Jeblugan mungsuh. Lan akeh Nazi sing mati lan pesawat nabrak.
  Wong wadon mau nganggo pedhang, areng lan tumbak. Lan jarum.
  Ing wektu sing padha, dheweke nguwuh:
  - Aku pracaya kamenangan bakal teka!
  Lan kamulyan saka Rusia bakal nemokake!
  Bare driji sikil mbuwang jarum anyar, piercing mungsuh.
  Zoya ing gerakan alam bébas. Maju ing Nazi. Cut mau dadi potongan cilik.
  Prajurit kasebut mbuwang jarum nganggo driji sing kosong. Ngalahake mungsuh, banjur nggero:
  - Kamenangan lengkap kita wis cedhak!
  Lan dheweke mbukak pabrik liar kanthi pedhang, nyapu tank. Iki pancen bocah wadon kaya bocah wadon!
  Nanging kobra Augustine terus nyerang. Wong wadon iki ngipi elek kanggo kabeh wong.
  Lan yen nguripake, tegese iku nguripake.
  Sawisé iku wong abang bakal njupuk lan nyanyi:
  - Aku bakal mbukak kabeh tengkorak! Aku ngimpi gedhe!
  Lan saiki pedhang dheweke tumindak lan ngethok daging lan logam.
  Svetlana uga terus nyerang. Cah wadon iki ora duwe inhibisi. Bareng wis dicencang, akeh mayit sing dicemplungake, lan pesawat lan tank sing ana ing sekitar.
  Terminator pirang nggero:
  - Carane apik iku bakal! Carane apik iku bakal - Aku ngerti!
  Banjur kacang pembunuh mabur saka dheweke.
  Oleg bakal maneh ngethok satus Nazi, nyapu kaya meteor. Lan dheweke bakal njupuk bom lan mbuwang.
  Ukurane cilik, nanging bisa mateni ...
  Carane bakal ambruk menyang bêsik cilik.
  Bocah Terminator melolong:
  - Nom-noman ribut mesin medeni!
  Margarita bakal nindakake iki maneh ing perang.
  Lan bakal nyuda akeh pejuang coklat. Lan ngethok clearings gedhe.
  Cewek itu ngangguk-ngangguk:
  - Lambada minangka tarian kita ing pasir!
  Lan bakal kenek karo semangat gawe anyar.
  Natasha malah luwih nesu ing nyerang. Iki carane dheweke thrashes Nazi. Ora gampang banget kanggo dheweke nolak bocah-bocah wadon kaya ngono.
  Natasha njupuk lan nyanyi:
  - Mlaku ing panggonan iku rekonsiliasi umum!
  Lan prajurit kasebut ngetokake pukulan sing kaya mangkono marang mungsuhe.
  Lan mbalang cakram nganggo sikil telanjang.
  Kene aku mlayu gilingan. Massa saka kepala tentara coklat mbalek adoh lan tank burned.
  Dheweke minangka kaendahan gelut. Ngalahake dhewe nganggo armada kuning kuwi.
  Zoya ing pamindhahan, crushing everyone. Lan pedhange kaya gunting pati.
  Cah wadon iku mung ayu. Lan sikile gundhul mbuwang jarum banget beracun.
  Tekan mungsuh. Padha nusuk tenggorokan lan nggawe peti mati, nggawe tank lan pesawat njeblug.
  Zoya njupuk lan squeak:
  - Yen ora ana banyu ing kran ...
  Natasha bengok-bengok kanthi bungah:
  - Dadi salahmu!
  Lan karo driji sikil gundhul kang uncalan soko sing matèni sak tenane. Iki pancen cah wadon.
  Lan lading bakal mabur saka sikile sing gundhul. Lan bakal nyerang akeh pejuang, ngethok menara saka tank.
  Augustine ing pamindhahan. Cepet lan unik ing kaendahane.
  Apa rambute padhang. Padha flutter kaya spanduk proletar. Cah wadon iki pancen vixen.
  Lan dheweke ngethok mungsuh - kaya-kaya dheweke lair kanthi pedhang ing tangane.
  Rambut abang, kewan sialan!
  Augustine njupuk lan hissed:
  - Bakal dadi kepala banteng - para pejuang ora bakal kelangan pikirane!
  Dadi dheweke maneh numpes akeh pejuang.
  Oleg Rybachenko mumet:
  - Mung apa sing perlu! Apa cah wadon!
  Margarita, mbuwang keris nganggo sikil telanjang, nyuwil menara tank, dikonfirmasi:
  - Prawan gedhe lan keren!
  Augustine langsung setuju karo iki:
  - Aku prajurit sing bakal cokotan sapa mati!
  Lan maneh, kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke bakal ngluncurake perkara sing mateni.
  Svetlana ora kalah karo mungsuh ing perang. Ora cah wadon, nanging kanggo mungkasi munggah karo penyihir kuwi ing geni.
  Lan njerit:
  - Apa langit biru!
  Augustine, ngeculake lading kanthi sikil telanjang, ngethok menara tank, dikonfirmasi:
  - Kita ora ndhukung rampokan!
  Svetlana, ngethok mungsuh lan nembak pesawat, ngucap:
  - Sampeyan ora butuh piso kanggo mateni wong bodho ...
  Zoya squeaked, mbuwang jarum nganggo sikil telanjang, samak:
  - Sampeyan bakal ngapusi dheweke kaya edan!
  Natasha, ngethok Nazi, nambahake:
  - Lan nindakake karo wong kanggo Penny!
  Lan prajurit bakal njupuk lan mlumpat. Padha dadi getih lan kelangan. Umumé, ana akeh kasenengan ing wong-wong mau.
  Oleg Rybachenko katon apik banget ing perang.
  Margarita sang:
  - Pukulan kuat, nanging wong lanang kasengsem ...
  Bocah lanang sing jenius ngluncurake kaya baling-baling helikopter nganggo sikile. Aku ngethok sawetara atus kepala saka Nazi lan tank, lan squeaked:
  - Cukup sporti!
  Lan loro - lanang lan wadon - ing openwork lengkap.
  Oleg, nugel prajurit coklat, gurgled:
  - Lan bakal ana kamenangan gedhe kanggo kita!
  Margarita njawab:
  - Kita mateni kabeh wong - kanthi telanjang kaki!
  Bocah wadon kuwi pancen terminator aktif.
  Natasha nyanyi ing serangan:
  - Ing perang suci!
  Lan jawata ngluncurake disk bumerang sing cetha. Dheweke mabur ing busur, ngethok akeh Nazi lan menara tank.
  Zoya nambahake, nerusake karusakan:
  - Iku bakal kita kamenangan!
  Lan jarum anyar mabur saka sikile sing kosong. Lan dheweke nyerang akeh pejuang lan pesawat.
  Bocah wadon pirang ngandika:
  - Ayo checkmate mungsuh!
  Lan dheweke nuduhake ilat.
  Augustine, ngelus-elus sikile lan mbuwang swastika sing landhep, gurgled:
  - Gendéra Imperial maju!
  Svetlana kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Kamulyan kanggo pahlawan sing tiba!
  Lan bocah-bocah wadon padha bengok-bengok bebarengan, numpes Nazi:
  - Ora ana sing bakal nyegah kita!
  Lan saiki cakram mabur saka sikile para prajurit. Daging ambruk lan menara tank dibongkar.
  Lan maneh lolong:
  - Ora ana sing bakal ngalahake kita!
  Natasha miber menyang udhara. Dheweke nyuwek-nyuwek mungsuh lan manuk swiwine, lan ngetokake:
  - We are she-srigala, manggang mungsuh!
  Lan saka driji gundhul disk banget agawe bakal fly metu.
  Wong wedok iku malah kleru-kleru ing ecstasy.
  Lan banjur mutters:
  - Tumit kita seneng geni!
  Ya, bocah-bocah wadon pancen seksi.
  Oleg Rybachenko gurgled:
  - Oh, iki awal, keamanan menehi!
  Lan dheweke nglirik marang para prajurit. Padha ngguyu lan gundhul untu kanggo nanggepi.
  Natasha ngethok Nazi lan njerit:
  - Ora ana kabungahan ing jagad iki tanpa perjuangan!
  Sing lanang mbantah:
  - Kadhangkala malah gelut ora nyenengake!
  Natasha setuju:
  - Yen sampeyan ora duwe kekuwatan, ya ...
  Nanging kita prajurit tansah sehat!
  Bocah wadon kasebut mbuwang jarum ing mungsuh kanthi driji sikile, nyebul massa tank, lan nyanyi:
  - Prajurit tansah sehat,
  Lan siap kanggo feat!
  Sawise Natasha maneh slashed ing mungsuh, demolishing menara tank.
  Zoya minangka nyolong sing cepet banget. Dheweke ngluncurake tong minyak kabeh ing Nazi. Lan nyuwek saperangan ewu karo siji bledosan.
  Dheweke banjur squeak:
  - Aja mandheg, tumit kita padhang!
  Lan cah wadon ing peralatan tempur!
  Augustine uga ora kuwat ing perang. Iki carane dheweke thrashes Nazi. Kaya-kaya dibuwang saka bentelan nganggo rante.
  Lan ngethok mungsuh, dheweke nyanyi:
  - Ati-ati bakal apik,
  Bakal ana pie ing musim gugur!
  Iblis wulu abang tenan plow ing perang, kaya jack-in-the-box.
  Nanging carane Svetlana gelut. Lan Nazi njaluk saka dheweke.
  Lan yen dheweke kenek, dheweke kenek.
  Getih cipratan mabur metu saka iku.
  Svetlana ngendika kanthi kasar nalika cipratan logam mabur saka sikile sing telanjang, nyawiji tengkorak lan menara tank:
  - Kamulyan kanggo Rusia, kamulyan banget!
  Tank maju terus...
  Divisi ing klambi abang -
  Salam kanggo wong Rusia!
  Dadi bocah-bocah wadon njupuk Nazi. Supaya padha Cut lan shredded. Ora warriors, nanging tenan panthers sing wis break free saka chain.
  Oleg ana ing perang lan nyerang Nazi. Dheweke ngalahake wong-wong mau tanpa welas asih, ngethok tank, lan njerit:
  - Kita kaya banteng!
  Margarita, numpes tentara coklat lan nglereni tank, ngangkat:
  - Kita kaya banteng!
  Natasha njupuk lan nguwuh, ngethok prajurit coklat bebarengan karo tank:
  - Sampeyan ora bisa ngapusi!
  Zoya nyuwek Nazi lan squeak:
  - Ora, ora nganggo tangan!
  Lan dheweke uga bakal njupuk lan ngeculake lintang kanthi sikil kosong lan ngrampungake akeh fasis.
  Natasha njupuk lan squealed:
  - TV kita murub!
  Lan akeh jarum sing mateni mabur saka sikile sing gundhul.
  Zoya, uga numpes Nazi lan tanke, squeaked:
  - Persahabatan kita monolitik!
  Lan maneh dibuwang kanthi keras nganti bunderan burem ing kabeh arah. Prawan iki murni karusakan saka mungsuh.
  Cah wadon, kanthi driji sikil telanjang, bakal njupuk lan ngluncurake telung boomerang. Lan iki nyebabake luwih akeh mayit.
  Sawise kaendahan kasebut bakal ngetokake:
  - Kita ora bakal menehi welas asih marang mungsuh! Bakal ana mayit!
  Lan maneh bab mateni mabur mati saka tumit gundhul.
  Augustine uga cukup logis nyathet:
  - Ora mung siji mayit, nanging akeh!
  Sawisé iku, cah wadon njupuk lan mlaku tanpa alas kaki liwat puddles getih. Lan dheweke mateni akeh Nazi.
  Lan carane roars:
  - Massa pembunuhan!
  Banjur dheweke nyerang jenderal Hitler kanthi sirahe. Dheweke bakal ngrusak tengkorak lan menehi:
  - Banzai! Sampeyan bakal menyang swarga!
  Svetlana nesu banget ing serangan kasebut, utamane nutul tank, squeaks:
  - Ora bakal ana welas asih kanggo sampeyan!
  Lan rolas jarum mabur saka driji gundhul. Nalika dheweke nyerang kabeh wong, pesawat kasebut ambruk. Lan jawata tenan nyoba kanggo shred lan matèni.
  Oleg Rybachenko squeaks:
  - Palu sing apik!
  Lan bocah lanang uga mbalangake lintang sing keren kaya swastika kanthi sikil kosong. Hibrida sing rumit.
  Lan massa Nazi ambruk.
  Oleg nggero:
  - Banzai!
  Lan cah lanang iku ing serangan alam bébas maneh. Ora, daya mung seething ing dheweke, lan gunung geni gurgling!
  Margarita ing pamindhahan. Dheweke bakal nyuwek weteng saben wong.
  Bocah wadon bakal mbuwang sèket jarum bebarengan karo sikilé. Lan akeh macem-macem mungsuh sing tiwas, tank lan pesawat dipateni.
  Margarita nembang ing babagan keceriaan:
  - Siji loro! Sungkowo ora masalah!
  Sampeyan kudu tau dadi pundung!
  Tansah irung lan buntut sing dhuwur.
  Ngerti yen kanca sejati tansah karo sampeyan!
  Iki minangka perusahaan sing agresif. Bocah wadon mau bakal mbengok lan mbengok:
  - Presiden Naga bakal dadi mayit!
  Natasha mung sawetara jenis terminator ing perang. Lan dheweke nggero:
  - Banzai! Njaluk cepet!
  Lan granat mabur saka sikile gundhul. Lan cocog karo Nazi kaya kuku. Lan bakal numpes massa mastodons lan winged, mesin infernal.
  Apa prajurit! Kanggo kabeh prajurit - prajurit!
  Zoya uga nyerang. Asu ngamuk kuwi.
  Lan dheweke njupuk lan gurgled:
  - Rama kita punika Allah Putih piyambak!
  Lan dheweke bakal nabrak Nazi kanthi pabrik telung!
  Lan Augustine nggero maneh:
  - Lan Gusti Allahku ireng!
  Pancen, abrit minangka perwujudan saka cidra lan ala. Kanggo mungsuh, mesthi. Lan kanggo kanca-kancane, dheweke dadi sayang.
  Lan carane dheweke bakal njupuk lan uncalan karo driji sikil gundhul. Lan ana akeh prajurit saka kekaisaran coklat, uga tank lan pesawat.
  Si abang mbengok:
  - Rusia lan Gusti Allah ireng ana ing mburi kita!
  A warrior karo potensial pertempuran gedhe banget. Ora, luwih becik ora melu ing salah siji saka iki. Kaya menara tank, sayap pesawat fasis dicopot.
  Augustine ngguyu:
  - Kita bakal nggiling kabeh pengkhianat dadi bubuk!
  Lan winks ing partners. Ya, bocah wadon sing murub iki dudu barang sing bisa menehi katentreman. Kajaba kanggo tentrem pati!
  Svetlana, numpes mungsuh, ngandika:
  - Kita bakal mateni sampeyan kanthi antrian!
  Augustine dikonfirmasi:
  - Kita bakal mateni kabeh wong!
  Lan saka dheweke telanjang kaki, hadiah saka total annihilation mabur maneh! Lan akeh tank lan montor mabur njeblug dadi cukur cilik bebarengan.
  Oleg nyanyi kanggo nanggepi:
  - Iku bakal banzai lengkap!
  Augustine, nyuwek Nazi nganggo tangan kosong, ngethok nganggo pedhang, lan mbuwang jarum nganggo driji sikile, ngrusak tank lan pesawat bebarengan, ujar:
  - Ing cendhak! Ing cendhak!
  Natasha, numpes warriors coklat, squeaked:
  - Ing cendhak - banzai!
  Lan ayo numpes mungsuhmu kanthi galak.
  Oleg Rybachenko, ngethok mungsuh, ujar:
  - Gambit iki dudu Cina,
  Lan pracaya kula, debut punika Thai!
  Lan maneh cakram pemotong logam sing cetha mabur saka sikile bocah lanang. Dheweke ngethok menara tank lan buntut pesawat.
  Margarita, nglereni prajurit kekaisaran coklat lan waja tank, nyanyi:
  - Lan sapa sing bakal kita temokake ing perang?
  Lan sapa sing bakal kita temokake ing perang ...
  Kita ora bakal guyon karo -
  Kita bakal nyuwek sampeyan!
  Kita bakal nyuwek sampeyan!
  Dheweke kerja apik karo Nazi banjur ... Lan Rusia Soviet ngalahake kekaisaran coklat nalika nyerang Moskow.
  Perang durung rampung, nanging USSR wis duwe kesempatan kanggo ngalahake Nazi dhewe. Dadi enem maneh kudu ngganggu misi super lan keren.
  
  ONE USSR antarane WOLVES
  Pateni iki disebabake dening suar surya, nyebabake Amerika Serikat, Inggris, lan jajahane dadi peteng nalika tanggal 22 Juni 1941. Kaping pisanan, iki ora mengaruhi dalan perang. Jerman maju kaya ing sejarah nyata. Fuhrer uga nguripake kidul, lan Jepang njupuk sikap tunggu-lan-ndeleng ... Lan maneh, mangsa frosty nylametake Tentara Abang saka kekalahan lengkap lan ngidini kanggo ngluncurake serangan balik ing cedhak Moskow. Sauntara kuwi, Jepang ngrebut barang-barang sing ana ing Samudra Pasifik, sing sadurunge dadi kagungane Inggris lan Amerika Serikat, lan pasukan tambahan sing saiki ora bisa digayuh.
  Ing sisih wétan ing musim semi lan awal musim panas, Jerman menang pirang-pirang kamenangan lan wiwit nyerang Stalingrad maneh. Nanging, iki ngendi bedo karo kasunyatan wiwit. Ora ana ngarep kapindho ngidini Jerman ngirim pasukan liyane saka Eropah lan saka Libya, mung ninggalake garnisun Italia ing kana.
  Lan nyerang wiwit ora mung ing Stalingrad, nanging uga ing Tikhvin. Lan saiki diprentahake dening Rommel, sing dihormati dening Fuhrer amarga ngalahake Inggris ing Libya lan nyekel Tolbuk.
  Tank Tiger pisanan uga melu perang. Rommel ngluncurake serangan ing wayah wengi lan bisa ngagetake pasukan Soviet. Kahanan kasebut tambah parah amarga kasunyatane Jerman duwe kaluwihan ing penerbangan lan ora mbuwang energi kanggo nglawan sekutu.
  Pilot Marcel kanthi cepet entuk akun ing sisih wétan. Mbalik ing wulan Juni 1942, dheweke ngluwihi jumlah pesawat sing ditembak mudhun ing satus seket lan nampa Knight's Cross of the Iron Cross kanthi pedhang godhong oak perak lan berlian.
  Nanging iki mung wiwitan karir.
  Ing langit pancen luwih angel kanggo Tentara Abang. Lan Jerman bisa njupuk Tikhvin, lan sawetara kutha liyane lan Cut Leningrad karo ring pindho, ngalangi kutha iki maneh.
  Komando Soviet nyoba nembus menyang Leningrad lan nyerang ing tengah. Nanging ora cukup kekuatan kanggo entuk sukses ing wilayah kasebut.
  Siji-sijine panglipur yaiku yen Nazi macet ing Stalingrad, sing menehi kesempatan kanggo ngumpulake cadangan anyar.
  Nanging Leningrad tetep diblokir. Türkiye lan Jepang durung mlebu perang lan USSR duwe kesempatan kanggo ngowahi gelombang perang. Ing November 1942, pasukan Soviet ngluncurake serangan ing Rzhev lan Stalingrad.
  Ora bisa sukses ing cedhak Rzhev. Nanging ing Stalingrad dering ditutup. Nanging sing dadi metu kanggo nalika. Reich Katelu duwe cadangan luwih akeh, lan Rommel ngluncurake serangan menyang Stalingrad saka sisih lor, lan Mainstein saka sisih kidul.
  Kahanan kasebut saya tambah parah amarga Jepang mlebu perang sing ora dikarepake. Para samurai, sanajan kendala perang ing China, nyerang Vladivostok.
  Hirohito mbokmenawa wedi yen Reich Katelu bakal kalah lan mlebu perang.
  Kajaba iku, Jepang duwe sumber daya lan infantri sing cukup kanggo serangan skala penuh.
  Tentara Abang dicegat, lan Rommel bisa nembus saka sisih lor menyang Stalingrad. Mainstein mandheg sementara, nanging sawise nampa bala tambahan lan dhukungan saka Paulus, dheweke gabung karo pasukan sing wis ora diblokir.
  Mangkono, dering liyane muncul ing ngendi pasukan Soviet ketemu.
  Sawisé perang wangkal, akèh-akèhé padha ditumpes lan dicekel. Sawisé iku Jerman rampung nyekel Stalingrad. Lan ing Maret 1943, Türkiye uga melu perang. Kahanane dadi tambah ruwet. Jerman tetep unggul ing udhara. Marcel ngluwihi jumlah telung atus pesawat sing ditembak mudhun lan dadi wong Jerman pisanan sing nampa Knight's Cross of the Iron Cross kaping pindho kanthi Pedhang Daun Oak lan Berlian.
  Ing wulan Mei, Jerman ngluncurake serangan anyar, kanthi nggunakake tank anyar - "Tiger", "Panther" lan "Singa". Lan padha maju kanthi sukses, sanajan Tentara Abang njupuk pertahanan sing kuat. Nanging pasukan wis ora padha, amarga pasukan Soviet perang ing telung ngarep bebarengan - marang Reich Katelu, satelit, Jepang lan koloni, lan Turki. Kahanan kasebut saya tambah parah amarga perang total sing diumumake dening Nazi, sing nyebabake produksi senjata kaping pirang-pirang tanpa ana bom dening Sekutu. Dadi kemungkinan USSR cepet suda!
  Leres, Kraut maju alon-alon, nalika ngadhepi pertahanan kanthi jero. Lan pasukan Soviet, gadhah pengalaman, perang banget wani. Nanging dheweke isih kalah.
  Nanging, padha perang karo wani gedhe, lan sawetara prajurit nuduhake kelas paling dhuwur. Contone, kru tank Elizabeth ing T-34-76 paling biasa nglawan Nazi.
  Lan Jerman alon-alon pindhah menyang pasukan Soviet, mbentuk wedge, utawa babi. Tangki Singa sing paling abot lan paling dilindhungi ana ing ngarep. Iku meh podo karo Panther, mung luwih gedhe lan bobot sangang puluh ton. Waja frontal awak 150 mm lan sloped kaya T-34, lan sisih 82 mm karo slope. Bathuk menara kasebut umume dilindhungi kanthi kuat: 240 mm kanthi lereng, lan sisih sing luwih lemah uga 82 mm, kaya awak. Lan bedhil iku kuat, dawane 105 mm, karo laras dawa 70 EL. Iki minangka tank sing bisa nabrak saka kadohan.
  Elizabeth nggeser gearbox menyang ndhuwur kanthi sikil kosong.
  Lan telung puluh papat njupuk munggah kacepetan. Ora ana gunane kanggo njupuk "Singa" saka kadohan lan sampeyan kudu nyedhaki. A mesin Jerman kuat ngirim projectile pasukan agawe. Dheweke cepet-cepet liwat. Bocah-bocah wadon ing tank ngguyu riang lan ngobahake sikile.
  Panas ing Kaukasus lor ing pungkasan Mei, lan ayu ing bikini duwe akèh fun.
  Elena nyathet karo singsot:
  - Saiki fasis bakal ditendhang kanthi serius ing sungu!
  Catherine, goyangake telanjang, sikil samak, setuju:
  - Kita mesthi bakal kenek wong!
  T-34-76 terus akselerasi, nanging kacepetan mati-dalan diwatesi. "Singa" umume meh ora nyusup, lan "Panthers" lan "Macan" sing luwih lincah alon-alon supaya ora maju.
  Nanging kendaraan kasebut uga mbebayani, utamane Panther, sing bisa nembak limalas tembakan saben menit. Sampeyan bisa nyana surprise saka siji iki.
  Efrasia, menet gas kanthi tumit telanjang, njerit:
  - Kita bakal perang kanthi cara sing apik!
  Meriam tank Lev nduweni kekurangan sing signifikan: mung nembak limang tembakan saben menit. Umumé, dudu model sing paling sukses. The armor-piercing gedhe banget, lan ora perlu kanggo mencet saka kadohan banget. "Macan" lan "Panthers" njupuk saka rong kilometer saka kadohan luwih iku meh mokal kanggo mencet mobile lan cilik telung puluh papat. Dadi apa worth nglengkapi "Singa" karo meriam kuat? Tank Soviet liyane malah luwih entheng, kajaba KV-1S, nanging tank iki ora duwe kaluwihan ing pangayoman, lan ciri driving mung Samsaya Awon.
  Elizabeth muter awak lan squeal:
  - Aku ambegan karo dhadha, udhara iku ombak amba,
  Sparkles padhang, karpet lintang tanpa wates ...
  Perasaan muter, bocah wadon tanpa alas kaki urip,
  Aku pengin muter ing langit lan mabur menyang srengenge ing salawas-lawase!
  Iku ora gampang kanggo break liwat tank Lev, malah menyang sisih. Sisih menara, kaya Panther, cenderung, lan sisih ndhuwur sisih awak uga. Tangki iki wis duwe wangun "kucing" sing khas, sing menehi perlindungan sing luwih apik amarga miring. Ora kaya Macan, meh persegi. Nanging "Macan" dikembangake sadurunge perang, lan bentuke meh padha karo KV. Nanging "Tiger" -2, pembangunan mengko, uga tank wangun "kucing", lan rauh tank iki uga bakal produksi. Iku uga meh mokal kanggo mencet "Singa" ing Papan. Mung bagean ngisor awak ora duwe slope waja, nanging ditutupi rollers. Sing, sampeyan kudu break liwat cedhak lan njaluk persis antarane rollers.
  Dadi tugas kanggo bocah-bocah wadon angel. Kajaba iku, telung puluh papat gonjang-ganjing kanthi gerakan sing meh ora bisa dijupuk kanthi akurat.
  Elizabeth takon marang kanca-kancane:
  - Apa kita bisa ngalahake mungsuh?
  Elena mangsuli kanthi yakin:
  - Nalika bocah-bocah wadon ora duwe sepatu, sikil sing telanjang dadi sensitif banget, mula dheweke bakal nyerang mungsuh.
  Elizabeth setuju karo iki:
  - Ya, tumit telanjang bocah-bocah wadon minangka kunci kanggo kamenangan!
  Dadi, supaya ora kalah, telung puluh papat kasebut mlebu ing kapal. Wangsulan: Bab ingkang utama ing kene uga kanggo ngindhari bedhil Panther lan Tiger. Padha cepet-diperlokaké lan akurat. Lan sampeyan uga ora bisa mencet tank iki.
  Elena nembak wong Jerman nggunakake driji sikil. Nanging ngliwati rink skating nalika obah meh ora mungkin. Nanging arena skating mungsuh rusak, lan "Singa" mandheg.
  Telung puluh papat maneh ngliwati dheweke. Lan ngirim projectile agawe menyang sisih ngisor sisih.
  Ekaterina cathetan:
  - Senjata kita wis kuna - ora ana cara kanggo njupuk "Singa"!
  Nanging amarga frustasi, Elena nyerang sisih mungsuh, lan "Singa" kejiret.
  Bocah-bocah wadon, tanpa alon-alon, cepet-cepet maju maneh. Saiki dheweke duwe target sing luwih lemah: "Panther". Iku cukup kanggo mencet langsung ing sisih.
  Elizabeth cathetan:
  - Kucing praktis!
  Catherine ngandika karo ngguyu:
  - Nanging dheweke meh ora nyusup supaya ora metu saka tutup "Singa".
  Lan Elena murub saka kadohan ing Panther, kang adoh ing sisih lan mbukak sisih. Iku sethitik lancip - 40 millimeters, lan iku ora Matter sing ing amba.
  Tank Jerman njeblug kanthi kacilakan. Ya, para ayu bajingan banget.
  Padha karo sih-rahmat captivating gelut ayu.
  Nanging cangkang mung singsot, cepet-cepet liwat, meh ndemek waja.
  Iki mbebayani banget kanggo telung puluh papat, lan meh podho wong sing mlumpat antarane lepen.
  Elizabeth njupuk maneh nganggo sikil telanjang lan nyanyi:
  - Aku bisa nindakake kabeh, aku bisa nindakake kabeh, kita bakal kenek Wehrmacht bali!
  Mesthi, karo bocah-bocah wadon kuwi Iblis dhewe ora wedi. Sanajan Nazi nyerang kanthi agresif, lan duwe tank akeh ...
  Pasukan ora padha. Sanajan jumlah mobil kira-kira padha, mobil Jerman luwih abot. Akeh tank Soviet sing entheng lan ora siap perang nglawan monster Nazi.
  Nanging kru Elizabeth nindakake mukjijat lan njupuk Panther liyane ing pamindhahan.
  Anggota Komsomol uga nglawan bedhil. Dheweke njupuk kanthi akurat. Padha mlayu, sumunar tanpa alas kaki, tumit bunder. Lan padha nggebug mungsuh ing target.
  Alenka mrentah kanthi semangat:
  - Bocah-bocah wadon, aja nyerah!
  Lan saiki meriam kasebut ngetokake cangkang, persis ing T-4, nusuk tank iki. Nanging, mesthine, "Singa" ora bisa ditindakake kanthi gampang. Lan ing kene sampeyan kudu nyoba.
  Anyuta nuding mobil nganggo driji sikile sing gundhul lan njeblug, karo ngomong:
  - Kamulyan kanggo komunisme!
  Alla uga nembak kanthi akurat lan nambah:
  - Kamulyan kanggo pahlawan!
  Bocah-bocah wadon gelut ing kene ora ana sing kelas ndhuwur lan aerobatik!
  Maria, nyedhot cangkang menyang bedhil, nyanyi:
  - Luwih dhuwur lan luwih dhuwur lan luwih dhuwur,
  Upaya kanggo mabur manuk kita ...
  Lan saben baling-baling ambegan,
  Tentrem wates kita!
  Marusya nambahake, njupuk ing Krauts:
  - Iki mesthi bener ...
  Kepahlawanan massa Rusia lan ora mung wong Rusia ditampilake ing kabeh ...
  Swara cuckoo sing diukur lan diredam, kaya lonceng sing nggegirisi, nyapu ing parit. Wit-witan langka kanthi makutha ijo sing kandel ing angin, kaya pionir ing salam marang prajurit sing kesel. Kanggo sawetara, iki bisa uga katon kaya peringatan - ujare, sampeyan bakal menyang jagad sabanjure!
  Batalyon ing printah Vladimir Mikhailovsky, nemen babak ing perang sadurungé, utamané ing asor Mei, saiki cepet-cepet replenished karo rekrut lan wis siyap kanggo nutupi salah siji saka arah paling mbebayani. Telung kilometer ing sisih wétan, banyu cipratan ing sadawane Don, ngobong geni perang.
  Akèh-akèhé alang-alangé diobongi déning bom sing ngobong, lan banyu dadi ireng amarga jelaga. Kaya pertandhingan ageng ing aib sedhih, tumpukan kreteg sing dirusak dening gelombang jeblugan ngadeg piyambak, tumindak minangka pendukung.
  Ing prau, pionir lokal ngeterake hadiah ing sawah, uga kothak amunisi kanggo prajurit Soviet heroik, siap kanggo perang mati karo gerombolan Nazi nesu.
  Dadi wong papat nyeret kothak dawa menyang grumbulan sing ditutupi wolfberries. Ing kana, bedhil anti-tank sing disamarake kanthi ati-ati mengintai. Telung prajurit lan penembake Alesya kanthi mripat sing apik banget. Cah wedok iku kurus banget, nanging tangane otot-otot amarga kesel. Dheweke uga nyoba, bebarengan karo wong lanang, kanggo nyiapake jebakan yen tank utawa "wong lapis baja" saka pak Hitler nyoba ngliwati bukit alam.
  Prajurit, umume, isih tanpa jenggot lan durung ditembak, para nom-noman sing wis ngrampungake kursus rekrut sing disingkat siji setengah sasi, ditambah, mesthi, latihan pre-conscription sing wis mapan ing USSR.
  Sawetara prajurit wis duwe pengalaman. Beda karo kewan enom ing bulu, ketajaman gerakan, lan sawetara digulung maneh. Ing tartamtu, siji-paningalan Ivan, sing katon kaya bajak laut nyata, tuwuh jenggot. Pangkat ensign, lan wis sawetara pesenan ditampa ing macem-macem perang, utawa rodo pisanan cedhak Moscow. Nalika, ketoke, padha ora mokal: padha mandheg Krauts, lan malah ndamel mungsuh sawetara atus kilometer, kaya beaters asu.
  Pira peralatan sing ditinggalake ing Fritz? Mungkin ora akeh, lan tank asring ditemoni, nanging operator personel lapis baja kanthi meriam lan senapan mesin, sing nyiksa infanteri Soviet ing musim panas lan musim gugur taun '41 kanthi nyeri banget!
  Nanging nalika Frost ngluwihi telung puluh derajat, kabeh monster Teutonik iki ilang kemampuan kanggo mindhah mung ... Bensin beku lan pelumas beku.
  Sayange, dheweke gagal ngrampungake Nazi kanthi lengkap. Sebagéyan amarga kaluputan saka komando, sing njaluk pasukan gedhe kanggo nyerang kutha-kutha ing ngendi unit Jerman padha ngepung. Lan thaw wis teka - sialan iku ...
  Ing musim semi, Ivan uga entuk urutan kaping pindho - dheweke bejo mateni jenderal lan sawetara perwira amarga penyergapan. Nanging, perang kasebut mung sukses sebagian. Sajrone nguber, pecahan kesasar kena ing pasuryan Ivan Krasnov, depriving wong saka mripat. Sayange, iki perang, dudu film bocah-bocah, ing ngendi paraga utama nyerang kabeh wong, nanging malah satus bedhil mesin ora bisa kena.
  Lan saiki dheweke kudu nindakake pakaryan fisik sing angel: ngeduk trenches, sel lan bolongan jebakan.
  Para perintis mbantu wong-wong mau, nalika ana ing lapangan sing tenang lan bocah-bocah lanang lan wadon dhewe njaluk bantuan kanggo para sedulur sing luwih tuwa. Dheweke kerjane kanthi sregep banget, nyoba nindakake luwih akeh tanpa ngitung kekuwatane. Iki carane vena swelled lan njedhul metu ing tanned, calloused tangan lan gundhul, bruised sikil bocah-bocah. Ing wektu sing padha, dheweke isih bisa nyanyi;
  Kita minangka pionir, anak-anak komunisme -
  Geni, tarub lan sungu muni!
  Invasi fasisme sing dikutuk -
  Sing ngenteni kekalahan sing nggegirisi!
  
  Apa sing kita kalah ing perang kasebut?
  Utawa sampeyan entuk ing perang karo mungsuh?
  Kita biyen mung bocah-bocah ing donya -
  Lan saiki warriors saka Motherland!
  
  Nanging Hitler njupuk langkah menyang ibukutha kita,
  Grojogan ngeculake bom sing ora kaetung!
  Lan kanggoku Tanah Air iku luwih ayu tinimbang langit -
  Saiki sunset getih wis teka!
  
  Kita bakal nanggapi agresi kanthi kasar -
  Sanadyan awake dhewe, adhuh, cilik!
  Nanging pedhang ana ing tangane bocah enom sing rapuh -
  Luwih kuwat tinimbang legiun Iblis!
  
  Ayo tank cepet-cepet longsor sawise longsor,
  Lan kita dibagi bedhil antarane telu!
  Ayo polisi tegese ngarahake ing mburi,
  Nanging Gusti Allah sing Mahasuci bakal ngukum wong-wong mau kanthi ganas!
  
  Apa sing kita mutusake? nindakake pakaryan tentrem-
  Lan kanggo iku, sayangé, aku kudu njupuk!
  Kalem wis gething.
  Ana uga panganiaya lan sih-rahmat!
  
  Aku lan cah wadon mlaku tanpa alas kaki bebarengan -
  Sanadyan salju wis tiba, iku ngobong salju kaya batu bara!
  Nanging dheweke ora wedi, bocah-bocah ngerti -
  Fasis bakal mimpin menyang peti mati karo peluru!
  
  Mulané padha matèni kompi Krauts sing ala,
  Lan liyane saka pengecut padha mlaku!
  Kita numpes infantri kaya arit ing perang -
  Musim panas sing enom ora dadi alangan kanggo kita!
  
  Kamenangan iku prestasi, bakal ing Mei,
  Saiki badai salju prickly, salju hard!
  Sing lanang ora nganggo alas, adhine ora nganggo alas,
  Anak-anak ngrayakake prima ing rags!
  
  Endi pasukan kasebut teka saka kita?
  Kanggo nahan lara, kadhemen, sing perlu!
  Nalika kanca ngukur dhasar kuburan,
  Nalika kanca moans, aku mati!
  
  Kristus mberkahi kita para pionir,
  Panjenenganipun ngandika, Fatherland wis diwenehi kanggo sampeyan dening Gusti Allah!
  Iki iman pisanan kabeh,
  Soviet, negara suci!
  Gemuruh tank-tank sing nyedhak bisa keprungu, lan pesawat-pesawat bergema ing langit. Lan wis gegaman pengepungan kuwasa gludhug. Nalika kena cangkang sing mbledhos dhuwur, gumpalan bumi lan gambut sing ilang dibuwang dhuwur menyang langit. Iki ngendi perang diwiwiti. Mayor Vladimir Mikhailovsky nyekel teropong sing dicekel ing tangane, nonton longsoran baja fasis sing nyedhaki. Dheweke nyoba ngusir para perintis menyang mburi, nanging ora pengin lunga lan njaluk bedhil kanggo perang.
  Ora ana senjata sing cukup kanggo saben wong, sanajan bocah-bocah lokal nggawa bedhil mburu lan malah busur olahraga. Saben uwong kepengin perang kanthi gagah lan menang. Nanging sampeyan ora bakal bisa mati karo pikiran pungkasan bab Motherland.
  Mayor Mikhailovsky mrentahake:
  - Aja mbukak geni tanpa prentah!
  Pancen, mung duwe loro "patang puluh lima" kanggo kabeh batalyon, sing tegese kasempatan kanggo Krauts nyedhaki.
  Ing ngarep, kaya adat ing antarane Nazi, ana kendaraan sing paling dilindhungi; tank T-4 lan bedhil poto-propelled "Okhotnik". Dheweke kudu menehi dalan kanggo kendaraan sing luwih entheng lan infantri sing rada ketinggalan.
  Mobil lan motor Nazi saben-saben alon-alon amarga wedi maju ...
  Nanging perintis Yuli Petrov mbuktekaken sing padha manggon kene ora kanggo apa-apa. Tambang anti-tank sing langka, dilapisi lem krasan, lan ing ndhuwur gambut sing ndadekake ora katon dipindhah ing antarane tunggul kanthi bantuan kabel, ing sangisore trek T-4.
  Piring-piring baja saka ulat lay mudhun ing saiki agawe. Jeblugan ora katon kuwat banget, nanging uler kasebut ambruk, lan tank Hitler wiwit ngrokok lan muter kanthi menara.
  Bocah lanang liyane nggunakake piranti sing padha. Wiwit infanteri Jerman pengecut, lan tank lan bedhil self-propelled ora ana pertahanan ing ngarep, mula bakal diukum.
  "Hunter" sing misuwur, kanthi siluet sing kurang lan waja sing kuwat, katon kaya penyu sing rata. gun poto-propelled iki muncul cukup anyar ing ngarep Soviet-Jerman. Amarga karakteristik nyopir sing apik, meriam sing bisa nembus ing jarak sing cukup, lan bisa urip ing perang, "Hunter" langsung dadi omongan ing kutha kasebut.
  Nanging trek kasebut isih biasa, sanajan amba.
  Kene rusak "Hunter", kaya frigate pirate karo rudder rusak, minger menyang sisih lan tabrakan karo T-4. Lan loro coffins baja ing trek wiwit cemlorot, lan sawetara wektu mengko njeblug amarga amunisi detonating.
  Welasan mobil medium-bobot wis mandheg, rusak lan ora duwe daya.
  Nanging liyane ngetutake dheweke, utamane akeh prajurit waja. Kene gun poto-propelled "Okhotnik" njupuk munggah kacepetan lan ... Falls menyang bolongan camouflaged. Mung uler sing metu saka ndhuwur lan obah tanpa daya.
  Pionir bungah. Ing sawetara panggonan ana bledosan krasan ing bolongan ndudhuk. Iki digawe kanthi cara artisanal. Mesthi, iku ora pati roso saka dynamite, nanging cukup kanggo mateni sasis.
  Fritz nandhang kerugian abot, operator personel lapis baja gagal, sawetara ngliwati zona mbebayani, nanging ditemokake kanthi mbuwang granat lan bahan peledak.
  Kene, malah pejuang enom cepet-witted wis nggawe catapults cilik. Dheweke mbuwang paket khusus alkohol kayu sing disuling sing dicampur karo unsur mesiu.
  Nalika kena, waja sing luwih tipis saka transportasi Hitler dadi, nyebabake kru murub karo geni biru. Amarga rasa lara, para Kraut njerit-njerit kanthi ati lan mlayu kanthi raine kleru amarga medeni.
  Sawetara wong malah nyerah teknologi ...
  Sayange mung akeh mungsuh, sawetara kendharaan nyemburake bedhil mesin menyang kabeh lan nyedhaki parit.
  Lan ketemu landak... Sauntara Alesya nudingi patang puluh lima. Mesthi, sampeyan ora bisa njupuk T-4 lan Hunter sirah-on, nanging sampeyan bisa nyoba sisih. Ana apa-apa kanggo ngomong bab operator personel wojo. Dheweke bakal ngalahake kabeh wong lan nggawe dheweke batuk getih ing lantai logam panas!
  Senapan kaliber cilik nduweni akeh kaluwihan tinimbang sing gedhe - tingkat geni, gampang kamuflase. Lan padha ngerti carane milih gol.
  Nazi nggegirisi, galak kaya hyena. Lan ing antarane wong lanang Soviet ana sing tiwas lan tatu. Utamane tragis nalika prajurit enom sing lagi wae wiwit urip mati. Punika cah wadon pionir enom banget, kangelan njupuk paket mbledhos lan mbuwang piyambak ing trek saka tank medium T-3. Kothak elek kanthi batang sing dawa nanging katon tipis mlumpat lan nyuwek menara persegi.
  Lan prajurit maneh mbuwang granat, lan bedhil mesin wiwit murub ing motor crawling. Lan kepala prajurit Hitler bledosan, kaya ceri sing mateng dibuwang dening udan es.
  Lan tangki bensin motor gedhe njeblug, mbuwang geni sing nesu. Rasane kaya gegeran jin neraka. Ing ngisor iki sawetara operator personel lapis baja sing uga gabung karo kanca-kancane sing apes.
  Alesya nunjuk ing "Hunter" lan ngarahake ing bagian ngisor awak. Iku angel kanggo njaluk ana, nanging iki mung kasempatan kanggo nembus bedhil poto-propelled kejem. Gerakan Gamelan saka driji, banjur giliran.
  Gun menehi recoil alus, lan mesin fasis pamisah ing setengah. Lan gendera kanthi swastika tiba ing lendhut getih.
  Alesya bisik-bisik:
  - Keadilan mbutuhake pengorbanan, amal mbutuhake sumbangan, lan sukses amarga adil mbutuhake pengorbanan!
  U-turn, cah wadon artileri ngaso wuda supaya luwih aran biorhythms bumi, lan ambegan suket karo tlapakane, lan shoots maneh, ngengingi insidious T-3 ing peserta.
  Bisa dideleng manawa meh kabeh tank medium armada Nazi wis dipateni. Sing terakhir dirusak dening bocah pionir, sanajan cedera, nyurung tong minyak kanthi campuran karbida sing mbledhos, bledug batu bara, serbuk gergaji kanthi jumlah fosfor sing sithik. Anak heroik wis ora cukup kekuatan kanggo push tong minyak sawise tatu, lan kanca Andrei, nyabrang piyambak nalika mlaku, di-push ing gembong saka bedhil self-propelled patang puluh ton "Bumblebee". Senapan kaliber 150 mm sing obsequious mundhak lan tetep munggah. Lan jiwo para perintis, wis fluttered metu saka awak ambruk, cepet-cepet menyang Kratoning Swarga seneng, ngendi ora ana panganiaya lan pain.
  Pengangkut fasis sing isih urip, ilang dhukungan saka kanca-kancane sing luwih abot, wiwit mundur ... Gemuruh musik Wagner mandheg, lan penerbangan umum diwiwiti.
  Vladimir Mikhailovsky, ngusap getih saka bathuk, ngandika:
  - Prajurit Rusia bisa mati ngadeg, nanging ora bakal urip ing dhengkul! Rusia bisa uga getihen, nanging ora ana jumlah getih sing bakal nggawe keberanian lan kasetyan kita marang Tanah Air!
  Lan pionir sing isih urip konfirmasi iki ... Senajan akeh sing wis diobong lan tatu.
  Lan Anastasia Witchakova lan Akulina Orlova perang ing langit, padha siyap kanggo saingan karo Marseille sombong, sing wis nglumpukake luwih saka patang atus pesawat downed, kanggo kang nampa gelar kaping lima saka Knight's Cross of the Iron Cross karo emas. godhong oak, pedhang lan inten.
  Nanging bocah-bocah wadon jelas ing swasana ati kanggo perang tenan. Ing kene dheweke mung nganggo bikini lan gelut tanpa alas kaki. Lan pesawat Luftwaffe nembus.
  Anastasia, nggunakake driji sikil telanjang, ngarahake bedhil menyang target, ngalahake fasis, lan ngandika:
  - Iman kita gedhe,
  Iku bakal awet kanggo abad!
  Lan nglirik kancane. Akulina uga ngalahake fasis kasebut, nabrak dheweke, kanthi akurat nggunakake sikil telanjang lan squeals:
  - Kanggo keagungan gagasan komunisme!
  Lan bares untune mutiara. Iki cah wadon sing gelut lan sinau.
  Lan sparkles karo untune.
  Anastasia, nembak pesawat Jerman liyane nganggo Yak-9, squeaks agresif:
  - elang Rusia liwat planet,
  Mbukak swiwine, bakal mabur...
  Mungsuh bakal diadili
  Dheweke bakal dikalahake, rusak!
  Akulina kanthi gampang ngonfirmasi iki, ngalahake mungsuhe:
  - Bakal rusak!
  Sanajan, mesthi, bocah-bocah wadon ace ayu uga muncul saka Jerman. Albina lan Alvina perang ing ME-309 paling anyar. Prajurit perang kuwi nyolong.
  Lan dheweke nembak pesawat Soviet kanthi ketangkasan sing luar biasa. ME-309 minangka montor mabur sing kuat banget sing nganggo telung meriam udara 30 mm lan papat bedhil mesin. mobil Russian ora bisa nolak monster kuwi.
  Yen ditembak mati, ora karu-karuan.
  Albina, nggunakake driji sikil telanjang, ngucapake meriam pesawat menyang target. Dheweke nyerang mungsuh lan ngucap:
  - Kanggo kamenangan Reich Katelu!
  Lan dheweke nuduhake ilat.
  Alvina uga nabrak mungsuh. Dheweke nyuda Yak-9 Soviet lan cooed:
  - Kanggo wates gedhe tentara kita!
  Lan dheweke nglirik kanca-kancane.
  Huffman uga gelut, entuk skor. Dheweke durung dadi salah sawijining ace gedhe, nanging dheweke maju kanthi cepet. Lan sampeyan uga bisa ngomong monster saka neraka.
  Jerman, sanajan alon-alon lan kanthi mundhut gedhe, pindhah ing pesisir Volga, nyedhaki Segara Kaspia.
  . BAB 2.
  Pasukan padha cetha unequal. Penerbangan fasis utamane ngganggu. Focke-Wulf teka ing ngarep kanthi jumlah gedhe lan senjata lan kacepetan sing kuat dadi masalah kanggo Tentara Abang. Kajaba iku, mobil iki angel banget kanggo njupuk mudhun. Dheweke ulet lan akeh waja.
  ME-309 uga dadi kejutan sing ora nyenengake kanggo pilot Soviet, ing babagan kacepetan lan senjata. Lan dheweke ngrusak unit Soviet.
  Bomber Yu-288 anyar, mesin sing kuat banget, uga ngebom posisi Soviet. Iku nggawa papat ton bom nalika dimuat biasane, lan enem ton nalika dimuat. Lan dheweke nyingkirake unit Soviet cukup akeh.
  Rommel uga nuduhake kelas minangka komandan, uga Mainstein.
  Jerman saya cedhak lan nyedhaki Astrakhan. Lan ora dikarepke kanggo printah Soviet Fritz tindak ing nyerang bebarengan Volga ing arah Kamyshin. Iki minangka gerakan sing wani nanging kuat. Lan nganti saiki wis angel kanggo mungkasi.
  Nanging pertahanan Tentara Abang isih kuwat ... Ing seminggu, Nazi maju sèket kilometer lan mandheg.
  Padha ketemu karo counterattacks dening unit Soviet ...
  Ing wektu sing padha, Jepang nyoba ngembangake serangan marang Alma-Ata. Lan banjur perang sengit raged.
  Bocah-bocah wadon padha perang karo wong lanang, lan bisa uga luwih apik tinimbang dheweke.
  Margarita Magnitnaya lan Tatyana Bulatnaya, bocah-bocah wadon ayu, njupuk saka bedhil mesin.
  Wong-wong mau nembak samurai lan ngucap:
  - Ayo ora pisah karo ngimpi,
  Langkah pisanan ing urip iku penting ...
  Sampeyan ndeleng maneh ing ndhuwur bumi,
  Angin puyuh saka serangan ngamuk!
  Margarita mbuwang granat pembunuh nganggo driji sikile, nyuwek Jepang lan nyanyi:
  - Ora ana sing bakal ngalangi kita,
  Ora ana sing bakal ngalahake kita ...
  Kita bakal ngubur Wehrmacht ing lemah,
  Persahabatan kita monolitik!
  Tatyana, nembak mungsuh, sarujuk:
  - Pancen monolith!
  Wong Jepang maju ing Alma-Ata. Dheweke duwe akeh prajurit lan macem-macem cadangan. Iki wong lanang gelut. Nanging bocah-bocah wadon ngethok. Padha perang banget.
  Tatyana Bulatnaya mbuwang granat liyane, nyuwek samurai lan nyanyi:
  - Kanggo prestasi gedheku!
  Lan dheweke nglirik karo mripate warna safir. Prawan sing ceria, sampeyan ora bisa ngomong apa-apa.
  Lan Margarita, kanthi tumit sing gundhul, bakal njupuk lan mbuwang hadiah pati, nyuwek prajurit Jepang.
  Lan dheweke bakal nyanyi:
  - Kabeh bingung, intertwined, ing prahara saka kasangsaran lan alangan!
  Lan maneh dheweke mbalang linglang menyang Jepang nganggo driji sikil ...
  Prajurit Barefoot lan Barefoot Oksana nyusup menyang dheweke lan nyurung kothak granat, bisik-bisik:
  - Iku bakal bocah-bocah wadon kelangan!
  Lan kabeh prajurit telu nyanyi:
  - Samurai mabur menyang lemah, kanthi tekanan baja lan geni!
  Lan para ayu perang karo nesu banget. Padha ngliwati geni lan banyu lan pipa tembaga ora muspra.
  Ing kene Oksana, kanthi sikil gundhul, mbuwang granat sing kena ing tank cahya Jepang Chikha. Inggih, iki gol gedhe.
  Margarita, nembak mungsuh, nyanyi:
  - Sampeyan bisa pracaya malah ing anané iman! Sampeyan ora bisa nindakake bisnis!
  Tatyana kanthi logis nyathet:
  - Apa sing sampeyan ucapake minangka paradoks!
  Margarita nguncalake granat nganggo driji sikil lan kanthi logis ngomong:
  - Apa jenius ora kanca paradoks?
  Tatyana menehi giliran, mowed mudhun samurai lan sarujuk:
  - Mesthi, kanca!
  Lan warriors njupuk lan bledosan metu ngguyu ... Padha gelut bocah-bocah wadon, lan padha ngomong apa liyane ... Ora wonder everyone ing Rusia ngelingi carane bocah-bocah wadon perang!
  Oksana gelut ing tingkat paling dhuwur, mesthi. Lan dheweke njupuk saka macem-macem titik, lan cah wadon muter kaya ndhuwur spinning.
  Iki ayu, ora bakal menehi apa-apa marang sapa wae. Lan bakal ngunyah pengkhianatan, bebarengan karo samurai.
  Angela uga murub. Bocah wadon uga agresif lan rambut abang. Prajurit luwih seneng perang tanpa alas kaki lan nuduhake prestasi kolosal.
  Angela noleh lan ngomong karo ngguyu:
  - Kita bakal wani perang,
  Kanggo kekuwatan Soviet!
  Lan karo driji sikil gundhul kang uncalan linglang pembunuh.
  Pertempuran terus lan saiki serangan Jepang wis rampung ....
  Iku wis pungkasan Juli patang puluh telu. Nazi nyedhaki delta Volga dhewe, lan perang wiwit ana.
  Elizabeth lan kru dheweke perang banget. Tank Tiger-2 pisanan wiwit teka ing ngarep. Padha padha karo Panther lan Singa, nanging nang endi wae ing antarane. Uga karo sudhut slope waja nyoto lan gun kaliber 88-mm 71 EL long-barreled. Bobot sewidak wolung ton, lan cedhak tank Lion ing syarat-syarat waja, nanging rada cilik ing ukuran.
  Tank gedhe, sampeyan ora bisa ngomong apa-apa.
  Elizabeth lan bocah-bocah wadon mburu wong Jerman. Padha pukulan liwat T-4 lan njerit:
  - Kamulyan kanggo gagasan taun-taun sing padhang,
  Tangis para perintis tansah siap!
  Prajurit iku, umpamane, kelas siji. Lan ora mung padha perang gloriously, nanging uga nyanyi;
  Persatuan bangsa bebas sing ora bisa dirusak,
  Ora kekuwatan lan rasa wedi sing ndadekake kita bebarengan ...
  Lan karsane wong sing madhangi,
  Lan Persahabatan, cahya, Intelligence lan wani ing impen!
  
  Salam kanggo Tanah Air kita sing bebas,
  Kekuwatan nggawe minangka dhukungan ing salawas-lawase!
  Kekuwatan hukum, kekarepane wong,
  Sawise kabeh, wong prasaja stands for manunggal!
  
  Liwat badai, srengenge kemajuan sumunar kanggo kita,
  Liwat badai lan badai kita cepet-cepet maju ...
  Kita mindhah gunung kaya tanpa bobot,
  Kabeh donya, mencorong, obah menyang komunisme!
  
  Salam kanggo Tanah Air kita sing bebas,
  Kekuwatan nggawe minangka dhukungan ing salawas-lawase!
  Kekuwatan hukum, kekarepane wong,
  Sawise kabeh, wong prasaja stands for manunggal!
  
  Wong-wong ing planet iki nyawiji dadi sedulur,
  Budha, Muslim dadi kanca ing salawas-lawase!
  Atine diluhurake, jeneng gedhe,
  Kabèh bangsa ing donya kaya kulawarga!
  
  Salam kanggo Tanah Air kita sing bebas,
  Kekuwatan nggawe minangka dhukungan ing salawas-lawase!
  Kekuwatan hukum, kekarepane wong,
  Sawise kabeh, wong prasaja stands for manunggal!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi apik, lan perang luwih apik, lan dheweke bisa nindakake prestasi kasebut. Sanajan sejarah ditulis dening sing menang lan ora dingerteni apa bakal dikenang yen perang kasebut ilang?
  Alenka, karo baterei, lan tim saka bocah-bocah wadon, nyoba kanggo nahan mungsuh ing Delta Volga. Lan dheweke nuduhake kaendahan apa sing bisa ditindakake kanthi prinsip.
  Lan dheweke pancen bisa nindakake akeh.
  Anyuta nembak nganggo sikil telanjang lan nggero:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme!
  Lan kabeh baterei njupuk munggah lan wiwit nyanyi bebarengan, ing swara lengkap;
  Kita berjuang kanggo nasib sing luwih apik
  Kanggo nggawe urip luwih gampang kanggo wong ...
  Lan kita bakal ngrusak gerombolan sing dikutuk,
  Supaya ana mungsuh ala kurang!
  
  Ing sadhuwure kita ana kerub swiwi emas,
  Kanggo kamulyan ibu kita Rusia ...
  Pracayaa, wong Rus iku ora bisa dikalahake,
  Lan bakal nggawe kabeh wong ing Bumi luwih ayu!
  
  Kita diwenehi kesempatan kanggo berjuang kanggo Tanah Air,
  Mbela keagungan Tanah Air...
  Lan kadhangkala urip mung film,
  Senajan iku kudu dadi bayangan saka swarga!
  
  Kabeh wong kudu nggayuh cita-citane,
  Percaya karo aku kanthi bijak, komunisme ...
  Supaya luwih seneng ing Bumi,
  Lan geni revanchism ora teka!
  
  Raja kita yaiku jenius Pugachev,
  Dheweke ngangkat para petani menyang perjuangan suci ...
  Sembarang bisnis bakal nganti sampeyan,
  Lan tresna cah wadon tanpa alas kaki!
  
  Kita bakal dadi setan sing luwih kuwat,
  Nalika kita ngganti cakrawala ilmu ...
  Wong jahat iku remuk ing ngisor hooves,
  Sanadyan getih muncrat saka aorta ambruk!
  
  Ya, sabab kita mung, kanca-kanca,
  Kita bisa nggawe negara kita luwih seneng ...
  Percaya kabeh bangsa iku siji kulawarga,
  Great, paling sumringah Rusia!
  
  Wong katon wani menyang cakrawala,
  Awan ala ora nutupi langit...
  Kita bakal menehi mungsuh skor menang,
  Lan sampeyan bakal dadi, ksatria begja ing perang!
  
  Aku ora ngerti tembung pengecut
  Kita wong Rusia ora kalah babar pisan...
  Kita duwe Svarog, Yesus Putih,
  Lan ing salawas-lawase bakal seneng Mei!
  
  Bocah-bocah wadon lan bocah-bocah ing tarian bunder,
  Kita wadon tanpa alas kaki mlebu ...
  Sawise kabeh, Gusti Allah Rod kanggo kita,
  Aja dadi manuk beo sing ora duwe otak, cah!
  
  Lan Lenin inspirasi kita perang,
  Stalin sing wicaksana mberkahi prestasi kasebut ...
  Kerub kang kuwat bakal ngebarake swiwine,
  Lan otot kita mung digawe saka baja!
  
  Kaagungan Tanah Air bakal dadi
  Supaya kita dadi pejuang kanggo Gusti Allah ...
  Ayo kita konfirmasi kamulyan kita karo pedhang baja,
  Kang tameng iki palsu ing Svarog!
  
  Singkate, setya marang Gusti,
  Kanggo kamulyan Rusia sing paling sumringah ...
  Kita mung ngerti elang ksatria,
  Gusti Allah Putih Kristus Sang Mesias ana ing mburi kita!
  Pukulan sing tepat saka bedhil nyebabake "Singa" bledosan. Ya, para fasis lagi ditampani.
  Nalika perang terus, bocah-bocah ora mbuwang wektu.
  Dasha lan Vaska ngubengi mburi pasukan Jerman. Padha nonton carane peralatan obah ing kolom. Sepedha montor mabur-mabur, bedhil dhewe-dhewe nyusup. Ing kene ana akeh pasukan, kalebu SS lan unit liyane.
  Vaska ngeweruhi obahe Ferdinand, senapan mandhiri Jerman sing kuat ngancurake tank.
  Sing lanang bisik-bisik marang sing wadon:
  - Katon kaya Krauts nransfer pasukan tambahan ing sisih lor Stalingrad.
  Dasha nyathet karo mesem:
  - Wong kita bakal nggiling wong-wong mau!
  Nemtsev saka truk bengok-bengok nesu marang wong lanang. Anak-anak njupuk lan mlayu, sumunar, abu-abu karo bledug, gundhul, tumit bunder. Dheweke bisa uga menehi giliran.
  Bocah lanang lan wadon mau mlayu menyang grumbul lan mlumpat. Dasha ngendika kanthi semangat:
  - Gerilya bisa nindakake apa wae!
  Vaska setuju karo iki:
  - Mesthi ... Kita mesthi bakal menang!
  Dasha nyanyi kanthi semangat:
  - Kamenangan ngenteni! Kamenangan ngenteni! Sing pengin mecah belenggu! Kamenangan ngenteni, kamenangan ngenteni! Kita bakal bisa ngalahake fasisme!
  Vaska langsung setuju karo iki lan ngremuk uler nganggo driji sikil anak-anake sing gundhul:
  - Awake dewe iso nglakoni iki! Kita lair kanggo nggawe dongeng dadi nyata!
  Dasha nglirik lan nyathet:
  - Lan apa? Aku mikir kita bakal ngowahi dongeng dadi kasunyatan lan Wehrmacht dadi bledug!
  Lan bocah-bocah padha nyanyi ing paduan suara ing ndhuwur paru-paru;
  Ing jeneng negara kita adil,
  Apa komunisme bakal menehi alam semesta ...
  Kita bakal setya marang Tanah Air,
  Ayo dadi mbukak dalan kanggo sukses lan kreasi!
  
  Putin mrentah Rusia kaya pahlawan,
  Nanging elang kasebut ninggalake dheweke ing penerbangan ...
  Mesthine Fuhrer duwe wasir gedhe,
  Nanging Stalin uga tegese jeneng!
  
  Aku pracaya kita bakal ngalahake Reich Katelu,
  Ora kaget Putin pindhah menyang Stalin ...
  Ing sadhuwure jagad ana kerub swiwine emas,
  Lan Iblis-Adolf saiki wis mad!
  
  Jerman duwe kabeh Eropah ing pucuk driji,
  Lan Afrika, lan Asia, lan negara ...
  Lan Adolf mikir dheweke keren
  Nanging retribusi ngenteni Fuhrer!
  
  Kanggo Hitler, Rusia kaya lumbung,
  Dheweke pengin mbalekake tatanan ...
  Nanging bakal ana, aku percaya, swarga komunisme,
  Strawberries bakal sprout dening sowing kasur!
  
  Ojo percoyo, wong kito kan ora ringkih,
  Nanging Krauts nyekel kakehan ...
  Lan sampeyan ngerti yen Slav iku dudu abdi,
  Ing jeneng ibu kita Rusia!
  
  Lan Lenin inspirasi kita kanggo heroisme,
  Dheweke nuduhake carane nindakake ...
  Amarga sejatine Gusti Allah iku siji,
  Nanging kita kudu percaya komunisme kanthi kendel!
  
  Ora, aja nyerah marang mungsuh Rusia,
  Sawise kabeh, Gusti Allah Putih nunggil karo kita - Pencipta alam semesta ...
  Aku bakal nulungi kowé ing perang,
  Supaya tetep sukses ing urip!
  
  Sepira sampeyan bisa mateni wong sing ditresnani?
  Sayange, pungkasane perang ora katon ing endi wae ...
  Dadi wadyabala kita padha tipis ing paprangan,
  Tumindak apa wae sing sampeyan ora bakal isin!
  Iki lagu sing apik kanggo prajurit enom. Dheweke nyanyi lan pindhah maneh, njupuk bledug ing sadawane dalan kanthi tumit sing gundhul.
  Bocah-bocah padha bungah lan lahiriah seneng urip. Sanadyan kuru, raine disamak kaya coklat, lan rambute, sebaliknya, entheng. Wong lanang apik tenan.
  Salah sawijining wong Jerman sing numpak motor alon-alon nyeluk dheweke. Lan dheweke menehi kula coklat. Dasha sing luwe ngulurake tangane, nanging Vaska narik lengane:
  - Aja ngremehake dhewe!
  Ana bocah wadon sing pinter ditemokake:
  - Ayo luwih apik nyawiji kaum fasis!
  Vaska, sing kulit lan balung dhewe, seneng karo ide iki. Lan dheweke uga njaluk coklat.
  Nazi manthuk lan ngguyu nganggo basa Rusia sing rusak:
  - Sing, boy!
  Vaska manthuk lan nyanyi kanthi inspirasi gedhe;
   Partai nyawiji Rusia kabeh bebarengan,
  Nglindhungi lapangan tanpa wates...
  Sawise kabeh, pracaya kula, wong iku kuwat banget,
  Kamulyan kanggo tanah Soviet!
  
  Stalin minangka penghargaan paling dhuwur
  Stalin minangka penerbangan kawicaksanan ...
  Kita kudu berjuang kanthi wani kanggo dheweke,
  Kabeh wong ngetutake Stalin!
  
  Kita wis diwenehi swiwi bungah,
  Kita wis diwenehi kekarepan sing gedhe ...
  Stalin minangka kabungahan saka kelimpahan,
  Negara sing mulya!
  
  Stalin minangka sing paling gedhe ing jagad iki,
  Stalin, kerub bersayap emas,
  Bangsa kita kanthi rejeki sing ora owah,
  Percaya, kita langgeng ora bisa dikalahake!
  
  Stalin menehi kawilujengan kanggo wong
  Dheweke minangka elang paling gedhe ing jagad iki ...
  Kanggo tanah air lan kamardikan kita,
  Dheweke ngebarake swiwine ing bumi!
  
  Ora ana sing luwih dhuwur tinimbang Stalin sing sumringah,
  Dheweke gedhe kaya dewa putih ...
  Berjuang lan menang,
  Kita bakal rauh drive Fuhrer menyang coffin!
  
  Menehi pakurmatan kanggo Fatherland kita,
  Ngerti yen sampeyan ora bisa nemokake dheweke luwih ayu ...
  Kita bakal enggal urip ing komunisme,
  Lan kita ora duwe cara liya!
  
  Stalin minangka kebanggaan kabeh planet,
  Stalin komunisme tanpa wates ...
  Eksploitasi dheweke bakal ditembangake,
  Fasis wis dirusak babar pisan!
  
  Stalin nggawa kamulyan kanggo Rusia,
  Stalin ngangkat dheweke ing ndhuwur lintang ...
  Panjenengane ngunggahake kekuwatane,
  Stalin mung ideal!
  
  Stalin nelukake jagad raya,
  Dheweke duwe armada bintang sing apik ...
  Pacoban bakal kanggo mbangun,
  Stalin bakal mimpin menyang komunisme!
  
  Kanggo Rusia, Stalin minangka srengenge,
  Iku mancorong galak ing pepeteng ...
  Suarane cewek jelas
  Ora ana Pemimpin sing luwih ayu ing bumi!
  
  Stalin minangka perwujudan saka Svarog,
  Stalin nggawe kekuwatan Rusia ...
  Dheweke nemokake Rod ing atine -
  Master paling gedhe!
  
  Ora ana pemimpin sing luwih ayu ing salumahing bumi,
  Stalin minangka wong sing paling gedhe ...
  Ayo nggawe rasa seneng ing jagad iki,
  Wong jahat rabid wis numpes!
  
  Anak-anakku lan anggota Komsomol,
  Kanggo Tanah Air, ngadeg bebarengan ing tatanan ...
  Sawise kabeh, sampeyan cah wadon luwih kuwat tinimbang macan,
  Dear genius Stalin karo kita!
  
  Aku ora bisa ngitung prestasiku,
  Kita bakal mabur kaya panah ...
  Rusia sing sumringah,
  Tanah Air maju menyang komunisme!
  Dasha nyanyi bebarengan karo Vaska lan bocah-bocah nindakake kabeh kanthi banter lan apik.
  Lan padha nari bebarengan, stomping anak-anake tanned sing wis ora weruh sepatu wiwit kadhemen, lan wis stomping liwat salju ing Maret karo Bare kaki.
  Wong Jerman, sing ora ngerti basa Rusia, seneng karo lagu kasebut, lan dheweke njupuk daging babi kaleng saka tas lan diparingake marang bocah-bocah.
  Lan manthuk setuju:
  - Embuh!
  Bocah lanang lan wadon padha sujud lan maju. Umure mung sewelas taun, nanging dheweke pinter lan duwe memori sing kuwat. Nglumpukake informasi sing akurat. Lan sapisan, Daria rambut putih malah nggawa tambang menyang Jerman ing kranjang. Dheweke bocah wadon sing licik lan ngerti basane. Dheweke ora ngira yen bocah lucu sing rambute putih lan mata biru bisa nyebabake pati.
  Lan iki makarya ...
  Ing kene dheweke bali maneh, ngrasakake coklat Jerman, lan dheweke seneng banget ...
  Daria nyathet karo mesem:
  - Sawise ngalahake Nazi, aku bakal mbangun omah telung lantai, digawe saka marmer lan banyu mancur!
  Vaska nyengir:
  - Apa sampeyan arep dadi borjuis?
  Bocah wadon mbantah:
  - Ora! Aku mung bakal duwe komunisme dhewe!
  Vaska ngguyu lan wiwit nyanyi maneh;
  Nalika borjuis teka ing tanahku,
  Omah-omah diobong, bocah-bocah wadon dicincang ...
  Iku ketoke sing nul diitung
  Rambute lanang dicukur kaya nol!
  
  Kibalchish sing wani njupuk bedhil,
  Lan dheweke gabung karo tentara rakyat ...
  Nanging kabeh rencana diwenehake dening Bad Boy,
  Sapa sing nyerahake tong sampah!
  
  Lan ing kene aku gantung ing rak, bocah lanang,
  Dheweke nyiksa aku nganggo pecut lan jarum ...
  Nanggepi, aku ngguyu ing pasuryan, aku eksekusi -
  Lan aku percaya yen Tanah Air bakal dadi swarga!
  
  Kewan-kewan ngobong tumitku nganggo geni,
  Bocahe ditabrak parah...
  Nanging percayaa, aku ora peduli karo siksa,
  Supaya bourgeoisie abang ngalahake dheweke!
  
  Padha ngrusak balung, logam ala digali,
  Para algojo nggugah aku ing rak...
  Nanging percayaa, bocah kasebut ngimpi babagan iki,
  Kanggo mbukak Berlin ing Mei!
  
  Aku percaya Comrade Lenin bakal mimpin,
  Mbebasake Warsaw, Praha, London!
  Kita bakal ngetokake invoice sing menang,
  Lan banner abang stands bangga liwat Berlin!
  
  Saiki tumit bocah kasebut kobong,
  Tlapak sing meh tansah gundhul ...
  Lan pecut nyerang aku ing mburi,
  Sampeyan mbokmenawa wis abu-abu, ibu!
  
  Nanging aku ora bakal nyerah marang para algojo iki,
  Aku ora njaluk iman, ngerti sih-rahmat ...
  Ayo kat mecut saka pundhak,
  Aku ngerti Lenin bakal menehi ganjaran, percaya!
  
  Kibalchish ngguyu amarga disiksa,
  Dheweke ora menehi rahasia, dheweke mati kanthi bangga ...
  Wong jahat njerit kaya iki ing neraka ing salawas-lawase,
  Dhemit-dhemit lagi nyuntak damar ing tenggorokan!
  
  Lenin ana karo kita, ketoke ing salawas-lawase,
  Lan geni panas murub ing atiku ...
  Impen gedhe bakal kelakon,
  Bakal ana spanduk abang ing kabeh planet!
  Daria wissot lan ngepak sikile:
  - Kelangan! Apa sampeyan ngarang dhewe?
  Vaska mengangguk:
  - Ya! Critane nggawe kesan gedhe kanggo aku!
  Daria manthuk lan ngandika:
  - Apa kowe kelingan carane polisi kejiret sampeyan lan kula lan ndamel kita barefoot liwat kadhemen ing salju, lan banjur flogged kita lan sijine twigs lancip ing tumit.
  Vaska kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Wis dadi.... Tumitmu lara lan sendi ing pundhakmu lara nalika digantung ing rak. Nanging ora ana bukti marang kita lan ...
  Daria ngendika karo ngguyu:
  - Ya, nanging polisi pengin kita mati beku. Nanging nalika dheweke nggebug sirahku nganggo botol, pecahan kasebut dakcekel nganggo sikilku. Banjur dheweke nyelehake ing tangane. Sakwise iku aku ngethok tali kanggo aku lan kowe.
  Vaska mengangguk:
  - Ya, kaya ngono ... Nanging serem. Nanging sampeyan ngerti, ing kadhemen blisters saka tlapak tangan sing diobong ora lara! Lan nalika kita metu mengko, kabeh waras ing kita kaya asu!
  Daria kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Ya, iku waras uga kanggo kita! Aku duwe soles sing kasar, mula aku ora wedi mlaku ing areng!
  Vaska, gumunggung, ngandika:
  - Aku uga! Kita minangka pionir, anak-anak komunisme!
  Daria dikonfirmasi:
  - Lan kita mesthi bakal menang!
  Bocah lanang lan wadon nyanyi:
  Ing kamenangan gagasan abadi komunisme,
  Kita ndeleng masa depan negara kita ...
  Lan menyang spanduk abang, Tanah Air kita,
  Kita bakal tansah setya tanpa pamrih!
  . BAB 3.
  Ing awal Agustus 1943, Jerman pungkasanipun metu, ngatasi perlawanan wangkal pasukan Soviet menyang Segara Kaspia. Iki saestu prestasi gedhe kanggo Krauts. Sing entuk dividen paling gedhe. Saiki Kaukasus dipotong saka bawana utama kanthi darat.
  Wong-wong Turki uga entuk sukses sawise perang, pungkasane njupuk Batumi lan ngrampungake ngubengi Yerevan. Mangkono, meksa pasukan Soviet ing Transcaucasia.
  Kahanan ing USSR dadi angel banget. Lan Stalin dhawuh kanggo miwiti serangan ing sisih lor kanggo break liwat koridor kanggo luwe, dying, nanging durung nyerah Leningrad.
  Serangan marang Tikhvin diwiwiti. Pasukan penting dikirim ing kana, sanajan markas ora duwe cadangan sing cukup. Kahanan iki rumit dening tekane Swedia, mesthine divisi sukarelawan ing ngarep, sing nguatake posisi kasebut.
  Lan Jerman wis kuwat nguatake awake dhewe ...
  Pertempuran diwiwiti tanggal 10 Agustus, kanthi pasukan Soviet maju sepuluh kilometer ing telung dina pisanan perang. Ing tanggal patbelas Agustus, tank Jerman Maus mlebu perang kanggo pisanan. Ora pembangunan sukses banget bobot satus wolung puluh wolu ton. Bener, mobil iki mimpin dening kru serius, bocah-bocah wadon Nazi banget militant.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - limang kaendahan Reich Katelu diwiwiti kanthi huruf "A". Lan carane padha perang ing Mouse lan geni saka rong bedhil bebarengan.
  Cangkang fragmentasi sing mbledhos dhuwur ditembakake saka meriam 75 mm kanthi laras cendhak, lan sing luwih abot saka meriam 128 mm, nuduhake kekuwatan sing bisa ditindakake.
  Agnes murub nganggo driji sikil sing gundhul lan sikil sing pahat. Dheweke nabrak kendaraan Soviet, kanthi harfiah nyuwek turret lan njerit:
  - Aku cah wadon angkasa!
  Adala ngirim tembakan karo ranjau darat lan squeaks:
  - Lan aku aerobatik, aku bakal nyuwek kabeh kru!
  Lan cah wadon uga nggunakake driji sikil telanjang. Telung puluh papat cangkang Soviet nyerang Mouse, nanging mumbul kaya kacang polong. Mobil dilindhungi kanthi apik. Lan sampeyan ora bisa mencet dheweke kanthi gampang. Iku ngirim projectiles mabur kaya bal tenis, lan malah karo kaliber gedhe sampeyan ora bisa mencet monster kuwi.
  Lan cah wadon ditembak saka bedhil anti-pesawat, ora nglilani mungsuh nyedhaki dheweke.
  Agatha uga nembak nganggo driji sikile sing gundhul lan nggereng:
  - Ayo pedhangku nyerang, kita bakal numpes mungsuh kita!
  Adala kanthi agresif dikonfirmasi, njupuk kanthi akurat:
  - We are warriors cahya lan bumi!
  Angelina nendhang sikile nganggo driji sikile sing telanjang, mbanting tank Soviet T-34-76 lan ngomong:
  - Iki kanggo kamenangan gedhe!
  Aphrodite uga nyerang proyektil, sing abot kaya tumpukan, numpes T-60 Soviet, lan squeaked:
  - Kamenangan kita bakal ana ing perang suci!
  Agnes nyepak, nganggo tumit telanjang, ngrusak armor ngarep mungsuh lan ngandika:
  - Gendéra Imperial maju - kamulyan kanggo para pahlawan sing tiwas!
  Iki bocah-bocah wadon ing kene cukup jahat lan mateni. Lan iku ora kanggo apa-apa sing ora bisa pass wong dening. Thanks kanggo sikil telanjang lan bikini ing awak, dheweke njupuk tanpa kalah. Iki tegese dheweke ora bisa dikalahake kanthi gampang.
  The formidable "Mouse" kenek karo gegaman agawe lan ora menehi sapa kasempatan.
  Kalebu seri KV.
  Nanging yen ana bocah-bocah wadon Jerman sing perang banget lan sukses, banjur ana uga bocah-bocah wadon saka tingkat Soviet - pahlawan.
  Kene, contone, Natasha lan partners. Dheweke mung duwe SAU-85 sing andhap asor, sing wis teka ing ngarep. Lan bocah-bocah wadon wis ngalahake fasis kanthi kekuwatan lan utama.
  Mesthine, para ayu iku tanpa alas kaki lan nganggo bikini. Lan padha ngremuk fasis sak tenane, kaya sledgehammer smashing potongan kaca.
  Lan iku banget paweling nalika bocah-bocah wadon kuwi nduduhake tingkat paling dhuwur saka pesawat elang.
  Natasha nembak nganggo driji sikil sing gundhul lan mbanting Panther, banjur bengok-bengok:
  - Kanggo Fatherland gedhe!
  Lan dheweke bakal nuduhake ilat!
  Zoya uga smacks mungsuh. Iku bakal kenek wong banget akurat. Iku bakal ngrusak waja lan blather:
  - Kanggo kamulyan komunisme!
  Augustina uga perang banget, lan yen dheweke menehi tekanan marang mungsuh, dheweke nindakake kanthi tliti. Iku pecah lan nggero:
  - Kamulyan kanggo jagad komunis!
  Dolbanet lan Svetlana. Lan akurat banget. Kanthi bantuan saka driji sikil gundhul. Iku bakal remuk waja mungsuh lan squeak:
  - Kanggo keagungan jagad komunis!
  Lan dheweke bakal nuduhake ilat ...
  Bocah-bocah wadon, rumangsa inspirasi, wiwit nyanyi, ngarang ing papan;
  Wong ayu nyerang tanpa alas kaki,
  Bocah-bocah wadon sing apik banget mlaku ...
  Yen sampeyan kudu mencet Fritz nganggo ajiné,
  Utawa padha bakal slash wong karo bedhil mesin!
  
  Bocah-bocah wadon ora bisa mangu-mangu
  Dheweke bakal ngubur Nazi mati ...
  Lan bakal nyepak dheweke kanthi keras saka sikile,
  Lan nang endi wae asu ajag lolong karnivora!
  
  Rusia iku tembung kanggo prajurit,
  Nalika, pracaya kula, iku ora dadi luwih adhem ...
  Sanadyan kadang kahanane surem,
  Where Kain ireng ala triumphs!
  
  Aja percaya, anggota Komsomol ora mlayu,
  Lan yen padha mlayu, banjur mung kanggo nyerang ...
  Lan kabeh Nazi bakal dipateni bebarengan,
  Lan Fuhrer bakal diunggahake menyang blok pemotongan!
  
  Rusia minangka tanah airku,
  Dheweke sumringah, mung ayu ...
  Sapa sing pengecut malah ora worth ruble?
  Lan sampeyan ngerti, padu karo prajurit iku mbebayani!
  
  Nanging ngerti yen kita bakal ngalahake para fasis,
  Kejahatan ora bakal mrentah ing dhampar...
  Ing sadhuwure kita ana kerub swiwi emas,
  Lan Gusti Allah Svarog karo agung ing makutha!
  
  Sapa sing pengecut, pracaya marang Aku, iku abdi kang ringkih,
  Nasibe mung siji - kanggo nahan penghinaan ...
  Dina iki sampeyan dadi mekanik, sesuk sampeyan dadi mandor,
  Lan sampeyan dhewe bisa ngalahake mburi wong liya!
  
  Bocah-bocah wadon duwe kekuwatan, mung gunung geni,
  Kadhangkala dheweke ngrusak gunung kanthi kuat ...
  Badai ala lagi perang,
  Lan pati terus terang mows mudhun bangsa manungsa!
  
  Aku bakal ngandhani sampeyan kanthi jujur, para ksatria,
  Kita kuwat nalika kita Rusia bersatu ...
  Butuh cemilan karo garpu lan piso,
  Kita minangka ksatria sing ora bisa dikalahake ing perang!
  
  Apa iman kita marang Gusti Kristus,
  Sanajan kita uga ngurmati Lada ...
  Kanca Stalin kaya bapak kita,
  Lan bakal ana panggonan komunisme swarga!
  
  Wong sing wis mati bakal diuripké manèh
  Lan kita bakal dadi luwih ayu lan luwih wicaksana ...
  Lan wong iku mesthi bangga banget,
  Senadyan kadang dheweke ngomong omong kosong!
  
  Ing katresnan, Tanah Air kita kaya lintang,
  Percayaa, ora bakal metu ...
  Nggawe impen gedhe dadi nyata
  Bakal ana tentrem lan rasa seneng ing saindenging jagad!
  
  Aku tresna marang Maria, aku ngurmati Lada kanthi suci,
  Svarog ayu lan Perun apik ...
  Aku tresna marang Gusti Yesus lan Stalin,
  Wajah suci lambang sing dak tresnani!
  
  Nalika bakal ana swarga nyata?
  Percayaa, kabeh pangarep-arepmu bakal kelakon...
  Pasrahake atimu marang Tanah Air,
  Kabeh bakal apik, luwih kuwat tinimbang sadurunge!
  Bocah-bocah wadon wis perang apik lan nindakake proyek gedhe. Inggih, karo prajurit kuwi, Hitler ora wedi Rusia.
  Nanging, sawise sepuluh dina perang wangkal, pasukan Soviet pungkasanipun nembus menyang Tikhvin.
  Perang pecah kanggo kutha dhewe. Pasukan kasebut, mesthi, ora padha.
  Jerman wis entuk supremasi udara lan ngebom tanpa henti. Kahanan kasebut tambah parah amarga divisi manca sing perang ing sisih Wehrmacht. Utamane akeh bagean Italia.
  Dheweke nyoba nyurung Tentara Abang saka Tikhvin. Nanging unit-unit Rusia perang kanthi wangkal. Iki mung kasempatan nyata kanggo nylametake Leningrad sing dikepung, mati keluwen. Panganan mung bisa ditibakake ing kono kanthi udhara, nanging Jerman duwe pesawat tempur sing kuwat, lan angel banget kanggo nindakake iki.
  Lan ing separo kapindho Agustus, Nazi ngluncurake serangan ing Astrakhan. Lan ing kutha iki, bocah-bocah wadon Soviet perang karo heroism gedhe lan wani.
  Batalyon bocah-bocah wadon tanpa alas nutupi kutha heroik iki.
  Alenka mbuwang granat nganggo sikil telanjang, banjur murub bledosan, mowing mudhun fasis lan ngandika:
  - Yen wong wadon kaya nepsu kaya kucing, banjur bojone duwe clurut ing sirahe!
  Anyuta, nembak Fritzes lan uga mbuwang granat nganggo sikil telanjang, ngucap:
  - Gagasan sing paling padhang dadi peteng amarga politik bayangan nalika ditindakake!
  Alla, nembak Fritzes lan mbuwang granat, nuthuk tank nganggo driji gundhul, muttered:
  - Wong wadon iku licik kaya rubah, malah nguwasani singa yen wong lanang duwe kapinteran jago!
  Maria, nembak saka bedhil lan nuthuk Fritz, growled:
  - Gusti Allah bisa nindakake apa wae, mung ngluwihi wong wadon ing panjaluk, Dheweke ora kuwasa!
  Matryona, nembak mungsuh lan mbuwang hadiah mateni pati kanthi driji sikile, nyathet:
  - Supaya ora diuntal dening wong lanang kaya boa constrictor, wong wadon kudu duwe sengatan kobra!
  Alenka, terus murub ing Nazi, wittily nyatet:
  - Wong bisa kaya Sang Pencipta ing kabeh, nanging tiron kaya kethek ora nggawe dheweke katon apik!
  Anyuta mbebedhag mungsuh, banjur numpes tank karo granat sing dituju kanthi apik lan ujar:
  - Wong bisa ngluwihi Gusti Kang Mahakwasa mung ing conceit, lan malah banjur yen intelektual digawe minangka Pithecanthropus!
  Alla, terus nembak kanthi akurat ing Fritz, ujar:
  - Wong wadon ora pengin dadi pitik, nanging wong sing ideal yaiku jago!
  Maria, nembak fasis lan nggebug Panther kanthi sikil sing telanjang, nyathet:
  - Wong wadon rubah pancen duwe genggeman wolfish ing wong berang-berang!
  Marusya, uga njeblug geni ing fasis lan nggunakake tumit telanjang kanggo ngremuk paket mbledhos, ngandika:
  - Ing politik kaya ing alas, yen sampeyan mangan wit oak, babi bakal mangan, yen terwelu bakal dipangan rubah, yen sampeyan kuldi, telung kulit bakal!
  Alenka, terus murub lan nyemprotake infanteri nganggo serpihan lemon, ujar:
  - Wong wadon sing luwih cerah, dheweke luwih rubah!
  Anyuta uga njeblug para fasis, ngrusak wong-wong mau, lan nguncalake granat nganggo driji sikil lan squeak:
  - Wong abu-abu ora duwe masalah abu-abu sing cukup ing otak, kapribaden sing cerah, ana akeh abu-abu ing sirah!
  Alla, nembak ing mungsuh, mencet paket bledosan karo tumit telanjang dheweke, wittily ngandika:
  - Wong abu-abu iku sepi kaya asu ajag, lan kaya terwelu ora tentrem!
  Maria, mowing mudhun Fritz, wittily ngandika:
  - Yen politisi dadi rubah gedhe, mula dheweke dijamin bagean singa!
  Marusya ngetokake peluncur granat lan mbuwang linglang nganggo driji sikile, squeaking:
  - Politisi rubah njupuk kesempatan kanggo numpak kaya keju ing mentega saka pemilih gagak!
  Alenka, terus murub saka gegaman, lan nyerah menyang paket mbledhos karo tumit telanjang, blurted metu:
  - Ana luwih sithik lintang ing langit tinimbang interpretasi Kitab Suci!
  Anyuta, nembak para fasis, ujar:
  - Algojo nganggo jubah abang, luwih adil, politik kanthi eloquence!
  Alla, terus murub, kanthi logis nyathet:
  - Algojo duwe kapak landhep, politisi duwe tembung sing landhep, sing pisanan nyebul sirah, sing kapindho netes ing otak!
  Maria, terus kanthi akurat ngalahake Krauts, lan mbuwang hadiah pati liyane karo driji gundhul, nyathet:
  - Kadhangkala ngethok sirah luwih manungsa tinimbang netes ing otak!
  Matryona, ngethok fasis lan mbuwang granat nganggo tumit telanjang, ujar:
  - Yen sampeyan ngidini politisi mlebu ing otak sampeyan, sampeyan bakal nyuwek rambute amarga frustasi!
  Alenka, nembak jenderal Jerman lan nusuk dheweke, ujar kanthi ancaman:
  - Pidato politikus kaya banyu kanggo cuci otak!
  Anyuta, nembak kanthi akurat ing mungsuh lan ngluncurake lemon nganggo driji sikile, ujar:
  - Where politisi iku Gusti Allah paling gedhe ing kasunyatan sing nggawe lawlessness!
  Alla, nembak Nazi lan mbuwang paket bledosan kanthi tumit telanjang, ujar:
  - A politisi tansah katon ing pamilih kaya kuldi karo rubah-kaya rubah kanggo plow!
  Maria murub ing mungsuh, lan karo driji sikil gundhul, mbuwang granat karo pasukan matèni, blurted metu:
  - Wong wadon seneng mbabarake awak sing mlarat supaya sugih!
  Marusya nembakake garis dawa, ngethok garis Fritzes lan ngucap:
  - Wanita tanpa alas kaki bakal nyelehake sepatu ing wong luwih cepet, sanajan dheweke dudu boot!
  Alenka, nembak kanthi akurat ing Nazi, nyathet:
  - Kanthi tumit wadon sing gundhul, luwih gampang ngyakinake wong lanang nganggo sepatu bot modis!
  Anyuta nembakake peluncur granat lan ujar:
  - Kanggo entuk sepatu sing modis, wong wadon kudu "nganggo" sepatu wong lanang!
  Alla, nggebug Nazi karo bledosan geni lan mbuwang granat ing driji sikil, mangsuli:
  - Wong wadon sing ora ngerti carane mbabarake sikil ing wektu bakal tetep "shod" ing salawas-lawase!
  Maria, nembak mungsuh lan mbuwang paket bledosan kanthi tumit bunder, ujar:
  - Kerep banget ndeleng sikil telanjang wong wadon, wong lanang duwe risiko "sepatu" dhewe dadi tramp!
  Marusya, ngarahake geni sing akurat marang mungsuh lan nyerahake granat kanthi dhengkul gundhul, mangsuli:
  - Supaya ora tetep tramp ing salawas-lawase, sampeyan kudu bisa nyopot sepatu ing wektu!
  Alenka, terus nembak Nazi lan nuthuk angin saka wong-wong mau, wittily ngandika:
  - Kaki telanjang bocah wadon luwih apik tinimbang sepatu terpal sing dijajah!
  Anyuta, terus njupuk kanthi akurasi sing ora bisa dipateni, nyathet:
  - Waja sing paling kuat ora bisa nolak kulit alus lan soles cah wadon sing apik banget!
  Alla, nembak para penjajah Jerman, ngetokake:
  - Wanita pinter banget tekan dhompet wong lanang kanthi sikil telanjang!
  Maria, nembak fasis kanthi akurasi lan njotosi sirahe, nyathet:
  - Bagean paling lengket ing awak wanita kanggo dhuwit recehan emas, telanjang kaki lan telanjang dada!
  Marusya, terus murub, tanpa welas marang para fasis, ngandika:
  - Kadhangkala wong wadon kudu nyopot sepatune supaya ora sujud sadurunge perlu!
  Alenka, kanthi tepat nulis ing fasis lan numpuk ing tumpukan, kanthi logis nyathet:
  - Iku luwih gampang kanggo nggawa wong menyang dhengkul karo sikil gundhul!
  Anyuta, nembak mungsuh, kanthi agresif ujar:
  - Barefoot ing wektu, tau tramp!
  Alla, ngalahake mungsuh lan nyirnakake mungsuh, ngucap:
  - Iku luwih gampang kanggo wanita tanpa alas kaki kanggo menek puncak emas!
  Maria uga nyerang para fasis lan ngucap:
  - Sampeyan wong saka boots yen sampeyan ora tresna sikil wadon!
  Marusya, nembak Nazi, lan mbuwang nganggo driji telanjang paket krasan karo bahan peledak, saka kang Tiger nguripake liwat, growled:
  - Wong wadon sing sikile langsing bakal nggawe wong mbengkongake!
  Alenka nyerang para fasis, ngrusak dheweke lan ujar:
  - Bare driji sikil luwih dexterous saka tangan nalika wong wadon njupuk dhuwit recehan saka kanthong saka "shod" wong!
  Anyuta ngethok Kraut lan squeak:
  - Sing paling cekatan sing bisa ditindakake wong wadon yaiku nyurung wong lanang ing tumit kanthi sikil kosong!
  Alla, nembak mungsuh lan mbuwang linglang nganggo tumit sing telanjang, ujar:
  - Iku luwih gampang kanggo kaendahan kanggo trample dalan kanggo atine wong karo Bare kaki!
  Maria numpes tank Jerman nganggo granat lan squeaked:
  - Kaki telanjang bocah-bocah wadon luwih ulet nalika mendaki Everest atine wong lanang!
  Matryona uga nembak agawe lan ujar:
  "Sawise nyopot sepatu, luwih gampang wong wadon nyabrang ing ara-ara samun ora peduli karo wong lanang!"
  Alenka nggebug mungsuh nganggo bazooka sing dicekel lan njerit:
  - Sampeyan bakal bisu minangka boot, sampeyan bakal kenek malah tramps ing tumit!
  Anyuta uga malih lan squeaked, nuduhake untu:
  - Sikil wadon wuda ndadekake wong tiba ing kanak-kanak tanpa alas kaki!
  Alla sing rambut abang, ngrusak para fasis, tweeted:
  -Paling asring boots sing tiba ing kanak-kanak tanpa alas kaki!
  Maria njupuk hit ing Nazi lan squeaked:
  - Yen bocah wadon duwe sikil sing ayu, mula dheweke dudu tramp ing urip!
  Matryona, nembak mungsuh lan ngethok Nazi kaya gandum gandum, barked:
  - Bocah wadon tanpa alas luwih apik tinimbang wanita tuwa sing nganggo sepatu, kucing enom luwih nyenengake tinimbang singa tuwa!
  Alenka, nembak Nazi lan mbuwang hadiah mateni pati, ujar:
  - Paling apik kanggo wong wadon entuk penghargaan kanthi dodo telanjang, lan sepatu modis kanthi sikil telanjang!
  Anyuta uga ngalahaké Nazi, numpes wong-wong mau, lan kanthi sikilé mbuwang granat lan njerit:
  - Tumit telanjang wanita paling apik nglindhungi dheweke saka eri indifference lanang!
  Alla, nembak mungsuh lan ngethok kanthi otomatis, nyathet:
  - Tumit paling awet kanggo wong lanang saka sikil wadon!
  Maria, nggebug mungsuh lan nggebug nganggo peluncur granat, ujar:
  - Tumit wadon tanpa alas kaki, nganggo boot paling gosong karo giblets!
  Matryona, nuthuk para fasis, ngandika kanthi wicaksana:
  - Yen sampeyan gagal nyopot sepatu ing wektu, sampeyan bakal dadi tramp!
  Alenka, nulis babagan fasis, nyathet:
  -Yen sampeyan brainiac, sampeyan mung bisa ngalahake dhewe!
  Anyuta nyathet kanthi logis, ngalahake mungsuh, lan mbuwang kanthong bahan peledak nganggo sikil kosong:
  - Iku apik kanggo duwe klub, iku ala kanggo dadi klub!
  Alla, ngalahake Nazi, lan menehi granat kanthi tumit telanjang, ngandika:
  - Tinju wesi bisa nulungi sampeyan urip, nanging sirah oak bakal mati!
  Maria cukup logis nyathet, mowing mudhun fasis:
  - Nalika panguwasa ora duwe raja ing sirahe, anarki mrentah ing negara, lan padha ngedol muspra!
  Matryona, kanthi rasional nyerang Nazi, nyathet:
  - Makutha ora kanggo sirah sing padha karo topi!
  Alenka, pangrusak Kraut, kanthi logis nyathet:
  - Malah makutha ora njagong kanthi aman ing sirah oak!
  Anyuta, kanthi akurat banget nembak para fasis, ujar:
  - Ora ketompo kayu oak sing kuwat, bahan kanggo sirah sing digawe saka iku paling rapuh!
  Alla, kanthi cepet nembak mungsuh, kanthi logis nyimpulake:
  - Sapa sing nggebug sirahe nganggo stik, endhas kena stik!
  Maria, lawan sialan, ngetokake:
  - Politisi nyekel dompet lan baton ing tangane, mung dhuwite kayu, lan tongkate kertas!
  Marusya kanthi logis nyathet, mbuwang linglang nganggo sikil kosong:
  - A sirah adil punika bab pungkasan apa karo rambute abu-abu!
  Matryona, sing ngrusak fasis, ujar:
  - Sampeyan bisa uga ora pirang, nanging ayu dadi jiwa sing padhang, bocah-bocah wadon bisa ngalahake sing ala supaya wong liya bisa urip kanthi seneng!
  Alenka, nembak Nazi, squeaked:
  - Sampeyan ora bisa mbangun pertahanan sing kuwat saka mung wit oak ing tunggul!
  Anyuta, nalika njupuk, kanthi logis nyathet:
  - Yen politisi dudu pelatuk, dheweke bakal nyopot cukur, ora mung saka pemilih tunggul!
  Alla ngandika agresif, ngalahake Jerman:
  - Senajan politisi dudu garudha, dheweke nganggep pemilih minangka gagak lan manuk pelatuk!
  Maria, ngethok mungsuh, nyathet:
  - Yen sampeyan ngidini politisi kanggo njupuk shavings mati sampeyan, sampeyan mesthi woodpecker!
  Matryona, ngrusak para fasis, nyatakake awake dhewe:
  - Politisi iku rubah karo pamilih, nanging karo awake dhewe, hamster iku hamster!
  Marusya nguncalake granat nganggo sikil telanjang lan nyeluk:
  - Politikus sing pinter kaya rubah ing kandhang pitik, lan sing bodho kaya banteng ing toko china!
  Alenka, numpes Fritz, ngandika:
  - Urutan ditetepake kanthi meneng, politisi nggawe kekacauan kanthi ngomong!
  Anyuta, sawise nyebarake para fasis nganggo granat, squeaked:
  - Politikus ngomong akeh, utamané nalika padha arep nutup cangkeme!
  Alla kanthi agresif nyathet, memalu Nazi:
  - Kanggo argue karo politisi sing ketukan banyu ing mortir mung bakal nyuwek otot ilat, lan sampeyan bakal ngapusi kanggo kauntungan!
  Maria, numpes mungsuh lan mbuwang granat nganggo sikil telanjang, nyathet:
  - Politisi minangka campuran saka rubah lan asu ajag, nanging dheweke akeh ngomong!
  Matryona, nembak Nazi, nggereng:
  - Sing luwih politik rubah, luwih piggy!
  Marusya, mowing mudhun Fritzes, ngandika:
  - Ing politik ana menagerie terus-terusan, asu ajag, hares, pitik, jago lan woodpeckers, nanging rubah tansah dipilih minangka raja!
  Alenka, sing ngrusak fasis, ngucap:
  - Diktator sing nyamar dadi singa iku babi nyata!
  Anyuta kanthi agresif nyathet, ngalahake mungsuh kanthi tembakan:
  - A politisi mung bakal pass kanggo singa yen Pamilih bokong lengkap!
  Alla, nuthuk fasis kaya bledug saka karpet, ngandika:
  - Politisi nganggo sandhangan wedhus, nanging siji-sijine sing padha karo serigala yaiku ngelak getih, lan kapinterane yaiku wedhus sing lengkap!
  Maria, mbuwang granat nganggo sikil telanjang, ngucap:
  - Iku luwih apik yen panguwasa iku asu ajag nganggo wedhus saka wedhus gembel ing guise singa!
  Matryona, nembak mungsuh kanthi akurasi Robin Hood, ujar:
  - A politisi bleats bab tentrem kaya wedhus, nanging untu saka serigala rattle bab perang!
  Marusya, njeblug ing mungsuh, ngandika:
  - A politisi, kanggo njaluk votes saka Pamilih, pours metu kaya nightingale, nanging njupuk wong-wong mau kanggo woodpeckers!
  Alenka, nembak Nazi, ngandika:
  - Yen wicara politisi katon kaya trill saka nightingale kanggo sampeyan, aja dadi gagak ing kasus iki!
  Anyuta kanthi wicaksana nyathet, nuthuk Nazi:
  - Yen politisi sings kaya nightingale, iku tegese nganggep sampeyan game cocok!
  Alla, ngethok fasis, nyathet:
  - Sing mbedakake mburu pemilih saka mburu alas yaiku pamburu kasebut nggawe gangguan sabisa!
  Maria, nembak mungsuh, bengok-bengok:
  - Politisi, ora kaya copet, nggawe gangguan nalika nyolong, lan nalika nyolong, dheweke njupuk kanthi pujian!
  Matryona, nembak mungsuh, gurgled:
  - A politisi uga, ing pangertèn, Gusti Allah, nanging luwih apik kanggo ora pracaya marang!
  Marusya dikonfirmasi:
  - Politisi tresna kanggo janji Pamilih Bulan, nanging lali kanggo nambah sing ora ana urip ana kajaba wedhi!
  Alenka, nyingkirake mungsuhe, ngucap:
  - Bilai ora saka pikiran, nanging saka lack saka kapinteran praktis!
  Anyuta, nembak mungsuh, squeak:
  - Kabeh masalah ing donya ora teka saka dhuwit, nanging saka lack ing jumlah sing dibutuhake!
  Alla, nembak mungsuh, ngandika:
  - Basa diwènèhaké marang politisi kanggo ndhelikake pikirane, nanging ora ketompo carane politisi bisa ndhelikake kebotakan abu-abu!
  Maria ngendika kanthi semangat, nembak Krauts:
  - Yen wesi dadi rante, ora bakal ana pedhang, yen perak tumpah ing pidato, mula ora ana sing kudu dibayar!
  Matryona, njeblug ing mungsuh, ngucap:
  - Apa politisi duwe kanugrahan kanggo netepi janji? Nduweni, nanging ora kanggo apa-apa!
  Marusya, nembak Nazi, nyathet:
  - Gajah nyelehake tumpukan omong kosong sing gedhe, lan politisi-rubah nggawe tumpukan diare lisan sing luwih gedhe!
  Alenka kanthi wicaksana nyathet nalika dheweke ngremukake Nazi:
  - Politisi pours metu abundantly madu manis wicara, klelep Pamilih ing verbal diare!
  Anyuta, nembak mungsuhe, ujar:
  - Omongan politisi sing manis kaya banyu madu, mung sampeyan nglangi menyang tumpukan sampah!
  Alla, nembak fasis, nyathet:
  - Politisi bisa nepaki apa sing dijanjekake, mung kanggo nggawe pemilih percaya sing ora mungkin!
  Maria, nembak kanthi akurat, ngetokake:
  - Pilkada akeh politisi, nanging ora ana sing milih, sing dadi tunggul wit, sing dek, sing rubah, sing babi, sing beruang - saka frustasi, mung ana. siji bab sing kudu dilakoni - nggero!
  Matryona nembak Nazi lan ujar:
  - Politisi sing kerep lara tenggorokan kudu kupinge suwek!
  Marusya, bagean saka fasis, nyathet:
  - A politisi, ora kaya nightingale, ora tau nyanyi tanpa guna, lan duwe hadiah rubah!
  Alenka cekikikan, ndudohake untune:
  - A politisi kepengin dadi elang, nanging pamilih tansah ora duwe hak manuk!
  Anyuta cooed nalika dheweke numpes Jerman karo sniper dheweke:
  - Apa sampeyan duwe lisensi manuk, amarga sampeyan duwe pikiran manuk pelatuk!
  Alla mendesis karo agresi saka python:
  - Politisi duwe macem-macem lagu, nanging kabeh duwe motif siji: pilih aku!
  Maria, nyingkirake para fasis, ngucap:
  - Pamilih kaya roti, dheweke lunga saka terwelu, asu ajag, bruwang, nanging rubah politik isih mangan dheweke!
  Matryona nyathet, nyuda para fasis:
  - Politisi bakal nggunakake pidato sing manis kanggo cocog karo kapinteran mabur, trill saka nightingale, kapinteran manuk pelatuk, nanging hakekat daging babi katon ing mripat elang!
  Marusya, nglawan para fasis, nambahake karo nyengir:
  - Wong wadon uga dadi politisi sing apik, lan paling ora menehi kasempatan yen dheweke bakal nepaki janji kesetiaan lan menehi kesenengan!
  Dadi bocah-bocah wadon heroik mbela kutha lan menehi pangarep-arep gedhe.
  . BAB 4.
  Ing pungkasan September lan awal Oktober, perang kanggo Astrakhan isih ana, lan Nazi pindhah kidul ing pesisir Segara Kaspia. Nazi maju kanthi tanpa wates ... Ing sisih kidul, Nazi ngrebut kutha Ordzhonikidze lan miwiti serangan ing Grozny.
  Ing kutha iki uga, perang Soviet padha perang heroically.
  Batalyon bocah-bocah wadon, sing dipimpin dening Tamara, nuduhake tekad lan wani.
  Tamara nyemburake senapan mesin lan mbuwang granat nganggo driji sikile, ujar:
  - Kamulyan kanggo Motherland USSR!
  Anna, nembak kanthi akurat ing Nazi lan uga mbuwang paket bledosan kanthi tumit telanjang, ujar:
  - Kamulyan kanggo pahlawan!
  Akulina, njeblug ing mungsuh, ngandika:
  - Kanggo Motherland lan pakurmatan!
  Victoria, nembak Krauts, lan mbuwang granat nganggo driji sikil sing telanjang kanthi kekuwatan sing mateni, nggero:
  - Ayo remuk Wehrmacht kanthi kepahlawanan!
  Olimpiade minangka cah wadon sing sehat, dheweke murub ing mungsuh, ngalahake Krauts lan ngapura:
  - Ing perang suci, bakal ana kamenangan kita!
  Tamara, nembak Nazi lan maneh mbuwang granat nganggo sikil telanjang, nyathet:
  - Prajurit kudu duwe kekuatan wit oak, nanging ora sirah oak!
  Bocah-bocah wadon dipecat. Ana akeh reruntuhan ing sakubenge, reruntuhan udud. Jeblugan sawise bledosan nderek. Kebul kumelun munggah ing langit. Kabeh ing sakubenge kobong.
  Karusakan ing jumlah gedhe.
  Anna sing ayu, tanpa alas kaki, nalika mbuwang granat, nyuwek fasis, ngucap:
  - Saben wit oak duwe kothong, saben sirah oak duwe bolongan sing metu saka otak!
  Akulina, nembak mungsuh, lan mbuwang granat kanthi sikil sing anggun, tanned, telanjang, squeaked:
  - Yen sampeyan duwe pikiran kaya wit oak, sampeyan bakal mlengkung kaya aspen!
  Victoria, cah wadon rambut abang iki, uga karo gundhul, tanned, chiseled sikil, chirped:
  - Yen sampeyan ora duwe licik rubah, sampeyan bakal ngilangi telung kulit!
  Olympias, pirang sehat, dhuwur, gedhe, otot, murub bledosan, mbuwang granat nganggo sikil telanjang lan squeaked:
  - Sampeyan bakal bodho kaya wit oak, bakal nyuwek sampeyan kaya teken!
  Ana bocah lanang nyusup liwat dheweke. Dheweke ngetokake tumit ireng lan mbuwang paket bledosan menyang Nazi. Dheweke banjur ngguyu:
  - Prajurit enom luwih apik tinimbang jenderal bobrok!
  Tamara ngalih maneh. Dheweke mbuwang granat kanthi sikil telanjang kanthi kekuwatan sing mateni lan ngucap:
  - Kanggo saben setelan anyar, politisi njupuk telung kulit saka pamilih!
  Akulina, nembak mungsuh lan nyengir kanthi agresif, nggereng:
  "Sampeyan bakal pinter kaya wit oak, nanging sampeyan bakal kulit kaya kelinci!"
  Anna, nembak mungsuh lan mbuwang granat nganggo sikil telanjang, njeblug tank, ngucap:
  - A rubah licik malah bakal mbusak telung kulit saka singa yen duwe pikiran wedhus gembel!
  Victoria, nembak Nazi lan mbuwang hadiah pembunuh kanthi tumit telanjang, ujar:
  - Yen sampeyan ora pengin dadi rubah, sampeyan bakal merengek kaya asu luwe!
  Olimpiade mowed mudhun Krauts. Banjur dheweke mbuwang granat nganggo sikil telanjang lan njerit:
  - Politisi iku rubah, dheweke guts pamilih pitik ing wayah awan!
  Gemuruh meriam mundhak. Sturmtigers sing nggegirisi arep perang. Dheweke kenek karo peluncur roket. Lan padha ngrusak kabeh bangunan, ngremukake omah bebarengan. Lan stormtroopers ngubengi ing langit. Padha murub roket ing posisi Soviet. Padha nyelehake bom. Panther 2 wis katon, kendaraan sing luwih maju tinimbang Panther, kanthi meriam 88 mm sing kuat.
  Kendaraan Jerman nduweni menara sing luwih sempit lan dimensi sing luwih cilik, uga awak sing luwih jongkok. Raksasa kuwi, yen ngalahake sampeyan, dheweke ngalahake sampeyan. Lan sing paling penting, ora abot banget, kanthi mesin sing luwih kuat 900 tenaga kuda.
  Tamara nguncalake granat menyang Panther 2 kanthi sikil kosong lan cooed:
  - Sampeyan bakal bodho kaya tunggul, bakal nyuwek sampeyan kaya teken, ora mung dening rubah licik, nanging uga dening hares pengecut!
  Anna, nembak fasis lan ngrusak mungsuh, mbuwang lemon nganggo sikil kosong, nulis:
  - Rubah sing licik malah bisa nggawe elang kaya pitik teles!
  Akulina, ngethok mungsuh lan njotosi kanthi tembakan sing tepat, ujar:
  - Wong sing ngimpi peran singa asring dadi kuldi sing ditutupi rubah!
  Victoria, ngethok mungsuhe kanthi bledosan geni lan mbuwang barang sing mateni nganggo sikil telanjang, ujar:
  - Wong duwe ambisi singa, wangkal kuldi, clumsiness bruwang, sih-rahmat gajah, nanging rubah tansah bisa clamp!
  Olimpiade murub ing mungsuh. Dheweke ngethok dheweke kaya mesin pemotong rumput lan ngucap:
  - Rubah abang, politisi warna getih!
  Intensitas perang saya tambah. Nazi nyerang kutha kasebut kanthi peluncur gas, sing luwih unggul tinimbang Katyusha. Lan angel banget kanggo nglawan Nazi. Nanging batalyon wadon tanpa alas kaki, setengah telanjang berjuang kanthi semangat banget. Lan bocah-bocah wadon meh ora mati;
  Tamara, nembak Nazi lan nguncalake granat nganggo driji sikile sing gundhul, ujar:
  - Wong wadon ngalahake wong sing kuwat kanthi muter kelemahane, politisi ngyakinake para pamilih sing lemah kanthi jelas overacting!
  Anna, ngethok mungsuh lan ngethok nganggo peluru, ing wektu sing padha menehi paket mbledhos kanthi tumit telanjang, ujar:
  - Wong wadon iku politisi sing paling licik, ora perlu sinau dadi rubah, nanging kudu bisa nganggo sepatu nalika isih tanpa alas!
  Akulina, nglereni mungsuhe kanthi bledosan sing tepat lan nggunakake driji sikil telanjang, nguwuh:
  - Wong wadon uga tresna marang pemuda, nanging ijo dolar luwih disenengi tinimbang umur ijo patrone!
  Victoria, asu sing rambute abang, murub bledosan agawe, nyuwil baris lan squealed:
  - Ijo enom bocah wadon narik tagihan ijo saka wong lemak saka duwit!
  Olympias, nembak mungsuh lan mbuwang hadiah liyane nganggo sikil telanjang, ujar:
  - Aja nguber dolar ijo, masalah uga duwe mata ijo, lan cangkang renyah!
  Pertempuran dadi luwih brutal. Kerang mabur kanthi kekuwatan sing mateni. Padha bledosan lan shred posisi Soviet, overturning bedhil baterei. Lan pesawat anyar cepet-cepet, lan bedhil serbu nggero. Awan bledug munggah ing langit.
  Tamara, nembak tanpa welas marang Nazi, njupuk lan nyerahake mutiara kasebut, sadurunge mbuwang granat nganggo sikil kosong:
  - Percaya marang Gusti Allah, aja nganti cendhek nganti tingkat kewan: manungsa dudu wedhus sing manut, lan dudu wedhus sing mambu!
  Anna, perang karo mungsuh lan mbuwang hadiah pati kanthi sikil telanjang, nyathet:
  "Nggoleki dhuwit saka iman wong kaya ngetokaké pupuk ing emas;
  Akulina, nalika numpes Panther, ngandika agresif:
  - Percaya ing dina Minggu, aja nganti pitung dina Jumuah ing minggu!
  Victoria, nembak kanthi akurat ing Nazi lan kanthi agresif ngobong wong-wong mau, nyathet:
  - Kapercayan ing geni neraka langgeng nggodhok susu takhayul, saka ngendi para penjahat agama ngilangi busa!
  Olympias, pahlawan wanita, ngethok Nazi lan mbuwang granat kanthi kekuwatan ngrusak kolosal kanthi sikil telanjang, nyathet:
  - Mung stumps lan oaks pracaya ing geni geni hellish saka semangat langgeng, ngijini piyambak kanggo peeled kaya caket!
  Tamara murub saka bazooka sing dicekel, nyemburake tungkak lan ngucap:
  -Apa sing nggegirisi geni neraka sing langgeng? Cemlorot saka dhuwit recehan emas ing kanthong saka crooks agama!
  Anna, nembak mungsuh lan ngethok Nazi kanthi akurasi sing luar biasa, ujar:
  - Crooks nggunakake Gusti Allah kanggo baris kanthong, lan padha succumb kanggo ngapusi ora mung karo sirah kosong!
  Akulina murub bledosan ing mungsuh. Dheweke nguncalake granat nganggo driji sikile sing gundhul lan ngucap:
  - Wong bajingan agama nyuwek kulit wedhus telu, ngrusak sungu wedhus, mung preduli saka bathi, lan iman kanggo gawe hack!
  Victoria mbuwang bom sawdust karo tumit telanjang, njeblug mungsuh lan squeaked:
  - Imam sing jujur kaya asu ajag vegetarian, mung iman sing tansah jujur, lan panggunaane egois!
  Olimpiade nyerang mungsuh nganggo bedhil mesin. Dheweke mowed mudhun mungsuh lan kicked Bunch saka granat karo dheweke gundhul hak, kang overturned tank Singa. Banjur dheweke bengok-bengok:
  - Agama apa wae minangka dongeng, mung bathi sing digawe saka fantasi iki kanthi proporsi sing apik tenan!
  Iki carane bocah-bocah wadon perang wani ing kutha Grozny. Lan dheweke nuduhake awake dhewe saka sudut pandang sing paling dhuwur.
  Lan bocah-bocah wadon liyane defend Astrakhan karo kabeh wani. Lan dheweke uga nuduhake aerobatik lan kekuwatan sing paling dhuwur.
  Cah wadon gelut banget.
  Alenka nguncalake granat nganggo sikil telanjang, nyuwek Nazi, lan cooed, nuduhake untune:
  - Sapa sing ngidini wong nyumerepi mie ing kupinge mesthi bakal luwe!
  Anyuta, ngrusak para fasis kanthi iki, sarujuk:
  - Sampeyan ora bakal kebak mie ing kuping!
  Alla njeblug Nazi, mbuwang granat kanthi pasukan sing mateni kanthi sikil telanjang lan ngucap:
  - Mie ing kuping minangka sajian kesegaran paling anyar sing nyebabake mual!
  Maria kanthi wicaksana nyathet, ngetokake untune lan mbuwang paket mbledhos kanthi driji sikile:
  - Yen ora ana kang mangerténi apa iku Gusti Allah, nanging wong terus-terusan kasalib kaya-kaya padha karo Kristus!
  Marusya, sialan Krauts, njupuk lan blathered, grinming agresif:
  - Manungsa ngupaya nguwasani kekuwatane Gusti Allah, nanging nganti saiki dheweke mung nampa panyaliban sing ora gaib!
  Matryona noleh, ngrusak para fasis lan ngandika, nglirik kanca-kancane kanthi agresif:
  - Wong ngupayakake kabecikan kanthi ati, kanthi pikirane kanggo bathi, lan kanthi weteng kanggo rakus, lan pungkasane, kanthi sikil kusut, dheweke diseret menyang jugangan!
  Lan perang sengit rame ing Astrakhan. Kutha ing Volga minangka titik kunci pertahanan Soviet. Lan ing kene perang-perang sing nggegirisi kuwi nesu. Koyo ketel nggelembung.
  Lan pesawat abot lan agawe cepet-cepet. Yu-288 minangka mesin sing kuat banget. Lan dheweke ngeculake bom kanthi kegigihan kolosal.
  Alenka njerit, nembak Nazi, lan mbuwang granat nganggo sikile:
  - Yen wong duwe kecerdasan gorila, dheweke bakal mluku kaya jaran lan mangan kaya asu!
  Anyuta ngluncurake hadiah mateni pati kanthi sikil telanjang, ngrusak Nazi lan ngucap:
  - Wong ngidini dheweke dilebokake ing kerah, nanging kanggo ngluku, dheweke kudu ditabuh nganggo pecut paksaan!
  Alla nyepak linglang nganggo tumit telanjang lan ngucap:
  - Politisi duwe kanthong gedhe, nanging dheweke mung copet sing ora penting!
  Maria, njeblug marang mungsuhe, ngucap:
  - Politisi sing njanjeni para pamilih rembulan saka swarga, wis dadi kuwasa, ninggalake lanskap rembulan, lan ngeluh amarga keluwen ing luminary!
  Matryona, ngguyu budheg, ngandika:
  - Iblis ing saben politisi nyengkuyung dheweke kanggo njupuk Panggonan Gusti Kang Maha Kuwasa, nanging politisi wis sethitik banget bakat!
  Marusya, nembak mungsuh lan kanthi yakin nyuwek dheweke, nyathet:
  - Manungsa ngupaya dadi omnipotent, nanging kemajuan moral ora nggawe dheweke luwih apik!
  Bocah-bocah wadon sing ketoke pinter kanggo tingkat paling dhuwur.
  Lan perang ngetutake pola dhewe. Pesawat jet lagi diuji ing Reich Katelu. Lan iki uga bantahan rada serius ing regejegan karo USSR.
  Hitler, mesthi, ora seneng banget. Perang terus, lan Rusia nekad nglawan, sanajan uga kalah. Paprangan ngamuk kaya ing cangkeme gunung geni.
  Akhir oktober. Kalmykia wis rampung dicekel, lan Nazi maju ing Dagestan.
  Kasuksesan para fasis, sanajan sederhana, tetep. Armada Segara Ireng ana ing ambang karusakan.
  Kabeh kru ing karusakan kalebu bocah-bocah wadon. Awak sing ayu, jujur. Cah wadon nganggo rompi lan mlaku tanpa alas kaki, tumit sing bunder sumunar.
  Alice, komandan pemusnah kanthi yakin mrentahake serangan menyang kapal penjelajah fasis. Ngluncurake torpedo lan ujar:
  - Ing perang, kaya ing teater sing apik, tumindak sabanjure ora bisa ditebak, luh mesthi bakal ngeculke!
  Andriana, kancane, mrentah kabeh bocah wadon. Padha mlayu sumunar gundhul, tumit bunder, lan squeaked. Padha ngarahake aparat tambang.
  Andriana nguwuh:
  - Aku pracaya kabeh donya bakal tangi,
  Fasisme bakal rampung ...
  Lan srengenge bakal sumunar -
  Cahya dalan menyang komunisme!
  Veronica, nggebug Nazi nganggo meriam, ngucap:
  - Ing perang, kaya ing film: aksi kasebut nggumunake, ora bakal mboseni, nanging, sayangé, mateni!
  A pangrusak karo gundhul-legged, tanned, langsing, ayu banget cah wadon mlumpat saka sisih menyang sisih. Dheweke dibuwang kaya wulu.
  Alice, nyetak sikil telanjang sing dipahat, ngomong:
  - Yen sampeyan ora gampang, sampeyan bakal tentrem ing perang!
  Andriana, njupuk kanthi akurat saka meriam, nyathet:
  - Prawan sing bisa perang iku ksatria!
  Alice mbenerake, nembak:
  - Ora, dheweke pahlawan!
  Lan para prajurit padha ngguyu. Lan padha nuduhake ilat. Lan sikil para ayu banget anggun, lan ninggalake jejak getih ing dek. Bocah-bocah wadon sing kuwat.
  Lan wuda, tumit sing dadi bunder lan anggun.
  Alice kelingan carane dheweke dicekel, lan Nazi ngelus tlapakane nganggo pecut sing tipis lan panas. Kene sampeyan, meh wuda, nggandhol ing rak. Kaki telanjang sampeyan dijepit ing blok. Lan padha tickle sampeyan karo rod panas. Dadi wesi abang diobong ing puting abang.
  Alice disiksa lan disiksa nganti pirang-pirang dina. Nanging bocah wadon mau bisa oncat.
  Dheweke ngandhani petugas penjaga yen dheweke ngerti papan ing segara sing mbuwang wadhah emas sing dievakuasi saka Sevastopol. Fasis ambruk.
  Inggih, Alice, senadyan kabeh torture, tetep ceria. Wong-wong mau banjur nguculi lan dilebokake ing prau kanthi tangane diikat. Lan kanthi sikil telanjang, rada diobong ing rak, dheweke bisa njupuk pistol lan njupuk loro fasis. Banjur dheweke ngeculake tali lan nglangi. Dheweke ditarik mati deftly. Lan dheweke entuk pakurmatan saka bocah-bocah wadon.
  Saka departemen khusus padha nyoba kanggo njaluk sawise dheweke, nanging Alisa kaancam bakal punah, perwira khusus kanggo nimbulaké kacilakan lan uga kanggo nggantung dheweke minangka asu. Padha chickened metu.
  Alice iku cah wadon sing gelut banget ...
  Dheweke malah nulis kanthi wicaksana:
  - Algojo seneng kapak minangka gaman, nanging ing perang dheweke duwe katrampilan kikuk!
  Andriana sarujuk karo iki, nyepak sikile sing pahat:
  "Sampeyan isih bisa nggawe sup saka kapak, nanging sing ditulis nganggo pulpen heroik ora bisa dipotong nganggo kapak algojo!"
  Juliana iku bocah wadon sing ayu banget. Dheweke mung nganggo kain belang tipis ing dhadha lan kathoke. Nanging dheweke pancen apik banget lan ayu. Kabeh bocah-bocah wadon ing pangrusak duwe kaki gundhul lan banget seductive.
  Nalika wong Jerman dicekel, dheweke kepeksa ngambung bocah-bocah wadon kanthi tumit sing telanjang. Lan tawanan manut nindakake iki. Lan dheweke dilat tumit bocah-bocah wadon lan ngambung dheweke kanthi seneng banget.
  Juliana nyanyi:
  - Kita dudu perampok sing jahat,
  Lan kita ora pengin mateni ...
  Nanging tumit telanjangku lara,
  Aku pengin doyo kabeh ing pasuryan!
  Bocah-bocah wadon, mesthi, bisa ngrasakake sukses apa wae.
  Andriana, nyetak tumit telanjang, ngandika:
  - Eh, wates anyar, aja nggawe aku ngguyu!
  Alice setuju:
  - Kemungkinan tanpa wates kanggo wong sing ora nemtokake wates kanggo awake dhewe!
  Veronica napuk sikile sing gundhul, clinked tumit sing gundhul, lan nyathet, nuduhake untune:
  - Wong sing paling kuat ora bakal bisa nangani ambisi sing ora bisa ditindakake!
  Andriana kanthi wicaksana nyathet, nyumerepi untune lan njeblug meriam:
  - Manungsa iku adoh saka Gusti, amarga ora adoh saka kera ing tiron alam!
  Veronica, ngremukake aliran Nazi sing maju kanthi tembakan sing tepat, muttered:
  - Politisi minangka dewa ing ambisi, dewa ing cara, lan babi langsung nggunakake asil!
  bocah-bocah wadon Soviet perang apik. Nanging mesthi ana uga Jerman, lan uga ayu ing bikini lan barefoot.
  Contone, Gerda minangka pejuang langka.
  Dheweke lan kanca-kancane lungguh ing tank Panther-2 paling anyar.
  Bocah-bocah wadon njupuk ing pasukan Soviet lan nggero.
  We are ala asu ajag, mundur iku ora apik kanggo kita!
  Lan padha nglirik mripate...
  Gerda, nggunakake driji sikil sing gundhul, nyepak prajurit Rusia lan squealed karo kesenengan:
  - Sapa sing ora asu ajag ing urip wis kulit, sing dudu rubah ing atine gutted kaya pitik!
  Charlotte uga nyerang karo projectile akurat, nembus tank Soviet, crumbling waja lan blathering:
  -Asu ajag tansah luwe, wong tansah ora marem, lan politisi ora bisa ngomong tembung sing bener!
  Christina, kanthi akurat nembak mungsuh lan nyerang tank Rusia kanthi cangkang sing bisa nyebabake, nyathet:
  - Rubah duwe wulu sing terkenal, nanging jaminan rubah saka politisi ora ana gunane!
  Magda njupuk lan ngarahake bedhil menyang mungsuh kanthi driji sikile sing gundhul, ditabuh lan ngucap:
  - Luwih akeh susu saka wedhus tinimbang saka politisi sing pikirane kaya wedhus!
  Gerda, terus njupuk kanthi akurat ing kendaraan Soviet, nyathet:
  - Ing pemilu, politisi kaya antarane wabah lan kolera, sanajan politisi luwih nular ing skizofrenia!
  Charlotte kenek telung puluh papat lan nyuwek menara, ngandika:
  - Politisi duwe irung asu ajag kanggo memangsan, nanging dheweke dhewe minangka babi sing wis siap kanggo gutting!
  Christina kanthi cekatan ngluncurake proyektil nggunakake driji sikil telanjang lan ujar:
  - Politisi minangka wedhus sing ngupayakake tahta singa, lan nalika tekan ndhuwur, dadi pemilih pitik rubah!
  Magda kanthi agresif nyathet, ngirim hadiah pati menyang pistol sing digerakake dhewe Soviet kanthi driji sikil:
  - Ora ngandel marang politisi, nanging milih, ora ngerti musik, nanging seneng ngrungokake, ora mangan mie, nanging gelem ngrungokake!
  Lan Panther-2 kasebut aktif banget. Lan ngirim projectile banget akurat.
  Mesin Jerman ngremukake kabeh tank Soviet kanthi yakin.
  Gerda nembak lan nyanyi:
  - Siji, loro, telu - ngilangi saran!
  Charlotte murub kanthi akurat, nyerang mungsuh lan whistles:
  - Kita paling kuat ing donya!
  Christina, nggunakake driji sikil telanjang kanggo njupuk liwat telung puluh papat, nambah:
  - Kita bakal rendhem kabeh mungsuh kita ing jamban!
  Magda nggebug mungsuh lan ngucap:
  - Tanah Air ora percaya karo nangis!
  Gerda nyengir:
  - Lan kita bakal menehi otak oligarki ala!
  Charlotte kanthi wicaksana nyathet, ngetokake howitzer Soviet kanthi cangkang:
  - Emas mung katon ayu, nyatane logam iki, manungsa tansah nandhang sangsara, dadi sombong!
  Christina, nembak mungsuh, nyatakake awake dhewe:
  - Kanthi mbabarake dhadhane, luwih gampang wong wadon nyuwek telung kulit saka wong lanang!
  Magda, nembak mungsuhe, mulane ujar:
  - Kaki gundhul saka bocah-bocah wadon, padha sijine wong ing galoshes!
  Mesthi, bocah-bocah wadon ing tank anggun. Lan pilot wadon sing paling keren ing antarane Fritz.
  Albina lan Alvina minangka ace paling nggegirisi ing alam semesta. Saiki wis tekan jumlah limang atus pesawat sing ditembak mudhun. Mung Marseille ing ngarep. Dheweke dianugerahi Grand Cross of the Iron Cross kanggo pesawat kaping 500 saka armada Soviet. Nanging Albina lan Alvina wiwit perang akeh mengko, lan mulane bakal rauh nyusul Marcel.
  Albina lan Alvina nampa Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak emas, pedhang lan berlian kanggo pesawat sing kaping 500.
  Lan saiki lagi nglawan pilot abang.
  Albina menet tombol kanthi driji sikil, nembak limang pesawat Soviet bebarengan lan njerit:
  - Yen wong pinter babagan sepatu bot, mula dheweke mesthi nganggo galoshes!
  Alvina, nembak pesawat Rusia lan nutul nganggo driji sikile, nyathet:
  - Sikil wuda wong wadon ing wektu bakal nyelehake dheweke ing galoshes saka boot sembarang!
  Albina, nembak kanthi akurat ing kendaraan Soviet, nanggapi kanthi wicaksana, kanthi untune:
  - Wong sing kerep ndeleng sikil wadon wuda kudu njagong ing galoshes!
  Lan bocah-bocah wadon loro, sawise ngalahake sawetara Yaks liyane, squeaked:
  - Sikil wadon tanpa alas kaki, pas banget ing tumit lan pas karo galosh!
  Prajurit bisa katon ing dhuwur banget.
  Nanging yen ana pilot Jerman sing apik banget, mula bakal ana bocah-bocah wadon Komsomol Soviet sing ayu.
  Sing perang karo kakiyatan gedhe. Lan uga kasil nembak gerombolan Reich Katelu.
  Anastasia Vedmakova njupuk lan, nggunakake driji sikil telanjang, nuthuk Jerman lan squeaked:
  - Wong lanang wis siyap kanggo nyopot sepatu bocah wadon!
  Akulina Orlova, shooting ing Nazi, wittily nyatet:
  "Sampeyan bisa ngowahi boot apa wae ing njaba nganggo tumit telanjang wanita!"
  Anastasia uga nyerang Fritzes lan squeaked:
  - Kaki telanjang wanita bakal nguripake wong lanang, sanajan dheweke minangka boot pungkasan!
  Akulina Orlova, nuthuk Focke-Wulf lan hissed, baring dheweke ayu untu;
  - Yen sampeyan pengin nguripake wong ing njaba, copot sepatu, yen sampeyan pengin nyelehake ing galosh, mbukak tumit!
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi ing paduan suara:
  Perang lagi rame ing jagad raya,
  ngrusak lan mateni tanpa sebab ...
  Setan wis bubar -
  Lan pati teka karo wong!
  
  Lan sapa sing bakal mungkasi aliran,
  Kali getihen lan gila...
  Sinar laser bakal nabrak candhi sampeyan,
  Lan kanthi cepet wong kasebut ilang!
  
  Lan lam kuwi
  Banjir jagat raya...
  Sedhih banget manungsa
  Tahan lara lan kasangsaran!
  Bocah-bocah wadon bisa uga sebagian bener. Perang dudu rasa seneng. Nanging ing wektu sing padha uga hiburan.
  Loro pilot Jerman, Eva lan Gertrud, perang ing modifikasi serangan Focke-Wulf. Padha nyerang target lemah Soviet saka udhara.
  Eve, nembak lan ngeculake roket, nyathet:
  - Apa sebabe bocah cilik ora nganggo alas kaki, amarga sikile wong wadon nggawe wong lanang ilang sirahe, kaya wong lanang!
  Gertrude nggebug roket, mencet pedal telanjang dheweke lan smashing bunker tentara Soviet lan squeaked:
  - Kepinginan kanggo ndeleng wong wadon wuda ndadekake wong nguripake nang metu!
  Eva kenek maneh, kenek telung puluh papat, mbobol menara lan wittily ngandika:
  - Kanggo mbukak klambi wong wadon, sampeyan kudu nyelehake sepatu kanthi bener!
  Gertrude nggebug mungsuhe nganggo tumit bunder sing telanjang saka sikile sing apik lan nyathet:
  - Duwe undressed ing wektu sing tepat, wanita bisnis bakal nyuwek telung kulit saka wong lanang!
  Eva nyerang bunker Soviet nganggo roket lan ngomong:
  - Wong wadon sing mbukak awake dhewe ing wektu ora bakal dadi tramp lan bakal nggawe akeh sepatu ing wong lanang!
  Gertrude, sawise mateni pasukan Soviet, dikonfirmasi:
  - Wong wadon tanpa alas bakal sijine boots ing wong, lan sijine wong ing galoshes, lan nguripake wong nang metu, lan nggawe wong barefoot pungkasan!
  Kene, mesthi, bocah-bocah wadon duwe logika sing ora bisa trample marang dheweke. Lan bocah-bocah wadon perang tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Lan padha tresna wong enom nggantheng, lan ing umum padha mung super.
  Lan yen padha miwiti singing, padha bakal matèni satus wong!
  Iki bocah-bocah wadon, pantes ing loro-lorone lan ayu banget, supaya wong-wong mau bener-bener nguripake awake dhewe!
  . BAB 5.
  Kutha Grozny, diubengi dening pasukan Nazi, ambruk ing awal November 1943. Batalyon karo bocah-bocah wadon oncat saka kuali lan mundur menyang Shali.
  Wis ana gunung lan terrain atos, lan dadi luwih trep kanggo nyekel pertahanan. Tank Jerman bobote cukup akeh, utamane Maus, lan pancen ora nyenengake kanggo perang karo wong-wong mau ing gunung. Tank T-3 wis mandheg, nanging T-4 ing versi modern isih diprodhuksi. Sanajan wis ketinggalan jaman moral. Nanging dheweke isih bisa nglawan T-34-76. Lan iku perang apik. Mriem kasebut malah luwih kuat lan nduweni kecepatan moncong sing luwih dhuwur tinimbang telung puluh papat.
  Tamara lan bocah-bocah wadon perang ing Shali. Bocah-bocah wadon nyoba nyekel desa gunung sing gedhe banget iki - kutha nyata.
  Wong ayu perang banget wani.
  Tamara nguncalake granat nganggo sikile sing telanjang, nyemburake lan ngucap:
  - Kanggo Tanah kelairan USSR!
  Anna mbukak geni ing Nazi. T-4 sing luwih entheng nyoba menek slope. Bocah wadon kasebut, mbuwang granat nganggo sikil telanjang, nuthuk mobil Hitler lan squeak:
  - Kanggo motherland kita!
  Akulina, nembak Fritz lan kanthi tumit telanjang, nyerahake barang mateni sing dibungkus foil, ngucap:
  - Tanah kelairan tansah suci!
  Veronica, nembak mungsuh lan mbuwang lemon nganggo driji sikil, ujar:
  - Kanggo Rusia saka raksasa!
  Olimpiade, wanita raksasa iki, uga mbuwang granat menyang Nazi kanthi driji sikil lan squeaked:
  - Kanggo komunisme!
  Tamara, nembak kanthi akurat marang Nazi lan ngethok dheweke kaya cukur saka wit, ujar:
  - Luwih akeh wit oak ing tentara, luwih kuwat pertahanan kita!
  Anna nyathet, nuduhake untune lan nembak Nazi kanthi akurasi lan nesu banget:
  "Aku bakal numpes sampeyan kabeh."
  Tank "Singa", kendaraan gedhe karo laras meriam dawa. Ing kene dheweke duwe pistol 105 mm paling anyar, dawa tong minyak 100 EL. Lan pranyata dadi bedhil dawa banget. Lan batang iki metu kanthi kekuwatan sing bisa nyebabake.
  Akulina murub bazooka marang Nazi lan njerit:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme!
  Victoria uga murub lan nggero:
  - Kamulyan kanggo Pahlawan Rusia!
  Olimpiade nandheske kanthi nembak Nazi lan mbuwang granat kanthi driji sikil:
  - Kamulyan paling gedhe!
  Bocah-bocah wadon, kudu dicathet, fenomenal, lan apik banget. Lan steepness padha saka proporsi kolosal.
  Tamara, nembak mungsuh lan nyumerepi untune, ngandika:
  - Kanggo Rusia lan kamardikan nganti pungkasan!
  Anna, nembak mungsuh, kanthi agresif ngandika, mbuwang granat nganggo driji sikil:
  - Ayo dadi gawe ati deg-degan bebarengan!
  Lan winks ing partners.
  Akulina uga bakal murub, ngrusak mungsuh, lan nggero:
  - Kanggo kamenanganku liwat atap!
  Akulina Petrovskaya ora cah wadon biasa. Dheweke kudu ngalami akeh banget. Utamane, dheweke kejiret nyolong lan ditahan. Aku uga ngliwati pusat tahanan remaja. Lha, ora apa-apa, aku slamet. Dheweke mlaku tanpa alas kaki liwat salju, nanging mung dadi luwih sehat lan kuwat.
  Victoria perang karo nesu frenzied. Menehi bledosan ing mungsuh. Krauts ditembak mudhun lan tiba. Banjur dheweke mbuwang granat nganggo driji sikil. Sepedha motore terbalik.
  Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Ngluwihi wates kuwat!
  Olimpiade gelut kanthi rasa nesu banget. Pukulane kuwat lan remuk. Dheweke pancen bocah wadon monster. Lan banjur thrashes mungsuh. Dadi dheweke aktif mbesmi fasis. Ora menehi wong kasempatan slightest.
  Olimpiade nggero ing ndhuwur paru-paru:
  - Kamulyan kanggo komunisme kosmik!
  Tamara, nembak Nazi, nggero:
  - Kamulyan kanggo komunisme Lenin!
  Anna murub ing mungsuh lan squeaks:
  - Kanggo USSR!
  Akulina mows mudhun mungsuh lan grumbulan lan squeals:
  - Kanggo aerobatik paling dhuwur!
  Victoria, nembak fasis, ngomong:
  - Kanggo kamenangan sing paling fenomenal!
  Olimpiade, ngrusak tank Hitler, ngucap:
  - Kanggo komunisme USSR!
  Tamara uga murub. Tembak kanthi akurat, nutupi mungsuh kanthi bledosan sing tepat. Mows mudhun kaya arit lan squeaks:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme!
  Anna, nembak fasis lan ngethok wong-wong mau kanthi ayunan sing tepat saka sabite, ujar:
  - Kamulyan gedhe kanggo para pahlawan!
  Lan mbalang granat nganggo driji sikil. Iki wong wadon.
  Akulina ngethok Krauts lan nggero kanthi agresif:
  - Kanggo komunisme!
  Lan awak otot kedutan.
  Victoria uga ngalahake para fasis. Lan nganggo driji sikil sing gundhul, dheweke mbuwang hadiah mateni marang mungsuh lan njerit:
  - Kanggo keagungan donya!
  Olimpiade uga nembak mungsuh. Nutup kaya baton lan nggero:
  - Kamulyan kanggo komunisme gedhe!
  Lan kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke mbuwang granat kanthi kekuwatan sing mateni, nyuwek mungsuhe.
  Mulané wong lima mau nuli padha nglurugi mungsuh, padha dipatèni lan ditumpes.
  Jerman padha mandheg lan rampung bogged mudhun. Ing kene dadi angel, lan padha padu.
  Ing kene peluncur gas murub lan tumindak kanthi agresif. Lan padha numpes posisi Soviet.
  Hit lan "Sturmtiger" saka kadohan, ing mungsuh - Tentara Abang.
  Bocah-bocah wadon Jerman ngarahake bedhil "Bear" kanthi mandhiri lan nyerang mungsuh. Lan dheweke bakal bener-bener ngganggu sampeyan. Lan projectile bobot siji lan setengah centners luh loro parit Soviet lan bunkers.
  Prajurit Frida nggero:
  - Kanggo Reich Katelu sing paling gedhe!
  Lan winks ing partners. Sawise iku, bocah-bocah wadon fasis sing nganggo sikil telanjang bakal njupuk maneh.
  Lan mabur, nggero lan ngrusak. Lan sanalika tekan, kawah kabeh dibentuk karo bumi sing nggodhok saka panas.
  Ya, Jerman wis rampung njupuk alih pasukan Soviet. Salah siji pesawat TA-152 pisanan mabur ing langit. Kendaraan multi-tujuan, kaya Focke-Wulf, nanging luwih maju, cepet, bisa maneuver kanthi gaman lan waja sing kuat. Bisa digunakake minangka pesawat tempur lan minangka pesawat serangan.
  Kanggo pasukan Soviet, mobil, ayo ngomong, bisa dadi masalah gedhe.
  Helga mabur ing TA-152 lan nyerang sepasang tank Soviet sing nyoba nyedhaki Shali. Bocah wadon kasebut murub kanthi akurat. Dheweke nembus payone menara telung puluh papat sing kapisan lan nggero:
  - Aku ayu gelut!
  Banjur dheweke nyerang mobil nomer loro, sing nyoba nyepetake. Nanging pindah gearbox ora gampang.
  TA-152 nembus korban iki kanthi meriam 37 mm.
  Helga mangsuli lan nyanyi:
  - Sampeyan njupuk kula, njupuk kula nang endi wae, njupuk kula!
  Lan dheweke nglirik awake dhewe... Ing kene Yak-9 nyoba nyerang dheweke. Prawan Jerman gampang ngalahake dheweke kanthi mencet pemicu kanthi sikil sing telanjang lan nglirik kanthi yakin, ujar:
  - Aku pancene apik tenan!
  Helga katon kaya bocah wadon sing duwe rasa seneng banget. Lan dheweke nindakake eksperimen getih karo mungsuh.
  Lan yen dheweke jancok, ora bakal katon kaya sapa wae.
  Helga nembak ing kendaraan Soviet lan squeaks:
  - Apa, ora bisa urip miturut pikiran sampeyan!
  Lan kanthi tumit sing gundhul dheweke nggebug setir. Iki cah wadon - kanggo kabeh bocah-bocah wadon, cah wadon.
  Lan yen wiwit nggero ...
  Albina lan Alvina ing langit uga minangka prajurit sing aktif lan agresif.
  Lan bocah-bocah wadon, pesawat Rusia, nabrak, mikir yen urip iku apik lan urip iku apik.
  Lan kanthi driji sikil gundhul padha ngarahake bedhil pesawat menyang target. Mobil Soviet ora bakal urip. Lan bocah-bocah wadon ngalahake dheweke kaya ngono. Dheweke ora menehi kesempatan sethithik.
  Ya, ana bocah-bocah wadon gelut
  Ya, dheweke ujar liyane ...
  Padha wani nyerang Rusia,
  Secara harfiah Iblis!
  Albina minangka prajurit ing tatanan perang lan nggero ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku bakal dadi gedhe, aku bakal dadi aku! juara super!
  Lan kanthi tumit telanjang dheweke bakal mencet keyboard lan nyuwek mungsuh dadi potongan cilik.
  Alvina, nembak mungsuh, nggero ing ndhuwur paru-paru:
  - Sapa sing bakal kita temokake ing alas?
  Lan sapa sing bakal kita temokake ing alas ...
  Kita ora bakal guyon karo sing,
  kita bakal nyuwek dadi bêsik!
  Kita bakal nyuwek sampeyan!
  Lan kanthi tumit telanjang dheweke bakal narik mungsuh menyang ngrangkul agawe. Prawan iki minangka bocah wadon sing paling keren kanggo kabeh bocah wadon!
  Warrior saka hack pertempuran paling. Lan kaya perang lan agresif kaya panther.
  Lan kucing Jerman gedhe sing nyerang. Astrakhan lagi nyerang. Lan padha numpes omah-omahé prajurit Soviet ing jumlah gedhe.
  Lan padha mati, nanging ora nyerah. Paprangan kang bandel kuwi lagi rame.
  Gerda, mesthi, ana ing ngarep serangan lan siap perang. Dadi dheweke nembak, kaya Robin Hood wadon nganggo bikini. Lan iki kabeh wong wadon kelangan.
  Lan yen dheweke uga nyelehake puting abang ing cangkeme wong lanang.
  Dheweke "Panther"-2 digunakake. Miturut cara, modifikasi tank sing rada beda dipasang dening bocah-bocah wadon kanthi meriam 75 mm 100 EL. Iku punchy lan nduweni tingkat geni sing luwih cepet. Lan pasokan cangkang luwih gedhe tinimbang meriam 88 mm.
  Gerda nembak nganggo driji sikil lan njerit:
  - Siji, loro, telu... Putus nganggo napalm!
  Charlotte uga murub sawise dheweke lan ngomong:
  - Papat, wolu, lima - ayo cepet main!
  Christina njotosi, nembus tank Soviet lan ngucap:
  - Kita bakal wani perang kanggo kekuwatan Nazi ...
  Magda murub nganggo sikil telanjang lan ngucap kanthi agresif:
  - Lan kita bakal mateni kabeh - kabeh komunis!
  Bocah-bocah wadon tumindak agresif lan nemen. Lan "Panther" -2 nggulingake howitzer Soviet kanthi tembakan sing akurat.
  Bocah-bocah wadon cekikikan lan nyanyi:
  - Kamulyan kanggo jagad kita ...
  Lan Elizabeth, ing siji, nindakake serangan liar marang telung puluh papat. Lan kanthi tumit telanjang dheweke mencet pemicu. Lan ngalahake mungsuh, squealing:
  - Ayo ana komunisme!
  Catherine ngirim projectile agawe karo driji sikil telanjang dheweke, pierces mungsuh, lan squeals ing ndhuwur paru-paru dheweke:
  - Kanggo Rusia gedhe!
  Elena murub ing fasis. Cangkang kasebut kena ing bathuk Panther lan ricocheted.
  Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Kita bakal duwe komunisme!
  Efrasia uga nggebug mungsuhe nganggo driji sikil. Dheweke nuthuk T-4 lan ngomong:
  - Kamulyan kanggo komunisme!
  Iki bocah-bocah wadon gelut. Lan cara njupuk, cangkang mabur apik banget, lan telung puluh papat dhewe obah. Coba wae, kejiret saka mobil kaya iki. Iku arang banget angel.
  Nanging bocah-bocah wadon mlebu, lan padha gelut nganggo bikini lan nganggo sikil telanjang. Prajurit iku ayu lan endah.
  Lan yen padha jancok sampeyan munggah, iku ora bakal katon kaya akeh kanggo sapa. Lan padha ngirim cangkang kanthi nesu.
  Elizabeth, nganggo driji sikil sing gundhul, nembak mungsuh lan ngalahake mungsuh, ngucap:
  - Kamulyan kanggo gagasan komunisme! Kamulyan kanggo Fatherland kita!
  Catherine uga murub, nggunakake driji sikil telanjang dheweke, ngetokake Krauts lan squealing:
  - Kanggo Fatherland lan kamenangan nganti pungkasan!
  Elena, nembak mungsuhe, nanggapi kanthi agresif, ngetokake untune mutiara lan nglirik mata sapir:
  - Kamulyan kanggo komunisme kosmik kita!
  Efrasia, nembak mungsuh, nempuh dheweke kanthi akurasi sing luar biasa, ujar:
  - Kanggo Tanah Air lan Stalin - hurray!
  Bocah-bocah wadon jelas gagah, lan bisa nindakake apa wae ...
  Desember 1943 wis teka.
  Alenka lan tim uga perang ing Astrakhan lan isih nggantung ing kono. Srikandi gelut.
  Alenka bledosan, nyuwil garis Nazi, banjur mbuwang hadiah pati kanthi driji sikil lan nggero:
  - Wong iku padha karo gibbon, mung, sayangé, luwih asring ing Intelligence saka ing potency!
  Anyuta, nembak mungsuh lan nyirnakake mungsuh, menehi paket bledosan kanthi tumit telanjang lan njerit:
  - Wong lanang iku wangkal kaya kuldi, ambisi singa, nanging nyatane wedhus!
  Alla, nembak kanthi akurat ing Fritz, squeaked:
  - Wong lanang kanggo wong wadon kaya slop kanggo sapi, sampeyan ora bisa nindakake tanpa iku, nanging njijiki nyedhaki!
  Maria, nembak para fasis, mangsuli kanthi lucu:
  - Apa sing padha karo wong lanang lan jamban ing kamar mandi wanita - nyatane yen wanita mung muntahake wong lanang!
  Marusya, ngethok Nazi lan mbuwang granat nganggo driji sikile sing gundhul, ujar:
  - Wong wadon iku rubah licik sing bisa mangan singa kaya kelinci!
  Matryona, nyirnakake para fasis lan nuthuk tentara bayaran kanthi driji sikil sing gundhul, ngucap:
  - Wong wadon butuh wong lanang kaya bocah pecut, yen ora ngalahake wong lanang, dheweke ora bakal urip!
  Alenka, nembak Fritz, nyembur:
  - Wong wadon butuh wong lanang kaya sungu babi, mung jas wulu sing diwenehake wong lanang sing larang regane!
  Lan tim telanjang-legged bocah-bocah wadon bakal ngguyu, baring untu lan mbuwang granat karo gundhul driji sikil.
  Prawan-prawan prajurit padha gagah-gagahan. Kuwi sifate gelut, sifate padu!
  Kayane dheweke ora bakal nyerah Astrakhan. Bocah-bocah wadon ing kene padha gelut tenan.
  Pasukan militèr saka Reich Katelu banget. Divisi tank anyar ing kene pancen kuat. Produksi tank tambah akeh. Ora ana bom, bisa nyuplai tenaga kerja saka Afrika, Prancis, Belgia lan Walanda.
  Lan uga saka Afrika kanggo extract lenga, tungsten, lan akeh unsur, kalebu uranium.
  Yaiku, tank anyar diprodhuksi. Utamane, katon "Panther" -2, luwih dilindhungi lan luwih akeh bersenjata, kanthi mesin sing luwih kuat, nduweni pengaruh sing signifikan ing perang.
  Ana liyane lan liyane tank lan pesawat. Pakaryan ing Yu-488 wis rampung. Pesawat produksi pisanan saka Reich Katelu kanthi papat mesin. Banget kuat lan cepet. Sorotan yaiku area sayap sing relatif cilik, amarga pengebom bisa mabur kanthi kacepetan 700 kilometer per jam. Iki tegese pejuang Soviet mesthi ora bakal nyekel dheweke.
  Dadi, USSR duwe masalah anyar. Kekuwatane Tentara Abang pancen wis entek. Bocah-bocah sekolah diselehake ing mesin. Remaja saka umur patbelas wis gelut, meh resmi. Sing lanang, mesthi, lincah, lan umume jago perang. Ing umur enom, luwih gampang ndhelikake lan menek wit. Lan katrampilan militèr dikuwasani luwih cepet. Remaja gelut kaya wong diwasa; Lan psikologis luwih angel kanggo njupuk bocah.
  Jerman duwe akeh penembak jitu wanita, lan kikuk lan isin yen wanita nembak pejuang sing isih enom banget ...
  Ya, padha miwiti conscripting ing USSR saka umur patbelas. Padha uga sijine pensiunan ing tangan. Ing wadyabala iku saya akeh. Jinis sing adil utamane ditampa kanthi sukarela dadi tentara tank lan penerbangan, lan minangka penembak jitu. Wanita iku sniper sing apik. Lan amarga biasane luwih cendhek tinimbang wong lanang, dheweke luwih seneng gelut ing tank, lan uga ing penerbangan. Asring remaja uga perang ing tank. Perlu dicathet yen bocah lanang lan wadon duwe kulit sing luwih sensitif, lan pesawat lan tanke luwih cenderung ditembak tinimbang wong diwasa. Remaja ora ala ing peran sniper. Bocah lanang bisa nyusup menyang jurang sing luwih sempit, nyamar, utawa menek wit. Asring tentara wiwit nemoni pejuang ing umur patbelas taun.
  Perang nggunakake sumber daya manungsa. Lan wilayah dadi kurang lan kurang ing kontrol USSR. Lan sampeyan uga kudu nglawan akeh infantri Jepang. Lan tank samurai cukup apik, utamane bedhil self-propelled. Padha uga muncul ing seri karo tank medium, iso dibandhingke ing kekuatan kanggo T-34, lan malah kuwat ing waja frontal.
  Dadi mbebayani kanggo ngremehake Jepang. Lan kanggo perang, kita butuh prajurit.
  Stalin saya gugup lan saya tambah nesu. Tanggal 25 Dhésèmber 1943, préntah ditanggepi supaya anggota kulawarga sing nyerah bakal ditembak, kalebu bocah-bocah sing umuré rolas taun, lan sing luwih enom dikirim menyang koloni tenaga kerja.
  Detasemen barrage digunakake luwih asring. Lan padha njupuk luwih aktif, lan digunakake torture.
  Stalin dadi ora bisa ditahan. Beria minangka sing pisanan nyoba negosiasi perdamaian sing kapisah karo Nazi. Nanging Hitler ora pengin tentrem. Panjenenganipun wanted kanggo rampung nelukake USSR. Menapa malih, nalika allies ngluwihi kontrol lan tekan.
  Pesawat jet dikembangake ing Reich Katelu. Utamane ME-262, nanging pejuang iki mbutuhake mesin sing luwih dipercaya supaya ora nabrak asring.
  Bomber Arado lan proyek Yu-287 katon janjeni.
  Newest TA-152 wis nuduhake dhewe cukup apik ing laku, minangka kendaraan multi-tujuan lan cepet banget. Umumé, militèr Jerman luwih kuwat ing udhara nganti saiki. Menapa malih, Yaks lan Laggies Soviet, amarga lack of aluminium, dadi luwih abot lan kurang maneuverable kendaraan standar. Dadi kualitas penerbangan Soviet ambruk menyang tingkat kritis. ME-309 karo senjata kuat, malah njupuk menyang akun masalah karo maneuverability, coped uga karo kendaraan Soviet, displacing ME-109. Lan TA-152 kudu ngganti Focke-Wulf.
  Dadi kanggo wong Jerman kabeh luwih utawa kurang hoki ... Nanging karya ing teknologi lagi ditindakake.
  Contone, tank pisanan kanthi tata letak anyar dijanjekake yaiku Lev-2. Kanthi nempatake transmisi lan mesin ing siji unit ing ngarep tank, lan mindhah menara menyang mburi, Jerman disimpen ing camshaft lan sudo dhuwur kendaraan. Akibaté, "Singa" -2 dadi luwih entheng, lan mulane luwih cepet.
  Amarga kesulitan perang, produksi tank abot meh mandheg ing USSR meh kabeh ing seri kasebut digabungake miturut T-34-76. Dadi Nazi, ing proyek kanggo nggawe tank utama anyar, ora maneh dimaksudaké kanggo nggawe waja sisih banget kandel. Lan "Singa" bisa pas sèket lima ton, karo engine 1200 daya kuda. Nanging, bobot saka tank Lev-2 bisa luwih suda dening ngurangi kaliber bedhil. Sing sadurunge wis jelas dadi keluwih. Kajaba iku, telung puluh papat wis waja kualitas kurang, lan malah 37-mm, gun Jerman lungse wis dipunwiwiti kanggo nembus wong.
  Stalin cetha banget ... Lan dheweke mbuwang gludhug lan kilat ... Nanging dheweke ora bisa nindakake apa-apa ...
  Ing Dina Taun Anyar, Jerman miwiti serangan ing bagean Astrakhan sing durung dienggoni ing delta Volga. Ing ngarsane akeh alangan kali, terrain angel, lan cedhak Segara Kaspia ngidini Tentara Abang kanggo ngencengi pertahanan Astrakhan, lan terus iku luwih apik tinimbang Stalingrad. Kajaba iku, bocah-bocah wadon Soviet nuduhake heroisme unparalleled.
  Lan ing Kaukasus, utamané ing mangsa, iku angel banget kanggo pindhah liwat gunung. Bener, wong Jerman mlaku ing pesisir Segara Kaspia sing luwih trep. Makhachkala dadi tapel wates ngendi pasukan Soviet, ngumpulake kabeh kekuatan menyang ajiné, nyoba kanggo mungkasi Nazi.
  Nanging ora ana amunisi sing cukup, sing dikirim mung liwat segara ...
  Tamara perang banget karo batalyon wadon tanpa alas kaki.
  Para satriya perang kanthi wangkal lan nuduhake kepahlawanan sing ora ana tandhingane lan keberanian sing paling gedhe.
  Lan meh wuda padha perang ing mangsa lan Frost.
  Tamara nguncalake granat nganggo sikil sing telanjang lan nyemburake bledosan, numpes mungsuh lan squeaked:
  - Kanggo USSR!
  Anna uga mbuwang granat nganggo driji sikil lan njerit:
  - Kanggo komunisme!
  Akulina nembak bledosan kanthi tujuan sing apik, ngalahake mungsuh lan ngucap:
  - Kanggo keagungan Rusia!
  Victoria nyerang mungsuh, wiwit ngethok mungsuh, ngethok jenggot kaya silet lan ngucap:
  - USSR bakal ngadeg!
  Olympias, nembak mungsuh lan mbuwang paket mbledhos nganggo driji sikile sing gundhul, ujar:
  - Kanggo Fatherland lan kamenangan nganti pungkasan!
  Iki carane bocah-bocah wadon gelut. Padha tumindak nekat lan kanthi tekad kolosal.
  Tamara, nalika njupuk, nyathet:
  - Iblis ora bakal njupuk wong-wong mau banjur kita bakal njupuk wong-wong mau!
  Pertempuran ing kene brutal lan ing wektu sing padha mbangun ...
  Anastasia Witchakova lagi gelut ing langit.
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme!
  Lan kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke ngarahake meriam pesawat menyang target lan nembak pesawat mungsuh, sawise dheweke squeals:
  - Kanggo sukses pegawe!
  Akulina Orlova, ngalahake mungsuhe, nggero kanthi yakin, ngetokke untune:
  - Kanggo komunisme gedhe kuwi, ing kabeh planet!
  Pilot mbengok:
  - Malah bocah ngerti kita!
  Lan karo driji sikil gundhul nuding mriem pesawat ing target, lan numpes mungsuh, lan squeaks:
  - Ing jeneng saka jaman komunisme!
  Ayo padha ngadhepi iku, cah wadon iku terminator lan geni kobong. Ora ana gunung geni sing bisa dibandhingake.
  Akulina Orlova nyanyi:
  - Aku wis ngimpi babagan iman marang Gusti Allah kanggo sawetara wektu saiki, aku dadi kesed, aku ora pengin ndedonga!
  Lan dheweke nglirik kanthi agresif marang para ayu.
  Iki perang ing kene ...
  Lan pesawat bocah-bocah wadon wis outdated. Lan iki minangka kerugian sing signifikan. Lan uga abot lan ora bisa maneuver ...
  Salah sawijining bocah lanang sing lagi gelut ditembak mudhun, lan dheweke ora duwe wektu kanggo mlumpat metu karo parasut. Lan iki, mesthi, minangka prestasi kolosal.
  Bocah-bocah wadon gelut ing udara lan ceria ...
  Albina lan Alvina gelut ing pejuang ME-309 apik lan, mesthi, lagi aktif entuk skor.
  Bocah-bocah wadon bangga banget karo sukses ...
  Albina nembak pesawat Soviet nganggo sikil sing anggun lan telanjang lan squeaked:
  - Kanggo elang kita!
  Alvina nyopot telung mobil Rusia kanthi siji bledosan lan ngomong:
  - Kanggo falcons kita!
  Bocah-bocah wadon mudhun menyang bisnis kanthi wani ... Nanging dheweke uga seneng nyiksa tentara Rusia.
  Ing kene ana pilot lanang sing umure kira-kira patbelas dicekel. Lan tumit bunder bocah-bocah ayu digoreng. Banjur padha miwiti nyiram wong wuda nganggo banyu es... Banjur nggodhok banyu, lan maneh banyu es.
  Iki para ayu sing berjuang...
  Albina sang:
  -Kanggo taring, cakar, untu, ajiné!
  Alvina njerit ing ndhuwur paru-paru dheweke:
  - Padha pengin perang apik!
  Lan bocah-bocah wadon terus nglakokake mukjijat kanthi driji sikil telanjang lan nembak pesawat Soviet.
  Nanging, pilot Rusia uga nanggapi. Alisa lan Angela nembe pindhah menyang Yak-9. Lan ayo thresh Jerman lan nyanyi ing wektu sing padha;
  Sampeyan minangka perwujudan saka negara sing gagah prakosa,
  Kanca Lenin lan Kanca Stalin...
  Ing USSR kabeh wong pancen padha,
  Lan ajiné digawe saka wesi lan baja!
  
  Lenin ora wedi marang kewan Adolf,
  Saiki Vladimir dadi pimpinan, Kamerad Stalin ...
  Kita kenek Krauts ing mripat, ora ing alis,
  Kabeh Nazi padha ambruk bebarengan!
  
  Rusia minangka tanah airku,
  Tanah Air Agung, tanpa batas...
  Kabeh bangsa iku siji kulawarga,
  Kita bakal enggal urip ing komunisme!
  
  Ayo dadi kuwat negara kita
  Ayo Rusia cepet dadi ijo ...
  Kita bakal nggebug fasis ing bathuk utawa luwih,
  Lan pracaya marang aku, kekuwatan kita ora dadi watu!
  
  Lan Gusti Yesus minangka pimpinan cukup gedhe,
  Panjenengane iku Gusti kita, lan Gusti Allah Putih ing Alam Semesta...
  Lan Fuhrer bakal diantemi banget,
  Sawise kabeh, kaprigelan kita ora owah!
  
  Ya, demi tanah air kita, suci,
  Kita bakal perang sengit karo Fritz ...
  Bocah wadon mlaku tanpa alas ing salju,
  Dheweke kepengin perang kanthi nesu banget!
  
  Ya, Stalin saiki wis dadi pimpinan Soviet,
  Dadi hebat, wani lan trampil ...
  Mungsuh komunisme ora ndemek Rusia,
  Senajan daya Lucifer karo sampeyan!
  
  Kita bisa njaluk Hitler, pracaya kula,
  Sanajan dheweke dianugerahi kekuwatan setan ...
  Hitler mung kewan sing dimangsa,
  Senajan, ayo padha ngadhepi iku, Krauts ora morons!
  
  Ing cendhak, kita bakal mlebu Berlin minangka pejuang,
  Ing kana, Lenin, alias Stalin, bakal bebarengan karo kita ...
  Kita bisa gampang nyuwek fasis kaya kirik,
  Lan pracaya marang kita, kekuatan kita ora bakal suda!
  . BAB 6.
  Taun anyar 1944 wis teka ... Senadyan kahanan sing angel banget ing ngarep, karya ditindakake ing USSR kanggo nggawe peralatan anyar. Utamane, pangarep-arep gedhe wis dipasang ing tank IS-2 lan senjata sing kuat. Meriam 122 mm bisa dadi argumentasi kuat ing perang nglawan Nazi. Pangarep-arep padha uga pinned ing T-34-85 karo bedhil luwih kuat, turret luwih gedhe, nanging awak lan sasis padha.
  Kahanan luwih elek karo pesawat. Yak-3 ora bisa mlebu produksi amarga kurang duralumin kualitas dhuwur, lan LAGG-7 ora bisa diprodhuksi tanpa nyuda produksi amarga mesin anyar.
  Dadi Stalin mutusaké sing saiki fighter Soviet utama tetep YAK-9 lan LAGG-5, lan pesawat serangan IL-2 gampang kanggo Pabrik lan slamet. Lan ing tank ana transisi bertahap menyang T-34-85 lan IS-2.
  Sanajan supaya ora ana penurunan produksi ...
  Lan ngarep bledosan ing lapisan, Jerman nyekel Kaukasus. Makhachkala ambruk, lan wis nyedhaki wates Azerbaijan!
  Ing kene Tamara perang karo batalyon wanita. Maneh, bocah-bocah wadon nganggo klambi saka tunik lan tanpa alas kaki perang nglawan pasukan mungsuh sing unggul.
  Tamara nyerang Nazi, numpes sawetara mungsuh. Banjur kanthi driji sikil sing gundhul dheweke mbuwang granat kanthi kekuwatan sing mateni lan ngucap:
  - Kamulyan kanggo USSR!
  Anna nembak Nazi kanthi akurat. Lan nganggo driji sikil sing gundhul dheweke mbuwang granat kanthi kekuwatan sing bisa nyebabake mungsuhe.
  Banjur dheweke bengok-bengok:
  - Kamulyan kanggo komunisme!
  Akulina, nembak ing mungsuh, ngethok infantri fasis. Dheweke ngethok Krauts, mbuwang granat nganggo sikil telanjang lan squeaked:
  - Kanggo Rusia, ibu gedhe kita!
  Victoria, nembak mungsuh lan mbuwang granat karo sikil telanjang, nyathet:
  - Kanggo Motherland gedhe!
  Olimpiade, uga ditembak saka bedhil mesin, ujar:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme gedhe!
  Bocah-bocah wadon pejuang sing apik banget ...
  Padha gelut kaya sing ayu kudu ...
  Tamara, nalika perang, ngelingi wiwitan perang. Carane dheweke kudu uwal saka pasukan Jerman. Dheweke banjur krungu efek gludhug saka bedhil. Wong wedok mau ninggal meriam. Jerman nyekel kancane Tatyana, njupuk sepatu anyar, nyuwek perhiasan lan anting-anting. Lan padha ndamel dheweke tanpa alas kaki menyang panangkaran ... Tatyana minangka putri saka sekretaris panitia regional, lan dheweke ora kerep kudu mlaku tanpa sepatu. Iki minangka penghinaan saka kebanggaan; Cah wadon nggawe sikile getihen lan moaned saben langkah.
  Tamara uga nganggo sepatu bot anyar sing wis diwènèhaké marang dheweke, lan saka mlaku-mlaku sing dawa dheweke wis ngrusak tumit. Lan dheweke nyopot sepatu lan mlaku tanpa alas. Dheweke minangka cah wadon saka desa, sing nindakake tugas ing Ukraina. Nalika isih cilik, sikile malah mlaku ing lereng gunung. Lan iki, mesthi, ora bisa dibandhingake karo dalan ing dhataran. Pancen calluses ing tlapakane wis ilang, lan ora kepenak yen mlaku. Nanging sikil cepet dadi kasar maneh. Lan dheweke meh ora nandhang sangsara.
  Nanging Tatyana enggal ilang sikile supaya ora bisa mlaku maneh. Jerman bakal nembak dheweke, nanging dheweke kasihan karo kaendahane. Wong-wong mau padha nglebokaké aku ing kréta, nanging baliné aku padha nyanyi. Tatiana nduweni swara sing nyenengake lan nyanyi sawetara lagu netral politik kanggo dheweke.
  Tamara ora ngerti apa sing kedadeyan sabanjure. Dheweke dhewe mlaku-mlaku ing alas, ngrasakake kanthi sikil gundhul, bongkahan, ranting, lan malah kepenak. Yen lumaku ing watu-watu landheping gunung, malah tlapakane sing kalbu, yen lumaku dawa, dadi nyenyet lan nglarani. Lan luwih ora nyenengake kanggo mlaku ing eri. Nalika iki nempel ing tlapak sikil, dadi luwih lara, sanajan kanggo tlapak sikil sing kasar.
  Sajrone mendaki, Tamara kesel lan keluwen. Cah wadon mangan woh wohan beri, lan iku ora cukup. Lan Jerman maju kanthi cepet. Tamara, sing wis biasa manggon ing gunung, ora duwe pengaruh ing alas Ukrainia. Dheweke kesasar lan nemokake dhewe ing mburi.
  Lan kaya kucing sing diburu ing alas. Banjur cah wadon kejiret Jerman ing motor. Dheweke mandhegake mobil nganggo stroller kanggo njupuk banyu. Lan Tamara nyedhaki bedhil mesin lan wiwit nglereni mungsuh. Lan bakal dipotong kanthi ragu-ragu, nanging kanthi akurat. Lan fasis tiba lan writhe ing sangsara. Tamara ngrampungake dheweke. Dheweke kenek salah siji saka wong-wong mau ing Uwang karo dheweke Bare tumit, lan dheweke tiba. Lan cah wadon rampung wong mati.
  Sawisé iku ayu munggah menyang motor, menet pedal karo sikil telanjang, lan njupuk.
  Iku luwih nyenengake kanggo pindhah ing dalan iki tinimbang mlaku lan tanpa alas kaki.
  Tamara gumuyu karo mlaku:
  - Sedulur sing apik, tresna, tresna marang sedulur urip! Sampeyan ora kudu repot karo kepala suku kita!
  Mangkono anggone ratu perang jumeneng.
  Lan saiki dheweke nglawan fasis kaya terminator Komsomol. Nanging pasukane ora padha, lan batalyon bocah-bocah wadon kepeksa mundur. Perang ing kene godhok kaya banyu ing ceret raksasa ing gunung geni.
  Anna, nembak lan mbuwang granat sing mateni nganggo driji sikil, nyathet:
  - Ing perang, kabeh cara apik, kajaba bunuh diri!
  Akulina, nembak mungsuh, nuthuk Nazi, nyathet:
  - Kita bakal dadi sing pertama ing kabeh!
  Lan tumit telanjang bocah wadon nyerahake hadiah karusakan.
  Victoria, nembak para fasis lan ngethok mungsuh kanthi bledosan senapan mesin, ujar:
  - Ora bakal ana welas asih kanggo mungsuh!
  Lan dheweke nglirik kanca-kancane.
  Olympias mbuwang sikile sing gundhul lan pahat ing granat sing abot lan squeak:
  - Kanggo agung pengadilan paling manusiawi ing donya lan komunisme!
  Prajurit ing kene pancen mulya, lan katon saka jaman antariksa.
  Padha perang karo galak kolosal.
  Nanging Nazi isih maju ing Kaukasus. Ing Februari 1944, Jerman lan Turki nyawiji, ngethok pasukan Soviet dadi rong bagéan sing ora padha.
  Fuhrer nuntut kanggo ngrampungake USSR. Astrakhan isih tetep. Nazi ing wangun gelut kaya biasane ... ME-262 pisanan perang ing udhara. Perlu dicathet yen dheweke ora nggawe sensasi. Ing kacepetan dhuwur iku ora trep banget kanggo mencet saka meriam pesawat 30-mm. Ya, iki kudu digatekake kanthi serius. ME-262 uga duwe sawetara masalah amarga bobote abot. Kanthi maneuverability utamané.
  Luwih sukses digunakake, TA-152 ditresnani dening pilot lan dadi tenaga kerja. Nyatane, mobil kasebut minangka bomber garis ngarep, pesawat tempur lan pesawat serang. Malah ana gagasan kanggo nransfer kabeh penerbangan Jerman menyang pesawat iki. Antarane kaluwihan, iku kudu nyatet survivability lan kacepetan, lan senjata kuat, cocok kanggo pesawat serangan lan pejuang.
  ME-309, sing lagi dimodernisasi, uga digunakake kanthi luwih aktif. ME-109 uga isih ana ing layanan, nanging ora dicopot supaya ora nyuda produksi. Malah ana modifikasi anyar saka ME-109 "K" karo mesin luwih kuat, bersenjata limang meriam udhara bebarengan. Sampeyan ora bisa ngalahake mesin kasebut kanthi gampang.
  ME-309 uga nampa mesin sing luwih kuat lan sayap sing kesapu. Mobil sing mbebayani banget. Pilot Soviet isih mabur pesawat lawas, lan kualitase mung mudhun. Saiki, Nanging, Yak-9 ora dadi ala, iku cukup maneuverable, lan ora perlu kacepetan gedhe banget.
  Pasukan Jerman kuwat ... Perselisihan muncul babagan tank T-34-85. Apa waja menara kudu digawe luwih kandel? Sawise kabeh, ing kasus iki bobot bakal nambah. Sampeyan kudu nyatet sing kualitas waja Soviet wis dropped. unsur Alloying ing short supply, lan kualitas welding utawa casting wis dropped kanggo tingkat kritis.
  Nanging bocah-bocah wadon gelut kaya pahlawan ...
  Banjur tank Elizabeth dirusak lan bocah-bocah wadon lunga. Barefoot lan ing bikini padha mlaku liwat salju, ninggalake jejak anggun.
  Catherine nyathet kanthi nesu:
  - Kita lagi dicekik!
  Elena nyathet kanthi nesu:
  - Nanging kita isih bakal menang!
  Elizabeth nembak pistol, nabrak pengendara motor Jerman lan ngucap:
  - Aku kenek Jerman! Kepiye carane dheweke entuk langsung saka aku!
  Efrasia kanthi semangat nyathet:
  "Dheweke mungkasi uripe ing kana, lan ora bisa lolos maneh!"
  Catherine minangka bocah wadon sing agresif, lan dheweke nyanyi:
  - Ing nesu, kita nyanyi lagu kekaisaran!
  Bocah-bocah wadon mlayu menyang awake dhewe, lan tumit bunder sing gundhul sumunar.
  Anak lanang, weruh bocah-bocah wadon, takon karo wedi:
  - Lan saka ngendi sampeyan teka tanpa alas?
  Elizabeth mangsuli:
  - Kita nindakake maneuver taktis!
  Bocah lanang kasebut ngucap:
  - Siji, loro - kasusahan ora masalah,
  Sampeyan ora kudu mundur!
  Jaga irung lan buntutmu dhuwur,
  Ngerti yen kanca sejati tansah karo sampeyan!
  Catherine cekikikan, ndudohake untune:
  - Ngerti yen kanca setya tansah karo sampeyan!
  Elena mbengok:
  - Aja wedi! Kita bakal bali....
  Lan bocah-bocah wadon papat padha bengok-bengok bebarengan;
  Aku pracaya kabeh donya bakal tangi,
  Fasisme bakal rampung ...
  Lan Srengenge bakal sumunar -
  Path sing madhangi komunisme!
  Para prajurit siap nyuwek Jerman apa wae ... Lan tanpa alas kaki ing salju, dheweke dadi seksi lan ayu. Apik banget bocah-bocah wadon iki, kaya mawar sing mekar lan ora luntur.
  Ya, Hitler ora guyon, lan dheweke ngubengi Tanah Air kita ing awan. Dheweke klelep untu menyang jantung lan saluran getih!
  Lan bocah-bocah wadon ninggalake tilase sing apik banget. Jerman ngetutake trek kasebut lan tiba ing dhengkul lan mentheleng kanthi luwe. Iki minangka prajurit liar. Lan Jerman ngambung tapak sikil bocah-bocah wadon.
  Lan Anastasia Witchakova lan Akulina Orlova perang ing langit. Loro bocah wadon sing apik banget.
  Anastasia, nembak Nazi lan ngowahi pesawate, nggunakake driji sikil telanjang, nyanyi:
  - Kita bakal perang kanggo sesuk padhang!
  Akulina, ngethok buntut Nazi nganggo driji sikile, ngucap:
  - Ayo ngambung!
  Lan bocah-bocah wadon maneh thrash Jerman tanpa karep utawa upacara. Padha dadi pinter.
  Anastasia nguripake Yak-9 maneh lan, squeaking, blathered:
  - Kuwi jenenge komunis!
  Akulina setuju karo iki:
  - Aku pracaya kabeh donya bakal tangi ...
  Anastasia, nuthuk wong Jerman, ngucap:
  - Tanah kelairan kita yaiku srengenge!
  Lan iki bocah-bocah wadon gelut ing kene, kelas Soviet paling dhuwur.
  Lan Jerman entuk, banget. Lan permusuhan berkembang ...
  Ing Maret, Nazi wiwit nyerang Baku. Ana serangan ing kutha gedhe kebak lenga. Paprangane sengit.
  Jerman nyerang Baku nggunakake artileri abot.
  Lan padha ngebom karo stormtroopers. Nanging sing pisanan, paling anyar Yu-488, sing dibedakake karo kekuwatan kolosal, uga nyelehake bom. Mobil-mobil iki mung kewan.
  Salah sijine nuduhake Gertrude, Eva, lan Frida. Bocah-bocah wadon ayu, duwe tampilan apik banget, nyelehake bom ing posisi Soviet. Lan padha mateni prajurit Tentara Abang lan warga sipil.
  Baku kobong... Kumelun munggah ing pilar. Sumur minyak uga kobong, kabeh kobong.
  Gertrude ngandika karo nyengir:
  - Gusti Allah tresna Jerman!
  Eva, mencet tuas karo tumit telanjang lan nyelehake bom, setuju:
  - Mesthi! Kita minangka balapan sing dipilih!
  Frida nyanyi kanthi agresif:
  - Bangsa kita minangka wong sing dipilih saka swarga!
  Lan dheweke nglirik kanca-kancane. Iki minangka jinis gelut bocah-bocah wadon ing kene, mung minangka perwujudan agresivitas. Lan nglawan tekanan.
  Gertrude nembakake meriam udara lan ngucap:
  - Kanggo keagungan Tanah Air kita!
  Eve, nembak mungsuhe, dikonfirmasi:
  - Kanggo keagungan kolosal!
  Bocah-bocah wadon ketoke cepet nguwasani pesawat. Iki minangka kanca sing gelut.
  Lan sampeyan ora bisa menang ing kertu kanthi gampang. Lan padha thresh mungsuh karo edhan alam bébas.
  Frida nyathet:
  - Aku wong wadon saka impen gedhe lan kaendahan!
  Sawisé iku, dheweke maneh murub saka meriam pesawat, njupuk mudhun pejuang Soviet sing nyoba kanggo nyerang monster Jerman.
  Ya, kayane sampeyan ora bisa nolak Nazi.
  Baku diserang.
  Tamara lan batalyon dheweke perang kanggo kutha iki. Bocah-bocah wadon perang banget lan nuduhake kepahlawanan sing ora ana tandhingane.
  Tamara murub bledosan, mbuwang granat nganggo driji sikil, nyebarake wong Jerman lan tentara bayarane, lan njerit:
  "Kanggo Tanah Airku sing ora ana watese!"
  Lan dheweke nglirik kanca-kancane. Dheweke minangka prajurit tingkat paling dhuwur, sing ora ana sing padha.
  Senajan, mesthi, bocah-bocah wadon liyane uga ora ala. Ayo malah ngomong padha perang banget.
  Anna, umpamane, njupuk lan mateni Nazi, kaya-kaya nganggo arit.
  Lan dheweke ngucap:
  - Kanggo USSR!
  Lan kanthi tumit telanjang dheweke menehi hadiah sing mateni pati.
  Akulina, nembak mungsuh, squeak:
  - Kanggo Tanah Airku!
  Lan kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke bakal ngluncurake hadiah pemusnahan, mateni kabeh wong sing berturut-turut.
  Victoria nglawan mungsuh-mungsuhe, tumindak kanthi nekat lan tegas. Ngalahake mungsuh kanthi bledosan. Banjur, kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke mbuwang granat sing mateni. Lan njerit:
  - Kanggo gagasan komunisme!
  Olimpiade uga gelut. Lan bocah wadon heroik iki bakal mbuwang kothak kabeh bahan peledak kanthi sikil sing telanjang lan otot. Lan tank Lev bakal nguripake.
  Prajurit bakal nguwuh:
  - Nanging Pasaran!
  Bocah-bocah wadon gelut lan ayu banget. Dheweke ora tau nyerah utawa nyerah. Dheweke duwe kekuwatan terminator.
  Lan pasukan banget ora padha ... Baku engulfed ing geni. Pasukan Soviet ora duwe amunisi. Lan iki masalah utama.
  Kathah ingkang pasrah ing putus asa.
  Gerda lan punggawane meksa budak lanang kanggo ngambung tlapakane. Padha nindakaken manut lan dilat tumit.
  Banjur bocah-bocah wadon munggah menyang Panther 2 maneh lan njupuk. Senjata Soviet wis kalah ...
  Meh kabeh Kaukasus wis dicekel. Nanging Yerevan isih tetep. Kutha Poti, pelabuhan pungkasan sing isih ana sisa-sisa Armada Segara Ireng, berjuang kanthi heroik.
  Lan ana bocah-bocah wadon saka macem-macem bangsa perang. Lan detasemen saka Barefoot Gulnazi gelut. Wong wadon Georgian ayu, lan dheweke wis printah kanggo cah wadon.
  Gulnazi mbuwang tas bledosan kanthi sikil telanjang, nyuwek Nazi lan squeaks:
  - Kamulyan kanggo agung komunisme donya!
  Pasangan Tamil dheweke uga mbalang granat kanthi pasukan sing mateni kanthi sikil telanjang, nyuwek wong Turki lan njerit:
  - Kanggo Tanah Air!
  Masha, cah wadon saka Rusia, menehi bledosan lan mbuwang daya mbledhos karo driji sikil telanjang, lan break fasis, bengok:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme donya!
  Margarita uga menehi giliran apik. Dheweke ngrusak para fasis lan kanthi tumit telanjang ngirim hadiah pati sing mateni, ngremukake mungsuh lan njerit:
  - Kanggo kamenangan kita!
  Iki carane bocah-bocah wadon perang heroik. Lan dheweke pancene ora bisa mandheg, lan ora bisa diuripake maneh. Dheweke mung pejuang wanita lan super. Lan yen padha perang, banjur padha perang kaya pahlawan lan supermen!
  Nanging, sayangé, angel kanggo nglawan fasis lan pasukan unggul. Ing langit, Albina lan Alvina entuk skor sing yakin. Lan akeh pesawat sing ditembak mudhun sing jelas ora bisa mandheg.
  Albina, nembak pesawat Soviet liyane nganggo driji sikil, nyanyi:
  - Kita ora bisa dikalahake, pamburu dadi game!
  Alvina, ngethok mungsuh-mungsuhe lan nggegirisi sirahe ing gulu sing kuat, ngucap:
  - Kamulyan kanggo jaman tatanan Aryan anyar!
  Lan dheweke uga nyerah kanthi tumit sing telanjang ...
  Bocah-bocah wadon saben wis ditembak mudhun luwih saka limang atus pesawat lan nampa Knight's Cross of the Iron Cross karo godhong oak emas, pedhang lan berlian.
  Padha ayu sing luar biasa. Lan yen dheweke wis ngalahake mungsuh Reich Katelu, mula setan-setan iki ora bisa diendhegake. Luwih saka limang atus pesawat ditembak mudhun ing cedhak Marseille. Fenomena iki, mesthi, paling apik. Hitler malah mutusake kanggo nyetujoni gelar kaping enem saka Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak platinum, pedhang lan berlian.
  Iki bakal dianugerahi kanggo wong pisanan sing mateni luwih saka sewu pesawat. Lan asil bakal mung fenomenal.
  Albina ngethok limang pesawat Soviet bebarengan karo siji bledosan saka meriam pesawat kaliber 30-mm lan, mencet pemicu karo driji sikil telanjang, cooed:
  - Kamulyan kanggo kekuwatan kita!
  Alvina, mowing mudhun mobil Soviet lan ngethok mungsuh nganggo driji sikil telanjang, blur:
  - Kamulyan gedhe kanggo kepahlawanan!
  Lan prajurit padha nglirik!
  Dheweke perang kaya biasane nganggo bikini lan tanpa alas kaki, lan iki minangka kekuwatane. Bocah-bocah wadon mung supermen wadon. Sanadyan padha ngawula sabab ala. Lan padha seneng manggang tumit para pionir sing ditawan nganggo geni. Iki bocah-bocah wadon ing kene. Kejam nanging imut.
  Albina tau ngandika:
  - Ora ana kabecikan ing jagad iki, mung ana kekirangan!
  Lan kanthi tumit telanjang dheweke nyelehake sepasang bom ing posisi Soviet, ngalahake telung bedhil.
  Iki minangka prajurit sing ora menehi sih-rahmat marang sapa wae! Nanging jotosane mung ngremuk.
  Alvina nyathet karo nyengir:
  - Ora ana papan kanggo wong sing ringkih ing sangisore srengenge!
  Lan dheweke nglirik kancane.
  Prajurit sing ora nuduhake kelemahan lan ora nyerah. Dheweke pancen juara saka juara. Senajan karo tandha minus, wiwit padha ngawula pasukan ala.
  Nanging ing wektu sing padha nyenengake lan nengsemake.
  Albina, kanthi untune lan ngirim cangkang pesawat mateni marang mungsuhe, ngucap:
  - Tembung Nazi iku suci - kita bakal numpes ing salawas-lawase!
  Alvina ngendika kanthi agresif, ngalahake mungsuh:
  - Kita pancen bajak laut!
  Albina, ngethok mungsuh, dikonfirmasi:
  - Kabeh liyane iku ngimpi!
  Lan prajurit dadi remuk lan nuthuk kabeh wong mudhun, kaya-kaya nggebug pucks nganggo teken.
  Alvina muni nalika dheweke numpes pesawat Rusia:
  - Kita elang perang Hitler!
  Lan dheweke nglirik kanca-kancane.
  Prajurit ing kene pancen ngeculke mungsuhe. Tentara Abang nampa akèh saka wong-wong mau.
  Bocah-bocah wadon gelut banget semangat kanggo ngalahake pasukan Rusia.
  Nanging Helga ing TA-152 ngrusak pasukan darat Soviet. Dheweke ngalahake SAU-85 lan njerit:
  - Kanggo keagungan Jerman lan putra lan putri!
  Nanging perang kanggo Astrakhan isih ana.
  Bocah-bocah wadon nyoba sing paling apik kanggo terus.
  Alenka mbuwang bom karo bledosan karo sikil telanjang. Nyuwek fasis lan njerit:
  - Kanggo komunisme suci!
  Anyuta, nembak Nazi lan uga nguncalake granat nganggo driji sikil, njerit:
  - Lan kawilujengan kanggo negara!
  Alla, nuthuk mungsuhe, mowing mudhun tanpa upacara sing ora perlu, lan mbuwang granat karo tumit telanjang, squeaked:
  - Iki minangka kamulyan kita!
  Maria, numpes mungsuh-mungsuhe, mbuwang hadiah pati nganggo driji sikile, nggero:
  - Kita gedhe ing kamulyan kita!
  Marusya, mowing mudhun tentara bayaran Arab maju ing rangking lan mbuwang granat karo sikil telanjang, lolong:
  - Kanggo owah-owahan, supaya prices tiba bebarengan!
  Matryona, mateni Nazi nganggo bedhil mesin, njupuk lan squeaked:
  - Tanah Air kita USSR! Bakal remuk Pak!
  Para prajurit ing kene tumindak kanthi agresif. Lan tekanan gelut dheweke pancen gedhe banget.
  Umume nuduhake aerobatik kolosal. Lan tekanan sing ora bisa dikendhaleni.
  Prajurit ora nganggo alas kaki, nanging seneng ...
  Ing wulan April, Nazi ngrebut Baku. Kekurangan amunisi njupuk tol. Ing wektu sing padha, Poti tiba meh bebarengan. Mung Yerevan, dumunung ing lereng gunung, dianakaké. Nanging dheweke uga wis pinasthi. Amunisi lan panganan ing kono uga entek. Mung wong Turki durung nyerbu kutha iki, lan bledug wis mati kaliren.
  Bocah-bocah wadon saka batalyon Tamara sebagian ilang ing antarane para pejuang lemah, lan sawetara, bebarengan karo komandan, pindhah ing sisih mburi menyang ngarep ... Dheweke pengin ngliwati dhewe.
  Caucasus wis meh rampung dijupuk, nanging perang terus. Sanajan USSR ilang lapangan lenga paling gedhé ing wektu iku. Nanging Tentara Abang ora rusak semangat. Lan ana uga lenga ing wilayah Volga, ing Siberia lan ing akeh panggonan liyane.
  Hitler mrentahake kanggo ngrampungake Rusia ing Astrakhan ing tanggal 20 April. Lan perang mbukak ing skala kolosal. Lan bombing intensified banget.
  USSR nemokake dhewe ing tekanan sing kuat. Ana uga perang kanggo Alma-Ata, sing diserang dening Jepang. Kutha iki meh diubengi.
  Samurai, sanalika dadi rada anget, nyoba ngembangake serangan menyang arah Magadan.
  Veronica perang ing Alma-Ata lan, bebarengan karo batalyon wadon, nglawan serangan saka samurai.
  Lan ana akeh wong ing kene. Wong Tionghoa, sing direkrut nggunakake cara ambruk, uga gelut.
  Jepang mbuwang prajurit kuning menyang perang ... Padha maju lan secara harfiah siram posisi Soviet karo mayit.
  Veronica murub. Lan mows mudhun Cina lan samurai ing rangking. Dheweke mbalang granat nganggo driji sikil lan squeaks:
  - Kamulyan kanggo semangat Rusia!
  Marfa uga murub, ngethok mungsuh lan squeaks:
  - Kanggo Fatherland kita!
  Natasha, nembak prajurit Jepang lan Cina sing direkrut kanggo dadi pakan meriam, njerit:
  - Kanggo Komunisme Agung!
  Alina, nembak para samurai lan para pejuang Tionghoa, numpes dheweke kanthi semangat banget, lan menehi hadiah pati kanthi tumit telanjang, squeaked:
  - Kanggo wates anyar komunisme!
  Veronica nembak mungsuh kanthi tliti banget, lan nusuk sirahe wong Tionghoa, lan ing wektu sing padha njerit:
  - Kamulyan kanggo tanah Soviet!
  Lan karo sikil telanjang dheweke ngirim pasukan gedhe saka granat, kang luh kabeh mungsuh.
  Marta, ngethok mungsuh lan mbuwang hadiah pati nganggo driji sing kosong, mbengok:
  - Aturan jaman komunisme!
  Natasha, nyuwek-nyuwek paket mbledhos nganggo sikil telanjang, nyuwek-nyuwek akeh wong Cina, ngomong:
  - Kanggo tatanan Soviet anyar!
  Alina, nembak kanthi akurat ing mungsuh, squeaked:
  - Kanggo wates anyar komunisme, kita bakal perang!
  Lan tumit telanjang dheweke menehi dalan kanggo bom karusakan.
  Bocah-bocah wadon gelut, kaya kembang api sing metu saka mripate.
  Ora, Jepang ora bisa nelukake wong-wong sing kaya ngono, sanajan bebarengan karo pasukan Cina. Lan samurai rush kanggo nyerang.
  Lan maneh padha sampah kabeh pendekatan karo mayit. Nanging akeh banget, lan batalyon ayu tanpa alas kudu mundur.
  Lan Jepang duwe prawan ninja. Lan padha angel banget kanggo nglawan.
  Padha dadi sparkling, gelut lan ayu. Lan padha mbuwang nganggo driji sikil gundhul, peparingé daya ngrusak gedhe.
  Prawan ninja kanthi rambut biru ngethok prajurit Soviet kanthi pedhang lan njerit:
  - Kanggo jaman pamaréntahan kaisar!
  Prawan ninja kanthi rambut kuning mlaku ing pabrik, ngremukake militer Rusia, lan squeaks:
  - Kamulyan kanggo jaman banzai!
  Prawan ninja rambut abang nggunakake teknik helikopter, ngethok perwira Soviet lan ngomong:
  - Kita tansah menang!
  Prawan ninja kanthi rambut putih nggunakake teknik kupu-kupu, ngethok telung prajurit Rusia, lan mbuwang kacang polong nganggo driji sikil. Iku mbledhos lan mbalikke telung puluh papat.
  Prajurit kasebut ngucap:
  - Kanggo pesenan Jepang anyar!
  Bocah-bocah wadon ing kene apik banget lan apik tenan ... Lan Tentara Abang ing Timur Jauh ketemu mungsuh sing serius.
  Nanging ing tengah, pasukan Soviet miwiti serangan dadakan ing arah Rzhev.
  Ing kene kru Elizabeth perang pisanan ing tank IS-2 anyar. Mobil sing duwe pangarep-arep. Biasane ana limang anggota kru, nanging ing kene para prajurit bisa ngatasi papat.
  Elizaveta murub bedhil 122mm. A projectile destruktif mabur karo pasukan agawe. Nggambarake busur lan tekan T-4 saka jarak sing adoh.
  Elizabeth ngucap:
  - Aku kenek siji iki uga!
  Ekaterina nanggapi kanthi ngisi daya, nggunakake driji sikil, lan ngucap kanthi jengkel:
  - Nanging bedhil ora cepet banget!
  Elizabeth setuju karo iki:
  - Ora perusak tank sing cocog!
  Elena, sing mbantu ngemot senjata nganggo sikil telanjang, nyathet:
  - Nanging iku pembunuh!
  Lan banjur Catherine murub. Lan cangkang nyerang Panther saka kadohan. Ya, senjata pembunuh ...
  Ekaterina nyathet:
  - Kita duwe akeh energi lan kasenengan!
  Elena setuju karo iki:
  - Cukup akeh! Kamulyan kanggo Rusia!
  Efrasia uga nyathet:
  - Visibilitas mobil iki kurang. Carane sampeyan njupuk?
  Elena kanthi logis nyathet:
  - Lan kita duwe mripat sing dilatih! Yen kita bakal nabrak, kita bakal nabrak!
  Lan para prajurit padha ngrungokake swara:
  - Kita ora bakal wedi lan bakal tansah perang!
  . BAB 7.
  Tanggal 21 April, Astrakhan isih tetep ana ing kontrol Soviet. Jerman ora rampung dijupuk dening iku.
  Terrain wis bisa kanggo defend uga kene. Lan Jerman mutusake kanggo ngganti taktik. Tinimbang serangan, padha pindhah menyang bombing lan shelling.
  Alenka lan tim dheweke ndhelik ing bunker lan ngenteni serangan gedhe.
  Ana enem bocah wadon sing main kertu. Padha nyekeli geladhak kanthi driji sikil lan padha rembugan.
  Anyuta nesu nyathet:
  - Ing Kaukasus, mung Yerevan sing tetep ora dijupuk. Iki mung pulo pungkasan ing wilayah iki. Apa sabanjure?
  Alenka kanthi logis menehi saran:
  - Paling kamungkinan, dheweke bakal pindhah menyang Moskow. Iki kredo sing!
  Alla ngendika karo ngguyu:
  - Pasukan banget unequal ... Kita pancene kalah perang, lan kita ora duwe cukup prajurit!
  Maria kanthi logis nyathet:
  - Lan Nazi nandhang kerugian! Dheweke ora bisa nolak kita!
  Matryona mratelakake panemune, mbuwang kertu nganggo driji sikil:
  - Kita lair kanggo menang, lan kita mesthi bakal menang, Aku ngerti!
  Marusya sarujuk, nglawan mungsuhe nganggo driji sikil:
  - Mesthi, ora ana sangsi!
  Alenka ora bakal optimistis, mbuwang kertu kanthi sikil sing telanjang:
  "Kita bocah-bocah wadon bisa uga kudu manggon ing pendhudhukan, nanging aku yakin kita bakal menang!"
  Anyuta ngendika kanthi tegas:
  - Sampeyan bisa perang nggunakake cara gerilya, lan iku bakal ayu banget yen perang karo wong-wong kuwi, iku banget kelangan!
  Alla kanthi agresif nyathet:
  - Kita kudu perang luwih aktif!
  Bocah-bocah wadon mandheg ngomong. Banjur padha ngalih menyang topik liyane.
  Marusya ngendika kanthi jengkel:
  - Jumlah wong pracaya saya akeh. Nalisir kabeh logika!
  Anyuta mbantah iki:
  - Durung ana sing mbuktekake manawa ora ana Gusti Allah. Lan dheweke ora bisa mbuktekake yen ora. Dadi ing kene kita bisa mbantah tanpa wates.
  Alenka dikonfirmasi:
  - Lan mbantah ing kene iku bodho lan ora ana gunane!
  Alla setuju karo iki:
  - Ya, obrolan iki ora ana gunane. Menapa malih, yen Gusti Allah ana, banjur Panjenengane kuwi sing luwih apik kanggo wong ora ana!
  Matryona cekikikan lan nyathet:
  - Luwih becik yen Gusti Allah ora ana! Ing sawetoro wektu, ayo nyanyi!
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi ing paduan suara;
  Kita bocah-bocah wadon, gabung karo Komsomol,
  Dheweke sumpah sumpah bakal setya marang Tanah Air...
  Supaya kekalahan nesu nunggu Nazi,
  Inggih, ayo padha manggon ing Rusia ing komunisme!
  
  Sawise kabeh, Lenin karo kita, kaya logam,
  Perunggu luwih kuwat tinimbang baja apa wae ...
  Aku ngimpi ngowahi jagad,
  Minangka genius gedhe Stalin diwarisake!
  
  Kita bakal nggawe Fatherland luwih adhem,
  Lan kita bakal ngunggahake Tanah Air ing ndhuwur lintang ...
  Ayo dadi sukses karo anggota Komsomol,
  Sanadyan sikil cilik kita pancen gundhul!
  
  Fasis nyerang tanah airku,
  Samurai teka saka wetan...
  Aku tresna marang Gusti Yesus lan Stalin,
  Lan aku pracaya mungsuh, kita bakal nyuwek wong kanggo bêsik!
  
  Sawise kabeh, Dewa Svarog sing misuwur ana karo kita,
  Sing, kanthi guyon, bakal mbangun komunisme ...
  Sing paling kuat ing jagad iki yaiku Keluarga sing mulya,
  Bakal nambah eling lan bakal!
  
  Aku percaya kita ora bakal nyerah,
  Tanah Air ora bisa dipungkiri...
  Comrade Stalin minangka lintang sing padhang,
  Lan guru kita yaiku Lenin sing wicaksana!
  
  Kita bakal nggawe Fatherland kita,
  Luwih ayu lan sumringah ing planet iki ...
  Lan bakal, ngerti bedhil pembunuh,
  Ayo wong diwasa lan bocah-bocah seneng-seneng!
  
  Burn Svarog, aja kobong ing atimu,
  Sampeyan minangka santo pelindung kabeh pedhang Rusia ...
  Kita bakal mbangun swarga sing kuwat, aku percaya,
  Gusti Yesus bakal teka misi suci!
  
  Aja percaya karo geng Hitler, kanca-kanca,
  Dheweke bakal menang kanthi gampang lan menacingly ...
  Kita kabeh butuh siji kulawarga -
  Lan pracaya kula, durung kasep kanggo tresna Motherland!
  
  Gusti Ingkang Maha Kuwaos njagi kita sedaya,
  Bakal nginggahake gendera triwarna ing lemah ...
  Lan predator ala dadi game,
  Kita uga isa ngadhepi Sétan!
  
  Aku tresna marang Tanah Air Agung,
  Ing jagad iki ora ana sing luwih ayu,
  Kita ora bakal ngedol Rusia kanggo ruble,
  Ayo mbangun katentreman lan rasa seneng ing jagad raya!
  
  Ing jeneng Motherland kita, ngimpi,
  Rusia gedhe bakal munggah ...
  Kabeh liyane mung Vanity
  Lan mesias anyar bakal nunggil karo kita!
  
  Dhuh Lada ingkang maha kuwasa,
  Sampeyan bakal menehi katresnan lan tentrem Rusian ...
  Aku njaluk sampeyan kaya iki, njaluk sampeyan,
  Lan yen perlu, serangan karo kilat!
  
  Maria Ibuning Allah ing swarga,
  Semesta menehi Gusti Yesus ...
  Kanggo marga saka kowe, Gusti Allah kang agung wus wungu,
  Wong pancene ora ilang rasa!
  
  Elinga yen anggota Komsomol kaya iki,
  Dewa-dewa Rusia sing diajeni banget ...
  Kita putra-putra pertiwi ingkang agung,
  Rusia tansah menang!
  
  Kanca-kanca, kita kudu ndedonga marang Tanah Air,
  Perun, Yarilo, lan Svarog kuat ...
  Kita bakal dadi bojo sing kuwat,
  Lan kita bakal nyebul malah mega ing langit!
  
  Saiki mungsuh wis diusir saka Moskow,
  Sampeyan nglarani Nazi banget ...
  Kita setya marang Gusti Yesus lan Stalin,
  Bakal akeh tank karo bedhil!
  
  Ora, mungsuh ora bakal bisa mbendung Rusia,
  Awit prajurit kita iku maha kuasa...
  Lulus ujian, mung lima,
  Supaya saben bocah lanang bakal kuwat banget!
  
  Pracayaa, Stalingrad bakal mulya,
  Lan kita bakal njaga dheweke saka serangan ...
  Kamenangan para ksatria bakal teka,
  Sanajan getih mili ing aliran sing ora bisa dikendhaleni!
  
  Bocah-bocah wadon tanpa alas kaki ing kadhemen,
  Padha mlayu, tumit padha sumunar ...
  Lan bakal nggebug wong fasis nganggo ajiné,
  Kain sing ora sopan bakal diratakake!
  
  Kabeh bakal apik, wong ngerti,
  Kita ana ing angkasa, kita bakal nemokake rasi lintang ...
  Sawise kabeh, iku dosa kanggo mangu-mangu wani,
  Lan bakal ana wong ing dhampar Allah!
  
  Kita bakal nguripaké wong mati kanthi ilmu,
  Kita bisa dadi luwih enom lan luwih ayu ...
  Ing sadhuwure kita ana kerub swiwi emas,
  Ibuku ayu Rusia!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kabeh geguritan kanthi apik lan terus main kertu nganggo sikil ...
  Ulang tahun Lenin dirayakake tanggal 22 April. Bocah-bocah wadon ngombe alkohol sing diencerke banyu lan kopi lan ngobong ambegan ...
  Tentara Abang nindakake operasi Rzhev-Sychevsk sabanjure ing tengah. Jerman lungguh ing pertahanan lan perang maneh. Tank anyar Soviet T-34-85 lan IS-2 perang. Mobil pungkasan asring macet ing lendhut. Lan ora njupuk waja saka Tiger-2 lan kucing abot sirah-on. "Panther"-2 uga mung bisa ditembus ing jarak sing cedhak.
  Mobil paling Jerman nembus Soviet saka kadohan luwih.
  Hitler umume seneng karo Panther 2, sing dilindhungi kanthi apik lan nduweni kinerja lan persenjataan sing apik. Nanging dheweke nuntut nggawe tank sing bakal dilindhungi luwih apik, lan ing wektu sing padha nyopir kanthi trep ...
  "Mouse" ing kasus iki mbuktekaken dadi mesin sing ora efektif. E-100 dikembangake kanthi aktif minangka bagéan saka seri "E". Susunan mesin lan transmisi mestine digawe bebarengan, lan menara luwih sempit lan luwih condong, kaya awak. Kekandelan saka waja tetep iso dibandhingke karo Mouse, uga senjata, nanging bobot kudu suda kanggo 130 ton amarga dhuwur. Ing kasus iki, engine, ing nalisir, kudu dadi kuwat ing 1500 daya kuda, lan tank bakal duwe mobilitas marem.
  Umumé, seri "E" mesthine dadi tank generasi anyar. Kanthi siluet ngisor, amba saka karep rasional, bedhil kuat lan mesin, tata letak kandhel.
  Nanging, nalika Jerman wis mobil cukup apik. "Panther" 2 ngganti model sadurungé. Tiger-2 anyar uga muncul kanthi mesin sing luwih kuat lan menara sing sempit. Luwih dilindhungi lan bobote luwih entheng.
  Dadi Nazi ora lungguh.
  Tanggal 24 April 1944, bom jet Arado Jerman pisanan nyerang Moskow kanthi hadiah pati. Dheweke ngeculake bom kasebut saka dhuwur lan gampang ngalahake pejuang Soviet.
  Hitler ujar manawa saiki USSR ora duwe kesempatan, lan pungkasane Tentara Abang bakal teka.
  Tanggal 25 April, serangan anyar ing Astrakhan diwiwiti. Mesin obah bumi pisanan uga melu perang: tank lemah.
  Loro bocah wadon Jerman perang ing: Mercedes lan Dora. Para prajurit nguji model lemah sing obah ing lemah.
  Iku isih cukup entheng karo meriam 75-mm laras cendhak lan papat bedhil mesin.
  Bocah-bocah wadon narik mobil ing lemah. Latihan muter, ngethok watu. Gerakane cukup alon, pitung kilometer per jam, sing ora ala kanggo peralatan lemah.
  Mercedes menet driji sikil telanjang ing joystick pisanan ing tentara Jerman. Iku gampang banget kanggo operate lan ngandika:
  - Kepiye ilmu Jerman kita wis sukses!
  Dora setuju karo iki:
  - Ya, kita wis bisa nindakake akeh! Daya kita gedhe banget!
  Lan uga kontrol nggunakake joystick. Bocah-bocah wadon nyoba mesin khusus kanthi radar.
  Ana baterei Soviet ing ngarep lan sampeyan bisa nyilem ing ngisor.
  Mercedes, kanthi untune, ujar:
  - Kita bakal mbangun urutan anyar!
  Lan banjur mobil Nazi muncul. Cangkang fragmentasi sing mbledhos dhuwur nyerang bedhil Soviet. Lan nyerang prajurit Tentara Abang.
  Dora ngandika karo ngguyu:
  - Ayo revanchism gedhe dirayakake!
  Lan kanthi driji sikil telanjang dheweke nggawe tembakan sing akurat. Numpes mungsuh lan squeaks:
  - Kamulyan kanggo ngimpi anyar!
  Mercedes murub bedhil mesin lan lolongan:
  - Kanggo jaman impen gedhe!
  Bocah-bocah wadon ngguyu lan keplok dhewe. Iki minangka prajurit sing agresif lan cepet banget.
  Dona ngendika kanthi agresif:
  - Ana akèh apik ing donya!
  Lan kanthi driji sikil telanjang dheweke mencet tombol lan nembak maneh, ing tentara meriem Soviet.
  Mercedes konfirmasi karo eseman:
  - Lan bakal dadi luwih ayu!
  Lan dheweke uga nembak nggunakake driji sikil. Semono uga bocah-bocah wadon sing gelut iki.
  Nah, piranti liyane kanggo perang ...
  Serangan Nazi ing Astrakhan saya tambah ...
  Kabeh pendekatan dipotong ... Lan pasukan Soviet dipeksa nyerah ing 1 Mei 1944, ngrampungake pertahanan kutha sing dawa lan heroik. Benteng iki uga ambruk.
  Nazi ngrayakake musim gugur Astrakhan kanthi kembang api. Nanging tetep pertahanan ora muspra. Lan Krauts butuh sawetara wektu kanggo ngisi maneh pasukan lan nggawa cadangan ...
  Fuhrer ngrancang kanggo maju ing arah Saratov lan luwih ing sadawane Volga karo bypass jero Moscow.
  Nanging nalika Jerman nglumpukake pasukane, dheweke nggawe cadangan. Lan perang raged ing udhara.
  Penerbangan Jerman nyoba nggabungake keunggulane. Tes pertempuran ME-262 ngandhakake kekurangan linuwih kendaraan iki, lan kacilakan sing kerep, uga masalah karo maneuver. Dadi, nganti saiki durung ana gagasan babagan ngganti unit Jerman kanthi pesawat iki. Kosok baline, TA-152 mbuktekake minangka mesin sing apik banget kanggo wektune lan tambah akeh dikenalake. ME-309 lan ME-109 tetep ing layanan.
  Roket-propelled ME-163 mbuktekaken dadi pejuang apik kanggo pertempuran, nanging wektu mabur banget cendhak meh ora bisa digunakake ing pertempuran.
  Luwih sukses yaiku Arado jet bomber, sing, amarga kacepetan dhuwur, meh ora bisa ditembak nganggo bedhil anti-pesawat, lan para pejuang Soviet ora bisa nyekel. Jet pengintaian cukup apik. Jerman uga ngembangake mesin liyane. Contone, XE-162, fighter luwih entheng tinimbang ME-262, gampang kanggo Pabrik, mirah lan maneuverable, supaya bisa digawe biasane saka kayu. Lan pejuang liyane. Lan ME-1010 lan TA-183... Lan modifikasi sing luwih maju lan dipercaya saka ME-262 X. Lan pejuang tanpa buntut Gotha, lan liya-liyane.
  Nanging, saiki, pesawat tempur sing didorong baling-baling Jerman luwih kuwat tinimbang pesawat Soviet. Kang ambruk ing kualitas, lan rada ringkih ing loro mesin lan senjata. Kajaba iku, Yak-9 luwih disederhanakake lan saiki mung dilengkapi meriam pesawat 20 mm, ninggalake bedhil mesin. Iki nggawe produksi luwih murah lan luwih gampang lan bobote suda.
  Kajaba iku, bedhil mesin rada ringkih nglawan pesawat Jerman. Nalika USSR ora bisa kanggo gawé model luwih maju saka mobil lan liwat ing kacepetan lan senjata ing ngarepe Nazi. Bobot sing luwih dhuwur saka kendaraan nggawe masalah karo maneuverability.
  Lan kekurangan bahan bakar nyuda latihan penerbangan personel bersayap.
  Alvina lan Albina, wis nguwasani kuat bersenjata ME-309 kanthi kacepetan sing prayoga, ora pengin numpak ME-262, sing kerep banget tabrakan. Lan ing kacepetan padha wis kuwat saka Rusia.
  Alvina, nglereni mobil Soviet, nyathet:
  - Iku menarik kanggo perang ing langit!
  Albina, nggunakake sikil telanjang, nuntun pejuang menyang target lan remuk iku, sarujuk:
  - Ya, kita ateges sing paling kuat ing donya!
  Lan bocah-bocah wadon ngguyu kaya edan.
  Mei dadi relatif tenang. Tentara Abang isih nyoba ngethok pinggiran Rzhev.
  Elizaveta murub saka IS-2 marang mungsuh ... Mesin Soviet mung nduweni pangayoman apik ing sisih ndhuwur ngarep awak. Bathuk menara ora dilindhungi kanthi cukup. Lan bisa ditembus sanajan ing jarak sing cedhak karo meriam T-4. Nanging, tank pungkasan iki pungkasanipun mandhap ing Mei, minangka padha Panther lan biasanipun Lion lan Mouse. Saiki ing seri "Patera" -2 lan "Tiger" -2 maximally manunggal lan karo senjata padha.
  Kendaraan iki uga dilindhungi ing ngarep, rada ringkih ing sisih, lan beda-beda bobote. Karakteristik nyopir karo mesin anyar bisa ditampa kanggo militer. Nanging tank iki uga sauntara ... Lagi nyiapake kanggo ngganti karo "Panther" -3 lan "Tiger" -3 saka seri "E". Kanthi tata letak sing luwih padhet, kanthi mesin lan transmisi dumunung ing siji blok lan tengen, kanthi sasis sing entheng, disederhanakake, lan ing wektu sing padha bisa didandani lan gampang didandani.
  Mobil anyar kudu dilindhungi luwih apik, nanging tanpa nambah, ing kasus apa wae, bobot sing katon.
  Babagan senjata, ora ana persatuan ing kene. Tank Soviet duwe waja sing ora kandel lan kualitase ora apik. Lan ora ana gunane nginstal senjata kaliber gedhe. Militer seneng banget karo meriam 88mm. Dheweke njupuk telung puluh papat saka patang kilometer, lan IS -2 saka sethitik nyedhaki. Dadi pembangunan lagi ditindakake ...
  USSR kudu nanggapi iki karo soko. Nanging durung jelas kenapa ... Ana rencana nggawe SU-100. Senapan mandhiri iki mung efektif, lan kanthi efek penetrating. Sawetara pangarep-arep disambungake karo, kanggo perang nglawan tank abot saka Reich Katelu. Nanging isih kudu digawe, kaya cangkang kanggo monster kuwi, lan produksi serial gun kudu diadegaké, kang ing kahanan perang ora banget nyata.
  Nanging iki kru tank Elizabeth perang ing T-34-85. Lan bocah-bocah wadon, tanpa alas kaki lan nganggo bikini, gelut kanthi gagah.
  Elizabeth nembak Nazi nganggo driji sikile lan njotosi Panther menyang sisih, ujar:
  - Kanggo komunisme gedhe!
  Lan telung puluh papat dheweke mlumpat lan cepet-cepet mbalik, nembak.
  Ekaterina uga nembak kanthi akurat ing mungsuh. Tank T-4 sing wis ketinggalan jaman njebol lan njerit:
  - Kamulyan kanggo para ksatria USSR!
  Lan nglirik kanca-kancane maneh. Prawan iku pranyata prawan kaya perang.
  Elena uga nembak mungsuh. Dheweke kenek banget akurat, ing kasus iki mecah roller Tiger-2 lan nggero ing ndhuwur paru-paru:
  - Kanggo Rus Suci'!
  Efrasia akurat murub ing mungsuh. Nggawe tembakan sing akurat ing sisih mungsuh, nembus logam lan squeals:
  - Kanggo komunisme suci!
  Lan bocah-bocah wadon kanthi yakin nguripake tank lan nyingkiri cangkang. Ora gampang kanggo ngalahake bocah-bocah wadon.
  Ing kene sing paling anyar lan nggegirisi "Singa" -2 muncul nglawan dheweke. Coba nembus tank kuwi, lan bakal nyoba kanggo mencet telung puluh papat.
  Lan njupuk saka kadohan.
  Elizabeth tweeted nanggepi:
  - Sampeyan ora bakal nampa goroh!
  Lan ngirim cangkang menyang tank Lev-2 saka kadohan. Iku bakal nggebug dheweke ing bathuk.
  Hitlerite nyentak.
  Banjur Catherine shoots maneh, nggunakake driji sikil gundhul, ing mungsuh, lan wektu iki projectile, wis diterangake busur, kanthi akurat kenek fasis ing tong minyak dawa meriam.
  Catherine ngucap:
  - Mripat sing cetha, tangan sing miring, iki dudu babagan kita!
  Jerman, sawise ilang bedhil, wiwit cepet nguripake lan ninggalake. "Lion" -2 - tank Jerman pisanan kang transmisi lan engine dumunung ing ngarep ing siji unit, lan gearbox ing engine dhewe.
  Iki ndadekake iku bisa kanggo ngurangi dhuwur lan ngurangi bobot, Ngartekno nambah kacepetan. Dadi "Lev"-2 lunga, lan duwe kesempatan kanggo ngilangi jarak ...
  Elena, nggunakake driji sikil telanjang, ngarahake gegaman, njupuk lan murub ing mungsuh. Cangkang kasebut kena ing buritan lambung Singa, nanging ricocheted ...
  Elena ngangguk:
  - Damn, kadohan gedhe. Kita ora bakal njaluk dheweke kaya ngono!
  Catherine gurgled, nuduhake untu:
  - "Leo", bocah-bocah wadon iki "Leo", aja kita gelo! Sakcepete aku ngerti kanca-kanca, bakal dadi isin banget!
  Lan tank sing kenek T-3, tank iki mung nguripake ing sisih, lan bisa kenek saka kadohan.
  Lan cah wadon njupuk karo driji sikil telanjang lan cooed:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme ing bumi!
  Efrasia nyathet kanthi jengkel, nembak mungsuh, lan nggunakake tumit telanjang:
  - Tanah kelairan kita kuwat, nglindhungi jagad iki!
  Elizabeth chirped, baring untune, lan wiwit nyanyi, nyipta kabeh geguritan nalika dheweke lunga:
  Sétan ora bakal ngalahake kita
  Tanah kelairanku sing paling ayu ing donya,
  Dadi terkenal kanggo negara sing apik ...
  Wong diwasa lan bocah-bocah bakal seneng!
  
  Kembang bakung ing lebak kareben mekar megah ana ing kono,
  Lan kerub muter himne sing apik ...
  The Fuhrer bakal kaput,
  Rusia ora bisa dikalahake ing perang!
  
  Anggota Komsomol mlaku tanpa alas kaki,
  Dheweke injak-injak salju kanthi tumit sing telanjang ...
  Hitler sampeyan katon mung keren
  Aku bakal mlayu sampeyan ing tank!
  
  Apa kita bisa ngalahake Nazi?
  Kaya biasane, kita bocah wadon tanpa alas kaki ...
  Ksatria kita sing paling nggegirisi yaiku beruang,
  Dheweke bakal mateni kabeh wong nganggo bedhil mesin!
  
  Ora, kita bocah-bocah wadon wis apik banget,
  Kita secara harfiah nyuwek kabeh mungsuh ...
  Cakar, untu, ajiné kita ...
  Kita bakal mbangun papan ing swarga sing apik banget!
  
  Aku percaya bakal ana komunisme sing keren,
  Negara iki mekar, percaya marang saran ...
  Lan Nazisme sing ala bakal ilang,
  Kawula pitados bilih tumindak Paduka badhe kaluhuraken!
  
  Tanah bakal mekar kanthi liar, aku percaya,
  Saka kamenangan kita bali menyang kamenangan ...
  Ngalahake Nikolai Jepang,
  Samurai bakal mangsuli meanness!
  
  Kita ora bakal ngidini awake dhewe miring,
  Ayo kita numpes mungsuh kita kanthi siji pukulan ...
  Ayo pamburu dadi game,
  Iku ora kanggo apa-apa sing kita ulig ing Wehrmacht!
  
  
  Aja percaya yen kita nyerah,
  Rusia tansah ngerti carane perang ...
  Kita ngasah bayonet kita nganggo baja,
  Fuhrer bakal dadi gambar badut!
  
  Beginilah negaraku,
  Akordion Rusia main ing ...
  Kabeh bangsa iku kulawarga sing ramah,
  Abel sing menang, dudu Kain!
  
  Ora suwe USSR bakal dadi kamulyan,
  Senadyan mungsuh kita kejem lan khianat ...
  Kita bakal menehi conto kanggo wani,
  Semangat Rusia bakal dimuliakake ing perang!
  . BAB 8.
  Mei 1944 mabur kanthi cepet ... Albina lan Alvina ngumpulake tagihan ing pesawat.
  Dheweke bocah-bocah wadon sing katon mabur ing swiwine kerub.
  Albina nembak pesawat Rusia kanthi driji sikil lan njerit:
  - Kanggo Reich Katelu!
  Alvina, uga tanpa alas kaki lan nganggo bikini, ngalahake pesawat Soviet, dibagi dadi potongan lan njerit:
  - Kanggo komunisme Aryan!
  Sawisé iku, bocah-bocah wadon, nggunakake meriam 37-mm, wiwit njupuk ing tank Soviet.
  Padha ngalahake telung puluh papat lan nguwuh:
  - Kita pancen keren!
  Albina menet pedal kanthi tumit sing bunder, bunder lan cekikikan:
  - Ayo komunisme diluhurake!
  Lan tubrukan liwat mobil Soviet.
  Alvina uga nembak kanthi akurat ing mungsuh, ngalahake dheweke lan njerit, kanthi untune:
  - Bebener kita ana ing ajiné!
  Bocah-bocah wadon sing pinter kuwi... Lan numpes resimen Soviet... Contone, dheweke entuk IS-2. Mulané banjur nyerang dhèwèké saka awang-awang, banjur mèlu meriam pesawat. Padha nyuwil liwat logam lan nyebabake tank kobong. Lan kit tempur bakal njeblug.
  Albina muni ing ndhuwur paru-paru dheweke:
  - Cah wadon seneng mateni! Apa cah wadon!
  Alvina mendesis, nyedhot untune mutiara:
  - Kamulyan kanggo Fatherland kita! Kanggo komunisme!
  Bocah-bocah wadon mung njupuk extermination totalitarian saka mungsuh.
  Lan Tentara Abang dikalahake kanthi yakin.
  Lan Gerda perang ing kru "Panther" -2 lan melu karusakan total.
  Cah wadon ngarahake bedhil karo dheweke gundhul driji sikil. Dheweke nembak telung puluh papat lan nggero:
  - Kanggo keagungan komunisme ing cara Aryan!
  Charlotte uga nembakake driji sikile ing tank Soviet, ngrusak waja lan ngucap:
  - Kanggo sukses gedhe ing donya!
  Christina uga menehi jancok tanpa akeh upacara. Ya, dheweke nindakake kanthi akurat, nuthuki Soviet telung puluh papat kanthi tumit sing telanjang lan ujar:
  - Kanggo wates gedhe!
  Magda uga ngetokake proyektil lan cooed:
  - Kanggo pesenan Aryan anyar!
  Banjur bocah-bocah wadon njupuk lan nyanyi ing paduan suara:
  - Kita kabeh skinheads, penggemar kebebasan, berjuang kanggo tatanan anyar! Ora let suwe bangsa bakal dadi Aryan, ayo padha perang nganggo geni lan pedhang!
  Prajurit-prajurit kasebut, kudu dicritakake, dadi perang banget. Lan yen padha njupuk mudhun mungsuh, banjur kanggo mburi.
  Uni Soviet diserang saka pasukan unggul. Jepang nyurung saka wetan.
  Loro pilot Jepang, Toshiba lan Toyota, nyerang posisi Soviet saka udhara.
  Loro-lorone bocah-bocah wadon Jepang ayu banget tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Toshiba nggawe pendekatan udhara, nembus atap tank Soviet lan nggero:
  - Aku monster saka neraka Jepang!
  Toyota, nyedhot jempol sikile ing pedal lan ngethok mungsuh, njerit:
  - Kanggo keagungan gagasan Jepang!
  Bocah-bocah wadon iki apik banget. Lan padha numpes mungsuh banget aktif.
  Nanging USSR pancen kalah karo samurai. Lan cetha kok. Ing endi bisa nolak fanatisme lan teknologi kasebut?
  Bocah-bocah wadon Jepang nembus tank sing entheng nanging lincah lan khusus nyerang Tentara Abang.
  Unit tank ora guyon.
  Toshiba nyelehake bom ing posisi Soviet saka udhara, lan sepasang meriam mabur lan ngucap:
  - Kanggo komunisme gedhe!
  Sawise iku, dheweke ngguyu ...
  Toyota nyathet ing pesawat:
  - dewa Rusia aneh. Padha nyembah wong sing disalib ing kayu salib lan nganggep dheweke Gusti Allah. Malah piye wae dadi lucu!
  Toshiba cekikikan nanggepi, ngandika:
  - Lan kita dhewe bakal enggal dadi dewa lan nerusake evolusi Ketuhanan kita!
  Lan bocah-bocah wadon bakal ngguyu banget.
  Toyota nyathet karo ngguyu:
  - Kekuwatan kita ana ing kesatuan!
  Toshiba kanthi agresif ngonfirmasi iki:
  - Kekuwatan kita, ajiné!
  Lan maneh saka langit padha bakal udan mudhun stream saka cangkang pesawat ing mungsuh, break liwat telung puluh papat.
  Iki gelut bocah-bocah wadon lan padha ngomong apa liyane. Jepang bakal mangan lan ngobong kabeh wong.
  Lan nalika nyiksa pionir, pranyata dadi agresif banget.
  Utamane yen tumit lanang digoreng. Iki pancen aksi paling super ...
  Lan bocah-bocah wadon njerit ing ndhuwur paru-paru ...
  Lan bocah-bocah wadon Soviet uga nglawan kanthi wani lan nembak mungsuh. Lan padha tumindak kanthi antisipasi lan ramming.
  Anastasia Vedmakova lan Akulina Orlova - ayu banget aktif ing langit.
  Lan dheweke nembak Nazi, sanajan duwe pesawat sing luwih kuwat.
  Anastasia mencet pemicu kanthi driji sikil lan nyanyi:
  - Ora ala dadi kuwat, mesthi!
  Akulina menet pemicu kanthi tumit telanjang lan negesake:
  - Kita bakal ngalahake fasis banget!
  Lan bocah wadon loro nyanyi:
  - Hit hard, hard, hard banget! Pukul keras, keras, keras!
  Sawisé iku prajurit wiwit maca aphorisms winged sing galloped kaya jaran, utawa rodo enom stallions;
  Politikus asring bully kanggo nyelehake kerah ing Pamilih!
  Politisi sing sombong ngremuk pemilih kaya pitik!
  Politisi ngimpi nunggang jaran putih kanggo nyelehake kerah ing pamilih!
  Rubah kasebut duwe taring cilik, lan pengin ngulu, ndhelikake kabeh!
  Politisi sing akeh ngomong babagan filantropi yaiku kanibal sing khas!
  Lan bruwang bisa dibuwang turu kanthi pidato sing manis kaya madu!
  Kanggo wong sing mabuk, vodka pait luwih manis tinimbang madu!
  A tukang jahit bakal ngapusi lan ora isin, politisi bakal "blush" lan ngapusi!
  Wong wadon, njupuk sepatune, nyelehake sepatune ing wong lanang, nganti tingkat tramp!
  Yen sampeyan pengin nyedhaki Gusti Allah, nyuda rasa srakah!
  Malah ing indifference katon saka Kang Maha Kuwasa ana katresnan - sawise kabeh, anak pisanan kabeh pengin uwal saka care saka tuwane!
  Gusti Allah telat ngukum piala kanggo menehi wong dosa kesempatan!
  Bakat lan kerja keras minangka bojo lan bojo nglairake sukses mung minangka pasangan!
  Malah madu iku pait - yen sampeyan klelep!
  Cidra iku kaya anggur, iku lara lan manis lan angel kanggo mungkasi!
  Katresnan iku kaya cangkang pecahan - nyuwek ati, nggegirisi otak, kanthong metu, metu miring!
  Manungsa iku padha karo Gusti ing sawetara cara - Kang Mahakwasa nitahake alam semesta, lan manungsa nglairake kabodhoan: loro-lorone tanpa wates!
  Sapa sing mbangun sukses ing getih bakal ngadhepi nasib babi sing ditusuk. Dheweke bakal mangan kanca-kancane - asile sedih lan nesu!
  Kadhangkala cara paling apik kanggo njaga reputasi sampeyan yaiku ngubengi gulu! Ing kasus apa wae, ora bakal nglilani sampeyan tiba!
  Sampeyan ora bisa ngapusi ing sangisore bruwang suwe - bakal ngremuk sampeyan!
  Kadhangkala bojo kaya mammoth tinimbang kemul!
  Penulis sing ngupayakake dhuwit dhuwit ora bakal nyebar barang sing apik lan langgeng!
  Negara tanpa ukum iku kaya badan tanpa balung! Supaya dheweke ora dadi ossified, pemilu dibutuhake!
  Yen sampeyan pengin nggawe masterpiece, lali bab ragad!
  Penipuan sing paling trampil yaiku nalika sampeyan ora ngapusi, nanging ora ana sing percaya!
  Mesthi, kekalahan njanjeni masalah gedhe, nanging iki mung nggambarake kamenangan ing mangsa ngarep!
  Ing perang, keberanian lan kecerdasan sing apik nggawa kamenangan.
  Kanggo mencet, sampeyan kudu ndeleng ngendi!
  Pramuka iku pandhemen saka kamenangan!
  Saben wong bodho bisa lumpuh, nanging ora saben wong pinter bisa nambani!
  Ana akeh algojo sing ora sopan - sawetara dokter penyembuhan!
  Ana sing dadi dokter, ana sing dadi algojo!
  Tanpa lara ora ana wani - tanpa wani ora ana kamenangan!
  Gagasan komunisme minangka wates idiocy: yen sirah panas lan ati kadhemen njupuk implementasine!
  Komunisme entheng, nanging ngobong wong-wong sing lengo banget!
  Yen sampeyan ora duwe cukup sabar, nyanyi mbantu!
  Wong-wong kaya wesi - sadurunge adhem, wenehake wangun sing dikarepake!
  Yen sampeyan pengin dadi populer, gunakake kekuwatan luwih asring!
  Rating kasebut kaya suket neraka - tuwuh nalika disiram nganggo luh lan getih!
  Wong-wong iku kaya suket - saya idak-idak, saya tambah dhuwur!
  Unity minangka kunci kanggo kamenangan!
  Disiplin minangka alat kanggo kamenangan! Pikiran muter ing!
  Manunggal, wani, tanpa pamrih minangka kunci kamenangan, kamardikan, rasa seneng! Tanpa disiplin ora ana tentara, lan tanpa tentara sampeyan ora bisa entuk kamardikan!
  Pakaryan wis nggawe kita luwih kuwat, dikalikan karo intelijen bakal menehi kebebasan, lan bebarengan karo luck bakal nggawa rasa seneng!
  Komandan kaya ndhuwur piramida - mung ana siji, yen ora malah struktur sing kuwat bakal ambruk!
  Bangsawan kulawarga nduweni hubungan sing padha karo wani kaya dawa rambut kanggo kecerdasan!
  Ora wani leluhur kita bakal mbantu pengecut!
  Lading sing digawe saka baja sing paling kuat karat ing tangane chatterbox lan pengecut!
  Senjata sing paling nggegirisi yaiku Kitab Suci ing tangane scoundrel!
  Kasugihan utama wong: potency, sing uga dadi alesan utama kanggo ngrusak!
  Profesi paling apik yaiku prostitusi, sampeyan nggabungake bisnis kanthi kesenengan lan duwe pasangan anyar saben wektu - ora ana rutinitas!
  Sampeyan bisa gumunggung babagan pedigree pahlawan kanggo umur, nanging nalika sampeyan nemokake dhewe ing paprangan, sampeyan pengecut cepet-cepet menyang mburi!
  Botol vodka kaya granat - ngetokke sikilmu, ngrusak otakmu, ngremukake jeroanmu!
  Nalika ati kebak welas asih, sakperangan alesan dompet dadi kosong!
  Wong sing bener-bener bebas nyerahake telung perkara - alesan, katresnan, Gusti Allah!
  Katresnan kaya mawar - ora mekar suwe, nanging lara!
  Abdi ing nyawane manut - kanggo hawa nafsu, hawa nepsu, abdine Gusti Allah!
  Rejeki ora stabil kaya wedhi - mung kerja keras sing bakal ngiket karo semen!
  Mug anggur kaya segara - yen sampeyan kebawa, sampeyan bakal kelangan lemah!
  Women tresna kekuatan lanang, nanging ora nalika padha nemu ing piyambak!
  Katresnan iku koyo prau, yen didayung cepet-cepet bakal klelep lan klelep!
  Ing wektu sing tepat dheweke ngenalake artikel - seduction wong diwasa dening bocah cilik!
  Sampeyan ora bisa sijine borgol ing katresnan!
  Apa alam ora pidana!
  Katresnan iku perasaan sing lembut, nanging belenggu sing paling kandel ora bisa nahan!
  Yen kabeh hukum bisa ditindakake, negara kasebut bakal dadi pakunjaran sing keamanan direkrut saka luar negeri!
  Prinsip paukuman sing ora bisa ditindakake ora bisa ditindakake amarga sampeyan ora bisa nangkep dhewe!
  Dokter ora kudu ngliwati kursus alangan. Sawise iku, tangan bakal goyangake, lan ilat bakal slur, lan segelas vodka, ora kaya hangover, ora bakal mbantu!
  Ora ana sing luwih nyenengake tinimbang nganggur sing dawa!
  Penemuan ilmiah: disusun kanthi progresif - ditindakake kanthi agresif!
  Ora papan kanggo mikir, nanging papan kanggo squabbles lan edan!
  Kabeh masalah manungsa asale saka pamrih, kamakmuran mung bisa ditindakake kanthi upaya umum!
  Wong tanpa tim kaya batu bara, tanpa geni - menehi cahya sethithik lan cepet mati!
  Tanah kelairan anget - luwih apik tinimbang geni!
  Lan kewan luwih apik ing komplotan!
  Logika ngirim ora ngawula naluri - pikiran saka hawa nepsu!
  Bakal ana perang - bakal ana prestasi!
  Otot tanpa otak minangka sakepel daging - kanggo wajan sing nangis!
  Saka loro duelist, siji bodho, liyane scoundrel!
  Sing luwih dhuwur wong mabur, luwih ora puas karo jabatane!
  Ditinggal dhewe, asu kasebut kelangan tongkat sing duwe!
  Mung wong sing pikirane ora digunakake kanggo groveling duwe swiwi!
  Elek yen sampeyan dhewekan kaya snob!
  Sampeyan piyambak, lan mungsuh sampeyan legiun!
  Malah gajah bisa dipangan bug!
  Yen ana luwih saka siji yuta bedbugs!
  Pemimpin negara kudu dadi sedulur kanggo rakyat, dudu sedulur!
  . Luwih gampang golek watu garing ing segara tinimbang penemuan sing durung digunakake kanggo tujuan militer!
  Kamenangan minangka wanita narik kawigaten kanthi kecemerlangan, nanging nolak kanthi regane!
  Geni minangka dewa perang lan, kaya dewa liyane, mbutuhake perhatian lan kurban!
  Pedhang siji iku kaya tetesing udan, bakal tiba lan buyar, lan yen akeh, menang bakal lair!
  Cukup aja nyanyi - kanggo tentrem!
  Jiwaku sedhih - wetengku kosong!
  Pisanan mangkuk, banjur pikirane!
  Kamenangan iku patut diajeni!
  Kehormatan minangka konsep sing relatif lan kudu ditrapake utamane kanggo para prajurit!
  Sing ngombe sadurunge perang bakal mabuk ing neraka!
  Pipa kasebut meneng amarga lading sing - baja luwih kuwat lan banter tinimbang tembaga!
  Tentara tanpa panglima iku kaya wedhus tanpa pangon;
  Mlayu luwih bodho tinimbang pengecut! Sawise kabeh, umume prajurit mati ora ing perang, nanging sajrone nguber!
  Perang kaya game domino, mung domino sing rusak ora bisa diklumpukake maneh - bumi nyekel!
  Panganiaya ndadékaké prajurit dadi algojo, pengecut dadi wani, andhap asor dadi kurang ajar!
  Fiksi ilmiah minangka kompetisi absurditas lan absurditas! Ing wektu sing padha, ora ana maneh genre ilmiah lan logis!
  Ing perang, kaya ing opera - saben wong nyanyi dhewe, mung sing bisa dadi mata-mata!
  Wanita modern ngapura wong kabeh - kajaba mlarat!
  Apa sampeyan ngerti carane telik beda karo perwira intelijen?
  Aku ngerti! Kita mung duwe pejabat intelijen - wong manca kabeh mata-mata!
  Apa sing luwih apik karo sirah kosong utawa dompet kosong? Mesthi, kanthi sirah kosong - ora katon banget!
  Pikiran minangka kolektor kasugihan sing paling apik!
  Intelligence lan luck: saperangan ing katresnan - padha nglairake sukses, kasugihan, posisi, nanging cepet misahake!
  Wong lanang sing sombong luwih gampang ngrungokake saran yen diwenehake dening wong wadon - kajaba bojone!
  Bojo sing wicaksana larang regane! Lan garwane sing enterprising bisa nuntut dheweke!
  Sapa sing ngurmati kepribadian ing wong, lan sing ngormati dhuwit!
  Manungsa bisa dirusak dening rong perkara - komputer lan ilmuwan komputer. Tilas bakal atrophy pikiran, sing terakhir ora bakal bisa njupuk kauntungan saka iku!
  Ing perang, granat minangka kanca!
  Umumé, pomegranate sing nyritakake lelucon kaya endhog Faberge sing digunakake kanggo mecah kacang!
  Bakat iku kaya nyawa: ora bisa dicopot, nanging bisa dirusak!
  Revenge ora worth pakurmatan - retribusi saka decency!
  Meri iku kuman saka angkara, egois iku mbanyoni, idleness iku dipakani!
  Kesed minangka kejahatan sing paling ala!
  Luwih becik mati kanthi kamulyan nganggo pedhang, tinimbang urip kaya sapi sing katusuk ing kandhang nganggo pecut!
  Ing perang, wani bisa ngalahake licik, nanging licik ora bakal bisa ngalahake wani!
  Perang ndadekake urip elek, lan pati pantes lan ayu!
  Modesty minangka kualitas langka kanggo komandan, nanging iki ndadekake luwih larang!
  - Jackal iku konsonan karo tembung kal!
  Singa mung duwe siji kauntungan saka asu - kesempatan kanggo mati kanthi kamulyan!
  Teknologi minangka eksekusi keberanian!
  - Nanging ora bener! Nyatane, luwih dhuwur tingkat teknologi, luwih akeh intelijen lan kepinteran sing dibutuhake ing medan perang!
  Ing ngendi kepentingan Tanah Air diwiwiti, kesejahteraan pribadi rampung!
  Kebebasan kudu digabung karo disiplin. Anarki minangka antithesis kebebasan!
  Memori sing kuat minangka mentor paling apik! Umumé, kamardikan bisa dimenangake kanthi pedhang, nanging mung kanthi bantuan nalar sing bisa ditindakake!
  - Nalika prajurit sing kuwat nylametake liyane, ora ana pakurmatan khusus kanggo iki!
  Sawise kabeh, nalika wani murub ing atimu, sampeyan bakal ngunggahake tameng kanggo mbela abdi!
  Kejahatan bajingan ora dadi alesan kanggo wong jujur, amarga anane rereget ora mbenerake wong sing reged!
  Katresnan ora tau murah - utamane yen sampeyan mbayar ora nganggo dompet, nanging kanthi nyawa!
  Siji-sijine perkara sing bisa mbenerake getih yaiku yen akibate luh mandheg!
  Wong-wong sing ngawula dhuwit ora bakal bisa mbandhingake ing perang karo wong-wong sing didorong dening ati sing wani lan kepinginan kanggo kebebasan!
  Luh bocah iku mbebayani amarga dadi semburan sing ngrusak peradaban!
  Posisi komandan dudu jatah tambahan, nanging tanggung jawab tambahan lan beban sing abot!
  Ora dingerteni apa sing luwih penting - nyusoni kabeh wong sing keluwen utawa ngusapake luh saka bocah siji!
  Emas iku luwih alus tinimbang baja, nanging luwih nyenengake ati!
  Dudu gegaman kang ndadekake prajurite kuwat, nanging gegamane prajurit!
  Bocah-bocah wadon koyone guyon karo master aphorisms. Lan yen padha wiwit numpes mungsuh, banjur ora bisa oncat saka wong-wong mau.
  Ing pungkasan Mei 1944, Nazi wiwit nyerang ing arah Saratov.
  "Shturmlev" melu perang, kendaraan ing sasis saka "Singa" sadurungé, kanthi peluncur bom sing luwih kuat kanthi kaliber 450 mm, sing secara harfiah ngremukake lan ngrusak kabeh, nyuwek lan nyuwek kawah kanthi kekuatan kolosal. .
  Lan roket kasebut bakal langsung njupuk blok kabeh lan ngalahake.
  "Sturmlev", dikontrol dening tim bocah-bocah wadon Jerman, murub ing posisi Soviet.
  Jane nglirik kanca-kancane, lan ngethok-ethok sikile, ujar:
  - Kita rampung nyapu mungsuh kita lan ngowahi dadi peti mati sing khas!
  Gringeta nglirik nanggepi, menet tuas nganggo sikil telanjang lan njerit:
  - Kita bakal muter lan ngalahake mungsuh kita!
  Malanya nyathet:
  - Nglawan mesin Shturmlev, benteng Soviet ora duwe daya!
  Monica, ngetokake tumit sing telanjang, dikonfirmasi:
  - Kita pancene lair kanggo menang!
  Jane nulis:
  - Perang ora duwe pasuryan wanita, nanging fisiognomi sing narik kawigaten para pencari!
  Gringeta, nembak unit Soviet nganggo bedhil mesin, ngetokake:
  - Wong wadon iku manuk dara sing nggigit wong-wong kaya layangan!
  Monika, nembak prajurit Rusia, nyathet:
  - Wong wadon mesthi duwe pitung dina Jumuah seminggu, lan tanpa hadiah Minggu saka tugas omah-omah, dheweke mesthi duwe dina libur!
  Malanya cekikikan lan mangsuli:
  - Gusti Allah ora maha kuwasa ing kabeh;
  Jane setuju karo iki, njupuk nganggo driji sikil:
  - Sanajan Gusti Allah iku maha kuwasa, dheweke ora bisa nutup cangkeme wong wadon lan nutup politisi!
  Gringeta kanthi logis ngeweruhi, mencet karo tumit telanjang:
  - Politisi ora duwe kalbu, wong wadon duwe rasa proporsi, lan politisi wadon duwe kabeh perasaan tanpa ukuran!
  Monika, nembak pasukan Soviet lan mateni wong-wong mau, nyathet:
  - Wong wadon iku kembang, prickly kaya mawar, nanging ambune manis narik kawigaten wedhus lan drones!
  Malanya, prajurit Soviet sialan lan ngrusak bunker, squeaked:
  - Pamilih tiba ing kanak-kanak, milih kanggo wit oak lawas kesel karo hollows!
  Bocah-bocah wadon nuduhake kapinteran lan nerusake.
  Lan pesawat serangan uga nyilem saka ndhuwur. Lan supaya pasukan Soviet threshed tanpa masalah.
  Jerman wis dadi keren banget. Lan kaprigelan operasional tambah.
  Lan saiki sistem "Chess Knight", teletank sing dikontrol radio, lagi mlaku.
  Lan iki masalah kanggo prajurit Soviet. Lan Nazi ngalahake Tentara Abang.
  Nanging bocah-bocah wadon Soviet uga perang banget wani.
  Pertempuran pecah kanggo Kamyshin. Kene Alenka perang maneh.
  Lan dheweke battered, nanging ora nyerah batalyon.
  Alenka nyathet karo nyengir:
  - Ing perang apa wae, urip prajurit iku penting!
  Lan carane mbalang granat nganggo driji sikil.
  Prajurit iki minangka kelas paling dhuwur ...
  Anyuta, nembak fasis, nyathet:
  - Prajurit Rusia bisa ambruk kaya log mown, nanging ora digawa menyang dhengkul, lan digawe goyang kaya aspen!
  Alla, njeblug lan mencet paket bledosan kanthi tumit sing telanjang, squeaked:
  - Yen sampeyan ora pengin mirsani disiplin militer, sampeyan bakal mbengkongaken bali kaya tawanan!
  Maria, nembak mungsuh lan ngluncurake boomerang pembunuh kanthi driji sikile, ujar:
  - Ana akeh rereget ing donya kita, mung pangeran langka ing kono!
  Matryona, nembak mungsuh-mungsuhe lan ngethok wong-wong mau kanthi bledosan geni, banjur mbuwang granat nganggo sikil telanjang, nyathet:
  - Politisi duwe basa dawa, nanging tangane cendhak kanggo nindakake apa sing didhawuhake!
  Marusya, nembak mungsuh lan ngrusak barisan prajurit Jerman lan manca, ujar:
  - Politisi cepet janji, alon netepi, njaluk sedekah, lan diapura ngapusi!
  Bocah-bocah wadon gedhe lan padha gelut. Nanging pasukan banget ora padha. Ana akeh karusakan.
  Tank Jerman Maus, sanajan ora cukup ing produksi, isih katon ing ngarep. Lan bedhil nggero lan geni. Lan nyebabake karusakan sing luar biasa ing trenches.
  Nanging bocah-bocah wadon lagi nembak meriam ing Mouse. Sanadyan cangkang mumbul kaya kacang polong. Nanging wong-wong Jerman saya tambah akeh.
  Lan dheweke njupuk kanthi akurat banget.
  Bocah-bocah wadon Komsomol mlayu-mlayu, njerit-njerit:
  - Kanggo kamulyan Tanah Air Suci!
  Viola, sawise murub ing infanteri Jerman, squeaked:
  - Nalika wong wadon ora duwe cukup kanggo tuku sepatu, dheweke nyelehake sepatune wong lanang tanpa alas!
  Lan cah wadon bakal bledosan ngguyu lan metu saka ilat.
  Para prajurit, aku kudu ngomong, padha bungah. Lan yen dheweke nabrak sampeyan, sampeyan bakal nabrak sampeyan.
  Viola lan Margarita, meh wuda mung kathok, gelut, nggawa cangkang lan njupuk kanthi akurat. Lan ora bisa diendheg kaya ngono.
  Margarita squeaks lan ngandika:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme!
  Viola kanthi agresif negesake:
  - Kamulyan gedhe kanggo jaman owah-owahan!
  Prajurit, kudu dicathet, dadi bocah-bocah wadon sing agresif banget.
  Veronica uga nggawa cangkang, sumunar dheweke telanjang, tumit bunder lan squeals:
  - Kamulyan kanggo komunisme!
  Iki sing padha duwe epiphany gelut. Lan carane padha perang banget lan frantically.
  Lan gundhul, dhengkul tanned flash.
  Tamara uga gelut. Dheweke metu saka Kaukasus sing dicekel Nazi lan bali menyang layanan. Gelut karo rasa karnivora getih. Gelut karo agresi kolosal.
  Tamara nguncalake granat nganggo driji sikil, nyuwek fasis lan njerit:
  - Komunisme bakal karo kita!
  Lan murub bledosan apik saka senapan mesin ...
  Bocah-bocah wadon bisa katon nindakake mukjijat kolosal. Lan ing jerone ana geni sing ngancam bakal ngobong alam semesta.
  Veronica, shooting, sings:
  Kabeh bakal menarik, ora mangu
  Kabeh ing donya wis dijadwal!
  Lan nglirik karo mripate safir.
  Tamara, tembak, nggero:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Para Pahlawan Rus wis muni weker!
  Lan dheweke murub bledosan saka bedhil mesin. Dheweke ngethok Krauts lan ngucap:
  - Wong wadon iku utamané rubah sing pengin laso singa, nanging biasane kuldi kejiret ing laso dheweke!
  Victoria, nembak lan mbuwang hadiah pati liyane kanthi driji sikil, ujar:
  - Wong wadon iku pitik sing tresna endhog emas, mung nggawa kerugian kanggo sing duwe!
  Lan bocah-bocah wadon ngguyu bebarengan. Dheweke perang banget kanthi tekanan sing luar biasa.
  Tamara nyathet, njupuk ing divisi asing:
  - Wong wadon iku pitik, dheweke mung bisa nggawa endhog emas kanggo wong sing rubah nyata!
  Veronica, njeblug lan untune, nambahake:
  - Rubah lan jago asli bakal nggawe sampeyan nyelehake endhog emas!
  Margarita, nembak lan mbuwang granat nganggo sikil telanjang, nyathet:
  "Asu ajag ora duwe cakar singa, nanging dheweke bisa nyuwek telung kulit saka raja kewan!"
  Viola, nyemburake untune kanthi agresif, ujar:
  - Sing ora rubah ing atine dudu singa!
  Prajurit kasebut kaya-kaya duwe ambisi tawuran sing gedhe. Lan yen padha miwiti.
  Olimpiade murub lan njupuk kothak kabeh bahan peledak kanthi sikil sing kuat lan cara ngluncurake. Massa Nazi ambruk, lan bocah wadon ayu nggero:
  - Aturan USSR, lan nyanyi Lucifer! Kita bakal ngalahake kabeh wong!
  Nanging, Olimpiade ora lali ngomong:
  - Wong wadon rubah bisa ngyakinake sapa wae yen dheweke iku singa, nuwuhake dheweke kaya kuldi sing prasaja!
  Margarita, shooting, setuju karo iki:
  - Singa wadon karo mung atine rubah lan genggeman serigala!
  Seraphima nyathet, mowing mudhun mungsuh:
  - Singa dudu sing nggero, nanging sing nyuwek akeh ijo!
  Viola, nembak kanthi akurat ing mungsuh lan ngrusak dheweke, ujar:
  - Nalika politisi dudu rubah, banjur telung kulit dicopot saka dheweke lan dilebokake ing kerah!
  Victoria, kanthi untune lan nglirik, banjur mbuwang hadiah pati kanthi kekuwatan mateni kanthi sikil telanjang, ujar:
  - Politisi duwe bokong sing amba kanggo njagong ing kursi loro, nanging dheweke duwe jembar jiwa mung ing tembung!
  Olympias, menehi dalan menyang tong minyak kanthi sikil telanjang, otot lan njeblug tank Singa, muttered:
  - Tank ditembus dening cangkang kanthi inti uranium, politisi nggawe dalan menyang ndhuwur tanpa ati, nanging nganggo dompet emas!
  . BAB 9.
  Kamyshin ditinggal. Lan ing awal Juni 1944 perang pecah kanggo Saratov.
  Ing kene perang dadi aktif. Lan bocah-bocah wadon uga ing perang kaya biasane. Lan prajurit ayu kuwi.
  Alenka gelut lan mows mudhun mungsuh karo bledosan machine-gun lan kabeh rangking.
  Bocah wadon kasebut mbuwang granat kanthi driji sikil lan njerit:
  - Ayo kamenanganku teka!
  Lan maneh shoots ing mungsuh.
  Anyuta uga nembak mungsuh. Dheweke nindakake kanthi akurat lan akurat. Mesin dheweke dadi catchy. Lan driji sikil gundhul mbuwang paket mbledhos saka pasukan kolosal. Nazi lagi ambruk lan cah wadon squealing ing ndhuwur paru-paru.
  - Kanggo komunisme!
  Alla, nembak mungsuh kanthi akurasi sing luar biasa lan ngrusak mungsuh, squeaks:
  - Kanggo Fatherland tanpa wates!
  Lan kanthi driji sikil sing gundhul, bocah wadon kasebut mbuwang granat maneh. Sampeyan kudu ngandika yen dheweke paling combative saka combatants.
  Lan dheweke dhewe iku abrit lan mung kathok cendhak. Lan dheweke murub kanthi akurat lan akurat, lan Krauts turu.
  Maria uga murub banget akurat. Lan dheweke pancen bocah wadon sing ayu banget, lan kanthi driji sikil dheweke mbuwang paket mbledhos, nyuwek mungsuhe.
  Banjur nggero:
  - Aturan Kakaisaran USSR!
  Marusya uga nembak kanthi akurat, nyerang mungsuh lan nggero:
  - Saka taiga menyang segara Inggris, tentara kita paling kuat!
  Lan dheweke uga bakal nembak nganggo sikil telanjang.
  Sabanjure, Matryona bakal murub projectile agawe ing mungsuh. Lan bakal mencet dheweke kanthi akurasi satus persen. Tumit gundhul alami.
  Iki bocah-bocah wadon Soviet sing kerja, nanging bocah-bocah wadon Jerman ora adoh.
  Christina, Magda, Margaret lan Shella perang ing Panther. Kendaraan kasebut, sanajan ora becik, nduweni bedhil tembak kanthi cepet, jarak jauh, cukup lincah, lan nduweni waja frontal sing apik.
  Bocah-bocah wadon Jerman ora nganggo alas kaki lan nganggo bikini, sanajan panas musim panas, utawa luwih akeh thanks kanggo ... Lan lagi perang maneuverable.
  Ing kene Christina nembak tembakan ... Cangkang kasebut nyerang menara T-34-76 lan nusuk. Tank Soviet mandheg, ditembak mudhun.
  Bocah-bocah wadon padha njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Kita njupuk!
  Banjur Magda nembak. Kaendahan karo rambut emas uga kena.
  Ya, dadi turret saka telung puluh papat iku suwèk mati.
  Bocah-bocah wadon macan tutul njupuk giliran. Lan akurat banget. Dadi dheweke kenek tank Soviet liyane.
  Margaret tekan sabanjure. Lan kenek SU-76 bedhil poto-propelled. Deftly banged. Lan dheweke nyanyi:
  - Jerman neraka kita kuwat, nglindhungi donya!
  Lan carane ilat bakal nuduhake!
  Banjur dheweke nggebug Shell nganggo meriam. Tekan tank Soviet KV-1S. Prawan uga nindakake pakaryan sing apik.
  Ya, papat prajurit nganggo bikini gelut lan ora wedi karo kadhemen. Sawise wanita wiwit perang, iku dadi luwih sukses kanggo Reich Katelu.
  Punika pilot Albina lan Alvina ing langit. Loro-lorone ayu ana ing bikini lan tanpa alas kaki. Padha perang ing Focke-Wulfs. Lan iki mobil banget serius.
  Albina, nembak saka meriam udara, ngandika:
  - Kroket aktif! Aja getun tembung!
  Lan carane dheweke bakal cemlorot kanthi eseman sing nggumunake! Lan dheweke bakal nembak loro pesawat Soviet bebarengan.
  Alvina uga ngethok nganti telu nganggo meriam udara lan ngucap:
  - Entriku bakal agawe lan matte!
  Sawisé iku cah wadon bared untu lan nuduhake untu! Dheweke kabeh pesona, lan kebak pesona fenomenal.
  Albina ngethok pesawat Yak-9 liyane lan squeaks:
  - Napa pilot Soviet dibutuhake?
  Alvina nembak LAGG-5 lan kanthi yakin ngandika:
  - Supaya kita Jerman bisa ngumpulake tagihan!
  Pasangan apik banget saka bocah-bocah wadon. Kepiye carane nglumpukake penghargaan kanggo awake dhewe. Sampeyan pancene ora bisa mbantah marang wong ayu kuwi. Padha nembak mudhun pesawat lan gundhul untu.
  Lan rahasia utama yaiku yen ing kadhemen, bocah-bocah wadon kudu tanpa alas kaki lan nganggo bikini. Banjur tagihan bakal teka dhewe.
  Lan ora tau nganggo klambi. Goyangake dhadhamu, lan sampeyan bakal tansah diajeni!
  Albina ngethok pesawat Tentara Merah liyane lan nyanyi:
  - Ing dhuwur dhuwur lan kemurnian lintang!
  Lan dheweke nglirik, mlumpat lan twitching sikil telanjang, nggero:
  - Ing ombak segara lan geni ngamuk! Lan ing geni ngamuk lan ngamuk!
  Lan maneh bocah wadon kasebut mudhun pesawat kanthi pendekatan sing energik.
  Lan banjur Alvina nyerang mungsuh. Dheweke nindakake ing pojokan, ngubengi untu lan squeaks:
  - Aku bakal dadi juara donya super!
  Lan maneh mobil sing ditabrak bocah wadon kasebut tiba. Ya, Tentara Abang dadi ala banget.
  Lan Albina nggero karo ekstasi liar:
  - Aku saiki dadi algojo, dudu pilot!
  Nembak pesawat Soviet liyane lan hisses:
  - Aku bend liwat ngarsane lan pluru cepet-cepet menyang target, ana siji pendekatan liyane ing ngarep!
  Prajurit kasebut tumindak kanthi agresif.
  Ing kene bocah wadon loro kasebut nyerang target lemah. Albina ninjukake telung puluh papat lan njerit:
  - Iki bakal dadi pungkasan!
  Alvina nempuh SU-76 lan bisik:
  - Nganti karusakan lengkap!
  Lan carane dheweke goyangake sikil sing gundhul!
  Para pejuang ing kene yaiku bocah-bocah wadon, lan ing sisih USSR, bocah-bocah wadon uga gelut, nyoba kanggo nglindhungi Guryev, ing ngendi pasukan Hitler uga nyurung, kaya rush kalajengking.
  Alenka perang kanggo Guryev, kang diserang dening Nazi. Si ayu nekat mbalang granat nganggo driji sikil lan ngucap:
  - Kamulyan kanggo Rus lan partai sing dikasihi!
  Banjur Natasha ngluncurake granat kanthi driji sikil sing gundhul lan ngucap:
  - Kita ngurus bocah wadon tanpa alas kaki!
  Sawisé iku, Anyuta uga ngirim hadiah pati kanthi driji sikil, lan layu:
  - Iku bakal jotosan apik!
  Augustine sing rambut abang njupuk lan ngirim hadiah pemusnahan kanthi sikil ngisor lan squeaked:
  - Nuding radar menyang langit!
  Lan banjur Maria rambut emas mateni Nazi karo sikil gundhul.
  Lan dheweke nyanyi:
  - Ing Madagaskar, ing ara-ara samun lan Sahara! Wis nang endi wae, ndeleng donya!
  Banjur Marusya mbuwang akeh tlapak sikile lan nyanyi:
  - Ing Finlandia, Yunani, lan ing Australia, Swedia, dheweke bakal ngandhani yen ora ana bocah wadon sing luwih ayu tinimbang iki!
  Ya, bocah-bocah wadon enem iku perang banget. Nanging Krauts isih njupuk Kursk ...
  Ora, sampeyan ora bisa nolak pasukan unggul kuwi. Kaum fasis lagi wangkal.
  Lan apa tegese persiapan monsters?
  Adolf Hitler mung edan: kroso kaya wong despot nyata, kang everyone manut lan trembles. Ya, yen sampeyan pengin sukses Stalin, sampeyan kudu kaya Stalin, tanpa tega lan nuntut wong liya lan dhewe (sing persis kaya Joseph Vissarionovich ing urutan iki!). Saiki rustling prayoga lan mobil bakal miwiti kanggo pindhah. Umumé, Jerman, njupuk menyang akun satelit sawijining, wis kauntungan ageng liwat USSR ing jumlah peralatan industri, ing tenaga kerja qualified lan ing nomer engineers ing kabeh tingkat. Iki minangka kasunyatan, nanging produksi senjata isih ora cocog! Jerman lagged konco USSR saindhenging perang, senadyan kabeh karusakan ing Rusia. Lan saka apa? Mesthi, amarga lam tartamtu sing mrentah ing macem-macem departemen lan, utamané ing industri militèr. Kajaba iku, kekurangan bahan mentah, uga ngremehake potensial mungsuh, nduweni peran negatif. Utamane, ing taun 1940, produksi senjata ing Jerman luwih murah tinimbang ing taun 1939 (yen kita nimbang total amunisi), lan iki sanajan perang wis ditindakake, lan Reich Katelu nguwasani wilayah gedhe kanthi ageng. cadangan kapasitas produksi. Ya, apa sing bisa kita ucapake babagan kabisan organisasi Hitler? Ora kakehan, dheweke bersinar ing industri militer.
  The Fuhrer ngumumake kanthi wicara sing dawa:
  - Ing babagan ngawasi penerbangan, kekuwatan darurat diwenehake marang Sauer. Dheweke bakal ngawasi kanthi rapet jumlah peralatan sing diprodhuksi, lan, ora kurang penting, kualitase. Kajaba iku, akeh kanca-kanca Goering, sanajan dheweke biyen dadi ace, nanging ora bisa dadi pimpinan. Ora saben prajurit sing apik uga dadi jenderal sing luar biasa, mula tinimbang Eric sing digantung, bidang teknis bakal dipimpin dening wong saka antarane pengusaha profesional sing bisa ngowahi lan nglengkapi maneh pasukan penerbangan. Sawise kabeh, Inggris ora turu, nambah jumlah lan kualitas angkatan bersenjata, utamane penerbangan. Kita kudu dadi rong kepala ing ngarep mungsuh, sepuluh langkah, yen ora, kita bakal kelangan kaunggulan saka mungsuh. Mula, langkah kualitatif dibutuhake.
  Goering isin mangsuli:
  - Kanca-kanca, wong sing wis kabukten sing wis mbuktekake efektifitas tempur lan profesionalisme.
  Diktator sing kesurupan dadi nesu:
  - Utawa Mungkin aku, ing mratelakake panemume, kelalen sing ilang Peperangan Britain? Utawa sing gagal rencana patang taun kanggo pangembangan ekonomi nasional. Utawa sampeyan uga pengin kenek rod, lan malah umum. Dadi tutup tutuk lan meneng sadurunge nyulam awak!
  Goering malah mbungkuk wedi. Ala, Fuhrer ora kanggo trifled karo. Banjur swara keprungu maneh, lan jet ME-262 liyane mabur menyang langit. Mobil kasebut gedhe banget lan duwe rong mesin. Swiwine rada kesapu, pejuang dhewe katon cukup menacing. Karakteristik kacepetan, kanggo 1941, umume prayoga, lan malah ing standar donya padha rekor-bejat. Bener, mesin kasebut durung bisa dipercaya lan mbutuhake debugging. Nanging, diktator fasis, wis menehi ciri-ciri pejuang anyar sing luwih maju ... ME-262 bobote luwih saka enem ton, tegese ana sawetara kakehan. Jet tempur kudu cilik, murah lan lincah. Ing babagan iki, ME-163 bisa uga cukup apik, nanging mesin roket banget dipeksa lan mung bisa digunakake kanggo enem menit (utawa luwih, isih bisa digunakake!), sing tegese jarak kasebut mung ing radius satus kilometer. . Minangka tukang ngebom Blitz-gaya utawa pejuang tutup kanggo serangan armada ing Inggris, iku, mesthi, ora cocok.
  Nanging ME-262 bisa nggawa ton bom, yaiku, kaya Pe-2, pesawat garis ngarep Soviet. Yaiku, solusi sing apik kanggo sapuan pejuang lan kanggo pasukan pendukung. Nanging, kok ora nggawe pejuang ing gaya Komet ME-163, nanging tanpa mesin roket, nanging kanthi mesin turbojet? Padha nyoba kanggo nambah "Komet" lan ketoke kanggo nambah wektu pesawat kanggo 15 menit (iki sawetara nganti 300 kilometer), kang umume ditrima kanggo Peperangan Britain. London isih bisa digayuh saka Normandia ... Senajan ora kabeh ketok banget, sampeyan uga kudu ngebom lan bali maneh, lan limalas menit ora dadi cepet. Ing mangsa ngarep, roket lan jet tempur diakoni minangka buntu ing penerbangan. Nanging desain "Komet" menarik banget, kanthi ukuran cilik lan entheng, sing tegese murah lan bisa maneuver.
  Kajaba iku, ana uga pejuang banget janjeni bobot umume 800 kilogram, glider kuwi sing bisa digunakake ing perang udhara. Bener, amarga jarak cendhak, penerbangan kasebut mung bisa ditindakake ing pertempuran pertahanan, utawa dikirim menyang London ing ... Transports, lan banjur nyekel pilot bali. Sampeyan kudu mikir babagan iki. Ing sajarah nyata, glider ora tau duwe wektu kanggo perang, lan sakperangan alesan ing Korea jenderal aviation Soviet ora wani nyoba idea iki. Umumé, ora sedhih, nanging nalika Perang Korea, pilot Amerika dadi sing pertama ngetung kamenangan. Dadi Yankees ora kena disepelekake.
  Sawise penerbangan rampung, ana bocah wadon enom rambut putih mlumpat metu saka kokpit lan mlayu menyang Fuhrer kanthi cepet.
  Nduweni Nazi nomer siji ngluwihi tangane kanggo ngambung. Apa becik nalika bocah-bocah wadon tresna sampeyan, lan Fuhrer, misale jek, cukup tulus idolized dening kabeh Jerman, utawa rodo, meh kabeh kajaba sawetara tawanan camp konsentrasi. Pilot ngandika kanthi semangat:
  - Iki mung pesawat sing apik banget, duwe kecepatan lan kekuwatan. Ayo nyuwek kabeh anak singa kaya botol banyu panas saka pengganti!
  Fuhrer nyetujoni impuls bocah wadon kasebut:
  - Mesthi, kita bakal luh munggah, nanging ... Debugging mesin kudu digawa metu ing jangkah luwih cepet, lan iki utamané ditrapake kanggo motor. Ing kene, mesthine, langkah-langkah radikal bakal dibutuhake kanggo nambah, nanging yen ana pimpinan-desainer bakal mbantu!
  Kabeh padha ngguyu bebarengan:
  - Kamulyan kanggo Fuhrer gedhe! Muga-muga Providence mbantu kita!
  Lagu kabangsan saka Reich Katelu wiwit muter lan kolom pejuang enom saka Hitler Jugent maju. Bocah-bocah umur patbelas nganti pitulas taun mlaku menyang drum kanthi formasi khusus. Banjur kedadeyan sing paling menarik: bocah-bocah wadon remaja saka Uni Wanita Jerman mlaku. Padha nganggo rok cendhak, wuda, kaki gundhul saka ayu narik kawigaten pandeleng wong. Bocah-bocah wadon nyoba ngangkat sikil sing luwih dhuwur, nanging ing wektu sing padha narik driji sikil maneh lan kanthi ati-ati nyelehake tumit. Pemandangan nglipur saka ayu karo tokoh impeccable... Pasuryan padha tenan beda lan sawetara saka fasis enom iku Luwih kasar, meh lanang, lan padha uga kleru. Utamane nalika padha nggawa alis bebarengan.
  Esthete Adolf nyathet:
  - Perlu bocah lanang lan wadon nampa latihan fisik kanthi skala sing luwih gedhe. Lan aku ngerti manawa akeh sing ditindakake babagan perkara iki, utamane ing Jungfolk, nanging sing dibutuhake yaiku inklusif lan nggunakake metode Spartan. Mesthi, saliyane kanggo nyengkuyung nyolong ... Anak lanang lan wadon kita kudu dadi wong sing sopan lan ing wektu sing padha ora kejam.
  Panglima Agung mandheg. Jendral meneng, mbokmenawa wedi mbantah, nanging ora pengin konfirmasi sing jelas. The Fuhrer nerusake:
  - Perang dudu guyon, nanging kejem marang mungsuh kudu digabung karo gotong royong lan rasa paseduluran marang kanca. Iki sing kudu ditanem ing saben wong ... Superman anyar ora welas asih marang wong liya, nanging luwih-luwih dheweke kudu ora welas asih marang awake dhewe. Kanggo inferiority kudu dibusak dhisik ing nyawa siji, lan banjur awak manungsa sing ringkih bakal munggah!
  Ngaso liyane ... Jendral lan desainer dumadakan sadar lan wiwit keplok-keplok kanthi kuat. The Fuhrer katon seneng:
  - Iki luwih apik, nanging saiki aku pengin ndeleng tiruan saka pertempuran udara. Dadi nggegirisi lan ngrusak kabeh ...
  Heinkel kanthi isin takon:
  - Kanthi amunisi urip utawa cangkang, Fuhrer?
  Nazi nomer siji manthuk:
  - Mesthi, karo pertempuran gedhe-gedhe. Kajaba iku, aku pengin nimbang efek saka piranti ejection. Sawise kabeh, sampeyan lagi nggarap ... - The Fuhrer goyangake ajiné. - Nalika, pungkasanipun, bakal siap lan sijine menyang produksi massal. Sawise kabeh, pilot sing berpengalaman yaiku pilot berpengalaman sing kudu dilindhungi kanggo pertempuran ing mangsa ngarep!
  Fuhrer-Terminator tetep mutusake kanggo nuduhake desainer piranti ejeksi sing luwih modern. Sistem iki kudu kurang rumit, luwih gampang lan luwih entheng. Inggih, squib murah, wis dikuwasani dening industri Jerman, cukup cocok kanggo maksud iki.
  Diagram kasebut kudu digambar nalika lelungan, nanging Hitler minangka seniman sing apik banget, lan dheweke nggambar kanthi cetha, cepet, garis-garis diagram lan gilirane padha lan cetha tanpa panguasa utawa kompas. Terminator hit-lan-miss panginten sing aneh, mesthi, yen Jerman, ing umum, kuwi kuwat lan kanggo sawetara ombone majeng ideologi minangka Sosialisme Nasional lan sistem totalitarian, trocoh perang kanggo Rusia. Mbok menawa iki amarga prajurit Rusia luwih kuwat lan luwih tahan tinimbang Jerman lan sinau perang luwih cepet.
  Umumé, yen sampeyan ndeleng dalan perang kanthi sakabehe, mula Rusia, utawa luwih militer Soviet, sinau perang, nanging Jerman kaya-kaya wis lali carane ... Prentah nggawe keputusan ing tingkat pisanan. -graders, lan Mungkin malah luwih murah yen kelas siji wis pengalaman ing nindakake operasi militèr ing strategi nyata-wektu . Lan kasunyatan sing kadhangkala bocah-bocah umur enem taun wis dadi deftly mimpin tentara virtual soko padha lan Zhukov lan Mainstein bisa sinau saka. Nanging, sawetara peneliti nganggep Zhukov lan Mainstein minangka mediocrities. Ana uga kontradiksi babagan jumlah peralatan, utamane peralatan Prancis sing dijupuk. Memori Hitler (memori sing apik, utamane nalika isih sehat!) nyaranake yen ana 3600 tank sing dijupuk saka Prancis, tokoh sing nyengsemake ... Sawetara model, kayata SiS -35, luwih unggul ing armor kanggo T-34 mung ing waja frontal. Dadi tank iki bisa gampang diprodhuksi ing pabrik-pabrik Prancis, kajaba mbok menawa ngganti senjata 47 mm karo 75 mm gun long-barreled. Nyatane, iki bisa uga ora cukup. Inggris lan Amerika Serikat ing umume tansah ngormati waja ing tanke. Contone, Churchill patang puluh ton duwe reservasi 152 milimeter lawan 120 kanggo tank abot IS-2.
  Fuhrer ngandhani para perancang babagan liya:
  - Kita duwe trowongan angin sing cukup, mula goleki model pesawat sing luwih optimal lan nggawe bentuk sing ramping, tanpa nggawa masalah kasebut menyang tes sing larang, ing ngendi aces paling apik uga mati. Contone, model sayap mabur saka pesawat kasebut efektif banget, utamane yen kekandelan lan sudut inklinasi bisa diganti. Aku wis menehi gambar, dadi sing tanpa buntut kudu siap. Malah nganggo mesin Yumo, kacepetan kira-kira bakal nganti 1.100 kilometer per jam. Dadi ayo maju, nanging aja dadi kurang ajar!
  Iki diterusake nedha awan ing hawa seger, bocah-bocah wadon abdi nata meja lan kursi. Cantik... Nanging apa reformasi sing kudu ditindakake ing Sosialisme Nasional? Kayata kanggo nyuda jumlah mungsuh sabisa-bisa lan nggawe kanca. Contone, aja ngluhurake balapan Jerman ing saben-saben lan bisa uga mandheg mbagi wong dadi kelas. Nanging, pembagian bangsa dadi bangsa inferior lan bangsa Arya durung resmi dilegalake. Iki nyederhanakake samubarang.
  Ana prawan ayu saka ing antarane abdi-abdi lungguh ing jejere Fuhrer lan sijine tangan ing dhengkul gundhul. Cooed:
  - Apa sampeyan mikir babagan, Fuhrer?
  Diktator Nazi lan ing wektu sing padha dadi pemain virtual. Dheweke weruh yen dheweke isih durung ngrampungake sup sayur lan salad buah. Fuhrer ngambung lambene bocah wadon kasebut, ngrasakake aroma sing enom lan manis lan ujar:
  - Sampeyan bakal pindhah ing mobil karo kula. Lan sampeyan kabeh kudu kerja, wektune mangan wis rampung.
  Lan maneh, gear negara, sanajan mekanisme ora cukup lenga, wiwit nguripake. Nalika bali, Fuhrer tresna marang kaendahan kasebut, lan malah kaget amarga dheweke entuk akeh energi lan kekuwatan. Sawise kabeh, padha ngomong yen Fuhrer iku impoten lan umume dianggep cacat, wis syphilis (goroh) lan dikebiri (fiction total!).
  Nanging, ora kabeh lancar ing tanggal 22 Juni 1944 perang karo USSR wis telung taun. Nanging kamenangan ora katon, lan Saratov isih terus. Stalin mrentahake supaya kutha iki dibela kanthi cara apa wae.
  Senadyan kabeh losses, output saka peralatan militer cukup dhuwur. Tank IS-2 anyar dadi cukup efektif. Malah tanpa nggebug kendaraan Jerman individu, dheweke mateni saka jarak sing cukup adoh.
  Dadi Nazi ngalami wektu sing angel banget. Nanging padha duwe kauntungan gedhe. Wis ana sawetara pesawat jet ME-262 sing gelut ing langit. Lan iku mungsuh serius.
  TA-152, Nanging, mbuktekaken minangka jinis gegaman umume luar biasa.
  Sauntara kuwi, Stalin uga nganakake rapat komunikasi ing ulang tahun kaping telu saka wiwitan perang lan wiwit takon marang para pamimpin militer babagan apa sing dipikirake lan carane nambah kahanan ing ngarep.
  Zhukov menehi saran marang pimpinan:
  - Yen kita mung mbela awake dhewe lan ngusir ancaman, kita mesthi bakal kalah. Kita kudu nyerang!
  Stalin manthuk kanthi kuat:
  - Setuju! Nanging ngendi!
  Marshal Zhukov nyaranake:
  - Nalika Leningrad durung capitulated, iku kudu dirilis!
  Marshal Vasilevsky sarujuk:
  - Ya, aku iki bakal dadi pilihan sing paling apik!
  Stalin ngangkat pundhak lan nyathet:
  - Yen kita kenek Tikhvin maneh, padha bakal nunggu kita ana, lan kita bakal bogged mudhun utawa tiba menyang sworo cangkem!
  Marsekal Zhukov manthuk-manthuk:
  - Bener, kanca Stalin! Nanging aku ngusulake manawa pasukan Finlandia ing Petrozavodsk kudu diserang. Dheweke ora kuwat lan kita bisa ngalahake mungsuh kanthi kaget!
  Stalin mangsuli karo mesem:
  - Iku logis, Comrade Zhukov. Dadi maju ing Petrozavodsk. Lan nggawa kita kamenangan!
  Sawise tembung kasebut, sawetara bocah wadon teka nganggo rok putih cendhak lan sikil telanjang. Dheweke nggawa botol anggur abang lan gelas sandwich lan kaviar ireng. Stalin njupuk roti isi kaya mengkono lan, ngombe, ngandika:
  - Dadi ayo ngombe kanggo mesthekake yen kemampuan kita tansah pas karo kabutuhan kita.
  Voznesensky nyathet:
  - Kualitas waja tank kita cukup kurang. Lan aku propose kanggo nggawe IS-2 lan T-34-85 korek, luwih cepet lan maneuverable dening ngurangi waja. Iki bakal menehi kita loro tabungan logam lan nggawe mesin iki luwih praktis.
  Stalin ngangkat pundhak lan nyathet:
  - Mbok... Nanging aku dudu pendukung nggawe tank saka plywood!
  Voznesensky ngandika kanthi serius:
  - Nanging Mungkin iku ora idea ala kanggo nggawe sawetara saka tank meh tanggung saka kayu. Sampeyan bisa mriksa carane bakal katon ing laku!
  Zhukov manthuk-manthuk setuju lan ngomong:
  - Telung puluh papat bisa digawe luwih entheng, isih banget rapuh lan nambah kacepetan lan kemampuan maneuver bisa nambah kaslametan. Kajaba iku, gearbox wis dadi luwih apik lan iki menehi ganti rugi kanggo nyuda ergonomics saka Tambah ing bobot. Nanging kualitas baja kurang 90 milimeter dadi apa-apa marang bedhil Jerman kuat. Kajaba iku, Jerman mbusak "Panther" lan T-4 sing prasaja saka produksi, lan ing Reich Katelu, saliyane tank pengintaian, mung "Panther" -2 kanthi meriam 88 mm bakal dadi serial. Nanging tank kita ora bisa nglawan saka jarak sing adoh. Lan malah luwih, kacepetan sing kudu tambah!
  Stalin manthuk:
  - Rilis sawetara saka T-34-85 lan IS-2 mung karo pangayoman peluru, banjur mriksa lan trek carane iki bakal mengaruhi efektifitas pertempuran. Lan karya ing SU-100 kudu digawe cepet. Mungkin kita bakal nglirwakake telung puluh papat lan IS-2 kanggo milih bedhil self-propelled iki.
  Marshal Vasilevsky nyathet:
  - Iki minangka ide sing menarik. Nanging SU-100 bisa nyerang mungsuh ing kapal mung kanthi ngowahi kabeh awak ...
  Stalin manggut-manggut:
  - Nggawe luwih cendhek supaya gerakane luwih cepet ... Lan luwih apik karo siluet ngisor. Nanging kita kudu bedhil poto-propelled iki kaya udhara!
  Zhukov takon:
  - Yang Mulia... Saratov nahan saiki, nanging bakal tiba. Bakal perlu kanggo ngembangake rencana kanggo evakuasi saka Kuibyshev saka apa sing dijupuk saka Moscow. Apa sampeyan pribadi mikir?
  Stalin mangsuli kanthi kasar:
  - Ketoke kita kudu ngungsi menyang Sverdlovsk. Nanging sampeyan isih bisa kerja ing Moskow. Kita duwe kabeh kutha lemah ing kene. We are serius saged nyekeli iku.
  Vasilevsky nguwuh:
  - Moskow kudu dianakake kanthi biaya apa wae, kaya Saratov!
  Stalin dhawuh:
  - Counterattack Jerman ing longkangan antarane Don lan Volga. Kita kudu ngalihake pasukan kita. Tahan Saratov kanthi biaya apa wae, nganti tetes getih pungkasan. Gunakake kabeh cara, malah kamikaze.
  Zhukov dikonfirmasi:
  - Ayo dadi, dhuh agung!
  Stalin nguripake menyang Yakovlev:
  - Inggih, desainer, sampeyan duwe ide?
  Wakil Komisaris Rakyat mangsuli karo ngguyu:
  - Sampeyan kudu nggawe penerbangan jet, nanging iki durung nyata. Lan Yak-3 mbutuhake duralumin berkualitas tinggi, sing ora ana!
  Stalin manthuk:
  - Aku ngerti! Yak-9 kudu ana ing layanan kita. Lan kudu dirilis okehe! Lan nambah produksi pejuang.
  Yakovlev nyathet:
  - Jerman TA-152 minangka pesawat serang, bomber garis ngarep, lan pesawat tempur. Iku bakal becik yen kita bisa nggawe mesin multi-tujuan kuwi!
  Stalin ndhukung desainer:
  - Iki apike, Comrade Yakovlev! Contone, yen sampeyan nambah LAGG-7 sethithik, bisa diowahi dadi campuran saka pesawat serangan lan pejuang garis ngarep!
  Yakovlev kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Iki bisa, Comrade Stalin ... Nanging mbutuhake wektu. Lan pesawat bisa dadi larang.
  Panglima Agung nesu-nesu mbanting ajiné ing meja lan nggereng:
  - Nggawe luwih murah! Lan ing umum, carane akeh bisa speculate ing topik iki? We kudu pesawat universal kanggo gawé mung siji iki. Lan iki bisa dadi dalan metu.
  Yakovlev nyathet:
  - IL-2 cukup prasaja kanggo ngasilake lan desaine wis digarap. Ora perlu dicopot. Iki minangka pesawat sing cukup awet, sanajan saiki karakteristik penerbangan kasebut wis ketinggalan jaman. Nanging saben awan duwe lapisan perak. Kita apik ing ngebom peralatan mungsuh.
  Zhdanov nesu nyathet:
  - Penerbangan kita kudu paling kuat!
  Yakovlev manthuk:
  - kudu! Nanging nganti saiki pilot kita sing paling apik ing donya: Anastasia Vedmakova lan Akulina Orlova!
  Stalin manthuk sarujuk:
  - Bocah-bocah wadon iki ora padha lan, kanggo rong puluh lima pesawat mungsuh sing ditembak mudhun, aku menehi bintang liyane saka pahlawan USSR!
  Zhukov kanthi semangat nyaranake:
  - Sampeyan kudu ngombe iki!
  Beria nyanyi kanthi bungah:
  - Kita, sawise ngelingi kabeh, sejarah bakal ngadili,
  Gilirane bakal diadili...
  Kaya saka bajak nganti senjata atom,
  Dheweke mimpin negara kanthi yakin maju!
  Nalika para anggota dewan militèr padha musyawarah, bocah-bocah wadon padha gelut.
  Lan kanthi bantuan driji sikil sing gundhul, dheweke ngalahake Nazi lan para ayu sing telanjang iki nindakake prestasi.
  Lan padha nyanyi:
  - Kita percaya yen jagad kabeh bakal tangi,
  Fasisme bakal rampung ...
  Lan srengenge bakal sumunar -
  Path sing madhangi komunisme!
  . BAB 10.
  Ing pungkasan Juni, Jerman ngethok Saratov, lan ing Juli 1, 1944, padha pisanan nggunakake Sturmmaus formidable. Kendaraan iki, dilengkapi peluncur roket 650 milimeter, ngluncurake rudal mateni sing misahake kabeh tetanggan.
  Bocah-bocah wadon sing nyopir mesin iki mung nganggo kathok, lan ngeculake hadiah pati sing ngrusak banget.
  Kathoke cah wadon sing tanpa sikil iku abang, ireng lan putih. Lan padha nggawa hadiah mateni pati.
  Komandhane, Faina, goyangake penthil abang lan nyanyi:
  - Kamulyan kanggo jaman Knights of the Cross!
  Kita bakal tekan mburi alam semesta!
  Lan para jawata padha njerit lan mlumpat.
  Salah sijine, Margaret, ngendika:
  - Gusti Allah moho kuwoso karo kita!
  Faina setuju karo iki:
  - Mesthi! Lan Reich Katelu mesthi bakal menang!
  Bocah wadon kasebut ngethok sikile lan nyanyi:
  -Nalika kita nyawiji, kita ora bisa dikalahake! Nalika kita nyawiji, kita ora bisa dikalahake!
  Prajurit-prajurit mau banjur nembak lan ngidak-idak lan mlumpat nganggo sikil gundhul. Warriors saka kelas paling.
  Irma uga ngirim cangkang liwat drive otomatis lan roars:
  - Kamenangan gedhe nunggu kita!
  Bocah-bocah wadon, mesthi, kalebu sing ora bakal nyerah. Lan padha numpes posisi Soviet kanthi semangat kolosal.
  Albina lan Alvina paling apik, kaya biasane, lan nuduhake bakat sing agresif. Dheweke cah wadon, ayo padha ngadhepi: super!
  Albina, nuthuk mobil Soviet nganggo driji sikil telanjang, ngandika:
  - Aku cah wadon super!
  Alvina, nuthuk target sabanjure kanthi tumit sing telanjang, mlumpat lan mbengkongake otot-otot weteng, ujar:
  - Aku dadi prajurit sing wis ngalahake kabeh!
  Mangkono para jawata padha pisah.
  Gerda mutusake, bebarengan karo Charlotte, kanggo nyoba anyar Jerman liyane.
  Saiki, mung E-25 gun self-propelled bisa katon ing jumlah cukup gedhe - iku cukup prasaja kanggo gawé lan murah. Senajan model iki salah siji saka pisanan. Ing kene ana bocah wadon loro nganggo bikini. Kendaraan kasebut luwih murah tinimbang siji lan setengah meter lan amarga iki, dilindhungi kanthi apik lan bersenjata kanthi bobot sing sithik.
  Loro bocah wadon, Charlotte lan Gerda, lying mudhun, murub bedhil Soviet. Ing ngarepe, mobil cilik obah, dikontrol radio, ngresiki ladang ranjau.
  Red Charlotte murub meriam. Dheweke ngalahake bedhil Soviet lan goyangake dhadhane, meh ora ditutupi kain tipis. Lan dheweke cooed:
  - Raging geni saka hyperplasma!
  Banjur Gerda bakal napuk dheweke, nggunakake driji sikil. Lan dheweke ngucap:
  - Aku cah ayu banget lan ora ala ...
  Senapan sing digerakake dhewe gerakane dhewe. Lan saka wektu kanggo wektu mandheg. Armor frontal dheweke miring banget, lan iki menehi perlindungan sing apik. Cangkang senjata Soviet sensitif marang ricochet. Lan ora ana sing ngancam bedhil sing digerakake dhewe. Dheweke isih bisa kenek sisih. Nanging bocah-bocah wadon ora kesusu. Gun poto-propelled efektif punika unggul ing waja-tindik daya kanggo SU-100, kang isih dikembangaké, lan uga luwih dilindhungi, luwih mobile lan ing wektu sing padha luwih entheng.
  Lan Tentara Abang wis sawetara dryers, utawa rodo, iku isih mung ing tataran desain. Utamané tank T-34-85, kang ora cukup kuat karo bedhil lan waja banget. Lan senjata Jerman E-25, kanthi cara, luwih entheng, luwih kuwat ing waja lan bedhil.
  Bocah-bocah wadon padha gelut ... ayu banget lan enom. Lan bedhil-propelled dhewe ngebom lan mbuwang ...
  Juli panas, lan awak saka bocah-bocah wadon ing mobil panas padha glistening karo kringet. Dheweke ora bisa nyerah lan mundur.
  Cathetan Gerda:
  - Para dewa Wehrmacht ketoke kuwat,
  Nanging ora nulungi wong sing ringkih...
  Yen sababe Adolf bener -
  Nggawe kekuwatan donya!
  Charlotte nyanyi kanthi semangat:
  - Ya, sihir butuh "Panther" lan "Macan",
  Ngeculake getih luwih akeh kanggo kabeh nasib ...
  Lan ora perlu mangu-mangu lan game-game gila,
  Ayo kabeh balapan ing Bumi tiba ing dhengkul!
  Nanging iki bocah-bocah wadon Jerman, lan bocah-bocah wadon Soviet perang ing sisih liyane.
  Dadi perang ing ngarep iku sing paling serius. Natasha lan Anyuta nembak saka bedhil kapal sing kuat lan njerit:
  - Gendéra kita bakal ngluwihi Berlin!
  Lan padha gundhul untu putih, mutiara. Lan sampeyan ora bisa mungkasi bocah-bocah wadon karo tambang.
  Rong cangkang kenek waja frontal saka sisih ndhuwur awak ... Padha ricochet. Ora, IS-2 minangka mobil serius lan sampeyan ora bisa njupuk kanthi gampang.
  Nanging IS-1, kang obah ing tangan tengen saka bocah-bocah wadon, misale jek wis nampa hit saka mriem tekanan dhuwur lan mandheg. Rusak wong nggantheng.
  Alenka, mbengkongake otot-otot weteng, nyanyi:
  - Kabeh mokal bisa ditindakake ing jagad iki, Newton nemokake manawa loro lan loro nggawe papat!
  Pertempuran isih terus tanpa henti. Mriem Soviet nyerang Jerman. Marusya gedhe nglebokake cangkang menyang sungsang. Iki minangka urip lan nasibe bocah-bocah wadon. Lan padha nyanyi:
  - Ora ana sing bakal ngalangi kita, ora ana sing bakal ngalahake kita! Serigala Rusia ngrusak mungsuh, srigala Rusia - salam kanggo para pahlawan!
  Augustine, nembak bedhil mesin, ngandika:
  - Ing perang suci! Iku bakal dadi kamenangan kita! Gendéra Rusia maju, kamulyan kanggo para pahlawan sing gugur!
  Lan maneh bedhil pembunuh nggero lan muni:
  - Ora ana sing bakal ngalangi kita, ora ana sing bakal ngalahake kita! Serigala Rusia ngremukake mungsuh, dheweke duwe tangan sing angel!
  Maria, cah wadon rambute emas iki ngarahake tank lan squeaks:
  - Ayo ngremukake para fasis kanthi keras!
  Wong Jerman nandhang susah perang uga rame ing langit. Nanging nganti saiki Yak-9 kakehan rodok olo ing kacepetan lan persenjataan kanggo merek Jerman. Peperangan lumaku ora padha.
  Marcel, pilot ace sing apik iki, nggawe karir sing apik sajrone taun perang. Luwih tepate, apik tenan lan fantastis. Sawise tekan satus seket pesawat, dheweke nampa Knight's Cross of the Iron Cross kanthi pedhang godhong oak perak lan berlian. Sawise tekan patang atus pesawat sing mudhun, dheweke nampa Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak emas, pedhang lan berlian. Kanggo limang atus pesawat, dheweke nampa Ordo Elang Jerman kanthi berlian, lan sawise pitung atus seket Knight's Cross of the Iron Cross kanthi godhong oak platinum pedhang lan berlian. Lan wis tekan ewu pesawat, dheweke nampa Grand Cross saka Knight kang Cross.
  Pilot unik bisa entuk akeh kamenangan ing udara. Lan dheweke isih urip. Marcel bubar munggah pangkat dadi jenderal. Nanging dheweke isih mabur minangka pilot pribadi.
  Kaya sing dikandhakake, ora kobong ing geni lan ora klelep ing banyu. Swara pirang-pirang taun perang, Marcel entuk naluri pemburu. Dheweke dadi pilot super-legendaris lan misuwur banget.
  . Nanging dheweke wis saingan kuwat liyane - Agave lan Albina lan Alvina, sing uga saben ngluwihi tokoh saka sewu mobil downed. Lan Agave cepet-cepet nyekel Marcel. Nanging dheweke isih enom banget, lan durung kelangan pejuang siji.
  Sing cah wadon dipencet ing pedal karo telanjang, kaki chiseled lan murub bledosan meriam udhara. Lan saiki papat kendaraan Soviet IL-2 ditembak mudhun.
  Agave cekikikan lan ngandika:
  - Kanggo sawetara ombone, kita kabeh sundel! Nanging aku duwe syaraf baja!
  Lan maneh cah wadon noleh. Iku shoots mudhun pitu pesawat USSR ing siji bledosan - enem PE-2 lan siji TU-3, lan squeaks:
  - Umumé, yen aku ora super, mula aku hiper!
  Agave, mesthi, iku asu. Pilot saka Lucifer. Cantik banget madu pirang.
  Ing kene dheweke ngetokake bledosan liyane lan nembak wolung pesawat Yak-9 Soviet bebarengan lan bip:
  - Aku paling kreatif lan reaktif!
  Wong wedok kuwi pancen ora bodho. Dheweke bisa nindakake kabeh lan bisa nindakake kabeh. Sampeyan ora bisa nelpon dheweke pribadi.
  Lan sikile kecoklatan, apik banget ...
  Nanging Mirabela nglawan dheweke ... Kanggo dangu, Pokryshkin minangka ace Soviet paling apik. Dheweke diklumpukake limang lintang emas saka pahlawan USSR, sawise ditembak mudhun satus pitung pesawat. Nanging banjur seda. Banjur ora ana sing bisa ngilangi rekor. Saliyane Anastasia Vedmakova lan Akulina Orlova. Lan mung bubar Mirabela uga ngluwihi Kozhedub ing Yak-9 sing rusak. Lan sawise ditembak mudhun luwih saka satus wolung puluh pesawat, dheweke dadi pahlawan kaping pitu saka USSR.
  Iki bocah wadon Terminator! Wong kaya dheweke bakal mandhegake jaran sing mlayu lan mlebu ing gubug sing kobong.
  Lan malah luwih adhem.
  Mirabela ngalami nasib sing angel. Aku rampung ing koloni buruh anak. Barefoot lan nganggo jubah werna abu-abu, dheweke ngethok alas lan nggergaji batang. Dheweke dadi kuwat lan sehat. Ing frosts abot dheweke mlaku tanpa alas kaki lan ing pajamas pakunjaran. Lan paling ora sapisan aku bakal wahing.
  Mesthi, fenomena iki uga kacathet ing ngarep. Kanggo dangu Mirabela perang ing infanteri, lan banjur dadi pilot. Mirabela nampa baptisan geni pisanan ing perang Moscow, ngendi dheweke langsung sawise koloni. Lan ing kana dheweke nuduhake awake kelangan.
  Dheweke perang tanpa alas kaki lan meh wuda ing frost abot sing secara harfiah lumpuh Wehrmacht. Dheweke pancen bocah wadon sing ora bisa dikalahake. Lan dheweke sukses banget.
  Mirabela pitados ing kamenangan caket saka USSR. Nanging wektu liwati. Ana liyane lan liyane korban, nanging kamenangan ora teka. Lan dadi medeni tenan.
  Mirabela ngimpi kamenangan lan prestasi. Dheweke wis pitung lintang saka USSR - iki luwih saka wong liya! Lan peduli, dheweke pantes penghargaan dheweke! Lan dheweke bakal terus nanggung salib militer. Sanajan Stalin banjur dipateni, karyane tetep urip!
  Ana cah wadon mlebu lan nongkrong... Nembak XE-162 Jerman paling anyar lan squeaks:
  - Aerobatik! Lan kru anyar!
  Cewek keren tenan. Ular kobra nyata bisa akeh.
  Mirabela minangka bintang anyar ...
  Pertempuran terus nganti pirang-pirang dina nganti minggu anyar teka lan 8 Juli 1944 ... Soviet IS-2 nandhang karusakan ing rollers lan trek - lagi didandani. Ya, perang sing kejem lan ora karuan. Lan suwene suwene?
  Lan saiki Gerda wis ngluwihi Knisel lan Wittmann ing jumlah tank numpes.
  Kepiye carane bisa ngindhari? Dheweke gelut tanpa alas kaki lan mung nganggo bikini. Bocah-bocah wadon ngaso liyane, nyiksa bocah-bocah Soviet maneh. Lan saiki padha nyedhaki jumlah telung atus tank rusak. Lan padha bisa Count ing ganjaran unprecedented: lintang Knight kang Cross of the Iron Cross karo godhong Oak perak, pedhang lan perhiasan.
  Iki bocah-bocah wadon!
  Gerda nembak mobil Soviet. Dheweke nyuwek menara lan njerit:
  - Aku bab sial!
  Lan njupuk maneh. Penetrates T-34-85. Lan squeaks:
  - Tanah kelairan Jerman!
  Wong wedok iku kedutan. Lan dheweke aktif banget ... Ya, dheweke duwe garis strategis. Wis pertengahan Juli 1944 ... Perang terus lan terus ... Ora pengin mandheg. Tentara Abang nyoba maju ing macem-macem papan. Nanging ati-ati, ana sawetara sumber daya manungsa sing isih ana.
  Lan Rusia getihen.
  Contone, Hans Feuer. Penerima paling enom saka Order of the Iron Cross, First Class. Lan banjur dadi panampa paling enom saka Order of the Knight's Cross of the Iron Cross kanggo nyekel jenderal Soviet.
  Ya, iki pancen keren banget.
  Lan lanang nuduhake piyambak banget kelangan.
  Hans Feuer minangka pejuang sing nekat. Sing lanang gelut kaya raksasa, ing kadhemen, ing panas, ing mangsa panas lan mangsa, mung nganggo kathok cendhak.
  Bocah kasebut mbuwang granat nganggo driji sikil lan dadi legendaris.
  Iki pancen keren banget!
  Hans dadi misuwur nganti pirang-pirang abad! Sanajan mung minangka anti-pahlawan!
  Lan umume, perang sing luar biasa lan kuat iki kedadeyan ing kene ... AI apa wae sing ilang.
  Agave ing langit maneh lan shoots mudhun kendaraan Soviet. Dheweke minangka pemburu lan predator. Nyerang mungsuh.
  Mobil sing ditabrak ambruk. Banjur bocah wadon kasebut murub ing pasukan darat. Ngalahake IS-2. Lan dheweke ngguyu:
  - Aku sing paling apik! Aku cah wadon sing matèni mungsuh!
  Lan maneh ditransfer menyang target udara. Iki minangka penghancur tank lan kabeh kendaraan sing mabur lan nembak.
  Nanging ing kene ana tank cilik E-5. Mesin sing bobote pitung ton. Lulus tes pertempuran. Lan gnaws lan gnaws mungsuh.
  Lan nalika wektune nyanyi, ora ana sing bakal ngalang-alangi utawa ngalahake kita!
  E-5 cepet-cepet nyedhaki lan nembak nalika mlaku. Lan tank kuwi ora bisa mandheg. Lan cangkang ricochet.
  Lan ing njero mobil ana bocah lanang umur sepuluh taun, Friedrich, lan squeaks:
  - Lan aku bakal dadi pejuang super!
  Lan maneh murub ... Lan tekan tengah banget menara. Lan daya ngrusak sawijining, sanadyan iku cilik ing kaliber, iku kolosal.
  Lan ing langit Helga gelut. Bocah wadon tanpa alas nganggo bikini lagi ngetik tagihan. Lan bungah ing sukses Fantastic kang.
  Dheweke nunjukake driji sikile menyang kendaraan Soviet lan ngobong, nyebabake kabeh kit tempur kanthi cangkang njeblug.
  Iki kelangan lan edan.
  Lan Agave maju ... Lan uga gelut.
  Iku wis Agustus 1944 ... Tentara Abang ora bisa sukses ing ngendi wae. Nanging Jerman uga ora bisa nggawe kemajuan sing signifikan. Tank-tank lemah sing nggegirisi arep perang. Nanging padha murni taktik.
  Bocah-bocah wadon kesusu ing lemah, numpes baterei bedhil Soviet lan bali.
  Ing wektu sing padha, saperangan perintis dicekel. Bocah-bocah wadon ngudani bocah-bocah lanang sing dicekel lan wiwit nyiksa dheweke. Padha ngalahake pionir nganggo kawat, banjur panggang tumit sing kosong nganggo geni. Banjur padha wiwit break sandi driji sikil karo panas tongs. Bocah-bocah padha nguwuh-uwuh lara. Ing pungkasan, bocah-bocah wadon ngobong lintang-lintang ing dhadha kanthi wesi panas lan ngremuk kesempurnaan lanang kanthi sepatu bot. Babagan pungkasan rampung saka para perintis lan padha ambruk amarga kaget banget.
  Bocah-bocah wadon, cendhak, nuduhake kinerja kelas ndhuwur. Nanging maneh Jerman ora entuk apa-apa sing signifikan.
  Senjata self-propelled kuat: "Sturmmaus", murub ing posisi Soviet. Padha nindakake akèh karusakan lan karusakan. Nanging pesawat serangan Soviet ngalahake salah siji kendaraan, lan Krauts bali.
  Saratov isih tetep ing Agustus 1944. Bener, Jerman bisa ngrebut kutha Uralsk ing Kazakhstan lan pindhah menyang Orenburg.
  Ing kene maneh Albina lan Alvina ana ing udhara, nanging wektu iki nganggo piring mabur eksperimen. Dheweke nuding nggunakake driji sikil gundhul kanthi mencet tombol joystick lan nindakake kanthi cepet.
  Bocah-bocah wadon, mesthi, nuduhake aerobatik paling dhuwur. Dheweke narik diskus, lan rolas mesin mabur Soviet ditembak mudhun.
  Albina ngucap:
  - Skuad konstruksi ngamuk! Bakal ana starfall!
  Lan dheweke nguripake mobil maneh. Lan bocah-bocah wadon numpes Tentara Abang. Kajaba iku, sak tenane ...
  Alvina uga nembak rolas pesawat Soviet lan squeaks:
  - Bocah-bocah wadon edan, lan dudu prawan!
  Sing terakhir bener. Pasangan kasebut seneng banget karo wong lanang. Lan dheweke nindakake samubarang kabeh. Bocah-bocah wadon tresna marang wong lanang - dheweke seneng! Lan utamané yen sampeyan nggarap ilat.
  Bocah wadon sing pangkat paling dhuwur... Wong-wong mau nyiksa perintis kasebut. Banjur padha nggawa wesi panas menyang weteng abuh. Lan carane padha diobong! Pionir njerit ing lara alam bébas ... Ana mambu kobong.
  Alvina kenek ing sisih karo kabel panas. Lan carane dheweke kepengin ngguyu ... Iku lucu banget.
  Banjur dheweke nyanyi:
  - Aku kesel harrowing mburi - Aku pengin nggodha rasa senengku!
  Lan carane dheweke bakal ngguyu! Lan dheweke bakal ngetokake untune mutiara! Wong wedok iki senengane mateni, cah wedok!
  Lan sikil cah wadon kabeh gundhul lan anggun. Dheweke seneng mlaku tanpa alas kaki ing areng. Lan uga kanggo ngusir pionir sing ditawan. Padha njerit banget nalika tumit digoreng. Malah Alvina rumangsa lucu banget. Lan Albina uga cah wadon, ayo padha ngadhepi - super! Carane sikut mungsuh ing dagu. Lan dheweke squeaks:
  - Aku cah wadon saka kelas paling dhuwur!
  Lan bares untune mutiara. Kang cemlorot kaya polesan. Lan jawata iku nyengsemaken! Iki bisa dadi bab sing ora bisa dicritakake ing dongeng utawa digambarake nganggo pulpen!
  Loro-lorone prajurit Soviet, Yaks, Laggies, Pawns, lan Ili, nuthuk mudhun ing langit. Wong ayu iku aktif. Ora ana keraguan sing sithik. Lan kaendahan alam bébas lan ecstatic kuwi.
  Prajurit ngontrol joystick kanthi sikil telanjang lan nyerang mobil Rusia. Nalika lagi menet, dheweke bakal ngremukake para pejuang, kaya-kaya nggebug kristal nganggo klub. Bocah-bocah wadon iku kejam lan ora karuan. Padha ngemot daya nesu lan semangat semangat. Lan kapercayan ing kamenangan. Malah yen perang wis mung arep karo USSR kanggo patang taun. Nanging uga ora pengin mungkasi. Albina lan Alvina ana ing puncak popularitas. Lan dheweke ora pengin mundur utawa mandheg sedhela. Lan padha pindhah menyang awake dhewe lan ram mungsuh.
  Albina, nuthuk pesawat Soviet, njerit:
  - Cah wadon wis kesel nangis, aku luwih seneng klelep sepatu bast!
  Lan carane dheweke mringis lan kelip-kelip untune mutiara. Lan carane dheweke saiki kepengin wong. Dheweke seneng rudo pekso wong lanang. Dheweke seneng banget karo iki. Dheweke bakal njupuk sampeyan lan rudo pekso sampeyan.
  Albina nguwuh:
  Bocah-bocah wadon iku jinis
  Iki kanggo kemajuan gedhe!
  Lan prajurit kasebut bakal ngguyu ... Lan ayo mateni kabeh mungsuh kita maneh. Dheweke duwe akeh energi. Lan kebak kekuatan otot.
  Lan Alvina bakal nggero:
  - Ayo dadi Smash mungsuh kanggo bit!
  Lan prajurit bakal mulai ngguyu kanthi aktif! Lan aku mbayangno carane wong lanang padha pawing. Nanging ayo ngomong iku becik.
  September wis teka... Srengenge saya suda. Ing dina pisanan musim gugur, bocah-bocah Rusia mlayu tanpa alas ing salju sing lagi wae tiba ing wilayah lor Rusia. Padha ngguyu dhewe, nyengir dhewe, lan nuduhake ara marang Jerman.
  Pionir nganggo dasi abang, potongan rambut cendhak, sawetara sing luwih cendhek. Padha mlayu lan mlumpat. Kaki sing gundhul meh ora kadhemen. Padha dadi banget coarse. Bocah-bocah wadon uga mlaku, uga tanpa sepatu. Werna jambon, tumit bunder bersinar ing srengenge. Bocah-bocah wadon Soviet sing apik banget. Ramping, atletis, biasa kanggo nggawe apa karo sethitik.
  Lan saben wong nyengir lan nyengir ing untune ... Dina pisanan musim gugur iku nyata kabungahan lan ngelak kanggo cahya lan ciptaan!
  Lan ana perang udara ing langit. Mirabela, iki pilot Soviet nomer siji sing nembak pesawat Jerman liyane. Lan kaya biasane, bocah wadon mung nganggo bikini. Selawase enom lan ora bakal luntur. Kuwi kekuwatan spiritual sing didhelikake ing dheweke.
  Mirabela, Nanging, uga tresna nalika wong ndemek dheweke. Dheweke seneng banget. Mulane dheweke dadi pilot ... Yen bocah wadon wuda, awak otot diuleni tangane wong lanang, pancen seneng banget. Lan nyenengake banget!
  Mirabela nabrak mobil Nazi liyane lan hisses:
  - Aku asu waja!
  Cah wadon malah mencet panel kontrol karo gundhul, babak tumit. Dheweke nggantheng. Lan ora bisa ditiru.
  Mirabela metu saka iku. Lan Agave mabur menyang dheweke. Pungkasan, loro pilot prajurit wanita sing paling sukses ketemu. Padha njupuk ing saben liyane saka roundhouse. Padha nyoba kanggo njaluk saka kadohan. Nanging ora bisa metu banget. Loro-lorone ayu mabur saka garis shooting. Lan padha gundhul untune kanthi agresif. Inggih, wanita punika sundel. Padha katon hard menyang mata saben liyane. Luwih tepate, sirah-on lan njupuk maneh. ME-262 X Jerman isih luwih apik bersenjata tinimbang Yak-9 T, lan kendaraan Soviet ditembak mudhun ...
  Nanging Mirabela bisa metu, ilang pesawat kanggo pisanan ing karir mabur dheweke. Sing paling awon yaiku dheweke mlebu ing wilayah mungsuh. Lan iki ala. Ya, twists unik saka nasib. Lan ing September 1, 1944, wis taun kaping lima saka Perang Donya II, donya diganti, nanging aturan Fuhrer ing game sajarah alternatif tetep.
  Saratov pungkasanipun nilar dening pasukan Soviet, lan tentara Wehrmacht nyedhaki Kuibyshev.
  Pertempuran sengit uga ditindakake kanggo Orenburg.
  Barefoot Tamara perang ana ing kono, mbuwang paket mbledhos menyang mungsuh-mungsuhe, nyurung dheweke nganggo tumit telanjang lan squealing:
  - Kamulyan kanggo negara komunisme!
  Veronica nembak mungsuhe. Dheweke mbuwang paket bledosan kasebut kanthi driji sikil lan bengok:
  - Kanggo gagasan komunisme!
  Victoria, nembak mungsuh, lan nindakake kaya Robin Hood ing bikini, chirps, mbuwang bom menyang mungsuh kanthi driji sikil lan nguwuh:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme!
  Olya, nembak mungsuh lan ngethok arit, njupuk lan ngucap:
  - Kanggo keagungan negara Soviet lan kamulyan gedhe banget!
  Lan kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke bakal mbuwang paket bledosan sing gedhe banget lan ngrusak.
  Larisa, nembak Nazi, squeaked:
  - Negaraku Rusia, sampeyan tansah diparingake dening Gusti Allah ing sangisore langit biru!
  Lan nglirik kancane...
  Agafya, nembak Nazi, ngucap:
  - Orenburg ora bakal nyerah! Kita bakal nglawan mungsuh saka Fatherland!
  Bocah-bocah wadon wis ditemtokake lan bener-bener arep perang nganti tetes getih sing pungkasan.
  Orenburg isih terus. Nanging ing September 3, 1944, serangan ing Kuibyshev wiwit. Lan mesthi iki ora apik kanggo USSR.
  Alenka nembak Nazi lan njerit:
  - Kanggo komunisme, negara Soviet!
  Lan maneh, kanthi sikil telanjang, dheweke bakal ngluncurake granat kekuwatan sing ngrusak.
  Anyuta murub marang mungsuhe lan njerit:
  - Ayo mbela Kuibyshev!
  Lan kanthi driji sikilmu sing telanjang, paket mbledhos bakal dibuwang kanthi kekuwatan sing bisa nyebabake.
  Lan bakal ngrusak akeh mungsuh.
  Alla, nembak Krauts, chirps lan goyangake dhadhane:
  - Kanggo dhuwur kosmik Polesie!
  Lan karo tumit gundhul kang bakal menehi ing granat kanggo karusakan lan pati total kabeh Fritz-aggressors.
  Maria, nembak Nazi, lan kanthi sikil telanjang mbuwang kekuwatan sing lumpuh Fritz, squeaked:
  - Ndhuwur!
  Lan cah wadon bakal ngguyu ing ndhuwur paru-paru!
  Marusya, nembak ranté fasis lan mbuwang granat sing ngrusak nganggo driji sikil, tweeted:
  - Kamulyan kanggo komunisme lan kamenangan!
  Matryona ngandika karo eseman, ngirim bledosan agawe liyane lan mowing mudhun Fritz:
  - Tanah kelairan iku suci!
  Bocah-bocah wadon gelut kaya pahlawan.
  Tes piring mabur mung pisanan sukses, banjur gagal.
  Dadi Albina lan Alvina saiki perang maneh ing ME-309, mesin sing trep banget kanggo gayane.
  Bocah-bocah wadon murub ing pesawat Soviet lan squealed:
  - Taman pinunjul, lan spageti elektronik!
  Albina nembakake bledosan ing mungsuh, nabrak mobil Soviet, nudingi sikile sing telanjang lan squeaked:
  - Pendhaftaran pisanan bakal fatal kanggo mungsuh!
  Alvina uga nembak mungsuh. Dheweke trims sak tenane lan untune lan ngandika:
  - Komunisme nasibku!
  Lan karo driji sikil gundhul dheweke kenek target liyane.
  Bocah-bocah wadon isih gelut ing mobil lawas. Pejuang baling-baling durung dijupuk metu saka produksi. Kajaba iku, kita isih kudu digunakake kanggo mesin jet lan ngembangake kabeh infrastruktur kanggo dheweke. Lan iki ora supaya gampang kanggo nindakake.
  Albina, njupuk ing kendaraan Soviet, logis nyatet:
  - Aku bakal nggawe jaman komunisme lan mimpin kekaisaran menyang lintang!
  Lan kanthi tumit telanjang dheweke mencet ing pedal.
  Alvina, njeblug ing kendaraan Rusia, njotosi, squeaked:
  - Tujuan kita yaiku komunisme Aryan!
  Lan maneh prajurit kasebut nggunakake driji sikil sing gundhul. Lan dheweke tumindak cepet banget.
  Nalika bocah wadon loro bali, wis nggunakake kabeh kit pertempuran, padha ngidini awak wisuh ing bathhouse. Wong-wong sing nggantheng padha digebugi nganggo sapu. Albina, pemanasan, ujar:
  - Isih, wong dibutuhake!
  Alvina setuju karo iki:
  - Mesthi dibutuhake! Senajan kita wanita luwih ayu!
  Albina ngguyu lan ngucap:
  - Wong wadon kok butuh wong lanang sing kudu diantemi!
  Bocah-bocah wadon, mesthi, setuju karo iki.
  Helga karo TA-152 murub ing tank Soviet lan njotosi, kanthi nyengir:
  - Kamulyan kanggo komunisme Kaiser!
  Lan cah wadon ngguyu.
  Agave ana ing langit mburu pesawat Soviet. Yak-9, sing paling gampang diprodhuksi, tambah katon ing langit. Mobil iki, Nanging, ora dadi banget. Ing modifikasi T, iku bersenjata karo mriem 37 mm lan bisa sting Fritz painfully.
  Agave nembak saka kadohan ing ME-262 lan nyanyi liwat irung:
  -Aku sing paling wicaksana ing donya, aku mateni mungsuh ing jamban!
  Lan nglirik marang para malaékat ing langit.
  Nanging ing kene Mirabela ana ing udhara maneh. Prawan iki, senadyan kabeh kerugian, ora kelangan ati.
  Lan dheweke malah wiwit nyanyi, ngarang nalika dheweke lunga;
  Aku melu Komsomol nalika main,
  Cewek idaman ayu...
  Aku panginten donya bakal langgeng Mei,
  Saben dina iku lair saka spring!
  
  Nanging sakperangan alesan iku ora bisa metu,
  Piye carane aku ora bisa jatuh cinta ...
  Inggih, matur kula guys please,
  Urip iku dayung sing kuwat banget!
  
  Dumadakan perang dumadakan gludhug,
  Lan angin topan pati cepet-cepet ...
  Lan bocah-bocah wadon duwe awak sing kuwat,
  Sampeyan bisa langsung nyerang dhewe!
  
  Percayaa, aku ora pengin nyerah,
  Berjuang kanggo Tanah Air nganti pungkasan ...
  Kita nggawa granat ing tas ransel sing kuwat,
  Stalin ngganti bapakne ing ati!
  
  Warriors gedhe ing Rusia.
  Kita bisa njaga perdamaian lan ketertiban ...
  Lintang-lintang ing langit nyirami beludru,
  Lan pamburu dadi game!
  
  Aku cah wadon barefoot gelut
  Penuh godaan lan katresnan...
  Iku bakal, aku ngerti panggonan ing swarga iki,
  Sampeyan ora bisa mbangun rasa seneng ing getih!
  
  Prajurit Agung Tanah Air,
  Kita bakal perang tenan cedhak Moscow ...
  Banjur ngimpi ing komunisme,
  Marang jagading jagad karo Iblis!
  
  Wong Rusia sing wani,
  Sing padha berjuang kanthi jujur nganti pungkasan ...
  Dheweke nembak nganggo bedhil mesin,
  Yen sampeyan butuh makutha emas!
  
  Ora ana peluru sing bisa nyegah kita
  Gusti Yesus, Gusti ingkang Maha Agung, sampun wungu...
  Dina-dina naga predator wis rampung,
  Dadi luwih padhang saka langit!
  
  Aku tresna sampeyan, dear Lada,
  Dewa Svarog sing paling dhuwur bakal ana ing kamulyan ...
  Kita kudu perang kanggo Rusia,
  Gusti Allah Putih paling apik karo kita!
  
  Aja nggawa wong Rusia menyang dhengkul,
  Percayaa, daging kita ora bisa dibendung ...
  Stalin lan Lenin agung karo kita,
  Sampeyan uga kudu lulus ujian iki!
  
  Lara Tanah Air uga ana ing ati kita,
  Kita percaya marang kaluhurane ...
  Kita cepet mbukak lawang menyang ruang angkasa,
  Bakal dadi urip sing manis banget!
  
  We are wadon ayu tanpa alas kaki,
  Kita mlaku kanthi cepet liwat salju salju ...
  Kita ora butuh vodka pahit iki,
  Kerub iku ngebarake swiwine!
  
  Kita bocah-bocah wadon bakal ngadeg kanggo Fatherland,
  Lan kita bakal mangsuli Krauts, ora kanggo wong ala,
  Kain neraka bakal ditumpes,
  Lan salam kanggo Kristus Juru Slamet!
  
  Bakal ana jaman - ora bisa luwih apik,
  Wong mati bakal tangi ing salawas-lawase...
  Jagad raya bakal dadi swarga sejati,
  Impen saben wong bakal kelakon!
  . BAB 11.
  September 1944 liwati ing perang sengit ... Fritz bisa ngubengi Kuibyshev lan Orenburg lan mulane kutha-kutha iki wis pinasthi, nanging senadyan kabeh kangelan padha perang.
  Bocah-bocah wadon nuduhake ketahanan banget ... Ing awal Oktober, Nazi, durung njupuk Kuibyshev, nyerang Penza. Lan perang wiwit godhok liwat kutha iki.
  Natasha lan tim perang ana.
  Bocah wadon kasebut mbuwang granat kanthi sikil telanjang sing apik lan ngucap:
  - Kanggo semangat Rusia.
  Sawisé iku Zoya murub saka bazooka. Lan dheweke ngalahake tank Jerman Lev-2.
  Jerman kalem sethitik ... Panthers lan T-4s dibusak saka layanan. Nanging saiki mesin-mesin iki isih ana ing layanan. Ing kasunyatan, Panther punika tank destroyer apik, lan cukup dilindhungi saka ngarep. Nanging sisih iku masalah dheweke. Nanging, "Panther" -2 ora banget dilindhungi dening sisih. Nanging akeh senjata sing dicekel.
  Pangembangan seri E lagi ditindakake... Tank E-75 janji bakal dadi kendaraan generasi anyar kanthi sisi sing ditutupi kanthi sampurna. Jerman ngetung banget babagan iki. Tujuane kanggo njaluk tank sing ora abot banget, cepet lan dilindhungi kanthi apik. Usaha pisanan saka jinis iki yaiku Maus, nanging praktik nuduhake bobote tank iki. Nanging, E-100 wis dikembangake. Tank iki nduweni tata letak sing luwih padhet lan siluet ngisor. Umumé, bobote dibandhingake Mouse mudhun kanggo satus telung puluh kanggo satus patang puluh ton. Sisih dipasang ing sudut rasional. Kekandelan sisih bebarengan karo layar tekan 210 milimeter. Persenjataane padha karo Mouse: meriam 128 mm lan 75 mm kanthi laras cendhak. Jerman dipasang engine luwih kuat saka 1.500 daya kuda, lan tank dipindhah ing dalan patang puluh kilometer per jam.
  Kang sakabèhé marem. E-100 isih abot banget tank. Nanging kanthi senjata lan perlindungan sing apik.
  Kualitas gelut kasebut bisa uga ora ala, nanging transportasi tank lan transportasi tetep dadi masalah. Pengalaman nyata wis nuduhake yen tank bisa bobote ora luwih saka wolung puluh ton kanggo transfer relatif cukup liwat dalan lan kreteg.
  Dadi Hitler menehi watesan ing E-75 kanggo nyukupi bobot sing diwenehake, nanging kanggo nggawe mesin sing bisa dipercaya babagan perlindungan. Mulane, diputusake kanggo ninggalake meriam 75 mm. Lan nggawe tata letak minangka kandhel sabisa: ing siji pamblokiran, engine lan transmisi tengen lan gearbox ing engine. Banjur bisa uga dheweke bakal entuk tank sing dilindhungi ing kabeh sisih lan ora abot banget.
  Hitler, ing umum, ora sakabehe wareg karo mobil Jerman. Senadyan Lev-2 mbokmenawa luwih maju, meriam 105 mm kasebut kakehan kanggo nglawan tank Soviet, lan ora cukup kanggo nembak target sing ora nganggo senjata. "Panther" -2 umume bisa gawe marem militèr karo senjata lan pangayoman frontal, nanging pangayoman sisih isih ora cukup, nanging ciri driving padha puas.
  Fuhrer nuntut nggawe tank sing bisa gawe marem militer ing kabeh babagan.
  Nanging iki ora supaya gampang kanggo entuk. Apa bisa kompak tata letak kanthi maksimal lan ngenthengake sasis kanthi bantuan bogie lan sumber khusus, lan nggawa barang metu saka awak. Lan punggawa iku bener lying mudhun.
  Pangembangan kasebut bisa dadi cukup njanjeni. Tank E-75 pisanan, digabungake karo E-50, bisa bobote ora luwih saka pitung puluh ton, lan iki mesin sing kuat.
  Elizabeth perang ing tank T-34-85 lan ora tanggung wareg karo pangayoman sawijining. Waja, pecah amarga lack saka unsur alloying, ora nglindhungi tank banget.
  Elizabeth nembak nganggo driji sikile sing gundhul lan nggero, ngetok-etok untune:
  - Aku vixen angkasa.
  Catherine nggebug mungsuh, nggebug mungsuh ing sisih lan hissed, baring untu:
  - Kanggo komunisme ing USSR!
  Elena uga ditembak kanthi aktif, ngarahake mungsuh, lan nyerang dheweke kanthi pasukan sing mateni, lan ngelingi yen sikile padha gundhul, dheweke kluruk:
  - Kanggo konstitusi kamenangan!
  Efrasia nembak mungsuh, kanthi nggunakake driji sikil sing gundhul lan njerit:
  - Kita setya marang Svarog lan Stalin kanggo keagungan negara!
  Iki bocah-bocah wadon gelut ing kene. Dheweke duwe tim sing paling pinunjul.
  Sawetara tank T-34-85 muncul kanthi perlindungan marang peluru, sing nyuda bobote. Kacepetan lan maneuverability saka kendaraan wis tambah. Nanging saiki bisa dijupuk nganggo bedhil anti-tank, bedhil mesin kaliber gedhe, lan macem-macem granat. Lan meriam udhara malah nembus langsung. Bener, tank kuwi luwih gampang diprodhuksi, luwih murah lan nambah kacepetan gerakan.
  Saiki, yen bocah-bocah wadon nyopir mobil iki, dheweke ora bakal nglilani aku mlebu.
  Elizabeth, cah wadon cepet saka unsur ngrusak kolosal, logis nyathet:
  - Armor ora bisa ngganti wani!
  Catherine setuju karo iki:
  - Ya, bener, kanthi cara iki sampeyan ora bakal katon!
  Lan carane sampeyan bakal ngguyu ...
  Bocah-bocah wadon pesona gedhe. Lan yen padha thrash mungsuh, padha nindakake iku agresif lan sak tenane.
  Elena, sawise tanke wis nggunakake kit tempur lan ninggalake kanggo ngisi persediaan, takon marang kanca-kancane:
  - Apa sampeyan mikir, apa kita duwe kesempatan kanggo ngalahake Reich Katelu?
  Catherine mangsuli kanthi yakin:
  - Minangka Vasily Terkin ngandika ... We teka kanggo ngalahake, ora kanggo count!
  Elizabeth mbenerake:
  - Sing apa Suvorov ngandika!
  Lan cah wadon, kanthi driji sikil sing gundhul, njupuk lan nggulung koran dadi rokok sing digulung. Iku lucu kanggo dheweke.
  Efrasia nyanyi, goyang awak:
  - Aku cah wadon terminator ruang,
  Bakal banget nglarani kanggo Krauts - cultivator!
  Lan carane jawata bakal ngguyu!
  Bocah-bocah wadon mutusake kanggo main kertu. Iku lucu. Lan sing kalah nindakake push-up lan squats.
  Elena ujar nalika dolanan:
  - Nanging serius, kita ora duwe kesempatan nyata kanggo menang! Caucasus wis tiba lan kita kalah!
  Catherine mbuwang kertu kanthi sikil telanjang, ngalahake mungsuh lan squeaked:
  - Nanging kita duwe senjata rahasia!
  Prajurit kasebut ngguyu lan uga mbuwang kertu nganggo driji sikil.
  Elizabeth nyathet karo desahan:
  - Kita pancene mung duwe siji pangarep-arep - senjata rahasia anyar!
  Efrasia rengeng-rengeng, nguncalake kertu nganggo jempol sikile sing anggun:
  - Ya, kita ora bisa nindakake tanpa senjata rahasia!
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi ing paduan suara:
  - Pedhang kita murub ing geni, kita bakal numpes mungsuh kita! Kita minangka prajurit USSR!
  Prajurit kasebut pancen bener-bener gelut.
  Nanging pasukan banget ora padha ... Ing pertengahan Oktober, Kuibyshev isih ambruk ...
  Jerman bisa nangkep fasilitas pertahanan sing penting. Nanging udan wiwit deres... Ana pangarep-arep kanggo ngaso minangka asil saka tiba.
  Nanging, perang terus ing langit.
  Telung pilot Soviet: Mirabela, Anastasia, Akulina perang kanthi semangat liar.
  Mirabela, nembak Nazi nalika mabur, kanthi Yak-9 T sing wis lawas nanging nggegirisi, nyanyi:
  - Bakal ana jaman, jaman komunisme!
  Anastasia, menet pemicu kanthi driji sikil telanjang, dikonfirmasi, nuduhake untune:
  - Aku bakal mabur menyang swarga singing!
  Lan dheweke nglirik kanca-kancane.
  Akulina numpes wong Jerman liyane kanthi mencet pedal sing telanjang lan bunder lan ngandika:
  - Kanggo kamulyan saka USSR!
  Bocah-bocah wadon kudu khusus combative.
  Mirabela, nembak fasis ME-262 kanthi meriam 37 mm, tweeted:
  - Kamulyan kanggo komunisme!
  Anastasia, nglereni Nazi kanthi pendekatan sing apik lan nyumurupi mungsuh, ngucap:
  - Kamulyan kanggo alam semesta abang!
  Prawan Akulina, sing cukup pejuang, ngalahake mobil Jerman lan, singsot, nggero:
  - Kanggo komunisme, negara Soviet!
  Wigati dimangerteni manawa para pejuang duwe kekuwatan sing luar biasa.
  Albina, Alvina, Agava ing sisih liya ngetung skor. Lan bocah-bocah wadon uga gelut tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Carane lucu iku nalika bocah-bocah wadon meh wuda ing pesawat.
  Albina ngalahake sawetara mobil Soviet kanthi driji sikil lan njerit:
  - Kanggo sedulur Aryan!
  Alvina uga nglawan Tentara Abang lan nindakake kanthi wani. Lan kanthi driji sikil telanjang dheweke ngarahake meriam udhara lan ngethok kendaraan Soviet, squealing:
  - Kanggo gagasan padhang!
  Agave uga nembak pejuang Soviet lan nyerang pesawat, kanthi harfiah ngrusak lan nggero:
  - Kanggo kamenangan Reich Katelu!
  Lan bocah-bocah wadon ora nglawan nyiksa mungsuh sing kejam. Utamane lanang ayu.
  Albina, manggang tumit saka pionir ing saham, tau nyathet:
  - Bocah lanang sing digoreng lan nganggo mrico enak banget!
  Lan carane dheweke bakal ngguyu. Lan dheweke bakal nuduhake ilat!
  Alvina nyumurupi iki, lan untune:
  - Bocah iku digoreng ing oven, enak banget karo bawang putih!
  Agave, kanthi bantuan driji sikile sing gundhul, dicemplungake dening sepasang pejuang Soviet lan ngucap:
  - We are space vixens!
  Lan dheweke nglirik kanca-kancane. Dheweke iku prawan langka, kualitas gelut.
  Albina, nembak pesawat kanthi sikil sing telanjang, anggun, dipahat, nyathet:
  "Sampeyan ora bisa ngerti Rusia kanthi pikiran, kepiye sampeyan bisa milih wong kaya Stalin dadi panguwasa!"
  Alvina nyathet kanthi agresif, nuduhake untune lan nembak nganggo driji sikile:
  - Nanging Hitler kita ora luwih apik!
  Agave cekikikan, nuthuk montor-montor Soviet nganggo driji sikil lan nyathet:
  - Adolf, mesthi, kesurupan! Nanging ing wektu sing padha, pira sing wis dikalahake ora diukur!
  Bocah-bocah wadon arang banget agresif lan agresif.
  Lan banjur padha piye wae panggang loro lanang bebarengan ing geni urip. Kadi asapunika taler ipun katusuk ulam waja, lakar digoreng, sinambi njerit-njerit lan gelis. Banjur, nalika bocah-bocah lanang durung ayem, kabeh bocah-bocah wadon saka skuadron wiwit mlayu menyang pionir goreng, ngethok potongan daging lan mangan.
  Lan iku banget sedhep, utamané yen lanang isih urip lan peppered sak frying.
  Agave, contone, mangan pupu bocah kasebut kanthi seneng banget. Bocah-bocah wadon banjur nindakake pakaryan sing apik. Lan kabeh sing isih ana ing bocah loro yaiku balung lan jeroan. Ati enom iku utamané sedhep. Dheweke bocah-bocah wadon gobbled munggah karo seneng banget.
  Nanging saiki padha perang ing langit ...
  Ing pungkasan Oktober Orenburg tiba ...
  Jerman nyedhaki Ufa. Wis cukup adhem lan salju.
  Tamara lan timnya nglawan Nazi ing pinggiran Ufa. Infanteri Jerman, dumadi saka prajurit ireng sing direkrut ing koloni Prancis lan Belgia, terus nyerang.
  Padha secara harfiah rereged kabeh pendekatan karo mayit.
  Tamara njeblug lan mbalang granat nganggo sikil telanjang lan squeaks:
  - Jaman komunisme bakal dimuliakake nganti pirang-pirang abad, aku yakin Stalin bakal dadi tangane kita.
  Veronica, shooting, ngandika:
  - Aja ngrusak USSR!
  Lan kanthi tumit telanjang dheweke mbuwang paket mbledhos.
  Anfisa, nembak Nazi lan mbuwang pesen pati liyane kanthi driji sikil, nyathet:
  - Keagungan komunisme ana karo kita!
  Victoria, murub ing mungsuh lan mowing mudhun Nazi, mbuwang granat karo kaki gundhul, squeaks:
  - Muga-muga Fatherland gedhe dimuliakake!
  Olimpiade lagi murub. Banjur bocah wadon heroik iki mbuwang kothak kabeh bahan peledak menyang Nazi lan nggero:
  - Kamulyan kanggo Tanah Air kosmik kita!
  Lan bocah-bocah wadon kabeh bakal njerit bebarengan.
  - Kanggo USSR! Bakal ana pionir!
  Prajurit wadon Tentara Abang nyolong perang. Lan nalika salju salju, dheweke isih gelut tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Ing awal November, Nazi miwiti serangan ing Ulyanovsk. Kutha ing ngendi Lenin lair lan ing ngendi Stenka Razin tatu parah. Iki minangka tonggak sejarah utama kanggo kutha-kutha Rusia.
  Alenka nglawan Nazi. Lan dheweke nyanyi kanggo awake dhewe, mbuwang granat menyang Nazi kanthi sikil:
  - Kamulyan kanggo Rusia, kamulyan ...
  Tank maju terus...
  Divisi nganggo klambi abang,
  Salam kanggo wong Rusia!
  Anyuta, nembak mungsuh lan ngethok, banjur ngetokake paket bledug sawdust nganggo driji sikile sing gundhul, ujar:
  - Kanggo komunisme Stalin!
  Lan dheweke menehi giliran kanggo kabeh baris prajurit ireng, mowing mudhun.
  Alla, nembak mungsuhe lan nggunakake driji sikile sing gundhul, mbuwang granat sing mateni, squeaked:
  - Kanggo Ibu Rusia!
  Maria, nembak fasis, lan nggunakake driji sikil telanjang, nalika mbuwang hadiah pati marang mungsuh, nyentak lan nyathet:
  - Kanggo komunisme angkasa!
  Matryona, nembak Nazi lan ngrusak mungsuh, ujar:
  - Kanggo owah-owahan ing perang!
  Marusya, sialan Krauts, lan striking wong-wong mau nganti mati, njupuk lan agresif blathered, pulverizing:
  - Kanggo kamenangan saka standar paling dhuwur!
  Lan kanthi sikil telanjang dheweke mbuwang granat sing mateni.
  Bocah-bocah wadon ing kene pancen keren lan sregep.
  Alenka, nembak lan ngrusak mungsuh, lan mbuwang granat nganggo driji sikile, squeaked:
  - Muga-muga keagungan komunisme bebarengan karo kita!
  Lan cah wadon njupuk lan kalah tank Jerman karo aplomb gedhe.
  Lan iki modifikasi liyane saka tank Lev-2 karo mriem 88-mm. Turret luwih sempit, lan tank luwih cilik, lan bobote seket lima ton, lan mesin 1200 tenaga kuda nalika didorong. Mobil Jerman cepet.
  Nanging dheweke ora ngganggu prajurit kasebut.
  Alla nguncalake granat nganggo sikil telanjang lan ngucap:
  - Kanggo komunisme!
  Anyuta mbuwang hadiah mateni pati kanthi driji sikil lan cooed:
  - Kanggo wates anyar!
  Lan cah wadon bakal singsot. Lan tank Jerman "Lev" -2 bakal nguripake lan rollers bakal mabur.
  Maria, nembak Nazi, nyanyi:
  - Lan perang terus maneh,
  Lan atiku krasa kuwatir ing dadaku...
  Lan Lenin isih enom banget -
  Lan Oktober enom ahead!
  Matryona, nembak mungsuh lan ngrusak barisan, mbuwang granat nganggo sikil kosong lan ngucap:
  - Langkah pisanan ing urip iku penting!
  Marusya, nuthuk fasis, squealed:
  - Sampeyan ndeleng maneh ing ndhuwur bumi, angin puyuh saka serangan ngamuk!
  Lan iki para pejuang sing ora luwes.
  Nanging isih pasukan ora padha. Penza wis tiba. Lan Nazi nyerang Saransk.
  Saiki kutha Gorky ora akeh.
  Tanggal 7 November 1944, Stalin nganakake parade liyane ing Moskow. Sanajan ora kamenangan.
  Fritz, nanging, nembak ing Moskow kanggo pisanan nganggo rudal balistik V-2. Lan ing wektu sing padha, kutha iki dibom dening pesawat jet, kalebu pengebom Arado. Tumindak iki gawe kaget kabeh wong. Rudal V-2 mabur ing lintasan dhuwur lan tiba-tiba tiba, malah radar ora bisa ndeleng kanthi bener.
  Ana akeh karusakan lan alangan. Prajurit Soviet tilar donya nalika parade.
  Stalin nganakake rapat darurat ing bunker lemah sing bisa nahan serangan langsung saka bom atom.
  Kepala staf umum, Vasilevsky, nyathet kanthi weker:
  - Jerman duwe gaman anyar saka daya ngrusak gedhe. Lan radar kita ora weruh dheweke ...
  Stalin nggero, kanthi nesu nyetak sepatu bot:
  - Sampeyan bodho! Kita ora bisa ndeleng surprise kuwi!
  Marshal Vasilevsky nyathet:
  - Ana apa-apa, Kamerad Stalin...
  Beria langsung nglaporake:
  - Iki minangka rudal kelas A-5. Ora perlu kuwatir, kanca Stalin. Padha nggawa mung wolung atus kilogram aminolon, nanging biaya minangka akeh minangka jet bomber apik. Jerman murub saperangan rolas pluru, nanging desain iki ora dadi produksi, amarga bombing karo pesawat jet luwih murah lan praktis.
  Stalin, sawise tenang, ngandika:
  - Dadi iki ora gegaman efektif? Apik tenan!
  Beria nyathet karo desahan:
  - Nanging pengebom jet minangka masalah serius. Kita kudu nglawan iki, Kamerad Stalin!
  Marshal Zhukov nyaranake:
  - Mungkin kita bakal njupuk lan nggawe roket dhewe. Maksudku ground-to-air. Apa, kanthi ngontrol radio, tembak pesawat!
  Voznesensky nyathet:
  - Butuh wektu kanggo nggawe pluru kuwi! Luwih gampang nggawe pesawat sing murah banget saka kayu, isi karo bahan peledak lan nyerang mungsuh. Iku bakal dadi gaya kamikaze!
  Stalin manthuk sarujuk:
  - Ya, pesawat kamikaze kudu digunakake. Iki kasempatan kita, sanajan ing kasunyatan iki mung prolongs sangsara saka Tentara Abang kita.
  Kita kudu golek sing luwih efektif!
  Yakovlev mangsuli kanthi desahan:
  - Kerja ing pesawat anyar lagi ditindakake, Comrade Stalin. Nanging saiki kita fokus kanggo njaga produksi mobil maksimal. Kita nggunakake kabeh cadangan lan sijine anak saka umur sepuluh ing mesin. Mobilisasi lengkap, total lan super total.
  Stalin nguwuh:
  - Luwih akeh sing kudu ditindakake! Apa sing sampeyan lakoni sithik banget!
  Molotov ngandika karo desahan:
  - Ora bisa ngubungi sekutu. Katon kaya awake dhewe. Aku nyoba nggawe persetujuan karo Jepang ... Padha nuntut wilayah nganti Ural, sing ora bisa ditampa.
  Stalin manggut-manggut:
  - Kita kudu nyerang Jepang nalika musim dingin, nanging kepiye Leningrad?
  Zhukov ngandika, nuduhake untu:
  - Serangan ing Petrozavodsk ora sukses kaya sing dikarepake. Swedia mlebu perang ing sisih Reich Katelu lan kita kudu ngatasi pasukan gedhe. Dadi ora bisa langsung ngembangake serangan, lan mungsuh, sing wis nggawa unit Wehrmacht, nolak serangan kita. Kutha Leningrad wis diubengi dening blokade lan dicepit. Aku mikir ing musim semi, amarga paceklik total, kabeh populasi bakal mati. Lan tiba saka Leningrad bakal ono.
  Sacoro prakteke mokal kanggo nyedhiyakake kanthi udhara. Mungsuh rampung nguwasani langit. Jerman saiki malah menehi salib ksatria, mung kanggo satus pesawat ditembak mudhun.
  Stalin nesu banget:
  - Kita gagal nyerang!
  Zhukov manthuk:
  - Akeh railways rusak, lan kita wis konsentrasi banget sawetara pasukan. Lan kita kudu menehi kredit kanggo Finns lan Swedia, padha ngengkel ing pertahanan. Nanging ora mung kuwi. Jerman uga ngliwati Murmansk. Saiki kutha iki diubengi. Kita ora ngerti apa sing kudu ditindakake!
  Stalin manggut-manggut:
  - Mbukak kunci!
  Zhukov mbantah:
  - Aku ora duwe kekuatan kanggo iki! Lan mungsuh bisa nyekel kabeh Semenanjung Karelian!
  Stalin dhawuh:
  - Narik kekuatan lan mbukak blokir! Ing mangsa Jerman ora kuwat banget. Iku bakal bisa kanggo sak tenane pencet mau!
  Vasilevsky nyathet:
  - Kita kudu nyegah terobosan sing jero, banjur kekuwatane bakal ngalahake mungsuh!
  Stalin nguwuh:
  - Kita bakal perang kanggo komunisme!
  Voznesensky nglaporake kabar sing luwih nyenengake:
  - SU-100 wis diwujudake ing logam lan siap kanggo produksi massal. Sasis adhedhasar T-34. Cukup gampang kanggo nggawe. Nihan meh siap kanggo bedhil anyar. Dadi SU-100 wis katon ing ngarep. Sesuk mobil pisanan bakal menyang ngarep!
  Stalin manthuk-manthuk:
  - Paling iki nggawe aku seneng! Nanging T-34-85 ora bakal digawa metu saka produksi. Kajaba iku, waja kudu digawe luwih tipis lan bobote dikurangi dadi rong puluh ton. Pertempuran kasebut nuduhake manawa kahanan ora bakal luwih elek!
  Voznesensky nyathet:
  - Lan sampeyan bisa nggawe waja saka kayu! Kita ngasilake atusan tank iki saben dina, malah luwih akeh tinimbang Nazi. Nanging kendaraan kita bisa gampang nembak Krauts sanajan nganggo bedhil anti-tank sing entheng.
  Zhukov nyathet:
  - Gerda ana. Wong wadon sing keren! Dheweke ngalahake akeh tank lan bedhil kita.
  Stalin manthuk:
  "Kita kudu nyekel dheweke lan nggoreng tumit sing telanjang." Cah wadon iki pancen keren!
  Zhukov sarujuk:
  - Kita kudu nyekel! Lan kita bakal numpes fasis!
  Beria manthuk lan gurgled:
  - Ayo nindakake operasi khusus sing padha!
  Stalin nyathet kanthi desahan:
  - Iki minangka ide sing apik, nanging ... Ana sing kudu dirampungake!
  Beria nguwuh:
  - Ayo padha nyekel kabeh!
  Stalin geleng-geleng kepala:
  - Ora... Mateni pahlawan ora apik! Aku pengin Gerda digawa menyang kula! Iki urgent!
  Beria nyathet:
  - Urip?
  Stalin kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Mesthi, aku urip!
  Beria gurgled, puffed metu pipine:
  - Kabeh iku mokal, aku ngerti manawa!
  Sawetara bocah wadon katon nganggo rok cendhak lan sikil kosong. Dheweke nggawa gelas anggur lan nglirik para anggota Komite Pertahanan Negara.
  Zhdanov nyathet:
  - Kita butuh luwih akeh bocah wadon ing tentara! Dheweke bakal ngatur barang ing kana!
  Stalin ngandika:
  - Aku menehi Anastasia, Mirabela, Akulina kanthi "Star of the Order of Glory" kanthi berlian! Kamulyan kanggo USSR!
  Kabeh padha mbengok bebarengan:
  - Kamulyan kanggo pahlawan!
  Lan padha keplok tangan.
  Salah siji saka bocah-bocah wadon sujud lan tumungkul, ngambung boots Stalin.
  Panglima Agung nyuntak anggur lan nggero:
  - Kekuwatan kita ajiné!
  Beria tweeted:
  - Hitler iku bodho!
  Stalin mbantah:
  - Ora wong bodho, nanging pawujudan saka cidra!
  Lan kabeh wong keplok maneh.
  . BAB 12
  Kutha Ulyanovsk wis diubengi kabeh, nanging saiki tetep ... Wis pungkasan November lan salju lan frosty. Jerman ora sregep nyerang, lan isih nembak.
  Cuaca ing udhara ora panas banget. Nanging bocah-bocah wadon isih perang lan nuduhake mukjijat saka wani.
  Gerda karo kru ing Panther 2. Nanging tank Panther-3 bakal katon, lan prajurit kasebut pancen pengin nglawan.
  Ing sawetoro wektu, dheweke njupuk ing posisi Soviet.
  Kanthi sikil telanjang dheweke ngarahake bedhil menyang target lan murub. Dheweke nabrak Soviet telung puluh papat lan tweeted:
  - Kanggo Prusia suci!
  Charlotte uga nembak meriam, nembus howitzer Soviet lan squeaked:
  - Rasa seneng kita langgeng!
  Christina uga murub, nyerang mungsuh nganggo sikil telanjang lan ngucap:
  - Kanggo wong lanang kaya iki sing pantes kanggo kita!
  Magda uga murub kanthi akurat, ngucap:
  - Kanggo Agung Kakaisaran!
  Lan papat Elizabeth gelut ing SU-100 paling anyar.
  Bocah-bocah wadon wis nguwasani bedhil poto-propelled anyar lan njupuk.
  Elizabeth murub nganggo driji sikil gundhul lan wiwit nyanyi;
  Algojo fasis narik pundhak,
  Punika rak, pincers, latihan ing tangan!
  Dheweke kepengin nglumpuhake awak lan jiwane,
  Monster sing ora pati penting, nanging katon apik!
  
  Dheweke janji dhuwit, kapal uap ing segara,
  Apa malah judhul bisa menehi!
  Nyatane, sampeyan bakal entuk dhuwit
  Sawise kabeh, kanggo wong sampeyan mung mayit lan game!
  
  Dheweke pengin ngerti babagan bisnis kita,
  Apa sing anyar kanggo ranté wong miskin!
  Mulane, dheweke bakal nyopir kanthi loman,
  Nglalekake bapak lan ibumu!
  
  Nanging kita bakal ngawula Motherland kita kuwat,
  Kita ora bisa rusak dening kekejeman saka algojo!
  Cabang bakal mlengkung saka angin,
  Lan sampeyan bisa krungu bayi wuda nangis!
  
  Ya, aku kalah ing babak pertama sing angel,
  Nanging sing Mahakuwasa bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo menang maneh!
  Banjur aku bakal ngalahake mungsuh dhewe,
  Tinjuku bakal menehi rahang reptil!
  
  Tanah Air menehi kula kekuatan,
  Sing lara lan torture bisa diatasi!
  Lan metu saka kuburan sing ora ana dhasar iki,
  Supaya sampeyan ora dipangan dening beruang ambek!
  
  Luwih sethithik lan kawilujengan wis cedhak -
  Kita bakal entuk kamenangan nglawan mungsuh!
  Urip ing ngisor tutup cahya komunisme,
  Supaya Srengenge ngisi omah kanthi emas!
  Lan bocah-bocah wadon nyanyi lan murub saka meriam pembunuh sing anyar. Dheweke minangka prajurit sing luar biasa.
  Elena nyathet karo ngguyu:
  - Komunisme bakal dibangun, kita pracaya ing!
  Catherine setuju karo pernyataan sing padha:
  - Ayo mbangun komunisme, lan bakal ana kemenangan!
  Efrasia njupuk lan gurgled, njupuk karo dheweke Bare driji sikil lan mencet Panther.
  Sawisé iku prajurit squeak:
  - Oh, komunisme, komunisme! Sophistry bakal banget ditindhes!
  Lan Panther kenek sirah-on lan saka kadohan.
  Iki bocah-bocah wadon sing ora bisa gampang rusak.
  Desember wis nyedhak... Wong Jepang, ing hawa adhem, meh nyetop perang.
  Nanging ing langit, senadyan cuaca mangsa, isih ana perang.
  Ing kene Toshiba lan Toyota, loro pilot Jepang, gelut kaya maling sing nekat.
  Toshiba nubruk pesawat Soviet nganggo driji sikil sing gundhul lan nguwuh ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku cah wadon super!
  Toyota, ngalahake pejuang Rusia, lan ngetokake untune mutiara kanthi yakin:
  - Lan ana wanita hiper!
  Wanita Jepang, mesthi, minangka pejuang kanthi kekuwatan peluncuran kolosal. Sampeyan ora bisa nolak pakurmatan saka samurai.
  Nanging ing kasus apa wae, perang isih ana ing langit.
  Lan ing dharatan, papat prawan ninja arep nyirnakake prajurit Soviet.
  Prawan ninja biru nindakake maneuver kincir angin, ngethok pirang-pirang pejuang Rusia, lan kanthi jempol sikile ngluncurake bledosan ukuran kacang polong kanthi daya ngrusak kolosal.
  Dheweke nyuwek lan tweeted:
  - Sugeng Jepang!
  Prawan ninja kuning uga ngucapake teknik pedhang kupu-kupu. Dheweke ngilangi sawetara mungsuh lan njerit:
  - Kanggo mbales komunis!
  Lan kanthi driji sikil sing gundhul, nalika dheweke ngluncurake karusakan saiki.
  Banjur dheweke ngucap:
  - Kanggo keagungan Jepang!
  Prawan ninja abang nindakake maneuver helikopter nganggo pedhang. Kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke mbuwang hadiah pati, lan squealed:
  - Kanggo tresnaku!
  Banjur dheweke nyathet:
  - Apa hubungane dendam komunis?
  Prawan ninja kuning, ngethok prajurit Rusia, lan maneh mbuwang granat kanthi tumit sing telanjang, ujar:
  - Lan senadyan kasunyatan sing bakal ana sup karo kucing!
  Prawan ninja putih, ngethok saingane lan mbuwang hadiah pati nganggo driji sikil, ujar:
  - Kita bakal menang kanggo gagasan komunisme!
  Lan kabeh prajurit papat bakal ngguyu bebarengan lan nuduhake untune mutiara.
  Desember liwati cepet ... Sawise pengepungan, Jerman njupuk loro Ufa lan Saransk. Nanging Ulyanovsk isih nyekel blokade lengkap.
  Stalin mrentahake Taun Anyar kanggo nyekel kutha ngendi Lenin lair ing kabeh biaya.
  Nanging, senadyan frosts, Jerman wis nyedhaki Kazan. Dadi USSR ana ing verge ambruk lengkap.
  Isih ora ana kajelasan utawa gagasan babagan apa sing kudu ditindakake ing USSR.
  Stalin ngrayakake Taun Anyar ing Moskow lan ing bunker. Pandangane surem, nanging kepinginan kanggo perang ora saya lemah.
  Hitler, kanggo saiki, mutusaké kanggo ngatur booth kanggo awake dhewe, ing Libya, ngendi iku anget.
  Lan ing kana dheweke seneng tontonan nglawan bocah-bocah wadon gladiator.
  Ora ana sing kedadeyan ing dina Taun Anyar, kajaba bom Moskow.
  Lan release saka pisanan "Panther" -3. tank iki wis kekandelan saka waja Tiger-2, nanging karo slope luwih, lan bobot mung patang puluh lima ton. Lan dhuwuré mudhun nganti kurang saka rong meter. A engine kuat 1200 daya kuda dumunung ing siji blok lan tengen transmisi. Kendaraan kasebut dhewe dadi bersenjata kanthi apik, kanthi optik banget lan stabilizer hidrolik. Lan ing menara sempit ana meriam 88-mm 100 EL, banget akurat lan waja-tindik.
  Gerda lan tim dheweke metu ing mobil iki. Sasis sing luwih apik lan luwih entheng sing mlaku ing salju. Tank iki sakabèhé sampurna. Lan waja sing akeh banget sloped sampurna nglindhungi bathuk kendaraan kang. Sisih ndhuwur kasus 150-mm utamane dilindhungi kanthi sudut 40 derajat saka horisontal. Lan iki kira-kira 330 milimeter waja ing amba sangang puluh derajat. Ora ana meriam Soviet siji sing bakal nembus ing ndhuwur lambung Panther-3. Sisih ngisor manggoni saprateloné area bathuk kasus 120-mm lan ana ing sudut sing padha, lan uga ora bisa ditembus.
  Bathuk menara 185 milimeter nglukis lan ing amba saka 50 derajat, uga impenetrable kanggo bedhil Soviet.
  Nanging sisih luwih ringkih ing 82 mm kanthi lereng, lan bisa dijupuk. Utamané SU-100, bedhil self-propelled Soviet anyar kanthi cepet entuk popularitas ing kalangan militer amarga gampang produksi lan bedhil waja.
  Gerda nembak tembakan pisanan ing pasukan Soviet. Dheweke nusuk tank IS-2 lan ujar:
  - Iki pejuang sing apik!
  Charlotte nyathet, nembak mungsuh, lan nembus mesin Soviet kanthi mencet tombol kanthi tumit sing telanjang:
  - Teknik iki meh tanpa cacat!
  Christina ngarahake meriam Jerman otomatis kanthi cepet kanthi driji sikil lan nyathet:
  - Armor sisih rada ringkih! Kita pengin duwe mobil sing luwih kuat!
  Magda uga murub, nggunakake sikil sing gundhul, lan kanthi nesu dheweke njupuk lan njerit:
  - Ana mung bakal telu, lan telu liyane Playful!
  Lan bocah-bocah wadon ngguyu bebarengan ... Tank iku apik tenan, utamané karakteristik driving.
  Kendaraan E-100 uga ngalami tes pertempuran. Dheweke abot sanadyan. Nanging uga dilindhungi. Lan bedhil dheweke ora bisa dijupuk kanthi gampang.
  Lan ana uga bocah-bocah wadon Jerman sing lungguh ing kono. Lan senadyan Frost, Barefoot lan ing bikini.
  Adala, nembak mungsuh lan nyerang mungsuh, kanthi logis nyatakake:
  - Kita bakal manggon ing komunisme!
  Lan carane dheweke mencet nganggo tumit sing telanjang ...
  Agata, nembak ing posisi Soviet, nggebug mungsuh nganggo driji sikil telanjang, squeaked:
  - Lan keagungan kamenangan kita bakal langgeng!
  Agnes uga nembakake serpihan ing infanteri Soviet, kanthi sikil telanjang, mesthi, lan nggero:
  - Ora, kita ora bakal nyerah marang Fuhrer!
  Bocah wadon ing tank, Athena, nyepak mungsuh nganggo driji sikile lan ngomong:
  - Kanggo Fuhrer, ora kanggo Fuhrer!
  Agnes ngguyu lan nyathet:
  -Kita minangka suku supermen!
  Andriana, nembak ing baterei Soviet lan ngrusak posisi mungsuh, macet metu ilat lan ngandika:
  - Keagungan Jerman diakoni dening planet!
  Lan kanthi dhengkul gundhul dheweke bakal menehi tekanan marang mungsuh.
  Agatha, nembak, nyathet:
  - Kita bakal nyuwek naga ...
  Tank E-75 durung siyap. Fuhrer nuntut bobote sewidak lima ton lan mesin 1.500 tenaga kuda kanggo mobilitas dhuwur, kanthi waja sisih paling sethithik 170 milimeter ing lereng gedhe. Lan butuh wektu.
  Nanging kanggo saiki Nazi menang tho... Ing Januari, Ulyanovsk pungkasanipun ambruk. Fritz wiwit nyerang Gorky lan Kazan.
  Padha dadi adoh ngluwihi Moscow.
  Stalin nesu banget, nanging ora bisa nindakake apa-apa. Pancen, apa sing sampeyan lakoni ing kene, gagal total ...
  Nanging bocah-bocah wadon padha gelut ing langit lan ing lemah ...
  Dadi SU-100 Natasha dirusak dening pesawat serangan Jerman kanthi serangan udara. Ternyata kelangan. Senajan ora sakabehe pinter lan akal. Nanging, Natasha dudu siswa kelas siji lan dheweke edan.
  . Saiki prawan jebul dadi V wis akrab tank T -34. mung Sithik kanca Menara luwih gedhe lan gegaman kaliber ing 85 milimeter tinimbang 76. Sasis Part mantan .
  bocah-bocah wadon bengkong ing panggonan . padha kayata​ lan sadurungé , ing siji bikini A kene mobil Soviet produksi mangan lan cangkang ing panggonan .
  Superman-Natasha karo seneng tampilan nyengir :
  - A ngendi fasis ?
  Muncul ing njero tank gambar utusan enom . lanang tweeted :
  - Kene Iki tank sing​ muncul ing ngarep kapindho donya perang V patang puluh kaping papat taun lan sadurunge iki wiwit iku dumunung ing gaman abang tentara Nggo kae nglawan , E -25. bedhil poto-propelled karo 88mm​ mriem lan 120 mm ngarep waja becik gelut !
  tenan V ing kadohan karo gedhe tenaga kerja Saget nimbang Jerman bedhil poto-propelled Squat , karo dawa bakul ora kenal bocah-bocah wadon sing Dadi awal ngiwa ngarep gedhe Patriotik perang Nanging Superman-Natasha langsung wae utawa nyatet :
  - Dheweke kita Mbok njaluk . U dheweke dawa ing 71 EL .
  Zoya kene utawa disaranake :
  - Kudu tindak V gerakan kanggo ora entuk !
  Angelica futuristik V ngganggu weruh :
  - Kene jebule ! Langsung wae utawa klelep unggul kita mobil !
  Sing enom supervisor-perwira nesu nyatakake :
  - A Iki liyane boten ! E-75 wus badhe liyane luwih parah ! Sampeyan badhe kang uga ora ing ngisor siji perspektif badhe ora ditabuh . A Dadi lungaa !
  Superman-Natasha nyabrang dhéwé lan mendesis :
  - Carane bener komunis , I Aku ngomong kanggo sampeyan - kanggo sial !
  Angelica futuristik ngempet , ngempet tanpa alas kaki sikil :
  - Ayo tampil !
  Soviet mobil sawetara rada nyenyet diwiwiti munggah , lan ngguyu . Punch liwat Jerman V bathuk ora nyata lan kudu mlebu Fritz V papan . Nanging nyoba Iki nindakake ? Dheweke saka kang laras panjang bedhil Carane bajingan ... Sisa mung ngetang ing kacepetan .
  Superman-Natasha Dadi nesu Biasa Jerman bedhil poto-propelled ya wis liyane luwih gampang telung puluh papat dadi dheweke unggul V ciri . kene Sampeyan kanthi ora sengaja sampeyan bakal freak out .
  Soviet mobil teka ing repprochement apik kothak gir luwih apik mantan .
  Svetlana ngaso wuda tumit lan tweets :
  - Fuhrer cepet We ayo bungkus !
  Angelica futuristik nandheske padha :
  - Hitler We Ayo rusak !
  Rambut emas Zoya rame :
  - Menehi nggo kae cepet-cepet Miturut pasuryan !
  ING iki wektu bobote proyektil Hitler kang bedhil seneng langsung V dhasar menara . bocah-bocah wadon wungu lan nandhang sangsara V ambruk metu logam
  LAN mengko menehi kula sek Kabeh papat pranyata meh pancen wuda ing kathok lan gantung ing rak . Ing tanpa alas kaki tendhangan wong ayu murub api unggun geni didilat wuda , anggun soles bocah-bocah wadon .
  Superman-Natasha Aku nyoba kesel tapi dheweke sikil jebul dadi kenceng diperes V pad , lan Banget padha lara mulur vena Iki wus klasik rak , karo tradisional manggang roti tumit A ing bocah-bocah wadon sikil Banget malah seksi , lan geni njilat soles nindakake padha liyane luwih atraktif .
  Nanging rada lara wong ayu . padha lagi nyoba gratis . Nanging bantalan Banget awet A dheweke liyane lan bocah-bocah wadon iku valkyries nggantung bobot .
  padha prajurit V cendhak rok , karo tanpa alas kaki sikil , gundhul tangan , nanging awak katutup salaka mail chain padha raking pokers api unggun , lan muntahake arang kanggo tumit digoreng luwih kuwat .
  kene lan rak pranyata metu sendi , lan geni gorengan ing ngisor iki . A kene liyane lan pangeran saka dinasti Raja William muncul . ING tangan ing agustus bocah sing ngijolake pangeran-demiurge kapindho yuta dolar kanggo posisi ing SS pecut saka prickly kawat A liyane lan dheweke Valkyries anget munggah saka tukang nyembur
  Pangeran Dewata nglirik , lan Carane bakal kenek Superman-Natasha Miturut otot mburi Sanadyan prawan lan wani , nanging dheweke saka tumit sadurunge mburi sirah gumun kaya iki nyeri kang nggantheng liar bengok-bengok .
  Sabanjure kenek lanang - pangeran digawa mudhun ing Zoya . Ta sanadyan lan diperes kenceng untu , ora dicekel saka bengok-bengok . A ing bali muncul getihen garis-garis lan kobongan
  Barbarossa Jr. karo nyengir ngandika :
  - Sinau kowe liyane perlu !
  Sabanjure kenek kudu Miturut Angelique futuristik . LAN iki wadon enom ora dicekel saka bengok-bengok . lanang macet iku anakmu tanpa alas sikil V geni . Diekstrak prigel driji ember lan mbuwang rambut abang kewan kewan V pasuryan . Ta bengok-bengok liyane luwih kuwat , lara !
  Barbarossa Jr. karo seneng tampilan ngandika :
  - Nanging Sampeyan utawa wanted karo wong Jerman !
  Sawise tak jeblugan , lan Svetlana . Carane iku ora diperes rahang , nanging padha bengok-bengok . Kabeh utawa pecut saka abang-panas , prickly kawat wus liyane liyane lara , carane murub ing ngisor tanpa alas kaki karo sikilmu . wong-wong mau luwih saka iku bocah-bocah wadon wis wis biasa kanggo taun gawe gawe tanpa sepatu , lan padha soles sikil , banget elastis lan awet
  Nanging geni lan padha panggang . Valkyries wis V tangan terus , lan pecut saka abang-panas kawat
  Superman-Natasha ing kabeh tenggorokan bengok-bengok :
  - Ya apa Iki iki ?!
  Barbarossa Jr mangsuli:
  - Interogasi wanita sing ora manut! Sampeyan ana ing panangkaran lan bakal mangsuli kabeh!
  Natasha nyathet:
  - Kita ora pengin mati dadi ridiculously! Ayo kita lunga lan kita bakal terus berjuang!
  Barbarossa Jr nggereng:
  - Apa nglilani sampeyan lunga?
  Angelica mangsuli:
  - We are penyihir, lan kita bisa menehi wong sing bakal nyimpen kita hadiah paling terkenal kabeh!
  Barbarossa Bock kaget:
  - Lan apa sampeyan bakal menehi kula?
  Natasha kanthi yakin ngandika:
  - Kita bakal nggawe sampeyan enom langgeng, lan sampeyan ora bakal tuwa!
  Bocah lanang manthuk:
  - Ya, aku bisa ngeculake sampeyan kanggo iki! Nanging kepiye sampeyan bisa mbuktekake?
  Natasha ngandika:
  - Sijine tangan sampeyan ing geni lan ora bakal natoni sampeyan! Sampeyan bakal weruh yen kita bisa nindakake sihir!
  Barbarossa Jr. kanthi ati-ati nyelehake tangane ing geni, nguripake lan mangsuli kanthi eseman:
  - Ya, sampeyan bisa! Inggih, kados pundi kamardikan panjenengan minangka ijol-ijolan kalanggengan kula!
  Lan bocah-bocah wadon duwe kesempatan anyar. Nanging perang isih ana ... Ing Januari, Gorky lan Kazan dijupuk.
  Ing awal Februari, Jerman, Finns lan Swedia dijupuk Karelia lan miwiti serangan ing Arkhangelsk. Kahanan wis saya mundhak dramatis.
  Elizabeth ditransfer ing SU-100 menyang kutha iki.
  Dheweke lagi gelut ana saiki. Februari lan frosts. Nanging bocah-bocah wadon isih gelut tanpa alas.
  SU-100 bobote mung wolulas ton kanthi proteksi anti peluru. Dheweke rentan, nanging mobile. Lan dheweke ora kudu ngadeg ing ambush; dheweke kudu pindhah watara supaya ora kena.
  Nalika sampeyan pindhah, tank dadi panas lan bocah-bocah wadon ora kadhemen tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Elizabeth, nembak Nazi, nyanyi:
  - Lan iki syarat! Lan iki dina Rebo! Nanging omong-omong, cuaca sing adhem apik kanggo kesehatan! Cuaca sing adhem apik kanggo kesehatan kita!
  Lan kanthi driji sikil sing gundhul bakal nyerang Nazi. Lan T-4, tank cilik iki, ditabrak.
  Para pejuang kudu dicathet minangka pejuang kelas kolosal.
  Ekaterina uga nembak nganggo sikil telanjang lan njerit:
  - Bakal ana komunisme!
  Elena, uga nembak mungsuh lan njotosi dheweke, ngguyu deafeningly:
  - Kamenangan edan nunggu kita!
  Efrasia, nusuk tank Wehrmacht nganggo sikil gundhul, biru amarga kadhemen, kanthi yakin mangsuli:
  - Ora ana sing bisa nyegah kita!
  Warriors iki mung super!
  Nanging, sayangé, kepahlawanané sithik banget ... Arkhangelsk uga ambruk ... Jelas ora cukup amunisi ...
  Jerman pindhah menyang Moscow saka mburi. Ing Maret, perang pecah kanggo Ryazan. Gerombolan Hitler mlayu saka wetan...
  Sawetara langkah darurat dibutuhake.
  Moscow isih tetep metu, lan Stalin wis nglumpuk dewan keamanan. Rembugan gugup. Ora ana gagasan anyar sing diajukake.
  Mung Beria sing nyaranake:
  - Mungkin kita pancene kudu menehi katentreman marang Reich Katelu babagan syarat apa wae, supaya dheweke ora ndemek kita!
  Stalin mangsuli kanthi duka:
  - Iki dudu pendekatan sing konstruktif, Comrade Beria! Kita butuh gerakan sing kuat!
  Marshal Vasilevsky mangsuli kanthi jujur:
  - Ora ana cadangan, Yang Mulia! Meh kabeh padha mati ing perang sing ora padha. Kajaba saka SU-100, ora ana jinis senjata anyar liyane ing seri kasebut. Pancen IS-3 bakal siyap rauh, nanging tank iki angel diprodhuksi, lan bakal angel diluncurake menyang seri ing kahanan saiki.
  Marshal Zhukov kanthi nesu nyathet:
  - Yen sampeyan ora bisa menang, mung ana siji bab - mati kanthi kamulyan!
  Stalin pengin ngomong apa-apa, nanging ana cah wadon tanpa alas ing rok cendhak. Sumunar tumit telanjang dheweke, dheweke nggawa kiriman.
  Stalin mrihatinake mripate lan nggero kanthi nesu:
  - Leningrad, ora bisa nahan keluwen lan blokade pirang-pirang wulan, ambruk! Saiki kutha kapindho kita wis dicekel Krauts!
  Marsekal Zhukov nyebar tangane lan nyathet:
  - Oh, Stalin gedhe ... Iki elek!
  Beria nyaranake:
  - Mungkin kita kudu njupuk sewu wong kanggo ngurmati iki?
  Panglima Agung nguwuh:
  - meneng, bodho gundul! Ana sing kudu diputusake!
  Molotov nyaranake, stammering lan gugup stroking dhengkul telanjang bocah-bocah wadon:
  - Ayo ngajak Jerman kanggo sementara mandegake geni, lan mung banjur miwiti rembugan kanggo tentrem ing sembarang syarat.
  Stalin ngguyu:
  - Coba! Nanging ora bakal ana kapitulasi. Moscow bakal tiba, kita bakal perang gerilya!
  Beria nyathet kanthi nyengir:
  - Nanging iki mung bakal nambah ombone saka kasangsaran wong, Comrade Stalin. Bisa uga...
  Stalin kanthi tegas mbanting ajiné ing meja:
  - Ora! Ayo Molotov ngusulake rembugan! Lan ora ana liyane, kita perang nganti pungkasan!
  Jerman ngubengi Ryazan ing pertengahan Maret. Ngalami kekurangan amunisi, pasukan Soviet nyoba metu saka kutha.
  Alenka lan tim dheweke mlaku, tumit sing gundhul sumunar ing salju musim semi sing ilang.
  Bocah wadon nembak Nazi lan nyanyi:
  - Kamulyan kanggo semangat kita, kamulyan kanggo negara gedhe!
  Lan nganggo sikil kosong dheweke bakal mbuwang hadiah pati. Lan dheweke bakal nyebarake Nazi ing kabeh arah.
  Anyuta, nembak mungsuhe, ujar:
  - Lan jotosan kita, hadiah suci, lan biaya!
  Alla uga mlayu, murub marang Nazi, mbuwang batu bara sing mbledhos nganggo sikile, lan hisses:
  - Kita ora bakal nyerah!
  Lan Maria gemerlap, murub ing fasis, lan sak tenane mowing mudhun, lan snarling untu, squeals:
  - Ora ana sing bakal nyegah kita!
  Lan tumit telanjang dheweke ngirim paket ngrusak pati lan karusakan.
  Marusya, njupuk ing Nazi, cukup logis nyathet:
  - Komunisme ora bakal luntur!
  Matryona, nembak mungsuh lan nyuda rangking, kanthi logis lan rasional nyathet:
  - Lan iman ing partai bakal tetep nganti pirang-pirang abad!
  Lan driji sikil gundhul bakal mbuwang hadiah saka annihilation.
  Bocah-bocah wadon padha metu saka ring. Nanging kahanane isih rame.
  Lan padha ora bisa uwal ngendi wae.
  Thaw spring rada tundha advance Jerman. Kajaba iku, Nazi nyawiji karo Jepang lan wiwit nguwasani Asia Tengah.
  Sing uga ngganggu dheweke lan April liwati kanthi tenang. Lan ing Mei, tank Soviet pisanan IS-3 pungkasanipun dirilis. Lan dheweke bisa digawa menyang parade May Day.
  Umur lan weakened, Stalin nyawang iki, hunched liwat. Penampilane mratelakake kesel banget.
  Amarga sifat produksi intensif tenaga kerja, IS-3 isih ora bisa diproduksi.
  Bentenane sing signifikan saka loro kasebut mung wujud menara. Dheweke kaya piring mabur, lan bathuke kaya cucuk bangau. Mesthi, amba tambah saka inclination dilindhungi bagean frontal uga, nanging produksi rumit. Kajaba iku, bagean ngisor bathuk rawan lan yen ana proyektil, ora bakal ricochet maneh.
  Stalin ngacungake tangane lan ilang menyang bunker, lan serangan Nazi liyane diwiwiti. TA-400 lan Yu-287 kanthi swiwi sing maju melu serangan udara.
  Lan maneh padha nembakake rudal balistik kanthi swiwi sing dipandu radio.
  Kremlin ngalami karusakan sing signifikan.
  Stalin serius mikir babagan ngungsi saka Moskow.
  Ing pertengahan Mei, sawise rampung redistribusi Asia Tengah, Nazi saka wétan lan kulon wiwit nyerang Moscow. Perang sengit liyane rame.
  Pasukan Soviet perang kanthi heroik. Nanging pasukan banget unequal. Tank E-75 Tiger-3 uga muncul ing perang. Lan massively "Panther" -3. Pertempuran kasebut, ayo ngomong, luar biasa.
  Ing pungkasan Mei lan awal Juni, Nazi ngrampungake ngubengi Moskow sing meh lengkap.
  Stalin kanthi solemn ngumumake yen dheweke bakal tetep ana ing ibukutha lan bakal perang ana ing kono nganti mati.
  Moskow dibom lan dibom. Iki diubengi dening garis pertahanan sing kuat banget sing ora gampang dikalahake. Cadangan amunisi lan panganan sing akeh dikonsentrasi ing ibukutha.
  Lan Stalin relatif aman ing kutha lemah.
  Hitler tanggal 22 Juni 1945, nalika persis patang taun wis liwati wiwit wiwitan Perang Patriotik Agung, dhawuh kanggo mungkasi serangan ing ibukutha, lan tinimbang runtut numpes karo artileri lan aviation. Lan terus ngebom kanthi yakin.
  Lan serangan terus dipindhah menyang Siberia. Sampeyan kudu njupuk Sverdlovsk lan Chelyabinsk sadurunge kutha-kutha iki ditutupi salju ... Ing pungkasan Juni ing awal Juli, loro kutha kunci dijupuk sawise perang wangkal ... Jerman padha obah ing Siberia. Siji-sijine, desa-desa Soviet ambruk.
  Ing September 1945, Nazi nyedhaki Novosibirsk. Pertempuran uga pecah kanggo pemukiman iki.
  Tentara Abang perang bebarengan karo milisi lokal. Tamara uga perang kaya pahlawan ing kene.
  Wis pungkasan September, salju lan beku. Lan batalyon bocah-bocah wadon gelut tanpa alas kaki lan nuduhake kepahlawanan sing luar biasa.
  Lan prajurit perang kaya panthers.
  Tamara njeblug, mbuwang batu bara sing mbledhos nganggo sikil telanjang lan njerit:
  - Ora ana sing bakal nyegah kita! Ora ana sing bisa ngalahake kita!
  Bocah-bocah wadon liyane nggero banget:
  - Kita bakal mati, nanging ora bakal nyerah!
  Lan perang terus ...
  Mung ing awal November Novosibirsk tiba ... Perang terus. Uni Soviet isih durung nyerah. Moscow diblokir lan diobong.
  Pasokan pangan lan amunisi strategis disimpen ing kutha lemah, mula bisa tahan nganti suwe.
  Jerman terus-terusan ngebom lan nyerang kutha kasebut.
  Tank super-heavy anyar "Rat" uga muncul. Kendaraan iki bobote rong ewu ton lan bersenjata sawetara bedhil.
  Kendaraan kanthi waja 400 mm digunakake minangka tank terobosan ... Lulus tes pertempuran ...
  Nanging dheweke macet ing landak lan dirusak dening pilot kamikaze sing nabrak dheweke.
  Nanging, tank anyar "Rat"-2 muncul, malah luwih gedhe lan luwih abot ...
  Stalin ngrayakake Taun Anyar 1946 ing Moskow, sing isih durung dijupuk. Pimpinan gedhe saka USSR iki count ing Ajaib. Moscow wis dadi kutha benteng nyata.
  Pasokan pangan bisa tahan nganti pirang-pirang taun maneh, lan amarga nyuda populasi amarga pamboman lan penembakan, luwih suwe. Nanging amunisi gumantung saka kacepetan lan intensitas serangan kasebut.
  Nanging Beria ujar:
  - Mbok Stalin, kita bisa teka menyang persetujuan karo Hitler bab kamardikan kita?
  Panglima Agung ngandika kanthi tegas, nyentak ajine ing meja:
  - Aku ora ngomong karo kanibal, Lavrenty! Apa sampeyan ngerti!
  Beria ngendika karo ngguyu:
  - Ayo padha ngarep-arep kanggo Ajaib, oh gedhe!
  Stalin ngandika, kringet:
  -Sabar lan gaweyan sethithik!
  . EPILOG
  Taun anyar 1946 dumadi ing pertempuran lokal. Jerman lan Jepang mboko sithik ngrebut kabeh kutha gedhe. Verkhoyansk minangka pungkasan musim gugur ing wulan Agustus. Jerman duwe tank anyar AG-50 ing wangun piramida.
  Tamara lan tim perang banget ing Verkhoyansk.
  Bocah-bocah wadon, kaya biasane, padha tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Padha perang nganti mati. Lan karo driji sikil gundhul padha mbuwang paket mbledhos karo pasukan agawe.
  Banjur, nalika amunisi entek, dheweke bisa lolos menyang taiga liwat ruang paling ngisor lan trowongan.
  Dheweke wis siyap ngangkat senjata lan perang maneh, sanajan perang gerilya.
  Ing USSR, zona partisan muncul lan ana perang lemah.
  Ibukutha isih tetep metu, mula Hitler kepengin mati kaliren lan nylametake prajurite, sing wis akeh sing tiwas.
  Kangge, bocah-bocah wadon mbesmi Nazi lan Jepang ing macem-macem cara lan cara.
  Utamané Natasha lan tim.
  LAN jebul dadi maneh V T -34-85. Mobil , mesthi padha , ora anyar . LAN kanggo pungkasan patang puluh kaping enem saka taun ketinggalan jaman
  A kene lan AG -50. Ngelingake aku sedheng piramida karo Banget dawa bakul mobil kabeh sewidak gangsal ton kekandelan waja karo kabeh wong amba 250 mm ing ngisor miring Kanggo cangkang T -34 pancen ora bisa ditembus .
  Superman-Natasha V ngganggu mendesis :
  - Iki Carane olahraga ! Angkat gunung !
  Angelica futuristik nyawang mubeng . Saiki padha padha V kang tradisional bikini LAN soko kaendahan wis teka ing pikiran .
  A Svetlana ditekan ing tuas tanpa alas kaki tumit lan ayo padha lunga tank dheweke mendesis :
  - Manuver ! mung maneuver !
  AG -50 dilengkapi kuat 105 mm mriem karo dawa bakul ing 100 EL . Dheweke saged kenek ing gedhe jarak wong-wong mau liyane , y telung puluh papat karo kualitas waja ora masalah . siji kenek lan pungkasan .
  Svetlana diwiwiti ayunan Soviet tank kene mungsuh pucuk . Proyektil malah sethitik uneg-uneg waja Nanging Kanggo kebeneran mleset . A sawise kabeh daya kolosal - uranium inti
  Superman-Natasha bisik-bisik padha abang lambe :
  - On lambang karo nelangsa pasuryan - maneh kekaisaran lair !
  Angelica futuristik dipecat nggunakake tanpa alas kaki driji sikil Proyektil seneng V isih ngadeg piramida tank LAN klelep karo waja V resek wis Banget dheweke condong lan semen .
  Jerman tank , mesthi padha , impenetrable , karo kabeh wong sudhut malah Kanggo IS -7. A tenan ngendi sadurunge dheweke T -34-85.
  maneh Jerman shoots ... Svetlana ditekan wuda tumit ing rem LAN Aku bisa nyingkiri tank saka kalah . sanadyan fatal hadiah mlumpat liwat sakabehe cedhak .
  Superman-Natasha V ngamuk ngandika :
  - Ya We lan macet !
  Angelica futuristik nyengir . dheweke kelangan suwek karo dhewe kotang kapapar dhuwur dhadha karo Stroberi puting susu Dheweke nuduhake untune padha mutiara untune LAN tweeted :
  - Pengecut ora muter V hoki !
  LAN ditekan abang pentil ing pemicu kuwi kene dheweke wani lan gemerlap dheweke - setan A Mbok jenis , Russian malaikat dhewe .
  Proyektil miber metu saka ora kakehan dawa doula Flashed dening ... Lan seneng langsung V bakul Jerman mobil AG . Mumbul kang kaya jotosan mercon
  LAN Kabeh papat bocah-bocah wadon bebarengan , padha nguwuh :
  - Siji , loro - Aku entuk ! Fritz Miturut sungu Dadi menehi !
  LAN Carane goyangake padha padha tanpa alas kaki sikil . kene Iki bocah-bocah wadon ! A kapan ing shooting nggunakake wuda payudara yaiku V satus sapisan luwih efisien .
  Superman-Natasha karo mesem weruh :
  - Iki tank Saiki Kanggo kita aman . Nanging Carane kang ngrusak ?
  Zoya karo mesem disaranake :
  - A V perang koboi gaya , we kang Ayo nyapu !
  Svetlana digawe cepet obah kang tank Nanging mungsuh , ora disangka noleh lan kesusu mlayu​ Dheweke digawe cepet apik tenan cepet : kabeh utawa turbin gas mesin . LAN wus temenan luwih cepet tinimbang T -34-85.
  Kaya gajah mlayu saka Pugs . Kabeh badhe ora ana apa-apa . Nanging gajah ngerti carane ngalih malah Banget cepet .
  Superman-Natasha nesu dipindhah Miturut waja tanpa alas kaki sikil lan rame :
  - Kene ! Inggih Carane sawise kabeh We ketinggalan konco saka fasis !
  Zoya karo nelangsa V swara , nyanyi :
  - Kabeh mokal , bisa V kita jagad !
  LAN gonjang-ganjing kang rambut , werna godhong emas
  Angelica futuristik karo bungahaken sang , lan dirilis liyane proyektil Iku kenek V waja buritan lan pecah .
  - Padha teka apa impen unprecedented ... Nenun apa wreaths telat ... Bisu wus Gerasim ing sawijining dina ! Saiki Dheweke sumpah sumpah !
  Svetlana kenceng weruh :
  - Sumpah sumpah iku vulgar !
  Superman-Natasha pengin soko ngomong pinter . Nanging kene muncul liyane fasis tank On iki sapisan E -75. padha nggih dilindhungi V bathuk , nanging akeh luwih elek karo sisih Apa bener, telung puluh papat kang Kabeh padha ora doyo liwat
  On iki kaping , Zoya dibuwang karo dhewe kotang LAN kapapar abang pentil
  Aku njupuk lan ditekan dhadha ing pemicu bedhil Kerjane ...
  Proyektil maneh seneng langsung V bakul massive bedhil LAN satus gangsal milimeter bedhil medal saka bangunan .
  LAN iki Jerman kesusu mlayu​ apik cara nggawa metu saka bangunan paling dilindhungi mobil iku ngalahake Miturut batangan .
  Superman-Natasha remen nyatakake :
  - Kene sampeyan weruh ! We kita menang !
  A kene lan katelu tank On iki kaping " Royal" singa ". U dheweke senjata , peluncur bom kaliber ing 450 milimeter . kuwi Yen bajingan , banjur sawetara sakabehe ora bakal katon .
  Superman-Natasha ing iki sapisan mutusaké tembak awake dhewe . Aku njupuk mati kotang Kang ing dheweke sawise kabeh dhuwur , lan elastis dhadha . Seger minangka ing bocah-bocah wadon . LAN jawata Carane bakal njupuk lan bakal mencet rubi pentil
  Proyektil miber metu ... Lan " Royal" singa " ditampa langsung V bakul LAN ageng mobil Carane bakal njeblug . apa lan pasangan ngadeg Miturut pinggiran tank miber ing sawetara atusan meter
   ya wis lan telung puluh papat goyang . mobil meh wae ora diuripake lan​ jebul dadi nyuwek saka tanah
  Angelica futuristik malah kenek ing ndharat bathuk , mbengok :
  - Kaya jaran kuldi !
  LAN kaancam menyang Krauts tinju
  Superman-Natasha wus wareg , lan nyengir mutiara , banget gedhe untu :
  - Kene We diwenehi Miturut marang mungsuh ! Carane iku mestine !
  Zoya sang , karo kanthi bungah :
  - Tresna lan mati ! apik lan ala ! apa suci apa dosa ... A marang aku ngerti Kabeh padha !
  LAN prawan dipindhah tanpa alas kaki sikil Miturut logam
  Sabanjure mungsuh E -100. mobil mbebayani KARO peluncur bom lan 75mm​ mriem karo Banget dawa bakul Iki serangan modifikasi , lan saged nepaki peran lan pejuang tank A pitung puluh lima milimeter bedhil Kanggo Soviet tank cukup cukup .
   A bakul peluncur bom katutup kap
  Superman-Natasha nyabrang dhéwé ing bantuan tanpa alas kaki sikil , lan tweeted :
  - Inggih , kita badhe kang ngalahake ?
  Zoya , goyang untu , sarujuk :
  - Mesthi wae !​
  Angelica futuristik abang pentil ditekan ing pemicu bedhil Iku makarya . ngidoni mateni ngisi daya . LAN diselani relatif kurus tapi nanging dawa bakul Jerman bedhil
  Svetlana kanthi semangat tweeted :
  - Agung ! A Saiki menehi geni marang aku !
  LAN jawata padha kapapar mine awak U kabeh papat dhadha ing dhuwur LAN Banget malah ayu , seksi , menggoda . Dadi karo kaya iki bocah-bocah wadon Aku pengin nindakake tresna . Inggih Mbok dadi luwih apik padha ? Mbokmenawa mung liyane bocah-bocah wadon !
  LAN kene wadon enom kejiret kula wayahe nalika​ kap wiwit mbukak munggah . LAN nggunakake mine abang kaya puting bakal ngeculake proyektil Miturut Jerman peluncur bom .
  A Fritz ora ngatur malah lan mripat kethip-kethip ... Piye bakal njupuk lan bakal njeblug ... Ing Kabeh sisih buyar udud logam .
  Svetlana digosok marang aku kuwat tangan lan squeaked :
  - Aku prawan asli si Naga !
  LAN Carane ngguyu ! LAN bakal njupuk , ya bakal nuduhake ilat !
  Superman-Natasha njupuk lan kanthi semangat sang :
  - Patriot ! Soviet patriot ! Wonten pinten Krauts dipateni Sampeyan !
  Zoya dipethuk lagu , lan goyang-goyang wuda payudara , lanjutane :
  - Patriot ! abang patriot ! LAN ing bocah-bocah wadon Kabeh sampeyan impen !
  LAN padha jawata Carane bakal njupuk lan dheweke bakal ngguyu ! LAN ilat bakal nuduhake ! LAN nyengir untu - taring !
  LAN tanpa alas kaki sikil bakal pindhah lengan rem ...
  Bocah-bocah wadon ing kene jelas paling apik, sanajan dheweke duwe tank sing wis lawas. Lan padha terus partisan.
  Nanging ing April 20, 1947, serangan anyar ing Moscow wiwit. Wong Jepang, Turki, lan kabeh wadyabala manca padha melu.
  Hitler pungkasane ora sabar lan mutusake kanggo mungkasi USSR. Lan pribadi karo Stalin, ngubungake karo dheweke perang gerilya isih kobong ing wilayah Rusia.
  Kaya, yen Moskow tiba, mula perang bakal rampung.
  Lan sing nemtokake, serangan umum diwiwiti.
  Tank super abot "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 lan liya-liyane uga nyerang.
  Kanggo siji, kutha iki uga ditembaki karo rudal balistik.
  Lan pertempuran, pesawat disk invulnerable saka Reich Katelu uga digunakake. Kuwi armada.
  Alenka lan tim dheweke wani ketemu Jerman lan menehi wong perang.
  Alenka nguncalake granat nganggo driji sikile sing gundhul, nyemburake lan nggero:
  - Kanggo semangat Rusia!
  Anyuta, nembak mungsuh lan ngethok barisan mungsuh, ngoceh karo tumit telanjang, menehi paket nganti mati:
  - Kanggo keagungan komunisme!
  Alla, nembak mungsuh saka USSR lan mbuwang bom karo driji sikil telanjang, blurted metu:
  - Kanggo Ibu Rus 'ing komunisme!
  Maria, nembak kanthi akurat ing mungsuh lan kanthi yakin nyuwek dheweke, nyathet, kanthi untune:
  - Rusia butuh pimpinan anyar!
  Matryona nyathet, nembak lan kanthi yakin numpes mungsuh, lan kanthi driji sikil dheweke menehi hadiah pati:
  - Mesthi iku perlu!
  Lan saka uncalan dheweke, kang kenek rink skating, loro tank Jerman tabrakan.
  Marusya, nembak Nazi, kanthi semangat nyathet:
  - Kabeh ana ing USSR, nanging mungsuh njupuk ing nomer!
  Lan kanthi tumit telanjang dheweke bakal ngluncurake pembunuh lan ora bisa ditindakake!
  Alenka nyengkuyung kanca-kancane:
  - Aja kesusu ngubur Rus! Kita isih duwe prekara sing kudu ditindakake!
  Lan nganggo driji sikil sing telanjang dheweke bakal mbuwang hadiah sing ngrusak.
  Anyuta, nembak Nazi, setuju karo iki:
  - Kita bakal ngalahake mungsuh kita, kali ing Fatherland ora bakal garing!
  Lan kanthi tumit bunder, cah wadon kanthi semangat bakal njupuk lan nyerang mungsuh.
  Alla, nembak fasis lan ngeculake potongan bledosan saka slingshot, narik tali nganggo driji sikile, ujar:
  - Iku bakal mung superman - sing bakal ngganti Stalin!
  Maria, nembak kanthi akurasi sing nggumunake lan mbuwang granat nganggo driji sikil telanjang, ngandika:
  - Kabeh sing ora owah dadi luwih apik!
  Matryona, nuthuk Fritz kanthi tembakan sing apik. Banjur, ngrusak tank kanthi sikil telanjang, dheweke nyathet:
  - Kita karo kekarepan sing ora owah lan heroik!
  Marusya nguncalake granat akeh-akeh nganggo sikile. Dadi bedhil mandhiri Nazi nguripake lan squealed:
  - Aku bakal luwih kuwat tinimbang kabeh wong!
  Alla, sawise ngalahake transporter saka Nazi kanthi mbuwang granat kanthi tumit telanjang, ujar lan mbenerake:
  - Ora aku, nanging kita! Kabeh luwih kuwat!
  Alenka wiwit nyanyi kanggo ngunggahake semangat juang, nulis nalika dheweke lunga. Lan bocah-bocah wadon liyane, nembak Nazi, njupuk;
  Kita bocah-bocah wadon saka negara USSR,
  Sing dadi obor kanggo kabeh jagad ...
  Ayo kita nuduhake conto keagungan,
  Ing ngisor iki tembang macapat kaprawiran!
  
  Bocah-bocah wadon lair ing sangisore gendera abang,
  Lan tanpa alas kaki, dheweke mlayu ing es ...
  Anak wadon lan anak lanang padha perang kanggo Rus',
  Kadhangkala putri menehi wong mawar!
  
  Bakal ana gendera abang ing jagad raya,
  Sumorot banget, kaya obor-obor ...
  Sawise kabeh, kita duwe ayunan heroik,
  Lan spanduk kita cemlorot kaya abang!
  
  Aja percaya, fasis sing dikutuk ora bakal liwat,
  Lan semangat Rusia ora bakal ilang ...
  Kamenangan bakal mbukak akun tanpa wates,
  Ayo padha ngucap salam marang sapa wae!
  
  Rusia minangka negara sing apik banget,
  Sampeyan menehi komunisme kanggo wong ...
  Mugi-mugi tansah pinaringan kanugrahaning Gusti,
  Kanggo Tanah Air, kanggo rasa seneng lan kamardikan!
  
  Mungsuh ora bakal bisa ngalahake Fatherland,
  Lan ora preduli sepira kejem lan licik dheweke ...
  Beruang Rusia sing ora bisa dikalahake,
  Prajurit Rusia banget mulya amarga kamenangane!
  
  Negara Soviet sing ayu,
  Bocah-bocah wadon ing kono bangga yen dheweke ayu ...
  Dheweke diparingake marang kita kanthi lair ing salawas-lawase,
  Lan supaya anggota Komsomol padha adil!
  
  Kita perang ing pinggiran Moskow,
  Ana badai salju, salju, lan bocah-bocah wadon ora nganggo alas kaki ...
  Kita ora bakal nyerahake Tanah Air kita marang Iblis,
  sanajan sabit kita bisa nembak kanthi akurat!
  
  Dadi ing nesu, bocah-bocah wadon sregep perang,
  Lan kanthi tumit telanjang dheweke mbuwang paket bledosan ...
  Dheweke pancen fasis, nanging katon keren,
  Nyatane, mung Kain jahat!
  
  Ora ana cara kanggo ngalahake bocah-bocah wadon mungsuh,
  Dheweke lair ing sangisore lintang kaya ngono ...
  Monster sing ora bisa dikalahake yaiku beruang,
  Sing nggawe Tanah Air dadi bojone!
  
  We bocah-bocah wadon Rusia apik,
  Kita ora wedi torture lan Frost ...
  Lan kita bakal ngusir, pracaya marang serangan saka gerombolan ala,
  Mungsuh bakal edan saka dosis!
  
  Dheweke bisa nyurung mungsuh saka Moskow,
  Sanajan dheweke kebak kekuwatan gedhe ...
  Kita bocah-bocah wadon bangga karo awake dhewe,
  Mungsuh kabeh bakal ilang menyang kuburane!
  
  Aja pracaya, mungsuh ora bisa ngalahake Rus',
  Amarga saben ksatria asale saka popok ...
  Pamburu kasebut katon dadi dolanan,
  Lan mungsuh isih mung bocah!
  
  Nanging roh Rusia, roh pracaya gedhe,
  Sampeyan ngerti, ana kekuwatan sing didhelikake ...
  Mungsuh bakal remuk,
  Sawise kabeh, ksatria ora bisa dikalahake ing perang!
  
  Buang keraguanmu, bocah-bocah wadon,
  Kita minangka wong sing paling wani ing jagad iki ...
  Ayo padha numpes gerombolan Iblis menyang neraka,
  Ayo rendhem kabeh mungsuh ing jamban!
  
  Perang suci bakal mungkasi
  Katentreman lan esuk bakal teka ing planet iki ...
  Dheweke selawase karo srengenge,
  Muga-muga musim panas bakal murub ing salawas-lawase!
  
  Lan komunisme langgeng ing kamulyan,
  Lan Lenin lan Stalin gedhe karo kita ...
  Ing bioskop getih mung saiki fasisme,
  Lan kekarepan kita kanggo percaya luwih kuwat tinimbang baja!
  
  Rusiaku mrentah nganti pirang-pirang abad,
  Lan menehi kabungahan kanggo kabeh jagad ...
  Sampeyan butuh kekuatan tinju baja,
  Lan wani, nanging kanthi cara sing cukup!
  
  
  
  DUMI SING NYIPTA SENJATA AJAIB
  Gerda, Charlotte, Magda lan Christina, sing nyoba "Macan" ing sawijining wektu, uga mimpin pangembangan model sing janjeni: "Panther"-2. Bocah-bocah wadon sijine mesin lan transmisi ing siji blok - tengen, lan nggawe menara panah lan cilik. Lan gearbox wis diinstal ing engine dhewe. Akibaté, "Panther" -2 dadi siluet kurang saka rong meter, lan jumlah kru wis suda kanggo telung wong. Kekandelan saka waja ing ngarep awak tambah kanggo 120 milimeter ing lereng gedhe, lan ing sisih 82 milimeter ing lereng. Lan menara nganti 150 mm ing ngarep lan 82 mm ing sisih, ing lereng. Ing wektu sing padha, kabeh kendaraan wis suda kanggo 35 ton, kang digawe iku bisa kanggo njaluk dening engine 700 daya kuda lan nambah kacepetan lan maneuverability saka tank. Ing wektu sing padha, maneuverability kendaraan uga wis apik, lan sasis wis dadi luwih entheng lan luwih gampang kanggo ndandani lan njaga. Ana enem rollers total, kang praktis lan trep. Hitler seneng karo "Panther" 2 lan mlebu produksi ing September 1943. Kendaraan kasebut sukses, kanthi bedhil sing apik, tembus waja lan cepet. Dheweke kerja lan pindhah kanthi cepet, kanthi ergonomis sing apik banget.
  Lan sing paling Jahwéh, iku luwih gampang kanggo gawé lan mbutuhake logam kurang. Lan ing wektu sing padha iki dibedakake dening survivability ibukutha. Iku ora supaya gampang nembus kendaraan kuwi karo slope waja gedhe.
  Pasukan Soviet duwe masalah serius. Kajaba iku, Jerman, tinimbang program Fau, nandur modhal ing pangembangan pejuang rakyat, lan nggawe XE-162, prasaja lan murah kanggo ngasilake lan banget entheng lan bisa maneuver.
  Mesin iki dikembangake ing kahanan sing luwih apik lan gampang digunakake. Lan ora gampang banget kanggo dheweke.
  Iki nyebabake perang udara brutal marang pasukan Soviet lan sekutu. Pejuang bobote mung siji lan setengah ton nalika kosong lan meh kabeh saka kayu. Dadi, mesin kasebut pancen efektif banget.
  Kahanan kasebut tambah parah amarga bocah-bocah wadon Jerman wiwit aktif ndhaptar unit penerbangan.
  Albina lan Alvina wiwit aktif entuk skor, gelut, minangka aturan, tanpa alas kaki lan mung bikini. Lan bocah-bocah wadon iki ora bisa ditembak. Lan wong-wong mau padha aktif ngethok mungsuh. Lan carane ayu blonde iki: mung Aryans bener!
  Albina mencet pemicu kanthi sikil sing apik lan ngethok sawetara pesawat lan njerit Soviet:
  - Kamulyan kanggo Reich Katelu!
  Alvina mencet puting abang ing pemicu, nabrak telung kendaraan Soviet lan nggero:
  - Kamulyan kanggo Motherland kita!
  Bocah-bocah wadon gelut - sampeyan ora bisa ngomong yen dheweke lemah. Ora, dheweke agresif banget lan bisa ngrusak kabeh wong.
  Sakabèhé tentara iki gagah. Lan ing mangsa baris ngarep stabil. Mainstein ngluncurake serangan balik lan bisa ngalahake pasukan Soviet ngluwihi Dnieper, nggawe pasangan cauldrons gedhe. Jerman uga bisa ngusir serangan ing cedhak Leningrad. Ing kene dheweke ngandelake garis pertahanan sing kuat. Kajaba iku, sawise kekalahan ing Ukraina, Stalin mbatalake sawetara divisi saka arah iki lan ngidini Jerman ngusir serangan kasebut. Ing ngarep dianakaké metu, lan Jerman bisa nahan metu ing mangsa sadawane kabeh perimeter saka serangan.
  Gerda pribadi perang ing Panther 2, bebarengan karo bocah-bocah wadon. Lan senadyan mangsa, para ayu perang tanpa alas kaki lan mung nganggo bikini.
  Gerda menet tombol joystick kanthi driji sikile sing gundhul, nggebug mungsuh lan squeak:
  - Kamulyan kanggo kekaisaran kita!
  Charlotte uga menet lever nganggo driji sikil, ngrusak menara telung puluh papat lan dikonfirmasi kanthi agresif:
  - Kamulyan kanggo pahlawan!
  Christina menet tombol nganggo penthil abang lan nabrak mobil Soviet, squeaking:
  - Lan kamulyan kanggo kita!
  Magda nembak papat bedhil mesin, ngethok infantri Soviet nganggo driji sikil lan ujar:
  - Langgeng, kamulyan menang!
  Dadi bocah-bocah wadon dadi liar lan wuda, tumit bunder padhang.
  Lan nalika nyedhak "Tiger"-2, tank iki, bobote sèket lima ton, janji bakal pangayoman saka 250 mm ing bathuk lan 170 mm ing sisih.
  Sing karo mriem 88-mm ing 71 EL, iku mesin banget prayoga.
  Lan saiki ing musim semi Jerman wis maju ing Italia lan kanthi yakin ngremukake sekutu.
  Dheweke njupuk Naples lan nyerang Sisilia.
  Lan pasukan Sekutu nyerah kanthi atusan ewu. Lan padha numpes sak tenane. Panthers Jerman ora bisa dihentikan.
  Lan bocah-bocah wadon nggawe Inggris tiba menyang dhengkul lan ngambung gundhul, sikil chiseled, lan dilat tumit bunder saka ayu karo ilat.
  Ing wulan Juni, Sekutu nyoba maju kanthi ndharat pasukan ing Normandia. Nanging wong-wong mau padha kalah banget ing kono. Maneh, atusan ewu tawanan, lan akeh peralatan sing dijupuk.
  Roosevelt nandhang serangan jantung lan dadi lumpuh. Amerika Serikat nyoba mungkasi perang sing angel. Britain nimbang opsi kanggo tentrem karo Krauts. Kahanan kasebut saya tambah akeh amarga bom sing luwih kuat ing kutha-kutha Inggris nggunakake pesawat jet. Nanging pejuang Inggris ora bisa nyekel pesawat kasebut.
  Dadi Churchill wiwit njaluk tentrem. Nanging Fuhrer ora sabar. Panjenenganipun bursting karo kesadaran saka kekuatan dhewe.
  Nanging Inggris isih setuju kanggo tentrem. Lan iki kuwatir Stalin, sing nawakake Fuhrer gencatan senjata. Hitler setuju kanggo mandek memungsuhan telung taun, kasedhiya yen ora ana sabotase partisan, lan pihak tetep ing wates, lan USSR sadean lenga lan gandum kanggo Jerman.
  Stalin setuju karo iki ... Lan Krauts nguculi tangane.
  Pukulan pisanan, mesthi, yaiku Gibraltar. Sawise nyekel benteng iki, sampeyan bisa nransfer pasukan menyang Afrika kanthi jarak sing paling cedhak. Nalika nyerang bèntèng, Jerman nggunakake bedhil serbu MP-44 paling anyar, bocah-bocah wadon uga nambah: dheweke nggawe luwih entheng lan dipercaya.
  Lan Albina lan Alvina, bocah-bocah wadon sing nggawe pesawat Jerman luwih praktis lan cepet, perang ing langit.
  Lan padha remuk sekutune kiwa tengen. Gibraltar mesthi dijupuk langsung. Franco kepeksa sarujuk marang ultimatum Hitler. Aja nganti fasis ngrebut negara sampeyan.
  Jerman akselerasi ing tank lan bledosan menyang lokasi mungsuh.
  Sawise Gibraltar tiba, Kraut mlebu Maroko. Lan padha pindhah, ngrebut wilayah. Utamané tank Fritz padha obah ing Aljazair. "Panther" 2 cepet geser ing wedhi. Iki dimodernisasi kanthi mesin sing luwih kuat, lan mandheg. "Panther" -2 rampung wareg militer karo pangayoman bathuk, lan "Tiger" -2 umume tank apik tenan. Sekutu ambruk kaya decimated.
  Bocah-bocah wadon Jerman perang ing ara-ara samun, biasane tanpa alas kaki lan nganggo bikini. Padha mung lubricated kulit karo krim protèktif khusus supaya ora bakal diobong.
  Banjur wong-wong sing ayu saka Inggris sing dicekel dilebokake ing dhengkul lan meksa dheweke dilat tumit bocah-bocah wadon. Lan dheweke seneng, utamane wong Afrika, sing nindakake kanthi semangat.
  Taun patang puluh lima sukses banget kanggo wong Jerman sing ngrebut sebagian besar Afrika lan Timur Tengah. Lan ing separo pisanan taun 1946 dheweke uga ngrebut India, Burma lan Afrika liyane. Lan ana luwih masalah karo sumber pasukan, extension saka komunikasi, lan terrain saka resistance saka unit Inggris lan Amérika. Menapa malih, wadyabala kolonial boten purun perang. Ing teknologi, Jerman duwe kaunggulan sing luar biasa ing kualitas. Contone, ME-262 X, lan kacepetan nganti 1200 kilometer per jam, lan armament limang meriam pesawat. Lan Amerika Serikat lan Inggris durung duwe jet tempur luwih utawa kurang cocok kanggo pertempuran, lan malah kurang dadi bom.
  Kajaba iku, wong Jerman saiki duwe disket sing kecepatane kira-kira papat kacepetan swara. Padha rampung invulnerable kanggo penyelundupan cilik, thanks kanggo aliran laminar sing mili sak mobil. Nanging amarga iki dheweke dhewe ora bisa nembak. Nanging iku bisa kanggo nyelehake bom saka dhuwur, digunakake kanggo pengintaian, lan sing paling Jahwéh, ram kendaraan mungsuh, dijupuk mudhun karo jet.
  Piring mabur minangka senjata sing efektif kanthi jangkauan sing akeh lan bisa mabur saka Eropa menyang Amerika Serikat. Lan kadhangkala dikontrol dening bocah-bocah wadon sing ayu banget, sing luwih seneng nglawan tanpa alas kaki lan nganggo bikini.
  Kene Gertrude lan Eve ing pesawat. Kuwi loro ayu ayu. Contone, wong Amerika ireng kejiret. Diikat menyang log. Lan supaya padha nitih ing kasampurnan lanang kanggo dangu sing tawanan ilang eling, wis overworked piyambak.
  Lan saiki Gertrude, kanthi driji sikil gundhul, njupuk diskus lan ngarahake menyang target, nembak pesawat Amerika. Iki cah wadon gelut.
  Lan Eva, uga, nggunakake driji sikil gundhul, ngarahake mesin pasukan agawe ing mungsuh.
  Lan karo ngamuk iku ram mungsuh, lan mobil saka Inggris lan USA tiba.
  Jerman ngrancang ndharat ing pungkasan November. Kaping pisanan, ora ana sing ngenteni ing wektu iki. Nyatane, cuaca ora mbebayani banget kanggo urip. Nanging ing dina sing tenang sampeyan bisa nglangi ngliwati Selat Inggris lan darat. Kajaba iku, ana kaluwihan ing kebangkrutan wengi, amarga luwih angel kanggo mbela ing peteng.
  Ing wêkdal punika Jêrman sampun ngrisakakên armada Inggris tuwin Amerika.
  Dadi kebangkrutan wis samesthine tanpa masalah. Pasukan striking sing kuat mesthine minangka batalyon khusus bocah-bocah wadon sing, sanajan ing Frost pungkasan Nopember, padha tanpa alas kaki mung nganggo bikini.
  Landing diwiwiti tanggal 26 November 1946. Ing mengeti saka Pemilu Reichstag, sawise kang Hitler nampa jabatan Reich Kanselir.
  Ora ana sing nyegah landing. Lan akeh infantri lan malah tank piramida paling anyar melu nyerang. Sing ora bisa ditembus saka sudut apa wae.
  Bocah-bocah wadon, mesthi, perang ing dheweke, lan tumindak kanthi wani.
  Lan sawetara prajurit wis barefoot break pinggiran es ing puddles beku ing wayah wengi. Lan padha perang banget wani. Lan padha nindakake mukjijat saka daya kolosal. Lan nalika mbuwang granat nganggo driji sikil lan nyuwek Inggris dadi potongan-potongan, dadi kelangan banget ...
  Gerda gelut ing tank piramida "Tiger" -4 kanthi meriam lan peluncur bom, lan cukup wani. Ngirim cangkang sawise cangkang, nyuwek mungsuh.
  Tumindak kaya edan, menet tombol joystick nganggo driji sikil, bocah wadon kasebut nggero:
  - We Bare untu aktif, kita exterminate banget!
  Charlotte nggunakake penthil abang nalika njupuk, mencet tombol joystick lan nggebug mungsuh, dheweke chirped:
  - Tim konstruksi universal kita!
  Christina uga nggebug karo peluncur roket nggunakake driji sikil. Dheweke ngrusak akeh mungsuh lan ngucap:
  - Kanggo keagungan Reich Katelu!
  Lan Magda gludhug sawise dheweke. Wektu iki nggunakake pentil strawberry. Dheweke nyuwek mungsuhe lan nggero:
  - Kanggo komunisme Aryan!
  Bocah-bocah wadon iki tingkat super! Lan carane infanteri bocah-bocah wadon mlaku lan telanjang kaki, mbuwang granat nalika lagi mlaku. Lan carane gedhe lan agawe iku.
  Bocah-bocah wadon dadi gelut lan ayu.
  Lan padha ngremukake Inggris kiwa tengen. Ora nggumunake yen kanthi serangan lan pendaratan saka Prancis lan Norwegia, Inggris mung sepuluh dina. Iki apik!
  Metropolis ambruk. Lan tahap sabanjure yaiku pawai ing Amerika. Ing wulan Februari, Jerman, sanajan musim dingin, nindakake pendaratan ing Islandia: Operasi Icarus, lan ngrebut wilayah penting iki.
  Lan maneh, bocah-bocah wadon tanpa alas kaki saka batalyon SS sing beda-beda melu perang.
  Lan padha entuk sukses, sumunar tumit sing telanjang ing salju.
  Stalin ngusulake marang Hitler ing Maret 1947 perang gabungan nglawan Amerika Serikat. Fuhrer sarujuk kanggo iki, nanging ing syarat sing USSR bakal nampa bali mung Alaska, ing sawetara cara wilayah legal. Lan dheweke ora bakal nyamar dadi luwih.
  Stalin setuju karo iki ... Lan invasi pasukan Soviet liwat Alaska wiwit. Dadi cepet lan kejem.
  Tank Soviet anyar padha obah.
  kru Elizabeth perang ing tank T-54 pisanan, eksperimen lan durung rampung. April 1947. Ing Alaska isih ana salju, nanging bocah-bocah wadon Rusia gelut tanpa alas kaki lan nganggo bikini. Lan bocah-bocah wadon ayu kuwi.
  Elizabeth nembak mungsuh nganggo driji sikil sing gundhul. The American Sherman hits. Lan baring untune, prajurit ngandika:
  - Kamulyan kanggo gagasan komunisme gedhe!
  Ekaterina uga njupuk nganggo driji sikil lan kicau:
  - Kamulyan kanggo asil sing menang saka tentara kita!
  Elena uga murub, wektu iki nggunakake puting abang ing dhadhane, nggebug mungsuh kanthi apik lan nggereng:
  - Kamulyan kanggo kamenangan anyar sing nemtokake!
  Efrasia, nggebug mungsuhe nganggo pentil stroberi, lan njotosi Pershing barked::
  - Lan kita bakal menang!
  Prajurit-prajurit kasebut katon bubar kaya vixens. Lan supaya padha thresh Amerika.
  Cangkang kenek bathuk tank, nanging langsung ricochets. Elizabeth nggero lan mlumpat:
  - Kamulyan kanggo gagasan komunisme!
  Lan uga ngirim projectile bali, nggunakake driji sikil gundhul. Prawan iki ana ing misi nyata.
  Iki sing ayu gelut.
  Pasukan Soviet dianakaké ing Alaska. Lan ing Mei, pisanan IS-7, sing ana ing logam, teka.
  Lan ing kono ana kru tank Alenka.
  Sing cah wadon gelut ana. Nalika dheweke nembak mungsuh, dheweke nabrak dheweke kanthi akurat.
  Lan apa gun kuat: 130 mm. Dheweke nembus mungsuh saka jarak sing adoh. Amerika isih duwe tank utama, Sherman, sing mung apik kanggo ngrekrut ace tank Jerman lan Soviet. Ana Pershing rada luwih apik, karo bedhil luwih kuat saka 90-mm kaliber. Lan cilik banget "Super Pershing", kang mriem punika 90 mm ing kaliber lan dawa tong minyak 73 EL, saged inflicting tatu mbebayani ing sisih kendaraan Soviet IS-7 lan ing jarak cedhak. Tank Jerman sing bentuke piramida lan bedhil Amerika umume ora dijupuk saka kabeh sudut. IS-7 kena ing kapal. T-54 - "Super Pershing", bisa nggawa sampeyan cedhak sirah, lan ing sisih ing kadohan. Nanging saiki USSR duwe tank utama T-34-85, sing durung mandheg lan nglawan Amerika. Iku kira-kira padha karo Sherman, lan ora pati roso saka Pershing.
  Dadi prajurit Soviet duwe wektu angel. Lan padha katon iri ing mung, tank eksperimen pisanan IS-7.
  Mobil iki bangga lan keren.
  IS-2 lan IS-3 uga perang. Kendaraan pungkasan ora bisa ditembus sirah kajaba Super-Pershing. Inggih, IS-3 uga bisa ditembus menyang bagean ngisor awak.
  IS-2 rada ringkih ing waja frontal menara.
  Bocah-bocah wadon Natasha lan tim perang ing tank iki. Nglawan ayu. Lan saka IS-2 padha ngirim pukulan crushing karo cangkang agawe.
  Natasha menet driji sikile sing gundhul lan mbuwang pembunuh kasebut, nusuk wong Amerika lan ngomong:
  - Kamulyan kanggo gagasan komunisme sing apik!
  Zoya mencet puting abang ing tuas pembunuh lan ngucap:
  - Kanggo katentreman lan ketertiban Aryan!
  Augustine uga numpes karusakan kanthi tumit telanjang, nggebug mungsuh lan nguwuh:
  - Kanggo kamenangan sing nemtokake!
  Lan Svetlana pungkasane mbuwang sikile sing cilik kanthi bantuan driji sikil, ngethok mungsuh lan squeaks:
  - Kanggo kekuwatan gedhe!
  Prajurit wadon saka Tentara Abang maju liwat Alaska. Musim panas teka lan anget, lan bocah-bocah wadon ing tank ing bikini lan tanpa alas kaki nyenengake. Jerman, sawise nyabrang Greenland, ndharat ing Kanada. Lan saka kidul padha wiwit nyedhaki saka Argentina. Ing Brasil ana fraksi pro-Jerman lan pro-Amerika. Jerman, kanthi pukulan kuat saka divisi sing luwih siap tempur, mutusake perkara kasebut.
  Nazi duwe karabin serbu sing luwih kuat lan efektif, sing murub saka jarak sing adoh lan cepet banget. Yankees nandhang kekalahan sawise kalah.
  Tim anyar bocah-bocah wadon Inggris sing dipimpin dening Jane Armstrong nyedhaki saka kidul ... Prajurit kasebut perang ing Brasil nalika musim panas ... Pasukan Pro-Amerika nolak alon-alon.
  Nanging ing Venezuela, para wadyabala padu karo wadyabala Amerika. Padha perang ing outdated Panther-2, kang wis meh wis mandheg ing sih saka model piramida saka peralatan.
  Nanging Inggris, sanajan nganggo tank iki, luwih kuwat tinimbang Amerika. Padha murub bedhil ing Shermans, kang wis ora duwe pangarep-arep outdated lan mung bisa perang ing syarat-syarat padha karo Soviet telung puluh papat.
  Jane mecat saka kadohan nggunakake driji sikile sing gundhul. Dheweke nyerang mungsuh lan ngucap:
  - Iki minangka keagungan Britain - ora bakal luntur!
  Gringeta mbanting sikile sing pahat menyang mungsuh nganggo driji sikil sing gundhul. Dheweke nabrak Sherman lan ngucap:
  - Kraton kita bakal kelangan!
  Lan nuduhake dheweke ilat!
  Banjur Monica nembak, nyerang mungsuh kanthi sikil telanjang lan cooed:
  - Kanggo kawilujengan nyawa!
  Lan sawise dheweke, Malanya uga kenek. Iku akurat kenek Pershing luwih mbebayani, bejat awak.
  Mesthine, kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke cooed:
  - Kamulyan kanggo ide saka pasukan kraton!
  Bocah-bocah wadon perang banget agresif lan konstruktif.
  Lan unit Jerman sing dipilih pindah ing Kanada. Gerda ing tank piramida Tiger-4 numpes Amerika lan panguwasane. Lan padha pecah ing jotosan crushing saka mungsuh.
  Gerda nembak nganggo driji sikile sing gundhul, nyerang mungsuh lan ngucap:
  - Kanggo komunisme Aryan!
  Charlotte uga nggebug, wektu iki nganggo puting abang, njotosi mobil Amerika lan gurgled:
  - Kanggo keagungan Jerman!
  Christina uga nyerang mungsuh. Dheweke ngremuk waja, nggunakake driji sikil telanjang, sikil chiseled, kaya kulit endhog, lan gurgled:
  - Kanggo prestasi fenomenal kita!
  Magda uga gludhug, numpes mungsuh kaya lempung lan nggero:
  - Kanggo sumber daya kuwi mokal kanggo ngomong ing dongeng, malah ora kanggo njlèntrèhaké karo pena!
  Bocah-bocah wadon, kudu dicathet, arang banget agresif lan aktif banget. Dheweke pancen seneng banget.
  Dadi kutha-kutha utama ing Kanada ambruk: Quebec lan Toronto. Lan urip dadi luwih apik kanggo Krauts lan luwih nyenengake ...
  Hitler ngumumake yen Amerika bakal rampung!
  Amerika Serikat ora kasil ngembangake bom atom. Ketoke luck nguripake adoh saka Amerika ing sih saka Wehrmacht ing kasus iki. Dadi apa? Ana dhasar liyane kanggo kamenangan lan sukses. Dadi banget awal kanggo tiba ing nglokro.
  Nanging Kraut karo resimen manca luwih unggul tinimbang Amerika Serikat ing babagan pasukan. Lan padha bisa nindakake akeh kanggo numpes mungsuh.
  Contone, Gerda nyekel pejuang ireng. Lan bocah-bocah wadon tormented wong supaya akeh, meksa wong kanggo nggawe katresnan, kang mbuwang saka hooves kang. Lan iki bener banget kelangan.
  Ing musim gugur '47, Krauts mlebu ing wilayah Amerika Serikat sing tepat. Pasukan Soviet isih perang ing Kanada.
  Alenka ing IS-7 perang karo kabeh brigade Shermans lan Pershings. Shermans kene padha saka kelas Firefly, karo meriam 76-mm long-barreled, kang mbebayani kanggo IS-7 nalika murub ing sisih. Dadi bocah-bocah wadon nemoni kahanan sing serius. IS-7, kanggo kabeh kaluwihan, wis bedhil karo amunisi winates lan ora banget cepet-diperlokaké.
  Dadi Alenka murub nganggo driji sikile sing gundhul, nabrak wong Amerika lan squeaked:
  - Ing dalan kanggo perang!
  Anyuta nabrak Sherman siji-siji, nggunakake pentil abang, lan ngomong:
  - Kanggo kamenangan USSR!
  Alla uga bajingan karo dheweke Bare driji sikil . Dheweke njotosi mobil Amerika lan ngomong:
  - Kanggo gagasan komunisme!
  Maria uga nggebug, nggunakake penthil stroberi, ngremuk mungsuhe dadi potongan-potongan lan ngucap:
  - Kanggo manuskrip gedhe Lenin!
  Lan Matryona nyerah kanthi tumit telanjang, ngrusak armor Sherman lan squealed ing ndhuwur paru-paru:
  - Kanggo ksatria cahyaku!
  Iki lima, iki bocah-bocah wadon - sampeyan ora bisa nemokake sing luwih keren! Lan kabeh wong enom lan seger. Lan bocah-bocah wadon mambu kaya madu. Ora gumun para prajurit seneng banget nalika dilat dada Venus nganggo ilat. Lan padha isih dilat lambene.
  Ya, IS-7 menehi dalan maneh supaya ora ambruk. Mulane iku tank, kabeh tank iku tank.
  Mungkin kajaba sing piramida Jerman ...
  Nanging akeh Shermans padha matèni, lan liyane mundur.
  Iki carane bocah-bocah wadon Soviet disusupi.
  Lan ing langit Anastasia Vedmakova lan Alenka Sokolovskaya threshing Krauts. Sing bocah-bocah wadon Pokryshkin iki ora cocog. Lan para ayu perang tanpa alas kaki lan nganggo bikini. Lan puting susu abang digunakake nalika njupuk, sing nambah efektifitas pertempuran shooting.
  Nanging Albina lan Alvina luwih ngerti. Bocah-bocah wadon bisa nampa enem gelar saka Knight kang Cross. Knight's Cross of the Iron Cross kelas enem paling dhuwur kanthi godhong oak platinum, pedhang lan berlian dianugerahi sawise ditembak mudhun luwih saka sewu pesawat.
  Iki bocah-bocah wadon kanggo kabeh bocah wadon ...
  Nanging loro Anastasia Vedmakova lan Alenka Sokolovskaya saben nglumpuk luwih saka rong atus pesawat. Lan padha wis wolung lintang saka pahlawan USSR.
  Anastasia mencet jempol sikile ing tombol tembak meriam pesawat lan nembak mobil Amerika, squeaking:
  - Aku cah wadon super!
  Alenka Sokolovskaya ngethok mungsuh nganggo puting susu abang, nubruk telung pesawat lan nguwuh:
  - Lan aku malah luwih keren!
  Iki bocah-bocah wadon, bocah-bocah wadon kaya ngono!
  Lan padha numpes Amerika.
  Ya, mesthi Alvina lan Albina nggawe luwih nyenengake lan keren.
  Alvina nggunakake puting abang nalika njupuk...
  Lan stroberi Albina ...
  Lan loro-lorone bocah-bocah wadon seneng banget nggarap ilat kanthi jade, batang pulsating. Dheweke duwe semangat lan kredo agresi!
  Albina menet driji sikile sing gundhul lan ngucap:
  - Lan padha menyang segara, bocah-bocah wadon gagah!
  Alvina, nembak, dikonfirmasi:
  - Unsur kelangan, unsur mateni!
  Lan saiki Jerman, Soviet lan Jepang wis wedged piyambak menyang wilayah Amérika.
  Wong Jepang duwe pejuang dhewe-dhewe: prawan ninja. Banget wani lan gelut.
  Ing ngisor iki ana prawan ninja biru, nggunakake driji sikil telanjang kanggo ngeculake lading silet, ngethok sirahe wong Amerika lan ngucap:
  - Dheweke ora bakal lulus!
  Lan chops gilingan karo pedhang.
  Lan cah wadon ninja kuning bakal nyekel penggemar nyata kanthi pedhang. Banjur nganggo driji sikil sing gundhul, dheweke bakal mbuwang jarum nganggo racun, lan ngluncurake kanggo mateni pasukan Yankee, nusuk mungsuh.
  Lan nguwuh ing ndhuwur paru-paru:
  - Kanggo kabeh kamulyan Jepang!
  Lan cah wadon rambute abang, kaya gilingan slanting, bakal Cut mungsuh.
  Banjur dheweke bakal njupuk wong-wong mau lan kenek karo driji sikil gundhul lan buyar Yankees ing arah beda. Iki nglawan kaendahan.
  Lan bakal nggero:
  - Kita ninja!
  Banjur bocah wadon kanthi rambut ninja putih bakal nindakake maneuver helikopter kanthi pedhang. Panjenengane bakal ngethok mungsuhe lan ngremuk. Lan saka puting abang iku bakal nyebul kaya kilat, gumuruh:
  - Kanggo kamenangan Jepang!
  Ya, ora ana sing bisa nolak maling kaya ngono! Iki bocah-bocah wadon, bocah-bocah wadon kanggo kabeh bocah wadon ...
  Lan padha dadi agresif.
  Nanging perang rame kanthi intensitas kolosal. Pasukan Axis obah saka sisih lor lan kidul, kanthi harfiah nyenyet Amerika kanthi penjepit raksasa.
  Iki sak klebatan saka negara kang biyen mulya sing boggles bayangan.
  Ing pungkasan musim gugur, Krauts wis nyedhaki wilayah AS.
  Ing kene Gerda perang ing tank Tiger-4 lan ing wektu sing padha ngelingi mantan dheweke,
  Uga feats banget kamulyane.
  Gerda rada diwarnai getih, nanging seneng. Nanging swasana wis rusak dening bau nggegirisi emanating saka padharan Cut saka ghoul lan wedi sing satus liyane, yen ora luwih, saka jalmo padha teka mlaku.
  Charlotte, sauntara, njupuk sirahe mungsuh sing ulet lan nindakake gerakan "Nelson dobel" sing mateni, mbengkongake gulu makhluk kasebut. Prajurit sing murub ing kene nemoni peran minangka Ibu Teresa - ing babagan welas asih marang ghoul sing digebugi kanthi brutal. Diucapake:
  - Aku apikan, apikan, lan ibuku apikan - kaya manuk hantu sing wicaksana!
  Gerda kuwatir:
  - Apa sampeyan ora ngerti?
  Charlotte kaget:
  - Apa aku kudu ngerti?
  - Apa dinosaurus, utawa hibrida tikus lan kecoak ora krungu? - Gerda mbentang metu lambene.
  Charlotte cekikikan:
  - Aku ora nyana sampeyan dadi asu! Ya, kita bakal mateni paling ora sewu wong!
  - Padha kenek sampeyan ing sirah karo klub!
  - Ora. Percaya wae, megagnome bisa krungu kita. - Kene cah wadon faltered. "Yen Sultan Kurcaci ora njupuk dheweke, yaiku, ora nimbali dheweke menyang layanan, mula dheweke ora bisa adoh banget saka kita.
  Gerda takon kanthi kapercayan banget:
  - Lan kurcaci liyane, elf, annihobbits?
  Charlotte kanthi cepet, kanthi kekejeman lanang, ngilangi pangarep-arep pungkasan:
  "Liyane bisa uga krungu, nanging apa sing peduli?" Mung megagnome Kiy-Dar sing ngerti.
  Gerda wiwit ngusapi sikile sing ana getih ing godhong gedhe lan subur. Godhonge mung katon alus, nanging nyatane bintik-bintik. Pirang tanpa alas kaki nggambar moral:
  - Ora kabeh sing glitters iku emas, nanging kabeh sing stinks tansah dadi metu omong kosong! Ana akeh rereget ing donya sing ora bisa dipercaya ing kemurnian sing nitahake, sanajan sawise sawetara langkah ing lemah!
  Nanggepi, Iblis Geni maneh hised udhara ing pipa plastik dheweke. Banjur bocah-bocah wadon ngrungokake wengi nganti suwe. Nanging megagnome Kiy-Dar ora krungu utawa malah ora krungu. Lan jelas ora ana gnome liyane ing kene.
  Gerda nyanyi ing kene:
  - Yen kanca dumadakan dadi dudu kanca utawa mungsuh, nanging gnome ... Iki tegese omah gila nunggu kita!
  Charlotte nyelani kancane:
  - Ya, apa sampeyan pengin legiun ghoul ngubengi kita? Ayo karo sikilmu, lan cepet!
  Lan maneh padha nglajengake mlayu-mlayu, senajan prajurit loro mau wis lara kesel. Kadhangkala Gerda ambruk asleep nalika mlaku-mlaku, ing wektu cendhak manis ketoke dheweke lagi lying mudhun, ngaso (jinis turu ing ngimpi - iku mung luar biasa kelangan!). Nanging sesanti crumbled, kaya bongkahan saka lempung tiba ing lemah - gampang lan tanpa gaweyan, mung awak gemeter gemeter. Banjur kabeh diwiwiti maneh, kaya pendulum sing ora katon. Ana sawetara jinis setengah kasunyatan lan setengah kasunyatan ing saindhenging; Aku kudu puff munggah tlapukan supaya padha, abot, ora nutup. Kaki telanjang bocah-bocah wadon kasebut ditusuk kanthi kasar, nanging rasa nyeri sing nggegirisi iki ora ngidini dheweke lali awake dhewe lan ilang rasa kasunyatane. Lan lanskap mboko sithik diganti ... Tembok dhuwur katon cetha liwat pepeteng ing sakubenge prajurit pirang sing kesel katon ana ing koridor watu ireng. Aku mbayangno swara - gema abot saka dheweke mlaku. Lan ana liyane elek lan ora obah - ahead. Ana sing isih urip, isih ora katon, nunggu bocah-bocah wadon, lan padha mlayu. Mesthi, dheweke ora pengin mungkasi ing jagading wong mati, nanging isih mlayu kaya wedhus sing dioyak macan. Ora jelas kenapa, dheweke wiwit ngimpi babagan sampah kasebut, bisa uga amarga tenaga fisik sing nemen ing minggu-minggu pungkasan perang ing ara-ara samun Afrika lan gunung-gunung ing Asia ...
  Gerda bisik-bisik:
  - Lan malah swarga bisa dadi neraka, supaya sampeyan ora kudu nglangi kanggo dangu menyang neraka maneh!
  Ana sing narik tangane bocah wadon mau. Eling-eling bali menyang jawata. Dheweke dumadakan ketemu dhéwé ngadeg ora obah. Lemah ing ngarep miring alon-alon mudhun. Lan ana banyu cipratan samar. Ambegan seger lan kelembapan ambegan menyang praupane sing kesel banget.
  Gerda ngucap:
  - Wah, ternyata sampeyan bisa mlayu menyang swarga!
  - Viry! - Charlotte exhaled karo kroso ing jejere dheweke. - Panggonan ing ngendi para prajurit Jerman Raya sing gugur ing kabungahan. "Swara prajurite sing muni kebak kabungahan sing sejati.
  Gerda ora nuduhake optimisme kasebut:
  - Luwih kaya ngarepe Viriya.
  Charlotte ngandika kanthi antusias:
  - Ing ngendi ana ngarep, ana lapangan!
  Gerda ngelingi legenda, ngelingi carane, ing dalan menyang Reich Sarai, padha nyabrang kali silvery cilik. Saka dhuwure jaran kraton, nyebrang katon gampang lan cepet nyenengake. Prajurit pirang malah rumangsa kaya sultan, utawa sultana, sing luwih apik! Nanging siji bab njagong ing jaran elit ageng, lan bab liyane kanggo lelungan ing sikil loro dhewe dewi. Aku kepengin weruh carane jero lan cidra kali iki?
  Gerda kanthi licik nanging kanthi kiasan ujar:
  - Lan forefield iku mine!
  - Sampeyan bisa nglangi? - Cah wadon rambut abang nguripake kanggo dheweke.
  Gerda ngangkat bahu:
  - Apa pitakonan bodho. Ing endi sampeyan ndeleng wakil saka batalyon SS elit sing ora bisa nglangi?
  Charlotte goyangake ikal sing murub kanthi tegas:
  - Lali babagan elit SS. Punika donya temen beda utawa malah alam semesta tanpa wates karo myriad donya. Iku ora kabeh kaya karo kita!
  "Bisa?" - Gerda takon dhéwé, maneh looking menyang kekosongan sing ana ing jawata.
  Charlotte ngucap:
  - Inggih, babaran cepet! Wektu wis entek!
  - Ya, mesthi, aku kudu bisa nglangi! - jawata pirang ngandika cheerfully, ndeleng mangu ing kanca kang lanang lan ing wektu sing padha pasuryan formidable.
  Kupu-kupu sing ukurane albatross, kanthi swiwine biru lan kuning, ngayun-ayun antena minangka tandha konfirmasi yen pirang telanjang kasebut ngomong sing bener.
  "Aku uga ngira, utawa meh kaya ngono," jawabe Charlotte unsteadily. - Sanajan sampeyan ngerti paribasan: kalkun mikir lan rampung ing sup, gagak ora mikir lan rampung ing rattle! Ing kasus apa wae, luwih apik yen sampeyan ngerti carane, amarga aku ora bisa njaluk sampeyan metu. Lan mung ana siji cara kanggo kita - menyang sisih liyane.
  Gerda ngangkat tangane kenceng:
  - Mesthi, kita swam kelangan!
  Charlotte ngelingake:
  - Kita bisa uga duwe masalah karo pedhang!
  Prajurit glamor nyedhak ing pinggir pantai lan mlebu ing banyu wengi sing ireng. Gerda ngrasakake tekanan banyu - kali iki duwe arus sing alus. Pirang telanjang kaki tumungkul lan ngombe kanthi rakus, banjur disiram ing raine sing kesel lan bledug. Rasa ngantuk langsung ilang. Banyune adem lan lembut, aku pengin turu lan ngendhokke otot-otot awak wadon sing lara ...
  Gerda ngandika kanthi semangat:
  - Lan tambang ing ngarep ora katon!
  - Enteni sedhela! - bisik Charlotte.
  Gerda kaget:
  - Apa ana trap ing kene maneh?
  Prajurit geni ngyakinake:
  - Ora, nanging ... Aku isih duwe kesempatan!
  Prajurit geni maneh nempelake lambene ing plastik putih. Dheweke ngrungokake, kanthi ati-ati nggoleki.
  Gerda, ing gilirané, anteng, lan ketoke diwenehi energi gaib saka banyu. Charlotte takon dheweke:
  - Lan deleng, angel kanggo aku konsentrasi ing papan iki.
  Pirang telanjang kaki uga nyawang mburi. Rasane kaya wis subuh. Pepeteng mandheg dadi ireng, amarga wis bubar katon jurang sing ora bisa ditembus - kayane mung sethithik, lan tutup wengi bakal tiba. Iki tegese mburu bakal diwiwiti kanthi cepet. Iku apik yen wis tekan kali. Gerda, squinting eyebrows, katon luwih cedhak: banyu katon cetha ing sikile, ndadékaké wong edan, lan samar-samar ing tengah arus. Gisik liyane meh klelep ing pepeteng.
  Prajurit salju putih ngandika:
  "Yen saiki tangan wong lanang bakal ngelus-elus awak sing kesel karo urat sing metu saka ketegangan." Apa kesenengan sing bakal kita entuk saka iki? O, daging nandhang sangsara saka bocah-bocah wadon lugu. Kandhutanku saka dewi Venus, dadi kepengin katresnan lan rasa seneng, apa sing dikarepake wanita!
  Charlotte narik napas maneh. Wektu iki Gerda kaya-kaya ana apa-apa, ing udhara utawa ing lemah, minangka respon. Lan soko karo spikes lan ing wektu sing padha supaya tender ma marang Bare hak saka jawata pirang. Dheweke nyatakake:
  - Iki minangka kesenengan boa constrictor.
  - Apa sampeyan krungu? - Iblis geni enom bungah nyekel tangane. - Langkah saka megagnome! Oh, apa wadon salju-putih mambu? Kiy-Dar mangsuli. - Charlotte ngambung kupinge kancane. - Pracayaa, kamenangan kita cedhak, Dheweke ana ing endi wae!
  Gerda nyathet:
  - Ya, wis cedhak ... Kaya Bulan kanggo booger!
  Charlotte wiwit nyebul luwih keras menyang singsot sing digawe saka plastik ajaib sing digawe dening para elf (teknologi-sihir, nanging!), Banjur nyedhot kupinge menyang lemah. Wektu iki respon goyang lemah luwih katon.
  Gerda ngendika kanthi filosofis:
  - Ana tandha yen suwene sampeyan ora beruntung ing wiwitan, luwih sukses ing pungkasan!
  "Ya ..." Mripate zamrud saka bocah wadon ayu nyempit kanthi bungah, "dheweke nelpon!" Kiy-Dar!
  Gerda nyelehake driji ing lambe:
  - Ati-ati. Mungkin iki dudu megagnome sing padha, utawa makhluk saka urutan sing beda!
  Padha beku, ngrungokake. Getaran bumi dadi luwih seragam lan abot. Nang endi wae, ing antarane "pulo" grumbulan, ana jinis gedhe sing mlaku. Dheweke kaya jin raksasa, manut nggoleki sing duwe, sanajan sing pungkasan isih enom tanpa jenggot ...
  Charlotte ngandika:
  -Sampeyan mbokmenawa ora bisa mbayangno kabeh kekuwatan megagnomes. Iki minangka makhluk sing kuat banget, nganti geni neraka mundur sadurunge dheweke!
  Gerda langsung mbantah:
  - Ora, kok aku mbayangno ... Yen gnome minangka makhluk sing kuwat, mula megagnome kudu dadi urutan gedhene sing luwih kuat. Sawise kabeh, tembung mega tegese kaping yuta luwih akeh!
  Charlotte kanthi rela setuju minangka cah wadon ing tanggal karo bintang pop:
  - Ya, sampeyan mikir kanthi bener, kanca! Persis ing yuta, iki minangka tentara sing ora bisa dikalahake!
  Gerda kaget:
  - Napa sampeyan ora nelpon dheweke sadurunge lan supaya kanca-kanca mati?
  Tinimbang mangsuli, setan enom lan abang-rambut nyebul dheweke maneh, udhara oncat karo sethitik hiss saka muncung mlengkung. Lan dumadakan Charlotte froze ing agêng-desah, mata zamrud kang amba. Serigala wadon sing murub lungguh ing banyu, ndemek tangane Gerda. Aku pengin mangsuli dheweke, nalika dumadakan ...
  Kaki telanjang cah wadon mau dumadakan diobong kanthi nyeri sing cetha, mula dheweke langsung mlumpat lan ... pungkasane tangi. Madeleine nyekel klub sing disambungake karo kabel listrik. Lepuh discharge listrik katon ing tlapak sikil jambon, malah rada mesum amarga mlaku ing wedhi panas lan watu gunung sing landhep.
  Kapten SS geram:
  - Ya, tangi, cepet siap, nganggo seragam klambi! Sampeyan ora bisa pamer ing ngarep marshal lapangan mung nganggo bikini! Deleng, bayi, sampeyan bakal diganjar, nanging yen sampeyan nindakake apa-apa bodho, Aku bakal nggawe sampeyan muter setir Conan kanggo dina lan ing wektu sing padha menehi kejut listrik. - Madeleine digawe pasuryan Samsaya Awon kene. - Senajan ora, ora dina, nanging minggu wutuh, tanpa siji menit istirahat. Kita isih duwe wektu.
  Bocah-bocah wadon cepet-cepet mulai siyap ... Lan ing bawana liyane ana acara menarik, lan padha.
  Ya, lan saiki ana perang maneh, lan prajurit Gerda, nggunakake driji sikil telanjang, ngirim projectile agawe. Pershing sing rusak mandheg.
  Ana sing luwih gedhe lan clumsier nyusup ing kene. Pangembangan Amérika paling anyar, bedhil self-propelled karo kaliber gun laras dawa 155 mm lan kekandelan waja 305 mm. Boboté satus rong puluh ton lan obahé alon banget. Jare merangkak...
  Gerda numpes Sherman kanthi tembakan sing apik lan nyathet:
  - Iku arep liwat nyawa kita!
  Charlotte nembak nganggo driji sikile sing gundhul, ngremuk mungsuh dadi potongan-potongan logam sing ambruk lan ngucap:
  - Kanggo pakurmatan lan Motherland!
  Christina nyathet kanthi weker:
  - Mungkin kita bisa mencet karo ngluncurake bom?
  Magda kanthi yakin ngandika:
  - Ninggalake prakara iki kanggo kula!
  Lan cah wadon nuding bedhil ing mungsuh karo driji sikil sethitik ulet lan nggebug wong.
  Lan monster Amérika mandheg lan njeblug.
  Iki bocah-bocah wadon saka Reich Katelu - rampung!
  Winter wis teka, lan IS-7 obah liwat salju. Pertempuran lagi ana ing Amerika. Wong ayu saka USSR perang banget.
  Alenka murub ing Pershing karo driji sikil gundhul lan Smashed mungsuh.
  Lan dheweke cooed:
  - Kamulyan kanggo komunisme Rusia!
  Anyuta uga nabrak proyektil. Dheweke nggunakake teknik kasebut nggunakake jempol sikil lan cooed:
  - Aku bakal ngomong cah wadon superman!
  Alla uga murub lan kenek tank Patton liyane. Lan keren banget.
  Apa jenis sayuran tank Patton paling anyar iki? Iki Superperschnig, mung karo engine luwih kuat 810 daya kuda lan lereng luwih saka waja.
  Apa kendaraan nyengsemaken sing bisa dadi masalah kanggo T-34-85. Nanging IS-7 bakal nyerang dheweke saka kadohan. Lan tank Soviet, nampa cangkang ing waja frontal sawijining, dikirim menyang ricochet a. Iki minangka mesin tempur. Lan kanggo nanggepi, dheweke ngrusak Amerika kanthi cepet.
  Sabanjure, Maria murub lan nyerang mungsuh kanthi akurat. Punch liwat dheweke lan njerit:
  - Tentara kita kuwat, nglindhungi donya!
  Lan uga nggunakake driji sikil gundhul.
  Banjur Marusya bakal nyepak bokong. Lan bakal ngremuk waja mungsuh dadi serpihan. Nggunakake, ing kasus iki, tumit telanjang.
  Lan bakal gumuruh:
  - Kanggo reformasi anyar Stalin!
  Dheweke pancen ayu perang, lan dheweke kepengin nyenengake kabeh wong.
  Iki minangka cara kerja tim ing IS-7, nggawe setan lara.
  Nanging bocah-bocah wadon banjur maju.
  Elizaveta nglawan T-54. Lan dheweke tumindak nekat. Kaya creep agresif.
  Lan bocah-bocah wadon duwe mobil apik banget. Lan padha njupuk banget akurat saka iku.
  Contone, dheweke njupuk lan mencet SuperPershing lan bengok-bengok:
  - Komunisme suci kita!
  Elizabeth ngarahake bedhil karo driji sikil sing gundhul. Dheweke kenek target lan squealed:
  "Kamenanganku bakal gedhe!"
  Lan dheweke nglirik kanca-kancane.
  Ekaterina nyempit karo puting abang lan njerit:
  - Kanggo kamenangan gedhe kita!
  Lan carane dheweke bakal ngguyu ing ndhuwur paru-paru.
  Lan Elena, nggunakake driji sikil telanjang, bakal nggebug mungsuh. Dheweke nyuwil waja sing kuat, misahake logam lan ngucap:
  - Bangsa kita sing kuwat!
  Lan dheweke bakal nggero ing ndhuwur paru-paru ...
  - Hore!
  Lan Efrasia uga nyerang mungsuhe, wektu iki kanthi puting stroberi. Dheweke bakal ngrusak mungsuh lan ngucap:
  - Kanggo keagungan komunisme ing kabeh planet galaksi!
  Iki bocah-bocah wadon paling keren ing donya. Lan ora ana sing bisa mandheg utawa ngalangi.
  Ekaterina njerit lan gonjang-ganjing:
  - Aku cah wadon super!
  Lan penthil dheweke sumunar kaya rubi ... Dheweke tau macet ing pasuryan wong ireng lan meksa dheweke dilat. Banjur dheweke didilat kesempurnaan lanang karo ilat. Apa rasa sing nyenengake?
  Apik banget kanggo cah wadon - Aku ora bisa njlèntrèhaké kesenengan paling gedhe ing donya.
  Iki carane cah wadon numpes mungsuh. Lan padha ngrasakake kesenengan saka kamenangan sing mulya lan prestasi sing luar biasa.
  Lan Anastasia Vedmakova lan Alenka Sokolovskaya umume bocah-bocah wadon apik tenan. Padha mung seethe karo ombak passion lan tsunami nepsu.
  Anastasia nembak saka puting abang menyang mungsuh, nyerang pesawat Yankee lan njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku superman ayu!
  Alenka Sokolovskaya, terus ngremukake mungsuh, nggunakake penthil strawberry lan roars:
  - Lan aku cah wadon paling dhuwur ing donya!
  Iki minangka prajurit perang, lan aku kudu ujar manawa dheweke nyolong maneh! Ora ana sing bisa nolak.
  Malah Amerika ... lan saben wis entuk sepuluh bintang emas minangka pahlawan USSR ...
  Kanggo prestasi fenomenal padha nampa penghargaan khusus: Diamond Star Pahlawan USSR. Kang dhewe banget mulya lan keren.
  Seneng-seneng ayu!
  Sing paling apik, mesthi, durung teka!
  Oleg Rybachenko nindakake operasi liyane ing Arab Saudi.
  Tentara Tsar Nicholas II ngembangake wilayah Rusia. Bocah wadon Margarita Korshunova saiki gelut karo Oleg. Uga mutant - prajurit sing nampa immortality.
  Nah, bocah-bocah sing langgeng nggawa kabeh geng Mujahidin iki supaya pasrah. Lan padha ngalahaké wong-wong mau - meksa kanggo njupuk sumpah kanggo Tsar Rusia.
  Ing wektu sing padha, Oleg Rybachenko ora nglawan nyipta lanjutan sing ayu lan rada beda saka petualangan bocah-bocah wadon;
  Sawise taun anyar, Jerman lan koalisi nggawe kemajuan sing signifikan ing Amerika Serikat. Amerika, ngadhepi mungsuh sing luwih maju kanthi teknologi, kalah.
  Ing pungkasan Maret, Wehrmacht nyedhaki Washington lan wiwit nyerang ibukutha AS.
  Pertempuran ora padha lan ketok yen bocah-bocah wadon menang ing kene ... Utamane tank piramida, Gerda apik, kaya karyane.
  Sajrone serangan ing Gedhung Putih, nalika tank dheweke nampa geni langsung, Gerda turu lan ngimpi babagan iki ...
  Dheweke ndeleng partisan Lara Miheiko kejiret dening Nazi. Bocah wadon sing umure udakara patbelas nembak maneh marang Nazi. Loro partner dheweke tiwas. Lan dheweke dhewe ndhelik ing gubug.
  Si mbah putri kepéngin rabi dadi putuné, nanging Nazi ora ngandel. Lan padha njupuk kula ... Padha arep miwiti nggoleki kula.
  Banjur Lara nyekel granat, Nazi kenek. Bocah wadon kasebut kanthi mental pamit karo lampu iki lan mbuwang ... Nanging granat ora njeblug.
  Ora bisa lolos kanthi heroik.
  Padha ngalahake Lara mudhun, kenek kaping pindho, lan menehi dheweke mripat ireng. Nanging dheweke ora kenek banget, ketoke padha wedi babras wong!
  Nalika digawa menyang gubug kanggo diinterogasi, Lara tumindak ora sopan.
  Kanthi wani nyawang mripate kolonel SS, dheweke kandha:
  - Fritz bakal nyirnakake sampeyan! Krungu swarane bedhil, karusakan saka Tentara Abang!
  Kolonel mangsuli:
  - Prawan wani, sampeyan bakal ketemu pecut!
  Lara kanthi kendel mbengok:
  - Pain ora wedi kula!
  Kolonel dhawuh:
  - Bawa bocah iki metu menyang dalan kanthi poster: partisan lan tuduhake menyang kabeh desa!
  Polisi kasebut kanthi gampang menehi saran:
  - Ing njaba ana salju lan beku ... Apa ora kita njupuk cah wadon metu tanpa alas supaya dheweke bisa kelangan ardor dheweke!
  Kolonel SS manthuk-manthuk:
  - Bener! Ayo dheweke mlaku tanpa alas ing kadhemen, mbok menawa dheweke bakal sadar!
  Jas lan sweter kulit wedhus Lara suwek. Dheweke ninggalake aku mung nganggo klambi katun. Padha narik sepatu kasar lan kaose sikil ireng. Bocah wadon kasebut ditinggal tanpa alas nganggo klambi sing entheng.
  Dheweke nggantung plakat ing gulu kanthi tulisan: "Aku partisan." Lan karo tangane diikat ing mburi, dheweke ngajak aku metu menyang teras. Sikile cah wedok krasa adem lan salju.
  Lara mesem. Dheweke pancen isin karo bruise ing pasuryan lan carane dheweke katon. Lan sampeyan bisa mlaku tanpa alas kaki ing salju. Tlapakane wis dadi kasar banget ing mangsa panas amarga mlaku tanpa alas kaki kaping pirang-pirang. Dheweke bubar nganggo sepatu, lan iki dudu sepisanan dheweke kudu nandhang kadhemen lan keluwen.
  Lara lunga dhewe terus mesem. Angin nyebul, ndamu rambute abang tembaga, lan salju creaked ing sikil telanjang dheweke.
  Cah wadon mlaku kanthi hawa kaya, kaya putri ing dhampar. Lan dheweke ninggal jejak kaki cilik ing mburine, meh kaya sikil bocah.
  Wong-wong nyawang dheweke kanthi simpati.
  Salah sawijining wanita ing jas wulu wiwit ngomong:
  - Ngeri! Cah wadon dituntun tanpa alas!
  Hawane cerah, lan tlapakane Lara sing kasar lan kales meh ora nandhang hawa adhem. Dheweke mlaku menyang awake dhewe lan nuduhake untune.
  Banjur dheweke diobong dening pukulan pecut. Wong wedok iku njerit lan nggigit lambene...
  Dheweke ditabuh kaping pindho kanthi kekuwatan. Lara meh ora bisa ngadeg, lan kanthi kemauan dheweke nahan tangis.
  Bocah wadon sing wangkal digawa menyang gubug khusus, sing ana piranti kanggo nyiksa.
  Dadi dheweke ditarik munggah ing rak lan wiwit ngobong tumit nganggo wesi panas ...
  Lan loro algojo mecut Lara nganggo pecut. Kaping pisanan, bocah wadon kasebut nahan njerit kanthi upaya titanic, nanging nalika potongan wesi sing amba, abang amarga panas, ditrapake ing tlapakane bocah kasebut, dheweke njerit lan ilang eling. Dheweke digawa menyang pangertèn ...
  Ngeri...
  Gerda tangi... Sial, sampeyan kudu ngimpi babagan kaya iki, nalika ing wayah wengi kamenangan, tank dheweke murub ing Gedung Putih.
  Banjur kedadeyan sing ora becik kaya ngono ...
  Gerda nembak SuperPersching nalika metu saka omah, njotosi lan cooed:
  - Tentrem, karya lan katresnan!
  Banjur dheweke nuduhake ilat.
  Charlotte uga nyepak mungsuhe, nggunakake driji sikil telanjang lan ngomong:
  - Aku cah kelas super!
  Christina uga nggebug, ngises kaya ula lan mencet penthil abang ing tombol joystick, njotosi mungsuh:
  - Kita supermen!
  Lan Magda bakal napuk mungsuh, ngremuk tank, meksa kit tempur kanggo njeblug, lan ngetokake:
  - Menehi kula aerobatik!
  Banjur dheweke nglirik kanca-kancane. Prawan iki minangka penembak saka kelas paling dhuwur.
  Para prajurit numpes Yankees lan entuk skor ... Albina lan Alvina masing-masing wis nglumpukake rong ewu mobil sing mudhun. Iki padha nampa penghargaan anyar: Diamond Star saka Knight kang Cross Iron Cross karo godhong Oak perak, pedhang lan perhiasan.
  Iki carane bocah-bocah wadon mbedakake piyambak dening dadi aces kelas super. Lan ora ana sing bisa mandheg utawa ngalahake dheweke.
  Anastasia Vedmakova lan Akulina Sokolovskaya lan Orlova saben nampa penghargaan anyar: Ordo Kamulyan saka gelar paling dhuwur karo berlian, kang padha seneng banget. Iki bocah-bocah wadon sing keren.
  Lan perang bakal rampung ... Amerika nyerah tanggal 20 April 1948. Lan sejarah liyane saka Perang Donya II dibalik.
  Wektu iki misale jek ana periode tentrem sing dawa. USSR entuk Alaska bali lan kabeh wong seneng. Lan negara-negara ing bawana Amérika dibagi dening Jepang lan Reich Katelu. Mangkono rampung redivision sauntara donya.
  Jerman wis kesel perang.
  Hitler ngidini poligami ing Reich Katelu - nganti papat garwa saben, lan ngenalaken pajak draconian ing pasangan sing ora duwe anak utawa kurang saka telung. Iki minangka langkah sing kuat kanggo nyengkuyung kabijakan populasi.
  Saliyané iku, Hitler dhéwé duwé akèh anak sing dipikolehi liwat inseminasi buatan. Lan ing antarane wong-wong mau kudu milih pewaris tahta.
  Ora ana rasa sedhih, Third Reich nyerna apa sing ditaklukake bebarengan karo Jepang.
  Nanging tanggal 5 Maret 1953, Stalin tilar donya. Lan Beria dadi kuwasa. Kenapa Beria? Ing sajarah nyata, dheweke duwe kesempatan sing apik kanggo tahta, nanging kacilakan nyegah dheweke: kerusuhan ing GDR, sajrone penindasan sing kontra-konspirasi marang Beria diwasa. Lan ing kene, mesthi, ora ana GDR.
  Saliyané iku, Hitler péngin supaya wong Jerman sing wis diprediksi lan kondhang, yaiku Beria, sing dadi Germanophile, kanggo mrentah sawisé Stalin. Lan Stalin, nalika kesehatane rusak, nggawe wasiat kanggo Beria.
  Dadi kabeh diputusake kanggo kepala rahasia lan ora mung polisi rahasia.
  Ya, Beria nyaranake supaya Hitler menehi hasil karo Jepang sadurunge entuk senjata nuklir.
  Sampeyan ora ngerti apa sing bisa dipikirake samurai.
  Beria lan Hitler sarujuk perang bebarengan karo Jepang lan pembagian wilayah.
  Tanggal 20 April 1954, perang gabungan wiwit nglawan kekaisaran samurai kolonial sing ageng.
  Inggih, kaca anyar ngowahi ing sajarah. Pasukan Sovyèt maju ing Jepang.
  Lan Jerman uga ... Ing kene maneh Gerda lan Charlotte perang ing tank piramida. Mobil kasebut minangka rong kursi kanthi bobot seket ton lan duwe mesin turbin gas kompak kanthi tenaga 2.500 tenaga kuda. Sampeyan bisa mbayangno carane cepet mobil Jerman. Lan waja khusus, dicampur karo plastik. Lan awet banget, ora bisa ditembus saka kabeh sudut. Gun nduweni kaliber cilik 75 mm, nanging kanthi kecepatan awal proyektil sing dhuwur banget ing bedhil tekanan dhuwur. Wis tambah seng nembus waja. Lan stok cangkang lan tingkat geni dhuwur. Konduktivitas dhuwur.
  Tank dhewe mung super ... Dadi Gerda ngerti apa perang karo.
  Mobil Soviet luwih ringkih. Tank utama isih T-54, mobil apik, relatif murah, nanging akeh rodok olo kanggo Jerman ing kabeh. IS-7 ora tau nyebar. Punika ngeweruhi dening IS-10, kang nampa mriem 122-mm, nanging laras maneh lan waja bathuk apik, karo sisih ora pati roso. Nanging kabeh iki pas karo bobot sèket telu ton, sing ora ala.
  Gerda nembak Jepang saka tank Panther-6 dheweke, nggunakake driji sikil lan mencet tombol joystick, nalika nggero:
  - Kamulyan kanggo gagasan persaudaraan Arya!
  Charlotte menet tombol joystick, puting abang, baris saka pitung senapan mesin, lan njerit:
  - Rasa seneng kita ana ing komunisme impen Aryan!
  Lan cah wadon ngguyu maneh ...
  Christina lan Magda perang ing liyane piramida Panther-6.
  Christina menet tombol joystick kanthi driji sikil sing gundhul, nyerang mungsuh saka Jepang lan nggero:
  - Kamulyan kanggo pacarku!
  Magda uga mbukak geni, lan ngguyu deafeningly, ngandika, mencet pentil ruby ing tombol joystick:
  - Kamulyan kanggo wong enom kita!
  Lan carane dheweke bakal ngguyu ing ndhuwur paru-paru. Ayo dadi ngadhepi, iki bocah-bocah wadon sing apik banget ing kasenengan perang.
  Ya kayane kiamat wis teka ing Jepang. Nanging kabeh mlaku miturut rencana nganti saiki.
  Elizaveta lan kru perang ing tank T-54 rada modern. Nanging prabédan cilik. Laju bedhil dadi luwih cepet, lan projectile luwih piercing waja. Iki prabédan.
  Lan mesin iku mesin diesel padha karo 520 daya kuda ... Japanese nggunakake tank desain dhewe lan dilisensi Jerman. Mobil uga umume apik. Utamane kendaraan Hirohito-3, bobote sèket wolung ton, kanthi bedhil 105 mm kanthi dawa laras 70 EL, luwih unggul tinimbang T-54 ing persenjataan, lan ora kalah ing armor lan kinerja nyopir, kajaba cadangan daya. .
  Tank Jepang iki dadi masalah kanggo USSR. Nanging ana uga mobil korek saka Land of the Rising Sun.
  Padha luwih gampang kanggo menehi hasil karo.
  Elizabeth shoots nggunakake dheweke gundhul driji sikil lan kenek tank samurai. Dheweke nindakake iki kanthi pinter lan ngucap:
  - Kamulyan kanggo Tanah Air kita sing gratis!
  Catherine murub maneh, nggunakake penthil abang, lan smashing mobil Jepang, squeals:
  - Rus sing diparingi Gusti Allah!
  Elena uga threshes mungsuh, ngrusak tank mungsuh, nggunakake tumit telanjang lan nggero:
  - Kanggo keagungan gagasan komunisme!
  Efrasia uga nembak lan nindakake kanthi bantuan puting stroberi saka susu elastis, lan njerit:
  - Kamulyan kanggo kamenangan komunisme sing luwih dhuwur!
  Iki carane mindhah tank sing deftly lan supaya asor. Tank Hirohito-3 bisa diklasifikasikake minangka abot, nanging cukup gedhe. Iku cukup angel kanggo break liwat mesin kuwi.
  Dadi dheweke ngetutake bocah-bocah wadon. Gun luwih gedhe ing kaliber lan nduweni kecepatan proyektil awal sing luwih dhuwur. Waja saka bathuk menara Jepang malah luwih kenthel tinimbang Soviet 240 mm, lan bathuk awak uga luwih kenthel - 150 mm ing ndhuwur lan 120 mm ing ngisor. Lan kacepetan Jepang malah luwih, mesin turbin gas mrodhuksi 1500 daya kuda. Ya, tank iki paling apik ing Jepang. Sampeyan ora bisa guyon karo dheweke.
  Nanging Elizaveta, nggunakake penthil abang dheweke, ngirim cangkang sakcara end-to-end, lan tank Jepang mbledhos, sawise gagal kanggo mencet kendaraan Soviet.
  Catherine cekikikan lan ngambungi tumit kancane:
  - Sampeyan pinter Lisa!
  Elizabeth ora setuju:
  - Aku mung jenius!
  Lan carane dheweke bakal ngguyu ing ndhuwur paru-paru. Iki cah wadon.
  Lan padha nguwuh banget ... Ekaterina, contone, ngelingi carane dheweke mlayu ing taun patang puluh siji. Sepatu kasebut suwek sawise sawetara dina, lan aku kudu stomp tanpa alas. Lan kanggo bocah wadon kutha sing ora biasa, lara, saben benjolan, saben ranting, saben gumpalan dirasakake. Lan sikile dicemplungake nganti getihen, nalika saben langkah njeblug kanthi nyeri.
  Bocah wadon mau ora ngira yen mlaku tanpa alas bisa nglarani. Iku ora kanggo apa-apa sing Hugo simpati karo girl Barefoot Closet. Yen sanajan ing mangsa panas sikil cah wadon kaya iki, banjur apa ing mangsa?
  Ekaterina, Nanging, cepet wis digunakake kanggo iku, awak enom adapts cepet, tlapak tatu wis overgrown karo calluses lan wis dadi atos. Lan dadi nyenengake kanggo mlaku tanpa alas. Catherine ora nganggo sepatu nganti frosts. Nanging, banjur papat saka wong-wong mau dibentuk lan Euphrasinya ngajari seni penyihir. Lan penyihir asring mlaku tanpa alas ing salju kanggo ndawakake umure. Lan ing cendhak, bocah-bocah wadon nguwasani kawruh rahasia, lan katon watara rong puluh taun, lan tanpa alas kaki lan ing bikini ora beku ing kadhemen. Iki sing ayu. Lan ora ana sing luwih adhem tinimbang wong-wong mau, kajaba, mesthi, Alenka. Dheweke perang ing IS-10, diowahi nganggo tong minyak. Tank kasebut muncul ing seri kasebut bubar. Lan isih langka. IS-7 ora tau mlebu produksi gedhe. Ketoke amarga biaya dhuwur lan kesulitan ing produksi.
  Dadi kru Alenka numpes Jepang iki lan hums songs kanggo dhewe.
  Wengi biru kebak geni,
  Kita minangka pionir, anak buruh ...
  Jaman taun-taun padhang wis cedhak,
  Tangis para perintis tansah siap!
  Nalika bocah-bocah wadon mudhun menyang bisnis, sampeyan ora bisa nolak. Nyatane, iki bisa diarani minangka ciptaan perang sing sampurna.
  Perang terus lan Jepang kalah.
  Pasukan Soviet njupuk Sakhalin kidul ing Mei. Lan padha tumindak kanthi ati-ati banget.
  Nanging batalion bocah-bocah wadon Soviet nuduhake kelas pertempuran sing luar biasa.
  Saka jinis-jinis senjata, mesthi, AK wiwit digunakake. Luwih elek tinimbang Jerman, nanging prasaja lan dipercaya. Lan mows mudhun mungsuh, sanajan nargetake ing kadohan luwih murah tinimbang carbine serbu Jerman.
  Bocah-bocah wadon Soviet meksa tawanan Jepang kanggo ngambung sikile sing gundhul lan bledug lan dilat tumit sing gundhul. Iki taktik dheweke.
  Perang prajurit saka kelas paling dhuwur.
  Ing mangsa panas taun '54, Jerman ing dasaré ngresiki Amerika saka pasukan Jepang.
  Batalyon bocah-bocah wadon tanpa alas kaki sing dipimpin Margaret berjuang kanthi apik banget. Bocah wadon kasebut nyebarake samurai, lan para nom-noman sing kejiret dipeksa ngambung tumit lan dilat ing dhadhane Venus.
  Gerda lan tim ing "Panthers" 6 nindakake proyek apik, lan dikirim akeh Japanese kanggo neraka, lan sawetara menyang swarga.
  Sekawan prawan ninja nglawan pasukan Soviet nalika maju menyang Manchuria.
  Prawan ninja kanthi rambut biru dipotong nganggo pedhang lan mlayu ing pabrik, ngethok prajurit Soviet. Banjur dheweke mbuwang kacang karo bahan peledak karo driji sikil, nguripake tank Soviet T-54 lan nguwuh:
  - Negara sing paling keren yaiku Jepang!
  Prawan ninja kanthi rambut kuning uga bakal nabrak mungsuh nganggo lading lan menehi boomerang kanthi tumit telanjang, bengok-bengok:
  - Kanggo kamenangan samurai kita!
  Prawan ninja kanthi rambut abang bakal nindakake twirl pedhang sing agresif tanpa masalah, nglereni prajurit Soviet. Banjur driji sikil dheweke bakal ngetokake bom. Tank USSR bakal ambruk lan prajurit bakal squeal:
  - Ing jeneng gagasan komunisme!
  Prawan ninja kanthi rambut putih njupuk lan ngethok mungsuh, kaya nyapu penggemar ing lapangan, maneh nglereni prajurit Rusia, lan kanthi driji telanjang dheweke bakal ngluncurake senjata pembunuh sing bakal nyuwek nganti rong tank Soviet dadi bagean. .
  Lan bakal nggero:
  - Kanggo keagungan negara!
  Bocah-bocah wadon seneng mateni, lan luwih seneng ngrudodo wong tawanan. Satemah wong lanang bakal kelangan eling amarga overexertion. Lan kaya ngono bocah-bocah wadon ninja seneng. Numpak wong sing diikat lan ing wektu sing padha mecut.
  Nanging, sanajan kepahlawanan Jepang, dheweke kalah karo teknologi sing luwih apik lan luwih maju.
  Kajaba iku, ing langit ana aces kelas super Anastasia Vedmakova lan Akulina Sokolovskaya, sing ngremuk Jepang kaya kincir angin.
  Anastasia, nggunakake driji sikil telanjang, ngethok enem pesawat Jepang bebarengan karo siji bledosan lan squeaks:
  - Kamulyan kanggo gagasan komunisme ing Rus'!
  Akulina, menet tombol nganggo puting abang, nyetop pitu pesawat Jepang bebarengan lan nggero:
  - Kamulyan kanggo Pahlawan Rusia!
  Para wadyabala padha males dendam marang Jepang awit saka grievances sadurunge. Lan utamane kanggo kekalahan ing perang ing jaman Tsar Nicholas II. Ora, iki ora bakal dilalekake, lan generasi ora bakal ngapura.
  Anastasia menet puting ruby lan nembak liyane, nembak pesawat Jepang lan nggero:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme Beria!
  Akulina menet jempol sikile, nyerang pesawat samurai lan cooed:
  - Kanggo kamenangan gedhe!
  Lan Albina lan Alvina entuk skor rekor. Kanggo telung ewu pesawat ditembak mudhun, padha dianugerahi urutan: Diamond Star saka Knight kang Cross Iron Cross lan godhong Oak Golden, pedhang lan berlian.
  Albina menehi giliran nggunakake pentil abang. Dheweke nyuda rolas pesawat Jepang bebarengan lan cooed:
  - Kanggo dhadhaku!
  Lan dheweke mbayangake awake dhewe ing tangane prajurit ireng.
  Alvina nyepak nganggo driji sikil, nubruk rolas pesawat Jepang lan squeak:
  - Kanggo kamenangan gedhe!
  Bocah-bocah wadon Jerman banget gelut lan ayu. Dheweke seneng banget karo wong lanang sing kulite ireng, lan basane tansah siap kanggo nyemir kasampurnan ebony wong.
  Albina, nggunakake driji sikil telanjang, maneh nyerang samurai lan nembak pesawat.
  Lan dheweke cooed:
  - Aku Superman!
  Alvina menet pentil stroberi, ngethok pirang-pirang pesawat Jepang lan njerit:
  - Aku vixen angkasa!
  Cah wadon iku banget combative lan aktif ing hypersexuality dheweke.
  Aryan sejati mung super! Lan umume, kaendahan kasebut saka kelas paling dhuwur!
  Pasukan Jerman lan Sovyèt, ngalahaké mungsuh, maju ing China.
  Sajrone serangan ing Singapura, para pejuang divisi udhara lan unit bocah wadon tanpa alas kaki Barracuda mbedakake awake dhewe. Bocah-bocah wadon, nyemprotake tumit sing telanjang ing genangan udan tropis, nyembur menyang posisi sing dikubengi Jepang lan dibuwang.
  Iki sing ayu gelut.
  Jepang gonjang-ganjing saking pukulan ingkang remuk saking tim ingkang agresif.
  Ing musim gugur taun 1954, sapérangan gedhé China dicekel déning kakuwasan Axis. Lan kahanan wis dadi luwih rumit kanggo Land of the Rising Sun.
  Hitler ngandika:
  - Loro manuk ora bisa bebarengan ing siji den!
  Lan prajurit Albina lan Alvina nembak patang ewu pesawat. Jepang mrodhuksi montor mabur murah nanging murah kanthi jumlah sing akeh banget, mula trep banget kanggo ngumpulake tagihan.
  Albina, nggunakake driji sikil telanjang, ngethok samurai liyane lan squeaked:
  - Iki donya kita apik banget!
  Alvina, kanthi bantuan penthil abang, nubruk kabeh rolas mobil Jepang lan ngucap:
  - Kamulyan kanggo jaman komunisme ing saindenging jagad!
  Albina, uga nggunakake pentil stroberi lan ngalahake samurai, kaget lan ngomong:
  - Apa sampeyan ngomong babagan komunisme?
  Alvina, nggunakake driji sikil telanjang lan ngethok rolas pesawat Jepang, ujar:
  - Ordo Aryan anyar yaiku komunisme!
  Bocah-bocah wadon bledosan ngguyu ... Kanggo pesawat papat ewu padha dianugerahi Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross kanthi pedhang godhong oak platinum lan berlian. Malah penghargaan sing dhuwur banget minangka rekor kanggo para ayu.
  Iki bocah-bocah wadon sing kudu sampeyan deleng ...
  Nanging, Anastasia Vedmakova lan Akulina Sokolovskaya ora kalah lan ngluwihi limang atus pesawat sing mudhun.
  Lan padha nampa anyar, Anugrah dhuwur banget, lan diklumpukake kabeh koleksi lintang kanggo awake dhewe.
  Anastasia ngarahake gegaman kanthi sikil telanjang lan ngalahake mungsuh, ngethok mungsuh lan squeaks:
  - Kanggo komunisme ing kabeh planet!
  Akulina, ngethok mungsuh kanthi mencet puting abang, kanthi agresif njerit:
  - Malah bocah ngerti kita!
  Ing mangsa, Jepang ilang meh kabeh koloni, lan perang pindhah menyang negara ibune.
  Taun 1955 wis teka, nalika perang lagi rame lan ora ana pungkasan utawa pinggir.
  Jepang nyerah, alon-alon nanging mesthi. Lan mboko sithik kalah perang.
  Nanging samurai perang banget lan kasar.
  Alenka lan kru dheweke numpak tank eksperimen IS-11. Kendaraan iki dilengkapi bedhil 130 mm lan nduweni trek sing padhet ing sisih ngisor.
  Alenka nembak nganggo driji sikil sing gundhul, nembus mungsuh, lan nggero:
  - Kamulyan kanggo komunisme kanthi tumit bocah wadon!
  Anyuta uga murub kanthi bantuan puting abang, mencet pemicu sangang bedhil mesin lan ngomong:
  - We bocah-bocah wadon banget kelangan!
  Alla uga nyerang nganggo driji sikil sing gundhul, ngrusak mungsuh lan nggero:
  - Ayo, adoh saka meneng!
  Maria bajingan, nggunakake dheweke Bare tumit. Dheweke nusuk mungsuh liwat lan cooed, nuduhake untu:
  - Kanggo prestasi anyar!
  Marusya mbanting kanthi bantuan puting stroberi, nyerang mungsuh kanthi genggeman sing mateni lan ngucap:
  - Kanggo gedhe saka komunisme!
  Alenka murub maneh lan nggero:
  - Dadi presiden petani kolektif lan diktator gipsi Sashka mati!
  Lan bakal tamparan sikil gundhul ing waja.
  Kayane cah-cah cah-cah mau, apik-apik wae. Umume prajurit kelas sing apik tenan.
  Ing kene dheweke nembang kanthi swara:
  Ora, sing waspada ora bakal luntur,
  Rupane elang, elang...
  Suarane wong jowo jelas
  Bisik bakal remuk dening ula!
  
  Stalin manggon ing atiku
  Supaya kita ora ngerti sedih ...
  Lawang menyang angkasa dibukak -
  Lintang-lintang sumunar ing ndhuwur kita!
  
  Aku pracaya kabeh donya bakal tangi,
  Fasisme bakal rampung ...
  Lan Srengenge bakal sumunar -
  Path sing madhangi komunisme!
  Elizabeth uga gelut karo tank T-54 dheweke, kaya cah wadon penyihir gelut.
  Lan mobil-mobil Jepang sing apik-apik dibuwang nganggo sikil.
  Elizabeth menet tombol joystick karo puting abang lan ngucap:
  - Kamulyan kanggo gagasan komunisme Soviet!
  Lan carane kaendahan iki bakal ngguyu! Lan bakal cemlorot karo untu mutiara.
  Ekaterina njupuk lan uga nuding karo driji sikil lan squealed:
  - Ing kamenangan gagasan abadi komunisme,
  Kita ndeleng masa depan negara kita ...
  Elena nggebug mungsuhe nganggo pentil rubi lan untune, njerit:
  - Lan menyang spanduk abang Tanah Air kita,
  Kita bakal tansah setya tanpa pamrih!
  Efrasia nyepak tumit sing telanjang lan ngucap:
  - Salam Fatherland, sing gratis,
  Persahabatan wong, ndhukung ing salawas-lawase!
  Lan kabeh bocah-bocah wadon, nggunakake driji sikil telanjang, nyanyi ing paduan suara:
  - Kekuwatan sing sah, kekarepane rakyat,
  Sawise kabeh, wong prasaja stands for manunggal!
  Warriors wadon, iku kudu ngandika, dibedakake dening agresi pertempuran luar biasa.
  Lan ing kene Gerda perang ...
  Dheweke "Panther" -6 kaya tank super, ngrusak posisi samurai.
  Gerda bakal njupuk karo puting abang, mencet tombol joystick lan nggero:
  - Kanggo jagad Arya!
  Charlotte uga bakal tamparan, nggunakake driji sikil telanjang, nyuwek massa Jepang lan blather:
  - Kanggo wates gedhe!
  Christina lan Magda uga perang. Bocah-bocah wadon iku arang banget gelut, lan ayu banget, meh wuda ing bikini.
  Christina murub nganggo puting ruby, ngremuk tank Hirohito-4 Jepang lan cooed:
  - Kamulyan kanggo negaraku!
  Magda uga nyepak, nggunakake driji sikile sing telanjang, mbanting howitzer samurai lan ngucap:
  - Kamulyan kanggo prestasi gedhe!
  Bocah-bocah wadon iki kelas paling dhuwur!
  Tokyo ambruk ing pungkasan Maret. Lan ing tanggal 20 April 1955, Jepang nyerah lan kanthi mangkono mungkasi perang gedhe.
  Prawan Albina lan Alvina ngluwihi limang ewu pesawat ditembak mudhun. Lan kanggo iki padha nampa penghargaan khusus: Great Diamond Star of the Knight's Cross of the Iron Cross karo godhong oak salaka lan pedhang berlian.
  Perang durung rampung. Dheweke mung ndhelik sedhela. Nanging Hitler nelukake meh kabeh donya.
  Beria nampa bali Sakhalin kidul, pegunungan Kuril, lan Manchuria bebarengan karo Port Arthur.
  USSR dadi negara kuwat sing dilat tatu. Kanggo sawetara wektu, Nazi Jerman nelukake negara liyane, suppressing resistance cilik sing.
  Perang kasebut dumadi kanggo karusakan lan dominasi donya. Nanging konfrontasi global liyane ana.
  Kangge, mega padha kumpul liwat USSR. Lan ing taun 1959, ing ulang tahun kaping pitung puluh, Adolf Hitler mutusake kanggo nyerang Rusia Soviet, ing ngendi Beria mrentah. Fuhrer meh kabeh jagad ana ing sisihane.
  Nanging USSR dadi kuwat, daya industri. Dadi aku nemokake arit ing watu.
  Loro-lorone negara duwe senjata nuklir, nanging Gerda lan Albina bisa nggawe generator sing radiasi nutupi kabeh planet Bumi, lan ora bisa nggunakake jinis karusakan iki.
  Lan Hitler mutusake kanggo ngrebut kekuwatan panguwasa pungkasan ing jagad iki. Wates ing sisih kulon ngliwati Dnieper, banjur Belarus lan negara Baltik ing sangisoré Jerman. Nazi bisa nahan Crimea. Kajaba USSR nyewa pangkalan kanggo Armada Segara Ireng ing Sevastopol.
  Saliyane ing wilayah liyane, Rusia kalebu bagean saka China - Manchuria. Dadi populasi USSR, ing ngendi kabijakan sing aktif banget ditindakake kanggo nyengkuyung tingkat kelahiran lan poligami dilegalake dening rezim komunis, ateis, wis ngluwihi angka sadurunge perang taun 1941, sanajan kerugian wilayah, lan tambah telu. persen saben taun.
  Beria nglarang aborsi lan kontrasepsi. Lan dheweke ngenalake pajak liar kanggo kulawarga sing duwe anak kurang saka papat.
  Miturut rencana lan nggunakake cara kelet, USSR cepet berkembang, lan daya militèr tambah.
  Hitler, kroso ancaman potensial, wis rampung ngumpulake donya dadi siji Reich Katelu, mutusaké kanggo miwiti perang pungkasan ing planet iki.
  Apa bab perang pungkasan? Ora ana apa-apa sing bisa ditaklukake ing Bumi. Setahun kepungkur, Jerman mabur menyang rembulan, lan jaman ekspansi ruang wis dibukak. Nanging apa Hitler bakal urip kanggo ndeleng jaman Star Wars lan penaklukan galaksi? Senadyan gaya urip sehat, diet vegetarian, ngleksanani biasa lan aktivitas fisik dosis, iku cetha yen Fuhrer wis tuwa. Tambalan botak ing sirahmu tambah kuwat, rambutmu dadi abu-abu, lan katon kesel. Senajan Fuhrer nyoba kanggo surak munggah.
  Apa wae, sampeyan kudu ngrampungake misi pungkasan lan nelukake USSR. Lan sanajan Fuhrer mati, dheweke bakal duwe kira-kira sewu putra sing dipikolehi liwat inseminasi alami. Lan salah siji saka wong-wong mau bakal diakoni minangka sing paling apik, paling mampu lan bakal njupuk tahta diktator paling gedhe ing sajarah planet Bumi.
  Ing kasus apa wae, wektu tundha banget beboyo, lan nalika senjata nuklir ora efektif, Hitler mbuwang luwih saka sèket yuta prajurit menyang USSR ing eselon pisanan. Ana uga akeh tank, pesawat, lan diskotik mabur. Lan iki minangka kekuwatan kolosal.
  USSR terus modernisasi senjata. Tank T-64 muncul, luwih abot lan nganggo bedhil 125 mm sing kuat, bisa nembus kendaraan Jerman sing bentuke piramida kanthi cangkang bulu. Bener, T-64 mung wiwit mlebu produksi. Tank utama isih T-54, sing ora cukup kuwat nglawan model Jerman. Iki uga minangka salah sawijining alesan kenapa Hitler cepet-cepet nyerang Rusia.
  IS-11 ora keno.. IS-12 digawe mesin karo meriam 203 mm, nanging nyatane larang banget, abot, lan gedhe. IS-15 minangka kompromi kanthi bedhil 152mm, laras dawa. Kendaraan iki meh padha karo T-64 sing digedhekake lan uga wiwit produksi.
  Tank utama Jerman "Panther" 6 ana bentuk piramida, lan rada dimodernisasi dadi "Panther" 7, nambah kaliber bedhil nganti 88 mm kanggo ngasilake karusakan luwih akeh. Lan mesin wis diinstal luwih kuat 3000 daya kuda, menehi kacepetan gedhe tenan lan maneuverability nalika njaga bobot saka sèket ton, lan nambah kualitas waja.
  Malah T-64 Soviet paling anyar uga kalah karo Jerman ing kinerja nyopir lan nglindhungi sisih lan bathuk uga. Nanging T-64 paling ora bisa nembus Jerman, sanajan saka jarak cendhak.
  Ing langit, Jerman uga kuwat ing jumlah lan kualitas mesin. Nanging USSR ora tau bisa nggawe disket dhewe. Lan Jerman masang sinar termal, kaya laser, ing disk Belonzi, lan bisa murub luwih efektif.
  Lan Nazi miber disko ing kacepetan sepuluh kacepetan swara. Lan iki sejatine kolosal. Iki carane kuwat tentara Reich Katelu.
  Lan padha duwe tank lemah. Lan akeh liyane sing keren. Ing cendhak, Beria meh ora ana kesempatan.
  Nanging pasukan Soviet duwe daya pertahanan kolosal. Lan invasi kasebut diwiwiti kanthi serangan udara. Pasukan kasebut ora padha lan Jerman ngrusak kutha-kutha Soviet. Sepuluh ewu pindhah menyang Rusia lan njupuk Smolensk.
   Natasha nggawe keputusan:
  - Kita kudu meksa Hitler lan geng kanggo mbusak pasukan saka USSR lan mbebasake bocah-bocah sing ditangkap!
  Zoya Playful setuju karo iki:
  - Mesthi sampeyan kudu! Lan nylametake leluhurmu saka fasisme!
  Augustine nyathet, stamping dheweke telanjang kaki:
  - Kita bakal nindakake iki, tanpa mangu!
  Svetlana kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Kita duwe kabeh cara kanggo iki!
  Ngandika, rampung, lan papat warriors nyerang gerombolan fasis.
  Warriors saka abad Russian Gusti Allah lan penyihir mutant maneh clashed karo Nazi saka rong puluh.
  Kekaisaran coklat fasis duwe akeh prajurit. Padha mili kaya kali kang tanpa wates.
  Mesthine, bocah-bocah wadon papat kasebut angel banget kanggo numpes tank lan pesawat Wehrmacht. Wiwit wiwitan, wong-wong mau padha remuk nganggo tangan lan sikil, ditutupi lapangan pasukan. Nanging...
  Minangka metu saka lemah, Oleg Rybachenko lan putri bungsu Natasha Margarita Korshunova muncul.
  Dheweke nyekel lightsabers lan ngemot nanobots. Kita siap kanggo numpes fasis sing disengiti. Dadi wong papat dadi enem.
  Natasha Korshunova, ngeklik driji sikil sing telanjang, sikil sing dipahat, nyathet:
  - Apa iya? Ya, nasib kita ora bisa ngalahake kanthi cara liya!
  Zoya rambut emas sing agresif, terus ngremukake wong Jerman, kanthi logis nyathet:
  - Kita bakal rampung luwih cepet! Luwih cepet, ayo nylametake USSR!
  Bocah lanang tanpa alas ora luwih saka rolas sing katon kaya Oleg Rybachenko, ngethok Nazi nganggo pedhang, infanteri lan tank, nggero:
  - Kita ora bakal nyerah!
  Lan cakram sing cetha mabur saka sikil bocah lanang kasebut, sing ngethok telung pesawat fasis bebarengan!
  Margarita Korshunova, mencorong karo tumit telanjang, numpes mungsuh, loro tank lan infanteri, untu lan muni:
  - Ana papan ing jagad iki kanggo tumindak heroik!
  Lan jarum beracun kasebar saka sikil bocah wadon kasebut, nyerang Nazi lan pesawat lan tanke.
  Natasha Korshunova uga mbuwang driji sikile sing gundhul, mateni lan nguwuh:
  - Kita ora bakal lali lan ora bakal ngapura.
  Lan lightsabers dheweke ngliwati para fasis ing pabrik. Banjur blasters slashed ing tank, Cut mati menara. Pesawat uga entuk.
  Augustine sing rambut abang, ngethok mungsuh, njerit:
  - Kanggo pesenan anyar!
  Lan liyane jarum kasebar saka dheweke Bare kaki. Lan loro ing mripat lan ing tenggorokan prajurit Nazi lan pesawat.
  Ya wis cetha yen para jawata sansaya bungah lan galak.
  Zoya sing keren, ngethok prajurit lan tank putih lan coklat kanthi pesawat, nyentak:
  - Wesi bakal!
  Lan anyar, hadiah pembunuh mabur saka dheweke Bare kaki. Lan tank lan pejuang putih tiba, lan buntut pesawat kobong.
  Svetlana Snow White chops mudhun gilingan, pedhange kaya kilat.
  Nazi ambruk kaya gandum sing dipotong.
  Bocah wadon kasebut mbuwang jarum nganggo sikil telanjang, nembak pesawat mungsuh lan squeaks:
  - Kekaisaran ruang manungsa bakal menang kanggo Ibu Rusia!
  Oleg Rybachenko maju nglawan Nazi. Terminator boy chops mudhun pasukan coklat.
  Lan ing wektu sing padha, driji sikil bocah lanang sing telanjang mbuwang jarum nganggo racun, nyuwek-nyuwek batang lan nembak pesawat.
  Bocah lanang nguwuh:
  - Kamulyan kanggo Future Rus'!
  Lan nalika obah, iku ngethok kabeh sirah lan muzzles, lan ing wektu sing padha menara tank.
  Gadis terminator Margarita uga ngrusak mungsuh, pesawat lan tank.
  Kaki sing telanjang mung sumunar. Nazi mati ing jumlah gedhe. Sang prajurit nguwuh:
  - Kanggo wates anyar!
  Banjur cah wadon njupuk lan ngethok ...
  Massa mayit prajurit fasis.
  Nanging Natasha Korshunova ing nyerang. Dheweke numpes Nazi bebarengan karo tank lan pesawat lan nyanyi:
  - Rus' gedhe lan sumringah,
  Aku cah wadon aneh banget!
  Lan cakram mabur saka sikile telanjang. Sing ngethok tenggorokan fasis. Ya, iki bocah wadon sing ngrusak tank.
  Zoya Angelskaya ing serangan. Panjenenganipun chops mudhun prajurit coklat karo tangan loro. Spit saka tabung. Lan mbuwang jarum sing mateni nganggo driji sikil - dheweke nembak tank lan pesawat.
  Lan ing wektu sing padha, dheweke nyanyi kanggo awake dhewe:
  - Eh, klub cilik, ayo!
  Eh, favoritku bakal ditindakake!
  Augustine, nglereni Nazi nganggo pedhang laser lan mbesmi prajurit coklat, bebarengan karo tank, njerit:
  - Kabeh shaggy lan ing kulit kewan,
  Dheweke nyerang polisi huru-hara nganggo klub!
  Lan karo driji sikil gundhul dheweke bakal miwiti soko ing mungsuh sing bakal matèni gajah, lan malah tank.
  Banjur dheweke squeaks:
  - Wolfhound! abad rong puluh loro!
  Svetlana Snow White ing serangan. Dheweke chops, shreds Nazi. Kanthi sikil gundhul dheweke ngluncurake peparinge pati marang wong-wong mau.
  Dheweke mbukak pabrik nganggo pedhang.
  Remuk akeh prajurit, bebarengan karo tank lan pesawat, lan njerit:
  - Kamenangan gedhe bakal teka!
  Lan maneh cah wadon ing gerakan alam bébas.
  Lan sikil telanjang dheweke ngetokake jarum sing mateni, ngrusak tank lan pesawat.
  Oleg Rybachenko mlumpat. Bocah lanang mau jungkir balik. Dheweke ngethok akeh Nazi kanthi mlumpat.
  Dheweke mbuwang jarum nganggo driji sikil, nembak tank lan pesawat, lan gurgled:
  - Kamulyan kanggo waniku sing ayu!
  Lan maneh bocahe lagi perang.
  Prawan kelangan Margarita Korshunova terus nyerang. Shreds kabeh mungsuh ing saurutan. Pedhange luwih adhem tinimbang bilah gilingan. Lan driji sikil gundhul mbuwang hadiah pati, tank lan pesawat diobong.
  A cah wadon ing serangan alam bébas. Ngilangi prajurit coklat tanpa upacara.
  Lan mlumpat munggah saben-saben lan bakal bengkong!
  Lan hadiah saka annihilation mabur saka dheweke.
  Lan Nazi mati. Dene gundukan-gundukan mayit kabeh ditumpuk.
  Margarita squeaks agresif:
  - Aku koboi Amerika!
  Lan maneh jarum kasebut diuncalake ing sikile sing kosong.
  Lan banjur rolas jarum liyane!
  Natashka Korshunova uga apik banget ing serangan.
  Lan mbalang nganggo sikil gundhul, lan spits saka tabung, nuthuk tank lan pesawat.
  Lan njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku mati sparkling! Sampeyan mung kudu mati!
  Lan maneh kaendahan ing pamindhahan.
  Zoya Angelskaya nyerang blokade mayat Nazi. Lan uga saka dheweke gundhul boomerangs saka karusakan fly metu.
  Lan prajurit coklat terus tiba lan tiba, bebarengan karo tank lan pesawat.
  Bocah wadon Zoya nguwuh:
  - Prawan tanpa alas kaki, dheweke bakal ngalahake sampeyan!
  Lan rolas jarum mabur saka tumit telanjang bocah wadon. Sing langsung menyang tenggorokan Nazi.
  Banjur padha mati.
  Utawa, rampung mati, ing panggonan karo tank lan pesawat.
  Augustine ing nyerang. Numpes pasukan coklat. Pedhange digawa nganggo tangan loro. Lan dheweke minangka prajurit sing apik banget.
  Tornado nyapu liwat pasukan fasis - pesawat lan tank tiba.
  Bocah wadon rambut abang nggero:
  - Masa depan didhelikake! Nanging bakal menang!
  Lan ing serangan, kaendahan karo rambute murub.
  Augustine, ing ecstasy alam bébas impen, ngirim pulsar karo tumit telanjang lan nggero:
  - Para dewa perang bakal nyuwek kabeh!
  Lan prajurit kasebut nyerang.
  Lan sikil telanjang dheweke mbuwang akeh jarum sing cetha lan beracun sing nembak pesawat lan nusuk waja tank.
  Svetlana Snow White ing perang. Lan supaya sparkling lan combative. Sikil sing gundhul mbuwang barang-barang sing mateni. Ora wong, nanging pati karo rambute pirang.
  Nanging yen rusak, sampeyan ora bakal bisa mungkasi.
  Svetlana Snow White nyanyi:
  - Urip ora bakal madu,
  Dadi mlumpat ing tari babak!
  Muga-muga impianmu dadi nyata -
  Beauty dadi wong dadi abdi!
  Lan obahe bocah wadon sing ora nganggo alas kuwi dadi tambah ngamuk. Lan liyane lan liyane nawakke numpes lan pesawat.
  Serangan Oleg Rybachenko nyepetake. Bocah kasebut ngalahake Nazi.
  Sikil sing gundhul mbuwang jarum sing cetha - nyuwek tank lan pesawat.
  Prajurit enom ngucap:
  - Kekaisaran edan bakal nyuwek kabeh wong!
  Lan maneh cah lanang iku pindhah.
  Margarita minangka bocah sekolah liar lan terminator total ing kegiatane. Lan threshes mungsuh.
  Dadi dheweke ngluncurake kacang polong nganggo bahan peledak nganggo sikil sing gundhul. Bakal njeblug lan langsung mbuwang satus Nazi lan sepuluh tank.
  Bocah wadon njerit:
  - Kamenangan isih bakal teka kanggo kita!
  Lan dheweke bakal mbukak pabrik kanthi pedhang - tong tank mabur ing arah sing beda-beda.
  Natasha Korshunova nyepetake gerakane. Cah wadon ngethok prajurit coklat. Lan ing wektu sing padha, dheweke nguwuh:
  - Kamenangan ngenteni Kakaisaran Rusia.
  Lan ayo numpes Nazi kanthi cepet, bebarengan karo tank lan pesawat.
  Natasha Korshunova minangka cah ayu Terminator.
  Dheweke ora mikir mandheg lan alon-alon, lan tank lan pesawat ditembak mudhun.
  Zoya Angelskaya ing serangan. Pedhang dheweke kaya ngethok daging lan salad logam. Bocah wadon njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - kawilujengan kita ing pasukan!
  Lan driji sikil gundhul uga mbuwang jarum kasebut.
  Lan akeh wong kanthi gorokan sing ditusuk, gundukan mayit, uga tank sing rusak lan pesawat sing ambruk.
  Augustine iku prawan edan. Lan ngrusak kabeh wong kaya robot sing digawe saka hiperplasma.
  Wis numpes atusan Nazi lan akeh tank lan pesawat. Nanging kabeh dadi cepet. Lan prajurit uga nggero.
  - Aku dadi invincible! Sing paling keren ing donya!
  Lan maneh kaendahan ing serangan.
  Lan saka driji sikil dheweke, kacang mabur metu. Lan telung atus Nazi lan rolas tank padha ambruk dening bledosan kuat.
  Augustine, muter karo otot-otot weteng lan goyang-goyang dodo karo penthil abang, nyanyi:
  - Sampeyan ora wani ngrebut tanah kita!
  Svetlana Snow White uga nyerang. Lan ora menehi ons saka respite. Prawan terminator liar.
  Lan ngethok mungsuh lan mbesmi Nazi. Lan massa pejuang coklat wis tiba ing selokan lan ing sadawane dalan, bebarengan karo tank lan pesawat sing rusak.
  Enem dadi liar. Iku perang alam bébas.
  Karate bocah Oleg Rybachenko bali ing tumindak. Lan dheweke maju, ngacungake pedhang loro. Lan boy terminator mbukak pabrik. Tiwas Nazi tiba.
  Massa mayit. Gunung-gunung kabeh awak getih, akeh mobil lan pesawat sing rusak.
  Penemu bocah kasebut ngelingi strategi liar. Where jaran lan wong uga campuran bebarengan.
  Pembunuh bocah Oleg Rybachenko squeaks:
  - Bilai saka pikiran!
  Lan bakal ana ton dhuwit!
  Lan Terminator Boy ing gerakan anyar. Lan sikil gundhul bakal njupuk soko lan uncalan.
  Bocah jenius nggero:
  - Kelas master lan Adidas!
  Pranyata dadi acara sing apik tenan. Lan pira Nazi sing tiwas? Lan padha matèni nomer paling saka pejuang coklat paling gedhe, bebarengan karo tank lan pesawat.
  Margarita cah wadon tanpa alas kaki uga ana ing perang. Numpes tentara kayu manis lan baja lan nggero:
  - Resimen kejut gedhe! Kita nyopir kabeh menyang peti mati!
  Lan pedhange ngethok Nazi. Massa pejuang coklat wis ambruk. Lan karo tank lan pesawat.
  Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Aku malah luwih keren tinimbang panther! Buktine yen sampeyan sing paling apik!
  Lan kacang polong kanthi bahan peledak sing kuat bakal mabur metu saka tumit telanjang bocah wadon.
  Lan bakal nyerang mungsuh.
  Lan dheweke bakal njupuk lan numpes sawetara mungsuh, tank, lan malah pesawat.
  Lan Natasha Korshunova ing panguwasa. Lan dheweke nyerang mungsuh, lan dheweke ora bakal nglilani sapa wae.
  Pira Nazi sing wis tiwas bebarengan karo tank lan pesawat.
  Lan untune landhep banget. Lan mripate dadi safir. Prawan iki minangka algojo utama. Senajan kabeh partner dheweke algojo!
  Natasha Korshunova nguwuh:
  - Aku edan! Bakal ana denda kanggo sampeyan! Sampeyan ora bakal njupuk malah ruble!
  Lan maneh cah wadon bakal mateni akeh Nazi nganggo pedhang.
  Zoya Angelskaya ing pamindhahan lan wis Cut mudhun akeh warriors coklat.
  Lan sikil gundhul mbuwang jarum. Saben jarum mateni sawetara Nazi utawa nembak pesawat nganggo tank. Bocah-bocah wadon iki pancen ayu.
  Augustine maju lan ngremukake mungsuhe. Lan ing wektu sing padha ora lali nguwuh:
  - Sampeyan ora bisa uwal coffin!
  Lan cah wadon bakal njupuk untu lan gundhul mau!
  Lan rikma abrit kuwi... Rambute kriwil-kriwil ing angin kaya spanduk proletar.
  Lan kabeh secara harfiah emanas saka nesu.
  Svetlana Snow White ing gerakan. Ing kene aku ngethok akeh tengkorak lan menara tank. A warrior sing bares untu.
  Nuduhake ilat. Banjur spits metu saka tabung - njupuk mudhun pesawat. Banjur dheweke nguwuh:
  - Kowe bakal mati!
  Lan maneh, jarum mateni mabur saka sikile sing telanjang, nyerang infanteri lan pesawat.
  Oleg Rybachenko mlumpat lan mlumpat.
  Bocah lanang tanpa alas ngetokake jarum, nuthuk tank, lan nyanyi:
  - Ayo mlaku-mlaku, mbukak akun gedhe!
  Prajurit enom iku paling apik.
  Dheweke wis cukup sawetara taun, kabeh ing petualangan karo Natasha lan perusahaan, nanging katon kaya bocah. Mung banget kuwat lan otot.
  Oleg Rybachenko nyanyi:
  - Malah yen game ora tindakake aturan, ayo break liwat fraternity!
  Lan maneh, jarum sing mateni lan nggegirisi mabur saka sikile. Loro-lorone kanggo pesawat lan tank.
  Sparkling dheweke gundhul, tumit bunder, Margarita Korshunova nyanyi kanthi bungah:
  - Ora ana sing mokal! Aku pracaya bakal ana esuke kamardikan!
  Bocah wadon kasebut maneh mbuwang jarum sing mateni Nazi lan tank lan pesawat, lan terus:
  - pepeteng bakal ilang! Mawar Mei bakal mekar!
  Lan sanalika prajurit kasebut mbuwang kacang polong kanthi driji sikile, sewu Nazi langsung mabur ing udara. Ya, tentara saka coklat, kekaisaran neraka leleh ing ngarep mata.
  Natasha Korshunova ing perang. Mlumpat kaya kobra. Jeblugan mungsuh. Lan akeh Nazi sing mati lan pesawat nabrak.
  Wong wadon mau nganggo pedhang, areng lan tumbak. Lan jarum.
  Ing wektu sing padha, dheweke nguwuh:
  - Aku pracaya kamenangan bakal teka!
  Lan kamulyan saka Rusia bakal nemokake!
  Bare driji sikil mbuwang jarum anyar, piercing mungsuh.
  Zoya Angelskaya ing gerakan liar. Maju ing Nazi. Cut mau dadi potongan cilik.
  Prajurit kasebut mbuwang jarum nganggo driji sing kosong. Iku nembus mungsuh, bebarengan karo tank lan pesawat, nalika nggero:
  - Kamenangan lengkap kita wis cedhak!
  Lan dheweke mbukak pabrik liar kanthi pedhang, nyapu tank. Iki pancen bocah wadon kaya bocah wadon!
  Nanging kobra Augustine terus nyerang. Wong wadon iki ngipi elek kanggo kabeh wong.
  Lan yen nguripake, tegese iku nguripake.
  Sawisé iku wong abang bakal njupuk lan nyanyi:
  - Aku bakal mbukak kabeh tengkorak! Aku ngimpi gedhe!
  Lan saiki pedhang dheweke tumindak lan ngethok daging lan logam nganggo duralumin pesawat.
  Svetlana Snow White uga terus nyerang. Cah wadon iki ora duwe inhibisi. Bareng wis dicencang, akeh mayit sing dicemplungake, lan pesawat lan tank sing ana ing sekitar.
  Terminator pirang nggero:
  - Carane apik iku bakal! Carane apik iku bakal - Aku ngerti!
  Banjur kacang pembunuh mabur saka dheweke.
  Bocah lanang sing ora nganggo alas kaki, nggantheng, otot Oleg maneh mlayu liwat atusan Nazi kaya meteor lan mlayu. Lan dheweke bakal njupuk bom lan mbuwang.
  Ukurane cilik, nanging bisa mateni ...
  Carane massa pesawat ing langit bakal ambruk dadi cilik bêsik.
  Bocah Terminator melolong:
  - Nom-noman ribut mesin medeni!
  Margarita wadon tanpa alas kaki bakal nindakake iki maneh ing perang.
  Lan bakal nyuda akeh pejuang coklat. Lan ngethok kliring gedhe ing antarane tank lan pesawat.
  Cewek itu ngangguk-ngangguk:
  - Lambada minangka tarian kita ing pasir!
  Lan bakal kenek karo semangat gawe anyar.
  Natasha Korshunova malah luwih nesu ing nyerang. Iki carane dheweke thrashes Nazi. Ora gampang banget kanggo dheweke nolak bocah-bocah wadon kaya ngono.
  Natasha Korshunova njupuk lan nyanyi:
  - Tendangan tanpa alas kaki saya buta!
  Mlaku ing panggonan umume reconciling!
  Lan prajurit kasebut ngetokake pukulan sing kaya mangkono marang mungsuhe.
  Lan mbalang cakram nganggo sikil telanjang.
  Kene aku mlayu gilingan. Massa saka kepala tentara coklat mbalek adoh, lan tank padha kobong, pesawat padha kobong.
  Dheweke minangka kaendahan gelut. Ngalahake awake nganggo armada coklat kuwi.
  Zoya Angelskaya ing pamindhahan, crushing everyone. Lan pedhange kaya gunting pati.
  Cah wadon iku mung ayu. Lan sikile gundhul mbuwang jarum banget beracun.
  Tekan mungsuh. Padha nusuk tenggorokan lan nggawe peti mati, nggawe tank lan pesawat njeblug.
  Zoya Angelskaya njupuk, goyang-goyang penthil abang susu lengkap, lan squeaked:
  - Yen ora ana banyu ing kran ...
  Natasha Korshunova bengok-bengok kanthi bungah:
  - Dadi salahmu!
  Lan karo driji sikil gundhul kang uncalan soko sing matèni sak tenane. Iki pancen cah wadon.
  Lan lading bakal mabur saka sikile sing gundhul. Lan bakal nyerang akeh pejuang, ngethok menara saka tank.
  Barefoot Augustine ing gerakan. Cepet lan unik ing kaendahane.
  Apa rambute padhang. Padha flutter kaya spanduk proletar. Cah wadon iki pancen vixen.
  Lan dheweke ngethok mungsuh - kaya-kaya dheweke lair kanthi pedhang ing tangane.
  Rambut abang, kewan sialan! Aku perang karo tambang nggunakake cahya alami, tanpa cat.
  Augustine njupuk lan hissed:
  - Bakal dadi kepala banteng - para pejuang ora bakal kelangan pikirane!
  Dadi dheweke maneh numpes akeh pejuang.
  Bocah Terminator Oleg Rybachenko mumet:
  - Mung apa sing perlu! Apa cah wadon!
  Margarita Korshunova, mbuwang keris nganggo sikil telanjang, nyuwil menara tank, dikonfirmasi:
  - Prawan gedhe lan keren!
  Augustine langsung setuju karo iki:
  - Aku prajurit sing bakal cokotan sapa mati!
  Lan maneh, kanthi driji sikil sing gundhul, dheweke bakal ngluncurake pembunuh, nuthuk pesawat.
  Natasha Korshunova ora kalah karo mungsuh ing perang. Ora cah wadon, nanging kanggo mungkasi munggah karo penyihir kuwi ing geni. Lan Nazi ngalami wektu sing angel: pesawat lan tank tiba.
  Lan njerit:
  - Apa langit biru!
  Augustine, ngeculake lading kanthi sikil telanjang, ngethok menara tank, dikonfirmasi:
  - Kita ora ndhukung rampokan!
  Svetlana Snow White, ngethok mungsuh lan nembak pesawat, tweeted:
  - Sampeyan ora butuh piso kanggo mateni wong bodho ...
  Zoya Angelskaya squeaked, mbuwang jarum nganggo sikil telanjang lan nuthuk tank lan pesawat karo sikil disamak:
  - Sampeyan bakal ngapusi dheweke kaya edan!
  Natasha Korshunova, numpes Nazi, nambahake:
  - Lan nindakake karo wong kanggo Penny!
  Lan prajurit bakal njupuk lan mlumpat. Padha dadi getih lan kelangan. Umumé, ana akeh kasenengan ing wong-wong mau.
  Bocah lanang sing meh wuda, nggantheng, otot mung nganggo celana pendek, Oleg Rybachenko, katon apik banget ing perang.
  Ana prawan ayu, Margarita, mbuwang sepotong antimateri kanthi driji sikil lan nyanyi:
  - Pukulan kuat, nanging wong lanang kasengsem ...
  Bocah lanang sing jenius ngluncurake kaya baling-baling helikopter nganggo sikile. Aku ngethok sawetara atus kepala saka Nazi lan tank, lan squeaked:
  - Cukup sporti!
  Lan loro - lanang lan wadon - ing openwork lengkap.
  Bocah terminator Oleg, ngethok prajurit coklat, gurgled:
  - Lan bakal ana kamenangan gedhe kanggo kita!
  Margarita njawab:
  - Kita mateni kabeh wong - kanthi telanjang kaki!
  Bocah wadon kuwi pancen terminator aktif.
  Natasha Korshunova nyanyi ing serangan kasebut:
  - Ing perang suci!
  Lan jawata ngluncurake disk bumerang sing cetha. Dheweke mabur ing busur, ngethok akeh Nazi lan menara tank.
  Zoya Angelskaya nambahake, nerusake pemusnahan:
  - Iku bakal kita kamenangan!
  Lan jarum anyar mabur saka sikile sing kosong. Lan dheweke nyerang akeh pejuang lan pesawat.
  Bocah wadon pirang ngandika:
  - Ayo checkmate mungsuh!
  Lan dheweke nuduhake ilat.
  Agustinus tanpa alas kaki lan murub, ngobahake sikile lan mbuwang swastika kanthi ujung sing landhep, gurgled:
  - Gendéra Imperial maju!
  Svetlana Snow White, mbuwang bal hiperplasma kanthi tumit telanjang, kanthi gampang dikonfirmasi:
  - Kamulyan kanggo pahlawan sing tiba!
  Lan bocah-bocah wadon padha bengok-bengok bebarengan, numpes Nazi:
  - Ora ana sing bakal nyegah kita!
  Lan saiki cakram mabur saka sikile para prajurit. Daging ambruk, turret tank lan buntut pesawat dibongkar.
  Lan maneh lolong:
  - Ora ana sing bakal ngalahake kita!
  Natasha Korshunova miber menyang udhara. Dheweke nyuwek-nyuwek mungsuh lan manuk swiwine, lan ngetokake:
  - We are she-srigala, manggang mungsuh!
  Lan saka driji gundhul disk banget agawe bakal fly metu.
  Wong wedok iku malah kleru-kleru ing ecstasy.
  Lan banjur mutters:
  - Tumit kita seneng geni!
  Ya, bocah-bocah wadon pancen seksi.
  Oleg Rybachenko, bocah lanang sing nggantheng, otot sing nganggo celana pendek, gurgled:
  - Oh, iki awal, para pengawal tamparan kula ing sungu!
  Lan dheweke nglirik marang para prajurit. Padha ngguyu lan gundhul untu kanggo nanggepi.
  Natasha Korshunova numpes Nazi lan squealed:
  - Ora ana kabungahan ing jagad iki tanpa perjuangan!
  Bocah-terminator, kanthi tumit sing gundhul, bunder, bocah cilik, nyerah marang pulsar lan ngrusak fasis, mbantah:
  - Kadhangkala malah gelut ora nyenengake!
  Natasha Korshunova sarujuk:
  - Yen sampeyan ora duwe kekuwatan, ya ...
  Nanging kita prajurit tansah sehat!
  Bocah wadon kasebut mbuwang jarum ing mungsuh kanthi driji sikil, nyebul massa tank karo pesawat, lan nyanyi:
  - Prajurit tansah sehat,
  Lan siap kanggo feat!
  Sawisé iku Svetlana Snow White maneh slashed ing mungsuh, demolishing menara tank lan buntut pesawat.
  Zoya Angelskaya minangka nyolong sing cepet banget. Dheweke ngluncurake tong minyak kabeh ing Nazi. Lan nyuwek saperangan ewu karo siji bledosan.
  Dheweke banjur squeak:
  - Aja mandheg, tumit kita padhang!
  Lan cah wadon ing peralatan tempur!
  Augustine uga ora kuwat ing perang. Iki carane dheweke thrashes Nazi. Kaya-kaya dibuwang saka bentelan nganggo rante.
  Lan ngethok mungsuh, dheweke nyanyi:
  - Ati-ati, iku bakal apik
  Bakal ana pie ing musim gugur!
  Iblis wulu abang tenan plow ing perang, kaya jack-in-the-box. Lan carane tank kobong lan pesawat murub.
  Lan ing kene carane cah wadon tanpa alas ing tunik Margarita Korshunova gelut. Lan Nazi njaluk saka dheweke.
  Lan yen dheweke kenek, dheweke kenek.
  Getih cipratan mabur metu saka iku.
  Natasha Korshunova ujar kanthi kasar nalika cipratan logam mabur saka sikile, nyawiji tengkorak lan menara tank:
  - Kamulyan kanggo Rusia, kamulyan banget!
  Tank maju terus...
  Divisi ing klambi abang -
  Salam kanggo wong Rusia!
  Dadi bocah-bocah wadon njupuk Nazi. Supaya padha Cut lan shredded. Ora warriors, nanging tenan panthers sing wis break free saka chain.
  Bocah tangguh Oleg Rybachenko ing perang lan nyerang Nazi. Dheweke ngalahake wong-wong mau tanpa welas asih, ngethok tank, lan njerit:
  - Kita kaya banteng!
  Margarita Korshunova, numpes tentara coklat, lan nglereni tank lan buntut pesawat, ngangkat:
  - Kita kaya banteng!
  Natasha Korshunova njupuk lan nguwuh, ngethok prajurit coklat bebarengan karo tank:
  - Sampeyan ora bisa ngapusi!
  Zoya Angelskaya nyuwek Nazi lan squeak:
  - Ora, ora nganggo tangan!
  Lan dheweke uga bakal njupuk lan ngeculake lintang kanthi sikil kosong lan ngrampungake akeh fasis.
  Natasha Korshunova njupuk, ngeculake, kilat saka puting abang lan squealed:
  - TV kita murub!
  Lan akeh jarum sing mateni mabur saka sikile sing gundhul.
  Zoya Angelskaya, uga tukang ngrusak Nazi lan tank lan pesawat, squeaked:
  - Persahabatan kita monolitik!
  Lan maneh dibuwang kanthi keras nganti bunderan burem ing kabeh arah. Prawan iki murni karusakan saka mungsuh.
  Cah wadon, kanthi driji sikil telanjang, bakal njupuk lan ngluncurake telung boomerang. Lan iki nyebabake luwih akeh mayit.
  Sawise kaendahan kasebut bakal ngetokake:
  - Kita ora bakal menehi welas asih marang mungsuh! Bakal ana mayit!
  Lan maneh bab mateni mabur mati saka tumit gundhul.
  Augustine Abang uga kanthi logis ujar:
  - Ora mung siji mayit, nanging akeh!
  Sawisé iku, cah wadon njupuk lan mlaku tanpa alas kaki liwat puddles getih. Lan dheweke mateni akeh Nazi.
  Lan carane roars:
  - Massa pembunuhan!
  Banjur dheweke nyerang jenderal Hitler kanthi sirahe. Dheweke bakal ngrusak tengkorak lan menehi:
  - Banzai! Sampeyan bakal menyang swarga!
  Svetlana Snow White nesu banget ing serangan kasebut, utamane nutul tank, lan pesawat uga squeaks:
  - Ora bakal ana welas asih kanggo sampeyan!
  Lan rolas jarum mabur saka driji gundhul. Nalika dheweke nyerang kabeh wong, pesawat kasebut ambruk. Lan jawata tenan nyoba kanggo shred lan matèni.
  Oleg Rybachenko, bocah lanang sing otot, sing diukir nganggo kathok cendhak, nuthuk gagak karo singsot, squeaks:
  - Palu sing apik!
  Lan bocah lanang uga mbalangake lintang sing keren kaya swastika kanthi sikil kosong. Hibrida sing rumit.
  Lan massa Nazi ambruk.
  Oleg Rybachenko nggero:
  - Banzai!
  Lan cah lanang iku ing serangan alam bébas maneh. Ora, daya mung seething ing dheweke, lan gunung geni gurgling!
  Margarita sing apik banget ing gerakan. Dheweke bakal nyuwek weteng saben wong.
  Bocah wadon bakal mbuwang sèket jarum bebarengan karo sikilé. Lan akeh macem-macem mungsuh sing tiwas, tank lan pesawat dipateni.
  Sparkling tumit telanjang dheweke, Margarita Korshunova nyanyi babagan keceriaan:
  - Siji loro! Sungkowo ora masalah!
  Sampeyan kudu tau dadi pundung!
  Tansah irung lan buntut sing dhuwur.
  Ngerti yen kanca sejati tansah karo sampeyan!
  Iki minangka perusahaan sing agresif. Bocah wadon mau bakal mbengok lan mbengok:
  - Presiden Naga bakal dadi mayit!
  Natasha Korshunova mung sawetara jenis terminator ing perang. Lan dheweke nggero:
  - Banzai! Njaluk cepet! Lan diktator wis rampung!
  Lan granat mabur saka sikile gundhul. Lan cocog karo Nazi kaya kuku. Lan bakal numpes massa mastodons lan winged, mesin infernal.
  Apa prajurit! Kanggo kabeh prajurit - prajurit!
  Zoya Angelskaya uga nyerang. Asu ngamuk kuwi.
  Lan dheweke njupuk lan gurgled:
  - Rama kita punika Allah Putih piyambak!
  Lan dheweke bakal nabrak Nazi kanthi pabrik telung!
  Lan rikma abrit, cemlorot karo tumit telanjang lan penthil rubi ing dhadha Augustine, nggero nanggepi:
  - Lan Gusti Allahku ireng!
  Pancen, abrit minangka perwujudan saka cidra lan ala. Kanggo mungsuh, mesthi. Lan kanggo kanca-kancane, dheweke dadi sayang.
  Lan carane dheweke bakal njupuk lan uncalan karo driji sikil gundhul. Lan ana akeh prajurit saka kekaisaran coklat, uga tank lan pesawat.
  Si abang mbengok:
  - Rusia lan Gusti Allah ireng ana ing mburi kita!
  A warrior karo potensial pertempuran gedhe banget. Ora, luwih becik ora melu ing salah siji saka iki. Kaya menara tank, sayap pesawat fasis dicopot.
  Augustine, numpes mungsuhe, ngucap:
  - Kita bakal nggiling kabeh pengkhianat dadi bubuk!
  Lan winks ing partners. Ya, bocah wadon sing murub iki dudu barang sing bisa menehi katentreman. Kajaba kanggo tentrem pati!
  Svetlana Snow White, crusher mungsuh, ngetokake:
  - Kita bakal mateni sampeyan kanthi antrian!
  Augustine Abang dikonfirmasi:
  - Kita bakal mateni kabeh wong!
  Lan saka gundhul, sikil chiseled, hadiah saka total annihilation mabur maneh! Lan akeh tank lan montor mabur njeblug dadi cukur cilik bebarengan.
  Banjur bocah wadon kasebut nyerang kanthi kilat kaya saka puting abang.
  Ngirim hadiah pati kanthi tumit sing telanjang, Oleg Rybachenko nanggapi:
  - Iku bakal banzai lengkap!
  Augustine, nyuwek Nazi nganggo tangan kosong, ngethok nganggo pedhang, lan mbuwang jarum nganggo driji sikile, ngrusak tank lan pesawat bebarengan, ujar:
  - Ing cendhak! Ing cendhak!
  Natasha Korshunova, numpes warriors coklat, bebarengan karo tank lan pesawat, squeaked:
  - Ing cendhak - banzai!
  Lan ayo numpes mungsuhmu kanthi galak.
  Bocah lanang sing ora nganggo alas kaki, nggantheng nganggo celana pendek, Oleg Rybachenko, ngethok mungsuh, ujar:
  - Gambit iki dudu Cina,
  Lan pracaya kula, debut punika Thai!
  Lan maneh cakram pemotong logam sing cetha mabur saka sikile bocah lanang. Dheweke ngethok menara tank lan buntut pesawat.
  Margarita, bocah wadon sing nyerang logam, ngethok prajurit kekaisaran coklat lan waja tank, nyanyi:
  - Lan sapa sing bakal kita temokake ing perang?
  Lan sapa sing bakal kita temokake ing perang ...
  Kita ora bakal guyon karo -
  Kita bakal nyuwek sampeyan!
  Kita bakal nyuwek sampeyan!
  Dheweke kerjane apik karo Nazi banjur ...
  Dadi Hitler lan timnya sujud ing ngarepe bocah-bocah wadon lan bocah-bocah.
  Natasha Korshunova pisanan meksa Nazi nomer siji kanggo ngambung sikile.
  Banjur Hitler lan kabeh wong ing saubengé ngambung tlapak sikil lan tumit bocah-bocah wadon liyane. Lan padha didilat tumit nganggo ilat. Lan cah lanang pirang sing nggantheng banget, Oleg Rybachenko, diambungi karo sikil wadon.
  Sawisé iku, seneng banget karo ngremehake parasit lanang, Natasha dhawuh:
  - Saiki, sadurunge kita mateni kowe kabeh, mlebu pesenan kanggo nyerah lengkap lan tanpa syarat saka Reich Katelu menyang Uni Soviet!
  Kabeh apik sing pungkasane apik. Reich Katelu nyerah lan Wehrmacht sing kuwat dilucuti senjata. Hitler lan timnya menyang guo Beria.
  Paukuman kasebut cepet, nanging adil. Tanggal 22 Juni 1959, Hitler digantung langsung ing Lapangan Merah!
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"