Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Nudopiloj Kaj NinĜoj -4

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    La knabinaj pilotoj batalas tre lerte. Ili estas nudpiedaj en ajna vetero kaj nur en bikino, kaj ili estas sveltaj kaj muskolaj, kaj ili havas muskolojn gisitajn kiel ŝtalo. Kaj estas ninja knabinoj. Kaj ili ankaŭ batalas nudpiede kaj preskaŭ nudaj. Kaj kun ili estas Ŝinobo-knabo, tre forta kaj hardita batalanto.

  NUDOPILOJ KAJ NINĜOJ -4
  KONOTACIO
  La knabinaj pilotoj batalas tre lerte. Ili estas nudpiedaj en ajna vetero kaj nur en bikino, kaj ili estas sveltaj kaj muskolaj, kaj ili havas muskolojn gisitajn kiel ŝtalo. Kaj estas ninja knabinoj. Kaj ili ankaŭ batalas nudpiede kaj preskaŭ nudaj. Kaj kun ili estas Ŝinobo-knabo, tre forta kaj hardita batalanto.
  . ĈAPITRO N-ro 1.
  La knabina piloto, kiel ni vidas, kantas kaj batalas. Kaj li devos seli la viron.
  Sed aliflanke, la batalantoj ankaŭ estas fortaj. Precipe la kvin Ŝinoboj. Kvar knabinoj kaj knabo estas tre fortaj.
  Jen ili estas survoje al la sovetiaj unuoj.
  Ŝinoboknabino kun blua hararo prenis kaj tranĉis per siaj glavoj, detranĉante la kapojn de sovetiaj soldatoj kaj forigante razojn de ili. Tiam ŝi ĵetis pizon kun eksplodaĵoj per la nudaj piedfingroj kaj kukis:
  - Nia forto estas granda,
  Ja Japanio estas senmorta...
  Kaj per pugnobato -
  Ni mortigos ĉiujn certe!
  Ŝinoboknabino kun flava hararo detranĉis la kapojn de rusaj soldatoj kaj kukis:
  - Mallonge, mallonge, mallonge - banzai!
  Kaj liaj nudaj piedfingroj denove ĵetos ion ege murdan kaj detruan.
  Ŝinoboknabino kun rufa hararo elfaris batalmuelejon teknikon kaj detranĉis la kapojn de tiuj samaj Ruĝarmeaj soldatoj. Kaj ili flugis kiel pingloj el sub la klingoj. Kiu aspektis vere bonega. Jen venas totala murdo kaj morto.
  La knabino prenis la eksplodeman kudrilon kaj ĵetis ĝin per la nudaj piedfingroj. Ĝi algluiĝis en la barelon de la T-34-tanko kaj kaŭzis la detonacion de la batalkompleto. Jen kiel ĝi eksplodos.
  Kaj la militisto kontrolis:
  - Por la Japana Imperio!
  Ĉi tio vere estis danĝera movo de la Terminator-knabino.
  La ninja knabino kun blanka hararo prenis la teknikon kaj ankaŭ reproduktis la inferan rozon per glavoj. Kaj jen kial la kapoj de la Ruĝaj soldatoj defalas.
  Kaj tiam la nuda kalkano ĵetas supren pecon da antimaterio, kaj tiam sovetia KV-tanko flugas supren kaj renversiĝas. Kaj ĉi tio montriĝis ekstreme malvarmeta kaj mortiga influforto.
  La militisto kantis:
  - Kaj tiam ni kriis Banzai,
  Ni konkeros nian marbordan regionon...
  Ni transprenu la tutan siberian regionon,
  Kaj ni havos brutaron!
  Kaj jen la knabo Saigo en agado, svingante glavojn kiel ventomuelejklingojn kaj detranĉante kapojn kiel pizoj. Ĉi tio estas iu mortiga legado.
  Kaj nun la nudaj piedfingroj de la infanaj piedoj de la knabo ĵetas la diskon, kaj la sovetia atakaviadilo, ricevinte damaĝon, fumas per la vosto kaj falas malsupren.
  Ĉi tiuj vere montriĝis esti murdaj Ŝinoboj. Kvar knabinoj kaj knabo - kio estas simbola.
  Nu, post tio, kiel vi povas ne preni ĝin kaj pafi ĝin per bombolanĉiloj?
  Sed ĉi tiuj estas batalantoj el Japanio. Ili havas siajn avantaĝojn kaj malavantaĝojn, kaj multaj eblaj kadavroj povas montriĝi.
  Sed la USSR-flanko ankaŭ ne estas malforta militisto. Ĉi tie, ĉe la periferio de Vladivostok, la pioniroj batalas kontraŭ la japanoj, kaj ili montras sian klason de batalantoj, kiuj estas tre harditaj.
  Pioniraj knaboj, kutime, batalas duonnudaj en nur pantaloneto. Kaj iliaj ŝuoj nur malhelpas.
  Kaj la maniero kiel ili ĵetas grenadojn per siaj nudaj, infanecaj piedoj estas mojosa.
  Jen la pioniro Petka en kravato kaj skrapita, li komencis kanti;
  Mi estas servuto, nur simpla knabo,
  Mi marŝas nudpiede tra la frosto printempe...
  La laboro estas malfacila, eble tro malfacila
  Sed Jesuo ĉiam kredu kun mi!
  
  Mi naskiĝis en tia kamparana familio,
  Mi laboras en la kampo dum la tria jaro...
  Kaj iu aperis en la reĝa sino,
  Kaj ie floras hela rozo!
  
  Kaj en la varmego kaj malvarmo la knabo ĉiam estas nudpieda,
  En la malvarmo, sen ĉapelo, en neĝblovo...
  La kamparana knabino havas orajn plektaĵojn,
  Kaj la lakto bongustas sur la lango!
  
  Nu, la knabo ne senkuraĝiĝas,
  Kaj por li ĉi tiu mondo ne estas torturo...
  Ŝi paŝtas brutojn, kuraĝe kantas,
  Kaj por li Kristo estas granda idolo!
  
  Haiduks ofte skurĝas la knabon,
  La tuta korpo estas kovrita de velkoj kaj kontuziĝoj...
  Sed anstataŭ plori estis sonoj,
  La knabo sonĝis pri la princino en siaj infanaj sonĝoj!
  
  La knabo leviĝis kiel falko,
  Flugante pli alte ol la suno en sonĝoj...
  Jen li estas soldato kun granato en forta tornistro,
  Jen li enigas timon en la malnoblajn Kraŭtojn!
  
  La knabo ŝajne sonĝas pri fusilo,
  Por iri sovaĝan veturon...
  Kaj la voĉo de la knabo estas tre klara.
  Lasi la turkojn eniri en furiozon!
  
  Dum ankoraŭ adoleskanto li forkuris de la nobelaro,
  Bela knabo sendita al milito...
  Kvankam ĝi estas plena de kruela trompo,
  Sed la ulo kredis religie - mi ne mortos!
  
  Ĉi tie li kuraĝe batalis kontraŭ siaj malamikoj,
  Li montris sin kiel kuraĝa kavaliro...
  La turkoj piedpremis la teron per siaj botoj,
  Sed la rusa metalo estas forta, estas vero!
  
  Mi nun fariĝis serĝento en bataloj,
  Kaj la bona reĝo persone transdonis la krucon al mi...
  Estis tre varme en la bataloj,
  Sed la granda kerubo protektos!
  
  Ne plu ekzistas armea komerco, kredu min,
  Nun mi jam estas knaba oficiro...
  Ni rompos sklavecon, mi firme kredas la ĉenojn,
  Ni donu ekzemplon por generacioj!
  
  Rusio estas la standardo de gigantoj,
  Ĉiu militisto estas en ĝi, eĉ de la infanvartejo...
  Kiam la popolo kaj la armeo estas unuigitaj,
  La furioza fiulo estos venkita!
  Tiel Petka kantis kuraĝe kaj ĉi tiu nudpieda grupo de infanoj batalas.
  Sed la japanoj estas fortaj, kaj jam sukcesis fortranĉi Vladivostokon de la resto de la ĉeftero per tero.
  Jes, la Ĉikha tanko estas movebla kun dizelmotoro kaj estas malfacile trafi.
  Sed japanoj ankaŭ trenas obusojn sur ĉevaloj. Kaj ili ankaŭ pafas kontraŭ sovetiaj trupoj.
  Samurajo estas forto. Iuj rapidas ataki per glavoj. Kaj ili dehakis la kapojn de la Ruĝa Armeo soldatoj.
  Kaj nun estas ofensivo ĉe la okcidenta fronto. La nazioj jam ĉirkaŭis Minskon, kaj sovetiaj trupoj forlasis la urbon. Sed nun la batalado jam estas pli proksima al la rivero Berezina. Jen la bataloj por Borisovt.
  Ankaŭ ĉi tie estas batalo... En bataloj, la anglaj Matildas, kiuj fariĝis multe pli malfacile elkogni. Kaj la amerikaj Grandoj ankaŭ aperis ili ankaŭ ne estis malfortaj tankoj.
  Kaj de supre estas ankaŭ premo de aviado. Kiam germanaj pilotoj formis teamon kun anglaj. Ĝi iĝis eĉ pli malbona por la sovetiaj pilotoj. Kaj ili estis premitaj kvazaŭ en ŝtalbetonon.
  Kaj ni batu la malamikojn per granda forto.
  Kaj aliflanke, bataliono de komsomolaj knabinoj deplojiĝis. Nataŝa estas ĉi tie kun ili. La ĉefa afero estas, ke la knabinoj batalas nudpiede kaj ĵetas grenadojn per siaj nudaj piedoj. Samtempe, ĵetante ilin tiel, ke laŭvorte ĉiuj iliaj kapoj estis deŝiritaj.
  Sed la Matilda vergo estas granda minaco de Britio. Kaj ankaŭ la germana Ju-87 kaj la anglaj Drakoj ankoraŭ premas. Kaj ankaŭ bombaviadiloj Yu-88, kiuj estas tre estimindaj.
  Sed tiel ĝi estas tre bela kaj malmola.
  Sed la komsomolaj knabinoj, fulmante la nudajn kalkanojn kaj montrante la abdominalojn, komencis kanti;
  Ni estas belaj sovetiaj knabinoj,
  Ni amas batali kaj tikli knabojn...
  Aŭdiĝas hela, sonoreganta voĉeto,
  Kaj ni havas vokon mortigi Krauts!
  
  Ni estas tre kuraĝaj komsomolaj knabinoj,
  Ni kuraĝe rapidas tra la frosto nudpiede...
  Ni ne kutimas stari modeste flanke,
  Kaj ni rekompencas la faŝistojn per nia pugno!
  
  Kredu min, knabinoj havas grandan sekreton,
  Kiel efike venki la naziojn...
  Kaj kredu min, la sukceso de la knabinoj ne estas hazarda,
  Ĉar la armeo de Rus' estas tre kuraĝa!
  
  Kaj por niaj knabinoj kun nudaj kalkanoj,
  Novjara neĝo estas tre dolĉa...
  Nu, la Fuhrer estas simple fripono,
  Ni ne lasu la faŝistojn celebri sukceson!
  
  Ni knabinoj ludas ruzojn tre sovaĝe,
  Ni nudigas niajn mamojn antaŭ la soldatoj...
  Kaj ni vere kolerigas la naziojn,
  Ni potencaj komsomolanoj ne povas esti disbatitaj!
  
  Ni knabinoj povas fari multon,
  Eĉ pafu Hitler el tanko...
  La kontraŭulo ne havos tempon por tagmanĝi,
  La knabinoj venos kiel ŝtelisto!
  
  Ni vere respektas Rusion,
  Stalino estas tiel potenca kiel impeta patro, kredu min...
  Kaj mi kredas, ke venko venos en varma majo,
  Ĉiu, kiu kredas je tio, estas simple bonega!
  
  Por knabinoj estas neniu dubo kaj neniu baro,
  Ĉiuj pretas simple argumenti en siaj manoj...
  Ke mirindaj rekompencoj venu al la belulinoj,
  Komsomola forto estas en fortaj pugnoj!
  
  Ni militistoj tre rapide maturiĝas,
  Kaj en la manoj de la lertaj pafiloj la barelo brulas...
  Kaj la knabinoj povas trakti ajnan taskon,
  Nia amikeco estas senduba monolito!
  
  Ni estas tiaj brilantaj knabinoj
  Ni ne zorgas pri neĝblovoj aŭ frostoj...
  Nudpiede ne malvarmigos niajn piedojn vintre,
  Kaj la koroj de belulinoj estas malavaraj kaj puraj!
  
  Kion ni povas fari, ni altigas,
  Ni galopu kiel kanguruaj virtuozoj...
  Kaj ni sukcese forblovas la kapojn de la faŝistoj,
  Kaj ankaŭ amo por ekzercado matene!
  
  Ĉiuj knabinoj estas bonegaj militistoj,
  Ili povas simple marteladi la Krauts en paston...
  Nu, kio pri la faŝistoj simple malbonaj?
  La komsomolanoj ne konis superpotencon!
  
  Ankaŭ Hitler ne povas fari ion ajn.
  Ni tre forte batis lin per bastono,
  Kaj ili rompis siajn dentojn, elbatante la haŭton de siaj vizaĝoj,
  Kaj tiam mi nudpiede kuris tra la fajro!
  
  Nur Stalino ordonos al ni fari kion,
  Lia severa kaj sincera rigardo estas videbla...
  Kaj kredu min, la knabino ne maltrafos,
  Ŝargante grandan maŝinpafilon!
  
  Se necese, ni atingos Marson,
  Kaj ni konkeros Venuson tre rapide...
  Soldatoj bezonas poluron por siaj botoj,
  Ni knabinoj kuras nudpiede!
  
  Ĉio estas bela ĉe ni knabinoj,
  Brusto kaj koksoj, talio estas videblaj...
  Li ankaŭ estas pioniro, kiel lupido,
  La pioniro estas tute Satano!
  
  Nu, ni estas knabinoj - vi scias, ke ni estas bonegaj,
  Ni forbalaos ĉiujn faŝistojn kiel balailon...
  Kaj estas bluaj steloj en la ĉielo,
  Ni frakasos la Tigrojn per ŝtalo!
  
  Kion ne fari, kredu, ke ĝi ne eblas,
  Konfesu, komunisto estas demiurgo...
  Kaj foje ni miskomprenas
  Kaj ili prenas belaĵojn por timigi ilin!
  
  Sed vi scias, ni impete detruas la germanojn,
  Kaj ili kapablas disŝiri la Krauts...
  Kvankam ni havas titanajn animojn,
  Ni trairos la stepon kaj forigos la marĉojn!
  
  Ni konstruos komunismon sen ĉiuj najloj,
  Kaj ni decide venkos la faŝistojn...
  Komsomolaj membroj amas kuri en formacio,
  Kaj kerubo flugas super ili!
  
  La malamiko ne povos elteni la knabinon,
  Ĉar la knabino estas aglo...
  Kaj ne necesas, ke la Krauts tro difektu,
  Kaj via Fuhrer vane krias!
  
  Komsomola membro kun nudaj piedoj,
  Donis al Hitler ovon...
  Ne traktu Satanon
  Aŭ simple ne gravas!
  
  La brilanta idolo de komunismo,
  La ruĝa flago brilos super la planedo...
  Kaj Herodo estis jxetita en la inferon de la infero,
  Kaj la knabinoj ricevis kvin!
  
  Lenin, Stalin - la suno super la planedo,
  Cirkante en la ĉielo kiel du agloj...
  La heroaĵoj de komunismo estas kantataj,
  La Patrujo havas la forton de ŝtala flugilo!
  
  Ni sukcesis vivi por vidi venkon,
  Kaj ni piediris la tutan vojon tra Berlino...
  Beboj naskiĝis en la lulilo,
  Kaj nun la lando estas en grandeco!
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur bonegaj. Kaj ĉi tio estas ilia elstara klaso kaj impeto de severaj batoj.
  Jes knabinoj, nudpiede estas tre mojosa kaj ekstreme sekseca. Kaj ĉi tio estas tre pozitiva.
  La knabinoj estas tre famaj kaj bonegaj militistoj.
  Ĉi tiuj estas bataloj de la plej alta klaso kaj amplekso. Vi ne plu povas diskuti ĉi tie. Tiel iris la draŝmaŝino.
  Post la falo de Borisov kaj Bobruisk, sovetiaj soldatoj komencis retiriĝi al la Dnepro. La situacio montriĝis ege malfacila. Feliĉe alvenis aŭtuno kaj oktobro kaj pluvegoj komencis fali. Kaj ili iom bremsis la antaŭeniĝon de la koalicio, devigante ilin doni al ĝi iom da tempo por retiriĝi preter Dnepro kaj akiri tie piedtenejon.
  Aldone al la T-34-tanko, Katyushas ankaŭ partoprenis en la bataloj. Sed ilia efiko ne estis precipe granda. La bataloj estis tre rapidaj sur la ĉielo. Akulina Orlova, knabino kun nudaj, ĉizitaj kruroj, batalis tre obstine kaj feroce kontraŭ superaj malamikaj fortoj.
  La ĉefa afero estas esti en la aviadilo nur en bikino. Ĉi tio estas vere vere bonega.
  Antaŭ la batalo, du junuloj donis al la knabino fortan masaĝon. Kaj ŝi videble kuraĝiĝis. Kaj ŝiaj okuloj denove ekbrilis per safiroj. Ŝi estas natura blondulino kaj mirinda beleco. Li batalas tiel, ke estas neeble diri en fabelo, nek priskribi per plumo.
  Akulina Orlova - se necese, ŝi prenos ĝin kaj piedbatos la kalvan Fuhrer per sia nuda kalkano. Kaj ĝi estos ekstreme malvarmeta kaj malvarmeta. Ŝi estas knabino kiu laŭvorte havas nervojn de ŝtalo, kaj tre fortajn brikojn de ĉokolado abs. Ĉi tiu estas la speco de knabino, kiun vi vere provas preni kaj venki.
  Kaj ŝi batalas kontraŭ la nazioj kaj kantas;
  Ni estas komsomolanoj, kuraĝaj batalantoj,
  Ni kunvenis por batali kuraĝe por la Patrujo...
  Niaj patroj fieras pri ni knabinoj,
  Ĉar ni povas raporti pri sukcesoj!
  
  La militisto estas simple altklasa,
  Ni rapidas preskaŭ nudaj en la malvarmo...
  Ni povas diskuti pri iu ajn afero,
  Sub tre suna, radianta ĉielo!
  
  Vi ne trovos nin pli belajn knabinojn,
  Ni estas tiel belaj, impetaj...
  La belulo aspektas ne pli ol dudek,
  Kaj viaj piedoj kuras nudpiede en la neĝo!
  
  Kia bela suno, flava koloro,
  Ĝi havas nuancon de oro, vi scias...
  Ni baldaŭ vidos la tagiĝon de komunismo,
  Kaj multe da duonnudaj, nudpiedaj knabinoj!
  
  Ni komsomolanoj amas batali,
  Kaj ĉiuj kapablas fari tre bonegajn aferojn...
  Ni sendas kuraĝan armeon en batalon,
  Ĉar kontraŭuloj estas bagatelo!
  
  Aldoni kaj aldoni ne estas donitaj,
  En la universala furioza situacio...
  Knabinoj povas trinki vinon
  Iru al batalo en plenaj vestoj!
  
  Nun ni estas en la mondo de elfoj - ne gravas,
  Ni ankaŭ povas fari multon...
  La universala revo realiĝos,
  Mi faros ion ajn, kredu min!
  
  Por la Patrujo ne estas vortoj por konfesi -
  Tenu la belan venkoflagon al via brusto...
  Ni forĵetu la ĉenojn de kapitalismo,
  Niaj problemoj pereu en la submondo!
  
  Por gloro, konu la Rusan Kriston,
  Ni levos la glavon kaj ŝildon sublime...
  Amo al la Patrujo estas hela kaj pura,
  Aliaj venos al la dek ses blazonoj!
  
  La faŝisto estas potenca kaj simple kruela,
  Kaj orkoj ankaŭ estas potencaj nazioj...
  Sed mi frapos la Krauts en la frunton,
  La knabinoj tute ne estas pacifistoj!
  
  En kia dolĉa lando ni naskiĝis,
  Ni salutas la floradon per rideto per perloj...
  Kaj la Fuhrer estas simple dediĉita al Satano,
  Ni finos lin en radianta majo!
  
  
  Ni atingos ĝin, mi certe kredas ĉion,
  Mi vere ne kuraĝas sonĝi tro multe...
  La urbo kaj la ekstera vilaĝo ĝojas,
  La bebo ridis en la lulilo!
  
  Kaj kiu estas ĉi tiu rabema fervora orko,
  La rido de la dentegoj estas dece tre furioza...
  Kaj vi malpeze batis lin en la denton,
  La ĉaso restas nur por malgrandaj aferoj!
  
  Mi petas Kriston - savu la Ĉiopova mondon,
  Ne lasu lin bruli en la fajra plago...
  Kaj ame pardonu tiujn, kiuj estas malbonaj,
  Submetante la kontraŭulojn al intensa varmo!
  
  Ni ankaŭ ne enuos en Berlino,
  Ni alvenos tien, kredu min, ĝis Novjorko...
  Ni firme kredu, kvin fratoj,
  Lasu la voĉon de la knabino soni laŭte!
  Estas ĉi tiuj knabinoj kun brilaj trairejoj kaj batalkapabloj - la plej bonegaj en la mondo. Kvankam ili ankaŭ vere estas trafitaj sur la kornoj kaj rompas oston.
  Sed en novembro la frontlinio iom stabiliĝis. Sovetiaj trupoj retiriĝis preter la Dnepro, retenante kontrolon nur super Kievo kaj ĝia ĉirkaŭaĵo kaj daŭre tute ĉirkaŭitaj, sed Odeso daŭre havis malfortan provizon per maro. Sed la angla, germana kaj itala flotoj estis tro fortaj kaj estis klare klare, ke ĉi tiu urbo ne longe daŭros sub kompleta blokado. En la nordo, la germanoj kaj la koalicio okupis la baltajn ŝtatojn kaj algluiĝis al la malnova defendlinio, kaj en la centro, iel, sovetiaj trupoj akiris piedtenejon sur la Dnepro kaj pli al Pskovo, kiu estis jam duonĉirkaŭita, sed daŭris. elteni.
  En la sudo, turkaj soldatoj prenis Batumon post pluraj monatoj da batalado kaj kompletigis la ĉirkaŭadon de Erevano.
  Primorye estis kaptita fare de la japanoj. Sed Vladivostoko ankoraŭ estis sub blokado. Kaj ĝi estis farita firme. Sed ĝenerale, novembraj frostoj jam alvenis. Tra Ruĝa Placo pasis parado. Kaj ŝajnas, ke Stalino ĉeestis ĉe ĝi.
  Post kio malfermiĝis la kunveno de la Ŝtata Defenda Komitato. Tie ili komencis diskuti plian strategion por la printempo.
  Ĵukov sugestis:
  - Necesas malbloki Erevanon kaj lanĉi kontraŭatakojn kontraŭ la malamiko ĉi-direkten. En ĉi tiu kazo, estos ŝanco savi nian Transkaŭkazan grupon.
  Stalino malgaje rimarkis:
  - Ĝi estas ebla. Sub neniu cirkonstanco Erevano estu fordonita. Sed la demando estas, eĉ se ni trarompos la koridoron tie, ĝi nenion solvos. Kaj plej grave, niaj malamikoj estas la koalicio de kapitalismaj landoj ĉe la Okcidenta Fronto. Estas io por ni pensi.
  Shaposhnikov notis:
  - La malamiko havas avantaĝon en infanterio. Kaj Britio kun siaj koloniaj dividoj, kaj kalkulante la tutan Eŭropon, ankaŭ estas kontraŭ ni. Plus Turkio, kaj en la oriento Japanio kaj Tajlando. La malamiko povas simple malsatigi nin, havante pli da homaj kaj materialaj rimedoj. Devigu nin al longa eluziĝomilito ĝis ni elĉerpiĝos de rusaj soldatoj.
  Marŝalo Timoŝenko kriis:
  - Jes, ni forviŝos ilin en fekon!
  Stalino murmuris:
  - Silentu, mortiginto. Vi ne povis preni Varsovion, kvankam vi ĵuris atingi Berlinon post du semajnoj. Kaj ĝenerale, vi estas akcipitroj - vi diris, unue batu Germanujon. Kaj kio rezultis el ĝi? Nun konsideru la tutan mondon kontraŭ ni. Kaj Brazilo kaj Argentino deklaris militon, kaj Usono eble baldaŭ eniros. Kaj kion ni bezonas?
  Marŝalo Timoŝenko murmuris:
  - Ni devas ataki la malamikon. Ni muelos ĝin.
  Molotov notis:
  - En Usono ne estas tiel facile persvadi la Kongreson eniri la militon. Sed Usono jam liveras tankojn, kaj ankaŭ aviadilojn. Kaj ilia aviado kaj precipe bombistoj estas plej bone. Krome, tiaj aferoj ankaŭ eblas en aŭtomobila teknologio. Ne, vere, se Usono eniros la militon, ne estos ŝanco.
  Stalino diris morne:
  - Kaj kion vi proponas?
  La ministro pri eksteraj aferoj mallaŭte diris:
  - Mi pensas, ke estas plej bone fari pacon kun la ĉefurboj. Provu reteni almenaŭ parton de la teritorio. Ĉi tio estas nia sola ŝanco.
  Timoŝenko grumblis:
  - Ne al la hontinda mondo!
  Stalino demandis morne:
  - Kion diros Ĵukov?
  Georgij Konstantinoviĉ respondis per humila tono:
  - Nia komerco estas militista. Kaj parolu pri paco al diplomatoj. Sed se ni ne atingos venkojn sur la batalkampo ĉi-vintre, tiam printempe kaj venonta somero estos eĉ pli malbona. La malamiko vere havas avantaĝon en ekonomia kaj homa potencialo. Kaj neniel ni povas gajni militon de eluziĝo. Cetere, kiom da ekipaĵo povas produkti landoj kiuj estas kontraŭ ni, precipe kune kun Usono, ni ne povos superi ilin.
  La Ĉefkomandanto demandis kun rido:
  - Kio pri kvalito?
  Ĵukov levis la ŝultrojn:
  - Dependas de kio estas kamarado Stalin. Nia T-34 ne estas malbona, kiel la KV-1. Sed la malamiko rapide instalos pli potencajn pafilojn sur la T-4. Kaj la aviado de la malamiko estas eble eĉ pli bona ol la nia - precipe batalantoj. Kaj niaj aviadiloj estas pli bonaj ol britaj bombaviadiloj. Kaj por krei ion novan... Nu, ĉi tio bezonas tempon kaj la malamiko ankaŭ elpensos ion freŝan kaj pli perfektan ĉi-kaze.
  Stalino kapjesis kaj demandis:
  - Kion opinias Beria?
  La Popola Komisaro de Internaj Aferoj kaj la komandanto de la sharashki respondis:
  - Sciencistoj laboras, kamarado Stalin. Mi instrukciis ilin fari strategian bombaviadilon kiu povus plonĝi. Do ili funkcias. Nu, ankaŭ super batalantoj. Aparte, la Yak-9 promesas esti bona maŝino, kiel la LAGG-5. Do la laboro daŭras sen halto. Kaj ni uzas kaj karoton kaj bastonon!
  La Superulo kapjesis:
  - Bonege! Laboru! Intertempe mi estas ordonita liberigi Erevanon kaj antaŭeniri proksime de Pskovo. Ni batalos kontraŭ la malamiko en ĉi tiuj direktoj. Kaj samtempe, ni prenu iun samurajon kiel shugan en Mongolio. Poste mi parolos al la projektistoj pri kio estas nova ĉe ili.
  Ĵukov notis:
  - Ĝis nun la T-34 estas pli-malpli bona, sed ni bezonas pli potencan tankon, sed ne malpli moveblan. Ĉi tio devus esti atingita!
  Voznesensky deklaris decide:
  - Ni faru ĝin! Ni certe faros ĝin!
  
  LA PLEJ MOLETA HIPER VIRTUALA REALA LUDO
  KONOTACIO
  Bela militista knabino kaj ŝia nova amiko Pinokjo la ciborgo batalas en virtuala realeco. Kompreneble, ili havas tre bonegajn batalantojn, kiujn vi povas veturi laŭvorte senfine kaj batali kiel leoninoj, kaj ankaŭ batali kun ĉiaj kosmaj kaj magiaj estaĵoj.
  . ĈAPITRO N-ro 1.
  Veroniko, portanta nur bikinon, trovis sin en travidebla aŭto, kiu similis platigitan dazibaton. Kaj ankaŭ hologramo de la paneloj, kiuj kontrolis la batalon kaj, ŝajne, tre timinda maŝino brilis.
  Apud ŝi estis Cyborg Pinokjo. Li nun aspektis ekstere kiel adoleskanto ĉirkaŭ dekkvar aŭ dekkvinjara portanta nur naĝan kalson, tre muskolplena, kun bela, juneca vizaĝo, sur kiu ne estis eĉ unu hararo kaj rozkoloraj vangoj.
  Tre bela knabo, kun blonda hararo kaj bonorda zumtranĉo. Kaj la haŭto estas glata, sunbrunigita, muskoloj estas ĵetitaj. Vi povas uzi ĝin en reklamado, precipe por pli maljunaj virinoj. Nu, jes, la programo povas preni ajnan formon. Cetere, kaj Veroniko, se ŝiaj parametroj estas ĝisdatigitaj.
  Kaj nun ŝi faris ĝuste tion. Ni ĝisdatigu la parametrojn de la batalanto. Aparte, unue la nombro de laseraj kanonoj kaj duobligante ilin. Poste aldonu la pafejon, ankaŭ kuron. Pliigu la fluo-intensecon. Nu, kaj la nivelo de protekto de la fortokampo, tiel ke la malamiko ne povas tuj bruligi vin.
  Tiel la knabino energie traktis ĝin.
  Nu, Pinokjo la ciborgo ankaŭ altgradis. Kaj, kompreneble, li altigis la parametrojn de la aŭto. Sed ne tiom, ke venkoj estas facilaj.
  Post ĉio, gajni komputilludon tro facile ne estas interesa!
  Kvankam ĉi tie multe dependas de la karaktero de la batalantoj. Sed en ĉi tiu kazo, ĉio estas en ordo kun la karaktero de ĉi tiu paro.
  Veroniko blovis kison al sia ekvivalento kaj ĉirpetis:
  - Granda venko atendas nin,
  Vi trompos vian najbaron kiel eble plej rapide!
  Post tio, ŝi premis sian nudan, rondan, rozkoloran kalkanon sur la stirstanga butono, kaj ŝia batalanto akre akcelis.
  La stelkanonado furiozis plu kaj plu. Pli kaj pli diseriĝis, similaj al travideblaj ranidoj, savmoduloj kaj likvaj metalaj kapsuloj, provante enpreni la minimuman volumon. Laŭ neskribitaj reguloj, ili ne povus esti specife detruitaj, sed se ekzistis danĝero de esti kaptita, la enkonstruita magia komputilo povus doni ordon por memdetruo. Krome, multaj moduloj mortis hazarde. La trans-anoj, evoluiginte maksimuman rapidecon, daŭre premis la malamikan floton, dum farante skuojn al la flankoj eksplodis inter ili, ĉiu portanta plurajn miliardojn da ŝargoj kapablaj detrui mezgrandan urbon; Nature, okaze de rekta trafo, eĉ ne unu fortokampo, eĉ la plej daŭra metalo, pluvivos.
  Veroniko alfrontis sian unuan kontraŭulon. En ĉi tiu kazo, ĝi estis unu-loka batalanto, ĉe kies stirilo sidis bombono en hela envolvaĵo kun kruroj. Kaj ŝi faris malsimplajn manovrojn.
  La knabina programisto kantis:
  -Ho, dieto, ne manĝu ĉi tion kaj tion,
  Kaj la kruroj de la knabino ne laciĝas pro irado...
  Ho, dieto, kiel malsana de ĉi tio,
  La knabinoj ruĝiĝas pro malsato kaj kantas!
  Post tio, veroniko prenis ĝin kaj pafis siajn laserkanonojn al la malamiko. Kaj la batalanto komencis fumi, estis klare, ke la kulinara produkto, la dolĉaĵo kun kruroj, estis tute malkomforta.
  Defendsistemoj elĵetis dekduojn da falsaj celoj de unu stelŝipo, specialaj armiloj pafis kapsulojn kun gaso, kiuj distordis la trajektorion de laseroj kaj kaŭzis trofruan detonacion de neniigmisiloj kaj malfortigajn efikojn de gama-radiado. La trolŝipoj ankaŭ ne oscedis pli kaj pli da termikaj, elektronikaj kaj eĉ gravitkaptiloj ĉirkaŭflugis en la kosmo. Efektive, gravitarmiloj, ŝirado de metalo, tordado de strukturoj kaj kaŭzado de detonacio, estis la plej danĝeraj. La gravitkaptilo povus malfortigi la efikon aŭ faligi la gvidradaron por misiloj, torpedoj, minoj. Pluraj stelŝipoj, ricevinte gravitan damaĝon, devojiĝis al la blanka nano kaj komencis fali sur ĉi tiun formortantan sunon kun kolosa denseco kaj gravito.
  La krucanoj, denove reforminte, faligis sian fajron sur la plej grandajn malamikŝipojn - la ultrabatalŝipojn. Ĉi tiuj mastodontoj, kiuj povis konveni tutan urbon, havis fortan armilsistemon kaj, kompreneble, potencan fortokampon. La taktikoj de koncentrita fajro de gravitaj kanonoj estis uzataj kontraŭ ili, ilia radiado estis multe pli malfacile reflektebla per fortokampo, krome, estis eble provi almenaŭ parte damaĝi la generatorojn. En ĉi tiu kazo, kun sorto, la terura termokvarka bombo povus eksplodi. La Crosoiders estis tre aŭdacaj, montrante kuraĝon. La vakuo ŝajnis sonori de trosaturiĝo de energio por pliigi la efikecon de la gravita armilo, ili devis redukti la distancon, kiu estis plena de enorma risko; Jen unu el ili eksplodis, ekbrilis per torĉo de neniigo, poste la dua.
  - Eble ne indas preni tiajn riskojn? - diris la generalo.
  La knabino respondis, fulmante diamantan broĉon en siaj abundaj haroj:
  - Ne, mia amiko, ni devas detrui almenaŭ paron. Ĉi tiuj barbaraj maŝinoj kapablas pafi al planedoj el tre longaj distancoj, kio signifas, ke kiam ili alproksimiĝas al dense loĝataj mondoj, precipe al nia ĉefurbo...
  Gurgling responde:
  "Mi komprenis, ke ili estos la plej malfacile detrui, aŭ konservi en sekura distanco kiam la ĉefaj fortoj konverĝos."
  La knabino kuraĝe tretis, eligante koleron:
  - Tial, iru por ĝi! Kaj lasu ilin proksimiĝi eĉ pli, la ultra-batalŝipo estas speciale desegnita por fermenti la malamikon sen ajna risko.
  Kaj la nudpieda kaj kurba belulino Veroniko mem prenis multajn riskojn. La batalanto, en kiu batalis la bombono, disfalis. Kaj la bruligita krado kovrita per ĉokolado elfalis.
  Sed Veroniko estis atakita de tri aŭtoj samtempe. Kaj ili enhavas ne simplajn bombonojn, sed asojn kun likvoro. Nur provu preni ĉi tiujn per viaj nudaj manoj, kaj eĉ pli per nudaj knabinecaj piedoj.
  Veroniko estis devigita manovri.
  Kaj ankaŭ ŝia ciborga partnero Pinokjo batalis kun granda entuziasmo. Kaj ĝi estis, mi devas diri, impona vidaĵo. La bela adoleskanto montris nekredeblan lertecon. Eĉ kiam tia sperta aso kiel pako da Camel-cigaredoj eniris la batalon kontraŭ li.
  Nu, la aliaj militistoj tre bone batalis.
  Strikplatformoj, male, drivis ĉe la maksimuma distanco de la malamiko la specifaĵoj de siaj armiloj igis tiajn taktikojn, kiujn ili pafis ĉe krozŝipoj kaj transportŝipoj; Pro miskompreno, iu alportis ŝipojn plenigitajn de batalrobotoj, troloj kaj iliaj aliancanoj el inter la konkeritaj rasoj en la batallinion. Malsuperaj al konvenciaj stelŝipoj en manovra kapableco kaj armilaro, la transportoj havis decan protekton, sed ankoraŭ sesdek kvin el ili eksplodis, kaj aliaj dudek tri estis grave difektitaj. Konsiderante, ke ĉiuj surŝipe havas pli ol unu kaj duonan milionon da batalunuoj, ĉi tio estas granda perdo.
  Dum la batalo, veroniko ekkomprenis ke ŝi povis prizorgi siajn parametrojn. Aparte, la penetra potenco de laseraj pafiloj. Por ke ili liberigu energion en unu minuto, kiel pluraj atombomboj faligitaj sur Hiroŝimon.
  Kaj tiel ĝi prenis kaj funkciis. Violaj laserradioj trafis la plej proksiman batalanton kaj penetris ĝian mortigan defendon. Kaj la likvora bombono krevis. La aliaj du provis eniri de la flanko de la batalanto de la knabino. Sed la belulino faris ŝiriĝintan barelon movon. Kaj kiel ĝi trafos vin diagonale per mini-raketo.
  Kaj nun la dua batalanto estas disŝirita.
  La knabino pepis:
  - Ne oscedu, ĝi estos banzai!
  La juna militisto rimarkis, elmontrante la dentojn kaj pafante alian, ĉi-foje duloĝan batalanton:
  - En la ĉerko estos armeo de orkoj kaj tiuj, kiuj dungas nin por cigaredoj, dolĉaĵoj kaj ĉiaj alkoholaĵoj!
  Veroniko ridis, pafante alian batalanton, kaj kuis:
  - Gloro al la granda Elfo kaj al la regno de Oz!
  La rofoŝkoj tamen rapide lernis el siaj eraroj, iliaj salvoj pli kaj pli ofte atingis la platformojn, kaj la ĵerrikoj trarompis, glitante tra la kribrilo de eksplodoj, farante dolorajn batojn kaj eĉ irante por virŝafo. Tamen, kiam vi mem ne riskas vian vivon, estas facile esti kuraĝa. Iuj spiritoj apartenis al nedeciditaj mortintoj, ili kuris inter mondoj, kaj samtempe ili ne kontraŭis pliigi sian propran nombron.
  - Rigardu, ŝajnas, ke la ultrabatalŝipo disiĝas. - kriis la generalo
  Efektive, la kruc-anoj, ege proksimaj, povis difekti la generatorojn, kaj poste plantis termokvarkan bombon en la breĉon. Nun unu el la stelaj gigantoj ĉesis ekzisti.
  - Ni ĉiuj amase por la dua, trafu koncentrite, ne disvastigu. - kriis Kent en la ĉifritan kanalon.
  La Krosoiders klare aŭdis lin, moviĝante eĉ pli proksimen, preskaŭ tuŝante la fortokampon, kaj ne forgesante manovri kaj deĵeti kaptilojn. Unu el ili tuj eksplodis, sed la alia ultrabatalŝipo kun unu miliono da ŝipanoj komencis disfali.
  - Ĝi iras bone! - diris la elfa generalo. - Vi povas surmeti trian.
  Space Marshal, malbona kato kun trunko, estis sin sur unu el la ultrabatalŝipoj. Vidante, ke liaj amataj dorlotbestoj malsukcesas, li hurlis:
  - Tuj tiru ĉiujn fortojn al la bata pugno, detruu ĉiujn transversantojn! Kaj tuj engaĝiĝu la spiritoj de la paralela submondo!
  Dum li kriis, la sesa ultra-krozŝipo ricevis severan difekton. Li tamen sukcesis forporti tri el siaj krimuloj, tiam li kuregis tiel forte, ke la kruc-anoj apenaŭ havis tempon por salti malantaŭen.
  Veroniko elmontris siajn dentojn, kiuj brilis kiel diamantoj kaj kantis:
  Ĉu vi vidas eklipso sur la ĉielo?
  La terura surfo batas...
  Ĉi tio estas signo de Infero
  Aroj da kosmaj hurloj!
  Kaj ŝi, sen ia embaraso, eniris en batalon kun aro da Belomor sur sufiĉe potenca spacbatalanto.
  La ultra-krozŝipoj komencis retiriĝi kaj grupiĝi. Kaj tamen la faŭnoj kaj elfoj ne pensis cedi, ili furioze premis, kurante post la malamiko, kaj iliaj stelŝipoj viciĝis kiel dutranĉa hakilo. Tamen, ne estas facile venki bone kunordigitan formadon de tiaj potencaj stelŝipoj akre pliiĝis, kaj krozŝipoj eniris la batalon; Unu post unu, dek sep Krosoiders estis malflugigitaj, kaj kvar pli estis algluitaj al la gravitkaptilo simulita per la ondsorĉo. Vere, kvar pliaj ultrakrozŝipoj ricevis gravan damaĝon kaj estis englutitaj de fajro. Nun la faŭnoj estis devigitaj retiriĝi, kaj la Rofoshki finfine trovis la ĝustajn taktikojn, provante eluzi la plej grandan parton de sia nombra avantaĝo.
  Veroniko faris tre interesan manovron kaj povis kapti batalanton, kiu havis sur si pakon da Belomor, kion ŝi faris tre lerte. Kaj bagatela brulado okazis. Kaj tiam pako da veneno, englutita de fajro, elflugis el la ruinita aŭto.
  Veronika ĉirpetis:
  - Estu batalo,
  Elfie jes kun mi!
  Pinokjo la ciborgo siblis:
  - Vi knabino estas nur bonega! Daŭrigu ĝin!
  Kaj li ankaŭ elbatis ankoraŭ alian travideblan maŝinon el kosma produktado, kaj ĝi ekflamis kiel barelo da pulvo.
  Kaj la paro kriis unuvoĉe:
  - Unu du tri -
  Vi disŝiras viajn cigaredojn!
  En iu momento, ĉiuj malgrandaj ŝipoj de la faŭnoj retiriĝis kaj komencis kovri la platformojn de la atakoj de la zherriks.
  - Niaj trupoj perdis la iniciaton. - Kent deklaris.
  - Tiam ni devas sonigi la retiriĝon! - Hett sugestis. - Mi kontaktos rekte la stelmarŝalon.
  - Mi anoncas redeplojon! - bojis la marŝalo. Lia korna vizaĝo esprimis miksaĵon de kontento kaj bedaŭro. La rezulto de la batalo povas esti interpretita en malsamaj manieroj.
  La manovro, delikate nomita redeplojo, estis ekzercita antaŭ longe kaj estis plurfoje uzata en militaj kolizioj kaj virtualaj ekzercoj. Nature, ĝi estis organizita kaj rapida. La eliro en unudimensian spacon okazis kun prepara akcelo, unue per grandaj vazoj, kaj poste per pli malgrandaj. Tiuj, kiuj kovris la retiriĝon, prenis grandan riskon, sed la Rofoshki, ŝajne suspektante ruzan kaptilon, ne aktive premis, limigante sin al longdistanca fajro. Fine, la faŭnoj eniris la multspacon, iĝante eksteratingeblaj.
  Kaj Veroniko daŭre batalis obstine. Ŝi faris ruzajn manovrojn. En ĉi tiu kazo, ŝi estis kontraŭbatalita de Napoleona konjako, kaj ĉi tio estas tre serioza aso. Kaj ne estas tiel facile manovri kontraŭ li.
  Ege danĝera kontraŭulo.
  Pinokjo la ciborgo elmontris la dentojn en sia knabeca vizaĝo kaj kantis:
  -Vi scias, ni devus timi la knabinon,
  La heroaĵoj de belulinoj estas senfinaj...
  Ĉar knabinoj povas batali
  Forta stirilo kaj potenca remilo!
  Veronika konsente kapjesis, farante tranĉmanovron:
  - Jes! Mi povas fari tion! Kaj mi povas elteni eĉ kun Napoleona konjako.
  Kaj la knabino denove faris la manovron en formo de demandosigno, kaj ŝi faris ĝin tre bone.
  Kaj la batalanto, kiu ĵus ekflamis, subite disiĝis en du, kaj nun botelo da Napoleona konjako batalis sur alia maŝino.
  - Kiom ĝi kostis al ni? - Generalo Kent demandis morne al sia partnero Hett dum la floto sukcese preterpasis la nigran truon, glitante laŭ la orbito de giganta gasamaso tiel densa ke ĝi kreis propran gravitan kampon.
  La bela knabino respondis per mezurita tono:
  - Deca! Pli ol dek kvin mil malgrandaj ŝipoj estis perditaj, kaj pli ol cent mil batalantoj. Kvincent strikplatformoj estis malkonstruitaj, kaj aliaj okdek tri postulas gravajn riparojn. Ducent naŭdek ses barakiloj estis perditaj, kaj dek ok pliaj postulataj riparoj. Tricent sepdek du krozŝipoj, naŭcent tridek unu raketoj, sesdek tre difektitaj, ĉi tio ne kalkulas spurajn staciojn kaj rekonajn robotojn kaj negravan detruon.
  - Ĉu ili lasis la rofos sangi?
  La knabino ridis, montrante siajn perlajn dentojn:
  - Estas malfacile precize kalkuli, sed ĉirkaŭ trioble pli ol la nia, se oni prenas grandajn stelŝipojn, krome, preskaŭ okdek transportiloj kaj naŭ superŝipoj de ultrabatalŝipoj estis pafitaj, kaj kvin ŝajnas tiom difektitaj, ke ili estas, en la plej bona kazo, , devos esti senditaj al la malantaŭo.
  - Nu, ni certe ne estos degraditaj pro tio, sed mi ne certas pri la rekompenco. Principe, ni estis bonŝancaj, ke la malamiko ne estis preta. En la venonta batalo li estos multe pli singarda.
  La knabino knaris:
  - Konkludo?
  - La ŝancoj estas proksimume egalaj, kaj la komputilo donos al ni pli detalan panon.
  La nudaj, sunbrunigitaj kruroj de elfa militisto kun tre graciaj linioj kaj la deloga kurbo de la kalkano fulmis.
  La militisto diris malvarme:
  - Do alŝutu la resumajn informojn.
  Minuton poste la komputilo raportis:
  - La ŝancoj de la partioj kun optimuma konduto ambaŭflanke estas jenaj: la venko de la rofoj estas okdek kvar procentoj, la venko de la elfoj estas dek unu procentoj, la remizo estas kvin procentoj.
  - Ne sufiĉas! - La vizaĝo de la generalo subite falis.
  - Optimuma konduto estas neverŝajna, donu prognozon konsiderante kion la malamiko kaj kion ni montris povi kontroli.
  La komputilo kalkulis duonan minuton pli kaj eligis:
  La ŝancoj de la rofoj venki estas sesdek kvar procentoj, la ŝancoj de la elfoj estas dudek kvin procentoj, kaj la ŝancoj de la elfoj estas dek unu procentoj de remizo.
  - Do, tio signifas, ke ni perdas, kvankam ne tiom. Unu ŝanco el kvar. Tio estas pli bona. - diris marŝalo Gugnish.
  Veroniko batalis kun Napoleona konjako. Kaj ne vane la botelo kun tentakloj portis tian imponan nomon kaj havis helan etikedon. Ŝi vere batalis ĉe la supro.
  Kaj la knabina programisto ne povis kapti ŝin en kaptilon, aŭ demeti ŝin denove.
  Krome, ŝi ankaŭ estis kaptita de la radioj.
  Veroniko sentis, ke ŝia muskola korpo iĝas kovrita de ŝvito. Kaj la nudaj, ĉizitaj piedoj de la knabina programisto estas varmaj. Sed la militisto kuraĝe kantis:
  Ni venkos la malamikon, kredu min,
  Mi kredas, ke ni disŝiros la malbonajn botelojn...
  Kalva Fuhrer, karnovora bestaĉo,
  Sed ni rompos lian dorson, kredu min!
  Post tio, la knabino akre premis la stirstangbutonojn per siaj nudaj piedfingroj. Kaj la batalanto akre ektiris, kaj tiam ĉiuj pafiloj elsendis batalajn malŝarĝojn.
  Kaj ili eniris aŭton, kie estis ŝajne nevundebla botelo. Kaj ŝi ektremis kaj fandiĝis.
  Kaj tiam la konjako krevis, kaj ĉokoladoj kaj dolĉaĵoj disiĝis en ĉiuj direktoj. Kaj el ili falis vanilo, sekvinberoj kaj multaj aliaj bongustajoj.
  Veronika ĉirpetis:
  Ho, kia graco
  Manĝu ĉiujn bombonojn...
  Maĉante ĉokoladon, ŝerce,
  Ĝuu maĉadon!
  Post tio Veroniko prenis ĝin kaj denove palpebrumis per siaj smeraldaj kaj, samtempe, safiraj okuloj, kiuj pulsadis kiel steloj.
  La programa junulo ekkriis:
  - Hiperkvazaro! Vi estas ultrapulsulo!
  Veroniko korektis:
  - Estas pli bone diri: ultrapulsaro, vi estas Hiperkvazaro!
  Ciborgo Pinokjo pepis reen:
  - Mia imago estis frapita de
  Via bildo ekbrilis kiel vosto de kometo...
  Estas kvazaŭ vi frapis min kiel fulmo -
  Kun sia stelplena, ĉielsimila beleco!
  La programista knabino konfirmis:
  - Vi estas kiel Puŝkin! Bonega!
  Pinokjo la ciborgo obĵetis:
  - Ne! Mi ne estas Puŝkin, sed miloble pli malvarmeta!
  Veronika pepis, elmontrante la dentojn:
  - Jes, kie Aleksandro Sergeeviĉ zorgas pri vi! Vi estas la filo de potenca elektroniko kun hiperplasmo en viaj procesoroj!
  Kaj la batalanta paro kuregis denove en batalon kun granda furiozo. Preta montri ŝian plej altan nivelon de mortiga forto kaj heroeco.
  La bildo komencis paliĝi kaj poste tute malaperis. La knabina komandanto malproksimiĝis de la giganta telero, aŭ pli ĝuste, la hologramo de la gravita bildilo, kiu faris nekompreneblan miraklon. La elfo kiu staris
  malproksime, ŝi ankaŭ retiriĝis, ŝia vizaĝo malgajiĝis, estis larmoj en ŝiaj okuloj.
  - Terure! - diris la knabina komandanto.
  La elfo diris:
  - Nenio tia povas esti imagita. Kio se tie, inter la elfoj, mia patro batalas, kaj eble estas vundita aŭ mortigita.
  - Ĉi tio ne povas esti ekskludita! - Jen alia elfo suspiris. - Mia patrujo estas venkiĝanta. Hiperplasma hakilo ŝvebis super mia civilizacio.
  La programknabo vigliĝis:
  - Hiperplasma, vi diras, kio estas hiperplasmo? Mi aŭdis tion multfoje, sed mi ne komprenas ĝin.
  Pli maljuna kaj pli altnivela roboto decidis pacienci Li mem ne estas fizikisto per trejnado, sed klopodu klarigi tion, kiel li pensis al sovaĝulo, kvankam ĉiopova.
  Tial li decidis iom deflankiĝi, por komenci kvazaŭ de malproksime:
  - En antikvaj tempoj, kiam homoj ne nur estis ligitaj al unu planedo, sed estis dividitaj en multajn ŝtatojn, aperis tia kavaliro, aŭ surteraj, reĝo Triĥĥ. Li decidis, ke estas tempo fini la kaoson kaj obskurantismon. Antaŭ tiu tempo, grandaj fabrikoj jam estis konstruitaj, pafiloj kaj kanonoj aperis. Militoj fariĝis pli kaj pli kruelaj kaj detruaj, kaj sorĉado estingiĝis. Krome, en pluraj religioj sorĉado estis deklarita morta peko. Estas neeble kalkuli kiom da provoj okazis super tiuj, kiuj estis suspektitaj pri sorĉado. La reĝo, en tiu ĉi okazo, estis komence de la sama menso: sorĉistoj apartenas ĉe la paliso, aŭ sur paliso. Sed okazis, ke kiam li organizis konkurson por la plej bonaj batalantoj, specon de maskita militema spektaklo, la venkinto estis ŝajne delikata militisto. Kiam la krono estis metita sur lian kapon, la vizitanta Paladino demetis sian maskon, kaj la vizaĝo de knabino, male al iu homa pastrino, estis rivelita al publiko.
  Ĉiuj miris, ĝi estis ina elfo, legenda raso glorata en baladoj kaj legendoj. Ŝi etendis sian manon al Triĉ, kaj ŝia ĉarma rideto estis kaptita de la plej bonaj artistoj.
  La reĝo enamiĝis al ŝi, virino de fremda raso, moknomita Rerra. Lia pasio estis arda, kvankam ne komprenebla por ĉiuj ni faunoj kaj elfoj estas tro malsamaj; Malsamaj tipoj, aliaj tipoj. Nu, kiel vi povas klarigi, ke lupo povas enamiĝi al bovino? Sed la knabino, sufiĉe strange, reciprokis liajn sentojn, kaj baldaŭ ili edziĝis, malgraŭ tio, ke la najbaraj reĝoj kontraŭstaris. La milito komenciĝis, sed tiam la elfa knabino montris sin kiel subtila diplomato. Ŝi povis uzi ruzon por meti la kontraŭulojn de Trikhkh unu kontraŭ la alian. Ili rapide, rememorante etajn plendojn, eniris en teruran lukton inter si. Nu, intertempe, la armeo de Trikhkh batis ilin peco post peco. Rerra montriĝis por sorĉistino, ĉar, efektive, multaj elfoj estas talentaj en magio, kaj praktika magio ĉe tio. Kiel ni eksciis poste, ĉi tiu knabino, pro sia nekredebla penso, estis miskomprenita de siaj fratoj, rezultante esti forpelito. Sed ili estas forpelito, sed ĉe ni ŝi fariĝis vera reganto. Ignorante antaŭjuĝojn, Rerra lanĉis novan religion kiu legitimis la praktikon de magio. Nun, de la lulilo, beboj kapablaj je magio estis trovitaj, kaj tiam ili estis trejnitaj en specialaj lernejoj. Ĝuste tiam aperis sciencaj akademioj. La granda sorĉistino Rerra provis kombini la magian kaj sciencan. Baldaŭ la imperio havis novan, antaŭe neviditan armilon, kaj ĝi konkeris la planedon. Triĥĥ maljuniĝis kaj mortis: la elfoj tiam vivis pli longe ol la faŭnoj. Kaj estis sepoble pli da elfoj ol elfoj. Rerra iĝis la suverena imperiestrino. Ŝi volis iri en la spacon. La unua etapo estis la flugo al la sfero. Tiu mem por kiu la batalo nun okazas. Tiam la procezo de atomeksplodo estis malkovrita. Superpezaj elementoj estis disŝiritaj kiam ili akumulis kritikan mason. Helpe de magio eblis plibonigi ĉi tiun procezon. Tiam Rerra, kun helpo de sciencistoj, rimarkis, ke eblas ĉerpi energion el la procezo de kunfandiĝo de hidrogenaj kernoj okazas sur steloj; Sed efektive eblis krei hidrogenan bombon helpe de sorĉoj. De tiu momento komenciĝis la konkero de la sfero.
  Veroniko ankaŭ vidis ĉi tion, kaj ŝi estas malvarmeta militisto, ŝi ankaŭ memoris ion el sia ekzisto en la rolo de la Ĉiopova Ina Diaĵo, en unu el la antaŭaj vivoj de senmorta animo, kaj diris:
  - Ĉu vi povus diri al ni pli detale kiel produkti hidrogenan bombon, ĝi verŝajne estas pli potenca ol eksplodo de pulvo.
  La robotknabo ridis, la aliaj infanaj programoj kapjesis aprobe:
  - Kompreneble ĝi estas pli potenca! Malgranda bombo, kiel nia turo, kapablas eksplodi kiel barelo da pulvo kun diametro de kilometro.
  - Ŭaŭ! - La bela knabino Veronika fajfis. - Kolosa.
  La pli sperta roboto daŭre rakontis kun ĝojo:
  - Sed eĉ ĉi tiu energio ne sufiĉas por vojaĝi en la kosmo je rapidoj pli altaj ol la lumo. Rerra restis juna ekstere, sed ankaŭ la morto alproksimiĝis al ŝi. Tamen, ĉe la fino de ŝia vivo, ŝi kaj ŝiaj studentoj spertis neniigenergion. Jen kiam materio diferencas en pagendaĵo, plus aŭ minus, minus aŭ plus. Nature, eĉ elektronaj nuboj estas turnataj en malsamaj direktoj, kaj kiam ili kolizias, nekonataj fortoj estas liberigitaj.
  Veronika trovis ĉi tion interesa:
  - Rakontu al mi pli pri elektronaj nuboj.
  La ciborga knabo, kiu mem estas de la spaca epoko, daŭrigis:
  - Ĉiuj atomoj konsistas el kerno kaj elektronaj nuboj, kiuj estiĝas el la rotacio de elektronoj kaj positronoj. Ĝi estas kvazaŭ planedoj ĉirkaŭ la suno, nur la rotacia rapideco ne estas multe pli alta. Bilionoj da revolucioj ĉirkaŭ la nukleo je sekundo.
  Kaj dum neniigo, elektronoj kolizias, la kernoj mem, konsistantaj el protonoj kaj neŭtronoj, kontaktas enorman forton. Kaj okazas monstra eksplodo, liberigante frenezan energion pli ol miloble pli grandan ol dum eksplodo de hidrogena bombo.
  Veroniko fajfis:
  - Efektive frenezulejo!
  Pinokjo la ciborgo kapjesis konsente:
  - La diablo estas mojosa - la demonoj inspiros!
  La programkomandanto daŭrigis por li:
  - Kaj por ŝanĝi la polusecon de ŝargoj, vi bezonas magion. La tielnomita ondsorĉo kreita fare de Rerra. Kiam ĝi ne estas nur skuado de aero en certa ordo, sed certa sinsekvo en la movado de ondoj. Ĝi influas aron da kampoj en la spaco, kaj tiuj, siavice, influas la materian mondon. Ia resonanca efiko. La ondo ekscitas la malgrandajn kordojn, de tiuj ĝi estas transdonita al la grandaj, rezultigante tiel laŭtan muzikon, ke la rokoj skuiĝas.
  - Kaj ondoj estas kiel ondetoj, sed ne en la aero, sed en spacaj kampoj! - Veroniko klarigis.
  La komandanta programo kapjesis
  - Jes, vi bone komprenis min!
  La ciborga knabo konfirmis, liaj okuloj brilis, ricevante senprecedencan scion:
  - Ĉi tio estas magio de pli alta nivelo. Nun diru al ni pli pri hiperplasmo.
  La programkomandanto daŭrigis:
  - Ĝi ankaŭ nomiĝas magia hiperplasmo. Nature, neniiga energio iĝis la prologo al la eltrovo de termokvarka energio. Kaj ĉi tie bezonis pli forta magio. Elfoj ne malsanas en maljuneco, ili estas sanaj kaj energiaj, sed samtempe ili sentas la alproksimiĝon de la morto. Do, Rerra, vidante, ke ŝi ne havas tro longe, invitis sin posteulo, Zenna, la plej potenca magiisto de la elfa raso. En ĉi tiu tempo, la faŭnoj jam ekloĝis tra la sfero kaj penetris en aliajn mondojn, fariĝante riĉa imperio. Do esti ilia reganto estas honoro eĉ por fieraj elfoj. Kaj kune kun ŝi ili pensis pri la sekva paŝo por konkeri la universon.
  En ĉi tiu momento, la telero de la gravita viziero staras sur la rando de la halo
  Ĝi denove eklumiĝis kaj aŭdiĝis karakterizaj sonoj.
  - Revokas komunikadon. Mi rakontos al vi ĉi tiun historion poste! - La programestro diris.
  Veroniko aldonis filozofie:
  .- Cetere mi ne dezirus, ke vi uzu viajn novajn sciojn en malutilo de aliaj estaĵoj.
  La infanaj programoj kaj la ciborgo ridis.
  Pinokjo la ciborgo ridis:
  - Kiel vi homoj, en la reala antikveco laŭ la evolunivelo kompare kun ni, povas profiti tion? Vi ne ricevis precizajn informojn. Kaj la komandanta programo ne rakontas al vi sufiĉe da detaloj, ke eblus fari hidrogenan bombon, des malpli neniigo.
  La programknabino rimarkis kun la aero de spertulo:
  - Neniigo estas pli facila, malgraŭ ĝia grandega potenco. Krome, la reago malsamas en forto depende de kia substanco estas uzata en la neniigo. La plej granda efiko estas produktita de fero kaj elementoj proksimaj al ĝi.
  Veroniko ŝajnigis surprizon:
  - Kaj kial!?
  La programestro pacience klarigis:
  - Optimuma kombinaĵo de valento, ekvilibro en la kernoj de protonoj kaj neŭtronoj. Ĉi tio ebligas al vi plenumi kaj uzi la maksimuman nombron da eroj. Post ĉio, la potenco de pulvo dependas de la ekvilibro de elementoj.
  Pinokjo la ciborgo eksaltis kaj ekkriis:
  - Kaj kiel! Sed ni vidu, kio okazas poste en ĉi tiu interesa epopeo.
  Boltologio finiĝis. Kaj vi devas preni ĝin kaj, sen pripensi dufoje, reveni al la batalo.
  Veroniko volonte konsentis:
  - Batali en la ludo estas multe pli bona ol aŭskulti kvazaŭ-sciencajn prelegojn pri hiperplasmo kaj termokvarkoj!
  Kaj nun la batalanta paro revenis en la ludon, kiu tiel memoras pri reala spaca batalo, kaj ĝi estas tiel mojosa.
  Veroniko faris knaritan pitonmanovron kaj falis sur duloĝan aŭton, kie sidis du ĉokoladaj zingibrakuketoj. Kaj ĉi tiu sufiĉe potenca batalanto ekbrulis.
  Kaj la zingibrakuketoj, kiuj tute senŝeliĝis, ankaŭ estis frititaj.
  Veroniko prenis ĝin kaj kantis:
  - Jen la bongustaj frandaĵoj ĉi tie,
  Ni estas batalantoj, ne testudoj!
  Pinokjo la ciborgo ankaŭ ekbrulis alian aŭton per la fajro de virtuala magoplasmo kaj siblis:
  Estos ordo en nombroj,
  Mi ankaŭ estos honorita...
  Ciborgo havas sufiĉe da rimo
  Ciborgo havas sufiĉe da rimo
  Robotoj bezonas konton!
  Dume, la telero de la gravita viziero en kolosaj hologramoj
  disetendiĝis. Ekesperis scintilaj girlandoj de steloj kaj facilmovaj, fluliniaj konturoj de stelŝipoj. Kelkaj el ili aspektis kiel fiŝoj, aliaj kiel krudhakitaj ŝtonoj, kaj aliaj similis drivlignon.
  La aro de predantaj rofoj ŝajnas esti ricevinta plifortikigojn en la movado. Li malrapidiĝis, elirante al la zono de frenezaj pulsaroj, kiam grandegaj, foje atingantaj la grandecon de planedo, plasmo-koaguloj rapide moviĝas laŭ kurbiĝemaj trajektorioj, kaj eroj de materio freneze rapidas inter ili. Ĉi tiu areo estis nomita la utero de kosma Gehena. La flotego de ŝipoj de la infanoj de mallumo komencis reorganizi, farante kompleksajn manovrojn. La celo de la truko estis prepari por ebla kolizio kun malamikaj stelŝipoj.
  Viktorio batalis ofensive kaj elfaris basbalstilmanovrojn. Kaj tiel ŝi eksaltis kaj turniĝis, ĝi estis nur timige. Nu, la virino estas agresanto. Nu, lertaĵoj. Kaj aro da Marlboro elsaltis kontraŭ ŝi sur ĉasaviadilo, tia sovaĝa fantazio pri komputilaj ludoj povas okazi.
  Ĉi tio estas arta komponaĵo. Kaj la knabino prenos ĝin kaj premos la butonon per sia umbiliko.
  Kaj liberigo de energio, la aŭto kun cigaredoj brulas kun hela flamo. Kaj ĝi odoras je venena fumo.
  Pinokjo la ciborgo elsaltis el la meridiana poluso. Kiel li elsaltas, farante kapriolon. Kaj sub lia atako venis duloka batalanto, kovrita rekte de plonĝo per du boteloj da bavara biero. Tio estis tiel mojosa.
  Kiam ili eksplodis, elverŝis rozkolora ŝaŭmo, kvazaŭ el fajroestingilo.
  La troloj fariĝis videble pli saĝaj iliaj plasmaj komputiloj sufiĉe klare kalkulis, ke ĉi tiu areo povus fariĝi loko por embusko de malamiko multe pli ruza kaj altnivela ol antaŭe pensis. Nun la armeo prepariĝis por ajna eventualaĵo. La kosmomarŝalo donis la taŭgajn ordonojn per knara voĉo. Rofoshki antaŭe faris similajn manovrojn dum ekzercoj ilia personaro trejnis intense, akirante kaj plifirmigante siajn kapablojn.
  Por kompensi la perdojn faritajn, ekipaĵaj stokejoj, specialaj metalalojoj kaj energirezervoj estis reaktivigitaj. Riparbazoj estis kunigitaj en fabrikojn, kiuj alĝustigis stelŝipojn rekte dumfluge, kaj eĉ kreis novajn. Ili povus esti viditaj ĉirkaŭi la difektitajn, masivajn figurojn de aviadilŝipoj kaj ultra-batalŝipoj. Veldado ekbrilis, traboj de plasmo fluis, gravitoriveretoj erupciis, donante al la metalo ŝprucita en jonojn ajnan formon. Kelkaj el tiuj konglomeraĵoj estis detruitaj dum la atako de la faŭnoj, sed sufiĉe multaj restis. Inkluzive de robotoj kiuj aspektis kiel cent-armitaj kalmaroj, same kiel specialaj magiistoj kiuj ĵetis strukturajn restarigajn sorĉojn. Precipe ili laboris en grandaj grupoj, alkroĉiĝante al la stelŝipo, murmurante ion per magiaj amplifiloj, kiuj aspektis kiel kornoj.
  Veroniko, elfarinte kaskadan turniĝon kaj batis senkonscie alian malamikan batalanton en memcerta plonĝo, eldonis:
  - Ni ne metu la reĝon en blokiĝon! Estos furioza horaro!
  Ciborgo Pinokjo kaptis alian kosmoaviadilon kaj knaris:
  - Ni havas precizecon kaj veron ĉe nia flanko!
  Veroniko, kunpreminte siajn nudajn, sunbrunigitajn, delogajn, muskolfortajn krurojn, diris:
  -Precizeco - la ĝentileco de reĝoj!
  Kaj ŝi iomete ludis per siaj skulptitaj abdomenaj muskoloj.
  Krome, lokaj sorĉistoj provis elvoki ion pli seriozan, antaŭviditan en la arsenalo de magiaj batalantoj.
  Do la sorĉistoj komencis ĵeti kelkajn grajnojn. Malgranda makulo aperis kaj iom post iom kreskis. La sorĉistoj ĉirkaŭis lin en grego. Kion ili kriis en la megkornojn.
  - Estas amuza! - Veroniko diris. - Memorigas min pri kanibala rito.
  Ĉi tie aperis burĝono, unue grandeco de bierbarelo, poste ĝi fariĝis pli kaj pli granda, unue grandeco de garbejo, poste mezepoka kastelo, kaj poste grandeco de ultrabatalŝipo. La burĝono ekfloris, iĝante io inter dianto kaj tulipo. La petaloj moviĝis kaj rapidis en malsamaj direktoj, iĝante flugilhavaj hundoj elsputantaj plasmon. Ili liberigis gravitajn ondojn, ĵetante la Rofoŝek-kosmoŝipojn en malsamaj direktoj.
  La skuado tamen ne estis aparte forta. Veroniko, svingante siajn mirinde belajn krurojn kaj fleksante siajn ventromuskolojn, terenbatante alian batalanton, estis surprizita:
  - Kio estas ĉi tiuj, gigantaj fantomoj?
  - Ia tia, nur pli da materialo ol ŝajnas unuavide. - diris Pinokjo la ciborgo, direktante fajron al la malamiko, ĉi-kaze botelon da Agdam-vino en la batalanto, kaj, samtempe, mordante ĉokoladan bombonon - Ĉi tiu estas unu el la tipoj de magio-hiperplasmo pli granda komponanto de magio ol pura hiperenergio. Tio estas, magio estas miksita ĉi tie kun fizikaj manifestiĝoj, sed ĉi-lastaj estas reprezentitaj en pli malgranda mezuro.
  Veroniko severe rimarkis, gratante la ŝtonumitan oran forkon sur la klavaro, kaj samtempe premante la stirstangbutonojn per siaj nudaj piedfingroj:
  - Klare, pli da sorĉado - malpli da scienco!
  Post tio, la knabino eltiros lertaĵon - sabrodentan pitonon, kaj elfaros fanton en la skatolon.
  Kaj li bruos je la supro de siaj pulmoj:
  - Mortigu, mortigu, la malbonan degeneritan orkon,
  Mortigu ĝin, mortigu ĝin, trola aristokrato!
  Nugget estas mia idolo, mi amas vin vampiro!
  Nu, la koboldoj estas en la infero, fritante la grasulojn!
  Kaj ĉi-foje la batalanto kraŝis kontraŭ tri pilotoj, ĉi-kaze unu benkulon kaj du fromaĝkukojn kun kruroj.
  Sub la influo de la teamoj de flugantaj sorĉistoj, la hundoj, ŝajne de la policraso, viciĝis, ŝajne obeemaj estaĵoj.
  La trola hipermarŝalo murmuris:
  - Rofoŝka estas pli saĝa ol hundoj kaj igos ilin obei. Ne tute vane faunoj havas hundan naturon.
  Bela ina generalo kun trobo turniĝis ĉirkaŭ la hologramo kaj diris kun spiro:
  - Kiel oni povas promeni sen drako? Do ni finiĝos kiel mamuta tigro sen dentegoj.
  - Ili faros iom pli da magio! Mi jam mendis! - La spaca hipermarŝalo svingis la manon. La emisiilo flugis en la aeron kaj knaris:
  - Kion vi volas, sinjoro?
  - Mi estas la hipermarŝalo! Skatolo plena de lavaĵoj!
  Apud la rofoŝka de la altrangulo aperis amaso da manĝaĵoj. Inter ili elstaris kuko skulptita en formo de batalŝipo Faun. Tamen, male al la proporcioj, kornaj astronaŭtoj dancis sur ĝi.
  - Ĉi tio estas mia plej ŝatata! - La hipermarŝalo komencis formanĝi statuetojn el kremo kaj incenso.
  La ina generalo diris:
  - En mia sovaĝa juneco, mi tenis kavon kun knabinoj de facila virto. Ili servis la lokan mafion. Estis unu hundino, ŝi konstante ŝtelis de klientoj. En la fino, ŝi trovis unu kiu estis tro stela kaj estis manĝita.
  Hipermarŝalo deklaris:
  - En kelkaj establaĵoj oni povas, kontraŭ kotizo, eĉ partopreni en la kuirprocezo, ĉu de via samlandano, kiu kostas pli, ĉu de alia tipo, kiu estas pli malmultekosta.
  Kaj la eminenta knabino ĉifris sian respondon:
  - Nun aliaj torturoj estas en modo, precipe, kun la uzo de mikrokomputiloj.
  Kaj la muĝado de besto en grandioza uniformo responde:
  - Ĝuste ĉi tion ni bezonas uzi. En kosmaj bataloj estas pli malfacile kapti kaptiton, sed pluraj el tiuj, kiuj eskapis sur moduloj kaj kapsuloj, malŝaltis la memdetruan programon. Do ni sukcesis kapti ilin.
  Fortokampo flugis en la oficejon. Ĝi tenis adoran elfon. Ĉi tiuj estaĵoj vivis pli longe kaj alkroĉiĝis al vivo pli forte.
  La hipermarŝalo frotis siajn grasajn manojn, la elsendilo liberigis ondon, kiu sorbis la partiklon.
  - Nu, nun ni havas elfon. Ni povas dividi ĝin granda.
  La nuda kolonelo similis al atletike konstruita viro, nur kun tro maldika talio kaj mallarĝaj koksoj. Senduba sinjoro, bela, sed estis io ina en lia tro luksa hararo, oraj haroj kaj knabina glata vizaĝo sen unu hararo. Do el homa vidpunkto la elfo estis de dubinda allogeco. La knabina programisto Veronika tamen ŝatis lin. La militisto, frapinte kaj lasinta fumvoston de batalanto kun viandbulo, demandis kun spiro, tamburante la nudajn piedfingrojn sur la klavaro:
  - Ĉu ili vere bruligos ĉi tiun karan junulon?
  La knabina komandanto ridis:
  - Li ne estas juna viro en jaroj (estas nur ke la elfoj ĉiuj aspektas kiel adoleskantoj), kaj fajro estas tro primitiva. Ili trovos pli bonan kaj pli efikan torturon.
  - Ĉi tiu sperto povas esti utila al ni! - diris Pinokjo la ciborgo. - Arto kuŝas en la kapablo fari pridemandadon, la plej necesa afero por tirano.
  Responde, Veroniko diris kun rideto, antaŭ ol sendi alian batalanton kun ĉokolada trinkejo en la nubon de neniigo:
  - Torturo estas abomena, pridemandado necesas!
  La kolonelo provis konservi la aspekton de trankvilo, sed samtempe li iomete ektremis. Mia kapo verŝajne svarmis de pensoj pri tio, kiel nenion fordoni, sed samtempe savi altvaloran vivon.
  La hipermarŝalo faris al li demandon:
  - Kiaj estas la planoj de via komando?
  La kaptita elfo respondis:
  "Mi estas simpla kolonelo kaj mi ne scias pli ol mi devas scii." En la lasta momento, ordonoj estas donitaj al ni, kaj mia kosmoŝipo moviĝas laŭ la ricevita ordo.
  La hipermarŝalo levis la kapon:
  - Jes, montriĝas, ke ankaŭ vi estas saĝa. Vi scias kiel eliri. Sed ĝi tute ne helpos vin. Diru al mi kiel viaj stelŝipoj aperas kaj malaperas tiel tuj.
  La elfo streĉiĝis kaj parolis per malforta voĉo:
  - Mi ne konas la teknikajn detalojn, ĉar mi ne estas fizikisto per trejnado. Efektive, mi ne bezonas ĝin. Mi estas dentmaŝino en militmaŝino, mi simple donas ordonon kaj ricevas ordonon, kaj la kosmoŝipo tuj saltas, kaj estas ĉe alia punkto en la kosmo.
  Jen knabino kun plumo sur la kapo jam grincis:
  - Kio pri inercio?
  La kolonelo respondis per tremanta voĉo:
  - Eĉ sur viaj ŝipoj ĝi estingiĝas per kontraŭgravito.
  La knabino ridis kaj, klare ravita, diris:
  - Ĉio estas klara, des pli bone, ni komencu la torturon. Alvoku la ultra-ekzekutiston.
  Granda roboto kun multaj tentakloj flugis en la halon, sekvita de abomena kaj tre dika naza trolo. Vi povis vidi, kiel li pigre marŝis per siaj mallongaj kruroj.
  - Mi estas je via servo, spaca giganto!
  - Vi vidas ĉi tiun "elfon", provu nanoteknologion ĉe li.
  Aspektante pli kiel apro ol predanto, la grandnaza idioto lekis siajn dikajn, verdajn lipojn kaj siblis:
  - Kun plezuro.
  La trolo elprenis la teleregilon kaj komencis fari signojn al la roboto. Ĝi moviĝis, tentakloj leviĝis kontraŭ la frunto, kolo, maleoloj kaj pojnoj de la elfo.
  - Ne forgesu ankaŭ lian hararon! Ili estas tiel abundaj kaj sendos nekredeblan signalon de doloro.
  - Kaj estos! - La trolo malgaje rikanis.
  Rozkoloraj radioj elflugis el la tentakloj de la roboto kaj eniris malsamajn partojn de la korpo de la elfo. Li pendis, kliniĝis, la fortokampo ne permesis al li moviĝi, moviĝi eĉ unu colo. Tamen, kvankam la radioj eniris lin, la belulo ne spertis doloron.
  Viktorio daŭre batalis. Jen alia kontraŭulo. En ĉi tiu kazo, ĝi estis duloka batalanto kun lekbombono kaj lekbombono. Kaj ĉi tiuj bongustaĵoj ankaŭ diseriĝis en malgrandajn pecetojn.
  Tamen, kun alia parto de ŝia elektronike pumpita cerbo, la knabina programisto monitoris aliajn partojn de la ludo.
  - Kio estas la esenco de torturo? - Veroniko demandis, farante alian manovron. "Ĝi bruligas lin kiel laseroj."
  La programestro skuis la kapon negative:
  - Ne! Mikro-robotoj eniris la korpon. Ili nun kunigos diversajn organojn sur la korpo, ĉefe tiujn, kiuj havas multajn nervajn finaĵojn, kaj komencos sendi dolorimpulsojn. Kaj kelkaj el la etaj blatoj agos rekte sur la cerbon, intensigante koŝmarojn. Tio estas, ĝi estos la kvintesenco de koŝmaro.
  La malproksima filino de la Dioj, farante komplikajn manovrojn, faligante alian aŭton, kaj ĉi-foje kun paro da orkoj, parte rememoris ion. Ŝia scio estas preskaŭ senfina, sed limigita, kvankam pumpita de nanoteknologio, sed ankoraŭ la homa korpo. Kaj la militisto-programisto murmuris:
  - Malgrandaj komputiloj!
  La knabina komandanto konfirmis:
  - Imagu, ke en via korpo rampas formikoj, kiuj povas sekrecii doloran acidon. Nur en ĉi tiu kazo, ĝi estos pli malbona.
  La trolo ŝaltis la hologramon, kaj antaŭ li aperis tridimensia projekcio de la korpo de muskola, glata, senhara, sunbrunigita, knabeca elfo.
  - Jen, mia etulo! - La trolo diris troe dolĉe. Ni reguligos vian doloron. Ni komencu per milono de procento. - Hoka fingro marŝis trans la skanilon.
  La knabino kun la plumo grincis:
  - Estas agrable torturi tian belan!
  La elfo ektimis kaj ekmoviĝis. Li eĉ komencis iomete tordiĝi.
  - Ĝi ankoraŭ ne doloras, sed nun ĝi doloros, ni pliigos la ŝarĝon sur la renoj, vi havas tri el ili. - diris la trolo moke.
  Post tio, la vizaĝo de la elfa kolonelo tordis kaj li laŭte ĝemis.
  - Ho! Sed mi ĵus komencis. Kio pri palpado de la hepato?
  La koloro sur la hologramo iĝis pli malhela, la elfo ektremis, penante kapti sian stomakon per la manoj. Nevideblaj ligiloj firme tenis lin.
  La trolo ridis pro kontento:
  - Kaj nun la stomako, estas ankaŭ du el ili, do la doloro estos duobla.
  Estis domaĝe rigardi la elfon, li ĝemis pli kaj pli laŭte.
  - Kaj nun koro, ankaŭ estas du ili, ĉi tiuj elfoj estas ŝparemaj homoj.
  Veroniko povis vidi tion dum la batalo. Ŝi ĵus pafis batalanton kun alia veneno en formo de Java cigaredoj, kaj igis ilin bruli kiel torĉo. Sed la vido de la bela junulo turmentata estis malagrabla al ŝi.
  Veroniko turnis sin:
  - Mi ne volas rigardi ĝin.
  "Mi ankaŭ pensas, ke estas nenio interesa pri torturo." - konsentis Pinokjo la ciborgo.
  "Nun ni fritu la cerbon..." La trolo komencis, kaj lia bildo estis interrompita, preskaŭ tuj aperis spaco. Ĝi montris sorĉistojn flugantajn en kosmovestoj elfarantaj riton super lacerto.
  Kaj nun la reptilio rapide pligrandiĝas kaj aperas flugiloj. Kaj la kapo, unue unu, komencas disiĝi en du. Unue estas du kapoj, poste tria kreskas. Ŝajnas, ke ĉi tio estas plenblovebla ludilo, ĝi tiel rapide gajnas grandecon. Samtempe ĝi timigas ĉiujn.
  - Ĝi estas drako! - diris la nudpieda belulino Veroniko, daŭre brulante, ĉi-foje aŭton kun botelo da likvoro, en admiro - Kaj grandega kiel ultrabatalŝipo. Kaj kie vi povas vidi ĉi tion?
  Pinokjo la ciborgo, daŭre batante la malamikojn precipe, faligante tutan boaton kun teamo da bombonoj kaj sekvinberoj, grumblis kaj respondis:
  - Ondaj sorĉoj, la potenco de hiperplasmo kaj magio naskas tiajn monstrojn. Vi povas kompreni ĉi tion! Estas neeble kompreni!
  La knabina programisto Veronika frotis la tempiojn kaj diris kun admiro, kaj malŝajnigis:
  "Mi vidis tiom da mirindaĵoj en la lastaj horoj, ke mia kapo turniĝas."
  Same kiel supro turniĝas, la "drako" ellasas ringojn.
  Efektive, fajra iriza veziko elflugis el la buŝo de la drako. Li turnis sin. La kolosa monstro fermis sian buŝon kaj la pilko reflugis enen.
  Veroniko trafis aŭton kun du boteloj da Kolao, kiu ankaŭ ekflugis, ŝprucante smeraldajn fajrerojn, kaj fajfis. La sorĉistoj flustris. La drako daŭre movis siajn piedojn.
  Sekvante lin, aperis harplena sorĉistino, klare ne el la Rofoshka raso. Ŝi portis kun si grandegan kuleron. Ŝi lanĉis kvar brakojn kiuj senceremonie ĵetis ĉizitajn figurojn en la vakuon. Ili moviĝis kaj, post mallonga tempodaŭro, trupoj komencis kreski.
  Ili aspektis ekstreme nekutimaj sur la fono de ultramodernaj stelŝipoj. Imagu tipan Mezepokon, heroldoj kun kornoj, ili blovis ilin. La ŝtalaj vicoj ebeniĝis. Ankaŭ dinosaŭroj komencis aperi. Ne same kiel sur la tero, la diferencoj en faŭno sur malsamaj planedoj ankoraŭ estas signifaj, sed ne malpli timigaj por tio. Ekzistis ankaŭ sieĝturoj, potencaj ballistae, kaj kompleksaj katapultoj.
  Veroniko, rigardante ĉi tiun mirindan vidaĵon, ekkriis:
  - Ve, kiel tio povas esti!
  Pinokjo la ciborgo respondis:
  - Estas longa rakonto! Pli precize, absolute ĉio eblas en la Hypernet. Same kiel en komputila ludo!
  La knabina programisto kapjesis, faligante alian aŭton, kaj diris:
  - La ludo ne sekvu la regulojn,
  Ni deziras al vi neniujn plumojn,
  Kaj estos distro ĝis la mateno -
  Ni trarompu la fraron!
  Kvankam la armeo moviĝis en vakuo, ŝajnis, ke la militistoj, same kiel iliaj ĉevaloj kaj unikornoj, marŝas sur solida surfaco. Vi eĉ povis aŭdi la tremon de la vakuo kaj la kriadon de gravitkampoj.
  
  GULLIVER KAJ LA ARMEO DE KNABINOJ
  KONOTACIO
  Kaj nun la kuraĝa kaj neimitebla Gulivero, kune kun la Vicgrafino, komandas tutan armeon da nudpiedaj kaj ŝikaj knabinoj. Kaj ili kreas realajn kaj unikajn miraklojn. La vilaj orkoj suferspertas malvenkon post malvenko.
  . ĈAPITRO N-ro 1
  Gulivero, ĉi tiu eterna knabo, kaj lia teamo de knaboj denove, kiam la suno kaŝiĝis malantaŭ la horizonto, estis haltigitaj por ripozi. Komence ili manĝis sufiĉe kore. Kvankam la manĝaĵo montriĝis simpla. Kaj ili enlitiĝis.
  Junaj lacaj korpoj kontribuis al tio, ke dormo venis tre rapide.
  Kaj Gulivero vidis ion novan kaj belan;
  Tre belaj knabinoj moviĝis trans la kampo. Ili estis junaj, sveltaj, altaj kaj muskolfortaj. Tuta armeo da knabinoj, kiuj brilas nudpiede, rozkoloraj, kun graciaj kurbaj kalkanoj.
  Nur la mamoj de la knabinoj estas kovritaj per maldikaj kaheloj de kiraso, apenaŭ rimarkindaj, kiel kalsonoj de figofolioj sur la koksoj.
  Kaj samtempe ili havas altajn mamojn, luksajn koksojn kaj maldikajn talion. Kaj la abs de la belulinoj aspektas kiel ili estas kovritaj per ĉokoladaj trinkejoj.
  Tre belaj knabinoj, kiuj havas muskolojn kaj gracon. Kaj la haroj flirtas en la vento kiel multkoloraj standardoj.
  Ili estas armitaj - kelkaj per glavoj, kelkaj per pafarkoj, kaj multaj el la knabinoj per sagetoj. Ili estas preskaŭ nudaj, kaj samtempe tiel inaj, kurbaj, kaj potencaj kaj sveltaj samtempe.
  Kaj la knabinoj havas kuraĝajn mentonojn, kaj ili havas unikan gracon kiam ili faras rapidan paŝon per siaj nudaj piedoj.
  Gulivero eĉ fajfis:
  - Tio estas mojosa! Nu, virinoj!
  Li mem restas knabo ĉirkaŭ dekdujara portanta nur pantalonon, sed kun fortaj kaj elstaraj muskoloj. Kaj tre bela kun sia nuda torso - la infano Heraklo.
  Kaj la knabinoj ĉirkaŭe ankaŭ estas belaj kaj muskolaj, kun tre seksaj kaj esprimplenaj figuroj.
  La infanterio kun pentritaj belulinoj antaŭeniras.
  Kaj la kavalerio alkuras malantaŭe: ankaŭ preskaŭ tute nudaj knabinoj, nur sur ĉevaloj, kaj pli noblaj homoj sur unikornoj. Jes, estas komandantoj inter la belulinoj. Kaj ĉi tiuj knabinoj havas braceletojn faritajn el plateno, arĝento, oro kaj ornamitaj per valoraj ŝtonoj sur siaj manoj kaj piedoj.
  Pli precize sur la pojnoj kaj maleoloj. Ili ankaŭ havas altvalorajn broĉojn en siaj haroj kaj diamantajn orelringojn en siaj oreloj. Kiel bonege ĉi tio aspektas.
  Ĉiuj knabinoj estas plenkreskuloj. Nur la jam konata Vicgrafino, kune kun Gulivero, aspektas kiel infano.
  Sed ŝi havas kronon sur la kapo, kiu brilas per ŝtonoj kiel steloj. Kaj la nudpieda knabo Gulivero sentis la reĝan kronon sur sia kapo. Eĉ se li nur portas pantalonon kaj havas sabron pendantan de sia flanko en skarpo.
  Sed kia sabro - ĉio disŝutita de tiaj helaj juveloj, ke eĉ diamantoj cedus al ĝi.
  Nu, kompreneble, Gulivero estas la sola viro en ĉi tiu tuta armeo. Krome, se li estas nur infano, nur tre forta kun elstaraj muskoloj.
  Kaj la militistoj ĵus marŝas, kaj iliaj nudaj bovidoj kun vejnoj sub la or-oliva haŭto ekbrilas.
  Nu, kompreneble, kiel vi povas ne kanti, belulinoj;
  Kuraĝaj knabinoj batalas por Elfia,
  Ili estas tre fieraj filoj de Svarog....
  Nia beleco batas precize per maŝinpafilo,
  La servistoj de Satano ne povos rompi nin!
    
  Ni batalis kuraĝe, ni batalis kontraŭ orcismo,
  Ni venku la malbonan Orkmacht, kvankam la malamiko estas forta...
  Baldaŭ mi kredas, ke ni vidos la komunismon, kiun ni donis,
  Ora foliaro, hele de la acero!
    
  Ne ekzistas pli bona lando ol la nia, ne pli bela komunismo,
  Por ke nia Patrujo ekfloru radie...
  Lumflugila feliĉo venos al la planedo,
  Kaj via revo pri pli bona vivo baldaŭ realiĝos!
    
  Kredu, ke nia Elfia fariĝos granda feliĉo,
  Maria, Lada, la patrino de la dioj, regos...
  Ni ĉesos la atakon de la sovaĝa infera Orkmacht,
  Kaj ne necesas nenecesaj kaj parkerigitaj vortoj!
    
  La malamiko ne povos elŝiri la korojn de la knabinoj,
  Ni batalantoj akrigis nian akran, furiozan glavon...
  La voĉo de belulinoj vere scias la vokon,
  Kaj ni povos tratranĉi la orkajn hordojn!
    
  Sciu, ke ni elfoj neniam rezignos,
  Ni mortigos ĉiujn orkojn per la plej akra klingo...
  Lasu la vizaĝojn de niaj knabinoj brili per oro,
  Kaj ni frapu la orkon en la vizaĝon!
    
  Nudpieda knabino rapidas tra la severaj neĝblovoj,
  La maŝinpafilo aktive skribaĉas fulmon...
  Restas al vi orkistoj nur droni vin,
  Ĉar la Patrujo estas monolita fortikaĵo!
    
  Ni venkos la Orkojn, kvankam ili havas la potencon de paco,
  Onklo Fem decidis ludi kune kun la Krauts en ĉi tiu batalo.
  Ili faris por si idolon de Adolfo,
  Kaj nun mi havas gloran armeon da knabinoj kontraŭ ili!
    
  Ĉi tie malbonaj militoj estas en plena svingo, en la batalo de ĉi tiu elfa junulino,
  Ili dispremas la orcistojn, kvankam en neegala batalo...
  La voĉo de la arĝenta knabino estas tiel klara,
  La beleco ne cedos al Orkler-Satano!
    
  Nia elfa-luma destino estas venki senĉese,
  Kvankam la orka armeo ne konas la nombron...
  Kaj ni forte trafis la malvarmetan Orkdolf en la makzelon,
  Laborista Elfskva venkiĝis al la atako!
    
  Jam estas neĝblovoj, kaj la knabinoj estas nudpiedaj,
  Nuda kalkano ekbrilas kiel spuro de kunikleto...
  La elfoj tiom impetas en batalo,
  Kredu min, la malamiko ne vidos la tagiĝon!
    
  Ne kompatu la Orkojn en batalo,
  Ilia armeo estos en varmego, kiel diablo brulanta...
  Ni ricevos rekompencojn el la manoj de Elphisus,
  Estos tre feroca, elfaj knabinoj urso!
    
  Se ni bezonas turni sin, ĉiuj montoj estas neĝkovritaj,
  Kaj ni staru en la universo de lumo, paradiza elfinismo...
  Feliĉe, ni estis pafitaj de la pafiloj de la Aŭrora,
  Kaj kruela orksismo estis ĵetita en la inferon!
    
  Elfingrad ne cedis, ni staris sub ĝi,
  Kvankam hordo eksplodis el ŝtalo kaj infero...
  La knabinoj ĵetis grenadojn per la piedo de siaj nudaj piedoj,
  Ĉar ekzistas nur unu Patrujo de elfaj laktoj!
    
  Mi kredas, ke ni estos en Orklin, eĉ se la aferoj fariĝos malfacilaj,
  La orksistoj havas "Panterojn", "Tigrojn", "Leonojn", "Orkdinand"!
  La knabino tiris la ĉenmaton sur siajn ŝultrojn,
  Tial elfoj havas furiozan talenton en batalo!
    
  La koro de la juna knabino estas donita al Elphisus,
  Ankaŭ Elfnin kaj Fthalin vivas en pasia kredo...
  Por ke ne estu plu lertaj duboj,
  Ni diru firme kaj forte, ke Orkdolf estas kaput!
    
  Ni premos la drakprezidanton per glavoj,
  Kaj ni detruos lian bandon dum jarcentoj...
  Ni piedpremos la orkan hordon de knabinoj sub niajn piedojn,
  Via sankta revo realiĝu!
    
  Donu al homoj liberecon al iliaj pensoj kaj sentoj,
  Por ke la stelo brilu kiel la Suno de Elfinismo...
  Tial ni havos kaĉon kun butero tiel densa,
  La eterna juneco de nia fratino estos nia por ĉiam!
    
  La lumo venos, la Patrujo ekbrilos...
  Nia Patrujo estos en gloro eterne...
  Ni staros supre, kredos je elfinismo,
  La potenco de la elfa spirito, konu la batalanton, estas bonega!
    
  Elfiya pretas fariĝi pli afabla kaj pli bela,
  Kaj helpu la tutan mondon iri al la feliĉo de la ĉielo...
  Ni kapablas eĉ konkeri la randojn de la universo,
  Universo sen rando, la forto alporti ĝin al feliĉo!
    
  Sed Elfia ne estos sub la kalkano de la malbona orko,
  Ĉar li havas veran talenton por batali...
  En nia danco la knabinoj estas tiel allogaj,
  Kion la beleco ricevos, kredu ajnan rezulton!
    
  Baldaŭ venos la epoko de radia suno,
  Kiam la gloro de la Patrujo grandioze floras...
  Nia armeo batalas kontraŭ la infera Orkmacht,
  Kaj li povos forbalai la hordon de malbonaj orkoj!
    
  Saluton sankta Lada, nia Dipatrino,
  Vi naskis Perun, kaj Yarila de jarcentoj...
  La senespera malordo ne ricevos fidon,
  Se vi elspezas multon, vi ne retenos viajn vortojn!
    
  La plej grava reganto estas Elfin la Granda,
  Elnin testamentis al li la plej saĝan vojon al Edeno...
  Ĉar Elphisif estas la sinjoro de la lumo,
  Kaj iam, ideala por batalantoj!
    
  La orkistoj ne povos trompi la Patrujon,
  Kaj fortranĉis Elfskvan de Elfgi, de Elfbiri...
  Ili vivos, mi kredas, la elfoj de lumo sub elfinismo,
  Kaj mi forigos la potencon de Orkdolf, knabino!
    
  Baldaŭ estos venko, ĝi estas tiel vera kiel la suno,
  Baldaŭ estos brilo kiel la radioj de kvazaro...
  Kaj kredu la elfojn, elfinismo evoluos,
  Nu, se vi ne kredas ĝin, prefere vi silentu!
    
  La scienco de elfinismo baldaŭ revivigos la mortintojn,
  Ŝia saĝeco estas senlima, kiel kvazaro, granda...
  Ni venkos la Orkojn kun nia bona spirito,
  Ni ne estu tentataj de sako da oro!
    
  Nu, resume, ĉi tiu infera tempo finiĝis,
  Ni knabinoj eniros Okrlin ruĝe...
  Kaj finiĝos nia senlima ŝarĝo,
  Ĉar ni prenos nian feliĉon per batalo!
  Se la knabinoj kantas, ili kantas el sia tuta koro. Gulivero, kvankam knabo en korpo, daŭre estas viro kaj admiras ilin tre multe.
  Ĉi tiuj knabinoj estas vere bonegaj.
  La knaba kapitano kantis:
  Estas virinoj en nia Elfia,
  Kial ili flugas aviadilon kiel ŝerco...
  Kio estas pli bela ol ĉiuj en la universo,
  Ŝerce mortigu la kontraŭulon!
  
  Ili naskiĝis por venki
  Por glori la Elfon dum jarcentoj...
  Ja nia praavo
  Oni tuj arigis armeon por ili!
  Kaj la knabo, piedpremante, nudpiede, infaneca, sunbrunigita, fortaj kruroj fajfis.
  Kaj de lia sono konuso falis kaj trafis la knabinon ĝuste sur la nudan, rozkoloran plandon.
  Ŝi ridis kaj respondis:
  Mi pinĉis belan fingron
  Kiel brulado en fajro
  Potenca knabo atendas min tie,
  Sur ora ĉevalo!
  Gulivero palpebrumis al la knabino kaj notis:
  - Nu, honeste,
  Mi estas terure malbona ekde infanaĝo!
  Li amis bati knabinojn per bastono,
  Eksciu la nervojn de viaj gepatroj!
  Kaj la knaba kapitano prenis ĝin kaj montris sian longan langon.
  La Vicgrafina knabino pepis:
  - Nu, vi donu ĝin! Bonega skribo!
  Gulivero notis:
  - Mi skribas bone foje - jes!
  Kaj li palpebrumis al sia kunulo. Ĉiukaze, li estas ulo kun sufiĉe ruiniga pugnobato.
  Kaj la knabinoj moviĝas kun la intenco batali, kaj ilia humoro fariĝis ekstreme batalema kaj agresema.
  La militista knabo kantis:
  Kvankam Dio malpermesis duelojn,
  Sed mi sentas talenton por la glavo...
  Mi batalas sep fojojn semajne,
  Almenaŭ mi ne estas duelanto!
  Almenaŭ mi ne estas duelanto!
  La vicgrafino kantis responde:
  Mi estas knabino, mi klare havas vidojn,
  Kaj en batalo ŝi montris plej altan klason!
  Sed ŝi daŭre ploris pro rankoro -
  Kial mi naskiĝis knabino?
  La militistaj knabinoj daŭre marŝis kaj iliaj sveltaj, muskolaj korpoj fleksis siajn muskolojn. Ĉi tiuj estas vere inaj knabinoj.
  Gulivero demandis sian kunvicgrafinon:
  -Kien ni kondukas nian armeon?
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Ni kondukas ien! Kaj ĉi tiu batalo estos tre decida por ni!
  La knaba kapitano rimarkis:
  - Kiam mi trovis min en mondo, kie, anstataŭ homoj, ĉevaloj estis la plej inteligentaj estaĵoj, tiam... Mi pensis, ke nenio povus esti pli mirinda. Sed tiam montriĝis, ke ekzistas ankaŭ eternaj infanoj. Kaj ne tiom stulta!
  La knabino kontraŭstaris
  - Ni povus disvolvi pli bone teknologie. Sed vi vidas, ke ne ekzistas instigo. Plie, alportu pulvon kaj pafilojn kaj kanonojn en nian belan, harmonian mondon, kaj eble ion eĉ pli malbonan!
  Gulivero diris en konsento:
  - Jes, povus esti pli malbone! Kaj do vi havas idilion. Kaj eĉ se dento estas batita, nova kreskos post kelkaj horoj.
  La vicgrafino kapjesis kaj pepis:
  Mi vere volas, ke mia infanaĝo neniam finiĝos,
  Por ke ĝi rapidu post mi...
  Sen scii la jarojn!
  Sen koni problemojn!
  La knaba kapitano ridetante kapjesis:
  - Jes, ĉi tio verŝajne estas bonega...
  La knabinoj, kiuj marŝis, kaj multaj miloj da ili prenis ilin kaj kantis ĥore:
  La pluvo disigis stelfragmentojn trans la ĉielon,
  Ni preparis akrigitan palison por orkismo!
  La Tiger-tankoj estas nur rubo - malpura pulbazaro,
  Furioza malvenko atendas la Wehrmacht tuj!
  Furioza malvenko atendas la Wehrmacht tuj!
  
  Nia kamarado Elfin la gvidanto estas la forto de milionoj,
  Lia pugno estas granito, mitralo en la mano!
  Ni povos venki la armeon el Sodom,
  Nia forto estas monolito - feliĉe sur la Tero!
  Nia forto estas monolito - feliĉe sur la Tero!
  
  Ne, nia partio havas pli gravajn aferojn por fari,
  Kiel savi la homojn, la bonon de la Patrujo!
  Febbels de la posedita, al la diablo kun sensencaĵo,
  Kaj estos venko, kredu al mi, malgraŭ ĉiuj diabloj!
  Kaj estos venko, kredu al mi, malgraŭ ĉiuj diabloj!
  
  La elf-luma belulo estas fama pro sia potenco,
  Ŝia bruna plektaĵo estas peza!
  Kaj en bataloj kun la Orkoj, la junulo famiĝos,
  La Lumo-Lando reviviĝos, leviĝanta!
  La Lumo-Lando reviviĝos, leviĝanta!
  
  Ne lasu Orkleron - ili enŝovos sian muzelon en la elfojn,
  La liphara ulo opinias, ke li estas bonega Dio!
  Ni marŝos laŭ la strato Orklinskaja,
  Ne, tiu, kiu estas pura en animo, ne fariĝos sklavo!
  Ne, tiu, kiu estas pura en animo, ne fariĝos sklavo!
  
  Nia standardo estas ruĝa, la koloro de furioza sango,
  La suno jam brilas sur Orkstag!
  Ne ekzistas pli malavara donaco por niaj karaj infanoj,
  Se la koro estas kuraĝa kaj timo estas disbatita!
  Se la koro estas kuraĝa kaj timo estas disbatita!
  Ĉi tiu kanto estas tre inspira. Kaj malantaŭ la knabinoj estis katapultoj kaj balistoj kun potencaj propulsaj ŝargoj. Kaj ĝi estis ekstreme mortiga forto. Kaj ankaŭ la knabinoj tretis per siaj tre delogaj kaj fortaj kruroj.
  Gulivero faris tute naturan demandon al sia kunulo:
  - Kial ne estas viroj inter la militistoj?
  La vicgrafino ridis responde, rimarkante:
  - Kaj tiam oni bezonas virojn en la armeo? Ili estas odoraj kaj malagrablaj rigardi. Knaboj ankoraŭ estas nenio, sed plenkreskuloj kaj precipe pli maljunaj viroj simple abomenas!
  Gulivero logike notis:
  - La aĝo tamen difektas ne nur virojn, sed ankaŭ virinojn!
  La vicgrafino konsente kapjesis:
  - Estas prave! Sed tamen virinoj perdas sian allogecon kiam ili aspektas pli aĝaj ol tridek kvin, kaj viroj kiam ili aspektas pli aĝaj ol dek kvin! Estas grava diferenco ĉi tie!
  La knaba kapitano rimarkis:
  - Mi iel ne zorgas pri la beleco de adoleskaj knaboj! La ĉefa afero estas, ke virinoj estu belaj, kaj plej grave, amaj kaj inteligentaj!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Tio ĝustas! Beleco estas, kompreneble, bona, kaj eĉ mirinda, sed inteligenteco ankaŭ gravas!
  Gulivero kantis:
  Sed kial,
  Estas neeble vivi laŭ via menso!
  Sed kial,
  Vi ne povas fidi iun ajn!
  Sed kial,
  Mi estas unuaklasano en mia menso!
  Sed kial,
  Mi parolas sensencaĵon la tutan tempon!
  Sed kial,
  La vivo nenion instruas al ni!
  Sed kial,
  Mi ne komprenas kiom stultaj homoj estas!
  Sed kial!
  Sed kial!
  La Vicgrafina knabino respondis memfide:
  - Kaj pri la kapo de brasiko!
  Belaj militistaj knabinoj trafis la unuan, kvankam malgrandan, taĉmenton de orkoj. La belulinoj tuj haltis. Iliaj nudaj, ĉizitaj piedoj komencis tiri arbalŝnurojn kaj ŝpini la arbalestajn tamburojn.
  Estas tre belaj kaj seksecaj knabinoj en bikinoj ĉi tie, kiuj batalas preskaŭ sen vestaĵoj kaj mi devas diri, ili estas simple ĉarmaj. Kaj se viroj ilin vidos, ili certe genuiĝos kaj kun granda varmego kaj ekscito kisos siajn nudajn, rozkolorajn, iomete malglatajn plandojn, sed ĉi tio faras ilin eĉ pli allogaj kaj deloge odorantaj pri la aromo de la sanaj kaj fortaj korpoj de la knabinoj.
  Do sagoj kaj arbalestaj rigliloj flugis en alta arko kaj truis la orkojn, pikante ilin per sagoj, kiel erinaco per pingloj. Kaj estis tre impona rigardi.
  Kaj ĉi tiuj knabinoj ĉi tie estas simple bonegaj kaj unikaj ĉarmoj, kaj iliaj muskoloj estas tre fortaj, kaj samtempe ili aspektas belaj.
  Kaj tiel la unua taĉmento de orkoj estis ekstermita, kaj la grandiozaj knabinoj ne ricevis eĉ grataĵon.
  Gulivero - ĉi tiu eterna knabo frapis sian nudan piedon kaj kantis:
  - Vi knabinoj estas bonegaj,
  Nur superhomoj...
  Ni semos kukumojn
  Kaj sen koni la limojn!
  La vicgrafino palpebrumis al sia ekvivalento kaj knaris:
  - La peto de mia kapitano al vi,
  Ŝajnas, ke vi estos disŝirita...
  Foriru knabo, vi estas tre ebria
  Alie, vi renkontos ion, rigardu, vi renkontos ĝin!
  La knabinoj marŝis, piedpremante siajn graciajn, bronzajn kaj nekutime allogajn krurojn.
  Kaj la mamoj de ĉiu beleco estas simple belaj. Nu, ne flirtu kun knabinoj tiel.
  Gulivero rigardis la Vicgrafinan knabinon kiu iris apud li kaj komentis:
  - Vi estus pli bona kiel plenkreskulo!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Kio estis tie malantaŭe, rigardu malantaŭen,
  Rekonu vin kiel infanon, ne hontu,
  Mi diru al vi, ke multaj jaroj forflugis, preterflugis,
  Ridetu Gulivero, ridetu!
  La knaba kapitano palpebrumis al la knabino, kiu, malgraŭ sia nobla deveno, frapis siajn nudajn, graciajn piedojn sur la akraj ŝtonoj de la vojo.
  Kaj ŝi, kompreneble, aspektis - iom malvarmeta. Ŝi estas tiel riĉe kaj elegante vestita, kaj la piedoj de la knabino estas nudaj, kvazaŭ ŝi estus almozulino.
  Tamen, Gulivero notis:
  - Por infano, vi estas mirinda!
  La vicgrafino frapis la nudan piedon la enan fojon kaj grumblis:
  - Viaj komplimentoj, knabo en pantaloneto, estas senvaloraj! Do mi ne povas ricevi specifan monon de ĉi tio!
  La knabo kapjesis:
  - Ve! Ĉiuj ĉiam havas problemojn kun mono!
  La knabino grincis pro ĉagreno, kaj ŝia nuda, ronda kalkano prenis kaj dispremis la ŝtoneton, batante ĝin per tia forto. Estas eĉ surprize, ke infano, kaj eĉ reprezentanto de la justa sekso, povas havi tiom da forto. Ĉi tio estas beleco - bonega!
  Kaj la vicgrafino knaris:
  - Kantu floron, ne hontu!
  Gulivero demandis kun videbla surprizo:
  - Pri kio kanti?
  La knabino decide deklaris, kolere denove frapante sian nudan, sunbrunigitan piedon, iomete malglatan pro nudpieda marŝado dum longa tempo:
  - Pri amo, kompreneble! Kion alian kanti!
  La knaba kapitano kapjesis kaj kantis kun videbla plezuro, kantante per sia sonora, knabeca voĉo:
  Mia imago estis frapita
  Ĉio fariĝis hela, kvazaŭ en oktobro!
  Kaj ni puŝos forkon en la flankojn de la malbona demono,
  Kaj estos tiel mirinda sur la Tero!
  
  Tiaj steloj en nia universo estas
  Iuj estas rubenoj, aliaj estas diamantoj!
  Ni kolektas tributon de la malbonuloj -
  La bato estas kiel martelo kaj ne al la brovo, sed al la okulo!
  
  Butikaj montrofenestroj kun kvazaroj,
  La radianta hipodromo ekbrilas!
  Estas gapantaj vundoj en mia animo -
  Estis kvazaŭ granda pogromo en ĝi!
  
  Ili kurbiĝos kiel bukloj de kometo,
  Ŝafido brilas - la lakta vojo brilas!
  Ho senmortaj heroaĵoj estas kantataj,
  Frus restu por ĉiam en gloro!
  
  Kion povas fari malĝoja homo?
  Nur lasu larmon fali el viaj bluaj okuloj...
  Kiam ĉio ĉirkaŭe estas griza kaj abomena,
  Kiam vi atendas kun espero fulmotondron en junio.
  
  Etendu viajn malfeliĉajn lipojn kun rideto -
  Komprenu, ke la mondo ne estas beroj en la arbaro.
  La knabino tuj nudos al vi siajn dentojn,
  En ĝi vi realigos racian sonĝon!
  Do la juna militisto prenis ĝin kaj kantis. Kaj ĝi aspektis ege bela kaj pli ol malvarmeta.
  La vicgrafino notis:
  - Vi povas bone kanti! Sed ĉu vi kapablas krei ion pli seriozan?
  Gulivero deklaris en humila tono:
  - Kio povus esti pli serioza ol kantoj?
  La knabino elŝovis la langon al li kaj respondis:
  - Kio alportas ĝojon kaj plus sanon!
  La knaba kapitano saltis supren kaj malsupren kiel leporo kaj kantis:
  Vi estas mia granda Patrujo,
  La cunamaj militoj perforte ĵetis
  Post ĉio, la armeo estas potenca familio,
  Ni ĵetu malbonon malsupren de ĝia piedestalo al Gehena!
  
  Kia ĉiela radia lumo,
  Venante el la koroj de la batalantoj de la Patrujo.
  La heroaĵo de la kavaliroj estu glorata,
  Ni ne bedaŭros, ni kredas je la vivo!
  
  La malamiko ricevis grandan donacon,
  Kaj li havas multajn malsamajn armilojn...
  Nun venis la momento, imagu ĉi tion,
  La furiozo de Ĉernobogo elverŝis perforte!
  
  Tiel okazis, miaj kavaliroj,
  La radianta Patrujo suferas!
  Estis nur nuloj en la raporto,
  Kaj denove la infera Kaino triumfas!
  
  Orkŝismo estas forta, la muĝanta hordo,
  Sed ne genuigu la saksojn!
  Post ĉio, la saĝa Elfino estas kun ni por ĉiam -
  Kaj la justa teoriulo Fenin!
  
  Ni povas disbati la Wehrmacht, mi scias,
  Kaj kiom ajn ruza estis ĉi tiu drako...
  Ni tranĉos per liaj glavoj,
  Mi estas kavaliro dediĉita al la Patrujo kaj la sinjorino!
  
  Estu la potenca virto
  Por atingi la limojn de Orklin!
  Ni fariĝu indaj je la heroaĵoj de niaj patroj,
  Ja nia armeo estas nevenkebla en bataloj!
  
  Kiam ni venos kaj realigas nian sonĝon,
  Sankta afero - la afero de komunismo!
  Mi lasos la knabinon tra la koridoro,
  Al la posteularo la standardo: honoro, altruismo!
  Tiel kantis la militista knabo Gulivero kuraĝe kaj kun sento. Kaj la knabinoj, kiuj iris kune kun ili, aplaŭdis la manojn. Kaj iuj eĉ saltis kaj plaŭdis en salto kiam ili estis batitaj per siaj nudaj piedoj. Kio estis ege mojosa kaj grandskale.
  Gulivero demandis sian kunulon:
  - Ĉu mi kantis bone?
  Ŝi respondis kun gaja rigardo:
  - La najtingalo faldiĝas kontraŭ via fono! Tamen, se, ekzemple, bovo muĝas, precipe kiam ĝi estas rostita viva, tiam ĝi estos eĉ pli malvarmeta kaj pli grandskala!
  Gulivero kantis:
  Ni ne estas nur hamstroj
  Kaj la kornaj virbovoj!
  Ni kornegas ĉiujn bovinojn
  Kaj ni tuj disŝiros la lupojn en pecojn!
  . ĈAPITRO N-ro 2.
  Tiel iris la armeo. Grandega papilio flugis trans la ĉielon, kiu eĉ povus esti konfuzita kun drako pro la ĉeesto de tri kapoj.
  Kaj ŝiaj flugiloj ekbrilis per ĉiuj koloroj de la printempa ĉielarko. Jes, ŝi estis ĉarma reĝino.
  Gulivero kantis kun ĝojo:
  La flugiloj de tiu papilio
  Ili estis tiel bonaj...
  Mi perdis mian pacon -
  Kaj li diris tion el la koro!
  La vicgrafino pepis ridetante:
  - Ĉesu brui kaj disputi,
  La domo estas tia aŭ ne tia...
  Ni devus almenaŭ konstrui grenejon,
  De kio estas ĉemane!
  Kaj la eternaj infanoj ridos kaj ridos, montrante siajn tre belajn kaj grandajn dentojn preter sia aĝo.
  Gulivero demandis al la vicgrafino:
  - Kial ni eĉ promenas? Nur muelu kaj manĝu ĉiajn sensencaĵojn!
  Ĉi tie jam estas knabinoj, kaj estis miloj da ili nudpiedaj kaj sunbrunigitaj, kaj ĉiuj tiel belaj, delogaj kaj muskolaj. Kaj se mi prenas ĝin kaj ekkanti, ĝi rezultas tre rava;
  La reĝo regas super ni fidele,
  Eldonas dekretojn, juĝas servistojn...
  La trono ne toleras tumulton kaj bojadon,
  Kaj ne metodo por subigi timon!
  Sed tiam la kanto de la nudkruraj belulinoj estis abrupte interrompita. Antaŭe aperis tuta hordo da multnombraj, malbonodoraj kaj dentegaj orkoj. Kaj ili muĝis kaj svingis siajn bastonojn.
  La knabinoj tamen ne estis embarasitaj kaj komencis rapide rearanĝi sin en batalformacion.
  Kaj Gulivero prenis ĝin kaj kantis, frapante siajn nudajn, infanajn piedojn;
  Mi estas la falko de paco kaj milito,
  Naskita sub la plej hela stelo...
  Fidelaj filoj de la patrujo -
  Amo - bonega, vera!
  
  Ni kreos belan mondon,
  En kiu estos nun feliĉo...
  Lasu ke la keruba Suno brilu,
  Sankta, altigita Elfia!
  
  Ni atingos niajn revojn
  Ne estos pli bela afero en la universo!
  La knabo levos la glavon kaj vi,
  Feliĉo estu via loko!
  
  Kaj en la universa beleco,
  Estas tempo, ke mia granda Patrujo brilu!
  Kvankam la knabino kuras nudpiede,
  Kredu min, ni baldaŭ vivos sub komunismo!
  
  La majesto de la beleco de la altaj montoj,
  Kaj oraj stepoj kun bonodora tapiŝo!
  Ni forbalaos la rubon de la universo
  Kredu min, ni ne bedaŭros niajn vivojn!
  
  Kaj ĉio en la mondo estos bone,
  Ja elfinismo triumfos ĉie!
  Kiu havas ĉizilon en siaj manoj,
  Kiu preferas maŝinpafilon kaj kuglojn!
  
  Kion ni faros daŭros eterne,
  Ni konstruu urbojn per ŝerco sur Marso!
  La potenco de Britanio estas terure granda -
  Ni diros al la homoj de la mondo - saluton!
  
  La sango, kiu fluas, estas por semado,
  Al kiu kreskas la semoj de amo!
  Estu bone por ĉiuj en la subluna mondo,
  Ne estu nur papaga kavaliro!
  Kaj la knabinoj, je la sono de grandiozaj kantoj, malfermis fajron sur la orkoj per pafarkoj kaj arbalestoj. Kaj la unuaj sagoj trafis la orkojn de malproksime. Kaj arbalestaj rigliloj montriĝis mortigaj.
  La knabinoj komencos muĝi:
  - Ni ĉiuj estas belulinoj, unu familio,
  Ni purigos la universon de putro!
  Se necese, ni rapide pacigos la orkojn,
  Kaj furioza kerubo ŝvebas super ni!
  La vicgrafino muĝis:
  - Banzai!
  La militistoj batis la orkojn de granda distanco, ŝpinante la tamburojn de la arbalestaj aparatoj per siaj nudaj piedfingroj. Kaj samtempe ili ne forgesis kanti pafante al la malbonodoraj, cinamoj kaj dentegoj;
  Mia mondo plonĝis en mallumon -
  Morta pejzaĝo kaj malvarma mallumo.
  Kaj mi estas via malamiko
  Kaj kredu min, ĉi tiu rolo ne estas agrabla al mi!
  
  Akceptu mian proponon
  La pasio por vi laŭte parolas en mi.
  Via respondo ne mortigos min
  Kaj li kondamnos vin al morto!
  
  La mondo ŝanĝiĝas,
  La vivo finiĝas
  Vi estas kondamnita
  Kaj via lando!
  Neniuj elektoj
  El Gilet Sphere
  En mondo kie estas mallumo kaj glacio
  Malfermos la enirejon!
  
  Sango de Elfoj sur la talismano
  En la Nokto de Konjunkcio, Dejmo verŝos.
  Malbono, envio, timo kaj trompo
  Li kunportos en ĉi tiun mondon.
  
  Via mondo estas mia
  Mi havas la ŝlosilon de ĝi ĉemane!
  Mi donos al vi eternan pacon!
  
  Kion fidas via spirito?
  Desmond ne havos tempon por savi vin.
  Kie estas mia hejmo, la lumo estingiĝis
  Via varma tero ŝirmos mian popolon.
  
  Mi diros al vi sekreton:
  En la nokto de la Kombinaĵo, elfa sango
  Devas makuli la amuleton
  Kaj la pordoj de la mondoj malfermiĝos.
  
  La mondo ŝanĝiĝas,
  La vivo finiĝas
  Vi estas kondamnita
  Kaj via lando!
  Neniuj elektoj
  El Gilet Sphere
  En mondo kie estas mallumo kaj glacio
  Malfermos la enirejon!
  
  Sango de Elfoj sur la talismano
  En la Nokto de Konjunkcio, Dejmo verŝos.
  Malbono, envio, timo kaj trompo
  Li kunportos en ĉi tiun mondon.
  
  Via mondo estas mia
  Mi havas la ŝlosilon de ĝi ĉemane!
  Mi donos al vi eternan pacon!
  
  Vi estas freneza kaj kruela
  Sed via tempo finiĝas
  Vi ne regos la mondon
  Malbenita vi, Profeto de Mallumo.
  Morto estas pli bona ol savo
  Kio esti la unua inter sklavoj.
  Ĉu vi konas mian decidon -
  Mia respondo: "Pereu por ĉiam!"
  
  La mondo ŝanĝiĝas,
  La vivo finiĝas
  Vi estas kondamnita
  Kaj via lando!
  Neniuj elektoj
  El Gilet Sphere
  En mondo kie estas mallumo kaj glacio
  Malfermos la enirejon!
  
  Sango de Elfoj sur la talismano
  En la Nokto de Konjunkcio, Dejmo verŝos.
  Malbono, envio, timo kaj trompo
  Li kunportos en ĉi tiun mondon.
  
  Sango de Elfoj sur la talismano
  En la Nokto de Konjunkcio, Dejmo verŝos.
  Malbono, envio, timo kaj trompo
  Li kunportos en ĉi tiun mondon.
  
  Via mondo estas mia
  Mi havas la ŝlosilon de ĝi ĉemane!
  Mi donos al vi eternan pacon!
  Tiel kantis la knabinoj, kiuj ŝajnas elfoj, sed iel aspektas pli kiel homoj. Krom se ili estas tro belaj. Kaj tre muskola kun siaj korpoj kaj figuroj.
  La orkoj ne povas haltigi tiajn knabinojn. Kaj ili renkontis la vilajn kaj malodorajn ursojn per batoj de glavoj, bastonoj kaj hakiloj.
  Kaj la knabinoj ankaŭ batis la orkojn en la mentono per siaj nudaj, rozkoloraj kalkanoj.
  Kaj ili ankaŭ ĵetis venenajn, mortigajn pinglojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj la orkoj falis kaj mortis.
  La vicgrafino demandis al Gulivero:
  -Ĉu vi iam vidis tian viglan konfrontiĝon inter beleco kaj malbeleco?
  La knaba kapitano ridis kaj respondis:
  - Kompreneble ne! Estas mirinde!
  La knabino kapjesis kaj ŝi mem ĵetis sian nudpiedan, ĉizitan piedon kun murda forto, kaj tre detruan grenadon. Ĝi flugis en arko kaj trafis en la dikon de la orkoj, disĵetante ilin en malsamaj direktoj.
  Gulivero knaris:
  - Vi estas perfekteco, de via rideto ĝis via gesto! Sed sciu, ĵeti obusojn per viaj piedoj estas mojosa kaj nekutima!
  La vicgrafino ridis kaj notis:
  - Jes, miaj kruroj estas belaj! Kaj miaj nudaj, rozkoloraj plandumoj estis kisitaj de noblaj kavaliroj. Estas precipe agrable kiam elfoj faras ĝin. Sed se orkoj lekas viajn kalkanojn, tiam estas abomena!
  La knabinoj tiam prenis ĝin kaj elmontris siajn skarlatajn brustcicojn, deprenante siajn mamzonojn. Kaj kiel ili vin prenos kaj batos vin per murda fulmo. Kaj la orkoj brulos, kaj iliaj haŭtoj fumos kaj karbiĝos. Kaj ĉi tiuj bestoj terure muĝas.
  Kaj la knabinoj prenos ĝin kaj metos siajn nudajn piedfingrojn en la buŝon. Kaj kiel ili blovas. Aŭdiĝas surda fajfo Multnombraj kornikoj ĉirkaŭflugas, kvazaŭ ili estus trafitaj en la kapo. Kaj samtempe ili ankaŭ havas koratakon kaj indigeston. Kaj ili falas, konsternitaj kaj konsternitaj, ramante la kapojn de la orkaj ursoj per siaj bekoj.
  La kranioj de la monstroj fendetiĝas kaj venena sango ŝprucas eksteren.
  Gulivero rimarkis kun surprizo:
  - Ĉi tio estas ege mojosa kaj mirinda! Oni povus diri - ultrastela!
  La nobla knabino kapjesis:
  - Jes, mia knabo! Ĉi tio estas ege adorinda! Sed vi ankaŭ ne devus esti senlaborema. Kaj vi devas bati la orkojn per mortiga ondo!
  Gulivero respondis ĝemante, levante siajn infanecajn, kvankam muskorajn, ŝultrojn:
  - Ĉi tio ja ne estas facila tasko!
  Kaj la knabo ĵetis pizon en la aeron kaj neniigis. Kaj ŝi preterflugis kaj trafis la orkojn, igante ilin bruli kaj flugi pli alte en la aeron. Kaj poste turnu vin.
  La vicgrafino notis:
  - Ĉi-foje vi bone ĵetis! Nu, eble vi povas montri al mi ion alian!
  Kaj la belaj knabinoj denove prenos vin unuvoĉe kaj batos vin de viaj rubenaj cicoj per fulmoj. Kaj de la umbilikoj kun pulsaroj. Kaj tiuj estas tiel detruaj ke la orkoj estas bruligitaj vivaj kaj detruitaj per miloj.
  Gulivero rimarkis kaj denove ĵetis eksplodan pakaĵon da morto per sia nuda, infaneca piedo:
  - Ni diru nur, ke ĝi estas bonega!
  La vicgrafino notis:
  - Nun estas tempo por vi kanti! Nu, ne estu timema, ĉi tio eĉ multe helpos nin.
  Gulivero kapjesis kaj kantis kun granda entuziasmo;
  Ni estas pioniroj - kavaliroj de la Patrujo,
  Kio naskiĝis sub la signo de novembro...
  Ni ne ŝparos la vivon de Elfia,
  Al gloro per la ruĝa standardo de la reĝo!
    
  Ni amas kaj scias kiel batali forte,
  La orkŝistoj fervore derompis siajn kornojn...
  Ni havas obusojn en vasta tornistro,
  La vivo ne estas multekosta por ni pioniroj!
    
  Ni amas nian sanktan Patrujon,
  Kion faris la enorma elfinismo...
  Ĉi tie Elsomolka estas kondukata nudpiede tra la neĝo,
  Kaj la orkisto volas faligi nin!
    
  Mi batalis fervore kun orksismo ĉe Elfskva,
  Kaj ni falĉis ĉiujn malamikojn per rikoltilo...
  Kial ĉi tiu Orkmaĥto estis donita al la elfoj?
  Mi batos lin per mia pugno!
    
  Mi estas pioniro kaj sub la granda Elfskva,
  Li batalis kiel giganta militisto...
  Ĉesigis la sovaĝan atakon de Orkŝismo,
  Nia Sinjoro Ĉiopova Familio estas unu!
    
  Ne estas limoj en la reviviĝo de Elfia,
  La Granda Elfo, levis nin de niaj genuoj...
  Svarog la granda, la plej alta mesio,
  Kaj Lada estas radia idealo!
    
  Ni estas pioniroj, knaboj, knabinoj,
  Ni amas batali - ĉi tio estas nia sorto...
  Kaj vokas la vocxeto de la elfmuelejo,
  Kvankam sanga kaoso regas!
    
  Elfia estas la naskiĝloko de Svarog,
  Kaj la vojo estis prilumita por elfinismo...
  La pioniroj ne bezonas malbonan Dion,
  La malamiko ne povos fleksi nin en pugnon!
    
  Ni havas malvarmetan tankon kun dekliva kiraso,
  La orkoj ne povas trarompi ĝin tiel facile,
  Kun amo al Lada, la nobla fraŭlino,
  Por ke la predanto simple iĝas ludo!
    
  Homoj defendis Elfskva per batalado,
  Kaj tiam estis la granda Elfingrad....
  Ni baldaŭ vidos elfinismon,
  Ankaŭ okazos parado tra Orklin!
    
  Jes, Elfingrad fieras pri ĉi tiu vorto,
  Ni estas pioniroj nudpiede en neĝblovo...
  Ni derompos la kornon de stulta bovino,
  Kaj ni veturigos Orktler rekte en la ĉerkon!
    
  Sciu, ke la Patrujo neniam fleksiĝos,
  Ŝia impulso ne povas esti bremsita...
  Ke la suno brilu eterne super Elfia,
  Kaj la perfida ŝtelisto estos disbatita!
    
  En Elfingrad ili montris kuraĝon,
  Ni povis haltigi la Orkojn...
  Elfoj havas tian aŭdacon, vi scias,
  Kaj la malamikoj havos nur nulojn!
    
  Elfia povas flugi al Marso,
  Kaj kreu malsaman grandecon...
  Kaj kompreneble ĉio estos tre mojosa,
  Kvankam la vivo estas delikata kiel silka fadeno!
    
  La spirito de la elfoj ne konas la obstaklojn en bataloj,
  Li havas la potencon de Perun...
  Ni atendas ricevi rekompencojn de la dioj,
  Kaj la elemento brilas, kredu min, la runo!
    
  En kia maniero la elfa spirito ne konas malvenkon?
  Kredu min, li povas ĉion treti...
  Ni pioniroj tiel deziras venĝon...
  Nevenkebla, kiel la armeo de la Patrujo!
    
  Venko estas preskaŭ sur ni,
  Estu lumo en la gloro de Elfinismo...
  Niaj avoj batalis por la Patrujo,
  Ni baldaŭ renkontos ĝojon kaj tagiĝon!
    
  Sen la Patrujo, ne ekzistas vivoj por la pioniroj,
  Ili volas batali por ŝi...
  Kaj kion vi volis, malbonaj sinjoroj?
  Ĉu ni donu sklavan vivon?
    
  Ne, la Fuhrer ricevos la elfojn kiel sklavojn,
  Ni dispremos lin kiel pupon...
  Post ĉio, la kavaliroj de Elfia povas batali,
  Kaj la orflugila kerubo estas kun ni!
    
  Ne estas aspektoj de nia Patrujo sub la mondo,
  Brulas kiel la plej hela stelo...
  Vi fariĝis por mi idolo de amo,
  Mi neniam disiĝos kun vi!
    
  Mi estas pioniro kaj nudpieda knabo,
  Kio rapidas tra la neĝo kun nuda kalkano...
  Kaj ie bela blanka kunikleto saltas,
  Kiu derompos la kornon de la malamiko!
    
  Pioniro en batalo ne scias dubojn,
  Li ne estas klaŭno, sed terminatoro, vi scias...
  Venĝo venos al la ferocaj Orkoj, kredu
  Kaj estos hela paradizo de elfinismo!
    
  Kiel ĝi venos, konu la epokon,
  En kiu ĉiu militisto el la staltrogo...
  Batalu ĝis via lasta spiro,
  Li estu detruita, vi konas la ferocan fiulon!
    
  La steloj de elfinismo brilas hele,
  Ne ekzistas pli hela, pli bela epoko en la mondo....
  Ni rompos la jugon de la orksismo, kredu min,
  Kaj Orktler estos por la tagmanĝo de la elfoj!
    
  Kredu min, ni havas tiajn ŝtaltankojn,
  Ke ilia pantera ŝelo ne penetros...
  Ni metu jodon al niaj vundoj, knabo,
  Kaj denove la pioniro kuraĝe rapidas en batalon!
  
  Nu, la orkistoj bone komprenis ĝin,
  Ili ne pensis, ke ili povus simple venki nin...
  Ni vidas, ke elfinismo konas mejlojn,
  Kaj ni povas ŝerce rompi la Orkmaĥton!
    
  En la nomo de nia potenca Patrujo,
  Fiera pioniro atakas...
  Kvankam la nuboj pendas super la Patrujo,
  Ni donos venkan ekzemplon por ĉiuj!
    
  Kredu min, la malamiko ne haltigos vian sonĝon,
  Ni denove venkos ĉiujn Orkojn...
  Ne estos malbono, kredu al mi, por reĝi sur la trono,
  Ni kreos novan mondon de ordo!
    
  Ĉio estos en ordo, en la Patrujo vi scias,
  Mi estas knabo, sed en batalo mi estas kiel Robin Hood,
  Komence mi nur skrapis sur la skribotablo,
  Kaj nun, kredu min, ĝi estas vere mojosa!
    
  Elfo povas ŝiri orkojn per bajoneto,
  Ŝi venkos ajnan armeon...
  Kaj por ke la pioniroj vivu sub elfinismo...
  Ja nia amikeco estas forta monolito!
    
  Ni nenion cedos al la orkoj en batalo,
  Ni povas venki niajn malamikojn per ŝercoj...
  Kaj tiel ni batis la Orkojn per klabo,
  La neĝoŝtormo muĝas, ŝpinante la neĝon en ventegojn!
    
  La Elfo ne konas la Orkojn, konu kompaton,
  Ŝi estas nevenkeble forta...
  La bastardoj ricevos sabron en la kolo,
  Kaj Satano estos detruita!
    
  Ne kredu, ke Orkler estas nevenkebla,
  Eĉ se vi kolektis la potencon de la infero, pripensu ĉion...
  Kiam la homoj kaj la partio estas unuigitaj,
  La homoj disŝiris nian Orkmaĥton!
    
  Elfia estis fama dum jarcentoj kiel sanktulo,
  Ŝi rompis Tigrojn kiel metalon...
  Etendita de rando al rando,
  Ĉi tiu estis la sola lando, pri kiu revis la junulo!
    
  Ni venkis kiel gigantoj
  Ili faligis la kontraŭulojn per glavo...
  Ni estas elfoj de lumo, nevenkeblaj en bataloj,
  Ni venkos la kontraŭulojn de la Patrujo!
    
  Kredu nin, nenio haltigos nin,
  Kaj vi konas nin, nenio povas venki nin...
  Ni enterigos la kalvan Fuhrer,
  Ni havas akran glavon kaj ŝtalan ŝildon!
    
  En la tuta universo ne estas pli bela Elfie,
  Estos epoko de lumo dum jarcentoj...
  Estos paco kaj feliĉo por ĉiuj generacioj,
  La Patrujo bezonas firman manon!
    
  Do ludante Orklin,
  Ni ŝmiris Orkmacht kiel cindron en sangon...
  Tio estos la tempo de la limo de la ĉielo,
  Kaj kune kun Lada regas la amo!
  La knaba kapitano tiel bone kantas per sia dolĉa voĉo. Kaj ĝi estas vere aminda kaj rivereto fluas en mia animo.
  La vicgrafino ridetante rimarkis:
  - Jes, ĉi tiu kanto multe helpis nin!
  Efektive, la korvoj falis en stuporon kaj falis, miregigitaj, kvazaŭ ili estus batitaj en la cerbo per bastonoj, aŭ eble per io pli peza.
  La knabinoj, kompreneble, armitaj per glavoj kaj hakiloj, tre fame hakis la orkojn. Kaj ilia atingo estis granda, kaj la sagoj elbatis la ursojn kun granda efikeco. Kaj, kompreneble, la militistoj ne povis ne uzi katapultojn kaj balistojn. Kaj ili elĵetis grandajn potojn kun brulema miksaĵo, oleo kaj alkoholo. Kaj ili bruligis la orkojn kiel kolbasojn.
  Gulivero lekis siajn lipojn kaj komentis:
  - Tre bongusta! Kaj la odoro de bruligita viando estas absolute bongusta!
  La vicgrafino palpebrumis al sia ekvivalento kaj pepis:
  Ŝafida viando estas tre suka,
  Knabina bastono estas tre potenca!
  La militistoj prenis ilin kaj denove batis ilin de la skarlataj cicoj de siaj brustoj per murda fulmo.
  Kaj tiom da malbonaj orkoj estis bruligitaj kaj bruligitaj. Ĉi tiuj estas la veraj atingoj de la armeo de lumo.
  Kaj nudpiede, belaj knabinoj.
  Gulivero siblis:
  - Jen mia vizaĝo! Estos puno, estos puno!
  Jen kiel agresema ĝi montriĝis.
  Nu, kial ne krii al la knabinoj:
  Malbona orko rampas laŭ la rokoj,
  Batu lin per napalmo!
  Ne indulgu la orkojn
  Detruu ĉiujn reptiliojn!
  Kiel disbatanta litcimojn -
  Brulu kiel blatoj!
  La vicgrafino knaris, palpebrumante per siaj safiraj okuloj:
  - Ĉi tio estas ekstrema beleco!
  Gulivero palpebrumis al ŝi kaj pepis:
  - Estu lumo,
  Mi ne estis en la ĉielo...
  Tagiĝo venos -
  Kaj kompreneble ni iros al la ĉielo!
  La vicgrafino ridis kaj rimarkis:
  - Jes, kompreneble, ni foriros. Kaj ni revenos!
  La knaba kapitano palpebrumis al sia kunulo kaj kantis:
  Mi ŝatus iri al la ĉielo, mi ŝatus iri al la ĉielo,
  Jen mi estis, sed tie mi ne estis!
  Kaj la terminanta infano ĵetis tre kompaktan pizon de morto al la orkaj malamikoj kun mortiga forto.
  Ĝi flugis kaj rapidis, disĵetante malamikojn ĉiudirekten. Kaj la kapoj de la orkoj returniĝis.
  La vicgrafino bojis:
  - Phasmagoria estas de la plej alta nivelo!
  Gulivero murmuris:
  - Estas prave! Malbenita demokratio al carismo!
  La knabino ridis kaj notis:
  - La reĝo devas esti en la kapo, kaj ne sur la trono!
  Kaj ŝiaj safiraj okuloj ekbrilis kiel steloj. Kaj ĝi montriĝis sufiĉe ĉarma.
  La knabo knaris:
  - Por nova, justa mondo!
  La vicgrafino notis:
  Milito furiozas en la universo,
  Kaj kiom vi povas suferi...
  Satano liberiĝis,
  Kaj li komencis mortigi furioze!
  Gulivero murmuris:
  - Jes, li faris! La sola demando estas kiam? Ĉiam estis murdoj!
  La knabino kapjesis:
  - Ekde la tempo de Kain, vi volas diri?
  La knabo respondis:
  - La unua murdo estis en homaj pensoj! Reen kiam Adamo ne estis kreita, sed nur lia spirito ekzistis!
  La vicgrafino ridetante demandis:
  - Ĉu vi pensas, ke la animo estis eterna?
  Gulivero energie kapjesis kaj frapis la nudan piedon de sia infano:
  - Plej verŝajne, ĝuste tio estas! Ĉiukaze, la Sinjoro Dio blovis en la homon per sia spiro kaj popolis lin per sia eterna, senmorta, ĉiam ekzistanta partiklo!
  La knabino ridetante kantis:
  Amu la Eternulon per via animo,
  Jesuo estu kun vi...
  Kaj se vi volas knabon al la ĉielo,
  Revu nur pri Kristo!
  
  TROLO KAJ ELFO KONTRAŭ ORKOJ
  KONOTACIO
  Trolo kaj elfo, ĉe la kapo de grandega armeo konsistanta ekskluzive el tre belaj, kurbaj kaj muskolaj knabinoj, eniras batalon kun hordo de orkoj. Kaj la militistoj montras sian plej altan klason!
  . ĈAPITRO N-ro 1
  La trola knabo kaj la elfa knabino nun trovis sin ĉe la kapo de tre granda armeo.
  Antaŭe oni vidis knabinojn marŝantajn laŭpaŝe. Ili portis nur diafanajn tunikojn, kiuj ne kaŝis iliajn belajn, sunbrunigitajn, muskolfortajn korpojn. Kaj la nudaj, fortaj kruroj de la knabinoj faris paŝon.
  La belulinoj tiris malantaŭen la piedfingrojn kaj rektigis siajn potencajn, kaj samtempe, graciajn, maldiktaliajn korpojn ĝis la limo.
  Kaj kiajn potencajn kaj luksajn koksojn havas la knabinoj, kies konturoj ne estas kaŝitaj de maldikaj tunikoj.
  Kvar helaj steloj brilis de supre, donante tre fortan brilon.
  La knabinoj en la infanterio estas armitaj alimaniere. Iuj havas pafarkojn, iuj havas pli potencajn arbalestojn kun rigliloj. Estas militistoj kun glavoj kaj tiuj, kiuj ĵetas sagetojn. Kelkaj belaj kaj muskolfortaj knabinoj ankaŭ havas potencajn hakilojn malantaŭ si, kapablajn duonigi eĉ la plej grandan batalanton.
  Krome, kiam la trolo kaj elfo rigardis al siaj flankoj, ili vidis knabinojn sur ĉevaloj, kameloj, kaj eĉ elefantoj! La knabinoj, senescepte, estis tre muskolaj kun grandaj, altaj mamoj, sunbrunigitaj, nudpiedaj kaj apenaŭ kovritaj per vestaĵoj.
  Kaj iliaj haroj estas de malsamaj koloroj - verda kaj blua, kaj oranĝa, flava, ruĝa, blanka, kaj eĉ makulita. Sed ĝenerale, la knabinoj estas tre ŝikaj. Kaj iliaj kruroj estas nudaj, buloj de muskoloj ruliĝas sub ilia ĉokolada haŭto.
  Tiuj kiuj estas ordinaraj soldatoj ne havas ornamadojn, kaj estas mem ornamadoj. Sed la militestroj estas ornamitaj per braceletoj sur siaj brakoj kaj kruroj faritaj el oro, arĝento, plateno, kovritaj per gemoj. Kelkaj knabinoj ankaŭ havas orelringojn kaj broĉojn faritajn el valoraj ŝtonoj en siaj haroj. Ĉio aspektas tre bela. La vizaĝoj de la knabinoj estas junaj, agrablaj, tute ne koleraj, kvankam iliaj mentonoj estas kuraĝaj. Kaj tamen, multaj knabinoj odoras tre agrabla kaj erotika. Estas aromo de kaj multekosta parfumo kaj natura aromo de tre fortaj, muskolaj kaj, samtempe, delogaj korpoj.
  La trola knabo, rigardante ilin, sentis tiel fortan eksciton, ke li preskaŭ eksplodis.
  Ĉirkaŭe estis nur knabinoj. Kaj estas miloj da ili. Ĉiuj apenaŭ kovritaj, tre allogaj kaj vekantaj viran volupton!
  Apud Raptoro, kiel la juna trolo estas nomita, lia elfa amiko, nobla vicgrafino, rajdas sur unikornulo. Erimiada estas la sola reprezentanto de la justa sekso, kiu havas ŝuojn - sandalojn ornamitaj per diamantoj kaj topazoj. Ŝi mem estas en luksa kostumo, kaj sur ŝia kapo estas brilanta krono el radiaj, nekonataj surtere, valoraj ŝtonoj. Kaj sur la alta brusto estas ordonoj.
  Same kiel la Raptoro. Ili ŝajnas komandi armeon de multaj miloj da belaj, nudpiedaj, duonnudaj knabinoj.
  Erimiada, rigardante ĉi tiun splendon de tiaj belaj knabinoj, kiuj marŝas, vangofrapante la nudajn plandojn, kun tre gracia kliniĝo de la kalkano sur la akraj ŝtonoj de la vojo, prenis ĝin kaj komencis kanti;
  Ni flugos super la steloj super la planedo,
  La suno brilos hele...
  La heroeco de la elfoj de lumo estas glorata,
  Transformas la ĉasiston en la ludon!
    
  Estos vere malfacila tempo,
  Kie fulmotondro ekbrilas super la mondo...
  La pomo estas en plena florado,
  Printempo venas, kompreneble!
    
  Estos epoko, kredu min de elfinismo,
  Kie iu persono estas demiurgo.
  Ni forlavos la makulon de Orkŝismo de niaj vizaĝoj,
  Se necese plugos la plugilo!
    
  Estos fidelaj dioj tra la mondo,
  Ili alportos ĝojon kaj ridon al la elfo...
  Ni sanktoleos niajn harojn per mirho,
  Estu sukceso en ĉi tiu glora entrepreno!
    
  Jes, Elfia estas monda lando,
  La sankta tero de elfinismo...
  La nudpieda knabino kuris
  Ŝi naskiĝis por esti fianĉino!
    
  Jes, amu la belulinon Elfia,
  Kio kreis metalon el ŝtono...
  Homoj fariĝos, kredu min, pli feliĉaj
  Napalmo pluvu el la ĉielo!
    
  Ne serĉu feliĉon sen Rod,
  Li donos al vi amon por ĉiam...
  Sub la kalkano de la batalo de Svarog,
  La sango de monstroj estas verŝita!
    
  Ne ekzistas pli bela lando de gigantoj,
  Ĝi havas trolojn kaj gnomojn en la vicoj...
  Ni estas por ĉiam unuigitaj kun la Patrujo,
  Ni venkos en ajna batalo, vi scias!
    
  Do kial la homo estas tiel malĝoja?
  Vi konis la potencon de Svarog...
  Kaŭzas decajn sentojn
  Nia Lada de amo estas ideala!
    
  La universo pliboniĝos, kredu min -
  Se elfinismo komencas regi...
  Ni estas feliĉaj infanoj de Svarog -
  Ni malmuntu Orkŝismon en kvarkojn!
    
  Baldaŭ la Tero fariĝos radianta,
  Baldaŭ estos granda sukceso...
  Kaj Yarilo leviĝos kiel glora suno,
  Kaj donos brilon al ĉiuj!
    
  Ni trinku al la Patrujo, knabinoj,
  Por ke Elfie povu prosperi eterne...
  Por ke la salajro estu senfina -
  Pri kio revi ne estas honto!
    
  Lasu la elfon leviĝi super la universo,
  Kaj li montros al ĉiuj la ridon de Dio...
  Kun sia nekoruptebla forto en bataloj,
  Ni malkaŝos la plej ruzan trompon!
    
  Baldaŭ la suno brilos pli hele,
  Spaco fariĝos kiel korto...
  Do vi bruligas la fajron pli varma,
  Akrigi vian ŝtalan hakilon!
    
  Kaj tiam kun la kanto de la granda Lada,
  Tio naskis potencajn Diojn...
  Ni povos ekstermi la tribon de sovaĝuloj,
  Elfo-gloraj filoj kun glavoj!
  Raptoro ridis kaj notis:
  - La lasta verso estas ia sensignifa. Ĉu vi volas dehaki la elfajn glorajn filojn, tio estas, vin mem?!
  Erimiada respondis kun dolĉa rideto:
  - Ne, mi iomete misparolis. Fakte, mi volis diri, ke la elfaj gloraj filoj kaj filinoj povos elhaki la tribon de la sovaĝaj hordoj. Ĝenerale, ĝi estas nur romantika kanto!
  Raptoro volis ion diri, kiam subite bela knabino kun nudaj, sunbrunigitaj kruroj blovis kornon. Samtempe ŝiaj kuproruĝaj haroj flirtis en la vento, kiel batalanta, proleta standardo. Kaj la militisto trumpetis.
  La aliaj knabinoj, multaj miloj da ili, komencis haste ŝanĝi de marŝado al batalformacio. En la malantaŭo mem de grandega armeo de skribitaj, kvankam muskolaj, brilantaj pro ŝvito kaj odoranta parfumo kaj aromo de ina potenco, batalantaj mamutoj tiris katapultojn kaj balistojn.
  Erimiada komentis kun rido, briligante ŝiajn perlajn dentojn:
  - Ŝajnas, ke ĝi estos tre amuze!
  Raptoro forte suspiris kaj respondis:
  - Unu afero naŭzas min - kiom da tiaj mirindaj kaj unikaj belulinoj mortos!
  La elfo diris kun aplomo:
  - Milito ne povas esti farita sen viktimoj estas nur dum sekso ke oni povas fari sen orgasmo!
  Kaj ambaŭ, la elfo kaj la trolo en kronoj, gaje rikanante la dentojn, ridis.
  Post tio, ili ankaŭ komencis doni ordonojn per siaj sonoraj kaj tre gajaj kaj viglaj voĉoj.
  Erimiada prenis ĝin kaj denove kun granda sento kaj mieno, dancante sur sia neĝblanka unikorno, kantis;
  Gloro al la lando, kiu floras supre,
  Gloro al la granda, sankta Elfo...
  Ne, ne estos silento en la eterneco -
  La steloj de la kampo aspergis perlojn!
    
  La granda Ĉiopova Svarog estas kun ni,
  Filo de la Ĉiopova impona Familio...
  Por ke ĉi tiu Militisto povu helpi en batalo,
  Ni devas glori la Elfan Dion!
    
  La knabinoj ne dubas, kredu min,
  La knabinoj furioze atakas la hordon...
  La furioza besto disŝiros,
  Kaj la malamiko ricevos baton al sia nazo!
    
  Ne, ne provu rompi la elfojn,
  La malamiko ne genuigos nin...
  Ni venkos vin, malbona bastardo,
  Praavo Elfin estas kun ni!
    
  Ne, neniam cedu al viaj malamikoj,
  Nudpiedaj knabinoj batalis proksime de Elfskva...
  Ni ne montros malfortecon kaj honton,
  Ni traktu la grandan Satanon!
    
  Dio lasu vin fini viajn batalojn,
  Kaj forpelu la Wehrmacht-hordojn...
  Tiel ke ili finiĝas kun nuloj,
  Por ke ne estu kviete en la tombejo!
    
  Donu al la knabinoj liberan kondukilon, batalantoj,
  Do ĉi tio estos aranĝita por la orkistoj...
  Niaj patroj fieros pri ni,
  La kontraŭulo ne melkos nin kiel bovinojn!
    
  Estas vere, ke baldaŭ venos printempo,
  La spikoj sur la kampoj fariĝos oraj...
  Mi kredas, ke nia sonĝo realiĝos,
  Se vi devas batali por la vero!
    
  Dio, tio signifas, ke ĉiuj homoj estas amo,
  Fidela, forta, eterna en ĝojo...
  Kvankam perforta sango estas verŝita,
  La knabino ofte estas senzorga!
    
  Ni dispremas la malamikon en batalo,
  Farante ion tiel aeran...
  Kvankam ŝtormo furiozas super la mondoj,
  Kaj venas sufoka eklipso!
    
  Ne, la elfoj staros ĝis la tombo,
  Kaj ili eĉ ne cedos al la Orkoj...
  Vi, knaboj, skribu ĝin en vian kajeron,
  Kaj akrigi ĉiujn viajn glavojn por batalo!
    
  Jes, estas vero, estos tagiĝo sen randoj,
  Kredu min, ĉiuj havos ĝojon...
  Ni malfermas alian, kredu min, lumo -
  En la aero la mano de la knabino etendas!
    
  Ni elfoj povas fari tion, kredu min,
  Io, pri kio ni eĉ ne kuraĝas revi...
  Ni vidas klare la plej brilan celon,
  Ne, ne parolu sensencaĵojn, batalantoj!
    
  Ni flugos al Marso por amuzo,
  Ni malfermu kampojn tie, kalkulu la rubenojn...
  Kaj ni ŝarĝos la Orkojn rekte en la okulon,
  Hordoj da keruboj ŝvebas super ni!
    
  Ke la elfa lando estu fama,
  Kion elfinismo donis al la popoloj...
  Ŝi estis donita al ni per naskiĝo por ĉiam -
  Por la Patrujo, por feliĉo, por libereco!
    
  En Elfia, ĉiu militisto estas el la staltrogo,
  La bebo atingas la pafilon...
  Tial vi tremas, fiulo,
  Ni vokas la monstron por respondeci!
    
  Jes, nia estos amika familio,
  Kion elfinismo konstruos en la universo...
  Ni iĝos, vi scias, veraj amikoj,
  Kaj nia komerco estos kreado!
    
  Post ĉio, elfinismo ĉiam naskiĝas per naskiĝo,
  Por ke plenkreskuloj kaj infanoj estu feliĉaj...
  La knabo ankaŭ legas silabojn,
  Sed la flamo de la demiurgo brilas en la okuloj!
    
  Estu ĝojo por homoj eterne,
  Ke ili batalas kune por la aferoj de Svarog...
  Ni baldaŭ vidos la Folgi-bordojn,
  Kaj ni estos en la honorloko de Dio!
    
  Jes, la Elfo ne povas esti rompita de la malamikoj de la Patrujo,
  Ĝi estos pli forta eĉ ol ŝtalo...
  Elfiya, vi estas kara patrino por la infanoj,
  Kaj nia patro, kredu min, de la plej saĝa distanco!
    
  Ne estas baroj por la Patrujo, kredu min,
  Ĝi iras antaŭen sen halto...
  La reĝo de infero baldaŭ ricevos maton,
  Almenaŭ li havas tatuojn en la manoj!
    
  Ni donos niajn korojn por nia Patrujo,
  Ni grimpu ĉiujn montojn, kredu min pli alte...
  Ni knabinoj havas multe da forto,
  Foje ĝi eĉ forblovas la tegmenton!
    
  La knabo ankaŭ donis abonon por Elf,
  Li diris, ke li batalus feroce...
  En liaj okuloj, brilanta metalo,
  Kaj la RPG estas firme kaŝita en la tornistro!
    
  Do ni ne ludu la malsaĝulon,
  Pli bone, ni ĉiuj stariĝu kune kiel muro...
  Ekzamenoj, trapasantaj nur kun A,
  Regu Habel, kaj ne la malbona Kain!
    
  Resume, estos feliĉo por homoj,
  Kaj la potenco de Svarog super la sankta mondo...
  Lude frakasu la orksistojn,
  Lada estu feliĉo kaj idolo!
  Ĉi tio vere estis kanto. Kaj antaŭen, grandega hordo da orkoj jam atakas belajn, nudpiede, sunbrunigitajn kaj tre delogajn kaj apetitespektajn knabinojn.
  Kaj ĉi tiuj estaĵoj, kontraste al elfoj kaj troloj, estas tre aĉaj kun malbelaj vizaĝoj. Orkoj aspektas kiel ursoj, nur nekompareble pli malbelaj, kaj iliaj vizaĝoj estas tiel timigaj kaj forpuŝaj.
  La knabinoj kun arbalestoj pafis unue. Post ĉio, arbalestoj estas speciala mekanismo kun pezaj rigliloj trempitaj en veneno, kaj ili trafas je pli granda distanco ol sagoj.
  La militistoj firme plantis siajn nudajn, sunbrunigitajn, fortajn piedojn kaj rapide ŝpinis la tamburojn.
  Kaj nun la arbalestaj rigliloj flugas per penetra fajfo. Kaj ili laŭvorte trapikas rekte, ramante orkajn ursojn. Kaj la belulinoj ankoraŭ ridetas per siaj brilantaj dentoj, kiel la plej belaj perloj el la trezorejo de la Sultano.
  Kaj tiam ankaŭ la belulinoj kun pafarkoj sidiĝis sur la genuoj. Oni povas pafi per arko pli ofte ol per arbalesto. Kaj samtempe, la knabinoj tiras la arĉŝnuron per siaj nudaj, lertaj, graciaj piedoj. Kaj ili faras ĝin tre rapide kaj malvarme.
  Kaj la sagoj flugas, glitas laŭ klinita arko kaj frapas malbonodorajn kaj harplenajn ursojn per sia nekredebla detrua potenco. Kaj ĝi aspektas ege impona. Kaj fontanoj de malpura bruna sango de la mortigitaj estaĵoj ŝprucas.
  Kaj la knabinoj, nu, tiel belaj, kaj kiel agrable estas rigardi la movojn de siaj tre graciaj kaj harmonie aranĝitaj muskoloj.
  Sed aliaj militistoj deplojas balistojn kaj katapultojn. Kaj ĉi tiu armilo ankaŭ estas tre potenca. Tutaj bareloj da molotovaj kokteloj flugas en alta arko. Kaj jen tia donaco de neniigo, kiel li prenos vin kaj frakasos vin en la tre denson de la hordo de orkoj. Kaj ĝi vere disŝiros ĉiujn kaj bruligos ilin. Kaj se ne ĉiuj el ili, tiam verŝajne bona cent. Kaj nun ĉi tio estas eposa batalo.
  Orkoj brulas vivaj kiel kandeloj sur kristnaska arbo en riĉa domo dum kristnaskaj festoj.
  Kaj malproksimen disvastiĝas la odoro de brulanta viando.
  Kaj la knabinoj komencis ĵeti ĵetilojn kaj ĵetilojn al la antaŭirantaj orkoj. Kaj ili ankaŭ faris sian vojon tra grandega amaso da rabiaj kaj harplenaj ursoj. Kaj ili, ĉi tiuj bestoj falis kaj liberigis fontojn de malagrabla likvaĵo.
  La knabinoj ĝis nun detruis la atakan hordon de malproksime kaj suferis preskaŭ neniujn perdojn.
  Vere, kelkaj orkoj ankaŭ provis ĵeti sagetojn kaj ĵeti ŝtonojn.
  Ĉi tie la nuda plando de la belulino estis trafita de punkto. Kaj la knabino kriis:
  - Damne, doloras!
  Erimiada notis kun rido:
  - Jes, la mondo estas plena de doloro! Sed la kruroj de la knabinoj tre bone resaniĝas.
  La raptoro kantis, elmontrante siajn grandajn, ĉevalsimilajn dentojn:
  - Ho, kiaj kruroj!
  Jen kiel viroj ŝaltiĝas...
  Ne timu, bebo -
  Pli bone mortigu la orkon!
  La knabinoj, entute, bonege batalis. Kaj nun bareloj da brulemaj miksaĵoj denove falas sur la orkojn. Kaj sagojn, kaj arbalestajn riglilojn, kaj frapajn elementojn el skarpoj kaj sagetoj.
  Mankas bona mitralo, per kiu oni povas falĉi la orkojn, kiuj antaŭeniras kiel cunamondo. Kaj ĉi tio ja estas grava problemo. Sed en ĉi tiu mondo, ve, ne ekzistas pafiloj. Kaj eble eĉ estas bonŝance, ke tia aĉa afero ankoraŭ ne estas inventita.
  Sed balistoj kaj katapultoj funkcias same bone. Krome, la knabinoj, ĵetante frakasajn barelojn per io kiel napalmo, ankaŭ uzas vaporenergion. Por tio ili ŝparis la karbojn. Kaj tiam la pafdistanco kaj pafrapideco de la katapultoj pliiĝas je kelkaj grandordoj. Kaj la militistoj laboras ĉi tie tre rapide. Kaj iliaj nudaj, rozkoloraj, rondaj kalkanoj nur ekbrilas. Kaj la rapideco de movado estas mirinda.
  Ĉi tie denove novaj donacoj de neniigo rapidas laŭ la arko. Kaj tiaj efikoj estas kiel malgrandaj atombomboj eksplodantaj.
  Tiel multaj orkoj estas senditaj al la submondo samtempe. Kaj vi ankaŭ povas uzi iujn armilojn, kiuj estas pli mortigaj.
  Ĉi tie, precipe, la barelo eksplodas en la aero super la orkoj, kaj venenaj pingloj kaj eksplodemaj pilkoj flugas al la flankoj.
  Kaj tiom da orkoj estas kripligitaj kaj mortigitaj. Kaj ankaŭ la knabinoj mem ricevas kontuziĝojn kaj grataĵojn de ĉi tiuj harplenaj estaĵoj. Sed ĝis nun neniu estis mortigita. Kvankam unu el la knabinoj estis tiel grave vundita ke ili prenis ŝin kaj forportis ŝin sur brankardo.
  Jes, ĉi tio ja estas tre serioza kaj sanga batalo. Kaj ĉi tie estas kvazaŭ la malbela kaj la ŝika batalas unu la alian. Kaj ĉio aspektas tiel mojosa kaj groza.
  Erimiada denove prenis kaj kantis kun granda sento kaj forto, per sia grandioza kaj unika voĉo;
  Mi estas elfa kaprinino,
  Ŝi laboris sur la kampoj, plugis ame...
  Sed terura fulmotondro tondris...
  La Orksisto atakis, ne estas sufiĉe da loko por li!
    
  Sanga dudekunua terura jaro.
  Orkler atakas grandnombre...
  Lasu elfojn malŝpari en aroj,
  La obusoj eksplodas - kugloj fajfas!
    
  Ne, estas pli timiga loko trovebla ĉi tie,
  Kiam doloro kaj detruo estas ĉie...
  La knabino eĉ ne estas dudekjara
  Sed kiom da doloro kaj senigo estas ĉirkaŭe!
    
  La malbonulo atakas la Patrulandon Orkŝismon,
  Tiel potenca, simple feroca...
  Sed mi kredas, ke elfinismo estas la venkanto,
  Kiu estas malantaŭ Orklupo, ĉi tiuj orkoj estas blindaj!
    
  La malamiko estas tre forta, kredu min,
  Lia premo estas aktiva kaj kruela...
  Orksismo estas nur sovaĝa besto,
  Kaj kontraŭ la knabino, la bildo estas bluokula!
    
  Ne, la knabinoj ne retiriĝos
  Ili rapidas tra la neĝo nudpiede...
  Ekzamenoj, trapasantaj nur kun A,
  Kaj niaj knabinoj batalas tre kuraĝe!
    
  Vane Orkŝismo atakis la Elfon,
  Kvankam la aliancano de la orkoj helpas...
  Kaj la pelta monstro flugos malsupren,
  Almenaŭ li mortigas elfojn karnovore!
    
  Knabinoj ne konas la vortojn - estas paco,
  Ili feroce strebas al venko...
  Kvankam Orkler estas tiel mojosa en vortoj,
  Ke li simple fariĝis klaŭno!
    
  Ni baldau matu la orkojn, knabinoj,
  La malamiko estis sufiĉe batita sub Elfskva...
  Tiam estis la legenda Elfagrad,
  Li renkontis krutan konflikton!
    
  Nu, kio estas "Tigro" por knabinoj?
  Vere potenca maŝino...
  Ni ne bezonas malglatajn ludojn, belulinojn,
  Kies armeon de orkistoj disbatis!
    
  Ĉi tie la FSA multe helpas la orkojn,
  Ili donas senpagajn aviadilojn, tankojn...
  Ili certe freneziĝis
  Ŝajne la finnoj manĝis tro multe da kokino!
    
  Jes, Orkler estis pafita kiel hundo,
  Kaj Okring kaptis la spacon sur la trono...
  Eble li ne estas sufiĉe maljuna por esti granda,
  Tiu dika porko en la reĝa krono!
    
  Sed FSA kun Trolltania nun,
  Do ili komencis fervore helpi la Orkojn...
  La armeo de perdoj ne povas kalkuli la elfojn,
  Kaj la distancoj de elfinismo malfortiĝis!
    
  Ĉi tio estas nur infera situacio,
  Kiam la potenco de kapitalo estas en unueco...
  Kaj kolapso simple minacas...
  Tero por la Orkoj, sciu, ke la finnoj ne sufiĉas!
    
  Vane Sam provizas ilin per bombo,
  Al la reĝo, kial la diablo sendas manĝaĵon...
  Post ĉio, venkinte la EFSR-batalon,
  Orcdolf atakas la antaŭajn estrojn!
    
  Kompreneble, ni suferas multajn perdojn,
  La knabinoj estas nudpiedaj eĉ en la malvarmo...
  Sed se necese, ni savos Elfskvan,
  Niaj plektaĵoj kurbiĝas kiel oro!
    
  Se Elfagrad estis defendita,
  Kredu min, ni povas atingi Orklin...
  Por elfoj en la armeo jen la situacio:
  Kiam la homoj kaj la armeo estas unuigitaj!
    
  Knabinoj ne nur scias vortojn, ne,
  Kaj ili batalas feroce kun la Orkoj...
  Ni vidos, la knabinoj kredas la tagiĝon,
  Kvankam la okuloj foje estas kiel teleroj!
    
  Mi kredas, la bela reĝo de la elfoj,
  Kapablos fari la volon pli forta ol ŝtalo...
  Estu Elfi-glora suvereno,
  Se li ne sukcesis ĉion bone fari, Ftalin!
    
  Jes, lasu la elfan landon flori,
  La vojo estos konstruo en la lumo de elfinismo...
  Venko malfermos senliman konton,
  Eĉ kvankam la infanoj de revanĥismo nudis la dentojn!
    
  Nu, kion vi diras, Onklo Terura Sam,
  Vi alportis vian propran detruon...
  Sukcesis forpuŝi la Orksistojn de la EFSR,
  Kaj ĉi tio signifas la morton de la kapitalo!
    
  Nu, kio okazas, kaj ne nur unufoje, ne dufoje,
  Oni ankoraŭ vidos ilin tondri super Elfo...
  Por ke nuloj ne venu al sia patrujo,
  Eble kreu miraklon por Dio!
    
  Kie Ftalin simple ne povis,
  Nudpiedaj knabinoj povas fari ĝin...
  Por ili, la potenca Dio, Sankta Svarog,
  Kaj precizeco kiam oni pafas de maŝinpafilo!
    
  Resume, la batalo tute ne finiĝis,
  Ni elfoj de lumo strebas, vi scias, al venĝo...
  Estos maljunulo kaj junulo en batalo,
  Ni ne donos al la Orkoj egan ŝancon!
    
  Resume, ni estas knabinoj nudpiedaj,
  Denove li furioze serĉis ataki,
  Kaj kun nuda kalkano, forta pugno.
  Ni estas tiom frenezaj, ke la malbona orko aspektas malklara!
    
  Mi kredas, ke la elfoj ne estos inunditaj de la skorio!
  Sub la standardo de la granda Svarog...
  Batalu por via Patrujo kaj ne timu,
  Ĉar baldaŭ estos multe da feliĉo!
  
  FILO DE ALEKSANDRO LA GRANDA KAJ PERSONO
  KONOTACIO
  La knabbatalanto Vitaly Akulov alvenas en Antikva Babilono dum la regado de Aleksandro la Kvara, la filo kaj heredanto de Aleksandro la Granda. Tie li ŝanĝas lokojn kun la reĝo de la granda imperio - la knaboj estas tre similaj, kaj ili komencas tre interesajn kaj ekscitajn aventurojn.
  . ĈAPITRO N-ro 1.
  La knabo subite trovis sin en antikva antikva urbo. Ĉirkaŭe estis sufiĉe altaj, blankaj konstruaĵoj. Kvankam ĝi estas iom malpura ekstere. Vitalik fajfis, rimarkante, ke tio aspektas kiel antikvaj tempoj. Ĝi estis ŝajne tre granda urbo, kun elefantoj marŝantaj laŭ la stratoj.
  La knabo marŝis kaj freŝa sterko blovis en lian vizaĝon. Estis homoj ĉirkaŭe. Plej multaj estas en malpezaj tunikoj, sandaloj kaj roboj. Sed multaj, precipe la knaboj, estis preskaŭ nudaj kaj nudpiedaj. Vere varma. Estas multaj infanoj, kaj ili estas sunbrunaj kaj malhelhaŭtaj, sed inter la nigraj estas ankaŭ blankaj kapoj. Knabinoj en malpezaj tunikoj. Tiuj, kiuj estas pli riĉaj, portas ankoraŭ sandalojn, dum tiuj, kiuj estas pli malriĉaj, estas nudpiedaj.
  Vitalik mem, praktikante tekvondon, en kiu estas multe da piedbatado kaj rompado de objektoj, inkluzive por transcedi la zonon. Kaj tial la knabo ne ŝatis ŝuojn. Li provis kuri nudpiede kiel eble plej multe, por ke la plandumoj de liaj infanoj ne estu molaj kaj kovritaj per malmolaj kaloj. Kaj nun li saltis en iun portalon, kurante ĉirkaŭ Moskvo. Kaj li finiĝis en la antikva urbo. La popola parolo estis nekonata, sed samtempe Vitalik ĉion komprenis.
  Estas varmaj pavimoj sub la nudaj piedoj de la knabo, sed la nudaj, malmolaj plandumoj ne doloras. Alia afero estas, ke ili rigardas lin kiel sklavon. Kvankam Vitalik havas inteligentan T-ĉemizon kun novaj pantaloneto. Kaj multaj knaboj, kiuj tute ne estas malriĉaj, preferas montri siajn nudajn kalkanojn, se nur pro malmoliĝo, kaj montri, ke ili ne timas la varmajn pavimojn de la strato.
  Vitalik promenis tra la antikva urbo. Kaj li ridetis, admirante la sentojn. Estis grandaj statuoj kaj grandiozaj palacoj. Kaj samtempe estas multe da malpuraĵo en la urbo. La sklavaj knaboj, kiuj purigis ĉion, ne multe amuziĝis.
  Vitalik demandis unu el la nudpiedaj knaboj portantaj nur lumbotukon:
  - Kia urbo estas ĉi tiu?
  Li rigardis la helan T-ĉemizon de Vitalik kaj la belan, orkovritan horloĝon sur la sunbrunigita mano de la knabo, kliniĝis kun respekto kaj respondis:
  - La granda urbo Babilono estas la ĉefurbo de la makedona ŝtato!
  Vitalik ridetis kaj demandis:
  - Mi esperas, ke Aleksandro la Granda vivas?
  La knabo denove riverencis kaj respondis:
  - Li estas eterne viva, estante dio sur Olimpo!
  Vitalik kapjesis kaj kantis:
  - Brilas kiel radianta stelo,
  Tra la mallumo de senespera mallumo...
  Granda heroo Aleksandro,
  Ne konas doloron nek timon!
  La sklava knabo volis ion diri, sed kontrolisto en sandaloj kaj mantelo aperis kaj batis la junan sklavon per vipo sur la dorson. Li kriegis kaj komencis balai la straton kun duobligita forto.
  Vitalik ekkriis:
  - Bati infanojn ne estas bone!
  La kontrolisto rigardis la knabon. Nudaj, sunbrunigitaj kruroj, sed hela T-ĉemizo kaj ora horloĝo sur liaj manoj. Eble ĉi tiu estas filo de nobla homo.
  Kaj la estro respondis:
  - Sklavoj devas esti tenitaj en submetiĝo per vipo. Ĉu via patro iam batis vin?
  Vitalik honeste respondis:
  - Ne!
  La kontrolisto estis surprizita:
  - Strange! Eĉ noblaj knaboj estas skurĝitaj. Kaj via vizaĝo memorigas min pri iu.
  Vitalik respondis per severa tono:
  - Kaj vi devas scii vian lokon!
  La viro retiriĝis, sentante sin timema. La knabo remburis siajn nudajn, ĉizitajn, tre fortajn piedojn plu kaj kantis:
  Spartak estas granda militisto kaj heroo,
  Kuraĝe batalis kontraŭ grandega armeo...
  Kvankam li estis sklavo, sed nun li estas reĝo,
  La venko estu radianta!
  Vitalik volis daŭrigi kanti, sed la knabo perdis sian inspiron. Fakte, mi volis aventuron.
  Kaj tiel li iris al la centro mem de Babilono. Ĉi tiu urbo, la plej granda en la antikveco, ne estiĝis ĝis Romo. La knabo moviĝis facile, kiel linko, kaj lia humoro estis kiel tiu de flarhundo, kiu prenis odoron.
  La vivo amasiĝis ĉirkaŭe. Dekstre, sur la placo, estis kondukata al vipado knabo ĉirkaŭ dekkvarjara, kun longaj blondaj haroj.
  La adoleskanto estis malĝoja kaj marŝis kun la kapo malsupren, kovrante sian honton per la manoj, kaj lia lumbotuko estis deŝirita.
  La homamaso fajfis kaj huludis, estis interese kiel ili batus la belan kaj muskolfortan knabon. La virinoj rigardis precipe fervore. Islamo estis ankoraŭ malproksime, kaj ili havis malfermitajn vizaĝojn, multaj en helaj tunikoj, mallongaj, kiuj estis pli komfortaj en la varmego. Iuj, la pli malriĉaj kaj junaj, estas nudpiedaj, dum la pli riĉaj portas sandalojn kaj braceletojn.
  Vitalik ankaŭ rigardis ĉi tiun spektaklon. La knabo, aspektante malgaja, obeeme kuŝiĝis sur la skatolo. Lin sekurigis la helpantoj de la ekzekutisto - ankaŭ adoleskantoj nudaj ĝis la talio, sed portantaj pantalonon kaj botojn. Kaj, kompreneble, la ekzekutisto mem estas tre muskolfortulo.
  Do li prenis la bastonon el la korbo kaj malsekigis ĝin per akvo.
  La heroldo legis la akuzon:
  - Pro manko de respekto al maljunuloj, malmodesteco, knabo ĉirkaŭ dekkvarjara, Ciro, estas kondamnita al kvindek vipobatoj sur la dorso kaj gluteoj kaj dudek kvin batoj sur la kalkanoj!
  La homamaso muĝis en aprobo. La ekzekutisto prenis la vipon pli forte kaj batis la muskolfortan, sunbrunigitan dorson de la knabo. Ĝi ne estis en plena forto, kaj la haŭto nur ŝvelis.
  Vitalik demandis sin, ĉu li devus interveni? Sed kio estus la signifo? Tie staris tuta deko da altaj viroj armitaj per gardistoj. Kaj la homamaso mem muĝis aprobe. Krome, eble la knabo estas batata pro tio. Antikvaj, severaj tempoj. Kaj Dio mem ordonis skurĝi la knabojn. Eĉ en la Biblio, en la humana Nova Testamento, oni rekomendis skurĝi infanojn per vergo.
  La knabo peze spiris kaj, kunpreminte la dentojn, restis silenta. La ekzekutisto senĉese batis lin, kaj la haŭto jam krevis kaj sango komencis flui.
  Vitalik rimarkis ĝemante:
  - Tia estas la mondo!
  Kaj la adoleskanto daŭre estis batata. Vitalik pluiris; li ne volis spekti ion tian. Kvankam, kompreneble, multaj homoj ŝatas la spektaklon. Vitalik pluiris.
  Li memoris la filmon "Trezorinsulo", reen en 1937.
  Tie estis knabino anstataŭ knabo. Kaj ili minacis friti ŝiajn kalkanojn.
  Jes, tio dolorus. Vitalik pensis, ĉu la knabino krios aŭ silentos, kiel partizano.
  Kompreneble, mi mem kontrolis post ĉi tiu filmo, nur pro scivolemo, kiel la fajro bruligas miajn kalkanojn. Kaj li faris tion uzante gasfornon. Mi estis konvinkita, ke jes, ĝi estis tre dolora. Kaj tiam, la plandumoj de la knabeto ankoraŭ ne estis tro malglataj, sed ili estis tre sentemaj.
  Kaj la veziketoj sur ili fariĝis doloraj. Vere, ili malaperis rapide. Jes, tia torturo malfiksos ies langon. Sed estis pioniroj en faŝisma kaptiteco, kiuj silentis. Kvankam, eble kelkaj el ili havis siajn kalkanojn rostitajn per fajro.
  Vere, Vitaly neniam vidis filmon, kie la kalkanoj de la knaboj estas frititaj. Foje ili batas nin per bastonoj. En unu usona filmo, angla oficiro eĉ trafis knabon sur la nudan plandon per ĉeno. Kaj liaj piedoj ŝvelis, kaj la knabo suferis. Sed neniam kun fajro.
  Ekzistas ankaŭ tre malmultaj filmoj kie knaboj estas batitaj sur la kalkanoj per bastonoj.
  Vitalik turnis sin por rigardi. Vi ne ofte vidas ĉi tion.
  La dorso de la knabo fariĝis sanga malordo, kaj la ekzekutisto jam batis la plandon per bastono. Surprize, la knabo retenis siajn kriojn kaj montris kuraĝon. Estis kvazaŭ li estis spartano.
  Vitalik decidis, ke post la batado li certe renkontos tiun ĉi knabon. Krome, la urbo estas nekonata, kaj li ne scias kien iri. Ĉu estis ideo fariĝi gladiatoro? Sed ĉi tio ne estas Antikva Romo, kaj oni ne scias, ĉu estis gladiatoroj en la makedona ŝtato dum la regado de Aleksandro la Kvara.
  Kvankam, plej verŝajne, estis kelkaj batalantoj distri la publikon.
  Vitalik ankoraŭ ne sciis, ĉu li longe restis ĉi tie, aŭ ĉu ĉi tio estas nur promenado tra Babilono?
  La plej facila maniero estas aliĝi al la armeo. Estos tegmento, manĝaĵo, kaj mono en kazo de milito.
  Kaj Vitalik, tekvondobatalanto, estas tre forta. Jes, kaj li havas la koncepton batali per glavoj.
  La sola afero estas, ke mi ne volis esti blokita dum longa tempo en mondo sen komputiloj, ludkonzoloj, saĝtelefonoj, iPhone-oj, televidiloj kaj interreto. Fakte, kion fari en ĉi tiu kazo? Mi volas ludi ion.
  Vitalik tre ŝatis historiajn strategiojn. Kie vi estas, ni diru, sur la loko de la rusa caro Ivano la Terura. Kaj vi gajnas la militon en Livonio kontraŭ la komputilo. Vi administras milojn da unuoj. Kaj vi konstruas fabrikojn per kanonoj, arkebuzoj, staloj, aŭ io eĉ pli impona. Sed Ivano la Terura estas, kompreneble, primitiva, same kiel la ludo "Kozakoj". Sed kreu ion pli modernan per teknologio.
  Estas speciale interese ludi de la primitiva sistemo ĝis nanoteknologio.
  Ili finis bati la adoleskan knabon. Li estis tre forta, do li povis stari post la batado memstare. Kaj kvankam la kruroj de la knabo estis ŝvelintaj, li apenaŭ faris kelkajn paŝojn sur ilin.
  Post tio, li ricevis lumbotukon. Kaj la knabo moviĝis, batita kaj sanganta, sed ne rompita.
  Vitalik alproksimiĝis al li kaj etendis la manon. La knabo Ciro skuis ĝin kaj komentis:
  -Mi vidas, ke vi ne estas sklavo! Mi eĉ ne demandos, ĉiu via gesto parolas pri libera kaj inda homo.
  Vitalik kapjesis:
  - Mi ne estas sklavo, kompreneble.
  La knabo rigardis lin kaj subite, lia vizaĝo ŝanĝiĝis, demandis:
  - Pardonu, mia vidado estas malklara. Aŭ eble simple ŝajnas al mi, sed vi... Via Moŝto Aleksandro...
  Vitalik negative balancis la kapon:
  - Ne! Mi ne estas Aleksandro! Kiel ĝi aspektas?
  La adoleskanto kapjesis.
  - Tre!
  Vitalik respondis ridetante:
  - Jes, estas interese. Sed ŝajnas al mi, ke nun li jam...
  La knabo kapjesis:
  - Jes, dek jarojn. Sed li estas granda kaj forta knabo. Kio, ĉu vi estas pli aĝa?
  Vitalik kapjesis:
  - Jes! Sed ne gravas. Estas tempo por mi kontroli mian ĝemelan fraton.
  La knabo logike rimarkis:
  - Por tia simileco ili povas palisumi vin.
  La juna knabo kapjesis:
  - Eble! Sed mi rememoris unu interesan rakonton, ĝi ankaŭ okazis kiam la knaboj similas kaj eble ĝi funkcios, ĉio estas tre interesa!
  Vitalik, kompreneble, ne povis ne memori la romanon de Mark Twain "La princo kaj la malriĉulo". Kie la knaboj interŝanĝis lokojn. Kaj tio faris ĝin amuza. Cetere, eble Aleksandro la Kvara ne havas multe da tempo. En la historio estis multaj malsamaj versioj de la morto de la filo de Aleksandro la Granda. Kaj en batalo, kaj de venenado, kaj supozeble eĉ en malliberejo. Ekzistis pluraj malsamaj versioj de la morto de la filo de la legenda reĝo. Estis antaŭ tro longa tempo, kaj tiam venis ĝenaj tempoj.
  La imperio de Aleksandro la Granda kolapsis. Dum longa tempo, nur la Romia Imperio ekzistis inter tiaj grandaj ŝtatoj.
  Vitalij kaj Ciro alproksimiĝis al grandega palaco. Ĝi estis konstruita de Nebukadnecar. Sufiĉe masiva kaj abunda. Estas multaj gardistoj ĉirkaŭe, inkluzive de surĉevalaj.
  La knaboj ne aspektis tre imponaj. Kiroso ĝenerale nur havas lumbotukon kaj dorson striitan per vipo. Kaj la kalkanoj ŝveliĝas, oni devas paŝi sur la piedfingrojn. Vitalik eĉ surpriziĝis, ke la knabo tenas kaj kapablas marŝi post tia kruela ekzekuto.
  Ciro rimarkis:
  - Mi tre aspektas kiel sklavo. Ili ne enlasos min tie.
  Vitalik kapjesis kun rideto:
  - Komprenu! Sed, verŝajne, ankaŭ mia aliro estos fermita.
  Ciro sugestis:
  - Kuru kaj diru al li, ke vi havas urĝan novaĵon al la reĝo. Tiam ili prenos vin kiel heroldo aŭ promenanto, kaj eble ili lasos vin trairi.
  Vitalik notis:
  - Estas bona ideo.
  La knabo ekkuris. Liaj nudaj, sunbrunaj, tre muskolaj kruroj ekbrilis kiel ponehufoj.
  Ciro rimarkis kun malĝoja rideto:
  - Kiu volas tortojn kaj kukojn?
  Kiu volas maĉgumon kaj pinkonusojn?
  Vitalik kuris al la gardistoj. Li ekkriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Urĝa novaĵo al la reĝo!
  La gardistoj unuvoĉe demandis:
  - El kiu?
  La knabo memfide respondis:
  - De Krator!
  - Envenu!
  Vitalik kuris plu. Li kuris kaj inspektis la palacon. La lukso estis malglata. Estas ankoraŭ pli ol tricent jaroj antaŭ la naskiĝo de Kristo. Kaj samtempe ĝi estas sufiĉe pura ĉi tie. Sklavaj knabinoj kaj knaboj frotas la plankon. Vitalik estis bremsita kelkfoje de la gardistoj.
  Ĝis, finfine, li kuris en la tronĉambron. Ĉio tie laŭvorte brilis per oro.
  Knabo sidis sur la trono. Li estis en luksaj vestoj kaj altvaloraj ŝuoj, kaj sur lia kapo estis krono. La vizaĝo de la infano ja estis tre simila al Vitalik. Kaj laŭ la randoj staris gardistoj kun lancoj kaj pafarkoj.
  Vitalik riverencis kaj diris:
  - Mi ĝojas servi vin, Via Moŝto!
  La knabo sur la trono demandis maltrankvile:
  - Kiu vi estas? Ĉu vi memorigas min pri iu?
  Vitalik respondis ridetante:
  - Mi volas paroli kun vi sola, ho bonega!
  Aleksandro la Kvara kapjesis:
  - Bone! Ni retiriĝu al la ĉambroj, mi ŝatas paroli kun miaj kunuloj.
  Kaj la knaba reĝo iris al la malgranda tronĉambro. Kaj Vitalik, silente surpaŝante la nudajn piedojn, moviĝis malantaŭ li. Aleksandro, pro siaj ŝuoj, ŝajnis iom pli alta. Kaj kiom muskola li estas ne videblas pro siaj vestaĵoj.
  Ili eliris kaj staris antaŭ la spegulo. Aleksandro ĝoje demetis siajn malamatajn ŝuojn, kiuj kunpremis la knabon, kaj komentis:
  - Ni nun estas la sama alteco!
  Vitaly sugestis:
  - Venu, ni komparu la muskolojn.
  Kaj li demetis sian ĉemizon. Liaj muskoloj, ja, estis tre elstaraj kaj profunde difinitaj.
  Aleksandro ankaŭ demetis siajn reĝajn robojn kaj restis preskaŭ nuda. La knabo estis muskolforta, sed pli pala, kaj liaj muskoloj ne estis tiel difinitaj, sed tamen similaj!
  Aleksandro notis:
  - Nia propra patrino ne povas distingi nin.
  Vitalij demandis ridetante:
  - Ĉu vi ŝatus ŝanĝi lokon kun mi?
  La knaba reĝo kapjesis:
  - Certe! Mi revas aperi en la urbo sen sekureco, kuri nudpiede tra la stratoj, ruliĝi en la koto. Kaj ĝenerale, prenu paŭzon de registaraj aferoj. Kaj kio?
  Vitalik notis:
  - En reĝaj roboj, neniu pensos, ke mi estas vi. Kaj vi portos la mian!
  Aleksandro kapjesis:
  - Niaj voĉoj similas. Aŭskultu, mi tre ŝatas vian ideon!
  Kaj la knaboj komencis ŝanĝi vestojn. La ŝuoj de la reĝo estis tro grandaj kaj ne tute komfortaj, sed ili estis pimitaj per valoraj ŝtonoj. Kaj la vestoj ne estas tute komfortaj. Estis klare kun kia plezuro Aleksandro surmetis sian pantalonon. Li eĉ volis resti nudbrusta. Sed porti la T-ĉemizon en la manoj estas mallerte, kaj li kontraŭvole tiris ĝin. Do la knaboj interŝanĝis lokojn.
  Vitalij ankaŭ sentis sin malloke. Kvankam nun li estas la reganto de la plej granda imperio, tiutempe, en la mondo.
  Ambaŭ knaboj moviĝis for el la tronĉambro. Aleksandro flustris:
  - Vi estos sur mia trono. Intertempe mi promenos tra la urbo. Kiam mi laciĝos de libera volo, mi revenos kaj ni denove ŝanĝos.
  Vitalij kapjesis:
  - Bonege!
  La knaboj eniris la reĝhalon. Vitalik direktiĝis al la trono. Li sidiĝis grave kaj diris:
  - Donu al tiu ĉi knabo dek orajn monerojn kaj lasu lin foriri en paco!
  Post tio, la servistinoj ĝentile eskortis la junan reĝon eksteren. La nudpieda knabo ekkuris. Estas tiel bone sen ŝuoj - viaj piedoj estas malpezaj, kaj nudaj plandumoj sentas feliĉaj.
  Aleksandro prenis ĝin kaj kantis:
  Libereco, libereco, donu al mi liberon,
  Mi flugos al la altoj kiel birdo!
  Al la homoj, al la homoj, al la homoj,
  Kaj mi vivos kiel mi volas!
  La knaba reĝo estis plena de entuziasmo. Tamen, tuj kiam mi eliris el la palaco, mi sentis per miaj nudaj, ne tro malglataj plandoj, kiel varmaj estas la pavimŝtonoj. Kaj estis malagrabla sento. Kaj mi devis kunpremi la dentojn kaj streĉi por daŭrigi kuri.
  La klimato estas tropika, kaj en la somero, nature, la suno ankoraŭ brulas. Sklavaj knaboj estas oftaj, sed kiel reĝo povas marŝi nudpiede, eĉ kiel infano?
  Kaj ĝi doloras multe. Aleksandro eksaltis - liaj kalkanoj brulis, sed li eltenis. Do li kuris en la ombron, kie ne estis tiom varmege, kaj rimarkis:
  - Ho dioj, mi neniam pensis, ke ŝtonoj povus esti tiom varmaj!
  La knabo rigardis siajn manojn. Ili enhavis dek orajn monerojn. La penso ekbrilis - ĉu mi aĉetu sandalojn?
  Sed tial li eliris el la palaco por ĉirkaŭkuri nudpiede laŭ sia koro. Kaj ne konvenis, ke la filo de granda majoro fariĝu lama. Lia patro faris grandajn aferojn, sed lia filo rezignis, nur ĉar liaj nudaj plandoj brulis.
  Aleksandro denove rapidis por kuri trans la brulantajn pavimojn. La suno ankoraŭ hele brilis.
  Subite li renkontis Ciron. La knabo en lumbotuko kaj striita ekkriis:
  - Saluton Vitalik!
  Aleksandro grumblis responde:
  - Mi ne estas Vitalik, sed kiu vi estas?
  La knabo respondis ridetante:
  - Mi estas Ciro! Kio, ĉu vi forgesis min?
  Clever Alexander respondis:
  - Mi komprenas! Ĉu vi pensas, ke mi estas la knabo kun kiu ni interŝanĝis vestaĵojn!?
  Ciro rigardis pli atente. Estis klare, ke la brakoj kaj kruroj de Aleksandro ne estis tiel elstaraj, kaj la nudaj plandoj de liaj piedoj estis kalaj. Precipe se vi rigardas atente.
  Ciro riverencis kaj demandis:
  - Do estas vi, Via Moŝto?
  Aleksandro kapjesis:
  - Kaj vi estas rapidsprita! Kial vi estis batita?
  La knabo respondis ridetante:
  - Por petoloj!
  La knaba reĝo siblis:
  - Se vi kolerigas min, vi estos palisumita!
  Ciro kapjesis kun rideto:
  - Jes, mia sinjoro! Mi aŭskultas kaj obeas!
  Aleksandro ordonis:
  - Venu, kuru kun mi!
  Kaj ambaŭ knaboj rapidis. La Caro-Knabo estis nature hardita kaj forta, sed ne sufiĉe trejnita. Tamen ili kuris rapide.
  Aleksandro demandis kurante:
  - Ĉu vi estas sklavo?
  Ciro respondis kun konfido:
  - Ne!
  - Kial duonnuda, batita kaj nudpieda?
  La knabo respondis ridetante:
  - Senvestiĝu antaŭ la batado! Kaj ĝenerale, knaboj ofte ĉirkaŭpaŝas duonnudaj en varmego, eĉ se iliaj gepatroj ne estas tiel malriĉaj.
  Aleksandro kapjesis:
  - Logika!
  Kaj la knaba reĝo demetis sian T-ĉemizon. Li estis modere sunbrunigita. Tiom da tempo pasigita ĉirkaŭpromenante en reĝaj roboj. Kaj la nudaj plandumoj brulis, kvazaŭ sub ili estus bruligita brazilo.
  Aleksandro eĉ ekĝemis.
  Ciro demandis:
  - Kial vi ĝemas, Via Moŝto?
  La knaba reĝo respondis:
  - Ĝi vere bruligas viajn kalkanojn!
  La knabo kapjesis:
  - Mi komprenas, ke la reĝo ne iras nudpiede - ĝi ne estas lia rango!
  Aleksandro kolere grumblis:
  - Mi scias! Mi igos vin genuiĝi kaj leki miajn nudajn kalkanojn, kaj ve, se vi malobeos!
  Ciro kapjesis kun rideto:
  - Ĉio estas via volo, ho bonega!
  La knaba reĝo moliĝis:
  - Nu, bone, ni iru en la ombron kaj ripozu!
  Kaj ambaŭ knaboj kuris en la ombron kaj sidiĝis sur la benkon. Aleksandro levis siajn infanecajn, kontuzitajn, bruligitajn krurojn supren por ke ĝi sentiĝu iom pli facila. Promeni nudpiede ĉirkaŭ Babilono somere similas al torturo.
  La juna reganto ordonis:
  - Aĉetu al mi ion por manĝi!
  Kaj li ĵetis al Kira oran moneron!
  La knabo riverencis kaj diris:
  - Mi aŭskultas kaj obeas.
  Post tio, liaj kalkanoj, faligitaj de bastonoj, ekbrilis, kaj li kuris al la plej proksima butiko por manĝi.
  Kaj Vitalij, dume, sidis sur la trono. Principe li estas reĝo, sed nominala, ĉar li estas nur dekjara, kaj la reala reganto kaj reganto, Kasandro. Ŝajnas ke li tiam mortigis la reĝon. Kaj ĝuste kiam, historiistoj argumentas. Estas versio, ke Aleksandro mortis en batalo.
  Ĉiukaze, estas tempo forigi Kasandron - li estas reĝo aŭ ne!
  Kaj la knabo emfaze demandis:
  -Kie estas la ĉefviziro?
  La gardisto riverencis kaj respondis:
  - Li akceptas delegacion en la apuda tronsalono!
  Vitalik notis:
  - Voku lin al mi antaŭ helaj okuloj!
  La gardisto kapjesis kaj ordonis al la alia. Kaj la ŝtata mekanismo komencis turniĝi.
  Vitalik aŭskultis la raporton de unu el la veziroj. La novaĵo estis, ke estis tumulto en la afgana provinco. La homoj tie estas tre liberemaj. Fido
  Ankoraŭ ne ekzistas Dio, sed estas sufiĉe da fanatikeco.
  La knabo sugestis:
  - Ili pravigu siajn postulojn. Kiu volas justecon, tiu ricevos ĝin. Kaj kiu ne faros, trovos glavon!
  Tiam Kasandro finfine aperis. Li estis granda, alta viro, kaj havis glavon pendantan de sia zono. Li kontraŭvole riverencis al la juna reĝo kaj demandis:
  - Kion volus via Moŝto?
  Vitalik respondis ridetante:
  - Mi volas batali kun vi per glavoj.
  Kasandro ridetis kaj respondis:
  - Bondeziron, Via Moŝto! Sed vi estas ankoraŭ infano, kaj mi estas granda militisto.
  La knaba reĝo kapjesis:
  - Mi scias! Sed vi forgesis, kia granda batalanto estis mia patro.
  Kasandro kapjesis:
  - Jes, vi estas forta kaj rapida preter viaj jaroj! Sed vi estas malproksime de mi. Tamen mi pretas doni al vi lecionon.
  Vitalik kapjesis:
  - Mi batalos nudpiede!
  La knabo demetis ĉi tiujn ŝuojn, kiuj klare ne estis la ĝusta grandeco kaj nur malhelpis, kvankam ili estis luksaj.
  Poste la reĝaj roboj, restantaj en nur naĝtrunkoj.
  Kasandro estis surprizita:
  - Vi sunbruniĝis kaj fariĝis pli muskola!
  Vitalik konfirmis:
  - Mi ekzercis!
  Kasandro ne demetis siajn multekostajn botojn kaj kirason. Li ŝajnis memcerta pri venko.
  Lia glavo estis multe pli granda ol tiu de la knaba reĝo, kaj la komandanto de Aleksandro la Granda mem estis multe pli alta kaj pli peza.
  La batalo komenciĝis per pafado. Kasandro malrapide batis, kaj Vitalik deviis. La knabo estis granda majstro en Tekvondo, sed li ankaŭ havis tenon de glavoj. Li jam faris la decidon mortigi Kasandron, kiu baldaŭ provos mortigi lin. Aŭ pli ĝuste, li eĉ mortigos la legitiman reĝon.
  La knabo luligis la viglecon de Kasandra, ŝajnigante, ke li simple ekzercas.
  Kaj tiam li prenis ĝin kaj kiel li saltis. Kaj la akra glavo de Vitalij Akulov trapikis lian ekvivalenton rekte en la gorĝon. Kasandro estis trafita, ŝanceliĝis, kaj tiam kolapsis, fontano de skarlata sango ŝprucis el lia gorĝo.
  La knabo pro ĝojo anoncis:
  - La Supera Veziro mortis, nun mi regos!
  Kasandra estis forportita. Vitalik ordonis esti entombigita kun la honoroj pro la dua persono en la ŝtato. Cetere, Kasandro, ŝajnas, mortigis la patrinon de Aleksandro la Kvara? Nu, tion mi ricevis por ĝi!
  Vitalik lasis plurajn belajn presaĵojn de siaj infanecaj, sed fortaj kaj lertaj piedoj sur la ŝtonplanko.
  Post kio li kantis:
  Kaj kvankam vi devas disverŝi ĝin,
  En furioza batalo, ŝtorma sangofluo...
  Rompu la fadenon de vivo per glavo, sago,
  Ni ne perfidos amon por ĉiam!
  
  MUTANTO KIEL RAPIDOJ HISTORIO
  KONOTACIO
  Kiel rezulto de hazarda liko de mutageno, unu germana piloto iĝas ekstere simila al adoleskanto kaj akiras superpotencojn. Cetere ili estas tiel fortaj, ke la tuta kurso de la Dua Mondmilito ŝanĝiĝas!
  . ĈAPITRO N-ro 1
  En januaro 1943, la germanoj akiris mutaciulason. La junulo ankaŭ spertis modifon kaj akiris superpotencojn. Komence li batalis sur la mediteranea fronto kun la britoj kaj amerikanoj. Li iĝis la unua Luftwaffe-piloto se temas pri malflugigi ducent aviadilojn - ricevante la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Post malflugiĝo de tricent aviadiloj, li estis la unua en la Tria Regno se temas pri ricevi la Armea Merito-Krucon en oro kaj diamantoj. Post kio li estis translokigita al la orienta fronto.
  Tie li partoprenis en la eposa Batalo de Kursk. Blonda mutaciulo junulo, kiu aspektis kiel knabo, kiu eĉ ne havis liphararon aŭ barbon, aspektis kiel adoleskanto de ĉirkaŭ dek kvar jaroj, ĝis tiu tempo fariĝis nekredeble forta aviadilĉasisto. Kaj ili ne povis bati lin, sed li mem intuicie sentis aretojn da malamikaj aviadiloj.
  Kaj liaj instinktoj kaj precizeco iĝis supernaturaj. Kaj li tiel fame batis sovetiajn aviadilojn, ke li ricevis la kromnomon Blanka Diablo kaj li timis lin kiel fajron.
  Krome, li ricevis unikan eksperimentan batalanton ME-309, kiu havis sep pafpunktojn samtempe - tri aerkanonojn kaj kvar maŝinpafilojn, kaj neniu povis rezisti ĝin.
  Knabo nomita Wolf, kiu postvivis la mutacion, rapide amasigis kontojn. Kaj li malflugigis ĉirkaŭ kvincent aviadilojn en du monatoj de la Kurska Ardeno. Kaj aliaj germanaj pilotoj sekvis lin. La nazioj retenis sian aersuperecon. Kaj ili povis eviti malvenkon surtere. Vere, ne estis venko. La nazioj retiriĝis al siaj originaj linioj kaj akiris piedtenejon tie. La frontlinio montriĝis stabila.
  La perdoj de Sovetunio montriĝis pli altaj ol en la reala historio. Cetere, la aliancanoj ankaŭ prokrastis la surteriĝon en Sicilio. Ili timis translokigi la bataladon al la kontinento. Kaj Wolf Rommel estis la nomo de la mutaciulo-piloto, li alportis timon al ili.
  Krome, Wolf sukcesis malflugigi aviadilon portantan Montgomery mem dum sia mediteranea flugkariero. La plej talenta angla komandanto mortis. Kaj pro tio, la britoj prokrastis la surteriĝon en Sicilio. Kaj tiam ili tute forlasis ĝin. Kaj Roosevelt estis ankaŭ pli interesita venki Japanion ol eniri Eŭropon.
  Do Wolf Rommel sukcese batalis kaj malflugis USSR-aviadilojn kun granda ĝojo. Ne vane li estas mutaciulo.
  La bombado de la Tria Regno kaj ĝiaj fabrikoj ankaŭ malpliiĝis. Tio permesis al la germanoj lanĉi la novan Panther-2-tankon, kun pli potencaj armiloj kaj kiraso, en produktadon reen en septembro 1943. La tanko havis bonan fruntan protekton: la kareno estis 100 mm dika, kaj la gvattureto estis 120 mm dika. Kaj la flankoj estas 60 mm. Kaj ĉio estas sur deklivoj. Tio permesis al Panther-2 elteni atakojn de pli malgrandaj sovetiaj pafiloj. Plie ĝi kaj la 88-mm pafilo en la 71EL, tre potenca kaj rapida pafado, penetranta sovetiajn veturilojn de longa distanco. Samtempe, la veturado de la Panther 2 ne estis malbona. Pezante 53 tunojn, ĝi havis motoron de 900 ĉevalfortoj. Tio signifas, ke ĝi povus moviĝi ne pli malbone ol la sovetia tridek kvar. Krome, Tiger-2 eniris amasproduktadon pli frue.
  La germanoj kontrolis la plej grandan baŭksitdeponejon en Zaporozhye, kaj tial iliaj tankoj havis bonkvalitan kirason.
  En la aŭtuno, sovetiaj trupoj provis malsukcese antaŭeniri en Ukrainio kaj en la centro.
  Wolf Rommel ricevis novan premion por la kvincent malflugigitaj sovetiaj aviadiloj: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj por sepcent kvindek aviadiloj unika premio estas la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj pro mil aviadiloj faligitaj, Hitler aprobis specialan premion: la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj kiam la mutaciulo-piloto superis unu kaj duonon da miloj da faligitaj aviadiloj antaŭ la Novjaro, li ricevis alian premion: la Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkaj folioj glavoj kaj diamantoj.
  Do la kontoj aktive amasiĝis, kvazaŭ en fabelo.
  Wolf Rommel iĝis fenomeno kiun aliaj Luftwaffe-pilotoj rigardis supren al.
  En januaro, la Ruĝa Armeo provis avanci proksime de Leningrado, sed estis nekapabla trarompi la defendojn. Kaj en Ukrainio, sovetiaj trupoj ne sukcesis. Krome, germanaj tankoj estis produktitaj en grandaj kvantoj. Kaj precipe "Pantero" estis tre bona en defendo.
  En du monatoj, Wolf Rommel malflugigis pli ol kvincent sovetiajn aviadilojn.
  Kaj ricevis la Kavaliran Krucon Stelon de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Liaj heroaĵoj inspiris aliajn pilotojn kaj pilotojn. Precipe aperis pilotoj Adala kaj Agata, kiuj ankaŭ malflugigis sovetiajn aviadilojn kaj memfide amasigis poentarojn.
  La vintro finiĝis. La germanoj amasigis fortojn por novaj ofensivoj. Ili nun havas la perfektan helic-movitan plurrolan atakaviadilon, la TA-152, kiu estas pli bona ol sovetiaj aviadiloj. Kaj reagaviadiloj.
  Do Stalin decidis trakti ĝin specife. La frontlinio daŭre estis la sama kiel en la somero de '43.
  Sed la germanoj amasigis fortojn por ofensivo. La nombro da "Panteroj"-2 pliiĝis, kaj ili povis iri sur decidan ofensivon.
  Hitler multe kalkulis pri tio.
  Dume, Stalin negocis kun Churchill kaj Roosevelt. Ili deklaris ke alteriĝo en Francio estis malebla kaj havis neniun sencon. La soldatoj mortos nur vane.
  Kiel, la germanoj ankoraŭ estas fortaj. Malfacilaĵoj ankaŭ ekestis koncerne Lend-Lease. Hitler iom mildigis sian politikon al judoj, kaj sugestis ke li povus tute forlasi antisemitismon se la Okcidento pacigis kun li kaj helpis.
  Stalin komprenis, ke li estas en malfacila pozicio. La lando estas elĉerpita kaj trostreĉita. La germanoj konservis sin de malvenko en la vintro, kaj en la malfrua printempo kaj somero ili povas preni siajn venkojn. Do estas pli bone ne malhelpi ilin.
  Estis, kompreneble, espero por nova teknologio. Tankoj T-34-85 kaj IS-2. Sed ili, kompreneble, ne estas tiel fortaj kiel "Panther"-2 kaj "Tiger"-2. Jes, la IS-2 estas malsupera en armilaro, ĵetaĵo-kvalito kaj alfronta kiraso. Estas nur ke la novaj tankoj estas almenaŭ io pli bona ol la malnovaj. Precipe la T-34-76, kiu eĉ ne povis penetri la flankon de la Tiger-2.
  Stalin kolektis sian plej proksiman rondon. La bunkro estis subtera en Kremlo.
  Ĝis nun la germanoj ne aktive bombardis Moskvon. Sed ili havis FAA-misilojn evoluantajn, kaj, kompreneble, enormajn jetajn bombaviadilojn kontraŭ kiuj la aviado kaj aerdefendo de Sovetunio ankoraŭ estis senpovaj.
  Krome, la nazioj jam ricevis novajn aviadilojn en seriojn. Kaj la TA-152 kiu povis porti ĝis du tunojn da bomboj. Kaj la bombaviadilo Yu-288, jam portanta ĝis ses tunojn kaj kun pli granda atingo kaj rapideco, kaj defendaj armiloj. Kaj ĉi tiuj estas tiuj en la serio. Kaj estas evoluoj. Ĉi tio estas ĉefe kvarmotora Yu-488, kun rapido de ĝis sepcent kilometroj hore, kio estas tre por bombisto, kaj povus porti ĝis dek tunojn da pezo. Kaj la eĉ pli timinda sesmotora TA-400. Ili portis pli da bomboj kaj estis protektitaj per dek tri aerkanonoj. Plie ĝi ankaŭ povus havi jetmotorojn.
  Do estas klare, ke la ĉefurbo ne estos trankvila longe. La germanoj ankaŭ lanĉis la sturmpafilon MP-44, kiu estis la plej bona en la mondo en tiu tempo. Kaj ili jam havis tankojn, venis la serio "E", kiu ne havis egalon.
  Do estas klare, ke Sovetunio povus tre bone perdi ĉi tiun militon. Krome, la tuta Eŭropo laboris por Hitler. Kaj eksterlandanoj estis rekrutitaj en la infanterion, kaj en fabrikojn, ktp. Rilate homajn rimedojn, konsiderante la okupatajn teritoriojn, la Tria Regno havas gravan avantaĝon. Kaj la kvalito de armiloj verŝajne estas eĉ pli alta.
  Kvankam la ME-262 ankoraŭ ne estas perfekta kaj estas tro frue por lanĉi ĝin en produktadon. Sed ekzistas TA-152 kaj ME-309, kiuj jam estas en la serio, kaj batalas bone. Kaj ilia rapideco kaj armiloj estas plej bone. Vere, la aŭtoj pezas multe, kio influas manovran kapablon. Sed potencaj armiloj permesas al vi pafi unufoje, kaj la rapideco dum plonĝo foriras kiam la Yak, ekzemple, venas en la voston. Kaj en vertikala manovrado, germanaj aviadiloj estas pli fortaj kaj havas pli altan rapidecon.
  Jakovlev informis Stalin pri la Yak-3, kiu estis en evoluo, pli malpeza kaj pli manovra ol la Yak-9.
  Stalino aŭskultis tion, rigardante la portreton de Aleksandro Suvorov. Tiu ĉi komandanto de cara Rusio estis unika, kaj vivis preskaŭ sepdek jarojn, estante nevenkebla. Kvankam li ne ricevis grandajn armeojn. Kaj la plej laŭtaj venkoj super la francoj ne alportis al Rusio eĉ unu colo da tero. Sed li sciis venki per ciferoj.
  Nun la germanoj komencis formi legiojn el preskaŭ tuta Eŭropo. Hitler ĉesigis teruron kontraŭ judoj, kaj ili eĉ komencis varbi batalionojn de volontuloj de ili.
  La Pola Liberiga Armeo ankaŭ aperis, kiel kontraŭpezo al la pola armeo.
  La francoj, nederlandanoj, belgoj, danoj, kaj aliaj eŭropanoj estis rekrutitaj en la Trian Reich, aparte la SS-unuojn. Kaj belorusaj kaj ukrainaj sekcioj aperis en Sovetunio. La germanoj iĝis pli inteligentaj kaj pli flekseblaj dum la milito progresis. Kaj nun ekzistis centra Rada en Belorusio, kaj lokaj fortoj estis uzitaj kontraŭ la partizanoj. Formale, Belorusio ricevis aŭtonomion, kaj ŝajno de memregado aperis. Same kiel en Ukrainio. Kie Bandera estis liberigita de malliberejo. Kaj novaj naciismaj dividoj komencis formiĝi.
  Do Sovetunio ne havis avantaĝon en laborforto. Kaj la avantaĝo rilate teknologion pasis al la germanoj.
  Stalino notis:
  - Fabriki la Yak-3 postulas grandan kvanton da altkvalita duralumino. Kaj ĝiaj provizoj el Usono kaj Britio ege malpliiĝis. Kaj la aliancanoj jam senhezite postulas, ke ni pagu por tio per oro!
  Jakovlev respondis ĝemante:
  - Jes, nun la Yak-9 restas la ĉefa batalanto! Kaj ĝia produktado devus esti pliigita!
  Ilyushin diris:
  - La produktado de aviadiloj atingis cent tage, inkluzive de kvardek batalantoj. Sed ilia kvalito malpliiĝis. Multaj aŭtoj pezas tricent aŭ kvarcent kilogramojn pli pezaj ol la normaj, kaj pro tio ili estas pli malaltaj ol la germanoj eĉ en manovro!
  La aerkomandanto kapjesis:
  - Ni simple havas katastrofan rilatumon de perdoj en aerbataloj - unu ĝis dek favore al la germanoj. Kaj la pilotoj estas malbone trejnitaj. La aliancanoj ĉesis liveri aviadan benzinon, kaj ne sufiĉas propra. Kaj sovetiaj aŭtoj ne diferencas laŭ kvalito. Krome, la germanoj havas tutan galaksion de bonegaj asoj. Ekzistas ankaŭ inaj pilotoj. Ekzemple, Albina kaj Alvina, du novaj steloj, jam ricevis Kavalirajn Krucojn kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj, faligante po pli ol tricent aviadilojn.
  Kaj ĉi tio en mallonga tempo!
  Stalino kapjesis kaj rimarkis:
  - Lupo ne estas la sola terminatorpiloto!
  La komandanto kapjesis:
  - Se nur estus unu!
  La ĉefkomandanto demandis:
  - Kion diros Ĵukov?
  Marŝalo de Sovetunio respondis kun malĝoja rigardo:
  - Ni bezonas novajn armilojn. La tanko T-34-85 ne estas sufiĉe potenca. Ĝia kanono ankoraŭ ne penetras nek la Panther-2 nek la Tiger-2 en la frunto. La germanoj evoluigis pli progresintan Panther-3, kiu devus havi la kirason de la Tiger-2 kun malpli pezo kaj pli potenca motoro. Se tia tanko ekproduktiĝos, ni tute ruiniĝos!
  Stalino murmuris:
  - Kio pri la IS-2?
  Ĵukov honeste respondis:
  - La fronta kiraso de la turo estas sufiĉe malforta. Eĉ simpla "Pantero" povas facile preni ĝin de distanco de kilometro, kaj eĉ pli kun sub-barela ŝelo!
  La Supera notis:
  - Kial lia frunta kiraso ne estis farita 160 milimetrojn?
  Ĵukov honeste respondis:
  - Ĉar potenca pafilo jam pezas. Kaj la transdono simple blokiĝos.
  Ni estis devigitaj forlasi ĉi tion kaj limigi nin al 100 milimetroj en la frunto.
  Stalin rikanis kaj aspektis nebonkora. Tiam li demandis:
  - Kio se ni reduktos la flankan kirason de la IS-2 de naŭdek milimetroj al kvindek, kaj tiel fortigu la frunton?
  Ĵukov kapjesis:
  - Ĉi tio estas tute ebla, kamarado Stalin. Sed necesas tempo por evoluigi novan turon kaj meti ĝin en produktadon!
  Marŝalo Vasilevsky notis:
  - En ĉi tiu kazo, la germanoj povos trui la IS-2-gvattureton en la flankon per bazukoj kaj faustpatrono, kaj pli malpezaj pafiloj. Do ĉi tio estas polemika decido!
  La Supera Unu grumblis:
  - Ne gravas kien vi ĵetas ĝin, ĉie estas kojno!
  Jakovlev notis:
  - Ni devus disvolvi jetaviadon! La germanoj jam havas ME-262-ojn batalantajn sur la ĉielo. Ili vere ne estas tre efikaj, sed la tempo pasas kaj la nazioj verŝajne elpensos ion pli bonan.
  Beria kapjesis kaj diris:
  - Laŭ la plej novaj datumoj, la germanoj disvolvas ĉasaviadilon ME-1100, kiu povus ekflugi en la aero ĉi-aŭtune. Ĝi havas kelkajn originalajn ideojn. Kaj la ME-262 X ankaŭ estas disvolvita, kiu devus esti pli potenca kaj pli bona ol antaŭaj modeloj kaj esti preta por bataluzo.
  Stalino demandis:
  - Kio estas la detaloj?
  La Popola Komisaro pri Internaj Aferoj respondis ĝemante:
  - Ili estas sekretaj kaj ni laboras! Sed laŭ onidiroj, la ME-262 devus havi rapidecon de pli ol 1,100 kilometroj hore.
  Surprizite fajfis la akompanantaro de Stalin.
  La Superulo kapjesis:
  - Ŭaŭ! Tiam ni certe estas fiŝitaj! Kion diros Molotov?
  La Popola Komisaro pri Eksteraj Aferoj respondis ĝemante:
  - La okcidentaj aliancanoj bremsis la militon. Ili ŝajne formale ankoraŭ batalas, sed fakte ili ne faras bataloperaciojn. La germanoj ankaŭ ĉesis produkti submarŝipojn kaj koncentriĝis pri tankoj kaj aviadiloj. Krome, anstataŭ FAA-misiloj, fabrikoj produktos la plej novajn jetajn bombaviadilojn. Kaj tio signifas, ke ni estos bombarditaj sen kompato. Ni simple ne povos daŭrigi kun reagaviadiloj!
  Stalino murmuris:
  - Ĉi tio estas malbona! Ĉi tio signifas, ke ne estas loko por atendi helpon!
  Marŝalo Vasilevskij respondis:
  - Rusio havas nur du aliancanojn: la armeon kaj la mararmeon!
  La Ĉefkomandanto kapjesis:
  - Jes, estas vero! Tamen, la ne tre bona caro Aleksandro la Tria diris tian!
  Beria notis:
  - Se caro Aleksandro la Tria estus vivinta pli longe, li eble estus bonega. Li bone povus gajni la militon kun Japanio!
  Ĵukov rikanis kaj respondis:
  - Se mi estus Kuropatkin, mi batus la japanojn. Kaj nenio haltigus min!
  Stalino murmuris:
  - Ĉesu paroli sensencaĵojn! Ni ne havas AI por eltrovi aferojn ĉi tie! Ni devas savi nian patrujon. Baldaŭ Hitler piedpremos nin per sia tuta forto, kaj ĝi ne ŝajnos multe. Kaj ni bezonas specifajn ideojn!
  Marŝalo Vasilevsky, kiu laŭdire estis granda strategiisto, sugestis:
  - Ni fidu profunde je defendo. Ni bezonas kiel eble plej multajn pafilojn, inkluzive de kontraŭtankaj. Kiel ni fartas kun ilia liberigo?
  Nikolao Voznesenskij memfide respondis:
  - Tre bona! Ni produktas artilerion ekzakte tiom kiom la militistaro postulas. Sed ĝi ne plu indas, ne estos sufiĉe da homoj por la pafilteamoj!
  Marŝalo Vasilevsky notis:
  - Ni bezonas pli, precipe kontraŭaviadilaj kanonoj. Ĉi-lasta povas esti uzata kaj kontraŭ aviadiloj kaj surteraj celoj!
  Stalino kapjesis sian grizecan kapon:
  - Ni devas produkti pli da 100-mm kontraŭaviadilaj kanonoj. Ili povas penetri la Panther-2 fronte, kaj eĉ la Tiger-2 plene, kaj samtempe malkonstrui trudemajn germanajn aviadilojn.
  Voznesensky notis:
  - Por la 100-mm-kanono, ni ankoraŭ bezonas fari la necesan ĵetaĵon. Kaj do ekzistas ideo por memvetura pafilo bazita sur la tridek kvar ĉasio. Faru la SU-100, kiu estos pli facile fabrikebla ol la T-34-85, sed multe pli potenca en armilaro.
  La Ĉefkomandanto kapjesis kontente:
  - Nu, vi estas Voznesenskij kaj la kapo! Nun ni kantu!
  Kaj la homamaso kantis ĥore:
  En la vasteco de la mirinda Patrujo,
  Hardita en batalo kaj laboro...
  Ni komponis ĝojan kanton,
  Pri granda amiko kaj gvidanto!
  
  Stalino estas la gloro de batalo,
  Stalino estas la flugo de juneco...
  Batalante kaj venkante per kantoj,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  
  Batalante kaj venkante per kantoj,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Nu, la Ruĝa Imperio kolektas fortojn por forpuŝi la atakon. Sed aliflanke, Hitler preparas ofensivon. Armilproduktado en Germanio kreskas. "Pantero"-2 fariĝis pli bone protektita en la gvatturetfrunto, pro 150-mm pafilmantelo laŭ angulo, kaj 100-mm karena frunto kun angulo de 45 gradoj. Ĉi tio sufiĉas, ke la T-34-85 ne penetru fronte en germanan veturilon. Sed ŝi povas penetri ĝin de tri kilometroj kaj duono.
  Tiel, "Panther"-2 iĝis la ĉefa tanko, kaj simplaj "Panteroj" jam estas ĉesigitaj. Kiel la T-4. Sed ili ankoraŭ estas produktataj por ne kolapsigi produktadvolumojn. Kiel "Tiger", malgraŭ la liberigo de "Tiger"-2 daŭre estas produktita.
  Ne eblas tuj rekonstrui la tutan produktadon al Panther-2. Kvankam ĉi tiu tanko estas tre bona. Kaj en rapideco, kaj kiraso, kaj precipe en armiloj, kie ĝi ne havas egalon.
  Komence de marto, dum la vojoj daŭre estis malsekaj, la germanoj faris sian unuan provon avanci. Kaj ili frapis en la direkto de Voroŝilovgrad kaj Krasnodonsk. Kaj ankaŭ Donecko.
  Tiuj partoj de Ukrainio estis rekaptitaj fare de la Ruĝa Armeo dum la Stalingrada krizo, kaj la germanoj ne havis tempon resendi ilin. La nazioj sukcesis atingi taktikan surprizon.
  Do ili disvastigis misinformon, ke ili volas ĉirkaŭi la sovetian militon sur la Kurska Ardeno. Sed ili trafis en alia direkto, kie ili ne estis atenditaj!
  Potencaj tankoj de la nazioj partoprenis en la bataloj, kaj "Tiger"-2, kiu, kompare kun reala historio, havis pli potencan motoron de 1000 ĉevalfortoj, kio signifas, ke ĝi moviĝis pli rapide kaj povus servi kiel bona trarompa tanko.
  La germanoj rapide avancis komence. Ili kaptis Voroshilovgrad, Krasnodonsk, kaj Doneckon, sed tiam la neĝo degelis kaj la pezaj germanaj tankoj velkis en la koto. Tamen, la Krauts povis tute preni kontrolon de la tuta Ukrainio. Kaj ili anoncis sian novan venkon.
  La unuaj germanaj tankoj de la E-serio ankaŭ partoprenis en la bataloj Precipe la E-10 memvetura pafilo. Ĉi tiu maŝino havis tre altnivelajn trajtojn. Unue, ĝia alteco estis nur 1.2 metroj. Kaj la ŝipanaro estas nur du homoj kuŝantaj. La motoro kaj dissendo estis kune kaj laŭlarĝe. Kaj la memvetura pafilo mem estas malgranda en grandeco, sed kun motoro de kvarcent ĉevalforto. Kaj dek tunoj povis paki 82 mm da fronta kiraso laŭ granda angulo de racia inklino, kaj 52 mm da flanka kiraso, plus rulpremiloj.
  La E-10 estas maŝino kiu estas preskaŭ perfekta. Rapidante ĝis cent kilometroj sur la ŝoseo, kaj sepdek sur la ŝoseo, ĝi estas malfacile trafi kaj estas facile kamuflita.
  Samtempe, ĝi estas malmultekosta kaj facile produkti. La nura malavantaĝo de la pafilo estas ke la T-4 havas 75 mm 48 EL barellongon. Sed ĝi penetras en sovetiajn tankojn rekte, kvankam de mallonga distanco. Kaj ŝi povas elteni la batojn de la T-45-85 al la frunto, kaj estas preskaŭ neeble bati ŝin.
  Kaj la skipo ankaŭ estas nekutima - du lupknabinoj de la SS. Gerda kaj Charlotte.
  Ili estas pretaj batali kiel monstroj. Kaj ili havas kolosan, detruan potencon.
  La knabinoj, kvankam estis ankoraŭ iom malvarme en marto, batalis nur en bikino kaj nudpiede.
  Kaj ili montris sian batalan majstran klason.
  Sed kompreneble, ni ne devas paroli pri ili tiel detale. Aliflanke, sovetiaj komsomolaj knabinoj batalas.
  Kaj ili ankaŭ estas duonnudaj kaj nudpiedaj. Sed ili montras sian agreseman kaj malvarmetan karakteron. Ili pafas precize, uzante la skarlatajn cicojn de siaj mamoj premante la ellasilon. Kaj samtempe ili kantas;
  Ni estas filinoj de la kara Patrujo,
  Landoj de sovetianoj sub la ruĝa standardo!
  Kamarado Stalin estas aŭdaca falko,
  Kiu beligos la tutan mondon!
  
  Mia Patrujo kaj mi naskiĝis en feliĉo,
  Por kultivi grenon kaj tekstilan linon...
  Tiaj estas la filoj de Rusujo,
  Tiu homo estos ĉiopova!
  
  Tondras fulmotondro - faŝismo invadis nin,
  Armadoj de enormaj tankoj frapis...
  Sed pli bone batu vian kontraŭulon en la okulon,
  Ni ne estas beboj, kiuj rondiras semolon!
  
  La Führer trarompiĝis al Moskvo sur ĉevalo,
  Sur blanka kaj el ŝtalo kiu estas polurita...
  Adolf Hitler vendis sin al Satano,
  Mi pensis, ke kugloj ne povas malhelpi lin!
  
  Kamarado Stalin estas aŭdaca kavaliro,
  Li koliziis kun Hitler en la listoj...
  Kaj montriĝis, ke la Fuhrer ne estas mojosa,
  La pugno de la ĉefo enŝoviĝis en lian Adaman pomon!
  
  Nun la faŝisto tremas kiel folio,
  Kiel Stalino grave kripligis lin...
  Li preferus ludi whist ĉe la cirko,
  Nu, nun Adolfo estas nur sunbrunulo!
  
  Koŝmaro de la nazioj de la mondo Stalingrado,
  Ĉar niaj infanoj fariĝis pli fortaj...
  La soldato de la lando de la sovetianoj estas tre feliĉa,
  Ni vangofrapis ĉiujn kontraŭulojn sur la kornojn!
  
  Berlino kolapsos ĉe la piedoj de la knabinoj, sciu
  La knabinoj ĉirkaŭpromenos nudpiede...
  Ni baldaŭ konstruos paradizon sur la planedo,
  Kaj estos tre ĝoje kaj trankvile!
  
  Ĉio estos bona en la universo,
  La knabinoj ricevos mantelon faritan el diamantoj...
  Kelkfoje estas tro malfacile
  Sed ni estas lando pli malnova ol la atlantanoj!
  
  En Rusio estas pioniro kaj tiu titano,
  En la Patrujo, ĉiu militisto estas de vindotukoj...
  Adolfo vi estas malgajninto kaj tirano,
  Vi ricevis nigran okulon de la piedoj de la knabinoj!
  
  Kiam komunismo estas super la universo,
  Dum la Dipatrino etendas la vualon...
  Tiam ĉiu venĝo estos enkaĝigita,
  Kaj Jesuo Dio de Lumo Nomo!
  La komsomolaj knabinoj kantis tiel bele kaj kun sento. Ili faris tion tre entuziasme. Kaj la voĉoj sonis tre irize.
  Kaj la knabinoj ĵetis detruajn obusojn per siaj nudaj piedfingroj de mortiga forto.
  La pioniroj ankaŭ batalis. Kiuj, malgraŭ tio, ke ankoraŭ estis neĝo, estis nur en pantaloneto, makulaj ĉemizoj kaj nudpiedaj.
  Kaj kvankam la nudaj kruroj de la infanoj ruĝiĝis pro la malvarmo kaj estis skarlataj kiel anasoj, ili aktive moviĝis kaj batalis obstine.
  Ĉi tiuj estis vere realaj, agresemaj kaj tre batalemaj uloj.
  Kiu pafis per obusoj, tirante reen la arĉŝnurojn kaj lanĉante mortigajn donacojn de morto.
  Kaj samtempe ili ankaŭ kantis;
  Lumo de mia altigita Rusujo -
  Landoj, kiuj donis vivon al la mondo per sia animo!
  Ne eblas trovi pli belan Patrujon,
  Ŝi estas novaĵo al la universo - sankta sonĝo!
  
  En ĉiu herbfolio kaj ĉiu rosoguto,
  Kaj en la gutoj de varma somera pluvo...
  Neĝeroj ludas kun diamantoj,
  En ili estas la vizaĝo de Jesuo - la Sinjoro-Gvidanto!
  
  La kreado de la radianta Svarog,
  Ĝi estas bela en ĉiu maizfloro.
  Kiu volas pacon, similas al filo de Dio,
  Kredu min, li havas mirindan vivon ĉie!
  
  Sed la Ĉiopova donis al ni ĉi tiun volon,
  Por ke mi elektu ĉiun liberan vojon,
  Por ke la indiĝena batalanto amu sian patrujon,
  Por glori Rod en siaj faroj!
  
  Tamen, ili faris malbonan elekton,
  Kaj nun malbona rivereto verŝas sur la Teron!
  Rusio estas tretita el la infero de tankoj de homamasoj -
  La sorto estas kruela kaj senkompata en sia militado!
  
  Sed ni kunigu batalantojn ŝultro al ŝultro -
  Sub la sovetia standardo de oktobro.
  De la ikono graco estos donita al vizaĝoj,
  Ili staras por ni antaŭ la Sinjoro pro kialo!
  
  Kvankam la demonoj sekvas Hitleron,
  Kaj li metis multajn funkciojn en Germanion!
  Sed ni malflugigas Junkerojn kiel subtasojn,
  Post ĉio, vi devas batali, elŝirante la sangon el viaj vejnoj!
  
  La malamiko atingis Moskvon - ĉio brulas,
  Per binokloj li vidas la stelojn de Kremlo!
  Sed ni venkis la hordon de Mamai antaŭe,
  La Eternulo donos forton al Siaj amaj filoj!
  
  Patrujo - mi flustras en preĝo kun doloro,
  Niaj urboj brulas kiel torĉo!
  Kio estis konstruita kun ŝvito kaj amo,
  Ĉu ĝi vere estis detruita por ĉiam?
  
  Sed la Familio ne forlasos sian Kreaĵon -
  Li donos forton kaj la kontraŭulo falos!
  Kiel estis dirite en la saĝa libro de Dio -
  Rus' venkos kaj marŝos al la stelo!
  
  La Wehrmacht estis venkita, sango fluas,
  Moskvo, kaj poste la glora Stalingrado!
  Kaj la Patrujo donos sukon el pomarboj,
  Por ke mitralo fariĝu facila per granato!
  
  Ni estos en Berlino - Stalin estas la gvidanto,
  Vicreĝo de Dio sur la Tero, kie estas peko!
  Fratoj, ne indulgu faŝismajn estaĵojn,
  Tiam estos feliĉo kaj sukceso!
  Tiel kantas la pioniroj kun sento kaj inspiro. Kaj iliaj voĉoj estas infanecaj, puraj, dolĉaj.
  Kaj kvankam iliaj piedoj estas nudaj, faligitaj, gratitaj, ĉiuj kovritaj de abrazioj kaj kontuziĝoj, kaj eĉ iliaj fingroj estas bluaj pro la malvarmo, estas brilaj ridetoj sur la lipoj de kaj knaboj kaj knabinoj.
  Kaj estas klare, ke ili ne rezignos, sed daŭre kantos kaj batalos.
  Lenin edukis nin por la feliĉo de la homoj,
  Kaj la granda Stalino lumigis nian vojon...
  Iljiĉ alportis sanktan liberecon al ĉiuj,
  La posteula instruisto venkis la malamikojn!
  
  BONĈO DE PUTINO KUN HITLER
  Helpe de magia rito, Hitler ricevis la bonŝancon de rusa prezidento Putin. Kaj ĉi tio draste ŝanĝis la kurson de la historio. Unue, la aera Batalo de Britio estis venkita. Vere, Hitler ne kuraĝis surteriĝi, sed la Luftwaffe akiris superregadon en la ĉielo. Franco, sub tiuj kondiĉoj, konsentis pri la atako kontraŭ Ĝibraltaro. La germanoj konkeris tiun fortikaĵon en du tagoj. Kaj ili movis trupojn al Afriko.
  La milito kun Sovetunio estis prokrastita. Sed tio profitis nur al la nazioj, kaj la Malhela Kontinento estis konkerita.
  La nombra supereco kaj pli bona organizo de la faŝistoj permesis al ili kapti Afrikon, Mezorienton kaj Hindion ene de jaro.
  Kaj en novembro 1942, la nazioj subite alteriĝis kaj kaptis Brition en dek unu tagoj.
  Post tio komenciĝis preparoj por milito kontraŭ Sovetunio. La germanoj deplojis novajn tankojn: Panterojn, Tigrojn, Leonojn, pretajn por batalo. Kaj la 22-an de junio 1943 komenciĝis la invado.
  Kompreneble, Sovetunio sukcesis bone prepariĝi por ĉi tiu tempo en du jaroj. La nombro de tankoj kreskis al tridek ok mil cent dudek dividoj, la nombro de aviadiloj atingis kvindek mil. La nombro da pafiloj kaj aliaj specoj de armiloj ankaŭ pliiĝis. Sed la Germana Armeo aldonis multon. La nombro da tankoj en la Tria Regno pliiĝis de ses mil ĝis dudek mil en du jaroj. Kaj ilia kvalito rimarkeble pliboniĝis.
  Aviado en la Tria Regno ankaŭ altiĝis. La nova ME-309 estis tre potence armita kaj eniris produktadon. Focke-Wulf, Yu-288 kaj Yu-188 estis pli fortaj. Kaj ĝi estis serioza. La Fritz ankaŭ akiris gaslanĉilojn, kaj multe pli. Inkluzive de la pli potenca MP-44 sturmpafilo.
  Plej grave, la germanoj havis grandan nombron da infanterio. Ili povis uzi koloniajn trupojn kaj soldatojn de Eŭropo.
  Sed estis ankaŭ aliaj nuancoj. La Ruĝa Armeo ne estis preta por defendo. Ili ne instruis al ŝi kiel defendi sin. Kaj kvankam la fortikaĵoj sur la Molotov Linio estis finitaj, ili estis tro proksimaj al la limo kaj ne sufiĉe profundaj.
  Krome, la germanoj povis ataki de Turkio, Irano, kaj Hindio. Krome, Japanio deplojis soldatojn por ofensivo.
  Jes, ili forte premis.
  Kaj ene de tri monatoj Sovetunio estis venkita kaj Moskvo falis. Du monatojn poste, Rusio estis tute okupita.
  Post kio Hitler decidis ataki Usonon. Kaj ĉi tie la germanoj estis bonŝancaj.
  Usonaj tankoj estis malfortaj, aviadiloj postrestis. Sed la germanoj havis sukcesajn reagaviadilojn, kaj aperis flugaj teleroj kiuj estis tute nevundeblaj al pafado de manpafiloj, kaj submarŝipoj ne estis trafitaj per hidrogena peroksido. Kaj tankoj de la E-serio Ili disbatis Usonon, kvankam malfacile, sed pli pro la distanco la 30-an de januaro 1946. Nur la restaĵoj de la usona armeo kapitulacis.
  Kaj la 20-an de aprilo 1951 Hitler, timante, ke la samurajo kreas atombombon, atakis Japanion... La milito daŭris kun unu celo. La nazioj akiris pli progresintajn piramidajn tankojn, potencajn flugajn telerojn per laseroj, kaj ultrasonajn armilojn. Pli altnivelaj multoblaj lanĉaj raketsistemoj, kaj multe pli.
  Tio estas, Japanio daŭris ne pli ol ses monatojn. Kaj la milito finiĝis kun alia venko por la Germana Armeo.
  La bonŝanco de Putin helpis Hitleron konkeri la lastan signifan imperion sur la tero.
  Kaj la 20-an de aprilo 1959 okazis tutmonda referendumo, kiu establis la imperian regadoformon de mondpotenco, gvidata de Adolf Hitler.
  Jam en 1949, la germanoj flugis al la luno. Kaj la 20-an de aprilo 1957 okazis flugo al Marso.
  La nazioj regis la sunsistemon. Kaj tra la tuta mondo estis nun fera, germana ordeno. Je la aĝo de sepdek jaroj, Adolf Hitler iĝis monda imperiestro, dank'al la bonŝanco de Vladimir Putin. Ĉi tio estas fenomena atingo.
  Tiam restas esplori aliajn mondojn, kaj la homaro estas unuigita. Tamen, kompreneble, estas multaj konstruprojektoj de diversaj specoj ĉie en la mondo. Inkluzive de subtera tunelo de Chukotka ĝis Alasko. Sed la 1-an de majo 1959 Adolf Hitler kraŝis en aviadilo. Kaj finiĝis la fantazia regado de la anoncisto. Ŝajne Putin, kun sia fenomena bonŝanco, ne estis destinita vivi pli ol sepdek jarojn.
  Sed Hitlero jam havis heredanton. De la nombro da infanoj akiritaj per artefarita fekundigo. Do la dinastio de Adolfo daŭris. Kaj la homaro daŭrigis konstruprojektojn je diversaj niveloj.
  Eĉ en Afriko, vojoj, fervojoj kaj aŭtoj, same kiel multaj urboj, estis konstruitaj. Kaj nigruloj laboris ĉi tie kaj kreskigis la ekonomion de la Malhela Kontinento.
  La homaro disvolviĝis kaj leviĝis. La konstruado de komunismo daŭris, kaj la vivo de homoj pli kaj pli pliboniĝis.
  Post Hitlero, la imperiestro estis regata de sia filo Lupo la Unua. Li estis juna sed saĝa, kaj altigis la homaron al grandaj altoj. Unu el la ideoj estis pliigi la nombron da virinoj kaj eksperimenti pri genoj. Precipe oni decidis pliigi la nombron de inoj, tiel ke ili estis kvinoble pli ol viroj.
  Samtempe, en 1961, la kosmonaŭtoj de la imperio flugis al Venuso, kaj jaron poste al Merkuro. Kelkajn jarojn poste ni vizitis la satelitojn de Jupitero. Ni vizitis ankaŭ aliajn planedojn. Ĝis, en 1980, la plej ekstera planedo en la sunsistemo, Plutono, estis vizitita. Kaj ĝi estis bonega.
  Kaj en la jaro dumil komenciĝis la unua senstela ekspedicio. Sur planedo Tero, krimo preskaŭ malaperis, kaj malsanoj kaj epidemioj estis ĉesigitaj, homoj forgesis pri malsato kaj varmanko. La vivo fariĝis pli bona kaj pli amuza.
  Kaj vera paradizo estis konstruita. Kaj homoj ne batalis inter si. Scienco disvolviĝis rapide. Kaj alportis al homoj feliĉon. Teknologioj ankaŭ disvolviĝis. La ĉefverko de ĉi tio, kompreneble, estas la disko. Ili jam kapablis flugi inter planedoj. Kaj la Krauts ne povis esti haltigitaj.
  En Rusio, gerilo rapide trankviliĝis. Homoj decidis, ke ne ekzistas ŝanco renversi la naziojn kaj ili devas vivi. Kaj la vivo fariĝis pli kaj pli bona. La imperio moviĝis al komunismo. Post la jaro du mil, multaj varoj fariĝis tute liberaj. Ne estis senhejmuloj, ĉiuj havis laboron. Kaj tre belaj domoj estis konstruitaj. Kaj ĉiuj havis aŭtojn, kaj ĉiuj havis senpagan Interreton, kaj multe pli.
  La vivo leviĝis. Homoj sentis sin bone. Kaj ĉiu iom post iom alkutimiĝis al esti ununura imperio. Kaj asimilado daŭris.
  Rusoj kaj aliaj slavoj ricevis egalajn rajtojn kun la germanoj. Kaj aliaj nacioj vivis bone sub nazia regado.
  Tiuj, kiuj ne batalis, ne estis partianoj, vivis digne. La germanoj ne faris punajn agojn sen kialo.
  Kaj efektive, tuj kiam ni forigis la partizanojn, la subpremoj tuj ĉesis.
  La okuppolitiko estis fleksebla. Ekzistis kaj aŭtonomio kaj la uzo de loka personaro. Kaj en 2020, ĉiuj homoj sur la planedo Tero ricevis civitanecon kaj jura egaleco finfine estis establita.
  Ĝis tiu tempo la scienco tiom evoluis, ke la maljuneco estis venkita, kaj ĉiuj fariĝis por ĉiam junaj kaj belaj.
  Kaj sur aliaj planedoj de la sunsistemo aperis vilaĝoj de la Tria Reich. Kaj tiel ĝi fariĝis granda en la mondo.
  La knaboj kaj knabinoj en ĉi tiu mondo komencis disvastiĝi tra la galaksio. Virtuala realeco jam aperis en la Hypernet-matrico, kaj multe da ĉio mirinda kaj juna kaj bela. Jam eblis reprodukti ion ajn.
  La Imperio de la Tria Reich iĝis imperio de grandaj eblecoj kaj konkeris la universon.
  Kaj estis kvinoble pli da virinoj ol viroj. Kaj ili ĉiuj estas belaj, junaj knabinoj, kaj la viroj estas junuloj, kiuj ne bezonas razi la barbon. Fakte, barbo estas nur primitiva, besta atavismo.
  Kaj en virtuala realeco tiaj interesaj ludoj furiozas kaj brulas.
  Unu el ĉi tiuj ĉiopovaj Kreintoj de la Universo, Friedrich Sfero, ĵus organizis la plej bonegan "distradon".
  Nome, spaca batalo. Unuflanke liaj trupoj reprezentantaj Fieran Germanujon, aliflanke, la stelarmeo de iu ajn amiko, la sama ĉiopova kreinto de la universo Harlequinade - Terura Germanio. Ĉi tio signifas, ke ĉar ĉiopovaj homoj batalas, ĝi estos amuza kaj mojosa, ĝis la punkto de neeblo.
  La teno de la armeo de Grozna Germanio neforgeseble ŝrumpis. Hiperplasmaj brakumoj provis pli forte kunpremi la potencan malamikon el Fiera Germanio. Milionoj kaj milionoj da stelŝipoj trovis siajn mortojn ĉi tie. Ofte heroa, kaj foje ridinda. Ili mortis, kun rideto sur la lipoj, esperante resurekti ĝustatempe. Kvankam ĝi aspektis tre timige... La flulinia gutoforma koloso brilas per speciala lumo, kiu maĉas la kampojn de spaco kaj vakuo. Flamoj rapidas tra la koridoroj kaj ventolaj ŝaktoj de la kosmoŝipo. Milionoj da vivantaj soldatoj, kaj homaj kaj reprezentantoj de aliaj rasoj, kun miliardoj da robotoj surŝipe, provas eviti la tute konsumantan varmecon. Preskaŭ ĉiuj batalantaj homoj estas belaj knabinoj, pentritaj per ellaboritaj, avangardaj stilaj hararoj, kvazaŭ ili estus kolektitaj ne por brutala batalo, sed por imperia maskobalo. Unu el la hararanĝo de la knabinoj en formo de ventomuelejo kun klingoj en formo de pavoflugiloj ekbrulis, kaj ŝi kriegis korŝire. La doloro estas neimageble terura kaj la skalpo laŭvorte ŝiras. La klingoj de la muelejo eliĝas kaj tiam turniĝas en naŭ-orda vortico de kinespacaj kurbecoj.
  Sed la orkoj kaj elfoj muĝas precipe minace por ili, ĝi vere ne povus esti pli koŝmaro; Aŭ ĉi tio estas la rikanta vizaĝo de peka spirito alvokita de nekrofila sorĉisto el la plej malaltaj profundoj de la submondo, aŭ lumo dancanta tra la kajutoj kaj fleksanta la kanonojn de pafiloj en la formo de terura, ege kolera predanto. Kaj povas esti pli malbona, kio estas superreala en la desegno de detrua kaj brulanta substanco.
  Kaj ĉio ĉi estas sur la skalo de stelŝipo, kies grandeco ne estas pli malalta ol Merkuro... Tamen, laŭ la normoj de la kreinto de la universo, ne tiom. La kreinto de tia tute materia realaĵo mem decidis plene amuziĝi.
  Sfero Friedrich Katastrofov sentis eksciton kaj samtempe kontenton: unu nulo en lia favoro. La juna kreinto-finisto faris U-turniĝon, moviĝante for de la trabo de magoplasmo kaj, al la sono de kraketado de gravi-nukleaj radioj skuantaj la vakuon, ponardis alian magoleton en la dorson. Ne estas facile eniri, la batalveturiloj galopas kiel la hufoj de ĉevaloj metitaj en galopon, kaj eĉ movitaj de la shaitan kiu kolektis la tutan potencon de la submondo. Kaj neniuj leĝoj de fiziko kaj kosmologio konataj al postiĝintaj homoj de la pasinteco. La koncepto de inercio estas nur laŭ peto de la kreinto.
  Nun (Konsistante el Hiper-princeps-mago-plasmo de tia speco de materio nekomprenebla por homa percepto, tiam vi povas preni ajnan formon kaj modifon de ekzisto, ŝanĝante grandecojn de la kerno de fotono, kiam vi libere metas la tutan universon de bilionoj da parsekoj en diametro en la manplato!) Sfero elektis enkorpigi la korpon de biologie modifita knabo, kiu estis trejnita en la potenca kaj teknologie progresinta imperio de Fiera Rusujo, eĉ kiam li maturiĝis kiel embrio en la utero. de inkubatoro-komputilo.
  Ekde la momento de koncipiĝo, trejnado komenciĝis en dormo, interrompita de dolorimpulsoj, en speciala, kosma milito. Kaj ankoraŭ estis eraroj, ĉar la trajektorioj de la magoletoj, sen inercio, estis tute neantaŭvideblaj. Sed Sfero ne havas kompleksojn pri tio. Li intence limigis siajn kapablojn por igi ilin pli interesaj. Ja Fiera Germanujo, disvastigita sur miliardoj da galaksioj kaj kvadriliono da loĝataj mondoj, estas kreaĵo - kompreneble, de virtuala matrico. Kaj la ludo de spaca milito devas obei la regulojn. Por ke tute ne estu kaoso. La knabo estas la kreinto. pafis tri pliajn, maltrafante dufoje. Magomulsoj de fabele dezajnitaj armilsistemoj tratranĉis la vakuon kaj eĉ devigis ĝin senŝeliĝi, kiel tranĉaĵoj de mielfromaĝo, sur alia nivelo de la universo. Ĉi tie Sfero denove plonĝis en la truon en la spaco, irante en atakreĝimon. Samtempe, la Knabo-Kreinto elektis la momenton por ke li ne povu esti registrita per cibernetikaj gvatsistemoj, kiuj provizas kompletan superrigardon de la ĉirkaŭa spaco de Magolet de diversaj modifoj.
  - La kinesisfotona magomatrix sorbas! - La knabo Kreinto diris filozofie, pafante alian batalanton kaj evitante la frapajn tentaklojn de la princeps-plasmo.
  La armeo de Julio Cezaro, al kiu Sphero Frederick konfidis ĝeneralan komandon, daŭre puŝis reen, profitante sian nombra supereco, dum daŭre farante malsukcesajn provojn envolvi ĝin de la flankoj. La protektito de Harlequinade Hanibalo disigis pli kaj pli da trupoj, provante etendi la grandegan flotemon sub sia komando super pluraj parsekoj (parseko estas la distanco, kiun lumradio vojaĝas en du jaroj kaj duono). La denseco de trupformacioj malpliiĝis, kaj la rolo de individua kapablo pliiĝis. Ĉi tie ambaŭ flankoj pruvis indaj, montrante aerakrobatikon kaj la arton de manovro. Sed la perdoj estis kolosaj pli ol unu miliono da stelŝipoj estis jam bruligitaj en la avida torĉo de neniigo;
  Sfero subite ŝanĝis la areon de la batalo kaj trovis sin apud la plej belega knabino. La knaba kreinto kaj Valentina premis unu la alian la manojn, la aliaj knaboj kaj multe pli multaj knabinoj palpebrumis unu al la alia. Ili celis la bateriojn kaj malfermis uraganan hiperplasman tornadon sur boatoj, unu-sidlokaj magoletoj, batalantoj, brigantinoj, destrojeroj, destrojeroj kaj aliaj malgrandaj ŝipoj. Sphero venke ekbrilis siajn okulojn.
  La ĝenerala nivelo de trejnado de la batalantoj kiuj estis trejnitaj por milito, eĉ kiam ili flosis kiel embrioj en speco de nutra medio, estis tre alta. Sed ili ne ĉiam venis el multaj fendoj kaj vakuaj kolapsoj. En respondo, la malamiko pafis sian senkompatan fajron, kiu eĉ havis personan matricon. Fluo de hiperplasmo, brulanta tra la malfortigita matrica protekto kaj duonspaca kampo, trapikis la kirason. Jen ĝi estas, la magia spaco, ne povante elteni ĝin, krakis, multkolora fluo de ultrafajro falis sur la pafantan paro. Sphero tuj brulis (estas nur super terura sento kiam la karno estas neniigita!), la brako de la kunulo de la knabino malaperis ĝis ŝia ŝultro, ŝia kruro ĝis sia genuo, ŝia torso ĝis ŝiaj ripoj. La belulino kriegis kaj retiriĝis. Valentina ordonis.
  - Ebligu ciberregeneradon.
  La korpo de la knabino (kiel tiu de aliaj homoj) delonge ne estis proteino. Ĉi tio estas speciala karno kun hiperplasmaj inkludoj, dum la homoj mem estas funkciigitaj per superenergio. Do la karno, vundite, komencis malrapide kreski. Relative malrapide, la procezo mem estas videbla al la nuda okulo, la rapideco de histokresko estas 0,9 centimetroj por sekundo. Sed la furioza batalo estis tre mallongdaŭra la kiraso estis bruligita en pluraj pliaj lokoj. Du pafiloj vaporiĝis, ses soldatoj mortis, unu junulo estis duonbruligita, kaj knabino provizore perdis la skalpon kaj fingrojn. Sfero, ridante, revenis, dirante, kiom vi atingis venkante la portanton de la kreinto de la universo? Mirakle, ni sukcesis eviti la detonacion de la obusoj. Sed la damaĝo estas kolosa, la aero sifonas, ekflamas en la vakuon. Tamen, la infanoj respondas digne. Sfero mem pafis filigranan pafon ekstermane, batante senkonscie triloĝan atakaviadilon. Valentina, la lango plilongigita, lekis la ulon sur la lipoj.
  - Megakvazaro!
  - Ni havu hiperanionigan (superdetruan) plasman erupcion! - bojis la juna Kreinto de la universo.
  Du magoletoj estis malflugigitaj per aliaj pafiloj, kaj tri pafgvatturetoj estis malflugigitaj sur la destrojero. Sed ĝuste en tiu momento la misilkrozŝipo direktis siajn pafilojn al ili. La knabo-kreinto, ne sen plezuro kaj emocio, sentis la spiron de morto en sia vizaĝo. Maljunulino kun falĉilo minacis malbonan gigantan grandecon, kaj kapitano Sfero donis la ordonon.
  - Fleksebla retiriĝo! Movu kiel serpento, tra la erinaco!
  La baterio rapidis reen, sed iom malfrue. Ŝajnis, ke la vakuo doloras pro doloro, kaj trabalis hiperplasma ventego. Terura bato de graviplasmo trafis la kuirilaron. Kvin pafiloj kaj dek du ŝipanoj tuj montriĝis tute vaporigitaj. Sfero kaj la aliaj knabinoj estis reĵetitaj de gravita ondo. La Knabo-Kreinto alflugis, trafante sian kapon en la abson de la atletike konstruita, sed samtempe ege gracia Valentina. Kaj ĉi tio estas malfacila kiam la karno, en kiu vi devis rami, ne estas proteino:
  - Ve, vi estas pulsar-kolapsa truo! - murmuris Sfero. Kaj li rikanis kiam elfluo de hiperelektro trakuris lin.
  Grandaj fendoj trakuris la kirason. Ili tranĉas kiel interkrutejoj tra la purpura surfaco de la metalo, pli ol milionoble pli fortika ol titanio. Kia kolosa potenco estas kaŝita en hiperplasmo aŭ ĝia eĉ pli progresinta vario, princeps-plasmo, kapabla movi stelojn kaj estingi kvazarojn. Sed ĉi tio estas nur la sesa, sepa kaj tiel plu stato de la materio. Tuta oceano de hiperplasmo povas esti akirita de iu ajn molekulo. Teorie (ĉi tio ankoraŭ ne disponeblas por homoj), unu elementa partiklo reproduktos la tutan universon. Aŭ detruu! Ĉi tiuj estas la kvazaŭ-diaj kapabloj de hiperplasmo.
  La baterio glitas laŭ la fleksebla kolapso vibranta en kinesisspace, la soldato estas premita malsupren de la malfortigita forto de inercio. Tiam la risorto estas liberigita, kaj la kuirilaro denove malfermas fajron nur en malsama punkto en la spaco.
  Friedrich Sfero ordonas:
  - Trafu per mallarĝa trabo, ŝanĝu la pafilojn al koncentrita ramrod-reĝimo.
  Ĉar la komputiloj estas malŝaltitaj, ĉi tio devas esti farita permane. Reguli la provizon de hiperplasmo uzante la tamburon. Sed fari ion tian eĉ ne estas facila, kio savas nin estas, ke la trejna programo ankaŭ antaŭvidas ĉi tiun forton. Knaboj kaj knabinoj traktas ĉi tiun problemon en aŭtomata reĝimo. Sfero Friedrich celas misilŝipon, pafante kun iometa antaŭeco. Aŭdiĝas la plej maldika grincado de la detruita vakuo, la boato disŝiras. Juĝante laŭ la potenco de la eksplodo, la municiodetonacio okazas. La lumpunkto detruas la aŭton. La magoleto ankaŭ estis detruita; la knabino reproduktis la precizan pafon.
  La flugiloj forflugas aparte, kaj samtempe la flamanta vosto turniĝas en la vakuo.
  La malamikbrigantino ricevas kroman difekton, sed respondas per masivaj salvoj. Tra la fendo penetras rivereto, forĵetante la knabinon, elmontrante orkolorajn mamojn kun cinabrkoloraj cicoj, kiuj eligas lumineskon.
  Sphero krias pro ĝojo:
  - Vi vidas, kiel malvarme estas! Ĉernodirno!
  Valentina vangofrapis la ĉiopovan ulon sur lian haŭtkovritan genuon de Magoplastik:
  - Princeps-kvasar! Pulsa elipso! Levu vian kavaliran mason pli alte!
  La gutoforma brigantino hardis per salvoj. Dniaj rosgutoj de hiperplasmo estis ŝprucigitaj tra la batalspaco.
  Friedrich Sfero fajfis:
  - Donu al mi fotonon, en la disfalon de la abismo!
  De la flanko eliris fregato, kaj samtempe eksplodis la najbara baterio. Ŝajnas, ke la uloj estis malfeliĉaj, ili trafis pezan raketon aŭ Vibrokampon, kiu pulverigis la plej daŭran metalon.
  La knabo provis tordi la platformon por postvivi tian atakon. Sed la kontraŭuloj estas ankaŭ altklasaj profesiuloj, kiuj diplomiĝis preskaŭ en la sama lernejo. La kreinto de Harlequinade ankaŭ ne estas skamisto en la Kreado de Civilizoj!
  La tempropreonkanono estis detruita. Ĝi estis dividita en amason da brilantaj partoj. La knabino kaj la Kreinto-knabo servanta la armilon estis forĵetitaj kvazaŭ trafitaj de vesperto. Ili kraŝis en la kirason kun kolosa akcelo, iomete difektis ĝin, kaj mem estis tre platigitaj, tremante pro ŝoko kun siaj tre elastaj kaj daŭraj korpoj. Tiam ili komencis senŝeligi la pezan tegaĵon, donante normalan formon al siaj belaj figuroj, reliefigitaj kiel statuoj de antikvaj dioj.
  Sfero sentis malvarmon en la malsupra ventro. La denseco de la plasma erupcio de la malamiko intensiĝis, ŝajnis ke freŝaj fortoj estis tiritaj en la batalon. Ekzemple, la ultra-batalŝipo mem estas la grandeco de deca asteroido, kaj la formo de masiva ponardo, kovrita per emitiloj, elsendis tutan riĉan ŝablonon de hiperplasmaj jetoj. Kurba substanco, tordita en formo de hibrido de nesta pupo kaj akordiono, falis sur la krozŝipon de Fiera Germanio. Aliaj fluoj de neniigo disbatis kvar larmo-formajn artileriplatformojn.
  Sfero vaporigis sian dekstran kruron ĝis la genuo, kaj sen atendi, ke ĝi nature kreskos, li tuj kreskigis al si membron.
  Julio Cezaro, malgraŭ sia tuta talento, estis perdanta la batalon, la nombra supereco, kun proksimume egala teknologio, estis sur la flanko de la malamiko; La nura afero por fari en tia malfacila situacio estis retiriĝi, evitante ĉirkaŭiĝadon. Sphero, sen konscienco, aŭskultis per la princeps-konekto la ordonojn donitajn al la robotoj. Ili sonis senlima optimismo, soifo je rapida venko. La fregato de Julio Cezaro ricevis plurajn damaĝojn kaj ĝia rapideco malpliiĝis. Sfero eksentis furioza, la potenco, kiun li kreis, ŝajnis perdiĝanta, li bezonis detrui kiel eble plej multajn malamikojn. Tio estas, li havas elekton aŭ venki aŭ morti. Kvankam estas evidente ke la detruo de pluraj Magolet; ŝanĝos preskaŭ nenion, sed ĉi tio estas preskaŭ tiu senekzempla heroeco de individuoj, kiu formiĝas en rivereton, kiu dispremas ajnan obstaklon. La knabo, uzante la memoron de la portanto, kaj fakte sian propran kreaĵon (Kiel li sukcesas stampi personecojn kaj tiajn strukture kompleksajn aferojn estas aparta demando!) rapide memoris tion, kio estis borita en lin dum multaj trejnaj sesioj. Vi devas eviti esti rimarkita kaj resti en la ĝeneralaj vicoj de robotoj. Estas multe pli malfacile eniri ĉi tiun manieron, sed la verŝajneco de ekspozicio estas multe pli malalta. Sed aliflanke, ĉu li havas la rajton eksidi en ĉi tiu kritika momento? Post ĉio, soldato devas: zorgi pri konservado de vivo, punkto du: ekstermi kiel eble plej multajn malamikojn. En kazo de kontraŭdiro, ĉi tio estas la tradicio, fari elekton favore al la dua solvo. Ĉi tiuj estas la usonanoj de la malnova tempo: ili pensas pli pri savo de sia propra haŭto. Tial la jankioj perdis, kaj krome ilia propagando estas malforta. Al ŝi mankis tuteco kaj inkluziveco. Se ni memoras la antikvan historion de la Tero: en tiuj tempoj, kiam la homaro estis katenita al unu planedo. Terure dividita mondo, necesis kolekti ĉiujn naciojn kaj popolojn en ununuran pugnon. Pluraj imperioj postulis ĝin. Unue, Usono, Ĉinio, la Islama Societo. La mondo fariĝis multpolusa kaj laŭvorte disŝirita, la nombro de sendependaj ŝtatoj kreskis, la separismo de malgrandaj nacioj fariĝis obsedo. Komuna hejmo La tero ekbrulis, la homaro laŭvorte falis en la abismon! En pli fruaj tempoj, ekzistis potencaj regantoj kiuj volis unuigi la homaron. Ĉi tiu estas, antaŭ ĉio, Aleksandro la Granda, unu el la plej elstaraj komandantoj de ĉiuj tempoj kaj popoloj. Li estis nevenkebla, sed la providenco volis doni al li tro mallongan vivon. Kaj tial li havis konsiderindajn ŝancojn, li konstruis internacian imperion, alportante altan helenan kulturon al Azio. Eĉ Kartago kaj antikva Romo sendis grandan omaĝon al la makedono, la plej elstara slavo, de la antikva epoko! Antaŭ Aleksandro, Granda Persujo sub pluraj reĝoj (precipe Ciro) atingis seriozajn konkerojn, de Hindio ĝis Egiptujo, sed la doktrino: ekzistas unu reganto por la tuta mondo, li estis la unua kiu prezentis! En Romo, Julio Cezaro postulis la rolon de mondreganto, sed lia vivo ne estis sufiĉe longa. Post Cezaro, inter la imperiestroj ne estis sufiĉe fortaj komandantoj. La dia Aŭgusteno estis malsane kaj korpe malforta, la karisma Nerono estis ĝenerale terura. La plej famaj regantoj, Diolectanus kaj Konstantino, batalis pli por konservi la status quo, sen pensi pri seriozaj konkeroj. Estis aliaj generaloj, post la falo de Romo. El tiuj, la plej elstaraj personecoj estas: Ĝingis-Ĥano, Tamerlano, Napoleono, Adolf Hitler, Stalin. Ĝingis-Ĥano estis tre sukcesa. Li konkeris preskaŭ la tutan Ĉinion, Afganion, Ĥorezmon, kaj progresintaj taĉmentoj atingis Ancient Rus. Li havis bonegajn ŝancojn venki neniu povis rezisti la ĉiam kreskantajn trupojn de tiu ruza kaj lerta komandanto; Sed eĉ lia sufiĉe longa vivo laŭ la normoj de la Mezepoko ne sufiĉis por mondkonkero. Ĝingis-Ĥano fondis dinastion, sed ekzistis neniu tiel granda kiel li, kapabla kunigi ĉiujn nomadojn. Same kiel Tamerlano. Venko post venko, grandega imperio, kaj disigo, la detruo de Timurat, kverelado inter filoj kaj nepoj. Kaj ne estis inda posteulo. Napoleono kaj Hitler, konkerinte Eŭropon, rompis la dorson kontraŭ Rusio. Bedaŭrinde Rusio mem ne sukcesis atingi mondregadon. Vere granda reganto estis Stalino, kiu transformis analfabetan landon promenantan en bastŝuoj en potencan industrian potencon.
  Kaj tiam, en la dudekunua jarcento, potenco unue super Germanio, kaj poste super la mondo, estis akirita de mistera paro posedanta nekredeblan hiper-intelektan potencon.
  Ili kreis la plej novajn princeps-magiajn armilojn, kaj la homaro iom post iom evoluis al stato de virtuala ĉiopovo.
  Sed milito estas milito, precipe spaca milito, kie miskalkuloj kaj viktimoj estas neeviteblaj. La militisto Friedrich Sfero, kiu decidis riski, estis bonŝanca ĝis nun li sukcesis neniigi kvar batalveturilojn sen altiri atenton al si;
  - Estos betulkaĉo por la eta homoj! Aŭ pli ĝuste princeps-plasmo!
  Jes, tiajn interesajn ludojn ludas civitanoj de la Imperio de la Tria Reich, konkerante la universon.
  Kaj kiel ĉio ĉi finiĝos kaj ĝis kiaj altoj de ĉiopovo povas atingi la homaro, eĉ senpova imago.
  
  
  COG KAJ PUNTO KAJ LA TRIA REĜO
  En la Dua Mondmilito, la viktimoj intervenis. En ĉi tiu kazo, la mallongaj projektistoj estas Vintik kaj Shpuntik. Moviĝante, ili alvenis en Berlino. Nu, ĉar ili nenion sciis pri politiko kaj planedo Tero, ili ŝanĝis al la servo de la germanoj. Kaj ili estas bonegaj teknikistoj. Kaj ili partoprenis en la evoluo de la Pantero. Inĝeniaj projektistoj faris la turon mallarĝa kaj malgranda, pli bone protektita, sed pli malpeza. La motoro kaj dissendo estis metitaj en unu unuon, kaj la rapidumujo situis sur la motoro mem. La ĉasio ankaŭ fariĝis pli simpla kaj pli malpeza ol en reala historio. Kaj la alteco de la "Pantero" estis nur 1,8 metroj. Kiel rezulto, la 80-mm karena fruntkiraso estis instalita laŭ grandaj anguloj de racia inklino kaj iĝis praktike nepenetrebla. La frunto de la turo estis 120 milimetroj kun deklivoj, kaj la flankoj estis klinitaj sesdek milimetroj. La malforta punkto estis la flankoj de la kareno - nur 40 milimetroj. Sed la korpo estis tre kompakta kaj la supro estis je granda angulo de kliniĝo, kaj 30-mm ŝildoj estis metitaj sur la malsupro por kovri la rulpremilojn. Kaj ĉi tiu tuta beleco pezis nur 26 tunojn, kun motoro de 650 ĉevalfortoj. Kaj la pafilo havis 75 mm 70 EL-barellongon, pafante 15 pafojn je minuto.
  Krome estas ankaŭ bona videbleco kaj optiko.
  Tiu ĉi tanko veturis kun rapideco de 70 kilometroj hore, estis nepenetrebla flanke por malpezaj kanonoj, ĉefe kvardek kvin, kaj kontraŭtankaj fusiloj, prenis tridek kvar fronte de du kilometroj, kaj preskaŭ ne rompiĝis. Kaj preskaŭ ĉiuj kontraŭtankaj armiloj de Sovetunio ne penetris lian frunton.
  Kaj la nova "Pantero" ŝprucis ĉe la Batalo de Kursk. En la sama tempo, ĝi estis pli facile produkti, kaj ĝi postulis preskaŭ duonon de multe da metalo kiel la Pantero en reala historio.
  Kiel rezulto de la uzo de ĉi tiu tanko, la nazioj trarompis la defendojn de la sovetiaj trupoj kaj fermis la vaporkaldronon, preterirante Kursk. Kaj tiel ili kaptis la iniciaton. Kaj surbaze de sia sukceso, ili prenis Voronezh.
  Post kio Hitler ordonis al la trupoj turniĝi suden. Kaj la armeo de trupoj moviĝis al Stalingrado.
  Germanaj tankoj estas ĉe sia plej bona. Kaj teamo de knabinoj batalas sur Pantero, truante tra sovetiaj pafiloj kaj veturiloj.
  La germanoj trarompis al Stalingrado... Sed tio ne estas ĉio. En Afriko, la trupoj de Rommel gajnis serion de venkoj uzante novajn tankojn. La situacio por la aliancanoj estis plimalbonigita per la fakto ke Vintik kaj Shpuntik ankaŭ inventis ĉasaviadilon. Plie, ĝi estas tre malpeza, facile fabrikebla, manovebla kaj facile kontrolebla.
  Kaj la nova aviadilo VSh-162 fariĝis la plej bona maŝino en la aero, kaj multe damaĝis la aliancan aviadon.
  Do la nazioj komencis antaŭeniri en Afriko al Egiptio. Hitler rifuzis preni Stalingradon per ŝtormo kaj maldaŭrigis siajn soldatojn. Sed la Fritz komencis sian ĉefan ofensivon en kromvojo kun sukceso al la Kaspia Maro. Kaj la situacio plimalboniĝis.
  Kaj novaj operacioj sekvis en la nordo. La nazioj atakis Svedion. Kaj post kelkaj tagoj ili devigis ŝin kapitulaci. Kaj ĝi montriĝis mojosa.
  Gerda kaj Charlotte movis la Panteron ĉie en Svedio kaj devigis kaptitajn soldatojn kisi iliajn nudajn piedojn, montrante ilian kolosan klason. Ĉi tiuj knabinoj estas vere bonegaj ĉi tie.
  Multaj viroj de la batalo kapitulacis al ili. Kaj kisis la nudajn plandojn.
  Sed nun ili estis en Svedio, kie jam neĝis kaj malvarme.
  Kaj la germanoj, gviditaj de Rommel, venkis la britojn en Egiptujo. Kaj nun ili trarompis al Mezoriento kaj havas sukceson post sukceso.
  La marŝo de la belaj militistoj ne ĉesis tie... Gerda diris pasie, frotante la nudan piedon sur la metalon:
  - Nu, la Tigro estas, kompreneble, tanko, kiu produktas ĉefverkojn kaj kolosan maŝinon laŭ potenco. Kaj simpla samtempe!
  Charlotte komentis maldiligente:
  - Mi persone preferas "Lev". Ĉar nenio povas trarompi tian aŭton! Kaj ŝi havas pli perfektan formon!
  Magda memoris, kiel oni montris al ili la paradon la 7-an de novembro kaj pepis:
  - Mi ŝatis "Muso", ĝi estas tiel granda! Kaj per du pafiloj samtempe!
  Christina ridis kaj turnis sin en la transportilo:
  - Du pafiloj en unu aŭto - tio estas bonega!
  Gerda svingis la krurojn en la aero kaj komentis:
  - Ĉu estas bone flugi tiel? Ĉu ni baldaŭ atingos Aŭstralion?
  Charlotte balancis la kapon.
  - Ne! Ne baldaŭ! Flugi tien el Svedio kondukas vin preskaŭ tra la tuta terglobo!
  La aviadilo fakte alteriĝis por benzinumi. La knabinoj kuris eksteren. Ili trovis sin en varma Medino, kie la aviadilo faris krizan surteriĝon. Malgraŭ la fino de novembro, la temperaturo ĉi tie estis ĉirkaŭ tridek gradoj. Kaj en Svedio, ĝuste kiam ili estis forirantaj, trafis malvarma ciklono kaj la temperaturo falis al minus tridek.
  La knabinoj kuris kiel eble plej rapide por resti varmaj al la transportŝipo, kaj la frosto mordis la nudajn kalkanojn de la knabinoj. Ne estas facile ne porti ŝuojn principe, precipe dum promenado.
  Sed nun la knabinoj kuris laŭ la varma sablo de Medino. La araboj kun timo rigardis la duonnudajn knabinojn, sed timis fari ajnan agon. Tamen, la germanoj havas tre imponan reputacion. Ili vere perceptas ilin kiel nacion de superhomoj, kaj tial pardonas malgrandajn petolojn. Kiel kiam belulinoj kuras ĉirkaŭe en nur bikino.
  Post malvarma vetero, kiam viaj piedoj konstante malvarmiĝas, kuri sur varma sablo estas tre agrabla. La knabinoj ŝatis ĝin kaj amuziĝis ĵetante sablon unu al la alia.
  Gerda, tiel saltante tra la dezerto, opiniis, ke estas ankoraŭ mirinde vivi en lando, en kiu estas konstanta somero. Kaj kiel bona ĝi estas...
  Suna kaj pura, freŝa aero blovas sur viajn vizaĝojn. Aŭ ne tro freŝa, sed prefere varma dezerta aero.
  Charlotte rimarkis kun rideto:
  - Nun ĉi tiuj landoj apartenas al la Tria Regno. Neniam antaŭe la homaro estis tiel kunigita. Aŭ pli ĝuste, proksimaj, al unueco kiel nun. Kaj ĉio ĉi estas plejparte danke al la genio de la Fuhrer.
  Magda logike notis:
  - Parte ankaŭ ĉar Hitler estis ege bonŝanca. Ekzemple, la britoj falis kiel pizoj. Kaj la vasteco de Afriko ne montriĝis obstaklo. Jes, ĉio estis ĉe nia flanko ĉi tie. Kvankam foje okazis eraroj!
  Kristina respondis:
  - Rilate bonŝancon, ne vere! Ni estis malbonŝancaj, ekzemple, kun la vintro en '41. Alie ili tiam prenus Moskvon. Kaj la milito en la oriento finiĝos. Kaj do ni ankoraŭ devos eltiri la stalinisman dornon.
  Gerda konsentis kun suspiro:
  - Mi supozas, ke mi devos! Domaĝe! Tiom da bonuloj kaj knabinoj mortos!
  Magda nevole kriis kaj diris:
  - Morto... Kiel maljusta vi estas! Kaj foje oni alvenas en la malĝusta tempo!
  Gerda rapidis kontraŭi:
  - Ne foje! Kaj ĉiam estas en la malĝusta tempo! Vi scias, kiel vi volas vivi, kaj kiel vi malvolontas morti!
  Christina logike notis:
  - Ni volas ĉi tion, ĉar ni estas fortaj kaj sanaj. Sed avino, kiu estas centjara kaj en kiu ĉio doloras, verŝajne havas tute alian sintenon al la morto!
  Charlotte balancis la kapon kaj diris kun maltrankvilo:
  - Ho Dio gardu! Dio gardu vin, ke vi iam maljuniĝos!
  Gerda svingis ĝin kaj piedbatis la sablon per sia nuda piedo:
  - Ni ne parolu pri ĉi tio! Se vi ekpensis pri tio, kio estas maljuneco, vi freneziĝos aŭ ruinigos vian vivon!
  Magda provis konsoli la blondan knabinon:
  - Kiam Jesuo venos, ĉiuj mortintoj releviĝos, kaj ĉi tio estos eterna juneco por ĉiam!
  Gerda ridetis kaj diris tenere:
  - Dio gardu!
  Kristina respondis kolere:
  - Sed mi estas principa ateisto. Mi ne kredas je Dio kaj mi ne konsilas vin!
  Gerda levis siajn fortajn, sunbrunigitajn ŝultrojn:
  - Mi ne nomus min forta kredanto, sed... Estas multaj aferoj, kiujn materiistoj kaj ateistoj ne povas klarigi. Inkluzive de la origino de la universo!
  Charlotte, plonĝante en la varman sablon, respondis:
  - Sed mi pli ŝatas la ideon - multaj dioj. Ke ili, ĉi tiuj Demiurgaj Dioj, kolektive kreis la universon kaj la Teron. Tiam estis lukto inter ili, kiu kaŭzis kataklismojn kaj naturajn katastrofojn. Jen kial ĉiaj malfeliĉoj okazis. La lukto de la dioj estigas militojn inter homoj!
  Gerda respondis memfide:
  - Sed la Germana Dio ĉiam venkas!
  Charlotte balancis la kapon.
  - Tio ne okazis dum la unua mondmilito. Kvankam ni estis proksimaj al venko!
  Kristina vigle kapjesis:
  - Jen ĝi! Necesis provizore oferi Orientan Prusion, sed ne retiri trupojn de la Okcidenta Fronto. Tiam ili ĉirkaŭus kaj prenus Parizon. Francio kapitulacas... Ja ĝi estas venkita. Kaj plue... Mi pensas, se Britio montrus obstinecon, ni povus ataki ĝin kune kun Italio, Turkio kaj Japanio. Kaj ili dispremus ĝin per submarŝipoj kaj kuna agado de la flotoj!
  Magda notis:
  - Vi forgesis pri Rusio!
  Kristina korektis sin:
  - Mi nenion forgesis! Rusio estintus venkita post la kapitulaco de Francio. Cetere, caro Nikolao la 2-a ne estas Stalino. La monarĥo de Rusio estus farinta rapidan pacon kun ni, suferinte malvenkon. Kaj ni farus... Resume, Rusio dum cara tempo estis eĉ pli malforta ol komunista Rusio!
  Charlotte ridis.
  - Tiel estas! Sed, kompreneble, ni maltrafis la ŝancon tiam. Adolf Hitler montriĝis pli inteligenta. Li finis ne-agresan pakton kun Stalin, kaj venkis siajn malamikojn peco post peco. Ĉi tio estas politika saĝo!
  Christina notis:
  - Eĉ pli logike estus fini Britujon, kaj nur tiam ataki Sovetunion!
  Charlotte diris kun rideto:
  - Mi konsentas pri tio!
  Gerda, male, kontraŭis:
  - Se ni ne estus atakintaj Sovetujon en 1941, kaj ne venkintus la ruĝarmeajn unuojn, kiuj estis nepreparitaj por defenda milito, ili povus ataki nin, kiam ni sturmis Brition. Do ni ne havis alian elekton!
  Magda levis la ŝultrojn:
  - Stalin estas zorgema politikisto! Li eble ne riskus tian aventuron!
  Gerda racie rimarkis:
  - Prefere, estas granda vetludo de Stalin doni al ni la ŝancon disbati Brition. En ĉi tiu kazo, superaj fortoj falus sur lin. Kaj ni enterigus ĝin. Kaj dum Britio rezistis, Rusio ankoraŭ havis ŝancon kontraŭ ni. Alie, ni devas konfesi, ke niaj malamikoj ne havas ŝancon!
  Charlotte ankaŭ trovis ion por kontraŭi:
  - Ĝis kiam tiaj monstroj kiel Sovetunio kaj Usono estos venkitaj, estas ege antaŭtempe diri, ke la malamiko ne havas ŝancon. Ni faris multon kaj trairis longan vojon, sed... Ni ankoraŭ havas multajn problemojn antaŭen. Ĉi tio estas Aŭstralio nun. Alia mejloŝtono por la germana armeo!
  Gerda respondis memfide:
  - Ankaŭ tion ni trarompos! Mi jam havis du promenojn en Svislando kaj Svedio, sed almenaŭ estas multe pli varme en Aŭstralio.
  Charlotte ridis kaj diris memfide:
  - Mi kredas je nia venko! Simple ne povas esti alie!
  La knabinoj devis ĉesi varmiĝi en la dezerto kaj reiri al la transporto. Reprovizado estis sukcesa. Kaj al la knabinoj aliĝis iliaj malnovaj amikoj el la bataliono Tigresa.
  La knabinoj de ĉi tiu virina taĉmento ĉasis malplenajn Muĝahidojn. Kiuj tamen estis malmultaj. Kaj nun ili feliĉe ekiris por konkeri Aŭstralion. Alia kontinento tiel dezirinda por la Germana Armeo.
  Germanio kolektis fortojn por la salto kaj prepariĝis por alteriĝi.
  Margareta renkontis malnovajn konatojn Christina kaj Gerda kun respekto. Post ĉio, ne ĉiuj povas ricevi diamantojn por la Kavalira Kruco! Post tiu firmao, la knabinoj laŭsupoze estis senditaj por fekundigo kaj al speciala tendaro por naskado de idoj. Do en la rusa kompanio, ili eble ne havas tempon por partopreni.
  La belulinoj tamen aspektis gajaj kaj batalemaj. Mi ne plu volis dormi kaj la knabinoj, ŝlositaj en aparta kajuto, babilis.
  Magda, sidante sur leda seĝo, komentis:
  - Paganismo, malgra sia tuta ekstera logiko, ankau ne povas respondi multajn demandojn. Ekzemple, de kie venis la multnombraj demiurgaj dioj?
  Charlotte ridis kaj rebatis:
  - Same kiel monoteismo ne kapablas respondi la demandon, de kie venis la sola Dio, kiu kreis la Universon?
  Magda levis la ŝultrojn:
  - Jen demando kiel diri... Per la fido ni akceptas kiel aksiomon, ke Dio Ĉiopova ĉiam ekzistis. Kaj ĉi tio estas aksiomo, kiu ne postulas pruvon.
  Kristina komentis, balancante la kapon:
  - Ne eblas imagi ion, kio ekzistas eterne, kaj estas senlime forta, kaj senlime saĝa. Ĉi tio spitas logikon. Kiel ni vidas sur la Tero, la simpla estigas la komplekson, kaj ni observas evoluon. Kaj tiam de la pli kompleksa venis la simpla. Kiu kontraŭdiras observitan realecon.
  Ekzemple, la homaro fariĝas pli kompleksa, ne simpligita! Kaj ni tute ne degradas, sed male, ni iĝas pli perfektaj!
  Charlotte ridis kaj rimarkis:
  - Logika! La evoluo de la dioj kondukas al la kreado de la ĉiopova Demiurga Dio!
  Magda diris severe:
  - Tia filozofio povas detrui la animon!
  Charlotte mallarĝigis la okulojn kaj ekbalbutis:
  - Sed la demando estas, kia aĝo estas la universo?
  Magda levis siajn fortajn, evoluintajn ŝultrojn:
  - Nekonata! Kaj kial tia demando?
  Charlotte respondis racie:
  - Ĉi tio rilatas al la ribelo de Satano. Satano estas unu el la plej fruaj anĝeloj, se ne la plej fruaj. Kiel ili nomas lin - Filo de la Tagiĝo! Kaj se li ribelis, tiam verŝajne ne pasis tro da tempo ekde lia kreado kaj ribelo. Alie, montriĝas, ke li kondutis trankvile dum tiom da miliardoj da jaroj kaj subite fariĝis malsaĝulo.
  Magda sulkigis la brovojn kaj kukis:
  - Kaj do kio?
  Clever Charlotte rimarkis:
  - Kaj sciencistoj diras, ke nia universo havas miliardojn da jaroj! Necesas tiom da tempo por ke la lumo de la steloj atingas la planedon Tero! Sed laŭ la Biblio, ĝi ne povas esti miliardoj!
  Magda iom pensis kaj respondis:
  - Dio kreis la lumon de la steloj, kiu jam atingis nin. Adamo kaj Eva estis plenkreskuloj, ne beboj. La suno kaj la luno kaj steloj jam brilis por ili. Tio estas, la Sinjoro kreis la mondon en evoluo. Do ĉiuj viaj promesoj pruvas nenion.
  Charlotte rimarkis obstine:
  - Aŭ eble ili pruvas, ke ekzistas multaj dioj? Tiuj dioj, kiuj kreis la universon!
  Magda respondis kun iom da hezito:
  - Nia universo estas pli-malpli unuigita kaj strukturita, kun ĉiuj siaj malregulaĵoj. Kaj la ĉeesto de multaj dioj kondukas al la fakto, ke la universo estus dividita en partojn.
  Charlotte ankaŭ kontraŭis sufiĉe logike:
  - La batalŝipo estas konstruata de tre multaj homoj! Tamen, la ŝirmita estas solida maŝino. Jes, kaj la Universo estas konstruita de multaj demiurgaj dioj, sed tio ne igas la Universon malpli integra!
  Magda etendis sian vizaĝon kaj kuĝis:
  - Kaj tio sonas logike! Sed ĉi tio estas pure homa logiko. Ĝi havas nenion komunan kun Dia potenco, kiu estas nekomprenebla!
  Charlotte ridis.
  - La plej simpla argumento estas, ke la pensoj de la Sinjoro estas nekompreneblaj! Kaj ĉi tio povas esti referita kaj citita en ĉiuj kazoj de la vivo!
  Magda flustris:
  Kaj en ĉiu linio de ĉi tiu branĉo de la Sinjoro,
  Mi vidas la deziron en sonĝoj realigi la idealon...
  Sed strange nia popolo suferas preskaŭ en infero,
  Kaj la despoto de la financo kruele katenis niajn flugilojn!
  Charlotte ridetis.
  - Manĝu bone! Kial vi ne kliniĝas antaŭ la stumpo?
  Magda skuis sian pugnon:
  - Ho vi!
  La knabinoj komencis klare enuiĝi... La konversacio pri religio ne iris bone. Pri kio alia ni povas paroli? La pensoj de la militistoj de la SS-bataliono estis limigitaj.
  Gerda tuŝis tankojn en la interparolo:
  - Nia "Leono" estas simple la enkorpiĝo de la germana spirito! Tiel granda kaj kun pafilo!
  Magda komentis, masaĝante sian jukan plandon per la manoj:
  - Kaj "Muso" estas eĉ pli granda - ĝi signifas pli forta! Kaj lia kiraso estas pli dika! Kaj du pafiloj samtempe!
  Charlotte ekkriis kun ĝojo:
  - Ĉarma museto! Ni muelos ĉiujn en pulvoron!
  Magda prenis ĝin kaj kantis:
  - Ĵurita kaj antikva, la malamiko denove ĵuras! Muelu min, muelu min en pulvoron! Sed la anĝelo ne dormas, kaj ĉio funkcios... Kaj ĉio finiĝos bone! Kaj ĉio finiĝos bone!
  Charlotte sprite rimarkis:
  - Tiuj, kiuj fidas je la helpo de anĝeloj, falas rekte en inferon!
  Magda respondis:
  - Kiu havas diablojn en la kapo, en la estonteco estas nur infero!
  Gerda subite rimarkis:
  - Charlotte kaj mi havis proksiman konaton kun la T-34 kiam ili provis! Kaj vi scias, ĉi tio ne estas la plej malbona tanko sur la Tero!
  La ruĝharulo venene rimarkis:
  - Ne la plej bona, sed... Lia videbleco estas sufiĉe malforta. En la praktiko, estas ege malfacile bati malamikon el tia tanko! Ni devas konfesi ĝin!
  Gerda logike notis:
  - Bonforma kiraso kaj gvattureto. Kvankam "Tigro" -2 kaj "Leono" havos pli bonan flankan protekton.
  Kristina, ĉi tiu ruĝhara malbonulo, rimarkis:
  - "Leono" ankaŭ havas bonan tureton, laŭ la kliniĝo de la frunto. Sed la frunto de la "Tigro"-2 preskaŭ ne estas klinita.
  Gerda respondis:
  - Sed la dikeco de la kiraso estas 180 milimetroj. Ĉi tio kompensas por la pli malgranda folia angulo. Koncerne la turo, la "Leono" rezultis pli bona ol la "Tigro", sed ĉi tio, kompreneble, ne estas la limo. Mi scias, ke niaj projektistoj certe kreos ion pli perfektan.
  Kaj la bela knabino frapis la nudan piedon sur la ŝtaltukon, tiel ke sonis muzika trilo.
  La militistoj enuiĝis. Ili volis ekdormi. Vi eble kaptos ion interesan tie...
  Dume, estas milito en Kaŭkazo. Aldone al la Pantero, la germanoj ankaŭ uzis la Tigro-2. Ankaŭ simila tanko laŭ formo, sed iom pli granda, pli peza kun 88-mm kanono, kaj pli dika kiraso. Kompreneble, pezo de tridek kvin tunoj, pli, sed ankoraŭ ne kritika, povas esti batalita kun malnova motoro de 700 ĉevalfortoj. Tamen, Vintik kaj Shpuntik jam faris motoron kun 1000 ĉevalfortoj. Kaj "Tigro"-2 ankaŭ komencis laŭvorte flugi. La "Leono" aperis, kun eĉ pli dika kiraso, precipe flanke, kaj 105-mm pafiloj.
  Kaj pezante kvardek kvin tunojn, ĝi fariĝis kolosa problemo por la sovetiaj trupoj.
  En la vintro de kvardek tri - kvardek kvar, Kaŭkazo estis kaptita de germanaj trupoj. La milito komencis iri malsame ol la scenaro de Stalin.
  La nazioj konkeris Hindion en marto kaj komencis avanci direkte al Aŭstralio. Kaj samtempe ili rastis Afrikon.
  Stalino ofertis al ili pacon laŭ iuj kondiĉoj. En la printempo de kvardek kvar, kompletiginte la konkeron de Afriko, Hitler akceptis la pacproponon de Stalin.
  La kondiĉoj estis sklavigitaj, inkluzive de la pago de kontribucio kaj la liverado de krudaĵoj kaj aliaj aĵoj al la Tria Reich.
  En la somero de kvardek-kvar, la alteriĝo en Britio okazis, kaj Londono falis en unu semajno. Post kio komenciĝis granda ofensivo kontraŭ Ameriko. Vintik kaj Shpuntik faris novajn submarŝipojn kiuj velis pli rapide ol boatoj kaj gvidis torpedojn per radaro. Kaj ili ne inventis multajn aliajn aferojn.
  La lasera sistemo sur diskedoj fariĝis speciale potenca. Kaj ĝi estis nur bonega.
  Ameriko eltenis ĝis julio 1945 kaj kapitulacis. Alvenis periodo de paco. Provizora estas vera...
  Hitler estis malfeliĉa ke Japanio prenis tro da teritorio. Kaj li simple sopiris al venĝo kaj okupado de la tero.
  Kaj la 20-an de aprilo 1953 komenciĝis la milito kun Japanio. La posteulo de Stalin, Beria, ofertis sian helpon al Hitler.
  La Fuhrer konsentis, en certaj kondiĉoj. Nome, Sovetunio batalas plenforte, sed nur revenas sudan Saĥalenon kaj la Kuril-kreston.
  Beria, kiu daŭre pagis kolosan tributon al Hitler, konsentis pri tiuj kondiĉoj.
  La milito iris malbone por la japanoj de la komenco mem. Iliaj flugaj teleroj, kiuj estis armitaj per laseraj armiloj kaj varmoradioj, estis precipe ĝenaj. Kaj ĉio estis laŭvorte bruligita al cindro kaj degelinta en metalajn ŝrapojn.
  Sovetunio ĵetis en batalon T-54 kaj IS-7 tankojn, kiuj ankaŭ estis pli fortaj ol la japanoj, kaj reagaviadilojn.
  La milito daŭris kvin monatojn kaj finiĝis kun la venko kaj okupo de Japanio. Ĝi montriĝis por resona venko...
  Kaj la tankoskipo de Alenka sur la IS-7 distingiĝis en bataloj. La aŭto funkciis bone kaj kraŝis multajn japanajn mastodontojn.
  Kaj la knabinoj pafis uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj sufiĉe precize.
  Sed ĉi tiuj estas tiel detaloj...
  Sovetunio reakiris la sudon de Saĥaleno kaj la Kuril-kreston. Kaj tiel certigis aŭtoritaton kaj novajn terojn...
  Hitler, dum iom da tempo, rastis la reston de la mondo sub si. Sed Sovetunio estis konstanta okulfrapa por li. La Fuhrer deziris novajn konkerojn kaj heroecon de la Germana Armeo.
  Kaj tiam la 20-an de aprilo 1958 komenciĝis nova granda milito kun atako kontraŭ Moskvo.
  Germanaj knabinoj batalas sur la ĉielo. Albina kaj Alvina.
  Ili malflugigas sovetiajn aviadilojn. La knabinoj estas preskaŭ nudaj, portante nur bikinojn kaj nudpiede. Aviadilaj pafiloj estas celitaj kontraŭ la malamiko.
  Albina trafas sovetian aŭton kaj grincas:
  - Ĉi tio estas ŝoko laŭ nia opinio!
  Alvina ankaŭ tranĉas sovetian jakon kaj aldonas:
  - Por la gloro de nia imperio!
  Kaj inaj militistoj samtempe ankaŭ batalis kaj batalis kun la malamiko. Kaj ili amas torturi homojn.
  Komsomola membro estis torturita. La nuda knabino estis senvestigita kaj batita per vipo. Poste ili bruligis la nudajn piedojn de la komsomolano per varma vergo. Kaj mi devas diri, ke ili ŝatis ĝin.
  Tiam ili rompis la piedfingrojn de la knabino. Kaj la plej ŝika torturo estas ekbruligi la ventron de Venuso per torĉo. Kaj la knabino perdis la konscion pro dolora ŝoko.
  Albina tamen ne trankviliĝis eĉ tie. Ŝi alportis la torĉon al la nuda brusto de la knabino. Kaj ŝi fritis ŝin. Tiam ŝi detranĉis kaj formanĝis la molan viandon, ekkriante:
  - Kiel bongusta ĝi estas!
  Alvina fritis la alian cicon per lumo kaj notis:
  - Jes, ĉi tio estas bonega!
  Kaj la germanaj knabinoj tre ŝatis ĝin.
  Sed ne ĉiuj estas tiaj estaĵoj. Ĉi tie Anastasia Witchakova kaj Akulina Orlova batalas sur la ĉielo, kontraŭ germanaj vulturoj.
  Kaj ili montras sian lertecon kaj saĝon.
  La knabinoj, kompreneble, batalas nudpiede kaj en bikinoj. Kaj ili celas donacojn de morto al la malamiko.
  Kaj ili kantas al si;
  - Gloro al la lando de komunismo,
  Lenin inspiris nin batali...
  La spino de faŝismo estas rompita,
  Ni konstruu novan mondon!
  Anastazio pafis al la malamiko uzante siajn nudajn piedfingrojn, malflugigis germanan aviadilon kaj blasfemis:
  - Por ruĝa komunismo!
  Akulina Orlova lerte batis la malamikon uzante siajn nudajn krurojn, detranĉis lin kaj bojis:
  - Por la venko de la rusa spirito!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe muĝis:
  - Por la Patrujo kaj Stalino!
  Ĉi tio estas tiel malfacila batalo okazanta laŭlonge de la fronto.
  La germanoj certe estas fortaj. Kaj ili antaŭeniras, kvankam malrapide, kun granda damaĝo.
  Knabinoj ankaŭ batalas en la infanterio...
  Komsomolaj knabinoj en nur kalsoneto.
  Ĉi tie Alenka pafas eksplodon de maŝinpafilo, fortranĉante la naziojn kaj batante tutan vicon da batalantoj.
  Tiam li diras:
  - Gloro al Rusujo!
  Anyuta ankaŭ pafas al la malamiko. Li faras tion tre precize kaj klare. Kaj faligas la faŝistojn. Poste li ĵetas obuson per la nudaj piedfingroj, frakasante la nazian tankon kaj knaris:
  - Por Sankta Rus'!
  Alla ankaŭ pafas al la malamikoj. Li faras ĝin tre precize. Per sia nuda kalkano li ĵetas supren la donacon de morto, farante ĝin majstre. La ruĝharulo batas senkonscie la Krauts kaj kriegas:
  -Por la epoko de komunismo!
  Maria ankaŭ pafas al la malamiko. Li falĉas la faŝistojn, kion li faras ege agreseme kaj grincas:
  - Por Rus', nia patrino!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li denove ĵetas granaton. La germana tanko, ricevinte difekton, renversiĝas... Kaj la batalkompleto estas ŝirita.
  Marusya, disbatante la faŝistojn. Kaj per siaj nudaj kalkanoj ŝi ĵetis tutan aron da obusoj kaj diris:
  - Por la granda Patrujo!
  Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie, nur batalantoj de kolosa forto. Do ĉiuj estas ekstermitaj en vico.
  Ĉi tiu estas la batalanta kvin. Kaj kiom da faŝistoj rapidas. Kaj nigraj militistoj partoprenas en la ofensivo. Oni devas diri, ke ili estas ekstreme batalantaj uloj.
  Sed rusaj knabinoj falĉas ilin sen ceremonio.
  Bela bataliono kiam la militistoj estas preskaŭ nudaj. Kaj tiel sunbrunigita kaj ĉokolado.
  Kaj potencaj germanaj maŝinoj Yu-888 estas videblaj sur la ĉielo. Ili faligis bombojn sur sovetiajn poziciojn, disbatante la malamikon. Kaj ili agas kun kolosa efikeco.
  Eve, faligante bombojn, premante sian nudan, rondan kalkanon sur la pedalon. Ĵetante donacojn al sovetiaj urboj, li muĝas:
  - La Tria Regno estas nevenkebla!
  Agatha konsentis kun tio, elsputante donacojn de detruo:
  - Ni jam derompis ĉiujn niajn malamikojn!
  Kaj la nazioj jam fluas ĉirkaŭ Moskvo el diversaj direktoj.
  Tiam Oleg kaj la knabinoj denove eniris la batalon, helpante al Rusio, aŭ pli ĝuste al Sovetunio.
  Jen alia nudpieda knabino, Margarita, aliĝis al ili. Ankaŭ plenkreska virino, la verkisto fariĝis knabino de proksimume dek du jaroj kontraŭ senmorteco kaj plenumas mision.
  Militistoj de la dudekunua jarcento denove interbatalis kun la nazioj de la dudeka.
  La faŝisma bruna imperio havas multajn soldatojn. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Oleg Rybachenko, faligante la naziojn per glavoj, kaj infanterio kaj tankoj, muĝis:
  - Ni neniam cedos!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo!
  Margarita, dispreminte siajn kontraŭulojn, malkovris la dentojn, murmuris:
  - Estas loko en la mondo por heroaj faroj!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nudaj piedoj de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Nataŝa ankaŭ ĵetis siajn nudajn piedfingrojn, murde, kaj hurlis:
  - Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj glavoj trairis la muelejon kontraŭ la nazioj.
  Zoja, distranĉante la malamikojn, kriis:
  - Por nova mendo!
  Kaj pli da kudriloj disiĝis de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kaj en la okuloj kaj en la gorĝoj de naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj fariĝas ferocaj.
  Augustine, faligante blankajn soldatojn kaj tankojn, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj la Takni kaj blankaj batalantoj falas.
  Svetlana hakas la mueliston, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel tranĉitaj garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj grincas:
  - Li venkos por Patrino Rusio!
  Oleg Rybachenko avancas kontraŭ la nazioj. Terminator-knabo hakas brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili disŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rus'!
  Kaj en moviĝo ĝi fortranĉas ĉies kapojn kaj muzelojn.
  Margarita ankaŭ dispremas siajn kontraŭulojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj nur ekbrilas. La nazioj mortas grandnombre. La militisto krias:
  - Al novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenas ĝin kaj tranĉas...
  Amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Sed Natasha estas sur la ofensivo. Li hakas la naziojn kune kun la tankoj, kaj kantas:
  - Rus' estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu tranĉis la gorĝojn de faŝistoj. Jes, ĉi tiu estas knabino.
  Zoya estas sur la ofensivo. Li hakas la brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉi el tubo. Kaj li ĵetas mortigajn kudrilojn per siaj nudaj piedfingroj - li malkonstruas tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Eh, klubeto, ni iru!
  Eh, mia plej ŝatata faros!
  Augustine, faligante la naziojn kaj ekstermante la brunajn soldatojn, krias:
  - Tute vila kaj en besta haŭto,
  Li atakis la tumultpolicon per klabo!
  Kaj se li lanĉas siajn nudajn piedfingrojn al la malamiko, ĝi mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam li grincas:
  - Luphundoj!
  Svetlana estas sur la ofensivo. Li hakas, pecetigas la naziojn. Kun nudaj piedoj li lanĉas mortodonojn ĉe ili.
  Li prizorgas la muelejon per glavoj.
  Disbatis multajn batalantojn kaj kriojn:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa moviĝo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko saltis. La knabo faris kapriolon. Li faligis multajn naziojn per salto.
  Li ĵetis la pinglojn per la nudaj piedfingroj kaj guglis:
  - Gloro al mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Margarita iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malvarmetaj ol la klingoj de muelejo. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  Knabino en sovaĝa atako. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj ĝi saltas supren de tempo al tempo kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove la kudrilo estis ĵetita al ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj poste ankoraŭ deko da pingloj!
  Natasha ankaŭ estas tre mojosa en la ofensivo.
  Kaj li ĵetas per siaj nudaj piedoj, kaj kraĉas el tubo.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi brilas morton! Vi nur devas morti!
  Kaj denove la beleco moviĝas.
  Zoya sturmas la rubojn de naziaj kadavroj. Kaj ankaŭ el ŝiaj nudaj piedoj elflugas bumerangoj de detruo.
  Kaj la brunaj militistoj daŭre falas kaj falas.
  Zoja krias:
  - Nudpieda knabino, ŝi venkos vin!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiuj iras rekte en la gorĝojn de la nazioj.
  Tiam ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta.
  Augustine sur la ofensivo. Detruas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel mirinda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj en la atako, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno muĝas en sovaĝa ekstazo:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto estas sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj.
  Svetlana en batalo. Kaj tiel brilanta kaj batalema. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da murdaj aferoj. Ne homo, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi disiĝas, vi ne povos haltigi ĝin.
  Svetlana kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Do saltu en rondan dancon!
  Via sonĝo realiĝu -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj la movo de la nudpieda knabino fariĝas pli kaj pli furioza.
  La atako de Oleg plirapidiĝas. La knabo batas la naziojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn - disŝirante tankojn kaj aviadilojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Margarita estas sovaĝa knabino en sia agado. Kaj draŝas la malamikojn.
  Do ŝi lanĉis pizon kun eksplodaĵoj per sia nuda kruro. Ĝi eksplodos kaj tuj ĵetos supren cent naziojn kaj dek tankojn.
  La knabino krias:
  - Venko ankoraŭ venos al ni!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la tankaj bareloj flugas en malsamaj direktoj.
  Nataŝa plirapidigis siajn movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj samtempe li krias:
  - Venko atendas la Rusan Imperion.
  Kaj ni ekstermu la naziojn per akcelita rapideco.
  Natasha estas terminatora knabino.
  Li ne pensas halti kaj malrapidigi, kaj tankoj kaj aviadiloj estas pafitaj.
  Zoya estas sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj multaj homoj kun la gorĝo trapikita, amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj kuŝantaj ĉirkaŭe.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi detruas ĉiujn kvazaŭ ĝi estus roboto el hiperplasmo.
  Ĝi jam detruis pli ol cent naziojn. Sed ĉio plirapidiĝas. Kaj ankaŭ la militisto muĝas.
  - Mi estas tiel nevenkebla! La plej mojosa afero en la mondo!
  Kaj denove la beleco atakas.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgusteno kantis:
  -Vi ne kuraĝas kapti nian teron!
  Svetlana ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ĝi ne donas al vi uncon da ripozo. Sovaĝa terminatora knabino.
  Kaj li faligas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj.
  La ses sovaĝiĝis. Estis sovaĝa batalo.
  Oleg Rybachenko revenis en agado. Kaj li antaŭeniras, svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatorknabo prizorgas la muelejon. Mortigitaj nazioj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj.
  La knaba verkisto memoras sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos tunoj da mono!
  Kaj Terminator Boy en nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj Adidas!
  Ĝi montriĝis vere bonega spektaklo. Kaj kiom da nazioj estis mortigitaj? Kaj ili mortigis la plej grandan nombron de la plej grandaj brunaj batalantoj.
  Margarita ankaŭ estas en batalo. Detruas cinamon kaj ŝtalarmeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝokregimento! Ni veturigas ĉiujn en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj tranĉis ĉe la nazioj. La amaso da brunaj batalantoj jam kolapsis.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol pantero! Pruvu, ke vi estas la plej bona!
  Kaj pizo kun potenca eksplodaĵo elflugos el la nuda kalkano de la knabino.
  Kaj li trafos la malamikon.
  Kaj li prenos kaj detruos kelkajn el la malamikoj, tankojn kaj eĉ aviadilojn.
  Kaj Nataŝa estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas siajn kontraŭulojn, kaj ŝi ne lasos neniun malsupren.
  Kiom da nazioj vi jam mortigis?
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas tiel safiroj. Ĉi tiu knabino estas la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ĉiuj ŝiaj partneroj estas ekzekutistoj!
  Nataŝa krias:
  - Mi estas freneza! Estos monpuno por vi!
  Kaj denove la knabino mortigos multajn naziojn per glavoj.
  Zoya moviĝas kaj tranĉis multajn brunajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn naziojn. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Augustine avancas kaj dispremas siajn kontraŭulojn. Kaj samtempe li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi de la ĉerko!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos ilin!
  Kaj tia ruĝharulo... Ŝiaj haroj flirtas en la vento kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte eliras el kolero.
  Svetlana moviĝas. Ĉi tie mi tranĉis multajn kraniojn kaj tankturojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj tiam ĝi kraĉas el la tubo. Tiam li hurlas:
  - Vi infanoj estos mortaj!
  Kaj denove, mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, trafante infanterion kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko saltas kaj saltas.
  Nudpieda knabo elsendas amason da pingloj, faligas tankojn kaj kantas:
  - Ni ekvojaĝu, malfermas grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Li jam aĝas sufiĉe da jaroj, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - Eĉ se la ludo ne sekvas la regulojn, ni trarompu la fratecon!
  Kaj denove, mortigaj kaj frapantaj pingloj forflugis de liaj nudaj piedoj.
  Margarita kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas, ke estos tagiĝo de libereco!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon da pingloj al la nazioj kaj iliaj tankoj, kaj daŭrigis:
  - La mallumo foriros! La rozoj de majo floras!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetis pizon per la nudaj piedfingroj, mil nazioj tuj flugis en la aeron. Jes, la armeo de la bruna, infera imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Nataŝa en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da nazioj mortas kaj aviadiloj kraŝas.
  La knabino uzis ilin per glavoj, kaj lignograjnoj, kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe li muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn nadlojn, trapikante kontraŭulojn.
  Zoya estas en sovaĝa moviĝo. Avancante al la nazioj. Hakas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militisto ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Trabatas kontraŭulojn, kaj poste muĝas:
  - Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj li kuras sovaĝan muelejon kun glavoj, forbalaante tankojn. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro de Aŭgusteno iris sur la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj.
  Kaj se ĝi ŝaltas, tio signifas, ke ĝi ŝaltas.
  Post kio la ruĝharulo prenos ĝin kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj estas en ago kaj tranĉas viandon kaj metalon.
  Svetlana ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas inhibiciojn. Tuj kiam ĝi estas hakita, amaso da kadavroj estas disŝutita, kaj aviadiloj kaj tankoj kuŝas ĉirkaŭe.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj tiam mortiga pizo flugas de ŝi.
  Oleg denove fortranĉos cent naziojn, balaantajn kiel meteoro. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Ĝi estas malgranda en grandeco, sed ĝi estas mortiga...
  Kiel ĝi estos disŝirita en malgrandajn pecojn.
  Terminator-knabo hurlis:
  - La ŝtorma juneco de timigaj maŝinoj!
  Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj tranĉos multajn brunajn batalantojn. Kaj tranĉas grandajn maldensejojn.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj ĝi trafos kun renovigita vigleco.
  Natasha estas eĉ pli kolerega sur la ofensivo. Tiel li draŝas la naziojn. Ne estas tre facile por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kantis:
  - Kuri surloke estas ĝenerala repaciĝo!
  Kaj la militisto deĉenigis tian kaskadon da batoj sur ŝiaj kontraŭuloj.
  Kaj li ĵetas diskojn per siaj nudaj piedoj.
  Ĉi tie mi prizorgis la muelejon. La amaso da brunaj armeestroj forruliĝis kaj la tankoj brulis.
  Ŝi estas batalema belulino. Batu vin per tia flava armado.
  Zoya moviĝas, disbatante ĉiujn. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Trafi kontraŭulojn. Ili trapikas siajn gorĝojn kaj faras ĉerkojn, igas tankojn kaj aviadilojn eksplodi.
  Zoja prenis ĝin kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa kriis pro ĝojo:
  - Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj klingo flugus el ŝiaj nudaj kruroj. Kaj ĝi trafos multajn batalantojn, fortranĉante la gvatturetojn de tankoj.
  Augustine en movado. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Ili flirtas kiel proleta standardo. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas siajn kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita besto!
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj siblis:
  - Ĝi estos taŭrokapo - la batalantoj ne perdos la kapon!
  Kaj tiel ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  Oleg Rybachenko murmuris:
  - Ĝuste kion vi bezonas! Kia knabino!
  Margarita, ĵetante ponardon per sia nuda piedo, derompante la tankan gvattureton, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Augustine volonte konsentis pri tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn ĝismorte!
  Kaj denove, kun siaj nudaj piedfingroj, li lanĉos murdan aferon.
  Svetlana ne estas malsupera al siaj kontraŭuloj en batalo. Ne knabino, sed fini kun tia sorĉistino en la flamoj.
  Kaj kriegas:
  - Kia blua ĉielo!
  Augustine, liberigante la klingon per sia nuda piedo, fortranĉante la gvattureton de la tanko, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana, fortranĉante malamikojn kaj malkonstruante aviadilojn, pepis:
  - Vi ne bezonas tranĉilon por mortigi malsaĝulon...
  Zoja grincis, ĵetante pinglojn per siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj:
  - Vi mensogos al li kiel freneza!
  Nataŝa, hakante la naziojn, aldonis:
  - Kaj faru tion kun li por denaro!
  Kaj la militistoj prenos ĝin kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale, estas multe da ekscito en ili.
  Oleg Rybachenko aspektas tre eleganta en batalo.
  Margarita kantis:
  - La bato estas forta, sed la ulo interesiĝas...
  La knaba geniulo lanĉis ion similan al helikopterhelico per sia piedo. Mi detranĉis kelkajn cent kapojn de la nazioj kaj tankoj, kaj grincis:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino - en plena penetritaj.
  Oleg, dehakante la brunajn soldatojn, glutis:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino vere estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa kantis sur la ofensivo:
  - En sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran bumerangan diskon. Li flugis en arko, malkonstruante multajn naziojn kaj tankturojn.
  Zoya aldonis, daŭrigante la detruon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn kaj aviadilojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ni matu la malamikon!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Aŭgusteno, svingante la krurojn kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gluĝegis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la naziojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun la diskoj flugas de la nudaj piedoj de la militistoj. Viando estas ŝirita kaj tankaj gvatturetoj estas disfaligitaj.
  Kaj denove la hurlado:
  - Neniu venkos nin!
  Nataŝa flugis en la aeron. Ŝi disŝiris siajn kontraŭulojn kaj flugilhavajn vulturojn, kaj eligis:
  - Ni estas lupoj, rostantaj la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Oleg Rybachenko gorgolis:
  - Ho, estas frue, la sekureco donas ĝin!
  Kaj li palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Nataŝa hakis la naziojn kaj kriis:
  - Ne estas ĝojo en nia mondo sen lukto!
  La knabo kontraŭis:
  - Kelkfoje eĉ batali ne estas amuza!
  Nataŝa konsentis:
  - Se vi ne havas la forton, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis kudrilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigis amason da tankoj kaj kantis:
  - Soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por la heroaĵo!
  Post kio Natasha denove tranĉis la malamikojn, disfaligante la turojn de la tankoj.
  Zoya estas tre rapida ŝtelisto. Ŝi lanĉis tutan barelon ĉe la nazioj. Kaj disŝiris kelkajn milojn per unu eksplodo.
  Tiam ŝi knaris:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj la knabino estas en batala ilaro!
  Augustine ankaŭ ne estas malforta en batalo. Tiel li draŝas la naziojn. Kvazaŭ ĝi estus frapita el garbo kun ĉenoj.
  Kaj hakante kontraŭulojn, li kantas:
  - Atentu, ke estos bona,
  Estos torto en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo, kiel fanto-en-kesto.
  Sed kiel Svetlana batalas. Kaj la nazioj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafas, ŝi trafas.
  Sangaj ŝprucoj elflugas el ĝi.
  Svetlana severe rimarkis, kiam ŝprucedoj da metalo flugis el ŝiaj nudaj piedoj, fandante la kraniojn kaj gvatturetojn de tankoj:
  - Gloro al Rusujo, tre gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton al la rusa popolo!
  Do la knabinoj alfrontis la naziojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj liberiĝis de siaj ĉenoj.
  Oleg estas en batalo kaj atakas la naziojn. Li senkompate batas ilin, tratranĉas tankojn kaj krias:
  - Ni estas kiel taŭroj!
  Margarita, disbatante la brunan armeon kaj tratranĉante tankojn, prenis:
  - Ni estas kiel taŭroj!
  Nataŝa prenis ĝin kaj hurlis, faligante la brunajn soldatojn kune kun la tankoj:
  - Vi ne povas mensogi!
  Zoya disŝiris la naziojn kaj grincis:
  - Ne, ne mane!
  Kaj li ankaŭ prenos kaj liberigos la stelon per sia nuda piedo kaj elfinos multajn faŝistojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kriis:
  - Nia televido brulas!
  Kaj mortiga aro da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Zoya, ankaŭ detruanta la naziojn kaj iliajn tankojn, grincis:
  - Nia amikeco estas monolita!
  Kaj denove ĝi estas tiel forte ĵetita, ke cirkloj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tiu knabino estas pura detruo de kontraŭuloj.
  La knabino, kun siaj nudaj piedfingroj, prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj tio kaŭzis eĉ pli da kadavroj.
  Post kio la beleco eliros:
  - Ni ne donos kompaton al la malamiko! Estos kadavro!
  Kaj denove la murdisto forflugas de la nuda kalkano.
  Aŭgusteno ankaŭ sufiĉe logike notis:
  - Ne nur unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede marŝis tra la sangaj flakoj. Kaj ŝi mortigis multajn naziojn.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amaso de murdo!
  Kaj tiam li batas la generalon de Hitler per sia kapo. Li rompos lian kranion kaj donos al li:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Svetlana estas tre furioza en la ofensivo, precipe terenbatante tankojn, grincas:
  - Ne estos kompato por vi!
  Kaj dekduo da pingloj forflugas el ŝiaj nudaj fingroj. Dum ŝi trabatas ĉiun, la aviadiloj kolapsas. Kaj la militisto vere provas dispecigi kaj mortigi.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Bela martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso da nazioj kolapsis.
  Oleg muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas sur la sovaĝa atako. Ne, potenco simple bolas en li, kaj vulkanoj gluglas!
  Margarita en movado. Li disŝiros al ĉiuj stomakoj.
  La knabino tuj elĵetos kvindek kudrilojn per sia piedo. Kaj multaj diversaj specoj de malamikoj estis mortigitaj, tankoj kaj aviadiloj estis batitaj.
  Margarita kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu viajn nazon kaj voston altaj.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino batos kaj krios:
  - La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!
  Natasha estas nur ia terminatoro en batalo. Kaj ŝi muĝis:
  - Banzai! Akiru ĝin rapide!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj ĝi trafas la naziojn kiel najlojn. Kaj ĝi detruos amason da mastodontoj kaj flugilhavaj, inferaj maŝinoj.
  Kia militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Zoya ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis:
  - Nia Patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li frapos la naziojn per triobla muelejo!
  Kaj Aŭgusteno rekriegis:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por siaj amikoj ŝi estas karulo.
  Kaj kiel li prenos kaj ĵetos ĝin per siaj nudaj piedfingroj. Kaj estis multaj militistoj de la bruna imperio, same kiel iliaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre granda batalpotencialo. Ne, estas pli bone ne enmiksi sin sub unu el ĉi tiuj. Kiel la turoj de tankoj, la flugiloj de faŝismaj aviadiloj estas deŝiritaj.
  Augustine siblis:
  - Ni pulvorigos ĉiujn perfidulojn!
  Kaj palpebrumas al siaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom la paco de la morto!
  Svetlana, disbatante siajn malamikojn, diris:
  - Ni mortigos vin per vico!
  Augustine konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj el ŝiaj nudaj piedoj denove flugas la donaco de tuta neniigo! Kaj tiom da tankoj kaj aviadiloj eksplodis en malgrandajn ŝrapojn samtempe.
  Oleg kantis responde:
  - Ĝi estos kompleta banzai!
  Aŭgusteno, disŝirante la naziojn per siaj nudaj manoj, hakante ilin per glavoj kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, detruante tuj tankojn kaj aviadilojn, diris:
  - Mallonge! Mallonge!
  Nataŝa, detruante la brunajn militistojn, grincis:
  - Resume - banzai!
  Kaj ni haku viajn kontraŭulojn kun sovaĝa krueleco.
  Oleg Rybachenko, fortranĉante siajn kontraŭulojn, diris:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj kredu min, la debuto estas tajlanda!
  Kaj denove akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo. Li fortranĉis kaj la gvatturetojn de tankoj kaj la vostojn de aviadiloj.
  Margarita, faligante la militistojn de la bruna imperio kaj la kirason de tankoj, kantis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo?
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercos kun tio -
  Ni disŝiros vin!
  Ni disŝiros vin!
  Ili tiam bone laboris kun la nazioj... Kaj Sovetrusio venkis la brunan imperion dum la ŝtormo de Moskvo.
  La milito ankoraŭ ne finiĝis, sed Sovetunio jam havas ŝancon venki la naziojn mem. Do la ses denove devis interrompi sian bonegan kaj bonegan mision.
  
  UNU USSR INTER LUPOJ
  La ĉesigo estis kaŭzita de suna flamlumo, igante Usonon, Brition, kaj ĝiajn koloniojn mallumiĝi la 22-an de junio 1941. Komence, tio ne precipe influis la kurson de la milito. La germanoj progresis tre kiel en reala historio. La Fuhrer ankaŭ turniĝis suden, kaj Japanio prenis atendan sintenon... Kaj denove, la frosta vintro savis la Ruĝan Armeon de kompleta malvenko kaj permesis al ĝi lanĉi kontraŭofensivon proksime de Moskvo. Dume Japanio kaptis tiujn havaĵojn en la Pacifiko, kiuj antaŭe apartenis al Britio kaj Usono, kaj kiujn pliaj fortoj nun ne povis atingi.
  Sur la orienta fronto printempe kaj somerkomence, la germanoj gajnis kelkajn venkojn kaj komencis sian atakon sur Stalingrado denove. Tamen ĉi tie komenciĝis la diferencoj kun la realo. La foresto de dua fronto permesis al la germanoj transdoni pli da soldatoj de Eŭropo kaj de Libio, lasante nur italajn garnizonojn tie.
  Kaj la ofensivo komenciĝis ne nur kontraŭ Stalingrado, sed ankaŭ kontraŭ Tiĥvin. Kaj ĝi nun estis komandita de Rommel, kiun la Fuhrer alte taksis pro la malvenko de la britoj en Libio kaj la kapto de Tolbuk.
  La unuaj Tiger-tankoj ankaŭ partoprenis en la bataloj. Rommel lanĉis sian atakon dum la nokto kaj sukcesis surprizi la sovetiajn trupojn. La situacio estis plimalbonigita de la fakto ke la germanoj havis avantaĝon en aviado kaj ne malŝparis energion batalante la aliancanojn.
  La piloto Marcel rapide akiris raportojn en la orienta fronto. Reen en junio 1942, li superis la nombron da aviadiloj malflugigitaj je cent kvindek kaj ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj glavoj kaj diamantoj.
  Sed ĉi tio estis nur la komenco de kariero.
  Sur la ĉielo estis ja pli malfacile por la Ruĝa Armeo. Kaj la germanoj povis preni Tiĥvin, kaj poste plurajn pliajn urbojn kaj fortranĉi Leningradon per duobla ringo, denove blokante ĉi tiun urbon.
  La sovetia komando provis trarompi al Leningrado kaj ataki en la centro. Sed ne estis sufiĉe da forto por atingi sukceson en ĉi tiuj areoj.
  La nura konsolo estis ke la nazioj estis blokitaj en Stalingrado, kio donis al ili ŝancon kolekti novajn rezervojn.
  Sed Leningrado restis blokita. Turkio kaj Japanio ankoraŭ ne eniris la militon kaj Sovetunio havis ŝancon turni la tajdon de la batalado. En novembro 1942, sovetiaj soldatoj lanĉis ofensivon ĉe kaj Rĵev kaj Stalingrado.
  Ne eblis atingi sukceson proksime de Rĵev. Sed ĉe Stalingrado la ringo estis fermita. Sed kiel ĝi rezultis por momento. La Tria Regno havis multe pli da rezervoj, kaj Rommel lanĉis ofensivon direkte al Stalingrado de la nordo, kaj Mainstein de la sudo.
  La situacio estis plue plimalbonigita per la neatendita eniro de Japanio en la militon. La samurajo, malgraŭ estado limigita per la batalo en Ĉinio, atakis Vladivostok.
  Hirohito verŝajne timis ke la Tria Regno perdus kaj enirus la militon.
  Krome, Japanio havis sufiĉe da resursoj kaj infanterio por plenskalaj ofensivoj.
  La Ruĝa Armeo estis alpinglita malsupren, kaj Rommel sukcesis trarompi de la nordo ĝis Stalingrado. Mainstein estis provizore maldaŭrigita, sed ricevinte kromajn plifortikigojn kaj subtenon de Paulus, li unuiĝis kun la jam neblokitaj trupoj.
  Tiel, alia ringo ekestis en kiu sovetiaj trupoj sin trovis.
  Post obstina batalado, la plej granda parto de ili estis detruita kaj kaptita. Post kio la germanoj kompletigis la kapton de Stalingrado. Kaj en marto 1943, Turkio ankaŭ eniris la militon. La situacio fariĝis eĉ pli komplika. La germanoj konservis superecon en la aero. Marcel superis la kalkulrezulton de tricent aviadiloj malflugigitaj kaj iĝis la unua germano se temas pri ricevi la duan Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun Oak Leaves Swords and Diamonds.
  En majo, la germanoj lanĉis novan ofensivon, amase uzante novajn tankojn - "Tigro", "Pantero" kaj "Leono". Kaj ili progresis sukcese, kvankam la Ruĝa Armeo prenis potencan defendon. Sed la fortoj jam estis neegalaj, ĉar sovetiaj trupoj batalis sur tri frontoj samtempe - kontraŭ la Tria Regno, ĝiaj satelitoj, Japanio kaj ĝiaj kolonioj, kaj Turkio. La situacio estis plimalbonigita de la tuta milito deklarita de la nazioj, kiu kaŭzis pliiĝon de la produktado de armiloj plurfoje sen bombardado de la aliancanoj. Do la ŝancoj de Sovetunio rapide malpliiĝis!
  Vere, la Krauts progresis malrapide, ĉar ili alfrontis defendon en profundo. Kaj la sovetiaj trupoj, havante sperton, batalis tre kuraĝe. Sed ili ankoraŭ perdis.
  Tamen ili batalis kun granda kuraĝo, kaj kelkaj militistoj montris la plej altan klason. Ekzemple, la tankoskipo de Elizabeto sur la plej ordinara T-34-76 batalas kontraŭ la nazioj.
  Kaj la germanoj malrapide moviĝas al la sovetiaj trupoj, formante kojnon aŭ porkon. La plej peza kaj plej bone protektita Lion-tanko estas antaŭen. Ĝi similas al la Pantero, nur multe pli granda kaj pezas naŭdek tunojn. La fronta kiraso de la kareno estas 150 mm kaj dekliva kiel la T-34, kaj la flankoj estas 82 mm kun deklivoj. La frunto de la gvattureto estas ĝenerale tre forte protektita: 240 mm kun deklivoj, kaj la pli malfortaj flankoj ankaŭ estas 82 mm, kiel la kareno. Kaj la pafilo estas potenca, 105 mm longa, kun longa barelo de 70 EL. Ĉi tio estas tanko kapabla bati de malproksime.
  Elizabeto ŝanĝas la rapidumujon al la supra kun sia nuda piedo.
  Kaj la tridek kvar akiras rapidecon. Senutile pafi al la "Leono" de malproksime kaj vi devas proksimiĝi. Potenca germana maŝino sendas kuglon de mortiga forto. Li rapidas preter. La knabinoj en la tanko gaje ridas kaj movas siajn nudajn piedojn.
  Estas varme en la norda Kaŭkazo fine de majo, kaj belulinoj en bikinoj multe amuzas.
  Elena notas per fajfilo:
  - Nun la faŝisto estos grave piedfrapita en la kornojn!
  Catherine, skuante sian nudan, sunbrunigitan piedon, konsentas:
  - Ni certe batos lin!
  La T-34-76 daŭre akcelas, sed ekstervoja rapideco estas limigita. "Leono" ĝenerale apenaŭ rampas, kaj la pli lertaj "Panteroj" kaj "Tigroj" malrapidiĝas por ne antaŭeniri.
  Sed ĉi tiuj veturiloj ankaŭ estas danĝeraj, precipe la Pantero, kiu kapablas pafi dek kvin pafojn por minuto. Vi povas atendi surprizon de ĉi tiu.
  Efrasia, premante la gason per sia nuda kalkano, krias:
  - Ni batalos laŭ majstraj manieroj!
  La kanono de la Lev-tanko havas gravan malavantaĝon: ĝi pafas nur kvin pafojn je minuto. Ĝenerale, ne la plej sukcesa modelo. La kiras-penetrado estas troa, kaj ne necesas bati de tro granda distanco. "Tigroj" kaj "Panteroj" pafas de du kilometroj de pli granda distanco estas preskaŭ neeble bati la poŝtelefonon kaj malgrandan tridek kvar. Ĉu do indas ekipi la "Leonon" per tia potenca kanono? Aliaj sovetiaj tankoj estas eĉ pli malpezaj, krom la KV-1S, sed ĉi tiu tanko ne havas avantaĝojn en protekto, kaj la veturaj trajtoj estas nur pli malbonaj.
  Elizabeto turnas sian korpon kaj kriegas:
  - Mi enspiras per la brusto, la aero estas larĝa ondo,
  Briletas hele, la stela tapiŝo estas senfina...
  Sentoj ludas, nudpiedaj knabinoj vivas,
  Mi volas ludi en la ĉielo kaj flugi al la suno eterne!
  Ne estas facile trarompi Lev-tankon, eĉ en la flankon. La flankoj de la gvattureto, kiel tiuj de la Pantero, estas klinitaj, kaj la supra parto de la flankoj de la kareno ankaŭ estas. Ĉi tiuj tankoj jam havas tipan "katon" formon, kiu provizas pli bonan protekton pro kliniĝo. Ne kiel la Tigro, preskaŭ kvadrata. Sed la "Tigro" estis evoluigita antaŭ la milito, kaj similis la KV laŭ formo. Sed la "Tigro"-2, pli posta evoluo, ankaŭ estas "kato" forma tanko, kaj baldaŭ ĉi tiu tanko ankaŭ ekproduktiĝos. Ankaŭ estas preskaŭ neeble bati la "Leonon" surŝipe. Nur la malsupra parto de la kareno ne havas kirasan deklivon, sed ĝi estas kovrita per ruloj. Tio estas, vi devas trarompi proksime kaj atingi ĝuste inter la ruloj.
  Do la tasko por knabinoj estas malfacila. Krome, la tridek kvar skuas tiom en moviĝo, ke estas preskaŭ neeble pafi precize.
  Elizabeto demandis siajn amikojn:
  - Ĉu ni povas bati la malamikon?
  Elena respondis memfide:
  - Kiam knabinoj ne havas ŝuojn, iliaj nudaj piedoj fariĝas tiel sentemaj, ke ili certe trafos la malamikon.
  Elizabeto konsentis pri tio:
  - Jes, nudaj kalkanoj de knabinoj estas la ŝlosilo al venko!
  Kaj tiel, evitante malvenkon, la tridek kvar deglitoj surŝipe. La ĉefa afero ĉi tie estas ankaŭ eviti la Panther kaj Tiger-pafilojn. Ili estas rapidaj kaj precizaj. Kaj vi ankaŭ ne povas frapi ĉi tiujn tankojn fronte.
  Elena pafas la germanon uzante siajn nudajn piedfingrojn. Sed preterpasi la sketejo dum moviĝado estas preskaŭ neeble. Sed la sketejo de la malamiko estas rompita, kaj la "Leono" ĉesas.
  La Tridek Kvar denove preterpasas lin. Kaj sendas mortigan ĵetaĵon en la malsupran parton de la flanko.
  Ekaterina notas:
  - Nia pafilo estas malmoderna - vere ne estas maniero preni la "Leonon"!
  Sed pro frustriĝo, Elena trafis la flankon de la malamiko, kaj la "Leono" ekbrulis.
  La knabinoj, sen malrapidiĝi, denove rapidas antaŭen. Nun ili havas pli malfortan celon: "Pantero". Sufiĉas bati ĝin rekte flanke.
  Elizabeto notas:
  - Praktika kato!
  Catherine rimarkis kun rido:
  - Sed li apenaŭ rampas por ne eliri el la kovrilo "Leono".
  Kaj Elena pafis de malproksime al la Pantero, kiu estis malproksime flanke kaj malfermis sian flankon. Ĝi estas iom maldika - 40 milimetroj, kaj ne gravas, ke ĝi estas en angulo.
  Germana tanko eksplodas kun kraŝo. Jes, la belulinoj akre fikis.
  Ili estas kun sia alloganta gracio de batalaj belulinoj.
  Sed la obusoj nur fajfas, preterpasante, preskaŭ tuŝante la kirason.
  Ĉi tio estas tre danĝera por tridek kvar, kaj ĝi similas homon, kiu saltas inter riveretoj.
  Elizabeto denove pafis uzante sian nudan piedon kaj kantis:
  - Mi povas ĉion fari, mi povas ĉion fari, ni batos la Wehrmacht reen!
  Kompreneble, ĉe tiaj knabinoj la diablo mem ne timas. Kvankam la nazioj atakas agreseme, kaj ili havas multajn tankojn...
  La fortoj estas neegalaj. Kvankam la nombro da aŭtoj estas proksimume egala, la germanaj estas pli pezaj. Multaj sovetiaj tankoj estas malpezaj kaj ne plene batalpretaj kontraŭ naziaj monstroj.
  Sed la skipo de Elizabeto faras miraklojn kaj pafas alian Panteron en moviĝo.
  Komsomolanoj ankaŭ batalas per pafiloj. Ili pafas precize. Ili kuras, fulmante nudpiede, rondaj kalkanoj. Kaj ili trafis la malamikon ĝuste ĉe celo.
  Alenka ordonas kun pasio:
  - Knabinoj, ne cedu!
  Kaj nun la kanono kraĉas obuson, ĝuste ĉe la T-4, trapikante ĉi tiun tankon. Sed, kompreneble, "Leono" ne povas esti prenita tiel facile. Kaj ĉi tie vi devas provi.
  Anyuta indikas la aŭton per siaj nudaj piedfingroj kaj pafas plene, dirante:
  - Gloro al komunismo!
  Alla ankaŭ pafas tre precize kaj aldonas:
  - Gloro al heroeco!
  La batalantaj knabinoj ĉi tie estas nenio malpli ol altklasa kaj aerakrobato!
  Maria, nutrinte obuson en la pafilon, kantis:
  - Pli kaj pli alta kaj pli alta,
  Strebu por la flugo de niaj birdoj...
  Kaj ĉiu helico spiras,
  Paco de niaj limoj!
  Marusya aldonis, pafante ĉe la Krauts:
  - Ĉi tio certe estas vera...
  La amasheroeco de rusoj kaj ne nur rusoj estis pruvita en ĉio...
  La mezuritaj, obtuzataj sonoj de la kukolo, kvazaŭ la tintadoj frapus, balais super la tranĉeoj. Maldensaj arboj kun densa verda krono en ventoblovoj, kiel pioniroj en saluto salutantaj lacajn soldatojn. Al iuj, ĉi tio eĉ povus ŝajni kiel speco de averto - oni diras, vi iros al la venonta mondo!
  La bataliono sub la komando de Vladimir Miĥajlovskij, severe batita en antaŭaj bataloj, precipe en la maja malvenko, nun estas haste replenigita per rekrutoj kaj prepariĝas kovri unu el la plej danĝeraj direktoj. Tri kilometrojn oriente, la akvoj plaŭdas laŭlonge de la Dono, englutita de la flamoj de la milito.
  La plej multaj el la kanoj estis karbigitaj per brulbomboj, kaj la akvo estis nigrigita per fulgo. Kiel grandegaj alumetoj en la funebra malhonoro, la amasoj de la ponto disfaligita de la eksplodondo staras sole, agante kiel subtenoj.
  Sur boatoj, lokaj pioniroj transportas la donacojn de la kampoj, same kiel kestojn da municio por la heroaj sovetiaj soldatoj, pretaj eniri en mortbatalon kun la furiozaj naziaj hordoj.
  Do ili kvar trenis longan skatolon al arbusto kovrita per lupberoj. Tie, singarde kamuflita kontraŭtanka pafilo kaŝatendis en embusko. Tri soldatoj kaj la impeta-okula artileriisto Alesya homekipas la pafilon. La knabino estas tre svelta, sed ŝiaj brakoj estas nervozaj pro lacega laboro. Li ankaŭ provas, kune kun la uloj, prepari kaptilon en kazo tanko aŭ "kirasa viro" de la pako de Hitler provas preteriri la naturan altaĵeton.
  La soldatoj, plejparte, estas ankoraŭ tute senbarbaj kaj ne estis mortpafitaj, junuloj, kiuj plenumis mallongigitan rekrutan kurson de unu kaj duono monato, krome, kompreneble, la antaŭdeviga trejnado, kiu estis bone establita en Sovetunio.
  Iuj militistoj jam havas sperton. Ili diferencas de junaj bestoj per siaj haregoj, akreco de movoj, kaj kelkaj estas rebobenitaj. Precipe unuokula Ivano, kiu aspektis kiel vera pirato, kreskigis barbon. La rango de flago, kaj jam kelkaj ordonoj ricevitaj en diversaj bataloj, aŭ pli ĝuste la unua proksime de Moskvo. Kiam, ŝajnis, ili faris la neeblan: ili haltigis la Krauts, kaj eĉ pelis la kontraŭulojn kelkcent kilometrojn, kiel hundbatistoj.
  Kiom da forlasita ekipaĵo havis la Fritz? Eble ne tiom, kaj tankoj estis ofte renkontitaj, sed kirasaj trupveturiloj kun kanonoj kaj maŝinpafiloj, kiuj tiel dolore turmentis la sovetian infanterion en la somero kaj aŭtuno de 1941, estis deko da deko!
  Sed kiam la frosto superis tridek gradojn, ĉiuj ĉi teŭtonaj monstroj perdis sian kapablon simple moviĝi... La benzino frostiĝis kaj la lubrikaĵo frostiĝis.
  Bedaŭrinde, ili ne sukcesis fini la naziojn tute. Parte pro la kulpo de la komando, kiu petis grandajn fortojn por sturmi la urbojn kie la germanaj trupoj estis kunpremitaj. Kaj venis la degelo - diablo...
  Printempe Ivano ankaŭ gajnis duan ordon - li bonŝance mortigis generalon kaj plurajn oficirojn pro embusko. Tamen, la batalo estis nur parte sukcesa. Dum la postkuro, devaga fragmento trafis Ivan Krasnov en la vizaĝon, senigante lin je okulo. Ve, ĉi tio estas milito, ne porinfana filmo, kie la ĉeffiguro batas ĉiujn, sed eĉ cent maŝinpafiloj ne povas bati lin.
  Kaj nun ili devas fari fizike malfacilajn laborojn: fosi tranĉeojn, ĉelojn kaj kaptilojn.
  La pioniroj helpas ilin, dum estas trankvilo sur la kampoj kaj la knaboj kaj knabinoj mem petas helpi siajn pli maljunajn fratojn. Ili laboras eĉ tro fervore, penante fari pli sen kalkuli sian forton. Jen kiel la vejnoj ŝvelis kaj elŝvelis sur la sunbrunaj, kalaj manoj kaj nudaj, kontuzitaj piedoj de la infanoj. Samtempe, ili ankoraŭ sukcesas kanti;
  Ni estas pioniroj, infanoj de komunismo -
  Fajro, tendo kaj sonoranta korno!
  La invado de la malbenita faŝismo -
  Kiu atendas furiozan malvenkon!
  
  Kion ni perdis en ĉi tiuj bataloj?
  Aŭ ĉu vi akiris ĝin en bataloj kun la malamiko?
  Ni antaŭe estis nur infanoj de la mondo -
  Kaj nun la militistoj de la Patrujo!
  
  Sed Hitler faris paŝon al nia ĉefurbo,
  La akvofalo faligis sennombrajn bombojn!
  Kaj al mi la Patrujo estas eĉ pli bela ol la ĉielo -
  Nun venis la sanga sunsubiro!
  
  Ni respondos al agreso severe -
  Kvankam ili mem estas, ve, malgrandaj laŭ staturo!
  Sed la glavo estas en la manoj de delikata adoleskanto -
  Pli fortaj ol la legioj de Satano!
  
  Lasu la tankojn rapidi lavangon post lavango,
  Kaj ni dividas la fusilon inter tri!
  Lasu la policanon celi la dorson,
  Sed la Sankta Dio feroce punos ilin!
  
  Kion ni decidis? faru la laboron de paco -
  Kaj por tio, ve, mi devis pafi!
  La trankvilo jam estas malaminda.
  Estas ankaŭ perforto kaj graco!
  
  La knabino kaj mi kuras nudpiede kune -
  Kvankam neĝo falis, ĝi bruligas neĝblovon kiel karbo!
  Sed ili ne havas timon, infanoj scias -
  La faŝisto estos pelita en la ĉerkon per kuglo!
  
  Do ili mortigis malnoblan kompanion de Krauts,
  Kaj la ceteraj malkuraĝuloj kuras!
  Ni detruas infanterion kiel falĉilon en batalo -
  Junaj someroj ne estas malhelpo por ni!
  
  Venko estas atingo, estos en majo,
  Nun la neĝoŝtormo estas pika, malmola neĝo!
  La knabo estas nudpieda, lia fratino estas nudpieda,
  Infanoj festis sian plejboniĝon en ĉifonoj!
  
  De kie ĉi tiuj fortoj venas en ni?
  Elteni la doloron, la malvarmon, tiun bezonon!
  Kiam amiko mezuris la fundon de la tombo,
  Kiam amiko ĝemas, mi mortas!
  
  Kristo benis nin pioniroj,
  Li diris: La Patrujo estas donita al vi de Dio!
  Ĉi tiu estas la unua fido de ĉiuj,
  Sovetia, sankta lando!
  La malproksima bruado de proksimiĝantaj tankoj aŭdeblas, kaj aviadiloj zumas en la ĉielo. Kaj jam tondras la potencaj sieĝarmiloj. Se trafite per eksplodemaj konkoj, terpecoj kaj fandita gazono estas ĵetitaj alte en la ĉielon. Ĉi tie komenciĝas la batalo. Majoro Vladimir Miĥajlovskij tenas kaptitan binoklon en siaj manoj, rigardante la proksimiĝantan faŝistan ŝtallavangon. Ili provas peli la pionirojn malantaŭen, sed ili ne volas foriri kaj peti fusilojn por batali.
  Ne estas sufiĉe da armiloj por ĉiuj, kvankam lokaj infanoj alportis ĉasfusilojn kaj eĉ sportajn pafarkojn. Ĉiuj volas batali kuraĝe kaj venki. Sed vi ne povos morti kun via lasta penso pri via Patrujo.
  Majoro Miĥajlovskij donas la ordon:
  - Ne malfermu fajron sen ordono!
  Efektive, ili nur havas du "kvardek kvin" por la tuta bataliono, kio signifas ke ilia ŝanco estas lasi la Krauts proksimiĝi.
  Antaŭe, kiel kutimas ĉe la nazioj, troviĝas la plej protektitaj veturiloj; T-4 tankoj kaj memveturaj kanonoj "Okhotnik". Ili devus cedi lokon al pli malpezaj veturiloj kaj iomete postrestinta infanterio.
  Naziaj aŭtoj kaj motorcikloj malrapidiĝas de tempo al tempo pro timo antaŭeniri...
  Sed la pioniro Yuli Petrov pruvas, ke ne vane ili restis ĉi tie. Malabunda kontraŭtanka minejo, kovrita per memfarita gluo, kaj supre la gazono kiu ĝin nevideblas estas movita inter la stumpetoj helpe de drato, ĝuste sub la T-4-trako.
  Ŝtalaj platoj de raŭpoj kuŝiĝis sur la mortiga donaco. La eksplodo ne ŝajnas tro forta, sed la raŭpo estas deŝirita, kaj la tanko de Hitler komencas fumi kaj turniĝi per sia gvattureto.
  Aliaj knaboj uzas similajn aparatojn. Ĉar la germana infanterio estas malkuraĝa, kaj la tankoj kaj memveturaj pafiloj estas sendefendaj antaŭen, tiam ili estos punitaj pro tio.
  La fama "Ĉasisto", kun malalta silueto kaj forta kiraso, aspektas kiel platigita testudo. Ĉi tiu memvetura pafilo aperis sufiĉe lastatempe sur la sovetia-germana fronto. Pro ĝiaj bonaj veturaj trajtoj, ĝia kanono, kiu povas penetri je deca distanco, kaj ĝia travivebleco en batalo, la "Ĉasisto" tuj fariĝis la parolado de la urbo.
  Sed ĝiaj spuroj estas ankoraŭ ordinaraj, kvankam larĝaj... Tamen eĉ pli bone estus eksplodigi la malsupron de la aŭto kaj igi ĝin kraĉi la internon per rezervaj partoj.
  Ĉi tie la difektita "Ĉasisto", kiel pirata fregato kun rompita direktilo, glitas flanken kaj kolizias kun la T-4. Kaj ambaŭ ŝtalaj ĉerkoj sur trakoj komencas brili, kaj kelkajn momentojn poste eksplodas pro detonacia municio.
  Deko da mezpezaj aŭtoj jam haltis, rompitaj kaj senhelpaj.
  Sed la ceteraj sekvas ilin, precipe la multnombraj kirasaj militistoj. Ĉi tie la memvetura pafilo "Okhotnik" akiras rapidecon kaj... Falas en kamuflitan truon. Nur la raŭpoj elstaras de supre kaj senforte moviĝas.
  Pioniroj ĝojas. En kelkaj lokoj estas memfaritaj eksplodaĵoj en fositaj truoj. Ĝi estas farita en metia maniero. Kompreneble, ĝi estas pli malforta ol dinamito, sed sufiĉas por malŝalti la ĉasion.
  Fritz suferas gravajn perdojn, kirasaj trupveturiloj malsukcesas, kelkaj pasas tra danĝeraj zonoj, sed ili estas renkontitaj per ĵetado de obusoj kaj eksplodaĵoj.
  Ĉi tie eĉ la rapidaj junaj batalantoj konstruis malgrandajn katapultojn. Ili elĵetas specialan pakaĵon da distilita ligna alkoholo miksita kun pulvorelementoj.
  Se trafite, la pli maldika kiraso de la transportoj de Hitler cedas, igante la skipojn flami kun bluaj flamoj. Frenezigitaj de doloro, la Krauts krias korŝire kaj forkuras kun siaj vizaĝoj distorditaj pro hororo.
  Iuj el ili eĉ rezignas pri teknologio...
  La sola domaĝo estas, ke estas multe da malamikoj, kelkaj el la veturiloj verŝas maŝinpafadon en ĉion kaj alproksimiĝas al la tranĉeoj.
  Kaj ili renkontas erinacojn... Dume Alesja indikas la kvardek kvin. Kompreneble, vi ne povas preni la T-4 kaj la Hunter fronte, sed vi povas provi la flankojn. Estas nenio por diri pri kirasaj trupveturiloj. Ili batos ĉiujn kaj igos ilin tusi sangon sur varmaj metalaj plankoj!
  Malgranda kalibro pafilo havas multajn avantaĝojn super granda unu - pafrapideco, facileco de kamuflaĵo. Kaj ili scias kiel elekti celojn.
  La nazioj kriegas, feroce kiel hienoj. Kaj inter la sovetiaj uloj estas mortigitaj kaj vunditaj. Estas precipe tragike kiam mortas junaj soldatoj, kiuj ĵus komencis vivi. Jen tre juna pionira knabino, malfacile repreni eksplodan pakaĵon kaj ĵeti sin sub la spurojn de meza tanko T-3. Malbela skatolo kun longa sed ŝajne maldika trunko saltas supren kaj deŝiras kvadratan turon.
  Kaj la soldatoj denove ĵetis grenadojn, kaj maŝinpafiloj komencis pafi al la rampantaj motorcikloj. Kaj la kapoj de la soldatoj de Hitler krevis, kiel maturaj ĉerizoj faligitaj de hajlo.
  Kaj la benzinujoj de grandaj motorcikloj eksplodas, elĵetante fluojn de furioza fajro. Ĝi sentas kiel tumulto de inferaj genioj okazas. Jen kelkaj kirasaj trupveturiloj ankaŭ aliĝantaj al siaj malfeliĉaj kolegoj.
  Alesya montras al la "Ĉasisto" kaj celas la malsupran parton de la korpo. Estas malfacile atingi tien, sed ĉi tiu estas la sola ŝanco por penetri la senkompatan memveturan pafilon. Glata movo de la fingro, kaj poste turniĝo.
  La pafilo donas mildan regreson, kaj la faŝisma maŝino disiĝas en duono. Kaj la flago kun la svastiko falas en la sangan koton.
  Alesja flustras:
  - Justeco postulas oferon, karitato postulas donacojn, kaj sukceso de justa afero postulas oferon!
  Turniĝo, la artileria knabino ripozas nuda por pli bone senti la bioritmojn de la Tero, kaj la spiron de herbo per siaj plandoj, kaj denove pafas, trafante la insidan T-3 en la artiko.
  Videblas, ke preskaŭ ĉiuj mezaj tankoj de la nazia armeo jam estis malfunkciigitaj. La lasta estis detruita de pionira knabo, malgraŭ sia vundo, puŝante barelon kun miksaĵo de eksplodema karbido, karbopolvo, segpolvo kun malgranda kvanto da fosforo. La heroa infano ne plu havis sufiĉe da forto por puŝi la barelon post tra vundo, kaj lia kamarado Andrei, krucante sin kurante, puŝis lin sub la radojn de la kvardek-tuna sturmo memmovita pafilo "Bumblebee". La obeema 150-mm kalibro pafilo ĵetis sin supren kaj restis levita. Kaj la animoj de la pioniroj, elfluginte el siaj disŝiritaj korpoj, alkuris al la feliĉa Ĉiela Regno, kie neniam estas perforto kaj doloro.
  La postvivantaj faŝismaj transportiloj, perdinte la subtenon de siaj pli pezaj kolegoj, komencis returni sin... La muĝado de la muziko de Wagner ĉesis, kaj komenciĝis ĝenerala flugo.
  Vladimir Miĥajlovskij, viŝante sangon de la frunto, diris:
  - Rusa militisto povas morti starante, sed li neniam vivos surgenue! Rusujo povas sangi, sed neniu kvanto da sango sangos nian kuraĝon kaj lojalecon al la Patrujo!
  Kaj la pluvivantaj pioniroj tion konfirmas... Kvankam multaj el ili jam estis bruligitaj kaj vunditaj.
  Kaj Anastasia Witchakova kaj Akulina Orlova batalas sur la ĉielo, ili pretas konkuri kun la fanfamata Marsejlo, kiu jam amasigis pli ol kvarcent faligitajn aviadilojn, por kiuj li ricevis la kvinan gradon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun ora. kverkaj folioj, glavoj kaj diamantoj.
  Sed la knabinoj estas klare en humoro por batali serioze. Jen ili estas en nur bikino kaj nudpiedaj batalantaj. Kaj Luftwaffe-aviadiloj penetras.
  Anastazio, uzante siajn nudajn piedfingrojn, celas la pafilon al la celo, terenbatas la faŝiston, kaj diras:
  - Nia fido estas granda,
  Ĝi estos daŭra dum jarcentoj!
  Kaj palpebrumas al sia kunulo. Akulina ankaŭ faligas la faŝiston, batas lin, tre precize uzante siajn nudajn krurojn kaj kriegojn:
  - Por la grandeco de la ideoj de komunismo!
  Kaj elmontras siajn perlajn dentojn. Ĉi tiu estas tia batalema kaj klera knabino.
  Kaj ekbrilas per liaj dentoj.
  Anastazio, malflugiganta alian germanan aviadilon en sia Yak-9, grincas ofensive:
  - Rusa aglo super la planedo,
  Etendante siajn flugilojn, ĝi ekflugos...
  La malamiko estos alvokita al respondeco
  Li estos venkita, rompita!
  Akulina volonte konfirmas tion, terenbatante ŝiajn kontraŭulojn:
  - Ĝi estos rompita!
  Kvankam, kompreneble, el la germanoj aperis ankaŭ belaj asknabinoj. Albina kaj Alvina batalas sur la plej nova ME-309. Tiaj batalantaj militistoj ŝtelis.
  Kaj ili malflugigas sovetiajn aviadilojn kun mirinda lerteco. La ME-309 estas tre potenca aviadilo armita per tri 30-mm aerkanonoj kaj kvar maŝinpafiloj. Rusaj aŭtoj ne povas rezisti tian monstron.
  Se ili pafas, ili senkompate pafas.
  Albina, uzante siajn nudajn piedfingrojn, ĉantis la aviadilkanonon direkte al la celo. Ŝi trafis la malamikon kaj knaris:
  - Por la venkoj de la Tria Regno!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Alvina ankaŭ trafis la malamikon. Ŝi tranĉis la sovetian Yak-9 kaj kukis:
  - Por la grandaj limoj de nia armeo!
  Kaj ŝi palpebrumis al siaj amikoj.
  Huffman ankaŭ batalas, akirante dudekopon. Li ankoraŭ ne estas unu el la grandaj asoj, sed li progresas rapide. Kaj vi ankaŭ povas diri monstro de infero.
  La germanoj, kvankam malrapide kaj kun gravaj perdoj, moviĝas laŭ la Volga marbordo, alproksimiĝante al la Kaspia Maro.
  . ĈAPITRO N-ro 2.
  La fortoj estis klare neegalaj. Precipe ĝenis faŝisma aviado. La Focke-Wulf alvenis ĉe la fronto en nombregoj kaj ĝiaj potencaj armiloj kaj rapideco iĝis problemo por la Ruĝa Armeo. Krome, ĉi tiu aŭto estis tro malfacila por pafi. Ŝi estas tena kaj tre kirasa.
  La ME-309 ankaŭ montriĝis malagrabla surprizo por sovetiaj pilotoj, kaj laŭ rapideco kaj armiloj. Kaj li preskaŭ pecetigis la sovetiajn unuojn.
  La nova bombaviadilo Yu-288, tre potenca maŝino, ankaŭ bombis sovetiajn poziciojn. Ĝi portis kvar tunojn da bomboj kiam ŝarĝite normale, kaj ses tunojn kiam ŝarĝite. Kaj li sufiĉe multe forigis la sovetiajn unuojn.
  Rommel ankaŭ montris sian klason kiel komandanton, kiel Mainstein faris.
  La germanoj pli kaj pli proksimiĝis al Astraĥano. Kaj neatendite por la sovetia komando, la Fritz iris sur la ofensivon laŭ la Volgo en la direkto de Kamyshin. Ĝi estis aŭdaca sed potenca movo. Kaj ĝis nun estis malfacile haltigi ilin.
  Sed la defendo de la Ruĝa Armeo ankoraŭ estas forta... Post unu semajno la nazioj antaŭeniris kvindek kilometrojn kaj estis haltigitaj.
  Ili estis renkontitaj kun kontraŭatakoj de sovetiaj trupoj ...
  En la sama tempo, la japanoj provis evoluigi ofensivon kontraŭ Alma-Ata. Kaj tiam furiozaj bataloj furiozis.
  Knabinoj batalis egale kun viroj, kaj eble eĉ pli bone ol ili.
  Margarita Magnitnaja kaj Tatjana Bulatnaja, belaj knabinoj, pafis de maŝinpafiloj.
  Ili pafis la samurajon kaj ĉantis:
  - Ni ne disigu la sonĝon,
  La unua paŝo en la vivo estas grava...
  Vi denove vidas super la Tero,
  Kirlventoj de furiozaj atakoj!
  Margarita ĵetis mortigan obuson per siaj nudaj piedfingroj, disŝiris la japanojn kaj kantis:
  - Neniu haltigos nin,
  Neniu venkos nin...
  Ni enterigos la Germanan Armeon en la tero,
  Nia amikeco estas monolita!
  Tatyana, pafante al la malamiko, konsentis:
  - Vere monolito!
  La japanoj antaŭeniras sur Alma-Ata. Ili havas multajn soldatojn kaj diversajn rezervojn. Ĉi tiuj estas tiaj batalantaj uloj. Sed la knabinoj falĉas ilin. Ili batalas senespere.
  Tatyana Bulatnaya ĵetis alian obuson, disŝiris la samurajon kaj kantis:
  - Por mia granda atingo!
  Kaj ŝi palpebrumis per siaj safirkoloraj okuloj. Gaja knabino, vi nenion povas diri.
  Kaj Margarita, kun sia nuda kalkano, prenos kaj ĵetos donacon de morto, disŝirante la japanajn soldatojn.
  Kaj li kantos:
  - Ĉio estas konfuzita, interplektita, en ventego de suferoj kaj problemoj!
  Kaj denove li ĵetas citronon al la japanoj per la nudaj piedfingroj...
  La nudpieda kaj nudpieda militisto Oksana rampas al ili kaj puŝas skatolon da obusoj, flustrante:
  - Estos mojosa knabinoj!
  Kaj ĉiuj tri militistoj kantis:
  - La samurajo flugis al la tero, sub la premo de ŝtalo kaj fajro!
  Kaj la belulinoj batalas kun granda furiozo. Ili trairis fajron kaj akvon kaj kuprajn tubojn ne vane.
  Ĉi tie Oksana, kun sia nuda piedo, ĵetas obuson kiu trafas la japanan malpezan tankon Chikha. Nu, ĉi tio estas bonega celo.
  Margarita, pafante al la malamiko, kantis:
  - Vi povas kredi eĉ en foresto de fido! Vi povas fari nenian komercon!
  Tatyana logike notis:
  - Tio, kion vi diras, estas paradokso!
  Margarita ĵetis la obuson per la nudaj piedfingroj kaj logike rimarkis:
  - Ĉu genio ne estas amiko de paradoksoj?
  Tatyana turnis, falĉis la samurajon kaj konsentis:
  - Kompreneble, amiko!
  Kaj la militistoj prenis ĝin kaj ekridis... Ili batalas kun knabinoj, kaj ili diras kion alian... Ne mirinde, ke ĉiuj en Rusujo memoras, kiel la knabinoj batalis!
  Oksana batalas ĉe la plej alta nivelo, kompreneble. Kaj ŝi pafas de diversaj punktoj, kaj la knabino turniĝas kiel ŝpinilo.
  Ĉi tiuj estas belecoj, ili donos nenion al iu ajn. Kaj ili elmaĉos perfidon, kune kun la samurajo.
  Angela ankaŭ pafas. La knabino ankaŭ estas agresema kaj ruĝhara. Militistoj preferas batali nudpiede kaj pruvi kolosajn heroaĵojn.
  Angela turnas sin kaj diras ridante:
  - Ni kuraĝe iros en batalon,
  Por la potenco de la sovetianoj!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas mortigan citronon.
  La batalado daŭras kaj nun la japana atako finiĝas....
  Jam estas la fino de julio kvardek-tria. La nazioj alproksimiĝis al la Volga delto mem, kaj bataloj komenciĝis tie.
  Elizabeto kaj ŝia skipo batalas urĝe. La unuaj Tiger-2-tankoj komencis alveni ĉe la fronto. Ili similas al la Pantero kaj Leono, sed ie intere. Ankaŭ kun raciaj kirasaj deklivo anguloj kaj longtuba 88-mm 71 EL-kalibra pafilo. Pezas sesdek ok tunojn, kaj estas proksima al la Lion-tanko laŭ kiraso, sed iomete pli malgranda en grandeco.
  Grandaj tankoj, vi nenion povas diri.
  Elizabeto kaj la knabinoj ĉasas la germanojn. Ili trafrapas T-4 kaj kriegas:
  - Gloro al la ideoj de la brilaj jaroj,
  La krio de la pioniroj estas ĉiam preta!
  La militistoj estas, ni diru, unuaklasaj. Kaj ne nur ili glore batalas, sed ankaŭ kantas;
  La nedetruebla kuniĝo de liberaj popoloj,
  Ne estis krudforto kaj timo kiuj kunigis nin...
  Kaj la bonvolo de lumigitaj homoj,
  Kaj amikeco, lumo, inteligenteco kaj kuraĝo en sonĝoj!
  
  Saluton al nia libera patrujo,
  La potenco de kreado estas subteno por ĉiam!
  Laŭleĝa potenco, popola volo,
  Post ĉio, simpla homo staras por unueco!
  
  Tra la ŝtormoj la suno de progreso brilis por ni,
  Tra ŝtormoj kaj ŝtormoj ni rapidis antaŭen...
  Ni movas montojn kvazaŭ sen pezo,
  La tuta mondo, brilanta, iras al komunismo!
  
  Saluton al nia libera patrujo,
  La potenco de kreado estas subteno por ĉiam!
  Laŭleĝa potenco, popola volo,
  Post ĉio, simpla homo staras por unueco!
  
  La popoloj de la planedo estas kunigitaj kiel fratoj,
  Budhanaj, islamanoj estas amikoj por ĉiam!
  La menso estu glorata, granda nomo,
  Ĉiuj nacioj de la mondo estas kiel familio!
  
  Saluton al nia libera patrujo,
  La potenco de kreado estas subteno por ĉiam!
  Laŭleĝa potenco, popola volo,
  Post ĉio, simpla homo staras por unueco!
  La knabinoj kantas bone, kaj ili batalas eĉ pli bone, kaj ili plenumas tiajn heroaĵojn. Kvankam historio estas skribita de la venkintoj kaj oni ne scias ĉu ili estos memoritaj se la milito estas perdita?
  Alenka, kun ŝiaj baterioj, kaj teamo de knabinoj, provas reteni la malamikojn sur la Volga Delto. Kaj ŝi montras, pri kio belecoj kapablas principe.
  Kaj ili vere povas fari multon.
  Anyuta pafas per sia nuda piedo kaj muĝas:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Kaj tiel la tuta baterio ekprenis kaj komencis kanti unuvoĉe, per plenvoĉaj voĉoj;
  Ni batalas por pli bona destino
  Por faciligi la vivon al homoj...
  Kaj ni premos la malbenitan hordon,
  Por ke estu malpli da malbonaj kontraŭuloj!
  
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Por la gloro de nia patrino Rusio...
  Kredu min, la popolo de Rus' estas nevenkeblaj,
  Kaj faros ĉiujn sur la Tero pli belaj!
  
  Ni ricevas la ŝancon batali por nia Patrujo,
  Defendante la grandecon de la Patrujo...
  Kaj foje la vivo estas nur filmo,
  Kvankam ĝi devus esti reflekto de ĉielo!
  
  Ĉiuj bezonas atingi siajn revojn,
  Kredu min saĝe, komunismo...
  Por ke estu pli da feliĉo sur la Tero,
  Kaj la fajroj de revanĥismo ne venis!
  
  Nia reĝo estas la granda geniulo Pugaĉov,
  Li levis la kamparanojn al sankta lukto...
  Ajna komerco estos ĝis via ŝultro,
  Kaj amu la knabinon nudpieda knabo!
  
  Ni fariĝos eĉ la diablo pli forta,
  Kiam ni ŝanĝas la horizontojn de scienco...
  La fiulo estas dispremita sub la hufoj,
  Kvankam sango ŝprucas el la ŝirita aorto!
  
  Jes, nia afero estas justa, amikoj,
  Ni povas feliĉigi nian patrujon...
  Kredu, ke la popoloj estas ĉiuj unu familio,
  Granda, plej radianta Rusio!
  
  Homoj kuraĝe rigardas en la horizonton,
  La malbonaj nuboj ne kovru la ĉielon...
  Ni donos al la malamiko venkan poentaron,
  Kaj vi estos, bonŝanca kavaliro en batalo!
  
  Mi ne konas la vorton malkuraĝulo
  Ni rusoj tute ne estas malsuperaj...
  Ni havas Svarog, la Blankan Jesuon,
  Kaj eterne ĝuos majon!
  
  Knabinoj kaj knaboj en ronda danco,
  Ni nudpiedaj knabinoj eniras...
  Post ĉio, la ĉiopova Dio Rod estas por ni,
  Ne estu sencerba papago, knabo!
  
  Kaj Lenin inspiris nin batali,
  La saĝa Stalino benis la heroaĵon...
  La potenca kerubo etendos siajn flugilojn,
  Kaj niaj muskoloj estas simple faritaj el ŝtalo!
  
  La Moŝto de la Patrujo estos
  Ke ni estas tiaj militistoj por Dio...
  Ni konfirmu nian gloron per ŝtala glavo,
  Kiu ŝildo estis forĝita ĉe Svarog!
  
  Resume, estu fidela al la Sinjoro,
  Al la gloro de la plej radianta Rusio...
  Ni nur konas la kavalirajn aglojn,
  La Blanka Dio Kristo Mesio estas malantaŭ ni!
  Preciza trafo de pafilo igas la "Leonon" eksplodi en flamojn. Jes, la faŝistoj estas vangofrapas sur la kornojn.
  Dum la bataloj daŭras, la infanoj ne perdas tempon.
  Dasha kaj Vaska vagas ĉirkaŭ la malantaŭo de la germanaj trupoj. Ili rigardas kiel la ekipaĵo moviĝas en kolumnoj. Motorcikloj rapidas, memveturaj pafiloj rampas. Ekzistas multaj soldatoj ĉi tie, inkluzive de la SS kaj aliaj unuoj.
  Vaska rimarkis la movadon de la Ferdinando, potenca germana memvetura pafilo detruanta tankojn.
  La knabo flustris al la knabino:
  - Ŝajnas, ke la kraŭtoj transdonas pliajn fortojn norden de Stalingrado.
  Dasha rimarkis kun rideto:
  - Nia popolo ĉiuokaze muelos ilin!
  Nemcev de la kamiono krias kolere al la uloj. La infanoj ekflugas kaj kuras, fulmante, grizaj pro polvo, nudaj, rondaj kalkanoj. Ili eĉ povus doni al ili turnon.
  La knabo kaj knabino kuris al la arbustoj kaj ensaltis. Dasha komentis kun entuziasmo:
  - Gerilanoj povas fari ion ajn!
  Vaska konsentis kun tio:
  - Kompreneble... Ni certe venkos!
  Daŝa kantis kun entuziasmo:
  - Venko atendas! Venko atendas! Tiuj, kiuj volas rompi la katenojn! Venko atendas, venko atendas! Ni povos venki faŝismon!
  Vaska volonte konsentis pri tio kaj dispremis la raŭpon per la fingroj de la nudaj infanaj piedoj:
  - Ni povas fari ĝin! Ni naskiĝis por fari fabelon realiĝi!
  Dasha palpebrumis kaj notis:
  - Kaj kio? Mi pensas, ke ni transformos la fabelon en realecon kaj la Wehrmacht en polvon!
  Kaj la infanoj kantis en ĥoro je la supro de siaj pulmoj;
  En la nomo de nia justa lando,
  Kion komunismo donos al la universo...
  Ni estos fidelaj al nia Patrujo,
  Ni pavimu la vojon al sukceso kaj kreado!
  
  Putin regis Rusion kiel heroo,
  Sed tiam la aglo lasis ŝin en flugo...
  Kompreneble la Fuhrer havas grandajn hemoroidojn,
  Sed Stalin ankaŭ signifas nomon!
  
  Mi kredas, ke ni venkos la Trian Reich,
  Ne mirinde, ke Putin translokiĝis al Stalin...
  Super la mondo estas orflugila kerubo,
  Kaj Satano-Adolf nun freneziĝis!
  
  La germanoj havas la tutan Eŭropon ĉe siaj fingroj,
  Kaj Afriko, kaj Azio, kaj la ŝtatoj...
  Kaj Adolf opinias, ke li estas mojosa
  Sed venĝo atendas la Fuhrer!
  
  Por Hitler, Rusio estas kiel garbejo,
  Li volas restarigi sian ordon...
  Sed estos, mi kredas, komunisma paradizo,
  Fragoj ĝermos semante la litojn!
  
  Ne kredu, nia popolo tute ne estas malforta,
  Sed la Krauts kaptis tro multe...
  Kaj vi scias, ke la slavo tute ne estas sklavo,
  En la nomo de nia patrino Rusujo!
  
  Kaj Lenin inspiris nin al heroeco,
  Li montris kiel fari aferojn...
  Ĉar Dio estas efektive unu,
  Sed ni devas kuraĝe kredi je komunismo!
  
  Ne, ne cedu al la rusa malamiko,
  Post ĉio, la Blanka Dio estas kun ni - la Kreinto de la universo...
  Mi helpos vin en batalo,
  Esti konstanta en la sukcesoj de la vivo!
  
  Kiom longe vi povas mortigi viajn amatojn?
  Bedaŭrinde, la fino de la milito estas nenie videbla...
  Do nia armeo maldikiĝis en bataloj,
  Faru ion pro kio vi ne hontos!
  Ĉi tio estas bona kanto por junaj militistoj. Ili kant'is ĝi'n kaj re'e for'ir'is, per si'a'j nud'a'j, kaloz'a'j kalk'o'j'n elekt'ant'e polv'o'n laŭ la voj'o.
  La infanoj estis gajaj kaj ekstere feliĉaj pri la vivo. Kvankam maldikaj, iliaj vizaĝoj estas sunbrunigitaj kiel ĉokolado, kaj iliaj haroj, male, estas helaj. Mirindaj infanoj.
  Unu el la germanoj sur motorciklo milde vokis ilin. Kaj li proponis al mi ĉokoladon. Malsata Daŝa etendis la manojn, sed Vaska tiris ŝian manikon:
  - Ne humiligu vin!
  Saĝa knabino estis trovita:
  - Ni pli bone unuigu la faŝistojn!
  Vaska, kiu mem estas haŭto kaj ostoj, ŝatis ĉi tiun ideon. Kaj li ankaŭ petis ĉokoladon.
  La nazio kapjesis kaj anhelis en rompita rusa lingvo:
  - Kantu, knabo!
  Vaska kapjesis kaj kantis kun granda inspiro;
   La Partio unuigis Rusion ĉion kune,
  Protektas senfinajn kampojn...
  Ja kredu min, la homoj estas tiel fortaj,
  Gloro al la sovetia lando!
  
  Stalin estas la plej alta premio
  Stalino estas la flugo de saĝo...
  Ni devas kuraĝe batali por li,
  Ĉiuj homoj sekvas Stalin!
  
  Ni ricevis jubilajn flugilojn,
  Ni ricevis grandan volon...
  Stalino estas la ĝojo de abundo,
  Glora, granda lando!
  
  Stalino estas la plej granda en la universo,
  Stalin, la orflugila kerubo,
  Nia popolo kun senŝanĝa sorto,
  Kredu, ni estas eterne nevenkeblaj!
  
  Stalino donis savon al la homoj
  Li estas la plej granda aglo en la mondo...
  Por nia patrujo kaj libereco,
  Li etendis siajn flugilojn super la teron!
  
  Ne estas pli alta ol la radianta Stalino,
  Li estas tiel granda kiel blanka Dio...
  Batalante kaj venkante,
  Ni baldaŭ veturos la Fuhrer en la ĉerkon!
  
  Donante honoron al nia patrujo,
  Sciu, ke vi ne povus trovi ŝin pli bela...
  Ni baldaŭ vivos sub komunismo,
  Kaj ni ne havas alian vojon!
  
  Stalino estas la fiero de la tuta planedo,
  Stalin senlima komunismo...
  Liaj heroaĵoj estos kantitaj,
  La faŝisto estas tute detruita!
  
  Stalino alportis gloron al Rusio,
  Stalino levis ŝin super la steloj...
  Li levis la potencon ĝis la rando,
  Stalino estas simple idealo!
  
  Stalino konkeras la universon,
  Li havas bonegan stelfloton...
  La provoj estos por edifo,
  Stalino kondukos al komunismo!
  
  Por Rusio, Stalino estas la suno,
  Ĝi brilas feroce en la mallumo...
  La voĉo de la knabino estas klara,
  Ne ekzistas pli bela Gvidanto sur la tero!
  
  Stalino estas la formado de Svarog,
  Stalino kreis la potencon de Rusio...
  Li trovas Rod en sia koro -
  La plej granda Majstro!
  
  Ne ekzistas pli bela gvidanto sur la tuta Tero,
  Stalino estas la plej granda el homoj...
  Ni kreu feliĉon en nia universo,
  La furioza fiulo estas detruita!
  
  Miaj filoj kaj komsomolanoj,
  Por la Patrujo, stariĝu kune en formado...
  Post ĉio, vi knabinoj estas pli fortaj ol tigroj,
  Kara geniulo Stalino estas kun ni!
  
  Mi ne povas kalkuli miajn atingojn,
  Ni ekflugos kiel sago...
  Nia radia Rusujo,
  la Patrujo iras al komunismo!
  Daŝa kantis kune kun Vaska kaj la infanoj faris ĉion tiel laŭte kaj bele.
  Kaj ili kundancis, piedpremante siajn sunbrunigitajn infanojn, kiuj ne vidis ŝuojn de post la malvarmo, kaj jam piedpremante tra la neĝo en marto per siaj nudaj piedoj.
  La germano, kiu ne vere komprenis la rusan, ŝatis la kanton, kaj li elprenis konservitan porkaĵon el sia sako kaj donis ĝin al la infanoj.
  Kaj kapjesis aprobe:
  - Zer gut!
  La knabo kaj knabino riverencis kaj ekiris. Ili aĝas nur dek unu jarojn, sed ili estas inteligentaj kaj havas fortan memoron. Kolektu precizajn informojn. Kaj iam, helhara Daria eĉ alportis minon al la germanoj en korbo. Ŝi estas ruza knabino kaj sufiĉe bone scias ilian lingvon. Ili eĉ ne pensis, ke tia bela infano kun stupblankaj haroj kaj bluaj okuloj povas kaŭzi morton.
  Kaj ĉi tio funkciis...
  Jen ili denove iras, gustumas germanajn ĉokoladojn, kaj ili estas en gaja humoro...
  Daria rimarkis ridetante:
  - Post kiam ni venkos la naziojn, mi konstruos al mi trietaĝan domon, el marmoro kaj kun fontano!
  Vaska rikanis:
  - Ĉu vi fariĝos burĝo?
  La knabino kontraŭstaris:
  -Ne! Mi nur havos mian propran komunismon!
  Vaska ridis kaj komencis denove kanti;
  Kiam la burĝaro venis al mia lando,
  Domoj estis bruligitaj, knabinoj estis hakitaj...
  Ŝajnis, ke nuloj kalkulis
  La hararo de knaboj estis razitaj kiel nulo!
  
  La kuraĝa Kibalkiŝ prenis la fusilon,
  Kaj li aliĝis al la popola armeo...
  Sed ĉiuj planoj estis fordonitaj de la Malbona Knabo,
  Kiu rezignis barelon da marmelado!
  
  Kaj jen mi pendas sur la rako, knabo,
  Ili torturas min per vipoj kaj pingloj...
  Responde, mi ridas en la vizaĝo, mi ekzekutas -
  Kaj mi kredas, ke la Patrujo fariĝos paradizo!
  
  La bestoj bruligis miajn kalkanojn per fajro,
  La infano estis grave trafita...
  Sed kredu min, mi ne zorgas pri la turmento,
  Por ke la ruĝa burĝaro venku ilin!
  
  Ili rompas ostojn, malbona metalo enfosas,
  La ekzekutistoj ŝanceligas min sur la rako...
  Sed kredu min, la knabo sonĝis pri tio,
  Kuri ĉirkaŭ Berlino en majo!
  
  Mi kredas, ke kamarado Lenin gvidos,
  Liberigu Varsovion, Pragon, Londonon!
  Ni elsendos la gajnan fakturon baldaŭ,
  Kaj la ruĝa standardo fiere staras super Berlino!
  
  Nun la kalkanoj de la infano brulas,
  Plandumo, kiu preskaŭ ĉiam estas nuda...
  Kaj la vipo forte batis min sur la dorson,
  Verŝajne vi jam estas grizhara, panjo!
  
  Sed mi ne cedos al ĉi tiuj ekzekutistoj,
  Mi ne petos kredon, konos kompaton...
  Lasu la kat vipi akre de la ŝultro,
  Mi scias, ke Lenin donos al mi rekompencon, kredu min!
  
  Kibalkiŝ ridis sub torturo,
  Li ne fordonis la sekreton, li mortas fiere...
  Malbonulo krias tiel en la infero eterne,
  La demonoj verŝas rezinon en lian gorĝon!
  
  Lenin estas tie kun ni, ŝajne por ĉiam,
  Kaj varma flamo brulas en mia koro...
  Granda sonĝo realiĝos,
  Estos ruĝa standardo sur la tuta planedo!
  Daria fajfis kaj frapis sian nudan piedon:
  - Bone! Ĉu vi mem komponis ĝin?
  Vaska kapjesis:
  - Jes! Lia rakonto faris grandegan impreson al mi!
  Daria kapjesis kaj rimarkis:
  - Ĉu vi memoras, kiel la polico kaptis vin kaj min kaj nudpiede pelis nin tra la malvarmo en la neĝo, kaj poste skurĝis nin kaj metis maldikajn branĉetojn sur niajn kalkanojn.
  Vaska volonte konfirmis:
  - Estis tiel.... Viaj kalkanoj doloras kaj la artikoj en viaj ŝultroj doloras kiam vi pendas sur la rako. Sed ne estis pruvo kontraŭ ni kaj...
  Daria rimarkis kun suspiro:
  - Jes, sed la polico volis, ke ni frostiĝu. Sed kiam oni batis min je la kapo per botelo, mi kaptis la fragmenton per la nuda piedo. Kaj tiam ŝi metis ĝin en siajn manojn. Post tio mi tranĉis la ŝnuron kaj por mi kaj por vi.
  Vaska kapjesis:
  - Jes, estis tiel... Estas timige tamen. Sed vi scias, en la malvarmo la veziketoj de bruligitaj plandumoj ne doloras! Kaj kiam ni eliris poste, ĉio resaniĝis sur ni kiel hundoj!
  Daria volonte konfirmis:
  - Jes, ĝi bone resanigas por ni! Mi ricevis tiel malglatajn plandojn, ke mi ne timas marŝi sur karboj!
  Vaska, pufigita, diris:
  - Ankaŭ mi! Ni estas pioniroj, infanoj de komunismo!
  Daria konfirmis:
  - Kaj ni certe venkos!
  La knabo kaj knabino kantis:
  En la venko de la senmortaj ideoj de komunismo,
  Ni vidas la estontecon de nia lando...
  Kaj al la ruĝa standardo, nia patrujo,
  Ni ĉiam estos sindone fidelaj!
  . ĈAPITRO N-ro 3.
  Komence de aŭgusto 1943 fine eliris la germanoj, venkante la obstinan reziston de sovetiaj trupoj al la Kaspia Maro. Ĉi tio estas vere bonega atingo por la Krauts. Kiu atingis la plej grandajn dividendojn. Nun Kaŭkazo estis fortranĉita de la ĉefa kontinento per tero.
  La turkoj ankaŭ atingis sukceson post obstina batalado, ili finfine prenis Batumon kaj kompletigis la ĉirkaŭadon de Erevano; Tiel, premo sur sovetiajn trupojn en Transkaŭkazio.
  La situacio en Sovetunio fariĝis tre malfacila. Kaj Stalino ordonis lanĉi ofensivon en la nordo por trarompi koridoron al la malsataj, mortantaj, sed ankoraŭ ne kapitulaciintaj Leningrado.
  La atako kontraŭ Tiĥvin komenciĝis. Signifaj fortoj estis senditaj tien, kvankam la ĉefsidejo ne havis sufiĉe da rezervoj. La situacio estis malfaciligita per la alveno de svedaj, supozeble volontulaj sekcioj al la fronto, kiu fortigis la pozicion.
  Kaj la germanoj serioze fortigis sin...
  La batalado komenciĝis la 10-an de aŭgusto, kie sovetiaj soldatoj avancis dek kilometrojn en la unuaj tri tagoj de la batalo. Ĉi tie la dek-kvara de aŭgusto la germana Maus-tanko unuafoje eniris la batalon. Ne tre sukcesa evoluo pezanta cent okdek ok tunojn. Vere, la aŭton stiris serioza ŝipanaro, tre batalemaj naziaj knabinoj.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodito - kvin belecoj de la Tria Reich komencante per la litero "A". Kaj kiel ili batalas sur la Muso kaj pafas per du pafiloj samtempe.
  Alt-eksplodemaj fragmentaj konkoj estas pafitaj de mallongtuba 75-mm-kanono, kaj pli pezaj de 128-mm-kanono, montrante frapforton.
  Agnes pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj ĉizitaj kruroj. Li trafas sovetian veturilon, laŭlitere deŝirante ĝian gvattureton kaj krias:
  - Mi estas spaca knabino!
  Adala sendas pafon kun tera mino kaj grincas:
  - Kaj mi estas aerakrobata, mi disŝiros la tutan skipon!
  Kaj la knabino ankaŭ uzas siajn nudajn piedfingrojn. Sovetiaj tridek kvar obusoj trafis la Muson, sed resaltas kiel pizoj. La aŭto estas sufiĉe bone protektita. Kaj vi ne povas bati ŝin tiel facile. Ĝi sendas ĵetaĵojn flugantajn kiel tenispilkoj, kaj eĉ kun granda kalibro oni ne povas bati tian monstron.
  Kaj la knabino estas pafita de kontraŭaviadila pafilo, ne lasante la malamikon alproksimiĝi al ŝi.
  Agata ankaŭ pafis per la nudaj piedfingroj kaj grumblis:
  - Mia glavo frapu, ni ekstermos niajn malamikojn!
  Adala agreseme konfirmis, pafante tre precize:
  - Ni estas batalantoj de lumo kaj tero!
  Angelina piedbatis la piedojn per la nudaj piedfingroj, frakasis la sovetian tankon T-34-76 kaj blekis:
  - Jen al grandaj venkoj!
  Ankaŭ Afrodito trafis la ĵetaĵon, kiu estis peza kiel stako, disbatis la sovetian T-60, kaj grincis:
  - Nia venko estos en la sankta milito!
  Agnes piedbatis, uzante sian nudan kalkanon, rompante la frontan kirason de la malamiko kaj diris:
  - Imperia flago antaŭen - gloro al la falintaj herooj!
  Ĉi tiuj knabinoj ĉi tie estas sufiĉe malbonaj kaj murdemaj. Kaj ne vane vi ne povas preterpasi ilin. Dank'al iliaj nudaj piedoj kaj bikinoj sur siaj korpoj, ili pafas sen maltrafi takton. Ĉi tio signifas, ke ili ne povas esti venkitaj tiel facile.
  La timinda "Muso" trafis per mortiga armilo kaj ne donis ŝancon al iu ajn.
  Inkluzive de la KV-serio.
  Sed se estas germanaj knabinoj, kiuj batalas tiel forte kaj sukcese, tiam estos ankaŭ knabinoj de la sovetia nivelo - herooj.
  Jen, ekzemple, Natasha kaj ŝiaj partneroj. Ili havas nur modestan SAU-85, kiu ĵus alvenis ĉe la fronto. Kaj la knabinoj jam per forto kaj ĉefa batas la faŝistojn.
  Kompreneble, la belulinoj estas nudpiedaj kaj en bikinoj. Kaj ili dispremas la faŝistojn ĝisfunde, kiel sledmartelo frakasanta vitropecojn.
  Kaj estas tre memorinda kiam tiaj knabinoj pruvas la plej altan nivelon de agloflugo.
  Nataŝa pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj frakasas la Panteron, kaj poste krias:
  - Por la granda Patrujo!
  Kaj li montros sian langon!
  Zoya ankaŭ frapas ŝian kontraŭulon. Ĝi trafos lin tre precize. Ĝi rompos la kirason kaj blamos:
  - Por la gloro de komunismo!
  Augustina ankaŭ forte batalas, kaj se ŝi premas sian kontraŭulon, ŝi faras ĝin tre ĝisfunde. Ĝi rompiĝas kaj muĝas:
  - Gloro al la komunista mondo!
  Dolbanet kaj Svetlana. Kaj tre precize. Kun la helpo de viaj nudaj piedfingroj. Ĝi dispremos la kirason de la malamiko kaj knaris:
  - Por la grandeco de la komunisma mondo!
  Kaj li montros sian langon...
  La knabinoj, sentinte sin inspiritaj, komencis kanti, komponante surloke;
  Belulinoj atakas nudpiede,
  Tiaj belaj knabinoj kuras...
  Se vi bezonas bati la Fritz per via pugno,
  Aŭ ili tranĉos lin per maŝinpafilo!
  
  Knabinoj ne povas permesi dubi
  Ili enterigos la mortintojn de la nazioj...
  Kaj ili forte piedbatos lin de liaj piedoj,
  Kaj ie lupoj karnovore hurlas!
  
  Rusio estas vorto por soldatoj,
  Kiam, kredu min, ĝi ne malvarmiĝas...
  Kvankam foje la situacio estas malgaja,
  Kie la malbona nigra Kaino triumfas!
  
  Ne kredu, komsomolanoj ne forkuras,
  Kaj se ili kuras, tiam nur por ataki...
  Kaj ĉiuj nazioj tuj estos mortigitaj,
  Kaj la Fuhrer estos levita al la hakbloko!
  
  Rusio estas mia patrujo,
  Ŝi estas radianta, simple bela...
  Kiu estas malkuraĝulo eĉ ne valoras rublon?
  Kaj vi scias, kvereli kun militisto estas danĝere!
  
  Sed sciu, ke ni venkos la faŝistojn,
  Malbono ne regos sur la trono...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Kaj Dio Svarog kun grandeco en la krono!
  
  Kiu estas malkuraĝulo, kredu min, estas malforta sklavo,
  Lia destino estas unu - elteni insultojn...
  Hodiaŭ vi estas mekanikisto, morgaŭ vi estas skipestro,
  Kaj vi mem povas bati la dorson de aliaj homoj!
  
  Knabinoj havas forton, simple vulkanon,
  Foje ŝi potence malkonstruas montojn...
  Malica uragano furiozas dum milito,
  Kaj la morto sincere falĉas la homan genton!
  
  Mi diros al vi honeste, kavaliroj,
  Ni estas fortaj kiam ni rusoj estas unuigitaj...
  Bezonas manĝeton por iri kun via forko kaj tranĉilo,
  Ni estas kavaliroj nevenkeblaj en bataloj!
  
  Kio estas nia fido al la Sinjoro Kristo,
  Kvankam ni ankaŭ respektas Lada...
  Kamarado Stalin estas kiel nia patro,
  Kaj estos loko de paradiza komunismo!
  
  Tiu, kiu estis kiam li estis mortinta, releviĝos
  Kaj ni fariĝos pli belaj kaj pli saĝaj...
  Kaj la viro estas kompreneble tre fiera,
  Kvankam foje li parolas sensencajxon!
  
  En amo, nia patrujo estas kiel stelo,
  Kredu min, ĝi neniam estingiĝos...
  Faru grandan sonĝon realiĝi
  Estos paco kaj feliĉo en la tuta universo!
  
  Mi amas Maria, mi honoras Lada sankte,
  Svarog estas bela kaj Perun estas bonega...
  Mi amas Jesuon kaj Stalinon,
  Sanktaj vizaĝoj de ikonoj estas al mi karaj!
  
  Kiam estos vera paradizo?
  Kredu min, ĉiuj viaj esperoj realiĝos...
  Donu vian koron al via Patrujo,
  Ĉio estos bona, pli forta ol antaŭe!
  La knabinoj havis bonan batalon kaj faris bonegan laboron. Nu, kun tiaj militistoj, neniu Hitlero timas Rusion.
  Tamen, post dek tagoj da obstina batalado, sovetiaj soldatoj finfine trarompis al Tiĥvin.
  Batalado eksplodis por la urbo mem. La fortoj estas, kompreneble, tre neegalaj.
  La germanoj akiris aersuperecon kaj bombardas senhalte. La situacio estas plimalbonigita de eksterlandaj dividoj, kiuj batalas flanke de la Germana Armeo. Precipe multaj italaj partoj.
  Ili provas forpuŝi la Ruĝan Armeon de Tiĥvin. Sed la rusaj trupoj obstine batalas. Tio estas ilia nura reala ŝanco savi sieĝitan Leningradon, mortantan pro malsato. Manĝaĵo povas esti faligita tien nur per aero, sed la germanoj havas fortajn ĉasaviadilojn, kaj estas tre malfacile fari tion.
  Kaj en la dua duono de aŭgusto, la nazioj lanĉis atakon kontraŭ Astraĥano. Kaj en ĉi tiu urbo, sovetiaj knabinoj batalis kun granda heroeco kaj kuraĝo.
  Bataliono de nudpiedaj knabinoj kovras ĉi tiun heroan urbon.
  Alenka ĵetas obuson per sia nuda piedo, poste pafas eksplodon, falĉas la faŝistojn kaj diras:
  - Se virino estas volupta kiel kato, tiam ŝia edzo havas musojn en la kapo!
  Anyuta, pafante al la Fritzes kaj ankaŭ ĵetante obuson per sia nuda piedo, pepis:
  - La plej brilaj ideoj mallumiĝas de ombropolitiko kiam ili estas efektivigitaj!
  Alla, pafante al la Fritzes kaj ĵetante obuson, batante tankon per siaj nudaj fingroj, murmuris:
  - Virino estas ruza kiel vulpo, kaj eĉ regas leonon, se viro havas la inteligenton de koko!
  Maria, pafante el pafilo kaj faligante la Fritz, grumblis:
  - Dio povas fari ion ajn, nur superi virinon en postuloj, Li estas senpova!
  Matryona, pafante al la malamiko kaj ĵetante murdan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj, notis:
  - Por eviti esti englutita de viro kiel boao, virino devas havi la pikilon de kobro!
  Alenka, daŭrante pafi al la nazioj, sprite notis:
  - Homo povas esti kiel la Kreinto en ĉio, sed imitado kiel simio ne faras lin aspekti bona!
  Anyuta pafis al la malamiko, poste batis tankon per bone celita ĵeto de obusoj kaj diris:
  - Homo povas superi la Ĉiopova Dion nur per fiereco, kaj eĉ tiam se li estas intelekte kreita kiel Pithecanthropus!
  Alla, daŭrante tre precize pafi al la Fritz, diris:
  - Virino ne volas esti kokido, sed ŝia ideala viro estas koko!
  Maria, pafante al la faŝistoj kaj trafante la Panteron per preciza ĵeto de sia nuda piedo, notis:
  - La vulpovirino vere havas lupan tenon sur kastoroj!
  Marusya, ankaŭ pafante fajron al la faŝistoj kaj uzante sian nudan kalkanon por disbati la eksplodan pakaĵon, diris:
  - En politiko estas kiel en la arbaro, se vi manĝos kverkon, manĝos ĝin porko, se leporon manĝos vulpo, se vi estas azeno, tri haŭtoj estos senhaŭtigitaj!
  Alenka, daŭre pafante freneze kaj superverŝante la infanterion per ŝrapnelcitronoj, ekbalbutis:
  - Ju pli hela la virino, des pli vulpo ŝi estas!
  Ankaû Anjuta ekpafis al la faÿistoj, falçis ilin kaj îetis granaton per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Grizaj homoj ne havas sufiĉe da griza materio en la cerbo, helaj personecoj, estas multe da grizo en la kapo!
  Alla, pafante al la malamiko, premante la eksplodan pakaĵon per sia nuda kalkano, sprite diris:
  - La griza viro estas soleca kiel lupo, kaj kiel leporo li ne havas pacon!
  Maria, falĉante la Fritz, sprite rimarkis:
  - Se politikisto estas granda vulpo, tiam li estas garantiita la leona parto!
  Marusja pafis grenadĵetilon kaj ĵetis citronon per siaj nudaj piedfingroj, knaris:
  - La vulpo-politikisto forprenas la okazon rajdi kiel fromaĝo en butero de la korvo-voĉdonanto!
  Alenka, daŭre pafante de sia armilo, kaj cedante al la eksplodema pako kun sia nuda kalkano, ekbalegis:
  - Estas malpli da steloj en la ĉielo ol interpretoj de la Sankta Skribo!
  Anyuta, pafante al la faŝistoj, diris:
  - Ekzekutisto en ruĝa robo, pli justa, politiko kun elokventeco!
  Alla, daŭre pafante, logike notis:
  - La ekzekutisto havas akran hakilon, la politikisto havas akran vorton, la unua blovas de la kapo, la dua gutas sur la cerbon!
  Maria, daŭranta precize bati la Krauts, kaj ĵeti alian mortodonacon per siaj nudaj fingroj, notis:
  - Foje detranĉi kapojn estas pli humane ol guti sur cerbon!
  Matryona, detranĉante la faŝistojn kaj ĵetante granaton per sia nuda kalkano, diris:
  - Se vi lasos politikistojn eniri vian cerbon, vi elŝiros viajn harojn pro frustriĝo!
  Alenka, pafante al la germana generalo kaj trafrapante lin, diris minace:
  - Politikaj paroladoj estas kiel akvo por cerbolavado!
  Anyuta, precize pafante al la malamiko kaj lanĉante citronon per siaj nudaj piedfingroj, diris:
  - Kie politikisto estas la plej granda Dio estas en tio, ke li kreas senleĝecon!
  Alla, pafante al la nazioj kaj ĵetante eksplodan pakaĵon per sia nuda kalkano, diris:
  - Politikisto ĉiam rigardas balotanton kiel azenon kun vulpo-simila rigardo por plugi!
  Maria pafis al la malamiko, kaj per la nudaj piedfingroj, ĵetante granaton kun mortiga forto, ekbalegis:
  - Virino amas elmontri sian malriĉan korpon por vesti sin pli riĉe!
  Marusya pafis longan vicon, falĉante la vicon de Fritzes kaj ronronis:
  - Nudpieda virino pli rapide metos ŝuojn sur viron, eĉ se li ne estas ĝuste boto!
  Alenka, pafante precize al la nazioj, notis:
  - Kun nuda ina kalkano, estas pli facile konvinki viron porti modajn botojn!
  Anyuta pafis ĵetgrenadon kaj diris:
  - Por akiri modajn ŝuojn, virino devas "surmeti" ŝuojn de viro!
  Alla, trafante la naziojn per fajroeksplodoj kaj ĵetante obuson al siaj nudaj piedfingroj, respondis:
  - Virino, kiu ne scias kiel elmontri sian kruron ĝustatempe, restos "ŝuita" por ĉiam!
  Maria, pafante al la malamiko kaj ĵetante eksplodan pakaĵon per sia ronda kalkano, diris:
  - Tro ofte rigardante la nudajn krurojn de virino, viro riskas "ŝui" sin en la staton de vagabondo!
  Marusya, direktante precizan fajron al la malamiko kaj cedante al la obuso kun sia nuda genuo, respondis:
  - Por ne resti eterne vagabondo, vi devas povi ĝustatempe demeti viajn ŝuojn!
  Alenka, daŭre pafante al la nazioj kaj frapante la venton el ili, sprite diris:
  - Nuda piedo de knabino estas pli bona ol tola boto de okupanto!
  Anyuta, daŭrante pafi kun neestingebla precizeco, notis:
  - La plej forta kiraso ne povas rezisti la delikatan haŭton kaj ĉarmajn knabinecajn plandojn!
  Alla, pafante al la germanaj invadantoj, eligis:
  - Virinoj tre lerte atingas la monujon de viro per siaj nudaj piedoj!
  Maria, pafante al la faŝistoj kun granda precizeco kaj pugnobatante iliajn kapojn, notis:
  - La plej glueca parto de la korpo de virino por oraj moneroj, nudaj piedoj kaj nudaj mamoj!
  Marusja, daŭre pafante, sen kompato al la faŝistoj, diris:
  - Kelkfoje virino bezonas demeti siajn ŝuojn por ne genuiĝi antaŭ bezono!
  Alenka, trafe skribaĉante la faŝistojn kaj stakigante ilin, logike notis:
  - Estas pli facile venigi viron sur la genuojn kun nuda piedo!
  Anyuta, pafante al la malamiko, agreseme rimarkis:
  - Nudpiede ĝustatempe, neniam vagabondo!
  Alla, batante malamikojn kaj fortranĉante kontraŭulojn, murmuris:
  - Por nudpieda virino estas pli facile grimpi la oran pinton!
  Ankaŭ Maria trafis la faŝistojn kaj ronronis:
  - Vi estas viro de botoj, se vi ne amas virinajn piedojn!
  Marusja, pafante al la nazioj, kaj ĵetante per siaj nudaj fingroj memfaritan pakaĵon kun eksplodaĵoj, de kiu la Tigro turniĝis, grumblis:
  - Virino kun sveltaj kruroj igos viron kliniĝi en respekto!
  Alenka batis la faŝistojn, falĉis ilin kaj diris:
  - Nudaj piedfingroj estas pli lertaj ol manoj kiam virino prenas monerojn el la poŝo de "ŝuita" viro!
  Anyuta detranĉis la Krauts kaj knaris:
  - La plej lerta afero, kiun povas fari virino, estas puŝi viron sub ŝian kalkanon per sia nuda piedo!
  Alla, pafante al siaj kontraŭuloj kaj ĵetante citronon per sia nuda kalkano, diris:
  - Por belulino estas pli facile treti la vojon al la koro de viro kun nudaj piedoj!
  Maria detruis germanan tankon per ĵeto de obusoj kaj grincis:
  - La nudaj piedoj de la knabinoj estas pli tenacaj dum grimpado de la Everesto de la koro de viro!
  Matryona ankaŭ mortpafis kaj diris:
  "Demetinte siajn ŝuojn, estas pli facile por virino transiri la dezerton de vira indiferenteco!"
  Alenka trafis la malamikon per kaptita bazuko kaj kriis:
  - Vi estos muta kiel boto, eĉ la vagabondojn vi trafos sur la kalkanon!
  Ankaŭ Aniuta turniĝis kaj knaris, nudigante la dentojn:
  - Nuda virina kruro igas viron fali en nudpiedan infanaĝon!
  Ruĝhara Alla, falĉante la faŝistojn, ĉirpetis:
  -Plej ofte temas pri botoj, kiuj falas en nudpieda infanaĝo!
  Maria trafis la naziojn kaj grincis:
  - Se knabino havas belajn krurojn, tiam ŝi ne estas vagabo en la vivo!
  Matryona, pafante al la malamiko kaj detranĉante la naziojn kiel garbojn da greno, bojis:
  - Nudpieda knabino estas pli bona ol ŝuita maljunulino, juna kato estas pli amuza ol maljuna leono!
  Alenka, pafante al la nazioj kaj ĵetante murdan donacon de morto, diris:
  - Plej bone estas, ke virino gajnu premion per siaj nudaj mamoj, kaj modajn ŝuojn per siaj nudaj piedoj!
  Anŭuta ankaŭ batis la naziojn, falĉis ilin, kaj per siaj nudaj piedoj ĵetis grenadojn kaj kriis:
  - La nuda kalkano de virino plej bone protektas ŝin kontraŭ la dornoj de vira indiferenteco!
  Alla, pafante al ŝiaj kontraŭuloj kaj fortranĉante ilin per aŭtomataj eksplodoj, notis:
  - La plej fortika kalkano por viro el nuda ina piedo!
  Maria, trafante siajn kontraŭulojn kaj trafante ilin per ĵetgrenado, diris:
  - Kalkanon de nudpieda virino, surhavanta la plej bruligitan boton kun siaj bagateloj!
  Matryona, faligante la faŝistojn, diris kun spriteco:
  - Se vi ne sukcesas demeti viajn ŝuojn ĝustatempe, vi fariĝos vagabondo!
  Alenka, skribante pri la faŝistoj, notis:
  -Se vi estas cerbumulo, vi povas nur serioze venki vin!
  Anyuta logike notis, draŝante la malamikon, kaj ĵetante sakon da eksplodaĵoj per sia nuda piedo:
  - Estas bone havi klubon, estas malbone esti klubo!
  Alla, batante la naziojn kaj donante obuson per sia nuda kalkano, ekbalbutis:
  - Gisferaj pugnoj povas helpi vin pluvivi, sed kverka kapo kondukos al morto!
  Maria tute logike notis, falĉante la faŝistojn:
  - Kiam la reganto ne havas reĝon en la kapo, anarĥio regas en la lando, kaj ili vane vendas!
  Matryona, trafante la naziojn racie, notis:
  - Krono ne estas por la sama kapo kiel ĉapelo!
  Alenka, la detruanto de la Krauts, logike notis:
  - Eĉ la krono ne sidas sekure sur kverka kapo!
  Anyuta, tre precize pafante al la faŝistoj, diris:
  - Kiom ajn forta estas kverko, la materialo por kapo farita el ĝi estas la plej fragila!
  Alla, vigle pafante al la malamiko, logike konkludis:
  - Kiu batas la kapon per klabo, tiu estas batata sur la kapon per klabo!
  Maria, fikaj kontraŭuloj, eldonis:
  - La politikisto tenas monujon kaj bastonon en la manoj, nur lia mono estas ligna, kaj lia bastono estas papero!
  Marusya logike notis, ĵetante citronon per sia nuda piedo:
  - Bela kapo estas la lasta afero por fari kun grizaj haroj!
  Matryona, la dispremanto de la faŝistoj, rimarkis:
  - Vi eble ne estas blondulino, sed estas bele esti hela animo, knabinoj povas venki la malbonulojn, por ke aliaj povu vivi feliĉe!
  Alenka, pafante al la nazioj, grincis:
  - Vi ne povas konstrui fortan defendon de nur kverkoj sur stumpetoj!
  Anyuta, pafante, logike notis:
  - Se politikisto ne estas pego, tiam li forigos la razojn, ne nur de la stumpvoĉdonanto!
  Alla diris agreseme, terenbatante la germanojn:
  - Kvankam la politikisto ne estas aglo, li konsideras balotantojn korvoj kaj pegoj!
  Maria, faligante la malamikojn, notis:
  - Se vi permesas al politikistoj depreni de vi razojn, tiam vi certe estas pego!
  Matryona, falĉante la faŝistojn, esprimis sin:
  - Politikisto estas vulpo kun balotantoj, sed kun si mem, hamstro estas hamstro!
  Marusja ĵetis obuson per la nuda piedo kaj knaris:
  - Saĝa politikisto estas kiel vulpo en kokinejo, kaj stultulo estas kiel virbovo en porcelanbutiko!
  Alenka, disbatante la Fritz, diris:
  - Ordo estas starigita en silento, politikistoj kreas kaoson per parolado!
  Anyuta, disĵetinte la faŝistojn per ĵeto de obusoj, grincis:
  - Politikistoj multe parolas, precipe kiam ili volas fermi la buŝon!
  Alla agreseme notis, martelante la naziojn:
  - Por argumenti kun politikisto, ke batado de akvo en pistujo nur disŝiros la muskolon de via lango, kaj vi mensogos al via avantaĝo!
  Maria, disbatante la malamikojn kaj ĵetante obuson per sia nuda piedo, notis:
  - Politikisto estas miksaĵo de vulpo kaj lupo, sed li multe parolas!
  Matryona, pafante al la nazioj, grumblis:
  - Ju pli politika estas vulpo, des pli porketo li estas!
  Marusya, falĉinte la Fritzes, diris:
  - En la politiko estas daŭra menaĝerio, lupoj, leporoj, kokidoj, kokoj kaj pegoj, sed la vulpo estas ĉiam elektita kiel reĝo!
  Alenka, la detruanto de la faŝistoj, murmuris:
  - Diktatoro, kiu ŝajnigas sin leono, estas vera porko!
  Anyuta agreseme notis, terenbatante malamikojn per pafoj:
  - Politikisto prenos nur leonon, se la balotanto estas kompleta azeno!
  Alla, batante la faŝistojn kiel polvon de tapiŝoj, diris:
  - Politikisto surmetas ŝafajn vestojn, sed la sola komunaĵo, kiun li havas kun lupo, estas sangosoifo, kaj lia eltrovemo estas kompleta ŝafo!
  Maria, ĵetante obuson per la nuda piedo, pepis:
  - Pli bone estas, kiam la reganto estas lupo en ŝafa vesto, ol virŝafo en la aspekto de leono!
  Matryona, pafante al la malamiko kun la precizeco de Robin Hood, diris:
  - Politikisto blekas pri paco kiel ŝafo, sed la dentoj de lupo bruas pri milito!
  Marusya, pafante al la malamiko, eksaltis:
  - Politikisto, por ricevi la voĉojn de balotantoj, elverŝas kiel najtingalo, sed prenas ilin por pegoj!
  Alenka, pafante al la nazioj, diris:
  - Se parolo de politikisto ŝajnas al vi trilo de najtingalo, ĉi-kaze ne estu korvo!
  Anyuta sprite notis, terenbatante la naziojn:
  - Se politikisto kantas kiel najtingalo, tio signifas, ke li konsideras vin taŭga ludo!
  Alla, faligante la faŝistojn, notis:
  - Kio distingas ĉasadon por balotantoj de arbara ĉaso estas ke la ĉasisto faras kiel eble plej multe da bruo!
  Maria, pafante al la malamiko, kriis:
  - Politikisto, malkiel poŝŝtelisto, kreas multe da bruo kiam li ŝtelas, kaj kiam li ŝtelas, li prenas kun flatado!
  Matryona, pafante al la malamiko, gluguris:
  - Politikisto ankaŭ estas iusence Dio, sed estas pli bone ne kredi je li!
  Marusya konfirmis:
  - La politikisto amas promesi al balotantoj la Lunon, sed forgesas aldoni, ke tie ne ekzistas vivo krom sablo!
  Alenka, fortranĉante siajn kontraŭulojn, murmuris:
  - Ve ne estas de la menso, sed de la manko de praktika saĝeco!
  Anyuta, pafante al la malamiko, grincis:
  - Ĉiuj problemoj en la mondo venas ne de mono, sed de manko de ĝi en la bezonata kvanto!
  Alla, pafante al la malamiko, diris:
  - Lingvo estas donata al politikisto por kaŝi siajn pensojn, sed kiom ajn elokventa politikisto povas kaŝi sian grizan malnoblecon!
  Maria energie rimarkis, pafante al la Krauts:
  - Se la fero iras sur la ĉenon, ne restos por glavoj, se la arĝento estas verŝita en paroladoj, tiam estos nenio por pagi salajron!
  Matryona, pafante al la malamiko, murmuris:
  - Ĉu politikisto havas la doton plenumi promesojn? Posedas ĝin, sed ne por nenio!
  Marusya, pafante ĉe la nazioj, notis:
  - La elefanto demetas grandan amason da aĉaĵoj, kaj la politikisto-vulpo metas eĉ pli grandan amason da vorta diareo!
  Alenka sprite notis dum ŝi disbatis la naziojn:
  - La politikisto elverŝas abunde la dolĉan mielon de paroladoj, dronante la balotantojn en parola diareo!
  Anyuta, pafante al ŝiaj kontraŭuloj, diris:
  - La dolĉa parolo de politikisto estas kiel fluo de mielo, nur vi naĝas malsupren ĝin en la rubamason!
  Alla, pafante al la faŝistoj, notis:
  - Politikisto povas plenumi tion, kion li promesas, nur por kredigi la balotanton je la neebla!
  Maria, tre precize pafante, diris:
  - Estas multaj politikistoj en la elektoj, sed estas neniu por elekti, kiu estas arbostumpo, kiu estas ferdeko, kiu estas vulpo, kiu estas porko, kiu estas urso - pro frustriĝo estas nur; restas unu afero por fari - muĝi!
  Matryona pafis al la nazioj kaj rimarkis:
  - Politikisto, kiu ofte doloras sian gorĝon, havu la orelojn ĝisfunde disŝiritaj!
  Marusya, sekco de faŝistoj, notis:
  - Politikisto, male al najtingalo, neniam kantas por nenio, kaj havas la doton de vulpo!
  Alenka pepis, montrante la dentojn:
  - Politikisto volas fariĝi aglo, sed lia balotanto ĉiam ne havas birdrajtojn!
  Anyuta kuis dum ŝi faligis la germanojn per sia kaŝpafisto:
  - Kial vi havas birdan licencon, ĉar vi havas menson de pego!
  Alla siblis kun la agreso de pitono:
  - La politikisto havas multajn diversajn kantojn, sed ili ĉiuj havas unu motivon: elektu min!
  Maria, fortranĉante la faŝistojn, murmuris:
  - La balotanto estas kiel bulko, li foriras de la leporo, lupo, urso, sed la politika vulpo ankoraŭ formanĝas lin!
  Matryona notis, tranĉante la faŝistojn:
  - Politikisto uzos dolĉajn parolojn por kongrui kun la intelekto de muŝo, la trilo de najtingalo, la inteligenteco de pego, sed lia porka esenco estas videbla por la okulo de akcipitro!
  Marusya, batalante kontraŭ la faŝistoj, aldonas kun rido:
  - Ankaŭ virino estas bona politikisto, kaj almenaŭ ŝi donas ŝancon, ke ŝi plenumos sian promeson de fideleco kaj donos plezuron!
  Do la knabinoj heroe defendas la urbon kaj donas grandan esperon.
  . ĈAPITRO N-ro 4.
  Fine de septembro kaj komenco de oktobro, la bataloj por Astraĥano daŭre estis daŭrantaj, kaj la nazioj moviĝis suden laŭ la marbordo de la Kaspia Maro. La nazioj senĉese antaŭeniris... En la sudo, la nazioj kaptis la urbon Ordĵonikidze kaj komencis la atakon kontraŭ Grozno.
  Ankaŭ en ĉi tiu urbo sovetiaj militoj estis batalitaj heroe.
  La bataliono de knabinoj, gvidata de Tamara, montris malesperan persistemon kaj kuraĝon.
  Tamara pafis eksplodon de sia maŝinpafilo kaj ĵetis obusojn per siaj nudaj piedfingroj, dirante:
  - Gloro al nia Patrujo Sovetunio!
  Anna, precize pafante al la nazioj kaj ankaŭ ĵetante la eksplodan pakaĵon per sia nuda kalkano, ekbalegis:
  - Gloro al heroeco!
  Akulina, pafante al la malamiko, eksaltis:
  - Por la Patrujo kaj honoro!
  Viktorio, pafante al la Krauts, kaj ĵetante obuson per siaj nudaj piedfingroj kun mortiga forto, muĝis:
  - Ni premu la Wehrmacht per heroeco!
  Olimpikoj estas sana knabino, ŝi pafis al la malamikoj, batis la Krauts kaj pardonis:
  - En la sankta milito, estos nia venko!
  Tamara, pafante al la nazioj kaj denove ĵetante obuson per sia nuda piedo, rimarkis:
  - Soldato devas havi la forton de kverko, sed ne kverka kapo!
  La knabinoj pafis. Ĉirkaŭe estas multaj ruinoj, la ruinoj fumas. Eksplodo post eksplodo sekvas. Plumoj de fumo leviĝas en la ĉielon. Ĉio ĉirkaŭe brulas.
  Detruo en grandegaj kvantoj.
  La bela, nudpieda blondulino Anna, tuj kiam ŝi ĵetas granaton, disŝirante la faŝistojn, blasfemas:
  - Ĉiu kverko havas kavon, ĉiu kverka kapo havas truon, el kiu elfluas cerbo!
  Akulina, pafante al la malamiko, kaj ĵetante granaton per sia gracia, sunbrunigita, nuda piedo, knaris:
  - Se vi havas menson kiel kverko, tiam vi kliniĝos kiel tremolo!
  Viktorio, ĉi tiu ruĝhara knabino, ankaŭ kun nudaj, sunbrunaj, ĉizitaj kruroj, pepis:
  - Se vi ne havas la ruzon de vulpo, tiam ili senigos vin de tri haŭtoj!
  Olympias, sana, alta, granda, muskolforta blondulo, ekbrulis, ĵetis granaton per la nuda piedo kaj knaris:
  - Vi estos stulta kiel kverko, ili forŝiros vin kiel bastono!
  Knabo rampis preter ili. Li ekbrilis siajn nigrajn kalkanojn kaj ĵetis eksplodan pakaĵon al la nazioj. Tiam li knaris:
  - Pli bonas juna soldato ol kaduka generalo!
  Tamara denove donis turnon. Ŝi ĵetis obuson per sia nuda piedo kun mortiga forto kaj blasfemis:
  - Por ĉiu nova kostumo, politikisto prenas tri haŭtojn de balotantoj!
  Akulina, pafante al siaj malamikoj kaj agreseme rikanante, grumblis:
  "Vi estos inteligenta kiel kverko, sed vi estos senhaŭtigita kiel kuniklo!"
  Anna, pafante al la malamiko kaj ĵetante obusojn per la nuda piedo, krevigante tankojn, pepis:
  - Ruza vulpo eĉ nudos tri haŭtojn de leono, se li havas la menson de virŝafo!
  Viktorio, pafante al la nazioj kaj ĵetante mortigan donacon per sia nuda kalkano, diris:
  - Se vi ne volas fariĝi vulpo, vi ĝemos kiel malsata hundo!
  La Olimpikoj falĉis la Krauts. Tiam ŝi ĵetis obuson per la nuda piedo kaj kriis:
  - Politikisto estas vulpo, li sentestigas kokajn balotantojn en taglumo!
  La muĝado de la kanonado pliiĝas. La timindaj Sturmtigers iras en batalon. Ili trafis per raketlanĉiloj. Kaj ili detruas tutajn konstruaĵojn, disbatante domojn tuj. Kaj ŝtormsoldatoj rondiras en la ĉielo. Ili pafas raketojn al sovetiaj pozicioj. Ili ĵetas bombojn. Jam videblas la Pantero 2, pli progresinta veturilo ol la Pantero, kun potenca 88-mm-kanono.
  La germana veturilo havas pli mallarĝan gvattureton kaj pli malgrandajn dimensiojn, same kiel pli kurbigan korpon. Tia monstro, se li batas vin, li batas vin. Kaj plej grave, ĝi ne estas tro peza, kun pli potenca motoro de 900 ĉevalfortoj.
  Tamara ĵetis obuson al Panther 2 per sia nuda piedo kaj kukis:
  - Vi estos stulta kiel stumpeto, ili forŝiros vin kiel bastono, ne nur de ruzaj vulpoj, sed ankaŭ de malkuraĝaj leporoj!
  Anna, pafante al la faŝistoj kaj falĉanta kontraŭulojn, ĵetante citronojn per siaj nudaj piedoj, skribis:
  - La ruza vulpo povas eĉ igi aglon aspekti kiel malseka kokido!
  Akulina, fortranĉante la malamikojn kaj trafrapante ilin per precizaj pafoj, diris:
  - Homo, kiu sonĝas pri la rolo de leono, ofte fariĝas azeno kovrita per vulpoj!
  Viktorio, detranĉante siajn kontraŭulojn per fajroeksplodoj kaj ĵetante ion mortigan per siaj nudaj piedoj, ekbalbutis:
  - Homo havas la ambiciojn de leono, la obstinecon de azeno, la mallertecon de urso, la gracon de elefanto, sed vulpo ĉiam kapablas premi lin!
  La Olimpikoj pafis al la malamiko. Ŝi falĉis lin kiel gazontondilon kaj grumblis:
  - Ruĝa vulpo, politikisto de sanga koloro!
  La intenseco de la batalo pliiĝis. La nazioj trafis la grandurbon per gaslanĉiloj, kiuj estis pli bonaj en potenco ol la Katyusha. Kaj estis tre malfacile rezisti la naziojn. Sed la bataliono de nudpiedaj, duonnudaj knabinoj batalis kun kolosa entuziasmo. Kaj knabinoj apenaŭ mortis viroj;
  Tamara, pafante al la nazioj kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj piedfingroj, ekbalegis:
  - Virino venkas fortajn virojn ludante je iliaj malfortoj, politikisto konvinkas malfortajn balotantojn per klare troagado!
  Anna, detranĉante la malamikojn kaj falĉante ilin per kugloj, samtempe donante eksplodeman pakaĵon per sia nuda kalkano, diris:
  - Virino estas la plej ruza politikisto, ŝi ne bezonas studi por esti vulpo, sed ŝi devas povi surmeti ŝuojn restante nudpieda!
  Akulina, detranĉante siajn kontraŭulojn per precizaj eksplodoj kaj uzante la nudajn piedfingrojn, bojis:
  - Ankaŭ virino amas junecon, sed la verdo de la dolaro estas al ŝi pli kara ol la verda aĝo de ŝia patrono!
  Viktorio, tiu ruĝhara hundino, pafis mortigan eksplodon, rompis la linion kaj kriis:
  - La verdaĵo de la juneco de knabino altiras verdajn fakturojn de viroj grasaj el dolaroj!
  Olimpio, pafante al la malamikoj kaj ĵetante alian donacon per sia nuda piedo, ekbalbutis:
  - Ne persekutu la verdan dolaron, problemoj ankaŭ havas verdajn okulojn, kaj la ŝelo estas kriska!
  La batalo fariĝas pli kaj pli brutala. Konkoj flugas kun mortiga forto. Ili krevis kaj pecetigas la sovetiajn poziciojn, renversante la bateriopafilojn. Kaj novaj aviadiloj rapidas, kaj sturmpafiloj bruas. Polvaj nuboj leviĝas en la ĉielon.
  Tamara, senkompate pafante al la nazioj, prenis kaj transdonis la perlon, antaŭ ol ĵeti obuson per la nuda piedo:
  - Kredante je Dio, ne kliniĝu al la nivelo de besto: la homo ne estas submetiĝema ŝafo, kaj ne malbonodora kapro!
  Anna, batalante kun la malamiko kaj ĵetante mortodonacojn per siaj nudaj piedoj, notis:
  "Enspezi monon per la kredo de homoj estas kiel verŝi sterkon sur oron, malfido kreskos!"
  Akulina, detruante la Panteron, diris agreseme:
  - Kredante je dimanĉo, ne atingu sep vendredojn en la semajno!
  Viktorio, tre precize pafante al la nazioj kaj ofensive falĉanta ilin, notis:
  - La kredo je la eterna fajro de la infero boligas la lakton de la superstiĉo, el kiu la friponoj de la religio deprenas la ŝaŭmon!
  Olympias, ina heroo, detranĉante la naziojn kaj ĵetante obusojn de kolosa detrua potenco kun siaj nudaj piedoj, notis:
  - Nur stumpetoj kaj kverkoj kredas je la infera ĝojfajro de eterna flamo, lasante sin senŝeligi kiel gluiĝeme!
  Tamara pafis el kaptita bazuko, ekbrilis siajn nudajn kalkanojn kaj pepis:
  -Kio ekbrilas la flamon de eterna infera fajro? La brileto de oraj moneroj en la poŝoj de religiaj friponoj!
  Anna, pafante al la malamiko kaj faligante la naziojn kun kolosa precizeco, diris:
  - Krimuloj uzas Dion por vicigi siajn poŝojn, kaj ili cedas al trompo ne nur kun malplena kapo!
  Akulina ekpafis al la malamiko. Ŝi ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Religiaj kanajloj deŝiras tri haŭtojn de ŝafoj, rompas la kornojn de kaproj, ili zorgas nur pri profito, kaj fido estas por hakilo!
  Viktorio ĵetis segpolvan bombon per sia nuda kalkano, eksplodigis la malamikon kaj knaris:
  - Honesta pastro estas kiel vegetara lupo, nur fido estas ĉiam honesta, kaj ĝia uzo estas egoisma!
  Olimpikoj trafis la malamikon per maŝinpafilo. Ŝi falĉis la malamikon kaj piedbatis amason da obusoj per sia nuda kalkano, kiu renversis la Lion-tankon. Tiam ŝi kriis:
  - Ajna religio estas fabelo, nur profitoj estas el tiu ĉi fantazio en vere fabelaj proporcioj!
  Jen kiel knabinoj batalas kuraĝe en la urbo Grozno. Kaj ili montras sin el la plej alta vidpunkto de braveco.
  Kaj aliaj knabinoj defendas Astraĥanon kun sia tuta kuraĝo. Kaj ili ankaŭ montras la plej altan aerakrobatikon kaj forton.
  La knabino batalas tre bone.
  Alenka ĵetis obuson per sia nuda piedo, disŝiris la naziojn kaj kukis, elmontrante la dentojn:
  - Kiu permesas homojn pendigi nudelojn sur la orelojn, tiu ĉiam malsatos!
  Anyuta, falĉante la faŝistojn per tio, konsentis:
  - Vi ne estos plena de nudeloj sur viaj oreloj!
  Alla pafis eksplodon al la nazioj, ĵetis obuson kun mortiga forto per sia nuda piedo kaj blasfemis:
  - Nudeloj sur la oreloj estas plado de plej nova freŝeco, kiu kaŭzas naŭzon!
  Maria sprite notis, nudigante siajn dentojn kaj ĵetante eksplodeman pakaĵon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Se neniu scias ĉu ĝi estas Dio, sed homoj estas konstante krucumita kvazaŭ li estus la simileco de Kristo!
  Marusya, fikantaj Krauts, prenis ĝin kaj blasfemis, agreseme ridetante:
  - Homo strebas regi la potencon de Dio, sed ĝis nun li ricevas nur krucumon, kiu ne estas dia!
  Matryona turnis, falĉis la faŝistojn kaj diris, palpebrumante agreseme al siaj amikoj:
  - Homo strebas al bono per sia koro, per sia menso por profito, kaj per sia stomako por glutemo, kaj finfine, kun siaj kruroj implikitaj, li estas trenita en kavon!
  Kaj furiozaj bataloj bruas en Astraĥano. La urbo ĉe Volgo estas ŝlosila punkto de sovetia defendo. Kaj ĉi tie furiozas tiaj frenezaj bataloj. Estas kvazaŭ bolkruĉo.
  Kaj pezaj, mortigaj aviadiloj rapidas. Yu-288 estas tre potenca maŝino. Kaj li ĵetas bombojn kun kolosa persistemo.
  Alenka krias, pafante eksplodon al la nazioj, kaj ĵetante obuson per sia nuda piedo:
  - Se homo havas la inteligenton de gorilo, li plugos kiel ĉevalo kaj manĝos kiel hundo!
  Anyuta lanĉis la murdan donacon de morto per sia nuda piedo, frakasis la naziojn kaj blasfemis:
  - Homo lasas sin meti sur kolumon, sed por plugi, oni devas bati lin per vipo de trudo!
  Alla piedbatis la citronon per sia nuda kalkano kaj murmuris:
  - La politikisto havas grandan poŝon, sed li estas nur sensignifa poŝŝtelisto!
  Maria, pafante al siaj kontraŭuloj, siblis:
  - Politikisto, kiu promesas al balotantoj la lunon el la ĉielo, veninte al potenco, forlasas la lunan pejzaĝon, kaj plorante pro malsato sur la lumaĵo!
  Matryona, surde ridante, komentis:
  - La diablo en ĉiu politikisto instigas lin preni la lokon de la Ĉiopova Dio, sed la politikisto havas tre malmulte da talento!
  Marusya, pafante al la malamikoj kaj memfide falĉanta ilin, notis:
  - Homo strebas fariĝi ĉiopova, sed lia morala progreso ne plibonigas lin!
  La knabinoj estas ŝajne humuraj ĝis la plej alta grado.
  Kaj la milito sekvas sian propran ŝablonon. Jetaviadiloj estas testitaj en la Tria Regno. Kaj ĉi tio ankaŭ estas sufiĉe serioza argumento en la disputo kun Sovetunio.
  Hitler, kompreneble, ne estas tre feliĉa. La milito daŭras, kaj Rusio obstine rezistas, kvankam ĝi ankaŭ venkiĝas. La bataloj furiozas kvazaŭ en la buŝo de vulkano.
  Fino de oktobro. Kalmukio estas tute kaptita, kaj la nazioj antaŭeniras trans Dagestano.
  La sukcesoj de la faŝistoj, kvankam modestaj, estas konstantaj. La Nigra Mara Floto estas sur la rando de detruo.
  La tuta skipo sur la destrojero konsistas el knabinoj. Bela skipo, sincere. La knabino portas veŝtojn kaj kuras nudpiede, ŝiaj rondaj kalkanoj brilas.
  Alice, la destrojerkomandanto memcerte ordigas atakon sur la faŝisma krozŝipo. Lanĉas torpedon kaj rimarkas:
  - En milito, kiel en bona teatro, la sekva ago estas neantaŭvidebla, larmoj certe verŝos!
  Andriana, ŝia kunulo, komandis tutan aron da knabinoj. Ili kuris fulmante nudaj, rondaj kalkanoj, kaj knaris. Ili celis minaparaton.
  Andriana muĝis:
  - Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos,
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos -
  Lumigante la vojon al komunismo!
  Veroniko, trafante la naziojn per kanono, ronronis:
  - En milito estas kiel en filmo: la ago estas allogema, ĝi neniam enuas, sed, ve, ĝi tute laŭvorte mortigas!
  Destrojero kun nudkruraj, sunbrunaj, sveltaj, tre belaj knabinoj saltas de flanko al flanko. Li estas forĵetita kiel plumo.
  Alico, frapante siajn ĉizitajn nudajn piedojn, ekbalbutis:
  - Se vi ne estas facilanima, vi ripozos en paco en la milito!
  Andriana, precize pafante de kanono, notis:
  - Knabino, kiu povas batali, estas kavaliro!
  Alico korektis, pafante:
  - Ne, ŝi estas heroo!
  Kaj la militistoj ekridis. Kaj ili montris sian langon. Kaj la kruroj de la belulinoj estas tiel graciaj, kaj ili lasas spurojn de sango sur la ferdeko. Potencaj knabinoj.
  Kaj nudaj, iliaj kalkanoj estas tiel rondaj kaj graciaj.
  Alico rememoris, kiel ŝi estis kaptita, kaj la nazioj karesis ŝian plandumon per maldika, ruĝe varma vipo. Jen vi, preskaŭ nuda, pendanta sur la rako. Viaj nudaj piedoj estas fiksitaj en la blokon. Kaj ili tiklas vin per varmaj vergoj. Do ruĝa fero estas bruligita al la skarlata cico.
  Alicio estis torturita kaj torturita dum pluraj tagoj. Sed la knabino povis eskapi.
  Ŝi diris al la gardisto, ke ŝi konas la lokon sur la maro, kie oni ĵetis ujon da oro, kiu estis evakuita de Sebastopolo. La faŝisto enamiĝis al ĝi.
  Nu, Alico, malgraŭ ĉiuj turmentoj, restis gaja. Ili malĉenigis ŝin kaj metis ŝin en boaton kun la manoj ligitaj. Kaj kun siaj nudaj piedoj, iomete bruligitaj sur la rako, ŝi povis preni pistolon kaj pafi du faŝistojn. Poste ŝi malligis la ŝnurojn kaj fornaĝis. Ŝi deprenis ĝin lerte. Kaj ŝi gajnis la respekton de la knabinoj.
  El la speciala fako ili provis postkuri ŝin, sed Alisa minacis la specialajn oficirojn kaŭzi akcidenton kaj ankaŭ pendigi ŝin kiel hundino. Ili elkokidis.
  Alico estas tre batalema knabino...
  Ŝi eĉ sprite skribis:
  - La ekzekutisto amas la hakilon kiel armilon, sed en batalo li havas mallertan lertecon!
  Andriana konsentis kun tio, batante siajn ĉizitajn krurojn:
  "Vi ankoraŭ povas fari supon el hakilo, sed tion, kio estas skribita per heroa plumo, ne povas esti tranĉita per ekzekutisto!"
  Juliana estas tre bela knabino. Ŝi portas nur maldikan strion de stria ŝtofo sur la brusto kaj kalsoneto. Sed ŝi estas tiel mirinda kaj bela. Ĉiuj knabinoj sur la destrojero havas nudajn piedojn kaj estas tre delogaj.
  Kiam germanoj estas kaptitaj, ili estas devigitaj kisi la rondajn, nudajn kalkanojn de la knabinoj. Kaj la kaptitoj obeeme faras tion. Kaj ili lekas la kalkanojn de la knabinoj kaj kisas ilin kun granda plezuro.
  Juliana kantis:
  - Ni ne estas malbonaj rabistoj,
  Kaj ni ne volas mortigi...
  Sed miaj nudaj kalkanoj doloras,
  Mi volas pugnobati ĉiujn en la vizaĝon!
  Knabinoj, kompreneble, kapablas gustumi ajnan sukceson.
  Andriana, frapante siajn nudajn kalkanojn, diris:
  - Eh, novaj landlimoj, ne ridigu min!
  Alicio konsentis:
  - Senlimaj eblecoj por tiuj, kiuj ne metas limojn por si mem!
  Veroniko vangofrapis ŝiajn nudajn piedojn, tintis la nudajn kalkanojn kaj notis, elmontrante la dentojn:
  - La plej forta homo ne povos trakti neelteneblajn ambiciojn!
  Andriana sprite notis, montrante la dentojn kaj pafante el kanono:
  - La homo estas malproksime de Dio, ĉar li ne estas malproksime de la makako en sia imitado de la naturo!
  Veroniko, disbatante la fluojn de progresantaj nazioj per precizaj pafoj, murmuris:
  - La politikisto estas dio en ambicio, dio en metodoj, kaj rekta porko en uzado de la rezultoj!
  Sovetiaj knabinoj batalas bone. Sed kompreneble ekzistas ankaŭ germanaj, kaj ankaŭ belulinoj en bikinoj kaj nudpiedaj.
  Ekzemple, Gerda estas malofta batalanto.
  Ŝi kaj ŝiaj partneroj sidis sur la plej nova Panther-2-tanko.
  La knabinoj pafas al la sovetiaj trupoj kaj muĝas.
  Ni estas malbonaj lupoj, retiriĝi ne estas bona por ni!
  Kaj ili palpebrumas per la okuloj...
  Gerda, uzante la nudajn piedfingrojn, piedbatis la rusajn soldatojn kaj plezure kriis:
  - Kiu ne estas lupo en la vivo estas senhaŭtigita, kiu ne estas vulpo en menso estas senintestigita kiel kokido!
  Charlotte ankaŭ trafis per preciza kuglo, penetrante la sovetian tankon, diserigante la kirason kaj blasfemandante:
  -La lupo ĉiam malsatas, la viro ĉiam estas malkontenta, kaj la politikisto ne povas diri eĉ vorton de vero!
  Christina, tre precize pafante al la malamiko kaj trafante rusajn tankojn per mortiga ŝelo, notis:
  - La vulpo havas valoran felon, sed la certigoj de la vulpo de politikistoj nenion valoras!
  Magda prenis ĝin kaj direktis la pafilon al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, frapis ĝin kaj murmuris:
  - Estas pli da lakto de kapro ol de politikisto, kies menso estas ŝafo!
  Gerda, daŭrante precize pafi al sovetiaj veturiloj, notis:
  - En elektoj, politikistoj estas kiel inter la pesto kaj ĥolero, kvankam politikistoj estas multe pli kontaĝaj en sia skizofrenio!
  Charlotte batis la tridek kvar kaj malkonstruis la turon, dirante:
  - La politikisto havas lupan nazon por predo, sed li mem estas preta porko por senintestigo!
  Christina lerte lanĉis la kuglon uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj diris:
  - Politikisto estas ŝafo, kiu strebas al la leona trono, kaj kiam ĝi atingas la supron, ĝi fariĝas vulpo, kiu senintestigas kokajn balotantojn!
  Magda agreseme notis, sendante donacon de morto al la sovetia memvetura pafilo kun siaj nudaj piedfingroj:
  - Ili ne fidas politikistojn, sed ili voĉdonas, ili ne komprenas muzikon, sed ili volonte aŭskultas, ili ne manĝas nudelojn, sed ili volonte aŭskultas ilin!
  Kaj ilia Panther-2 funkcias tre aktive. Kaj ĝi sendas la ĵetaĵon tre precize.
  La germana maŝino disbatas ĉiujn sovetiajn tankojn tre memfide.
  Gerda pafas kaj kantas:
  - Unu, du, tri - rompu la konsilon!
  Charlotte pafas tre precize, trafas malamikojn kaj fajfas:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo!
  Christina, uzante siajn nudajn piedfingrojn por pafi tra la tridek kvar, aldonis:
  - Ni trempos ĉiujn niajn malamikojn en la necesejo!
  Magda trafis la malamikon kaj ekbalbutis:
  - La Patrujo ne kredas je larmoj!
  Gerda knaris:
  - Kaj ni donos al la malbonaj oligarĥoj ilian cerbon!
  Charlotte sprite notis, trafante sovetian obuson per ŝelo:
  - Oro estas nur bela aspekto, fakte, ĉi tiu metalo, la homaro ĉiam suferis, ĝi fariĝis aroganta!
  Kristina, pafante al la malamikoj, esprimis sin sprite:
  - Eksponante ŝiajn mamojn, estas pli facile por virino deŝiri tri haŭtojn de viro!
  Magda, pafante ĉe ŝiaj kontraŭuloj, origine rimarkis:
  - La nudaj piedoj de la knabinoj, ili metis la virojn en galoŝojn!
  Kompreneble, la knabinoj sur la tanko estas graciaj. Kaj la inaj pilotoj estas la plej bonegaj inter la Fritz.
  Albina kaj Alvina estas la plej timindaj asoj en la universo. Nun ili jam atingis la nombron de kvincent aviadiloj faligitaj ĉiu. Nur Marsejlo estas antaŭ ili. Al Li estis premiita la Grandkruco de la Fera Kruco por la 500-a aviadilo de la sovetia floto. Sed Albina kaj Alvina komencis batali multe pli poste, kaj tial baldaŭ venkos Marcel.
  Albina kaj Alvina ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj por siaj 500-a aviadiloj.
  Kaj nun ili batalas kontraŭ ruĝaj pilotoj.
  Albina premas la butonojn per la nudaj piedfingroj, faligas kvin sovetiajn aviadilojn samtempe kaj krias:
  - Se viro estas saĝa pri botoj, tiam li ĉiam portas galoŝojn!
  Alvina, pafante al rusaj aviadiloj kaj terenbatante ilin per siaj nudaj piedfingroj, notis:
  - Nuda kruro de virino ĝustatempe metos ŝin en la galoŝojn de iu ajn boto!
  Albina, tre precize pafante al sovetiaj veturiloj, sprite respondis, montrante la dentojn:
  - Homo, kiu ofte rigardas nudajn inajn krurojn, sidu en siaj galoŝoj!
  Kaj ambaŭ knabinoj, terenbatinte kelkajn pliajn jakojn, grincis:
  - Nudpieda ina piedo, ĝi bone konvenas sub la kalkano kaj perfekte eniras la galoŝon!
  La militistoj videblas ĉi tie ĉe granda alteco.
  Sed se estas grandiozaj germanaj pilotoj, tiam estos ankaŭ belaj sovetiaj komsomolaj knabinoj.
  Kiuj batalas kun granda intenseco. Kaj ili ankaŭ sukcese malflugigas la hordojn de la Tria Regno.
  Anastasia Vedmakova prenis ĝin kaj, uzante la nudajn piedfingrojn, faligis la germanon kaj knaris:
  - Viro pretas turni sin por deŝiri la ŝuojn de knabino!
  Akulina Orlova, pafante al la nazioj, sprite notis:
  "Vi povas renversi ajnan boton per la nuda kalkano de virino!"
  Anastazio ankaŭ trafis la Fritzes kaj grincis:
  - La nuda piedo de virino renversos iun viron, eĉ se li estas la lasta boto!
  Akulina Orlova, frapis Focke-Wulf kaj siblis, elmontrante siajn belajn dentojn;
  - Se vi volas renversi viron, demetu viajn ŝuojn, se vi volas meti lin en galoŝon, elmontru vian kalkanon!
  Kaj la knabinoj kantis ĥore:
  Milito furiozas en la universo,
  detruante kaj mortigante sen kialo...
  Satano liberiĝis -
  Kaj la morto venis kun li!
  
  Kaj kiu haltigos la fluon,
  Sangaj kaj frenezaj riveroj...
  Lazera radio trafos vian tempion,
  Kaj tuj la viro malaperis!
  
  Kaj tia kaoso
  Inundis la universon...
  La malĝoja sorto de la homaro
  Eltenu doloron kaj suferon!
  La knabinoj eble parte pravas. Milito ne estas feliĉo. Sed samtempe ĝi estas ankaŭ distro.
  Du germanaj aspirantaj pilotoj, Eva kaj Gertrud, batalas en Focke-Wulf atakmodifoj. Ili atakas sovetiajn tercelojn de la aero.
  Eva, pafante kaj liberigante raketon, notas:
  - Kial infanaĝo estas nudpieda, ĉar nuda piedo de virino perdas virojn la kapon, kvazaŭ ili estus knaboj!
  Gertrudo trafis la raketon, premante sian nudan kalkanon sur la pedalon kaj frakasante sovetarmean bunkron kaj knaris:
  - La deziro vidi virinon nuda igas viron turni sin!
  Eva denove trafis, trafis la tridek kvar, trarompante la turojn kaj sprite rimarkis:
  - Por senvestigi virinon, vi devas unue surmeti ŝiajn ŝuojn ĝuste!
  Gertrude batis sian kontraŭulon uzante la nudan, rondan kalkanon de sia gracia piedo kaj notis:
  - Senvestiĝinte ĝustatempe, komercistino forŝiros tri haŭtojn de viro!
  Eva trafis la sovetiajn bunkrojn per raketo kaj blasfemis:
  - Virino, kiu sin elmontras ĝustatempe, ne fariĝos vagabondo kaj surmetos multe da ŝuoj al viro!
  Gertrude, buĉinte la sovetiajn soldatojn, konfirmis:
  - Nudpieda virino metos botojn sur viron, kaj metos lin en galoŝojn, kaj renversos lin, kaj faros lin la lasta nudpieda!
  Ĉi tie, kompreneble, la knabinoj havas la logikon, ke vi ne povas piedpremi kontraŭ ŝi. Kaj la knabinoj batalas nudpiede kaj en bikinoj.
  Kaj ili amas belajn junulojn, kaj ĝenerale ili estas nur bonegaj.
  Kaj se ili ekkantis, ili mortigos cent virojn!
  Ĉi tiuj estas knabinoj, indaj ambaŭflanke kaj tre belaj, por ke la viroj vere turnu sin de la interno!
  . ĈAPITRO N-ro 5.
  La urbo Grozno, tute ĉirkaŭita de naziaj trupoj, falis komence de novembro 1943. La bataliono kun la knabinoj eskapis de la kaldrono kaj retiriĝis al Shali.
  Jam estis montoj kaj malglata tereno, kaj fariĝis pli oportune teni la defendon. Germanaj tankoj pezis sufiĉe multe, precipe la Maus, kaj estis tute maloportune batali kun ili en la montoj. La T-3-tanko jam estis nuligita, sed la T-4 en modernigita versio daŭre estis produktita. Kvankam ĝi estas morale malaktuala. Sed li ankoraŭ povis batali kontraŭ la T-34-76. Kaj ĝi estas bona batalo. Ĝia kanono estis eĉ pli potenca kaj havis pli altan buŝrapidecon ol tiu de la tridek kvar.
  Tamara kaj la knabinoj batalis en Shali. La knabinoj provis teni ĉi tiun tre grandan montaran vilaĝon - vera urbo.
  La belulinoj tre kuraĝe batalis.
  Tamara ĵetis obuson per la nuda piedo, ekpafis kaj kukis:
  - Por la Patrujo de Sovetunio!
  Anna malfermis fajron sur la nazioj. La pli malpeza T-4 provis surgrimpi la deklivon. La knabino, ĵetante obuson per sia nuda piedo, frapis la aŭton de Hitler kaj knaris:
  - Por nia patrino Patrujo!
  Akulina, pafante al la Fritz kaj kun sia nuda kalkano, transdoninte la murdan aĵon envolvitan en tavoleto, blasfemis:
  - La Patrujo estas ĉiam sankta!
  Veroniko, pafante al la malamiko kaj ĵetante citronojn per la nudaj piedfingroj, diris:
  - Por Rusujo de la gigantoj!
  Olimpikoj, tiu ĉi giganta virino, ankaŭ ĵetis obuson al la nazioj per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por komunismo!
  Tamara, precize pafante al la nazioj kaj detranĉante ilin kiel razojn de arbo, diris:
  - Ju pli da kverkoj en la armeo, des pli forta nia defendo!
  Anna notis, elmontrante la dentojn kaj pafante al la nazioj kun kolosa precizeco kaj furiozo:
  "Mi detruos vin ĉiujn."
  Tanko "Leono", granda veturilo kun longa kanontubo. Ĉi tie li havas la plej novan 105 mm pafilon, la barelo longo estas 100 EL. Kaj ĝi montriĝas esti tre longa pafilo. Kaj ĉi tiu trunko elstaras kun mortiga forto.
  Akulina pafas bazukon al la nazioj kaj krias:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Viktorio ankaŭ pafas kaj muĝas:
  - Gloro al la Herooj de Rusio!
  La Olimpikoj konfirmas pafante al la nazioj kaj ĵetante obuson per siaj nudaj piedfingroj:
  - Plej granda gloro!
  La knabinoj, oni devas rimarki, estas fenomenaj, kaj tre belaj. Kaj ilia kruteco estas de kolosaj proporcioj.
  Tamara, pafante al la malamiko kaj elmontrante la dentojn, diras:
  - Por Rusio kaj libereco ĝis la fino!
  Anna, pafante al la malamiko, agreseme diras, ĵetante obuson per siaj nudaj piedfingroj:
  - Ni igu korojn bati unuvoĉe!
  Kaj palpebrumas al siaj partneroj.
  Ankaŭ Akulina pafos eksplodon, falĉos siajn kontraŭulojn kaj muĝos:
  - Por miaj venkoj tra la tegmento!
  Akulina Petrovskaya ne estas ordinara knabino. Ŝi devis travivi multon. Aparte, ŝi estis kaptita ŝtelante kaj estis arestita. Mi ankaŭ trapasis junulara arestejo. Nu, ne gravas, mi pluvivis. Ŝi marŝis nudpiede tra la neĝblovoj, sed nur fariĝis pli sana kaj pli forta.
  Viktorio batalas kun freneza kolerego. Donis eksplodon al la malamiko. La Krauts estas pafitaj kaj falas. Tiam ŝi ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj. La motorciklo renversiĝis.
  La knabino kukis:
  - Trans la potencaj limoj!
  La Olimpikoj batalas kun tre sovaĝa sento de kolerego. Ŝiaj batoj estas fortaj kaj frakasaj. Ŝi vere estas monstroknabino. Kaj tiel li draŝas siajn kontraŭulojn. Do li aktive ekstermas faŝistojn. Ne donas al ili la plej etan ŝancon.
  La Olimpikoj muĝas je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al kosma komunismo!
  Tamara, pafante al la nazioj, muĝas:
  - Gloro al la komunismo de Lenin!
  Anna pafas al siaj kontraŭuloj kaj grincas:
  - Por USSR!
  Akulina falĉas siajn malamikojn kaj grumblas kaj kriegas:
  - Por la plej alta aerakrobato!
  Viktorio, pafante al la faŝistoj, eksaltis:
  - Por la plej fenomenaj venkoj!
  La Olimpikoj, disbatante la tankon de Hitler, murmuris:
  - Por komunismo de USSR!
  Ankaŭ Tamara pafas. Pafas tre precize, kovrante kontraŭulojn per precizaj eksplodoj. Falĉas kiel falĉilo kaj grincas:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Anna, pafante al la faŝistoj kaj detranĉante ilin per precizaj svingoj de sia falĉilo, ekkrias:
  - Granda gloro al la herooj!
  Kaj li ĵetas grenadojn per la nudaj piedfingroj. Ĉi tio estas virino.
  Akulina fortranĉas la Krauts kaj muĝas ofensive:
  - Por komunismo!
  Kaj lia muskola korpo skuiĝas.
  Viktorio ankaŭ batas la faŝistojn. Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas murdajn donacojn al siaj kontraŭuloj kaj kriegas:
  - Por la grandeco de la mondo!
  La Olimpikoj ankaŭ pafas kontraŭ malamikojn. Batas ilin kiel bastonon kaj muĝas:
  - Gloro al granda komunismo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas grenadon kun mortiga forto, disŝirante siajn malamikojn.
  Do la kvin atakis la malamikojn, kaj ni falĉu ilin, kaj ni ekstermu ilin kaj muelu ilin.
  La germanoj estis maldaŭrigitaj kaj tute blokitaj. Ĉi tie fariĝis malfacila, kaj ili kverelis.
  Ĉi tie la gaslanĉiloj pafas kaj agas agreseme. Kaj ili detruas sovetiajn poziciojn.
  Hit kaj "Sturmtiger" de malproksime, ĉe la malamiko - la Ruĝa Armeo.
  La germanaj knabinoj celas la memveturan pafilon "Urso" kaj trafas la malamikon per ĝi. Kaj ili vere kaj plene fikos vin. Kaj ĵetaĵo pezanta unu kaj duonon da centonoj disŝiras sovetiajn tranĉeojn kaj bunkrojn.
  Militistino Frida muĝas:
  - Por nia plej granda Tria Regno!
  Kaj palpebrumas al siaj partneroj. Post kio la faŝistaj knabinoj kun nudaj piedoj denove pafos.
  Kaj ĝi flugas, muĝante kaj detrua. Kaj tuj kiam ĝi trafas, tuta kratero formiĝas kun la tero bolanta pro la varmego.
  Jes, la germanoj tute transprenas la sovetiajn trupojn. Unu el la plej unuaj TA-152-aviadiloj flugas sur la ĉielo. Multcela veturilo, kiel la Focke-Wulf, sed pli progresinta, rapida, manovebla kun potencaj armiloj kaj kirasoj. Povas esti uzata kaj kiel batalanto kaj kiel atakaviadilo.
  Por la sovetiaj trupoj, la aŭto, ni diru, povus fariĝi granda problemo.
  Helga flugas sur la TA-152 kaj atakas paron de sovetiaj tankoj kiuj provas alproksimiĝi al Shali. La knabino pafas precize. Li trarompas la tegmenton de la turo de la unuaj tridek kvar kaj muĝas:
  - Mi estas batalema belulino!
  Kaj tiam li atakas la duan aŭton, kiu provas akceli. Sed ŝanĝi skatolojn ne estas tiel facila.
  La TA-152 penetras ĉi tiun viktimon per 37-mm kanono.
  Helga respondis kaj kantis:
  - Ĝi prenis min, ĝi prenis min ien, ĝi prenis min!
  Kaj ŝi palpebrumis al si... Jen la Jako-9 provas ataki ŝin. La germana knabino facile faligas lin premante la ellasilon per sia nuda piedo kaj memfide palpebrumas, dirante:
  - Mi estas vere bonega!
  Helga ŝajnas esti knabino kun granda aplomo. Kaj li faras sangajn eksperimentojn kun siaj malamikoj.
  Kaj se li fikas, ĝi ne ŝajnos multe al iu ajn.
  Helga pafas al sovetiaj veturiloj kaj grincas:
  - Nu, estas neeble vivi laŭ via menso!
  Kaj per siaj nudaj kalkanoj li trafas la stirilon. Ĉi tio estas knabino - al ĉiuj knabinoj, knabino.
  Kaj se ĝi komencas muĝi...
  Albina kaj Alvina en la ĉielo ankaŭ estas tre aktivaj kaj batalemaj militistoj.
  Kaj la knabinoj, rusaj aviadiloj, kraŝantaj, opinias, ke la vivo estas bona kaj ke la vivo estas bona.
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj ili celas aviadilpafilojn al celoj. Sovetiaj aŭtoj ne pluvivos. Kaj la knabinoj batis ilin tiel. Ili ne donas la plej etan ŝancon.
  Jes, estis batalantaj knabinoj
  Jes, ili diras iom pli...
  Ili kuraĝe atakis Rusion,
  Laŭvorte Satano!
  Albina estas militisto en batalformacio kaj muĝas al si mem ĉe la pinto de siaj pulmoj:
  - Mi estos bonega, mi estos mi! Superĉampiono!
  Kaj per sia nuda kalkano li frapis la klavaron kaj disŝirus siajn kontraŭulojn en malgrandajn pecetojn.
  Alvina, pafante al siaj kontraŭuloj, muĝas je la supro de siaj pulmoj:
  - Kiun ni trovos en la arbaro?
  Kaj kiun ni trovos en la arbaro...
  Ni ne ŝercos kun tio,
  ni disŝiros ĝin en pecojn!
  Ni disŝiros vin!
  Kaj per sia nuda kalkano li tiros la malamikon en mortigan brakumon. Ĉi tiu knabino estas la plej bonega knabino por ĉiuj knabinoj!
  Militisto de la plej batala hako. Kaj tiel militema kaj agresema kiel pantero.
  Kaj la grandaj germanaj katoj atakas. Astraĥano estas sturmita. Kaj ili grandkvante detruas la domojn de sovetiaj soldatoj.
  Kaj ili mortas, sed ne rezignas. Tiaj obstinaj bataloj furiozas.
  Gerda, kompreneble, estas ĉe la avangardo de la atako kaj estas preta batali. Do ŝi pafas, tre kiel ina Robin Hood en bikino. Kaj ĉi tiu estas la tuta malvarmeta virino.
  Kaj se li ankaŭ metas skarlatan cicon en la buŝon de la ulo.
  Ŝia "Panther"-2 funkcias. Cetere, iomete malsama modifo de la tanko estis muntita de knabinoj per 75 mm 100 EL-kanono. Ĝi estas punĉa kaj havas pli rapidan pafrapidecon. Kaj la provizo de konkoj estas pli granda ol tiu de 88-mm kanono.
  Gerda pafas uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj kriegas:
  - Unu, du, tri... Rompu ĝin per napalmo!
  Charlotte ankaŭ ekpafis post ŝi kaj eksaltis:
  - Kvar, ok, kvin - ni ludu rapide!
  Christina pugnobatis, trarompante la sovetian tankon kaj pepis:
  - Ni kuraĝe iros en batalon por la potenco de la nazioj...
  Magda pafis per la nudaj piedoj kaj pepis agreseme:
  - Kaj ni mortigos ilin ĉiujn - ĉiujn komunistojn!
  La knabinoj agas agreseme kaj ĝis la ekstremo. Kaj ilia "Panther"-2 renversas sovetian obuson per preciza pafo.
  La knabinoj ridas kaj kantas:
  - Gloro al nia mondo...
  Kaj Elizabeto, siavice, faras sovaĝan atakon kontraŭ la tridek kvar. Kaj per sia nuda kalkano li premas la ellasilon. Kaj faligas la malamikon, kriante:
  - Estu komunismo!
  Catherine sendas mortigan kuglon kun siaj nudaj piedfingroj, trapikas la malamikon, kaj kriegas ĉe la pinto de siaj pulmoj:
  - Por granda Rusujo!
  Elena pafis al la faŝistoj. La ŝelo trafis la frunton de la Pantero kaj reboĉis.
  La knabino bojis:
  - Ni havos komunismon!
  Efrasia ankaŭ trafis ŝian kontraŭulon uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn. Ŝi pugnobatis T-4 kaj eksaltis:
  - Gloro al komunismo!
  Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj. Kaj kiel ili pafas, la konkoj flugas tre bele, kaj la tridek kvar mem moviĝas. Nur provu, kaptiĝu en moviĝo de aŭto tia ĉi. Estas ege malfacila.
  Sed la knabinoj eniras, kaj ili batalas en bikinoj kaj uzas nudajn piedojn. La militistoj estas belaj kaj mirindaj.
  Kaj se ili fikas vin, ĝi ne ŝajnos multe al iu ajn. Kaj ili sendas konkojn kun sovaĝa furiozo.
  Elizabeto, uzante siajn nudajn piedfingrojn, pafante al la malamiko kaj terenbatante malamikojn, pepis:
  - Gloro al la ideoj de komunismo! Gloro al nia Patrujo!
  Catherine ankaŭ pafis, uzante siajn nudajn piedfingrojn, trafante la Krauts kaj kriante:
  - Por la Patrujo kaj venko ĝis la fino!
  Elena, pafante al siaj kontraŭuloj, respondis agreseme, montrante siajn perlajn dentojn kaj palpebrumante per siaj safiraj okuloj:
  - Gloro al nia kosma komunismo!
  Efrasia, pafante al la malamiko, trafante lin kun kolosa, fenomena precizeco, diris:
  - Por la Patrujo kaj Stalino - huhur!
  La knabinoj klare impetas, kaj ili povas fari ion ajn...
  Decembro 1943 jam alvenis.
  Alenka kaj ŝia teamo ankaŭ batalas en Astraĥano kaj daŭre pendas tie. La heroino batalas.
  Alenka donas eksplodon, falĉas la vicon de nazioj, poste ĵetas la donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj kaj muĝas:
  - Viro similas al gibono, nur, bedaŭrinde, pli ofte en inteligenteco ol en potenco!
  Anyuta, pafante al la malamiko kaj fortranĉante la malamikojn, fordonis la eksplodan pakaĵon per sia nuda kalkano kaj kriis:
  - La viro havas la obstinecon de azeno, la ambiciojn de leono, sed en la realeco li estas kapro!
  Alla, precize pafante al la Fritz, grincis:
  - Viro estas por virino kiel deklivo por bovino, oni ne povas malhavi ĝin, sed estas abomena alproksimiĝi!
  Maria, pafante al la faŝistoj, sprite respondis:
  - Kion komunaj havas viro kaj necesejo en virina necesejo - tio, ke virinoj nur vomas ĉe viroj!
  Marusya, fortranĉante la naziojn kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj piedfingroj, ekbalegis:
  - Virino estas ruza vulpo, kiu povas manĝi ajnan leonon kiel kuniklo!
  Matriona, falĉante la faŝistojn kaj faligante la soldulojn per la nudaj piedfingroj, murmuris:
  - Virino bezonas viron kiel vipan knabon, se li ne batas viron, li ne vivos!
  Alenka, pafante al la Fritz, eksaltis:
  - Virino bezonas virojn kiel kornojn de porko, nur pelta mantelo donita de viroj estas altvalora!
  Kaj la nudkrura teamo de knabinoj ridis, nudigante la dentojn kaj ĵetante grenadojn per la nudaj piedfingroj.
  Militistinoj impetas. Estas ilia naturo batali, estas ilia naturo batali!
  Ŝajnas, ke ili ne rezignos Astraĥanon. La knabinoj ĉi tie vere batalas.
  La militfortoj de la Tria Regno estas kolosaj. La novaj tankaj dividoj ĉi tie estas tiel potencaj. La produktado de tankoj pliiĝas. Ne estas bombadoj, eblas liveri laboron el la italaj, francaj, belgaj kaj nederlandaj posedaĵoj de Afriko.
  Kaj ankaŭ el Afriko por ĉerpi petrolon, volframon kaj multajn elementojn, inkluzive de uranio.
  Tio estas, novaj tankoj estas produktitaj. Aparte, la aspekto de "Panther"-2, pli bone protektita kaj pli forte armita, kun pli potenca motoro, havas gravan efikon sur la kurso de la milito.
  Estas pli kaj pli da tankoj kaj aviadiloj. Laboro sur la Yu-488 jam finiĝas. La unua produktaviadilo de la Tria Regno kun kvar motoroj. Tre potenca kaj rapida. Ĝia kulminaĵo estas ĝia relative malgranda flugila areo, pro kiu la bombisto povas flugi kun rapideco de 700 kilometroj hore. Ĉi tio signifas, ke sovetiaj batalantoj certe ne atingos lin.
  Do Sovetunio faras novan problemon. La forto de la Ruĝa Armeo vere elĉerpiĝas. Lernejanoj estas metitaj ĉe la maŝinoj. Adoleskantoj ekde la aĝo de dek kvar jaroj batalis, preskaŭ oficiale. La knaboj estas, kompreneble, lertaj, kaj ĝenerale bonaj batalantoj. En juna aĝo, estas eĉ pli facile kaŝi kaj grimpi arbon. Kaj militaj kapabloj estas majstritaj pli rapide. Adoleskantoj batalas same bone kiel plenkreskuloj; Kaj estas psikologie pli malfacile pafi infanojn.
  La germanoj havas sufiĉe multe da inaj kaŝpafistoj, kaj estas mallerte kaj embarase por iu ajn ino pafi batalantojn kiuj estas tro junaj...
  Jes, ili komencis konskripcion en Sovetunio ekde la aĝo de dek kvar jaroj. Ili ankaŭ metis pensiulojn sub brakojn. Estis pli kaj pli da virinoj en la trupoj. La justa sekso estis precipe volonte akceptita en tankaj kaj aviadaj trupoj, kaj kiel kaŝpafistoj. Virinoj estas bonaj kaŝpafistoj. Kaj ĉar ili estas kutime pli mallongaj ol viroj, ili estas pli komfortaj batalante en tankoj, kaj ankaŭ en aviado. Ofte ankaŭ adoleskantoj batalis en tankoj. Oni devas rimarki, ke knaboj kaj virinoj havas pli senteman haŭton, kaj iliaj aviadiloj kaj tankoj estas malpli verŝajne pafitaj ol tiuj de plenkreskaj viroj. Adoleskantoj ne estas malbonaj en la rolo de kaŝpafisto. Knabo povas rampi en pli mallarĝan interspacon, alivesti sin aŭ surgrimpi arbon. Ofte la armeo komencis renkonti batalantojn sub dek kvar jarojn.
  Milito konsumas homajn rimedojn. Kaj la teritorio fariĝas malpli kaj malpli sub la kontrolo de Sovetunio. Kaj vi ankaŭ devas batali kontraŭ multnombra japana infanterio. Kaj la samuraj tankoj estas sufiĉe bonaj, precipe memveturaj pafiloj. Ili ankaŭ aperis en la serio kun meza tanko, komparebla en forto al la T-34, kaj eĉ pli fortaj en fronta kiraso.
  Do estas danĝere subtaksi Japanion. Kaj por batali ĝin ni bezonas soldatojn.
  Stalino nervoziĝas kaj ĉiam pli koleriĝas. La 25-an de decembro 1943, ordono estis eligita ke familianoj de tiuj kiuj kapitulacis estus pafitaj, inkluzive de infanoj pli ol dek du jarojn, kaj pli junaj estus senditaj al laborkolonioj.
  Baraj taĉmentoj estis uzataj pli kaj pli ofte. Kaj ili pafis pli aktive, kaj uzis torturon.
  Stalino fariĝis simple neeltenebla. Beria estis la unua, kiu provis negoci apartan pacon kun la nazioj. Sed Hitler ne volis pacon. Li volis tute konkeri Sovetujon. Krome, dum liaj aliancanoj estas preter lia kontrolo kaj atingo.
  Reagaviadiloj estis evoluigitaj en la Tria Reich. Ĉefe la ME-262, sed ĉi tiu batalanto bezonis pli fidindajn motorojn por ne kraŝi tro ofte.
  Kaj la Arado-bombaviadilo kaj la Yu-287-projekto ŝajnis promesplenaj.
  La plej nova TA-152 montriĝis sufiĉe bona en la praktiko, kiel pluruza veturilo kaj tre rapida. Ĝenerale, la germana militistaro estis pli forta en la aero ĝis nun. Krome, la sovetiaj Jakoj kaj Laggies, pro la manko de aluminio, montriĝis pli pezaj kaj malpli manoveblaj normaj veturiloj. Do la kvalito de sovetia aviado falis al kritika nivelo. La ME-309 kun siaj potencaj armiloj, eĉ konsiderante la problemojn kun manovro, bone traktis sovetiajn veturilojn, delokigante la ME-109. Kaj la TA-152 devus esti anstataŭiginta la Focke-Wulf.
  Do por la germanoj ĉio estas pli-malpli hokeo... Sed laboro pri la teknologio estis survoje.
  Ekzemple, la unua tanko kun nova aranĝo estis promesita esti Lev-2. Metante la dissendon kaj motoron en unu unuon ĉe la fronto de la tanko, kaj movante la gvattureton al la malantaŭo, la germanoj ŝparis sur la kamŝafto kaj malaltigis la altecon de la veturilo. Kiel rezulto, "Leono"-2 montriĝis multe pli malpeza, kaj tial pli rapida.
  Pro militaj malfacilaĵoj, la produktado de pezaj tankoj preskaŭ ĉesis en Sovetunio preskaŭ ĉio en la serio estis unuigita laŭ la T-34-76. Do la nazioj, en la projekto krei novan ĉefan tankon, ne plu intencis fari la flankan kirason tro dika. Kaj la "Leono" povis konveni kvindek kvin tunojn, kun motoro de 1200 ĉevalfortoj. Tamen, la pezo de la Lev-2-tanko povus esti plu reduktita reduktante la kalibron de la pafilo. La antaŭa klare fariĝis superflua. Krome, la tridek kvar havis malaltkvalitan kirason, kaj eĉ la 37-mm, malnoviĝinta germana pafilo jam komencis penetri ilin.
  Stalino klare timis... Kaj li ĵetis tondrojn kaj fulmojn... Sed li nenion povis fari...
  En la novjara tago, la germanoj komencis atakon kontraŭ la ankoraŭ neokupita parto de Astraĥano ĉe la Volga delto. La ĉeesto de multaj riverbarieroj, malfacila tereno, kaj la proksimeco de la Kaspia Maro permesis al la Ruĝa Armeo streĉi la defendon de Astraĥano, kaj teni ĝin eĉ pli bone ol Stalingrado. Krome, sovetiaj knabinoj montris senekzemplan heroecon.
  Kaj en Kaŭkazo, precipe vintre, estas tre malfacile moviĝi tra la montoj. Vere, la germanoj marŝis laŭ la pli oportuna marbordo de la Kaspia Maro. Maĥaĉkala iĝis la limo kie sovetiaj trupoj, kolektante sian tutan forton en pugnon, provis maldaŭrigi la naziojn.
  Sed mankis sufiĉe da municio, kiu estis liverita nur per maro...
  Tamara batalis senespere kun sia nudpieda bataliono de knabinoj.
  La militistoj obstine batalis kaj montris senekzemplan heroecon kaj plej grandan kuraĝon.
  Kaj preskaŭ nudaj ili batalis vintre kaj frosto.
  Tamara ĵetis obuson per la nuda piedo kaj ekbrulis, falĉante la kontraŭulojn kaj knaris:
  - Por USSR!
  Anna ankaŭ ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj kriis:
  - Por komunismo!
  Akulina pafis bone celitan eksplodon, batis senkonscie la malamikojn kaj blasfemis:
  - Por la grandeco de Rusujo!
  Viktorio trafis la malamikon, komencis falĉi la malamikon, detranĉante lian barbon kiel razilo kaj murmuris:
  - Sovetunio staros!
  Olimpio, pafante al la malamiko kaj ĵetante eksplodeman pakaĵon per siaj nudaj piedfingroj, ekbalegis:
  - Por la Patrujo kaj venko ĝis la fino!
  Jen kiel knabinoj batalas. Ili agas senespere kaj kun kolosa decidemo.
  Tamara, pafante, notis:
  - La diablo ne prenos ilin kaj tiam ni prenos ilin!
  La batalado ĉi tie estas brutala kaj samtempe konstruiva...
  Anastasia Witchakova batalas sur la ĉielo... Ŝia vizaĝo eĉ tordas pro kolero, kaj ŝi kriegas:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li direktas la aviadilkanonon al la celo kaj malflugas malamikajn aviadilojn, post kio li kriegas:
  - Por labora sukceso!
  Akulina Orlova, faligante siajn kontraŭulojn, muĝas memfide, elmontrante la dentojn:
  - Por tia granda komunismo, sur la tuta planedo!
  La piloto krias:
  - Eĉ infanoj konas nin!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li direktas la aviadilkanonon al la celo, kaj detruas la malamikon, kaj grincas:
  - En la nomo de la epoko de komunismo!
  Ni alfrontu ĝin, la knabino estas terminanto kaj brulanta flamo. Neniu vulkano povas kompari kun ĝi.
  Akulina Orlova kantis:
  - Mi revas pri fido al Dio jam de kelka tempo, mi estas tiel maldiligenta, mi ne volas preĝi!
  Kaj ŝi atake palpebrumis al la belulinoj.
  Ĉi tiuj estas la bataloj ĉi tie...
  Kaj la aviadiloj de la knabinoj estas malmodernaj. Kaj ĉi tio estas ilia grava malavantaĝo. Kaj ankaŭ peza kaj ne tre manovrebla...
  Unu el la knaboj, kiuj batalis, estis pafita, kaj li ne havis tempon por salti eksteren per paraŝuto. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas lia kolosa heroaĵo.
  Knabinoj batalas en la aero kaj estas gajaj...
  Albina kaj Alvina batalas en bonaj ME-309-batalantoj kaj, kompreneble, ili aktive gajnas poentarojn.
  La knabinoj estas tre fieraj pri sia sukceso...
  Albina faligis sovetian aviadilon uzante sian gracian, nudan piedon kaj knaris:
  - Por niaj agloj!
  Alvina falĉis tri rusajn aŭtojn per unu eksplodo kaj ekbalbutis:
  - Por niaj falkoj!
  La knabinoj eklaboris kuraĝe... Sed ili ankaŭ amas torturi rusajn soldatojn.
  Ĉi tie knabpiloto de proksimume dek kvar estis kaptita. Kaj la rondaj kalkanumoj de la belaj infanoj fritis lin. Kaj tiam ili komencis verŝi la nudan viron per glacia akvo... Poste bolanta akvo, kaj denove glacia akvo.
  Ĉi tiuj estas la batalantaj belulinoj...
  Albina kantis:
  -Por niaj dentegoj, ungegoj, dentoj, pugnoj!
  Alvina kriegis je la supro de siaj pulmoj:
  - Ili volas bonan batalon!
  Kaj la knabinoj daŭre faris miraklojn per la nudaj piedfingroj kaj malflugis sovetiajn aviadilojn.
  Tamen ankaŭ rusaj pilotoj respondis al ili. Alisa kaj Angela ĵus translokiĝis al la Yak-9. Kaj ni draŝu la germanojn kaj samtempe kantu;
  Vi estas la enkorpiĝo de kuraĝa lando,
  Kamarado Lenin kaj Kamarado Stalin...
  En Sovetunio ĉiuj homoj estas vere egalaj,
  Kaj la pugnoj estas faritaj el gisfero kaj ŝtalo!
  
  Lenin ne timas la beston Adolfo,
  Nun Vladimiro estas la gvidanto, kamarado Stalin...
  Ni trafas la Krauts en la okulon, ne en la brovon,
  Ĉiuj nazioj estis disŝiritaj samtempe!
  
  Rusio estas mia patrujo,
  Granda, senfina Patrujo...
  Ĉiuj nacioj estas unu familio,
  Ni baldaŭ vivos sub komunismo!
  
  Ni plifortigu nian landon
  Rusujo rapide fariĝi verda...
  Ni batos la faŝiston en la frunton aŭ pli ĝuste,
  Kaj kredu min, nia potenco ne fariĝas ŝtono!
  
  Kaj Jesuo kiel ĉefo estas tre granda,
  Li estas nia Sinjoro, kaj la Blanka Dio de la Universo...
  Kaj la Fuhrer estos tre malbone batata,
  Post ĉio, nia lerteco fariĝis senŝanĝa!
  
  Jes, pro nia Patrujo, sankta,
  Ni feroce batalos kun la Fritz...
  Knabino kuras nudpiede en la neĝo,
  Ŝi volas batali en furioza kolero!
  
  Jes, Stalino nun fariĝis la sovetia gvidanto,
  Tiel bonega, kuraĝa kaj lerta...
  La malamiko de komunismo ne tuŝas Rusion,
  Kvankam la potenco de Lucifero estas kun vi!
  
  Ni povas akiri Hitler, kredu min,
  Eĉ se li estas dotita per demona potenco...
  Hitler sole estas rabobesto,
  Kvankam, ni alfrontu ĝin, la Krauts ne estas malsaĝuloj!
  
  Resume, ni eniros Berlinon kiel batalantoj,
  Tie Lenin, alinome Stalin, estos kun ni...
  Ni povas facile ŝiri faŝistojn kiel hundidojn,
  Kaj kredu nin, nia forto ne malpliiĝos!
  . ĈAPITRO N-ro 6.
  Alvenis la nova jaro 1944... Malgraŭ la tre malfacila situacio ĉe la frontoj, oni laboris en Sovetunio por krei novajn ekipaĵojn. Aparte, grandaj esperoj estis fiksitaj sur la IS-2-tanko kaj ĝiaj potencaj armiloj. 122-mm kanono povus fariĝi potenca argumento en la milito kontraŭ la nazioj. Espero ankaŭ estis fiksita sur la T-34-85 per pli potenca pafilo, pli granda gvattureto, sed la sama kareno kaj ĉasio.
  La situacio estis pli malbona kun aviadiloj. La Yak-3 ne povis iri en produktadon pro manko de altkvalita duraluminio, kaj la LAGG-7 ne povus esti produktita sen malkresko en produktado pro la nova motoro.
  Do Stalin decidis, ke nuntempe la ĉefa sovetia batalanto restas la YAK-9 kaj LAGG-5, kaj la atakaviadilo IL-2 estis facile fabrikebla kaj travivebla. Kaj en tankoj estas laŭpaŝa transiro al T-34-85 kaj IS-2.
  Kvankam por ke ne estu malkresko en produktado...
  Kaj la fronto krevis je la kudroj, la germanoj kaptis Kaŭkazon. Maĥaĉkala falis, kaj ili jam alproksimiĝis al la limoj de Azerbajĝano!
  Ĉi tie Tamara batalis kun la virina bataliono. Denove, knabinoj en ĉifonoj de tunikoj kaj nudpiedaj batalis kontraŭ superaj malamikaj fortoj.
  Tamara pafis eksplodon al la nazioj, falĉante kelkajn el la malamikoj. Kaj tiam per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis obuson kun mortiga forto kaj pepis:
  - Gloro al USSR!
  Anna pafis al la nazioj tre precize. Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis grenadojn kun mortiga forto, disŝirante siajn kontraŭulojn.
  Tiam ŝi kriis:
  - Gloro al komunismo!
  Akulina, pafante al la malamiko, fortranĉis la faŝisman infanterion. Ŝi dehakis la Krauts, ĵetante obuson per siaj nudaj piedoj kaj knaris:
  - Por Rusujo, nia granda patrino!
  Viktorio, pafante al la malamiko kaj ĵetante obusojn al li per sia nuda piedo, notis:
  - Por la granda Patrujo!
  Olimpikoj, ankaŭ pafantaj de maŝinpafilo, eksaltis:
  - Gloro al la tempoj de granda komunismo!
  La knabinaj batalantoj estas grandiozaj...
  Ili batalas kiel belulinoj devus...
  Tamara, batalante, rememoris la komencon de la milito. Kiel ŝi devis eskapi de germanaj trupoj. Ŝi tiam aŭdis la tondrajn efikojn de pafiloj. La knabino estis forlasanta la kanonadon. La germanoj kaptis ŝian amikon Tatyana, forprenis ŝiajn novajn ŝuojn, deŝiris ŝiajn juvelojn kaj orelringojn. Kaj oni pelis ŝin nudpiede en kaptitecon... Tatjana estis filino de la regiona komitata sekretario, kaj ŝi ne ofte devis marŝi sen ŝuoj. Ĉi tio estas humiligo de fiero promeni nudpiede, kiel malnobelo vundas viajn tenerajn plandojn; La knabino sangigis siajn piedojn kaj ĝemis ĉiupaŝe.
  Tamara ankaŭ surhavis novajn botojn, kiujn oni donis al ŝi, kaj de la longa promenado ŝi ĉagrenis la kalkanojn. Kaj ŝi demetis siajn ŝuojn kaj marŝis nudpiede. Ŝi estas knabino el la vilaĝo, kiu faris sian devon en Ukrainio. Kiel infano, ŝiaj kruroj eĉ marŝis laŭ montodeklivoj. Kaj ĉi tio, kompreneble, ne povas esti komparita kun la vojoj de la ebenaĵo. Estas vere, ke la kaloj sur ŝiaj plandumoj jam foriĝis, kaj ne estas tiel komforte marŝi. Sed la piedoj rapide fariĝis denove malglataj. Kaj ŝi apenaŭ suferis.
  Sed Tatjana baldaŭ perdis la krurojn tiel malbone, ke ŝi ne plu povis marŝi. La germanoj estus mortpafintaj ŝin, sed ili kompatis la belecon. Ili metis min sur ĉaron, sed kontraŭe ili kanti min. Tatiana havis agrablan voĉon kaj kantis al ili plurajn politike neŭtralajn kantojn.
  Tamara ne sciis kio okazis al ŝi poste. Ŝi mem promenis tra la arbaro, sentis per la nudaj piedoj la ŝvelaĵojn, ŝvelaĵojn, branĉetojn, kaj ŝi sentis eĉ agrabla. Kiam vi marŝas sur la akraj rokoj de la montoj, eĉ la kalaj plandoj, se vi marŝas longe, fariĝas pikaj kaj doloraj. Kaj estas eĉ pli malagrable promeni sur dornoj. Kiam ĉi tiuj gluiĝas en la plandojn, ĝi fariĝas multe pli dolora, eĉ por la malglataj plandoj de knabino.
  Dum la piedvojaĝo, Tamara estis venkita de laceco kaj malsato. La knabino manĝis berojn, kaj tio ne sufiĉis. Kaj la germanoj rapide antaŭeniris. Tamara, kiu kutimis vivi en la montoj, ne vere havis siajn designojn en la ukrainaj arbaroj. Ŝi perdiĝis kaj trovis sin profunde en la malantaŭo.
  Kaj ĝi estas kiel ĉasita kato en la arbaro. Tiam la knabino kaptis la germanojn sur motorciklo. Ili haltigis la aŭton kun la infanĉaro por akiri akvon. Kaj Tamara alproksimiĝis al la maŝinpafilo kaj komencis tranĉi al la malamiko per ĝi. Kaj ĝi tranĉos heziteme, sed precize. Kaj la faŝistoj falas kaj tordiĝas en agonio. Tamara finas ilin. Ŝi batis unu el ili en la mentonon per sia nuda kalkano, kaj li falis. Kaj la knabino finis lin.
  Post tio la belulino grimpis sur la motorciklon, premis la pedalon per la nuda piedo kaj ekflugis.
  Estas multe pli amuze movi ĉi tiun manieron ol piede kaj nudpiede.
  Tamara zumis dum ŝi marŝis:
  - Amindaj fratoj, amu, amu fratojn vivi! Vi ne devas ĝeni kun nia ĉefo!
  Tiel estiĝis la batalreĝo.
  Kaj nun ŝi batalas kontraŭ la faŝistoj kiel komsomola terminanto. Sed la fortoj estas neegalaj, kaj la bataliono de knabinoj estas devigita retiriĝi. La bataloj ĉi tie bolas kiel akvo en giganta kaldrono super vulkano.
  Anna, pafante kaj ĵetante mortigan obuson per siaj nudaj piedfingroj, notis:
  - En milito, ĉiuj rimedoj estas bonaj, krom memmortigaj!
  Akulina, pafante al la malamiko, terenbatante la naziojn, notis:
  - Ni estos la unuaj en ĉio!
  Kaj la nuda kalkano de la knabino rezignis pri la donaco de detruo.
  Viktorio, pafante al la faŝistoj kaj faligante la malamikojn per mitralaj eksplodoj, ekbalbutis:
  - Ne estos kompato por malamikoj!
  Kaj ŝi palpebrumis al siaj kunuloj.
  Olympias ĵetis siajn nudajn, ĉizitajn krurojn kontraŭ pezan amason da obusoj kaj grincis:
  - Por la grandeco de la plej homa kortego en la mondo kaj komunismo!
  La militistoj ĉi tie estas vere gloraj, kaj ŝajnas esti de la spaca epoko.
  Ili batalas kun kolosa sovaĝeco.
  Sed la nazioj ankoraŭ progresas en Kaŭkazo. En februaro 1944, la germanoj kaj turkoj unuiĝis, tranĉante la sovetiajn soldatojn en du neegalajn partojn.
  La Fuhrer postulis fini Sovetujon. Astraĥano ankoraŭ eltenis. La nazioj batalas kiel ĉiam... La unuaj ME-262 batalas en la aero. Oni devas rimarki, ke ili ne kreis senton. Al alta rapideco ne estas tre oportune bati de 30-mm aviadilaj kanonoj. Jes, ĉi tio devus esti notita serioze. La ME-262 ankaŭ havas kelkajn problemojn pro sia peza pezo. Kun manovreblo precipe.
  Pli sukcesa en uzo, la TA-152 estis amita fare de pilotoj kaj iĝis laborĉevalo. Fakte, la aŭto estas kaj frontlinia bombaviadilo, batalanto kaj atakaviadilo. Ekzistis eĉ ideoj por transdoni la tutan germanan aviadon al tiu ĉi aviadilo. Inter ĝiaj avantaĝoj, oni devas rimarki transviveblecon kaj rapidecon, kaj potencajn armilojn, taŭgajn por atakaj aviadiloj kaj batalantoj.
  Ankaŭ la ME-309, kiu estas modernigita, estas uzata pli kaj pli aktive. La ME-109 ankaŭ daŭre funkcias, sed ĝi ne estas forigita por ne redukti produktadon. Ekzistis eĉ nova modifo de la ME-109 "K" kun pli potenca motoro, armita per kvin aerkanonoj samtempe. Vi ne povas venki tian maŝinon tiel facile.
  La ME-309 ankaŭ ricevis pli potencan motoron kaj balais flugilojn. Tre danĝera aŭto. Sovetiaj pilotoj ankoraŭ flugas malnovajn aviadilojn, kaj ilia kvalito nur malpliiĝas. Nuntempe, tamen, la Yak-9 ne estas tiel malbona, ĝi estas sufiĉe manovra, kaj ĝi ne bezonas troan rapidon.
  La germanaj trupoj estas fortaj... Kvereloj estiĝis rilate la tankon T-34-85. Ĉu la gvataĵkiraso estu pli dika? Post ĉio, en ĉi tiu kazo la pezo pliiĝos. Oni devas rimarki, ke la kvalito de sovetia kiraso falis. Alojaj elementoj mankas, kaj la kvalito de veldado aŭ fandado falis al kritikaj niveloj.
  Sed la knabinoj batalas kiel heroinoj...
  Tiam la tanko de Elizabeto estas detruita kaj la knabinoj foriras. Nudpiede kaj en bikinoj ili kuras tra la neĝo, lasante graciajn spurojn.
  Catherine notis kun kolera rigardo:
  - Ni estas tute strangolataj!
  Elena rimarkis kolere:
  - Sed ni tamen venkos!
  Elizabeto pafis pistolon, trafante la germanan motorciklanton kaj murmuris:
  - Mi batis la germanon! Kiel li ricevos ĝin ĝuste de mi!
  Efrasia energie notis:
  "Ili finas sian vivon tie, kaj ili ne povas eskapi reen!"
  Catherine estis agresema knabino, kaj ŝi kantis:
  - En nia kolero, ni kantas la himnojn de la imperio!
  La knabinoj kuras al si, kaj iliaj nudaj rondaj kalkanoj ekbrilas.
  La knabo, vidante la knabinojn, demandis ilin kun timo:
  - Kaj de kie vi venis nudpieda?
  Elizabeto respondis:
  - Ni faras taktikan manovron!
  La knabo pepis:
  - Unu, du - malĝojo ne estas problemo,
  Vi neniam devus retiriĝi!
  Tenu viajn nazon kaj voston altaj,
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Catherine pepis, nudigante la dentojn:
  - Sciu, ke fidela amiko ĉiam estas kun vi!
  Elena kriis:
  - Ne timu! Ni revenos....
  Kaj ĉiuj kvar knabinoj unuvoĉe kriis;
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos,
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la Suno brilos -
  La vojo lumiganta komunismon!
  La militistoj pretas disŝiri ajnan germanon... Kaj nudpiede en la neĝo ili estas tiel seksaj kaj belaj. Kiel belaj estas ĉi tiuj knabinoj, kiel florantaj kaj nevelkantaj rozoj.
  Nu, Hitler ne ŝercas, kaj li kirliĝas ĉirkaŭ nia Patrujo en nuboj. Ŝi enprofundigas la dentojn en sian koron kaj drenas sian sangon!
  Kaj la knabinoj postlasas tre belajn spurojn. La germanoj sekvas ĉi tiujn spurojn kaj falas sur la genuojn kaj rigardas malsate. Ĉi tiuj estas la sovaĝaj militistoj ili estas. Kaj la germanoj kisas la spurojn de knabinoj.
  Kaj Anastasia Witchakova kaj Akulina Orlova batalas sur la ĉielo. Du mirindaj knabinoj.
  Anastazio, malflugigante la naziojn kaj turnante sian aviadilon, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kantis:
  - Ni batalos por pli hela morgaŭ!
  Akulina, detranĉante la vostojn de la nazioj per siaj nudaj piedfingroj, pepis:
  - Ni kisu!
  Kaj la knabinoj denove batas la germanojn sen ia kompato aŭ ceremonio. Ili estas tiel inteligentaj.
  Anastazio denove turnis sian Yak-9 kaj, grincante, blasfemis:
  - Jen la nomo de komunismo!
  Akulina konsentis kun ĉi tio:
  - Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos...
  Anastazio, faligante la germanojn, murmuris:
  - Nia patrujo estas nia suno!
  Kaj ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj ĉi tie, la plej alta sovetia klaso.
  Kaj la germanoj ricevas ĝin, tre malbone. Kaj malamikecoj disvolviĝas...
  En marto, la nazioj komencis sturmi Bakuon. Estas atako kontraŭ granda urbo plena de petrolo. La bataloj estas ferocaj.
  La germanoj senŝeligas Bakuon uzante pezan artilerion.
  Kaj ili bombas kun ŝtormsoldatoj. Sed la unua, plej nova Yu-488, kiuj distingiĝas per sia kolosa potenco, ankaŭ ĵetas bombojn. Ĉi tiuj aŭtoj estas simple bestoj.
  Unu el ili montras Gertrude, Eva, kaj Frida. Belaj knabinoj, havante bonegan vidon, ĵetas bombojn sur sovetiajn poziciojn. Kaj ili mortigas soldatojn kaj civilulojn de la Ruĝa Armeo.
  Bakuo brulas... Fumo leviĝas en kolonoj. Ankaŭ naftoputoj brulas, ĉio brulas.
  Gertrude diras kun rido:
  - Dio amas Germanujon!
  Eva, premante la levilon per sia nuda kalkano kaj faligante bombojn, konsentas:
  - Kompreneble! Ni estas la elektita raso!
  Frida kantis agreseme:
  - Nia popolo estas la elektitoj de la ĉielo!
  Kaj ŝi palpebrumis al siaj kunuloj. Ĉi tiuj estas la speco de batalantaj knabinoj ĉi tie, simple la formado de agresemo. Kaj batalanta premon.
  Gertrude pafis eksplodon de aerkanono kaj pepis:
  - Por la grandeco de nia Patrujo!
  Eva, pafante al siaj kontraŭuloj, konfirmis:
  - Por kolosa grandeco!
  La knabinoj ŝajne rapide regis aviadilojn. Ĉi tiuj estas la batalaj amikoj ili estas.
  Kaj vi ne povas gajni ilin ĉe kartoj tiel facile. Kaj ili draŝas siajn malamikojn per sovaĝa frenezo.
  Frida notis:
  - Mi estas virino de grandaj revoj kaj beleco!
  Post kio ŝi denove pafis de aviadilkanonoj, malflugigante sovetiajn batalantojn kiuj provis ataki la germanan monstron.
  Jes, ĝi sentas, ke vi ne povas rezisti la naziojn.
  Bakuo estas sub atako.
  Tamara kaj ŝia bataliono batalas por ĉi tiu urbo. La knabinoj batalas senespere kaj montras senekzemplan heroecon.
  Tamara ekbrulis, ĵetis grenadon per la nudaj piedfingroj, disĵetinte la germanojn kaj iliajn soldulojn, kaj kriis:
  "Por mia senlima Patrujo!"
  Kaj ŝi palpebrumis al siaj kunuloj. Ŝi estas militisto de la plej alta nivelo, kiu ne havas egalulon.
  Kvankam, kompreneble, ankaŭ la aliaj knabinoj ne estas malbonaj. Ni eĉ diru, ke ili batalas tre bone.
  Anna, ekzemple, prenis kaj mortigis la naziojn, kvazaŭ per bato de rikolpo.
  Kaj ŝi pepis:
  - Por USSR!
  Kaj per sia nuda kalkano ŝi fordonis la murdan donacon de la morto.
  Akulina, pafante al la malamiko, grincis:
  - Por mia Patrujo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li lanĉos la donacojn de neniigo, ekstermante ĉiujn en vico.
  Viktorio kontraŭbatalas siajn malamikojn, agante urĝe kaj decide. Batas kontraŭulojn per eksplodoj. Tiam, per siaj nudaj piedfingroj, li ĵetas mortigajn obusojn. Kaj li krias:
  - Por la ideoj de komunismo!
  Ankaŭ la Olimpikoj batalas. Kaj ĉi tiu heroa knabino ĵetos tutan skatolon da eksplodaĵoj per siaj nudaj, muskolaj kruroj. Kaj la Lev-tanko turniĝos.
  La militisto ekkrios:
  - Sed Pasaran!
  Batalantaj knabinoj kaj tre belaj. Ili neniam rezignas aŭ cedas. Ili havas la potencon de terminatoroj.
  Kaj la fortoj estas tre malegalecaj... Bakuo estas englutita de fajroj. Al sovetiaj trupoj mankas municio. Kaj ĉi tio estas la ĉefa problemo.
  Multaj kapitulacas en malespero.
  Gerda kaj ŝia skipo devigas virajn sklavojn kisi iliajn nudajn plandojn. Ili faras ĝin obeeme kaj lekas siajn kalkanojn.
  Tiam la knabinoj grimpas en la Panther 2 denove kaj pafas. Sovetiaj pafiloj batas eksteren...
  Preskaŭ la tuta Kaŭkazo jam estis kaptita. Sed Erevano ankoraŭ tenas. La urbo Poti, la lasta haveno en kiu la restaĵoj de la Nigra Mara Floto ankoraŭ eltenas, batalas heroe.
  Kaj tie knabinoj de diversaj naciecoj batalas. Kaj la taĉmento de nudpiedaj Gulnazi batalas. Bela kartvela virino, kaj ŝi havas ordonon por la knabino.
  Gulnazi ĵetas sakon da eksplodaĵoj per sia nuda piedo, disŝiras la naziojn kaj grincas:
  - Gloro al la grandeco de la monda komunismo!
  Ŝia tamila partnero ankaŭ ĵetas obuson kun mortiga forto per sia nuda piedo, disŝirante la turkojn kaj kriante:
  - Por la Patrujo!
  Masha, knabino el Rusio, donas eksplodon kaj ĵetas eksplodan potencon per la nudaj piedfingroj, kaj rompas la faŝistojn, krias:
  - Gloro al la tempoj de la monda komunismo!
  Margarita ankaŭ donas bone celitan turnon. Ŝi falĉis la faŝistojn kaj per sia nuda kalkano sendis donacon de murda morto, disbatante siajn kontraŭulojn kaj kriante:
  - Por nia venko!
  Tiel heroe batalas la knabinoj. Kaj ili vere ne povas esti haltigitaj, kaj ili ne povas esti returnitaj. Ili estas simple inaj batalantoj kaj bonegaj. Kaj se ili batalas, tiam ili batalas kiel herooj kaj superhomoj!
  Sed, ve, estas malfacile rezisti kontraŭ la faŝistoj kaj iliaj superaj fortoj. Sur la ĉielo, Albina kaj Alvina akiras memcertan dudekopon. Kaj tiom da aviadiloj estas faligitaj, ke ili klare ne povas esti haltigitaj.
  Albina, faligante alian sovetian aviadilon per la nudaj piedfingroj, kantis:
  - Ni ne povas esti venkitaj, la ĉasisto fariĝas ludo!
  Alvina, detranĉante siajn kontraŭulojn kaj vigle tordante la kapon sur sia potenca kolo, pepis:
  - Gloro al la epoko de la nova arja ordo!
  Kaj li ankaŭ cedas per sia nuda kalkano...
  La knabinoj ĉiu jam faligis pli ol kvincent aviadilojn kaj ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Ili estas tiaj nekredeblaj belulinoj. Kaj se ili jam batas la malamikojn de la Tria Reich, tiam ĉi tiuj diabloj ne povas esti haltigitaj. Pli ol kvincent aviadiloj estis malflugigitaj sole proksime de Marsejlo. Ĉi tiu fenomeno estas, kompreneble, plej bona. Hitler eĉ decidis aprobi la sesan gradon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Ĝi estos aljuĝita al la unua persono, kiu mortigis pli ol mil aviadilojn. Kaj la rezulto estos simple fenomena.
  Albina dehakis kvin sovetiajn aviadilojn samtempe per unu eksplodo de kalibroj de 30-mm aviadilkanonoj kaj, premante la ellasilon per siaj nudaj piedfingroj, kuĝis:
  - Gloro al nia forto!
  Alvina, falĉinte sovetiajn aŭtojn kaj detranĉante malamikojn per siaj nudaj piedfingroj, ekbalegis:
  - Granda gloro al heroeco!
  Kaj la militistoj palpebrumis unu al la alia!
  Ili batalas kiel ĉiam en bikinoj kaj nudpiede, kaj ĉi tio estas ilia forto. La knabinoj estas nur inaj superviroj. Kvankam ili servas malbonan aferon. Kaj ili amas rosti la kalkanojn de kaptitaj pioniroj per fajro. Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie. Kruela sed bela.
  Albina iam diris:
  - En la mondo ne estas bonkoreco, ekzistas nur malforteco!
  Kaj per sia nuda kalkano ŝi faligis paron da bomboj sur sovetiajn poziciojn, batante tri pafilojn.
  Ĉi tiuj estas militistoj, kiuj absolute nenian kompaton al iu ajn! Sed iliaj batoj simple premas.
  Alvina notis kun rido:
  - Ne estas loko por malfortuloj sub la suno!
  Kaj ŝi palpebrumis al sia kunulo.
  Militistoj kiuj montras neniun malforton kaj neniam rezignas. Ili estas vere la ĉampionoj de ĉampionoj. Kvankam kun minussigno, ĉar ili servas malbonan forton.
  Sed samtempe gaja kaj ĉarma.
  Albina, elmontrante siajn dentojn kaj sendante murdemajn aviadilkonkojn al siaj kontraŭuloj, pepis:
  - La nazia vorto estas sankta - ni detruos ĝin por ĉiam!
  Alvina komentis ofensive, terenbatante kontraŭulojn:
  - Ni estas vere piratoj!
  Albina, fortranĉante la malamikojn, konfirmis:
  - Ĉio alia estas sonĝo!
  Kaj la militistoj fariĝis tiel dispremantaj kaj faligante ĉiujn, kvazaŭ ili batus hoke-diskojn per bastonoj.
  Alvina pepis dum ŝi disbatis la rusajn aviadilojn:
  - Ni estas la batalaj agloj de Hitler!
  Kaj ŝi palpebrumis al siaj kunuloj.
  La militistoj ĉi tie vere ellasas la kuraĝon el siaj malamikoj. La Ruĝa Armeo ricevas multon de ili.
  La batalantaj knabinoj tiom fervoras bati rusajn trupojn.
  Sed Helga sur la TA-152 detruas sovetiajn terarmeojn. Li batas senkonscie la SAU-85 kaj kriegas:
  - Por la grandeco de Germanujo kaj ĝiaj filoj kaj filinoj!
  Sed la bataloj por Astraĥano ankoraŭ daŭras.
  La knabinoj klopodas por teni sin.
  Alenka ĵetas bombon kun eksplodaĵoj kun sia nuda piedo. Ŝiras la faŝistojn kaj krias:
  - Por sankta komunismo!
  Anyuta, pafante al la nazioj kaj ankaŭ ĵetante obuson per siaj nudaj piedfingroj, kriegas:
  - Kaj savo por la lando!
  Alla, faligante siajn kontraŭulojn, falĉante ilin sen nenecesa ceremonio kaj ĵetante granaton per sia nuda kalkano, grincis:
  - Jen kiel sonas nia gloro!
  Maria, detruante siajn malamikojn, ĵetante mortodonacojn per la nudaj piedfingroj, muĝas:
  - Ni estas grandaj en nia gloro!
  Marusja, falĉante la progresantajn arabajn soldulojn en vicoj kaj ĵetante obuson per sia nuda piedo, hurlas:
  - Por ŝanĝoj, por ke la prezoj falu tuj!
  Matryona, estingante la naziojn per maŝinpafilo, prenis ĝin kaj grincis:
  - Nia Patrujo Sovetunio! Estos disbatita sinjoro!
  La militistoj ĉi tie agas kun granda agresemo. Kaj ilia batalpremo estas kolosa.
  Ili ĝenerale montras sian kolosan aerakrobatikon. Kaj vere senbrida premo.
  La militistoj estas nudpiedaj, sed feliĉaj...
  En April, la nazioj kaptis Bakuon. La manko de municio prenis sian paspagon. Samtempe, Poti falis preskaŭ samtempe. Nur Erevano, situanta sur montaj deklivoj, tenis. Sed ankaŭ li estis kondamnita. Ankaŭ municio kaj manĝaĵo tie mankis. Nur, ke la turkoj ankoraŭ ne sturmis ĉi tiun urbon, kaj la polvo malsatas.
  La knabinoj de la bataliono de Tamara parte malaperis inter la subteraj batalantoj, kaj kelkaj, kune kun la komandanto, moviĝis laŭ la malantaŭo ĝis la fronto... Ili volis trairi al sia propra.
  Kaŭkazo jam preskaŭ tute estis kaptita, sed la milito daŭras. Kvankam Sovetunio perdis sian plej grandan naftejon en tiu tempo. Sed la Ruĝa Armeo ne estis rompita en spirito. Kaj estas ankaŭ petrolo en la Volga regiono, en Siberio kaj en multaj aliaj lokoj.
  Hitler ordonis fini la rusojn en Astraĥano antaŭ la 20-an de aprilo. Kaj la bataloj disvolviĝis en kolosa skalo. Kaj la bombado akre intensiĝis.
  Sovetunio trovis sin sub forta premo. Ekzistis ankaŭ bataloj por Alma-Ata, kiu estis sturmita fare de la japanoj. La urbo estis preskaŭ tute ĉirkaŭita.
  La samurajo, tuj kiam ĝi iĝis iomete pli varma, provis evoluigi ofensivon direkte al Magadan.
  Veroniko batalis en Alma-Ata kaj, kune kun ŝia bataliono de knabinoj, rebatis la alsturmon de la samurajo.
  Kaj estas multaj el ili ĉi tie. La ĉinoj, rekrutitaj per kolapsmetodoj, ankaŭ batalas.
  La japanoj ĵetas la flavajn soldatojn en batalon... Ili antaŭeniras kaj laŭvorte superverŝas la sovetiajn poziciojn per siaj kadavroj.
  Veroniko pafas. Kaj falĉas la ĉinojn kaj samurajon en vicoj. Li ĵetas obusojn per la nudaj piedfingroj kaj grincas:
  - Gloro al la rusa spirito!
  Marfa ankaŭ pafas, fortranĉas kontraŭulojn kaj grincas:
  - Por nia Patrujo!
  Nataŝa, pafante ĉe la japanaj kaj ĉinaj soldatoj rekrutitaj por funkcii kiel kanonfuraĝo, kriegas:
  - Por Granda Komunismo!
  Alina, pafante al la samurajo kaj ĉinaj batalantoj, falĉante ilin kun granda pasio, kaj donante la mortodonacon per sia nuda kalkano, grincis:
  - Por novaj limoj de komunismo!
  Veroniko kun granda precizeco pafas al la malamiko, kaj trapikas la kapojn de la ĉinoj, kaj samtempe kriegas:
  - Gloro al la sovetia lando!
  Kaj per sia nuda kruro ŝi sendas kolosan forton de granato, kiu ŝiras ĉiujn malamikojn.
  Marta, dehakante la malamikon kaj ĵetante la donacon de la morto per siaj nudaj fingroj, kriegas:
  - Regu la epokon de komunismo!
  Nataŝa, disŝirante la eksplodan pakaĵon per sia nuda piedo, disŝiris amason da ĉinoj, ekbalbutis:
  - Por la nova sovetia ordo!
  Alina, tre precize pafante al la malamiko, grincis:
  - Por novaj limoj de komunismo, ni batalos!
  Kaj ŝia nuda kalkano cedis lokon al bombo de detruo.
  Batalantaj knabinoj, estas kvazaŭ fajreroj elverŝas el iliaj okuloj.
  Ne, japanoj ne povas konkeri tiajn homojn, eĉ kune kun ĉinaj trupoj. Kaj la samurajo rapidas ataki.
  Kaj denove ili surŝutas ĉiujn alirojn per kadavroj. Sed estas tro da ili, kaj la bataliono de nudpiedaj belulinoj devas retiriĝi.
  Kaj la japanoj havas ninjajn knabinojn. Kaj kontraŭ ili estas tre malfacile batali.
  Ili estas tiel brilantaj, batalantaj kaj belaj. Kaj ili ĵetas per siaj nudaj piedfingroj donacojn de granda pereiga potenco.
  Ŝinoboknabino kun blua hararo tranĉas sovetiajn soldatojn per glavoj kaj kriegoj:
  - Por la epoko de la regado de la imperiestro!
  Ŝinoboknabino kun flava hararo prizorgas muelejon, dispremas la rusan militistaron, kaj grincas:
  - Gloro al la epoko de banzai!
  Ŝinoboknabino kun rufa hararo uzis helikopterteknikon, detranĉis sovetian oficiron kaj ekbalbutis:
  - Ni ĉiam venkas!
  Ŝinoboknabino kun blanka hararo uzis la papilian teknikon, tranĉis tri rusajn soldatojn kaj ĵetis pizon per siaj nudaj piedfingroj. Ĝi eksplodis kaj renversis la tridek kvar.
  La militisto knaris:
  - Por la nova japana ordo!
  La knabinoj ĉi tie estas mirindaj kaj vere malvarmetaj... Kaj la Ruĝa Armeo en la Malproksima Oriento renkontis seriozan malamikon.
  Sed en la centro, sovetiaj trupoj lanĉas subitan atakon direkte al Rĵev.
  Ĉi tie la skipo de Elizabeto batalas unuafoje sur la nova IS-2-tanko. Aŭto kun kiu iuj esperoj estas fiksitaj. Kutime estas kvin ŝipanoj, sed ĉi tie la militistoj traktas kvar.
  Elizaveta pafas 122mm pafilon. Detrua kuglo flugas kun mortiga forto. Priskribas arkon kaj trafas T-4 de longa distanco.
  Elizabeto ekkrias:
  - Mi bone trafis ĉi tiun!
  Ekaterina respondas ŝargante, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj rimarkante kun ĝeno:
  - Sed la pafilo ne tre rapide pafas!
  Elizabeto konsentis pri tio:
  - Tute ne ideala tankdetruanto!
  Elena, kiu helpis ŝarĝi la armilon per siaj nudaj piedoj, rimarkis:
  - Sed ĝi estas murdinto!
  Kaj tiam Catherine pafis. Kaj la ŝelo trafis la Panteron de granda distanco. Jes, mortiga pafilo...
  Ekaterina notis:
  - Ni havas multe da energio kaj ekscito!
  Elena konsentis kun ĉi tio:
  - Sufiĉe multe! Gloro al Rusujo!
  Efrasia ankaŭ notis:
  - La videbleco de ĉi tiu aŭto estas malbona. Kiel vi pafas ĝin?
  Elena logike notis:
  - Kaj ni havas tian edukitan okulon! Se ni trafos, ni trafos!
  Kaj la militistoj kantis ĥore:
  - Ni ne timos kaj ĉiam batalos!
  . ĈAPITRO N-ro 7.
  La 21-an de April, Astraĥano daŭre restis parte sub sovetia kontrolo. La germano ne estis tute kaptita de ĝi.
  La tereno ebligis bone defendi ĉi tie. Kaj la germanoj decidis ŝanĝi taktikojn. Anstataŭ atakoj, ili ŝanĝis al bombado kaj senŝeligado.
  Alenka kaj ŝia teamo kaŝis sin en bunkro kaj atendis eksteren la masivan senŝeligadon.
  Estis ses knabinoj ludantaj kartojn. Ili tenis la ferdekojn per siaj nudaj piedfingroj kaj diskutis.
  Anyuta kolere notis:
  - En Kaŭkazo, nur Erevano restis neprenita. Ĉi tio estas nur nia lasta insulo en ĉi tiu regiono. Kio sekvas?
  Alenka logike sugestis:
  - Plej verŝajne ili iros al Moskvo. Jen ilia kredo!
  Alla rimarkis kun suspiro:
  - La fortoj estas tre malegalecaj... Ni vere perdas la militon, kaj ni ne havas sufiĉe da soldatoj!
  Maria logike notis:
  - Kaj la nazioj suferas perdojn! Ili ne povas rezisti nin!
  Matryona esprimis sian opinion, ĵetante karton per siaj nudaj piedfingroj:
  - Ni naskiĝis por venki, kaj ni certe venkos, mi scias!
  Marusya konsentis, rebatante sian kontraŭulon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Kompreneble, ne estas dubo!
  Alenka ne estus tiel optimisma, ĵetante la karton per sia nuda, sunbrunigita kruro:
  "Ni knabinoj eble devos vivi sub okupo, sed mi kredas, ke ni sendube venkos!"
  Anyuta deklaris decide:
  - Vi povas batali per gerilaj metodoj, kaj estos tre bele kiam vi batalos kun tiaj homoj, estas tre mojose!
  Alla agreseme notis:
  - Ni devus batali pli aktive!
  La knabinoj ĉesis paroli. Poste ili ŝanĝis al alia temo.
  Marusya komentis kun ĝeno:
  - La nombro de kredantoj kreskas. Kontraŭe al ĉiu logiko!
  Anyuta protestis kontraŭ tio:
  - Neniu ankoraŭ pruvis, ke Dio ne ekzistas. Kaj li ne povas pruvi la malon. Do ĉi tie ni povas diskuti senfine.
  Alenka konfirmis:
  - Kaj disputi ĉi tie estas stulta kaj senutila!
  Alla konsentis kun ĉi tio:
  - Jes, ĉi tiu konversacio estas senutila. Cetere, se Dio ekzistas, tiam Li estas tia, ke estas pli bone por li ne ekzisti!
  Matryona ridis kaj notis:
  - Estas pli bone por tia Dio ne ekzisti! Intertempe, ni kantu!
  Kaj la knabinoj kantis ĥore;
  Ni estas knabinoj, aliĝantaj al la Komsomolo,
  Ili ĵuris esti fidelaj al la Patrujo...
  Por ke furioza malvenko atendas la naziojn,
  Nu, ni vivu en Rusio sub komunismo!
  
  Post ĉio, Lenin estas kun ni, kiel metalo,
  Bronzo estas pli forta ol ajna ŝtalo...
  Mi revis renversi mondojn,
  Kiel testamentis la granda geniulo Stalino!
  
  Ni faros la Patrujon pli malvarmeta,
  Kaj ni levos la Patrujon super la steloj...
  Sukcesu kun la komsomolaj membroj,
  Kvankam niaj piedetoj estas tute nudaj!
  
  La faŝisto atakis mian patrujon,
  Samurajoj senĝene venas de la oriento...
  Mi amas Jesuon kaj Stalinon,
  Kaj mi kredas la kontraŭulon, ni disŝiros lin!
  
  Post ĉio, la fama Dio Svarog estas kun ni,
  Kiu, ŝerce, konstruos komunismon...
  Plej forta el ĉiuj en la universo estas la glora Familio,
  Aldonos al konscio kaj volo!
  
  Mi kredas, ke ni neniam rezignos,
  La Patrujo ne povas esti surgenuigita...
  Kamarado Stalin estas hela stelo,
  Kaj nia instruisto estas la saĝa geniulo Lenin!
  
  Ni faros nian patrujon,
  Pli bela kaj radianta sur la planedo...
  Kaj estos, sciu la murdan pafilon,
  Lasu plenkreskulojn kaj infanojn amuziĝi!
  
  Brulu Svarog, ne brulu en via koro,
  Vi estas la patronsanktulo de ĉiuj rusaj glavoj...
  Ni konstruos fortan paradizon baldaŭ, mi kredas,
  Jesuo venos sankta misio!
  
  Ne fidu la bandon de Hitler, amikojn,
  Ke ŝi venkos facile kaj minace...
  Ni ĉiuj bezonas unu familion -
  Kaj kredu min, ne estas tro malfrue por ami vian Patrujon!
  
  La Sinjoro Ĉiopova protektas nin ĉiujn,
  Levos la trikoloran flagon super la grundo...
  Kaj la malbona predanto iĝas ludo,
  Ni ankaŭ povas elteni Satanon!
  
  Mi amas la Grandan Patrujon,
  En la tuta universo ne estas pli bela vi,
  Ni ne vendos Rusion por rublo,
  Ni konstruu pacon kaj feliĉon en la universo!
  
  En la nomo de nia Patrujo, sonĝo,
  Granda Rusio leviĝos...
  Ĉio alia estas nur vantaĵo
  Kaj nova mesio estos kun ni!
  
  Ho mia ĉiopova Lada,
  Vi donos rusan amon kaj pacon...
  Mi turnas min al vi tiel, petegante vin,
  Kaj se necese, batu per fulmo!
  
  Maria Dipatrino de la ĉielo,
  La universo donis Jesuon...
  Pro vi leviĝis la granda Dio,
  Homoj ne vere perdis sian guston!
  
  Notu, ke komsomolaj membroj estas tiaj,
  La dioj de Rusio estas tre respektataj...
  Ni estas grandaj filoj de la Patrujo,
  Rusoj ĉiam venkas!
  
  Amikoj, ni devas preĝi al la Patrujo,
  Perun, Yarilo, kaj Svarog estas potencaj ...
  Ni estos tre fortaj edzoj,
  Kaj ni forblovos eĉ la nubojn en la ĉielo!
  
  Nun la malamiko jam estis forpelita de Moskvo,
  Vi multe vundis la naziojn...
  Ni estas fidelaj al Jesuo kaj Stalino,
  Estos multe da tankoj kun pafiloj!
  
  Ne, la malamiko ne povos bridi la rusojn,
  Ĉar niaj militistoj estas ĉiopovaj...
  Trapasante ekzamenojn, nur kvin,
  Por ke ĉiu knabo estu tre forta!
  
  Kredu min, Stalingrado estos glora,
  Kaj ni gardos lin de la atako...
  Venos la venka vicigo de la kavaliroj,
  Kvankam sango fluas en neregebla fluo!
  
  Knabinoj nudpiede en la malvarmo,
  Ili kuras, iliaj kalkanoj brilas...
  Kaj ili batos la faŝistojn per siaj pugnoj,
  La malsocietema Kain estos platigita!
  
  Ĉio estos en ordo, homoj bone scias ĝin,
  Ni estas en la spaco, ni malkovros konstelaciojn...
  Ja estas peko dubi pri braveco,
  Kaj estos homo sur la trono de Dio!
  
  Ni baldaŭ revivigos mortintojn per scienco,
  Ni povas fariĝi pli junaj kaj pli belaj...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Mia bela patrino Rusujo!
  La knabinoj bone kantis la tutan poemon kaj daŭre kartludis per la nudaj piedoj...
  La naskiĝtago de Lenin estis festita la 22-an de aprilo. La knabinoj trinkis alkoholon diluitan per akvo kaj kafo kaj ronronis sub la spiro...
  La Ruĝa Armeo aranĝis la venontan Rzhev-Sychevsk-operacion en la centro. La germanoj sidis sur la defensivo kaj rebatis. Novaj sovetiaj tankoj T-34-85 kaj IS-2 batalis. La lasta aŭto ofte blokiĝis en la koto. Kaj ĝi ne prenis la kirason de la Tiger-2 kaj pli pezajn katojn fronte. "Pantero"-2 ankaŭ povus esti penetrita nur proksime.
  La plej germana aŭto penetris la sovetian de pli granda distanco.
  Hitlero estis ĝenerale kontenta kun la Panther 2, kiu estis kontentige protektita kaj havis bonan efikecon kaj armilaron. Sed li postulis krei tankon kiu estus pli bone protektita, kaj samtempe veturi tolereble...
  "Muso" en ĉi tiu kazo pruvis esti neefika maŝino. La E-100 estis aktive evoluigita kiel parto de la "E" serio. La aranĝo de la motoro kaj dissendo laŭsupoze estis faritaj kune, kaj la gvattureto estis pli mallarĝa kaj pli inklina, kiel la kareno. La dikeco de la kiraso restis komparebla al la Muso, same kiel la armiloj, sed la pezo devis esti reduktita al 130 tunoj pro la alteco. En ĉi tiu kazo, la motoro, male, devus fariĝi pli forta je 1500 ĉevalfortoj, kaj la tanko havus kontentigan moveblecon.
  Ĝenerale, la serio "E" laŭsupoze fariĝis nova generacio de tankoj. Kun pli malaltaj siluetoj, grandaj anguloj de racia deklivo, potencaj pafiloj kaj motoroj, densa aranĝo.
  Tamen, dum la germanoj jam havis sufiĉe bonajn aŭtojn. "Pantero" 2 anstataŭigis la antaŭan modelon. Nova Tiger-2 ankaŭ aperis kun pli potenca motoro kaj mallarĝa gvattureto. Pli bone protektita kaj pli malpeza.
  Do la nazioj ne sidis senmove.
  La 24-an de April, 1944, la unua germana jetbombaviadilo Arado frapis Moskvon kun mortodonaco. Li faligis la bombon de granda alteco kaj facile superis la sovetiajn batalantojn.
  Hitler diris, ke nun Sovetunio ne havas ŝancon, kaj baldaŭ venos la fino de la Ruĝa Armeo.
  La 25-an de April, nova atako kontraŭ Astraĥano komenciĝis. En la batalo partoprenis ankaŭ la unua termoviĝa maŝino: subtera tanko.
  Du germanaj knabinoj batalis sur ĝi: Mercedes kaj Dora. La militistoj provis subteran modelon, kiu moviĝis en la grundo.
  Ĝi estas ankoraŭ sufiĉe malpeza kun mallongtuba 75-mm kanono kaj kvar maŝinpafiloj.
  Knabinoj tiras aŭtojn laŭ la tero. La boriloj turniĝas, tranĉante la rokon. La movado estas sufiĉe malrapida, sep kilometrojn hore, kio ne malbonas por subtera ekipaĵo.
  Mercedes premas siajn nudajn piedfingrojn sur la unua stirstango en la germana armeo. Ĝi estas tre facila por funkcii kaj diras:
  - Kiel nia germana scienco sukcesis!
  Dora konsentis kun tio:
  - Jes, ni jam povas fari multon! Nia potenco estas tre granda!
  Kaj ĝi ankaŭ kontrolas uzante stirstangon. La knabinoj provas specialan maŝinon per radaro.
  Antaŭe estas sovetia baterio kaj vi povas plonĝi sub ĝi.
  Mercedes, elmontrante la dentojn, rimarkas:
  - Ni konstruos novan ordon!
  Kaj tiam aperas la aŭto de la nazioj. Eksplodema fragmentiĝoŝelo trafas sovetiajn pafilojn. Kaj ĝi trafas la soldatojn de la Ruĝa Armeo.
  Dora diras ridante:
  - Oni celebru la grandan revanĉismon!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj li faras precizajn pafojn. Batas la malamikon kaj grincas:
  - Gloro al la nova sonĝo!
  Mercedes pafas maŝinpafilojn kaj hurlas:
  - Por la epoko de grandaj revoj!
  La knabinoj ridas kaj aplaŭdas sin. Ĉi tiuj estas tiaj agresemaj kaj tre rapidaj militistoj.
  Dona rimarkas agreseme:
  - Estas multe da bono en la mondo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li premas la butonojn kaj denove pafas, al la sovetiaj artileriistoj.
  Mercedes konfirmas ridetante:
  - Kaj ĝi estos eĉ pli bela!
  Kaj li ankaŭ pafas uzante siajn nudajn piedfingrojn. Tiel pafas ĉi tiuj batalantaj knabinoj.
  Nu, alia aparato por milito...
  La nazia atako kontraŭ Astraĥano pliiĝas...
  Ĉiuj aliroj estis fortranĉitaj... Kaj la sovetiaj trupoj estis devigitaj cedi la 1-an de majo 1944, kompletigante la longan, heroan defendon de la urbo. Ĉi tiu fortikaĵo ankaŭ falis.
  La nazioj festis la falon de Astraĥano per artfajraĵo. Sed tamen la defendo ne estis vana. Kaj la Krauts bezonis iom da tempo por replenigi siajn soldatojn kaj alporti rezervojn...
  La Fuhrer planis antaŭeniri direkte al Saratov kaj plu laŭ la Volgo kun profunda pretervojo de Moskvo.
  Sed dum la germanoj regrupigis siajn fortojn, ili alportis rezervojn. Kaj bataloj furiozis en la aero.
  Germana aviado provis plifirmigi sian superecon. Bataltestoj de la ME-262 malkaŝis la mankon de fidindeco de ĉi tiu veturilo, kaj ĝiaj oftaj akcidentoj, kaj ankaŭ problemojn kun manovra kapableco. Do, ĝis nun ne estis ideoj pri komplete anstataŭigi germanajn unuojn per ĉi tiu aviadilo. Male, la TA-152 pruvis esti bonega maŝino por sia tempo kaj ĉiam pli estis lanĉita. ME-309 kaj ME-109 restis funkciantaj.
  La raketmovita ME-163 pruvis esti bona batalanto por batalo, sed ĝia tro mallonga flugtempo igis ĝin preskaŭ neeble uzi ĝin en batalo.
  Pli sukcesa estis la jetbombaviadilo Arado, kiu pro sia alta rapideco estis preskaŭ neeble malflugebla per kontraŭaviadilaj kanonoj, kaj sovetiaj batalantoj ne povis atingi ĝin. La gvatjetoj estis sufiĉe bonaj. La germanoj ankaŭ evoluigis aliajn maŝinojn. Ekzemple, la XE-162, batalanto pli malpeza ol la ME-262, facile fabrikebla, malmultekosta kaj manovrebla, do ĝi povas esti farita plejparte el ligno. Kaj aliaj batalantoj. Kaj ME-1010 kaj TA-183... Kaj pli progresinta kaj fidinda modifo de la ME-262 X. Kaj Gotha senvostaj batalantoj, kaj multe pli.
  Tamen, nuntempe, germanaj helic-movitaj batalantoj estis multe pli fortaj ol sovetiaj aviadiloj. Kiuj falis en kvalito, kaj estis sufiĉe malfortaj en kaj motoroj kaj armiloj. Krome, la Yak-9 estis plu simpligita kaj ĝi nun estis ekipita per nur unu 20-mm aviadilkanono, forlasante la maŝinpafilon. Tio igis produktadon pli malmultekosta kaj pli facila kaj reduktita pezo.
  Tamen, la maŝinpafilo estas sufiĉe malforta kontraŭ germanaj aviadiloj. Dum Sovetunio ne povis havigi produkti pli altnivelajn modelojn de aŭtoj kaj pasas en rapido kaj armiloj antaŭ la nazioj. La pli alta pezo de la veturiloj kreis problemojn kun manovra kapableco.
  Kaj la manko de fuelo reduktis la flugtrejnadon de la flugilhava personaro.
  Alvina kaj Albina, reginte la potence armitan ME-309 kun deca rapideco, ne volis suriri la ME-262, kiu tro ofte kraŝis. Kaj en rapideco ili jam estas pli fortaj ol la rusoj.
  Alvina, fortranĉante sovetian aŭton, notis:
  - Estas interese batali en la ĉielo!
  Albina, uzante siajn nudajn piedojn, gvidis la batalanton al la celo kaj dispremis ĝin, konsentis:
  - Jes, ni esence estas la plej fortaj en la mondo!
  Kaj la knabinoj ridis kiel freneze.
  Majo montriĝis relative trankvila. La Ruĝa Armeo daŭre provis fortranĉi la Rĵev-kornicon.
  Elizaveta pafis de la IS-2 al siaj kontraŭuloj... La sovetia maŝino havis bonan protekton nur en la supra parto de la antaŭo de la kareno. La frunto de la turo ne estas sufiĉe protektita. Kaj ĝi povas esti penetrita eĉ proksime per kanonoj T-4. Tamen, la lasta tanko estis finfine nuligita en majo, kiel estis la Pantero kaj la kutima Leono kaj Muso. Nun en la serio "Patera"-2 kaj "Tigro"-2 estas maksimume unuigitaj kaj kun similaj armiloj.
  Ĉi tiuj veturiloj estas bone protektitaj en la fronto, sufiĉe malforte en la flankoj, kaj malsamas pli en pezo. Iliaj veturaj trajtoj kun novaj motoroj estas akcepteblaj por la militistaro. Sed ĉi tiuj tankoj ankaŭ estas provizoraj... Ili prepariĝas anstataŭigi ilin per la "Panther"-3 kaj "Tiger"-3 de la serio "E". Kun pli densa aranĝo, kun la motoro kaj transdono situantaj en unu bloko kaj trans, kun malpeza, simpligita, kaj samtempe trairebla kaj facile riparita ĉasio.
  Novaj aŭtoj estu pli bone protektitaj, sed sen pliigi, ĉiukaze, rimarkeblan pezon.
  Pri armiloj, ĉi tie ne estas unueco. Sovetiaj tankoj havas kirason ne tro dikan kaj de malbona kvalito. Kaj ne utilas instali grandajn armilojn. La militistaro estas sufiĉe feliĉa kun la 88mm kanono. Ŝi prenas tridek kvar de kvar kilometroj, kaj IS -2 de iom pli proksime. Do evoluoj okazas...
  Sovetunio devas respondi al tio per io. Sed ankoraŭ ne estas klare kial... Estas planoj krei la SU-100. Ĉi tiu memvetura pafilo estas simple efika, kaj kun penetra efiko. Kelkaj esperoj estas ligitaj kun ĝi, por la batalo kontraŭ la kreskantaj pezaj tankoj de la Tria Reich. Sed ĝi ankoraŭ devas esti farita, kiel konkoj por tia monstro, kaj seria produktado de la pafilo devas esti establita, kiu en milittempaj kondiĉoj ne estas tre realisma.
  Sed jen la tankoskipo de Elizabeto batalas sur la T-34-85. Kaj la knabinoj, nudpiede kaj en bikinoj, batalas kuraĝe.
  Elizabeto pafas ĉe la nazioj per siaj nudaj piedfingroj kaj pugnobatas la Panteron en la flankon, dirante:
  - Por granda komunismo!
  Kaj iliaj tridek kvar saltas kaj rapide turnas sin, pafante.
  Ekaterina ankaŭ tre precize pafas al la malamiko. Malmoderna T-4-tanko frapas ĝin en la flankon kaj kriegas:
  - Gloro al la kavaliroj de USSR!
  Kaj denove palpebrumas al ŝiaj amikoj. La knabino montriĝis tiel militema knabino.
  Elena ankaŭ pafas ĉe la malamiko. Li trafas ĝin tre precize, ĉi-kaze rompante la Tiger-2 rulilon kaj muĝas ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Por Sankta Rus'!
  Efrasia precize pafas al la malamiko. Faras precizan pafon ĉe la flanko de la malamiko, trarompas la metalon kaj kriegas:
  - Por sankta komunismo!
  Kaj la knabinoj memfide turnas sian tankon kaj evitas obustrafojn. Ne estas tiel facile venki knabinojn.
  Ĉi tie la plej nova kaj timinda "Leono"-2 aperis kontraŭ ili. Provu penetri tian tankon, kaj ĝi provos trafi la tridek kvar.
  Kaj li pafas de malproksime.
  Elizabeto ĉietis responde:
  - Vi ne akceptos mensogojn!
  Kaj sendas obuson al la Lev-2-tanko de longa distanco. Ĝi trafos lin en la frunton.
  La hitleriano klakas.
  Tiam Catherine denove pafas, uzante siajn nudajn piedfingrojn, al la malamiko, kaj ĉi-foje, la ĵetaĵo, priskribinte arkon, precize trafis la faŝiston en la longa kanono.
  Catherine kuĝis:
  - Akra okulo, oblikvaj manoj, ĉi tio ne temas pri ni!
  La germano, perdinte sian pafilon, komencis rapide turni sin kaj foriri. "Leono"-2 estas la unua germana tanko en kiu la transdono kaj motoro situas ĉe la fronto en unu unuo, kaj la rapidumujo estas sur la motoro mem.
  Ĉi tio ebligis redukti ĝian altecon kaj redukti ĝian pezon, signife pliigante ĝian rapidecon. Kaj tiel "Lev"-2 foriris, kaj havis ŝancon rompi la distancon...
  Elena, uzante siajn nudajn piedfingrojn, celis la armilon, prenis ĝin kaj pafis al la malamiko. La ŝelo trafis la postaĵon de la kareno de la Leono, sed rikoltis...
  Elena grumblis:
  - Damne, la distanco estas granda. Ni ne ricevos lin tiel!
  Katarina gluglutis, montrante la dentojn:
  - "Leo", knabinoj ĉi tio estas "Leo", ĉu ni ne ofendiĝu! Baldaŭ mi konas vin amikoj, estos tre embarase!
  Kaj ilia tanko trafis la T-3, ĉi tiu tanko ĵus turniĝis sur sia flanko, kaj ĝi povus esti trafita de longa distanco.
  Kaj la knabino pafis per la nudaj piedfingroj kaj kuis:
  - Gloro al la epoko de komunismo sur la tero!
  Efrasia notis kun ĝeno, pafante al la malamiko, kaj uzante siajn nudajn kalkanojn:
  - Nia Patrujo estas forta, ĝi protektas la mondon!
  Elizabeto pepis, elmontrante la dentojn, kaj komencis kanti, komponante tutan poemon dum ŝi iris:
  Satano ne venkos nin
  Mia patrujo estas la plej bela en la mondo,
  Estu fama pro la bela lando...
  Plenkreskuloj kaj infanoj estos feliĉaj en ĝi!
  
  La konvaloj bele floru en ĝi,
  Kaj la keruboj ludas decan himnon...
  La Fuhrer estos kaput,
  Rusoj estas nevenkeblaj en bataloj!
  
  Komsomolanoj kuras nudpiede,
  Ili tretas la neĝon per siaj nudaj kalkanoj...
  Hitler vi aspektas simple mojosa
  Mi transveturos vin en tanko!
  
  Ĉu ni povas venki la naziojn?
  Kiel ĉiam, ni estas nudpiedaj knabinoj...
  Nia plej timinda kavaliro estas la urso,
  Li mortigos ĉiujn per maŝinpafilo!
  
  Ne, ni knabinoj jam estas tre mojosa,
  Ni laŭvorte disŝiras ĉiujn malamikojn...
  Niaj ungegoj, dentoj, pugnoj...
  Ni konstruos lokon en mirinda paradizo!
  
  Mi kredas, ke estos malvarmeta komunismo,
  La lando floras en ĝi, kredu la konsilon...
  Kaj malfeliĉa naziismo malaperos,
  Mi kredas, ke viaj faroj estos glorataj!
  
  La tero sovaĝe floros, mi kredas,
  De venko ni revenas al venko...
  Venku la japanan Nikolai,
  La samurajo respondos por malnobleco!
  
  Ni ne lasos nin kliniĝi,
  Ni premu niajn malamikojn per unu bato...
  Lasu la ĉasiston iĝi ludon,
  Ne vane ni disbatis la Wehrmacht!
  
  
  Ne fidu, ke ni rezignu,
  Rusoj ĉiam sciis batali...
  Ni akrigis niajn bajonetojn per ŝtalo,
  La Fuhrer fariĝos la bildo de klaŭno!
  
  Jen kia estas mia patrujo,
  En ĝi ludas la rusa akordiono...
  Ĉiuj nacioj estas amika familio,
  Triumfas Habel, ne Kain!
  
  Baldaŭ Sovetunio estos en gloro,
  Kvankam nia malamiko estas kruela kaj perfida...
  Ni donos ekzemplon por braveco,
  La rusa spirito estos glorata en bataloj!
  . ĈAPITRO N-ro 8.
  Majo 1944 rapide forflugis... Albina kaj Alvina estis kolektantaj fakturojn per aviadiloj.
  Ili estas knabinoj, kiuj ŝajnas flugi sur la flugiloj de keruboj.
  Albina malflugigas rusan aviadilon per siaj nudaj piedfingroj kaj krias:
  - Por la Tria Regno!
  Alvina, ankaŭ nudpieda kaj en bikino, faligas sovetian aviadilon, dividas ĝin en pecojn kaj krias:
  - Por arja komunismo!
  Post tio la knabinoj, uzante 37-mm-kanonon, komencis pafi al sovetiaj tankoj.
  Ili batas senkonscie la tridek kvar kaj krias:
  - Ni estas tiel bonegaj!
  Albina premas la pedalon per sia nuda, ronda kalkano kaj pepas:
  - La komunismo estu glorata!
  Kaj ĝi frakasas tra sovetia aŭto.
  Alvina ankaŭ precize pafas al la malamiko, batas lin senkonscie kaj kriegas, elmontrante siajn dentojn:
  - Nia vero estas en nia pugno!
  Tiaj spritaj knabinoj... Kaj ili detruas sovetiajn regimentojn... Ekzemple, ili akiris la IS-2. Do ili atakis lin de la aero, kaj poste pafis al li el aviadilkanono. Ili trarompis la metalon kaj igis la tankon bruli. Kaj la batalkompletoj eksplodos.
  Albina pepis ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - La knabino amas mortigi! Kia knabino!
  Alvina siblis, montrante siajn perlajn dentojn:
  - Gloro al nia Patrujo! Por komunismo!
  La knabinoj ĵus prenis la totalisman ekstermon de siaj kontraŭuloj.
  Kaj la Ruĝa Armeo estis memfide venkita.
  Kaj Gerda batalis sur la ŝipanaro de sia "Pantero"-2 kaj okupiĝis pri totala detruo.
  La knabino celis la pafilon per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi pafis tridek kvar kaj muĝis:
  - Por la grandeco de komunismo laŭ la arja maniero!
  Charlotte ankaŭ pafis siajn nudajn piedfingrojn al la sovetia tanko, frakasis la kirason kaj blasfemis:
  - Por granda sukceso en la mondo!
  Kristina ankaŭ fikis sen multe da ceremonio. Jes, ŝi faris tion tiel precize, trapugnis la soveton tridek kvar per sia nuda kalkano kaj ekbalbutis:
  - Por grandaj landlimoj!
  Magda ankaŭ pafis ĵetaĵon en victurno kaj kukis:
  - Por nova arja ordo!
  Post tio la knabinoj prenis ĝin kaj kantis en ĥoro:
  - Ni ĉiuj estas haŭtmuloj, ŝatantoj de libereco, batalantaj por nova ordo! Baldaŭ la popoloj fariĝos arjaj, ni batalu per fajro kaj glavo!
  La militistoj, oni devas diri, montriĝis tre batalemaj. Kaj se ili pafos la malamikon, tiam ĝis la fino.
  Sovetunio estas sub atako de superaj fortoj. Japanio enpuŝas de la oriento.
  Du japanaj pilotoj, Toshiba kaj Toyota, atakas sovetiajn poziciojn de la aero.
  Ambaŭ japanaj knabinoj estas tre belaj kaj nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Toshiba faras aeraliron, trarompas la tegmenton de sovetia tanko kaj muĝas:
  - Mi estas monstro el japana infero!
  Toyota, premante la piedfingrojn de siaj nudaj piedoj sur la pedalon kaj detranĉante la malamikon, kriegas:
  - Por la grandeco de la ideoj de Japanio!
  Ĉi tiuj knabinoj estas tiel belegaj. Kaj ili detruas malamikojn tre aktive.
  Sed Sovetunio vere perdas kontraŭ la samurajo. Kaj estas klare kial. Kie oni povas rezisti tian fanatikecon kaj teknologion?
  Japanaj knabinoj trarompas en malpezaj sed lertaj tankoj kaj specife draŝas la Ruĝan Armeon.
  Tankaj unuoj ne estas ŝerco.
  Toshiba faligis bombojn sur la sovetiajn poziciojn de la aero, kaj paro da kanonoj flugis supren kaj pepis:
  - Por granda komunismo!
  Post kio li ekridas...
  Toyota notis dumfluge:
  - Rusaj dioj estas strangaj. Ili adoras la krucumon sur la kruco kaj konsideras lin Dio. Ĝi eĉ iel fariĝas amuza!
  Toshiba ridis responde, rimarkante:
  - Kaj ni mem baldaŭ fariĝos dioj kaj daŭrigos la evoluon de nia Dieco!
  Kaj la knabinoj ridos tre volonte.
  Toyota rimarkis kun rido:
  - Nia forto estas en unueco!
  Toshiba agreseme konfirmis tion:
  - Nia forto, nia pugno!
  Kaj denove de la ĉielo ili pluvos flueton da aviadilaj konkoj sur la malamikon, trarompante la tridek kvarojn.
  Ĉi tiuj batalas knabinoj kaj ili diras kion alian. Japanio manĝos kaj bruligos ĉiujn.
  Kaj kiam ili torturas pioniron, ĝi montriĝas ege agresema.
  Precipe se la kalkanoj de la knabo estas frititaj. Ĉi tio estas absolute la plej bonega ago...
  Kaj la knabinoj krias je la supro de siaj pulmoj...
  Kaj sovetiaj knabinoj ankaŭ kuraĝe batalas kaj pafas siajn kontraŭulojn. Kaj ili agas kun antaŭĝojo kaj ramado.
  Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova estas tre aktivaj belulinoj sur la ĉielo.
  Kaj ili malflugigas la naziojn, kvankam ili havas pli fortajn aviadilojn.
  Anastazio premas la ellasilon per siaj nudaj piedfingroj kaj kantas:
  - Ne estas malbone esti forta, certe!
  Akulina premas la ellasilon per sia nuda kalkano kaj konfirmas:
  - Ni tre forte batos la faŝistojn!
  Kaj ambaŭ knabinoj kantis:
  - Batu forte, forte, tre forte! Batu forte, forte, tre forte!
  Post kio la militistoj komencis legi flugilhavajn aforismojn, kiuj galopis kiel ĉevaloj, aŭ pli ĝuste junaj virĉevaloj;
  Politikistoj ofte ĉikanas por meti kolumon al balotantoj!
  Ruĝema politikisto disbatas balotantojn kiel kokidojn!
  Politikisto revas rajdi sur blankan ĉevalon por meti kolumon al balotanto!
  La vulpo havas malgrandajn dentegojn, kaj volas engluti ilin, tute kaŝante ilin!
  Politikisto, kiu multe parolas pri filantropio, estas tipa kanibalo!
  Kaj urso povas esti lulita por dormi per paroloj dolĉaj kiel mielo!
  Por ebriulo, amara vodko estas pli dolĉa ol mielo!
  Tajloro mensogos kaj ne ruĝiĝos, politikisto "ruĝiĝos" kaj mensogos!
  Virino, demetante siajn ŝuojn, metas siajn ŝuojn sur viron, ĝis la nivelo de vagabondo!
  Se vi volas iĝi pli proksima al Dio, reduktu vian avidecon!
  Eĉ en la ŝajna indiferenteco de la Ĉiopova estas amo - finfine infanoj antaŭ ĉio volas eskapi el la zorgado de siaj gepatroj!
  Dio prokrastas puni malbonon por doni ŝancon al la pekulo!
  Talento kaj laborego kiel edzo kaj edzino naskas sukceson nur kiel paro!
  Eĉ mielo estas amara - se vi dronas en ĝi!
  Trompo estas kiel vino, ĝi estas malsana kaj dolĉa kaj estas malfacile ĉesi!
  Amo estas kiel ŝrapnelŝelo - ĝi ŝiras la koron, skuas la cerbon, elŝiras poŝojn, eliras flanken!
  La homo estas iel egala al Dio - la Ĉiopova kreis la universon, kaj la homo naskis stultecon: ambaŭ estas senfinaj!
  Kiu konstruas sukceson sur sango, alfrontos la sorton de pikita porko. Ili manĝos siajn kamaradojn - la rezulto estas malĝoja kaj kolera!
  Kelkfoje la plej bona maniero konservi vian reputacion estas maŝo ĉirkaŭ via kolo! Ĉiukaze, ĝi ne lasos vin fali!
  Vi ne povas longe kuŝi sub urso - ĝi disbatos vin!
  Foje edzino estas kiel mamuto anstataŭ kovrilo!
  Verkisto, kiu strebas rikolti monbiletojn, ne semos bonajn, eternajn aferojn!
  Lando sen leĝo estas kiel korpo sen skeleto! Nur por ke li ne ostiĝos, necesas elektoj!
  Se vi volas krei ĉefverkon, forgesu pri la kotizo!
  La plej lerta trompo estas kiam vi ne mensogas, sed neniu kredas vin!
  Kompreneble, malvenko promesas grandajn problemojn, sed ĉi tio estas nur spegulbildo de estonta venko!
  En batalo, braveco kaj bona inteligenteco alportas venkon.
  Por bati, vi unue devas vidi kie!
  La skolto estas la forĝisto de venko!
  Ĉiu malsaĝulo povas kripligi, sed ne ĉiu inteligenta homo povas resaniĝi!
  Estas multaj malĝentilaj ekzekutistoj - malmultaj kuracaj kuracistoj!
  Iuj estas kuracistoj, iuj ekzekutistoj!
  Sen doloro ne estas kuraĝo - sen braveco ne estas venko!
  La ideoj de komunismo estas la limo de idiotismo: se varmaj kapoj kaj malvarmaj koroj prenas sian efektivigon!
  Komunismo estas malpeza, sed ĝi bruligas tiujn, kiuj estas tro oleaj!
  Se vi ne havas sufiĉe da pacienco, kantado helpas!
  La homoj estas kiel fero - antaŭ ol ĝi malvarmiĝas, donu al ĝi la deziratan formon!
  Se vi volas populariĝi, uzu forton pli ofte!
  La takso estas kiel infera herbo - ĝi kreskas kiam vi akvumas ĝin per larmoj kaj sango!
  Homoj estas kiel fiherboj - ju pli oni tretas ilin, des pli alte ili kreskas!
  Unueco estas la ŝlosilo al venko!
  Disciplino estas ilo por venko! La menso ludas sur ĝi!
  Unueco, kuraĝo, sindonemo estas la ŝlosiloj de venko, libereco, feliĉo! Sen disciplino ne ekzistas armeo, kaj sen armeo oni ne povas akiri liberecon!
  Laboro plifortigis nin, multobligita per inteligenteco donos al ni liberecon, kaj kune kun sorto alportos feliĉon!
  La komandanto estas kiel la supro de la piramido - devas esti nur unu, alie eĉ tia forta strukturo kolapsos!
  La nobelaro de la familio havas la saman rilaton al kuraĝo kiel la longo de la haroj al inteligenteco!
  Neniu braveco de niaj prapatroj helpos malkuraĝulon!
  Klingo el la plej forta ŝtalo rustas en la manoj de babilulo kaj malkuraĝulo!
  La plej terura armilo estas la Biblio en la manoj de kanajlo!
  La ĉefa riĉaĵo de homo: potenco, kiu ankaŭ estas la ĉefa kialo de ruiniĝo!
  La plej bona profesio estas prostituado, vi kombinas komercon kun plezuro kaj havas novan partneron ĉiufoje - neniu rutino!
  Vi povas fanfaroni pri la genealogio de la heroo dum aĝoj, sed kiam vi trovas vin sur la batalkampo, vi malkuraĝe rapidas al la malantaŭo!
  Botelo da vodko estas kiel granato - ĝi forbatas vin de viaj piedoj, defrapas vian cerbon, dispremas viajn internaĵojn!
  Kiam la koro estas plena de kompato, ial la monujo malplenas!
  Vere libera homo submetiĝas al tri aferoj - racio, amo, Dio!
  Amo estas kiel rozo - ĝi ne floras longe, sed doloras!
  La sklavo en sia animo estas submetita - al pasioj, volupto, servistoj de Dio!
  La sorto estas malfirma kiel sablo - nur malfacila laboro ligos ĝin per cemento!
  Taso da vino estas kiel oceano - kiam oni forportiĝas, oni perdas teron sub la piedoj!
  Virinoj amas viran forton, sed ne kiam ili spertas ĝin sur si mem!
  Amo estas kiel boato, se oni remas ĝin tro rapide ĝi renversiĝos kaj dronos!
  Ĝustatempe li prezentas artikolon - delogo de plenkreskuloj fare de neplenaĝuloj!
  Vi ne povas meti mankatenojn al amo!
  Kio estas natura ne estas krima!
  Amo estas tenera sento, sed la plej dikaj katenoj ne povas teni ĝin!
  Se ĉiuj leĝoj funkcius, la lando fariĝus malliberejo, kie sekureco estas varbita el eksterlando!
  La principo de la neeviteblo de puno ne funkcias, ĉar vi ne povas aresti vin!
  Kuracistoj ne devus iri tra obstaklokurejo. Post ĝi, viaj manoj skuos, kaj via lango mallaŭdos, kaj glaso da vodko, male al postebrio, ne helpos!
  Nenio estas pli laciga ol longedaŭra senlaboreco!
  Scienca malkovro: koncipita iom post iom - efektivigata agreseme!
  Ne loko por pensado, sed loko por kvereloj kaj frenezo!
  Ĉiuj problemoj de la homaro venas de egoismo, prospero eblas nur per komunaj klopodoj!
  Homo sen teamo estas kiel karbo, sen fajro - ĝi donas malmulte da lumo kaj rapide estingiĝas!
  La patrujo varmiĝas - pli bone ol fajro!
  Kaj la besto fartas pli bone en la grego!
  Logiko ne devas servi al instinktoj - la menso de volupto!
  Estos milito - estos heroaĵo!
  Muskoloj sen cerbo estas manpleno da viando - pro kiu la pato ploras!
  El la du duelantoj, unu estas malsaĝulo, la alia estas kanajlo!
  Ju pli alte flugas homo, des pli li estas malkontenta pri sia pozicio!
  Restita sola, la hundo sopiras la bastonon de sia posedanto!
  Havas flugilojn nur tiuj, kies mensoj ne kutimis rampi!
  Estas malbone kiam vi estas sola kiel snobo!
  Vi estas sola, kaj viaj malamikoj estas legio!
  Eĉ elefanto povas esti manĝata de cimo!
  Se estas pli ol unu miliono da litcimoj!
  La gvidanto de la lando estu frato de la popolo, ne frato!
  . Estas pli facile trovi sekan rokon en la oceano ol inventaĵo kiu ne estis uzata por militaj celoj!
  Venko kiel virino altiras per sia brilo, sed forpuŝas per sia prezo!
  Fajro estas la dio de milito kaj, kiel aliaj dioj, postulas atenton kaj oferon!
  Unu glavo estas kiel guto de pluvo, ĝi falos kaj disiĝos, kaj kiam ili estos multaj, naskiĝos venko!
  Nur ne kantu - por paco!
  Mia animo estas malgaja - mia stomako estas malplena!
  Unue la bovlo, poste la pensoj!
  Venko valoras honoron!
  Honoro estas relativa koncepto kaj devus esti aplikata ĉefe al viaj soldatoj!
  Tiuj, kiuj trinkas antaŭ batalo, havos postebrion en la infero!
  La pipoj silentas ĉar la klingoj kantas - ŝtalo estas pli forta kaj pli laŭta ol kupro!
  Armeo sen komandantoj estas kiel grego da ŝafoj sen paŝtisto, se ne manĝita, timigos vin!
  Forkuri estas pli stulteco ol malkuraĝo! Ja plej multaj soldatoj mortas ne en batalo, sed dum persekutado!
  Milito estas kiel ludo de domenoj, nur rompitaj domenoj ne plu povas esti kolektitaj - la tero tenas!
  Persekuto igas militiston ekzekutiston, malkuraĝulon bravan homon, modestan insolenton!
  Sciencfikcio estas konkurso de absurdaĵoj kaj absurdaĵoj! Samtempe ne ekzistas pli scienca kaj logika ĝenro!
  En milito estas kiel en opero - ĉiu kantas sian, nur la instigisto povas esti spiono!
  Modernaj virinoj pardonas al viro ĉion - krom malriĉeco!
  Ĉu vi scias kiel spionoj diferencas de spionoficiroj?
  Mi scias! Ni havas nur spionistojn - la eksterlandanoj ĉiuj estas spionoj!
  Kio estas pli bona kun malplena kapo aŭ malplena monujo? Kompreneble, kun malplena kapo - ĝi ne estas tiel rimarkebla!
  La menso estas la plej bona kolektanto de riĉaĵoj!
  Inteligenteco kaj sorto: enamiĝinta paro - ili naskas sukceson, riĉecon, pozicion, sed rapide disiĝas!
  Fieruloj trovas pli facile aŭskulti konsilojn kiam ĝi estas donita de virino - krom se ĝi estas lia edzino!
  Saĝa edzino valoras riĉaĵon! Kaj entreprenema edzino povas procesi lin!
  Kiu aprezas personecon en homo, kaj kiu aprezas kontantmonon!
  Homaro povas esti detruita de du aferoj - komputiloj kaj komputikistoj. La unua atrofios la menson, la dua ne povos profiti de ĝi!
  En milito, granato estas kamarado!
  Ĝenerale, granato kiu rakontas ŝercojn estas kiel Faberge-ovo uzata por fendi nuksojn!
  Talento estas kiel la animo: ĝi ne estas forprenita, sed ĝi povas esti detruita!
  Venĝo ne valoras honoron - la venĝo de deco!
  Envio estas la ĝermo de krimo, egoismo akvumas, mallaboreco nutras!
  Maldiligento estas la plej malbona el ĉiuj krimoj!
  Pli bone estas morti digne per glavo ol vivi kiel bovo pelita en stalon per vipo!
  En milito, kuraĝo povas venki ruzon, sed ruzo neniam povas venki kuraĝon!
  Milito faras la vivon terura, kaj la morton inda kaj bela!
  Modesteco estas malofta kvalito por komandanto, sed ĉi tio faras ĝin eĉ pli valora!
  - Ŝakalo konsonas kun la vorto kal!
  La leono havas nur unu avantaĝon super la ŝakalo - la ŝancon morti digne!
  Teknologio estas la ekzekutisto de kuraĝo!
  - Sed ĝi ne estas vera! Fakte, ju pli alta estas la nivelo de teknologio, des pli da inteligenteco kaj eltrovemo necesas sur la batalkampo!
  Kie komenciĝas la interesoj de la Patrujo, finiĝas la persona bonfarto!
  Libereco devas esti kombinita kun disciplino. Anarkio estas la antitezo de libereco!
  Tenaca memoro estas la plej bona mentoro! Ĝenerale la libereco estas gajnita per la glavo, sed nur per la helpo de la racio oni povas ĝin konservi!
  - Kiam forta militisto savas alian, por tio ne necesas speciala honoro!
  Post ĉio, kiam kuraĝo brulos en via koro, vi levos vian ŝildon por defendo de viaj sklavoj!
  La malbonaĵo de bastardo ne estas senkulpigo por honesta homo, ĉar la ĉeesto de malpuraĵo ne pravigas malpuran homon!
  Amo neniam estas malmultekosta - precipe se vi pagas ne per via monujo, sed per via animo!
  La nura afero, kiu povas pravigi sangoverŝadon, estas se kiel rezulto la larmoj ĉesos flui!
  Tiuj, kiuj servas por mono, neniam povos kompari en batalo kun tiuj, kiuj estas pelitaj de kuraĝa koro kaj la deziro al libereco!
  La larmo de infano estas danĝera ĉar ĝi iĝas furioza torento, kiu forlavas civilizaciojn!
  La posteno de komandanto ne estas kroma porcio, sed plia respondeco kaj peza ŝarĝo!
  Oni ne scias, kio estas pli grava - nutri ĉiujn malsatojn aŭ forviŝi la larmojn de unu infano!
  Oro estas pli mola ol ŝtalo, sed prefere batas la koron!
  Ne la armilo igas la soldaton forta, sed la armilo de la soldato!
  La knabinoj ŝajnas ŝerci per majstraj aforismoj. Kaj se ili komencas detrui la malamikon, tiam li ne povas eskapi de ili.
  Fine de majo 1944, la nazioj komencis sian ofensivon direkte al Saratov.
  La "Shturmlev" partoprenis en la bataloj, veturilo sur la ĉasio de la antaŭa "Leono", kun eĉ pli potenca bomb-lanĉilo kun 450-mm kalibro, kiu laŭvorte dispremas kaj detruas ĉion, disŝirante kaj truante kraterojn kun kolosa forto. .
  Kaj tia raketo tuj prenos tutan blokon kaj faligos ĝin.
  "Sturmlev", kontrolita fare de teamo de germanaj knabinoj, pafas ĉe sovetiaj pozicioj.
  Jane palpebrumas al siaj amikoj, kaj frapante siajn nudajn piedojn, diras:
  - Ni tute balaas niajn malamikojn kaj igas ilin tipaj ĉerkoj!
  Gringeta responde palpebrumas, premas la levilon per sia nuda piedo kaj kriegas:
  - Ni ludos kaj venkos niajn malamikojn!
  Malanya notis:
  - Kontraŭ la Ŝturmlev-maŝino, ĉiuj sovetiaj fortikaĵoj estas senpova!
  Monica, trafante sian nudan kalkanon, konfirmis:
  - Ni vere naskiĝis por venki!
  Jane skribis:
  - Milito ne havas virinan vizaĝon, sed fizionomion, kiu allogas ekscit-serĉantojn!
  Gringeta, pafante al sovetiaj unuoj per maŝinpafilo, eldonis:
  - Virino estas kolombo, kiu mordas virpegon kiel milvo!
  Monika, pafante al rusaj soldatoj, notis:
  - Virino ĉiam havas sep vendredojn semajne, kaj sen dimanĉa donaco de sia geedza devo, ŝi ĉiam havas liberan tagon!
  Malanya ridis kaj respondis:
  - Dio ne estas ĉiopova en ĉio li estas senpova disputi kun virino!
  Jane konsentis pri tio, pafante per siaj nudaj piedfingroj:
  - Kvankam Dio estas ĉiopova, li ne kapablas fermi la buŝon de virino kaj silenti politikiston!
  Gringeta logike rimarkis, premante per sia nuda kalkano:
  - Politikisto ne havas konsciencon, virino havas senton de proporcio, kaj ina politikisto havas ĉiujn sentojn sen mezuro!
  Monika, pafante al la sovetiaj soldatoj kaj mortigante ilin, notis:
  - Virino estas floro, pika kiel rozo, sed ŝia dolĉa aromo allogas kaprojn kaj virabelojn!
  Malanya, fikantaj sovetiaj soldatoj kaj detruantaj bunkrojn, grincis:
  - La balotanto falas en infanaĝon, voĉdonante por lacaj maljunaj kverkoj kun kavoj!
  La knabinoj montris sian spritecon kaj pluiris.
  Kaj atakaviadiloj ankaŭ plonĝis de supre. Kaj tiel la sovetiaj trupoj senprobleme draŝis.
  La germanoj fariĝis tiel malvarmetaj. Kaj ilia operacia lerteco pliiĝis.
  Kaj nun la sistemoj "Chess Knight", teletankoj kontrolitaj per radio, estis en moviĝo.
  Kaj tio estis problemo por sovetiaj soldatoj. Kaj la nazioj batis la Ruĝan Armeon.
  Sed ankaŭ la sovetiaj knabinoj batalis tre kuraĝe.
  La batalado ekis por Kamyshin. Jen Alenka denove batalas.
  Kaj ŝia batita, sed ne kapitulacis bataliono.
  Alenka rimarkis kun rido:
  - En ajna milito, la vivo de soldato estas valora!
  Kaj kiel li ĵetas grenadon per la nudaj piedfingroj.
  Ĉi tiuj militistoj estas la plej alta klaso...
  Anyuta, pafante al la faŝistoj, notis:
  - Oni povas igi rusan soldaton kolapsi kiel falĉita ŝtipo, sed ne surgenuiĝi, kaj skuigi kiel tremolo!
  Alla, pafante kaj premante la eksplodan pakaĵon per sia nuda kalkano, grincis:
  - Se vi ne volas observi militan disciplinon, vi fleksos la dorson kiel kaptito!
  Maria, pafante al siaj kontraŭuloj kaj lanĉante mortigan bumerangon per siaj nudaj piedfingroj, diris:
  - Estas multe da malpuraĵo en nia mondo, nur maloftaj princoj en ĝi!
  Matryona, pafante al siaj kontraŭuloj kaj fortranĉante ilin per fajroeksplodoj, kaj poste ĵetante obuson per sia nuda piedo, notis:
  - La politikisto havas longan langon, sed li havas mallongajn manojn por fari tion, kion oni ordonis al li!
  Marusja, pafante al la malamiko kaj falĉante la vicojn da germanaj kaj eksterlandaj soldatoj, ekbalegis:
  - La politikisto estas rapida promesi, malrapida plenumi, petegas almozon, kaj estas pardonita pro trompo!
  La knabinoj estas bonegaj kaj ili batalas. Sed la fortoj estas tre malegalecaj. Estas multe da detruo.
  La germana Maus-tanko, kvankam ne tute en produktado, ankoraŭ vidiĝas sur la frontoj. Kaj liaj pafiloj muĝas kaj pafas. Kaj ili kaŭzas nekredeblan detruon en la tranĉeoj.
  Sed la knabinoj pafas kanonojn al Muso. Kvankam la konkoj resaltas kiel pizoj. Sed la germanoj pli kaj pli forte premas.
  Kaj ili pafas al ili tre precize.
  Komsomolaj knabinoj ĉirkaŭkuras, fulmante per siaj nudaj kalkanoj, kaj grincas:
  - Por la gloro de la Sankta Patrujo!
  Aldviolono, pafinte al la germana infanterio, grincis:
  - Kiam virino ne havas sufiĉe por aĉeti ŝuojn, ŝi metas la ŝuojn de la viro nudpiede!
  Kaj la knabino ekridegos kaj elŝovos la langon.
  La militistoj, mi devas diri, estas gajaj. Kaj se ili trafis vin, ili trafas vin mortige.
  Viola kaj Margarita, preskaŭ nudaj en nur kalsoneto, batalas, alportante konkojn kaj precize pafante. Kaj ili ne povas esti haltigitaj ĝuste tiel.
  Margarita grincas kaj diras:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Aldviolono agreseme konfirmas:
  - Granda gloro al la epoko de ŝanĝo!
  Oni devas rimarki, ke la militistoj montriĝis ekstreme agresemaj knabinoj.
  Veroniko ankaŭ alportas konkojn, fulmante ŝiajn nudajn, rondajn kalkanojn kaj kriegojn:
  - Gloro al komunismo!
  Jen kion ili havis batalan epifanion. Kaj kiel ili batalas feroce kaj freneze.
  Kaj nudaj, sunbrunigitaj genuoj ekbrilas.
  Ankaŭ Tamara batalas. Ŝi eliris el Kaŭkazo kaptita fare de la nazioj kaj estas reen en servo. Batalas kun karnovora sento de sango. Bataloj kun kolosa agreso.
  Tamara ĵetas granaton per la nudaj piedfingroj, disŝiras la faŝistojn kaj kriegas:
  - Komunismo estos kun ni!
  Kaj pafas bone celitan eksplodon de maŝinpafilo...
  Oni povas vidi la knabinojn fari kolosajn miraklojn. Kaj ene de ili estas fajro, kiu minacas bruligi la universon.
  Veroniko, pafante, kantas:
  Ĉio estos interesa, sendube
  Ĉio en la mondo estas planita!
  Kaj palpebrumas per siaj safiraj okuloj.
  Tamara, pafante, muĝas:
  - Kolovrat! Evpatij Kolovrat! La Herooj de Rus' sonorigas la alarmon!
  Kaj ŝi pafis eksplodon de maŝinpafilo. Ŝi detranĉis la Krauts kaj knaris:
  - Virino estas ĉefe vulpo, kiu volas laso leonon, sed kutime azenoj kaptiĝas en ŝia laso!
  Viktorio, pafante kaj forĵetante alian mortodonacon per siaj nudaj piedfingroj, diris:
  - Virino estas kokino, kiu amas orajn ovojn, alportante nur perdon al sia portanto!
  Kaj la knabinoj sinkrone ridis. Ili batalas tiel mirinde kun grandega premo.
  Tamara notis, pafante al eksterlandaj sekcioj:
  - Virino estas kokino, ŝi povas alporti nur orajn ovojn al la viro, kiu estas vera vulpo!
  Veroniko, pafante kaj nudigante la dentojn, aldonis:
  - Vera vulpo kaj koko igos vin demeti orajn ovojn!
  Margarita, pafante kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj piedoj, notis:
  "La vulpo ne havas la ungegojn de leono, sed ŝi povas deŝiri tri haŭtojn de la reĝo de la bestoj!"
  Viola, elmontrante la dentojn agreseme, komentis:
  - Kiu ne estas vulpo en menso, ne estas leono!
  La militistoj ŝajnas havi grandajn interbatajn ambiciojn. Kaj se ili komencos.
  La Olimpikoj pafis kaj prenis per potencaj kruroj tutan skatolon da eksplodaĵoj kaj kiel lanĉi ĝin. La amaso da nazioj disŝiriĝas, kaj la bela knabino muĝas:
  - Regu Sovetujon, kaj kantu Luciferon! Ni venkos ĉiujn!
  Tamen, la Olimpikoj ne forgesis elparoli:
  - Vulpovirino kapablas konvinki iun viron, ke li estas leono, bredante lin kiel simplan azenon!
  Margarita, pafante, konsentis pri tio:
  - Leonino kun nur vulpa menso kaj lupa teno!
  Seraphima notis, falĉante la kontraŭulojn:
  - La leono ne estas tiu, kiu muĝas, sed tiu, kiu ŝiras multe da verdaĵo!
  Viola, precize pafante al la malamiko kaj falĉanta lin, rimarkis:
  - Kiam politikisto ne estas vulpo, tiam oni deŝiras de li tri haŭtojn kaj surmetas lian kolumon!
  Viktorio, elmontrante la dentojn kaj palpebrumante, kaj poste ĵetante la donacon de morto kun murda forto per sia nuda piedo, diris:
  - La politikisto havas larĝan azenon por sidi sur du seĝoj, sed li havas la animlarĝon nur per vortoj!
  Olympias, cedante lokon al la barelo kun siaj nudaj, muskolaj gamboj kaj eksplodigante la Lion-tankon, murmuris:
  - Tanko estas penetrita de ŝelo kun urania kerno, politikisto faras sian vojon al la supro sen koro, sed kun ora monujo!
  . ĈAPITRO N-ro 9.
  Kamyshin estis forlasita. Kaj komence de junio 1944, bataloj ekis por Saratov.
  Ĉi tie la bataloj estas tiel aktivaj. Kaj ankaŭ la knabinoj batalas kiel ĉiam. Kaj tiaj belaj militistoj.
  Alenka batalas kaj falĉas kontraŭulojn per mitralaj eksplodoj kaj tutaj vicoj.
  La knabino ĵetas obuson per la nudaj piedfingroj kaj kriegas:
  - Venu mia venko!
  Kaj denove pafas al la malamiko.
  Anyuta ankaŭ pafas al la malamiko. Li faras ĝin precize kaj precize. Ŝiaj maŝinoj estas tiel allogaj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas eksplodajn pakaĵojn de kolosa forto. La nazioj estas disŝiritaj kaj la knabino kriegas je la supro de siaj pulmoj.
  - Por komunismo!
  Alla, pafante al la malamiko kun kolosa precizeco kaj falĉanta la malamikojn, grincas:
  - Por la senlima Patrujo!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj, la knabino denove ĵetas la grenadon. Oni devas diri, ke ŝi estas la plej batalema el batalantoj.
  Kaj ŝi mem estas ruĝharulo kaj en nur pantaloneto. Kaj li pafas tiel precize kaj precize, kaj la Krautoj kuŝas.
  Ankaŭ Maria tre precize pafas. Kaj ŝi estas tiel bela knabino, kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetas eksplodan pakaĵon, disŝirante siajn kontraŭulojn.
  Tiam li muĝas:
  - Regu la Sovetunio-Imperion!
  Marusya ankaŭ pafas precize, trafas la malamikojn kaj muĝas:
  - De la tajgo ĝis la britaj maroj, nia armeo estas la plej forta!
  Kaj li ankaŭ pafos per siaj nudaj piedoj.
  Poste, Matryona pafos mortigan kuglon al la malamiko. Kaj ĝi trafos lin kun centprocenta precizeco. Nature nuda kalkano.
  Ĉi tiuj estas sovetiaj knabinoj, kiuj laboras, sed germanaj knabinoj ne malproksimiĝas.
  Christina, Magda, Margareta kaj Shella batalas en la Pantero. La veturilo, kvankam ne ideala, havas rapid-pafantan, longdistancan pafilon, estas modere lerta, kaj havas bonan frontan kirason.
  Germanaj knabinoj estas nudpiedaj kaj en bikinoj, malgraŭ la somera varmego, aŭ pli ĝuste dank' al ĝi... Kaj ili faras manovreblan batalon.
  Jen Christina pafas... La ŝelo trafas la T-34-76-gvattureton kaj trapikas ĝin. Sovetia tanko haltas, pafita.
  La knabinoj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia prenis ĝin!
  Tiam Magda pafas. La beleco kun oraj haroj trafis ankaŭ.
  Jes, do la tureto de la tridek kvar estis deŝirita.
  La tigrinaj knabinoj laŭvice pafas. Kaj tre precize. Do ili trafis alian sovetian tankon.
  Margaret trafis poste. Kaj ĝi trafis la memveturan pafilon SU-76. Lerte frapis. Kaj ŝi kantis:
  - Nia infera Germanujo estas forta, ĝi protektas la mondon!
  Kaj kiel montros la lango!
  Tiam ŝi trafis Ŝelon per kanono. Trafis la sovetian KV-1S-tankon. Ankaŭ la knabino faris bonan laboron.
  Jes, kvar militistoj en bikinoj batalas kaj ne timas la malvarmon. Post kiam virinoj komencis batali, aferoj iris multe pli sukcese por la Tria Reich.
  Jen pilotoj Albina kaj Alvina sur la ĉielo. Ambaŭ belulinoj estas en bikinoj kaj nudpiedaj. Ili batalas sur Focke-Wulfs. Kaj ĉi tio estas tre serioza aŭto.
  Albina, pafante el aerkanonoj, diras:
  - Aktiva kroketo! Ne bedaŭru la vortojn!
  Kaj kiel li ekbrilos per blindiga rideto! Kaj li faligos du sovetiajn aviadilojn samtempe.
  Alvina ankaŭ tranĉis ĝis tri per aerkanonoj kaj pepis:
  - Mia eniro estos mortiga kaj mate!
  Post kio la knabino nudigis siajn dentojn kaj montris siajn dentojn! Ŝi estas tute ĉarma, kaj plena de fenomena ĉarmo.
  Albina fortranĉas alian aviadilon Yak-9 kaj grincas:
  - Kial oni bezonas sovetiajn pilotojn?
  Alvina malflugas LAGG-5 kaj memfide diras:
  - Por ke ni germanoj povu kolekti biletojn!
  Mirinda paro da knabinoj. Kiel ili komencis kolekti premiojn por si mem. Vi vere ne povas argumenti kontraŭ tiaj belulinoj. Ili malflugigas aviadilojn kaj nudigas siajn dentojn.
  Kaj la ĉefa sekreto estas, ke en la malvarmo, knabinoj devas esti nudpiedaj kaj en bikino. Tiam la fakturoj venos memstare.
  Kaj neniam vestu vin. Skuu vian nudan bruston, kaj vi ĉiam estos altestimata!
  Albina dehakis alian Ruĝarmean aviadilon kaj kantis:
  - En granda alteco kaj stela pureco!
  Kaj ŝi palpebrumis, eksaltante kaj svingante la nudajn piedojn, muĝante:
  - En la maro ondo kaj furioza fajro! Kaj en furioza kaj furioza fajro!
  Kaj denove la knabino faligas la aviadilon kun energia alproksimiĝo.
  Kaj tiam Alvina atakas la malamikon. Li faras tion ĉirkaŭ la angulo, elmontras la dentojn kaj grincas:
  - Mi estos supermonda ĉampiono!
  Kaj denove la aŭto trafita de la knabino falas. Jes, la Ruĝa Armeo faras ĝin sufiĉe malbone.
  Kaj Albina muĝas pro sovaĝa ekstazo:
  - Mi nun estas ekzekutisto, ne piloto!
  Pafas alian sovetian aviadilon kaj siblas:
  - Mi kliniĝas super la vido kaj la misiloj rapidas al la celo, estas ankoraŭ unu alproksimiĝo antaŭen!
  La militisto agas ekstreme agreseme.
  Ĉi tie ambaŭ knabinoj atakas terajn celojn. Albina pugnobatas la tridek kvar kaj kriegas:
  - Ĉi tio estos la fino!
  Alvina trafas la SU-76 kaj flustras:
  - Ĝis kompleta detruo!
  Kaj kiel li skuas la nudan piedon!
  La batalantoj ĉi tie estas knabinoj, kaj ĉe la USSR-flanko, knabinoj ankaŭ batalas, provante protekti Guryev, kie ankaŭ la trupoj de Hitler enpuŝas, kiel skorpia pelado.
  Alenka batalis por Guryev, kiu estis sturmita fare de la nazioj. La malespera belulino ĵetis granaton per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Gloro al Rus' kaj nia kara partio!
  Tiam Nataŝa lanĉis obuson per siaj nudaj piedfingroj kaj siblis:
  - Ni prizorgas la knabinon nudpiede!
  Poste, Anyuta ankaŭ sendis mortodonacon kun la piedfingroj de ŝiaj nudaj piedoj, kaj velkis:
  - Estos mirinda bato!
  Ruĝhara Aŭgusteno prenis kaj sendis donacon de neniigo per sia nuda malsupra membro kaj grincis:
  - Montrante la radaron al la ĉielo!
  Kaj tiam la orhara Maria donis morton al la nazioj per siaj nudaj kruroj.
  Kaj ŝi kantis:
  - En Madagaskaro, en la dezerto kaj la Saharo! Estis ĉie, vidis la mondon!
  Kaj tiam Marusja ĵetas tutan aron da nudaj plandoj de siaj piedoj kaj kantas:
  - En Finnlando, Grekio, kaj en Aŭstralio, Svedio, oni diros al vi, ke ne ekzistas pli belaj knabinoj ol ĉi tiuj!
  Jes, la ses knabinoj batalis tre bone. Sed la Krauts ankoraŭ prenis Kursk...
  Ne, vi ne povas rezisti tiajn superajn fortojn. La faŝistoj estas obstinaj.
  Kaj kion signifas la preparado de la monstroj?
  Adolf Hitler estis simple freneza: senti sin kiel vera despoto, al kiu ĉiuj obeas kaj tremas. Jes, se vi volas la sukcesojn de Stalin, tiam vi devas esti kiel Stalino, sen kompato kaj postulado de aliaj kaj vi mem (ĝuste tiel pensis Josif Vissarionoviĉ en ĉi tiu ordo!). Nun la susuro estas deca kaj la aŭto ekmoviĝos. Ĝenerale, Germanio, konsiderante siajn satelitojn, havas grandegan avantaĝon super Sovetunio en la kvanto de industriaj ekipaĵoj, en la kvalifikita laborforto kaj en la nombro da inĝenieroj je ĉiuj niveloj. Ĉi tio estas fakto, sed la produktado de armiloj ankoraŭ ne estas egala! Germanio postrestis malantaŭ Sovetunio dum la milito, malgraŭ la tuta detruo en Rusio. Kaj de kio? Kompreneble, pro certa kaoso, kiu regis en diversaj fakoj kaj, precipe en la milita industrio. Krome, manko de krudaĵoj, same kiel subtakso de la potencialo de la malamiko, ludis negativan rolon. Precipe, en 1940, la produktado de armiloj en Germanio estis pli malalta ol en 1939 (se ni konsideras la totalon inkluzive de municio), kaj ĉi tio malgraŭ la fakto, ke la milito jam estis komencita, kaj la Tria Reich prenis kontrolon de grandaj teritorioj kun grandega. rezervoj de produktadkapacito. Nu, kion ni povas diri pri la organizaj kapabloj de Hitler? Ne tro, li brilis en la milita industrio.
  La Fuhrer deklaris en longa parolado:
  - En la afero de kontrolado de aviado, urĝaj povoj estas donitaj al Sauer. Li atente kontrolos la kvanton da ekipaĵo produktita, kaj, ne malpli grave, la kvaliton. Krome, multaj el viaj amikoj Goering, kvankam ili iam estis bonaj asoj, ne kapablas gvidi laboron. Ne ĉiu bona soldato ankaŭ estas elstara generalo, do anstataŭ la pendigita Eriko, la teknika sfero estos gvidata de persono el inter profesiaj entreprenistoj, kiu kapablas reformi kaj re-ekipi la aviadajn fortojn. Finfine, Britio ne dormas, ĝi pligrandigas kaj la kvanton kaj kvaliton de siaj armetrupoj, kaj precipe de sia aviado. Ni devas esti du kapoj antaŭ la malamiko, dekduo da paŝoj, alie ni tute perdos nian superecon super la malamiko. Tial kvalitaj paŝoj estas necesaj.
  Goering timeme respondis:
  - Miaj amikoj, pruvitaj homoj, kiuj pruvis sian batalefikecon kaj profesiecon.
  La posedata diktatoro furiozis:
  - Aŭ eble mi, laŭ via opinio, forgesis, kiu perdis la Batalon de Britio? Aŭ kiu malsukcesis la kvarjaran planon por la disvolviĝo de la nacia ekonomio. Aŭ ĉu vi ankaŭ volas esti batita per vergoj, kaj eĉ publike. Do fermu vian buŝon kaj silentu antaŭ ol vi palisumi vin!
  Goering eĉ kaŭris pro timo. Ve, kun la Fuhrer oni ne trompadu. Tiam la bruo denove aŭdiĝis, kaj alia ME-262-jeto ekflugis en la ĉielon. La aŭto estis masiva kaj havis du motorojn. La flugiloj estas iomete svingitaj, la batalanto mem aspektas sufiĉe minaca. Ĝiaj rapideckarakterizaĵoj, por 1941, estas ĝenerale decaj, kaj eĉ laŭ mondaj normoj ili estas rekordaj. Vere, la maŝino mem ankoraŭ ne estas tute fidinda kaj postulas sencimigon. La faŝisma diktatoro tamen jam donis la karakterizaĵojn de novaj, pli progresintaj batalantoj... La ME-262 pezas pli ol ses tunojn, kio signifas, ke estas iom da troŝarĝo. Ĉasaviadilo devas esti malgranda, malmultekosta kaj facilmova. Ĉi-rilate, la ME-163 povus esti sufiĉe bona, sed ĝia raketmotoro estas tro devigita kaj funkcias nur ses minutojn (aŭ pli ĝuste, ĝi ankoraŭ funkcios!), kio signifas, ke la intervalo estas nur ene de radiuso de cent kilometroj. . Kiel Blitz-stila bombisto aŭ kovrilo por armadatakoj sur Anglio, ĝi kompreneble ne taŭgas.
  Sed la ME-262 povas porti tunon da bomboj, tio estas, tiom kiom la Pe-2, sovetia frontlinia aviadilo. Tio estas, bonega solvo kaj por batalantaj svingoj kaj por subteni trupojn. Tamen, kial ne krei batalanton en la stilo de la Kometo ME-163, sed sen raketmotoro, sed kun turbojetmotoro? Ili provis plibonigi la "Kometon" kaj ŝajnis pliigi la flugtempon al 15 minutoj (ĉi tio estas gamo de ĝis 300 kilometroj), kio estas ĝenerale akceptebla por la Batalo de Britio. Londono ankoraŭ estas atingebla el Normandio... Kvankam ne ĉio estas tiel evidenta, oni ankaŭ devas bombi ĝin kaj reveni reen, kaj dek kvin minutoj ne estis tiel rapidaj. En la estonteco, raketoj kaj ĉasaviadiloj estis rekonitaj kiel sakstrato en aviado. Sed la dezajno de la "Kometo" estas tre interesa, kun sia malgranda grandeco kaj malpezeco, kio signifas, ke ĝi estas malmultekosta kaj manovebla.
  Krome, ekzistas ankaŭ tre promesplenaj batalantoj, kiuj ĝenerale pezas 800 kilogramojn, tiaj glisaviadiloj, ke ili povas esti uzataj en aerbataloj. Vere, pro ilia mallonga atingo, flugoj sur ili povas esti farataj nur en defendaj bataloj, aŭ liveritaj al Londono je... Transportoj, kaj poste rekapti la pilotojn. Vi devos pensi pri ĉi tio. En la reala historio, la glisaviadiloj neniam havis tempon batali, kaj ial en Koreio, sovetiaj aviadgeneraloj ne kuraĝis provi ĉi tiun ideon. Ĝenerale, ĝi ne estas malĝoja, sed dum la Korea milito, la usona piloto estis la unua kiu gajnis venkojn. Do la jankioj ne estu subtaksitaj.
  Post kiam la flugo finiĝis, juna helhara knabino saltis el la kajuto kaj alkuris al la Fuhrer plenrapide.
  Posedita nazia numero unu etendis sian manon al ŝi por kiso. Kio estas agrable estas kiam knabinoj amas vin, kaj la Fuhrer, ŝajnas, estas sufiĉe sincere idoligita de ĉiuj germanoj, aŭ pli ĝuste, preskaŭ ĉiuj krom kelkaj koncentrejkaptitoj. La piloto diris kun entuziasmo:
  - Ĉi tio estas simple grandioza aviadilo, ĝi havas tian rapidecon kaj potencon. Ni disŝiru ĉiujn leonidojn kiel varmakvobotelon de surogato!
  La Fuhrer aprobis la impulson de la knabino:
  - Kompreneble, ni disŝiros ĝin, sed... Sencimigado de la maŝino devas esti farita pli rapide, kaj ĉi tio precipe validas por motoroj. Ĉi tie, kompreneble, necesas radikalaj rimedoj por plibonigi ilin, sed se io helpos la ĉefo-projektisto!
  Ĉiuj bojis unuvoĉe:
  - Gloro al la granda Fuhrer! La Providenco helpu nin!
  La himno de la Tria Reich komencis ludi kaj kolono de junaj batalantoj de la Hitler Jugent antaŭeniris. Knaboj de dek kvar ĝis dek sep jaroj marŝis al la tamburo en speciala formacio. Kaj tiam okazis la plej interesa afero: marŝis adoleskulinoj el Germana Virina Unio. Ili estis en mallongaj jupoj, la nudaj, nudaj piedoj de la belulinoj altiris la rigardon de viroj. La knabinoj provis levi la krurojn pli alte, sed samtempe tiris la piedfingrojn malantaŭen kaj zorge metis la kalkanojn. Distra vidaĵo de belulinoj kun senriprokaj figuroj... La vizaĝoj estis vere malsamaj kaj kelkaj el la junaj faŝistoj estis iom malĝentilaj, preskaŭ viraj, kaj ili ankaŭ misformis ilin. Precipe kiam ili kunigis siajn brovojn.
  Esteto Adolf notis:
  - Necesas, ke knaboj kaj knabinoj ricevu korpan trejnadon sur pli granda skalo. Kaj mi scias, ke oni faras multon pri ĉi tiu afero, precipe en la Jungfolk, sed necesas inkluziveco kaj adopto de spartanaj metodoj. Kompreneble, krom kuraĝigi ŝtelon... Niaj knaboj kaj knabinoj devas kreski por esti decaj kaj samtempe senkompataj homoj.
  La Ĉefkomandanto paŭzis. La generaloj silentis, verŝajne timante kontraŭdigi, sed ne volis konfirmi la evidentecon. La Fuhrer daŭrigis:
  - Milito ne estas ŝerco, sed senkompateco kontraŭ malamikoj devas esti kombinita kun reciproka helpo kaj sento de frateco al kamaradoj. Jen kion ni devas enŝovi en ĉiuj... La nova superhomo estas senkompata kontraŭ aliaj, sed eĉ pli li devas esti senkompata kontraŭ si mem. Ĉar malsupereco devas unue esti elradikigita en sia animo, kaj tiam la malforta homa korpo leviĝos!
  Alia paŭzo... La generaloj kaj projektistoj subite komprenis kaj komencis vigle aplaŭdi. La Fuhrer ŝajnis kontenta:
  - Ĉi tio estas pli bona, sed nun mi ŝatus vidi imiton de aerbatalo. Tiel timinda kaj tute detrua...
  Heinkel timeme demandis:
  - Kun viva municio aŭ obusoj, mia Fuhrer?
  Nazia numero unu kapjesis:
  - Kompreneble, kun batalaj. Krome, mi ŝatus konsideri la efikon de la elĵeta aparato. Ja vi laboras pri tio... - La Fuhrer skuis la pugnojn. - Kiam, finfine, ĝi estos preta kaj metita en amasproduktadon. Post ĉio, sperta piloto estas sperta piloto, kiu devas esti protektita por estontaj bataloj!
  La Fuhrer-Terminator tamen decidis montri al la dizajnistoj pli modernan dezajnon de la elĵetaparato. Ĉi tiu sistemo devus esti malpli maloportuna, pli simpla kaj pli malpeza. Nu, la malmultekosta squib, jam regata de germana industrio, sufiĉe taŭgas por tiu celo.
  La diagramo devis esti desegnita survoje, sed Hitler estis vere bona artisto, kaj li desegnis klare, rapide, la liniojn de la diagramoj kaj turnoj estis egalaj kaj klaraj sen iuj reguloj aŭ kompasoj. La trafita Terminator opiniis, ke estas strange, kompreneble, ke la germanoj, havante, ĝenerale, tiel fortan kaj iagrade progresintan ideologion kiel nacisocialismo kaj la totalisma sistemo, likis la militon al la rusoj. Eble tio estas pro la fakto, ke rusaj soldatoj estis pli fortaj kaj pli rezistemaj ol germanaj kaj lernis batali pli rapide.
  Ĝenerale, se oni rigardas la kurson de la milito entute, tiam la rusoj, aŭ pli ĝuste la sovetia militistaro, lernis batali, sed la germanoj ŝajnis forgesi kiel... Ilia komando faris decidojn je la nivelo de unua. -klasanoj, kaj eble eĉ pli malaltaj se la unuaklasano havas sperton en farado de militaj operacioj en realtempaj strategioj. Kaj la fakto, ke foje infanoj de ses jaroj jam tiel lerte gvidas virtualajn armeojn, estas io, el kio ili kaj Ĵukov kaj Majŝtejn povas lerni. Tamen, kelkaj esploristoj konsideras kaj Zhukov kaj Mainstein kiel mezboneco. Ekzistas ankaŭ kontraŭdiroj koncerne la nombron da ekipaĵo, aparte kaptita franca ekipaĵo. La memoro de Hitler (bona memoro, precipe kiam li estis ankoraŭ sana!) sugestis, ke estis 3600 kaptitaj tankoj kaptitaj de la francoj, tre impona figuro... Kelkaj modeloj, kiel la SiS -35, estis superaj en sia kiraso ol. la T-34 nur en fronta kiraso. Do ĉi tiu tanko povas facile esti produktita en francaj fabrikoj, krom eble anstataŭante la 47 mm armilon per longtuba 75 mm pafilo. Fakte, eĉ ĉi tio eble ne sufiĉas. Britio kaj Usono ĝenerale ĉiam taksis kirason plej multe en siaj tankoj. Ekzemple, la kvardek-tuna Churchill havis rezervadon de 152 milimetroj kontraŭ 120 por la IS-2 peza tanko.
  La Fuhrer diris al la dizajnistoj ion alian:
  - Ni havas sufiĉe da ventotuneloj, do serĉu pli optimuman modelon de la aviadilo kaj kreu fluliniajn formojn, sen alporti la aferon al multekostaj provoj, kie niaj plej bonaj asoj ankaŭ mortas. Ekzemple, fluga flugilmodelo de aviadilo estas tre efika, precipe se la dikeco kaj angulo de kliniĝo povus esti ŝanĝitaj. Mi jam donis al vi la desegnon, do la senvosta estu preta. Eĉ kun Yumo-motoro, ĝia laŭtaksa rapideco estos ĝis 1,100 kilometroj hore. Do iru antaŭen, sed ne estu insolenta!
  Sekvis tagmanĝo en la freŝa aero, la servistinoj aranĝis tablojn kaj seĝojn. Bela... Sed kiajn reformojn oni faru en la nacisocialismo? Kiel redukti la nombron da malamikoj kiel eble plej multe kaj amiki. Ekzemple, ne altigu la germanan rason ĉiuflanke kaj eble eĉ ĉesos dividi popolojn en klasojn. Tamen, la divido de nacioj en malsuperajn kaj arjajn naciojn ankoraŭ ne estis formale leĝigita. Ĉi tio simpligas aferojn.
  Bela knabino el inter la servistoj sidiĝis apud la Fuhrer kaj metis sian manon sur ŝian nudan genuon. Kuŝita:
  - Ĉu vi pensas pri io, mia Fuhrer?
  La nazia diktatoro kaj samtempe virtuala ludanto vigliĝis. Li rimarkis, ke li ankoraŭ ne finis sian legoman supon kaj fruktan salaton. La Fuhrer kisis la knabinon sur la lipoj, sentante ŝian junecan, dolĉan aromon kaj diris:
  - Vi iros en la aŭtomobilo kun mi. Kaj vi ĉiuj eklaboru, la tempo por manĝi finiĝis.
  Kaj denove, la dentaĵoj de la ŝtato, kvankam ne tute bone oleita mekanismo, komencis turni. Sur la vojo reen, la Fuhrer amoris kun la belulo, kaj eĉ estis surprizita kie li akiris tiom da energio kaj forto. Post ĉio, ili diris, ke la Fuhrer estas impotenta kaj ĝenerale supozeble handikapita, havinte sifilison (mensogo) kaj kastrita (totala fikcio!).
  Tamen ne ĉio iras glate la 22-an de junio 1944 la milito kun Sovetunio daŭras de tri jaroj; Sed venko ne estas videbla, kaj Saratov ankoraŭ tenas. Stalin ordonis ke ĉi tiu urbo estu defendita je ajna prezo.
  Malgraŭ ĉiuj perdoj, la produktado de milita ekipaĵo estas sufiĉe alta. La novaj IS-2-tankoj montriĝis sufiĉe efikaj. Eĉ sen pugnobatado de individuaj germanaj veturiloj fronte, ili malfunkciigis ilin de sufiĉe longa distanco.
  Do la nazioj havis sufiĉe malfacilan tempon. Sed ili havis grandan avantaĝon. Jam estis sufiĉe multaj reagaviadiloj ME-262 batalantaj sur la ĉielo. Kaj li estas serioza kontraŭulo.
  La TA-152, aliflanke, pruvis esti ĝenerale rimarkinda speco de armilo.
  Stalin, dume, ankaŭ okazigis komunikan kunvenon en la tria datreveno de la komenco de la milito kaj komencis demandi militestrojn pri kio ili pensas kaj kiel plibonigi la situacion sur la frontoj.
  Ĵukov sugestis al la gvidanto:
  - Se ni simple defendos nin kaj forpuŝos minacojn, ni sendube perdos. Ni devas ataki!
  Stalino vigle kapjesis:
  - Konsentu! Sed kie!
  Marŝalo Ĵukov sugestis:
  - Dum Leningrado ne kapitulacis, ĝi devus esti liberigita!
  Marŝalo Vasilevsky konsentis:
  - Jes, mi pensas, ke ĉi tio estos la plej bona elekto!
  Stalin levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Se ni ree batos Tiĥvinon, ili atendos nin tie, kaj ni enŝlosiĝos aŭ falos en kaptilon!
  Marŝalo Ĵukov kapjesis konsente:
  - Ĝuste, kamarado Stalin! Sed mi proponas, ke la finnaj trupoj en Petrozavodsk estu atakitaj. Ili ne estas tiel fortaj kaj ni povas surprizi la malamikon!
  Stalin respondis ridetante:
  - Estas logike, kamarado Ĵukov. Do antaŭeniru Petrozavodsk. Kaj venku al ni!
  Post tiuj ĉi vortoj envenis pluraj knabinoj portantaj mallongajn blankajn jupojn kaj nudajn piedojn. Ili alportis botelojn da ruĝa vino kaj glasojn da sandviĉoj kaj nigra kaviaro. Stalino prenis tian sandviĉon kaj trinkinte ĝin, diris:
  - Do ni trinku por certigi, ke niaj kapabloj ĉiam koincidas kun niaj bezonoj.
  Voznesensky notis:
  - La kvalito de la kiraso de niaj tankoj estas sufiĉe malalta. Kaj mi proponas fari la IS-2 kaj T-34-85 pli malpezaj, pli rapidaj kaj pli manoveblaj per reduktado de la kiraso. Ĉi tio donos al ni ambaŭ metalajn ŝparaĵojn kaj faros ĉi tiujn maŝinojn pli praktikaj.
  Stalin levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Eble... Sed mi ne subtenas fari tankojn el lamenligno!
  Voznesenskij rimarkis kun serioza rigardo:
  - Sed eble ne estas malbona ideo fari kelkajn el la tankoj preskaŭ tute el ligno. Vi povas kontroli kiel ĝi aspektos praktike!
  Ĵukov konsente kapjesis kaj ekparolis:
  - Tridek kvar povas esti pli malpezaj, ili estas ankoraŭ tro delikataj kaj pliiĝanta rapideco kaj manovebleco povus aldoni sian postviveblecon. Krome, la rapidumujo pliboniĝis kaj ĉi tio kompensas la malkreskon de ergonomio pro la pliiĝo de pezo. Sed la malalta kvalito de ŝtalo transformas 90 milimetrojn en nenio kontraŭ potencaj germanaj pafiloj. Plie, la germanoj forigas la simplajn "Panther" kaj T-4 de produktado, kaj en la Tria Reich, krom skoltaj tankoj, nur la "Panther"-2 kun 88-mm kanono fariĝos seria. Sed niaj tankoj ne povas batali kontraŭ ĝi de longa distanco. Kaj eĉ pli, ilia rapideco devus esti pliigita!
  Stalino kapjesis:
  - Liberigu iujn el la T-34-85 kaj IS-2 nur kun kuglorezista protekto, kaj tiam kontrolu kaj spuru kiel tio influos ilian batalefikecon. Kaj laboro sur la SU-100 devus esti akcelita. Eble ni forlasos la tridek kvar kaj IS-2 en favoro de ĉi tiu memvetura pafilo ekskluzive.
  Marŝalo Vasilevsky notis:
  - Ĉi tio estas interesa ideo. Sed la SU-100 povas trafi malamikojn surŝipe nur turnante sian tutan korpon...
  Stalino grumblis:
  - Faru ĝin pli mallonga, por ke ĝi moviĝu pli rapide... Kaj prefere kun pli malalta silueto. Sed ni bezonas ĉi tiun memveturan pafilon kiel aero!
  Ĵukov demandis:
  - Via ekscelenco... Saratov tenas nun, sed baldaŭ falos. Necesus ellabori planon por la evakuado de Kuibyshev de tio, kio estis prenita de Moskvo. Kion vi persone pensas?
  Stalin respondis severe:
  - Ŝajne ni devos evakui al Sverdlovsk. Sed vi ankoraŭ povas labori en Moskvo. Ni havas ĉi tie tutan subteran urbon. Ni serioze kapablas teni ĝin.
  Vasilevskij grumblis:
  - Moskvo devas esti tenita je ajna prezo, same kiel Saratov!
  Stalino ordonis:
  - Kontraŭataku la germanojn en la interspaco inter Dono kaj Volgo. Ni devas deturni niajn fortojn. Tenu Saratovon kiom ajn, ĝis la lasta sangoguto. Uzu ĉiujn rimedojn, eĉ kamikaze.
  Ĵukov konfirmis:
  - Estu tiel, ho granda!
  Stalin turnis sin al Jakovlev:
  - Nu, dezajnisto, ĉu vi havas ideojn?
  La vicpopola komisaro respondis ĝemante:
  - Necesus krei jetan aviadon, sed tio ankoraŭ ne estas realisma. Kaj la Yak-3 postulas altkvalitan duraluminon, kiun ni ne havas!
  Stalino kapjesis:
  - Mi scias! La Yak-9 devus esti en nia servo. Kaj ĝi devus esti liberigita kiel eble plej multe! Kaj pliigi la produktadon de batalantoj.
  Jakovlev notis:
  - La germana TA-152 estas samtempe atakaviadilo, frontlinia bombaviadilo kaj batalanto. Estus bone, se ni povus krei tian multcelan maŝinon!
  Stalin apogis la dizajniston:
  - Jen bona ideo, kamarado Jakovlev! Ekzemple, se vi iomete plibonigas la LAGG-7, ĝi povas esti konvertita en miksaĵon de kaj atakaviadilo kaj frontlinia batalanto!
  Jakovlev volonte konfirmis:
  - Ĉi tio eblas, kamarado Stalin... Sed necesas tempo. Kaj la aviadilo eble estos multekosta.
  La Ĉefkomandanto kolere pugnobatis la tablon kaj grumblis:
  - Faru ĝin pli malmultekosta! Kaj ĝenerale, kiom oni povas spekuli pri ĉi tiu temo? Ni bezonas universalan aviadilon por produkti nur ĉi tiun. Kaj ĉi tio povus esti la eliro.
  Jakovlev notis:
  - IL-2 estas sufiĉe simpla por produkti kaj ĝia dezajno estis ellaborita. Ankoraŭ ne necesas forigi ĝin. Ĝi estas sufiĉe daŭrema aviadilo, kvankam nuntempe ĝiaj flugaj trajtoj estas malmodernaj. Sed ĉiu nubo havas arĝentan tegaĵon. Ni kapablas bombardi malamikajn ekipaĵojn.
  Ĵdanov kolere notis:
  - Nia aviado devas esti la plej forta en la plej malgranda!
  Jakovlev kapjesis:
  -Devas! Sed ĝis nun niaj pilotoj estas la plej bonaj en la mondo: Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova!
  Stalino konsente kapjesis:
  - Ĉi tiuj knabinoj ne havas egalulon kaj, por la sekvaj dudek kvin malamikaj aviadiloj faligitaj, mi atribuas al ili alian stelon de la heroo de Sovetunio!
  Ĵukov entuziasme sugestis:
  - Vi devus trinki al ĉi tio!
  Beria kantis kun ĝojo:
  - Ni, rememorinte ĉion, la historio juĝos,
  Ŝia vico venos al juĝo...
  Kiel de plugilo ĝis atomaj armiloj,
  Li memfide gvidis la landon antaŭen!
  Dum la membroj de la armea konsilio interkonsiliĝis, la knabinoj batalis.
  Kaj helpe de siaj nudaj piedfingroj ili faligas la naziojn kaj ĉi tiuj nudkruraj belulinoj faras heroaĵojn.
  Kaj ili kantas:
  - Ni kredas, ke la tuta mondo vekiĝos,
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos -
  La vojo lumiganta komunismon!
  . ĈAPITRO N-ro 10.
  Antaŭ la fino de junio, la germanoj fortranĉis Saratovon, kaj la 1-an de julio 1944, ili uzis la enorman Sturmmaus por la unuan fojon. Ĉi tiu veturilo, ekipita per 650-milimetra raketlanĉilo, lanĉis mortigajn misilojn kiuj disfendis tutajn kvartalojn.
  La knabinoj, kiuj veturis ĉi tiun maŝinon, portis nur kalsonojn, kaj liberigis donacojn de ekstreme detrua morto.
  La kalsonoj de la nudkruraj knabinoj estis ruĝaj, nigraj kaj blankaj. Kaj ili alportis mortigajn donacojn de morto.
  Ilia komandanto, Faina, skuis siajn skarlatajn cicojn kaj kantis:
  - Gloro al la epoko de la Kavaliroj de la Kruco!
  Ni atingos la finon de la universo!
  Kaj la militistoj ekkriis kaj saltis.
  Unu el ili, Margareta, rimarkis:
  - Ĉiopova Dio estas kun ni!
  Faina konsentis kun tio:
  - Kompreneble! Kaj la Tria Regno certe venkos!
  La knabino frapis sian nudan piedon kaj kantis:
  -Kiam ni estas kunigitaj, ni estas nevenkeblaj! Kiam ni estas kunigitaj, ni estas nevenkeblaj!
  Do la militistoj pafis kaj piedpremis kaj saltis per siaj nudaj piedoj. Militistoj de la plej granda klaso.
  Irma ankaŭ liveras ŝelon per aŭtomata veturado kaj muĝas:
  - Granda venko atendas nin!
  La knabinoj, kompreneble, estas inter tiuj, kiuj neniam rezignas. Kaj ili detruas sovetiajn poziciojn kun kolosa entuziasmo.
  Albina kaj Alvina estas ĉe sia plej bona, kiel ĉiam, kaj montras sian agreseman talenton. Ili estas knabinoj, ni konfesu ĝin: super!
  Albina, faligante sovetian aŭton per siaj nudaj piedfingroj, diras:
  - Mi estas bonega knabino!
  Alvina, faligante la sekvan celon per sia nuda kalkano, eksaltas kaj fleksas la abdomenajn muskolojn, ekkrias:
  - Mi estas tia militisto, ke mi tute venkis ĉion!
  Tiel la militistoj disiĝis.
  Gerda decidis, kune kun Charlotte, provi alian germanan novaĵon.
  Nuntempe nur la memvetura pafilo E-25 povas aperi en sufiĉe grandaj kvantoj - ĝi estas sufiĉe simpla por produkti kaj malmultekosta. Kvankam ĉi tiu modelo estas unu el la unuaj. Jen du knabinoj en bikinoj kuŝas en ĝi. La veturilo estas pli malalta ol unu kaj duono metroj kaj danke al tio, ĝi estas tiel bone protektita kaj armita kun relative malalta pezo.
  Du knabinoj, Charlotte kaj Gerda, kuŝantaj, pafis kontraŭ sovetiaj pafiloj. Antaŭ ili, etaj aŭtoj moviĝis, kontrolitaj per radio, purigante minkampojn.
  Ruĝa Charlotte pafis la kanonon. Ŝi faligis la sovetian pafilon kaj skuis sian bruston, apenaŭ kovritan de maldika strio da ŝtofo. Kaj ŝi kukis:
  - Furioza fajro de hiperplasmo!
  Kaj tiam Gerda vangofrapos ŝin, uzante siajn nudajn piedfingrojn. Kaj li pepas:
  - Mi estas tre bonega knabino kaj ne malbona...
  La memvetura pafilo movas sin. Kaj de tempo al tempo ĝi haltas. Ŝia alfronta kiraso estas tre dekliva, kaj tio donas bonan protekton. La obusoj de sovetiaj pafiloj estas sentemaj al rikolto. Kaj nenio minacas fronte tian memveturan pafilon. Ili ankoraŭ povas bati la flankon. Sed la knabinoj ne hastas. La efika memvetura pafilo estas pli alta en kiraspenetra potenco ol la SU-100, kiu ankoraŭ estas disvolvita, kaj ankaŭ estas pli bone protektita, pli movebla kaj samtempe pli malpeza.
  Kaj la Ruĝa Armeo havas malmultajn sekigilojn, aŭ pli ĝuste, ĝi estas ankoraŭ nur en la desegna stadio. Ĉefe la tanko T-34-85, kiu ne estas sufiĉe potenca per sia pafilo kaj havas malfortan kirason. Kaj la germana memvetura pafilo E-25, cetere, estas pli malpeza, multe pli forta en kiraso kaj pafiloj.
  La knabinoj batalas... Tre belaj kaj junaj. Kaj iliaj memveturaj pafiloj bombas kaj ĵetas...
  Julio estas varma, kaj la korpoj de la knabinoj en la varma aŭto brilas pro ŝvito. Ili ne povas rezigni kaj retiriĝi.
  Gerda notas:
  - La dioj de la Germana Armeo estas ŝajne fortaj,
  Sed ili ne helpas la malfortulojn...
  Se la kaŭzo de Adolf estas vera -
  Kreu mondan potencon!
  Charlotte kantis entuziasme:
  - Jes, magio bezonas "Panteron" kaj "Tigron",
  Verŝu pli da sango por malĝoji la tutan sorton...
  Kaj ne necesas duboj kaj frenezaj ludoj,
  Lasu la tutan rason sur la Tero fali sur la genuojn!
  Sed ĉi tiuj estas germanaj knabinoj, kaj sovetiaj knabinoj batalas ĉe la alia flanko.
  Do la batalo antaŭen estas la plej serioza. Natasha kaj Anyuta pafas de potenca ŝipo kaj kriegas:
  - Nia flago estos super Berlino!
  Kaj ili portis siajn blankajn, perlajn dentojn. Kaj vi ne povas haltigi la knabinojn kun minoj.
  Du obusoj trafis la frontan kirason de la supra parto de la kareno... Ili rikoltas. Ne, la IS-2 estas serioza aŭto kaj vi ne povas preni ĝin tiel facile.
  Sed la IS-1, kiu moviĝas dekstre de la knabinoj, ŝajnas esti ricevinta trafon de altprema kanono kaj haltis. Difektis la belan ulon.
  Alenka, fleksante siajn abdomenajn muskolojn, kantas:
  - Ĉio neebla estas ebla en nia mondo, Neŭtono malkovris, ke du kaj du faras kvar!
  La batalado daŭre daŭras senĉese. Sovetia kanono trafas la germanojn. Granda Marusya enigas konkojn en la postaĵon. Ĉi tio estas la vivo kaj destino de knabinoj. Kaj ili kantas:
  - Neniu haltigos nin, neniu venkos nin! Rusaj lupoj disbatas la malamikon, rusaj lupoj - saluton al la herooj!
  Augustine, pafante maŝinpafilojn, diras:
  - En sankta milito! Estos nia venko! Rusa flago antaŭen, gloro al la falintaj herooj!
  Kaj denove la mortiga pafilo muĝas kaj sonas:
  - Neniu haltigos nin, neniu venkos nin! Rusaj lupoj dispremas la malamikon, ili havas malmolan manon!
  Maria, ĉi tiu knabino kun oraj haroj direktas la tankon kaj grincas:
  - Ni forte premu la faŝistojn!
  La germanoj malfacilas ankaŭ batalado sur la ĉielo. Sed ĝis nun la Yak-9 estas tro malsupera en rapideco kaj armilaro al la germanaj markoj. La batalo okazas malegale.
  Marcel, ĉi tiu mirinda aspiloto, faris bonan karieron dum la militaj jaroj. Pli precize, mirinda kaj mirinda. Post atingado de cent kvindek aviadiloj li ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfoliaj glavoj kaj diamantoj. Atinginte kvarcent faligitajn aviadilojn, li ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Por kvincent aviadiloj li ricevis la Ordenon de la Germana Aglo kun diamantoj, kaj post sepcent kvindek la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj glavoj kaj diamantoj. Kaj atinginte mil aviadilojn, li ricevis la Grandkrucon de la Kavalira Kruco.
  La unika piloto povis atingi multajn aerajn venkojn. Kaj li ankoraŭ vivis. Marcel ĵus estis promociita al la rango de generalo. Sed li ankoraŭ flugis kiel privata piloto.
  Kiel oni diras, ĝi ne brulas en fajro kaj ne dronas en akvo. Dum multaj jaroj da milito, Marcel akiris la instinkton de ĉasisto. Li iĝis superlegenda piloto kaj tre populara.
  . Sed li havis alian fortan konkuranton - Agave kaj Albina kaj Alvina, kiuj ankaŭ ĉiu superis la ciferon de mil faligitaj aŭtoj. Kaj Agave atingis Marcel tre rapide. Sed ŝi estas ankoraŭ tre juna, kaj ankoraŭ ne perdis eĉ unu batalanton.
  La knabino premis la pedalojn per siaj nudaj, ĉizitaj piedoj kaj pafis eksplodon de aerkanonoj. Kaj nun kvar sovetiaj IL-2-veturiloj estis malflugigitaj.
  Agave ridas kaj diras:
  - Iagrade, ni ĉiuj estas hundinoj! Sed mi havas nervojn de ŝtalo!
  Kaj denove la knabino forturnas sin. Ĝi malflugigas sep USSR-aviadilojn en unu eksplodo - ses PE-2 kaj unu TU-3, kaj grincas:
  - Ĝenerale, se mi ne estas super, tiam mi estas hiper!
  Agave, kompreneble, estas hundino. Piloto de Lucifero. Tre bela miela blonda.
  Ĉi tie li pafas alian eksplodon kaj malflugigas ok sovetiajn Yak-9-aviadilojn samtempe kaj bipas:
  - Mi estas la plej kreema kaj reaktiva!
  La knabino vere ne estas stulta. Li povas fari ĉion kaj povas fari ĉion. Vi ne povas nomi ŝin privata.
  Kaj ŝiaj kruroj estas tiel sunbrunigitaj, tiel graciaj...
  Sed Mirabela batalas kontraŭ ŝi... Dum longa tempo Pokryshkin estis la plej bona sovetia aso. Li kolektis kvin orajn stelojn de la heroo de Sovetunio, faligante cent dudek sep aviadilojn. Sed poste li mortis. Tiam neniu povis rompi lian rekordon. Krom Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova. Kaj nur lastatempe Mirabela ankaŭ superis Kozhedub sur ĉifona Yak-9. Kaj faligante pli ol cent okdek aviadilojn, ŝi fariĝis sepfoja heroo de Sovetunio.
  Ĉi tio estas Terminator-knabino! Iu kiel ŝi haltigos galopantan ĉevalon kaj eniros brulantan kabanon.
  Kaj eĉ pli malvarmeta.
  Mirabela havis malfacilan sorton. Mi finiĝis en infanlaborkolonio. Nudpieda kaj surhavante grizan robon, ŝi hakis la arbaron kaj segis trunkojn. Ŝi estis tiel forta kaj sana. En severaj frostoj ŝi iradis nudpiede kaj en prizonpiĵamoj. Kaj almenaŭ unufoje mi ternus.
  Kompreneble, ĉi tiu fenomeno estis rimarkita ankaŭ ĉe la frontoj. Dum longa tempo, Mirabela batalis en la infanterio, kaj tiam iĝis piloto. Mirabela ricevis sian unuan fajrobapton en la batalo de Moskvo, kie ŝi iris tuj post la kolonio. Kaj tie li montris sin malvarmeta.
  Ŝi batalis nudpiede kaj preskaŭ nuda en la severa frosto, kiu laŭvorte paralizis la Wehrmacht. Ŝi estis tia malbenita, nevenkebla knabino. Kaj ŝi plene sukcesis.
  Mirabela kredis je la baldaŭa venko de Sovetunio. Sed la tempo pasas. Estas pli kaj pli da viktimoj, sed venko ne venas. Kaj ĝi fariĝas vere timiga.
  Mirabela revas pri venkoj kaj atingoj. Ŝi havas sep stelojn de Sovetunio - ĉi tio estas pli ol iu ajn alia! Kaj damne, ŝi meritas siajn premiojn! Kaj li daŭre portos la militan krucon. Eĉ se Stalin estas poste mortigita, lia laboro daŭre vivas!
  Knabino envenas kaj elpendas... Pafas la plej novan germanan XE-162 kaj grincas:
  - Aerobatiko! Kaj diable nova skipo!
  Vere bonega knabino. Vera kobro kapablas multon.
  Mirabela estas nova stelo...
  La batalado daŭras kelkajn tagojn ĝis venos nova semajno kaj la 8-an de julio 1944... La sovetia IS-2 ricevis difekton en la rulpremiloj kaj trakoj - ĝi estas riparita. Jes, tia kruela kaj senkompata milito. Kaj kiom longe ĝi daŭros?
  Kaj nun Gerda superis Knisel kaj Wittmann en la nombro de detruitaj tankoj.
  Kiel ili povas eviti ĉirkaŭiri? Ili batalas nudpiede kaj en nur bikino. La knabinoj faris alian paŭzon, denove iomete turmentis la sovetiajn infanojn. Kaj nun ili alproksimiĝis al la nombro de tricent detruitaj tankoj. Kaj ili povis kalkuli je senprecedenca rekompenco: la stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj!
  Gerda pafas al la sovetia aŭto. Li deŝiras la turon kaj krias:
  - Mi estas malbenita afero!
  Kaj li denove pafas. Penetras T-34-85. Kaj grincas:
  - Patrujo Germanujo!
  La knabino ektremas. Kaj ŝi estas tre aktiva... Jes, ŝi havas tian strategian sinsekvon. Jam estas meze de julio 1944... La milito daŭras kaj plu... Ne volante ĉesi. La Ruĝa Armeo provas antaŭeniri en malsamaj lokoj. Sed atentu, restas malmultaj homaj rimedoj.
  Kaj Rusio sangas.
  Ekzemple, Hans Feuer. La plej juna ricevanto de la Ordo de la Fera Kruco, Unua klaso. Kaj tiam li iĝis la plej juna ricevanto de la Ordeno de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco por la kapto de sovetia generalo.
  Jes, ĉi tio estas fakte tre bonega.
  Kaj la knaboj montras sin ege malvarmetaj.
  Hans Feuer estas malespera batalanto. La knabo batalas kiel giganto, en la malvarmo, en la varmego, en somero kaj vintro, portante nur pantalonon.
  La infano ĵetas grenadojn per siaj nudaj piedfingroj kaj iĝis legenda.
  Ĉi tio estas vere tre bonega!
  Hans famiĝis dum jarcentoj! Eĉ se nur kiel kontraŭheroo!
  Kaj ĝenerale, tia nekredebla kaj intensa milito okazas ĉi tie... Ajna AI paliĝas.
  Agave estas denove sur la ĉielo kaj malflugigas sovetiajn veturilojn. Ŝi estas ĉasisto kaj predanto. Batas la malamikon.
  La aŭtoj, kiujn ŝi trafis, falas. Kaj tiam la knabino pafas al la terarmeoj. Batas senkonscie la IS-2. Kaj li ridas:
  - Mi estas la plej bona! Mi estas la knabino, kiu mortigas malamikojn!
  Kaj denove ĝi estas translokigita al aerceloj. Ĉi tiu estas la detruanto de tankoj kaj ĉiuj veturiloj, kiuj flugas kaj pafas.
  Sed jen malgranda E-5-tanko. Maŝino pezanta sep tunojn. Pasante bataltestojn. Kaj ronĝas kaj ronĝas la malamikon.
  Kaj kiam estos tempo por kanti, neniu haltigos nin aŭ venkos nin!
  La E-5 rapidas al si mem kaj pafas dum ĝi iras. Kaj tia tanko ne povas esti haltigita. Kaj la obusoj rikoltas.
  Kaj interne de la aŭto sidas dekjara knabo, Friedrich, kaj grincas:
  - Kaj mi vere estos superbatalanto!
  Kaj denove li pafis... Kaj ĝi trafas la centron mem de la turo. Kaj ĝia detrua potenco, kvankam ĝi estas malgranda kalibro, estas kolosa.
  Kaj en la ĉielo Helga batalas. Nudpieda knabino en bikino tajpas la fakturojn. Kaj ĝojas pri siaj mirindaj sukcesoj.
  Li direktas siajn nudajn piedfingrojn al sovetia veturilo kaj ekbruligas ĝin, igante tutan batalkompleton kun konkoj eksplodi.
  Ĉi tio estas mojosa kaj freneza.
  Kaj Agave antaŭeniras... Kaj ankaŭ batalas.
  Jam estas aŭgusto 1944... La Ruĝa Armeo ne povis atingi sukceson ie ajn. Sed la germanoj ankaŭ ne povas fari signifan progreson. Formidaj subteraj tankoj iras en batalon. Sed ili estas pure taktikaj.
  La knabinoj kuregis subtere, detruis baterion da sovetiaj pafiloj kaj revenis reen.
  En la sama tempo, paro da pioniroj estis kaptitaj. La knabinoj senvestigis la kaptitajn knabojn kaj komencis torturi ilin. Ili batis la pionirojn per drato, poste rostis siajn nudajn kalkanojn per fajro. Tiam ili komencis rompi miajn piedfingrojn per varmaj teniloj. La knaboj hurlis pro sovaĝa doloro. En la fino, la knabinoj bruligis stelojn sur siaj brustoj per varma fero kaj dispremis siajn virajn perfektaĵojn per siaj botoj. La lasta afero finis la pionirojn kaj ili kolapsis pro dolora ŝoko.
  La knabinoj, mallonge, montris altklasan agadon. Sed denove la germanoj atingis nenion signifan.
  Potencaj memveturaj pafiloj: "Sturmmaus", pafis al sovetiaj pozicioj. Ili faris multe da detruo kaj detruo. Sed sovetia atakaviadilo batis senkonscie unu el la veturiloj, kaj la Krauts revenis.
  Saratov daŭre rezistis en aŭgusto 1944. Vere, la germanoj povis kapti la urbon Uralsk en Kazaĥio kaj moviĝis al Orenburg.
  Ĉi tie denove Albina kaj Alvina estas en la aero, sed ĉi-foje sur eksperimenta fluga telero. Ili montras uzante siajn nudajn piedfingrojn premante la stirstangbutonojn kaj faras ĝin ege lerte.
  La knabinoj, kompreneble, pruvas la plej altan aerakrobatikon. Ili tiris sian diskon, kaj dekduo sovetiaj flugmaŝinoj estis malflugigitaj.
  Albina pepas:
  - Furioza konstrutaĉmento! Estos stelfalo!
  Kaj li denove turnas sian aŭton. Kaj la knabinoj detruas la Ruĝan Armeon. Cetere, ĝisfunde...
  Alvina ankaŭ malflugigas dekduon da sovetiaj aviadiloj kaj grincas:
  - Frenezaj knabinoj, kaj tute ne virgulinoj!
  La lasta estas vera. La paro multe amuziĝis kun la viroj. Kaj ŝi faris ĉiajn aferojn. Knabinoj amis virojn - plaĉis al ili! Kaj precipe se vi laboras per via lango.
  Knabino de la plej alta rango... Ili turmentis la pioniron... Unue ili senvestigis lin kaj verŝis kelkajn sitelojn da akvo en lian gorĝon. Poste ili alportis varman feron al la ŝvelinta ventro. Kaj kiel ili brulis! La pioniro kriegis pro sovaĝa doloro... Estis brulodoro.
  Alvina batis lin flanke per varma drato. Kaj kiel li volas ridi... Estas tre amuza.
  Tiam ŝi kantis:
  - Mi estas laca de turki la malantaŭon - Mi volas inciteti mian feliĉon!
  Kaj kiel li ridos! Kaj li nudos siajn perlajn dentojn! Ĉi tiu knabino amas mortigi, kia knabino!
  Kaj la kruroj de la knabino estas tute nudaj kaj graciaj. Ŝi amas promeni nudpiede sur la karboj. Kaj ankaŭ forpeli kaptitajn pionirojn. Ili tiom kriegas kiam iliaj kalkanoj estas frititaj. Eĉ Alvina trovas ĝin tre amuza. Kaj Albina ankaŭ estas knabino, ni alfrontu ĝin - bonega! Kiel kubuti kontraŭulon en la mentono. Kaj li grincas:
  - Mi estas knabino de la plej alta klaso!
  Kaj elmontras siajn perlajn dentojn. Kiu brilas kvazaŭ polurita. Kaj la militisto estas impona! Ĉi tio povas esti io, kio ne povas esti dirita en fabelo aŭ priskribita per plumo!
  Ambaŭ sovetiaj militistoj, Jakoj, Laggies, Peonoj, kaj Ili, terenbatas sur la ĉielo. La belulinoj estas aktivaj. En ili ne estas la plej eta dubo. Kaj tia sovaĝa kaj ekstaza beleco.
  La militistoj regas la stirstangon per siaj nudaj piedoj kaj atakas rusajn aŭtojn. Dum ili premas, ili dispremos la batalantojn, kvazaŭ trafante kristalon per klabo. La knabinoj estas senkompataj kaj senkompataj. Ili enhavas la potencon de kolero kaj la flamon de pasio. Kaj konfido je venko. Eĉ se la milito nur daŭras kun Sovetunio jam de kvar jaroj. Sed ĝi ankaŭ ne volas fini. Albina kaj Alvina estas ĉe la pinto de ilia populareco. Kaj ili ne volas retiriĝi aŭ halti por momento. Kaj ili moviĝas al si kaj ravas la malamikon.
  Albina, faligante sovetiajn aviadilojn, krias:
  - La knabino estas laca de ploro, mi preferus dronigi la bastan ŝuon!
  Kaj kiel li ridetas kaj ekbrilas per siaj perlaj dentoj. Kaj kiel ŝi nun volas viron. Ŝi amas seksperforti virojn. Ŝi estas tre kontenta pri ĉi tio. Li prenos vin kaj seksperfortos vin.
  Albina muĝas:
  Knabina sekso estas sekso
  Jen al granda progreso!
  Kaj la militisto ekridegos... Kaj ni mortigu denove ĉiujn niajn malamikojn. Ŝi havas multe da energio. Kaj plena de muskola forto.
  Kaj Alvina muĝos:
  - Ni frakasu la malamikon!
  Kaj la militisto komencos ridi aktive! Kaj mi imagis kiel ŝiaj uloj palpebras. Sed ni nur diru, ke ĝi estas bela.
  Septembro jam estas sur ni... La suno brilas ĉiam malpli. En la unua tago de aŭtuno rusaj knaboj kuras nudpiede tra la ĵus falinta neĝo en la nordaj regionoj de Rusio. Ili ridas pri si mem, ridas pri si kaj montras siajn figojn al la germanoj.
  Pioniroj kun ruĝaj kravatoj, mallongaj haroj, kelkaj el ili eĉ pli mallongaj. Ili kuras kaj saltas. Iliaj nudaj piedoj apenaŭ malvarmiĝas. Ili fariĝis tre krudaj. Knabinoj ankaŭ kuras, ankaŭ sen ŝuoj. La rozkoloraj, rondaj kalkanoj brilas en la suno. Mirindaj sovetiaj knabinoj. Svelta, atletika, kutimita fari malmulton.
  Kaj ĉiu rikantas kaj rikanas al siaj dentoj... La unua tago de aŭtuno estas vera ĝojo kaj soifo je lumo kaj kreo!
  Kaj estas aera batalo sur la ĉielo. Mirabela, ĉi tiu estas la numero unu sovetia piloto kiu malflugigas alian germanan aviadilon. Kaj kiel ĉiam, la knabino portas nur bikinon. Eterne juna kaj neniam forvelkanta. Tia estas la spirita forto kaŝita en ŝi.
  Mirabela tamen amas ankaŭ kiam viroj tuŝas ŝin. Ŝi tre ŝatas ĝin. Tial ŝi estas piloto... Kiam la nuda muskola korpo de knabino estas knedita de la manoj de viroj, tio estas vera plezuro. Kaj bonega amuzo!
  Mirabela trafas alian nazian aŭton kaj siblas:
  - Mi estas kirasa hundino!
  La knabino eĉ trafas la regpanelon per siaj nudaj, rondaj kalkanoj. Ŝi estas belega. Kaj neimitebla.
  Mirabela eliras el ĝi. Kaj Agave flugas al ŝi. Finfine, du preskaŭ la plej sukcesaj inaj militisto-pilotoj renkontis. Ili pafas unu al la alia de trafikilo. Ili provas ricevi ĝin de malproksime. Sed ĝi ne funkcias tre bone. Ambaŭ belulinoj flugas de la paflinio. Kaj ili nudis la dentojn agreseme. Nu, virinoj estas hundinoj. Ili forte rigardas en la okulojn de la alia. Pli precize, fronte kaj ili denove pafas. La germana ME-262 X ankoraŭ estas pli bone armita ol la Yak-9 T, kaj la sovetia veturilo estis malflugigita...
  Sed Mirabela sukcesas elĵeti, perdante ŝian aviadilon por la unua fojo en ŝia fluga kariero. La plej malbona afero estas, ke ŝi finiĝis sur malamika teritorio. Kaj ĉi tio estas malbona. Jes, tiaj unikaj tordoj de sorto. Kaj la 1-an de septembro 1944, jam la kvina jaro de la Dua Mondmilito, la mondo ŝanĝiĝas, sed la regado de la Fuhrer en la alternativa historia ludo restas.
  Saratov estas finfine forlasita fare de sovetiaj soldatoj, kaj la Wehrmacht-armeo alproksimiĝas al Kuibyshev.
  Furiozaj bataloj ankaŭ okazas por Orenburg.
  Nudpieda Tamara batalas tie, ĵetante eksplodaĵojn al siaj malamikoj, puŝante ilin per siaj nudaj kalkanoj kaj kriante:
  - Gloro al la lando de komunismo!
  Veroniko pafas ĉe ŝiaj kontraŭuloj. Li ĵetas la eksplodaĵon per la nudaj piedfingroj kaj krias:
  - Por la ideoj de komunismo!
  Viktorio, pafante al ŝiaj kontraŭuloj, kaj farante ĝin kiel Robin Hood en bikino, pepas, ĵetante bombojn al la malamiko per ŝiaj nudaj piedfingroj kaj hurlado:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Olja, pafante al la malamiko kaj falĉinte ilin per rikolpo, prenis ĝin kaj pepis:
  - Por la grandeco de la sovetia ŝtato kaj grandega gloro!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj li denove ĵetos eksplodan pakaĵon da kolosa, detrua forto.
  Larisa, pafante al la nazioj, grincis:
  - Mia lando Rusujo, vi estas por ĉiam donita de Dio sub la blua ĉielo!
  Kaj palpebrumas al siaj partneroj...
  Agafya, pafante ĉe la nazioj, ronronis:
  - Orenburg neniam rezignos! Ni estos kontraŭ la malamikoj de la Patrujo!
  La knabinoj estas celkonsciaj kaj vere intencas batali ĝis la plej lasta sangoguto.
  Orenburg ankoraŭ tenas. Sed la 3-an de septembro 1944 komenciĝis la atako kontraŭ Kuibyshev. Kaj kompreneble ĉi tio ne estas bona por Sovetunio.
  Alenka pafas al la nazioj kaj krias:
  - Por komunismo, la lando de la sovetianoj!
  Kaj denove, per sia nuda piedo, li lanĉos obuson de detrua forto.
  Anyuta pafas al siaj kontraŭuloj kaj krias:
  - Ni defendu Kuibyshev!
  Kaj per viaj nudaj piedfingroj eksplodos pako estos ĵetita kun granda mortiga forto.
  Kaj ĝi disŝiros multajn malamikojn.
  Alla, pafante al la Krauts, pepas kaj skuas sian bruston:
  - Por la kosmaj altecoj de Polesie!
  Kaj per sia nuda kalkano li cedos al la granato por la detruo kaj tuta morto de ĉiuj Fritz-agresoj.
  Maria, pafante al la nazioj, kaj per sia nuda piedo ĵetante la potencon, kiu paralizis la Fritz, grincis:
  - Surŝipe!
  Kaj la knabino ridos plene!
  Marusya, pafante al la faŝismaj ĉenoj kaj ĵetante detruan obuson per siaj nudaj piedfingroj, ĉifris:
  - Gloro al komunismo kaj venkoj!
  Matryona komentis ridetante, sendante alian mortigan eksplodon kaj falĉante la Fritz:
  - La Patrujo estas sankta!
  La knabinoj batalas kiel herooj.
  La testo de la fluga telero estis nur komence sukcesa, kaj tiam ĝi malsukcesis.
  Do Albina kaj Alvina nun denove batalis sur la ME-309, maŝino tre oportuna por ilia stilo.
  La knabinoj pafis al sovetiaj aviadiloj kaj kriis:
  - Elstara parko, kaj elektronika spageto!
  Albina pafis bone celitan eksplodon al la malamiko, trafis sovetian aŭton, indikante la nudan piedon kaj knaris:
  - Mia unua movo estos fatala al la malamiko!
  Alvina ankaŭ pafis al la malamiko. Ŝi plene tondis ĝin kaj nudigis siajn dentojn kaj diris:
  - Komunismo estas mia destino!
  Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi trafis alian celon.
  La knabinoj ankoraŭ batalas en malnova aŭto. Helico-movitaj batalantoj ankoraŭ ne estis elproduktitaj. Plie, ni ankoraŭ bezonas alkutimiĝi al jetaj maŝinoj kaj evoluigi tutan infrastrukturon por ili. Kaj ĉi tio ne estas tiel facile fari.
  Albina, pafante al sovetiaj veturiloj, logike notis:
  - Mi kreos la epokon de komunismo kaj kondukos la imperion al la steloj!
  Kaj per sia nuda kalkano li premas la pedalojn.
  Alvina, pafante al rusaj veturiloj, trapumante ilin, grincis:
  - Nia celo estas arja komunismo!
  Kaj denove la militisto uzis siajn nudajn piedfingrojn. Kaj ŝi agis tre rapide.
  Kiam ambaŭ knabinoj revenis, eluzinte sian tutan batalkompleton, ili permesis al siaj korpoj esti lavitaj en la banejo. Belaj uloj draŝis ilin per balailoj. Albina, varmiĝante, komentis:
  - Tamen, viroj estas bezonataj!
  Alvina konsentis kun tio:
  - Nepre bezonata! Kvankam ni virinoj estas multe pli belaj!
  Albina ekridis kaj pepis:
  - Kial virino bezonas virojn por havi iun por bati!
  La knabinoj, kompreneble, konsentas pri tio.
  Helga kun TA-152 pafis al sovetiaj tankoj kaj trabatis ilin, rikanante:
  - Gloro al la komunismo de la imperiestro!
  Kaj la knabino ridis.
  Agave estas sur la ĉielo ĉasante sovetiajn aviadilojn. La Yak-9, kiu estas la plej facila por produkti, estas ĉiam pli videbla sur la ĉielo. Ĉi tiu aŭto tamen ne estas tiel malforta. En la T-modifo, ĝi estas armita per 37 mm kanono kaj povas piki Fritz dolore.
  Agave pafas de malproksime sur sian ME-262 kaj kantas tra sia nazo:
  -Mi estas la plej saĝa en la mondo, mi mortigas malamikojn en la necesejo!
  Kaj palpebrumas al siaj anĝeloj en la ĉielo.
  Sed jen Mirabela denove estas en la aero. Ĉi tiu knabino, malgraŭ ĉiuj perdoj, ne senkuraĝiĝas.
  Kaj li eĉ komencas kanti, komponante dum li iras;
  Mi aliĝis al la Komsomolo ludante,
  Bela sonĝa knabino...
  Mi pensis, ke la mondo estos eterna majo,
  Ĉiu tago estas la naskiĝo de printempo!
  
  Sed ial ĝi ne funkciis,
  Iel mi ne povas enamiĝi...
  Nu, bonvolu diri al mi, infanoj,
  La vivo estas tre forta remilo!
  
  Subite la milito subite tondris,
  Kaj uragano de morto rapidis...
  Kaj miaj knabinoj havas fortan korpon,
  Vi povas tuj ataki vin!
  
  Kredu min, mi ne volas rezigni,
  Batalu por la Patrujo ĝis la fino...
  Ni portas obusojn en forta tornistro,
  Stalino anstataŭis sian patron en la koroj!
  
  Militistoj estas bonegaj en Rusio.
  Ni povas protekti pacon kaj ordon...
  La steloj de la ĉielo akvumis la veluro,
  Kaj la ĉasisto fariĝis ludo!
  
  Mi estas nudpieda knabino batalanta
  Plena de tento kaj amo...
  Estos, mi konas lokon en ĉi tiu paradizo,
  Vi ne povas konstrui feliĉon sur sango!
  
  Grandaj militistoj de la Patrujo,
  Ni firme batalos proksime de Moskvo...
  Kaj tiam la sonĝo sub komunismo,
  Kontraŭ la submondo kun Satano!
  
  Kuraĝaj rusaj infanoj,
  Ke ili batalas honeste ĝis la fino...
  Ili pafas per maŝinpafilo,
  Se vi bezonas oran kronon!
  
  Eĉ kuglo ne povas haltigi nin
  Jesuo la granda Dio releviĝis...
  La tagoj de la rabema drako finiĝis,
  Fariĝis eĉ pli hele de la ĉielo!
  
  Mi amas vin, kara Lada,
  La plej alta Dio Svarog estos en gloro...
  Ni devas batali por Rusio,
  La plej bona Blanka Dio estas kun ni!
  
  Ne genuigu la rusojn,
  Kredu min, nia karno ne povas esti bridita...
  Stalino kaj la granda Lenin estas kun ni,
  Ankaŭ vi devas trapasi ĉi tiun ekzamenon!
  
  La doloro de la Patrujo estas ankaŭ en niaj koroj,
  Ni kredas je ŝia grandeco...
  Ni rapide malfermas la pordon al spaco,
  Estos tre dolĉa vivo!
  
  Ni estas nudpiedaj belaj knabinoj,
  Ni kuras tiel vigle tra la neĝblovoj...
  Ni ne bezonas ĉi tiun amaran vodkon,
  La kerubo etendas siajn flugilojn!
  
  Ni knabinoj staros por la Patrujo,
  Kaj ni respondos al la Krauts, ne al la malbonuloj,
  La infera Kain estos detruita,
  Kaj saluton al Kristo la Savanto!
  
  Estos epoko - ĝi ne povus esti pli bona,
  La mortintoj leviĝos por ĉiam...
  La universo fariĝos vera paradizo,
  La revo de ĉiuj realiĝos!
  . ĈAPITRO N-ro 11.
  Septembro 1944 pasis en furiozaj bataloj... La Fritz povis ĉirkaŭi Kuibyshev kaj Orenburg kaj tial tiuj urboj estis kondamnitaj, sed malgraŭ ĉiuj malfacilaĵoj ili batalis.
  La knabinoj montris ekstreman fortikecon... Komence de oktobro, la nazioj, ankoraŭ ne prenante Kuibyshev, atakis Penza. Kaj bataloj komencis boli super ĉi tiu urbo.
  Natasha kaj ŝia teamo batalis tie.
  La knabino ĵetis obuson per sia gracia nuda piedo kaj kukis:
  - Por la rusa spirito.
  Post kio Zoya pafis de la bazuko. Kaj ŝi batis eksteren la germanan Lev-2-tankon.
  La germanoj iom bremsis... La Panteroj kaj T-4 estis forigitaj de servo. Sed nuntempe ĉi tiuj maŝinoj ankoraŭ funkcias. Fakte, la Pantero estas bona tankdestrojero, kaj estas sufiĉe bone protektita de la fronto. Sed la flankoj estas ŝia problemo. Tamen, "Panther"-2 ne estas tre bone protektita de siaj flankoj. Sed la plej multaj el la pafiloj estas tenitaj.
  Disvolviĝo de la E-serio estas survoja... La E-75-tanko promesas esti novgeneracia veturilo kun perfekte kovritaj flankoj. La germanoj multe kalkulas je tio. La celo estas akiri tankon, kiu ne estas tro peza, rapida kaj bone protektita. La unua provo de tiu speco estis la Maus, sed praktiko montris la troan pezon de tiu tanko. Anstataŭe, la E-100 jam estis evoluigita. Tiu tanko havis pli densan aranĝon kaj pli malaltan silueton. Ĝenerale, ĝia pezo kompare kun Muso malpliiĝis al cent tridek ĝis cent kvardek tunoj. La flankoj estis instalitaj laŭ raciaj anguloj. La dikeco de la flankoj kune kun la ekranoj atingis 210 milimetrojn. La armilaro estas la sama kiel tiu de la Muso: 128-mm kaj 75-mm kanono kun mallonga barelo. La germanoj instalis pli potencan motoron de 1,500 ĉevalfortoj, kaj la tanko moviĝis je kvardek kilometroj je horo sur la aŭtovojo.
  Kio estas entute kontentiga. La E-100 estas ankoraŭ tro peza tanko. Sed kun bonegaj armiloj kaj protekto.
  Ĝiaj batalaj kvalitoj eble ne estas malbonaj, sed transporti la tankon kaj ĝia transportado restis problemaj. Vera sperto montris, ke tanko povas pezi ne pli ol okdek tunojn por relative akceptebla translokado super vojoj kaj pontoj.
  Do Hitler donis la limon al la E-75 por plenumi la donitan pezon, sed por krei fidindan maŝinon laŭ protekto. Tial, estis decidite forlasi la 75-mm-kanonon. Kaj faru la aranĝon kiel eble plej densa: en unu bloko, la motoro kaj transdono trans kaj la rapidumujo sur la motoro. Tiam eble li ricevos tankon, kiu estas protektita ĉiuflanke kaj ne tro peza.
  Hitlero ĝenerale ne estis tute kontenta pri germanaj aŭtoj. Kvankam Lev-2 estis verŝajne pli progresinta, ĝia 105 mm kanono estis troa por kontraŭbatalado de sovetiaj tankoj, kaj nesufiĉa por pafado al nekirasaj celoj. "Panther"-2 ĝenerale povis kontentigi la militistaron per armiloj kaj fronta protekto, sed la flanka protekto ankoraŭ ne sufiĉis, sed la kondukaj trajtoj estis kontentigaj.
  La Fuhrer postulis krei tankon kiu povis kontentigi la militistaron en ĉiuj rilatoj.
  Sed ĉi tio ne estas tiel facile atingi. Ĉu eblas kompakti la aranĝon al la maksimumo kaj malpezigi la ĉasion helpe de specialaj bogioj kaj risortoj, kaj elporti ion el la korpo. Kaj la ŝipanaro efektive kuŝas.
  Tia evoluo povus rezulti esti sufiĉe promesplena. La unua E-75-tanko, unuigita kun la E-50, povis pezi ne pli ol sepdek tunojn, kaj ĉi tio estas impona maŝino.
  Elizabeto batalis sur la tanko T-34-85 kaj ne estis tute kontenta pri ĝia protekto. La kiraso, delikata pro manko de alojaj elementoj, ne tre protektis la tankon.
  Elizabeto pafis per la nudaj piedfingroj kaj muĝis, montrante la dentojn:
  - Mi estas spacvulpo.
  Catherine batis la malamikon, batis la malamikon flanke kaj siblis, elmontrante la dentojn:
  - Por komunismo en USSR!
  Elena ankaŭ pafis tre aktive, celante la malamikon, kaj batis lin per mortiga forto, kaj konsiderante la fakton, ke ŝiaj kruroj estis nudaj, ŝi grakis:
  - Por la konstitucio de venko!
  Efrasia pafis al la malamiko, precize uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj ekkriis:
  - Ni estas fidelaj al Svarog kaj Stalin por la grandeco de la lando!
  Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj ĉi tie. Ili havas la plej elstaran teamon.
  Kelkaj T-34-85-tankoj aperis kun protekto kontraŭ kugloj, kiuj signife reduktis ilian pezon. La rapideco kaj manovro de la veturilo pliiĝis. Sed nun ĝi povus esti prenita per kontraŭtanka fusilo, grandkalibra maŝinpafilo kaj multaj specoj de obusoj. Kaj aerkanonoj eĉ traboras rekte. Vere, tia tanko estas eĉ pli facila por produkti, pli malmultekosta kaj aldonas la rapidecon de movado.
  Nun, se knabinoj veturas ĉi tiun aŭton, ili ne lasos min eniri ĝin.
  Elizabeto, rapida knabino de kolosaj detruaj elementoj, logike notis:
  - Kiraso ne povas anstataŭigi kuraĝon!
  Catherine konsentis kun tio:
  - Jes, ĝuste, tiamaniere vi ne malkaŝiĝos!
  Kaj kiel vi ridos...
  Knabinoj de granda ĉarmo. Kaj se ili batas malamikojn, ili faras tion agreseme kaj ĝisfunde.
  Elena, post kiam ilia tanko eluzis sian batalkompleton kaj foriris por replenigi provizojn, demandis siajn amikojn:
  - Kion opinias vi knabinoj, ĉu ni havas ŝancon venki la Trian Reich?
  Katerino respondis memfide:
  - Kiel diris Vasilij Terkin... Ni venis por bati, ne por kalkuli!
  Elizabeto korektis:
  - Tiel diris Suvorov!
  Kaj la knabino, kun la nudaj piedfingroj, prenis kaj rulis gazeton en rulitan cigaredon. Ĝi estas amuza por ŝi.
  Efrasia kantis, balancante sian korpon:
  - Mi estas spacterministo knabino,
  Ĝi estos tre dolora por la Krauts - kultivisto!
  Kaj kiel ridos la militisto!
  La knabinoj decidis ludi kartojn. Estas amuza. Kaj la perdantoj faras puŝojn kaj kaŭri.
  Elena rimarkis dum la ludo:
  - Tamen serioze, ni ne havas veran ŝancon venki! Kaŭkazo falis kaj ni perdas!
  Catherine ĵetis karton per sia nuda piedo, batante sian kontraŭulon kaj knaris:
  - Sed ni havas sekretan armilon!
  La militisto ridis kaj ankaŭ ĵetis la karton per la nudaj piedfingroj.
  Elizabeto rimarkis ĝemante:
  - Al ni vere restas nur unu espero - nova sekreta armilo!
  Efrasia ĝemis, ĵetante la karton per la nudaj piedfingroj de siaj graciaj piedoj:
  - Jes, ni ne povas fari sen sekreta armilo!
  Kaj la knabinoj kantis ĥore:
  - Nia glavo brulas per fajro, ni ekstermos niajn malamikojn! Ni estas soldatoj de Sovetunio!
  La militistoj estas vere kaj vere batalemaj.
  Sed la fortoj estas tro neegalaj... Meze de oktobro Kuibyshev ankoraŭ falis...
  La germanoj povis kapti gravan defendinstalaĵon. Sed la pluvoj komencis verŝi... Estis espero por paŭzo sekve de la falo.
  Tamen, batalado daŭris sur la ĉielo.
  Tri sovetiaj pilotoj: Mirabela, Anastazio, Akulina batalis kun sovaĝa entuziasmo.
  Mirabela, faligante nazion dumfluge, sur sia malmoderna sed timinda Yak-9 T, kantis:
  - Estos epoko, la epoko de komunismo!
  Anastazio, premante la ellasilon per siaj nudaj piedfingroj, konfirmis, elmontrante la dentojn:
  - Mi flugos al la ĉielo kantante!
  Kaj ŝi palpebrumis al siaj amikoj.
  Akulina disbatis alian germanon premante sian nudan, rondan kalkanon sur la pedalon kaj diris:
  - Por la gloro de Sovetunio!
  La knabinoj devas esti specife batalemaj.
  Mirabela, malflugigante faŝisman ME-262 per 37-mm kanono, tweetis:
  - Gloro al komunismo!
  Anastazio, fortranĉante la nazion per bone celita alproksimiĝo kaj segante la malamikon, blasfemis:
  - Gloro al la ruĝa universo!
  La knabino de Akulina, kiu estis sufiĉe batalema, batis germanan aŭton kaj, fajfante, muĝis:
  - Por komunismo, la lando de la sovetianoj!
  Oni devas rimarki, ke la militistoj estas de kolosa forteco.
  Albina, Alvina, Agava aliflanke amasigas siajn poentarojn. Kaj ankaŭ la knabinoj batalas nudpiede kaj en bikinoj.
  Kiel amuze estas kiam knabinoj estas preskaŭ nudaj sur aviadiloj.
  Albina faligas plurajn sovetiajn aŭtojn per siaj nudaj piedfingroj kaj kriegoj:
  -Por la arja frateco!
  Alvina ankaŭ batalas kontraŭ la Ruĝa Armeo kaj faras ĝin kuraĝe. Kaj per la nudaj piedfingroj li celas aerkanonojn kaj dehakas sovetiajn veturilojn, kriante:
  - Por brilaj ideoj!
  Agave ankaŭ malflugigas sovetiajn batalantojn kaj atakaviadilojn, laŭlitere detruas ilin kaj muĝas:
  - Por la venkoj de la Tria Regno!
  Kaj la knabinoj ne kontraŭas submeti sian kontraŭulon al kruela torturo. Precipe belaj knaboj.
  Albina, rostante la kalkanojn de pioniro ĉe la paliso, iam notis:
  - Knaboj frititaj kaj kun pipro estas tiel bongustaj!
  Kaj kiel li ridos. Kaj li montros sian langon!
  Alvina rimarkis tion, elmontrante la dentojn:
  - La knabo estas fritita en la forno, tre bongusta kun ajlo!
  Agave, kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj, estis terenbatita fare de paro da sovetiaj batalantoj kaj blasfemis:
  - Ni estas spacaj vulpoj!
  Kaj ŝi palpebrumis al siaj amikoj. Ŝi estas knabino de malofta, batala kvalito.
  Albina, faligante aviadilojn per siaj nudaj, graciaj, ĉizitaj piedoj, rimarkis:
  "Vi ne povas kompreni Rusion per via menso, kiel vi povas elekti homojn kiel Stalin kiel regantojn!"
  Alvina agreseme notis, montrante siajn dentojn kaj pafante per la nudaj piedfingroj:
  - Sed nia Hitler ne estas pli bona!
  Agave ridis, faligante sovetiajn aŭtojn per siaj nudaj piedfingroj kaj notis:
  - Adolfo, kompreneble, estas posedita! Sed samtempe, kiom li jam venkis ne estas mezurita!
  La knabinoj estas ekstreme batalemaj kaj agresemaj.
  Kaj tiel ili iel rostis du knabojn samtempe sur fajro vivantaj. Ĝuste tiel, ili estis trapikitaj per ŝtala paliso, kaj ili komencis friti ilin, dum ili kriis kaj tordiĝis. Tiam, kiam la knaboj ankoraŭ ne trankviliĝis, ĉiuj knabinoj de la eskadro ekkuris al la frititaj pioniroj, detranĉis de ili pecojn da viando kaj manĝis.
  Kaj ĝi estis tre bongusta, precipe se la knaboj estis ankoraŭ vivantaj kaj pipritaj dum fritado.
  Agave, ekzemple, manĝis la femuron de la knabo kun granda plezuro. La knabinoj faris bonegan laboron tiam. Kaj el ambaŭ knaboj restis nur ostoj kaj buŝaĵoj. La juna hepato estis precipe bongusta. Ŝiaj knabinoj englutis ĝin kun granda plezuro.
  Sed nun ili batalas en la ĉielo...
  Fine de oktobro Orenburgo falis...
  La germanoj alproksimiĝis al Ufa. Jam estas sufiĉe malvarme kaj neĝas.
  Tamara kaj ŝia teamo kontraŭbatalas la naziojn sur la periferio de Ufa. La germana infanterio, formita de nigraj soldatoj rekrutitaj en la francaj kaj belgaj kolonioj, iras sur la atakon.
  Ili laŭvorte surŝutas ĉiujn alirojn per kadavroj.
  Tamara eksplodas kaj ĵetas obuson per la nuda piedo kaj grincas:
  - La epoko de komunismo estos glorata dum jarcentoj, mi kredas, ke Stalino estos nia firma mano.
  Veronika, pafante, diras:
  - Ne rompu USSR!
  Kaj per sia nuda kalkano li ĵetas supren eksplodan pakaĵon.
  Anfisa, pafante al la nazioj kaj ĵetante alian mesaĝon de morto per siaj nudaj piedfingroj, notas:
  - La grandeco de komunismo estas ĉe ni!
  Viktorio, pafante al la malamiko kaj falĉanta la naziojn, ĵetante obuson per siaj nudaj piedoj, grincas:
  - La granda Patrujo estu glorata!
  La Olimpikoj pafas. Kaj tiam ĉi tiu heroa knabino ĵetas tutan skatolon da eksplodaĵoj al la nazioj kaj muĝas:
  - Gloro al nia kosma Patrujo!
  Kaj la knabinoj ĉiuj unuvoĉe krios.
  - Por USSR! Estos pioniro!
  La inaj militistoj de la Ruĝa Armeo ŝtelis batalojn. Kaj kiam neĝis, ili ankoraŭ batalis nudpiede kaj en bikino.
  Komence de novembro, la nazioj komencis la atakon kontraŭ Uljanovsk. La urbo, en kiu Lenin naskiĝis kaj en kiu Stenka Razin estis grave vundita. Ĉi tio estas grava mejloŝtono por rusaj urboj.
  Alenka batalas kontraŭ la nazioj. Kaj li kantas al si, ĵetante grenadojn al la nazioj per siaj nudaj piedoj:
  - Gloro al Rusio, gloro...
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Divido en ruĝaj ĉemizoj,
  Saluton al la rusa popolo!
  Anyuta, pafante al la malamikoj kaj falĉante ilin, kaj poste lanĉante eksplodemajn paketojn da segpolvo per siaj nudaj piedfingroj, ekbalegis:
  - Por la komunismo de Stalin!
  Kaj ŝi turnis sin al tuta vico da nigraj militistoj, falĉante ilin.
  Alla, pafante al siaj kontraŭuloj kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, ĵetante mortigan obuson, grincis:
  - Por Patrino Rusio!
  Maria, pafante al la faŝistoj, kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, ĵetante donacojn de morto al la malamiko, klakis kaj notis:
  - Por kosma komunismo!
  Matryona, pafante al la nazioj kaj falĉanta la malamikon, diris:
  - Por ŝanĝoj en la batalo!
  Marusya, fikante la Krauts, kaj batante ilin al morto, prenis ĝin kaj agreseme blasfemis, pulverigante:
  - Por venkoj de la plej alta nivelo!
  Kaj per la nuda piedo ŝi ĵetis mortigan obuson.
  La knabinoj ĉi tie estas tiel malvarmetaj kaj viglaj.
  Alenka, pafante kaj falĉante malamikojn, kaj ĵetante obusojn per la nudaj piedfingroj, grincis:
  - La grandeco de komunismo estu kun ni!
  Kaj la knabino prenis ĝin kaj batis germanan tankon kun granda aplomo.
  Kaj jen alia modifo de la Lev-2-tanko kun 88-mm-kanono. La gvattureto estas pli mallarĝa, kaj la tanko estas pli malgranda, kaj pezas kvindek kvin tunojn, kaj la motoro estas 1200 ĉevalforto kiam akcelita. Rapida germana aŭto.
  Sed li ne ĝenas la militiston.
  Alla ĵetis obuson per la nuda piedo kaj knaris:
  - Por komunismo!
  Anyuta ĵetis la murdan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj kaj kuĝis:
  - Al novaj landlimoj!
  Kaj la knabino fajfos. Kaj la germana tanko "Lev"-2 turniĝus kaj la rulpremiloj laŭvorte forflugus.
  Maria, pafante al la nazioj, kantis:
  - Kaj la batalo daŭras denove,
  Kaj mia koro sentas maltrankvilon en mia brusto...
  Kaj Lenin estas tiel juna -
  Kaj juna oktobro estas antaŭen!
  Matriona, pafante al la malamikoj kaj falĉante la vicojn, ĵetis grenadon per la nuda piedo kaj pepis:
  - Gravas la unua paŝo en la vivo!
  Marusja, batante la faŝistojn, kriis:
  - Vi denove vidas super la Tero, kirlventojn de furiozaj atakoj!
  Kaj ĉi tiuj estas la neflekseblaj militistoj.
  Sed tamen la fortoj estas neegalaj. Penza jam falis. Kaj la nazioj ŝtormas Saranskon.
  Nun ne multe restas al la urbo Gorkij.
  La 7-an de novembro 1944, Stalin okazigis alian paradon en Moskvo. Eĉ se ĝi ne estas venko.
  La Fritz, aliflanke, pafis al Moskvo por la unua fojo per V-2 balistikaj misiloj. Kaj samtempe la urbo estis bombita de reagaviadiloj, inkluzive de bombaviadiloj Arado. Ĉi tiu ago tre ŝokis ĉiujn. La V-2-misiloj flugis laŭ alta trajektorio kaj falis subite eĉ la radaroj ne bone vidis ilin.
  Estis multe da detruo kaj problemoj. Sovetiaj soldatoj mortis dum la parado.
  Stalin okazigis urĝan kunvenon en subtera bunkro, kiu povis elteni eĉ rektan trafon de atombombo.
  La ĉefo de la ĝenerala stabo, Vasilevsky, rimarkis kun alarmo:
  - La germanoj havas novan armilon de granda detrua potenco. Kaj niaj radaroj ne vidis lin...
  Stalino muĝis, kolere frapante la kalkanojn de siaj botoj:
  - Vi estas idiotoj! Ni ne povis vidi tian surprizon!
  Marŝalo Vasilevsky notis:
  - Estis io, kamarado Stalin...
  Beria tuj raportis:
  - Ĉi tiuj estas misiloj de klaso A-5. Ne necesas zorgi, kamarado Stalin. Ili portas nur okcent kilogramojn da aminolono, sed kostas tiom multe kiom bona jeta bombaviadilo. La germanoj pafis kelkajn dekduojn da misiloj, sed ĉi tiu dezajno ne eniris en produktadon, ĉar bombado per jetaviadiloj estas kaj pli malmultekosta kaj pli praktika.
  Stalino, trankviliĝinte, rimarkis:
  - Do ĉi tio ne estas efika armilo? Tre bona!
  Beria notis kun suspiro:
  - Sed jetbombaviadiloj estas grava problemo. Ni devas batali ĉi tion, kamarado Stalin!
  Marŝalo Ĵukov sugestis:
  - Eble ni prenos ĝin kaj mem faros raketojn. Mi volas diri tero-al-aero. Kio, kontrolante ilin per radio, malflugu aviadilojn!
  Voznesensky notis:
  - Necesas tempo por krei tiajn misilojn! Estas multe pli facile fari tre malmultekostajn aviadilojn el ligno, plenigi ilin per eksplodaĵoj kaj rami la malamikon. Estus kamikaza stilo!
  Stalino konsente kapjesis:
  - Jes, kamikazaj aviadiloj devas esti uzataj. Jen nia ŝanco, kvankam fakte tio nur plilongigas la agonion de nia Ruĝa Armeo.
  Ni devas trovi ion pli efikan!
  Jakovlev respondis ĝemante:
  -La laboroj pri novaj aviadiloj estas daŭranta, kamarado Stalin. Sed nuntempe ni koncentriĝas pri konservado de maksimuma produktado de aŭtoj. Ni uzas ĉiujn niajn rezervojn kaj metas infanojn ekde la aĝo de dek jaroj ĉe la maŝinoj. Kompleta mobilizado, kaj totala kaj super-totala.
  Stalino muĝis:
  - Necesas multe pli fari! Tio, kion vi faras, estas tro malmulte!
  Molotov diris ĝemante:
  - Ne eblas kontakti aliancanojn. Ŝajnas, ke ni estas solaj. Mi provis interkonsenti kun japanoj... Ili postulas teritorion ĝis Uralo, kio estas neakceptebla.
  Stalino grumblis:
  - Ni devas bati Japanion vintre, sed kio pri Leningrado?
  Ĵukov diris, elmontrante la dentojn:
  -La striko sur Petrozavodsk ne estis tiel sukcesa kiel atendite. Svedio eniris la militon flanke de la Tria Regno kaj ni devis trakti grandajn fortojn. Do ne eblis tuj disvolvi la ofensivon, kaj la malamiko, alportinte Wehrmacht-unuojn, repuŝis nian atakon. La urbo Leningrado estas tute ĉirkaŭita de blokado kaj estas tute pinĉita. Mi pensas, ke ĝis printempo, pro totala malsato, la tuta loĝantaro formortos. Kaj la falo de Leningrado estos neevitebla.
  Estas preskaŭ neeble provizi ĝin per aero. La malamiko tute regas la ĉielon. La germanoj nun donas eĉ kavaliran krucon, nur pro cent aviadiloj faligitaj.
  Stalino kolere grumblis:
  - Ni malsukcesis la ofensivon!
  Ĵukov kapjesis:
  - Multaj fervojoj estas rompitaj, kaj ni koncentris tro malmultajn fortojn. Kaj ni devas doni krediton al la finnoj kaj svedoj, ili persistas en defendo. Sed tio ne estas ĉio. La germanoj ankaŭ preteriris Murmanskon. Nun ĉi tiu urbo estas ĉirkaŭita. Ni ne scias kion fari!
  Stalino grumblis:
  - Malŝlosu!
  Ĵukov kontraŭstaris:
  - Mi ne havas la forton por ĉi tio! Kaj la malamiko povas kapti la tutan Karelian Duoninsulon!
  Stalino ordonis:
  - Tiru vian forton kaj malbloku! Vintre la germanoj ne estas tiom fortaj. Eblos ĝisfunde premi ilin!
  Vasilevsky notis:
  - Ni devas malhelpi profundajn trarompojn, kaj tiam nia forto venkos la malamikon!
  Stalino muĝis:
  - Ni batalos por komunismo!
  Voznesensky raportis pli gajajn novaĵojn:
  - La SU-100 jam estis enkorpigita en metalo kaj estas preta por amasproduktado. Ĉasio bazita sur T-34. Sufiĉe facile fabrikebla. La ŝelo estas preskaŭ preta por la nova pafilo. Do la SU-100 jam aperos sur la frontoj. Morgaŭ la unua aŭto iros al la fronto!
  Stalino kapjesis aprobe:
  - Almenaŭ ĉi tio ĝojigis min! Sed la T-34-85 ankoraŭ ne estos elproduktata. Plie, la kiraso devas esti pli maldika kaj la pezo reduktita al dudek tunoj. La bataloj montris, ke aferoj ne povas plimalboniĝi!
  Voznesensky notis:
  - Kaj vi povas fari kirason el ligno! Ni produktas centojn da ĉi tiuj tankoj ĉiutage, eĉ pli ol la nazioj. Sed niaj veturiloj povas facile faligi Krauts eĉ per malpezaj kontraŭtankaj fusiloj.
  Ĵukov notis:
  - Gerda estas tie. Tia mojosa virino! Ŝi elbatis multajn el niaj tankoj kaj pafiloj.
  Stalino kapjesis:
  "Ni devas kapti ŝin kaj friti ŝiajn nudajn kalkanojn." Ĉi tiu knabino estas vere bonega!
  Ĵukov konsentis:
  - Ni devas kapti ĝin! Kaj ni detruos la faŝistojn!
  Beria kapjesis kaj gluglutis:
  - Ni faru similan specialan operacion!
  Stalino notis kun suspiro:
  - Ĉi tio estas bonega ideo, sed... Io alia devas esti kompletigita!
  Beria muĝis:
  - Ni kaptu ilin ĉiujn!
  Stalino balancis la kapon:
  - Ne... Mortigi heroojn ne estas bone! Mi volas, ke Gerda estu venigata al mi! Ĉi tio urĝas!
  Beria notis:
  - Vivas?
  Stalino volonte konfirmis:
  - Kompreneble, mi vivas!
  Beria gluglutis, blovante la vangojn:
  - Ĉio estas neebla, mi certe scias!
  Pluraj knabinoj aperis en mallongaj jupoj kaj nudaj kruroj. Ili portis glasojn da vino kaj palpebrumis al la membroj de la Ŝtata Defenda Komitato.
  Ĵdanov notis:
  - Ni bezonas pli da knabinoj en la armeo! Ili ordigos la aferojn tie!
  Stalin deklaris:
  - Mi premias Anastazion, Mirabelon, Akulinan per la "Stelo de la Ordo de Gloro" per diamantoj! Gloro al Sovetunio!
  Ĉiuj kriis unuvoĉe:
  - Gloro al herooj!
  Kaj ili aplaŭdis per la manoj.
  Unu el la knabinoj riverencis kaj genuiĝis, kisante la botojn de Stalin.
  La Ĉefkomandanto elverŝis la vinon kaj muĝis:
  - Nia forto estas nia pugno!
  Beria tweetis:
  - Hitler estas malsaĝulo!
  Stalino obĵetis:
  - Ne malsaĝulo, sed la enkorpiĝo de trompo!
  Kaj ĉiuj denove aplaŭdis.
  . ĈAPITRO N-ro 12
  La urbo Uljanovsk estis tute ĉirkaŭita, sed nun ĝi eltenis... Jam estas la fino de novembro kaj neĝas kaj frostas. La germanoj ne vere emas ataki, kaj ankoraŭ pafas.
  La vetero en la aero ne estas tre somera. Sed la knabinoj ankoraŭ batalas kaj montras miraklojn de kuraĝo.
  Gerda kun ŝia skipo sur Panther 2. Sed la tanko Panther-3 estas aperos, kaj la militisto vere volas batali kun ĝi.
  Intertempe, ŝi pafas al sovetiaj pozicioj.
  Per la nuda piedo ŝi direktis la pafilon al la celo kaj pafis. Ŝi kraŝis la sovetian tridek kvar kaj ĉirpetis:
  - Por sankta Prusio!
  Charlotte ankaŭ pafis kanonon, penetris la sovetian obuso kaj knaris:
  - Nia feliĉo estas eterne!
  Kristina ankaŭ pafis, trafante la malamikon per sia nuda piedo kaj grakis:
  - Por uloj kiel ĉi tiuj, kiuj meritas nin!
  Magda ankaŭ tre precize pafis, pepante:
  - Por la Grandeco de la Imperio!
  Kaj la kvar de Elizabeto batalas sur la plej nova SU-100.
  La knabinoj regis la novan memveturan pafilon kaj pafas.
  Elizabeto pafis per la nudaj piedfingroj kaj komencis kanti;
  La faŝisma ekzekutisto eltiras la ŝultrojn,
  Jen rako, pinĉiloj, boriloj ĉemane!
  Li volas kripligi sian korpon kaj animon,
  Sensignifa monstro, sed aspektas bonega!
  
  Li promesas monon, vaporŝipojn surmare,
  Kion eĉ titolo povas doni!
  Fakte, ĝi kostos al vi monon
  Ja por li vi estas nur kadavro kaj ludo!
  
  Li volas scii pri nia komerco,
  Kiaj novaj aferoj kateni la malriĉulojn!
  Tial li veturos malavare,
  Por forgesi vian patron kaj eĉ vian patrinon!
  
  Sed ni firme servos al nia Patrujo,
  Ni ne povas esti rompitaj de la krueleco de la ekzekutisto!
  Branĉo fleksos pro ventoblovo,
  Kaj vi povas aŭdi nudajn bebojn plori!
  
  Jes, mi perdis la unuan malfacilan raŭndon,
  Sed la Ĉiopova donos al vi ŝancon regajni!
  Kaj tiam mi mem batos la malamikon,
  Mia pugno donos al la reptilio makzelon!
  
  La Patrujo donas al mi tian forton,
  Tiu doloro kaj torturo estas venkeblaj!
  Kaj eliru el ĉi tiu senfunda tombo,
  Por ke vi ne estu manĝata de kolera urso!
  
  Iom pli kaj savo estas proksima -
  Ni atingos venkon super la malamiko!
  Vivu sub la kovro de la lumo de komunismo,
  Por ke la Suno plenigu la domon per oro!
  Kaj la knabinoj kantis kaj pafis el nova, mortiga kanono. Ili estas ekstreme timindaj militistoj.
  Elena rimarkis ridante:
  - Komunismo estos konstruita, ni kredas je ĝi!
  Catherine konsentis kun simila deklaro:
  - Ni konstruu komunismon, kaj estos triumfo!
  Efrasia prenis ĝin kaj gluglegis, pafante per siaj nudaj piedfingroj kaj trafante la Panteron.
  Post kio la militisto knaris:
  - Ho, komunismo, komunismo! Sofismo estos tre subpremita!
  Kaj la Pantero estis trafita fronte kaj de malproksime.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiujn vi ne povas tiel facile rompi.
  Decembro jam alproksimiĝas... La japanoj, en la malvarma vetero, preskaŭ limigis malamikecojn.
  Sed sur la ĉielo, malgraŭ la vintra vetero, ankoraŭ estas bataloj.
  Ĉi tie Toshiba kaj Toyota, du japanaj pilotoj, batalas kiel senesperaj ŝtelistoj.
  Toshiba faligas sovetiajn aviadilojn per siaj nudaj piedfingroj kaj ekkrias ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas bonega knabino!
  Toyota, batante senkonscie rusan batalanton, kaj elmontrante siajn perlajn dentojn memfide konfirmas:
  - Kaj estas hipervirino!
  Japanaj virinoj, kompreneble, estas batalantoj kun kolosa lanĉpovo. Vi ne povas rezisti la honoron de samurajo.
  Sed ĉiukaze, bataloj ankoraŭ furiozas en la ĉielo.
  Kaj surtere, kvar Ŝinoboknabinoj komencis ekstermi sovetiajn soldatojn.
  La blua ninja knabino faris ventomuelejan manovron, detranĉis plurajn rusajn batalantojn, kaj per siaj nudaj piedfingroj lanĉis pizgrandan eksplodaĵon de kolosa detrua potenco.
  Ŝi disŝiris ĝin kaj tweetis:
  - Saluton Japanio!
  La flava Ŝinoboknabino ankaŭ ĉantis la papilian glavoteknikon. Ŝi fortranĉis kelkajn kontraŭulojn kaj kriis:
  - Por komunista venĝo!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj, dum li lanĉas la detruan donacon de neniigo.
  Tiam li ronronas:
  - Por la grandeco de Japanio!
  La ruĝa ninja knabino faris helikoptermanovron per siaj glavoj. Per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis la murdan donacon de la morto, kaj kriis:
  - Por mia amo!
  Kaj tiam ŝi notis:
  - Kion rilatas al ĝi komunisma venĝo?
  La flava ninja knabino, hakante rusajn soldatojn, kaj denove ĵetante obuson per sia nuda kalkano, diris:
  - Kaj malgraŭ tio, ke estos supo kun kato!
  La blanka Ŝinoboknabino, distranĉante siajn rivalojn kaj ĵetante la donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj, diris:
  - Ni venkos por la ideoj de komunismo!
  Kaj ĉiuj kvar militistoj unuvoĉe ridos kaj montros siajn perlajn dentojn.
  Decembro pasis rapide... Post la sieĝo, la germanoj prenis kaj Ufa kaj Saransk. Sed Uljanovsk ankoraŭ tenis la kompletan blokadon.
  Stalino ordonis al la Nova Jaro teni la urbon kie Lenin naskiĝis ĉiakoste.
  Tamen, malgraŭ la frostoj, la germanoj jam alproksimiĝis al Kazan. Do Sovetunio estis sur la rando de kompleta kolapso.
  Ankoraŭ mankis klareco aŭ ideoj pri tio, kion fari en Sovetunio.
  Stalin festis la Novjaron en Moskvo kaj en la bunkro. Lia rigardo estis morna, sed lia deziro batali ne malfortiĝis.
  Hitler, nuntempe, decidis aranĝi por si budon, en Libio, kie estas varme.
  Kaj tie li ĝuis la spektaklon de batalado de gladiatorknabinoj.
  Nenio multe okazis en la novjara tago, krom la bombado de Moskvo.
  Kaj la liberigo de la unua "Pantero"-3. Ĉi tiu tanko havis la dikecon de la kiraso Tiger-2, sed kun pli grandaj deklivoj, kaj pezis nur kvardek kvin tunojn. Kaj ĝia alteco malpliiĝis al malpli ol du metroj. Potenca motoro de 1200 ĉevalfortoj situas en unu bloko kaj trans la transdono. La veturilo mem montriĝis bone armita, kun bonega optiko kaj hidraŭlika stabiligilo. Kaj en la mallarĝa gvattureto estis 88-mm 100 EL-kanono, tre preciza kaj kiraspenetra.
  Gerda kaj ŝia teamo veturis en tiu ĉi aŭto. Plibonigita kaj pli malpeza ĉasio kiu funkciis bonege en la neĝo. Ĉi tiu tanko estas ĝenerale perfekta. Kaj ĝia forte dekliva kiraso perfekte protektas la frunton de la veturilo. La supra parto de la 150-mm-kazo estas speciale forte protektita je angulo de 40 gradoj de la horizontalo. Kaj ĉi tio estas proksimume 330 milimetroj da kiraso laŭ angulo de naŭdek gradoj. Ne unu sovetia kanono penetros la supron de la Panther-3-kareno. La fundo okupas trionon de la frunta areo de la 120-mm-kazo kaj estas en la sama angulo, kaj ankaŭ estas preskaŭ nepenetrebla.
  La frunto de la turo estas 185 milimetrojn dika kaj laŭ angulo de 50 gradoj, ankaŭ nepenetrebla por sovetiaj pafiloj.
  Sed la flankoj estas pli malfortaj je 82 mm kun deklivoj, kaj ili povas esti prenitaj. Precipe la SU-100, nova sovetia memvetura pafilo rapide akirante popularecon inter la militistaro pro sia facileco de produktado kaj kiras-penetra pafilo.
  Gerda pafis la unuan pafon al la sovetiaj trupoj. Ŝi trapikis la IS-2-tankon kaj diris:
  - Ĉi tiu estas bona batalanto!
  Charlotte notis, pafante al la malamiko, kaj trarompante la sovetian maŝinon premante butonon per sia nuda kalkano:
  - Ĉi tiu tekniko estas preskaŭ senmanka!
  Christina montris la rapidpafantan aŭtomatan germanan kanonon per siaj nudaj piedfingroj kaj notis:
  - La flanka kiraso estas sufiĉe malforta! Ni ŝatus havi pli potencan aŭton!
  Magda ankaŭ pafis, uzante sian nudan kruron, kaj kolere ŝi prenis ĝin kaj kriegis:
  - Estus nur trio, kaj pli ludema tri!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe ridis... La tanko estas vere bona, precipe ĝiaj kondukaj trajtoj.
  La E-100-veturilo ankaŭ spertis bataltestadon. Ŝi tamen estas peza. Sed ĝi estas bone protektita. Kaj ŝiaj pafiloj ne povas esti prenitaj tiel facile.
  Kaj en ĝi sidas ankaŭ germanaj knabinoj. Kaj malgraŭ la frosto, nudpiede kaj en bikino.
  Adala, pafante al siaj kontraŭuloj kaj trafante la malamikon, esprimis sin logike:
  - Ni vivos sub komunismo!
  Kaj kiel li premas per sia nuda kalkano...
  Agata, pafante al sovetiaj pozicioj, trafante kontraŭulojn per la nudaj piedfingroj, grincis:
  - Kaj la grandeco de nia venko daŭros eterne!
  Agnes ankaŭ pafis ŝrapnelon al la sovetia infanterio, kun la nuda kruro, kompreneble, kaj muĝis:
  - Ne, ni ne cedos al la Fuhrer!
  La knabino sur la tanko, Athena, piedbatis la malamikon uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj ekbalegis:
  - Por la Fuhrer, ne por la Fuhrer!
  Agnes ridis kaj rimarkis:
  -Ni estas tribo de superhomoj!
  Andriana, pafante al la sovetia baterio kaj detruante malamikajn poziciojn, elŝovis la langon kaj diris:
  - La grandeco de la germanoj estas rekonata de la planedo!
  Kaj per sia nuda genuo li premos sian kontraŭulon.
  Agatha, pafante, notis:
  - Ni disŝiros la drakon en pecojn...
  La E-75-tanko ankoraŭ ne estis preta. La Fuhrer postulis ke la pezo estu sesdek kvin tunoj kaj motoro de 1,500 ĉevalforto por alta moviĝeblo, kun flanka kiraso de almenaŭ 170 milimetroj ĉe grandaj deklivoj. Kaj necesis tempo.
  Sed nuntempe la nazioj ĉiuokaze venkas... En januaro fine falis Uljanovsk. La Fritz komencis sturmi Gorkij kaj Kazan.
  Ili atingis tiom multe preter Moskvo.
  Stalino estis furioze furioza, sed nenion povis fari. Vere, kion vi faras ĉi tie, kompleta fiasko...
  Sed la knabinoj batalas kaj sur la ĉielo kaj sur la tero...
  Do la SU-100 de Natasha estis detruita de germana atakaviadilo kun aeratako. Ĝi rezultis sufiĉe mojosa. Kvankam ne tute inteligenta kaj eltrovema. Tamen, Natasha tute ne estas unuaklasanino kaj ŝi estas freneza.
  . Nun knabino montriĝis esti V jam familiara tanko T -34. Nur Iom amiko Turo pli granda kaj armilo kalibro je 85 milimetroj anstataŭ 76. Ĉasio Parto iama .
  Knabinoj tordita ĉirkaŭe on loko . Ili kiel ekzemple Kaj pli frue , en unu bikino A ĉi tie aŭto sovetia produktado Manĝu Kaj konkoj on loko .
  Superviro-Natasha Kun feliĉa vido rikanis :
  - A Kie faŝistoj ?
  Aperis interne tanko bildo juna mesaĝisto . knabo tweetis :
  - Jen Ĉi tio la tanko ke aperis on frontoj dua mondo militoj V kvardek kvara jaro Kaj antaŭe ĉi tiuj ekde tiam lokita on armilojn Ruĝa armeo Al li rezistas , E -25. Memvetura pafilo kun 88 mm kanono kaj 120 mm fronta kiraso Bela batali !
  Vere V en la malproksimo Kun granda laboro Povas konsideri germana memvetura pafilo Squat , kun longa trunko Nekonata knabinoj kiuj Do frue foriris frontoj Bonege Patriota militoj Sed Superviro-Natasha tuj aŭ notis :
  - Ŝi ni Eble akiri . U ŝia longeco ĉe 71 EL .
  Zoja ĉi tie aŭ sugestis :
  - Devus iru V movado al Ne ricevis ĝin !
  Futurista Angeliko V ĝeno rimarkis :
  - Jen aĉa ! Tuj aŭ glitis supera ni aŭto !
  Ilia juna kontrolisto-oficiro kolere deklaris :
  - A Ĉi tio pli nenio ! E-75 estis volus pli pli malbona ! Vi volus lia nek sub unu perspektivo volus Ne frapita . A Do Kuraĝiĝu !
  Superviro-Natasha krucsignis sin Kaj siblis :
  - Kiel vera komunisto , mi mi diras al vi - al diable !
  Futurista Angeliko bojis , piedpremante nudpiede kruro :
  - Ni faru !
  sovetia aŭto iuj iom streĉa ekiris , kaj zumis . Trapugno germana V frunto nereala Kaj devus havi Envenu Fritz V tabulo . Sed provu Ĉi tio fari ? Li de lia longbarela pafiloj Kiel fikita ... Restoj nur kalkuli on rapido .
  Superviro-Natasha koleriĝu​ Regula germana memveturaj pafiloj Jes pli pli facila tridek kvar do ŝia supera V karakterizaĵoj . Jen Vi nevole vi timigxos .
  sovetia aŭto venanta on proksimiĝo Bone skatolo ilaroj pli bone iama .
  Svetlana ripozas nuda kalkanoj Kaj tweets :
  - Fuhrer rapida Ni ni envolvu ĝin !
  Futurista Angeliko konfirmas similaj :
  - Hitlero Ni Ni detruu !
  Orhara Zoja muĝis :
  - Donu al li rapidu De vizaĝo !
  EN ĉi tio momento peza kuglo tiu de Hitler pafiloj kontenta rekte V bazo turoj . Knabinoj levita Kaj suferis V elŝirita metalo
  KAJ poste donu al mi sekundon Ĉiuj kvar montriĝis preskaŭ absolute nuda en kalsoneto kaj pendanta on rako . Sub nudpiede piedbatoj belaĵoj flamis ĝojfajro Flamo lekis nuda , gracia plandumoj knabinoj .
  Superviro-Natasha Mi provis ĝin tiriĝi sed ŝia kruroj montriĝis esti firme premita V kusenetoj , kaj Tre estis malsanaj etendite vejnoj Ĉi tio estis klasika rack , kun tradicia tostado kalkanoj A ĉe knabinoj kruroj Tre eĉ seksalloga , kaj fajrolekado​ plandumoj faras ilia pli pli alloga .
  Sed ĝi doloras iomete belaĵoj . Ili provas libera . Sed kusenetoj Tre daŭra A lin pli Kaj knabinoj estas valkirioj pendigi pezoj .
  Same militistoj V mallonga jupoj , kun nudpiede kruroj , nudaj manojn , sed korpo kovrita arĝento ĉena poŝto Ili rasti pokeroj ĝojfajroj , kaj vomi karboj al kalkanoj fritita pli forta .
  Jen Kaj rako rezultas artikoj , kaj fajro fritoj malsupre . A ĉi tie pli Kaj princo de la dinastio de reĝo Vilhelmo aperis . EN manoj ĉe augusto la knabo , kiu interŝanĝis la princon-demiurgon dua miliono dolaroj por pozicio en la SS vipo de pika drato A pli Kaj ŝia Valkirioj varmigi de flamĵetilo
  Princa Diaĵo palpebrumis , kaj Kiel trafos Superviro-Natasha De muskola reen Tamen knabino Kaj kuraĝa , sed ŝia de kalkanoj antaŭe dorso de la kapo mirigita kiel tio doloro ke belega sovaĝe kriegis .
  Poste batis knabo - princo faligis on Zoja . Ta Kvankam Kaj premita firme dentoj , ne tenis de krii . A on reen aperis sanga strioj Kaj brulvundoj
  Barbarossa Jr. Kun grin diris :
  - Lernu vi pli necesa !
  Poste batis devis De Futuristo Angelique . KAJ ĉi tio juna virino Ne tenis de krii . knabo algluis ĝin nudpieda de via infano kruro V fajro . Ekstraktita lerta fingroj ardo Kaj ĵetis ruĝharulo bestoj V vizaĝo . Ta kriis pli pli forta , doloras !
  Barbarossa Jr. Kun feliĉa vido diris :
  - Sed Vi aŭ volis Kun Germanoj !
  Post eksplodis , kaj Svetlana . Kiel ke Ne premita makzelo , sed Same kriegis . Ĉiuj aŭ vipo de ruĝeca , pika drato estis pli pli dolora , kiel flamo sub nudpiede kun viaj piedoj . Ili pli ol tio knabinoj jam alkutimiĝis por jaroj fari fari sen ŝuoj , kaj ilia plandumoj kruroj , tre elasta Kaj daŭra
  Sed fajro Kaj ilia bakas . Valkirioj jam V manoj tenu , kaj vipoj de ruĝe varma drato
  Superviro-Natasha en ĉiuj gorĝo kriis :
  - Jes Kio Ĉi tio ĉi tio ?!
  Barbarossa Jr. respondas:
  - Demando de malobeemaj sinjorinoj! Vi estas en kaptiteco kaj respondos pri ĉio!
  Nataŝa notis:
  - Ni ne volas morti tiel ridinde! Ni iru kaj ni daŭre batalos!
  Barbarossa Jr. grumblis:
  - Kial lasi vin iri?
  Angelica respondis:
  - Ni estas sorĉistinoj, kaj ni povas doni al la viro, kiu savos nin la plej valoran donacon el ĉiuj!
  Barbarossa Bock estis surprizita:
  - Kaj kion vi donos al mi?
  Nataŝa memfide deklaris:
  - Ni faros vin eterna juneco, kaj vi neniam maljuniĝos!
  La knabo kapjesis:
  - Jes, mi povas lasi vin por ĉi tio! Sed kiel vi povas pruvi ĝin?
  Natasha deklaris:
  - Metu vian manon en la fajron kaj ĝi ne difektos vin! Vi vidos, ke ni povas fari magion!
  Barbarossa Jr. zorge metis sian manon en la fajron, turnis ĝin kaj respondis ridete:
  - Jes vi povas! Nu, kio pri via libereco kontraŭ mia senmorteco!
  Kaj la knabinoj havas novan ŝancon. Sed la milito ankoraŭ daŭras... En januaro oni prenis Gorkij kaj Kazan.
  Komence de februaro, la germanoj, finnoj kaj svedoj kaptis Karelion kaj komencis la atakon kontraŭ Arĥangelsko. La situacio draste pligrandiĝis.
  Elizabeto estis translokigita sur SU-100 al tiu ĉi grandurbo.
  Ŝi batalis tie nun. Februaro kaj frostoj. Sed la knabinoj ankoraŭ batalas nudpiede.
  La SU-100 pezas nur dek ok tunojn kun kuglorezista protekto. Ŝi estas vundebla, sed movebla. Kaj ŝi ne devas stari en embusko, ŝi devas moviĝi por eviti trafi;
  Kiam vi moviĝas, la tanko varmiĝas kaj la knabinoj ne estas tiel malvarmaj nudpiede kaj en bikinoj.
  Elizabeto, pafante al la nazioj, kantis:
  - Kaj jen la kondiĉoj! Kaj jen estas merkredo! Sed cetere, malvarma vetero estas bona por via sano! Malvarma vetero estas bona por nia sano!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj li atakos la naziojn. Kaj la T-4, ĉi tiu malgranda tanko, estis trafita.
  La militistoj devus esti notitaj kiel batalantoj de kolosa klaso.
  Ekaterina ankaŭ pafas per la nuda piedo kaj kriegas:
  - Estos komunismo!
  Elena, ankaŭ pafante al la malamiko kaj trafrapante lin, ridis surde:
  - Atendas nin freneza venko!
  Efrasia, pugnobatante tra Wehrmacht-tankoj per siaj nudaj kruroj, bluaj pro la malvarmo, memfide respondis:
  - Nenio povas malhelpi nin!
  Ĉi tiuj militistoj estas simple bonegaj!
  Sed, ve, estas tre malmulte da ilia heroeco... Falis ankaŭ Arĥangelsko... Klare mankas sufiĉe da municio...
  La germanoj moviĝas al Moskvo de la malantaŭo. En marto, bataloj ekis por Rjazan. La hordoj de Hitler fluas ĉirkaŭe de la oriento...
  Kelkaj krizaj paŝoj estas necesaj.
  Moskvo ankoraŭ tenas, kaj Stalin kunvenis sekurecan konsilion. La diskuto estis nervoza. Neniuj novaj ideoj estis prezentitaj.
  Nur Beria sugestis:
  - Eble ni vere devus oferti pacon al la Tria Regno laŭ ajnaj kondiĉoj, nur por ke ili ne tuŝu nin!
  Stalin respondis kolere:
  - Ĉi tio ne estas konstrua aliro, kamarado Beria! Ni bezonas fortajn movojn!
  Marŝalo Vasilevskij respondis honeste:
  - Ne estas rezervoj, via ekscelenco! Preskaŭ ĉiuj estis faligitaj en neegalaj bataloj. Krom la SU-100, ekzistas neniuj aliaj specoj de novaj armiloj en la serio. Estas vere, ke la IS-3 baldaŭ estos preta, sed ĉi tiu tanko estas malfacile produktebla, kaj estos malfacile lanĉi ĝin en seriojn en nunaj kondiĉoj.
  Marŝalo Ĵukov kolere notis:
  - Se vi ne povas venki, tiam restas nur unu afero - morti digne!
  Stalino volis ion diri, sed nudpieda knabino en mallonga jupo aperis. Ekbrilante ŝiajn nudajn kalkanojn, ŝi alportis depeŝon.
  Stalino trarigardis ĝin kaj kolere muĝis:
  - Leningrado, ne povante elteni malsaton kaj tutmonatan blokadon, falis! Nun nia dua urbo estis kaptita de la Krauts!
  Marŝalo Ĵukov etendis la manojn kaj notis:
  - Ho, granda Stalino... Ĉi tio estas terura!
  Beria sugestis:
  - Eble ni mortpafu mil homojn honore al ĉi tio?
  La ĉefkomandanto muĝis:
  - Silentu, kalva idioto! Io devas esti decidita!
  Sugestis Molotov, balbutante kaj nervoze karesante la nudajn genuojn de la knabinoj:
  - Ni invitu la germanojn provizore ĉesigi la fajron, kaj nur tiam komenci intertraktadon por paco laŭ ajnaj kondiĉoj.
  Stalino grakis:
  - Provu! Sed ne estos kapitulaco. Moskvo falos, ni faros gerilmiliton!
  Beria notis kun flata rido:
  - Sed tio nur pliigos la amplekson de la homa sufero, kamarado Stalin. Eble...
  Stalino decide pugnobatis la tablon:
  - Ne! Lasu Molotov proponi intertraktadon! Kaj nenio pli, ni batalas ĝis la fino!
  La germanoj ĉirkaŭis Rjazan meze de marto. Spertante mankon de municio, sovetiaj soldatoj provis eliri el la grandurbo.
  Alenka kaj ŝia teamo kuras, iliaj nudaj kalkanoj fulmas sur la degelinta printempa neĝo.
  Knabino pafas al la nazioj kaj kantas:
  - Gloro al nia spirito, gloro al la granda lando!
  Kaj per la nuda piedo li ĵetos la murdan donacon de la morto. Kaj li disĵetos la naziojn en ĉiuj direktoj.
  Anyuta, pafante al ŝiaj kontraŭuloj, diris:
  - Kaj nia bato, sankta donaco, kaj kotizo!
  Ala ankaŭ kuras, pafas al la nazioj, ĵetas eksplodan pakaĵon da karbo per sia nuda piedo, kaj siblas:
  - Ni neniam rezignos!
  Kaj tiel la scintila Maria, pafante al la faŝistoj, kaj plene falĉanta ilin, kaj grumblante la dentojn, kriegas:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj ŝia nuda kalkano sendis detruan pakaĵon de morto kaj detruo.
  Marusya, pafante al la nazioj, sufiĉe logike notas:
  - Komunismo neniam forvelkos!
  Matryona, pafante al la malamiko kaj falĉanta la vicojn, sufiĉe logike kaj racie notas:
  - Kaj fido al la partio restos dum jarcentoj!
  Kaj nudaj piedfingroj ĵetos la donacon de neniigo.
  La knabinoj eliris el la ringo. Sed la situacio estas ankoraŭ streĉa.
  Kaj ili ne povas eskapi ie ajn.
  La printempa degelo iomete prokrastis la germanan antaŭeniĝon. Krome, la nazioj unuiĝis kun Japanio kaj komencis okupi Mezazion.
  Kio ankaŭ distris ilin kaj aprilo pasis relative trankvile. Kaj en majo, la unua sovetia tanko IS-3 finfine estis liberigita. Kaj li povus esti prenita al la parado de la Majo.
  Maljuniĝinta kaj malfortigita, Stalino rigardis ĉi tion, klinite. Lia aspekto esprimis mortan lacecon.
  Pro la labor-intensa naturo de produktado, la IS-3 ankoraŭ ne povis iri en produktadon.
  Ĝia signifa diferenco de la du estis nur la formo de la turo. Ŝi estis kiel fluga telero, kaj ŝia frunto estis kiel la beko de gruo. Kompreneble, la pliigita angulo de deklivo bone protektis la frontan parton, sed komplikis produktadon. Krome, la malsupra parto de la frunto estis vundebla kaj se ĵetaĵo trafus tie, ĝi ne plu rikoltus.
  Stalino svingis la manon kaj malaperis en la bunkro, kaj alia nazia atako komenciĝis. TA-400 kaj Yu-287 kun antaŭen-balaita flugilo partoprenis en la aviadilaj atakoj.
  Kaj denove ili pafis balistikajn misilojn kun radiogviditaj flugiloj.
  Kremlo ricevis gravan damaĝon.
  Stalino serioze pensis pri fuĝo de Moskvo.
  Meze de majo, kompletiginte la redistribuon de Mezazio, la nazioj de la oriento kaj okcidento komencis atakon kontraŭ Moskvo. Alia furioza batalo bruis.
  Sovetiaj trupoj batalis heroe. Sed la fortoj estas tro neegalaj. E-75 Tiger-3-tankoj ankaŭ aperis en bataloj. Kaj amase "Pantero"-3. La bataloj estas, ni diru, eksterordinaraj.
  Antaŭ la fino de majo kaj la komenco de junio, la nazioj kompletigis la preskaŭ kompletan ĉirkaŭadon de Moskvo.
  Stalino solene anoncis, ke li restos en la ĉefurbo kaj tie batalos ĝismorte.
  Moskvo estis senŝeligita kaj bombita. Ĝi estis ĉirkaŭita de tre potencaj defendlinioj kiuj ne estis tiel facile venki. En la ĉefurbo koncentriĝis grandegaj rezervoj de municio kaj manĝaĵo.
  Kaj Stalino estis relative sekura en la subtera urbo.
  Hitler la 22-an de junio 1945, kiam ekzakte kvar jaroj pasis ekde la komenco de la Granda Patriota Milito, ordonis ĉesigi la atakon kontraŭ la ĉefurbo, kaj anstataŭe sisteme detrui ĝin per artilerio kaj aviado. Kaj daŭre bombi memfide.
  Kaj la daŭra ofensivo moviĝis al Siberio. Necesis preni Sverdlovsk kaj Chelyabinsk, antaŭ ol tiuj urboj estis kovritaj de neĝo... Fine de junio komence de julio ambaŭ ŝlosilaj urboj estis prenitaj post obstinaj bataloj... La germanoj moviĝis trans Siberion. Unu post la alia, sovetiaj vilaĝoj falis.
  En septembro 1945, la nazioj alproksimiĝis al Novosibirsk. Batalado ankaŭ ekis por tiu kompromiso.
  La Ruĝa Armeo batalis kune kun lokaj milicoj. Ankaŭ ĉi tie Tamara batalis kiel heroino.
  Jam estas la fino de septembro, neĝas kaj frostas. Kaj la bataliono de knabinoj batalas nudpiede kaj montras mirindan heroecon.
  Kaj la militistoj batalas kiel panteroj.
  Tamara eksplodis, ĵetis eksplodan pakaĵon da karbo per la nuda piedo kaj kriis:
  - Neniu haltigos nin! Neniu povas venki nin!
  La aliaj knabinoj senespere muĝas:
  - Ni mortos, sed ni ne rezignos!
  Kaj la batalo daŭras...
  Nur komence de novembro Novosibirsko falis... La milito daŭris. Sovetunio ankoraŭ ne kapitulacis. Moskvo estis blokita kaj sub fajro.
  Strategia provizo de manĝaĵo kaj municio estis stokita en la subtera urbo, do eblis teni sufiĉe longe.
  La germanoj konstante bombardis kaj senŝeligis la grandurbon.
  Nova superpeza tanko "Rato" ankaŭ aperis. Tiu ĉi veturilo pezis du mil tunojn kaj estis armita per pluraj pafiloj.
  La veturilo kun 400 mm kiraso estis uzata kiel trarompa tanko ... Pasita bataltestado ...
  Sed ŝi restis blokita sur la erinacoj kaj estis detruita fare de kamikazpiloto kiu ramis ŝin.
  Tamen aperis nova tanko "Rat"-2, eĉ pli granda kaj peza...
  Stalin festis la Novjaron de 1946 en Moskvo, kiu ankoraŭ ne estis prenita. La granda gvidanto de Sovetunio kalkulis je miraklo. Moskvo fariĝis vera fortikaĵurbo.
  Manĝaĵoj povus daŭri pliajn du jarojn, kaj konsiderante la populaciomalkreskon pro bombado kaj senŝeligado, pli longe. Sed la municio dependis de la rapideco kaj intenseco de la atakoj.
  Beria tamen rimarkis:
  - Eble, kamarado Stalin, ni povas interkonsenti kun Hitler pri nia libereco?
  La Ĉefkomandanto decidis decide, frapante sian pugnon firme sur la tablon:
  - Mi ne parolas kun kanibaloj, Lavrenty! Ĉu vi komprenas!
  Beria rimarkis kun suspiro:
  - Ni esperu miraklon, ho granda!
  Stalino rimarkis, kvakante:
  -Pacienco kaj iom da peno!
  . EPILOGO
  La nova jaro de 1946 okazis en lokaj bataloj. La germanoj kaj japanoj iom post iom konkeris ĉiujn gravajn grandurbojn. Verĥojansk estis la lasta falinta en aŭgusto. La germanoj havas novajn AG-50-tankojn en la formo de piramido.
  Tamara kaj ŝia teamo batalis urĝe en Verĥojansk.
  La knabinoj, kiel ĉiam, estis nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Ili batalis ĝismorte. Kaj per la nudaj piedfingroj ili ĵetis eksplodajn pakaĵojn kun mortiga forto.
  Kaj tiam, kiam la municio finiĝis, ili povis eskapi en la tajgon tra keloj kaj tuneloj.
  Ili estis pretaj preni armilojn kaj militi denove, eĉ se ĝi estis gerilmilito.
  En Sovetunio ekestis partizanaj zonoj kaj disvolviĝis subtera milito.
  La ĉefurbo ankoraŭ tenis, do Hitlero volis malsatigi ĝin kaj savi siajn soldatojn, el kiuj tro multaj jam estis mortigitaj.
  Dume, la knabinoj ekstermis la naziojn kaj japanojn en plej diversaj manieroj kaj metodoj.
  Precipe Natasha kaj ŝia teamo.
  KAJ montriĝis esti denove V T -34-85. La aŭton , kompreneble sama , ne nova . KAJ por malfrua kvardek sesa de la jaro malmoderna
  A Jen Kaj AG -50. Rememorigas min malalta piramido Kun Tre longa trunko Aŭto ĉiuj sesdek kvin tunoj Dikeco kiraso kun ĉiuj anguloj 250 mm sub klini Por konkoj T -34 absolute nepenetrebla .
  Superviro-Natasha V ĝeno siblis :
  - Ĉi tio Kiel ekzerco ! Levu supren monto !
  Futurista Angeliko ĉirkaŭrigardis . Nun Ili estis V lia tradicia bikino KAJ io beleco ĝi alvenis on menso .
  A Svetlana premita on leviloj nudpiede kalkanoj Kaj ni iru tanko Ŝi siblis :
  - Manovro ! Nur manovro !
  AG -50 ekipita potenca 105 mm kanono Kun longeco trunko en 100 EL . Li kapabla batis on granda distancoj Ili pli , y tridek kvar Kun kvalito kiraso ne gravas . Unu batis Kaj fino .
  Svetlana komenciĝas svingi sovetia tanko Jen malamiko ŝosoj . Kuglo eĉ iom zorgoj kiraso Sed Al feliĉe forglitas . A finfine potenco kolosa - uranio kerno
  Superviro-Natasha flustris ilia skarlata lipoj :
  - Sur ikonoj Kun malgajo vizaĝoj - denove imperio naskiĝi !
  Futurista Angeliko pafita uzante nudpiede fingroj kruroj Kuglo kontenta V ankoraŭ starante piramideca tanko KAJ glitis Kun kiraso V rikolto Jam Tre ŝi klinita Kaj cementitaj .
  germana tanko , kompreneble same , nepenetrebla , kun ĉiuj anguloj eĉ Por IS -7. A vere Kie antaŭe lin T -34-85.
  Denove germana pafas ... Svetlana premita nuda kalkano on bremsoj KAJ mi povus eskapi tanko de malvenkoj . Kvankam fatala donaco traglitis entute proksime .
  Superviro-Natasha V kolerego diris :
  - Jes Ni Kaj blokita !
  Futurista Angeliko rikanis . Ŝi malvarmete forŝiris Kun mi mem mamzono elmontrita alta brusto Kun frago cicoj Ŝi nudigis siajn dentojn ilia perlo dentoj KAJ tweetis :
  - Malkuraĝulo Ne ludas V hokeo !
  KAJ premita skarlata cico on ellasilon Tia Jen ŝi kuraĝa Kaj brilanta ŝi - diablo A Eble afabla , rusa anĝelo sin mem .
  Kuglo elflugis de Ne tro multe longa doula Ekbrilis de ... Kaj kontenta rekte V trunko germana aŭtoj AG . Resaltado lia kvazaŭ bato petardoj
  KAJ Ĉiuj kvar knabinoj unuvoĉe ili bojis :
  - Unu , du - mi ricevis ĝin ! Fritz De kornoj Do donis !
  KAJ Kiel skui Ili ilia nudpiede kruroj . Jen Ĉi tio knabinoj ! A Kiam ĉe pafado uzi nuda mamoj estas V cent unufoje pli efika .
  Superviro-Natasha Kun rideti rimarkis :
  - Ĉi tio tanko Nun Por ni sekura . Sed Kiel lia detrui ?
  Zoja Kun rideti sugestis :
  - A V batalo vakero stilo , ni lia Ni forbalau !
  Svetlana akcelis movado lia tanko Sed malamiko , neatendite turnis sin Kaj rapidis forkuris​ Li akcelita mirinda rapide : ĉio aŭ gasturbino motoro . KAJ estis evidente pli rapide ol T -34-85.
  Kvazaŭ elefanto forkuris de Pugoj . Ĉiuj volus Nenio . Sed elefantoj scipovi movi eĉ Tre rapida .
  Superviro-Natasha kolere movita De kiraso nudpiede piedo Kaj muĝis :
  - Jen ! Nu Kiel post ĉio Ni postrestis de faŝistoj !
  Zoja Kun malgajo V voĉo , kantis :
  - Ĉiuj impossible , ebla V nia mondo !
  KAJ skuiĝis lia haroj , koloroj folio oro
  Futurista Angeliko Kun ĝojo kantis , kaj liberigita alia kuglo Tio batis V kirasita severa Kaj rompis .
  - Ili venas Ĉu revoj senprecedenca ... Tekso Ĉu florkronoj malfrua ... Mute estis Gerasim iam ! Nun Li ĵuras ĵurante !
  Svetlana strikte rimarkis :
  - Ĵuri ĵuri estas vulgara !
  Superviro-Natasha volis ion diru sprita . Sed Jen aperis alia faŝisto tanko On ĉi tio unufoje E -75. Same Bone protektata V frunto , sed multe pli malbona Kun flankoj Ĉu vere, tridek kvar lia Ĉiuj egalas Ne trapugno​
  On ĉi tio fojojn , Zoya forĵetis ĝin Kun mi mem mamzono KAJ elmontrita skarlata cico
  Mi prenis ĝin Kaj premita mamoj on ellasilon pafilo Ĝi funkciis ...
  Kuglo denove kontenta rekte V trunko masiva pafiloj KAJ cent kvin milimetro pafilon eliris de konstruaĵo .
  KAJ ĉi tio germana rapidis forkuris​ Bone vojo eligi de konstruaĵo la plej protektata aŭtoj estas bato De trunkoj .
  Superviro-Natasha ĝojis deklaris :
  - Jen vi vidas ! Ni ni venkas !
  A Jen Kaj tria tanko On ĉi tio fojojn " Reĝa" leono ". U lin armilo , bomb-lanĉilo kalibro je 450 milimetroj . Tia Se fikita , do malmultaj entute Ne ĝi ŝajnos .
  Superviro-Natasha on ĉi tio unufoje decidis pafi sin mem . Mi demetis ĝin mamzono Kiu ĉe ŝia post ĉio alta , kaj elasta brusto . Freŝa kiel ĉe knabinoj . KAJ militisto Kiel prenos Kaj premos rubeno cico
  Kuglo elflugis ... Kaj " Reĝa" leono " ricevis rekte V trunko KAJ grandega aŭto Kiel eksplodos . Kio Kaj paro starante De randoj tankoj forflugis on iuj centoj metroj
   Jes Kaj tridek kvar skuiĝis . Aŭto apenaŭ Ne renversita kaj​ montriĝis esti deŝirita de tero
  Futurista Angeliko eĉ batis ĉe surteriĝo frunto , kriante :
  - Ŝati ĉevaloj azenoj !
  KAJ minacis al la Krauts pugno
  Superviro-Natasha estis kontenta , kaj rikanis perla , tre granda dentoj :
  - Jen Ni donita De al la malamiko ! Kiel ĝi devas !
  Zoja kantis , kun kun ĝojo :
  - Amo Kaj morto ! Bone Kaj malbono ! Kio sankta Kio pekema ... A al mi scias Ĉiuj egalas !
  KAJ knabino movita nudpiede kruro De metalo
  Poste malamiko E -100. Aŭto danĝera KUN bombolanĉilo kaj 75 mm kanono Kun Tre longa trunko Ĉi tio sturmo modifo , kaj kapabla plenumi rolo Kaj batalanto tankoj A sepdek kvin milimetrojn pafiloj Por sovetia tanko tute sufiĉe .
   A trunko bombolanĉilo kovrita ĉapo
  Superviro-Natasha krucsignis sin ĉe helpo nudpiede kruroj , kaj tweetis :
  - Nu , ni faros lia bati ?
  Zoya , balanciĝanta dentoj , konsentis :
  - Kompreneble ni faros !
  Futurista Angeliko skarlata cico premita on ellasilon pafilo Ĝi funkciis . Kraĉu ĝin murdema ŝargo . KAJ interrompis relative maldika sed sed longa trunko germana pafiloj
  Svetlana entuziasme tweetis :
  - Bonege ! A Nun donu Fajro al mi !
  KAJ militisto Same elmontrita mia torso U ĉiuj kvaroj mamoj on alteco KAJ Tre eĉ bela , seksa , deloga . Do Kun kiel tio knabinoj Mi volas faru amo . Nu Eble esti pli bone ilia ? Verŝajne nur alia knabinoj !
  KAJ Jen juna virino kaptis min la momento kiam ĉapo komencis malfermi . KAJ uzante mia skarlata cico kiel liberigos kuglo De germana bombolanĉilo .
  A Fritz Ne administris eĉ Kaj okulo palpebrumi ... Kiel prenos Kaj eksplodos ... En Ĉiuj flankoj disĵetitaj fumante metalo .
  Svetlana frotis al mi mem forta manoj Kaj knaris :
  - mi knabino aŭtentika la Drako !
  KAJ Kiel ridas ! KAJ prenos ĝin , jes montros lango !
  Superviro-Natasha prenis Kaj entuziasme kantis :
  - Patrioto ! sovetia patrioto ! Kiom da Krauts mortigita Vi !
  Zoja kolektis kanto , kaj tremante nuda mamoj , daŭrigis :
  - Patrioto ! Ruĝa patrioto ! KAJ on knabinoj Ĉiuj via revoj !
  KAJ Same militisto Kiel prenos Kaj li ekridos ! KAJ lango montros ! KAJ ridetas dentoj - dentegoj !
  KAJ nudpiede kruroj movos levilbrako ...
  La knabinoj ĉi tie estas klare ĉe sia plej bona, kvankam ili havas malmodernan tankon. Kaj ili daŭre partias.
  Sed la 20-an de aprilo 1947 komenciĝis nova atako kontraŭ Moskvo. La japanoj, la turkoj kaj ĉiuj eksterlandaj trupoj partoprenis en ĝi.
  Hitler finfine elĉerpigis paciencon kaj decidis fini Sovetujon. Kaj persone kun Stalino, ligante kun li la gerilmiliton ankoraŭ brulantan sur rusa teritorio.
  Kiel, se Moskvo falos, tiam la milito sendube finiĝos.
  Kaj decida, ĝenerala atako komenciĝis.
  Superpezaj tankoj "Rat"-2, "Monster", E-200, E-500 kaj aliaj ankaŭ atakis.
  Unue, la grandurbo ankaŭ estis pafita sur per balistikaj misiloj.
  Kaj la batalaj, nevundeblaj disko-aviadiloj de la Tria Reich ankaŭ estis uzitaj. Tia estas la armado.
  Alenka kaj ŝia teamo kuraĝe renkontis la germanojn kaj donis al ili batalon.
  Alenka ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj, ekbrulis kaj muĝis:
  - Por la rusoj spirito!
  Anyuta, pafante al siaj kontraŭuloj kaj falĉanta la vicojn da malamikoj, pepis per sia nuda kalkano, donante la pakaĵon al morto:
  - Por la grandeco de komunismo!
  Alla, pafante al la malamikoj de Sovetunio kaj ĵetante bombon per siaj nudaj piedfingroj, ekbalegis:
  - Por Patrino Rus' en komunismo!
  Maria, precize pafante al la malamiko kaj memfide falĉante lin, notis, elmontrante la dentojn:
  - Rusio bezonas novan gvidanton!
  Matryona notis, pafante kaj memfide detruante siajn kontraŭulojn, kaj per siaj nudaj piedfingroj ŝi donis alian mortodonacon:
  - Kompreneble necesas!
  Kaj de ŝia ĵeto, kiu trafis la sketejon, koliziis du germanaj tankoj.
  Marusya, pafante al la nazioj, energie notis:
  - Ĉio estis tie en Sovetunio, sed la malamiko prenis ĝin en nombro!
  Kaj per sia nuda kalkano li lanĉos la murdeman kaj neelĉerblan!
  Alenka kuraĝigis siajn amikojn:
  - Ne rapidu enterigi Rus'! Ni ankoraŭ havas aferojn por fari!
  Kaj per la piedfingroj de sia nuda piedo li ĵetos detruan donacon de neniigo.
  Anyuta, pafante al la nazioj, konsentis kun tio:
  - Ni feroce venkos niajn malamikojn, la rivero de la Patrujo ne sekiĝos!
  Kaj per sia nuda, ronda kalkano la knabino energie prenos ĝin kaj trafos la malamikon.
  Alla, pafante al la faŝistoj kaj ellasante pecon da eksplodaĵo el ĵetilo, tirante la ŝnuron per la nudaj piedfingroj, diris:
  - Estos nur superhomo - kiu anstataŭos Stalinon!
  Maria, pafante kun mirinda precizeco kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj piedfingroj, parolis:
  - Ĉio, kio ne ŝanĝiĝas, estas por pli bone!
  Matryona, terenbatante la Fritz per bone celitaj pafoj. Kaj tiam, damaĝante la tankon per sia nuda piedo, ŝi notis:
  - Ni estas kun nia senŝanĝa kaj heroa volo!
  Marusja ĵetis tutan aron da obusoj per siaj nudaj piedoj. Do la memvetura pafilo de la nazioj turniĝis kaj ekkriis:
  - Mi estos pli forta ol ĉiuj!
  Alla, batinte transportilon de la nazioj per ĵeto de granato per sia nuda kalkano, rimarkis kaj korektis:
  - Ne mi, sed ni! Ĉio estas pli forta!
  Alenka komencis kanti por levi la batalan spiriton, komponante dum ŝi iris. Kaj la ceteraj knabinoj, pafante al la nazioj, prenis ĝin;
  Ni estas knabinoj el la lando de Sovetunio,
  Kiu estas torĉo por la tuta mondo...
  Ni montru al vi ekzemplon de grandeco,
  Jen la heroaj agoj kantataj!
  
  Knabinoj naskiĝis sub la ruĝa flago,
  Kaj nudpiede ili rapidas tra la frosto...
  Filinoj kaj filoj batalas por Rus',
  Foje la novedzino donas al la ulo rozon!
  
  Estos ruĝa flago super la universo,
  Brilu tiel hele, kiel torĉo-flamo...
  Post ĉio, ni havas heroan svingon,
  Kaj nia standardo brilas kiel ruĝa!
  
  Ne kredu, la malbenita faŝisto ne pasos,
  Kaj la rusa spirito neniam malaperos...
  Venkoj malfermos senfinan konton,
  Ni diru saluton kaj saluton al iu ajn!
  
  Rusio estas mirinda lando,
  Vi donis komunismon al la popoloj...
  Donita eterne de Dio malavare,
  Por la Patrujo, por feliĉo kaj libereco!
  
  La malamiko ne povos venki la Patrujon,
  Kaj kiom ajn kruela kaj ruza li estis...
  Nia nevenkebla rusa urso,
  La rusa soldato estas tiel glora pro sia venko!
  
  Bela sovetia lando,
  La knabinoj en ĝi estas fieraj ke ili estas belaj...
  Ŝi estis donita al ni per naskiĝo por ĉiam,
  Kaj ni komsomolanoj estu justaj!
  
  Ni batalas ĉe la periferio de Moskvo,
  Estas neĝoŝtormo, neĝblovoj, kaj la knabinoj estas nudpiedaj...
  Ni ne fordonos nian Patrujon al Satano,
  eĉ niaj falĉiloj pafas precize!
  
  Do en kolerego la knabinoj estas fervoraj batali,
  Kaj per la nuda kalkano ili ĵetas eksplod-pakaĵon...
  Li estas faŝisto, sed li aspektas mojosa,
  Fakte, nur malbona Kain!
  
  Ne estas maniero venki la malamikajn knabinojn,
  Ili naskiĝis sub tia stelo...
  Nia nevenkebla monstro estas la urso,
  Kiu faris la Patrujon sian edzinon!
  
  Ni rusaj knabinoj estas bonaj,
  Ni ne timas torturon kaj froston...
  Kaj ni forpuŝos, kredu la atakon de la malbona hordo,
  La malamiko freneziĝos pro la dozo!
  
  Ili povis forpuŝi la malamikon de Moskvo,
  Kvankam li estas plena de enorma potenco...
  Ni knabinoj estas tiom fieraj pri ni mem,
  Kontraŭuloj ĉiuj malaperos en siajn tombojn!
  
  Ne kredu ĝin, malamikoj ne povas venki Rus',
  Ĉar ĉiu kavaliro venas de vindotukoj...
  La ĉasisto ŝajne fariĝis ludo,
  Kaj la kontraŭulo estas ankoraŭ nur infano!
  
  Sed la rusa spirito, la granda kredspirito,
  Vi scias, estas kaŝitaj potencoj en ĝi...
  La malamiko estos disbatita,
  Post ĉio, kavaliroj estas nevenkeblaj en batalo!
  
  Forĵetu viajn dubojn, knabinoj,
  Ni estas la plej kuraĝaj homoj en la mondo...
  Ni ĵetu la hordojn de Satano en la inferon,
  Ni trempu ĉiujn kontraŭulojn en la necesejo!
  
  La sankta milito finiĝos
  Paco kaj mateno venos super la planedo...
  Ŝi estas por ĉiam kun la suno,
  Somero flamu eterne!
  
  Kaj komunismo eterna en gloro,
  Kaj Lenin kaj la granda Stalino estas kun ni...
  En sanga kinejo nur nun estas faŝismo,
  Kaj nia kredado estas pli forta ol ŝtalo!
  
  Mia Rusio regas dum jarcentoj,
  Kaj donis feliĉon al la tuta universo...
  Vi bezonas la forton de ŝtala pugno,
  Kaj aŭdaca, sed en racia maniero!
  
  
  
  SORĈISTINOJ, KIU KREAS MIRACLOJ ARMILOJ
  Gerda, Charlotte, Magda kaj Christina, kiuj iam provis la "Tigron", ankaŭ gvidis la disvolviĝon de promesplena modelo: "Pantero"-2. La knabinoj metis la motoron kaj transdonon en unu blokon - trans, kaj faris la turon mallarĝa kaj pli malgranda. Kaj la rapidumujo estis instalita sur la motoro mem. Kiel rezulto, "Panther"-2 rezultis esti silueto malpli ol du metroj, kaj la nombro da ŝipanoj reduktiĝis al tri homoj. La dikeco de la kiraso ĉe la fronto de la kareno pliiĝis al 120 milimetroj ĉe grandaj deklivoj, kaj la flankoj al 82 milimetroj ĉe deklivoj. Kaj la turoj estas ĝis 150 mm ĉe la fronto kaj 82 mm ĉe la flankoj, ĉe deklivoj. En la sama tempo, la tuta veturilo estis reduktita al 35 tunoj, kio ebligis elteni per 700-ĉevalforta motoro kaj pliigis la rapidecon kaj manovreblon de la tanko. Samtempe, la manovro de la veturilo ankaŭ pliboniĝis, kaj la ĉasio fariĝis pli malpeza kaj multe pli facile ripari kaj prizorgi. Estas ses ruliloj entute, kio estas praktika kaj oportuna. Hitler ŝatis "Panther" 2 kaj eniris produktadon en septembro 1943. La veturilo estas sukcesa, kun bona, kiras-penetra kaj rapidpafa pafilo. Ŝi laboris kaj moviĝis rapide, kun bonega ergonomio.
  Kaj plej grave, estis pli facile produkti kaj postulis malpli da metalo. Kaj samtempe ĝi distingiĝis pro sia kapitala pluvivebleco. Ne estas tiel facile penetri tian veturilon kun grandaj kirasaj deklivoj.
  Sovetiaj trupoj havis gravan problemon. Krome, la germanoj, anstataŭ la programo Fau, investis en la disvolviĝo de la popola batalanto, kaj kreis la XE-162, simplan kaj malmultekostan produkteblan kaj tre malpezan kaj manovreblan.
  Ĉi tiu maŝino montriĝis disvolvita en pli favoraj kondiĉoj kaj relative facile funkciigas. Kaj ne estas tiel facile por ŝi elteni.
  Ĝi trudis brutalajn aerbatalojn al sovetiaj kaj aliancitaj trupoj. La batalanto pezis nur unu kaj duonon de tunoj kiam malplena kaj konsistis preskaŭ tute el ligno. Do la maŝino montriĝis ege efika.
  La situacio estis plimalbonigita de la fakto, ke germanaj knabinoj komencis aktive enskribiĝi en aviadaj unuoj.
  Albina kaj Alvina komencis aktive gajni poentarojn, batalante, kiel regulo, nudpiede kaj nur en bikino. Kaj ĉi tiuj knabinoj ne povus esti pafitaj. Kaj ili mem tiel aktive fortranĉis la malamikon. Kaj kiel belaj estis ĉi tiuj blonduloj: nur veraj arjoj!
  Albina premas la ellasilon per sia gracia piedo kaj faligas kelkajn sovetiajn aviadilojn kaj kriegas:
  - Gloro al la Tria Regno!
  Alvina premas sian skarlatan cicon sur la ellasilon, trafas tri sovetiajn veturilojn kaj muĝas:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Batalantaj knabinoj - vi ne povas diri, ke ili estas malfortaj. Ne, ili estas tre agresemaj kaj kapablas disŝiri ĉiujn.
  Ĝenerale ĉi tiu armeo estas impeta. Kaj vintre la frontlinio stabiliĝis. Mainstein lanĉis kontraŭatakon kaj sukcesis venki la sovetiajn soldatojn preter la Dnepro, kreante paron da grandaj kaldronoj. La germanoj ankaŭ povis repuŝi la ofensivon proksime de Leningrado. Ĉi tie ili fidis je potenca defendlinio. Plie, post la malvenko en Ukrainio, Stalino retiris plurajn sekciojn de ĉi tiu direkto kaj permesis al la germanoj forpuŝi la atakojn. La fronto eltenis, kaj la germanoj povis teni vintre laŭ la tuta perimetro de la atako.
  Gerda propre batalis sur Panther 2, kune kun la knabinoj. Kaj malgraŭ la vintro, la belulinoj batalis nudpiede kaj portante nur bikinon.
  Gerda premis la butonojn de la stirstango per la nudaj piedfingroj, batis la malamikon kaj knaris:
  - Gloro al nia imperio!
  Charlotte ankaŭ premis la levilon per siaj nudaj piedfingroj, malkonstruis la tridek kvaran turon kaj konfirmis kun agresemo:
  - Gloro al herooj!
  Kristina premis la butonon per sia skarlata cico kaj batis la sovetian aŭton, grincante:
  - Kaj gloron al ni!
  Magda pafis eksplodon de kvar maŝinpafiloj, tranĉis la sovetian infanterion per la nudaj piedfingroj kaj diris:
  - Eterna, venka gloro!
  Do la knabinoj sovaĝiĝis kaj iliaj nudaj, rondaj kalkanoj ekbrilis.
  Kaj kiam "Tigro"-2 alproksimiĝas, ĉi tiu tanko, kiu pezas kvindek kvin tunojn, promesas havi protekton de 250 mm sur la frunto kaj 170 mm sur la flankoj.
  Tio kun 88-mm kanono en 71 EL, ĝi estas tre deca maŝino.
  Kaj nun printempe la germanoj jam antaŭeniras en Italio kaj memfide disbatas la aliancanojn.
  Ili prenas Napolon kaj invadas Sicilion.
  Kaj la Aliancitaj trupoj kapitulacas je centoj da miloj. Kaj ili estas plene detruitaj. Germanaj panteroj estas nehalteblaj.
  Kaj la knabinoj igas la anglojn fali sur la genuojn kaj kisas la nudajn, ĉizitajn krurojn, kaj lekas per la lango la rondajn kalkanojn de la belulinoj.
  En junio, la aliancanoj provas avanci surterigante soldatojn en Normandio. Sed ili suferspertas teruran malvenkon tie. Denove, centoj da miloj da kaptitoj, kaj multe da kaptitaj ekipaĵoj.
  Roosevelt havas koratakon kaj iĝas senkapabligita. Usono provas fini tian malfacilan militon. Britio pripensas opciojn por paco kun la Krauts. La situacio estas plimalbonigita de pli potenca bombado de anglaj urboj per jetaviadiloj. Sed britaj batalantoj ne povas atingi tiajn aviadilojn.
  Do Churchill komencas peti pacon. Sed la Fuhrer estas senĉesa. Li krevas de konscio pri sia propra forto.
  Sed la britoj ankoraŭ konsentas pri paco. Kaj ĉi tio maltrankviligas Stalinon, kiu proponas al la Fuhrer paŭzon. Hitler konsentas ĉesi malamikecojn por tri jaroj, kondiĉe ke ne estas partia sabotado, kaj la partioj restas ĉe siaj limoj, kaj Sovetunio vendas petrolon kaj grenon al la germanoj.
  Stalino konsentis pri tio... Kaj la kraŭtoj malligis la manojn.
  La unua bato, kompreneble, estas Ĝibraltaro. Konkerinte ĉi tiun fortikaĵon, vi povas translokigi soldatojn al Afriko sur la plej mallonga distanco. Kiam sturmis la fortikaĵon, la germanoj uzis la plej novajn sturmpafilojn MP-44, la knabinoj ankaŭ plibonigis ilin: ili faris ilin multe pli malpezaj kaj pli fidindaj.
  Kaj Albina kaj Alvina, la knabinoj, kiuj faris la germanajn aviadilojn multe pli praktikaj kaj rapidaj, batalis sur la ĉielo.
  Kaj ili disbatis siajn aliancanojn maldekstre kaj dekstre. Ĝibraltaro estus prenita tuj. Franco estis devigita konsenti pri la ultimato de Hitler. Ne lasu la faŝistojn okupi vian landon.
  La germanoj akcelis en tankoj kaj eksplodis en la lokon de la malamiko.
  Post la falo de Ĝibraltaro, la Krauts eniris Maroko. Kaj ili moviĝis, kaptinte teritoriojn. Precipe la Fritz-tankoj moviĝis trans Alĝerio. "Pantero" 2 rapide glitas laŭ la sablo. Ĝi estis modernigita per pli potenca motoro, kaj ĝi ekis. "Panther"-2 tute kontentigis la militistaron per sia frunta protekto, kaj "Tiger"-2 estis ĝenerale mirinda tanko. La aliancanoj falis kvazaŭ malpliigitaj.
  Germanaj knabinoj batalis en la dezerto, kutime nudpiede kaj portante bikinojn. Ili nur lubrikis la haŭton per speciala protekta kremo por ke ĝi ne bruliĝu.
  Tiam la belulinoj de la kaptitaj angloj metis ilin sur la genuojn kaj devigas ilin leki la kalkanojn de la knabinoj. Kaj ili ŝatas ĝin, precipe la afrikanoj, kiuj faras ĝin kun entuziasmo.
  La kvardek-kvina jaro estis tre sukcesa por la germanoj ili kaptis la plej grandan parton de Afriko kaj la Mezoriento. Kaj en la unua duono de 1946 ili ankaŭ kaptis Hindion, Birmon kaj la reston de Afriko. Kaj estis pli da problemoj kun la liverado de soldatoj, la etendo de komunikadoj kaj la tereno ol kun la rezisto de britaj kaj amerikaj unuoj. Krome, la koloniaj trupoj ne vere volis batali. En teknologio, la germanoj havas superfortan superecon en kvalito. Ekzemple, ME-262 X, kaj la rapido estas ĝis 1200 kilometroj hore, kaj la armilaro estas kvin aviadilaj kanonoj. Kaj Usono kaj Britio ankoraŭ ne havas ĉasaviadilojn pli-malpli taŭgajn por bataluzo, kaj eĉ malpli bombaviadilojn.
  Cetere, la germanoj nun havas diskedojn, kiuj atingas rapidecon de ĉirkaŭ kvar sonrapidoj. Ili estis tute nevundeblaj al manpafiloj, dank'al la lamena fluo kiu fluis ĉirkaŭ la aŭtoj. Sed pro tio ili mem ne povis pafi. Sed eblis faligi bombon de alteco, uzi ĝin por sciigo, kaj plej grave, rami malamikajn veturilojn, pafante ilin per jetoj.
  Flugaj teleroj estas efikaj armiloj kun granda atingo kaj kapablas flugi de Eŭropo al Usono. Kaj ilin kelkfoje regis tre belaj knabinoj, kiuj preferis batali nudpiede kaj en bikino.
  Jen Gertrudo kaj Eva flugantaj. Tiaj du mirindaj karulinoj. Ekzemple, nigra usonano estis kaptita. Ligita al ŝtipo. Kaj tiel ili rajdis sur lia vira perfekteco dum longa tempo, ke la kaptito perdis la konscion, trolaborinte sin.
  Kaj nun Gertrudo, kun la nudaj piedfingroj, prenis la diskon kaj celis ĝin al la celo, faligante usonajn aviadilojn. Ĉi tiu estas batalanta knabino.
  Kaj Eva ankaŭ, uzante siajn nudajn piedfingrojn, celas maŝinon de mortiga forto al la malamiko.
  Kaj kun furiozo ĝi ravas la malamikon, kaj la aŭtoj de Anglio kaj Usono falas.
  La germanoj planis la alteriĝon por la fino de novembro. Antaŭ ĉio, neniu atendas ĉi-momente. Fakte, la vetero ne estas tre riska por pluvivi. Sed en trankvilaj tagoj oni povas naĝi trans Manikon kaj surteriĝi. Krome, estas avantaĝoj en nokta surteriĝo, ĉar ĝi estas multe pli malfacile defendi en la mallumo.
  Antaŭ tiu tempo la germanoj tre detruis la anglajn kaj amerikajn flotojn.
  Do la surteriĝo estis atendita senprobleme. Potenca frapforto laŭsupoze estis specialaj batalionoj de knabinoj kiuj, eĉ en la frosto de malfrua novembro, estis nudpiede en nur bikino.
  La alteriĝo komenciĝis la 26-an de novembro 1946. Dum la datreveno de la Reichstag-elektoj, post kiuj Hitler ricevis la postenon de Reich Kanceliero.
  Estis neniu por malhelpi la surteriĝon. Kaj grandaj amasoj da infanterio kaj eĉ la plej novaj piramidaj tankoj partoprenis en la ofensivo. Kiu ne povas esti penetrita de ajna angulo.
  La knabinoj, kompreneble, batalas ene de ili, kaj agas kuraĝe.
  Kaj iuj militistoj jam nudpiede rompas la randon de glacio sur flakoj frostigitaj nokte. Kaj ili batalas tre kuraĝe. Kaj ili faras miraklojn de kolosa potenco. Kaj kiam ili ĵetas obusojn per siaj nudaj piedfingroj kaj disŝiras la anglojn en pecojn, ĝi fariĝas ekstreme malvarmeta...
  Gerda batalas sur "Tiger"-4-piramida tanko per kanono kaj bombolanĉilo, kaj sufiĉe kuraĝe. Sendas ŝelon post ŝelo, disŝirante malamikojn.
  Agante kiel freneza, premante la stirstangbutonojn per siaj nudaj piedfingroj, la knabino muĝas:
  - Ni nudigas la dentojn aktive, ni ekstermas tre!
  Charlotte uzas skarlatan cicon dum pafado, premante ĝin sur la stirstangobutono kaj trafante la malamikon, ŝi pepis:
  - Nia universala konstruteamo!
  Christina ankaŭ trafis per raketlanĉilo uzanta ŝiajn nudajn piedfingrojn. Ŝi frakasis multajn malamikojn kaj murmuris:
  - Por la grandeco de la Tria Regno!
  Kaj Magda tondris post ŝi. Ĉi-foje uzante fragan cicon. Ŝi ŝiris sian kontraŭulon kaj muĝis:
  - Por arja komunismo!
  Ĉi tiuj knabinoj estas supernivelaj! Kaj kiel la infanterio de knabinoj kuras kaj nudajn piedojn, ĵetante grenadojn dum ili iras. Kaj kiel granda kaj mortiga ĝi estas.
  La knabinoj estas tiel batalantaj kaj belaj.
  Kaj ili disbatas la britajn maldekstren kaj dekstren. Ne estas mirinde, ke kun tia ofensivo kaj surteriĝo de kaj Francio kaj Norvegio, Anglio eltenis nur dek tagojn. Ĉi tio estas bonega!
  La metropolo falis. Kaj la sekva etapo estas la marŝo sur Ameriko. En februaro, la germanoj, malgraŭ la vintro, faris surteriĝon en Islando: Operacio Ikaro, kaj kaptis ĉi tiun gravan teritorion.
  Kaj denove, nudpiedaj knabinoj de malsamaj SS-batalionoj partoprenis en la bataloj.
  Kaj ili atingis sukceson, fulmante siajn nudajn kalkanojn en la neĝo.
  Stalino proponis al Hitler en marto 1947 komunan militon kontraŭ Usono. La Fuhrer konsentis pri tio, sed kondiĉe ke Sovetunio ricevos reen nur Alaskon, iel laŭleĝan teritorion. Kaj li ne ŝajnigos esti pli.
  Stalino konsentis pri tio... Kaj komenciĝis la invado de sovetiaj trupoj tra Alasko. Tiel rapida kaj kruela.
  Novaj sovetiaj tankoj moviĝis.
  La skipo de Elizabeto batalis sur la plej unua, eksperimenta kaj ne plene finita T-54-tanko. Aprilo 1947. Ankoraŭ estas neĝo en Alasko, sed rusaj knabinoj batalas nudpiede kaj en bikinoj. Kaj tiaj belaj knabinoj.
  Elizabeto pafas ĉe la malamiko uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn. La usona Sherman trafas. Kaj elmontrante la dentojn, la militisto diras:
  - Gloro al la ideoj de granda komunismo!
  Ekaterina ankaŭ pafas uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj pepas:
  - Gloro al la venkaj rezultoj de nia armeo!
  Elena ankaŭ pafis, ĉi-foje uzante la skarlatan cicon de sia brusto, tre bone trafante la malamikon kaj grumblis:
  - Gloro al novaj decidaj venkoj!
  Efrasia, trafante siajn kontraŭulojn uzante fragan cicon, kaj pugnobatante la Pershing bojis::
  - Kaj ni venkos!
  La militistoj ŝajne disiĝis kiel vulpoj. Kaj tiel ili draŝas la usonanojn.
  Obuso trafas la frunton de la tanko, sed tuj repuŝiĝas. Elizabeto muĝas kaj saltas:
  - Gloro al la ideoj de komunismo!
  Kaj li ankaŭ sendas ĵetaĵon reen, uzante siajn nudajn piedfingrojn. Ĉi tiu knabino estas en vera misio.
  Ĉi tiuj estas la batalantaj belulinoj.
  Sovetiaj trupoj rezistis en Alasko. Kaj en majo, la plej unua IS-7, enkorpigita en metalo, alvenis.
  Kaj sur ĝi estas la tankoskipo de Alenka.
  Tio estas tia batalema knabino tie. Ekzakte kiam li pafis al la malamiko, li trafis lin ege precize.
  Kaj kia potenca pafilo: 130 mm. Ŝi penetras la malamikon de longa distanco. La usonanoj ankoraŭ havas sian ĉefan tankon, la Sherman, kiu estas nur bona por varbi germanajn kaj sovetiajn tankasojn. Estas iomete pli bona Pershing, kun pli potenca pafilo ol la 90-mm kalibro. Kaj la tre malgranda "Super Pershing", kies kanono estas 90 mm en kalibro kaj havas barellongon de 73 EL, kapablas kaŭzi danĝeran vundon flanke de la sovetia IS-7-veturilo kaj proksime. Piramidformaj germanaj tankoj kaj amerikaj pafiloj estas ĝenerale ne prenitaj de ĉiuj anguloj. La IS-7 estas trafita surŝipe. T-54 - "Super Pershing", povas preni vin proksime al la kapo, kaj flanke malproksime. Sed nuntempe Sovetunio havas la ĉefan tankon T-34-85, kiu ankoraŭ ne estis ĉesigita kaj batalas kontraŭ la usonanoj. Ĝi estas proksimume egala al la Sherman, kaj pli malforta ol la Pershing.
  Do la sovetiaj soldatoj havas malfacilan tempon. Kaj ili rigardas kun envio la ĝis nun nur, plej unua eksperimenta tanko IS-7.
  Ĉi tiu aŭto estas fiera kaj malvarmeta.
  IS-2 kaj IS-3 ankaŭ batalas. La lasta veturilo ne povas esti penetrita fronte krom la Super-Pershing. Nu, la IS-3 ankaŭ povas esti penetrita en la malsupran parton de la kareno.
  La IS-2 estas iom malforta en la alfronta kiraso de la gvattureto.
  La knabinoj Natasha kaj ŝia teamo batalas sur ĉi tiu tanko. Batalantaj belulinoj. Kaj de la IS-2 ili donas frakasajn batojn per mortigaj obusoj.
  Nataŝa premis siajn nudajn piedfingrojn kaj elĵetis la murdinton, pugnobatante la usonanon kaj blasfemis:
  - Gloro al la ideoj de bona komunismo!
  Zoja premis sian skarlatan cicon sur la murdan levilon kaj blekis:
  - Por arja paco kaj ordo!
  Aŭgusteno ankaŭ trafis la detruon per sia nuda kalkano, trafante la malamikon kaj bojis:
  - Por decidaj venkoj!
  Kaj Svetlana fine elĵetas siajn piedetojn helpe de la nudaj piedfingroj, detranĉas la malamikon kaj grincas:
  - Por grandaj potencoj!
  La inaj militistoj de la Ruĝa Armeo avancis tra Alasko. Venis somero kaj estis varme, kaj la knabinoj en tankoj en bikinoj kaj nudpiedaj estis agrablaj. La germanoj, transirinte Gronlandon, alteriĝis en Kanado. Kaj de la sudo ili komencis alproksimiĝi de Argentino. En Brazilo okazis disigo en por-germanajn kaj por-amerikajn frakciojn. La germanoj, kun potenca bato de siaj pli batalpretaj sekcioj, decidis la aferon en sia favoro.
  La nazioj havis pli potencan kaj efikan atakkarabenon, kiu pafis de longa distanco kaj tre rapide. La jankioj suferspertis malvenkon post malvenko.
  Nova teamo de anglaj knabinoj gvidataj de Jane Armstrong alproksimiĝis de la sudo... La militisto batalis en Brazilo somere... Por-usonaj fortoj rezistis malvigle.
  Sed en Venezuelo, la militistoj interbatalis kun usonaj trupoj. Ili batalis sur la malmoderna Panther-2, kiu preskaŭ estis nuligita en favoro de piramidaj modeloj de ekipaĵo.
  Sed la britoj, eĉ kun ĉi tiuj tankoj, estis pli fortaj ol la usonanoj. Ili pafis siajn pafilojn al la Shermans, kiuj jam estis senespere malmodernaj kaj povis nur batali en egalaj kondiĉoj kun la sovetiaj tridek kvar.
  Jane pafis de malproksime uzante siajn nudajn piedfingrojn. Ŝi trafis la malamikon kaj pepis:
  - Jen la grandeco de Britujo - ĝi ne velkos!
  Gringeta frapis siajn ĉizitajn krurojn en la malamikon per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi frakasis la Sherman kaj knaris:
  - Nia regno estos mojosa!
  Kaj montris sian langon!
  Tiam Monica ekpafis, trafis la malamikon ĝuste en la celon per siaj nudaj piedoj kaj kuĝis:
  - Por la savo de la animo!
  Kaj post ili ankaŭ Malanya batis. Ĝi precize trafis la pli danĝeran Pershing, rompante sian karenon.
  Kompreneble, kun la nudaj piedfingroj, ŝi kuis:
  - Gloro al la ideoj de la reĝaj fortoj!
  La knabinoj batalis tre agreseme kaj konstrue.
  Kaj elektitaj germanaj trupoj moviĝis en Kanado. Gerda sur la piramida tanko Tiger-4 disbatis Amerikon kaj ĝiajn regnojn. Kaj ili rompis sub la disbataj batoj de la malamiko.
  Gerda pafis per la nudaj piedfingroj, trafis la malamikon kaj blasfemis:
  - Por arja komunismo!
  Ankaŭ Charlotte trafis, ĉi-foje per skarlata cico, pugnobatis la usonan aŭton kaj gluglutis:
  - Por la grandeco de Germanujo!
  Kristina ankaŭ trafis la malamikon. Ŝi disbatis lian kirason, uzante siajn nudajn piedfingrojn, ĉizelitajn krurojn, kiel ovoŝelojn, kaj gluglegis:
  - Por niaj fenomenaj atingoj!
  Ankaŭ Magda tondris, dispremante la malamikon kiel argilon kaj muĝis:
  - Por tiaj rimedoj, kiujn ne eblas diri en fabelo, eĉ ne priskribi per plumo!
  Oni devas rimarki, ke la knabinoj estas ekstreme batalemaj kaj tre aktivaj. Ili fakte estas tre amuzaj.
  Kaj tiel falis la ĉefaj urboj de Kanado: Kebekio kaj Toronto. Kaj la vivo fariĝis pli bona por la Krauts kaj pli amuza...
  Hitler deklaris, ke Usono estos finita!
  Usono ne sukcesis disvolvi la atombombon. Ŝajne la sorto forturniĝis de Ameriko favore al la Germana Armeo ĉi-kaze. Do kio? Estas aliaj bazoj por venko kaj sukceso. Do estas tro frue por fali en malespero.
  Sed la Krauts kun siaj eksterlandaj regimentoj estas multe pli bonaj ol Usono laŭ trupoj. Kaj ili kapablas fari multon por detrui la malamikon.
  Ekzemple, Gerda kaptis nigran batalanton. Kaj ili knabinoj turmentis lin tiom, devigante lin amori, ke li deĵetis siajn hufojn. Kaj ĉi tio fakte estas tre mojosa.
  En la aŭtuno de '47, la Krauts eniris la teritorion de Usono mem. Sovetiaj trupoj daŭre batalis en Kanado.
  Alenka sur la IS-7 batalis kun tuta brigado de Shermans kaj Pershings. La Shermans ĉi tie estis de la Firefly-klaso, kun longtuba 76-mm kanono, kiu estas danĝera por la IS-7 kiam pafite ĉe la flanko. Do la knabinoj trovis sin en serioza situacio. La IS-7, por ĉiuj ĝiaj avantaĝoj, havas pafilon kun limigita municio kaj ne estas tre rapida pafado.
  Do Alenka pafis per la nudaj piedfingroj, batis la usonanon kaj knaris:
  - Sur mia vojo al milito!
  Anyuta trafis la Sherman unu post alia, uzante sian skarlatan cicon, kaj ekbalbutis:
  - Por la venkoj de USSR!
  Alla ankaŭ fikis per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi pugnobatis usonan aŭton kaj eksaltis:
  - Por la ideoj de komunismo!
  Maria ankaŭ batis, uzante fragan cicon, frakasis sian kontraŭulon en pecojn kaj silentigis:
  - Por la grandaj manuskriptoj de Lenin!
  Kaj Matriona cedis per sia nuda kalkano, diserigis la kirason de la Ŝermano kaj kriis plene:
  - Por miaj lumkavaliroj!
  Ĉi tiuj estas la kvin, ĉi tiuj estas la knabinoj - vi ne povas trovi pli malvarmetajn! Kaj ĉiuj estas tiel junaj kaj freŝaj. Kaj la knabinoj odoras kiel mielo. Ne mirinde, ke la soldatoj tiom ĝojas lekante la sinon de Venuso per siaj langoj. Kaj ili ankoraŭ lekas siajn lipojn.
  Jes, la IS-7 cedis reen por ne esti disŝirita. Tial ĝi estas tanko, ĉiuj tankoj estas tankoj.
  Eble krom la piramidecaj germanaj...
  Sed la plej multaj el la Sherman estis mortigitaj, kaj la resto retiriĝis reen.
  Tiel hakis la sovetiaj knabinoj.
  Kaj sur la ĉielo Anastasia Vedmakova kaj Alenka Sokolovskaja draŝas la Kraŭtojn. Ke ĉi tiuj Pokryshkin-knabinoj ne egalas. Kaj la belulinoj batalas nudpiede kaj en bikinoj. Kaj la skarlataj cicoj de la mamoj estas uzataj dum pafado, kio pliigas la batalefikecon de la pafado.
  Sed Albina kaj Alvina komprenas pli bone. La knabinoj sukcesis ricevi ses gradojn de la Kavalira Kruco. La plej alta sesa klasa Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj estis aljuĝita al ili post kiam ili malflugigis pli ol mil aviadilojn ĉiu.
  Ĉi tiuj estas knabinoj - knabinoj al ĉiuj knabinoj...
  Sed kaj Anastasia Vedmakova kaj Alenka Sokolovskaya ĉiu kunvenis pli ol ducent aviadilojn. Kaj ili jam havis ok stelojn de la heroo de Sovetunio.
  Anastazio premis siajn nudajn piedfingrojn sur la pafbutonon de la aviadilkanono kaj pafis la usonan aŭton, knarinte:
  - Mi estas bonega knabino!
  Alenka Sokolovskaja frapis la malamikon per sia skarlata brusta cico, faligis tri aviadilojn kaj bojis:
  - Kaj mi estas eĉ pli malvarmeta!
  Ĉi tiuj estas knabinoj, tiaj knabinoj!
  Kaj ili detruas Amerikon.
  Nu, kompreneble Alvina kaj Albina faras ĝin eĉ pli amuza kaj mojosa.
  Alvina uzas skarlatajn cicojn dum pafado...
  Kaj la frago de Albina...
  Kaj ambaŭ knabinoj vere amas labori siajn langojn per jado, pulsaj bastonoj. Ili havas tian pasion kaj kredon de agreso!
  Albina premis siajn nudajn piedfingrojn kaj pepis:
  - Kaj ili iras al la maron, la gajaj knabinoj!
  Alvina, pafante, konfirmis:
  - Malvarmeta elemento, mortiga elemento!
  Kaj nun la germanoj, la sovetianoj kaj la japanoj kojnis sin pli profunde en la usonan teritorion.
  La japanoj havas siajn proprajn batalantojn: Ŝinoboknabinoj. Tre kuraĝa kaj batalema.
  Jen blua Ŝinoboknabino, uzante siajn nudajn piedfingrojn por liberigi razklingon, detranĉante la kapojn de usonanoj kaj blasfemandante:
  - Ili ne pasos!
  Kaj li hakas la muelejon per glavoj.
  Kaj la flava ninja knabino tenos veran adoranton per siaj glavoj. Kaj tiam per siaj nudaj piedfingroj li ĵetos pinglojn kun veneno, kaj lanĉos ilin por mortigi la jankiajn trupojn, pugnobatante la kontraŭulojn.
  Kaj hurlas ĉe la supro de liaj pulmoj:
  - Al la tuta japana gloro!
  Kaj la knabino kun rufa hararo, kiel oblikva muelejo, tranĉos la malamikojn.
  Kaj tiam li prenos ilin kaj trafos ilin per siaj nudaj piedfingroj kaj disĵetos la jankiojn en malsamaj direktoj. Ĉi tio batalas kontraŭ beleco.
  Kaj ĝi bruos:
  - Ni estas Ŝinoboj!
  Kaj tiam knabino kun blanka ninja hararo faros helikoptermanovron per glavoj. Li hakos siajn kontraŭulojn kaj disbatos ilin. Kaj el la skarlata cico ĝi batos kiel fulmo, muĝanta;
  - Por la venko de Japanio!
  Nu, neniu povas rezisti tiajn ŝtelistojn! Ĉi tiuj estas knabinoj, knabinoj al ĉiuj knabinoj...
  Kaj ili estas tiel agresemaj.
  Sed la bataloj bruas kun kolosa intenseco. La aksaj fortoj moviĝas de kaj la nordo kaj la sudo, laŭvorte premante Amerikon per gigantaj teniloj.
  Ĉi tio estas ekvido de iam glora lando, kiu konfuzigas la imagon.
  Antaŭ la fino de aŭtuno, la kraŭtoj jam sufiĉe kojnis sin en usonan teritorion.
  Ĉi tie Gerda batalas en la tanko Tiger-4 kaj samtempe memoras sian iaman,
  Ankaŭ tre gloraj heroaĵoj.
  Gerda estis iomete makulita per sango, sed estis kontenta. Sed la humoro estis difektita de la terura fetoro eliĝanta el la tranĉita ventro de la ghoulo kaj la timo ke cento pli, se ne pli, el la samaj estaĵoj venos kurante.
  Charlotte, dume, prenis sian obstinan kontraŭulon je la kapo kaj elfaris mortigan "duoblan Nelson" movon, tordante la kolon de la estaĵo. La fajra militisto ĉi tie trovis sin en la rolo de speco de Patrino Tereza - laŭ kompato al la brutale batita demonio. Esprimite:
  - Mi estas bonkora, bonkora, kaj mia patrino estas bonkora - kiel saĝa strigo!
  Gerda maltrankviliĝis:
  - Ĉu vi ne komprenas?
  Charlotte estis surprizita:
  - Kion mi komprenu?
  - Ĉu dinosaŭroj, aŭ hibridoj de ratoj kaj blatoj ne aŭdos? - Gerda etendis la lipojn.
  Charlotte ridis:
  - Mi ne atendis, ke vi estos tia hundino! Jes, ni mortigos almenaŭ mil el ili!
  - Oni batis vin sur la kapon per klabo!
  - Ne. Nur kredu min, la megagnomo povas aŭdi nin. - Jen la knabino ŝanceliĝis. "Se la Sultano de la Ganoj ne prenis lin, tio estas, ne vokis lin en servon, tiam li ne povus esti tro malproksimen de ni.
  Gerda demandis tre malforta konfido:
  - Kaj aliaj nanoj, elfoj, nenihobitoj?
  Charlotte rapide, kun vira malkompatemo, estingis sian lastan esperon:
  "Aliaj eble aŭdas ĝin, sed kion ili zorgas?" Nur la megagnomo Kiy-Dar scias.
  Gerda komencis viŝi sian sang-makulitan kruron sur grandega, abunda folio. La folio ŝajnis nur mola laŭ aspekto, sed fakte ĝi estis pika. La nudpieda blondulo tiris la moralon:
  - Ne ĉio, kio briletas, estas oro, sed ĉio, kio malbonodoras, ĉiam montriĝas aĉa! Estas tiom da malpuraĵo en la mondo, ke vi ne povas kredi je la pureco de la kreinto, eĉ post kelkaj paŝoj sur la tero!
  En respondo, la Fajro-Diablo denove siblis la aeron en ŝia plasta pipo. Tiam la knabinoj longe aŭskultis la nokton. Sed la megagnomo Kiy-Dar ne aŭdis aŭ eĉ ne povis aŭdi. Kaj evidente ne estis alia gnomo ĉi tie.
  Gerda kantis ĉi tie:
  - Se amiko subite montriĝas nek amiko nek malamiko, sed gnomo... Tio signifas, ke frenezulejo atendas nin!
  Charlotte interrompis sian amikon:
  - Nu, ĉu vi volas, ke legio da demonoj ĉirkaŭu nin? Venu per viaj piedoj, kaj rapide!
  Kaj denove ili daŭrigis sian streĉan kuron, kvankam ambaŭ militistoj jam malsanis pro laco. Kelkfoje Gerda endormiĝis promenante, en dolĉaj mallongaj momentoj ŝajnis, ke li kuŝas, ripozas (ia dormo en sonĝo - estas simple nekredeble!). Sed la vizioj disfalis, kiel argilo falanta sur la teron - facile kaj sen peno, nur la korpo tremis nervoze. Kaj tiam ĉio rekomencis, kvazaŭ nevidebla pendolo svingus. Ĉirkaŭe estis ia duonrealo kaj duonrealo mi devis ŝveligi miajn palpebrojn, por ke ili, pezaj, ne fermiĝu; La nudaj piedoj de la knabinoj estis sovaĝe trapikitaj, sed ĝuste tiu ĉi terura doloro ne permesis al ili tute forgesi sin kaj perdi sian realecon. Kaj la pejzaĝo iom post iom ŝanĝiĝis... Altaj muroj klare aperis tra la mallumo ĉirkaŭe la laca blonda militisto ŝajnis esti en nigra ŝtona koridoro; Mi imagis sonojn - pezan eĥon de lia kurado. Kaj estis io alia terura kaj senmova - antaŭen. Io viva, ankoraŭ nevidebla, atendis la knabinojn, kaj ili kuris tien. Kompreneble, ili ne volis fini en la submondo, sed ili tamen kuris kiel ŝafoj postkuritaj de tigro. Eĉ ne estas klare kial, ili komencis revi pri tiaj rubaĵoj, eble pro la ekstrema fizika fortostreĉo de la lastaj semajnoj de la milito en la dezerto de Afriko kaj la montoj de Azio...
  Gerda flustris:
  - Kaj eĉ la ĉielo povas esti infero, do vi ne devas naĝi dum longa tempo al la infero denove!
  Io tiris la manon de la knabino. La konscio repuŝiĝis al la militisto. Ŝi subite trovis sin staranta senmove. La tero antaŭe dekliviĝis milde malsupren. Kaj estis malforta plaŭdo de akvo. Spiro de freŝeco kaj malsekeco enspiris en la elĉerpita vizaĝo de la knabino.
  Gerda ekkriis:
  - Ve, montriĝas, ke vi povas kuri al la ĉielo!
  - Viry! - Charlotte elspiris kun sento apud ŝi. - La loko, kie la falintaj militistoj de Granda Germanio estas en feliĉo. "Ŝia sonora militista voĉo estis plena de vera ĝojo.
  Gerda ne kunhavis tian optimismon:
  - Pli kiel la antaŭkampo de Viriya.
  Charlotte diris entuziasme:
  - Kie estas antaŭkampo, tie estas kampo!
  Gerda rememoris la legendon, rememoris kiel, survoje al Reich Sarai, ili transiris malgrandan arĝentan riveron. De la alteco de la reĝa ĉevalo, la transiro ŝajnis facila kaj rapida amuza. La blonda militisto eĉ sentis sin kiel sultano, aŭ sultanino, kio tamen estas eĉ pli bona! Sed unu afero estas sidi sur grandega elita ĉevalo, kaj alia afero vojaĝi sur viaj propraj du kruroj de diino. Mi scivolas, kiom profunda kaj perfida estas ĉi tiu rivero?
  Gerda ruze sed figure rimarkis:
  - Kaj la antaŭkampo estas mia!
  - Ĉu vi povas naĝi? - La ruĝhara knabino turnis sin al ŝi.
  Gerda levis la ŝultrojn:
  - Kia stulta demando. Kie vi vidis reprezentanton de elita SS-bataliono, kiu ne scipovis naĝi?
  Charlotte decide skuis siajn flamajn buklojn:
  - Forgesu pri la SS-elito. Jen tute alia mondo aŭ eĉ senlima universo kun miriadoj da mondoj. Ne ĉio estas kiel ĝi estis ĉe ni!
  "Ĉu mi povas?" - demandis al si Gerda, denove rigardante en la malplenon, kiu estis ene de la militisto.
  Charlotte murmuris:
  - Nu, rapide nasku! La tempo finiĝas!
  - Nu, kompreneble, mi devas naĝi! - diris la blonda militisto gaje, vidante dubon sur la milda kaj samtempe timinda vizaĝo de sia amiko.
  Papilio grandeco de albatroso, kun bluaj kaj flavaj makulitaj flugiloj, svingis siajn antenojn kiel signo de konfirmo, ke la nudkrura blondulino diras la veron.
  "Mi supozas ankaŭ, aŭ preskaŭ tiel," Charlotte respondis malfirme. - Kvankam vi konas la proverbon: la meleagro pensis kaj finiĝis en la supo, la korniko ne pensis kaj finiĝis en la sonlo! Ĉiuokaze, estas pli bone, se vi scias kiel, ĉar mi ne povas eligi vin. Kaj estas nur unu vojo por ni - al la alia flanko.
  Gerda forte kunpremis siajn pugnojn:
  - Kompreneble, ni malvarme naĝis!
  Charlotte avertis:
  - Ni eble havas problemojn kun la glavo!
  La ŝikaj militistoj alproksimiĝis al la rando mem de la bordo kaj paŝis en la nigran noktan akvon. Gerda sentis la premon de la akvo - la rivero havis mildan fluon. La nudkrura blondulino genuiĝis kaj trinkis avide, poste ŝutis ĝin sur sian lacan, polvan vizaĝon. La dormemo tuj foriris. La akvo estis malvarmeta kaj milda, mi volis kuŝi en ĝi kaj malstreĉi la dolorajn muskolojn de la virina korpo...
  Gerda diris kun entuziasmo:
  - Kaj la minoj en la antaŭkampo estas nevideblaj!
  - Atendu minuton! - Charlotte flustris.
  Gerda estis surprizita:
  - Kial denove estas kaptiloj ĉi tie?
  La fajromilitisto trankviligis:
  - Ne, sed... mi pensas, ke ni ankoraŭ havas ŝancon!
  La batalisto de fajro denove metis siajn lipojn al sia blanka plasto. Ŝi aŭskultis, zorge ĉirkaŭrigardante.
  Gerda, siavice, malstreĉis, kaj ŝajnis nutriĝi per dia energio el la akvo. Charlotte demandis ŝin:
  - Kaj rigardu, estas malfacile por mi koncentriĝi en ĉi tiu loko.
  La nudkrura blondulo ankaŭ rigardis malantaŭen. Estis kvazaŭ baldaŭ tagiĝos. La mallumo ĉesis esti pene nigra, kiel estis sufiĉe lastatempe malfirmaj breĉoj aperis en sia nepenetreblo - ŝajnis, ke nur iom pli, kaj la kovrilo de la nokto falos; Ĉi tio signifas, ke la ĉasado komenciĝos tre baldaŭ. Estas bone, ke ili atingis la riveron. Gerda, strabante la brovojn, rigardis pli detale: la akvo estis klare videbla ĉe ŝiaj piedoj, frenezigante virojn, kaj malklare en la centro de la fluo. La alia bordo preskaŭ dronis en mallumo.
  La neĝblanka militisto rimarkis:
  "Se nur nun la manoj de viroj karesus niajn elĉerpitajn korpojn kun vejnoj elstaraj de streĉiĝo." Kian plezuron ni ricevus de ĉi tio? Ho suferanta karno de senkulpaj knabinoj. Mia utero de la diino Venuso, do volas amon kaj feliĉon, kion deziras iu virino!
  Charlotte denove spiris. Ĉi-foje al Gerda ŝajnis, ke io, ĉu en la aero aŭ en la tero, tremas responde. Kaj io kun pikiloj kaj samtempe tiel tenera frotis kontraŭ la nuda kalkano de la blonda militisto. Ŝi esprimis:
  - Jen la ĝojo de la boao.
  - Ĉu vi aŭdis? - La juna fajrodiablo ekscitite kaptis ŝian manon. - Paŝoj de megagnomo! Ho, ĉu la neĝblanka ino flaris ĝin? Kiy-Dar respondis. - Charlotte kisis la orelon de sia amiko. - Kredu min, nia venko estas proksima, Li estas ĉi tie ie!
  Gerda notis:
  - Jes, ĝi estas proksime... Kiel la Luno por buĉo!
  Charlotte komencis blovi pli forte en sian fajfilon el magia plasto kreita de la elfoj (tekno-magio, tamen!), tiam premante sian orelon al la tero. Ĉi-foje la respondo skuado de la grundo estis multe pli rimarkebla.
  Gerda komentis filozofie:
  - Estas tia signo, ke ju pli longe vi estas malbonŝanca komence, des pli sukcesa estos la fino!
  "Jes..." La smeraldaj okuloj de la bela knabino gaje mallarĝiĝis, "li venis al la voko!" Kiy-Dar!
  Gerda metis la fingron al siaj lipoj:
  - Atentu. Eble ĉi tio tute ne estas la sama megagnomo, aŭ estaĵo de tute alia ordo!
  Ili frostiĝis, aŭskultante. La tremoj de la tero fariĝis pli unuformaj kaj pezaj. Ie proksime, inter la "insuloj" de arbustoj, grandega tipo estis faranta sian vojon. Li estis kiel giganta feino, obeeme serĉanta sian posedanton, eĉ se la lasta estis ankoraŭ senbarba junulo...
  Charlotte deklaris:
  -Vi verŝajne eĉ ne povas imagi la tutan potencon de megagnomoj. Ĉi tiuj estas tiel potencaj estaĵoj, ke eĉ infera fajro retiriĝas antaŭ ili!
  Gerda tuj kontraŭis:
  - Ne, kial mi imagas... Se gnomo estas forta estaĵo, tiam megagnomo devus esti ordo pli forta. Ja la vortoj mem mega signifas milionoble pli!
  Charlotte volonte konsentis kiel knabino pri rendevuo kun popstelulo:
  - Jes, vi pensas ĝuste, amiko! Ĝuste en miliono, ĉi tio estas tuta nevenkebla armeo!
  Gerda estis surprizita:
  - Kial vi ne vokis lin pli frue kaj lasis niajn amikojn morti?
  Anstataŭ respondi, la juna kaj ruĝhara diablo denove blovis per sia fajfilo, aero eskapis kun eta siblado el la kurba ajuto. Kaj subite Charlotte frostiĝis meze de suspiro, ŝiaj smeraldaj okuloj larĝiĝis. La fajra lupino sidiĝis en la akvon, tuŝante Gerdan je la mano. Mi tiom volis respondi al ŝi, kiam subite...
  La nudaj piedoj de la knabino subite brulis pro tiel akra doloro, ke ili tuj eksaltis kaj... finfine vekiĝis. Madeleine tenis klabon kun elektra drato ligita al ĝi. Elektra malŝarĝa veziketo aperis sur la rozkolora plando, eĉ iomete korneca pro kurado sur varma sablo kaj akraj montaraj rokoj.
  La SS-kapitano grumblis:
  - Jes, leviĝu, rapide pretiĝu, surmetu vian vestan uniformon! Vi ne povas montri antaŭ la feldmarŝalo en nur bikino! Rigardu, bebo, vi estos rekompencita, sed se vi faros ion stultan, mi igos vin turni la radon de Konano dum unu tago kaj samtempe donos al vi elektran ŝokon. - Madeleine faris pli malbonan vizaĝon ĉi tie. - Kvankam ne, ne unu tagon, sed tutan semajnon, sen unu minuto da ripozo. Ni ankoraŭ havas tempon.
  La knabinoj rapide komencis prepariĝi... Kaj sur alia kontinento okazis ankaŭ interesaj eventoj, kaj similaj.
  Jes, kaj nun denove okazas batalo, kaj la militistino Gerda, uzante siajn nudajn piedfingrojn, sendas mortigan ĵetaĵon. La rompita Pershing haltis.
  Ĉi tie rampas io pli granda kaj mallerta. La plej nova usona evoluo, memvetura pafilo kun 155-mm longtuba pafilkalibro kaj 305-mm kirasa dikeco. Ĝi pezas cent dudek tunojn kaj tre malrapide moviĝas. Apenaŭ rampante...
  Gerda detruis la Sherman per bone celita pafo kaj notis:
  - Ĝi trairas niajn animojn!
  Charlotte pafis uzante siajn nudajn piedfingrojn, frakasis la malamikon en ŝiriĝintajn metalpecojn kaj knaris:
  - Por honoro kaj Patrujo!
  Christina notis kun alarmo:
  - Eble ni povas bati ĝin per bombolanĉilo?
  Magda memfide deklaris:
  - Lasu ĉi tiun aferon al mi!
  Kaj la knabino direktis la pafilon al la malamiko per siaj tenacaj piedfingroj kaj batis lin.
  Kaj la usona monstro haltis kaj eksplodis.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj de la Tria Reich - bone farita!
  Vintro venis, kaj la IS-7 moviĝas tra la neĝo. La batalado okazas en Ameriko. Belulinoj el Sovetunio feroce batalas.
  Alenka pafis al la Pershing per siaj nudaj piedfingroj kaj frakasis la kontraŭulon.
  Kaj ŝi kukis:
  - Gloro al rusa komunismo!
  Anyuta ankaŭ trafis per kuglo. Ŝi uzis la teknikon uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj kuis:
  - Mi diros supervira knabino!
  Alla ankaŭ pafis kaj trafis alian Patton-tankon. Kaj tiel mojosa.
  Kia legomo estas ĉi tiu plej nova Patton-tanko? Ĉi tio estas la Superperschnig, nur kun pli potenca motoro de 810 ĉevalfortoj kaj pli grandaj deklivoj de la kiraso.
  Kia impona veturilo tio povus esti problemo por la T-34-85. Sed la IS-7 trafos ŝin de malproksime. Kaj la sovetia tanko, ricevinte ŝelon en sia fronta kiraso, sendas ĝin en rikolton. Ĉi tio estas batalmaŝino. Kaj en respondo, li disfaligas la usonanon unuflanke.
  Poste, Maria pafas kaj trafas la malamikon precize. Trafrapas lin kaj krias:
  - Nia armeo estas forta, ĝi protektas la mondon!
  Kaj li ankaŭ uzas siajn nudajn piedfingrojn.
  Kaj tiam Marusya piedbatos azenon. Kaj li disbatos la kirason de la malamiko en splitojn. Uzante, en ĉi tiu kazo, nudan kalkanon.
  Kaj ĝi bruos:
  - Por la novaj reformoj de Stalin!
  Ŝi estas tia batalema belulino, kaj ŝi volas plaĉi al ĉiuj.
  Tiel funkcias la teamo sur la IS-7, ĝi malsanigas la diablon.
  Sed tiam la knabinoj venas antaŭen.
  Elizaveta batalas sur T-54. Kaj li agas senespere. Tia agresema ŝteliro.
  Kaj la knabinoj havas tre belan aŭton. Kaj ili pafas ege precize el ĝi.
  Ekzemple, ili prenis kaj trafis la SuperPershing kaj kriis:
  - Nia sankta komunismo!
  Elizabeto celis la pafilon per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi trafis la celon kaj kriis:
  "Mia venko estos bonega!"
  Kaj ŝi palpebrumis al siaj kunuloj.
  Jekaterina premis per sia skarlata cico kaj ekkriis:
  - Por niaj grandaj venkoj!
  Kaj kiel li ridos je la supro de siaj pulmoj.
  Kaj Elena, uzante siajn nudajn piedfingrojn, trafos la malamikon. Ŝi rompis la potencan kirason, disfendis la metalon kaj knaris:
  - Nia potenca nacio!
  Kaj li muĝos je la supro de siaj pulmoj...
  - Hura!
  Kaj Efrasia ankaŭ batas sian kontraŭulon, ĉi-foje per fraga cico. Li disfalos la malamikon kaj blasmos:
  - Por la grandeco de komunismo sur ĉiuj planedoj de la galaksio!
  Ĉi tiuj estas la plej belaj knabinoj en la mondo. Kaj nenio povas haltigi aŭ bridi ilin.
  Ekaterina krias kaj skuas la bruston:
  - Mi estas bonega knabino!
  Kaj ŝiaj cicoj brilas kiel rubenoj... Ŝi iam enŝovis ilin en la vizaĝon de nigrulo kaj devigis lin leki ilin. Tiam ŝi lekis lian viran perfektecon per sia lango. Kio estas tia agrabla gusto?
  Kiel agrable estas por knabino - mi ne povas priskribi la plej grandan plezuron en la mondo.
  Jen kiel la knabinoj detruas la malamikon. Kaj ili sentas plezuron pro siaj gloraj venkoj kaj kolosaj atingoj.
  Kaj Anastasia Vedmakova kaj Alenka Sokolovskaya estas ĝenerale mirindaj knabinoj. Ili simple bolas per ondoj de pasio kaj cunamo de volupto.
  Anastazio pafas de skarlata cico al la malamiko, trafas la jankian aviadilon kaj krias ĉe la pinto de siaj pulmoj:
  - Mi estas bela superhomo!
  Alenka Sokolovskaya, daŭre disbatanta la malamikon, uzas fragajn cicojn kaj muĝas:
  - Kaj mi estas la plej alta knabino en la mondo!
  Tiaj estas la batalantaj militistoj, kaj mi devas diri, ke ili ŝtelis iom pli! Neniu povas rezisti ilin.
  Eĉ Ameriko... kaj ĉiu jam gajnis dek orajn stelojn kiel heroo de Sovetunio...
  Por tia fenomena atingo ili ricevis specialan premion: la Diamanta Stelo de la Heroo de Sovetunio. Kiu en si mem estas tre honorinda kaj malvarmeta.
  Amuziĝu belulinoj!
  La plej bona estas, kompreneble, ankoraŭ venonta!
  Oleg Rybachenko faris alian operacion en Saud-Arabio.
  La armeo de la caro de Nikolao la 2-a vastigis rusan teritorion. La knabino Margarita Korshunova nun batalis kune kun Oleg. Ankaŭ mutaciulo - militisto kiu ricevis senmortecon.
  Nu, la eternaj infanoj alportis ĉiujn ĉi tiujn bandojn de Mujahideen en submetiĝon. Kaj ili venkis ilin - devigante ilin ĵuri al la rusa caro.
  Samtempe, Oleg Rybachenko ne kontraŭas komponi belan kaj iomete malsaman daŭrigon de la aventuroj de la knabinoj;
  Post la nova jaro, la germanoj kaj la koalicio faris signifan progreson tra Usono. La amerikanoj, traktantaj pli teknologie progresintan malamikon, estis perdantaj.
  Ĝis la fino de marto la Germana Armeo alproksimiĝis al Vaŝingtono kaj komencis sturmi la usonan ĉefurbon.
  La bataloj estis malegalecaj kaj estis evidente, ke la knabinoj ĉi tie venkas... Precipe la piramideca tanko, Gerda estas bona, same kiel ŝiaj verkoj.
  Dum la senŝeligado de la Blanka Domo, kiam ŝia tanko ricevis rektan fajron, Gerda ekdormis kaj sonĝis pri tio...
  Ŝi vidis la partizanon Lara Miheiko kaptitan de la nazioj. Knabino de ĉirkaŭ dek kvar jaroj repafis kontraŭ la nazioj. Du el ŝiaj partneroj estis mortigitaj. Kaj ŝi mem kaŝis sin en la kabano.
  La avino volis geedziĝi kun ŝi kiel ŝia nepino, sed la nazioj ne kredis ŝin. Kaj ili prenis min... Ili estis komencontaj serĉi min.
  Kaj tiam Lara kaptis obuson, la nazioj estis trafitaj. La knabino mense adiaŭis per ĉi tiu lumo kaj ĵetis ĝin... Sed la granato ne eksplodis.
  Ne eblis eskapi heroe.
  Ili terenbatis Lara, trafis ŝin dufoje, kaj donis al ŝi nigran okulon. Sed ili ne tro forte batis lin, ŝajne ili timis vundi lin!
  Kiam ŝi estis alportita al la kabano por pridemandado, Lara kondutis senprudente.
  Kuraĝe rigardante en la okulojn de la SS-kolonelo, ŝi diris:
  - La Fritz baldaŭ detruos vin! Aŭskultu la muĝon de pafiloj, detruo venas de la Ruĝa Armeo!
  La kolonelo respondis:
  - Aŭdaca knabino, vi renkontos la vipon!
  Lara kuraĝe kriis:
  - Doloro ne timigas min!
  La kolonelo ordonis:
  - Elkonduku ĉi tiun bubaĉon kun afiŝo sur la straton: partiano kaj montru ĝin al la tuta vilaĝo!
  La policisto volonte sugestis:
  - Ekstere neĝas kaj frostas... Ĉu ni ne elkonduku la knabinon nudpiede, por ke ŝi povu malvarmigi sian ardoron!
  La SS-Kolonelo kapjesis konsente:
  - Prave! Li iru nudpiede en la malvarmo, eble li rekonsciiĝos!
  La ŝafa felo kaj svetero de Lara estis deŝiritaj. Ili lasis min en nur unu kotona robo. Ili demetis siajn malglatajn ŝuojn kaj nigrajn ŝtrumpojn. La knabino restis nudpieda en unu malpeza robo.
  Ili pendigis plakon ĉirkaŭ ŝia kolo kun la surskribo: "Mi estas partizano." Kaj kun la manoj ligitaj malantaŭ ili, ili elkondukis min sur la verandon. La nudaj piedoj de la knabino sentis la malvarmon kaj neĝon.
  Lara ridetis. Ŝi estis vere embarasita pro la kontuzo sur ŝia vizaĝo kaj kiel ŝi aspektis. Kaj vi povas marŝi nudpiede en la neĝo. Ŝiaj plandumoj fariĝis tre malglataj dum la somero pro nudpieda piedirado multfoje. Ŝi ĵus surmetis siajn ŝuojn, kaj ĉi tiu ne estis la unua fojo, kiam ŝi devis elteni malvarmon kaj malsaton.
  Lara iris sola kaj daŭre ridetis. La vento blovis, blovis ŝiajn kuproruĝajn harojn, kaj la neĝo knaris sub ŝiaj nudaj piedoj.
  La knabino iradis kun tia aero, kiel princino sur la trono. Kaj ŝi lasis graciajn, malgrandajn spurojn malantaŭ si, preskaŭ kiel infanajn piedojn.
  Homoj rigardis ŝin kun simpatio.
  Unu el la virinoj en pelta mantelo komencis balbuti:
  - Teruro! La knabino estas kondukata nudpiede!
  La vetero estis suna, kaj la krudaj, kalaj plandoj de Lara apenaŭ suferis pro la malvarmo. Ŝi marŝis al si kaj montris siajn dentojn.
  Tiam ŝi estis bruligita de la bato de la vipo. La knabino kriis kaj mordis sian lipon...
  Ŝi estis trafita kelkajn pliajn fojojn per forto. Lara apenaŭ povis stari sur la piedoj, kaj kun peno de volo ŝi retenis krion.
  La obstina knabino estis kondukita al speciala kabano, kie estis aparatoj por torturo.
  Do ili tiris ŝin supren sur la rako kaj komencis bruligi ŝiajn kalkanojn per varma fero...
  Kaj du ekzekutistoj vipis Lara per vipoj. Komence, la knabino retenis siajn kriojn per titana peno, sed kiam larĝaj strioj da fero, ruĝaj pro la varmego, estis aplikitaj al la nudaj plandoj de la infano, ŝi kriegis kaj perdis konscion. Ŝi rekonsciiĝis...
  Teruro...
  Gerda vekiĝis... Damne, vi devas revi pri io tia, kiam antaŭ la venko, ilia tanko pafas ĉe la Blanka Domo.
  Kaj tiam okazas tiaj malbonaj aferoj...
  Gerda pafis al la SuperPersching kiam ĝi forlasis la domon, trafrapis ĝin kaj kukis:
  - Paco, laboro kaj amo!
  Tiam ŝi montris sian langon.
  Charlotte ankaŭ piedbatis sian kontraŭulon, uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj ekbalegis:
  - Mi estas superklasa knabino!
  Kristina ankaŭ batis, siblante kiel serpento kaj premante sian skarlatan cicon sur la stirstangobutonon, pugnobatante la malamikon:
  - Ni estas superhomoj!
  Kaj Magda vangofrapos la malamikon, disbatos la tankon, devigos la batalkompleton eksplodi, kaj eldonos:
  - Donu al mi aerakrobadon!
  Poste li palpebrumas al siaj partneroj. Ĉi tiu knabino estas artileriisto de la plej alta klaso.
  La militistoj detruas la jankiojn kaj gajnas poentarojn... Albina kaj Alvina ĉiu jam amasigis du mil faligitajn aŭtojn. Pro tio ili ricevis novan premion: la Diamanta Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Jen kiel la knabinoj distingiĝis fariĝante superklasaj asoj. Kaj neniu povis halti aŭ venki ilin.
  Anastasia Vedmakova kaj Akulina Sokolovskaya kaj Orlova ricevis ĉiun novan premion: la Ordeno de Gloro de la plej alta grado kun diamantoj, pri kiu ili tre ĝojis. Ĉi tiuj estas tiel bonegaj knabinoj.
  Kaj la milito finiĝas... La usonanoj kapitulacas la 20-an de aprilo 1948. Kaj ankoraŭ alia historio de la Dua Mondmilito renversiĝis.
  Ĉi-foje ŝajnas esti periodo de longedaŭra paco. Sovetunio rericevis Alaskon kaj ĉiuj estis feliĉaj. Kaj la landoj de la amerika kontinento estis dividitaj de Japanio kaj la Tria Reich. Tiel finiĝis la provizora redivido de la mondo.
  La germanoj estas lacaj de la milito.
  Hitler permesis poligamion en la Tria Regno - ĝis kvar edzinoj ĉiu, kaj enkondukis drakonajn impostojn sur paroj kiuj havas neniujn infanojn aŭ malpli ol tri. Tio estis forta movo instigi populaciopolitikon.
  Krome, Hitler mem havis multajn infanojn akiritajn per artefarita fekundigo. Kaj inter ili estis necese elekti la heredonton de la trono.
  Ne estis malgajo, la Tria Regno digestis tion, kion ĝi konkeris kune kun Japanio.
  Sed la 5-an de marto 1953 Stalino mortis. Kaj Beria ekregis. Kial Beria? En la reala historio, li havis bonajn ŝancojn por la trono, sed akcidento malhelpis lin: tumulto en GDR, dum kies subpremado maturiĝis kontraŭ-konspiro kontraŭ Beria. Kaj ĉi tie, kompreneble, ne ekzistas GDR.
  Krome, Hitler volis ke la bone antaŭdirita kaj konata de la germanoj, Beria, kiu estis germanofilo, regu post Stalino. Kaj Stalino, kiam lia sano malboniĝis, faris testamenton favore al Beria.
  Do ĉio estis decidita favore al la estro de la sekreto kaj ne nur al la sekreta polico.
  Nu, Beria sugestis, ke Hitler traktu Japanion antaŭ ol ĝi akiris nukleajn armilojn.
  Vi neniam scias pri kio samurajo povas pensi.
  Beria kaj Hitler konsentis pri komuna milito kun Japanio kaj la dividado de ĝia teritorio.
  La 20-an de aprilo 1954 komenciĝis komuna milito kontraŭ la grandega kolonia samuraja imperio.
  Nu, nova paĝo turniĝas en la historio. Sovetiaj trupoj antaŭeniras al Japanio.
  Kaj ankaŭ la germanaj... Ĉi tie denove Gerda kaj Charlotte batalas en piramideca tanko. Ilia aŭto estas duloka pezo de kvindek tunoj kaj havas kompaktan gasturbinmotoron de 2,500 ĉevalfortoj. Vi povas imagi kiom rapide estas germana aŭto. Kaj la kiraso estas speciala, miksita kun plasto. Kaj tre daŭra, nepenetrebla el ĉiuj anguloj. La pafilo havas malgrandan kalibron de 75 mm, sed kun tre alta komenca rapideco de ĵetaĵoj en altprema pafilo. Ĝi pliigis kirasan penetradon. Kaj la stoko de obusoj kaj la rapideco de fajro estas altaj. Kondukto estas alta.
  La tanko mem estas nur bonega... Do Gerda scias, kun kio batali.
  Sovetiaj aŭtoj estas pli malfortaj. La ĉefa tanko daŭre estas la T-54, bona aŭto, relative malmultekosta, sed multe malsupera al la germana en ĉio. La IS-7 neniam iĝis ĝeneraligita. Ĝi estis rimarkita de la IS-10, kiu ricevis 122-mm-kanonon, sed pli longan barelon kaj bonan fruntan kirason, kun pli malfortaj flankoj. Sed ĉio ĉi konvenas al la pezo de kvindek tri tunoj, kio ne estas malbona.
  Gerda pafas al la japanoj de sia tanko Panther-6, uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj premante la stirstangbutonojn, dum muĝado:
  - Gloro al la ideoj de la arja frateco!
  Charlotte premas la stirstangbutonojn, skarlatan cicon, linion de sep maŝinpafiloj, kaj kriegas:
  - Nia feliĉo estas en la komunismo de la arja revo!
  Kaj la knabino denove ridas...
  Christina kaj Magda batalas sur alia piramida Panther-6.
  Christina premas la stirstangbutonojn per siaj nudaj piedfingroj, trafas la malamikon el Japanio kaj muĝas:
  - Gloro al mia koramiko!
  Magda ankaŭ malfermas fajron, kaj ridante surde, diras, premante sian rubenan cicon sur la stirstanga butono:
  - Gloron al niaj junuloj!
  Kaj kiel ili ridos je la supro de siaj pulmoj. Ni alfrontu ĝin, ĉi tiuj estas la knabinoj, kiuj estas mirindaj en la ekscito de milito.
  Jes, ŝajnas, ke la finjuĝo alvenis por Japanio. Sed ĉio iras laŭplane ĝis nun.
  Elizaveta kaj ŝia skipo batalas en iomete modernigita T-54-tanko. Sed la diferenco estas malgranda. La pafrapideco de la pafilo fariĝis iom pli rapida, kaj la kuglo estas pli kirasa. Jen la diferenco.
  Kaj la motoro estas la sama dizelmotoro kun 520 ĉevalfortoj... La japanoj uzas tankojn de sia propra dezajno kaj licencitajn germanajn. La aŭtoj ankaŭ estas ĝenerale bonaj. Precipe la veturilo Hirohito-3, pezanta kvindek ok tunojn, kun 105-mm pafilo kun barellongo de 70 EL, supera al la T-54 en armilaro, kaj ne malsupera en kiraso kaj veturado, krom la potencorezervo. .
  Ĉi tiu japana tanko estas problemo por Sovetunio. Sed estas ankaŭ pli malpezaj aŭtoj de la Lando de la Leviĝanta Suno.
  Ili estas pli facile trakti.
  Elizabeto pafas uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj trafas la samurajtankojn. Ŝi faras tion tre lerte kaj kriegas:
  - Gloro al nia libera Patrujo!
  Catherine denove pafas, uzante la skarlatan cicon, kaj frakasante la japanan aŭton, kriegas:
  - Di-donita Rus'!
  Elena ankaŭ draŝas la malamikon, detruas malamiktankon, uzante sian nudan kalkanon kaj muĝas:
  - Por la grandeco de la ideoj de komunismo!
  Efrasia ankaŭ pafas kaj faras ĝin helpe de la fraga cico de sia elasta brusto, kaj krias:
  - Gloro al la venkoj de la supera komunismo!
  Tiel ili movas sian tankon lerte kaj evitas malvenkon. La Hirohito-3-tanko povas esti klasifikita kiel peza, sed ĝi estas sufiĉe masiva. Estas sufiĉe malfacile trarompi tian maŝinon.
  Kaj tiel li iras post la knabinoj. La pafilo estas pli granda en kalibro kaj havas pli altan komencan kuglorapidecon. La kiraso de la frunto de la japana gvattureto estas eĉ pli dika ol la sovetia 240 mm, kaj la frunto de la kareno ankaŭ estas pli dika - 150 mm sur la supro kaj 120 mm sur la malsupro. Kaj la rapideco de la japanoj estas eĉ pli alta, la gasturbina motoro produktas 1500 ĉevalfortojn. Jes, ĉi tiu tanko estas la plej bona de Japanio. Vi ne povas ŝerci kun li.
  Sed Elizaveta, uzanta sian skarlatan cicon, sendas la ŝelon rekte fin-al-finan, kaj la japana tanko eksplodas, ne trafis la sovetian veturilon.
  Catherine pepis kaj kisis la nudan kalkanon de sia amiko:
  - Vi estas inteligenta Lisa!
  Elizabeto ne konsentis:
  - Mi estas nur geniulo!
  Kaj kiel li ridos je la supro de siaj pulmoj. Ĉi tiu estas la knabino.
  Kaj ili multe hurlas... Ekaterina, ekzemple, memoras, kiel ŝi fuĝis tiam en la kvardek-unua jaro. La ŝuoj ŝiris post kelkaj tagoj, kaj mi devis piedpiedi nudpiede. Kaj por urboknabino, kiu ne kutimas al ĝi, doloras, ĉiu tubero, ĉiu branĉeto, ĉiu bulo estas sentata. Kaj ŝiaj kruroj estis terenbatitaj ĝis ili sangis, kiam ĉiu paŝo eksplodis pro doloro.
  La knabino neniam pensis, ke promeni nudpiede povus esti tiel dolora. Ne vane Hugo simpatiis kun la nudpieda knabino Ŝranko. Se eĉ somere tiaj knabinecaj kruroj estas tiaj, do vintre?
  Jekaterina tamen rapide alkutimiĝis, ŝia juna korpo rapide adaptiĝas, la vundita plando estas superkreskita de kaloj kaj malglata. Kaj fariĝis agrable promeni nudpiede. Catherine eĉ ne surmetis siajn ŝuojn ĝis la frosto trafis. Tamen, tiam kvar el ili estis formitaj kaj Euphrasinya instruis al ili la arton de sorĉistinoj. Kaj sorĉistinoj ofte kuras nudpiede en la neĝo por plilongigi sian junecon. Kaj resume, la knabinoj regis sekretan scion, kaj aspektis proksimume dudek jarojn, kaj nudpiede kaj en bikinoj ne frostiĝis en la malvarmo. Ĉi tiuj estas la belaĵoj. Kaj estas neniu pli malvarmeta ol ili, krom, kompreneble, Alenka. Ŝi batalis sur la IS-10, modifita per plilongigita barelo. La tanko aperis en la serio sufiĉe lastatempe. Kaj ankoraŭ malofta. La IS-7 neniam eniris grandan produktadon. Ŝajne pro la alta kosto kaj malfacilaĵoj en produktado.
  Do la skipo de Alenka detruas ĉi tiujn japanajn kantojn kaj zumas al si mem.
  La bluaj noktoj flirtas per fajroj,
  Ni estas pioniroj, infanoj de laboristoj...
  La epoko de helaj jaroj alproksimiĝas,
  La krio de la pioniroj estas ĉiam preta!
  Kiam knabinoj ekentreprenas, vi ne povas rezisti ilin. Fakte, oni povas diri, ke ĉi tio estas perfekta kreaĵo de milito.
  La batalado daŭras kaj Japanio perdas.
  Sovetiaj soldatoj prenis sudan Saĥalenon en majo. Kaj ili agis kun ekstrema singardemo.
  Sed la batalionoj de sovetiaj knabinoj montras rimarkindan klason de batalado.
  De iliaj specoj de armiloj, kompreneble, la AK komencis esti uzata. Pli malbona ol la germana, sed simpla kaj fidinda. Kaj ĝi falĉas kontraŭulojn, kvankam la celado je distanco estas pli malalta ol tiu de germana atakkarabeno.
  Sovetiaj knabinoj devigas japanajn kaptitojn kisi siajn nudajn, polvajn piedojn kaj leki siajn nudajn kalkanojn. Ĉi tio estas ilia taktiko.
  Batalante militistojn de la plej alta klaso.
  En la somero de '54, la germanoj baze malbaris Amerikon de japanaj soldatoj.
  Precipe bele batalis la bataliono de nudpiedaj knabinoj gvidataj de Margareta. La knabino disĵetis la samurajon, kaj la kaptitaj junuloj estis devigitaj kisi siajn kalkanojn kaj leki la sinon de Venuso.
  Gerda kaj ŝia teamo ĉe "Panteroj" 6 faris bonan laboron, kaj sendis multajn japanojn al la infero, kaj kelkajn al la ĉielo.
  Kvar Ŝinoboknabinoj kontraŭbatalis la sovetiajn soldatojn kiam ili avancis en Manĉurion.
  Ŝinoboknabino kun blua hararo tranĉita per glavoj kaj prizorgis muelejon, faligante sovetiajn soldatojn. Tiam ŝi ĵetis pizon kun eksplodaĵoj per la piedfingroj, renversante la sovetian T-54-tankon kaj bojis:
  - La plej bonega lando estas Japanio!
  Ŝinoboknabino kun flava hararo ankaŭ trafos la malamikon per klingoj kaj donos bumerangon per sia nuda kalkano, kriante:
  - Por niaj samurajaj venkoj!
  Ŝinobo-knabino kun rufa hararo faros senprobleme agreseman turniĝon de glavoj, faligante sovetiajn soldatojn. Tiam ŝiaj nudaj piedfingroj lanĉos bombon. La tanko de Sovetunio estos disŝirita kaj la militisto krios:
  - En la nomo de la ideoj de komunismo!
  Ŝinoboknabino kun blankaj haroj prenis kaj tranĉis la kontraŭulojn, kvazaŭ balaante ventumilon trans la kampon, denove detranĉante rusan soldaton, kaj per siaj nudaj fingroj ŝi lanĉus murdan armilon, kiu disŝirus eĉ du sovetiajn tankojn en partojn. .
  Kaj ĝi bruos:
  - Por la grandeco de la lando!
  Knabinoj amas mortigi, kaj ili eĉ pli amas seksperforti kaptitojn. Tiom, ke homoj perdus la konscion pro trostreĉo. Kaj tiel ŝatas ninjajn knabinojn. Rajdu sur ligitaj viroj kaj samtempe vipu ilin.
  Sed, malgraŭ la heroeco de la japanoj, ili perdas al pli bona kaj pli altnivela teknologio.
  Cetere, sur la ĉielo estas superklasaj asoj Anastasia Vedmakova kaj Akulina Sokolovskaya, kiuj dispremas japanojn kiel ventomuelejoj.
  Anastazio, uzante siajn nudajn piedfingrojn, fortranĉas ses japanajn aviadilojn samtempe per unu eksplodo kaj knaris:
  - Gloro al la ideoj de komunismo en Rus'!
  Akulina, premante butonon per sia skarlata cico, detranĉis sep japanajn aviadilojn samtempe kaj muĝis:
  - Gloro al la Herooj de Rusio!
  La militistoj venĝas sur Japanio por siaj antaŭaj plendoj. Kaj precipe por la malvenko en la milito dum la tempo de caro Nikolao la 2-a. Ne, ĉi tio neniam estos forgesita, kaj generacioj ne pardonos.
  Anastazio premis sian rubenan cicon kaj pafis alian eksplodon, faligante japanajn aviadilojn kaj muĝante:
  - Gloro al la epoko de komunismo Beria!
  Akulina premis siajn nudajn piedfingrojn, frapis la samurajajn aviadilojn kaj kukis:
  - Por grandaj venkoj!
  Kaj Albina kaj Alvina gajnas rekordajn poentarojn. Por tri mil aviadiloj malflugigitaj, ili ricevis la ordon: Diamanta Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kaj oraj kverkaj folioj, glavoj kaj diamantoj.
  Albina turniĝis uzante sian skarlatan cicon. Ŝi dehakis dekduon da japanaj aviadiloj samtempe kaj kuĝis:
  - Por mia brusto!
  Kaj ŝi imagis sin en la brakoj de nigra militisto.
  Alvina piedbatis per la nudaj piedfingroj, faligis dekduon da japanaj aviadiloj kaj knaris:
  - Por grandaj venkoj!
  Germanaj knabinoj estas tre batalantaj kaj belaj. Ili tre amas ulojn kun nigra haŭto, kaj iliaj langoj ĉiam pretas poluri la ebonan perfektecon de viroj.
  Albina, uzante siajn nudajn piedfingrojn, denove trafis la samurajon kaj malflugigis iliajn aviadilojn.
  Kaj ŝi kukis:
  - Mi estas Superman!
  Alvina premis sian fragan cicon, falĉis amason da japanaj aviadiloj kaj ekkriis:
  - Mi estas spacvulpo!
  La knabino estas tre batalema kaj aktiva en sia hipersekseco.
  Veraj arjoj estas simple bonegaj! Kaj ĝenerale tiaj belaĵoj de la plej alta klaso!
  Germanaj kaj sovetiaj trupoj, venkantaj la malamikon, progresas tra Ĉinio.
  Dum la atako kontraŭ Singapuro, batalantoj de la aerdivizio kaj la unuo de la nudpiedaj knabinoj Barracuda distingiĝis. La knabinoj, ŝprucigante siajn nudajn kalkanojn en la flakojn de verŝanta tropika pluvo, eksplodis en la fortikigitajn poziciojn de la japanoj kaj bajonetis ilin.
  Ĉi tiuj estas la batalantaj belulinoj.
  Japanio skuiĝis pro la disbataj batoj de tia agresema teamo.
  En la aŭtuno de 1954, la plej granda parto de Ĉinio estis kaptita fare de la akspovoj. Kaj la situacio fariĝis signife pli komplika por la Lando de la Leviĝanta Suno.
  Hitler rimarkis:
  - Du birdoj ne povas interkonsenti en unu kaverno!
  Kaj la militistoj Albina kaj Alvina pafis kvar mil aviadilojn. Japanio produktis malmultekostajn sed malkvalitajn aviadilojn en tre grandaj kvantoj, do estis tre oportune kolekti biletojn.
  Albina, uzante siajn nudajn piedfingrojn, fortranĉis alian samurajon kaj knaris:
  - Jen nia mirinda mondo!
  Alvina, helpe de skarlata cico, faligis tutan dekon da japanaj aŭtoj kaj pepis:
  - Gloro al la epoko de komunismo en la tuta universo!
  Albina, ankaŭ uzante la fragan cicon kaj terenbati la samurajon, estis surprizita kaj ekbalbutis:
  -Ĉu vi parolas pri komunismo?
  Alvina, uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj detranĉante dekduon da japanaj aviadiloj, diris:
  - La nova arja ordo estas komunismo!
  La knabinoj ekridis... Por la kvara mil aviadiloj ili ricevis la Diamantan Stelon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco per platenaj kverkfoliaj glavoj kaj diamantoj. Ke eĉ tre alta premio estas rekordo por belulinoj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiujn vi devus rigardi...
  Tamen, Anastasia Vedmakova kaj Akulina Sokolovskaya ne estas malsuperaj kaj superis la kalkulon de kvincent faligitaj aviadiloj.
  Kaj ili ricevis novajn, tre altajn premiojn, kaj kolektis por si tutan kolekton da steloj.
  Anastazio celas sian armilon per siaj nudaj piedoj kaj terenbatas la malamikon, fortranĉante la malamikon kaj grincas:
  - Por komunismo sur la tuta planedo!
  Akulina, detranĉante la malamikon premante la skarlatan cicon, agreseme krias:
  - Eĉ infanoj konas nin!
  En vintro, Japanio perdis preskaŭ ĉiujn siajn koloniojn, kaj la batalado moviĝis al la patrujo mem.
  La jaro 1955 alvenis, kiam la bataloj furiozas kaj estas neniu fino aŭ rando en la vido.
  Japanio cedas, malrapide sed certe. Kaj li iom post iom perdas la militon.
  Sed la samurajo batalas malespere kaj severe.
  Alenka kaj ŝia skipo suriris la IS-11-eksperimentan tankon. Ĉi tiu veturilo estas ekipita per 130 mm pafilo kaj havas solidajn spurojn sur la fundo.
  Alenka pafas per la nudaj piedfingroj, trarompas la malamikon kaj muĝas:
  - Gloro al komunismo kun nudaj kalkanoj de knabinoj!
  Anjuta ankaŭ pafis helpe de sia skarlata cico, premante la ellasilon de naŭ maŝinpafiloj kaj ekbalegis:
  - Ni knabinoj estas tre bonegaj!
  Alla ankaŭ batis uzante siajn nudajn piedfingrojn, diserigante la malamikon kaj muĝis:
  - Venu, for de la ŝraŭbo!
  Maria fikis, uzante sian nudan kalkanon. Ŝi trapikis la malamikon kaj kukis, elmontrante la dentojn:
  - Por novaj atingoj!
  Marusja frakasis helpe de fraga cico, ramante la malamikojn per mortiga teno kaj pepis:
  - Por la granduloj de komunismo!
  Alenka denove pafis kaj muĝis:
  - Por ke la kolektiva kamparana prezidanto kaj cigana diktatoro Saŝka mortu!
  Kaj li frapos sian nudan piedon sur la kirason.
  Tiel interkonsentis la knabinoj, estas simple bonege. Ili estas ĝenerale mirindaj klasaj militistoj.
  Jen ili kantas en ĥoro:
  Ne, la vigla ne forvelkos,
  La aspekto de falko, aglo...
  La voĉo de la homoj estas klara -
  La flustro estos disbatita de la serpento!
  
  Stalino vivas en mia koro
  Por ke ni ne sciu malĝojon...
  La pordo al spaco estis malfermita -
  La steloj ekbrilis super ni!
  
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos,
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la Suno brilos -
  La vojo lumiganta komunismon!
  Elizabeto ankaŭ batalas kun sia T-54-tanko, tia batalanta sorĉistino.
  Kaj la belaj japanaj aŭtoj estas faligitaj de siaj nudaj piedoj.
  Elizabeto premis la stirstangan butonon per sia skarlata cico kaj pepis:
  - Gloro al la ideoj de sovetia komunismo!
  Kaj kiel ĉi tiu beleco ridos! Kaj brilos per perlaj dentoj.
  Jekaterina prenis ĝin kaj ankaŭ montris per la nudaj piedfingroj kaj ekkriis:
  - En la venko de la senmortaj ideoj de komunismo,
  Ni vidas la estontecon de nia lando...
  Elena frapis sian kontraŭulon per sia rubena cico kaj nudigis siajn dentojn, kriante:
  - Kaj al la ruĝa standardo de nia Patrujo,
  Ni ĉiam estos sindone fidelaj!
  Efrasia piedbatis sian nudan kalkanon kaj siblis:
  - Saluton Patrujo, nia libera,
  Amikeco de popoloj, subteno por ĉiam!
  Kaj ĉiuj knabinoj, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kantis ĥore:
  - Leĝa povo, la volo de la popolo,
  Post ĉio, simpla homo staras por unueco!
  Inaj militistoj, oni devas diri, distingiĝas per nekredebla batalagreso.
  Kaj jen Gerda batalas...
  Ŝia "Panther"-6 estas kiel supertanko, disrompanta samurajpoziciojn.
  Gerda pafos per sia skarlata cico, premante la stirstangan butonon kaj muĝas:
  - Por la arja mondo!
  Charlotte ankaŭ vangofrapos, uzante siajn nudajn piedfingrojn, disŝiros amason da japanoj kaj blasfemas:
  - Por grandaj landlimoj!
  Christina kaj Magda ankaŭ batalas. La knabinoj estas ekstreme batalantaj, kaj tre belaj, preskaŭ nudaj en bikinoj.
  Christina pafis per sia rubena cico, frakasis la japanan tankon Hirohito-4 kaj kukis:
  - Gloro al mia lando!
  Magda ankaŭ piedbatis, uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn, frakasis la samurajan obuso kaj blekis:
  - Gloro al grandaj atingoj!
  Ĉi tiuj knabinoj estas la plej alta klaso!
  Tokio falis fine de marto. Kaj la 20-an de aprilo 1955 Japanio kapitulacis kaj tiel finis la grandan militon.
  La knabino Albina kaj Alvina superis kvin mil aviadilojn malflugigitaj. Kaj pro tio ili ricevis specialan premion: la Granda Diamanta Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj kaj diamantaj glavoj.
  La milito ankoraŭ ne finiĝis. Ŝi nur kaŝis sin dum momento. Sed Hitler konkeris preskaŭ la tutan mondon.
  Beria ricevis reen sudan Saĥalenon, la Kuril-kreston, kaj Manĉurion kune kun Port Arthur.
  Sovetunio fariĝis forta lando, kiu lekis siajn vundojn. Por iom da tempo, Nazia Germanio konkeris aliajn landojn, subpremante ilian negravan reziston.
  La milito daŭris por detruo kaj mondregado. Sed alia tutmonda konfrontiĝo estis kreiĝanta.
  Dume, nuboj kolektiĝis super Sovetunio. Kaj en 1959, je sia sepdeka naskiĝtago, Adolf Hitler decidis ataki Sovetusion, kie regis Beria. La Fuhrer havis preskaŭ la tutan mondon sur sia flanko.
  Sed Sovetunio fariĝis forta, industria potenco. Do mi trovis falĉilon sur ŝtono.
  Ambaŭ landoj posedis nukleajn armilojn, sed Gerda kaj Albina povis krei generatoron en kiu radiado kovris la tutan planedon Tero, igante la uzon de ĉi tiu speco de detruo malebla.
  Kaj Hitler decidis kapti la lastan suverenan potencon en la mondo. La limo en la okcidento etendiĝis laŭ la Dnepro, kaj tiam Belorusio kaj la baltaj ŝtatoj sub la germanoj. La nazioj povis reteni Krimeon. Krom se Sovetunio luis bazon por la Nigra Mara Floto en Sebastopolo.
  Aldone al la resto de la teritorio, Rusio inkludis parton de Ĉinio - Manĉurio. Do la loĝantaro de Sovetunio, kie oni faris tre aktivan politikon por instigi la naskokvanton kaj poligamion leĝigita de la komunista, ateisma reĝimo, jam superis la antaŭmilitajn ciferojn de 1941, malgraŭ eĉ teritoriaj perdoj, kaj pliiĝis je tri. procentoj ĉiujare.
  Beria malpermesis kaj aborton kaj kontraŭkoncipadon. Kaj li enkondukis sovaĝajn impostojn sur familioj kun malpli ol kvar infanoj.
  Laŭ plano kaj uzante bastonmetodojn, Sovetunio rapide disvolviĝis, kaj ĝia militforto pliiĝis.
  Hitler, sentante eblan minacon, fininte kolekti la mondon en ununuran Trian Reich, decidis komenci sian lastan militon sur ĉi tiu planedo.
  Kio pri la lasta milito? Estas nenio por konkeri sur la Tero. Antaŭ unu jaro, la germanoj flugis al la luno, kaj malfermiĝis la epoko de kosma ekspansio. Sed ĉu Hitler vivos por vidi la epokon de Stelmilito kaj la konkero de galaksioj? Malgraŭ sana vivstilo, vegetara dieto, regula ekzercado kaj dozita fizika aktiveco, estis klare, ke la Fuhrer maljuniĝis. La kalvaj makuloj sur via kapo plifortiĝas, viaj haroj griziĝas, kaj vi aspektas laca. Kvankam la Fuhrer provas kuraĝiĝi.
  Estu kiel ajn, vi devus plenumi vian lastan mision kaj konkeri Sovetujon. Kaj eĉ se la Fuhrer mortos, li havos ĉirkaŭ mil filojn akiritajn per natura fekundigo. Kaj unu el ili estos rekonita kiel la plej bona, la plej kapabla kaj prenos la tronon de la plej granda diktatoro en la historio de la planedo Tero.
  Ĉiukaze, prokrasto estas tro riska, kaj dum nukleaj armiloj ne efikas, Hitler ĵetis pli ol kvindek milionojn da soldatoj en Sovetujon nur en la unua ŝtupo. Estas ankaŭ grandega nombro da tankoj, aviadiloj kaj flugantaj diskotekoj. Kaj ĉi tio estas kolosa potenco.
  Sovetunio daŭre modernigis armilojn. Aperis la tanko T-64, pli peza kaj kun potenca 125-mm pafilo, kapabla penetri piramidformajn germanajn veturilojn per plumaj konkoj. Vere, la T-64 ĵus komencis eniri produktadon. La ĉeftanko daŭre estis la T-54, kiu ne estis sufiĉe forta kontraŭ germanaj modeloj. Ĉi tio ankaŭ estas unu el la kialoj, kial Hitler hastis kun agreso kontraŭ Rusio.
  La IS-11 ne kaptis... La IS-12 estis kreita de maŝino kun 203 mm kanono, sed ĝi montriĝis tro multekosta, peza kaj granda. La IS-15 estis kompromiso per 152mm, longtuba pafilo. Ĉi tiu veturilo similis pligrandigitan T-64 kaj ankaŭ ĵus komencis produkti.
  La germana ĉefa tanko "Panther" 6 estis piramida laŭ formo, kaj ĝi estis iomete modernigita en la "Panther" 7, pliigante la kalibron de la pafilo al 88 mm por produkti pli da detruo. Kaj la motoro estis instalita kun pli potenca 3000-ĉevalforto, donante enorman rapidecon kaj manovreblon konservante pezon de kvindek tunoj, kaj plibonigante la kvaliton de la kiraso.
  Eĉ la plej nova sovetia T-64 estis rimarkeble pli malalta ol la germano pri veturado kaj protekto de la flankoj kaj frunto ankaŭ. Sed la T-64 povis almenaŭ penetri germanon, kvankam de mallonga distanco.
  Sur la ĉielo, la germanoj ankaŭ estis pli fortaj en kaj la kvanto kaj kvalito de maŝinoj. Sed Sovetunio neniam povis krei siajn proprajn diskedojn. Kaj la germanoj instalis termigajn radiojn, kiel laserojn, sur la diskoj de Belonzi, kaj povis pafi pli efike.
  Kaj la nazioj flugis diskotekojn je dek sonrapidoj. Kaj ĉi tio efektive estas kolosa. Tiel forta estas la armeo de la Tria Regno.
  Kaj ili havas subterajn tankojn. Kaj multaj aliaj bonegaj aferoj. Resume, Beria preskaŭ ne havas ŝancon.
  Sed sovetiaj trupoj havas kolosan defendan potencon. Kaj la invado komenciĝis per aera ofensivo. La fortoj estas neegalaj kaj la germanoj disbatas sovetiajn urbojn. Dek mil moviĝas tra Rusio kaj prenas Smolenskon.
   Nataŝa faris decidon:
  - Ni devas devigi Hitler kaj lian bandon forigi trupojn el Sovetunio kaj liberigi la kaptitajn infanojn!
  Ludema Zoya konsentis kun ĉi tio:
  - Kompreneble vi devus! Kaj savu viajn prapatrojn de faŝismo!
  Augustine notis, frapante siajn nudajn piedojn:
  - Ni faros tion, sendube!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Ni havas ĉiujn rimedojn por tio!
  Dirita, farita, kaj la kvar militistoj atakas la faŝismajn hordojn.
  Militistoj el la rusa jarcento de Dio kaj mutaciantaj sorĉistinoj denove interbatalis kun la nazioj de la dudeka.
  La faŝisma bruna imperio havas multajn soldatojn. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Kompreneble, la kvar knabinoj prenis ĝin tre malfacile detrui Wehrmacht-tankojn kaj aviadilojn. De la komenco, ili dispremis ilin per siaj manoj kaj piedoj, estante kovritaj de fortokampo. Sed...
  Kvazaŭ ekster la tero, aperis Oleg Rybachenko kaj la plej juna filino de Nataŝa Margarita Korshunova.
  Ili kaptis siajn lumglavojn kaj ŝarĝis per nanobotoj. Ni pretiĝis detrui la malamatajn faŝistojn. Do la kvar fariĝis seso.
  Nataŝa Korŝunova, klakante la piedfingrojn de siaj nudaj, ĉizitaj piedoj, rimarkis:
  - Ĉu vere? Nu, estas nia sorto, ke ni ne povas venki ĝin alimaniere!
  La agresema orhara Zoya, daŭre disbatanta la germanojn, logike notis:
  - Ni faros ĝin pli rapide! Pli rapide, ni savu Sovetujon!
  Nudpieda knabo ne pli aĝa ol dek du, kiu aspektis kiel Oleg Rybachenko, faligante la naziojn per glavoj, kaj infanterio kaj tankoj, muĝis:
  - Ni neniam cedos!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo, kiu detranĉis tri faŝistajn aviadilojn samtempe!
  Margarita Korshunova, brilanta per siaj nudaj kalkanoj, detruante kontraŭulojn, kaj tankojn kaj infanteriojn, elmontris siajn dentojn kaj murmuris:
  - Estas loko en la mondo por heroaj faroj!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nudaj piedoj de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Nataŝa Korŝunova ankaŭ ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  - Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj lumglavoj trairis la faŝistojn en la muelejo. Tiam la eksplodiloj tranĉis la tankojn, detranĉante la turojn. Ankaŭ la aviadiloj ricevis ĝin.
  Ruĝhara Aŭgusteno, distranĉante la malamikojn, ekkriis:
  - Por nova mendo!
  Kaj pli da kudriloj disiĝis de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kaj en la okuloj kaj en la gorĝoj de naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj fariĝas ferocaj.
  Malvarma Zoya, detranĉante blankajn kaj brunajn soldatojn kaj tankojn per aviadiloj, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj tankoj kaj blankaj batalantoj falas, kaj la vostoj de la aviadiloj brulas.
  Svetlana Neĝulino hakas la mueliston, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel tranĉitaj garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per siaj nudaj piedoj, malflugas malamikajn aviadilojn kaj grincas:
  - La homa spaca imperio venkos por Patrino Rusio!
  Oleg Rybachenko avancas kontraŭ la nazioj. Terminator-knabo hakas brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili disŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rus'!
  Kaj moviĝante, ĝi fortranĉas ĉies kapojn kaj muzelojn, kaj samtempe tankturojn.
  La terminatora knabino Margarita ankaŭ detruas kontraŭulojn, aviadilojn kaj tankojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj nur ekbrilas. La nazioj mortas grandnombre. La militisto krias:
  - Al novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenas ĝin kaj tranĉas...
  Amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Sed Natasha Korshunova estas sur la ofensivo. Li hakas la naziojn kune kun tankoj kaj aviadiloj kaj kantas:
  - Rus' estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu tranĉis la gorĝojn de faŝistoj. Jes, ĉi tiu estas knabino, kiu malkonstruas tankojn.
  Zoya Angelskaya estas sur la ofensivo. Li hakas la brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉi el tubo. Kaj li ĵetas mortigajn kudrilojn per siaj nudaj piedfingroj - li malkonstruas tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Eh, klubeto, ni iru!
  Eh, mia plej ŝatata faros!
  Augustine, detranĉante la naziojn per laserglavoj kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kune kun la tankoj, timkrias:
  - Tute vila kaj en besta haŭto,
  Li atakis la tumultpolicon per klabo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li lanĉos ion al la malamiko, kiu mortigos elefanton, kaj des pli tankon.
  Kaj tiam li grincas:
  - Luphundoj! Dudekdua jarcento!
  Svetlana Neĝulino sur la ofensivo. Li hakas, pecetigas la naziojn. Kun nudaj piedoj li lanĉas mortodonojn ĉe ili.
  Li prizorgas la muelejon per glavoj.
  Disbatis multajn soldatojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj, kaj kriis:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa moviĝo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko saltis. La knabo faris kapriolon. Li faligis multajn naziojn per salto.
  Li ĵetis pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, malflugigante tankojn kaj aviadilojn, kaj gluglutis:
  - Gloro al mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Cool knabino Margarita Korshunova iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malvarmetaj ol la klingoj de muelejo. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  Knabino en sovaĝa atako. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj ĝi saltas supren de tempo al tempo kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas agreseme:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove la kudrilo estis ĵetita al ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj poste ankoraŭ deko da pingloj!
  Natashka Korshunova ankaŭ estas tre mojosa en atako.
  Kaj li ĵetas per la nudaj piedoj, kaj kraĉas el tubo, faligante tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi brilas morton! Vi nur devas morti!
  Kaj denove la beleco moviĝas.
  Zoya Angelskaya sturmas blokadon de naziaj kadavroj. Kaj ankaŭ el ŝiaj nudaj piedoj elflugas bumerangoj de detruo.
  Kaj la brunaj militistoj daŭre falas kaj falas, kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  La knabino Zoya krias:
  - Nudpieda knabino, ŝi venkos vin!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiuj iras rekte en la gorĝojn de la nazioj.
  Tiam ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta, en loko kun tankoj kaj aviadiloj.
  Augustine sur la ofensivo. Detruas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel mirinda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj - aviadiloj kaj tankoj falas.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj en la atako, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno, en la sovaĝa ekstazo de sonĝoj, sendas pulsaron kun sia nuda kalkano kaj muĝas:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto estas sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj, kiuj malflugigas aviadilojn kaj trapikas la kirason de tankoj.
  Svetlana Neĝulino en batalo. Kaj tiel brilanta kaj batalema. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da murdaj aferoj. Ne homo, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi disiĝas, vi ne povos haltigi ĝin.
  Svetlana Neĝulino kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Do saltu en rondan dancon!
  Via sonĝo realiĝu -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj la movo de la nudpieda knabino fariĝas pli kaj pli furioza. Kaj pli kaj pli detruitaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ofensivo de Oleg Rybachenko plirapidiĝas. La knabo batas la naziojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn - disŝirante tankojn kaj aviadilojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Margarita estas sovaĝa lerneja knabino kaj totala terminanto en sia agado. Kaj draŝas la malamikojn.
  Do ŝi lanĉis pizon kun eksplodaĵoj per sia nuda kruro. Ĝi eksplodos kaj tuj ĵetos supren cent naziojn kaj dek tankojn.
  La knabino krias:
  - Venko ankoraŭ venos al ni!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la tankaj bareloj flugas en malsamaj direktoj.
  Nataŝa Korshunova akcelis siajn movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj samtempe li krias:
  - Venko atendas la Rusan Imperion.
  Kaj ni ekstermu la naziojn je akcelita rapideco, kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  Natasha Korshunova estas Terminator-ido.
  Li ne pensas halti kaj malrapidigi, kaj tankoj kaj aviadiloj estas pafitaj.
  Zoya Angelskaya estas sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj multaj homoj kun la gorĝo trapikita, amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj kuŝantaj ĉirkaŭe.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi detruas ĉiujn kvazaŭ ĝi estus roboto el hiperplasmo.
  Ĝi jam detruis centojn da nazioj kaj multajn tankojn kaj aviadilojn. Sed ĉio plirapidiĝas. Kaj ankaŭ la militisto muĝas.
  - Mi estas tiel nevenkebla! La plej mojosa afero en la mondo!
  Kaj denove la beleco atakas.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgusteno, ludante per siaj abdomenaj muskoloj kaj skuante la mamojn per skarlataj cicoj, kantis:
  -Vi ne kuraĝas kapti nian teron!
  Svetlana Neĝulino ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ĝi ne donas al vi uncon da ripozo. Sovaĝa terminatora knabino.
  Kaj li faligas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj, kune kun rompitaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ses sovaĝiĝis. Estis sovaĝa batalo.
  Karateinfano Oleg Rybachenko revenis en agado. Kaj li antaŭeniras, svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatorknabo prizorgas la muelejon. Mortigitaj nazioj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj, aro da ruinitaj aŭtoj kaj aviadiloj.
  La knabinventinto memoras sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Infanmurdisto Oleg Rybachenko grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos tunoj da mono!
  Kaj Terminator Boy en nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj Adidas!
  Ĝi montriĝis vere bonega spektaklo. Kaj kiom da nazioj estis mortigitaj? Kaj ili mortigis la plej grandan nombron da la plej grandaj brunaj batalantoj, kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  La nudpieda knabino Margarita ankaŭ estas en batalo. Detruas cinamon kaj ŝtalarmeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝokregimento! Ni veturigas ĉiujn en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj tranĉis ĉe la nazioj. La amaso da brunaj batalantoj jam kolapsis. Kaj kun ili tankoj kaj aviadiloj.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol pantero! Pruvu, ke vi estas la plej bona!
  Kaj pizo kun potenca eksplodaĵo elflugos el la nuda kalkano de la knabino.
  Kaj li trafos la malamikon.
  Kaj li prenos kaj detruos kelkajn el la malamikoj, tankojn, kaj eĉ aviadilojn.
  Kaj Nataŝa Korshunova estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas siajn kontraŭulojn, kaj ŝi ne lasos neniun malsupren.
  Kiom da nazioj jam estis mortigitaj kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas tiel safiroj. Ĉi tiu knabino estas la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ĉiuj ŝiaj partneroj estas ekzekutistoj!
  Nataŝa Korŝunova krias:
  - Mi estas freneza! Estos monpuno por vi! Eĉ rublon vi ne prenos!
  Kaj denove la knabino mortigos multajn naziojn per glavoj.
  Zoja Angelskaya moviĝas kaj tranĉis multajn brunajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn naziojn aŭ malflugigas aviadilon kun tanko. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Augustine avancas kaj dispremas siajn kontraŭulojn. Kaj samtempe li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi de la ĉerko!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos ilin!
  Kaj tia ruĝharulo... Ŝiaj haroj flirtas en la vento kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte eliras el kolero.
  Svetlana Neĝulino en moviĝo. Ĉi tie mi tranĉis multajn kraniojn kaj tankturojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj tiam ĝi kraĉas el tubo - malflugigante aviadilojn. Tiam li hurlas:
  - Vi infanoj estos mortaj!
  Kaj denove, mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, trafante infanterion kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko saltas kaj saltas.
  Nudpieda knabo elsendas amason da pingloj, faligas tankojn kaj kantas:
  - Ni ekvojaĝu, malfermas grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Li jam aĝas sufiĉe da jaroj, ĉiuj en aventuroj kun Nataŝa kaj kompanio, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - Eĉ se la ludo ne sekvas la regulojn, ni trarompu la fratecon!
  Kaj denove, mortigaj kaj frapantaj pingloj forflugis de liaj nudaj piedoj. Kaj por aviadiloj kaj tankoj.
  Brilante siajn nudajn, rondajn kalkanojn, Margarita Korshunova kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas, ke estos tagiĝo de libereco!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon de pingloj al la nazioj kaj iliaj tankoj kaj aviadiloj, kaj daŭrigis:
  - La mallumo foriros! La rozoj de majo floras!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetis pizon per la nudaj piedfingroj, mil nazioj tuj flugis en la aeron. Jes, la armeo de la bruna, infera imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Natasha Korshunova en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da nazioj mortas kaj aviadiloj kraŝas.
  La knabino uzis ilin per glavoj, kaj lignograjnoj, kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe li muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn nadlojn, trapikante kontraŭulojn.
  Zoja Angelskaya en sovaĝa movado. Avancante al la nazioj. Hakas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militisto ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Ĝi trarompas kontraŭulojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj, dum ĝi muĝas:
  - Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj li kuras sovaĝan muelejon kun glavoj, forbalaante tankojn. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro de Aŭgusteno iris sur la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj.
  Kaj se ĝi ŝaltas, tio signifas, ke ĝi ŝaltas.
  Post kio la ruĝharulo prenos ĝin kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj estas en ago kaj tranĉas tra viando kaj metalo kun duralumino de aviadiloj.
  Svetlana Neĝulino ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas inhibiciojn. Tuj kiam ĝi estas hakita, amaso da kadavroj estas disŝutita, kaj aviadiloj kaj tankoj kuŝas ĉirkaŭe.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj tiam mortiga pizo flugas de ŝi.
  La nudpieda, bela, muskola knabo Oleg denove trapasas centojn da nazioj kiel meteoro kaj forrapidas. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Ĝi estas malgranda en grandeco, sed ĝi estas mortiga...
  Kiel amaso da aviadiloj en la ĉielo disŝiros en malgrandajn pecojn.
  Terminator-knabo hurlis:
  - La ŝtorma juneco de timigaj maŝinoj!
  La nudpieda knabino Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj tranĉos multajn brunajn batalantojn. Kaj li tranĉas grandajn maldensejojn inter tankoj kaj aviadiloj.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj ĝi trafos kun renovigita vigleco.
  Natasha Korshunova estas eĉ pli furioza sur la ofensivo. Tiel li draŝas la naziojn. Ne estas tre facile por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa Korŝunova prenis ĝin kaj kantis:
  - Mia nudpieda piedbato estas blindiga!
  Kuri surloke ĝenerale akordigas!
  Kaj la militisto deĉenigis tian kaskadon da batoj sur ŝiaj kontraŭuloj.
  Kaj li ĵetas diskojn per siaj nudaj piedoj.
  Ĉi tie mi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la bruna armeo forruliĝis, kaj la tankoj brulis, la aviadiloj brulis.
  Ŝi estas batalema belulino. Batante sin per tia bruna flotego.
  Zoja Angelskaya moviĝas, disbatante ĉiujn. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Trafi kontraŭulojn. Ili trapikas siajn gorĝojn kaj faras ĉerkojn, igas tankojn kaj aviadilojn eksplodi.
  Zoja Angelskaja prenis ĝin, skuis la skarlatajn cicojn de siaj plenaj mamoj kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa Korŝunova kriis pro ĝojo:
  - Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj klingo flugus el ŝiaj nudaj kruroj. Kaj ĝi trafos multajn batalantojn, fortranĉante la gvatturetojn de tankoj.
  Nudpieda Aŭgusteno en moviĝo. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Ili flirtas kiel proleta standardo. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas siajn kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita besto! Mi batalis kun la mia uzante naturan lumon, sen farbo.
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj siblis:
  - Ĝi estos taŭrokapo - la batalantoj ne perdos la kapon!
  Kaj tiel ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  Terminatora knabo Oleg Rybachenko murmuris:
  - Ĝuste kion vi bezonas! Kia knabino!
  Margarita Korshunova, ĵetante ponardon per sia nuda piedo, derompante la tankan gvattureton, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Augustine volonte konsentis pri tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn ĝismorte!
  Kaj denove, kun siaj nudaj piedfingroj, li lanĉos murdinton, faligante aviadilojn.
  Natasha Korshunova ne estas malsupera al siaj kontraŭuloj en batalo. Ne knabino, sed fini kun tia sorĉistino en la flamoj. Kaj la nazioj malfacilas: aviadiloj kaj tankoj falas.
  Kaj kriegas:
  - Kia blua ĉielo!
  Augustine, liberigante la klingon per sia nuda piedo, fortranĉante la gvattureton de la tanko, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana Neĝulino, distranĉante malamikojn kaj malkonstruante aviadilojn, tweetis:
  - Vi ne bezonas tranĉilon por mortigi malsaĝulon...
  Zoja Angelskaja knaris, ĵetante kudrilojn per siaj nudaj piedoj kaj faligante tankojn kaj aviadilojn per siaj sunbrunaj kruroj:
  - Vi mensogos al li kiel freneza!
  Nataŝa Korshunova, hakante la naziojn, aldonis:
  - Kaj faru tion kun li por denaro!
  Kaj la militistoj prenos ĝin kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale, estas multe da ekscito en ili.
  Preskaŭ nuda, bela, muskola knabo portanta nur pantalonon, Oleg Rybachenko, aspektas tre eleganta en batalo.
  Bela knabino, Margarita, ĵetis pecon da antimaterio per la nudaj piedfingroj kaj kantis:
  - La bato estas forta, sed la ulo interesiĝas...
  La knaba geniulo lanĉis ion similan al helikopterhelico per sia piedo. Mi detranĉis kelkajn cent kapojn de la nazioj kaj tankoj, kaj grincis:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino - en plena penetritaj.
  La terminatora knabo Oleg, hakante la brunajn soldatojn, glutis:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino vere estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa Korshunova kantis en la atako:
  - En sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran bumerangan diskon. Li flugis en arko, malkonstruante multajn naziojn kaj tankturojn.
  Zoja Angelskaja aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn kaj aviadilojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ni matu la malamikon!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Nudpieda kaj fajra Aŭgusteno, svingante la krurojn kaj ĵetante svastikojn kun akraj randoj, gorĝis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana Neĝulino, ĵetante pilkon da hiperplasmo per sia nuda kalkano, volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la naziojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun la diskoj flugas de la nudaj piedoj de la militistoj. Viando estas ŝirita, kaj tankgvatturetoj kaj aviadilvostoj estas disfaligitaj.
  Kaj denove la hurlado:
  - Neniu venkos nin!
  Nataŝa Korŝunova flugis en la aeron. Ŝi disŝiris siajn kontraŭulojn kaj flugilhavajn vulturojn, kaj eligis:
  - Ni estas lupoj, rostantaj la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Oleg Rybachenko, bela, muskolforta knabo en pantaloneto, gluguris:
  - Ho, estas frue, la gardistoj vangofrapas min sur la kornojn!
  Kaj li palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Nataŝa Korŝunova hakis la naziojn kaj kriis:
  - Ne estas ĝojo en nia mondo sen lukto!
  La knabo-terministo, kun sia nuda, ronda, infaneca kalkano, cedante al la pulsaro kaj detruanta la faŝistojn, kontraŭis:
  - Kelkfoje eĉ batali ne estas amuza!
  Nataŝa Korshunova konsentis:
  - Se vi ne havas la forton, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis kudrilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigis amason da tankoj kun aviadiloj kaj kantis:
  - Soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por la heroaĵo!
  Post tio Svetlana Neĝulino denove tranĉis kontraŭ la malamikoj, disfaligante la turojn de tankoj kaj la vostojn de aviadiloj.
  Zoja Angelskaya estas tre rapida ŝtelo. Ŝi lanĉis tutan barelon ĉe la nazioj. Kaj disŝiris kelkajn milojn per unu eksplodo.
  Tiam ŝi knaris:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj la knabino estas en batala ilaro!
  Augustine ankaŭ ne estas malforta en batalo. Tiel li draŝas la naziojn. Kvazaŭ ĝi estus frapita el garbo kun ĉenoj.
  Kaj hakante kontraŭulojn, li kantas:
  - Atentu, estos bone
  Estos torto en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo, kiel fanto-en-kesto. Kaj kiel la tankoj brulas kaj la aviadiloj flamas.
  Kaj jen kiel batalas la nudpieda knabino en tuniko Margarita Korshunova. Kaj la nazioj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafas, ŝi trafas.
  Sangaj ŝprucoj elflugas el ĝi.
  Nataŝa Korŝunova severe rimarkis, kiam ŝprucedoj da metalo flugis el ŝiaj nudaj piedoj, fandante la kraniojn kaj gvatturetojn de tankoj:
  - Gloro al Rusujo, tre gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton al la rusa popolo!
  Do la knabinoj alfrontis la naziojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj liberiĝis de siaj ĉenoj.
  Malmola knabo Oleg Rybachenko estas en batalo kaj atakas la naziojn. Li senkompate batas ilin, tratranĉas tankojn kaj krias:
  - Ni estas kiel taŭroj!
  Margarita Korshunova, disbatante la brunan armeon, kaj tratranĉante tankojn kaj la vostojn de aviadiloj, prenis:
  - Ni estas kiel taŭroj!
  Nataŝa Korŝunova prenis ĝin kaj hurlis, faligante la brunajn soldatojn kune kun la tankoj:
  - Vi ne povas mensogi!
  Zoja Angelskaja disŝiris la naziojn kaj grincis:
  - Ne, ne mane!
  Kaj li ankaŭ prenos kaj liberigos la stelon per sia nuda piedo kaj elfinos multajn faŝistojn.
  Nataŝa Korŝunova prenis, liberigis, fulmon el la skarlata cico kaj ekkriis:
  - Nia televido brulas!
  Kaj mortiga aro da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Zoja Angelskaja, ankaŭ la ruiniganto de la nazioj kaj iliaj tankoj kaj aviadiloj, grincis:
  - Nia amikeco estas monolita!
  Kaj denove ĝi estas tiel forte ĵetita, ke cirkloj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tiu knabino estas pura detruo de kontraŭuloj.
  La knabino, kun siaj nudaj piedfingroj, prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj tio kaŭzis eĉ pli da kadavroj.
  Post kio la beleco eliros:
  - Ni ne donos kompaton al la malamiko! Estos kadavro!
  Kaj denove la murdisto forflugas de la nuda kalkano.
  Ruĝa Aŭgusteno ankaŭ sufiĉe logike rimarkis:
  - Ne nur unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede marŝis tra la sangaj flakoj. Kaj ŝi mortigis multajn naziojn.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amaso de murdo!
  Kaj tiam li batas la generalon de Hitler per sia kapo. Li rompos lian kranion kaj donos al li:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Svetlana Neĝulino estas tre furioza en la ofensivo, precipe terenbatante tankojn, kaj ankaŭ aviadilojn, grincas:
  - Ne estos kompato por vi!
  Kaj dekduo da pingloj forflugas el ŝiaj nudaj fingroj. Dum ŝi trabatas ĉiun, la aviadiloj kolapsas. Kaj la militisto vere provas dispecigi kaj mortigi.
  Muskolta, skulptita knabo en pantaloneto, Oleg Rybachenko, faligante korvojn per sia fajfilo, grincas:
  - Bela martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso da nazioj kolapsis.
  Oleg Rybachenko muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas sur la sovaĝa atako. Ne, potenco simple bolas en li, kaj vulkanoj gluglas!
  Grandioza Margarita en moviĝo. Li disŝiros al ĉiuj stomakoj.
  La knabino tuj elĵetos kvindek kudrilojn per sia piedo. Kaj multaj diversaj specoj de malamikoj estis mortigitaj, tankoj kaj aviadiloj estis batitaj.
  Brilante siajn nudajn kalkanojn, Margarita Korshunova kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu viajn nazon kaj voston altaj.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino batos kaj krios:
  - La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!
  Natasha Korshunova estas nur ia terminanto en batalo. Kaj ŝi muĝis:
  - Banzai! Akiru ĝin rapide! Kaj la diktatoro estas finita!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj ĝi trafas la naziojn kiel najlojn. Kaj ĝi detruos amason da mastodontoj kaj flugilhavaj, inferaj maŝinoj.
  Kia militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Zoya Angelskaya ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis:
  - Nia Patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li frapos la naziojn per triobla muelejo!
  Kaj la ruĝharulino, brilante per siaj nudaj kalkanoj kaj la rubenaj cicoj de la mamoj de Aŭgusteno, muĝis responde:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por siaj amikoj ŝi estas karulo.
  Kaj kiel li prenos kaj ĵetos ĝin per siaj nudaj piedfingroj. Kaj estis multaj militistoj de la bruna imperio, same kiel iliaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre granda batalpotencialo. Ne, estas pli bone ne enmiksi sin sub unu el ĉi tiuj. Kiel la turoj de tankoj, la flugiloj de faŝismaj aviadiloj estas deŝiritaj.
  Augustine, disbatante siajn kontraŭulojn, siblis:
  - Ni pulvorigos ĉiujn perfidulojn!
  Kaj palpebrumas al siaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom la paco de la morto!
  Svetlana Neĝulino, la disbatanto de malamikoj, publikigis:
  - Ni mortigos vin per vico!
  Ruĝa Augustine konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj el ŝiaj nudaj, ĉizitaj kruroj denove flugas la donaco de tuta neniigo! Kaj tiom da tankoj kaj aviadiloj eksplodis en malgrandajn ŝrapojn samtempe.
  Kaj tiam la knabino batas per fulmo kvazaŭ el skarlata cico.
  Sendante mortodonacojn per siaj nudaj kalkanoj, Oleg Rybachenko kantis responde:
  - Ĝi estos kompleta banzai!
  Aŭgusteno, disŝirante la naziojn per siaj nudaj manoj, hakante ilin per glavoj kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, detruante tuj tankojn kaj aviadilojn, diris:
  - Mallonge! Mallonge!
  Nataŝa Korshunova, detruante la brunajn militistojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj, grincis:
  - Resume - banzai!
  Kaj ni haku viajn kontraŭulojn kun sovaĝa krueleco.
  Nudpieda, bela knabo en pantaloneto, Oleg Rybachenko, distranĉante siajn kontraŭulojn, diris:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj kredu min, la debuto estas tajlanda!
  Kaj denove akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo. Li fortranĉis kaj la gvatturetojn de tankoj kaj la vostojn de aviadiloj.
  La batalanta metal-disbatanta knabino Margarita, hakante la militistojn de la bruna imperio kaj la kirason de tankoj, kantis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo?
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercos kun tio -
  Ni disŝiros vin!
  Ni disŝiros vin!
  Ili laboris bone kun la nazioj tiam...
  Do Hitler kaj lia teamo falis sur la genuojn antaŭ la knabinoj kaj infanoj.
  Nataŝa Korŝunova antaŭ ĉio devigis la nazian numeron unu kisi ŝiajn nudajn piedojn.
  Tiam Hitler kaj ĉiuj ĉirkaŭ li kisis la nudajn plandojn kaj kalkanojn de aliaj knabinoj. Kaj ili lekis siajn kalkanojn per siaj langoj. Kaj tre belan blondan knabon, Oleg Rybachenko, kisis la nudaj piedoj de knabino.
  Poste, tre kontenta pri la humiligo de viraj parazitoj, Nataŝa ordonis:
  - Nun, antaŭ ol ni mortigos vin ĉiujn, subskribu la ordonon por la kompleta kaj senkondiĉa kapitulaco de la Tria Regno al Sovetunio!
  Ĉio bonas, kio bone finiĝas. La Tria Regno kapitulacis kaj la potenca Wehrmacht estis senarmigita. Hitler kaj lia teamo iris al la kelkarcero de Beria.
  La juĝo estis rapida, sed justa. La 22-an de junio 1959, Hitler estis pendigita ĝuste sur la Ruĝa Placo!
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"