Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Barefot Agus Ninja -4

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Bidh na pìleatan nighean a" sabaid gu math sgileil. Tha iad casruisgte ann an aimsir sam bith agus ann am bicini a-mhàin, agus tha iad caol agus fèitheach, agus tha fèithean aca mar stàilinn. Agus tha nigheanan ninja ann. Agus bidh iad cuideachd a" sabaid casruisgte agus cha mhòr rùisgte. Agus còmhla riutha tha balach ninja, trodaiche gu math làidir agus cruaidh.

  BareFOT AGUS NINJA -4
  GNIOMHARA
  Bidh na pìleatan nighean a" sabaid gu math sgileil. Tha iad casruisgte ann an aimsir sam bith agus ann am bicini a-mhàin, agus tha iad caol agus fèitheach, agus tha fèithean aca mar stàilinn. Agus tha nigheanan ninja ann. Agus bidh iad cuideachd a" sabaid casruisgte agus cha mhòr rùisgte. Agus còmhla riutha tha balach ninja, trodaiche gu math làidir agus cruaidh.
  . CAIBIDIL Àir. 1 .
  Bidh an nighean pìleat, mar a chì sinn, a" seinn agus a" sabaid. Agus feumaidh e dìollaid a dhèanamh air an duine.
  Ach air an làimh eile, tha na sabaidean làidir cuideachd. Gu sònraichte na còig ninjas. Tha ceathrar nighean agus balach gu math làidir.
  Seo iad air an t-slighe gu na h-aonadan Sòbhieteach.
  Ghabh nighean ninja le falt gorm agus bhuail i le a claidhnean, a 'gearradh cinn nan saighdearan Sòbhieteach agus a' toirt air falbh bearraidhean bhuapa. An uairsin thilg i pea le stuth-spreadhaidh le a òrdagan rùisgte agus dh" èigh i:
  - Is mòr ar neart,
  Às deidh na h-uile, tha Iapan neo-bhàsmhor ...
  Agus le buille na dhorn -
  Marbhaidh sinn a h-uile duine gu cinnteach!
  Ghearr nighean ninja le falt buidhe cinn shaighdearan Ruiseanach agus rinn i:
  - Ann an ùine ghoirid, ann an ùine ghoirid, ann an ùine ghoirid - banzai!
  Agus tilgidh a òrdagan rùisgte a-rithist rudeigin a tha uamhasach murt agus millteach.
  Rinn nighean ninja le falt ruadh innleachd muileann blàir agus gheàrr i cinn nan aon shaighdearan sin san Arm Dheirg. Agus dh'itealaich iad mar phrìneachan fo na lannan. A bha a" coimhead gu math fionnar. An seo thig murt agus bàs iomlan.
  Thug an nighean leis an t-snàthad spreadhaidh agus thilg i le a òrdagan rùisgte e. Chaidh e a-steach do bharaille an tanca T-34 agus dh" adhbhraich e spreadhadh an uidheamachd sabaid. Seo mar a spreadhadh e.
  Agus rinn an gaisgeach sgrùdadh:
  - Airson Ìmpireachd Iapanach!
  B" e gluasad cunnartach a bha seo leis an nighean Terminator.
  Ghabh an nighean ninja le falt geal an dòigh-obrach agus rinn i ath-riochdachadh cuideachd an ròs ifrinn le claidheamhan. Agus is ann air an adhbhar seo a thuiteas cinn nan saighdearan Dearga.
  Agus an uairsin bidh an t-sàil lom a 'tilgeil suas pìos de antimatter, agus an uairsin bidh tanca KV Sòbhieteach ag itealaich suas agus a' tionndadh. Agus thionndaidh seo a-mach gu bhith na fheachd buaidh air leth fionnar agus marbhtach.
  Sheinn an gaisgeach:
  - Agus an sin dh'èigh sinn Bansai,
  Bheir sinn buaidh air an sgìre cladaich againn ...
  Gabhaidh sinn thairis an sgìre Siberia gu lèir,
  Agus bidh sprèidh againn!
  Agus seo am balach Saigo ann an gnìomh, a" slugadh chlaidheamhan mar lannan muileann-gaoithe agus a" gearradh cinn mar phògan. Is e seo beagan leughadh marbhtach.
  Agus a-nis tha òrdagan lom de chasan chloinne a 'bhalaich a' tilgeil an diosg, agus tha an itealan ionnsaigh Sòbhieteach, an dèidh dha milleadh fhaighinn, a 'smocadh le earball agus a' tuiteam sìos.
  Thionndaidh iad sin gu bhith nan ninjas marbhtach. Ceathrar nighean agus balach - rud a tha samhlachail.
  Uill, às deidh sin, ciamar nach urrainn dhut a thoirt agus a losgadh le lannsaichean boma?
  Ach is iad sin luchd-sabaid à Iapan. Tha na buannachdan agus na h-eas-bhuannachdan aca, agus is dòcha gum bi mòran de chuirp comasach.
  Ach chan eil taobh an USSR cuideachd na ghaisgeach lag. An seo, air iomall Vladivostok, tha na tùsairean a 'sabaid nan Iapanach, agus tha iad a' sealltainn an clas de luchd-sabaid aca, a tha gu math duilich.
  Bidh balaich adhartach, mar riaghailt, a" sabaid leth-rùisgte ann an dìreach shorts. Agus chan fhaigh na brògan aca ach air an t-slighe.
  Agus tha an dòigh anns a bheil iad a" tilgeadh grenades len casan rùisgte, leanabachd fionnar.
  Seo am fear-tòiseachaidh Petka ann an ceangal agus air a sgrìobadh, thòisich e air seinn;
  'S e serf a th' annam, dìreach balach sìmplidh,
  Bidh mi a" coiseachd casruisgte tron reothadh as t-earrach...
  Tha an obair cruaidh, is dòcha ro dhoirbh
  Ach Iosa an-còmhnaidh a 'creidsinn còmhla rium!
  
  Rugadh mi ann an teaghlach cho tuathanach,
  Tha mi air a bhith ag obair san raon airson an treas bliadhna...
  Agus chunnacas neach ann an uchd an rìgh,
  Agus an àiteigin tha ròs soilleir a 'fàs!
  
  'S anns an teas 's an fhuachd tha am balach daonnan casruisgte,
  Anns an fhuachd, gun ad, ann an sneachda...
  Tha braids òir air a' chaileag tuathanaich,
  Agus tha am bainne a" blasad cho math air a" chànan!
  
  Uill, chan eil am balach air a mhì-mhisneachadh,
  Agus dha-san chan eil an saoghal seo na chràdh ...
  Bidh i ag ionaltradh crodh, a" seinn gu dàna,
  Agus dha-san is iodhal mòr Criosd !
  
  Bidh Haiduks gu tric a 'sgoltadh a' ghille,
  Tha an corp gu lèir còmhdaichte le welts agus bruis ...
  Ach an àite caoineadh bha fuaimean,
  Bha am balach a" bruadar air a" bhana-phrionnsa ann an aislingean òige!
  
  Dh' eirich an gille mar sheabhag,
  Ag itealaich nas àirde na a ' ghrian ann an aisling a. .
  An seo tha e na shaighdear le grenade ann am baga-droma làidir,
  An seo tha e a" togail eagal ann an Krauts borb!
  
  Tha e coltach gu bheil am balach a" bruadar air raidhfil,
  Gus a dhol air turas fiadhaich ...
  Agus tha guth a" bhalaich gu math soilleir.
  A" leigeil leis na Turcaich a dhol ann an corraich!
  
  Fhad 's a bha e fhathast na dheugaire, theich e bho na h-uaislean,
  Balach eireachdail air a chuir gu cogadh...
  Ged tha e làn de cheilg,
  Ach chreid an duine gu diadhaidh - chan fhaigh mi bàs!
  
  An so chog e gu treun an aghaidh a naimhdean,
  Sheall e e fhèin mar ridire gaisgeil...
  shaltair na Turcaich air an talamh le am bòtannan,
  Ach tha meatailt na Ruis làidir, tha e fìor!
  
  Tha mi a-nis air a bhith na shàirdseant ann am batail,
  Agus thug an rìgh math a" chrois dhomh gu pearsanta...
  Bha e ro theth anns na blàraibh,
  Ach dìonaidh an cerub mòr!
  
  Chan eil gnothach armailteach ann tuilleadh, creid mi,
  A-nis tha mi nam oifigear balach mu thràth ...
  Brisidh sinn tràilleachd, tha mi gu làidir a" creidsinn nan slabhraidhean,
  Nach suidhich sinn eisimpleir airson ginealaichean!
  
  'S i an Ruis bratach nam fuamhairean,
  Tha a h-uile gaisgeach ann, eadhon bhon sgoil-àraich ...
  Nuair a bhios an sluagh agus an arm còmhla,
  Thèid a" chùis a dhèanamh air an villain rabid!
  Sin mar a sheinn Petka gu gaisgeil agus tha an còmhlan cloinne casruisgte seo a" sabaid.
  Ach tha na Seapanach làidir, agus tha iad mar-thà air Vladivostok a ghearradh dheth bhon chòrr de thìr-mòr le fearann.
  Tha, tha an tanca Chikha gluasadach le einnsean dìosail agus tha e duilich a bhualadh.
  Ach tha na Seapanach cuideachd a" slaodadh howitzers air eich. Agus bidh iad cuideachd a 'losgadh air saighdearan Sòbhieteach.
  Tha Samurai na neart. Bidh cuid ann an cabhag gus ionnsaigh a thoirt le claidheamhan. Agus gheàrr iad dheth cinn shaighdearan an Airm Dheirg.
  Agus a-nis tha oilbheum air an aghaidh an iar. Bha na Nadsaidhean air Minsk a chuairteachadh mu thràth, agus dh" fhàg saighdearan Sòbhieteach am baile. Ach a-nis tha an t-sabaid mu thràth nas fhaisge air Abhainn Berezina. Seo na blàran airson Borisovt.
  Tha blàr an seo cuideachd... Ann am batail, bha na Matildas Sasannach, a dh'fhàs tòrr na bu duilghe a leagail. Agus nochd na Grands Ameireaganach cuideachd;
  Agus bho shuas tha cuideam ann cuideachd bho itealain. Nuair a thàinig pìleatan Gearmailteach còmhla ri feadhainn Sasannach. Dh'fhàs e eadhon na bu mhiosa dha na pìleatan Sòbhieteach. Agus bha iad air am brùthadh mar gum biodh iad ann an cruadhtan daingnichte.
  Agus buailidh sinn an naimhdean le neart mòr.
  Agus air an taobh eile, chaidh buidheann-chatha de nigheanan Komsomol a chleachdadh. Tha Natasha an seo còmhla riutha. Is e am prìomh rud gu bheil na caileagan a 'sabaid casruisgte agus a' tilgeil grenades le casan casruisgte. Aig an aon àm, gan tilgeil gus am biodh an cinn gu lèir air a reubadh dheth.
  Ach tha an t-slat Matilda na chunnart mòr à Breatainn. Agus cuideachd tha na Gearmailtich Ju-87 agus English Dragons fhathast a 'bruthadh. Agus cuideachd bomairean Yu-88, a tha gu math measail.
  Ach san dòigh seo tha e gu math brèagha agus cruaidh.
  Ach thoisich caileagan Komsomol air seinn;
  Tha sinn nar nigheanan Sobhietach breagha,
  Is toil leinn a bhith a" sabaid agus a" strì ri balaich...
  Cluinnear guth beag soilleir, dualach,
  Agus tha gairm againn airson Krauts a mharbhadh!
  
  'S e nigheanan Komsomol a th' annainn gu math sgiobalta,
  Bidh sinn gu gaisgeil a" ruith tron reothadh casruisgte...
  Chan eil sinn cleachdte ri seasamh gu modhail air an taobh,
  Agus bheir sinn duais dha na faisisteach le ar dhorn!
  
  Creid mi, tha dìomhaireachd mòr aig nigheanan,
  Mar a nì thu a" chùis air na Nadsaidhean gu h-èifeachdach...
  Agus creid mi, chan eil soirbheachas nan nigheanan gun fhiosta,
  A chionn gu bheil arm Rus' glè ghaisgeil!
  
  Agus dha na nigheanan againn le sàilean lom,
  Tha sneachda na Bliadhn' Ùire gu math milis...
  Uill, chan eil anns an Fuhrer ach sgumbag,
  Nach leig sinn leis na faisisteach soirbheachadh a chomharrachadh!
  
  Bidh na nigheanan againn a" cluich cleasan gu math fiadhaich,
  Ghiùlain sinn ar cìochan air beulaibh nan saighdearan...
  Agus tha sinn dha-rìribh a" cur dragh air na Nadsaidhean,
  Chan urrainn dhuinn buill cumhachdach Komsomol a phronnadh!
  
  Is urrainn dhuinn nigheanan tòrr a dhèanamh,
  Fiù 's losgadh Hitler bho tanca ...
  Cha bhi ùine aig an nàmhaid air lòn,
  Thig na caileagan mar mhèirleach!
  
  Tha spèis mhòr againn don Ruis,
  Tha Stalin cho cumhachdach ri athair brònach, creid mi ...
  'S tha mi creidsinn gun tig buaidh anns a' Chèitein bhlàth,
  Tha neach sam bith a tha a 'creidsinn ann an seo dìreach sgoinneil!
  
  Airson nigheanan chan eil teagamh sam bith agus gun bhacadh,
  Tha a h-uile duine deònach dìreach argamaid a dhèanamh nan làmhan ...
  Thig duaisean iongantach dha na bòidhchead,
  Tha neart Komsomol ann an dòrn làidir!
  
  Tha na gaisgich againn gu math luath ri aibidh,
  Agus ann an làmhan nan gunnaichean sùbailte tha am baraille a" losgadh...
  Agus faodaidh na caileagan gnìomh sam bith a làimhseachadh,
  Tha ar càirdeas na monolith gun teagamh!
  
  Tha sinn nar nigheanan cho sgiobalta
  Chan eil dragh againn mu dheidhinn sneachda no reothadh...
  Cha chùm casruisgte ar spògan fionnar sa gheamhradh,
  Agus tha cridheachan nam bòidhchead fialaidh agus fìor-ghlan!
  
  Dè as urrainn dhuinn a dhèanamh, àrdaichidh sinn,
  Gabhamaid mar virtuosos kangaroo...
  Agus bidh sinn gu soirbheachail a" sguabadh às cinn nam faisisteach,
  Agus gaol airson eacarsaich sa mhadainn cuideachd!
  
  Tha na caileagan uile nan gaisgeach fionnar,
  Faodaidh iad dìreach na Krauts a phutadh gu taois ...
  Uill, dè mu dheidhinn na faisisteach a bhith dìreach dona?
  Cha robh fios aig buill Komsomol air superpower!
  
  Chan urrainn dha Hitler dad a dhèanamh nas motha.
  Bhuail sinn gu cruaidh e le maide,
  Agus bhris iad am fiaclan, a" leagail a" chraicinn bhàrr an aghaidhean,
  Agus an uairsin ruith mi tron teine casruisgte!
  
  Is e dìreach Stalin a dh" òrduicheas dhuinn dè a dhèanamh,
  Tha a shealladh geur agus dùrachdach ri fhaicinn ...
  Agus creid mi, cha chaill an nighean,
  A" luchdachadh inneal-ghunna mòr!
  
  Ma tha feum air, ruigidh sinn Mars,
  Agus bheir sinn buaidh air Venus gu math luath ...
  Feumaidh saighdearan snas airson am bòtannan,
  Tha na nigheanan againn a" ruith casruisgte!
  
  Tha a h-uile dad brèagha leinn nigheanan,
  Tha ciste agus cromagan, sliasaid rim faicinn ...
  Tha e cuideachd na thùsaire, mar chuilean madadh-allaidh,
  Tha an tùsaire gu tur Satan!
  
  Uill, is e nigheanan a th" annainn - tha fios agad gu bheil sinn fionnar,
  Sguabaidh sinn air falbh a h-uile faisist mar bhrogan...
  'S tha reultan gorm anns na speuraibh,
  Brisidh sinn na Tìgearan gu pìosan le stàilinn!
  
  Dè nach dèan, creid nach eil e comasach,
  Gabh ris, tha comannach na demiurge ...
  Agus uaireannan bidh sinn mì-thuigse
  Agus bidh iad a 'toirt bòidhchead airson eagal a chur orra!
  
  Ach tha fios agad, bidh sinn gu mòr a" sgrios na Gearmailtich,
  Agus tha iad comasach air na Krauts a reubadh gu pìosan ...
  'S ged tha anamanan titanium againn,
  Thèid sinn tron steppe agus cuir air falbh na boglaichean!
  
  Togaidh sinn co-mhaoineas gun a h-uile tàirneanach,
  Agus nì sinn a" chùis gu cinnteach air na faisisteach...
  Is toil le buill Komsomol a bhith a" ruith ann an cruthachadh,
  Agus cherub ag itealaich thairis orra!
  
  Cha bhith e comasach don nàmhaid dèiligeadh ris an nighean,
  Leis gur e iolaire a th" anns a" chaileig...
  Agus chan eil feum air na Krauts cus a mhilleadh,
  Agus tha do Fuhrer ag èigheach gu dìomhain!
  
  Ball Komsomol le casan rùisgte,
  Thug ugh dha Hitler...
  Na bi a 'dèiligeadh ri Satan
  No dìreach cha bhi e gu diofar!
  
  iodhal boillsgeach a' Chomanachaidh,
  Bidh a" bhratach dhearg a" deàrrsadh os cionn a" phlanaid...
  Agus thilgeadh Herod do ifrinn,
  Agus fhuair na caileagan còig!
  
  Lenin, Stalin a 'ghrian os cionn a' phlanaid a. .
  A" cuairteachadh san adhar mar dhà iolaire...
  Seinnear cleasan co-mhaoineas,
  Tha neart sgiath stàilinn aig an Fatherland!
  
  Fhuair sinn beò a dh'fhaicinn buaidh,
  Agus choisich sinn fad na slighe tro Berlin...
  Rugadh leanaban sa chreathail,
  Agus a-nis tha an dùthaich ann am mòrachd!
  Tha na nigheanan sin dìreach super. Agus is e seo an clas sònraichte agus an lòn de bhuillean mòra.
  Tha nigheanan, tha casruisgte gu math fionnar agus gu math sexy. Agus tha seo gu math dòchasach.
  Tha na nigheanan nan gaisgich ainmeil agus fionnar.
  Is iad sin sabaidean den chlas agus den raon as àirde. Chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh an seo tuilleadh. Seo mar a chaidh an t-inneal-bualaidh.
  Às deidh tuiteam Borisov agus Bobruisg, thòisich saighdearan Sòbhieteach a 'tilleadh don Dnieper. Thionndaidh an suidheachadh a-mach gu bhith uamhasach duilich. Gu fortanach, thàinig an fhoghar agus an Dàmhair agus thòisich uisgeachan trom a 'tuiteam. Agus chuir iad beagan maill air adhartas na co-bhanntachd, a" toirt orra beagan ùine a thoirt dhi airson a dhol air ais taobh a-muigh an Dnieper agus bonn fhaighinn an sin.
  A bharrachd air an tanca T-34, Katyushas cuideachd a 'gabhail pàirt anns na blàir. Ach cha robh a 'bhuaidh aca gu sònraichte mòr. Bha na blàran gu math luath anns na speuran. Bha Akulina Orlova, nighean le casan lom, chiseled, a 'sabaid gu cruaidh agus gu cruaidh an aghaidh feachdan nàmhaid adhartach.
  Is e am prìomh rud a bhith air an itealan ann am bikini a-mhàin. Tha seo fìor dha-rìribh.
  Ron t-sabaid, thug dithis òganach massage làidir don nighean. Agus gu follaiseach rinn i gàirdeachas. Agus dhealraich a sùilean a‑rìs le saphiribh. Tha i na fionn nàdarrach agus na bòidhchead iongantach. Tha e a' sabaid ann an dòigh 's nach eil e comasach a ràdh ann an sgeulachd sìthiche, no cunntas a thoirt le peann.
  Akulina Orlova - ma tha sin riatanach, gabhaidh i e agus breabaidh i am Fuhrer maol le a sàil rùisgte. Agus tionndaidhidh e a-mach gu bhith uamhasach fionnar agus fionnar. Is i nighean a th" innte aig a bheil nerves de stàilinn gu litireil, agus bàraichean làidir de abs seoclaid. Is e seo an seòrsa nighean a tha thu dha-rìribh a" feuchainn ri ghabhail agus a" chùis a dhèanamh.
  Agus tha i a" sabaid ris na Nadsaidhean agus a" seinn;
  Tha sinn nar buill de Komsomol, luchd-sabaid gaisgeil,
  Chruinnich sinn gus sabaid gu gaisgeil airson an Fatherland...
  Tha ar n-athraichean moiteil asainn nigheanan,
  Leis gun urrainn dhuinn aithris a dhèanamh air soirbheasan!
  
  Tha an gaisgeach dìreach den chiad ìre,
  Bidh sinn a" ruith cha mhòr rùisgte anns an fhuachd...
  Faodaidh sinn argamaid a dhèanamh air cùis sam bith,
  Fo speur glè ghrianach, lasrach !
  
  Chan fhaigh thu sinn nas bòidhche nigheanan,
  Tha sinn cho breagha, sgoinneil...
  Chan eil am bòidhchead a" coimhead nas fhaide na fichead,
  Agus do chasan a" ruith casruisgte san t-sneachda!
  
  Dè a ghrian àlainn, dath buidhe,
  Tha sanas òir air, fhios agad...
  Chan fhada gus am faic sinn briseadh a" chomainn,
  Agus tòrr nigheanan leth-rùisgte, casruisgte!
  
  Is toil leinn buill Komsomol a bhith a" sabaid,
  Agus tha a h-uile duine comasach air rudan fìor mhath a dhèanamh ...
  Cuiridh sinn arm gaisgeil gu cath,
  A chionn gu bheil naimhdean nan trifle!
  
  Chan eil cuir is cuir ris air a thoirt seachad,
  Anns an t-suidheachadh feargach uile-choitcheann ...
  Faodaidh nigheanan fìon a òl
  Rach gu blàr ann an làn regalia!
  
  A-nis tha sinn ann an saoghal nan elves - chan eil e gu diofar,
  Faodaidh sinn tòrr a dhèanamh cuideachd...
  Thig an aisling uile-choitcheann gu buil,
  Nì mi rud sam bith, creid mi!
  
  Airson an Motherland chan eil faclan ri aideachadh -
  Cùm a" bhratach buaidh bhrèagha nad bhroilleach ...
  Tilgeamaid uainn slabhraidhean calpachais,
  Leig leis na trioblaidean againn a dhol gu bàs san fhìor shaoghal!
  
  Airson glòir, eòlas air Crìosda Ruiseanach,
  Togaidh sinn an claidheamh agus bheir sinn sgiath gu sublime...
  Tha gaol do'n Athair soilleir, fior-ghlan,
  Thig cuid eile do na sè suaicheantasan deug !
  
  Tha am faisisteach cumhachdach agus dìreach an-iochdmhor,
  Agus tha orcs cuideachd nan Nadsaidhean cumhachdach...
  Ach buailidh mi na Krauts air an aghaidh,
  Chan e sìthichean a th" anns na caileagan idir!
  
  Abair dùthaich bhinn san d" rugadh sinn,
  Bidh sinn a" cur fàilte air an bhlàths le gàire le neamhnaidean...
  Agus tha am Fuhrer dìreach coisrigte do Satan,
  Cuiridh sinn crìoch air sa Chèitean radiantach!
  
  
  Coileanaidh sinn e, tha mi gu cinnteach a" creidsinn a h-uile càil,
  Chan eil mi dha-rìribh ag iarraidh bruadar cus ...
  Tha am baile-mòr agus am baile beag a" dèanamh gàirdeachas,
  Rinn an leanabh gàire sa chreathail!
  
  Agus cò e an t-orc eudmhor so,
  Tha gàire nam fangs gu math feargach ...
  'S tu bhuail gu h-aotrom e 's an fhiacail,
  Chan eil an t-sealg air fhàgail ach airson rudan beaga!
  
  Tha mi ag iarraidh air Crìosd - sàbhail an saoghal Uile-chumhachdach,
  Na leig leis losgadh sa phlàigh teine ...
  Agus thoir maitheanas gu gràsmhor dhaibhsan a tha dona,
  A' cur an naimhdean gu teas dian !
  
  Cha bhith sinn sgìth ann am Berlin nas motha,
  Gheibh sinn ann, creid mi, fad na slighe gu New York ...
  Creididh sinn gu daingeann, còignear bhràithrean,
  Leig le guth na h-ìghne gu h-àrd!
  Tha na nigheanan sin ann le earrannan sgoinneil agus comasan sabaid - an fheadhainn as fhuaire san t-saoghal. Ged a tha iad cuideachd dha-rìribh a 'faighinn bualadh air na h-adhaircean agus a' briseadh cnàimh.
  Ach san t-Samhain sheas an loidhne aghaidh beagan. Theich saighdearan Sòbhieteach air ais taobh a-muigh an Dnieper, a 'cumail smachd a-mhàin air Kiev agus an sgìre mun cuairt agus fhathast air an cuairteachadh gu tur, ach bha solar lag fhathast aig Odessa air muir. Ach bha na cabhlaichean Sasannach, Gearmailteach agus Eadailteach ro làidir agus bha e soilleir nach maireadh am baile-mòr seo fada fo bhacadh iomlan. Anns a 'cheann a tuath, bha na Gearmailtich agus a' cho-bhanntachd a 'fuireach ann an stàitean a' Bhaltaig agus a 'cumail ris an t-seann loidhne dìon, agus anns a' mheadhan, ann an dòigh air choreigin, fhuair saighdearan Sòbhieteach grèim air an Dnieper agus nas fhaide air adhart gu Pskov, a bha air a chuairteachadh mu thràth, ach a 'leantainn. a chumail a mach.
  Aig deas, thug saighdearan Turcach Batumi às deidh grunn mhìosan de shabaid agus chuir iad crìoch air cuairteachadh Yerevan.
  Chaidh Primorye a ghlacadh leis na Seapanach. Ach bha Vladivostok fhathast fo bhacadh. Agus chaidh a dhèanamh gu daingeann. Ach san fharsaingeachd, tha reothadh na Samhna air ruighinn mu thràth. Chaidh caismeachd tron Cheàrnag Dhearg. Agus tha e coltach gun robh Stalin an làthair aig e.
  Às deidh sin dh" fhosgail a" choinneamh de Chomataidh Dìon na Stàite. An sin thòisich iad a' beachdachadh air tuilleadh ro-innleachd airson an earraich.
  Mhol Zhukov:
  - Feumar Yerevan a bhacadh agus frith-bhuaidhean a chuir air bhog air an nàmhaid an taobh seo. Anns a 'chùis seo, bidh cothrom ann ar buidheann Transcaucasian a shàbhaladh.
  Thuirt Stalin gu dubhach:
  - Tha e comasach. Cha bu chòir Yerevan a thoirt seachad ann an suidheachadh sam bith. Ach is e a 'cheist, eadhon ged a bhriseas sinn tron trannsa an sin, cha bhith e a' fuasgladh dad. Agus nas cudromaiche, is e ar nàimhdean an co-bhanntachd de dhùthchannan calpachais air an Aghaidh an Iar. Tha rudeigin ann dhuinn airson smaoineachadh.
  Thug Shaposhnikov fa-near:
  - Tha buannachd aig an nàmhaid ann an saighdearan-coise. Agus tha Breatainn le a roinnean coloinidh, agus le àireamh na Roinn Eòrpa gu lèir, cuideachd nar n-aghaidh. A bharrachd air Türkiye, agus air taobh an ear Iapan agus Thailand. Faodaidh an nàmhaid dìreach ar n-acras a chuir a-mach, le barrachd ghoireasan daonna agus stuthan. Thoir oirnn a dhol gu cogadh fada de mhealladh gus an ruith sinn a-mach à saighdearan Ruiseanach.
  Dh'èigh Marshal Timoshenko:
  - Tha, sguabaidh sinn às iad ann an cac!
  Thuirt Stalin:
  - Dùin suas, marbhaiche. Cha b" urrainn dhut Warsaw a ghabhail, ged a mhionnaich thu Berlin a ruighinn ann an dà sheachdain. Agus san fharsaingeachd, is e seabhagan a th" annad - thuirt thu, buail a" Ghearmailt an toiseach. Agus dè a thàinig dheth? A nis beachdaich air an t-saoghal uile 'nar n-aghaidh. Tha an dà chuid Brasil agus Argentina air cogadh ainmeachadh, agus faodaidh na Stàitean Aonaichte a dhol a-steach a dh" aithghearr. Agus dè a tha a dhìth oirnn?
  Thuirt Marshal Timoshenko:
  - Feumaidh sinn ionnsaigh a thoirt air an nàmhaid. Bidh sinn ga bhleith.
  Thug Molotov fa-near:
  - Anns na SA chan eil e cho furasta ìmpidh a chuir air a" Chòmhdhail a dhol a-steach don chogadh. Ach tha Ameireagaidh mu thràth a" toirt seachad tancaichean, a bharrachd air plèanaichean. Agus tha an itealan aca agus gu sònraichte bomairean aig an ìre as fheàrr. A bharrachd air an sin, tha rudan mar sin comasach cuideachd ann an teicneòlas chàraichean. Chan e, dha-rìribh, ma thèid na Stàitean Aonaichte a-steach don chogadh, cha bhi cothrom ann.
  Thuirt Stalin gu gruamach:
  - Agus dè tha thu a 'moladh?
  Thuirt Ministear nan Dùthchannan Cèin ann an guth ìosal:
  - Tha mi a 'smaoineachadh gu bheil e nas fheàrr sìth a dhèanamh leis na prìomh dhùthchannan. Feuch ri co-dhiù pàirt den fhearann a chumail. Seo an aon chothrom a th" againn.
  Bha Tymoshenko a 'fàs:
  - Chan ann don t-saoghal nàire!
  Dh"fhaighnich Stalin gu gruamach:
  - Dè a chanas Zhukov?
  Fhreagair Georgy Konstantinovich le guth iriosal:
  - Tha ar gnìomhachas armailteach. Agus bruidhinn mu shìth ri dioplòmaichean. Ach mura faigh sinn buaidh air an raon-catha sa gheamhradh seo, as t-earrach agus an ath shamhradh bidh e eadhon nas miosa. Tha buannachd dha-rìribh aig an nàmhaid ann an comas eaconamach agus daonna. Agus chan eil dòigh sam bith as urrainn dhuinn cogadh meallta a bhuannachadh. A bharrachd air an sin, dè an ìre de uidheamachd as urrainn do dhùthchannan a dhèanamh a tha nar n-aghaidh, gu sònraichte còmhla ris na SA, cha bhith e comasach dhuinn a dhol thairis orra.
  Dh"fhaighnich an t-Àrd-cheannard le gàire:
  - Dè mu dheidhinn càileachd?
  Shrug Zhukov:
  - Tha e an urra ri dè a th" ann an Comrade Stalin. Chan eil an T-34 againn dona, mar an KV-1. Ach cuiridh an nàmhaid gunnaichean nas cumhachdaiche gu sgiobalta air an T-4. Agus is dòcha gu bheil itealan an nàmhaid eadhon nas fheàrr na an fheadhainn againn - gu sònraichte luchd-sabaid. Agus tha na plèanaichean againn nas fheàrr na bomairean Breatannach. Agus airson rudeigin ùr a chruthachadh... Uill, bheir seo ùine agus cruthaichidh an nàmhaid cuideachd rudeigin fionnar is foirfe sa chùis seo.
  Chrath Stalin agus dh'fhaighnich i:
  - Dè tha Beria a" smaoineachadh?
  Fhreagair Coimiseanair Cùisean Taobh a-staigh an t-Sluaigh agus ceannard an sharashki:
  - Tha luchd-saidheans ag obair, Comrade Stalin. Dh'iarr mi orra bomair ro-innleachdail a dhèanamh a dh'fhaodadh dàibheadh. Mar sin bidh iad ag obair. Uill, thairis air luchd-sabaid cuideachd. Gu sònraichte, tha an Yak-9 a "gealltainn a bhith na inneal math, mar an LAGG-5. Mar sin tha an obair a 'dol air adhart gun stad. Agus bidh sinn a" cleachdadh an dà chuid curran agus maide!
  Chrath an t-Uachdaran:
  - Sgoinneil! Obraich! Anns an eadar-ama, tha e air òrdachadh dhomh Yerevan a leigeil ma sgaoil agus gluasad air adhart faisg air Pskov. Bidh sinn a 'sabaid ris an nàmhaid anns na taobhan sin. Agus aig an aon àm, bheir sinn beagan samurai mar shugan ann am Mongolia. Nas fhaide air adhart bruidhnidh mi ris an luchd-dealbhaidh mu na tha ùr leotha.
  Thug Zhukov fa-near:
  - Gu ruige seo tha an T-34 math no nas lugha, ach feumaidh sinn tanca nas cumhachdaiche, ach chan eil e cho gluasadach. Bu chòir seo a choileanadh!
  Thuirt Voznesensky gu cinnteach:
  - Dèanamaid e! Bidh sinn gu cinnteach ga dhèanamh!
  
  AN GHEAMA RI TEACHD VIRTUAL HYPER HYPER
  GNIOMHARA
  Tha nighean ghaisgich bhrèagha agus a caraid ùr Pinocchio the cyborg a" sabaid ann an da-rìribh. Gu dearbh, tha luchd-sabaid gu math fionnar aca as urrainn dhut a dhràibheadh gu litearra gun stad agus sabaid mar leòmhainn, agus cuideachd sabaid le gach seòrsa creutair cosmach is draoidheil.
  . CAIBIDIL Àir. 1 .
  Lorg Veronica, le dìreach bikini oirre, i fhèin ann an càr follaiseach a bha coltach ri stingray rèidh. Agus cuideachd hologram de na pannalan a bha a 'cumail smachd air an t-sabaid agus, a rèir coltais, bha inneal uabhasach a' deàrrsadh.
  Ri a taobh bha Cyborg Pinocchio. Bha e nis a' sealltuinn o 'n leth a mach mar dheugaire mu cheithir-deug no coig-deug air nach robh ann ach trusganan snàimh, ro mhaiseach, le aodann breagha, òg, air nach robh aon fhuilt agus gruaidhean ròsach.
  Balach glè bhòidheach, le falt fionn agus gearradh grinn air. Agus tha an craiceann rèidh, tana, tha fèithean air an tilgeadh. Faodaidh tu a chleachdadh ann an sanasachd, gu sònraichte do bhoireannaich nas sine. Uill, tha, faodaidh am prògram a bhith ann an cruth sam bith. Air an t-slighe, agus Veronica, ma thèid na crìochan aice ùrachadh.
  Agus a-nis rinn i dìreach sin. Dèanamaid ùrachadh air crìochan an neach-sabaid. Gu sònraichte, an toiseach an àireamh de ghunnaichean laser agus dùblachadh iad. An uairsin cuir ris an raon losgaidh, cuideachd ruith. Meudaich an dian sruth. Uill, agus ìre dìon raon an fhorsa, gus nach urrainn don nàmhaid do losgadh troimhe sa bhad.
  Seo mar a dhèilig an nighean gu sunndach ris.
  Uill, rinn Pinocchio an cyborg ùrachadh cuideachd. Agus, gu dearbh, thog e crìochan a 'chàir. Ach chan eil e cho mòr gu bheil buaidh furasta.
  Às deidh na h-uile, chan eil e inntinneach geama coimpiutair a bhuannachadh ro fhurasta!
  Ged a tha tòrr an urra ri caractar an luchd-sabaid an seo. Ach anns a 'chùis seo, tha a h-uile dad ann an òrdugh le caractar a' chàraid seo.
  Shèid Veronica pòg gu a companach agus chuir i tweet:
  - Tha buaidh mhòr a 'feitheamh oirnn,
  Bidh thu a" mealladh do nàbaidh cho luath "s a ghabhas!
  Às deidh sin, bhrùth i a sàilean lom, cruinn, pinc air a" phutan luing gàirdeachais, agus luathaich an trodaiche aice gu sgiobalta.
  Bha an cannonade rionnag ag èirigh air adhart agus air adhart. Barrachd is barrachd crùbach, coltach ri ceann-phollain follaiseach, modalan teasairginn agus capsalan meatailt liùlach, a" feuchainn ris an ìre as lugha a ghabhail a-steach. A rèir riaghailtean neo-sgrìobhte, cha b 'urrainn dhaibh a bhith air an sgrios gu sònraichte, ach ma bha cunnart ann gun tèid an glacadh, dh' fhaodadh an coimpiutair draoidheil a chaidh a thogail a-steach òrdugh a thoirt seachad airson fèin-sgrios. A bharrachd air an sin, bhàsaich mòran mhodalan gun fhiosta. Lean na croisean-taobh, an dèidh dhaibh an astar as àirde a leasachadh, a 'bualadh sìos air cabhlach an nàmhaid, fhad' sa bha iad a 'dèanamh leuman gu na taobhan; spreadh bomaichean thermoquark eatorra, gach fear a 'giùlan grunn bhillean cosgais a bha comasach air baile meadhanach mòr a sgrios. Gu nàdarra, ma thachras buille dìreach, chan e aon raon feachd, eadhon am meatailt as seasmhaiche, a mhaireas beò.
  Chuir Veronica aghaidh ris a" chiad neach-dùbhlain aice. Anns a 'chùis seo, b' e sabaid aon-suidheachain a bh 'ann, aig an stiùir shuidh candy ann am pasgan soilleir le casan. Agus rinn i gluasadan toinnte.
  Sheinn am prògramadair nighean:
  -O, daithead, na ith seo agus sin,
  Agus chan eil casan na h-ìghne a" fàs sgìth de choiseachd...
  O, daithead, cho tinn dheth seo,
  Bidh na caileagan a 'tionndadh dearg bhon acras agus a' seinn!
  Às deidh sin, ghlac Veronica e agus loisg i na gunnaichean laser aice air an nàmhaid. Agus thòisich an trodaiche a 'smocadh, bha e soilleir gu robh an toradh còcaireachd, an candy le casan, gu tur mì-chofhurtail.
  Chuir siostaman dìon a-mach dusanan de thargaidean meallta bho aon long-rionnag, capsalan sònraichte air an losgadh le buill-airm le gas a chuir air falbh slighe lasers agus a dh" adhbhraich spreadhadh ro-luath de urchraichean sgrios agus buaidhean lagachaidh rèididheachd gamma. Cha robh na soithichean troll cuideachd a" magadh; bha barrachd is barrachd ribeachan teirmeach, dealanach agus eadhon grabhataidh ag itealaich timcheall san fhànais. Gu dearbha, b" e armachd grabhataidh, a" reubadh meatailt, a" toinneamh structaran agus ag adhbhrachadh spreadhadh, an fheadhainn as cunnartaiche. Dh "fhaodadh an ribe grabhataidh a" bhuaidh a lagachadh no an radar stiùiridh a leagail airson urchraichean, torpedoes, mèinnean. Chaidh grunn bhàtaichean-rionnag, às deidh dhaibh milleadh trom-inntinn fhaighinn, a dhol a dh" ionnsaigh an troich gheal agus thòisich iad a" tuiteam air a" ghrian seo a bha à bith le dùmhlachd mòr agus tromachd.
  An dèidh ath-leasachadh a dhèanamh air an luchd-croise, thug iad an teine sìos air na bàtaichean nàmhaid as motha - na bàtaichean-cogaidh ultra. Bha siostam armachd làidir aig na mastodons sin, a dh" fhaodadh a bhith a "freagairt air baile-mòr agus, gu dearbh, raon feachd cumhachdach. Chaidh innleachdan teine crùbach bho ghunnaichean grabhataidh a chleachdadh nan aghaidh; bha an rèididheachd aca mòran na bu duilghe a bhith a "meòrachadh le raon feachd, a bharrachd air an sin, bha e comasach feuchainn ri milleadh a dhèanamh air na gineadairean gu ìre co-dhiù. Anns a 'chùis seo, le fortan, dh' fhaodadh am boma thermoquark eagallach falbh. Bha na Crosoidich gu math dàna, a 'nochdadh misneachd. Bha e coltach gu robh am falamh a "glaodhadh bho oversaturation de lùth; gus èifeachdas an armachd grabhataidh a mheudachadh, bha aca ri astar a lughdachadh, a bha làn de chunnart mòr. An seo spreadh fear dhiubh, air a lasadh le lòchran sgrios, agus an uairsin an dàrna fear.
  - Is dòcha nach fhiach e a leithid de chunnartan a ghabhail? - ars' an seanailear.
  Fhreagair an nighean, a" lasadh bràiste daoimein na falt lusach:
  - Chan e, a charaid, feumaidh sinn co-dhiù càraid a sgrios. Tha na h-innealan barbaric sin comasach air losgadh air planaidean bho astaran glè fhada, a tha a" ciallachadh nuair a thig iad faisg air saoghal dùmhail sluaigh, gu sònraichte ar raon calpa ...
  Gurgling mar fhreagairt:
  "Thuig mi gur iad sin an fheadhainn as duilghe a sgrios, no an cumail aig astar sàbhailte nuair a thig na prìomh fheachdan còmhla."
  Bhuail an nighean gu dàna, a 'toirt a-mach fearg:
  - Mar sin, rachaibh air a shon! Agus leig leotha tighinn eadhon nas fhaisge, tha an long-chogaidh ultra air a dhealbhadh gu sònraichte gus an nàmhaid a aiseag gun chunnart sam bith.
  Agus ghabh bòidhchead casruisgte agus lùbach Veronica fhèin mòran chunnartan. Thuit an trodaiche anns an robh an candy a 'sabaid às a chèile. Agus thuit an grill loisgte a bha còmhdaichte le seoclaid a-mach.
  Ach thug trì càraichean ionnsaigh air Veronica aig an aon àm. Agus chan eil candies sìmplidh annta, ach aces le glainne. Dìreach feuch ri iad sin a thoirt leat le do làmhan rùisgte, agus eadhon nas motha le casan rùisgte nighean.
  B" fheudar do Veronica gluasad.
  Agus bha a com-pàirtiche cyborg Pinocchio cuideachd a 'sabaid le dealas mòr. Agus bha e, feumaidh mi ràdh, sealladh drùidhteach. Sheall an deugaire grinn sgil iongantach. Eadhon nuair a chaidh a leithid de shàr-sheirbheis mar phasgan de thoitean Camel a-steach don bhlàr na aghaidh.
  Uill, bha na gaisgich eile a" sabaid glè mhath.
  Air an làimh eile, ghluais àrd-ùrlaran stailc aig an astar as motha bhon nàmhaid; rinn mion-fhiosrachadh an cuid armachd an leithid de dhòighean-obrach as fheàrr; Air sgàth mì-thuigse, thug cuideigin soithichean làn de innealan-fuadain sabaid, trolls, agus an caraidean bho am measg nan rèisean a chaidh a cheannsachadh gu loidhne a" bhlàir. Nas ìsle na soithichean àbhaisteach àbhaisteach ann an gluasad agus armachd, bha dìon iomchaidh aig na còmhdhail, ach fhathast spreadh trì fichead sa còig dhiubh, agus chaidh fichead "s a trì eile a mhilleadh gu mòr. Leis gu bheil còrr air millean gu leth aonad sabaid aig a h-uile duine air bòrd, is e call mòr a tha seo.
  Rè a 'bhlàir, thuig Veronica gum b' urrainn dhi a crìochan a ruith. Gu sònraichte, cumhachd treòrachaidh gunnaichean laser. Gus an leig iad a-mach lùth ann an aon mhionaid, mar a thuit grunn bhomaichean atamach air Hiroshima.
  Agus mar sin ghabh e agus dh'obraich e. Bhuail giùlan laser violet air an trodaiche as fhaisge agus chaidh iad a-steach don dìon marbhtach aige. Agus bhris an candy glainne. Dh'fheuch an dithis eile ri dhol a-steach bho thaobh trodaiche na h-ìghne. Ach thug am bòidhchead air gluasad baraille reubte. Agus mar a bhuaileas e thu gu còmhnard le rocaid bheag.
  Agus a-nis tha an dàrna trodaiche air a reubadh gu pìosan.
  Rinn an nighean gàire:
  - Na cuir a-mach, is e banzai a bhios ann!
  Thug an gaisgeach òg fa-near, a" rùisg fhiaclan agus a" losgadh fear eile, an turas seo na ghaisgeach dà sheata:
  - Anns a" chiste bidh arm de orcs agus an fheadhainn a bhios gar fastadh airson toitean, siùcairean agus a h-uile seòrsa deoch làidir!
  Rinn Veronica gàire, a 'losgadh sìos trodaiche eile, agus rinn i gàire:
  - Glòir don Elf mòr agus rìoghachd Oz!
  Ach, dh'ionnsaich an rofoshki gu luath bho na mearachdan aca, bha na volleys aca nas trice a 'ruigsinn nan àrd-chabhsairean, agus bhris na zherriks troimhe, a' sleamhnachadh tro chriathar spreadhaidh, a 'toirt seachad buillean goirt, agus eadhon a' dol airson reithe. Ach, nuair nach eil thu fhèin ann an cunnart do bheatha, tha e furasta a bhith treun. Bhuineadh cuid de spioradan do dhaoine marbh neo-chinnteach, bha iad a' reubadh eadar saoghail, agus aig a' cheart àm, cha robh iad an aghaidh an àireamh fèin a mheudachadh.
  - Seall, tha e coltach gu bheil an long-chogaidh ultra a 'sgoltadh às a chèile. - Ghlaodh an seanailear
  Gu dearbh, bha e comasach dha na croisean-taobh, às deidh dhaibh a bhith gu math faisg, milleadh a dhèanamh air na gineadairean, agus an uairsin chuir iad boma thermoquark a-steach don bheàrn. A-nis tha aon de na fuamhairean rionnagach air sgur a bhith ann.
  - Leig leinn uile en masse airson an dàrna fear, buail dlùth, na sgaoil tana. - Dh'èigh Kent a-steach don t-sianal crioptaichte.
  Chuala na Krosoiders e gu soilleir, a 'gluasad eadhon nas fhaisge, cha mhòr a' suathadh air raon an fhorsa, agus gun a bhith a 'dìochuimhneachadh a bhith a' gluasad agus a 'tilgeil nan ribeachan. Spreadh aon dhiubh sa bhad, ach thòisich an long-chogaidh eile le sgioba de mhillean a" tuiteam às a chèile.
  - Tha e math! - Thuirt an seanailear. - Faodaidh tu an treas fear a chuir air.
  Bha Space Marshal, cat olc le stoc, e fhèin air aon de na longan-cogaidh. A 'faicinn gun robh peataichean a ghràidh a' fàiligeadh, rinn e caoineadh:
  - Sa bhad tarraing a h-uile feachd chun dòrn stailc, sgrios a h-uile crois-taobh! Agus sa bhad cuir an sàs spioradan an fho-thalamh co-shìnte!
  Fhad "s a bha e ag èigheach, fhuair an siathamh ultra-cruiser milleadh mòr. Ge-tà, chaidh aige air triùir de na h-eucoraich aige a ghiùlan air falbh, an uairsin ruith e cho cruaidh 's gur gann gun robh ùine aig an luchd-croise leum air ais.
  Rug Veronica a fiaclan a bha a" deàrrsadh mar daoimeanan agus sheinn i:
  Am faic thu eclipse anns na speuran?
  Tha an surf uamhasach a" lasadh...
  Tha seo na chomharra air Ifrinn
  Treudan de èigheach cosmach!
  Agus chaidh i, gun nàire sam bith, a-steach don bhlàr le pasgan de Belomor air trodaiche fànais caran cumhachdach.
  Thòisich na ultra-cruisers a 'teàrnadh agus a' cruinneachadh. Agus gidheadh cha do smaoinich na faunan agus na sìobhragan air toirt a-steach, bhrùth iad gu cruaidh, a" ruith às deidh an nàmhaid, agus bha an longan-rionnagan air an lìnigeadh mar fhrith-dhuilleag. Ach, chan eil e furasta a" chùis a dhèanamh air cruthachadh cho-òrdanaichte de longan-rionnag cumhachdach; tha call air a dhol suas gu mòr, agus tha luchd-turais air a dhol a-steach don bhlàr. Aon às deidh aon, chaidh seachd-deug Krosoiders a losgadh sìos, agus chaidh ceathrar eile an sàs ann an ribe grabhataidh a bha coltach ri geas nan tonn. Fìor, fhuair ceathrar ultra-turas eile milleadh mòr agus chaidh an glacadh ann an teine. A-nis b" fheudar dha na fauns a dhol air ais, agus lorg an Rofoshki mu dheireadh na innleachdan ceart, a" feuchainn ris a" bhuannachd àireamhach as fheàrr a dhèanamh.
  Rinn Veronica gluasad gu math inntinneach agus bha i comasach air trodaiche a ghlacadh air an robh paca Belomor air, rud a rinn i gu math ciallach. Agus thachair losgadh beag. Agus an uairsin chaidh pasgan de phuinnsean, air a ghlacadh na theine, a-mach às a" chàr a chaidh às an rathad.
  Chuir Veronica tweet:
  - Biodh sabaid ann,
  Elfie tha còmhla rium!
  Thuirt Pinocchio an cyborg:
  - Tha thu dìreach sgoinneil nighean! Cùm e suas!
  Agus chuir e cuideachd inneal follaiseach eile a-mach à cinneasachadh fànais, agus spreadh e na lasraichean mar keg de fhùdar-gunna.
  Agus dh"èigh a" chàraid ann an aonadh:
  - Aon dha trì -
  Bidh thu a" reubadh suas do thoitean!
  Aig àm air choreigin, tharraing a h-uile bàta beag de na fauns air ais agus thòisich iad a 'còmhdach nan àrd-ùrlaran bho ionnsaighean nan zherriks.
  - Tha na saighdearan againn air an iomairt a chall. - Thuirt Kent.
  - An uairsin feumaidh sinn an teàrnadh a sheirm! - mhol Hett. - Cuiridh mi fios gu marasgal an rionnag gu dìreach.
  - Tha mi ag ainmeachadh ath-shuidheachadh! - Ghluais am marasgal. Bha aodann adharcach a" nochdadh measgachadh de riarachas agus aithreachas. Faodar toradh a" bhlàir a mhìneachadh ann an diofar dhòighean.
  Chaidh an gluasad, ris an canar ath-shuidheachadh gu faiceallach, a chleachdadh o chionn fhada agus chaidh a chleachdadh a-rithist ann an sabaidean armachd agus eacarsaichean brìgheil. Gu nàdarra, bha e eagraichte agus luath. Chaidh an t-slighe a-mach gu àite aon-thaobhach a dhèanamh le luathachadh tòiseachaidh, an toiseach le soithichean mòra, agus an uairsin le feadhainn nas lugha. Ghabh an fheadhainn a bha a 'còmhdach an teàrnadh cunnart mòr, ach cha do chuir an Rofoshki, a rèir coltais fo amharas ribe seòlta, cuideam gu gnìomhach, gan cuingealachadh fhèin gu teine fad-ùine. Mu dheireadh, chaidh na fauns a-steach don ioma-àite, a 'fàs a-mach à ruigsinneachd.
  Agus lean Veronica a' sabaid gu stòlda. Rinn i gluasadan seòlta. Anns a 'chùis seo, bha i an aghaidh Napoleon cognac, agus tha e fìor dhroch ace. Agus chan eil e cho furasta gluasad na aghaidh.
  Neach-dùbhlain air leth cunnartach.
  Chrom Pinocchio an cyborg fhiaclan na aodann balach agus sheinn e:
  - Tha fios agad, bu chòir eagal a bhith oirnn ron nighean,
  Tha buannachdan bòidhchead gun chrìoch ...
  Leis gum faod nigheanan sabaid
  Cuibhle stiùiridh làidir agus ràmh cumhachdach!
  Chrath Veronica le aonta, a" dèanamh gluasad gearraidh:
  - Tha! S urrainn dhomh a dhèanamh! Agus is urrainn dhomh dèiligeadh eadhon ri cognac Napoleon.
  Agus rinn an nighean an gluasad a-rithist ann an cruth comharra ceist, agus rinn i glè mhath e.
  Agus gu h-obann chaidh an trodaiche a bha dìreach air spreadhadh na lasraichean a roinn na dhà, agus a-nis bha botal de cognac Napoleon a "sabaid air inneal eile.
  - Dè a chosg e dhuinn? - Dh" fhaighnich an Seanalair Kent dha a chompanach Hett gu gruamach leis gun do shoirbhich leis a" chabhlach seachad air an toll dubh, a" sleamhnachadh ri taobh cnap mòr gas cho tiugh is gun do chruthaich e raon grabhataidh fhèin.
  Fhreagair an nighean bhòidheach le guth tomhaiste:
  - Ceart gu leòr! Chaill corr is coig mile deug long bheag, agus corr is ceud mile fear-cogaidh. Chaidh còig ceud àrd-ùrlair stailc a losgadh sìos, agus ceithir fichead 's a trì eile feumach air obair-càraidh mòr. Chaidh dà cheud ceithir fichead 's a sia a chall, agus dh'fheumadh ochd-deug eile obair-càraidh. Trì cheud seachdad "s a dhà de luchd-turais, naoi ceud agus trithead" s a h-aon neach-giùlan urchraichean, trì fichead air a mhilleadh gu mòr, chan eil seo a" cunntadh stèiseanan tracadh agus innealan-fuadain taisbeanaidh agus mion-sgrios.
  - An do leig iad leis an rofos bleoghan ?
  Rinn an nighean gàire, a 'sealltainn a fiaclan neamhnaid:
  - Tha e duilich obrachadh a-mach dìreach, ach timcheall air trì tursan nas motha na an fheadhainn againne, ma ghabhas tu longan-rionnag mòra, a bharrachd air an sin, chaidh faisg air ceithir fichead còmhdhail agus naoi sàr-shoithichean de longan-cogaidh a losgadh sìos, agus tha coltas gu bheil còig air am milleadh cho mòr is gu bheil tha iad, mar as fheàrr, , feumar an cur air an cùlaibh.
  - Uill, gu cinnteach cha bhith sinn air ar lughdachadh airson seo, ach chan eil mi cinnteach mun duais. Ann am prionnsabal, bha sinn fortanach nach robh an nàmhaid deiseil. Anns an ath shabaid bidh e tòrr nas faiceallach.
  Rinn an nighean gàire:
  - Co-dhùnadh?
  - Tha na cothroman timcheall air an aon rud, agus bheir an coimpiutair briseadh sìos nas mionaidiche dhuinn.
  Casan lom, tana gaisgeach elf le sreathan fìor ghràsmhor agus lùb seductive an t-sàil a" frasadh seachad.
  Thuirt an gaisgeach gu fuar:
  - Mar sin luchdaich suas am fiosrachadh geàrr-chunntas.
  Beagan às deidh sin thuirt an coimpiutair:
  - Tha na cothroman aig na pàrtaidhean leis a" ghiùlan as fheàrr air gach taobh mar a leanas: tha buaidh nan rofos ceithir fichead sa ceithir sa cheud, tha buaidh nan elves aon-deug sa cheud, tha an tarraing còig sa cheud.
  - Chan eil gu leòr! - Gu h-obann thuit aodann an t-seanalair.
  - Chan eil coltas ann gu bheil an giùlan as fheàrr, thoir seachad ro-shealladh a" toirt aire do na tha an nàmhaid agus na tha sinn air sealltainn a bhith comasach air smachd a chumail air.
  Bha an coimpiutair a" cunntadh leth-mhionaid a bharrachd agus chuir e a-mach:
  Tha an cothrom aig na rofos buannachadh trì fichead sa ceithir sa cheud, tha cothroman nan sìobhragan fichead sa còig sa cheud, agus tha cothroman nan elves aon deug sa cheud de tharraing.
  - Mar sin, tha sin a 'ciallachadh gu bheil sinn a' call, ged nach eil sin cho mòr. Aon cothrom ann an ceithir. Tha sin nas fheàrr. - Thuirt Marshal Gugnish.
  Bha Veronica a 'sabaid le Napoleon cognac. Agus chan ann airson dad a bha ainm cho làidir air a" bhotal le teantaichean agus bha leubail soilleir air. Bha i dha-rìribh a" sabaid aig a" mhullach.
  Agus cha b' urrainn an nighean prògramadair a ghlacadh ann an ribe, no a thoirt a-nuas a-rithist.
  A bharrachd air an sin, bha i cuideachd air a ghlacadh leis na ghathan.
  Bha Veronica a" faireachdainn gu robh a corp fèitheach còmhdaichte le fallas. Agus tha casan lom, chiseled aig a" phrògramadair nighean teth. Ach sheinn an gaisgeach gu treun:
  Buailidh sinn an nàmhaid, creid mi,
  Tha mi a" creidsinn gun reub sinn às a chèile na botail olc...
  Fuhrer maol, beathach feòil-itheach,
  Ach brisidh sinn a dhruim, creid mi!
  Às deidh sin, bhrùth an nighean gu sgiobalta na putanan luing gàirdeachais le a òrdagan rùisgte. Agus rinn an trodaiche gàire gu sgiobalta, agus an uairsin chuir na gunnaichean gu lèir a-mach sgaoilidhean sabaid.
  Agus chaidh iad a-steach do chàr far an robh botal a rèir coltais do-leònte. Agus rinn i crathadh agus leagh i.
  Agus an uairsin spreadh an cognac, agus seoclaid agus siùcairean sgapte air gach taobh. Agus thuit vanilla, reasanan, agus mòran de rudan blasda eile bhuapa.
  Chuir Veronica tweet:
  O, dè an gràs
  Ith a h-uile candies. .
  A' cagnadh sheòclaid, ri magadh,
  Faigh tlachd bho bhith a" cagnadh!
  Às deidh sin ghabh Veronica e agus dhùisg i a-rithist le a emerald agus, aig an aon àm, sùilean sapphire, a bha a "brùthadh mar rionnagan.
  Thuirt am prògram òigridh:
  - Hyperquasar! Tha thu nad ultrapulsar!
  Rinn Veronica ceartachadh:
  - Tha e nas fheàrr a ràdh: ultrapulsar, tha thu nad Hyperquasar!
  Thionndaidh Cyborg Pinocchio air ais:
  - Chaidh mo mhac-meanmna a bhualadh
  Bha an dealbh agad a" lasadh mar earball comet...
  Tha e mar a bhuail thu mi mar dhealanach -
  Le a bhòidhchead rionnagach, coltach ri speur!
  Dhaingnich nighean a" phrògramadair:
  - Tha thu coltach ri Pushkin! Sàr!
  Chuir Pinocchio an cyborg an aghaidh:
  - Chan eil! Chan e Pushkin a th" annam, ach mìle uair nas fhuaire!
  Chrath Veronica, a" rùisg a fiaclan:
  - Tha, càite a bheil dragh aig Alasdair Sergeevich mu do dheidhinn! Tha thu nad mhac dealanach cumhachdach le hyperplasma anns na pròiseasairean agad!
  Agus chaidh an dithis a bha a" sabaid a-steach don chath a-rithist le fearg mhòr. Deiseil airson an ìre as àirde de fheachd marbhtach agus gaisgeachd a nochdadh.
  Thòisich an ìomhaigh a 'crìonadh agus an uairsin chaidh e à sealladh gu tur. Ghluais an nighean-chomanndair air falbh bhon t-saucer gigantic, no an àite sin, hologram an ìomhaighiche grabhataidh a bha a" coileanadh mìorbhail do-thuigsinn. An elf a sheas
  air falbh, rinn i mar an ceudna air ais, dh'fhàs a h-aodann brònach, bha deòir na sùilean.
  - Oillteil! - Ars' an nighean-cheannard.
  Thuirt an elf:
  - Chan urrainnear dad mar seo a shamhlachadh. Dè ma tha, am measg nan sìobhragan, m" athair a" sabaid, agus is dòcha gu bheil e air a leòn no air a mharbhadh.
  - Chan urrainnear seo a chuir às! - An seo rinn elf eile osna. - Tha mo dhùthaich faisg air a 'chùis. Chaidh tuagh hyperplasmic thairis air mo shìobhaltachd.
  Dh" fhaighnich balach a" phrògraim:
  - Hyperplasmic, tha thu ag ràdh, dè a th" ann an hyperplasma? Tha mi air seo a chluinntinn iomadh uair, ach chan eil mi ga thuigsinn.
  Cho-dhùin inneal-fuadain nas sine agus nas ionnsaichte a bhith foighidneach.
  Mar sin, chuir e roimhe gluasad beagan chun an taobh, gus tòiseachadh, mar gum biodh e fada:
  - Sna seann làithean, nuair a bha daoine chan ann a-mhàin ceangailte ri aon phlanaid, ach air an roinn ann an iomadh stàit, nochd ridire mar sin, no ann an teirmean talmhaidh, rìgh Trikhkh. Cho-dhùin e gu robh an t-àm ann crìoch a chuir air an ùpraid agus an doilleireachd. Mun àm seo, bha factaraidhean mòra gan togail mu thràth, nochd gunnaichean agus canain. Dh"fhàs cogaidhean barrachd is barrachd an-iochdmhor is millteach, agus bhàsaich buidseachd a-mach. A bharrachd air an sin, ann an grunn chreideamhan tha buidseachd air ainmeachadh mar pheacadh bàsmhor. Tha e eu-comasach a bhith a" cunntadh cia mheud deuchainn a chaidh a dhèanamh air an fheadhainn a bha fo amharas buidseachd. Bha an rìgh, air an àm seo, den aon inntinn an toiseach: buinidh buidsich aig a" chrann, no air cuing. Ach thachair e nuair a chuir e air dòigh farpais airson an luchd-sabaid as fheàrr, seòrsa de thaisbeanadh armachd masgaichte, bha am buannaiche na ghaisgeach a bha coltach gu cugallach. Nuair a chaidh an crùn a chuir air a cheann, thug am Palladin a bha a" tadhal air a masg dheth, agus chaidh aghaidh nighean, eu-coltach ri sagartachd daonna sam bith, fhoillseachadh don phoball.
  Chaidh iongnadh a dhèanamh air a h-uile duine, b 'e elf boireann a bh' ann, rèis uirsgeulach air a ghlòrachadh ann an duanagan agus uirsgeulan. Leudaich i a làmh gu Trich, agus chaidh a gàire tarraingeach a ghlacadh leis an luchd-ealain as fheàrr.
  Thuit an rìgh ann an gaol leatha, boireannach de chinneach cèin, air an robh am far-ainm Rerra. Bha an dìoghras aige àrd, ged nach robh e furasta a thuigsinn do na h-uile; tha sinn fauns agus sìobhragan ro eadar-dhealaichte. Diofar sheòrsan, seòrsaichean eile. Uill, ciamar a mhìnicheas tu gum faod madadh-allaidh tuiteam ann an gaol le bò? Ach bha an nighean, gu h-annasach gu leòr, a 'toirt a-steach na faireachdainnean aige, agus cha b' fhada gus an do phòs iad, a dh'aindeoin gu robh na rìghrean faisg air làimh na aghaidh. Thòisich an cogadh, ach an uairsin sheall an nighean elf gu robh i na dioplòmaiche seòlta. Bha i comasach air seòlta a chleachdadh gus luchd-dùbhlain Trikhkh a chuir an aghaidh a chèile. Gu sgiobalta, a 'cuimhneachadh air gearanan beaga, chaidh iad a-steach gu strì uabhasach eatorra fhèin. Uill, san eadar-ama, rinn arm Trikhkh a" chùis orra mean air mhean. Thionndaidh Rerra a-mach gu bhith na bhan-draoidh, oir, gu dearbh, tha mòran sìobhragan air an toirt seachad ann an draoidheachd, agus draoidheachd phractaigeach aig an sin. Mar a dh'ionnsaich sinn nas fhaide air adhart, bha an nighean seo, air sgàth a beachd iongantach, air a mì-thuigsinn le a bràithrean, a 'tionndadh a-mach gu bhith na neach-brathaidh. Ach tha iad nan dealachadh, ach leinn tha i air fàs na fìor riaghladair. Le bhith a" leigeil seachad claon-bhreith, thug Rerra a-steach creideamh ùr a thug dligheachd do chleachdadh draoidheachd. A-nis, bhon chreathail, lorgadh naoidheanan a bha comasach air draoidheachd, agus an uairsin chaidh an trèanadh ann an sgoiltean sònraichte. B" ann an uairsin a nochd acadamaidhean saidheansail. Dh" fheuch a" bhan-draoidh mhòir Rerra ri draoidheachd is saidheansail a chur còmhla. Goirid bha armachd ùr aig an ìmpireachd, nach fhacas roimhe, agus thug e buaidh air a 'phlanaid. Dh'fhàs Trikhkh sean agus bhàsaich e: bha na sìobhragan beò nas fhaide na na fauns. Agus bha seachd uairean na bu mhò sèimh na sèasan. Thàinig Rerra gu bhith na ìmpire uachdarain. Bha i airson a dhol a-steach don fhànais. B 'e a' chiad ìre an itealan chun a 'chruinne. An dearbh fhear air a bheil am blàr a-nis a" gabhail àite. An uairsin chaidh pròiseas spreadhadh atamach a lorg. Chaidh eileamaidean ro throm a reubadh às a chèile nuair a chruinnich iad tomad èiginneach. Le cuideachadh bho draoidheachd bha e comasach cur ris a 'phròiseas seo. An uairsin thuig Rerra, le cuideachadh bho luchd-saidheans, gu robh e comasach lùth a tharraing bhon phròiseas fusion de niuclasan hydrogen; Ach bha e comasach dha-rìribh boma hydrogen a chruthachadh le cuideachadh bho gheasan. Bhon mhionaid sin thòisich ceannsachadh na cruinne.
  Chunnaic Veronica seo cuideachd, agus tha i na gaisgeach fionnar, chuimhnich i cuideachd air rudeigin bhon a bha i ann an dreuchd an Uile-chumhachdaich Boireann Diadhachd, ann am fear de na beatha roimhe anam neo-bhàsmhor, agus thuirt i:
  - Am b" urrainn dhut innse dhuinn nas mionaidiche mar a nì thu boma hydrogen, is dòcha gu bheil e nas cumhachdaiche na spreadhadh de fhùdar-gunna.
  Rinn am balach robot gàire, chuir na prògraman cloinne eile a-steach le cead:
  - Gu dearbh tha e nas cumhachdaiche! Tha boma beag, mar an tùr againn, comasach air spreadhadh mar bharaille de fhùdar-gunna le trast-thomhas de chilemeatair.
  - Wow! - Bha an nighean bhrèagha Veronica a" feadalaich. - Colosal.
  Lean an robot nas eòlaiche air ag innse le spionnadh:
  - Ach chan eil eadhon an lùth seo gu leòr airson siubhal san fhànais aig astaran nas àirde na solas. Dh'fhuirich Rerra òg bhon taobh a-muigh, ach bha bàs a 'tighinn faisg oirre cuideachd. Ach, aig deireadh a beatha, fhuair i fhèin agus a h-oileanaich eòlas air lùth sgrios. Seo nuair a tha cùis eadar-dhealaichte ann an cosgais, plus no minus, minus no plus. Gu nàdarra, tha eadhon sgòthan dealanach air an snìomh ann an diofar stiùiridhean, agus nuair a bhuaileas iad, thèid feachdan neo-aithnichte a leigeil ma sgaoil.
  Fhuair Veronica seo inntinneach:
  - Inns dhomh barrachd mu sgòthan dealanach.
  Lean am balach cyborg, a tha bhon aois fànais e fhèin:
  - Tha a h-uile dadam air a dhèanamh suas de niuclas agus sgòthan dealanach a thig bho bhith a" cuairteachadh dealanan agus positrons. Tha e caran coltach ri planaidean timcheall na grèine, dìreach chan eil an astar cuairteachaidh mòran nas àirde. Trilleanan de ar-a-mach timcheall an niuclas gach diog.
  Agus aig àm cur às, bidh dealanan a 'bualadh, bidh na nèimhean fhèin, anns a bheil protonaichean agus neutronan, a' tighinn gu conaltradh le feachd uabhasach. Agus tha spreadhadh uamhasach a" tachairt, a" leigeil ma sgaoil lùth frantic còrr is mìle uair nas motha na nuair a spreadh boma haidridean.
  Thuirt Veronica:
  - Gu dearbh taigh-beag!
  Chrath Pinocchio an cyborg ag aontachadh:
  - Tha an diabhal fionnar - brosnaichidh na deamhain!
  Lean ceannard a" phrògraim air a shon:
  - Agus gus polarity nan cosgaisean atharrachadh, feumaidh tu draoidheachd. An geas tonn ris an canar Rerra. Nuair nach e dìreach crathadh èadhair a th" ann an òrdugh sònraichte, ach sreath sònraichte ann an gluasad tonnan. Bidh e a 'toirt buaidh air seata de raointean san fhànais, agus tha iad sin, an uair sin, a' toirt buaidh air saoghal stuthan. Seòrsa de bhuaidh resonance. Bidh an tonn a 'togail nan teudan beaga, bhon fheadhainn a tha e air a ghluasad chun an fheadhainn mhòr, a' toirt a-mach ceòl cho àrd 's gu bheil na creagan a' crathadh.
  - Agus tha tonnan coltach ri sgoltadh, ach chan ann san adhar, ach ann an raointean spàsail! - shoilleirich Veronica.
  Chrath am prògram ceannard
  - Tha, thuig thu mi gu ceart!
  Dhearbh am balach cyborg, a shùilean a 'deàrrsadh, a' faighinn eòlas nach fhacas a-riamh:
  - Is e draoidheachd aig ìre nas àirde a tha seo. A-nis innis dhuinn barrachd mu hyperplasma.
  Lean ceannard a" phrògraim air adhart:
  - Canar hyperplasma draoidheil ris cuideachd. Gu nàdarra, thàinig lùth sgriosaidh gu bhith na phrìomh adhbhar airson lùth thermoquark a lorg. Agus an seo bha feum air draoidheachd nas làidire. Chan eil elves tinn ann an seann aois, tha iad fallain agus shunndach, ach aig an aon àm bidh iad a 'faireachdainn dòigh-obrach a' bhàis. Mar sin, bha Rerra, a 'faicinn nach robh i ro fhada air falbh, thug e cuireadh dhi fhèin mar neach-leantainn, Zenna, an draoidh as cumhachdaiche de rèis nan elf. Aig an àm seo, bha na fauns mar-thà air socrachadh air feadh na cruinne agus air a dhol a-steach do shaoghal eile, a 'fàs na ìmpireachd beairteach. Mar sin tha e na urram eadhon dha sìobhragan uaibhreach a bhith nad uachdaran orra. Agus còmhla rithe smaoinich iad mun ath cheum gus an cruinne-cè a cheannsachadh.
  Aig an àm seo, sàbh an visor grabhataidh na sheasamh air oir an talla
  Thòisich e a" lasadh a-rithist agus chualas fuaimean àbhaisteach.
  - Gairm airson conaltradh a-rithist. Innsidh mi an sgeulachd seo dhut nas fhaide air adhart! - Thuirt ceannard a 'phrògraim.
  Thuirt Veronica gu feallsanachail:
  .- A bharrachd air an sin, cha bhithinn ag iarraidh gun cleachd thu an t-eòlas ùr agad airson cron a dhèanamh air creutairean eile.
  Rinn na prògraman chloinne agus an cyborg gàire.
  Rinn Pinocchio an cyborg gàire:
  - Ciamar as urrainn dhut daoine, anns an fhìor sheann aois a thaobh ìre leasachaidh an taca rinn, brath a ghabhail air seo? Cha d'fhuair thu fiosrachadh ceart. Agus chan eil am prògram ceannard ag innse dhut mion-fhiosrachadh gu leòr gum biodh e comasach boma hydrogen a dhèanamh, mòran nas lugha na sgrios.
  Thug nighean a "phrògraim fa-near le èadhar eòlaiche:
  - Tha sgrios nas fhasa, a dh'aindeoin a chumhachd mòr. A bharrachd air an sin, tha neart eadar-dhealaichte aig an ath-bhualadh a rèir dè an stuth a thathas a" cleachdadh anns an sgrios. Tha a 'bhuaidh as motha air a dhèanamh le iarann agus eileamaidean faisg air.
  Chuir Veronica iongnadh air:
  - Agus carson!?
  Mhìnich ceannard a" phrògraim gu foighidneach:
  - Am measgachadh as fheàrr de valency, cothromachadh ann an niùclasan protons agus neutron. Leigidh seo leat an àireamh as motha de ghràineanan a choileanadh agus a chleachdadh. Às deidh na h-uile, tha cumhachd fùdar-gunna an urra ri cothromachadh nan eileamaidean.
  Leum Pinocchio an cyborg suas agus thuirt e:
  - Agus ciamar! Ach chì sinn dè thachras a-nis anns an epic inntinneach seo.
  Tha Boltology seachad. Agus feumaidh tu a ghabhail agus, gun a bhith a 'smaoineachadh dà uair, till air ais chun bhlàr.
  Dh" aontaich Veronica gu furasta:
  - Tha sabaid sa gheama tòrr nas fheàrr na bhith ag èisteachd ri òraidean leth-saidheans mu hyperplasma agus thermoquarks!
  Agus a-nis tha an cupall sabaid air ais sa gheama, a tha cho coltach ri fìor bhlàr fànais, agus tha e cho fionnar.
  Rinn Veronica gluasad squeaky python agus thuit i air càr dà sheata far an robh dà bhriosgaid aran-seòclaid nan suidhe. Agus chaidh an trodaiche cumhachdach seo na theine.
  Agus bha na briosgaidean gingerbread, a bha air an rùsgadh gu tur, air an frioladh cuideachd.
  Ghabh Veronica e agus sheinn i:
  - 'S iad so na sithichean blasda an so,
  Is e luchd-sabaid a th" annainn, chan e turtaran!
  Chuir Pinocchio an cyborg cuideachd càr eile na theine le teine magoplasm mas-fhìor agus sgàin e:
  Bidh òrdugh nan àireamhan,
  Bidh urram agam cuideachd ...
  Tha rann gu leòr aig Cyborg
  Tha rann gu leòr aig Cyborg
  Feumaidh robots cunntas!
  Aig an aon àm, sàbh an visor grabhataidh ann an holograman mòra
  leudachadh. Thòisich garlands de rionnagan agus cumaidhean sgiobalta, sgiobalta de shoithichean rionnag a" nochdadh. Bha cuid dhiubh coltach ri iasg, cuid eile mar chlachan garbh-shnaidhte, agus cuid eile coltach ri fiodh-loidhnichean.
  Tha e coltach gu bheil an cabhlach de rofos creachaidh air daingneachadh fhaighinn nuair a ghluais iad. Rinn e maill air, a" tighinn a-mach gu crios pulsars frantic, nuair a bha e mòr, uaireannan a" ruighinn meud planaid, tha clotan plasma a" gluasad gu luath air slighean lùbach, agus mìrean de stuth a" reubadh gu fiadhaich eatorra. B' e broinn Gehenna cosmach a chanar ris an sgìre seo. Thòisich armada shoithichean clann an dorchadais air ath-eagrachadh, a 'dèanamh gluasadan iom-fhillte. B 'e adhbhar a' chleas ullachadh airson tubaist a dh'fhaodadh a bhith ann le longan-rionnag nàmhaid.
  Bha Victoria a" sabaid gu làidir agus rinn i gluasad ann an stoidhle ball-basgaid. Agus mar sin leum i suas agus thionndaidh i a-null, bha e dìreach eagallach. Uill, tha am boireannach na neach-ionnsaigh. Uill, cleasan. Agus leum pasgan de Marlboros a-mach na h-aghaidh air jet sabaid, faodaidh fantasas cho fiadhaich de gheamannan coimpiutair tachairt.
  Is e co-sgrìobhadh ealain a tha seo. Agus bheir an nighean e agus brùth air a" phutan leis an navel aice.
  Agus sgaoilidh lùth, bidh an càr le toitean a" losgadh le lasair shoilleir. Agus tha fàileadh ceò puinnseanta ann.
  Leum Pinocchio an cyborg a-mach às a" phòla meridian. Mar a leumas e a-mach, a 'dèanamh somersault. Agus fon ionnsaigh aige thàinig trodaiche dà-suidheachain, còmhdaichte gu dìreach bho dhàibheadh le dà bhotal de lionn Bavarian. Bha sin cho snog.
  Nuair a spreadh iad, dhòirt foam pinc a-mach, mar gum biodh e bho inneal-smàlaidh.
  Tha na trolls air fàs gu math nas glice; tha na coimpiutairean plasma aca air obrachadh a-mach gu soilleir gum faodadh an raon seo a bhith na àite airson ambush bho nàmhaid tòrr nas seòlta agus nas ionnsaichte na bha dùil roimhe. A-nis bha an t-arm ag ullachadh airson tachartas sam bith. Thug am marasgal fànais na h-òrdughan iomchaidh ann an guth squeaky. Bha Rofoshki air gluasadan coltach ris a dhèanamh roimhe seo rè eacarsaichean;
  Gus dèanamh suas airson na call a thàinig orra, chaidh goireasan stòraidh uidheamachd, aloidhean meatailt sònraichte agus stòran lùth ath-ghnìomhachadh. Chaidh ionadan càraidh aonachadh ann am factaraidhean, a dh" atharraich soithichean rionnag dìreach air itealaich, agus eadhon a chruthaich feadhainn ùra. Bha iad rim faicinn a" cuairteachadh na h-àireamhan millte, mòra de luchd-giùlan phlèanaichean agus longan-cogaidh ultra. Bha tàthadh a" deàrrsadh, bha sailean plasma a" sruthadh, spreadh sruthan gravito, a" toirt cumadh sam bith air a" mheatailt a chaidh a spreadh ann an ions. Chaidh cuid de na conglomerates sin a sgrios ri linn ionnsaigh nam fauns, ach dh" fhan grunnan dhiubh. A" toirt a-steach innealan-fuadain a bha coltach ri ceud squids armaichte, a bharrachd air draoidhean sònraichte a bha a" tilgeil geasan ath-nuadhachadh structarail. Gu sònraichte, bha iad ag obair ann am buidhnean mòra, a 'cumail ris an t-soitheach-rionnag, a' mùchadh rudeigin tro amplifiers draoidheachd a bha coltach ri adhaircean.
  Veronica, an dèidh dha flip cascade a dhèanamh agus a bhith a" leagail trodaiche nàmhaid eile ann an dàibheadh misneachail, chuir e a-mach:
  - Na cuireamaid an righ ann an stalemate ! Bidh clàr fiadhaich ann!
  Ghabh Cyborg Pinocchio ri itealan fànais eile agus rinn e squeak:
  - Tha cruinneas agus fìrinn againn air ar taobh!
  Thuirt Veronica, a" suathadh a casan lom, tana, seductive, fèitheach:
  -Cruinneas - modhalachd rìghrean!
  Agus chluich i beagan leis na fèithean bhoilg snaidhte aice.
  A bharrachd air an sin, dh'fheuch buidsich ionadail ri rudeigin nas miosa a dhèanamh, air a sholarachadh ann an arsenal luchd-sabaid draoidheil.
  Mar sin thòisich na draoidhean air gràinean a thilgeil. Nochd spot beag agus mean air mhean dh'fhàs e. Chuairtich na buidsich e ann an treud. An rud a dh'èigh iad anns na h-adhaircean tairbh.
  - Tha e èibhinn! - thuirt Veronica. - A 'cuimhneachadh orm deas-ghnàth cannibal.
  An seo nochd bud, an toiseach meud baraille lionn, an uairsin dh'fhàs e na bu mhotha agus na bu mhotha, an toiseach meud sabhal, an uairsin caisteal meadhan-aoiseil, agus an uairsin meud bàta-cogaidh ultra. Thòisich am bud a 'fàs, a' tionndadh gu rudeigin eadar feòil-mhara agus tulip. Ghluais na peadalan agus ruith iad ann an diofar stiùiridhean, a" tionndadh gu coin le sgiathan a" spùtadh plasma. Leig iad a-mach tonnan grabhataidh, a "tilgeil na soithichean rionnag Rofoshek ann an diofar stiùiridhean.
  Cha robh an crathadh, ge-tà, gu sònraichte làidir. Chaidh iongnadh a dhèanamh air Veronica, a" suathadh a casan air leth breagha agus a" lùbadh a fèithean bhoilg, fhad "s a bha i a" leagail trodaiche eile:
  - Ciod iad so, famhairean mòra ?
  - Seòrsa mar sin, dìreach barrachd stuth na tha e coltach aig a" chiad sealladh. - Thuirt Pinocchio an cyborg, a 'stiùireadh teine aig an nàmhaid, anns a' chùis seo botal fìon Agdam anns an t-sabaid, agus, aig an aon àm, a 'bìdeadh dheth candy seoclaid - 'S e seo aon de na seòrsaichean draoidheachd-hyperplasma, le pàirt nas motha de dhraoidheachd na hyperenergy fìor. Is e sin, tha draoidheachd air a mheasgachadh an seo le taisbeanaidhean corporra, ach tha an fheadhainn mu dheireadh air an riochdachadh gu ìre nas lugha.
  Thuirt Veronica gu cruaidh, a" sgrìobadh am forc òir le clach air a" mheur-chlàr, agus aig an aon àm a" putadh na putanan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte:
  - Gu soilleir, barrachd buidseachd - nas lugha de shaidheans!
  Às deidh sin, tarraingidh an nighean a-mach cleas - python le fiaclan saber, agus nì i tionndadh jack-in-the-box.
  Agus beucaidh e air mullach a sgamhan:
  - Marbh, marbhadh, an t-olc truaillidh,
  Marbh e, marbh e, bidh thu a" troll uaislean!
  Is e Nugget an idol agam, tha gaol agam ort vampire!
  Uill, tha na gobhan ann an ifrinn, a" frioladh an fheadhainn reamhar!
  Agus an turas seo bhuail an trodaiche trì pìleatan, anns a 'chùis seo aon donut agus dà chèiceag càise le casan.
  Fo bhuaidh sgiobaidhean de luchd-brathaidh itealaich, bha na coin, a rèir coltais den briod cop, air an lìnigeadh, creutairean a rèir coltais umhail.
  Thuirt an troll hypermarshal:
  - Tha Rofoshka nas buige na coin agus bheir e orra gèilleadh. Chan ann gu tur airson rud sam bith a tha nàdar canine aig faunan.
  Bha seanailear boireann breagha le proboscis a "dol timcheall an hologram agus ag ràdh le anail:
  - Ciamar as urrainn dhut a dhol air chuairt gun dràgon? Mar sin thig sinn gu crìch mar thìgear sùbh-craoibhe gun fangs.
  - Nì iad beagan a bharrachd draoidheachd! Dh "òrduich mi mu thràth! - Shìn an hypermarshal fànais a làmh. Chaidh an emitter a-steach don adhar agus squeak:
  - Dè tha thu ag iarraidh, sir?
  - Is mise an hypermarshal! Bogsa làn grub!
  Nochd cruinneachadh bìdh ri taobh rofoshka an neach urramach. Nam measg, sheas cèic air a snaidheadh ann an cruth bàta-cogaidh Faun a-mach. Ach, an aghaidh a 'chuibhreann, bha speuradairean adharcach a' dannsadh air.
  - Is e seo am fear as fheàrr leam! - Thòisich an hypermarshal ag ithe figearan air an dèanamh le uachdar agus tùis.
  Thuirt an coitcheann boireann:
  - Na m 'òige, chùm mi seilear le caileagan a bha furasta a chleachdadh. Rinn iad seirbheis don mhafia ionadail. Bha aon ghalla ann, bha i daonnan a 'goid bho luchd-dèiligidh. Mu dheireadh, thàinig i tarsainn air fear a bha ro àrd agus dh" ith i.
  Thuirt Hypermarshal:
  - Ann an cuid de dh'àitreabhan faodaidh tu, airson cìs, eadhon pàirt a ghabhail anns a 'phròiseas còcaireachd, an dàrna cuid de do chompanach, a chosgas barrachd, no de sheòrsa eile, a tha nas saoire.
  Agus chuir an nighean urramach tweet air a freagairt:
  - A-nis tha tortadh eile ann am fasan, gu sònraichte, le bhith a" cleachdadh meanbh-choimpiutairean.
  Agus rughadh beathach ann an èideadh eireachdail mar fhreagairt:
  - Is e seo dìreach a dh'fheumas sinn a chleachdadh. Ann am batail fànais tha e nas duilghe prìosanach a ghlacadh, ach chuir grunn den fheadhainn a theich air modalan agus capsalan dheth am prògram fèin-sgrios. Mar sin fhuair sinn grèim orra.
  Chaidh raon feachd a-steach don oifis. Chùm e elf eireachdail. Bha na creutairean sin beò na b" fhaide agus bha iad a" cumail ri beatha na bu làidire.
  Suathadh an hypermarshal a làmhan greasy, leig an emitter tonn a-steach a ghabh a-steach am mìrean.
  - Uill, a-nis tha elf againn. Faodaidh sinn a roinn gu mòr.
  Bha an còirneal rùisgte coltach ri fear a bha air a thogail gu lùth-chleasachd, dìreach le sliasaid ro tana agus cnapan cumhang. Duine-uasal gun teagamh, eireachdail, ach bha rudeigin boireann na stoidhle gruaige ro shòghail, falt òir agus aodann rèidh nighean gun aon fhalt. Mar sin bho shealladh daonna bha an elf gu math tarraingeach. Ach, chòrd am prògramadair nighean Veronica ris. An dèidh don ghaisgeach a bhith a 'leagail agus a' fàgail earball ceò bho ghaisgeach le ball feòla, dh'fhaighnich e le anail, a 'drumaireachd a h-òrdagan lom air a' mheur-chlàr:
  - An loisg iad gu mòr air an òganach ghràdhach so ?
  Rinn an ceannard nighean gàire:
  - Chan e duine òg a th" ann ann am bliadhnaichean (tha e dìreach gu bheil na sìobhragan uile coltach ri deugairean), agus tha teine ro phrìomhach. Lorgaidh iad cràdh nas fheàrr agus nas èifeachdaiche.
  - Faodaidh an t-eòlas seo a bhith feumail dhuinn! - Thuirt Pinocchio an cyborg. - Tha ealain na laighe anns a" chomas ceasnachadh a dhèanamh, an rud as fheumaile airson tyrant.
  Mar fhreagairt, thuirt Veronica le gàire, mus do chuir i trodaiche eile le bàr seoclaid a-steach don sgòth sgrios:
  - Tha cràdh tàmailteach, tha feum air ceasnachadh!
  Dh" fheuch an còirneal ri coltas somalta a chumail suas, ach aig an aon àm chrath e beagan. Is dòcha gu robh mo cheann a "snàmh le smuaintean mu mar nach bu chòir dhomh dad a thoirt seachad, ach aig an aon àm beatha luachmhor a shàbhaladh.
  Chuir an hypermarshal ceist air:
  - Dè na planaichean a th" aig an àithne agad?
  Fhreagair an t-eun a bha ann an grèim:
  "Is e còirneal sìmplidh a th" annam agus chan eil fios agam nas motha na tha còir agam a bhith eòlach. " Aig a" mhionaid mu dheireadh, tha àitheantan air an toirt dhuinn, agus bidh an soitheach-fànais agam a" gluasad a rèir an òrduigh a fhuair sinn.
  Thog an hypermarshal a cheann:
  - Tha, tha e a 'tionndadh a-mach gu bheil thu cuideachd smart. Tha fios agad mar a gheibh thu a-mach. Ach cha chuidich e thu idir. Inns dhomh mar a tha na soithichean rionnag agad a" nochdadh agus a "dol à sealladh cho luath.
  Bha an laogh a" teannadh, agus a" bruidhinn ann an guth lag:
  - Chan eil fios agam air an fhiosrachadh theicnigeach, leis nach e fiosaig a th" annam le trèanadh. Gu fìrinneach, chan eil feum agam air. Tha mi nam chog ann an inneal cogaidh, tha mi dìreach a" toirt àithne agus a" faighinn òrdugh, agus bidh an soitheach-fànais a" leum sa bhad, agus tha e aig àm eile san fhànais.
  An seo bha nighean le pluma air a ceann mu thràth a "sguabadh às:
  - Dè mu dheidhinn inertia?
  Fhreagair an còirneal le guth crith:
  - Eadhon air do shoithichean tha e air a chuir às le anti-gravity.
  Rinn an nighean gàire agus, gu soilleir toilichte, thuirt i:
  - Tha a h-uile dad soilleir, mar sin mar as fheàrr, tòisichidh sinn air a "chràdh. Ghairm an ultra-bhrìghde.
  Chaidh inneal-fuadain mòr le mòran greimichean a-steach don talla, agus an uairsin troll srònach tàmailteach agus reamhar. Chitheadh tu mar a choisich e gu leisg le a chasan goirid.
  - Tha mi aig do sheirbheis, fuamhaire fànais!
  - Tha thu a 'faicinn an "elf" seo, feuch nanotechnology air.
  A" coimhead nas coltaiche ri torc na ri creachadair, bha am freak le sròn mòr a" reamhrachadh a bhilean tiugh, uaine agus a" sèideadh:
  - Le tlachd.
  Thug an troll a-mach an smachd iomallach agus thòisich e a" dèanamh shoidhnichean don inneal-fuadain. Ghluais e, dh" èirich teantaichean an aghaidh aghaidh an elf, amhach, adhbrannan agus dùirn.
  - Na dìochuimhnich am falt aige cuideachd! Tha iad cho lusach agus cuiridh iad comharra pian iongantach.
  - Agus bidh! - Rinn an troll gàire gu gruamach.
  Chaidh ghathan pincach a-mach à greimichean an inneal-fuadain agus chaidh iad a-steach do dhiofar phàirtean de chorp an elf. Chroch e, chroch e, cha do leig an raon feachd leis gluasad, gus gluasad eadhon òirleach. Ach, ged a chaidh na ghathan a-steach dha, cha do dh'fhiosraich an duine eireachdail pian.
  Lean Victoria a" sabaid. Seo neach-dùbhlain eile. Anns a 'chùis seo, b' e trodaiche dà-suidheachain a bh 'ann le lollipop agus lollipop. Agus chaidh na grìtheidean sin a-steach gu pìosan beaga cuideachd.
  Ach, le pàirt eile den eanchainn air a phumpadh gu dealanach, bha am prògramadair nighean a" cumail sùil air pàirtean eile den gheama.
  - Ciod e brìgh a' chràidh ? - dh'fhaighnich Veronica, a 'dèanamh gluasad eile. "Bidh e ga losgadh mar lasers."
  Chrath ceannard a" phrògraim a cheann le àicheil:
  - Chan eil! Chaidh meanbh-robotan a-steach don bhodhaig. Bidh iad a-nis a" dol còmhla ri diofar bhuill-bodhaig air a" bhodhaig, gu h-àraidh an fheadhainn aig a bheil mòran de chrìochnaidhean neoni, agus tòisichidh iad a" cur spionnadh air falbh. Agus bidh cuid de na sgoltagan beaga bìodach ag obair gu dìreach air an eanchainn, a" neartachadh trom-laighe. Is e sin, bidh e na fhìor trom-laighe.
  Bha nighean fad às nan Gods, a 'dèanamh gluasadan toinnte, a' leagail càr eile, agus an turas seo le paidhir orcs, a 'cuimhneachadh gu ìre air rudeigin. Tha an t-eòlas aice cha mhòr gun chrìoch, ach cuingealaichte, ged a tha e air a phumpadh suas le nanicneòlas, ach fhathast corp an duine. Agus dh"èigh am prògramadair-cogaidh:
  - Coimpiutaran beaga!
  Dhaingnich an nighean ceannard:
  - Smaoinich gu bheil seangan a" snàgadh am broinn do bhodhaig a dh" fhaodas searbhag goirt a leigeil ma sgaoil. Is ann dìreach sa chùis seo a bhios e nas miosa.
  Thionndaidh an troll air an hologram, agus nochd sealladh trì-thaobhach de chorp elf fèitheach, rèidh, gun fhuilt, tana, balach air a bheulaibh.
  - Sin agad e, mo phiuthar ! - Thuirt an troll gu h-àrd gu milis. Bidh sinn a 'riaghladh do pian. Feuch an tòisich sinn le mìleamh sa cheud. - Choisich meur dubhan thairis air an sganair.
  Dh"èigh an nighean leis a" phìob:
  - Tha e math fear cho grinn a chràdh!
  Bhuail an elf agus thoisich e ri caineadh. Thòisich e fiù 's a' gàireachdainn beagan.
  - Chan eil e air a ghoirteachadh fhathast, ach a-nis bidh e air a ghoirteachadh, àrdaichidh sinn an luchd air na dubhagan, tha trì dhiubh agad. - Thuirt an troll gu magadh.
  Às deidh seo, thionndaidh aodann a" chòirnealair elf agus rinn e osnaich gu mòr.
  - O ! Ach chan eil mi ach dìreach air tòiseachadh. Dè mu dheidhinn a bhith a" palpating an grùthan?
  Dh'fhàs an dath air an hologram nas dorcha, thionndaidh an elf, a 'feuchainn ri grèim fhaighinn air a stamag le a làmhan. Bha ceanglaichean neo-fhaicsinneach ga chumail gu daingeann.
  Bha an troll toilichte le toileachas:
  - Agus a-nis an stamag, tha mar an ceudna dhà dhiubh, agus mar sin bidh am pian dùbailte.
  'S truagh a bhi 'g amharc air an elf, 's e a' gearan na b'airde.
  - Agus a nis cridhe, tha mar an ceudna dithis diubh, is daoine tarbhach iad na sith- ean so.
  Chunnaic Veronica seo tron t-sabaid. Bha i dìreach air trodaiche a losgadh sìos le cuibhreann eile de phuinnsean ann an cruth toitean Java, agus thug i orra losgadh mar lòchran. Ach bha sealladh an òganaich eireachdail air a chràdh mì-thaitneach dhi.
  Thionndaidh Veronica air falbh:
  - Chan eil mi airson coimhead air.
  "Tha mi cuideachd a" smaoineachadh nach eil dad inntinneach mu chràdh. " - Dh'aontaich Pinocchio an cyborg.
  "A-nis leig dhuinn an eanchainn a reothadh..." Thòisich an troll, agus chaidh stad a chuir air an ìomhaigh aige, cha mhòr sa bhad nochd àite. Sheall e draoidheachd ag itealaich ann an deiseachan-fànais a" coileanadh deas-ghnàth thairis air dearc.
  Agus a-nis tha an snàgaire a 'meudachadh gu luath ann am meud agus tha sgiathan a' nochdadh. Agus tha an ceann, aig a 'chiad fhear, a' tòiseachadh a roinn ann an dà. An toiseach tha dà cheann ann, agus an uairsin bidh an treas fear a 'fàs. Tha e coltach gur e dèideag inflatable a tha seo, tha e a" faighinn meud cho luath. Aig an aon àm, tha e a 'cur eagal air a h-uile duine.
  - 'S e dràgon a th' ann! - Thuirt am bòidhchead cas-ruisgte Veronica, a 'leantainn air adhart a' losgadh, an turas seo càr le botal deoch làidir, ann an urram - Agus cho mòr ri long-cogaidh. Agus càite am faic thu seo?
  Pinocchio an cyborg, a 'leantainn air adhart a' cur dragh air na nàimhdean, gu h-àraid, an dèidh dha bàta slàn a mharbhadh le sgioba de sheòclaid agus rèasain, a 'fàs agus a' freagairt:
  - Bidh geasan tonn, cumhachd hyperplasm agus draoidheachd a" breith a leithid de uilebheistean. Faodaidh tu seo a thuigsinn! Tha e eu-comasach a thuigsinn!
  Suathadh am prògramadair nighean Veronica na teampaill aice agus thuirt i le meas, agus gun fhiosta:
  "Chunnaic mi na h-uimhir de rudan iongantach anns na beagan uairean a thìde mu dheireadh a tha mo cheann a" snìomh."
  Dìreach mar a bhios mullach a" snìomh, bidh an "dràgon" a" leigeil a-mach fàinneachan.
  Gu dearbha, chaidh builgean lasach a-mach à beul an dràgon. Thionndaidh e mun cuairt. Dhùin an uilebheist mòr a bheul agus chaidh am ball air ais a-steach.
  Bhuail Veronica càr le dà bhotal Cola, a thug dheth cuideachd, a "frasadh sradagan emerald, agus a" feadaireachd. Bha na draoidhean ag èigheach. Lean an dràgon air a" gluasad a spògan.
  Às a dhèidh, nochd bana-bhuidseach faltach, gu soilleir chan ann bho rèis Rofoshka. Thug i leatha gille mòr. Chuir i air bhog ceithir gàirdeanan a thilg figearan chisel gu neo-àbhaisteach a-steach don fhàsach. Ghluais iad agus, an dèidh ùine ghoirid, thòisich saighdearan a 'fàs.
  Bha iad a" coimhead gu math annasach an aghaidh cùl-raon de shoithichean rionnag ultra-ùr-nodha. Smaoinich air meadhan-aoisean àbhaisteach, a 'cluinntinn le adhaircean, shèid iad iad. Bha na raointean stàilinn a" fàs rèidh. Thòisich dinosaurs a" nochdadh cuideachd. Chan e an aon rud ris an talamh, tha na h-eadar-dhealachaidhean ann am fauna air diofar phlanaidean fhathast cudromach, ach chan eil iad cho eagallach airson seo. Bha tùir sèist ann cuideachd, ballistae cumhachdach, agus catapultan toinnte.
  Thuirt Veronica, a 'coimhead air an t-sealladh iongantach seo:
  - Wow, ciamar as urrainn seo a bhith!
  Fhreagair Pinocchio the cyborg:
  - 'S e sgeul fada a th' ann! Nas mionaidiche, tha a h-uile dad comasach air an Hypernet. Dìreach mar ann an geama coimpiutair!
  Chrath am prògramadair nighean, a" leagail càr eile, agus thuirt i:
  - Na leig leis a" gheama na riaghailtean a leantainn,
  Cha toil leinn itean dhuit,
  'S bidh cur-seachad gu maduinn -
  Briseamaid tron bhràthar!
  Ged a ghluais an t-arm falamh, bha e coltach gun robh na gaisgich, a bharrachd air na h-eich agus na h-aon-chòrnach aca, a 'coiseachd air uachdar cruaidh. Chluinneadh tu eadhon crathadh an fhalamh agus sgreuchail raointean iom-tharraing.
  
  GULLIVER AGUS AIRM NA LEANNAN
  GNIOMHARA
  Agus a-nis tha an Gulliver gaisgeil agus do-chreidsinneach, còmhla ris a" Bhan-Iarla, ag òrdachadh armailt slàn de nigheanan casruisgte agus glamour. Agus bidh iad a" cruthachadh mhìorbhailean fìor agus gun samhail. Bidh na orcs shaggy a" fulang às deidh dhaibh a" chùis a dhèanamh.
  . CAIBIDIL Àir. 1
  Chaidh Gulliver, am balach sìorraidh seo, agus a sgioba de bhalaich a-rithist, nuair a dh'fhalaich a 'ghrian air cùlaibh fàire, a stad. An toiseach dh'ith iad gu math cridhe. Ged a thionndaidh am biadh gu bhith sìmplidh. Agus chaidh iad dhan leabaidh.
  Chuir buidhnean òga sgìth ris an fhìrinn gun tàinig cadal gu math luath.
  Agus chunnaic Gulliver rud ùr agus brèagha;
  Bha caileagan glè bhòidheach a' gluasad thairis air an raon. Bha iad òg, caol, àrd agus fèitheach. Arm slàn de chlann-nighean a bhios a" deàrrsadh casruisgte, pinc, le sàilean lùbte gràsmhor.
  Is e dìreach cìochan nan nigheanan a tha còmhdaichte le leacan tana de armachd, cha mhòr follaiseach, mar panties duilleach fige air na cnapan.
  Agus aig an aon àm tha cìochan àrda aca, cnapan sòghail, agus sliasaid tana. Agus tha coltas ann gu bheil absar bòidhchead air an lìnigeadh le bàraichean seoclaid.
  Caileagan fìor bhrèagha aig a bheil fèithean agus gràs. 'S am falt a' taomadh anns a' ghaoith Mar bhrataich ioma-dhathach.
  Tha iad armaichte - cuid le claidheamhan, cuid le boghaichean, agus mòran de na caileagan le saigheadan. Tha iad cha mhòr rùisgte, agus aig an aon àm cho boireann, lùbach, agus cumhachdach agus caol aig an aon àm.
  Agus tha smiogaid misneachail aig na caileagan, agus tha gràs gun samhail aca nuair a bheir iad ceum luath len casan rùisgte.
  Bha Gulliver eadhon a" feadalaich:
  - Tha sin fionnar! Uill, boireannaich!
  Tha e fhèin fhathast na bhalach de mu dhà dheug le dìreach briogais ghoirid air, ach le fèithean làidir agus follaiseach. Agus glè bhrèagha leis an torso rùisgte aige - an leanabh Hercules.
  Agus tha na caileagan mun cuairt cuideachd brèagha agus fèitheach, le figearan gu math gnèitheach agus brìoghmhor.
  Tha na saighdearan-coise le bòidhchead peantaichte a" gluasad air adhart.
  Agus tha na marcaichean a" reubadh às a dhèidh: mar an ceudna nigheanan cha mhòr lomnochd, a-mhàin air eich, agus daoine nas uaisle air aon-adharcach. Seadh, tha ceannardan am measg nam maise. Agus tha làmh-fhailean aig na caileagan sin de platanam, agus airgead, agus òr agus clachan luachmhor air an làmhan agus air an casan.
  Nas mionaidiche air na dùirn agus na h-adhbrannan. Tha bràistean prìseil aca cuideachd nam falt agus fàinnean-cluaise daoimean nan cluasan. Dè cho math 'sa tha seo uile a' coimhead.
  Tha a h-uile nighean inbheach. Is e dìreach a" Bhan-iarla a tha eòlach air mar-thà, còmhla ri Gulliver, a tha coltach ri leanabh.
  Ach tha crùn aice air a ceann a tha deàlrach le clachan mar reultan. Agus dh"fhairich am balach casruisgte Gulliver an crùn rìoghail air a cheann. Fiù mura h-eil e ach a" caitheamh shorts agus gu bheil saber crochte bhon taobh aige ann an sling.
  Ach dè an sabre - uile air an sgapadh le seudan cho soilleir is gun toireadh eadhon daoimeanan a-steach e.
  Uill, gu dearbh, is e Gulliver an aon fhear anns an arm seo gu lèir. A bharrachd air an sin, ma tha e dìreach na leanabh, dìreach gu math làidir le fèithean follaiseach.
  Agus bidh na gaisgich dìreach a" caismeachd, agus na laoigh rùisgte aca le veins fo chraiceann an òr-olaidh.
  Uill, gun teagamh, ciamar a chuidicheas tu ach seinn, bòidhchead;
  Tha nigheanan ruitheamach a" sabaid airson Elfia,
  Tha iad nan mic aig Svarog air leth pròiseil...
  Bidh ar bòidhchead a" bualadh gu ceart le gunna-inneal,
  Cha bhi seirbhisich Shatain comasach air ar briseadh !
    
  Shabaid sinn gu treun, shabaid sinn an-aghaidh orcism,
  Nach dèan sinn a" chùis air an Orkmacht olc, eadhon ged a tha an nàmhaid làidir ...
  Goirid tha mi a 'creidsinn gum faic sinn an co-mhaoineas a thug sinn seachad,
  Duilleag òir, soilleir bhon chraobh maple!
    
  Chan eil dùthaich nas fheàrr na sinne, chan eil co-mhaoineas nas bòidhche,
  Gus am bi ar n-Athair a 'fàs fo bhlàth ...
  Thig sonas le sgiathan aotrom chun phlanaid,
  Agus a dh" aithghearr thig do bhruadar mu bheatha nas fheàrr gu buil!
    
  Creid gum bi ar n-Elfia na thoileachas mòr,
  Bidh Maria, Lada, màthair nan diathan, a" riaghladh ...
  Cuiridh sinn stad air marbhadh an Orkmacht ifrinn fhiadhaich,
  Agus chan eil feum air faclan neo-riatanach agus cuimhneachail!
    
  Cha bhith e comasach don nàmhaid cridheachan nan nigheanan a reubadh a-mach,
  Tha an luchd-sabaid againn air ar claidheamh geur, feargach a gheurachadh ...
  Tha fios aig guth bòidhchead air a" ghairm,
  Agus bidh e comasach dhuinn gearradh tro na h-òrdughan Orkish!
    
  Biodh fios againn nach toir sinn sìoman suas gu bràth,
  Marbhaidh sinn na h-Orcan gu lèir leis an lann as gèire ...
  Biodh aghaidhean ar nigheanan a" deàrrsadh le òr,
  Agus leig dhuinn punch an cluicheadair orc na aghaidh!
    
  Bidh nighean casruisgte a" ruith tro na sruthan cruaidh sneachda,
  Tha an gunna-inneal gu gnìomhach a" sgrìobadh dealanaich...
  Chan eil agad ach na Orkishists ri dhèanamh ach thu fhèin a bhàthadh,
  Leis gu bheil an Fatherland na dhaingneach monolith!
    
  Bheir sinn buaidh air na h-Orcaibh, ged tha cumhachd na sith aca,
  Cho-dhùin Uncail Fem cluich còmhla ris na Krauts sa bhlàr seo.
  rinn iad dhoibh fèin iodhol o Adolf,
  Agus a-nis tha arm de nigheanan glòrmhor agam nan aghaidh!
    
  An seo tha droch chogaidhean fo làn leum, ann am blàr na h-ìghne seo,
  Bidh iad a" pronnadh nan Orcists, ged a tha iad ann an sabaid neo-ionann...
  Tha guth na caileag airgid cho soilleir,
  Cha ghèill a" bhòidhchead gu Orkler-Satan!
    
  Is e an dàn dhuinn elf-light a bhith a" buannachadh gu leantainneach,
  Ged nach eil fios aig armada Orkish air an àireamh...
  Agus bhuail sinn an Orkdolf fionnar gu cruaidh sa ghialla,
  Tha na Làbaraich Elfskva air gabhail ris an ionnsaigh!
    
  Tha sneachda ann mu thràth, agus na caileagan casruisgte,
  Bidh sàil lom a" lasadh mar lorg-coise coineanach...
  Tha na h-ainmhidhean cho gaisgeil anns a' bhlàr,
  Creid mi, chan fhaic an nàmhaid an daorach!
    
  Na dean tròcair air na h-Orcaibh anns a' bhlàr,
  Bidh an arm aca anns an teas, mar dheamhan a" losgadh...
  Gheibh sinn duais o làimh Elphisus,
  Bidh e gu math borb, nigheanan elf mathan!
    
  Ma dh" fheumas sinn tionndadh, tha na beanntan uile còmhdaichte le sneachda,
  Agus seasamaid ann an cruinne-cè an t-solais, elfinism pàrras...
  Gu fortanach, chaidh ar losgadh bho ghunnaichean Aurora,
  Agus chaidh Orkshism cruaidh a thilgeil a-steach don inferno!
    
  Cha tug Elfingrad a-steach, sheas sinn fo,
  Eadhon ged a thàinig horde a-steach bho stàilinn agus ifrinn ...
  Thilg na caileagan grenades le cas an cas-rùisgte,
  Leis nach eil ann ach aon dùthaich de bhleoghan elf!
    
  Tha mi a" creidsinn gum bi sinn ann an Orklin, fiù "s ma dh" fhàsas cùisean duilich,
  Tha "Panthers", "Tigers", "Lions", "Orkdinand" aig na Orkshists!
  Tharraing an nighean am post slabhraidh thairis air a guailnean,
  Sin as coireach gu bheil tàlant làidir aig sìobhragan ann am blàr!
    
  Bheirear cridhe na h-òigh do Elphisus,
  Cuideachd tha Elfnin agus Fthalin beò ann an creideamh dìoghrasach ...
  Gus nach bi teagamhan sgileil ann,
  Canamaid gu daingeann agus gu làidir gu bheil Orkdolf kaput!
    
  Bidh sinn a" pronnadh ceann-suidhe an dràgon le claidheamhan,
  Agus sgriosaidh sinn a bhuidheann airson linntean...
  Bidh sinn a" saltairt air sluagh Orcish de nigheanan fo ar casan,
  Gun tig do aisling naomh gu buil!
    
  Thoir saorsa do dhaoine gu na smuaintean agus na faireachdainnean aca,
  Gus am bi an rionnag a" deàrrsadh mar Ghrian an Elfinism...
  Sin as coireach gum bi brochan againn le ìm cho tiugh,
  Bidh òige shìorraidh ar peathar leinn gu bràth!
    
  Thig an solas, bidh an Fatherland a" deàrrsadh ...
  Bidh ar n-Athair ann an glòir gu bràth ...
  Seasaidh sinn aig a" mhullach, creid ann an elfinism,
  Tha cumhachd an spioraid elven, eòlach air an trodaiche, sgoinneil!
    
  Tha Elfiya deiseil airson a bhith nas caoimhneil agus nas bòidhche,
  Agus cuidich leis an t-saoghal gu lèir a dhol gu sonas nèimh ...
  Tha sinn comasach air oirean na cruinne a cheannsachadh eadhon,
  Cruinne-cè gun oir, an neart airson a thoirt gu sonas!
    
  Ach cha bhi Elfia fo shàil an uilc orc,
  Leis gu bheil fìor thàlant aige airson sabaid ...
  Anns an dannsa againn tha na caileagan cho tarraingeach,
  Dè a gheibh am bòidhchead, creid toradh sam bith!
    
  Gu h-aithghearr thig linn na grèine,
  Nuair a bhios glòir an athar fo bhlàth gu h-eireachdail ...
  Tha an arm againn a" sabaid an Orkmacht ifrinn,
  Agus bidh e comasach dha uamhas nan droch orcs a sguabadh air falbh!
    
  Fàilt ort Lada naomh, ar Màthair Dhè,
  Rugadh thu do Perun, agus Yarila nan linntean ...
  An diomhanas gun dòchas cha ghabh creideamh,
  Ma chosgas tu tòrr, cha chùm thu air ais na faclan agad!
    
  Is e Elfin Mòr an riaghladair as cudromaiche,
  Dh'fhàg Elnin an t-slighe a bu ghlice gu Eden mar dhìleab dha.
  A chionn gur e Elphisif tighearna an t-solais,
  Agus aig àm air choreigin, air leth freagarrach airson luchd-sabaid!
    
  Cha bhith e comasach dha na Orkishists an Fatherland a mhealladh,
  Agus ghearr e dheth Elfskva o Elfgi, o Elfbiri...
  Bidh iad beò, tha mi a" creidsinn, na sìobhragan solais fo elfinism,
  Agus sguabaidh mi às cumhachd Orcdolf, nighean!
    
  Gu h-aithghearr bidh buaidh, tha e cho fìor ris a 'ghrian,
  A dh'aithghearr bidh radiance mar ghathan quasar ...
  Agus creid na Elves, leasaichidh elfinism,
  Uill, mura creid thu e, b" fheàrr dhut a bhith sàmhach!
    
  Bidh saidheans elfinism ag aiseirigh nam marbh a dh" aithghearr,
  Tha a gliocas gun chrìochan, mar quasar, sàr-mhath ...
  Bheir sinn buaidh air na h-Orcaibh le ar deagh spioradan,
  Na bitheamaid air ar buaireadh le poca òir!
    
  Uill, ann an ùine ghoirid, tha an ùine ifrinn seo seachad,
  Thèid na nigheanan againn a-steach do Okrlin ann an dearg ...
  'S thig ar n-eallach gun chrìoch,
  Oir bheir sinn ar sonas le sabaid!
  Ma sheinneas na caileagan, bidh iad a" seinn len uile chridhe. Ged a tha Gulliver na bhalach na chorp, tha e fhathast na dhuine agus tha e ga mheas gu mòr.
  Tha na nigheanan sin gu math snog.
  Sheinn an caiptean balach:
  Tha mnathan 'n ar n-Elfia,
  Carson a tha iad ag itealaich mar fealla-dhà...
  Dè tha nas bòidhche na a h-uile duine anns a 'chruinne-cè,
  Marbh an nàmhaid le fealla-dhà!
  
  Rugadh iad airson a bhuannachadh
  Gus an Elf a ghlòrachadh airson linntean ...
  Às deidh na h-uile, ar sinn-seanair
  Chaidh arm a chruinneachadh dhaibh sa bhad!
  Agus bha an gille, casruisgte, casruisgte, leanabhach, tana, casan làidir a' feadalaich.
  Agus bhon fhuaim aige thuit còn agus bhuail e an nighean dìreach air an t-aonar lom, pinc.
  Rinn i gàire agus fhreagair i:
  Phìn mi meur breagha
  Mar a losgadh ann an teine
  Tha gille treun a' feitheamh rium ann,
  Air each òir !
  Bhuail Gulliver ris an nighinn agus thug e fa-near:
  - Uill, a bhith onarach,
  Tha mi air a bhith uamhasach dona bho òige!
  Bha e dèidheil air nigheanan a bhualadh le maide,
  Faigh air nerf do phàrantan!
  Agus ghabh an sgiobair gille e agus sheall e a theanga fhada.
  Rinn a" Bhan-iarla gàire:
  - Uill, bheir thu! Sgrìobhadh sgoinneil!
  Thug Gulliver fa-near:
  - bidh mi a" sgrìobhadh gu math uaireannan - tha!
  Agus rinn e gàire air a chompanach. Co-dhiù, tha e na dhuine le punch gu math sgriosail.
  Agus tha na caileagan a 'gluasad leis an rùn a bhith a' sabaid, agus tha am faireachdainn air fàs gu math dùbhlanach agus ionnsaigheach.
  Sheinn am balach gaisgeach:
  Ged a chuir Dia casg air duan,
  Ach tha mi a" faireachdainn tàlant airson a" chlaidheimh...
  Bidh mi a 'sabaid seachd tursan san t-seachdain,
  Co-dhiù chan e duelist a th" annam!
  Co-dhiù chan e duelist a th" annam!
  Sheinn a' Bhan-iarla mar fhreagairt:
  Is e nighean a th" annam, tha e soilleir gu bheil beachdan agam,
  Agus ann an sabaid sheall i sàr-chlas!
  Ach chùm i a" caoineadh bho dhioghaltas -
  Carson a rugadh mi nighean?
  Lean na caileagan gaisgeil a' meàrrsadh agus bha na cuirp caol, fèitheach aca a' gluasad am fèithean. Is e nigheanan boireann dha-rìribh a tha seo.
  Dh" fhaighnich Gulliver dha cho-Bhan-iarla:
  - Càit a bheil sinn a 'stiùireadh ar n-arm?
  Rinn an nighean gàire agus fhreagair i:
  - Tha sinn a 'stiùireadh àiteigin! Agus bidh am blàr seo gu math cinnteach dhuinn!
  Thuirt an caiptean balach:
  - Nuair a lorg mi mi fhìn ann an saoghal far an robh, an àite dhaoine, na h-eich na creutairean a bu ghlice, an uairsin... shaoil mi nach b 'urrainn dad a bhith na bu mhiosa. Ach an uairsin thionndaidh e a-mach gu bheil clann shìorraidh ann cuideachd. Agus nach eil cho gòrach!
  Chuir an nighean an aghaidh
  - Dh'fhaodadh sinn leasachadh teicneòlasach nas fheàrr. Ach chì thu nach eil brosnachadh ann. A bharrachd air an sin, thoir fùdar-gunna agus gunnaichean is canain a-steach don t-saoghal bhrèagha, cho-sheirm againn, agus is dòcha rudeigin eadhon nas miosa!
  Thuirt Gulliver ann an aonta:
  - Tha, dh'fhaodadh e a bhith nas miosa! Agus mar sin tha idyll agad. Agus eadhon ma thèid fiacail a leagail, bidh fear ùr a 'fàs ann am beagan uairean a thìde.
  Chrath a" Bhan-iarla agus rinn i gàire:
  Tha mi dha-rìribh ag iarraidh nach tig mo leanabas gu crìch,
  Gus am bi e cabhagach às mo dhèidh ...
  Gun fhios air na bliadhnaichean!
  Gun eòlas air trioblaidean!
  Chrath an caiptean balach le gàire:
  - Tha, is dòcha gu bheil seo fìor mhath ...
  Ghabh na caileagan a rinn caismeachd, agus na mìltean dhiubh, agus sheinn iad ann an sèist:
  Sgaoil an t-uisge mìrean rionnag air feadh na speuran,
  Tha sinn air geall geur ullachadh airson Orkishism!
  Chan eil anns na tancaichean Tìgear ach sgudal - margaidh flea salach,
  Tha call fiadhaich a" feitheamh ris an Wehrmacht sa bhad!
  Tha call fiadhaich a" feitheamh ris an Wehrmacht sa bhad!
  
  Is e ar com-pàirtiche Elfin an stiùiriche neart nam milleanan,
  Is clach-ghràin a dhòrn, inneal-ghunna na làimh!
  Bheir sinn buaidh air an arm à Sodom,
  Tha ar neart na monolith - gu fortanach air an Talamh!
  Tha ar neart na monolith - gu fortanach air an Talamh!
  
  Chan e, tha rudan nas cudromaiche aig a" phàrtaidh againn ri dhèanamh,
  Mar a shàbhalas tu na daoine, math na dùthcha!
  Febbels nan seilbh, gu ifrinn le nàir',
  Agus bithidh buaidh, creid mise, a dh'aindeoin nan uile dhiabhul !
  Agus bithidh buaidh, creid mise, a dh'aindeoin nan uile dhiabhul !
  
  Tha bòidhchead elf-light ainmeil airson a cumhachd,
  Tha a braid dhonn trom!
  Agus ann am batail leis na Orks, bidh an òigridh ainmeil,
  Thig an Dùthaich Solais beò, ag èirigh suas!
  Thig an Dùthaich Solais beò, ag èirigh suas!
  
  Na leig le Orkler - cuiridh iad an sròin a-steach do na sìobhragan,
  Tha an duine mustachioed den bheachd gur e Dia fionnar a th" ann!
  Bidh sinn a" caismeachd air sràid Orklinskaya,
  Ni h-eadh, an ti a tha glan 'na anam, cha bhi e 'na thràill !
  Ni h-eadh, an ti a tha glan 'na anam, cha bhi e 'na thràill !
  
  Tha ar bratach dearg, dath na fala borb,
  Tha a" ghrian mu thràth a" deàrrsadh air Orkstag!
  Cha 'n 'eil tabhartas ni's fialaiche d'ar cloinn gradhach,
  Ma tha an cridhe treun agus an t-eagal air a phronnadh!
  Ma tha an cridhe treun agus an t-eagal air a phronnadh!
  Tha an t-òran seo gu math brosnachail. Agus air cùl nan nigheanan bha catapults agus ballistae le cosgaisean gluasad cumhachdach. Agus b" e feachd air leth marbhtach a bh" ann. Agus bha na caileagan cuideachd a" stobadh leis na casan gu math seductive agus làidir.
  Chuir Gulliver ceist gu tur nàdarrach air a chompanach:
  - Carson nach 'eil fir am measg nan gaisgeach ?
  Rinn a" Bhan-iarla gàire mar fhreagairt, ag ràdh:
  - Agus an uairsin tha feum air fir san arm? Tha iad fàileadh agus mì-thlachdmhor airson coimhead orra. Chan eil balaich ann fhathast, ach tha fir inbheach agus gu sònraichte fir nas sine dìreach tàmailteach!
  Thug Gulliver fa-near gu loidsigeach:
  - Tha aois, ge-tà, a 'milleadh chan e a-mhàin fir, ach cuideachd boireannaich!
  Chrath a" Bhan-iarla ri aonta:
  - Tha e ceart! Ach fhathast, bidh boireannaich a 'call an tarraingeas nuair a tha iad a' coimhead nas sine na trithead 's a còig, agus fir nuair a tha iad a' coimhead nas sine na còig-deug! Tha eadar-dhealachadh mòr an seo!
  Thuirt an caiptean balach:
  - dòigh air choireigin chan eil dragh agam mu bhòidhchead balaich nan deugairean! Is e am prìomh rud gum bi boireannaich brèagha, agus as cudromaiche, gràdhach agus sgiobalta!
  Rinn an nighean gàire agus fhreagair i:
  - Tha sin ceart! Tha bòidhchead, gu dearbh, math, agus eadhon mìorbhuileach, ach tha fiosrachadh cudromach cuideachd!
  Sheinn Gulliver:
  Ach carson,
  Tha e eu-comasach a bhith beò nad inntinn!
  Ach carson,
  Chan urrainn dhut earbsa a bhith aig duine sam bith!
  Ach carson,
  Tha mi nam chiad neach-gradachaidh nam inntinn!
  Ach carson,
  Bidh mi a" bruidhinn nonsense fad na h-ùine!
  Ach carson,
  Chan eil beatha a" teagasg dad dhuinn!
  Ach carson,
  Chan eil mi a" tuigsinn cho gòrach sa tha daoine!
  Ach carson!
  Ach carson!
  Fhreagair nighean na Morair le misneachd:
  - Agus mu cheann càl !
  Thuit caileagan àlainn gaisgeil air a' chiad, ged a bha e beag, de dh' orcs. Sguir na bòidhchead sa bhad. Thòisich na casan rùisgte aca a" tarraing sreangan-bogha agus a" snìomh na drumaichean crois-bhogha.
  Tha caileagan glè ghrinn agus sexy ann am bikinis an seo, a bhios a" sabaid le cha mhòr aodach sam bith agus feumaidh mi ràdh, tha iad dìreach brèagha. Agus ma chì fir iad, bidh iad gu cinnteach air an glùinean sìos agus le teas mòr agus toileachas pògaidh iad am buinn rùisgte, pinc, beagan garbh, ach tha seo gan dèanamh eadhon nas tarraingiche agus nas seductive fàileadh fàileadh bodhaig fallain is làidir nan nigheanan.
  Mar sin bha saighdean agus boltaichean crois-bhogha ag itealaich ann an bogha àrd agus a" cuir thairis na orcs, gam putadh le saighdean, mar ghràineag le snàthadan. Agus bha e gu math drùidhteach coimhead air.
  Agus tha na caileagan sin an seo dìreach seunan mòra agus gun samhail, agus tha na fèithean aca gu math làidir, agus aig an aon àm tha iad a "coimhead brèagha.
  Agus mar sin chaidh a 'chiad sgaradh de orcs a chuir às, agus cha d' fhuair na caileagan eireachdail eadhon sgrìob.
  Gulliver - chuir am balach sìorraidh seo stampa air a chas rùisgte agus sheinn e:
  - Tha thu math a nigheanan,
  Dìreach supermen ...
  Bidh sinn a 'cur cucumbers
  Agus gun fhios dè na crìochan!
  Rinn a" Bhan-Iarla suirghe air a companach agus rinn i squeak:
  - Guidheam mo chaiptein ort,
  Tha e coltach gum bi thu air do reubadh às a chèile ...
  Rach air falbh a bhalaich, tha thu gu math leis an deoch
  Rud eile, ruithidh tu a-steach do rudeigin, seall, ruithidh tu a-steach dha!
  Rinn na caileagan caismeachd, a" stobadh an casan gràsmhor, umha, agus annasach seductive.
  Agus tha cìochan gach bòidhchead dìreach àlainn. Uill, na bi a" suirghe le nigheanan mar sin.
  Choimhead Gulliver air nighean a" Bhiocas a bha a" coiseachd ri thaobh agus thuirt e:
  - Bhiodh tu na b" fheàrr mar inbheach!
  Rinn an nighean gàire agus fhreagair i:
  - Dè bha air chùl an sin, seall air ais,
  Aithnich thu fhèin mar leanabh, na biodh nàire ort,
  Innsidh mi dhut gu bheil iomadh bliadhna air a dhol seachad, air itealaich seachad,
  Dèan gàire Gulliver, dèan gàire!
  Rinn an sgiobair gille magadh air an nighinn, a bha, a dh'aindeoin a tùs uasal, a' stampadh a casan rùisgte, gràsmhor air clachan biorach an rathaid.
  Agus bha i, gu dearbh, a 'coimhead - rudeigin fionnar. Tha i air a h-eideadh cho maiseach agus cho grinn, agus tha casan na h-ighinn rùisgte, mar gu'm bu bhaigeir i.
  Ach, thug Gulliver fa-near:
  - Airson leanabh, tha thu iongantach!
  Stamp a' Bhan-Iarla a cas-rùisgte airson an uair deug agus rinn i gàire:
  - Tha do mholadh, a bhalaich ann an geàrr-chunntasan, gun luach! Mar sin chan urrainn dhomh airgead sònraichte fhaighinn bho seo!
  Chrath am balach:
  - Och! Bidh duilgheadasan aig a h-uile duine an-còmhnaidh le airgead!
  Ghabh a' chaileag an sàs ann an sàrachadh, agus ghabh a sàil chruinn, rùisgte agus phronn i a' chlach, ga bhualadh le neart. Tha e eadhon iongantach gum faod leanabh, agus eadhon riochdaire den ghnè chothromach, uimhir de neart a bhith aige. Is e bòidhchead a tha seo - super!
  Agus dh"fhag a" Bhan-iarla:
  - Seinn flùr, na biodh nàire ort!
  Dh"fhaighnich Gulliver le iongnadh faicsinneach:
  - Dè a chanas tu?
  Dhearbh an nighean gu cinnteach, feargach a-rithist a 'stampadh a cas-rùisgte, tana, beagan garbh le bhith a' coiseachd casruisgte airson ùine mhòr:
  - Mu ghaol, gu dearbh! Dè eile airson seinn!
  Chrath an caiptean balach agus sheinn e le toileachas faicsinneach, a" seinn na ghuth glaiste, balach:
  Chaidh mo mhac-meanmna a bhualadh
  Dh'fhàs a h-uile dad soilleir, mar gum biodh san Dàmhair!
  Agus tilgidh sinn pìc ann an taobhan an droch dheamhan,
  Agus bidh e cho iongantach air an Talamh!
  
  Tha na rionnagan sin anns an t-saoghal againn
  Tha cuid dhiubh nan rubies, tha cuid eile nan daoimeanan!
  Bidh sinn a" cruinneachadh ùmhlachd bho na h-aingidh -
  Tha am buille mar òrd agus chan ann don mhala, ach don t-sùil!
  
  Uinneagan bùtha le quasars,
  Bidh an hippodrome radiant a" deàrrsadh!
  Tha lotan ann am m' anam -
  Bha e mar gum biodh pogrom mòr air a bhith ann!
  
  Bidh iad a' sèideadh mar bhratagan a' chomaid,
  Soillsich an Uain - tha slighe na bleoghan a" deàrrsadh!
  O seinnear cleasan neo-bhàsmhor,
  Gu mairidh Frus ann an glòir gu bràth!
  
  Dè as urrainn do dhuine duilich a dhèanamh?
  Dìreach leig le deòir tuiteam bho do shùilean gorma ...
  Nuair a bhios a h-uile càil mun cuairt liath agus tàmailteach,
  Nuair a dh'fheitheas tu le dòchas airson stoirm tàirneanaich san Ògmhios.
  
  Sìn do bhilean mì-fhortanach le gàire -
  Tuig nach e dearcan a th" anns an t-saoghal sa choille.
  Bheir an nighean a fiaclan dhut sa bhad,
  An sin bheir thu bruadar reusanta gu buil!
  Mar sin ghabh an gaisgeach òg e, agus sheinn e. Agus bha e a" coimhead gu math brèagha agus nas motha na fionnar.
  Thug a" Bhan-iarla fa-near:
  - Faodaidh tu seinn gu math! Ach a bheil thu comasach air rudeigin nas cunnartaiche a chruthachadh?
  Thuirt Gulliver ann an tòna iriosal:
  - Dè a dh" fhaodadh a bhith nas cunnartaiche na òrain?
  Chuir an nighean a teanga a-mach air agus fhreagair i:
  - Dè a bheir toileachas agus slàinte a bharrachd!
  Leum an caiptean balach suas is sìos mar gheàrr agus sheinn e:
  'S tu mo mhàthair mhòr,
  Chaidh cogaidhean an tsunami gu brùideil
  Às deidh na h-uile, tha an arm na theaghlach cumhachdach,
  Tilgeamaid olc a‑nuas o a bhonn gu Gehenna!
  
  Cia solas nèamhaidh,
  A 'tighinn bho chridhe luchd-sabaid an Fatherland.
  Biodh glòir nan ridirean air a ghlòrachadh,
  Cha bhith sinn aithreachas air, tha sinn a" creidsinn nar beatha!
  
  Fhuair an nàmhaid tiodhlac mòr,
  Agus tha tòrr armachd eadar-dhealaichte aige ...
  A nis tha an t-àm air teachd, smuainich air so,
  Dhòirt fearg Chernobog a-mach gu fòirneartach!
  
  Mar sin thachair, mo ridirean,
  Tha an t-Athair radiant a 'fulang!
  Cha robh ann ach neoni san aithisg,
  Agus a-rithist tha Cain ifrinn a 'toirt buaidh!
  
  Tha orkshism làidir, an uamhas borb,
  Ach na toir na Sacsonaich air an glùinean!
  Às deidh na h-uile, tha an Elfin glic còmhla rinn gu bràth -
  Agus an aon teòiriche Fenin!
  
  Is urrainn dhuinn an Wehrmacht a phronnadh, tha fios agam,
  Agus ge bith dè cho seòlta sa bha an dràgon seo ...
  gearraidh sinn le a chlaidheamhan,
  Tha mi nam ridire coisrigte don Motherland agus don bhoireannach!
  
  Gum biodh am buadhan cumhachdach
  Gus crìochan Orklin a ruighinn!
  Leig leinn a bhith airidh air obair ar n-athraichean,
  Às deidh na h-uile, tha an arm againn do-chreidsinneach ann am batail!
  
  Nuair a thig sinn agus a bheir sinn ar aisling gu buil,
  Adhbhar naomh - adhbhar co-mhaoineas!
  Leigidh mi an nighean sìos an trannsa,
  Don bhratach a tha ri thighinn: urram, altruism!
  Seo mar a sheinn am balach gaisgeach Gulliver gu treun agus le faireachdainn. Agus bhuail na caileagan a bha a" coiseachd còmhla riutha an làmhan. Agus leum cuid eadhon agus leum iad ann an leum nuair a bhuail iad len casan rùisgte. A bha gu math fionnar agus air sgèile mhòr.
  Dh"fhaighnich Gulliver dha chompanach:
  - An do sheinn mi gu math ?
  Fhreagair i le sealladh sunndach:
  - Bidh an nightingale a "pasgadh an aghaidh do chùl-raon! Ach, ma tha, can, tarbh a" beucaich, gu h-àraidh nuair a thathar ga ròstadh beò, bidh e eadhon nas fhuaire agus nas motha!
  Sheinn Gulliver:
  Chan e dìreach hamsters a th" annainn
  Agus na tairbh adharcach!
  Bidh sinn a" gortachadh a" chrodh gu lèir
  Agus bidh sinn a" reubadh na madaidhean-allaidh gu pìosan sa bhad!
  . CAIBIDIL Àir. 2 .
  Seo mar a ghluais an t-arm air adhart. Chaidh dealan-dè mòr thairis air an speur, a dh "fhaodadh eadhon a bhith air a mhearachdachadh airson dràgon air sgàth làthaireachd trì cinn.
  Agus bha a sgiathan a" deàrrsadh le uile dhathan bogha-frois an earraich. Bha, bha i na banrigh sheunta.
  Sheinn Gulliver le tlachd:
  Sgiathan an dealan-dè sin
  Bha iad cho math...
  Chaill mi mo thruaighe -
  Agus thuirt e bhon chridhe!
  Rinn a" Bhan-iarla gàire le gàire:
  - Stad a bhith a" dèanamh fuaim agus ag argamaid,
  Tha an taigh mar seo no chan ann mar seo ...
  Bu chòir dhuinn sabhal a thogail co-dhiù,
  Bho na tha ri làimh!
  Agus nì a" chlann shìorraidh gàire agus gàire, a" nochdadh am fiaclan glè bhrèagha agus mhòr nas fhaide na an aois.
  Dh"fhaighnich Gulliver don Bhan-iarla:
  - Carson a tha sinn eadhon a" dol air chuairt? Dìreach bleith agus ithe a h-uile seòrsa neòinean!
  Tha caileagan an seo mar-thà, agus bha na mìltean dhiubh casruisgte agus tana, agus iad uile cho breagha, seductive agus fèitheach. Agus ma ghabhas mi e agus gun tòisich mi air seinn, bidh e glè thlachdmhor;
  Tha 'n rìgh a' riaghladh oirnn gu dìleas,
  Cuir a-mach òrdughan, britheamhan seirbheisich ...
  Cha 'n fhuiling an righ-chaithir feall 's ri rùsgadh,
  Agus chan e dòigh air eagal a chuir sìos!
  Ach an uairsin chaidh òran nam bòidhchead cas-rùisgte a bhriseadh gu h-obann. Nochd sluagh mòr de orcs iomadach, le fàileadh agus fann air thoiseach. Agus bha iad a" beucaich agus a" crathadh an clubaichean.
  Cha robh na caileagan, ge-tà, air an nàrachadh agus thòisich iad air ath-rèiteachadh gu luath ann an cruthachadh cath.
  Agus ghabh Gulliver e, agus sheinn e, a" stampadh a chasan rùisgte, leanabachd;
  Is mise an t-seabhag cogaidh is sìth,
  Rugadh e fon rionnag as soilleire ...
  Clann dhìleas an athar -
  Gràdh - fìor mhath, fìor!
  
  Cruthaichidh sinn saoghal brèagha,
  Anns am bi sonas a nis...
  Leig le Grian Cherub dealradh,
  Elfia naomh, àrdaichte !
  
  Coileanaidh sinn ar aislingean
  Cha bhi rud nas bòidhche anns a 'chruinne-cè!
  Togaidh an gille an claidheamh agus thusa,
  Gum bi sonas na àite dhut!
  
  Agus ann am bòidhchead na cruinne,
  Tha an t-àm ann airson mo Fatherland mòr a bhith a" deàrrsadh!
  Ged a ruitheas an nighean casruisgte,
  Creid mi, bidh sinn a dh'aithghearr beò fo cho-mhaoineas!
  
  Mòrachd maise nam beann àrd,
  Agus steppes òir le brat-ùrlair cùbhraidh!
  Sguabaidh sinn air falbh an sgudal bhon chruinne-cè
  Creid mi, cha bhith sinn aithreachas air ar beatha!
  
  Agus bidh a h-uile dad san t-saoghal gu math,
  Às deidh na h-uile, bheir elfinism buaidh anns a h-uile àite!
  Aig am bheil sgios 'na làimh,
  Cò as fheàrr le gunna-inneal agus peilearan!
  
  Mairidh na nì sinn gu bràth,
  Togamaid bailtean-mòra le bhith a" magadh air Mars!
  Tha cumhachd Britannia uamhasach math -
  Canaidh sinn ri sluagh an t-saoghail - hello!
  
  Tha 'n fhuil a ta sruthadh chum cur,
  Gus am fàs sìol a" ghràidh!
  Biodh e math dha na h-uile anns an t-saoghal sublunary,
  Na bi dìreach nad ridire parrot!
  Agus dh'fhosgail na caileagan, ri fuaim òrain eireachdail, teine air na h-orcs le boghaichean is boghan-croise. Agus bhuail na ciad saighdean na h-orcs bho astar. Agus thionndaidh boltaichean crois-bhogha gu bhith marbhtach.
  Tòisichidh na caileagan a" reubadh:
  - Tha sinn uile nar bòidhchead, aon teaghlach,
  Glanaidh sinn an cruinne-cè bho grodadh!
  Ma tha feum air, bidh sinn gu luath a" sìtheachadh nan orcs,
  Agus tha cerub feargach ag èirigh os ar cionn!
  Dh"èigh a" Bhan-iarla:
  - Banzai!
  Bhuail na gaisgich na h-orcs o astar mòr, a' snìomh drumaichean nan uidheam crois-bhogha le òrdagan rùisgte. Agus aig an aon àm, cha do dhìochuimhnich iad a bhith a 'seinn fhad' sa bha iad a 'losgadh air na mathain, cinnamon agus fanged;
  Tha mo shaoghal air tuiteam a-steach don dorchadas -
  Cruth-tìre marbh agus dorchadas fuar.
  Agus is mise do nàmhaid
  Agus creidibh mi, chan eil an dreuchd seo math dhomh!
  
  Gabh ris an tairgse agam
  Tha an dìoghras air do shon a" bruidhinn gu h-àrd annam.
  Cha mharbh do fhreagairt mi
  Agus bheir e binn bàis ort!
  
  Tha an saoghal ag atharrachadh,
  Beatha a 'tighinn gu crìch
  Tha thu doomed
  Agus do dhùthaich!
  Gun roghainnean
  Raon El Gilet
  Ann an saoghal far a bheil dorchadas agus deigh
  Fosglaidh an t-slighe a-steach!
  
  Blood of elves air an talisman
  Air Oidhche a" Cho-cheangail, bidh Deimos a" rùsgadh.
  Olc, farmad, eagal agus mealladh
  Bheir e leis do'n t-saoghal so.
  
  Is leamsa an saoghal agad
  Tha an iuchair agam dha ri làimh!
  Bheir mi sìth shìorraidh dhut!
  
  Ciod anns a bheil do spiorad ag earbsa ?
  Cha bhi ùine aig Desmond airson do shàbhaladh.
  Far a bheil mo dhachaigh, tha an solas air a dhol a-mach
  Bheir an talamh blàth agad fasgadh dha mo shluagh.
  
  Innsidh mi dìomhaireachd dhut:
  Air oidhche na Cuingeis, fuil elven
  Feumaidh an amulet a ghlanadh
  Agus fosglaidh dorsan an t-saoghail.
  
  Tha an saoghal ag atharrachadh,
  Beatha a 'tighinn gu crìch
  Tha thu doomed
  Agus do dhùthaich!
  Gun roghainnean
  Raon El Gilet
  Ann an saoghal far a bheil dorchadas agus deigh
  Fosglaidh an t-slighe a-steach!
  
  Blood of elves air an talisman
  Air Oidhche a" Cho-cheangail, bidh Deimos a" rùsgadh.
  Olc, farmad, eagal agus mealladh
  Bheir e leis do'n t-saoghal so.
  
  Is leamsa an saoghal agad
  Tha an iuchair agam dha ri làimh!
  Bheir mi sìth shìorraidh dhut!
  
  Tha thu craicte agus an-iochdmhor
  Ach tha an ùine agad a 'ruith a-mach
  Cha bhith thu a" riaghladh an t-saoghail
  Tapadh leibh, a Fhàidh an Dorchadais.
  Is fheàrr am bàs na saoradh
  Dè a bhith mar a" chiad fhear am measg thràillean.
  A bheil fios agad air mo cho-dhùnadh -
  Mo fhreagairt: "Ceart gu bràth!"
  
  Tha an saoghal ag atharrachadh,
  Beatha a 'tighinn gu crìch
  Tha thu doomed
  Agus do dhùthaich!
  Gun roghainnean
  Raon El Gilet
  Ann an saoghal far a bheil dorchadas agus deigh
  Fosglaidh an t-slighe a-steach!
  
  Blood of elves air an talisman
  Air Oidhche a" Cho-cheangail, bidh Deimos a" rùsgadh.
  Olc, farmad, eagal agus mealladh
  Bheir e leis do'n t-saoghal so.
  
  Blood of elves air an talisman
  Air Oidhche a" Cho-cheangail, bidh Deimos a" rùsgadh.
  Olc, farmad, eagal agus mealladh
  Bheir e leis do'n t-saoghal so.
  
  Is leamsa an saoghal agad
  Tha an iuchair agam dha ri làimh!
  Bheir mi sìth shìorraidh dhut!
  Seo mar a bhiodh na caileagan a" seinn, a tha coltach ri sìobhragan, ach dòigh air choireigin a" coimhead nas coltaiche ri daoine. Mura h-eil iad ro bhrèagha. Agus gu math fèitheach leis na cuirp agus na figearan aca.
  Chan urrainn dha na h-orcs stad a chuir air nigheanan mar sin. Agus choinnich iad ris na mathain gharbhlaich is fàile le buillean chlaidheamhan, chnap agus làmhagan.
  Agus bhuail na caileagan cuideachd na h-orcs san smiogaid leis na sàilean lom, pinc aca.
  Agus thilg iad cuideachd snàthadan puinnseanta, marbhtach len òrdagan rùisgte.
  Agus thuit an orcs agus bhàsaich e.
  Dh"fhaighnich a" Bhan-iarla do Gulliver:
  - Am faca tu a-riamh a leithid de chòmhstri eadar bòidhchead agus gràinealachd?
  Rinn an sgiobair gàire agus fhreagair e:
  - Gu dearbh chan eil! Tha e iongantach!
  Chrath an nighean agus thilg i i fhèin a cas casruisgte, chiseled le feachd mort, agus grenade uabhasach millteach. Chaidh e ann an arc agus thuit e a-steach do thiugh nan orcs, gan sgapadh ann an diofar stiùiridhean.
  Rinn Gulliver squeak:
  - Tha thu foirfe, bho do ghàire gu do ghluasad-bodhaig! Ach tha fios agad, tha e fionnar agus neo-àbhaisteach a bhith a" tilgeil grenades le do chasan!
  Rinn a" Bhan-iarla gàire agus thug i fa-near:
  - Tha, tha mo chasan brèagha! Agus bha na buinn lom, pinc agam air am pògadh le ridirean uasal. Tha e gu sònraichte math nuair a bhios elves ga dhèanamh. Ach ma reamhraicheas orcs do shàilean, tha e tàmailteach!
  Ghabh na caileagan an uair sin e agus thug iad a-mach am broilleach sgarlaid aca, a" toirt dheth am bras. Agus mar a bheir iad leat agus a bhuaileas iad thu le dealanach mort. Agus loisgidh na orcs, agus bidh deatach agus deatach air an craiceann. Agus bidh na beathaichean sin a" beucaich gu h-uamhasach.
  Agus gabhaidh na caileagan e agus cuiridh iad an òrdagan rùisgte nam beul. Agus mar a tha iad a 'sèideadh. Cluinnear feadag bodhar, 'S ioma feannag a' siubhal mu 'n cuairt, Mar gu 'm biodh iad air am bualadh 'sa cheann le balg. Agus aig an aon àm tha ionnsaigh cridhe agus mì-mhodh orra cuideachd. Agus tuit iad, air an gonadh, agus air an masladh, sìos, a" reubadh cinn a" mhathain orc len gob.
  Bidh claigeann nan uilebheistean a" sgoltadh fala fosgailte agus puinnseanta a" dòrtadh a-mach.
  Thug Gulliver an aire le iongnadh:
  - Tha seo gu math fionnar agus iongantach! Dh" fhaodadh aon a ràdh - ultra-stellar!
  Chrath an nighean uasal:
  - Seadh, a bhalaich ! Tha seo air leth measail! Ach cha bu chòir dhut a bhith leisg idir. Agus feumaidh tu na orcs a bhualadh le tonn marbhtach!
  Fhreagair Gulliver le osna, a" crathadh a ghuailnean leanaibh, ged a bha e fèitheach:
  - Gu dearbh chan e obair furasta a tha seo!
  Agus thilg an gille pea dhan adhar agus chuir e às. Agus chaidh i seachad agus bhuail i na h-orcs, a 'toirt orra losgadh agus itealaich nas àirde dhan adhar. Agus an uairsin tionndaidh thairis.
  Thug a" Bhan-iarla fa-near:
  - An turas seo thilg thu gu math! Uill, is dòcha gun urrainn dhut rudeigin eile a shealltainn dhomh!
  Agus bheir na caileagan brèagha thu còmhla a-rithist agus bheir iad buaidh ort bho na nipples ruby agad le boltaichean dealanach. Agus bho na navels le pulsars. Agus tha iad sin cho millteach gu bheil na h-orcs air an losgadh beò agus air an sgrios leis na mìltean.
  Thug Gulliver fa-near agus a-rithist thilg e pasgan bàis spreadhaidh le a chas rùisgte, leanabhach:
  - Canaidh sinn gu bheil e super!
  Thug a" Bhan-iarla fa-near:
  - Seo an t-àm dhut seinn! Uill, na bi diùid, cuidichidh seo sinn gu mòr.
  Chrath Gulliver agus sheinn e le mòr dhealas;
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh - ridirean an athar,
  Dè a rugadh fo shoidhne na Samhna ...
  Cha chaomhain sinn beatha Elfia,
  A ghlòir le bratach dhearg an rìgh !
    
  Tha gaol againn agus tha fios againn mar a nì sinn sabaid cruaidh,
  Bhris na Orkshists gu dìcheallach na h-adharcan aca...
  Tha grenades againn ann am baga-droma farsaing,
  Chan eil beatha daor dhuinn luchd-tòiseachaidh!
    
  Tha gaol againn air ar dùthaich naomh,
  Dè rinn an elfinism uamhasach ...
  An seo tha Elsomolka ga stiùireadh casruisgte tron t-sneachda,
  Agus tha an orcishist airson ar toirt sìos!
    
  Shabaid mi gu dùrachdach ri Orxism aig Elfskva,
  Agus gheàrr sinn sìos na nàimhdean gu lèir le corran ...
  Carson a thugadh an Orkmacht seo dha na sìobhragan?
  Buailidh mi e le mo dhòrn!
    
  Tha mi nam thùsaire agus fon Elfskva mòr,
  Bha e a" sabaid mar ghaisgeach mòr...
  Chuir e stad air marbhadh fiadhaich Orkshism,
  Tha ar Tighearna Uile-chumhachdach Teaghlach mar aon!
    
  Chan eil crìochan ann an ath-bheothachadh Elfia,
  An Elfin Mòr, thog sinn o ar glùinean...
  Svarog mòr, am Mesiah as àirde,
  Agus tha Lada na shàr shàr-mhath!
    
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh, balaich, nigheanan,
  Is toil leinn a bhith a" sabaid - is e seo ar crannchur ...
  'S tha guth beag a' mhuilinn ag èigheach,
  Ged tha caos fuilteach a' riaghladh !
    
  Is e Elfia àite breith Svarog,
  Agus bha an t-slighe air a shoilleireachadh airson elfinism ...
  Chan fheum na tùsairean Dia olc,
  Cha bhith e comasach don nàmhaid ar lùbadh na dhòrn!
    
  Tha tanca fionnar againn le armachd air leathad,
  Chan urrainn dha na orcs briseadh troimhe cho furasta,
  Le gaol do Lada, a' mhaighdean uasal,
  Gus am bi an creachadair dìreach a 'tionndadh gu geama!
    
  Bha daoine a" dìon Elfskva le bhith a" sabaid,
  Agus an uairsin bha an Elfingrad mòr ....
  Chì sinn elfinism a dh'aithghearr,
  Bidh caismeachd ann cuideachd tro Orklin!
    
  Tha, tha uaill aig Elfingrad anns an fhacal seo,
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh casruisgte ann an sneachda...
  Brisidh sinn adharc bò ghòraich,
  Agus bidh sinn a" draibheadh Orktler dìreach a-steach don chiste!
    
  Biodh fios agad nach lùb an t-Athair gu bràth,
  Chan urrainnear a h-inntinn a lughdachadh ...
  Biodh a" ghrian a" deàrrsadh gu bràth thar Elfia,
  Agus bidh am mèirleach cealgach air a phronnadh!
    
  Aig Elfingrad nochd iad misneach,
  B' urrainn dhuinn stad a chur air na h-Orks...
  Tha leithid de mhisneachd aig sìobhragan, fhios agad,
  Agus cha bhi aig na nàimhdean ach neoni!
    
  Faodaidh Elfia itealaich gu Mars,
  Agus cruthaich mòrachd eadar-dhealaichte ...
  Agus gu dearbh bidh a h-uile dad gu math fionnar,
  Eadhon ged a tha beatha cho cugallach ri snàithlean sìoda!
    
  Chan eil fios aig spiorad nan elves air na cnapan-starra ann am batail,
  Tha cumhachd Perun aige ...
  Tha dùil gum faigh sinn duaisean bho na diathan,
  Agus tha an eileamaid a" deàrrsadh, creid mi, an rune!
    
  Dè an dòigh anns nach eil fios aig an spiorad olc a" chùis?
  Creid mi, is urrainn dha a h-uile càil a mhilleadh ...
  Tha sinn air thoiseach agus mar sin tha sinn ag iarraidh dìoghaltas ...
  Do-chreidsinneach, mar arm an Fatherland!
    
  Tha buaidh cha mhòr oirnn,
  Biodh solas ann an glòir Elfinism ...
  Bha ar seanairean a" sabaid airson an Motherland,
  Coinnichidh sinn gu luath ri gàirdeachas is madainn!
    
  Às aonais an Motherland, chan eil beatha ann dha na tùsairean,
  Tha iad airson sabaid air a son...
  Agus dè a bha thu ag iarraidh, a dhroch dhaoine?
  Am bu chòir dhuinn beatha thràillean a thoirt seachad?
    
  Chan e, gheibh am Fuhrer na sìobhragan mar thràillean,
  Bidh sinn ga phronnadh mar doll ...
  Às deidh na h-uile, faodaidh ridirean Elfia sabaid,
  'S tha cherub an òir leinn !
    
  Chan eil taobh de ar dùthaich mhàthaireil fon t-saoghal,
  A "losgadh mar an rionnag as soilleire ...
  Rinn thu iodhol gràidh dhomh,
  Cha dealaich mi riut gu bràth!
    
  'S e fear-tòiseachaidh agus gille casruisgte a th' annam,
  Dè bhios a" ruith tron t-sneachda le sàilean lom...
  Agus an àiteigin tha coineanach geal grinn a" leum,
  A bhriseas adharc an nàmhaid !
    
  Chan eil fios aig tùsaire ann am blàr gun teagamh,
  Chan e clown a th" ann, ach neach-crìochnachaidh, fhios agad...
  Thig dìoghaltais do na h-Orcaibh fann, creid
  Agus bidh pàrras soilleir elfinism ann!
    
  Ciamar a thig e, fios air an àm,
  Anns a bheil a h-uile gaisgeach bhon mhanaidsear ...
  Dèan sabaid gus an anail mu dheireadh agad,
  Biodh e air a sgrios, is aithne dhut an t-eucorach borb!
    
  Bidh rionnagan an elfinism a" deàrrsadh gu soilleir,
  Chan eil àm nas soilleire, nas bòidhche air an t-saoghal....
  Brisidh sinn cuing Orkshism, creid mi,
  Agus bidh Orktler airson lòn nan elves!
    
  Creid mi, tha tancaichean stàilinn mar sin againn,
  Nach tèid an slige panther aca a-steach...
  Cuireamaid iodine ri ar lotan, a bhalaich,
  Agus a-rithist tha an tùsaire gu gaisgeil a" ruith gu cath!
  
  Uill, fhuair na Orkishists gu math e,
  Cha robh iad a" smaoineachadh gum faodadh iad a" chùis a dhèanamh oirnn...
  Chì sinn elfinism eòlach air mìltean,
  Agus is urrainn dhuinn an Orkmacht a bhriseadh le magadh!
    
  Ann an ainm ar dùthcha uasal,
  Bidh tùsaire pròiseil a" dol air adhart leis an ionnsaigh...
  'S ged tha na neoil an crochadh os ceann an athar,
  Suidhichidh sinn eisimpleir buadhach airson a h-uile duine!
    
  Creid mi, cha chuir an nàmhaid stad air do bhruadar,
  Nì sinn a" chùis air na h-Orks gu lèir a-rithist...
  Cha bhi olc, creid mise, a' riaghladh air an rìgh-chathair,
  Cruthaichidh sinn saoghal ùr de òrdugh!
    
  Bidh a h-uile dad gu math, anns an Fatherland tha fios agad,
  'S e balach a th' annam, ach ann am blàr tha mi mar Robin Hood,
  An toiseach rinn mi dìreach sgrìobadh air an deasg,
  Agus a-nis, creidibh mi, tha e uabhasach math!
    
  Faodaidh elf Orks a reubadh le bayonet,
  Bheir i buaidh air arm sam bith...
  Agus dha na tùsairean a bhith beò fo elfinism...
  Às deidh na h-uile, tha ar càirdeas na monolith làidir!
    
  Cha toir sinn dad do na orcs ann am blàr,
  Faodaidh sinn a" chùis a dhèanamh air ar nàimhdean le fealla-dhà ...
  Agus mar sin rinn sinn a" chùis air na Orks le cluba,
  Tha an cathadh-catha a" beucaich, a" snìomh an t-sneachda gu crith-thalmhainn!
    
  Cha'n aithne do'n mlior na h-Orcaibh, cha'n aithne do thròcair,
  Tha i làidir gun teagamh ...
  Gheibh na bastards sàbair san amhaich,
  Agus bidh Satan air a sgrios!
    
  Na creid gu bheil Orkler do-chreidsinneach,
  Fiù ma tha thu air cumhachd ifrinn a chruinneachadh, smaoinich air a h-uile dad ...
  Nuair a bhios an sluagh agus am pàrtaidh còmhla,
  Reub na daoine ar n-Orkmacht gu sgrìoban!
    
  Tha Elfia air a bhith ainmeil airson linntean mar naomh,
  Bhris i Tigers mar mheatailt ...
  Air a shìneadh o iomall gu oir,
  B" i seo an aon dùthaich air an robh an duine òg a" bruadar!
    
  Bhuannaich sinn mar fhuamhairean
  gheàrr iad sìos an naimhdean le claidheamh...
  Tha sinn nar sìobhragan solais, do-chreidsinneach ann am batail,
  Nì sinn a" chùis air luchd-dùbhlain an Fatherland!
    
  Creid sinn, cha chuir dad stad oirnn,
  Agus tha thu eòlach oirnn, chan urrainn dha dad a" chùis a dhèanamh oirnn...
  Tiodhlaicidh sinn am Fuhrer maol,
  Tha claidheamh geur agus sgiath stàilinn againn!
    
  Anns a 'chruinne-cè gu lèir chan eil Elfie nas bòidhche,
  Bidh àm solais ann airson linntean...
  Bidh sith is sonas feadh gach linn,
  Feumaidh an Fatherland làmh làidir!
    
  Mar sin nuair a chluicheas tu Orklin,
  Smearamaid Orkmacht mar luaithre gu fuil...
  Bithidh sin 'n uair thig crìoch nèimh,
  Agus còmhla ri Lada, tha gaol a 'riaghladh!
  Tha an sgiobair balach a" seinn cho math na ghuth binn. Agus tha e gu math brèagha agus tha allt a" sruthadh nam anam.
  Thug a" Bhan-iarla fa-near le gàire:
  - Seadh, chuidich an t-òran seo sinn gu mòr!
  Gu dearbha, thuit na feannagan ann an stupor agus thuit iad, air an sàrachadh, mar gum biodh iad air am bualadh san eanchainn le clubaichean, no 's dòcha le rudeigin nas truime.
  Bha na caileagan, gu dearbh, le claidheamhan agus làmhagan, gu math ainmeil a 'gearradh sìos na h-orcs. Agus bha an raon aca mòr, agus leag na saighdean na mathain le mòr èifeachdas. Agus, gu dearbh, cha b 'urrainn dha na gaisgich cuideachadh ach catapults agus ballistas a chleachdadh. Agus thilg iad a‑mach poitean mòra le measgachadh lasaichte, ola agus alcol. Agus loisg iad na orcs mar isbean.
  Leum Gulliver a bhilean agus thuirt e:
  - Gu math blasta! Agus tha fàileadh feòil loisgte gu math blasta!
  Ghluais a" Bhan-iarla air a companach agus rinn i gàire:
  Tha feoil uain ro shùghmhor,
  Tha baton nigheanan gu math cumhachdach!
  Thug na gaisgich leo iad agus a rithist bhuail iad as an sgàrlaid am broilleach le dealanach mort.
  Agus chaidh uiread de dhroch orcs a losgadh agus a losgadh. Is iad seo fìor choileanaidhean arm an t-solais.
  Agus nigheanan casruisgte, brèagha.
  Thuirt Gulliver:
  - Seo m'aghaidh! Bidh peanas ann, bidh peanas ann!
  Seo cho ionnsaigheach sa bha e.
  Uill, carson nach èigh thu ris na nigheanan:
  Bidh orc olc a' snàgadh feadh nan creag,
  Buail e le napalm!
  Na seachain an orcs
  Dèan sgrios air na snàgairean gu lèir!
  Mar a bhith a" pronnadh bhiastagan -
  Loisg mar cockroaches!
  Bhris a" Bhan-iarla, a" snìomh le a sùilean sapphire:
  - Is e fìor bhòidhchead a tha seo!
  Rinn Gulliver gàire oirre agus rinn e gàire:
  - Biodh solas ann,
  Chan eil mi air a bhith gu neamh ...
  Thig feasgar -
  Agus gu dearbh thèid sinn gu neamh!
  Rinn a" Bhan-iarla gàire agus thug i fa-near:
  - Tha, gu dearbh, falbhaidh sinn. Agus thig sinn a-rithist!
  Rug an sgiobair air a chompanach agus sheinn e:
  Bu toigh leam a dhol gu neamh, bu mhath leam a dhol gu neamh,
  Seo mi, ach cha robh mi ann!
  Agus thilg an leanabh crìochnachaidh pea bàis gu math teann air na nàimhdean orc le feachd marbhtach.
  Dh'itealaich is reub e, a' sgapadh naimhdean air gach taobh. Agus chaidh cinn nan orcs air ais.
  Bhris a" Bhan-iarla:
  - Tha Phasmagoria den ìre as àirde!
  Thuirt Gulliver:
  - Tha e ceart! Damn deamocrasaidh don tsarism!
  Rinn an nighean gàire agus thug i fa-near:
  - Feumaidh an righ a bhi sa' cheann, agus cha'n ann air a' chathair !
  Agus bha a sùilean saphir a" dealradh mar reultan. Agus thionndaidh e a-mach gu bhith gu math tarraingeach.
  Dh"èigh am balach:
  - Airson saoghal ùr, cothromach!
  Thug a" Bhan-iarla fa-near:
  Tha cogadh air chrith anns an t-saoghal,
  Agus dè as urrainn dhut fulang ...
  Tha Satan air briseadh saor,
  Agus thòisich e air marbhadh gu feargach!
  Thuirt Gulliver:
  - Seadh, rinn e! Is e an aon cheist cuin? Tha murt air a bhith ann a-riamh!
  Chrath an nighean:
  - O linn Cain, tha thu ciallachadh ?
  Fhreagair am balach:
  - Bha a 'chiad mhort ann an smuaintean dhaoine! Air ais nuair nach robh Adhamh air a chruthachadh, ach a-mhàin a spiorad ann!
  Dh"fhaighnich a" Bhan-iarla le gàire:
  - An saoil thu gu'n robh an t-anam siorruidh ?
  Chrath Gulliver gu sunndach agus chuir e stad air cas-rùisgte a phàiste:
  - As dualtaiche, is e sin dìreach e! Co-dhiù, shèid an Tighearna Dia a-steach don duine le anail agus chuir e a-steach e leis a 'ghràinean sìorraidh, neo-bhàsmhor, a bha ann!
  Sheinn an nighean le gàire:
  Gràdhaich an Tighearna le d'anam,
  Gum biodh Iosa còmhla riut...
  'S ma tha thu ag iarraidh balach gu neamh,
  Bruadar mu Chrìosd a-mhàin!
  
  TROLL AGUS ELF AN AGHAIDH ORCS
  GNIOMHARA
  Bidh troll agus elf, aig ceann arm mòr anns a bheil a-mhàin nigheanan fìor bhrèagha, lùbach agus fèitheach, a "dol a-steach don bhlàr le uamhas de orcs. Agus tha na gaisgich a 'nochdadh an clas as àirde aca!
  . CAIBIDIL Àir. 1
  Lorg am balach troll agus an nighean elf a-nis iad fhèin aig ceann feachd mòr.
  Air thoiseach, bha nigheanan rim faicinn a" caismeachd ann an ceum. Cha robh orra ach tunics thar-shoilleir nach robh a 'falach an cuirp àlainn, tana, fèitheach. Agus thug casan lom, làidir nan nigheanan ceum.
  Tharraing na bòidhchead air ais an òrdagan agus rinn iad dìreach na cuirp chumhachdach aca, agus aig an aon àm, gràsmhor, caol chun ìre as ìsle.
  Agus dè na cnapan cumhachdach is sòghail a th" aig na caileagan, nach eil na dealbhan aca falaichte le tunics tana.
  Bha ceithir rionnagan soilleir a" deàrrsadh bho shuas, a" toirt deàrrsadh làidir.
  Tha armachd eadar-dhealaichte aig na nigheanan anns na saighdearan-coise. Tha boghaichean aig cuid, tha boghan-croise nas cumhachdaiche aig cuid le boltaichean. Tha gaisgich ann le claidheamhan agus iadsan a thilgeas saigheadan. Tha tuaghan cumhachdach aig cuid de chlann-nighean bòidheach agus fèitheach air an cùlaibh, comasach air eadhon an trodaiche as motha a ghearradh ann an leth.
  A bharrachd air an sin, nuair a choimhead an troll agus an elf chun an taobh, chunnaic iad nigheanan air eich, càmhalalan, agus eadhon ailbhein! Bha na caileagan, gun eisgeachd, gu math fèitheach le cìochan mòra, àrd, tana, casruisgte, agus gann air an còmhdach le aodach.
  Agus tha am falt aca de dhhathan eadar-dhealaichte - uaine is gorm, agus orains, buidhe, dearg, geal, agus eadhon breac. Ach san fharsaingeachd, tha na nigheanan gu math chic. Agus tha an casan lom, bidh bàlaichean de fhèithean a" rolaigeadh fon chraiceann seoclaid aca.
  Chan eil sgeadachadh aig an fheadhainn a tha nan saighdearan àbhaisteach, agus tha iad fhèin nan sgeadachadh. Ach tha na ceannardan-cogaidh air an sgeadachadh le bracelets air an gàirdeanan agus na casan air an dèanamh le òr, airgead, platanam, còmhdaichte le seudan. Tha fàinnean-cluaise agus bràistean air an dèanamh le clachan prìseil nam falt aig cuid de chlann-nighean. Tha e uile a" coimhead glè bhrèagha. Tha aodainn nan nigheanan òg, taitneach, gun a bhith feargach idir, ged a tha an smiogaid misneachail. Agus fhathast, tha mòran nigheanan a 'fàileadh gu math tlachdmhor agus erotic. Tha fàileadh an dà chuid cùbhraidheachd daor agus aroma nàdarra bho bhuidhnean làidir, fèitheach agus, aig an aon àm, seductive.
  Bha am balach troll, a 'coimhead orra, a' faireachdainn cho làidir 's gun do spreadh e.
  Cha robh ann ach nigheanan mun cuairt. Agus tha mìltean dhiubh ann. Is gann gu bheil iad uile còmhdaichte, gu math seductive agus a" togail miann fireann!
  Ri taobh Raptor, mar a chanar ris an troll òg, tha a charaid elf, ban-iarla uasal, a" marcachd air aon-adharcach. Is e Erimiada an aon riochdaire den ghnè cothromach aig a bheil brògan - sandals sgeadaichte le daoimeanan agus topazes. Tha i fein ann an deise shòghmhor, agus air a ceann tha crùn boillsgeach air a deanamh de chlachan luachmhor, neo-aithnichte air thalamh. Agus air a 'bhroilleach àrd tha òrdughan.
  Dìreach mar an Raptor. Tha e coltach gu bheil iad os cionn arm de mhìltean de nigheanan brèagha, cas-rùisgte, leth-rùisgte.
  Air do Erimiada amharc air greadhnachas nan caileagan àillidh so a tha marsuinn, a' bualadh am buinn rùisgte, le lùb ro ghràsmhor an t-sàil air clachaibh geura an rathaid, ghabh e i, agus thòisich e air seinn ;
  Bidh sinn ag itealaich os cionn nan rionnagan os cionn a 'phlanaid,
  Bidh a" ghrian a" deàrrsadh gu soilleir ...
  Tha gaisgeachd nan sìobhragan solais air a ghlòrachadh,
  Ag atharrachadh an sealgair a-steach don gheama!
    
  'S e àm gu math cruaidh a bhios ann,
  Far a bheil stoirm tàirneanaich a" deàrrsadh air feadh an t-saoghail...
  Tha 'n ubhal fo làn bhlàth,
  Tha an earrach air tighinn, gu dearbh!
    
  Bidh àm ann, creid mi de elfinism,
  Far a bheil neach sam bith na demiurge.
  Nighidh sinn air falbh smal Orkshism bho ar n-aghaidhean,
  Ma tha feum air, bidh an crann a 'treabhadh!
    
  Bidh diathan dìleas feadh an t-saoghail,
  Bheir iad toileachas agus gàire don elf ...
  Ungaidh sinn ar falt le mirr,
  Gum bi soirbheachas anns a" ghnothach ghlòrmhor seo!
    
  Tha, is e dùthaich cruinne a th" ann an Elfia,
  Tìr naomh Elfinism. .
  Ruith an nighean casruisgte
  Rugadh i gu bhith na bean-bainnse!
    
  Tha, gaol air a" bhòidhchead Elfia,
  Dè a chruthaich meatailt bho chloich ...
  Bidh daoine, creid mi, nas toilichte
  Leig le napalm uisge bho na speuran!
    
  Na bi a" coimhead airson sonas gun Rod,
  Bheir e gaol dhut gu bràth ...
  Fo shàil cath Svarog,
  Thathas a" dòrtadh fuil uilebheistean!
    
  Chan eil dùthaich nam fuamhairean nas bòidhche,
  Tha trolls agus gnomes anns na rangannan ...
  Tha sinn gu bràth aonaichte leis an Athair,
  Buannaichidh sinn ann am blàr sam bith, fhios agad!
    
  Mar sin carson a tha an duine cho duilich?
  Tha fios agad air cumhachd Svarog...
  Ag adhbhrachadh faireachdainnean reusanta
  Tha an Lada gaoil againn air leth freagarrach!
    
  Bidh an cruinne-cè nas fheàrr, creid mi -
  Ma thòisicheas elfinism a" riaghladh...
  Is clann sona sinn Svarog -
  Bheir sinn às a chèile Orkshism gu cuarcagan!
    
  Ann an ùine ghoirid thig an talamh gu mòr,
  Bidh soirbheachas mòr ann a dh" aithghearr...
  Agus èiridh Yarilo mar ghrian ghlòrmhor,
  Agus bheir e deàrrsadh don h-uile duine!
    
  Bitheamaid ag òl don Fatherland, nigheanan,
  Gus an urrainn dha Elfie soirbheachadh gu bràth ...
  Gus am bi an tuarastal gun chrìoch -
  Rud nach eil tàmailteach bruadar mu dheidhinn!
    
  Leig leis an Elf èirigh os cionn na cruinne,
  Agus seallaidh e gàire Dhè do gach neach ...
  Le neart neo-thruaillidh ann am blàr,
  Nochdaidh sinn am mealladh as seòlta!
    
  Gu h-aithghearr bidh a" ghrian a" deàrrsadh,
  Bidh àite gu bhith mar lios ...
  Mar sin loisgidh tu an teine nas teotha,
  Giorraich do thuagh stàilinn!
    
  Agus an uairsin le òran an Lada mhòir,
  A thug breith air Diathan cumhachdach ...
  Bidh sinn comasach air treubh nan daoine fiadhaich a ghearradh sìos,
  A mhic uaibhreach le claidhibh !
  Rinn Raptor gàire agus thug e fa-near:
  - Tha an rann mu dheireadh math gun bhrìgh. A bheil thu airson na mic ghlòrmhor a ghearradh sìos, is e sin, thu fhèin?!
  Fhreagair Erimiada le gàire milis:
  - Chan e, rinn mi mearachd beag. Gu dearbh, bha mi airson a ràdh gum bi na mic agus na nigheanan glòrmhor elven comasach air treubh nan fiadhaich a ghearradh sìos. San fharsaingeachd, chan eil ann ach òran romansach!
  Bha Raptor airson rudeigin a ràdh, nuair a shèid nighean bhrèagha le casan lom, tana adharc gu h-obann. Aig an aon àm, bha a falt copair-dearg a 'sruthadh anns a' ghaoith, mar bhratach sabaid, proletarian. Agus rinn an gaisgeach trompaid.
  Thòisich na caileagan eile, mìltean dhiubh, gu sgiobalta ag atharrachadh bho bhith a" caismeachd gu sabaid an-aghaidh cruthachadh. Aig fìor chùl arm mòr de sgrìobhaidhean, ged a bha iad fèitheach, gleansach le fallas agus fàileadh cùbhraidheachd agus fàileadh cumhachd boireann, tharraing mamothan sabaid catapults agus ballistas.
  Thuirt Erimiada le gàire, a" deàrrsadh a fiaclan neamhnaid:
  - Tha e coltach gum bi e tòrr spòrs!
  Rinn eun cobhartach osnaich gu trom agus fhreagair e:
  - Tha aon rud a" cur tàmailt orm - cia mheud bòidhchead iongantach agus gun samhail a gheibh bàs!
  Thuirt an elf le aplomb:
  - Chan urrainnear cogadh a dhèanamh às aonais leòintich; is ann dìreach rè gnè a dh" fhaodas duine a dhèanamh às aonais orgasm!
  Agus an dà chuid, an elf agus an troll ann an crùin, a 'gàireachdainn am fiaclan gu sunndach, a' gàireachdainn.
  Às deidh sin, thòisich iad cuideachd air àitheantan a thoirt seachad anns na guthan aca a bha gu math sunndach agus seòlta.
  Ghabh Erimiada i 's a rithist le faireachduinn 's le guth mòr, a' dannsadh air a h-aon-adharc sneachda-gheal, a' seinn ;
  Glòir don dùthaich tha fo bhlàth gu h-àrd,
  Glòir don Elf mòr, naomh ...
  Cha bhi, cha bhi sàmhchair ann an sìorraidheachd -
  Tha reultan an achaidh air neamhnaidean a chrathadh!
    
  Tha Svarog mòr Uile-chumhachdach leinn,
  Mac an Uile-chumhachdaich Teaghlaich uaibhreach...
  Gus an cuidich an gaisgeach seo ann am blàr,
  Feumaidh sinn Dia Elven a ghlòrachadh!
    
  Chan eil teagamh sam bith aig na caileagan, creid mi,
  Tha na caileagan a' toirt ionnsaigh borb air an t-sluagh...
  Bidh a' bheathach borb air a reubadh às a chèile,
  Agus gheibh an nàmhaid buille dha shròn!
    
  Chan e, na feuch ris na sìobhragan a bhriseadh,
  Cha toir an nàmhaid sinn gu ar glùinean ...
  Bheir sinn buaidh ort, a bhan-oglaich,
  Tha sinn-seanair Elfin còmhla rinn!
    
  Chan e, na toir a-steach do nàimhdean gu bràth,
  Bha caileagan casruisgte a' sabaid faisg air Elfskva...
  Cha nochd sinn laigse is nàire,
  Deanamaid ris an t-Satan mòr !
    
  Gun leigeadh Dia leat crìoch a chur air do bhlàr,
  Agus thoir air falbh na h-òrdughan Wehrmacht ...
  Gus am bi iad a 'crìochnachadh le neoni,
  Gus nach bi e sàmhach sa chladh!
    
  Thoir an-asgaidh dha na caileagan, luchd-sabaid,
  Mar sin thèid seo a chuir air dòigh dha na Orkishists...
  Bidh ar n-athraichean moiteil asainn,
  Cha bleoghainn an nàmhaid sinn mar chrodh!
    
  'S fior gu 'n tig an t-earrach gu luath,
  Tionndaidhidh cluasan arbhair anns na h-achaidhean òrail ...
  Tha mi creidsinn gun tig ar aisling gu buil,
  Ma dh'fheumas tu sabaid airson an fhìrinn!
    
  Dhia, tha sin a' ciallachadh gur gràdh na h-uile dhaoine,
  Dìleas, làidir, sìorraidh ann an aoibhneas ...
  Ged dhòirteadh fuil ainneartach,
  Tha an nighean gu tric gun chùram!
    
  Bidh sinn a" pronnadh an nàmhaid ann am blàr,
  A' dèanamh rudeigin cho èibhinn...
  'S ged dh' èireas stoirm air feadh an t-saoghail,
  Agus thig eclipse lìonmhor!
    
  Cha seas na sìobhragan gus an uaigh,
  Agus cha toir iad seachad aon rud dha na h-Orks...
  Bidh na balaich agad ga sgrìobhadh sìos nad leabhar notaichean,
  Agus geuraich do chlaidheamhan uile airson cath!
    
  Seadh, tha e fìor gum bi madainn gun oir,
  Creid mi, bidh toileachas aig a h-uile duine ...
  Bidh sinn a 'fosgladh fear eile, creid mi, solas -
  Anns an èadhar tha làmh na h-ìghne a 'sìneadh a-mach!
    
  Faodaidh sinne so a dheanamh, creid mi,
  Rud nach toil leinn eadhon bruadar mu dheidhinn ...
  Chì sinn gu soilleir an t-amas as soilleire,
  Chan e, na bi a" bruidhinn neòinean, luchd-sabaid!
    
  Bidh sinn ag itealaich gu Mars airson spòrs,
  Nach fosgail sinn raointean an sin, cunnt na rubies ...
  Agus luchdaichidh sinn na h-Orks ceart san t-sùil,
  Tha sluaghan de cheruban a" dol os ar cionn!
    
  Biodh an dùthaich aon-deug ainmeil,
  Dè thug elfinism dha na daoine...
  Thugadh i dhuinn le breith gu bràth -
  Airson an Motherland, airson toileachas, airson saorsa!
    
  Ann an Elfia, tha gach gaisgeach o'n phrasaich,
  Bidh an leanabh a 'ruighinn airson a' ghunna ...
  Mar sin, tha thu air chrith, a bhreug,
  Tha sinn a 'gairm an uilebheist gu cunntas!
    
  Seadh, bidh ar teaghlach càirdeil,
  Dè a thogas elfinism anns a" chruinne-cè...
  Bidh sinn, fhios agad, nar fìor charaidean,
  Agus bidh an gnìomhachas againn na chruthachadh!
    
  Às deidh na h-uile, tha elfinism gu bràth air a thoirt seachad le breith,
  Gus am bi inbhich agus clann toilichte...
  Bidh am balach cuideachd a" leughadh lidean,
  Ach tha lasair an demiurge a" deàrrsadh anns na sùilean!
    
  Biodh aoibhneas buan do dhaoin',
  Gu bheil iad a' sabaid còmhla airson gnothaichean Svarog...
  Chì sinn cladaichean Folgi gun dàil,
  Agus bidh sinn ann an àite urram Dhè!
    
  Seadh, chan urrainn an elf a bhith air a bhriseadh le nàimhdean an athar,
  Bidh e nas làidire eadhon na stàilinn ...
  Elfiya, tha thu nad mhàthair ghràdhach don chloinn,
  Agus ar n-athair, creid mise, o'n chian a's glice !
    
  Chan eil bacaidhean sam bith air an Athair, creid mi,
  Tha e a" dol air adhart gun stad...
  Gu luath gheibh rìgh ifrinn seic,
  Co-dhiù tha tatùthan aige na làmhan!
    
  Bheir sinn ar cridheachan airson ar dùthcha,
  Dìridh sinn na beanntan gu lèir, creid mi nas àirde ...
  Tha tòrr neart aig na nigheanan againn,
  Aig amannan bidh e eadhon a" sèideadh am mullach dheth!
    
  Thug am balach cuideachd fo-sgrìobhadh airson Elf,
  Thuirt e gum biodh e a" sabaid gu cruaidh...
  Na shùilean, meatailt shnìomhanach,
  Agus tha an RPG falaichte gu teann anns a" bhaga!
    
  Mar sin na cluicheamaid an t-amadan,
  Nas fheàrr fhathast, seasamaid uile còmhla mar bhalla ...
  Deuchainnean, a" dol seachad a-mhàin le A,
  Biodh Abel a" riaghladh, agus chan e Cain olc!
    
  Ann an ùine ghoirid, bidh toileachas ann do dhaoine,
  Agus cumhachd Svarog thairis air an t-saoghal naomh ...
  Cuir ruaig air na h-Orkshists,
  Biodh Lada na thoileachas agus na iodhal!
  "S e òran a bha seo dha-rìribh. Agus air thoiseach, tha uamhas mòr de orcs mu thràth a" toirt ionnsaigh air caileagan breagha, cas-ruisgte, tana agus gu math seductive agus blasta.
  Agus tha na creutairean sin, an taca ri sìobhragan agus trolls, gu math cas le aghaidhean grànda. Tha orcs a" coimhead coltach ri mathain, dìreach gun choimeas nas gòraiche, agus tha an aghaidhean cho eagallach agus cho dubhach.
  Dh'fhosgail na caileagan le crois-bhogha teine an toiseach. Às deidh na h-uile, is e inneal sònraichte a th "ann an crois-bhogha le boltaichean trom air am bogadh ann am puinnsean, agus bidh iad a" bualadh aig astar nas motha na saigheadan.
  Shuidhich na gaisgich gu daingeann an casan lom, tana, làidir agus gu sgiobalta shnìomh iad na drumaichean.
  Agus a-nis tha na boltaichean crois-bhogha ag itealaich le fìdeag tollaidh. Agus bidh iad gu litireil a" dol troimhe, a" ramadh mathain orc. Agus bidh na bòidhchead fhathast a" gàireachdainn le am fiaclan boillsgeach, mar na neamhnaidean as fheàrr bho ionmhas an t-Sultan.
  Agus an uairsin shuidh na bòidhchead le boghaichean sìos air an glùinean. Faodaidh tu losgadh le bogha nas trice na le crois-bhogha. Agus aig an aon àm, bidh na caileagan a 'tarraing an t-sròin le an casan lom, sgiobalta, gràsmhor. Agus bidh iad ga dhèanamh gu math luath agus fionnar.
  Agus bidh na saighdean a" sgèith, a" sleamhnachadh sìos bogha claon agus a" bualadh mathain damh is faltach leis a" chumhachd millteach iongantach aca. Agus tha e a 'coimhead uabhasach drùidhteach. Agus bidh fuarain de fhuil dhonn shalach nan creutairean a chaidh a mharbhadh a" frasadh a-mach.
  Agus na caileagan, uill, cho brèagha, agus cho math 'sa tha e a bhith a' coimhead air gluasadan nam fèithean aca a tha gu math gràsmhor agus air an rèiteachadh gu co-chòrdail.
  Ach bidh gaisgich eile a" cleachdadh ballistas agus catapults. Agus tha an armachd seo cuideachd gu math cumhachdach. Tha baraillean slàn de choileach Molotov ag itealaich ann an arc àrd. Agus seo a leithid de thiodhlac sgrios, mar a bheir e leat agus a bhuaileas e thu ann an tiugh an uamhais orcs. Agus bidh e dha-rìribh a" reubadh a h-uile duine às a chèile agus gan losgadh. Agus mura h-eil iad uile, is dòcha ceud math. Agus a-nis is e blàr mòr a tha seo.
  Bidh Orcs a" losgadh beò mar choinnlean air craobh na Nollaige ann an taigh beairteach aig àm subhachais na Nollaige.
  Agus tha fàileadh feòil losgaidh a 'sgaoileadh fada.
  Agus thòisich na caileagan air sleaghan is claisean a thilgeil air na orcs a bha a" tighinn air adhart. Agus rinn iad cuideachd an slighe tro shluagh mòr de mhathain rabid agus faltach. Agus iadsan, thuit na beathaichean sin agus leig iad a-mach fuarain de leaghan mì-thlachdmhor.
  Tha na caileagan gu ruige seo air an ionnsaigh ionnsaigh a sgrios bho astar agus cha mhòr nach do chaill iad.
  Fìor, dh'fheuch cuid de orcs cuideachd ri saigheadan a thilgeil agus clachan a thilgeil.
  An seo bhuail bonn lom na bòidhchead le puing. Agus ghlaodh an nighean:
  - Damn, tha e goirt!
  Thug Erimiada fa-near le gàire:
  - Tha, tha an saoghal làn de phian! Ach tha casan nan nigheanan a" slànachadh glè mhath.
  Sheinn an eun cobhartaich, a" giùlan fhiaclan mòra, coltach ri each:
  - O, dè na casan!
  Seo mar a gheibh na balaich air adhart ...
  Na biodh eagal ort, a leanabh -
  Is fheàrr an orc a mharbhadh!
  Bha na caileagan a" sabaid, gu h-iomlan, gu sàr-mhath. Agus a-nis bidh baraillean de mheasgachaidhean lasanta a" tuiteam air na orcs a-rithist. Agus saighdean, agus boltaichean crois-bhogha, agus eileamaidean tarraingeach bho thalaichean, agus saigheadan.
  Is e an rud a tha a dhìth inneal-ghunna math leis an urrainn dhut na orcs a ghearradh sìos mar thonn tsunami. Agus tha seo gu dearbh na fhìor dhuilgheadas. Ach anns an t-saoghal seo, mo thruaighe, chan eil gunnaichean ann. Agus is dòcha gu bheil e eadhon fortanach nach deach a leithid de rud olc a chruthachadh fhathast.
  Ach bidh ballistas agus catapults ag obair a cheart cho math. A bharrachd air an sin, bidh na caileagan, a 'tilgeil bharaillean briste le rudeigin mar napalm, cuideachd a' cleachdadh lùth smùid. Sin an adhbhar a shàbhail iad na gual. Agus an uairsin bidh an raon losgaidh agus ìre teine nan catapults ag àrdachadh le dhà òrdugh meudachd. Agus bidh na gaisgich ag obair an seo aig astar mòr. Agus tha na sàilean cruinn lom, pinc aca dìreach a" lasadh. Agus tha astar gluasad iongantach.
  An seo a-rithist tha tiodhlacan cuir às ùr a" ruith air feadh an arc. Agus tha buaidhean mar sin mar bhomaichean beaga niùclasach a" spreadhadh.
  Sin an àireamh de orcs a thèid a chuir chun an fho-thalamh aig an aon àm. Agus faodaidh tu cuideachd cuid de bhuill-airm a chleachdadh a tha nas marbhtach.
  An seo, gu sònraichte, bidh am baraille a" spreadhadh san adhar os cionn nan orcs, agus bidh snàthadan puinnseanta agus bàlaichean spreadhaidh ag itealaich gu na taobhan.
  Agus tha uiread de orcs air am milleadh agus air am marbhadh. Agus bidh na caileagan fhèin cuideachd a 'faighinn bruthaidhean agus sgrìoban bho na creutairean faltach sin. Ach gu ruige seo chan eil duine air a mharbhadh. Ged a bha tè de na caileagan air a leòn cho mòr 's gun tug iad leatha i agus thug iad air falbh i air streapadair.
  Seadh, is e blàr fìor dhona agus fuilteach a tha seo. Agus an seo tha e mar gum biodh an grànda agus an glamourous a" sabaid ri chèile. Agus tha a h-uile dad a" coimhead cho snog agus cho grinn.
  Thog Erimada a rìs suas, agus sheinn e le mòr fhaireachduinn agus neart, na guth àillidh agus àraid ;
  'S mise nighean aon-uair-dheug,
  Bha i ag obair anns na h-achaidhean, a 'treabhadh gu dòigheil ...
  Ach thàinig stoirm uabhasach tàirneanach...
  Thug an Orksist ionnsaigh, chan eil àite gu leòr ann dha!
    
  An t-aonamh bliadhna uamhasach air fhichead.
  Bidh Orkler a" toirt ionnsaigh air àireamhan mòra...
  Leig leinn sìobhragan a dhol gu sgudal,
  Tha na sligean a" spreadhadh - tha peilearan a" feadalaich!
    
  Chan e, tha àite nas eagallach ri fhaighinn an seo,
  Nuair a tha pian agus sgrios anns a h-uile àite ...
  Chan eil an nighean eadhon fichead
  Ach cia mheud pian agus easbhaidh a tha timcheall!
    
  Tha an droch fhear a" toirt ionnsaigh air Orkshism Motherland,
  Cho cumhachdach, dìreach uamhasach ...
  Ach tha mi creidsinn gur e elfinism am buannaiche,
  Cò a tha air cùl Orkwolf, tha na h-orcs sin dall!
    
  Tha an nàmhaid ro làidir, creid mi,
  Tha an cuideam aige gnìomhach agus an-iochdmhor ...
  Chan eil ann an orxism ach beathach fiadhaich,
  Agus an aghaidh na h-ìghne, tha an ìomhaigh gorm-shùileach!
    
  Chan e, cha toir na caileagan air ais sìos
  Bidh iad a" ruith tron t-sneachda casruisgte...
  Deuchainnean, a" dol seachad a-mhàin le A,
  Agus tha na caileagan againn a 'sabaid gu math gaisgeil!
    
  B" ann gu dìomhain a thug Orkshism ionnsaigh air an Elf,
  Ged a tha caraid nan orcs a' cuideachadh...
  Agus bidh an uilebheist bian ag itealaich sìos,
  Co-dhiù bidh e a" marbhadh sìobhragan gu feòil-itheach!
    
  Chan eil fios aig nigheanan air na faclan - tha sìth ann,
  Bidh iad a" strì airson buaidh...
  Ged a tha Orkler cho fionnar ann am faclan,
  Gu robh e dìreach air tionndadh gu bhith na clown!
    
  Feuch an dèan sinn sgrùdadh air na orcs a dh" aithghearr, nigheanan,
  Chaidh an nàmhaid a bhualadh gu math fo Elfskva ...
  An sin bha an Elfagrad ainmeil,
  Thachair e le strì mòr!
    
  Uill, dè a th" ann an "Tiger" dha nigheanan?
  Dìreach inneal cumhachdach ...
  Chan fheum sinn geamannan garbh, bòidhchead,
  Cò an arm de Orkishists a phronnadh!
    
  An seo tha an FSA a" cuideachadh nan orcs gu mòr,
  Bheir iad seachad plèanaichean, tancaichean an-asgaidh ...
  Feumaidh gun deach iad craicte
  A rèir choltais tha na Fionnaich air cus chearc ithe!
    
  Bha, chaidh Orkler a losgadh mar chù,
  Agus ghlac Okring an àite air an rìgh-chathair ...
  Is dòcha nach eil e sean gu leòr airson a bhith mòr,
  A" mhuc reamhar sin anns a" chrùn rìoghail!
    
  Ach FSA le Trolltania a-nis,
  Mar sin thòisich iad gu dìcheallach a" cuideachadh nan Orks...
  Chan urrainn don arm de chall na sìobhragan a chunntadh,
  Agus chaidh astaran elfinism sìos!
    
  Chan eil an seo ach suidheachadh borb,
  Nuair a tha cumhachd calpa ann an aonachd ...
  Agus tha tuiteam dìreach a" bagairt ...
  Tìr dha na h-Orks, fios agad nach eil na Finns gu leòr!
    
  Gu dìomhain bheir Sam boma dhaibh,
  Chun an rìgh, carson a tha an diabhal a 'cur biadh ...
  Às deidh na h-uile, an dèidh dha blàr EFSR a bhuannachadh,
  Bidh Orcdolf a "toirt ionnsaigh air na ceannardan a bh" ann roimhe!
    
  Gu dearbh, tha sinn a 'fulang mòran call,
  Tha na nigheanan casruisgte eadhon anns an fhuachd ...
  Ach ma tha sin riatanach, sàbhalaidh sinn Elfskva,
  Bidh ar braids a" lùbadh mar òr!
    
  Nam biodh Elfagrad air a dhìon,
  Creid mi, is urrainn dhuinn faighinn gu Orklin...
  Airson sìobhragan san arm is e seo an suidheachadh:
  Nuair a tha an sluagh agus an arm aonaichte!
    
  Chan eil fios aig nigheanan dìreach faclan, chan e,
  Agus bidh iad a" sabaid gu cruaidh leis na Orks...
  Chì sinn, creididh na caileagan an latha,
  Ged a tha na sùilean uaireannan coltach ri sàsaichean!
    
  Creid mi, rìgh bàn nan sùbh-craoibhe,
  Bidh e comasach an tiomnadh a dhèanamh nas làidire na stàilinn ...
  Biodh uachdaran elfi-ghlormhor ann,
  Mura deach aige air a h-uile càil a dhèanamh gu math, Ftalin!
    
  Seadh, leig leis an dùthaich aon-deug fo bhlàth,
  Thèid an t-slighe a thogail mar thoradh air elfinism...
  Fosglaidh buaidh cunntas gun chrìoch,
  Ged a ghiùlain clann an ath-bhreith am fiaclan!
    
  Uill, dè tha thu ag ràdh, Uncle Terrible Sam,
  Tha thu air do sgrios fhèin a thogail ...
  Chaidh aige air Orkshists an EFSR a chuir air ais,
  Agus tha seo a 'ciallachadh bàs calpa!
    
  Uill, dè tha dol, agus chan e dìreach aon turas, chan e dà uair,
  Bidh iad fhathast rim faicinn a" tàirneanach thairis air Elf...
  Gus nach tig neoni gu dùthaich an dachaigh,
  Is dòcha cruthaich mìorbhail airson Dia!
    
  Far nach b'urrainn do Fhallin,
  Faodaidh nigheanan casruisgte a dhèanamh ...
  Dhaibhsan, an Dia cumhachdach, Naomh Svarog,
  Agus mionaideachd nuair a bhios tu a" losgadh bho ghunna-inneal!
    
  Ann an ùine ghoirid, chan eil an t-sabaid seachad idir,
  Bidh sinne sìobhragan solais a" strì, fhios agad, airson dìoghaltas...
  Bidh seann duine agus òganach ann an cath,
  Cha toir sinn cothrom air leth dha na h-Orks!
    
  Ann goirid, tha sinn nar nigheanan casruisgte,
  A rìs dh' iarr e gu dian ionnsaidh,
  Agus le sàil rùisgte, dòrn làidir.
  Tha sinn cho fucking crazy gu bheil an droch orc a 'coimhead askance!
    
  Tha mi a" creidsinn nach bi na sìobhragan fo thuil leis na dregs!
  Fo bhratach an t-Svarog mhòir...
  Dèan sabaid airson do dhùthaich mhàthaireil agus na biodh eagal ort,
  Oir bidh tòrr toileachas ann a dh'aithghearr!
  
  SON OF ALEXANDER THE GREAT AND A PERSON
  GNIOMHARA
  Tha am balach trodaiche Vitaly Akulov a 'crìochnachadh ann an Seann Bhabiloin aig àm riaghladh Alasdair a' Cheathramh, mac agus oighre Alasdair Mòr. An sin bidh e ag atharrachadh àiteachan le rìgh na h-ìmpireachd mhòr - tha na balaich glè choltach, agus bidh iad a 'tòiseachadh air tachartasan inntinneach agus inntinneach.
  . CAIBIDIL Àir. 1 .
  Gu h-obann lorg am balach e fhèin ann an seann bhaile àrsaidh. Bha togalaichean gu math àrd, geal mun cuairt. Ged a tha e beagan salach a-muigh. Rinn Vitalik feadan, a 'toirt fa-near gu robh seo coltach ri seann amannan. Tha e coltach gur e baile mòr a bh" ann, le ailbhein a" coiseachd air na sràidean.
  Choisich an gille agus shèid inneal ùr na aodann. Bha daoine mun cuairt. Tha a" mhòr-chuid dhiubh ann an tunics aotrom, sandallan agus trusganan. Ach bha mòran, gu h-àraidh na balaich, cha mhòr rùisgte agus casruisgte. Dìreach blàth. Tha mòran chloinne ann, agus tha iad tana agus le craiceann dorcha, ach am measg an fheadhainn dhubh tha cinn geal cuideachd. Nigheanan ann an tunics aotrom. Bidh sandals fhathast air an fheadhainn as beairtiche, agus tha an fheadhainn as bochda casruisgte.
  Vitalik fhèin, a 'cleachdadh taekwondo, anns a bheil tòrr de bhreabadh agus a' briseadh rudan, a 'gabhail a-steach a bhith a' gèilleadh a 'chrios. Agus is ann air sgàth sin nach do chòrd brògan ris a" bhalach. Dh'fheuch e ri ruith casruisgte cho mòr 's a b' urrainn dha gus nach biodh buinn a chloinne bog agus còmhdaichte le calluses cruaidh. Agus a-nis leum e a-steach do chuid de portal, a 'ruith timcheall Moscow. Agus chrìochnaich e anns an t-seann bhaile. Cha robh cainnt nan daoine eòlach, ach aig an aon àm, thuig Vitalik a h-uile dad.
  Tha clachan-meallain teth fo chasan cas-rùisgte a" bhalaich, ach chan eil na buinn rùisgte, chruaidh a" goirteachadh. Is e rud eile gu bheil iad a" coimhead air mar thràill. Ged a tha lèine-T snasail aig Vitalik le shorts ùra. Agus is fheàrr le mòran bhalach, nach eil bochd idir, na sàilean lom aca a thaisbeanadh, mura h-eil iad ach airson cruadhachadh, agus a bhith a" sealltainn nach eil eagal orra ro chlachan teth na sràide.
  Choisich Vitalik tron t-seann bhaile. Agus rinn e gàire, a 'toirt meas air na faireachdainnean. Bha ìomhaighean mòra agus lùchairtean mòra ann. Agus aig an aon àm, tha tòrr salachar anns a 'bhaile. Cha robh mòran spòrs aig na gillean tràillean a ghlan a h-uile càil.
  Dh" fhaighnich Vitalik dha fear de na balaich casruisgte a" caitheamh aodach lom a-mhàin:
  - Dè seòrsa baile a tha seo?
  Choimhead e air lèine-T soilleir Vitalik agus an uaireadair bhrèagha òir air làmh tana a" bhalaich, a" cromadh le urram agus a" freagairt:
  - Is e baile mòr Bhabiloin prìomh-bhaile na stàite Macedonia!
  Rinn Vitalik gàire agus dh'fhaighnich i:
  - Tha mi 'n dochas gu bheil Alastair Mòr beo ?
  Chrom an gille a-rithist agus fhreagair e:
  - Tha e beò gu bràth, a bhith na dhia air Olympus!
  Chrath Vitalik agus sheinn e:
  - A 'deàrrsadh mar rionnag radanta,
  Tro dorchadas dorchadas gun dòchas ...
  An sàr ghaisgeach Alasdair,
  Chan eil fios aige air pian no eagal!
  Bha am balach tràill ag iarraidh rudeigin a ràdh, ach nochd neach-stiùiridh ann an sandals agus cleòc agus bhuail e an tràill òg air a dhruim le cuip. Rinn e sgreuchail agus thòisich e air an t-sràid a sguabadh le feachd dùblaichte.
  Thuirt Vitalik:
  - Chan eil e math a bhith a" bualadh clann!
  Choimhead am maor air a" ghille. Casan lom, tana, ach lèine-T shoilleir agus uaireadair òir air a làmhan. Theagamh gur e so mac duine uasail.
  Agus fhreagair am fear-riaghlaidh:
  - Feumaidh tràillean a bhith air an cumail a-steach le cuip. An do bhuail d" athair a-riamh thu?
  Fhreagair Vitalik gu h-onarach:
  - Chan eil!
  Chuir an neach-stiùiridh iongnadh air:
  - Neònach! Tha fiù 's balaich uasal air an sgapadh. Agus tha d" aghaidh a" cur cuideigin nam chuimhne.
  Fhreagair Vitalik ann an tòna cruaidh:
  - Agus feumaidh fios a bhith agad air an àite agad!
  Chaidh an duine air ais, a" faireachdainn diùid. Chuir am balach a chasan rùisgte, chiseled, làidir na b" fhaide air adhart agus sheinn e:
  Tha Spartak na shàr ghaisgeach agus na ghaisgeach,
  Sabaid gu gaisgeil an aghaidh arm mòr...
  Ged a bha e na thràill, ach a-nis tha e na rìgh,
  Leig leis a 'bhuaidh a bhith radanta!
  Bha Vitalik airson leantainn air adhart a 'seinn, ach chaill am balach a bhrosnachadh. Gu dearbh, bha mi ag iarraidh dànachd.
  Agus mar sin chaidh e gu fìor mheadhan Bhabiloin. Cha do dh'èirich am baile-mòr seo, am fear as motha ann an àrsachd, chun an Ròimh. Ghluais am balach gu furasta, mar lioncs, agus bha a shunnd coltach ri cù sniffer a ghabh fàile.
  Bha beatha a" teannadh mun cuairt. Air an taobh dheas, anns a' cheàrnaig, bha balach mu cheithir bliadhna deug a dh'aois, le falt fada, bàn, ga stiùireadh gu sgròbadh.
  Bha an deugaire brònach agus choisich e le a cheann sìos, a 'còmhdach a nàire le a làmhan, agus bha aodach leasraidh air a reubadh dheth.
  Bha an sluagh a" feadalaich agus a" feadaireachd, bha e inntinneach mar a dhèanadh iad a" chùis air a" bhalach eireachdail agus fèitheach. Bha na boireannaich a 'coimhead gu sònraichte deònach. Bha Islam fhathast fada air falbh, agus bha aghaidhean fosgailte aca, mòran ann an tunics aotrom, goirid, a bha na bu chofhurtaile san teas. Tha cuid, an fheadhainn as bochda agus as òige, casruisgte, agus bidh sandals agus bracelets air an fheadhainn as beairtiche.
  Thug Vitalik sùil air an t-seallaidh seo cuideachd. Bha am balach, a 'coimhead brònach, a' laighe sìos air a 'bhogsa gu h-umhail. Bha e tèarainte le luchd-cuideachaidh a" chur gu bàs - cuideachd deugairean rùisgte don mheadhan, ach le briogais is bòtannan orra. Agus, gu dearbh, tha an neach a chuir gu bàs e fhèin na bhrùidear gu math fèitheach.
  Mar sin thug e an t‑slat as a" bhasgaid, agus thaisg e le uisge i.
  Leugh an neach-aithris an casaid:
  - Air sgàth dìth spèis do na seanairean, neo-fhulangas, tha balach timcheall air ceithir-deug, Cyrus, air a chuir gu leth-cheud buille de chuip air a dhruim agus cnapan agus còig buillean-fichead air na shàilean!
  Bha an sluagh ag èigheach le aonta. Thug am fear gu bàs a' chuip na bu duilghe agus bhuail e fèusag a' ghille, air a shìneadh air ais. Cha robh e aig làn neart, agus cha robh an craiceann ach at.
  Bha Vitalik a" faighneachd am bu chòir dha eadar-theachd a dhèanamh? Ach dè a" phuing a bhiodh ann? Sheas dusan fear arda uile armaichte le geàrdan. Agus bha an sluagh fhèin a" beucaich le cead. A bharrachd air an sin, is dòcha gu bheil am balach air a bhualadh air a shon. Amannan àrsaidh, cruaidh. Agus dh'àithn Dia fèin na gillean a sgiùrsadh. Fiù 's anns a' Bhìoball, anns an Tiomnadh Nuadh, bhathas a 'moladh clann a shlaodadh le slat.
  Bha an gille a" tarraing anail gu trom agus, a" bleith fhiaclan, dh"fhan e sàmhach. Bhuail am fear a chuir gu bàs e gu seasmhach, agus bha an craiceann mu thràth a 'spreadhadh agus thòisich fuil a' sruthadh.
  Thug Vitalik fa-near le osna:
  - Is ann mar sin a tha an saoghal!
  Agus lean am balach deugaire air a bhualadh. Ghluais Vitalik air adhart; cha robh e airson rudeigin mar seo fhaicinn. Ged, gu dearbh, is toil le mòran dhaoine an sealladh. Chaidh Vitalik air adhart.
  Chuimhnich e air an fhilm "Treasure Island", air ais ann an 1937.
  Bha nighean an sin an àite balach. Agus bhagair iad air a shàilean a frioladh.
  Seadh, bhiodh sin air a ghoirteachadh. Bha Vitalik a 'smaoineachadh am biodh an nighean a' sgreuchail no a 'fuireach sàmhach, mar phàrtaidh.
  Gu dearbh, thug mi sùil orm fhìn às deidh an fhilm seo, dìreach a-mach à feòrachas, mar a bhios an teine a "losgadh mo shàilean. Agus rinn e seo le bhith a" cleachdadh stòbha gas. Bha mi cinnteach gun robh, bha e gu math goirt. Agus an uairsin, cha robh buinn a" bhalaich bhig fhathast ro gharbh, ach bha iad gu math mothachail.
  Agus dh"fhàs na blisters orra goirt. Fìor, chaidh iad à sealladh gu sgiobalta. Seadh, fuasglaidh a leithid de chràdh teanga duine sam bith. Ach bha tùsairean ann am braighdeanas faisisteach a bha sàmhach. Ged, is dòcha gu robh cuid dhiubh air na sàilean aca a ròstadh le teine.
  Fìor, chan fhaca Vitaly film a-riamh far a bheil sàilean nam balach air an frioladh. Uaireannan bhuail iad sinn le maidean. Ann an aon fhilm Ameireaganach, bhuail oifigear Sasannach eadhon balach air bonn lom le slabhraidh. Agus bha a chasan air an slugadh, agus bha an gille ann an cràdh. Ach a-riamh le teine.
  Tha glè bheag de fhilmichean ann cuideachd far a bheil balaich air am bualadh air an t-sàil le maidean.
  Thionndaidh Vitalik a choimhead. Chan fhaic thu seo tric.
  Thionndaidh druim a' bhalaich gu bhi na bhreugan fuilteach, agus bha am fear a bha gu bàs mu thràth a' bualadh air an aonach le maide. Gu h-iongantach, chùm am balach air ais a sgreuchail agus nochd e misneachd. Bha e mar gum b" e Spartan a bh" ann.
  Cho-dhùin Vitalik gum biodh e gu cinnteach a 'coinneachadh ris a' bhalach seo às deidh a 'chasg. A bharrachd air an sin, chan eil am baile-mòr eòlach, agus chan eil fios aige càite an tèid e. An robh beachd ann a bhith nad gladiator? Ach chan e seo an t-Seann Ròimh, agus chan eil fios an robh gladiators anns an stàit Macedonia ri linn an ceathramh Alasdair.
  Ged a tha e coltach, bha cuid de luchd-sabaid a" toirt aoigheachd don luchd-èisteachd.
  Cha robh fios aig Vitalik fhathast an robh e an sàs an seo airson ùine mhòr, no an e dìreach coiseachd tro Bhabilon a tha seo?
  Is e an dòigh as fhasa a dhol dhan arm. Bidh mullach, biadh, agus airgead ann air eagal cogaidh.
  Agus tha Vitalik, trodaiche taekwondo, gu math làidir. Tha, agus tha bun-bheachd aige air sabaid le claidheamhan.
  Is e an aon rud nach robh mi airson a bhith glaiste airson ùine mhòr ann an saoghal às aonais choimpiutairean, consolaidhean geama, fònaichean sgairteil, iPhones, Tbh agus an eadar-lìn. Gu dearbh, dè a nì thu sa chùis seo? Tha mi airson rudeigin a chluich.
  Bha Vitalik gu math dèidheil air ro-innleachdan eachdraidheil. Càit a bheil thu, canaidh sinn, an àite an Tsar Ivan the Terrible Ruiseanach. Agus bidh thu a 'buannachadh a' chogaidh ann an Livonia an aghaidh a 'choimpiutair. Bidh thu a" riaghladh mìltean de dh"aonadan. Agus bidh thu a" togail fhactaraidhean le canain, arquebuses, stàballan, no rudeigin eadhon nas drùidhtiche. Ach tha Ivan the Terrible, gu dearbh, prìomhadail, dìreach mar a 'gheama "Cossacks". Ach cruthaich rudeigin nas ùire le teicneòlas.
  Tha e gu sònraichte inntinneach a bhith a" cluich bhon t-siostam prìomhadail gu nanicneòlas.
  Chrìochnaich iad a" chùis a dhèanamh air a" bhalach deugaire. Bha e gu math làidir, agus mar sin b 'urrainn dha seasamh suas às deidh a' chromadh leis fhèin. Agus ged a bha casan a" bhalaich air an adachadh, is gann gun tug e ceum no dhà orra.
  Às deidh sin, chaidh aodach-sìthe a thoirt dha. Agus ghluais an gille, air a bhualadh agus a 'sileadh, ach gun a bhith briste.
  Thàinig Vitalik thuige agus leudaich e a làmh. Chrath am balach Cyrus e agus thuirt e:
  - Tha mi a 'faicinn nach e tràill a th' annad! Cha bhith mi eadhon a" faighneachd, tha a h-uile gluasad agad a "bruidhinn air neach saor agus airidh.
  Chrath Vitalik:
  - Chan e tràill a th 'annam, gu dearbh.
  Choimhead am balach air agus gu h-obann, aodann ag atharrachadh, dh'fhaighnich e:
  - Duilich, tha mo lèirsinn neo-shoilleir. No is dòcha gu bheil e dìreach coltach riumsa, ach tha thu ... Do Mhòrachd Alasdair...
  Chrath Vitalik a cheann gu àicheil:
  - Chan eil! Chan e Alasdair a th" annam! Cò ris a tha e coltach?
  Chrath am balach deugaire.
  - Glè!
  Fhreagair Vitalik le gàire:
  - Tha, tha e inntinneach. Ach tha e coltach riumsa gu bheil e a-nis mu thràth ...
  Chrath am balach:
  - Tha, deich bliadhna. Ach tha e na bhalach mòr agus làidir. Dè, tha thu nas sine?
  Chrath Vitalik:
  - Tha! Ach chan eil e gu diofar. Tha an t-àm ann sgrùdadh a dhèanamh air mo bhràthair càraid.
  Thuirt am balach gu loidsigeach:
  - Airson a leithid de choltas faodaidh iad do mhisneachadh.
  Chrath am balach òg:
  - 'S dòcha! Ach chuimhnich mi air aon sgeulachd inntinneach, thachair e cuideachd nuair a tha na balaich a" coimhead coltach ri chèile agus is dòcha gun obraich e a-mach, tha a h-uile dad gu math inntinneach!
  Cha b" urrainn Vitalik, gu dearbh, cuideachadh ach cuimhnich air an nobhail aig Mark Twain "The Prince and the Pauper". Far an do thionndaidh na balaich àite. Agus rinn sin e èibhinn. A bharrachd air an sin, is dòcha nach eil mòran ùine air fhàgail aig Alasdair a" Cheathramh. Ann an eachdraidh bha iomadh dreach eadar-dhealaichte air bàs mac Alasdair Mòr. Agus ann am blàr, agus bho phuinnseanachadh, agus a rèir coltais eadhon sa phrìosan. Bha grunn dhreachan eadar-dhealaichte ann mu bhàs mac an rìgh uirsgeulach. Bha e ro fhada air ais, agus an uairsin thàinig amannan trioblaideach.
  Thuit ìmpireachd Alasdair Mòr. Airson ùine mhòr, cha robh ach Ìmpireachd na Ròimhe ann am measg nan stàitean mòra sin.
  Thàinig Vitaly agus Cyrus gu lùchairt mhòr. Chaidh a thogail le Nebuchadnesar. Gu math mòr agus blàth. Tha gu leòr gheàrdan timcheall, a" toirt a-steach feadhainn air an cur suas.
  Cha robh coltas uabhasach air na balaich. Mar as trice chan eil ann an Cyrus ach aodach lom agus druim le cuip. Agus tha na sàilean air an adachadh, feumaidh tu ceum a chuir air do òrdagan. Bha eadhon iongnadh air Vitalik gun robh am balach a 'cumail air agus comasach air coiseachd às deidh a leithid de chur gu bàs.
  Thuirt Cyrus:
  - Tha mi a 'coimhead gu math coltach ri tràill. Cha leig iad a-steach mi ann.
  Chrath Vitalik le gàire:
  - Tuig! Ach, is dòcha, bidh an ruigsinneachd agam dùinte cuideachd.
  Mhol Cyrus:
  - Ruith agus innis dha gu bheil naidheachd èiginneach agad don rìgh. An uairsin bheir iad thu airson herald no coisiche, agus is dòcha gun leig iad troimhe thu.
  Thug Vitalik fa-near:
  - Is e deagh bheachd a th 'ann.
  Thòisich am balach air ruith. Bha a chasan lom, tana, math fèitheach a" deàlradh mar chrògan pònaidh.
  Thug Cyrus fa-near le gàire brònach:
  - Cò a tha ag iarraidh paidhean agus cromagan?
  Cò a tha ag iarraidh guma cagnaidh agus cònaichean giuthais?
  Ruith Vitalik gu na geàrdan. Dh'èigh e aig mullach a sgamhanan:
  - Naidheachd èiginneach don rìgh!
  Dh"fhaighnich na geàrdan còmhla riutha:
  - Cò às a tha?
  Fhreagair am balach le misneachd:
  - Bho Krator!
  - Thig a-steach!
  Ruith Vitalik nas fhaide. Ruith e agus rinn e sgrùdadh air an lùchairt. Bha an sòghalachd garbh. Tha fhathast corr is tri cheud bliadhna roimh bhreith Chriosd. Agus aig an aon àm, tha e gu math glan an seo. Bidh caileagan agus balaich a 'sgrìobadh an làr. Chaidh Vitalik a shlaodadh uair no dhà leis na geàrdan.
  Gus, mu dheireadh, ruith e a-steach do sheòmar na rìgh-chathair. Bha a h-uile dad an sin gu litireil a" deàrrsadh le òr.
  Shuidh balach air an rìgh-chathair. Bha e ann an aodach sòghail agus brògan prìseil, agus air a cheann bha crùn. Gu dearbh, bha aghaidh an leanaibh glè choltach ri Vitalik. Agus air na h-oirean bha geàrdan le sleaghan agus boghaichean.
  Chrom Vitalik agus thuirt e:
  - Tha mi toileach seirbhis a dheanamh dhuit, a Mhòrachd !
  Dh"fhaighnich am balach air an rìgh-chathair le iomagain:
  - Cò thu? A bheil thu nad chuimhne cuideigin?
  Fhreagair Vitalik le gàire:
  - Tha mi airson bruidhinn riut a-mhàin, a dhuine sgoinneil!
  Chrath Alasdair a" Cheathramh:
  - Gu math! Leigamaid air ais dha na seòmraichean, is toil leam a bhith a" bruidhinn ri mo cho-aoisean.
  Agus chaidh an gille-rìgh gu seòmar na rìgh-chathair bhig. Agus ghluais Vitalik, gu sàmhach air a chasan rùisgte, air a chùlaibh. Bha coltas beagan nas àirde air Alasdair, air sgàth a bhrògan. Agus cho fèitheach sa tha e chan eil e ri fhaicinn air sgàth an aodaich aige.
  Chaidh iad a-mach agus sheas iad air beulaibh an sgàthan. Thug Alastair dheth a bhrògan gràineil, a bha a" cur bacadh air a" ghille, agus thuirt e:
  - Tha sinn a nis air an aon àirde !
  Mhol Vitaly:
  - Thig air adhart, dèanamaid coimeas eadar na fèithean.
  Agus thug e dheth a lèine. Bha na fèithean aige, gu dearbh, gu math follaiseach agus air am mìneachadh gu domhainn.
  Thug Alasdair cuideachd dheth a chuid aodaich rìoghail agus chaidh fhàgail cha mhòr rùisgte. Bha am balach fèitheach, ach na bu ghile, agus cha robh na fèithean aige mar a chaidh a mhìneachadh, ach coltach ri chèile a dh" aindeoin sin!
  Thug Alasdair fa-near:
  - Chan urrainn ar màthair fhèin innse dhuinn bho chèile.
  Dh"fhaighnich Vitaly le gàire:
  - Am bu toil leat àiteachan atharrachadh còmhla rium?
  Chrath an gille righ:
  - Gu cinnteach! Tha mi a 'bruadar a bhith a' nochdadh anns a 'bhaile gun tèarainteachd, a' ruith casruisgte tro na sràidean, a 'gluasad mun cuairt san eabar. Agus san fharsaingeachd, gabh fois bho chùisean an riaghaltais. Agus dè?
  Thug Vitalik fa-near:
  - Ann an trusganan rìoghail, cha smaoinich duine gur mise thu. Agus caithidh tu mo chuid!
  Chrath Alasdair:
  - Tha ar guthan coltach ri chèile. Èist, is fìor thoil leam do bheachd!
  Agus thòisich na balaich air aodach atharrachadh. Bha brògan an righ ro mhor, agus cha robh iad idir cho comhfhurtail, ach bha iad air an sgeudachadh le clachan luachmhor. Agus chan eil an t-aodach gu tur cofhurtail. Bha e soilleir leis an tlachd a chuir Alasdair air na shorts aige. Bha e fiù 's ag iarraidh fuireach gun bhroilleach. Ach tha e neònach a bhith a" giùlan an lèine-T na làmhan, agus chuir e air adhart e gu deònach. Mar sin thionndaidh na balaich àite.
  Bha Vitaly cuideachd a 'faireachdainn a-mach à àite. Ged a tha e a-nis na riaghladair air an ìmpireachd as motha, aig an àm sin, air an t-saoghal.
  Ghluais an dithis bhalach a-mach à seòmar na rìgh-chathair. thuirt Alasdair:
  - Bidh tu air mo rìgh-chathair. Anns an eadar-ama, bheir mi cuairt timcheall a 'bhaile. Nuair a dh"fhàsas mi sgìth de shaor-thoil, thig mi air ais agus tionndaidhidh sinn a-rithist.
  Chrath Vitaly:
  - Sgoinneil!
  Chaidh na gillean a-steach do thalla na rìoghachd. Chaidh Vitalik a dh'ionnsaigh na rìgh-chathair. Shuidh e sìos gu cudromach agus thuirt e:
  - Thoir deich buinn òir don bhalach seo agus leig leis falbh ann an sìth!
  Às deidh sin, thug na searbhantan an rìgh òg a-mach gu modhail. Thòisich am balach casruisgte air ruith. Tha e cho math às aonais bhrògan - tha do chasan aotrom, agus tha buinn rùisgte a" faireachdainn blàth.
  Ghabh Alasdair e agus sheinn e:
  Saorsa, saorsa, thoir dhomh saorsa,
  Bidh mi ag itealaich chun na h-àirde mar eun!
  Do'n t-sluagh, do'n t-sluagh, do'n t-sluagh,
  Agus bidh mi beò mar a tha mi ag iarraidh!
  Bha an gille-rìgh làn de dhealas. Ach, cho luath "s a dh" fhàg mi an lùchairt, dh"fhairich mi le mo bhonn lom, gun a bhith ro gharbh cho teth sa bha na clachan-meallain. Agus b" e faireachdainn mì-thlachdmhor a bh" ann. Agus b" fheudar dhomh m" fhiaclan a bhleith agus mo shàrachadh airson cumail a" ruith a-rithist.
  Tha a" ghnàth-shìde tropaigeach, agus as t-samhradh, gu nàdarrach, tha a" ghrian fhathast a" losgadh. Tha balaich thràillean cumanta, ach ciamar as urrainn do rìgh coiseachd casruisgte, eadhon na leanabh?
  Agus tha e a 'goirteachadh mòran. Leum Alasdair suas - loisg a shàilean, ach dh'fhuiling e. Mar sin ruith e dhan sgàile, far nach robh e cho teth, agus thuirt e:
  - O dhia, cha do smaoinich mi riamh gu'm faodadh clachan a bhi cho teth !
  Thug an gille sùil air a làmhan. Bha deich buinn òir annta. Thòisich an smuain - am bu chòir dhomh sandals a cheannach?
  Ach is ann air an adhbhar sin a bhris e a-mach às an lùchairt gus ruith timcheall casruisgte gu susbaint a chridhe. Agus cha robh e iomchaidh mac an àrd-cheannaird a bhith bacach. Rinn athair nithean mòra, ach thug a mhac suas, a‑mhàin a chionn gun robh a bhuinn rùisgte a" losgadh.
  Rinn Alasdair cabhag a-rithist gus ruith thairis air na clachan-meallain a bha a" losgadh. Bha a" ghrian fhathast a" deàrrsadh gu soilleir.
  Gu h-obann thàinig e tarsainn air Cyrus. Dh"èigh am balach ann an aodach leasachail agus stiallach:
  - Halo Vitalik!
  Fhreagair Alasdair gàire:
  - Chan e Vitalik a th" annam, ach cò thusa?
  Fhreagair am balach le gàire:
  - Is mise Cyrus! Dè, an do dhìochuimhnich thu mi?
  Fhreagair Alexander Clever:
  - Tha mi a" tuigsinn! An saoil thu gur mise am balach leis an do dh"atharraich sinn aodach!?
  Thug Cyrus sùil nas mionaidiche. Bha e soilleir nach robh gàirdeanan agus casan Alasdair cho follaiseach, agus bha buinn rùisgte a chasan air an glaodhadh. Gu sònraichte ma choimheadas tu gu dlùth.
  chrom Cyrus, agus dh'fhaighnich e:
  - Mar sin an tusa, a Mhòrachd?
  Chrath Alasdair:
  - Agus tha thu sgiobalta! Carson a chaidh do bhualadh?
  Fhreagair am balach le gàire:
  - Airson cleasan!
  Rinn am balach rìgh sgàineadh:
  - Ma chuireas tu fearg orm, bidh thu air do shàrachadh!
  Chrath Cyrus le gàire:
  - Seadh, a thighearna ! Bidh mi ag èisteachd agus a 'gèilleadh!
  Dh"òrdaich Alasdair:
  - Thig air adhart, ruith còmhla rium!
  Agus ruith an dithis bhalach. Bha am Balach Tsar gu nàdarrach cruaidh agus làidir, ach cha robh e air a thrèanadh gu leòr. Ach, ruith iad gu sgiobalta.
  Dh"fhaighnich Alasdair nuair a bha e a" ruith:
  - Tha thu nad thràill?
  Fhreagair Cyrus le misneachd:
  - Chan eil!
  - Carson leth-rùisgte, air a bhualadh agus casruisgte?
  Fhreagair am balach le gàire:
  - Undress ron spanking! Agus san fharsaingeachd, bidh balaich gu tric a 'coiseachd timcheall air leth rùisgte anns an teas, eadhon ged nach eil am pàrantan cho bochd.
  Chrath Alasdair:
  - loidsigeach!
  Agus thug an gille-rìgh dheth a lèine-T. Bha e meadhanach tana. Na h-uimhir de ùine air a chaitheamh a" coiseachd mun cuairt ann an trusganan rìoghail. Agus bha na buinn rùisgte a" lasadh, mar gum biodh inneal-brathaidh air a lasadh fodha.
  Thòisich Alasdair eadhon ri caoineadh.
  Dh"fhaighnich Cyrus:
  - C'ar son a tha thu ri caoidh, a Mhòrachd ?
  Fhreagair am balach rìgh:
  - Tha e dha-rìribh a" losgadh do shàilean!
  Chrath am balach:
  - Tha mi tuigsinn nach coisich an righ casruisgte - cha'n e an inbhe a th' aige !
  Bha Alasdair a" goirteachadh gu feargach:
  - Tha fios agam! Bheir mi ort cromadh sìos air do ghlùinean agus mo shàilean lom a reamhrachadh, agus mo thruaighe ma nì thu eas-ùmhlachd!
  Chrath Cyrus le gàire:
  - Is e do thoil gu lèir, O fhear sgoinneil!
  Shluig an gille righ :
  - Uill, ceart gu leòr, rachamaid a-steach don sgàil agus gabh fois!
  Agus ruith an dithis bhalach a-steach don dubhar agus shuidh iad sìos air a" bheing. Thog Alasdair a chasan leanabach, brùite, loisgte suas gus am biodh e beagan na b" fhasa. Tha coiseachd casruisgte timcheall Bhabiloin as t-samhradh coltach ri cràdh.
  Dh"òrdaich an riaghladair òg:
  - Ceannaich dhomh rudeigin ri ithe!
  Agus thilg e bonn òir aig Cira!
  Chrom an gille agus thuirt e:
  - Bidh mi ag èisteachd agus a 'gèilleadh.
  Às deidh sin, chaidh a shàilean, a leagail le maidean, a lasadh, agus ruith e chun bhùth as fhaisge airson biadh.
  Agus bha Vitaly, aig an aon àm, na suidhe air an rìgh-chathair. Ann am prionnsabal, tha e na rìgh, ach ainmichte, leis nach eil e ach deich bliadhna a dh'aois, agus an fhìor riaghladair agus riaghladair, Cassander. Tha e coltach gun do mharbh e an rìgh an uair sin. Agus dìreach cuin, bidh luchd-eachdraidh ag argamaid. Tha dreach ann gun do bhàsaich Alasdair ann am blàr.
  Ann an suidheachadh sam bith, tha an t-àm ann cuidhteas Cassander - tha e na rìgh no nach eil!
  Agus dh"fhaighnich am balach le cuideam:
  - Càit a bheil an Grand Vizier?
  Chrom an geàrd agus fhreagair e:
  - Tha e faotainn tiomnaidh anns an ath sheomar righ-chathrach !
  Thug Vitalik fa-near:
  - Cuir fòn thugam air beulaibh sùilean soilleir!
  Chrath am freiceadan agus thug e òrdugh don fhear eile. Agus thòisich uidheamachd na stàite a 'snìomh.
  Dh"èist Vitalik ri aithisg aon de na viziers. B' e an naidheachd gun robh aimhreit ann am mòr-roinn Afganach. Tha na daoine an sin gu math dèidheil air saorsa. Creideamh
  Chan eil Dia ann fhathast, ach tha fanaticism gu leòr ann.
  Mhol am balach:
  - Leig leotha na h-iarrtasan aca a dhìon. Ge bith cò a tha ag iarraidh ceartas gheibh e e. Agus ge bith cò aig nach eil, gheibh e claidheamh!
  An uairsin nochd Cassander mu dheireadh. 'S e duine mòr, àrd a bh' ann, agus claidheamh an crochadh ri a chrios. Chrom e gu deònach don rìgh òg agus dh" fhaighnich e:
  - Dè a bhiodh do Mhòrachd ag iarraidh?
  Fhreagair Vitalik le gàire:
  - Tha mi airson a bhith a 'sabaid riut le claidheamhan.
  Rinn Cassander gàire agus fhreagair e:
  - Deagh dhùrachd, a Mhòrachd ! Ach tha thu fhathast ad leanabh, agus tha mi a 'ghaisgeach mòr.
  Chrath an gille righ:
  - Tha fios agam! Ach dhìochuimhnich thu gur e deagh ghaisgeach a bh" ann am m" athair.
  Chrath Cassander:
  - Tha, tha thu làidir agus luath thar do bhliadhnaichean! Ach tha thu fada bhuam. Ach, tha mi deiseil airson leasan a theagasg dhut.
  Chrath Vitalik:
  - Bidh mi a 'sabaid casruisgte!
  Thug am balach dheth na brògan sin, a bha gu soilleir nach robh den mheud cheart agus cha d" fhuair iad ach air an t-slighe, eadhon ged a bha iad sòghail.
  An uairsin na trusganan rìoghail, air fhàgail ann an stocan snàmh a-mhàin.
  Chuir Cassander iongnadh air:
  - Fhuair thu tanachadh agus dh'fhàs thu nas fèitheach!
  Dhearbh Vitalik:
  - Tha mi air eacarsaich!
  Cha tug Cassander dheth na bòtannan daor agus an armachd aige. Bha coltas misneachail air buaidh.
  Bha a chlaidheamh moran na bu mho na claidheamh a' bhalaich righ, agus bha ceannard Alastair Mhor e fhein moran na bu truime 's na bu truime.
  Thòisich am blàr le peilear. Bhuail Cassander gu socair, agus chuir Vitalik cùl ris. Bha am balach na shàr mhaighstir ann an Taekwondo, ach bha greim aige air claidheamhan cuideachd. Tha e mar-thà air co-dhùnadh Cassander a mharbhadh, a dh'fheuchas ri a mharbhadh a dh'aithghearr. No an àite sin, marbhaidh e eadhon an rìgh dligheach.
  Bha am balach a 'tarraing aire Cassandra, a' leigeil a-mach nach robh e ach ag eacarsaich.
  Agus an uairsin ghabh e agus mar a leum e. Agus thollaidh claidheamh geur Vitaly Akulov a chompanach dìreach dhan amhaich. Chaidh Cassander a bhualadh, a thuisleadh, agus an uairsin thuit e, tobar de fhuil scarlaid a 'sruthadh às a sgòrnan.
  Dh" ainmich am balach le toileachas:
  - Tha an Supreme Vizier air bàsachadh, a-nis bidh mi a" riaghladh!
  Chaidh Cassandra a ghiùlan air falbh. Dh'òrdaich Vitalik a bhith air a thiodhlacadh leis an urram air sgàth an dàrna neach anns an stàit. Co-dhiù, tha Cassander, tha e coltach, a mharbh màthair Alasdair a 'Cheathramh? Uill, sin a fhuair mi air a shon!
  Dh'fhàg Vitalik grunn dhealbhan àlainn de a chasan leanabhach, ach làidir agus sgiobalta air an làr cloiche.
  Às deidh sin sheinn e:
  'S ged a dh' fheumas tu a dhòrtadh,
  Ann am blàr fiadhaich, sruth fuil stoirmeil ...
  bris snàthainn na beatha le claidheamh, saighead,
  Cha bhrath sinn gaol gu bràth!
  
  MUTANT MAR EACHDRAIDH RAPES
  GNIOMHARA
  Mar thoradh air aodion mutagen gun fhiosta, bidh aon phìleat Gearmailteach a" fàs a-muigh coltach ri deugaire agus a" faighinn mòr-chumhachdan. A bharrachd air an sin, tha iad cho làidir gu bheil cùrsa iomlan an Dàrna Cogaidh ag atharrachadh!
  . CAIBIDIL Àir. 1
  Anns an Fhaoilleach 1943, fhuair na Gearmailtich ace mutant. Chaidh an duine òg cuideachd tro atharrachadh agus fhuair e mòr-chumhachdan. An toiseach bha e a" sabaid air aghaidh na Meadhan-thìreach leis na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich. B" e a" chiad phìleat Luftwaffe a loisg sìos dà cheud itealan - a" faighinn Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan is daoimeanan.
  Às deidh dha losgadh sìos trì ceud plèana, b" esan a" chiad fhear san Treas Reich a fhuair a" Chrois Airidheachd Armailteach ann an òr is daoimeanan. Às deidh sin chaidh a ghluasad chun Aghaidh an Ear.
  An sin ghabh e pàirt ann am blàr mòr Kursk. Bha fear òg fionn mutant a bha coltach ri balach, aig nach robh eadhon mustache no feusag, a "coimhead coltach ri deugaire timcheall air ceithir-deug, ron àm seo air a thighinn gu bhith na neach-sabaid adhair air leth làidir. Agus cha b" urrainn dhaibh a bhualadh, ach mhothaich e fhèin gu h-intuitive buidhnean de phlèanaichean nàmhaid.
  Thàinig an dà chuid instincts agus mionaideachd gu bhith os-nàdarrach. Agus chuir e às do phlèanaichean Sobhietach cho ainmeil is gun d" fhuair e am far-ainm White Devil agus bha eagal air roimhe mar theine.
  A bharrachd air an sin, fhuair e trodaiche deuchainneach sònraichte ME-309, aig an robh seachd puingean losgaidh aig an aon àm - trì canain adhair agus ceithir gunnaichean inneal, agus cha b "urrainn do dhuine sam bith cur an aghaidh.
  Bha balach leis an ainm Wolf, a thàinig beò às a" mhùthadh, a" cruinneachadh chunntasan gu sgiobalta. Agus loisg e sìos mu chòig ceud itealan ann an dà mhìos Kursk Bulge. Agus lean pìleatan Gearmailteach eile e. Ghlèidh na Nadsaidhean an inbhe adhair aca. Agus bha iad comasach air a 'chùis a sheachnadh air tìr. Fìor, cha robh buaidh sam bith ann. Thill na Nadsaidhean gu na loidhnichean tùsail aca agus fhuair iad grèim an sin. Thionndaidh an loidhne aghaidh gu bhith seasmhach.
  Bha call an USSR nas àirde na ann an eachdraidh fhìor. Air an t-slighe, chuir na Càirdean dheth an t-slighe gu Sicily cuideachd. Bha eagal orra an t-sabaid a ghluasad chun na mòr-thìr. Agus b 'e Wolf Rommel ainm a' phìleat mutant, thug e eagal orra.
  A bharrachd air an sin, chaidh aig Wolf air itealan a mharbhadh a ghiùlain Montgomery fhèin rè a dhreuchd itealaich sa Mhuir Mheadhan-thìreach. Chaochail an ceannard Sasannach a bu chomasach. Agus air sgàth seo, chuir na Breatannaich dheth an t-slighe gu Sicily. Agus an uairsin thrèig iad e gu tur. Agus bha barrachd ùidh aig Roosevelt cuideachd ann a bhith a 'chùis air Iapan na ann a bhith a' faighinn a-steach don Roinn Eòrpa.
  Mar sin rinn Wolf Rommel sabaid gu soirbheachail agus loisg e air plèanaichean USSR le spionnadh mòr. Chan ann airson rud sam bith a tha e na mutant.
  Lùghdaich bomadh an Treas Reich agus na factaraidhean aige cuideachd. Leig seo leis na Gearmailtich an tanca Panther-2 ùr a chuir air bhog, le buill-airm is armachd nas cumhachdaiche, gu cinneasachadh air ais san t-Sultain 1943. Bha dìon aghaidh math aig an tanca: bha an slige 100 mm a thighead, agus bha an turaid 120 mm a thighead. Agus tha na taobhan 60 mm. Agus tha a h-uile càil air na leòidean. Leig seo le Panther-2 seasamh an aghaidh ionnsaighean bho ghunnaichean Sòbhieteach nas lugha. A bharrachd air an sin agus an gunna 88-mm anns an 71EL, gu math cumhachdach agus a 'losgadh gu luath, a' dol a-steach do charbadan Sobhietach bho astar fada. Aig an aon àm, cha robh coileanadh dràibhidh an Panther 2 dona. Le cuideam 53 tonna, bha einnsean de 900 each-chumhachd aige. Tha seo a 'ciallachadh nach b' urrainn dha gluasad nas miosa na an Sobhietach trithead 'sa ceithir. A bharrachd air an sin, chaidh Tiger-2 a-steach gu mòr-chinneasachadh na bu thràithe.
  Bha smachd aig na Gearmailtich air an tasgadh bauxite as motha ann an Zaporozhye, agus mar sin bha armachd math aig na tancaichean aca.
  As t-fhoghar, dh'fheuch saighdearan Sòbhieteach gu neo-shoirbheachail ri adhartachadh san Úcráin agus sa mheadhan.
  Fhuair Wolf Rommel duais ùr airson na còig ceud itealan Sòbhieteach a chaidh a leagail: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. Agus airson seachd ceud gu leth itealan is e duais shònraichte a th" ann an Knight"s Cross of the Iron Cross le duilleagan daraich platanam, claidheamhan is daoimeanan. Agus airson mìle itealan a chaidh a losgadh sìos, dh'aontaich Hitler duais shònraichte: Rionnag Crois an Ridire den Chrois Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Agus nuair a chaidh am pìleat mutant thairis air mìle gu leth plèana sìos ron Bhliadhn "Ùr, fhuair e duais eile: Rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn le darach òir a" fàgail claidheamhan agus daoimeanan.
  Mar sin bha na cunntasan gu gnìomhach a" togail, mar gum biodh ann an sgeulachd sìthiche.
  Thàinig Wolf Rommel gu bhith na iongantas ris an robh pìleatan Luftwaffe eile a" coimhead suas.
  Anns an Fhaoilleach, dh'fheuch an t-Arm Dearg ri gluasad air adhart faisg air Leningrad, ach cha b 'urrainn dha briseadh tro na dìonan. Agus san Úcráin, cha robh saighdearan Sòbhieteach soirbheachail. A bharrachd air an sin, chaidh tancaichean Gearmailteach a dhèanamh ann am meudan mòra. Agus gu sònraichte bha "Panther" fìor mhath ann an dìon.
  Ann an dà mhìos, loisg Wolf Rommel sìos còrr air còig ceud itealan Sòbhieteach.
  Agus fhuair e Rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan.
  Bhrosnaich na cleasan aige pìleatan agus pìleatan eile. Gu sònraichte, nochd pìleatan Adala agus Agata, a bha cuideachd a 'losgadh air plèanaichean Sòbhieteach agus a' cruinneachadh sgòran le misneachd.
  Tha an geamhradh seachad. Bha na Gearmailtich a" cruinneachadh fheachdan airson oilbheuman ùra. Tha an itealan ionnsaigh ioma-dhreuchd foirfe aca air a stiùireadh le propeller, an TA-152, a tha nas fheàrr na itealan Sòbhieteach. Agus itealain jet.
  Mar sin cho-dhùin Stalin dèiligeadh ris gu sònraichte. Bha an loidhne aghaidh fhathast mar a bha e as t-samhradh '43.
  Ach bha na Gearmailtich a" cruinneachadh feachdan airson oilbheum. Bha an àireamh de "Panthers"-2 a" dol am meud, agus dh" fhaodadh iad a dhol air adhart gu mòr oilbheumach.
  Bha Hitler gu mòr an urra ri seo.
  Aig an aon àm, bha Stalin a 'barganachadh le Churchill agus Roosevelt. Thuirt iad nach robh e comasach a dhol air tìr san Fhraing agus nach robh e ciallach. Cha bhàsaich na saighdearan ach gu dìomhain.
  Mar, tha na Gearmailtich fhathast làidir. Dh'èirich duilgheadasan cuideachd a thaobh Màl Iasad. Mhìnich Hitler a phoileasaidh a thaobh Iùdhaich, agus thuirt e gum faodadh e an-aghaidh Semitism a thrèigsinn gu tur nan dèanadh an Iar sìth ris agus gun cuidicheadh e e.
  Thuig Stalin gun robh e ann an suidheachadh duilich. Tha an dùthaich sgìth agus fo uallach. Chùm na Gearmailtich iad fhèin bho chall sa gheamhradh, agus aig deireadh an earraich agus an t-samhraidh faodaidh iad am buaidh a thoirt. Mar sin tha e nas fheàrr gun a bhith a 'cur bacadh orra.
  Gu dearbh, bha dòchas ann airson teicneòlas ùr. Tancaichean T-34-85 agus IS-2. Ach, gu dearbh, chan eil iad cho làidir ri "Panther" -2 agus "Tiger" -2. Tha, tha an IS-2 nas ìsle ann an armachd, càileachd projectile agus armachd aghaidh. Is e dìreach gu bheil na tancaichean ùra co-dhiù rudeigin nas fheàrr na na seann fheadhainn. Gu sònraichte an T-34-76, nach b "urrainn eadhon a dhol a-steach do thaobh Tiger-2.
  Chruinnich Stalin an cearcall as fhaisge aige. Bha am buncair fon talamh anns an Kremlin.
  Gu ruige seo chan eil na Gearmailtich air Moscow a bhomadh gu gnìomhach. Ach bha urchraichean FAA gan leasachadh, agus, gu dearbh, bomairean jet iongantach air an robh itealain agus dìon adhair an USSR fhathast gun chumhachd.
  A bharrachd air an sin, tha na Nadsaidhean mu thràth air itealan ùra fhaighinn ann an sreath. Agus an TA-152 a dh'fhaodadh suas ri dà thuna de bhomaichean a ghiùlan. Agus am bomair Yu-288, mar-thà a 'giùlan suas ri sia tunna agus le raon agus astar nas motha, agus armachd dìon. Agus seo an fheadhainn anns an t-sreath. Agus tha leasachaidhean ann. Is e seo sa mhòr-chuid Yu-488 ceithir-einnsean, le astar suas ri seachd ceud cilemeatair san uair, a tha gu mòr airson bomair, agus dh" fhaodadh e suas ri deich tonna de chuideam a ghiùlan. Agus eadhon nas iongantaiche sia-einnsean TA-400. Ghiùlain iad barrachd bhomaichean agus bha iad air an dìon le trì canain adhair deug. A bharrachd air an sin dh" fhaodadh einnseanan jet a bhith aige.
  Mar sin tha e soilleir nach bi am prìomh-bhaile socair airson ùine mhòr. Chuir na Gearmailtich cuideachd an raidhfil ionnsaigh MP-44 air bhog, am fear a b" fheàrr air an t-saoghal aig an àm sin. Agus bha tancaichean aca mar-thà, bha an t-sreath "E" a 'tighinn, nach robh co-ionnan.
  Mar sin tha e soilleir gum faodadh an USSR an cogadh seo a chall gu math. A bharrachd air an sin, bha an Roinn Eòrpa gu lèir ag obair dha Hitler. Agus chaidh coigrich fhastadh a-steach do na saighdearan-coise, agus gu factaraidhean, is mar sin air adhart. A thaobh goireasan daonna, a" toirt aire do na sgìrean còmhnaidh, tha buannachd mhòr aig an Treas Reich. Agus is dòcha gu bheil càileachd armachd eadhon nas àirde.
  Ged nach eil an ME-262 fhathast foirfe agus tha e ro thràth airson a chuir air bhog gu cinneasachadh. Ach tha TA-152 agus ME-309, a tha mar-thà anns an t-sreath, agus a 'sabaid gu math. Tha an astar agus na buill-airm aca aig an ìre as fheàrr. Fìor, tha cuideam mòr air càraichean, a bheir buaidh air gluasad. Ach leigidh armachd cumhachdach leat losgadh sìos ann an aon turas, agus falbhaidh an astar aig àm dàibhidh nuair a thig an Yak, mar eisimpleir, a-steach don earball. Agus ann an gluasad dìreach, tha plèanaichean Gearmailteach nas làidire agus tha astar nas àirde aca.
  Dh'innis Yakovlev dha Stalin mun Yak-3, a bha ga leasachadh, nas aotroime agus nas so-ruigsinneach na Yak-9.
  Dh'èist Stalin ri seo, a 'coimhead air an dealbh de Alasdair Suvorov. Bha an ceannard seo air Tsarist na Ruis gun samhail, agus bha e beò airson faisg air seachdad bliadhna, gun teagamh. Ged nach tugadh e armailtean mòra. Agus cha tug na buadhan as àirde thairis air na Frangaich eadhon òirleach de thalamh don Ruis. Ach bha fios aige mar a bhuannaicheadh e le àireamhan.
  A-nis thòisich na Gearmailtich a 'cruthachadh legions bho cha mhòr air feadh na Roinn Eòrpa. Chuir Hitler stad air eagal an aghaidh nan Iùdhaich, agus thòisich iad fiù 's a' fastadh buidhnean-chatha de shaor-thoilich bhuapa.
  Nochd Arm Saorsa na Pòlainn cuideachd, mar chothromachadh an aghaidh arm na Pòlainn.
  Chaidh na Frangaich, na Duitsich, na Beilgich, na Danmhairich agus Eòrpaich eile fhastadh dhan Treas Reich, gu sònraichte na h-aonadan SS. Nochd roinnean Belarus agus Ucràin anns an USSR. Dh"fhàs na Gearmailtich na bu ghlice agus na bu shùbailte nuair a chaidh an cogadh air adhart. Agus a-nis bha Rada sa mheadhan ann am Belarus, agus chaidh feachdan ionadail a chleachdadh an-aghaidh na partisans. Gu foirmeil, fhuair Belarus fèin-riaghladh, agus nochd fèin-riaghaltas. Dìreach mar anns an Úcráin. Far an deach Bandera a leigeil ma sgaoil às a" phrìosan. Agus thòisich sgaraidhean nàiseantach ùra air an cruthachadh.
  Mar sin cha robh buannachd aig an USSR ann an sgiobachd. Agus chaidh a 'bhuannachd a thaobh teicneòlas a thoirt dha na Gearmailtich.
  Thug Stalin fa-near:
  - Feumaidh saothrachadh an Yak-3 mòran de duralumin àrd-inbhe. Agus tha an solar aige bho na SA agus Breatainn air a dhol sìos gu mòr. Agus tha na caraidean mar-thà ag iarraidh oirnn pàigheadh airson seo ann an òr!
  Fhreagair Yakovlev le osna:
  - Tha, airson a-nis tha an Yak-9 fhathast na phrìomh neach-sabaid! Agus bu chòir an toradh aige a mheudachadh!
  Thuirt Ilyushin:
  - Ràinig cinneasachadh itealain ceud san latha, a" toirt a-steach dà fhichead neach-sabaid. Ach tha an càileachd aca air a dhol sìos. Tha cuideam mòran chàraichean trì cheud no ceithir cheud cileagram nas truime na an fheadhainn àbhaisteach, agus air sgàth seo tha iad nas ìsle na na Gearmailtich eadhon ann an gluasad!
  Chrath an ceannard adhair:
  - Tha dìreach co-mheas tubaisteach againn de chall ann am batail adhair - aon gu deich airson na Gearmailtich. Agus tha na pìleatan air an droch thrèanadh. Tha na càirdean air stad a bhith a" toirt seachad gasoline itealain, agus chan eil gu leòr dhiubh ann. Agus chan eil càraichean Sòbhieteach eadar-dhealaichte ann an càileachd. A bharrachd air an sin, tha galaxy slàn de aces sàr-mhath aig na Gearmailtich. Tha pìleatan boireann ann cuideachd. Mar eisimpleir, tha Albina agus Alvina, dà rionnag ùr, mar-thà air Knight's Crosses fhaighinn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan, an dèidh losgadh air còrr is trì cheud itealan gach fear.
  Agus seo ann an ùine ghoirid!
  Chrath Stalin agus thuirt e:
  - Chan e Wolf an aon phìleat crìochnachaidh!
  Chrath an ceannard:
  - Mura biodh ann ach aon!
  Dh"fhaighnich an t-Àrd-cheannard:
  - Dè a chanas Zhukov?
  Fhreagair Marasgal an USSR le sealladh brònach:
  - Feumaidh sinn buill-airm ùra. Chan eil an tanca T-34-85 cumhachdach gu leòr. Chan eil an canan aige fhathast a" dol a-steach don Panther-2 no don Tìgear-2 air a" bheulaibh. Tha na Gearmailtich air Panther-3 nas adhartaiche a leasachadh, a bu chòir armachd an Tìgear-2 a bhith aige le nas lugha de chuideam agus einnsean nas cumhachdaiche. Ma thèid tanca mar seo a-steach gu cinneasachadh, bidh sinn air ar sgrios gu tur!
  Thuirt Stalin:
  - Dè mu dheidhinn an IS-2?
  Fhreagair Zhukov gu h-onarach:
  - Tha armachd aghaidh an tùir car lag. Faodaidh eadhon "Panther" sìmplidh a thoirt bho astar cilemeatair, agus eadhon nas fhaide air adhart le slige fo-bharaille!
  Thug an t-Àrd-ollamh fa-near:
  - Carson nach deach armachd a mhaoil a dhèanamh 160 milliméadar de thighead?
  Fhreagair Zhukov gu h-onarach:
  - Leis gu bheil gunna cumhachdach trom mu thràth. Agus bidh an tar-chuir dìreach a "dol.
  B" fheudar dhuinn seo a thrèigsinn agus sinn fhìn a chuingealachadh gu 100 millimeters air an aghaidh.
  Rinn Stalin gàire agus choimhead e mì-mhodhail. An uairsin dh'fhaighnich e:
  - Dè ma lùghdaicheas sinn armachd taobh an IS-2 bho naochad millimeters gu leth-cheud, agus mar sin a 'neartachadh an aghaidh?
  Shuidh Zhukov:
  - Tha seo gu math comasach, Comrade Stalin. Ach bheir e ùine tùr ùr a leasachadh agus a chuir gu cinneasachadh!
  Thug Marshal Vasilevsky fa-near:
  - Anns a "chùis seo, bidh e comasach dha na Gearmailtich an turaid IS-2 a phutadh a-steach don taobh le bazookas agus faustpatron, agus gunnaichean nas aotroime. Mar sin is e co-dhùnadh connspaideach a tha seo!
  Dh'eirich an t-Ard-fhear :
  - Ge bith càite an tilg thu e, tha pìos anns a h-uile àite!
  Thug Yakovlev fa-near:
  - Bu chòir dhuinn itealain jet a leasachadh! Tha ME-262s a' sabaid anns na speuran aig na Gearmailtich mu thràth. Chan eil iad gu math èifeachdach, ach tha ùine a" dol seachad agus is dòcha gun tig na Nadsaidhean suas le rudeigin nas fheàrr.
  Chrath Beria agus thuirt i:
  - A rèir an dàta as ùire, tha na Gearmailtich a" leasachadh inneal-sabaid jet ME-1100, a dh" fhaodadh a dhol air falbh san adhar an tuiteam seo. Tha cuid de bheachdan tùsail ann. Agus tha an ME-262 X cuideachd ga leasachadh, a bu chòir a bhith nas cumhachdaiche agus nas fheàrr na modalan roimhe agus a bhith deiseil airson cleachdadh sabaid.
  Dh'fhaighnich Stalin:
  - Dè am mion-fhiosrachadh?
  Fhreagair Coimiseanair Cùisean Taobh a-staigh an t-Sluaigh le sigh:
  - Tha iad dìomhair agus tha sinn ag obair! Ach a rèir fathannan, bu chòir gum biodh astar nas àirde na 1,100 cilemeatair san uair aig an ME-262.
  Chuir iongnadh Stalin iongnadh air.
  Chrath an t-Uachdaran:
  - Wow! An uairsin tha sinn gu cinnteach sgìth! Dè a bhios Molotov ag ràdh?
  Fhreagair Coimiseanair an t-Sluaigh airson Cùisean Cèin le osna:
  - Chuir na càirdean an Iar na breicichean air a 'chogadh. Tha e coltach gu bheil iad fhathast a" sabaid gu foirmeil, ach ann an da-rìribh chan eil iad a" dèanamh obair sabaid. Sguir na Gearmailtich cuideachd a bhith a" dèanamh bhàtaichean-aigeann agus chuir iad fòcas air tancaichean agus itealain. A bharrachd air an sin, an àite urchraichean FAA, cruthaichidh factaraidhean na bomairean jet as ùire. Agus tha seo a 'ciallachadh gum bi sinn air ar bomadh gun truas. Gu sìmplidh chan urrainn dhuinn cumail suas ri plèanaichean jet!
  Thuirt Stalin:
  - Tha seo dona! Tha seo a" ciallachadh nach eil àite ann airson feitheamh airson cuideachadh!
  Fhreagair Marasgal Vasilevsky:
  - Chan eil ach dà chaidreachas aig an Ruis: an arm agus an cabhlach!
  Chrath an t-Àrd-cheannard:
  - Tha, tha e fìor! Ach, thuirt an Tsar Alexander the Third nach robh fìor mhath a leithid!
  Thug Beria fa-near:
  - Na'm biodh Tsar Alastair an Treas beò ni b'fhaide, theagamh gu'm biodh e mòr. Is math a dh" fhaodadh e a bhith air an cogadh an aghaidh Iapan a bhuannachadh!
  Rinn Zhukov gàire agus fhreagair e:
  - Nam b 'e Kuropatkin a bh' annam, bhithinn a 'bualadh air na Seapanach. Agus cha chuireadh dad stad orm!
  Thuirt Stalin:
  - Stad a bhith a" bruidhinn neòinean! Chan eil AIn againn airson rudan a thuigsinn an seo! Feumaidh sinn ar dùthaich a shàbhaladh. Ann an ùine ghoirid bidh Hitler a 'stampadh oirnn le a neart, agus cha bhi e coltach ri mòran. Agus feumaidh sinn beachdan sònraichte!
  Mhol Marshal Vasilevsky, a bha air a mheas mar neach-ro-innleachd math:
  - Bithidh sinn an urra ri dìon gu domhainn. Feumaidh sinn nas urrainn dhuinn de ghunnaichean, nam measg feadhainn an-aghaidh tanca. Ciamar a tha sinn leis an fhoillseachadh aca?
  Fhreagair Nikolai Voznesensky le misneachd:
  - Fìor mhath! Bidh sinn a" toirt a-mach làmhachas dìreach cho mòr "s a dh" fheumas an armachd. Ach chan fhiach e tuilleadh, cha bhith gu leòr dhaoine ann airson na sgiobaidhean gunna!
  Thug Marshal Vasilevsky fa-near:
  - Feumaidh sinn barrachd, gu sònraichte gunnaichean an-aghaidh itealain. Faodar an tè mu dheireadh a chleachdadh an dà chuid an aghaidh targaidean itealain agus talmhainn!
  Chrath Stalin a cheann liath:
  - Feumaidh sinn barrachd ghunnaichean anti-itealain 100-mm a thoirt gu buil. Faodaidh iad a dhol a-steach do cheann-cinn Panther-2, agus eadhon puing-bàn Tìgear-2, agus aig an aon àm losgadh air plèanaichean Gearmailteach sàrachail.
  Thug Voznesensky fa-near:
  - Airson an canan 100-mm, feumaidh sinn fhathast an projectile riatanach a dhèanamh. Agus mar sin tha beachd ann airson gunna fèin-ghluasaid stèidhichte air a" chassis trithead "s a ceithir. Dèan an SU-100, a bhios nas fhasa a dhèanamh na an T-34-85, ach tòrr nas cumhachdaiche ann an armachd.
  Chrath an t-Àrd-cheannard le toileachas:
  - Uill, is tusa Voznesensky agus an ceann! A-nis canamaid!
  Agus sheinn an sluagh ann an sèist:
  Ann am farsaingeachd na dùthcha mìorbhaileach,
  Air a bhuaireadh ann am blàr agus saothair ...
  Rinn sinn òran sunndach,
  Mu dheagh charaid agus stiùiriche!
  
  'S e Stalin glòir a' bhlàir,
  Tha Stalin na sgèith òigridh ...
  A' sabaid 's a' buannachadh le òrain,
  Tha na daoine againn a" leantainn Stalin!
  
  A' sabaid 's a' buannachadh le òrain,
  Tha na daoine againn a" leantainn Stalin!
  Uill, tha an Ìmpireachd Dhearg a" cruinneachadh feachdan gus an ionnsaigh a chuir air ais. Ach air an làimh eile, tha Hitler ag ullachadh ionnsaigh. Tha cinneasachadh armachd sa Ghearmailt a" fàs. Tha "Panther" -2 air a dhìon nas fheàrr ann an aghaidh an turaid, mar thoradh air culaidh gunna 150-mm aig ceàrn, agus aghaidh slige 100-mm le ceàrn de 45 ceum. Tha seo dìreach gu leòr nach bi an T-34-85 a" dol a-steach do charbad Gearmailteach ceann air adhart. Ach faodaidh i a dhol a-steach dha bho thrì gu leth cilemeatair.
  Mar sin, thàinig "Panther" -2 gu bhith na phrìomh tanca, agus tha "Panthers" sìmplidh mar-thà gan stad. Coltach ris an T-4. Ach tha iad fhathast gan toirt a-mach gus nach tuit meud toraidh. Coltach ri "Tiger", a dh'aindeoin "Tiger" -2 a leigeil ma sgaoil fhathast ga thoirt gu buil.
  Chan eil e comasach an riochdachadh gu lèir ath-thogail gu Panther-2 sa bhad. Ged a tha an tanca seo fìor mhath. Agus ann an luaths, agus armachd, agus gu sònraichte ann an armachd, far nach eil e co-ionann.
  Tràth sa Mhàrt, fhad 'sa bha na rathaidean fhathast fliuch, rinn na Gearmailtich a' chiad oidhirp aca air adhart. Agus bhuail iad ann an stiùireadh Voroshilovgrad agus Krasnodonsk. Agus cuideachd Donetsk.
  Chaidh na pàirtean sin den Ugràin ath-ghlacadh leis an Arm Dearg aig àm èiginn Stalingrad, agus cha robh tìde aig na Gearmailtich an tilleadh. Chaidh aig na Nadsaidhean air iongnadh innleachdach a choileanadh.
  Mar sin sgaoil iad fiosrachadh ceàrr gun robh iad airson cogadh nan Sobhietich a chuairteachadh air an Kursk Bulge. Ach bhuail iad ann an rathad eile, far nach robh dùil riutha!
  Ghabh tancaichean cumhachdach de na Nadsaidhean pàirt anns na blàran, agus "Tiger" -2, a bha, an taca ri fìor eachdraidh, aig an robh einnsean nas cumhachdaiche de 1000 each-chumhachd, a tha a 'ciallachadh gun do ghluais e nas luaithe agus gum faodadh e a bhith na dheagh tanca briseadh.
  Thàinig na Gearmailtich air adhart gu luath an toiseach. Ghlac iad Voroshilovgrad, Krasnodonsk, agus Donetsk, ach an uairsin leagh an sneachda agus shearg na tancaichean Gearmailteach trom san eabar. Ach a dh" aindeoin sin, b" urrainn dha na Krauts smachd iomlan a ghabhail air an Úcráin gu lèir. Agus dh"ainmich iad a" bhuaidh ùr aca.
  Ghabh a 'chiad tancaichean Gearmailteach den t-sreath E pàirt anns na blàir gu sònraichte, an gunna fèin-ghluasaid E-10. Bha feartan fìor adhartach aig an inneal seo. An toiseach, cha robh an àirde aige ach 1.2 meatairean. Agus chan eil anns a" chriutha ach dithis nan laighe. Bha an einnsean agus an tar-chuir còmhla agus tarsainn. Agus tha an gunna fèin-ghluasadach beag ann am meud, ach le einnsean ceithir cheud each. Agus b 'urrainn do dheich tunnaichean 82 mm de armachd aghaidh a phacadh aig ceàrn mòr de chlaonadh reusanta, agus 52 mm de armachd taobh, a bharrachd air rolairean.
  Tha an E-10 na inneal a tha cha mhòr foirfe. A 'luathachadh suas ri ceud cilemeatair air an àrd-rathad, agus seachdad air an rathad, tha e doirbh a bhualadh agus tha e furasta breug-riochd.
  Aig an aon àm, tha e saor agus furasta a thoirt gu buil. Is e an aon eas-bhuannachd den ghunna gu bheil fad baraille 75 mm 48 EL aig an T-4. Ach bidh e a" dol a-steach do thancaichean Sòbhieteach an ceann, ged a tha e bho astar goirid. Agus is urrainn dhi seasamh an aghaidh buillean T-45-85 chun a" mhaoil, agus tha e cha mhòr do-dhèanta a bhualadh.
  Agus tha an sgioba cuideachd neo-àbhaisteach - dithis nighean madadh-allaidh bhon SS. Gerda agus Charlotte.
  Tha iad deiseil airson sabaid mar uilebheistean. Agus tha cumhachd mòr, millteach aca.
  Bha na caileagan, ged a bha e beagan fuar sa Mhàrt, a 'sabaid ann am bikini a-mhàin agus casruisgte.
  Agus sheall iad an clas maighstir sabaid aca.
  Ach gu dearbh, chan fheum sinn bruidhinn mun deidhinn cho mionaideach. Air an taobh eile, tha caileagan Sobhietach Komsomol a 'sabaid.
  Agus tha iad cuideachd leth-rùisgte agus casruisgte. Ach tha iad a 'sealltainn an caractar ionnsaigheach agus fionnar. Bidh iad a" losgadh gu ceart, a" cleachdadh nipples scarlet am broilleach nuair a bhios iad a" brùthadh air an inneal-brosnachaidh. Agus aig an aon àm bidh iad a 'seinn;
  Is nigheanan sinn do dhùthaich ghràidh,
  Dùthchannan Sòbhieteach fon bhratach dhearg!
  'S e seabhag dàna a th' ann an comrade Stalin,
  Cò a nì an saoghal gu lèir àlainn!
  
  Rugadh mi fhìn is mo mhàthair gu toileachas,
  Gus gràn agus lìon aodach fhàs...
  'S iad sin mic na Ruis,
  Bidh an duine sin uile-chumhachdach!
  
  Tha stoirm tàirneanach - tha faisisteachd air ionnsaigh a thoirt oirnn,
  Bhuail armadas na tancaichean uabhasach...
  Ach b' fhearr do nàmhaid a bhualadh san t-sùil,
  Chan e leanaban a th" annainn a bhios a" slaodadh semolina!
  
  Bhris am Fuhrer troimhe gu Moscow air muin eich,
  Air geal agus de stàilinn a tha snasta ...
  Reic Adolf Hitler e fhèin ri Satan,
  Bha mi a" smaoineachadh nach b" urrainn dha peilearan stad a chuir air!
  
  'S e ridire dàna a th' ann an Comrade Stalin,
  Bhuail e Hitler anns na liostaichean...
  Agus thionndaidh e a-mach nach eil am Fuhrer fionnar,
  Chaidh dòrn a" cheannaird an sàs ann an ubhal Adhaimh!
  
  A nis tha am faisisteach air chrith mar dhuilleach,
  Mar a rinn Stalin sgrios mòr air...
  B' fheàrr leis a bhith a' cluich feadan aig an t-soircas,
  Uill, a-nis chan eil ann an Adolf ach cnap tanning!
  
  Nightmare na Nadsaidhean an t-saoghail Stalingrad,
  Leis gu bheil na balaich againn air fàs nas làidire ...
  Tha saighdear tìr nan Sòbhieteach glè thoilichte,
  Slaod sinn na h-uile naimhdean air na h-adhaircean !
  
  Tuitidh Berlin aig casan nan nigheanan, fhios agad
  Coisichidh na caileagan timcheall casruisgte...
  Togaidh sinn pàrras air a" phlanaid a dh" aithghearr,
  Agus bidh e glè thoilichte agus sàmhach!
  
  Bidh a h-uile dad gu math anns a 'chruinne-cè,
  Gheibh na nigheanan cleòc air a dhèanamh le daoimeanan ...
  Uaireannan tha e ro dhoirbh
  Ach tha sinn nar dùthaich nas sine na na Atlanteans!
  
  Anns an Ruis tha tùsaire agus an titan sin,
  Anns an Fatherland, tha a h-uile gaisgeach bho diapers ...
  Adolf tha thu nad chall agus nad neach-brathaidh,
  Fhuair thu sùil dhubh o chasan nan nigheanan!
  
  Nuair a tha co-mhaoineas os cionn na cruinne,
  Mar a tha Màthair Dhè a 'sgaoileadh an fheòir ...
  An sin bithidh gach dìoghaltas air a chlaoidh,
  Agus Iosa Dia an t-Solais Ainm!
  Sheinn caileagan Komsomol cho breagha agus le faireachdainn. Rinn iad seo le dùrachd. Agus bha na guthan gu math iriosal.
  Agus thilg na caileagan grenades millteach le òrdagan rùisgte feachd marbhtach.
  Bha na tùsairean a" sabaid cuideachd. Cò, a dh'aindeoin 's gu robh sneachda ann fhathast, nach robh ann ach briogais ghoirid, lèintean spotach, casruisgte.
  Agus ged a thionndaidh casan lom na cloinne dearg bhon fhuachd agus bha iad mar scarlaid mar thunnagan, ghluais iad gu gnìomhach agus shabaid iad gu cruaidh.
  Bha iad sin nan daoine fìor, ionnsaigheach agus gu math sabaid.
  A loisg le grenades, a 'tarraing air ais na boghan-bogha agus a' cur air bhog tiodhlacan bàis marbhtach.
  Agus aig a' cheart àm sheinn iad cuideachd;
  Solas mo Ruis àrdaichte -
  Dùthchannan a thug beatha don t-saoghal le an anam!
  Tha e eu-comasach a lorg Fatherland nas bòidhche,
  Tha i na naidheachd don chruinne-cè - bruadar naomh!
  
  Anns gach lann feòir, 's gach drùchd,
  Agus anns na boinneagan de dh'uisge blàth an t-samhraidh ...
  Bidh maoim-sneachda a" cluich le daoimeanan,
  Annta-san tha gnùis Iosa - an Tighearna Ceannard !
  
  Cruthachadh an Svarog radiant,
  Tha e brèagha anns gach lus arbhair.
  Tha esan a tha ag iarraidh sìth coltach ri mac Dhè,
  Creid mi, tha beatha iongantach aige anns a h-uile àite!
  
  Ach thug an t-Uile-chumhachdach an toil so dhuinn,
  Gus an tagh mi gach slighe shaor,
  Gus am bi an trodaiche dùthchasach dèidheil air dùthaich a dhachaigh,
  Gu Rod a ghlorachadh 'na ghniomharaibh !
  
  Ach, rinn iad droch roghainn,
  Agus a-nis tha sruth olc a 'dòrtadh air an Talamh!
  Tha an Ruis air a stampadh bho ifrinn tancaichean le sluagh mòr -
  Tha dànachd an-iochdmhor agus neo-thròcaireach na chogadh!
  
  Ach aonaich sinn luchd-sabaid gualainn ri gualainn -
  Fo bhratach Sobhietach an Dàmhair.
  Bhon ìomhaigh bheir gràs gu aghaidhean,
  Tha iad a" seasamh air ar son an làthair an Tighearna airson adhbhar!
  
  Ged a tha na deamhain a 'leantainn Hitler,
  Agus chuir e tòrr fheartan a-steach don Ghearmailt!
  Ach tilgidh sinn sìos Junkers mar shiùcairean,
  Às deidh na h-uile, feumaidh tu a bhith a 'sabaid, a' reubadh an fhuil a-mach às na veins agad!
  
  Tha an nàmhaid air Moscow a ruighinn - tha a h-uile dad na theine,
  Tro phrosbaig chì e rionnagan an Kremlin!
  Ach thug sinn buaidh air horde Mamai roimhe,
  Bheir an Tighearna neart dha mhic ghràdhach!
  
  Fatherland - Bidh mi ag èigheach ann an ùrnaigh le pian,
  Tha na bailtean-mòra againn a" losgadh mar lòchran!
  Na thogadh le fallas is le gràdh,
  An deach a sgrios gu bràth?
  
  Ach chan fhàg an Teaghlach a Chruthachadh -
  Bheir e neart agus tuitidh an nàmhaid!
  Mar a chaidh a ràdh ann an leabhar glic Dhè,
  Bidh Rus 'a' buannachadh agus a 'caismeachd chun an rionnag!
  
  Chaidh buaidh a thoirt air an Wehrmacht, tha fuil a 'sruthadh,
  Moscow, agus an uair sin Stalingrad glòrmhor!
  Agus bheir an Motherland sùgh bho chraobhan ubhal,
  Gus am bi gunna-inneal furasta le grenade!
  
  Bidh sinn ann am Berlin - 's e Stalin an ceannard,
  Viceroy Dhè air an Talamh far a bheil peacadh!
  A bhràithrean, na caomhain creutairean faisisteach,
  An uairsin bidh sonas agus soirbheachas ann!
  Seo mar a bhios na tùsairean a" seinn le faireachdainn agus brosnachadh. Agus tha an guthan leanabh, fìor-ghlan, milis.
  Agus eadhon ged a tha an casan lom, air an leagail, air an sgrìobadh, uile còmhdaichte le sgrìoban agus bruthaidhean, agus eadhon an corragan gorm bhon fhuachd, tha gàire soilleir air bilean an dà chuid balaich is nigheanan.
  Agus tha e soilleir nach toir iad seachad, ach cumaidh iad orra a 'seinn agus a' sabaid.
  Thog Lenin sinn airson sonas nan daoine,
  Agus shoilleirich an Stalin mòr ar slighe ...
  Thug Ilyich saorsa naomh do gach neach,
  Tha an tidsear a thàinig às a dhèidh air a" chùis a dhèanamh air na nàimhdean!
  
  LAOIDH PUTIN LEIS HITLER
  Le cuideachadh bho deas-ghnàth draoidheil, fhuair Hitler fortan Ceann-suidhe na Ruis Putin. Agus dh"atharraich seo cùrsa eachdraidh gu mòr. An toiseach, chaidh Blàr adhair Bhreatainn a bhuannachadh. Fìor, cha robh Hitler deònach a dhol air tìr, ach fhuair an Luftwaffe ceannas anns na speuran. Dh'aontaich Franco, fo na cumhaichean sin, ris an ionnsaigh air Gibraltar. Ghlac na Gearmailtich an daingneach seo ann an dà latha. Agus ghluais iad saighdearan gu Afraga.
  Chaidh an cogadh leis an USSR a chuir dheth. Ach cha tug seo ach buannachd dha na Nadsaidhean, agus chaidh a" Mhóir-roinn Dorcha a cheannsachadh.
  Leig àrdachadh àireamhach nam faisisteach agus eagrachadh na b' fheàrr leotha Afraga, an Ear Mheadhanach agus na h-Innseachan a ghlacadh taobh a-staigh bliadhna.
  Agus san t-Samhain 1942, thàinig na Nadsaidhean gu tìr gu h-obann agus ghlac iad Breatainn ann an aon latha deug.
  Às dèidh sin thòisich ullachadh airson cogadh an aghaidh an USSR. Chuir na Gearmailtich tancaichean ùra an sàs: Panthers, Tigers, Lions, deiseil airson cath. Agus air 22 Ògmhios, 1943, thòisich an ionnsaigh.
  Gu dearbh, fhuair an USSR air ullachadh gu math airson an àm seo ann an dà bhliadhna. Mheudaich àireamh nan tancaichean gu trithead "s a h-ochd mìle agus ceud agus fichead roinn, ràinig àireamh nan itealan leth-cheud mìle. Tha an àireamh de ghunnaichean agus seòrsachan eile de bhuill-airm air a dhol suas cuideachd. Ach chuir an Wehrmacht mòran ris. Chaidh àireamh nan tancaichean san treas Reich suas bho shia mìle gu fichead mìle ann an dà bhliadhna. Agus tha an càileachd aca air a thighinn air adhart gu mòr.
  Dh'èirich adhair anns an Treas Reich cuideachd. Bha an ME-309 ùr le armachd làidir agus chaidh e a-steach don riochdachadh. Bha Focke-Wulf, Yu-288 agus Yu-188 na bu làidire. Agus bha e trom. Fhuair am Fritz cuideachd lannsaichean gas, agus mòran a bharrachd. A" toirt a-steach an raidhfil ionnsaigh MP-44 nas cumhachdaiche.
  Nas cudromaiche, bha àireamh mhòr de shaighdearan-coise aig na Gearmailtich. B" urrainn dhaibh saighdearan coloinidh agus saighdearan às an Roinn Eòrpa a chleachdadh.
  Ach bha nuances eile ann cuideachd. Cha robh an t-Arm Dearg deiseil airson dìon. Cha do dh'ionnsaich iad dhi mar a dhìonas i i fhèin. Agus ged a chaidh na daingnichean air Loidhne Molotov a chrìochnachadh, bha iad ro fhaisg air a 'chrìch agus cha robh iad domhainn gu leòr.
  A bharrachd air an sin, dh'fhaodadh na Gearmailtich ionnsaigh a thoirt às an Tuirc, Iran, agus na h-Innseachan. A bharrachd air an sin, chuir Iapan saighdearan an sàs airson oilbheum.
  Seadh, bhrùth iad gu cruaidh.
  Agus taobh a-staigh trì mìosan chaidh a 'chùis a dhèanamh air an USSR agus thuit Moscow. Dà mhìos an dèidh sin, bha an Ruis gu tur a 'fuireach.
  Às deidh sin chuir Hitler roimhe ionnsaigh a thoirt air Ameireagaidh. Agus an seo bha na Gearmailtich fortanach.
  Bha tancaichean Ameireaganach lag, plèanaichean air dheireadh. Ach bha itealain jet soirbheachail aig na Gearmailtich, agus nochd sàsaichean itealaich a bha gu tur so-leònte ri teine armachd beaga, agus cha tug hydrogen peroxide buaidh air bàtaichean-aigeann. Agus tancaichean den t-sreath E. Bhris iad na Stàitean Aonaichte, ged a bha e duilich, ach barrachd air sgàth an astair air 30 Faoilleach 1946. Dìreach na tha air fhàgail de arm na SA air a ghlacadh.
  Agus air 20 Giblean, 1951, thug Hitler, le eagal gun robh na samurai a' cruthachadh boma atamach, ionnsaigh air Iapan... Mhair an cogadh le aon amas. Fhuair na Nadsaidhean tancaichean pioramaideach nas adhartaiche, sàsaichean itealaich cumhachdach le lasers, agus buill-airm ultrasonic. Siostaman rocaid ioma-chuir air bhog nas adhartaiche, agus mòran a bharrachd.
  Is e sin, cha do mhair Iapan nas fhaide na sia mìosan. Agus chrìochnaich an cogadh le buaidh eile don Wehrmacht.
  Chuidich fortan Putin Hitler a" faighinn thairis air an ìmpireachd chudromach mu dheireadh air an talamh.
  Agus air 20 Giblean, 1959, chaidh referendum a chumail air feadh an t-saoghail, a stèidhich an cruth ìmpireil de riaghaltas cumhachd cruinne, air a stiùireadh le Adolf Hitler.
  A-cheana ann an 1949, chaidh na Gearmailtich chun na gealaich. Agus air 20 Giblean, 1957, chaidh turas-adhair gu Mars.
  Rinn na Nadsaidhean smachd air siostam na grèine. Agus air feadh an t-saoghail bha a-nis òrdugh iarainn, Gearmailteach. Aig seachdad bliadhna a dh'aois, thàinig Adolf Hitler gu bhith na ìmpire an t-saoghail, air sgàth fortan Vladimir Putin. Is e euchd iongantach a tha seo.
  An uairsin tha e fhathast ri sgrùdadh a dhèanamh air saoghal eile, agus tha daonnachd aonaichte. Ach, gu dearbh, tha mòran phròiseactan togail de dhiofar seòrsa air feadh an t-saoghail. A" toirt a-steach tunail fon talamh bho Chukotka gu Alasga. Ach air 1 Cèitean, 1959, thuit Adolf Hitler ann am plèana. Agus thàinig riaghladh mìorbhaileach an neach-gairm gu crìch. A rèir choltais cha robh Putin, leis an fhortan iongantach aige, gu bhith beò còrr is seachdad bliadhna.
  Ach bha oighre aig Hitler mu thràth. Bhon àireamh chloinne a gheibhear tro insemination fuadain. Mar sin lean sliochd Adolf air adhart. Agus lean daonnachd pròiseactan togail aig diofar ìrean.
  Eadhon ann an Afraga, chaidh rathaidean, rathaidean-iarainn agus càraichean, a bharrachd air mòran bhailtean, a thogail. Agus bha daoine dubha ag obair an seo agus thog iad eaconamaidh na Mòr-thìr Dorcha.
  Leasaich an cinne-daonna agus dh"èirich e. Bha togail co-mhaoineas a" dol air adhart, agus bha beatha dhaoine a" fàs na b" fheàrr agus na b" fheàrr.
  Às deidh Hitler, bha an t-ìmpire air a riaghladh le a mhac Wolf the First. Bha e òg ach glic, agus thog e an cinne-daonna gu àirdean mòra. B" e aon de na beachdan an àireamh de bhoireannaich àrdachadh agus feuchainn air ginean. Gu sònraichte, chaidh co-dhùnadh an àireamh de bhoireannaich àrdachadh gus am biodh còig tursan nas motha dhiubh na fireannaich.
  Aig an aon àm, ann an 1961, chaidh cosmonauts na h-ìmpireachd gu Venus, agus bliadhna an dèidh sin gu Mercury. Bliadhna no dhà às deidh sin thadhail sinn air saidealan Jupiter. Thadhail sinn air planaidean eile cuideachd. Gu ruige, ann an 1980, chaidh tadhal air a" phlanaid as iomallaiche ann an siostam na grèine, Pluto. Agus bha e fìor mhath.
  Agus anns a" bhliadhna dà mhìle thòisich a" chiad turas gun rionnag. Air a" phlanaid Talamh, cha mhòr nach eil eucoir air a dhol à bith, agus chaidh stad a chuir air galairean agus galaran sgaoilte, tha daoine air dìochuimhneachadh mun acras agus gainnead bathar. Dh'fhàs beatha nas fheàrr agus nas spòrsail.
  Agus chaidh fìor phàrras a thogail. Agus cha robh daoine a 'sabaid ri chèile. Leasaich saidheans gu luath. Agus thug e toileachas do dhaoine. Chaidh teicneòlasan a leasachadh cuideachd. Is e sàr obair seo, gu dearbh, an discus. Bha iad mar-thà comasach air itealaich eadar planaidean. Agus cha b 'urrainnear stad a chur air na Krauts.
  Anns an Ruis, chaidh cogadh guerrilla sìos gu sgiobalta. Cho-dhùin daoine nach robh cothrom ann cur às do na Nadsaidhean agus dh'fheumadh iad a bhith beò. Agus dh"fhàs beatha na b" fheàrr agus na b" fheàrr. Bha an ìmpireachd a" gluasad a dh"ionnsaigh co-mhaoineas. Às deidh na bliadhna dà mhìle, thàinig mòran bathair gu tur an-asgaidh. Cha robh daoine gun dachaigh, bha obair aig a h-uile duine. Agus chaidh taighean fìor bhrèagha a thogail. Agus bha càraichean aig a h-uile duine, agus bha eadar-lìn an-asgaidh aig a h-uile duine, agus mòran a bharrachd.
  Bha beatha ag èirigh. Bha daoine a" faireachdainn math. Agus mean air mhean fhuair a h-uile duine cleachdte ri bhith na aon ìmpireachd. Agus chaidh co-chothromachadh air adhart.
  Fhuair na Ruiseanaich agus Slavs eile còraichean co-ionnan ris na Gearmailtich. Agus bha dùthchannan eile beò gu math fo riaghladh nan Nadsaidhean.
  Bha an fheadhainn nach robh a" sabaid, nach robh nam pàirtich, a" fuireach le urram. Cha do rinn na Gearmailtich gnìomhan peanasachaidh gun adhbhar.
  Agus gu dearbh, cho luath "s a fhuair sinn cuidhteas na partisans, stad na ro-aithrisean sa bhad.
  Bha am poileasaidh dreuchd sùbailte. Bha an dà chuid fèin-riaghaltas agus cleachdadh luchd-obrach ionadail. Agus ann an 2020, fhuair a h-uile duine air a" phlanaid Talamh saoranachd agus chaidh co-ionannachd laghail a stèidheachadh mu dheireadh.
  Mun àm seo, bha saidheans air fàs cho mòr 's gun deach a' chùis a dhèanamh air seann aois, agus dh'fhàs a h-uile duine òg agus brèagha gu bràth.
  Agus air planaidean eile de shiostam na grèine, nochd bailtean an Treas Reich. Agus mar sin dh'fhàs e mòr anns an t-saoghal.
  Thòisich na balaich agus na caileagan san t-saoghal seo a 'sgaoileadh air feadh an galaxy. Tha fìrinn fhìrinneach air nochdadh mar-thà anns a" mhaitrix Hypernet, agus tòrr a h-uile càil mìorbhuileach agus òg is brèagha. Bha e comasach mu thràth rud sam bith ath-riochdachadh.
  Thàinig Ìmpireachd an Treas Reich gu bhith na ìmpireachd de chothroman mòra agus thug i buaidh air a" chruinne-cè.
  Agus bha còig tursan nas motha de bhoireannaich na fir. Agus tha iad uile brèagha, nigheanan òga, agus tha na fir nan fir òga nach fheum a bhith a 'crathadh an fheusagan. Gu dearbh, chan eil ann am feusag ach atavism prìomhadail, beathach.
  Agus ann an da-rìribh bidh geamannan cho inntinneach a" creachadh agus a" losgadh.
  Chuir aon de na luchd-cruthachaidh uile-chumhachdach sin air an Cruinne-cè, Friedrich Sfero, an "cur-seachad" as fhuaire air dòigh.
  Is e sin, blàr fànais. Air an aon làimh, na saighdearan aige a 'riochdachadh Proud Germany, air an taobh eile, arm rionnag caraid sam bith, an aon neach-cruthachaidh uile-chumhachdach de chruinne-cè Harlequinade - A' Ghearmailt uamhasach. Tha seo a" ciallachadh, leis gu bheil daoine uile-chumhachdach a" sabaid, gum bi e spòrsail agus fionnar, chun ìre nach bi e comasach.
  Bha greim arm na Gearmailt Grozny a" crìonadh gu mòr. Dh" fheuch glacaidhean hyperplasma ris an nàmhaid chumhachdach às a" Ghearmailt pròiseil a dhlùthadh nas teann. Lorg milleanan is milleanan de shoithichean rionnag am bàs an seo. Gu math tric gaisgeil, agus uaireannan gòrach. Chaochail iad, le gàire air am bilean, an dòchas aiseirigh ann an tìde. Ged a bha coltas gu math eagallach air... Tha an colossus cumadh drop sgiobalta a" deàrrsadh le solas sònraichte a bhios a" cagnadh raointean fànais agus falamh. Bidh lasraichean a" ruith tro thrannsaichean agus shailean fionnarachaidh an t-soithich-fhànais. Tha milleanan de shaighdearan beò, gach cuid daonna agus riochdairean bho rèisean eile, le billeanan de innealan-fuadain air bòrd, a" feuchainn ri teicheadh bhon teas a tha a" caitheamh. Tha cha mhòr a h-uile duine a tha a" sabaid nan nigheanan brèagha, air am peantadh le stoidhlichean fuilt toinnte, stoidhle avant-garde, mar gum biodh iad air an cruinneachadh chan ann airson blàr brùideil, ach airson ball masquerade ìmpireil. Chaidh stoidhle gruaige aon de na caileagan ann an cruth muileann-gaoithe le lannan ann an cumadh sgiathan peucaig na theine, agus rinn i sgreuchail le cridhe. Tha am pian uamhasach uamhasach agus bidh an sgalp gu litearra a" reubadh dheth. Bidh lannan a" mhuilinn a" tighinn dheth agus an uairsin a" snìomh ann am vortex naoi-òrdughan de chnapan-cinnidh.
  Ach bidh na h-orcs agus na h-easbaigean gu h-àraidh bagarrach; Air an son, cha b" urrainn dha a bhith na bu trom-laighe; An dara cuid is e seo aghaidh gàire spiorad peacach air a ghairm le draoidh necrophiliac bho dhoimhneachd as ìsle an fho-thalamh, no solas a" dannsadh tro na bothain agus a "lùbadh na baraillean ghunnaichean ann an cruth creachadair uamhasach feargach. Agus faodaidh e a bhith nas miosa, dè a tha surreal ann an tarraing stuth millteach agus losgaidh.
  Agus tha seo uile air sgèile bàta-rionnag nach eil a mheud nas ìsle na Mearcair... Ach, a rèir inbhean neach-cruthachaidh na cruinne-cè, chan eil uimhir. Cho-dhùin neach-cruthachaidh an fhìrinn gu tur tàbhachdach e fhèin spreadhadh a dhèanamh.
  Bha Sfero Friedrich Katastrofov a 'faireachdainn toileachas agus aig an aon àm sàsachd: aon neoni na fhàbhar. Rinn an neach-cruthachaidh-crìochnaiche òg tionndadh-U, a" gluasad air falbh bho ghiùlan magoplasma agus, gu fuaim ghathan gravi-niùclasach a" sgàineadh a" crathadh a" bheàrn, shàth e magolet eile sa chùl. Chan eil e furasta faighinn a-steach, bidh na carbadan sabaid a" carnadh mar chrògan eich air an suidheachadh ann an gallop, agus eadhon air an stiùireadh leis an shaitan a tha air cumhachd an fho-thalamh a chruinneachadh. Agus chan eil laghan fiosaig agus cosmology air a bheil daoine eòlach san àm a dh'fhalbh. Tha bun-bheachd inertia dìreach air iarrtas an neach-cruthachaidh.
  A-nis (Air a dhèanamh suas de Hyper-princeps-mago-plasma de leithid de sheòrsa de chùis nach gabh a thuigsinn do bheachd daonna, faodaidh tu cruth sam bith agus atharrachadh a bhith ann, ag atharrachadh meudan bho chridhe photon, nuair a chuireas tu gu saor an cruinne-cè gu lèir de trilleanan de parsecs ann an trast-thomhas ann am pailme do làmh!) Roghnaich Sfero corp balach a chaidh atharrachadh gu bith-eòlasach a thoirt a-steach, a fhuair trèanadh ann an ìmpireachd cumhachdach agus adhartach na Ruis Proud, eadhon nuair a bha e a" tighinn gu ìre mar embryo sa bhroinn de choimpiutar guir.
  Bho àm a 'ghinealaich, thòisich trèanadh ann an cadal, air a bhriseadh le pian, ann an cogadh sònraichte, cosmach. Agus fhathast bha mearachdan ann, leis gu robh slighean nan magolets, gun inertia, gu tur neo-fhaicsinneach. Ach chan eil iom-fhillteachd sam bith aig Sfero mu dheidhinn seo. Chuir e casg air a chomasan a dh"aona ghnothach gus an dèanamh nas inntinniche. Às deidh a h-uile càil, tha a "Ghearmailt pròiseil, air a sgaoileadh thairis air billeanan de galaxies agus ceithir-millean saoghal air a bheil daoine a" fuireach, na chruthachadh - gu dearbh, de mhaitrix brìgheil. Agus feumaidh geama cogadh fànais cumail ris na riaghailtean. Gus nach bi caos ann idir. Is e am balach an neach-cruthachaidh. losgadh sìos trì eile, a dhìth dà uair. Gheàrr Magomulses de shiostaman armachd air an dealbhadh gu h-eireachdail tron bhac agus eadhon thug iad air rùsgadh dheth, mar sliseagan de chèicean càise meala, air ìre eile den chruinne-cè. An seo chaidh Sfero a-steach a-rithist don toll san fhànais, a" dol a-steach don mhodh ionnsaigh. Aig an aon àm, thagh am Boy-Creator an-dràsta gus nach b 'urrainn dha a bhith air a chlàradh le siostaman sgrùdaidh cybernetic a bheir seachad sealladh iomlan air an àite mun cuairt air Magolet de dhiofar atharrachaidhean.
  - Bidh an kinesisphoton magomatrix a" gabhail a-steach! - Thuirt am balach Creator gu feallsanachail, a 'losgadh sìos trodaiche eile agus a' seachnadh teantaichean iongantach a 'phrionnsap-plasma.
  Lean arm Julius Caesar, ris an robh Sphero Frederick an urra ri ceannardas coitcheann, a 'putadh air ais, a' gabhail brath air an àrdachadh àireamhach, agus iad fhathast a 'dèanamh oidhirpean neo-shoirbheachail gus a chòmhdach bho na cliathaichean. Sgaoil dìon Harlequinade Hannibal barrachd is barrachd shaighdearan, a" feuchainn ris an armada mòr a tha fo a cheannas a shìneadh thairis air grunn parsecs (is e parsec an t-astar a bhios gath solais a" siubhal ann an dà bhliadhna gu leth). Lùghdaich an dùmhlachd de chruthan shaighdearan, agus mheudaich àite sgil fa leth. An seo bha an dà thaobh airidh air, a" nochdadh aerobatics agus ealain gluasad. Ach bu mhòr an call ; bha còrr 's millean long ròin air an losgadh cheana ann an lòchran sanntach an sgrios.
  Dh'atharraich Sfero gu h-obann raon an t-sabaid agus lorg e e fhèin ri taobh na h-ìghne as bòidhche. Bhrùth an neach-cruthachaidh balach agus Valentina làmhan a chèile, bha na balaich eile agus mòran a bharrachd nigheanan a "magadh air a chèile. Bha iad ag amas air na bataraidhean agus dh" fhosgail iad iomghaoth hyperplasma doineann air bàtaichean, magolets le suidheachan singilte, luchd-sabaid, brigantines, sgriosadairean, sgriosadairean agus soithichean beaga eile. Bhris Sphero a shùilean le buaidh.
  Bha ìre trèanaidh coitcheann an luchd-sabaid a fhuair trèanadh airson cogadh, eadhon nuair a bha iad a" seòladh mar embryos ann an seòrsa de mheadhan beathachaidh, glè àrd. Ach cha robh iad an-còmhnaidh a 'tighinn bho iomadh sgàinidhean agus falmhaichean tuiteam. Mar fhreagairt, loisg an nàmhaid an teine gun tròcair aige, aig an robh eadhon matrix pearsanta. Bha sruth de hyperplasma, a 'losgadh tron raon dìon matrix lag agus leth-fhànais, a' tolladh an armachd. Seo e, an t-àite draoidheil, gun chomas a sheasamh, sgàineadh, thuit sruth ioma-dath de theine ultra air a" chàraid sheilg. Loisg Sphero suas sa bhad (chan eil ann ach faireachdainn uamhasach nuair a thèid an fheòil a mhilleadh!), Chaidh gàirdean cèile na h-ìghne à sealladh suas gu a gualainn, a cas suas gu a glùin, a torso suas gu a h-asnagan. Bha a" bhòidhchead a" sgreuchail agus a" faighinn air ais. Dh'àithn Valentina.
  - Dèan comas air ath-nuadhachadh saidhbear.
  Cha robh corp na h-ìghne (mar chorp dhaoine eile) air a bhith na phròtain airson ùine mhòr. Is e feòil sònraichte a tha seo le in-ghabhail hyperplasmic, fhad "s a tha na daoine fhèin air an cumhachd le sàr lùth. Mar sin thòisich an fheòil, an dèidh a bhith air a leòn, a 'fàs gu slaodach. An ìre mhath slaodach, tha am pròiseas fhèin ri fhaicinn don t-sùil rùisgte, is e an ìre fàis maothraidh 0.9 ceudameatairean gach diog. Ach bha am blàr borb ro ghoirid; chaidh an armachd a losgadh ann an grunn àiteachan eile. Chaidh dà ghunna a ghluasad, bhàsaich sianar shaighdearan, chaidh aon fhear òg a leth-losgadh, agus chaill nighean a corran agus a corragan airson ùine. Thill Sfero, a" gàireachdainn, air ais, ag ràdh, dè an ìre a tha thu air a choileanadh le bhith a" toirt buaidh air neach-giùlain neach-cruthachaidh na cruinne? Gu mì-fhortanach, chaidh againn air seachnadh nan sligean a mhilleadh. Ach tha am milleadh uamhasach, bidh an èadhar a "siphon a-mach, a" lasadh suas don bheàrn. Ach, tha na balaich a 'freagairt le urram. Loisg Sfero fhèin peilear filigree far làimhe, a" leagail itealan ionnsaigh trì-suidheachain. Bha Valentina, a teanga nas fhaide, a" reamhrachadh an duine air a bhilean.
  - Megaquasar!
  - Biodh spreadhadh plasma hyperannihilation (super-millteach) againn! - Chriothnaich Cruthadair òg na cruinne.
  Chaidh dà magolets a losgadh sìos le gunnaichean eile, agus chaidh trì turaidean-seilg a losgadh sìos air an sgriosadair. Ach b" ann aig an àm sin a bha am bàta-siùil ag amas air na gunnaichean aige. Dh'fhairich am balach-chruthaiche, gun a bhith gun tlachd agus toileachas, anail a 'bhàis na aodann. Bha cailleach le speal a' bagairt air droch mheud, agus thug an Caiptean Sfero an òrdugh.
  - Retreat sùbailte! Gluais mar nathair, tron ghràineag!
  Chaidh am bataraidh air ais, ach bha e beagan fadalach. Bha e coltach gu robh am falamh a" gortachadh ann am pian, agus crith hyperplasmic a" sguabadh troimhe. Bhuail buille uabhasach de graviplasm am bataraidh. Aig an aon àm thionndaidh e a-mach gun deach còig gunnaichean agus dusan ball den sgioba a ghluasad gu tur. Chaidh Sfero agus na caileagan eile a thilgeil air ais le tonn trom-inntinn. Chaidh am Balach-Cruthaiche a-null, a 'bualadh a cheann a-steach do dh' ionnsaigh an togalaich lùth-chleasachd, ach aig an aon àm Valentina air leth gràsmhor. Agus tha seo cruaidh nuair nach e pròtain a th" anns an fheòil anns an robh agad ri reithe:
  - Wow, tha thu nad tholl pulsar-collapse! - Rinn Sfero gàire. Agus rinn e gàire nuair a chaidh sgaoileadh de hyperelectricity troimhe.
  Bha sgàinidhean mòra a 'ruith tron armachd. Bidh iad a 'gearradh mar ghilean tro uachdar purpaidh a' mheatailt, còrr is millean uair nas làidire na titanium. Dè an cumhachd mòr a tha falaichte ann an hyperplasma no am measgachadh eadhon nas adhartaiche, prionnsa plasma, comasach air reultan a ghluasad agus quasars a chuir às. Ach cha 'n 'eil an so ach an t-siathamh, an seachdamh, agus mar sin air staid chuis. Faodar cuan iomlan de hyperplasm fhaighinn bho mholacile sam bith. Gu teòiridheach (chan eil seo ri fhaighinn fhathast le daoine), bidh aon phìos bunaiteach ag ath-riochdachadh a" chruinne-cè gu lèir. No sgrios! Is iad seo na comasan leth-dhiadhaidh aig hyperplasma.
  Bidh am bataraidh a" sleamhnachadh air feadh an tuiteam sùbailte a" crith ann an kinesisspace, tha an saighdear air a bhruthadh sìos leis an fheachd lag de inertia. An uairsin thèid an t-earrach a leigeil ma sgaoil, agus bidh am bataraidh a-rithist a 'fosgladh teine a-mhàin aig àm eadar-dhealaichte san fhànais.
  Tha Friedrich Sfero ag òrdachadh:
  - Buail le giùlan cumhang, atharraich na gunnaichean gu modh ramrod dùmhail.
  Leis gu bheil na coimpiutairean air an tionndadh dheth, feumar seo a dhèanamh le làimh. Dèan riaghladh air solar hyperplasma a" cleachdadh an druma. Ach chan eil e eadhon furasta rudeigin mar seo a dhèanamh; is e an rud a tha gar sàbhaladh gu bheil am prògram trèanaidh cuideachd a" toirt seachad an force majeure seo. Bidh balaich is caileagan a" dèiligeadh ris an duilgheadas seo ann am modh fèin-ghluasadach. Bidh Sfero Friedrich ag amas air bàta urchraichean, a" losgadh le beagan luaidhe. Tha an squeak as taine den fhalamh a chaidh a sgrios ri chluinntinn, tha am bàta air a reubadh na pìosan. A" breithneachadh le cumhachd an spreadhaidh, bidh spreadhadh armachd a" tachairt. Bidh an spot aotrom a" sgrios a" chàr. Chaidh am magolet a sgrios cuideachd; rinn an nighean ath-riochdachadh air an dealbh cheart.
  Bidh na sgiathan a 'falbh air leth, agus aig an aon àm bidh an earball lasrach a' snìomh anns a 'bheàrn.
  Bidh brigantine an nàmhaid a 'faighinn milleadh a bharrachd, ach bidh e a' freagairt le salvos mòra. Bidh allt a 'dol a-steach tron sgàineadh, a' tilgeil na h-ìghne air falbh, a 'nochdadh cìochan dath òir le nipples dath cinnabar a bheir seachad soilleireachd.
  Bidh Sphero a" sgioblachadh le toileachas:
  - Tha thu a 'faicinn cho math' sa tha e! Chernodyrno!
  Bhuail Valentina am fear uile-chumhachdach air a ghlùin còmhdaichte le craiceann Magoplastik:
  - Prionnsaps-quasar! Pulsar ellipse! Àrdaich mace do ridire nas àirde!
  Bhris am brigantine ann an cumadh drop le volleys. Chaidh drùchdagan spiny de hyperplasm a splasadh air feadh an àite sabaid.
  Thuirt Friedrich Sfero:
  - Thoir dhomh photon, a-steach do thuiteam an dubh-aigein!
  Nochd frigate bhon taobh, agus aig an aon àm spreadh am bataraidh faisg air làimh. Tha e coltach nach robh na gillean fortanach; thuislich iad air rocaid throm no air raon Vibro a chuir às don mheatailt as seasmhaiche.
  Dh'fheuch am balach ris an àrd-ùrlar a thionndadh gus a bhith beò le leithid de mharbhadh. Ach tha an luchd-dùbhlain cuideachd nan proifeiseantaich àrd-ìre a cheumnaich bho cha mhòr an aon sgoil. Chan eil neach-cruthachaidh Harlequinade cuideachd na sgamair ann an Cruthachadh Sìobhaltasan!
  Chaidh an canan tempropreon a sgrios. Chaidh a roinn ann an sreath de phàirtean spèigeach. Chaidh an nighean agus am balach Cruthaiche a bha a 'frithealadh an airm a thilgeil air falbh mar gum biodh ialtag air a bhualadh. Thuit iad a-steach don armachd le luathachadh mòr, chuir iad às dha beagan, agus bha iad fhèin air an rèiteachadh gu mòr, a" crathadh bho clisgeadh leis na cuirp gu math elastagach agus seasmhach aca. An uairsin thòisich iad air an còmhdach trom-dhleastanas a thoirt air falbh, a 'toirt cumadh àbhaisteach dha na figearan brèagha aca, air an sgeadachadh mar ìomhaighean de sheann dhiathan.
  Bha Sfero a" faireachdainn fuar na bhroinn ìosal. Mheudaich dùmhlachd sprèadhadh plasma an nàmhaid, bha e coltach gun deach feachdan ùra a tharraing a-steach don bhlàr. Mar eisimpleir, tha an long-cogaidh fhèin cho mòr ri asteroid reusanta, agus tha cumadh biodag mòr, làn de luchd-sgaoilidh, a" leigeil a-mach pàtran làn beairteach de jets hyperplasmic. Thuit stuth lùbte, toinnte ann an cruth measgachadh de dhola neadachaidh agus bogsa-ciùil, air bàta-mara na Gearmailt Phròis. Bhrùth sruthan eile de sgrios ceithir àrd-ùrlaran làmhachais ann an cumadh deòir.
  Ghluais Sfero a chas dheas suas chun a ghlùin, agus gun a bhith a 'feitheamh gus am fàsadh i gu nàdarrach, dh' fhàs e na bhall dha fhèin sa bhad.
  Bha Julius Caesar, a dh'aindeoin a thàlant, a 'call a' bhlàir; bha an àrdachadh àireamhach, le teicneòlas timcheall air an aon rud, air taobh an nàmhaid. B" e an aon rud a bha air fhàgail ri dhèanamh ann an suidheachadh cho duilich a dhol air ais, a" seachnadh cuairteachadh. Dh"èist Sphero, às aonais sreang de chogais, tro cheangal a" phrionnsapail ris na h-òrdughan a thugadh dha na h-innealan-fuadain. Sheall iad dòchas gun chrìoch, am pathadh airson buaidh luath. Fhuair frigate Julius Caesar grunn mhilleadh agus chaidh an astar aige sìos. Bha Sfero a" faireachdainn feargach, bha coltas ann gun robh an cumhachd a chruthaich e a" call, dh"fheumadh e uiread de nàimhdean a sgrios. Is e sin, tha roghainn aige an dàrna cuid buannachadh no bàsachadh. Ged a tha e follaiseach gu bheil an sgrios grunn Magolet; cha mhòr nach atharraich e dad, ach is e seo cha mhòr a" ghaisgeachd gun samhail sin de dhaoine fa-leth a tha a "cruthachadh a-steach do shruth a bhios a" pronnadh cnap-starra sam bith. Chuimhnich am balach, a" cleachdadh cuimhne an neach-giùlain, agus gu dearbh an cruthachadh aige fhèin (mar a stiùireas e pearsanachdan a stampadh agus rudan structarail iom-fhillte mar cheist air leth!) Gu sgiobalta air na chaidh a dhrileadh a-steach dha ann an grunn sheiseanan trèanaidh. Feumaidh tu nach tèid mothachadh dhut agus fuireach anns na h-ìrean coitcheann de innealan-fuadain. Tha e tòrr nas duilghe faighinn a-steach don dòigh seo, ach tha an coltas gum bi am follais mòran nas ìsle. Ach air an làimh eile, a bheil còir aige suidhe a-mach aig an àm èiginneach seo? Às deidh na h-uile, feumaidh saighdear: a bhith faiceallach mu bhith a 'gleidheadh beatha, puing a dhà: cuir às do uiread de nàimhdean' sa ghabhas. Ma tha contrarrachd ann, is e seo an traidisean, roghainn a dhèanamh airson an dàrna fuasgladh. Is iad seo na h-Ameireaganaich o shean: bidh iad a" smaoineachadh barrachd mu bhith a" sàbhaladh an craiceann fhèin. Sin as coireach gun do chaill na Yankees, agus a bharrachd air an sin, tha am propaganda lag. Cha robh iomlanachd agus in-ghabhail aice. Ma chuimhnicheas sinn air seann eachdraidh na Talmhainn: anns na h-amannan sin nuair a chaidh daonnachd a cheangal ri aon phlanaid. Saoghal air a sgaradh gu mòr, bha e riatanach a h-uile dùthaich agus sluagh a chruinneachadh ann an aon dòrn. Rinn grunn ìmpirean tagradh air. An toiseach, na SA, Sìona, an Comann Ioslamach. Bha an saoghal a" fàs ioma-thaobhach agus gu litireil ga reubadh às a chèile, bha an àireamh de stàitean neo-eisimeileach a" fàs, bha sgaradh nan dùthchannan beaga a" tionndadh gu bhith nan obsession. Dachaigh cumanta Bha an talamh na theine, bha daonnachd gu litireil a" tuiteam dhan dubh-aigein! Sna seann làithean, bha riaghladairean cumhachdach ann a bha airson daonnachd aonachadh. Is e seo, an toiseach, Alasdair Mòr, fear de na ceannardan as sònraichte a bha a-riamh agus sluagh. Bha e do-chreidsinneach, ach bu mhiann le freasdal beatha ro ghoirid a thoirt dha. Agus mar sin bha cothroman mòra aige, bha e a 'togail ìmpireachd eadar-nàiseanta, a' toirt cultar àrd Hellenic gu Àisia. Chuir eadhon Carthage agus an t-seann Ròimh moladh mòr air na Macedonian, an Slav as sònraichte, san t-seann linn! Ro Alexander, Great Persia fo ghrunn rìghrean (gu h-àraidh Cyrus) a fhuair buaidh mhòr, bho na h-Innseachan dhan Èipheit, ach an teagasg: tha aon riaghladair airson an t-saoghail gu lèir, b 'e a' chiad fhear a chuir air adhart! Anns an Ròimh, chuir Julius Caesar tagradh gu dreuchd riaghladair an t-saoghail, ach cha robh a bheatha fada gu leòr. Às deidh Caesar, am measg nan ìmpirean cha robh ceannardan làidir gu leòr. Bha an Augustine diadhaidh gu tinn agus gu corporra lag, bha an Nero carismatach san fharsaingeachd uamhasach. Bha na riaghladairean as ainmeil, Diolectanus agus Constantine, a 'sabaid barrachd gus an status quo a chumail suas, gun a bhith a' smaoineachadh mu dhroch bhuaidh. Bha seanailearan eile ann, an dèidh tuiteam na Ròimhe. Dhiubh sin, is iad na daoine as follaisiche: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Bha Genghis Khan air leth soirbheachail. Thug e buaidh air cha mhòr a h-uile Sìona, Afganastan, Khorezm, agus ràinig luchd-earrannan adhartach Ancient Rus'. Bha deagh chothrom aige air buannachadh; Ach cha robh eadhon a bheatha caran fada a rèir inbhean nam Meadhan Aoisean gu leòr airson ceannsachadh an t-saoghail. Stèidhich Genghis Khan sliochd, ach cha robh duine cho math ris, comasach air a h-uile ainmear a chur còmhla. Dìreach mar Tamerlane. Buaidh an dèidh buaidh, ìmpireachd mhòr, agus sgaradh, sgrios Timurat, a 'strì eadar mic agus oghaichean. Agus cha robh neach-leantainn airidh air. Bhris Napoleon agus Hitler, an dèidh dhaibh an Roinn Eòrpa a cheannsachadh, an cùl an aghaidh na Ruis. Gu mì-fhortanach, cha do shoirbhich leis an Ruis fhèin smachd an t-saoghail a choileanadh. B" e riaghladair fìor mhath a bh" ann an Stalin, a dh" atharraich dùthaich neo-litearra a" coiseachd ann am brògan bast gu bhith na cumhachd gnìomhachais cumhachdach.
  Agus an uairsin, anns an aonamh linn air fhichead, chaidh cumhachd thairis air a 'Ghearmailt an toiseach, agus an uairsin air feadh an t-saoghail, le càraid dìomhair aig an robh cumhachd iongantach hyper-intellectual.
  Chruthaich iad na buill-airm prionnsa-draoidheachd as ùire, agus mean air mhean leasaich cinne-daonna gu staid làn-chumhachd mas-fhìor.
  Ach is e cogadh a th" ann an cogadh, gu sònraichte cogadh fànais, far a bheil mearachdan agus leòintich do-sheachanta. Bha an gaisgeach Friedrich Sfero, a chuir roimhe cunnart a ghabhail, fortanach gu ruige seo; chaidh aige air ceithir carbadan sabaid a chuir às gun aire a tharraing dha fhèin.
  - Bidh brochan beithe aig na daoine beaga! No an àite prionnsa-plasma!
  Tha, tha geamannan cho inntinneach air an cluich le saoranaich Ìmpireachd an Treas Reich, a "faighinn thairis air a" chruinne-cè.
  Agus ciamar a thig seo gu crìch agus gu dè na h-àirdean uile-chumhachd a ruigeas an cinne-daonna, eadhon mac-meanmna gun chumhachd.
  
  
  COG AGUS POINT AGUS AN treas REICH
  Anns an Dàrna Cogadh, rinn an luchd-fulaing eadar-theachd. Anns a 'chùis seo, is e Vintik agus Shpuntik na dealbhadairean goirid. Nuair a ghluais iad, thàinig iad gu crìch ann am Berlin. Uill, leis nach robh fios aca mu phoilitigs agus mu phlanaid na Talmhainn, thionndaidh iad gu seirbheis nan Gearmailtich. Agus tha iad nan teicneòlaichean den chiad ìre. Agus ghabh iad pàirt ann an leasachadh Panther. Rinn luchd-dealbhaidh innleachdach an tùr cumhang agus beag, air a dhìon nas fheàrr, ach nas aotroime. Chaidh an einnsean agus an tar-chuir a chuir ann an aon aonad, agus bha am bogsa gèar suidhichte air an einnsean fhèin. Bha an chassis cuideachd air a dhèanamh nas sìmplidh agus nas aotroime na ann an eachdraidh fhìor. Agus bha àirde an "Panther" dìreach 1.8 meatairean. Mar thoradh air an sin, chaidh an armachd aghaidh slige 80-mm a chuir a-steach aig ceàrnan mòra de chlaonadh reusanta agus dh" fhàs e cha mhòr do-ruigsinneach. Bha aghaidh an tùir 120 millimeters le leòidean, agus bha na taobhan a 'lùbadh trì fichead mìle meatair. B 'e a' phuing lag taobhan a 'chòmhlain - dìreach 40 millimeters. Ach bha an corp gu math teann agus bha a 'mhullach aig ceàrn mòr de chlaonadh, agus chaidh sgiathan 30-mm a chuir air a' bhonn gus na rolairean a chòmhdach. Agus cha robh a h-uile bòidhchead seo ach cuideam 26 tunna, le einnsean de 650 each-chumhachd. Agus bha fad baraille 75 mm 70 EL aig a 'ghunna, a' losgadh 15 cuairtean gach mionaid.
  A bharrachd air an sin tha deagh fhaicsinneachd agus optics ann.
  Ghluais an tanca seo aig astar 70 cilemeatair san uair, bha e do-ruigsinneach don taobh airson gunnaichean aotrom, gu sònraichte dà fhichead sa còig, agus raidhfilean an-aghaidh tanca, thug e trithead "s a ceithir air adhart bho dhà chilemeatair, agus cha mhòr nach do bhris e sìos. Agus cha robh cha mhòr a h-uile armachd an-aghaidh tanca an USSR a 'dol a-steach don chrann aige.
  Agus rinn am "Panther" ùr fras aig Blàr Kursk. Aig an aon àm, bha e na b 'fhasa a dhèanamh, agus bha feum air faisg air leth uiread de mheatailt ris a' Panther ann an eachdraidh fìor.
  Mar thoradh air a bhith a 'cleachdadh an tanca seo, bhris na Nadsaidhean tro dhìonan nan saighdearan Sòbhieteach agus dhùin iad an goileadair, a' dol seachad air Kursk. Agus mar sin ghlac iad an iomairt. Agus a 'togail air an soirbheachadh, ghabh iad Voronezh.
  Às deidh sin dh'òrdaich Hitler dha na saighdearan tionndadh gu deas. Agus ghluais armada nan saighdearan gu Stalingrad.
  Tha tancaichean Gearmailteach aig an ìre as fheàrr. Agus bidh sgioba de nigheanan a 'sabaid air Panther, a' bualadh tro ghunnaichean agus carbadan Sòbhieteach.
  Bhris na Gearmailtich troimhe gu Stalingrad... Ach chan e sin uile. Ann an Afraga, choisinn buidheann Rommel sreath de bhuannachdan a' cleachdadh tancaichean ùra. Bha suidheachadh nan Càirdean air a dhèanamh nas miosa leis gu robh Vintik agus Shpuntik cuideachd air inneal-cogaidh a chruthachadh. A bharrachd air an sin, tha e gu math aotrom, furasta a dhèanamh, furasta a ghluasad agus furasta a smachdachadh.
  Agus thàinig an itealan ùr VSh-162 gu bhith na inneal as fheàrr san adhar, agus rinn e milleadh mòr air itealain nan Allied.
  Mar sin thòisich na Nadsaidhean air gluasad ann an Afraga a dh"ionnsaigh na h-Èiphit. Dhiùlt Hitler Stalingrad a ghlacadh le stoirm agus chuir e stad air na saighdearan aige. Ach thòisich am Fritz air a" phrìomh oilbheum aca ann an turas air falbh le briseadh sìos gu Muir Caspian. Agus dh'fhàs an suidheachadh na bu mhiosa.
  Agus lean gnìomhachdan ùra anns a 'cheann a tuath. Thug na Nadsaidhean ionnsaigh air an t-Suain. Agus ann am beagan làithean thug iad oirre a bhith air a ghlacadh. Agus thionndaidh e a-mach gu robh e fionnar.
  Ghluais Gerda agus Charlotte am Panther air feadh an t-Suain agus thug iad air saighdearan a chaidh an glacadh an casan rùisgte a phògadh, a 'sealltainn an clas mòr aca. Tha na nigheanan sin gu math fionnar an seo.
  'S iomadh fear as a' bhlàr a ghèill dhaibh. Agus phòg e na buinn rùisgte.
  Ach a-nis bha iad anns an t-Suain, far an robh e mu thràth sneachda agus fuachd.
  Agus rinn na Gearmailtich, fo stiùir Rommel, a" chùis air na Breatannaich san Èiphit. Agus a-nis tha iad air briseadh troimhe chun Ear Mheadhanach agus a" soirbheachadh às deidh soirbheachas.
  Cha do stad caismeachd nan gaisgeach àlainn an sin... thuirt Gerda le dìoghras, a' suathadh a cas-rùisgte air a' mheatailt:
  - Uill, tha an Tìgear, gu dearbh, na tanca a bhios a" dèanamh sàr-eisimpleirean agus inneal mòr a thaobh cumhachd. Agus aig an aon àm sìmplidh!
  Thuirt Charlotte gu leisg:
  - Is fheàrr leam gu pearsanta "Lev". Leis nach urrainn dad a dhol tro leithid de chàr! Agus tha cumadh nas foirfe aice!
  Chuimhnich Magda mar a chaidh a" chaismeachd a shealltainn dhaibh air 7 Samhain agus rinn i gàire:
  - Chòrd "luchag" rium, tha e cho mòr! Agus le dà ghunna aig an aon àm!
  Rinn Cairistìona gàire agus thionndaidh i a-null anns a" chòmhdhail:
  - Dà ghunna ann an aon chàr - tha sin fionnar!
  Shnaig Gerda a casan san adhar agus thuirt i:
  - A bheil e math a bhith ag itealaich mar seo? An ruig sinn Astràilia a dh" aithghearr?
  Chrath Charlotte a ceann.
  - Chan eil! Nach luath! Bidh itealaich an sin às an t-Suain gad thoirt cha mhòr air feadh na cruinne!
  Thàinig am plèana gu tìr gu dearbh airson ath-chonnadh. Ruith na nigheanan a-muigh. Lorg iad iad fhèin ann am Medina teth, far an do chuir am plèana air tìr èiginn. A dh 'aindeoin deireadh an t-Samhain, bha an teòthachd an seo mu thrithead ceum. Agus anns an t-Suain, dìreach mar a bha iad a" falbh, bhuail cearcall fuar agus thuit an teòthachd gu nas lugha na trithead.
  Ruith na caileagan cho luath 's a b' urrainn daibh air son cumail blàth ris a' bhàta-chòmhdhail, agus beagan an reothaidh aig sàiltean rùisgte nan caileagan. Chan eil e furasta gun a bhith a" caitheamh bhrògan ann am prionnsapal, gu sònraichte fhad "s a tha thu a" coiseachd.
  Ach a-nis ruith na caileagan air feadh gainmheach teth Medina. Bha eagal air na h-Arabaich air na caileagan leth-rùisgte, ach bha eagal orra gnìomh sam bith a dhèanamh. Ach, tha cliù air leth aig na Gearmailtich. Tha iad dha-rìribh gam faicinn mar nàisean de shàr-dhaoine, agus mar sin mathanas dhaibh cleasan beaga. Mar nuair a bhios bòidhchead a" ruith timcheall ann am bikini a-mhàin.
  Às deidh sìde fhuar, nuair a tha do chasan an-còmhnaidh a" fàs fuar, tha ruith air gainmheach teth gu math tlachdmhor. Chòrd e ris na caileagan agus bha spòrs aca a" tilgeil gainmhich air a chèile.
  Bha Gerda, a 'leum tron fhàsach mar sin, den bheachd gu robh e fhathast mìorbhaileach a bhith a' fuireach ann an dùthaich anns an robh an samhradh seasmhach. Agus dè cho math 'sa tha e ...
  Grianach agus glan, èadhar ùr a" sèideadh air d" aghaidh. No gun a bhith ro ùr, ach èadhar fàsach teth.
  Thuirt Charlotte le gàire:
  - A nis buinidh na tìrean so do'n Treas Reich. Cha robh daonnachd a-riamh cho aonaichte. No an àite, feadhainn dlùth, ri aonachd mar a tha e an-dràsta. Agus tha seo uile gu ìre mhòr mar thoradh air sàr-mhathas an Fuhrer.
  Thug Magda fa-near gu loidsigeach:
  - Gu ìre cuideachd air sgàth gu robh Hitler air leth fortanach. Mar eisimpleir, thuit na Breatannaich mar phònairean. Agus cha do thionndaidh farsaingeachd Afraga gu bhith na chnap-starra. Bha, bha a h-uile càil air ar taobh an seo. Ged a thachair mearachdan uaireannan!
  Fhreagair Cairistìona:
  - A thaobh fortan, chan ann gu dearbh! Bha sinn mì-shealbhach, mar eisimpleir, leis a" gheamhradh ann an "41. Mura biodh sin bhiodh iad air Moscow a thoirt air ais an uairsin. Agus thigeadh crìoch air a" chogadh san ear. Agus mar sin feumaidh sinn fhathast an droigheann Stalin a tharraing a-mach.
  Dh"aontaich Gerda le osna:
  - Tha mi creidsinn gum feum mi! Is truagh! Bidh na h-uimhir de ghillean is nigheanan math a" bàsachadh!
  Ghlaodh Magda gu neo-thoileach agus thuirt i:
  - Bàs... Dè cho mì-chothromach a tha thu! Agus uaireannan ruigidh tu an àm ceàrr!
  Rinn Gerda cabhag an aghaidh:
  - Chan ann uaireannan! Agus tha e an-còmhnaidh aig an àm ceàrr! Tha fios agad ciamar a tha thu airson a bhith beò, agus dè cho leisg sa tha thu gu bàs!
  Thug Cairistìona fa-near gu loidsigeach:
  - Tha sinn ag iarraidh seo, oir tha sinn làidir agus fallain. Ach tha coltas gu bheil sealladh gu tur eadar-dhealaichte aig seanmhair a tha ceud bliadhna a dh'aois agus anns a bheil a h-uile càil a 'goirteachadh a' bhàis!
  Chrath Charlotte a ceann agus thuirt i le uamhas:
  - O na leigeadh Dia ! Nar leigeadh Dia gum fàs thu sean!
  Chuir Gerda dheth e agus bhreab i a" ghainmhich le a cas-rùisgte:
  - Nach bruidhinn sinn mu dheidhinn seo! Ma thòisicheas tu a" smaoineachadh dè a th" ann an seann aois, thèid thu às mo chiall no sgriosaidh tu do bheatha!
  Dh" fheuch Magda ris a" chaileag fhionn a shàsachadh:
  - 'N uair a thig Iosa, èiridh na mairbh uile a rìs, agus bithidh so 'na òige siorruidh gu bràth !
  Rinn Gerda gàire agus thuirt e gu socair:
  - Nar leigeadh Dia !
  Fhreagair Cairistìona gu feargach:
  - Ach tha mi nam atheist prionnsapal. Chan eil mi a" creidsinn ann an Dia agus chan eil mi a" toirt comhairle dhut!
  Chrath Gerda a guailnean làidir, tana:
  - Cha chanainn mi fhìn mar chreidmheach làidir, ach... Tha mòran rudan ann nach urrainn do luchd-tàbhachdais agus luchd-atheist a mhìneachadh. A" toirt a-steach tùs na cruinne!
  Fhreagair Charlotte, a" tuiteam a-steach don ghainmhich teth:
  - Ach is toil leam am beachd nas fheàrr - mòran dhiathan. Gun do chruthaich iadsan, na Demiurge Gods sin, an cruinne-cè agus an Talamh còmhla. An uairsin bha strì eadar iad, a dh'adhbhraich cataclysms agus mòr-thubaistean nàdarrach. Sin as coireach gun do thachair a h-uile seòrsa de dhroch fhortan. Tha strì nan diathan ag adhbhrachadh cogaidhean eadar daoine!
  Fhreagair Gerda le misneachd:
  - Ach bidh Dia na Gearmailt an-còmhnaidh a 'buannachadh!
  Chrath Charlotte a ceann.
  - Cha do thachair seo aig àm a' Chiad Chogaidh. Ged a bha sinn faisg air buaidh!
  Chrath Cairistìona gu làidir:
  - Sin e! Dh'fheumadh Prussia an Ear a thoirt seachad airson ùine ghoirid, ach gun a bhith a 'toirt air falbh saighdearan bhon Aghaidh an Iar. An uairsin bhiodh iad a 'cuairteachadh agus a' toirt Paris. Tha an Fhraing a' toirt buaidh air... Às dèidh na h-uile, tha i air a' chùis a dhèanamh. Agus nas fhaide air adhart... tha mi a" smaoineachadh nan robh Breatainn air stòlda a nochdadh, dh" fhaodadh sinn a bhith air ionnsaigh a thoirt oirre còmhla ris an Eadailt, an Tuirc agus Iapan. 'S bhiodh iad ga phronnadh le bàtaichean-aigeann is gnìomh aonaichte nan loingeas!
  Thug Magda fa-near:
  - Dhìochuimhnich thu mun Ruis!
  Ceartaich Cairistìona i fhèin:
  - Cha do dhìochuimhnich mi dad! Bhiodh an Ruis air a" chùis a dhèanamh às deidh don Fhraing gèilleadh. A bharrachd air an sin, chan e Stalin a th" ann an Tsar Nicholas II. Bhiodh monarc na Ruis air sìth chruaidh a dhèanamh leinn, an dèidh dha call fhaighinn. Agus bhiodh sinn... Ann an ùine ghoirid, bha an Ruis aig amannan tsarist eadhon na bu laige na an Ruis comannach!
  Rinn Charlotte gàire.
  - Sin mar a tha e! Ach, gu dearbh, chaill sinn an cothrom an uairsin. Thionndaidh Adolf Hitler a-mach gu bhith na bu ghlice. Chrìochnaich e aonta neo-ionnsaigheach le Stalin, agus rinn e a' chùis air a nàimhdean pìos às dèidh pìos. Is e gliocas poilitigeach a tha seo!
  Thug Cairistìona fa-near:
  - Bhiodh e eadhon nas reusanta crìoch a chuir air Breatainn, agus dìreach an uairsin ionnsaigh a thoirt air an Aonadh Sobhietach!
  Thuirt Charlotte le gàire:
  - Tha mi ag aontachadh le seo!
  Air an làimh eile, chuir Gerda an aghaidh:
  - Mura robh sinn air ionnsaigh a thoirt air an USSR ann an 1941, agus nach robh sinn air a" chùis a dhèanamh air aonadan an Airm Dheirg nach robh deiseil airson cogadh dìon, dh" fhaodadh iad a bhith air ionnsaigh a thoirt oirnn nuair a thug sinn ionnsaigh air Breatainn. Mar sin cha robh roghainn eile againn!
  Chuir Magda a-mach:
  - Tha Stalin na neach-poilitigs faiceallach! Is dòcha nach robh e air a leithid de dhànachd a chuir ann an cunnart!
  Thuirt Gerda gu reusanta:
  - An àite sin, "s e gamble mòr a th" ann bho thaobh Stalin gus cothrom a thoirt dhuinn Breatainn a phronnadh. Anns a 'chùis seo, bhiodh feachdan adhartach a' tuiteam air. Agus bhiodh sinn air a thiodhlacadh. Agus ged a chuir Breatainn an aghaidh, bha cothrom fhathast aig an Ruis nar n-aghaidh. Rud eile, feumaidh sinn aideachadh nach eil cothrom aig ar nàimhdean!
  Lorg Charlotte cuideachd rudeigin a chuir an aghaidh:
  - Gus an tèid a" chùis a dhèanamh air uilebheistean mar an USSR agus na SA, tha e ro-luath a ràdh nach eil cothrom aig an nàmhaid. Tha sinn air tòrr a dhèanamh agus air a thighinn air slighe fhada, ach... Tha mòran dhuilgheadasan romhainn fhathast. Seo Astràilia a-nis. Clach-mhìle eile dha arm na Gearmailt!
  Fhreagair Gerda le misneachd:
  - Brisidh sinn troimhe sin cuideachd! Tha mi air dà chuairt a dhèanamh mu thràth san Eilbheis agus san t-Suain, ach co-dhiù tha e tòrr nas blàithe ann an Astràilia.
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i le misneachd:
  - Tha mi a 'creidsinn nar buaidh! Chan urrainn dha a bhith dìreach air dhòigh eile!
  Bha aig na caileagan ri stad a chur air blàthachadh san fhàsach agus gluasad air ais chun chòmhdhail. Bha ath-chonnadh soirbheachail. Agus bha na seann charaidean bho bhuidheann-chatha Tigress còmhla ris na caileagan.
  Bha na caileagan bhon bhuidheann seo de bhoireannaich a" sealg Mujahideen falamh. A bha, ge-tà, glè bheag. Agus a-nis thòisich iad gu toilichte a" faighinn thairis air Astràilia. Mòr-thìr eile cho ion-mhiannaichte airson an Wehrmacht.
  Bha a" Ghearmailt a" cruinneachadh feachdan airson an leum agus ag ullachadh airson a dhol air tìr.
  Choinnich Mairead ri seann luchd-eòlais Cairistìona agus Gerda le spèis. Às deidh na h-uile, chan urrainn dha a h-uile duine daoimeanan fhaighinn airson Crois an Ridire! Às deidh a 'chompanaidh seo, bha còir aig na nigheanan a bhith air an cur airson biadhadh agus gu campa sònraichte airson clann a ghiùlan. Mar sin anns a" chompanaidh Ruiseanach, is dòcha nach bi ùine aca pàirt a ghabhail.
  Ach, bha na bòidhchead a 'coimhead sunndach agus mìleanta. Cha robh mi ag iarraidh cadal tuilleadh agus bha na caileagan, glaiste ann an caban air leth, a" cabadaich.
  Thuirt Magda, na suidhe ann an cathair leathair,:
  - Chan urrainn dha pàganachd, airson a h-uile loidsig bhon taobh a-muigh, mòran cheistean a fhreagairt. Mar eisimpleir, cò às a thàinig na diathan demiurge iomadach?
  Rinn Charlotte gàire agus thill i:
  - Dìreach mar nach eil monotheism comasach air a" cheist a fhreagairt, cò às a thàinig an aon Dia a chruthaich an Cruinne-cè?
  Chuir Magda a-mach:
  - Is e seo ceist ciamar a chanas sinn ... Le creideamh tha sinn a 'gabhail ris mar axiom gu robh Dia Uile-chumhachdach a-riamh ann. Agus is e seo axiom nach eil feumach air dearbhadh.
  Thuirt Cairistìona, a" crathadh a cinn:
  - Tha e eu-comasach smuaineachadh air ni a tha ann gu siorruidh, agus a tha neo-chriochnach laidir, agus neo-chriochnach glic. Tha seo a" dol an aghaidh loidsig. Mar a chì sinn air an Talamh, tha an sìmplidh ag adhbhrachadh an iom-fhillte, agus bidh sinn a" cumail sùil air mean-fhàs. Agus an uairsin bhon fheadhainn as iom-fhillte, thàinig an sìmplidh. A tha an-aghaidh fìrinn a chaidh fhaicinn.
  Mar eisimpleir, tha daonnachd a 'fàs nas iom-fhillte, gun a bhith nas sìmplidhe! Agus chan eil sinn a 'crìonadh idir, ach air an làimh eile, tha sinn a' fàs nas foirfe!
  Rinn Charlotte gàire agus thuirt i:
  - loidsigeach! Tha mean-fhàs nan diathan a" leantainn gu cruthachadh an Dia uile-chumhachdach Demiurge!
  Thuirt Magda gu cruaidh:
  - Faodaidh feallsanachd mar seo an t-anam a sgrios!
  Chaol Charlotte a sùilean agus chaidh i a-mach:
  - Ach is i a' cheist, dè an aois a tha an cruinne-cè?
  Chrath Magda a guailnean làidir, leasaichte:
  - Neo-aithnichte! Agus carson a leithid de cheist?
  Fhreagair Charlotte gu reusanta:
  - Feumaidh seo buntainn ri ar-a-mach Satan. Is e Satan aon de na h-ainglean as tràithe, mura h-eil an fheadhainn as tràithe. Ciod a their iad ris - Mac an Daoi ! Agus ma rinn e ar-a-mach, is dòcha nach eil cus ùine air a dhol seachad bho chaidh a chruthachadh agus a ar-a-mach. Rud eile, tha e a "tionndadh a-mach gun do ghiùlain e gu socair airson uimhir de mhilleanan de bhliadhnaichean agus gu h-obann thàinig e gu bhith na amadan.
  Rinn Magda gàire agus gàire:
  - Agus dè mar sin?
  Thuirt Clever Charlotte:
  - Agus tha luchd-saidheans ag ràdh gu bheil an cruinne-cè againn billeanan de bhliadhnaichean a dh'aois! Bheir e cho fada mus ruig solas nan rionnagan a" phlanaid Talamh! Ach a rèir a" Bhìobaill, chan urrainn dha a bhith na billeanan!
  Smaoinich Magda airson greis agus fhreagair i:
  - Chruthaich Dia solas nan reultan a tha air ar ruighinn mu thràth. Bha Adhamh agus Eubha nan inbhich, chan e leanaban. Bha a" ghrian agus a" ghealach agus na reultan a" deàrrsadh dhaibh mu thràth. Is e sin, chruthaich an Tighearna an saoghal ann an leasachadh. Mar sin chan eil na geallaidhean agad uile a" dearbhadh dad.
  Thuirt Charlotte gu stòlda:
  - No theagamh gu bheil iad a' dearbhadh gu bheil mòran dhiathan ann ? Na diathan sin a chruthaich an cruinne-cè!
  Fhreagair Magda le beagan leisg:
  - Tha ar cruinne-cè gu ìre mhòr aonaichte agus structarail, leis a h-uile neo-riaghailteachd. Agus tha làthaireachd mòran dhiathan ag adhbhrachadh gum biodh an cruinne-cè air a roinn ann am pàirtean.
  Chuir Charlotte cuideachd an aghaidh gu reusanta:
  - Tha an long-chogaidh ga togail le mòran dhaoine! A dh'aindeoin sin, tha an long-chogaidh na inneal cruaidh. Tha, agus tha an Cruinne-cè air a thogail le mòran demiurge dhiathan, ach chan eil seo a 'dèanamh an Cruinne-cè cho riatanach!
  Shìn Magda a-mach a h-aodann agus rinn i gàire:
  - Agus tha sin loidsigeach! Ach is e dìreach loidsig daonna a tha seo. Chan eil gnothach sam bith aige ri cumhachd Dhè, rud a tha do-thuigsinn!
  Rinn Charlotte gàire.
  - Is i an argumaid as simplidh gu bheil smuaintean an Tighearna do-thuigsinn ! Agus faodar iomradh a thoirt air seo agus a ghairm anns a h-uile cùis de bheatha!
  Thuirt Magda:
  Agus anns gach sreath de mheur seo an Tighearna,
  Tha mi a" faicinn a" mhiann ann am bruadaran an rud as fheàrr a thoirt gu buil...
  Ach gu h-iongantach tha ar sluagh a' fulang bron ann an ifrinn,
  Agus tha tasgadh an ionmhais air ar sgiathan a chreachadh gu cruaidh!
  Rinn Charlotte gàire.
  - Ith gu math! Carson nach gluais thu chun an stump?
  Chrath Magda a dhorn:
  - Tha thu!
  Thòisich na caileagan gu soilleir a' fàs sgìth... Cha deach an còmhradh mu chreideamh gu math. Dè eile as urrainn dhuinn bruidhinn? Cha robh mòran smuaintean mu ghaisgich a' bhuidheann-chatha SS.
  Thug Gerda suathadh air tancaichean sa chòmhradh:
  - Tha an "Leòmhann" againn dìreach mar sgeadachadh de spiorad na Gearmailt! Cho mòr agus le gunna!
  Thuirt Magda, a" suathadh a bonn tachais le a làmhan:
  - Agus tha "luchag" eadhon nas motha - tha e a 'ciallachadh nas làidire! Agus tha an armachd aige nas tiugh! Agus dà ghunna aig an aon àm!
  Ghlaodh Charlotte le tlachd:
  - Luchag bheag tarraingeach! Bidh sinn a 'bleith a h-uile duine gu pùdar!
  Ghabh Magda e, agus sheinn i:
  - Mionn agus sean, tha an nàmhaid a 'mionnachadh a-rithist! Slaod mi, bleith mi gu pùdar! Ach chan eil an t-aingeal a 'cadal, agus obraichidh a h-uile càil a-mach ... Agus thig a h-uile càil gu crìch gu math! Agus thig a h-uile càil gu crìch gu math!
  Thuirt Charlotte gu seòlta:
  - Tha iadsan a tha 'an earbsa ri còmhnadh ainglean a' tuiteam direach do ifrinn !
  Thog Magda air ais:
  - Ge b'e aig am bheil deamhain 'na cheann, cha 'n 'eil anns an àm ri teachd ach ifrinn !
  Thuirt Gerda gu h-obann:
  - Bha eòlas dlùth aig Charlotte agus mise air an T-34 nuair a bha iad a" dèanamh deuchainn! Agus tha fios agad, chan e seo an tanca as miosa air an Talamh!
  Thuirt an dearg-cheann le nimh:
  - Chan e as fheàrr, ach ... tha a fhaicsinneachd caran lag. Ann an cleachdadh, tha e uamhasach duilich nàmhaid a bhualadh bho tanca mar sin! Feumaidh sinn aideachadh!
  Thug Gerda fa-near gu loidsigeach:
  - Armachd le cumadh math agus turaid. Ged a bhios dìon taobh nas fheàrr aig "Tiger" -2 agus "Lion".
  Thuirt Cairistìona, an nighean ruadh ruadh seo:
  - Tha turaid mhaith aig " Leòmhann " mar an ceudna, a thaobh claonadh an mhaoil. Ach cha mhòr nach eil an aghaidh "Tiger"-2 buailteach.
  Fhreagair Gerda:
  - Ach tha tiugh an armachd 180 millimeters. Bidh seo a 'dèanamh dìoladh airson ceàrn na duilleige nas lugha. A thaobh an tùir, thionndaidh an "Leòmhann" a-mach na b 'fheàrr na an "Tiger", ach chan eil seo, gu dearbh, na chrìoch. Tha fios agam gum bi na dealbhadairean againn gu cinnteach a" cruthachadh rudeigin nas foirfe.
  Agus thug a' chaileag bhòidheach a cas-rùisgte air an duilleag stàilinn, gus an do dh'èigh cuthach ceòlmhor.
  Dh"fhàs na gaisgich sgìth. Bha iad airson tuiteam nan cadal. Is dòcha gum faigh thu rudeigin inntinneach an sin ...
  Aig an aon àm, tha cogadh ann an Caucasus. A bharrachd air a" Panther, chleachd na Gearmailtich an Tìgear-2 cuideachd. Cuideachd tanca coltach ris ann an cumadh, ach beagan nas motha, nas truime le canan 88-mm, agus armachd nas tiugh. Gu dearbh, cuideam de thrithead 's a còig tunna, barrachd, ach fhathast nach eil riatanach, faodar a shabaid le seann einnsean de 700 each-chumhachd. Ach, tha Vintik agus Shpuntik mu thràth air einnsean a dhèanamh le 1000 each-chumhachd. Agus thòisich "Tìgear"-2 gu litearra ag itealaich. Nochd an "Leòmhann", le armachd eadhon nas tiugh, gu sònraichte air an taobh, agus gunnaichean 105-mm.
  Agus le cuideam dà fhichead 's a còig tunna, thàinig e gu bhith na dhuilgheadas mòr dha na saighdearan Sòbhieteach.
  Anns a 'gheamhradh dà fhichead' s a trì - dà fhichead 's a ceithir, an Caucasus a ghlacadh le saighdearan Gearmailteach. Thòisich an cogadh a" dol eadar-dhealaichte bho shuidheachadh Stalin.
  Ghlac na Nadsaidhean na h-Innseachan sa Mhàrt agus thòisich iad air gluasad gu Astràilia. Agus aig an aon àm chrath iad Afraga.
  Thairg Stalin sìth dhaibh air cumhachan sam bith. As t-earrach ceathrad 's a ceithir, an dèidh crìoch a chur air ceannsachadh Afraga, ghabh Hitler ri moladh sìth Stalin.
  Bha na suidheachaidhean fo thràillean, a" gabhail a-steach pàigheadh airgead-dìolaidh agus solar stuthan amh agus rudan eile don Treas Reich.
  Anns an t-samhradh ceithir-fichead 's a ceithir, chaidh an cur air tìr ann am Breatainn, agus thuit Lunnainn ann an aon seachdain. Às deidh sin thòisich oilbheum mòr an aghaidh Ameireagaidh. Rinn Vintik agus Shpuntik bàtaichean-aigeil ùra a sheòl na bu luaithe na bàtaichean agus stiùir iad torpedoes le radar. Agus cha do chruthaich iad mòran de rudan eile.
  Tha an siostam laser air diosc air fàs gu sònraichte cumhachdach. Agus bha e dìreach sgoinneil.
  Chùm Ameireagaidh a-mach chun Iuchar 1945 agus chaidh a ghlacadh. Tha àm de shìth air tighinn. Tha sealach fìor ...
  Bha Hitler mì-thoilichte gun robh Iapan air cus fearann a ghabhail. Agus bha e dìreach ag iarraidh dìoghaltas agus seilbh air an fhearann.
  Agus air 20 Giblean, 1953, thòisich an cogadh le Iapan. Thairg Beria, neach-ionaid Stalin, a chuideachadh do Hitler.
  Dh'aontaich am Fuhrer, air cumhachan sònraichte. Is e sin, tha an USSR a 'sabaid ann an làn fhorsa, ach a-mhàin a' faighinn air ais gu deas Sakhalin agus druim Kuril.
  Dh'aontaich Beria, a lean oirre a 'toirt moladh mòr do Hitler, ris na cumhaichean sin.
  Chaidh an cogadh gu dona dha na Seapanach bhon fhìor thoiseach. Bha na sàsaichean itealaich aca, a bha armaichte le armachd laser agus ghathan teas, gu sònraichte duilich. Agus bha a h-uile dad gu litireil air a losgadh gu luaithre agus air a leaghadh ann an bearraidhean meatailt.
  Thilg an USSR a-steach don bhlàr tancaichean T-54 agus IS-7, a bha cuideachd na bu làidire na na Seapanach, agus itealain jet.
  Mhair an cogadh còig mìosan agus chrìochnaich e le buaidh agus seilbh Iapan. Thionndaidh e a-mach gur e buaidh air leth a bh" ann...
  Agus rinn sgioba tanca Alenka air an IS-7 cliù dha fhèin ann am batail. Rinn an càr gu math agus bhuail e mòran mastodons Iapanach.
  Agus loisg na nigheanan le bhith a" cleachdadh an òrdagan lom, agus gu math ceart.
  Ach tha iad sin cho mion-fhiosrachadh ...
  Fhuair an USSR air ais taobh a deas Sakhalin agus druim Kuril. Agus mar sin fhuair e ùghdarras agus fearann ùra ...
  Bha Hitler, airson ùine, a 'crathadh a' chòrr den t-saoghal fodha fhèin. Ach bha an USSR daonnan na chràdh dha. Bha am Fuhrer ag iarraidh ceannsaichean ùra agus gaisgeachd an Wehrmacht.
  Agus an uairsin air 20 Giblean, 1958, thòisich cogadh mòr ùr le ionnsaigh air Moscow.
  Tha caileagan Gearmailteach a 'sabaid anns na speuran. Albina agus Alvina.
  Bidh iad a 'losgadh sìos plèanaichean Sòbhieteach. Tha na caileagan cha mhòr rùisgte, le dìreach bikinis agus casruisgte orra. Tha gunnaichean itealain ag amas air an nàmhaid.
  Bidh Albina a 'bualadh air càr Sòbhieteach agus a' sgoltadh:
  - Tha seo na iongnadh nar beachd!
  Bidh Alvina cuideachd a" gearradh sìos Yak Sobhietach agus ag ràdh:
  - Air son glòir ar n-impireachd !
  Agus bha gaisgich boireann aig aon àm cuideachd a 'sabaid agus a' sabaid leis an nàmhaid. Agus tha iad dèidheil air daoine a chràdh.
  Chaidh ball de Komsomol a chràdh. Chaidh an nighean rùisgte a rùsgadh agus a bhualadh le cuip. An uairsin loisg iad casan rùisgte ball Komsomol le slat teth. Agus feumaidh mi ràdh gun do chòrd e riutha.
  An uairsin bhris iad òrdagan na h-ìghne. Agus is e a" chràdh as chic a bhith a" cur broinn Venus na theine le lòchran. Agus chaill an nighean mothachadh le clisgeadh dòrainneach.
  Ach cha do shocraich Albina eadhon an sin. Thug i an lòchran gu broilleach lom na h-ìghne. Agus rinn i friogais oirre. An sin gheàrr i dheth, agus dh"ith i am biadh tairgse, ag èigheach:
  - Dè cho blasta 'sa tha e!
  Bhris Alvina an nipple eile le solas agus thug i fa-near:
  - Tha, tha seo fìor mhath!
  Agus chòrd e gu mòr ris na caileagan Gearmailteach.
  Ach chan eil iad uile nan creutairean mar sin. An seo tha Anastasia Witchakova agus Akulina Orlova a 'sabaid anns na speuran, an aghaidh vultures Gearmailteach.
  Agus tha iad a 'nochdadh an sgil agus an gliocas.
  Bidh na caileagan, gu dearbh, a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis. Agus tha iad ag amas air tiodhlacan bàis air an nàmhaid.
  Agus bidh iad a" seinn dhaibh fhèin;
  - Glòir do dhùthaich a' Chomanachaidh,
  Bhrosnaich Lenin sinn gu sabaid...
  Tha cnàimh-droma faisisteachd briste,
  Togamaid saoghal ùr!
  Loisg Anastasia air an nàmhaid le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, loisg i sìos plèana Gearmailteach agus rinn i a" chùis air:
  - Airson co-mhaoineas dearg!
  Bhuail Akulina Orlova an nàmhaid gu sgiobalta le bhith a "cleachdadh a casan rùisgte, gheàrr e dheth agus rinn i rùsg:
  - Airson buaidh spiorad na Ruis!
  Agus bha na nigheanan a" beucaich còmhla:
  - Airson an Motherland agus Stalin!
  Is e blàr cho cruaidh a tha seo a" dol air adhart air feadh an aghaidh.
  Tha na Gearmailtich gu cinnteach làidir. Agus thèid iad air adhart, ged a tha iad slaodach, le milleadh mòr.
  Bidh caileagan cuideachd a' sabaid anns na saighdearan-coise...
  Caileagan Komsomol ann am panties a-mhàin.
  An seo tha Alenka a" losgadh spreadhadh bho ghunna-inneal, a" gearradh dheth na Nadsaidhean agus a" leagail sreath slàn de luchd-sabaid.
  An uairsin tha e ag ràdh:
  - Glòir dhan Ruis!
  Bidh Anyuta cuideachd a" losgadh air an nàmhaid. Bidh e a" dèanamh seo gu math ceart agus soilleir. Agus a 'gearradh sìos air na faisisteach. An uairsin tilgidh e grenade le òrdagan rùisgte, a" briseadh an tanca Nadsaidheach agus a" squeaks:
  - Airson Rus Naomh'!
  Bidh Alla cuideachd a 'losgadh air na nàimhdean. Bidh e ga dhèanamh gu math ceart. Le a shàil rùisgte tilgidh e suas tiodhlac a" bhàis, ga dhèanamh le sàr-mhathas. Bidh an ceann ruadh a" leagail nan Krauts agus a" squeals:
  - Airson àm a" cho-mhaoineas!
  Bidh Maria cuideachd a" losgadh air an nàmhaid. Bidh e a" gearradh sìos na faisisteachan, rud a nì e gu math ionnsaigheach agus a" squeaks:
  - Airson Rus', ar màthair!
  Agus le òrdagan rùisgte tha e a-rithist a 'tilgeil grenade. Tha an tanca Gearmailteach, às deidh dha milleadh fhaighinn, a" tionndadh thairis... Agus tha an uidheamachd sabaid air a reubadh.
  Marusya, a" pronnadh nam faisisteach. Agus le a sàiltean rùisgte thilg i dòrlach de grenades, agus thuirt i:
  - Airson an dùthaich mhòr!
  Is iad sin na caileagan an seo, dìreach luchd-sabaid de neart mòr. Mar sin tha a h-uile duine air a sgrios ann an sreath.
  Is e seo an còignear sabaid. Agus cia mheud faisisteach a tha a" reubadh. Agus tha gaisgich dhubha a" gabhail pàirt anns an ionnsaigh. Feumar a ràdh gur e balaich air leth sabaid a th" annta.
  Ach bidh caileagan Ruiseanach gan gearradh sìos gun deas-ghnàth.
  Buidheann-chatha àlainn nuair a tha na gaisgich cha mhòr rùisgte. Agus mar sin tana agus seoclaid.
  Agus tha innealan Gearmailteach cumhachdach Yu-888 rim faicinn anns na speuran. Leig iad bomaichean air suidheachadh nan Sòbhieteach, a' pronnadh an nàmhaid. Agus bidh iad ag obair le fìor èifeachdas.
  Eubha, a 'leagail bhomaichean, a' bruthadh a sàil lom, cruinn air a 'pheadal. A 'tilgeil thiodhlacan gu bailtean-mòra Sòbhieteach, tha e ag èigheach:
  - Tha an Treas Reich do-chreidsinneach!
  Dh"aontaich Agatha le seo, a" spùtadh a-mach tiodhlacan sgrios:
  - Tha sinn mu thràth air ar nàimhdean uile a bhriseadh!
  Agus tha na Nadsaidhean mu thràth a" sruthadh timcheall Moscow bho dhiofar stiùiridhean.
  An uairsin chaidh Oleg agus na caileagan a-steach don bhlàr a-rithist, a 'cuideachadh an Ruis, no an àite an USSR.
  An seo thàinig nighean casruisgte eile, Margarita, còmhla riutha. Cuideachd na boireannach inbheach, thàinig an sgrìobhadair gu bhith na nighean timcheall air dusan mar mhalairt air neo-bhàsmhorachd agus tha i a" coileanadh misean.
  Bha gaisgich bhon aonamh linn air fhichead a-rithist an aghaidh nan Nadsaidhean san fhicheadamh linn.
  Tha tòrr shaighdearan aig an ìmpireachd dhonn faisisteach. Bidh iad a" sruthadh mar abhainn gun chrìoch.
  Oleg Rybachenko, a 'gearradh sìos na Nadsaidhean le claidheamhan, an dà chuid saighdearan-coise agus tancaichean, a' beucaich:
  - Cha toir sinn a-steach gu bràth!
  Agus chaidh diosc geur a-mach à cas-rùisgte a" bhalaich!
  Margarita, a" pronnadh an luchd-dùbhlain aice, a" rùsgadh a fiaclan, ag èigheach:
  - Tha àite anns an t-saoghal airson gnìomhan gaisgeil!
  Agus snàthadan puinnseanta sgapte bho chasan rùisgte na h-ìghne, a" bualadh air na Nadsaidhean agus na plèanaichean agus na tancaichean aca.
  Thilg Natasha cuideachd a òrdagan rùisgte, gu murt, agus rinn i caoineadh:
  - Cha dì-chuimhnich sinn agus cha toir sinn maitheanas gu bràth.
  Agus chaidh a claidheamhan tron mhuileann an aghaidh nan Nadsaidhean.
  Rinn Zoya, a" gearradh às a chèile na nàimhdean, a" sgiùrsadh:
  - Airson òrdugh ùr!
  Agus tuilleadh shnàthadan sgapte bho a casan rùisgte. Agus an dà chuid ann an sùilean agus ann an sgòrnan saighdearan agus plèanaichean Nadsaidheach.
  Seadh, bha e soilleir gun robh na gaisgich a" fàs togarrach agus a" fàs fiadhaich.
  Augustine, a 'gearradh sìos saighdearan geala agus tancaichean, squeak:
  - Bidh an iarann againn!
  Agus tha tiodhlac ùr, marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte. Agus tha na Takni agus an luchd-sabaid geal a 'tuiteam.
  Bidh Svetlana a" cromadh sìos am muillear, tha a claidhnean coltach ri dealanach.
  Tha na Nadsaidhean a" tuiteam mar sguaban gearraidh.
  Bidh an nighean a 'tilgeil snàthadan le a casan rùisgte agus a' squeaks:
  - Buannaichidh e airson Mother Russia!
  Oleg Rybachenko adhartasan an aghaidh nan Nadsaidhean. Bidh balach Terminator a" gearradh sìos saighdearan donn.
  Agus aig an aon àm, bidh òrdagan casan rùisgte a" bhalaich a" tilgeadh a-mach snàthadan le puinnsean, bidh iad a" reubadh stocan às a chèile agus a" losgadh air plèanaichean.
  Tha am balach a" gort:
  - Glòir gu Future Rus'!
  Agus ann an gluasad bidh e a" gearradh dheth cinn is muzzles a h-uile duine.
  Bidh Margarita cuideachd a" pronnadh an luchd-dùbhlain aice.
  Tha a casan rùisgte dìreach a" lasadh. Tha na Nadsaidhean a" bàsachadh ann an àireamhan mòra. Tha an gaisgeach ag èigheach:
  - Gu crìochan ùra!
  Agus an uairsin bidh an nighean ga ghlacadh agus a" slaodadh ...
  Mòr-chorp de shaighdearan faisisteach.
  Ach tha Natasha air an oilbheum. Chrom e sìos na Nadsaidhean còmhla ris na tancaichean, agus a" seinn:
  - Tha Rus mòr agus radiant,
  Is e nighean gu math neònach a th" annam!
  Agus bidh discs ag itealaich bho a casan casruisgte. A gheàrr sgòrnan nam faisisteach. Seadh, is e nighean a tha seo.
  Tha Zoya air an sàrachadh. Chrom e sìos na saighdearan donn leis an dà làmh. Spit bho phìob. Agus bidh e a" tilgeil shnàthadan marbhtach le òrdagan rùisgte - bidh e a" losgadh tancaichean agus plèanaichean.
  Agus aig an aon àm tha e a 'seinn dha fhèin:
  - Eh, a chluba bhig, rachamaid!
  Eh, nì am fear as fheàrr leam!
  Augustine, a' gearradh sìos nan Nadsaidhean agus a' cur às do na saighdearan donn, a' sgreuchail:
  - A h-uile dubhach agus ann an craiceann ainmhidhean,
  Thug e ionnsaigh air na poileis aimhreit le cluba!
  Agus ma chuireas e òrdagan rùisgte air bhog air an nàmhaid, marbhaidh e ailbhean, agus eadhon nas motha na sin tanca.
  Agus an uairsin bidh e a 'sguabadh às:
  - Madaidhean-allaidh!
  Tha Svetlana air an eucoir. Bidh e a" sgoltadh, a" crathadh nan Nadsaidhean. Le casan rùisgte tha e a" cur air bhog tiodhlacan bàis orra.
  Tha ea' ruith a' mhuilinn le claidheamhan.
  Bhrùth mòran de luchd-sabaid agus sgreuchail:
  - Tha buaidh mhòr a 'tighinn!
  Agus a-rithist tha an nighean ann an gluasad fiadhaich.
  Agus bidh a casan rùisgte a" cur air bhog snàthadan marbhtach, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean.
  Leum Oleg Rybachenko. Rinn am balach corran. Gheàrr e sìos mòran de Nadsaidhean ann an leum.
  Thilg e na snàthadan le òrdagan rùisgte agus rinn e gàire:
  - Glòir do m' mhisneach àillidh !
  Agus a-rithist tha am balach ann am blàr.
  Tha Margarita a" dol air adhart leis an oilbheum. A 'briseadh a h-uile nàmhaid ann an sreath. Tha a claidheamhan nas fhuaire na lannan muilinn. Agus bidh òrdagan lom a" tilgeil thiodhlacan bàis, tha tancaichean agus plèanaichean nan teine.
  Nighean ann an ionnsaigh fiadhaich. Cur às do ghaisgich dhonn gun deas-ghnàth.
  Agus bidh e a" leum suas bho àm gu àm agus a" fàs toinnte!
  Agus tha tiodhlacan sgrios a 'falbh bhuaipe.
  Agus tha na Nadsaidhean a 'tuiteam marbh. Agus tha tuiltean de chuirp air an càrnadh suas.
  Tha Margarita ag èigheach:
  - 'S e balach Ameireaganach a th' annam!
  Agus a-rithist chaidh an t-snàthad a thilgeil air a casan rùisgte.
  Agus an uairsin dusan snàthad eile!
  Tha Natasha cuideachd gu math fionnar air an oilbheum.
  Agus tilgidh e le a chasan rùisgte, agus spìon e as an tiùb.
  Agus a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - 'S mise 'bhàis a' sèideadh ! Chan eil agad ach bàsachadh!
  Agus a-rithist tha am bòidhchead air gluasad.
  Bidh Zoya a" stoirmeachadh sprùilleach nan cuirp Nadsaidheach. Agus cuideachd bho a casan rùisgte bidh boomerangan sgrios ag itealaich a-mach.
  Agus bidh na gaisgich dhonn a" tuiteam is a" tuiteam.
  Tha Zoya ag èigheach:
  - Nighean casruisgte, nì i a" chùis ort!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich bho shàilean lom na h-ìghne. A tha a" dol dìreach a-steach do sgòrnan nan Nadsaidhean.
  An uairsin bidh iad a 'tuiteam marbh.
  No an àite, gu tur marbh.
  Augustine air an oilbheum. A 'sgrios saighdearan donn. Tha na claidheamhan aice air an giùlan ann an dà làimh. Agus tha i na gaisgeach cho iongantach.
  Bidh iomghaoth a" sguabadh tro na saighdearan faisisteach.
  Nighean le falt ruadh:
  - Tha an àm ri teachd falaichte! Ach bidh e na bhuannachd!
  Agus anns an ionnsaigh, bòidhchead le falt lasrach.
  Tha Augustine a' beucaich ann an ecstasy fiadhaich:
  - Bidh diathan cogaidh a" reubadh a h-uile càil às a chèile!
  Agus tha an gaisgeach air an eucoir.
  Agus tha a casan rùisgte a" tilgeil mòran shnàthadan biorach, puinnseanta.
  Svetlana ann an cogadh. Agus cho brosnachail agus cho brosnachail. Bidh a casan rùisgte a" tilgeadh a-mach uimhir de rudan murt. Chan e duine, ach bàs le falt fionn.
  Ach ma bhriseas e suas, cha bhith e comasach dhut stad a chuir air.
  Tha Svetlana a" seinn:
  - Cha bhi beatha mar mhil,
  Mar sin leum ann an dannsa cruinn!
  Thig do aisling gu buil -
  Bidh bòidhchead a" tionndadh duine gu bhith na thràill!
  Agus bidh gluasad na h-ìghne cas-ruisgte a" fàs barrachd is barrachd feargach.
  Tha ionnsaigh Oleg a" luathachadh. Rinn am balach a' chùis air na Nadsaidhean.
  Bidh a chasan rùisgte a" tilgeil snàthadan biorach - a" reubadh tancaichean is plèanaichean às a chèile.
  Bidh an gaisgeach òg a" sèideadh:
  - Bidh an ìmpireachd chuthach a" reubadh a h-uile duine às a chèile!
  Agus a-rithist tha am balach a 'gluasad.
  Tha Margarita na nighean fiadhaich na gnìomhachd. Agus buailidh e an naimhdean.
  Mar sin chuir i pea air bhog le stuth-spreadhaidh le a cas rùisgte. Spreadhaidh e agus sa bhad tilgidh e suas ceud Nadsaidheach agus deich tanca.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Thig buaidh fhathast thugainn!
  Agus ruithidh e am muileann le claidheamhan - bidh na baraillean tanca ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Bhrosnaich Natasha na gluasadan aice. A' chaileag a' gearradh sìos nan gaisgeach donn. Agus aig an aon àm tha e ag èigheach:
  - Tha buaidh a" feitheamh ri Ìmpireachd na Ruis.
  Agus cuireamaid às do na Nadsaidhean aig astar nas luaithe.
  Tha Natasha na nighean crìochnachaidh.
  Chan eil e an dùil stad agus slaodadh sìos, agus thèid tancaichean agus plèanaichean a losgadh sìos.
  Tha Zoya air an sàrachadh. Tha e coltach gu bheil na claidheamhan aice a 'gearradh salad feòil is meatailt. Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha ar saoradh an èifeachd !
  Agus bidh òrdagan lom cuideachd a 'tilgeil snàthadan mar sin.
  Agus chaidh mòran dhaoine le am sgòrnan a tholladh, tomaichean de chuirp, a bharrachd air tancaichean briste agus plèanaichean sìos nan laighe mun cuairt.
  Is e nighean seòlta a th" ann an Augustine. Agus bidh e a" sgrios a h-uile duine mar gum b" e inneal-fuadain a bh" ann de hyperplasma.
  Tha e mu thràth air còrr air ceud Nadsaidhean a sgrios. Ach tha a h-uile càil a 'fàs nas luaithe. Agus beucaidh an gaisgeach cuideachd.
  - Tha mi cho neo-chinnteach! An rud as fhuaire san t-saoghal!
  Agus a-rithist tha am bòidhchead air an ionnsaigh.
  Agus bho a òrdagan lom, bidh peas ag itealaich a-mach. Agus chaidh trì cheud Nadsaidheach agus dusan tanca a reubadh às a chèile le spreadhadh cumhachdach.
  sheinn Augustine:
  - Cha leig thu leas ar fearann a ghlacadh!
  Tha Svetlana cuideachd air an oilbheum. Agus chan eil e a" toirt unnsa faochaidh dhut. Nighean terminator fiadhaich.
  Agus tha e a 'gearradh sìos air na nàimhdean agus a' cur às do na Nadsaidhean. Agus bha mòran de luchd-sabaid donn air tuiteam a-steach don dìg agus air na rathaidean.
  Chaidh an t-seisear fiadhaich. B" e blàr fiadhaich a bh" ann.
  Tha Oleg Rybachenko air ais ann an gnìomh. Agus chaidh e air adhart, a 'crathadh an dà chlaidheamh. Agus tha am balach crìochnachaidh a 'ruith a' mhuilinn. Na Nadsaidhean air am marbhadh a" tuiteam.
  Measg nan cuirp. Beanntan slàn nam buidhnean fuilteach.
  Tha cuimhne aig an sgrìobhadair balach air ro-innleachd fiadhaich. Far an robh eich agus daoine cuideachd a" measgachadh ri chèile.
  Tha Oleg Rybachenko a 'magadh air:
  - Mo thruaighe bho inntinn!
  Agus bidh tòrr airgid ann!
  Agus Terminator Boy ann an gluasad ùr. Agus bheir a chasan rùisgte rudeigin agus tilgidh e e.
  Ghluais am balach genius:
  - Prìomh chlas agus Adidas!
  Thionndaidh e a-mach gur e taisbeanadh fìor fhionnar a bh" ann. Agus cia mheud Nadsaidheach a chaidh a mharbhadh? Agus mharbh iad an àireamh a bu mhotha de na sabaidean donn a bu mhotha.
  Tha Margarita cuideachd ann am blàr. A 'sgrios armachd cinnamon agus stàilinn agus ròin:
  - Rèisimeid clisgeadh mòr! Tha sinn a" draibheadh a h-uile duine a-steach don chiste!
  Agus gheàrr a claidheamhan aig na Nadsaidhean. Tha an àireamh de luchd-sabaid donn air tuiteam mu thràth.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi eadhon nas fhuaire na panther! Cruthaich gur tu as fheàrr!
  Agus bidh pea le stuth-spreadhaidh cumhachdach ag itealaich a-mach à sàil lom na h-ìghne.
  Agus buailidh e an nàmhaid.
  Agus bheir e agus sgriosaidh e cuid de na nàimhdean, tancaichean agus eadhon plèanaichean.
  Agus tha Natasha ann an ùghdarras. Agus buailidh i an luchd-dùbhlain aice, agus cha leig i sìos duine sam bith.
  Cia mheud Nadsaidheach a tha thu air a mharbhadh mu thràth?
  Agus tha a fiaclan cho geur. Agus tha na sùilean cho sapphire. Is e an nighean seo am prìomh neach a chuir gu bàs. Ged a tha a com-pàirtichean uile nan cur gu bàs!
  Tha Natasha ag èigheach:
  - Tha mi às mo chiall! Bidh càin ann dhut!
  Agus a-rithist marbhaidh an nighean mòran de Nadsaidhean le claidheamhan.
  Tha Zoya a" gluasad agus tha i air mòran ghaisgich dhonn a ghearradh sìos.
  Agus bidh casan lom a 'tilgeil snàthadan. Bidh gach snàthad a" marbhadh grunn Nadsaidhean. Tha na nigheanan sin gu math brèagha.
  Bidh Augustine a" gluasad air adhart agus a" pronnadh an luchd-dùbhlain aice. Agus aig an aon àm chan eil e a 'dìochuimhneachadh a bhith ag èigheach:
  - Chan urrainn dhut teicheadh bhon chiste!
  Agus bheir an nighean a fiaclan agus rug i iad!
  Agus a leithid de cheann ruadh... Tha a falt a' sruthadh sa ghaoith mar bhratach proletarianach.
  Agus tha a h-uile dad gu litireil a 'tighinn bho fearg.
  Tha Svetlana air gluasad. An seo gheàrr mi tòrr chlaigeann agus turaidean tanca. Gaisgeach a rùisg a fiaclan.
  A ' taisbeanadh na teanga. Agus an uairsin bidh e a 'sgoltadh a-mach às an tiùb. An uairsin tha e ag èigheach:
  - Bithidh sibhse marbh !
  Agus a-rithist, bidh snàthadan marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte, a" bualadh air saighdearan-coise agus itealain.
  Oleg Rybachenko leum is leum.
  Bidh balach casruisgte a" leigeil a-mach dòrlach de shnàthadan, a" leagail tancaichean, agus a" seinn:
  - Rachamaid air adhart, fosglaidh sinn cunntas mòr!
  Tha an gaisgeach òg aig a chuid as fheàrr.
  Tha e mu thràth beagan bhliadhnaichean a dh'aois, ach tha e coltach ri leanabh. A-mhàin gu math làidir agus fèitheach.
  Sheinn Oleg Rybachenko:
  - Fiù mura lean an geama na riaghailtean, brisidh sinn tron bhràithreachas!
  Agus a-rithist, chaidh snàthadan marbhtach agus tarraingeach a-mach às a chasan rùisgte.
  Sheinn Margarita le toileachas:
  - Chan eil dad do-dhèanta! Tha mi a 'creidsinn gum bi latha na saorsa ann!
  Thilg an nighean a-rithist casg marbhtach de shnàthadan air na Nadsaidhean agus na tancaichean aca, agus lean i oirre:
  - Theid an dorchadas air falbh ! Bidh ròsan a 'Chèitein fo bhlàth!
  Agus cho luath 's a thilg an gaisgeach pea le a òrdagan rùisgte, chaidh mìle Nadsaidheach dhan adhar sa bhad. Seadh, tha arm na h-ìmpireachd dhonn, ifrinn a' leaghadh dìreach fa chomhair ar sùl.
  Natasha ann an cogadh. A" leum mar cobra. A 'sèideadh suas nàimhdean. Agus tha uimhir de Nadsaidhean a" bàsachadh agus plèanaichean a" tuiteam.
  Chleachd an nighean iad le claidheamhan, agus gràinnean gual-fhiodha, agus sleaghan. Agus snàthadan.
  Aig an aon àm, tha e ag èigheach:
  - Tha mi a 'creidsinn gun tig buaidh!
  Agus gheibh glòir nan Ruiseanach!
  Bidh òrdagan lom a" tilgeil snàthadan ùra, a" tolladh luchd-dùbhlain.
  Tha Zoya ann an gluasad fiadhaich. Air adhart air na Nadsaidhean. Gearr iad ann am pìosan beaga.
  Tilgidh an gaisgeach snàthadan le a corragan rùisgte. A 'bualadh tro luchd-dùbhlain, agus an uairsin a' giùlan:
  - Tha ar buaidh iomlan faisg!
  Agus tha e a 'ruith muileann fiadhaich le claidheamhan, a' sguabadh air falbh tancaichean. Is e seo dha-rìribh nighean coltach ri nighean!
  Ach chaidh cobra Augustine air an oilbheum. Tha am boireannach seo na trom-laighe don h-uile duine.
  Agus ma thionndaidheas e air, tha e a 'ciallachadh gu bheil e a' tionndadh air.
  Às deidh sin gabhaidh an ceann ruadh e agus seinnidh e:
  - Fosglaidh mi na claigeann uile ! Tha mi nam aisling mòr!
  Agus a-nis tha a claidheamhan an gnìomh agus a 'gearradh feòil agus meatailt.
  Bidh Svetlana cuideachd a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. Chan eil bacadh sam bith aig an nighean seo. Cho luath 'sa tha e air a ghearradh sìos, tha mòran de chuirp air an sgudal, agus plèanaichean agus tancaichean nan laighe mun cuairt.
  Bidh an neach-crìochnachaidh blonde ag èirigh:
  - Dè cho math 'sa bhios e! Dè cho math 'sa bhios e - tha fios agam air!
  Agus an uairsin bidh pea marbhtach ag itealaich bhuaipe.
  Gearraidh Oleg a-rithist ceud Nadsaidhean, a 'sguabadh às mar mheteor. Agus bheir e boma agus tilgidh e e.
  Tha e beag ann am meud, ach tha e marbhtach ...
  Mar a thèid a reubadh gu pìosan beaga.
  Rinn balach an Terminator gàire:
  - An òigridh stoirmeil innealan eagallach!
  Nì Margarita seo a-rithist ann am blàr.
  Agus gearraidh e sìos mòran de luchd-sabaid donn. Agus a 'gearradh gearraidhean mòra.
  Tha an nighean a" caoineadh:
  - 'S e Lambada an dannsa againn air a' ghainmhich!
  Agus buailidh e le spionnadh ath-nuadhaichte.
  Tha Natasha eadhon nas feargach air an oilbheum. Seo mar a tha e a" bualadh air na Nadsaidhean. Chan eil e gu math furasta dhaibh seasamh an aghaidh nigheanan mar sin.
  Ghabh Natasha e agus sheinn i:
  - Tha ruith na àite na rèiteachadh coitcheann!
  Agus sgaoil an gaisgeach a leithid de bhuillean air an luchd-dùbhlain aice.
  Agus tilgidh e diosgan le a chasan rùisgte.
  An seo ruith mi am muileann. Chaidh an t-uabhas de chinn airm dhonn air falbh agus loisg na tancaichean.
  Tha i na bòidhchead sabaid. Buail thu fhèin le armada cho buidhe.
  Tha Zoya a" gluasad, a" pronnadh a h-uile duine. Agus tha a claidheamhan mar siosar bàis.
  Tha an nighean dìreach brèagha. Agus tha a casan rùisgte a" tilgeadh snàthadan gu math puinnseanta.
  Buail air luchd-dùbhlain. Bidh iad a" tolladh an amhaich agus a" dèanamh chisteachan-laighe, a" toirt air tancaichean agus plèanaichean spreadhadh.
  Ghabh Zoya e agus rinn i squeak:
  - Mura h-eil uisge anns an tap ...
  Dh'èigh Natasha le toileachas:
  - Mar sin is e do choire a th" ann!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeil rudeigin a mharbhas gu mionaideach. Is e fìor nighean nighean a tha seo.
  'S bhiodh lann ag itealaich o 'chasan rùisgte. Agus buailidh e mòran de luchd-sabaid, a 'gearradh dheth na turaidean bho tancaichean.
  Augustine a' gluasad. Swift agus gun samhail na bhòidhchead.
  Dè am falt soilleir a th" oirre. Bidh iad a 'sruthadh mar bhratach proletarian. Tha an nighean seo na fìor bhòidhchead.
  Agus tha i a 'gearradh sìos air a nàimhdean - mar gum biodh i air a bhreith le claidheamhan na làmhan.
  Ceann-dearg, a bheathaich dhamh!
  ghabh Augustine e, agus rinn e sgios :
  - 'S e ceann tairbh a bhios ann - cha chaill an luchd-cogaidh an inntinn !
  Agus mar sin bhris i a-rithist mòran de luchd-sabaid.
  Thuirt Oleg Rybachenko:
  - Dìreach na tha a dhìth ort! Abair nighean!
  Dhearbh Margarita, a" tilgeil biodag le a cas-rùisgte, a" briseadh dheth an turaid tanca:
  - Nighean mòr agus fionnar!
  Dh"aontaich Augustine le seo:
  - Is gaisgeach mi a bhìdeadh duine sam bith gu bàs!
  Agus a-rithist, le òrdagan rùisgte, cuiridh e air bhog rud murt.
  Chan eil Svetlana nas ìsle na an luchd-dùbhlain aice sa bhlàr. Chan e nighean a th" ann, ach crìoch a chuir air a leithid de bhana-bhuidseach anns na lasraichean.
  Agus squeals:
  - Abair speur gorm!
  Augustine, a 'leigeil a-mach an lann le a cas-rùisgte, a' gearradh dheth turaid an tanca, dhearbh e:
  - Chan eil sinn nar luchd-taic do mhèirle!
  Svetlana, a 'gearradh às a chèile nàimhdean agus a' losgadh sìos plèanaichean, chirped:
  - Chan fheum thu sgian airson amadan a mharbhadh ...
  Rinn Zoya squeak, a 'tilgeil snàthadan le a casan lom, tana:
  - Bidh thu a 'laighe ris mar crazy!
  Thuirt Natasha, a" gearradh suas nan Nadsaidhean:
  - Agus dèan e leis airson sgillinn!
  Agus bheir na gaisgich e agus leumaidh iad. Tha iad cho fuilteach agus cho fuar. San fharsaingeachd, tha tòrr toileachas annta.
  Tha Oleg Rybachenko a 'coimhead gu math stylish anns a' bhlàr.
  Sheinn Margarita:
  - Tha am buille làidir, ach tha ùidh aig a" ghille ...
  Chuir am balach genius air bhog rudeigin mar propeller heileacoptair le a chas. Gheàrr mi dheth dà cheud ceann bho na Nadsaidhean agus na tancaichean, agus dh"fhalaich mi:
  - Gu math spòrs!
  Agus an dà chuid - balach agus nighean - ann an làn obair fhosgailte.
  Oleg, a 'gearradh sìos air na saighdearan donn, gurgled:
  - 'S gu 'm bi buaidh mhor againn !
  Fhreagair Margarita mar a leanas:
  - Bidh sinn a 'marbhadh a h-uile duine - le casan lom!
  Tha an nighean dha-rìribh na neach-crìochnachaidh cho gnìomhach.
  Sheinn Natasha air an oilbheum:
  - Ann an cogadh naomh !
  Agus chuir an gaisgeach diosc boomerang geur air bhog. Dh'itealaich e ann an arc, a 'gearradh sìos mòran de Nadsaidhean agus tùir tanca.
  Thuirt Zoya, a" leantainn leis an sgrios:
  - Bidh e na bhuaidh dhuinn!
  Agus bha snàthadan ùra ag itealaich bho a casan rùisgte. Agus bhuail iad mòran de luchd-sabaid agus plèanaichean.
  Thuirt an nighean bhàn:
  - Feuch an dèan sinn sgrùdadh air an nàmhaid!
  Agus nochd i a teanga.
  Augustine, a 'crathadh a casan agus a' tilgeil swastikas le oir biorach, thuirt e:
  - Bratach Imperial air adhart!
  Dhearbh Svetlana gu furasta:
  - Glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus dh"èigh na nigheanan le chèile, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Cha chuir duine stad oirnn!
  Agus a-nis tha na diosgan ag itealaich bho chasan lom nan gaisgeach. Tha feòil air a reubadh agus turaidean tanca air an leagail.
  Agus a-rithist an caoineadh:
  - Cha dèan duine a 'chùis oirnn!
  Chaidh Natasha dhan adhar. Reub i as a chèile an luchd-dùbhlain aice agus na vultures sgiathach, agus chuir i a-mach:
  - Tha sinn nar madaidhean-allaidh, a 'ròstadh an nàmhaid!
  Agus bho a corragan rùisgte falbhaidh diosc gu math marbhtach.
  Bidh an nighean eadhon a" tionndadh ann an ecstasy.
  Agus an uairsin tha e ag èigheach:
  - Tha ar sàilean dèidheil air teine!
  Tha, tha na nigheanan gu math sexy.
  Oleg Rybachenko ag ràdh:
  - O, tha e tràth, tha an tèarainteachd ga thoirt!
  Agus dh' amhairc e air na gaisgich. Bidh iad a 'gàireachdainn agus a' giùlan am fiaclan mar fhreagairt.
  Gheàrr Natasha suas na Nadsaidhean agus rinn i squealed:
  - Cha 'n 'eil gàirdeachas 'n ar saoghal gun strì !
  Chuir am balach an aghaidh:
  - Aig amannan chan eil eadhon sabaid spòrsail!
  Dh'aontaich Natasha:
  - Mura h-eil an neart agad, tha ...
  Ach tha na gaisgich againn an-còmhnaidh fallain!
  Thilg an nighean snàthadan air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte, shèid i suas tòrr tancaichean, agus sheinn i:
  - Tha saighdear daonnan fallain,
  Agus deiseil airson an feat!
  Às deidh sin bhuail Natasha a-rithist air na nàimhdean, a 'leagail tùir nan tancaichean.
  Tha Zoya na goid gu math luath. Chuir i baraille slàn air bhog aig na Nadsaidhean. Agus reub e mìle no dhà le aon spreadhadh.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Na stad, tha na sàilean againn a" deàrrsadh!
  Agus tha an nighean ann an gèar sabaid!
  Chan eil Augustine cuideachd lag ann am blàr. Seo mar a tha e a" bualadh air na Nadsaidhean. Mar gum biodh e ga leagail a-mach à sguab le slabhraidhean.
  Agus a 'gearradh sìos air luchd-dùbhlain, tha e a' seinn:
  - Thoir an aire gum bi e math,
  Bidh pie anns an tuiteam!
  Bidh an diabhal ruadh dha-rìribh a" treabhadh sa bhlàr, mar sheacaid sa bhogsa.
  Ach mar a tha Svetlana a 'sabaid. Agus gheibh na Nadsaidhean bhuaipe e.
  Agus ma bhuaileas i, buail i.
  Bidh frasan fuilteach ag itealaich a-mach às.
  Thuirt Svetlana gu cruaidh nuair a bha frasan meatailt ag itealaich bho a casan rùisgte, a" leaghadh claigeann is turaidean tancaichean:
  - Glòir dhan Ruis, gu mòr glòir!
  Tha tancaichean a' dol air adhart...
  Roinnean ann an lèintean dearga -
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Mar sin ghabh na caileagan ris na Nadsaidhean. Mar sin tha iad air an gearradh agus air an sgoltadh. Chan e gaisgich, ach dha-rìribh panthers a tha air briseadh saor bho na slabhraidhean aca.
  Tha Oleg ann an cath agus a' toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Bidh e gam bhualadh gun tròcair, a" gearradh tro tancaichean, agus a" sgreuchail:
  - Tha sinn mar thairbh!
  Thog Margarita, a" pronnadh an airm dhonn agus a" gearradh tro tancaichean:
  - Tha sinn mar thairbh!
  Ghabh Natasha e agus rinn i caoineadh, a 'gearradh sìos na saighdearan donn còmhla ris na tancaichean:
  - Chan urrainn dhut laighe!
  Reub Zoya na Nadsaidhean às a chèile agus sgiùrs i:
  - Chan e, chan ann le làimh!
  Agus bidh e cuideachd a" gabhail agus a" leigeil ma sgaoil an rionnag le a chas rùisgte agus cuiridh e crìoch air mòran de na faisisteachan.
  Ghabh Natasha e agus dh'èigh i:
  - Tha an telebhisean againn na theine!
  Agus dòrlach de shnàthadan ag itealaich bho a cas rùisgte.
  Bha Zoya, cuideachd a" sgrios nan Nadsaidhean agus na tancaichean aca, a" magadh air:
  - Tha ar càirdeas monolithic!
  Agus a-rithist tha e air a thilgeil cho cruaidh is gu bheil cearcallan a" blur anns gach taobh. Tha an nighean seo na fhìor sgrios air luchd-dùbhlain.
  Gabhaidh an nighean, le a òrdagan rùisgte, trì boomerangs agus cuiridh iad air bhog iad. Agus dh'adhbhraich seo eadhon barrachd chuirp.
  Às deidh sin cuiridh am bòidhchead a-mach:
  - Cha dean sinn tròcair air an nàmhaid ! Bidh corp ann!
  Agus a-rithist tha an rud murt ag itealaich air falbh bhon t-sàil rùisgte.
  Thug Augustine fa-near cuideachd gu loidsigeach:
  - Chan e dìreach aon chorp, ach mòran!
  Às deidh sin, ghlac an nighean e agus choisich i casruisgte tro na maragan fuilteach. Agus mharbh i mòran Nadsaidhean.
  Agus mar a tha e ag èirigh:
  - Aifreann mort !
  Agus an uairsin bhuail e seanailear Hitler le a cheann. brisidh e a chlaigeann, agus bheir e dha :
  - Banzai! Thèid thu gu neamh!
  Tha Svetlana gu math feargach leis an oilbheum, gu sònraichte a" leagail tancaichean, squeaks:
  - Cha bhi tròcair air do shon !
  Agus bidh dusan snàthad a 'falbh às a corragan lom. Fhad "s a bhios i a" bualadh air a h-uile duine, thuit na plèanaichean. Agus tha an gaisgeach dha-rìribh a" feuchainn ri rùsgadh agus marbhadh.
  Tha Oleg Rybachenko a 'magadh air:
  - Glè mhath!
  Agus tha am balach cuideachd a 'tilgeil rionnag cho fionnar ann an cruth swastika le cas rùisgte. Hibrid iom-fhillte.
  Agus thuit tomad nan Nadsaidhean.
  Rug Oleg:
  - Banzai!
  Agus tha am balach air an ionnsaigh fiadhaich a-rithist. Chan e, tha cumhachd dìreach a" cur dragh air, agus tha bholcànothan a" gortachadh!
  Margarita a ' gluasad a-nuas. Reubaidh e stamagan a h-uile duine fosgailte.
  Tilgidh an nighean a-mach leth-cheud snàthad sa bhad le a cas. Agus chaidh mòran de nàimhdean eadar-dhealaichte a mharbhadh, chaidh tancaichean agus plèanaichean a leagail.
  Sheinn Margarita a thaobh sunnd:
  - Aon, dhà! Chan e duilgheadas a th" ann am bròn!
  Cha bu chòir dhut a bhith air do mhisneachadh gu bràth!
  Cùm do shròn agus earball àrd.
  Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  Is e companaidh cho ionnsaigheach a tha seo. Bidh an nighean a 'bualadh agus ag èigheach:
  - Bidh an Ceann-suidhe Dragon gu bhith na chorp!
  Tha Natasha dìreach na sheòrsa de neach-crìochnachaidh ann am blàr. Agus dh'èigh i:
  - Banzai! Faigh e gu sgiobalta!
  Agus chaidh grenade far a cas-rùisgte. Agus bidh e a" bualadh air na Nadsaidhean mar ìnean. Agus sgriosaidh e tomad de mastodons agus innealan sgiathach, infernal.
  Abair gaisgeach! A h-uile gaisgeach - gaisgeach!
  Tha Zoya cuideachd air an oilbheum. A leithid de ghalla feargach.
  Agus ghabh i e, agus rinn i gàire:
  - Is e ar n-Athair an Dia Geal fein !
  Agus buailidh e na Nadsaidhean le muileann trì-fhillte!
  Agus beuc Augustine air ais:
  - Agus tha mo Dhia dubh !
  Gu dearbha, is e an dearg an dearbh ìomhaigh de mheallta agus de mheanbh-chuileag. Airson nàimhdean, gu dearbh. Agus airson a caraidean tha i na leannan.
  Agus mar a bheir e agus a thilgeas e le a òrdagan rùisgte. Agus bha mòran de ghaisgich na h-ìmpireachd donn, a bharrachd air na tancaichean agus na plèanaichean aca.
  Dh'èigh an dearg:
  - Tha an Ruis agus an Dia dubh air ar cùlaibh!
  Gaisgeach le comas sabaid fìor mhath. Chan e, tha e nas fheàrr gun a bhith a" dol an sàs fo aon dhiubh sin. Coltach ri tùir tancaichean, tha sgiathan phlèanaichean faisisteach air an reubadh dheth.
  rinn Augustine sgios :
  - Bidh sinn a" bleith a h-uile neach-brathaidh gu pùdar!
  Agus a 'bualadh air a chom-pàirtichean. Tha, chan e dìreach rudeigin a th" anns a" chaileag lasrach seo a bheir sìth. Seach sith a' bhàis !
  Thuirt Svetlana, a" pronnadh a nàimhdean:
  - Marbhaidh sinn thu le ciudha!
  Dhearbh Augustine:
  - Marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Agus bho a casan rùisgte, tha tiodhlac sgrios iomlan ag itealaich a-rithist! Agus spreadh na h-uimhir de thancaichean is plèanaichean gu bearraidhean beaga aig an aon àm.
  Sheinn Oleg mar fhreagairt:
  - Bidh e na banzai iomlan!
  Thuirt Augustine, a" reubadh às a chèile na Nadsaidhean le a làmhan rùisgte, gan gearradh le claidheamhan, agus a" tilgeil shnàthadan le a òrdagan rùisgte, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean sa bhad:
  - Ann an ùine ghoirid! Ann goirid!
  Natasha, a 'sgrios na gaisgich dhonn, squeaked:
  - Ann an ùine ghoirid - banzai!
  Agus leig leinn an luchd-dùbhlain agad a ghearradh sìos le fòirneart fiadhaich.
  Thuirt Oleg Rybachenko, a" gearradh às a chèile an luchd-dùbhlain aige:
  - Chan e Sìonach a th" anns an gambit seo,
  Agus creidibh mi, 's e Thai a' chiad turas!
  Agus a-rithist chaidh diosc biorach, gearradh meatailt a-mach à cas-rùisgte a" bhalaich. Gheàrr e dheth an dà chuid turaidean tancaichean agus earbaill phlèanaichean.
  Sheinn Margarita, a" gearradh sìos gaisgich na h-ìmpireachd dhonn agus armachd nan tancaichean:
  - Agus cò a lorgas sinn ann am blàr?
  Agus cò a lorgas sinn ann am blàr ...
  Cha bhi sinn ri fealla-dhà le sin -
  Bidh sinn gad reubadh às a chèile!
  Bidh sinn gad reubadh às a chèile!
  Dh'obraich iad gu math leis na Nadsaidhean an uair sin... Agus rinn an Ruis Shobhietach a' chùis air an ìmpireachd dhonn aig àm stoirmeil ann am Moscow.
  Chan eil an cogadh seachad fhathast, ach tha cothrom aig an USSR mar-thà a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean fhèin. Mar sin bha aig an t-sianar ri stad a chuir air a" mhisean fìor fhionnar aca.
  
  AON USSR AM measg mhadadh-allaidh
  Bha an dùnadh air adhbhrachadh le lasadh grèine, a thug air na Stàitean Aonaichte, Breatainn, agus na coloinidhean aice a dhol dorcha air 22 Ògmhios, 1941. An toiseach, cha tug seo buaidh shònraichte air cùrsa a" chogaidh. Thàinig na Gearmailtich air adhart gu math coltach ri fìor eachdraidh. Thionndaidh am Fuhrer gu deas cuideachd, agus ghabh Iapan sealladh feitheamh-is-fhaicinn... Agus a-rithist, shàbhail an geamhradh reothadh an t-Arm Dearg bho chall iomlan agus leig e leis cùis-aghaidh a chuir air bhog faisg air Moscow. Aig an aon àm, ghlac Iapan na seilbhean sin anns a 'Chuan Sèimh a bhuineadh do Bhreatainn agus na Stàitean Aonaichte roimhe, agus nach b' urrainn feachdan a bharrachd a ruighinn a-nis.
  Air an aghaidh an ear as t-earrach agus tràth as t-samhradh, na Gearmailtich a choisinn grunn bhuaidhean agus thòisich an ionnsaigh air Stalingrad a-rithist. Ach, seo far an do thòisich na h-eadar-dhealachaidhean le fìrinn. Às aonais dàrna aghaidh leig leis na Gearmailtich barrachd shaighdearan a ghluasad às an Roinn Eòrpa agus à Libia, a" fàgail dìreach gearastan Eadailteach an sin.
  Agus thòisich an ionnsaigh chan ann a-mhàin air Stalingrad, ach cuideachd air Tikhvin. Agus bha e a-nis air òrdachadh le Rommel, air an robh am Fuhrer a" cur luach mòr air airson a" chùis a dhèanamh air na Breatannaich ann an Libia agus airson Tolbuk a ghlacadh.
  Ghabh a" chiad tancaichean Tìgear pàirt anns na blàran cuideachd. Chuir Rommel an ionnsaigh aige air bhog air an oidhche agus fhuair e air na saighdearan Sòbhieteach a ghlacadh le iongnadh. Bha an suidheachadh air a dhèanamh na bu mhiosa leis gu robh buannachd aig na Gearmailtich ann an itealain agus nach robh iad a 'caitheamh lùth a' sabaid nan caidrich.
  Bha am pìleat Marcel gu luath a" faighinn chunntasan air an aghaidh an ear. Air ais san Ògmhios 1942, chaidh e thairis air an àireamh de phlèanaichean a chaidh a losgadh sìos aig ceud gu leth agus fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid claidheamhan agus daoimeanan.
  Ach cha robh an seo ach toiseach dreuchd.
  Anns na speuran bha e gu dearbh na bu duilghe don Arm Dearg. Agus b 'urrainn dha na Gearmailtich Tikhvin a thoirt, agus an uairsin grunn bhailtean-mòra eile agus gearradh dheth Leningrad le cearcall dùbailte, a' bacadh a 'bhaile seo a-rithist.
  Dh'fheuch an t-òrdugh Sòbhieteach ri briseadh troimhe gu Leningrad agus ionnsaigh a thoirt sa mheadhan. Ach cha robh neart gu leòr ann airson soirbheachadh anns na raointean sin.
  B 'e an aon chomhfhurtachd a bh' ann gun robh na Nadsaidhean an sàs ann an Stalingrad, a thug cothrom dhaibh stòrasan ùra a chruinneachadh.
  Ach bha bacadh air Leningrad. Cha robh Türkiye agus Iapan air a dhol a-steach don chogadh fhathast agus bha cothrom aig an USSR an làn den t-sabaid a thionndadh. San t-Samhain 1942, chuir saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh air bhog aig Rzhev agus Stalingrad.
  Cha robh e comasach soirbheachadh faisg air Rzhev. Ach aig Stalingrad chaidh an fhàinne a dhùnadh. Ach mar a thachair e airson greis. Bha mòran a bharrachd stòrasan aig an Treas Reich, agus chuir Rommel ionnsaigh air bhog gu Stalingrad bhon taobh tuath, agus Mainstein bhon taobh a deas.
  Chaidh an suidheachadh a dhèanamh na bu mhiosa leis mar a chaidh Iapan a-steach don chogadh ris nach robh dùil. Thug na samurai, a dh'aindeoin a bhith air am bacadh leis a' bhlàr ann an Sìona, ionnsaigh air Vladivostok.
  Is dòcha gu robh eagal air Hirohito gun cailleadh an Treas Reich agus gun deidheadh a-steach don chogadh.
  A bharrachd air an sin, bha goireasan agus saighdearan-coise gu leòr aig Iapan airson oilbheuman làn-sgèile.
  Chaidh an t-Arm Dearg a phronnadh sìos, agus chaidh aig Rommel air briseadh troimhe bhon taobh tuath gu Stalingrad. Chaidh stad a chuir air Mainstein airson ùine, ach an dèidh dha daingneachadh agus taic a bharrachd fhaighinn bho Paulus, dh'aonaich e leis na saighdearan nach deach a bhacadh mar-thà.
  Mar sin, dh'èirich fàinne eile anns an do lorg saighdearan Sòbhieteach iad fhèin.
  Às deidh sabaid làidir, chaidh a" mhòr-chuid dhiubh a sgrios agus a ghlacadh. Às deidh sin chuir na Gearmailtich crìoch air glacadh Stalingrad. Agus sa Mhàrt 1943, chaidh Türkiye a-steach don chogadh cuideachd. Dh'fhàs an suidheachadh eadhon nas iom-fhillte. Chùm na Gearmailtich sàr-mhathas san adhar. Chaidh Marcel thairis air an àireamh de thrì cheud itealan a chaidh a losgadh sìos agus b" i a" chiad Ghearmailteach a fhuair an dàrna Knight"s Cross of the Iron Cross le Oak Leaves Swords and Diamonds.
  Anns a 'Chèitean, chuir na Gearmailtich ionnsaigh ùr air bhog, gu mòr a' cleachdadh tancaichean ùra - "Tiger", "Panther" agus "Lion". Agus chaidh iad air adhart gu soirbheachail, ged a ghabh an t-Arm Dearg suas dìon cumhachdach. Ach bha na feachdan mar-thà neo-ionann, leis gu robh saighdearan Sòbhieteach a 'sabaid air trì aghaidhean aig an aon àm - an aghaidh an Treas Reich, na saidealan aice, Iapan agus na coloinidhean aice, agus an Tuirc. Chaidh an suidheachadh a dhèanamh nas miosa leis a" chogadh iomlan a dh" ainmich na Nadsaidhean, a lean gu àrdachadh ann an cinneasachadh armachd grunn thursan às aonais bomadh leis na Càirdean. Mar sin bha cothroman an USSR a" dol sìos gu luath!
  Fìor, chaidh na Krauts air adhart gu slaodach, oir bha iad an aghaidh dìon domhainn. Agus bha na saighdearan Sòbhieteach, le eòlas, a 'sabaid gu math treun. Ach chaill iad fhathast.
  Ach, bha iad a 'sabaid le misneachd mhòr, agus sheall cuid de ghaisgich an clas a b' àirde. Mar eisimpleir, bidh sgioba tanca Ealasaid air an T-34-76 as cumanta a" sabaid ris na Nadsaidhean.
  Agus tha na Gearmailtich a 'gluasad gu slaodach a dh'ionnsaigh na saighdearan Sòbhieteach, a' cruthachadh pìos, no muc. Tha an tanca Leòmhann as truime agus as dìonte air thoiseach. Tha e coltach ris a" Panther, dìreach tòrr nas motha agus le cuideam ceithir fichead tunna. Tha armachd aghaidh a 'chòmhlain 150 mm agus le leathad mar an T-34, agus tha na taobhan 82 mm le leòidean. Mar as trice tha aghaidh an turaid air a dhìon gu làidir: 240 mm le leòidean, agus tha na taobhan as laige cuideachd 82 mm, mar an slige. Agus tha an gunna cumhachdach, 105 mm a dh'fhaid, le baraille fada de 70 EL. Is e seo tanca a tha comasach air bualadh bho astar.
  Thionndaidh Ealasaid am bogsa gèar chun an fhear as àirde le a cas-rùisgte.
  Agus bidh na ceithir-deug ar fhichead a" togail astair. Tha e gun fheum a bhith a 'losgadh air an "Leòmhann" bho astar agus feumaidh tu faighinn nas fhaisge. Bidh inneal cumhachdach Gearmailteach a" cur projectile de fheachd marbhtach. Ruith e seachad. Bidh na caileagan anns an tanca a" gàireachdainn gu sunndach agus a" gluasad an casan rùisgte.
  Tha e teth anns a" Chugais a tuath aig deireadh a" Chèitein, agus tha tòrr spòrs aig bòidhchead ann am bikinis.
  notaichean Elena le feadag:
  - A-nis bidh am faisisteach air a bhreabadh gu mòr anns na h-adharcan!
  Tha Catriona, a" crathadh a cas rùisgte, tana, ag aontachadh:
  - Buailidh sinn gu cinnteach e!
  Tha an T-34-76 a 'leantainn air adhart a' luathachadh, ach tha astar far-rathaid cuingealaichte. Is gann gu bheil "Leòmhann" mar as trice a" snàgail, agus bidh na "Panthers" agus "Tigers" nas lùthmhoire a" slaodadh sìos gus nach tèid iad air adhart.
  Ach tha na carbadan sin cunnartach cuideachd, gu sònraichte am Panther, a tha comasach air còig deug buillean a losgadh sa mhionaid. Faodaidh dùil a bhith agad ri iongnadh bhon fhear seo.
  Tha Efrasia, a" bruthadh a" ghas le a sàil rùisgte, ag èigheach:
  - Bidh sinn a" sabaid ann an dòighean maighstireachd!
  Tha ana-cothrom mòr aig canan tanca Lev: chan eil e a" losgadh ach còig buillean gach mionaid. San fharsaingeachd, chan e am modail as soirbheachaile. Tha an tolladh armachd ro mhòr, agus chan fheumar bualadh bho astar ro mhòr. Bidh "Tìgearan" agus "Panthers" a 'losgadh bho dhà chilemeatair; bho astar nas motha tha e cha mhòr do-dhèanta a bhith a' bualadh air a 'fòn-làimhe agus trithead' sa ceithir. Mar sin am b" fhiach an "Leòmhann" uidheamachadh le canan cho cumhachdach? Tha tancaichean Sòbhieteach eile eadhon nas aotroime, ach a-mhàin an KV-1S, ach chan eil buannachdan dìon aig an tanca seo, agus chan eil na feartan dràibhidh ach nas miosa.
  Bidh Ealasaid a" snìomh a corp agus a" smeòrach:
  - Bheir mi anail a-steach le mo bhroilleach, tha an èadhar na thonn farsaing,
  A "deàlradh gu soilleir, tha am brat-ùrlair rionnagach gun chrìoch ...
  Bidh faireachdainnean a" cluich, tha nigheanan casruisgte beò,
  Tha mi airson cluich anns na speuran agus itealaich a dh"ionnsaigh na grèine gu bràth!
  Chan eil e furasta briseadh tro tanca Lev, eadhon dhan taobh. Tha taobhan an turaid, mar an fheadhainn aig a' Phanther, air aomadh, agus tha pàirt àrd taobhan a' chaile cuideachd. Tha cumadh àbhaisteach "cat" aig na tancaichean sin mu thràth, a bheir dìon nas fheàrr air sgàth tilting. Chan eil e coltach ris an Tìgear, cha mhòr ceàrnagach. Ach chaidh an "Tiger" a leasachadh ron chogadh, agus bha e coltach ris an KV ann an cumadh. Ach tha an "Tiger"-2, leasachadh nas fhaide air adhart, cuideachd na tanca ann an cumadh "cat", agus a dh'aithghearr thèid an tanca seo a-steach gu riochdachadh. Tha e cha mhòr do-dhèanta cuideachd an "Leòmhann" a bhualadh air bòrd. Chan eil ach pàirt ìseal a 'chòmhlain aig nach eil leathad armachd, ach tha e còmhdaichte le rolairean. Is e sin, feumaidh tu briseadh troimhe agus faighinn gu dìreach eadar na rolairean.
  Mar sin tha an obair dha nigheanan duilich. A bharrachd air an sin, tha na trithead "s a ceithir a" crathadh cho mòr ann an gluasad gu bheil e cha mhòr do-dhèanta losgadh gu ceart.
  Dh"fhaighnich Ealasaid dh"a caraidean:
  - Am faod sinn an nàmhaid a bhualadh?
  Fhreagair Elena le misneachd:
  - Nuair nach eil brògan aig nigheanan, bidh an casan rùisgte a" fàs cho mothachail is gum bi iad gu cinnteach a" bualadh air an nàmhaid.
  Dh"aontaich Ealasaid le seo:
  - Tha, is e sàilean lom nan nigheanan an dòigh as fheàrr air buaidh!
  Agus mar sin, a 'seachnadh a' chùis, na trithead 's a ceithir sliotan air bòrd. Is e am prìomh rud an seo cuideachd na gunnaichean Panther agus Tìgear a sheachnadh. Tha iad luath-losgadh agus ceart. Agus chan urrainn dhut na tancaichean sin a bhualadh air adhart nas motha.
  Bidh Elena a" losgadh air a" Ghearmailteach a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Ach tha e cha mhòr do-dhèanta faighinn seachad air an rinc spèilidh fhad "s a tha thu a" gluasad. Ach tha rinc spèilidh an nàmhaid briste, agus stadaidh an "Leòmhann".
  Tha an Trithead 's a Ceithir a-rithist a' dol seachad air. Agus a 'cur projectile marbhtach a-steach don phàirt ìseal den taobh.
  Ekaterina a 'toirt fa-near:
  - Tha an gunna againn seann-fhasanta - chan eil dòigh ann air an "Leòmhann" a ghabhail!
  Ach a-mach à sàrachadh, bhuail Elena taobh an nàmhaid, agus chaidh an "Leòmhann" na theine.
  Bidh na caileagan, gun a bhith slaodach, a 'ruith air adhart a-rithist. A-nis tha targaid nas laige aca: "Panther". Tha e gu leòr airson a bhualadh gu dìreach air an taobh.
  Tha Ealasaid a" toirt fa-near:
  - Cat practaigeach!
  Thuirt Catrìona le gàire:
  - Ach is gann gu bheil e a" snàgail gus nach tèid e a-mach às a" chòmhdach "Leòmhann".
  Agus loisg Elena fad air falbh air a" Phanther, a bha fada ri thaobh, agus dh"fhosgail i a taobh. Tha e beagan tana - 40 millimeters, agus chan eil e gu diofar gu bheil e aig ceàrn.
  Tha tanca Gearmailteach a" spreadhadh le tubaist. Seadh, chaidh na bòidhchead suas gu sgiobalta.
  Tha iad le a ghràs tarraingeach a thaobh bòidhchead sabaid.
  Ach tha na sligean dìreach a" feadaireachd, a" ruith seachad, cha mhòr a" suathadh ris an armachd.
  Tha seo gu math cunnartach airson trithead "s a ceithir, agus tha e coltach ri neach a leumas eadar sruthan.
  Loisg Ealasaid a-rithist a" cleachdadh a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Is urrainn dhomh a h-uile càil a dhèanamh, is urrainn dhomh a h-uile càil a dhèanamh, buailidh sinn an Wehrmacht air ais!
  Gu dearbh, le nigheanan mar sin chan eil eagal air an diabhal fhèin. Ged a tha na Nadsaidhean a" toirt ionnsaigh ionnsaigheach, agus tha tòrr tancaichean aca...
  Tha na feachdan neo-ionann. Ged a tha an àireamh de chàraichean timcheall air co-ionann, tha an fheadhainn Gearmailteach nas truime. Tha mòran tancaichean Sòbhieteach aotrom agus chan eil iad deiseil airson sabaid an aghaidh uilebheistean Nadsaidheach.
  Ach bidh sgioba Ealasaid ag obair mhìorbhailean agus a" losgadh Panther eile a" gluasad.
  Bidh buill Komsomol cuideachd a 'sabaid air gunnaichean. Bidh iad a 'losgadh gu ceart. Bidh iad a 'ruith, a' frasadh casruisgte, sàilichean cruinn. Agus bhuail iad an nàmhaid ceart air an targaid.
  Tha Alenka ag òrdachadh le dìoghras:
  - Nigheanan, na toir a-steach!
  Agus a-nis tha an canan a 'sgoltadh slige, dìreach aig an T-4, a' tolladh an tanca seo. Ach, gu dearbh, chan urrainnear "Leòmhann" a ghabhail cho furasta. Agus an seo feumaidh tu feuchainn.
  Bidh Anyuta a" comharrachadh a" chàr le a òrdagan rùisgte agus a" spògan bàn, ag ràdh:
  - Glòir do chomunn !
  Bidh Alla cuideachd a" losgadh gu math ceart agus ag ràdh:
  - Glòir do ghaisgeachd !
  Chan eil na caileagan sabaid an seo dad gann de shàr-chlas agus aerobatics!
  Sheinn Maria, a" biathadh slige dhan ghunna:
  - Nas àirde agus nas àirde agus nas àirde,
  Dèan ar dìcheall airson itealaich ar n-eòin ...
  'S bidh gach propeller ag anail,
  Sìth ar crìochan!
  Thuirt Marusya, a" losgadh air na Krauts:
  - Tha seo gu cinnteach fìor ...
  Bha mòr-ghaisgeachd na Ruiseanaich agus chan e a-mhàin muinntir na Ruis air a nochdadh anns a h-uile càil ...
  Bha fuaimean tomhaiste, balbh na cuthaige, mar gum biodh a" chlaigeann a" bualadh, a" sguabadh thairis air na trainnsichean. Craobhan gann le crùn tiugh uaine ann am frasan gaoithe, mar thùsairean ann am fàilte a" cur fàilte air saighdearan sgìth. Dha cuid, dh" fhaodadh seo eadhon a bhith coltach ri seòrsa de rabhadh - tha iad ag ràdh, thèid thu chun ath shaoghal!
  Tha am buidheann-chatha fo stiùir Vladimir Mikhailovsky, air a bhualadh gu mòr ann am batail roimhe, gu sònraichte ann an call a "Chèitein, a-nis air ath-lìonadh gu sgiobalta le saighdearan agus ag ullachadh airson aon de na stiùiridhean as cunnartaiche a chòmhdach. Trì cilemeatair chun an ear, tha na h-uisgeachan a 'frasadh air feadh an Don, an sàs ann an lasraichean cogaidh.
  Bha a" mhòr-chuid de chuilc air an losgadh le bomaichean loisgte, agus chaidh an t-uisge a dhubhachadh le sùith. Coltach ri geamannan mòra anns an tàmailt bhròin, tha na cruachan den drochaid a chaidh a leagail leis an tonn-sèididh nan aonar, ag obair mar thaic.
  Air bàtaichean, bidh tùsairean ionadail a" giùlan thiodhlacan nan achaidhean, a bharrachd air bogsaichean armachd dha na saighdearan gaisgeil Sobhietach, deiseil airson a dhol a-steach do bhlàr bàsmhor leis na h-òrdughan Nadsaidheach feargach.
  Mar sin shlaod an ceathrar aca bogsa fada gu preas còmhdaichte le madaidhean-allaidh. An sin, chaidh gunna anti-tanca a bha gu faiceallach a" falach ann an ambush. Tha triùir shaighdearan agus an gunnair le sùilean biorach Alesya a' giùlan a' ghunna. Tha an nighean gu math caol, ach tha a gàirdeanan fada bho obair shàmhach. Bidh e cuideachd a" feuchainn, còmhla ris na balaich, ri ribe ullachadh gun fhios nach bi tanca no "duine armaichte" de phasgan Hitler a" feuchainn ri faighinn seachad air a" chnoc nàdarrach.
  Tha na saighdearan, sa mhòr-chuid, fhathast gu tur gun fheusag agus cha deach losgadh orra, fir òga a tha air cùrsa fastachd nas giorra de mhìos gu leth a chrìochnachadh, a bharrachd, gu dearbh, an trèanadh ro-chlàraidh a chaidh a dheagh stèidheachadh ann an an USSR.
  Tha eòlas aig cuid de ghaisgich mu thràth. Tha iad eadar-dhealaichte bho bheathaichean òga anns na bràgan aca, geur gluasadan, agus tha cuid air an toirt air ais. Gu sònraichte, dh'fhàs Ivan aon-shùileach, a bha coltach ri fìor spùinneadair, feusag. Ìre suaicheantas, agus mar-thà beagan òrdughan a fhuaireadh ann an diofar bhlàran, no an àite a 'chiad fhear faisg air Moscow. Cuin, a rèir coltais, rinn iad an rud do-dhèanta: chuir iad stad air na Krauts, agus eadhon chuir iad air adhart an nàimhdean dà cheud cilemeatair, mar luchd-bualaidh coin.
  Dè an ìre de uidheamachd trèigte a bha aig an Fritz? Is dòcha nach robh uimhir, agus gu tric thachair tancaichean, ach bha luchd-giùlan armachd le canain agus gunnaichean-inneal, a bha cho pianail air na saighdearan-coise Sobhietach as t-samhradh agus as t-fhoghar "41, na dhusan dusan!
  Ach nuair a chaidh an reothadh thairis air trithead ceum, chaill na h-uilebheistean Teutonic sin an comas gluasad gu sìmplidh... Reothadh an gasoline agus reòthadh an leann.
  Gu mì-fhortanach, cha do shoirbhich leotha crìoch a chur air na Nadsaidhean gu tur. Gu ìre mar thoradh air coire na h-àithne, a dh'iarr air feachdan mòra stoirm a chuir air na bailtean mòra far an deach na h-aonadan Gearmailteach a chòmhdach. Agus tha an leaghadh air tighinn - damn e ...
  As t-earrach, choisinn Ivan dàrna òrdugh cuideachd - bha e fortanach seanailear agus grunn oifigearan a mharbhadh air sgàth ambush. Ach, cha robh am blàr ach gu ìre soirbheachail. Rè an tòir, bhuail criomag air seachran Ivan Krasnov san aodann, a 'toirt sùil air. Gu mì-fhortanach, is e cogadh a tha seo, chan e film chloinne, far a bheil am prìomh charactar a 'bualadh air a h-uile duine, ach chan urrainn eadhon ceud gunna-inneal a bhualadh.
  Agus a-nis feumaidh iad obair dhoirbh gu corporra a dhèanamh: a" cladhach trainnsichean, ceallan agus tuill ribe.
  Bidh na tùsairean gan cuideachadh, fhad "s a tha socair anns na h-achaidhean agus tha na balaich agus na caileagan fhèin a" guidhe air na bràithrean as sine aca a chuideachadh. Bidh iad ag obair eadhon ro dhìleas, a 'feuchainn ri barrachd a dhèanamh gun a bhith a' tomhas an neart. Seo mar a bha na veins a" dol suas agus a" cromadh a-mach air làmhan tana, glaodhach agus casan lom, brùite na cloinne. Aig an aon àm, tha iad fhathast a 'riaghladh a bhith a' seinn;
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh, clann co-mhaoineas -
  Teine, teanta agus adharc fàinne!
  An ionnsaigh air faisisteachd damnaichte -
  A tha a 'feitheamh ri call fiadhaich!
  
  Dè a chaill sinn anns na blàran sin?
  No an d" fhuair thu e ann am batail ris an nàmhaid?
  B' àbhaist dhuinn a bhith dìreach clann an t-saoghail -
  Agus a-nis gaisgich na Motherland!
  
  Ach ghabh Hitler ceum a dh"ionnsaigh ar prìomh-bhaile,
  Thuit an t-eas bhomaichean gun àireamh!
  Agus dhòmhsa tha an Fatherland eadhon nas bòidhche na an speur -
  A-nis tha dol fodha na grèine fuilteach air tighinn!
  
  Freagraidh sinn gu cruaidh ri h-ionnsaigh-
  Ged tha iad fein, mo thruaighe, beag an inbhe !
  Ach tha an claidheamh ann an làmhan deugaire lag -
  Nas làidire na legions Satan!
  
  Leig leis na tancaichean maoim-sneachda a reubadh às deidh maoim-sneachda,
  Agus bidh sinn a 'roinn an raidhfil eadar trì!
  Biodh na poileis gu ciallach ag amas air a" chùl,
  Ach smachdaichidh Dia naomh iad gu dian !
  
  Dè cho-dhùin sinn? dean obair na sith-
  Agus airson sin, mo thruaighe, bha agam ri losgadh!
  Tha an t-sàmhchair mar-thà gràin.
  Tha fòirneart agus gràs ann cuideachd!
  
  Tha an nighean agus mise a 'ruith casruisgte còmhla -
  Ged a tha sneachd air tuiteam, bidh e a" losgadh sruth-sneachda mar ghual!
  Ach chan eil eagal orra, tha fios aig clann -
  Thèid am faisisteach a ghluasad a-steach don chiste le peilear!
  
  Mar sin mharbh iad cuideachd borb de Krauts,
  Agus tha an còrr de na mairbh a" ruith!
  Bidh sinn a" sgrios saighdearan-coise mar speal ann am blàr -
  Chan eil samhraidhean òga na bhacadh dhuinn!
  
  'S e euchd a th' ann am buaidh, bidh sin sa Chèitean,
  A-nis tha an stoirm sneachda gu math dòrainneach, sneachda cruaidh!
  Tha am balach casruisgte, tha a phiuthar casruisgte,
  Bha clann a" comharrachadh am prìomhadais ann an ragaichean!
  
  Cò às a tha na feachdan sin a" tighinn annainn?
  Gus am pian, an fhuachd, am feum sin a chumail suas!
  Nuair thomhais caraid bonn na h-uaighe,
  Nuair a bhios caraid a 'caoidh, bidh mi a' bàsachadh!
  
  bheannaich Criosd sinn luchd-tòiseachaidh,
  Thuirt e, Tha an t-Athair air a thoirt dhut le Dia!
  Is e so an ceud chreidimh do na h-uile,
  Sòbhieteach, dùthaich naomh!
  Cluinnear an rumble fad às de thancaichean a" tighinn dlùth, agus plèanaichean a" beothachadh anns na speuran. Agus mu thràth tha na buill-airm sèist cumhachdach a" tàirneanach. Nuair a thèid a bhualadh le sligean àrd-spreadhaidh, bidh sgrathan talmhainn agus sgrathan leaghte air an tilgeil àrd dhan iarmailt. Seo far a bheil am blàr a" tòiseachadh. Bidh am Màidsear Vladimir Mikhailovsky a" cumail prosbaig glacte na làmhan, a" coimhead air maoim-sneachda stàilinn faisisteach a tha a" tighinn dlùth. Tha iad a 'feuchainn ris na tùsairean a dhràibheadh air a chùlaibh, ach chan eil iad airson falbh agus iarraidh air raidhfilean sabaid.
  Chan eil armachd gu leòr ann airson a h-uile duine, ged a thug clann ionadail raidhfilean seilge agus eadhon boghan spòrs. Tha a h-uile duine airson sabaid gu gaisgeil agus buannachadh. Ach chan urrainn dhut bàsachadh leis a" bheachd mu dheireadh agad air do dhùthaich mhàthaireil.
  Tha am Màidsear Mikhailovsky a 'toirt seachad an òrdugh:
  - Na fosgail teine gun àithne !
  Gu dearbh, chan eil aca ach dà "fichead" s a còig "airson a" bhuidheann-chatha gu lèir, a tha a" ciallachadh gu bheil an cothrom aca leigeil leis na Krauts tighinn nas fhaisge.
  Air beulaibh, mar a tha àbhaisteach am measg nan Nadsaidhean, tha na carbadan as dìonte; Tancaichean T-4 agus gunnaichean fèin-ghluasaid "Okhotnik". Bu chòir dhaibh gèilleadh do charbadan nas aotroime agus saighdearan-coise beagan lag.
  Bidh càraichean is baidhsagalan-motair Nadsaidheach a" fàs nas slaodaiche bho àm gu àm air eagal "s gun tèid iad air adhart...
  Ach tha an tùsaire Yuli Petrov a 'dearbhadh nach b' ann airson rud sam bith a dh'fhuirich iad an seo. Tha mèinn gann an-aghaidh tanca, còmhdaichte le glaodh dachaigh, agus air mullach an fhòid a tha ga dhèanamh neo-fhaicsinneach air a ghluasad eadar na stumpaichean le cuideachadh bho uèir, dìreach fon t-slighe T-4.
  Bidh lannan stàilinn de bhratagan a 'laighe sìos air an làthair marbhtach. Chan eil coltas gu bheil an spreadhadh ro làidir, ach tha am bratag air a reubadh dheth, agus tha tanca Hitler a" tòiseachadh a" smocadh agus a" snìomh leis an turaid aige.
  Bidh balaich eile a 'cleachdadh innealan coltach ris. Leis gu bheil saighdearan-coise na Gearmailt gòrach, agus na tancaichean agus na gunnaichean fèin-ghluasadach gun dìon air thoiseach, thèid am peanasachadh airson seo.
  Tha an "Hunter" ainmeil, le sgàil-dhealbh ìosal agus armachd làidir, coltach ri turtar rèidh. Nochd an gunna fèin-ghluasadach seo o chionn ghoirid air aghaidh nan Sobhiet-Gearmailteach. Air sgàth a dheagh fheartan dràibhidh, an canan aige, a dh'fhaodas a dhol a-steach aig astar math, agus mar a bha e beò ann am blàr, thàinig an "Hunter" gu bhith na òraid sa bhaile sa bhad.
  Ach tha na slighean aige fhathast àbhaisteach, ged a tha iad farsaing... Ach, bhiodh e eadhon na b" fheàrr bonn a" chàr a shèideadh suas agus toirt air a bhroinn a spìonadh le pàirtean a bharrachd.
  An seo tha an "Hunter" millte, mar frigate spùinneadair le stiùir briste, a "sleamhnachadh chun taobh agus a" bualadh air an T-4. Agus bidh an dà chiste stàilinn air slighean a" tòiseachadh a" deàrrsadh, agus beagan mhionaidean às deidh sin a" spreadhadh air sgàth armachd spreadhaidh.
  Tha dusan càr meadhanach mòr air stad mu thràth, briste agus gun chuideachadh.
  Ach tha an còrr gan leantainn, gu sònraichte na gaisgich armaichte lìonmhor. An seo tha an gunna fèin-ghluasaid "Okhotnik" a 'togail astar agus ... a' tuiteam a-steach do tholl camouflaged. Is e dìreach na bratagan a bhios a" cumail a-mach bho shuas agus a" gluasad gun chuideachadh.
  Bidh luchd-tòiseachaidh a 'dèanamh gàirdeachas. Ann an cuid de dh'àiteachan tha stuth-spreadhaidh dachaigh ann an tuill cladhach. Tha e air a dhèanamh ann an dòigh artisanal. Gu dearbh, tha e nas laige na dynamite, ach tha e gu leòr airson an chassis a chuir dheth.
  Bidh Fritz a" fulang call mòr, bidh luchd-giùlan armachd a" fàiligeadh, bidh cuid a" dol tro shònaichean cunnartach, ach thathas a" coinneachadh riutha le bhith a" tilgeil grenades agus stuth-spreadhaidh.
  An seo, tha eadhon an luchd-sabaid òga sgiobalta air catapultan beaga a thogail. Bidh iad a 'tilgeil a-mach pasgan sònraichte de dheoch làidir fiodha air a mheasgachadh le eileamaidean fùdar-gunna.
  Nuair a thèid a bhualadh, bidh armachd nas taine de chòmhdhail Hitler a" gèilleadh, a" toirt air na sgiobaidhean losgadh le lasraichean gorma. Air an sàrachadh le pian, tha na Krauts a" sgreuchail le cridheil agus a" ruith air falbh leis na h-aghaidhean aca air an sgapadh le uamhas.
  Tha cuid dhiubh eadhon a" leigeil seachad teicneòlas...
  Is e an aon truas gu bheil tòrr nàimhdean ann, tha cuid de na carbadan a" dòrtadh teine inneal-gunna a-steach don h-uile càil agus a" tighinn faisg air na trainnsichean.
  Agus tha iad a' tighinn tarsainn air gràineagan... Aig an aon àm, tha Alesya a' comharrachadh an dà fhichead 's a còig. Gu dearbh, chan urrainn dhut an T-4 agus an t-Sealgair a thoirt air adhart, ach faodaidh tu na taobhan fheuchainn. Chan eil dad ri ràdh mu luchd-giùlan armachd. Bidh iad a" leagail a h-uile duine agus a" toirt orra fuil a chasg air ùrlaran meatailt teth!
  Tha mòran bhuannachdan aig gunna beag caliber thairis air fear mòr - ìre an teine, cho furasta "s a tha breug-riochd. Agus tha fios aca mar a roghnaicheas iad amasan.
  Bidh na Nadsaidhean a" snaidheadh, gu cruaidh mar hyenas. Agus am measg nan Sòbhieteach tha daoine air am marbhadh agus air an leòn. Tha e gu sònraichte duilich nuair a bhàsaicheas saighdearan òga a tha dìreach air tòiseachadh a" fuireach. Seo nighean tùsaire glè òg, le duilgheadas a" togail pasgan spreadhaidh agus ga thilgeil fhèin fo shlighean tanca meadhanach T-3. Bidh bogsa grànda le stoc fada ach a rèir coltais tana a" leum suas agus a" deòir far tùr ceàrnagach.
  Agus thilg na saighdearan grenades a-rithist, agus thòisich gunnaichean inneal a" losgadh air na baidhsagalan-motair a bha a" snàgadh. Agus spreadh cinn shaighdearan Hitler, mar cherisean aibidh air an leagail le clach-mheallain.
  Agus bidh na tancaichean gas de bhaidhsagalan-motair mòra a" spreadhadh, a" tilgeil a-mach sruthan de theine fiadhaich. Tha e a" faireachdainn mar gu bheil aimhreit de genies ifrinn a" tachairt. Seo cuid de luchd-giùlan armachd cuideachd a" tighinn còmhla ris na co-obraichean aca gun stad.
  Tha Alesya a 'comharrachadh an "Hunter" agus ag amas air a' phàirt ìseal den bhodhaig. Tha e duilich faighinn ann, ach is e seo an aon chothrom a dhol a-steach don ghunna neo-thruacanta fèin-ghluasadach. Gluasad rèidh den mheur, agus an uairsin tionndadh.
  Bidh an gunna a 'toirt ath-chuairteachadh bog, agus bidh an inneal faisisteach a' sgoltadh na leth. Agus tha a 'bhratach leis an swastika a' tuiteam dhan eabar fhuilteach.
  Tha Alesya ag èigheach:
  - Feumaidh ceartas ìobairt, feumaidh carthannas tabhartasan, agus feumaidh soirbheachas adhbhar ceart ìobairt!
  Tionndadh-U, bidh an nighean làmhachais a "gabhail fois rùisgte gus am bi i nas fheàrr a" faireachdainn biorhythms na Talmhainn, agus anail an fheòir le a buinn, agus a "bròg a-rithist, a" bualadh air an T-3 brùideil anns a "cho-bhonn.
  Chithear gu bheil cha mhòr a h-uile tanca meadhanach den armada Nadsaidheach air a bhith ciorramach mu thràth. Chaidh am fear mu dheireadh a sgrios le balach tùsaire, a dh'aindeoin a leòn, a 'putadh baraille le measgachadh de carbide spreadhaidh, duslach guail, min-sàibh le tomhas beag de phosphorus. Cha robh neart gu leòr aig an leanabh gaisgeil tuilleadh airson am baraille a phutadh às deidh leòn troimhe, agus chaidh a chompanach Andrei, a" dol tarsainn air fhèin fhad "s a bha e a" ruith, ga phutadh fo chuibhlichean an gunna fèin-ghluasaid ionnsaigh dà fhichead tunna "Bumblebee". Thilg an gunna calibre 150-mm neo-shoilleir e fhèin suas agus dh'fhuirich e na thogail. Agus chaidh anaman nan luchd-tòiseachaidh, air sileadh a mach as an cuirp reubte, do'n Rioghachd shona neamhaidh, far nach 'eil ainneart agus cràdh gu bràth.
  Thòisich an luchd-còmhdhail faisisteach a bha air fhàgail, às dèidh dhaibh taic an co-obraichean as truime a chall, a' tionndadh air ais... Sguir fuaim ceòl Wagner, agus thòisich turas-adhair coitcheann.
  Thuirt Vladimir Mikhailovsky, a 'sguabadh fuil às a' mhullach:
  - Faodaidh gaisgeach Ruiseanach bàsachadh na sheasamh, ach cha bhi e beò air a ghlùinean gu bràth! Is dòcha gu bheil an Ruis a" bleith, ach cha dèan meud fala sam bith ar misneach agus ar dìlseachd do fhuil an athar!
  Agus tha na tùsairean a tha air fhàgail a' dearbhadh seo... Ged a bha mòran dhiubh mar-thà air an losgadh agus air an leòn.
  Agus tha Anastasia Witchakova agus Akulina Orlova a 'sabaid anns na speuran, tha iad deiseil airson a bhith a' farpais ris a 'Mharseille, a tha air còrr is ceithir cheud itealan a chruinneachadh mar-thà, agus fhuair e an còigeamh ìre de Chrois Ridire na Croise Iarainn le òr. duilleagan daraich, claidheamhan agus daoimeanan.
  Ach tha e soilleir gu bheil na caileagan ann an sunnd a bhith a" sabaid gu dùrachdach. Seo iad ann an dìreach bikini agus casruisgte sabaid. Agus bidh plèanaichean Luftwaffe a" dol a-steach.
  Bidh Anastasia, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, ag amas air a" ghunna aig an targaid, a" leagail am faisisteach, agus ag ràdh:
  - Is mòr ar creidimh,
  Bidh e seasmhach airson linntean!
  Agus a 'bualadh air a chompanach. Bidh Akulina cuideachd a "leagail am faisisteach, ga bhualadh, gu fìor cheart a" cleachdadh a casan rùisgte agus a squeals:
  - Air son mòrachd bheachdan a' chomuinn !
  'S a' giùlan fhiaclan neamhnaideach. Is e seo nighean cho sabaid agus ionnsaichte.
  Agus a" deàrrsadh le fhiaclan.
  Bidh Anastasia, a" losgadh sìos plèana Gearmailteach eile anns an Yak-9 aice, a" squeaks gu làidir:
  - iolaire Ruiseanach thairis air a 'phlanaid,
  A 'sgaoileadh a sgiathan, bheir e dheth ...
  Thèid an nàmhaid a ghairm gu cunntas
  Gheibh e buaidh, briste!
  Tha Akulina gu furasta a" dearbhadh seo, a" leagail an luchd-dùbhlain aice:
  - Bidh e briste!
  Ged, gu dearbh, nochd nigheanan ace brèagha bho na Gearmailtich. Bidh Albina agus Alvina a" sabaid air an ME-309 as ùire. Ghoid na gaisgich sabaid sin.
  Agus bidh iad a 'losgadh sìos plèanaichean Sòbhieteach le sùbailteachd iongantach. Tha am ME-309 na itealan fìor chumhachdach le trì canain adhair 30-mm agus ceithir gunnaichean inneal. Chan urrainn dha càraichean Ruiseanach seasamh an aghaidh uilebheist mar sin.
  Ma thilgeas iad sìos, tilgidh iad sìos gun tròcair.
  Sheinn Albina, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, canan an itealain a dh" ionnsaigh an targaid. Bhuail i an nàmhaid agus rinn i squeak:
  - Airson buadhan an Treas Reich!
  Agus nochd i a teanga.
  Bhuail Alvina an nàmhaid cuideachd. Gheàrr i sìos an Yak-9 Sòbhieteach agus cho-obraich i:
  - Air son criochan mòr ar n-armailt !
  Agus rinn i gàire air a caraidean.
  Bidh Huffman cuideachd a 'sabaid, a' faighinn sgòran. Chan eil e fhathast mar aon de na h-aces mòra, ach tha e a 'dol air adhart gu luath. Agus faodaidh tu cuideachd uilebheist ifrinn a ràdh.
  Tha na Gearmailtich, ged a tha iad slaodach agus le call mòr, a 'gluasad air adhart air costa Volga, a' tighinn faisg air a 'Mhuir Caspian.
  . CAIBIDIL Àir. 2 .
  Bha e soilleir gu robh na feachdan neo-ionann. Bha itealain faisisteach gu sònraichte draghail. Ràinig am Focke-Wulf an aghaidh ann an àireamhan mòra agus thàinig na buill-airm cumhachdach agus an astar aige gu bhith na dhuilgheadas don Arm Dearg. A bharrachd air an sin, bha an càr seo ro dhoirbh a losgadh sìos. Tha i làidir agus le armachd làidir.
  Bha an ME-309 cuideachd na iongnadh mì-thlachdmhor dha na pìleatan Sòbhieteach, an dà chuid a thaobh luaths agus armachd. Agus bha e gu ìre mhòr air na h-aonadan Sòbhieteach a mhilleadh.
  Bha am bomair ùr Yu-288, inneal fìor chumhachdach, cuideachd a" bomadh suidheachadh nan Sòbhieteach. Bhiodh e a" giùlan ceithir tonna de bhomaichean nuair a bha iad air an luchdachadh gu h-àbhaisteach, agus sia tonna nuair a chaidh an luchdachadh. Agus fhuair e cuidhteas de na h-aonadan Sòbhieteach gu math mòr.
  Sheall Rommel cuideachd a chlas mar chomanndair, mar a rinn Mainstein.
  Bha na Gearmailtich a" fàs nas fhaisge agus nas fhaisge air Astrakhan. Agus gun dùil airson an àithne Sòbhieteach, chaidh am Fritz air an ionnsaigh air an Volga gu stiùir Kamyshin. B" e gluasad dàna ach cumhachdach a bh" ann. Agus gu ruige seo tha e air a bhith duilich stad a chuir orra.
  Ach tha dìon an Airm Dheirg fhathast làidir... Ann an seachdain, chaidh na Nadsaidhean air adhart leth-cheud cilemeatair agus chaidh an stad.
  Choinnich aonadan Sòbhieteach riutha le frith-bhuaidhean ...
  Aig an aon àm, dh'fheuch na Seapanaich ri ionnsaigh a leasachadh an aghaidh Alma-Ata. Agus an uairsin bha sabaidean làidir ann.
  Bha caileagan a 'sabaid co-ionann ri fir, agus' s dòcha eadhon nas fheàrr na iad.
  Bha Margarita Magnitnaya agus Tatyana Bulatnaya, nigheanan brèagha, a 'losgadh bho ghunnaichean inneal.
  Loisg iad sìos an samurai agus chanadh iad:
  - Na dealaich sinn ris an aisling,
  Tha a" chiad cheum nam beatha cudromach...
  Chì thu a-rithist os cionn na talmhainn,
  Cuairtean de dh "ionnsaighean feargach!
  Thilg Margarita grenade marbhtach le a òrdagan rùisgte, reub i na Seapanach às a chèile agus sheinn i:
  - Cha chuir duine stad oirnn,
  Cha toir duine buaidh oirnn...
  Tiodhlaicidh sinn an Wehrmacht anns an talamh,
  Tha ar càirdeas monolithic!
  Dh'aontaich Tatyana, a 'losgadh air an nàmhaid:
  - Gu dearbh monolith!
  Tha na Seapanach a" gluasad air adhart gu Alma-Ata. Tha mòran shaighdearan aca agus diofar sheòrsaichean tèarmann. Is iad seo na balaich sabaid sin. Ach bidh na caileagan gan gearradh sìos. Bidh iad a" sabaid gu cruaidh.
  Thilg Tatyana Bulatnaya grenade eile, reub i an samurai bho chèile agus sheinn i:
  - Airson mo shàr euchdan!
  Agus dh"amhairc i le a sùilean do dhath sapphire. Nighean sunndach, chan urrainn dhut dad a ràdh.
  Agus gabhaidh Margarita, le a sàil rùisgte, tiodhlac bàis agus tilgidh i, a" reubadh nan saighdearan Iapanach às a chèile.
  Agus canaidh e:
  - Tha na h-uile ni troimh-chèile, eadar-fhighte, ann an crith-thalmhainn agus trioblaidean !
  Agus a-rithist bidh e a" tilgeil lemon air na Seapanach le òrdagan rùisgte...
  Bidh an gaisgeach cas-rùisgte Oksana a" snàgadh suas thuca agus a" putadh bogsa grenades, a" feadaireachd:
  - Bidh e fionnar nigheanan!
  Agus sheinn na trì gaisgich:
  - Chaidh an samurai gu talamh, fo chuideam stàilinn agus teine!
  Agus bidh na h-àilleachdan a 'sabaid le fearg mhòr. Chaidh iad tro theine agus uisge, agus pìoban copair gun a bhith dìomhain.
  An seo tha Oksana, le a cas-rùisgte, a" tilgeil grenade a bhuaileas an tanca aotrom Iapanach Chikha. Uill, is e deagh amas a tha seo.
  Sheinn Margarita, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Faodaidh tu creidsinn eadhon às aonais creideamh! Chan urrainn dhut gnothach sam bith a dhèanamh!
  Thug Tatyana fa-near gu loidsigeach:
  - Is e paradox a tha thu ag ràdh!
  Thilg Margarita an grenade le a òrdagan rùisgte agus thuirt i gu loidsigeach:
  - Nach e caraid paradoxes a th" ann an gnè?
  Thug Tatyana seachad tionndadh, chuir i sìos an samurai agus dh'aontaich i:
  - Gu dearbh, a charaid!
  Agus ghlac na gaisgich e agus spreadh iad a' gàireachdainn... Tha iad a' sabaid nigheanan, agus tha iad ag ràdh dè eile... Chan eil e na iongnadh gu bheil cuimhne aig a h-uile duine san Ruis air mar a bha na caileagan a' sabaid!
  Bidh Oksana a" sabaid aig an ìre as àirde, gu dearbh. Agus bidh i a 'losgadh bho dhiofar phuingean, agus tha an nighean a' snìomh mar mhullach snìomh.
  Tha iad sin nan bòidhchead, cha toir iad dad suas do dhuine sam bith. Agus cagnaidh iad brathadh, maille ris an samurai.
  Bidh Angela cuideachd a" losgadh. Tha an nighean cuideachd ionnsaigheach agus ruadh-ruadh. Is fheàrr le gaisgich a bhith a" sabaid casruisgte agus a" nochdadh euchdan mòra.
  Bheir Angela tionndadh agus thuirt i le gàire:
  - Theid sinn gu dàna gu cath,
  Airson cumhachd nan Sòbhieteach!
  Agus le òrdagan rùisgte tilgidh e lemon marbhtach.
  Tha an t-sabaid a" dol air adhart agus a-nis tha ionnsaigh Iapanach a" tighinn gu crìch....
  Tha e mu thràth deireadh an Iuchair ceathrad "s a trì. Thàinig na Nadsaidhean faisg air an Volga delta fhèin, agus thòisich blàran an sin.
  Bidh Ealasaid agus an sgioba aice a" sabaid gu cruaidh. Thòisich a 'chiad tancaichean Tiger-2 a' ruighinn an aghaidh. Tha iad coltach ris a" Panther agus an Leòmhann, ach an àiteigin eatarra. Cuideachd le ceàrnan bruthach armachd reusanta agus gunna calibre fada 88-mm 71 EL. Tha cuideam trì fichead "s a h-ochd tunna, agus tha e faisg air tanca an Leòmhann a thaobh armachd, ach beagan nas lugha ann am meud.
  Tancaichean mòra, chan urrainn dhut dad a ràdh.
  Tha Ealasaid agus na caileagan a' sealg nan Gearmailteach. Bidh iad a" bualadh tro T-4 agus sgreuch:
  - Glòir do bheachdan nam bliadhnaichean soilleir,
  Tha glaodh nan tùsairean an-còmhnaidh deiseil!
  Tha na gaisgich, canaidh sinn, den chiad ìre. Agus cha'n e mhàin gu bheil iad a' cogadh gu glòrmhor, ach tha iad mar an ceudna a' seinn ;
  Aonadh neo-sgriosail nan saor-shluagh,
  Cha b" e feachd brùideil agus eagal a thug sinn còmhla...
  Agus toil mhaith nan daoine soillseacha,
  Agus càirdeas, solas, inntleachd agus misneachd ann an aislingean!
  
  Beannachd leat ar n-Athair saor,
  Tha cumhachd a 'chruthachaidh na thaic gu bràth!
  Cumhachd laghail, toil dhaoine,
  Às deidh na h-uile, tha neach sìmplidh a 'seasamh airson aonachd!
  
  Tro na stoirmean bha grian an adhartais a" deàrrsadh dhuinn,
  Tro stoirmean agus stoirmean ruith sinn air adhart ...
  Bidh sinn a 'gluasad bheanntan mar gum biodh iad gun chuideam,
  Tha an saoghal gu lèir, a" deàrrsadh, a" gluasad a dh"ionnsaigh co-mhaoineas!
  
  Beannachd leat ar n-Athair saor,
  Tha cumhachd a 'chruthachaidh na thaic gu bràth!
  Cumhachd laghail, toil dhaoine,
  Às deidh na h-uile, tha neach sìmplidh a 'seasamh airson aonachd!
  
  Tha sluagh na planaid aonaichte mar bhràithrean,
  Tha Buddhist, Muslamach nan caraidean gu bràth!
  Biodh an inntinn air a glòrachadh, ainm mòr,
  Tha dùthchannan an t-saoghail uile mar theaghlach!
  
  Beannachd leat ar n-Athair saor,
  Tha cumhachd a 'chruthachaidh na thaic gu bràth!
  Cumhachd laghail, toil dhaoine,
  Às deidh na h-uile, tha neach sìmplidh a 'seasamh airson aonachd!
  Bidh na caileagan a 'seinn gu math, agus bidh iad a' sabaid eadhon nas fheàrr, agus bidh iad a 'coileanadh a leithid de chleasan. Ged a tha eachdraidh air a sgrìobhadh leis na buadhaichean agus chan eil fios an tèid an cuimhneachadh ma thèid an cogadh a chall?
  Tha Alenka, le na bataraidhean aice, agus sgioba de chlann-nighean, a" feuchainn ris na nàimhdean air an Volga Delta a chumail air ais. Agus tha i a 'sealltainn dè na bòidhchead a tha comasach ann am prionnsabal.
  Agus gu dearbh faodaidh iad tòrr a dhèanamh.
  Bidh Anyuta a" losgadh le a cas rùisgte agus a" beucaich:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais!
  Agus mar sin thog am bataraidh gu lèir suas, agus thòisich e air seinn còmhla, ann an guthan làn-ghuth;
  Tha sinn a" sabaid airson dàn nas fheàrr
  Gus beatha a dhèanamh nas fhasa dha daoine ...
  'S bidh sinn a' pronnadh an t-sluaigh dhamte,
  Gus am bi nas lugha de nàimhdean olc ann!
  
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Airson glòir ar màthair an Ruis ...
  Creid mi, tha muinntir Rus do-chreidsinneach,
  Agus nì a h-uile duine air an Talamh nas bòidhche!
  
  Tha sinn a" faighinn cothrom sabaid airson ar Motherland,
  A" dìon mòrachd an Fatherland...
  Agus uaireannan chan eil ann am beatha ach film,
  Ged bu chòir dha a bhith na fhaileas air neamh!
  
  Feumaidh a h-uile duine an aislingean a choileanadh,
  Creid mi gu glic, Comanachas ...
  Gus am bi barrachd sonas air thalamh,
  Agus cha tàinig teintean an ath-bhreith!
  
  Is e ar rìgh an sàr-ghin Pugachev,
  Thog e an tuath gu strì naomh...
  Bidh gnothach sam bith suas ri do ghualainn,
  Agus gaol an nighean casruisgte balach!
  
  Bidh sinn eadhon an diabhal nas làidire,
  Nuair a dh" atharraicheas sinn sealladh saidheans...
  Tha 'n t-eucorach air a phronnadh fo na croinn,
  'S ged tha fuil a' sruthadh o'n aorta reubta !
  
  Seadh, tha ar n-aobhar ceart, a chairdean,
  Is urrainn dhuinn ar dùthaich a dhèanamh nas toilichte ...
  Creid gur aon teaghlach na slòigh uile,
  Sgoinneil, an Ruis as radiantach!
  
  Seallaidh daoine treun air fàire,
  Na còmhdaich na neòil olc an speur ...
  Bheir sinn sgòr buannachaidh don nàmhaid,
  Agus bidh thu, ridire fortanach ann am blàr!
  
  Chan eil mi eòlach air an fhacal coward
  Chan eil sinne na Ruiseanaich nas ìsle idir...
  Tha Svarog againn, an t-Iosa Geal,
  Agus còrdaidh an Cèitean ris gu bràth!
  
  Nigheanan is balaich ann an dannsa cruinn,
  Tha sinn nigheanan casruisgte a" tighinn a-steach...
  Às deidh na h-uile, tha an Dia uile-chumhachdach Rod dhuinne,
  Na bi nad parrot gun eanchainn, a bhalaich!
  
  Agus bhrosnaich Lenin sinn gu sabaid,
  Bheannaich Stalin glic an feat ...
  Sgaoilidh an cerub cumhachdach a sgiathan,
  Agus tha na fèithean againn dìreach air an dèanamh de stàilinn!
  
  Bidh Mòrachd na h-Athair
  Gu bheil sinn mar ghaisgich do Dhia...
  Daingnich sinn ar glòir le claidheamh stàilinn,
  Dè an sgiath a chaidh a chruthachadh aig Svarog!
  
  Ann goirid, bi dìleas don Tighearna,
  Gu glòir an Ruis as radiant ...
  Tha sinn dìreach eòlach air na h-iolairean ridire,
  Tha an Dia Geal Crìosd am Mesiah air ar cùlaibh!
  Tha buille mionaideach bho ghunna ag adhbhrachadh gum bi an "Leòmhann" a" spreadhadh na lasraichean. Tha, tha na faisisteach a" faighinn slap air na h-adharcan.
  Fhad "s a tha na blàran a" dol air adhart, chan eil a" chlann a" caitheamh ùine.
  Bidh Dasha agus Vaska a" coiseachd timcheall air cùl saighdearan na Gearmailt. Bidh iad a" coimhead mar a tha an uidheamachd a" gluasad ann an colbhan. Tha baidhsagalan-motair a" reubadh, tha gunnaichean fèin-ghluasadach a" snàgadh. Tha grunn shaighdearan an seo, nam measg an SS agus aonadan eile.
  Mhothaich Vaska gluasad an Ferdinand, gunna cumhachdach Gearmailteach fèin-ghluasadach a 'sgrios tancaichean.
  Thuirt an gille ris an nighinn:
  - Tha e coltach gu bheil na Krauts a" gluasad feachdan a bharrachd gu tuath air Stalingrad.
  Thug Dasha fa-near le gàire:
  - Bidh na daoine againn gam bleith co-dhiù!
  Bidh Nemtsev bhon làraidh ag èigheach gu feargach ris na balaich. Bidh a 'chlann a' falbh agus a 'ruith, a' lasadh, liath le duslach, sàilichean cruinn, lom. Is dòcha gun toir iad eadhon tionndadh dhaibh.
  Ruith am balach agus an nighean chun na preasan agus leum iad a-steach. Thuirt Dasha le dealas:
  - Faodaidh guerrillas rud sam bith a dhèanamh!
  Dh" aontaich Vaska le seo:
  - Gu dearbh ... buannaichidh sinn gu cinnteach!
  Sheinn Dasha le dealas:
  - Tha buaidh a" feitheamh! Tha buaidh a" feitheamh! An fheadhainn a tha airson na geimhlean a bhriseadh! Tha buaidh a" feitheamh, tha buaidh a" feitheamh! Bidh e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air faisisteachd!
  Dh" aontaich Vaska le seo agus phronn e am bratag le corragan casan rùisgte na cloinne aige:
  - Is urrainn dhuinn a dhèanamh! Rugadh sinn gus sgeulachd sìthiche a thoirt gu buil!
  Ghabh Dasha a-mach agus thug e fa-near:
  - Agus dè? Tha mi a" smaoineachadh gun tionndaidh sinn an sgeulachd sìthiche gu bhith na fhìrinn agus an Wehrmacht gu bhith na dhuslach!
  Agus sheinn a" chlann ann an sèist am bàrr an sgamhanan;
  Ann an ainm ar dùthcha ceart,
  Dè a bheir co-mhaoineas don chruinne-cè ...
  Bidh sinn dìleas don dùthaich againn,
  Leig leinn an t-slighe gu soirbheachas agus cruthachadh!
  
  Bha Putin a" riaghladh na Ruis mar ghaisgeach,
  Ach an uairsin dh'fhàg an iolaire i air iteig...
  Gu dearbh tha hemorrhoids mòra aig an Fuhrer,
  Ach tha Stalin cuideachd a" ciallachadh ainm!
  
  Tha mi a" creidsinn gun dèan sinn a" chùis air an Treas Reich,
  Chan iongnadh gun do ghluais Putin a-steach gu Stalin ...
  Os cionn an t-saoghail tha cerub le sgiath òir,
  Agus tha Satan-Adolf a-nis air a dhol às a chiall!
  
  Tha an Roinn Eòrpa gu lèir aig na Gearmailtich,
  Agus Afraga, agus Àisia, agus na stàitean ...
  Agus tha Adolf den bheachd gu bheil e fionnar
  Ach tha dìoghaltas a" feitheamh ris an Fuhrer!
  
  Do Hitler, tha an Ruis coltach ri sabhal,
  Tha e airson an òrdugh aige a thoirt air ais ...
  Ach bidh, tha mi creidsinn, pàrras co-mhaoineas ann,
  Bidh grunndagan a" fàs le bhith a" cur nan leapannan!
  
  Na creid e, chan eil ar daoine lag idir,
  Ach ghlac na Krauts cus...
  Agus tha fios agad nach eil an Slav na thràill idir,
  Ann an ainm ar màthair an Ruis!
  
  Agus bhrosnaich Lenin sinn gu gaisgeachd,
  Sheall e mar a nì thu rudan ...
  Leis gu bheil Dia dha-rìribh na aon,
  Ach feumaidh sinn creidsinn ann an co-mhaoineas gu dàna!
  
  Chan e, na toir a-steach do nàmhaid na Ruis,
  Às deidh na h-uile, tha an Dia Geal còmhla rinn - Cruthaiche na cruinne ...
  Cuidichidh mi thu anns a' bhlàr,
  Airson a bhith seasmhach ann an soirbheachasan beatha!
  
  Dè cho fada "s as urrainn dhut do luchd-gràidh a mharbhadh?
  Gu mì-fhortanach, chan eil deireadh a" chogaidh ann an àite sam bith...
  Mar sin bha ar n-arm air a theannachadh ann am batail,
  Dèan rudeigin airson nach bi nàire ort!
  'S e òran math a tha seo do ghaisgich òga. Sheinn iad e agus ghluais iad a-rithist, a" togail duslach air an t-slighe leis na sàilean lom, callous aca.
  Bha a" chlann sunndach agus toilichte a-muigh le beatha. Ged a tha e tana, tha an aghaidhean tana mar sheòclaid, agus tha am falt, air an làimh eile, aotrom. Daoine brèagha.
  Thug fear de na Gearmailtich air baidhsagal-motair iad gu socair. Agus thairg e seoclaid dhomh. Shìn an t-acras Dasha a làmhan a-mach, ach thug Vaska grèim air a muinchill:
  - Na dèan irioslachd!
  Chaidh nighean ghlic a lorg:
  - Is fheàrr dhuinn na faisisteach aonachadh!
  Bha am beachd seo a' còrdadh ri Vaska, a tha na chraiceann agus na chnàmhan fhèin. Agus dh"iarr e seoclaid cuideachd.
  Chrath na Nadsaidhean agus rinn iad panail ann an Ruisis bhriste:
  - Seinn, a bhalaich !
  Chrath Vaska agus sheinn e le fìor bhrosnachadh;
   Dh" aonaich am Pàrtaidh an Ruis uile còmhla,
  A" dìon raointean gun chrìoch ...
  Às deidh na h-uile, creid mi, tha na daoine cho làidir,
  Glòir do thìr nan Sòbhieteach!
  
  Is e Stalin an duais as àirde
  Is e Stalin itealaich gliocas ...
  Feumaidh sinn sabaid gu treun air a shon,
  Tha a h-uile duine a 'leantainn Stalin!
  
  Thugadh dhuinn sgiathan aoibhneach,
  Chaidh toil mhòr a thoirt dhuinn ...
  Tha Stalin na thoileachas pailt,
  Dùthaich ghlòrmhor, mhòr!
  
  Is e Stalin am fear as motha san t-saoghal,
  Stalin, an cerub le sgiath òir,
  Ar sluagh le fortan gun chaochladh,
  Creid, tha sinn gu bràth do-chreidsinneach!
  
  Thug Stalin saoradh dha na daoine
  Is esan an iolaire as motha air an t-saoghal...
  Airson ar n-Athair agus ar saorsa,
  Sgaoil e a sgiathan thairis air an talamh!
  
  Chan eil nas àirde na an radiant Stalin. .
  Tha e cho mòr ri Dia geal ...
  A' sabaid 's a' buannachadh,
  Bidh sinn a" draibheadh am Fuhrer a-steach don chiste a dh" aithghearr!
  
  A' toirt onair d'ar n-Athair,
  Biodh fios agad nach lorg thu i nas bòidhche ...
  Bidh sinn beò gu luath fo chomannachd,
  Agus chan eil dòigh eile againn!
  
  Tha Stalin na uaill air a" phlanaid gu lèir,
  Co-mhaoineas Stalin saor an asgaidh. . .
  Bithidh a bhriathran air an seinn,
  Tha am faisisteach air a sgrios gu tur!
  
  Thug Stalin glòir dhan Ruis,
  Thog Stalin i os cionn nan rionnagan a. .
  Thog e suas an neart,
  Tha Stalin dìreach air leth freagarrach!
  
  Stalin a 'toirt buaidh air an t-saoghal,
  Tha cabhlach mòr rionnagan aige ...
  Bithidh na deuchainnean airson deasachadh,
  Leanaidh Stalin gu co-mhaoineas!
  
  Airson an Ruis, is e Stalin a 'ghrian,
  Bidh e a" deàrrsadh gu làidir anns an dorchadas ...
  Tha guth na caileig soilleir,
  Chan eil Ceannard nas bòidhche air an talamh!
  
  Tha Stalin na ìomhaigh de Svarog,
  Chruthaich Stalin cumhachd an Ruis ...
  Lorg e Rod na chridhe -
  Am Maighstir as motha!
  
  Chan eil ceannard nas bòidhche air an Talamh gu lèir,
  Is e Stalin am fear as motha de dhaoine ...
  Cruthaichidh sinn sonas nar cruinne-cè,
  Tha an villain rabid air a sgrios!
  
  Mo mhic agus buill Komsomol,
  Airson an Fatherland, seas còmhla ann an cruthachadh ...
  Às deidh na h-uile, tha na nigheanan agad nas làidire na tìgearan,
  Tha an sàr-eòlaiche Stalin còmhla rinn!
  
  Chan urrainn dhomh mo choileanaidhean a chunntadh,
  Gabhaidh sinn itealaich mar shaighead ...
  Tha an Ruis radanta againn,
  an Motherland a" gluasad a dh" ionnsaigh co-mhaoineas!
  Sheinn Dasha còmhla ri Vaska agus rinn a 'chlann a h-uile càil cho àrd agus cho breagha.
  Agus bha iad a" dannsadh air adhart, a" stobadh an cuid chloinne tana nach robh air brògan fhaicinn bhon fhuachd, agus a bha mar-thà a" stobadh tron t-sneachda sa Mhàrt len casan rùisgte.
  Chòrd an t-òran ris a" Ghearmailteach, nach robh a" tuigsinn Ruisis, agus thug e muiceann à tiona a-mach às a bhaga agus thug e don chloinn e.
  Agus dh'èigh e le cead:
  - Gu bràth!
  Chrom am balach agus an nighean agus ghluais iad air adhart. Chan eil iad ach aon-bliadhna-deug a dh'aois, ach tha iad tapaidh agus tha cuimhne làidir aca. Cruinnich fiosrachadh ceart. Agus aon uair, thug Daria bàn eadhon mèinn dha na Gearmailtich ann am basgaid. 'S e nighean seòlta a th' innte agus tha eòlas math aice air a' chànan aca. Cha robh iad eadhon a" smaoineachadh gum faodadh leanabh cho grinn le falt geal agus sùilean gorma bàs adhbhrachadh.
  Agus dh'obraich seo ...
  An seo thèid iad a-rithist, a" blasad seoclaid Gearmailteach, agus tha iad ann an sunnd sunndach ...
  Thug Daria fa-near le gàire:
  - Aon uair "s gun dèan sinn a" chùis air na Nadsaidhean, togaidh mi taigh trì-sgeulachd dhomh fhèin, air a dhèanamh le marmor agus le fuaran!
  Rinn Vaska gàire:
  - Am bi thu nad bhourgeois?
  Chuir an nighean an aghaidh:
  -Chan eil! Cha bhi agam ach mo chomannachd fhèin!
  Rinn Vaska gàire agus thòisich e air seinn a-rithist;
  'N uair thàinig am bourgeoisie do m' thìr,
  Chaidh taighean a losgadh, nigheanan air an gearradh suas ...
  Bha e coltach gun robh neoni a" cunntadh
  Bha falt balaich air a crathadh mar neoni!
  
  Ghlac an Kibalchish treun an raidhfil,
  Agus chaidh e còmhla ri arm an t-sluaigh ...
  Ach thug an Droch Ghille na planaichean uile seachad,
  Cò thug suas baraille de jam!
  
  Agus seo mi an crochadh air an raca, bhalach,
  Bidh iad gam chràdh le cuipean agus snàthadan ...
  Mar fhreagairt, bidh mi a" gàireachdainn san aodann, bidh mi a" coileanadh -
  Agus tha mi a 'creidsinn gum bi an Fatherland gu bhith na phàrras!
  
  Loisg na beathaichean mo shàilean le teine,
  Chaidh an leanabh a bhualadh gu dona ...
  Ach creidibh mi, cha 'n 'eil suim agam do 'n chràdh,
  Gus am bi am bourgeoisie dearg a 'chùis orra!
  
  Bidh iad a" briseadh chnàmhan, bidh droch mheatailt a" cladhach a-steach,
  Bidh an luchd-cur gu bàs gam stad air an raca ...
  Ach creid mi, bhruadair am balach mu dheidhinn,
  Gus ruith timcheall Berlin sa Chèitean!
  
  Tha mi a" creidsinn gun stiùir Comrade Lenin,
  Saor Warsaw, Prague, Lunnainn!
  Cuiridh sinn a-mach am fàirdeal buannachaidh a dh" aithghearr,
  Agus tha a" bhratach dhearg a" seasamh gu pròiseil thairis air Berlin!
  
  A nis tha sàiltean an leinibh a' lasadh,
  Soil a tha cha mhòr an-còmhnaidh lom ...
  'S bhuail a' chuip mi gu cruaidh air a' chùl,
  Is dòcha gu bheil thu mar-thà liath, mama!
  
  Ach cha toir mi steach do na mairbh so,
  Chan iarr mi creideas, bidh fios agam air tròcair ...
  Leig leis a 'chat a bhith a' sgoltadh gu geur bhon ghualainn,
  Tha fios agam gun toir Lenin duais dhomh, creid mi!
  
  Rinn Kibalchish gàire fo chràdh,
  Cha tug e seachad an dìomhaireachd, bhàsaich e gu pròiseil ...
  Bidh droch dhuine a" sgreuchail mar seo ann an ifrinn gu bràth,
  Tha na deamhain a" dòrtadh roisinn sìos a sgòrnan!
  
  Tha Lenin còmhla rinn, a rèir choltais gu bràth,
  Agus tha lasair theth a 'losgadh nam chridhe ...
  Thig bruadar mòr gu buil,
  Bidh bratach dhearg thairis air a" phlanaid gu lèir!
  Rinn Daria fìdeag agus stampadh i a cas-rùisgte:
  - Tarraingeach! An do rinn thu fhèin e?
  Chrath Vaska:
  - Tha! Thug an sgeulachd aige buaidh mhòr orm!
  Chrath Daria agus thuirt i:
  - A bheil cuimhne agad mar a ghlac na poileis thu fhèin agus mise agus a chuir sinn casruisgte tro fhuachd san t-sneachd, agus an uairsin air ar sgàineadh agus a" cur geugan tana air ar sàilean.
  Dhearbh Vaska gu furasta:
  - Bha e mar sin.... Bidh do shàilean air an goirteachadh agus bidh na joints nad ghualainn air an goirteachadh nuair a bhios tu a" crochadh air a" chrann. Ach cha robh fianais sam bith nar n-aghaidh agus ...
  Thuirt Daria le osna:
  - Tha, ach bha na poileis ag iarraidh oirnn reothadh gu bàs. Ach nuair a bhuail iad mi air an ceann le botal, ghlac mi a 'chriomag le mo chas rùisgte. Agus an uairsin chuir i na làmhan e. Às deidh sin gheàrr mi an ròp dhut fhèin agus dhutsa.
  Chrath Vaska:
  - Seadh, bha e mar sin... Tha e eagallach, ge-tà. Ach tha fios agad, anns an fhuachd chan eil na builleagan de bhuinn loisgte a" goirteachadh! Agus nuair a fhuair sinn a-mach nas fhaide air adhart, shlànaich a h-uile càil oirnn mar coin!
  Dhearbh Daria gu furasta:
  - Tha, tha e a 'leigheas gu math dhuinn! Fhuair mi buinn cho garbh is nach eil eagal orm coiseachd air gual!
  Vaska, puff up, thuirt e:
  - Mise cuideachd! Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh, clann co-mhaoineas!
  Dhaingnich Daria:
  - Agus bidh sinn gu cinnteach a 'buannachadh!
  Sheinn am balach agus an nighean:
  Ann am buaidh bheachdan neo-bhàsmhor co-mhaoineas,
  chì sinn àm ri teachd ar dùthaich...
  'S do 'n bhratach dhearg, ar n-Athair,
  Bidh sinn an-còmhnaidh neo-fhìnnteach dìleas!
  . CAIBIDIL Àir. 3.
  Aig toiseach an Lùnastail 1943, thàinig na Gearmailtich a-mach mu dheireadh, a 'faighinn thairis air strì làidir saighdearan Sòbhieteach gu Muir Caspian. Is e fìor choileanadh a tha seo dha na Krauts. A fhuair na buannachdan as motha. A-nis chaidh an Caucasus a ghearradh dheth bhon phrìomh mhòr-thìr le fearann.
  Shoirbhich leis na Turcaich cuideachd; às deidh sabaid làidir, ghabh iad mu dheireadh Batumi agus chuir iad crìoch air cuairteachadh Yerevan. Mar sin, a 'cur cuideam air saighdearan Sòbhieteach ann an Transcaucasia.
  Dh'fhàs an suidheachadh anns an USSR gu math duilich. Agus dh'òrdaich Stalin ionnsaigh a chuir air bhog anns a 'cheann a tuath gus a dhol tro thrannsa gu Leningrad acrach, a' bàsachadh, ach nach do ghèill fhathast.
  Thòisich an ionnsaigh air Tikhvin. Chaidh feachdan mòra a chuir an sin, ged nach robh stòrasan gu leòr aig a' phrìomh oifis. Bha an suidheachadh iom-fhillte nuair a thàinig roinnean Suaineach, a rèir coltais saor-thoileach chun aghaidh, a neartaich an suidheachadh.
  Agus tha na Gearmailtich air iad fhèin a neartachadh gu mòr ...
  Thòisich an t-sabaid air 10 Lùnastal, le saighdearan Sòbhieteach a 'toirt air adhart deich cilemeatair anns a' chiad trì latha den bhlàr. An seo air a 'cheathramh-deug den Lùnastal, chaidh tanca Maus na Gearmailt a-steach don bhlàr airson a' chiad uair. Chan e leasachadh air leth soirbheachail le cuideam ceud ceithir fichead "s a h-ochd tunna. Fìor, bha an càr air a stiùireadh le fìor sgioba, nigheanan Nadsaidheach a bha gu math mìleanta.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - còig bòidhchead an Treas Reich a 'tòiseachadh leis an litir "A". Agus mar a bhios iad a 'sabaid air an luchag agus a' losgadh dà ghunna aig an aon àm.
  Tha sligean sgàineadh àrd-spreadhaidh air an losgadh bho chanan goirid 75-mm le baraille, agus feadhainn nas truime bho chanan 128-mm, a" nochdadh cumhachd bualaidh.
  Bidh Agnes a" lasadh le òrdagan rùisgte agus casan chiseled. Bidh e a" bualadh air carbad Sòbhieteach, gu litireil a" reubadh an turaid dheth agus a" sgreuchail:
  - 'S e nighean fànais a th' annam!
  Bidh Adala a" cur peilear le mèinn-fearainn agus a" squeaks:
  - Agus tha mi aerobatics, reubaidh mi an sgioba gu lèir às a chèile!
  Agus bidh an nighean cuideachd a" cleachdadh a òrdagan lom. Bhuail trithead "s a ceithir sligean Sòbhieteach air an luchag, ach bhreab iad dheth mar phògan. Tha an càr air a dhìon gu math. Agus chan urrainn dhut a bhualadh cho furasta sin. Bidh e a" cur teilgean ag itealaich mar bhàlaichean teanas, agus eadhon le caliber mòr chan urrainn dhut a leithid de uilebheist a bhualadh.
  Agus tha an nighean air a losgadh le gunna anti-itealain, gun a bhith a 'leigeil leis an nàmhaid faighinn nas fhaisge oirre.
  Loisg Agatha cuideachd le a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Buaileadh mo chlaidheamh, gearraidh sinn sios ar naimhdean !
  Dhearbh Adala gu làidir, losgadh gu math ceart:
  - Tha sinn nar gaisgich solais agus talmhainn!
  Bhreab Angelina a casan le a òrdagan rùisgte, bhris i an tanca Sòbhieteach T-34-76 agus chuir i an aghaidh:
  - Seo gu buadhan mòra!
  Bhuail Aphrodite cuideachd an tilgeadh, a bha cho trom ri cnap, a 'briseadh an T-60 Sòbhieteach, agus a' sreap:
  - Bidh ar buaidh anns a' chogadh naomh !
  Bhreab Agnes, a" cleachdadh a sàil rùisgte, a" briseadh armachd aghaidh an nàmhaid agus thuirt i:
  - Bratach ìmpireil air adhart - glòir dha na gaisgich a thuit!
  Tha na caileagan seo an seo gu math cas agus murt. Agus chan ann airson rud sam bith nach urrainn dhut a dhol seachad orra. Taing dha na casan lom agus na bikinis air na cuirp aca, bidh iad a 'losgadh gun a bhith a' call buille. Tha seo a 'ciallachadh nach urrainn dhaibh a' chùis a dhèanamh cho furasta.
  Bhuail an "luchag" uamhasach le armachd marbhtach agus cha tug e cothrom do dhuine sam bith.
  Nam measg tha an t-sreath KV.
  Ach ma tha caileagan Gearmailteach a 'sabaid cho cruaidh agus cho soirbheachail, bidh nigheanan aig ìre nan Sòbhieteach - gaisgich.
  An seo, mar eisimpleir, Natasha agus a com-pàirtichean. Chan eil aca ach SAU-85 meadhanach, a tha dìreach air an aghaidh a ruighinn. Agus tha na caileagan mu thràth a" dèanamh a" chùis air na faisisteach le neart is mòr.
  Gu dearbh, tha na bòidhchead casruisgte agus ann am bikinis. Agus bidh iad a" pronnadh nam faisisteach gu mionaideach, mar òrd a" briseadh pìosan glainne.
  Agus tha e gu math cuimhneachail nuair a sheallas nigheanan mar sin an ìre as àirde de itealaich iolaire.
  Bidh Natasha a" losgadh le a òrdagan rùisgte agus a" briseadh am Panther, agus an uairsin ag èigheach:
  - Airson an t-Athair mòr!
  Agus nochdaidh e a theanga!
  Bidh Zoya cuideachd a" bualadh air an neach-dùbhlain aice. Buailidh e gu fìor cheart e. Brisidh e an armachd agus an sèid:
  - Air son glòir a' chomuinn !
  Bidh Augustina cuideachd a 'sabaid gu cruaidh, agus ma chuireas i cuideam air an neach-dùbhlain aice, bidh i ga dhèanamh gu math mionaideach. Bidh e a" briseadh agus a" beucaich:
  - Glòir don t-saoghal comannach!
  Dolbanet agus Svetlana. Agus gu math ceart. Le cuideachadh bho do chasan lom. Pronnaidh e armachd an nàmhaid agus sgiùrsaidh e:
  - Air son mòrachd an t-saoghail chomannach !
  Agus nochdaidh e a theanga ...
  Thòisich na caileagan, a 'faireachdainn brosnachail, air seinn, a' sgrìobhadh san spot;
  Bidh bòidhchead a 'toirt ionnsaigh casruisgte,
  Tha nigheanan cho math a" ruith...
  Ma dh'fheumas tu am Fritz a bhualadh le do dhòrn,
  No cuiridh iad às dha le inneal-ghunna!
  
  Chan urrainn dha nigheanan a bhith teagmhach
  Tiodhlaicidh iad na Nadsaidhean marbh...
  Agus cuiridh iad gu cruaidh dheth a chasan e,
  Agus an àiteigin bidh madaidhean-allaidh a" caoineadh gu feòil-itheach!
  
  Tha an Ruis na fhacal airson saighdearan,
  Cuin, creid mi, chan eil e a" fàs nas fhuaire ...
  Ged a tha an suidheachadh uaireannan dona,
  Far a bheil an droch Cain dubh a 'toirt buaidh!
  
  Na creid e, cha ruith buill Komsomol air falbh,
  Agus ma ruitheas iad, an uairsin dìreach airson ionnsaigh a thoirt ...
  Agus thèid na Nadsaidhean uile a mharbhadh sa bhad,
  Agus thèid am Fuhrer a thogail chun bhloc gearraidh!
  
  'S i an Ruis mo dhùthaich,
  Tha i radiant, dìreach àlainn ...
  Cò a th" ann an gealtach nach fhiach eadhon ruble?
  Agus tha fios agad, tha e cunnartach a bhith ag argamaid le gaisgeach!
  
  Ach biodh fios agad gun dèan sinn a" chùis air na faisisteach,
  Cha bhi olc a" riaghladh air an rìgh-chathair ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Agus Dia Svarog le mòrachd anns a 'chrùn!
  
  Ge b' e neach a tha na ghealtaich, creid mise, tha e na thràill lag,
  Tha an dàn dha mar aon - a bhith a" fulang masladh...
  An-diugh tha thu nad mheacanaig, a-màireach tha thu nad neach-stiùiridh,
  Agus faodaidh tu fhèin cùl dhaoine eile a bhualadh!
  
  Tha neart aig nigheanan, dìreach bholcàno,
  Aig amannan bidh i gu cumhachdach a" leagail bheanntan...
  Tha doineann uilc a" cogadh ri cogadh,
  Agus tha am bàs gu fìrinneach a" gearradh sìos a" chinne-daonna!
  
  Innsidh mi gu h-ionraic dhut, a ridirean,
  Tha sinn làidir nuair a tha na Ruiseanaich aonaichte ...
  Feum air greim-bìdh airson a dhol le do fhorc is sgian,
  Tha sinn nar ridirean do-chreidsinneach ann am batail!
  
  Ciod e ar creidimh, anns an Tighearn losa Criosd,
  Ged a tha sinn cuideachd a" toirt urram do Lada...
  Tha comrade Stalin coltach ri ar n-athair,
  Agus bidh àite ann airson co-mhaoineas pàrras!
  
  Am fear a bha an uair a bha e marbh, bithidh e aiseirigh
  Agus fàsaidh sinn nas bòidhche agus nas glice ...
  Agus tha an duine gu dearbh moiteil às,
  Ged a bhios e uaireannan a" bruidhinn neòinean!
  
  Ann an gaol, tha ar n-Athair mar rionnag,
  Creid mi, cha tèid e a-mach gu bràth ...
  Dèan aisling mòr gu bhith fìor
  Bidh sìth agus sonas air feadh na cruinne!
  
  Tha gaol agam air Maria, tha mi a" toirt urram do Lada gu naomh,
  Tha Svarog brèagha agus tha Perun air leth math.
  Tha gaol agam air Iosa agus Stalin,
  Tha aghaidhean naomh nan ìomhaighean gràdhach dhomh!
  
  Cuin a bhios fìor phàrras ann?
  Creid mi, thig na dòchasan agad gu lèir gu buil ...
  Thoir do chridhe gu do dhùthaich mhàthaireil,
  Bidh a h-uile dad gu math, nas làidire na bha e roimhe!
  Bha sabaid mhath aig na nigheanan agus rinn iad obair mhath. Uill, le leithid de ghaisgich, chan eil eagal air Hitler ron Ruis.
  Ach, às deidh deich latha de shabaid làidir, bhris saighdearan Sòbhieteach troimhe gu Tikhvin mu dheireadh.
  Thòisich sabaid airson a" bhaile fhèin. Tha na feachdan, gu dearbh, gu math neo-ionann.
  Tha na Gearmailtich air àrd-cheannas adhair fhaighinn agus tha iad a" bomadh gun stad. Tha an suidheachadh air a dhèanamh nas miosa le roinnean cèin a tha a" sabaid air taobh an Wehrmacht. Gu sònraichte mòran de phàirtean Eadailteach.
  Tha iad a" feuchainn ris an Arm Dearg a phutadh air falbh bho Tikhvin. Ach tha na h-aonadan Ruiseanach a 'sabaid gu cruaidh. Is e seo an aon chothrom a th" aca air Leningrad fo shèist a shàbhaladh, a" bàsachadh leis an acras. Chan urrainnear biadh a leigeil sìos an sin le èadhar, ach tha itealain sabaid làidir aig na Gearmailtich, agus tha e gu math duilich seo a dhèanamh.
  Agus anns an dàrna leth den Lùnastal, chuir na Nadsaidhean ionnsaigh air Astrakhan. Agus anns a 'bhaile-mòr seo, bha caileagan Sòbhieteach a' sabaid le mòr ghaisgeachd agus misneachd.
  Tha buidheann-chatha de chlann-nighean casruisgte a" còmhdach a" bhaile ghaisgeil seo.
  Bidh Alenka a" tilgeil grenade le a cas rùisgte, an uairsin a" losgadh spreadhadh, a" spealadh sìos na faisisteach agus ag ràdh:
  - Ma tha boireannach cho ana-miann ri cat, tha luchainn aig an duine aice na cheann!
  Bha Anyuta, a" losgadh air na Fritzes agus cuideachd a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, a" crathadh:
  - Bidh na beachdan as soilleire air an dorchachadh le poilitigs sgàil nuair a thèid an cur an gnìomh!
  Alla, a 'losgadh air na Fritzes agus a' tilgeil grenade, a 'leagail tanca le a corragan rùisgte, a' gàireachdainn:
  - Tha boireannach cho seòlta ri madadh-ruadh, agus eadhon a 'riaghladh leòmhann ma tha tuigse aig duine air coileach!
  Bha Maria, a" losgadh bho ghunna agus a" leagail an Fritz, a" gàireachdainn:
  - Chan urrainn Dia rud sam bith a dhèanamh, dìreach a dhol thairis air boireannach ann an iarrtasan, Tha e gun chumhachd!
  Thuirt Matryona, a" losgadh air an nàmhaid agus a" tilgeil tiodhlac bàis marbhtach le a òrdagan rùisgte:
  - Gus nach tèid duine a shlugadh mar constrictor boa, feumaidh gath cobra a bhith aig boireannach!
  Thuirt Alenka, a" leantainn air a" losgadh air na Nadsaidhean, gu h-eireachdail:
  - Faodaidh duine a bhith coltach ris a 'Chruthaiche anns a h-uile dad, ach chan eil aithris mar muncaidh a' toirt air coimhead math!
  Loisg Anyuta air an nàmhaid, an uairsin leag e tanca le tilgeil grenade le deagh amas agus thuirt e:
  - Cha'n urrainn neach dol thairis air Dia Uile-chumhachdach a mhàin ann am beachd, agus eadhon an uair sin ma tha e air a chruthachadh gu h-inntinneach mar Phithecanthropus !
  Thuirt Alla, a" leantainn air adhart a" losgadh gu fìor cheart aig an Fritz:
  - Chan eil boireannach ag iarraidh a bhith na cearc, ach tha an duine math aice na choileach!
  Thuirt Maria, a" losgadh air na faisisteachan agus a" bualadh air a" Panther le tilgeil ceart de a cas-rùisgte, ag ràdh:
  - Tha grèim madadh-allaidh aig boireannach an t-sionnaich air fir bìobhair!
  Thuirt Marusya, cuideachd a" losgadh teine air na faisisteach agus a" cleachdadh a sàil rùisgte gus am pasgan spreadhaidh a phronnadh:
  - Ann am poileataigs tha e mar anns a" choille, ma dh"itheas tu craobh-dharach, ith muc i, ma dh"ithear geàrr le madadh-ruadh, mas e asal a th" annad, bidh trì craiceann air an craiceann!
  Alenka, a 'leantainn air adhart a' losgadh gu fiadhaich agus a 'frasadh na saighdearan-coise le lemonan shrapnel, chaidh e a-mach:
  - Mar as gile am boireannach, 's ann as motha de shionnach a bhios i!
  Loisg Anyuta cuideachd sprèadhadh air na faisisteach, agus chuir i sìos iad, agus thilg i grenade le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Chan eil gu leòr stuth liath aig daoine liath san eanchainn, pearsanachdan soilleir, tha tòrr liath anns a" cheann!
  Thuirt Alla, a" losgadh air an nàmhaid, a" brùthadh air a" phacaid spreadhaidh le a sàil lom, gu sgiobalta:
  - Tha 'n duine liath uaigneach mar mhadadh-alluidh, agus mar gheàrr cha 'n 'eil sith aige !
  Thuirt Maria, a" spealadh sìos am Fritz, gu seòlta:
  - Ma tha neach-poilitigs na shionnach mòr, tha e cinnteach gum bi cuibhreann an leòmhann aige!
  Loisg Marusya lannsair grenade agus thilg i lemon le òrdagan rùisgte, a" squeaking:
  - Bheir am fear-poileataigs air falbh bho neach-bhòtaidh an fheannag a bhith a" marcachd mar chàise ann an ìm!
  Alenka, a 'leantainn air adhart a' losgadh bhon armachd aice, agus a 'toirt a-steach don phacaid spreadhaidh le a shàilean lom, a-mach:
  - Tha ni's lugha de reultan anns na speuraibh na tha mìneachaidhean air na Sgriobturan naomha !
  Thuirt Anyuta, a" losgadh air na faisisteach:
  - Fear gu bàs ann an trusgan dearg, nas cothromaiche, poilitigs le eloquence!
  Alla, a" leantainn air adhart a" losgadh, thug e fa-near gu loidsigeach:
  - Tha tuagh gheur aig a" chailleach, tha facal geur aig an neach-poilitigs, bidh a" chiad bhuille a" sèideadh far a cheann, an dàrna fear a" sileadh air an eanchainn!
  Thuirt Maria, a 'leantainn oirre a' leagail nan Krauts gu ceart, agus a 'tilgeil tiodhlac bàis eile le a corragan rùisgte, ag ràdh:
  - Aig amannan tha e nas daonnaiche cinn a ghearradh na bhith a" sileadh air eanchainn!
  Thuirt Matryona, a" gearradh dheth na faisisteachan agus a" tilgeil grenade le a sàil rùisgte:
  - Ma leigeas tu le luchd-poilitigs a dhol a-steach don eanchainn agad, reubaidh tu do fhalt ann an sàrachadh!
  Thuirt Alenka, a" losgadh air seanalair na Gearmailt agus a" bualadh troimhe, gu cunnartach:
  - Tha òraidean neach-poilitigs coltach ri uisge airson nighe eanchainn!
  Thuirt Anyuta, a" losgadh gu ceart air an nàmhaid agus a" cur lemon air bhog le a òrdagan rùisgte:
  - Far a bheil neach-poileataigs am fear as motha tha Dia anns an fhìrinn gu bheil e a 'cruthachadh aingidheachd!
  Thuirt Alla, a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le a sàil rùisgte:
  - Bidh neach-poilitigs an-còmhnaidh a" coimhead air neach-bhòtaidh mar asal le sùil coltach ri sionnach airson treabhadh!
  Loisg Maria ris an nàmhaid, agus le a òrdagan rùisgte, a" tilgeil grenade le feachd marbhtach, chaidh i a-mach:
  - Is toil le boireannach a corp bochd a nochdadh gus a bhith nas beairtiche!
  Loisg Marusya loidhne fhada, a 'gearradh sìos loidhne Fritzes agus a' glanadh:
  - Cuiridh boireannach casruisgte brògan air fear nas luaithe, eadhon ged nach e dìreach bòt a th" ann!
  Thuirt Alenka, a" losgadh gu ceart air na Nadsaidhean:
  - Le sàilean boireann lom, tha e nas fhasa toirt a chreidsinn air fear bòtannan fasanta a chaitheamh!
  Loisg Anyuta lannsair grenade agus thuirt e:
  - Gus brògan fasanta fhaighinn, feumaidh boireannach "brògan fear" a chuir oirre!
  Alla, a" bualadh nan Nadsaidhean le teintean agus a" tilgeil grenade gu a h-òrdagan rùisgte, fhreagair i:
  - Bidh boireannach aig nach eil fios ciamar a nochdas i a cas ann an ùine mar "bròg" gu bràth!
  Thuirt Maria, a" losgadh air an nàmhaid agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le a sàil chruinn, ag ràdh:
  - Ro thric a 'coimhead air casan rùisgte boireannaich, tha cunnart ann gum bi fear "a' crùidheadh" e fhèin ann an staid tramp!
  Fhreagair Marusya, a 'stiùireadh teine ceart air an nàmhaid agus a' toirt a-steach don grenade le a glùin lom,:
  - Gus nach bi thu nad shuaicheantas gu bràth, feumaidh tu a bhith comasach air do bhrògan a thoirt dheth ann an àm!
  Thuirt Alenka, a" leantainn air adhart a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" leagail na gaoithe a-mach orra, gu seòlta:
  - Tha cas-rùisgte nighean nas fheàrr na bròg tarpaulin neach-còmhnaidh!
  Thuirt Anyuta, a" leantainn air adhart a" losgadh le mionaideachd nach gabh a thuigsinn:
  - Chan urrainn don armachd as làidire seasamh an aghaidh a" chraiceann fìnealta agus buinn sheunta girlish!
  Chuir Alla, a" losgadh air luchd-ionnsaigh na Gearmailt, a-mach:
  - Bidh boireannaich gu math seòlta a" ruighinn a-steach do wallet fir le an casan rùisgte!
  Thuirt Maria, a" losgadh air na faisisteach le fìor chruinneas agus a" bualadh an cinn:
  - Am pàirt as steigeach de chorp boireannaich airson buinn òir, casan lom agus cìochan lom!
  Thuirt Marusya, a" leantainn air adhart a" losgadh, gun truas aig na faisisteach:
  - Aig amannan feumaidh boireannach a brògan a thoirt dheth gus nach tèid i air a glùinean ron fheum!
  Thug Alenka, gu h-iomchaidh a" sgrìobadh aig na faisisteach agus gan cruachadh ann an stacan, gu loidsigeach:
  - Tha e nas fhasa duine a thoirt air a ghlùinean le cas-rùisgte!
  Thuirt Anyuta, a" losgadh air an nàmhaid, gu làidir:
  - Casruisgte ann an tìm, na bi a-riamh romp!
  Alla, a" bualadh nàimhdean agus a" gearradh air falbh luchd-dùbhlain, a" magadh:
  - Tha e nas fhasa do bhoireannach casruisgte an stùc òir a dhìreadh!
  Bhuail Maria cuideachd air na faisisteachan agus rinn i purrachd:
  - Tha thu nad dhuine de bhrògan mura h-eil thu dèidheil air casan boireannaich!
  Marusya, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil le a corragan rùisgte pasgan dachaigh le stuth-spreadhaidh, às an do thionndaidh an Tìgear a-null, dh" fhàs i:
  - Bheir boireannach le casan caol air fear lùbadh ann am spèis!
  Bhuail Alenka air na faisisteach, speal e sìos iad agus thuirt e:
  - Tha òrdagan lom nas beairtiche na làmhan nuair a bheir boireannach buinn à pòcaid fear "bròg"!
  Gheàrr Anyuta dheth na Krauts agus rinn e squeak:
  - 'S e an rud as miosa a nì boireannach a bhith a' putadh duine fo a shàil le a cas-rùisgte!
  Thuirt Alla, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice agus a" tilgeil lemon le a sàil rùisgte:
  - Tha e nas fhasa do bhòidhchead an t-slighe gu cridhe duine a bhriseadh le casan casruisgte!
  Rinn Maria sgrios air tanca Gearmailteach le tilgeil grenade agus dh'fhàs i:
  - Tha casan rùisgte nan nigheanan nas seasmhaiche nuair a dhìreas iad Everest cridhe duine!
  Loisg Matryona gu marbhtach cuideachd agus thuirt i:
  "Às deidh dhi a brògan a thoirt dheth, tha e nas fhasa do bhoireannach a dhol thairis air fàsach dìmeas fireann!"
  Bhuail Alenka an nàmhaid le bazooka a chaidh a ghlacadh agus squealed:
  - Bidh tu balbh mar bhot, buailidh tu eadhon na trampaichean air an t-sàil!
  Thug Anyuta cuideachd cas agus dh"fhuilig i, a" giùlan a fiaclan:
  - Bheir cas boireann rùisgte air fear tuiteam ann an leanabas casruisgte!
  Chuir Alla Red-haired, a" spealadh sìos na faisisteach, tweet:
  - Mar as trice is e bòtannan a tha a" tuiteam a-steach do leanabas casruisgte!
  Bhuail Maria ris na Nadsaidhean agus rinn i squeak:
  - Ma tha casan brèagha aig nighean, chan e tramp a th" ann am beatha!
  Bha Matryona, a" losgadh air an nàmhaid agus a" gearradh dheth na Nadsaidhean mar sguaban arbhair, a" rùsgadh:
  - Is fheàrr nighean casruisgte na cailleach bhròg, tha cat òg nas spòrsail na seann leòmhann!
  Thuirt Alenka, a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" tilgeil tiodhlac bàis marbhtach:
  - Is fearr do mhnaoi duais a chosnadh le a cìochan rùisgte, agus brògan fasanta le a casan rùisgte !
  Bhuail Anyuta mar an ceudna na Nadsaidhean, agus leag i sìos iad, agus le a casan cas-rùisgte thilg i grenades agus sgiùrsaich i:
  - Bidh sàil lom boireannaich as fheàrr ga dìon bho sgàineadh dìmeas fireann!
  Thug Alla, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice agus gan gearradh le spreadhaidhean fèin-ghluasadach, fa-near:
  - An t-sàil as seasmhaiche dha fear bho chas boireann lom!
  Thuirt Maria, a" bualadh air an luchd-dùbhlain aice agus gam bualadh le lannsair grenade:
  - Sàil boireannaich casruisgte, a 'caitheamh a' bhròg a bu mhiosa le a giblets!
  Thuirt Matryona, a" leagail nam faisisteach, le eirmseachd:
  - Mura toir thu air falbh do bhrògan ann an tìde, bidh thu nad chasg!
  Thug Alenka, a 'sgrìobhadh mu na faisisteach, fa-near:
  - Mas e brainiac a th" annad, chan urrainn dhut ach thu fhèin a bhualadh gu dona!
  Thug Anyuta fa-near gu loidsigeach, a" bualadh air an nàmhaid, agus a" tilgeil poca stuth-spreadhaidh le a cas-rùisgte:
  - Tha e math club a bhith agad, tha e dona a bhith nad chlub!
  Alla, a" bualadh air na Nadsaidhean, agus a" toirt grenade le a sàil rùisgte, doilleir a-mach:
  - Faodaidh dòrn iarann teilgte do chuideachadh le bhith beò, ach thig ceann daraich gu bàs!
  Thug Maria fa-near gu loidsigeach, a 'gearradh sìos na faisisteach:
  - An uair nach 'eil righ aig an uachdaran os a cheann, tha anarchy a' riaghladh anns an dùthaich, agus tha iad a' reic gu dìomhain !
  Thuirt Matryona, a" bualadh air na Nadsaidhean gu reusanta:
  - Cha'n 'eil crùn air son an aon chinn ri ad !
  Thug Alenka, sgriosadair nan Krauts, fa-near gu loidsigeach:
  - Chan eil eadhon an crùn na shuidhe gu tèarainte air ceann daraich!
  Thuirt Anyuta, a" losgadh gu fìor cheart air na faisistich:
  - Ge bith dè cho làidir "s a tha darach, is e an stuth airson ceann air a dhèanamh bhuaithe an fheadhainn as cugallaiche!
  Cho-dhùin Alla, gu sgiobalta a" losgadh air an nàmhaid, gu loidsigeach:
  - Ge bith cò a bhuaileas an ceann le cluba thèid a bhualadh air a cheann le cluba!
  Chuir Maria, luchd-dùbhlain fucking, a-mach:
  - Tha an neach-poilitigs a" cumail màileid agus batan na làmhan, chan eil ann ach an airgead aige fiodha, agus is e pàipear a th" anns a bhata!
  Thug Marusya fa-near gu loidsigeach, a" tilgeil lemon le a cas-rùisgte:
  - Is e ceann bàn an rud mu dheireadh a nì thu le falt liath!
  Thuirt Matryona, neach-brisidh nam faisisteach:
  - Is dòcha nach e fionn a th" annad, ach tha e brèagha a bhith nad anam soilleir, faodaidh nigheanan a "chùis a dhèanamh air an fheadhainn olc gus am faigh cuid eile beò gu toilichte!
  Rinn Alenka, a" losgadh air na Nadsaidhean, squeak:
  - Chan urrainn dhut dìon làidir a thogail bho dìreach craobhan daraich air stumpaichean!
  Thug Anyuta, fhad "s a bha e a" losgadh, fa-near gu loidsigeach:
  - Mura h-eil neach-poilitigs na bhreac-fhiodha, bheir e air falbh na bearraidhean, chan ann a-mhàin bhon neach-bhòtaidh stump!
  Thuirt Alla gu làidir, a" leagail nan Gearmailteach:
  - Ged nach e iolaire a th" anns an neach-poileataigs, tha e den bheachd gur e feannagan agus bricichean fiodha a th" anns an luchd-bhòtaidh!
  Thug Maria, a" gearradh sìos nan nàimhdean, fa-near:
  - Ma leigeas tu le luchd-poilitigs bearraidhean a thoirt leat, tha thu gu cinnteach na bhreac-fhiodha!
  Thuirt Matryona, a" spealadh sìos na faisisteach, i fhèin:
  - Tha neach-poilitigs na shionnach le luchd-bhòtaidh, ach leis fhèin, is e hamstair a th" ann an hamstair!
  Thilg Marusya grenade le a cas-rùisgte agus rinn i squeak:
  - Tha neach-poileataigs spaideil coltach ri sionnach ann an taigh-chearc, agus tha fear gòrach coltach ri tarbh ann am bùth-chungaidhean!
  Thuirt Alenka, a" pronnadh an Fritz:
  - Tha òrdugh air a stèidheachadh ann an sàmhchair, bidh luchd-poilitigs a "cruthachadh caos le bhith a" bruidhinn!
  Às deidh dha Anyuta na faisisteach a sgapadh le tilgeil grenade, dh" fhàs e:
  - Bidh luchd-poilitigs a" bruidhinn mòran, gu sònraichte nuair a tha iad airson am beul a dhùnadh!
  Thug Alla fa-near gu làidir, a" bualadh nan Nadsaidhean:
  - Gus argamaid a dhèanamh le neach-poilitigs nach bi a bhith a" bualadh uisge ann am mortar ach a" reubadh fèithean do theanga, agus bidh thu nad laighe gu buannachd dhut!
  Thug Maria, a" pronnadh nan nàimhdean agus a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, fa-near:
  - Tha neach-poilitigs na mheasgachadh de shionnach agus madadh-allaidh, ach bidh e a" bruidhinn tòrr!
  Bha Matryona, a" losgadh air na Nadsaidhean, ag èigheach:
  - Mar as motha a tha sionnach poilitigeach, is ann as motha a bhios e!
  Thuirt Marusya, a" spealadh sìos na Fritzes:
  - Ann am poilitigs tha menagerie leantainneach, madaidhean-allaidh, geàrr-chunntasan, cearcan, ròc agus cnocan-coille, ach tha am madadh-ruadh an-còmhnaidh air a thaghadh mar rìgh!
  Thuirt Alenka, sgriosadair nam faisisteach:
  - Is e fìor mhuc a th" ann an deachdaire a tha a" leigeil air gur e leòmhann a th" ann!
  Thug Anyuta fa-near gu làidir, a" leagail nàimhdean le seallaidhean:
  - Cha toir neach-poilitigs seachad ach airson leòmhann ma tha an neach-bhòtaidh na asal iomlan!
  Thuirt Alla, a" leagail nam faisisteach mar dhuslach bho bhrat-ùrlair:
  - Bidh neach-poileataigs a" cur air aodach chaorach, ach is e an aon rud a th" aige ann an cumantas ri madadh-allaidh pathadh fala, agus is e caora iomlan a th" ann an innleachdas!
  Maria, a 'tilgeil grenade le a cas-rùisgte, chirped:
  - Is fheàrr nuair a tha an riaghladair na mhadadh-allaidh ann an aodach chaorach na reithe ann an riochd leòmhann!
  Thuirt Matryona, a" losgadh air an nàmhaid le mionaideachd Robin Hood:
  - Bidh neach-poilitigs a" magadh air sìth mar chaora, ach tha fiaclan madadh-allaidh a" crathadh mu chogadh!
  Chuir Marusya, a 'losgadh air an nàmhaid, a-mach:
  - Bidh neach-poilitigs, gus bhòtaichean an luchd-bhòtaidh fhaighinn, a" dòrtadh a-mach mar oidhche-oidhche, ach gan toirt airson cnocan fiodha!
  Thuirt Alenka, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  - Ma tha coltas gu bheil òraid neach-poilitigs coltach ri trom-laighe dhut, na bi nad fheannag sa chùis seo!
  Thug Anyuta fa-near gu sgiobalta, a" leagail nan Nadsaidhean:
  - Ma tha neach-poilitigs a" seinn mar nightingale, tha e a" ciallachadh gu bheil e den bheachd gu bheil e freagarrach dhut!
  Thug Alla, a" gearradh sìos nam faisisteach, fa-near:
  - Is e an rud a tha eadar-dhealaichte bho shealg luchd-bhòtaidh bho shealg coille gu bheil an sealgair a" dèanamh nas urrainn de dh" fhuaim!
  Dh"èigh Maria, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Bidh neach-poilitigs, eu-coltach ri pòcaid, a" cruthachadh tòrr fuaim nuair a bhios e a" goid, agus nuair a ghoideas e, bheir e le rèidh!
  Thuirt Matryona, a 'losgadh air an nàmhaid:
  - Tha neach-poilitigs cuideachd, ann an dòigh, Dia, ach tha e nas fheàrr gun a bhith a 'creidsinn ann!
  Dhearbh Marusya:
  - Is toil leis an neach-poilitigs a" Ghealach a ghealltainn do luchd-bhòtaidh, ach tha e a" dìochuimhneachadh a ràdh nach eil beatha ann ach gainmheach!
  Thuirt Alenka, a 'gearradh dheth an luchd-dùbhlain aice:
  - Chan ann bhon inntinn a tha an truagh, ach bho dìth innleachdas practaigeach!
  Rinn Anyuta, a" losgadh air an nàmhaid, squeaked:
  - Chan ann bho airgead a tha a h-uile trioblaid san t-saoghal, ach bhon ghainnead anns a "mheud a tha a dhìth!
  Thuirt Alla, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Bheirear cànan do neach-poilitigs gus a smuaintean fhalach, ach ge bith dè cho seòlta "s as urrainn do neach-poilitigs an squalor glas aige fhalach!
  Thuirt Maria gu sunndach, a" losgadh air na Krauts:
  - Ma theid an t-iarunn air an t-slabhraidh, cha'n fhàgar air son claidheamhan ;
  Thuirt Matryona, a" losgadh air an nàmhaid:
  - A bheil gibht aig neach-poilitigs geallaidhean a chumail? Tha e ann, ach chan ann airson dad!
  Thug Marusya, a" losgadh air na Nadsaidhean, fa-near:
  - Bidh an t-ailbhean a" leagail cnap mòr de shìol, agus tha am madadh-ruadh poilitigeach a" cur suas dòrlach eadhon nas motha den bhuineach beòil!
  Thug Alenka fa-near gu sgiobalta agus i a" brùthadh air na Nadsaidhean:
  - Bidh an neach-poilitigs a "dòrtadh gu pailt mil milis òraidean, a" bàthadh luchd-bhòtaidh leis a "bhuineach beòil!
  Thuirt Anyuta, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice:
  - Tha cainnt milis neach-poilitigs coltach ri sruth meala, dìreach snàmh sìos e don chàrn sgudail!
  Thug Alla, a" losgadh air na faisisteach, fa-near:
  - Faodaidh neach-poilitigs na tha e a" gealltainn a choileanadh, dìreach gus toirt air an neach-bhòtaidh creidsinn anns an do-dhèanta!
  Chuir Maria, a" losgadh gu fìor cheart, a-mach:
  - Tha mòran luchd-poilitigs anns na taghaidhean, ach chan eil duine ri thaghadh, cò a th" ann an stump craoibhe, cò a th" ann an deic, cò a th" ann am madadh-ruadh, cò a th" ann am muc, a tha na mhathan - a-mach à sàrachadh, chan eil ann ach aon rud ri dhèanamh - roar!
  Loisg Matryona air na Nadsaidhean agus thuirt i:
  - Bu chòir do neach-poilitigs a bhios gu tric a" goirteachadh amhach a chluasan a reubadh gu mionaideach!
  Thug Marusya, crois-roinn de luchd-faisisteach, fa-near:
  - Chan eil neach-poileataigs, eu-coltach ri oidhche na h-oidhche, a" seinn airson dad a-chaoidh, agus tha tiodhlac sionnach aige!
  Chrath Alenka, a" rùisg a fiaclan:
  - Tha neach-poilitigs ag iarraidh a bhith na iolaire, ach chan eil còraichean eòin aig an neach-bhòtaidh aige an-còmhnaidh!
  Bha Anyuta a" co-èigneachadh nuair a thug i sìos na Gearmailtich leis an t-snaidhpear aice:
  - C'ar son a tha thu air cead eun, a chionn gu bheil inntinn cnocan-coille agad !
  Rinn Alla sgadan le ionnsaigheachd python:
  - Tha mòran òrain eadar-dhealaichte aig an neach-poilitigs, ach tha aon adhbhar aca uile: tagh mi!
  Ghearr Màiri dheth na faisisteachd, ag ràdh:
  - Tha an neach-bhòtaidh coltach ri bun, bidh e a" coiseachd air falbh bhon gheàrr, madadh-allaidh, mathan, ach tha am madadh-ruadh poilitigeach fhathast ga chaitheamh!
  Thug Matryona fa-near, a 'gearradh sìos na faisisteach:
  - Cleachdaidh neach-poilitigs òraidean milis gus a bhith a rèir inntleachd cuileag, trill na h-oidhche, eòlas breac-fhiodha, ach tha a bhrìgh porky ri fhaicinn ann an sùil seabhag!
  Tha Marusya, a 'sabaid an aghaidh nam faisisteach, a' cur ris le gàire:
  - Tha boireannach cuideachd na neach-poilitigs math, agus co-dhiù bheir i cothrom gun coilean i a gealladh air dìlseachd agus gun toir i toileachas!
  Mar sin bidh na caileagan gu gaisgeil a" dìon a" bhaile agus a" toirt dòchas mòr.
  . CAIBIDIL Àir. 4 .
  Aig deireadh an t-Sultain agus toiseach an Dàmhair, bha na blàran airson Astrakhan fhathast a 'dol, agus na Nadsaidhean a' gluasad gu deas air oirthir a 'Mhuir Caspian. Thàinig na Nadsaidhean air adhart gu neo-sheasmhach... Aig deas, ghlac na Nadsaidhean baile mòr Ordzhonikidze agus thòisich iad air an ionnsaigh air Grozny.
  Anns a 'bhaile-mòr seo cuideachd, chaidh cogaidhean Sòbhieteach a shabaid gu gaisgeil.
  Sheall buidheann-chatha de chlann-nighean, air a stiùireadh le Tamara, eu-dòchas diongmhaltas agus misneachd.
  Loisg Tamara spreadhadh bhon ghunna-inneal aice agus thilg i grenades le òrdagan rùisgte, ag ràdh:
  - Glòir don USSR Motherland againn!
  Bha Anna, a" losgadh gu ceart air na Nadsaidhean agus a" tilgeil a" phacaid spreadhaidh le a sàil lom, a-mach:
  - Glòir do ghaisgeachd !
  Chuir Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid, a-mach:
  - Airson an Motherland agus urram!
  Bha Bhictòria, a" losgadh air na Krauts, agus a" tilgeil grenade le a òrdagan rùisgte le feachd marbhtach, a" reubadh:
  - Dèanamaid an Wehrmacht a phronnadh le gaisgeachd!
  Is e nighean fallain a th" anns na h-Oiliompaics, loisg i air na nàimhdean, leag i a-mach na Krauts agus thug i maitheanas:
  - Anns a' chogadh naomh, bithidh ar buaidh !
  Thug Tamara, a" losgadh air na Nadsaidhean agus a-rithist a" tilgeil grenade le cas rùisgte, fa-near:
  - Feumaidh neart craoibh daraich a bhith aig saighdear, ach chan e ceann daraich!
  Loisg na caileagan. Tha tòrr tobhtaichean mun cuairt, tha na tobhtaichean a 'smocadh. Tha spreadhadh às deidh spreadhadh a" leantainn. Bidh plumaichean de cheò ag èirigh a-steach don adhar. Tha a h-uile dad mun cuairt a" losgadh.
  Sgrios ann am meudan mòra.
  Anna bhàn, casruisgte, cho luath 's a thilgeas i grenade, a' reubadh nam faisisteach, na blathers:
  - Tha lag aig gach craobh daraich, tha toll aig gach ceann daraich o'm bheil an eanchainn a' sruthadh a mach !
  Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' tilgeil grenade le a cas gràsmhor, tana, cas-rùisgte, a 'sguabadh às:
  - Ma tha inntinn agad mar dharach, an sin lùbaidh tu mar chrith !
  Bhictoria, an nighean ruadh seo, cuideachd le casan lom, tana, chiseled, chirped:
  - Mura h-eil seòladaireachd sionnaich agad, bheir iad trì craiceann dhut!
  Loisg Olympias, bàn fallain, àrd, mòr, fèitheach, spreadhadh, thilg i grenade le a cas-rùisgte agus rinn i squeak:
  - Bithidh tu gòrach mar dharaig, reubaidh iad thu mar bhata !
  Shlaod balach seachad orra. Bhris e a shàilean dubha agus thilg e pasgan spreadhaidh air na Nadsaidhean. An uairsin dh'èigh e:
  - Is fheàrr saighdear òg na seanalair lag!
  Thug Tamara tionndadh a-rithist. Thilg i grenade le a cas-rùisgte le feachd marbhtach agus chuir i fearg:
  - Airson a h-uile deise ùr, bidh neach-poilitigs a" toirt trì craiceann bhon luchd-bhòtaidh!
  Bha Akulina, a "losgadh air a nàimhdean agus a" gàireachdainn gu làidir, a "gàireachdainn:
  " Bithidh tu tapaidh mar dharaig, ach bithidh tu air do sheargadh mar choineanach!"
  Anna, a 'losgadh air an nàmhaid agus a' tilgeil grenades le cas rùisgte, a 'sèideadh suas tancaichean, chirped:
  - Bheir sionnach seòlta eadhon trì craiceann de leòmhann ma tha inntinn reithe aige!
  Thuirt Victoria, a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" tilgeil marbhadh an làthair le a sàil rùisgte:
  - Mura h-eil thu airson a bhith nad shionnach, canaidh tu mar chù acrach!
  Chaidh na h-Oiliompaics sìos na Krauts. An uairsin thilg i grenade le a cas-rùisgte agus rinn i sgreuchail:
  - 'S e madadh-ruadh a th' ann an neach-poilitigs, bidh e a' sgoltadh luchd-bhòtaidh cearc ann an solas an latha!
  Tha rughadh a" chanain a" dol am meud. Tha na Sturmtigers uabhasach a" dol dhan bhlàr. Bhuail iad le lannsaichean rocaid. Agus sgriosaidh iad togalaichean slàn, a" pronnadh thaighean sa bhad. Agus tha luchd-cuairteachaidh stoirmeil a 'cuairteachadh anns na speuran. Bidh iad a" losgadh rocaidean aig dreuchdan Sòbhieteach. Bidh iad a" leigeil bhomaichean. Tha am Panther 2 ri fhaicinn mu thràth, carbad nas adhartaiche na am Panther, le canan cumhachdach 88-mm.
  Tha turaid nas cumhainge agus tomhasan nas lugha aig a" charbad Gearmailteach, a bharrachd air bodhaig nas squat. A leithid de uilebheist, ma bhuaileas e thu, bidh e gad bhualadh. Agus as cudromaiche buileach, chan eil e ro throm, le einnsean nas cumhachdaiche de 900 each-chumhachd.
  Thilg Tamara grenade gu Panther 2 le a cas rùisgte agus rinn i coed:
  - Bithidh tu gòrach mar stump, reubaidh iad dhith thu mar mhaide, cha'n ann a mhàin le sionnaich seòlta, ach mar an ceudna le maighich borb !
  Sgrìobh Anna, a" losgadh air na faisisteachan agus a" spealadh luchd-dùbhlain, a" tilgeil lemonan le a casan rùisgte:
  - Faodaidh an sionnach seòlta eadhon toirt air iolaire a bhith coltach ri cearc fliuch!
  Thuirt Akulina, a" gearradh dheth na nàimhdean agus gam bualadh le seallaidhean mionaideach:
  - Gu tric bidh neach a tha a" bruadar mu àite leòmhann gu bhith na asal còmhdaichte le sionnaich!
  Chuir Victoria, a" gearradh sìos an luchd-dùbhlain aice le spreadhaidhean teine agus a" tilgeil rudeigin marbhtach le a casan rùisgte, a-mach:
  - Tha rùintean leòmhann aig duine, cruas asail, neo-thruaillidheachd mathain, gràs ailbhean, ach tha sionnach daonnan comasach air a chromadh sìos !
  Loisg na h-Oiliompaics air an nàmhaid. Lùb i sìos e mar ghearradair feòir, agus dh"fhàs i:
  - Madadh ruadh, neach-poilitigs de dhath fuilteach!
  Mheudaich dian a" bhlàir. Bha na Nadsaidhean a" bualadh air a" bhaile le lannsaichean gas, a bha na b" fheàrr ann an cumhachd na an Katyusha. Agus bha e gu math duilich a dhol an aghaidh nan Nadsaidhean. Ach bha am buidheann-chatha de nigheanan casruisgte leth-rùisgte a" sabaid le dealas mòr. Agus is gann a bhàsaich nigheanan;
  Tha Tamara a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" tilgeil grenades le a òrdagan rùisgte, a" smèideadh a-mach:
  - Bidh boireannach a" dèanamh a" chùis air fir làidir le bhith a" cluich air na laigsean aca, tha neach-poilitigs a" toirt a chreidsinn air luchd-bhòtaidh lag le bhith a" dèanamh cus gnìomh!
  Thuirt Anna, a" gearradh dheth na nàimhdean agus gan spealadh sìos le peilearan, aig an aon àm a" toirt seachad pasgan spreadhaidh le a sàil lom, ag ràdh:
  - Is e boireannach an neach-poilitigs as seòlta, chan fheum i a bhith ag ionnsachadh a bhith na madadh-ruadh, ach feumaidh i a bhith comasach air brògan a chuir oirre fhad "s a bhios i casruisgte!
  Chuir Akulina, a" gearradh dheth an luchd-dùbhlain aice le spreadhaidhean mionaideach agus a" cleachdadh a òrdagan rùisgte:
  - Tha gaol aig boirionnach air an oigridh mar an ceudna, ach tha uaine an dolar ni's daora dh'i na aois uaine a ban-taic !
  Loisg Victoria, a" ghalla ruadh sin, spreadhadh marbhtach, bhris i an loidhne agus rinn i squealed:
  - Bidh uaineas òigridh nighean a "tàladh bilean uaine bho fhir reamhar bho bhuidsean!
  Chaidh Olympias, a" losgadh air na nàimhdean agus a" tilgeil tiodhlac eile le a cas-rùisgte, a-mach:
  - Na bi a" ruith an dolar uaine, tha sùilean uaine aig trioblaid cuideachd, agus tha an t-slige crùbach!
  Bidh am blàr a 'fàs barrachd is barrachd brùideil. Tha sligean ag itealaich le feachd marbhtach. Bhris iad agus chrath iad suidheachadh nan Sòbhieteach, a' tionndadh na gunnaichean bataraidh. Agus tha plèanaichean ùra a" reubadh, agus gunnaichean ionnsaigh a" reubadh. Bidh neòil de dhuslach ag èirigh a-steach don adhar.
  A" losgadh air na Nadsaidhean gu tròcaireach, ghabh Tamara an neamhnaid agus thug i seachad i, mun do thilg i grenade le cas-rùisgte:
  - A' creidsinn ann an Dia, na crom gu ìre ainmhidh : cha'n e caora umhail a th' ann an duine, agus chan e gobhar a th' ann!
  Thug Anna, a" sabaid leis an nàmhaid agus a" tilgeil thiodhlacan bàis le a casan cas, fa-near:
  "Tha airgead a dhèanamh air creideamh dhaoine mar a bhith a" dòrtadh inneil air òr; fàsaidh an-earbsa!"
  Thuirt Akulina, fhad "s a bha e a" sgrios am Panther, gu làidir:
  - A 'creidsinn ann an Didòmhnaich, na ruig seachd Dihaoine san t-seachdain!
  Thug Victoria, a" losgadh gu fìor cheart air na Nadsaidhean agus gan spealadh gu làidir, ag ràdh:
  - Tha creidimh ann an teine siorruidh ifrinn a' goil air bainne na saobh-chràbhadh, o'm bheil camadh na diadhachd a' tarruing a' chuain !
  Thug Olympias, gaisgeach boireann, a" gearradh sìos na Nadsaidhean agus a" tilgeil grenades de chumhachd millteach mòr le a casan rùisgte, an aire:
  - Is e dìreach stumpaichean is daraich a tha a" creidsinn ann an teine-teine ifrinn na lasair shìorraidh, a "leigeil leotha fhèin a bhith air an rùsgadh mar steigeach!
  Loisg Tamara bho bhazooka a chaidh a ghlacadh, las i a sàilean rùisgte agus rinn i gàire:
  -Ciod a lasas lasair theine ifrinn shiorruidh ? Glòir nam buinn òir ann am pòcaidean nan caman cràbhach!
  Thuirt Anna, a" losgadh air an nàmhaid agus a" gearradh sìos nan Nadsaidhean le fìor mhearachd, ag ràdh:
  - Bidh crooks a 'cleachdadh Dia gus am pòcaidean a lìnigeadh, agus bidh iad a' gèilleadh gu mealladh chan ann a-mhàin le ceann falamh!
  Loisg Akulina air an nàmhaid. Thilg i grenade le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Reubaidh luchd-fanaid diadh- aidh tri chraicionn de chaoraich, brisidh iad adhaircean ghobhar, cha 'n 'eil suim aca ach mu 'n tairbhe, agus tha creidimh air son obair-seaca !
  Thilg Victoria boma min-sàibh le a sàil rùisgte, shèid i suas an nàmhaid agus rinn i squeak:
  - Tha sagart onarach coltach ri madadh-allaidh glasraich, chan eil ach creideamh an-còmhnaidh onarach, agus tha a chleachdadh fèin-thoileil!
  Bhuail na h-Oiliompaics an nàmhaid le gunna-inneal. Ghearr i sìos an nàmhaid agus bhreab i dòrlach de grenades le a sàil rùisgte, a thionndaidh tanca an Leòmhann. An uairsin dh'èigh i:
  - Is e sgeulachd sìthiche a th" ann an creideamh sam bith, chan eil ach prothaidean air an dèanamh às an fhasan seo ann an tomhasan fìor eireachdail!
  Seo mar a bhios caileagan a" sabaid gu gaisgeil ann am baile-mòr Grozny. Agus bidh iad gan taisbeanadh fhèin bhon taobh as àirde de shealladh gaisgeil.
  Agus bidh caileagan eile a 'dìon Astrakhan le am misneachd gu lèir. Agus tha iad cuideachd a" nochdadh an aerobatics agus an neart as àirde.
  Tha an nighean a 'sabaid glè mhath.
  Thilg Alenka grenade le a cas-rùisgte, reub e na Nadsaidhean às a chèile, agus rinn i co-èigneachadh, a" giùlan a fiaclan:
  - Ge bith cò a leigeas le daoine nòtan a chrochadh air an cluasan bidh an-còmhnaidh acrach!
  Dh"aontaich Anyuta, a" spealadh nam faisisteach le seo:
  - Cha bhith thu làn nòtan air do chluasan!
  Loisg Alla sprèadhadh air na Nadsaidhean, thilg i grenade le feachd marbhtach le a cas-rùisgte agus rinn i gràin:
  - Tha nòtaichean air na cluasan mar mhias den ùrachadh as ùire a dh "adhbhraicheas nausea!
  Thug Maria fa-near gu sgiobalta, a" rùsgadh a fiaclan agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le òrdagan rùisgte:
  - Mur 'eil fios aig duine an e Dia a th' ann, ach gu bheil daoine do ghnàth air an ceusadh mar gu'm b'e coslas Chriosd !
  Ghabh Marusya, a" fucking Krauts, e agus rinn i gràin, a" gàireachdainn gu làidir:
  - Tha'n duine a' deanamh oidhirp air cumhachd Dhe a mhaighstir, ach gu ruige so cha'n fhaigh e ach ceusadh nach 'eil diadhaidh !
  Thug Matryona tionndadh, spealg i sìos na faisisteach agus thuirt i, a" crathadh gu làidir air a caraidean:
  - Tha neach a' strì ri maith le 'chridhe, le 'inntinn air son buannachd, agus le 'chorruich air son gluine, agus mu dheireadh, le a chasan ceangailte, tha e air a tharruing gu slochd !
  Agus bidh blàran borb a" dol an sàs ann an Astrakhan. Tha am baile air an Volga na phrìomh àite ann an dìon nan Sòbhieteach. Agus an seo tha sabaidean mar sin feargach. Tha e mar gum biodh coire a" bocadh.
  Agus bidh plèanaichean trom, marbhtach a" ruith seachad. Tha Yu-288 na inneal fìor chumhachdach. Agus bidh e a" tuiteam bhomaichean le fìor sheasmhachd.
  Bidh Alenka a" sgreuchail, a" losgadh spreadhadh air na Nadsaidhean, agus a" tilgeil grenade le cas-rùisgte:
  - Ma tha eòlas gorilla aig duine, treabhaidh e mar each agus ithidh e mar chù!
  Chuir Anyuta tiodhlac bàsmhor a" bhàis air bhog le a cas-rùisgte, bhris i na Nadsaidhean agus rinn i gràin:
  - Tha neach a 'ceadachadh e fhèin a chuir air collar, ach airson treabhadh, feumaidh e a bhith air a bhualadh le cuip co-èigneachaidh!
  Bhreab Alla an lemon le a sàil rùisgte agus rinn i gàire:
  - Tha pòcaid mhòr aig an neach-poilitigs, ach chan eil ann ach pòcaid bheag!
  Thuirt Maria, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice:
  - Neach-poilitigs a tha a 'gealltainn a' ghealach bho neamh do luchd-bhòtaidh, air tighinn gu cumhachd, a 'fàgail cruth-tìre na gealaich, agus a' cluinntinn bhon acras air an t-solais!
  Thuirt Matryona, a" gàireachdainn gu bodhar:
  - Tha an diabhal anns a h-uile neach-poilitigs ga bhrosnachadh gus àite an Uile-chumhachdaich a ghabhail, ach chan eil ach glè bheag de thàlant aig an neach-poilitigs!
  Thug Marusya, a" losgadh air na nàimhdean agus gan spealadh gu misneachail, fa-near:
  - Bidh an duine a" strì ri bhith uile-chumhachdach, ach chan eil an adhartas moralta aige ga dhèanamh nas fheàrr!
  Tha e coltach gu bheil na nigheanan èibhinn chun na h-ìre as àirde.
  Agus tha an cogadh a" leantainn a phàtrain fhèin. Thathas a' dèanamh deuchainn air itealan jet anns an Treas Reich. Agus tha seo cuideachd na argamaid gu math dona anns a 'chonnspaid leis an USSR.
  Hitler, gu dearbh, chan eil e glè thoilichte. Bidh an cogadh a" slaodadh air adhart, agus tha an Ruis gu daingeann a" seasamh an aghaidh, ged a tha e cuideachd a" gèilleadh. Bidh na blàran a" creachadh mar gum biodh ann am beul bholcàno.
  Deireadh an Dàmhair. Tha Kalmykia air a ghlacadh gu tur, agus tha na Nadsaidhean a" gluasad air adhart thairis air Dagestan.
  Tha soirbheachas nam faisisteach, ged a tha e beag, seasmhach. Tha Cabhlach na Mara Duibhe faisg air sgrios.
  Tha an sgioba gu lèir air an inneal-sgrios air a dhèanamh suas de nigheanan. Sgioba àlainn, a bhith onarach. Tha culaidh-èididh air an nighinn agus i a" ruith casruisgte, a sàilean cruinn a" lasadh.
  Bidh Alice, an ceannard sgriosaidh ag òrdachadh le misneachd ionnsaigh air an t-soitheach-mara faisisteach. A" cur air bhog torpedo agus ag ràdh:
  - Ann an cogadh, mar ann an taigh-cluiche math, tha an ath ghnìomh do-chreidsinneach, bidh deòir gu cinnteach air an rùsgadh!
  Bha Andriana, a cèile, os cionn àl iomlan de nigheanan. Ruith iad gu frasach, sàilean cruinn, agus dh" fhannaich iad. Bha iad ag amas air inneal mèinn.
  Rinn Andriana gàire:
  - Tha mi a 'creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir,
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  'S bidh a' ghrian a' deàrrsadh -
  A" lasadh an t-slighe gu co-mhaoineas!
  Veronica, a" bualadh nan Nadsaidhean le canan, ghlan i:
  - Ann an cogadh tha e coltach ann am film: tha an gnìomh tarraingeach, chan eil e a-riamh sgìth, ach, alas, tha e gu litearra a" marbhadh!
  Tha inneal-sgrios le caileagan cas-rùisgte, tana, caol, glè bhrèagha a" leum bho thaobh gu taobh. Tha e air a thilgeadh air falbh mar iteag.
  Chuir Alice, a" stampadh air a casan casruisgte, a-mach:
  - Mur 'eil thu furasda, gabhaidh tu fois ann an sith anns a' chogadh !
  Thug Andriana, a" losgadh gu ceart bho chanan, fa-near:
  - Is e ridire a th" ann an nighean as urrainn sabaid!
  Rinn Alice ceartachadh, a" losgadh:
  - Chan e, tha i na gaisgeach!
  Agus dhùisg na gaisgich a" gàireachdainn. Agus nochd iad an teangannan. Agus tha casan na maise cho gràsmhor, agus fàgaidh iad lorgan fala air an deic. Nigheanan cumhachdach.
  Agus rùisgte, tha na sàilean aca cho cruinn agus cho gràsmhor.
  Chuimhnich Alice mar a chaidh a glacadh, agus bhuail na Nadsaidhean a bonn le cuip tana, dearg-theth. Seo thu, cha mhòr rùisgte, a" crochadh air a" chrann. Tha do chasan rùisgte air an clampadh a-steach don bhloc. Agus bidh iad gad bhualadh le slatan teth. Mar sin tha iarann dearg air a losgadh don nipple scarlet.
  Chaidh Alice a chràdh agus a chràdh airson grunn làithean. Ach bha an nighean comasach air teicheadh.
  Thuirt i ri oifigear nan geàrdan gun robh i eòlach air an àite aig muir far an do thilg iad soitheach òir a chaidh fhalmhachadh à Sevastopol. Thuit am faisisteach air a shon.
  Uill, dh"fhan Alice, a dh"aindeoin a" chràdh gu lèir, sunndach. Chuir iad a-mach i agus chuir iad ann am bàta i le a làmhan ceangailte. Agus le a casan rùisgte, beagan air a losgadh air a 'chrann, bha i comasach air daga a thogail agus dà fhaisg air a losgadh. An uairsin cheangail i na ròpaichean agus shnàmh i air falbh. Thug i dheth e gu sgileil. Agus choisinn i spèis nan nigheanan.
  Bhon roinn shònraichte dh'fheuch iad ri faighinn às a dèidh, ach bha Alisa a 'bagairt air na h-oifigearan sònraichte tubaist adhbhrachadh agus cuideachd a chrochadh mar ghalla. Ghluais iad a-mach.
  Tha Alice na nighean gu math sabaid ...
  Sgrìobh i eadhon gu seòlta:
  - Tha gaol aig a" chailleach air an tuagh mar armachd, ach ann am blàr tha sgil neo-shoilleir aige!
  Dh" aontaich Andriana le seo, a" spangachadh a casan chiseled:
  "Faodaidh tu fhathast brot a dhèanamh à tuagh, ach chan urrainnear an rud a tha sgrìobhte le peann gaisgeil a ghearradh a-mach le tuagh a" chuir gu bàs!"
  Tha Juliana na nighean glè bhrèagha. Chan eil i a" caitheamh ach stiall tana de aodach stiallach air a broilleach agus a panties. Ach tha i cho brèagha agus cho brèagha. Tha casan rùisgte aig a h-uile nighean air an inneal-sgrios agus tha iad gu math seductive.
  Nuair a thèid na Gearmailtich a ghlacadh, feumaidh iad pòg a thoirt do shàilean cruinn, lom nan nigheanan. Agus nì na prìosanaich seo gu h‑umhail. Agus bidh iad a" reamhrachadh sàilean nan nigheanan agus gam pògadh le toileachas mòr.
  Sheinn Juliana:
  - Cha-n 'eil sinne 'n ar luchd-reubainn,
  Agus chan eil sinn airson a mharbhadh ...
  Ach mo shàilean lom,
  Tha mi airson a h-uile duine a bhualadh na aghaidh!
  Tha nigheanan, gu dearbh, comasach air soirbheachadh sam bith a mhealtainn.
  Thuirt Andriana, a" stampadh a sàilean lom:
  - Eh, crìochan ùra, na toir orm gàire a dhèanamh!
  Dh'aontaich Alice:
  - Comasan gun chrìoch dhaibhsan nach eil a" suidheachadh chrìochan dhaibh fhèin!
  Leag Veronica a casan rùisgte, cheangail i a sàilichean rùisgte, agus thug i fa-near, a" giùlan a fiaclan:
  - Cha bhith an neach as làidire comasach air rùintean neo-sheasmhach a làimhseachadh!
  Thug Andriana fa-near gu seòlta, a" crathadh a fiaclan agus a" losgadh bho chanan:
  - Tha an duine fada o Dhia, oir cha'n 'eil e fada o'n mhacantas ann an aithris nàduir !
  Thuirt Veronica, a" pronnadh nan sruthan bho bhith a" toirt air adhart Nadsaidhean le dealbhan mionaideach, a" gearan:
  - Tha an neach-poilitigs na dhia ann an àrd-amas, na dhia ann an dòighean, agus na mhuc gu tur ann a bhith a" cleachdadh nan toraidhean!
  Bidh caileagan Sòbhieteach a 'sabaid gu math. Ach gu dearbh tha feadhainn Gearmailteach ann cuideachd, agus cuideachd bòidhchead ann am bikinis agus casruisgte.
  Mar eisimpleir, tha Gerda na luingear tearc.
  Shuidh i fhèin agus a com-pàirtichean air an tanca Panther-2 as ùire.
  Bidh na caileagan a 'losgadh air na saighdearan Sòbhieteach agus a' rughadh.
  Is madaidhean-allaidh olc a th" annainn, chan eil tarraing air ais math dhuinn!
  Agus bidh iad a 'goid le an sùilean ...
  Bhreab Gerda, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, air na saighdearan Ruiseanach agus rinn i squealed le toileachas:
  - Ge b'e neach nach 'eil 'n a mhadadh-allaidh anns a' bheatha tha e craicte, ge b'e neach nach 'eil 'na shionnach 'na inntinn, tha e air a sgoltadh mar chearc !
  Bhuail Charlotte cuideachd le projectile neo-mhearachdach, a 'dol a-steach don tanca Sòbhieteach, a' crùbadh an armachd agus a 'crathadh:
  - Tha an t-acras air a" mhadadh-allaidh an-còmhnaidh, tha an duine an-còmhnaidh mì-riaraichte, agus chan urrainn don neach-poilitigs facal fìrinn a ràdh!
  Thuirt Cairistìona, gu fìor cheart a" losgadh air an nàmhaid agus a" bualadh air tancaichean Ruiseanach le slige mharbhtach:
  - Tha bian luachmhor aig an t-sionnach, ach chan fhiach gealltanas an t-sionnaich bho luchd-poilitigs!
  Thog Magda e agus chomharraich i an gunna air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte, agus bhuail i e agus rinn i gàire:
  - Tha barrachd bainne bho ghobhar na tha bho neach-poilitigs aig a bheil inntinn na chaora!
  Thug Gerda, a 'leantainn air adhart a' losgadh gu ceart aig carbadan Sòbhieteach, fa-near:
  - Ann an taghaidhean, tha luchd-poilitigs mar a tha eadar a" phlàigh agus a" cholera, ged a tha luchd-poilitigs tòrr nas gabhaltach nan sgitsophrenia!
  Bhuail Charlotte air na trithead "s a ceithir agus reub i sìos an tùr, ag ràdh:
  - Tha sròn madadh-allaidh aig an neach-poilitigs airson creach, ach tha e fhèin na mhuc deiseil airson a bhith a 'sgoltadh!
  Chuir Cairistìona an tilgeadh air bhog gu sgiobalta a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus thuirt i:
  - Is e caora a th 'ann an neach-poilitigs a tha a' strì airson rìgh-chathair nan leòmhann, agus nuair a ruigeas e am mullach, bidh e a 'tionndadh gu bhith na shionnach a' sgoltadh luchd-bhòtaidh cearc!
  Thug Magda fa-near gu làidir, a 'cur tiodhlac bàis gu gunna fèin-ghluasadach Sòbhieteach le òrdagan lom:
  - Chan eil earbsa aca ann an luchd-poilitigs, ach bidh iad a" bhòtadh, chan eil iad a" tuigsinn ceòl, ach bidh iad ag èisteachd gu deònach, chan eil iad ag ithe nòtan, ach bidh iad deònach èisteachd riutha!
  Agus tha am Panther-2 aca ag obair gu gnìomhach. Agus bidh e a" cur an projectile gu math ceart.
  Bidh an inneal Gearmailteach a 'briseadh a h-uile tanca Sòbhieteach le misneachd.
  Bidh Gerda a" seinn agus a" seinn:
  - Aon, dhà, tri - bris a' chomhairle !
  Bidh Charlotte a "losgadh gu fìor cheart, a" bualadh nàimhdean agus a "feadaireachd:
  - Is sinne an fheadhainn as làidire san t-saoghal!
  Thuirt Cairistìona, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte airson losgadh tro na trithead "s a ceithir:
  - Bogaidh sinn ar nàimhdean gu lèir anns an taigh-beag!
  Bhuail Magda an nàmhaid agus chuir i às dha:
  - Chan eil an Fatherland a 'creidsinn ann an deòir!
  Ghluais Gerda:
  - Agus bheir sinn an eanchainn dha na oligarchs olc!
  Thug Charlotte fa-near gu sgiobalta, a" bualadh air howitzer Sobhietach le slige:
  - Chan eil òr ach brèagha ann an coltas, gu dearbh, tha am meatailt seo, daonnachd air fulang a-riamh, tha e air fàs àrdanach!
  Chuir Cairistìona, a" losgadh air na nàimhdean, i fhèin an cèill gu seòlta:
  - Le bhith a" nochdadh a cìochan, tha e nas fhasa do bhoireannach trì craiceann a spìonadh bho dhuine!
  Thuirt Magda, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice, an toiseach:
  - Casan rùisgte nan caileagan, chuir iad na fir ann an galoshes!
  Gu dearbh, tha na caileagan air an tanca gràsmhor. Agus is e na pìleatan boireann an fheadhainn as fhuaire am measg Fritz.
  Is e Albina agus Alvina na h-aces as iongantaiche sa chruinne-cè. A-nis tha iad mu thràth air an àireamh de chòig ceud itealan a chaidh a losgadh sìos gach fear a ruighinn. Chan eil ach Marseille air thoiseach orra. Fhuair e Crois Mhòr na Croise Iarainn airson an 500mh itealan den chabhlach Sobhietach. Ach thòisich Albina agus Alvina a 'sabaid mòran nas fhaide air adhart, agus mar sin bidh iad a' dol seachad air Marcel a dh'aithghearr.
  Fhuair Albina agus Alvina Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan airson an 500mh itealan aca.
  Agus a-nis tha iad a 'sabaid ri pìleatan dearga.
  Bidh Albina a" bruthadh nam putanan le a òrdagan rùisgte, a" losgadh sìos còig plèanaichean Sobhietach aig an aon àm agus a" sgreuchail:
  - Ma tha duine ciallach mu bhrògan, bidh e an-còmhnaidh a" caitheamh galoshes!
  Thug Alvina, a" losgadh air plèanaichean Ruiseanach agus gan leagail le a òrdagan lom, fa-near:
  - Cuiridh cas rùisgte boireannaich ann an tìde i am broinn bòt sam bith!
  Fhreagair Albina, a 'losgadh gu fìor cheart air carbadan Sòbhieteach, gu sgiobalta, a' crathadh a fiaclan:
  - Bu chòir dha fear a bhios gu tric a" coimhead air casan boireann rùisgte suidhe anns na galoshes aige!
  Agus an dithis nighean, an dèidh dhaibh Yaks no dhà eile a leagail, dh'fhalaich iad:
  - Cas boireann casruisgte, bidh i a" freagairt gu math fon t-sàil agus a "freagairt gu foirfe ris an galosh!
  Chithear na gaisgich an seo aig àirde mhòr.
  Ach ma tha pìleatan Gearmailteach eireachdail ann, bidh caileagan Komsomol Sobhietach breagha ann cuideachd.
  A tha a 'sabaid le dian. Agus bidh iad cuideachd gu soirbheachail a" losgadh sìos hordes an Treas Reich.
  Ghabh Anastasia Vedmakova e agus, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, leag i sìos a" Ghearmailteach agus rinn i squeak:
  - Tha fear deiseil airson e fhèin a thionndadh a-staigh gus brògan nighean a reubadh dheth!
  Thug Akulina Orlova, a" losgadh air na Nadsaidhean, fa-near:
  "Faodaidh tu bròg sam bith a thionndadh a-staigh le sàil lom boireannaich!"
  Bhuail Anastasia cuideachd na Fritzes agus rinn i squeak:
  - Tionndaidhidh cas-rùisgte boireannaich fear sam bith a-staigh, eadhon ged is e am bòt mu dheireadh!
  Akulina Orlova, a 'bualadh Focke-Wulf agus a' sgioblachadh, a 'giùlan a fiaclan brèagha;
  - Ma tha thu airson fear a thionndadh a-mach, thoir air falbh do bhrògan, ma tha thu airson a chuir ann an galosh, nochd do shàilean!
  Agus sheinn na caileagan ann an sèist:
  Tha cogadh a" creachadh anns a" chruinne-cè,
  a" sgrios agus a" marbhadh gun adhbhar sam bith...
  Tha Satan air briseadh saor-
  Agus thàinig am bàs leis!
  
  'S cò chuireas stad air an t-sruth,
  Aibhnichean fuilteach agus cuthach...
  Buailidh beam laser do theampall,
  Agus ann am fradharc chaidh an duine à sealladh!
  
  Agus leithid de chaos
  Thuit an cruinne-cè ...
  Tòrr brònach daonnachd
  Mairidh pian agus fulangas!
  Is dòcha gu bheil na nigheanan gu ìre ceart. Chan e toileachas a th" ann an cogadh. Ach aig an aon àm tha e cuideachd na chur-seachad.
  Tha dà phìleat Gearmailteach, Eva agus Gertrud, a' sabaid ann an atharrachaidhean ionnsaigh Focke-Wulf. Bidh iad a 'toirt ionnsaigh air targaidean talmhainn Sòbhieteach bhon adhar.
  Oidhche ron oidhche, a" losgadh agus a" leigeil a-mach rocaid, notaichean:
  - Carson a tha leanabas casruisgte, oir tha cas-rùisgte boireannaich a" toirt air fir an cinn a chall, mar gum biodh iad nam balaich!
  Bhuail Gertrude an rocaid, a 'putadh a sàil rùisgte air a' pheadal agus a 'briseadh buncair arm Sòbhieteach agus a' sreap:
  - Tha miann boireannach fhaicinn rùisgte a" toirt air fear tionndadh a-staigh!
  Bhuail Eva a-rithist, bhuail i na trithead "s a ceithir, a" briseadh tro na tùir agus thuirt i gu seòlta:
  - Gus boireannach a thoirt air falbh, feumaidh tu an toiseach a brògan a chuir ort ceart!
  Bhuail Gertrude an neach-dùbhlain aice le bhith a" cleachdadh sàilean lom, cruinn a cas ghràsmhor agus thug i fa-near:
  - Às deidh dhi aodach a dhèanamh aig an àm cheart, bheir boireannach gnìomhachais trì craiceann air falbh bho fhear!
  Bhuail Eva na buncairean Sòbhieteach le rocaid agus chuir i dragh air:
  - Cha tig boireannach a nochdas ann an àm gu bhith na tramp agus cuiridh i mòran bhrògan air fear!
  Dhearbh Gertrude, an dèidh dha na saighdearan Sòbhieteach a mharbhadh:
  - Cuiridh boirionnach casruisgte bòtannan air duine, agus cuiridh i ann an glais- ean e, agus tionndaidhidh i mach e, agus ni i an cas-ruisgte mu dheireadh dheth !
  An seo, gu dearbh, tha an loidsig aig na caileagan nach urrainn dhut a dhol na h-aghaidh. Agus bidh na caileagan a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis.
  Agus tha iad dèidheil air fir òga eireachdail, agus san fharsaingeachd tha iad dìreach super.
  Agus ma thòisicheas iad a" seinn, marbhaidh iad ceud fear!
  Is iad sin nigheanan, airidh air gach taobh agus gu math brèagha, gus am bi na fir dha-rìribh gan tionndadh fhèin a-staigh!
  . CAIBIDIL Àir. 5.
  Thuit baile-mòr Grozny, air a chuairteachadh gu tur le saighdearan Nadsaidheach, tràth san t-Samhain 1943. Theich am buidheann-chatha leis na caileagan bhon choire agus chaidh iad air ais gu Shali.
  Bha beanntan ann mu thràth agus talamh garbh, agus dh'fhàs e na b 'fhasa an dìon a chumail. Bha tancaichean Gearmailteach gu math cuideam, gu sònraichte am Maus, agus bha e gu tur mì-ghoireasach a bhith a 'sabaid còmhla riutha anns na beanntan. Bha an tanca T-3 mar-thà air a stad, ach bha an T-4 ann an dreach ùr-nodha fhathast air a thoirt gu buil. Ged a tha e moralta seann-fhasanta. Ach b 'urrainn dha fhathast sabaid an-aghaidh an T-34-76. Agus is e sabaid math a th" ann. Bha an canan aige eadhon na bu chumhachdaiche agus bha astar muzzle na b" àirde na an trithead "s a ceithir.
  Shabaid Tamara agus na caileagan ann an Shali. Dh" fheuch na caileagan ris a" bhaile bheanntan mhòr seo a chumail - fìor bhaile-mòr.
  Bha na bòidhchead a 'sabaid gu misneachail.
  Thilg Tamara grenade le a cas-rùisgte, loisg i spreadhadh agus co-èignich:
  - Airson dùthaich mhàthaireil an USSR!
  Dh"fhosgail Anna teine air na Nadsaidhean. Dh'fheuch an T-4 nas aotroime ris an leathad a dhìreadh. Chuir an nighean, a 'tilgeil grenade le cas rùisgte, càr Hitler a-mach agus rinn i squeak:
  - Airson ar màthair Fatherland!
  Chuir Akulina, a" losgadh air a" Fritz agus le a sàil rùisgte, an rud murt a bha air a phasgadh ann am foil a thoirt seachad, a" sèideadh:
  - Tha an dùthaich mhàthaireil an-còmhnaidh naomh!
  Thuirt Veronica, a" losgadh air an nàmhaid agus a" tilgeil lemonan le òrdagan rùisgte:
  - Airson Ruis nam fuamhairean!
  Thilg na h-Oiliompaics, am boireannach mòr seo, grenade air na Nadsaidhean cuideachd le a òrdagan rùisgte agus rinn i squeak:
  - Airson co-mhaoineas!
  Thuirt Tamara, a" losgadh gu ceart air na Nadsaidhean agus gan gearradh dheth mar shavings bho chraoibh:
  - Mar as motha de chraobhan daraich san arm, is ann as làidire a bhios ar dìon!
  Thug Anna fa-near, a" rùisg a fiaclan agus a" losgadh air na Nadsaidhean le fìor mhearachd agus fearg:
  "Sgriosaidh mi thu uile."
  Tanca "Lion", carbad mòr le baraille canain fada. An seo tha an gunna 105 mm as ùire aige, is e fad a" bharaille 100 EL. Agus tha e coltach gur e gunna glè fhada a th" ann. Agus tha an stoc seo a 'seasamh a-mach le neart marbhtach.
  Bidh Akulina a" losgadh bazooka aig na Nadsaidhean agus a" sgreuchail:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Bidh Victoria cuideachd a" losgadh agus a" rughadh:
  - Glòir do ghaisgich na Ruis!
  Tha na h-Oiliompaics a" dearbhadh le bhith a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" tilgeil grenade le òrdagan rùisgte:
  - Mòr-ghlòir !
  Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil na caileagan iongantach, agus gu math snog. Agus tha an casachd aca de chuibhreannan mòra.
  Tha Tamara, a" losgadh air an nàmhaid agus a" rùsgadh a fiaclan, ag ràdh:
  - Airson an Ruis agus saorsa gu deireadh!
  Tha Anna, a" losgadh air an nàmhaid, ag ràdh gu làidir, a" tilgeil grenade le òrdagan rùisgte:
  - Bheir sinn air cridheachan a bhualadh còmhla!
  Agus a 'bualadh air a chom-pàirtichean.
  Bidh Akulina cuideachd a 'losgadh spreadhadh, a' gearradh sìos a h-aghaidh, agus a 'beulachadh:
  - Airson mo bhuannachdan tron mhullach!
  Chan e nighean àbhaisteach a th" ann an Akulina Petrovskaya. Bha aice ri dhol tro tòrr. Gu sònraichte, chaidh a glacadh a' goid agus chaidh a cur an grèim. Chaidh mi cuideachd tro ionad grèim òigridh. Uill, gun teagamh, thàinig mi beò. Choisich i casruisgte tro na sruthan sneachda, ach a-mhàin dh'fhàs i na bu fhallaine agus na bu làidire.
  Bidh Victoria a" sabaid le rage frenzied. Thug e burst air an nàmhaid. Tha na Krauts air an losgadh sìos agus a" tuiteam. An uairsin thilg i grenade le a òrdagan rùisgte. Thionndaidh am baidhsagal-motair.
  Choisich an nighean:
  - Seachad air na crìochan cumhachdach!
  Bidh na h-Oiliompaics a" sabaid le faireachdainn gu math fiadhaich de chreach. Tha na buillean aice làidir agus brùideil. Tha i dha-rìribh na nighean uilebheist. Agus mar sin tha e a" bualadh air an luchd-dùbhlain aige. Mar sin tha e gu gnìomhach a 'cur às do na faisisteach. Chan eil e a" toirt an cothrom as lugha dhaibh.
  Bidh na h-Oiliompaics a" beucaich aig mullach a sgamhanan:
  - Glòir do cho-mhaoineas cosmach!
  Tha Tamara, a" losgadh air na Nadsaidhean, a" beucaich:
  - Glòir do chomannachd Lenin!
  Bidh Anna a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice agus a" squeaks:
  - Airson an USSR!
  Bidh Akulina a 'leagail a nàimhdean agus a' caoineadh agus a 'sguabadh às:
  - Airson na h-erobatics as àirde!
  Chuir Victoria, a" losgadh air na faisisteach, a-mach:
  - Airson na buadhan as iongantach!
  Thuirt na h-Oiliompaics, a" pronnadh tanca Hitler:
  - Airson co-mhaoineas an USSR!
  Tha Tamara cuideachd a" losgadh. A "losgadh gu math ceart, a" còmhdach luchd-dùbhlain le spreadhaidhean mionaideach. A" cromadh sìos mar speal, agus a" sèideadh:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais!
  Tha Anna, a" losgadh air na faisisteachan agus gan gearradh le claisean mionaideach de a speal, ag èigheach:
  - Mòr-ghlòir do na laoich !
  Agus tilgidh e grenades le a òrdagan rùisgte. Seo boireannach.
  Bidh Akulina a 'gearradh dheth na Krauts agus a' giùlan ionnsaigheach:
  - Airson co-mhaoineas!
  Agus tha a chorp fèitheach a" tionndadh.
  Bidh Victoria cuideachd a" dèanamh a" chùis air na faisisteach. Agus le òrdagan rùisgte tilgidh e tiodhlacan millteach air an luchd-dùbhlain aige agus air sgreuchail:
  - Air son mòrachd an t-saoghail !
  Bidh na h-Oiliompaics cuideachd a" losgadh air nàimhdean. Sgriosaidh iad mar bhata 's beucaidh e :
  - Glòir do chomunn mòr !
  Agus le òrdagan rùisgte tilgidh e grenade le feachd marbhtach, a" reubadh a nàimhdean às a chèile.
  Mar sin ghabh an còignear air na nàimhdean, agus leagamaid sìos iad, agus sgriosamaid iad, agus bleith sinn iad.
  Chaidh stad a chur air na Gearmailtich agus chaidh am bogadh gu tur. Seo far an do dh'fhàs e doirbh, agus dh'èirich iad.
  An seo bidh na lannsaichean gas a" losgadh agus ag obair gu làidir. Agus sgriosaidh iad dreuchdan Sòbhieteach.
  Buail agus "Sturmtiger" bho astar, aig an nàmhaid - an t-Arm Dearg.
  Bidh na caileagan Gearmailteach ag amas air a 'ghunna fèin-ghluasadach "Bear" agus bhuail iad an nàmhaid leis. Agus bidh iad dha-rìribh agus gu mionaideach gad chuir suas. Agus tha projectile le cuideam aon ionad gu leth a" reubadh às a chèile trainnsichean agus buncairean Sòbhieteach.
  Tha gaisgeach Frida ag èigheach:
  - Airson an Treas Reich as motha againn!
  Agus a 'bualadh air a chom-pàirtichean. Às deidh sin bidh na caileagan faisisteach le casan rùisgte a" losgadh a-rithist.
  Agus tha e ag itealaich, a 'ròstadh agus millteach. Agus cho luath 'sa bhuaileas e, thèid sgàineadh slàn a chruthachadh leis an talamh a' goil bhon teas.
  Tha, tha na Gearmailtich gu tur a 'gabhail thairis na saighdearan Sòbhieteach. Tha aon de na ciad itealan TA-152 ag itealaich anns na speuran. Carbad ioma-adhbhar, mar am Focke-Wulf, ach nas adhartaiche, nas luaithe, a ghabhas gluasad le armachd cumhachdach agus armachd. Faodar a chleachdadh an dà chuid mar luingear agus mar itealan ionnsaigh.
  Dha na saighdearan Sòbhieteach, faodaidh an càr, canaidh sinn, a bhith na dhuilgheadas mòr.
  Bidh Helga ag itealaich air an TA-152 agus a" toirt ionnsaigh air paidhir tancaichean Sòbhieteach a tha a" feuchainn ri dhol faisg air Shali. Bidh an nighean a 'losgadh gu ceart. Bidh e a" briseadh tro mhullach tùir a" chiad ceithir-deug ar fhichead agus a" beucaich:
  - Tha mi nam bhòidhchead sabaid!
  Agus an uairsin bidh e a 'toirt ionnsaigh air an dàrna càr, a tha a' feuchainn ri luathachadh. Ach chan eil e cho furasta sin bogsaichean gèar atharrachadh.
  Bidh an TA-152 a" dol a-steach don neach-fulang seo le canan 37-mm.
  Fhreagair Helga agus sheinn e:
  - Thug e mi, thug e mi an àiteigin, thug e mi!
  Agus rinn i gàire oirre fhèin... An seo tha an Yak-9 a' feuchainn ri ionnsaigh a thoirt oirre. Bidh an nighean Ghearmailteach gu furasta ga leagail le bhith a" putadh an inneal-brosnachaidh le a cas rùisgte agus a" snìomh le misneachd, ag ràdh:
  - Tha mi uabhasach math!
  Tha e coltach gu bheil Helga na nighean le aplomb mòr. Agus bidh e a" dèanamh dheuchainnean fuilteach le a nàimhdean.
  Agus ma dh" èireas e, cha bhith e coltach ri duine sam bith.
  Bidh Helga a" losgadh air carbadan Sobhietach agus a" squeaks:
  - Carson, tha e eu-comasach a bhith beò a rèir d" inntinn!
  Agus le a shàilean rùisgte bidh e a" bualadh air a" chuibhle. Is e seo nighean - dha nigheanan, nighean.
  Agus ma thòisicheas e a" rànaich...
  Tha Albina agus Alvina anns na speuran cuideachd nan gaisgich gnìomhach agus sabaid.
  Agus tha na caileagan, plèanaichean Ruiseanach, a 'bualadh, a' smaoineachadh gu bheil beatha math agus gu bheil beatha math.
  Agus le òrdagan rùisgte bidh iad ag amas air gunnaichean itealain air targaidean. Cha bhith càraichean Sobhietach beò. Agus bhuail na caileagan iad mar sin. Chan eil iad a 'toirt an cothrom as lugha.
  Seadh, bha nigheanan sabaid ann
  Tha, tha iad ag ràdh beagan a bharrachd ...
  Thug iad ionnsaigh dàna air an Ruis,
  Gu litireil Satan!
  Tha Albina na gaisgeach ann an cruthachadh cath agus bidh i a" ruigheachd rithe fhèin aig mullach a sgamhanan:
  - Bidh mi air leth math, bidh mi leam! Sàr churaidh!
  Agus le a shàilean rùisgte bhuaileadh e am meur-chlàr agus reubadh e an luchd-dùbhlain aige gu pìosan beaga.
  Bidh Alvina, a 'losgadh air an luchd-dùbhlain aice, a' giùlan aig mullach a sgamhanan:
  - Cò a lorgas sinn sa choille?
  Agus cò a lorgas sinn sa choille...
  Cha dèan sinn fealla-dhà le sin,
  reubaidh sinn na phìosan e!
  Bidh sinn gad reubadh às a chèile!
  Agus leis an t-sàil rùisgte tarraingidh e an nàmhaid a-steach do ghlacan marbhtach. Is e an nighean seo an nighean as fhuaire airson a h-uile nighean!
  Gaisgeach an hack sabaid as motha. Agus cho cogaidh agus ionnsaigheach mar panther.
  Agus tha cait mhòra na Gearmailt air an ionnsaigh. Tha Astrakhan fo stoirm. Agus sgriosaidh iad taighean saighdearan Sòbhieteach ann am meudan mòra.
  Agus gheibh iad bàs, ach chan eil iad a 'toirt seachad. Tha sabaidean mar sin uamhasach.
  Tha Gerda, gu dearbh, aig fìor thoiseach na h-ionnsaigh agus tha e deiseil airson sabaid. Mar sin bidh i a" losgadh, coltach ri Robin Hood boireann ann am bikini. Agus is e seo am boireannach fionnar gu lèir.
  Agus ma chuireas e cuideachd sgarlaid am beul an fhir.
  Tha an "Panther" -2 aice ag obair. Air an t-slighe, chaidh atharrachadh beagan eadar-dhealaichte air an tanca a chuir suas le nigheanan le canan 75 mm 100 EL. Tha e punchy agus tha ìre teine nas luaithe aige. Agus tha an solar de shligean nas motha na an canan 88-mm.
  Bidh Gerda a" losgadh le bhith a" cleachdadh a òrdagan lom agus a squeals:
  - Aon, dhà, trì... Briseadh e le napalm!
  Loisg Charlotte às a dèidh cuideachd agus chuir i às dha:
  - Ceithir, ochd, còig - cluichidh sinn gu sgiobalta!
  Bhuail Cairistìona, a 'briseadh tron tanca Sobhietach agus a' crathadh:
  - Thèid sinn gu dàna a-steach don bhlàr airson cumhachd nan Nadsaidhean ...
  Loisg Magda le a casan rùisgte agus rinn i gàire gu làidir:
  - Agus marbhaidh sinn iad uile - na comannaich uile !
  Bidh na nigheanan ag obair gu làidir agus gu fìor. Agus tha am "Panther"-2 aca a" tionndadh howitzer Sòbhieteach le sealladh ceart.
  Bidh na nigheanan a" gàireachdainn agus a" seinn:
  - Glòir don t-saoghal againn ...
  Agus thug Ealasaid, an uair sin, ionnsaigh fhiadhaich air na ceithir-deug-ar‑fhichead. Agus le a shàil rùisgte bidh e a" bruthadh air an inneal-brosnachaidh. 'S a' leagail an nàmhaid, a' sèideadh :
  - Biodh co-mhaoineas ann!
  Bidh Catriona a" cur tilgeadh marbhtach le a òrdagan rùisgte, a" tolladh an nàmhaid, agus a" sgiùrsadh aig mullach a sgamhanan:
  - Airson an Ruis sgoinneil!
  Loisg Elena air na faisisteachan. Bhuail an t-slige air maoil Panther agus rinn e ricocheted.
  Ruith an nighean:
  - Bidh co-mhaoineas againn!
  Bhuail Efrasia cuideachd an neach-dùbhlain aice le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Phun i T-4 agus chuir i às dha:
  - Glòir do chomunn !
  Is iad seo na nigheanan sabaid. Agus an dòigh sa bheil iad a" losgadh, bidh na sligean ag itealaich gu breagha, agus tha na trithead "s a ceithir fhèin a" gluasad. Dìreach feuch, faigh grèim air gluasad bho chàr mar seo. Tha e uabhasach duilich.
  Ach bidh na caileagan a 'faighinn a-steach, agus bidh iad a' sabaid ann am bikinis agus a 'cleachdadh casan lom. Tha na gaisgich brèagha agus iongantach.
  Agus ma chuireas iad suas thu, cha bhith e coltach ri duine sam bith. Agus bidh iad a 'cur shligean le fearg fiadhaich.
  Bha Ealasaid, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" losgadh air an nàmhaid agus a" leagail nàimhdean, ag èigheach:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas! Glòir do ar n-Athair!
  Loisg Catriona cuideachd, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" bualadh air na Krauts agus a" squealing:
  - Airson an Fatherland agus buaidh gu deireadh!
  Fhreagair Elena, a 'losgadh air an luchd-dùbhlain aice, gu làidir, a' crathadh a fiaclan neamhnaid agus a 'bualadh le a sùilean sapphire:
  - Glòir d'ar co-chomunn cosmhuil ris !
  Thuirt Efrasia, a" losgadh air an nàmhaid, ga bhualadh le fìor chruinneas, iongantach:
  - Airson an Motherland agus Stalin - Hurray!
  Tha e soilleir gu bheil na nigheanan a" ruith, agus faodaidh iad rud sam bith a dhèanamh ...
  Tha an Dùbhlachd 1943 air ruighinn mu thràth.
  Bidh Alenka agus an sgioba aice cuideachd a" sabaid ann an Astrakhan agus tha iad fhathast a" crochadh a-staigh an sin. Bidh a 'bhana-ghaisgeach a' sabaid.
  Bidh Alenka a" toirt spreadhadh, a" gearradh sìos loidhne nan Nadsaidhean, an uairsin a" tilgeil tiodhlac a" bhàis le a òrdagan rùisgte agus a ròin:
  - Tha duine cosmhuil ri gibbon, a mhàin, gu mi-fhortanach, ni's trice ann an innleachd na ann an cumhachd !
  Thug Anyuta, a" losgadh air an nàmhaid agus a" gearradh dheth na nàimhdean, am pasgan spreadhaidh air falbh le a sàil lom agus a" sèideadh:
  - Tha uireasbhuidh asail aig an duine, rùintean leòmhainn, ach gu fìrinneach is gobhar e!
  Alla, a 'losgadh gu ceart aig an Fritz, squeaked:
  - Tha fear airson boireannach mar leathad airson bò, chan urrainn dhut a dhèanamh às aonais, ach tha e tàmailteach a bhith faisg air!
  Fhreagair Maria, a" losgadh air na faisistich, gu seòlta:
  - Dè mar as trice a bhios aig fear agus taigh-beag ann an seòmar-fois boireannaich - an fhìrinn nach bi boireannaich a" cur a-mach ach aig fir!
  Marusya, a" gearradh dheth na Nadsaidhean agus a" tilgeil grenades le a òrdagan rùisgte, smèid i a-mach:
  - Tha boireannach na sionnach seòlta as urrainn leòmhann sam bith ithe mar choineanach!
  Thuirt Matryona, a" spealadh nam faisisteach agus a" leagail nan saighdearan-duaise le a òrdagan rùisgte:
  - Feumaidh boireannach fear mar bhalach cuipidh, mura buail e fear, cha bhith e beò!
  Chuir Alenka, a" losgadh air an Fritz, a-mach:
  - Feumaidh boireannach fir mar adhaircean muc, chan eil ach còta bian a bheir fir luachmhor!
  Agus bhiodh sgioba nan nigheanan cas-rùisgte a" gàireachdainn, a" giùlan am fiaclan agus a" tilgeil grenades le òrdagan rùisgte.
  Tha caileagan gaisgeil a' ruith. Is e an nàdur a bhith a 'sabaid, is e an nàdur a bhith a' sabaid!
  Tha e coltach nach eil iad a" dol a leigeil seachad Astrakhan. Tha na nigheanan an seo dha-rìribh a" sabaid.
  Tha feachdan armachd an Treas Reich gu math mòr. Tha na roinnean tanca ùra an seo cho cumhachdach. Tha cinneasachadh tancaichean a" dol am meud. Chan eil bomaichean ann, tha e comasach saothair a thoirt seachad bho sheilbh Eadailteach, Frangach, Beilgeach agus Duitseach ann an Afraga.
  Agus cuideachd à Afraga a tharraing ola, tungsten, agus mòran eileamaidean, nam measg uranium.
  Is e sin, thathas a" dèanamh tancaichean ùra. Gu sònraichte, tha coltas "Panther" -2, air a dhìon nas fheàrr agus nas armaichte, le einnsean nas cumhachdaiche, a 'toirt buaidh mhòr air cùrsa a' chogaidh.
  Tha barrachd is barrachd tancaichean is plèanaichean ann. Tha obair air an Yu-488 ga chrìochnachadh mu thràth. A 'chiad itealan riochdachaidh den Treas Reich le ceithir einnseanan. Gu math cumhachdach agus luath. Is e an rud as fheàrr leis an raon sgiathan a tha an ìre mhath beag, air sgàth "s gum faod am bomair itealaich aig astar 700 cilemeatair san uair. Tha seo a" ciallachadh nach bi luchd-sabaid Sobhietach gu cinnteach a" faighinn suas ris.
  Mar sin tha duilgheadas ùr aig an USSR le grùdaireachd. Tha neart an airm dhearg air a dhol sìos gu mòr. Tha clann-sgoile air an cur aig na h-innealan. Tha deugairean bho aois ceithir bliadhna deug air a bhith a' sabaid, cha mhòr gu h-oifigeil. Tha na balaich, gu dearbh, tapaidh, agus mar as trice luchd-sabaid math. Aig aois òg, tha e eadhon nas fhasa craobh a shealg agus a dhìreadh. Agus tha sgilean armachd air am maighstireachd nas luaithe. Bidh deugairean a 'sabaid a cheart cho math ri inbhich; Agus tha e nas duilghe gu saidhgeòlach clann a losgadh.
  Tha mòran de luchd-sniper boireann aig na Gearmailtich, agus tha e neònach agus tàmailteach dha boireannach sam bith losgadh air luchd-sabaid a tha ro òg ...
  Seadh, thòisich iad a 'co-èigneachadh anns an USSR bho aois ceithir bliadhna deug. Bidh iad cuideachd a' cur luchd-peinnsein fo armachd. Bha barrachd is barrachd bhoireannaich anns na saighdearan. Chaidh gabhail ris a" ghnè chothromach gu sònraichte gu saighdearan tanca is itealain, agus mar luchd-sniper. Tha boireannaich nan luchd-snipers math. Agus leis gu bheil iad mar as trice nas giorra na fir, tha iad nas comhfhurtail a bhith a" sabaid ann an tancaichean, agus ann an itealain cuideachd. Gu math tric bhiodh deugairean cuideachd a 'sabaid ann an tancaichean. Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil craiceann nas mothachaile aig balaich is boireannaich, agus chan eil na plèanaichean agus na tancaichean aca cho dualtach a bhith air an losgadh sìos na tha aig fir inbheach. Chan eil deugairean dona ann an dreuchd snaidhpear. Faodaidh balach snàgadh a-steach do bheàrn nas cumhainge, e fhèin fhalach, neo craobh a dhìreadh. Gu math tric thòisich an t-arm a 'tighinn tarsainn air luchd-sabaid fo aois ceithir bliadhna deug.
  Bidh cogadh a" caitheamh goireasan daonna. Agus tha an sgìre a 'fàs nas lugha agus nas lugha fo smachd an USSR. Agus feumaidh tu cuideachd sabaid an-aghaidh grunn shaighdearan-coise Iapanach. Agus tha na tancaichean samurai gu math math, gu sònraichte gunnaichean fèin-ghluasaid. Nochd iad cuideachd anns an t-sreath le tanca meadhanach, coimeasach ann an neart ris an T-34, agus eadhon nas làidire ann an armachd aghaidh.
  Mar sin tha e cunnartach dì-meas a dhèanamh air Iapan. Agus airson sabaid tha feum againn air saighdearan.
  Tha Stalin a" fàs iomagaineach agus a" sìor fhàs feargach. Air 25 Dùbhlachd, 1943, chaidh òrdugh a chuir a-mach gun deidheadh losgadh air buill teaghlaich an fheadhainn a ghèill, a" toirt a-steach clann nas sine na dusan bliadhna a dh" aois, agus feadhainn nas òige air an cur gu coloinidhean obrach.
  Bhathar a" cleachdadh sgaraidhean barrage na bu trice. Agus loisg iad nas gnìomhaiche, agus chleachd iad cràdh.
  Dh'fhàs Stalin dìreach do-ruigsinneach. B' i Beria a' chiad fhear a dh'fheuch ri sìth eadar-dhealaichte a rèiteachadh leis na Nadsaidhean. Ach cha robh Hitler ag iarraidh sìth. Bha e airson faighinn thairis air an USSR gu tur. A bharrachd air an sin, fhad "s a tha a charaidean taobh a-muigh a smachd agus a ruigsinneachd.
  Chaidh itealain jet a leasachadh anns an Treas Reich. Mar as trice am ME-262, ach bha feum aig an luingear seo air einnseanan nas earbsaiche gus nach tuiteadh e ro thric.
  Bha coltas gealltanach air bomair Arado agus pròiseact Yu-287.
  Tha an TA-152 as ùire air sealltainn gu bheil e math ann an cleachdadh, mar charbad ioma-adhbhar agus gu math luath. San fharsaingeachd, bha armachd na Gearmailt nas làidire san adhar gu ruige seo. A bharrachd air an sin, thionndaidh na Sòbhieteach Yaks agus Laggies, air sgàth gainnead alùmanum, a-mach gu bhith nan carbadan àbhaisteach nas truime agus nas lugha de ghluasad. Mar sin thuit càileachd itealain Sòbhieteach gu ìre èiginneach. Bha an ME-309 le armachd cumhachdach, eadhon a 'toirt aire do na duilgheadasan le gluasad, a' dèiligeadh gu math ri carbadan Sòbhieteach, a 'toirt a-steach an ME-109. Agus bu chòir gum biodh an TA-152 air a dhol an àite an Focke-Wulf.
  Mar sin dha na Gearmailtich tha a h-uile dad gu ìre mhòr hocaidh ... Ach bha obair air an teicneòlas a" dol air adhart.
  Mar eisimpleir, chaidh a 'chiad tanca le cruth ùr a ghealltainn mar Lev-2. Le bhith a" cur an tar-chuir agus an einnsean ann an aon aonad air beulaibh an tanca, agus a" gluasad an turaid air a chùlaibh, shàbhail na Gearmailtich air an camshaft agus lughdaich iad àirde a" charbaid. Mar thoradh air an sin, bha "Leòmhann" -2 tòrr nas aotroime, agus mar sin nas luaithe.
  Air sgàth duilgheadasan aig àm a 'chogaidh, cha mhòr nach do sguir cinneasachadh tancaichean trom anns an USSR; bha cha mhòr a h-uile dad san t-sreath aonaichte a rèir an T-34-76. Mar sin cha robh na Nadsaidhean, anns a" phròiseact gus prìomh tanca ùr a chruthachadh, an dùil tuilleadh an armachd taobh a dhèanamh ro thiugh. Agus dh'fhaodadh an "Leòmhann" a bhith freagarrach airson leth-cheud 's a còig tunna, le einnsean de 1200 each-chumhachd. Ach, dh" fhaodadh cuideam an tanca Lev-2 a bhith air a lughdachadh tuilleadh le bhith a" lughdachadh inbhe a" ghunna. Tha am fear roimhe gu soilleir air a dhol à bith. A bharrachd air an sin, bha armachd de chàileachd ìosal aig na trithead "s a ceithir, agus bha eadhon an gunna Gearmailteach 37-mm, seann-fhasanta, air tòiseachadh a" dol a-steach dhaibh.
  Bha e soilleir gun robh Stalin a" bròg a-mach... Agus bha e a" tilgeil tàirneanach is dealanach... Ach cha b" urrainn dha dad a dhèanamh...
  Air Latha na Bliadhn" Ùire, thòisich na Gearmailtich air ionnsaigh a thoirt air a" phàirt de Astrakhan air an Volga nach robh a" fuireach fhathast. Le làthaireachd mòran de chnapan-starra aibhne, talamh duilich, agus cho faisg air a" Mhuir Caspian leig leis an Arm Dearg dìon Astrakhan a theannachadh, agus a chumail eadhon nas fheàrr na Stalingrad. A bharrachd air an sin, sheall nigheanan Sòbhieteach gaisgeachd gun choimeas.
  Agus anns a 'Chugais, gu h-àraid sa gheamhradh, tha e glè dhuilich gluasad tro na beanntan. Fìor, choisich na Gearmailtich air oirthir nas goireasaiche a 'Mhuir Caspian. Thàinig Makhachkala gu bhith na chrìoch far an do dh'fheuch saighdearan Sòbhieteach, a 'cruinneachadh an neart gu lèir ann an dòrn, stad a chur air na Nadsaidhean.
  Ach cha robh armachd gu leòr ann, a chaidh a lìbhrigeadh a-mhàin air muir ...
  Bha Tamara a" sabaid gu cruaidh leis a" bhuidheann-chatha casruisgte de chlann-nighean aice.
  Bha na gaisgich a" sabaid gu cruaidh agus a" nochdadh gaisgeachd gun choimeas agus a" mhisneachd a bu mhotha.
  Agus cha mhòr rùisgte bha iad a 'sabaid sa gheamhradh agus san reothadh.
  Thilg Tamara grenade le a cas-rùisgte agus loisg i spreadhadh, a" spealadh an luchd-dùbhlain agus a" slugadh:
  - Airson an USSR!
  Thilg Anna grenade cuideachd le a òrdagan rùisgte agus rinn i sgreuchail:
  - Airson co-mhaoineas!
  Loisg Akulina spreadhadh le deagh amas, leag e a-mach na nàimhdean agus chuir e ruaig air:
  - Airson mòrachd na Ruis!
  Bhuail Victoria an nàmhaid, thòisich i air an nàmhaid a ghearradh sìos, a 'gearradh dheth a fheusag mar ràsair agus a' gàireachdainn:
  - Seasaidh an USSR!
  Chuir Olympias, a" losgadh air an nàmhaid agus a" tilgeil pasgan spreadhaidh le a òrdagan rùisgte, a-mach:
  - Airson an Fatherland agus buaidh gu deireadh!
  Seo mar a bhios nigheanan a" sabaid. Bidh iad ag obair gu cruaidh agus le diongmhaltas mòr.
  Thug Tamara, fhad "s a bha i a" losgadh, fa-near:
  - Cha toir an diabhal iad agus an uairsin bheir sinn iad!
  Tha an t-sabaid an seo brùideil agus aig an aon àm cuideachail ...
  Tha Anastasia Witchakova a' sabaid anns na speuran...
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" comharrachadh canan an itealain aig an targaid agus a" losgadh sìos plèanaichean nàmhaid, às deidh sin bidh e a" squealadh:
  - Airson soirbheachas saothair!
  Bidh Akulina Orlova, a 'leagail an luchd-dùbhlain aice, a' giùlan le misneachd, a 'crathadh a fiaclan:
  - Airson co-mhaoineas cho mòr, air a 'phlanaid gu lèir!
  Tha am pìleat ag èigheach:
  - Tha eadhon clann eòlach oirnn!
  Agus le òrdagan rùisgte tha e a" comharrachadh gunna an itealain air an targaid, agus a" sgrios an nàmhaid, agus a" slugadh:
  - Ann an ainm àm a 'chomanachais!
  Feuchaidh sinn ris, tha an nighean na neach-crìochnachaidh agus na lasair losgaidh. Chan urrainn bholcàno sam bith coimeas a dhèanamh ris.
  Sheinn Akulina Orlova:
  - Tha mi air a bhith a" bruadar mu chreideamh ann an Dia airson ùine a-nis, tha mi cho leisg, chan eil mi airson ùrnaigh!
  Agus bhuail i gu làidir air na bòidhchead.
  Seo na blàran an seo...
  Agus tha plèanaichean nan nigheanan seann-fhasanta. Agus is e seo an ana-cothrom mòr aca. Agus cuideachd trom agus nach gabh a ghluasad ...
  Chaidh fear de na balaich a bha a' sabaid a losgadh sìos, agus cha robh tìde aige leum a-mach le paraisiut. Agus is e seo, gu dearbh, an obair mhòr aige.
  Bidh nigheanan a" sabaid san adhar agus tha iad sunndach...
  Tha Albina agus Alvina a 'sabaid ann an deagh luchd-iomairt ME-309 agus, gu dearbh, tha iad gu gnìomhach a' faighinn sgòran.
  Tha na nigheanan air leth moiteil às an t-soirbheachas aca...
  Loisg Albina sìos plèana Sòbhieteach a 'cleachdadh a cas gràsmhor, cas-rùisgte agus a' sreap:
  - Do ar n-iolairean !
  Gheàrr Alvina sìos trì càraichean Ruiseanach le aon spreadhadh agus chuir i às:
  - Do ar seabhagaibh !
  Fhuair na caileagan sìos gu gnìomhachas gu gaisgeil... Ach is toil leotha cuideachd saighdearan Ruiseanach a chràdh.
  An seo chaidh pìleat balach de mu cheithir-deug a ghlacadh. Agus chuir sàilean cruinn brèagha na cloinne friogais air. Agus an uairsin thòisich iad air an duine rùisgte a chuir air falbh le uisge deigh ... An uairsin uisge a ghoil, agus a-rithist uisge deigh.
  Is iad seo na bòidhchead sabaid ...
  Sheinn Albina:
  - Airson ar fangs, spuirean, fiaclan, dòrn!
  Rinn Alvina sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha iad ag iarraidh sabaid mhath!
  Agus lean na caileagan orra ag obair mìorbhailean le òrdagan rùisgte agus a 'losgadh sìos plèanaichean Sòbhieteach.
  Ach, fhreagair pìleatan Ruiseanach iad cuideachd. Tha Alisa agus Angela dìreach air gluasad chun Yak-9. Agus buailidh sinn na Gearmailtich agus seinn aig an aon àm;
  Tha thu mar shamhla air dùthaich ghaisgeil,
  Comrade Lenin agus comrade Stalin. .
  Anns an USSR tha a h-uile duine dha-rìribh co-ionann,
  Agus tha na dòrn air an dèanamh le iarann agus stàilinn!
  
  Chan eil eagal air Lenin ron bhiast Adolf,
  A-nis tha Vladimir na stiùiriche, Comrade Stalin ...
  Bhuail sinn na Krauts san t-sùil, chan ann san t-sùil,
  Chaidh na Nadsaidhean uile a reubadh gu pìosan sa bhad!
  
  'S i an Ruis mo dhùthaich,
  Fatherland sgoinneil, gun chrìoch ...
  Is aon teaghlach iad na cinnich uile,
  Bidh sinn a dh'aithghearr beò fo cho-mhaoineas!
  
  Dèanamaid ar dùthaich nas làidire
  Leig leis an Ruis tionndadh uaine gu sgiobalta ...
  Buailidh sinn am faisisteach air an aghaidh no an àite,
  Agus creidibh mise, chan eil ar cumhachd a" tionndadh gu cloich!
  
  Agus tha Iosa mar cheannard ro‑mhòr,
  Is esan ar Tighearna, agus Dia Geal na Cruinne...
  Agus bidh am Fuhrer air a bhualadh gu dona,
  Às deidh na h-uile, tha ar comas air fàs gun atharrachadh!
  
  Seadh, air sgàth ar dùthcha, naomh,
  Bidh sinn a" sabaid gu cruaidh leis a" Fritz...
  Tha nighean a' ruith casruisgte san t-sneachda,
  Tha i ag iarraidh a bhith a 'sabaid ann am fearg fiadhaich!
  
  Tha, tha Stalin a-nis air a bhith na stiùiriche Sobhietach,
  Cho math, treun agus sgileil ...
  Chan eil nàmhaid a" cho-mhaoineas a" beantainn ris an Ruis,
  Ged tha cumhachd Lucifer leat!
  
  Gheibh sinn Hitler, creid mi,
  Ged a tha cumhachd demonic aige ...
  'S e beathach creiche a th' ann an Hitler leis fhèin,
  Ged, bheir sinn aghaidh air, chan e gràinean a th" anns na Krauts!
  
  Ann an ùine ghoirid, thèid sinn a-steach gu Berlin mar luchd-sabaid,
  An sin bidh Lenin, aka Stalin, còmhla rinn ...
  Is urrainn dhuinn gu furasta faisistich a reubadh mar chuileanan,
  Agus creid sinn, cha lughdaich ar neart!
  . CAIBIDIL Àir. 6.
  Tha a' bhliadhna ùr ann an 1944 air ruighinn... A dh'aindeoin an t-suidheachaidh dhoirbh a bh' air an aghaidh, chaidh obair a dhèanamh anns an USSR gus uidheamachd ùr a chruthachadh. Gu sònraichte, chaidh dòchasan mòra a phinnadh air tanca IS-2 agus na buill-airm cumhachdach aige. Dh" fhaodadh canan 122-mm a bhith na argamaid chumhachdach anns a" chogadh an aghaidh nan Nadsaidhean. Chaidh dòchasan a phinnadh cuideachd air an T-34-85 le gunna nas cumhachdaiche, turaid nas motha, ach an aon chrann agus an aon chassis.
  Bha an suidheachadh na bu mhiosa le plèanaichean. Cha b "urrainn don Yak-3 a dhol a-steach gu cinneasachadh air sgàth dìth duralumin àrd-inbhe, agus cha b" urrainnear an LAGG-7 a thoirt a-mach às aonais crìonadh ann an cinneasachadh mar thoradh air an einnsean ùr.
  Mar sin cho-dhùin Stalin gur e YAK-9 agus LAGG-5 am prìomh luingear Sòbhieteach airson a-nis, agus bha an itealan ionnsaigh IL-2 furasta a dhèanamh agus a bhith beò. Agus ann an tancaichean tha gluasad mean air mhean gu T-34-85 agus IS-2.
  Ged nach eil crìonadh ann an cinneasachadh ...
  Agus bha an aghaidh a 'spreadhadh aig na claisean, bha na Gearmailtich a' glacadh an Caucasus. Thuit Makhachkala, agus bha iad mu thràth a 'tighinn faisg air crìochan Azerbaijan!
  An seo bha Tamara a 'sabaid le buidheann-chatha nam boireannach aice. A-rithist, bha caileagan ann an luideagan bho tunics agus casruisgte a" sabaid an-aghaidh feachdan nàmhaid adhartach.
  Loisg Tamara air na Nadsaidhean, a" spealadh cuid de na nàimhdean. Agus an uairsin le a òrdagan rùisgte thilg i grenade le feachd marbhtach agus rinn i gàire:
  - Glòir don USSR!
  Loisg Anna gu fìor cheart air na Nadsaidhean. Agus le a òrdagan rùisgte thilg i grenades le feachd mharbhtach, a" reubadh a nàimhdean gu pìosan.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Glòir do chomunn !
  Gheàrr Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid, na saighdearan-coise faisisteach. Gheàrr i sìos na Krauts, a 'tilgeil grenade le a casan rùisgte agus a' sreap:
  - Airson an Ruis, ar màthair sgoinneil!
  Thug Victoria, a" losgadh air an nàmhaid agus a" tilgeil grenades air le a cas-rùisgte, fa-near:
  - Airson an dùthaich mhòr!
  Chaidh na h-Oiliompaics, a bha cuideachd a" losgadh le gunna-inneal, a-mach:
  - Glòir do àmanna a' cho-chomuinn mhòir !
  Tha luchd-sabaid nan nigheanan sgoinneil ...
  Bidh iad a" sabaid mar a bu chòir bòidhchead ...
  chuimhnich Tamara, fhad 'sa bha e a' sabaid, air toiseach a 'chogaidh. Mar a dh'fheumadh i teicheadh bho shaighdearan Gearmailteach. Chuala i an uairsin buaidhean tàirneanach ghunnaichean. Bha an nighean a" falbh bhon chananade. Rug na Gearmailtich air a caraid Tatyana, thug iad air falbh a brògan ùra, reub iad a seudaireachd agus a fàinnean-cluaise. Agus chuir iad a-mach i casruisgte ann am braighdeanas... B' e nighean rùnaire na comataidh roinneil a bh' ann an Tatyana, agus cha b' tric a dh'fheumadh i coiseachd gun bhrògan. Is e seo irioslachd uaill; bidh coiseachd casruisgte mar neach cumanta a" goirteachadh do bhuinn tairgse. Thug an nighean air a casan sileadh is gearan leis a h-uile ceum.
  Bha bòtannan ùra air Tamara cuideachd a chaidh a thoirt dhi, agus bhon chuairt fhada bha i air a sàilean a chasg. Agus thug i dheth a brògan agus choisich i casruisgte. Is i nighean às a" bhaile, a rinn a dleastanas san Úcráin. Mar leanabh, choisich a casan eadhon air leòidean beinne. Agus chan urrainnear seo, gu dearbh, a choimeas ri rathaidean a 'chòmhnard. Tha e fìor gu bheil na calluses air na buinn aice air tighinn dheth mu thràth, agus chan eil e cho comhfhurtail coiseachd. Ach gu luath dh'fhàs na casan garbh a-rithist. Agus cha mhòr gun do dh"fhuiling i.
  Ach cha b" fhada gus an do chaill Tatyana a casan cho dona is nach b" urrainn dhi coiseachd tuilleadh. Bhiodh na Gearmailtich air a losgadh, ach ghabh iad truas ris a' bhòidhchead. Chuir iad air cairt mi, ach thug iad orm seinn. Bha guth tlachdmhor aig Tatiana agus sheinn i grunn òrain neo-phàirteach gu poilitigeach dhaibh.
  Cha robh fios aig Tamara dè thachair dhi an ath rud. Choisich i fhèin tron choille, dh"fhairich i le casan rùisgte na cnapan, na cnapan, na geugan, agus bha i eadhon a" faireachdainn tlachdmhor. Nuair a choisicheas tu air creagan biorach nam beann, bidh eadhon na buinn a tha air an goirteachadh, ma choisicheas tu airson ùine mhòr, a 'fàs gruamach agus goirt. Agus tha e eadhon nas mì-chàilear coiseachd air droigheann. Nuair a thèid iad sin a-steach do na buinn, bidh e tòrr nas dorra, eadhon airson buinn garbh nighean.
  Rè an t-slighe, fhuair Tamara thairis le sgìths agus acras. Dh'ith an nighean dearcan, agus cha robh sin gu leòr. Agus bha na Gearmailtich a" gluasad air adhart gu luath. Cha robh an giùlan aice ann an coilltean Ucràineach aig Tamara, a bha cleachdte ri bhith a" fuireach anns na beanntan. Chaidh i air chall agus lorg i i fhèin domhainn air a chùlaibh.
  Agus tha e coltach ri cat seilg sa choille. An uairsin ghlac an nighean na Gearmailtich air baidhsagal-motair. Stad iad an càr leis an stroller airson uisge fhaighinn. Agus fhuair Tamara faisg air a 'ghunna-inneal agus thòisich e a' gearradh aig an nàmhaid leis. Agus gearraidh e gu h-obann, ach gu ceart. Agus bidh na faisisteach a" tuiteam agus a" gàireachdainn ann an àmhghar. Chuir Tamara crìoch orra. Bhuail i fear dhiubh san smiogaid le a shàil rùisgte, agus thuit esan. Agus chuir an nighean crìoch air.
  Às deidh sin dhìrich am bòidhchead air a" bhaidhsagal-motair, bhrùth i am peadal le a cas-rùisgte, agus dh" fhalbh i.
  Tha e tòrr nas spòrsail gluasad timcheall an dòigh seo na bhith cas-ruisgte.
  Chrom Tamara nuair a bha i a" coiseachd:
  - Bràithrean gràdhach, gràdhach, bràithrean gràdhach a bhi beò ! Chan fheum thu dragh a chuir air a" cheann-cinnidh againn!
  Seo mar a dh"èirich rìgh a" bhlàir.
  Agus a-nis tha i a 'sabaid ris na faisisteach mar neach-crìochnachaidh Komsomol. Ach tha na feachdan neo-ionann, agus tha aig a" bhuidheann-chatha de chlann-nighean air ais. Bidh na blàran an seo a" goil mar uisge ann an coire mòr thairis air bholcàno.
  Thuirt Anna, a" losgadh agus a" tilgeil grenade marbhtach le a òrdagan rùisgte:
  - Ann an cogadh, tha a h-uile dòigh math, ach a-mhàin feadhainn fèin-mharbhadh!
  Thuirt Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid, a' leagail nan Nadsaidhean:
  - Bidh sinn mar a" chiad fhear anns a h-uile dad!
  Agus thug sàil rùisgte na h‑ìghne suas tiodhlac an sgrios.
  Chuir Victoria, a" losgadh air na faisisteachan agus a" gearradh sìos na nàimhdean le spreadhaidhean gunna-inneal, a-mach:
  - Cha bhi tròcair air nàimhdean !
  Agus rinn i gàire air a com-pàirtichean.
  Thilg Olympias a casan rùisgte, chiseled air dòrlach trom de grenades agus rinn i squeak:
  - Air son mòrachd na cùirte a's mò air an t-saoghal 's an comunn !
  Tha na gaisgich an seo fìor ghlòrmhor, agus tha e coltach gu bheil iad bho aois an fhànais.
  Bidh iad a 'sabaid le fìor mhisneachd.
  Ach tha na Nadsaidhean fhathast a" tighinn air adhart anns a" Chugais. Anns a 'Ghearran 1944, thàinig na Gearmailtich agus na Turcaich còmhla, a' gearradh na saighdearan Sòbhieteach gu dà phàirt neo-ionann.
  Dh'iarr am Fuhrer crìoch a chur air an USSR. Bha Astrakhan fhathast a" cumail a-mach. Tha na Nadsaidhean ann an cumadh sabaid mar a bha iad an-còmhnaidh... Tha a' chiad ME-262an a' sabaid san adhar. Bu chòir a thoirt fa-near nach do chruthaich iad mothachadh. Aig astar àrd chan eil e gu math goireasach bualadh bho ghunnaichean itealain 30-mm. Bu chòir, bu chòir seo a thoirt fa-near dha-rìribh. Tha cuid de dhuilgheadasan aig an ME-262 cuideachd air sgàth a chuideam trom. Le gluasad gu sònraichte.
  Nas soirbheachaile ann an cleachdadh, bha pìleatan a 'còrdadh ris an TA-152 agus thàinig e gu bhith na each-obrach. Gu dearbh, tha an càr an dà chuid na bhomair aghaidh, na luingear agus na itealan ionnsaigh. Bha eadhon beachdan ann airson an itealan Gearmailteach gu lèir a ghluasad chun itealan seo. Am measg nam buannachdan aige, bu chòir a thoirt fa-near mairsinneachd agus astar, agus buill-airm cumhachdach, a tha freagarrach airson an dà chuid itealain ionnsaigh agus luchd-sabaid.
  Tha am ME-309, a thathas ag ùrachadh, cuideachd ga chleachdadh barrachd is barrachd gnìomhach. Tha am ME-109 fhathast ann an seirbheis, ach chan eilear ga thoirt air falbh gus nach lughdaich e cinneasachadh. Bha eadhon atharrachadh ùr air an ME-109 "K" le einnsean nas cumhachdaiche, armaichte le còig canain adhair aig an aon àm. Chan urrainn dhut a" chùis a dhèanamh air inneal mar sin cho furasta.
  Fhuair an ME-309 cuideachd einnsean nas cumhachdaiche agus sgiathan sguabte. Càr a tha gu math cunnartach. Tha pìleatan Sòbhieteach fhathast ag itealaich seann phlèanaichean, agus chan eil an càileachd aca ach a 'crìonadh. Airson a-nis, ge-tà, chan eil an Yak-9 cho dona, tha e gu math furasta a ghluasad, agus chan fheum e cus astar.
  Tha saighdearan na Gearmailt làidir... Dh'èirich connspaid a thaobh an tanca T-34-85. Am bu chòir armachd an turaid a bhith air a dhèanamh nas tiugh? Às deidh na h-uile, sa chùis seo bidh an cuideam ag àrdachadh. Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil càileachd armachd nan Sòbhieteach air tuiteam. Tha gainnead eileamaidean alloying, agus tha càileachd tàthaidh no tilgeadh air tuiteam gu ìrean riatanach.
  Ach tha na caileagan a 'sabaid mar ghaisgich ...
  An uairsin tha tanca Ealasaid air a sgrios agus bidh na nigheanan a" falbh. Bidh iad casruisgte agus ann am bikinis a 'ruith tron t-sneachda, a' fàgail lorgan-coise gràsmhor.
  Thug Catriona fa-near le sealladh feargach:
  - Tha sinn air ar sàrachadh gu tur!
  Thug Elena fa-near gu feargach:
  - Ach buannaichidh sinn fhathast!
  Loisg Ealasaid daga, a" bualadh air motair-baidhsagal Gearmailteach agus a" magadh:
  - bhuail mi an Gearmailteach! Ciamar a gheibh e ceart bhuam!
  Thug Efrasia an aire gu sunndach:
  "Tha iad a" cur crìoch air am beatha an sin, agus chan urrainn dhaibh teicheadh air ais!"
  Bha Catriona na nighean ionnsaigheach, agus sheinn i:
  - Nar creach, bidh sinn a 'seinn laoidh na h-ìmpireachd!
  Bidh na caileagan a' ruith thuca fhèin, 's an sàilean cruinn lom a' lasadh.
  Nuair a chunnaic am balach na caileagan, dh'fhaighnich e dhiubh le eagal:
  - Agus cò às a thàinig thu casruisgte?
  Fhreagair Ealasaid:
  - Tha sinn a" dèanamh gluasad innleachdach!
  Rinn am balach gàire:
  - Aon, dhà - chan eil bròn na dhuilgheadas,
  Cha bu chòir dhut a dhol air ais gu bràth!
  Cùm do shròn 's do earball àrd,
  Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  Chrath Catrìona, a" rùrach a fiaclan:
  - Biodh fios agad gu bheil caraid dìleas an-còmhnaidh còmhla riut!
  Dh'èigh Elena:
  - Na biodh eagal ort! Bidh sinn air ais....
  Agus rinn na ceithir nigheanan uile iolach nan aonadh;
  Tha mi creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir,
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  'S bidh a ghrian a' deàrrsadh -
  An t-slighe a' soillseachadh co-mhaoineas!
  Tha na gaisgich deiseil airson Gearmailtis sam bith a reubadh... Agus casruisgte san t-sneachda tha iad cho sexy agus cho breagha. Dè cho bòidheach 'sa tha na caileagan sin, mar ròsan a tha a' fàs agus a 'crìonadh.
  Uill, chan eil Hitler a" magadh, agus tha e a" suirghe timcheall ar Motherland anns na sgòthan. Bidh i a" dol fodha a fiaclan na fìor chridhe agus a" drèanadh a fuil!
  Agus bidh na caileagan a 'fàgail slighean fìor bhrèagha air an cùlaibh. Bidh na Gearmailtich a 'leantainn nan slighean sin agus a' tuiteam air an glùinean agus a 'coimhead gu h-acras. Is iad sin na gaisgich fhiadhaich a tha annta. Agus bidh na Gearmailtich a" pògadh lorgan-coise nigheanan.
  Agus tha Anastasia Witchakova agus Akulina Orlova a 'sabaid anns na speuran. Dà nighean àlainn.
  Sheinn Anastasia, a" losgadh sìos na Nadsaidhean agus a" tionndadh a plèana mun cuairt, a" cleachdadh a òrdagan lom:
  - Bidh sinn a 'sabaid airson nas soilleire a-màireach!
  Akulina, a" gearradh dheth earbaill nan Nadsaidhean le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" crathadh:
  - Pòg sinn !
  Agus bidh na caileagan a-rithist a" bualadh air na Gearmailtich gun truas no cuirm sam bith. Tha iad cho spaideil.
  Thionndaidh Anastasia a Yak-9 timcheall a-rithist agus, a 'sguabadh às, chuir i dragh oirre:
  - Sin an t-ainm co-chomunn !
  Dh" aontaich Akulina le seo:
  - Tha mi a 'creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir ...
  Thuirt Anastasia, a" leagail na Gearmailtich:
  - Is e ar dùthaich ar dachaigh a ghrian!
  Agus is iad sin na caileagan sabaid an seo, an clas Sòbhieteach as àirde.
  Agus tha na Gearmailtich ga fhaighinn, gu math dona. Agus tha nàimhdeas a" leasachadh...
  Anns a 'Mhàrt, thòisich na Nadsaidhean air ionnsaigh a thoirt air Baku. Tha ionnsaigh air baile mòr làn ola. Tha na blàran fiadhaich.
  Bidh na Gearmailtich a" slaodadh Baku a" cleachdadh làmhachas trom.
  Agus bidh iad a" bomadh le stoirmean-cogaidh. Ach tha a 'chiad Yu-488 as ùire, a tha air an comharrachadh le an cumhachd mòr, cuideachd a' leigeil bhomaichean. Chan eil anns na càraichean sin ach beathaichean.
  Tha aon dhiubh a 'sealltainn Gertrude, Eva, agus Frida. Bidh caileagan brèagha, le deagh shealladh, a 'leigeil bomaichean air suidheachadh nan Sòbhieteach. Agus bidh iad a" marbhadh saighdearan an Airm Dheirg agus sìobhaltaich.
  Tha Baku a' losgadh... Tha ceò ag èirigh na cholbhan. Tha tobraichean ola cuideachd a 'losgadh, tha a h-uile dad na theine.
  Tha Gertrude ag ràdh le gàire:
  - Tha gaol aig Dia air a" Ghearmailt!
  Tha Eva, a" putadh an luamhan le a sàil rùisgte agus a" leigeil bhomaichean, ag aontachadh:
  - Gu dearbh! Is sinne an rèis taghte!
  Sheinn Frida gu làidir:
  - 'S iad ar sluagh taghta nan nèamh !
  Agus rinn i gàire air a com-pàirtichean. Is iad sin an seòrsa nigheanan sabaid an seo, dìreach mar a tha ionnsaigheachd. Agus a 'sabaid cuideam.
  Loisg Gertrude gunna èadhair agus chrath e:
  - Air sgàth mòrachd ar n-Athair!
  Dhearbh Eubha, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice:
  - Airson mòrachd mòr!
  Tha e coltach gun do rinn na caileagan smachd air plèanaichean gu sgiobalta. Is iad sin na caraidean sabaid a tha iad.
  Agus chan urrainn dhut a bhuannachadh aig cairtean cho furasta. Agus buailidh iad an naimhdean le fiadh-bheathach.
  Thug Frida fa-near:
  - Tha mi nam boireannach le aislingean mòra agus bòidhchead!
  Às deidh sin loisg i a-rithist bho ghunnaichean itealain, a" losgadh sìos luchd-sabaid Sobhietach a bha a" feuchainn ri ionnsaigh a thoirt air uilebheist na Gearmailt.
  Tha, tha e a" faireachdainn mar nach urrainn dhut seasamh an aghaidh nan Nadsaidhean.
  Tha Baku fo ionnsaigh.
  Tha Tamara agus a buidheann-chatha a" sabaid airson a" bhaile-mhòr seo. Bidh na caileagan a 'sabaid gu cruaidh agus a' nochdadh gaisgeachd gun choimeas.
  Loisg Tamara spreadhadh, thilg i grenade le a òrdagan rùisgte, a" sgapadh na Gearmailtich agus an saighdearan-duaise, agus dh" èigh i:
  "Airson mo dhùthaich gun chrìoch!"
  Agus rinn i gàire air a com-pàirtichean. Tha i na gaisgeach aig an ìre as àirde, aig nach eil co-ionann.
  Ged, gu dearbh, chan eil na caileagan eile dona an dàrna cuid. Canaidh sinn eadhon gu bheil iad a" sabaid gu math.
  Ghabh Anna, mar eisimpleir, na Nadsaidhean agus mharbh iad, mar gum biodh le buille corran.
  Agus rinn i gàire:
  - Airson an USSR!
  Agus le a shàil rùisgte thug i seachad tiodhlac mort a' bhàis.
  Rinn Akulina, a 'losgadh air an nàmhaid, squeak:
  - Airson mo dhùthaich!
  Agus le òrdagan rùisgte, cuiridh e air bhog na tiodhlacan sgrios, a" cur às don h-uile duine ann an sreath.
  Bidh Victoria a" sabaid an aghaidh a nàimhdean, ag obair gu cruaidh agus gu cinnteach. A" cuir às do luchd-dùbhlain le spreadhaidhean. An uairsin, le òrdagan rùisgte, bidh e a" tilgeil grenades marbhtach. Agus tha e a' sgreuchail :
  - Air son beachdan a' chomuinn !
  Tha na h-Oiliompaics a' sabaid cuideachd. Agus tilgidh an nighean ghaisgeil seo bogsa slàn de stuth-spreadhaidh le a casan lom, fèitheach. Agus tionndaidh an tanca Lev thairis.
  Bidh an gaisgeach ag èigheach:
  - Ach Pasaran !
  A 'sabaid nigheanan agus glè bhrèagha. Chan eil iad uair sam bith a 'toirt seachad no a' toirt seachad. Tha cumhachd luchd-crìochnachaidh aca.
  Agus tha na feachdan gu math neo-ionann... Tha Baku an sàs ann an teintean. Tha dìth armachd aig saighdearan Sòbhieteach. Agus is e seo am prìomh dhuilgheadas.
  Bidh mòran a 'gèilleadh ann an eu-dòchas.
  Bidh Gerda agus an sgioba aice a" toirt air tràillean fireann am buinn rùisgte aca a phògadh. Bidh iad ga dhèanamh gu h-umhail agus a' reamhrachadh an t-sàil.
  An uairsin streap na caileagan a-steach don Panther 2 a-rithist agus losgadh. Tha gunnaichean Sobhietach a" cuir às...
  Tha cha mhòr an Caucasus gu lèir air a ghlacadh mar-thà. Ach tha Yerevan fhathast a" cumail a-mach. Tha baile-mòr Poti, am port mu dheireadh anns a bheil na tha air fhàgail de Chabhlach na Mara Duibhe fhathast a" cumail a-mach, a" sabaid gu gaisgeil.
  Agus an sin bidh nigheanan de dhiofar nàiseantachdan a" sabaid. Agus sabaid Gulnazi casruisgte. Boireannach àlainn Seòrasach, agus tha àithne aice airson na h-ìghne.
  Bidh Gulnazi a" tilgeil poca stuth-spreadhaidh le a cas rùisgte, a" deòir na Nadsaidhean às a chèile agus a" slugadh:
  - Glòir do mhòrachd comunn an t-saoghail !
  Bidh a companach Tamil cuideachd a" tilgeil grenade le feachd marbhtach le a cas rùisgte, a" reubadh nan Turcaich às a chèile agus a" sgreuchail:
  - Airson an Motherland!
  Bidh Masha, nighean às an Ruis, a" toirt seachad spreadhadh agus a" tilgeil cumhachd spreadhaidh le òrdagan rùisgte, agus a" briseadh na faisisteach, ag èigheach:
  - Glòir do amannan comannachd an t-saoghail!
  Bidh Margarita cuideachd a" toirt seachad tionndadh le deagh amas. Rinn i spealadh air na faisisteachan agus chuir i le a sàil rùisgte tiodhlac de bhàs murt, a" pronnadh an luchd-dùbhlain aice agus a" sgreuchail:
  - Airson ar buaidh!
  Seo mar a bhios na nigheanan a" sabaid gu gaisgeil. Agus gu dearbh chan urrainnear stad a chuir orra, agus chan urrainnear an tionndadh air ais. Tha iad dìreach nan luchd-sabaid boireann agus super. Agus ma bhios iad a 'sabaid, bidh iad a' sabaid mar ghaisgich agus supermen!
  Ach, mo thruaighe, tha e duilich cumail a-mach an aghaidh nam faisisteach agus na feachdan adhartach aca. Anns na speuran, tha Albina agus Alvina a 'faighinn sgòran misneachail. Agus tha uimhir de phlèanaichean gan losgadh sìos is gu soilleir nach gabh stad a chuir orra.
  Sheinn Albina, a" losgadh air itealan Sòbhieteach eile le a òrdagan rùisgte:
  - Chan urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh, bidh an sealgair a "tionndadh gu bhith na gheama!
  Bha Alvina, a 'gearradh dheth an luchd-dùbhlain aice agus a' lùbadh a ceann gu làidir air a h-amhaich chumhachdach, a 'crathadh:
  - Glòir do àm an òrdugh ùr Aryan!
  Agus bheir e a-steach cuideachd le a shàil rùisgte ...
  Tha gach nighean mu thràth air còrr air còig ceud itealan a losgadh sìos agus air Crois Ridire na Croise Iarainn fhaighinn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Tha iad sin nan bòidhchead iongantach. Agus ma tha iad mu thràth a" dèanamh a" chùis air nàimhdean an Treas Reich, chan urrainnear stad a chuir air na deamhan sin. Chaidh còrr is còig ceud plèana a losgadh sìos faisg air Marseille a-mhàin. Tha an iongantas seo, gu dearbh, aig an ìre as fheàrr. Cho-dhùin Hitler eadhon aonta a thoirt don t-siathamh ìre de Chrois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan.
  Thèid a thoirt don chiad neach a mharbh còrr air mìle itealan. Agus bidh an toradh dìreach iongantach.
  Gheàrr Albina sìos còig itealan Sòbhieteach aig an aon àm le aon spreadhadh bho ghunnaichean itealain càileachd 30-mm agus, a 'putadh na h-innealan-brosnachaidh le a h-òrdagan lom, rinn i:
  - Glòir d'ar neart !
  Chuir Alvina, a" spealadh sìos chàraichean Sòbhieteach agus a" gearradh sìos nàimhdean le a òrdagan rùisgte, a-mach:
  - Mòr-ghlòir do ghaisgeachd !
  Agus bha na gaisgich a 'bualadh air a chèile!
  Bidh iad a 'sabaid mar a bha iad an-còmhnaidh ann am bikinis agus casruisgte, agus is e seo an neart aca. Chan eil anns na nigheanan ach supermen boireann. Ged a tha iad a 'frithealadh droch adhbhar. Agus is toil leotha a bhith a" ròstadh sàilean luchd-tòiseachaidh glacte le teine. Seo na caileagan an seo. Cruel ach cute.
  Thuirt Albina aon uair:
  - Cha 'n 'eil caoimhneas air an t-saoghal, cha 'n 'eil ann ach laigse !
  Agus le a sàil rùisgte leag i paidhir bhomaichean air suidheachadh nan Sòbhieteach, a 'leagail trì gunnaichean.
  Is iad sin gaisgich nach toir tròcair dha duine sam bith! Ach tha na buillean aca dìreach a" pronnadh.
  Thug Alvina fa-near le gàire:
  - Cha 'n 'eil àite do 'n lag fo 'n ghrèin !
  Agus rinn i gàire air a cèile.
  Luchd-cogaidh nach eil a 'nochdadh laigse agus nach eil a' toirt seachad. Tha iad dha-rìribh nan curaidhean nan curaidhean. Ged le soidhne minus, seach gu bheil iad a 'frithealadh feachd olc.
  Ach aig an aon àm tlachdmhor agus tarraingeach.
  Thuirt Albina, a" rùisg a fiaclan agus a" cur sligean itealain marbhtach chun luchd-dùbhlain aice:
  - Tha am facal Nadsaidheach naomh - sgriosaidh sinn e gu bràth!
  Thuirt Alvina gu làidir, a" leagail luchd-dùbhlain:
  - Tha sinn dha-rìribh spùinneadairean!
  Dhearbh Albina, a 'gearradh dheth na nàimhdean:
  - Tha a h-uile càil eile na aisling!
  Agus dh" fhàs na gaisgich cho mòr is a" leagail a h-uile duine, mar gum biodh iad a" bualadh nam pucgain le maidean.
  Rinn Alvina gàire nuair a bhrùth i na plèanaichean Ruiseanach:
  - Is sinne na h-iolairean sabaid aig Hitler!
  Agus rinn i gàire air a com-pàirtichean.
  Tha na gaisgich an seo dha-rìribh a" leigeil an gut a-mach às an nàimhdean. Tha an t-Arm Dearg a' faighinn mòran bhuapa.
  Tha na caileagan a tha a" sabaid cho mòr airson saighdearan Ruiseanach a leagail.
  Ach tha Helga air an TA-152 a 'sgrios feachdan talmhainn Sòbhieteach. Bidh e a" leagail an SAU-85 agus a" squeals:
  - Air sgàth mòrachd na Gearmailt agus a mic agus a nigheanan!
  Ach tha na blàran airson Astrakhan fhathast a" dol.
  Tha na nigheanan a" dèanamh an dìcheall cumail orra.
  Bidh Alenka a" tilgeil boma le stuth-spreadhaidh le a cas-rùisgte. A" deòir nam faisisteach agus a" sgreuchail:
  - Airson co-mhaoineas naomh!
  Anyuta, a" losgadh air na Nadsaidhean agus cuideachd a" tilgeil grenade le a òrdagan lom, squeals:
  - Agus saoradh do'n dùthaich !
  Alla, a 'leagail an luchd-dùbhlain aice, gan spealadh sìos gun deas-ghnàth neo-riatanach, agus a' tilgeil grenade le a sàil rùisgte, a 'sguabadh às:
  - Seo mar a tha ar glòir coltach!
  Maria, a" sgrios a nàimhdean, a" tilgeadh tiodhlacan bàis le a òrdagan rùisgte, a" beucaich:
  - Is mòr ar glòir !
  Marusya, a" spealadh sìos na saighdearan Arabach a tha a" tighinn air adhart ann an rangannan agus a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, a" glaodhaich:
  - Airson atharrachaidhean, gus am bi prìsean a 'tuiteam aig an aon àm!
  Thug Matryona, a" cur às do na Nadsaidhean le inneal-ghunna, e agus rinn i squeak:
  - An USSR Motherland againn! Thèid a phronnadh sir!
  Bidh na gaisgich an seo ag obair le fìor ionnsaigheachd. Agus tha an cuideam sabaid aca uamhasach.
  Mar as trice bidh iad a" nochdadh an aerobatics mòr aca. Agus dha-rìribh cuideam gun choimeas.
  Tha na gaisgich casruisgte, ach toilichte...
  Anns a" Ghiblean, ghlac na Nadsaidhean Baku. Thug dìth armachd buaidh air. Aig an aon àm, thuit Poti cha mhòr aig an aon àm. Cha robh ach Yerevan, a tha suidhichte air leòidean beinne, air a chumail. Ach bha e air a dhiteadh cuideachd. Bha armachd agus biadh an sin cuideachd a" ruith ìosal. Is e dìreach nach eil na Turcaich air ionnsaigh a thoirt air a" bhaile-mòr seo fhathast, agus tha an duslach leis an acras gu bàs.
  Chaidh na caileagan bho bhuidheann-chatha Tamara à sealladh gu ìre am measg an luchd-sabaid fon talamh, agus ghluais cuid, còmhla ris a" chomanndair, air a chùlaibh chun aghaidh ... Bha iad airson faighinn troimhe chun an cuid fhèin.
  Tha an Caucasus mu thràth air a ghlacadh cha mhòr gu tur, ach tha an cogadh a 'leantainn. Ged a chaill an USSR an raon-ola bu mhotha aig an àm sin. Ach cha robh an t-Arm Dearg briste ann an spiorad. Agus tha ola ann cuideachd ann an sgìre Volga, ann an Siberia agus ann an iomadh àite eile.
  Dh"òrdaich Hitler crìoch a chuir air na Ruiseanaich ann an Astrakhan ro 20 Giblean. Agus dh'fhàs na blàran air sgèile mhòr. Agus dh" fhàs am bomadh gu mòr.
  Fhuair an USSR e fhèin fo chuideam làidir. Bha blàir ann cuideachd airson Alma-Ata, a chuir na Seapanach ionnsaigh air. Bha am baile cha mhòr air a chuairteachadh gu tur.
  Dh'fheuch an samurai, cho luath 's a dh'fhàs e beagan nas blàithe, ri ionnsaigh a leasachadh a thaobh Magadan.
  Bha Veronica a" sabaid ann an Alma-Ata agus, còmhla ris a" bhuidheann-chatha de nigheanan aice, rinn i sabaid an aghaidh marbhadh nan samurai.
  Agus tha tòrr dhiubh an seo. Tha na Sìonaich, air am fastadh a" cleachdadh dòighean tuiteam, cuideachd a" sabaid.
  Bidh na Seapanaich a' tilgeil nan saighdearan buidhe dhan bhlàr... Bidh iad a' gluasad air adhart agus gu litireil a' frasadh suidheachadh nan Sòbhieteach leis na cuirp aca.
  Tha Veronica a" losgadh. Agus bidh e a" gearradh sìos na Sìonaich agus na samurai ann an rangannan. Tilgidh e grenades le òrdagan rùisgte agus squeaks:
  - Glòir do spiorad na Ruis!
  Bidh Marfa cuideachd a 'losgadh, a' gearradh dheth luchd-dùbhlain agus a 'sguabadh às:
  - Airson ar n-Athair!
  Natasha, a" losgadh air na saighdearan Iapanach is Sìneach a chaidh fhastadh airson a bhith nan fodar canain, squeals:
  - Airson Mòr-Chomanachas!
  Alina, a" losgadh air na samurai agus luchd-sabaid Sìonach, gan spìonadh sìos le fìor dhealas, agus a" toirt tiodhlac a" bhàis le a sàil rùisgte, dh" èigh i:
  - Airson crìochan ùra co-mhaoineas!
  Bidh Veronica a" losgadh air an nàmhaid le fìor chinnt, agus a" tolladh cinn nan Sìonach, agus aig an aon àm a" slugadh:
  - Glòir do thìr nan Sòbhieteach!
  Agus le a cas rùisgte tha i a" cur a‑mach feachd mòr de grenade, a tha a" reubadh nan nàimhdean uile.
  Marta, a" gearradh sìos an nàmhaid agus a" tilgeadh tiodhlac a" bhàis le a corragan rùisgte, a" feadaireachd:
  - A 'riaghladh àm a' cho-mhaoineas!
  Reub Natasha, a" reubadh a" phacaid spreadhaidh le a cas rùisgte, tomad de Shìonaich às a chèile:
  - Airson an òrdugh ùr Sòbhieteach!
  Alina, a 'losgadh gu fìor cheart air an nàmhaid, squeaked:
  - Airson crìochan ùra co-mhaoineas, bidh sinn a 'sabaid!
  Agus thug a sàil rùisgte slighe gu boma sgrios.
  A" sabaid nigheanan, tha e mar gum biodh sradagan a" dòrtadh a-mach às an sùilean.
  Chan e, chan urrainn dha na Seapanach a leithid de dhaoine a cheannsachadh, eadhon còmhla ri feachdan Shìona. Agus ruith na samurai gu ionnsaigh.
  Agus a-rithist bidh iad a 'sgapadh a h-uile slighe le cuirp. Ach tha cus dhiubh ann, agus feumaidh am buidheann-chatha de bhòidhchead casruisgte a dhol air ais.
  Agus tha nigheanan ninja aig na Seapanach. Agus tha iad gu math duilich a bhith a 'sabaid nan aghaidh.
  Tha iad cho sgiobalta, sabaid agus brèagha. Agus tilgidh iad len òrdagan lom, tiodhlacan de chumhachd millteach mòr.
  Bidh nighean ninja le falt gorm a 'gearradh sìos saighdearan Sòbhieteach le claidheamhan agus squeals:
  - Air son linn rioghachd an ìmpire !
  Bidh nighean ninja le falt buidhe a" ruith muileann, a" pronnadh armachd na Ruis, agus a" squeaks:
  - Glòir do linn banzai!
  Chleachd nighean ninja le falt ruadh innleachd heileacoptair, gheàrr i dheth oifigear Sòbhieteach agus chuir i às dha:
  - Bidh sinn an-còmhnaidh a" buannachadh!
  Chleachd nighean ninja le falt geal an dòigh dealan-dè, gheàrr i sìos triùir shaighdearan Ruiseanach, agus thilg i pea le a òrdagan rùisgte. Spreadh e agus chuir e cùl ris na trithead "s a ceithir.
  Dh' eirich an gaisgeach :
  - Airson an òrdugh ùr Iapanach!
  Tha na caileagan an seo mìorbhaileach agus fìor fhionnar... Agus choinnich an t-Arm Dearg anns an Ear Chèin ri droch nàmhaid.
  Ach anns a 'mheadhan, chuir saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh gu h-obann air adhart gu stiùir Rzhev.
  An seo bidh sgioba Ealasaid a" sabaid airson a" chiad uair air an tanca IS-2 ùr. Càr leis a bheil cuid de dhòchasan air am pinnt. Mar as trice tha còignear bhall den sgioba, ach an seo bidh na gaisgich a 'dèiligeadh ri ceathrar.
  Bidh Elizaveta a" losgadh gunna 122mm. Bidh projectile millteach ag itealaich le feachd marbhtach. A 'toirt iomradh air arc agus a' bualadh T-4 bho astar fada.
  Tha Ealasaid ag èigheach:
  - Bhuail mi am fear seo gu math!
  Bidh Ekaterina a" freagairt le bhith a" cur cosgais, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, agus a" bruidhinn le buaireadh:
  - Ach chan eil an gunna gu math luath a" losgadh!
  Dh"aontaich Ealasaid le seo:
  - Chan e inneal-sgrios tanca air leth math idir!
  Thug Elena, a chuidich le bhith a" luchdachadh an airm le a casan rùisgte, fa-near:
  - Ach tha e marbhtach!
  Agus an uairsin loisg Catherine. Agus bhuail an t-slige am Panther bho astar mòr. Tha, gunna marbhadh ...
  Thug Ekaterina fa-near:
  - Tha tòrr lùth agus toileachas againn!
  Dh" aontaich Elena le seo:
  - Mòran! Glòir dhan Ruis!
  Thug Efrasia fa-near cuideachd:
  - Tha faicsinneachd a" chàr seo truagh. Ciamar a loisgeas tu e?
  Thug Elena fa-near gu loidsigeach:
  - Agus tha sùil cho eòlach againn! Ma tha sinn a" dol a bhualadh, tha sinn a" dol a bhualadh!
  Agus sheinn na gaisgich ann an sèist:
  - Cha bhith eagal oirnn agus bidh sinn an-còmhnaidh a" sabaid!
  . CAIBIDIL Àir. 7.
  Air 21 Giblean, bha Astrakhan fhathast gu ìre fo smachd nan Sobhietich. Cha deach an Gearmailteach a ghlacadh gu tur leis.
  Rinn an talamh dìon math an seo. Agus cho-dhùin na Gearmailtich innleachdan atharrachadh. An àite ionnsaighean, thionndaidh iad gu bomadh agus rùsgadh.
  Chaidh Alenka agus an sgioba aice am falach ann am buncair agus dh'fhuirich iad a-mach às an t-slige mhòr.
  Bha sianar nigheanan aca a' cluich chairtean. Chùm iad na bùird le òrdagan rùisgte agus bha còmhradh aca.
  Thug Anyuta fa-near gu feargach:
  - Anns a 'Chugais, cha robh ach Yerevan air fhàgail. Chan e seo ach an t-eilean mu dheireadh againn san sgìre seo. Dè an ath rud?
  Mhol Alenka gu loidsigeach:
  - Nas coltaiche gun tèid iad gu Moscow. Seo an creideas aca!
  Thuirt Alla le osna:
  - Tha na feachdan gu math neo-ionann... Tha sinn dha-rìribh a" call a" chogaidh, agus chan eil saighdearan gu leòr againn!
  Thug Maria fa-near gu loidsigeach:
  - Agus tha na Nadsaidhean a 'fulang call! Chan urrainn dhaibh cur nar n-aghaidh!
  Thog Matryona a beachd, a" tilgeil cairt le òrdagan rùisgte:
  - Rugadh sinn airson buannachadh, agus buannaichidh sinn gu cinnteach, tha fios agam air!
  Dh" aontaich Marusya, a" sabaid an aghaidh an neach-dùbhlain aice le òrdagan rùisgte:
  - Gu dearbh, chan eil teagamh sam bith!
  Cha bhiodh Alenka cho dòchasach, a 'tilgeil a' chairt le a cas lom, tana:
  "Is dòcha gum feum na nigheanan againn a bhith beò fo shealbh, ach tha mi a" creidsinn gum buannaich sinn gun teagamh!"
  Thuirt Anyuta gu cinnteach:
  - Faodaidh tu sabaid le bhith a "cleachdadh dhòighean guerrilla, agus bidh e gu math brèagha nuair a bhios tu a" sabaid le leithid de dhaoine, tha e gu math fionnar!
  Thug Alla fa-near gu làidir:
  - Bu chòir dhuinn sabaid nas gnìomhaiche!
  Sguir na caileagan a bhruidhinn. An uairsin thionndaidh iad gu cuspair eile.
  Thuirt Marusya le dragh:
  - Tha àireamh nan creideach a' fàs. Eu-coltach ris a h-uile loidsig!
  Chuir Anyuta an aghaidh seo:
  - Cha'n 'eil duine fathast air dearbhadh nach 'eil Dia ann. Agus chan urrainn dha a chaochladh a dhearbhadh. Mar sin an seo faodaidh sinn argamaid gun chrìoch.
  Dhearbh Alenka:
  - Agus tha argamaid an seo gòrach agus gun fheum!
  Dh"aontaich Alla le seo:
  - Tha, tha an còmhradh seo gun fheum. A bharrachd air an sin, ma tha Dia ann, tha e cho mòr is gum b" fheàrr dha gun a bhith ann!
  Rinn Matryona gàire agus thug i fa-near:
  - B' fhearr nach biodh a leithid de Dhia ann ! Anns an eadar-ama, canamaid!
  Agus sheinn na caileagan ann an sèist;
  Tha sinn nar nigheanan, a" tighinn còmhla ris an Komsomol,
  Mhionnaich iad bòid a bhith dìleas don Athair...
  Gus am bi call fiadhaich a" feitheamh ris na Nadsaidhean,
  Uill, bitheamaid beò anns an Ruis fo cho-mhaoineas!
  
  Às deidh na h-uile, tha Lenin còmhla rinn, mar mheatailt,
  Tha umha nas làidire na stàilinn sam bith ...
  Bha mi bruadar air saoghal a thionndadh bun os cionn,
  Mar a dh" fhàg an sàr-eòlaiche Stalin mar dhìleab!
  
  Nì sinn an Fatherland nas fhuaire,
  Agus togaidh sinn an Fatherland os cionn nan rionnagan ...
  Biodh soirbheachas le buill Komsomol,
  Ged a tha ar casan beaga gu tur lom!
  
  Thug am faisisteach ionnsaigh air mo dhùthaich,
  Tha Samurai gu bras a" tighinn bhon taobh an ear...
  Tha gaol agam air Iosa agus Stalin,
  Agus tha mi creidsinn an nàmhaid, bidh sinn ga reubadh às a chèile!
  
  Às deidh na h-uile, tha an Dia ainmeil Svarog còmhla rinn,
  A thogas, le fealla-dhà, co-mhaoineas...
  Is e an Teaghlach glòrmhor as làidire anns a 'chruinne-cè,
  Cuiridh e ri mothachadh agus toil!
  
  Tha mi creidsinn nach toir sinn seachad gu bràth,
  Chan urrainnear an Fatherland a thoirt air a ghlùinean ...
  'S e rionnag shoilleir a th' ann an Comrade Stalin,
  Agus is e an tidsear againn an sàr-eòlaiche glic Lenin!
  
  Nì sinn ar n-Athair,
  Nas bòidhche agus nas radiant air a 'phlanaid ...
  Agus bidh e, eòlach air a 'ghunna mharbhtach,
  Leig le inbhich agus clann spòrs a bhith aca!
  
  Burn Svarog, na loisg nad chridhe,
  Tha thu nad neach-taic do chlaidheamhan Ruiseanach gu lèir ...
  Togaidh sinn pàrras làidir a dh" aithghearr, tha mi creidsinn,
  Thig Iosa misean naomh!
  
  Na cuir earbsa ann an gang Hitler, a charaidean,
  Gum buannaich i gu furasta agus gu bagarrach...
  Feumaidh sinn uile aon teaghlach -
  Agus creid mi, chan eil e ro fhadalach a bhith dèidheil air do dhùthaich mhàthaireil!
  
  Tha an Tighearna Uile-chumhachdach gar dìon uile,
  Togaidh e a" bhratach tricolor os cionn na talmhainn...
  Agus tionndaidh an droch chreachadair gu bhith na gheam,
  Faodaidh sinn dèiligeadh ri Satan cuideachd!
  
  Is toigh leam an t-Athair Mòr,
  Anns a 'chruinne-cè gu lèir chan eil thu nas bòidhche,
  Cha reic sinn an Ruis airson rubles,
  Togamaid sìth agus sonas anns a 'chruinne-cè!
  
  Ann an ainm ar Motherland, bruadar,
  Bidh an Ruis mhòr ag èirigh ...
  Tha a h-uile càil eile dìreach vanity
  Agus bidh Mesiah ùr còmhla rinn!
  
  O mo Lada uile-chumhachdach,
  Bheir thu gaol agus sìth Ruiseanach ...
  Tha mi a' tionndadh riut mar so, a' guidhe ort,
  Agus ma tha sin riatanach, buail le dealanach!
  
  Moire Màthair Dhè nan nèamh,
  Thug an cruinne-cè Iosa ...
  Air do sgàth dh'èirich an Dia mòr,
  Chan eil daoine dha-rìribh air am blas a chall!
  
  Thoir an aire gu bheil buill Komsomol mar seo,
  Tha spèis mhòr aig diathan na Ruis ...
  'S e mac mòr na dùthcha sinn,
  Bidh na Ruiseanaich an-còmhnaidh a" buannachadh!
  
  A charaidean, feumaidh sinn ùrnaigh a dhèanamh don Motherland,
  Tha Perun, Yarilo, agus Svarog cumhachdach ...
  Bithidh sinn 'n ar n-athraichean làidir,
  Agus sèididh sinn air falbh eadhon na sgòthan anns na speuran!
  
  A-nis tha an nàmhaid mu thràth air a chuir air ais à Moscow,
  Tha thu air na Nadsaidhean a ghoirteachadh gu mòr ...
  Tha sinn dìleas do Iosa agus Stalin,
  Bidh tancaichean gu leòr ann le gunnaichean!
  
  Chan e, cha bhith e comasach don nàmhaid casg a chuir air na Ruiseanaich,
  Leis gu bheil na gaisgich againn uile-chumhachdach ...
  A" dol seachad air deuchainnean, dìreach còig,
  Gus am biodh a h-uile balach gu math làidir!
  
  Creid mi, bidh Stalingrad glòrmhor,
  Agus cumaidh sinn e bhon ionnsaigh ...
  Thig co-thaobhadh buadhach nan ridirean,
  'S ged tha fuil a' sruthadh ann an sruth neo-thruaillidh !
  
  Nigheanan casruisgte anns an fhuachd,
  Bidh iad a" ruith, na sàilean aca a" lasadh...
  Agus buailidh iad na faisistich len dòrn,
  Bithidh an Cain neo-thruaillidh rèidh !
  
  Bidh a h-uile dad gu math, bidh eòlas math aig daoine air,
  Tha sinn san fhànais, lorgaidh sinn constellations ...
  Às deidh na h-uile, tha e na pheacadh a bhith teagmhach mu luach,
  Agus bidh duine air rìgh-chathair Dhè!
  
  A dh'aithghearr aiseirigh sinn na mairbh le saidheans,
  Faodaidh sinn a bhith nas òige agus nas bòidhche ...
  Os ar cionn tha cerub le sgiath òir,
  Mo mhàthair àlainn an Ruis!
  Sheinn na caileagan an dàn gu lèir gu math agus chùm iad orra a" cluich chairtean len casan casruisgte...
  Chaidh co-là-breith Lenin a chomharrachadh air 22 Giblean. Bha na nigheanan ag òl alcol air a thiormachadh le uisge is cofaidh agus air a ghlanadh fon anail ...
  Rinn an t-Arm Dearg an ath ghnìomhachd Rzhev-Sychevsk sa mheadhan. Shuidh na Gearmailtich air an dìon agus shabaid iad air ais. Bha tancaichean ùra Sòbhieteach T-34-85 agus IS-2 a' sabaid. Gu math tric chaidh an càr mu dheireadh an sàs san eabar. Agus cha tug e armachd an Tìgear-2 agus cait nas truime an ceann. "Panther" -2 cuideachd cha ghabhadh a dhol a-steach ach aig raon dlùth.
  Chaidh an càr as Gearmailteach a-steach don fhear Sobhietach bho astar nas fhaide.
  San fharsaingeachd bha Hitler toilichte leis an Panther 2, a bha air a dhìon gu dòigheil agus aig an robh deagh choileanadh agus armachd. Ach dh" iarr e tanca a chruthachadh a bhiodh air a dhìon nas fheàrr, agus aig an aon àm draibheadh gu fulangach...
  Bha "luchag" sa chùis seo air a bhith na inneal neo-èifeachdach. Chaidh an E-100 a leasachadh gu gnìomhach mar phàirt den t-sreath "E". Bha còir aig an einnsean agus an tar-chuir a bhith air an dèanamh còmhla, agus bha an turaid na bu chumhainge agus na bu chlaonadh, mar an slige. Bha tiugh an armachd fhathast an coimeas ris an luchag, mar a rinn na buill-airm, ach dh'fheumadh an cuideam a lùghdachadh gu 130 tunna air sgàth an àirde. Anns a 'chùis seo, an t-einnsean, air a' chaochladh, a dh'fheumadh a bhith nas làidire aig 1500 each-chumhachd, agus an tanca bhiodh iomchaidh gluasaid.
  San fharsaingeachd, bha còir aig an t-sreath "E" a bhith na ghinealach ùr de tancaichean. Le silhouettes nas ìsle, ceàrnan mòra de chlaonadh reusanta, gunnaichean cumhachdach agus einnseanan, cruth dùmhail.
  Ach, ged a bha càraichean math aig na Gearmailtich mar-thà. Chuir "Panther" 2 an àite a 'mhodail a bh' ann roimhe. Nochd Tiger-2 ùr cuideachd le einnsean nas cumhachdaiche agus turaid chumhang. Dìon nas fheàrr agus nas aotroime ann an cuideam.
  Mar sin cha do shuidh na Nadsaidhean fhathast.
  Air 24 Giblean, 1944, bhuail a 'chiad bhomair jet Arado Gearmailteach Moscow le tiodhlac bàis. Leig e am boma bho àirde mhòr agus chaidh e thairis air na saighdearan Sòbhieteach gu furasta.
  Thuirt Hitler nach eil cothrom aig an USSR a-nis, agus gun tig deireadh an Airm Dheirg a dh'aithghearr.
  Air 25 Giblean, thòisich ionnsaigh ùr air Astrakhan. Ghabh a 'chiad inneal gluasad talmhainn pàirt anns a' bhlàr cuideachd: tanca fon talamh.
  Bha dà nighean Gearmailteach a 'sabaid air: Mercedes agus Dora. Rinn na gaisgich deuchainn air modal fon talamh a ghluais san talamh.
  Tha e fhathast gu math aotrom le gunna goirid 75-mm le baraille agus ceithir gunnaichean inneal.
  Bidh nigheanan a" tarraing chàraichean air an talamh. Bidh na drilean a 'snìomh, a' gearradh na creige. Tha an gluasad gu math slaodach, seachd cilemeatair san uair, rud nach eil dona airson uidheamachd fon talamh.
  Bidh Mercedes a" bruthadh a òrdagan lom air a" chiad chlàr gàirdeachais ann an arm na Gearmailt. Tha e gu math furasta obrachadh agus ag ràdh:
  - Mar a tha ar saidheans Gearmailteach air soirbheachadh!
  Dh" aontaich Dora le seo:
  - Seadh, is urrainn dhuinn tòrr a dhèanamh mu thràth! Tha an cumhachd againn glè mhath!
  Agus bidh e cuideachd a 'cumail smachd air a bhith a' cleachdadh joystick. Tha na caileagan a 'dèanamh deuchainn air inneal sònraichte le radar.
  Tha bataraidh Sòbhieteach air thoiseach agus faodaidh tu dàibheadh fo.
  Tha Mercedes, a" rùisg a fiaclan, ag ràdh:
  - Togaidh sinn òrdugh ùr!
  Agus an uairsin thig càr nan Nadsaidhean a-mach. Bidh slige brisidh àrd-spreadhaidh a" bualadh air gunnaichean Sobhietach. Agus bhuail e saighdearan an Airm Dheirg.
  Tha Dora ag ràdh le gàire:
  - Biodh an ath-bheothachadh mòr air a chomharrachadh!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" dèanamh dhealbhan ceart. A 'bualadh air an nàmhaid agus a' squeaks:
  - Glòir don aisling ùr!
  Bidh Mercedes a" losgadh ghunnaichean-inneal agus a" glaodhaich:
  - Airson àm nan aislingean mòra!
  Bidh na nigheanan a 'gàireachdainn agus a' moladh iad fhèin. Tha iad sin nan gaisgich cho ionnsaigheach agus gu math sgiobalta.
  Tha Dona a" toirt iomradh ionnsaigheach:
  - Tha mòran maith 's an t-saoghal !
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" bruthadh nam putanan agus a" losgadh a-rithist, aig luchd-airm nan Sòbhieteach.
  Tha Mercedes a 'dearbhadh le gàire:
  - Agus bidh e eadhon nas bòidhche!
  Agus bidh e cuideachd a" losgadh le bhith a" cleachdadh òrdagan lom. Sin mar a bhios na caileagan sabaid sin a" losgadh.
  Uill, inneal eile airson cogadh...
  Tha ionnsaigh nan Nadsaidhean air Astrakhan a" dol am meud...
  Chaidh a h-uile dòigh-obrach a ghearradh dheth... Agus thàinig air na saighdearan Sòbhieteach gèilleadh air 1 Cèitean, 1944, a' crìochnachadh dìon fada, gaisgeil a' bhaile. Thuit an daingneach seo cuideachd.
  Chomharraich na Nadsaidhean tuiteam Astrakhan le cleasan-teine. Ach fhathast cha robh an dìon dìomhain. Agus bha feum aig na Krauts beagan ùine gus na saighdearan aca ath-lìonadh agus stòran-tasgaidh a thogail ...
  Bha am Fuhrer an dùil gluasad air adhart gu stiùir Saratov agus nas fhaide air adhart air feadh an Volga le seach-rathad domhainn de Moscow.
  Ach fhad 's a bha na Gearmailtich ag ath-chruinneachadh an cuid fheachdan, bha iad a' togail stòrasan glèidhte. Agus bha blàran a 'dol suas san adhair.
  Dh" fheuch itealain Ghearmailteach ri a shàr-chomais a dhaingneachadh. Sheall deuchainnean sabaid den ME-262 dìth earbsachd a" charbaid seo, agus na tubaistean tric aige, a bharrachd air duilgheadasan le gluasad. Mar sin, gu ruige seo cha robh beachdan sam bith ann mu bhith a" cur an itealan seo an àite aonadan Gearmailteach gu tur. Air an làimh eile, bha an TA-152 na inneal sàr-mhath airson an ùine aige agus bha e a 'sìor fhàs ga thoirt a-steach. Bha ME-309 agus ME-109 fhathast ann an seirbheis.
  Bha am ME-163 a bha air a ghluasad le rocaid na dheagh neach-sabaid airson sabaid, ach bha an ùine itealaich ro ghoirid ga dhèanamh cha mhòr do-dhèanta a chleachdadh ann an sabaid.
  Nas soirbheachaile bha am bomair jet Arado, a bha, air sgàth cho luath "s a bha e, cha mhòr do-dhèanta losgadh sìos le gunnaichean an-aghaidh itealain, agus cha b" urrainn do luchd-sabaid Sòbhieteach grèim fhaighinn air. Bha na jets taisbeanaidh math gu leòr. Bha na Gearmailtich cuideachd a' leasachadh innealan eile. Mar eisimpleir, an XE-162, trodaiche nas aotroime na ME-262, furasta a dhèanamh, saor agus maneuverable, mar sin faodar a dhèanamh sa mhòr-chuid bho fhiodh. Agus luchd-sabaid eile. Agus ME-1010 agus TA-183... Agus atharrachadh nas adhartaiche agus nas earbsaiche air an ME-262 X. Agus luchd-sabaid gun earball Gotha, agus mòran a bharrachd.
  Ach, airson a-nis, bha luchd-sabaid Gearmailteach air an stiùireadh le propeller mòran nas làidire na itealain Sobhietach. A thuit ann an càileachd, agus a bha caran lag ann an einnseanan agus buill-airm. A bharrachd air an sin, chaidh an Yak-9 a dhèanamh nas sìmplidhe agus bha e a-nis air a uidheamachadh le dìreach aon canan itealain 20-mm, a 'trèigsinn an gunna-inneal. Rinn seo cinneasachadh nas saoire agus nas fhasa agus lughdaich cuideam.
  An aon rud, tha an gunna-inneal caran lag an aghaidh itealain Gearmailteach. Ged nach b' urrainn dhan USSR modalan nas adhartaiche de chàraichean a dhèanamh agus a' dol seachad air astar agus buill-airm air beulaibh nan Nadsaidhean. Chruthaich cuideam nas àirde nan carbadan duilgheadasan le gluasad.
  Agus lughdaich dìth connaidh trèanadh itealaich luchd-obrach sgiathach.
  Cha robh Alvina agus Albina, às deidh dhaibh maighstireachd a dhèanamh air ME-309 le armachd cumhachdach le astar reusanta, airson a dhol air bòrd an ME-262, a thuit ro thric. Agus ann an luaths tha iad mar-thà nas làidire na na Ruiseanaich.
  Thug Alvina, a 'gearradh dheth càr Sòbhieteach, fa-near:
  - Tha e inntinneach a bhith a" sabaid anns na speuran!
  Stiùir Albina, a" cleachdadh a casan rùisgte, an trodaiche chun targaid agus phronn i e, dh" aontaich:
  - Tha, gu dearbh tha sinn mar an fheadhainn as làidire san t-saoghal!
  Agus rinn na caileagan gàire mar a bha iad craicte.
  Thionndaidh May gu bhith gu math socair. Bha an t-Arm Dearg fhathast a" feuchainn ris an leac Rzhev a ghearradh dheth.
  Loisg Elizaveta bhon IS-2 air an luchd-dùbhlain aice... Cha robh dìon math aig an inneal Sòbhieteach ach ann am pàirt àrd aghaidh a' chaile. Chan eil aghaidh an tùir air a dhìon gu leòr. Agus faodar a dhol a-steach eadhon aig raon dlùth le canain T-4. Ach, chaidh stad a chuir air an tanca mu dheireadh sa Chèitean, mar a bha am Panther agus an Leòmhann is an Luchag àbhaisteach. A-nis anns an t-sreath "Patera" -2 agus "Tiger" -2 air a char as motha aonaichte agus le buill-airm coltach.
  Tha na carbadan sin air an dìon gu math air an aghaidh, gu math lag air na taobhan, agus tha iad nas eadar-dhealaichte ann an cuideam. Tha na feartan dràibhidh aca le einnseanan ùra iomchaidh airson an airm. Ach tha na tancaichean sin cuideachd sealach ... Tha iad ag ullachadh airson an "Panther"-3 agus "Tiger"-3 bhon t-sreath "E" a chur nan àite. Le cruth nas dùmhail, leis an einnsean agus an tar-chuir suidhichte ann an aon bhloca agus tarsainn, le inneal aotrom, nas sìmplidhe, agus aig an aon àm so-ruigsinneach agus furasta a chàradh.
  Bu chòir càraichean ùra a bhith air an dìon nas fheàrr, ach gun a bhith a 'meudachadh, ann an suidheachadh sam bith, cuideam follaiseach.
  A thaobh armachd, chan eil aonachd an seo. Tha armachd aig tancaichean Sòbhieteach nach eil ro thiugh agus de dhroch chàileachd. Agus chan eil feum sam bith ann a bhith a 'stàladh armachd àrd-inbhe. Tha an armachd gu math toilichte leis a" chanan 88mm. Bheir i trithead "s a ceithir bho cheithir cilemeatair, agus IS -2 bho beagan nas fhaisge. Mar sin tha leasachaidhean a" dol air adhart...
  Feumaidh an USSR freagairt a thoirt dha seo le rudeigin. Ach chan eil e soilleir fhathast carson... Tha planaichean ann an SU-100 a chruthachadh. Tha an gunna fèin-ghluasadach seo dìreach èifeachdach, agus le buaidh dhrùidhteach. Tha cuid de dhòchasan co-cheangailte ris, airson an t-sabaid an aghaidh na tancaichean trom a tha a" sìor fhàs san Treas Reich. Ach feumar a dhèanamh fhathast, mar shligean airson a leithid de uilebheist, agus feumar cinneasachadh sreathach den ghunna a stèidheachadh, rud nach eil fìor reusanta ann an suidheachaidhean a "chogaidh.
  Ach seo sgioba tanca Ealasaid a" sabaid air an T-34-85. Agus tha na caileagan, casruisgte agus ann am bikinis, a 'sabaid gu treun.
  Bidh Ealasaid a" losgadh air na Nadsaidhean le a òrdagan rùisgte agus a" bualadh a" Phantair dhan taobh, ag ràdh:
  - Airson mòr-chomannachd!
  Agus leum an trithead "s a ceithir aca suas agus tionndaidh iad gu sgiobalta, a" losgadh.
  Bidh Ekaterina cuideachd a 'losgadh gu fìor cheart air an nàmhaid. Bidh tanca T-4 seann-fhasanta ga leagail a-steach don taobh agus a" squeals:
  - Glòir do ridirean an USSR!
  Agus a" snìomh air a caraidean a-rithist. Thionndaidh an nighean a-mach gu bhith na nighean cho cogaidh.
  Bidh Elena cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid. Bidh e ga bhualadh gu fìor cheart, anns a "chùis seo a" briseadh an rolair Tiger-2 agus a "ròstadh aig mullach a sgamhanan:
  - Airson Rus Naomh'!
  Bidh Efrasia gu ceart a" losgadh air an nàmhaid. A" dèanamh sealladh ceart air taobh an nàmhaid, a" briseadh tron mheatailt agus a" squeals:
  - Air son co-chomunn naomh !
  Agus bidh na nigheanan gu misneachail a" tionndadh an tanca agus a" seachnadh buillean shligean. Chan eil e cho furasta a" chùis a dhèanamh air nigheanan.
  An seo nochd an "Leòmhann" -2 as ùire agus as iongantach nan aghaidh. Feuch ri dhol a-steach do leithid de tanca, agus feuchaidh e ri bualadh air na trithead "s a ceithir.
  Agus bidh e a 'losgadh bho astar.
  Chuir Ealasaid tweet mar fhreagairt:
  - Cha ghabh thu breugan!
  Agus a 'cur slige gu tanca Lev-2 bho astar fada. Buailidh e air aghaidh.
  Tha an Hitlerite a" snaidheadh.
  An uairsin bidh Catriona a 'losgadh a-rithist, a' cleachdadh a h-òrdagan rùisgte, air an nàmhaid, agus an turas seo, bhuail am projectile, an dèidh cunntas a thoirt air arc, am faisisteach ann am baraille fada an canain.
  Catriona coed:
  - Sùil gheur, làmhan slainteil, chan eil seo mu ar deidhinn!
  An Gearmailteach, an dèidh dha a ghunna a chall, thòisich e air tionndadh gu luath agus falbh. Is e "Lion"-2 a 'chiad tanca Gearmailteach anns a bheil an tar-chuir agus an einnsean suidhichte aig an aghaidh ann an aon aonad, agus tha am bogsa gèar air an einnsean fhèin.
  Rinn seo e comasach an àirde aige a lughdachadh agus a chuideam a lughdachadh, ag àrdachadh an astar aige gu mòr. Agus mar sin dh"fhalbh "Lev"-2, agus bha cothrom aca an t-astar a bhriseadh...
  Bha Elena, a 'cleachdadh a òrdagan rùisgte, ag amas air an arm, ghlac e e agus loisg e air an nàmhaid. Bhuail an t-slige air deireadh slige an Leòmhainn, ach rinn e gàire...
  Rinn Elena gàire:
  - Damn, tha an t-astar mòr. Chan fhaigh sinn e mar sin!
  Bha Catrìona a" gortachadh, a" rùrach a fiaclan:
  - "Leo", nigheanan is e seo "Leo", na bi oilbheum dhuinn! A dh'aithghearr bidh mi eòlach ort a charaidean, bidh e gu math tàmailteach!
  Agus bhuail an tanca aca an T-3, bha an tanca seo dìreach air tionndadh air a thaobh, agus dh'fhaodadh a bhith air a bhualadh bho astar fada.
  Agus loisg an nighean le a òrdagan rùisgte, agus rinn i cog:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh air thalamh !
  Thug Efrasia fa-near le buaireadh, a" losgadh air an nàmhaid, agus a" cleachdadh a shàilean rùisgte:
  - Tha ar Motherland làidir, bidh e a" dìon an t-saoghail!
  Chrath Ealasaid, a" rùisg a fiaclan, agus thòisich i air seinn, a" dèanamh dàn slàn mar a chaidh i:
  Cha dean Satan a' chùis oirnn
  'S e mo dhùthchas an tè as àillidh air an t-saoghal,
  Bi ainmeil airson na dùthcha àlainn...
  Bidh inbhich agus clann toilichte ann!
  
  Biodh lilighean a' ghlinne fo bhlàth innte,
  Agus bidh na cheruban a" cluich laoidh iomchaidh...
  Bidh am Fuhrer air a chuartachadh,
  Tha na Ruiseanaich do-chreidsinneach ann am batail!
  
  Bidh buill Komsomol a 'ruith casruisgte,
  Bidh iad a" stobadh air an t-sneachd len sàilichean lom...
  Hitler tha thu a ' coimhead dìreach cool
  Ruithidh mi thairis thu ann an tanca!
  
  An urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh air na Nadsaidhean?
  Mar as àbhaist, is e nigheanan casruisgte a th" annainn...
  'S e an ridire as iongantaiche againn am mathan,
  Marbhaidh e a h-uile duine le gunna-inneal!
  
  Chan e, tha na nigheanan againn gu math fionnar mu thràth,
  Bidh sinn gu litireil a" reubadh a h-uile nàmhaid bho chèile ...
  Na spuirean, na fiaclan, na dòrn againn...
  Togaidh sinn àite ann am pàrras iongantach!
  
  Tha mi creidsinn gum bi co-mhaoineas fionnar ann,
  Tha an dùthaich fo bhlàth innte, creid a" chomhairle ...
  'S falbhaidh Nadsaidheachd truagh,
  Tha mi creidsinn gum bi na gnìomhan agad air an glòrachadh!
  
  Bidh an tìr fo bhlàth, tha mi creidsinn,
  Bho bhuaidh tha sinn air ais gu buaidh ...
  Dèan a" chùis air an Iapanach Nikolai,
  Freagraidh an samurai airson ciall!
  
  Cha leig sinn leinn fein bhi air ar claoidh,
  Dèanamaid ar nàimhdean a phronnadh le aon bhuille ...
  Leig leis an t-sealgair tionndadh gu gèam,
  Cha b" ann airson dad a bhrùth sinn an Wehrmacht!
  
  
  Na creid sinn gu'n toir thu seachad,
  Bha fios aig na Ruiseanaich a-riamh mar a bu chòir dhaibh sabaid ...
  Gheàrr sinn ar bayonets le stàilinn,
  Bidh am Fuhrer gu bhith na ìomhaigh de clown!
  
  Seo cò ris a tha mo dhùthaich coltach,
  Bidh am bogsa Ruiseanach a" cluich ann...
  Is teaghlach càirdeil gach dùthaich,
  Bheir Abel buaidh, chan e Cain!
  
  Ann an ùine ghoirid bidh an USSR ann an glòir,
  Ged a tha ar nàmhaid an-iochdmhor agus fealltach...
  Suidhichidh sinn eisempleir air son neart,
  Bidh spiorad na Ruis air a ghlòrachadh ann am batail!
  . CAIBIDIL Àir. 8.
  Dh'itealaich an Cèitean 1944 gu sgiobalta... Bha Albina agus Alvina a' cruinneachadh chunntasan air plèanaichean.
  Is iad sin nigheanan a tha coltach gu bheil iad ag itealaich air sgiathan cheruban.
  Bidh Albina a" losgadh air plèana Ruiseanach le a òrdagan rùisgte agus a" sgreuchail:
  - Airson an Treas Reich!
  Bidh Alvina, cuideachd casruisgte agus ann am bikini, a 'leagail plèana Sòbhieteach, ga roinn na phìosan agus a' sgioblachadh:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Às deidh sin thòisich na caileagan, a 'cleachdadh canan 37-mm, a' losgadh air tancaichean Sòbhieteach.
  Bidh iad a" leagail na ceithir-fichead agus a" sguabadh a-mach:
  - Tha sinn cho snog!
  Bidh Albina a" brùthadh air a" pheadal le a sàilean lom, cruinn agus chirps:
  - Biodh comunn air a ghlòrachadh !
  Agus tha e a 'tuiteam tro chàr Sòbhieteach.
  Bidh Alvina cuideachd a" losgadh gu ceart air an nàmhaid, ga bhualadh a-mach agus a" glaodhaich, a" rùrach a fiaclan:
  - Tha ar fìrinn 'n ar dòrn !
  A leithid de nigheanan èibhinn ... Agus sgrios iad rèisimeidean Sòbhieteach... Mar eisimpleir, fhuair iad an IS-2. Mar sin thug iad ionnsaigh air bhon adhar, agus an uairsin loisg iad air bho ghunna itealain. Bhris iad tron mheatailt agus thug iad air an tanca losgadh. Agus bidh na goireasan sabaid a" spreadhadh.
  Chrath Albina aig mullach a sgamhanan:
  - Is toil leis an nighean marbhadh! Abair nighean!
  Rinn Alvina sgadan, a" giùlan a fiaclan neamhnaid:
  - Glòir do ar n-Athair! Airson co-mhaoineas!
  Bha na caileagan dìreach air a dhol gu bàs iomlan an luchd-dùbhlain aca.
  Agus chaidh an t-Arm Dearg a chuir fodha gu misneachail.
  Agus bha Gerda a 'sabaid air sgioba a "Panther" -2 agus bha e an sàs ann an sgrios iomlan.
  Bha an nighean ag amas air a' ghunna le òrdagan rùisgte. Loisg i sìos trithead "s a ceithir, agus reub i:
  - Air sgàth cho mòr 'sa tha co-mhaoineas ann an dòigh Aryan!
  Loisg Charlotte cuideachd a òrdagan rùisgte aig an tanca Sòbhieteach, bhris i an armachd agus chuir i a" chùis air:
  - Airson soirbheachas mòr san t-saoghal!
  Thug Cairistìona cuideachd fuck às aonais mòran deas-ghnàth. Seadh, rinn i e cho ceart, air a bhualadh tron Sòbhieteach trithead "s a ceithir le a sàil rùisgte agus a" briseadh a-mach:
  - Airson crìochan mòra!
  Loisg Magda cuideachd projectile mu seach agus rinn i co-èigneachadh:
  - Airson òrdugh Aryan ùr!
  Às deidh sin ghlac na caileagan e agus sheinn iad ann an sèist:
  - Tha sinn uile nar cinn craiceann, luchd-leantainn saorsa, a "sabaid airson òrdugh ùr! Ann an ùine ghoirid bidh na daoine Aryan, sabaid le teine is claidheamh!
  Feumaidh na gaisgich, feumar a ràdh, a bhith gu math connspaideach. Agus ma loisgeas iad sìos an nàmhaid, an uairsin gu deireadh.
  Tha an Aonadh Sobhietach fo ionnsaigh bho fheachdan adhartach. Tha Iapan a" putadh a-steach bhon taobh an ear.
  Bidh dà phìleat Iapanach, Toshiba agus Toyota, a' toirt ionnsaigh air dreuchdan Sòbhieteach bhon adhar.
  Tha an dà nighean Iapanach glè bhrèagha an dà chuid casruisgte agus ann am bikinis.
  Bidh Toshiba a" dèanamh slighe adhair, a" briseadh tro mhullach tanca Sòbhieteach agus a" rughadh:
  - Tha mi nam uilebheist bho ifrinn Iapanach!
  Toyota, a 'putadh òrdagan a chasan lom air a' pheadal agus a 'gearradh sìos an nàmhaid, a' sgoltadh:
  - Airson cho mòr 'sa tha beachdan Iapan!
  Tha na nigheanan seo cho brèagha. Agus bidh iad gu gnìomhach a" sgrios nàimhdean.
  Ach tha an USSR dha-rìribh a" call don samurai. Agus tha e soilleir carson. Càite an urrainn dha duine a bhith an aghaidh a leithid de dh 'fhaireachdainn agus de theicneòlas?
  Tha caileagan Iapanach a" briseadh troimhe ann an tancaichean aotrom ach sùbailte agus gu sònraichte a" bualadh an Airm Dheirg.
  Chan e fealla-dhà a th" ann an aonadan tanca.
  Leig Toshiba bomaichean air na h-àiteachan Sòbhieteach bhon adhar, agus chaidh paidhir de ghunnaichean suas agus chrath iad:
  - Airson mòr-chomannachd!
  Às deidh sin bidh e a "spreadhadh a-mach a" gàireachdainn ...
  Thug Toyota fa-near air itealan:
  - Tha diathan Ruiseanach neònach. Bidh iad ag adhradh don duine a chaidh a cheusadh air a 'chrois agus ga mheas mar Dhia. Bidh e eadhon dòigh air choireigin a" fàs èibhinn!
  Rinn Toshiba gàire mar fhreagairt, ag ràdh:
  - Agus a dh'aithghearr bidh sinn fhìn nar diathan agus a 'leantainn air adhart le mean-fhàs ar Diadhachd!
  Agus nì na caileagan gàire gu math deònach.
  Thug Toyota fa-near le gàire:
  - Tha ar neart ann an aonachd !
  Dhaingnich Toshiba seo gu làidir:
  - Ar neart, ar dhorn !
  Agus a-rithist bho na speuran bidh iad a 'sileadh sìos sruth de shligean itealain air an nàmhaid, a' briseadh tro na deich thar fhichead.
  Tha iad sin a 'sabaid nigheanan agus tha iad ag ràdh dè eile. Bidh Iapan ag ithe agus a 'losgadh a h-uile duine.
  Agus nuair a chràdh iad tùsaire, tha e a" tionndadh a-mach gu bheil e uamhasach ionnsaigheach.
  Gu sònraichte ma tha sàilean a" bhalaich air an frioladh. Is e seo dha-rìribh an gnìomh as sàr-mhath ...
  Agus tha na caileagan a' sgreuchail aig mullach an sgamhanan...
  Agus bidh caileagan Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid gu misneachail agus a' losgadh sìos an luchd-dùbhlain aca. Agus bidh iad ag obair le dùil agus reubadh.
  Tha Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova gu math gnìomhach anns na speuran.
  Agus bidh iad a" losgadh sìos air na Nadsaidhean, eadhon ged a tha plèanaichean nas làidire aca.
  Bidh Anastasia a" brùthadh na brosnachaidhean le a òrdagan rùisgte agus a" seinn:
  - Chan eil e dona a bhith làidir, a bhith cinnteach!
  Bidh Akulina a" brùthadh an inneal-brosnachaidh le a sàil rùisgte agus a" dearbhadh:
  - Buailidh sinn na faisistich gu cruaidh!
  Agus sheinn an dithis nighean:
  - Buail cruaidh, cruaidh, glè chruaidh! Buail cruaidh, cruaidh, glè chruaidh!
  An deigh sin thoisich na gaisgich air leughadh aphorisms sgiathach a bha 'g aomadh mar eich, no gu 'm b' aite stailinn òga ;
  Gu tric bidh luchd-poilitigs a" burraidheachd gus collar a chuir air luchd-bhòtaidh!
  Bidh neach-poilitigs seòlta a" pronnadh luchd-bhòtaidh mar chearcan!
  Tha neach-poileataigs a" bruadar mu bhith a" marcachd air each geal gus collar a chuir air neach-bhòtaidh!
  Tha fangan beaga aig an t-sionnach, agus tha e airson an slugadh, gan falach gu tur!
  Is e canabal àbhaisteach a th" ann an neach-poilitigs a bhios a" bruidhinn mòran mu dheidhinn gràdh-daonna!
  Agus faodar mathan a thàladh gu cadal le òraidean cho milis ri mil!
  Airson deoch, tha vodca searbh nas binne na mil!
  Bidh tàillear na laighe agus cha bhith e a" goil, bidh neach-poilitigs "a" goil" agus a" laighe!
  Bidh boireannach, a 'toirt dheth a brògan, a' cur a brògan air fear, gu ìre tramp!
  Ma tha thu airson a bhith nas fhaisge air Dia, lughdaich do sannt!
  Eadhon ann an dìmeas follaiseach an Uile-chumhachdaich tha gaol - às deidh a h-uile càil, tha clann an toiseach ag iarraidh teicheadh bho chùram am pàrantan!
  Tha Dia a' deanamh moille ann am peanasachadh an uilc a chum cothrom a thoirt do'n pheacach !
  Tàlant agus obair chruaidh mar an duine agus a bhean a 'breith soirbheachas a-mhàin mar chàraid!
  Tha eadhon mil searbh - ma bhàthadh tu ann!
  Tha mealladh coltach ri fìon, tha e tinn agus milis agus tha e duilich stad!
  Tha gaol coltach ri slige shrapnel - bidh e a" reubadh a" chridhe, a" crathadh na h-eanchainn, a" tionndadh pòcaidean, a" tighinn a-mach air gach taobh!
  Tha an duine co-ionann ri Dia ann an cuid do dhòighean - chruthaich an t-Uile-chumhachdach an cruinne-cè, agus thug an duine faoineachd : tha iad le chèile neo-chrìochnach !
  Ge bith cò a thogas soirbheachas air fuil, bidh e an aghaidh na thachair dha muc a chaidh a shàthadh. Ithidh iad an comunn - tha an toradh brònach agus feargach !
  Aig amannan is e sròn timcheall do mhuineal an dòigh as fheàrr air do chliù a chumail suas! Ann an suidheachadh sam bith, cha leig e leat tuiteam!
  Chan urrainn dhut laighe fo mhathan fada - pronnaidh e thu!
  Aig amannan tha bean coltach ri mamoth an àite plaide!
  Cha chuir sgrìobhadair a nì strì ri notaichean banca a bhuain rudan math, sìorraidh!
  Tha dùthaich gun lagh coltach ri corp gun cnàimhneach! Dìreach gus nach tèid e ossified, tha feum air taghaidhean!
  Ma tha thu airson sàr-obair a chruthachadh, dìochuimhnich mun chìs!
  Is e am mealladh as sgileil nuair nach eil thu nad laighe, ach chan eil duine gad chreidsinn!
  Gu dearbh, tha call a 'gealltainn trioblaidean mòra, ach chan eil an seo ach mar sgàthan air buaidh san àm ri teachd!
  Ann am blàr, bheir neart agus deagh thuigse buaidh.
  Gus bualadh, feumaidh tu an toiseach faicinn càite!
  Is e an scout gobha na buaidh!
  Faodaidh amadan sam bith cripple, ach chan urrainn dha a h-uile duine glic leigheas!
  Tha mòran luchd-cùraim mì-mhodhail - glè bheag de dhotairean slànachaidh!
  Tha cuid nan dotairean, tha cuid nan cur gu bàs!
  Gun phian chan eil gaisge ann - gun ghaisg chan eil buaidh!
  Is e beachdan co-mhaoineas crìoch na h-amaideachd: ma ghabhas cinn teth agus cridheachan fuar an gnìomh!
  Tha co-mhaoineas aotrom, ach loisgidh e iadsan a tha ro olach!
  Mura h-eil foighidinn gu leòr agad, bidh seinn na chuideachadh!
  Tha na daoine coltach ri iarann - mus fuaraich e, thoir dha an cumadh a tha thu ag iarraidh!
  Ma tha thu airson a bhith mòr-chòrdte, cleachd feachd nas trice!
  Tha an rangachadh coltach ri feur ifrinn - bidh e a" fàs nuair a bheir thu uisge dha le deòir is fuil!
  Tha daoine coltach ri luibhean - mar as motha a shaltras tu orra, is ann as àirde a dh" fhàsas iad!
  Is e aonachd an iuchair gu buaidh!
  Tha smachd na inneal airson buaidh! Tha an inntinn a" cluich air!
  Is e aonachd, misneachd, neo-eisimeileachd na h-iuchraichean gu buaidh, saorsa, sonas! Às aonais smachd chan eil arm ann, agus às aonais arm chan urrainn dhut saorsa fhaighinn!
  Tha obair air ar dèanamh nas làidire, air iomadachadh le fiosrachadh bheir saorsa dhuinn, agus còmhla ri fortan bheir e toileachas!
  Tha an ceannard coltach ri mullach na pioramaid - feumaidh dìreach aon a bhith ann, air neo tuit eadhon structar cho làidir!
  Tha an aon dàimh aig uaislean an teaghlaich ri misneachd 'sa tha fad falt ri fiosrachadh!
  Cha chuidich gaisgeachd ar n-athraichean fear-coimhid!
  Bidh lann air a dhèanamh den stàilinn as làidire a "meirgeadh ann an làmhan bogsa cabadaich agus mairt-feòir!
  Is e an armachd as uamhasach am Bìoball ann an làmhan neach-brathaidh!
  Prìomh bheairteas duine: comasachd, a tha cuideachd na phrìomh adhbhar airson sgrios!
  Is e siùrsachd an dreuchd as fheàrr, bidh thu a" cothlamadh gnìomhachas le toileachas agus bidh com-pàirtiche ùr agad a h-uile uair - gun riaghailt!
  Faodaidh tu bòstadh mu dheidhinn pedigree a" ghaisgich airson aoisean, ach nuair a lorgas tu thu fhèin air an raon-catha, bidh thu a" ruith gu borb air a chùlaibh!
  Tha botal bhodka coltach ri grenade - bidh e gad bhualadh far do chasan, a" leagail do eanchainn, a" pronnadh do bhroinn!
  Nuair a bhios an cridhe air a lìonadh le tròcair, air adhbhar air choireigin bidh am sporan falamh!
  Bidh duine dha-rìribh saor a" strì ri trì rudan - adhbhar, gaol, Dia!
  Tha gaol coltach ri ròs - chan eil e a" fàs fada, ach tha e goirt!
  Tha 'n tràill 'na anam umhail - do ana-miannaibh, do ana-miannaibh, seirbhisich Dhè !
  Tha fortan neo-sheasmhach mar ghainmhich - is e dìreach obair chruaidh a cheanglas e le saimeant!
  Tha muga fìona mar chuan - nuair a thèid do ghiùlan air falbh, caillidh tu talamh fo do chasan!
  Tha boireannaich dèidheil air neart fireannaich, ach chan ann nuair a gheibh iad eòlas orra fhèin!
  Tha gaol coltach ri bàta, ma bhios tu ga iomair ro luath thèid e fodha agus bàthaidh e!
  Aig an àm cheart tha e a" toirt a-steach artaigil - mealladh inbhich le clann bheaga!
  Chan urrainn dhut glasan-làimhe a chuir air gaol!
  Chan eil an rud a tha nàdarrach eucorach!
  Tha gaol na fhaireachdainn tairgse, ach chan urrainn dha na geimhlean as tiugh a chumail!
  Nam biodh na laghan uile ag obair, thionndaidh an dùthaich gu bhith na prìosan far a bheil tèarainteachd air fhastadh bho thall thairis!
  Chan eil prionnsapal neo-sheasmhachd peanas ag obair oir chan urrainn dhut thu fhèin a chuir an grèim!
  Cha bu chòir gum feumadh dotairean a dhol tro chùrsa bacaidh. Às deidh sin, bidh do làmhan a 'crathadh, agus bidh do theanga a' slugadh, agus cha chuidich glainne de bhodca, eu-coltach ri hangover!
  Chan eil dad nas sgìth na leisg fhada!
  Lorg saidheansail: air a ghineadh mean air mhean - air a chuir an gnìomh gu làidir!
  Chan e àite airson smaoineachadh, ach àite airson spùinneadairean agus cuthach!
  Tha trioblaidean a" chinne-daonna gu lèir a" tighinn bho fhèin-thoileachas, chan eil beairteas comasach ach tro oidhirpean cumanta!
  Tha duine gun sgioba coltach ri gual, gun teine - tha e a 'toirt beagan solas agus a' dol a-mach gu luath!
  Bidh an dùthaich a 'blàthachadh - nas fheàrr na teine!
  Agus tha am beathach nas fheàrr dheth anns a" bhuachaille!
  Cha bu chòir loidsig a bhith a 'frithealadh instincts - inntinn ana-miann!
  Bidh cogadh ann - bidh cleas ann!
  Is e dòrlach de dh'fheòil a th 'ann am fèithean gun eanchainn - airson a bheil am pana-friogais a' caoineadh!
  Den dà duelists, is e amadan a th" ann an aon dhiubh, is e magadh a th" anns an fhear eile!
  Mar as àirde a dh" itealaicheas duine, is ann as mì-riaraichte a bhios e le a shuidheachadh!
  Air fhàgail leis fhèin, tha an cù ag ionndrainn maide an neach-seilbh aige!
  Is e dìreach an fheadhainn aig nach eil an inntinn cleachdte ri grodadh aig a bheil sgiathan!
  Tha e dona nuair a tha thu nad aonar mar snob!
  Tha thu nad aonar, agus tha do nàimhdean legion!
  Faodar eadhon ailbhean ithe le biast!
  Ma tha còrr air millean cnap leabaidh!
  Bu chòir do cheannard na dùthcha a bhith na bhràthair dha na daoine, chan e bro!
  . Tha e nas fhasa creag thioram a lorg sa chuan na innleachd nach deach a chleachdadh airson adhbharan armailteach!
  Bidh buaidh mar bhoireannach a 'tàladh le a soilleireachd, ach a' diùltadh leis a 'phrìs aice!
  Is e teine dia a" chogaidh agus, mar dhiathan eile, feumar aire agus ìobairt!
  Tha aon chlaidheamh cosmhuil ri braon uisge, tuitidh agus sgapaidh e, agus an uair a bhitheas moran diubh, bheirear buaidh !
  Dìreach na seinn - airson sìth!
  Tha m' anam brònach - tha mo bholg falamh !
  An toiseach am bobhla, an uairsin na smuaintean!
  Is fhiach urram a bhith aig buaidh!
  Tha urram na bhun-bheachd càirdeach agus bu chòir a chuir an sàs gu sònraichte dha na saighdearan agad!
  Bidh hangover ann an ifrinn dhaibhsan a bhios ag òl ron t-sabaid!
  Tha na pìoban sàmhach oir tha na lannan a 'seinn - tha stàilinn nas làidire agus nas àirde na copar!
  Tha feachd gun cheannard mar threud chaorach gun bhuachaille ;
  Tha ruith air falbh nas gòraiche na gealtachd! Às deidh na h-uile, bidh a 'mhòr-chuid de shaighdearan a' bàsachadh chan ann ann am blàr, ach nuair a tha iad air an tòir!
  Tha cogadh coltach ri geama dominoes, chan urrainnear ach dominoes briste a chruinneachadh tuilleadh - tha an talamh a" cumail!
  Bidh geur-leanmhainn a" tionndadh gaisgeach gu bhith na fhear-cur gu bàs, na ghealtaich gu bhith na dhuine gaisgeil, na neach beag gu bhith na fhear ana-cainteach!
  Tha ficsean saidheans na cho-fharpais de neo-làthaireachd agus absurdities! Aig an aon àm, chan eil gnè nas saidheansail agus loidsigeach ann!
  Ann an cogadh tha e coltach ri opera - bidh a h-uile duine a" seinn a chuid fhèin, chan fhaod ach an neach-brosnachaidh a bhith na neach-brathaidh!
  Bidh boireannaich an latha an-diugh a 'toirt maitheanas dha fear - ach a-mhàin bochdainn!
  A bheil fios agad mar a tha luchd-brathaidh eadar-dhealaichte bho oifigearan fiosrachaidh?
  Tha fios agam! Chan eil againn ach oifigearan fiosrachaidh - tha na coigrich uile nan luchd-brathaidh!
  Dè a tha nas fheàrr le ceann falamh no wallet falamh? Gu dearbh, le ceann falamh - chan eil e cho follaiseach!
  Is e an inntinn an neach-cruinneachaidh beairteas as fheàrr!
  Eòlas agus fortan: càraid ann an gaol - bidh iad a "breith soirbheachas, beairteas, suidheachadh, ach bidh iad a" sgaradh gu sgiobalta!
  Bidh e nas fhasa do dhaoine pròiseil èisteachd ri comhairle nuair a tha boireannach ga thoirt seachad - mura h-e a bhean a th" ann!
  Is fhiach fortan do bhean ghlic! Agus faodaidh bean iomairteach agairt a dhèanamh air!
  Cò a tha a 'cur luach air pearsantachd ann an duine, agus a tha a' cur luach air airgead!
  Faodar an cinne-daonna a sgrios le dà rud - coimpiutairean agus luchd-saidheans coimpiutair. Bidh a "chiad fhear a" briseadh na h-inntinn, cha bhith e comasach don fhear mu dheireadh brath a ghabhail air!
  Ann an cogadh, tha grenade na chompanach!
  San fharsaingeachd, tha pomegranate a dh'innseas fealla-dhà coltach ri ugh Faberge a chleachdar airson cnothan a sgàineadh!
  Tha tàlant mar an t-anam : cha'n urrainn e bhi air a thoirt air falbh, ach faodar a sgrios !
  Chan fhiach dìoghaltas - dìoghaltas a thoirt air ais!
  Is e farmad bith-beò na h-eucoir, tha fèin-thoileachas a" uisgeachadh, tha dìtheas ag ithe!
  Is e leisg an eucoir as miosa!
  Is fheàrr bàsachadh le urram le claidheamh na bhith beò mar dhamh air a ghluasad a-steach do stàile le cuip!
  Ann an cogadh, is urrainn do mhisneachd seòlta a bhualadh, ach chan urrainn dha seòltachd misneach a bhualadh!
  Tha cogadh a" dèanamh beatha uamhasach, agus bàs airidh agus brèagha!
  Is e càileachd tearc a th" ann am modhalachd airson ceannard, ach tha seo ga dhèanamh eadhon nas luachmhoire!
  - Tha Jackal co-chòrdadh ris an fhacal kal!
  Chan eil ach aon bhuannachd aig an leòmhann thairis air an jackal - an cothrom bàsachadh le urram!
  Is e teicneòlas an neach a chuir an gnìomh neart!
  - Ach chan eil e fìor! Gu dearbh, mar as àirde an ìre de theicneòlas, is ann as motha de dh" fhiosrachadh agus de ghoireas a bhios a dhìth air an raon-catha!
  Far a bheil ùidhean an Motherland a" tòiseachadh, thig sunnd pearsanta gu crìch!
  Feumaidh saorsa a bhith air a chur còmhla ri smachd. Is e anarchy antithesis saorsa!
  Is e cuimhne làidir an neach-comhairle as fheàrr! San fharsaingeachd, faodar saorsa a bhuannachadh leis a 'chlaidheamh, ach a-mhàin le cuideachadh bho adhbhar faodar a chumail suas!
  - Nuair a shàbhaileas gaisgeach làidir fear eile, chan eil feum air urram sònraichte airson seo!
  Às deidh na h-uile, nuair a bhios neart a 'losgadh nad chridhe, togaidh tu do sgiath mar dhìon do thràillean!
  Cha-n 'eil ciall bastard 'na leithsgeul air son duine ionraic, oir cha'n 'eil làthaireachd shalaich a' fìreanachadh duine shalach !
  Chan eil gaol a-riamh saor - gu sònraichte mura pàigh thu leis an sporan agad, ach le d" anam!
  Is e an aon rud as urrainn dearbhadh a dhèanamh air fuil a dhòrtadh ma sguireas na deòir a" sruthadh mar thoradh air an sin!
  Cha bhith e comasach dhaibhsan a tha a" frithealadh airson airgead gu bràth coimeas a dhèanamh ann am blàr ris an fheadhainn a tha air an stiùireadh le cridhe gaisgeil agus miann saorsa!
  Tha deòir pàiste cunnartach oir tha e a" tionndadh gu bhith na thorrach creagach a bhios a" nighe air falbh sìobhaltachdan!
  Chan e cuibhreann a bharrachd a th" ann an suidheachadh ceannard, ach uallach a bharrachd agus eallach trom!
  Chan eil fios dè a tha nas cudromaiche - a 'biathadh a h-uile acrach no a' sguabadh air falbh deòir aon leanabh!
  Tha òr nas buige na stàilinn, ach buail e an cridhe!
  Cha'n e an t-arm a tha deanamh an t-saighdeir laidir, ach ball-airm an t-saighdeir !
  Tha e coltach gu bheil na caileagan a 'magadh le maighstir aphorisms. Agus ma thòisicheas iad air an nàmhaid a sgrios, chan urrainn dha teicheadh bhuapa.
  Aig deireadh a 'Chèitein 1944, thòisich na Nadsaidhean air an ionnsaigh ann an stiùireadh Saratov.
  Ghabh an "Shturmlev" pàirt anns na blàran, carbad air chassis an "Leòmhann" a bh "ann roimhe, le lannsair boma eadhon nas cumhachdaiche le inbhe 450-mm, a bhios gu litearra a" pronnadh agus a "sgrios a h-uile càil, a" reubadh agus a "punchadh sgàinidhean le neart mòr. .
  Agus bheir rocaid mar sin bloc slàn sa bhad agus leag e sìos e.
  Bidh "Sturmlev", fo smachd sgioba de chlann-nighean Gearmailteach, a 'losgadh aig dreuchdan Sòbhieteach.
  Tha Sìne a" fannachadh air a caraidean, agus a" stampadh a casan rùisgte, ag ràdh:
  - Bidh sinn gu tur a" sguabadh air falbh ar nàimhdean agus gan tionndadh gu cisteachan àbhaisteach!
  Bidh Gringeta a" buannachadh mar fhreagairt, a" bruthadh an luamhan le a chas rùisgte agus a" squeals:
  - Cluichidh sinn agus nì sinn a" chùis air ar nàimhdean!
  Thug Malanya fa-near:
  - An aghaidh inneal Shturmlev, tha daingnichean Sobhietach sam bith gun chumhachd!
  Dhearbh Monica, a" bualadh air a sàil rùisgte:
  - Rugadh sinn dha-rìribh a bhuannachadh!
  Sgrìobh Sìne:
  - Chan eil aodann boireannaich aig cogadh, ach physiognomy a tharraingeas luchd-siridh spòrs!
  Chuir Gringeta, a" losgadh air aonadan Sòbhieteach le gunna-inneal, a-mach:
  - 'S e calman a th' ann am boirionnach a bhitheas a' bior-choille mar iteig!
  Thuirt Monika, a" losgadh air saighdearan Ruiseanach:
  - Bidh boireannach an-còmhnaidh seachd Dihaoine san t-seachdain, agus às aonais tiodhlac Didòmhnaich bhon dleastanas pòsaidh aice, bidh latha dheth an-còmhnaidh aice!
  Rinn Malanya gàire agus fhreagair i:
  - Cha-n 'eil Dia uile- chumhachdach anns gach ni ;
  Dh"aontaich Sìne le seo, a" losgadh le a òrdagan rùisgte:
  - Ged a tha Dia uile-chumhachdach, chan urrainn dha beul boireannaich a dhùnadh agus neach-poilitigs a dhùnadh!
  Mhothaich Gringeta gu loidsigeach, a" brùthadh leis an t-sàil lom aice:
  - Chan eil cogais aig neach-poilitigs, tha mothachadh aig boireannach air co-roinn, agus tha a h-uile faireachdainn gun tomhas aig neach-poilitigs boireann!
  Thug Monika, a 'losgadh air na saighdearan Sòbhieteach agus gan marbhadh, fa-near:
  - Is e flùr a th" ann am boireannach, dòrainneach mar ròs, ach tha a h-àile cùbhraidh a" tàladh ghobhar is drones!
  Malanya, a 'fucking saighdearan Sòbhieteach agus a' sgrios buncairean, squeaked:
  - Bidh an neach-bhòtaidh a 'tuiteam na òige, a' bhòtadh airson seann chraobhan daraich sgìth le lagan!
  Sheall na caileagan an cuid inntinn agus ghluais iad air adhart.
  Agus bha itealain ionnsaigh cuideachd a" dàibheadh bho shuas. Agus mar sin bhuail na saighdearan Sòbhieteach gun duilgheadas sam bith.
  Tha na Gearmailtich air fàs cho snog. Agus mheudaich an comas obrachaidh.
  Agus a-nis bha na siostaman "Chess Knight", teletanks fo smachd rèidio, a" gluasad.
  Agus bha seo na dhuilgheadas dha saighdearan Sòbhieteach. Agus rinn na Nadsaidhean a" chùis air an Arm Dearg.
  Ach bha na caileagan Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid gu misneachail.
  Thòisich an t-sabaid airson Kamyshin. Seo Alenka ann am blàr a-rithist.
  Agus bhuail i, ach cha do ghèill i.
  Thug Alenka fa-near le gàire:
  - Ann an cogadh sam bith, tha beatha saighdeir luachmhor!
  Agus mar a thilgeas e grenade le òrdagan rùisgte.
  Is e na gaisgich sin an clas as àirde ...
  Thug Anyuta, a" losgadh air na faisisteach, fa-near:
  - Faodar toirt air saighdear Ruiseanach tuiteam mar log air a ghearradh, ach gun a thoirt air a ghlùinean, agus a thoirt air crathadh mar chrith-thalmhainn!
  Alla, a" losgadh agus a" bruthadh a" phacaid spreadhaidh le a sàil rùisgte, dh" èigh i:
  - Mura h-eil thu airson smachd armachd a choimhead, lùbaidh tu do dhruim mar phrìosanach!
  Thuirt Maria, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice agus a" cur air bhog boomerang marbhtach le a òrdagan rùisgte:
  - Tha mòran salachar 'n ar saoghal, 's dìreach prionnsachan tearc ann !
  Thuirt Matryona, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice agus gan gearradh le spreadhaidhean teine, agus an uairsin a" tilgeil grenade le a cas-rùisgte, ag ràdh:
  - Tha teanga fhada aig an neach-poilitigs, ach tha làmhan goirid aige gus na chaidh iarraidh air a dhèanamh!
  Chuir Marusya, a" losgadh air an nàmhaid agus a" spealadh sìos saighdearan Gearmailteach agus cèin, a-mach:
  - Tha an neach-poilitigs luath a 'gealltainn, slaodach a choileanadh, a' guidhe airson dèirce, agus a 'faighinn maitheanas airson mealladh!
  Tha na nigheanan sgoinneil agus bidh iad a" sabaid. Ach tha na feachdan gu math neo-ionann. Tha mòran sgrios ann.
  Tha tanca Maus Gearmailteach, ged nach eil e buileach ann an cinneasachadh, fhathast ri fhaicinn air an aghaidh. Agus bidh na gunnaichean aige a" beucaich agus a" losgadh. Agus bidh iad ag adhbhrachadh sgrios iongantach anns na trainnsichean.
  Ach tha na caileagan a" losgadh ghunnaichean air Luch. 'S ged shearg na sligean dheth mar phògan. Ach tha na Gearmailtich a" putadh nas cruaidhe agus nas cruaidhe.
  Agus bidh iad a 'losgadh orra gu math ceart.
  Bidh caileagan Komsomol a 'ruith mun cuairt, a' frasadh an sàil rùisgte, agus a 'sguabadh às:
  - Airson glòir an Tìr Naoimh!
  Chaidh Viola, an dèidh dha losgadh air saighdearan-coise na Gearmailt, a dhol fodha:
  - Nuair nach eil gu leòr aig boireannach airson brògan a cheannach, bidh i a" cur brògan an fhir cas-ruisgte!
  Agus brisidh an nighean a-mach le gàire agus cuiridh i a-mach a teanga.
  Tha na gaisgich, feumaidh mi ràdh, sunndach. Agus ma bhuaileas iad thu, bhuail iad gu marbhtach thu.
  Bidh Viola agus Margarita, cha mhòr rùisgte ann an dìreach panties, a" sabaid, a" toirt shligean agus a" losgadh gu ceart. Agus chan urrainnear stad a chuir orra dìreach mar sin.
  Tha Margarita a" magadh oirre agus ag ràdh:
  - Glòir do linn a' chomanachaidh !
  Tha Viola gu làidir a" dearbhadh:
  - Mòr ghlòir gu linn an atharrachaidh !
  Bu chòir a thoirt fa-near gur e nigheanan air leth ionnsaigheach a bh" anns na gaisgich.
  Bidh Veronica cuideachd a" toirt shligean, a" lasadh a sàilean lom, cruinn agus squeals:
  - Glòir do chomunn !
  Seo mar a bha epiphany sabaid aca. Agus mar a bhios iad a 'sabaid gu cruaidh agus gu fiadhaich.
  Agus glùinean lom, tana a" lasadh.
  Tha Tamara cuideachd a" sabaid. Fhuair i a-mach às an Caucasus a chaidh a ghlacadh leis na Nadsaidhean agus tha i air ais ann an seirbheis. A 'sabaid le faireachdainn feòil-itheach de fhuil. A 'sabaid le fìor ionnsaigheachd.
  Bidh Tamara a" tilgeil grenade le òrdagan rùisgte, a" deòir nam faisisteach agus a" squeals:
  - Bidh Co-mhaoineas còmhla rinn!
  Agus a" losgadh spreadhadh le deagh amas bho ghunna-inneal...
  Chithear na caileagan a" dèanamh mìorbhailean mòra. Agus taobh a-staigh iad tha teine a tha a 'bagairt an cruinne-cè a losgadh.
  Veronica, losgadh, a 'seinn:
  Bidh a h-uile dad inntinneach, gun teagamh
  Tha a h-uile dad san t-saoghal clàraichte!
  Agus a 'bualadh le a shùilean sapphire.
  Tamara, losgadh, roars:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Tha Gaisgich Rus 'a" glaodhaich an inneal-rabhaidh!
  Agus loisg i spreadhadh bho inneal-ghunna. Gheàrr i dheth na Krauts agus dh"fhuilig i:
  - 'S e madadh-ruadh a th' ann am boireannach a tha ag iarraidh leòmhann a mharbhadh, ach mar as trice bidh asail air an glacadh na h-asail!
  Thuirt Victoria, a" losgadh agus a" tilgeil air falbh tiodhlac bàis eile le a òrdagan rùisgte:
  - Is e cearc a th" ann am boireannach a tha dèidheil air uighean òir, a" toirt dìreach call don fhear-iomraidh aca!
  Agus rinn na caileagan gàire gu co-sheòrsach. Bidh iad a 'sabaid cho iongantach le cuideam uabhasach.
  Thug Tamara fa-near, losgadh aig roinnean cèin:
  - Is e cearc a th" ann am boireannach, chan urrainn dhi ach uighean òir a thoirt don fhear a tha na fhìor shionnach!
  Thuirt Veronica, a" losgadh agus a" rùsgadh a fiaclan:
  - Bheir fìor shionnach is ròc ort uighean òir a bhreith!
  Thuirt Margarita, a" losgadh agus a" tilgeil grenades le a casan rùisgte:
  " Cha 'n 'eil spuirean leòmhainn aig an t-sionnach, ach reubaidh i tri craiceann o righ nam beath- aichean!"
  Thuirt Viola, a" crathadh a fiaclan gu làidir:
  - An ti nach 'eil 'na shionnach 'na inntinn, cha leòmhan e !
  Tha e coltach gu bheil rùintean mòra brawling aig na gaisgich. Agus ma thòisicheas iad.
  Loisg na h-Oiliompaics agus thug iad le casan cumhachdach bogsa slàn de stuth-spreadhaidh agus mar a chuireadh iad air bhog e. Tha tomad nan Nadsaidhean air a reubadh às a chèile, agus a" chaileag bhòidheach a" beucaich:
  - Stiùirich an USSR, agus seinn Lucifer! Cuiridh sinn a" chùis air a h-uile duine!
  Ach, cha do dhìochuimhnich na h-Oiliompaics bruidhinn a-mach:
  - Tha boireannach sionnach comasach air toirt a chreidsinn air duine sam bith gur e leòmhann a th" ann, ga briodadh mar asal sìmplidh!
  Dh'aontaich Margarita, losgadh, le seo:
  - Boireannach leòmhann gun ach inntinn sionnach agus grèim madadh-allaidh!
  Thug Seraphima fa-near, a 'gearradh sìos an luchd-dùbhlain:
  - Cha'n e an leòmhan a bhios a' beucaich, ach an ti a reubas suas mòran de uaine !
  Thuirt Viola, a" losgadh gu ceart air an nàmhaid agus ga spealadh sìos:
  - Nuair nach e madadh-ruadh a th" ann am fear-poileataigs, thèid trì craiceann a reubadh bhuaithe agus an cur air a choileir!
  Thuirt Victoria, a" rùisg a fiaclan agus a" snìomh, agus an uairsin a" tilgeil tiodhlac a" bhàis le feachd murt le a cas-rùisgte:
  - Tha asal farsaing aig an neach-poilitigs airson suidhe air dà chathair, ach chan eil farsaingeachd anama aige ach ann am faclan!
  Thuirt Olympias, a" gèilleadh don bharaille le a casan rùisgte, fèitheach agus a" spreadhadh tanca an Leòmhann:
  - Tha tanca air a dhol a-steach le slige le cridhe uranium, bidh neach-poilitigs a" dèanamh a shlighe chun mhullach gun chridhe, ach le wallet òir!
  . CAIBIDIL Àir. 9.
  Chaidh Kamyshin a thrèigsinn. Agus aig toiseach an Ògmhios 1944, thòisich blàran airson Saratov.
  An seo tha na blàran cho gnìomhach. Agus tha na caileagan cuideachd ann am blàr mar a bha iad an-còmhnaidh. Agus gaisgich cho breagha.
  Bidh Alenka a" sabaid agus a" gearradh sìos air luchd-dùbhlain le spreadhadh gunna-inneal agus ìrean slàn.
  Bidh an nighean a" tilgeil grenade le òrdagan rùisgte agus squeals:
  - Thigeadh mo bhuaidh !
  Agus a-rithist a 'losgadh air an nàmhaid.
  Bidh Anyuta cuideachd a" losgadh air an nàmhaid. Bidh e ga dhèanamh gu ceart agus gu ceart. Tha na h-innealan aice cho tarraingeach. Agus bidh òrdagan lom a" tilgeil pacaidean spreadhaidh de fheachd mòr. Tha na Nadsaidhean gan reubadh às a chèile agus tha an nighean a" feadaireachd aig mullach a sgamhanan.
  - Airson co-mhaoineas!
  Alla, a" losgadh air an nàmhaid le fìor mhearachd agus a" spealadh sìos na nàimhdean, a" squeaks:
  - Airson an Fatherland gun chrìoch!
  Agus le a òrdagan rùisgte, bidh an nighean a" tilgeil an grenade a-rithist. Feumar a ràdh gur i an luchd-sabaid as treasa.
  Agus tha i fhèin na ceann dearg agus ann an geàrr-chunntasan a-mhàin. Agus tha e a 'losgadh cho ceart agus cho ceart, agus tha na Krauts a' laighe sìos.
  Bidh Maria cuideachd a 'losgadh gu math ceart. Agus tha i na nighean cho breagha, agus le a òrdagan rùisgte bidh i a" tilgeil pasgan spreadhaidh, a" reubadh an luchd-dùbhlain aice.
  An uairsin tha e a" caoineadh:
  - Riaghladh Ìmpireachd an USSR!
  Bidh Marusya cuideachd a" losgadh gu ceart, a" bualadh air na nàimhdean agus a" rughadh:
  - O'n taiga gu cuantan Bhreatuinn, 'S e ar n-arm a's treise !
  Agus loisgidh e le a chasan rùisgte cuideachd.
  An uairsin, cuiridh Matryona teine marbhtach air an nàmhaid. Agus buailidh e e le ceud sa cheud de mhearachd. Gu nàdarra sàil lom.
  Is iad sin nigheanan Sòbhieteach a tha ag obair, ach chan eil nigheanan Gearmailteach fada air dheireadh.
  Tha Cairistìona, Magda, Mairead agus Shella a' sabaid anns a' Phanther. Ged nach eil e air leth freagarrach, tha gunna-losgaidh luath, fad-raon aig a" charbad, tha e meadhanach sùbailte, agus tha deagh armachd aghaidh aige.
  Tha caileagan Gearmailteach casruisgte agus ann am bikinis, a dh'aindeoin teas an t-samhraidh, no an àite sin air sgàth sin ... Agus tha iad a 'sabaid ri blàr a ghabhas gluasad.
  An seo tha Cairistìona a' losgadh peilear... Bidh an t-slige a' bualadh air turaid T-34-76 agus ga tholladh. Stad tanca Sòbhieteach, air a losgadh sìos.
  Tha na caileagan a" sgreuchail aig mullach an sgamhanan:
  - Ghabh an tè againne e!
  An uairsin bidh Magda a 'losgadh. Bhuail am bòidhchead le falt òir cuideachd.
  Seadh, mar sin chaidh turaid nan trithead "s a ceithir a reubadh dheth.
  Bidh na caileagan tigress a 'gabhail cothrom losgadh. Agus gu math ceart. Mar sin bhuail iad tanca Sòbhieteach eile.
  Bhuail Mairead an ath rud. Agus bhuail e an gunna fèin-ghluasadach SU-76. Air a bhualadh gu dòigheil. Agus sheinn i:
  - Tha a "Ghearmailt ifrinn againn làidir, bidh i a" dìon an t-saoghail!
  Agus mar a nochdas an teanga!
  An uairsin bhuail i Shell le canan. Buail air an tanca Sobhietach KV-1S. Rinn an nighean obair mhath cuideachd.
  Tha, tha ceathrar ghaisgich ann am bikinis a 'sabaid agus chan eil eagal orra ron fhuachd. An dèidh do bhoireannaich tòiseachadh a 'sabaid, chaidh cùisean mòran na bu shoirbheachail airson an Treas Reich.
  Seo na pìleatan Albina agus Alvina anns na speuran. Tha an dà bhòidhchead ann am bikinis agus casruisgte. Bidh iad a" sabaid air Focke-Wulfs. Agus is e càr fìor dhona a tha seo.
  Tha Albina, a" losgadh bho ghunnaichean adhair, ag ràdh:
  - Croquet gnìomhach! Na gabh aithreachas air na faclan!
  Agus mar a dhùisgeas e le gàire deàlrach! Agus loisgidh e sìos dà itealan Sòbhieteach aig an aon àm.
  Gheàrr Alvina sìos uimhir ri trì cuideachd le canain adhair agus rinn i crathadh:
  - Bidh an t-inntrigeadh agam marbhtach agus matte!
  Às deidh sin rùisg an nighean a fiaclan agus sheall i a fiaclan! Tha i uile seun, agus làn seun iongantach.
  Bidh Albina a" gearradh plèana eile Yak-9 agus a" squeaks:
  - Carson a tha feum air pìleatan Sòbhieteach?
  Bidh Alvina a" losgadh sìos LAGG-5 agus ag ràdh le misneachd:
  - Gus an urrainn dhuinn na Gearmailtich cunntasan a chruinneachadh!
  Càraid nighean iongantach. Mar a thòisich iad air duaisean a chruinneachadh dhaibh fhèin. Chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh an-aghaidh a leithid de bhòidhchead. Bidh iad a 'losgadh sìos plèanaichean agus a' giùlan am fiaclan.
  Agus is e am prìomh dhìomhaireachd gum feum nigheanan a bhith casruisgte agus ann am bikini anns an fhuachd. An uairsin thig na bilean leotha fhèin.
  Agus na gabh aodach a-riamh. Crith do bhroilleach rùisgte, agus bidh an-còmhnaidh àrd-spèis ort!
  Gheàrr Albina sìos plèana eile bhon Arm Dearg agus sheinn i:
  - Ann an àirde mòr agus fìor-ghlanachd!
  Agus dh" amhairc i, a" leum suas, agus a" spìonadh a casan rùisgte, a" beucaich:
  - Ann an tonn na mara agus teine borb! Agus ann an teine feargach agus feargach!
  Agus a-rithist bidh an nighean a 'losgadh sìos an itealan le dòigh-obrach shunndach.
  Agus an uairsin bidh Alvina a 'toirt ionnsaigh air an nàmhaid. Bidh e ga dhèanamh timcheall air an oisean, a 'giùlan fhiaclan agus a' squeaks:
  - Bidh mi nam shàr churaidh na cruinne!
  Agus a-rithist tha an càr a bhuail an nighean a 'tuiteam. Tha, tha an t-Arm Dearg ga fhaighinn gu math dona.
  Agus tha Albina a" beucaich le eacstais fhiadhaich:
  - Tha mi a-nis na neach-cuiridh, chan e pìleat!
  A" losgadh sìos itealan Sòbhieteach eile agus a" sgàineadh:
  - Bidh mi a" lùbadh thairis air an t-sealladh agus tha na h-urchraichean a "ruith a dh" ionnsaigh an targaid, tha aon dòigh-obrach eile romhainn!
  Bidh an gaisgeach ag obair gu math ionnsaigheach.
  An seo tha an dithis nighean a" toirt ionnsaigh air targaidean talmhainn. Bidh Albina a" bualadh air na trithead "s a ceithir agus a" squeals:
  - Bidh seo an deireadh!
  Bidh Alvina a" bualadh air an SU-76 agus a" feadaireachd:
  - Gus an sgriosar gu tur!
  Agus mar a chrathadh e a chas-rùisgte!
  Is e nigheanan a tha anns an luchd-sabaid an seo, agus air taobh an USSR, tha nigheanan cuideachd a" sabaid, a" feuchainn ri Guryev a dhìon, far a bheil saighdearan Hitler cuideachd a" putadh a-steach, mar luaith scorpion.
  Bha Alenka a' sabaid airson Guryev, a bha fo stoirm leis na Nadsaidhean. Thilg a" bhòidhchead eu-dòchasach grenade le a òrdagan rùisgte agus chir i:
  - Glòir do Rus 's ar pàrtaidh gràdhach!
  An uairsin chuir Natasha grenade air bhog le a òrdagan rùisgte agus rinn i sgiort:
  - Bidh sinn a" toirt aire don nighean casruisgte!
  Às deidh sin, chuir Anyuta cuideachd tiodhlac bàis le òrdagan a cas-rùisgte, agus shearg i:
  - Bidh e na bhuille iongantach!
  Ghabh Augustine ruadh agus chuir i seachad tiodhlac sgrios le a ball rùisgte, agus dh'fhalaich i:
  - A" comharrachadh an radar a-steach don adhar!
  Agus an uairsin thug Maria òr-bhuidhe bàs dha na Nadsaidhean le a casan rùisgte.
  Agus sheinn i:
  - Ann am Madagascar, anns an fhàsach agus an Sahara! Air a bhith anns a h-uile àite, an saoghal fhaicinn!
  Agus an uairsin tilgidh Marusya dòrlach de bhuinn rùisgte de a casan agus a" seinn:
  - Ann am Fionnlainn, sa Ghrèig, agus ann an Astràilia, san t-Suain, innsidh iad dhut nach eil nigheanan nas bòidhche na iad sin!
  Seadh, rinn na sia nigheanan sabaid glè mhath. Ach ghabh na Krauts fhathast ri Kursk ...
  Chan e, chan urrainn dhut seasamh an aghaidh feachdan adhartach mar sin. Tha na faisistich a' fas borb.
  Agus dè tha ullachadh nan uilebheistean a" ciallachadh?
  Bha Adolf Hitler dìreach craicte: a 'faireachdainn mar fhìor despot, dha bheil a h-uile duine a' gèilleadh agus a 'crith. Tha, ma tha thu ag iarraidh soirbheachas Stalin, feumaidh tu a bhith mar Stalin, gun truas agus iarraidh air daoine eile agus thu fhèin (sin dìreach mar a bha Iòsaph Vissarionovich a" smaoineachadh san òrdugh seo!). A-nis tha an meirgeadh math agus tòisichidh an càr a" gluasad. San fharsaingeachd, tha buannachd mhòr aig a 'Ghearmailt, a' gabhail a-steach a saidealan, thairis air an USSR anns an uiread de uidheamachd gnìomhachais, anns an sgioba-obrach le teisteanas agus anns an àireamh de innleadairean aig gach ìre. Tha seo na fhìrinn, ach chan eil cinneasachadh armachd fhathast suas ri par! Bha a' Ghearmailt air dheireadh air an USSR tron chogadh, a dh'aindeoin a h-uile sgrios anns an Ruis. Agus dè bho? Gu dearbh, air sgàth cuid de chaos a bha a 'riaghladh ann an diofar roinnean agus, gu h-àraidh ann an gnìomhachas an airm. A bharrachd air an sin, bha pàirt àicheil aig dìth stuthan amh, a bharrachd air fo-mheas air comas an nàmhaid. Gu sònraichte, ann an 1940, bha riochdachadh armachd anns a 'Ghearmailt nas ìsle na ann an 1939 (ma tha sinn a' beachdachadh air an àireamh iomlan a 'gabhail a-steach armachd), agus seo a dh' aindeoin gu robh an cogadh air tòiseachadh mar-thà, agus ghabh an Treas Reich smachd air sgìrean mòra le mòr. stòran glèidhte de chomas toraidh. Uill, dè as urrainn dhuinn a ràdh mu chomasan eagrachaidh Hitler? Gun cus, bha e a" deàrrsadh ann an gnìomhachas an airm.
  Thuirt am Fuhrer ann an òraid fhada:
  - A thaobh a bhith a" cumail sùil air itealain, tha cumhachdan èiginn air an toirt do Sauer. Cumaidh e sùil gheur air na tha de dh" uidheamachd air a dhèanamh, agus, gun a bhith cho cudromach, air càileachd. A bharrachd air an sin, tha mòran de do charaidean Goering, eadhon ged a bha iad uaireigin nan deagh aces, nach eil comasach air obair stiùiridh. Chan eil a h-uile saighdear math cuideachd na sheanalair air leth, agus mar sin an àite Eric a tha crochte, bidh an raon teignigeach air a stiùireadh le neach bho luchd-tionnsgain proifeasanta a tha comasach air na feachdan itealain ath-leasachadh agus ath-uidheamachadh. Às deidh na h-uile, chan eil Breatainn na cadal, tha i a 'meudachadh an dà chuid meud agus càileachd a feachdan armaichte, agus gu h-àraid a cuid itealain. Feumaidh sinn a bhith dà cheann air thoiseach air an nàmhaid, dusan ceum, air neo caillidh sinn gu tur ar n-uachdranas air an nàmhaid. Mar sin, tha feum air ceumannan càileachdail.
  Fhreagair Goering gu sgiobalta:
  - Mo charaidean, daoine dearbhte a tha air an èifeachdas sabaid agus am proifeiseantachd a dhearbhadh.
  Dh"fhàs an deachdaire aig an robh seilbh feargach:
  - No theagamh gu'n do dhìochuimhnich mi, nad bheachd-sa, cò chaill Blàr Bhreatuinn ? No cò a dh"fhàillig am plana ceithir-bliadhna airson leasachadh na h-eaconamaidh nàiseanta. No a bheil thu cuideachd airson a bhith air do bhualadh le slatan, agus eadhon gu poblach. Mar sin dùin do bheul agus bi sàmhach mus cuir thu bacadh ort fhèin!
  Bha goering eadhon a" crùbadh sìos ann an eagal. Gu mì-fhortanach, chan eil am Fuhrer gu bhith air a mhealladh. An uairsin chualas am fuaim a-rithist, agus chaidh jet ME-262 eile a-mach dhan iarmailt. Bha an càr mòr agus bha dà einnsean ann. Tha na sgiathan beagan air an sguabadh, tha an trodaiche fhèin a 'coimhead gu math bagarrach. Tha na feartan astair aige, airson 1941, sa chumantas math, agus eadhon a rèir ìrean cruinne tha iad nas àirde na riamh. Fìor, chan eil an inneal fhèin fhathast gu tur earbsach agus feumar debugging. Tha an deachdaire faisisteach, ge-tà, air feartan luchd-sabaid ùra, nas adhartaiche a thoirt seachad mu thràth... Tha cuideam nas motha na sia tonna air ME-262, a tha a" ciallachadh gu bheil cus cuideim ann. Feumaidh jet sabaid a bhith beag, saor agus sùbailte. A thaobh seo, dh'fhaodadh ME-163 a bhith gu math math, ach tha an einnsean rocaid aige ro èigneachail agus chan obraich e ach airson sia mionaidean (no an àite sin, bidh e fhathast ag obair!), A tha a 'ciallachadh nach eil an raon ach taobh a-staigh radius de cheud cilemeatair . Mar bhomair ann an stoidhle Blitz no mar neach-sabaid còmhdaich airson ionnsaighean armada air Sasainn, gu dearbh, chan eil e iomchaidh.
  Ach faodaidh an ME-262 tunna de bhomaichean a ghiùlan, is e sin, cho mòr ris an Pe-2, itealan aghaidh Sòbhieteach. Is e sin, fuasgladh sàr-mhath an dà chuid airson sguabadh sabaid agus airson saighdearan taiceil. Ach, carson nach cruthaich thu trodaiche ann an stoidhle Comet ME-163, ach às aonais einnsean rocaid, ach le einnsean turbojet? Dh" fheuch iad ris an "Comet" a leasachadh agus bha e coltach gun do mheudaich iad an ùine itealaich gu 15 mionaidean (is e seo raon suas ri 300 cilemeatair), a tha sa chumantas iomchaidh airson Blàr Bhreatainn. Faodar Lunnainn a ruighinn bho Normandy fhathast... Ged nach eil a h-uile càil cho follaiseach, feumaidh tu cuideachd a bhomadh agus tilleadh air ais, agus cha robh còig mionaidean deug cho luath. Anns an àm ri teachd, chaidh luchd-sabaid rocaid is jet aithneachadh mar chrìoch marbh ann an itealain. Ach tha dealbhadh an "Comet" gu math inntinneach, le cho beag agus cho aotrom 'sa tha e, a tha a' ciallachadh gu bheil e saor agus furasta a ghluasad.
  A bharrachd air an sin, tha luchd-sabaid gealltanach ann cuideachd le cuideam de 800 cileagram san fharsaingeachd, leithid gliders a dh" fhaodar a chleachdadh ann am batail adhair. Fìor, mar thoradh air an raon ghoirid aca, chan urrainnear tursan-adhair orra a dhèanamh ach ann am batail dìon, no an lìbhrigeadh a Lunnainn air... Transports, agus an uairsin na pìleatan a ghlacadh air ais. Feumaidh tu smaoineachadh air seo. Ann an fìor eachdraidh, cha robh ùine aig na gliders a-riamh a bhith a 'sabaid, agus airson adhbhar air choireigin ann an Korea, cha robh seanalairean itealain Sòbhieteach deònach a' bheachd seo fheuchainn. San fharsaingeachd, chan eil e brònach, ach aig àm Cogadh Korea, b 'e am pìleat Ameireaganach a' chiad fhear a fhuair buaidh. Mar sin cha bu chòir dì-meas a dhèanamh air na Yankees.
  Às deidh don itealan crìochnachadh, leum nighean òg bàn a-mach às a" choileach agus ruith i suas chun Fuhrer aig làn astar.
  Leis an Nadsaidheach àireamh a h-aon aige, leudaich e a làmh thuice airson pòg. Is e an rud a tha math nuair a tha gaol aig nigheanan ort, agus gu bheil am Fuhrer, tha e coltach, air a iodhalachadh gu dùrachdach leis a h-uile Gearmailteach, no an àite sin, cha mhòr a h-uile duine ach beagan phrìosanaich campa cruinneachaidh. Thuirt am pìleat le dealas:
  - Is e dìreach plèana eireachdail a tha seo, tha astar agus cumhachd cho mòr aige. Reubaidh sinn na cuileanan leòmhann gu lèir bho chèile mar bhotal uisge teth bho neach-ionaid!
  Dh" aontaich am Fuhrer ri spionnadh na h-ìghne:
  - Gu dearbh, bidh sinn ga reubadh suas, ach ... Bu chòir dì-bhugachadh an inneil a dhèanamh aig astar nas luaithe, agus tha seo gu sònraichte a" buntainn ri motaran. An seo, gu dearbh, bidh feum air ceumannan radaigeach gus an leasachadh, ach ma chuidicheas an dealbhaiche stiùiridh!
  Sheas a h-uile duine còmhla:
  - Glòir don Fuhrer mòr! Gun cuidich Providence sinn!
  Thòisich laoidh an Treas Reich a" cluich agus ghluais colbh de luchd-sabaid òga bhon Hitler Jugent air adhart. Bha balaich bho ceithir-deug gu seachd bliadhna deug a 'caismeachd chun an druma ann an cruth sònraichte. Agus an uairsin thachair an rud as inntinniche: rinn nigheanan deugaire bho Aonadh Boireannaich na Gearmailt caismeachd. Bha iad ann an sgiortaichean goirid, bha casan rùisgte, rùisgte nam bòidhchead a" tarraing aire dhaoine. Dh'fheuch na caileagan ri an casan a thogail nas àirde, ach aig an aon àm tharraing iad an òrdagan air ais agus chuir iad an sàilean gu cùramach. Sealladh èibhinn de bhòidhchead le figearan iongantach... Bha na h-aghaidhean gu math eadar-dhealaichte agus bha cuid de na faisisteach òga rudeigin mì-mhodhail, cha mhòr fireann, agus chuir iad às dhaibh cuideachd. Gu sònraichte nuair a thug iad na sùilean aca còmhla.
  Thug Esthete Adolf fa-near:
  - Tha e riatanach gum faigh balaich is nigheanan trèanadh corporra aig ìre nas motha. Agus tha fios agam gu bheil tòrr ga dhèanamh air a" chùis seo, gu sònraichte anns na Jungfolk, ach is e an rud a tha a dhìth in-ghabhail agus gabhail ri dòighean Spartan. Gu dearbh, a bharrachd air a bhith a' brosnachadh goid... Feumaidh na balaich agus na caileagan againn fàs suas gu bhith nan daoine còir agus aig an aon àm neo-thruacanta.
  Stad an t-Àrd-cheannard. Bha na seanalairean sàmhach, is dòcha gu robh eagal orra cur an aghaidh, ach cha robh iad airson dearbhadh dè a bha follaiseach. Lean am Fuhrer air:
  - Chan e fealla-dhà a th" ann an cogadh, ach feumaidh neo-thruaillidheachd a thaobh nàimhdean a bhith air a chur còmhla ri taic dha chèile agus mothachadh air bràithreachas do chompanaich. Is e seo a dh'fheumas sinn a chuir an sàs anns a h-uile duine... Tha an sàr-fhear ùr neo-thròcaireach a dh'ionnsaigh càch, ach nas motha na sin feumaidh e a bhith neo-thròcaireach dha fhèin. Oir feumaidh an ìochdranachd an toiseach a bhith air a chuir às ann an anam neach, agus an uairsin èiridh an corp daonna lag!
  Stad eile... Thuig na seanailearan agus na dealbhadairean gu h-obann agus thòisich iad a' moladh gu làidir. Bha coltas gu robh am Fuhrer toilichte:
  - Tha seo nas fheàrr, ach a-nis bu mhath leam aithris air sabaid adhair fhaicinn. Cho uamhasach agus uile-sgriosail ...
  Dh'fhaighnich Heinkel gu sgiobalta:
  - Le armachd beò no sligean, mo Fuhrer?
  Chrath àireamh a h-aon Nadsaidheach:
  - Gu dearbh, le feadhainn sabaid. A bharrachd air an sin, bu mhath leam beachdachadh air buaidh an inneal ejection. Às deidh na h-uile, tha thu ag obair air ... - Chrath am Fuhrer a dhòrn. - Cuin, mu dheireadh, a bhios e deiseil agus air a chuir a-steach gu mòr-chinneasachadh. Às deidh na h-uile, tha pìleat eòlach na phìleat eòlach a dh'fheumas a bhith air a dhìon airson blàran san àm ri teachd!
  Ach a dh" aindeoin sin cho-dhùin am Fuhrer-Terminator dealbhadh nas ùire den inneal ejection a shealltainn dha na dealbhadairean. Bu chòir gum biodh an siostam seo nas duilghe, nas sìmplidh agus nas aotrom. Uill, tha an squib saor, a tha mar-thà air a mhaighstireachd le gnìomhachas na Gearmailt, gu math freagarrach airson an adhbhair seo.
  Dh'fheumadh an diagram a bhith air a tharraing air an t-slighe, ach b 'e neach-ealain fìor mhath a bh' ann an Hitler, agus tharraing e gu soilleir, gu sgiobalta, bha loidhnichean nan diagraman agus na h-oidhirpean eadhon agus soilleir gun riaghladairean no compasaidhean. Bha an Terminator hit-and-miss den bheachd gu robh e neònach, gu dearbh, gun do leig na Gearmailtich, san fharsaingeachd, le ideòlas cho làidir agus gu ìre adhartach ri Sòisealachd Nàiseanta agus an siostam totalitarian, an cogadh dha na Ruiseanaich. Is dòcha gu bheil seo air sgàth gu robh saighdearan Ruiseanach nas làidire agus nas seasmhaiche na an fheadhainn Gearmailteach agus dh'ionnsaich iad sabaid nas luaithe.
  San fharsaingeachd, ma choimheadas tu air cùrsa a" chogaidh gu h-iomlan, an uairsin dh" ionnsaich na Ruiseanaich, no an àite armachd nan Sòbhieteach, sabaid, ach bha e coltach gu robh na Gearmailtich air dìochuimhneachadh ciamar... Rinn an àithne aca co-dhùnaidhean aig ìre an toiseach -graders, agus is dòcha eadhon nas ìsle ma tha eòlas aig a" chiad ìre ann a bhith a "dèanamh gnìomhachd armachd ann an ro-innleachdan fìor-ùine. Agus is e an fhìrinn gu bheil clann de shia bliadhna a dh'aois mar-thà a" stiùireadh armailtean brìgheil mar rud as urrainn dhaibh fhèin agus Zhukov agus Mainstein ionnsachadh bhuaithe. Ach, tha cuid de luchd-rannsachaidh den bheachd gu bheil an dà chuid Zhukov agus Mainstein mar mheadhan-inntinn. Tha contrarrachdan ann cuideachd a thaobh an àireamh de uidheamachd, gu sònraichte uidheamachd Frangach a chaidh a ghlacadh. Bha cuimhne Hitler (cuimhne mhath, gu h-àraidh nuair a bha e fhathast fallain!) a' moladh gun deach 3600 tanca a ghlacadh air an glacadh bho na Frangaich, figear fìor dhrùidhteach... Bha cuid de mhodailean, leithid an SiS -35, na b' fheàrr nan armachd na an T-34 a-mhàin ann an armachd aghaidh. Mar sin faodar an tanca seo a thoirt gu buil gu furasta ann am factaraidhean Frangach, ach a-mhàin le bhith a" cur an àite an armachd 47 mm le gunna fada 75 mm le baraille. Gu dearbh, eadhon is dòcha nach bi seo gu leòr. Tha Breatainn agus na SA san fharsaingeachd air a bhith a" cur luach gu mòr air armachd anns na tancaichean aca. Mar eisimpleir, bha àite glèidhte aig an dà fhichead tunna Churchill de 152 millimeters an aghaidh 120 airson an tanca trom IS-2.
  Dh" innis am Fuhrer rudeigin eile dha na dealbhadairean:
  - Tha tunailean gaoithe gu leòr againn, mar sin coimhead airson modail nas fheàrr den itealan agus cruthaich cumaidhean sgiobalta, gun a bhith a" toirt a "chùis gu deuchainnean daor, far am bi na h-aces as fheàrr againn a" bàsachadh cuideachd. Mar eisimpleir, tha modail sgiath itealaich de phlèana gu math èifeachdach, gu sònraichte ma dh" fhaodadh an tighead agus an ceàrn claonadh atharrachadh. Thug mi an dealbh dhut mu thràth, agus mar sin bu chòir gum biodh an earball deiseil. Eadhon le einnsean Yumo, bidh an astar measta aige suas ri 1,100 cilemeatair san uair. Mar sin rachaibh air adhart, ach na bi leisg!
  Às deidh seo bha lòn anns an èadhar ùr, chuir na caileagan seirbheiseach bùird agus cathraichean air dòigh. Bòidheach... Ach dè na h-ath-leasachaidhean a bu chòir a dhèanamh ann an Sòisealachd Nàiseanta? A leithid gus an àireamh de nàimhdean a lughdachadh cho mòr "s as urrainn agus caraidean a dhèanamh. Mar eisimpleir, na àrdaich rèis na Gearmailt aig a h-uile tionndadh agus faodaidh eadhon stad a chuir air daoine a roinn ann an clasaichean. Ach, chan eil sgaradh dhùthchannan gu dùthchannan ìochdaranach agus Aryan fhathast air a dhèanamh laghail gu foirmeil. Bidh seo a" sìmpleachadh rudan.
  Shuidh caileag bhòidheach am measg nan searbhantan sìos ri taobh an Fhuhrer agus chuir i a làmh air a glùin rùisgte. Coed:
  - A bheil thu a 'smaoineachadh air rudeigin, mo Fuhrer?
  Thàinig an deachdaire Nadsaidheach agus aig an aon àm cluicheadair brìgheil suas. Mhothaich e nach robh e fhathast air crìoch a chuir air brot glasraich agus salad mheasan. Phòg am Fuhrer an nighean air a bilean, a" faireachdainn a h-àlainn òg, milis agus thuirt i:
  - Thèid thu sa chàr còmhla rium. Agus gheibh thu uile gu obair, tha an ùine airson ithe seachad.
  Agus a-rithist, thòisich gèaraichean na stàite, ged nach robh iad air an deagh ola, a 'tionndadh. Air an t-slighe air ais, rinn am Fuhrer gaol air a 'bhòidhchead, agus chuir e iongnadh eadhon far an d' fhuair e uiread de lùth agus neart. Às deidh na h-uile, thuirt iad gu robh am Fuhrer neo-chomasach agus san fharsaingeachd a rèir coltais ciorramach, an dèidh dha sifilis (brèig) a bhith air a spìonadh (ficsean iomlan!).
  Ach, chan eil a h-uile càil a 'dol gu rèidh air 22 Ògmhios, 1944; tha an cogadh leis an USSR air a bhith a 'dol air adhart airson trì bliadhna. Ach chan eil buaidh ann an sealladh, agus tha Saratov fhathast a 'cumail air. Dh"òrdaich Stalin am baile-mòr seo a dhìon aig cosgais sam bith.
  A dh'aindeoin a h-uile call, tha toradh uidheamachd armachd gu math àrd. Bha na tancaichean ùra IS-2 gu math èifeachdach. Fiù 's gun a bhith a' bualadh air carbadan Gearmailteach fa-leth, chuir iad ciorram orra bho astar gu math fada.
  Mar sin bha ùine gu math cruaidh aig na Nadsaidhean. Ach bha buannachd mhòr aca. Bha grunn itealain jet ME-262 a" sabaid anns na speuran mu thràth. Agus tha e na fhìor neach-dùbhlain.
  Ach bha an TA-152, ge-tà, na sheòrsa de bhuill-airm iongantach.
  Aig an aon àm, chùm Stalin coinneamh conaltraidh air an treas ceann-bliadhna bho thòisich a 'chogadh agus thòisich e a' faighneachd do stiùirichean an airm dè bha iad a 'smaoineachadh agus ciamar a leasaicheadh iad an suidheachadh air an aghaidh.
  Mhol Zhukov don stiùiriche:
  - Ma tha sinn dìreach gar dìon fhèin agus a" cuir air ais bagairtean, caillidh sinn gun teagamh. Feumaidh sinn ionnsaigh a thoirt!
  Chrath Stalin gu làidir:
  - Aontaich! Ach càite!
  Mhol Marshal Zhukov:
  - Ged nach eil Leningrad air a dhol an sàs, bu chòir a leigeil ma sgaoil!
  Marshal Vasilevsky aontachadh:
  - Tha, tha mi a" smaoineachadh gur e seo an roghainn as fheàrr!
  Chrath Stalin a ghuailnean agus thug e fa-near:
  - Ma bhuaileas sinn Tikhvin a-rithist, bidh iad a 'feitheamh rinn an sin, agus bidh sinn air ar bogadh sìos no tuiteam ann an ribe!
  Chrath Marshal Zhukov aonta:
  - Tha sin ceart, a Chomrade Stalin! Ach tha mi a 'moladh gum bu chòir ionnsaigh a thoirt air na saighdearan Fionnlannach ann am Petrozavodsk. Chan eil iad cho làidir agus is urrainn dhuinn iongnadh a dhèanamh air an nàmhaid!
  Fhreagair Stalin le gàire:
  - Tha e loidsigeach, Comrade Zhukov. Mar sin gluais air adhart gu Petrozavodsk. Agus thoir dhuinn buaidh!
  Às deidh na faclan seo, thàinig grunn nigheanan a-steach le sgiortaichean goirid geal agus casan lom. Thug iad leotha botail fìon dearg agus glainneachan de cheapairean agus caviar dubh. Ghabh Stalin a leithid de cheapaire agus, ag òl dheth, thuirt e:
  - Mar sin deochamaid gus dèanamh cinnteach gu bheil na comasan againn an-còmhnaidh aig an aon àm ri ar feumalachdan.
  Thug Voznesensky fa-near:
  - Tha càileachd armachd nan tancaichean againn gu math ìosal. Agus tha mi a 'moladh an IS-2 agus T-34-85 a dhèanamh nas aotroime, nas luaithe agus nas fhasa a ghluasad le bhith a' lùghdachadh an armachd. Bheir seo dhuinn an dà chuid sàbhalaidhean meatailt agus nì e na h-innealan sin nas practaigeach.
  Chrath Stalin a ghuailnean agus thug e fa-near:
  - 'S dòcha... Ach chan eil mi a' toirt taic dha tancaichean a dhèanamh à plywood!
  Thuirt Voznesensky le sealladh trom:
  - Ach is dòcha nach e droch bheachd a th" ann cuid de na tancaichean a dhèanamh cha mhòr gu tur à fiodh. Faodaidh tu sgrùdadh a dhèanamh air mar a choimheadas e ann an cleachdadh!
  Chrath Zhukov le aonta agus spreadh e gu cainnt:
  - Faodar trithead "s a ceithir a dhèanamh nas aotroime, tha iad fhathast ro chugallach agus dh" fhaodadh àrdachadh ann an astar agus gluasad a bhith a" cur ris na tha iad beò. A bharrachd air an sin, tha am bogsa gèar air fàs nas fheàrr agus tha seo a "dèanamh dìoladh airson an lughdachadh ann an ergonomics bhon àrdachadh ann an cuideam. Ach tha càileachd ìosal stàilinn a" tionndadh 90 millimeatair gu bhith na rud sam bith an aghaidh ghunnaichean cumhachdach Gearmailteach. A bharrachd air an sin, tha na Gearmailtich a 'toirt air falbh na "Panther" sìmplidh agus T-4 bho riochdachadh, agus anns an Treas Reich, a bharrachd air tancaichean taisbeanaidh, cha bhi ach an "Panther" -2 le canan 88-mm gu bhith sreathach. Ach chan urrainn dha na tancaichean againn a dhol na aghaidh bho astar fada. Agus eadhon nas motha na sin, bu chòir an astar aca a mheudachadh!
  Chrath Stalin:
  - Cuir a-mach cuid den T-34-85 agus IS-2 a-mhàin le dìon bulletproof, agus an uairsin thoir sùil agus lorg mar a bheir seo buaidh air an èifeachdas sabaid aca. Agus bu chòir obair air an SU-100 a luathachadh. Is dòcha gun trèig sinn na trithead "s a ceithir agus IS-2 airson a" ghunna fèin-ghluasadach seo a-mhàin.
  Thug Marshal Vasilevsky fa-near:
  - Is e beachd inntinneach a tha seo. Ach chan urrainn don SU-100 nàimhdean a bhualadh air bòrd a-mhàin le bhith a" tionndadh a bodhaig gu lèir ...
  Bha Stalin a" caoineadh:
  - Dèan nas giorra e gus an gluais e nas luaithe ... Agus mas fheàrr le sgàil-dhealbh nas ìsle. Ach feumaidh sinn an gunna fèin-ghluasadach seo mar èadhar!
  Dh'fhaighnich Zhukov:
  - Do shàr-mhathas ... Tha Saratov a" cumail a-mach airson a-nis, ach tuitidh e a dh" aithghearr. Bhiodh e riatanach plana a leasachadh airson falmhachadh Kuibyshev de na chaidh a thoirt à Moscow. Dè do bheachd gu pearsanta?
  Fhreagair Stalin gu cruaidh:
  - A rèir coltais feumaidh sinn falbh gu Sverdlovsk. Ach faodaidh tu fhathast a bhith ag obair ann am Moscow. Tha baile mòr fon talamh againn an seo. Tha sinn dha-rìribh comasach air cumail suas ris.
  Bha Vasilevsky a 'caoidh:
  - feumar Moscow a chumail aig cosgais sam bith, dìreach mar Saratov!
  Stalin òrdachadh:
  - Cuir an aghaidh na Gearmailtich anns a" bheàrn eadar an Don agus an Volga. Feumaidh sinn na feachdan againn a chuir air falbh. Cùm Saratov aig cosgais sam bith, chun an tuiteam mu dheireadh de fhuil. Cleachd a h-uile dòigh, eadhon kamikaze.
  Dhearbh Zhukov:
  - Biodh e mar sin, O fhir mhòir !
  Thionndaidh Stalin gu Yakovlev:
  - Uill, a dhealbhadair, a bheil beachdan sam bith agad?
  Fhreagair Leas-Choimiseanair an t-Sluaigh le osna:
  - Bhiodh e riatanach itealain jet a chruthachadh, ach chan eil seo fìor fhathast. Agus feumaidh an Yak-3 duralumin àrd-inbhe, rud nach eil againn!
  Chrath Stalin:
  - Tha fios agam! Bu chòir an Yak-9 a bhith nar seirbheis. Agus bu chòir a leigeil ma sgaoil cho mòr 'sa ghabhas! Agus àrdachadh cinneasachadh luchd-sabaid.
  Thug Yakovlev fa-near:
  - Tha an Gearmailteach TA-152 aig an aon àm na itealan ionnsaigh, na bhomair aghaidh, agus na neach-sabaid. Bhiodh e math nam b" urrainn dhuinn inneal cho ioma-adhbhar a chruthachadh!
  Thug Stalin taic don dealbhaiche:
  - Is e deagh bheachd a tha seo, Comrade Yakovlev! Mar eisimpleir, ma leasaicheas tu an LAGG-7 beagan, faodar a thionndadh gu bhith na mheasgachadh de gach cuid itealan ionnsaigh agus trodaiche aghaidh!
  Dhearbh Yakovlev gu furasta:
  - Tha seo comasach, a Chomrade Stalin... Ach bheir e ùine. Agus is dòcha gum bi an itealan daor.
  Chàin an t-Àrd-cheannard a dhòrn gu feargach air a" bhòrd agus rinn e gàire:
  - Dèan e nas saoire! Agus san fharsaingeachd, dè as urrainn dhut prothaideachadh air a 'chuspair seo? Feumaidh sinn itealan uile-choitcheann gus am fear seo a thoirt gu buil. Agus is dòcha gur e seo an t-slighe a-mach.
  Thug Yakovlev fa-near:
  - Tha IL-2 gu math sìmplidh a thoirt gu buil agus chaidh an dealbhadh aige obrachadh a-mach. Chan eil feum air a thoirt air falbh fhathast. Is e itealan gu math seasmhach a th" ann, ged a tha na feartan itealaich aige seann-fhasanta aig an àm seo. Ach tha loidhne airgid aig gach neul. Tha sinn math air uidheamachd nàmhaid a bhomadh.
  Thug Zhdanov fa-near gu feargach:
  - Feumaidh an itealan againn a bhith mar an fheadhainn as làidire anns a 'char as lugha!
  Chrath Yakovlev:
  - Feumaidh! Ach gu ruige seo is e na pìleatan againn an fheadhainn as fheàrr san t-saoghal: Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova!
  Dh'aontaich Stalin:
  - Chan eil co-ionann aig na caileagan sin agus, airson an ath itealan nàmhaid còig air fhichead a chaidh a losgadh sìos, sònraichidh mi rionnag eile de ghaisgeach an USSR dhaibh!
  Mhol Zhukov gu deònach:
  - Bu chòir dhut deoch gu seo!
  Sheinn Beria le tlachd:
  - Air dhuinn cuimhneachadh air gach ni, bheir eachdraidh breith,
  Thig an tionndadh aice gu deuchainn...
  Mar bho chrann gu buill-airm atamach,
  Stiùir e an dùthaich le misneachd air adhart!
  Fhad 's a bha buill de chomhairle an airm a' toirt seachad, bha na caileagan a' sabaid.
  Agus le cuideachadh bhon òrdagan rùisgte bidh iad a" leagail nan Nadsaidhean agus bidh na bòidhchead cas-rùisgte sin a" dèanamh euchdan.
  Agus bidh iad a" seinn:
  - Tha sinn a 'creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir,
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  'S bidh a' ghrian a' deàrrsadh -
  An t-slighe a" soillseachadh co-mhaoineas!
  . CAIBIDIL Àir. 10.
  Ro dheireadh an Ògmhios, gheàrr na Gearmailtich dheth Saratov, agus air 1 Iuchar, 1944, chleachd iad an Sturmmaus iongantach airson a 'chiad uair. Chuir an carbad seo, uidheamaichte le inneal-losgaidh rocaid 650-millimeter, air bhog urchraichean marbhtach a bhios a" sgaradh nàbachdan gu lèir.
  Cha robh air na caileagan a ghluais an inneal seo ach panties, agus bha iad a 'leigeil ma sgaoil tiodhlacan bàis uabhasach millteach.
  Bha panties nan nigheanan casruisgte dearg, dubh is geal. Agus thug iad leo tiodhlacan mort- aich.
  Chrath an ceannard aca, Faina, a cnapan sgàrlaid agus sheinn i:
  - Glòir gu àm Ridirean na Croise!
  Ruigidh sinn deireadh na cruinne!
  Agus dh"èigh na gaisgich is leum iad.
  Thuirt fear dhiubh, Mairead:
  - Tha Dia uile-chumhachdach leinn !
  Dh" aontaich Faina le seo:
  - Gu dearbh! Agus bidh an Treas Reich gu cinnteach a" buannachadh!
  Stamp an nighean a cas-rùisgte agus sheinn i:
  - Nuair a tha sinn aonaichte, tha sinn do-chreidsinneach! Nuair a tha sinn aonaichte, tha sinn do-chreidsinneach!
  Mar sin loisg na gaisgich agus leum iad len casan rùisgte. Saighdearan den chlas as motha.
  Bidh Irma cuideachd a" lìbhrigeadh slige tro dhràibhear fèin-ghluasadach agus roars:
  - Tha buaidh mhòr a 'feitheamh oirnn!
  Tha na caileagan, gu dearbh, am measg an fheadhainn nach toir seachad gu bràth. Agus sgriosaidh iad dreuchdan Sòbhieteach le dealas mòr.
  Tha Albina agus Alvina aig an ìre as fheàrr, mar a bha iad an-còmhnaidh, agus tha iad a" nochdadh an tàlant ionnsaigheach. Is e nigheanan a th" annta, leigamaid aghaidh air: super!
  Tha Albina, a" leagail càr Sòbhieteach le òrdagan rùisgte, ag ràdh:
  - Tha mi nam shàr nighean!
  Bidh Alvina, a" leagail an ath thargaid le a sàil rùisgte, a" leum suas agus a" lùbadh a fèithean bhoilg, ag èigheach:
  - Tha mi nam ghaisgeach cho mòr is gun do rinn mi a" chùis air a h-uile càil gu tur!
  Sin mar a dhealaich na gaisgich.
  Cho-dhùin Gerda, còmhla ri Charlotte, ùr-sgeul Gearmailteach eile fheuchainn.
  Airson a-nis, chan fhaod ach an gunna fèin-ghluasaid E-25 nochdadh ann am meudan meadhanach mòr - tha e gu math sìmplidh a thoirt gu buil agus saor. Ged a tha am modail seo mar aon den chiad fheadhainn. Seo dithis nighean ann am bikinis nan laighe ann. Tha an carbad nas ìsle na aon mheatair gu leth agus le taing dha seo, tha e air a dhìon gu math agus armachd le cuideam gu math ìosal.
  Loisg dithis nighean, Charlotte agus Gerda, nan laighe sìos, air gunnaichean Sòbhieteach. Air am beulaibh, ghluais càraichean beaga bìodach, fo smachd rèidio, a" glanadh raointean mèinn.
  Loisg Red Charlotte an canan. Leag i an gunna Sòbhieteach agus chrath i a broilleach, is gann gun robh i còmhdaichte le stiall tana de dh" aodach. Agus dh'èigh i:
  - Teine raging de hyperplasma!
  Agus an uairsin bidh Gerda ga slaodadh, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Agus tha e ag èigheach:
  - 'S e nighean gu math fionnar a th' annam agus chan eil mi dona ...
  Bidh an gunna fèin-ghluasadach ga ghluasad fhèin. Agus bho àm gu àm bidh e a 'stad. Tha a h-armachd aghaidh air a lùbadh gu mòr, agus tha seo a 'toirt dìon math. Tha sligean ghunnaichean Sòbhieteach mothachail air ricochet. Agus chan eil dad a" bagairt a leithid de ghunna fèin-ghluasadach air adhart. Faodaidh iad fhathast bualadh air an taobh. Ach chan eil na nigheanan ann an cabhag. Tha an gunna fèin-ghluasaid èifeachdach nas fheàrr ann an cumhachd tollaidh armachd na SU-100, a tha fhathast ga leasachadh, agus tha e cuideachd air a dhìon nas fheàrr, nas gluasadach agus aig an aon àm nas aotroime.
  Agus chan eil ach glè bheag de thiormairean aig an Arm Dearg, no an àite sin, chan eil e fhathast ach aig ìre dealbhaidh. Sa mhòr-chuid an tanca T-34-85, nach eil cumhachdach gu leòr le a ghunna agus tha armachd lag. Agus tha an gunna fèin-ghluasadach Gearmailteach E-25, leis an t-slighe, nas aotroime, tòrr nas làidire ann an armachd agus gunnaichean.
  Tha na caileagan a' sabaid... Glè bhòidheach agus òg. Agus bidh na gunnaichean fèin-ghluasadach aca a" bomadh agus a" tilgeil...
  Tha an t-Iuchar teth, agus tha cuirp nan nigheanan anns a" chàr teth a" deàrrsadh le fallas. Chan urrainn dhaibh a leigeil seachad agus a dhol air ais.
  notaichean Gerda:
  - Tha e coltach gu bheil diathan an Wehrmacht làidir,
  Ach chan eil iad a 'cuideachadh an fheadhainn lag ...
  Ma tha adhbhar Adolf fìor -
  Cruthaich cumhachd an t-saoghail!
  Sheinn Charlotte gu sunndach:
  - Tha, feumaidh draoidheachd "Panther" agus "Tìgear",
  Na dòirt barrachd fala a dh "aindeoin gach dànachd ...
  Agus chan eil feum air teagamhan agus geamannan frenzied,
  Leig leis an rèis gu lèir air an Talamh tuiteam gu a ghlùinean!
  Ach is iad sin nigheanan Gearmailteach, agus tha caileagan Sòbhieteach a 'sabaid air an taobh eile.
  Mar sin is e an t-sabaid a tha romhainn an rud as miosa. Bidh Natasha agus Anyuta a" losgadh bho ghunna agus squeal bàta cumhachdach:
  - Bidh ar bratach os cionn Berlin!
  Agus ghiùlain iad am fiaclan geala, neamhnaideach. Agus chan urrainn dhut stad a chur air na caileagan le mèinnean.
  Bhuail dà shlige air armachd aghaidh pàirt àrd na slige... Bidh iad a' gàireachdainn. Chan e, is e fìor chàr a th" anns an IS-2 agus chan urrainn dhut a ghabhail cho furasta sin.
  Ach tha e coltach gu bheil an IS-1, a tha a 'gluasad air taobh deas nan caileagan, air buille fhaighinn bho chanan le bruthadh àrd agus stad e. Rinn e milleadh air an duine eireachdail.
  Tha Alenka, a 'lùbadh a fèithean bhoilg, a' seinn:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta comasach san t-saoghal againn, lorg Newton gu bheil dhà agus dhà a" dèanamh ceithir!
  Tha an t-sabaid fhathast a" dol gun stad. Bhuail canan Sòbhieteach na Gearmailtich. Bidh Marusya mòr a" cuir a-steach sligean a-steach don bhreech. Is e seo beatha agus dàn nigheanan. Agus bidh iad a" seinn:
  - Cha chuir duine stad oirnn, cha toir duine buaidh oirnn! Bidh madaidhean-allaidh Ruiseanach a" pronnadh an nàmhaid, madaidhean-allaidh Ruiseanach - fàilte dha na gaisgich!
  Augustine, a" losgadh ghunnaichean-inneal, ag ràdh:
  - Ann an cogadh naomh ! Bidh e na bhuannachadh dhuinn! Bratach na Ruis air adhart, glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus a-rithist tha an gunna marbhtach a" rughadh agus a" fuaimneachadh:
  - Cha chuir duine stad oirnn, cha toir duine buaidh oirnn! Tha madaidhean-allaidh Ruiseanach a" pronnadh an nàmhaid, tha làmh chruaidh aca!
  Maria, tha an nighean seo le falt òir a 'stiùireadh an tanca agus a' squeaks:
  - Dèanamaid na faisistich gu cruaidh!
  Tha ùine chruaidh aig na Gearmailtich; tha sabaid cuideachd ag èirigh anns na speuran. Ach gu ruige seo tha an Yak-9 cus nas ìsle na astar agus armachd na suaicheantasan Gearmailteach. Tha am blàr a 'dol air adhart gu mì-chothromach.
  Rinn Marcel, am pìleat sàr-mhath seo, deagh chùrsa-beatha rè bliadhnaichean a" chogaidh. Nas mionaidiche, iongantach agus iongantach. Às deidh dha ceud gu leth itealan a ruighinn fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le claidheamhan duilleag daraich airgid agus daoimeanan. Nuair a ràinig e ceithir cheud itealan sìos, fhuair e Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan. Airson còig ceud plèana fhuair e Òrdugh na h-Iolaire Gearmailteach le daoimeanan, agus an dèidh seachd ceud gu leth tha Crois Ridire na Croise Iarainn le darach platanam a 'fàgail chlaidheamhan agus daoimeanan. Agus an dèidh dha mìle itealan a ruighinn, fhuair e Grand Cross of the Knight's Cross.
  Bha am pìleat sònraichte comasach air iomadh buaidh adhair a choileanadh. Agus bha e fhathast beò. Chaidh Marcel àrdachadh gu inbhe coitcheann o chionn ghoirid. Ach bha e fhathast ag itealaich mar phìleat prìobhaideach.
  Mar a tha iad ag ràdh, chan eil e a 'losgadh ann an teine agus chan eil e a' bàthadh ann an uisge. Thairis air mòran bhliadhnaichean de chogadh, fhuair Marcel instinct sealgair. Thàinig e gu bhith na phìleat air leth ainmeil agus mòr-chòrdte.
  . Ach bha farpaiseach làidir eile aige - Agave agus Albina agus Alvina, a bha cuideachd nas àirde na mìle càr air an lughdachadh. Agus ghabh Agave suas ri Marcel gu math luath. Ach tha i fhathast glè òg, agus cha do chaill i fhathast aon trodaiche.
  Bhrùth an nighean air na peadalan le a casan rùisgte, chiseled agus loisg i spreadhadh de ghunnaichean adhair. Agus a-nis chaidh ceithir carbadan Sòbhieteach IL-2 a losgadh sìos.
  Bidh Agave a" gàireachdainn agus ag ràdh:
  - Gu ìre, tha sinn uile nan galla! Ach tha nerves de stàilinn agam!
  Agus a-rithist tha an nighean a 'tionndadh air falbh. Bidh e a 'losgadh sìos seachd itealan USSR ann an aon spreadhadh - sia PE-2 agus aon TU-3, agus a' sgoltadh:
  - San fharsaingeachd, mura h-eil mi super, tha mi hyper!
  Tha Agave, gu dearbh, na ghalla. Pìleat bho Lucifer. Blonde meala glè bhrèagha.
  An seo bidh e a" losgadh spreadhadh eile agus a" losgadh sìos ochd itealan Sòbhieteach Yak-9 aig an aon àm agus a" seinn:
  - Is mise an fheadhainn as cruthachail agus as ath-ghnìomhach!
  Chan eil an nighean dha-rìribh gòrach. Is urrainn dha a h-uile càil a dhèanamh agus is urrainn dha a h-uile càil a dhèanamh. Chan urrainn dhut neach prìobhaideach a ghairm dhi.
  Agus tha a casan cho tana, cho gràsmhor ...
  Ach tha Mirabela a 'sabaid na h-aghaidh ... Airson ùine mhòr, b' e Pokryshkin an ace Sòbhieteach as fheàrr. Chruinnich e còig rionnagan òir de ghaisgeach an USSR, an dèidh dha ceud agus seachd air fhichead itealan a losgadh sìos. Ach an uairsin bhàsaich e. An uairsin cha b 'urrainn dha duine a chlàr a bhriseadh. A bharrachd air Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova. Agus dìreach o chionn ghoirid chaidh Mirabela thairis air Kozhedub air Yak-9 briste. Agus an dèidh losgadh sìos còrr is ceud agus ceithir fichead itealan, bha i seachd-ùine gaisgeach an USSR.
  Seo nighean Terminator! Cuiridh cuideigin coltach rithe stad air each gallop agus thèid e a-steach do bhothan losgaidh.
  Agus eadhon nas fhuaire.
  Bha dàn do Mirabela. Chrìochnaich mi ann an coloinidh saothair chloinne. Casruisgte agus aodach glas oirre, gheàrr i sìos a" choille agus shàbh i na stocainnean. Bha i cho làidir agus cho fallain. Ann an droch reothadh choisich i casruisgte agus ann am pajamas prìosain. Agus co-dhiù aon turas bhithinn a" sreothartaich.
  Gu dearbh, chaidh an iongantas seo a thoirt fa-near aig an aghaidh cuideachd. Airson ùine fhada, bha Mirabela a 'sabaid anns na saighdearan-coise, agus an uairsin thàinig e gu bhith na phìleat. Fhuair Mirabela a 'chiad bhaisteadh teine aice ann am blàr Moscow, far an deach i dìreach às deidh a' choloinidh. Agus an sin sheall e gu robh e fionnar.
  Bha i a" sabaid casruisgte agus cha mhòr rùisgte anns an droch reothadh a thug pairilis dhan Wehrmacht gu litireil. Bha i na nighean cho dona, do-chreidsinneach. Agus shoirbhich i gu math.
  Bha Mirabela a 'creidsinn ann am buaidh an USSR a bha faisg air làimh. Ach tha ùine a" dol seachad. Tha barrachd is barrachd luchd-fulaing, ach chan eil buaidh a 'tighinn. Agus tha e a 'fàs uamhasach eagallach.
  Bidh Mirabela a" bruadar mu bhuaidhean agus euchdan. Tha seachd rionnagan an USSR aice - tha seo nas motha na duine sam bith eile! Agus gu dona, tha i airidh air na duaisean aice! Agus leanaidh e air a" giùlan crois an airm. Eadhon ged a thèid Stalin a mharbhadh às deidh sin, tha an obair aige beò!
  Tha nighean a' tighinn a-steach agus a' crochadh a-mach... A' losgadh sìos an XE-162 Gearmailteach as ùire agus a' sreap:
  - Aerobatics! Agus sgioba ùr sgoinneil!
  Dìreach nighean cool. Tha cobra fìor comasach air mòran.
  Tha Mirabela na rionnag ùr ...
  Bidh an t-sabaid a' dol air adhart airson grunn làithean gus an tig seachdain ùr agus 8 Iuchar, 1944... Fhuair an Sòbhieteach IS-2 milleadh air na rolairean agus na slighean - thathar ga chàradh. Seadh, cogadh cho an-iochdmhor agus gun tròcair. Agus dè cho fada 'sa mhaireas e?
  Agus a-nis tha Gerda air a dhol thairis air Knisel agus Wittmann anns an àireamh de tancaichean a chaidh a sgrios.
  Ciamar as urrainn dhaibh faighinn timcheall? Bidh iad a" sabaid casruisgte agus ann am bikini a-mhàin. Ghabh na caileagan fois eile, a" ciùrradh clann nan Sòbhieteach beagan a-rithist. Agus a‑nis bha iad a" dlùthachadh ri àireamh trì cheud tanca sgrioste. Agus dh'fhaodadh iad cunntadh air duais nach fhacas a-riamh: rionnag Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Seo na nigheanan!
  Gerda a' losgadh air a' chàr Sòbhieteach. Bidh e a" reubadh às an tùr agus a" sgreuchail:
  - Is e rud dona a th 'annam!
  Agus tha e a 'losgadh a-rithist. A 'dol a-steach gu T-34-85. Agus squeaks:
  - Dùthaich na Gearmailt!
  Tha an nighean a 'cadal. Agus tha i gu math gnìomhach... Tha, tha streap ro-innleachdail aice. 'S e meadhan an Iuchair 1944 a th' ann mu thràth... Tha an cogadh a' dol air adhart... Gun a bhith ag iarraidh stad. Tha an t-Arm Dearg a" feuchainn ri gluasad air adhart ann an diofar àiteachan. Ach bi faiceallach, chan eil mòran ghoireasan daonna air fhàgail.
  Agus tha an Ruis a 'sileadh.
  Mar eisimpleir, Hans Feuer. An neach a b" òige a fhuair Òrdugh na Croise Iarainn, Clas Ciad. Agus an uairsin thàinig e gu bhith mar an neach a b" òige a fhuair Òrdugh Crois Ridire na Croise Iarainn airson seanailear Sòbhieteach a ghlacadh.
  Tha, tha seo gu math fionnar.
  Agus tha na balaich a 'nochdadh gu bheil iad uabhasach fionnar.
  Tha Hans Feuer na neach-sabaid eu-dòchasach. Bidh am balach a" sabaid mar fhuamhaire, anns an fhuachd, anns an teas, as t-samhradh agus sa gheamhradh, le dìreach shorts air.
  Bidh an leanabh a 'tilgeil grenades le òrdagan rùisgte agus dh'fhàs e uirsgeulach.
  Tha seo gu math fionnar!
  Dh"fhàs Hans ainmeil airson linntean! Fiù mura h-eil e ach mar anti-ghaisgeach!
  Agus san fharsaingeachd, tha cogadh cho iongantach agus cho dian a" dol air adhart an seo... Bidh AI sam bith a" seargadh.
  Tha Agave anns na speuran a-rithist agus a" losgadh sìos carbadan Sòbhieteach. Tha i na sealgair agus na creachadair. A 'bualadh air an nàmhaid.
  Tha na càraichean a bhuail i a 'tuiteam sìos. Agus an uairsin bidh an nighean a 'losgadh air feachdan na talmhainn. A 'toirt a-mach an IS-2. Agus tha e a" gàireachdainn:
  - Is mise as fheàrr! Is mise an nighean a mharbhas nàimhdean!
  Agus a-rithist tha e air a ghluasad gu targaidean adhair. Is e seo inneal-sgrios tancaichean agus a h-uile carbad a bhios ag itealaich agus a" losgadh.
  Ach an seo tha tanca beag E-5. Inneal le cuideam seachd tunna. A 'dol seachad air deuchainnean sabaid. Agus a" gnogadh agus a" gnogadh an nàmhaid.
  Agus nuair a tha an t-àm ann seinn, cha chuir duine stad oirnn no a" chùis oirnn!
  Bidh an E-5 a 'ruith a dh'ionnsaigh fhèin agus a' losgadh mar a thèid e air adhart. Agus chan urrainnear stad a chuir air tanca mar sin. Agus tha na sligean ricochet.
  Agus am broinn a" chàr tha balach deich bliadhna a dh"aois, Friedrich, agus e a" squeaks:
  - Agus bidh mi dha-rìribh nam shàr trodaiche!
  Agus a-rithist loisg e ... Agus tha e a 'bualadh air meadhan an tùir. Agus tha a chumhachd millteach, ged a tha e beag ann an inbhe, uamhasach.
  Agus anns an adhar tha Helga a 'sabaid. Tha nighean casruisgte ann am bicini a' sgrìobhadh nam bilean. Agus a" dèanamh gàirdeachas leis na soirbheasan mìorbhaileach aige.
  Bidh e a" comharrachadh òrdagan rùisgte aig carbad Sòbhieteach agus ga chur na theine, ag adhbhrachadh gun spreadh pasgan sabaid slàn le sligean.
  Tha seo fionnar agus craicte.
  Agus tha Agave a' faighinn air adhart... Agus cuideachd a' sabaid.
  'S e Lùnastal 1944 a th' ann mu thràth... Cha b' urrainn don Arm Dearg soirbheachadh an àite sam bith. Ach chan urrainn dha na Gearmailtich adhartas mòr a dhèanamh cuideachd. Tha tancaichean mòra fon talamh a" dol gu cath. Ach tha iad dìreach innleachdach.
  Ruith na caileagan fon talamh, sgrios iad bataraidh de ghunnaichean Sòbhieteach agus thill iad air ais.
  Aig an aon àm, chaidh dithis luchd-tòiseachaidh a ghlacadh. Thug na caileagan air falbh na balaich a chaidh an glacadh agus thòisich iad air an cràdh. Bhuail iad na tùsairean le uèir, agus an uairsin ròst iad na sàilean lom le teine. An uairsin thòisich iad air mo òrdagan a bhriseadh le clobha teth. Bha na gillean ag èigheach ann am pian fiadhaich. Aig a" cheann thall, loisg na caileagan a-mach rionnagan air na cisteachan aca le iarann teth agus phronnadh iad am foirfeachd fireann le am bòtannan. Chrìochnaich an rud mu dheireadh na tùsairean agus thuit iad sìos le clisgeadh dòrainneach.
  Ann an ùine ghoirid, sheall na nigheanan coileanadh den ìre as àirde. Ach a-rithist cha do rinn na Gearmailtich dad cudromach.
  Gunnaichean cumhachdach fèin-ghluasadach: "Sturmmaus", air an losgadh aig dreuchdan Sòbhieteach. Rinn iad mòran sgrios agus sgrios. Ach bhuail itealan ionnsaigh Sòbhieteach fear de na carbadan, agus thill na Krauts.
  Bha Saratov fhathast a" cumail a-mach san Lùnastal 1944. Fìor, bha e comasach dha na Gearmailtich baile-mòr Uralsk ann an Kazakhstan a ghlacadh agus ghluais iad gu Orenburg.
  An seo a-rithist tha Albina agus Alvina san adhar, ach an turas seo air sàsaiche itealaich deuchainneach. Bidh iad a" comharrachadh le bhith a" cleachdadh an òrdagan rùisgte a" putadh na putanan luing gàirdeachais agus ga dhèanamh gu sgiobalta.
  Tha na caileagan, gu dearbh, a" nochdadh an aerobatics as àirde. Tharraing iad an discus aca, agus chaidh dusan inneal itealaich Sòbhieteach a losgadh sìos.
  Albina chirps:
  - Sgioba togail feargach! Bidh rionnag ann!
  Agus thionndaidh e a chàr timcheall a-rithist. Agus sgrios na caileagan an t-Arm Dearg. A bharrachd air an sin, gu mionaideach ...
  Bidh Alvina cuideachd a" losgadh sìos dusan itealan Sòbhieteach agus squeaks:
  - Nigheanan seòlta, agus chan e òighean idir!
  Tha an tè mu dheireadh fìor. Bha tòrr spòrs aig a" chàraid leis na fir. Agus rinn i a h-uile seòrsa rud. Bha nigheanan dèidheil air fir - chòrd e riutha! Agus gu sònraichte ma tha thu ag obair le do theanga.
  Nighean den inbhe as àirde... Rinn iad chràdh air an tùsaire... An toiseach thug iad air falbh e agus dhòirt iad bucaid uisge sìos an amhaich aige. An uairsin thug iad iarann teth chun a 'bhroinn ata. Agus mar a loisg iad! Bha am fear-tòiseachaidh a" sgreuchail ann am pian fiadhaich... Bha fàileadh losgaidh ann.
  Bhuail Alvina e air an taobh le sreang teth. Agus mar a tha e airson gàire a dhèanamh... Tha e gu math èibhinn.
  An uairsin sheinn i:
  - Tha mi sgìth de bhith a 'cliathadh a' chùil - tha mi airson mo shòlas a chluinntinn!
  Agus mar a nì e gàire! Agus giùlainidh e a fhiaclan neamhnaid! Is toil leis a" chaileag seo a bhith a" marbhadh, abair nighean!
  Agus tha casan na h-ìghne uile lom agus gràsmhor. Is toil leatha a bhith a" coiseachd casruisgte air na guallan. Agus cuideachd gus tùsairean glacte a chuir air falbh. Bidh iad a 'sguabadh cho mòr nuair a tha na sàilean aca air an sgrìobadh. Tha eadhon Alvina ga fhaighinn gu math èibhinn. Agus tha Albina cuideachd na nighean, leigamaid aghaidh air - sàr-mhath! Mar a nì thu uilinn air neach-dùbhlain san smiogaid. Agus tha e ag èigheach:
  - Tha mi nam nighean den chlas as àirde!
  'S a' giùlan fhiaclan neamhnaideach. A tha a" deàrrsadh mar gum biodh e snasta. Agus tha an gaisgeach drùidhteach! Faodaidh seo a bhith na rud nach gabh a ràdh ann an sgeulachd sìthiche no air a mhìneachadh le peann!
  Tha an dà ghaisgeach Sòbhieteach, Yaks, Laggies, Pawns, agus Ili, a 'leagail anns na speuran. Tha na bòidhchead gnìomhach. Chan eil an teagamh as lugha annta. Agus a leithid de bhòidhchead fiadhaich agus ecstatic.
  Bidh na gaisgich a" cumail smachd air an luing gàirdeachais len casan rùisgte agus a" toirt ionnsaigh air càraichean Ruiseanach. Mar a bhios iad a" brùthadh, pronnaidh iad an luchd-sabaid, mar gum biodh iad a" bualadh air criostal le cluba. Tha na nigheanan neo-thruacanta agus gun tròcair. Tha cumhachd na feirge agus lasair an dìoghras annta. Agus misneachd ann am buaidh. Fiù mura h-eil an cogadh air a bhith a" dol leis an USSR ach airson ceithir bliadhna a-nis. Ach chan eil e airson crìochnachadh idir. Tha Albina agus Alvina aig an ìre as mòr-chòrdte. Agus chan eil iad airson a dhol air ais no stad airson mionaid. Agus gluaisidh iad a dh"ionnsaigh iad fhèin agus reub iad an nàmhaid.
  Tha Albina, a" leagail phlèanaichean Sòbhieteach, a" sgreuchail:
  - Tha 'n nighean sgith ri caoineadh, 'S b' fhearr leam a' bhròg mhaol a bhàthadh !
  Agus mar a tha e a" bleith agus a" lasadh a fhiaclan neamhnaid. Agus mar a tha i a-nis ag iarraidh fear. Tha i dèidheil air a bhith a" èigneachadh fir. Tha i glè thoilichte le seo. Bheir e leat agus èignichidh e thu.
  Tha Albina ag èigheach:
  Is e gnè a th" ann an gnè nigheanan
  Seo agaibh adhartas mòr!
  Agus brisidh an gaisgeach a-mach le gàire ... Agus marbhamaid ar nàimhdean gu lèir a-rithist. Tha tòrr lùth aice. Agus làn neart fèithe.
  Agus beucaidh Alvina:
  - Briseamaid an nàmhaid gu pìosan!
  Agus tòisichidh an gaisgeach a 'gàireachdainn gu gnìomhach! Agus smaoinich mi mar a bha na balaich aice a" spòg. Ach canamaid dìreach gu bheil e math.
  Tha an t-Sultain oirnn mar-thà... Tha a' ghrian a' deàrrsadh nas lugha 's nas lugha. Air a 'chiad latha den fhoghar, bidh balaich Ruiseanach a' ruith casruisgte tron t-sneachda a tha dìreach air tuiteam ann an roinnean a tuath na Ruis. Bidh iad a" gàireachdainn leotha fhèin, a" gàireachdainn orra fhèin, agus a" sealltainn am figean dha na Gearmailtich.
  Luchd-tòiseachaidh le ceanglaichean dearga, gearradh fuilt goirid, cuid dhiubh eadhon nas giorra. Bidh iad a 'ruith agus a' leum. Cha mhòr gu bheil an casan rùisgte a" faighinn fuachd. Tha iad air fàs gu math garbh. Bidh caileagan cuideachd a 'ruith, cuideachd gun bhrògan. Bidh na sàilean pinc, cruinn a" deàrrsadh sa ghrèin. Nigheanan Sobhietach sgoinneil. Caol, lùth-chleasach, cleachdte ri bhith dèanamh le glè bheag.
  Agus bidh a h-uile duine a' gàireachdainn agus a' caoineadh len fiaclan... 'S e fìor aoibhneas agus tart airson solas is cruthachadh a th' air a' chiad latha den fhoghar!
  Agus tha cath adhair anns na speuran. Mirabela, is e seo am prìomh phìleat Sobhietach a bhios a" losgadh sìos plèana Gearmailteach eile. Agus mar a bha e an-còmhnaidh, chan eil ach bikini air an nighean. Gu bràth òg is gun seargadh. Is i so an neart spioradail a tha folaichte innte.
  Ach tha Mirabela cuideachd dèidheil air nuair a bhios fir a" suathadh rithe. Tha e a" còrdadh rithe gu mòr. Sin as coireach gur e pìleat a th' innte... Nuair a tha corp na h-ìghne rùisgte, fèitheach air a ghlùinean le làmhan fireannaich, 's e fìor thlachd a th' ann. Agus deagh spòrs!
  Bhuail Mirabela càr Nadsaidheach eile agus bidh i a" sèideadh:
  - Tha mi nam ghalla armaichte!
  Bidh an nighean eadhon a" bualadh air a" phannal smachd le a sàilean lom, cruinn. Tha i eireachdail. Agus gun samhail.
  Bidh Mirabela a" faighinn a-mach às. Agus tha Agave ag itealaich ga h-ionnsaigh. Mu dheireadh, choinnich dithis cha mhòr de na gaisgich-pìleat boireann as soirbheachail. Bidh iad a 'losgadh air a chèile bho thaigh-cruinn. Bidh iad a" feuchainn ri fhaighinn bho astar. Ach chan eil e ag obair a-mach glè mhath. Bidh an dà bhòidhchead ag itealaich far loidhne an t-seilg. Agus ghiùlain iad am fiaclan gu làidir. Uill, tha boireannaich nan gillean. Bidh iad a 'coimhead gu cruaidh ann an sùilean a chèile. Nas mionaidiche, ceann air adhart agus bidh iad a 'losgadh a-rithist. Tha an Gearmailteach ME-262 X fhathast armaichte nas fheàrr na an Yak-9 T, agus chaidh an carbad Sobhietach a losgadh sìos ...
  Ach tha Mirabela a" faighinn air falbh, a" call a plèana airson a" chiad uair na cùrsa itealaich. Is e an rud as miosa gun do chrìochnaich i air fearann nàmhaid. Agus tha seo dona. Tha, a leithid de thionndaidhean gun samhail. Agus air 1 Sultain, 1944, mar-thà mar an còigeamh bliadhna den Dàrna Cogadh, tha an saoghal ag atharrachadh, ach tha riaghladh Fuhrer ann an geama eachdraidh eile fhathast.
  Tha Saratov air a thrèigsinn mu dheireadh le saighdearan Sòbhieteach, agus tha arm Wehrmacht a 'tighinn gu Kuibyshev.
  Tha blàir làidir a" gabhail àite airson Orenburg cuideachd.
  Tha Tamara casruisgte a" sabaid an sin, a" tilgeil phasganan spreadhaidh air a nàimhdean, gam putadh le a sàilean lom agus a" sèideadh:
  - Glòir do dhùthaich a' chomuinn !
  Bidh Veronica a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice. Bidh e a" tilgeil a" phacaid spreadhaidh le òrdagan rùisgte agus ag èigheach:
  - Airson beachdan co-mhaoineas!
  Bhictoria, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice, agus ga dhèanamh mar Robin Hood ann am bikini, chirps, a" tilgeil bhomaichean air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte agus a" caoineadh:
  - Glòir do amannan a 'chomanachais!
  Ghabh Olya, a" losgadh air an nàmhaid agus gan spealadh sìos le corran, agus ghabh i smàladh:
  - Airson mòrachd na stàite Sòbhieteach agus glòir mòr!
  Agus le òrdagan rùisgte tilgidh e a-rithist pasgan spreadhaidh de fheachd mòr millteach.
  Rinn Larisa, a" losgadh air na Nadsaidhean, squeak:
  - Mo dhùthaich Ruis, tha thu gu bràth air a thoirt le Dia fo na speuran gorm!
  Agus a 'toirt buaidh air a chom-pàirtichean ...
  Bha Agafya, a" losgadh air na Nadsaidhean, a" glanadh:
  - Cha toir Orenburg suas gu bràth! Bidh sinn an aghaidh nàimhdean an Fatherland!
  Tha na caileagan dìorrasach agus dha-rìribh an dùil sabaid gus an tuiteam fala mu dheireadh.
  Tha Orenburg fhathast a" cumail. Ach air 3 Sultain, 1944, thòisich an ionnsaigh air Kuibyshev. Agus gu dearbh chan eil seo math airson an USSR.
  Bidh Alenka a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" sgreuchail:
  - Airson co-mhaoineas, dùthaich nan Sòbhieteach!
  Agus a-rithist, le a chas rùisgte, cuiridh e air bhog grenade de fheachd millteach.
  Bidh Anyuta a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice agus a" sgreuchail:
  - Dìon sinn Kuibyshev!
  Agus le do òrdagan rùisgte thèid pasgan spreadhaidh a thilgeil le feachd marbhtach mòr.
  Agus reubaidh e mòran nàimhdean as a chèile.
  Bidh Alla, a" losgadh air na Krauts, a" crathadh agus a" crathadh a broilleach:
  - Airson àirdean cosmach Polesie!
  Agus le a shàil rùisgte bheir e a-steach don grenade airson sgrios agus bàs iomlan a h-uile neach-ionnsaigh Fritz.
  Maria, a" losgadh air na Nadsaidhean, agus a cas rùisgte a" tilgeil a" chumhachd a thug pairilis air Fritz, dh" èigh i:
  - Air bòrd!
  Agus nì an nighean gàire air mullach a sgamhanan!
  Chuir Marusya, a" losgadh air na slabhraidhean faisisteach agus a" tilgeil grenade millteach le òrdagan rùisgte, tweet:
  - Glòir do cho-mhaoineas agus buadhan!
  Thuirt Matryona le gàire, a" cur spreadhadh marbhtach eile agus a" spealadh sìos am Fritz:
  - Tha an Motherland naomh!
  Bidh na nigheanan a" sabaid mar ghaisgich.
  Cha robh an deuchainn air an t-soitheach itealaich soirbheachail ach an toiseach, agus an uairsin dh'fhàillig e.
  Mar sin bha Albina agus Alvina a-nis a 'sabaid a-rithist air an ME-309, inneal a tha gu math freagarrach airson an stoidhle.
  Loisg na caileagan air plèanaichean Sòbhieteach agus rinn iad squealed:
  - Pàirc air leth, agus spaghetti dealanach!
  Loisg Albina spreadhadh le deagh amas air an nàmhaid, bhuail i càr Sòbhieteach, a" comharrachadh a cas-rùisgte agus a" sreap:
  - Bidh mo chiad ghluasad marbhtach don nàmhaid!
  Loisg Alvina air an nàmhaid cuideachd. Gheàrr i gu mionaideach e agus rùisg i a fiaclan agus thuirt i:
  - Is e Co-mhaoineas an dàn dhomh!
  Agus le a òrdagan rùisgte bhuail i targaid eile.
  Tha na caileagan fhathast a" sabaid ann an seann chàr. Cha deach luchd-sabaid le propeller a thoirt a-mach à cinneasachadh fhathast. A bharrachd air an sin, feumaidh sinn fhathast fàs cleachdte ri innealan jet agus bun-structar iomlan a leasachadh dhaibh. Agus chan eil seo cho furasta a dhèanamh.
  Thug Albina, a" losgadh air carbadan Sòbhieteach, fa-near gu loidsigeach:
  - Cruthaichidh mi àm a" cho-mhaoineas agus stiùir mi an ìmpireachd gu na reultan!
  Agus le a shàil rùisgte bidh e a" bruthadh air na peadalan.
  Alvina, a 'losgadh air carbadan Ruiseanach, a' bualadh troimhe, a 'sguabadh às:
  - Is e ar n-amas co-mhaoineas Aryan!
  Agus a-rithist chleachd an gaisgeach a òrdagan rùisgte. Agus rinn i gnìomh gu math luath.
  Nuair a thill an dithis nighean, às deidh dhaibh an uidheamachd sabaid gu lèir a chleachdadh, leig iad leis na cuirp aca a nighe anns an taigh-ionnlaid. Bhuail daoine eireachdail iad le sròinean. Thuirt Albina, a 'blàthachadh,:
  - Fhathast, tha feum air fir!
  Dh"aontaich Alvina le seo:
  - Tha feum air gu cinnteach! Ged a tha sinn boireannaich tòrr nas bòidhche!
  Bhris Albina a-mach le gàire agus rinn i gàire:
  - Carson a tha feum aig boireannach air fir airson cuideigin a bhith aice!
  Tha nigheanan, gu dearbh, ag aontachadh le seo.
  Loisg Helga le TA-152 air tancaichean Sobhietach agus rinn iad punnd troimhe, a" gàireachdainn:
  - Glòir do chomunn nan Kaiser !
  Agus rinn an nighean gàire.
  Tha Agave anns na speuran a" sealg plèanaichean Sòbhieteach. Tha an Yak-9, as fhasa a thoirt gu buil, a 'sìor fhàs follaiseach anns na speuran. Chan eil an càr seo, ge-tà, cho lag. Ann am mion-atharrachadh T, tha e armaichte le canan 37 mm agus faodaidh e Fritz a ghoid gu pianail.
  Bidh Agave a" losgadh bho astar air a ME-262 agus a" seinn tro a shròn:
  - Is mise an neach as glic air an t-saoghal, bidh mi a" marbhadh nàimhdean anns an taigh-beag!
  'S a' snuadh air a h-ainglean anns an speur.
  Ach an seo tha Mirabela san adhar a-rithist. Chan eil an nighean seo, a dh'aindeoin a h-uile call, a 'call cridhe.
  Agus tòisichidh e eadhon ri seinn, a" dèanamh mar a thèid e;
  Chaidh mi dhan Komsomol fhad 'sa bha mi a' cluich,
  Nighean bruadar àlainn ...
  Shaoil mi gu'm biodh an saoghal na Chèitein shiorruidh,
  Is e breith an earraich a h-uile latha!
  
  Ach airson adhbhar air choireigin cha do dh"obraich e a-mach,
  Ann an dòigh air choreigin chan urrainn dhomh tuiteam ann an gaol ...
  Uill, innis dhomh guys mas e do thoil e,
  Tha beatha na ràmh gu math làidir!
  
  Gu h-obann rinn an cogadh tàirneanach,
  Agus dh'èirich doineann bàis...
  'S tha corp làidir aig mo nigheanan,
  Faodaidh tu thu fhèin a chuir fo ionnsaigh sa bhad!
  
  Creid mi, chan eil mi airson a leigeil seachad,
  Dèan sabaid airson an Fatherland gu deireadh ...
  Bidh sinn a" giùlan grenades ann am baga-droma làidir,
  Chuir Stalin àite athair na chridhe!
  
  Tha gaisgich air leth math anns an Ruis.
  Is urrainn dhuinn sìth agus òrdugh a dhìon ...
  Bha reultan nan speur a' uisgeachadh an fheusaig,
  Agus thionndaidh an sealgair gu bhith na gheam!
  
  'S e nighean casruisgte a th' annam a' sabaid
  Làn de bhuaireadh agus de ghràdh ...
  Bidh e, tha fios agam air àite anns a 'phàrras seo,
  Chan urrainn dhut toileachas a thogail air fuil!
  
  Sàr ghaisgich an athar,
  Bidh sinn a" sabaid gu daingeann faisg air Moscow...
  Agus an uairsin an aisling fo cho-mhaoineas,
  An aghaidh an fho-thalamh le Satan!
  
  A dhaoine treuna Ruiseanach,
  Gum bi iad a" sabaid gu h-onarach gu deireadh...
  'S iad a' losgadh le inneal-gunna,
  Ma tha feum agad air crùn òir!
  
  Chan urrainn eadhon peilear stad a chuir oirnn
  Tha Iosa an Dia mòr air èirigh ...
  Tha làithean an dràgon creachaidh seachad,
  Dh" fhàs e eadhon nas gile bho na speuran!
  
  Tha gaol agam ort Lada a ghràidh,
  Bidh an Dia as àirde Svarog ann an glòir ...
  Feumaidh sinn sabaid airson an Ruis,
  Tha an Dia Geal as fheàrr leinn!
  
  Na toir na Ruiseanaich gu an glùinean,
  Creid mi, chan urrainn ar feòil a bhith air a lughdachadh ...
  Tha Stalin agus Lenin mòr còmhla rinn,
  Feumaidh tu a dhol seachad air an deuchainn seo cuideachd!
  
  Tha cràdh an Athair cuideachd nar cridheachan,
  Tha sinn a" creidsinn na mòrachd...
  Bidh sinn gu sgiobalta a" fosgladh an dorais gu àite,
  Bidh e na bheatha gu math milis!
  
  Tha sinn casruisgte nigheanan bòidheach,
  Bidh sinn a" ruith cho luath tro na speuran...
  Chan fheum sinn an bhodka searbh seo,
  Sgaoil an cerub a sgiathan!
  
  Seasaidh sinne nigheanan airson an Fatherland,
  Agus freagraidh sinn na Krauts, chan ann do na droch dhaoine,
  bithidh Cain Ifrinn air a sgrios,
  Agus hello a Chriosd an Slànaighear !
  
  Bidh linn ann - cha b 'urrainn dha a bhith na b' fheàrr,
  Bidh na mairbh ag èirigh gu bràth ...
  Bidh an cruinne-cè gu bhith na fhìor phàrras,
  Thig bruadar a h-uile duine gu buil!
  . CAIBIDIL Àir. 11.
  Chaidh an t-Sultain 1944 seachad ann am batail borb... Bha na Fritz comasach air Kuibyshev agus Orenburg a chuairteachadh agus mar sin chaidh na bailtean-mòra sin a dhìteadh, ach a dh'aindeoin nan duilgheadasan a bha iad a' sabaid.
  Sheall na caileagan fìor fhulangas... Aig toiseach an Dàmhair, thug na Nadsaidhean, gun a bhith a' gabhail Kuibyshev fhathast, ionnsaigh air Penza. Agus thòisich blàran air goil thairis air a" bhaile seo.
  Bha Natasha agus an sgioba aice a" sabaid an sin.
  Thilg an nighean grenade le a cas rùisgte gràsmhor agus rinn i coidse:
  - Airson spiorad na Ruis.
  Às deidh sin loisg Zoya bhon bazooka. Agus leag i a-mach an tanca Gearmailteach Lev-2.
  Rinn na Gearmailtich beagan maill... Chaidh na Panthers agus T-4 a thoirt a-mach à seirbheis. Ach airson a-nis tha na h-innealan sin fhathast ann an seirbheis. Gu dearbh, tha am Panther na inneal-sgrios tanca math, agus tha e air a dhìon gu math bhon aghaidh. Ach is e na taobhan an duilgheadas aice. Ach, chan eil "Panther"-2 air a dhìon gu math le a thaobh. Ach tha a" mhòr-chuid de na gunnaichean air an cumail.
  Tha leasachadh air an t-sreath E a' dol air adhart... Tha an tanca E-75 a' gealltainn a bhith na charbad ginealach ùr le taobhan còmhdaichte gu tur. Tha na Gearmailtich gu mòr an urra ri seo. Is e an amas tanca fhaighinn nach eil ro throm, luath agus air a dheagh dhìon. B' e am Maus a' chiad oidhirp dhen t-seòrsa seo, ach sheall cleachdadh gun robh cus cuideam air an tanca seo. An àite sin, bha an E-100 ga leasachadh mu thràth. Bha cruth nas dùmhail aig an tanca seo agus sgàil-dhealbh nas ìsle. Anns an fharsaingeachd, a chuideam ann an coimeas ri Luch sìos gu ceud trithead gu ceud agus dà fhichead tunna. Chaidh na taobhan a chuir a-steach aig ceàrnan reusanta. Ràinig tiugh nan taobhan còmhla ris na sgriothan 210 millimeters. Tha an armachd an aon rud ris an luchag: canan 128-mm agus 75-mm le baraille goirid. Chuir na Gearmailtich a-steach einnsean nas cumhachdaiche de 1,500 each-chumhachd, agus ghluais an tanca aig dà fhichead cilemeatair san uair air an àrd-rathad.
  A tha gu h-iomlan riarachail. Tha an E-100 fhathast ro throm tanca. Ach le armachd agus dìon sàr-mhath.
  Is dòcha nach biodh na feartan sabaid aige dona, ach bha duilgheadas ann fhathast a bhith a" giùlan an tanca agus a ghiùlan. Tha fìor eòlas air sealltainn nach urrainn dha tanca barrachd air ceithir fichead tunna a chuideam airson gluasad gu ìre reusanta thairis air rathaidean is drochaidean.
  Mar sin thug Hitler a 'chrìoch air an E-75 gus coinneachadh ris a' chuideam a chaidh a thoirt seachad, ach gus inneal earbsach a chruthachadh a thaobh dìon. Air an adhbhar seo, chaidh co-dhùnadh an canan 75-mm a thrèigsinn. Agus dèan an cruth cho dùmhail "s a ghabhas: ann an aon bhloca, an einnsean agus an tar-chuir tarsainn agus am bogsa gèar air an einnsean. An uairsin is dòcha gum faigh e tanca a tha air a dhìon air gach taobh agus gun a bhith ro throm.
  San fharsaingeachd, cha robh Hitler gu tur riaraichte le càraichean Gearmailteach. Ged is dòcha gu robh Lev-2 nas adhartaiche, bha an canan 105 mm aige ro mhòr airson a bhith a" sabaid tancaichean Sòbhieteach, agus gu leòr airson losgadh air targaidean gun armachd. "Panther"-2 sa chumantas dh" fhaodadh an armachd a shàsachadh le armachd agus dìon aghaidh, ach cha robh an dìon taobh fhathast gu leòr, ach bha na feartan dràibhidh riarachail.
  Dh" iarr am Fuhrer tanca a chruthachadh a dh" fhaodadh an armachd a shàsachadh anns a h-uile dòigh.
  Ach chan eil seo cho furasta a choileanadh. A bheil e comasach an cruth a dhlùthadh chun na h-ìre as àirde agus an chassis a lasadh le cuideachadh bho bogies agus fuarain sònraichte, agus rudeigin a thoirt a-mach às a" bhodhaig. Agus gu dearbh tha an sgioba nan laighe.
  Dh" fhaodadh a leithid de leasachadh tionndadh a-mach gu bhith gu math gealltanach. Cha b' urrainn dhan chiad tanca E-75, aonaichte leis an E-50, barrachd air seachdad tunna a chuideam, agus 's e inneal uabhasach a tha seo.
  Bha Ealasaid a' sabaid air an tanca T-34-85 agus cha robh i buileach riaraichte le a dìon. Cha do dhìon an armachd, lag air sgàth dìth eileamaidean alloying, an tanca gu mòr.
  Loisg Ealasaid le a òrdagan rùisgte agus reub i, a" giùlan a fiaclan:
  - Is e space vixen a th' annam.
  Bhuail Catriona an nàmhaid, bhuail e an nàmhaid air an taobh agus rinn i sgadan, a 'toirt a fiaclan:
  - Airson co-mhaoineas anns an USSR!
  Loisg Elena cuideachd gu math gnìomhach, ag amas air an nàmhaid, agus bhuail i le feachd marbhtach e, agus a 'smaoineachadh gu robh a casan lom, rinn i croc:
  - Airson bun-stèidh na buaidh!
  Loisg Efrasia air an nàmhaid, gu mionaideach a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a" sreap:
  - Tha sinn dìleas do Svarog agus Stalin airson mòrachd na dùthcha!
  Seo na caileagan sabaid an seo. Tha an sgioba as sònraichte aca.
  Nochd cuid de tancaichean T-34-85 le dìon an aghaidh peilearan, a lughdaich an cuideam gu mòr. Tha astar agus gluasad a" charbaid air a dhol suas. Ach a-nis dh "fhaodadh e a bhith air a thoirt le raidhfil an-aghaidh tanca, gunna-inneal mòr-inbhe, agus iomadh seòrsa grenades. Agus bidh canain adhair eadhon a" dol troimhe. Fìor, tha tanca mar seo eadhon nas fhasa a thoirt gu buil, nas saoire agus a "cur ri astar gluasad.
  A-nis, ma bhios nigheanan a" draibheadh a" chàr seo, cha leig iad leam faighinn a-steach ann.
  Thug Ealasaid, nighean sgiobalta de eileamaidean millteach mòr, fa-near gu loidsigeach:
  - Chan urrainn armachd a dhol an àite neart!
  Dh"aontaich Catrìona le seo:
  - Tha, tha sin ceart, mar seo cha bhith thu fosgailte!
  Agus mar a nì thu gàire ...
  Nigheanan air leth measail. Agus ma bhuaileas iad nàimhdean, nì iad e gu h-ionnsaigheach agus gu mionaideach.
  Dh" fhaighnich Elena, às deidh don tanca aca an uidheamachd sabaid aca a chleachdadh agus fhàgail gus solar ath-lìonadh, faighneachd dha a caraidean:
  - Dè do bheachd a nigheanan, a bheil cothrom againn a" chùis a dhèanamh air an Treas Reich?
  Fhreagair Catrìona le misneachd:
  - Mar a thuirt Vasily Terkin... Thàinig sinn gu bhith a" bualadh, gun a bhith a" cunntadh!
  Ceartaich Ealasaid:
  - Sin a thuirt Suvorov!
  Agus thug an nighean, le a òrdagan rùisgte, pìos pàipear-naidheachd a-steach do thoitean rolaichte agus chuir i air falbh e. Tha e èibhinn rithe.
  Sheinn Efrasia, a" crathadh a chuirp:
  - Tha mi nam nighean terminator fànais,
  Bidh e gu math goirt dha na Krauts - cultivator!
  Agus mar a nì an gaisgeach gàire!
  Cho-dhùin na caileagan cairtean a chluich. Tha e èibhinn. Agus bidh an luchd-call a" dèanamh push-ups agus squats.
  Thuirt Elena rè a 'gheama:
  - Gu dona ge-tà, chan eil fìor chothrom againn buannachadh! Tha an Caucasus air tuiteam agus tha sinn air chall!
  Thilg Catriona cairt le a cas-rùisgte, a" dèanamh a" chùis air an neach-dùbhlain aice agus rinn i squeak:
  - Ach tha armachd dìomhair againn!
  Rinn an gaisgeach gàire agus thilg i a" chairt le a òrdagan rùisgte cuideachd.
  Thug Ealasaid fa-near le osna:
  - Gu dearbh chan eil againn ach aon dòchas air fhàgail - armachd dìomhair ùr!
  Sheid Efrasia, a" tilgeadh a" chairt le òrdagan rùisgte a casan gràsmhor:
  - Tha, chan urrainn dhuinn a dhèanamh às aonais armachd dìomhair!
  Agus sheinn na caileagan ann an sèist:
  - Bidh ar claidheamh a 'losgadh le teine, gearraidh sinn sìos ar nàimhdean! Tha sinn nar saighdearan den USSR!
  Tha na gaisgich dha-rìribh agus dha-rìribh sabaid.
  Ach tha na feachdan ro neo-ionann... Ann am meadhan an Dàmhair, thuit Kuibyshev fhathast...
  B" urrainn dha na Gearmailtich goireas dìon cudromach a ghlacadh. Ach thòisich an t-uisge a' dòrtadh... Bha dòchas ann gum biodh fois ann mar thoradh air an tuiteam.
  Ach, lean sabaid anns na speuran.
  Bha trì pìleatan Sòbhieteach: Mirabela, Anastasia, Akulina a 'sabaid le dealas fiadhaich.
  Sheinn Mirabela, a" losgadh sìos Nadsaidheach air iteig, nuair a bha i seann-fhasanta ach uamhasach Yak-9 T, a" seinn:
  - Bidh àm ann, àm a 'chomanachais!
  Dhearbh Anastasia, a" putadh an inneal-brosnachaidh le a òrdagan rùisgte, a" tachdadh a fiaclan:
  - Theid mi gu neamh a' seinn !
  Agus rinn i gàire air a caraidean.
  Bhris Akulina Gearmailteach eile le bhith a" putadh a sàil lom, chruinn air a" pheadal agus thuirt i:
  - Airson glòir an USSR!
  Feumaidh nigheanan a bhith gu sònraichte dùbhlanach.
  Chuir Mirabela, a" losgadh sìos faisisteach ME-262 le canan 37-mm, tweet:
  - Glòir do chomunn !
  Chuir Anastasia, a" gearradh dheth na Nadsaidhean le dòigh-obrach air a dheagh amas agus a" sàbhadh an nàmhaid, a" sèideadh:
  - Glòir don chruinne-cè dearg!
  Chuir nighean Akulina, a bha gu math na neach-sabaid, càr Gearmailteach a-mach agus, a" feadalaich, a "reubadh:
  - Airson co-mhaoineas, dùthaich nan Sòbhieteach!
  Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil na gaisgich gu math cruaidh.
  Tha Albina, Alvina, Agava air an làimh eile a" togail na sgòran aca. Agus bidh na caileagan cuideachd a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis.
  Dè cho èibhinn 'sa tha e nuair a tha nigheanan cha mhòr rùisgte air plèanaichean.
  Bidh Albina a" leagail grunn chàraichean Sòbhieteach le òrdagan rùisgte agus squeals:
  - Airson bràithreachas Aryan!
  Bidh Alvina cuideachd a 'sabaid ris an Arm Dearg agus ga dhèanamh gu misneachail. Agus le òrdagan rùisgte bidh e ag amas air canain adhair agus a" gearradh sìos charbadan Sobhietach, a" squealing:
  - Airson beachdan soilleir!
  Bidh Agave cuideachd a" losgadh sìos luchd-sabaid Sobhietach agus a" toirt ionnsaigh air itealain, gu litearra gan sgrios agus a" rughadh:
  - Airson buadhan an Treas Reich!
  Agus chan eil na caileagan an aghaidh an neach-dùbhlain aca a chràdh gu cruaidh. Gu sònraichte balaich àlainn.
  Thuirt Albina, a" ròstadh sàilean neach-tòiseachaidh aig a" gheall, aon uair:
  - Tha balaich air an frioladh agus le piobar cho blasta!
  Agus mar a nì e gàire. Agus nochdaidh e a theanga!
  Mhothaich Alvina seo, a" rùisg a fiaclan:
  - Tha am balach air a frioladh san àmhainn, glè bhlasta le garlic!
  Chaidh Agave, le cuideachadh bho a òrdagan rùisgte, a leagail le paidhir de luchd-sabaid Sòbhieteach agus chuir i dragh oirre:
  - Tha sinn nan àite vixens!
  Agus rinn i gàire air a caraidean. Tha i na nighean tearc, càileachd sabaid.
  Thuirt Albina, a" losgadh air plèanaichean le a casan rùisgte, gràsmhor, chiseled:
  "Chan urrainn dhut an Ruis a thuigsinn nad inntinn, mar as urrainn dhut daoine mar Stalin a thaghadh mar riaghladairean!"
  Thug Alvina fa-near gu làidir, a" rùisg a fiaclan agus a" losgadh le òrdagan rùisgte:
  - Ach chan eil ar Hitler nas fheàrr!
  Rinn Agave gàire, a" leagail chàraichean Sòbhieteach le a òrdagan rùisgte agus thug i fa-near:
  - Tha Adolf, gu dearbh, air a shealbhachadh! Ach aig an aon àm, chan eil an ìre a tha e air a cheannsachadh mar-thà air a thomhas!
  Tha nigheanan uamhasach ionnsaigheach agus ionnsaigheach.
  Agus mar sin dòigh air choireigin bha iad a" ròstadh dithis bhalach sa bhad air teine beò. Direach mar sin, bha iad air an lotadh le cruach-stàilinn, agus thòisich iad air an frioladh, fhad 's a bha iad a' sgriachail 's a' sracadh. An uairsin, nuair nach robh na balaich air socrachadh fhathast, thòisich nigheanan an sguadron gu lèir a 'ruith suas gu na piseagan friogais, a' gearradh dheth pìosan feòla agus ag ithe.
  Agus bha e gu math blasda, gu h-àraidh ma bha na balaich fhathast beò agus a 'fàs piobar aig àm frithidh.
  Mar eisimpleir, dh" ith Agave sliasaid a" bhalaich le toileachas mòr. Rinn na nigheanan obair mhath an uairsin. Agus cha robh air fhàgail den dithis bhalach ach cnàmhan agus eagal. Bha an grùthan òg gu sònraichte blasda. Ghabh a nigheanan e le toileachas mòr.
  Ach a-nis tha iad a 'sabaid anns na speuran ...
  Aig deireadh an Dàmhair thuit Orenburg ...
  Thàinig na Gearmailtich gu Ufa. Tha e mar-thà gu math fuar agus sneachda.
  Tha Tamara agus an sgioba aice a" sabaid ris na Nadsaidhean air iomall Ufa. Tha saighdearan-coise na Gearmailt, air a dhèanamh suas de shaighdearan dubha a chaidh fhastadh anns na coloinidhean Frangach agus Beilgeach, a" dol air an ionnsaigh.
  Bidh iad gu litireil a" sgudal a h-uile dòigh-obrach le cuirp.
  Bidh Tamara a 'toirt seachad spreadhadh agus a' tilgeil grenade le a cas rùisgte agus a 'sguabadh às:
  - Bidh àm a" cho-mhaoineas air a ghlòrachadh fad linntean, tha mi a" creidsinn gum bi Stalin mar ar làmh làidir.
  Tha Veronica, losgadh, ag ràdh:
  - Na briseadh an USSR!
  Agus le a shàilean lom bidh e a" tilgeil suas pasgan spreadhaidh.
  Anfisa, a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" tilgeil teachdaireachd bàis eile le a òrdagan lom, notaichean:
  - Is mòr an co-chomunn leinn !
  Bhictòria, a" losgadh air an nàmhaid agus a" spealadh sìos na Nadsaidhean, a" tilgeil grenade le a casan rùisgte, a" squeaks:
  - Gu'm biodh an t-Athair mòr air a ghlòrachadh !
  Tha na h-Oiliompaics a' losgadh. Agus an uairsin bidh an nighean gaisgeil seo a" tilgeadh bogsa slàn de stuth-spreadhaidh air na Nadsaidhean agus a" rughadh:
  - Glòir don dùthaich mhàthar cosmach againn!
  Agus bidh na nigheanan uile a" sgreuchail còmhla.
  - Airson an USSR! Bidh piobaire ann!
  Ghoid ban-ghaisgich an Airm Dheirg blàran. Agus nuair a bha an sneachda ann, bha iad fhathast a" sabaid casruisgte agus ann am bikini.
  Aig toiseach an t-Samhain, thòisich na Nadsaidhean air an ionnsaigh air Ulyanovsk. Am baile anns an do rugadh Lenin agus anns an deach Stenka Razin a dhroch leòn. Is e clach-mhìle chudromach a tha seo airson bailtean-mòra na Ruis.
  Bidh Alenka a" sabaid ris na Nadsaidhean. Agus tha e a" seinn dha fhèin, a" tilgeadh grenades air na Nàsaich le a chasan rùisgte:
  - Glòir dhan Ruis, glòir ...
  Tha tancaichean a' dol air adhart...
  Roinn ann an lèintean dearga,
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Chuir Anyuta, a" losgadh air na nàimhdean agus gan spealadh sìos, agus an uairsin a" cur air bhog pacaidean spreadhaidh de min-sàibh le a òrdagan lom, a-mach:
  - Airson co-mhaoineas Stalin!
  Agus thug i tionndadh gu sreath slàn de ghaisgich dubha, gan gearradh sìos.
  Alla, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice agus a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" tilgeil grenade marbhtach, a" sreap:
  - Airson Mother Russia!
  Bha Maria, a" losgadh air na faisisteachan, agus a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, fhad "s a bha i a" tilgeil thiodhlacan bàis air an nàmhaid, snaim agus thug i fa-near:
  - Airson co-mhaoineas fànais!
  Thuirt Matryona, a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" spealadh sìos an nàmhaid:
  - Airson atharrachaidhean anns a 'bhlàr!
  Thug Marusya, a" fucking the Krauts, agus gam bualadh gu bàs, e agus rinn i sàrachadh gu làidir, a" spùtadh:
  - Airson buadhan den ìre as àirde!
  Agus le a cas-rùisgte thilg i grenade marbhtach.
  Tha na caileagan an seo cho snog agus beòthail.
  Alenka, a" losgadh agus a" spealadh nàimhdean, agus a" tilgeil grenades le a òrdagan rùisgte, a" fàsgadh:
  - Gu'm biodh mòrachd a' chomuinn maille ruinn !
  Agus ghabh an nighean e agus leag i a-mach tanca Gearmailteach le mòr aplomb.
  Agus seo atharrachadh eile air an tanca Lev-2 le canan 88-mm. Tha an turaid nas cumhainge, agus tha an tanca nas lugha, agus tha cuideam air leth-cheud "s a còig tonna, agus tha an einnsean 1200 each-chumhachd nuair a thèid àrdachadh. Càr Gearmailteach luath.
  Ach chan eil e a" cur dragh air a" ghaisgeach.
  Thilg Alla grenade le a cas-rùisgte agus dh"fhuilig i:
  - Airson co-mhaoineas!
  Thilg Anyuta tiodhlac marbhtach a" bhàis le a òrdagan rùisgte agus dh" èigh i:
  - Gu crìochan ùra!
  Agus bidh an nighean a" feadaireachd. Agus thionndaidheadh an tanca Gearmailteach "Lev"-2 a-null agus bhiodh na rolairean gu litireil a" falbh.
  Sheinn Maria, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  - Agus tha am blàr a 'leantainn a-rithist,
  Agus tha mo chridhe a" faireachdainn iomagaineach nam bhroilleach ...
  Agus tha Lenin cho òg -
  Agus tha an Dàmhair òg air thoiseach!
  Thilg Matryona, a" losgadh air na nàimhdean agus a" spealadh sìos na h-ìrean, grenade le a cas-rùisgte agus rinn i crathadh:
  - Tha a 'chiad cheum ann am beatha cudromach!
  Thuirt Marusya, a 'leagail na faisisteach, a' squealed:
  - Chì thu a-rithist os cionn na Talmhainn, crith de dh" ionnsaighean fiadhaich!
  Agus is iad seo na gaisgich gun lùb.
  Ach fhathast tha na feachdan neo-ionann. Tha Penza air tuiteam mu thràth. Agus na Nadsaidhean stoirm Saransk.
  A-nis chan eil mòran air fhàgail gu baile-mòr Gorky.
  Air 7 Samhain, 1944, chùm Stalin caismeachd eile ann am Moscow. Fiù mura h-e buaidh a th" ann.
  Loisg am Fritz, ge-tà, ann am Moscow airson a" chiad uair le urchraichean ballistic V-2. Agus aig an aon àm chaidh am baile a bhomadh le itealan jet, nam measg bomairean Arado. Chuir an gnìomh seo iongnadh mòr air a h-uile duine. Chaidh na h-urchraichean V-2 air adhart air slighe àrd agus thuit iad gu h-obann; chan fhaca eadhon na radairean iad ceart.
  Bha mòran sgrios agus trioblaidean ann. Bhàsaich saighdearan Sòbhieteach aig a' chaismeachd.
  Chùm Stalin coinneamh èiginneach ann am buncair fon talamh a dh'fhaodadh seasamh an aghaidh eadhon buille dìreach bho bhoma atamach.
  Thug ceannard an luchd-obrach coitcheann, Vasilevsky, fa-near le clisgeadh:
  - Tha armachd ùr aig na Gearmailtich de chumhachd millteach mòr. Agus chan fhaca na radairean againn e ...
  Bha Stalin a" beucaich, a" stampadh gu feargach air sàilean a bhrògan:
  - Tha thu idiots! Chan fhaca sinn a leithid de dh" iongnadh!
  Thug Marshal Vasilevsky fa-near:
  - Bha rudeigin ann, a chompanach Stalin ...
  Thug Beria aithris sa bhad:
  - Is iad seo urchraichean clas A-5. Chan eil feum a bhith draghail, comrade Stalin. Chan eil iad a 'giùlan ach ochd ceud cileagram de aminolon, ach chosgaidh iad cho mòr ri bomair jet math. Loisg na Gearmailtich dusan urchraichean, ach cha deach an dealbhadh seo a-steach gu cinneasachadh, leis gu bheil bomadh le itealain jet an dà chuid nas saoire agus nas practaigeach.
  An dèidh dha Stalin socrachadh, thuirt e:
  - Mar sin chan e armachd èifeachdach a tha seo? Fìor mhath!
  Thug Beria fa-near le osna:
  - Ach tha bomairean jet na fhìor dhuilgheadas. Feumaidh sinn sabaid an seo, a Chomrade Stalin!
  Mhol Marshal Zhukov:
  - Is dòcha gun gabh sinn e agus gun dèan sinn rocaidean sinn fhìn. Tha mi a" ciallachadh talamh-gu-adhair. Dè, le bhith gan smachd air an rèidio, losgadh air plèanaichean!
  Thug Voznesensky fa-near:
  - Bheir e ùine a leithid de urchraichean a chruthachadh! Tha e mòran nas fhasa plèanaichean gu math saor a dhèanamh a-mach à fiodh, an lìonadh le stuthan-spreadhaidh agus reithe an nàmhaid. Is e stoidhle kamikaze a bhiodh ann!
  Dh'aontaich Stalin:
  - Tha, feumar plèanaichean kamikaze a chleachdadh. Is e seo an cothrom againn, ged ann an da-rìribh chan eil seo a" leudachadh ach àmhghar an airm dhearg againn.
  Feumaidh sinn rudeigin nas èifeachdaiche a lorg!
  Fhreagair Yakovlev le osna:
  - Tha obair air itealain ùra a" dol air adhart, Comrade Stalin. Ach airson a-nis tha sinn ag amas air cumail suas cinneasachadh chàraichean as motha. Bidh sinn a" cleachdadh ar stòrasan gu lèir agus a" cur clann bho aois deich aig na h-innealan. Gluasad iomlan, an dà chuid iomlan agus sàr-iomlan.
  Rug Stalin:
  - Feumar tòrr a bharrachd a dhèanamh! Tha na nì thu ro bheag!
  Thuirt Molotov le osna:
  - Chan eil e comasach fios a chuir gu caraidean. Tha e coltach gu bheil sinn nar n-aonar. Dh'fheuch mi ri tighinn gu aonta leis na Seapanach... Tha iad ag iarraidh fearann suas gu na h-Urals, rud nach gabh a dhèanamh.
  Bha Stalin a" caoineadh:
  - Feumaidh sinn Iapan a bhualadh sa gheamhradh, ach dè mu dheidhinn Leningrad?
  Thuirt Zhukov, a" rùisg fhiaclan:
  - Cha robh an stailc air Petrozavodsk cho soirbheachail sa bha dùil. Chaidh an t-Suain a-steach don chogadh air taobh an Treas Reich agus bha againn ri dèiligeadh ri feachdan mòra. Mar sin cha robh e comasach an ionnsaigh a leasachadh sa bhad, agus chuir an nàmhaid, an dèidh dha aonadan Wehrmacht a thogail, ar n-ionnsaigh a chuir às. Tha baile-mòr Leningrad air a chuairteachadh gu tur le bacadh-malairt agus air a phronnadh gu tur. Tha mi a" smaoineachadh ron earrach, mar thoradh air gort iomlan, gum bàsaich an sluagh gu lèir. Agus bidh tuiteam Leningrad do-sheachanta.
  Tha e cha mhòr do-dhèanta a thoirt seachad le adhair. Tha smachd aig an nàmhaid gu tur air na speuran. Tha na Gearmailtich a-nis eadhon a" toirt crois ridire, dìreach airson ceud plèana a chaidh a losgadh sìos.
  Bha Stalin a" caoineadh gu feargach:
  - Dh'fhàillig sinn an oilbheum!
  Shuidh Zhukov:
  - Tha mòran rathaidean-iarainn briste, agus tha sinn air ro bheag de fheachdan a chuimseachadh. Agus feumaidh sinn creideas a thoirt dha na Finns agus na Suainich, tha iad seasmhach ann an dìon. Ach chan e sin uile. Chaidh na Gearmailtich seachad air Murmansk cuideachd. A-nis tha am baile seo air a chuairteachadh. Chan eil fios againn dè a nì sinn!
  Bha Stalin a" caoineadh:
  - Fuasgail!
  Chuir Zhukov an aghaidh:
  - Chan eil an neart agam airson seo! Agus faodaidh an nàmhaid rubha Karelian gu lèir a ghlacadh!
  Stalin òrdachadh:
  - Tog suas do neart agus leig às! Anns a 'gheamhradh chan eil na Gearmailtich cho làidir. Bidh e comasach am brùthadh gu mionaideach!
  Thug Vasilevsky fa-near:
  - Feumaidh sinn casg a chuir air briseadh domhainn, agus an uairsin nì ar neart a "chùis air an nàmhaid!
  Rug Stalin:
  - Bidh sinn a 'sabaid airson co-mhaoineas!
  Thug Voznesensky aithris air naidheachdan nas sunndach:
  - Tha an SU-100 mu thràth air a ghabhail a-steach ann am meatailt agus tha e deiseil airson mòr-chinneasachadh. Chassis stèidhichte air T-34. Gu math furasta a dhèanamh. Tha an t-slige cha mhòr deiseil airson a" ghunna ùr. Mar sin bidh an SU-100 mu thràth a" nochdadh air an aghaidh. A-màireach thèid a" chiad chàr chun aghaidh!
  Chrath Stalin le aonta:
  - Co-dhiù rinn seo mi toilichte! Ach cha tèid an T-34-85 a thoirt a-mach à cinneasachadh fhathast. A bharrachd air an sin, bu chòir an armachd a dhèanamh nas taine agus an cuideam a lughdachadh gu fichead tunna. Sheall na blàran nach b" urrainn cùisean a dhol na bu mhiosa!
  Thug Voznesensky fa-near:
  - Agus faodaidh tu armachd a dhèanamh a-mach à fiodh! Bidh sinn a" dèanamh ceudan de na tancaichean sin gach latha, eadhon nas motha na na Nadsaidhean. Ach is urrainn dha na carbadan againn losgadh sìos gu furasta air Krauts eadhon le raidhfilean aotrom an-aghaidh tanca.
  Thug Zhukov fa-near:
  - Tha Gerda ann. A leithid de bhoireannach sgoinneil! Chuir i a-mach mòran de na tancaichean agus na gunnaichean againn.
  Chrath Stalin:
  "Feumaidh sinn a glacadh agus a shàilean rùisgte a fhrasadh." Tha an nighean seo gu math snog!
  Dh'aontaich Zhukov:
  - Feumaidh sinn a ghlacadh! Agus sgriosaidh sinn na faisistich!
  Chrath Beria agus rinn i gàire:
  - Feuch an dèan sinn gnìomhachd sònraichte coltach ris!
  Thug Stalin fa-near le osna:
  - 'S e deagh bheachd a tha seo, ach... Feumaidh rudeigin eile a bhith air a chrìochnachadh!
  Rinn Beria gàire:
  - Glacamaid iad uile!
  Chrath Stalin a cheann:
  - Chan eil... Chan eil e math a bhith a' marbhadh ghaisgich! Tha mi ag iarraidh Gerda a thoirt thugam! Tha seo èiginneach!
  Thug Beria fa-near:
  - Beò?
  Dhearbh Stalin gu furasta:
  - Gu dearbh, tha mi beò!
  Rinn Beria gàire, a" putadh a ghruaidhean a-mach:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta, tha fios agam gu cinnteach!
  Nochd grunn nigheanan ann an sgiortaichean goirid agus casan lom. Ghiùlain iad glainneachan fìona agus dhùisg iad aig buill Comataidh Dìon na Stàite.
  Thug Zhdanov fa-near:
  - Feumaidh sinn barrachd nigheanan san arm! Cuiridh iad rudan ann an òrdugh an sin!
  Thuirt Stalin:
  - Bidh mi a" toirt duais dha Anastasia, Mirabela, Akulina le "Star of the Order of Glory" le daoimeanan! Glòir don USSR!
  Dh'èigh a h-uile duine còmhla:
  - Glòir do ghaisgich !
  Agus bhuail iad an làmhan.
  Chrom tè de na caileagan agus chaidh i air a glùin, a" pògadh bòtannan Stalin.
  Dhòirt an t‑Àrd-cheannard am fìon a‑mach, agus beuc e:
  - 'S e ar neart ar dhorn !
  Chuir Beria tweet:
  - 'S e amadan a th' ann an Hitler!
  Chuir Stalin an aghaidh:
  - Cha'n e amadan, ach dreach na ceilg !
  Agus rinn a h-uile duine moladh a-rithist.
  . CAIBIDIL Àir. 12
  Bha baile-mòr Ulyanovsk air a chuairteachadh gu tur, ach airson a-nis chùm e a-mach ... Is e deireadh an t-Samhain a th" ann mu thràth agus tha sneachda is reothadh ann. Chan eil na Gearmailtich gu mòr airson ionnsaigh a thoirt, agus tha iad fhathast a" losgadh.
  Chan eil an aimsir san adhar glè shamhraidh. Ach tha na caileagan fhathast a 'sabaid agus a' nochdadh mìorbhailean de mhisneachd.
  Gerda còmhla ris an sgioba aice air Panther 2. Ach tha an tanca Panther-3 gu bhith a" nochdadh, agus tha an gaisgeach dha-rìribh ag iarraidh sabaid leis.
  Anns an eadar-ama, tha i a 'losgadh aig dreuchdan Sòbhieteach.
  Le cas rùisgte thug i an gunna air an targaid agus loisg i. Bhuail i an Sobhietich trithead "s a ceithir agus chuir i tweet:
  - Air son Prussia naomh !
  Loisg Charlotte cuideachd canan, chaidh i a-steach don howitzer Sobhietach agus rinn i squeak:
  - Tha ar sonas gu bràth!
  Loisg Cairistìona cuideachd, a" bualadh an nàmhaid le a cas-rùisgte agus a" magadh:
  - Do dhaoine mar seo a tha airidh oirnn!
  Loisg Magda cuideachd gu fìor cheart, a" caoineadh:
  - Air son Mòrachd na h-Iompaireachd !
  Agus tha ceathrar aig Ealasaid a" sabaid air an SU-100 as ùire.
  Tha na caileagan air an gunna ùr fèin-ghluasadach a mhaighstir agus tha iad a" losgadh.
  Loisg Ealasaid le a òrdagan rùisgte agus thòisich i air seinn;
  Bidh an neach-cuiridh faisisteach a" tarraing a-mach na guailnean,
  Seo raca, pincers, drilean ri làimh!
  Tha e ag iarraidh a chorp agus a anam a mhilleadh,
  Uilebheist gun samhail, ach a" coimhead snog!
  
  Gheall e airgead, bàtaichean-smùid aig muir,
  Dè as urrainn eadhon tiotal a thoirt seachad!
  Gu dearbh, cosgaidh e airgead dhut
  Às deidh na h-uile, dha-san chan eil annad ach corp agus geama!
  
  Tha e airson fios a bhith againn mu ar gnìomhachas,
  Dè na rudan ùra airson na bochdan a shìneadh!
  Mar sin gluaisidh e gu fialaidh,
  Gus dìochuimhneachadh do athair agus eadhon do mhàthair!
  
  Ach ni sinn seirbhis d'ar Tìr-mhàthair gu daingean,
  Chan urrainn dhuinn a bhith air ar briseadh le cruaidh-chàs an neach a chuir gu bàs!
  Lùbaidh geug o ghaoith,
  Agus cluinnidh tu leanaban rùisgte a" caoineadh!
  
  Seadh, chaill mi a' chiad chuairt dhoirbh,
  Ach bheir an t-Uile-chumhachdach cothrom dhut buannachadh air ais!
  Agus an uairsin cuiridh mi a-mach an nàmhaid mi fhìn,
  Bheir mo dhòrn smal air an t-snàgaire!
  
  Bheir an t-Athair dhomh neart cho mòr,
  Faodar faighinn seachad air a" phian agus a" chràdh sin!
  Agus thig a mach as an uaigh gun ìochdar so,
  Gus nach ith mathan feargach thu!
  
  Beagan a bharrachd agus tha slàinte dlùth -
  Gheibh sinn buaidh thairis air an nàmhaid!
  Beò fo chòmhdach solas a" chomanachais,
  Gus am bi a 'ghrian a' lìonadh an taighe le òr!
  Agus bha na caileagan a" seinn agus a" losgadh bho chanan ùr, marbhtach. Tha iad nan gaisgich uamhasach.
  Thug Elena fa-near le gàire:
  - Thèid co-mhaoineas a thogail, tha sinn a 'creidsinn ann!
  Dh" aontaich Catrìona le aithris coltach ris:
  - Togamaid co-chomunn, agus bithidh buaidh !
  Ghabh Efrasia e agus rinn i gorgl, a" losgadh le a òrdagan rùisgte agus a" bualadh air a" Phanther.
  Às deidh sin dh'èigh an gaisgeach:
  - O, co-mhaoineas, co-mhaoineas! Bidh Sophistry air a chuir fodha gu mòr!
  Agus chaidh am Panther a bhualadh ceann air adhart agus bho astar.
  Is iad sin na nigheanan nach urrainn dhut a bhriseadh cho furasta.
  Tha an Dùbhlachd mu thràth a' tighinn faisg... Cha mhòr nach eil na Seapanach, anns an aimsir fhuar, air nàimhdeas a lùghdachadh.
  Ach anns na speuran, a dh"aindeoin aimsir a" gheamhraidh, tha blàir ann fhathast.
  An seo tha Toshiba agus Toyota, dà phìleat Iapanach, a" sabaid mar mhèirlich eu-dòchasach.
  Bidh Toshiba a" leagail phlèanaichean Sòbhieteach le òrdagan rùisgte agus ag èigheach aig mullach a sgamhanan:
  - Tha mi nam shàr nighean!
  Tha Toyota, a 'leagail trodaiche Ruiseanach, agus a' sgoltadh a fhiaclan neamhnaid le misneachd a 'dearbhadh:
  - Agus tha boireannach hyper!
  Tha boireannaich Iapanach, gu dearbh, nan luchd-sabaid le cumhachd cur air bhog mòr. Chan urrainn dhut seasamh an aghaidh urram samurai.
  Ach co-dhiù, tha blàir fhathast ag èirigh anns na speuran.
  Agus air tìr, chaidh ceathrar nighean ninja air adhart a 'cur às do shaighdearan Sòbhieteach.
  Rinn an nighean ninja gorm gluasad muileann-gaoithe, gheàrr i grunn luchd-sabaid Ruiseanach dheth, agus le òrdagan rùisgte chuir i stuth-spreadhaidh meud pea de chumhachd millteach mòr air bhog.
  Reub i suas e agus rinn i tweet:
  - Fàilte dhut Iapan!
  Bha an nighean buidhe ninja cuideachd a" seinn an dòigh claidheimh dealan-dè. Gheàrr i dheth grunn luchd-dùbhlain agus rinn i squealed:
  - Airson dìoghaltas comannach!
  Agus le òrdagan rùisgte, agus e a" cur air bhog an làthair millteach sgrios.
  An uairsin tha e ag èigheach:
  - Airson mòrachd Iapan!
  Rinn an nighean dearg ninja gluasad heileacoptair le a claidheamhan. Le a òrdagan rùisgte thilg i tiodhlac mort a" bhàis, agus ghuil i:
  - Air son mo ghràidh !
  Agus an uairsin thug i fa-near:
  - Ciod a tha aig dioghaltas comannach ri dheanamh ris ?
  Thuirt an nighean buidhe ninja, a 'gearradh shaighdearan Ruiseanach, agus a-rithist a' tilgeil grenade le a sàil lom:
  - Agus a dh 'aindeoin gum bi brot ann le cat!
  Thuirt an nighean geal ninja, a" gearradh às a chèile na farpaisich aice agus a" tilgeil tiodhlac a" bhàis le a òrdagan rùisgte:
  - Buannaichidh sinn airson beachdan co-mhaoineas!
  Agus nì na ceithir ghaisgich gàire còmhla agus seallaidh iad am fiaclan neamhnaid.
  Chaidh an Dùbhlachd seachad gu luath... Às dèidh an t-sèist, ghabh na Gearmailtich an dà chuid Ufa agus Saransk. Ach chùm Ulyanovsk fhathast ris a" bhacadh iomlan.
  Dh"òrdaich Stalin air a" Bhliadhn" Ùr am baile-mòr far an do rugadh Lenin a chumail aig a h-uile cosgais.
  Ach, a dh'aindeoin an reothadh, bha na Gearmailtich mu thràth a 'tighinn faisg air Kazan. Mar sin bha an USSR faisg air tuiteam gu tur.
  Cha robh soilleireachd no beachdan ann fhathast air dè a bu chòir a dhèanamh san USSR.
  Chomharraich Stalin a 'Bhliadhn' Ùr ann am Moscow agus anns a 'bhuncair. Bha a shealladh gruamach, ach cha do lagaich a mhiann air sabaid.
  Cho-dhùin Hitler, airson a-nis, bothan a chuir air dòigh dha fhèin, ann an Libia, far a bheil e blàth.
  Agus an sin chòrd e ris an t-sealladh de bhith a 'sabaid nigheanan gladiator.
  Cha do thachair mòran air Latha na Bliadhn 'Ùire, ach a-mhàin bomadh Moscow.
  Agus foillseachadh a 'chiad "Panther" -3. Bha tiugh armachd Tiger-2 aig an tanca seo, ach le leòidean nas motha, agus cha robh e ach dà fhichead sa còig tonna. Agus chaidh an àirde aige sìos gu nas lugha na dà mheatair. Tha einnsean cumhachdach de 1200 each-chumhachd suidhichte ann an aon bhloca agus thairis air an tar-chuir. Thionndaidh a-mach gu robh an carbad fhèin le deagh armachd, le optics sàr-mhath agus stàball uisgeachaidh. Agus anns an turaid chumhang bha canan 88-mm 100 EL, gu math ceart agus a" tolladh armachd.
  Chaidh Gerda agus an sgioba aice a-mach sa chàr seo. Inneal nas fheàrr agus nas aotroime a ruith gu math san t-sneachda. Tha an tanca seo gu h-iomlan foirfe. Agus tha an armachd mòr aige a" dìon aghaidh a" charbaid gu foirfe. Tha am pàirt àrd den chùis 150-mm air a dhìon gu sònraichte làidir aig ceàrn 40 ceum bhon chòmhnard. Agus tha seo timcheall air 330 millimeters de armachd aig ceàrn de naochad ceum. Cha tèid aon chanan Sòbhieteach a-steach gu mullach slige Panther-3. Tha a 'bhonn a' gabhail a-steach an treas cuid de raon aghaidh a 'chùis 120-mm agus tha e aig an aon cheàrn, agus tha e cuideachd cha mhòr do-ruigsinneach.
  Tha toisich an tùir 185 milliméadar de thighead agus aig ceàrn de 50 ceum, cuideachd do-ruigsinneach do ghunnaichean Sòbhieteach.
  Ach tha na taobhan nas laige air 82 mm le leòidean, agus faodar an toirt. Gu sònraichte an SU-100, gunna fèin-ghluasaid Sòbhieteach ùr a tha gu luath a" fàs mòr-chòrdte am measg an airm air sgàth cho furasta "s a tha e cinneasachadh agus gunna tollaidh armachd.
  Loisg Gerda a" chiad sealladh air na saighdearan Sòbhieteach. Loisg i an tanca IS-2 agus thuirt i:
  - Is e deagh ghaisgeach a tha seo!
  Thug Charlotte fa-near, a 'losgadh air an nàmhaid, agus a' briseadh tron inneal Sòbhieteach le bhith a 'putadh putan le a sàil lom:
  - Tha an dòigh seo cha mhòr gun smal!
  Chomharraich Cairistìona an canan Gearmailteach fèin-ghluasadach luath le a òrdagan rùisgte agus thug i fa-near:
  - Tha an armachd taobh gu math lag! Tha sinn a" guidhe gum biodh càr nas cumhachdaiche againn!
  Loisg Magda cuideachd, a" cleachdadh a cas rùisgte, agus ann an corraich ghabh i i agus rinn i sgreuchail:
  - Cha bhiodh ann ach triuir, agus tri ni bu spreidhe !
  Agus rinn na caileagan gàire còmhla... Tha an tanca fìor mhath, gu h-àraidh na feartan dràibhidh aige.
  Chaidh an carbad E-100 fo dheuchainn sabaid cuideachd. Tha i trom ge-tà. Ach tha e air a dhìon gu math. Agus chan urrainnear na gunnaichean aice a thoirt cho furasta.
  Agus tha caileagan Gearmailteach nan suidhe ann cuideachd. Agus a dh'aindeoin an reothadh, casruisgte agus ann am bikini.
  Chuir Adala, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice agus a" bualadh air an nàmhaid, i fhèin an cèill gu loidsigeach:
  - Bithidh sinn beò fo chomannachd !
  Agus mar a bhios e a" bruthadh le a shàilean lom...
  Agata, a 'losgadh aig dreuchdan Sòbhieteach, a' bualadh air luchd-dùbhlain le a òrdagan rùisgte, a 'sguabadh às:
  - 'S mairidh mòrachd ar buaidh gu bràth !
  Loisg Agnes cuideachd shrapnel aig na saighdearan-coise Sobhietach, le a cas rùisgte, gu dearbh, agus dh" èigh i:
  - Chan e, cha toir sinn gèill don Fuhrer!
  Bhreab an nighean air an tanca, Athena, an nàmhaid le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus chuir i às:
  - Airson an Fuhrer, chan ann don Fuhrer!
  Rinn Agnes gàire agus thug i fa-near:
  - Is e treubh de supermen a th" annainn!
  Chuir Andriana, a" losgadh air bataraidh nan Sobhietich agus a" sgrios suidheachadh nàmhaid, a teanga a-mach agus thuirt i:
  - Tha mòrachd nan Gearmailtich air aithneachadh leis a 'phlanaid!
  Agus le a ghlùin lom cuiridh e cuideam air a nàmhaid.
  Thug Agatha, a 'losgadh, fa-near:
  - Reubaidh sinn an dràgon gu pìosan ...
  Cha robh an tanca E-75 deiseil fhathast. Dh'iarr am Fuhrer gum biodh an cuideam trì fichead 's a còig tunna agus einnsean de 1,500 each-chumhachd airson gluasad àrd, le armachd taobh co-dhiù 170 millimeters aig leòidean mòra. Agus thug e ùine.
  Ach airson a-nis tha na Nadsaidhean a' buannachadh co-dhiù... Anns an Fhaoilleach, thuit Ulyanovsk mu dheireadh. Thòisich am Fritz air stoirm Gorky agus Kazan.
  Fhuair iad cho fada seachad air Moscow.
  Bha Stalin fiadhaich, ach cha b 'urrainn dha dad a dhèanamh. Gu fìrinneach, dè a tha thu a" dèanamh an seo, fàilligeadh iomlan ...
  Ach tha na caileagan a 'sabaid an dà chuid anns na speuran agus air an talamh ...
  Mar sin chaidh SU-100 Natasha a sgrios le itealan ionnsaigh Gearmailteach le stailc adhair. Thionndaidh e a-mach gu math fionnar. Ged nach eil e gu tur glic agus innleachdach. Ach, chan eil Natasha na ciad ìre idir agus tha i craicte.
  . Nise caileag thionndaidh e a-mach gu bhith V mar-thà eòlach tanca T - 34. A-mhàin Beagan caraid Tùr nas motha agus armachd caliber aig 85 millimeters seach 76. Chais Pàirt roimhe .
  Nigheanan air a thionndadh mun cuairt air adhart àite . iad leithid​ Agus na bu tràithe , ann an aon bikini A an seo càr Sòbhieteach riochdachadh Ith Agus sligean air adhart àite .
  Superman-Natasha Le toilichte sealladh gàire :
  - A Càite faisisteach ?
  Nochd a-staigh tanca dealbh teachdaire òg . gille tweet :
  - Seo Seo an tanca sin nochd air adhart aghaidhean an dàrna saoghal cogaidhean V ceathrad an ceathramh bliadhna Agus roimhe iad seo bhon uair sin suidhichte air adhart airm Dearg arm Dha cur an aghaidh , E -25. Gunna fèin-ghluasadach le 88 mm canain agus 120 mm aghaidh armachd Snog sabaid !
  dha-rìribh V air astar Le mòr saothair Faodaidh beachdachadh Gearmailteach gunna fèin-ghluasadach Squat , le fada stoc Neo-eòlach nigheanan a Mar sin tràth clì aghaidhean Sgoinneil Gràdhach cogaidhean Ach Superman-Natasha anns a 'bhad neo thug an aire :
  - Tha i sinn 'S dòcha faigh . U dhi fad aig 71 el .
  Zoya an seo neo air a mholadh :
  - Bu chòir falbh V gluasad gu Chan eil Fhuair mi e !
  Angelica san àm ri teachd V buaireadh mhothaich :
  - Seo crap ! Anns a 'bhad neo shleamhnaich uachdrach sinn càr !
  An t-oifigear-stiùiridh òg aca gu feargach thuirt :
  - A Seo tuilleadh dad ! E-75 bha bhiodh tuilleadh nas miosa ! Tha thu bhiodh aige ni mò fo aon sealladh bhiodh Chan eil bhuail . A Mar sin falbh air a shon !
  Superman-Natasha thairis i fèin Agus sgith :
  - Ciamar fìor comannach , I tha mi ag ràdh dhut - gu damn !
  Angelica san àm ri teachd air a rùsgadh , air a bhualadh casruisgte cas :
  - Feuch an dèan sinn !
  Sòbhieteach càr cuid beagan teann thòisich , agus buzzed . Punch troimhe Gearmailteach V bathais neo-fhìor Agus bu chòir a bhith thig a-steach Fritz V bòrd . Ach feuch Seo dèan ? Tha e bho aige fada-bharaille gunnaichean Ciamar fucked up .. Fuigheall a-mhàin cunnt air adhart luaths .
  Superman-Natasha gabh fearg Gu riaghailteach Gearmailteach gunnaichean fèin-ghluasadach Tha tuilleadh nas fhasa trithead 's a ceithir mar sin dhi uachdrach V feartan . Seo Tha thu gu neo-thoileach tilgidh tu a-mach .
  Sòbhieteach càr tighinn air adhart rapprochement Math bocsa gèaraichean nas fheàrr roimhe .
  Svetlana fois lomnochd sàiltean Agus tweets :
  - Fuhrer luath sinn leig dhuinn a chòmhdach !
  Angelica san àm ri teachd a' dearbhadh coltach :
  - Hitler sinn Dèanamaid sgrios !
  Gruagach Zoya roar :
  - Bheir dha Greas ort Le bhith aodann !
  ANNS seo mionaid cudthromach tilgeadh Hitler gunnaichean toilichte gu dìreach V bonn tùir . Nigheanan thogadh Agus dh'fhuiling V reubadh a-mach meatailt
  AGUS nas fhaide air adhart thoir dhomh diog Uile ceithir thionndaidh e a-mach gu bhith cha mhòr gu tur lomnochd ann am panties agus a' crochadh air adhart raca . Fo casruisgte breabadh bòidhchead lasadh teine-teine Lasair lighich lomnochd , gràsmhor buinn caileagan .
  Superman-Natasha Dh'fheuch mi e abair ach dhi casan thionndaidh e a-mach gu bhith gu teann sàthadh V padaichean , agus Gu math bha tinn sìnte veins Seo bha clasaigeach rac , le traidiseanta tòstadh sàilean A aig caileagan casan Gu math eadhon gnèitheach , agus losgadh teine buinn a' dèanamh aca tuilleadh nas tarraingiche .
  Ach tha e a 'goirteachadh beagan bòidhchead . iad a' feuchainn saor . Ach badan Gu math seasmhach A ris tuilleadh Agus tha nigheanan nan valkyries croch cuideaman .
  Co-ionann ghaisgich V goirid sgiortaichean , le casruisgte casan , lom làmhan , ach corp còmhdaichte airgid post slabhraidh iad ràcadh pòcairean teintean-a-muigh , agus tilg suas gual gu sàiltean friogais nas làidire .
  Seo Agus racan tionndaidh a-mach joints , agus teine friogais gu h-ìosal . A an seo tuilleadh Agus prionnsa bho shliochd Rìgh Uilleam nochd . ANNS làmhan aig An Lùnastal am balach a thug iomlaid air a' phrionnsa-demiurge an dàrna millean dollar airson dreuchd san SS cuip bho dòrainneach uèir A tuilleadh Agus dhi Valkyries Blàthaich suas bho inneal-lasair
  Prionnsa na Diadhachd sgith , agus Ciamar buailidh Superman-Natasha Le bhith fèitheach air ais Ge-tà caileag Agus misneachail , ach dhi bho sàiltean roimhe cùl a' chinn iongnadh Mar seo pian a tha uaibhreach gu fiadhaich sgread .
  Air adhart buail balach - prionnsa air a thoirt sìos air adhart Zoya . Tha Ged a Agus sàthadh gu teann fiaclan , chan eil air a chumail bho sgread . A air adhart ais nochd fuilteach stiallan Agus losgadh
  Barbarossa Jr. Le gàire thuirt :
  - Ionnsaich thu tuilleadh riatanach !
  Air adhart buail dh'fheumadh Le bhith Angelique san àm ri teachd . AGUS seo boireannach òg Chan eil air a chumail bho sgread . gille stob e do leanabh casruisgte cas V teine . Air a thoirt a-mach lùthmhor corragan uiseag Agus thilg ceann ruadh bèistean V aodann . Tha sgreadail tuilleadh nas làidire , tha e goirt !
  Barbarossa Jr. Le toilichte sealladh thuirt :
  - Ach Tha thu neo ag iarraidh Le Gearmailtich !
  Às deidh fhuair sith , agus Svetlana . Ciamar sin Chan eil sàthadh geug , ach Co-ionann sgread . Uile neo cuip bho dearg-theth , goirt uèir bha tuilleadh tuilleadh pianail , ciamar lasair fo casruisgte le do chasan . iadsan barrachd na sin caileagan mar-thà fàs cleachdte ris fad bhliadhnaichean dèan dèan sin brògan , agus aca buinn casan , glè elasta Agus seasmhach
  Ach teine Agus aca bèicearachd . Valkyries mar-thà V làmhan cumail , agus cuipean bho dearg-theth uèir
  Superman-Natasha anns uile sgòrnan dh'èigh :
  - Tha Dè Seo seo ?!
  Freagairtean Barbarossa Jr.:
  - Ceasnachadh mhnathan eas-ùmhal ! Tha thu ann am braighdeanas agus freagraidh tu airson a h-uile dad!
  Thug Natasha fa-near:
  - Chan eil sinn airson bàsachadh cho gòrach! Leig leinn falbh agus cumaidh sinn oirnn a 'sabaid!
  Bha Barbarossa Jr. a" gàireachdainn:
  - Carson a leig thu air falbh?
  Fhreagair Angelica:
  - 'S e bana-bhuidsichean a th' annainn, agus faodaidh sinn an tiodhlac as luachmhoire de na h-uile a thoirt don fhear a shàbhaileas sinn!
  Chuir e iongnadh air Barbarossa Bock:
  - Agus ciod a bheir thu dhomh ?
  Thuirt Natasha le misneachd:
  - Ni sinn òganach siorruidh dhiot, agus cha'n fhàs thu sean gu bràth !
  Chrath am balach:
  - Seadh, is urrainn dhomh do leigeil air falbh airson seo! Ach ciamar as urrainn dhut a dhearbhadh?
  Thuirt Natasha:
  - Cuir do làmh anns an teine agus cha dèan e cron ort! Chì thu gun urrainn dhuinn draoidheachd a dhèanamh!
  Chuir Barbarossa Jr a làmh gu faiceallach san teine, thionndaidh e timcheall e agus fhreagair e le gàire:
  - Seadh, faodaidh tu! Uill, dè mu dheidhinn do shaorsa mar mhalairt air mo neo-bhàsmhorachd!
  Agus tha cothrom ùr aig na caileagan. Ach tha an cogadh fhathast a' dol... Anns an Fhaoilleach, chaidh Gorky agus Kazan a ghlacadh.
  Aig toiseach a 'Ghearrain, ghlac na Gearmailtich, Finns agus Suainich Karelia agus thòisich an ionnsaigh air Arkhangelsk. Tha an suidheachadh air a dhol suas gu mòr.
  Chaidh Ealasaid a ghluasad air SU-100 chun bhaile-mòr seo.
  Bha i a" sabaid an sin a-nis. Gearran agus reothadh. Ach tha na caileagan fhathast a" sabaid casruisgte.
  Tha cuideam an SU-100 dìreach ochd tunna deug le dìon dìon-beil. Tha i so-leònte, ach gluasadach. Agus chan eil còir aice seasamh ann an ambush; feumaidh i gluasad timcheall gus nach faigh i buille.
  Nuair a ghluaiseas tu, bidh an tanca a 'teasachadh suas agus chan eil na caileagan cho fuar casruisgte agus ann am bikinis.
  Sheinn Ealasaid, a" losgadh air na Nadsaidhean:
  - Agus seo na suidheachaidhean! Agus seo Diciadain! Ach leis an t-slighe, tha aimsir fhuar math airson do shlàinte! Tha aimsir fhuar math airson ar slàinte!
  Agus le òrdagan rùisgte bheir e ionnsaigh air na Nadsaidhean. Agus chaidh an T-4, an tanca beag seo, a bhualadh.
  Bu chòir na gaisgich a thoirt fa-near mar luchd-sabaid de chlas mòr.
  Bidh Ekaterina cuideachd a 'losgadh le a cas rùisgte agus a' sgoltadh:
  - Bidh co-mhaoineas ann!
  Rinn Elena, cuideachd a 'losgadh air an nàmhaid agus a' bualadh troimhe, a 'gàireachdainn gu bodhar:
  - Tha buaidh seòlta a" feitheamh rinn!
  Fhreagair Efrasia, a" bualadh tro tancaichean Wehrmacht le a casan rùisgte, gorm bhon fhuachd, le misneachd:
  - Chan urrainn dad stad a chuir oirnn!
  Tha na gaisgich sin dìreach super!
  Ach, mo thruaighe, chan eil ach glè bheag den ghaisgeachd aca... Thuit Arkhangelsk cuideachd... Tha e soilleir nach eil armachd gu leòr ann...
  Tha na Gearmailtich a 'gluasad gu Moscow bhon chùl. Anns a 'Mhàrt, thòisich blàran airson Ryazan. Tha hordes Hitler a" sruthadh mun cuairt bhon taobh an ear...
  Tha feum air cuid de cheumannan èiginn.
  Tha Moscow fhathast a" cumail a-mach, agus tha Stalin air comhairle tèarainteachd a chuir ri chèile. Bha an deasbad iomagaineach. Cha deach beachdan ùra a chuir a-steach.
  Beria a-mhàin a mhol:
  - Is dòcha gum bu chòir dhuinn dha-rìribh sìth a thabhann don Treas Reich air cumhachan sam bith, dìreach gus nach bi iad gar beantainn!
  Fhreagair Stalin gu feargach:
  - Chan e dòigh cuideachail a tha seo, Comrade Beria! Feumaidh sinn gluasadan làidir!
  Fhreagair Marasgal Vasilevsky gu h-onarach:
  - Cha 'n 'eil tèarmunn ann, a Shoisgeul ! Bha cha mhòr a h-uile gin dhiubh air an talamh ann am batail neo-ionann. A bharrachd air an SU-100, chan eil seòrsa sam bith eile de bhuill-airm ùra san t-sreath. Tha e fìor gum bi an IS-3 deiseil a dh" aithghearr, ach tha an tanca seo duilich a thoirt gu buil, agus bidh e duilich a chuir air bhog ann an sreath fo chumhachan gnàthach.
  Thug Marshal Zhukov fa-near gu feargach:
  - Mura h-urrainn dhut buannachadh, chan eil ach aon rud air fhàgail - bàsachadh le urram!
  Bha Stalin airson rudeigin a ràdh, ach nochd nighean casruisgte ann an sgiort ghoirid. A' lasadh a sàiltean rùisgte, thug i fios seachad.
  Ruith Stalin a shùilean thairis air agus beucaidh e gu feargach:
  - Thuit Leningrad, gun chomas seasamh ris an acras agus bacadh fad mìosan! A-nis tha an dàrna baile againn air a ghlacadh leis na Krauts!
  Sgaoil Marshal Zhukov a làmhan agus thug e fa-near:
  - O, Stalin sgoinneil... Tha seo uamhasach!
  Mhol Beria:
  - Is dòcha gum bu chòir dhuinn mìle neach a losgadh mar urram dha seo?
  Dh"èigh an t-Àrd-cheannard:
  - Dùin suas, amadan maol! Feumar rudeigin a cho-dhùnadh!
  Mhol Molotov, a" stad agus a" bualadh glùinean lom nan nigheanan:
  - Bheir sinn cuireadh dha na Gearmailtich stad a chuir air teine airson ùine, agus dìreach an uairsin tòiseachadh air còmhraidhean airson sìth air cumhachan sam bith.
  Tha Stalin air a chromadh:
  - Feuch! Ach cha bhi capitulation ann. Tuitidh Moscow, pàighidh sinn cogadh guerrilla!
  Thug Beria fa-near le gàire rèidh:
  - Ach cha mheudaich seo ach an ìre de fhulangas dhaoine, Comrade Stalin. Is dòcha gu bheil...
  Chàin Stalin a dhòrn air a" bhòrd gu cinnteach:
  - Chan eil! Leig le Molotov co-rèiteachadh a mholadh! Agus gun dad a bharrachd, bidh sinn a" sabaid gu deireadh!
  Chuairtich na Gearmailtich Ryazan ann am meadhan a" Mhàirt. A 'faighinn eòlas air gainnead armachd, dh' fheuch saighdearan Sòbhieteach ri briseadh a-mach às a 'bhaile.
  Tha Alenka agus an sgioba aice a" ruith, na sàilean lom aca a" lasadh air sneachda leaghte an earraich.
  Nighean a" losgadh air na Nadsaidhean agus a" seinn:
  - Glòir d'ar spiorad, glòir do'n dùthaich mhòr !
  'S le chas-ruisgte tilgidh e tiodhlac a' bhàis. Agus sgapaidh e na Nadsaidhean air gach taobh.
  Thuirt Anyuta, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice:
  - Agus ar buille, tiodhlac naomh, agus cìs !
  Bidh Alla cuideachd a" ruith, a" losgadh air na Nadsaidhean, a" tilgeil pasgan spreadhaidh de ghual le a chas rùisgte, agus a" sèideadh:
  - Cha toir sinn seachad gu bràth!
  Agus mar sin tha a" Mhàiri dhealrach a" losgadh air na faisisteachd, agus gan làn-ghearradh, agus a" sracadh a fiaclan, a" feadaireachd:
  - Cha chuir duine stad oirnn!
  Agus chuir a sàil rùisgte pasgan millteach bàis is sgrios.
  Tha Marusya, a" losgadh air na Nadsaidhean, gu loidsigeach ag ràdh:
  - Cha searg co-mhaoineas gu bràth!
  Matryona, a 'losgadh air an nàmhaid agus a' spealadh sìos na h-ìrean, gu math loidsigeach agus reusanta notaichean:
  - Agus mairidh creideamh anns a 'phàrtaidh fad linntean!
  Agus tilgidh òrdagan rùisgte tiodhlac sgrios.
  Bhris na caileagan a-mach às an fhàinne. Ach tha an suidheachadh fhathast teann.
  Agus chan urrainn dhaibh teicheadh an àite sam bith.
  Chuir leaghadh an earraich beagan dàil air adhartas na Gearmailt. A bharrachd air an sin, dh'aonaich na Nadsaidhean le Iapan agus thòisich iad a 'fuireach ann am Meadhan Àisia.
  A thug air falbh iad cuideachd agus chaidh an Giblean seachad gu ìre mhath socair. Agus sa Chèitean, chaidh a 'chiad tanca Sòbhieteach IS-3 a leigeil ma sgaoil mu dheireadh. Agus dh" fhaodadh e a bhith air a thoirt gu caismeachd Latha Bealltainn.
  Ag aois agus lag, choimhead Stalin air seo, a" sealg thairis. Bha a choltas a" nochdadh sgìths bàsmhor.
  Air sgàth nàdar saothair-dian cinneasachadh, cha b" urrainn don IS-3 a dhol a-steach gu cinneasachadh fhathast.
  Cha robh eadar-dhealachadh mòr eadar an dà rud ach cumadh an tùir. Bha i mar shoitheach iteagach, agus bha a h-aodann mar ghob crann. Gu dearbh, bha an ceàrn nas motha de chlaonadh a 'dìon a' phàirt aghaidh gu math, ach toradh iom-fhillte. A bharrachd air an sin, bha am pàirt ìosal den mhaoil so-leònte agus ma bhuaileas projectile an sin, cha bhiodh e ricochet tuilleadh.
  Shìn Stalin a làmh agus chaidh e à sealladh don bhuncair, agus thòisich ionnsaigh Nadsaidheach eile. Ghabh TA-400 agus Yu-287 le sgiath air adhart pàirt anns na stailcean adhair.
  Agus a-rithist loisg iad urchraichean ballistic le sgiathan air an stiùireadh le rèidio.
  Fhuair an Kremlin milleadh mòr.
  Bha Stalin gu mòr a 'smaoineachadh mu bhith a' teicheadh bho Moscow.
  Ann am meadhan a 'Chèitein, an dèidh crìoch a chur air ath-sgaoileadh Meadhan Àisia, thòisich na Nadsaidhean bhon taobh an ear agus an iar air ionnsaigh air Moscow. Dh"èirich blàr borb eile.
  Bha saighdearan Sòbhieteach a' sabaid gu gaisgeil. Ach tha na feachdan ro neo-ionann. Nochd tancaichean E-75 Tiger-3 cuideachd ann am batail. Agus gu mòr "Panther" -3. Tha na blàran, canaidh sinn, iongantach.
  Ro dheireadh a 'Chèitein agus toiseach an Ògmhios, chuir na Nadsaidhean crìoch air a' chuairt timcheall Moscow cha mhòr.
  Dh'ainmich Stalin gu sòlaimte gum fuiricheadh e anns a 'phrìomh-bhaile agus gum biodh e a' sabaid an sin chun a 'bhàis.
  Chaidh Moscow a losgadh agus a bhomadh. Bha e air a chuairteachadh le loidhnichean dìon fìor chumhachdach nach robh cho furasta faighinn thairis orra. Bha stòrasan mòra de armachd agus biadh air an cruinneachadh anns a' phrìomh-bhaile.
  Agus bha Stalin an ìre mhath sàbhailte anns a" bhaile fon talamh.
  Hitler air 22 Ògmhios, 1945, nuair a bha dìreach ceithir bliadhna air a dhol seachad bho thòisich an Great War Patriotic, dh'òrdaich stad a chur air an ionnsaigh air a 'phrìomh-bhaile, agus an àite sin a sgrios gu riaghailteach le làmhachas agus itealain. Agus lean ort a" bomadh le misneachd.
  Agus ghluais an ionnsaigh leantainneach gu Siberia. Bha e riatanach Sverdlovsk agus Chelyabinsk a thoirt mus robh na bailtean-mòra sin còmhdaichte le sneachda... Aig deireadh an Ògmhios aig toiseach an Iuchair, chaidh an dà phrìomh bhaile a ghabhail às deidh blàran borb... Bha na Gearmailtich a" gluasad thairis air Siberia. Aon às deidh a chèile, thuit bailtean Sòbhieteach.
  San t-Sultain 1945, thàinig na Nadsaidhean gu Novosibirsk. Thòisich sabaid cuideachd airson an tuineachaidh seo.
  Bha an t-Arm Dearg a" sabaid còmhla ri mailisidhean ionadail. Bha Tamara a" sabaid mar bhana-ghaisgeach an seo cuideachd.
  Is e deireadh an t-Sultain a th" ann mu thràth, tha sneachda ann agus reòthadh. Agus bidh am buidheann-chatha de chlann-nighean a" sabaid casruisgte agus a" nochdadh gaisgeachd iongantach.
  Agus bidh na gaisgich a 'sabaid mar panthers.
  Thug Tamara seachad spreadhadh, thilg i pasgan spreadhaidh de ghual le a cas rùisgte agus rinn i squealed:
  - Cha chuir duine stad oirnn! Chan urrainn dha duine a" chùis a dhèanamh oirnn!
  Bidh na caileagan eile a" gortachadh gu cruaidh:
  - Gheibh sinn bàs, ach cha toir sinn seachad!
  Agus tha am blàr a" leantainn...
  Is ann dìreach tràth san t-Samhain a thuit Novosibirsk... Lean an cogadh air adhart. Cha robh an t-Aonadh Sòbhieteach fhathast air a ghlacadh. Chaidh Moscow a bhacadh agus na theine.
  Chaidh solar ro-innleachdail de bhiadh is armachd a stòradh anns a "bhaile fon talamh, agus mar sin bha e comasach cumail a-mach airson ùine mhòr.
  Bha na Gearmailtich an-còmhnaidh a" bomadh agus a" crathadh a" bhaile.
  Nochd tanca ùr trom "Rat" cuideachd. Bha cuideam dà mhìle tunna air a' charbad seo agus bha grunn ghunnaichean ann.
  Chaidh an carbad le armachd 400 mm a chleachdadh mar tanca briseadh... Deuchainn sabaid seachad ...
  Ach chaidh i an sàs anns na gràineagan agus chaidh a sgrios le pìleat kamikaze a chuir a-mach i.
  A dh'aindeoin sin, nochd tanca ùr "Rat"-2, eadhon nas motha agus nas truime ...
  Chomharraich Stalin Bliadhna Ùr 1946 ann am Moscow, nach deach a thogail fhathast. Bha ceannard mòr an USSR a 'cunntadh air mìorbhail. Tha Moscow air fàs gu bhith na fhìor bhaile daingneach.
  Dh" fhaodadh solar bìdh mairsinn airson bliadhna no dhà eile, agus leis gu bheil an àireamh-sluaigh a" crìonadh mar thoradh air bomadh agus rùsgadh, nas fhaide. Ach bha an armachd an urra ri astar agus dian nan ionnsaighean.
  Thuirt Beria a dh" aindeoin sin:
  - 'S dòcha, Comrade Stalin, faodaidh sinn a thighinn gu aonta le Hitler mu ar saorsa?
  Thuirt an t-Àrd-Cheannard gu cinnteach, a" càineadh a dhòrn gu daingeann air a" bhòrd:
  - Cha bhith mi a" bruidhinn ri canibals, Lavrenty! A bheil thu a" tuigsinn!
  Thuirt Beria le osna:
  - Deanar dochas ri miorbhuil, O fhear mor !
  Thuirt Stalin, ag èigheach:
  - Foighidinn agus beagan oidhirp!
  . EPILOGUE
  Thachair a" bhliadhna ùr 1946 ann am batail ionadail. Mean air mhean ghlac na Gearmailtich agus na Seapanaich a h-uile prìomh bhaile. B" e Verkhoyansk an tè mu dheireadh a thuit san Lùnastal. Tha tancaichean ùra AG-50 aig na Gearmailtich ann an cruth pioramaid.
  Bha Tamara agus an sgioba aice a 'sabaid gu cruaidh ann an Verkhoyansk.
  Bha na caileagan, mar a bha iad an-còmhnaidh, casruisgte agus ann am bikinis.
  Shabaid iad gu bàs. Agus le òrdagan rùisgte thilg iad pacaidean spreadhaidh le feachd marbhtach.
  Agus an uairsin, nuair a ruith an inneal-losgaidh a-mach, b 'urrainn dhaibh teicheadh a-steach don taiga tro làr ìseal agus tunailean.
  Bha iad deiseil airson armachd a thogail agus cogadh a phàigheadh a-rithist, eadhon ged a b" e cogadh guerrilla a bh" ann.
  Anns an USSR, dh'èirich sònaichean partisan agus nochd cogadh fon talamh.
  Bha am prìomh-bhaile fhathast a 'cumail a-mach, agus mar sin bha Hitler airson a dhol a-mach leis an acras agus na saighdearan aige a shàbhaladh, agus bha cus dhiubh air am marbhadh mar-thà.
  Aig an aon àm, chuir na caileagan às do na Nadsaidhean agus na Seapanais ann an iomadh dòigh agus dòigh.
  Gu sònraichte Natasha agus an sgioba aice.
  AGUS thionndaidh e a-mach gu bhith a-rithist V T -34-85. An càr , gu dearbh aon , chan eil ùr . AGUS airson dà fhichead anmoch an t-siathamh den bhliadhna seann-fhasanta
  A Seo Agus AG -50. A' cur nam chuimhne ìosal pioramaid Le Gu math fada stoc Càr uile seasgad còig tonna Tigheadas armachd le a h-uile duine ceàrnan 250 mm fo teilt Airson sligean T -34 gu tur neo-thruaillidh .
  Superman-Natasha V buaireadh sgith :
  - Seo Ciamar eacarsaich ! Tog suas beinn !
  Angelica san àm ri teachd choimhead timcheall . Nise iad bha V aige traidiseanta bikini AGUS rudeigin maise tha e air ruighinn air adhart inntinn .
  A Svetlana bruthadh air adhart luamhan casruisgte sàiltean Agus Tiugainn tanca Tha i sgith :
  - Gluais ! A-mhàin gluasad !
  AG -50 uidheamaichte cumhachdach 105 mm canain Le fad trusgan ann an 100 EL . Tha e comasach buail air adhart mòr astaran iadsan barrachd , y trithead 's a ceithir Le càileachd armachd Chan eil e gu diofar . Aon buail Agus crìoch .
  Svetlana tòiseachadh slugadh Sòbhieteach tanca Seo nàmhaid brògan . Tilgeil eadhon Beagan draghan armachd Ach Gu gu fortanach sleamhnachadh dheth . A An dèidh a h-uile nì cumhachd mòr - uranium cridhe
  Superman-Natasha feadail aca sgàrlaid bilean :
  - Air adhart ìomhaighean Le bròn aghaidhean - a-rithist ìmpireachd bi air do bhreith !
  Angelica san àm ri teachd air a losgadh le bhith a" cleachdadh casruisgte corragan casan Tilgeil toilichte V fhathast seasamh pioramaid tanca AGUS shleamhnaich Le armachd V ricochet Mar-thà Gu math i claonadh Agus saimeant .
  Gearmailteach tanca , gu dearbh ceudna , neo-thruaillidh , le a h-uile duine ceàrnan eadhon Airson IS -7. A dha-rìribh Càite roimhe ris T -34-85.
  A-rithist Gearmailteach brògan .. Svetlana bruthadh lomnochd sàil air adhart breicichean AGUS b' urrainn dhomh seachain tanca bho a' chùis . Ged a marbhtach tiodhlac shleamhnaich troimhe Idir idir faisg .
  Superman-Natasha V boile thuirt :
  - Tha sinn Agus steigte !
  Angelica san àm ri teachd gàire . Tha i gu h-ealamh air a reubadh as Le mi fhìn bra nochd àrd broilleach Le connlach nipples Rug i a fiaclan aca neamhnaid fiaclan AGUS tweet :
  - Coward Chan eil a' cluich V hocaidh !
  AGUS bruthadh sgàrlaid nipple air adhart inneal-brosnachaidh A leithid Seo i treun Agus sradagach i - diabhal A 'S dòcha math , Ruiseanach aingeal fhèin .
  Tilgeil iteig a mach bho Chan eil Cus fada doula Air a lasadh le ... Agus toilichte gu dìreach V trusgan Gearmailteach càraichean AG . A' breabadh aige mar gum biodh sèideadh luchd-smàlaidh
  AGUS Uile ceithir caileagan ann an aonachd , dh'imich iad :
  - Aon , dhà - I Fhuair mi e ! Fritz Le bhith adhaircean Mar sin thug !
  AGUS Ciamar chrith iad aca casruisgte casan . Seo Seo nigheanan ! A Cuin aig losgadh cleachdadh lomnochd tha cìochan V Ceud aon uair nas èifeachdaiche .
  Superman-Natasha Le gàire mhothaich :
  - Seo tanca Nise Airson sinn sàbhailte . Ach Ciamar aige sgrios ?
  Zoya Le gàire air a mholadh :
  - A V sabaid buachaille stoidhle , sinn aige Rachamaid air falbh !
  Svetlana luathaich gluasad aige tanca Ach nàmhaid , gun dùil tionndadh mun cuairt Agus ruaig ruith air falbh Tha e luathaich iongantach gu sgiobalta : a h-uile càil neo roth-uidheam gas einnsean . AGUS bha gu follaiseach nas luaithe na T -34-85.
  Mar gum biodh ailbhean ruith air falbh bho Pògan . Uile bhiodh Chan eil dad . Ach ailbhean Biodh fios agad gluasad eadhon Gu math luath .
  Superman-Natasha gu feargach ghluais Le bhith armachd casruisgte cas Agus roar :
  - Seo ! Uill Ciamar às dèidh a h-uile sinn air chùl bho faisisteach !
  Zoya Le bròn V guth , seinn :
  - Uile do-dhèanta , comasach V ar saoghal !
  AGUS chrith aige falt , dathan duilleach òr
  Angelica san àm ri teachd Le tlachd sheinn , agus air a leigeil ma sgaoil eile projectile Sin buail V armaichte damh Agus bhris .
  - Tha iad a 'tighinn co-dhiù aislingean gun samhail .. Fighe co-dhiù blàth-fhleasg belated .. Mute bha Gerasim aon latha ! Nise Tha e mionnachadh a' mionnachadh !
  Svetlana gu teann mhothaich :
  - A' mionnachadh tha mionnachadh gòrach !
  Superman-Natasha ag iarraidh rudeigin abair èibhinn . Ach Seo nochd eile faisisteach tanca Air adhart seo aon uair E -75. Co-ionann Gu math dìon V aghaidh , ach mòran nas miosa Le taobhan A bheil e fìor, trithead 's a ceithir aige Uile co-ionann Chan eil punch troimhe
  Air adhart seo amannan , Zoya thilg e dheth Le mi fhìn bra AGUS nochd sgàrlaid nipple
  Ghabh mi e Agus bruthadh cìochan air adhart inneal-brosnachaidh gunna Dh"obraich e ...
  Tilgeil a-rithist toilichte gu dìreach V trusgan mòr gunnaichean AGUS ceud còig millimeatair gunna thàinig a mach bho togalach .
  AGUS seo Gearmailteach ruaig ruith air falbh Math dòigh toirt a-mach bho togalach as motha dìon tha càraichean buille Le bhith trusganan .
  Superman-Natasha toilichte thuirt :
  - Seo chì thu ! sinn bhuannaich sinn !
  A Seo Agus an treas tanca Air adhart seo amannan " Rìoghail" leòmhann ". U ris armachd , lannsair boma caliber aig 450 millimeters . A leithid Ma tha sgith , ma ta beagan Idir idir Chan eil bidh e coltach .
  Superman-Natasha air adhart seo aon uair cho-dhùin losgadh i fhèin . Thug mi dheth e bra Cò aig dhi às dèidh a h-uile àrd , agus elasta broilleach . Ùr mar aig caileagan . AGUS gaisgeach Ciamar bheir Agus brùthaidh rubaidh nipple
  Tilgeil iteig a-mach ... Agus " Rìoghail" lion " a fhuair gu dìreach V stoc AGUS mòr càr Ciamar spreadhadh . Dè Agus paidhir seasamh Le bhith oirean tancaichean sgèith dheth air adhart cuid ceudan meatairean
   Tha Agus trithead 's a ceithir chrith . Càr gann Chan eil thionndaidh e agus thionndaidh e a-mach gu bhith reubadh dheth bho tìr
  Angelica san àm ri teachd eadhon buail aig tighinn air tìr maoil , ag èigheach :
  - Like eich asail !
  AGUS bagairt dha na Krauts dòrn
  Superman-Natasha bha riaraichte , agus rinn gàire geal , glè mòr fiaclan :
  - Seo sinn air a thoirt seachad Le bhith ris an nàmhaid ! Ciamar tha còir !
  Zoya seinn , le le tlachd :
  - Gràdh Agus bàs ! Math Agus olc ! Dè naomh Dè pheacach .. A Dhòmhsa fios Uile co-ionann !
  AGUS caileag ghluais casruisgte cas Le bhith meatailt
  Air adhart nàmhaid E -100. Càr cunnartach LEIS lannsair boma agus 75 mm canain Le Gu math fada stoc Seo ionnsaigh atharrachadh , agus comasach choimhlionadh dreuchd Agus trodaiche tancaichean A seachdad 's a còig millimeatair gunnaichean Airson Sòbhieteach tanca gu math gu leòr .
   A trusgan lannsair boma còmhdaichte caiptean
  Superman-Natasha thairis i fèin aig cuideachadh casruisgte casan , agus tweet :
  - Uill , nì sinn aige buille ?
  Zoya , a 'crathadh fiaclan , aontachadh :
  - Gu dearbh nì sinn !
  Angelica san àm ri teachd sgàrlaid nipple bruthadh air adhart inneal-brosnachaidh gunna Dh"obraich e . Spìon a-mach e murrach cosgais . AGUS briseadh a-steach an ìre mhath caol ach ach fada trusgan Gearmailteach gunnaichean
  Svetlana gu dealasach tweet :
  - Sgoinneil ! A Nise thoir Teine Dhòmhsa !
  AGUS gaisgeach Co-ionann nochd mine torso U uile ceithir deug cìochan air adhart àirde AGUS Gu math eadhon àlainn , sexy , seductive . Mar sin Le Mar seo caileagan Tha mi ag iarraidh dèan gaol . Uill 'S dòcha bhi nas fheàrr aca ? Is dòcha a-mhàin eile nigheanan !
  AGUS Seo boireannach òg ghlac mi an uair​ ceap thòisich fosgail suas . AGUS cleachdadh mine sgàrlaid nipple mar sgaoilear tilgeadh Le bhith Gearmailteach launcher boma .
  A Fritz Chan eil air a riaghladh eadhon Agus sùil blink .. Ciamar bheir Agus spreadhaidh ... In Uile taobhan sgapadh smocadh meatailt .
  Svetlana suathadh dhomh fhìn làidir làmhan Agus sgith :
  - Tha mi caileag dearbhte an Dragon !
  AGUS Ciamar gàire ! AGUS bheir e , tha seallaidh teanga !
  Superman-Natasha ghabh Agus gu dealasach seinn :
  - Patriot ! Sòbhieteach gràdhaiche ! Cò mheud Krauts mharbhadh Tha thu !
  Zoya Air do thogail òran , agus crathadh lomnochd cìochan , a' leantainn :
  - Patriot ! Dearg gràdhaiche ! AGUS air adhart caileagan Uile leat aislingean !
  AGUS Co-ionann gaisgeach Ciamar bheir Agus togaidh e a-mach gàire ! AGUS teangaidh seallaidh ! AGUS gàire fiaclan - fangs !
  AGUS casruisgte casan gluaisidh gàirdean luamhan ...
  Tha e soilleir gu bheil na caileagan an seo aig an ìre as fheàrr, eadhon ged a tha seann tanca aca. Agus tha iad a 'leantainn air adhart gu partisan.
  Ach air 20 Giblean, 1947, thòisich ionnsaigh ùr air Moscow. Ghabh na Seapanach, na Turcaich, agus na saighdearan cèin uile pàirt ann.
  Mu dheireadh ruith Hitler a-mach à foighidinn agus chuir e roimhe crìoch a chur air an USSR. Agus gu pearsanta le Stalin, a 'ceangal ris a' chogadh guerrilla fhathast a 'losgadh air fearann na Ruis.
  Mar, ma thuiteas Moscow, gun teagamh thig an cogadh gu crìch.
  Agus thòisich ionnsaigh chinnteach, coitcheann.
  Chaidh tancaichean fìor throm "Rat"-2, "Monster", E-200, E-500 agus feadhainn eile air an ionnsaigh cuideachd.
  Airson aon, chaidh am baile a losgadh cuideachd le urchraichean ballistic.
  Agus chaidh na plèanaichean sabaid, so-leònte den Third Reich a chleachdadh cuideachd. Is e sin an armada.
  Choinnich Alenka agus a sgioba gu gaisgeil ris na Gearmailtich agus thug iad cath dhaibh.
  Thilg Alenka grenade le a òrdagan rùisgte, loisg i burst agus reub i:
  - Airson spiorad na Ruiseanaich!
  Bha Anyuta, a" losgadh air an luchd-dùbhlain aice agus a" spealadh sìos ìrean nàimhdean, a" crathadh le a sàil rùisgte, a" toirt a" phacaid gu bàs:
  - Air son mòrachd a' chomuinn !
  Bha Alla, a" losgadh air nàimhdean an USSR agus a" tilgeil boma le a òrdagan rùisgte, a" cuir às:
  - Airson Mother Rus 'ann an co-mhaoineas!
  Thug Maria, a 'losgadh gu ceart air an nàmhaid agus le misneachd ga ghearradh sìos, mothachail, a' crathadh a fiaclan:
  - Feumaidh an Ruis stiùiriche ùr!
  Thug Matryona fa-near, a 'losgadh agus a' sgrios gu misneachail an luchd-dùbhlain aice, agus le a h-òrdagan lom thug i tiodhlac bàis eile:
  - Gu dearbh tha e riatanach!
  Agus bhon tilgeadh aice, a bhuail an rinc spèilidh, bhuail dà tanca Gearmailteach.
  Thuirt Marusya, a" losgadh air na Nadsaidhean, gu sunndach:
  - Bha a h-uile dad ann san USSR, ach ghabh an nàmhaid e ann an àireamhan!
  Agus le a shàil rùisgte cuiridh e air bhog am murtach agus neo-thruaillidh!
  Bhrosnaich Alenka a caraidean:
  - Na dèan cabhag gus Rus a thiodhlacadh! Tha rudan againn ri dhèanamh fhathast!
  Agus le òrdagan a choise-rùisgte tilgidh e tiodhlac millteach sgrios.
  Dh" aontaich Anyuta, a" losgadh air na Nadsaidhean, le seo:
  - Buailidh sinn ar naimhdean gu dian, cha tiormaich abhainn an athar !
  Agus le a sàilean lom, cruinn bheir an nighean gu sunndach e agus buailidh i air an nàmhaid.
  Thuirt Alla, a" losgadh air na faisistich agus a" leigeil pìos stuth-spreadhaidh a-mach à slingshot, a" tarraing an t-sreang le a òrdagan rùisgte:
  - Cha bhith ann ach superman - a thèid an àite Stalin!
  Bhruidhinn Maria, a" losgadh le mionaideachd iongantach agus a" tilgeil grenades le òrdagan rùisgte:
  - Tha a h-uile dad nach atharraich airson na b" fheàrr!
  Matryona, a 'leagail an Fritz le seallaidhean le deagh amas. Agus an uairsin, a 'dèanamh cron air an tanca le a cas-rùisgte, thug i fa-near:
  - Tha sinn le ar toil gun atharrachadh agus gaisgeil!
  Thilg Marusya dòrlach de grenades le a casan rùisgte. Mar sin thionndaidh an gunna fèin-ghluasaid aig na Nadsaidhean a-null agus rinn e squealed:
  - Bidh mi nas làidire na a h-uile duine!
  Às deidh dha Alla neach-giùlain a leagail às na Nadsaidhean le grenade a thilgeil le a shàilean rùisgte, thuirt i agus ceartaich i:
  - Chan e mise, ach sinne! Tha a h-uile dad nas làidire!
  Thòisich Alenka air seinn gus an spiorad sabaid a thogail, a 'dèanamh suas mar a chaidh i. Agus a" chuid eile de na nigheanan, a" losgadh air na Nadsaidhean, thog iad suas e;
  Tha sinn nar nigheanan à dùthaich an USSR,
  A tha na lòchran airson an t-saoghail air fad ...
  Leig dhuinn a shealltainn dhut eisimpleir de mhòrachd,
  Seo na gnìomhan gaisgeil air an seinn!
  
  Rugadh caileagan fon bhratach dhearg,
  Agus casruisgte bidh iad a" ruith tron reothadh...
  Nigheanan agus mic a 'sabaid airson Rus',
  Aig amannan bheir bean na bainnse ròs dhan ghille!
  
  Bidh bratach dhearg air feadh na cruinne,
  Deàrrsadh cho soilleir, mar lasair lòchrain ...
  Às deidh na h-uile, tha swing gaisgeil againn,
  Agus tha ar bratach a" deàrrsadh mar dhearg!
  
  Na creid e, cha tèid am faisisteach damanta seachad,
  Agus cha tèid spiorad na Ruis gu bràth air falbh ...
  Fosglaidh buadhan cunntas gun chrìoch,
  Canaidh sinn hello agus hello ri duine sam bith!
  
  Tha an Ruis na dùthaich iongantach,
  Thug thu co-mhaoineas dha na daoine...
  Gu bràth thug Dia gu fial,
  Airson an Motherland, airson sonas agus saorsa!
  
  Cha bhith e comasach don nàmhaid a" chùis a dhèanamh air an Fatherland,
  Agus ge bith dè cho an-iochdmhor agus seòlta a bha e ...
  Ar mathan Ruiseanach do-chreidsinneach,
  Tha an saighdear Ruiseanach cho glòrmhor airson a bhuaidh!
  
  Dùthaich àlainn Sòbhieteach,
  Tha na caileagan innte moiteil gu bheil iad brèagha...
  Thugadh i dhuinn le breith gu bràth,
  Agus leig leinn buill Komsomol a bhith cothromach!
  
  Tha sinn a 'sabaid air iomall Moscow,
  Tha stoirm sneachda ann, sruthan sneachda, agus tha na caileagan casruisgte...
  Cha toir sinn suas ar n-Athair do Shàtan, bidh
  eadhon ar speal a" losgadh gu ceart!
  
  Mar sin ann an rage tha na nigheanan dèidheil air sabaid,
  Agus leis an t-sàil rùisgte bidh iad a" tilgeil pasgan-spreadhaidh...
  'S e faisisteach a th' ann, ach tha coltas math air,
  Gu dearbh, dìreach olc Cain!
  
  Chan eil dòigh ann a" chùis a dhèanamh air nigheanan nàmhaid,
  Rugadh iad fo leithid de rionnag ...
  Is e am mathan an uilebheist do-chreidsinneach againn,
  Cò a rinn an Motherland dha bhean!
  
  Tha sinn nigheanan Ruiseanach math,
  Chan eil eagal oirnn ro chràdh is reothadh...
  Agus tilgidh sinn air ais, creid an droch shluagh a mharbhadh,
  Thèid an nàmhaid às an dòs!
  
  Bha iad comasach air an nàmhaid a phutadh air falbh bho Moscow,
  Ged a tha e làn de chumhachd mòr ...
  Tha na nigheanan againn cho moiteil asainn fhìn,
  Thèid an luchd-dùbhlain uile à sealladh dha na h-uaighean aca!
  
  Na creid e, chan urrainn do nàimhdean a" chùis a dhèanamh air Rus",
  Leis gu bheil a h-uile ridire a" tighinn bho diapers...
  Tha e coltach gu bheil an sealgair air tionndadh gu bhith na gheam,
  Agus chan eil an nàmhaid fhathast ach leanabh!
  
  Ach spiorad na Ruis, an spiorad creidsinn mòr,
  Tha fios agad, tha cumhachdan falaichte ann ...
  Bidh an nàmhaid air a phronnadh gu pìosan,
  Às deidh na h-uile, tha ridirean do-chreidsinneach ann am blàr!
  
  Tilg air falbh na teagamhan agad, nigheanan,
  Is sinne na daoine as gaisge san t-saoghal...
  Tilgeamaid sluagh Shàtain anns an ifrinn,
  Bogamaid a h-uile nàmhaid anns an taigh-beag!
  
  Thig an cogadh naomh gu crìch
  Thig sìth agus madainn thairis air a" phlanaid...
  Tha i gu bràth leis a' ghrèin,
  Biodh an samhradh blàth gu bràth!
  
  'S an comunn siorruidh ann an glòir,
  Agus tha Lenin agus an Stalin mòr còmhla rinn ...
  Ann am film fuilteach a-mhàin a-nis tha faisisteachd,
  Agus tha ar toil airson creidsinn nas làidire na stàilinn!
  
  Tha an Ruis agam a" riaghladh fad linntean,
  Agus thug e toileachas don chruinne-cè gu lèir ...
  Feumaidh tu neart dorn stàilinn,
  Agus dàna, ach ann an dòigh reusanta!
  
  
  
  WITCHES A CRUTHACHADH AIRM MIRACLE
  Bha Gerda, Charlotte, Magda agus Christina, a rinn deuchainn air an "Tìgear" aig aon àm cuideachd os cionn leasachadh modail gealltanach: "Panther"-2. Chuir na caileagan an einnsean agus an tar-chuir ann an aon bhloc - tarsainn, agus rinn iad an tùr cumhang agus nas lugha. Agus chaidh am bogsa gèar a chuir a-steach air an einnsean fhèin. Mar thoradh air an sin, thionndaidh "Panther"-2 gu bhith na sgàil-dhealbh nas lugha na dà mheatair, agus chaidh an àireamh de bhuill sgioba a lùghdachadh gu triùir. Mheudaich tiugh an armachd air beulaibh an t-slige gu 120 millimeters aig leòidean mòra, agus na taobhan gu 82 millimeters aig leòidean. Agus tha na tùir suas gu 150 mm air an aghaidh agus 82 mm air na taobhan, aig leòidean. Aig an aon àm, chaidh an carbad gu lèir a lùghdachadh gu 35 tunna, a rinn e comasach faighinn seachad air le einnsean cumhachd 700 each agus a 'meudachadh astar agus gluasad an tanca. Aig an aon àm, tha gluasad a "charbaid air a thighinn air adhart cuideachd, agus tha an chassis air fàs nas aotroime agus mòran nas fhasa a chàradh agus a chumail suas. Tha sia rolairean ann uile gu lèir, a tha practaigeach agus goireasach. Bu toil le Hitler "Panther" 2 agus chaidh e a-steach don riochdachadh san t-Sultain 1943. Tha an carbad soirbheachail, le gunna math, tolladh armachd agus losgadh luath. Dh'obraich i agus ghluais i gu luath, le sàr ergonomics.
  Agus as cudromaiche, bha e na b 'fhasa a bhith a' dèanamh agus a 'feumachdainn nas lugha de mheatailt. Agus aig an aon àm bha e air a chomharrachadh le bhith beòshlaint calpa. Chan eil e cho furasta a dhol a-steach do charbad mar sin le leathad armachd mòr.
  Bha fìor dhuilgheadas aig saighdearan Sòbhieteach. A bharrachd air an sin, chuir na Gearmailtich, an àite a 'phrògram Fau, airgead an seilbh ann an leasachadh sabaid nan daoine, agus chruthaich iad an XE-162, sìmplidh agus saor airson a thoirt gu buil agus gu math aotrom agus furasta a ghluasad.
  Thionndaidh an inneal seo gu bhith air a leasachadh ann an suidheachaidhean nas fàbharach agus tha e an ìre mhath furasta obrachadh. Agus chan eil e cho furasta dhi dèiligeadh.
  Chuir e blàir adhair brùideil air saighdearan Sòbhieteach agus co-cheangailte. Cha robh cuideam ach tunna gu leth air an t-sabaid nuair a bha e falamh agus cha mhòr nach robh ann ach fiodh. Mar sin thionndaidh an inneal gu bhith air leth èifeachdach.
  Bha an suidheachadh air a dhèanamh na bu mhiosa leis gun do thòisich nigheanan Gearmailteach a 'clàradh gu gnìomhach ann an aonadan itealain.
  Thòisich Albina agus Alvina gu gnìomhach a 'faighinn sgòran, a' sabaid, mar riaghailt, casruisgte agus ann am bikini a-mhàin. Agus cha b 'urrainnear na caileagan sin a losgadh sìos. Agus bha iad fhèin cho gnìomhach a 'gearradh dheth an nàmhaid. Agus cho breagha sa bha na blondes sin: dìreach Aryans fìor!
  Bidh Albina a" brùthadh an inneal-brosnachaidh le a cas gràsmhor agus a" gearradh sìos plèana no dhà Sòbhieteach agus sgrathan:
  - Glòir don Treas Reich!
  Bidh Alvina a" bruthadh a nipple scarlet air an inneal-brosnachaidh, a" bualadh air trì carbadan Sobhietach agus a" rughadh:
  - Glòir don dùthaich againn!
  Nigheanan sabaid - chan urrainn dhut a ràdh gu bheil iad lag. Chan e, tha iad gu math ionnsaigheach agus comasach air a h-uile duine a reubadh gu pìosan.
  Gu h-iomlan, tha an t-arm seo a 'ruith. Agus sa gheamhradh sheas an loidhne aghaidh. Chuir Mainstein ionnsaigh air bhog agus fhuair e air a" chùis a dhèanamh air na saighdearan Sòbhieteach taobh a-muigh an Dnieper, a" cruthachadh paidhir choirean mòra. Bha na Gearmailtich cuideachd comasach air an ionnsaigh faisg air Leningrad a chuir air ais. An seo bha iad an urra ri loidhne dìon cumhachdach. A bharrachd air an sin, às deidh call san Úcráin, tharraing Stalin grunn roinnean air falbh bhon taobh seo agus leig leis na Gearmailtich na h-ionnsaighean a chuir air ais. Chùm an aghaidh a-mach, agus b 'urrainn dha na Gearmailtich cumail a-mach sa gheamhradh air feadh iomall an ionnsaigh.
  Bha Gerda gu pearsanta a 'sabaid air Panther 2, còmhla ris na caileagan. Agus a dh 'aindeoin a' gheamhraidh, bha na bòidhchead a 'sabaid casruisgte agus a' caitheamh dìreach bikini.
  Bhrùth Gerda na putanan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, bhuail i an nàmhaid agus rinn i squeak:
  - Glòir don ìmpireachd againn!
  Bhrùth Charlotte cuideachd an luamhan le a òrdagan rùisgte, leag i an tùr trithead "s a ceithir agus chaidh a dhearbhadh le ionnsaigheachd:
  - Glòir do ghaisgich !
  Bhrùth Cairistìona am putan leis an nipple scarlet aice agus bhuail i an càr Sobhietach, a" squeaking:
  - Agus glòir dhuinn !
  Loisg Magda spreadhadh de cheithir ghunnaichean-inneal, gheàrr i sìos na saighdearan-coise Sobhietach le òrdagan rùisgte agus thuirt i:
  - Glòir shiorruidh, bhuadhach !
  Mar sin dh"fhàs na caileagan fiadhaich agus bha na sàilichean cruinn, lomnochd aca a" deàrrsadh.
  Agus nuair a tha "Tiger"-2 a 'tighinn dlùth, tha an tanca seo, le cuideam leth-cheud' sa còig tunna, a 'gealltainn gum bi dìon 250 mm air a' mhullach agus 170 mm air na taobhan.
  Le sin le canan 88-mm ann an 71 EL, is e inneal fìor mhath a th" ann.
  Agus a-nis as t-earrach tha na Gearmailtich mu thràth a" gluasad air adhart san Eadailt agus a" pronnadh nan caidrich gu misneachail.
  Bidh iad a" toirt Naples agus a" toirt ionnsaigh air Sicily.
  Agus bidh saighdearan nan Caidreach a" gèilleadh leis na ceudan mhìltean. Agus tha iad air an sgrios gu tur. Tha panthers Gearmailteach neo-sheasmhach.
  Agus bheir na caileagan air na Sasannaich tuiteam gu an glùinean agus pògadh nan casan rùisgte, chiseled, agus a" reamhrachadh sàilean cruinn nam bòidhchead len teangannan.
  San Ògmhios, bidh na Càirdean a" feuchainn ri gluasad air adhart le bhith a" cur saighdearan air tìr ann an Normandy. Ach tha iad a" fulang call mòr an sin. A-rithist, ceudan de mhìltean de phrìosanaich, agus tòrr uidheamachd air a ghlacadh.
  Bidh Roosevelt a 'fulang ionnsaigh cridhe agus a' fàs neo-chomasach. Tha na Stàitean Aonaichte a" feuchainn ri crìoch a chuir air cogadh cho duilich. Tha Breatainn a' beachdachadh air roghainnean airson sìth leis na Krauts. Tha an suidheachadh air a dhèanamh nas miosa le bomadh nas cumhachdaiche de bhailtean-mòra Shasainn a" cleachdadh itealain jet. Ach chan urrainn dha luchd-sabaid Bhreatainn grèim fhaighinn air plèanaichean mar sin.
  Mar sin thòisich Churchill ag iarraidh sìth. Ach tha am Fuhrer gun stad. Tha e air a bhriseadh le mothachadh air a neart fhèin.
  Ach tha na Breatannaich fhathast ag aontachadh ri sìth. Agus tha seo a" cur dragh air Stalin, a tha a" tabhann fois don Fuhrer. Tha Hitler ag aontachadh stad a chur air nàimhdeas airson trì bliadhna, cho fad 's nach eil sabotage partisan ann, agus na pàrtaidhean a' fuireach aig na crìochan aca, agus an USSR a 'reic ola agus gràn dha na Gearmailtich.
  Dh'aontaich Stalin ri seo... Agus dh'fhuasgail na Krauts an làmhan.
  Is e Gibraltar a" chiad bhuille, gu dearbh. Às deidh dhut an daingneach seo a ghlacadh, faodaidh tu saighdearan a ghluasad gu Afraga thairis air an astar as giorra. Nuair a chuir iad stoirm air an daingneach, chleachd na Gearmailtich na raidhfilean ionnsaigh MP-44 as ùire, leasaich na caileagan iad cuideachd: rinn iad iad tòrr nas aotroime agus nas earbsaiche.
  Agus bha Albina agus Alvina, na caileagan a rinn na plèanaichean Gearmailteach mòran nas practaigeach agus nas luaithe, a 'sabaid anns na speuran.
  Agus phronn iad an càirdean clì is deas. Bhiodh Gibraltar air a thoirt sa bhad. B" fheudar do Franco aontachadh ri ultimatum Hitler. Na leig leis na faisistich do dhùthaich a ghabhail thairis.
  Luathaich na Gearmailtich ann an tancaichean agus spreadh iad a-steach do shuidheachadh an nàmhaid.
  Às deidh tuiteam Gibraltar, chaidh na Krauts a-steach do Morocco. Agus ghluais iad, a 'glacadh sgìrean. Gu sònraichte bha na tancaichean Fritz a" gluasad thairis air Algeria. Bidh "Panther" 2 a 'sleamhnachadh gu luath air a' ghainmhich. Chaidh ùrachadh le einnsean nas cumhachdaiche, agus dh'fhalbh e. Bha "Panther" -2 gu tur riaraichte leis an arm le dìon an aghaidh, agus bha "Tiger" -2 mar as trice na tanca iongantach. Thuit na càirdean mar gum biodh iad air an sgrios.
  Bha caileagan Gearmailteach a' sabaid anns an fhàsach, mar as trice casruisgte agus le bikinis orra. Bha iad dìreach a" lub an craiceann le uachdar dìon sònraichte gus nach tèid a losgadh.
  An uairsin chuir bòidhchead nan Sasannach a chaidh an glacadh air an glùinean iad agus thug iad orra sàilean nan nigheanan a reamhrachadh. Agus is toil leotha e, gu sònraichte na h-Afraganaich, a bhios ga dhèanamh le dealas.
  Bha an dà fhicheadamh bliadhna air leth soirbheachail dha na Gearmailtich; ghlac iad a" mhòr-chuid de Afraga agus den Ear Mheadhanach. Agus sa chiad leth de 1946 ghlac iad cuideachd na h-Innseachan, Burma agus an còrr de Afraga. Agus bha barrachd dhuilgheadasan ann le solarachadh shaighdearan, leudachadh conaltraidh, agus an talamh na le strì an aghaidh aonadan Breatannach is Ameireaganach. A bharrachd air an sin, cha robh na saighdearan coloinidh dha-rìribh ag iarraidh sabaid. Ann an teicneòlas, tha càileachd fìor mhath aig na Gearmailtich. Mar eisimpleir, ME-262 X, agus an astar a tha suas ri 1200 cilemeatair san uair, agus an armachd - còig itealain canain. Agus chan eil luchd-sabaid jet aig na Stàitean Aonaichte agus Breatainn fhathast nas freagarraiche airson cleachdadh sabaid, agus eadhon nas lugha de bhomaichean.
  A bharrachd air an sin, tha diosgan aig na Gearmailtich a-nis a ruigeas astar timcheall air ceithir astaran fuaim. Bha iad gu tur so-leònte gu gàirdeanan beaga, mar thoradh air an t-sruth laminar a bha a 'sruthadh timcheall nan càraichean. Ach air sgàth seo cha b 'urrainn dhaibh fhèin losgadh. Ach bha e comasach boma a leigeil sìos bho àirde, ga chleachdadh airson taisgealadh, agus nas cudromaiche, carbadan nàmhaid reithe, gan losgadh le jets.
  Tha sàsaichean itealaich nan armachd èifeachdach le raon mòr agus comasach air itealaich bhon Roinn Eòrpa gu na Stàitean Aonaichte. Agus uaireannan bha iad fo smachd nigheanan fìor bhrèagha, a b 'fheàrr leotha a bhith a' sabaid casruisgte agus ann am bikini.
  Seo Gertrude agus Eubha air iteig. A leithid de dhà cuties iongantach. Mar eisimpleir, chaidh Ameireaganach dubh a ghlacadh. Ceangailte ri log. Agus mar sin mharcaich iad air a fhìreantachd fhireann rè ùine fhada, gun do chaill am prìosanach mothachadh, an dèidh dha a bhith ag obair gu mòr.
  Agus a-nis thug Gertrude, le a òrdagan rùisgte, an discus agus chuir e amas air an targaid, a 'losgadh sìos plèanaichean Ameireaganach. Is e nighean sabaid a tha seo.
  Agus tha Eva, cuideachd, a 'cleachdadh a h-òrdagan lom, ag amas air inneal de fheachd marbhtach air an nàmhaid.
  Agus le fearg bidh e a" reubadh an nàmhaid, agus bidh càraichean Shasainn agus na SA a" tuiteam.
  Bha na Gearmailtich an dùil a dhol air tìr aig deireadh na Samhna. An toiseach, chan eil duine a 'feitheamh aig an àm seo. Gu dearbh, chan eil an aimsir gu math cunnartach a bhith beò. Ach air làithean ciùin faodaidh tu snàmh thairis air Caolas Shasainn agus tìr. A bharrachd air an sin, tha buannachdan ann a bhith a "tighinn air tìr air an oidhche, leis gu bheil e tòrr nas duilghe a dhìon anns an dorchadas.
  Mun àm seo bha na Gearmailtich air sgrios mòr a dhèanamh air cabhlach Shasainn is Ameireagaidh.
  Mar sin bha dùil ri tighinn air tìr gun duilgheadas sam bith. Bha còir aig feachd làidir a bhith nam buidhnean-catha sònraichte de chlann-nighean a bha, eadhon ann an reothadh deireadh na Samhna, casruisgte ann am bikini a-mhàin.
  Thòisich an cur air tìr air 26 Samhain, 1946. Air ceann-bliadhna taghaidhean an Reichstag, às deidh sin fhuair Hitler dreuchd Seansalair an Reich.
  Cha robh duine ann airson casg a chuir air tighinn air tìr. Agus ghabh mòran de shaighdearan-coise agus eadhon na tancaichean pioramaid as ùire pàirt anns an ionnsaigh. Dè nach urrainn a dhol a-steach bho cheàrn sam bith.
  Bidh na caileagan, gu dearbh, a 'sabaid taobh a-staigh iad, agus ag obair gu gaisgeil.
  Agus tha cuid de ghaisgich mar-thà casruisgte a" briseadh oir deigh air maragan reòta air an oidhche. Agus bidh iad a 'sabaid gu math gaisgeil. Agus bidh iad a 'dèanamh mìorbhailean de chumhachd mòr. Agus nuair a bhios iad a" tilgeil grenades le òrdagan rùisgte agus a" reubadh na Sasannaich nam pìosan, bidh e gu math fionnar...
  Bidh Gerda a" sabaid air tanca pioramaid "Tiger"-4 le canan agus lannsair boma, agus gu math gaisgeil. A" cur slige às deidh slige, a" reubadh nàimhdean às a chèile.
  Ag obair mar rud seòlta, a" brùthadh air na putanan luing gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, bidh an nighean a" beucaich:
  - Ghiùlain sinn ar fiaclan gu gnìomhach, bidh sinn a 'cur às gu mòr!
  Bidh Charlotte a" cleachdadh nipple scarlet nuair a bhios i a" losgadh, ga bhrùthadh air a" phutan luing gàirdeachais agus a" bualadh air an nàmhaid, thuirt i:
  - An sgioba togail uile-choitcheann againn!
  Bhuail Cairistìona cuideachd le lannsair rocaid a" cleachdadh a òrdagan lom. Bhris i mòran nàimhdean agus rinn i gàir:
  - Air son mòrachd an Treas Reich !
  Agus rinn Magda tàirneanach às a dèidh. An turas seo a 'cleachdadh nipple strawberry. Reub i an nàmhaid aice, agus beuc i:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Tha na nigheanan sin aig ìre àrd! Agus mar a tha saighdearan-coise nigheanan a" ruith agus casruisgte, a" tilgeadh grenades mar a thèid iad air adhart. Agus dè cho mòr agus cho marbhtach sa tha e.
  Tha na caileagan cho sabaid agus cho breagha.
  Agus tha iad a" pronnadh nam Breatannach clì is deas. Chan eil e na iongnadh, le leithid de dh" oilbheum agus tighinn air tìr às an Fhraing agus Nirribhidh, gun do chùm Sasainn a-mach airson dìreach deich latha. Tha seo sgoinneil!
  Chaidh am baile sìos. Agus is e an ath ìre caismeachd Ameireagaidh. Anns a 'Ghearran, na Gearmailtich, a dh'aindeoin a' gheamhraidh, rinn iad air tìr ann an Innis Tìle: Operation Icarus, agus a ghlacadh seo cudromach sgìre.
  Agus a-rithist, ghabh caileagan casruisgte bho dhiofar bhuidhnean-catha SS pàirt anns na blàran.
  Agus fhuair iad soirbheachas, a" lasadh an sàilean lom san t-sneachda.
  Mhol Stalin do Hitler sa Mhàrt 1947 co-chogadh an aghaidh nan Stàitean Aonaichte. Dh'aontaich am Fuhrer ri seo, ach air chumha nach fhaigheadh an USSR air ais ach Alasga, ann an dòigh air choireigin fearann laghail. 'S cha chuir e roimhe bhi ni's mò.
  Dh'aontaich Stalin le seo... Agus thòisich an ionnsaigh air saighdearan Sòbhieteach tro Alasga. Cho luath agus cho cruaidh.
  Bha tancaichean ùra Sòbhieteach a' gluasad.
  Bha sgioba Ealasaid a 'sabaid air a' chiad tanca T-54, deuchainneach agus nach deach a chrìochnachadh. An Giblean 1947. Tha sneachda fhathast ann an Alasga, ach tha caileagan Ruiseanach a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis. Agus nigheanan cho breagha.
  Bidh Ealasaid a" losgadh air an nàmhaid a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Bhuail an Sherman Ameireaganach. Agus a" giùlan a fiaclan, thuirt an gaisgeach:
  - Glòir do bheachdan co-chomann mòr !
  Bidh Ekaterina cuideachd a" losgadh le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a chirps:
  - Glòir do thoraidhean buadhach an airm againn!
  Loisg Elena cuideachd, an turas seo a 'cleachdadh an sgàrlaid nipple de a broilleach, a' bualadh air an nàmhaid gu math agus a 'fàs:
  - Glòir dha buadhan cinnteach ùra!
  Efrasia, a 'bualadh air an luchd-dùbhlain aice a' cleachdadh nipple sùbh-lusan, agus a 'bualadh air an Pershing a' comhartaich ::
  - Agus bidh sinn a 'buannachadh!
  A rèir choltais sgaoil na gaisgich mar vixens. Agus mar sin buailidh iad na h-Ameireaganaich.
  Bidh slige a" bualadh air aghaidh an tanca, ach sa bhad bidh e ricochets. Tha Ealasaid a" beucaich agus a" leum:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas!
  Agus bidh e cuideachd a" cur projectile air ais, a" cleachdadh òrdagan rùisgte. Tha an nighean seo air fìor mhisean.
  Is iad seo na bòidhchead sabaid.
  Chùm saighdearan Sobhietach a-mach ann an Alasga. Agus anns a 'Chèitean, ràinig a' chiad IS-7, air a riochdachadh ann am meatailt.
  Agus air an sin tha sgioba tanca Alenka.
  Sin a leithid de nighean sabaid an sin. Dìreach mar a loisg e air an nàmhaid, bhuail e gu fìor cheart e.
  Agus dè an gunna cumhachdach: 130 mm. Bidh i a" dol a-steach don nàmhaid bho astar fada. Tha am prìomh tanca aig na h-Ameireaganaich fhathast, an Sherman, a tha dìreach math airson a bhith a" fastadh aces tanca Gearmailteach is Sòbhieteach. Tha Pershing beagan nas fheàrr, le gunna nas cumhachdaiche na an inbhe 90-mm. Agus tha an "Super Pershing" glè bheag, aig a bheil an canan 90 mm ann an inbhe agus le fad baraille de 73 EL, comasach air leòn cunnartach a chuir air taobh carbad Sòbhieteach IS-7 agus faisg air làimh. Mar as trice chan eil tancaichean Gearmailteach cumadh pioramaid agus gunnaichean Ameireaganach air an toirt bho gach ceàrnaidh. Tha an IS-7 air a bhualadh air bòrd. T-54 - "Super Pershing", bheir thu faisg air a cheann, agus air an taobh aig astar. Ach airson a-nis tha am prìomh tanca T-34-85 aig an USSR, nach deach a stad fhathast agus a tha a 'sabaid ris na h-Ameireaganaich. Tha e cha mhòr co-ionann ris an Sherman, agus nas laige na am Pershing.
  Mar sin tha ùine chruaidh aig na saighdearan Sòbhieteach. Agus tha iad a" coimhead le farmad ris a" chiad tanca deuchainneach IS-7 gu ruige seo a-mhàin.
  Tha an càr seo moiteil agus fionnar.
  Tha IS-2 agus IS-3 cuideachd a" sabaid. Chan urrainnear a dhol a-steach don chàr mu dheireadh ach a-mhàin an Super-Pershing. Uill, faodar an IS-3 a dhol a-steach do phàirt ìosal a "chraoibh cuideachd.
  Tha an IS-2 rudeigin lag ann an armachd aghaidh an turaid.
  Tha na caileagan Natasha agus an sgioba aice a 'sabaid air an tanca seo. A 'sabaid bòidhchead. Agus bhon IS-2 bidh iad a" lìbhrigeadh buillean pronnadh le sligean marbhtach.
  Bhrùth Natasha a òrdagan rùisgte agus thilg i a-mach am marbhadh, a "bualadh tron Aimeireaganach agus a" suirghe:
  - Glòir dha na beachdan air deagh cho-mhaoineas!
  Bhrùth Zoya a nipple scarlet air an luamhan mharbhtach agus rinn i a" chùis:
  - Airson sìth agus òrdugh Aryan!
  Bhuail Augustine cuideachd an sgrios le a shàil rùisgte, a 'bualadh air an nàmhaid agus a' comhartaich:
  - Airson buadhan cinnteach!
  Agus tha Svetlana mu dheireadh a 'tilgeil a casan beaga a-mach le cuideachadh bho a h-òrdagan rùisgte, a' gearradh sìos an nàmhaid agus a 'sgoltadh:
  - Airson cumhachdan mòra!
  Chaidh boireannaich an airm dheirg air adhart tro Alasga. Thàinig an samhradh agus bha e blàth, agus bha na caileagan ann an tancaichean ann am bikinis agus casruisgte tlachdmhor. Thàinig na Gearmailtich, an dèidh dhaibh a dhol thairis air a' Ghraonlainn, air tìr ann an Canada. Agus bhon taobh a deas thòisich iad a 'tighinn bho Argentina. Ann am Brasil bha sgaradh ann am buidhnean taobh a-muigh na Gearmailt agus pro-Ameireaganach. Cho-dhùin na Gearmailtich, le buille chumhachdach bho na roinnean a bha deiseil airson sabaid, a" chùis nam fàbhar.
  Bha carbine ionnsaigh nas cumhachdaiche agus nas èifeachdaiche aig na Nadsaidhean, a chaidh a losgadh bho astar fada agus gu math luath. Dh"fhuiling na Yankees call às deidh dhaibh a" chùis a dhèanamh.
  Bha sgioba ùr de chlann-nighean Sasannach air an stiùireadh le Sìne Armstrong a' tighinn bhon deas... Bha an gaisgeach a' sabaid ann am Brasil as t-samhradh... Sheas feachdan Pro-Ameireaganach an aghaidh gu slaodach.
  Ach ann am Venezuela, bha na gaisgich a" sabaid ri saighdearan Ameireaganach. Bha iad a 'sabaid air an t-seann Panther-2, a bha cha mhòr air a stad airson modalan pioramaideach de uidheamachd.
  Ach bha na Breatannaich, eadhon leis na tancaichean sin, na bu làidire na na h-Ameireaganaich. Loisg iad na gunnaichean aca air na Shermans, a bha mar-thà gun dòchas agus nach b" urrainn dhaibh sabaid ach air an aon shuidheachaidhean ris na Sobhietich trithead "s a ceithir.
  Loisg Sìne bho astar a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Bhuail i an nàmhaid agus rinn i gàire:
  - 'S i so mòrachd Bhreatuinn - cha searg i !
  Chàin Gringeta a casan chiseled dhan nàmhaid le a òrdagan rùisgte. Bhuail i an Sherman agus rinn i squeak:
  - Bidh an rìoghachd againn fionnar!
  Agus sheall a theanga!
  An uairsin loisg Monica, bhuail i an nàmhaid dìreach air an targaid le a casan rùisgte agus rinn i coed:
  - Air son saoradh an anama !
  Agus às deidh dhaibh, bhuail Malanya cuideachd. Bhuail e gu ceart air Pershing nas cunnartaiche, a 'briseadh a chrann.
  Gu dearbh, le a òrdagan rùisgte, rinn i gàire:
  - Glòir do bheachdan nam feachdan rìoghail!
  Bha na caileagan a 'sabaid gu math ionnsaigheach agus cuideachail.
  Agus bha aonadan Gearmailteach taghte a" gluasad ann an Canada. Bhris Gerda air an tanca pioramaideach Tiger-4 Ameireagaidh agus na h-uachdaranachdan aige. Agus bhris iad fo bhuillean brùite an nàmhaid.
  Loisg Gerda le a òrdagan rùisgte, bhuail e an nàmhaid agus rinn i gràin:
  - Airson co-mhaoineas Aryan!
  Bhuail Charlotte cuideachd, an turas seo le nipple scarlet, bhuail i an càr Ameireaganach agus rinn i gàire:
  - Airson mòrachd na Gearmailt!
  Bhuail Cairistìona an nàmhaid cuideachd. Bhris i an armachd aige, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a casan chiseled, mar shligean uighean, agus a" gortachadh:
  - Airson ar coileanaidhean iongantach!
  Rinn Magda mar an ceudna tàirneanach, a" pronnadh an nàmhaid mar chriadh, agus a" beucaich:
  - Airson a leithid de ghoireasan a tha e do-dhèanta a ràdh ann an sgeulachd sìthiche, gun eadhon a bhith ag innse le peann!
  Bu chòir a thoirt fa-near gu bheil na caileagan gu math dùbhlanach agus gu math gnìomhach. Tha iad dha-rìribh tòrr spòrs.
  Agus mar sin thuit prìomh bhailtean Chanada: Quebec agus Toronto. Agus dh" fhàs beatha na b" fheàrr dha na Krauts agus barrachd spòrs...
  Thuirt Hitler gum biodh Ameireagaidh deiseil!
  Cha do shoirbhich leis na Stàitean Aonaichte ann a bhith a" leasachadh a" bhoma atamach. A rèir coltais thionndaidh fortan air falbh à Ameireagaidh airson an Wehrmacht sa chùis seo. Dè ma tha? Tha bunaitean eile ann airson buaidh agus soirbheachas. Mar sin tha e ro thràth airson tuiteam ann an eu-dòchas.
  Ach tha na Krauts le na rèisimeidean cèin aca fada nas fheàrr na na Stàitean Aonaichte a thaobh saighdearan. Agus tha iad comasach air mòran a dhèanamh ann a bhith a 'sgrios an nàmhaid.
  Mar eisimpleir, ghlac Gerda trodaiche dubh. Agus rinn na caileagan cho mòr e, a' toirt air gràdh a dhèanamh, 's gun do thilg e dheth a chrògan. Agus gu dearbh tha seo gu math fionnar.
  As t-fhoghar 47, chaidh na Krauts a-steach do chrìochan nan Stàitean Aonaichte. Bha saighdearan Sòbhieteach fhathast a' sabaid ann an Canada.
  Bha Alenka air an IS-7 a 'sabaid le briogàd iomlan de Shermans agus Pershings. Bha na Shermans an seo den chlas Firefly, le canan fada 76-mm le baraille, a tha cunnartach don IS-7 nuair a thèid a losgadh air a chliathaich. Mar sin lorg na caileagan iad fhèin ann an droch shuidheachadh. Tha gunna aig an IS-7, airson a h-uile buannachd, le armachd cuibhrichte agus chan eil e gu math luath a" losgadh.
  Mar sin loisg Alenka le a òrdagan rùisgte, bhuail e an Ameireaganach agus rinn i squeak:
  - Air mo shlighe gu cogadh!
  Bhuail Anyuta an Sherman aon às deidh aon, a" cleachdadh a nipple scarlet, agus chuir i às dha:
  - Airson buaidh an USSR!
  Alla cuideachd fucked le a lom òrdagan. Bhuail i càr Ameireaganach agus chuir i às dha:
  - Airson beachdan co-mhaoineas!
  Bhuail Maria cuideachd, a 'cleachdadh nipple sùbh-lusan, bhris i an neach-dùbhlain aice gu pìosan agus shìn i:
  - Airson làmh-sgrìobhainnean mòra Lenin!
  Agus thug Matryona a-steach le a sàil rùisgte, a" crùbadh armachd an t-Sherman, agus a "sguabadh air mullach a sgamhanan:
  - Airson mo ridirean solais!
  Seo na còig, is iad sin na nigheanan - chan urrainn dhut feadhainn nas fhuaire a lorg! Agus tha a h-uile duine cho òg agus cho ùr. Agus tha fàileadh na caileagan mar mhil. Chan iongnadh gu bheil na saighdearan a" gabhail a leithid de thlachd ann a bhith a" reamhrachadh uchd Venus len teangannan. Agus bidh iad fhathast a" reamhrachadh am bilean.
  Seadh, thill an IS-7 air ais gus nach tèid a reubadh gu shreds. Sin as coireach gur e tanca a th" ann, tha tancaichean uile nan tancaichean.
  Is dòcha ach a-mhàin an fheadhainn pioramaideach Gearmailteach ...
  Ach chaidh a" mhòr-chuid de na Shermans a mharbhadh, agus chaidh an còrr air ais.
  Seo mar a rinn na caileagan Sobhietach ruaig.
  Agus anns an adhar tha Anastasia Vedmakova agus Alenka Sokolovskaya a 'bualadh nan Krauts. Chan eil na caileagan Pokryshkin sin co-ionann. Agus bidh na bòidhchead a 'sabaid casruisgte agus ann am bikinis. Agus thathas a" cleachdadh nipples scarlet nam broilleach nuair a thathar a" losgadh, a tha a" meudachadh èifeachdas sabaid an losgaidh.
  Ach tha Albina agus Alvina a 'tuigsinn nas fheàrr. Fhuair na caileagan sia ìrean de Chrois an Ridire. Chaidh Crois Ridire na Croise Iarainn den t-siathamh clas as àirde le duilleagan daraich platanam, claidheamhan agus daoimeanan a thoirt dhaibh às deidh dhaibh losgadh air còrr air mìle itealan gach fear.
  Is iad seo nigheanan - nigheanan dha nigheanan uile ...
  Ach chruinnich an dà chuid Anastasia Vedmakova agus Alenka Sokolovskaya còrr is dà cheud itealan. Agus bha iad mar-thà ochd rionnagan gaisgeach an USSR.
  Bhrùth Anastasia a òrdagan rùisgte air putan losgaidh canan an itealain agus loisg i sìos an càr Ameireaganach, a" squeaking:
  - Tha mi nam shàr nighean!
  Bhris Alenka Sokolovskaya air an nàmhaid le a nipple broilleach sgarlaid, leag e sìos trì plèanaichean agus rinn i rùsg:
  - Agus tha mi eadhon nas fhuaire!
  Is iad sin nigheanan, nigheanan mar sin!
  Agus sgriosaidh iad Ameireagaidh.
  Uill, gu dearbh tha Alvina agus Albina ga dhèanamh eadhon nas spòrsail agus nas fhuaire.
  Bidh Alvina a" cleachdadh nipples scarlet nuair a bhios i a" losgadh...
  Agus sùbh-lusan Albina ...
  Agus is fìor thoil leis an dithis nighean a bhith ag obair an teangan le jade, slatan pulsating. Tha an leithid de dhìoghras agus creideas ionnsaigheach aca!
  Bhrùth Albina a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - 'S theid iad gu muir, a' chlann-nighean ruiteach !
  Alvina, a 'losgadh, air a dhearbhadh:
  - Eileamaid fionnar, eileamaid marbhadh!
  Agus a-nis tha na Gearmailtich, na Sòbhietich agus na Seapanaich air iad fhèin a cheangal nas doimhne a-steach do chrìochan Ameireaganach.
  Tha an luchd-sabaid aca fhèin aig na Seapanach: nigheanan ninja. Gu math gaisgeil agus sabaid.
  Seo nighean ninja gorm, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte gus lann ràsair a leigeil ma sgaoil, a" gearradh cinn nan Ameireaganach agus a" sèideadh:
  - Cha tèid iad seachad!
  Agus gheàrr e am muileann le claidheamhan.
  Agus cumaidh an nighean buidhe ninja fìor neach-leantainn le a claidheamhan. Agus an uairsin le òrdagan rùisgte tilgidh e snàthadan le puinnsean, agus cuiridh e air bhog iad gus na saighdearan Yankee a mharbhadh, a" bualadh tro na nàimhdean.
  Agus a 'caoineadh aig mullach a sgamhanan:
  - Gu glòir Iapanach gu lèir!
  Agus gearraidh an nighean le falt ruadh, mar mhuileann-tuath, an naimhdean.
  Agus an uairsin bheir e leotha iad agus buail e iad le òrdagan rùisgte agus sgapaidh e na Yankees ann an diofar dhòighean. Tha seo a 'sabaid bòidhchead.
  Agus beucaidh e :
  - Tha sinn nan ninjas!
  Agus an uairsin nì nighean le falt geal ninja gluasad heileacoptair le claidheamhan. Gearraidh e suas an luchd-dùbhlain aige agus pronnaidh e iad. Agus as a" chuan sgàrlaid buailidh e mar dhealanach, a" beucaich:
  - Airson buaidh Iapan!
  Uill, chan urrainn dha duine cur an aghaidh a leithid de mhèirlich! Is iad sin nigheanan, nigheanan dha nigheanan uile ...
  Agus tha iad cho ionnsaigheach.
  Ach tha na blàran a 'dol le dian dian. Tha feachdan an Axis a" gluasad bhon dà chuid gu tuath agus gu deas, gu litireil a" brùthadh Ameireagaidh le clobha mòra.
  Seo sealladh air dùthaich a bha uair glòrmhor a tha a" gluasad na mac-meanmna.
  Ro dheireadh an fhoghair, bha na Krauts mar-thà air an ceangal gu ìre mhath a-steach do chrìochan nan SA.
  An seo tha Gerda a 'sabaid anns an tanca Tiger-4 agus aig an aon àm a' cuimhneachadh air a 'chiad fhear,
  Cuideachd cleasan air leth glòrmhor.
  Bha Gerda beagan air a dhath le fuil, ach bha e toilichte. Ach bha am faireachduinn air a mhilleadh leis a" ghrain uamhasach a bha tighinn o bhroinn a" ghobhainn, agus an t-eagal gun tigeadh ceud, mura tuille, de na h-aon chreutairean a rithis.
  Aig an aon àm, thug Charlotte an neach-dùbhlain làidir aice air a ceann agus rinn i gluasad marbhtach "dùbailte Nelson", a" toinneamh amhaich a" chreutair. Lorg an gaisgeach teine an seo i fhèin ann an dreuchd seòrsa de Mhàthair Teresa - a thaobh tròcair don ghoul a chaidh a bhualadh gu brùideil. Air fhoillseachadh:
  - Tha mi caoimhneil, caoimhneil, agus tha mo mhàthair caoimhneil - mar chomhachag ghlic !
  Bha dragh air Gerda:
  - Nach 'eil thu tuigsinn ?
  Chuir e iongnadh air Charlotte:
  - Dè bu chòir dhomh a thuigsinn?
  - Nach cluinn dineosairean, no hibridan radain is cockroaches? - Shìn Gerda a-mach a bilean.
  Rinn Charlotte gàire:
  - Cha robh dùil agam gum biodh tu cho gòrach! Seadh, marbhaidh sinn co-dhiù mìle dhiubh!
  - Bhuail iad thu sa cheann le cluba!
  - Chan eil. Dìreach creid mi, cluinnidh am megagnome sinn. - An so dh' fhas an nighean. "Mura do ghabh Sultan nan Dwarves e, is e sin, nach do ghairm e gu seirbheis e, cha b" urrainn dha a bhith air a dhol ro fhada bhuainn.
  Dh"fhaighnich Gerda le misneachd glè lag:
  - Agus troich eile, sìobhalt- aich, agus mairbh ?
  Chuir Charlotte gu sgiobalta, le neo-thruacanta fireann, às don dòchas mu dheireadh aice:
  "Faodaidh cuid eile a chluinntinn, ach dè a tha dragh orra?" Is e dìreach an megagnome Kiy-Dar a tha fios.
  Thòisich Gerda air a cas le dath fala a sguabadh air duilleag mhòr, lusach. Cha robh coltas bog air an duilleach, ach ann an da-rìribh bha e dòrainneach. Tharraing am fionn casruisgte am moralta:
  - Chan e òr a th" anns a h-uile dad a tha a "deàrrsadh, ach bidh a h-uile dad a tha stinks an-còmhnaidh a" tionndadh a-mach gu bhith crap! Tha uimhir de shalachar air an t-saoghal nach urrainn dhut creidsinn ann an purrachd an neach-cruthachaidh, eadhon às deidh dhut beagan cheumannan a ghabhail air an talamh!
  Mar fhreagairt, chuir an Diabhal Smàlaidh a-rithist an èadhar anns a 'phìob plastaig aice. An uairsin dh'èist na caileagan ris an oidhche airson ùine mhòr. Ach cha chuala an megagnome Kiy-Dar no eadhon cha chuala e. Agus bha e soilleir nach robh gnome eile an seo.
  Sheinn Gerda an seo:
  - Mura h-eil caraid gu h-obann na charaid no na nàmhaid, ach gnome... Tha seo a' ciallachadh gu bheil taigh cuthach a' feitheamh oirnn!
  Chuir Charlotte stad air a caraid:
  - Uill, a bheil thu ag iarraidh legion de ghouls a bhith gar cuairteachadh? Thig air adhart le do chasan, agus gu sgiobalta!
  Agus a rìs lean iad air an ruaig chruaidh, ged a bha an dithis ghaisgeach cheana tinn le sgìths. Aig amannan thuit Gerda na chadal fhad "s a bha e a" coiseachd, ann an amannan goirid milis bha e coltach gu robh e na laighe, a "gabhail fois (seòrsa de chadal ann am bruadar - tha e dìreach uamhasach fionnar!). Ach chaidh na seallaidhean sìos, mar chnap crèadha a 'tuiteam chun na talmhainn - gu furasta agus gun oidhirp, cha robh ach an corp air chrith gu neònach. Agus an uairsin thòisich a h-uile càil a-rithist, mar gum biodh pendulum do-fhaicsinneach a" tionndadh. Bha seòrsa de leth-fhìrinn agus leth-fhìrinn mun cuairt; b'fheudar dhomh mo shùilean a phutadh suas gus nach dùnadh iad, trom. Bha casan rùisgte nan nigheanan air am bualadh gu borb, ach b" e am pian uabhasach seo a leig leotha iad fhèin a dhìochuimhneachadh gu tur agus am mothachadh air fìrinn a chall. Agus mean air mhean dh" atharraich an cruth-tìre... Bha ballachan arda gu soilleir a' nochdadh troimh 'n dorchadas mu 'n cuairt ; Smaoinich mi air fuaimean - mac-talla trom den ruith aige. Agus bha rudeigin eile uamhasach agus gun ghluasad - air thoiseach. Bha rudeigin beò, fhathast neo-fhaicsinneach, a 'feitheamh ris na caileagan, agus ruith iad an sin. Gu dearbh, cha robh iad airson a dhol dhan fho-thalamh, ach bha iad fhathast a" ruith mar chaoraich air an ruaig le tìgear. Chan eil e eadhon soilleir carson, thòisich iad a" bruadar mu dheidhinn sgudal mar sin, is dòcha air sgàth an fhìor oidhirp chorporra a rinn na seachdainean mu dheireadh den chogadh ann am fàsach Afraga agus beanntan Àisia...
  Thuirt Gerda:
  - Agus faodaidh eadhon nèamh a bhith na ifrinn, mar sin chan fheum thu snàmh airson ùine mhòr gu ifrinn a-rithist!
  Rud a tharraing air làimh na h-ìghne. Chaidh mothachadh air ais chun ghaisgeach. Gu h-obann fhuair i i fhèin na seasamh gun ghluasad. Chaidh an talamh air thoiseach sìos gu socair sìos. Agus bha fras beag uisge ann. Thàinig anail ùr is taiseachd a-steach do aodann sgìth na h-ìghne.
  dh"èigh Gerda:
  - Wow, tha e a" tionndadh a-mach gun urrainn dhut ruith gu neamh!
  - Viry! - Ghabh Charlotte a-mach le faireachdainn ri thaobh. - An t-àite far a bheil na gaisgich a thuit às a" Ghearmailt Mhòr ann an toileachas. "Bha a guth gaisgeach làn de fhìor thoileachas.
  Cha robh Gerda a" roinn a leithid de dhòchas:
  - Nas coltaiche ri aghaidh Viriya.
  Thuirt Charlotte gu deònach:
  - Far am bheil faobhar, tha achadh !
  Chuimhnich Gerda air an uirsgeul, chuimhnich e mar a chaidh iad thairis air abhainn bheag airgid air an t-slighe chun an Reich Sarai. Bho àirde an eich rìoghail, bha e coltach gu robh an t-slighe tarsainn furasta agus luath spòrsail. Bha an gaisgeach fionn eadhon a 'faireachdainn mar sultan, no sultana, a tha, ge-tà, eadhon nas fheàrr! Ach is e aon rud a th" ann suidhe air each mòr mionlach, agus rud eile a bhith a" siubhal air do dhà chas de bhan-dia. Saoil dè cho domhainn agus cho cunnartach sa tha an abhainn seo?
  Thuirt Gerda gu glic ach gu fìrinneach:
  - Agus is leamsa an t-àrach !
  - An urrainn dhut snàmh? - Thionndaidh an nighean ruadh thuice.
  Ghluais Gerda:
  - Dè ceist gòrach. Càite am faca tu riochdaire bho bhuidheann-chatha SS elite nach b" urrainn snàmh?
  Chrath Charlotte a curls lasrach gu cinnteach:
  - Na dìochuimhnich mun SS elite. Seo saoghal gu tur eadar-dhealaichte no eadhon cruinne-cè gun chrìoch le mòran shaoghal. Chan eil e uile mar a bha e leinn!
  "An urrainn dhomh?" - Dh'fhaighnich Gerda dhi fhèin, a-rithist a 'coimhead a-steach don fhalamhachadh a bha am broinn a' ghaisgich.
  Thuirt Charlotte:
  - Uill, breith gu sgiobalta! Tha ùine a" ruith a-mach!
  - Uill, gu dearbh, feumaidh mi a bhith comasach air snàmh! - thuirt an gaisgeach fionn gu sunndach, a' faicinn teagamh air aodann caoimhneil a caraid aig a' cheart am.
  Thionndaidh dealan-dè meud albatros, le sgiathan gorm is buidhe, na h-antenn aige mar chomharra dearbhaidh gun robh am fionn-chasach ag innse na fìrinn.
  "Tha mi creidsinn sin cuideachd, no cha mhòr mar sin," fhreagair Charlotte gu mì-chinnteach. - Ged a tha thu eòlach air an t-seanfhacal: smaoinich an turcaich agus chrìochnaich e anns a" bhrot, cha do smaoinich an fheannag agus chrìochnaich e anns a "ghrothan! Ann an suidheachadh sam bith, tha e nas fheàrr ma tha fios agad ciamar, oir chan urrainn dhomh do thoirt a-mach. Agus chan eil ann ach aon dòigh dhuinn - chun an taobh eile.
  Ghlan Gerda a dòrn gu teann:
  - Gu dearbh, shnàmh sinn fionnar!
  Thug Charlotte rabhadh:
  - Is dòcha gu bheil duilgheadasan againn leis a" chlaidheamh!
  Thàinig na gaisgich ghlòrmhor faisg air oir a" chladaich agus chaidh iad a-steach do dh" uisge dubh na h-oidhche. Bha Gerda a" faireachdainn cuideam an uisge - bha sruth socair aig an abhainn. Thuit am fionn chas-rùisgte sìos agus dh"òl i gu sanntach, an sin chrath i air a h-aodann sgìth, duslach. Dh'fhalbh an codal sa bhad. Bha an t-uisge fionnar is socair, bha mi airson a bhith a" laighe ann agus fois a ghabhail ann am fèithean goirt na bodhaig boireann ...
  Thuirt Gerda le dealas:
  - Agus tha na mèinnean air an aghaidh neo-fhaicsinneach!
  - Fuirich mionaid! - thuirt Charlotte.
  Chuir Gerda iongnadh air:
  - Carson a tha ribeachan an seo a-rithist?
  Thug am fear-smàlaidh misneachd dha:
  - Chan eil, ach... tha mi a' smaoineachadh gu bheil cothrom againn fhathast!
  Chuir an gaisgeach teine a-rithist a bilean air a phlastaig geal. Dh"èist i, a" coimhead gu faiceallach mun cuairt.
  Ghabh Gerda, an uair sin, fois, agus bha e coltach gu robh e air a bheathachadh le lùth diadhaidh bhon uisge. Dh"fhaighnich Charlotte dhith:
  - Agus seall, tha e duilich dhomh a bhith ag amas san àite seo.
  Sheall am fionn-chasach air ais cuideachd. Bha e a" faireachdainn mar gum biodh e tràth sa mhadainn. Sguir an dorchadas de bhi dubh-dhubh, mar a bha e o chionn ghoirid ; bha beàrnan neo-sheasmhach a' nochdadh 'n a neo-thruaillidheachd - bha e coltach nach robh ann ach beagan a bharrachd, agus gun tuiteadh còmhdach na h-oidhche. Tha seo a" ciallachadh gun tòisich an ruaig gu math luath. Tha e math gun do ràinig iad an abhainn. Thug Gerda sùil nas mionaidiche air a sùilean: bha an t-uisge ri fhaicinn gu soilleir aig a casan, a" draibheadh dhaoine às an ciall, agus gu neo-shoilleir ann am meadhan an t-sruth. Cha mhòr nach bàthadh an cladach eile ann an dorchadas.
  Thuirt an gaisgeach geal-sneachda:
  "Nam biodh ach a-nis bidh làmhan dhaoine a" toirt cùram do ar cuirp sgìth le veins a "seasamh a-mach bho theannachadh." Dè an toileachas a gheibheadh sinn à seo? O dh'fhuiling feòil nigheanan neo-chiontach. Tha mo bhroinn den bhan-dia Venus, mar sin ag iarraidh gaol agus toileachas, na tha boireannach sam bith ag iarraidh!
  Ghabh Charlotte a h-anail a-rithist. An turas seo bha e coltach ri Gerda gun robh rudeigin, an dàrna cuid san adhar no san talamh, air chrith mar fhreagairt. Agus rudeigin le spìcean agus aig an aon àm cho tairgse suathadh an aghaidh sàil lom a" ghaisgich fhionn. Chuir i an cèill:
  - 'S e so tlachd a' chonstrictor boa.
  - An cuala tu ? - Rug an diabhal òg teine air a làimh gu togarrach. - Ceumannan megagnome! O, an do chuir am boireannach geal-sneachda fàileadh air? Fhreagair Kiy-Dar. - Phòg Charlotte cluais a caraid. - Creid mi, tha ar buaidh dlùth, Tha e 'n so an eigin !
  Thug Gerda fa-near:
  - Tha, tha e faisg... Coltach ris a" Ghealach airson booger!
  Thòisich Charlotte a" sèideadh nas cruaidhe a-steach don fhìdeag aice air a dhèanamh de phlastaig draoidheil a chruthaich na sìobhragan (techno-draoidheachd, ge-tà!), An uairsin a" putadh a cluais chun làr. An turas seo bha freagairt crathadh na h-ùir mòran nas follaisiche.
  Thuirt Gerda gu feallsanachail:
  - Tha leithid de chomharradh ann gur ann as fhaide a bhios tu mì-shealbhach an toiseach, is ann as soirbheachaile a bhios an deireadh!
  "Tha..." Chaol sùilean emerald na h-ìghne bhrèagha le gàirdeachas, "thàinig e chun na gairm!" Kiy-Dar!
  Chuir Gerda a meur air a bilean:
  - Bi faiceallach. Is dòcha nach e seo an aon megagnome idir, no creutair de òrdugh gu tur eadar-dhealaichte!
  Reòthadh iad, ag èisteachd. Dh'fhàs crithean-talmhainn na bu èideadh agus trom. An àiteigin faisg air làimh, eadar na "eileanan" de phreasan, bha seòrsa mòr a" dèanamh a shlighe. Bha e coltach ri fathann mòr, gu h-umhail a" coimhead airson an t-sealbhadair aige, eadhon ged a bha am fear mu dheireadh fhathast na òganach gun fheusag ...
  Thuirt Charlotte:
  - Is dòcha nach urrainn dhut eadhon smaoineachadh air cumhachd megagnomes. Tha iad sin nan creutairean cumhachdach a tha eadhon teine ifrinn a 'teàrnadh romhpa!
  Chuir Gerda an aghaidh sa bhad:
  - Chan e, carson a tha mi a 'smaoineachadh ... Mas e creutair làidir a th' ann an gnome, bu chòir megagnome a bhith na òrdugh meudachd nas làidire. Às deidh na h-uile, tha na fìor fhaclan mega a" ciallachadh millean uair a bharrachd!
  Dh" aontaich Charlotte gu deònach mar nighean air ceann-latha le rionnag pop:
  - Tha, tha thu a 'smaoineachadh gu ceart, a charaid! Dìreach ann am millean, is e arm do-chreidsinneach a tha seo!
  Chuir Gerda iongnadh air:
  - Carson nach do ghairm thu e na bu thràithe agus a leig le ar caraidean bàsachadh?
  An àite freagairt, shèid an deamhan òg is ruadh a fìdeag a-rithist, adhar a" teicheadh le beagan sgial bhon t-sròin lùbte. Agus gu h-obann reothadh Charlotte ann am meadhan na h-osna, leudaich a sùilean emerald. Shuidh am madadh-allaidh lasrach sìos anns an uisge, a" suathadh ri Gerda air làimh. Bha mi airson a freagairt cho mòr, nuair a bha e gu h-obann ...
  Loisg casan lom na h-ìghne gu h-obann le pian cho geur is gun do leum iad suas sa bhad agus ... mu dheireadh dhùisg iad. Bha Madeleine a" cumail cluba le uèir dealain ceangailte ris. Nochd blister sgaoilidh dealain air an aonar pinc, eadhon beagan adharcach bho bhith a" ruith air gainmheach teth agus creagan beinne biorach.
  Rinn caiptean an SS gàire:
  - Tha, èirich, dèan deiseil gu sgiobalta, cuir ort an èideadh èididh agad! Chan urrainn dhut sealltainn air beulaibh marasgal an achaidh ann am bicini! Seall, leanabh, gheibh thu duais, ach ma nì thu rud gòrach, bheir mi ort cuibhle Chonain a shnìomh airson latha agus aig an aon àm bheir mi clisgeadh dealain dhut. - Rinn Madeleine aghaidh na bu mhiosa an seo. - Ged nach 'eil, cha'n e latha, ach seachdain slàn, gun aon mhionaid faochaidh. Tha ùine againn fhathast.
  Gu sgiobalta thòisich na nigheanan ag ullachadh ... Agus air mòr-thìr eile, chaidh tachartasan inntinneach a chumail cuideachd, agus feadhainn coltach ris.
  Tha, agus a-nis tha blàr ann a-rithist, agus tha an gaisgeach Gerda, a 'cleachdadh a h-òrdagan rùisgte, a' cur a-mach tilgeadh marbhtach. Sguir am Pershing briste.
  Tha rudeigin nas motha agus nas glice a" snàgail a-steach an seo. An leasachadh Ameireaganach as ùire, gunna fèin-ghluasaid le inbhe gunna 155-mm fada le baraille agus tighead armachd 305-mm. Tha cuideam ceud is fichead tunna ann agus tha e gu math slaodach. Is gann a" snàgadh...
  Mhill Gerda an Sherman le peilear le deagh amas agus thug e fa-near:
  - Tha e a 'dol tro ar n-anam!
  Loisg Charlotte le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, bhris i an nàmhaid na phìosan meatailt a bha air a reubadh agus rinn i squeak:
  - Airson urram agus Motherland!
  Thug Cairistìona fa-near le clisgeadh:
  - Is dòcha gun urrainn dhuinn a bhualadh le lannsair boma?
  Thuirt Magda gu misneachail:
  - Fàg a 'chùis seo dhòmhsa!
  Agus chomharraich an nighean an gunna air an nàmhaid le a òrdagan beaga, agus bhuail i e.
  Agus stad an uilebheist Ameireaganach agus spreadh e.
  Seo na nigheanan às an Treas Reich - math a rinn thu!
  Tha an geamhradh air tighinn, agus tha an IS-7 a 'gluasad tron t-sneachda. Tha an t-sabaid a" dol air adhart ann an Ameireagaidh. Bidh bòidhchead bhon USSR a 'sabaid gu cruaidh.
  Loisg Alenka air an Pershing le a òrdagan rùisgte agus bhris i an nàmhaid.
  Agus dh'èigh i:
  - Glòir do cho-mhaoineas Ruiseanach!
  Bhuail Anyuta cuideachd le projectile. Chleachd i an dòigh-obrach le bhith a" cleachdadh a òrdagan lom agus a" cògadh:
  - Canaidh mi nighean superman!
  Loisg Alla cuideachd agus bhuail e tanca Patton eile. Agus cho cool.
  Dè an seòrsa glasraich a tha anns an tanca Patton as ùire seo? Is e seo an Superperschnig, a-mhàin le einnsean nas cumhachdaiche de 810 each-chumhachd agus leòidean nas motha den armachd.
  Abair carbad drùidhteach a dh" fhaodadh a bhith na dhuilgheadas don T-34-85. Ach buailidh an IS-7 i bho astar. Agus tha an tanca Sòbhieteach, an dèidh dha slige fhaighinn na armachd aghaidh, ga chuir a-steach do ricochet. Is e inneal sabaid a tha seo. Agus mar fhreagairt, tha e a 'leagail an Ameireaganach ann an aon thuit swoop.
  An uairsin, bidh Maria a 'losgadh agus a' bualadh air an nàmhaid gu ceart. A" bualadh troimhe agus a" sgreuchail:
  - Tha an arm againn làidir, bidh e a" dìon an t-saoghail!
  Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh a òrdagan lom.
  Agus an uairsin breabaidh Marusya asal. Agus pronnaidh e armachd an nàmhaid gu splinters. A 'cleachdadh, anns a' chùis seo, sàil lom.
  Agus beucaidh e:
  - Airson ath-leasachaidhean ùra Stalin!
  Tha i na bòidhchead sabaid, agus tha i airson a h-uile duine a thoileachadh.
  Seo mar a tha an sgioba air an IS-7 ag obair, bidh e a" dèanamh an diabhal tinn.
  Ach an uairsin thig na nigheanan air adhart.
  Bidh Elizaveta a" sabaid air T-54. Agus tha e ag obair gu cruaidh. A leithid de ghluasad ionnsaigheach.
  Agus tha càr gu math snog aig na nigheanan. Agus bidh iad a" losgadh gu fìor cheart bhuaithe.
  Mar eisimpleir, ghabh iad agus bhuail iad an SuperPershing agus dh'èigh iad:
  - Ar comunn naomh !
  Bha Ealasaid ag amas air a" ghunna le a òrdagan rùisgte. Bhuail i an targaid agus dh"èigh i:
  "Bidh mo bhuaidh air leth math!"
  Agus rinn i gàire air a com-pàirtichean.
  Bhrùth Ekaterina leis an nipple scarlet aice agus rinn i squealed:
  - Airson ar buaidhean mòra!
  Agus mar a nì e gàire air mullach a sgamhan.
  Agus bidh Elena, a 'cleachdadh a h-òrdagan rùisgte, a' bualadh air an nàmhaid. Bhris i an armachd chumhachdach, sgoltadh i am meatailt agus dh'fhàs i:
  - Ar dùthaich chumhachdach!
  Agus beucaidh e aig mullach a sgamhanan...
  - Hooray!
  Agus bidh Efrasia cuideachd a" bualadh air an neach-dùbhlain aice, an turas seo le nipple connlaich. Sgriosaidh e 'n nàmhaid, agus ni e tàir :
  - Airson cho mòr sa tha co-mhaoineas air a h-uile planaid den galaxy!
  Is iad seo na nigheanan as fhuaire san t-saoghal. Agus chan urrainn dha dad stad no casg a chuir orra.
  Bidh Ekaterina a" crathadh agus a" crathadh a broilleach:
  - Tha mi nam shàr nighean!
  Agus tha a nipples a" deàrrsadh mar rubies... Aon uair chuir i an sàs ann an aodann duine dubh agus thug i air a reamhrachadh. An uairsin dh"imlich i a foirfeachd fireann le a teanga. Dè a tha ann am blas cho tlachdmhor?
  Cho snog "s a tha e do nighean - chan urrainn dhomh cunntas a thoirt air an toileachas as motha san t-saoghal.
  Seo mar a bhios na caileagan a" sgrios an nàmhaid. Agus tha iad a 'faireachdainn toileachas bho na buadhan glòrmhor agus na coileanaidhean mòra aca.
  Agus tha Anastasia Vedmakova agus Alenka Sokolovskaya san fharsaingeachd nan nigheanan iongantach. Bidh iad dìreach a" sruthadh le tonnan de dhealas agus tsunami de mhiann.
  Bidh Anastasia a" losgadh bho nipple scarlet air an nàmhaid, a" bualadh air plèana Yankee agus a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha mi nam superman brèagha!
  Bidh Alenka Sokolovskaya, a 'leantainn air adhart a' pronnadh an nàmhaid, a 'cleachdadh nipples sùbh-lusan agus ròin:
  - Agus is mise an nighean as àirde san t-saoghal!
  Seo na gaisgich a tha a" sabaid, agus feumaidh mi ràdh gun do ghoid iad tuilleadh! Chan urrainn dha duine cur nan aghaidh.
  Tha eadhon Ameireagaidh ... agus tha gach fear air deich rionnagan òir a chosnadh mar ghaisgeach an USSR ...
  Airson a leithid de choileanadh iongantach a fhuair iad duais shònraichte: Diamond Star of the Hero of the USSR. A tha ann fhèin gu math urramach agus fionnar.
  Biodh bòidhchead agad!
  Tha an rud as fheàrr, gu dearbh, fhathast ri thighinn!
  Rinn Oleg Rybachenko gnìomhachd eile ann an Saudi Arabia.
  Leudaich arm an Tsar de Nicholas II fearann na Ruis. Bha an nighean Margarita Korshunova a-nis a 'sabaid ri Oleg. Cuideachd mutant - gaisgeach a fhuair neo-bhàsmhorachd.
  Uill, thug a" chlann shìorraidh na buidhnean sin uile de Mujahideen gu ùmhlachd. Agus rinn iad a" chùis orra - a" toirt orra am bòid a thoirt don Tsar Ruiseanach.
  Aig an aon àm, chan eil Oleg Rybachenko an aghaidh a bhith a 'dèanamh sreath àlainn agus beagan eadar-dhealaichte de thachartasan nan nigheanan;
  Às deidh na bliadhna ùire, rinn na Gearmailtich agus a" cho-bhanntachd adhartas mòr air feadh nan Stàitean Aonaichte. Bha na h-Ameireaganaich, a 'dèiligeadh ri nàmhaid nas adhartaiche gu teicneòlasach, a' call.
  Ro dheireadh a 'Mhàirt, thàinig an Wehrmacht gu Washington agus thòisich e a' toirt ionnsaigh air prìomh-bhaile na SA.
  Bha na blàran neo-ionann agus bha e follaiseach gun robh na caileagan a' buannachadh an seo... Gu h-àraidh an tanca pioramaideach, tha Gerda math, dìreach mar a tha i ag obair.
  Nuair a chaidh an Taigh Gheal a shlaodadh, nuair a bha an tanca aice a 'faighinn teine dìreach, thuit Gerda na chadal agus bruadar mu dheidhinn seo ...
  Chunnaic i am partisan Lara Miheiko air a ghlacadh leis na Nadsaidhean. Bha nighean mu cheithir-deug a' losgadh air ais aig na Nadsaidhean. Chaidh dithis de na com-pàirtichean aice a mharbhadh. Agus dh"fhalaich i i fhèin anns a" bhothan.
  Bha an seanmhair airson a pòsadh mar a h-ogha, ach cha do chreid na Nadsaidhean i. Agus thug iad leam... Bha iad an impis tòiseachadh gam lorg.
  Agus an uairsin rug Lara air grenade, chaidh na Nadsaidhean a bhualadh. Thuirt an nighean gu soraidh slàn leis an t-solas seo agus thilg i e... Ach cha do spreadh an grenade.
  Cha robh e comasach teicheadh gu gaisgeil.
  Bhuail iad Lara sìos, bhuail iad uair no dhà i, agus thug iad sùil dhubh oirre. Ach cha do bhuail iad ro chruaidh e, a rèir choltais bha eagal orra a ghoirteachadh!
  Nuair a chaidh a toirt don bhothan airson ceasnachadh, bha Lara gan giùlan fhèin gu mì-mhodhail.
  Gu gaisgeil a" coimhead a-steach do shùilean còirneal an SS, thuirt i:
  - Bidh am Fritz gad sgrios a dh" aithghearr! Cluinn fuaim ghunnaichean, tha sgrios a" tighinn bhon Arm Dearg!
  Fhreagair an còirneal:
  - Nighean dàna, coinnichidh tu ris a" chuip!
  Dh"èigh Lara gu dàna:
  - Chan eil pian a 'cur eagal orm!
  Dh"òrdaich an Còirneal:
  - Thoir am brat seo a-mach air an t-sràid le postair: partisan agus seall don bhaile gu lèir e!
  Mhol am poileasman gu furasta:
  - Tha an sneachd a-muigh agus tha e reòthte... Nach bu chòir dhuinn an nighean a thoirt a-mach casruisgte gus am faigh i air a h-àrdachadh!
  Chrath an SS Colonel aonta:
  - Deas! Coisich e casruisgte anns an fhuachd, is dòcha gun tig e gu na mothachadh aige!
  Chaidh còta craiceann caorach agus geansaidh Lara a reubadh dheth. Dh'fhàg iad mi ann an aon èideadh cotan a-mhàin. Thug iad dheth am brògan garbh agus an stocainnean dubha. Chaidh an nighean fhàgail casruisgte ann an aon dreasa aotrom.
  Chroch iad clàr timcheall a h-amhaich leis an sgrìobhadh: "Is e partisan a th" annam. Agus le an làmhan ceangailte air an cùlaibh, thug iad a-mach mi air an sgàth-thaigh. Bha casan cas na h-ìghne a' faireachdainn an fhuachd agus an t-sneachda.
  Rinn Lara gàire. Bha i air a nàrachadh gu mòr leis a" bhrù air a h-aodann agus mar a bha i a" coimhead. Agus faodaidh tu coiseachd casruisgte san t-sneachda. Bha a buinn air fàs gu math garbh thar an t-samhraidh bho bhith coiseachd casruisgte iomadh uair. Bha i air a brògan a chuir oirre o chionn ghoirid, agus cha b" e seo a" chiad uair a bha aice ri fuachd is acras fhulang.
  Chaidh Lara leatha fhèin agus lean i oirre le gàire. Sheid a' ghaoth, a' sèideadh a falt cop-dearg, agus an sneachd a' cromadh fo a casan casruisgte.
  Choisich an nighean le leithid de dh'èadhar, mar bhana-phrionnsa air a 'chathair-rìgh. Agus dh"fhàg i lorgan-coise gràsmhor, beaga air a cùlaibh, cha mhòr mar chasan pàiste.
  Thug daoine sùil oirre le co-fhaireachdainn.
  Thòisich aon de na boireannaich ann an còta bian a" suirghe:
  - Horror! Tha an nighean air a stiùireadh casruisgte!
  Bha an aimsir grianach, agus cha mhòr gun do dh'fhuiling buinn gharbh Lara leis an fhuachd. Choisich i thuice fhèin agus sheall i na fiaclan aice.
  An uairsin chaidh a losgadh le buille na cuip. Rinn an nighean sgreuchail agus bhìd i a bilean ...
  Chaidh a bualadh grunn thursan le feachd. 'S gann a b' urrainn Lara seasamh air a casan, agus le oidhirp toile chùm i glaodh air ais.
  Chaidh an nighean stòlda a thoirt gu bothan sònraichte, far an robh innealan airson cràdh.
  Mar sin tharraing iad suas i air an raca agus thòisich iad air a shàilean a losgadh le iarann teth ...
  Agus chuir dithis luchd-ceannairc air Lara le cuipean. An toiseach, chùm an nighean air ais a sgreuchail le oidhirp titanic, ach nuair a chaidh stiallan farsaing de iarann, dearg bhon teas, a chuir air buinn rùisgte a "phàiste, rinn i sgreuchail agus chaill i mothachadh. Chaidh a toirt gu a mothachadh ...
  Uamhas...
  Dhùisg Gerda... Damn e, feumaidh tu a bhith a" bruadar mu rudeigin mar seo, nuair a bhios an tanca aca a" losgadh aig an Taigh Gheal air an oidhche ron bhuaidh.
  Agus an uairsin bidh rudan dona a" tachairt ...
  Loisg Gerda aig an SuperPersching nuair a dh" fhàg e an taigh, air a phutadh troimhe agus air a chuartachadh:
  - Sìth, obair agus gràdh!
  An uairsin sheall i a teanga.
  Bhreab Charlotte an neach-dùbhlain aice cuideachd, a "cleachdadh a òrdagan rùisgte agus dh" fhalbh i:
  - 'S e nighean sàr-chlas a th' annam!
  Bhuail Cairistìona cuideachd, a" sàrachadh mar nathair agus a" putadh a nipple scarlet air a" phutan gàirdeachas, a" bualadh an nàmhaid:
  - Tha sinn nar supermen!
  Agus slap Magda an nàmhaid, pronnadh an tanca, bheir e air an uidheamachd sabaid spreadhadh, agus cuir a-mach:
  - Thoir dhomh aerobatics!
  An uairsin bidh e a 'bualadh air a chom-pàirtichean. Tha an nighean seo na gunner den chlas as àirde.
  Tha na gaisgich a' sgrios nan Yankees agus a' faighinn sgòran... Tha Albina agus Alvina air dà mhìle càr a chruinneachadh mu thràth. Airson seo fhuair iad duais ùr: Rionnag Daoimean Crois an Ridire Crois Iarainn le duilleagan daraich airgid, claidheamhan agus daoimeanan.
  Seo mar a rinn na caileagan cliù dhaibh fhèin le bhith nan sàr-chlas aces. Agus cha b" urrainn duine stad no a" chùis a dhèanamh orra.
  Fhuair Anastasia Vedmakova agus Akulina Sokolovskaya agus Orlova duais ùr: Òrdugh Glòir aig an ìre as àirde le daoimeanan, a bha iad glè thoilichte mu dheidhinn. Tha iad sin nan nigheanan cho math.
  Agus tha an cogadh a" tighinn gu crìch... Bidh na h-Ameireaganaich a" gabhail thairis air 20 Giblean, 1948. Agus thionndaidh eachdraidh eile mun Dàrna Cogadh bun-os-cionn.
  An turas seo tha e coltach gu bheil ùine de shìth fhada ann. Fhuair an USSR Alasga air ais agus bha a h-uile duine toilichte. Agus bha dùthchannan na mòr-thìr Ameireaganach air an roinn le Iapan agus an Treas Reich. Mar sin chuir e crìoch air ath-roinneadh sealach an t-saoghail.
  Tha na Gearmailtich sgìth dhen chogadh.
  Leig Hitler le polygamy anns an Treas Reich - suas ri ceathrar mhnathan gach fear, agus thug e a-steach cìsean draoidheil air càraidean aig nach eil clann no nas lugha na triùir. B" e gluasad làidir a bha seo gus poileasaidh sluaigh a bhrosnachadh.
  A bharrachd air an sin, bha mòran chloinne aig Hitler fhèin air fhaighinn tro insemination fuadain. Agus nam measg bha e riatanach a thaghadh oighre na rìgh-chathair.
  Cha robh bròn sam bith ann, thug an Treas Reich seachad na bha e air a cheannsachadh còmhla ri Iapan.
  Ach air 5 Màrt, 1953, bhàsaich Stalin. Agus thàinig Beria gu cumhachd. Carson Beria? Ann am fìor eachdraidh, bha deagh chothroman aige airson a 'chathair-rìgh, ach chuir tubaist stad air: aimhreit anns an GDR, nuair a chaidh a chuir às a chèile nuair a thàinig co-fheall an aghaidh Beria gu ìre. Agus an seo, gu dearbh, chan eil GDR ann.
  A bharrachd air an sin, bha Hitler ag iarraidh gum biodh na Gearmailtich, Beria, a bha na Germanophile, a bha air an ro-innse agus ainmeil, a 'riaghladh an dèidh Stalin. Agus rinn Stalin, nuair a chrìon a shlàinte, tiomnadh airson Beria.
  Mar sin chaidh a h-uile càil a cho-dhùnadh airson ceannard an dìomhair agus chan e a-mhàin na poileis dìomhair.
  Uill, mhol Beria gum biodh Hitler a" dèiligeadh ri Iapan mus d" fhuair e armachd niùclasach.
  Chan eil fios agad dè as urrainn dha samurai smaoineachadh.
  Dh'aontaich Beria agus Hitler co-chogadh ri Iapan agus roinn a chrìche.
  Air 20 Giblean, 1954, thòisich co-chogadh an aghaidh ìmpireachd mòr samurai coloinidh.
  Uill, tha duilleag ùr a" tionndadh ann an eachdraidh. Tha saighdearan Sobhietach a" gluasad air adhart gu Iapan.
  Agus an fheadhainn Gearmailteach cuideachd... An seo a-rithist tha Gerda agus Charlotte a' sabaid ann an tanca pioramaideach. Tha an càr aca dà sheata le cuideam leth-cheud tunna agus tha einnsean roth-uidheam gas teann de 2,500 each-chumhachd aige. Faodaidh tu smaoineachadh air cho luath sa tha càr Gearmailteach. Agus tha an armachd sònraichte, measgaichte le plastaig. Agus gu math seasmhach, do-ruigsinneach bho gach ceàrnaidh. Tha ìre bheag de 75 mm aig a" ghunna, ach le luaths tòiseachaidh glè àrd de projectiles ann an gunna le cuideam àrd. Tha e air àrdachadh armachd a dhol a-steach. Agus tha an stoc de shligean agus ìre an teine àrd. Tha an giùlan àrd.
  Tha an tanca fhèin dìreach air leth math... Mar sin tha fios aig Gerda dè a bu chòir a shabaid.
  Tha càraichean Sòbhieteach nas laige. Is e am prìomh tanca fhathast an T-54, càr math, an ìre mhath saor, ach mòran nas ìsle na an tè Gearmailteach anns a h-uile càil. Cha deach an IS-7 a-riamh farsaing. Thug an IS-10 an aire dha, a fhuair canan 122-mm, ach baraille nas fhaide agus deagh armachd aghaidh, le taobhan nas laige. Ach tha seo uile a 'freagairt air cuideam leth-cheud' sa trì tunna, rud nach eil dona.
  Bidh Gerda a" losgadh air na Seapanach bhon tanca Panther-6 aice, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a" putadh na putanan gàirdeachas, fhad "s a tha i a" rughadh:
  - Glòir do bheachdan bràithreachas Aryan!
  Bidh Charlotte a" bruthadh na putanan luing gàirdeachais, nipple scarlet, loidhne bho sheachd gunnaichean inneal, agus squeals:
  - Tha ar sonas ann an co-mhaoineas bruadar Aryan!
  Agus tha an nighean a 'gàireachdainn a-rithist ...
  Bidh Cairistìona agus Magda a" sabaid air Panther-6 pioramaideach eile.
  Bidh Cairistìona a" bruthadh na putanan gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, a" bualadh an nàmhaid à Iapan agus a" rughadh:
  - Glòir do m' leannan !
  Bidh Magda cuideachd a" fosgladh teine, agus a" gàireachdainn gu bodhar, ag ràdh, a" putadh a nipple ruby air a" phutan luing gàirdeachais:
  - Glòir d'ar n-òganaich !
  Agus mar a nì iad gàire air mullach an sgamhanan. Bheir sinn aghaidh air, is iad sin na caileagan a tha mìorbhaileach ann an toileachas cogaidh.
  Tha, tha e coltach gu bheil latha dooms air ruighinn Iapan. Ach tha a h-uile càil a" dol a rèir a" phlana gu ruige seo.
  Bidh Elizaveta agus an sgioba aice a" sabaid ann an tanca T-54 a tha beagan ùr-nodha. Ach tha an diofar beag. Tha ìre teine a" ghunna air fàs beagan nas luaithe, agus tha an tilgeadh nas motha a" tolladh armachd. Seo an diofar.
  Agus 's e an aon einnsean dìosail a th' anns an einnsean le 520 each-chumhachd... Bidh na Seapanach a' cleachdadh tancaichean den dealbhadh aca fhèin agus le cead Gearmailteach. Tha na càraichean math san fharsaingeachd cuideachd. Gu sònraichte an carbad Hirohito-3, le cuideam leth-cheud "s a h-ochd tonna, le gunna 105-mm le fad baraille de 70 EL, nas fheàrr na an T-54 ann an armachd, agus gun a bhith nas ìsle ann an armachd agus coileanadh dràibhidh, ach a-mhàin an tèarmann cumhachd .
  Tha an tanca Iapanach seo na dhuilgheadas don USSR. Ach tha càraichean nas aotroime ann cuideachd bho Land of the Rising Sun.
  Tha iad nas fhasa dèiligeadh riutha.
  Bidh Ealasaid a" losgadh le òrdagan rùisgte agus a" bualadh air na tancaichean samurai. Bidh i a" dèanamh seo gu math seòlta agus a" sgiùrsadh:
  - Glòir do ar n-Athair saor!
  Bidh Catriona a" losgadh a-rithist, a" cleachdadh an nipple scarlet, agus a" briseadh a" chàr Iapanach, a" squeals:
  - Dia-thug Rus'!
  Bidh Elena cuideachd a 'bualadh an nàmhaid, a' sgrios tanca nàmhaid, a 'cleachdadh a sàil rùisgte agus a' ròin:
  - Air son mòrachd bheachdan a' chomuinn !
  Bidh Efrasia cuideachd a" losgadh agus ga dhèanamh le cuideachadh bho nipple sùbh-làir a broilleach elastagach, agus a" squeals:
  - Glòir dha buadhan co-mhaoineas nas àirde!
  Seo mar a bhios iad a" gluasad an tanca aca gu deas agus a" seachnadh call. Faodar an tanca Hirohito-3 a mheas mar throm, ach tha e gu math mòr. Tha e gu math duilich a dhol tro inneal mar sin.
  Agus mar sin tha e a" dol às dèidh nan nigheanan. Tha an gunna nas motha ann an inbhe agus tha astar tilgeadh tùsail nas àirde aige. Tha armachd aghaidh turaid Iapanach eadhon nas tiugh na an Sòbhieteach 240 mm, agus tha aghaidh a 'chòmhdaich cuideachd nas doimhne - 150 mm air a' mhullach agus 120 mm air a 'bhonn. Agus tha astar nan Iapanach eadhon nas àirde, bidh an einnsean roth-uidheam gas a 'dèanamh 1500 each-chumhachd. 'S e, is e an tanca seo am fear as fheàrr ann an Iapan. Chan urrainn dhut fealla-dhà còmhla ris.
  Ach bidh Elizaveta, a" cleachdadh a nipple scarlet, a" cur an t-slige dìreach bho cheann gu ceann, agus tha an tanca Iapanach a" spreadhadh, às deidh dha fàiligeadh air a" charbad Sòbhieteach a bhualadh.
  Chàirich Catriona agus phòg i sàil lom a caraid:
  - Tha thu glic Lisa!
  Cha do dh"aontaich Ealasaid:
  - Chan eil annam ach genius!
  Agus mar a nì e gàire air mullach a sgamhan. Seo an nighean.
  Agus tha iad a' caoineadh gu mòr... Tha cuimhne aig Ekaterina, mar eisimpleir, mar a theich i an uair sin anns a' chiad dà fhicheadamh bliadhna. Reub na brògan às deidh latha no dhà, agus bha agam ri stomp casruisgte. Agus airson nighean a 'bhaile nach eil eòlach air, bidh e a' goirteachadh, a h-uile cnap, gach meur, gach cnap. Agus chaidh a casan a leagail gus an do shèid iad, nuair a spreadh a h-uile ceum le cràdh.
  Cha do smaoinich an nighean a-riamh gum faodadh coiseachd casruisgte a bhith cho goirt. Cha b" ann airson dad a bha Hugo a" co-fhaireachdainn leis an nighean casruisgte Closet. Mas e eadhon as t-samhradh a tha casan girlish mar seo, dè mu dheidhinn sa gheamhradh?
  Ach, dh'fhàs Ekaterina cleachdte ris gu luath, bidh a corp òg ag atharrachadh gu luath, tha an t-aonar leònte air fàs le calluses agus tha e air fàs garbh. Agus dh"fhàs e tlachdmhor coiseachd casruisgte. Cha do chuir Catherine eadhon a brògan oirre gus an do bhuail an reothadh. Ach, an uairsin chaidh ceithir dhiubh a chruthachadh agus dh'ionnsaich Euphrasinya dhaibh ealain nam bana-bhuidsichean. Agus bidh buidsichean tric a" ruith casruisgte san t-sneachda gus an òige a leudachadh. Agus ann an ùine ghoirid, dh'ionnsaich na caileagan eòlas dìomhair, agus bha iad a 'coimhead mu fhichead bliadhna a dh'aois, agus cha robh iad casruisgte agus ann am bikinis a' reothadh anns an fhuachd. Is iad seo na bòidhchead. Agus chan eil gin nas fhuaire na iad, ach a-mhàin, gu dearbh, Alenka. Bha i a 'sabaid air an IS-10, air atharrachadh le baraille leudaichte. Nochd an tanca san t-sreath o chionn ghoirid. Agus fhathast annasach. Cha deach an IS-7 a-steach gu cinneasachadh mòr a-riamh. A rèir coltais air sgàth cosgais àrd agus duilgheadasan cinneasachaidh.
  Mar sin bidh sgioba Alenka a" sgrios na h-òrain Iapanach is hums seo dha fhèin.
  Bidh na h-oidhcheannan gorm a 'sruthadh le teintean,
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh, clann luchd-obrach ...
  Tha linn nam bliadhnaichean soilleir a' tighinn dlùth,
  Tha glaodh nan tùsairean an-còmhnaidh deiseil!
  Nuair a thig nigheanan sìos gu gnìomhachas, chan urrainn dhut cur an aghaidh. Gu dearbh, faodar a ràdh gur e cruthachadh cogaidh foirfe a tha seo.
  Tha an t-sabaid a" dol air adhart agus Iapan a" call.
  Thug saighdearan Sòbhieteach ionnsaigh air Sakhalin a deas sa Chèitean. Agus rinn iad gnìomh le fìor chùram.
  Ach tha buidhnean-catha de chlann-nighean Sòbhieteach a 'nochdadh clas iongantach de shabaid.
  De na seòrsaichean armachd aca, gu dearbh, thòisich an AK air a chleachdadh. Nas miosa na Gearmailtis, ach sìmplidh agus earbsach. Agus bidh e a" gearradh sìos air luchd-dùbhlain, ged a tha an targaid aig astar nas ìsle na ionnsaigh carbine Gearmailteach.
  Bidh caileagan Sobhietach a" toirt air prìosanaich Iapanach an casan rùisgte, duslach a phògadh agus an sàilean lom a reamhrachadh. Is e seo an innleachd aca.
  Sabaid gaisgich den chlas as àirde.
  As t-samhradh ann an 54, dh'fhuadaich na Gearmailtich saighdearan Iapanach Ameireaganach.
  Bha am buidheann-chatha de chlann-nighean casruisgte fo stiùir Mairead a" sabaid gu h-àraidh àlainn. Sgap an nighean an samurai, agus thàinig air na fir òga a chaidh an glacadh a bhith a 'pògadh an sàil agus a' reamhrachadh uchd Venus.
  Rinn Gerda agus an sgioba aice air "Panthers" 6 obair mhath, agus chuir iad mòran Iapanach gu ifrinn, agus cuid gu neamh.
  Bha ceathrar nigheanan ninja a 'sabaid ris na saighdearan Sòbhieteach agus iad a' gluasad air adhart gu Manchuria.
  Chaidh nighean ninja le falt gorm a leagail le claidheamhan agus ruith i muileann, a 'gearradh sìos saighdearan Sòbhieteach. An uairsin thilg i pea le stuth-spreadhaidh le a òrdagan, a 'tionndadh an tanca Sòbhieteach T-54 agus a' comhartaich:
  - Is e Iapan an dùthaich as fhuaire!
  Bidh nighean ninja le falt buidhe cuideachd a 'bualadh air an nàmhaid le lannan agus a' toirt boomerang le a sàil lom, ag èigheach:
  - Airson na buaidhean samurai againn!
  Bidh nighean ninja le falt ruadh a 'dèanamh sreath de chlaidheamhan ionnsaigheach gun duilgheadas sam bith, a' gearradh sìos saighdearan Sòbhieteach. An uairsin cuiridh a òrdagan rùisgte boma air bhog. Thèid tanca an USSR a reubadh às a chèile agus bidh an gaisgeach a" sèideadh:
  - Ann an ainm bheachdan co-mhaoineas!
  Ghabh nighean ninja le falt geal agus bhuail i an luchd-dùbhlain, mar gum biodh i a" sguabadh neach-leantainn tarsainn an achaidh, a" gearradh dheth a-rithist saighdear Ruiseanach, agus le a corragan rùisgte chuireadh i air bhog armachd murt a bhiodh a" reubadh suas ri dà tanca Sòbhieteach gu pàirtean. .
  Agus beucaidh e :
  - Air son mòrachd na dùthcha !
  Is toil le caileagan a bhith a" marbhadh, agus is toil leotha a bhith a" èigneachadh prìosanaich eadhon nas motha. Na h-uimhir gus an cailleadh fir mothachadh bho cus oidhirp. Agus sin mar a tha nigheanan ninja dèidheil air. Rothairich air fir ceangailte agus aig an aon àm cuip iad.
  Ach, a dh'aindeoin gaisgeachd nan Iapanach, tha iad a 'call gu teicneòlas nas fheàrr agus nas adhartaiche.
  A bharrachd air an sin, anns na speuran tha sàr-chlas Anastasia Vedmakova agus Akulina Sokolovskaya, a bhios a 'briseadh nan Seapanach mar mhuilnean-gaoithe.
  Bidh Anastasia, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" gearradh sia plèanaichean Iapanach aig an aon àm le aon spreadhadh agus squeaks:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas ann an Rus '!
  Gheàrr Akulina, a" putadh putan leis an nipple scarlet aice, seachd plèanaichean Iapanach dheth aig an aon àm agus dh" èigh i:
  - Glòir do ghaisgich na Ruis!
  Bidh na gaisgich a" dèanamh dìoghaltas air Iapan airson na gearanan a rinn iad roimhe. Agus gu sònraichte airson a 'chùis anns a' chogadh aig àm Tsar Nicholas II. Chan e, cha tèid seo a dhìochuimhneachadh gu bràth, agus cha toir ginealaichean mathanas.
  Bhrùth Anastasia a nipple ruby agus loisg i spreadhadh eile, a "losgadh sìos plèanaichean Iapanach agus a" rughadh:
  - Glòir do àm co-mhaoineas Beria!
  Bhrùth Akulina a òrdagan rùisgte, bhuail i sìos na plèanaichean samurai agus rinn i:
  - Airson buadhan mòra!
  Agus tha Albina agus Alvina a" faighinn na h-ìrean as àirde. Airson trì mìle itealan a chaidh a losgadh sìos, chaidh an t-òrdugh a bhuileachadh orra: Rionnag Daoimean Crois Ridire na Croise Iarainn agus duilleagan daraich òir, claidheamhan agus daoimeanan.
  Thug Albina cas le bhith a" cleachdadh a nipple scarlet. Gheàrr i sìos dusan itealan Iapanach aig an aon àm agus rinn i gàire:
  - Airson mo bhroilleach!
  Agus smaoinich i fhèin ann an gàirdeanan gaisgeach dubh.
  Bhreab Alvina le a òrdagan rùisgte, leag i sìos dusan itealan Iapanach agus rinn i squeak:
  - Airson buadhan mòra!
  Tha caileagan Gearmailteach gu math sabaid agus brèagha. Tha iad gu mòr dèidheil air balaich le craiceann dubh, agus tha an teangan an-còmhnaidh deiseil gus foirfeachd ebony fireannaich a shoilleireachadh.
  Bhuail Albina, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, an samurai a-rithist agus loisg i sìos na plèanaichean aca.
  Agus dh'èigh i:
  - Is mise Superman!
  Bhrùth Alvina a nipple sùbh-làir, gheàrr i sìos mòran de phlèanaichean Iapanach agus rinn i squealed:
  - 'S e space vixen a th' annam!
  Tha an nighean gu math dùbhlanach agus gnìomhach na hypersexuality.
  Tha fìor Aryans dìreach air leth math! Agus san fharsaingeachd, leithid de bhòidhchead den chlas as àirde!
  Tha saighdearan Gearmailteach agus Sòbhieteach, a' dèanamh a' chùis air an nàmhaid, a' gluasad air adhart air feadh Sìona.
  Rè an ionnsaigh air Singapore, rinn luchd-sabaid na roinne adhair agus aonad nigheanan casruisgte Barracuda cliù dhaibh fhèin. Bha na caileagan, a" frasadh an sàilean rùisgte anns na maragan a" dòrtadh uisge tropaigeach, a" spreadhadh a-steach do shuidheachaidhean daingnichte nan Iapanach agus gan cur an sàs.
  Is iad seo na bòidhchead sabaid.
  Chrath Iapan bho bhuillean uamhasach sgioba cho ionnsaigheach.
  Ann an tuiteam 1954, chaidh a 'mhòr-chuid de Shìona a ghlacadh le cumhachdan Axis. Agus tha an suidheachadh air fàs gu math nas toinnte dha Land of the Rising Sun.
  Thuirt Hitler:
  - Chan urrainn dà eun faighinn air adhart ann an aon sloc!
  Agus loisg na gaisgich Albina agus Alvina sìos ceithir mìle itealan. Bha Iapan a" dèanamh itealain saor ach de chàileachd ìosal ann am meudan mòra, agus mar sin bha e gu math goireasach cunntasan a chruinneachadh.
  Gheàrr Albina, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, samurai eile dheth agus rinn i squeak:
  - Is e seo an saoghal iongantach againn!
  Le cuideachadh bho nipple scarlet, leag Alvina sìos dusan càr Iapanach gu lèir agus rinn i gàire:
  - Glòir gu àm a 'chomanachais air feadh na cruinne!
  Chuir Albina, a bha cuideachd a 'cleachdadh an nipple sùbh-lusan agus a' leagail an samurai, iongnadh agus sgàineadh:
  - A bheil thu a" bruidhinn air co-mhaoineas?
  Thuirt Alvina, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte agus a" gearradh dusan itealan Iapanach:
  - Is e co-mhaoineas an òrdugh Aryan ùr!
  Thòisich na caileagan a' gàireachdainn... Airson a' cheathramh mìle itealan fhuair iad Rionnag Daoimein Crois Ridire na Croise Iarainn le claidheamhan duilleag daraich platanam agus daoimeanan. Tha eadhon duais fìor àrd na chlàr airson bòidhchead.
  Is iad sin na nigheanan air am bu chòir dhut coimhead suas ...
  Ach, chan eil Anastasia Vedmakova agus Akulina Sokolovskaya nas ìsle agus chaidh iad thairis air an àireamh de chòig ceud itealan sìos.
  Agus fhuair iad duaisean ùra, fìor àrd, agus chruinnich iad cruinneachadh slàn de rionnagan dhaibh fhèin.
  Bidh Anastasia ag amas air an armachd aice le a casan rùisgte agus a" leagail an nàmhaid, a" gearradh dheth an nàmhaid agus a" squeaks:
  - Airson co-mhaoineas air a 'phlanaid gu lèir!
  Akulina, a" gearradh sìos an nàmhaid le bhith a" putadh an nipple scarlet, gu làidir a" squeals:
  - Tha eadhon clann eòlach oirnn!
  Anns a 'gheamhradh, Iapan chaill cha mhòr a h-uile coloinidhean, agus an t-sabaid a ghluasad gu dùthaich mhàthaireil.
  Tha a" bhliadhna 1955 air tighinn, nuair a tha na blàran a" dol am meud agus chan eil crìoch no iomall ann an sealladh.
  Tha Iapan a" toirt a-steach, gu slaodach ach gu cinnteach. Agus mean air mhean tha e a 'call a' chogaidh.
  Ach tha na samurai a 'sabaid gu cruaidh agus gu cruaidh.
  Chaidh Alenka agus an sgioba aice air bòrd an tanca deuchainn IS-11. Tha an carbad seo uidheamaichte le gunna 130 mm agus tha slighean cruaidh air a" bhonn.
  Bidh Alenka a" losgadh le a òrdagan rùisgte, a" briseadh tron nàmhaid, agus a" beucaich:
  - Glòir do cho-mhaoineas le sàilean rùisgte nigheanan!
  Loisg Anyuta cuideachd le cuideachadh bhon nipple scarlet aice, a" putadh air na h-innealan-brosnachaidh de naoi gunnaichean inneal agus a" cuir às:
  - Tha na nigheanan againn gu math fionnar!
  Bhuail Alla cuideachd le bhith a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" crùbadh an nàmhaid agus a" reubadh:
  - Thig air adhart, air falbh bhon sgriubha!
  Maria fucked, a 'cleachdadh a sàil rùisgte. Thruail i an nàmhaid troimhe agus chog i, a" giùlan a fiaclan:
  - Airson coileanaidhean ùra!
  Bhris Marusya le cuideachadh bho nipple connlaich, a" reubadh na nàimhdean le grèim marbhtach agus a" crathadh:
  - Do mhòran a' Chomuinn !
  Loisg Alenka a-rithist agus reub e:
  - Gus am bàsaich ceann-suidhe nan tuathanach agus an deachdaire gypsy Sashka!
  Agus buailidh e a chas rùisgte air an armachd.
  Sin mar a fhuair na caileagan air adhart, tha e dìreach sgoinneil. San fharsaingeachd tha iad nan gaisgich clas iongantach.
  Seo iad a" seinn ann an sèist:
  Cha searg am fear furachail,
  Sùil air seabhag, iolaire...
  Tha guth an t-sluaigh soilleir -
  Bidh an uisge-beatha air a phronnadh leis an nathair!
  
  Stalin a ' fuireach na mo chridhe
  Gus nach bi sinn eòlach air bròn ...
  Dh' fhosgladh an dorus gu fànais -
  Bha na reultan a" deàrrsadh os ar cionn!
  
  Tha mi creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir,
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  'S bidh a ghrian a' deàrrsadh -
  An t-slighe a" soillseachadh co-mhaoineas!
  Tha Ealasaid cuideachd a 'sabaid leis an tanca T-54 aice, nighean bana-bhuidseach a tha a' sabaid.
  Agus tha na càraichean àlainn Iapanach air an leagail le an casan rùisgte.
  Bhrùth Ealasaid am putan gàirdeachais leis an nipple scarlet aice agus chir i:
  - Glòir do bheachdan co-mhaoineas Sòbhieteach!
  Agus mar a nì am bòidhchead seo gàire! 'S bidh e deàrrsadh le fiaclan neamhnaid.
  Ghabh Ekaterina e agus sheall i cuideachd le a òrdagan rùisgte agus rinn i squealed:
  - Ann am buaidh bheachdan neo-bhàsmhor co-mhaoineas,
  Chì sinn àm ri teachd na dùthcha againn ...
  Bhuail Elena an neach-dùbhlain aice leis an nipple ruby aice agus rùisg i a fiaclan, a "sguabadh às:
  - 'S do bhratach dhearg ar n-athar,
  Bidh sinn an-còmhnaidh neo-fhìnnteach dìleas!
  bhreab Efrasia a sàil rùisgte agus rinn i sgiala:
  - Hail Fatherland, ar fear saor,
  Càirdeas dhaoine, taic gu bràth!
  Agus bha a h-uile nighean, a 'cleachdadh an òrdagan lom, a' seinn ann an sèist:
  - Cumhachd dligheach, toil an t-sluaigh,
  Às deidh na h-uile, tha neach sìmplidh a 'seasamh airson aonachd!
  Feumar a ràdh gu bheil gaisgich boireann air an comharrachadh le ionnsaigh sabaid iongantach.
  Agus an seo tha Gerda a' sabaid...
  Tha an "Panther"-6 aice coltach ri fìor thanca, a" rùsgadh suidheachadh samurai.
  Bidh Gerda a" losgadh leis an nipple scarlet aice, a" putadh air a" phutan luing gàirdeachais agus ag èigheach:
  - Airson saoghal Aryan!
  Bidh Charlotte cuideachd a" slap, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, a" reubadh às a chèile tomad de Iapanach agus blather:
  - Airson crìochan mòra!
  Bidh Cairistìona agus Magda cuideachd a" sabaid. Tha na caileagan air leth sabaid, agus gu math brèagha, cha mhòr rùisgte ann am bikinis.
  Loisg Cairistìona leis an nipple ruby aice, bhris i an tanca Hirohito-4 Iapanach agus rinn i:
  - Glòir do m' dhùthaich !
  Bhreab Magda cuideachd, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte, bhris i an samurai howitzer agus speal:
  - Glòir do choileanaidhean mòra!
  Is e na caileagan seo an clas as àirde!
  Thuit Tokyo aig deireadh a" Mhàirt. Agus air 20 Giblean, 1955, ghèill Iapan agus mar sin chrìochnaich an cogadh mòr.
  Chaidh an nighean Albina agus Alvina thairis air còig mìle itealan a chaidh a losgadh sìos. Agus airson seo fhuair iad duais shònraichte: Rionnag Mòr Daoimean Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleagan daraich airgid agus claidheamhan daoimein.
  Chan eil an cogadh seachad fhathast. Bha i dìreach a 'falach airson greis. Ach thug Hitler buaidh air cha mhòr an t-saoghal air fad.
  Fhuair Beria air ais ceann a deas Sakhalin, druim Kuril, agus Manchuria còmhla ri Port Arthur.
  Thàinig an USSR gu bhith na dùthaich làidir a bha a" reamhrachadh a lotan. Airson ùine, thug a" Ghearmailt Nadsaidheach buaidh air dùthchannan eile, a" cuir stad air an strì bheag aca.
  Mhair an cogadh airson sgrios agus smachd an t-saoghail. Ach bha còmhstri cruinne eile a" grùdadh.
  Aig an aon àm, bha sgòthan a 'cruinneachadh thairis air an USSR. Agus ann an 1959, air a sheachdad bliadhna deug, Adolf Hitler co-dhùnadh gus ionnsaigh a thoirt air an Ruis Sòbhieteach, far an robh Beria a 'riaghladh. Bha cha mhòr an saoghal air fad aig an Fuhrer air a thaobh.
  Ach thàinig an USSR gu bhith na chumhachd gnìomhachais làidir. Mar sin lorg mi speal air clach.
  Bha armachd niùclasach aig an dà dhùthaich, ach bha e comasach dha Gerda agus Albina gineadair a chruthachadh anns an robh rèididheachd a 'còmhdach a' phlanaid gu lèir air an Talamh, a 'dèanamh feum den t-seòrsa sgrios seo do-dhèanta.
  Agus cho-dhùin Hitler an cumhachd uachdarain mu dheireadh air an t-saoghal a ghlacadh. Bha a" chrìoch san taobh an iar a" ruith ri taobh an Dnieper, agus an uair sin Belarus agus na stàitean Baltach fo na Gearmailtich. Bha e comasach dha na Nadsaidhean an Crimea a chumail. Mura faigh an USSR ionad air mhàl airson Cabhlach na Mara Duibhe ann an Sevastopol.
  A bharrachd air a 'chòrr den fhearann, bha an Ruis a' gabhail a-steach pàirt de Shìona - Manchuria. Mar sin tha sluagh an USSR, far an deach poileasaidh fìor ghnìomhach a leantainn gus an ìre breith a bhrosnachadh agus chaidh polygamy a dhèanamh laghail leis an rèim comannach, atheistic, mar-thà nas àirde na figearan ron chogadh ann an 1941, a dh" aindeoin eadhon call tìreil, agus air àrdachadh le trì. sa cheud gach bliadhna.
  Chuir Beria casg air casg-gineamhainn agus casg-gineamhainn. Agus thug e a-steach cìsean fiadhaich air teaghlaichean le nas lugha na ceathrar chloinne.
  A rèir a 'phlana agus a' cleachdadh dhòighean maide, leasaich an USSR gu luath, agus mheudaich a chumhachd armailteach.
  Cho-dhùin Hitler, a 'faireachdainn gu robh e na chunnart, an dèidh dha crìoch a chur air cruinneachadh an t-saoghail ann an aon Treas Reich, a chogadh mu dheireadh a thòiseachadh air a' phlanaid seo.
  Dè mu dheidhinn a" chogaidh mu dheireadh? Chan eil dad air fhàgail airson buaidh a thoirt air an Talamh. O chionn bliadhna, chaidh na Gearmailtich chun na gealaich, agus tha àm leudachadh fànais air fosgladh. Ach am bi Hitler beò gus àm Star Wars fhaicinn agus ceannsachadh galaxies? A dh'aindeoin dòigh-beatha fhallain, daithead glasraich, eacarsaich cunbhalach agus gnìomhachd corporra dà-chànanach, bha e soilleir gu robh am Fuhrer a 'fàs nas sine. Tha na pìosan maol air do cheann a" fàs nas làidire, tha d" fhalt a" tionndadh liath, agus tha thu a" coimhead sgìth. Ged a tha am Fuhrer a 'feuchainn ri togail suas.
  Biodh sin mar a dh" fhaodadh e, bu chòir dhut do mhisean mu dheireadh a choileanadh agus an USSR a cheannsachadh. Agus fiù 's ma gheibh am Fuhrer bàs, bidh timcheall air mìle mac aige air fhaighinn tro bhith a' cleachdadh biadhadh nàdarra. Agus thèid aon dhiubh aithneachadh mar an fheadhainn as fheàrr, as comasaiche agus gabhaidh e rìgh-chathair an deachdaire as motha ann an eachdraidh a" phlanaid Talamh.
  Co-dhiù, tha dàil ro chunnartach, agus ged nach eil armachd niùclasach èifeachdach, thilg Hitler còrr air leth-cheud millean saighdear a-steach don USSR anns a" chiad echelon a-mhàin. Tha cuideachd àireamh mhòr de thancaichean, plèanaichean, agus discos itealaich. Agus is e cumhachd mòr a tha seo.
  Lean an USSR ag ùrachadh armachd. Nochd an tanca T-64, nas truime agus le gunna cumhachdach 125-mm, comasach air a dhol a-steach do charbadan Gearmailteach le cumadh pioramaid le sligean iteach. Fìor, chan eil an T-64 ach dìreach air tòiseachadh a "dol a-steach gu cinneasachadh. B 'e am prìomh tanca fhathast an T-54, nach robh làidir gu leòr an aghaidh modalan Gearmailteach. 'S e seo cuideachd aon de na h-adhbharan carson a bha Hitler ann an cabhaig le ionnsaigheachd an aghaidh na Ruis.
  Cha do ghabh an IS-11 air ... Chaidh an IS-12 a chruthachadh le inneal le canan 203 mm, ach thionndaidh e a-mach gu robh e ro dhaor, trom agus mòr. Bha an IS-15 na cho-rèiteachadh le gunna 152mm, le baraille fada. Bha an carbad seo coltach ri T-64 leudaichte agus cuideachd dìreach air tòiseachadh a" dol a-steach gu cinneasachadh.
  Bha am prìomh tanca Gearmailteach "Panther" 6 ann an cumadh pioramaideach, agus chaidh a h-ùrachadh beagan a-steach don "Panther" 7, a 'meudachadh inbhe a' ghunna gu 88 mm gus barrachd sgrios a dhèanamh. Agus chaidh an einnsean a chuir a-steach le 3000 each-chumhachd nas cumhachdaiche, a 'toirt astar mòr agus gluasad fhad' sa tha e a 'cumail cuideam de leth-cheud tunna, agus a' leasachadh càileachd an armachd.
  Bha eadhon an T-64 Sòbhieteach as ùire gu math nas ìsle na na Gearmailtich ann a bhith a 'dràibheadh coileanadh agus dìon nan taobhan agus an aghaidh cuideachd. Ach dh'fhaodadh an T-64 co-dhiù a dhol a-steach do Ghearmailteach, ged a bha e bho astar goirid.
  Anns na speuran, bha na Gearmailtich cuideachd nas làidire a thaobh meud agus càileachd innealan. Ach cha robh an USSR comasach air na diosgan aige fhèin a chruthachadh. Agus chuir na Gearmailtich a-steach ghathan teirmeach, leithid lasers, air diosgan Belonzi, agus dh'fhaodadh iad losgadh nas èifeachdaiche.
  Agus sgèith na Nadsaidhean discos aig astar deich astaran fuaim. Agus tha seo dha-rìribh uamhasach. Seo cho làidir sa tha arm an Treas Reich.
  Agus tha tancaichean fon talamh aca. Agus tòrr rudan math eile. Ann an ùine ghoirid, cha mhòr nach eil cothrom aig Beria.
  Ach tha cumhachd dìon mòr aig saighdearan Sòbhieteach. Agus thòisich an ionnsaigh le ionnsaigh adhair. Tha na feachdan neo-ionann agus tha na Gearmailtich a" pronnadh bailtean-mòra nan Sòbhieteach. Deich mìle a 'gluasad air feadh na Ruis agus a' gabhail Smolensk.
   Rinn Natasha co-dhùnadh:
  - Feumaidh sinn toirt air Hitler agus a bhuidheann saighdearan a thoirt a-mach às an USSR agus a" chlann a chaidh a ghlacadh a leigeil ma sgaoil!
  Dh" aontaich Playful Zoya le seo:
  - Gu dearbh bu chòir dhut! Agus sàbhail do shinnsirean bho fhaisisteachd!
  Thug Augustine fa-near, a" stampadh a casan rùisgte:
  - Nì sinn seo, gun teagamh sam bith!
  Dhearbh Svetlana gu furasta:
  - Tha a h-uile dòigh againn airson seo!
  Thuirt, dèante, agus na ceithir gaisgich a 'toirt ionnsaigh air na h-òrdughan faisisteach.
  Bha gaisgich bho linn Ruiseanach Dhè agus buidsichean mutant a-rithist a" sabaid ri Nadsaidhean an fhicheadamh linn.
  Tha tòrr shaighdearan aig an ìmpireachd dhonn faisisteach. Bidh iad a" sruthadh mar abhainn gun chrìoch.
  Gu dearbh, ghabh na ceathrar nigheanan e gu math duilich tancaichean agus plèanaichean Wehrmacht a sgrios. Bhon fhìor thoiseach, phronnaich iad iad len làmhan agus casan, air an còmhdachadh le raon feachd. Ach...
  Mar gum biodh a-mach às an talamh, nochd an nighean as òige aig Oleg Rybachenko agus Natasha Margarita Korshunova.
  Rug iad air na solais-solais aca agus chuir iad suas nanobots. Fhuair sinn deiseil airson na faisisteach gràin a sgrios. Mar sin thàinig na ceithir gu bhith nan sia.
  Thuirt Natasha Korshunova, a" cliogadh air òrdagan a casan rùisgte, chiseled:
  - An ann mar sin a tha? Uill, is e an dàn dhuinn nach urrainn dhuinn a bhualadh air dhòigh sam bith eile!
  Thug an Zoya ionnsaigheach buidhe-bhuidhe, a" leantainn air adhart a" pronnadh nan Gearmailtich, fa-near gu loidsigeach:
  - Bidh sinn ga dhèanamh nas luaithe! Nas luaithe, sàbhail sinn an USSR!
  Bha balach casruisgte gun a bhith nas sine na dusan a bha coltach ri Oleg Rybachenko, a" gearradh sìos na Nadsaidhean le claidheamhan, an dà chuid saighdearan-coise agus tancaichean, a" beucaich:
  - Cha toir sinn a-steach gu bràth!
  Agus chaidh diosc geur a-mach à cas-rùisgte a" bhalaich, a gheàrr trì plèanaichean faisisteach aig an aon àm!
  Margarita Korshunova, a 'deàrrsadh le a sàilean rùisgte, a' sgrios luchd-dùbhlain, an dà chuid tancaichean agus saighdearan-coise, rùisg a fiaclan agus a 'mùchadh:
  - Tha àite anns an t-saoghal airson gnìomhan gaisgeil!
  Agus snàthadan puinnseanta sgapte bho chasan rùisgte na h-ìghne, a" bualadh air na Nadsaidhean agus na plèanaichean agus na tancaichean aca.
  Thilg Natasha Korshunova a h-òrdagan rùisgte cuideachd, gu murt agus a" caoineadh:
  - Cha dì-chuimhnich sinn agus cha toir sinn maitheanas gu bràth.
  Agus chaidh a luchd-solais tro na faisisteachan anns a' mhuileann. An uairsin bhris na blasters aig na tancaichean, a 'gearradh dheth na tùir. Fhuair na plèanaichean e cuideachd.
  Augustine ruadh, a' gearradh as na naimhdean, ghuil e :
  - Airson òrdugh ùr!
  Agus tuilleadh shnàthadan sgapte bho a casan rùisgte. Agus an dà chuid ann an sùilean agus ann an sgòrnan saighdearan agus plèanaichean Nadsaidheach.
  Seadh, bha e soilleir gun robh na gaisgich a" fàs togarrach agus a" fàs fiadhaich.
  Cool Zoya, a 'gearradh sìos saighdearan geala is donn agus tancaichean le plèanaichean, a' squeaked:
  - Bidh an iarann againn!
  Agus tha tiodhlac ùr, marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte. Agus bidh tancaichean agus luchd-smàlaidh geal a 'tuiteam, agus tha earbaill nam plèanaichean a' losgadh.
  Bidh Svetlana Snow White a" cromadh sìos a" mhuillear, tha a claidhnean coltach ri dealanach.
  Tha na Nadsaidhean a" tuiteam mar sguaban gearraidh.
  Bidh an nighean a" tilgeil shnàthadan le casan rùisgte, a" tilgeil sìos plèanaichean nàmhaid agus a" squeaks:
  - Bidh ìmpireachd fànais daonna a" buannachadh airson Mother Russia!
  Oleg Rybachenko adhartasan an aghaidh nan Nadsaidhean. Bidh balach Terminator a" gearradh sìos saighdearan donn.
  Agus aig an aon àm, bidh òrdagan casan rùisgte a" bhalaich a" tilgeadh a-mach snàthadan le puinnsean, bidh iad a" reubadh stocan às a chèile agus a" losgadh air plèanaichean.
  Tha am balach a" gort:
  - Glòir gu Future Rus'!
  Agus fhad 'sa tha e a' gluasad, bidh e a 'gearradh dheth cinn agus muzzles a h-uile duine, agus aig an aon àm turaidean tanca.
  Bidh an nighean crìochnachaidh Margarita cuideachd a" sgrios luchd-dùbhlain, itealain agus tancaichean.
  Tha a casan rùisgte dìreach a" lasadh. Tha na Nadsaidhean a" bàsachadh ann an àireamhan mòra. Tha an gaisgeach ag èigheach:
  - Gu crìochan ùra!
  Agus an uairsin bidh an nighean ga ghlacadh agus a" slaodadh ...
  Mòr-chorp de shaighdearan faisisteach.
  Ach tha Natasha Korshunova air an oilbheum. Bidh e a" gearradh sìos nan Nadsaidhean còmhla ri tancaichean is plèanaichean agus a" seinn:
  - Tha Rus mòr agus radiant,
  Is e nighean gu math neònach a th" annam!
  Agus bidh discs ag itealaich bho a casan casruisgte. A gheàrr sgòrnan nam faisisteach. 'S e, is e seo nighean a bhios a' leagail tancaichean.
  Tha Zoya Angelskaya air an oilbheum. Chrom e sìos na saighdearan donn leis an dà làmh. Spit bho phìob. Agus bidh e a" tilgeil shnàthadan marbhtach le òrdagan rùisgte - bidh e a" losgadh tancaichean agus plèanaichean.
  Agus aig an aon àm tha e a 'seinn dha fhèin:
  - Eh, a chluba bhig, rachamaid!
  Eh, nì am fear as fheàrr leam!
  Augustine, a 'gearradh sìos na Nadsaidhean le claidheamhan laser agus a' cur às do na saighdearan donn, còmhla ris na tancaichean, a 'sgreuchail:
  - A h-uile dubhach agus ann an craiceann ainmhidhean,
  Thug e ionnsaigh air na poileis aimhreit le cluba!
  Agus le òrdagan rùisgte cuiridh e air bhog rudeigin aig an nàmhaid a mharbhas ailbhean, agus eadhon nas motha na tanca.
  Agus an uairsin bidh e a 'sguabadh às:
  - Madaidhean-allaidh! An dàrna linn air fhichead!
  Svetlana Snow White air an ionnsaigh. Bidh e a" sgoltadh, a" crathadh nan Nadsaidhean. Le casan rùisgte tha e a" cur air bhog tiodhlacan bàis orra.
  Tha ea' ruith a' mhuilinn le claidheamhan.
  Bhrùchd iad mòran shaighdearan, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean, agus rinn iad sgreuchail:
  - Tha buaidh mhòr a 'tighinn!
  Agus a-rithist tha an nighean ann an gluasad fiadhaich.
  Agus bidh a casan rùisgte a" cur air bhog snàthadan marbhtach, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean.
  Leum Oleg Rybachenko. Rinn am balach corran. Gheàrr e sìos mòran de Nadsaidhean ann an leum.
  Thilg e snàthadan le òrdagan rùisgte, a" losgadh sìos tancaichean agus plèanaichean, agus bha e a" gorgl:
  - Glòir do m' mhisneach àillidh !
  Agus a-rithist tha am balach ann am blàr.
  Cool nighean Margarita Korshunova a 'dol air an oilbheum. A 'briseadh a h-uile nàmhaid ann an sreath. Tha a claidheamhan nas fhuaire na lannan muilinn. Agus bidh òrdagan lom a" tilgeil thiodhlacan bàis, tha tancaichean agus plèanaichean nan teine.
  Nighean ann an ionnsaigh fiadhaich. Cur às do ghaisgich dhonn gun deas-ghnàth.
  Agus bidh e a" leum suas bho àm gu àm agus a" fàs toinnte!
  Agus tha tiodhlacan sgrios a 'falbh bhuaipe.
  Agus tha na Nadsaidhean a 'tuiteam marbh. Agus tha tuiltean de chuirp air an càrnadh suas.
  Bidh Margarita a" sreap gu làidir:
  - 'S e balach Ameireaganach a th' annam!
  Agus a-rithist chaidh an t-snàthad a thilgeil air a casan rùisgte.
  Agus an uairsin dusan snàthad eile!
  Tha Natashka Korshunova cuideachd gu math fionnar ann an ionnsaigh.
  Agus bidh e a 'tilgeil le a chasan rùisgte, agus a' sgoltadh bho phìob, a 'leagail tancaichean agus plèanaichean.
  Agus a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - 'S mise 'bhàis a' sèideadh ! Chan eil agad ach bàsachadh!
  Agus a-rithist tha am bòidhchead air gluasad.
  Tha Zoya Angelskaya a" cur stad air casg de chuirp Nadsaidheach. Agus cuideachd bho a casan rùisgte bidh boomerangan sgrios ag itealaich a-mach.
  Agus bidh na gaisgich dhonn a" tuiteam is a" tuiteam, còmhla ri tancaichean is plèanaichean.
  Tha an nighean Zoya ag èigheach:
  - Nighean casruisgte, nì i a" chùis ort!
  Agus bidh dusan snàthad ag itealaich bho shàilean lom na h-ìghne. A tha a" dol dìreach a-steach do sgòrnan nan Nadsaidhean.
  An uairsin bidh iad a 'tuiteam marbh.
  No an àite, gu tur marbh, ann an àite le tancaichean agus plèanaichean.
  Augustine air an oilbheum. A 'sgrios saighdearan donn. Tha na claidheamhan aice air an giùlan ann an dà làimh. Agus tha i na gaisgeach cho iongantach.
  Bidh iomghaoth a" sguabadh tro na saighdearan faisisteach - bidh plèanaichean agus tancaichean a" tuiteam.
  Nighean le falt ruadh:
  - Tha an àm ri teachd falaichte! Ach bidh e na bhuannachd!
  Agus anns an ionnsaigh, bòidhchead le falt lasrach.
  Tha Augustine, ann an elastais fhiadhaich nan aisling, a" cur pulsar le a shàil rùisgte agus a bheucaich:
  - Bidh diathan cogaidh a" reubadh a h-uile càil às a chèile!
  Agus tha an gaisgeach air an eucoir.
  Agus tha a casan cas-rùisgte a" tilgeil mòran shnàthadan biorach, puinnseanta a bhios a" losgadh sìos plèanaichean agus a" briseadh armachd nan tancaichean.
  Svetlana snow white ann am blàr a. Agus cho brosnachail agus cho brosnachail. Bidh a casan rùisgte a" tilgeadh a-mach uimhir de rudan murt. Chan e duine, ach bàs le falt fionn.
  Ach ma bhriseas e suas, cha bhith e comasach dhut stad a chuir air.
  Bidh Svetlana Snow White a 'seinn:
  - Cha bhi beatha mar mhil,
  Mar sin leum ann an dannsa cruinn!
  Thig do aisling gu buil -
  Bidh bòidhchead a" tionndadh duine gu bhith na thràill!
  Agus bidh gluasad na h-ìghne cas-ruisgte a" fàs barrachd is barrachd feargach. Agus barrachd is barrachd tancaichean agus plèanaichean air an sgrios.
  Tha an oilbheum aig Oleg Rybachenko a" luathachadh. Rinn am balach a' chùis air na Nadsaidhean.
  Bidh a chasan rùisgte a" tilgeil snàthadan biorach - a" reubadh tancaichean is plèanaichean às a chèile.
  Bidh an gaisgeach òg a" sèideadh:
  - Bidh an ìmpireachd chuthach a" reubadh a h-uile duine às a chèile!
  Agus a-rithist tha am balach a 'gluasad.
  Tha Margarita na nighean-sgoile fiadhaich agus na crìoch iomlan na gnìomhachd. Agus buailidh e an naimhdean.
  Mar sin chuir i pea air bhog le stuth-spreadhaidh le a cas rùisgte. Spreadhaidh e agus sa bhad tilgidh e suas ceud Nadsaidheach agus deich tanca.
  Tha an nighean a" sgreuchail:
  - Thig buaidh fhathast thugainn!
  Agus ruithidh e am muileann le claidheamhan - bidh na baraillean tanca ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Luathaich Natasha Korshunova a gluasadan. A' chaileag a' gearradh sìos nan gaisgeach donn. Agus aig an aon àm tha e ag èigheach:
  - Tha buaidh a" feitheamh ri Ìmpireachd na Ruis.
  Agus cuir sinn às do na Nadsaidhean aig astar luath, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean.
  Tha Natasha Korshunova na h-isean Terminator.
  Chan eil e an dùil stad agus slaodadh sìos, agus thèid tancaichean agus plèanaichean a losgadh sìos.
  Tha Zoya Angelskaya air an oilbheum. Tha e coltach gu bheil na claidheamhan aice a 'gearradh salad feòil is meatailt. Bidh an nighean a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Tha ar saoradh an èifeachd !
  Agus bidh òrdagan lom cuideachd a 'tilgeil snàthadan mar sin.
  Agus chaidh mòran dhaoine le am sgòrnan a tholladh, tomaichean de chuirp, a bharrachd air tancaichean briste agus plèanaichean sìos nan laighe mun cuairt.
  Is e nighean seòlta a th" ann an Augustine. Agus bidh e a" sgrios a h-uile duine mar gum b" e inneal-fuadain a bh" ann de hyperplasma.
  Tha e mar-thà air na ceudan de Nadsaidhean a sgrios agus tòrr tancaichean agus plèanaichean. Ach tha a h-uile càil a 'fàs nas luaithe. Agus beucaidh an gaisgeach cuideachd.
  - Tha mi cho neo-chinnteach! An rud as fhuaire san t-saoghal!
  Agus a-rithist tha am bòidhchead air an ionnsaigh.
  Agus bho a òrdagan lom, bidh peas ag itealaich a-mach. Agus chaidh trì cheud Nadsaidheach agus dusan tanca a reubadh às a chèile le spreadhadh cumhachdach.
  Augustine, a 'cluich le fèithean a bhoilg agus a' crathadh a cìochan le sgàrlaid, sheinn e:
  - Cha leig thu leas ar fearann a ghlacadh!
  Tha Svetlana Snow White cuideachd air an oilbheum. Agus chan eil e a" toirt unnsa faochaidh dhut. Nighean terminator fiadhaich.
  Agus tha e a 'gearradh sìos air na nàimhdean agus a' cur às do na Nadsaidhean. Agus bha mòran de luchd-sabaid donn air tuiteam a-steach don dìg agus air na rathaidean, còmhla ri tancaichean briste agus plèanaichean.
  Chaidh an t-seisear fiadhaich. B" e blàr fiadhaich a bh" ann.
  Tha an gille karate Oleg Rybachenko air ais ann an gnìomh. Agus chaidh e air adhart, a 'crathadh an dà chlaidheamh. Agus tha am balach crìochnachaidh a 'ruith a' mhuilinn. Na Nadsaidhean air am marbhadh a" tuiteam.
  Measg nan cuirp. Beanntan slàn de chuirp fhuilteach, dòrlach de chàraichean agus phlèanaichean air an sgrios.
  Tha cuimhne aig an neach-tionnsgain air ro-innleachd fiadhaich. Far an robh eich agus daoine cuideachd a" measgachadh ri chèile.
  Bidh Oleg Rybachenko, neach-marbhadh na cloinne, a" magadh air:
  - Mo thruaighe bho inntinn!
  Agus bidh tòrr airgid ann!
  Agus Terminator Boy ann an gluasad ùr. Agus bheir a chasan rùisgte rudeigin agus tilgidh e e.
  Ghluais am balach genius:
  - Prìomh chlas agus Adidas!
  Thionndaidh e a-mach gur e taisbeanadh fìor fhionnar a bh" ann. Agus cia mheud Nadsaidheach a chaidh a mharbhadh? Agus mharbh iad an àireamh as motha de na sabaidean donn a bu mhotha, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean.
  Tha an nighean casruisgte Margarita cuideachd ann am blàr. A 'sgrios armachd cinnamon agus stàilinn agus ròin:
  - Rèisimeid clisgeadh mòr! Tha sinn a" draibheadh a h-uile duine a-steach don chiste!
  Agus gheàrr a claidheamhan aig na Nadsaidhean. Tha an àireamh de luchd-sabaid donn air tuiteam mu thràth. Agus còmhla riutha tancaichean agus plèanaichean.
  Rinn an nighean gàire:
  - Tha mi eadhon nas fhuaire na panther! Cruthaich gur tu as fheàrr!
  Agus bidh pea le stuth-spreadhaidh cumhachdach ag itealaich a-mach à sàil lom na h-ìghne.
  Agus buailidh e an nàmhaid.
  Agus bheir e agus sgriosaidh e cuid de na nàimhdean, tancaichean, agus eadhon plèanaichean.
  Agus tha Natasha Korshunova ann an ùghdarras. Agus buailidh i an luchd-dùbhlain aice, agus cha leig i sìos duine sam bith.
  Cia mheud Nadsaidheach a chaidh a mharbhadh mar-thà còmhla ri tancaichean agus plèanaichean.
  Agus tha a fiaclan cho geur. Agus tha na sùilean cho sapphire. Is e an nighean seo am prìomh neach a chuir gu bàs. Ged a tha a com-pàirtichean uile nan cur gu bàs!
  Tha Natasha Korshunova ag èigheachd:
  - Tha mi às mo chiall! Bidh càin ann dhut! Cha ghabh thu eadhon rubles!
  Agus a-rithist marbhaidh an nighean mòran de Nadsaidhean le claidheamhan.
  Tha Zoya Angelskaya a" gluasad agus tha i air mòran ghaisgich dhonn a ghearradh sìos.
  Agus bidh casan lom a 'tilgeil snàthadan. Bidh gach snàthad a" marbhadh grunn Nadsaidhean no a" losgadh sìos plèana le tanca. Tha na nigheanan sin gu math brèagha.
  Bidh Augustine a" gluasad air adhart agus a" pronnadh an luchd-dùbhlain aice. Agus aig an aon àm chan eil e a 'dìochuimhneachadh a bhith ag èigheach:
  - Chan urrainn dhut teicheadh bhon chiste!
  Agus bheir an nighean a fiaclan agus rug i iad!
  Agus a leithid de cheann ruadh... Tha a falt a' sruthadh sa ghaoith mar bhratach proletarianach.
  Agus tha a h-uile dad gu litireil a 'tighinn bho fearg.
  Svetlana Snow White ann an gluasad. An seo gheàrr mi tòrr chlaigeann agus turaidean tanca. Gaisgeach a rùisg a fiaclan.
  A ' taisbeanadh na teanga. Agus an uairsin bidh e a 'sgoltadh a-mach à tiùb - a' losgadh plèanaichean sìos. An uairsin tha e ag èigheach:
  - Bithidh sibhse marbh !
  Agus a-rithist, bidh snàthadan marbhtach ag itealaich bho a casan rùisgte, a" bualadh air saighdearan-coise agus itealain.
  Oleg Rybachenko leum is leum.
  Bidh balach casruisgte a" leigeil a-mach dòrlach de shnàthadan, a" leagail tancaichean, agus a" seinn:
  - Rachamaid air adhart, fosglaidh sinn cunntas mòr!
  Tha an gaisgeach òg aig a chuid as fheàrr.
  Tha e mu thràth beagan bhliadhnaichean a dh'aois, uile air tachartasan le Natasha agus companaidh, ach tha e coltach ri leanabh. A-mhàin gu math làidir agus fèitheach.
  Sheinn Oleg Rybachenko:
  - Fiù mura lean an geama na riaghailtean, brisidh sinn tron bhràithreachas!
  Agus a-rithist, chaidh snàthadan marbhtach agus tarraingeach a-mach às a chasan rùisgte. An dà chuid airson plèanaichean agus tancaichean.
  A" deàlradh a sàilean lom, cruinn, sheinn Margarita Korshunova le toileachas:
  - Chan eil dad do-dhèanta! Tha mi a 'creidsinn gum bi latha na saorsa ann!
  Thilg an nighean a-rithist casg marbhtach de shnàthadan air na Nadsaidhean agus na tancaichean agus na plèanaichean aca, agus lean i oirre:
  - Theid an dorchadas air falbh ! Bidh ròsan a 'Chèitein fo bhlàth!
  Agus cho luath 's a thilg an gaisgeach pea le a òrdagan rùisgte, chaidh mìle Nadsaidheach dhan adhar sa bhad. Seadh, tha arm na h-ìmpireachd dhonn, ifrinn a' leaghadh dìreach fa chomhair ar sùl.
  Natasha Korshunova ann an cogadh. A" leum mar cobra. A 'sèideadh suas nàimhdean. Agus tha uimhir de Nadsaidhean a" bàsachadh agus plèanaichean a" tuiteam.
  Chleachd an nighean iad le claidheamhan, agus gràinnean gual-fhiodha, agus sleaghan. Agus snàthadan.
  Aig an aon àm, tha e ag èigheach:
  - Tha mi a 'creidsinn gun tig buaidh!
  Agus gheibh glòir nan Ruiseanach!
  Bidh òrdagan lom a" tilgeil snàthadan ùra, a" tolladh luchd-dùbhlain.
  Zoya Angelskaya ann an gluasad fiadhaich. Air adhart air na Nadsaidhean. Gearr iad ann am pìosan beaga.
  Tilgidh an gaisgeach snàthadan le a corragan rùisgte. Bidh e a" briseadh tro luchd-dùbhlain, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean, fhad "s a bhios e a" rughadh:
  - Tha ar buaidh iomlan faisg!
  Agus tha e a 'ruith muileann fiadhaich le claidheamhan, a' sguabadh air falbh tancaichean. Is e seo dha-rìribh nighean coltach ri nighean!
  Ach chaidh cobra Augustine air an oilbheum. Tha am boireannach seo na trom-laighe don h-uile duine.
  Agus ma thionndaidheas e air, tha e a 'ciallachadh gu bheil e a' tionndadh air.
  Às deidh sin gabhaidh an ceann ruadh e agus seinnidh e:
  - Fosglaidh mi na claigeann uile ! Tha mi nam aisling mòr!
  Agus a-nis tha na claidheamhan aice ag obair agus air an gearradh tro fheòil is meatailt le duralumin de phlèanaichean.
  Bidh Svetlana Snow White cuideachd a 'dol air adhart leis an ionnsaigh. Chan eil bacadh sam bith aig an nighean seo. Cho luath 'sa tha e air a ghearradh sìos, tha mòran de chuirp air an sgudal, agus plèanaichean agus tancaichean nan laighe mun cuairt.
  Bidh an neach-crìochnachaidh blonde ag èirigh:
  - Dè cho math 'sa bhios e! Dè cho math 'sa bhios e - tha fios agam air!
  Agus an uairsin bidh pea marbhtach ag itealaich bhuaipe.
  Bidh am balach casruisgte, eireachdail, fèitheach Oleg a-rithist a" ruith tro na ceudan de Nadsaidhean mar meteor agus a" ruith dheth. Agus bheir e boma agus tilgidh e e.
  Tha e beag ann am meud, ach tha e marbhtach ...
  Mar a thèid tomad de phlèanaichean san adhar a reubadh nam pìosan beaga.
  Rinn balach an Terminator gàire:
  - An òigridh stoirmeil innealan eagallach!
  Nì an nighean casruisgte Margarita seo a-rithist ann am blàr.
  Agus gearraidh e sìos mòran de luchd-sabaid donn. Agus tha e a 'gearradh raointean mòra am measg tancaichean agus plèanaichean.
  Tha an nighean a" caoineadh:
  - 'S e Lambada an dannsa againn air a' ghainmhich!
  Agus buailidh e le spionnadh ath-nuadhaichte.
  Tha Natasha Korshunova eadhon nas feargach air an ionnsaigh. Seo mar a tha e a" bualadh air na Nadsaidhean. Chan eil e gu math furasta dhaibh seasamh an aghaidh nigheanan mar sin.
  Ghabh Natasha Korshunova e agus sheinn i:
  - Tha mo bhreab casruisgte dall!
  Tha ruith na àite mar as trice a" rèiteachadh!
  Agus sgaoil an gaisgeach a leithid de bhuillean air an luchd-dùbhlain aice.
  Agus tilgidh e diosgan le a chasan rùisgte.
  An seo ruith mi am muileann. Chuir tomad cinn an airm dhonn air falbh, agus bha na tancaichean a" losgadh, bha na plèanaichean a" losgadh.
  Tha i na bòidhchead sabaid. A" bualadh leis fhèin le armada cho donn.
  Tha Zoya Angelskaya a" gluasad, a" pronnadh a h-uile duine. Agus tha a claidheamhan mar siosar bàis.
  Tha an nighean dìreach brèagha. Agus tha a casan rùisgte a" tilgeadh snàthadan gu math puinnseanta.
  Buail air luchd-dùbhlain. Bidh iad a" tolladh an amhaich agus a" dèanamh chisteachan-laighe, a" toirt air tancaichean agus plèanaichean spreadhadh.
  Ghabh Zoya Angelskaya e, chrath i na cnapan scarlet de a cìochan slàn, agus rinn i squeak:
  - Mura h-eil uisge anns an tap ...
  Dh'èigh Natasha Korshunova le toileachas:
  - Mar sin is e do choire a th" ann!
  Agus le òrdagan rùisgte bidh e a" tilgeil rudeigin a mharbhas gu mionaideach. Is e fìor nighean nighean a tha seo.
  'S bhiodh lann ag itealaich o 'chasan rùisgte. Agus buailidh e mòran de luchd-sabaid, a 'gearradh dheth na turaidean bho tancaichean.
  Augustine casruisgte a' gluasad. Swift agus gun samhail na bhòidhchead.
  Dè am falt soilleir a th" oirre. Bidh iad a 'sruthadh mar bhratach proletarian. Tha an nighean seo na fìor bhòidhchead.
  Agus tha i a 'gearradh sìos air a nàimhdean - mar gum biodh i air a bhreith le claidheamhan na làmhan.
  Ceann-dearg, a bheathaich dhamh! Chaidh mi a-steach don bhlàr leamsa a 'cleachdadh solas nàdarra, gun pheant.
  ghabh Augustine e, agus rinn e sgios :
  - 'S e ceann tairbh a bhios ann - cha chaill an luchd-cogaidh an inntinn !
  Agus mar sin bhris i a-rithist mòran de luchd-sabaid.
  Thuirt an gille mu dheireadh, Oleg Rybachenko:
  - Dìreach na tha a dhìth ort! Abair nighean!
  Dhearbh Margarita Korshunova, a" tilgeil biodag le a cas-rùisgte, a" briseadh sìos an turaid tanca:
  - Nighean mòr agus fionnar!
  Dh"aontaich Augustine le seo:
  - Is gaisgeach mi a bhìdeadh duine sam bith gu bàs!
  Agus a-rithist, le òrdagan rùisgte, cuiridh e marbhadh air bhog, a" leagail phlèanaichean.
  Chan eil Natasha Korshunova nas ìsle na an luchd-dùbhlain aice ann am blàr. Chan e nighean a th" ann, ach crìoch a chuir air a leithid de bhana-bhuidseach anns na lasraichean. Agus tha ùine chruaidh aig na Nadsaidhean: tha plèanaichean agus tancaichean a" tuiteam.
  Agus squeals:
  - Abair speur gorm!
  Augustine, a 'leigeil a-mach an lann le a cas-rùisgte, a' gearradh dheth turaid an tanca, dhearbh e:
  - Chan eil sinn nar luchd-taic do mhèirle!
  Chuir Svetlana Snow White, a" gearradh nàimhdean às a chèile agus a" losgadh phlèanaichean, tweet:
  - Chan fheum thu sgian airson amadan a mharbhadh ...
  Rinn Zoya Angelskaya squeak, a 'tilgeil snàthadan le a casan rùisgte agus a' leagail tancaichean agus plèanaichean le a casan tana:
  - Bidh thu a 'laighe ris mar crazy!
  Thuirt Natasha Korshunova, a" gearradh sìos nan Nadsaidhean:
  - Agus dèan e leis airson sgillinn!
  Agus bheir na gaisgich e agus leumaidh iad. Tha iad cho fuilteach agus cho fuar. San fharsaingeachd, tha tòrr toileachas annta.
  Tha balach cha mhòr rùisgte, eireachdail, fèitheach le dìreach shorts air, Oleg Rybachenko, a" coimhead gu math eireachdail sa bhlàr.
  Thilg nighean bhòidheach, Margarita, pìos antimatter le a òrdagan rùisgte agus sheinn i:
  - Tha am buille làidir, ach tha ùidh aig a" ghille ...
  Chuir am balach genius air bhog rudeigin mar propeller heileacoptair le a chas. Gheàrr mi dheth dà cheud ceann bho na Nadsaidhean agus na tancaichean, agus dh"fhalaich mi:
  - Gu math spòrs!
  Agus an dà chuid - balach agus nighean - ann an làn obair fhosgailte.
  Thuirt am balach crìochnachaidh Oleg, a 'gearradh suas na saighdearan donn, ag ràdh:
  - 'S gu 'm bi buaidh mhor againn !
  Fhreagair Margarita mar a leanas:
  - Bidh sinn a 'marbhadh a h-uile duine - le casan lom!
  Tha an nighean dha-rìribh na neach-crìochnachaidh cho gnìomhach.
  Sheinn Natasha Korshunova anns an ionnsaigh:
  - Ann an cogadh naomh !
  Agus chuir an gaisgeach diosc boomerang geur air bhog. Dh'itealaich e ann an arc, a 'gearradh sìos mòran de Nadsaidhean agus tùir tanca.
  Thuirt Zoya Angelskaya, a 'leantainn air adhart leis a' mharbhadh:
  - Bidh e na bhuaidh dhuinn!
  Agus bha snàthadan ùra ag itealaich bho a casan rùisgte. Agus bhuail iad mòran de luchd-sabaid agus plèanaichean.
  Thuirt an nighean bhàn:
  - Feuch an dèan sinn sgrùdadh air an nàmhaid!
  Agus nochd i a teanga.
  Augustine casruisgte agus teine, a 'crathadh a casan agus a' tilgeil swastikas le oirean biorach, a 'gortachadh:
  - Bratach Imperial air adhart!
  Dhearbh Svetlana Snow White, a 'tilgeil ball de hyperplasma le a sàil lom, gu furasta:
  - Glòir dha na gaisgich a thuit!
  Agus dh"èigh na nigheanan le chèile, a" pronnadh nan Nadsaidhean:
  - Cha chuir duine stad oirnn!
  Agus a-nis tha na diosgan ag itealaich bho chasan lom nan gaisgeach. Tha feòil air a reubadh, agus turaidean tanca agus earbaill itealain air an leagail.
  Agus a-rithist an caoineadh:
  - Cha dèan duine a 'chùis oirnn!
  Chaidh Natasha Korshunova a-steach don adhar. Reub i as a chèile an luchd-dùbhlain aice agus na vultures sgiathach, agus chuir i a-mach:
  - Tha sinn nar madaidhean-allaidh, a 'ròstadh an nàmhaid!
  Agus bho a corragan rùisgte falbhaidh diosc gu math marbhtach.
  Bidh an nighean eadhon a" tionndadh ann an ecstasy.
  Agus an uairsin tha e ag èigheach:
  - Tha ar sàilean dèidheil air teine!
  Tha, tha na nigheanan gu math sexy.
  Thuirt Oleg Rybachenko, balach eireachdail, fèitheach ann an geàrr-chunntasan:
  - O, tha e tràth, tha na geàrdan gam bhualadh air na h-adhaircean!
  Agus dh' amhairc e air na gaisgich. Bidh iad a 'gàireachdainn agus a' giùlan am fiaclan mar fhreagairt.
  Gheàrr Natasha Korshunova sìos na Nadsaidhean agus rinn i squealed:
  - Cha 'n 'eil gàirdeachas 'n ar saoghal gun strì !
  Bha am balach-terminator, le a shàilean rùisgte, chruinn, leanabhach, a" toirt a-steach don chuisle agus a" sgrios nam faisisteach, a" gearan:
  - Aig amannan chan eil eadhon sabaid spòrsail!
  Dh" aontaich Natasha Korshunova:
  - Mura h-eil an neart agad, tha ...
  Ach tha na gaisgich againn an-còmhnaidh fallain!
  Thilg an nighean snàthadan air an nàmhaid le a òrdagan rùisgte, shèid i suas tòrr tancaichean le plèanaichean, agus sheinn i:
  - Tha saighdear daonnan fallain,
  Agus deiseil airson an feat!
  Às deidh sin bhuail Svetlana Snow White a-rithist air na nàimhdean, a "leagail tùir tancaichean agus earbaill itealain.
  Tha Zoya Angelskaya na goid gu math luath. Chuir i baraille slàn air bhog aig na Nadsaidhean. Agus reub e mìle no dhà le aon spreadhadh.
  An uairsin dh'èigh i:
  - Na stad, tha na sàilean againn a" deàrrsadh!
  Agus tha an nighean ann an gèar sabaid!
  Chan eil Augustine cuideachd lag ann am blàr. Seo mar a tha e a" bualadh air na Nadsaidhean. Mar gum biodh e ga leagail a-mach à sguab le slabhraidhean.
  Agus a 'gearradh sìos air luchd-dùbhlain, tha e a' seinn:
  - Bi faiceallach, bidh e math
  Bidh pie anns an tuiteam!
  Bidh an diabhal ruadh dha-rìribh a" treabhadh sa bhlàr, mar sheacaid sa bhogsa. Agus mar a tha na tancaichean a" losgadh agus na plèanaichean a" lasadh.
  Agus seo mar a tha an nighean casruisgte ann an tunic Margarita Korshunova a 'sabaid. Agus gheibh na Nadsaidhean bhuaipe e.
  Agus ma bhuaileas i, buail i.
  Bidh frasan fuilteach ag itealaich a-mach às.
  Thuirt Natasha Korshunova gu cruaidh nuair a bha frasan de mheatailt ag itealaich bho a casan rùisgte, a" leaghadh claigeann is turaidean tancaichean:
  - Glòir dhan Ruis, gu mòr glòir!
  Tha tancaichean a' dol air adhart...
  Roinnean ann an lèintean dearga -
  Beannachdan muinntir na Ruis!
  Mar sin ghabh na caileagan ris na Nadsaidhean. Mar sin tha iad air an gearradh agus air an sgoltadh. Chan e gaisgich, ach dha-rìribh panthers a tha air briseadh saor bho na slabhraidhean aca.
  Tha balach cruaidh Oleg Rybachenko a' sabaid agus a' toirt ionnsaigh air na Nadsaidhean. Bidh e gam bhualadh gun tròcair, a" gearradh tro tancaichean, agus a" sgreuchail:
  - Tha sinn mar thairbh!
  Thog Margarita Korshunova, a 'briseadh an airm dhonn, agus a' gearradh tro tancaichean agus earbaill phlèanaichean:
  - Tha sinn mar thairbh!
  Ghabh Natasha Korshunova e agus rinn i caoineadh, a 'gearradh sìos na saighdearan donn còmhla ris na tancaichean:
  - Chan urrainn dhut laighe!
  Bha Zoya Angelskaya a" reubadh nan Nadsaidhean às a chèile agus a" magadh oirre:
  - Chan e, chan ann le làimh!
  Agus bidh e cuideachd a" gabhail agus a" leigeil ma sgaoil an rionnag le a chas rùisgte agus cuiridh e crìoch air mòran de na faisisteachan.
  Ghabh Natasha Korshunova, a-mach, buille dealanaich bhon nipple scarlet agus rinn i squealed:
  - Tha an telebhisean againn na theine!
  Agus dòrlach de shnàthadan ag itealaich bho a cas rùisgte.
  Rinn Zoya Angelskaya, cuideachd an long-bhriseadh air na Nadsaidhean agus na tancaichean agus na plèanaichean aca, squeak:
  - Tha ar càirdeas monolithic!
  Agus a-rithist tha e air a thilgeil cho cruaidh is gu bheil cearcallan a" blur anns gach taobh. Tha an nighean seo na fhìor sgrios air luchd-dùbhlain.
  Gabhaidh an nighean, le a òrdagan rùisgte, trì boomerangs agus cuiridh iad air bhog iad. Agus dh'adhbhraich seo eadhon barrachd chuirp.
  Às deidh sin cuiridh am bòidhchead a-mach:
  - Cha dean sinn tròcair air an nàmhaid ! Bidh corp ann!
  Agus a-rithist tha an rud murt ag itealaich air falbh bhon t-sàil rùisgte.
  Thuirt Red Augustine cuideachd gu reusanta:
  - Chan e dìreach aon chorp, ach mòran!
  Às deidh sin, ghlac an nighean e agus choisich i casruisgte tro na maragan fuilteach. Agus mharbh i mòran Nadsaidhean.
  Agus mar a tha e ag èirigh:
  - Aifreann mort !
  Agus an uairsin bhuail e seanailear Hitler le a cheann. brisidh e a chlaigeann, agus bheir e dha :
  - Banzai! Thèid thu gu neamh!
  Tha Svetlana Snow White gu math feargach leis an oilbheum, gu sònraichte a" leagail tancaichean, agus plèanaichean cuideachd, a" squeaks:
  - Cha bhi tròcair air do shon !
  Agus bidh dusan snàthad a 'falbh às a corragan lom. Fhad "s a bhios i a" bualadh air a h-uile duine, thuit na plèanaichean. Agus tha an gaisgeach dha-rìribh a" feuchainn ri rùsgadh agus marbhadh.
  Balach fèitheach, snaidhte ann an geàrr-chunntasan, Oleg Rybachenko, a" leagail feannagan leis an fhìdeag aige, a" squeaks:
  - Glè mhath!
  Agus tha am balach cuideachd a 'tilgeil rionnag cho fionnar ann an cruth swastika le cas rùisgte. Hibrid iom-fhillte.
  Agus thuit tomad nan Nadsaidhean.
  Rinn Oleg Rybachenko gàire:
  - Banzai!
  Agus tha am balach air an ionnsaigh fiadhaich a-rithist. Chan e, tha cumhachd dìreach a" cur dragh air, agus tha bholcànothan a" gortachadh!
  Margarita eireachdail ann an gluasad. Reubaidh e stamagan a h-uile duine fosgailte.
  Tilgidh an nighean a-mach leth-cheud snàthad sa bhad le a cas. Agus chaidh mòran de nàimhdean eadar-dhealaichte a mharbhadh, chaidh tancaichean agus plèanaichean a leagail.
  A" deàlradh a sàilean lom, sheinn Margarita Korshunova a thaobh sunnd:
  - Aon, dhà! Chan e duilgheadas a th" ann am bròn!
  Cha bu chòir dhut a bhith air do mhisneachadh gu bràth!
  Cùm do shròn agus earball àrd.
  Biodh fios agad gu bheil fìor charaid an-còmhnaidh còmhla riut!
  Is e companaidh cho ionnsaigheach a tha seo. Bidh an nighean a 'bualadh agus ag èigheach:
  - Bidh an Ceann-suidhe Dragon gu bhith na chorp!
  Tha Natasha Korshunova dìreach na sheòrsa de neach-crìochnachaidh ann am blàr. Agus dh'èigh i:
  - Banzai! Faigh e gu sgiobalta! Agus tha an deachdaire deiseil!
  Agus chaidh grenade far a cas-rùisgte. Agus bidh e a" bualadh air na Nadsaidhean mar ìnean. Agus sgriosaidh e tomad de mastodons agus innealan sgiathach, infernal.
  Abair gaisgeach! A h-uile gaisgeach - gaisgeach!
  Tha Zoya Angelskaya cuideachd air an oilbheum. A leithid de ghalla feargach.
  Agus ghabh i e, agus rinn i gàire:
  - Is e ar n-Athair an Dia Geal fein !
  Agus buailidh e na Nadsaidhean le muileann trì-fhillte!
  Agus bha an ceann-dearg, boillsgeach le a shàilean rùisgte agus an ruby nipples de bhroilleach Augustine, a" beucaich mar fhreagairt:
  - Agus tha mo Dhia dubh !
  Gu dearbha, is e an dearg an dearbh ìomhaigh de mheallta agus de mheanbh-chuileag. Airson nàimhdean, gu dearbh. Agus airson a caraidean tha i na leannan.
  Agus mar a bheir e agus a thilgeas e le a òrdagan rùisgte. Agus bha mòran de ghaisgich na h-ìmpireachd donn, a bharrachd air na tancaichean agus na plèanaichean aca.
  Dh'èigh an dearg:
  - Tha an Ruis agus an Dia dubh air ar cùlaibh!
  Gaisgeach le comas sabaid fìor mhath. Chan e, tha e nas fheàrr gun a bhith a" dol an sàs fo aon dhiubh sin. Coltach ri tùir tancaichean, tha sgiathan phlèanaichean faisisteach air an reubadh dheth.
  Augustine, a' pronnadh a luchd-dùbhlain, a' sgios:
  - Bidh sinn a" bleith a h-uile neach-brathaidh gu pùdar!
  Agus a 'bualadh air a chom-pàirtichean. Tha, chan e dìreach rudeigin a th" anns a" chaileag lasrach seo a bheir sìth. Seach sith a' bhàis !
  Chuir Svetlana Snow White, inneal-brisidh nàimhdean, a-mach:
  - Marbhaidh sinn thu le ciudha!
  Dhearbh Augustine Dearg:
  - Marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Agus bho a casan rùisgte, chiseled, tha tiodhlac sgrios iomlan ag itealaich a-rithist! Agus spreadh na h-uimhir de thancaichean is plèanaichean gu bearraidhean beaga aig an aon àm.
  Agus an uairsin bidh an nighean a" bualadh le dealanach mar gum biodh bho nipple scarlet.
  A 'cur thiodhlacan bàis le a shàilean rùisgte, sheinn Oleg Rybachenko mar fhreagairt:
  - Bidh e na banzai iomlan!
  Thuirt Augustine, a" reubadh às a chèile na Nadsaidhean le a làmhan rùisgte, gan gearradh le claidheamhan, agus a" tilgeil shnàthadan le a òrdagan rùisgte, a" sgrios tancaichean agus plèanaichean sa bhad:
  - Ann an ùine ghoirid! Ann goirid!
  Natasha Korshunova, a 'sgrios na gaisgich dhonn, còmhla ri tancaichean agus plèanaichean, a' squeaked:
  - Ann an ùine ghoirid - banzai!
  Agus leig leinn an luchd-dùbhlain agad a ghearradh sìos le fòirneart fiadhaich.
  Thuirt balach casruisgte, eireachdail ann an geàrr-chunntasan, Oleg Rybachenko, a" gearradh às a chèile an luchd-dùbhlain aige:
  - Chan e Sìonach a th" anns an gambit seo,
  Agus creidibh mi, 's e Thai a' chiad turas!
  Agus a-rithist chaidh diosc biorach, gearradh meatailt a-mach à cas-rùisgte a" bhalaich. Gheàrr e dheth an dà chuid turaidean tancaichean agus earbaill phlèanaichean.
  Sheinn an nighean a bha a" sabaid le meatailt Margarita, a" gearradh ghaisgich na h-ìmpireachd dhonn agus armachd nan tancaichean:
  - Agus cò a lorgas sinn ann am blàr?
  Agus cò a lorgas sinn ann am blàr ...
  Cha bhi sinn ri fealla-dhà le sin -
  Bidh sinn gad reubadh às a chèile!
  Bidh sinn gad reubadh às a chèile!
  Dh"obraich iad gu math leis na Nadsaidhean agus an uairsin...
  Mar sin thuit Hitler agus an sgioba aige air an glùinean air beulaibh nan nigheanan agus na cloinne.
  An toiseach thug Natasha Korshunova air àireamh a h-aon Nadsaidheach a casan rùisgte a phògadh.
  An uairsin phòg Hitler agus a h-uile duine mun cuairt air buinn rùisgte agus sàilean nigheanan eile. Agus dh'imlich iad an sàiltean le'n teangaibh. Agus bha balach blàth bòidheach, Oleg Rybachenko, air a phògadh le casan casruisgte nighean.
  Às deidh sin, glè thoilichte leis an irioslachd de dhìosganaich fireann, dh" òrduich Natasha:
  - A-nis, mus cuir sinn às dhut uile, cuir d" ainm ris an òrdugh airson gèilleadh iomlan agus gun chumhachan an Treas Reich don Aonadh Sobhietach!
  Tha a h-uile dad gu math a thig gu crìch gu math. Chaidh an Treas Reich a ghlacadh agus chaidh an Wehrmacht cumhachdach a dhì-armachadh. Chaidh Hitler agus an sgioba aige gu sloc Beria.
  Bha am breitheanas luath, ach ceart. Air 22 Ògmhios, 1959, chaidh Hitler a chrochadh dìreach air a 'Cheàrnag Dhearg!
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"