Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Barfota Piloter Och Ninja -4

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Piloterna slåss väldigt skickligt. De är barfota i alla väder och i bara en bikini, och de är smala och muskulösa, och de har muskler gjutna som stål. Och det finns ninjatjejer. Och de slåss också barfota och nästan nakna. Och med sig har de en ninjapojke, en väldigt stark och tuff fighter.

  BARFOTA PILOTER OCH NINJA -4
  ANTECKNING
  Piloterna slåss väldigt skickligt. De är barfota i alla väder och i bara en bikini, och de är smala och muskulösa, och de har muskler gjutna som stål. Och det finns ninjatjejer. Och de slåss också barfota och nästan nakna. Och med sig har de en ninjapojke, en väldigt stark och tuff fighter.
  . KAPITEL nr 1.
  Flickpiloten, som vi ser, sjunger och slåss. Och han måste sadla mannen.
  Men å andra sidan är kämparna också starka. Speciellt de fem ninjorna. Fyra tjejer och en pojke är väldigt starka.
  Här är de på väg till de sovjetiska enheterna.
  En ninjaflicka med blått hår tog och högg med sina svärd, skar av huvudena på sovjetiska soldater och tog bort spån från dem. Sedan kastade hon en ärta med sprängämnen med sina bara tår och kurrade:
  - Vår styrka är stor,
  När allt kommer omkring är Japan odödligt...
  Och med ett knytnäveslag -
  Vi kommer säkert att döda alla!
  En ninjatjej med gult hår skar av huvudena på ryska soldater och kurrade:
  - Kort sagt, kort sagt, kort sagt - banzai!
  Och hans bara tår kommer återigen att kasta något extremt mordiskt och destruktivt.
  En ninjaflicka med rött hår utförde en stridskvarnteknik och skar av huvudena på samma röda armésoldater. Och de flög som stift från under bladen. Vilket såg riktigt coolt ut. Här kommer totalt mord och död.
  Flickan tog sprängnålen och kastade den med sina bara tår. Det fastnade i pipan på T-34-stridsvagnen och orsakade detonationen av stridssatsen. Så här kommer det att explodera.
  Och krigaren kollade:
  - För det japanska imperiet!
  Detta var verkligen ett farligt drag av Terminator-tjejen.
  Ninjatjejen med vitt hår tog tekniken och återgav även den helvetesrosen med svärd. Och det är därför de röda soldaternas huvuden faller av.
  Och så kastar den bara hälen upp en bit antimateria, och sedan flyger en sovjetisk KV-stridsvagn upp och välter. Och detta visade sig vara en extremt cool och dödlig påverkande kraft.
  Krigaren sjöng:
  - Och så ropade vi Banzai,
  Vi ska erövra vår kustregion...
  Låt oss ta över hela den sibiriska regionen,
  Och vi ska ha boskap!
  Och här är pojken Saigo i aktion, svingar svärd som väderkvarnsblad och skär av huvuden som ärtor. Det här är en mördande läsning.
  Och nu kastar de bara tårna på pojkens barns fötter disken, och det sovjetiska attackflygplanet, efter att ha fått skada, röker med svansen och faller ner.
  Dessa visade sig verkligen vara mördarninjor. Fyra flickor och en pojke - vilket är symboliskt.
  Tja, efter det, hur kan du inte ta den och skjuta den med bombkastare?
  Men det här är fighters från Japan. De har sina för- och nackdelar, och många möjliga lik kan visa sig vara det.
  Men Sovjetunionens sida är inte heller en svag krigare. Här, i utkanten av Vladivostok, slåss pionjärerna mot japanerna, och de visar sin klass av fighters, som är mycket tuffa.
  Pionjärpojkar slåss som regel halvnakna i bara shorts. Och deras skor är bara i vägen.
  Och sättet de kastar granater med sina bara, barnsliga fötter är coolt.
  Här är pionjären Petka i slips och repad, han började sjunga;
  Jag är en livegen, bara en enkel pojke,
  Jag går barfota genom frosten på våren...
  Arbetet är hårt, kanske för hårt
  Men Jesus tror alltid med mig!
  
  Jag föddes i en sådan bondfamilj,
  Jag har arbetat inom fältet för tredje året...
  Och någon dök upp i den kungliga famnen,
  Och någonstans blommar en ljus ros!
  
  Och i värmen och kylan är pojken alltid barfota,
  I kylan, utan hatt, i en snödriva...
  Bondflickan har gyllene flätor,
  Och mjölken smakar så gott på tungan!
  
  Tja, pojken är inte avskräckt,
  Och för honom är den här världen inte tortyr...
  Hon betar boskap, sjunger djärvt,
  Och för honom är Kristus en stor idol!
  
  Haiduks piska ofta pojken,
  Hela kroppen är täckt av svackor och blåmärken...
  Men istället för att gråta fanns det ljud,
  Pojken drömde om prinsessan i sina barndomsdrömmar!
  
  Pojken reste sig som en falk,
  Flyger högre än solen i drömmar...
  Här är han en soldat med en granat i en stark ryggsäck,
  Här ingjuter han skräck hos de vidriga Krauts!
  
  Pojken drömmer tydligen om ett gevär,
  Att åka på en vild tur...
  Och pojkens röst är väldigt tydlig.
  Låt turkarna bli rasande!
  
  När han fortfarande var tonåring rymde han från adeln,
  En stilig pojke skickad till krig...
  Även om det är fullt av grymt bedrägeri,
  Men killen trodde religiöst - jag kommer inte att dö!
  
  Här kämpade han tappert mot sina fiender,
  Han visade sig som en modig riddare...
  Turkarna trampade ner marken med sina stövlar,
  Men den ryska metallen är stark, det är sant!
  
  Jag har nu blivit sergeant i strider,
  Och den gode kungen överlämnade personligen korset till mig...
  Det var väldigt varmt i striderna,
  Men den stora keruben kommer att skydda!
  
  Det finns inga militära affärer längre, tro mig,
  Nu är jag redan en pojkeofficer...
  Vi kommer att bryta slaveriet, jag tror fullt och fast på kedjorna,
  Låt oss vara ett exempel för generationer!
  
  Ryssland är jättarnas fana,
  Varje krigare är i den, även från barnkammaren...
  När folket och armén förenas,
  Den rabiate skurken kommer att besegras!
  Det var så Petka sjöng tappert och detta barfotaband av barn slåss.
  Men japanerna är starka och har redan lyckats skära av Vladivostok från resten av fastlandet landvägen.
  Ja, Chikha-tanken är mobil med dieselmotor och är svår att träffa.
  Men japanerna släpar också haubitser på hästar. Och de skjuter också mot sovjetiska trupper.
  Samurajer är styrka. Vissa skyndar sig att attackera med svärd. Och de högg huvudena av Röda arméns soldater.
  Och nu pågår en offensiv på västfronten. Nazisterna hade redan omringat Minsk och sovjetiska trupper lämnade staden. Men nu är striderna redan närmare Berezinafloden. Här är striderna om Borisovt.
  Det finns också en strid här... I strider, engelska Matildas, som blev mycket svårare att slå ut. Och de amerikanska Grands dök också upp de var inte svaga stridsvagnar.
  Och från ovan finns också tryck från flyget. När tyska piloter slog sig ihop med engelska. Ännu värre blev det för de sovjetiska piloterna. Och de pressades in som i armerad betong.
  Och låt oss slå fienderna med stor kraft.
  Och på andra sidan sattes en bataljon av Komsomol-tjejer ut. Natasha är här med dem. Huvudsaken är att tjejerna kämpar barfota och kastar granater med sina bara fötter. Samtidigt kastade de dem så att bokstavligen alla deras huvuden slets av.
  Men Matilda-spöet är ett stort hot från Storbritannien. Och även de tyska Ju-87 och English Dragons pressar fortfarande på. Och även Yu-88 bombplan, som är mycket respektabla.
  Men så här är det väldigt vackert och tufft.
  Men Komsomol-flickorna började sjunga med sina bara klackar och visade mage;
  Vi är vackra sovjetiska flickor,
  Vi älskar att slåss och kittla pojkar...
  En ljus, ringande liten röst hörs,
  Och vi har en kallelse att döda Krauts!
  
  Vi är väldigt käcka Komsomol-tjejer,
  Vi rusar modigt genom frosten barfota...
  Vi är inte vana vid att stå blygsamt vid sidan av,
  Och vi belönar fascisterna med näven!
  
  Tro mig, flickor har en stor hemlighet,
  Hur man effektivt kan besegra nazisterna...
  Och tro mig, flickornas framgång är ingen tillfällighet,
  Eftersom Rus armé är väldigt modig!
  
  Och för våra tjejer med bara klackar,
  Nyårssnön är väldigt söt...
  Tja, Führern är helt enkelt en skurk,
  Låt oss inte låta fascisterna fira framgång!
  
  Vi tjejer trickar väldigt vilt,
  Vi blottar våra bröst framför soldaterna...
  Och vi gör verkligen nazisterna förbannade,
  Vi mäktiga Komsomol-medlemmar kan inte krossas!
  
  Vi tjejer kan mycket,
  Skjut till och med Hitler från en tank...
  Motståndaren kommer inte att ha tid att äta lunch,
  Tjejerna kommer som en tjuv!
  
  Vi respekterar verkligen Ryssland,
  Stalin är lika mäktig som en käck far, tro mig...
  Och jag tror att segern kommer i varma maj,
  Alla som tror på detta är bara bra!
  
  För flickor råder ingen tvekan och ingen barriär,
  Alla är villiga att bara argumentera i sina händer...
  Må underbara belöningar komma till skönheterna,
  Komsomol styrka är i starka nävar!
  
  Vi krigare är väldigt snabba att mogna,
  Och i händerna på de kvicka kanonerna brinner pipan...
  Och tjejerna klarar alla uppgifter,
  Vår vänskap är en otvivelaktig monolit!
  
  Vi är så gnistrande tjejer
  Vi bryr oss inte om snödrivor eller frost...
  Barfota kommer inte att hålla våra tassar svala på vintern,
  Och skönheternas hjärtan är generösa och rena!
  
  Vad vi kan göra, upphöjer vi,
  Låt oss galoppera som känguruvirtuoser...
  Och vi blåser framgångsrikt av fascisternas huvuden,
  Och kärlek till träning på morgonen också!
  
  Alla tjejer är coola krigare,
  De kan helt enkelt slå Krauts till deg...
  Vad sägs om att fascisterna helt enkelt är dåliga?
  Komsomol-medlemmarna kände inte till superkraft!
  
  Hitler kan inte heller göra någonting.
  Vi slog honom väldigt hårt med en pinne,
  Och de bröt sina tänder och slog ut huden från sina ansikten,
  Och så sprang jag barfota genom elden!
  
  Bara Stalin kommer att beordra oss att göra vad,
  Hans stränga och uppriktiga blick syns...
  Och tro mig, flickan kommer inte att missa,
  Laddar ett stort maskingevär!
  
  Om det behövs når vi Mars,
  Och vi kommer att erövra Venus mycket snabbt...
  Soldater behöver polish till sina stövlar,
  Vi tjejer springer barfota!
  
  Allt är vackert med oss tjejer,
  Bröst och höfter, midja syns...
  Han är också en pionjär, som en vargunge,
  Pionjären är fullständigt Satan!
  
  Tja, vi är tjejer - du vet att vi är coola,
  Vi kommer att sopa bort alla fascisterna som en kvast...
  Och det finns blå stjärnor på himlen,
  Vi slår sönder tigrarna med stål!
  
  Vad man inte ska göra, tro att det inte är möjligt,
  Erkänn det, en kommunist är en demiurg...
  Och ibland missförstår vi
  Och de tar skönheter för att skrämma dem!
  
  Men du vet, vi förstör tyskarna,
  Och de är kapabla att riva Krauts i stycken...
  Även om vi har titansjälar,
  Vi ska gå genom stäppen och rensa bort träsken!
  
  Vi kommer att bygga kommunism utan alla spikar,
  Och vi kommer på ett avgörande sätt att besegra fascisterna...
  Komsomol-medlemmar älskar att springa i formation,
  Och en kerub flyger över dem!
  
  Fienden kommer inte att kunna klara av flickan,
  För att tjejen är en örn...
  Och det finns inget behov för Krauts att förstöra för mycket,
  Och din Führer skriker förgäves!
  
  Komsomol-medlem med bara fötter,
  Gav Hitler ett ägg...
  Handla inte med Satan
  Eller så spelar det bara ingen roll!
  
  Kommunismens gnistrande idol,
  Den röda flaggan kommer att lysa över planeten...
  Och Herodes kastades i helvetet,
  Och tjejerna fick fem!
  
  Lenin, Stalin - solen ovanför planeten,
  Cirklar på himlen som två örnar...
  Kommunismens bedrifter besjungs,
  Fosterlandet har styrkan av en stålvinge!
  
  Vi lyckades leva för att se seger,
  Och vi gick hela vägen genom Berlin...
  Bebisar föddes i vaggan,
  Och nu är landet i storhet!
  Dessa tjejer är bara super. Och detta är deras enastående klass och utfall av svåra slag.
  Ja tjejer, barfota är väldigt coolt och extremt sexigt. Och detta är väldigt positivt.
  Flickorna är väldigt kända och coola krigare.
  Det är slagsmål av högsta klass och omfattning. Du kan inte argumentera här längre. Så här gick tröskverket.
  Efter Borisovs och Bobruisks fall började sovjetiska trupper dra sig tillbaka till Dnepr. Situationen visade sig vara extremt svår. Lyckligtvis kom hösten och oktober och kraftiga regn började falla. Och de saktade upp koalitionens framfart något, vilket tvingade dem att ge det lite tid att dra sig tillbaka bortom Dnepr och få fotfäste där.
  Förutom stridsvagnen T-34 deltog även Katyushas i striderna. Men deras effekt var inte särskilt stor. Striderna var mycket snabba i himlen. Akulina Orlova, en flicka med bara, mejslade ben, kämpade mycket envist och häftigt mot överlägsna fiendestyrkor.
  Huvudsaken är att vara på planet i endast en bikini. Det här är verkligen jättebra.
  Innan slagsmålet gav två unga män flickan en kraftig massage. Och hon muntrade upp märkbart. Och hennes ögon glittrade av safirer igen. Hon är en naturlig blondin och en fantastisk skönhet. Han kämpar på ett sådant sätt att det är omöjligt att säga i en saga, inte heller att beskriva med en penna.
  Akulina Orlova - om det behövs kommer hon att ta det och sparka den kala Fuhrern med sin bara häl. Och det kommer att visa sig vara extremt coolt och coolt. Hon är en tjej som bokstavligen har nerver av stål och mycket starka chokladkakor. Det här är den typen av tjej du verkligen försöker ta och besegra.
  Och hon slåss mot nazisterna och sjunger;
  Vi är Komsomol-medlemmar, modiga kämpar,
  Vi samlades för att tappert kämpa för fosterlandet...
  Våra fäder är stolta över oss flickor,
  För vi kan rapportera om framgångar!
  
  Krigaren är helt enkelt toppklass,
  Vi rusar nästan nakna i kylan...
  Vi kan bråka om vilken sak som helst,
  Under en mycket solig, strålande himmel!
  
  Du kommer inte hitta oss vackrare tjejer,
  Vi är så vackra, snygga...
  Skönheten ser inte mer än tjugo ut,
  Och dina fötter springer barfota i snön!
  
  Vilken vacker sol, gul färg,
  Den har en hint av guld, du vet...
  Vi kommer snart att se kommunismens gryning,
  Och en massa halvnakna, barfota tjejer!
  
  Vi Komsomol-medlemmar älskar att slåss,
  Och alla kan göra väldigt coola saker...
  Vi skickar en modig armé i strid,
  För motståndare är en bagatell!
  
  Lägg till och tillägg ges inte,
  I den universella rasande situationen...
  Flickor kan dricka vin
  Gå till strid i full regali!
  
  Nu är vi i alvernas värld - det spelar ingen roll,
  Vi kan också göra mycket...
  Den universella drömmen kommer att gå i uppfyllelse,
  Jag kommer att göra vad som helst, tro mig!
  
  För fosterlandet finns det inga ord att erkänna -
  Håll den vackra segerflaggan mot ditt bröst...
  Låt oss kasta av kapitalismens kedjor,
  Låt våra problem gå under i underjorden!
  
  För ära, känn den ryska Kristus,
  Vi kommer att höja svärdet och skölden sublimt...
  Kärleken till fosterlandet är ljus och ren,
  Andra kommer till de sexton vapensköldarna!
  
  Fascisten är mäktig och helt enkelt grym,
  Och orcher är också mäktiga nazister...
  Men jag kommer att slå Krauts i pannan,
  Tjejerna är inte pacifister alls!
  
  Vilket sött land vi föddes i,
  Vi hälsar blomningen med ett leende med pärlor...
  Och Führern är helt enkelt hängiven Satan,
  Vi avslutar honom i strålande maj!
  
  
  Vi kommer att uppnå det, jag tror definitivt på allt,
  Jag vågar verkligen inte drömma för mycket...
  Staden och utmarksbyn jublar,
  Bebisen skrattade i vaggan!
  
  Och vem är den här rovlystna nitiske orken,
  Huggtändernas flin är anständigt väldigt rasande...
  Och du slog honom lätt i tanden,
  Jakten återstår bara på småsaker!
  
  Jag ber Kristus - rädda den allsmäktige världen,
  Låt honom inte brinna i eldplågan...
  Och kärleksfullt förlåt dem som är dåliga,
  Utsätter motståndarna för intensiv hetta!
  
  Vi kommer inte att ha tråkigt i Berlin heller,
  Vi kommer dit, tro mig, hela vägen till New York...
  Låt oss tro fast, fem bröder,
  Låt flickans röst ringa högt!
  Det finns dessa tjejer med bländande passager och stridsförmågor - de coolaste i världen. Även om de också verkligen får slag mot hornen och bryter ett ben.
  Men i november stabiliserades frontlinjen något. Sovjetiska trupper drog sig tillbaka bortom Dnepr och behöll endast kontrollen över Kiev och dess omgivningar och var fortfarande helt omringade, men Odessa hade fortfarande en svag tillgång till sjöss. Men de engelska, tyska och italienska flottorna var för starka och det stod klart att denna stad inte skulle bestå länge under en fullständig blockad. I norr ockuperade tyskarna och koalitionen de baltiska staterna och höll sig till den gamla försvarslinjen, och i centrum fick på något sätt sovjetiska trupper fotfäste vid Dnepr och vidare till Pskov, som redan var halvt omringad, men fortsatte. att hålla ut.
  I söder tog turkiska trupper Batumi efter flera månaders strider och fullbordade omringningen av Jerevan.
  Primorye tillfångatogs av japanerna. Men Vladivostok var fortfarande under blockad. Och den gjordes ordentligt. Men generellt sett har novemberfrost redan kommit. En parad gick genom Röda torget. Och det verkar som om Stalin var närvarande vid det.
  Därefter öppnades mötet i statens försvarsutskott. Där började man diskutera vidare strategi inför våren.
  Zjukov föreslog:
  - Det är nödvändigt att avblockera Jerevan och göra motangrepp på fienden i den här riktningen. I det här fallet kommer det att finnas en chans att rädda vår transkaukasiska grupp.
  Stalin anmärkte dystert:
  - Det är möjligt. Under inga omständigheter får Jerevan ges bort. Men frågan är, även om vi bryter igenom korridoren där så löser det ingenting. Och viktigast av allt, våra fiender är koalitionen av kapitalistiska länder på västfronten. Det finns något för oss att tänka på.
  Shaposhnikov noterade:
  - Fienden har en fördel i infanteriet. Och Storbritannien med sina koloniala splittringar, och med hela Europa, är också emot oss. Plus Türkiye, och i öster Japan och Thailand. Fienden kan helt enkelt svälta ut oss, ha mer mänskliga och materiella resurser. Tvinga oss in i ett långt utmattningskrig tills vi får slut på ryska soldater.
  Marskalk Timosjenko ropade:
  - Ja, vi kommer att radera dem till skit!
  Stalin mumlade:
  - Håll käften, mördare. Du kunde inte ta Warszawa, även om du svor att nå Berlin om två veckor. Och i allmänhet är ni hökar - ni sa, slå Tyskland först. Och vad kom ut av det? Se nu hela världen emot oss. Både Brasilien och Argentina har förklarat krig, och USA kan snart gå in. Och vad behöver vi?
  Marskalk Timosjenko mumlade:
  - Vi måste attackera fienden. Vi ska mala ner det.
  Molotov noterade:
  - I USA är det inte så lätt att övertala kongressen att gå in i kriget. Men Amerika levererar redan stridsvagnar, såväl som flygplan. Och deras flyg och speciellt bombplan är som bäst. Dessutom är sådana saker också möjliga inom bilteknik. Nej, verkligen, om USA går in i kriget så finns det ingen chans.
  Stalin sa dystert:
  - Och vad föreslår du?
  Utrikesministern sa med låg röst:
  - Jag tror att det är bäst att sluta fred med huvudstadsländerna. Försök att behålla åtminstone en del av territoriet. Det här är vår enda chans.
  Tymosjenko morrade:
  - Nej till den skamliga världen!
  Stalin frågade dystert:
  - Vad kommer Zjukov att säga?
  Georgy Konstantinovich svarade i en ödmjuk ton:
  - Vår verksamhet är militär. Och prata om fred med diplomater. Men om vi inte når segrar på slagfältet i vinter, kommer det att bli ännu värre på våren och nästa sommar. Fienden har verkligen en fördel i ekonomisk och mänsklig potential. Och det finns inget sätt vi kan vinna ett utmattningskrig. Dessutom, hur mycket utrustning kan länder producera som är emot oss, särskilt tillsammans med USA, kommer vi inte att kunna överträffa dem.
  Överbefälhavaren frågade med ett flin:
  - Hur är det med kvalitet?
  Zjukov ryckte på axlarna:
  - Det beror på vad kamrat Stalin är. Vår T-34 är inte dålig, som KV-1. Men fienden kommer snabbt att installera mer kraftfulla vapen på T-4. Och fiendens flyg är kanske till och med bättre än vårt - särskilt stridsflygplan. Och våra plan är överlägsna brittiska bombplan. Och att skapa något nytt... Tja, det här tar tid och fienden kommer också att uppfinna något coolt och mer perfekt i det här fallet.
  Stalin nickade och frågade:
  - Vad tycker Beria?
  Folkets kommissarie för inrikes frågor och befälhavaren för sharashki svarade:
  - Forskare arbetar, kamrat Stalin. Jag instruerade dem att göra ett strategiskt bombplan som kunde dyka. Så de fungerar. Tja, över fighters också. I synnerhet lovar Yak-9 att bli en bra maskin, som LAGG-5. Så arbetet fortsätter utan uppehåll. Och vi använder både morot och pinne!
  Supreme nickade:
  - Bra! Arbete! Under tiden får jag order om att släppa Jerevan och avancera nära Pskov. Vi kommer att bekämpa fienden i dessa riktningar. Och samtidigt, låt oss ta några samurajer som en shugan i Mongoliet. Senare ska jag prata med formgivarna om vad som är nytt med dem.
  Zjukov noterade:
  - Än så länge är T-34:an mer eller mindre bra, men vi behöver en kraftfullare tank, men inte mindre rörlig. Detta bör uppnås!
  Voznesensky sa bestämt:
  - Vi gör det! Vi kommer definitivt att göra det!
  
  DET COOLASTE HYPER VIRTUAL REALITY-SPELET
  ANTECKNING
  En vacker krigartjej och hennes nya vän Pinocchio cyborgen slåss i virtuell verklighet. Naturligtvis har de väldigt coola fighters som du kan köra bokstavligen oändligt och slåss som lejoninnor, och även slåss med alla möjliga kosmiska och magiska varelser.
  . KAPITEL nr 1.
  Veronica, endast klädd i bikini, befann sig i en genomskinlig bil som liknade en tillplattad stingrocka. Och även ett hologram av panelerna som styrde striden och, uppenbarligen, mycket formidabel maskin lyste.
  Bredvid henne stod Cyborg Pinocchio. Han såg nu ut till det yttre ut som en tonåring på omkring fjorton eller femton år bara klädd i badbyxor, mycket muskulös, med ett vackert, ungdomligt ansikte, på vilket det inte fanns ett enda hårstrå och rosiga kinder.
  En mycket stilig pojke, med blont hår och en snygg buzz cut. Och huden är slät, solbränd, musklerna är gjutna. Du kan använda det i reklam, särskilt för äldre kvinnor. Nåväl, ja, programmet kan anta vilken form som helst. Förresten, och Veronica, om hennes parametrar uppgraderas.
  Och nu gjorde hon just det. Låt oss uppgradera fighterns parametrar. I synnerhet först antalet laserkanoner och fördubbling av dem. Lägg sedan till skjutfältet, också en löpning. Öka flödesintensiteten. Tja, och skyddsnivån för kraftfältet, så att fienden inte omedelbart kan bränna dig igenom.
  Så här hanterade flickan det energiskt.
  Nåväl, cyborgen Pinocchio uppgraderade också. Och, naturligtvis, höjde han bilens parametrar. Men inte så mycket att segrar är lätta.
  Att vinna ett datorspel för lätt är trots allt inte intressant!
  Även här beror mycket på kämparnas karaktär. Men i det här fallet är allt i sin ordning med detta pars karaktär.
  Veronica blåste en kyss till sin motsvarighet och twittrade:
  - En stor seger väntar oss,
  Du kommer att lura din granne så snabbt som möjligt!
  Därefter tryckte hon sin nakna, runda, rosa häl på joystickknappen och hennes fighter accelererade kraftigt.
  Stjärnkanonaden rasade och fortsatte. Mer och mer smulad, som liknar genomskinliga grodyngel, räddningsmoduler och flytande metallkapslar, försöker ta in den minsta volymen. Enligt oskrivna regler kunde de inte förstöras specifikt, men om det fanns risk för att fångas kunde den inbyggda magiska datorn ge en order om självförstörelse. Dessutom dog många moduler av misstag. Cross-siders, efter att ha utvecklat maximal hastighet, fortsatte att slå ner på fiendens flotta, medan de gjorde ryck åt sidorna, exploderade termokvarkbomber mellan dem, var och en med flera miljarder laddningar som kunde förstöra en medelstor stad. Naturligtvis, i händelse av en direkt träff, kommer inte ett enda kraftfält, inte ens den mest hållbara metallen, att överleva.
  Veronica mötte sin första motståndare. I det här fallet var det en enkelsitsskämpe, vid rodret som satt en godis i ett ljust omslag med ben. Och hon utförde intrikata manövrar.
  Flickprogrammeraren sjöng:
  -Åh, diet, ät inte det och det,
  Och flickans ben tröttnar inte på att gå...
  Åh, diet, vad trött på det här,
  Tjejerna blir röda av hunger och sjunger!
  Därefter tog Veronica den och avfyrade sina laserkanoner mot fienden. Och fightern började röka, det var tydligt att den kulinariska produkten, godiset med ben, var helt obekvämt.
  Försvarssystem kastade ut dussintals falska mål från ett rymdskepp, specialvapen avfyrade kapslar med gas som förvrängde lasrarnas bana och orsakade för tidig detonation av förintelsemissiler och försvagande effekter av gammastrålning. Trollskeppen gäspade inte heller fler och fler termiska, elektroniska och till och med gravitationsfällor omkring i rymden. Tyngdkraftsvapen, slitande metall, vridande strukturer och orsakande av detonation var faktiskt de farligaste. Gravitationsfällan kan försvaga effekten eller slå ner styrradarn för missiler, torpeder, minor. Flera rymdskepp, efter att ha fått gravitationsskador, avvek mot den vita dvärgen och började falla ner på denna utdöda sol med kolossal densitet och gravitation.
  Efter att ha reformerat sig igen, slog korshållarna ner sin eld mot de största fiendens fartyg - ultraslagsskeppen. Dessa mastodonter, som kunde passa en hel stad, hade ett starkt vapensystem och naturligtvis ett kraftfullt kraftfält. Taktiken med koncentrerad eld från gravitiska kanoner användes mot dem, deras strålning var mycket svårare att reflektera med ett kraftfält, dessutom var det möjligt att åtminstone delvis skada generatorerna. I det här fallet, med tur, kunde den skrämmande termokvarkbomben gå av. Crosoiders var väldigt djärva och visade mod. Vakuumet verkade ringa från en övermättnad av energi för att öka effektiviteten hos gravitationsvapnet, var de tvungna att minska avståndet, vilket var fyllt med enorma risker. Här exploderade en av dem, blixtrade med en förintelsefackla, sedan den andra.
  - Det kanske inte är värt att ta sådana risker? - Sa generalen.
  Flickan svarade och blinkade med en diamantbrosch i sitt frodiga hår:
  - Nej, min vän, vi måste förstöra åtminstone ett par. Dessa barbariska maskiner kan skjuta mot planeter från mycket långa avstånd, vilket innebär att när de närmar sig tätbefolkade världar, särskilt vår huvudstadssfär...
  Gurglande som svar:
  "Jag insåg att de kommer att vara svårast att förstöra, eller att hålla på säkert avstånd när huvudstyrkorna konvergerar."
  Flickan stampade djärvt och utstrålade ilska:
  - Därför, kör på det! Och låt dem komma ännu närmare, ultraslagskeppet är speciellt designat för att jäsa fienden utan risk.
  Och den barfota och kurviga skönheten Veronica tog själv många risker. Fightern som godiset kämpade i föll isär. Och den brända grillen täckt av choklad ramlade ut.
  Men Veronica blev attackerad av tre bilar på en gång. Och de innehåller inte enkla godisar, utan ess med likör. Försök bara att ta dessa med dina bara händer, och ännu mer med bara flickfötter.
  Veronica tvingades manövrera.
  Och hennes cyborgpartner Pinocchio kämpade också med stor entusiasm. Och det var, måste jag säga, en imponerande syn. Den söta tonåringen visade otrolig skicklighet. Även när ett så rutinerat ess som ett paket Camel-cigaretter gick in i striden mot honom.
  Jo, de andra krigarna kämpade väldigt bra.
  Strikeplattformar, tvärtom, drev på det maximala avståndet från fiendens egenskaper gjorde en sådan taktik optimal, de sköt mot kryssare och transportfartyg som transporterade trupper. På grund av ett missförstånd tog någon med sig skepp fyllda med stridsrobotar, troll och deras allierade från de erövrade raserna in i stridslinjen. Underlägsna konventionella rymdskepp i manövrerbarhet och beväpning hade transporterna anständigt skydd, men fortfarande exploderade sextiofem av dem, och ytterligare tjugotre skadades allvarligt. Med tanke på att alla ombord har mer än en och en halv miljon stridsenheter är detta en stor förlust.
  Under striden insåg Veronica att hon kunde köra sina parametrar. I synnerhet den penetrerande kraften hos laserpistoler. Så att de släpper energi på en minut, som flera atombomber släpptes över Hiroshima.
  Och så tog det och fungerade. Violett laserstrålar träffade närmaste fighter och penetrerade dess dödliga försvar. Och likörgodiset sprack. De andra två försökte ta sig in från sidan av flickans fighter. Men skönheten fick en trasig tunna att röra sig. Och hur den kommer att träffa dig diagonalt med en miniraket.
  Och nu är den andra fightern sliten i stycken.
  Flickan kvittrade:
  - Gäspa inte, det blir en banzai!
  Den unge krigaren noterade, blottade sina tänder och sköt ner en annan, den här gången en tvåsitsjaktare:
  - I kistan kommer det att finnas en armé av orcher och de som anlitar oss för cigaretter, godis och all sorts alkohol!
  Veronica skrattade, sköt ner en annan fighter och kurrade:
  - Ära till den stora alven och kungariket Oz!
  Rofoshki lärde sig dock snabbt av sina misstag, deras salvor nådde allt oftare plattformarna, och zherrikerna bröt igenom, gled genom sållen av explosioner, gav smärtsamma slag och gick till och med efter en bagge. Men när du själv inte riskerar ditt liv är det lätt att vara modig. Vissa andar tillhörde obestämda döda människor, de rusade mellan världar, och samtidigt var de inte motvilliga att öka sitt eget antal.
  - Titta, det verkar som att ultraslagskeppet håller på att splittras. - Generalen skrek
  Faktum är att cross-siders, efter att ha kommit extremt nära, kunde skada generatorerna och planterade sedan en termokvarkbomb i gapet. Nu har en av stjärnjättarna upphört att existera.
  - Låt oss alla samlas för andra, slå koncentrerat, sprid inte tunt. - ropade Kent in i den krypterade kanalen.
  Krosoiderna hörde honom tydligt när de rörde sig ännu närmare, rörde nästan kraftfältet och glömde inte att manövrera och kasta av sig fällor. En av dem exploderade omedelbart, men det andra ultraslagsskeppet med en besättning på en miljon började falla isär.
  - Det går bra! - Sa elfgeneralen. - Du kan sätta på en tredje.
  Space Marshal, en ond katt med bål, var själv på ett av ultraslagsskeppen. När han såg att hans älskade husdjur misslyckades, tjöt han:
  - Dra omedelbart alla krafter till slagnäven, förstör alla cross-siders! Och engagera omedelbart andarna i den parallella underjorden!
  Medan han skrek fick den sjätte ultrakryssaren allvarliga skador. Han lyckades dock bära iväg tre av sina lagöverträdare, sedan rusade han så hårt att cross-siders knappt hann hoppa tillbaka.
  Veronica blottade sina tänder som gnistrade som diamanter och sjöng:
  Ser du en förmörkelse på himlen?
  Den fruktansvärda bränningen surrar...
  Detta är ett tecken på helvetet
  Flockar av kosmiska tjut!
  Och hon, utan någon förlägenhet, gick in i striden med en flock Belomor på en ganska kraftfull rymdjaktare.
  Ultrakryssarna började dra sig tillbaka och gruppera sig. Och ändå tänkte inte faunerna och alverna på att ge sig, de pressade rasande, rusade efter fienden, och deras rymdskepp stod i rad som en tveeggat yxa. Det är dock inte lätt att besegra en välkoordinerad formation av sådana kraftfulla rymdskepp har ökat kraftigt, och kryssare har gått in i striden. En efter en sköts sjutton krosoider ner och fyra till satt fast i gravitationsfällan som simulerades av vågförtrollningen. Det är sant att ytterligare fyra ultrakryssare fick allvarliga skador och blev uppslukade av eld. Nu tvingades faunerna att dra sig tillbaka, och Rofoshki hittade äntligen rätt taktik och försökte få ut det mesta av sin numeriska fördel.
  Veronica genomförde en mycket intressant manöver och kunde fånga en fighter som hade ett paket Belomor på sig, vilket hon gjorde mycket skickligt. Och en trivial förbränning inträffade. Och så flög ett giftpaket, uppslukat i eld, ut ur den havererade bilen.
  Veronica twittrade:
  - Låt det bli en kamp,
  Elfie ja med mig!
  Cyborgen Pinocchio väste:
  - Du tjej är bara bra! Fortsätt så!
  Och han slog också ut ännu en genomskinlig maskin från rymdproduktionen, och den slog upp i lågor som en krutkrut.
  Och paret ropade unisont:
  - Ett två tre -
  Du river upp dina cigaretter!
  Vid något tillfälle drog alla faunernas små skepp tillbaka och började täcka plattformarna från zherrikernas attacker.
  - Våra trupper har tappat initiativet. - sa Kent.
  - Då måste vi ljuda reträtten! - Föreslog Hett. - Jag kommer att kontakta stjärnmarskalken direkt.
  - Jag meddelar omplacering! - Marskalken skällde. Hans behornade ansikte uttryckte en blandning av tillfredsställelse och ånger. Resultatet av striden kan tolkas på olika sätt.
  Manövern, delikat kallad omplacering, repeterades för länge sedan och användes upprepade gånger i militära sammandrabbningar och virtuella övningar. Naturligtvis var det organiserat och snabbt. Utgången till endimensionell rymd skedde med preliminär acceleration, först av stora fartyg och sedan av mindre. De som täckte reträtten tog en stor risk, men Rofoshki, som uppenbarligen misstänkte en listig fälla, tryckte inte aktivt och begränsade sig till långdistanseld. Till slut kom faunerna in i multiutrymmet och blev utom räckhåll.
  Och Veronica fortsatte att kämpa envist. Hon gjorde listiga manövrar. I det här fallet motarbetades hon av Napoleons konjak, och detta är ett mycket allvarligt ess. Och det är inte så lätt att manövrera mot honom.
  En extremt farlig motståndare.
  Cyborgen Pinocchio blottade tänderna i sitt pojkaktiga ansikte och sjöng:
  -Du vet, vi borde vara rädda för flickan,
  Skönhetens bedrifter är oändliga...
  För att tjejer kan slåss
  En stark ratt och en kraftfull åra!
  Veronica nickade instämmande och utförde en skärmanöver:
  - Ja! Jag kan göra det! Och jag klarar mig även med Napoleons konjak.
  Och flickan utförde manövern igen i form av ett frågetecken, och hon gjorde det mycket bra.
  Och jagaren som just hade brutit i lågor splittrades plötsligt i två, och nu slogs en flaska Napoleon-konjak på en annan maskin.
  - Hur mycket kostade det oss? - General Kent frågade sin partner Hett dystert när flottan framgångsrikt passerade det svarta hålet och gled längs omloppsbanan för en gigantisk gasklump så tät att den skapade ett eget gravitationsfält.
  Den vackra flickan svarade i en avmätta ton:
  - Anständigt! Mer än femton tusen små fartyg gick förlorade och mer än hundra tusen stridsflygplan. Femhundra strejkplattformar har skjutits ner, och ytterligare åttiotre kräver större reparationer. Tvåhundranittiosex gripar gick förlorade, och ytterligare arton krävde reparationer. Trehundrasjuttiotvå kryssare, niohundratrettioen missilbärare, sextio hårt skadade, här räknas inte spårningsstationer och spaningsrobotar och mindre förstörelse.
  - Låter de rofosen blöda?
  Flickan skrattade och visade sina pärlande tänder:
  - Det är svårt att beräkna exakt, men ungefär tre plus gånger mer än vårt, om man tar stora rymdskepp så sköts dessutom nästan åttio transporter och nio superskepp med ultraslagsskepp ner, och fem verkar vara så skadade att de är, i bästa fall, måste skickas till baksidan.
  - Vi kommer definitivt inte att degraderas för det här, men jag är inte säker på belöningen. I princip hade vi tur att fienden inte var redo. I nästa kamp kommer han att vara mycket mer försiktig.
  Flickan gnisslade:
  - Slutsats?
  - Chanserna är ungefär lika stora, och datorn kommer att ge oss en mer detaljerad uppdelning.
  De bara, solbrända benen på en tomtekrigare med mycket graciösa linjer och hälens förföriska kurva blinkade förbi.
  Krigaren sa kallt:
  - Så ladda upp sammanfattningsinformationen.
  En minut senare rapporterade datorn:
  - Chanserna för parterna med optimalt beteende på båda sidor är följande: rofos seger är åttiofyra procent, alvernas seger är elva procent, oavgjort fem procent.
  - Inte tillräckligt! - Generalens ansikte föll plötsligt.
  - Optimalt beteende är osannolikt, ge en prognos med hänsyn till vad fienden och vad vi visat kunna kontrollera.
  Datorn räknade en halv minut till och gav:
  Rofosens chanser att vinna är sextiofyra procent, alvernas chanser är tjugofem procent och alvernas chanser är elva procent av oavgjort.
  - Så, det betyder att vi förlorar, fast inte så mycket. En chans på fyra. Det är bättre. - Sa marskalk Gugnish.
  Veronica slogs med Napoleon cognac. Och det är inte för inte som flaskan med tentakler bar ett så formidabelt namn och hade en ljus etikett. Hon kämpade verkligen i toppen.
  Och flickprogrammeraren kunde inte fånga henne i en fälla eller få ner henne igen.
  Dessutom fångades hon också av strålarna.
  Veronica kände hur hennes muskulösa kropp blev täckt av svett. Och flickprogrammerarens bara, mejslade fötter är heta. Men krigaren sjöng modigt:
  Vi kommer att besegra fienden, tro mig,
  Jag tror att vi kommer att riva isär de onda flaskorna...
  Bald Fuhrer, köttätande best,
  Men vi kommer att bryta hans rygg, tro mig!
  Därefter tryckte flickan skarpt på joystickknapparna med sina bara tår. Och fightern ryckte kraftigt, och sedan avgav alla vapen stridsurladdningar.
  Och de satte sig i en bil där det fanns en till synes osårbar flaska. Och hon ryste och smälte.
  Och så sprack konjaken, och choklad och godis spreds åt alla håll. Och vanilj, russin och många andra läckra saker föll från dem.
  Veronica twittrade:
  Åh, vilken nåd
  Ät alla godisar...
  Tugga choklad, skämtsamt,
  Njut av att tugga!
  Därefter tog Veronica den och blinkade igen med sina smaragd och samtidigt safirögon, som pulserade som stjärnor.
  Programungdomen utbrast:
  - Hyperquasar! Du är en ultrapulsare!
  Veronica rättade:
  - Det är bättre att säga: ultrapulsar, du är en Hyperquasar!
  Cyborg Pinocchio kvittrade tillbaka:
  - Min fantasi slogs av
  Din bild blixtrade som en komets svans...
  Det är som att du slog mig som en blixt...
  Med sin stjärnklara, himmelslika skönhet!
  Programmerartjejen bekräftade:
  - Du är som Pushkin! Super!
  Cyborgen Pinocchio invände:
  - Nej! Jag är inte Pushkin, men tusen gånger coolare!
  Veronica kvittrade och blottade sina tänder:
  - Ja, var bryr sig Alexander Sergeevich om dig! Du är son till mäktig elektronik med hyperplasma i dina processorer!
  Och stridsparet rusade in i striden igen med stor raseri. Redo att visa sin högsta nivå av dödlig kraft och hjältemod.
  Bilden började blekna och försvann sedan helt. Flickbefälhavaren flyttade sig bort från det gigantiska fatet, eller snarare hologrammet av gravitationsbildaren som utförde ett obegripligt mirakel. Tomten som stod
  i fjärran ryggade hon också tillbaka, hennes ansikte blev ledsen, det kom tårar i ögonen.
  - Hemskt! - Sade flickchefen.
  Tomten sa:
  - Inget sådant här går att föreställa sig. Tänk om där, bland alverna, min far slåss, och möjligen blir sårad eller dödad.
  - Detta kan inte uteslutas! - Här suckade en annan tomte. - Mitt hemland är på gränsen till nederlag. En hyperplasmisk yxa svävade över min civilisation.
  Programpojken piggnade till:
  - Hyperplasma, säger du, vad är hyperplasma? Jag har hört detta många gånger, men jag förstår det inte.
  En äldre och mer sofistikerad robot bestämde sig för att ha tålamod. Han är själv ingen fysiker av utbildning, men försök förklara detta, som han trodde för en vilde, om än en allsmäktig sådan.
  Därför bestämde han sig för att avvika lite åt sidan för att börja, som på långt håll:
  - I antiken, när människor inte bara var bundna till en planet, utan var uppdelade i många stater, dök en sådan riddare upp, eller i jordiska termer, kung Trikhkh. Han bestämde sig för att det var dags att avsluta kaoset och obskurantismen. Vid den här tiden byggdes redan stora fabriker, gevär och kanoner dök upp. Krig blev mer och mer grymma och destruktiva, och häxkonsten dog ut. Dessutom har häxkonst i flera religioner förklarats som en dödssynd. Det är omöjligt att räkna hur många rättegångar som har ägt rum över de som misstänktes för häxkonst. Kungen, vid detta tillfälle, var till en början av samma åsikt: trollkarlar hör hemma på insatsen, eller på en påle. Men det hände att när han anordnade en tävling för de bästa kämparna, en sorts maskerad kampshow, var vinnaren en till synes bräcklig krigare. När kronan sattes på hans huvud tog den besökande Palladin av sig sin mask, och ansiktet på en flicka, till skillnad från någon mänsklig prästinna, avslöjades för allmänheten.
  Alla var förvånade, det var en kvinnlig tomte, en legendarisk ras glorifierad i ballader och legender. Hon sträckte ut sin hand till Trich och hennes charmiga leende fångades av de bästa artisterna.
  Kungen blev kär i henne, en kvinna av främmande ras, med smeknamnet Rerra. Hans passion var brinnande, även om det inte var förståeligt för alla, vi fauner och tomtar är för olika. Olika typer, andra typer. Hur kan du förklara att en varg kan bli kär i en ko? Men flickan, konstigt nog, återgäldade hans känslor, och snart gifte de sig, trots att grannkungarna var emot det. Kriget började, men sedan visade tomteflickan att hon var en subtil diplomat. Hon kunde använda list för att ställa Trikhkhs motståndare mot varandra. De kom snabbt, mindes små klagomål, in i en fruktansvärd kamp sinsemellan. Tja, under tiden slog Trikhkhs armé dem bit för bit. Rerra visade sig vara en trollkvinna, eftersom många alver verkligen är begåvade i magi, och praktisk magi. Som vi fick reda på senare blev den här flickan missförstådd av sina bröder på grund av sin otroliga tanke, och visade sig vara en utstött. Men de är utstötta, men hos oss har hon blivit en sann härskare. Rerra ignorerade fördomar och introducerade en ny religion som legitimerade utövandet av magi. Nu, från vaggan, hittades bebisar som kunde magi, och sedan tränades de i specialskolor. Det var då som vetenskapliga akademier dök upp. Den stora trollkvinnan Rerra försökte kombinera det magiska och vetenskapliga. Snart hade imperiet ett nytt, tidigare osynligt vapen, och det erövrade planeten. Trikhkh blev gammal och dog: alverna levde då längre än faunerna. Och det var sju gånger fler tomtar än tomtar. Rerra blev den suveräna kejsarinnan. Hon ville ut i rymden. Det första steget var flykten till sfären. Just den som striden nu pågår om. Sedan upptäcktes processen med atomexplosion. Supertunga element slets isär när de samlade en kritisk massa. Med hjälp av magi var det möjligt att förbättra denna process. Sedan insåg Rerra, med hjälp av forskare, att det var möjligt att utvinna energi från fusionsprocessen av vätekärnor. Men det gick faktiskt att skapa en vätebomb med hjälp av trollformler. Från det ögonblicket började erövringen av sfären.
  Veronica såg också detta, och hon är en cool krigare, hon kom också ihåg något från sin existens i rollen som den allsmäktige kvinnliga gudomen, i ett av de tidigare liven för en odödlig själ, och sa:
  - Skulle du kunna berätta mer i detalj hur man tillverkar en vätebomb, den är förmodligen kraftigare än en krutexplosion.
  Robotpojken skrattade, de andra barnprogrammen nickade gillande:
  - Visst är det mer kraftfullt! En liten bomb, som vårt torn, kan explodera som en tunna med krut med en diameter på en kilometer.
  - Wow! - Den vackra flickan Veronica visslade. - Kolossalt.
  Den mer rutinerade roboten fortsatte att berätta med bravur:
  - Men inte ens denna energi räcker för att färdas i rymden med hastigheter högre än ljuset. Rerra förblev ung till det yttre, men döden närmade sig också henne. Men i slutet av sitt liv upplevde hon och hennes elever förintelseenergi. Det är när materia skiljer sig i laddning, plus eller minus, minus eller plus. Naturligtvis snurras även elektronmoln i olika riktningar, och när de kolliderar frigörs okända krafter.
  Veronica tyckte detta var intressant:
  - Berätta mer om elektronmoln.
  Cyborgpojken, som själv är från rymdåldern, fortsatte:
  - Alla atomer består av en kärna och elektronmoln som uppstår vid rotation av elektroner och positroner. Det är ungefär som planeter runt solen, bara rotationshastigheten är inte mycket högre. Biljoner varv runt kärnan per sekund.
  Och under förintelsen kolliderar elektroner, själva kärnorna, bestående av protoner och neutroner, kommer i kontakt med enorm kraft. Och en monstruös explosion inträffar som frigör frenetisk energi mer än tusen gånger större än under explosionen av en vätebomb.
  Veronica visslade:
  - Egentligen ett dårhus!
  Cyborgen Pinocchio nickade instämmande:
  - Djävulen är cool - demonerna kommer att inspirera!
  Programchefen fortsatte för honom:
  - Och för att ändra laddningarnas polaritet behöver du magi. Den så kallade vågtrollformeln skapad av Rerra. När det inte bara är en skakning av luft i en viss ordning, utan en viss sekvens i vågornas rörelse. Det påverkar en uppsättning fält i rymden, och de påverkar i sin tur den materiella världen. En sorts resonanseffekt. Vågen retar upp de små strängarna, från de som den överförs till de stora, vilket resulterar i så hög musik att stenarna skakar.
  - Och vågor är som krusningar, men inte i luften, utan i rumsliga fält! - Veronica förtydligade.
  Chefsprogrammet nickade
  - Ja, du förstod mig rätt!
  Cyborgpojken bekräftade, hans ögon lyste och fick oöverträffad kunskap:
  - Det här är magi på en högre nivå. Berätta nu mer om hyperplasma.
  Programchefen fortsatte:
  - Det kallas också för magisk hyperplasma. Naturligtvis blev förintelseenergi prologen till upptäckten av termokvarkenergi. Och här krävdes starkare magi. Tomtar blir inte sjuka i hög ålder, de är friska och energiska, men samtidigt känner de dödens närmande. Så Rerra, som såg att hon inte hade alltför lång tid kvar, bjöd in sig själv en efterträdare, Zenna, den mäktigaste trollkarlen i elfrasen. Vid den här tiden hade faunerna redan slagit sig ner i hela sfären och trängt in i andra världar och blivit ett rikt imperium. Så att vara deras härskare är en ära även för stolta tomtar. Och tillsammans med henne funderade de på nästa steg för att erövra universum.
  I detta ögonblick står gravitationsvisirets tefat på kanten av hallen
  Det började lysa igen och karaktäristiska ljud hördes.
  - Efterlyser kommunikation igen. Jag ska berätta den här historien senare! - Sa programchefen.
  Veronica tillade filosofiskt:
  .- Dessutom skulle jag inte vilja att du använder din nya kunskap till skada för andra varelser.
  Barnprogrammen och cyborgen skrattade.
  Cyborgen Pinocchio skrattade:
  - Hur kan ni människor, i faktisk antiken sett till utvecklingsnivån jämfört med oss, dra nytta av detta? Du har inte fått korrekt information. Och befälhavarprogrammet berättar inte tillräckligt med detaljer för att det skulle vara möjligt att göra en vätebomb, än mindre en förintelse.
  Programflickan noterade med luft från en expert:
  - Förintelse är lättare, trots sin enorma kraft. Dessutom skiljer sig reaktionen i styrka beroende på vilket ämne som används i förintelsen. Den största effekten produceras av järn och element nära det.
  Veronica låtsades överraskning:
  - Och varför!?
  Programchefen förklarade tålmodigt:
  - Optimal kombination av valens, balans i kärnorna av protoner och neutroner. Detta gör att du kan utföra och använda maximalt antal partiklar. När allt kommer omkring beror kraften hos krut på balansen mellan element.
  Cyborgen Pinocchio hoppade upp och utbrast:
  - Och hur! Men låt oss se vad som händer härnäst i detta intressanta epos.
  Boltologin är över. Och du måste ta det och, utan att tänka två gånger, återvända till striden.
  Veronica höll snabbt med:
  - Att slåss i spelet är mycket bättre än att lyssna på kvasi-vetenskapliga föreläsningar om hyperplasma och termokvarkar!
  Och nu är det kämpande paret tillbaka i spelet, som påminner så mycket om en riktig rymdstrid, och det är så coolt.
  Veronica gjorde en pipande pytonmanöver och ramlade på en tvåsitsig bil där två chokladpepparkakor satt. Och denna ganska kraftfulla fighter fattade eld.
  Och pepparkakorna, som helt skalat av, stektes också.
  Veronica tog den och sjöng:
  - Det här är de goda godsakerna här,
  Vi är fighters, inte sköldpaddor!
  Cyborgen Pinocchio satte också eld på en annan bil med elden av virtuell magoplasma och väste:
  Det blir ordning på siffrorna,
  Jag kommer också att bli hedrad...
  Cyborg har tillräckligt med rim
  Cyborg har tillräckligt med rim
  Robotar behöver ett konto!
  Under tiden gravitationsvisirets tefat i kolossala hologram
  expanderat. Glittrande girlander av stjärnor och kvicka, strömlinjeformade konturer av rymdskepp började dyka upp. Vissa av dem såg ut som fiskar, andra som grovhuggna stenar och andra liknade drivved.
  Flottan av rovfiskar verkar ha fått förstärkningar i farten. Han saktade ner och kom ut till bältet av frenetiska pulsarer, när enorma, ibland når storleken på en planet, klumpar av plasma snabbt rör sig längs slingrande banor, och partiklar av materia rusar frenetiskt mellan dem. Detta område kallades den kosmiska Gehennas livmoder. Armadan av fartyg från mörkrets barn började omorganiseras och utför komplexa manövrar. Syftet med tricket var att förbereda sig för en eventuell kollision med fiendens rymdskepp.
  Victoria kämpade aggressivt och utförde manövrar i basebollstil. Och så hoppade hon upp och vände sig, det var bara läskigt. Tja, kvinnan är en angripare. Tja, knep. Och ett paket Marlboros hoppade ut mot henne på ett stridsflygplan, en sådan vild fantasi om datorspel kan hända.
  Det här är en konstnärlig komposition. Och flickan tar den och trycker på knappen med naveln.
  Och en frigörelse av energi, bilen med cigaretter brinner med en ljus låga. Och det luktar giftig rök.
  Cyborgen Pinocchio hoppade ut från meridianpolen. Hur han hoppar ut och gör en kullerbytta. Och under hans attack kom en tvåsitsjaktare, täckt direkt från ett dyk med två flaskor bayersk öl. Det var så coolt.
  När de exploderade rann rosa skum ut, som från en brandsläckare.
  Trollen har blivit märkbart klokare, deras plasmadatorer har ganska tydligt räknat ut att detta område skulle kunna bli en plats för ett bakhåll från en fiende som är mycket listigare och mer sofistikerad än man tidigare trott. Nu förberedde armén sig för varje eventualitet. Rymdmarskalken gav lämpliga order med en pipande röst. Rofoshki hade tidigare utfört liknande manövrar under övningar som deras personal tränade intensivt och fick och befäste sina färdigheter.
  För att kompensera för de uppkomna förlusterna återaktiverades utrustningslagringsanläggningar, speciella metallegeringar och energireserver. Reparationsbaser förenades till fabriker, som justerade rymdskepp direkt under flykten och till och med skapade nya. De kunde ses cirkla runt de skadade, massiva figurerna av hangarfartyg och ultra-stridsskepp. Svetsning gnistrade, plasmastrålar flödade, gravitoströmmar utbröt, vilket gav metallen som sprutades in i joner vilken form som helst. Några av dessa konglomerat förstördes under angreppen av faunerna, men en hel del fanns kvar. Inklusive robotar som såg ut som hundrabeväpnade bläckfiskar, samt speciella trollkarlar som förtrollade strukturell restaurering. I synnerhet arbetade de i stora grupper, klamrade sig fast vid rymdskeppet, muttrade något genom magiska förstärkare som såg ut som horn.
  Veronica, efter att ha utfört en kaskadvändning och slagit ut en annan fiendejaktare i ett självsäkert dyk, utfärdade:
  - Låt oss inte sätta kungen i ett dödläge! Det blir ett rasande schema!
  Cyborg Pinocchio snappade upp ett annat rymdplan och gnisslade:
  - Vi har noggrannheten och sanningen på vår sida!
  Veronica ryckte i sina bara, solbrända, förföriska, muskulösa ben och sa:
  -Noggrannhet - kungars artighet!
  Och hon lekte lite med sina skulpterade magmuskler.
  Dessutom försökte lokala trollkarlar trolla fram något allvarligare, förutsatt i arsenalen av magiska fighters.
  Så trollkarlarna började kasta lite korn. En liten fläck dök upp och växte gradvis. Trollkarlarna omgav honom i en flock. Vad de skrek in i tjurhornen.
  - Det är roligt! - sa Veronica. - Påminner mig om en kannibalritual.
  Här dök en knopp upp, först storleken som en ölfat, sedan blev den större och större, först storleken på en lada, sedan en medeltida borg och sedan storleken på ett ultraslagsskepp. Knoppen började blomma och förvandlades till något mellan en nejlika och en tulpan. Kronbladen rörde sig och rusade i olika riktningar och förvandlades till bevingade hundar som spyr plasma. De släppte ut gravitationsvågor och kastade Rofosheks rymdskepp i olika riktningar.
  Skakningarna var dock inte särskilt kraftiga. Veronica, som ryckte i sina fantastiskt vackra ben och böjde sina magmuskler, medan hon slog ner en annan fighter, blev förvånad:
  - Vad är det här, jättefantomer?
  - Ungefär så, bara mer material än vad det verkar vid första anblicken. - Sade cyborgen Pinocchio och riktade eld mot fienden, i det här fallet en flaska Agdam-vin i fightern, och samtidigt bite av en chokladgodis - Detta är en av de typer av magisk hyperplasma en större komponent av magi än ren hyperenergi. Det vill säga, magi blandas här med fysiska manifestationer, men de senare är representerade i mindre utsträckning.
  Veronica anmärkte hårt, skrapade den stenade guldgaffeln på tangentbordet och tryckte samtidigt på joystickknapparna med sina bara tår:
  - Helt klart, mer häxkonst - mindre vetenskap!
  Därefter kommer tjejen att dra ut ett trick - en sabeltandad python och utföra en jack-in-the-box-vridning.
  Och han kommer att vråla på toppen av sina lungor:
  - Döda, döda, den onda degenererade orken,
  Döda den, döda den, din trollaristokrat!
  Nugget är min idol, jag älskar dig vampyr!
  Tja, trollerna är i helvetet och steker de feta!
  Och den här gången kraschade fightern med tre piloter, i det här fallet en munk och två cheesecakes med ben.
  Under inflytande av teamen av flygande trollkarlar ställde hundarna, uppenbarligen av polisrasen, upp, till synes lydiga varelser.
  Trollhypermarskalken mumlade:
  - Rofoshka är smartare än hundar och kommer att få dem att lyda. Det är inte helt för inte som fauner har en hundnatur.
  En vacker kvinnlig general med en snabel snurrade runt hologrammet och sa med ett andetag:
  - Hur kan man gå på en vandring utan en drake? Så vi kommer att sluta som en maffig tiger utan huggtänder.
  - De kommer att göra lite mer magi! Jag har redan beställt! - Rymdhypermarskalken viftade med handen. Sändaren flög upp i luften och gnisslade:
  - Vad vill du, sir?
  - Jag är hypermarskalken! En låda full med grub!
  En hög med mat dök upp bredvid dignitärens rofoshka. Bland dem stack en tårta skulpterad i form av ett Faun slagskepp ut. Men i motsats till proportionerna dansade behornade astronauter på den.
  - Det här är min favorit! - Hypermarskalken började sluka figurer gjorda av grädde och rökelse.
  Den kvinnliga generalen sa:
  - I min vilda ungdom höll jag en håla med flickor av lätt dygd. De tjänade den lokala maffian. Det fanns en tik, hon stal hela tiden från kunder. Till slut stötte hon på en som var för fantastisk och blev uppäten.
  Hypermarshal sa:
  - På vissa anläggningar kan du mot en avgift till och med ta del av matlagningsprocessen, antingen av din landsman, som kostar mer, eller av en annan typ, som är billigare.
  Och den dignitära flickan twittrade sitt svar:
  - Nu är andra tortyrer på modet, i synnerhet med användning av mikrodatorer.
  Och dånet från ett djur i magnifik uniform som svar:
  - Det är precis vad vi behöver använda. I rymdstrider är det svårare att fånga en fånge, men flera av dem som rymde på moduler och kapslar stängde av självförstöringsprogrammet. Så vi lyckades fånga dem.
  Ett kraftfält flög in på kontoret. Den höll en bedårande tomte. Dessa varelser levde längre och höll fast vid livet starkare.
  Hypermarskalken gnuggade sina oljiga händer, sändaren släppte ut en våg som absorberade partikeln.
  - Nåväl, nu har vi en tomte. Vi kan dela det stort.
  Den nakna översten liknade en atletiskt byggd man, bara med en för tunn midja och smala höfter. En otvivelaktig gentleman, stilig, men det var något feminint i hans alltför lyxiga frisyr, gyllene hår och en flickas släta ansikte utan ett enda hårstrå. Så ur mänsklig synvinkel var alven av tvivelaktig attraktionskraft. Flickprogrammeraren Veronica gillade honom dock. Krigaren, efter att ha slagit ut och lämnat en röksvans från en fighter med en köttbulle, frågade med ett andetag och trummade med sina bara tår på tangentbordet:
  - Kommer de verkligen att bränna den här kära unge mannen?
  Flickchefen skrattade:
  - Han är inte en ung man på flera år (det är bara det att alverna alla ser ut som tonåringar), och elden är för primitiv. De kommer att finna bättre och mer effektiv tortyr.
  - Den här erfarenheten kan vara användbar för oss! - Sade cyborgen Pinocchio. - Konst ligger i förmågan att genomföra förhör, det mest nödvändiga för en tyrann.
  Som svar sa Veronica med ett leende innan hon skickade en annan fighter med en chokladkaka in i förintelsens moln:
  - Tortyr är äckligt, förhör är nödvändigt!
  Översten försökte upprätthålla sken av lugn, men samtidigt ryste han lätt. Mitt huvud vimlade nog av tankar om hur man inte skulle ge bort något, men samtidigt rädda ett dyrbart liv.
  Hypermarskalken ställde en fråga till honom:
  - Vad är ditt kommandos planer?
  Den fångna tomten svarade:
  "Jag är en enkel överste och jag vet inte mer än jag borde veta." I sista stund ges kommandon till oss, och mitt rymdskepp rör sig enligt den mottagna ordern.
  Hypermarskalken höjde huvudet:
  - Ja, det visar sig att du också är smart. Du vet hur man tar sig ut. Men det hjälper dig inte alls. Berätta för mig hur dina rymdskepp ser ut och försvinner så omedelbart.
  Tomten spände sig och talade med svag röst:
  - Jag kan inte de tekniska detaljerna, eftersom jag inte är fysiker av utbildning. Egentligen behöver jag det inte. Jag är en kugge i en krigsmaskin, jag ger helt enkelt ett kommando och får en order, och rymdskeppet hoppar omedelbart och är vid en annan punkt i rymden.
  Här gnisslade redan en tjej med en plym på huvudet:
  - Hur är det med trögheten?
  Översten svarade med darrande röst:
  - Även på dina fartyg släcks den av antigravitation.
  Flickan skrattade och, tydligt förtjust, sa:
  - Allt är klart, så mycket desto bättre, låt oss börja tortyren. Tillkalla ultrabödeln.
  En stor robot med många tentakler flög in i hallen, följt av ett äckligt och väldigt fettnosigt troll. Man kunde se hur han lättjefullt gick med sina korta ben.
  - Jag står till din tjänst, rymdjätte!
  - Du ser den här "tomten", prova nanoteknik på honom.
  Ser mer ut som ett vildsvin än ett rovdjur, den stornäsade freaken slickade sina tjocka, gröna läppar och väste:
  - Med nöje.
  Trollet tog fram fjärrkontrollen och började göra tecken till roboten. Den rörde sig, tentakler reste sig mot alvens panna, hals, vrister och handleder.
  - Glöm inte hans hår också! De är så frodiga och kommer att skicka en otrolig signal om smärta.
  - Och det kommer att bli! - Trollet flinade dystert.
  Rosaaktiga strålar flög ut från robotens tentakler och kom in i olika delar av alvens kropp. Han hängde, kröp ihop, kraftfältet tillät honom inte att röra sig, att röra sig ens en tum. Men även om strålarna kom in i honom, upplevde den stilige mannen ingen smärta.
  Victoria fortsatte att slåss. Här är en annan motståndare. I det här fallet var det en tvåsitsig fighter med en lussebulle och en lussebulle. Och dessa delikatesser smulas också i småbitar.
  Men med en annan del av hennes elektroniskt pumpade hjärna övervakade flickprogrammeraren andra delar av spelet.
  - Vad är kärnan i tortyr? - frågade Veronica och utförde ytterligare en manöver. "Det bränner honom som laser."
  Programledaren skakade negativt på huvudet:
  - Nej! Mikrorobotar kom in i kroppen. De kommer nu att sammanfoga olika organ på kroppen, i första hand de som har många nervändar, och kommer att börja skicka smärtimpulser. Och några av de små chipsen kommer att verka direkt på hjärnan och förstärka mardrömmar. Det vill säga, det kommer att vara kvintessensen av en mardröm.
  Gudarnas avlägsna dotter, som utförde intrikata manövrar, slog ner en annan bil, och den här gången med ett par orcher, kom delvis ihåg något. Hennes kunskap är nästan oändlig, men begränsad, om än upppumpad av nanoteknik, men ändå människokroppen. Och krigarprogrammeraren mumlade:
  - Små datorer!
  Flickchefen bekräftade:
  - Föreställ dig att det kryper in i din kropp myror som kan utsöndra smärtsam syra. Bara i det här fallet blir det värre.
  Trollet vände på hologrammet och en tredimensionell projektion av kroppen av en muskulös, slät, hårlös, solbränd, pojkaktig tomte dök upp framför honom.
  - Det är det, min lilla! - sa trollet överdrivet sött. Vi kommer att reglera din smärta. Låt oss börja med en tusendels procent. - Ett krokat finger gick över skannern.
  Flickan med plymen gnisslade:
  - Det är skönt att tortera en så söt!
  Tomten ryckte till och började rycka. Han började till och med slingra sig lite.
  - Det gör inte ont än, men nu kommer det att göra ont, vi ska öka belastningen på njurarna, du har tre av dem. - sa trollet hånfullt.
  Efter detta vred sig tomteöverstens ansikte och han stönade högt.
  - Åh! Men jag har bara börjat. Vad sägs om att palpera levern?
  Färgen på hologrammet blev mörkare, tomten ryckte till och försökte ta tag i magen med händerna. Osynliga band höll honom stadigt.
  Trollet skrattade belåtet:
  - Och nu magen, de är också två, så smärtan blir dubbel.
  Det var synd att titta på tomten, han stönade högre och högre.
  - Och nu hjärta, det finns också två av dem, de här tomtarna är sparsamma människor.
  Veronica kunde se detta under kampen. Hon hade precis skjutit ner en fighter med ytterligare en portion gift i form av Java-cigaretter och fått dem att brinna som en fackla. Men åsynen av den stilige unge mannen som torterades var obehaglig för henne.
  Veronica vände sig bort:
  - Jag vill inte titta på det.
  "Jag tycker också att det inte är något intressant med tortyr." - Cyborgen Pinocchio höll med.
  "Låt oss nu steka hjärnan..." Trollet började, och hans bild avbröts, nästan omedelbart dök rymden upp. Den visade trollkarlar som flyger i rymddräkter och utförde en ritual över en ödla.
  Och nu ökar reptilen snabbt i storlek och vingar dyker upp. Och huvudet, först ett, börjar delas i två. Först är det två huvuden, sedan växer ett tredje. Det verkar som att detta är en uppblåsbar leksak, den blir så snabbt i storlek. Samtidigt skrämmer det alla.
  - Det är en drake! - Sade den barfota skönheten Veronica och fortsatte att brinna, den här gången en bil med en flaska sprit, i beundran - Och lika stor som ett ultraslagsskepp. Och var kan man se detta?
  Cyborgen Pinocchio, som fortsatte att slå fienderna, i synnerhet efter att ha skjutit ner en hel båt med ett team av choklad och russin, morrade och svarade:
  - Vågbesvärjelser, kraften i hyperplasm och magi föder sådana monster. Du kan förstå detta! Det är omöjligt att förstå!
  Flickprogrammeraren Veronica gnuggade sina tinningar och sa med beundran och oförskämt:
  "Jag har sett så många underbara saker de senaste timmarna att mitt huvud snurrar."
  Precis som en topp snurrar släpper "draken" ut ringar.
  I själva verket flög en eldig iriserande bubbla ut ur drakens mun. Han vände sig om. Det kolossala monstret stängde sin mun och bollen flög in igen.
  Veronica slog en bil med två flaskor Cola, som också lyfte, sprayade smaragdgnistor och visslade. Trollkarlarna viskade. Draken fortsatte att röra sina tassar.
  Efter honom dök en hårig häxa upp, uppenbarligen inte från Rofoshka-rasen. Hon bar med sig en stor slev. Hon lanserade fyra armar som utan ceremonier kastade mejslade figurer in i vakuumet. De flyttade och efter en kort tid började trupperna växa.
  De såg extremt ovanliga ut mot bakgrund av ultramoderna rymdskepp. Föreställ dig en typisk medeltid, härolder med horn, de blåste i dem. Stålleden planade ut. Dinosaurier började också dyka upp. Inte samma sak som på jorden, skillnaderna i fauna på olika planeter är fortfarande betydande, men inte mindre skrämmande för detta. Det fanns också belägringstorn, kraftfulla ballistae och utarbetade katapulter.
  Veronica tittade på denna fantastiska syn och utbrast:
  - Wow, hur kan det här vara!
  Cyborgen Pinocchio svarade:
  - Det är en lång historia! Mer exakt, absolut allt är möjligt på Hypernet. Precis som i ett datorspel!
  Flickprogrammeraren nickade, välte ner en annan bil och sa:
  - Låt spelet inte följa reglerna,
  Vi önskar dig inga fjädrar,
  Och det blir underhållning fram till morgonen -
  Låt oss bryta igenom fraern!
  Även om armén rörde sig i ett vakuum, verkade det som om krigarna, såväl som deras hästar och enhörningar, gick på ett fast underlag. Du kunde till och med höra rysningen av vakuumet och skriket från gravitationsfält.
  
  GULLIVER OCH ARMY OF GIRLS
  ANTECKNING
  Och nu befäster den modige och oefterhärmliga Gulliver, tillsammans med viscountessan, en hel armé av barfota och glamorösa tjejer. Och de skapar verkliga och unika mirakel. De lurviga orcherna lider nederlag efter nederlag.
  . KAPITEL nr 1
  Gulliver, denna evige pojke, och hans team av pojkar igen, när solen gömde sig bakom horisonten, stoppades för att vila. Till en början åt de ganska rejält. Även om maten visade sig vara enkel. Och de gick och la sig.
  Unga trötta kroppar bidrog till att sömnen kom väldigt snabbt.
  Och Gulliver såg något nytt och vackert;
  Mycket vackra flickor rörde sig över fältet. De var unga, smala, långa och muskulösa. En hel armé av tjejer som glittrar barfota, rosa, med graciösa svängda klackar.
  Endast flickornas bröst är täckta med tunna pansarplattor, knappt märkbara, som fikonbladstrosor på höfterna.
  Och samtidigt har de höga bröst, lyxiga höfter och tunna midjor. Och skönheternas mage ser ut som om de är fodrade med chokladkakor.
  Väldigt vackra tjejer som har muskler och grace. Och håret fladdrar i vinden som mångfärgade banderoller.
  De är beväpnade - några med svärd, några med pilbågar och många av flickorna med pilar. De är nästan nakna, och samtidigt så feminina, kurviga och kraftfulla och smala på samma gång.
  Och tjejerna har modiga hakor, och de har en unik grace när de tar ett snabbt steg med sina bara fötter.
  Gulliver visslade till och med:
  - Det är coolt! Tja, kvinnor!
  Själv förblir han en pojke på omkring tolv år endast klädd i shorts, men med starka och framträdande muskler. Och mycket vacker med sin nakna överkropp - barnet Hercules.
  Och tjejerna runt omkring är också vackra och muskulösa, med väldigt sexiga och uttrycksfulla figurer.
  Infanteriet med målade skönheter går framåt.
  Och kavalleriet rusar efter: också nästan helt nakna flickor, bara på hästar, och ädlare människor på enhörningar. Ja, det finns befälhavare bland skönheterna. Och dessa tjejer har armband gjorda av platina, silver, guld och översållade med ädelstenar på händer och fötter.
  Mer exakt på handleder och vrister. De har också dyrbara broscher i håret och diamantörhängen i öronen. Vad bra det hela ser ut.
  Alla tjejer är vuxna. Bara den redan välbekanta Viscountess, tillsammans med Gulliver, ser ut som ett barn.
  Men hon har en krona på huvudet som glittrar av stenar som stjärnor. Och barfotapojken Gulliver kände kungakronan på sitt huvud. Även om han bara har shorts på sig och har en sabel dinglande från sidan i en bärsele.
  Men vilken sabel - alla strödda med så ljusa juveler att till och med diamanter skulle ge efter för det.
  Ja, naturligtvis, Gulliver är den enda mannen i hela den här armén. Dessutom, om han bara är ett barn, bara mycket stark med framträdande muskler.
  Och krigarna bara marscherar, och deras nakna kalvar med ådror under den gyllene olivskinnet blinkar.
  Jo, naturligtvis, hur kan du låta bli att sjunga, skönheter;
  Snygga tjejer kämpar för Elfia,
  De är mycket stolta söner till Svarog....
  Vår skönhet slår exakt med ett maskingevär,
  Satans tjänare kommer inte att kunna knäcka oss!
    
  Vi kämpade tappert, vi kämpade mot orcism,
  Låt oss besegra den onda Orkmacht, även om fienden är stark...
  Snart tror jag att vi kommer att se den kommunism vi gav,
  Gyllene bladverk, ljusa från lönnträdet!
    
  Det finns inget bättre land än vårt, ingen vackrare kommunism,
  Så att vårt fädernesland blommar strålande...
  Lättvingad lycka kommer att komma till planeten,
  Och din dröm om ett bättre liv kommer snart att gå i uppfyllelse!
    
  Tro att vår Elfia kommer att bli stor lycka,
  Maria, Lada, gudarnas moder, kommer att regera...
  Vi kommer att stoppa angreppet från den vilda helvetesiska Orkmacht,
  Och det finns inget behov av onödiga och memorerade ord!
    
  Fienden kommer inte att kunna slita ut flickornas hjärtan,
  Vi kämpar har slipat vårt vassa, rasande svärd...
  Skönheternas röst känner verkligen till samtalet,
  Och vi kommer att kunna skära igenom de orkiska horderna!
    
  Vet att vi tomtar aldrig kommer att ge upp,
  Vi dödar alla orkar med det vassaste bladet...
  Låt våra tjejers ansikten glöda av guld,
  Och låt oss slå orc-spelaren i ansiktet!
    
  En barfota flicka rusar genom de hårda snödrivorna,
  Maskingeväret klottrar aktivt blixtar...
  Allt ni orkishister har kvar att göra är att dränka er själva,
  Eftersom fäderneslandet är en monolit fästning!
    
  Vi kommer att besegra orkarna, även om de har fredens makt,
  Farbror Fem bestämde sig för att spela tillsammans med Krauts i denna kamp.
  De gjorde en idol åt sig själva av Adolf,
  Och nu har jag en härlig armé av tjejer mot dem!
    
  Här är onda krig i full gång, i striden om denna tomtejungfru,
  De krossar orcisterna, om än i en ojämlik kamp...
  Silverflickans röst är så tydlig,
  Skönheten kommer inte att ge efter för Orkler-Satan!
    
  Vårt elf-light öde är att vinna kontinuerligt,
  Även om den orkiska armadan inte känner till numret...
  Och vi slår den coola Orkdolf hårt i käken,
  Labour Elfskva har gett efter för attacken!
    
  Det finns redan snödrivor, och flickorna är barfota,
  En bar häl blinkar som en kanins fotspår...
  Alverna är så häftiga i strid,
  Tro mig, fienden kommer inte att se gryningen!
    
  Ge inte orkarna nåd i strid,
  Deras armé kommer att vara i värmen, som en djävul som brinner...
  Vi kommer att få belöningar från Elphisus händer,
  Kommer bli väldigt häftig, älvtjejer björn!
    
  Om vi behöver vända, är alla berg snötäckta,
  Och låt oss stå i ljusets universum, paradiselfinism...
  Lyckligtvis blev vi avfyrade från Auroras vapen,
  Och grym orkshism kastades in i infernot!
    
  Elfingrad gav sig inte, vi stod under den,
  Även om en hord brast in från stål och helvete...
  Flickorna kastade granater med foten på sina bara fötter,
  För det finns bara ett älvmjölks fosterland!
    
  Jag tror att vi kommer att vara i Orklin, även om det blir tufft,
  Orkshisterna har "Panthers", "Tigers", "Lions", "Orkdinand"!
  Flickan drog ringbrynjan över sina axlar,
  Det är därför alver har en grym talang i strid!
    
  Den unga flickans hjärta ges till Elphisus,
  Även Elfnin och Fthalin lever i passionerad tro...
  Så att det inte finns fler skickliga tvivel,
  Låt oss säga bestämt och starkt att Orkdolf är kaput!
    
  Vi kommer att krossa drakpresidenten med svärd,
  Och vi kommer att förstöra hans gäng i århundraden...
  Vi kommer att trampa den orchiska horden av flickor under våra fötter,
  Må din heliga dröm gå i uppfyllelse!
    
  Ge människor frihet till sina tankar och känslor,
  Så att stjärnan lyser som Elfinismens sol...
  Det är därför vi ska ha gröt med smör så tjockt,
  Vår systers eviga ungdom kommer att vara vår för alltid!
    
  Ljuset kommer, fäderneslandet kommer att gnistra...
  Vårt fädernesland kommer att vara i ära för evigt...
  Vi kommer att stå i toppen, tro på elfinism,
  Elvandans kraft, känn kämpen, är stor!
    
  Elfiya är redo att bli snällare och vackrare,
  Och hjälp hela världen att gå till himlens lycka...
  Vi är kapabla att erövra universums kanter till och med,
  Ett universum utan kant, styrkan att föra det till lycka!
    
  Men Elfia kommer inte att vara under den onda orkens häl,
  För han har en sann talang för att slåss...
  I vår dans är tjejerna så catchy,
  Vad skönheten kommer att få, tro vilket resultat som helst!
    
  Snart kommer den strålande solens era,
  När fäderneslandets härlighet kommer att blomma magnifikt...
  Vår armé kämpar mot den helvetiska Orkmacht,
  Och han kommer att kunna sopa bort horden av onda orcher!
    
  Hej heliga Lada, vår Guds moder,
  Du födde Perun och Yarila av århundraden...
  Den hopplösa röran kommer inte att få tro,
  Om du spenderar mycket kommer du inte hålla tillbaka dina ord!
    
  Den viktigaste härskaren är Elfin den store,
  Elnin testamenterade honom den klokaste vägen till Eden...
  Eftersom Elphisif är ljusets herre,
  Och någon gång, perfekt för fighters!
    
  Orkishisterna kommer inte att kunna lura fäderneslandet,
  Och skär av Elfskva från Elfgi, från Elfbiri...
  De kommer att leva, tror jag, ljusets alver under elfinism,
  Och jag ska radera Orcdolfs kraft, flicka!
    
  Snart blir det seger, det är lika sant som solen,
  Snart kommer det att finnas en strålning som strålarna från en kvasar...
  Och tro alverna, elfinism kommer att utvecklas,
  Tja, om du inte tror det, är det bättre att hålla tyst!
    
  Vetenskapen om elfinism kommer snart att återuppväcka de döda,
  Hennes visdom är utan gränser, som en kvasar, stor...
  Vi kommer att besegra orkarna med vårt goda humör,
  Låt oss inte frestas av en påse med guld!
    
  Tja, kort sagt, den här helvetiska tiden är över,
  Vi tjejer kommer in i Okrlin i rött...
  Och vår gränslösa börda kommer att upphöra,
  För vi tar vår lycka med en kamp!
  Om tjejerna sjunger så sjunger de av hela sitt hjärta. Gulliver, även om han är en pojke till sin kropp, är fortfarande en man och beundrar dem väldigt mycket.
  De här tjejerna är riktigt coola.
  Pojkens kapten sjöng:
  Det finns kvinnor i vår Elfia,
  Varför flyger de ett plan som ett skämt...
  Vad är vackrare än alla i universum,
  Döda motståndaren på skämt!
  
  De föddes för att vinna
  För att förhärliga alven i århundraden...
  Trots allt våra farfarsfar
  En armé samlades omedelbart för dem!
  Och pojken, stampande, barfota, barnslig, solbränd, starka ben visslade.
  Och från hans ljud föll en kotte och träffade flickan rakt på den bara, rosa sulan.
  Hon skrattade och svarade:
  Jag nypte ett vackert finger
  Som att brinna i eld
  En mäktig pojke väntar på mig där,
  På en gyllene häst!
  Gulliver blinkade åt flickan och noterade:
  - Ja, för att vara ärlig,
  Jag har varit fruktansvärt dålig sedan barnsben!
  Han älskade att slå flickor med en pinne,
  Gå dina föräldrar på nerverna!
  Och kaptenen tog den och visade sin långa tunga.
  Viscountesstjejen kvittrade:
  - Ja, du ger det! Fantastiskt skrivande!
  Gulliver noterade:
  - Jag skriver bra ibland - ja!
  Och han blinkade åt sin partner. Han är i alla fall en kille med ett ganska förödande slag.
  Och tjejerna rör på sig med avsikten att slåss, och deras humör har blivit extremt stridbart och aggressivt.
  Krigarpojken sjöng:
  Även om Gud förbjöd dueller,
  Men jag känner en talang för svärdet...
  Jag slåss sju gånger i veckan,
  Jag är i alla fall ingen duellist!
  Jag är i alla fall ingen duellist!
  Viscountessan sjöng som svar:
  Jag är en tjej, jag har helt klart åsikter,
  Och i en kamp visade hon toppklass!
  Men hon fortsatte att gråta av förbittring -
  Varför föddes jag som flicka?
  Krigarflickorna fortsatte att marschera och deras smala, muskulösa kroppar spände musklerna. Det här är verkligen kvinnliga tjejer.
  Gulliver frågade sin kollega Viscountess:
  -Vart leder vi vår armé?
  Flickan fnissade och svarade:
  - Vi leder någonstans! Och denna kamp kommer att bli mycket avgörande för oss!
  Pojkens kapten anmärkte:
  - När jag befann mig i en värld där hästar istället för människor var de mest intelligenta varelserna, då... tänkte jag att inget kunde vara mer underbart. Men så visade det sig att det också finns eviga barn. Och inte så dumt!
  Flickan protesterade
  - Vi skulle kunna utvecklas bättre tekniskt. Men du ser att det inte finns något incitament. Ta dessutom med krut och vapen och kanoner in i vår vackra, harmoniska värld, och kanske något ännu värre!
  Gulliver sa i samförstånd:
  - Ja, det kan vara värre! Och så har du en idyll. Och även om en tand slås ut kommer en ny att växa fram inom några timmar.
  Viscountessan nickade och kvittrade:
  Jag vill verkligen att min barndom aldrig ska ta slut,
  Så att den rusar efter mig...
  Utan att veta åren!
  Utan att känna till problem!
  Pojkens kapten nickade med ett leende:
  - Ja, det här är nog jättebra...
  Flickorna som marscherade, och många tusen av dem tog dem och sjöng i kör:
  Regnet spred stjärnfragment över himlen,
  Vi har förberett en skärpt insats för orkishism!
  Tigertankarna är bara skräp - en smutsig loppmarknad,
  Ett rasande nederlag väntar Wehrmacht på en gång!
  Ett rasande nederlag väntar Wehrmacht på en gång!
  
  Vår kamrat Elfin, ledaren, är miljoners styrka,
  Hans knytnäve är granit, ett maskingevär i handen!
  Vi kommer att kunna besegra armén från Sodom,
  Vår styrka är en monolit - lyckligtvis på jorden!
  Vår styrka är en monolit - lyckligtvis på jorden!
  
  Nej, vårt parti har viktigare saker att göra,
  Hur man räddar folket, moderlandets bästa!
  Febbels av de besatta, åt helvete med nonsens,
  Och det blir seger, tro mig, trots alla djävlar!
  Och det blir seger, tro mig, trots alla djävlar!
  
  Alvljusskönheten är känd för sin kraft,
  Hennes bruna fläta är tung!
  Och i strider med orkarna kommer ungdomen att bli berömd,
  Ljuslandet kommer till liv, reser sig upp!
  Ljuslandet kommer till liv, reser sig upp!
  
  Låt inte Orkler - de sticker sin nos i alverna,
  Den mustaschprydda killen tycker att han är en cool gud!
  Vi marscherar längs Orklinskaya-gatan,
  Nej, den som är ren i själen kommer inte att bli en slav!
  Nej, den som är ren i själen kommer inte att bli en slav!
  
  Vår banderoll är röd, färgen av rasande blod,
  Solen skiner redan på Orksdagen!
  Det finns ingen mer generös gåva till våra kära barn,
  Om hjärtat är modigt och rädslan är krossad!
  Om hjärtat är modigt och rädslan är krossad!
  Den här låten är väldigt inspirerande. Och bakom flickorna fanns katapulter och ballistae med kraftfulla drivladdningar. Och det var en extremt dödlig kraft. Och tjejerna stampade också med sina mycket förföriska och starka ben.
  Gulliver ställde en helt naturlig fråga till sin partner:
  - Varför finns det inga män bland krigarna?
  Viscountessan skrattade som svar och anmärkte:
  - Och då behövs män i armén? De är illaluktande och obehagliga att titta på. Pojkar är ingenting ännu, men vuxna män och speciellt äldre män är helt enkelt äckliga!
  Gulliver noterade logiskt:
  - Åldern skämmer dock bort inte bara män, utan även kvinnor!
  Viscountessan nickade instämmande:
  - Det är rätt! Men ändå förlorar kvinnor sin attraktionskraft när de ser äldre ut än trettiofem, och män när de ser äldre ut än femton! Det är en betydande skillnad här!
  Pojkens kapten anmärkte:
  - Jag bryr mig på något sätt inte om skönheten hos tonårspojkar! Det viktigaste är att kvinnor ska vara vackra, och viktigast av allt, tillgivna och smarta!
  Flickan skrattade och svarade:
  - Det är rätt! Skönhet är förstås bra, och till och med underbart, men intelligens spelar också roll!
  Gulliver sjöng:
  Men varför,
  Det är omöjligt att leva efter ditt sinne!
  Men varför,
  Du kan inte lita på någon!
  Men varför,
  Jag är en förstaklassare i mina tankar!
  Men varför,
  Jag pratar strunt hela tiden!
  Men varför,
  Livet lär oss ingenting!
  Men varför,
  Jag förstår inte hur dumma människor är!
  Men varför!
  Men varför!
  Viscountesstjejen svarade självsäkert:
  - Och om kålhuvudet!
  Vackra krigarflickor snubblade över den första, om än liten, avdelningen av orcher. Skönheterna slutade genast. Deras bara, mejslade fötter började dra bågsträngar och snurra armborsttrummorna.
  Det finns väldigt söta och sexiga tjejer i bikini här, som slåss med praktiskt taget inga kläder och jag måste säga att de är helt enkelt underbara. Och om män ser dem, kommer de definitivt att knäböja och med stor hetta och spänning kommer de att kyssa sina bara, rosa, lätt ruggade sulor, men detta gör dem ännu mer attraktiva och förföriskt doftande av doften av flickornas friska och starka kroppar.
  Så pilar och armborstsbultar flög i en hög båge och plockade orcherna, petade dem med pilar, som en igelkott med nålar. Och det var väldigt imponerande att titta på.
  Och dessa tjejer här är helt enkelt fantastiska och unika charm, och deras muskler är väldigt starka, och samtidigt ser de vackra ut.
  Och så utrotades den första avdelningen av orcher, och de magnifika flickorna fick inte ens en repa.
  Gulliver - denna evige pojke stampade med bara foten och sjöng:
  - Ni tjejer är fantastiska,
  Bara supermän...
  Vi ska så gurkor
  Och utan att veta gränserna!
  Viscountessan blinkade till sin motsvarighet och gnisslade:
  - Min kaptens befallning till dig,
  Ser ut som att du kommer att slitas isär...
  Gå bort, du är väldigt full
  Annars kommer du att stöta på något, titta, du kommer att stöta på det!
  Flickorna marscherade och stampade med sina graciösa, bronsfärgade och ovanligt förföriska ben.
  Och alla skönhets bröst är helt enkelt underbara. Tja, flirta inte med sådana tjejer.
  Gulliver tittade på Viscountess-tjejen som gick bredvid honom och anmärkte:
  - Du skulle vara bättre som vuxen!
  Flickan skrattade och svarade:
  - Vad var bakom där, se tillbaka,
  Känn igen dig själv som ett barn, skäms inte,
  Låt mig berätta att många år har flugit förbi, flugit förbi,
  Le Gulliver, le!
  Pojkens kapten blinkade åt flickan, som trots sitt ädla ursprung trampade med sina bara, graciösa fötter på vägens vassa stenar.
  Och hon såg så klart ut - något cool. Hon är så rikt och elegant klädd, och flickans fötter är bara, som om hon vore en tiggare.
  Gulliver noterade dock:
  - För ett barn är du fantastisk!
  Viscountessan stampade barfoten för femtende gången och morrade:
  - Dina komplimanger, pojke i shorts, är värdelösa! Så jag kan inte få några specifika pengar från detta!
  Pojken nickade:
  - Ack! Alla har alltid problem med pengar!
  Flickan gnisslade av frustration och hennes kala, runda häl tog och krossade stenen och slog den med sådan kraft. Det är till och med förvånande att ett barn, och till och med en representant för det rättvisa könet, kan ha så mycket styrka. Det här är en skönhet - super!
  Och viscountessan gnisslade:
  - Sjung en blomma, skäms inte!
  Gulliver frågade med synlig förvåning:
  - Vad ska man sjunga om?
  Flickan deklarerade beslutsamt och ilsket återigen stämplande sin bara, solbrända fot, något ruggad av att gå barfota under lång tid:
  - Om kärlek såklart! Vad mer att sjunga om!
  Pojkens kapten nickade och sjöng med synligt nöje och sjöng med sin ringande, pojkaktiga röst:
  Min fantasi slogs
  Allt blev ljust, som i oktober!
  Och vi kommer att stöta en höggaffel på den onda demonens sidor,
  Och det kommer att bli så underbart på jorden!
  
  Sådana stjärnor i vårt universum är
  Vissa är rubiner, andra är diamanter!
  Vi samlar in hyllning från de onda -
  Slaget är som en hammare och inte mot ögonbrynet, utan för ögat!
  
  Skyltfönster med kvasarer,
  Den strålande hippodromen gnistrar!
  Det finns gapande sår i min själ -
  Det var som om det hade varit en stor pogrom i det!
  
  De kommer att krulla sig som lockarna på en komet,
  Lammglans - Vintergatan lyser!
  O odödliga bedrifter sjungs,
  Må Frus förbli i ära för alltid!
  
  Vad kan en ledsen person göra?
  Låt bara en tår falla från dina blå ögon...
  När allt runt omkring är grått och äckligt,
  När man med hopp väntar på ett åskväder i juni.
  
  Sträck dina olyckliga läppar med ett leende -
  Förstå att världen inte är bär i skogen.
  Flickan kommer omedelbart att blotta sina tänder för dig,
  I den kommer du att förverkliga en rimlig dröm!
  Så den unge krigaren tog den och sjöng. Och det såg extremt vackert och mer än coolt ut.
  Viscountessan noterade:
  - Du kan sjunga bra! Men är du kapabel att skapa något mer seriöst?
  Gulliver sa i en ödmjuk ton:
  - Vad kan vara mer seriöst än låtar?
  Flickan sträckte ut tungan mot honom och svarade:
  - Det som ger glädje och plushälsa!
  Pojkens kapten hoppade upp och ner som en hare och sjöng:
  Du är mitt stora fosterland,
  Tsunamikrigen kastades våldsamt
  När allt kommer omkring är armén en mäktig familj,
  Låt oss kasta ner ondskan från dess piedestal till Gehenna!
  
  Vilket himmelskt strålande ljus,
  Kommer från hjärtan på fäderneslandets kämpar.
  Låt riddarnas bedrift förhärligas,
  Vi kommer inte ångra det, vi tror på livet!
  
  Fienden fick en stor present,
  Och han har många olika vapen...
  Nu har ögonblicket kommit, föreställ dig detta,
  Chernobogs raseri strömmade ut våldsamt!
  
  Så det hände, mina riddare,
  Det strålande fosterlandet lider!
  Det fanns bara nollor i rapporten,
  Och återigen triumferar den helvete Kain!
  
  Orkshismen är stark, den rytande horden,
  Men få inte saxarna på knä!
  När allt kommer omkring är den vise Elfin med oss för alltid -
  Och den rättvise teoretikern Fenin!
  
  Vi kan krossa Wehrmacht, jag vet,
  Och hur listig den här draken än var...
  Vi ska hugga med hans svärd,
  Jag är en riddare hängiven fosterlandet och damen!
  
  Må den mäktiga dygden vara
  För att nå Orklins gränser!
  Låt oss bli värdiga våra fäders bedrifter,
  Vår armé är trots allt oövervinnerlig i strider!
  
  När vi kommer och förverkligar vår dröm,
  Helig sak - kommunismens sak!
  Jag släpper ner flickan i gången,
  Till eftervärlden bannern: heder, altruism!
  Så sjöng krigarpojken Gulliver tappert och med känsla. Och flickorna som gick tillsammans med dem klappade i händerna. Och några hoppade till och med och stänkte i ett hopp när de slogs med sina bara fötter. Vilket var extremt coolt och i stor skala.
  Gulliver frågade sin partner:
  - sjöng jag bra?
  Hon svarade med en glad blick:
  - Näktergalen viker sig mot din bakgrund! Men om, säg, en tjur ryter, speciellt när den steks levande, då blir den ännu svalare och större!
  Gulliver sjöng:
  Vi är inte bara hamstrar
  Och de behornade tjurarna!
  Vi äter alla kor
  Och vi kommer att slita vargarna i bitar på en gång!
  . KAPITEL nr 2.
  Så här gick armén vidare. En enorm fjäril flög över himlen, som till och med kunde misstas för en drake på grund av närvaron av tre huvuden.
  Och hennes vingar glittrade av vårregnbågens alla färger. Ja, hon var en charmig drottning.
  Gulliver sjöng med förtjusning:
  Fjärilens vingar
  De var så bra...
  Jag har förlorat min frid -
  Och han sa det från hjärtat!
  Viscountessan kvittrade med ett leende:
  - Sluta göra oväsen och bråka,
  Huset är så här eller inte så här...
  Vi borde åtminstone bygga en lada,
  Från vad som finns till hands!
  Och de eviga barnen kommer att skratta och skratta och visa sina mycket vackra och stora tänder över sin ålder.
  Gulliver frågade viscountessan:
  - Varför ska vi ens ut på vandring? Det är bara att mala och äta alla möjliga trams!
  Det finns redan tjejer här, och det var tusentals av dem barfota och solbrända, och alla så vackra, förföriska och muskulösa. Och om jag tar det och börjar sjunga blir det väldigt förtjusande;
  Kungen härskar troget över oss,
  utfärdar dekret, dömer tjänare...
  Tronen tolererar inte krångel och skällande,
  Och inte en metod för att dämpa rädsla!
  Men så avbröts de barbenta skönheternas sång abrupt. En hel hord av många, illaluktande orcher dök upp framför sig. Och de vrålade och viftade med sina klubbor.
  Flickorna var dock inte generade och började snabbt omorganisera sig till stridsformation.
  Och Gulliver tog den och sjöng, stampade med sina bara, barnsliga fötter;
  Jag är fredens och krigets falk,
  Född under den ljusaste stjärnan...
  Fosterlandets trogna söner -
  Kärlek - bra, äkta!
  
  Vi kommer att skapa en vacker värld,
  där det kommer att finnas lycka nu...
  Låt Kerubsolen skina,
  Heliga, upphöjda Elfia!
  
  Vi kommer att uppnå våra drömmar
  Det kommer inte att finnas något vackrare i universum!
  Pojken kommer att höja svärdet och du,
  Må lyckan vara din plats!
  
  Och i universums skönhet,
  Det är dags för mitt stora fosterland att lysa!
  Även om flickan springer barfota,
  Tro mig, vi kommer snart att leva under kommunismen!
  
  Majestätet av skönheten i de höga bergen,
  Och gyllene stäpp med en doftande matta!
  Vi kommer att sopa bort skräpet från universum
  Tro mig, vi kommer inte att ångra våra liv!
  
  Och allt i världen kommer att bli bra,
  Trots allt kommer elfinismen att triumfera överallt!
  Vem har en mejsel i sina händer,
  Vem föredrar ett maskingevär och kulor!
  
  Det vi gör kommer att vara för evigt,
  Låt oss bygga städer genom att skämta på Mars!
  Britannias makt är fruktansvärt stor -
  Vi kommer att säga till världens människor - hej!
  
  Blodet som flödar är till för sådd,
  Till vilken kärlekens frön växer!
  Må det vara bra för alla i den undermåliga världen,
  Var inte bara en papegojriddare!
  Och flickorna, till ljudet av magnifika sånger, öppnade eld mot orcherna med pilbågar och armborst. Och de första pilarna träffade orcherna på avstånd. Och armborstsbultar visade sig vara dödliga.
  Flickorna börjar vråla:
  - Vi är alla skönheter, en familj,
  Vi kommer att rena universum från röta!
  Om det behövs kommer vi snabbt att lugna orcherna,
  Och en rasande kerub svävar över oss!
  Viscountessan vrålade:
  - Banzai!
  Krigarna slog orcherna på långt avstånd och snurrade på armborstanordningarnas trummor med sina bara tår. Och samtidigt glömde de inte att sjunga när de sköt mot de stinkande, kanel- och huggtänderna;
  Min värld har störtat i mörker -
  Dött landskap och kallt mörker.
  Och jag är din fiende
  Och tro mig, den här rollen är inte trevlig för mig!
  
  Acceptera mitt erbjudande
  Passionen för dig talar högt i mig.
  Ditt svar kommer inte att döda mig
  Och han kommer att döma dig till döden!
  
  Världen förändras,
  Livet tar slut
  Du är dömd
  Och ditt land!
  Inga alternativ
  El Gilet-sfären
  I en värld där det finns mörker och is
  Kommer att öppna entrén!
  
  Blood of Alves på talismanen
  På konjunktionsnatten kommer Deimos att fälla.
  Ondska, avund, rädsla och bedrägeri
  Han kommer att ta med sig till denna värld.
  
  Din värld är min
  Jag har nyckeln till den till hands!
  Jag ska förse dig med evig frid!
  
  Vad litar din ande på?
  Desmond kommer inte att ha tid att rädda dig.
  Där mitt hem är har ljuset slocknat
  Ditt varma land kommer att skydda mitt folk.
  
  Jag ska berätta en hemlighet:
  På natten av kombinationen, alvblod
  Måste färga amuletten
  Och världarnas dörrar kommer att öppnas.
  
  Världen förändras,
  Livet tar slut
  Du är dömd
  Och ditt land!
  Inga alternativ
  El Gilet-sfären
  I en värld där det finns mörker och is
  Kommer att öppna entrén!
  
  Blood of Alves på talismanen
  På konjunktionsnatten kommer Deimos att fälla.
  Ondska, avund, rädsla och bedrägeri
  Han kommer att ta med sig till denna värld.
  
  Din värld är min
  Jag har nyckeln till den till hands!
  Jag ska förse dig med evig frid!
  
  Du är arg och grym
  Men din tid börjar ta slut
  Du kommer inte att styra världen
  Helvete, Mörkrets profet.
  Döden är bättre än frälsningen
  Vad ska man vara först bland slavar.
  Vet du mitt beslut -
  Mitt svar: "Förgå för alltid!"
  
  Världen förändras,
  Livet tar slut
  Du är dömd
  Och ditt land!
  Inga alternativ
  El Gilet-sfären
  I en värld där det finns mörker och is
  Kommer att öppna entrén!
  
  Blood of Alves på talismanen
  På konjunktionsnatten kommer Deimos att fälla.
  Ondska, avund, rädsla och bedrägeri
  Han kommer att ta med sig till denna värld.
  
  Blood of Alves på talismanen
  På konjunktionsnatten kommer Deimos att fälla.
  Ondska, avund, rädsla och bedrägeri
  Han kommer att ta med sig till denna värld.
  
  Din värld är min
  Jag har nyckeln till den till hands!
  Jag ska förse dig med evig frid!
  Så sjöng tjejerna, som verkar vara tomtar, men på något sätt ser mer ut som människor. Om de inte är för vackra. Och väldigt muskulösa med sina kroppar och figurer.
  Orcherna kan inte stoppa sådana tjejer. Och de mötte de lurviga och illaluktande björnarna med slag av svärd, klubbor och yxor.
  Och tjejerna slår också orcherna i hakan med sina bara, rosa klackar.
  Och de kastade också giftiga, dödliga nålar med sina bara tår.
  Och orcherna föll och dog.
  Viscountessan frågade Gulliver:
  -Har du någonsin sett en så levande konfrontation mellan skönhet och fulhet?
  Pojkens kapten skrattade och svarade:
  - Självklart inte! Det är fantastiskt!
  Flickan nickade och själv kastade henne barfota, mejslade foten med mordisk kraft och en mycket destruktiv granat. Den flög i en båge och kraschade in i orchernas tjocka och spred dem åt olika håll.
  Gulliver gnisslade:
  - Du är perfekt, från ditt leende till din gest! Men du vet, att kasta granater med fötterna är coolt och ovanligt!
  Viscountessan fnissade och noterade:
  - Ja, mina ben är fina! Och mina bara, rosa sulor kysstes av ädla riddare. Det är särskilt trevligt när tomtar gör det. Men om orcher slickar dina hälar, då är det äckligt!
  Flickorna tog sedan den och exponerade sina scharlakansröda bröstvårtor och drog av sig behåarna. Och hur de kommer att ta dig och slå dig med mordiska blixtar. Och orcherna kommer att brinna, och deras skinn kommer att ryka och förkolna. Och dessa djur ryter fruktansvärt.
  Och flickorna kommer att ta det och stoppa sina bara tår i munnen. Och hur de blåser. En öronbedövande vissling hörs Många kråkor fladdrar runt, som om de hade slagits i huvudet med en klubba. Och samtidigt får de också hjärtinfarkt och matsmältningsbesvär. Och de faller, förvånade och chockade, ner, och ramlar huvuden på orcbjörnarna med sina näbbar.
  Monsters skallar spricker upp och giftigt blod sprutar ut.
  Gulliver noterade med förvåning:
  - Det här är extremt coolt och fantastiskt! Man kan säga - ultra-stjärna!
  Den ädla flickan nickade:
  - Ja, min pojke! Detta är extremt bedårande! Men du ska inte vara sysslolös heller. Och du måste träffa orcherna med en mördarvåg!
  Gulliver svarade med en suck och ryckte på sina barnsliga, om än muskulösa, axlar:
  - Det här är verkligen ingen lätt uppgift!
  Och pojken kastade en ärta i luften och förintade. Och hon flög förbi och träffade orcherna, vilket fick dem att brinna och flyga högre upp i luften. Och sedan vända.
  Viscountessan noterade:
  - Den här gången kastade du bra! Tja, du kanske kan visa mig något annat!
  Och de vackra flickorna kommer igen att ta dig unisont och slå dig från dina rubinnipplar med blixtar. Och från navlarna med pulsarer. Och de är så destruktiva att orcherna bränns levande och förstörs i tusental.
  Gulliver noterade och kastade återigen ett explosivt dödspaket med sin bara, barnsliga fot:
  - Låt oss bara säga att det är super!
  Viscountessan noterade:
  - Nu är det dags för dig att sjunga! Tja, var inte blyg, det här kommer till och med att hjälpa oss mycket.
  Gulliver nickade och sjöng med stor entusiasm;
  Vi är pionjärer - riddare av fosterlandet,
  Vad föddes under novembers tecken...
  Vi kommer inte att skona Elfias liv,
  Till ära med kungens röda fana!
    
  Vi älskar och vet hur man kämpar hårt,
  Orkshisterna bröt nitiskt av sina horn...
  Vi har granater i en rymlig ryggsäck,
  Livet är inte dyrt för oss pionjärer!
    
  Vi älskar vårt heliga fosterland,
  Vad gjorde den formidabla elfinismen...
  Här leds Elsomolka barfota genom snön,
  Och orchisten vill slå ner oss!
    
  Jag kämpade ivrigt med orxismen vid Elfskva,
  Och vi mejade ner alla fiender med en skära...
  Varför gavs denna Orkmacht till alverna?
  Jag slår honom med knytnäven!
    
  Jag är en pionjär och under den stora Elfskva,
  Han kämpade som en gigantisk krigare...
  Stoppade orkshismens vilda angrepp,
  Vår Herre Allsmäktige Familj är en!
    
  Det finns inga gränser i återupplivandet av Elfia,
  The Great Elfin, reste oss från våra knän...
  Svarog den store, den högsta messias,
  Och Lada är ett strålande ideal!
    
  Vi är pionjärer, pojkar, flickor,
  Vi älskar att slåss - det här är vår lott...
  Och tomtekvarns lilla röst ropar,
  Även om ett blodigt kaos råder!
    
  Elfia är Svarogs födelseplats,
  Och vägen var upplyst för elfinism...
  Pionjärerna behöver inte en ond Gud,
  Fienden kommer inte att kunna böja oss till en knytnäve!
    
  Vi har en cool stridsvagn med sluttande rustning,
  Orcherna kan inte bryta igenom det så lätt,
  Med kärlek till Lada, den ädla jungfrun,
  Så att rovdjuret helt enkelt förvandlas till vilt!
    
  Folk försvarade Elfskva genom att slåss,
  Och så var det den stora Elfingrad....
  Vi får se elfinism snart,
  Det blir också en parad genom Orklin!
    
  Ja, Elfingrad är stolt över detta ord,
  Vi är pionjärer barfota i en snödriva...
  Vi kommer att bryta av hornet på en dum ko,
  Och vi kör Orktler rakt in i kistan!
    
  Vet att fäderneslandet aldrig kommer att böjas,
  Hennes impuls går inte att stävja...
  Må solen lysa för evigt över Elfia,
  Och den förrädiska tjuven kommer att krossas!
    
  I Elfingrad visade de mod,
  Vi kunde stoppa orkarna...
  Alver har en sådan fräckhet, du vet,
  Och fienderna kommer bara att ha nollor!
    
  Elfia kan flyga till Mars,
  Och skapa annorlunda storhet...
  Och naturligtvis kommer allt att bli väldigt coolt,
  Även om livet är skört som en sidentråd!
    
  Alvernas ande känner inte till hindren i strider,
  Han har Peruns kraft...
  Vi förväntas få belöningar från gudarna,
  Och elementet lyser, tro mig, runan!
    
  På vilket sätt känner inte älvanden nederlag?
  Tro mig, han kan trampa allt...
  Vi pionjärer vill så gärna hämnas...
  Oövervinnerlig, som fäderneslandets armé!
    
  Segern är nästan över oss,
  Låt det bli ljus i Elfinismens härlighet...
  Våra farfäder kämpade för fosterlandet,
  Vi kommer snart att möta glädje och gryning!
    
  Utan fosterlandet finns det inga liv för pionjärerna,
  De vill slåss för henne...
  Och vad ville ni, onda herrar?
  Ska vi ge ett slavliv?
    
  Nej, Führern kommer att få alverna som slavar,
  Vi ska krossa honom som en docka...
  När allt kommer omkring kan riddarna av Elfia slåss,
  Och den guldvingade keruben är med oss!
    
  Det finns inga aspekter av vårt fosterland under världen,
  Brinner som den klaraste stjärnan...
  Du har blivit en idol av kärlek för mig,
  Jag kommer aldrig skiljas från dig!
    
  Jag är en pionjär och en barfotapojke,
  Det som rusar genom snön med bar häl...
  Och någonstans hoppar en söt vit kanin,
  Vilket kommer att bryta av fiendens horn!
    
  En pionjär i strid känner inga tvivel,
  Han är inte en clown, utan en terminator, du vet...
  Hämnd kommer att komma till de häftiga orkarna, tro
  Och det kommer att finnas ett ljust paradis av elfinism!
    
  Hur kommer det att komma, vet eran,
  I vilken varje krigare från krubban...
  Kämpa till ditt sista andetag,
  Låt honom förstöras, du vet den grymma skurken!
    
  Elfinismens stjärnor lyser starkt,
  Det finns ingen ljusare, vackrare era i världen....
  Vi kommer att bryta orkshismens ok, tro mig,
  Och Orktler ska stå för tomtarnas lunch!
    
  Tro mig, vi har sådana ståltankar,
  Att deras panterskal inte tränger igenom...
  Låt oss applicera jod på våra sår, pojke,
  Och återigen rusar pionjären modigt in i striden!
  
  Tja, orkishisterna fick det bra,
  De trodde inte att de bara kunde besegra oss...
  Vi ser att elfinismen kan mil,
  Och vi kan bryta Orkmacht på skämt!
    
  I vårt mäktiga fosterlands namn,
  En stolt pionjär går till attack...
  Även om molnen hänger över fäderneslandet,
  Vi kommer att vara ett segerrikt exempel för alla!
    
  Tro mig, fienden kommer inte att stoppa din dröm,
  Vi kommer att besegra alla Orks igen...
  Det kommer inte att finnas något ont, tro mig, att regera på tronen,
  Vi kommer att skapa en ny värld av ordning och reda!
    
  Allt kommer att bli bra, i fosterlandet du vet,
  Jag är en pojke, men i strid är jag som Robin Hood,
  Först kliade jag bara på skrivbordet,
  Och nu, tro mig, det är riktigt coolt!
    
  En tomte kan slita Orks med en bajonett,
  Hon kommer att besegra vilken armé som helst...
  Och för att pionjärerna ska leva under elfinism...
  Vår vänskap är trots allt en stark monolit!
    
  Vi kommer inte att ge någonting till orcherna i strid,
  Vi kan besegra våra fiender med skämt...
  Och så slog vi Orks med en klubba,
  Snöstormen brusar och snurrar snön till virvelvindar!
    
  Elfen känner inte orkarna, vet nåd,
  Hon är oövervinnerligt stark...
  Jävlarna får en sabel i nacken,
  Och Satan kommer att förgöras!
    
  Tro inte att Orkler är oövervinnerlig,
  Även om du har samlat helvetets makt, överväg allt...
  När folket och partiet förenas,
  Folket slet sönder vår Orkmacht!
    
  Elfia har varit känd i århundraden som ett helgon,
  Hon slog sönder tigrarna som metall...
  Sträckt från kant till kant,
  Detta var det enda land den unge mannen drömde om!
    
  Vi vann som jättar
  De hugger ner motståndarna med ett svärd...
  Vi är ljusalver, oövervinnerliga i strider,
  Vi kommer att besegra fosterlandets motståndare!
    
  Tro oss, ingenting kommer att stoppa oss,
  Och du känner oss, ingenting kan besegra oss...
  Vi kommer att begrava den skallige Fuhrer,
  Vi har ett vasst svärd och en stålsköld!
    
  I hela universum finns det ingen vackrare Elfie,
  Det kommer att finnas en era av ljus i århundraden...
  Det kommer att finnas frid och lycka för alla generationer,
  Fosterlandet behöver en fast hand!
    
  Så när man spelar Orklin,
  Låt oss smeta in Orkmacht som aska i blod...
  Det kommer att vara tiden för himlens gräns,
  Och tillsammans med Lada råder kärleken!
  Pojkens kapten sjunger så bra med sin ljuva röst. Och det är verkligen härligt och en bäck rinner i min själ.
  Viscountessan noterade med ett leende:
  - Ja, den här låten hjälpte oss mycket!
  Faktum är att kråkorna föll i dvala och föll, bedövade, som om de hade slagits i hjärnan med klubbor, eller kanske med något tyngre.
  Flickorna, naturligtvis, beväpnade med svärd och yxor, högg ner orcherna mycket berömt. Och deras räckvidd var stor, och pilarna slog ut björnarna med stor effektivitet. Och, naturligtvis, kunde krigarna inte låta bli att använda katapulter och ballista. Och de kastade ut stora krukor med en brandfarlig blandning, olja och alkohol. Och de brände orcherna som korvar.
  Gulliver slickade sina läppar och anmärkte:
  - Väldigt gott! Och doften av bränt kött är helt underbar!
  Viscountessan blinkade till sin motsvarighet och kvittrade:
  Lammkött är väldigt saftigt,
  Flickor är mycket kraftfull!
  Krigarna tog dem och slog dem igen från de röda bröstvårtorna med mordiska blixtar.
  Och så många onda orcher brändes och brändes. Detta är ljusets armés verkliga prestationer.
  Och barfota, vackra tjejer.
  Gulliver väste:
  - Det här är mitt ansikte! Det kommer en straff, det kommer en straff!
  Så här aggressivt blev det.
  Tja, varför inte skrika åt tjejerna:
  En ond orc kryper längs klipporna,
  Slå honom med napalm!
  Spara inte orcherna
  Förstör alla reptiler!
  Som att krossa vägglöss -
  Bränn som kackerlackor!
  Viscountessan gnisslade och blinkade med sina safirögon:
  - Det här är extrem skönhet!
  Gulliver blinkade till henne och kvittrade:
  - Låt det finnas ljus,
  Jag har inte varit i himlen...
  Gryningen kommer -
  Och självklart kommer vi till himlen!
  Viscountessan skrattade och noterade:
  - Ja, det är klart, vi åker. Och vi kommer igen!
  Pojkens kapten blinkade till sin partner och sjöng:
  Jag skulle vilja gå till himlen, jag skulle vilja gå till himlen,
  Här var jag, men där var jag inte!
  Och terminatorbarnet kastade en mycket kompakt dödsärta på orcens fiender med dödlig kraft.
  Den flög och rusade och spred fiender åt alla håll. Och orchernas huvuden rullade tillbaka.
  Viscountessan skällde:
  - Phasmagoria är av högsta standard!
  Gulliver muttrade:
  - Det är rätt! Förbannad demokrati till tsarismen!
  Flickan fnissade och noterade:
  - Kungen måste vara i huvudet, och inte på tronen!
  Och hennes safirögon gnistrade som stjärnor. Och det visade sig vara ganska charmigt.
  Pojken gnisslade:
  - För en ny, rättvis värld!
  Viscountessan noterade:
  Krig rasar i universum,
  Och hur mycket kan man lida...
  Satan har brutit sig fri,
  Och han började döda ursinnigt!
  Gulliver muttrade:
  - Ja, det gjorde han! Frågan är bara när? Det har alltid förekommit mord!
  Flickan nickade:
  - Sedan Kains tid, menar du?
  Pojken svarade:
  - Det första mordet var i mänskliga tankar! När Adam inte skapades, utan bara hans ande fanns!
  Viscountessan frågade med ett leende:
  - Tror du att själen var evig?
  Gulliver nickade energiskt och stampade sitt barns barfota:
  - Troligtvis är det precis det! Hur som helst blåste Herren Gud in i människan med sin andedräkt och befolkade henne med sin eviga, odödliga, ständigt existerande partikel!
  Flickan sjöng med ett leende:
  Älska Herren med din själ,
  Må Jesus vara med dig...
  Och om du vill ha en pojke till himlen,
  Dröm om Kristus ensam!
  
  TROLL OCH ELF MOT ORKER
  ANTECKNING
  Ett troll och en tomte, i spetsen för en enorm armé som uteslutande består av mycket vackra, kurviga och muskulösa flickor, går i strid med en hord orcher. Och krigarna visar sin högsta klass!
  . KAPITEL nr 1
  Trollpojken och tomteflickan befann sig nu i spetsen för en mycket stor armé.
  Framför kunde man se flickor marschera i takt. De bar endast genomskinliga tunikor som inte dolde deras vackra, solbrända, muskulösa kroppar. Och flickornas bara, starka ben tog ett steg.
  Skönheterna drog tillbaka tårna och rätade ut sina kraftfulla och samtidigt graciösa, tunna midjade kroppar till det yttersta.
  Och vilka kraftfulla och lyxiga höfter tjejerna har, vars konturer inte döljs av tunna tunikor.
  Fyra ljusa stjärnor lyste uppifrån och gav ett mycket starkt sken.
  Flickorna i infanteriet är olika beväpnade. Vissa har bågar, vissa har kraftigare armborst med bultar. Det finns krigare med svärd och de som kastar pilar. Vissa vackra och muskulösa tjejer har också kraftfulla yxor bakom sig, som kan skära till och med den största fightern på mitten.
  Dessutom, när trollet och tomten tittade åt sina sidor, såg de flickor på hästar, kameler och till och med elefanter! Flickorna, utan undantag, var mycket muskulösa med stora, höga bröst, solbrända, barfota och knappt täckta med kläder.
  Och deras hår är i olika färger - grönt och blått, och orange, gult, rött, vitt och till och med fläckigt. Men i allmänhet är tjejerna väldigt chica. Och deras ben är bara, bollar av muskler rullar under deras chokladskinn.
  De som är vanliga soldater har inte dekorationer och är själva dekorationer. Men krigarbefälhavarna är dekorerade med armband på sina armar och ben gjorda av guld, silver, platina, täckta med ädelstenar. Vissa tjejer har även örhängen och broscher gjorda av ädelstenar i håret. Det hela ser väldigt vackert ut. Flickornas ansikten är unga, trevliga, inte alls arga, även om deras hakor är modiga. Och ändå luktar många tjejer väldigt trevligt och erotiskt. Det finns en arom av både dyr parfym och naturlig arom från mycket starka, muskulösa och samtidigt förföriska kroppar.
  Trollpojken, som tittade på dem, kände en så stark upphetsning att han nästan exploderade.
  Det var bara tjejer runt omkring. Och det finns tusentals av dem. Alla knappt täckta, mycket förföriska och väckande manlig lust!
  Bredvid Raptor, som det unga trollet kallas, rider hans tomtevän, en ädel viscountess, på en enhörning. Erimiada är den enda representanten för det rättvisa könet som har skor - sandaler dekorerade med diamanter och topaser. Själv är hon i en lyxig kostym och på hennes huvud sitter en gnistrande krona gjord av strålande, på jorden okända ädelstenar. Och på det höga bröstet finns order.
  Precis som Raptor. De verkar befästa en armé av många tusen vackra, barfota, halvnakna flickor.
  Erimiada, som såg på denna prakt av sådana vackra flickor som marscherar, slår sina bara sulor, med en mycket graciös böjning av hälen på vägens vassa stenar, tog den och började sjunga;
  Vi kommer att flyga över stjärnorna ovanför planeten,
  Solen kommer att skina starkt...
  Ljusalvernas hjältemod förhärligas,
  Förvandlar jägaren till spelet!
    
  Det kommer att bli en riktigt svår tid,
  Där ett åskväder gnistrar över världen...
  Äpplet står i full blom,
  Våren kommer såklart!
    
  Det kommer en era, tro mig av elfinism,
  Där någon person är en demiurg.
  Vi kommer att tvätta bort orkshismens fläck från våra ansikten,
  Vid behov plöjer plogen!
    
  Det kommer att finnas trogna gudar över världen,
  De kommer att skänka glädje och skratt till tomten...
  Vi kommer att smörja vårt hår med myrra,
  Må det bli framgång i detta härliga företag!
    
  Ja, Elfia är ett världsland,
  Elfinismens heliga land...
  Den barfota flickan sprang
  Hon föddes till att bli brud!
    
  Ja, älskar skönheten Elfia,
  Vad skapade metall av sten...
  Folk kommer att bli, tro mig, lyckligare
  Låt napalm regna från himlen!
    
  Sök inte efter lycka utan Rod,
  Han kommer att ge dig kärlek för alltid...
  Under hälen på slaget vid Svarog,
  Monsters blod utgjuts!
    
  Det finns inget vackrare land av jättar,
  Den har troll och tomtar i leden...
  Vi är för alltid förenade med fäderneslandet,
  Vi kommer att vinna i vilken strid som helst, du vet!
    
  Så varför är personen så ledsen?
  Du har känt Svarogs kraft...
  Orsakar anständiga känslor
  Vår kärlekslada är idealisk!
    
  Universum kommer att bli bättre, tro mig -
  Om elfinismen börjar härska...
  Vi är glada Svarogs barn -
  Låt oss demontera orkshismen till kvarkar!
    
  Snart kommer jorden att bli strålande,
  Det kommer bli stora framgångar snart...
  Och Yarilo kommer att gå upp som en strålande sol,
  Och kommer att ge glans till alla!
    
  Låt oss dricka till fosterlandet, flickor,
  Så att Elfie kan blomstra för evigt...
  Så att lönen är oändlig -
  Vilket inte är fy skam att drömma om!
    
  Låt alven stiga över universum,
  Och han kommer att visa alla Guds leende...
  Med sin oförgängliga styrka i strider,
  Vi kommer att avslöja det mest listiga bedrägeriet!
    
  Snart skiner solen starkare,
  Rymden kommer att bli som en innergård...
  Så du bränner elden hetare,
  Slipa din stålyxa!
    
  Och sedan med den stora Ladas sång,
  Det födde mäktiga gudar...
  Vi kommer att kunna hugga ner stammen av vilda,
  Elfo-härliga söner med svärd!
  Raptor skrattade och noterade:
  - Sista versen är liksom meningslös. Vill du hugga ner de tomtehärliga sönerna, alltså själv?!
  Erimiada svarade med ett sött leende:
  - Nej, jag talade lite fel. Faktum är att jag ville säga att de alvhärliga sönerna och döttrarna kommer att kunna hugga ner stammen av de vilda horderna. I allmänhet är det bara en romantisk låt!
  Raptor ville säga något när plötsligt en vacker tjej med bara solbrända ben blåste i ett horn. Samtidigt fladdrade hennes kopparröda hår i vinden, som en stridande, proletär fana. Och krigaren trumpetade.
  De andra flickorna, många tusen av dem, började hastigt byta från marsch till stridsformation. Längst bak i en enorm armé av skrivna, om än muskulösa sådana, glänsande av svett och doftande av parfym och doften av kvinnlig kraft, drog kämpande mammutar katapulter och ballista.
  Erimiada anmärkte med ett flin och gnistrande hennes pärlfärgade tänder:
  - Det ser ut att bli jättekul!
  Raptor suckade tungt och svarade:
  - En sak äcklar mig - hur många sådana fantastiska och unika skönheter som kommer att dö!
  Tomten sa med övertygelse:
  - Ett krig kan inte genomföras utan offer; det är bara under sex som man kan klara sig utan en orgasm!
  Och både tomten och trollet i kronor skrattade glatt med tänderna.
  Därefter började de också ge kommandon i sina ringande och mycket glada och pigg röster.
  Erimiada tog det och sjöng igen med stor känsla och uttryck, dansade på sin snövita enhörning;
  Ära till landet som blommar ovan,
  Ära till den stora, heliga alven...
  Nej, det kommer ingen tystnad i evigheten -
  Fältets stjärnor har stänkt pärlor!
    
  Den store Allsmäktige Svarog är med oss,
  Son till den allsmäktige formidabla familjen...
  Så att denna krigare kan hjälpa till i strid,
  Vi måste förhärliga alvguden!
    
  Flickorna har inga tvivel, tro mig,
  Flickorna attackerar rasande horden...
  Det rabiata odjuret kommer att slitas sönder,
  Och fienden kommer att få ett slag i näsan!
    
  Nej, försök inte knäcka alverna,
  Fienden kommer inte att få oss på knä...
  Vi kommer att besegra dig, ond jävel,
  Farfarsfar Elfin är med oss!
    
  Nej, ge aldrig efter för dina fiender,
  Barfotatjejer slogs nära Elfskva...
  Vi kommer inte att visa svaghet och skam,
  Låt oss ta itu med den store Satan!
    
  Må Gud låta dig avsluta dina strider,
  Och kasta bort Wehrmacht-horderna...
  Så att de slutar med nollor,
  Så att det inte är tyst på kyrkogården!
    
  Ge tjejerna fria händer, fighters,
  Så detta kommer att ordnas för orkishisterna...
  Våra fäder kommer att vara stolta över oss,
  Motståndaren kommer inte att mjölka oss som kor!
    
  Det är sant att våren snart kommer,
  Majsaxen på fälten blir gyllene...
  Jag tror att vår dröm kommer att gå i uppfyllelse,
  Om du måste kämpa för sanningen!
    
  Gud, det betyder att alla människor är kärlek,
  Trofast, stark, evig i glädje...
  Även om våldsamt blod utgjuts,
  Flickan är ofta slarvig!
    
  Vi krossar fienden i strid,
  Att göra något så luftigt...
  Även om en storm rasar över världarna,
  Och en kvav förmörkelse kommer!
    
  Nej, alverna kommer att stå till graven,
  Och de kommer inte att ge efter för orkarna...
  Ni pojkar skriver ner det i din anteckningsbok,
  Och slipa alla dina svärd för strid!
    
  Ja, det är sant att det kommer en gryning utan kanter,
  Tro mig, alla kommer att ha glädje...
  Vi öppnar en annan, tro mig, ljus -
  I luften sträcker flickans hand ut!
    
  Vi tomtar kan göra det här, tro mig,
  Något vi inte ens vågar drömma om...
  Vi ser klart det ljusaste målet,
  Nej, prata inte dumheter, kämpar!
    
  Vi flyger till Mars för skojs skull,
  Låt oss öppna fält där, räkna rubinerna...
  Och vi laddar Orks direkt i ögat,
  Horder av keruber svävar över oss!
    
  Må alvlandet bli berömt,
  Vad gav elfinismen till folken...
  Hon gavs till oss genom födseln för alltid -
  För fosterlandet, för lyckan, för friheten!
    
  I Elfia är varje krigare från krubban,
  Bebisen sträcker sig efter pistolen...
  Därför darrar du, skurk,
  Vi ställer monstret till ansvar!
    
  Ja, vi kommer att bli en vänlig familj,
  Vilken elfinism kommer att bygga i universum...
  Vi kommer att bli, du vet, sanna vänner,
  Och vår verksamhet kommer att vara skapande!
    
  När allt kommer omkring är elfinism för evigt given genom födseln,
  Så att vuxna och barn kan vara lyckliga...
  Pojken läser också stavelser,
  Men demiurgens låga lyser i ögonen!
    
  Må det finnas glädje för människor för alltid,
  Att de kämpar tillsammans för Svarogs angelägenheter...
  Vi får se Folgis stränder snart,
  Och vi kommer att stå på Guds hedersplats!
    
  Ja, alven kan inte knäckas av fäderneslandets fiender,
  Det kommer att vara starkare till och med än stål...
  Elfiya, du är en kär mamma för barnen,
  Och vår far, tro mig, från klokaste avstånd!
    
  Det finns inga hinder för fosterlandet, tro mig,
  Det går framåt utan att stanna...
  Helvetets kung kommer snart att få schackmatt,
  Han har i alla fall tatueringar i händerna!
    
  Vi kommer att ge våra hjärtan för vårt fosterland,
  Låt oss bestiga alla berg, tro mig högre...
  Vi tjejer har mycket styrka,
  Ibland blåser det till och med av taket!
    
  Pojken gav också en prenumeration på Elf,
  Han sa att han skulle slåss hårt...
  I hans ögon, gnistrande metall,
  Och RPG är gömt tätt i ryggsäcken!
    
  Så låt oss inte leka idioter,
  Ännu bättre, låt oss alla stå tillsammans som en vägg...
  Tentor, godkänd endast med A,
  Låt Abel regera, och inte den onde Kain!
    
  Kort sagt, det kommer att finnas lycka för människor,
  Och Svarogs makt över den heliga världen...
  Spela sönder orkshisterna,
  Låt Lada vara lycka och en idol!
  Det här var verkligen en låt. Och framför sig attackerar redan en stor hord orcher vackra, barfota, solbrända och mycket förföriska och aptitretande tjejer.
  Och dessa varelser, i motsats till tomtar och troll, är väldigt otäcka med fula ansikten. Orcher ser ut som björnar, bara ojämförligt fulare, och deras ansikten är så skrämmande och motbjudande.
  Flickorna med armborst öppnade eld först. När allt kommer omkring är armborst en speciell mekanism med tunga bultar indränkta i gift, och de träffar på ett större avstånd än pilar.
  Krigarna planterade stadigt sina bara, solbrända, starka fötter och snurrade snabbt på trummorna.
  Och nu flyger armborstbultarna med en genomträngande visselpipa. Och de bokstavligen tränger igenom och rammar orcbjörnar. Och skönheterna ler fortfarande med sina gnistrande tänder, som de finaste pärlorna från sultanens skattkammare.
  Och så satte sig även skönheterna med rosetter på knäna. Du kan skjuta med pilbåge oftare än med armborst. Och samtidigt drar tjejerna i bågsträngen med sina bara, kvicka, graciösa fötter. Och de gör det väldigt snabbt och coolt.
  Och pilarna flyger, glider längs en lutande båge och träffar stinkande och håriga björnar med sin otroliga destruktiva kraft. Och det ser extremt imponerande ut. Och fontäner av smutsigt brunt blod från de dödade varelserna stänker ut.
  Och tjejerna, ja, så vackra, och hur trevligt det är att titta på rörelserna i deras mycket graciösa och harmoniskt arrangerade muskler.
  Men andra krigare använder ballista och katapulter. Och det här vapnet är också väldigt kraftfullt. Hela fat med molotovcocktails flyger i en hög båge. Och här är en sådan gåva av förintelse, hur han kommer att ta dig och slå dig in i den tjocka av horden av orcher. Och det kommer verkligen att slita isär alla och bränna dem. Och om inte alla, så förmodligen ett hundratal. Och nu är detta en episk strid.
  Orcher brinner levande som ljus på en julgran i ett rikt hus under julfirandet.
  Och lukten av brinnande kött sprider sig långt.
  Och flickorna började kasta selar och selar mot de framryckande orcherna. Och de tog sig också igenom en stor skara rabiata och håriga björnar. Och de, dessa djur föll och släppte ut fontäner av obehaglig vätska.
  Flickorna har hittills förstört den attackerande horden på avstånd och har nästan inte lidit några förluster.
  Det är sant att vissa orcher också försökte kasta pilar och kasta sten.
  Här träffades skönhetens bara sula av en spets. Och flickan skrek:
  - Fan, det gör ont!
  Erimiada noterade med ett flin:
  - Ja, världen är full av smärta! Men flickornas ben läker väldigt bra.
  Raptorn sjöng och blottade sina stora, hästliknande tänder:
  - Åh, vilka ben!
  Så här blir killar tända...
  Var inte rädd, älskling -
  Bättre döda orken!
  Tjejerna kämpade på det hela taget utmärkt. Och nu faller tunnor med brandfarliga blandningar över orcherna igen. Och pilar och armborstbultar och slagelement från slingar och pilar.
  Vad som saknas är ett bra maskingevär med vilket du kan meja ner orcherna som går fram som en tsunamivåg. Och detta är verkligen ett allvarligt problem. Men i den här världen, tyvärr, det finns inga skjutvapen. Och kanske är det till och med tur att en så otäck sak ännu inte har uppfunnits.
  Men ballista och katapulter fungerar lika bra. Dessutom använder flickorna ångenergi, som kastar krossade tunnor med något som napalm. Det var det de sparade kolen till. Och sedan ökar katapulternas skjutområde och eldhastighet med ett par storleksordningar. Och krigarna jobbar här i hög fart. Och deras nakna, rosa, runda klackar bara blinkar. Och rörelsehastigheten är fantastisk.
  Här rusar återigen nya förintelsegåvor fram längs bågen. Och sådana nedslag är som små kärnvapenbomber som exploderar.
  Det är så många orcher som skickas till underjorden på en gång. Och du kan också använda några vapen som är mer dödliga.
  Här exploderar i synnerhet tunnan i luften ovanför orcherna, och giftiga nålar och explosiva bollar flyger åt sidorna.
  Och så många orcher lemlästas och dödas. Och tjejerna själva får också blåmärken och repor från dessa håriga varelser. Men än så länge har ingen dödats. Fast en av tjejerna blev så allvarligt skadad att de tog henne och bar bort henne på en bår.
  Ja, detta är verkligen en mycket allvarlig och blodig strid. Och här är det som om de fula och de glamorösa slåss mot varandra. Och allt ser så coolt och groovy ut.
  Erimiada tog åter upp och sjöng med stor känsla och styrka, med sin magnifika och unika röst;
  Jag är en alvget flicka,
  Hon arbetade på fälten, plöjde kärleksfullt...
  Men ett fruktansvärt åskväder åskade...
  Orkisten attackerade, det finns inte tillräckligt med utrymme för honom!
    
  Förbannat tjugoförsta fruktansvärda år.
  Orkler attacker i stort antal...
  Låter tomtar gå till spillo i omgångar,
  Skalen exploderar - kulorna visslar!
    
  Nej, det finns en läskigare plats att hitta här,
  När smärta och förstörelse finns överallt...
  Flickan är inte ens tjugo
  Men hur mycket smärta och deprivation det finns runt omkring!
    
  Den onde angriper fosterlandsorkshismen,
  Så kraftfullt, helt enkelt grym...
  Men jag tror att elfinismen är vinnaren,
  Vem ligger bakom Orkwolf, dessa orcher är blinda!
    
  Fienden är mycket stark, tro mig,
  Hans tryck är aktivt och grymt...
  Orxism är bara ett vilddjur,
  Och mot tjejen är bilden blåögd!
    
  Nej, tjejerna kommer inte att backa
  De rusar genom snön barfota...
  Tentor, godkänd endast med A,
  Och våra tjejer kämpar väldigt tappert!
    
  Det var förgäves som orkshismen attackerade alven,
  Även om orchernas allierade hjälper...
  Och det lurviga monstret kommer att flyga ner,
  Åtminstone dödar han alver köttätande!
    
  Flickor kan inte orden - det finns fred,
  De strävar häftigt efter seger...
  Även om Orkler är så cool i ord,
  Att han helt enkelt förvandlades till en clown!
    
  Låt oss snart schackmatt orcherna, flickor,
  Fienden var ganska slagen under Elfskva...
  Sedan var det den legendariska Elfagrad,
  Han mötte en brant uppgörelse!
    
  Tja, vad är "Tiger" för tjejer?
  Verkligen en kraftfull maskin...
  Vi behöver inga tuffa spel, skönheter,
  Vars armé av orkishister krossade!
    
  Här hjälper FSA orcherna mycket,
  De ger gratis flygplan, stridsvagnar...
  De måste ha blivit galna
  Tydligen har finländarna ätit för mycket höns!
    
  Ja, Orkler sköts som en hund,
  Och Okring tog utrymmet på tronen...
  Han kanske inte är tillräckligt gammal för att vara stor,
  Det där tjocka svinet i kungakronan!
    
  Men FSA med Trolltania nu,
  Så de började nitiskt hjälpa orkarna...
  Förlusternas armé kan inte räkna alverna,
  Och elfinismens avstånd bleknade!
    
  Det här är bara en helvetes situation,
  När kapitalets makt är i enhet...
  Och kollapsen hotar helt enkelt...
  Land åt orkarna, vet att finnarna inte räcker till!
    
  Förgäves förser Sam dem med en bomb,
  Till kungen, varför djävulen skickar mat...
  När allt kommer omkring, efter att ha vunnit EFSR-striden,
  Orcdolf attackerar de tidigare cheferna!
    
  Naturligtvis lider vi många förluster,
  Tjejerna är barfota även i kylan...
  Men om det behövs räddar vi Elfskva,
  Våra flätor krullar som guld!
    
  Om Elfagrad försvarades,
  Tro mig, vi kan ta oss till Orklin...
  För alver i armén är detta läget:
  När folket och armén är enade!
    
  Flickor kan inte bara ord, nej,
  Och de slåss häftigt med orkarna...
  Vi får se, flickorna tror gryningen,
  Fast ögonen är ibland som fat!
    
  Jag tror, alvernas vackra kung,
  Kommer att kunna göra viljan starkare än stål...
  Låt det finnas en Elfi-härlig suverän,
  Om han inte lyckades göra allt bra, Ftalin!
    
  Ja, låt alvlandet blomma,
  Stigen kommer att byggas i ljuset av elfinism...
  Victory kommer att öppna ett obegränsat konto,
  Även om revanschismens barn blottar sina tänder!
    
  Tja, vad säger du, farbror Terrible Sam,
  Du har tagit upp din egen förstörelse...
  Lyckades stöta bort orkshisterna i EFSR,
  Och detta betyder kapitalets död!
    
  Tja, vad händer, och inte bara en gång, inte två gånger,
  De kommer fortfarande att ses dåna över Elf...
  Så att nollor inte kommer till deras hemland,
  Kanske skapa ett mirakel för Gud!
    
  Där Ftalin helt enkelt inte kunde,
  Barfota tjejer kan göra det...
  För dem, den mäktige Guden, den helige Svarog,
  Och noggrannhet när man skjuter från maskingevär!
    
  Kort sagt, striderna är inte alls över,
  Vi ljusalver strävar, du vet, efter hämnd...
  Det kommer att vara en gammal man och en ung man i strid,
  Vi kommer inte att ge Orks en formidabel chans!
    
  Kort sagt, vi är tjejer barfota,
  Återigen försökte han rasande attackera,
  Och med bar häl, en stark knytnäve.
  Vi är så jävla galna att den onda orken ser snett ut!
    
  Jag tror att alverna inte kommer att översvämmas av skräpet!
  Under den store Svarogs fana...
  Kämpa för ditt fosterland och var inte rädd,
  För det kommer bli mycket lycka snart!
  
  SON TILL ALEXANDER DEN STORE OCH EN PERSON
  ANTECKNING
  Pojkkämpen Vitaly Akulov hamnar i det antika Babylon under tiden av Alexander den Fjärde, sonen och arvtagaren till Alexander den store. Där byter han plats med kungen av det stora imperiet - pojkarna är väldigt lika, och de börjar mycket intressanta och spännande äventyr.
  . KAPITEL nr 1.
  Pojken befann sig plötsligt i en gammal gammal stad. Det fanns ganska höga, vita byggnader runt omkring. Fast det är lite smutsigt ute. Vitalik visslade och noterade att detta såg ut som forntida tider. Det var tydligen en väldigt stor stad, med elefanter som gick längs gatorna.
  Pojken gick och färsk gödsel blåste in i hans ansikte. Det var folk runt omkring. De flesta är i ljusa tunikor, sandaler och dräkter. Men många, särskilt pojkarna, var nästan nakna och barfota. Riktigt varmt. Det finns många barn, och de är solbrända och mörkhyade, men bland de svarta finns även vita huvuden. Flickor i ljusa tunikor. De som är rikare bär fortfarande sandaler, medan de som är fattigare är barfota.
  Vitalik själv, utövar taekwondo, där det finns många sparkande och brytande föremål, inklusive att överlämna bältet. Och det var därför pojken inte gillade skor. Han försökte springa barfota så mycket som möjligt för att hans barns sulor inte skulle vara mjuka och täckta av hårda förhårdnader. Och nu hoppade han in i någon portal och sprang runt i Moskva. Och han hamnade i den antika staden. Folkets tal var obekant, men samtidigt förstod Vitalik allt.
  Det finns varma kullerstenar under pojkens bara fötter, men de bara hårda sulorna gör inte ont. En annan sak är att de ser på honom som en slav. Fast Vitalik har en smart T-shirt med nya shorts. Och många pojkar, som inte alls är fattiga, föredrar att visa upp sina bara klackar, om så bara för härdningens skull, och för att visa att de inte är rädda för gatans heta kullerstenar.
  Vitalik gick genom den antika staden. Och han log och beundrade sensationerna. Det fanns stora statyer och storslagna palats. Och samtidigt är det mycket smuts i staden. Slavpojkarna som städade allt hade inte så roligt.
  Vitalik frågade en av barfotapojkarna endast klädd i ländtyg:
  - Vad är det här för stad?
  Han tittade på Vitaliks ljusa T-shirt och den vackra, guldpläterade klockan på pojkens solbrända hand, böjde sig med respekt och svarade:
  - Den stora staden Babylon är huvudstad i den makedonska staten!
  Vitalik flinade och frågade:
  - Jag hoppas att Alexander den store lever?
  Pojken bugade igen och svarade:
  - Han är för evigt vid liv, eftersom han är en gud på Olympen!
  Vitalik nickade och sjöng:
  - Glittrar som en strålande stjärna,
  Genom det hopplösa mörkrets mörker...
  Stor hjälte Alexander,
  Känner varken smärta eller rädsla!
  Slavpojken ville säga något, men en tillsyningsman i sandaler och mantel dök upp och slog den unge slaven i ryggen med en piska. Han skrek och började sopa gatan med fördubblad kraft.
  Vitalik utbrast:
  - Att slå barn är inte bra!
  Övervakaren tittade på pojken. Nakna, solbrända ben, men en ljus T-shirt och en guldklocka på händerna. Kanske är detta son till en ädel person.
  Och tillsyningsmannen svarade:
  - Slavar ska hållas underkastade med piska. Har din pappa någonsin slagit dig?
  Vitalik svarade ärligt:
  - Nej!
  Tillsyningsmannen blev förvånad:
  - Konstigt! Även ädla pojkar blir piskade. Och ditt ansikte påminner mig om någon.
  Vitalik svarade med sträng ton:
  - Och du måste veta din plats!
  Mannen drog sig tillbaka och kände sig blyg. Pojken stoppade sina bara, mejslade, mycket starka fötter ytterligare och sjöng:
  Spartak är en stor krigare och hjälte,
  Kämpade tappert mot en enorm armé...
  Fast han var en slav, men nu är han kung,
  Låt segern stråla!
  Vitalik ville fortsätta sjunga, men pojken tappade inspirationen. Jag ville faktiskt ha äventyr.
  Och så begav han sig till Babylons centrum. Denna stad, den största i antiken, reste sig inte förrän i Rom. Pojken rörde sig lätt, som ett lodjur, och hans humör var som en snifferhund som hade fått en doft.
  Livet myllrade runt. Till höger, på torget, leddes en pojke på omkring fjorton år, med långt, blont hår, till ett piskning.
  Tonåringen var ledsen och gick med huvudet nedåt, täckte sin skam med händerna, och hans ländtyg slets av.
  Publiken visslade och tutade, det var intressant hur de skulle slå den stilige och muskulösa pojken. Kvinnorna såg särskilt ivrigt ut. Islam var fortfarande långt borta, och de hade öppna ansikten, många i ljusa tunikor, korta, vilket var mer behagligt i värmen. Vissa, de fattigare och yngre, är barfota, medan de rikare bär sandaler och armband.
  Vitalik tittade också på detta spektakel. Pojken såg ledsen ut och lade sig lydigt på lådan. Han säkrades av bödelns assistenter - också tonåringar nakna till midjan, men klädda i byxor och stövlar. Och naturligtvis är bödeln själv en mycket muskulös blåser.
  Så han tog staven ur korgen och fuktade den med vatten.
  Härolden läste anklagelsen:
  - I brist på respekt för äldre, oförskämdhet, döms en pojke på omkring fjorton, Cyrus, till femtio piskaslag på rygg och rumpa och tjugofem slag mot hälarna!
  Publiken vrålade i gillande. Bödeln tog hårdare piskan och slog pojkens muskulösa, solbrända rygg. Den var inte i full styrka, och huden svällde bara.
  Vitalik undrade om han skulle ingripa? Men vad skulle vara poängen? Där stod ett helt dussin långa män beväpnade med vakter. Och publiken själv vrålade gillande. Dessutom kanske pojken blir slagen för sakens skull. Gamla, hårda tider. Och Gud själv befallde att pojkarna skulle piskas. Även i Bibeln, i det humana Nya testamentet, rekommenderades det att piska barn med spö.
  Pojken andades tungt och, bitande tänder, förblev tyst. Bödeln slog honom stadigt, och huden sprack redan och blodet började rinna.
  Vitalik noterade med en suck:
  - Sådan är världen!
  Och tonårspojken fortsatte att bli slagen. Vitalik gick vidare; han ville inte se något sådant. Även om det förstås är många som gillar spektaklet. Vitalik gick vidare.
  Han kom ihåg filmen "Treasure Island", redan 1937.
  Det var en tjej där istället för en pojke. Och de hotade att steka hennes klackar.
  Ja, det skulle göra ont. Vitalik tänkte på om flickan skulle skrika eller vara tyst, som en partisan.
  Självklart kollade jag efter den här filmen, rent av nyfikenhet, hur elden bränner mina klackar. Och det gjorde han med en gasspis. Jag var övertygad om att ja, det var väldigt smärtsamt. Och då var den lilla pojkens sulor ännu inte för grova, men de var väldigt känsliga.
  Och blåsorna på dem blev smärtsamma. Det är sant att de försvann snabbt. Ja, sådan tortyr kommer att lösa någons tunga. Men det fanns pionjärer i fascistisk fångenskap som var tysta. Även om några av dem kanske hade hälarna grillade i eld.
  Det är sant att Vitaly aldrig sett en film där pojkarnas klackar är stekta. Ibland slår de oss med käppar. I en amerikansk film slog en engelsk officer till och med en pojke på bara sulan med en kedja. Och hans fötter var svullna, och pojken hade ont. Men aldrig med eld.
  Det finns också väldigt få filmer där pojkar slås i hälarna med käppar.
  Vitalik vände sig om för att titta. Det här ser man inte ofta.
  Pojkens rygg förvandlades till en blodig röra och bödeln höll redan på att slå sulan med en pinne. Överraskande nog höll pojken tillbaka sina skrik och visade mod. Det var som om han var spartan.
  Vitalik bestämde sig för att han definitivt skulle träffa den här pojken efter smisken. Dessutom är staden obekant, och han vet inte vart han ska ta vägen. Fanns det en idé att bli gladiator? Men detta är inte det antika Rom, och det är inte känt om det fanns gladiatorer i den makedonska staten under Alexander den fjärdes regeringstid.
  Även om det troligen var några fighters som underhöll publiken.
  Vitalik visste ännu inte om han satt fast här länge, eller är det bara en promenad genom Babylon?
  Det enklaste sättet är att gå med i armén. Det kommer att finnas tak, mat och pengar i händelse av krig.
  Och Vitalik, en taekwondo-fighter, är väldigt stark. Ja, och han har konceptet att slåss med svärd.
  Det enda är att jag inte ville sitta fast länge i en värld utan datorer, spelkonsoler, smartphones, iPhones, TV-apparater och internet. Faktum är att vad ska man göra i det här fallet? Jag vill spela något.
  Vitalik var mycket förtjust i historiska strategier. Var är du, låt oss säga, i den ryska tsaren Ivan den förskräckliges plats. Och du vinner kriget i Livland mot datorn. Du hanterar tusentals enheter. Och du bygger fabriker med kanoner, arkebussar, stall eller något ännu mer imponerande. Men Ivan the Terrible är naturligtvis primitiv, precis som spelet "Cossacks". Men skapa något modernare med teknik.
  Det är särskilt intressant att spela från det primitiva systemet till nanoteknik.
  De slutade slå tonårspojken. Han var väldigt stark, så han kunde stå upp efter smisken på egen hand. Och även om pojkens ben var svullna, tog han knappt några steg på dem.
  Därefter fick han en ländduk. Och pojken rörde sig, slagen och blödande, men inte trasig.
  Vitalik gick fram till honom och sträckte fram hans hand. Pojken Cyrus skakade den och anmärkte:
  -Jag ser att du inte är en slav! Jag kommer inte ens att fråga, varje gest talar om en fri och värdig person.
  Vitalik nickade:
  - Jag är ingen slav, förstås.
  Pojken tittade på honom och plötsligt, hans ansikte förändrades, frågade:
  - Förlåt, min syn är suddig. Eller det kanske bara verkar för mig, men du... Ers Majestät Alexander...
  Vitalik skakade negativt på huvudet:
  - Nej! Jag är inte Alexander! Vad ser det ut som?
  Tonårspojken nickade.
  - Mycket!
  Vitalik svarade med ett leende:
  - Ja, det är intressant. Men det verkar för mig att nu han redan...
  Pojken nickade:
  - Ja, tio år. Men han är en stor och stark pojke. Vadå, är du äldre?
  Vitalik nickade:
  - Ja! Men det spelar ingen roll. Det är dags för mig att kolla på min tvillingbror.
  Pojken sa logiskt:
  - För en sådan likhet kan de spetsa dig.
  Den unge pojken nickade:
  - Kanske! Men jag kom ihåg en intressant historia, det hände också när pojkarna ser lika ut och det kanske löser sig, allt är väldigt intressant!
  Vitalik kunde naturligtvis inte låta bli att minnas Mark Twains roman "Prinsen och fattigen". Där killarna bytte plats. Och det gjorde det roligt. Dessutom har kanske Alexander den fjärde inte mycket tid kvar. I historien fanns det många olika versioner av döden av Alexander den stores son. Och i strid och från förgiftning, och förmodligen till och med i fängelse. Det fanns flera olika versioner av döden av sonen till den legendariske kungen. Det var för länge sedan, och sedan kom oroliga tider.
  Alexander den stores rike kollapsade. Länge fanns bara det romerska riket bland så stora stater.
  Vitaly och Cyrus närmade sig ett enormt palats. Den byggdes av Nebukadnessar. Ganska massiv och frodig. Det finns gott om vakter runt omkring, inklusive monterade.
  Pojkarna såg inte särskilt imponerande ut. Cyrus har i allmänhet bara ett ländtyg och en rygg randig med en piska. Och hälarna är svullna, man måste trampa på tårna. Vitalik blev till och med förvånad över att pojken höll i och kunde gå efter en så grym avrättning.
  Cyrus anmärkte:
  - Jag ser mycket ut som en slav. De släpper inte in mig där.
  Vitalik nickade med ett leende:
  - Förstår! Men förmodligen kommer min tillgång också att stängas.
  Cyrus föreslog:
  - Spring och berätta att du har brådskande nyheter till kungen. Sedan kommer de att ta dig för en härold eller en rullator, och kanske släpper de igenom dig.
  Vitalik noterade:
  - Det är en bra idé.
  Pojken började springa. Hans bara, solbrända, mycket muskulösa ben blinkade som ponnyhovar.
  Cyrus noterade med ett sorgset leende:
  - Vem vill ha pajer och smulor?
  Vem vill ha tuggummi och kottar?
  Vitalik sprang till vakterna. Han utbrast högst i lungorna:
  - Brådskande nyheter till kungen!
  Vakterna frågade unisont:
  - Från vem?
  Pojken svarade självsäkert:
  - Från Krator!
  - Kom in!
  Vitalik sprang vidare. Han sprang och inspekterade palatset. Lyxen var grov. Det är fortfarande mer än trehundra år kvar innan Kristi födelse. Och samtidigt är det ganska rent här. Slavtjejer och pojkar skurar golvet. Vitalik bromsades ett par gånger av vakterna.
  Tills han slutligen sprang in i tronsalen. Allt där bokstavligen lyste av guld.
  En pojke satt på tronen. Han var i lyxiga kläder och dyrbara skor, och på hans huvud fanns en krona. Barnets ansikte var verkligen mycket likt Vitalik. Och längs kanterna stod vakter med spjut och pilbågar.
  Vitalik bugade och sa:
  - Jag är glad att kunna tjäna dig, Ers Majestät!
  Pojken på tronen frågade oroligt:
  - Vem är du? Påminner du mig om någon?
  Vitalik svarade med ett leende:
  - Jag vill prata med dig ensam, åh stor!
  Alexander den fjärde nickade:
  - Bra! Låt oss dra oss tillbaka till kamrarna, jag gillar att prata med mina kamrater.
  Och pojkkungen gick till det lilla tronrummet. Och Vitalik, tyst trampande på sina bara fötter, rörde sig bakom honom. Alexander, på grund av sina skor, verkade lite längre. Och hur muskulös han är syns inte på grund av hans kläder.
  De gick ut och ställde sig framför spegeln. Alexander tog glatt av sig sina hatade skor, som drog ihop pojken, och anmärkte:
  - Vi är nu lika höga!
  Vitaly föreslog:
  - Kom igen, låt oss jämföra musklerna.
  Och han tog av sig tröjan. Hans muskler var verkligen mycket framträdande och djupt definierade.
  Alexander tog också av sig sina kungliga dräkter och lämnades nästan naken. Pojken var muskulös, men blekare, och hans muskler var inte som definierade, men likadana ändå!
  Alexander noterade:
  - Vår egen mamma kan inte skilja oss åt.
  Vitaly frågade med ett leende:
  - Vill du byta plats med mig?
  Pojkkungen nickade:
  - Visst! Jag drömmer om att dyka upp i staden utan säkerhet, springa barfota genom gatorna, rulla runt i leran. Och i allmänhet, ta en paus från regeringsärenden. Och vad?
  Vitalik noterade:
  - I kungliga dräkter kommer ingen att tro att jag är du. Och du kommer att bära min!
  Alexander nickade:
  - Våra röster är lika. Lyssna, jag gillar verkligen din idé!
  Och pojkarna började byta kläder. Kungens skor var för stora och inte helt bekväma, men de var översållade med ädelstenar. Och kläderna är inte helt bekväma. Det var tydligt med vilket nöje Alexander tog på sig sina shorts. Han ville till och med vara barbröstad. Men att bära t-shirten i händerna är besvärligt, och han drog motvilligt på den. Så killarna bytte plats.
  Vitaly kände sig också malplacerad. Fast nu är han härskare över det största imperiet, på den tiden, i världen.
  Båda pojkarna flyttade ut ur tronsalen. Alexander viskade:
  - Du kommer att sitta på min tron. Under tiden ska jag ta en promenad runt staden. När jag tröttnar på den fria viljan kommer jag tillbaka och vi byter igen.
  Vitaly nickade:
  - Bra!
  Pojkarna gick in i rikssalen. Vitalik gick mot tronen. Han satte sig ner viktigt och sa:
  - Ge den här pojken tio guldmynt och låt honom gå i fred!
  Därefter eskorterade pigorna artigt den unge kungen ut. Den barfota pojken började springa. Det är så bra utan skor - dina fötter är lätta och bara sulor känns lyckliga.
  Alexander tog den och sjöng:
  Frihet, frihet, ge mig frihet,
  Jag ska flyga till höjderna som en fågel!
  Till folket, till folket, till folket,
  Och jag kommer att leva som jag vill!
  Pojkkungen var full av entusiasm. Men så fort jag lämnade palatset kände jag med mina bara, inte alltför grova sulor hur varma kullerstenarna var. Och det var en obehaglig känsla. Och jag fick bita ihop tänderna och anstränga mig för att fortsätta springa igen.
  Klimatet är tropiskt och på sommaren brinner naturligtvis fortfarande solen. Slavpojkar är vanliga, men hur kan en kung gå barfota, även som barn?
  Och det gör väldigt ont. Alexander hoppade upp - hälarna brann, men han höll ut. Så han sprang in i skuggan, där det inte var så varmt, och anmärkte:
  - Herregud, jag trodde aldrig att stenar kunde vara så varma!
  Pojken tittade på sina händer. De innehöll tio guldmynt. Tanken blixtrade - ska jag köpa sandaler?
  Men det var därför han bröt sig ut ur palatset för att springa runt barfota av hjärtans lust. Och det var inte lämpligt för sonen till en stor befälhavare att bli slapp. Hans far gjorde stora saker, men hans son gav upp, bara för att hans bara sulor brann.
  Alexander rusade igen för att köra över de brinnande kullerstenarna. Solen sken fortfarande starkt.
  Plötsligt stötte han på Cyrus. Pojken i ländtyg och randigt utbrast:
  - Hej Vitalik!
  Alexander morrade som svar:
  - Jag är inte Vitalik, men vem är du?
  Pojken svarade med ett leende:
  - Jag är Cyrus! Vadå, har du glömt mig?
  Smart Alexander svarade:
  - Jag förstår! Tror du att jag är pojken som vi bytte kläder med!?
  Cyrus tittade närmare. Det var tydligt att Alexanders armar och ben inte var så framträdande, och hans bara fotsulor var förhårda. Speciellt om man tittar noga.
  Cyrus bugade och frågade:
  - Så det är du, Ers Majestät?
  Alexander nickade:
  - Och du är kvick! Varför blev du slagen?
  Pojken svarade med ett leende:
  - För skämt!
  Pojkkungen väste:
  - Om du gör mig arg så blir du spetsad!
  Cyrus nickade med ett leende:
  - Ja min herre! Jag lyssnar och lyder!
  Alexander beordrade:
  - Kom igen, spring med mig!
  Och båda pojkarna rusade. Tsarpojken var naturligt härdig och stark, men inte tillräckligt tränad. De sprang dock snabbt.
  Alexander frågade när han sprang:
  - Är du en slav?
  Cyrus svarade med tillförsikt:
  - Nej!
  - Varför halvnaken, slagen och barfota?
  Pojken svarade med ett leende:
  - Klä av dig innan smisken! Och generellt går pojkar ofta runt halvnakna i värmen, även om deras föräldrar inte är så fattiga.
  Alexander nickade:
  - Logiskt!
  Och pojkkungen tog av sig sin t-shirt. Han var måttligt solbränd. Så mycket tid gick åt i kungliga dräkter. Och de bara sulorna brände, som om ett eldfat hade tänts under dem.
  Alexander började till och med stöna.
  Cyrus frågade:
  - Varför stönar du, Ers Majestät?
  Pojkkungen svarade:
  - Det svider verkligen i hälarna!
  Pojken nickade:
  - Jag förstår att kungen inte går barfota - det är inte hans rang!
  Alexander morrade argt:
  - Jag vet! Jag kommer att få dig att knäböja och slicka mina bara klackar, och ve om du inte lyder!
  Cyrus nickade med ett leende:
  - Allt är din vilja, åh fantastiska!
  Pojkkungen mildrade:
  - Jaha, okej, låt oss gå in i skuggan och ta en paus!
  Och båda pojkarna sprang in i skuggorna och satte sig på bänken. Alexander lyfte upp sina barnsliga, blåmärken, brända ben för att det skulle kännas lite lättare. Att gå barfota runt Babylon på sommaren är besläktat med tortyr.
  Den unge härskaren beordrade:
  - Köp mig något att äta!
  Och han kastade Kira ett guldmynt!
  Pojken bugade och sa:
  - Jag lyssnar och lyder.
  Därefter blinkade hans klackar, omkullfällda av käppar, och han rusade till närmaste butik för mat.
  Och Vitaly satt under tiden på tronen. I princip är han en kung, men en nominell sådan, eftersom han bara är tio år gammal, och den egentlige regenten och härskaren, Cassander. Det verkar som att han sedan dödade kungen. Och exakt när, hävdar historiker. Det finns en version att Alexander dog i strid.
  I alla fall är det dags att bli av med Cassander - han är en kung eller inte!
  Och pojken frågade med eftertryck:
  -Var är storvesiren?
  Vakten bugade och svarade:
  - Han tar emot en delegation i nästa tronsal!
  Vitalik noterade:
  - Kalla honom till mig inför ljusa ögon!
  Vakten nickade och gav order till den andre. Och statsmekanismen började snurra.
  Vitalik lyssnade på rapporten från en av vesirerna. Nyheten var att det rådde oroligheter i den afghanska provinsen. Människorna där är väldigt frihetsälskande. Tro
  Det finns ingen Gud ännu, men det finns tillräckligt med fanatism.
  Pojken föreslog:
  - Låt dem motivera sina krav. Den som vill ha rättvisa får det. Och den som inte gör det, kommer att hitta ett svärd!
  Då dök Cassander äntligen upp. Han var en stor, lång man och hade ett svärd hängande i bältet. Han böjde sig motvilligt för den unge kungen och frågade:
  - Vad skulle Ers Majestät vilja?
  Vitalik svarade med ett leende:
  - Jag vill slåss med dig med svärd.
  Cassander flinade och svarade:
  - En god önskan, Ers Majestät! Men du är fortfarande ett barn, och jag är en stor krigare.
  Pojkkungen nickade:
  - Jag vet! Men du glömde vilken stor fighter min far var.
  Cassander nickade:
  - Ja, du är stark och snabb utöver dina år! Men du är långt ifrån mig. Men jag är redo att lära dig en läxa.
  Vitalik nickade:
  - Jag ska kämpa barfota!
  Pojken tog av sig de här skorna som helt klart inte var i rätt storlek och bara kom i vägen trots att de var lyxiga.
  Sedan de kungliga dräkterna, kvar i bara badbyxor.
  Cassander blev förvånad:
  - Du blev brun och blev mer muskulös!
  Vitalik bekräftade:
  - Jag har övat!
  Cassander tog inte av sig sina dyra stövlar och rustningar. Han verkade säker på segern.
  Hans svärd var mycket större än pojkkungens, och befälhavaren för Alexander den store själv var mycket längre och tyngre.
  Striden började med en skottlossning. Cassander slog lugnt till och Vitalik avvek. Pojken var en stor mästare i Taekwondo, men han hade också ett grepp om svärd. Han har redan tagit beslutet att döda Cassander, som snart kommer att försöka döda honom. Eller snarare, han kommer till och med att döda den rättmätige kungen.
  Pojken invaggade Cassandras vaksamhet och låtsades att han bara tränade.
  Och så tog han det och hur han hoppade. Och Vitaly Akulovs skarpa svärd genomborrade hans motsvarighet rakt in i halsen. Cassander träffades, vacklade och kollapsade sedan, en fontän av skarlakansröd blod forsade från hans hals.
  Pojken meddelade med förtjusning:
  - Högste vesiren har dött, nu ska jag regera!
  Cassandra fördes bort. Vitalik beordrade att begravas med hedern på grund av den andra personen i staten. Förresten, Cassander, det verkar, dödade mamman till Alexander den fjärde? Tja, det är vad jag fick för det!
  Vitalik lämnade flera vackra avtryck av sina barnsliga, men starka och smidiga fötter på stengolvet.
  Därefter sjöng han:
  Och även om du måste spilla det,
  I en rasande strid, en stormig ström av blod...
  Bryt livets tråd med ett svärd, en pil,
  Vi kommer inte att förråda kärleken för alltid!
  
  HISTORIA FÖR MUTANT SOM VÄLDTÄTTA
  ANTECKNING
  Som ett resultat av ett oavsiktligt läckage av en mutagen, blir en tysk pilot utåt lik en tonåring och får superkrafter. Dessutom är de så starka att hela andra världskrigets gång förändras!
  . KAPITEL nr 1
  I januari 1943 skaffade tyskarna ett mutant ess. Den unge mannen genomgick också modifiering och förvärvade superkrafter. Till en början stred han på Medelhavsfronten med britterna och amerikanerna. Han blev den första Luftwaffe-piloten att skjuta ner tvåhundra flygplan - och mottog riddarkorset av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter.
  Efter att ha skjutit ner trehundra plan var han den förste i Tredje riket att ta emot Military Merit Cross i guld och diamanter. Därefter överfördes han till östfronten.
  Där deltog han i det episka slaget vid Kursk. En blond mutant ung man som såg ut som en pojke, som inte ens hade mustasch eller skägg, såg ut som en tonåring på omkring fjorton år, hade vid det här laget blivit en otroligt stark flygjaktare. Och de kunde inte träffa honom, men han själv kände intuitivt kluster av fiendeplan.
  Både hans instinkter och precision blev övernaturliga. Och han slog ut sovjetiska plan så berömt att han fick smeknamnet White Devil och han var rädd för honom som en eld.
  Dessutom fick han en unik experimentell jaktplan ME-309, som hade sju skjutpunkter på en gång - tre luftkanoner och fyra maskingevär, och ingen kunde motstå det.
  En pojke vid namn Wolf, som överlevde mutationen, samlade snabbt konton. Och han sköt ner omkring femhundra flygplan under två månader av Kursk-bulgen. Och andra tyska piloter följde efter honom. Nazisterna behöll sin luftöverlägsenhet. Och de kunde undvika nederlag på land. Det var sant att det inte blev någon seger. Nazisterna drog sig tillbaka till sina ursprungliga linjer och fick fotfäste där. Frontlinjen visade sig vara stabil.
  Sovjetunionens förluster visade sig vara högre än i verklig historia. De allierade sköt förresten också upp landningen på Sicilien. De var rädda för att överföra striderna till kontinenten. Och Wolf Rommel var namnet på mutantpiloten, han väckte rädsla för dem.
  Dessutom lyckades Wolf skjuta ner ett plan med Montgomery själv under sin flygkarriär i Medelhavet. Den mest begåvade engelska befälhavaren dog. Och på grund av detta sköt britterna upp landningen på Sicilien. Och sedan övergav de det helt. Och Roosevelt var också mer intresserad av att besegra Japan än att komma in i Europa.
  Så Wolf Rommel kämpade framgångsrikt och sköt ner USSR-plan med stor bravur. Det är inte för inte som han är en mutant.
  Bombningarna av Tredje riket och dess fabriker minskade också. Detta gjorde det möjligt för tyskarna att lansera den nya Panther-2-stridsvagnen, med kraftfullare vapen och rustningar, i produktion redan i september 1943. Tanken hade bra pannskydd: skrovet var 100 mm tjockt och tornet var 120 mm tjockt. Och sidorna är 60 mm. Och allt är i backar. Detta gjorde att Panther-2 kunde motstå attacker från mindre sovjetiska vapen. Plus det och 88 mm-pistolen i 71EL, mycket kraftfulla och snabbskjutande, penetrerande sovjetiska fordon på långt avstånd. Samtidigt var körprestandan hos Panther 2 inte dålig. Den vägde 53 ton och hade en motor på 900 hästkrafter. Detta betyder att det inte kunde röra sig värre än det sovjetiska trettiofyra. Dessutom gick Tiger-2 in i massproduktion tidigare.
  Tyskarna kontrollerade den största bauxitfyndigheten i Zaporozhye, och därför hade deras stridsvagnar rustningar av god kvalitet.
  Under hösten försökte sovjetiska trupper utan framgång avancera i Ukraina och i centrum.
  Wolf Rommel fick ett nytt pris för de femhundra nedskjutna sovjetiska flygplanen: Järnkorsets riddarkors med gyllene eklöv, svärd och diamanter. Och för sjuhundrafemtio flygplan är en unik utmärkelse Riddarkorset av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter. Och för tusen nedskjutna flygplan godkände Hitler en särskild utmärkelse: Riddarkorsets stjärna av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter.
  Och när den mutanta piloten överskred ett och ett halvt tusen nedskjutna plan vid nyåret, fick han en annan utmärkelse: Riddarkorsets stjärna av järnkorset med gyllene eklövsvärd och diamanter.
  Så kontona samlades aktivt, som i en saga.
  Wolf Rommel blev ett fenomen som andra Luftwaffe-piloter såg upp till.
  I januari försökte Röda armén avancera nära Leningrad, men lyckades inte bryta igenom försvaret. Och i Ukraina var sovjetiska trupper inte framgångsrika. Dessutom tillverkades tyska stridsvagnar i stora mängder. Och speciellt "Panther" var väldigt bra i försvaret.
  På två månader sköt Wolf Rommel ner mer än femhundra sovjetiska flygplan.
  Och fick riddarkorset Stjärna av järnkorset med platina ekblad, svärd och diamanter.
  Hans bedrifter inspirerade andra piloter och piloter. I synnerhet dök piloterna Adala och Agata upp, som också sköt ner sovjetiska plan och med tillförsikt samlade poäng.
  Vintern är över. Tyskarna samlade styrkor för nya offensiver. De har nu det perfekta propellerdrivna attackflygplanet för flera roller, TA-152, som är överlägset sovjetiska flygplan. Och jetflygplan.
  Så Stalin bestämde sig för att ta itu med det specifikt. Frontlinjen var fortfarande densamma som sommaren -43.
  Men tyskarna samlade styrkor för en offensiv. Antalet "Panthers"-2 ökade, och de kunde gå på en avgörande offensiv.
  Hitler räknade väldigt mycket med detta.
  Under tiden förhandlade Stalin med Churchill och Roosevelt. De förklarade att det var omöjligt att landa i Frankrike och att det inte var meningsfullt. Soldaterna kommer bara att dö förgäves.
  Som att tyskarna fortfarande är starka. Svårigheter uppstod även beträffande Lend-Lease. Hitler mjukade något upp sin politik gentemot judar, och antydde att han helt skulle kunna överge antisemitismen om väst slöt fred med honom och hjälpte till.
  Stalin förstod att han var i en svår situation. Landet är utmattat och överstressat. Tyskarna höll sig från nederlag på vintern, och på senvåren och sommaren kan de ta sina segrar. Så det är bättre att inte störa dem.
  Det fanns förstås hopp om ny teknik. Tankar T-34-85 och IS-2. Men de är naturligtvis inte lika starka som "Panther"-2 och "Tiger"-2. Ja, IS-2 är sämre vad gäller beväpning, projektilkvalitet och frontalrustning. Det är bara det att de nya tankarna är åtminstone något bättre än de gamla. Speciellt T-34-76, som inte ens kunde penetrera Tiger-2:s sida.
  Stalin samlade sin närmaste krets. Bunkern låg under jord i Kreml.
  Hittills har tyskarna inte aktivt bombat Moskva. Men de hade FAA-missiler under utveckling och, naturligtvis, formidabla jetbombplan mot vilka Sovjetunionens flyg- och luftförsvar fortfarande var maktlösa.
  Dessutom har nazisterna redan fått nya flygplan i serie. Och TA-152 som kunde bära upp till två ton bomber. Och bombplanet Yu-288, som redan bär upp till sex ton och med större räckvidd och hastighet, och defensiva vapen. Och det här är de i serien. Och det finns utvecklingar. Detta är i första hand en fyrmotorig Yu-488, med en hastighet på upp till sjuhundra kilometer i timmen, vilket är mycket för ett bombplan och kan bära upp till tio ton vikt. Och den ännu mer formidabla sexmotoriga TA-400. De bar fler bomber och skyddades av tretton luftkanoner. Plus att den också kan ha jetmotorer.
  Så det är klart att huvudstaden inte kommer att vara lugn på länge. Tyskarna lanserade också automatgeväret MP-44, som var det bästa i världen på den tiden. Och de hade redan stridsvagnar, "E"-serien kom, som inte hade någon motsvarighet.
  Så det är uppenbart att Sovjetunionen mycket väl kan förlora detta krig. Dessutom arbetade hela Europa för Hitler. Och utlänningar rekryterades till infanteriet och till fabriker och så vidare. När det gäller mänskliga resurser, med hänsyn till de ockuperade områdena, har Tredje riket en betydande fördel. Och kvaliteten på vapen är förmodligen ännu högre.
  Även om ME-262 ännu inte är perfekt och det är för tidigt att lansera den i produktion. Men det finns TA-152 och ME-309, som redan finns i serien, och kämpar bra. Både deras hastighet och vapen är som bäst. Det är sant att bilarna väger mycket, vilket påverkar manövrerbarheten. Men kraftfulla vapen låter dig skjuta ner i ett svep, och hastigheten under ett dyk försvinner när till exempel Yaken kommer in i svansen. Och vid vertikal manövrering är tyska plan starkare och har högre hastighet.
  Yakovlev informerade Stalin om Yak-3, som var under utveckling, lättare och mer manövrerbar än Yak-9.
  Stalin lyssnade på detta och tittade på porträttet av Alexander Suvorov. Denna befälhavare för tsarryssland var unik och levde i nästan sjuttio år och var oövervinnerlig. Även om han inte fick stora arméer. Och de mest högljudda segrarna över fransmännen gav Ryssland inte ens en tum land. Men han visste hur man vinner med siffror.
  Nu började tyskarna bilda legioner från nästan hela Europa. Hitler stoppade terrorn mot judar, och de började till och med rekrytera bataljoner av frivilliga från dem.
  Den polska befrielsearmén dök också upp, som en motvikt till den polska armén.
  Fransmän, holländare, belgare, danskar och andra européer rekryterades till Tredje riket, särskilt SS-enheterna. Både vitryska och ukrainska divisioner dök upp i Sovjetunionen. Tyskarna blev smartare och mer flexibla allt eftersom kriget fortskred. Och nu fanns det en central Rada i Vitryssland, och lokala styrkor användes mot partisanerna. Formellt fick Vitryssland självstyre, och ett sken av självstyre dök upp. Precis som i Ukraina. Där Bandera släpptes från fängelset. Och nya nationalistiska splittringar började bildas.
  Så Sovjetunionen hade ingen fördel i arbetskraft. Och fördelen när det gäller teknik gick över till tyskarna.
  Stalin noterade:
  - Att tillverka Yak-3 kräver en stor mängd högkvalitativt duraluminium. Och dess leveranser från USA och Storbritannien har minskat kraftigt. Och de allierade kräver redan fräckt att vi ska betala för detta i guld!
  Yakovlev svarade med en suck:
  - Ja, för tillfället är Yak-9 fortfarande huvudjaktaren! Och dess produktion bör ökas!
  Ilyushin sa:
  - Produktionen av flygplan nådde hundra per dag, inklusive fyrtio jaktplan. Men deras kvalitet har minskat. Många bilar väger trehundra eller fyrahundra kilo tyngre än standardbilarna, och på grund av detta är de underlägsna tyskarna även i manövrerbarhet!
  Flygchefen nickade:
  - Vi har helt enkelt ett katastrofalt förhållande av förluster i luftstrider - ett till tio till tyskarnas fördel. Och piloterna är dåligt utbildade. De allierade har slutat leverera flygbensin, och det finns inte tillräckligt med deras eget. Och sovjetiska bilar är inte annorlunda i kvalitet. Dessutom har tyskarna en hel galax av utmärkta ess. Det finns även kvinnliga piloter. Till exempel har Albina och Alvina, två nya stjärnor, redan fått riddarkors med silvereklöv, svärd och diamanter, efter att ha skjutit ner mer än trehundra flygplan vardera.
  Och detta på kort tid!
  Stalin nickade och anmärkte:
  - Wolf är inte den enda terminatorpiloten!
  Befälhavaren nickade:
  - Om det bara fanns en!
  Högste befälhavaren frågade:
  - Vad kommer Zjukov att säga?
  Marskalk av Sovjetunionen svarade med en sorgsen blick:
  - Vi behöver nya vapen. Tanken T-34-85 är inte tillräckligt kraftfull. Dess kanon tränger fortfarande inte igenom varken Panther-2 eller Tiger-2 i pannan. Tyskarna har utvecklat en mer avancerad Panther-3, som ska ha pansar från Tiger-2 med mindre vikt och kraftfullare motor. Om en sådan tank går i produktion blir vi helt förstörda!
  Stalin mumlade:
  - Vad sägs om IS-2?
  Zjukov svarade ärligt:
  - Tornets frontpansar är ganska svagt. Till och med en enkel "Panther" kan lätt ta den från ett avstånd på en kilometer, och ännu längre med ett skal under fat!
  Högsta noterade:
  - Varför gjordes inte hans pannpansar 160 millimeter tjock?
  Zjukov svarade ärligt:
  - För att en kraftfull pistol redan är tung. Och överföringen kommer helt enkelt att fastna.
  Vi tvingades överge detta och begränsa oss till 100 millimeter i pannan.
  Stalin flinade och såg ovänlig ut. Sedan frågade han:
  - Tänk om vi minskar sidobepansringen på IS-2:an från nittio millimeter till femtio, och därigenom stärker pannan?
  Zjukov nickade:
  - Det här är fullt möjligt, kamrat Stalin. Men det tar tid att utveckla ett nytt torn och sätta det i produktion!
  Marskalk Vasilevsky noterade:
  - I det här fallet kommer tyskarna att kunna slå IS-2-tornet i sidan med bazookas och faustpatron, och lättare vapen. Så detta är ett kontroversiellt beslut!
  Den Supreme One morrade:
  - Oavsett var du kastar den, det finns en kil överallt!
  Yakovlev noterade:
  - Vi borde utveckla jetflyget! Tyskarna har redan ME-262 som slåss i himlen. De är verkligen inte särskilt effektiva, men tiden går och nazisterna kommer förmodligen att hitta på något bättre.
  Beria nickade och sa:
  - Enligt de senaste uppgifterna utvecklar tyskarna ett jetjaktplan ME-1100, som kan lyfta i luften i höst. Den har några originella idéer. Och ME-262 X utvecklas också, som ska vara kraftfullare och bättre än tidigare modeller och vara redo för stridsanvändning.
  Stalin frågade:
  - Vilka är detaljerna?
  Folkkommissarien för inrikesfrågor svarade med en suck:
  - De är hemliga och vi jobbar! Men enligt rykten ska ME-262 ha en hastighet på över 1 100 kilometer i timmen.
  Stalins följe visslade förvånat.
  Supreme nickade:
  - Wow! Då är vi definitivt skruvade! Vad kommer Molotov att säga?
  Folkkommissarien för utrikesfrågor svarade med en suck:
  - De västallierade satte käppar i hjulet för kriget. De verkar formellt fortfarande slåss, men i verkligheten bedriver de inga stridsoperationer. Tyskarna slutade också tillverka ubåtar och koncentrerade sig på stridsvagnar och flygplan. Dessutom, istället för FAA-missiler, kommer fabriker att producera de senaste jetbombplanen. Och det betyder att vi kommer att bombas utan medlidande. Vi kommer helt enkelt inte att hinna med jetplan!
  Stalin mumlade:
  - Det här är dåligt! Det betyder att det inte finns någonstans att vänta på hjälp!
  Marskalk Vasilevsky svarade:
  - Ryssland har bara två allierade: armén och flottan!
  Överbefälhavaren nickade:
  - Ja det är sant! Men den inte särskilt gode tsar Alexander den tredje sa något sådant!
  Beria noterade:
  - Om tsar Alexander den tredje hade levt längre hade han kanske varit stor. Han kunde mycket väl ha vunnit kriget med Japan!
  Zjukov flinade och svarade:
  - Om jag vore Kuropatkin skulle jag slå japanerna. Och ingenting skulle stoppa mig!
  Stalin mumlade:
  - Sluta prata strunt! Vi har inga AI:er för att lista ut saker här! Vi måste rädda vårt hemland. Snart kommer Hitler att trampa på oss med all sin kraft, och det kommer inte att verka mycket. Och vi behöver specifika idéer!
  Marskalk Vasilevsky, som var känd för att vara en stor strateg, föreslog:
  - Låt oss lita på försvar på djupet. Vi behöver så många vapen som möjligt, inklusive pansarvärnsvapen. Hur går det med deras frigivning?
  Nikolai Voznesensky svarade självsäkert:
  - Mycket bra! Vi producerar artilleri precis så mycket som militären kräver. Men det är inte längre värt det, det kommer inte att finnas tillräckligt med folk för vapenbesättningarna!
  Marskalk Vasilevsky noterade:
  - Vi behöver fler, särskilt luftvärnskanoner. Den senare kan användas både mot flygplan och markmål!
  Stalin nickade med sitt grånande huvud:
  - Vi behöver tillverka fler 100 mm luftvärnskanoner. De kan penetrera Panther-2 frontalt, och till och med Tiger-2 spets, och samtidigt skjuta ner påträngande tyska plan.
  Voznesensky noterade:
  - För 100-mm kanonen behöver vi fortfarande göra den nödvändiga projektilen. Och så finns det en idé för en självgående pistol baserad på trettiofyra chassit. Gör SU-100, som kommer att vara lättare att tillverka än T-34-85, men mycket kraftfullare i beväpning.
  Överbefälhavaren nickade nöjd:
  - Ja, du är Voznesensky och huvudet! Nu ska vi sjunga!
  Och publiken sjöng i kör:
  I det underbara fosterlandets vidd,
  Härdat i strid och arbete...
  Vi komponerade en glad sång,
  Om en fantastisk vän och ledare!
  
  Stalin är stridens ära,
  Stalin är ungdomens flykt...
  Kämpa och vinna med sånger,
  Vårt folk följer Stalin!
  
  Kämpa och vinna med sånger,
  Vårt folk följer Stalin!
  Tja, det röda imperiet samlar krafter för att slå tillbaka anfallet. Men å andra sidan förbereder Hitler en offensiv. Vapenproduktionen i Tyskland växer. "Panther"-2 har blivit bättre skyddad i tornets panna på grund av en 150 mm pistolmantel i vinkel och en 100 mm skrovpanna med en vinkel på 45 grader. Detta är precis tillräckligt för att T-34-85 inte ska tränga in i ett tyskt fordon frontalt. Men hon kan penetrera den från tre och en halv kilometer.
  Således blev "Panther"-2 huvudtanken, och enkla "Panthers" har redan avvecklats. Som T-4. Men de produceras fortfarande för att inte kollapsa produktionsvolymerna. Som "Tiger", trots släppet av "Tiger"-2 produceras fortfarande.
  Det är inte möjligt att omedelbart bygga om hela produktionen till Panther-2. Även om den här tanken är väldigt bra. Och i fart, och rustning, och speciellt i vapen, där den inte har någon like.
  I början av mars, medan vägarna fortfarande var blöta, gjorde tyskarna sitt första försök att avancera. Och de slog till i riktning mot Voroshilovgrad och Krasnodonsk. Och även Donetsk.
  Dessa delar av Ukraina återerövrades av Röda armén under Stalingradkrisen, och tyskarna hann inte lämna tillbaka dem. Nazisterna lyckades uppnå taktisk överraskning.
  Så de spred desinformation om att de ville omringa det sovjetiska kriget på Kursk-bukten. Men de slog i ett annat håll, där de inte förväntades!
  Kraftfulla stridsvagnar från nazisterna deltog i striderna, och "Tiger"-2, som jämfört med verklig historia hade en kraftfullare motor på 1000 hästkrafter, vilket betyder att den rörde sig snabbare och kunde fungera som en bra genombrottstank.
  Tyskarna avancerade till en början snabbt. De intog Voroshilovgrad, Krasnodonsk och Donetsk, men sedan smälte snön och de tunga tyska stridsvagnarna vissnade i leran. Ändå kunde Krauts fullständigt ta kontroll över hela Ukraina. Och de tillkännagav sin nya seger.
  De första tyska stridsvagnarna i E-serien deltog också i striderna, särskilt den självgående pistolen E-10. Denna maskin hade mycket avancerade egenskaper. För det första var dess höjd bara 1,2 meter. Och besättningen är bara två personer som ligger ner. Motorn och transmissionen var tillsammans och tvärs över. Och själva den självgående pistolen är liten i storlek, men med en motor på fyrahundra hästkrafter. Och tio ton kunde packa 82 mm frontpansar med stor rationell lutningsvinkel och 52 mm sidopansar plus rullar.
  E-10 är en maskin som är nästan perfekt. Hastighet upp till hundra kilometer på motorvägen och sjuttio på motorvägen är svår att träffa och kamoufleras lätt.
  Samtidigt är det billigt och lätt att producera. Den enda nackdelen med pistolen är att T-4 har en längd på 75 mm 48 EL. Men den tränger in i sovjetiska stridsvagnar frontalt, om än på kort avstånd. Och hon kan motstå T-45-85:s slag mot pannan, och det är nästan omöjligt att slå henne.
  Och besättningen är också ovanlig - två vargtjejer från SS. Gerda och Charlotte.
  De är redo att slåss som monster. Och de har kolossal, destruktiv kraft.
  Tjejerna, även om det fortfarande var lite kallt i mars, kämpade bara i bikini och barfota.
  Och de visade sin stridsmästarklass.
  Men vi behöver naturligtvis inte prata om dem så detaljerat. På andra sidan slåss sovjetiska Komsomol-tjejer.
  Och de är också halvnakna och barfota. Men de visar sin aggressiva och coola karaktär. De skjuter exakt och använder de röda bröstvårtorna när de trycker på avtryckaren. Och samtidigt sjunger de;
  Vi är döttrar till det kära fosterlandet,
  Sovjetländer under den röda fanan!
  Kamrat Stalin är en vågad falk,
  Vem kommer att göra hela världen vacker!
  
  Mitt fosterland och jag föddes till lycka,
  Att odla spannmål och textillin...
  Sådana är Rysslands söner,
  Den mannen kommer att vara allsmäktig!
  
  Ett åskväder åskar - fascismen har invaderat oss,
  Armadas av formidabla stridsvagnar slog till...
  Men det är bäst att slå din motståndare i ögat,
  Vi är inga bebisar som slänger upp mannagryn!
  
  Führern bröt igenom till Moskva på hästryggen,
  På vitt och av stål som är polerat...
  Adolf Hitler sålde sig själv till Satan,
  Jag trodde att kulor inte kunde stoppa honom!
  
  Kamrat Stalin är en vågad riddare,
  Han kolliderade med Hitler i listorna...
  Och det visade sig att Fuhrer inte är cool,
  Ledarens knytnäve stack i hans adamsäpple!
  
  Nu skakar fascisten som ett löv,
  Hur Stalin förlamade honom allvarligt...
  Han skulle föredra att spela whist på cirkus,
  Nåväl, nu är Adolf bara en solbränna rumpa!
  
  Mardröm av världens nazisterna Stalingrad,
  Sedan våra killar har blivit starkare...
  Soldaten i sovjeternas land är mycket glad,
  Vi slog alla motståndare på hornen!
  
  Berlin kommer att kollapsa för flickornas fötter, vet
  Tjejerna kommer gå runt barfota...
  Vi kommer snart att bygga ett paradis på planeten,
  Och det kommer att bli väldigt roligt och lugnt!
  
  Allt kommer att bli bra i universum,
  Flickorna kommer att få en kappa gjord av diamanter...
  Ibland är det för svårt
  Men vi är ett land äldre än atlanterna!
  
  I Ryssland finns det en pionjär och den titan,
  I fäderneslandet är varje krigare från blöjor...
  Adolf du är en förlorare och en tyrann,
  Du fick en blåöga från tjejernas fötter!
  
  När kommunismen är över universum,
  När Guds Moder sprider slöjan...
  Då kommer all hämnd att hållas i bur,
  Och Jesus, ljusets guds namn!
  Komsomoltjejerna sjöng så vackert och med känsla. De gjorde detta mycket entusiastiskt. Och rösterna lät väldigt skimrande.
  Och tjejerna kastade destruktiva granater med sina bara tår av dödlig kraft.
  Pionjärerna slogs också. Som trots att det fortfarande låg snö var i bara shorts, prickiga skjortor och barfota.
  Och även om barnens bara ben blev röda av kylan och var scharlakansröda som ankor, rörde de sig aktivt och kämpade envist.
  Dessa var riktigt riktiga, aggressiva och väldigt kämpande killar.
  Som sköt med granater, drog tillbaka bågsträngarna och lanserade mördande dödsgåvor.
  Och samtidigt sjöng de också;
  Mitt upphöjda Rysslands ljus -
  Länder som gav liv åt världen med sin själ!
  Det är omöjligt att hitta ett vackrare fosterland,
  Hon är nyheter för universum - en helig dröm!
  
  I varje grässtrå och varje daggdroppe,
  Och i dropparna av varmt sommarregn...
  Snöflingor leker med diamanter,
  I dem finns Jesu ansikte - Herrens ledare!
  
  Skapandet av den strålande Svarog,
  Det är vackert i varje blåklint.
  Den som vill ha fred är som en Guds son,
  Tro mig, han har ett underbart liv överallt!
  
  Men den Allsmäktige gav oss denna vilja,
  Så att jag väljer varje fri väg,
  Så att den infödda kämpen älskar sitt hemland,
  För att förhärliga Rod i hans gärningar!
  
  Men de gjorde ett dåligt val,
  Och nu strömmar en ond ström över jorden!
  Ryssland trampas ned från stridsvagnarnas helvete av folkmassor -
  Ödet är grymt och skoningslöst i sin krigföring!
  
  Men låt oss förena kämparna axel vid axel -
  Under den sovjetiska fanan i oktober.
  Från ikonen kommer nåd att ges till ansikten,
  De står för oss inför Herren av en anledning!
  
  Även om demonerna följer Hitler,
  Och han lade in många funktioner i Tyskland!
  Men vi skjuter ner Junkers som tefat,
  När allt kommer omkring måste du kämpa och slita blodet ur dina ådror!
  
  Fienden har nått Moskva - allt brinner,
  Genom en kikare ser han Kremls stjärnor!
  Men vi slog Mamai's hord förut,
  Herren kommer att ge kraft åt sina kärleksfulla söner!
  
  Fosterlandet - jag viskar i bön med smärta,
  Våra städer brinner som en fackla!
  Det som byggdes med svett och kärlek,
  Var det verkligen förstört för alltid?
  
  Men familjen kommer inte att lämna sin skapelse -
  Han kommer att ge styrka och motståndaren kommer att falla!
  Som det sades i Guds visa bok -
  Rus kommer att vinna och marschera till stjärnan!
  
  Wehrmacht besegrades, blod flödar,
  Moskva, och sedan det härliga Stalingrad!
  Och fosterlandet kommer att ge juice från äppelträd,
  Så att en maskingevär blir lätt med en granat!
  
  Vi kommer att vara i Berlin - Stalin är ledaren,
  Guds vice kung på jorden där det finns synd!
  Bröder, skona inte fascistiska varelser,
  Då blir det lycka och framgång!
  Så sjunger pionjärerna med känsla och inspiration. Och deras röster är barnsliga, rena, söta.
  Och även om deras fötter är bara, nedslagna, repade, alla täckta av skavsår och blåmärken, och till och med deras fingrar är blåa av kylan, finns det ljusa leenden på läpparna på både pojkar och flickor.
  Och det är klart att de inte kommer att ge upp, utan kommer att fortsätta sjunga och kämpa.
  Lenin uppfostrade oss för folkets lycka,
  Och den store Stalin upplyste vår väg...
  Iljitj gav helig frihet till alla,
  Efterträdarens lärare har besegrat fienderna!
  
  PUTINS LYCKA MED HITLER
  Med hjälp av en magisk ritual fick Hitler den ryska presidenten Putins tur. Och detta förändrade historiens gång dramatiskt. Först vann luftslaget om Storbritannien. Visserligen vågade Hitler inte landa, men Luftwaffe fick dominans i skyarna. Franco, under dessa villkor, gick med på attacken mot Gibraltar. Tyskarna erövrade denna fästning på två dagar. Och de flyttade trupper till Afrika.
  Kriget med Sovjetunionen sköts upp. Men detta gynnade bara nazisterna, och den mörka kontinenten erövrades.
  Fascisternas numerära överlägsenhet och bättre organisation gjorde att de kunde erövra Afrika, Mellanöstern och Indien inom ett år.
  Och i november 1942 landade plötsligt nazisterna och intog Storbritannien på elva dagar.
  Därefter började förberedelserna för krig mot Sovjetunionen. Tyskarna satte in nya stridsvagnar: Panthers, Tigers, Lions, redo för strid. Och den 22 juni 1943 började invasionen.
  Naturligtvis lyckades Sovjetunionen förbereda sig väl för den här tiden på två år. Antalet stridsvagnar ökade till trettioåtta tusen etthundratjugo divisioner, antalet flygplan nådde femtio tusen. Antalet vapen och andra typer av vapen har också ökat. Men Wehrmacht tillförde mycket. Antalet stridsvagnar i det tredje riket ökade från sextusen till tjugo tusen på två år. Och deras kvalitet har märkbart förbättrats.
  Även flyget i tredje riket steg. Den nya ME-309 var mycket kraftfullt beväpnad och gick in i produktion. Focke-Wulf, Yu-288 och Yu-188 var starkare. Och det var allvarligt. Fritz skaffade också gaskastare och mycket mer. Inklusive det kraftfullare automatgeväret MP-44.
  Det viktigaste var att tyskarna hade ett stort antal infanteri. De kunde använda kolonialtrupper och soldater från Europa.
  Men det fanns också andra nyanser. Röda armén var inte redo för försvar. De lärde henne inte hur hon skulle försvara sig. Och även om befästningarna på Molotovlinjen var klara, var de för nära gränsen och inte tillräckligt djupa.
  Dessutom kunde tyskarna attackera från Turkiet, Iran och Indien. Dessutom satte Japan in trupper för en offensiv.
  Ja, de pressade hårt.
  Och inom tre månader besegrades Sovjetunionen och Moskva föll. Två månader senare var Ryssland helt ockuperat.
  Därefter bestämde sig Hitler för att attackera Amerika. Och här hade tyskarna tur.
  Amerikanska stridsvagnar var svaga, flygplan släpade efter. Men tyskarna hade framgångsrika jetflygplan och det dök upp flygande tefat som var helt osårbara för eld med handeldvapen, och ubåtar påverkades inte av väteperoxid. Och stridsvagnar av E-serien De krossade USA, om än med svårighet, men mer på grund av avståndet den 30 januari 1946. Bara resterna av den amerikanska armén kapitulerade.
  Och den 20 april 1951 attackerade Hitler, av rädsla för att samurajerna skapade en atombomb, Japan... Kriget varade med ett mål. Nazisterna skaffade mer avancerade pyramidformade stridsvagnar, kraftfulla flygande tefat med lasrar och ultraljudsvapen. Mer avancerade raketsystem med flera uppskjutningar och mycket mer.
  Det vill säga, Japan varade inte längre än sex månader. Och kriget slutade med ytterligare en seger för Wehrmacht.
  Putins tur hjälpte Hitler att erövra det sista betydande imperiet på jorden.
  Och den 20 april 1959 hölls en världsomspännande folkomröstning, som etablerade den imperialistiska regeringsformen för en världsmakt, ledd av Adolf Hitler.
  Redan 1949 flög tyskarna till månen. Och den 20 april 1957 ägde en flygning till Mars rum.
  Nazisterna behärskade solsystemet. Och över hela världen fanns nu en järn, tysk ordning. Vid sjuttio år gammal blev Adolf Hitler världskejsare, tack vare Vladimir Putins lycka. Detta är en fenomenal prestation.
  Sedan återstår att utforska andra världar, och mänskligheten förenas. Men det finns förstås många byggprojekt av olika slag över hela världen. Inklusive en underjordisk tunnel från Chukotka till Alaska. Men den 1 maj 1959 störtade Adolf Hitler i ett flygplan. Och utroparens fantastiska regeringstid tog slut. Tydligen var Putin, med sin fenomenala tur, inte avsedd att leva mer än sjuttio år.
  Men Hitler hade redan en arvtagare. Från antalet barn som erhållits genom konstgjord insemination. Så fortsatte Adolfs dynasti. Och mänskligheten fortsatte byggprojekt på olika nivåer.
  Även i Afrika byggdes vägar, järnvägar och bilar, liksom många städer. Och svarta människor arbetade här och höjde ekonomin på den mörka kontinenten.
  Mänskligheten utvecklades och steg. Kommunismens uppbyggnad pågick, och människors liv blev bättre och bättre.
  Efter Hitler styrdes kejsaren av sin son Wolf den Förste. Han var ung men vis och höjde mänskligheten till stora höjder. En av idéerna var att öka antalet kvinnor och experimentera med gener. I synnerhet beslutades att öka antalet honor så att det var fem gånger fler av dem än hanar.
  Samtidigt, 1961, flög imperiets kosmonauter till Venus och ett år senare till Merkurius. Ett par år senare besökte vi Jupiters satelliter. Vi besökte även andra planeter. Tills, 1980, besöktes den yttersta planeten i solsystemet, Pluto. Och det var jättebra.
  Och år tvåtusen började den första stjärnlösa expeditionen. På planeten Jorden har brottsligheten nästan försvunnit, och sjukdomar och epidemier har fått ett slut, människor har glömt svält och råvarubrist. Livet blev bättre och roligare.
  Och ett riktigt paradis byggdes. Och folk slogs inte med varandra. Vetenskapen utvecklades snabbt. Och gav människor lycka. Teknik utvecklades också. Mästerverket i detta är förstås diskusen. De kunde redan flyga mellan planeter. Och Krauts kunde inte stoppas.
  I Ryssland avtog gerillakrigföringen snabbt. Folk bestämde sig för att det inte fanns någon chans att störta nazisterna och de var tvungna att leva. Och livet blev bättre och bättre. Imperiet gick mot kommunism. Efter år tvåtusen blev många varor helt gratis. Det fanns inga hemlösa, alla hade ett jobb. Och mycket vackra hus byggdes. Och alla hade bilar, och alla hade gratis internet och mycket mer.
  Livet steg. Folk mådde bra. Och alla vände sig gradvis vid att vara ett enda imperium. Och assimileringen fortsatte.
  Ryssar och andra slaver fick lika rättigheter som tyskarna. Och andra nationer levde väl under nazistiskt styre.
  De som inte slogs, var inte partisaner, levde med värdighet. Tyskarna utförde inte straffåtgärder utan anledning.
  Och faktiskt, så snart vi gjorde oss av med partisanerna, upphörde förtrycket omedelbart.
  Ockupationspolitiken var flexibel. Det fanns både självstyre och användning av lokal personal. Och 2020 fick alla människor på planeten jorden medborgarskap och juridisk jämlikhet etablerades äntligen.
  Vid den här tiden hade vetenskapen utvecklats så mycket att ålderdomen var besegrad, och alla blev för evigt unga och vackra.
  Och på andra planeter i solsystemet dök byar i det tredje riket upp. Och så blev det stort i världen.
  Pojkarna och flickorna i den här världen började spridas över hela galaxen. Virtual reality har redan dykt upp i Hypernet-matrisen, och mycket av allt underbart och ungt och vackert. Det var redan möjligt att reproducera vad som helst.
  Tredje rikets imperium blev ett imperium med stora möjligheter och erövrade universum.
  Och det var fem gånger fler kvinnor än män. Och de är alla vackra, unga flickor, och männen är unga män som inte behöver raka sina skägg. I själva verket är ett skägg bara en primitiv, djurisk atavism.
  Och i virtuell verklighet rasar och brinner sådana intressanta spel.
  En av dessa allsmäktiga skapare av universum, Friedrich Sfero, organiserade just den coolaste "underhållningen".
  Nämligen en rymdstrid. Å ena sidan, hans trupper som representerar Stolt Tyskland, å andra sidan, stjärnarmén av någon vän, samma allsmäktige skapare av Harlequinade-universumet - Det fruktansvärda Tyskland. Det betyder att eftersom allsmäktiga människor slåss kommer det att bli kul och coolt, till den grad omöjligt.
  Greppet hos armén i Groznyj-Tyskland minskade obönhörligt. Hyperplasma omfamningar försökte komprimera den mäktiga fienden från Stolta Tyskland hårdare. Miljontals och åter miljoner rymdskepp hittade sin död här. Ofta heroisk, och ibland löjlig. De dog, med ett leende på läpparna, i hopp om att återuppstå i tid. Även om det såg väldigt läskigt ut... Den strömlinjeformade droppformade kolossen lyser med ett speciellt ljus som tuggar fälten av rymd och vakuum. Lågor rusar genom rymdskeppets korridorer och ventilationsschakt. Miljontals levande soldater, både människor och representanter för andra raser, med miljarder robotar ombord, försöker fly den alltförtärande hettan. Nästan alla kämpande människor är vackra flickor, målade med utarbetade, avantgardistiska frisyrer, som om de var samlade inte för en brutal strid, utan för en imperialistisk maskeradbal. En av flickornas frisyr i form av en väderkvarn med blad i form av påfågelvingar fattade eld, och hon skrek hjärtskärande. Smärtan är ofattbart hemsk och hårbotten bokstavligen sliter av. Kvarnens blad lossnar och snurrar sedan i en nio-ordnings virvel av kinespatiala krökningar.
  Men orcherna och alverna vrålar särskilt hotfullt för dem, det kunde verkligen inte vara mer mardrömsaktigt; Antingen är det här det grinande ansiktet på en syndig ande som tillkallats av en nekrofili trollkarl från underjordens lägsta djup, eller ett ljus som dansar genom hytterna och böjer gevärspiporna i form av ett fruktansvärt, extremt argt rovdjur. Och det kan vara värre, det som är surrealistiskt i teckningen av ett destruktivt och brännande ämne.
  Och allt detta är på skalan av ett rymdskepp vars storlek inte är sämre än Merkurius... Men enligt universums skapare, inte så mycket. Skaparen av en sådan helt materiell verklighet bestämde sig själv för att ha en sprängning.
  Sfero Friedrich Katastrofov kände spänning och samtidigt tillfredsställelse: en nolla till hans fördel. Den unga skapare-terminatorn gjorde en U-sväng, rörde sig bort från strålen av magoplasma och, till ljudet av sprakande gravi-kärnstrålar som skakade vakuumet, högg han en annan magolet i ryggen. Det är inte lätt att ta sig in, stridsfordonen galopperar som hästhovarna i galopp och till och med drivna av shaitan som har samlat all kraft från underjorden. Och inga fysiska och kosmologiska lagar som är bekanta med efterblivna människor från det förflutna. Konceptet med tröghet är endast på begäran av skaparen.
  Nu (som består av Hyper-princeps-mago-plasma av en sådan typ av materia som är obegriplig för mänsklig perception, då kan du ta vilken form och modifiering som helst av tillvaron, ändra storlek från kärnan av en foton, när du fritt placerar hela universum av biljoner parsecs i diameter i din handflata!) Sfero valde att förkroppsliga kroppen av en biologiskt modifierad pojke, som tränades i det kraftfulla och tekniskt avancerade imperiet Stolta Ryssland, även när han mognade som ett embryo i livmodern. av en inkubator-dator.
  Från befruktningsögonblicket började träning i sömn, avbruten av smärtimpulser, i ett speciellt, kosmiskt krig. Och fortfarande fanns det misstag, eftersom magolets banor, utan tröghet, var helt oförutsägbara. Men Sfero har inga komplex kring detta. Han begränsade medvetet sina förmågor för att göra dem mer intressanta. Trots allt är det stolta Tyskland, spritt över miljarder galaxer och en kvadriljon bebodda världar, en skapelse - naturligtvis, av en virtuell matris. Och rymdkrigets spel måste följa reglerna. Så att det inte blir något kaos alls. Pojken är skaparen. sköt ner ytterligare tre, försvunnen två gånger. Magomulser av fantastiskt designade vapensystem skar igenom vakuumet och till och med tvingade det att skalas av, som skivor av honungscheesecake, på en annan nivå i universum. Här dök Sfero igen ner i hålet i rymden och gick in i attackläge. Samtidigt valde Boy-Creator ögonblicket så att han inte kunde spelas in av cybernetiska övervakningssystem som ger en fullständig översikt över Magolets omgivande utrymme med olika modifieringar.
  - Kinesisphoton magomatrix absorberar! - Pojken skapare sa filosofiskt, sköt ner en annan fighter och undvek princeps-plasmans slående tentakler.
  Julius Caesars armé, till vilken Sphero Frederick anförtrott generalbefälet, fortsatte att trycka tillbaka och utnyttjade deras numerära överlägsenhet, medan de fortfarande gjorde misslyckade försök att omsluta den från flankerna. Harlequinades skyddsling Hannibal spred fler och fler trupper och försökte sträcka ut den enorma armadan under hans befäl över flera parsecs (en parsec är sträckan en ljusstråle färdas på två och ett halvt år). Tätheten av truppformationer minskade, och den individuella skicklighetens roll ökade. Här visade sig båda sidor vara värdiga och demonstrerade konstflygning och manöverkonsten. Men förlusterna var kolossala, mer än en miljon rymdskepp brändes redan i förintelsens giriga fackla.
  Sfero ändrade plötsligt området för kampen och befann sig bredvid den vackraste tjejen. Pojkskaparen och Valentina klämde varandras händer, de andra pojkarna och mycket fler flickor blinkade åt varandra. De riktade batterierna och öppnade en orkanhyperplasmatornado på båtar, ensitsiga magoleter, jagare, brigantiner, jagare, jagare och andra små fartyg. Sphero blinkade segrande med ögonen.
  Den allmänna träningsnivån för de krigsutbildade kämparna, även när de flöt som embryon i ett slags näringsmedium, var mycket hög. Men de kom inte alltid från många sprickor och vakuumkollapser. Som svar avfyrade fienden sin skoningslösa eld, som till och med hade en personlig matris. En ström av hyperplasma, som brände genom det försvagade matrisskyddet och halva rymdfältet, genomborrade rustningen. Här är det, det magiska utrymmet, oförmöget att motstå det, sprucket, en mångfärgad ström av ultraeld föll över det skjutande paret. Sphero brändes upp direkt (det är bara en superhäftig känsla när köttet är förintat!), flickans partners arm försvann upp till hennes axel, hennes ben upp till knäet, hennes bål upp till revbenen. Skönheten skrek och ryggade tillbaka. befallde Valentina.
  - Aktivera cyberregenerering.
  Flickans kropp (liksom andras) hade inte varit protein på länge. Detta är speciellt kött med hyperplasmiska inneslutningar, medan människorna själva drivs av superenergi. Så köttet började sakta växa efter att ha blivit sårat. Relativt långsamt är själva processen synlig för blotta ögat, hastigheten för vävnadstillväxt är 0,9 centimeter per sekund. Men den hårda striden blev mycket kortvarig, rustningen brändes på flera ställen. Två vapen förångades, sex soldater dog, en ung man brändes till hälften och en flicka förlorade tillfälligt hårbotten och fingrar. Sfero, skrattande, återvände och sa, hur mycket har du uppnått genom att besegra bäraren av universums skapare? Mirakulöst nog lyckades vi undvika att granaten detonerade. Men skadan är kolossal, luften sifoner ut och blossar upp i vakuumet. Killarna svarar dock med värdighet. Sfero själv avfyrade ett filigranskott direkt och slog ut ett tresits attackflygplan. Valentina, med lång tunga, slickade killen på läpparna.
  - Megaquasar!
  - Låt oss ha ett hyperannihilation (superförstörande) plasmautbrott! - Universums unge Skapare skällde.
  Två magoleter sköts ner av andra vapen och tre skjuttorn sköts ner på jagaren. Men det var i det ögonblicket som missilkryssaren riktade sina vapen mot dem. Pojkeskaparen, inte utan njutning och spänning, kände dödens andedräkt i ansiktet. En gammal kvinna med lie hotade en ond gigantisk storlek, och kapten Sfero gav ordern.
  - Flexibel reträtt! Rör dig som en orm, genom igelkotten!
  Batteriet rusade tillbaka, men var lite sent. Det verkade som att vakuumet värkte av smärta och en hyperplasmisk virvelvind svepte igenom. Ett fruktansvärt slag av graviplasma träffade batteriet. Fem kanoner och tolv besättningsmedlemmar på en gång visade sig vara helt förångade. Sfero och de andra tjejerna kastades tillbaka av en gravitationsvåg. Boy-Creator flög över och slog huvudet i magen på den atletiskt byggda, men samtidigt extremt graciösa Valentina. Och det här är tufft när köttet som du var tvungen att ramla i inte är protein:
  - Wow, du är ett pulsar-kollapshål! - Sfero muttrade. Och han flinade när en urladdning av hyperelektricitet svepte igenom honom.
  Stora sprickor gick genom rustningen. De skär som raviner genom metallens lila yta, mer än en miljon gånger starkare än titan. Vilken kolossal kraft döljs i hyperplasma eller dess ännu mer avancerade variant, princepsplasma, kapabel att röra stjärnor och släcka kvasarer. Men detta är bara det sjätte, sjunde och så vidare tillståndet i materien. Ett helt hav av hyperplasma kan erhållas från vilken molekyl som helst. Teoretiskt (detta är ännu inte tillgängligt för människor) kommer en elementarpartikel att reproducera hela universum. Eller förstöra! Dessa är de kvasi-gudomliga förmågorna hos hyperplasm.
  Batteriet glider längs den flexibla kollapsen vibrerande i kinesisrymden, soldaten pressas ner av den försvagade tröghetskraften. Sedan släpps fjädern, och batteriet öppnar igen eld endast på en annan plats i rymden.
  Friedrich Sfero befaller:
  - Slå med en smal stråle, växla vapnen till koncentrerat ramrodsläge.
  Eftersom datorerna är avstängda måste detta göras manuellt. Reglera tillförseln av hyperplasma med hjälp av trumman. Men att göra något sådant här är inte ens lätt det som räddar oss är att träningsprogrammet också tar hänsyn till denna force majeure. Pojkar och flickor hanterar detta problem i autoläge. Sfero Friedrich siktar på en missilbåt och skjuter med lätt ledning. Det tunnaste gnisslet av det förstörda vakuumet hörs, båten slits i bitar. Att döma av kraften i explosionen inträffar ammunitionsdetonationen. Ljusfläcken förstör bilen. Magoleten förstördes också flickan återgav det exakta skottet.
  Vingarna flyger av var för sig, och samtidigt snurrar den flammande svansen i vakuumet.
  Fiendens brigantin får ytterligare skada, men svarar med massiva salvor. En bäck tränger in genom springan, kastar bort flickan, exponerar guldfärgade bröst med cinnoberfärgade bröstvårtor som avger luminescens.
  Sphero skriker av glädje:
  - Ni ser hur coolt det är! Chernodyrno!
  Valentina slog den allsmäktige killen på sitt Magoplastik hudtäckta knä:
  - Princeps-quasar! Pulsarellips! Höj din riddare högre!
  Den droppformade brigantinen strös med salvor. Taggiga daggdroppar av hyperplasma stänktes i hela stridsutrymmet.
  Friedrich Sfero visslade:
  - Ge mig en foton, in i avgrundens kollaps!
  En fregatt dök upp från sidan och samtidigt exploderade grannbatteriet. Det ser ut som att killarna hade tur att de snubblade över en tung raket eller ett Vibro-fält som pulveriserade den mest hållbara metallen.
  Pojken försökte vrida plattformen för att överleva ett sådant angrepp. Men motståndarna är också högklassiga proffs som gått ut nästan samma skola. Skaparen av Harlequinade är inte heller en bedragare i skapandet av civilisationer!
  Tempropreonkanonen förstördes. Den delades upp i en hög med gnistrande delar. Flickan och skapare-pojken som serverade vapnet kastades bort som om de träffades av ett slagträ. De kraschade in i pansaret med kolossal acceleration, bucklade det lätt, och själva var mycket tillplattade, rysande av chock med sina mycket elastiska och tåliga kroppar. Sedan började de dra av den kraftiga beläggningen, vilket gav normal form åt sina vackra figurer, präglade som statyer av gamla gudar.
  Sfero kände sig kall i nedre delen av magen. Tätheten av fiendens plasmautbrott intensifierades, det verkade som att nya styrkor drogs in i striden. Till exempel är själva ultraslagskeppet storleken på en anständig asteroid, och formen av en massiv dolk, översållad med sändare, avgav ett helt rikt mönster av hyperplasmiska jetstrålar. En krökt substans, vriden i form av en hybrid av en häckande docka och ett dragspel, föll på kryssaren i Stolt Tyskland. Andra strömmar av förintelse krossade fyra droppformade artilleriplattformar.
  Sfero evaporerade sitt högra ben upp till knät, och utan att vänta på att det skulle växa naturligt, växte han omedelbart en lem för sig själv.
  Julius Caesar, trots all sin talang, höll på att förlora den numeriska överlägsenheten, med ungefär lika teknologi, på fiendens sida. Det enda som återstod att göra i en sådan svår situation var att dra sig tillbaka och undvika inringning. Sphero lyssnade, utan ett samvete, genom princeps-kopplingen till kommandona som gavs till robotarna. De lät obegränsad optimism, en törst efter snabb seger. Fregatten av Julius Caesar fick flera skador och dess hastighet minskade. Sfero kände sig rasande, kraften han skapade verkade tappa, han behövde förstöra så många fiender som möjligt. Det vill säga, han har ett val att antingen vinna eller dö. Även om det är uppenbart att förstörelsen av flera Magolet; kommer att förändra nästan ingenting, men det här är nästan det oöverträffade hjältemodet hos individer som formas till en ström som krossar alla hinder. Pojken, som använder minnet av bäraren, och faktiskt sin egen skapelse (Hur han lyckas stämpla personligheter och sådana strukturellt komplexa saker är en separat fråga!) kom snabbt ihåg vad som borrades in i honom under många träningspass. Du måste undvika att bli uppmärksammad och stanna i den allmänna raden av robotar. Det är mycket svårare att komma in på det här sättet, men sannolikheten för exponering är mycket lägre. Men å andra sidan, har han rätt att sitta ute i detta kritiska ögonblick? En soldat måste trots allt: ta hand om att bevara liv, punkt två: utrota så många fiender som möjligt. I händelse av motsägelse är detta traditionen att göra ett val till förmån för den andra lösningen. Det här är gamla amerikaner: de tänker mer på att rädda sitt eget skinn. Det var därför jänkarna förlorade, och dessutom är deras propaganda svag. Hon saknade helhet och inkludering. Om vi minns jordens antika historia: i de tider då mänskligheten var kedjad vid en planet. En fruktansvärt splittrad värld var det nödvändigt att samla alla nationer och folk i en enda knytnäve. Flera imperier gjorde anspråk på det. Först och främst USA, Kina, Islamiska samhället. Världen höll på att bli multipolär och bokstavligen splittrades, antalet oberoende stater växte, små nationers separatism förvandlades till en besatthet. Gemensamt hem Jorden brann, mänskligheten höll bokstavligen på att falla ner i avgrunden! I tidigare tider fanns det mäktiga härskare som ville förena mänskligheten. Detta är först och främst Alexander den store, en av de mest framstående befälhavarna genom alla tider och folk. Han var oövervinnerlig, men försynen ville ge honom ett för kort liv. Och så han hade avsevärda chanser, han byggde ett internationellt imperium som förde hög hellensk kultur till Asien. Till och med Kartago och det antika Rom sände stor hyllning till makedonien, den mest framstående slav, under antiken! Innan Alexander uppnådde Stora Persien under flera kungar (särskilt Cyrus) allvarliga erövringar, från Indien till Egypten, men doktrinen: det finns en härskare för hela världen, han var den första att lägga fram! I Rom gjorde Julius Caesar anspråk på rollen som världshärskare, men hans liv var inte tillräckligt långt. Efter Caesar fanns bland kejsarna inte tillräckligt starka befälhavare. Den gudomlige Augustinus var sjuklig och fysiskt svag, den karismatiske Nero var allmänt fruktansvärd. De mest kända härskarna, Diolectanus och Konstantin, kämpade mer för att upprätthålla status quo, utan att tänka på allvarliga erövringar. Det fanns andra generaler, efter Roms fall. Av dessa är de mest framstående personligheterna: Djingis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan var mycket framgångsrik. Han erövrade nästan hela Kina, Afghanistan, Khorezm och avancerade avdelningar nådde det antika Ryssland. Han hade utmärkta chanser att vinna, ingen kunde motstå denna listige och skicklige befälhavares ständigt växande trupper. Men inte ens hans ganska långa liv med medeltidens mått mätt räckte för världserövring. Djingis Khan grundade en dynasti, men det fanns ingen så stor som han, kapabel att förena alla nomader. Precis som Tamerlane. Seger efter seger, ett enormt imperium och en splittring, förstörelsen av Timurat, gräl mellan söner och barnbarn. Och det fanns ingen värdig efterträdare. Napoleon och Hitler, efter att ha erövrat Europa, bröt ryggen mot Ryssland. Tyvärr lyckades inte Ryssland självt uppnå världsherravälde. En verkligt stor härskare var Stalin, som förvandlade ett analfabet land som gick i bastskor till en mäktig industrimakt.
  Och sedan, under det tjugoförsta århundradet, vann makten först över Tyskland och sedan över världen av ett mystiskt par som hade en otrolig hyperintellektuell makt.
  De skapade de senaste princeps-magiska vapnen, och mänskligheten utvecklades gradvis till ett tillstånd av virtuell allmakt.
  Men krig är krig, särskilt rymdkrig, där missräkningar och offer är oundvikliga. Krigaren Friedrich Sfero, som bestämde sig för att ta en risk, hade tur så långt att han lyckades förinta fyra stridsfordon utan att dra till sig uppmärksamhet.
  - Det blir björkgröt till småfolket! Eller snarare princeps-plasma!
  Ja, sådana intressanta spel spelas av medborgare i Empire of the Third Reich, som erövrar universum.
  Och hur ska allt detta sluta och till vilka höjder av allmakt kan mänskligheten nå, till och med maktlös fantasi.
  
  
  COG AND POINT OCH TREDJE RIKET
  Under andra världskriget ingrep offren. I det här fallet är de korta formgivarna Vintik och Shpuntik. Vid flytt hamnade de i Berlin. Tja, eftersom de inte visste något om politik och planeten Jorden, bytte de till tyskarnas tjänst. Och de är förstklassiga tekniker. Och de deltog i utvecklingen av Pantern. Geniala designers gjorde tornet smalt och litet, bättre skyddat, men lättare. Motorn och transmissionen placerades i en enhet, och växellådan var placerad på själva motorn. Chassit gjordes också enklare och lättare än i verkligheten. Och höjden på "Panther" var bara 1,8 meter. Som ett resultat installerades pannpansaret på 80 mm skrov i stora vinklar med rationell lutning och blev praktiskt taget ogenomtränglig. Pannan på tornet var 120 millimeter med sluttningar och sidorna lutade sextio millimeter. Den svaga punkten var skrovets sidor - bara 40 millimeter. Men kroppen var mycket kompakt och toppen hade en stor lutningsvinkel, och 30 mm sköldar placerades på botten för att täcka rullarna. Och all denna skönhet vägde bara 26 ton, med en motor på 650 hästkrafter. Och pistolen hade en längd på 75 mm 70 EL och sköt 15 skott per minut.
  Plus att det också finns bra sikt och optik.
  Denna tank körde med en hastighet av 70 kilometer i timmen, var ogenomtränglig åt sidan för lätta vapen, främst fyrtiofem, och pansarvapen, tog trettiofyra frontalt från två kilometer och gick praktiskt taget inte sönder. Och nästan alla antitankvapen från Sovjetunionen trängde inte igenom hans panna.
  Och den nya "Panther" gjorde ett stänk i slaget vid Kursk. Samtidigt var den lättare att producera, och den krävde nästan hälften så mycket metall som Pantern i verkligheten.
  Som ett resultat av användningen av denna tank bröt nazisterna igenom de sovjetiska truppernas försvar och stängde pannan och gick förbi Kursk. Och därmed tog de initiativet. Och bygga på sin framgång tog de Voronezh.
  Därefter beordrade Hitler trupperna att vända söderut. Och armadan av trupper rörde sig mot Stalingrad.
  Tyska stridsvagnar är som bäst. Och ett team av flickor slåss mot en panter och slår igenom sovjetiska vapen och fordon.
  Tyskarna slog igenom till Stalingrad... Men det är inte allt. I Afrika vann Rommels kår en rad segrar med hjälp av nya stridsvagnar. Situationen för de allierade förvärrades av att Vintik och Shpuntik också uppfann ett jetjager. Dessutom är den mycket lätt, lätt att tillverka, manövrerbar och lätt att kontrollera.
  Och det nya flygplanet VSh-162 blev den bästa maskinen i luften och skadade den allierade flygningen kraftigt.
  Så nazisterna började avancera i Afrika mot Egypten. Hitler vägrade ta Stalingrad med storm och stoppade sina trupper. Men Fritz började sin huvudoffensiv på en omväg med ett genombrott till Kaspiska havet. Och situationen förvärrades.
  Och nya verksamheter följde i norr. Nazisterna attackerade Sverige. Och på några dagar tvingade de henne att kapitulera. Och det visade sig vara coolt.
  Gerda och Charlotte körde Pantern över hela Sverige och tvingade tillfångatagna soldater att kyssa sina bara fötter, vilket visade sin kolossala klass. De här tjejerna är riktigt coola här.
  Många män från striden överlämnade sig till dem. Och kysste de bara sulorna.
  Men nu var de i Sverige, där det redan snöade och var kallt.
  Och tyskarna, med Rommel i spetsen, besegrade britterna i Egypten. Och nu har de slagit igenom till Mellanöstern och har framgång efter framgång.
  De vackra krigarnas marsch stannade inte där... Gerda sa passionerat och gnuggade sin bara fot på metallen:
  - Tja, Tigern är förstås en tank som producerar mästerverk och en kolossal maskin vad gäller kraft. Och enkelt på samma gång!
  Charlotte sa slö:
  - Jag personligen föredrar "Lev". Eftersom ingenting kan bryta igenom en sådan bil! Och hon har en mer perfekt form!
  Magda kom ihåg hur de visades paraden den 7 november och kvittrade:
  - Jag gillade "Mouse", den är så stor! Och med två vapen samtidigt!
  Christina fnissade och vände sig i transporten:
  - Två vapen i en bil - det är coolt!
  Gerda svängde med benen i luften och anmärkte:
  - Är det bra att flyga så här? Kommer vi att nå Australien snart?
  Charlotte skakade på huvudet.
  - Nej! Inte snart! Att flyga dit från Sverige tar dig nästan över hela världen!
  Planet landade faktiskt för att tanka. Flickorna sprang ut. De befann sig i en het medina, där planet nödlandade. Trots slutet av november var temperaturen här cirka trettio grader. Och i Sverige, precis när de skulle ut, slog en kall cyklon till och temperaturen sjönk till minus trettio.
  Flickorna sprang så fort de kunde för att hålla sig varma till transportfartyget, och frosten bet i flickornas bara klackar. Det är inte lätt att inte bära skor i princip, speciellt när man går.
  Men nu sprang flickorna längs Medinas heta sand. Araberna tittade i rädsla på de halvnakna flickorna, men var rädda för att vidta några åtgärder. Ändå har tyskarna ett väldigt formidabelt rykte. De uppfattar dem verkligen som en nation av supermän, och förlåter därför små spratt. Som när skönheter springer runt i bara en bikini.
  Efter kallt väder, när dina fötter ständigt blir kalla, är det mycket behagligt att springa på varm sand. Tjejerna gillade det och hade roligt när de kastade sand på varandra.
  Gerda, som hoppade genom öknen så där, tyckte att det fortfarande var underbart att bo i ett land där det var konstant sommar. Och vad bra det är...
  Soligt och rent, frisk luft blåser mot dina ansikten. Eller inte för frisk, utan snarare varm ökenluft.
  Charlotte sa med ett leende:
  - Nu tillhör dessa länder det tredje riket. Aldrig tidigare har mänskligheten varit så enad. Eller snarare, nära, till enighet som nu. Och allt detta är till stor del tack vare Führerns geni.
  Magda noterade logiskt:
  - Dels också för att Hitler hade extrem tur. Till exempel föll britterna som ärtor. Och det stora Afrika visade sig inte vara något hinder. Ja, allt var på vår sida här. Fast ibland hände misstag!
  Christina svarade:
  - Rent turmässigt, inte riktigt! Vi hade till exempel otur med vintern -41. Annars hade de tagit Moskva då. Och kriget i öst skulle ta slut. Och så kommer vi fortfarande att behöva dra ut den stalinistiska taggen.
  Gerda höll med en suck:
  - Jag antar att jag måste! Det är synd! Så många bra killar och tjejer kommer att dö!
  Magda grät ofrivilligt och sa:
  - Döden... Vad orättvis du är! Och ibland kommer man vid fel tidpunkt!
  Gerda skyndade sig att invända:
  - Inte ibland! Och det är alltid vid fel tidpunkt! Du vet hur du vill leva och hur ovillig du är att dö!
  Christina noterade logiskt:
  - Vi vill det här, för vi är starka och friska. Men en mormor som är hundra år och som allt gör ont i har nog en helt annan inställning till döden!
  Charlotte skakade på huvudet och sa med bävan:
  - Åh gud förbjude! Gud förbjude att du någonsin blir gammal!
  Gerda viftade bort den och sparkade i sanden med sin bara fot:
  - Låt oss inte prata om det här! Om du börjar tänka på vad ålderdom är, kommer du att bli galen eller förstöra ditt liv!
  Magda försökte trösta den blonda tjejen:
  - När Jesus kommer kommer alla döda att uppstå igen, och detta kommer att vara evig ungdom för alltid!
  Gerda log och sa ömt:
  - Gud förbjude!
  Christina svarade argt:
  - Men jag är en principfast ateist. Jag tror inte på Gud och jag råder dig inte att göra det!
  Gerda ryckte på sina starka, solbrända axlar:
  - Jag skulle inte kalla mig en stark troende, men... Det finns många saker som materialister och ateister inte kan förklara. Inklusive universums ursprung!
  Charlotte, som kastade sig i den heta sanden, svarade:
  - Men jag gillar idén bättre - många gudar. Att de, dessa demiurggudar, tillsammans skapade universum och jorden. Sedan var det en kamp mellan dem, som orsakade katastrofer och naturkatastrofer. Det är därför alla möjliga olyckor inträffade. Gudarnas kamp ger upphov till krig mellan människor!
  Gerda svarade självsäkert:
  - Men den tyska guden vinner alltid!
  Charlotte skakade på huvudet.
  - Det här hände inte under första världskriget. Fast vi var nära segern!
  Christina nickade kraftigt:
  - Det är allt! Det var nödvändigt att tillfälligt offra Östpreussen, men inte dra tillbaka trupper från västfronten. Sedan skulle de omringa och ta Paris. Frankrike kapitulerar... Det är trots allt besegrat. Och vidare... Jag tror att om Storbritannien hade visat envishet så hade vi kunnat attackera det tillsammans med Italien, Turkiet och Japan. Och de skulle krossa den med ubåtar och flottornas enade aktion!
  Magda noterade:
  - Du glömde Ryssland!
  Christina rättade sig själv:
  - Jag glömde ingenting! Ryssland skulle ha besegrats efter Frankrikes kapitulation. Tsar Nicholas II är dessutom inte Stalin. Den ryska monarken skulle ha slutit en förhastad fred med oss efter att ha lidit nederlag. Och vi skulle... Kort sagt, Ryssland var under tsartiden till och med svagare än det kommunistiska Ryssland!
  Charlotte fnissade.
  - Det är så det är! Men visst missade vi chansen då. Adolf Hitler visade sig vara smartare. Han slöt en icke-angreppspakt med Stalin och besegrade sina fiender bit för bit. Detta är politisk visdom!
  Christina noterade:
  - Det vore ännu mer logiskt att avsluta Storbritannien, och först därefter attackera Sovjetunionen!
  Charlotte sa med ett leende:
  - Jag håller med om detta!
  Gerda, tvärtom, invände:
  - Om vi inte hade attackerat Sovjetunionen 1941, och inte hade besegrat Röda arméns enheter som var oförberedda på ett försvarskrig, hade de kunnat attackera oss när vi stormade Storbritannien. Så vi hade inget annat val!
  Magda ryckte på axlarna:
  - Stalin är en försiktig politiker! Han kanske inte hade riskerat ett sådant äventyr!
  Gerda sa rationellt:
  - Det är snarare en stor chansning från Stalins sida att ge oss möjligheten att krossa Storbritannien. I det här fallet skulle överlägsna krafter falla över honom. Och vi skulle ha begravt den. Och medan Storbritannien gjorde motstånd hade Ryssland fortfarande en chans mot oss. Annars måste vi erkänna att våra fiender inte har någon chans!
  Charlotte hittade också något att invända mot:
  - Tills sådana monster som Sovjetunionen och USA är besegrade är det extremt för tidigt att säga att fienden inte har någon chans. Vi har gjort mycket och kommit långt, men... Vi har fortfarande många problem framför oss. Det här är Australien nu. Ännu en milstolpe för den tyska armén!
  Gerda svarade självsäkert:
  - Vi slår igenom det också! Jag har redan haft två promenader i Schweiz och Sverige, men det är åtminstone mycket varmare i Australien.
  Charlotte fnissade och sa självsäkert:
  - Jag tror på vår seger! Det kan helt enkelt inte vara annorlunda!
  Flickorna fick sluta värma upp i öknen och flytta tillbaka till transporten. Tankningen lyckades. Och flickorna fick sällskap av sina gamla vänner från Tigressbataljonen.
  Flickorna från denna kvinnoavdelning jagade efter tomma Mujahideen. Som dock var få. Och nu ger de sig lyckligt iväg för att erövra Australien. En annan kontinent som är så önskvärd för Wehrmacht.
  Tyskland samlade krafter för hoppet och förberedde sig för landning.
  Margaret träffade gamla bekanta Christina och Gerda med respekt. Det är trots allt inte alla som kan få diamanter till riddarkorset! Efter detta sällskap var det meningen att flickorna skulle skickas för insemination och till ett speciellt läger för att föda avkommor. Så i det ryska företaget kanske de inte har tid att delta.
  Skönheterna såg dock glada och militanta ut. Jag ville inte sova längre och tjejerna, inlåsta i en separat stuga, småpratade.
  Magda, som satt i en läderstol, anmärkte:
  - Hedendomen, trots all sin yttre logik, kan inte heller svara på många frågor. Till exempel, var kom de många demiurggudarna ifrån?
  Charlotte fnissade och svarade:
  - Precis som monoteismen inte kan svara på frågan, var kom den ende Guden som skapade universum ifrån?
  Magda ryckte på axlarna:
  - Det här är en fråga om hur man säger... Genom tro accepterar vi som ett axiom att Gud den allsmäktige alltid har funnits. Och detta är ett axiom som inte kräver bevis.
  Christina sa och skakade på huvudet:
  - Det är omöjligt att föreställa sig något som existerar för evigt, och är oändligt starkt, och oändligt klokt. Detta trotsar logiken. Som vi ser på jorden ger det enkla upphov till det komplexa, och vi observerar evolutionen. Och sedan från det mer komplexa kom det enkla. Vilket motsäger observerad verklighet.
  Till exempel, mänskligheten blir mer komplex, inte förenklad! Och vi är inte alls förnedrande, utan tvärtom, vi blir mer perfekta!
  Charlotte fnissade och sa:
  - Logiskt! Utvecklingen av gudarna leder till skapandet av den allsmäktige demiurgguden!
  Magda sa hårt:
  - En sådan filosofi kan förstöra själen!
  Charlotte spände ögonen och sa:
  - Men frågan är, vilken ålder är universum?
  Magda ryckte på sina starka utvecklade axlar:
  - Okänd! Och varför en sådan fråga?
  Charlotte svarade rationellt:
  - Det här har att göra med Satans uppror. Satan är en av de tidigaste änglarna, om inte den tidigaste. Vad kallar de honom - Son of the Dawn! Och om han gjorde uppror, så har det förmodligen inte gått för mycket tid sedan hans skapelse och uppror. Annars visar det sig att han betedde sig lugnt i så många miljarder år och plötsligt blev en dåre.
  Magda rynkade pannan och kurrade:
  - Och?
  Smarta Charlotte sa:
  - Och forskare säger att vårt universum är miljarder år gammalt! Det tar så lång tid för stjärnornas ljus att nå planeten jorden! Men enligt Bibeln kan det inte vara miljarder!
  Magda funderade en stund och svarade:
  - Gud skapade stjärnornas ljus som redan har nått oss. Adam och Eva var vuxna, inte spädbarn. Solen och månen och stjärnorna sken redan för dem. Det vill säga, Herren skapade världen i utveckling. Så alla dina löften bevisar ingenting.
  Charlotte sa envist:
  - Eller kanske de bevisar att det finns många gudar? De gudarna som skapade universum!
  Magda svarade med viss tvekan:
  - Vårt universum är mer eller mindre enhetligt och strukturerat, med alla dess oegentligheter. Och närvaron av många gudar leder till att universum skulle delas upp i delar.
  Charlotte invände också ganska logiskt:
  - Slagskeppet byggs av väldigt många människor! Ändå är slagskeppet en solid maskin. Ja, och universum är byggt av många demiurggudar, men detta gör inte universum mindre integrerat!
  Magda sträckte ut ansiktet och kurrade:
  - Och det låter logiskt! Men detta är rent mänsklig logik. Det har ingenting med gudomlig kraft att göra, vilket är obegripligt!
  Charlotte fnissade.
  - Det enklaste argumentet är att Herrens tankar är obegripliga! Och detta kan hänvisas till och citeras i livets alla fall!
  Magda viskade:
  Och i varje led av denna Herrens gren,
  Jag ser önskan i drömmar att förverkliga idealet...
  Men konstigt nog lider vårt folk nästan i helvetet,
  Och finansdespoten har grymt fjättrat våra vingar!
  Charlotte flinade.
  - Ät bra! Varför böjer du dig inte för stubben?
  Magda skakade med näven:
  - Jaha du!
  Tjejerna började helt klart bli uttråkade... Samtalet om religion gick inte bra. Vad mer kan vi prata om? Tankarna hos SS-bataljonens krigare var begränsade.
  Gerda berörde tankar i samtalet:
  - Vårt "lejon" är helt enkelt förkroppsligandet av den tyska anden! Så stor och med en pistol!
  Magda anmärkte och masserade sin kliande sula med händerna:
  - Och "Mouse" är ännu större - det betyder starkare! Och hans rustning är tjockare! Och två vapen på en gång!
  Charlotte utbrast med förtjusning:
  - Charmig liten mus! Vi ska mala alla till pulver!
  Magda tog den och sjöng:
  - Svuren och uråldrig, svär fienden igen! Mal mig, mal mig till pulver! Men ängeln sover inte, och allt kommer att ordna sig... Och allt kommer att sluta bra! Och allt kommer att sluta bra!
  Charlotte sa kvickt:
  - De som förlitar sig på änglars hjälp faller rakt in i helvetet!
  Magda svarade:
  - Den som har djävlar i huvudet, i framtiden finns bara ett helvete!
  Gerda sa plötsligt:
  - Jag och Charlotte hade en nära bekantskap med T-34:an när de testade! Och du vet, det här är inte den värsta tanken på jorden!
  Den rödhåriga anmärkte giftigt:
  - Inte den bästa, men... Hans synlighet är ganska svag. I praktiken är det extremt svårt att träffa en fiende från en sådan tank! Vi måste erkänna det!
  Gerda noterade logiskt:
  - Bra formad rustning och torn. Även om "Tiger" -2 och "Lion" kommer att ha bättre sidoskydd.
  Christina, denna rödhåriga stygga tjej, anmärkte:
  - "Lion" har också ett bra torn, när det gäller lutningen på pannan. Men pannan på "Tiger"-2 är nästan inte lutad.
  Gerda svarade:
  - Men tjockleken på rustningen är 180 millimeter. Detta kompenserar för den mindre plåtvinkeln. När det gäller tornet visade sig "Lejonet" bättre än "Tigern", men detta är naturligtvis inte gränsen. Jag vet att våra designers definitivt kommer att skapa något mer perfekt.
  Och den vackra flickan knackade med bara foten på stålplåten, så att en musikalisk trilla klingade.
  Krigarna blev uttråkade. De ville somna. Du kanske fångar något intressant där...
  Samtidigt pågår ett krig i Kaukasus. Förutom Pantern använde tyskarna även Tiger-2. Också en liknande stridsvagn i form, men lite större, tyngre med en 88 mm kanon och tjockare rustning. Naturligtvis kan en vikt på trettiofem ton, mer, men ändå inte kritisk, bekämpas med en gammal motor på 700 hästkrafter. Vintik och Shpuntik har dock redan gjort en motor med 1000 hästkrafter. Och "Tiger"-2 började också bokstavligen flyga. "Lejonet" dök upp, med ännu tjockare pansar, särskilt på sidan, och 105 mm kanoner.
  Och med en vikt av fyrtiofem ton blev det ett kolossalt problem för de sovjetiska trupperna.
  På vintern fyrtiotre - fyrtiofyra fångades Kaukasus av tyska trupper. Kriget började se annorlunda ut än Stalins scenario.
  Nazisterna erövrade Indien i mars och började avancera mot Australien. Och samtidigt krattade de Afrika.
  Stalin erbjöd dem fred på alla villkor. Under våren fyrtiofyra, efter att ha fullbordat erövringen av Afrika, accepterade Hitler Stalins fredsförslag.
  Förhållandena var förslavande, inklusive betalning av skadestånd och leverans av råvaror och annat till Tredje riket.
  Sommaren fyrtiofyra skedde landstigningen i Storbritannien och London föll på en vecka. Därefter började en stor offensiv mot Amerika. Vintik och Shpuntik tillverkade nya ubåtar som seglade snabbare än båtar och styrde torpeder med radar. Och de uppfann inte många andra saker.
  Lasersystemet på disketter har blivit extra kraftfullt. Och det var bara jättebra.
  Amerika höll ut till juli 1945 och kapitulerade. En period av fred har kommit. Tillfälligt är sant...
  Hitler var missnöjd med att Japan hade tagit för mycket territorium. Och han längtade helt enkelt efter hämnd och ockupation av landet.
  Och den 20 april 1953 började kriget med Japan. Stalins efterträdare, Beria, erbjöd Hitler sin hjälp.
  Führern gick med på vissa villkor. Sovjetunionen kämpar nämligen med full kraft, men får bara tillbaka södra Sakhalin och Kurilryggen.
  Beria, som fortsatte att hylla Hitler en kolossal hyllning, gick med på dessa villkor.
  Kriget gick dåligt för japanerna från första början. Deras flygande tefat, som var beväpnade med laservapen och värmestrålar, var särskilt irriterande. Och allt brändes bokstavligen till aska och smälte till metallspån.
  Sovjetunionen kastade in i striden T-54 och IS-7 stridsvagnar, som också var starkare än de japanska, och jetflygplan.
  Kriget varade i fem månader och slutade med segern och ockupationen av Japan. Det blev en rungande seger...
  Och tankbesättningen från Alenka på IS-7 utmärkte sig i strider. Bilen presterade bra och kraschade många japanska mastodonter.
  Och tjejerna sköt med sina bara tår, och ganska exakt.
  Men det är så detaljer...
  Sovjetunionen återtog södra Sakhalin och Kurilryggen. Och därmed säkrade auktoritet och nya landområden...
  Hitler, under en tid, krattade resten av världen under sig. Men Sovjetunionen var ett ständigt ögonsår för honom. Führern ville ha nya erövringar och hjältemod av Wehrmacht.
  Och sedan den 20 april 1958 började ett nytt stort krig med en attack mot Moskva.
  Tyska tjejer slåss i himlen. Albina och Alvina.
  De skjuter ner sovjetiska plan. Flickorna är nästan nakna, bara iklädda bikini och barfota. Flygvapen är riktade mot fienden.
  Albina kör på en sovjetisk bil och gnisslar:
  - Det här är en chock enligt vår mening!
  Alvina skär också ner en sovjetisk Yak och tillägger:
  - Till vårt imperiums ära!
  Och kvinnliga krigare vid en tidpunkt också kämpade och slogs med fienden. Och de älskar att tortera människor.
  En Komsomol-medlem torterades. Den nakna flickan kläddes av och misshandlades med en piska. Sedan brände de Komsomol-medlemmens bara fötter med en hot rod. Och jag måste säga att de gillade det.
  Sedan bröt de flickans tår. Och den mest eleganta tortyren är att sätta eld på Venus livmoder med en fackla. Och flickan förlorade medvetandet från smärtsam chock.
  Albina blev dock inte lugn ens där. Hon förde facklan till flickans bara bröst. Och hon stekte henne. Sedan skar hon av och slukade det möra köttet och utbrast:
  - Vad gott det är!
  Alvina stekte den andra bröstvårtan med ett ljus och noterade:
  - Ja, det här är jättebra!
  Och de tyska tjejerna gillade det verkligen.
  Men alla är inte sådana varelser. Här slåss Anastasia Witchakova och Akulina Orlova i himlen, mot tyska gamar.
  Och de visar sin skicklighet och visdom.
  Tjejerna kämpar förstås barfota och i bikini. Och de riktar dödspresenter mot fienden.
  Och de sjunger för sig själva;
  - Ära åt kommunismens land,
  Lenin inspirerade oss att slåss...
  Fascismens ryggrad är bruten,
  Låt oss bygga en ny värld!
  Anastasia sköt mot fienden med sina bara tår, sköt ner ett tyskt plan och skrattade:
  - För röd kommunism!
  Akulina Orlova slog skickligt fienden med sina bara ben, skar av honom och skällde:
  - För den ryska andens seger!
  Och flickorna vrålade unisont:
  - För fosterlandet och Stalin!
  Det här är en så tuff kamp som pågår längs fronten.
  Tyskarna är säkert starka. Och de avancerar, om än långsamt, med stor skada.
  Flickor slåss också i infanteriet...
  Komsomol tjejer i bara trosor.
  Här skjuter Alenka en skur från ett maskingevär, skär av nazisterna och slår ut en hel rad kämpar.
  Sedan säger han:
  - Ära till Ryssland!
  Anyuta skjuter också på fienden. Han gör detta mycket exakt och tydligt. Och skär ner fascisterna. Sedan kastar han en granat med sina bara tår, slår sönder den nazistiska stridsvagnen och gnisslar:
  - För Heliga Rus!
  Alla skjuter också mot fienderna. Han gör det väldigt noggrant. Med sin bara häl kastar han upp dödens gåva och gör det mästerligt. Den rödhåriga slår ut Krauts och skriker:
  -För kommunismens era!
  Maria skjuter också på fienden. Han mejar ner fascisterna, vilket han gör extremt aggressivt och gnisslar:
  - För Rus, vår mamma!
  Och med sina bara tår kastar han återigen en granat. Den tyska stridsvagnen, efter att ha fått skada, vänder... Och stridssatsen är trasig.
  Marusya, krossar fascisterna. Och med sina bara klackar kastade hon en hel massa granater och sa:
  - För det stora fosterlandet!
  Det här är tjejerna här, bara kämpar med kolossal styrka. Så alla utrotas i rad.
  Det här är den kämpande femman. Och hur många fascister som rusar. Och svarta krigare deltar i offensiven. De måste sägas vara extremt fightingkillar.
  Men ryska flickor klipper ner dem utan ceremoni.
  En vacker bataljon när krigarna är nästan nakna. Och så solbränd och choklad.
  Och kraftfulla tyska maskiner Yu-888 syns på himlen. De släppte bomber på sovjetiska positioner och krossade fienden. Och de agerar med kolossal effektivitet.
  Eve, släpper bomber, trycker sin nakna, runda häl på pedalen. Han kastar presenter mot sovjetiska städer och ryter:
  - Det tredje riket är oövervinnerligt!
  Agatha höll med om detta och spydde ut förstörelsegåvor:
  - Vi har redan brutit bort alla våra fiender!
  Och nazisterna flödar redan runt Moskva från olika håll.
  Sedan gick Oleg och flickorna åter in i striden och hjälpte Ryssland, eller snarare Sovjetunionen.
  Här anslöt sig en annan barfotatjej, Margarita. Också en vuxen kvinna, författaren blev en tjej på omkring tolv i utbyte mot odödlighet och utför ett uppdrag.
  Krigare från det tjugoförsta århundradet drabbade återigen samman med det tjugonde nazisterna.
  Det fascistiska bruna imperiet har många soldater. De flyter som en oändlig flod.
  Oleg Rybachenko, som högg ner nazisterna med svärd, både infanteri och stridsvagnar, vrålade:
  - Vi ger oss aldrig!
  Och en vass skiva flög från pojkens bara fot!
  Margarita, som krossade sina motståndare, blottade sina tänder och mumlade:
  - Det finns en plats i världen för hjältedåd!
  Och giftiga nålar spreds från flickans bara fötter och träffade nazisterna och deras flygplan och stridsvagnar.
  Natasha kastade också sina bara tår, mordiskt, och tjöt:
  - Vi kommer aldrig att glömma och aldrig förlåta.
  Och hennes svärd gick genom kvarnen mot nazisterna.
  Zoya skar isär fienderna och skrek:
  - För en ny beställning!
  Och fler nålar spridda från hennes bara fötter. Och både i ögonen och i halsen på nazistiska soldater och flygplan.
  Ja, det var tydligt att krigarna blev upphetsade och blev vildsinta.
  Augustinus, som högg ner vita soldater och stridsvagnar, gnisslade:
  - Vår järnvilja!
  Och en ny, mördande present flyger från hennes bara fötter. Och Takni och vita kämpar faller.
  Svetlana hugger ner mjölnaren, hennes svärd är som blixtar.
  Nazisterna faller som skurna kärvar.
  Flickan kastar nålar med sina bara fötter och gnisslar:
  - Han kommer att vinna för Moder Ryssland!
  Oleg Rybachenko avancerar mot nazisterna. Terminator boy hugger ner bruna trupper.
  Och samtidigt kastar tårna på pojkens bara ben ut nålar med gift, de river sönder stammar och skjuter ner flygplan.
  Pojken vrålar:
  - Ära till Future Rus!
  Och i rörelse skär den av allas huvuden och nosparti.
  Margarita krossar också sina motståndare.
  Hennes bara fötter bara blinkar. Nazisterna dör i stort antal. Krigaren ropar:
  - Till nya gränser!
  Och så tar tjejen den och hugger...
  En massa lik av fascistiska soldater.
  Men Natasha är på offensiven. Han hugger ner nazisterna tillsammans med stridsvagnarna och sjunger:
  - Rus är fantastisk och strålande,
  Jag är en väldigt konstig tjej!
  Och skivor flyger från hennes bara fötter. Som skar halsen av fascisterna. Ja, det här är en tjej.
  Zoya är på offensiven. Han hugger ner de bruna soldaterna med båda händerna. Spotta från ett rör. Och han kastar dödliga nålar med sina bara tår - han skjuter ner stridsvagnar och flygplan.
  Och samtidigt sjunger han för sig själv:
  - Eh, lilla klubb, låt oss gå!
  Eh, min favorit duger!
  Augustinus, som skär ner nazisterna och utrotar de bruna soldaterna, skriker:
  - Alla lurviga och i djurhud,
  Han attackerade kravallpolisen med en klubba!
  Och om han kastar sina bara tår mot fienden kommer den att döda en elefant, och ännu mer en stridsvagn.
  Och så gnisslar han:
  - Varghundar!
  Svetlana är på offensiven. Han hackar, river sönder nazisterna. Med bara fötter lanserar han dödsgåvor mot dem.
  Han driver bruket med svärd.
  Krossade många fighters och skrik:
  - En stor seger kommer!
  Och återigen är flickan i vild rörelse.
  Och hennes bara fötter avfyrar dödliga nålar och förstör tankar och flygplan.
  Oleg Rybachenko hoppade. Pojken gjorde en kullerbytta. Han skar ner många nazister i ett hopp.
  Han kastade nålarna med sina bara tår och gurglade:
  - Ära till mitt vackra mod!
  Och igen är pojken i strid.
  Margarita går till offensiven. Strimlar alla fiender i rad. Hennes svärd är coolare än knivarna på en kvarn. Och bara tår kastar dödspresenter, stridsvagnar och flygplan brinner.
  En tjej i en vild attack. Utrotar bruna krigare utan ceremoni.
  Och den hoppar upp då och då och blir vriden!
  Och förintelsegåvor flyger från henne.
  Och nazisterna tappar döda. Och hela högar av lik ligger på hög.
  Margarita gnisslar:
  - Jag är en amerikansk cowboy!
  Och återigen kastades nålen mot hennes bara fötter.
  Och så ytterligare ett dussin nålar!
  Natasha är också väldigt cool på offensiven.
  Och han kastar med sina bara fötter och spottar från ett rör.
  Och skriker högst i lungorna:
  - Jag gnistrande död! Allt du behöver göra är att dö!
  Och återigen är skönheten i rörelse.
  Zoya stormar spillrorna av nazistiska lik. Och även från hennes bara fötter flyger bumeranger av förstörelse ut.
  Och de bruna krigarna fortsätter att falla och falla.
  Zoya ropar:
  - Barfota tjej, hon kommer att besegra dig!
  Och ett dussin nålar flyger från flickans bara häl. Som går rakt i halsen på nazisterna.
  Sedan faller de döda.
  Eller rättare sagt, helt död.
  Augustine på offensiven. Förstör bruna trupper. Hennes svärd bärs i två händer. Och hon är en så underbar krigare.
  En tornado sveper igenom de fascistiska trupperna.
  En flicka med rött hår vrålar:
  - Framtiden är dold! Men det kommer att bli seger!
  Och i attacken, en skönhet med eldigt hår.
  Augustinus vrålar i vild extas:
  - Krigsgudarna kommer att slita isär allt!
  Och krigaren är på offensiven.
  Och hennes bara fötter kastar en massa vassa, giftiga nålar.
  Svetlana i strid. Och så gnistrande och stridbar. Hennes bara ben kastar ut så många mordiska saker. Inte en person, utan döden med blont hår.
  Men om det går sönder kommer du inte att kunna stoppa det.
  Svetlana sjunger:
  - Livet kommer inte att vara älskling,
  Så hoppa i en runddans!
  Må din dröm gå i uppfyllelse -
  Skönhet förvandlar en man till en slav!
  Och barfotatjejens rörelse blir mer och mer rasande.
  Olegs attack accelererar. Pojken slår nazisterna.
  Hans bara fötter kastar vassa nålar - sliter isär tankar och flygplan.
  Den unge krigaren gnisslar:
  - Det galna imperiet kommer att slita isär alla!
  Och igen är pojken i rörelse.
  Margarita är en vild tjej i sin verksamhet. Och tröskar fienderna.
  Så hon lanserade en ärta med sprängämnen med bara benet. Det kommer att explodera och genast kasta upp hundra nazister och tio stridsvagnar.
  Flickan skriker:
  - Segern kommer fortfarande till oss!
  Och han kommer att driva bruket med svärd - tanktunnorna flyger åt olika håll.
  Natasha påskyndade sina rörelser. Flickan skär ner de bruna krigarna. Och samtidigt skriker han:
  - Seger väntar det ryska imperiet.
  Och låt oss utrota nazisterna i snabbare takt.
  Natasha är en terminatortjej.
  Han tänker inte stanna och sakta ner, och stridsvagnar och flygplan blir nedskjutna.
  Zoya är på offensiven. Hennes svärd verkar skära kött och metallsallad. Flickan skriker högst i lungorna:
  - Vår frälsning är i kraft!
  Och bara tår kastar också sådana nålar.
  Och många människor med hål i halsen, högar av lik, liksom trasiga stridsvagnar och nedskjutna flygplan liggandes.
  Augustine är en galen tjej. Och det förstör alla som om det vore en robot gjord av hyperplasma.
  Den har redan förstört mer än hundra nazister. Men allt tar fart. Och krigaren ryter också.
  - Jag är så oövervinnerlig! Det coolaste i världen!
  Och återigen är skönheten på attack.
  Och från hennes bara tår flyger en ärta ut. Och trehundra nazister och ett dussin stridsvagnar slets isär av en kraftig explosion.
  Augustinus sjöng:
  -Du vågar inte ta vårt land!
  Svetlana är också offensiv. Och det ger dig inte ett uns av andrum. Vild terminator tjej.
  Och han hugger ner fienderna och utrotar nazisterna. Och en massa bruna fighters hade redan fallit i diket och längs vägarna.
  De sex blev vilda. Det var en vild kamp.
  Oleg Rybachenko är tillbaka i aktion. Och han går fram och viftar med båda svärden. Och terminatorpojken driver bruket. Dödade nazister faller.
  Massa av lik. Hela berg av blodiga kroppar.
  Pojkförfattaren minns en vild strategi. Där hästar och människor också blandas ihop.
  Oleg Rybachenko gnisslar:
  - Ve från sinnet!
  Och det kommer att finnas massor av pengar!
  Och Terminator Boy i en ny rörelse. Och hans bara fötter kommer att ta något och kasta det.
  Pojkegeniet vrålade:
  - Master class och Adidas!
  Det blev en riktigt cool show. Och hur många nazister dödades? Och de dödade det största antalet av de största bruna kämparna.
  Margarita är också i strid. Förstör kanel- och stålarméer och ryter:
  - Stort chockregemente! Vi kör alla i kistan!
  Och hennes svärd högg mot nazisterna. Massan av bruna fighters har redan kollapsat.
  Flickan morrade:
  - Jag är ännu coolare än en panter! Bevisa att du är bäst!
  Och en ärta med ett kraftfullt sprängämne kommer att flyga ut från flickans bara häl.
  Och han kommer att träffa fienden.
  Och han kommer att ta och förstöra några av fienderna, stridsvagnarna och till och med flygplan.
  Och Natasha har auktoritet. Och hon slår sina motståndare, och hon kommer inte att svika någon.
  Hur många nazister har du redan dödat?
  Och hennes tänder är så vassa. Och ögonen är så safirfärgade. Den här tjejen är huvudbödeln. Fast alla hennes partners är bödlar!
  Natasha ropar:
  - Jag är arg! Det blir böter för dig!
  Och återigen kommer flickan att döda många nazister med svärd.
  Zoya är på resande fot och har fällt många bruna krigare.
  Och bara fötter kastar nålar. Varje nål dödar flera nazister. Dessa tjejer är verkligen vackra.
  Augustinus avancerar och krossar sina motståndare. Och samtidigt glömmer han inte att skrika:
  - Du kan inte fly kistan!
  Och flickan kommer att ta sina tänder och blotta dem!
  Och en sådan rödhårig... Hennes hår fladdrar i vinden som en proletär banderoll.
  Och allt utgår bokstavligen från ilska.
  Svetlana är på väg. Här klippte jag en massa dödskallar och stridsvagnstorn. En krigare som blottar sina tänder.
  Visar tungan. Och så spottar det ut ur röret. Då tjuter han:
  - Ni kommer att vara döda!
  Och återigen flyger dödliga nålar från hennes bara fötter och träffar infanteri och flygplan.
  Oleg Rybachenko hoppar och hoppar.
  En barfota pojke sänder ut ett gäng nålar, slår ner tankar och sjunger:
  - Låt oss gå på vandring, öppnar ett stort konto!
  Den unge krigaren är som bäst.
  Han är redan ganska många år gammal, men han ser ut som ett barn. Bara mycket stark och muskulös.
  Oleg Rybachenko sjöng:
  - Även om spelet inte följer reglerna, låt oss bryta igenom broderskapet!
  Och återigen flög dödliga och slående nålar av från hans bara fötter.
  Margarita sjöng med förtjusning:
  - Inget är omöjligt! Jag tror att det kommer en gryning av frihet!
  Flickan kastade återigen en dödlig kaskad av nålar mot nazisterna och deras stridsvagnar och fortsatte:
  - Mörkret kommer att försvinna! Majrosorna kommer att blomma!
  Och så fort krigaren kastade en ärta med sina bara tår flög genast tusen nazister upp i luften. Ja, det bruna, helvetesrika imperiets armé smälter mitt framför våra ögon.
  Natasha i strid. Hoppar som en kobra. Spränger fiender. Och så många nazister dör och flygplan kraschar.
  Flickan använde dem med svärd och träkolskorn och spjut. Och nålar.
  Samtidigt vrålar han:
  - Jag tror att segern kommer!
  Och ryssarnas ära kommer att finna!
  Bara tår kastar nya nålar, genomborrar motståndare.
  Zoya är i vild rörelse. Går framåt mot nazisterna. Skär dem i små bitar.
  Krigaren kastar nålar med sina bara fingrar. Slår genom motståndare och ryter sedan:
  - Vår totalseger är nära!
  Och han driver en vild kvarn med svärd och sopar bort tankar. Det här är verkligen en tjej som en tjej!
  Men Augustines kobra gick till offensiven. Den här kvinnan är en mardröm för alla.
  Och om den slås på betyder det att den slås på.
  Därefter tar den rödhåriga den och sjunger:
  - Jag öppnar alla skallar! Jag är en stor dröm!
  Och nu är hennes svärd i aktion och skär kött och metall.
  Svetlana går också offensivt. Den här tjejen har inga hämningar. Så fort den är nedhuggen ligger en massa lik nedskräpade, och flygplan och stridsvagnar ligger runt.
  Den blonda terminatorn vrålar:
  - Vad bra det kommer att bli! Vad bra det kommer att bli - jag vet det!
  Och så flyger en mördande ärta från henne.
  Oleg kommer återigen att skära av hundra nazister, sveper som en meteor. Och han tar en bomb och kastar den.
  Den är liten i storleken, men den är dödlig...
  Hur det kommer att rivas i små bitar.
  Terminator pojken tjöt:
  - Skrämmande maskiners stormiga ungdom!
  Margarita kommer att göra detta igen i strid.
  Och kommer att skära ner många bruna fighters. Och hugger stora gläntor.
  Flickan skriker:
  - Lambada är vår dans på sanden!
  Och det kommer att slå till med förnyad kraft.
  Natasha är ännu mer rasande på offensiven. Det är så han slår nazisterna. Det är inte särskilt lätt för dem att motstå sådana tjejer.
  Natasha tog den och sjöng:
  - Att springa på plats är en allmän avstämning!
  Och krigaren släppte lös en sådan kaskad av slag mot sina motståndare.
  Och han kastar skivor med sina bara fötter.
  Här drev jag bruket. Massan av bruna arméhuvuden rullade iväg och stridsvagnarna brann.
  Hon är en kämpande skönhet. Slå dig själv med en sådan gul armada.
  Zoya är på väg och krossar alla. Och hennes svärd är som dödens sax.
  Flickan är bara underbar. Och hennes bara fötter kastar mycket giftiga nålar.
  Slå motståndare. De sticker hål i halsen och gör kistor, får stridsvagnar och flygplan att explodera.
  Zoya tog den och gnisslade:
  - Om det inte finns något vatten i kranen...
  Natasha skrek av förtjusning:
  - Så det är ditt fel!
  Och med sina bara tår kastar han något som dödar ordentligt. Det här är verkligen en tjej med tjejer.
  Och ett blad skulle flyga från hennes bara ben. Och det kommer att träffa många fighters och skära av tornen från stridsvagnar.
  Augustine på väg. Snabb och unik i sin skönhet.
  Vilket ljust hår hon har. De fladdrar som en proletär fana. Den här tjejen är en riktig oxå.
  Och hon hugger ner sina motståndare - som om hon föddes med svärd i händerna.
  Rödhårig, jäkla best!
  Augustinus tog den och väste:
  - Det blir ett tjurhuvud - kämparna kommer inte att tappa förståndet!
  Och så krossade hon återigen många fighters.
  Oleg Rybachenko mumlade:
  - Precis vad du behöver! Vilken tjej!
  Margarita, som kastade en dolk med sin bara fot, bröt av tanktornet, bekräftade:
  - Stor och cool tjej!
  Augustinus gick lätt med på detta:
  - Jag är en krigare som kommer att bita ihjäl vem som helst!
  Och igen, med sina bara tår, kommer han att lansera en mordisk sak.
  Svetlana är inte sämre än sina motståndare i strid. Inte en tjej, men att sluta med en sådan häxa i lågorna.
  Och skriker:
  - Vilken blå himmel!
  Augustine, som släppte bladet med sin bara fot, skar av tankens torn, bekräftade:
  - Vi är inga anhängare av rån!
  Svetlana, som skär isär fiender och sköt ner flygplan, kvittrade:
  - Du behöver ingen kniv för att döda en dåre...
  Zoya gnisslade och kastade nålar med sina bara, solbrända ben:
  - Du kommer att ljuga för honom som en galning!
  Natasha, som högg sönder nazisterna, tillade:
  - Och gör det med honom för en slant!
  Och krigarna kommer att ta det och hoppa. De är så blodiga och coola. Överlag är det mycket spänning i dem.
  Oleg Rybachenko ser väldigt snygg ut i strid.
  Margarita sjöng:
  - Slaget är starkt, men killen är intresserad...
  Pojkegeniet lanserade något som liknade en helikopterpropeller med foten. Jag skar av ett par hundra huvuden från nazisterna och stridsvagnarna och gnisslade:
  - Ganska sportigt!
  Och båda - en pojke och en flicka - i fullt genombrott.
  Oleg, som högg ner de bruna soldaterna, gurglade:
  - Och det blir en stor seger för oss!
  Margarita väste som svar:
  - Vi dödar alla - med bara fötter!
  Flickan är verkligen en så aktiv terminator.
  Natasha sjöng offensivt:
  - I ett heligt krig!
  Och krigaren lanserade en vass bumerangskiva. Han flög i en båge och skar ner många nazister och stridsvagnstorn.
  Zoya tillade och fortsatte förstörelsen:
  - Det blir vår seger!
  Och nya nålar flög från hennes bara fötter. Och de träffade många jaktplan och flygplan.
  Den blonda tjejen sa:
  - Låt oss schackmatt fienden!
  Och hon visade sin tunga.
  Augustine viftade med benen och kastade skarpkantade hakkors, gurglade:
  - Kejserliga flaggan fram!
  Svetlana bekräftade lätt:
  - Ära till de fallna hjältarna!
  Och flickorna skrek unisont och krossade nazisterna:
  - Ingen kommer att stoppa oss!
  Och nu flyger skivorna från krigarnas bara fötter. Kött rivs och tanktorn rivs.
  Och återigen tjutet:
  - Ingen kommer att besegra oss!
  Natasha flög upp i luften. Hon slet isär sina motståndare och bevingade gamar och utfärdade:
  - Vi är hon-vargar som steker fienden!
  Och från hennes bara fingrar kommer en mycket dödlig skiva att flyga ut.
  Flickan vrider sig till och med i extas.
  Och så muttrar han:
  - Våra klackar älskar eld!
  Ja, tjejerna är verkligen sexiga.
  Oleg Rybachenko gurglade:
  - Åh, det är tidigt, tryggheten ger det!
  Och han blinkade åt krigarna. De skrattar och blottar tänderna som svar.
  Natasha högg sönder nazisterna och skrek:
  - Det finns ingen glädje i vår värld utan kamp!
  Pojken invände:
  - Ibland är det inte ens kul att slåss!
  Natasha höll med:
  - Om du inte orkar, så ja...
  Men vi krigare är alltid friska!
  Flickan kastade nålar mot fienden med sina bara tår, sprängde en massa stridsvagnar och sjöng:
  - En soldat är alltid frisk,
  Och redo för bedriften!
  Varefter Natasha igen högg mot fienderna och demolerade stridsvagnarnas torn.
  Zoya är en mycket snabb stjälare. Hon lanserade en hel tunna mot nazisterna. Och slet isär ett par tusen med en explosion.
  Sedan gnisslade hon:
  - Sluta inte, våra klackar gnistrar!
  Och tjejen är i stridsutrustning!
  Augustinus är inte heller svag i strid. Det är så han slår nazisterna. Som om den skulle slås ut ur en kärve med kedjor.
  Och när han hugger ner motståndare sjunger han:
  - Se upp, det blir bra,
  Det blir en paj till hösten!
  Den rödhåriga djävulen plöjer verkligen i strid, som en jack-in-the-box.
  Men hur Svetlana slåss. Och nazisterna får det av henne.
  Och slår hon så slår hon.
  Blodiga stänk flyger ut från den.
  Svetlana anmärkte hårt när metallstänk flög från hennes bara fötter och smälte skallarna och tornen på stridsvagnar:
  - Ära till Ryssland, mycket ära!
  Tankar rusar fram...
  Divisioner i röda tröjor -
  Hälsningar till det ryska folket!
  Så flickorna tog sig an nazisterna. Så de skärs och strimlas. Inte krigare, utan verkligen pantrar som har brutit sig loss från sina kedjor.
  Oleg är i strid och attackerar nazisterna. Han slår dem utan nåd, skär genom tankar och skriker:
  - Vi är som tjurar!
  Margarita, som krossade den bruna armén och skär igenom stridsvagnar, tog upp:
  - Vi är som tjurar!
  Natasha tog den och tjöt och högg ner de bruna soldaterna tillsammans med stridsvagnarna:
  - Du kan inte ljuga!
  Zoya slet isär nazisterna och gnisslade:
  - Nej, inte för hand!
  Och han kommer också att ta och släppa stjärnan med sin bara fot och avsluta en massa fascister.
  Natasha tog den och skrek:
  - Vår TV brinner!
  Och ett mördande gäng nålar flyger från hennes bara ben.
  Zoya, som också förstörde nazisterna och deras stridsvagnar, gnisslade:
  - Vår vänskap är monolitisk!
  Och återigen har det kastats så hårt att cirklar suddas ut åt alla håll. Den här tjejen är ren förstörelse av motståndare.
  Flickan, med sina bara tår, kommer att ta och lansera tre bumeranger. Och detta orsakade ännu fler lik.
  Därefter kommer skönheten att utfärda:
  - Vi kommer inte att ge nåd åt fienden! Det kommer att finnas ett lik!
  Och återigen flyger den mordiska saken bort från den bara hälen.
  Augustinus noterade också ganska logiskt:
  - Inte bara ett lik, utan många!
  Efter det tog flickan den och gick barfota genom de blodiga pölarna. Och hon dödade många nazister.
  Och hur det ryter:
  - Massor av mord!
  Och så slår han Hitlers general med huvudet. Han ska bryta hans skalle och ge honom:
  - Banzai! Du kommer till himlen!
  Svetlana är väldigt rasande i offensiven, särskilt när hon slår ner tankar, gnisslar:
  - Det blir ingen nåd för dig!
  Och ett dussin nålar flyger av från hennes bara fingrar. När hon slår igenom alla kollapsar planen. Och krigaren försöker verkligen strimla och döda.
  Oleg Rybachenko gnisslar:
  - Fin hammare!
  Och pojken kastar också en så cool stjärna i form av ett hakkors med sin bara fot. En intrikat hybrid.
  Och massan av nazister kollapsade.
  Oleg vrålade:
  - Banzai!
  Och pojken är på den vilda attacken igen. Nej, kraften sjuder helt enkelt i honom, och vulkaner gurglar!
  Margarita på väg. Han kommer att slita upp allas magar.
  Flickan kommer att kasta ut femtio nålar på en gång med foten. Och många olika sorters fiender dödades, stridsvagnar och flygplan slogs ut.
  Margarita sjöng i termer av munterhet:
  - Ett två! Sorg är inget problem!
  Du ska aldrig bli avskräckt!
  Håll näsan och svansen högt.
  Vet att en sann vän alltid är med dig!
  Det här är ett så aggressivt företag. Flickan kommer att dunka och skrika:
  - Drakpresidenten kommer att bli ett lik!
  Natasha är bara någon slags terminator i strid. Och hon vrålade:
  - Banzai! Få det snabbt!
  Och en granat flög av hennes barfota. Och det träffar nazisterna som spikar. Och det kommer att förstöra en massa mastodonter och bevingade, infernaliska maskiner.
  Vilken krigare! Till alla krigare - krigare!
  Zoya är också på offensiven. En så arg tik.
  Och hon tog den och gurglade:
  - Vår Fader är den vita Guden själv!
  Och han kommer att slå nazisterna med en trippelkvarn!
  Och Augustinus vrålade tillbaka:
  - Och herregud är svart!
  Den rödhåriga är faktiskt själva förkroppsligandet av bedrägeri och elakhet. För fiender, förstås. Och för sina vänner är hon en älskling.
  Och hur han ska ta den och kasta den med sina bara tår. Och det fanns många krigare från det bruna imperiet, såväl som deras stridsvagnar och flygplan.
  Den rödhåriga ropade:
  - Ryssland och den svarte Guden är bakom oss!
  En krigare med mycket stor stridspotential. Nej, det är bättre att inte blanda sig under någon av dessa. Liksom tornen på stridsvagnar slits vingarna av fascistiska plan av.
  Augustinus väste:
  - Vi ska mala alla förrädare till pulver!
  Och blinkar åt sina partners. Ja, den här eldiga tjejen är inte precis något som kan ge frid. Förutom dödsfriden!
  Svetlana, som krossade sina fiender, sa:
  - Vi dödar dig med en kö!
  Augustinus bekräftade:
  - Vi dödar alla!
  Och från hennes bara fötter flyger gåvan av total förintelse igen! Och så många stridsvagnar och flygplan exploderade till små spån på en gång.
  Oleg sjöng som svar:
  - Det blir en komplett banzai!
  Augustine, som slet isär nazisterna med sina bara händer, högg dem med svärd och kastade nålar med sina bara tår, förstörde tankar och flygplan på en gång, sa:
  - Kortfattat! Kortfattat!
  Natasha, som förstörde de bruna krigarna, gnisslade:
  - Kort sagt - banzai!
  Och låt oss hugga ner dina motståndare med vild grymhet.
  Oleg Rybachenko, som skar isär sina motståndare, sa:
  - Det här spelet är inte kinesiskt,
  Och tro mig, debuten är thailändsk!
  Och återigen flög en vass metallskärande skiva från pojkens bara fot. Han skar av både tornen på stridsvagnar och stjärten på flygplan.
  Margarita, som högg ner krigarna från det bruna imperiet och pansar från stridsvagnar, sjöng:
  - Och vem hittar vi i strid?
  Och vem hittar vi i strid...
  Vi skämtar inte med det -
  Vi kommer att slita isär dig!
  Vi kommer att slita isär dig!
  De fungerade bra med nazisterna då... Och Sovjetryssland besegrade det bruna imperiet under stormningen av Moskva.
  Kriget är inte över än, men Sovjetunionen har redan en chans att besegra nazisterna själva. Så sexorna fick återigen avbryta sitt superhäftiga uppdrag.
  
  ETT USSR BLAND VARGAR
  Avstängningen orsakades av ett solsken, vilket fick USA, Storbritannien och dess kolonier att mörkna den 22 juni 1941. Till en början påverkade detta inte särskilt krigsförloppet. Tyskarna avancerade ungefär som i verklig historia. Führern vände också söderut, och Japan intog en avvaktande attityd... Och återigen, den frostiga vintern räddade Röda armén från fullständigt nederlag och tillät den att inleda en motoffensiv nära Moskva. Under tiden beslagtog Japan de ägodelar i Stilla havet som tidigare tillhörde Storbritannien och USA, och som ytterligare styrkor nu inte kunde nå.
  På östfronten under våren och försommaren vann tyskarna ett antal segrar och började sitt anfall mot Stalingrad igen. Det var dock här avvikelserna med verkligheten började. Frånvaron av en andra front gjorde det möjligt för tyskarna att överföra fler trupper från Europa och från Libyen, vilket bara lämnade italienska garnisoner där.
  Och offensiven började inte bara på Stalingrad, utan också på Tikhvin. Och det var nu kommenderat av Rommel, som Führern värderade högt för britternas nederlag i Libyen och tillfångatagandet av Tolbuk.
  De första Tiger-stridsvagnarna deltog också i striderna. Rommel inledde sin attack på natten och lyckades överraska de sovjetiska trupperna. Situationen förvärrades av att tyskarna hade en fördel inom flyget och inte slösade energi på att slåss mot de allierade.
  Piloten Marcel fick snabbt konton på östfronten. Tillbaka i juni 1942 överskred han antalet nedskjutna flygplan till etthundrafemtio och mottog riddarkorset av järnkorset med svärd och diamanter av silverekblad.
  Men detta var bara början på en karriär.
  På himlen var det verkligen svårare för Röda armén. Och tyskarna kunde ta Tikhvin och sedan flera städer till och skar av Leningrad med en dubbelring, vilket blockerade denna stad igen.
  Det sovjetiska kommandot försökte slå igenom till Leningrad och attackera i centrum. Men det fanns inte tillräckligt med styrka för att nå framgång inom dessa områden.
  Den enda trösten var att nazisterna satt fast i Stalingrad, vilket gav dem en chans att samla nya reserver.
  Men Leningrad förblev blockad. Türkiye och Japan hade ännu inte gått in i kriget och Sovjetunionen hade en chans att vända striderna. I november 1942 inledde sovjetiska trupper en offensiv mot både Rzhev och Stalingrad.
  Det var inte möjligt att nå framgång nära Rzhev. Men vid Stalingrad var ringen stängd. Men som det visade sig ett tag. Tredje riket hade mycket fler reserver och Rommel inledde en offensiv mot Stalingrad från norr och Mainstein från söder.
  Situationen förvärrades ytterligare av Japans oväntade inträde i kriget. Samurajerna, trots att de var begränsade av slaget i Kina, attackerade Vladivostok.
  Hirohito fruktade förmodligen att det tredje riket skulle förlora och gick in i kriget.
  Dessutom hade Japan tillräckligt med resurser och infanteri för fullskaliga offensiver.
  Röda armén klämdes fast och Rommel lyckades bryta sig igenom från norr till Stalingrad. Mainstein stoppades tillfälligt, men efter att ha fått ytterligare förstärkningar och stöd från Paulus förenade han sig med de redan oblockerade trupperna.
  Därmed uppstod ytterligare en ring som sovjetiska trupper befann sig i.
  Efter envisa strider förstördes och tillfångatogs de flesta av dem. Efter vilket tyskarna fullbordade erövringen av Stalingrad. Och i mars 1943 gick även Türkiye in i kriget. Situationen blev ännu mer komplicerad. Tyskarna behöll överlägsenhet i luften. Marcel överträffade siffran på trehundra flygplan som sköts ner och blev den första tysken att ta emot det andra riddarkorset av järnkorset med eklövsvärd och diamanter.
  I maj lanserade tyskarna en ny offensiv och använde massivt nya stridsvagnar - "Tiger", "Panther" och "Lion". Och de avancerade framgångsrikt, även om Röda armén tog upp ett kraftfullt försvar. Men styrkorna var redan ojämlika, eftersom sovjetiska trupper kämpade på tre fronter samtidigt - mot Tredje riket, dess satelliter, Japan och dess kolonier och Turkiet. Situationen förvärrades av det totala kriget som nazisterna förklarade, vilket ledde till en ökning av vapenproduktionen flera gånger i avsaknad av bombningar från de allierade. Så Sovjetunionens chanser minskade snabbt!
  Det är sant att Krauts avancerade långsamt, eftersom de stod inför ett försvar på djupet. Och de sovjetiska trupperna, med erfarenhet, kämpade mycket modigt. Men de förlorade ändå.
  De kämpade dock med stort mod, och några krigare visade högsta klass. Till exempel kämpar Elizabeths stridsvagnsbesättning på den vanligaste T-34-76 mot nazisterna.
  Och tyskarna rör sig sakta mot de sovjetiska trupperna och bildar en kil eller en gris. Den tyngsta och bäst skyddade Lion-tanken ligger framför dig. Den liknar Pantern, bara mycket större och väger nittio ton. Skrovets frontpansar är 150 mm och sluttar som T-34, och sidorna är 82 mm med sluttningar. Tornets panna är i allmänhet mycket starkt skyddad: 240 mm med sluttningar, och de svagare sidorna är också 82 mm, som skrovet. Och pistolen är kraftfull, 105 mm lång, med en lång pipa på 70 EL. Detta är en tank som kan slå på avstånd.
  Elizabeth växlar växellådan till den översta med sin bara fot.
  Och de trettiofyra tar fart. Det är värdelöst att skjuta på "lejonet" på avstånd och du måste komma närmare. En kraftfull tysk maskin skickar en projektil av dödlig kraft. Han rusar förbi. Tjejerna i tanken skrattar glatt och rör på sina bara fötter.
  Det är varmt i norra Kaukasus i slutet av maj, och skönheter i bikini har väldigt roligt.
  Elena noterar med en visselpipa:
  - Nu kommer fascisten att få en ordentlig spark i hornen!
  Catherine skakar på sin bara, solbrända fot och håller med:
  - Vi kommer definitivt att slå honom!
  T-34-76 fortsätter att accelerera, men terränghastigheten är begränsad. "Lion" kryper i allmänhet knappt, och de mer smidiga "Panthers" och "Tigers" saktar ner för att inte ta sig framåt.
  Men dessa fordon är också farliga, särskilt Pantern, som kan skjuta femton skott per minut. Du kan förvänta dig en överraskning från den här.
  Efrasia, som trycker på gasen med sin bara häl, skriker:
  - Vi kommer att kämpa på mästerliga sätt!
  Lev-stridsvagnens kanon har en betydande nackdel: den skjuter bara fem skott per minut. I allmänhet inte den mest framgångsrika modellen. Pansargenomborrningen är överdriven, och det finns ingen anledning att slå på för långt avstånd. "Tigers" och "Panthers" skjuter från två kilometer från ett större avstånd är det nästan omöjligt att träffa mobilen och små trettiofyra. Så var det värt att utrusta "Lejonet" med en så kraftfull kanon? Andra sovjetiska stridsvagnar är ännu lättare, förutom KV-1S, men denna stridsvagn har inga skyddsfördelar, och köregenskaperna är bara sämre.
  Elizabeth snurrar på kroppen och skriker:
  - Jag andas in med bröstet, luften är en bred våg,
  Glittrar starkt, den stjärnklara mattan är oändlig...
  Känslor leker, barfota tjejer lever,
  Jag vill leka på himlen och flyga mot solen för alltid!
  Det är inte lätt att bryta igenom en Lev-tank, inte ens in i sidan. Sidorna på tornet, som Panterns, är lutande, och den övre delen av skrovets sidor är det också. Dessa tankar har redan en typisk "katt"-form, vilket ger bättre skydd på grund av lutning. Inte som tigern, nästan fyrkantig. Men "Tigern" utvecklades före kriget, och dess form liknade en KV. Men "Tiger"-2, en senare utveckling, är också en "katt" formad tank, och snart kommer även denna tank att gå i produktion. Det är också nästan omöjligt att träffa "Lejonet" ombord. Endast den nedre delen av skrovet har ingen pansarlutning, men den är täckt med rullar. Det vill säga att du måste bryta igenom tätt och komma exakt mellan rullarna.
  Så uppgiften för tjejer är svår. Dessutom skakar de trettiofyra så mycket i rörelse att det nästan är omöjligt att fotografera exakt.
  Elizabeth frågade sina vänner:
  - Kan vi träffa fienden?
  Elena svarade självsäkert:
  - När tjejer inte har skor blir deras bara fötter så känsliga att de definitivt kommer att träffa fienden.
  Elizabeth höll med om detta:
  - Ja, flickors bara klackar är nyckeln till seger!
  Och så, för att undvika nederlag, glider de trettiofyra ombord. Huvudsaken här är att också undvika Panther och Tiger guns. De är snabba och exakta. Och du kan inte träffa dessa tankar direkt heller.
  Elena skjuter tyskan med sina bara tår. Men att ta sig förbi skridskobanan i rörelse är nästan omöjligt. Men fiendens skridskobana är trasig och "Lejonet" stannar.
  De trettiofyra passerar honom igen. Och skickar en dödlig projektil in i den nedre delen av sidan.
  Ekaterina noterar:
  - Vår pistol är föråldrad - det finns verkligen inget sätt att ta "Lejonet"!
  Men av frustration slog Elena fiendens sida och "Lejonet" fattade eld.
  Tjejerna, utan att sakta ner, rusar fram igen. Nu har de ett svagare mål: "Panther". Det räcker att slå den direkt på sidan.
  Elizabeth noterar:
  - Praktisk katt!
  Catherine sa med ett skratt:
  - Men han kryper knappt för att inte ta sig ur "Lion"-skyddet.
  Och Elena sköt på avstånd mot Pantern, som var långt åt sidan och öppnade sin sida. Den är lite tunn - 40 millimeter, och det spelar ingen roll att den är i vinkel.
  En tysk stridsvagn exploderar med en krasch. Ja, skönheterna knullade kraftigt.
  De är med sin fängslande nåd av kämpande skönheter.
  Men granaten bara visslar, rusar förbi, nästan rör vid pansaret.
  Detta är mycket farligt för en trettiofyra, och det liknar en person som hoppar mellan strömmar.
  Elizabeth sköt igen med sin bara fot och sjöng:
  - Jag kan göra allt, jag kan göra allt, vi slår Wehrmacht tillbaka!
  Naturligtvis, med sådana tjejer är djävulen själv inte rädd. Även om nazisterna attackerar aggressivt, och de har många stridsvagnar...
  Krafterna är ojämlika. Även om antalet bilar är ungefär lika, är de tyska tyngre. Många sovjetiska stridsvagnar är lätta och inte helt stridsberedda mot nazistiska monster.
  Men Elizabeths besättning utför mirakel och skjuter en annan panter i farten.
  Komsomol-medlemmar slåss också med vapen. De skjuter exakt. De springer, blinkande barfota, runda klackar. Och de träffade fienden precis i mål.
  Alenka befaller med passion:
  - Tjejer, ge inte upp!
  Och nu spottar kanonen ut ett granat, precis vid T-4:an, som genomborrar den här tanken. Men "Lion" kan naturligtvis inte tas så lätt. Och här måste man prova.
  Anyuta pekar på bilen med sina bara tår och skjuter rakt av och säger:
  - Ära åt kommunismen!
  Alla skjuter också mycket exakt och tillägger:
  - Ära åt hjältemod!
  De kämpande tjejerna här är inget annat än toppklass och konstflyg!
  Maria, som matade in ett granat i pistolen, sjöng:
  - Högre och högre och högre,
  Sträva efter våra fåglars flykt...
  Och varje propeller andas,
  Fred vid våra gränser!
  Marusya tillade och sköt mot Krauts:
  - Det här är definitivt sant...
  Ryssarnas och inte bara det ryska folkets masshjältemod demonstrerades i allt...
  De uppmätta, dova ljuden från göken, som om klockspelet slog, svepte över skyttegravarna. Glesa träd med en tjock grön krona i vindbyar, som pionjärer i en salut som hälsar trötta soldater. För vissa kan detta till och med verka som en slags varning - de säger, du kommer att gå till nästa värld!
  Bataljonen under befäl av Vladimir Mikhailovsky, hårt misshandlad i tidigare strider, särskilt i maj-nederlaget, fylls nu hastigt på med rekryter och förbereder sig för att täcka en av de farligaste riktningarna. Tre kilometer österut plaskar vattnet längs Don, uppslukat av krigets lågor.
  Det mesta av vassen var förkolnat av brandbomber, och vattnet svärtades av sot. Som enorma tändstickor i den sorgsna skamfläcken står högarna på bron som rivits av sprängvågen ensamma och fungerar som stöd.
  På båtar transporterar lokala pionjärer fältens gåvor, såväl som ammunitionslådor till de heroiska sovjetiska soldaterna, redo att gå in i dödlig kamp med de rasande nazisthorderna.
  Så de fyra släpade en lång låda till en buske täckt med vargbär. Där lurade en omsorgsfullt kamouflerad pansarvärnskanon i bakhåll. Tre soldater och den käckögda skytten Alesya bemannar pistolen. Flickan är väldigt smal, men hennes armar är seniga av ansträngande arbete. Han försöker också, tillsammans med killarna, förbereda en fälla ifall en stridsvagn eller "pansarman" i Hitlers flock skulle försöka kringgå den naturliga kullen.
  Soldaterna är för det mesta fortfarande helt skägglösa och har inte blivit beskjutna, unga män som genomgått en förkortad rekrytkurs på en och en halv månad plus förstås den förvärvsutbildning som var väl förankrad i Sovjetunionen.
  Vissa krigare har redan erfarenhet. De skiljer sig från unga djur i sina borst, skärpa i rörelser och en del är tillbakalindade. I synnerhet odlade enögde Ivan, som såg ut som en riktig pirat, ett skägg. Rangen av fänrik, och redan ett par order mottagna i olika strider, eller snarare den första nära Moskva. När, det verkade, de gjorde det omöjliga: de stoppade Krauts och till och med körde motståndarna ett par hundra kilometer, som hundmisshandlare.
  Hur mycket övergiven utrustning hade Fritz? Kanske inte så mycket, och man stötte ofta på stridsvagnar, men pansarvagnar med kanoner och maskingevär, som så plågsamt plågade det sovjetiska infanteriet sommaren och hösten 41, var en krona ett dussin!
  Men när frosten översteg trettio grader förlorade alla dessa germanska monster sin förmåga att röra sig helt enkelt... Bensinen frös och smörjmedlet frös.
  Tyvärr misslyckades de med att avsluta nazisterna helt. Delvis på grund av kommandots fel, som bad om stora styrkor för att storma städerna där de tyska förbanden satt ihopkrupen. Och tjällossningen har kommit - fan...
  På våren fick Ivan också en andra order - han hade turen att döda en general och flera officerare på grund av ett bakhåll. Kampen var dock bara delvis framgångsrik. Under förföljelsen träffade ett herrelöst fragment Ivan Krasnov i ansiktet, vilket berövade honom ögat. Tyvärr, det här är krig, inte en barnfilm, där huvudpersonen slår alla, men inte ens hundra maskingevär kan träffa honom.
  Och nu måste de göra fysiskt svårt arbete: gräva diken, celler och fångsthål.
  Pionjärerna hjälper dem, medan det råder ett lugn på fälten och pojkarna och flickorna själva ber om att hjälpa sina äldre bröder. De arbetar till och med för nitiskt och försöker göra mer utan att beräkna deras styrka. Så här svällde venerna och dök ut på barnens solbrända, förhårda händer och bara, blåmärke fötter. Samtidigt lyckas de fortfarande sjunga;
  Vi är pionjärer, kommunismens barn -
  En eld, ett tält och ett ringande horn!
  Invasionen av den förbannade fascismen -
  Som väntar på ett rasande nederlag!
  
  Vad förlorade vi i dessa strider?
  Eller förvärvade du den i strider med fienden?
  Vi brukade bara vara världens barn -
  Och nu fosterlandets krigare!
  
  Men Hitler tog ett steg mot vår huvudstad,
  Vattenfallet släppte otaliga bomber!
  Och för mig är fäderneslandet ännu vackrare än himlen -
  Nu har den jävla solnedgången kommit!
  
  Vi kommer att reagera hårt på aggression -
  Fast de själva är tyvärr små till växten!
  Men svärdet är i händerna på en bräcklig tonåring -
  Starkare än Satans legioner!
  
  Låt stridsvagnarna rusa lavin efter lavin,
  Och vi delar geväret mellan tre!
  Låt polisen snålt sikta bakåt,
  Men den helige Gud kommer att straffa dem hårt!
  
  Vad bestämde vi oss för? gör fredsarbetet -
  Och för det var jag tyvärr tvungen att skjuta!
  Lugnet är redan hatiskt.
  Det finns också våld och nåd!
  
  Flickan och jag springer barfota tillsammans -
  Trots att det har fallit snö så brinner det en snödriva som kol!
  Men de är inte rädda, barn vet -
  Fascisten kommer att drivas in i kistan med en kula!
  
  Så de dödade ett vidrigt sällskap av Krauts,
  Och resten av fegisarna springer!
  Vi förstör infanteri som en lie i strid -
  Unga somrar är inget hinder för oss!
  
  Seger är en prestation, kommer att vara i maj,
  Nu är snöstormen taggig, hård snö!
  Pojken är barfota, hans syster är barfota,
  Barn firade sin prime i trasor!
  
  Var kommer dessa krafter ifrån i oss?
  Att uthärda smärtan, kylan, det behovet!
  När en vän mätte botten av graven,
  När en vän stönar, dör jag!
  
  Kristus välsignade oss pionjärer,
  Han sa, fäderneslandet har givits till dig av Gud!
  Detta är den första tron av alla,
  Sovjetiskt, heligt land!
  Det fjärran mullret från närmande stridsvagnar kan höras och flygplan surrar på himlen. Och redan dånar de mäktiga belägringsvapnen. När de träffas av högexplosiva granater kastas jordklumpar och smält gräs högt upp i himlen. Det är här striden börjar. Major Vladimir Mikhailovsky håller en fångade kikare i sina händer och tittar på den annalkande fascistiska stållavinen. De försöker driva pionjärerna bakåt, men de vill inte lämna och ber om gevär att slåss.
  Det finns inte tillräckligt med vapen för alla, även om lokala barn tog med sig jaktgevär och till och med sportbågar. Alla vill kämpa modigt och vinna. Men du kommer inte att kunna dö med din sista tanke om ditt fosterland.
  Major Mikhailovsky ger ordern:
  - Öppna inte eld utan kommando!
  De har faktiskt bara två "fyrtiofemmor" för hela bataljonen, vilket betyder att deras chans är att låta Krauts komma närmare.
  Framför finns, som är brukligt bland nazisterna, de mest skyddade fordonen; T-4 stridsvagnar och självgående vapen "Okhotnik". De borde ge vika för lättare fordon och något eftersläpande infanteri.
  Nazistiska bilar och motorcyklar saktar ner då och då av rädsla för att ta sig fram...
  Men pionjären Yuli Petrov bevisar att det inte var för inte de stannade här. En knapp pansarvärnsmina, belagd med hemmagjort lim, och ovanpå flyttas gräsmattan som gör den osynlig mellan stubbarna med hjälp av en vajer, precis under T-4-banan.
  Stålplåtar av larver lade sig på den dödliga presenten. Explosionen verkar inte vara för stark, men larven slits av och Hitlers tank börjar ryka och snurra med sitt torn.
  Andra pojkar använder liknande apparater. Eftersom det tyska infanteriet är fegt, och stridsvagnarna och de självgående kanonerna är försvarslösa framför, kommer de att straffas för detta.
  Den berömda "Hunter", med en låg siluett och stark rustning, ser ut som en tillplattad sköldpadda. Denna självgående pistol dök upp ganska nyligen på den sovjetisk-tyska fronten. På grund av dess goda köregenskaper, dess kanon, som kan penetrera på anständigt avstånd, och dess överlevnadsförmåga i strid, blev "Jägaren" omedelbart samtalsämnet.
  Men dess spår är fortfarande vanliga, om än breda... Det vore dock ännu bättre att spränga bilens botten och få den att spotta ut insidan med reservdelar.
  Här glider den skadade "Hunter", som en piratfregatt med ett trasigt roder, åt sidan och kolliderar med T-4:an. Och båda stålkistorna på spår börjar glöda, och några ögonblick senare exploderar på grund av detonerande ammunition.
  Ett dussin mellanviktiga bilar har redan stannat, trasiga och hjälplösa.
  Men resten följer efter dem, särskilt de många pansarkrigarna. Här tar den självgående pistolen "Okhotnik" fart och... Faller ner i ett kamouflerat hål. Bara larverna sticker upp ovanifrån och rör sig hjälplöst.
  Pionjärer gläds. På vissa ställen finns hemmagjorda sprängämnen i grävda hål. Den är gjord på ett hantverksmässigt sätt. Naturligtvis är det svagare än dynamit, men det räcker för att inaktivera chassit.
  Fritz lider stora förluster, pansarvagnar misslyckas, en del passerar genom farliga zoner, men de möts av att kasta granater och sprängämnen.
  Här har även de kvicktänkta unga kämparna byggt små katapulter. De kastar ut ett speciellt paket med destillerad träsprit blandat med krutelement.
  När de träffas ger Hitlers transporters tunnare pansar vika, vilket får besättningarna att brinna med blå lågor. Galna av smärta skriker Krauts hjärtskärande och flyr iväg med sina ansikten förvrängda i fasa.
  Vissa av dem ger till och med upp tekniken...
  Den enda synden är att det finns många fiender, några av fordonen häller kulsprutor i allt och närmar sig skyttegravarna.
  Och de stöter på igelkottar... Under tiden pekar Alesya på fyrtiofem. Naturligtvis kan du inte ta T-4 och Hunter frontalt, men du kan prova sidorna. Det finns inget att säga om pansarvagnar. De kommer att slå ut alla och få dem att hosta upp blod på heta metallgolv!
  En liten kaliberpistol har många fördelar jämfört med en stor - eldhastighet, enkel kamouflage. Och de vet hur man väljer mål.
  Nazisterna morrar, häftigt som hyenor. Och bland de sovjetiska killarna finns dödade och sårade. Det är särskilt tragiskt när unga soldater som precis börjat leva dör. Här är en mycket ung pionjärtjej, med svårigheter att plocka upp ett explosivt paket och kasta sig under spåren på en T-3 medelstor tank. En ful låda med en lång men till synes tunn stam hoppar upp och river av ett fyrkantigt torn.
  Och soldaterna kastade igen granater, och maskingevär började skjuta mot de krypande motorcyklarna. Och huvudena på Hitlers soldater brast, som mogna körsbär som slogs ner av hagel.
  Och bensintankarna på stora motorcyklar exploderar och kastar ut strömmar av rasande eld. Det känns som att ett upplopp av helvetiska genier händer. Här är några pansarvagnar som också sällar sig till sina olyckliga kollegor.
  Alesya pekar på "Jägaren" och siktar på den nedre delen av kroppen. Det är svårt att ta sig dit, men detta är den enda chansen att penetrera den hänsynslösa självgående pistolen. Smidig rörelse av fingret, och sedan en sväng.
  Pistolen ger en mjuk rekyl, och den fascistiska maskinen delar sig på mitten. Och flaggan med hakkorset faller ner i den blodiga leran.
  Alesya viskar:
  - Rättvisa kräver uppoffringar, välgörenhet kräver donationer, och framgången för en rättvis sak kräver uppoffringar!
  U-sväng vilar artilleriflickan naken för att bättre känna jordens biorytmer och gräsets fläkt med sulorna, och skjuter igen och träffar den lömska T-3:an i leden.
  Det kan ses att nästan alla medelstora stridsvagnar i den nazistiska armadan redan har inaktiverats. Den sista förstördes av en pionjärpojke, trots sin skada, som knuffade en tunna med en blandning av explosiv karbid, koldamm, sågspån med en liten mängd fosfor. Det heroiska barnet hade inte längre tillräckligt med styrka för att trycka pipan efter ett genomgående sår, och hans kamrat Andrei, korsade sig medan han sprang, tryckte honom under hjulen på den fyrtio ton tunga självgående pistolen "Bumblebee". Den oberäkneliga 150 mm kaliberpistolen kastade sig upp och förblev upphöjd. Och pionjärernas själar, efter att ha fladdrat ut ur sina sönderrivna kroppar, rusade till det lyckliga himmelska riket, där det aldrig finns våld och smärta.
  De överlevande fascistiska transportörerna, efter att ha förlorat stödet från sina tyngre kollegor, började vända tillbaka... Dåret av Wagners musik upphörde, och en allmän flykt började.
  Vladimir Mikhailovsky, som torkade blod från sin panna, sa:
  - En rysk krigare kan dö stående, men han kommer aldrig att leva på knäna! Ryssland kan blöda, men ingen mängd blod kommer att få vårt mod och lojalitet till fäderneslandet att blöda!
  Och de överlevande pionjärerna bekräftar detta... Även om många av dem redan var brända och skadade.
  Och Anastasia Witchakova och Akulina Orlova kämpar i himlen, de är redo att tävla med det hyllade Marseille, som redan har samlat mer än fyra hundra nedskjutna flygplan, för vilket han fick den femte graden av riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Men tjejerna är helt klart på humör att kämpa på allvar. Här är de i bara bikini och barfota slåss. Och Luftwaffe-plan tränger in.
  Anastasia, med sina bara tår, riktar pistolen mot målet, slår ner fascisten och säger:
  - Vår tro är stor,
  Det kommer att vara hållbart i århundraden!
  Och blinkar åt sin partner. Akulina slår också ner fascisten, slår honom, mycket exakt med sina bara ben och skriker:
  - För storheten i kommunismens idéer!
  Och blottar sina pärlande tänder. Det här är en så kämpig och utbildad tjej.
  Och gnistrar med tänderna.
  Anastasia, som skjuter ner ett annat tyskt plan i sin Yak-9, gnisslar aggressivt:
  - Rysk örn över planeten,
  Breder den ut sina vingar, lyfter den...
  Fienden kommer att ställas till svars
  Han kommer att bli besegrad, trasig!
  Akulina bekräftar detta lätt och slår ner sina motståndare:
  - Den kommer att gå sönder!
  Även om det förstås också dök upp vackra astjejer från tyskarna. Albina och Alvina slåss om den nyaste ME-309. Sådana stridande krigare stal.
  Och de skjuter ner sovjetiska plan med fantastisk smidighet. ME-309 är ett mycket kraftfullt flygplan beväpnat med tre 30 mm luftkanoner och fyra maskingevär. Ryska bilar kan inte motstå ett sådant monster.
  Om de skjuter ner, skjuter de ner utan nåd.
  Albina, med sina bara tår, skanderade flygplanskanonen mot målet. Hon träffade fienden och gnisslade:
  - För Tredje Rikets segrar!
  Och hon visade sin tunga.
  Alvina träffade också fienden. Hon skar ner den sovjetiska Yak-9 och kurrade:
  - För vår armés stora gränser!
  Och hon blinkade åt sina vänner.
  Huffman slåss också och får poäng. Han är ännu inte ett av de stora essarna, men han går snabbt framåt. Och man kan också säga ett helvetesmonster.
  Tyskarna, om än långsamt och med stora förluster, rör sig längs Volgakusten och närmar sig Kaspiska havet.
  . KAPITEL nr 2.
  Krafterna var tydligt ojämlika. Det fascistiska flyget var särskilt irriterande. Focke-Wulf anlände till fronten i stort antal och dess kraftfulla vapen och hastighet blev ett problem för Röda armén. Dessutom var den här bilen för svår att skjuta ner. Hon är envis och tungt bepansrad.
  ME-309 visade sig också vara en obehaglig överraskning för sovjetiska piloter, både vad gäller hastighet och vapen. Och han strimlade ganska mycket de sovjetiska enheterna.
  Det nya bombplanet Yu-288, en mycket kraftfull maskin, bombade också sovjetiska positioner. Den bar fyra ton bomber när den var laddad normalt och sex ton när den var laddad. Och han gjorde sig av med de sovjetiska enheterna ganska mycket.
  Rommel visade också sin klass som befälhavare, liksom Mainstein.
  Tyskarna kom närmare och närmare Astrakhan. Och oväntat för det sovjetiska kommandot gick Fritz till offensiv längs Volga i riktning mot Kamyshin. Det var ett djärvt men kraftfullt drag. Och hittills har det varit svårt att stoppa dem.
  Men försvaret av Röda armén är fortfarande starkt... På en vecka avancerade nazisterna femtio kilometer och stoppades.
  De möttes av motangrepp av sovjetiska enheter...
  Samtidigt försökte japanerna utveckla en offensiv mot Alma-Ata. Och sedan rasade hårda strider.
  Flickor kämpade lika mycket som män, och kanske till och med bättre än dem.
  Margarita Magnitnaya och Tatyana Bulatnaya, vackra flickor, sköt från maskingevär.
  De sköt ner samurajen och skanderade:
  - Låt oss inte skiljas från drömmen,
  Det första steget i livet är viktigt...
  Du ser igen ovanför jorden,
  Virvelvindar av rasande attacker!
  Margarita kastade en mördargranat med sina bara tår, slet isär japanerna och sjöng:
  - Ingen kommer att stoppa oss,
  Ingen kommer att besegra oss...
  Vi kommer att begrava Wehrmacht i marken,
  Vår vänskap är monolitisk!
  Tatyana, som sköt mot fienden, gick med på:
  - Verkligen en monolit!
  Japanerna avancerar på Alma-Ata. De har många soldater och olika sorters reserver. Det här är så kämpiga killar. Men tjejerna klipper ner dem. De slåss desperat.
  Tatyana Bulatnaya kastade ytterligare en granat, slet isär samurajen och sjöng:
  - För min stora prestation!
  Och hon blinkade med sina safirfärgade ögon. Glad tjej, du kan inte säga någonting.
  Och Margarita, med sin bara häl, kommer att ta och kasta en dödsgåva och slita isär de japanska soldaterna.
  Och han kommer att sjunga:
  - Allt är förvirrat, sammanflätat, i en virvelvind av lidande och bekymmer!
  Och återigen kastar han en citron på japanen med sina bara tår...
  Den barfota och barfota krigaren Oksana kryper fram till dem och skjuter en låda med granater och viskar:
  - Det kommer att bli coola tjejer!
  Och alla tre krigarna sjöng:
  - Samurajen flög till marken, under trycket av stål och eld!
  Och skönheterna slåss med stor raseri. De gick igenom eld och vatten och kopparrör inte förgäves.
  Här kastar Oksana med sin bara fot en granat som träffar den japanska lätta stridsvagnen Chikha. Tja, det här är ett fantastiskt mål.
  Margarita, som sköt mot fienden, sjöng:
  - Man kan tro även i avsaknad av tro! Du kan inte göra några affärer!
  Tatyana noterade logiskt:
  - Det du säger är en paradox!
  Margarita kastade granaten med sina bara tår och anmärkte logiskt:
  - Är inte geni en vän av paradoxer?
  Tatyana svängde om, mejade ner samurajen och gick med på:
  - Självklart, vän!
  Och krigarna tog det och brast ut i skratt... De är kämpande tjejer, och de säger vad mer... Inte konstigt att alla i Ryssland minns hur tjejerna slogs!
  Oksana slåss på högsta nivå såklart. Och hon skjuter från olika håll, och tjejen snurrar som en snurra.
  Dessa är skönheter, de kommer inte att ge upp någonting till någon. Och de kommer att tugga ut förräderi, tillsammans med samurajerna.
  Angela skjuter också. Flickan är också aggressiv och rödhårig. Krigare föredrar att slåss barfota och demonstrera kolossala bedrifter.
  Angela svänger och säger med ett skratt:
  - Vi kommer djärvt att gå ut i strid,
  För sovjeternas makt!
  Och med sina bara tår kastar han en mördande citron.
  Striderna pågår och nu tar det japanska anfallet slut....
  Det är redan i slutet av 43 juli. Nazisterna närmade sig själva Volgadeltat och striderna började där.
  Elizabeth och hennes besättning slåss desperat. De första Tiger-2-stridsvagnarna började anlända till fronten. De liknar Pantern och Lejonet, men någonstans däremellan. Även med rationella pansarlutningsvinklar och en långpipig 88-mm 71 EL kaliberpistol. Väger sextioåtta ton, och är nära Lion-tanken vad gäller rustning, men något mindre i storlek.
  Stora tankar, du kan inte säga någonting.
  Elizabeth och flickorna jagar tyskarna. De slår igenom T-4 och skriker:
  - Ära åt de ljusa årens idéer,
  Pionjärernas rop är alltid redo!
  Krigarna är, låt oss säga, förstklassiga. Och inte bara kämpar de härligt, utan de sjunger också;
  Den oförstörbara unionen av fria folk,
  Det var inte brutal kraft och rädsla som förde oss samman...
  Och upplysta människors goda vilja,
  Och vänskap, ljus, intelligens och mod i drömmar!
  
  Hallå vårt fria fosterland,
  Skaparkraften är ett stöd för alltid!
  Laglig makt, människors vilja,
  En enkel person står trots allt för enhet!
  
  Genom stormarna sken framstegets sol för oss,
  Genom stormar och stormar rusade vi fram...
  Vi flyttar berg som utan vikt,
  Hela världen, lysande, går mot kommunism!
  
  Hallå vårt fria fosterland,
  Skaparkraften är ett stöd för alltid!
  Laglig makt, människors vilja,
  En enkel person står trots allt för enhet!
  
  Jordens folk är förenade som bröder,
  Buddhist, muslim är vänner för alltid!
  Låt sinnet förhärligas, ett stort namn,
  Alla nationer i världen är som familjer!
  
  Hallå vårt fria fosterland,
  Skaparkraften är ett stöd för alltid!
  Laglig makt, människors vilja,
  En enkel person står trots allt för enhet!
  Flickorna sjunger bra, och de kämpar ännu bättre, och de åstadkommer sådana bedrifter. Även om historien är skriven av segrarna och det är okänt om de kommer att komma ihåg om kriget går förlorat?
  Alenka, med sina batterier, och ett team av tjejer, försöker hålla tillbaka fienderna på Volgadeltat. Och hon visar vad skönheter är kapabla till i princip.
  Och de kan verkligen göra mycket.
  Anyuta skjuter med sin bara fot och vrålar:
  - Ära åt kommunismens tider!
  Och så tog hela batteriet upp och började sjunga unisont, med fulla röster;
  Vi kämpar för ett bättre öde
  För att göra livet lättare för människor...
  Och vi kommer att krossa den förbannade horden,
  Så att det finns färre onda motståndare!
  
  Över oss finns en kerub med guldvingar,
  Till vår moder Rysslands ära...
  Tro mig, folket i Rus är oövervinnerliga,
  Och kommer att göra alla på jorden vackrare!
  
  Vi ges möjligheten att kämpa för vårt fosterland,
  Försvara fäderneslandets storhet...
  Och ibland är livet bara en film,
  Även om det borde vara en återspegling av himlen!
  
  Alla måste uppnå sina drömmar,
  Tro mig klokt, kommunism...
  Så att det finns mer lycka på jorden,
  Och revanschismens eldar kom inte!
  
  Vår kung är det stora geniet Pugachev,
  Han uppfostrade bönderna till en helig kamp...
  Alla företag kommer att vara upp till din axel,
  Och älskar tjejen barfotapojken!
  
  Vi kommer att bli ännu djävulen starkare,
  När vi flyttar vetenskapens horisonter...
  Skurken är krossad under hovarna,
  Trots att det rinner blod från den trasiga aortan!
  
  Ja, vår sak är rättvis, vänner,
  Vi kan göra vårt hemland lyckligare...
  Tro att folken alla är en familj,
  Stora, mest strålande Ryssland!
  
  Människor ser modigt ut i horisonten,
  Låt de onda molnen inte täcka himlen...
  Vi kommer att ge fienden en vinnande poäng,
  Och du kommer att bli, lycko riddare i strid!
  
  Jag kan inte ordet feg
  Vi ryssar är inte alls underlägsna...
  Vi har Svarog, den vita Jesus,
  Och kommer för alltid att njuta av maj!
  
  Flickor och pojkar i en runddans,
  Vi barfota tjejer kommer in...
  När allt kommer omkring är den allsmäktige Guden Rod för oss,
  Var inte en hjärnlös papegoja, pojke!
  
  Och Lenin inspirerade oss att slåss,
  Den vise Stalin välsignade bedriften...
  Den mäktiga keruben breder ut sina vingar,
  Och våra muskler är helt enkelt gjorda av stål!
  
  Fäderlandets Majestät blir det
  Att vi är sådana krigare för Gud...
  Låt oss bekräfta vår ära med ett stålsvärd,
  Vilken sköld smiddes vid Svarog!
  
  Kort sagt, var trogen Herren,
  Till ära för det mest strålande Ryssland...
  Vi känner bara till riddarörnarna,
  Den vita Guden Kristus Messias är bakom oss!
  En exakt träff från en pistol gör att "Lejonet" brinner i lågor. Ja, fascisterna får en smäll på hornen.
  Medan striderna pågår slösar inte barnen tid.
  Dasha och Vaska vandrar runt baksidan av de tyska trupperna. De tittar på hur utrustningen rör sig i kolumner. Motorcyklar rusar, självgående vapen kryper. Det finns många trupper här, inklusive SS och andra enheter.
  Vaska lade märke till rörelsen av Ferdinand, en kraftfull tysk självgående pistol som förstör tankar.
  Pojken viskade till flickan:
  - Det ser ut som att Krauts överför ytterligare styrkor norr om Stalingrad.
  Dasha noterade med ett leende:
  - Vårt folk kommer att slipa dem ändå!
  Nemtsev från lastbilen ropar argt på killarna. Barnen lyfter och springer, blinkande, grå av damm, kala, runda klackar. De kanske till och med ger dem en tur.
  Pojken och flickan sprang till buskarna och hoppade in. Dasha anmärkte med entusiasm:
  - Gerillasoldater kan göra vad som helst!
  Vaska höll med om detta:
  - Självklart... Vi kommer definitivt att vinna!
  Dasha sjöng med entusiasm:
  - Seger väntar! Seger väntar! De som vill bryta bojorna! Seger väntar, seger väntar! Vi kommer att kunna besegra fascismen!
  Vaska gick lätt med på detta och krossade larven med fingrarna på sina bara barns fötter:
  - Vi kan göra det! Vi föddes för att förverkliga en saga!
  Dasha blinkade och noterade:
  - Och vad? Jag tror att vi kommer att förvandla sagan till verklighet och Wehrmacht till damm!
  Och barnen sjöng i kör på toppen av sina lungor;
  I vårt rättfärdiga lands namn,
  Vad kommunismen kommer att ge universum...
  Vi kommer att vara trogna vårt fosterland,
  Låt oss bana väg till framgång och skapande!
  
  Putin styrde Ryssland som en hjälte,
  Men så lämnade örnen henne på flykt...
  Självklart har Führern stora hemorrojder,
  Men Stalin betyder också ett namn!
  
  Jag tror att vi kommer att besegra det tredje riket,
  Inte konstigt att Putin flyttade in i Stalin...
  Ovanför världen finns en kerub med guldvingar,
  Och Satan-Adolf har nu blivit galen!
  
  Tyskarna har hela Europa till hands,
  Och Afrika, och Asien, och staterna...
  Och Adolf tycker att han är cool
  Men vedergällning väntar Führern!
  
  För Hitler är Ryssland som en lada,
  Han vill återställa sin ordning...
  Men det kommer att finnas, tror jag, ett kommunismparadis,
  Jordgubbar kommer att gro genom att så bäddarna!
  
  Tro inte det, vårt folk är inte alls svagt,
  Men Krauts fångade för mycket...
  Och du vet att slaven inte är en slav alls,
  I vår moder Rysslands namn!
  
  Och Lenin inspirerade oss till hjältemod,
  Han visade hur man gör saker...
  Eftersom Gud faktiskt är en,
  Men vi måste tro på kommunismen djärvt!
  
  Nej, ge inte efter för den ryska fienden,
  När allt kommer omkring är den vita Guden med oss - universums skapare...
  Jag hjälper dig i strid,
  Att vara konstant i livets framgångar!
  
  Hur långt kan du döda dina nära och kära?
  Tyvärr är slutet på kriget ingenstans i sikte...
  Så vår armé tunnades ut i strider,
  Gör något som du inte kommer att skämmas för!
  Det här är en bra låt för unga krigare. De sjöng den och flyttade iväg igen och plockade upp damm längs stigen med sina kala klackar.
  Barnen var glada och till det yttre nöjda med livet. Även om de är tunna är deras ansikten solbrända som choklad, och deras hår är tvärtom ljust. Underbara killar.
  En av tyskarna på motorcykel kallade försiktigt fram dem. Och han bjöd mig på choklad. Hungriga Dasha sträckte ut sina händer, men Vaska drog i hennes ärm:
  - Förödmjuka inte dig själv!
  En smart tjej hittades:
  - Låt oss bättre ena fascisterna!
  Vaska, som själv är skinn och ben, gillade den här idén. Och han bad också om choklad.
  Nazisten nickade och flåsade på bruten ryska:
  - Sjung, pojke!
  Vaska nickade och sjöng med stor inspiration;
   Partiet förenade Ryssland alla tillsammans,
  Skyddar oändliga fält...
  När allt kommer omkring, tro mig, människorna är så starka,
  Ära åt det sovjetiska landet!
  
  Stalin är den högsta utmärkelsen
  Stalin är visdomens flykt...
  Vi måste tappert kämpa för honom,
  Alla människor följer Stalin!
  
  Vi har fått jublande vingar,
  Vi har fått en stor vilja...
  Stalin är glädjen av överflöd,
  Härligt, fantastiskt land!
  
  Stalin är den störste i universum,
  Stalin, den guldvingade keruben,
  Vårt folk med oföränderlig tur,
  Tro, vi är för alltid oövervinnerliga!
  
  Stalin gav frälsning till folket
  Han är den största örnen i världen...
  För vårt fosterland och frihet,
  Han spred sina vingar över jorden!
  
  Det finns inget högre än den strålande Stalin,
  Han är stor som en vit Gud...
  Kämpa och vinna,
  Vi kör snart in Führern i kistan!
  
  Att ge heder åt vårt fosterland,
  Vet att du inte kunde hitta henne vackrare...
  Vi kommer snart att leva under kommunismen,
  Och vi har inget annat sätt!
  
  Stalin är hela planetens stolthet,
  Stalin obegränsad kommunism...
  Hans bedrifter kommer att sjungas,
  Fascisten har blivit helt förstörd!
  
  Stalin förde ära till Ryssland,
  Stalin höjde henne över stjärnorna...
  Han höjde kraften till brädden,
  Stalin är helt enkelt ett ideal!
  
  Stalin erövrar universum,
  Han har en fantastisk stjärnflotta...
  Rättegångarna kommer att vara för uppbyggelse,
  Stalin kommer att leda till kommunism!
  
  För Ryssland är Stalin solen,
  Det lyser häftigt i mörkret...
  Flickans röst är klar,
  Det finns ingen vackrare ledare på jorden!
  
  Stalin är förkroppsligandet av Svarog,
  Stalin skapade Rysslands makt...
  Han hittar Rod i sitt hjärta -
  Den största Mästaren!
  
  Det finns ingen vackrare ledare på hela jorden,
  Stalin är den största av människor...
  Låt oss skapa lycka i vårt universum,
  Den rabiate skurken har förstörts!
  
  Mina söner och Komsomol-medlemmar,
  För fäderneslandet, stå tillsammans i bildning...
  När allt kommer omkring, ni tjejer är starkare än tigrar,
  Kära geni Stalin är med oss!
  
  Jag kan inte räkna mina prestationer,
  Vi flyger som en pil...
  Vårt strålande Ryssland,
  fosterlandet går mot kommunism!
  Dasha sjöng tillsammans med Vaska och barnen gjorde allt så högt och vackert.
  Och de dansade med, stampade sina solbrända barn som inte sett skor sedan kylan, och stampade redan i mars med sina bara fötter genom snön.
  Tysken, som inte riktigt förstod ryska, gillade låten och han tog burkfläsk ur sin påse och räckte den till barnen.
  Och nickade gillande:
  - Zer gut!
  Pojken och flickan bugade och gick vidare. De är bara elva år, men de är smarta och har ett starkt minne. Samla in korrekt information. Och en gång tog den ljushåriga Daria till och med med sig en gruva till tyskarna i en korg. Hon är en listig tjej och kan deras språk ganska väl. De trodde inte ens att ett så sött barn med vitt hår och blå ögon kunde orsaka döden.
  Och det här fungerade...
  Här går de igen, njuter av tysk choklad, och de är på ett glatt humör...
  Daria noterade med ett leende:
  - När vi väl besegrat nazisterna kommer jag att bygga mig ett trevåningshus, gjort av marmor och med en fontän!
  Vaska flinade:
  - Ska du bli borgerlig?
  Flickan invände:
  -Nej! Jag ska bara ha min egen kommunism!
  Vaska skrattade och började sjunga igen;
  När bourgeoisin kom till mitt land,
  Hus brändes, flickor höggs upp...
  Det verkade som att nollor räknades
  Pojkarnas hår rakades som en nolla!
  
  Den modige Kibalchish tog geväret,
  Och han gick med i folkets armé...
  Men alla planer gavs bort av Bad Boy,
  Vem gav upp en tunna sylt!
  
  Och här hänger jag på hyllan, pojke,
  De torterar mig med piskor och nålar...
  Som svar skrattar jag i ansiktet, jag avrättar -
  Och jag tror att fäderneslandet kommer att bli ett paradis!
  
  Djuren brände mina klackar med eld,
  Barnet blev svårt påkört...
  Men tro mig, jag bryr mig inte om plågan,
  Så att den röda borgarklassen besegrar dem!
  
  De bryter ben, ond metall gräver sig in,
  Bödlarna vacklar mig på ställningen...
  Men tro mig, pojken drömde om det,
  Att springa runt i Berlin i maj!
  
  Jag tror kamrat Lenin kommer att leda,
  Befria Warszawa, Prag, London!
  Vi kommer att utfärda den vinnande fakturan snart,
  Och den röda banderollen står stolt över Berlin!
  
  Nu brinner barnets hälar,
  En sula som nästan alltid är bar...
  Och piskan slog mig hårt i ryggen,
  Du är förmodligen redan gråhårig, mamma!
  
  Men jag ger inte efter för dessa bödlar,
  Jag kommer inte att be om tro, känna nåd...
  Låt katten piska skarpt från axeln,
  Jag vet att Lenin kommer att ge mig en belöning, tro mig!
  
  Kibalchish skrattade under tortyr,
  Han gav inte bort hemligheten, han dör stolt...
  Bad guy skriker så här i helvetet för alltid,
  Demonerna häller harts i halsen på honom!
  
  Lenin är där med oss, tydligen för alltid,
  Och en het låga brinner i mitt hjärta...
  En stor dröm kommer att gå i uppfyllelse,
  Det kommer att finnas en röd banderoll över hela planeten!
  Daria visslade och stampade med bara foten:
  - Häftigt! Har du komponerat den själv?
  Vaska nickade:
  - Ja! Hans berättelse gjorde ett stort intryck på mig!
  Daria nickade och anmärkte:
  - Kommer du ihåg hur polisen tog tag i dig och mig och körde oss barfota genom kylan i snön, och sedan piskade oss och satte tunna kvistar på hälarna.
  Vaska bekräftade lätt:
  - Det var så.... Dina hälar gör ont och lederna i dina axlar gör ont när du hänger på stativet. Men det fanns inga bevis mot oss och...
  Daria sa med en suck:
  - Ja, men polisen ville att vi skulle frysa ihjäl. Men när de slog mig i huvudet med en flaska, fångade jag fragmentet med min bara fot. Och så lade hon den i sina händer. Därefter klippte jag repet till både mig själv och dig.
  Vaska nickade:
  - Ja, det var så... Det är dock läskigt. Men du vet, i kylan gör blåsorna från brända sulor inte ont! Och när vi kom ut senare läkte allt på oss som hundar!
  Daria bekräftade lätt:
  - Ja, det läker bra för oss! Jag har så grova sulor att jag inte är rädd för att gå på kol!
  Vaska, uppblåst, sa:
  - Jag med! Vi är pionjärer, kommunismens barn!
  Daria bekräftade:
  - Och vi kommer säkert att vinna!
  Pojken och flickan sjöng:
  I segern för kommunismens odödliga idéer
  ser vi vårt lands framtid...
  Och till den röda fanan, vårt fosterland,
  Vi kommer alltid att vara osjälviskt trogna!
  . KAPITEL nr 3.
  I början av augusti 1943 kom tyskarna äntligen ut och övervann de sovjetiska truppernas envisa motstånd mot Kaspiska havet. Detta är verkligen en stor prestation för Krauts. Som uppnådde störst utdelning. Nu var Kaukasus avskuret från huvudkontinenten landvägen.
  Turkarna nådde också framgång efter envisa strider, de tog slutligen Batumi och fullbordade inringningen av Jerevan. Alltså att sätta press på sovjetiska trupper i Transkaukasien.
  Situationen i Sovjetunionen blev mycket svår. Och Stalin beordrade att inleda en offensiv i norr för att bryta igenom en korridor till det hungriga, döende, men ännu inte överlämnade Leningrad.
  Attacken mot Tikhvin började. Betydande styrkor skickades dit, även om högkvarteret inte hade tillräckligt med reserver. Situationen komplicerades av att svenska, förment frivilliga divisioner anlände till fronten, vilket stärkte positionen.
  Och tyskarna har på allvar stärkt sig...
  Striderna började den 10 augusti, med sovjetiska trupper som ryckte fram tio kilometer under de första tre dagarna av striden. Här den fjortonde augusti gick den tyska Maus-stridsvagnen för första gången in i striden. Inte en särskilt framgångsrik utveckling som väger hundra åttioåtta ton. Det är sant att bilen kördes av en seriös besättning, mycket militanta nazisttjejer.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodite - fem skönheter i det tredje riket som börjar med bokstaven "A". Och hur de slåss på musen och skjuter från två vapen samtidigt.
  Högexplosiva fragmenteringsgranater avfyras från en kortpipig 75 mm kanon och tyngre från en 128 mm kanon, vilket visar slagkraft.
  Agnes eldar med bara tår och mejslade ben. Han kör på ett sovjetiskt fordon, bokstavligen sliter av dess torn och skriker:
  - Jag är en rymdtjej!
  Adala skickar ett skott med en landmina och gnisslar:
  - Och jag är konstflyg, jag ska riva isär hela besättningen!
  Och tjejen använder också sina bara tår. Sovjetiska trettiofyra skal träffar musen, men studsar iväg som ärtor. Bilen är väl skyddad. Och du kan inte slå henne så lätt. Den skickar projektiler som flyger som tennisbollar, och även med en stor kaliber kan du inte träffa ett sådant monster.
  Och flickan blir skjuten från en luftvärnspistol och låter inte fienden komma närmare henne.
  Agatha sköt också med sina bara tår och morrade:
  - Låt mitt svärd slå, vi ska hugga ner våra fiender!
  Adala bekräftade aggressivt och sköt mycket exakt:
  - Vi är kämpar av ljus och jord!
  Angelina sparkade hennes fötter med sina bara tår, krossade den sovjetiska T-34-76 stridsvagnen och skrattade:
  - Här väntar stora segrar!
  Afrodite träffade också projektilen, som var tung som en hög, krossade den sovjetiska T-60 och gnisslade:
  - Vår seger blir i det heliga kriget!
  Agnes sparkade med sin bara häl och bröt fiendens frontalrustning och sa:
  - Imperialistisk flagga framåt - ära till de fallna hjältarna!
  De här tjejerna här är ganska otäcka och mordiska. Och det är inte för inte som du inte kan gå förbi dem. Tack vare sina bara fötter och bikinis på kroppen skjuter de utan att missa ett slag. Det gör att de inte kan besegras så lätt.
  Den formidabla "Mouse" slog med ett dödligt vapen och gav ingen en chans.
  Inklusive KV-serien.
  Men om det finns tyska tjejer som kämpar så hårt och framgångsrikt, så kommer det också att finnas tjejer på sovjetisk nivå - hjältar.
  Här till exempel Natasha och hennes partners. De har bara en blygsam SAU-85, som precis har anlänt till fronten. Och tjejerna slår redan fascisterna med kraft och kraft.
  Naturligtvis är skönheterna barfota och i bikini. Och de krossar fascisterna grundligt, som en slägga som slår sönder glasbitar.
  Och det är väldigt minnesvärt när sådana tjejer visar den högsta nivån av örnflygning.
  Natasha skjuter med sina bara tår och slår sönder pantern och ropar sedan:
  - För det stora fosterlandet!
  Och han kommer att visa sin tunga!
  Zoya slår också sin motståndare. Det kommer att träffa honom mycket exakt. Det kommer att bryta rustningen och skvallra:
  - Till kommunismens ära!
  Augustina kämpar också hårt, och sätter hon press på sin motståndare gör hon det väldigt grundligt. Det går sönder och ryter:
  - Ära åt den kommunistiska världen!
  Dolbanet och Svetlana. Och mycket exakt. Med hjälp av dina bara tår. Det kommer att krossa fiendens rustning och gnissla:
  - För den kommunistiska världens storhet!
  Och han kommer att visa sin tunga...
  Flickorna kände sig inspirerade och började sjunga och komponerade på plats;
  Skönheter attackerar barfota,
  Så fina tjejer springer...
  Om du behöver slå Fritz med näven,
  Eller så kommer de att hugga ner honom med ett maskingevär!
  
  Flickor har inte råd att tvivla
  De kommer att begrava nazisterna döda...
  Och de kommer att sparka honom hårt från fötterna,
  Och någonstans ylar vargar köttätande!
  
  Ryssland är ett ord för soldater,
  När, tro mig, det inte blir coolare...
  Även om situationen ibland är dyster,
  Där den onde svarte Kain segrar!
  
  Tro inte det, Komsomol-medlemmar flyr inte,
  Och om de springer, då bara för att attackera...
  Och alla nazisterna kommer att dödas på en gång,
  Och Fuhrern kommer att höjas till huggklossen!
  
  Ryssland är mitt fosterland,
  Hon är strålande, helt enkelt vacker...
  Vem är en fegis som inte ens är värd en rubel?
  Och du vet, att argumentera med en krigare är farligt!
  
  Men vet att vi kommer att besegra fascisterna,
  Ondskan kommer inte att regera på tronen...
  Över oss finns en kerub med guldvingar,
  Och Gud Svarog med storhet i kronan!
  
  Den som är en fegis, tro mig, är en svag slav,
  Hans öde är ett - att utstå förolämpningar...
  Idag är du mekaniker, imorgon är du förman,
  Och du kan själv slå andras rygg!
  
  Flickor har styrka, helt enkelt en vulkan,
  Ibland river hon kraftfullt berg...
  En ond orkan rasar i krig,
  Och döden slår uppriktigt sagt ner människosläktet!
  
  Jag ska säga er ärligt, riddare,
  Vi är starka när vi ryssar är enade...
  Behöver du ett mellanmål med din gaffel och kniv,
  Vi är riddare oövervinnerliga i strider!
  
  Vad är vår tro på Herren Kristus,
  Även om vi också respekterar Lada...
  Kamrat Stalin är som vår far,
  Och det kommer att finnas en plats för paradiskommunismen!
  
  Den som var när han var död kommer att återuppstå
  Och vi kommer att bli vackrare och klokare...
  Och mannen är förstås väldigt stolt,
  Fast ibland pratar han strunt!
  
  I kärlek är vårt fädernesland som en stjärna,
  Tro mig, det kommer aldrig att slockna...
  Förverkliga en stor dröm
  Det kommer att finnas frid och lycka i hela universum!
  
  Jag älskar Maria, jag hedrar Lada heligt,
  Svarog är vacker och Perun är fantastisk...
  Jag älskar Jesus och Stalin,
  Ikoners heliga ansikten är mig kära!
  
  När kommer det att finnas ett riktigt paradis?
  Tro mig, alla dina förhoppningar kommer att gå i uppfyllelse...
  Ge ditt hjärta till ditt fosterland,
  Allt kommer att bli bra, starkare än tidigare!
  Tjejerna hade en bra kamp och gjorde ett bra jobb. Jo, med sådana krigare är ingen Hitler rädd för Ryssland.
  Men efter tio dagars envisa strider bröt sovjetiska trupper äntligen igenom till Tikhvin.
  Det utbröt strider om själva staden. Krafterna är naturligtvis mycket ojämlika.
  Tyskarna har fått överhöghet i luften och bombar non-stop. Situationen förvärras av utländska divisioner som kämpar på Wehrmachts sida. Speciellt många italienska delar.
  De försöker driva Röda armén bort från Tikhvin. Men de ryska enheterna kämpar envist. Detta är deras enda riktiga chans att rädda det belägrade Leningrad som dör av hunger. Mat kan bara släppas dit med flyg, men tyskarna har starka stridsflygplan, och det är väldigt svårt att göra detta.
  Och under andra hälften av augusti inledde nazisterna ett angrepp på Astrakhan. Och i denna stad kämpade sovjetiska flickor med stort hjältemod och mod.
  En bataljon barfota flickor täcker denna heroiska stad.
  Alenka kastar en granat med sin bara fot, avfyrar sedan ett skott, mejar ner fascisterna och säger:
  - Om en kvinna är lustfylld som en katt, då har hennes man möss i huvudet!
  Anyuta, som sköt mot Fritzes och även kastade en granat med sin bara fot, kvittrade:
  - De ljusaste idéerna förmörkas av skuggpolitik när de genomförs!
  Alla, som sköt mot Fritzes och kastade en granat, slog ut en stridsvagn med sina bara fingrar, mumlade:
  - En kvinna är listig som en räv, och styr till och med ett lejon om en man har intelligensen som en tupp!
  Maria, som sköt från en pistol och slog ner Fritz, morrade:
  - Gud kan göra vad som helst, bara överträffa en kvinna i krav, Han är maktlös!
  Matryona, som sköt mot fienden och kastade en mordisk dödsgåva med sina bara tår, noterade:
  - För att slippa sväljas av en man som en boakonstriktor måste en kvinna ha en kobras sting!
  Alenka, som fortsatte att skjuta mot nazisterna, noterade kvickt:
  - En person kan vara som Skaparen i allt, men imitation som en apa får honom inte att se bra ut!
  Anyuta sköt mot fienden, slog sedan ut en stridsvagn med ett välriktat granatkast och sa:
  - En person kan överträffa den allsmäktige Gud endast i inbilskhet, och även då om han är intellektuellt skapad som en Pithecanthropus!
  Alla, som fortsatte att skjuta mycket exakt på Fritz, sa:
  - En kvinna vill inte vara en kyckling, men hennes idealman är en tupp!
  Maria, som sköt mot fascisterna och slog Pantern med ett exakt kast av sin bara fot, noterade:
  - Rävkvinnan har verkligen ett vargaktigt grepp om bävermän!
  Marusya, som också sköt en skur mot fascisterna och använde sin bara häl för att krossa explosivpaketet, sa:
  - I politiken är det som i skogen, om du äter en ek, kommer en gris att äta den, om en hare äts av en räv, om du är en åsna, kommer tre skinn att flåas!
  Alenka, som fortsatte att skjuta frenetiskt och överös infanteriet med splittercitroner, utbröt:
  - Ju ljusare kvinnan är, desto mer räv är hon!
  Anyuta sköt också ett skott mot fascisterna, mejade ner dem och kastade en granat med sina bara tår och gnisslade:
  - Gråa människor har inte tillräckligt med grå substans i hjärnan, ljusa personligheter, det är mycket grått i huvudet!
  Alla, som sköt mot fienden, tryckte på explosivpaketet med sin bara häl, sa kvickt:
  - Den grå mannen är ensam som en varg, och som en hare har han ingen ro!
  Maria, som mejer ner Fritz, anmärkte kvickt:
  - Om en politiker är en stor räv, då är han garanterad lejonparten!
  Marusya avfyrade en granatkastare och kastade en citron med sina bara tår och gnisslade:
  - Rävpolitikern tar ifrån kråkväljaren möjligheten att åka som ost i smör!
  Alenka, som fortsatte att skjuta från sitt vapen och gav efter för sprängpaketet med sin bara häl, utbröt:
  - Det finns färre stjärnor på himlen än tolkningar av den heliga skriften!
  Anyuta, som sköt mot fascisterna, sa:
  - Bödel i röd dräkt, rättvisare, politik med vältalighet!
  Alla, som fortsatte att skjuta, noterade logiskt:
  - Bödeln har en vass yxa, politikern har ett skarpt ord, den första blåser av huvudet, den andra droppar på hjärnan!
  Maria, som fortsatte att noggrant slå ut Krauts och kastade en annan dödsgåva med sina bara fingrar, noterade:
  - Att skära av huvuden är ibland mer humant än att droppa på hjärnor!
  Matryona, som skar av fascisterna och kastade en granat med sin bara häl, sa:
  - Om du låter politiker komma in i din hjärna sliter du av dig i håret av frustration!
  Alenka, som sköt mot den tyska generalen och slog igenom honom, sa hotfullt:
  - Politikertal är som vatten för hjärntvätt!
  Anyuta, som sköt exakt mot fienden och avfyrade en citron med sina bara tår, sa:
  - Där en politiker är störst Gud är i att han skapar laglöshet!
  Alla, som sköt mot nazisterna och kastade ett explosivpaket med sin bara häl, sa:
  - En politiker ser alltid på en väljare som en åsna med en rävliknande blick för att plöja!
  Maria sköt mot fienden och med sina bara tår kastade hon en granat med dödlig kraft ut:
  - En kvinna älskar att avslöja sin stackars kropp för att klä sig rikare!
  Marusya sköt en lång lina, mejade ner raden av Fritzes och spinnade:
  - En barfota kvinna kommer att sätta skor på en man snabbare, även om han inte precis är en känga!
  Alenka, som sköt exakt mot nazisterna, noterade:
  - Med en bar kvinnlig klack är det lättare att övertyga en man att bära moderiktiga stövlar!
  Anyuta avfyrade en granatkastare och sa:
  - För att få moderiktiga skor måste en kvinna "sätta på sig" en mans skor!
  Alla, som slog nazisterna med skottlossningar och kastade en granat mot sina bara tår, svarade:
  - En kvinna som inte vet hur hon ska exponera sitt ben i tid kommer att förbli "skodd" för alltid!
  Maria, som sköt mot fienden och kastade ett explosivpaket med sin runda häl, sa:
  - Alltför ofta när en man tittar på en kvinnas nakna ben riskerar en man att "sko" sig själv i ett tillstånd av luffare!
  Marusya, som riktade exakt eld mot fienden och gav efter för granaten med sitt bara knä, svarade:
  - För att inte förbli en luffare för alltid måste du kunna ta av dig skorna i tid!
  Alenka, som fortsatte att skjuta mot nazisterna och slog vinden ur dem, sa kvickt:
  - En flickas barfota är bättre än en presenningsstövel!
  Anyuta, som fortsatte att skjuta med outsläcklig noggrannhet, noterade:
  - Den starkaste rustningen kan inte motstå den ömtåliga huden och charmiga flickiga sulor!
  Alla, som sköt mot de tyska inkräktarna, utfärdade:
  - Kvinnor sträcker sig mycket skickligt i en mans plånbok med sina bara fötter!
  Maria, som sköt mot fascisterna med stor noggrannhet och slog deras huvuden, noterade:
  - Den klibbigaste delen av en kvinnas kropp för guldmynt, bara fötter och bara bröst!
  Marusya fortsatte att skjuta, utan medlidande mot fascisterna, sa:
  - Ibland behöver en kvinna ta av sig skorna för att inte knäböja innan nöd!
  Alenka, som träffande klottrade på fascisterna och staplade dem i högar, noterade logiskt:
  - Det är lättare att få en man på knä med barfota!
  Anyuta, som sköt mot fienden, anmärkte aggressivt:
  - Barfota i tiden, aldrig ett luffare!
  Alla, som slog fiender och skär av motståndare, mumlade:
  - Det är lättare för en barfota kvinna att bestiga den gyllene toppen!
  Maria slog också fascisterna och spinnade:
  - Du är en man av stövlar om du inte älskar kvinnors fötter!
  Marusya, som sköt mot nazisterna och kastade med sina bara fingrar ett hemgjort paket med sprängämnen, från vilket tigern vände sig, morrade:
  - En kvinna med smala ben kommer att få en man att böja sig i respekt!
  Alenka slog fascisterna, mejade ner dem och sa:
  - Bara tår är mer fingerfärdiga än händer när en kvinna tar mynt ur fickan på en "skodd" man!
  Anyuta skar av Krauts och gnisslade:
  - Det skickligaste en kvinna kan göra är att trycka en man under hälen med sin bara fot!
  Alla, som sköt på sina motståndare och kastade en citron med sin bara häl, sa:
  - Det är lättare för en skönhet att trampa vägen till en mans hjärta med bara fötter!
  Maria förstörde en tysk stridsvagn med ett granatkast och gnisslade:
  - Flickornas bara fötter är mer sega när de klättrar på Everest i en mans hjärta!
  Matryona sköt också dödligt och sa:
  "Efter att ha tagit av sig skorna är det lättare för en kvinna att korsa öknen av manlig likgiltighet!"
  Alenka slog fienden med en fången bazooka och skrek:
  - Du kommer att vara stum som en känga, du kommer att slå till och med luffarna på hälen!
  Anyuta gav också en sväng och gnisslade och blottade sina tänder:
  - Ett nakent kvinnligt ben får en man att falla in i barfotabarndomen!
  Rödhåriga Alla, som mejar ner fascisterna, twittrade:
  -Oftast är det stövlar som faller in i barfotabarndomen!
  Maria slog till mot nazisterna och gnisslade:
  - Om en tjej har vackra ben, då är hon ingen luffare i livet!
  Matryona, som sköt mot fienden och skar av nazisterna som kornkärvar, skällde:
  - En barfota tjej är bättre än en skodd gammal kvinna, en ung katt är roligare än ett gammalt lejon!
  Alenka, som sköt mot nazisterna och kastade en mordisk dödsgåva, sa:
  - Det är bäst för en kvinna att förtjäna ett pris med sina bara bröst, och moderiktiga skor med sina bara fötter!
  Anyuta slog också nazisterna, mejade ner dem och kastade med sina bara fötter granater och skrek:
  - En kvinnas nakna häl skyddar henne bäst från törnen av manlig likgiltighet!
  Alla, som sköt mot sina motståndare och skar av dem med automatiska skur, noterade:
  - Den mest hållbara hälen för en man från en bar kvinnlig fot!
  Maria, som slog sina motståndare och slog dem med en granatkastare, sa:
  - En barfota damklack, iklädd den mest brända stöveln med sina inälvor!
  Matryona, som slog ner fascisterna, sa med kvickhet:
  - Om du misslyckas med att ta av dig skorna i tid blir du en luffare!
  Alenka, som skrev om fascisterna, noterade:
  -Om du är en brainiac kan du bara slå dig själv på allvar!
  Anyuta noterade logiskt när hon slog fienden och kastade en påse sprängämnen med sin bara fot:
  - Det är bra att ha en klubb, det är dåligt att vara en klubb!
  Alla, som slog nazisterna och gav en granat med sin bara häl, utbröt:
  - Gjutjärnsnävar kan hjälpa dig att överleva, men ett ekhuvud leder till döden!
  Maria noterade ganska logiskt när hon mejade ner fascisterna:
  - När härskaren inte har en kung i huvudet, råder anarki i landet, och de säljer förgäves!
  Matryona, som slog nazisterna rationellt, noterade:
  - En krona är inte för samma huvud som en hatt!
  Alenka, förstöraren av Krauts, noterade logiskt:
  - Inte ens kronan sitter säkert på ett ekhuvud!
  Anyuta, som sköt mycket exakt på fascisterna, sa:
  - Oavsett hur stark ek är, är materialet för ett huvud tillverkat av det det ömtåligaste!
  Alla, som snabbt sköt mot fienden, drog logiskt slutsatsen:
  - Den som slår i huvudet med en klubba får en klubba i huvudet!
  Maria, jävla motståndare, skrev:
  - Politikern håller en plånbok och en batong i händerna, bara hans pengar är av trä, och hans batong är papper!
  Marusya noterade logiskt och kastade en citron med sin bara fot:
  - Ett ljust huvud är det sista man kan göra med grått hår!
  Matryona, fascisternas krossare, anmärkte:
  - Du kanske inte är blondin, men det är vackert att vara en ljus själ, tjejer kan slå de onda så att andra kan leva lyckligt!
  Alenka, som sköt mot nazisterna, gnisslade:
  - Du kan inte bygga ett starkt försvar från bara ekar på stubbar!
  Anyuta, medan han fotograferade, noterade logiskt:
  - Om en politiker inte är en hackspett, då tar han bort spånen, inte bara från stubbväljaren!
  Alla sa aggressivt och slog ner tyskarna:
  - Även om politikern inte är en örn, anser han väljare vara kråkor och hackspettar!
  Maria, som högg ner fienderna, noterade:
  - Om du låter politikerna ta spån av dig, då är du definitivt en hackspett!
  Matryona, som mejade ner fascisterna, uttryckte sig:
  - En politiker är en räv hos väljarna, men med sig själv är en hamster en hamster!
  Marusya kastade en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - En smart politiker är som en räv i ett hönshus, och en dum är som en tjur i en porslinsbutik!
  Alenka, som krossade Fritz, sa:
  - Ordning etableras i det tysta, politiker skapar kaos genom att prata!
  Anyuta, efter att ha spridit fascisterna med ett granatkast, gnisslade:
  - Politiker pratar mycket, speciellt när de vill hålla käften!
  Alla noterade aggressivt och hamrade på nazisterna:
  - Att argumentera med en politiker om att att dunka vatten i en mortel bara kommer att slita sönder tungmuskeln, och du kommer att ljuga till din fördel!
  Maria, som krossade fienderna och kastade en granat med sin bara fot, noterade:
  - En politiker är en blandning av en räv och en varg, men han pratar mycket!
  Matryona, som sköt mot nazisterna, morrade:
  - Ju mer politisk en räv är, desto piggare är han!
  Marusya, som mejer ner fritsarna, sa:
  - I politiken finns ett kontinuerligt menageri, vargar, harar, höns, tuppar och hackspettar, men räven väljs alltid till kung!
  Alenka, fascisternas förstörare, muttrade:
  - En diktator som utger sig för att vara ett lejon är ett riktigt svin!
  Anyuta noterade aggressivt och slog ner fiender med skott:
  - En politiker kommer bara att passera för ett lejon om väljaren är en hel ass!
  Alla, som slog ut fascisterna som damm från mattor, sa:
  - En politiker tar på sig fårkläder, men det enda han har gemensamt med en varg är blodtörst, och hans uppfinningsrikedom är ett komplett får!
  Maria, som kastade en granat med sin bara fot, kvittrade:
  - Det är bättre när härskaren är en varg i fårakläder än en bagge i skepnad av ett lejon!
  Matryona, som sköt mot fienden med Robin Hoods noggrannhet, sa:
  - En politiker vrålar om fred som ett får, men tänderna på en varg skramlar om krig!
  Marusya, som sköt mot fienden, utbröt:
  - En politiker, för att få väljarnas röster, väller ut som en näktergal, men tar dem för hackspettar!
  Alenka, som sköt mot nazisterna, sa:
  - Om en politikers tal verkar vara en näktergals trilla för dig, var inte en kråka i det här fallet!
  Anyuta noterade kvickt och slog ner nazisterna:
  - Om en politiker sjunger som en näktergal betyder det att han anser dig vara ett lämpligt spel!
  Alla, som skär ner fascisterna, noterade:
  - Det som skiljer en jakt på väljare från en skogsjakt är att jägaren låter så mycket som möjligt!
  Maria, som sköt mot fienden, ropade:
  - En politiker skapar, till skillnad från en ficktjuv, mycket oväsen när han stjäl, och när han stjäl tar han med smicker!
  Matryona, som sköt mot fienden, gurglade:
  - En politiker är också på sätt och vis Gud, men det är bättre att inte tro på honom!
  Marusya bekräftade:
  - Politikern älskar att lova väljarna Månen, men glömmer att tillägga att det inte finns något liv där förutom sand!
  Alenka, som skär av sina motståndare, mumlade:
  - Ve är inte från sinnet, utan från bristen på praktisk uppfinningsrikedom!
  Anyuta, som sköt mot fienden, gnisslade:
  - Alla problem i världen kommer inte från pengar, utan från bristen på dem i den mängd som krävs!
  Alla, som sköt mot fienden, sa:
  - Språk ges till en politiker för att dölja sina tankar, men hur vältalig en politiker än kan dölja sitt gråa elände!
  Maria anmärkte energiskt och sköt mot Krauts:
  - Om järnet går på kedjan blir det inget kvar för svärd om silvret spills i tal, då blir det inget att betala lön med!
  Matryona, som sköt mot fienden, mumlade:
  - Har en politiker gåvan att hålla löften? Har det, men inte för ingenting!
  Marusya, som sköt mot nazisterna, noterade:
  - Elefanten lägger ner en stor hög med skit, och politikerräven lägger upp en ännu större hög med verbal diarré!
  Alenka noterade kvickt när hon krossade nazisterna:
  - Politikern häller rikligt ut talens söta honung, dränker väljarna i verbal diarré!
  Anyuta, som sköt mot sina motståndare, sa:
  - Det ljuva talet av en politiker är som en ström av honung, bara du simmar ner den i papperskorgen!
  Alla, som sköt mot fascisterna, noterade:
  - En politiker kan uppfylla det han lovar, bara för att få väljaren att tro på det omöjliga!
  Maria, som sköt mycket exakt, utfärdade:
  - Det är många politiker i valen, men det finns ingen att välja, vem som är en stubbe, vem är en kortlek, vem är en räv, vem är en gris, vem är en björn - av frustration finns det bara en sak kvar att göra - ryta!
  Matryona sköt mot nazisterna och anmärkte:
  - En politiker som ofta gör ont i halsen borde få sina öron ordentligt slitna!
  Marusya, ett tvärsnitt av fascister, noterade:
  - En politiker, till skillnad från en näktergal, sjunger aldrig för ingenting, och har rävens gåva!
  Alenka kvittrade och blottade sina tänder:
  - En politiker vill bli en örn, men hans väljare har alltid inga fågelrättigheter!
  Anyuta kurrade när hon tog ner tyskarna med sin prickskytt:
  - Varför är du på fågelkort, för du har ett hackspettsinne!
  Alla väste med en pytons aggression:
  - Politikern har många olika låtar, men de har alla ett motiv: välj mig!
  Maria, som avbröt fascisterna, mumlade:
  - Väljaren är som en bulle, han går ifrån haren, vargen, björnen, men den politiska räven slukar honom ändå!
  Matryona noterade och skär ner fascisterna:
  - En politiker kommer att använda ljuva tal för att matcha en flugs intellekt, en näktergals trilla, en hackspetts intelligens, men hans fläskiga väsen är synlig för ett hököga!
  Marusya, som kämpar mot fascisterna, tillägger med ett flin:
  - En kvinna är också en bra politiker, och hon ger åtminstone en chans att hon ska uppfylla sitt löfte om trohet och ge nöje!
  Så tjejerna försvarar heroiskt staden och ger stort hopp.
  . KAPITEL nr 4.
  I slutet av september och början av oktober pågick fortfarande striderna om Astrakhan och nazisterna rörde sig söderut längs Kaspiska havets kust. Nazisterna avancerade obönhörligt... I söder erövrade nazisterna staden Ordzhonikidze och började anfallet på Groznyj.
  Också i denna stad utkämpades sovjetiska krig heroiskt.
  Bataljonen av flickor, ledd av Tamara, visade desperat beslutsamhet och mod.
  Tamara avfyrade ett skott från sitt maskingevär och kastade granater med sina bara tår och sa:
  - Ära till vårt fosterland USSR!
  Anna, som sköt exakt mot nazisterna och även kastade sprängpaketet med sin bara häl, utbröt:
  - Ära åt hjältemod!
  Akulina, som sköt mot fienden, utbröt:
  - För fosterlandet och äran!
  Victoria, som sköt på Krauts och kastade en granat med sina bara tår med dödlig kraft, vrålade:
  - Låt oss krossa Wehrmacht med hjältemod!
  Olympics är en frisk tjej, hon sköt mot fienderna, slog ut Krauts och förlät:
  - I det heliga kriget kommer vår seger!
  Tamara, som sköt mot nazisterna och återigen kastade en granat med sin bara fot, noterade:
  - En soldat måste ha styrkan som en ek, men inte ett ekhuvud!
  Flickorna sköt. Det finns många ruiner runt omkring, ruinerna ryker. Explosion efter explosion följer. Rökplymer stiger upp i himlen. Allt runt omkring brinner.
  Förstörelse i enorma mängder.
  Den vackra, barfota blondinen Anna, så fort hon kastar en granat, sliter isär fascisterna, tjatar:
  - Varje ek har en hålighet, varje ekhuvud har ett hål som hjärnor rinner ut ur!
  Akulina, som sköt mot fienden och kastade en granat med sin graciösa, solbrända, bara fot, gnisslade:
  - Om du har ett sinne som en ek, då kommer du att böja dig som en asp!
  Victoria, denna rödhåriga flicka, också med bara, solbrända, mejslade ben, kvittrade:
  - Om du inte har en rävs list, kommer de att beröva dig tre skinn!
  Olympias, en frisk, lång, stor, muskulös blondin, avfyrade ett skott, kastade en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - Du kommer att vara dum som en ek, de kommer att slita av dig som en pinne!
  En pojke kröp förbi dem. Han blinkade med sina svarta klackar och kastade ett explosivpaket mot nazisterna. Sedan gnisslade han:
  - En ung soldat är bättre än en avfallen general!
  Tamara gav en sväng igen. Hon kastade en granat med sin bara fot med dödlig kraft och skrattade:
  - För varje ny kostym tar en politiker tre skinn från väljarna!
  Akulina, som sköt mot sina fiender och grinade aggressivt, morrade:
  "Du kommer att vara smart som en ek, men du kommer att bli flådd som en kanin!"
  Anna, som sköt mot fienden och kastade granater med sin bara fot, sprängde stridsvagnar, kvittrade:
  - En listig räv kommer till och med att ta av tre skinn från ett lejon om han har sinnet som en bagge!
  Victoria, som sköt mot nazisterna och kastade en mördarpresent med sin bara häl, sa:
  - Om du inte vill bli en räv, kommer du att gnälla som en hungrig hund!
  OS mejade ner Krauts. Sedan kastade hon en granat med sin bara fot och skrek:
  - En politiker är en räv, han tar kycklingväljare i dagsljus!
  Kanonadens dån ökar. De formidabla Sturmtigrarna går i strid. De träffade med raketgevär. Och de förstör hela byggnader, krossar hus på en gång. Och stormtrupper cirklar på himlen. De avfyrar raketer mot sovjetiska positioner. De släpper bomber. Panther 2 är redan synlig, ett mer avancerat fordon än Panther, med en kraftfull 88 mm kanon.
  Det tyska fordonet har ett smalare torn och mindre dimensioner, samt en mer knäböjd kropp. Ett sådant monster, om han slår dig, så slår han dig. Och viktigast av allt, den är inte för tung, med en kraftfullare motor på 900 hästkrafter.
  Tamara kastade en granat mot Panther 2 med sin bara fot och kurrade:
  - Du kommer att vara dum som en stubbe, de kommer att slita av dig som en pinne, inte bara av listiga rävar, utan också av fega harar!
  Anna, som sköt mot fascisterna och mejade ner motståndare, kastade citroner med sina bara fötter, skrev:
  - Den listiga räven kan till och med få en örn att se ut som en blöt kyckling!
  Akulina, som skar av fienderna och slog igenom dem med exakta skott, sa:
  - En person som drömmer om rollen som ett lejon blir ofta en åsna täckt av rävar!
  Victoria, som högg ner sina motståndare med eldsvådor och kastade något dödligt med sina bara fötter, utbröt:
  - En man har ett lejons ambitioner, en åsnas envishet, en björns klumpighet, en elefants nåd, men en räv kan alltid klämma ner honom!
  OS sköt mot fienden. Hon klippte ner honom som en gräsklippare och morrade:
  - En rödräv, en politiker av blodig färg!
  Stridens intensitet ökade. Nazisterna slog staden med gaskastare, som var överlägsna i makt än Katyusha. Och det var väldigt svårt att stå emot nazisterna. Men bataljonen av barfota, halvnakna flickor kämpade med kolossal entusiasm. Och flickor dog knappt; män led mer.
  Tamara, som sköt mot nazisterna och kastade granater med sina bara tår, utbröt:
  - En kvinna besegrar starka män genom att spela på deras svagheter, en politiker övertygar svaga väljare genom att tydligt överagera!
  Anna, som skar av fienderna och mejade ner dem med kulor, samtidigt som hon gav ett explosivpaket med sin bara häl, sa:
  - En kvinna är den mest listiga politikern, hon behöver inte studera för att bli räv, men hon måste kunna ta på sig skor samtidigt som hon är barfota!
  Akulina, som skar av sina motståndare med exakta skurar och använde sina bara tår, skällde:
  - En kvinna älskar också ungdom, men dollarns gröna är kärare för henne än hennes beskyddares gröna ålder!
  Victoria, den rödhåriga tiken, sköt ett dödligt skott, bröt linan och skrek:
  - Grönan i en tjejs ungdom lockar gröna sedlar från män som är feta från pengar!
  Olympias, som sköt mot fienderna och kastade en annan gåva med sin bara fot, utbröt:
  - Jaga inte den gröna dollarn, problem har gröna ögon också, och skalet är krispigt!
  Kampen blir mer och mer brutal. Skalen flyger med dödlig kraft. De sprack och krossade de sovjetiska positionerna och välte batteripistolerna. Och nya plan rusar och attackvapen dånar. Moln av damm stiger upp i himlen.
  Tamara sköt skoningslöst mot nazisterna, tog och överlämnade pärlan innan hon kastade en granat med sin bara fot:
  - Tro på Gud, sänk dig inte till ett djurs nivå: människan är inte ett underdånigt får och inte en illaluktande get!
  Anna, som kämpade med fienden och kastade dödspresenter med sina bara fötter, noterade:
  "Att tjäna pengar på människors tro är som att hälla gödsel på guld kommer att växa!"
  Akulina, medan han förstörde Pantern, sa aggressivt:
  - Tror du på söndag, nå inte sju fredagar i veckan!
  Victoria, som sköt mycket exakt mot nazisterna och aggressivt mejade ner dem, noterade:
  - Tron på helvetets eviga eld kokar vidskepelsens mjölk, från vilken religionens skurkar skummar av skummet!
  Olympias, en kvinnlig hjälte, som högg ner nazisterna och kastade granater av kolossal destruktiv kraft med sina bara fötter, noterade:
  - Bara stubbar och ekar tror på den eviga lågans helvetesbrasa och låter sig skalas som klibbig!
  Tamara sköt från en fången bazooka, blinkade med sina bara klackar och kvittrade:
  -Vad gnistrar den eviga helveteeldens låga? Glittret av guldmynt i fickorna på religiösa skurkar!
  Anna, som sköt mot fienden och slog ner nazisterna med kolossal noggrannhet, sa:
  - Skurkar använder Gud för att fodra sina fickor, och de ger efter för bedrägeri inte bara med ett tomt huvud!
  Akulina sköt ett skott mot fienden. Hon kastade en granat med sina bara tår och gnisslade:
  - Religiösa skurkar sliter tre skinn av får, bryter getternas horn, de bryr sig bara om vinst, och tro är till för hackning!
  Victoria kastade en sågspånsbomb med sin bara häl, sprängde fienden och gnisslade:
  - En ärlig präst är som en vegetarisk varg, bara tro är alltid ärlig, och dess användning är självisk!
  OS träffade fienden med ett maskingevär. Hon mejade ner fienden och sparkade ett gäng granater med sin bara häl, vilket välte Lion-stridsvagnen. Sedan skrek hon:
  - Vilken religion som helst är en saga, bara vinster görs på denna fantasi i verkligt fantastiska proportioner!
  Så här kämpar tjejer tappert i staden Groznyj. Och de visar sig från tapperhetens högsta synvinkel.
  Och andra tjejer försvarar Astrakhan med allt sitt mod. Och de visar också den högsta aerobatiken och styrkan.
  Flickan kämpar väldigt bra.
  Alenka kastade en granat med sin bara fot, slet isär nazisterna och kurrade och blottade sina tänder:
  - Den som låter folk hänga nudlar på öronen kommer alltid att vara hungrig!
  Anyuta, som mejade ner fascisterna med detta, höll med:
  - Du kommer inte vara full av nudlar i öronen!
  Alla sköt ett skott mot nazisterna, kastade en granat med dödlig kraft med sin bara fot och skrattade:
  - Nudlar på öronen är en rätt av senaste fräschör som orsakar illamående!
  Maria noterade kvickt, blottade tänderna och kastade ett explosivt paket med sina bara tår:
  - Om ingen vet om det är Gud, men människor korsfästas ständigt som om han vore Kristi likhet!
  Marusya, jävla Krauts, tog det och skrattade och flinade aggressivt:
  - Människan strävar efter att bemästra Guds kraft, men än så länge får hon bara en korsfästelse som inte är gudomlig!
  Matryona svängde om, mejade ner fascisterna och sa och blinkade aggressivt till sina vänner:
  - En person strävar efter det goda med sitt hjärta, med sitt sinne för vinst och med magen för frosseri, och till sist, med sina ben trassliga, dras han ner i en grop!
  Och hårda strider mullrar i Astrakhan. Staden vid Volga är en nyckelpunkt för det sovjetiska försvaret. Och här rasar sådana frenetiska strider. Det är som att en vattenkokare bubblar.
  Och tunga, dödliga flygplan rusar förbi. Yu-288 är en mycket kraftfull maskin. Och han släpper bomber med kolossal envishet.
  Alenka skriker, skjuter ett skott mot nazisterna och kastar en granat med sin bara fot:
  - Om en person har intelligensen som en gorilla kommer han att plöja som en häst och äta som en hund!
  Anyuta lanserade den mordiska dödsgåvan med sin bara fot, slog sönder nazisterna och skvallrade:
  - En person låter sig sätta på en krage, men för att plöja måste han slås med en tvångspiska!
  Alla sparkade till citronen med sin bara häl och muttrade:
  - Politikern har en stor ficka, men han är bara en obetydlig ficktjuv!
  Maria, som sköt mot sina motståndare, väste:
  - En politiker som lovar väljarna månen från himlen, efter att ha kommit till makten, lämnar månlandskapet och gnäller av hunger på armaturen!
  Matryona, skrattande öronbedövande, anmärkte:
  - Djävulen i varje politiker uppmuntrar honom att ta den Allsmäktiges plats, men politikern har väldigt liten talang!
  Marusya, som sköt mot fienderna och självsäkert mejade ner dem, noterade:
  - Människan strävar efter att bli allsmäktig, men hennes moraliska framsteg gör henne inte bättre!
  Tjejerna är tydligen kvicka i högsta grad.
  Och kriget följer sitt eget mönster. Jetflygplan testas i Tredje riket. Och detta är också ett ganska allvarligt argument i tvisten med Sovjetunionen.
  Hitler är förstås inte särskilt glad. Kriget drar ut på tiden och Ryssland gör envist motstånd, även om det också dukar under. Striderna rasar som i mynningen av en vulkan.
  Slutet av oktober. Kalmykia är fullständigt erövrat, och nazisterna rycker fram över Dagestan.
  Fascisternas framgångar är, även om de är blygsamma, konstanta. Svartahavsflottan är på gränsen till förstörelse.
  Hela besättningen på jagaren består av flickor. En vacker besättning, om jag ska vara ärlig. Flickan bär västar och springer barfota, hennes runda klackar blinkar.
  Alice, jagarens befälhavare beordrar självsäkert en attack på den fascistiska kryssaren. Avfyrar en torped och anmärker:
  - I krig, som på en bra teater, är nästa handling oförutsägbar, tårarna kommer definitivt att fällas!
  Andriana, hennes partner, beordrade en hel skara flickor. De sprang blinkande kala, runda klackar och gnisslade. De riktade en gruvapparat.
  Andriana vrålade:
  - Jag tror att hela världen kommer att vakna,
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina -
  Lyser vägen till kommunismen!
  Veronica, som slog nazisterna med en kanon, spinnade:
  - I krig är det som i en film: handlingen är fängslande, den är aldrig tråkig, men tyvärr dödar den bokstavligen!
  En jagare med barbenta, solbrända, smala, mycket vackra tjejer hoppar från sida till sida. Han kastas bort som en fjäder.
  Alice stampade med sina mejslade bara fötter och utbröt:
  - Om du inte är lättsam får du vila i frid i kriget!
  Andriana, som sköt exakt från en kanon, noterade:
  - En tjej som kan slåss är en riddare!
  Alice korrigerade och sköt:
  - Nej, hon är en hjälte!
  Och krigarna brast ut i skratt. Och de visade sina tungor. Och skönheternas ben är så graciösa, och de lämnar spår av blod på däck. Kraftfulla tjejer.
  Och nakna, deras klackar är så runda och graciösa.
  Alice kom ihåg hur hon tillfångatogs, och nazisterna strök hennes sula med en tunn, glödhet piska. Här står du nästan naken och hänger på hyllan. Dina bara fötter är fastklämda i blocket. Och de kittlar dig med hot rods. Så ett rött järn bränns till den scharlakansröda bröstvårtan.
  Alice torterades och torterades i flera dagar. Men flickan lyckades fly.
  Hon berättade för vakthavaren att hon kände till platsen till sjöss där de kastade en behållare med guld som evakuerades från Sevastopol. Fascisten föll för det.
  Tja, Alice, trots all tortyr, förblev glad. De lossade henne och la henne i en båt med händerna bundna. Och med sina bara fötter, lätt brända på ställningen, kunde hon ta upp en pistol och skjuta två fascister. Sedan knöt hon upp repen och simmade iväg. Hon drog av det skickligt. Och hon fick flickornas respekt.
  Från specialavdelningen försökte de komma efter henne, men Alisa hotade specialbefälen att orsaka en olycka och även att hänga henne som en tik. De kycklade ut.
  Alice är en väldigt kämpig tjej...
  Hon skrev till och med kvickt:
  - Bödeln älskar yxan som ett vapen, men i strid har han en klumpig skicklighet!
  Andriana höll med om detta och slog sina mejslade ben:
  "Du kan fortfarande göra soppa av en yxa, men det som är skrivet med en heroisk penna kan inte skäras ut med en bödels yxa!"
  Juliana är en väldigt vacker tjej. Hon har bara en tunn remsa av randigt tyg på bröstet och trosorna. Men hon är så underbar och vacker. Alla tjejer på jagaren har bara fötter och är väldigt förföriska.
  När tyskar fångas tvingas de kyssa flickornas runda, bara klackar. Och fångarna gör lydigt detta. Och de slickar flickornas klackar och kysser dem med stort nöje.
  Juliana sjöng:
  - Vi är inga onda rövare,
  Och vi vill inte döda...
  Men mina bara hälar värker,
  Jag vill slå alla i ansiktet!
  Flickor är naturligtvis kapabla att njuta av alla framgångar.
  Andriana trampade på sina bara klackar och sa:
  - Eh, nya gränser, få mig inte att skratta!
  Alice höll med:
  - Gränslösa möjligheter för den som inte sätter gränser för sig själv!
  Veronica slog sina bara fötter, klirrade på sina bara hälar och noterade, blottade tänderna:
  - Den starkaste personen kommer inte att kunna hantera outhärdliga ambitioner!
  Andriana noterade kvickt, blottade sina tänder och sköt från en kanon:
  - Människan är långt ifrån Gud, för hon är inte långt ifrån makaken i sin naturimitation!
  Veronica, som krossade strömmarna av framryckande nazister med exakta skott, mumlade:
  - Politikern är en gud i ambition, en gud i metoder, och ett rent svin i att använda resultaten!
  Sovjetiska tjejer kämpar bra. Men visst finns det också tyska, och även skönheter i bikini och barfota.
  Till exempel är Gerda en sällsynt fighter.
  Hon och hennes partners satt på den nyaste Panther-2-stridsvagnen.
  Flickorna skjuter mot de sovjetiska trupperna och ryter till.
  Vi är onda vargar, att retirera är inte bra för oss!
  Och de blinkar med ögonen...
  Gerda, med sina bara tår, sparkade på de ryska soldaterna och skrek av välbehag:
  - Den som inte är en varg i livet är flådd, den som inte är en räv i sinnet är urtagen som en höna!
  Charlotte slog också med en noggrann projektil som penetrerade den sovjetiska stridsvagnen, smula sönder rustningen och skrattade:
  -Vargen är alltid hungrig, mannen är alltid missnöjd, och politikern kan inte säga ett ord av sanning!
  Christina, som mycket exakt sköt mot fienden och träffade ryska stridsvagnar med ett dödligt granat, noterade:
  - Räven har värdefull päls, men rävens försäkringar från politiker är värda ingenting!
  Magda tog den och riktade pistolen mot fienden med sina bara tår, slog den och mumlade:
  - Det är mer mjölk från en get än från en politiker vars sinne är ett får!
  Gerda, som fortsatte att skjuta noggrant mot sovjetiska fordon, noterade:
  - I val är politiker som mellan pesten och kolera, även om politiker är mycket mer smittsamma i sin schizofreni!
  Charlotte slog de trettiofyra och rev ner tornet och sa:
  - Politikern har en vargnäsa för bytesdjur, men han är själv en färdig rensningsgris!
  Christina sköt skickligt projektilen med sina bara tår och sa:
  - En politiker är ett får som strävar efter lejontronen, och när det når toppen förvandlas det till en räv som rensar kycklingväljare!
  Magda noterade aggressivt och skickade en dödsgåva till den sovjetiska självgående pistolen med sina bara tår:
  - De litar inte på politiker, men de röstar, de förstår inte musik, men de lyssnar villigt, de äter inte nudlar, men de lyssnar villigt på dem!
  Och deras Panther-2 arbetar väldigt aktivt. Och den skickar projektilen mycket exakt.
  Den tyska maskinen krossar alla sovjetiska stridsvagnar mycket självsäkert.
  Gerda skjuter och sjunger:
  - Ett, två, tre - bryt rådet!
  Charlotte skjuter mycket exakt, träffar fiender och visslar:
  - Vi är starkast i världen!
  Christina, som använde sina bara tår för att skjuta igenom de trettiofyra, tillade:
  - Vi ska blötlägga alla våra fiender i toaletten!
  Magda slog fienden och sa:
  - Fosterlandet tror inte på tårar!
  Gerda gnisslade:
  - Och vi ska ge de onda oligarkerna deras hjärnor!
  Charlotte noterade kvickt när hon slog en sovjetisk haubits med ett granat:
  - Guld är bara vackert till utseendet, faktiskt, denna metall, mänskligheten har alltid lidit, den har blivit arrogant!
  Christina, som sköt mot fienderna, uttryckte sig kvickt:
  - Genom att exponera sina bröst är det lättare för en kvinna att slita av tre skinn från en man!
  Magda, som sköt mot sina motståndare, sa ursprungligen:
  - Flickornas bara fötter, de sätter männen i galoscher!
  Visst är tjejerna på tanken graciösa. Och de kvinnliga piloterna är de coolaste bland Fritzerna.
  Albina och Alvina är de mest formidabla essarna i universum. Nu har de redan nått antalet femhundra flygplan som skjutits ner var. Bara Marseille ligger före dem. Han tilldelades Järnkorsets Storkors för den sovjetiska flottans 500:e flygplan. Men Albina och Alvina började slåss mycket senare och kommer därför snart att ta över Marcel.
  Albina och Alvina fick riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter för sitt 500:e flygplan.
  Och nu slåss de mot röda piloter.
  Albina trycker på knapparna med sina bara tår, skjuter ner fem sovjetiska plan på en gång och skriker:
  - Om en man är smart med stövlar, då bär han alltid galoscher!
  Alvina, som sköt mot ryska flygplan och slog ner dem med sina bara tår, noterade:
  - En kvinnas nakna ben i tid kommer att sätta henne i galoscherna på vilken känga som helst!
  Albina, som sköt mycket exakt mot sovjetiska fordon, svarade kvickt och blottade sina tänder:
  - En man som ofta tittar på nakna kvinnoben borde sitta i galoscherna!
  Och båda tjejerna, efter att ha slagit ner ett par Yaks till, gnisslade:
  - En barfota honfot, den sitter bra under hälen och passar perfekt in i galoschen!
  Krigarna kan ses här på stor höjd.
  Men om det finns magnifika tyska piloter, kommer det också att finnas vackra sovjetiska Komsomol-tjejer.
  Som kämpar med stor intensitet. Och de lyckades också skjuta ner horderna i det tredje riket.
  Anastasia Vedmakova tog den och med sina bara tår slog hon ner tyskan och gnisslade:
  - En man är redo att vända sig ut och in för att slita av sig en tjejs skor!
  Akulina Orlova, som skjuter mot nazisterna, noterade kvickt:
  "Du kan vända vilken känga som helst med en kvinnas nakna klack!"
  Anastasia slog också Fritzes och gnisslade:
  - En kvinnas bara fot kommer att vända vilken man som helst ut och in, även om han är den sista kängan!
  Akulina Orlova, slog Focke-Wulf och väste och blottade sina vackra tänder;
  - Om du vill vända en man ut och in, ta av dig skorna, om du vill sätta honom i galosch, exponera hälen!
  Och tjejerna sjöng i kör:
  Ett krig rasar i universum som
  förstör och dödar utan anledning...
  Satan har brutit sig fri -
  Och döden kom med honom!
  
  Och vem kommer att stoppa flödet,
  Blodiga och galna floder...
  En laserstråle kommer att träffa ditt tinning,
  Och i ett nafs försvann mannen!
  
  Och sådant kaos
  Översvämmade universum...
  Mänsklighetens sorgliga lott
  Uthärda smärta och lidande!
  Tjejerna kan ha delvis rätt. Krig är inte lycka. Men samtidigt är det också underhållning.
  Två tyska blivande piloter, Eva och Gertrud, slåss i Focke-Wulfs överfallsmodifikationer. De attackerar sovjetiska markmål från luften.
  Eve, som avfyrar och släpper en raket, noterar:
  - Varför är barndomen barfota, för en kvinnas barfota får män att tappa huvudet, som om de vore pojkar!
  Gertrude slog raketen, tryckte sin bara häl på pedalen och slog sönder en sovjetisk armébunker och gnisslade:
  - Viljan att se en kvinna naken får en man att vända ut och in!
  Eva slog igen, slog de trettiofyra, bröt igenom tornen och anmärkte kvickt:
  - För att klä av en kvinna måste man först ta på sig hennes skor ordentligt!
  Gertrude slog sin motståndare med den nakna, runda hälen på sin graciösa fot och noterade:
  - Efter att ha klätt av sig vid rätt tidpunkt kommer en affärskvinna att slita av sig tre skinn från en man!
  Eva träffade de sovjetiska bunkrarna med en raket och sa:
  - En kvinna som blottar sig i tid kommer inte att bli en luffare och kommer att sätta många skor på en man!
  Gertrude, efter att ha slaktat de sovjetiska trupperna, bekräftade:
  - En barfota kvinna kommer att sätta stövlar på en man, och sätta honom i galoscher, och vända ut och in på honom, och göra honom till den sista barfota!
  Här har tjejerna förstås logiken att man inte kan trampa mot henne. Och tjejerna slåss barfota och i bikini.
  Och de älskar snygga unga män, och i allmänhet är de bara super.
  Och om de börjar sjunga kommer de att döda hundra män!
  Det här är tjejer, värdiga på båda sidor och väldigt vackra, så att männen verkligen vänder sig ut och in!
  . KAPITEL nr 5.
  Staden Groznyj, helt omgiven av nazisttrupper, föll i början av november 1943. Bataljonen med flickorna flydde från kitteln och drog sig tillbaka till Shali.
  Det fanns redan berg och tuff terräng, och det blev bekvämare att hålla försvaret. Tyska stridsvagnar vägde ganska mycket, särskilt Maus, och det var helt obekvämt att slåss med dem i bergen. Tanken T-3 hade redan utgått, men T-4 i moderniserad version tillverkades fortfarande. Även om det är moraliskt förlegat. Men han kunde fortfarande slåss mot T-34-76. Och det är en bra kamp. Dess kanon var ännu kraftfullare och hade en högre mynningshastighet än de trettiofyra.
  Tamara och flickorna slogs i Shali. Tjejerna försökte hålla denna mycket stora bergsby - en riktig stad.
  Skönheterna kämpade väldigt modigt.
  Tamara kastade en granat med sin bara fot, sköt ett skott och kurrade:
  - För Sovjetunionens fosterland!
  Anna öppnade eld mot nazisterna. Den lättare T-4:an försökte klättra uppför sluttningen. Flickan, som kastade en granat med sin bara fot, slog ut Hitlers bil och gnisslade:
  - För vårt moder Fosterland!
  Akulina, som sköt mot Fritz och med sin bara häl, efter att ha överlämnat den mordiska saken insvept i folie, tjatade:
  - Fosterlandet är alltid heligt!
  Veronica, som sköt mot fienden och kastade citroner med sina bara tår, sa:
  - För jättarnas Ryssland!
  Olympics, denna jättekvinna, kastade också en granat mot nazisterna med sina bara tår och gnisslade:
  - För kommunismen!
  Tamara, som sköt exakt mot nazisterna och skar av dem som spån från ett träd, sa:
  - Ju fler ekar i armén, desto starkare är vårt försvar!
  Anna noterade, blottade sina tänder och sköt mot nazisterna med kolossal noggrannhet och raseri:
  "Jag kommer att förgöra er alla."
  Tank "Lion", ett stort fordon med en lång kanonpipa. Här har han den senaste 105 mm pistolen, piplängden är 100 EL. Och det visar sig vara en väldigt lång pistol. Och den här stammen sticker ut med dödlig kraft.
  Akulina skjuter en bazooka mot nazisterna och skriker:
  - Ära till kommunismens era!
  Victoria eldar och vrålar också:
  - Ära till Rysslands hjältar!
  OS bekräftar genom att skjuta mot nazisterna och kasta en granat med sina bara tår:
  - Största ära!
  Tjejerna, det bör noteras, är fenomenala och väldigt trevliga. Och deras branthet är av kolossala proportioner.
  Tamara, som skjuter mot fienden och blottar sina tänder, säger:
  - För Ryssland och friheten till slutet!
  Anna, som skjuter mot fienden, säger aggressivt och kastar en granat med sina bara tår:
  - Låt oss få hjärtan att slå unisont!
  Och blinkar åt sina partners.
  Även Akulina kommer att avfyra en skur, meja ner sina motståndare och vråla:
  - För mina segrar genom taket!
  Akulina Petrovskaya är inte en vanlig tjej. Hon fick gå igenom mycket. Framför allt ertappades hon för att stjäla och var arresterad. Jag gick också igenom ett ungdomsfängelse. Tja, strunt i, jag överlevde. Hon gick barfota genom snödrivorna, men blev bara friskare och starkare.
  Victoria slåss med frenetiskt raseri. Gav en skur mot fienden. Krauts skjuts ner och faller. Sedan kastade hon en granat med sina bara tår. Motorcykeln välte.
  Flickan kurrade:
  - Bortom de mäktiga gränserna!
  OS kämpar med en väldigt vild känsla av ilska. Hennes slag är starka och förkrossande. Hon är verkligen en monstertjej. Och så slår han sina motståndare. Så han utrotar aktivt fascister. Ger dem inte den minsta chans.
  OS ryter på topp:
  - Ära åt den kosmiska kommunismen!
  Tamara, som skjuter mot nazisterna, ryter:
  - Ära till Lenins kommunism!
  Anna skjuter mot sina motståndare och gnisslar:
  - För Sovjetunionen!
  Akulina mejer ner sina fiender och morrar och skriker:
  - För den högsta konstflygningen!
  Victoria, som sköt mot fascisterna, utbröt:
  - För de mest fenomenala segrarna!
  OS, som krossade Hitlers tank, muttrade:
  - För kommunismen i Sovjetunionen!
  Tamara skjuter också. Skjuter mycket exakt och täcker motståndare med exakta skott. Mejar ner som en lie och gnisslar:
  - Ära åt kommunismens tider!
  Anna, som skjuter mot fascisterna och skär av dem med exakta svängningar av sin lie, utropar:
  - Stor ära till hjältarna!
  Och han kastar granater med bara tårna. Det här är en kvinna.
  Akulina skär av Krauts och vrålar aggressivt:
  - För kommunismen!
  Och hans muskulösa kropp rycker.
  Victoria slår också fascisterna. Och med sina bara tår kastar han mordiska gåvor mot sina motståndare och skriker:
  - För världens storhet!
  OS skjuter också på fiender. Slår ut dem som en batong och ryter:
  - Ära åt den stora kommunismen!
  Och med sina bara tår kastar han en granat med dödlig kraft och sliter isär hans fiender.
  Så de fem tog sig an fienderna och låt oss klippa ner dem, och låt oss utrota dem och mala dem.
  Tyskarna stoppades och körde helt fast. Det var här det blev svårt, och de käbblade.
  Här skjuter gaskastarna och agerar aggressivt. Och de förstör sovjetiska positioner.
  Hit och "Sturmtiger" på avstånd, på fienden - Röda armén.
  De tyska tjejerna siktar på den självgående pistolen "Bear" och träffar fienden med den. Och de kommer verkligen att knulla dig. Och en projektil som väger en och en halv centner river sönder sovjetiska skyttegravar och bunkrar.
  Krigaren Frida ryter:
  - För vårt största tredje rike!
  Och blinkar åt sina partners. Därefter kommer fascisttjejerna med bara fötter att skjuta igen.
  Och det flyger, vrålande och destruktivt. Och så fort den träffar bildas en hel krater med jorden som kokar av värmen.
  Ja, tyskarna tar helt över de sovjetiska trupperna. Ett av de allra första TA-152 flygplanen flyger i himlen. Ett mångsidigt fordon, som Focke-Wulf, men mer avancerat, snabbt, manövrerbart med kraftfulla vapen och rustningar. Kan användas både som stridsflygplan och som attackflygplan.
  För de sovjetiska trupperna kan bilen, låt oss säga, bli ett stort problem.
  Helga flyger på TA-152 och attackerar ett par sovjetiska stridsvagnar som försöker närma sig Shali. Flickan skjuter exakt. Han bryter sig igenom taket på tornet av de första trettiofyra och vrålar:
  - Jag är en kämpande skönhet!
  Och så attackerar han den andra bilen, som försöker få fart. Men att växla växellådor är inte så lätt.
  TA-152 penetrerar detta offer med en 37 mm kanon.
  Helga svarade och sjöng:
  - Det tog mig, det tog mig någonstans, det tog mig!
  Och hon blinkade åt sig själv... Här försöker Yak-9:an attackera henne. Den tyska flickan slår lätt ner honom genom att trycka på avtryckaren med sin bara fot och blinkar självsäkert och säger:
  - Jag är verkligen jätteduktig!
  Helga verkar vara en tjej med stor frimodighet. Och han genomför blodiga experiment med sina fiender.
  Och om han knullar kommer det inte att verka mycket för någon.
  Helga skjuter mot sovjetiska fordon och gnisslar:
  - Det är omöjligt att leva enligt ditt sinne!
  Och med sina bara klackar slår han i ratten. Det här är en tjej - till alla tjejer, tjej.
  Och om det börjar vråla...
  Albina och Alvina i himlen är också mycket aktiva och stridbara krigare.
  Och tjejerna, ryska flygplan, kraschar, tycker att livet är bra och att livet är bra.
  Och med sina bara tår riktar de flygvapen mot mål. Sovjetiska bilar kommer inte att överleva. Och tjejerna slog dem så. De ger inte den minsta chans.
  Ja, det fanns kämpande tjejer
  Ja, de säger lite mer...
  De attackerade djärvt Ryssland,
  Bokstavligen Satan!
  Albina är en krigare i stridsformation och vrålar för sig själv på topp:
  - Jag kommer att bli bra, jag kommer att vara jag! Supermästare!
  Och med sin bara häl skulle han slå på tangentbordet och slita sina motståndare i småbitar.
  Alvina, som skjuter mot sina motståndare, vrålar i lungorna:
  - Vem hittar vi i skogen?
  Och vem hittar vi i skogen...
  Vi skämtar inte med det,
  vi kommer att riva det i bitar!
  Vi kommer att slita isär dig!
  Och med sin bara häl kommer han att dra in fienden i en dödlig famn. Den här tjejen är den coolaste tjejen för alla tjejer!
  Krigare av det mest stridshack. Och så krigisk och aggressiv som en panter.
  Och de stora tyska katterna går till attack. Astrakhan stormas. Och de förstör sovjetiska soldaters hus i stora mängder.
  Och de dör, men ger inte upp. Sådana envisa strider rasar.
  Gerda står givetvis längst fram i attacken och är redo att slåss. Så hon skjuter, ungefär som en kvinnlig Robin Hood i bikini. Och det här är hela den coola kvinnan.
  Och om han också sätter en röd bröstvårta i killens mun.
  Hennes "Panther"-2 fungerar. Förresten, en något annorlunda modifiering av tanken monterades av tjejer med en 75 mm 100 EL-kanon. Den är kraftfull och har en snabbare eldhastighet. Och tillgången på granater är större än för en 88-mm kanon.
  Gerda skjuter med bara tår och skriker:
  - En, två, tre... Bryt den med napalm!
  Charlotte sköt också efter henne och sa:
  - Fyra, åtta, fem - låt oss spela snabbt!
  Christina slog, bröt igenom den sovjetiska tanken och kvittrade:
  - Vi kommer djärvt att gå in i striden om nazisternas makt...
  Magda sköt med sina bara fötter och kvittrade aggressivt:
  - Och vi kommer att döda dem alla - alla kommunister!
  Tjejerna agerar aggressivt och till det yttersta. Och deras "Panther"-2 välter en sovjetisk haubits med ett exakt skott.
  Tjejerna fnissar och sjunger:
  - Ära till vår värld...
  Och Elizabeth, i sin tur, utför en vild attack mot de trettiofyra. Och med sin bara häl trycker han på avtryckaren. Och slår ner fienden och skriker:
  - Låt det bli kommunism!
  Catherine skickar en dödlig projektil med sina bara tår, genomborrar fienden och skriker i lungorna:
  - För stora Ryssland!
  Elena sköt mot fascisterna. Skalet träffade Panterns panna och rikoscherade.
  Flickan skällde:
  - Vi kommer att ha kommunism!
  Efrasia slog också sin motståndare med sina bara tår. Hon slog T-4 och sa:
  - Ära åt kommunismen!
  Det här är de kämpande tjejerna. Och hur de skjuter flyger skalen väldigt vackert, och själva trettiofyra är i rörelse. Bara försök, fastna i rörelse från en bil som denna. Det är extremt svårt.
  Men tjejerna kommer in och de slåss i bikini och använder bara fötter. Krigarna är vackra och underbara.
  Och om de knullar dig kommer det inte att verka mycket för någon. Och de skickar snäckor med vild vrede.
  Elizabeth, som använde sina bara tår, sköt mot fienden och slog ner fiender, kvittrade:
  - Ära åt kommunismens idéer! Ära åt vårt fädernesland!
  Catherine sköt också med sina bara tår, träffade Krauts och skrek:
  - För fäderneslandet och seger till slutet!
  Elena, som sköt mot sina motståndare, svarade aggressivt, blottade sina pärlande tänder och blinkade med sina safirögon:
  - Ära till vår kosmiska kommunism!
  Efrasia, som sköt mot fienden och slog honom med kolossal, fenomenal noggrannhet, sa:
  - För fosterlandet och Stalin - hurra!
  Flickorna är helt klart äckliga, och de kan göra vad som helst...
  December 1943 har redan kommit.
  Alenka och hennes team slåss också i Astrakhan och hänger fortfarande kvar där. Hjältinnan slåss.
  Alenka ger en skur, mejar ner raden av nazister och kastar sedan dödens gåva med sina bara tår och vrålar:
  - En man liknar en gibbon, bara, tyvärr, oftare i intelligens än i potens!
  Anyuta, som sköt mot fienden och avbröt fienderna, gav bort sprängpaketet med sin bara häl och skrek:
  - Mannen har en åsnas envishet, ett lejons ambitioner, men i verkligheten är han en get!
  Alla sköt exakt mot Fritz och gnisslade:
  - En man är för en kvinna som en släng för en ko, man klarar sig inte utan det, men det är äckligt att närma sig!
  Maria, som sköt mot fascisterna, svarade kvickt:
  - Vad har en man och en toalett på en damtoalett gemensamt - det faktum att kvinnor bara kräks på män!
  Marusya, som skar av nazisterna och kastade granater med sina bara tår, utbröt:
  - En kvinna är en listig räv som kan äta vilket lejon som helst som en kanin!
  Matryona, som mejade ner fascisterna och slog ner legosoldaterna med sina bara tår, muttrade:
  - En kvinna behöver en man som en piskande pojke, om han inte slår en man kommer han inte att leva!
  Alenka, som sköt mot Fritz, utbröt:
  - En kvinna behöver män som en grishorn, bara en päls som ges av män är värdefull!
  Och det barbenta laget av flickor skrattade, blottade tänderna och kastade granater med sina bara tår.
  Warrior flickor är käck. Det är deras natur att slåss, det är deras natur att slåss!
  Det verkar som om de inte kommer att ge upp Astrakhan. Tjejerna här bråkar verkligen.
  Tredje rikets militära styrkor är kolossala. De nya tankdivisionerna här är så kraftfulla. Produktionen av tankar ökar. Det finns inga bombningar, det är möjligt att leverera arbetskraft från de italienska, franska, belgiska och holländska ägorna i Afrika.
  Och även från Afrika för att utvinna olja, volfram och många grundämnen, inklusive uran.
  Det vill säga att nya tankar tillverkas. I synnerhet utseendet på "Panther"-2, bättre skyddad och mer tungt beväpnad, med en kraftfullare motor, har en betydande inverkan på krigets gång.
  Det finns fler och fler stridsvagnar och flygplan. Arbetet med Yu-488 håller redan på att slutföras. Tredje rikets första produktionsflygplan med fyra motorer. Mycket kraftfull och snabb. Dess höjdpunkt är dess relativt lilla vingområde, på grund av vilket bombplanet kan flyga med en hastighet av 700 kilometer i timmen. Det betyder att sovjetiska kämpar definitivt inte kommer ikapp honom.
  Så Sovjetunionen har ett nytt problem på gång. Röda arméns styrka är verkligen uttömd. Skolbarn placeras vid maskinerna. Tonåringar från fjorton års ålder har bråkat, nästan officiellt. Pojkarna är förstås kvicka och generellt bra fighters. I ung ålder är det ännu lättare att gömma sig och klättra i ett träd. Och militära färdigheter bemästras snabbare. Tonåringar slåss lika bra som vuxna de är svårare att slå. Och det är psykiskt svårare att skjuta barn.
  Tyskarna har ganska många kvinnliga krypskyttar, och det är besvärligt och pinsamt för alla kvinnor att skjuta krigare som är för unga...
  Ja, de började värna i USSR från fjorton års ålder. De satte också pensionärer under vapen. Det fanns fler och fler kvinnor i trupperna. Det vackra könet accepterades särskilt villigt i stridsvagns- och flygtrupper och som krypskyttar. Kvinnor är bra prickskyttar. Och eftersom de vanligtvis är kortare än män, är de mer bekväma att slåss i stridsvagnar och i flyget också. Ofta slogs tonåringar också i stridsvagnar. Det bör noteras att pojkar och kvinnor har känsligare hud, och deras flygplan och stridsvagnar är mindre benägna att skjutas ner än vuxna mäns. Tonåringar är inte dåliga i rollen som prickskytt. En pojke kan krypa in i en smalare lucka, förklä sig eller klättra i ett träd. Ofta började armén stöta på krigare under fjorton år.
  Krig förbrukar mänskliga resurser. Och territoriet blir mindre och mindre under Sovjetunionens kontroll. Och du måste också slåss mot många japanska infanterister. Och samurajstridsvagnarna är ganska bra, speciellt självgående vapen. De dök också upp i serien med en medelstor tank, jämförbar i styrka med T-34, och ännu starkare i frontalpansar.
  Så det är farligt att underskatta Japan. Och för att bekämpa det behöver vi soldater.
  Stalin blir nervös och blir alltmer arg. Den 25 december 1943 utfärdades en order om att familjemedlemmar till de som övergav sig skulle skjutas, inklusive barn över tolv år, och yngre skulle skickas till arbetarkolonier.
  Barrageavdelningar användes allt oftare. Och de sköt mer aktivt och använde tortyr.
  Stalin blev helt enkelt outhärdlig. Beria var den första som försökte förhandla fram en separat fred med nazisterna. Men Hitler ville inte ha fred. Han ville helt erövra Sovjetunionen. Dessutom, medan hans allierade är bortom hans kontroll och räckhåll.
  Jetflygplan utvecklades i tredje riket. Främst ME-262, men denna fighter behövde mer pålitliga motorer för att inte krascha för ofta.
  Både Arado-bombaren och Yu-287-projektet verkade lovande.
  Den senaste TA-152 har visat sig vara ganska bra i praktiken, som ett multifunktionsfordon och mycket snabb. I allmänhet var den tyska militären starkare i luften hittills. Dessutom visade sig de sovjetiska Yaks och Laggies, på grund av bristen på aluminium, vara tyngre och mindre manövrerbara standardfordon. Så kvaliteten på sovjetisk luftfart sjönk till en kritisk nivå. ME-309 med sina kraftfulla vapen, även med hänsyn till problemen med manövrerbarhet, klarade sig bra med sovjetiska fordon och ersatte ME-109. Och TA-152 borde ha ersatt Focke-Wulf.
  Så för tyskarna är allt mer eller mindre hockey... Men arbetet med tekniken pågick.
  Till exempel utlovades den första tanken med en ny layout vara Lev-2. Genom att placera transmissionen och motorn i en enhet framtill på tanken, och flytta tornet bakåt, sparade tyskarna på kamaxeln och sänkte höjden på fordonet. Som ett resultat visade sig "Lion"-2 vara mycket lättare och därför snabbare.
  På grund av svårigheter i krigstid upphörde nästan allt i serien nästan allt i serien enligt T-34-76. Så nazisterna, i projektet att skapa en ny huvudstridsvagn, hade inte längre för avsikt att göra sidorustningen för tjock. Och "Lion" kunde rymma femtiofem ton, med en motor på 1200 hästkrafter. Vikten på Lev-2-tanken kunde dock minskas ytterligare genom att minska pistolens kaliber. Den förra har helt klart blivit överflödig. Dessutom hade de trettiofyra rustningar av låg kvalitet, och till och med den 37 mm, föråldrade tyska pistolen hade redan börjat penetrera dem.
  Stalin var uppenbarligen rädd... Och han kastade åska och blixtar... Men han kunde inte göra någonting...
  På nyårsdagen började tyskarna ett anfall på den ännu obesatta delen av Astrakhan vid Volgadeltat. Närvaron av många flodbarriärer, svår terräng och närheten till Kaspiska havet gjorde det möjligt för Röda armén att skärpa försvaret av Astrakhan och hålla det ännu bättre än Stalingrad. Dessutom visade sovjetiska flickor oöverträffad heroism.
  Och i Kaukasus, särskilt på vintern, är det mycket svårt att röra sig genom bergen. Det är sant att tyskarna gick längs Kaspiska havets mer bekväma kust. Makhachkala blev gränsen där sovjetiska trupper, samlade all sin kraft i en knytnäve, försökte stoppa nazisterna.
  Men det fanns inte tillräckligt med ammunition, som bara levererades sjövägen...
  Tamara kämpade desperat med sin barfotabataljon flickor.
  Krigarna kämpade envist och visade hjältemod utan motstycke och det största mod.
  Och nästan nakna slogs de i vinter och frost.
  Tamara kastade en granat med sin bara fot och sköt ett skott, mejade ner motståndarna och gnisslade:
  - För Sovjetunionen!
  Anna kastade också en granat med sina bara tår och skrek:
  - För kommunismen!
  Akulina avfyrade ett välriktat skott, slog ut fienderna och skrattade:
  - För Rysslands storhet!
  Victoria slog fienden, började meja ner fienden, skar av hans skägg som en rakkniv och mumlade:
  - Sovjetunionen kommer att stå!
  Olympias, som sköt mot fienden och kastade ett explosivpaket med sina bara tår, utbröt:
  - För fäderneslandet och seger till slutet!
  Så här slåss tjejer. De agerar desperat och med kolossal beslutsamhet.
  Tamara, medan han skjuter, noterade:
  - Djävulen tar dem inte och då tar vi dem!
  Striderna här är brutala och samtidigt konstruktiva...
  Anastasia Witchakova kämpar i himlen... Hennes ansikte vrids till och med av ilska och hon skriker:
  - Ära åt kommunismens era!
  Och med bara tår riktar han flygplanskanonen mot målet och skjuter ner fiendens plan, varefter han skriker:
  - För arbetsframgång!
  Akulina Orlova, som slår ner sina motståndare, ryter självsäkert och blottar sina tänder:
  - För en sådan stor kommunism, på hela planeten!
  Piloten ropar:
  - Även barn känner oss!
  Och med sina bara tår riktar han flygplanskanonen mot målet, och förstör fienden och gnisslar:
  - I kommunismens tidevarvs namn!
  Låt oss inse det, flickan är en terminator och en brinnande låga. Ingen vulkan kan jämföras med den.
  Akulina Orlova sjöng:
  - Jag har drömt om tro på Gud ett tag nu, jag är så lat, jag vill inte be!
  Och hon blinkade aggressivt åt skönheterna.
  Det här är striderna här...
  Och flickornas plan är föråldrade. Och detta är deras betydande nackdel. Och dessutom tung och inte särskilt manövrerbar...
  En av pojkarna som kämpade blev nedskjuten, och han hann inte hoppa ut med fallskärm. Och detta är förstås hans kolossala bedrift.
  Flickor slåss i luften och är glada...
  Albina och Alvina slåss i bra ME-309 fighters och, naturligtvis, vinner de aktivt poäng.
  Tjejerna är mycket stolta över sin framgång...
  Albina sköt ner ett sovjetiskt plan med sin graciösa, bara fot och gnisslade:
  - För våra örnar!
  Alvina mejade ner tre ryska bilar med en smäll och utbröt:
  - För våra falkar!
  Flickorna började tappert till jobbet... Men de älskar också att tortera ryska soldater.
  Här fångades en pojkepilot på cirka fjorton. Och de vackra barnens runda klackarna stekte honom. Och sedan började de skölja isvatten över den nakna mannen... Sedan kokande vatten, och igen isvatten.
  Det här är de kämpande skönheterna...
  Albina sjöng:
  -För våra huggtänder, klor, tänder, knytnävar!
  Alvina skrek högst i lungorna:
  - De vill ha en bra kamp!
  Och tjejerna fortsatte att göra mirakel med bara tår och skjuta ner sovjetiska plan.
  Men även ryska piloter svarade på dem. Alisa och Angela har precis gått över till Yak-9. Och låt oss tröska tyskarna och sjunga på samma gång;
  Du är förkroppsligandet av ett tappert land,
  Kamrat Lenin och kamrat Stalin...
  I Sovjetunionen är alla människor verkligen lika,
  Och nävarna är gjorda av gjutjärn och stål!
  
  Lenin är inte rädd för vilddjuret Adolf,
  Nu är Vladimir ledaren, kamrat Stalin...
  Vi träffade Krauts i ögat, inte i ögonbrynet,
  Alla nazisterna slets i bitar på en gång!
  
  Ryssland är mitt fosterland,
  Stort, oändligt fädernesland...
  Alla nationer är en familj,
  Vi kommer snart att leva under kommunismen!
  
  Låt oss göra vårt land starkare
  Låt Ryssland snabbt bli grönt...
  Vi kommer att slå fascisten i pannan eller snarare,
  Och tro mig, vår makt blir inte till sten!
  
  Och Jesus som ledare är ganska stor,
  Han är vår Herre och universums vita Gud...
  Och Führern kommer att bli slagen mycket hårt,
  Vår skicklighet har trots allt blivit oförändrad!
  
  Ja, för vårt fosterlands skull, heliga,
  Vi kommer att slåss hårt med Fritz...
  En flicka springer barfota i snön,
  Hon vill slåss i rasande ilska!
  
  Ja, Stalin har nu blivit den sovjetiska ledaren,
  Så bra, modig och skicklig...
  Kommunismens fiende berör inte Ryssland,
  Även om Lucifers kraft är med dig!
  
  Vi kan få Hitler, tro mig,
  Även om han är utrustad med demonisk makt...
  Hitler ensam är ett rovdjur,
  Även om, låt oss inse det, är Krauts inte idioter!
  
  Kort sagt, vi kommer att gå in i Berlin som kämpar,
  Där kommer Lenin, alias Stalin, att vara med oss...
  Vi kan lätt slita fascister som valpar,
  Och tro oss, vår styrka kommer inte att minska!
  . KAPITEL nr 6.
  Det nya året 1944 har kommit... Trots den mycket svåra situationen vid fronterna, utfördes arbete i Sovjetunionen för att skapa ny utrustning. I synnerhet ställdes stora förhoppningar till IS-2-stridsvagnen och dess kraftfulla vapen. En 122 mm kanon kan bli ett kraftfullt argument i kriget mot nazisterna. Förhoppningar sattes också på T-34-85 med en kraftfullare pistol, ett större torn, men samma skrov och chassi.
  Situationen var värre med flygplan. Yak-3 kunde inte gå i produktion på grund av brist på högkvalitativt duralumin, och LAGG-7 kunde inte tillverkas utan en nedgång i produktionen på grund av den nya motorn.
  Så Stalin bestämde sig för att för närvarande förblev det sovjetiska stridsflygplanet YAK-9 och LAGG-5, och attackflygplanet IL-2 var lätt att tillverka och överlevbart. Och i tankar finns det en gradvis övergång till T-34-85 och IS-2.
  Fast så att det inte blir någon nedgång i produktionen...
  Och fronten sprack i sömmarna, tyskarna intog Kaukasus. Makhachkala föll och de närmade sig redan Azerbajdzjans gränser!
  Här kämpade Tamara med sin kvinnliga bataljon. Återigen kämpade flickor i trasor från tunikor och barfota mot överlägsna fiendestyrkor.
  Tamara sköt ett skott mot nazisterna och mejade ner några av fienderna. Och sedan kastade hon med sina bara tår en granat med dödlig kraft och kvittrade:
  - Ära till Sovjetunionen!
  Anna sköt på nazisterna mycket exakt. Och med sina bara tår kastade hon granater med dödlig kraft och slet sina motståndare i stycken.
  Sedan skrek hon:
  - Ära åt kommunismen!
  Akulina, som sköt mot fienden, avbröt det fascistiska infanteriet. Hon högg ner Krauts, kastade en granat med sina bara fötter och gnisslade:
  - För Ryssland, vår stora mamma!
  Victoria, som sköt mot fienden och kastade granater på honom med sin bara fot, noterade:
  - För det stora fosterlandet!
  OS, som också sköt från ett maskingevär, utbröt:
  - Ära åt den stora kommunismens tid!
  Flickorna är fantastiska...
  De slåss som skönheter ska...
  Tamara, medan han kämpade, mindes början av kriget. Hur hon var tvungen att fly från tyska trupper. Hon hörde då de dånande slagen av vapen. Flickan höll på att lämna kanonaden. Tyskarna fångade hennes vän Tatyana, tog bort hennes nya skor, slet av hennes smycken och örhängen. Och de körde henne barfota i fångenskap... Tatyana var dotter till regionkommitténs sekreterare, och hon behövde inte ofta gå utan skor. Detta är en förnedring av stolthet; Flickan fick fötterna att blöda och stönade för varje steg.
  Tamara hade också på sig nya stövlar som hon hade fått, och från den långa promenaden hade hon skavt hälarna. Och hon tog av sig skorna och gick barfota. Hon är en tjej från byn som gjorde sin plikt i Ukraina. Som barn gick hennes ben till och med längs bergssluttningarna. Och detta går naturligtvis inte att jämföra med slättens vägar. Det är sant att förhårdningarna på hennes sulor redan har lossnat, och det är inte så bekvämt att gå. Men fötterna blev snabbt sträva igen. Och hon led knappt.
  Men Tatyana tappade snart sina ben så illa att hon inte längre kunde gå. Tyskarna skulle ha skjutit henne, men de förbarmade sig över skönheten. De satte mig på en vagn, men i gengäld fick de mig att sjunga. Tatiana hade en trevlig röst och sjöng flera politiskt neutrala sånger för dem.
  Tamara visste inte vad som hände med henne härnäst. Själv gick hon genom skogen, kände med sina bara fötter knölar, knölar, kvistar, och hon kände sig till och med trevlig. När du går på bergens vassa klippor blir även de förhårda sulorna, om du går en längre tid, stickande och smärtsamma. Och det är ännu mer obehagligt att gå på taggar. När dessa fastnar i sulorna blir det mycket mer smärtsamt, även för en tjejs grova sulor.
  Under vandringen övervanns Tamara av trötthet och hunger. Flickan åt bär, och det räckte inte. Och tyskarna gick snabbt framåt. Tamara, som var van vid att bo i bergen, hade inte riktigt koll i de ukrainska skogarna. Hon gick vilse och befann sig djupt i baken.
  Och det är som en jagad katt i skogen. Sedan fångade flickan tyskarna på en motorcykel. De stoppade bilen med vagnen för att hämta vatten. Och Tamara kom nära maskingeväret och började skära mot fienden med den. Och det kommer att skära tveksamt, men exakt. Och fascisterna faller och vrider sig i vånda. Tamara avslutar dem. Hon slog en av dem i hakan med sin bara häl, och han föll. Och flickan gjorde slut på honom.
  Varefter skönheten klättrade upp på motorcykeln, trampade på pedalen med sin bara fot och lyfte.
  Det är mycket roligare att röra sig på det här sättet än till fots och barfota.
  Tamara nynnade när hon gick:
  - Härliga bröder, älska, älska bröder att leva! Du behöver inte bry dig om vår hövding!
  Så här uppstod stridskungen.
  Och nu bekämpar hon fascisterna som en Komsomol-terminator. Men styrkorna är ojämlika och flickbataljonen tvingas dra sig tillbaka. Striderna här kokar som vatten i en gigantisk vattenkokare över en vulkan.
  Anna, som skjuter och kastar en dödlig granat med sina bara tår, noterade:
  - I krig är alla medel goda, utom självmordsbenägna!
  Akulina, som sköt mot fienden, slog ner nazisterna, noterade:
  - Vi kommer att vara först i allt!
  Och flickans bara häl gav upp förstörelsens gåva.
  Victoria, som sköt mot fascisterna och slog ner fienderna med kulspruta, utbröt:
  - Det kommer inte att finnas nåd för fiender!
  Och hon blinkade åt sina partners.
  Olympias kastade sina bara, mejslade ben mot ett tungt gäng granater och gnisslade:
  - För storheten i världens mest humana domstol och kommunismen!
  Krigarna här är verkligen härliga och verkar vara från rymdåldern.
  De slåss med kolossal grymhet.
  Men nazisterna går fortfarande framåt i Kaukasus. I februari 1944 förenades tyskarna och turkarna och delade de sovjetiska trupperna i två ojämlika delar.
  Führern krävde att Sovjetunionen skulle avslutas. Astrakhan höll fortfarande ut. Nazisterna är i stridsform som alltid... De första ME-262:orna slåss i luften. Det bör noteras att de inte skapade en sensation. I hög hastighet är det inte särskilt bekvämt att slå från 30 mm flygplanskanoner. Ja, detta bör noteras på allvar. ME-262 har också vissa problem på grund av sin tunga vikt. Med framför allt manövrerbarhet.
  Mer framgångsrik i användning, TA-152 älskades av piloter och blev en arbetshäst. Faktum är att bilen är både ett frontlinjebombare, ett stridsflygplan och ett attackflyg. Det fanns till och med idéer om att överföra hela det tyska flyget till detta flygplan. Bland dess fördelar bör det noteras överlevnadsförmåga och hastighet, och kraftfulla vapen, lämpliga för både attackflygplan och jaktplan.
  ME-309, som håller på att moderniseras, används också mer och mer aktivt. ME-109 är också fortfarande i drift, men den tas inte bort för att inte minska produktionen. Det fanns till och med en ny modifiering av ME-109 "K" med en kraftfullare motor, beväpnad med fem luftkanoner på en gång. Du kan inte besegra en sådan maskin så lätt.
  ME-309 fick också en kraftfullare motor och svepte vingar. En mycket farlig bil. Sovjetiska piloter flyger fortfarande gamla plan, och deras kvalitet bara minskar. Men för närvarande är Yak-9 inte så dålig, den är ganska manövrerbar och den behöver inte överdriven hastighet.
  De tyska trupperna är starka... Tvister uppstod angående stridsvagnen T-34-85. Bör tornpansringen göras tjockare? När allt kommer omkring kommer vikten att öka i det här fallet. Det bör noteras att kvaliteten på sovjetisk rustning har sjunkit. Legeringselement är en bristvara och kvaliteten på svetsning eller gjutning har sjunkit till kritiska nivåer.
  Men tjejerna slåss som hjältinnor...
  Sedan förstörs Elizabeths tank och flickorna lämnar. Barfota och i bikini springer de genom snön och lämnar graciösa fotspår.
  Catherine noterade med en arg blick:
  - Vi blir helt strypta!
  Elena noterade argt:
  - Men vi kommer ändå att vinna!
  Elizabeth avfyrade en pistol, träffade den tyske motorcyklisten och mumlade:
  - Jag slog tysken! Hur ska han få det rätt från mig!
  Efrasia noterade energiskt:
  "De avslutar sina liv där, och de kan inte fly tillbaka!"
  Catherine var en aggressiv tjej, och hon sjöng:
  - I vårt raseri sjunger vi imperiets hymner!
  Flickorna springer för sig själva och deras nakna runda klackar blinkar.
  När pojken såg flickorna frågade han dem i rädsla:
  - Och var kom du barfota ifrån?
  Elizabeth svarade:
  - Vi utför en taktisk manöver!
  Pojken kvittrade:
  - En, två - sorg är inget problem,
  Du ska aldrig dra dig tillbaka!
  Håll näsan och svansen hög,
  Vet att en sann vän alltid är med dig!
  Catherine kvittrade och blottade tänderna:
  - Vet att en trogen vän alltid är med dig!
  Elena ropade:
  - Var inte rädd! Vi kommer tillbaka....
  Och alla fyra flickorna ropade unisont;
  Jag tror att hela världen kommer att vakna,
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina -
  Vägen som belyser kommunismen!
  Krigarna är redo att riva upp vilken tysk som helst... Och barfota i snön är de så sexiga och vackra. Så vackra dessa flickor är, som blommande och oförsvagade rosor.
  Nåväl, Hitler skämtar inte, och han virvlar runt vårt moderland i moln. Hon sätter tänderna i hjärtat och dränerar hennes blod!
  Och tjejerna lämnar mycket vackra spår efter sig. Tyskarna följer dessa spår och faller på knä och stirrar hungrigt. Det här är de vilda krigare de är. Och tyskarna kysser flickornas fotspår.
  Och Anastasia Witchakova och Akulina Orlova slåss i himlen. Två underbara tjejer.
  Anastasia, som sköt ner nazisterna och vände på sitt plan med sina bara tår, sjöng:
  - Vi kommer att kämpa för en ljusare morgondag!
  Akulina, som skar av nazisternas svansar med sina bara tår, kvittrade:
  - Låt oss kyssas!
  Och flickorna slår igen tyskarna utan medlidande eller ceremoni. De är så smarta.
  Anastasia vände på sin Yak-9 igen och gnisslade och skrattade:
  - Det är namnet på kommunismen!
  Akulina höll med om detta:
  - Jag tror att hela världen kommer att vakna...
  Anastasia, som slog ner tyskarna, mumlade:
  - Vårt hemland är vår sol!
  Och det här är de kämpande tjejerna här, den högsta sovjetiska klassen.
  Och tyskarna förstår det, väldigt illa. Och fientligheterna utvecklas...
  I mars började nazisterna storma Baku. Det sker en attack mot en stor stad full av olja. Striderna är hårda.
  Tyskarna beskjuter Baku med tungt artilleri.
  Och de bombar med stormtrupper. Men den första, nyaste Yu-488, som kännetecknas av sin kolossala kraft, släpper också bomber. Dessa bilar är helt enkelt odjur.
  En av dem visar Gertrude, Eva och Frida. Vackra flickor, med en fantastisk utsikt, släpper bomber på sovjetiska positioner. Och de dödar Röda arméns soldater och civila.
  Baku brinner... Rök stiger upp i pelare. Oljekällor brinner också, allt brinner.
  Gertrud säger med ett leende:
  - Gud älskar Tyskland!
  Eva, som trycker på spaken med sin bara häl och släpper bomber, håller med:
  - Självklart! Vi är den utvalda rasen!
  Frida sjöng aggressivt:
  - Vårt folk är himlens utvalda!
  Och hon blinkade åt sina partners. Det här är den typen av kampflickor här, helt enkelt förkroppsligandet av aggressivitet. Och kämpa mot tryck.
  Gertrud avlossade en luftkanon och kvittrade:
  - För vårt Fosterlands storhet!
  Eve, som sköt mot sina motståndare, bekräftade:
  - För kolossal storhet!
  Flickorna behärskade tydligen snabbt flygplan. Det här är de kämpande vänner de är.
  Och du kan inte vinna dem på kort så lätt. Och de tröskar sina fiender med vild freness.
  Frida noterade:
  - Jag är en kvinna med stora drömmar och skönhet!
  Varefter hon återigen sköt från flygplanskanoner och sköt ner sovjetiska jaktplan som försökte attackera det tyska monstret.
  Ja, det känns som att man inte kan motstå nazisterna.
  Baku är under attack.
  Tamara och hennes bataljon kämpar för denna stad. Flickorna kämpar förtvivlat och visar hjältemod utan motstycke.
  Tamara avfyrade ett skott, kastade en granat med sina bara tår, skingrade tyskarna och deras legosoldater och skrek:
  "För mitt gränslösa fädernesland!"
  Och hon blinkade åt sina partners. Hon är en krigare på högsta nivå, som inte har någon like.
  Fast de andra tjejerna är förstås inte dåliga heller. Låt oss till och med säga att de kämpar väldigt bra.
  Anna tog till exempel och dödade nazisterna, som med ett slag från en skära.
  Och hon kvittrade:
  - För Sovjetunionen!
  Och med sin bara häl gav hon bort dödens mordiska gåva.
  Akulina, som sköt mot fienden, gnisslade:
  - För mitt fosterland!
  Och med sina bara tår kommer han att lansera förintelsens gåvor och utrota alla i rad.
  Victoria bekämpar sina fiender, agerar desperat och beslutsamt. Slår ut motståndare med skurar. Sedan kastar han med sina bara tår dödliga granater. Och han skriker:
  - För kommunismens idéer!
  OS kämpar också. Och denna heroiska tjej kommer att kasta en hel låda sprängämnen med sina bara, muskulösa ben. Och Lev-tanken kommer att vända.
  Krigaren kommer att utropa:
  - Men Pasaran!
  Kämpande tjejer och väldigt vackra. De ger aldrig upp eller ger upp. De har makten som terminatorer.
  Och krafterna är väldigt ojämlika... Baku är uppslukad av bränder. Sovjetiska trupper saknar ammunition. Och detta är huvudproblemet.
  Många ger upp i förtvivlan.
  Gerda och hennes besättning tvingar manliga slavar att kyssa sina bara sulor. De gör det lydigt och slickar sig om hälarna.
  Sedan klättrar tjejerna in i Panther 2 igen och skjuter. Sovjetiska vapen slår ut...
  Nästan hela Kaukasus har redan intagits. Men Jerevan håller fortfarande ut. Staden Poti, den sista hamnen där resterna av Svartahavsflottan fortfarande håller ut, kämpar heroiskt.
  Och där slåss tjejer av olika nationaliteter. Och avskildheten av barfota Gulnazi-strider. En vacker georgisk kvinna, och hon har ett kommando för flickan.
  Gulnazi kastar en påse med sprängämnen med sin bara fot, river isär nazisterna och gnisslar:
  - Ära till världskommunismens storhet!
  Hennes tamilska partner kastar också en granat med dödlig kraft med sin bara fot, sliter isär turkarna och skriker:
  - För moderlandet!
  Masha, en tjej från Ryssland, ger ett utbrott och kastar explosiv kraft med sina bara tår, och bryter fascisterna, ropar:
  - Ära åt världskommunismens tider!
  Margarita ger också en välriktad sväng. Hon mejade ner fascisterna och skickade med sin bara häl en gåva av mordisk död, krossade sina motståndare och skrek:
  - För vår seger!
  Så här kämpar tjejerna heroiskt. Och de kan verkligen inte stoppas, och de kan inte vändas tillbaka. De är helt enkelt kvinnliga fighters och super. Och om de slåss, då slåss de som hjältar och supermän!
  Men tyvärr är det svårt att stå emot fascisterna och deras övermakt. På himlen får Albina och Alvina självsäkra poäng. Och så många plan skjuts ner att de helt klart inte går att stoppa.
  Albina, som sköt ner ett annat sovjetiskt plan med sina bara tår, sjöng:
  - Vi kan inte besegras, jägaren förvandlas till vilt!
  Alvina, som skar av sina motståndare och vred kraftigt huvudet på sin kraftfulla hals, kvittrade:
  - Ära till den nya ariska ordningens era!
  Och han ger sig också med sin bara häl...
  Flickorna har var och en redan skjutit ner mer än femhundra plan och fått riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  De är så otroliga skönheter. Och om de redan slår Tredje Rikets fiender, kan dessa djävlar inte stoppas. Mer än femhundra plan sköts ner enbart nära Marseille. Detta fenomen är förstås som bäst. Hitler bestämde sig till och med för att godkänna den sjätte graden av riddarkorset av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter.
  Det kommer att tilldelas den första personen som dödar mer än tusen flygplan. Och resultatet blir helt enkelt fenomenalt.
  Albina skar ner fem sovjetiska flygplan på en gång med en skur från 30 mm kaliber flygplanskanoner och kurrade, när hon tryckte på avtryckaren med sina bara tår:
  - Ära till vår styrka!
  Alvina, som mejade ner sovjetiska bilar och skar ner fiender med sina bara tår, utbröt:
  - Stor ära åt hjältemod!
  Och krigarna blinkade åt varandra!
  De slåss som alltid i bikini och barfota, och detta är deras styrka. Flickorna är bara kvinnliga supermän. Även om de tjänar en ond sak. Och de älskar att steka hälarna på fångna pionjärer med eld. Det här är tjejerna här. Grym men söt.
  Albina sa en gång:
  - Det finns ingen vänlighet i världen, det finns bara svaghet!
  Och med sin bara häl släppte hon ett par bomber på sovjetiska positioner och slog ut tre vapen.
  Dessa är krigare som absolut inte ger någon nåd! Men deras slag är helt enkelt krossande.
  Alvina noterade med ett flin:
  - Det finns ingen plats för de svaga under solen!
  Och hon blinkade åt sin partner.
  Krigare som inte visar någon svaghet och aldrig ger upp. De är verkligen mästarnas mästare. Fast med ett minustecken, eftersom de tjänar en ond kraft.
  Men samtidigt glad och charmig.
  Albina, som blottade sina tänder och skickade mordiska flygplansgranater mot sina motståndare, kvittrade:
  - Det nazistiska ordet är heligt - vi kommer att förstöra det för alltid!
  Alvina anmärkte aggressivt och slog ner motståndarna:
  - Vi är verkligen pirater!
  Albina, som skär av fienderna, bekräftade:
  - Allt annat är en dröm!
  Och krigarna blev så förkrossande och slog ner alla, som om de slog puckar med käppar.
  Alvina kvittrade när hon krossade de ryska planen:
  - Vi är Hitlers stridsörnar!
  Och hon blinkade åt sina partners.
  Krigarna här släpper verkligen magen ur sina fiender. Röda armén får mycket från dem.
  De kämpande tjejerna är så ivriga att slå ut ryska trupper.
  Men Helga på TA-152 förstör sovjetiska markstyrkor. Han slår ut SAU-85 och skriker:
  - För Tysklands storhet och dess söner och döttrar!
  Men striderna om Astrakhan pågår fortfarande.
  Tjejerna gör sitt bästa för att hålla på.
  Alenka kastar en bomb med sprängämnen med sin bara fot. Tårar fascisterna och skriker:
  - För helig kommunism!
  Anyuta, som skjuter mot nazisterna och även kastar en granat med sina bara tår, skriker:
  - Och frälsning för landet!
  Alla, som slog ner sina motståndare, mejade ner dem utan onödig ceremoni och kastade en granat med sin bara häl, gnisslade:
  - Så här låter vår ära!
  Maria, som förstör sina fiender, kastar dödspresenter med sina bara tår, ryter:
  - Vi är stora i vår ära!
  Marusya, som mejar ner de framryckande arabiska legosoldaterna i led och kastar en granat med sin bara fot, ylar:
  - För förändringar, så att priserna faller på en gång!
  Matryona, som släckte nazisterna med ett maskingevär, tog det och gnisslade:
  - Vårt fosterland USSR! Kommer att krossas sir!
  Krigarna här agerar med stor aggressivitet. Och deras stridstryck är kolossalt.
  De visar i allmänhet sin kolossala aerobatik. Och verkligen ohämmat tryck.
  Krigarna är barfota, men glada...
  I april erövrade nazisterna Baku. Bristen på ammunition tog ut sin rätt. Samtidigt föll Poti nästan samtidigt. Endast Jerevan, som ligger på bergssluttningar, höll i sig. Men även han var dömd. Ammunition och mat där höll också på att ta slut. Det är bara det att turkarna inte har stormat den här staden ännu, och dammet svälter ihjäl.
  Flickorna från Tamaras bataljon försvann delvis bland underjordiska soldater, och några, tillsammans med befälhavaren, rörde sig längst bak till fronten... De ville komma fram till sitt eget.
  Kaukasus har redan nästan helt erövrats, men kriget fortsätter. Även om Sovjetunionen förlorade sitt största oljefält vid den tiden. Men Röda armén var inte nedbruten i andan. Och det finns också olja i Volga-regionen, i Sibirien och på många andra platser.
  Hitler beordrade att göra slut på ryssarna i Astrakhan senast den 20 april. Och striderna utspelade sig i kolossal skala. Och bombningarna intensifierades kraftigt.
  Sovjetunionen befann sig under stark press. Det var också strider om Alma-Ata, som stormades av japanerna. Staden var nästan helt omgiven.
  Samurajen försökte, så fort det blev något varmare, utveckla en offensiv i riktning mot Magadan.
  Veronica kämpade i Alma-Ata och, tillsammans med sin bataljon flickor, kämpade sig mot samurajernas angrepp.
  Och det finns många av dem här. Kineserna, rekryterade med kollapsmetoder, kämpar också.
  Japanerna kastar de gula soldaterna i strid... De rycker fram och bokstavligen överöser de sovjetiska positionerna med sina lik.
  Veronica skjuter. Och mejar ner kineserna och samurajerna i led. Han kastar granater med bara tår och gnisslar:
  - Ära åt den ryska anden!
  Marfa skjuter också, skär av motståndare och gnisslar:
  - För vårt fosterland!
  Natasha, som skjuter mot de japanska och kinesiska soldaterna som rekryterats för att fungera som kanonmat, skriker:
  - För stor kommunism!
  Alina, som sköt mot samurajerna och kinesiska krigare, mejade ner dem med stor passion och gav dödens gåva med sin bara häl, gnisslade:
  - För kommunismens nya gränser!
  Veronica skjuter på fienden med stor noggrannhet och genomborrar kinesernas huvuden och skriker samtidigt:
  - Ära till det sovjetiska landet!
  Och med sitt bara ben skickar hon en kolossal kraft av en granat, som sliter sönder alla fiender.
  Martha, som skär ner fienden och kastar dödens gåva med sina bara fingrar, skriker:
  - Styr kommunismens era!
  Natasha, som slet isär det explosiva paketet med sin bara fot, slet isär en massa kineser, utbröt:
  - För den nya sovjetiska ordningen!
  Alina, som sköt mycket exakt mot fienden, gnisslade:
  - För kommunismens nya gränser kommer vi att kämpa!
  Och hennes bara häl gav vika för en bomb av förstörelse.
  Kämpande tjejer, det är som att det rinner gnistor ur deras ögon.
  Nej, japanerna kan inte erövra sådana människor, inte ens tillsammans med kinesiska styrkor. Och samurajerna rusar till attack.
  Och återigen skräpar de ner alla inflygningar med lik. Men det finns för många av dem, och bataljonen av barfotaskönheter måste dra sig tillbaka.
  Och japanerna har ninjatjejer. Och de är väldigt svåra att kämpa mot.
  De är så gnistrande, kämpande och vackra. Och de kastar med sina bara tår, gåvor med stor destruktiv kraft.
  En ninjaflicka med blått hår klipper ner sovjetiska soldater med svärd och skrik:
  - För kejsarens tidevarv!
  En ninjaflicka med gult hår driver en kvarn, krossar den ryska militären och gnisslar:
  - Ära till banzais era!
  En ninjaflicka med rött hår använde en helikopterteknik, klippte av en sovjetisk officer och sa:
  - Vi vinner alltid!
  En ninjatjej med vitt hår använde fjärilstekniken, skar ner tre ryska soldater och kastade en ärta med sina bara tår. Den exploderade och välte de trettiofyra.
  Krigaren gnisslade:
  - För den nya japanska beställningen!
  Tjejerna här är underbara och riktigt coola... Och Röda armén i Fjärran Östern mötte en allvarlig fiende.
  Men i centrum inleder sovjetiska trupper en plötslig attack i riktning mot Rzhev.
  Här slåss Elizabeths besättning för första gången på den nya IS-2-stridsvagnen. En bil som vissa förhoppningar är knutna till. Vanligtvis är det fem besättningsmedlemmar, men här klarar krigarna fyra.
  Elizaveta avfyrar en 122 mm pistol. En destruktiv projektil flyger med dödlig kraft. Beskriver en båge och träffar T-4 på långt avstånd.
  Elizabeth utbrister:
  - Jag träffade den här bra!
  Ekaterina svarar med att ladda, använda sina bara tår och anmärka med irritation:
  - Men pistolen är inte särskilt snabbskjutande!
  Elizabeth höll med om detta:
  - Ingen idealisk tankförstörare alls!
  Elena, som hjälpte till att ladda vapnet med sina bara fötter, noterade:
  - Men det är mördare!
  Och sedan sköt Catherine. Och granaten träffade Pantern på långt avstånd. Ja, en mördarpistol...
  Ekaterina noterade:
  - Vi har mycket energi och spänning!
  Elena höll med om detta:
  - Ganska mycket! Ära till Ryssland!
  Efrasia noterade också:
  - Sikten på den här bilen är dålig. Hur skjuter du det?
  Elena noterade logiskt:
  - Och vi har ett så tränat öga! Ska vi slå så slår vi!
  Och krigarna sjöng i kör:
  - Vi kommer inte att vara rädda och kommer alltid att slåss!
  . KAPITEL nr 7.
  Den 21 april förblev Astrakhan fortfarande delvis under sovjetisk kontroll. Tysken blev inte helt tillfångatagen av den.
  Terrängen gjorde det möjligt att försvara sig bra här. Och tyskarna bestämde sig för att ändra taktik. Istället för attacker gick man över till bombning och beskjutning.
  Alenka och hennes team gömde sig i en bunker och väntade på den massiva beskjutningen.
  Det var sex av dem som spelade kort. De höll i däcken med sina bara tår och hade en diskussion.
  Anyuta noterade argt:
  - I Kaukasus var det bara Jerevan som förblev outtaget. Detta är bara vår sista ö i denna region. Vad kommer härnäst?
  Alenka föreslog logiskt:
  - Med största sannolikhet kommer de att åka till Moskva. Detta är deras credo!
  Alla anmärkte med en suck:
  - Krafterna är väldigt ojämlika... Vi förlorar verkligen kriget, och vi har inte tillräckligt med soldater!
  Maria noterade logiskt:
  - Och nazisterna lider förluster! De kan inte motstå oss!
  Matryona uttryckte sin åsikt och kastade ett kort med sina bara tår:
  - Vi föddes för att vinna, och vi kommer säkert att vinna, jag vet det!
  Marusya höll med, och slog emot sin motståndare med sina bara tår:
  - Självklart, det råder ingen tvekan!
  Alenka skulle inte vara så optimistisk och kasta kortet med sitt bara, solbrända ben:
  "Vi tjejer kanske måste leva under ockupation, men jag tror att vi utan tvekan kommer att vinna!"
  Anyuta sa bestämt:
  - Du kan slåss med gerillametoder, och det kommer att bli väldigt vackert när du slåss med sådana människor, det är väldigt coolt!
  Alla noterade aggressivt:
  - Vi borde kämpa mer aktivt!
  Flickorna slutade prata. Sedan bytte de till ett annat ämne.
  Marusya anmärkte med irritation:
  - Antalet troende växer. Tvärtemot all logik!
  Anyuta invände mot detta:
  - Ingen har ännu bevisat att det inte finns någon Gud. Och han kan inte bevisa något annat. Så här kan vi argumentera i det oändliga.
  Alenka bekräftade:
  - Och att bråka här är dumt och värdelöst!
  Alla höll med om detta:
  - Ja, det här samtalet är värdelöst. Dessutom, om Gud finns, då är Han sådan att det är bättre för honom att inte existera!
  Matryona fnissade och noterade:
  - Det är bättre för en sådan gud att inte existera! Under tiden, låt oss sjunga!
  Och flickorna sjöng i kör;
  Vi är tjejer som går med i Komsomol,
  De svor en ed att vara trogna mot fäderneslandet...
  Så att ett rasande nederlag väntar nazisterna,
  Nåväl, låt oss leva i Ryssland under kommunismen!
  
  När allt kommer omkring är Lenin med oss, som metall,
  Brons är starkare än något stål...
  Jag drömde om att vända upp och ner på världar,
  Som det stora geniet Stalin testamenterade!
  
  Vi kommer att göra fäderneslandet svalare,
  Och vi kommer att höja fäderneslandet över stjärnorna...
  Låt det bli framgång med Komsomol-medlemmarna,
  Trots att våra små fötter är helt kala!
  
  Fascisten attackerade mitt hemland,
  Samurajer kommer fräckt från öster...
  Jag älskar Jesus och Stalin,
  Och jag tror på motståndaren, vi kommer att slita honom i stycken!
  
  När allt kommer omkring är den berömda guden Svarog med oss,
  Vilket skämtsamt kommer att bygga upp kommunismen...
  Starkast av allt i universum är den härliga familjen,
  Kommer att öka medvetandet och viljan!
  
  Jag tror att vi aldrig kommer att ge upp,
  Fäderlandet kan inte bringas på knä...
  Kamrat Stalin är en ljus stjärna,
  Och vår lärare är det vise geniet Lenin!
  
  Vi kommer att göra vårt fosterland,
  Vackrare och mer strålande på planeten...
  Och det kommer att vara, vet mördarpistolen,
  Låt vuxna och barn ha kul!
  
  Bränn Svarog, bränn inte i ditt hjärta,
  Du är skyddshelgon för alla ryska svärd...
  Vi kommer att bygga ett starkt paradis snart, tror jag,
  Jesus kommer helig mission!
  
  Lita inte på Hitlers gäng, vänner,
  Att hon vinner lätt och hotfullt...
  Vi behöver alla en familj -
  Och tro mig, det är inte för sent att älska ditt fosterland!
  
  Herren den allsmäktige skyddar oss alla,
  Kommer att hissa den trefärgade flaggan över marken...
  Och det onda rovdjuret förvandlas till lek,
  Vi kan också klara av Satan!
  
  Jag älskar det stora fosterlandet,
  I hela universum finns det ingen vackrare du,
  Vi kommer inte att sälja Ryssland för en rubel,
  Låt oss bygga fred och lycka i universum!
  
  I vårt fosterlands namn, en dröm,
  Stora Ryssland kommer att resa sig...
  Allt annat är bara fåfänga
  Och en ny messias kommer att vara med oss!
  
  Åh min allsmäktige Lada,
  Du kommer att ge rysk kärlek och fred...
  Jag vänder mig så här till dig och ber dig,
  Och slå till med blixten vid behov!
  
  Maria himmelens guds moder,
  Universum gav Jesus...
  För din skull har den store Guden uppstått,
  Folk har inte riktigt tappat smaken!
  
  Observera att Komsomol-medlemmar är så här,
  Rysslands gudar är högt respekterade...
  Vi är stora söner till fosterlandet,
  Ryssarna vinner alltid!
  
  Vänner, vi måste be till fosterlandet,
  Perun, Yarilo och Svarog är kraftfulla...
  Vi kommer att vara mycket starka män,
  Och vi kommer att blåsa bort även molnen på himlen!
  
  Nu har fienden redan drivits tillbaka från Moskva,
  Du sårar nazisterna mycket...
  Vi är trogna Jesus och Stalin,
  Det kommer att finnas gott om stridsvagnar med vapen!
  
  Nej, fienden kommer inte att kunna stävja ryssarna,
  Eftersom våra krigare är allsmäktige...
  Klarar prov, bara en femma,
  Så att varje pojke skulle vara väldigt stark!
  
  Tro mig, Stalingrad kommer att bli strålande,
  Och vi kommer att hålla honom från anfallet...
  Riddarnas segerrika inriktning kommer,
  Trots att blodet rinner i en okontrollerbar ström!
  
  Flickor barfota i kylan,
  De springer, hälarna blinkar...
  Och de kommer att slå fascisterna med knytnävarna,
  Den osällskapliga Kain kommer att tillplattas!
  
  Allt kommer att bli bra, folk vet det väl,
  Vi är i rymden, vi kommer att upptäcka konstellationer...
  Det är trots allt en synd att tvivla på tapperhet,
  Och det kommer att finnas en man på Guds tron!
  
  Vi kommer snart att återuppväcka de döda med vetenskap,
  Vi kan bli yngre och vackrare...
  Över oss finns en kerub med guldvingar,
  Min vackra mamma Ryssland!
  Tjejerna sjöng hela dikten bra och fortsatte att spela kort med sina bara fötter...
  Lenins födelsedag firades den 22 april. Flickorna drack alkohol utspädd med vatten och kaffe och spinnade under andan...
  Röda armén genomförde nästa Rzhev-Sychevsk-operation i centrum. Tyskarna satte sig i defensiven och slog tillbaka. Nya sovjetiska stridsvagnar T-34-85 och IS-2 slogs. Den sista bilen fastnade ofta i leran. Och det krävdes inte pansar från Tiger-2 och tyngre katter direkt. "Panther"-2 kunde också bara penetreras på nära håll.
  Den mest tyska bilen penetrerade den sovjetiska från ett större avstånd.
  Hitler var allmänt nöjd med Panther 2, som var tillfredsställande skyddad och hade bra prestanda och beväpning. Men han krävde att skapa en tank som skulle vara bättre skyddad, och samtidigt köra drägligt...
  "Mus" i det här fallet visade sig vara en ineffektiv maskin. E-100 utvecklades aktivt som en del av "E"-serien. Arrangemanget av motor och transmission var tänkt att göras tillsammans, och tornet var smalare och mer lutande, som skrovet. Pansarets tjocklek förblev jämförbar med Mouse, liksom vapnen, men vikten var tvungen att reduceras till 130 ton på grund av höjden. I det här fallet skulle motorn tvärtom behöva bli starkare vid 1500 hästkrafter, och tanken skulle ha tillfredsställande rörlighet.
  I allmänhet var "E"-serien tänkt att bli en ny generation av tankar. Med lägre silhuetter, stora vinklar av rationell lutning, kraftfulla kanoner och motorer, tät layout.
  Men medan tyskarna redan hade ganska bra bilar. "Panther" 2 ersatte den tidigare modellen. En ny Tiger-2 dök också upp med en kraftfullare motor och ett smalt torn. Bättre skyddad och lättare i vikt.
  Så nazisterna satt inte stilla.
  Den 24 april 1944 slog den första tyska Arado-jetbombplanen Moskva med en dödspresent. Han släppte bomben från stor höjd och sprang lätt undan de sovjetiska kämparna.
  Hitler sa att nu har Sovjetunionen ingen chans, och slutet för Röda armén kommer snart.
  Den 25 april började en ny attack mot Astrakhan. Den första jordflyttningsmaskinen deltog också i striden: en underjordisk stridsvagn.
  Två tyska tjejer slogs om det: Mercedes och Dora. Krigarna testade en underjordisk modell som rörde sig i marken.
  Den är fortfarande ganska lätt med en kortpipig 75 mm kanon och fyra maskingevär.
  Flickor drar bilar längs marken. Borrarna snurrar och skär stenen. Rörelsen är ganska långsam, sju kilometer i timmen, vilket inte är dåligt för underjordisk utrustning.
  Mercedes trycker sina bara tår på den första joysticken i den tyska armén. Den är väldigt enkel att använda och säger:
  - Hur vår tyska vetenskap har lyckats!
  Dora höll med om detta:
  - Ja, vi kan redan mycket! Vår kraft är mycket stor!
  Och den styr även med hjälp av en joystick. Tjejerna testar en speciell maskin med radar.
  Det finns ett sovjetiskt batteri framför dig och du kan dyka under det.
  Mercedes, som blottar sina tänder, säger:
  - Vi ska bygga en ny ordning!
  Och så dyker nazisternas bil upp. Ett högexplosivt fragmenteringsgranat träffar sovjetiska vapen. Och det träffar Röda arméns soldater.
  Dora säger med ett skratt:
  - Låt den stora revanschismen firas!
  Och med sina bara tår gör han exakta skott. Slår fienden och gnisslar:
  - Ära åt den nya drömmen!
  Mercedes avfyrar maskingevär och tjuter:
  - För de stora drömmarnas tidevarv!
  Tjejerna skrattar och applåderar sig själva. Dessa är så aggressiva och väldigt snabba krigare.
  Dona säger aggressivt:
  - Det finns mycket bra i världen!
  Och med sina bara tår trycker han på knapparna och skjuter igen, mot de sovjetiska artilleristerna.
  Mercedes bekräftar med ett leende:
  - Och det blir ännu vackrare!
  Och han skjuter också med sina bara tår. Det är så dessa kämpande tjejer eldar.
  Tja, en annan anordning för krig...
  Nazisternas attack mot Astrakhan ökar...
  Alla inflygningar var avskurna... Och de sovjetiska trupperna tvingades ge vika den 1 maj 1944, vilket fullbordade det långa, heroiska försvaret av staden. Även detta fäste föll.
  Nazisterna firade Astrakhans fall med fyrverkerier. Men ändå var försvaret inte förgäves. Och Krauts behövde lite tid för att fylla på sina trupper och få upp reserverna...
  Führern planerade att avancera i riktning mot Saratov och vidare längs Volga med en djup förbifart av Moskva.
  Men medan tyskarna omgrupperade sina styrkor, tog de upp reserver. Och strider rasade i luften.
  Det tyska flyget försökte befästa sin överlägsenhet. Stridstester av ME-262 avslöjade bristen på tillförlitlighet hos detta fordon och dess frekventa olyckor, såväl som problem med manövrerbarhet. Så hittills har det inte funnits några idéer om att helt ersätta tyska enheter med detta flygplan. Tvärtom, TA-152 visade sig vara en utmärkt maskin för sin tid och introducerades alltmer. ME-309 och ME-109 förblev i tjänst.
  Den raketdrivna ME-163 visade sig vara ett bra jaktplan för strid, men dess för korta flygtid gjorde det nästan omöjligt att använda den i strid.
  Mer framgångsrik var Arado-jetbombplanet, som på grund av sin höga hastighet var nästan omöjligt att skjuta ner med luftvärnskanoner, och sovjetiska jaktplan kunde inte hinna med det. Spaningsflygplanen var ganska bra. Tyskarna utvecklade också andra maskiner. Till exempel XE-162, en stridsflygplan lättare än ME-262, lätt att tillverka, billig och manövrerbar, så den kan tillverkas mestadels av trä. Och andra fighters. Och ME-1010 och TA-183... Och en mer avancerad och pålitlig modifiering av ME-262 X. Och Gotha svanslösa jaktplan och mycket mer.
  Men för närvarande var tyska propellerdrivna jaktplan mycket starkare än sovjetiska flygplan. Som föll i kvalitet, och var ganska svaga i både motorer och vapen. Dessutom förenklades Yak-9 ytterligare och den var nu utrustad med endast en 20 mm flygkanon, vilket övergav maskingeväret. Detta gjorde produktionen billigare och enklare och minskade vikten.
  Ändå är maskingeväret ganska svagt mot tyska flygplan. Medan Sovjetunionen inte hade råd att producera mer avancerade modeller av bilar och pass i hastighet och vapen framför nazisterna. Den högre vikten på fordonen skapade problem med manövrerbarheten.
  Och bristen på bränsle minskade flygträningen för den bevingade personalen.
  Alvina och Albina, efter att ha bemästrat den kraftfullt beväpnade ME-309 med anständig hastighet, ville inte gå ombord på ME-262, som kraschade för ofta. Och i fart är de redan starkare än ryssarna.
  Alvina, som skar av en sovjetisk bil, noterade:
  - Det är intressant att slåss i himlen!
  Albina, med hjälp av sina bara fötter, styrde jagaren till målet och krossade det, höll med:
  - Ja, vi är i grunden starkast i världen!
  Och tjejerna skrattade som galningar.
  Maj visade sig vara relativt lugn. Röda armén försökte fortfarande skära av Rzhev-avsatsen.
  Elizaveta sköt från IS-2 mot sina motståndare... Den sovjetiska maskinen hade bara bra skydd i den övre delen av skrovets framsida. Tornets panna är inte tillräckligt skyddad. Och den kan penetreras även på nära håll av T-4-kanoner. Den sista stridsvagnen lades dock slutligen ner i maj, liksom Pantern och det vanliga Lejonet och Musen. Nu i serien "Patera"-2 och "Tiger"-2 är maximalt förenade och med liknande vapen.
  Dessa fordon är väl skyddade framtill, ganska svagt i sidorna och skiljer sig mer i vikt. Deras köregenskaper med nya motorer är acceptabla för militären. Men dessa tankar är också tillfälliga... De förbereder sig för att ersätta dem med "Panther"-3 och "Tiger"-3 från "E"-serien. Med en tätare layout, med motor och transmission placerade i ett block och tvärs över, med ett lätt, förenklat och samtidigt framkomligt och lätt reparerat chassi.
  Nya bilar borde skyddas bättre, men utan att i alla fall öka märkbar vikt.
  När det gäller vapen så finns det ingen enhet här. Sovjetiska stridsvagnar har rustningar som inte är för tjocka och av dålig kvalitet. Och det är ingen idé att installera vapen med stor kaliber. Militären är ganska nöjda med 88mm kanonen. Hon tar trettiofyra från fyra kilometer, och IS -2 från lite närmare. Så utvecklingen är på gång...
  Sovjetunionen måste svara på detta med något. Men det är ännu inte klart varför... Det finns planer på att skapa SU-100. Denna självgående pistol är helt enkelt effektiv och med en penetrerande effekt. Vissa förhoppningar är kopplade till det, för kampen mot de växande tunga stridsvagnarna i det tredje riket. Men det måste fortfarande göras, som skal för ett sådant monster, och serieproduktion av pistolen måste upprättas, vilket under krigstidsförhållanden inte är särskilt realistiskt.
  Men här är Elizabeths stridsvagnsbesättning som kämpar på T-34-85. Och tjejerna, barfota och i bikini, kämpar tappert.
  Elizabeth skjuter på nazisterna med sina bara tår och slår pantern i sidan och säger:
  - För stor kommunism!
  Och deras trettiofyra hoppar upp och vänder sig snabbt om och skjuter.
  Ekaterina skjuter också mycket exakt på fienden. En föråldrad T-4-stridsvagn slår den i sidan och skriker:
  - Ära till riddarna i Sovjetunionen!
  Och blinkar till sina vänner igen. Flickan visade sig vara en så krigisk tjej.
  Elena skjuter också på fienden. Han träffar den mycket exakt, i det här fallet bryter han Tiger-2-rullen och vrålar högst upp i lungorna:
  - För Heliga Rus!
  Efrasia skjuter exakt mot fienden. Gör ett exakt skott mot fiendens sida, bryter igenom metallen och skriker:
  - För helig kommunism!
  Och tjejerna vänder på sin tank och undviker granatträffar. Det är inte så lätt att besegra tjejer.
  Här dök den nyaste och formidabla "Lion"-2 upp mot dem. Försök att penetrera en sådan tank, och den kommer att försöka träffa de trettiofyra.
  Och han skjuter på avstånd.
  Elizabeth twittrade som svar:
  - Du accepterar inte lögner!
  Och skickar ett granat till Lev-2-tanken på långt avstånd. Det kommer att träffa honom i pannan.
  Hitleriten snappar.
  Sedan skjuter Catherine igen, med sina bara tår, mot fienden, och den här gången träffade projektilen, efter att ha beskrivit en båge, fascisten exakt i kanonens långa pipa.
  Catherine kurrade:
  - Ett skarpt öga, sneda händer, det här handlar inte om oss!
  Efter att ha tappat bort sin pistol började tysken snabbt vända sig om och gå. "Lion"-2 är den första tyska tanken där transmissionen och motorn är placerade framtill i en enhet, och växellådan sitter på själva motorn.
  Detta gjorde det möjligt att minska sin höjd och minska sin vikt, vilket avsevärt ökade hastigheten. Och så "Lev"-2 lämnade, och hade en chans att bryta avståndet...
  Elena, med sina bara tår, riktade vapnet, tog det och sköt mot fienden. Skalet träffade aktern på lejonets skrov, men rikoscherade...
  Elena morrade:
  - Fan, avståndet är stort. Vi kommer inte att få honom så!
  Catherine gurglade och blottade sina tänder:
  - "Leo", tjejer det här är "Leo", bli inte förolämpade! Snart känner jag er vänner, det kommer att bli väldigt pinsamt!
  Och deras stridsvagn träffade T-3:an, den här stridsvagnen hade precis vänt på sidan, och den kunde träffas på långt avstånd.
  Och flickan sköt med sina bara tår och kurrade:
  - Ära åt kommunismens era på jorden!
  Efrasia noterade med irritation, sköt mot fienden och använde sina bara klackar:
  - Vårt fosterland är starkt, det skyddar världen!
  Elizabeth kvittrade, blottade sina tänder och började sjunga och komponerade en hel dikt medan hon gick:
  Satan kommer inte att besegra oss
  Mitt hemland är det vackraste i världen,
  Var känd för det vackra landet...
  Vuxna och barn kommer att vara glada i det!
  
  Låt liljorna i dalen blomma magnifikt i den,
  Och keruberna spelar en anständig hymn...
  Führern kommer att bli kaput,
  Ryssar är oövervinnerliga i strider!
  
  Komsomol-medlemmar springer barfota,
  De trampar i snön med sina bara klackar...
  Hitler du ser bara cool ut
  Jag kör över dig i en tank!
  
  Kan vi besegra nazisterna?
  Som alltid är vi barfotatjejer...
  Vår mest formidabla riddare är björnen,
  Han kommer att döda alla med ett maskingevär!
  
  Nej, vi tjejer är redan väldigt coola,
  Vi sliter bokstavligen isär alla fiender...
  Våra klor, tänder, nävar...
  Vi ska bygga en plats i ett underbart paradis!
  
  Jag tror att det kommer att bli cool kommunism,
  Landet blommar i det, tro rådet...
  Och bedrövlig nazism kommer att försvinna,
  Jag tror att dina gärningar kommer att förhärligas!
  
  Landet kommer att blomma vilt, tror jag,
  Från seger är vi tillbaka till seger...
  Besegra japanen Nikolai,
  Samurajen kommer att svara för elakhet!
  
  Vi låter oss inte lutas,
  Låt oss krossa våra fiender med ett slag...
  Låt jägaren förvandlas till vilt,
  Det var inte för inte som vi krossade Wehrmacht!
  
  
  Lita inte på att vi ger upp,
  Ryssar har alltid vetat hur man slåss...
  Vi slipade våra bajonetter med stål,
  Führern kommer att bli bilden av en clown!
  
  Så här är mitt hemland,
  Det ryska dragspelet spelar i den...
  Alla nationer är en vänlig familj,
  Abel triumferar, inte Kain!
  
  Snart kommer Sovjetunionen att vara i ära,
  Även om vår fiende är grym och förrädisk...
  Vi kommer att vara ett exempel för tapperhet,
  Den ryska andan kommer att förhärligas i strider!
  . KAPITEL nr 8.
  Maj 1944 flög snabbt förbi... Albina och Alvina samlade in räkningar på flygplan.
  De är flickor som verkar flyga på kerubernas vingar.
  Albina skjuter ner ett ryskt plan med bara tår och skriker:
  - För det tredje riket!
  Alvina, också barfota och i bikini, slår ner ett sovjetiskt plan, delar det i bitar och skriker:
  - För arisk kommunism!
  Varefter flickorna, med hjälp av en 37 mm kanon, började skjuta på sovjetiska stridsvagnar.
  De slår ut de trettiofyra och skriker:
  - Vi är så coola!
  Albina trycker på pedalen med sin bara, runda häl och kvittrar:
  - Låt kommunismen glorifieras!
  Och den kraschar genom en sovjetisk bil.
  Alvina skjuter också exakt mot fienden, slår ut honom och skriker och blottar sina tänder:
  - Vår sanning ligger i näven!
  Sådana kvicka flickor... Och de förstör sovjetiska regementen... Till exempel fick de IS-2. Så de attackerade honom från luften och sköt sedan mot honom från en flygplanskanon. De bröt igenom metallen och fick tanken att brinna. Och stridssatserna kommer att detonera.
  Albina kvittrade högst upp i lungorna:
  - Flickan älskar att döda! Vilken tjej!
  väste Alvina och blottade sina pärlande tänder:
  - Ära åt vårt fädernesland! För kommunismen!
  Flickorna tog bara upp den totalitära utrotningen av sina motståndare.
  Och Röda armén besegrades säkert.
  Och Gerda kämpade på besättningen på sin "Panther"-2 och var engagerad i total förstörelse.
  Flickan riktade pistolen med sina bara tår. Hon sköt ner en trettiofyra och vrålade:
  - För kommunismens storhet på ariskt vis!
  Charlotte sköt också sina bara tår mot den sovjetiska stridsvagnen, slog sönder rustningen och skvallrade:
  - För stora framgångar i världen!
  Christina knullade också utan mycket ceremoni. Ja, hon gjorde det så exakt, slog igenom sovjeten trettiofyra med sin bara häl och utbröt:
  - För stora gränser!
  Magda avfyrade också en projektil i sin tur och kurrade:
  - För en ny arisk ordning!
  Därefter tog tjejerna det och sjöng i kör:
  - Vi är alla skinheads, fans av frihet, som kämpar för en ny ordning! Snart kommer folken att bli ariska, låt oss slåss med eld och svärd!
  Krigarna, måste man säga, visade sig vara mycket stridbara. Och om de skjuter ner fienden, då till slutet.
  Sovjetunionen är under attack från överordnade styrkor. Japan tränger sig på från öster.
  Två japanska piloter, Toshiba och Toyota, attackerar sovjetiska positioner från luften.
  Båda japanska tjejerna är väldigt vackra både barfota och i bikini.
  Toshiba flyger in, bryter sig genom taket på en sovjetisk stridsvagn och vrålar:
  - Jag är ett monster från det japanska helvetet!
  Toyota, som trycker tårna på sina bara fötter på pedalen och skär ner fienden, skriker:
  - För storheten i Japans idéer!
  De här tjejerna är så underbara. Och de förstör fiender mycket aktivt.
  Men Sovjetunionen förlorar verkligen mot samurajerna. Och det är tydligt varför. Var kan man motstå sådan fanatism och teknik?
  Japanska flickor slår igenom i lätta men kvicka stridsvagnar och tröskar specifikt Röda armén.
  Tankenheter är inget skämt.
  Toshiba släppte bomber på de sovjetiska positionerna från luften, och ett par kanoner flög upp och kvittrade:
  - För stor kommunism!
  Sedan brister han ut i skratt...
  Toyota noterade under flygningen:
  - Ryska gudar är konstiga. De tillber mannen som korsfästs på korset och betraktar honom som Gud. Det blir till och med roligt på något sätt!
  Toshiba fnissade som svar och anmärkte:
  - Och vi själva kommer snart att bli gudar och fortsätta utvecklingen av vår gudomlighet!
  Och tjejerna kommer att skratta väldigt villigt.
  Toyota noterade med ett skratt:
  - Vår styrka ligger i enhet!
  Toshiba bekräftade aggressivt detta:
  - Vår styrka, vår knytnäve!
  Och igen från himlen kommer de att regna ner en ström av flygplansgranater över fienden och bryta igenom de trettiofyra.
  Det här är kampflickor och de säger vad mer. Japan kommer att äta och bränna alla.
  Och när de torterar en pionjär visar det sig vara extremt aggressivt.
  Speciellt om pojkens klackar är stekta. Detta är absolut den mest super action...
  Och tjejerna skriker av lungorna...
  Och sovjetiska tjejer kämpar också modigt och skjuter ner sina motståndare. Och de agerar med förväntan och rammande.
  Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova är mycket aktiva skönheter på himlen.
  Och de skjuter ner nazisterna, trots att de har starkare plan.
  Anastasia trycker på avtryckaren med sina bara tår och sjunger:
  - Det är inte illa att vara stark, för att vara säker!
  Akulina trycker på avtryckaren med sin bara häl och bekräftar:
  - Vi kommer att slå fascisterna väldigt hårt!
  Och båda tjejerna sjöng:
  - Slå hårt, hårt, väldigt hårt! Slå hårt, hårt, mycket hårt!
  Varefter krigarna började läsa bevingade aforismer som galopperade som hästar, eller snarare unga hingstar;
  Politiker mobbar ofta för att sätta halsband på väljarna!
  En kaxig politiker krossar väljarna som höns!
  En politiker drömmer om att åka in på en vit häst för att sätta halsband på en väljare!
  Räven har små huggtänder och vill svälja dem och gömma dem helt och hållet!
  En politiker som pratar mycket om filantropi är en typisk kannibal!
  Och en björn kan vaggas i sömns med tal söta som honung!
  För en full, bitter vodka är sötare än honung!
  En skräddare kommer att ljuga och inte rodna, en politiker kommer att "rodna" och ljuga!
  En kvinna, som tar av sig sina skor, sätter sina skor på en man, till nivån av en luffare!
  Om du vill komma närmare Gud, minska din girighet!
  Även i den Allsmäktiges uppenbara likgiltighet finns kärlek - trots allt vill barn först och främst fly från sina föräldrars vård!
  Gud dröjer med att straffa det onda för att ge syndaren en chans!
  Talang och hårt arbete som man och hustru föder framgång bara som ett par!
  Även honung är bitter - om du drunknar i den!
  Bedrägeri är som vin, det är pinsamt och sött och det är svårt att stoppa!
  Kärlek är som ett splitterskal - det sliter i hjärtat, skakar hjärnan, slår ut fickor, kommer ut i sidled!
  Människan är lika med Gud på vissa sätt - den Allsmäktige skapade universum, och människan födde dumhet: båda är oändliga!
  Den som bygger framgång på blod kommer att möta ödet för en knivhuggen gris. De kommer att äta upp sina kamrater - resultatet är sorgligt och argt!
  Ibland är det bästa sättet att behålla ditt rykte en snara runt halsen! Det låter dig i alla fall inte falla!
  Du kan inte ligga länge under en björn - den kommer att krossa dig!
  Ibland är en fru som en mammut istället för en filt!
  En författare som strävar efter att skörda sedlar kommer inte att så goda, eviga ting!
  Ett land utan lag är som en kropp utan skelett! Bara för att han inte ska bli förbenad behövs val!
  Om du vill skapa ett mästerverk, glöm bort avgiften!
  Det skickligaste bedraget är när du inte ljuger, men ingen tror dig!
  Naturligtvis lovar nederlag stora problem, men detta är bara en återspegling av framtida seger!
  I strid ger tapperhet och god intelligens seger.
  För att slå måste du först se var!
  Scouten är segerns smed!
  Vilken dåre som helst kan förlama, men inte varje smart person kan läka!
  Det finns många oförskämda bödlar - få helande läkare!
  Vissa är läkare, andra är bödlar!
  Utan smärta finns ingen tapperhet - utan tapperhet finns ingen seger!
  Kommunismens idéer är gränsen för idioti: om heta huvuden och kalla hjärtan tar på sig genomförandet!
  Kommunismen är lätt, men den bränner de som är för oljiga!
  Om du inte har tillräckligt med tålamod hjälper sång!
  Människorna är som järn - innan det svalnar, ge det önskad form!
  Om du vill bli populär, använd våld oftare!
  Betyget är som helvetesgräs - det växer när man vattnar det med tårar och blod!
  Människor är som ogräs - ju mer du trampar på dem, desto högre växer de!
  Enighet är nyckeln till seger!
  Disciplin är ett verktyg för seger! Sinnet spelar på det!
  Enhet, mod, osjälviskhet är nycklarna till seger, frihet, lycka! Utan disciplin finns det ingen armé, och utan en armé kan du inte få frihet!
  Arbete har gjort oss starkare, multiplicerat med intelligens kommer att ge oss frihet, och tillsammans med tur kommer att ge lycka!
  Befälhavaren är som toppen av pyramiden - det måste bara finnas en, annars kommer till och med en så stark struktur att kollapsa!
  Familjens adel har samma förhållande till mod som hårets längd till intelligens!
  Ingen tapperhet hos våra förfäder kommer att hjälpa en fegis!
  Ett blad av det starkaste stålet rostar i händerna på en pratboll och en fegis!
  Det mest fruktansvärda vapnet är Bibeln i händerna på en skurk!
  En mans största rikedom: styrka, vilket också är den främsta orsaken till ruin!
  Det bästa yrket är prostitution, du kombinerar affärer med nöje och har en ny partner varje gång - ingen rutin!
  Du kan skryta med hjältens härstamning i evigheter, men när du befinner dig på slagfältet rusar du fegt bakåt!
  En flaska vodka är som en granat - den slår dig av fötterna, slår av dina hjärnor, krossar ditt inre!
  När hjärtat fylls av barmhärtighet, av någon anledning blir plånboken tom!
  En verkligt fri person underkastar sig tre saker - förnuft, kärlek, Gud!
  Kärlek är som en ros - den blommar inte länge, men det gör ont!
  Slaven i hans själ är undergiven - passioner, lust, Guds tjänare!
  Tur är ostadig som sand - bara hårt arbete kommer att binda den med cement!
  En mugg vin är som ett hav - när du rycker med tappar du mark under fötterna!
  Kvinnor älskar manlig styrka, men inte när de upplever det på sig själva!
  Kärlek är som en båt, om du ror den för snabbt kommer den att kantra och drunkna!
  Vid rätt tillfälle introducerar han en artikel - förförelse av vuxna av minderåriga!
  Man kan inte sätta handbojor på kärlek!
  Det som är naturligt är inte brottsligt!
  Kärlek är en öm känsla, men de tjockaste bojorna kan inte hålla den!
  Om alla lagar fungerade skulle landet förvandlas till ett fängelse där säkerhet rekryteras från utlandet!
  Principen om straffens oundviklighet fungerar inte eftersom du inte kan arrestera dig själv!
  Läkare ska inte behöva gå igenom en hinderbana. Efter det kommer dina händer att skaka, och din tunga kommer att sörja, och ett glas vodka, till skillnad från en baksmälla, hjälper inte!
  Det finns inget mer tröttsamt än långvarig sysslolöshet!
  Vetenskaplig upptäckt: utformad progressivt - implementerad aggressivt!
  Inte en plats för att tänka, utan en plats för gräl och galenskap!
  Alla mänsklighetens problem kommer från själviskhet, välstånd är endast möjligt genom gemensamma ansträngningar!
  En person utan lag är som ett kol, utan eld - det ger lite ljus och slocknar snabbt!
  Hemlandet värmer - bättre än en eld!
  Och djuret har det bättre i flocken!
  Logiken ska inte tjäna instinkterna - lustens sinne!
  Det kommer att bli ett krig - det kommer att bli en bedrift!
  Muskler utan hjärna är en näve kött - som stekpannan gråter för!
  Av de två duellanterna är den ene en dåre, den andra en skurk!
  Ju högre en person flyger, desto mer missnöjd är han med sin position!
  Lämnad ensam saknar hunden sin ägares pinne!
  Endast de vars sinnen inte är vana vid att busa har vingar!
  Det är dåligt när man är ensam som en snobb!
  Du är ensam, och dina fiender är legio!
  Även en elefant kan ätas av en insekt!
  Om det finns mer än en miljon vägglöss!
  Landets ledare borde vara en bror till folket, inte en bror!
  . Det är lättare att hitta en torr sten i havet än en uppfinning som inte har använts för militära ändamål!
  Seger som kvinna lockar med sin briljans, men stöter bort med sitt pris!
  Elden är krigsguden och kräver precis som andra gudar uppmärksamhet och uppoffring!
  Ett svärd är som en regndroppe, det kommer att falla och sprida sig, och när det är många av dem kommer segern att födas!
  Sjung bara inte - för fred!
  Min själ är ledsen - min mage är tom!
  Först skålen, sedan tankarna!
  Seger är värd ära!
  Heder är ett relativt begrepp och bör i första hand tillämpas på dina soldater!
  De som dricker innan ett slagsmål kommer att ha baksmälla i helvetet!
  Rören är tysta eftersom bladen sjunger - stål är starkare och starkare än koppar!
  En armé utan befälhavare är som en flock får utan en herde, en varg, om den inte äts, kommer att skrämma dig!
  Att fly är mer dumhet än feghet! När allt kommer omkring dör de flesta soldater inte i strid, utan under förföljelse!
  Krig är som ett dominospel, bara trasiga dominobrickor kan inte längre samlas - jorden håller!
  Förföljelse förvandlar en krigare till en bödel, en fegis till en modig man, en blygsam till en fräck!
  Science fiction är en tävling av absurditeter och absurditeter! Samtidigt finns det ingen mer vetenskaplig och logisk genre!
  I krig är det som i en opera - alla sjunger sitt eget, bara sufflören kan vara en spion!
  Moderna kvinnor förlåter en man allt - utom fattigdom!
  Vet du hur spioner skiljer sig från underrättelseofficerare?
  Jag vet! Vi har bara underrättelseofficerare - utlänningarna är alla spioner!
  Vad är bättre med ett tomt huvud eller en tom plånbok? Naturligtvis, med ett tomt huvud - det är inte så märkbart!
  Sinnet är den bästa samlaren av rikedom!
  Intelligens och tur: ett förälskat par - de föder framgång, rikedom, position, men separeras snabbt!
  Stolta män har lättare att lyssna på råd när de ges av en kvinna - om det inte är hans fru!
  En klok hustru är värd en förmögenhet! Och en driftig fru kan stämma honom!
  Vem värderar en persons personlighet och vem värdesätter kontanter!
  Mänskligheten kan förstöras av två saker - datorer och datavetare. Den förra kommer att atrofiera sinnet, den senare kommer inte att kunna dra fördel av det!
  I krig är en granat en kamrat!
  I allmänhet är ett granatäpple som berättar skämt som ett Faberge-ägg som används för att knäcka nötter!
  Talang är som själen: den kan inte tas bort, men den kan förstöras!
  Hämnd är inte värt ära - anständighetens vedergällning!
  Avund är grodden till brott, själviskhet vattnar, sysslolöshet matar!
  Lathet är det värsta av alla brott!
  Det är bättre att dö med värdighet med ett svärd än att leva som en oxe som drivs in i ett stall av en piska!
  I krig kan mod slå list, men list kan aldrig slå mod!
  Krig gör livet fruktansvärt, och döden värdig och vacker!
  Blygsamhet är en sällsynt egenskap för en befälhavare, men detta gör den ännu mer värdefull!
  - Schakal är konsonant med ordet kal!
  Lejonet har bara en fördel gentemot schakalen - möjligheten att dö med värdighet!
  Tekniken är tapperhetens bödel!
  - Men det är inte sant! Faktum är att ju högre tekniknivå, desto mer intelligens och fyndighet krävs på slagfältet!
  Där fosterlandets intressen börjar, slutar personligt välbefinnande!
  Frihet måste kombineras med disciplin. Anarki är motsatsen till frihet!
  Ihärdigt minne är den bästa mentorn! I allmänhet kan frihet vinnas med svärdet, men endast med hjälp av förnuftet kan den upprätthållas!
  - När en stark krigare räddar en annan behövs ingen speciell ära för detta!
  När allt kommer omkring, när tapperhet brinner i ditt hjärta, kommer du att höja din sköld till försvar för dina slavar!
  En bastards elakhet är inte en ursäkt för en ärlig person, eftersom närvaron av smuts inte motiverar en smutsig person!
  Kärlek är aldrig billig - speciellt om du inte betalar med din plånbok, utan med din själ!
  Det enda som kan motivera att utgjuta blod är om tårarna som ett resultat slutar rinna!
  De som tjänar för pengar kommer aldrig att kunna jämföra sig i strid med dem som drivs av ett modigt hjärta och en önskan om frihet!
  Ett barns tår är farligt eftersom det förvandlas till en rasande ström som sköljer bort civilisationer!
  Befälhavartjänsten är ingen extra ranson, utan ett extra ansvar och en tung börda!
  Det är inte känt vad som är viktigare - att mata alla hungriga eller torka bort tårarna från ett barn!
  Guld är mjukare än stål, men slår snarare hjärtat!
  Det är inte vapnet som gör soldaten stark, utan soldatens vapen!
  Tjejerna verkar skämta med mästerliga aforismer. Och om de börjar förgöra fienden, då kan han inte fly från dem.
  I slutet av maj 1944 inledde nazisterna sin offensiv i riktning mot Saratov.
  "Shturmlev" deltog i striderna, ett fordon på chassit av det tidigare "Lion", med en ännu kraftfullare bombkastare med en 450 mm kaliber, som bokstavligen krossar och förstör allt, river och slår kratrar med kolossal kraft .
  Och en sådan raket kommer omedelbart att ta ett helt block och slå ner det.
  "Sturmlev", kontrollerad av ett team av tyska flickor, skjuter mot sovjetiska positioner.
  Jane blinkar till sina vänner och stampar med bara fötter, säger:
  - Vi sopar helt bort våra fiender och förvandlar dem till typiska kistor!
  Gringeta blinkar som svar, trycker på spaken med sin bara fot och skriker:
  - Vi kommer att spela och besegra våra fiender!
  Malanya noterade:
  - Mot Shturmlev-maskinen är alla sovjetiska befästningar maktlösa!
  Monica, som slog sin bara häl, bekräftade:
  - Vi är verkligen födda att vinna!
  Jane skrev:
  - Krig har inte en kvinnas ansikte, utan en fysionomi som lockar spänningssökare!
  Gringeta, som sköt mot sovjetiska enheter med ett maskingevär, utfärdade:
  - En kvinna är en duva som biter en hackspett som en drake!
  Monika, som sköt mot ryska soldater, noterade:
  - En kvinna har alltid sju fredagar i veckan, och utan söndagspresent från sin äktenskapliga plikt har hon alltid ledigt!
  Malanya fnissade och svarade:
  - Gud är inte allsmäktig i allt, han är maktlös att argumentera med en kvinna!
  Jane höll med om detta och skjuter med sina bara tår:
  - Även om Gud är allsmäktig, kan han inte hålla käften på en kvinna och hålla käften för en politiker!
  Gringeta märkte logiskt och tryckte med sin bara häl:
  - En politiker har inget samvete, en kvinna har ett sinne för proportioner, och en kvinnlig politiker har alla känslor utan mått!
  Monika, som sköt mot de sovjetiska trupperna och dödade dem, noterade:
  - En kvinna är en blomma, taggig som en ros, men hennes söta arom lockar getter och drönare!
  Malanya, jävla sovjetiska soldater och förstör bunkrar, gnisslade:
  - Väljaren faller in i barndomen, röstar på trötta gamla ekar med urholkar!
  Flickorna visade sin kvickhet och gick vidare.
  Och attackflygplan dök också uppifrån. Och så tröskade de sovjetiska trupperna utan problem.
  Tyskarna har blivit så coola. Och deras operativa skicklighet ökade.
  Och nu var "Chess Knight"-systemen, teletanks som kontrollerades av radio, i rörelse.
  Och detta var ett problem för sovjetiska soldater. Och nazisterna slog Röda armén.
  Men de sovjetiska flickorna kämpade också väldigt modigt.
  Striderna bröt ut för Kamyshin. Här är Alenka i strid igen.
  Och hennes misshandlade, men inte överlämnade bataljon.
  Alenka noterade med ett flin:
  - I alla krig är en soldats liv värdefullt!
  Och hur han kastar en granat med sina bara tår.
  Dessa krigare är av högsta klass...
  Anyuta, som sköt mot fascisterna, noterade:
  - En rysk soldat kan fås att kollapsa som en klippt stock, men inte få den på knä, och få den att skaka som en asp!
  Alla, som sköt och tryckte på explosivpaketet med sin bara häl, gnisslade:
  - Om du inte vill iaktta militär disciplin, kommer du att böja ryggen som en fånge!
  Maria, som sköt på sina motståndare och lanserade en mördande bumerang med sina bara tår, sa:
  - Det finns mycket smuts i vår värld, bara sällsynta prinsar i det!
  Matryona, som skjuter på sina motståndare och skar av dem med skottlossningar och sedan kastade en granat med sin bara fot, noterade:
  - Politikern har en lång tunga, men han har korta händer för att göra det han har blivit tillsagd att göra!
  Marusya, som sköt mot fienden och mejade ner leden av tyska och utländska soldater, utbröt:
  - Politikern är snabb att lova, långsam att uppfylla, ber om allmosor, och är förlåten för bedrägeri!
  Tjejerna är fantastiska och de slåss. Men krafterna är väldigt ojämlika. Det är mycket förstörelse.
  Den tyska Maus-stridsvagnen, även om den inte riktigt är i produktion, syns fortfarande på fronterna. Och hans vapen dånar och skjuter. Och de orsakar otrolig förstörelse i skyttegravarna.
  Men tjejerna skjuter kanoner mot Mouse. Trots att skalen studsar av som ärtor. Men tyskarna pressar hårdare och hårdare.
  Och de skjuter på dem väldigt exakt.
  Komsomol-flickor springer runt, blinkar med sina bara klackar och gnisslar:
  - Till det heliga fosterlandets ära!
  Viola, efter att ha skjutit mot det tyska infanteriet, gnisslade:
  - När en kvinna inte har tillräckligt för att köpa skor, sätter hon mannens skor barfota!
  Och flickan kommer att brista ut i skratt och sticka ut tungan.
  Krigarna, måste jag säga, är glada. Och om de slår dig, slår de dig dödligt.
  Viola och Margarita, nästan nakna i bara trosor, slåss, kommer med snäckor och skjuter exakt. Och de kan inte stoppas bara så.
  Margarita gnisslar och säger:
  - Ära åt kommunismens era!
  Viola bekräftar aggressivt:
  - Stor ära till förändringens tidevarv!
  Krigarna, det bör noteras, visade sig vara extremt aggressiva tjejer.
  Veronica tar också med sig snäckor, blinkar med sina nakna, runda klackar och skriker:
  - Ära åt kommunismen!
  Detta är vad de hade en stridsuppenbarelse. Och hur de slåss häftigt och frenetiskt.
  Och bara, solbrända knän blinkar.
  Tamara kämpar också. Hon kom ut ur Kaukasus tillfångatagen av nazisterna och är tillbaka i tjänst. Kämpar med en köttätande känsla av blod. Kämpar med kolossal aggression.
  Tamara kastar en granat med sina bara tår, river isär fascisterna och skriker:
  - Kommunismen kommer att vara med oss!
  Och avfyrar en välriktad skur från ett maskingevär...
  Flickorna kan ses göra kolossala mirakel. Och inom dem finns en eld som hotar att bränna universum.
  Veronica, skjuter, sjunger:
  Allt kommer att bli intressant, utan tvekan
  Allt i världen är planerat!
  Och blinkar med sina safirögon.
  Tamara, skjuter, ryter:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! The Heroes of Rus ringer larm!
  Och hon avfyrade en skur från ett maskingevär. Hon skar av Krauts och gnisslade:
  - En kvinna är i första hand en räv som vill lasso ett lejon, men oftast fastnar åsnor i hennes lasso!
  Victoria, som sköt och kastade en annan dödsgåva med sina bara tår, sa:
  - En kvinna är en höna som älskar gyllene ägg, som bara ger sin bärare förlust!
  Och tjejerna skrattade synkront. De kämpar så fantastiskt med en enorm press.
  Tamara noterade när hon sköt mot utländska divisioner:
  - En kvinna är en höna, hon kan bara ta med sig guldägg till mannen som är en riktig räv!
  Veronica, som sköt och blottade sina tänder, tillade:
  - En äkta räv och tupp får dig att lägga guldägg!
  Margarita, som skjuter och kastar granater med sina bara fötter, noterade:
  "Räven har inte ett lejons klor, men hon kan slita av tre skinn från djurens kung!"
  Viola blottade sina tänder aggressivt och anmärkte:
  - Den som inte är en räv i sinnet är inte ett lejon!
  Krigarna verkar ha stora bråkambitioner. Och om de börjar.
  OS sköt och tog med kraftfulla ben en hel låda med sprängämnen och hur man skjuter upp den. Massan av nazister slits isär, och den vackra flickan vrålar:
  - Styr Sovjetunionen och sjung Lucifer! Vi kommer att besegra alla!
  Men OS glömde inte att säga ifrån:
  - En rävkvinna kan övertyga vilken man som helst om att han är ett lejon och föder upp honom som en enkel åsna!
  Margarita, skjutande, höll med om detta:
  - En lejoninna kvinna med bara ett rävsinne och ett varggrepp!
  Seraphima noterade, mejade ner motståndarna:
  - Lejonet är inte det som ryter, utan det som river upp mycket grönska!
  Viola, som sköt exakt mot fienden och mejade ner honom, anmärkte:
  - När en politiker inte är en räv, då rivs tre skinn av honom och sätts på hans krage!
  Victoria, som blottade sina tänder och blinkade, och sedan kastade dödens gåva med mordisk kraft med sin bara fot, sa:
  - Politikern har vid rumpa att sitta på två stolar, men han har själens bredd bara i ord!
  Olympias, som gav vika för pipan med sina bara, muskulösa ben och exploderade lejontanken, mumlade:
  - En tank penetreras av ett skal med urankärna, en politiker tar sig till toppen utan hjärta, men med guldplånbok!
  . KAPITEL nr 9.
  Kamyshin övergavs. Och i början av juni 1944 bröt strider ut för Saratov.
  Här är striderna så aktiva. Och tjejerna är också i strid som alltid. Och så vackra krigare.
  Alenka slåss och mejar ner motståndare med kulsprutor och hela led.
  Flickan kastar en granat med sina bara tår och skriker:
  - Låt min seger komma!
  Och skjuter igen på fienden.
  Anyuta skjuter också på fienden. Han gör det exakt och noggrant. Hennes maskiner är så catchy. Och bara tår kastar explosiva paket av kolossal kraft. Nazisterna slits sönder och flickan tjuter högst upp i lungorna.
  - För kommunismen!
  Alla, som skjuter mot fienden med kolossal noggrannhet och mejar ner fienderna, gnisslar:
  - För det gränslösa fosterlandet!
  Och med sina bara tår kastar tjejen granaten igen. Det måste sägas att hon är den mest stridbara av kombattanter.
  Och hon är själv rödhårig och i bara shorts. Och han skjuter så exakt och exakt, och krautarna lägger sig.
  Maria skjuter också mycket exakt. Och hon är en så vacker tjej, och med sina bara tår kastar hon ett explosivt paket och sliter isär sina motståndare.
  Då vrålar han:
  - Styr Sovjetunionens imperium!
  Marusya skjuter också exakt, träffar fienderna och ryter:
  - Från taigan till de brittiska haven, vår armé är den starkaste!
  Och han kommer att skjuta med sina bara fötter också.
  Därefter kommer Matryona att skjuta en dödlig projektil mot fienden. Och det kommer att träffa honom med hundra procent träffsäkerhet. Naturligt bar häl.
  Det här är sovjetiska tjejer som jobbar, men tyska tjejer är inte långt efter.
  Christina, Magda, Margaret och Shella slåss i Pantern. Fordonet, även om det inte är idealiskt, har en snabbskjutande pistol med lång räckvidd, är måttligt smidig och har bra frontrustning.
  Tyska tjejer är barfota och i bikini, trots sommarvärmen, eller snarare tack vare den... Och de utkämpar en manövrerbar strid.
  Här avlossar Christina ett skott... Granaten träffar T-34-76-tornet och tränger igenom det. En sovjetisk stridsvagn stannar, skjuts ner.
  Flickorna skriker till fullo:
  - Vår tog den!
  Sedan skjuter Magda. Skönheten med gyllene hår slog också till.
  Ja, så tornet på de trettiofyra revs av.
  Tigresstjejerna turas om att skjuta. Och mycket exakt. Så de träffade en annan sovjetisk stridsvagn.
  Margaret slog nästa. Och den träffade den självgående pistolen SU-76. Skickligt smällde. Och hon sjöng:
  - Vårt helvetes Tyskland är starkt, det skyddar världen!
  Och hur tungan kommer att visa sig!
  Sedan slog hon Shell med en kanon. Slå den sovjetiska KV-1S-stridsvagnen. Flickan gjorde ett bra jobb också.
  Ja, fyra krigare i bikini slåss och är inte rädda för kylan. Efter att kvinnor började slåss gick det mycket mer framgångsrikt för det tredje riket.
  Här är piloterna Albina och Alvina i himlen. Båda skönheterna är i bikini och barfota. De slåss på Focke-Wulfs. Och det här är en mycket seriös bil.
  Albina, som skjuter från luftkanoner, säger:
  - Aktiv krocket! Ångra inte orden!
  Och hur han kommer att gnistra med ett bländande leende! Och han kommer att skjuta ner två sovjetiska plan på en gång.
  Alvina skar också ner så många som tre med luftkanoner och kvittrade:
  - Mitt bidrag kommer att bli dödligt och matt!
  Därefter blottade tjejen tänderna och visade sina tänder! Hon är helt charmig och full av fenomenal charm.
  Albina skär av ett annat Yak-9-plan och gnisslar:
  - Varför behövs sovjetiska piloter?
  Alvina skjuter ner LAGG-5 och säger självsäkert:
  - Så att vi tyskar kan samla in räkningar!
  Underbart par tjejer. Hur de gick för att samla in priser till sig själva. Du kan verkligen inte argumentera mot sådana skönheter. De skjuter ner flygplan och blottar sina tänder.
  Och huvudhemligheten är att i kylan behöver tjejer vara barfota och i bikini. Sedan kommer räkningarna av sig själva.
  Och klä dig aldrig. Skaka ditt bara bröst, och du kommer alltid att hållas högt aktad!
  Albina kapade ner ytterligare ett flygplan från Röda armén och sjöng:
  - I stor höjd och stjärnrenhet!
  Och hon blinkade, hoppade upp och ryckte på sina bara fötter och vrålade:
  - I havets våg och rasande eld! Och i en rasande och rasande eld!
  Och återigen skjuter flickan ner planet med ett energiskt tillvägagångssätt.
  Och sedan attackerar Alvina fienden. Han gör det runt hörnet, blottar tänderna och gnisslar:
  - Jag ska bli supervärldsmästare!
  Och igen faller bilen påkörd av flickan. Ja, Röda armén får det ganska dåligt.
  Och Albina vrålar av vild extas:
  - Jag är nu en bödel, inte en pilot!
  Skjuter ner ett annat sovjetiskt plan och väser:
  - Jag böjer mig över siktet och missilerna rusar mot målet, det finns ytterligare en inflygning framför mig!
  Krigaren agerar extremt aggressivt.
  Här attackerar båda tjejerna markmål. Albina slår de trettiofyra och skriker:
  - Det här blir slutet!
  Alvina träffar SU-76 och viskar:
  - Tills fullständig förstörelse!
  Och hur han skakar på bara foten!
  Kämparna här är flickor, och på Sovjetunionens sida kämpar flickor också och försöker skydda Guryev, där Hitlers trupper också trycker in, som en skorpionrusning.
  Alenka kämpade för Guryev, som stormades av nazisterna. Den desperata skönheten kastade en granat med sina bara tår och kvittrade:
  - Ära till Rus och vårt kära parti!
  Sedan sköt Natasha en granat med sina bara tår och väste:
  - Vi tar hand om tjejen barfota!
  Efteråt skickade Anyuta också en dödsgåva med tårna på sina bara fötter och vissnade:
  - Det kommer att bli ett härligt slag!
  Den rödhåriga Augustinus tog och skickade en förintelsegåva med sin bara underben och gnisslade:
  - Pekar radarn mot himlen!
  Och så gav den guldhåriga Maria döden åt nazisterna med sina bara ben.
  Och hon sjöng:
  - På Madagaskar, i öknen och Sahara! Varit överallt, sett världen!
  Och så kastar Marusya en hel massa bara fotsulor och sjunger:
  - I Finland, Grekland och i Australien, Sverige, kommer de att berätta att det inte finns några vackrare tjejer än dessa!
  Ja, de sex tjejerna kämpade väldigt bra. Men Krauts tog fortfarande Kursk...
  Nej, du kan inte motstå sådana överlägsna krafter. Fascisterna är envisa.
  Och vad betyder förberedelsen av monstren?
  Adolf Hitler var helt enkelt galen: kände sig som en riktig despot, som alla lyder och darrar för. Ja, om du vill ha Stalins framgångar, måste du vara som Stalin, utan medlidande och krävande av andra och dig själv (det är precis så Josef Vissarionovich tänkte i den här ordningen!). Nu prasslar det hyfsat och bilen börjar röra på sig. I allmänhet har Tyskland, med hänsyn till dess satelliter, en enorm fördel jämfört med Sovjetunionen i mängden industriell utrustning, i den kvalificerade arbetsstyrkan och i antalet ingenjörer på alla nivåer. Detta är ett faktum, men produktionen av vapen är fortfarande inte i nivå! Tyskland släpade efter Sovjetunionen under hela kriget, trots all förstörelse i Ryssland. Och från vad? Givetvis på grund av ett visst kaos som rådde på olika avdelningar och framför allt inom militärindustrin. Dessutom spelade bristen på råvaror, såväl som en underskattning av fiendens potential, en negativ roll. I synnerhet 1940 var vapenproduktionen i Tyskland lägre än 1939 (om vi betraktar den totala summan inklusive ammunition), och detta trots att kriget redan var igång och det tredje riket tog kontroll över stora territorier med enorma reserver av produktionskapacitet. Tja, vad kan vi säga om Hitlers organisatoriska förmågor? Inte för mycket, han glänste i militärindustrin.
  Führern förklarade i ett långt tal:
  - När det gäller att övervaka luftfarten ges nödbefogenheter till Sauer. Han kommer noggrant att övervaka kvantiteten producerad utrustning och, inte mindre viktigt, kvaliteten. Dessutom är många av dina vänner Göring, även om de en gång var bra ess, inte kapabla till ledarskapsarbete. Inte varje bra soldat är också en enastående general, så istället för den hängde Eric kommer den tekniska sfären att ledas av en person bland professionella entreprenörer som är kapabel att reformera och utrusta flygstyrkorna. När allt kommer omkring sover Storbritannien inte, det ökar både kvantiteten och kvaliteten på sina väpnade styrkor, och särskilt dess flyg. Vi måste vara två huvuden före fienden, ett dussin steg, annars kommer vi helt att förlora vår överlägsenhet över fienden. Därför behövs kvalitativa steg.
  Göring svarade blygt:
  - Mina vänner, beprövade människor som har bevisat sin stridseffektivitet och professionalism.
  Den besatta diktatorn blev rasande:
  - Eller kanske jag, enligt din mening, glömde vem som förlorade slaget om Storbritannien? Eller som misslyckades med fyraårsplanen för samhällsekonomins utveckling. Eller vill du också bli slagen med spön, och till och med offentligt. Så håll din mun och var tyst innan du spetsar dig själv!
  Göring hukade till och med ner av rädsla. Tyvärr är Führern inte att leka med. Sedan hördes ljudet igen, och ett annat ME-262-jetplan lyfte mot himlen. Bilen var massiv och hade två motorer. Vingarna är lätt svepta, själva fightern ser ganska hotfull ut. Dess hastighetsegenskaper, för 1941, är i allmänhet anständiga, och även med världsstandarder är de rekordartade. Det är sant att själva maskinen ännu inte är helt pålitlig och kräver felsökning. Den fascistiska diktatorn har dock redan gett egenskaperna hos nya, mer avancerade jaktplan... ME-262 väger mer än sex ton, vilket betyder att det finns en viss överbelastning. Ett stridsflygplan måste vara litet, billigt och smidigt. I detta avseende kan ME-163 vara ganska bra, men dess raketmotor är för forcerad och fungerar bara i sex minuter (eller snarare, den kommer fortfarande att fungera!), vilket innebär att räckvidden bara är inom en radie av hundra kilometer . Som bombplan i Blitz-stil eller täckjaktare för armadattacker på England är den naturligtvis inte lämplig.
  Men ME-262 kan bära massor av bomber, det vill säga lika mycket som Pe-2, ett sovjetiskt frontlinjeflygplan. Det vill säga en utmärkt lösning både för stridssvep och för att stödja trupper. Men varför inte skapa en fighter i stil med Comet ME-163, men utan en raketmotor, men med en turbojetmotor? De försökte förbättra "kometen" och verkade öka flygtiden till 15 minuter (detta är en räckvidd på upp till 300 kilometer), vilket är allmänt acceptabelt för slaget om Storbritannien. London kan fortfarande nås från Normandie... Även om allt inte är så självklart måste du också bomba det och återvända, och femton minuter gick inte så snabbt. I framtiden erkändes raket- och jetjaktplan som en återvändsgränd inom flyget. Men designen på "Comet" är mycket intressant, med sin lilla storlek och lätthet, vilket betyder att den är billig och manövrerbar.
  Dessutom finns det också mycket lovande jaktplan som väger i allmänhet 800 kilo, sådana segelflygplan att de kan användas i luftstrider. Det är sant att på grund av deras korta räckvidd kan flygningar på dem endast utföras i försvarsstrider, eller levereras till London på... Transporter, och sedan fånga tillbaka piloterna. Du måste tänka på det här. I den verkliga historien hade segelflygplanen aldrig tid att slåss, och av någon anledning i Korea vågade sovjetiska flyggeneraler inte prova denna idé. I allmänhet är det inte tråkigt, men under Koreakriget var den amerikanska piloten den första som tog segrar. Så jänkarna ska inte underskattas.
  Efter flygningens slut hoppade en ung ljushårig tjej ut ur cockpiten och sprang upp till Führern i full fart.
  Besatt nazist nummer ett sträckte ut sin hand till henne för en kyss. Vad som är trevligt är när flickor älskar dig, och Fuhrern, det verkar, är ganska uppriktigt avgudad av alla tyskar, eller snarare nästan alla utom några få koncentrationslägerfångar. Piloten sa med entusiasm:
  - Det här är helt enkelt ett magnifikt plan, det har sådan fart och kraft. Låt oss slita isär alla lejonungar som en varmvattenflaska från ett surrogat!
  Führern godkände flickans impuls:
  - Självklart river vi upp det, men... Felsökning av maskinen bör ske i ett snabbare tempo, och det gäller särskilt motorer. Här kommer naturligtvis radikala åtgärder att behövas för att förbättra dem, men om något hjälper ledardesignern!
  Alla skällde unisont:
  - Ära till den store Führern! Må Providence hjälpa oss!
  Tredje rikets hymn började spelas och en kolumn av unga kämpar från Hitlerjugenten gick framåt. Pojkar från fjorton till sjutton år marscherade till trumman i en speciell formation. Och så hände det mest intressanta: tonårsflickor från tyska kvinnoförbundet marscherade. De var i korta kjolar, skönheternas nakna, bara fötter drog till sig mäns blickar. Tjejerna försökte lyfta benen högre, men drog samtidigt tårna bakåt och placerade försiktigt hälarna. En underhållande syn på skönheter med oklanderliga figurer... Ansiktena var verkligen annorlunda och några av de unga fascisterna var något oförskämda, nästan maskulina, och de förvrängde dem också. Speciellt när de förde ihop sina ögonbryn.
  Esthete Adolf noterade:
  - Det är nödvändigt att killar och tjejer får fysisk träning i större skala. Och jag vet att det görs mycket i den här frågan, särskilt i Jungfolket, men det som behövs är inkludering och antagandet av spartanska metoder. Självklart, förutom att uppmuntra till stöld... Våra killar och tjejer måste växa upp till att bli anständiga och samtidigt hänsynslösa människor.
  Överbefälhavaren pausade. Generalerna var tysta, förmodligen rädda att invända, men ville inte bekräfta det uppenbara. Führern fortsatte:
  - Krig är inget skämt, men hänsynslöshet mot fiender måste kombineras med ömsesidig hjälp och en känsla av brödraskap mot kamrater. Detta är vad vi måste ingjuta i alla... Den nya övermänniskan är skoningslös mot andra, men ännu mer måste han vara skoningslös mot sig själv. För underlägsenhet måste först utrotas i ens själ, och sedan kommer den svaga människokroppen att resa sig!
  Ännu en paus... Generalerna och formgivarna insåg plötsligt och började applådera kraftigt. Führern verkade nöjd:
  - Det här är bättre, men nu skulle jag vilja se en imitation av luftstrid. Så formidabelt och alltförstörande...
  Heinkel frågade blygt:
  - Med skarp ammunition eller granater, min führer?
  Nazist nummer ett nickade:
  - Naturligtvis, med strid. Dessutom skulle jag vilja överväga effekten av utstötningsanordningen. När allt kommer omkring, du jobbar på det... - Führern skakade nävarna. - När den äntligen ska vara klar och sättas i massproduktion. En erfaren pilot är trots allt en erfaren pilot som måste skyddas för framtida strider!
  Fuhrer-Terminator bestämde sig ändå för att visa designerna en modernare design av utmatningsanordningen. Detta system ska vara mindre krångligt, enklare och lättare. Tja, den billiga squib, redan behärskad av tysk industri, är ganska lämplig för detta ändamål.
  Diagrammet måste ritas på språng, men Hitler var en riktigt bra konstnär, och han ritade tydligt, snabbt, linjerna i diagrammen och svängarna var jämna och tydliga utan några linjaler eller kompasser. Hit-and-miss Terminator tyckte att det förstås var konstigt att tyskarna, som överlag hade en så stark och i viss mån avancerad ideologi som nationalsocialismen och det totalitära systemet, läckte ut kriget till ryssarna. Kanske beror detta på att ryska soldater var starkare och mer motståndskraftiga än tyska och lärde sig att slåss snabbare.
  I allmänhet, om man ser på krigets förlopp som helhet, då lärde sig ryssarna, eller snarare den sovjetiska militären, att slåss, men tyskarna verkade ha glömt hur... Deras kommando fattade beslut på nivån första -klassare, och kanske till och med lägre om förstaklassaren har erfarenhet av att genomföra militära operationer i realtidsstrategier. Och det faktum att ibland barn på sex år redan så skickligt leder virtuella arméer är något de och Zjukov och Mainstein kan lära sig av. Vissa forskare anser dock att både Zjukov och Mainstein är medelmåttiga. Det finns också motsägelser när det gäller antalet utrustning, i synnerhet fången fransk utrustning. Hitlers minne (ett gott minne, speciellt när han fortfarande var frisk!) antydde att det fanns 3600 tillfångatagna stridsvagnar som fångats från fransmännen, en mycket imponerande siffra... Vissa modeller, som SiS -35, var överlägsna i sin rustning jämfört med T-34 endast i frontal pansar. Så den här stridsvagnen kan lätt tillverkas i franska fabriker, förutom kanske genom att ersätta 47 mm vapnet med en långpipig 75 mm pistol. I själva verket kanske inte ens detta räcker. Storbritannien och USA i allmänhet har alltid värderat rustningar mest av allt i sina stridsvagnar. Till exempel hade den fyrtioton tunga Churchillen en reservation på 152 millimeter mot 120 för den tunga stridsvagnen IS-2.
  Führern sa något annat till designerna:
  - Vi har tillräckligt med vindtunnlar, så leta efter en mer optimal modell av flygplanet och skapa strömlinjeformade former, utan att föra saken till dyra tester, där även våra bästa ess dör. Till exempel är en flygande vingmodell av ett flygplan mycket effektiv, särskilt om tjockleken och lutningsvinkeln kan ändras. Jag har redan gett dig ritningen, så den svanslösa borde vara klar. Även med en Yumo-motor kommer dess beräknade hastighet att vara upp till 1 100 kilometer i timmen. Så varsågod, men var inte fräck!
  Därefter följde lunch i friska luften, tjänsteflickorna ordnade bord och stolar. Vackert... Men vilka reformer bör göras inom nationalsocialismen? Som att minska antalet fiender så mycket som möjligt och få vänner. Upphöj till exempel inte den tyska rasen vid varje tur och kan till och med sluta dela in folk i klasser. Men uppdelningen av nationer i underlägsna och ariska nationer har ännu inte formellt legaliserats. Detta förenklar saker och ting.
  En vacker flicka bland tjänarna satte sig bredvid Führern och la sin hand på hennes bara knä. Cooed:
  - Funderar du på något, min Führer?
  Nazistdiktatorn och samtidigt en virtuell spelare piggnade till. Han märkte att han fortfarande inte hade avslutat sin grönsakssoppa och fruktsallad. Führern kysste flickan på läpparna, kände hennes ungdomliga, söta doft och sa:
  - Du ska åka med mig i bilen. Och ni kommer alla till jobbet, tiden att äta är över.
  Och återigen började statens växlar, även om de inte var riktigt väloljade, att vända. På vägen tillbaka älskade Fuhrer skönheten och blev till och med förvånad över att han fick så mycket energi och styrka. När allt kommer omkring sa de att Führern var impotent och allmänt förment handikappad, efter att ha haft syfilis (en lögn) och blivit kastrerad (en total fiktion!).
  Men allt går inte smidigt den 22 juni 1944 kriget med Sovjetunionen har pågått i tre år. Men segern är inte i sikte, och Saratov håller fortfarande kvar. Stalin beordrade att denna stad skulle försvaras till varje pris.
  Trots alla förluster är produktionen av militär utrustning ganska hög. De nya IS-2-stridsvagnarna visade sig vara ganska effektiva. Även utan att stansa enskilda tyska fordon frontalt, inaktiverade de dem från ett ganska långt avstånd.
  Så nazisterna hade det ganska svårt. Men de hade en stor fördel. Det fanns redan en hel del ME-262 jetflygplan som kämpade på himlen. Och han är en seriös motståndare.
  TA-152 visade sig dock vara en allmänt anmärkningsvärd typ av vapen.
  Stalin höll under tiden också ett kommunikationsmöte på treårsdagen av krigets början och började fråga militära ledare vad de tänkte på och hur man kan förbättra situationen på fronterna.
  Zjukov föreslog ledaren:
  - Om vi helt enkelt försvarar oss och slår tillbaka hot så kommer vi utan tvekan att förlora. Vi måste attackera!
  Stalin nickade kraftigt:
  - Hålla med! Men var!
  Marskalk Zjukov föreslog:
  - Medan Leningrad inte har kapitulerat, borde det släppas!
  Marskalk Vasilevsky höll med:
  - Ja, jag tror att det här blir det bästa alternativet!
  Stalin ryckte på axlarna och noterade:
  - Om vi träffar Tikhvin igen kommer de att vänta på oss där, och vi kommer att köra fast eller falla i en fälla!
  Marskalk Zjukov nickade instämmande:
  - Det stämmer, kamrat Stalin! Men jag föreslår att de finska trupperna i Petrozavodsk ska attackeras. De är inte så starka och vi kan överraska fienden!
  Stalin svarade med ett leende:
  - Det är logiskt, kamrat Zjukov. Så gå vidare till Petrozavodsk. Och ge oss seger!
  Efter dessa ord kom flera tjejer in i korta vita kjolar och bara fötter. De hade med sig flaskor rött vin och glas smörgåsar och svart kaviar. Stalin tog en sådan smörgås och drack den och sa:
  - Så låt oss dricka för att säkerställa att våra förmågor alltid sammanfaller med våra behov.
  Voznesensky noterade:
  - Kvaliteten på rustningen på våra stridsvagnar är ganska låg. Och jag föreslår att göra IS-2 och T-34-85 lättare, snabbare och mer manövrerbar genom att minska rustningen. Detta kommer att ge oss både metallbesparingar och göra dessa maskiner mer praktiska.
  Stalin ryckte på axlarna och noterade:
  - Kanske... Men jag är ingen anhängare av att göra tankar av plywood!
  Voznesensky anmärkte med en allvarlig blick:
  - Men det kanske inte är en dum idé att göra en del av tankarna nästan helt av trä. Du kan kolla hur det kommer att se ut i praktiken!
  Zjukov nickade instämmande och brast ut i tal:
  - Trettiofyra kan göras lättare, de är fortfarande för ömtåliga och ökad hastighet och manövrerbarhet kan öka deras överlevnadsförmåga. Dessutom har växellådan blivit bättre och detta kompenserar för minskningen i ergonomi från viktökningen. Men den låga kvaliteten på stål förvandlar 90 millimeter till ingenting mot kraftfulla tyska vapen. Dessutom tar tyskarna bort den enkla "Panther" och T-4 från produktion, och i Tredje riket, förutom spaningstankar, kommer bara "Panther"-2 med en 88 mm kanon att bli seriell. Men våra stridsvagnar kan inte kämpa mot det på långt avstånd. Och ännu mer bör deras hastighet ökas!
  Stalin nickade:
  - Släpp några av T-34-85 och IS-2 endast med skottsäkert skydd, och kontrollera sedan och spåra hur detta kommer att påverka deras stridseffektivitet. Och arbetet med SU-100 bör påskyndas. Kanske kommer vi att överge de trettiofyra och IS-2 till förmån för denna självgående pistol exklusivt.
  Marskalk Vasilevsky noterade:
  - Det här är en intressant idé. Men SU-100 kan bara träffa fiender ombord genom att vända hela kroppen...
  Stalin morrade:
  - Gör den kortare så att den rör sig snabbare... Och gärna med en lägre siluett. Men vi behöver denna självgående pistol som luft!
  Zjukov frågade:
  - Ers Majestät... Saratov håller ut tills vidare, men kommer snart att falla. Det skulle vara nödvändigt att utveckla en plan för evakueringen från Kuibyshev av det som togs från Moskva. Vad tycker du personligen?
  Stalin svarade hårt:
  - Tydligen måste vi evakuera till Sverdlovsk. Men du kan fortfarande arbeta i Moskva. Vi har en hel underjordisk stad här. Vi är seriöst kapabla att hålla fast vid det.
  Vasilevsky morrade:
  - Moskva måste hållas till varje pris, precis som Saratov!
  Stalin beordrade:
  - Motanfall tyskarna i gapet mellan Don och Volga. Vi måste avleda våra krafter. Håll Saratov till varje pris, till sista bloddroppen. Använd alla medel, även kamikaze.
  Zjukov bekräftade:
  - Låt det vara så, o store!
  Stalin vände sig till Yakovlev:
  - Nåväl, designer, har du några idéer?
  Biträdande folkkommissarien svarade med en suck:
  - Det skulle vara nödvändigt att skapa jetflyg, men det är ännu inte realistiskt. Och Yak-3 kräver högkvalitativ duralumin, vilket vi inte har!
  Stalin nickade:
  - Jag vet! Yak-9 borde vara i vår tjänst. Och den ska släppas så mycket som möjligt! Och öka produktionen av fighters.
  Yakovlev noterade:
  - Den tyska TA-152 är samtidigt ett attackflygplan, ett frontlinjebombplan och ett jaktplan. Det skulle vara trevligt om vi kunde skapa en sådan multifunktionsmaskin!
  Stalin stödde designern:
  - Det här är en bra idé, kamrat Jakovlev! Om du till exempel förbättrar LAGG-7 lite grann kan den göras om till en blandning av både ett attackflygplan och ett frontlinjejaktflygplan!
  Yakovlev bekräftade lätt:
  - Det här är möjligt, kamrat Stalin... Men det tar tid. Och planet kan visa sig vara dyrt.
  Överbefälhavaren slog argt sin näve i bordet och morrade:
  - Gör det billigare! Och i allmänhet, hur mycket kan man spekulera i detta ämne? Vi behöver ett universellt flygplan för att bara tillverka detta. Och det här kan vara vägen ut.
  Yakovlev noterade:
  - IL-2 är ganska enkel att tillverka och dess design är genomarbetad. Det finns inget behov av att ta bort det ännu. Det är ett ganska tåligt flygplan, även om dess flygegenskaper för tillfället är föråldrade. Men varje moln har en silverkant. Vi är bra på att bomba fiendens utrustning.
  Zhdanov noterade argt:
  - Vårt flyg måste vara det minsta starkaste!
  Yakovlev nickade:
  -Måste! Men än så länge är våra piloter de bästa i världen: Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova!
  Stalin nickade instämmande:
  - Dessa flickor har ingen motsvarighet, och för nästa tjugofem fiendeflygplan som skjuts ner, tilldelar jag dem en annan stjärna av Sovjetunionens hjälte!
  Zjukov föreslog entusiastiskt:
  - Du borde dricka till det här!
  Beria sjöng med förtjusning:
  - Vi, efter att ha kommit ihåg allt, kommer historien att döma,
  Hennes tur kommer att ställas inför rätta...
  Som från en plog till atomvapen,
  Han ledde landet med tillförsikt framåt!
  Medan medlemmarna i militärrådet konfererade slogs flickorna.
  Och med hjälp av sina bara tår slår de ner nazisterna och dessa barbenta skönheter utför bragder.
  Och de sjunger:
  - Vi tror att hela världen kommer att vakna,
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina -
  Vägen som belyser kommunismen!
  . KAPITEL nr 10.
  I slutet av juni skar tyskarna av Saratov och den 1 juli 1944 använde de den formidabla Sturmmaus för första gången. Detta fordon, utrustat med en 650-millimeters raketgevär, avfyrade dödliga missiler som delade isär hela stadsdelar.
  Flickorna som körde den här maskinen bar bara trosor och släppte gåvor av extremt destruktiv död.
  De barbenta tjejtrosorna var röda, svarta och vita. Och de kom med mordiska dödsgåvor.
  Deras befälhavare, Faina, skakade hennes röda bröstvårtor och sjöng:
  - Ära åt korsriddarnas era!
  Vi kommer att nå slutet av universum!
  Och krigarna tjöt och hoppade.
  En av dem, Margaret, anmärkte:
  - Allsmäktige Gud är med oss!
  Faina höll med om detta:
  - Självklart! Och det tredje riket kommer säkert att vinna!
  Flickan stampade med bara foten och sjöng:
  -När vi är enade är vi oövervinnerliga! När vi är enade är vi oövervinnerliga!
  Så krigarna sköt och trampade och hoppade med sina bara fötter. Krigare av högsta klass.
  Irma levererar också ett skal genom en automatisk drivning och vrålar:
  - En stor seger väntar oss!
  Tjejerna hör förstås till dem som aldrig kommer att ge upp. Och de förstör sovjetiska positioner med kolossal entusiasm.
  Albina och Alvina är som alltid bäst och visar sin aggressiva stil. De är tjejer, låt oss inse det: super!
  Albina, som välter en sovjetisk bil med sina bara tår, säger:
  - Jag är en supertjej!
  Alvina, som slår ner nästa mål med sin bara häl, hoppar upp och spänner sina magmuskler, utbrister:
  - Jag är en sådan krigare att jag helt har besegrat allt!
  Det var så krigarna skildes åt.
  Gerda bestämde sig för att tillsammans med Charlotte prova en annan tysk nyhet.
  För närvarande är det bara den självgående pistolen E-25 som kan dyka upp i ganska stora mängder - den är ganska enkel att tillverka och billig. Även om denna modell är en av de första. Här är två tjejer i bikini som ligger i den. Fordonet är lägre än en och en halv meter och tack vare detta är det så väl skyddat och beväpnat med en relativt låg vikt.
  Två flickor, Charlotte och Gerda, liggandes, sköt mot sovjetiska vapen. Framför dem rörde sig små bilar, kontrollerade av radio, och rensade minfält.
  Röda Charlotte avfyrade kanonen. Hon slog ner den sovjetiska pistolen och skakade på bröstet, knappt täckt av en tunn tygremsa. Och hon kurrade:
  - Rasande brand av hyperplasma!
  Och så kommer Gerda att slå henne med sina bara tår. Och han kvittrar:
  - Jag är en väldigt cool tjej och inte dålig...
  Den självgående pistolen rör sig själv. Och då och då tar det stopp. Hennes frontpansar är kraftigt sluttande, och detta ger bra skydd. Sovjetiska vapengranater är känsliga för rikoschetter. Och ingenting hotar en sådan självgående pistol frontalt. De kan fortfarande slå åt sidan. Men tjejerna har ingen brådska. Den effektiva självgående pistolen är överlägsen i pansargenomträngande kraft än SU-100, som fortfarande utvecklas, och är dessutom bättre skyddad, mer rörlig och samtidigt lättare.
  Och Röda armén har få torktumlare, eller snarare, den är fortfarande bara på designstadiet. Främst stridsvagnen T-34-85, som inte är tillräckligt kraftfull med sin pistol och har svag rustning. Och den tyska självgående pistolen E-25 är förresten lättare, mycket starkare i rustningar och vapen.
  Tjejerna slåss... Väldigt vacker och ung. Och deras självgående vapen bombar och kastar...
  Juli är varm och kropparna på tjejerna i den varma bilen glittrar av svett. De kan inte ge upp och dra sig tillbaka.
  Gerda noterar:
  - Wehrmachts gudar är tydligen starka,
  Men de hjälper inte de svaga...
  Om Adolfs sak är sann -
  Skapa en världsmakt!
  Charlotte sjöng entusiastiskt:
  - Ja, magi behöver en "Panther" och en "Tiger",
  Utgjut mer blod trots allt öde...
  Och det finns inget behov av tvivel och frenetiska spel,
  Låt hela rasen på jorden falla på knä!
  Men det här är tyska tjejer, och sovjetiska tjejer slåss på andra sidan.
  Så kampen framåt är den allvarligaste. Natasha och Anyuta skjuter från en kraftfull fartygspistol och skriker:
  - Vår flagga kommer att vara över Berlin!
  Och de blottade sina vita, pärlemorfärgade tänder. Och du kan inte stoppa tjejerna med miner.
  Två granater träffade frontpansringen på den övre delen av skrovet... De rikoschetterar. Nej, IS-2 är en seriös bil och du kan inte ta det så lätt.
  Men IS-1:an, som rör sig på flickornas högra hand, verkar ha fått en träff från en högtryckskanon och stannat. Skadade den stilige killen.
  Alenka, som spänner sina magmuskler, sjunger:
  - Allt omöjligt är möjligt i vår värld, Newton upptäckte att två och två blir fyra!
  Striderna pågår fortfarande med oförminskad styrka. En sovjetisk kanon träffar tyskarna. Stora Marusya sätter in skal i ridbyxan. Detta är flickors liv och öde. Och de sjunger:
  - Ingen kommer att stoppa oss, ingen kommer att besegra oss! Ryska vargar krossar fienden, ryska vargar - en hälsning till hjältarna!
  Augustine, som skjuter med maskingevär, säger:
  - I ett heligt krig! Det blir vår seger! Ryska flaggan fram, ära till de fallna hjältarna!
  Och återigen vrålar mördarpistolen och låter:
  - Ingen kommer att stoppa oss, ingen kommer att besegra oss! Ryska vargar krossar fienden, de har en hård hand!
  Maria, den här tjejen med gyllene hår styr tanken och gnisslar:
  - Låt oss krossa fascisterna hårt!
  Tyskarna har det svårt; striderna rasar också i himlen. Men än så länge är Yak-9 för mycket underlägsen i hastighet och beväpning jämfört med de tyska märkena. Kampen pågår ojämnt.
  Marcel, denna underbara acepilot, gjorde en bra karriär under krigsåren. Mer exakt, underbart och fantastiskt. Efter att ha nått etthundrafemtio flygplan fick han riddarkorset av järnkorset med silver eklövsvärd och diamanter. När han nådde fyrahundra nedskjutna flygplan fick han riddarkorset av järnkorset med gyllene eklöv, svärd och diamanter. För femhundra plan fick han den tyska örnorden med diamanter, och efter sjuhundrafemtio lämnar riddarkorset av järnkorset med platinaek svärd och diamanter. Och efter att ha nått tusen flygplan fick han riddarkorsets storkors.
  Den unika piloten kunde uppnå många flygsegrar. Och han levde fortfarande. Marcel befordrades nyligen till general. Men han flög fortfarande som privatpilot.
  Som de säger, det brinner inte i eld och drunknar inte i vatten. Under många år av krig fick Marcel instinkten som en jägare. Han blev en superlegendarisk pilot och mycket populär.
  . Men han hade en annan stark konkurrent - Agave och Albina och Alvina, som också översteg siffran på tusen nedskjutna bilar. Och Agave kom ikapp Marcel mycket snabbt. Men hon är fortfarande väldigt ung, och har ännu inte förlorat en enda fighter.
  Flickan tryckte på pedalerna med sina bara, mejslade fötter och avfyrade ett skott med luftkanoner. Och nu sköts fyra sovjetiska IL-2-fordon ner.
  Agave fnissar och säger:
  - Till viss del är vi alla tikar! Men jag har nerver av stål!
  Och återigen vänder sig flickan bort. Den skjuter ner sju USSR-flygplan i en skur - sex PE-2 och en TU-3, och gnisslar:
  - I allmänhet, om jag inte är super, då är jag hyper!
  Agave, naturligtvis, är en kärring. Pilot från Lucifer. Mycket vacker honungsblond.
  Här skjuter han ytterligare en skur och skjuter ner åtta sovjetiska Yak-9 flygplan på en gång och piper:
  - Jag är den mest kreativa och reaktiva!
  Flickan är verkligen inte dum. Han kan allt och kan allt. Du kan inte kalla henne privat.
  Och hennes ben är så solbrända, så graciösa...
  Men Mirabela kämpar mot henne... Under lång tid var Pokryshkin det bästa sovjetiska ess. Han samlade fem guldstjärnor från Sovjetunionens hjälte efter att ha skjutit ner etthundratjugosju flygplan. Men sedan dog han. Då kunde ingen slå hans rekord. Förutom Anastasia Vedmakova och Akulina Orlova. Och bara nyligen överträffade Mirabela också Kozhedub på en trasig Yak-9. Och efter att ha skjutit ner över hundra åttio flygplan blev hon en sjufaldig hjälte i Sovjetunionen.
  Det här är en Terminator-tjej! Någon som hon kommer att stoppa en galopperande häst och gå in i en brinnande hydda.
  Och ännu svalare.
  Mirabela fick ett svårt öde. Jag hamnade i en barnarbetskoloni. Barfota och iklädd en grå mantel högg hon ner skogen och sågade stammar. Hon var så stark och frisk. I svår frost gick hon barfota och i fängelsepyjamas. Och åtminstone en gång skulle jag nysa.
  Naturligtvis noterades detta fenomen även vid fronterna. Under lång tid kämpade Mirabela i infanteriet och blev sedan pilot. Mirabela fick sitt första elddop i slaget vid Moskva, dit hon gick omedelbart efter kolonin. Och där visade han sig vara cool.
  Hon kämpade barfota och nästan naken i den svåra frosten som bokstavligen förlamade Wehrmacht. Hon var en så jäkla, oövervinnerlig tjej. Och hon lyckades grundligt.
  Mirabela trodde på Sovjetunionens förestående seger. Men tiden går. Det blir fler och fler offer, men segern kommer inte. Och det blir riktigt läskigt.
  Mirabela drömmer om segrar och prestationer. Hon har sju stjärnor i Sovjetunionen - det här är mer än någon annan! Och fan, hon förtjänar sina utmärkelser! Och han kommer att fortsätta att bära militärkorset. Även om Stalin senare dödas, lever hans arbete vidare!
  En tjej kommer in och umgås... Skjuter ner den senaste tyska XE-162:an och gnisslar:
  - Flygflyg! Och en jäkla ny besättning!
  Riktigt cool tjej. En riktig kobra är kapabel till mycket.
  Mirabela är en ny stjärna...
  Striderna pågår i flera dagar tills en ny vecka kommer och den 8 juli 1944... Den sovjetiska IS-2 fick skador på rullarna och spåren - den repareras. Ja, ett så grymt och skoningslöst krig. Och hur länge kommer det att hålla?
  Och nu har Gerda överträffat Knisel och Wittmann i antal förstörda stridsvagnar.
  Hur kan de undvika att ta sig runt? De slåss barfota och i bara bikini. Flickorna tog en paus till och torterade de sovjetiska barnen lite igen. Och nu närmade de sig antalet trehundra förstörda stridsvagnar. Och de kunde räkna med en aldrig tidigare skådad belöning: stjärnan i riddarkorset av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter.
  Det här är tjejerna!
  Gerda skjuter på den sovjetiska bilen. Han river av tornet och skriker:
  - Jag är en jäkla grej!
  Och han skjuter igen. Penetrerar T-34-85. Och gnisslar:
  - Hemland Tyskland!
  Flickan rycker. Och hon är väldigt aktiv... Ja, hon har en sådan strategisk streak. Det är redan mitten av juli 1944... Kriget fortsätter och fortsätter... Vill inte sluta. Röda armén försöker avancera på olika platser. Men var försiktig, det finns få mänskliga resurser kvar.
  Och Ryssland blöder.
  Till exempel Hans Feuer. Den yngsta mottagaren av Järnkorsorden, första klass. Och sedan blev han den yngste mottagaren av Orden av riddarkorset av järnkorset för tillfångatagandet av en sovjetisk general.
  Ja, det här är faktiskt väldigt coolt.
  Och pojkarna visar sig vara extremt coola.
  Hans Feuer är en desperat fighter. Pojken kämpar som en jätte, i kylan, i värmen, på sommaren och vintern, endast iklädd shorts.
  Barnet kastar granater med bara tårna och blev legendarisk.
  Det här är verkligen väldigt coolt!
  Hans blev känd i århundraden! Även om bara som en antihjälte!
  Och i allmänhet pågår ett så otroligt och intensivt krig här... All AI bleknar.
  Agave är på himlen igen och skjuter ner sovjetiska fordon. Hon är en jägare och ett rovdjur. Slår fienden.
  Bilarna hon körde ramlar ner. Och så skjuter tjejen mot markstyrkorna. Slår ut IS-2. Och han skrattar:
  - Jag är bäst! Jag är tjejen som dödar fiender!
  Och återigen överförs det till luftmål. Detta är förstöraren av stridsvagnar och alla fordon som flyger och skjuter.
  Men här är en liten E-5 tank. En maskin som väger sju ton. Klarar stridstester. Och gnager och gnager fienden.
  Och när det är dags att sjunga kommer ingen att stoppa oss eller besegra oss!
  E-5:an rusar mot sig själv och skjuter allt eftersom. Och en sådan tank kan inte stoppas. Och skalen rikoschetterar.
  Och inne i bilen sitter en tioårig pojke, Friedrich, och gnisslar:
  - Och jag kommer verkligen att bli en superfighter!
  Och återigen sköt han... Och det träffar mitten av tornet. Och dess destruktiva kraft, även om den är liten i kaliber, är kolossal.
  Och på himlen kämpar Helga. En barfota flicka i bikini skriver upp räkningarna. Och gläds åt sina fantastiska framgångar.
  Han pekar med bara tårna mot ett sovjetiskt fordon och sätter eld på det, vilket får en hel stridssats med granater att explodera.
  Det här är coolt och galet.
  Och Agave kommer före... Och slåss också.
  Det är redan augusti 1944... Röda armén kunde inte nå framgång någonstans. Men tyskarna kan inte heller göra betydande framsteg. Formidabla underjordiska stridsvagnar går i strid. Men de är rent taktiska.
  Flickorna rusade under jorden, förstörde ett batteri av sovjetiska vapen och återvände.
  Samtidigt tillfångatogs ett par pionjärer. Flickorna klädde av de tillfångatagna pojkarna och började tortera dem. De slog pionjärerna med ståltråd och grillade sedan sina bara klackar med eld. Sedan började de bryta mina tår med heta tång. Pojkarna tjöt av vild smärta. Till slut brände tjejerna ut stjärnor på bröstet med ett hett strykjärn och krossade sina manliga perfektioner med sina stövlar. Det sista gjorde slut på pionjärerna och de kollapsade av smärtsam chock.
  Tjejerna visade kort sagt prestationer i toppklass. Men återigen gjorde tyskarna inget betydande.
  Kraftfulla självgående kanoner: "Sturmmaus", sköt mot sovjetiska positioner. De utförde mycket förstörelse och förstörelse. Men ett sovjetiskt attackflygplan slog ut ett av fordonen och Krauts återvände.
  Saratov höll fortfarande ut i augusti 1944. Det är sant att tyskarna kunde erövra staden Uralsk i Kazakstan och flyttade mot Orenburg.
  Även här är Albina och Alvina i luften, men den här gången på ett experimentellt flygande tefat. De pekar med sina bara tår genom att trycka på joystickknapparna och gör det extremt skickligt.
  Flickorna uppvisar naturligtvis den högsta aerobatiken. De drog sin diskus och ett dussin sovjetiska flygmaskiner sköts ner.
  Albina kvittrar:
  - Rasande bygggrupp! Det kommer att finnas en starfall!
  Och han vänder sin bil igen. Och flickorna förstör Röda armén. Dessutom grundligt...
  Alvina skjuter också ner ett dussin sovjetiska plan och gnisslar:
  - Galna tjejer, och inte jungfrur alls!
  Det senare är sant. Paret hade väldigt roligt med männen. Och hon gjorde alla möjliga saker. Flickor älskade män - det gladde dem! Och speciellt om du jobbar med tungan.
  En flicka av högsta rang... De torterade pionjären... Först klädde de av honom och hällde ett par hinkar vatten i halsen på honom. Sedan förde de ett varmt strykjärn till den svullna magen. Och vad de brann! Pionjären skrek av vild smärta... Det luktade brännande.
  Alvina slog honom på sidan med en het tråd. Och hur han vill skratta... Det är väldigt roligt.
  Sedan sjöng hon:
  - Jag är trött på att harva bakdelen - jag vill reta min lycka!
  Och vad han kommer att skratta! Och han kommer att blotta sina pärlande tänder! Den här tjejen älskar att döda, vilken tjej!
  Och flickans ben är alla nakna och graciösa. Hon älskar att gå barfota på kolen. Och även att driva bort tillfångatagna pionjärer. De tjuter så mycket när hälarna är stekta. Till och med Alvina tycker det är väldigt roligt. Och Albina är också en tjej, låt oss inse det - super! Hur man armbågar en motståndare i hakan. Och han gnisslar:
  - Jag är en tjej av högsta klass!
  Och blottar sina pärlande tänder. Som glittrar som polerade. Och krigaren är imponerande! Detta kan vara något som inte kan sägas i en saga eller beskrivas med penna!
  Båda sovjetiska krigarna, Yaks, Laggies, Bönder och Ili, slår ner i himlen. Skönheterna är aktiva. Det finns inte det minsta tvivel hos dem. Och så vild och extatisk skönhet.
  Krigarna styr joysticken med sina bara fötter och attackerar ryska bilar. När de trycker, kommer de att krossa fighters, som om de slår kristall med en klubba. Flickorna är hänsynslösa och skoningslösa. De innehåller ilskans kraft och passionens låga. Och förtroende för seger. Även om kriget bara har pågått med Sovjetunionen i fyra år nu. Men det vill inte ta slut heller. Albina och Alvina är på toppen av sin popularitet. Och de vill inte dra sig tillbaka eller stanna för ett ögonblick. Och de rör sig mot sig själva och ramlar fienden.
  Albina, som slår ner sovjetiska plan, skriker:
  - Tjejen är trött på att gråta, jag dränker hellre bastskon!
  Och hur han flinar och blinkar med sina pärlande tänder. Och hur hon nu vill ha en man. Hon älskar att våldta män. Hon är mycket nöjd med detta. Han tar dig och våldtar dig.
  Albina vrålar:
  Flicksex är sex
  Här är det stora framsteg!
  Och krigaren kommer att brista i skratt... Och låt oss döda alla våra fiender igen. Hon har mycket energi. Och full av muskelstyrka.
  Och Alvina kommer att ryta:
  - Låt oss slå fienden i bitar!
  Och krigaren kommer att börja skratta aktivt! Och jag föreställde mig hur hennes killar tafsade. Men låt oss bara säga att det är trevligt.
  September är redan över oss... Solen skiner mindre och mindre. På höstens första dag springer ryska pojkar barfota genom snön som just har fallit i de norra delarna av Ryssland. De skrattar åt sig själva, flinar åt sig själva och visar sina fikon för tyskarna.
  Pionjärer med röda slipsar, korta hårklippningar, några av dem ännu kortare. De springer och hoppar. Deras bara fötter blir knappt kalla. De har blivit väldigt grova. Tjejer springer också, även de utan skor. De rosa, runda klackarna gnistrar i solen. Underbara sovjetiska tjejer. Smal, atletisk, van att nöja sig med lite.
  Och alla flinar och flinar mot sina tänder... Höstens första dag är riktig glädje och törst efter ljus och skapande!
  Och det är en luftstrid på himlen. Mirabela, det här är den sovjetiska piloten nummer ett som skjuter ner ett annat tyskt plan. Och som alltid har tjejen bara bikini på sig. För alltid ung och aldrig bleknar. Sådan är den andliga styrkan som är gömd i henne.
  Mirabela älskar dock också när män rör vid henne. Hon gillar det verkligen. Det är därför hon är pilot... När en tjejs nakna, muskulösa kropp knådas av mäns händer är det ett sant nöje. Och jättekul!
  Mirabela kör på en annan nazistbil och väser:
  - Jag är en pansartik!
  Flickan slår till och med i kontrollpanelen med sina bara, runda klackar. Hon är vacker. Och oefterhärmlig.
  Mirabela tar sig ur det. Och Agave flyger mot henne. Slutligen träffades två nästan mest framgångsrika kvinnliga krigarpiloter. De skjuter på varandra från ett rundhus. De försöker få det på avstånd. Men det går inte särskilt bra. Båda skönheterna flyger från skjutlinjen. Och de blottar sina tänder aggressivt. Tja, kvinnor är tikar. De tittar hårt in i varandras ögon. Mer exakt, frontalt och de skjuter igen. Den tyska ME-262 X är fortfarande bättre beväpnad än Yak-9 T, och det sovjetiska fordonet sköts ner...
  Men Mirabela lyckas kasta sig ut och förlorar sitt plan för första gången i sin flygkarriär. Det värsta är att hon hamnade på fiendens territorium. Och det här är dåligt. Ja, sådana unika vändningar av ödet. Och den 1 september 1944, redan det femte året av andra världskriget, förändras världen, men Führerns styre i det alternativa historiespelet kvarstår.
  Saratov överges slutligen av sovjetiska trupper, och Wehrmacht-armén närmar sig Kuibyshev.
  Hårda strider pågår också för Orenburg.
  Barfota Tamara kämpar där, kastar explosiva paket mot sina fiender, knuffar dem med sina bara klackar och skriker:
  - Ära till kommunismens land!
  Veronica skjuter på sina motståndare. Han kastar sprängpaketet med sina bara tår och ropar:
  - För kommunismens idéer!
  Victoria, skjuter på sina motståndare och gör det som Robin Hood i bikini, kvittrar, kastar bomber mot fienden med sina bara tår och ylar:
  - Ära åt kommunismens tider!
  Olya, som sköt mot fienden och mejade ner dem med en skära, tog den och kvittrade:
  - För sovjetstatens storhet och enorma ära!
  Och med sina bara tår kommer han återigen att kasta ett explosivt paket av kolossal, destruktiv kraft.
  Larisa, som sköt mot nazisterna, gnisslade:
  - Mitt land Ryssland, du är för evigt given av Gud under den blå himlen!
  Och blinkar åt sina partners...
  Agafya, som sköt mot nazisterna, spinnade:
  - Orenburg ger aldrig upp! Vi kommer att vara mot fäderneslandets fiender!
  Flickorna är beslutsamma och har verkligen för avsikt att kämpa till sista blodsdroppen.
  Orenburg håller fortfarande på. Men den 3 september 1944 började attacken mot Kuibyshev. Och detta är naturligtvis inte bra för Sovjetunionen.
  Alenka skjuter mot nazisterna och skriker:
  - För kommunismen, sovjeternas land!
  Och igen, med sin bara fot, kommer han att avfyra en granat av destruktiv kraft.
  Anyuta skjuter mot sina motståndare och skriker:
  - Låt oss försvara Kuibyshev!
  Och med dina bara tår kommer ett explosivt paket att kastas med stor dödlig kraft.
  Och det kommer att slita isär många fiender.
  Alla, som skjuter mot Krauts, kvittrar och skakar på bröstet:
  - För Polesies kosmiska höjder!
  Och med sin bara häl kommer han att ge efter för granaten för alla Fritz-angripares förstörelse och totala död.
  Maria, som sköt mot nazisterna och med sin bara fot kastade kraften som förlamade Fritz, gnisslade:
  - Ombord!
  Och flickan kommer att skratta till fullo!
  Marusya, som skjuter på de fascistiska kedjorna och kastar en destruktiv granat med sina bara tår, twittrade:
  - Ära åt kommunismen och segrar!
  Matryona anmärkte med ett leende, skickade ytterligare ett dödligt utbrott och mejade ner Fritz:
  - Fosterlandet är heligt!
  Flickorna slåss som hjältar.
  Testet av det flygande tefatet var först framgångsrikt, och sedan misslyckades det.
  Så Albina och Alvina slogs nu igen på ME-309, en maskin som var väldigt bekväm för deras stil.
  Flickorna sköt mot sovjetiska flygplan och skrek:
  - Enastående park och elektronisk spagetti!
  Albina avfyrade ett välriktat skott mot fienden, träffade en sovjetisk bil, pekade med bara foten och gnisslade:
  - Mitt första drag kommer att bli ödesdigert för fienden!
  Alvina sköt också mot fienden. Hon klippte den ordentligt och blottade tänderna och sa:
  - Kommunismen är mitt öde!
  Och med sina bara tår träffade hon ett annat mål.
  Flickorna slåss fortfarande i en gammal bil. Propellerdrivna jaktplan har ännu inte tagits ur produktion. Dessutom behöver vi fortfarande vänja oss vid jetmaskiner och utveckla en hel infrastruktur för dem. Och det här är inte så lätt att göra.
  Albina, som skjuter mot sovjetiska fordon, noterade logiskt:
  - Jag ska skapa kommunismens era och leda imperiet till stjärnorna!
  Och med sin bara häl trycker han på pedalerna.
  Alvina, som sköt mot ryska fordon, slog rakt igenom dem, gnisslade:
  - Vårt mål är arisk kommunism!
  Och återigen använde krigaren sina bara tår. Och hon agerade väldigt snabbt.
  När båda flickorna återvände, efter att ha förbrukat all sin stridsutrustning, tillät de att deras kroppar tvättades i badhuset. Stiliga killar slog dem med kvastar. Albina värmde upp och sa:
  - Ändå behövs män!
  Alvina höll med om detta:
  - Behövs definitivt! Fast vi kvinnor är mycket vackrare!
  Albina brast ut i skratt och kvittrade:
  - Varför behöver en kvinna män för att ha någon att slå upp!
  Tjejerna håller förstås med om detta.
  Helga med TA-152 sköt mot sovjetiska stridsvagnar och slog igenom dem och flinade:
  - Ära till kejsarens kommunism!
  Och flickan skrattade.
  Agave är på himlen på jakt efter sovjetiska plan. Yak-9, som är den lättaste att tillverka, syns alltmer på himlen. Den här bilen är dock inte så svag. I T-modifikationen är den beväpnad med en 37 mm kanon och kan sticka en Fritz smärtsamt.
  Agave skjuter på avstånd på sin ME-262 och sjunger genom näsan:
  -Jag är världens klokaste, jag dödar fiender på toaletten!
  Och blinkar till sina änglar på himlen.
  Men här är Mirabela i luften igen. Den här tjejen, trots alla förluster, tappar inte modet.
  Och han börjar till och med sjunga, komponerar allt eftersom;
  Jag gick med i Komsomol medan jag spelade,
  Vacker drömtjej...
  Jag trodde att världen skulle vara evig maj,
  Varje dag är vårens födelse!
  
  Men av någon anledning gick det inte,
  På något sätt kan jag inte bli kär...
  Tja, berätta för mig killar snälla,
  Livet är en mycket stark åra!
  
  Plötsligt dundrade kriget plötsligt,
  Och en dödsorkan rusade...
  Och mina tjejer har en stark kropp,
  Du kan genast attackera dig själv!
  
  Tro mig, jag vill inte ge upp,
  Kämpa för fosterlandet till slutet...
  Vi bär granater i en stark ryggsäck,
  Stalin ersatte sin far i hjärtan!
  
  Krigare är fantastiska i Ryssland.
  Vi kan skydda fred och ordning...
  Stjärnorna på himlen vattnade sammet,
  Och jägaren blev till vilt!
  
  Jag är en barfota tjej som slåss
  Full av frestelser och kärlek...
  Det kommer att vara, jag vet en plats i detta paradis,
  Du kan inte bygga lycka på blod!
  
  Fäderlandets stora krigare,
  Vi kommer att kämpa hårt nära Moskva...
  Och sedan drömmen under kommunismen,
  Mot underjorden med Satan!
  
  Modiga ryska killar,
  Att de kämpar ärligt till slutet...
  De skjuter med ett maskingevär,
  Om du behöver en krona av guld!
  
  Inte ens en kula kan stoppa oss
  Jesus, den store Guden, har uppstått...
  Den rovdjuriga drakens dagar är över,
  Det blev ännu ljusare från himlen!
  
  Jag älskar dig, kära Lada,
  Den högsta Guden Svarog kommer att vara i ära...
  Vi måste kämpa för Ryssland,
  Den bästa vita Guden är med oss!
  
  Få inte ryssarna på knä,
  Tro mig, vårt kött kan inte tyglas...
  Stalin och den store Lenin är med oss,
  Du måste klara detta prov också!
  
  Fosterlandets smärta finns också i våra hjärtan,
  Vi tror på hennes storhet...
  Vi öppnar snabbt dörren till rymden,
  Det kommer att bli ett väldigt sött liv!
  
  Vi är barfota vackra tjejer,
  Vi springer så piggt genom snödrivorna...
  Vi behöver inte denna bittra vodka,
  Keruben breder ut sina vingar!
  
  Vi flickor kommer att stå upp för fosterlandet,
  Och vi kommer att svara Krauts, nej till de onda,
  Helvetes Kain kommer att förgöras,
  Och hej till Kristus Frälsaren!
  
  Det kommer en era - det kan inte bli bättre,
  De döda kommer att uppstå för alltid...
  Universum kommer att bli ett riktigt paradis,
  Allas dröm kommer att gå i uppfyllelse!
  . KAPITEL nr 11.
  September 1944 gick i hårda strider... Fritzerna kunde omringa Kuibyshev och Orenburg och därför var dessa städer dömda, men trots alla svårigheter kämpade de.
  Flickorna visade extrem motståndskraft... I början av oktober attackerade nazisterna, som ännu inte tagit Kuibyshev, Penza. Och striderna började koka över denna stad.
  Natasha och hennes team slogs där.
  Flickan kastade en granat med sin graciösa bara fot och kurrade:
  - För den ryska andan.
  Därefter sköt Zoya från bazookan. Och hon slog ut den tyska Lev-2-stridsvagnen.
  Tyskarna saktade ner lite... Pantern och T-4:orna togs ur tjänst. Men för närvarande är dessa maskiner fortfarande i drift. Faktum är att Panther är en bra stridsvagnsförstörare och är ganska väl skyddad framifrån. Men sidorna är hennes problem. Men "Panther"-2 är inte särskilt väl skyddad av sina sidor. Men de flesta vapen hålls.
  Utveckling av E-serien pågår... E-75-tanken lovar att bli en ny generations fordon med perfekt täckta sidor. Tyskarna räknar mycket med detta. Målet är att få en tank som inte är för tung, snabb och väl skyddad. Det första försöket av detta slag var Maus, men övningen visade den överdrivna vikten av denna tank. Istället var E-100 redan under utveckling. Denna tank hade en tätare layout och en lägre siluett. I allmänhet minskade dess vikt jämfört med Mouse till etthundratrettio till etthundrafyrtio ton. Sidorna installerades i rationella vinklar. Tjockleken på sidorna tillsammans med skärmarna nådde 210 millimeter. Beväpningen är densamma som musens: en 128 mm och en 75 mm kanon med en kort pipa. Tyskarna installerade en kraftfullare motor på 1 500 hästkrafter och tanken rörde sig i fyrtio kilometer i timmen på motorvägen.
  Vilket är överlag tillfredsställande. E-100 är fortfarande en för tung tank. Men med utmärkta vapen och skydd.
  Dess stridsegenskaper kanske inte är dåliga, men transport av tanken och dess transport förblev problematisk. Verklig erfarenhet har visat att en tank inte kan väga mer än åttio ton för en relativt rimlig förflyttning över vägar och broar.
  Så Hitler gav gränsen på E-75 för att klara den givna vikten, men för att skapa en pålitlig maskin vad gäller skydd. Av denna anledning beslutades det att överge 75 mm kanonen. Och gör layouten så tät som möjligt: i ett block, motorn och transmissionen tvärs över och växellådan på motorn. Då kanske han får en tank som är skyddad på alla sidor och inte för tung.
  Hitler var i allmänhet inte helt nöjd med tyska bilar. Även om Lev-2 förmodligen var mer avancerad, var dess 105 mm kanon överdriven för att bekämpa sovjetiska stridsvagnar, och otillräcklig för att skjuta mot obepansrade mål. "Panther"-2 kunde generellt sett tillfredsställa militären med vapen och frontskydd, men sidoskyddet räckte ändå inte till utan köregenskaperna var tillfredsställande.
  Führern krävde att skapa en stridsvagn som kunde tillfredsställa militären i alla avseenden.
  Men detta är inte så lätt att uppnå. Är det möjligt att komprimera layouten maximalt och lätta upp chassit med hjälp av speciella boggier och fjädrar, och få ut något ur karossen. Och besättningen ligger faktiskt ner.
  En sådan utveckling kan visa sig vara ganska lovande. Den första E-75-tanken, förenad med E-50, kunde inte väga mer än sjuttio ton, och detta är en formidabel maskin.
  Elizabeth stred på stridsvagnen T-34-85 och var inte helt nöjd med dess skydd. Pansringen, ömtålig på grund av brist på legeringselement, skyddade inte tanken särskilt mycket.
  Elizabeth sköt med sina bara tår och vrålade och blottade sina tänder:
  - Jag är en rymdvix.
  Catherine slog fienden, slog fienden på sidan och väste och blottade sina tänder:
  - För kommunismen i Sovjetunionen!
  Elena sköt också mycket aktivt, siktade på fienden och slog honom med dödlig kraft, och med tanke på att hennes ben var nakna, skrek hon:
  - För segerns konstitution!
  Efrasia sköt mot fienden, exakt med sina bara tår och skrek:
  - Vi är trogna Svarog och Stalin för landets storhet!
  Det här är de kämpande tjejerna här. De har det mest framstående laget.
  Några T-34-85 stridsvagnar dök upp med skydd mot kulor, vilket avsevärt minskade deras vikt. Fordonets hastighet och manövrerbarhet har ökat. Men nu kunde den tas av ett pansarvärnsgevär, ett maskingevär med stor kaliber och många typer av granater. Och luftkanoner tränger till och med rakt igenom. Det är sant att en sådan tank är ännu lättare att producera, billigare och ökar rörelsehastigheten.
  Nu, om tjejer kör den här bilen, låter de mig inte komma in i den.
  Elizabeth, en snabb tjej med kolossala destruktiva element, noterade logiskt:
  - Pansar kan inte ersätta tapperhet!
  Catherine höll med om detta:
  - Ja, det stämmer, på det här sättet blir du inte avslöjad!
  Och hur du kommer att skratta...
  Flickor med stor charm. Och om de slår fiender, gör de det aggressivt och grundligt.
  Elena, efter att deras stridsvagn hade använt sin stridsutrustning och lämnat för att fylla på förråd, frågade sina vänner:
  - Vad tycker ni tjejer, har vi en chans att besegra Tredje riket?
  Catherine svarade självsäkert:
  - Som Vasily Terkin sa... Vi kom för att slå, inte för att räkna!
  Elizabeth rättade:
  - Det var vad Suvorov sa!
  Och tjejen, med sina bara tår, tog och rullade en bit tidningspapper till en ihoprullad cigarett. Det är roligt för henne.
  Efrasia sjöng och gungade med kroppen:
  - Jag är en rymdterminatortjej,
  Det kommer att vara väldigt smärtsamt för Krauts - kultivator!
  Och hur krigaren kommer att skratta!
  Flickorna bestämde sig för att spela kort. Det är roligt. Och förlorarna gör armhävningar och knäböj.
  Elena sa under matchen:
  - Men allvarligt, vi har ingen riktig chans att vinna! Kaukasus har fallit och vi förlorar!
  Catherine kastade ett kort med sin bara fot, slog sin motståndare och gnisslade:
  - Men vi har ett hemligt vapen!
  Krigaren skrattade och kastade också kortet med sina bara tår.
  Elizabeth noterade med en suck:
  - Vi har egentligen bara ett hopp kvar - ett nytt hemligt vapen!
  Efrasia gnällde och kastade kortet med bara tårna på sina graciösa fötter:
  - Ja, vi klarar oss inte utan ett hemligt vapen!
  Och tjejerna sjöng i kör:
  - Vårt svärd brinner i eld, vi ska hugga ner våra fiender! Vi är soldater i Sovjetunionen!
  Krigarna är verkligen och verkligen stridbara.
  Men krafterna är för ojämlika... I mitten av oktober föll Kuibyshev fortfarande...
  Tyskarna kunde erövra en viktig försvarsanläggning. Men regnet började ösa... Det fanns hopp om en paus till följd av hösten.
  Men striderna fortsatte i himlen.
  Tre sovjetiska piloter: Mirabela, Anastasia, Akulina kämpade med vild entusiasm.
  Mirabela, som sköt ner en nazist under flykten, på sin föråldrade men formidabla Yak-9 T, sjöng:
  - Det kommer en era, kommunismens era!
  Anastasia, som tryckte på avtryckaren med sina bara tår, bekräftade och blottade sina tänder:
  - Jag kommer att flyga till himlen sjunga!
  Och hon blinkade åt sina vänner.
  Akulina krossade en annan tysk genom att trycka på sin nakna, runda häl på pedalen och sa:
  - Till Sovjetunionens ära!
  Flickorna måste vara specifikt stridbara.
  Mirabela, som sköt ner en fascistisk ME-262 med en 37 mm kanon, twittrade:
  - Ära åt kommunismen!
  Anastasia, som avskar nazisten med ett välriktat tillvägagångssätt och såg fienden, sa:
  - Ära åt det röda universum!
  Akulinas flicka, som var en ganska fighter, slog ut en tysk bil och vrålade visslande:
  - För kommunismen, sovjeternas land!
  Det bör noteras att krigarna är av kolossal seghet.
  Albina, Alvina, Agava å andra sidan håller på med sina poäng. Och tjejerna kämpar också barfota och i bikini.
  Vad roligt det är när tjejer är nästan nakna på flygplan.
  Albina slår ner flera sovjetiska bilar med bara tår och skriker:
  -För det ariska brödraskapet!
  Alvina kämpar också mot Röda armén och gör det modigt. Och med bara tår siktar han luftkanoner och skär ner sovjetiska fordon och skriker:
  - För ljusa idéer!
  Agave skjuter också ner sovjetiska jaktplan och attackflygplan, förstör dem bokstavligen och ryter:
  - För Tredje Rikets segrar!
  Och flickorna är inte emot att utsätta sin motståndare för grym tortyr. Särskilt vackra pojkar.
  Albina, som stekte hälarna på en pionjär på bål, noterade en gång:
  - Pojkar stekt och med peppar är så gott!
  Och hur han kommer att skratta. Och han kommer att visa sin tunga!
  Alvina märkte detta och blottade sina tänder:
  - Pojken är stekt i ugnen, jättegott med vitlök!
  Agave, med hjälp av sina bara tår, slogs ner av ett par sovjetiska kämpar och sa:
  - Vi är rymdvixar!
  Och hon blinkade åt sina vänner. Hon är en tjej av sällsynt, kämpande kvalitet.
  Albina, som sköt ner flygplan med sina bara, graciösa, mejslade fötter, noterade:
  "Du kan inte förstå Ryssland med ditt sinne, hur du kan välja människor som Stalin till härskare!"
  Alvina noterade aggressivt, blottade sina tänder och sköt med sina bara tår:
  - Men vår Hitler är inte bättre!
  Agave fnissade, slog ner sovjetiska bilar med sina bara tår och noterade:
  - Adolf är förstås besatt! Men samtidigt mäts inte hur mycket han redan har erövrat!
  Tjejerna är extremt stridbara och aggressiva.
  Och så stekte de på något sätt två pojkar samtidigt på en eld levande. Precis så där genomborrades de med en stålpåle, och de började steka dem, medan de skrek och vred sig. Sedan, när pojkarna ännu inte hade lugnat sig, började alla flickorna i skvadronen springa fram till de stekta pionjärerna, skära av köttbitar från dem och äta.
  Och det var väldigt gott, speciellt om pojkarna fortfarande levde och peppade under stekningen.
  Agave, till exempel, åt pojkens lår med stort nöje. Tjejerna gjorde ett bra jobb då. Och allt som fanns kvar av båda pojkarna var ben och slaktbiprodukter. Den unga levern var särskilt välsmakande. Hennes flickor slukade det med stort nöje.
  Men nu slåss de i himlen...
  I slutet av oktober föll Orenburg...
  Tyskarna närmade sig Ufa. Det är redan ganska kallt och snöar.
  Tamara och hennes team slåss mot nazisterna i utkanten av Ufa. Det tyska infanteriet, som består av svarta soldater rekryterade i de franska och belgiska kolonierna, går till attack.
  De bokstavligen skräpar ner alla närmande med lik.
  Tamara ger en explosion och kastar en granat med sin bara fot och gnisslar:
  - Kommunismens era kommer att glorifieras i århundraden, jag tror att Stalin kommer att vara vår fasta hand.
  Veronica, skjuter, säger:
  - Knäck inte Sovjetunionen!
  Och med sin bara häl kastar han upp ett explosivt paket.
  Anfisa, som skjuter på nazisterna och sänder ytterligare ett dödsbudskap med sina bara tår, konstaterar:
  - Kommunismens storhet är med oss!
  Victoria, som skjuter mot fienden och mejar ner nazisterna, kastar en granat med sina bara fötter, gnisslar:
  - Må det stora fäderneslandet förhärligas!
  OS brinner. Och så kastar den här heroiska tjejen en hel låda med sprängämnen mot nazisterna och ryter:
  - Ära till vårt kosmiska fosterland!
  Och flickorna kommer alla att skrika unisont.
  - För Sovjetunionen! Det kommer att finnas en pionjär!
  Röda arméns kvinnliga krigare stal strider. Och när det snöade slogs de fortfarande barfota och i bikini.
  I början av november började nazisterna attacken mot Ulyanovsk. Staden där Lenin föddes och där Stenka Razin skadades allvarligt. Detta är en viktig milstolpe för ryska städer.
  Alenka bekämpar nazisterna. Och han sjunger för sig själv och kastar granater på nazisterna med sina bara fötter:
  - Ära till Ryssland, ära...
  Tankar rusar fram...
  Division i röda tröjor,
  Hälsningar till det ryska folket!
  Anyuta, som sköt mot fienderna och mejade ner dem, och sedan avfyrade explosiva paket med sågspån med sina bara tår, utbröt:
  - För Stalins kommunism!
  Och hon gav en tur till en hel rad svarta krigare och klippte ner dem.
  Alla, som sköt på sina motståndare och använde sina bara tår, kastade en dödlig granat, gnisslade:
  - För moder Ryssland!
  Maria, som sköt mot fascisterna och använde sina bara tår, medan hon kastade dödsgåvor på fienden, slog till och noterade:
  - För rymdkommunismen!
  Matryona, som sköt mot nazisterna och mejade ner fienden, sa:
  - För förändringar i striden!
  Marusya, som knullade Krauts och slog ihjäl dem, tog det och skvallrade aggressivt, pulveriserade:
  - För segrar av högsta standard!
  Och med sin bara fot kastade hon en dödlig granat.
  Tjejerna här är så coola och livliga.
  Alenka, som sköt och mejade ner fiender och kastade granater med sina bara tår, gnisslade:
  - Må kommunismens storhet vara med oss!
  Och flickan tog den och slog ut en tysk stridsvagn med stor övertygelse.
  Och här är en annan modifiering av Lev-2-tanken med en 88 mm kanon. Tornet är smalare och tanken är mindre och väger femtiofem ton, och motorn är på 1200 hästkrafter när den förstärks. Snabb tysk bil.
  Men han stör inte krigaren.
  Alla kastade en granat med sin bara fot och gnisslade:
  - För kommunismen!
  Anyuta kastade den mordiska dödsgåvan med sina bara tår och kurrade:
  - Till nya gränser!
  Och flickan kommer att vissla. Och den tyska stridsvagnen "Lev"-2 skulle välta och rullarna skulle bokstavligen flyga av.
  Maria, som sköt mot nazisterna, sjöng:
  - Och striden fortsätter igen,
  Och mitt hjärta känns oroligt i mitt bröst...
  Och Lenin är så ung...
  Och den unga oktober ligger framför oss!
  Matryona, som sköt mot fienderna och mejade ner leden, kastade en granat med sin bara fot och kvittrade:
  - Det första steget i livet är viktigt!
  Marusya slog ut fascisterna och skrek:
  - Du ser igen ovanför jorden, virvelvindar av rasande attacker!
  Och dessa är de oböjliga krigarna.
  Men ändå är krafterna ojämlika. Penza har redan fallit. Och nazisterna stormar Saransk.
  Nu är det inte mycket kvar till staden Gorkij.
  Den 7 november 1944 höll Stalin ytterligare en parad i Moskva. Även om det inte är en seger.
  Fritz sköt dock mot Moskva för första gången med V-2 ballistiska missiler. Och samtidigt bombades staden av jetflygplan, inklusive Arado-bombplan. Denna handling chockade alla kraftigt. V-2-missilerna flög längs en hög bana och föll plötsligt inte ens radarerna såg dem ordentligt.
  Det var mycket förstörelse och problem. Sovjetiska soldater dog under paraden.
  Stalin höll ett brådskande möte i en underjordisk bunker som kunde motstå även en direkt träff från en atombomb.
  Chefen för generalstaben, Vasilevsky, noterade med oro:
  - Tyskarna har ett nytt vapen med stor destruktiv kraft. Och våra radarer såg honom inte...
  Stalin vrålade och trampade ilsket i hälarna på sina stövlar:
  - Ni är idioter! Vi kunde inte se en sådan överraskning!
  Marskalk Vasilevsky noterade:
  - Det var något, kamrat Stalin...
  Beria rapporterade omedelbart:
  - Det här är A-5-klassmissiler. Det finns ingen anledning att oroa sig, kamrat Stalin. De bär bara åttahundra kilo aminolon, men kostar lika mycket som en bra jetbombplan. Tyskarna avfyrade ett par dussin missiler, men denna design gick inte i produktion, eftersom bombning med jetflygplan är både billigare och mer praktiskt.
  Stalin, efter att ha lugnat ner sig, anmärkte:
  - Så det här är inte ett effektivt vapen? Mycket bra!
  Beria noterade med en suck:
  - Men jetbombplan är ett allvarligt problem. Vi måste bekämpa detta, kamrat Stalin!
  Marskalk Zjukov föreslog:
  - Vi kanske tar det och gör raketer själva. Jag menar jord till luft. Vad, genom att kontrollera dem med radio, skjut ner flygplan!
  Voznesensky noterade:
  - Det tar tid att skapa sådana missiler! Det är mycket lättare att göra mycket billiga flygplan av trä, fylla dem med sprängämnen och ramla fienden. Det skulle vara kamikazestil!
  Stalin nickade instämmande:
  - Ja, kamikazeplan måste användas. Detta är vår chans, även om detta i verkligheten bara förlänger vår Röda Armés vånda.
  Vi måste hitta något mer effektivt!
  Yakovlev svarade med en suck:
  - Arbetet med nya flygplan pågår, kamrat Stalin. Men för nu är vi fokuserade på att upprätthålla maximal produktion av bilar. Vi använder alla våra reserver och sätter barn från tio års ålder vid maskinerna. Fullständig mobilisering, både total och supertotal.
  Stalin vrålade:
  - Mycket mer måste göras! Det du gör är för lite!
  Molotov sa med en suck:
  - Det går inte att kontakta allierade. Det verkar som om vi är ensamma. Jag försökte komma överens med japanerna... De kräver territorium upp till Ural, vilket är oacceptabelt.
  Stalin morrade:
  - Vi måste slå till Japan på vintern, men hur är det med Leningrad?
  Zjukov sa och blottade tänderna:
  - Strejken på Petrozavodsk blev inte så framgångsrik som förväntat. Sverige gick in i kriget på tredje rikets sida och vi fick att göra med stora styrkor. Så det var inte möjligt att omedelbart utveckla offensiven, och fienden, efter att ha tagit upp Wehrmacht-enheter, slog tillbaka vårt angrepp. Staden Leningrad är helt omgiven av blockad och är helt inklämd. Jag tror att till våren, på grund av total svält, kommer hela befolkningen att dö ut. Och Leningrads fall kommer att vara oundvikligt.
  Det är praktiskt taget omöjligt att förse den med flyg. Fienden dominerar totalt himlen. Tyskarna ger nu till och med ett riddarkors, bara för hundra plan som skjutits ner.
  Stalin morrade argt:
  - Vi misslyckades offensiven!
  Zjukov nickade:
  - Många järnvägar är trasiga, och vi har koncentrerat för få krafter. Och vi måste ge kredit åt finnarna och svenskarna, de är ihärdiga i försvaret. Men det är inte allt. Tyskarna gick också förbi Murmansk. Nu är denna stad omgiven. Vi vet inte vad vi ska göra!
  Stalin morrade:
  - Avblockera!
  Zjukov invände:
  - Jag orkar inte det här! Och fienden kan erövra hela Karelska halvön!
  Stalin beordrade:
  - Dra upp krafterna och lås upp! På vintern är tyskarna inte så starka. Det kommer att gå att pressa dem ordentligt!
  Vasilevsky noterade:
  - Vi måste förhindra djupa genombrott, och då kommer vår styrka att besegra fienden!
  Stalin vrålade:
  - Vi kommer att kämpa för kommunismen!
  Voznesensky rapporterade mer glada nyheter:
  - SU-100 har redan byggts in i metall och är redo för massproduktion. Chassi baserat på T-34. Ganska lätt att tillverka. Skalet är nästan klart för den nya pistolen. Så SU-100 kommer redan att dyka upp på fronterna. Imorgon går den första bilen till fronten!
  Stalin nickade gillande:
  - Det här gjorde mig åtminstone glad! Men T-34-85 kommer inte att tas ur produktion ännu. Dessutom bör rustningen göras tunnare och vikten minskas till tjugo ton. Striderna visade att det inte kunde bli värre!
  Voznesensky noterade:
  - Och du kan göra rustningar av trä! Vi tillverkar hundratals av dessa stridsvagnar om dagen, till och med fler än nazisterna. Men våra fordon kan lätt skjuta ner Krauts även med lätta pansarvärnsgevär.
  Zjukov noterade:
  - Gerda är där. Så cool kvinna! Hon slog ut många av våra stridsvagnar och vapen.
  Stalin nickade:
  "Vi måste fånga henne och steka hennes bara klackar." Den här tjejen är riktigt cool!
  Zjukov höll med:
  - Vi måste fånga det! Och vi kommer att förstöra fascisterna!
  Beria nickade och gurglade:
  - Låt oss genomföra en liknande specialoperation!
  Stalin noterade med en suck:
  - Det här är en jättebra idé, men... Något annat måste slutföras!
  Beria vrålade:
  - Låt oss fånga dem alla!
  Stalin skakade på huvudet:
  - Nej... Att döda hjältar är inte bra! Jag vill att Gerda ska hämtas till mig! Detta är brådskande!
  Beria noterade:
  - Levande?
  Stalin bekräftade lätt:
  - Självklart, jag lever!
  Beria gurglade och blåste ut sina kinder:
  - Allt är omöjligt, det vet jag säkert!
  Flera tjejer dök upp i korta kjolar och bara ben. De bar på glas vin och blinkade till medlemmarna i statens försvarskommitté.
  Zhdanov noterade:
  - Vi behöver fler tjejer i armén! De kommer att göra ordning på saker och ting där!
  Stalin sa:
  - Jag belönar Anastasia, Mirabela, Akulina med "Star of the Order of Glory" med diamanter! Ära till Sovjetunionen!
  Alla ropade unisont:
  - Ära åt hjältar!
  Och de klappade i händerna.
  En av flickorna böjde sig och knäböjde och kysste Stalins stövlar.
  Den högsta befälhavaren hällde upp vinet och vrålade:
  - Vår styrka är vår knytnäve!
  Beria twittrade:
  - Hitler är en dåre!
  Stalin invände:
  - Inte en dåre, utan förkroppsligandet av svek!
  Och alla applåderade igen.
  . KAPITEL nr 12
  Staden Ulyanovsk var helt omringad, men för närvarande höll den ut... Det är redan slutet av november och det snöar och är frostigt. Tyskarna är inte riktigt sugna på att anfalla, och skjuter fortfarande.
  Vädret i luften är inte särskilt somrigt. Men tjejerna kämpar fortfarande och visar mirakel av mod.
  Gerda med sin besättning på Panther 2. Men Panther-3-stridsvagnen är på väg att dyka upp, och krigaren vill verkligen slåss med den.
  Under tiden skjuter hon på sovjetiska positioner.
  Med sin bara fot riktade hon pistolen mot målet och sköt. Hon kraschade den sovjetiska trettiofyra och twittrade:
  - För heliga Preussen!
  Charlotte avfyrade också en kanon, penetrerade den sovjetiska haubitsen och gnisslade:
  - Vår lycka är för alltid!
  Christina sköt också, träffade fienden med sin bara fot och kväkade:
  - För sådana här killar som förtjänar oss!
  Magda sköt också mycket exakt och kvittrade:
  - För imperiets storhet!
  Och Elizabeths fyra kämpar på den nyaste SU-100.
  Tjejerna har bemästrat den nya självgående pistolen och skjuter.
  Elizabeth sköt med sina bara tår och började sjunga;
  Den fascistiska bödeln drar ut axlarna,
  Här finns ett ställ, tång, borrar till hands!
  Han vill förlama sin kropp och själ,
  Ett obetydligt monster, men ser coolt ut!
  
  Han lovar pengar, ångfartyg till sjöss,
  Vad ens en titel kan ge!
  Faktum är att det kommer att kosta dig pengar
  För honom är du trots allt bara ett lik och en lek!
  
  Han vill veta om vår verksamhet,
  Vilka nya saker att kedja de fattiga!
  Därför kommer han att köra generöst,
  Att glömma din pappa och till och med din mamma!
  
  Men vi kommer att tjäna vårt fosterland fast,
  Vi kan inte brytas av bödelns grymhet!
  En gren kommer att böja sig från en vindpust,
  Och du kan höra nakna bebisar gråta!
  
  Ja, jag förlorade den första svåra omgången,
  Men den Allsmäktige kommer att ge dig en chans att vinna tillbaka!
  Och då slår jag ut fienden själv,
  Min knytnäve kommer att ge reptilen en käke!
  
  Fäderlandet ger mig sådan styrka,
  Att smärta och tortyr kan övervinnas!
  Och kom ut ur denna bottenlösa grav,
  Så att du inte blir uppäten av en arg björn!
  
  Lite till och frälsningen är nära -
  Vi kommer att vinna över fienden!
  Lev i skyddet av kommunismens ljus,
  Så att solen fyller huset med guld!
  Och tjejerna sjöng och sköt från en ny, mördande kanon. De är extremt formidabla krigare.
  Elena noterade med ett skratt:
  - Kommunismen kommer att byggas, vi tror på den!
  Catherine höll med om ett liknande uttalande:
  - Låt oss bygga kommunismen, så blir det triumf!
  Efrasia tog den och gurglade, sköt med sina bara tår och träffade Pantern.
  Varefter krigaren gnisslade:
  - Åh, kommunism, kommunism! Sofistik kommer att undertryckas kraftigt!
  Och Pantern träffades frontalt och på avstånd.
  Det här är tjejerna man inte kan knäcka så lätt.
  December närmar sig redan... Japanerna har i det kalla vädret nästan minskat fientligheter.
  Men på himlen, trots vintervädret, är det fortfarande strider.
  Här slåss Toshiba och Toyota, två japanska piloter, som desperata tjuvar.
  Toshiba slår ner sovjetiska flygplan med sina bara tår och utbrister i lungorna:
  - Jag är en supertjej!
  Toyota, som slår ut en rysk fighter och blottar sina pärlande tänder, bekräftar självsäkert:
  - Och det finns en hyperkvinna!
  Japanska kvinnor är naturligtvis kämpar med kolossal uppskjutningskraft. Du kan inte motstå en samurajs ära.
  Men i alla fall rasar fortfarande striderna i skyarna.
  Och på land satte fyra ninjaflickor igång med att utrota sovjetiska soldater.
  Den blå ninjatjejen utförde en väderkvarnsmanöver, skar av flera ryska fighters och sköt med sina bara tår en ärtstor explosiv med kolossal destruktiv kraft.
  Hon rev upp den och twittrade:
  -Hej Japan!
  Den gula ninjatjejen skanderade också fjärilsvärdstekniken. Hon avbröt ett antal motståndare och skrek:
  - För kommunistisk hämnd!
  Och med sina bara tår, när han lanserar förintelsens destruktiva present.
  Sedan spinnar han:
  - För Japans storhet!
  Den röda ninjatjejen utförde en helikoptermanöver med sina svärd. Med sina bara tår kastade hon dödens mordiska gåva och skrek:
  - Till min älskade!
  Och så noterade hon:
  - Vad har kommunistisk hämnd med saken att göra?
  Den gula ninjatjejen, som högg ryska soldater och återigen kastade en granat med sin bara häl, sa:
  - Och trots att det blir soppa med en katt!
  Den vita ninjatjejen, som skär isär sina rivaler och kastade dödens gåva med sina bara tår, sa:
  - Vi kommer att vinna för kommunismens idéer!
  Och alla fyra krigarna kommer att skratta unisont och visa sina pärlande tänder.
  December gick snabbt... Efter belägringen intog tyskarna både Ufa och Saransk. Men Ulyanovsk höll fortfarande fast vid den fullständiga blockaden.
  Stalin beordrade det nya året att till varje pris hålla staden där Lenin föddes.
  Men trots frosten närmade sig tyskarna redan Kazan. Så Sovjetunionen var på gränsen till fullständig kollaps.
  Det fanns fortfarande ingen klarhet eller idéer om vad man skulle göra i Sovjetunionen.
  Stalin firade det nya året i Moskva och i bunkern. Hans blick var dyster, men hans lust att slåss försvagades inte.
  Hitler, för tillfället, bestämde sig för att ordna en monter för sig själv, i Libyen, där det är varmt.
  Och där njöt han av spektaklet med att slåss mot gladiatortjejer.
  Det hände inte mycket på nyårsdagen, förutom bombningen av Moskva.
  Och släppet av den första "Panther"-3. Denna tank hade tjockleken på Tiger-2-rustningen, men med större sluttningar och vägde bara fyrtiofem ton. Och dess höjd minskade till mindre än två meter. En kraftfull motor på 1200 hästkrafter är placerad i ett block och tvärs över transmissionen. Själva fordonet visade sig vara välbeväpnat, med utmärkt optik och en hydraulisk stabilisator. Och i det smala tornet fanns en 88 mm 100 EL kanon, mycket exakt och pansargenomträngande.
  Gerda och hennes team körde ut i den här bilen. Ett förbättrat och lättare chassi som gick utmärkt i snön. Denna tank är överlag perfekt. Och dess kraftigt sluttande pansar skyddar fordonets panna perfekt. Den övre delen av 150 mm höljet är särskilt starkt skyddad i en vinkel på 40 grader från horisontalplanet. Och detta är ungefär 330 millimeter pansar i en vinkel på nittio grader. Inte en enda sovjetisk kanon kommer att penetrera toppen av Panther-3-skrovet. Botten upptar en tredjedel av pannan i 120 mm-fodralet och är i samma vinkel och är också praktiskt taget ogenomtränglig.
  Pannan på tornet är 185 millimeter tjock och i en vinkel på 50 grader, också ogenomtränglig för sovjetiska vapen.
  Men sidorna är svagare på 82 mm med sluttningar, och de kan tas. Speciellt SU-100, en ny sovjetisk självgående pistol som snabbt vinner popularitet bland militären på grund av dess enkla produktion och pansargenomträngande pistol.
  Gerda avlossade det första skottet mot de sovjetiska trupperna. Hon genomborrade IS-2-tanken och sa:
  - Det här är en bra fighter!
  Charlotte noterade, sköt mot fienden och bröt igenom den sovjetiska maskinen genom att trycka på en knapp med sin bara häl:
  - Den här tekniken är nästan felfri!
  Christina pekade på den snabbskjutande automatiska tyska kanonen med sina bara tår och noterade:
  - Sidorustningen är ganska svag! Vi önskar att vi hade en kraftfullare bil!
  Magda sköt också med sitt bara ben, och i raseri tog hon det och skrek:
  - Det skulle bara bli en trea, och en mer lekfull trea!
  Och tjejerna skrattade unisont... Tanken är riktigt bra, speciellt dess köregenskaper.
  E-100-fordonet genomgick också stridstest. Hon är dock tung. Men det är väl skyddat. Och hennes vapen kan inte tas så lätt.
  Och det sitter även tyska tjejer i den. Och trots frosten, barfota och i bikini.
  Adala, som sköt på sina motståndare och träffade fienden, uttryckte sig logiskt:
  - Vi kommer att leva under kommunismen!
  Och hur han trycker med sin bara häl...
  Agata, som sköt på sovjetiska positioner, slog motståndare med sina bara tår, gnisslade:
  - Och storheten i vår seger kommer att vara för evigt!
  Agnes sköt också splitter mot det sovjetiska infanteriet, med sitt bara ben förstås, och vrålade:
  - Nej, vi ger inte efter för Führern!
  Flickan på stridsvagnen, Athena, sparkade fienden med sina bara tår och sa:
  - För Führern, inte för Führern!
  Agnes skrattade och noterade:
  -Vi är en stam av supermän!
  Andriana, som sköt på det sovjetiska batteriet och förstörde fiendens positioner, stack ut sin tunga och sa:
  - Tyskarnas storhet erkänns av planeten!
  Och med sitt bara knä kommer han att sätta press på sin motståndare.
  Agatha, skjutande, noterade:
  - Vi ska slita draken i stycken...
  E-75-stridsvagnen var ännu inte klar. Führern krävde att vikten skulle vara sextiofem ton och en motor på 1 500 hästkrafter för hög rörlighet, med sidopansar på minst 170 millimeter vid stora sluttningar. Och det tog tid.
  Men för nu vinner nazisterna ändå... I januari föll Ulyanovsk äntligen. Fritz började storma Gorkij och Kazan.
  De kom så långt bortom Moskva.
  Stalin var vilt rasande, men kunde inte göra någonting. Verkligen, vad gör du här, ett fullständigt misslyckande...
  Men tjejerna slåss både i himlen och på marken...
  Så Natashas SU-100 förstördes av ett tyskt attackflygplan med ett flyganfall. Det blev ganska coolt. Fast inte helt smart och fyndig. Men Natasha är inte alls en förstaklassare och hon är galen.
  . Nu flicka visade sig vara V redan bekant tank T -34. Endast Lite vän Torn större och vapen kaliber vid 85 millimeter istället för 76. Chassi Del före detta .
  Flickor vridna runt på plats . De såsom​ Och tidigare , i ett bikini A här bil sovjetisk produktion Äta Och skal på plats .
  Stålmannen-Natasha Med Lycklig se flinade :
  -A​ Var fascister ?
  Dök upp inuti tank bild ung budbärare . pojke twittrade :
  - Här Detta tanken som​ dök upp på fronter andra värld krig V fyrtio fjärde år Och innan dessa sedan dess belägen på vapen Röd armén Till honom motstår , E -25. Självgående pistol med 88 mm kanon och 120 mm frontal rustning Trevlig slåss !
  Verkligen V i bakgrunden Med stor arbetskraft Burk överväga tysk självgående pistol Squat , med lång stammen Obekant tjejer som Så tidigt vänster fronter Bra Patriotisk krig Men Stålmannen-Natasha direkt eller noterade :
  - Hon oss Kanske skaffa sig . U henne längd vid 71 EL .
  Zoya här eller föreslog :
  - Borde gå V rörelse till Inte jag fattar !
  Futuristen Angelica V irritation lade märke till :
  - Här skit ! Direkt eller halkade överlägsen oss bil !
  Deras unga arbetsledare argt angav :
  -A​ Detta Mer ingenting ! E-75 var skulle Mer värre ! Du skulle hans varken under ett perspektiv skulle Inte slog till . A Så ge järnet !
  Stålmannen-Natasha korsade sig Och väste :
  - Hur Sann kommunist , I Jag säger till dig med attans !
  Futuristen Angelica skällde , stampade barfota ben :
  - Låt oss uppträda !
  sovjetisk bil några lite tight startade , och surrade . Slå igenom tysk V panna overklig Och borde ha kom in Fritz V bräda . Men Prova Detta göra ? han från hans långpipig vapen Hur jävla ... Kvar endast räkna på fart .
  Stålmannen-Natasha bli arg Regelbunden tysk självgående vapen Ja Mer lättare trettiofyra så henne överlägsen V egenskaper . Här Du ofrivilligt du kommer att flippa ut .
  sovjetisk bil kommande på närmande Bra låda växlar bättre före detta .
  Svetlana vilar naken hälar Och tweetar :
  - Führer snabb Vi låt oss avsluta det !
  Futuristen Angelica bekräftar liknande :
  - Hitler Vi Låt oss förstöra !
  Guldhårig Zoya vrålade :
  - Ge till honom skynda dig Förbi ansikte !
  I detta ögonblick tung projektil Hitlers vapen nöjd direkt V bas torn . Flickor Uppfostrad Och lidit V utrivna metall
  OCH senare en sekund bara Allt fyra visade sig vara nästan absolut naken i trosor och hängande på rack . Under barfota sparkar skönheter flammade brasa Flamma slickade naken , graciös sulor tjejer .
  Stålmannen-Natasha jag försökte det rycka men henne ben visade sig vara tätt klämd V kuddar och​ Mycket var sjuka sträckt vener Detta var klassisk rack , med traditionell skålar klackar A på flickor ben Mycket även sexig , och eldslickande​ sulor gör deras Mer mer attraktiv .
  Men det gör lite ont skönheter . De försöker fri . Men dynor Mycket hållbara A honom Mer Och flickor är valkyrior hänga vikter .
  Samma krigare V kort kjolar , med barfota ben , bara händer , men kropp täckt silver ringbrynja​ De kratta poker brasor och​ Spy kol till hälar friterad starkare .
  Här Och kuggstång visar sig leder och​ brand pommes frites Nedan . A här Mer Och prins från kung Williams dynasti dök upp . I händer på augusti pojken som bytte prins-demiurgen andra miljon dollar för en position i SS piska från taggig tråd A Mer Och henne Valkyrior uppvärmning från eldkastare
  Prins Gudom blinkade , och Hur kommer att slå Stålmannen-Natasha Förbi muskulös tillbaka Fastän flicka Och modig , men henne från hälar innan nacke förvånad så här smärta det underbar vilt skrek .
  Nästa träffa pojke - prins fällde på Zoya . Ta Fastän Och klämd tätt tänder , nej höll på från skrika . A på tillbaka dök upp blodig Ränder Och brännskador
  Barbarossa Jr. Med flin sa :
  - Lära sig du Mer nödvändigt !
  Nästa träffa var tvungen Förbi Futuristen Angelique . OCH detta ung kvinna Inte höll på från skrika . pojke fastnade den ditt barn är barfota ben V eld . Extraherade vig fingrar glödande kol Och kastade rödhårig bestar V ansikte . Ta skrek Mer starkare , det gör ont !
  Barbarossa Jr. Med Lycklig se sa :
  - Men Du eller efterlyst Med tyskar !
  Efter fick en viskning , och Svetlana . Hur den där Inte klämd käke , men Samma skrek . Allt eller piska från glödhet , taggig tråd var Mer Mer smärtsamt , hur flamma under barfota med dina fötter . Dem mer än det flickor redan vant sig vid det i åratal klara sig utan skor och​ deras sulor ben , väldigt elastisk Och hållbara
  Men brand Och deras bakar . Valkyrior redan V händer håll , och piskor från glödheta tråd
  Stålmannen-Natasha i Allt hals skrek :
  - Ja Vad Detta detta ?!
  Barbarossa Jr. svarar:
  - Förhör med olydiga damer! Du är i fångenskap och kommer att svara för allt!
  Natasha noterade:
  - Vi vill inte dö så löjligt! Låt oss gå och vi kommer att fortsätta kämpa!
  Barbarossa Jr morrade:
  - Varför släppte du dig?
  Angelica svarade:
  - Vi är häxor, och vi kan ge mannen som kommer att rädda oss den mest värdefulla gåvan av alla!
  Barbarossa Bock blev förvånad:
  - Och vad ska du ge mig?
  Natasha sa självsäkert:
  - Vi ska göra dig till en evig ungdom, och du kommer aldrig att bli gammal!
  Pojken nickade:
  - Ja, jag kan släppa dig för det här! Men hur kan du bevisa det?
  Natasha sa:
  - Lägg handen i elden så skadar det dig inte! Du kommer att se att vi kan göra magi!
  Barbarossa Jr. stoppade försiktigt sin hand i elden, vände på den och svarade med ett leende:
  - Jo det kan du! Tja, hur är det med din frihet i utbyte mot min odödlighet!
  Och tjejerna har en ny chans. Men kriget pågår fortfarande... I januari intogs Gorkij och Kazan.
  I början av februari intog tyskarna, finnarna och svenskarna Karelen och inledde anfallet mot Archangelsk. Situationen har eskalerat dramatiskt.
  Elizabeth överfördes på en SU-100 till denna stad.
  Hon slogs där nu. Februari och frost. Men tjejerna kämpar fortfarande barfota.
  SU-100 väger endast arton ton med skottsäkert skydd. Hon är sårbar, men rörlig. Och hon ska inte stå i bakhåll; hon måste röra sig för att undvika att bli påkörd.
  När du rör dig blir tanken varm och tjejerna är inte så kalla barfota och i bikini.
  Elizabeth, som sköt mot nazisterna, sjöng:
  - Och här är förutsättningarna! Och här är det onsdag! Men förresten, kallt väder är bra för hälsan! Kallt väder är bra för vår hälsa!
  Och med sina bara tår kommer han att attackera nazisterna. Och T-4:an, den här lilla stridsvagnen, träffades.
  Krigarna bör noteras som kämpar av kolossal klass.
  Ekaterina skjuter också med sin bara fot och skriker:
  - Det blir kommunism!
  Elena, som också sköt mot fienden och slog igenom honom, skrattade öronbedövande:
  - En galen seger väntar oss!
  Efrasia, som slog igenom Wehrmachts stridsvagnar med sina bara ben, blå av kyla, svarade självsäkert:
  - Ingenting kan stoppa oss!
  Dessa krigare är helt enkelt super!
  Men, tyvärr, det finns väldigt lite av deras hjältemod... Archangelsk föll också... Det finns uppenbarligen inte tillräckligt med ammunition...
  Tyskarna rör sig bakifrån mot Moskva. I mars bröt strider ut för Ryazan. Hitlers horder flödar runt från öster...
  Vissa nödåtgärder behövs.
  Moskva håller fortfarande ut och Stalin har samlat ett säkerhetsråd. Diskussionen var nervös. Inga nya idéer lämnades in.
  Endast Beria föreslog:
  - Kanske borde vi verkligen erbjuda fred till det tredje riket på vilka villkor som helst, bara så att de inte rör oss!
  Stalin svarade argt:
  - Det här är inget konstruktivt förhållningssätt, kamrat Beria! Vi behöver starka drag!
  Marskalk Vasilevsky svarade ärligt:
  - Det finns inga reserver, Ers excellens! Nästan alla av dem maldes ner i ojämlika strider. Förutom SU-100 finns det inga andra typer av nya vapen i serien. Det är sant att IS-3 kommer att vara klar snart, men den här tanken är svår att producera, och det kommer att vara svårt att lansera den i serie under nuvarande förhållanden.
  Marskalk Zjukov noterade argt:
  - Om du inte kan vinna, då är det bara en sak kvar - att dö med värdighet!
  Stalin ville säga något, men en barfotaflicka i kort kjol dök upp. Med sina bara klackar kom hon med ett utskick.
  Stalin körde ögonen över den och vrålade ilsket:
  - Leningrad, oförmögen att stå emot hunger och en månader lång blockad, föll! Nu har vår andra stad erövrats av Krauts!
  Marskalk Zjukov spred sina händer och noterade:
  - Åh, fantastiska Stalin... Det här är hemskt!
  Beria föreslog:
  - Vi kanske borde skjuta tusen personer detta till ära?
  Högste befälhavaren vrålade:
  - Håll käften, din kala idiot! Något måste bestämmas!
  Molotov föreslog, stammande och nervöst strök flickornas bara knän:
  - Låt oss bjuda in tyskarna att tillfälligt upphöra med elden, och först därefter inleda förhandlingar om fred på vilka villkor som helst.
  Stalin skrek:
  - Prova! Men det blir ingen kapitulation. Moskva kommer att falla, vi kommer att föra ett gerillakrig!
  Beria noterade med ett smickrande leende:
  - Men detta kommer bara att öka omfattningen av människors lidande, kamrat Stalin. Kanske...
  Stalin slog beslutsamt näven i bordet:
  - Nej! Låt Molotov föreslå förhandlingar! Och inget mer, vi kämpar till slutet!
  Tyskarna omringade Ryazan i mitten av mars. Upplevde brist på ammunition, sovjetiska trupper försökte bryta sig ut ur staden.
  Alenka och hennes team springer, deras bara klackar blinkar på den smälta vårsnön.
  En tjej skjuter på nazisterna och sjunger:
  - Ära till vår ande, ära till det stora landet!
  Och med sin bara fot kommer han att kasta dödens mordiska gåva. Och han kommer att skingra nazisterna åt alla håll.
  Anyuta, som sköt mot sina motståndare, sa:
  - Och vårt slag, en helig gåva, och en avgift!
  Alla springer också, skjuter mot nazisterna, kastar ett explosivt paket kol med bara foten och väser:
  - Vi kommer aldrig att ge upp!
  Och så skriker den gnistrande Maria, som skjuter mot fascisterna och grundligt klipper ner dem och morrar med sina tänder:
  - Ingen kommer att stoppa oss!
  Och hennes bara häl skickade ett destruktivt paket av död och förstörelse.
  Marusya, som skjuter mot nazisterna, konstaterar ganska logiskt:
  - Kommunismen kommer aldrig att blekna!
  Matryona, som skjuter mot fienden och slår ner leden, noterar ganska logiskt och rationellt:
  - Och tron på partiet kommer att finnas kvar i århundraden!
  Och bara tår kommer att kasta förintelsens gåva.
  Flickorna bröt sig ut ur ringen. Men läget är fortfarande spänt.
  Och de kan inte fly någonstans.
  Tjällossningen försenade den tyska framryckningen något. Dessutom förenade sig nazisterna med Japan och började ockupera Centralasien.
  Vilket också distraherade dem och april passerade relativt lugnt. Och i maj släpptes äntligen den första sovjetiska stridsvagnen IS-3. Och han kunde ha tagits till första maj-paraden.
  Åldrad och försvagad tittade Stalin på detta, krökt. Hans utseende uttryckte dödlig trötthet.
  På grund av den arbetsintensiva produktionen kunde IS-3 fortfarande inte gå i produktion.
  Dess betydande skillnad från de två var bara formen på tornet. Hon var som ett flygande tefat, och hennes panna var som näbben på en tranan. Naturligtvis skyddade den ökade lutningsvinkeln den främre delen väl, men komplicerad produktion. Dessutom var den nedre delen av pannan sårbar och om en projektil träffade där skulle den inte längre rikoschettera.
  Stalin viftade med handen och försvann in i bunkern, och ännu en nazistisk räd började. TA-400 och Yu-287 med en framåtsvept vinge deltog i flyganfallen.
  Och återigen avfyrade de ballistiska missiler med radiostyrda vingar.
  Kreml fick betydande skador.
  Stalin funderade allvarligt på att fly från Moskva.
  I mitten av maj, efter att ha slutfört omfördelningen av Centralasien, började nazisterna från öst och väst en attack mot Moskva. Ytterligare en hård strid mullrade.
  Sovjetiska trupper kämpade heroiskt. Men krafterna är för ojämlika. E-75 Tiger-3 stridsvagnar dök också upp i strider. Och massivt "Panther"-3. Striderna är, låt oss säga, extraordinära.
  I slutet av maj och början av juni fullbordade nazisterna den praktiskt taget fullständiga inringningen av Moskva.
  Stalin meddelade högtidligt att han skulle stanna kvar i huvudstaden och kämpa där till döden.
  Moskva besköts och bombades. Det var omgivet av mycket kraftfulla försvarslinjer som inte var så lätta att övervinna. Enorma reserver av ammunition och mat var koncentrerade till huvudstaden.
  Och Stalin var relativt säker i den underjordiska staden.
  Hitler beordrade den 22 juni 1945, när exakt fyra år hade gått sedan det stora fosterländska kriget startade, att stoppa attacken mot huvudstaden och istället systematiskt förstöra den med artilleri och flyg. Och fortsätta bomba självsäkert.
  Och den pågående offensiven flyttade till Sibirien. Det var nödvändigt att ta Sverdlovsk och Tjeljabinsk innan dessa städer täcktes av snö... I slutet av juni i början av juli intogs båda nyckelstäderna efter envisa strider... Tyskarna rörde sig över Sibirien. Den ena efter den andra föll sovjetiska byar.
  I september 1945 närmade sig nazisterna Novosibirsk. Det utbröt också strider för denna uppgörelse.
  Röda armén stred tillsammans med lokala miliser. Tamara kämpade som en hjältinna här också.
  Det är redan slutet av september, det snöar och fryser. Och bataljonen flickor kämpar barfota och visar fantastiskt hjältemod.
  Och krigarna slåss som pantrar.
  Tamara gav ett skott, kastade ett explosivt paket kol med sin bara fot och skrek:
  - Ingen kommer att stoppa oss! Ingen kan besegra oss!
  De andra tjejerna vrålar desperat:
  - Vi kommer att dö, men vi kommer inte att ge upp!
  Och striden fortsätter...
  Först i början av november föll Novosibirsk... Kriget fortsatte. Sovjetunionen hade fortfarande inte kapitulerat. Moskva var blockerat och under eld.
  En strategisk tillgång på mat och ammunition förvarades i den underjordiska staden, så det gick att hålla ut ganska länge.
  Tyskarna bombade och besköt hela staden staden.
  En ny supertung tank "Rat" dök också upp. Detta fordon vägde två tusen ton och var beväpnat med flera vapen.
  Fordonet med 400 mm pansar användes som en genombrottsstridsvagn... Godkände stridstest...
  Men hon fastnade på igelkottarna och förstördes av en kamikazepilot som rammade henne.
  Ändå dök en ny tank "Rat"-2 upp, ännu större och tyngre ...
  Stalin firade nyåret 1946 i Moskva, som fortfarande inte togs. Sovjetunionens store ledare räknade med ett mirakel. Moskva har blivit en riktig fästningsstad.
  Livsmedelsförsörjningen skulle kunna räcka i ytterligare ett par år, och med tanke på befolkningsminskningen på grund av bombningar och beskjutning längre. Men ammunitionen berodde på hastigheten och intensiteten i överfallen.
  Beria anmärkte ändå:
  - Kanske, kamrat Stalin, kan vi komma överens med Hitler om vår frihet?
  Överbefälhavaren sa beslutsamt och slog näven bestämt i bordet:
  - Jag pratar inte med kannibaler, Lavrenty! Förstår du!
  Beria anmärkte med en suck:
  - Låt oss hoppas på ett mirakel, åh fantastiskt!
  Stalin anmärkte och skrek:
  -Tålamod och lite ansträngning!
  . EPILOG
  Det nya året 1946 ägde rum i lokala strider. Tyskarna och japanerna erövrade gradvis alla större städer. Verkhojansk var den sista som föll i augusti. Tyskarna har nya AG-50 stridsvagnar i form av en pyramid.
  Tamara och hennes team kämpade desperat i Verkhojansk.
  Tjejerna var som alltid barfota och i bikini.
  De slogs till döds. Och med sina bara tår kastade de explosiva paket med dödlig kraft.
  Och sedan, när ammunitionen tog slut, kunde de fly in i taigan genom källare och tunnlar.
  De var redo att ta till vapen och föra krig igen, även om det var ett gerillakrig.
  I Sovjetunionen uppstod partisanzoner och ett underjordiskt krig utspelade sig.
  Huvudstaden höll fortfarande ut, så Hitler ville svälta ut den och rädda sina soldater, av vilka alltför många redan hade dödats.
  Under tiden utrotade flickorna nazisterna och japanerna på en mängd olika sätt och metoder.
  Speciellt Natasha och hennes team.
  OCH visade sig vara igen V T -34-85. Bilen såklart​ samma , nej ny . OCH för sent fyrtio sjätte årets föråldrad
  A Här Och AG -50. Påminner mig låg pyramid Med Mycket lång stammen Bil Allt sextio fem ton Tjocklek rustning med alla vinklar 250 mm under luta För skal T -34 absolut ogenomtränglig .
  Stålmannen-Natasha V irritation väste :
  - Det här Hur träning ! Lyfta upp berg !
  Futuristen Angelica Tittade runt . Nu De var V hans traditionell bikini OCH något skönhet den har kommit på sinne .
  A Svetlana nedtryckt på spakar barfota hälar Och nu går vi tank Hon väste :
  - Manöver ! Endast manöver !
  AG -50 utrustad kraftfull 105 mm kanon Med längd trunk i 100 EL . han kapabel träffa på stor avstånd Dem mer , y trettiofyra Med kvalitet rustning spelar ingen roll . Ett träffa Och slutet .
  Svetlana startar gunga sovjetisk tank Här fiende skott . Projektil även lite bekymmer rustning Men Till Lyckligtvis glider av . A trots allt kraft kolossal - uran kärna
  Stålmannen-Natasha viskade deras scharlakansrött läppar :
  - På ikoner Med sorg ansikten - igen imperium vara född !
  Futuristen Angelica avfyrade med hjälp av barfota fingrar ben Projektil nöjd V fortfarande stående pyramidal tank OCH halkade Med rustning V rikoschettera Redan Mycket hon lutande Och cementerad .
  tysk tank såklart​ samma , ogenomtränglig , med alla vinklar även För IS -7. A verkligen Var innan honom T -34-85.
  Igen tysk skjuter ... Svetlana nedtryckt naken häl på bromsar OCH jag skulle kunna undgå tank från nederlag . Fastän dödlig gåva gled igenom alls nära .
  Stålmannen-Natasha V rasa sa :
  - Ja Vi Och fastnat !
  Futuristen Angelica flinade . Hon kyligt lurad Med jag själv bh utsatt hög bröst Med jordgubbe bröstvårtor Hon blottade sina tänder deras pärla tänder OCH twittrade :
  - Feg Inte pjäser V hockey !
  OCH nedtryckt scharlakansrött nippel på trigger Sådan Här hon modig Och gnistrande hondjävul​ A Kanske snäll , rysk ängel sig själv .
  Projektil flög ut från Inte för mycket lång doula Blixtrade av ... Och nöjd direkt V trunk tysk bilar AG . Studsande hans som om blåsa smällare
  OCH Allt fyra flickor unisont skällde de :
  - En , två - jag jag fattar ! Fritz Förbi horn Så gav !
  OCH Hur skaka De deras barfota ben . Här Detta tjejer ! A När på skytte använda sig av naken bröst är V ett hundra en gång mer effektiv .
  Stålmannen-Natasha Med leende lade märke till :
  - Det här tank Nu För oss säker . Men Hur hans förstöra ?
  Zoya Med leende föreslog :
  -A​ V bekämpa cowboy stil , vi hans Låt oss sopa bort !
  Svetlana accelererad rörelse hans tank Men fiende , oväntat vände sig om Och rusade sprang iväg han accelererad underbar snabbt : allt eller gasturbin motor . OCH var självklart snabbare än T -34-85.
  Som om elefant sprang iväg från Mopsar . Allt skulle Ingenting . Men elefanter veta hur flytta även Mycket snabbt .
  Stålmannen-Natasha argt rörd Förbi rustning barfota fot Och vrålade :
  - Här ! Väl Hur trots allt Vi kom på efterkälken från fascister !
  Zoya Med sorg V röst , sjöng :
  - Allt omöjligt , möjligt V vår världen !
  OCH skakade hans hår , färger blad guld
  Futuristen Angelica Med glädje sjöng , och släppte annan projektil Den där träffa V armerad akter Och gick sönder .
  - De kommer huruvida drömmar oöverträffad ... Väv huruvida kransar försenat ... Tyst var Gerasim någon dag ! Nu han svär svär !
  Svetlana strikt lade märke till :
  - Svär svära är vulgärt !
  Stålmannen-Natasha ville ha något säga kvick . Men Här dök upp annan fascistisk tank På detta en gång E -75. Samma Bra skyddad V pannan , men mycket värre Med sidor Är det sant, trettiofyra hans Allt lika Inte slå igenom
  På detta gånger , Zoya kastade av den Med jag själv bh OCH utsatt scharlakansrött bröstvårtan
  jag tog den Och nedtryckt bröst på trigger pistol Det fungerade ...
  Projektil igen nöjd direkt V trunk massiv vapen OCH hundra fem millimeter en pistol kom ut från byggnad .
  OCH detta tysk rusade sprang iväg Bra sätt ta ut från byggnad mest skyddad bilar är slå Förbi stammar .
  Stålmannen-Natasha förtjust angav :
  - Här du ser ! Vi vi vinner !
  A Här Och tredje tank På detta gånger " Kunglig" ett lejon ". U honom vapen , bombkastare kaliber vid 450 millimeter . Sådan Om jävla då​ få alls Inte det kommer att tyckas .
  Stålmannen-Natasha på detta en gång bestämt skjuta sig själv . Jag tog av den bh Som på henne trots allt hög , och elastisk bröst . Färsk som på tjejer . OCH krigare Hur ska ta Och kommer att trycka rubin bröstvårtan
  Projektil flög ut ... Och " Kunglig" lejon " tog emot direkt V stammen OCH enorm bil Hur kommer att explodera . Vad Och par stående Förbi kanter tankar flög iväg på några hundratals meter
   Ja Och trettiofyra skakade . Bil nätt och jämnt Inte vände och​ visade sig vara avrives från land
  Futuristen Angelica även träffa på landning pannan , skriker :
  - Tycka om hästar åsnor !
  OCH hotad till Krauts knytnäve
  Stålmannen-Natasha var nöjd , och flinade pärlande , mycket stor tänder :
  - Här Vi given Förbi till fienden ! Hur det ska det !
  Zoya sjöng , med med glädje :
  - Kärlek Och död ! Bra Och ondska ! Vad helig Vad syndig ... A till mig känna till Allt lika !
  OCH flicka rörd barfota ben Förbi metall
  Nästa fiende E -100. Bil farligt MED bombkastare och 75 mm kanon Med Mycket lång stammen Detta överfall modifiering och​ kapabel uppfylla roll Och kämpe tankar A sjuttiofem millimeter vapen För sovjetisk tank ganska tillräckligt .
   A trunk bombkastare täckt mössa
  Stålmannen-Natasha korsade sig på hjälp barfota ben , och twittrade :
  - Ja , det gör vi hans slå ?
  Zoya , gungar tänder , överens :
  - Självklart ska vi !
  Futuristen Angelica scharlakansrött nippel nedtryckt på trigger pistol Det fungerade . Spotta ut det mördande ladda . OCH avbröts relativt tunn men men lång trunk tysk vapen
  Svetlana entusiastiskt twittrade :
  - Bra ! A Nu ge Brand till mig !
  OCH krigare Samma utsatt mina bålen U Allt fyror bröst på höjd OCH Mycket även vacker , sexig , förförisk . Så Med så här flickor jag vill do kärlek . Tja Kanske vara bättre deras ? Förmodligen bara Övrig tjejer !
  OCH Här ung kvinna fångade mig ögonblicket då​ keps började öppna . OCH använder sig av mina scharlakansrött bröstvårtan som kommer att släppa projektil Förbi tysk bombkastare .
  A Fritz Inte lyckades även Och öga blinka ... Hur ska ta Och kommer att explodera ... In Allt sidor spridd rökning metall .
  Svetlana gnuggade till mig själv stark händer Och gnisslade :
  - Jag flicka äkta draken !
  OCH Hur skrattar ! OCH ska ta det , ja kommer att visa tungan !
  Stålmannen-Natasha tog Och entusiastiskt sjöng :
  - Patriot ! sovjetisk patriot ! Hur många Krauts dödade Du !
  Zoya plockade upp en sång , och skakning naken bröst , fortsättning :
  - Patriot ! Röd patriot ! OCH på flickor Allt din drömmar !
  OCH Samma krigare Hur ska ta Och han kommer att brista i skratt ! OCH tunga kommer att visa ! OCH flinar tänder - huggtänder !
  OCH barfota ben ska flytta hävarm ...
  Tjejerna här är klart bäst trots att de har en omodern tank. Och de fortsätter att partiska.
  Men den 20 april 1947 började ett nytt angrepp på Moskva. Japanerna, turkarna och alla utländska trupper deltog i den.
  Hitler fick slutligen slut på tålamodet och bestämde sig för att avsluta Sovjetunionen. Och personligen med Stalin, som förknippade med honom gerillakriget som fortfarande brinner på ryskt territorium.
  Som att om Moskva faller, då kommer kriget utan tvekan att ta slut.
  Och ett avgörande, allmänt överfall började.
  Supertunga stridsvagnar "Rat"-2, "Monster", E-200, E-500 och andra gick också till attack.
  För det första besköts staden också med ballistiska missiler.
  Och de stridslösa, osårbara skivplanen från det tredje riket användes också. Sådan är armadan.
  Alenka och hennes team mötte modigt tyskarna och gav dem strid.
  Alenka kastade en granat med sina bara tår, sköt ett skott och vrålade:
  - För den ryska andan!
  Anyuta, som sköt på sina motståndare och mejade ner raden av fiender, kvittrade med sin bara häl och gav paketet till döds:
  - För kommunismens storhet!
  Alla, som sköt mot Sovjetunionens fiender och kastade en bomb med sina bara tår, utbröt:
  - För Moder Rus i kommunismen!
  Maria, som sköt exakt mot fienden och självsäkert mejade ner honom, noterade och blottade sina tänder:
  - Ryssland behöver en ny ledare!
  Matryona noterade, sköt och förstörde med säkerhet sina motståndare, och med sina bara tår gav hon en annan dödsgåva:
  - Det är klart att det behövs!
  Och från hennes kast, som träffade skridskobanan, kolliderade två tyska stridsvagnar.
  Marusya, som sköt mot nazisterna, noterade energiskt:
  - Allt fanns där i Sovjetunionen, men fienden tog det i antal!
  Och med sin bara häl kommer han att lansera det mordiska och obönhörliga!
  Alenka uppmuntrade sina vänner:
  - Skynda dig inte att begrava Rus! Vi har fortfarande saker att göra!
  Och med tårna på sin bara fot kommer han att kasta en destruktiv gåva av förintelse.
  Anyuta, som sköt mot nazisterna, höll med om detta:
  - Vi kommer med våld att slå våra fiender, fäderneslandets flod kommer inte att torka ut!
  Och med sin nakna, runda häl kommer flickan energiskt att ta den och träffa fienden.
  Alla, som sköt mot fascisterna och släppte en bit sprängämne från en slangbella, drog i snöret med sina bara tår, sa:
  - Det blir bara en superman - som ska ersätta Stalin!
  Maria, som sköt med otrolig noggrannhet och kastade granater med sina bara tår, sa:
  - Allt som inte förändras är till det bättre!
  Matryona, slår ner Fritz med välriktade skott. Och sedan, när hon skadade tanken med sin bara fot, noterade hon:
  - Vi är med vår oföränderliga och heroiska vilja!
  Marusya kastade en hel massa granater med sina bara fötter. Så nazisternas självgående pistol vände och tjöt:
  - Jag kommer att vara starkare än alla!
  Alla, efter att ha slagit ut en transportör från nazisterna med ett granatkast med sin bara häl, anmärkte och korrigerade:
  - Inte jag, utan vi! Allt är starkare!
  Alenka började sjunga för att höja kämpaglöden och komponerade allt eftersom. Och resten av flickorna, som sköt mot nazisterna, tog upp den;
  Vi är tjejer från Sovjetunionens land,
  Vilket är en fackla för hela världen...
  Låt oss visa dig ett exempel på storhet,
  Här sjungs hjältedåden!
  
  Flickor föddes under den röda flaggan,
  Och barfota rusar de genom frosten...
  Döttrar och söner slåss för Rus,
  Ibland ger bruden killen en ros!
  
  Det kommer att finnas en röd flagga över universum,
  Lyser så starkt, som en facklaslåga...
  När allt kommer omkring har vi en heroisk sving,
  Och vår banner glittrar som röd!
  
  Tro inte det, den förbannade fascisten kommer inte att passera,
  Och den ryska andan kommer aldrig att försvinna...
  Segrar kommer att öppna ett oändligt konto,
  Låt oss säga hej och hej till vem som helst!
  
  Ryssland är ett underbart land,
  Du gav kommunismen till folken...
  För evigt given av Gud generöst,
  För fosterlandet, för lycka och frihet!
  
  Fienden kommer inte att kunna besegra fäderneslandet,
  Och hur grym och listig han än var...
  Vår oövervinnelige ryska björn,
  Den ryske soldaten är så härlig för sin seger!
  
  Vackra sovjetiska land,
  Tjejerna i den är stolta över att de är vackra...
  Hon gavs till oss genom födseln för alltid,
  Och låt oss Komsomol-medlemmar vara rättvisa!
  
  Vi slåss i utkanten av Moskva,
  Det är snöstorm, snödrivor och flickorna är barfota...
  Vi kommer inte att ge upp vårt fädernesland åt Satan,
  även våra liear skjuter exakt!
  
  Så i raseri är flickorna ivriga att slåss,
  Och med den nakna hälen kastar de ett explosionspaket...
  Han är en fascist, men han ser cool ut,
  I själva verket bara onde Kain!
  
  Det finns inget sätt att besegra fiendens flickor,
  De föddes under en sådan stjärna...
  Vårt oövervinnerliga monster är björnen,
  Vem gjorde fosterlandet till sin hustru!
  
  Vi ryska tjejer är bra,
  Vi är inte rädda för tortyr och frost...
  Och vi kommer att slå tillbaka, tro den onda hordens anfall,
  Fienden kommer att bli galen av dosen!
  
  De kunde driva fienden bort från Moskva,
  Även om han är full av enorm kraft...
  Vi tjejer är så stolta över oss själva,
  Alla motståndare kommer att försvinna i sina gravar!
  
  Tro inte det, fiender kan inte besegra Rus,
  Eftersom varje riddare kommer från blöjor...
  Jägaren har tydligen förvandlats till vilt,
  Och motståndaren är fortfarande bara ett barn!
  
  Men den ryska anden, den stora trosandan,
  Du vet, det finns dolda krafter i det...
  Fienden kommer att krossas i stycken,
  När allt kommer omkring är riddare oövervinnerliga i strid!
  
  Kasta bort era tvivel, flickor,
  Vi är de modigaste människorna i världen...
  Låt oss kasta Satans horder i infernot,
  Låt oss blötlägga alla motståndare i toaletten!
  
  Det heliga kriget kommer att upphöra
  Frid och morgon kommer över planeten...
  Hon är för alltid med solen,
  Må sommaren flamma för alltid!
  
  Och kommunismen evig i ära,
  Och Lenin och den store Stalin är med oss...
  Först nu är fascismen på den blodiga biofilmen,
  Och vår vilja att tro är starkare än stål!
  
  Mitt Ryssland regerar i århundraden,
  Och gav lycka till hela universum...
  Du behöver styrkan hos en stålnäve,
  Och vågat, men på ett rimligt sätt!
  
  
  
  HÄXOR SOM SKAPAR MIRAKELVAPEN
  Gerda, Charlotte, Magda och Christina, som testade "Tiger" en gång, ledde också utvecklingen av en lovande modell: "Panther"-2. Tjejerna placerade motorn och transmissionen i ett kvarter - tvärs över, och gjorde tornet smalt och mindre. Och växellådan var installerad på själva motorn. Som ett resultat visade sig "Panther"-2 vara en siluett mindre än två meter, och antalet besättningsmedlemmar reducerades till tre personer. Pansartjockleken på skrovets framsida ökade till 120 millimeter vid stora sluttningar, och sidorna till 82 millimeter vid sluttningar. Och tornen är upp till 150 mm på framsidan och 82 mm på sidorna, i sluttningar. Samtidigt reducerades hela fordonet till 35 ton, vilket gjorde det möjligt att klara sig med en 700 hästkrafters motor och ökade tankens hastighet och manövrerbarhet. Samtidigt har fordonets manövrerbarhet också förbättrats, och chassit har blivit lättare och mycket lättare att reparera och underhålla. Det finns sex rullar totalt, vilket är praktiskt och bekvämt. Hitler gillade "Panther" 2 och började produceras i september 1943. Fordonet är framgångsrikt, med en bra pansargenomträngande och snabbskjutande pistol. Hon arbetade och rörde sig snabbt, med utmärkt ergonomi.
  Och viktigast av allt, det var lättare att producera och krävde mindre metall. Och samtidigt utmärkte den sig genom sin kapitalöverlevnadsförmåga. Det är inte så lätt att penetrera ett sådant fordon med stora pansarbackar.
  De sovjetiska trupperna hade ett allvarligt problem. Dessutom investerade tyskarna, istället för Fau-programmet, i utvecklingen av folkets fighter och skapade XE-162, enkel och billig att tillverka och mycket lätt och manövrerbar.
  Denna maskin visade sig vara utvecklad under mer gynnsamma förhållanden och är relativt lätt att använda. Och det är inte så lätt för henne att klara sig.
  Den införde brutala luftstrider mot sovjetiska och allierade trupper. Jagaren vägde endast ett och ett halvt ton tom och bestod nästan helt av trä. Så maskinen visade sig vara extremt effektiv.
  Situationen förvärrades av det faktum att tyska flickor började aktivt registrera sig i flygenheter.
  Albina och Alvina började aktivt vinna poäng, kämpade som regel barfota och bara i bikini. Och de här tjejerna kunde inte skjutas ner. Och de själva höll så aktivt på att skära bort fienden. Och så vackra dessa blondiner var: bara äkta arier!
  Albina trycker på avtryckaren med sin graciösa fot och skär ner ett par sovjetiska flygplan och skriker:
  - Ära till det tredje riket!
  Alvina trycker på sin röda bröstvårta på avtryckaren, träffar tre sovjetiska fordon och ryter:
  - Ära till vårt fosterland!
  Kämpande tjejer - du kan inte säga att de är svaga. Nej, de är väldigt aggressiva och kan slita alla i stycken.
  Sammantaget är den här armén överraskande. Och på vintern stabiliserades frontlinjen. Mainstein inledde en motattack och lyckades besegra de sovjetiska trupperna bortom Dnepr och skapade ett par stora kittel. Tyskarna kunde också slå tillbaka offensiven nära Leningrad. Här förlitade man sig på en kraftfull försvarslinje. Plus, efter nederlaget i Ukraina, drog Stalin tillbaka flera divisioner från denna riktning och tillät tyskarna att slå tillbaka attackerna. Fronten höll ut och tyskarna kunde hålla ut på vintern längs hela anfallets omkrets.
  Gerda kämpade personligen på Panther 2, tillsammans med tjejerna. Och trots vintern kämpade skönheterna barfota och bara iklädda bikini.
  Gerda tryckte på joystick-knapparna med sina bara tår, träffade fienden och gnisslade:
  - Ära till vårt imperium!
  Charlotte tryckte också på spaken med sina bara tår, demolerade det trettiofyra tornet och bekräftade med aggression:
  - Ära åt hjältar!
  Christina tryckte på knappen med sin röda bröstvårta och träffade den sovjetiska bilen och gnisslade:
  - Och ära till oss!
  Magda avfyrade en skur av fyra maskingevär, skar ner det sovjetiska infanteriet med sina bara tår och sa:
  - Evig, segerrik ära!
  Så tjejerna blev vilda och deras nakna, runda klackar glittrade.
  Och när "Tiger"-2 närmar sig lovar den här tanken, som väger femtiofem ton, att ha ett skydd på 250 mm på pannan och 170 mm på sidorna.
  Att med en 88 mm kanon i 71 EL är det en mycket anständig maskin.
  Och nu på våren rycker tyskarna redan fram i Italien och krossar självsäkert de allierade.
  De tar Neapel och invaderar Sicilien.
  Och de allierade trupperna kapitulerar med hundratusentals. Och de är grundligt förstörda. Tyska pantrar är ostoppbara.
  Och tjejerna får engelsmännen att falla på knä och kyssa de bara, mejslade benen och slicka skönhetens runda klackar med tungan.
  I juni försöker de allierade avancera genom att landsätta trupper i Normandie. Men de lider ett förkrossande nederlag där. Återigen, hundratusentals fångar och mycket tillfångatagen utrustning.
  Roosevelt drabbas av en hjärtattack och blir arbetsoförmögen. USA försöker avsluta ett så svårt krig. Storbritannien överväger alternativ för fred med Krauts. Situationen förvärras av kraftigare bombningar av engelska städer med jetflygplan. Men brittiska jaktplan kan inte hinna med sådana plan.
  Så Churchill börjar be om fred. Men Führern är obeveklig. Han sprudlar av medvetenhet om sin egen styrka.
  Men britterna går fortfarande med på fred. Och detta oroar Stalin, som erbjuder Führern vapenvila. Hitler går med på att upphöra med fientligheterna i tre år, förutsatt att det inte sker något partisaniskt sabotage, och parterna stannar vid sina gränser, och Sovjetunionen säljer olja och spannmål till tyskarna.
  Stalin gick med på detta... Och Krauts knöt sina händer.
  Det första slaget är givetvis Gibraltar. Efter att ha erövrat denna fästning kan du överföra trupper till Afrika på kortaste avstånd. När de stormade fästningen använde tyskarna de senaste MP-44-gevären, flickorna förbättrade dem också: de gjorde dem mycket lättare och mer pålitliga.
  Och Albina och Alvina, tjejerna som gjorde de tyska planen mycket mer praktiska och snabba, slogs i himlen.
  Och de krossade sina allierade till vänster och höger. Gibraltar skulle ha tagits direkt. Franco tvingades gå med på Hitlers ultimatum. Låt inte fascisterna ockupera ditt land.
  Tyskarna accelererade i stridsvagnar och brast in i fiendens läge.
  Efter Gibraltars fall gick Krauts in i Marocko. Och de flyttade och erövrade territorier. Speciellt Fritz-stridsvagnarna rörde sig över Algeriet. "Panther" 2 glider snabbt längs sanden. Den moderniserades med en kraftfullare motor, och den tog fart. "Panther"-2 tillfredsställde militären helt med sitt pannskydd, och "Tiger"-2 var generellt en fantastisk stridsvagn. De allierade föll som decimerade.
  Tyska flickor slogs i öknen, vanligtvis barfota och bar bikini. De smörjde bara huden med en speciell skyddskräm så att den inte skulle brännas.
  Sedan satte de tillfångatagna engelsmännens skönheter dem på knä och tvingar dem att slicka flickornas hälar. Och de gillar det, särskilt afrikanerna, som gör det med entusiasm.
  Det fyrtiofemte året var mycket framgångsrikt för tyskarna de erövrade större delen av Afrika och Mellanöstern. Och under första halvan av 1946 erövrade de även Indien, Burma och resten av Afrika. Och det fanns fler problem med försörjningen av trupper, utvidgningen av kommunikationer och terrängen än med motståndet från brittiska och amerikanska enheter. Dessutom ville de koloniala trupperna inte riktigt slåss. Inom tekniken har tyskarna en överväldigande överlägsenhet i kvalitet. Till exempel ME-262 X, och hastigheten är upp till 1200 kilometer i timmen, och beväpningen är fem flygplanskanoner. Och USA och Storbritannien har ännu inte jetjager som är mer eller mindre lämpade för stridsanvändning, och ännu mindre bombplan.
  Dessutom har tyskarna nu disketter som når en hastighet av cirka fyra ljudhastigheter. De var helt osårbara för handeldvapen, tack vare det laminära flödet som flödade runt bilarna. Men på grund av detta kunde de själva inte skjuta. Men det var möjligt att släppa en bomb från en höjd, använda den för spaning, och viktigast av allt, ramma fiendens fordon och skjuta ner dem med jetplan.
  Flygande tefat är effektiva vapen med stor räckvidd och kan flyga från Europa till USA. Och de styrdes ibland av mycket vackra tjejer, som föredrog att slåss barfota och i bikini.
  Här är Gertrude och Eva på flykt. Sådana två underbara sötnosar. Till exempel greps en svart amerikan. Knuten till en stock. Och så red de på hans manliga perfektion under lång tid att fången förlorade medvetandet, efter att ha ansträngt sig själv.
  Och nu tog Gertrud med sina bara tår diskusen och riktade den mot målet och sköt ner amerikanska flygplan. Det här är en kämpande tjej.
  Och även Eva siktar med sina bara tår en maskin med dödlig kraft mot fienden.
  Och med raseri ramlar den mot fienden, och Englands och USA:s bilar faller.
  Tyskarna planerade landningen till slutet av november. För det första är det ingen som väntar just nu. Faktum är att vädret inte är särskilt riskabelt att överleva. Men under lugna dagar kan du simma över Engelska kanalen och landa. Dessutom finns det fördelar med nattlandning, eftersom det är mycket svårare att försvara i mörker.
  Vid denna tidpunkt hade tyskarna kraftigt förstört de engelska och amerikanska flottorna.
  Så landningen var väntad utan problem. En mäktig slagstyrka var tänkt att vara speciella bataljoner av flickor som, även i frosten i slutet av november, var barfota i bara en bikini.
  Landningen började den 26 november 1946. På årsdagen av riksdagsvalet, varefter Hitler fick posten som rikskansler.
  Det fanns ingen som hindrade landningen. Och stora massor av infanteri och till och med de senaste pyramidstridsvagnarna deltog i offensiven. Som inte går att penetrera från vilken vinkel som helst.
  Flickorna kämpar förstås inom dem och agerar modigt.
  Och några krigare bryter redan barfota kanten av is på pölar frusna på natten. Och de kämpar väldigt tappert. Och de utför mirakel av kolossal makt. Och när de kastar granater med bara tårna och river engelsmännen i bitar så blir det extremt coolt...
  Gerda slåss på en "Tiger"-4 pyramidformad stridsvagn med en kanon och en bombkastare, och ganska tappert. Skickar skal efter skal, sliter fiender isär.
  Beter sig som en galning, trycker på joystick-knapparna med sina bara tår, vrålar flickan:
  - Vi blottar våra tänder aktivt, vi utrotar väldigt mycket!
  Charlotte använder en röd bröstvårta när hon skjuter, trycker på den på joystick-knappen och träffar fienden, hon kvittrade:
  - Vårt universella byggteam!
  Christina slog också med en raketgevär med bara tår. Hon slog sönder många fiender och mumlade:
  - För det tredje rikets storhet!
  Och Magda dundrade efter henne. Denna gång med en jordgubbsnipple. Hon slet sin motståndare och vrålade:
  - För arisk kommunism!
  Dessa tjejer är på supernivå! Och hur infanteriet av flickor springer och bara fötter och kastar granater när de går. Och hur stor och dödlig den är.
  Flickorna är så kämpiga och vackra.
  Och de krossar britterna till vänster och höger. Det är inte förvånande att England med en sådan offensiv och landning från både Frankrike och Norge höll ut i bara tio dagar. Det här är bra!
  Metropolen föll. Och nästa steg är marschen mot Amerika. I februari genomförde tyskarna, trots vintern, en landstigning på Island: Operation Icarus, och intog detta viktiga territorium.
  Och återigen deltog barfotaflickor från olika SS-bataljoner i striderna.
  Och de nådde framgång, blinkade med sina bara klackar i snön.
  Stalin föreslog Hitler i mars 1947 ett gemensamt krig mot USA. Führern gick med på detta, men på villkoret att Sovjetunionen endast skulle få tillbaka Alaska, på något sätt lagligt territorium. Och han kommer inte att låtsas vara mer.
  Stalin höll med om detta... Och invasionen av sovjetiska trupper genom Alaska började. Så snabbt och grymt.
  Nya sovjetiska stridsvagnar flyttade.
  Elizabeths besättning kämpade på den allra första, experimentella och inte helt färdiga T-54-stridsvagnen. april 1947. Det är fortfarande snö i Alaska, men ryska tjejer kämpar barfota och i bikini. Och så vackra tjejer.
  Elizabeth skjuter mot fienden med sina bara tår. Amerikanen Sherman slår till. Och blottande sina tänder säger krigaren:
  - Ära åt den stora kommunismens idéer!
  Ekaterina skjuter också med sina bara tår och kvittrar:
  - Ära till vår armés segerrika resultat!
  Elena sköt också, den här gången med den röda bröstvårtan, träffade fienden väldigt bra och morrade:
  - Ära åt nya avgörande segrar!
  Efrasia, slår sina motståndare med en jordgubbsnipple och slår till Pershings skällande::
  - Och vi kommer att vinna!
  Krigarna skingrades tydligen som vixar. Och så tröskar de amerikanerna.
  Ett granat träffar tankens panna, men rikoscherar omedelbart. Elizabeth ryter och hoppar:
  - Ära åt kommunismens idéer!
  Och han skickar också tillbaka en projektil med sina bara tår. Den här tjejen är på ett riktigt uppdrag.
  Dessa är de kämpande skönheterna.
  Sovjetiska trupper höll ut i Alaska. Och i maj anlände den allra första IS-7, inbyggd i metall.
  Och på den finns stridsvagnsbesättningen från Alenka.
  Det är en så kämpig tjej det där. Precis när han sköt mot fienden träffade han honom extremt exakt.
  Och vilken kraftfull pistol: 130 mm. Hon tränger in i fienden på långt avstånd. Amerikanerna har fortfarande sin huvudstridsvagn, Sherman, som bara är bra för att rekrytera tyska och sovjetiska stridsvagnsess. Det finns en något bättre Pershing, med en kraftfullare pistol än 90 mm kalibern. Och den mycket lilla "Super Pershing", vars kanon är 90 mm i kaliber och har en piplängd på 73 EL, kan tillfoga ett farligt sår på sidan av det sovjetiska IS-7-fordonet och på nära håll. Pyramidformade tyska stridsvagnar och amerikanska vapen tas i allmänhet inte från alla vinklar. IS-7 träffas ombord. T-54 - "Super Pershing", kan ta dig nära huvudet och på sidan på avstånd. Men för närvarande har Sovjetunionen huvudstridsvagnen T-34-85, som ännu inte har avvecklats och kämpar mot amerikanerna. Den är ungefär lika med Sherman och svagare än Pershing.
  Så de sovjetiska soldaterna har det svårt. Och de ser med avundsjuka på den hittills enda, allra första experimenttanken IS-7.
  Den här bilen är stolt och cool.
  IS-2 och IS-3 slåss också. Det sista fordonet kan inte penetreras frontalt förutom Super-Pershing. Tja, IS-3:an kan också penetreras in i den nedre delen av skrovet.
  IS-2 är något svag i tornets frontpansar.
  Flickorna Natasha och hennes team slåss på den här tanken. Kämpande skönheter. Och från IS-2 levererar de krossande slag med dödliga granater.
  Natasha tryckte på sina bara tår och kastade ut mördaren, slog igenom amerikanen och skrattade:
  - Ära åt den goda kommunismens idéer!
  Zoya tryckte på sin röda bröstvårta på mördarspaken och sa:
  - För arisk fred och ordning!
  Augustine slog också förstörelsen med sin bara häl, träffade fienden och skällde:
  - För avgörande segrar!
  Och Svetlana kastar slutligen ut sina små fötter med hjälp av sina bara tår, skär ner fienden och gnisslar:
  - För stormakter!
  Röda arméns kvinnliga krigare avancerade genom Alaska. Sommaren kom och det var varmt, och tjejerna i stridsvagnar i bikini och barfota var trevliga. Efter att ha korsat Grönland landsteg tyskarna i Kanada. Och söderifrån började de närma sig från Argentina. I Brasilien skedde en splittring i pro-tyska och pro-amerikanska fraktioner. Tyskarna, med ett kraftigt slag från sina mer stridsberedda divisioner, avgjorde saken till deras fördel.
  Nazisterna hade en kraftfullare och effektivare anfallskarbin, som sköt från långt avstånd och mycket snabbt. Yankees led nederlag efter nederlag.
  Ett nytt lag av engelska tjejer ledda av Jane Armstrong närmade sig söderifrån... Krigaren stred i Brasilien på sommaren... Pro-amerikanska styrkor gjorde trögt motstånd.
  Men i Venezuela drabbade krigarna samman med amerikanska trupper. De slogs på den föråldrade Panther-2, som nästan hade avvecklats till förmån för pyramidformade utrustningsmodeller.
  Men britterna, även med dessa stridsvagnar, var starkare än amerikanerna. De avfyrade sina vapen mot Shermans, som redan var hopplöst föråldrade och bara kunde slåss på lika villkor med de sovjetiska trettiofyra.
  Jane sköt på avstånd med sina bara tår. Hon slog fienden och kvittrade:
  - Det här är Storbritanniens storhet - det kommer inte att blekna!
  Gringeta slog sina mejslade ben i fienden med sina bara tår. Hon kraschade Sherman och gnisslade:
  - Vårt rike kommer att bli coolt!
  Och visade hennes tunga!
  Sedan sköt Monica, träffade fienden rakt på mål med sina bara fötter och kurrade:
  - Till själens frälsning!
  Och efter dem slog även Malanya till. Den träffade den farligare Pershing exakt och bröt skrovet.
  Naturligtvis kurrade hon med sina bara tår:
  - Ära åt de kungliga styrkornas idéer!
  Tjejerna kämpade väldigt aggressivt och konstruktivt.
  Och utvalda tyska enheter flyttade till Kanada. Gerda på pyramidtanken Tiger-4 krossade Amerika och dess välde. Och de bröts under fiendens förkrossande slag.
  Gerda sköt med sina bara tår, träffade fienden och skvallrade:
  - För arisk kommunism!
  Charlotte slog också, den här gången med en röd bröstvårta, slog den amerikanska bilen och gurglade:
  - För Tysklands storhet!
  Christina slog också fienden. Hon krossade hans rustning med sina bara tår, mejslade ben, som äggskal, och gurglade:
  - För våra fenomenala prestationer!
  Magda dundrade också, krossade fienden som lera och vrålade:
  - För sådana resurser som det är omöjligt att säga i en saga, inte ens att beskriva med en penna!
  Flickorna, det bör noteras, är extremt stridbara och mycket aktiva. De är faktiskt väldigt roliga.
  Och så föll de största städerna i Kanada: Quebec och Toronto. Och livet blev bättre för Krauts och roligare...
  Hitler förklarade att Amerika skulle vara slut!
  USA lyckades inte utveckla atombomben. Tydligen vände turen bort från Amerika till förmån för Wehrmacht i det här fallet. Än sen då? Det finns andra grunder för seger och framgång. Så det är för tidigt att falla i förtvivlan.
  Men Krauts med sina utländska regementen är vida överlägsna USA vad gäller trupper. Och de är kapabla att göra mycket för att förstöra fienden.
  Gerda fångade till exempel en svart fighter. Och flickorna plågade honom så mycket och tvingade honom att älska att han kastade av sig hovarna. Och det här är faktiskt väldigt coolt.
  Hösten '47 gick Krauts in på själva USA:s territorium. Sovjetiska trupper kämpade fortfarande i Kanada.
  Alenka på IS-7 slogs med en hel brigad av Shermans och Pershings. Shermanerna här var av Firefly-klassen, med en långpipig 76-mm kanon, vilket är farligt för IS-7 när de skjuts mot sidan. Så flickorna hamnade i en allvarlig situation. IS-7, för alla dess fördelar, har en pistol med begränsad ammunition och är inte särskilt snabbskjutande.
  Så Alenka sköt med sina bara tår, slog amerikanen och gnisslade:
  - På min väg till krig!
  Anyuta slog Sherman en efter en med sin röda bröstvårta och slängde ut:
  - För Sovjetunionens segrar!
  Alla knullade också med sina bara tår. Hon slog en amerikansk bil och sa:
  - För kommunismens idéer!
  Maria slog också med en jordgubbsnippla, slog sin motståndare i bitar och tystade:
  - För Lenins stora manuskript!
  Och Matryona gav efter med sin bara häl, smula sönder shermanens rustning och tjöt på lungorna:
  - För mina ljusriddare!
  Det här är de fem, det här är tjejerna - du kan inte hitta coolare! Och alla är så unga och fräscha. Och tjejerna luktar honung. Inte konstigt att soldaterna njuter av att slicka Venus barm med tungan. Och de slickar fortfarande sina läppar.
  Ja, IS-7 gav vika tillbaka för att inte slitas sönder. Det är därför det är en tank, alla tankar är tankar.
  Kanske förutom de pyramidformade tyska...
  Men de flesta av Shermans dödades, och resten drog sig tillbaka.
  Så här hackade de sovjetiska tjejerna.
  Och i himlen tröskar Anastasia Vedmakova och Alenka Sokolovskaya Krauts. Att dessa Pokryshkin-tjejer är ingen match. Och skönheterna slåss barfota och i bikini. Och bröstens scharlakansröda bröstvårtor används när man skjuter, vilket ökar stridseffektiviteten i skyttet.
  Men Albina och Alvina förstår bättre. Flickorna lyckades få sex grader av riddarkorset. Det högsta sjätte klassens riddarkors av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter tilldelades dem efter att de sköt ner mer än tusen flygplan vardera.
  Det här är tjejer - tjejer till alla tjejer...
  Men både Anastasia Vedmakova och Alenka Sokolovskaya samlade var och en mer än tvåhundra flygplan. Och de hade redan åtta stjärnor av Sovjetunionens hjälte.
  Anastasia tryckte sina bara tår på avfyrningsknappen på flygplanskanonen och sköt ner den amerikanska bilen och gnisslade:
  - Jag är en supertjej!
  Alenka Sokolovskaya högg mot fienden med sin röda bröstvårta, slog ner tre plan och skällde:
  - Och jag är ännu coolare!
  Det här är tjejer, sådana tjejer!
  Och de förstör Amerika.
  Jo, självklart gör Alvina och Albina det ännu roligare och coolare.
  Alvina använder röda bröstvårtor när han skjuter...
  Och Albinas jordgubbe...
  Och båda tjejerna älskar verkligen att arbeta tungan med jade, pulserande stavar. De har en sådan passion och en credo av aggression!
  Albina tryckte på sina bara tår och kvittrade:
  - Och de går till sjöss, de äckliga tjejerna!
  Alvina, skjutande, bekräftade:
  - Coolt element, dödande element!
  Och nu har tyskarna, sovjeterna och japanerna kilat sig djupare in i amerikanskt territorium.
  Japanerna har sina egna fighters: ninjatjejer. Väldigt modig och kämpande.
  Här är en blå ninjatjej som använder sina bara tår för att släppa ett rakblad, skär av amerikanernas huvuden och tjatar:
  - De kommer inte att passera!
  Och han hugger kvarnen med svärd.
  Och den gula ninjatjejen kommer att hålla en riktig fläkt med sina svärd. Och sedan kommer han med sina bara tår att kasta nålar med gift och kasta dem för att döda Yankee-trupperna och slå igenom motståndarna.
  Och tjuter högst i lungorna:
  - Till all japansk ära!
  Och flickan med rött hår, som en lutande kvarn, kommer att skära fienderna.
  Och sedan tar han dem och slår dem med sina bara tår och sprider jänkarna åt olika håll. Det här är kämpande skönhet.
  Och det kommer att ryta:
  - Vi är ninjor!
  Och sedan kommer en tjej med vitt ninjahår att utföra en helikoptermanöver med svärd. Han kommer att hugga upp sina motståndare och krossa dem. Och från den scharlakansröda bröstvårtan kommer den att slå ned som en blixt och dåna:
  - För Japans seger!
  Nåväl, ingen kan motstå sådana tjuvar! Det här är tjejer, tjejer till alla tjejer...
  Och de är så aggressiva.
  Men striderna mullrar med kolossal intensitet. Axelstyrkorna rör sig från både norr och söder, bokstavligen pressar Amerika med en gigantisk tång.
  Detta är en glimt av ett en gång så härligt land som förvirrar fantasin.
  I slutet av hösten hade Krauts redan ganska kilat in sig i USA:s territorium.
  Här slåss Gerda i Tiger-4-stridsvagnen och minns samtidigt sin tidigare,
  Också mycket härliga bedrifter.
  Gerda var lätt fläckig av blod, men var nöjd. Men stämningen förstördes av den fruktansvärda stanken som kom från ghoulens avskurna buk och rädslan för att ytterligare hundra, om inte fler, av samma varelser skulle komma springande.
  Charlotte tog samtidigt sin ihärdiga motståndare i huvudet och utförde ett dödligt "dubbelt Nelson"-drag och vred varelsens hals. Den brinnande krigaren här befann sig i rollen som en sorts Moder Teresa - när det gäller barmhärtighet mot den brutalt misshandlade ghoulen. Uttryckt:
  - Jag är snäll, snäll, och min mamma är snäll - som en klok uggla!
  Gerda var orolig:
  - Förstår du inte?
  Charlotte blev förvånad:
  - Vad ska jag förstå?
  - Kommer inte dinosaurier, eller hybrider av råttor och kackerlackor att höra? - Gerda sträckte ut sina läppar.
  Charlotte fnissade:
  - Jag förväntade mig inte att du skulle vara en sån jävel! Ja, vi kommer att döda minst tusen av dem!
  - De slog dig i huvudet med en klubba!
  - Nej. Tro mig bara, megagnomen kan höra oss. - Här vacklade flickan. "Om dvärgarnas sultan inte tog honom, det vill säga inte kallade honom i tjänst, så kunde han inte ha gått för långt ifrån oss.
  Gerda frågade med mycket svagt självförtroende:
  - Och andra dvärgar, alver, annihobbiter?
  Charlotte släckte snabbt, med manlig hänsynslöshet, sitt sista hopp:
  "Andra kanske hör det, men vad bryr de sig om?" Bara megagnomen Kiy-Dar vet.
  Gerda började torka av sitt blodfläckade ben på ett enormt, frodigt löv. Bladet verkade bara mjukt till utseendet, men i verkligheten var det taggigt. Den barfota blondinen ritade moralen:
  - Allt som glittrar är inte guld, men allt som stinker blir alltid skit! Det finns så mycket smuts i världen att du inte kan tro på skaparens renhet, även efter att ha tagit några steg på marken!
  Som svar väste elddjävulen igen luften i hennes plaströr. Sedan lyssnade tjejerna länge på natten. Men megagnomen Kiy-Dar hörde inte eller kunde inte ens höra. Och det fanns helt klart ingen annan tomte här.
  Gerda sjöng här:
  - Om en vän plötsligt visar sig vara varken en vän eller fiende, utan en tomte... Det betyder att ett dårhus väntar oss!
  Charlotte avbröt sin vän:
  - Ja, vill du att en legion ghouls ska omringa oss? Kom på med fötterna, och snabbt!
  Och återigen fortsatte de sin ansträngande körning, även om båda krigarna redan var trötta. Ibland somnade Gerda när han gick, i söta korta stunder verkade det som att han låg och vilade (en sorts sömn i en dröm - det är bara otroligt coolt!). Men synerna föll sönder, som en lerklump som föll till marken - lätt och utan ansträngning, bara kroppen darrade nervöst. Och så började allt om igen, som om en osynlig pendel svängde. Det var någon sorts halvverklighet och halvverklighet runt omkring. Jag var tvungen att blåsa upp ögonlocken för att de, tunga, inte skulle stängas. Flickornas bara fötter punkterades brutalt, men det var denna fruktansvärda smärta som inte tillät dem att helt glömma bort sig själva och tappa verklighetskänslan. Och landskapet förändrades gradvis... Höga väggar syntes tydligt genom mörkret runt omkring, den trötta blonda krigaren verkade befinna sig i en svart stenkorridor. Jag föreställde mig ljud - ett tungt eko av hans löpning. Och det var något annat fruktansvärt och orörligt - framför sig. Något levande, fortfarande osynligt, väntade på flickorna, och de sprang dit. Naturligtvis ville de inte hamna i underjorden, men de sprang fortfarande som får jagade av en tiger. Det är inte ens klart varför, de började drömma om sådant skräp, kanske på grund av den extrema fysiska ansträngningen under de sista veckorna av kriget i Afrikas öken och Asiens berg...
  Gerda viskade:
  - Och till och med himlen kan vara ett helvete, så du behöver inte simma till helvetet på länge igen!
  Något ryckte i flickans hand. Medvetandet ryckte tillbaka till krigaren. Hon fann sig plötsligt stå orörlig. Marken framför sluttade sakta nedåt. Och det kom en svag vattenstänk. En fläkt av friskhet och fukt andades in i flickans utmattade ansikte.
  Gerda utbrast:
  - Wow, det visar sig att du kan springa till himlen!
  - Viry! - Charlotte andades ut med en känsla bredvid sig. - Platsen där de fallna krigarna i Stortyskland är i salighet. "Hennes ringande krigarröst var full av genuin glädje.
  Gerda delade inte en sådan optimism:
  - Mer som Viriyas förfält.
  Charlotte sa entusiastiskt:
  - Där det finns ett förfält, finns det ett fält!
  Gerda mindes legenden, mindes hur de på väg till Reich Sarai korsade en liten silverglänsande flod. Från den kungliga hästens höjd verkade överfarten enkel och snabb rolig. Den blonda krigaren kände sig till och med som en sultan, eller sultan, vilket dock är ännu bättre! Men det är en sak att sitta på en enorm elithäst, och en annan sak att resa på sina egna två ben av en gudinna. Jag undrar hur djup och förrädisk denna flod är?
  Gerda anmärkte listigt men bildligt:
  - Och förfältet är mitt!
  - Du kan simma? - Den rödhåriga flickan vände sig mot henne.
  Gerda ryckte på axlarna:
  - Vilken dum fråga. Var såg du en representant för en elit-SS-bataljon som inte kunde simma?
  Charlotte skakade beslutsamt med sina flammande lockar:
  - Glöm SS-eliten. Här finns en helt annan värld eller till och med ett gränslöst universum med myriader av världar. Allt är inte som det var hos oss!
  "Kan jag?" - frågade Gerda sig själv och såg återigen in i tomheten som fanns inuti krigaren.
  Charlotte mumlade:
  - Nåväl, föda snabbt! Tiden rinner ut!
  - Jo, visst, jag måste kunna simma! sa den blonda krigaren glatt och såg tvivel på sin väns milda och samtidigt formidabla ansikte.
  En fjäril i storleken av en albatross, med blå- och gulfläckiga vingar, svajade med sina antenner som ett tecken på bekräftelse på att den barbenta blondinen talade sanning.
  "Det antar jag också, eller nästan så," svarade Charlotte ostadigt. - Fast du känner till ordspråket: kalkonen tänkte och hamnade i soppan, kråkan tänkte inte och hamnade i skallran! Det är i alla fall bättre om du vet hur, för jag kan inte få ut dig. Och det finns bara en väg för oss - till andra sidan.
  Gerda knöt nävarna hårt:
  - Visst, vi simmade coolt!
  Charlotte varnade:
  - Vi kan ha problem med svärdet!
  De glamorösa krigarna närmade sig själva strandkanten och klev ner i det svarta nattvattnet. Gerda kände trycket från vattnet - floden hade en svag ström. Den barbenta blondinen knäböjde och drack girigt, sedan stänkte det på sitt trötta, dammiga ansikte. Dåsigheten försvann genast. Vattnet var svalt och mildt, jag ville ligga i det och slappna av i kvinnokroppens värkande muskler...
  Gerda sa med entusiasm:
  - Och minorna i förfältet är osynliga!
  - Vänta en minut! - viskade Charlotte.
  Gerda blev förvånad:
  - Varför finns det fällor här igen?
  Eldkrigaren lugnade:
  - Nej, men... Jag tror att vi fortfarande har en chans!
  Eldkrigaren applicerade återigen sina läppar på hennes vita plast. Hon lyssnade och såg sig försiktigt omkring.
  Gerda i sin tur slappnade av och verkade få näring av gudomlig energi från vattnet. Charlotte frågade henne:
  - Och se, det är svårt för mig att koncentrera mig på det här stället.
  Den barbenta blondinen tittade också tillbaka. Det kändes som att det snart skulle bli gryning. Mörkret upphörde att vara kolsvart, eftersom det hade varit ganska nyligen, ostadiga luckor dök upp i dess ogenomtränglighet - det verkade som om bara lite mer, och nattens täcke skulle falla. Det betyder att jakten kommer att börja mycket snart. Det är bra att de nådde floden. Gerda kisade med ögonbrynen och tittade närmare: vattnet var tydligt synligt vid hennes fötter, vilket gjorde män galna och vagt i mitten av strömmen. Den andra stranden höll på att drunkna i mörker.
  Den snövita krigaren anmärkte:
  "Om bara nu mäns händer skulle smeka våra utmattade kroppar med ådror som sticker ut från spänning." Vilken glädje skulle vi få av detta? O oskyldiga flickors lidande kött. Min sköte av gudinnan Venus, så vill ha kärlek och lycka, vad någon kvinna önskar!
  Charlotte tog andan igen. Den här gången tyckte Gerda att något, antingen i luften eller i marken, darrade som svar. Och något med spikar och samtidigt så ömt gnuggat mot den blonda krigarens bara häl. Hon uttryckte:
  - Det här är boakonstriktarens fröjd.
  - Hörde du? - Den unga elddjävulen tog upphetsat tag i hennes hand. - Steg av en megagnome! Åh, luktade den snövita honan det? Kiy-Dar svarade. - Charlotte kysste sin väns öra. - Tro mig, vår seger är nära, Han är här någonstans!
  Gerda noterade:
  - Ja, det är nära... Som månen för en kråkare!
  Charlotte började blåsa hårdare i sin visselpipa gjord av magisk plast skapad av alverna (tekno-magi dock!), och pressade sedan örat mot marken. Den här gången var reaktionens skakningar av jorden mycket mer märkbar.
  Gerda sa filosofiskt:
  - Det finns ett sådant tecken på att ju längre du har otur i början, desto mer framgångsrikt blir slutet!
  "Ja..." Den vackra flickans smaragdögon smalnade glatt, "han kom till samtalet!" Kiy-Dar!
  Gerda lade fingret mot sina läppar:
  - Var försiktig. Kanske är detta inte alls samma megagnom, eller en varelse av en helt annan ordning!
  De frös och lyssnade. Jordens skakningar blev mer enhetliga och tunga. Någonstans i närheten, mellan "öarna" av buskar, var en enorm typ på väg. Han var som en gigantisk ande som lydigt letade efter sin ägare, även om den sista fortfarande var en skägglös ungdom...
  Charlotte sa:
  -Du kan förmodligen inte ens föreställa dig all kraften med megagnomer. Dessa är så kraftfulla varelser att till och med helvetet drar sig tillbaka framför dem!
  Gerda invände genast:
  - Nej, varför inbillar jag mig... Om en gnome är en stark varelse, så borde en megagnome vara en storleksordning starkare. Trots allt betyder själva orden mega en miljon gånger mer!
  Charlotte gick villigt med som tjej på en dejt med en popstjärna:
  - Ja, du tänker rätt vännen! Exakt i en miljon är detta en hel oövervinnerlig armé!
  Gerda blev förvånad:
  - Varför ringde du inte honom tidigare och lät våra vänner dö?
  Istället för att svara blåste den unga och rödhåriga djävulen i hennes visselpipa igen och luften strömmade ut med ett lätt sus från det krökta munstycket. Och plötsligt frös Charlotte mitt i suck, hennes smaragdgröna ögon vidgades. Den eldiga varghonan satte sig i vattnet och rörde vid Gerda i handen. Jag ville så gärna svara henne när jag plötsligt...
  Flickans bara fötter brann plötsligt av en så skarp smärta att de hoppade upp på en gång och... vaknade till slut. Madeleine höll i en klubba med en elektrisk ledning kopplad till den. En elektrisk urladdningsblåsa dök upp på den rosa sulan, till och med lite kåt av att springa på het sand och vassa bergsklippor.
  SS-kaptenen morrade:
  - Ja, res dig upp, gör dig snabbt i ordning, ta på dig klänningsuniformen! Du kan inte visa upp dig framför fältmarskalken i bara en bikini! Titta, älskling, du kommer att belönas, men om du gör något dumt kommer jag att få dig att snurra på Conans hjul under en dag och samtidigt ge dig en elektrisk stöt. - Madeleine gjorde en värre min här. - Fast nej, inte en dag, utan en hel vecka, utan en enda minuts andrum. Vi har fortfarande tid.
  Tjejerna började snabbt göra sig redo... Och på en annan kontinent ägde också intressanta händelser rum, och liknande.
  Ja, och nu är det strid igen, och krigaren Gerda skickar med sina bara tår en dödlig projektil. Den trasiga Pershing stannade.
  Något större och klumpigare kryper in här. Den senaste amerikanska utvecklingen, en självgående pistol med en 155 mm långpipig pistolkaliber och 305 mm pansartjocklek. Den väger etthundratjugo ton och är väldigt långsam. Kryper knappt...
  Gerda förstörde Sherman med ett välriktat skott och noterade:
  - Det går igenom våra själar!
  Charlotte sköt med sina bara tår, krossade fienden i sönderrivna metallbitar och gnisslade:
  - För äran och fosterlandet!
  Christina noterade med oro:
  - Vi kanske kan träffa den med en bombkastare?
  Magda sa självsäkert:
  - Lämna den här saken till mig!
  Och flickan riktade pistolen mot fienden med sina sega små tår och slog honom.
  Och det amerikanska monstret stannade och exploderade.
  Det här är tjejerna från Tredje Riket - bra jobbat!
  Vintern har kommit, och IS-7 rör sig genom snön. Striderna pågår i Amerika. Skönheter från Sovjetunionen kämpar hårt.
  Alenka sköt mot Pershing med sina bara tår och krossade motståndaren.
  Och hon kurrade:
  - Ära åt den ryska kommunismen!
  Anyuta slog också med en projektil. Hon använde tekniken med sina bara tår och kurrade:
  - Jag säger en superman tjej!
  Alla sköt också och träffade en annan Patton-stridsvagn. Och så coolt.
  Vilken typ av grönsak är den här nyaste Patton-tanken? Detta är Superperschnig, bara med en kraftfullare motor på 810 hästkrafter och större lutningar av rustningen.
  Vilket imponerande fordon som kan vara ett problem för T-34-85. Men IS-7 kommer att träffa henne på avstånd. Och den sovjetiska tanken, efter att ha fått ett skal i sin frontalrustning, skickar den till en rikoschett. Det här är en kampmaskin. Och som svar river han amerikanen i ett slag.
  Därefter skjuter Maria och träffar fienden exakt. Slår rakt igenom honom och skriker:
  - Vår armé är stark, den skyddar världen!
  Och han använder också sina bara tår.
  Och då kommer Marusya att sparka röv. Och han kommer att krossa fiendens rustning till splitter. Använder, i det här fallet, en bar häl.
  Och det kommer att ryta:
  - För Stalins nya reformer!
  Hon är en sådan kämpande skönhet, och hon vill göra alla nöjda.
  Så här fungerar teamet på IS-7, det gör djävulen sjuk.
  Men så kommer tjejerna fram.
  Elizaveta slåss på en T-54. Och han agerar desperat. En så aggressiv krypning.
  Och tjejerna har en väldigt fin bil. Och de skjuter extremt exakt från den.
  Till exempel tog de och slog SuperPershing och skrek:
  - Vår heliga kommunism!
  Elizabeth riktade pistolen med sina bara tår. Hon träffade målet och skrek:
  "Min seger kommer att bli stor!"
  Och hon blinkade åt sina partners.
  Ekaterina klämde med sin röda bröstvårta och skrek:
  - För våra stora segrar!
  Och hur han kommer att skratta till fullo.
  Och Elena, med sina bara tår, kommer att träffa fienden. Hon bröt den kraftfulla rustningen, delade metallen och gnisslade:
  - Vår mäktiga nation!
  Och han kommer att vråla på toppen av sina lungor...
  - Hurra!
  Och Efrasia slår också sin motståndare, den här gången med en jordgubbsnipple. Han kommer att smula sönder fienden och skvallra:
  - För kommunismens storhet på alla planeter i galaxen!
  Det här är de coolaste tjejerna i världen. Och ingenting kan stoppa eller stävja dem.
  Ekaterina skriker och skakar på bröstet:
  - Jag är en supertjej!
  Och hennes bröstvårtor lyser som rubiner... Hon stack dem en gång i en svart mans ansikte och tvingade honom att slicka dem. Sedan slickade hon hans manliga perfektion med tungan. Vad är en sådan behaglig smak?
  Hur trevligt det är för en tjej - jag kan inte beskriva världens största nöje.
  Så här förstör flickorna fienden. Och de känner glädje av sina härliga segrar och kolossala prestationer.
  Och Anastasia Vedmakova och Alenka Sokolovskaya är generellt fantastiska tjejer. De sjuder helt enkelt av vågor av passion och en tsunami av lust.
  Anastasia skjuter från en scharlakansröd bröstvårta mot fienden, träffar Yankee-planet och skriker på toppen av sina lungor:
  - Jag är en vacker superman!
  Alenka Sokolovskaya, fortsätter att krossa fienden, använder jordgubbsnipplar och ryter:
  - Och jag är den längsta tjejen i världen!
  Sådana är de kämpande krigarna, och jag måste säga att de stal några fler! Ingen kan motstå dem.
  Till och med Amerika... och var och en har redan fått tio guldstjärnor som en hjälte i Sovjetunionen...
  För en sådan fenomenal prestation fick de ett speciellt pris: Diamond Star of the Hero of the USSR. Vilket i sig är väldigt hedervärt och coolt.
  Ha kul skönheter!
  Det bästa är förstås ännu att komma!
  Oleg Rybachenko genomförde ytterligare en operation i Saudiarabien.
  Tsarens armé av Nicholas II utökade ryskt territorium. Flickan Margarita Korshunova kämpade nu tillsammans med Oleg. Också en mutant - en krigare som fick odödlighet.
  Nåväl, de eviga barnen förde alla dessa gäng av Mujahideen till underkastelse. Och de besegrade dem - tvingade dem att avlägga eden till den ryske tsaren.
  Samtidigt är Oleg Rybachenko inte emot att komponera en vacker och lite annorlunda fortsättning på flickornas äventyr;
  Efter det nya året gjorde tyskarna och koalitionen betydande framsteg över hela USA. Amerikanerna, som hade att göra med en mer tekniskt avancerad fiende, höll på att förlora.
  I slutet av mars närmade sig Wehrmacht Washington och började storma den amerikanska huvudstaden.
  Striderna var ojämlika och det var uppenbart att tjejerna vann här... Speciellt den pyramidformade tanken, Gerda är bra, precis som hennes verk.
  Under beskjutningen av Vita huset, när hennes stridsvagn fick direkt eld, somnade Gerda och drömde om detta...
  Hon såg partisanen Lara Miheiko fångad av nazisterna. En tjej på omkring fjorton sköt tillbaka på nazisterna. Två av hennes partners dödades. Och hon gömde sig själv i kojan.
  Mormodern ville gifta bort henne som hennes barnbarn, men nazisterna trodde inte på henne. Och de tog mig... De höll på att börja söka efter mig.
  Och så tog Lara tag i en granat, nazisterna träffades. Flickan tog mentalt farväl med detta ljus och kastade det... Men granaten exploderade inte.
  Det gick inte att fly heroiskt.
  De slog ner Lara, slog henne ett par gånger och gav henne ett blått öga. Men de slog honom inte för hårt, de var tydligen rädda för att skada honom!
  När hon fördes till kojan för förhör uppträdde Lara fräckt.
  Hon såg modigt in i SS-överstens ögon och sa:
  - Fritz kommer snart att förstöra dig! Hör dånet av vapen, förstörelse kommer från Röda armén!
  Översten svarade:
  - Våga tjejen, du kommer att möta piskan!
  Lara skrek djärvt:
  - Smärta skrämmer mig inte!
  Översten beordrade:
  - Ta ut den här ungen ut på gatan med en affisch: partisan och visa den för hela byn!
  Polismannen föreslog gärna:
  - Det snöar ute och det fryser... Ska vi inte ta ut tjejen barfota så att hon kan svalka sin iver!
  SS-översten nickade instämmande:
  - Höger! Låt honom gå barfota i kylan, han kanske kommer till besinning!
  Laras fårskinnsrock och tröja slets av. De lämnade mig i bara en bomullsklänning. De drog av sig sina grova skor och svarta strumpor. Flickan lämnades barfota i en lätt klänning.
  De hängde en plakett runt hennes hals med inskriptionen: "Jag är partisan." Och med händerna bundna bakom sig tog de mig ut på verandan. Flickans bara fötter kände kylan och snön.
  Lara log. Hon skämdes verkligen över blåmärket i ansiktet och hur hon såg ut. Och du kan gå barfota i snön. Hennes sulor hade blivit väldigt sträva under sommaren av att gå barfota många gånger. Hon hade nyligen tagit på sig skorna och det var inte första gången hon fick utstå kyla och hunger.
  Lara gick på egen hand och fortsatte att le. Vinden blåste och blåste i hennes kopparröda hår och snön knarrade under hennes bara fötter.
  Flickan gick med en sådan luft, som en prinsessa på tronen. Och hon lämnade graciösa, små fotspår efter sig, nästan som ett barns fötter.
  Folk tittade på henne med sympati.
  En av kvinnorna i en pälsjacka började babbla:
  - Skräck! Flickan leds barfota!
  Vädret var soligt och Laras grova, förhårda sulor led knappast av kylan. Hon gick för sig själv och visade sina tänder.
  Sedan brändes hon av piskans slag. Flickan skrek och bet sig i läppen...
  Hon träffades ytterligare ett par gånger med våld. Lara kunde knappt stå på fötterna och med en vilja höll hon tillbaka ett rop.
  Den envisa flickan fördes till en speciell hydda, där det fanns anordningar för tortyr.
  Så de drog upp henne på ställningen och började bränna hennes klackar med ett varmt strykjärn...
  Och två bödlar piskade Lara med piskor. Till en början höll flickan tillbaka sina skrik med en enorm ansträngning, men när breda järnremsor, röda av värmen, applicerades på barnets bara sulor, skrek hon och förlorade medvetandet. Hon kom till sans...
  Skräck...
  Gerda vaknade... Helvete, du måste drömma om något sånt här, när deras stridsvagn skjuter mot Vita huset på tröskeln till segern.
  Och så händer såna otäcka saker...
  Gerda sköt mot SuperPersching när den lämnade huset, slog rakt igenom den och kurrade:
  - Fred, arbete och kärlek!
  Sedan visade hon sin tunga.
  Charlotte sparkade också sin motståndare med sina bara tår och sa:
  - Jag är en superklasstjej!
  Christina slog också, väsande som en orm och tryckte på sin röda bröstvårta på joystick-knappen och slog fienden:
  - Vi är supermän!
  Och Magda kommer att slå fienden, krossa stridsvagnen, tvinga stridssatsen att detonera och utfärda:
  - Ge mig konstflyg!
  Sedan blinkar han åt sina partners. Den här tjejen är en skytt av högsta klass.
  Krigarna förstör jänkarna och får poäng... Albina och Alvina har redan samlat på sig två tusen nedskjutna bilar vardera. För detta fick de ett nytt pris: Diamantstjärnan av Riddarkorset av Järnkorset med eklöv, svärd och diamanter i silver.
  Så utmärkte sig tjejerna genom att bli superklass-ess. Och ingen kunde stoppa eller besegra dem.
  Anastasia Vedmakova och Akulina Sokolovskaya och Orlova fick varsin ny utmärkelse: Glory Order av högsta grad med diamanter, vilket de var mycket glada över. Det är så coola tjejer.
  Och kriget närmar sig sitt slut... Amerikanerna kapitulerar den 20 april 1948. Och ännu en historia av andra världskriget vändes upp och ner.
  Den här gången verkar det vara en period av långvarig fred. Sovjetunionen fick tillbaka Alaska och alla var nöjda. Och länderna på den amerikanska kontinenten delades av Japan och det tredje riket. Därmed avslutades den tillfälliga omfördelningen av världen.
  Tyskarna är trötta på kriget.
  Hitler tillät månggifte i det tredje riket - upp till fyra fruar vardera, och införde drakoniska skatter på par som inte har några barn eller färre än tre. Detta var ett starkt drag för att uppmuntra befolkningspolitiken.
  Dessutom hade Hitler själv fått många barn genom konstgjord insemination. Och bland dem var det nödvändigt att välja arvtagaren till tronen.
  Det fanns ingen sorg, det tredje riket smälte vad det hade erövrat tillsammans med Japan.
  Men den 5 mars 1953 dog Stalin. Och Beria kom till makten. Varför Beria? I den verkliga historien hade han goda chanser till tronen, men en olycka förhindrade honom: ett upplopp i DDR, under vars undertryckande en motkonspiration mot Beria mognade. Och här finns det förstås ingen DDR.
  Dessutom ville Hitler att den väl förutsedda och för tyskarna välkända, Beria, som var en germanofil, skulle regera efter Stalin. Och Stalin, när hans hälsa försämrades, gjorde ett testamente till förmån för Beria.
  Så allt avgjordes till förmån för hemlighetens chef och inte bara den hemliga polisen.
  Nåväl, Beria föreslog att Hitler skulle ta itu med Japan innan det skaffade kärnvapen.
  Man vet aldrig vad en samuraj kan tänka sig.
  Beria och Hitler kom överens om ett gemensamt krig med Japan och uppdelningen av dess territorium.
  Den 20 april 1954 började ett gemensamt krig mot det enorma koloniala samurajimperiet.
  Nåväl, en ny sida vänder i historien. Sovjetiska trupper rycker fram mot Japan.
  Och de tyska också... Här slåss Gerda och Charlotte igen i en pyramidformad stridsvagn. Deras bil är en tvåsitsig som väger femtio ton och har en kompakt gasturbinmotor på 2 500 hästkrafter. Du kan föreställa dig hur snabb en tysk bil är. Och rustningen är speciell, blandad med plast. Och mycket tålig, ogenomtränglig från alla vinklar. Pistolen har en liten kaliber på 75 mm, men med en mycket hög starthastighet av projektiler i en högtryckspistol. Det har ökat pansarpenetrationen. Och beståndet av granat och eldhastigheten är hög. Konduktiviteten är hög.
  Tanken i sig är bara super... Så Gerda vet vad hon ska slåss med.
  Sovjetiska bilar är svagare. Huvudtanken är fortfarande T-54, en bra bil, relativt billig, men mycket sämre än den tyska i allt. IS-7 blev aldrig utbredd. Det märktes av IS-10, som fick en 122 mm kanon, men en längre pipa och bra pannpansar, med svagare sidor. Men allt detta passade in i vikten av femtiotre ton, vilket inte är dåligt.
  Gerda skjuter på japanerna från sin Panther-6-stridsvagn, använder sina bara tår och trycker på joystick-knapparna, medan hon vrålar:
  - Ära åt det ariska brödraskapets idéer!
  Charlotte trycker på joystick-knapparna, den röda bröstvårtan, linje från sju maskingevär och skriker:
  - Vår lycka ligger i den ariska drömmens kommunism!
  Och tjejen skrattar igen...
  Christina och Magda slåss på en annan pyramidformad Panther-6.
  Christina trycker på joysticksknapparna med bara tår, träffar fienden från Japan och vrålar:
  - Ära till min pojkvän!
  Magda öppnar också eld och skrattar öronbedövande säger hon och trycker på sin rubinnipple på joystickknappen:
  - Ära till våra unga män!
  Och hur de kommer att skratta till fullo. Låt oss inse det, det här är tjejerna som är underbara i krigets spänning.
  Ja, det ser ut som att domedagen har kommit för Japan. Men allt går enligt plan än så länge.
  Elizaveta och hennes besättning slåss i en lätt moderniserad T-54 stridsvagn. Men skillnaden är liten. Vapnets eldhastighet har blivit lite snabbare, och projektilen är mer pansargenomträngande. Detta är skillnaden.
  Och motorn är samma dieselmotor med 520 hästkrafter... Japanerna använder tankar av egen design och licensierade tyska. Bilarna är också generellt bra. Speciellt Hirohito-3-fordonet, som väger femtioåtta ton, med en 105 mm pistol med en pipa längd på 70 EL, överlägsen T-54 i beväpning och inte sämre i rustning och körprestanda, förutom kraftreserven .
  Denna japanska stridsvagn är ett problem för Sovjetunionen. Men det finns också lättare bilar från Land of the Rising Sun.
  De är lättare att hantera.
  Elizabeth skjuter med sina bara tår och träffar samurajstridsvagnarna. Hon gör det här väldigt smart och skriker:
  - Ära åt vårt fria fosterland!
  Catherine skjuter igen, använder den röda bröstvårtan och slår sönder den japanska bilen, skriker:
  - Gudgiven Rus!
  Elena tröskar också fienden, förstör en fientlig stridsvagn med sin bara häl och vrålar:
  - För storheten i kommunismens idéer!
  Efrasia skjuter också och gör det med hjälp av jordgubbsnipplen på hennes elastiska bröst och skriker:
  - Ära till den högre kommunismens segrar!
  Det är så de flyttar sin tank skickligt och undviker nederlag. Hirohito-3 tanken kan klassas som tung, men den är ganska massiv. Det är ganska svårt att bryta igenom en sådan maskin.
  Och så går han efter tjejerna. Pistolen är större i kaliber och har en högre initial projektilhastighet. Pansringen på det japanska tornets panna är ännu tjockare än den sovjetiska 240 mm, och skrovets panna är också tjockare - 150 mm på toppen och 120 mm på botten. Och hastigheten på japanerna är ännu högre, gasturbinmotorn producerar 1500 hästkrafter. Ja, den här tanken är Japans bästa. Du kan inte skämta med honom.
  Men Elizaveta, med sin röda bröstvårta, skickar granaten rakt från ände till ände, och den japanska tanken exploderar, efter att ha misslyckats med att träffa det sovjetiska fordonet.
  Catherine kvittrade och kysste sin väns bara häl:
  - Du är smart Lisa!
  Elizabeth höll inte med:
  - Jag är bara ett geni!
  Och hur han kommer att skratta till fullo. Det här är tjejen.
  Och de ylar mycket... Ekaterina, till exempel, minns hur hon flydde då under det fyrtioförsta året. Skorna gick sönder efter ett par dagar och jag fick trampa barfota. Och för en stadstjej som inte är van vid det gör det ont, varje knöl, varje kvist, varje klump känns. Och hennes ben slogs ner tills de blödde, när varje steg exploderade av smärta.
  Flickan trodde aldrig att det kunde vara så smärtsamt att gå barfota. Det var inte för inte som Hugo sympatiserade med barfotatjejen Closet. Om till och med på sommaren är sådana flickiga ben så här, hur är det då på vintern?
  Ekaterina vände sig dock snabbt, hennes unga kropp anpassar sig snabbt, den skadade sulan är övervuxen av förhårdnader och har blivit sträv. Och det blev behagligt att gå barfota. Catherine tog inte ens på sig skorna förrän frosten slog till. Men sedan bildades fyra av dem och Euphrasinya lärde dem konsten att häxa. Och häxor springer ofta barfota i snön för att förlänga sin ungdom. Och kort sagt, tjejerna behärskade hemlig kunskap och såg ut ungefär tjugo år gamla, och barfota och i bikini frös inte i kylan. Det här är skönheterna. Och det finns inga coolare än dem, förutom Alenka förstås. Hon kämpade på IS-10, modifierad med en förlängd pipa. Tanken dök upp i serien ganska nyligen. Och fortfarande sällsynt. IS-7:an kom aldrig in i stor produktion. Tydligen på grund av de höga kostnaderna och svårigheterna i produktionen.
  Så besättningen på Alenka förstör dessa japanska och nynnar sånger för sig själva.
  De blå nätterna fladdrar med eldar,
  Vi är pionjärer, barn till arbetare...
  De ljusa årens era närmar sig,
  Pionjärernas rop är alltid redo!
  När tjejer går igång kan du inte motstå dem. I själva verket kan detta sägas vara en perfekt skapelse av krig.
  Striderna fortsätter och Japan förlorar.
  Sovjetiska trupper intog södra Sakhalin i maj. Och de agerade med extrem försiktighet.
  Men bataljonerna av sovjetiska flickor visar en anmärkningsvärd klass av strider.
  Av deras typer av vapen började naturligtvis AK användas. Värre än tyska, men enkelt och pålitligt. Och den mejar ner motståndare, även om inriktningen på avstånd är lägre än för en tysk attackkarbin.
  Sovjetiska flickor tvingar japanska fångar att kyssa sina bara, dammiga fötter och slicka sina bara klackar. Detta är deras taktik.
  Kämpande krigare av högsta klass.
  Sommaren 54 rensade tyskarna i princip Amerika från japanska trupper.
  Bataljonen barfota flickor ledd av Margaret kämpade särskilt vackert. Flickan skingrade samurajerna och de tillfångatagna unga männen tvingades kyssa hälarna och slicka Venus barm.
  Gerda och hennes team på "Panthers" 6 gjorde ett bra jobb och skickade många japaner till helvetet, och några till himlen.
  Fyra ninjaflickor slogs mot de sovjetiska trupperna när de avancerade in i Manchuriet.
  En ninjaflicka med blått hår skuren med svärd och drev en kvarn och högg ner sovjetiska soldater. Sedan kastade hon en ärta med sprängämnen med tårna, vände över den sovjetiska T-54-stridsvagnen och skällde:
  - Det coolaste landet är Japan!
  En ninjatjej med gult hår kommer också att slå fienden med blad och ge en bumerang med sin bara häl och skriker:
  - För våra samurajesegrar!
  En ninjatjej med rött hår kommer att utföra en aggressiv virvel av svärd utan problem och skära ner sovjetiska soldater. Då kommer hennes bara tår att avfyra en bomb. USSR-stridsvagnen kommer att slitas isär och krigaren kommer att skrika:
  - I kommunismens idéers namn!
  En ninjatjej med vitt hår tog och högg motståndarna, som om hon svepte en fläkt över fältet, igen skar av en rysk soldat, och med sina bara fingrar skulle hon avfyra ett mordiskt vapen som skulle slita så många som två sovjetiska stridsvagnar i delar .
  Och det kommer att ryta:
  - För landets storhet!
  Flickor älskar att döda, och de älskar att våldta fångar ännu mer. Så mycket att män skulle förlora medvetandet av överansträngning. Och det är så ninjatjejer gillar det. Rid på bundna män och piska dem samtidigt.
  Men trots japanernas heroism förlorar de mot bättre och mer avancerad teknik.
  Dessutom finns det på himlen superklassas Anastasia Vedmakova och Akulina Sokolovskaya, som krossar japanerna som väderkvarnar.
  Anastasia, med sina bara tår, skär av sex japanska plan på en gång med en skur och gnisslar:
  - Ära åt kommunismens idéer i Ryssland!
  Akulina tryckte på en knapp med sin röda bröstvårta, skar av sju japanska flygplan på en gång och vrålade:
  - Ära till Rysslands hjältar!
  Krigarna hämnas på Japan för sina tidigare klagomål. Och särskilt för nederlaget i kriget under tsar Nicholas II:s tid. Nej, detta kommer aldrig att glömmas, och generationer kommer inte att förlåta.
  Anastasia tryckte på sin rubinbröstvårta och avfyrade ytterligare en skur, sköt ner japanska flygplan och vrålade:
  - Ära till kommunismens era Beria!
  Akulina tryckte på sina bara tår, slog ner samurajplanen och kurrade:
  - För stora segrar!
  Och Albina och Alvina vinner rekordpoäng. För tre tusen nedskjutna flygplan tilldelades de ordern: Diamantstjärna av riddarkorset av järnkorset och gyllene eklöv, svärd och diamanter.
  Albina svängde med sin röda bröstvårta. Hon kapade ner ett dussin japanska flygplan på en gång och kurrade:
  - För mitt bröst!
  Och hon föreställde sig själv i armarna på en svart krigare.
  Alvina sparkade med sina bara tår, slog ner ett dussin japanska flygplan och gnisslade:
  - För stora segrar!
  Tyska tjejer är väldigt kämpande och vackra. De älskar killar med svart hud väldigt mycket, och deras tungor är alltid redo att polera mäns ebenholtsfullkomlighet.
  Albina, med sina bara tår, slog igen samurajerna och sköt ner deras plan.
  Och hon kurrade:
  - Jag är stålmannen!
  Alvina tryckte på sin jordgubbsnippel, mejade ner en massa japanska flygplan och skrek:
  - Jag är en rymdvix!
  Flickan är mycket stridbar och aktiv i sin hypersexualitet.
  Sanna arier är helt enkelt super! Och i allmänhet sådana skönheter av högsta klass!
  Tyska och sovjetiska trupper, som besegrar fienden, rycker fram över Kina.
  Under attacken mot Singapore utmärkte sig soldater från den luftburna divisionen och Barracudas barfotaflickenhet. Flickorna, som plaskade sina bara klackar i pölarna av hällande tropiskt regn, brast in i japanernas befästa positioner och bajonetterade dem.
  Dessa är de kämpande skönheterna.
  Japan skakade av de förkrossande slagen från ett så aggressivt lag.
  Hösten 1954 erövrades större delen av Kina av axelmakterna. Och situationen har blivit betydligt mer komplicerad för Land of the Rising Sun.
  Hitler sa:
  - Två fåglar kan inte komma överens i en håla!
  Och krigarna Albina och Alvina sköt ner fyra tusen flygplan. Japan producerade billiga men lågkvalitativa flygplan i mycket stora kvantiteter, så det var väldigt bekvämt att samla in räkningar.
  Albina, med sina bara tår, skar av en annan samuraj och gnisslade:
  - Det här är vår underbara värld!
  Alvina, med hjälp av en röd bröstvårta, slog ner ett helt dussin japanska bilar och kvittrade:
  - Ära åt kommunismens era i hela universum!
  Albina, som också använde jordgubbsnipplen och slog ner samurajen, blev förvånad och utbröt:
  - Pratar du om kommunism?
  Alvina, som använde sina bara tår och skar av ett dussin japanska flygplan, sa:
  - Den nya ariska ordningen är kommunism!
  Flickorna brast ut i skratt... För de fjärde tusen flygplanen belönades de med Diamantstjärnan av Riddarkorset av Järnkorset med eklövsvärd av platina och diamanter. Att även en mycket hög utmärkelse är rekord för skönheter.
  Det här är tjejerna du ska se upp till...
  Anastasia Vedmakova och Akulina Sokolovskaya är dock inte sämre och överträffade antalet nedskjutna flygplan på fem hundra.
  Och de fick nya, mycket höga utmärkelser, och samlade en hel samling stjärnor till sig själva.
  Anastasia riktar sitt vapen med sina bara fötter och slår ner fienden, skär av fienden och gnisslar:
  - För kommunismen på hela planeten!
  Akulina, skär ner fienden genom att trycka på den röda bröstvårtan, skriker aggressivt:
  - Även barn känner oss!
  På vintern förlorade Japan nästan alla sina kolonier, och striderna flyttade till själva moderlandet.
  Året 1955 har kommit, då striderna rasar och det inte finns något slut eller någon kant i sikte.
  Japan ger efter, sakta men säkert. Och han förlorar gradvis kriget.
  Men samurajerna slåss desperat och hårt.
  Alenka och hennes besättning gick ombord på IS-11 experimenttanken. Detta fordon är utrustat med en 130 mm pistol och har fasta spår på botten.
  Alenka skjuter med sina bara tår, bryter igenom fienden och vrålar:
  - Ära åt kommunismen med bara klackar av tjejer!
  Anyuta sköt också med hjälp av sin röda bröstvårta, tryckte på avtryckaren på nio maskingevär och sa:
  - Vi tjejer är väldigt coola!
  Alla slog också med sina bara tår, smula sönder fienden och vrålade:
  - Kom igen, bort från skruven!
  Maria knullade med sin bara häl. Hon genomborrade fienden och kurrade och blottade sina tänder:
  - För nya prestationer!
  Marusya slog sönder med hjälp av en jordgubbsnippla, rammade fienderna med ett dödligt grepp och kvittrade:
  - För kommunismens storheter!
  Alenka sköt igen och vrålade:
  - Så att kollektivbondepresidenten och zigenardiktatorn Sashka dör!
  Och han kommer att slå med sin bara fot på rustningen.
  Det var så tjejerna kom överens, det är bara jättebra. De är generellt fantastiska klasskrigare.
  Här sjunger de i kör:
  Nej, den vaksamma kommer inte att blekna,
  Utseendet av en falk, en örn...
  Folkets röst är tydlig -
  Viskningen kommer att krossas av ormen!
  
  Stalin bor i mitt hjärta
  Så att vi inte känner sorg...
  Dörren till rymden öppnades -
  Stjärnorna gnistrade över oss!
  
  Jag tror att hela världen kommer att vakna,
  Det kommer att bli ett slut på fascismen...
  Och solen kommer att skina -
  Vägen som belyser kommunismen!
  Elizabeth slåss också med sin T-54 stridsvagn, en sådan kämpande häxtjej.
  Och de vackra japanska bilarna slås ner av sina bara fötter.
  Elizabeth tryckte på joystick-knappen med sin röda bröstvårta och kvittrade:
  - Ära åt sovjetkommunismens idéer!
  Och hur denna skönhet kommer att skratta! Och kommer att gnistra med pärlemorfärgade tänder.
  Ekaterina tog den och pekade också med sina bara tår och skrek:
  - I segern för kommunismens odödliga idéer,
  Vi ser framtiden för vårt land...
  Elena slog sin motståndare med sin rubinnippla och blottade sina tänder och skrek:
  - Och till vårt fosterlands röda fana,
  Vi kommer alltid att vara osjälviskt trogna!
  Efrasia sparkade på hennes bara häl och väste:
  - Hej fäderneslandet, vårt fria,
  Vänskap mellan folk, stöd för alltid!
  Och alla flickorna sjöng med sina bara tår i kör:
  - Legitim makt, folkets vilja,
  En enkel person står trots allt för enhet!
  Kvinnliga krigare, det måste sägas, kännetecknas av otrolig stridsaggression.
  Och här kämpar Gerda...
  Hennes "Panther"-6 är som en supertank som river samurajpositioner.
  Gerda kommer att skjuta med sin röda bröstvårta, trycka på joystick-knappen och vråla:
  - För den ariska världen!
  Charlotte kommer också att slå, med sina bara tår, riva isär en massa japaner och skvallra:
  - För stora gränser!
  Christina och Magda bråkar också. Flickorna är extremt kämpande, och väldigt vackra, nästan nakna i bikini.
  Christina sköt med sin rubinnippla, krossade den japanska Hirohito-4-stridsvagnen och kurrade:
  - Ära till mitt land!
  Magda sparkade också med sina bara tår, slog sönder samurajens haubits och skrattade:
  - Ära till stora prestationer!
  Dessa tjejer är av högsta klass!
  Tokyo föll i slutet av mars. Och den 20 april 1955 kapitulerade Japan och avslutade därmed det stora kriget.
  Flickan Albina och Alvina överskred fem tusen flygplan nedskjutna. Och för detta fick de en speciell utmärkelse: den stora diamantstjärnan av riddarkorset av järnkorset med silver ekblad och diamantsvärd.
  Kriget är inte över än. Hon gömde sig bara ett tag. Men Hitler erövrade nästan hela världen.
  Beria fick tillbaka södra Sakhalin, Kurilryggen och Manchuriet tillsammans med Port Arthur.
  Sovjetunionen blev ett starkt land som slickade sina sår. Under en tid erövrade Nazityskland andra länder och undertryckte deras mindre motstånd.
  Kriget varade för förstörelse och världsherravälde. Men en annan global konfrontation var på väg.
  Under tiden samlades moln över Sovjetunionen. Och 1959, på sin sjuttioårsdag, beslutade Adolf Hitler att attackera Sovjetryssland, där Beria styrde. Führern hade praktiskt taget hela världen på sin sida.
  Men Sovjetunionen blev en stark, industriell makt. Så jag hittade en lie på en sten.
  Båda länderna hade kärnvapen, men Gerda och Albina kunde skapa en generator där strålning täckte hela planeten jorden, vilket gjorde användningen av denna typ av förstörelse omöjlig.
  Och Hitler bestämde sig för att ta den sista suveräna makten i världen. Gränsen i väster gick längs Dnepr, och sedan Vitryssland och de baltiska staterna under tyskarna. Nazisterna kunde behålla Krim. Om inte Sovjetunionen hyrde en bas för Svartahavsflottan i Sevastopol.
  Förutom resten av territoriet inkluderade Ryssland en del av Kina - Manchuriet. Så befolkningen i Sovjetunionen, där en mycket aktiv politik fördes för att uppmuntra födelsetalen och polygami legaliserades av den kommunistiska, ateistiska regimen, har redan överskridit förkrigssiffrorna 1941, trots territoriella förluster, och ökat med tre procent varje år.
  Beria förbjöd både abort och preventivmedel. Och han införde vilda skatter på familjer med mindre än fyra barn.
  Enligt plan och med hjälp av stickmetoder utvecklades Sovjetunionen snabbt och dess militära makt ökade.
  Hitler, som kände ett potentiellt hot, efter att ha samlat världen till ett enda tredje rike, bestämde sig för att starta sitt sista krig på denna planet.
  Vad sägs om det senaste kriget? Det finns inget kvar att erövra på jorden. För ett år sedan flög tyskarna till månen, och eran av rymdexpansion har öppnat. Men kommer Hitler att leva för att se eran av Star Wars och erövringen av galaxer? Trots en hälsosam livsstil, vegetarisk kost, regelbunden motion och doserad fysisk aktivitet stod det klart att Fuhrern åldrades. De kala fläckarna på ditt huvud växer sig starkare, ditt hår blir grått och du ser trött ut. Även om Führern försöker muntra upp.
  Hur det än må vara, bör du slutföra ditt sista uppdrag och erövra Sovjetunionen. Och även om Fuhrern dör, kommer han att få omkring tusen söner som erhållits genom naturlig insemination. Och en av dem kommer att erkännas som den bästa, den mest kapabla och kommer att ta tronen för den största diktatorn i planetens historia.
  Hur som helst är försening för riskabelt, och även om kärnvapen inte är effektiva, kastade Hitler mer än femtio miljoner soldater in i Sovjetunionen enbart i första led. Det finns också ett stort antal stridsvagnar, flygplan och flygande diskotek. Och detta är kolossal kraft.
  Sovjetunionen fortsatte att modernisera vapen. Tanken T-64 dök upp, tyngre och med en kraftfull 125 mm pistol, kapabel att penetrera pyramidformade tyska fordon med fjäderskal. Det är sant att T-64 bara har börjat komma in i produktion. Huvudstridsvagnen var fortfarande T-54, som inte var tillräckligt stark mot tyska modeller. Detta är också en av anledningarna till att Hitler hade bråttom med aggression mot Ryssland.
  IS-11 nådde inte... IS-12 skapades av en maskin med en 203 mm kanon, men den visade sig vara för dyr, tung och stor. IS-15 var en kompromiss med en 152 mm långpipig pistol. Detta fordon liknade en förstorad T-64 och började också precis börja tillverkas.
  Den tyska huvudtanken "Panther" 6 var pyramidformad, och den moderniserades något till "Panther" 7, vilket ökade pistolens kaliber till 88 mm för att producera mer förstörelse. Och motorn installerades med kraftfullare 3000 hästkrafter, vilket gav enorm hastighet och manövrerbarhet samtidigt som den bibehöll en vikt på femtio ton och förbättrade rustningens kvalitet.
  Till och med den nyaste sovjetiska T-64:an var märkbart underlägsen den tyska när det gäller körprestanda och skydd av sidorna och pannan också. Men T-64:an kunde åtminstone penetrera en tysk, om än på kort avstånd.
  På himlen var tyskarna också starkare i både kvantitet och kvalitet på maskiner. Men Sovjetunionen kunde aldrig skapa sina egna disketter. Och tyskarna installerade värmestrålar, som lasrar, på Belonzis skivor och kunde skjuta mer effektivt.
  Och nazisterna flög diskotek i tio ljudhastigheter. Och det här är faktiskt kolossalt. Så stark är det tredje rikets armé.
  Och de har underjordiska tankar. Och en massa andra coola saker. Kort sagt, Beria har praktiskt taget ingen chans.
  Men sovjetiska trupper har kolossal defensiv kraft. Och invasionen började med en luftoffensiv. Krafterna är ojämlika och tyskarna krossar sovjetiska städer. Tio tusen flyttar över Ryssland och tar Smolensk.
   Natasha tog ett beslut:
  - Vi måste tvinga Hitler och hans gäng att ta bort trupper från Sovjetunionen och släppa de tillfångatagna barnen!
  Lekfulla Zoya höll med om detta:
  - Klart du ska! Och rädda dina förfäder från fascismen!
  Augustinus noterade och stampade med sina bara fötter:
  - Det här kommer vi att göra, utan tvekan!
  Svetlana bekräftade lätt:
  - Vi har alla medel för detta!
  Sagt, gjort, och de fyra krigarna attackerar de fascistiska horderna.
  Krigare från Guds ryska århundrade och mutanthäxor drabbade återigen samman med det tjugonde nazisterna.
  Det fascistiska bruna imperiet har många soldater. De flyter som en oändlig flod.
  Naturligtvis tog de fyra flickorna det mycket hårt att förstöra Wehrmachts stridsvagnar och flygplan. Redan från början krossade de dem med händer och fötter, täckta av ett kraftfält. Men...
  Som ur marken dök Oleg Rybachenko och Natashas yngsta dotter Margarita Korshunova upp.
  De tog tag i sina ljussvärd och laddade med nanobotar. Vi gjorde oss redo att förgöra de hatade fascisterna. Så de fyra blev en sexa.
  Natasha Korshunova klickade med tårna på sina bara, mejslade fötter och noterade:
  - Är det så? Tja, det är vårt öde att vi inte kan slå det på något annat sätt!
  Den aggressiva guldhåriga Zoya, som fortsatte att krossa tyskarna, noterade logiskt:
  - Vi får det gjort snabbare! Snabbare, låt oss rädda Sovjetunionen!
  En barfotapojke som inte var äldre än tolv, som såg ut som Oleg Rybachenko, som högg ner nazisterna med svärd, både infanteri och stridsvagnar, vrålade:
  - Vi ger oss aldrig!
  Och en vass skiva flög från pojkens bara fot, som skar av tre fascistiska plan på en gång!
  Margarita Korshunova, som glänste med sina bara klackar, förstörde motståndare, både stridsvagnar och infanteri, blottade sina tänder och mumlade:
  - Det finns en plats i världen för hjältedåd!
  Och giftiga nålar spreds från flickans bara fötter och träffade nazisterna och deras flygplan och stridsvagnar.
  Natasha Korshunova kastade också sina bara tår, mordiskt och tjöt:
  - Vi kommer aldrig att glömma och aldrig förlåta.
  Och hennes ljussvärd gick genom fascisterna i bruket. Sedan slog sprängarna mot tankarna och skar av tornen. Planen fick det också.
  Den rödhåriga Augustinus, som skar isär fienderna, skrek:
  - För en ny beställning!
  Och fler nålar spridda från hennes bara fötter. Och både i ögonen och i halsen på nazistiska soldater och flygplan.
  Ja, det var tydligt att krigarna blev upphetsade och blev vildsinta.
  Coola Zoya, som skär ner vita och bruna soldater och stridsvagnar med flygplan, gnisslade:
  - Vår järnvilja!
  Och en ny, mördande present flyger från hennes bara fötter. Och stridsvagnar och vita jaktplan faller, och flygplanens svansar brinner.
  Svetlana Snövit hugger ner mjölnaren, hennes svärd är som blixtar.
  Nazisterna faller som skurna kärvar.
  Flickan kastar nålar med sina bara fötter, skjuter ner fiendens plan och gnisslar:
  - Det mänskliga rymdimperiet kommer att vinna för Moder Ryssland!
  Oleg Rybachenko avancerar mot nazisterna. Terminator boy hugger ner bruna trupper.
  Och samtidigt kastar tårna på pojkens bara ben ut nålar med gift, de river sönder stammar och skjuter ner flygplan.
  Pojken vrålar:
  - Ära till Future Rus!
  Och medan den rör sig skär den av allas huvuden och nosparti, och samtidigt tanktorn.
  Terminatortjejen Margarita förstör också motståndare, flygplan och stridsvagnar.
  Hennes bara fötter bara blinkar. Nazisterna dör i stort antal. Krigaren ropar:
  - Till nya gränser!
  Och så tar tjejen den och hugger...
  En massa lik av fascistiska soldater.
  Men Natasha Korshunova är på offensiven. Han hugger ner nazisterna tillsammans med stridsvagnar och flygplan och sjunger:
  - Rus är fantastisk och strålande,
  Jag är en väldigt konstig tjej!
  Och skivor flyger från hennes bara fötter. Som skar halsen av fascisterna. Ja, det här är en tjej som river stridsvagnar.
  Zoya Angelskaya är på offensiven. Han hugger ner de bruna soldaterna med båda händerna. Spotta från ett rör. Och han kastar dödliga nålar med sina bara tår - han skjuter ner stridsvagnar och flygplan.
  Och samtidigt sjunger han för sig själv:
  - Eh, lilla klubb, låt oss gå!
  Eh, min favorit duger!
  Augustinus, som skär ner nazisterna med lasersvärd och utrotar de bruna soldaterna, tillsammans med stridsvagnarna, skriker:
  - Alla lurviga och i djurhud,
  Han attackerade kravallpolisen med en klubba!
  Och med sina bara tår kommer han att skjuta upp något mot fienden som kommer att döda en elefant, och ännu mer en stridsvagn.
  Och så gnisslar han:
  - Varghundar! Tjugoandra århundradet!
  Svetlana Snövit på offensiven. Han hackar, river sönder nazisterna. Med bara fötter lanserar han dödsgåvor mot dem.
  Han driver bruket med svärd.
  Krossade en massa soldater, tillsammans med stridsvagnar och flygplan, och skrek:
  - En stor seger kommer!
  Och återigen är flickan i vild rörelse.
  Och hennes bara fötter avfyrar dödliga nålar och förstör tankar och flygplan.
  Oleg Rybachenko hoppade. Pojken gjorde en kullerbytta. Han skar ner många nazister i ett hopp.
  Han kastade nålar med sina bara tår, sköt ner stridsvagnar och flygplan och gurglade:
  - Ära till mitt vackra mod!
  Och igen är pojken i strid.
  Coola tjejen Margarita Korshunova går till offensiven. Strimlar alla fiender i rad. Hennes svärd är coolare än knivarna på en kvarn. Och bara tår kastar dödspresenter, stridsvagnar och flygplan brinner.
  En tjej i en vild attack. Utrotar bruna krigare utan ceremoni.
  Och den hoppar upp då och då och blir vriden!
  Och förintelsegåvor flyger från henne.
  Och nazisterna tappar döda. Och hela högar av lik ligger på hög.
  Margarita gnisslar aggressivt:
  - Jag är en amerikansk cowboy!
  Och återigen kastades nålen mot hennes bara fötter.
  Och så ytterligare ett dussin nålar!
  Natashka Korshunova är också väldigt cool i anfall.
  Och han kastar med sina bara fötter och spottar från ett rör och slår ner stridsvagnar och flygplan.
  Och skriker högst i lungorna:
  - Jag gnistrande död! Allt du behöver göra är att dö!
  Och återigen är skönheten i rörelse.
  Zoya Angelskaya stormar en blockad av nazistiska lik. Och även från hennes bara fötter flyger bumeranger av förstörelse ut.
  Och de bruna krigarna fortsätter att falla och falla, tillsammans med stridsvagnar och flygplan.
  Flickan Zoya ropar:
  - Barfota tjej, hon kommer att besegra dig!
  Och ett dussin nålar flyger från flickans bara häl. Som går rakt i halsen på nazisterna.
  Sedan faller de döda.
  Eller rättare sagt, helt död, på en plats med stridsvagnar och flygplan.
  Augustine på offensiven. Förstör bruna trupper. Hennes svärd bärs i två händer. Och hon är en så underbar krigare.
  En tromb sveper igenom de fascistiska trupperna - flygplan och stridsvagnar faller.
  En flicka med rött hår vrålar:
  - Framtiden är dold! Men det kommer att bli seger!
  Och i attacken, en skönhet med eldigt hår.
  Augustinus, i drömmarnas vilda extas, skickar en pulsar med sin bara häl och vrålar:
  - Krigsgudarna kommer att slita isär allt!
  Och krigaren är på offensiven.
  Och hennes bara fötter kastar en massa vassa, giftiga nålar som skjuter ner flygplan och genomborrar pansarpansar på stridsvagnar.
  Svetlana Snövit i strid. Och så gnistrande och stridbar. Hennes bara ben kastar ut så många mordiska saker. Inte en person, utan döden med blont hår.
  Men om det går sönder kommer du inte att kunna stoppa det.
  Svetlana Snow White sjunger:
  - Livet kommer inte att vara älskling,
  Så hoppa i en runddans!
  Må din dröm gå i uppfyllelse -
  Skönhet förvandlar en man till en slav!
  Och barfotatjejens rörelse blir mer och mer rasande. Och fler och fler förstörda stridsvagnar och flygplan.
  Oleg Rybachenkos offensiv accelererar. Pojken slår nazisterna.
  Hans bara fötter kastar vassa nålar - sliter isär tankar och flygplan.
  Den unge krigaren gnisslar:
  - Det galna imperiet kommer att slita isär alla!
  Och igen är pojken i rörelse.
  Margarita är en vild skolflicka och en total terminator i sin verksamhet. Och tröskar fienderna.
  Så hon lanserade en ärta med sprängämnen med bara benet. Det kommer att explodera och genast kasta upp hundra nazister och tio stridsvagnar.
  Flickan skriker:
  - Segern kommer fortfarande till oss!
  Och han kommer att driva bruket med svärd - tanktunnorna flyger åt olika håll.
  Natasha Korshunova accelererade sina rörelser. Flickan skär ner de bruna krigarna. Och samtidigt skriker han:
  - Seger väntar det ryska imperiet.
  Och låt oss utrota nazisterna i snabbare takt, tillsammans med stridsvagnar och flygplan.
  Natasha Korshunova är en Terminator-brud.
  Han tänker inte stanna och sakta ner, och stridsvagnar och flygplan blir nedskjutna.
  Zoya Angelskaya är på offensiven. Hennes svärd verkar skära kött och metallsallad. Flickan skriker högst i lungorna:
  - Vår frälsning är i kraft!
  Och bara tår kastar också sådana nålar.
  Och många människor med hål i halsen, högar av lik, liksom trasiga stridsvagnar och nedskjutna flygplan liggandes.
  Augustine är en galen tjej. Och det förstör alla som om det vore en robot gjord av hyperplasma.
  Den har redan förstört hundratals nazister och en massa stridsvagnar och flygplan. Men allt tar fart. Och krigaren ryter också.
  - Jag är så oövervinnerlig! Det coolaste i världen!
  Och återigen är skönheten på attack.
  Och från hennes bara tår flyger en ärta ut. Och trehundra nazister och ett dussin stridsvagnar slets isär av en kraftig explosion.
  Augustine, som lekte med sina magmuskler och skakade på sina bröst med röda bröstvårtor, sjöng:
  -Du vågar inte ta vårt land!
  Svetlana Snow White är också på offensiven. Och det ger dig inte ett uns av andrum. Vild terminator tjej.
  Och han hugger ner fienderna och utrotar nazisterna. Och en massa bruna jaktplan hade redan fallit i diket och längs vägarna, tillsammans med trasiga stridsvagnar och flygplan.
  De sex blev vilda. Det var en vild kamp.
  Karatekillen Oleg Rybachenko är tillbaka i aktion. Och han går fram och viftar med båda svärden. Och terminatorpojken driver bruket. Dödade nazister faller.
  Massa av lik. Hela berg av blodiga kroppar, ett gäng havererade bilar och flygplan.
  Pojkens uppfinnare minns en vild strategi. Där hästar och människor också blandas ihop.
  Barnmördaren Oleg Rybachenko gnisslar:
  - Ve från sinnet!
  Och det kommer att finnas massor av pengar!
  Och Terminator Boy i en ny rörelse. Och hans bara fötter kommer att ta något och kasta det.
  Pojkegeniet vrålade:
  - Master class och Adidas!
  Det blev en riktigt cool show. Och hur många nazister dödades? Och de dödade det största antalet av de största bruna jaktplanen, tillsammans med stridsvagnar och flygplan.
  Barfotatjejen Margarita är också i strid. Förstör kanel- och stålarméer och ryter:
  - Stort chockregemente! Vi kör alla i kistan!
  Och hennes svärd högg mot nazisterna. Massan av bruna fighters har redan kollapsat. Och med dem stridsvagnar och flygplan.
  Flickan morrade:
  - Jag är ännu coolare än en panter! Bevisa att du är bäst!
  Och en ärta med ett kraftfullt sprängämne kommer att flyga ut från flickans bara häl.
  Och han kommer att träffa fienden.
  Och han kommer att ta och förstöra några av fienderna, stridsvagnarna och till och med flygplan.
  Och Natasha Korshunova har auktoritet. Och hon slår sina motståndare, och hon kommer inte att svika någon.
  Hur många nazister har redan dödats tillsammans med stridsvagnar och flygplan.
  Och hennes tänder är så vassa. Och ögonen är så safirfärgade. Den här tjejen är huvudbödeln. Fast alla hennes partners är bödlar!
  Natasha Korshunova ropar:
  - Jag är arg! Det blir böter för dig! Du tar inte ens en rubel!
  Och återigen kommer flickan att döda många nazister med svärd.
  Zoya Angelskaya är på resande fot och har huggit ner många bruna krigare.
  Och bara fötter kastar nålar. Varje nål dödar flera nazister eller skjuter ner ett plan med en stridsvagn. Dessa tjejer är verkligen vackra.
  Augustinus avancerar och krossar sina motståndare. Och samtidigt glömmer han inte att skrika:
  - Du kan inte fly kistan!
  Och flickan kommer att ta sina tänder och blotta dem!
  Och en sådan rödhårig... Hennes hår fladdrar i vinden som en proletär banderoll.
  Och allt utgår bokstavligen från ilska.
  Svetlana Snövit i rörelse. Här klippte jag en massa dödskallar och stridsvagnstorn. En krigare som blottar sina tänder.
  Visar tungan. Och så spottar den ur ett rör - skjuter ner flygplan. Då tjuter han:
  - Ni kommer att vara döda!
  Och återigen flyger dödliga nålar från hennes bara fötter och träffar infanteri och flygplan.
  Oleg Rybachenko hoppar och hoppar.
  En barfota pojke sänder ut ett gäng nålar, slår ner tankar och sjunger:
  - Låt oss gå på vandring, öppnar ett stort konto!
  Den unge krigaren är som bäst.
  Han är redan ganska många år gammal, all på äventyr med Natasha och sällskap, men han ser ut som ett barn. Bara mycket stark och muskulös.
  Oleg Rybachenko sjöng:
  - Även om spelet inte följer reglerna, låt oss bryta igenom broderskapet!
  Och återigen flög dödliga och slående nålar av från hans bara fötter. Både för flygplan och stridsvagnar.
  Margarita Korshunova glittrade med sina bara, runda klackar och sjöng med förtjusning:
  - Inget är omöjligt! Jag tror att det kommer en gryning av frihet!
  Flickan kastade återigen en dödlig kaskad av nålar mot nazisterna och deras stridsvagnar och flygplan och fortsatte:
  - Mörkret kommer att försvinna! Majrosorna kommer att blomma!
  Och så fort krigaren kastade en ärta med sina bara tår flög genast tusen nazister upp i luften. Ja, det bruna, helvetesrika imperiets armé smälter mitt framför våra ögon.
  Natasha Korshunova i strid. Hoppar som en kobra. Spränger fiender. Och så många nazister dör och flygplan kraschar.
  Flickan använde dem med svärd och träkolskorn och spjut. Och nålar.
  Samtidigt vrålar han:
  - Jag tror att segern kommer!
  Och ryssarnas ära kommer att finna!
  Bara tår kastar nya nålar, genomborrar motståndare.
  Zoya Angelskaya i vild rörelse. Går framåt mot nazisterna. Skär dem i små bitar.
  Krigaren kastar nålar med sina bara fingrar. Den bryter igenom motståndare, tillsammans med stridsvagnar och flygplan, medan den ryter:
  - Vår totalseger är nära!
  Och han driver en vild kvarn med svärd och sopar bort tankar. Det här är verkligen en tjej som en tjej!
  Men Augustines kobra gick till offensiven. Den här kvinnan är en mardröm för alla.
  Och om den slås på betyder det att den slås på.
  Därefter tar den rödhåriga den och sjunger:
  - Jag öppnar alla skallar! Jag är en stor dröm!
  Och nu är hennes svärd i aktion och skär genom kött och metall med duralumin av flygplan.
  Svetlana Snövit går också till offensiven. Den här tjejen har inga hämningar. Så fort den är nedhuggen ligger en massa lik nedskräpade, och flygplan och stridsvagnar ligger runt.
  Den blonda terminatorn vrålar:
  - Vad bra det kommer att bli! Vad bra det kommer att bli - jag vet det!
  Och så flyger en mördande ärta från henne.
  Den barfota, stilige, muskulösa pojken Oleg rusar igen genom hundratals nazister som en meteor och rusar iväg. Och han tar en bomb och kastar den.
  Den är liten i storleken, men den är dödlig...
  Hur en massa plan på himlen kommer att slitas i små bitar.
  Terminator pojken tjöt:
  - Skrämmande maskiners stormiga ungdom!
  Barfotatjejen Margarita kommer att göra detta igen i strid.
  Och kommer att skära ner många bruna fighters. Och han hugger stora gläntor bland stridsvagnar och flygplan.
  Flickan skriker:
  - Lambada är vår dans på sanden!
  Och det kommer att slå till med förnyad kraft.
  Natasha Korshunova är ännu mer rasande på offensiven. Det är så han slår nazisterna. Det är inte särskilt lätt för dem att motstå sådana tjejer.
  Natasha Korshunova tog den och sjöng:
  - Min barfotaspark är bländande!
  Att springa på plats är generellt försonligt!
  Och krigaren släppte lös en sådan kaskad av slag mot sina motståndare.
  Och han kastar skivor med sina bara fötter.
  Här drev jag bruket. Massan av huvuden från den bruna armén rullade iväg, och stridsvagnarna brann, flygplanen brann.
  Hon är en kämpande skönhet. Att slå sig själv med en sådan brun armada.
  Zoya Angelskaya är på väg och krossar alla. Och hennes svärd är som dödens sax.
  Flickan är bara underbar. Och hennes bara fötter kastar mycket giftiga nålar.
  Slå motståndare. De sticker hål i halsen och gör kistor, får stridsvagnar och flygplan att explodera.
  Zoya Angelskaya tog den, skakade de röda bröstvårtorna på sina fulla bröst och gnisslade:
  - Om det inte finns något vatten i kranen...
  Natasha Korshunova skrek av förtjusning:
  - Så det är ditt fel!
  Och med sina bara tår kastar han något som dödar ordentligt. Det här är verkligen en tjej med tjejer.
  Och ett blad skulle flyga från hennes bara ben. Och det kommer att träffa många fighters och skära av tornen från stridsvagnar.
  Barfota Augustinus i rörelse. Snabb och unik i sin skönhet.
  Vilket ljust hår hon har. De fladdrar som en proletär fana. Den här tjejen är en riktig oxå.
  Och hon hugger ner sina motståndare - som om hon föddes med svärd i händerna.
  Rödhårig, jäkla best! Jag gick i strid med min med naturligt ljus, utan färg.
  Augustinus tog den och väste:
  - Det blir ett tjurhuvud - kämparna kommer inte att tappa förståndet!
  Och så krossade hon återigen många fighters.
  Terminatorpojken Oleg Rybachenko mumlade:
  - Precis vad du behöver! Vilken tjej!
  Margarita Korshunova, som kastade en dolk med sin bara fot, bröt av tanktornet, bekräftade:
  - Stor och cool tjej!
  Augustinus gick lätt med på detta:
  - Jag är en krigare som kommer att bita ihjäl vem som helst!
  Och återigen, med sina bara tår, kommer han att skjuta upp en mördare och slå ner flygplan.
  Natasha Korshunova är inte sämre än sina motståndare i strid. Inte en tjej, men att sluta med en sådan häxa i lågorna. Och nazisterna har det svårt: flygplan och stridsvagnar faller.
  Och skriker:
  - Vilken blå himmel!
  Augustine, som släppte bladet med sin bara fot, skar av tankens torn, bekräftade:
  - Vi är inga anhängare av rån!
  Svetlana Snövit, som skär isär fiender och skjuter ner flygplan, twittrade:
  - Du behöver ingen kniv för att döda en dåre...
  Zoya Angelskaya gnisslade och kastade nålar med sina bara fötter och slog ner tankar och flygplan med sina solbrända ben:
  - Du kommer att ljuga för honom som en galning!
  Natasha Korshunova, som högg ner nazisterna, tillade:
  - Och gör det med honom för en slant!
  Och krigarna kommer att ta det och hoppa. De är så blodiga och coola. Överlag är det mycket spänning i dem.
  En nästan naken, stilig, muskulös pojke som bara bär shorts, Oleg Rybachenko, ser väldigt stilig ut i strid.
  En vacker flicka, Margarita, kastade en bit antimateria med sina bara tår och sjöng:
  - Slaget är starkt, men killen är intresserad...
  Pojkegeniet lanserade något som liknade en helikopterpropeller med foten. Jag skar av ett par hundra huvuden från nazisterna och stridsvagnarna och gnisslade:
  - Ganska sportigt!
  Och båda - en pojke och en flicka - i fullt genombrott.
  Terminatorpojken Oleg, som högg upp de bruna soldaterna, gurglade:
  - Och det blir en stor seger för oss!
  Margarita väste som svar:
  - Vi dödar alla - med bara fötter!
  Flickan är verkligen en så aktiv terminator.
  Natasha Korshunova sjöng i attacken:
  - I ett heligt krig!
  Och krigaren lanserade en vass bumerangskiva. Han flög i en båge och skar ner många nazister och stridsvagnstorn.
  Zoya Angelskaya tillade och fortsatte med utrotningen:
  - Det blir vår seger!
  Och nya nålar flög från hennes bara fötter. Och de träffade många jaktplan och flygplan.
  Den blonda tjejen sa:
  - Låt oss schackmatt fienden!
  Och hon visade sin tunga.
  Den barfota och eldiga Augustine, viftade med benen och kastade hakkors med vassa kanter, gurglade:
  - Kejserliga flaggan fram!
  Svetlana Snövit, som kastade en boll av hyperplasma med sin bara häl, bekräftade lätt:
  - Ära till de fallna hjältarna!
  Och flickorna skrek unisont och krossade nazisterna:
  - Ingen kommer att stoppa oss!
  Och nu flyger skivorna från krigarnas bara fötter. Kött rivs och tanktorn och flygplansstjärtar rivs.
  Och återigen tjutet:
  - Ingen kommer att besegra oss!
  Natasha Korshunova flög upp i luften. Hon slet isär sina motståndare och bevingade gamar och utfärdade:
  - Vi är hon-vargar som steker fienden!
  Och från hennes bara fingrar kommer en mycket dödlig skiva att flyga ut.
  Flickan vrider sig till och med i extas.
  Och så muttrar han:
  - Våra klackar älskar eld!
  Ja, tjejerna är verkligen sexiga.
  Oleg Rybachenko, en stilig, muskulös pojke i shorts, gurglade:
  - Åh, det är tidigt, vakterna slår mig i hornen!
  Och han blinkade åt krigarna. De skrattar och blottar tänderna som svar.
  Natasha Korshunova högg ner nazisterna och skrek:
  - Det finns ingen glädje i vår värld utan kamp!
  Pojkterminatorn, med sin nakna, runda, barnsliga häl, som gav efter för pulsaren och förstörde fascisterna, invände:
  - Ibland är det inte ens kul att slåss!
  Natasha Korshunova höll med:
  - Om du inte orkar, så ja...
  Men vi krigare är alltid friska!
  Flickan kastade nålar mot fienden med sina bara tår, sprängde en massa stridsvagnar med flygplan och sjöng:
  - En soldat är alltid frisk,
  Och redo för bedriften!
  Varefter Svetlana Snövit återigen högg mot fienderna och demolerade stridsvagnstornen och flygplansstjärten.
  Zoya Angelskaya är en mycket snabb steal. Hon lanserade en hel tunna mot nazisterna. Och slet isär ett par tusen med en explosion.
  Sedan gnisslade hon:
  - Sluta inte, våra klackar gnistrar!
  Och tjejen är i stridsutrustning!
  Augustinus är inte heller svag i strid. Det är så han slår nazisterna. Som om den skulle slås ut ur en kärve med kedjor.
  Och när han hugger ner motståndare sjunger han:
  - Var försiktig, det blir bra
  Det blir en paj till hösten!
  Den rödhåriga djävulen plöjer verkligen i strid, som en jack-in-the-box. Och hur tankarna brinner och flygplanen flammar.
  Och här är hur barfotatjejen i tunika Margarita Korshunova kämpar. Och nazisterna får det av henne.
  Och slår hon så slår hon.
  Blodiga stänk flyger ut från den.
  Natasha Korshunova anmärkte hårt när metallstänk flög från hennes bara fötter och smälte stridsvagnarnas skallar och torn:
  - Ära till Ryssland, mycket ära!
  Tankar rusar fram...
  Divisioner i röda tröjor -
  Hälsningar till det ryska folket!
  Så flickorna tog sig an nazisterna. Så de skärs och strimlas. Inte krigare, utan verkligen pantrar som har brutit sig loss från sina kedjor.
  Tuffa pojken Oleg Rybachenko är i strid och attackerar nazisterna. Han slår dem utan nåd, skär genom tankar och skriker:
  - Vi är som tjurar!
  Margarita Korshunova, som krossade den bruna armén och skar igenom stridsvagnar och flygplansstjärtar, tog upp:
  - Vi är som tjurar!
  Natasha Korshunova tog den och tjöt och högg ner de bruna soldaterna tillsammans med stridsvagnarna:
  - Du kan inte ljuga!
  Zoya Angelskaya höll på att slita isär nazisterna och gnisslade:
  - Nej, inte för hand!
  Och han kommer också att ta och släppa stjärnan med sin bara fot och avsluta en massa fascister.
  Natasha Korshunova tog, släppte, en blixt från den röda bröstvårtan och skrek:
  - Vår TV brinner!
  Och ett mördande gäng nålar flyger från hennes bara ben.
  Zoya Angelskaya, också nazisternas förstörare och deras stridsvagnar och flygplan, gnisslade:
  - Vår vänskap är monolitisk!
  Och återigen har det kastats så hårt att cirklar suddas ut åt alla håll. Den här tjejen är ren förstörelse av motståndare.
  Flickan, med sina bara tår, kommer att ta och lansera tre bumeranger. Och detta orsakade ännu fler lik.
  Därefter kommer skönheten att utfärda:
  - Vi kommer inte att ge nåd åt fienden! Det kommer att finnas ett lik!
  Och återigen flyger den mordiska saken bort från den bara hälen.
  Red Augustine anmärkte också ganska logiskt:
  - Inte bara ett lik, utan många!
  Efter det tog flickan den och gick barfota genom de blodiga pölarna. Och hon dödade många nazister.
  Och hur det ryter:
  - Massor av mord!
  Och så slår han Hitlers general med huvudet. Han ska bryta hans skalle och ge honom:
  - Banzai! Du kommer till himlen!
  Svetlana Snövit är väldigt rasande i offensiven, speciellt när hon slår ner stridsvagnar och flygplan också gnisslar:
  - Det blir ingen nåd för dig!
  Och ett dussin nålar flyger av från hennes bara fingrar. När hon slår igenom alla kollapsar planen. Och krigaren försöker verkligen strimla och döda.
  En muskulös, skulpterad pojke i shorts, Oleg Rybachenko, som slår ner kråkor med sin visselpipa, gnisslar:
  - Fin hammare!
  Och pojken kastar också en så cool stjärna i form av ett hakkors med sin bara fot. En intrikat hybrid.
  Och massan av nazister kollapsade.
  Oleg Rybachenko vrålade:
  - Banzai!
  Och pojken är på den vilda attacken igen. Nej, kraften sjuder helt enkelt i honom, och vulkaner gurglar!
  Magnifik Margarita i rörelse. Han kommer att slita upp allas magar.
  Flickan kommer att kasta ut femtio nålar på en gång med foten. Och många olika sorters fiender dödades, stridsvagnar och flygplan slogs ut.
  Margarita Korshunova glittrade i sina bara klackar och sjöng i termer av munterhet:
  - Ett två! Sorg är inget problem!
  Du ska aldrig bli avskräckt!
  Håll näsan och svansen högt.
  Vet att en sann vän alltid är med dig!
  Det här är ett så aggressivt företag. Flickan kommer att dunka och skrika:
  - Drakpresidenten kommer att bli ett lik!
  Natasha Korshunova är bara någon slags terminator i strid. Och hon vrålade:
  - Banzai! Få det snabbt! Och diktatorn är slut!
  Och en granat flög av hennes barfota. Och det träffar nazisterna som spikar. Och det kommer att förstöra en massa mastodonter och bevingade, infernaliska maskiner.
  Vilken krigare! Till alla krigare - krigare!
  Zoya Angelskaya är också offensiv. En så arg tik.
  Och hon tog den och gurglade:
  - Vår Fader är den vita Guden själv!
  Och han kommer att slå nazisterna med en trippelkvarn!
  Och den rödhåriga, gnistrande med sina bara klackar och de rubinfärgade bröstvårtorna på Augustines bröst, vrålade till svar:
  - Och herregud är svart!
  Den rödhåriga är faktiskt själva förkroppsligandet av bedrägeri och elakhet. För fiender, förstås. Och för sina vänner är hon en älskling.
  Och hur han ska ta den och kasta den med sina bara tår. Och det fanns många krigare från det bruna imperiet, såväl som deras stridsvagnar och flygplan.
  Den rödhåriga ropade:
  - Ryssland och den svarte Guden är bakom oss!
  En krigare med mycket stor stridspotential. Nej, det är bättre att inte blanda sig under någon av dessa. Liksom tornen på stridsvagnar slits vingarna av fascistiska plan av.
  Augustinus, som krossade sina motståndare, väste:
  - Vi ska mala alla förrädare till pulver!
  Och blinkar åt sina partners. Ja, den här eldiga tjejen är inte precis något som kan ge frid. Förutom dödsfriden!
  Svetlana Snow White, krossaren av fiender, utfärdade:
  - Vi dödar dig med en kö!
  Red Augustine bekräftade:
  - Vi dödar alla!
  Och från hennes bara, mejslade ben flyger gåvan av total förintelse igen! Och så många stridsvagnar och flygplan exploderade till små spån på en gång.
  Och så slår flickan med blixten som från en röd bröstvårta.
  Oleg Rybachenko skickade dödsgåvor med bara klackar och sjöng som svar:
  - Det blir en komplett banzai!
  Augustine, som slet isär nazisterna med sina bara händer, högg dem med svärd och kastade nålar med sina bara tår, förstörde tankar och flygplan på en gång, sa:
  - Kortfattat! Kortfattat!
  Natasha Korshunova, som förstörde de bruna krigarna, tillsammans med stridsvagnar och flygplan, gnisslade:
  - Kort sagt - banzai!
  Och låt oss hugga ner dina motståndare med vild grymhet.
  En barfota, stilig pojke i shorts, Oleg Rybachenko, som skär isär sina motståndare, sa:
  - Det här spelet är inte kinesiskt,
  Och tro mig, debuten är thailändsk!
  Och återigen flög en vass metallskärande skiva från pojkens bara fot. Han skar av både tornen på stridsvagnar och stjärten på flygplan.
  Den kämpande metallkrossande flickan Margarita, som hackade det bruna imperiets krigare och pansar från stridsvagnar, sjöng:
  - Och vem hittar vi i strid?
  Och vem hittar vi i strid...
  Vi skämtar inte med det -
  Vi kommer att slita isär dig!
  Vi kommer att slita isär dig!
  De fungerade bra med nazisterna då...
  Så Hitler och hans team föll på knä inför flickorna och barnen.
  Natasha Korshunova tvingade först och främst nazist nummer ett att kyssa hennes bara fötter.
  Sedan kysste Hitler och alla omkring honom de bara sulor och hälarna på andra tjejer. Och de slickade hälarna med tungan. Och en mycket stilig blond pojke, Oleg Rybachenko, kysstes av en flickas bara fötter.
  Efteråt, mycket nöjd med förnedringen av manliga parasiter, beordrade Natasha:
  - Nu, innan vi dödar er alla, underteckna ordern om det tredje rikets fullständiga och villkorslösa överlämnande till Sovjetunionen!
  Allt är bra som slutar bra. Tredje riket kapitulerade och den mäktiga Wehrmacht avväpnades. Hitler och hans team gick till Berias fängelsehåla.
  Domen var snabb, men rättfärdig. Den 22 juni 1959 hängdes Hitler precis på Röda torget!
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"