Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Barefoot Pilots Thiab Ninja -4

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Cov ntxhais pilots sib ntaus sib tua heev. Lawv tsis khaus khaus nyob rau hauv tej huab cua thiab nyob rau hauv ib tug bikini nkaus xwb, thiab lawv slim thiab nqaij, thiab lawv muaj cov leeg nrum zoo li hlau. Thiab muaj cov ntxhais ninja. Thiab lawv kuj sib ntaus sib tua thiab yuav luag liab qab. Thiab nrog lawv yog ib tug tub ninja, ib tug heev muaj zog thiab tawv fighter.

  BAREFOOT PILOTS THIAB NINJA -4
  CEEB TOOM
  Cov ntxhais pilots sib ntaus sib tua heev. Lawv tsis khaus khaus nyob rau hauv tej huab cua thiab nyob rau hauv ib tug bikini nkaus xwb, thiab lawv slim thiab nqaij, thiab lawv muaj cov leeg nrum zoo li hlau. Thiab muaj cov ntxhais ninja. Thiab lawv kuj sib ntaus sib tua thiab yuav luag liab qab. Thiab nrog lawv yog ib tug tub ninja, ib tug heev muaj zog thiab tawv fighter.
  . Tshooj 1.
  Tus ntxhais tsav, raws li peb pom, hu nkauj thiab sib ntaus. Thiab nws yuav tsum tau eeb tus txiv neej.
  Tab sis ntawm qhov tod tes, cov fighters kuj muaj zog. Tshwj xeeb yog tsib ninjas. Plaub tug ntxhais thiab ib tug tub muaj zog heev.
  Ntawm no lawv yog nyob rau hauv lawv txoj kev mus rau lub Soviet units.
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau xiav coj thiab txiav nrog nws rab ntaj, txiav lub taub hau ntawm cov tub rog Soviet thiab tshem shavings ntawm lawv. Tom qab ntawd nws pov ib lub peas nrog cov khoom tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab cooed:
  - Peb lub zog loj heev,
  Tom qab tag nrho, Nyiv yog immortal ...
  Thiab nrog lub tshuab ntawm lub nrig -
  Peb yuav tua txhua tus kom paub meej!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau daj txiav tawm lub taub hau ntawm cov tub rog Lavxias thiab cooed:
  - Hauv luv, luv luv, luv luv - banzai!
  Thiab nws cov ntiv taw liab qab yuav rov pov ib yam dab tsi heev tua neeg thiab puas tsuaj.
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau liab tau ua kev sib ntaus sib tua zeb thiab txiav cov taub hau ntawm tib cov tub rog Liab. Thiab lawv ya zoo li pins los ntawm hauv qab cov hniav. Uas saib zoo heev. Ntawm no los tag nrho kev tua neeg thiab kev tuag.
  Tus ntxhais muab rab koob tawg pov tseg nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws daig rau hauv lub thoob ntawm T-34 tank thiab ua rau lub detonation ntawm cov khoom siv sib ntaus sib tua. Qhov no yog li cas nws yuav tawg.
  Thiab tus tub rog tau kuaj xyuas:
  - Rau lub tebchaws Nyij Pooj!
  Qhov no yeej yog qhov txaus ntshai txav los ntawm tus ntxhais Terminator.
  Tus ntxhais ninja nrog cov plaub hau dawb coj cov txheej txheem thiab tseem rov tsim dua lub ntuj raug txim sawv nrog ntaj. Thiab qhov no yog vim li cas lub taub hau ntawm cov tub rog Liab poob tawm.
  Thiab tom qab ntawd lub pob taws liab qab pov ib qho khoom tiv thaiv, thiab tom qab ntawd lub tank Soviet KV ya mus thiab tig. Thiab qhov no tau dhau los ua lub zog txias heev thiab ua rau tuag taus.
  Tus tub rog hu nkauj:
  - Thiab ces peb qw Banzai,
  Peb yuav kov yeej peb cheeb tsam ntug hiav txwv ...
  Cia peb hla tag nrho thaj tsam Siberian,
  Thiab peb yuav muaj tsiaj txhu!
  Thiab ntawm no yog tus tub Saigo hauv kev nqis tes ua, viav vias ntaj zoo li cua tshuab cua thiab txiav cov taub hau zoo li peas. Nov yog qee qhov kev nyeem ntawv killer.
  Thiab tam sim no cov ntiv taw liab qab ntawm tus tub ntawm cov me nyuam ko taw pov lub disk, thiab Soviet nres aircraft, tau txais kev puas tsuaj, haus luam yeeb nrog nws tus Tsov tus tw thiab ntog.
  Cov no tau dhau los ua killer ninjas. Plaub tus ntxhais thiab ib tug tub - uas yog lub cim.
  Zoo, tom qab ntawd, ua li cas koj tsis tuaj yeem nqa nws thiab tua nws nrog lub foob pob tawg?
  Tab sis cov no yog fighters los ntawm Nyiv. Lawv muaj lawv qhov zoo thiab qhov tsis zoo, thiab ntau lub cev tuaj yeem hloov mus ua.
  Tab sis lub USSR sab kuj tsis yog ib tug tsis muaj zog warrior. Ntawm no, nyob rau sab nrauv ntawm Vladivostok, cov pioneers tab tom tawm tsam cov neeg Nyij Pooj, thiab lawv tab tom qhia lawv cov chav sib ntaus sib tua, uas tawv heev.
  Cov tub Pioneer, raws li txoj cai, sib ntaus ib nrab liab qab nyob rau hauv tsuas yog luv. Thiab lawv nkawm khau tsuas yog nyob rau hauv txoj kev.
  Thiab txoj kev uas lawv pov grenades nrog lawv liab qab, me nyuam taw yog txias.
  Ntawm no yog tus pioneer Petka nyob rau hauv ib tug khi thiab khawb, nws pib hu nkauj;
  Kuv yog ib tug tub qhe, tsuas yog ib tug me nyuam tub,
  Kuv taug kev barefoot hla lub Frost nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav ...
  Kev ua haujlwm nyuaj, tej zaum nyuaj dhau
  Tiamsis Yexus ib txwm ntseeg nrog kuv!
  
  Kuv yug los rau hauv ib tsev neeg neeg ua liaj ua teb,
  Kuv tau ua hauj lwm hauv teb rau xyoo peb ...
  Thiab ib tug tshwm sim nyob rau hauv lub Royal bosom,
  Thiab qhov chaw uas ci rose yog blooming!
  
  Thiab nyob rau hauv tshav kub thiab txias tus tub yog ib txwm tsis muaj taw,
  Nyob rau hauv lub txias, tsis muaj lub kaus mom, nyob rau hauv ib tug snowdrift ...
  Tus hluas nkauj peasant muaj golden braids,
  Thiab cov mis nyuj qab qab heev ntawm tus nplaig!
  
  Zoo, tus tub tsis poob siab,
  Thiab rau nws lub ntiaj teb no tsis yog tsim txom ...
  Nws grazes nyuj, boldly hu nkauj,
  Thiab rau nws Khetos yog ib tug mlom zoo kawg nkaus!
  
  Haiduks feem ntau flog tus tub,
  Tag nrho lub cev yog npog nrog welts thiab bruises ...
  Tab sis tsis txhob quaj muaj suab,
  Tus tub npau suav ntawm tus ntxhais huabtais hauv nws txoj kev npau suav thaum yau!
  
  Tus tub sawv zoo li ib tug falcon,
  Flying siab tshaj lub hnub hauv npau suav ...
  Ntawm no nws yog ib tug tub rog nrog grenade nyob rau hauv lub hnab ev ntawv muaj zog,
  Ntawm no nws yog instilling ntshai nyob rau hauv lub vile Krauts!
  
  Tus tub pom tau tias npau suav ntawm rab phom,
  Mus ncig ua si...
  Thiab tus tub lub suab yog qhov tseeb heev.
  Cia cov Turks mus rau hauv kev npau taws!
  
  Thaum tseem hluas nws khiav tawm ntawm cov nom tswv,
  Ib tug zoo nraug xa mus ua rog...
  Txawm hais tias nws muaj kev dag ntxias siab phem,
  Tab sis tus txiv neej ntseeg kev ntseeg - Kuv yuav tsis tuag!
  
  Ntawm no nws tau tawm tsam nrog nws cov yeeb ncuab,
  Nws qhia nws tus kheej li ib tug siab tawv knight ...
  Cov Turks tsoo hauv av nrog lawv cov khau,
  Tab sis cov hlau Lavxias teb sab muaj zog, nws muaj tseeb!
  
  Tam sim no kuv tau dhau los ua tub ceev xwm hauv kev sib ntaus sib tua,
  Thiab tus huab tais zoo tau muab tus ntoo khaub lig rau kuv ...
  Nws kub heev hauv kev sib ntaus sib tua,
  Tab sis lub Cherub zoo yuav tiv thaiv!
  
  Tsis muaj kev ua tub rog ntxiv lawm, ntseeg kuv,
  Tam sim no kuv twb yog tub ceev xwm ...
  Peb yuav rhuav tshem kev ua cev qhev, kuv ntseeg ruaj khov,
  Cia peb ua piv txwv rau ntau tiam neeg!
  
  Russia yog tus chij ntawm loj heev,
  Txhua tus tub rog nyob hauv nws, txawm tias los ntawm chaw zov me nyuam ...
  Thaum cov neeg thiab cov tub rog sib sau ua ke,
  Tus neeg phem phem yuav swb!
  Qhov ntawd yog li cas Petka hu nkauj ua siab loj thiab cov menyuam yaus ncaws pob no.
  Tab sis cov neeg Nyij Pooj muaj zog, thiab twb tau tswj xyuas kom txiav tawm Vladivostok los ntawm lwm lub tebchaws los ntawm thaj av.
  Yog lawm, Chikha tank yog txawb nrog lub cav diesel thiab nyuaj rau ntaus.
  Tab sis cov neeg Nyij Pooj kuj tseem rub cov howitzers ntawm nees. Thiab lawv kuj tua cov tub rog Soviet.
  Samurai yog lub zog. Ib txhia maj mus tua nrog ntaj. Thiab lawv txiav cov taub hau ntawm cov tub rog Liab.
  Thiab tam sim no muaj kev tawm tsam ntawm sab hnub poob pem hauv ntej. Cov Nazis twb ncig Minsk, thiab cov tub rog Soviet tawm hauv lub nroog. Tab sis tam sim no kev sib ntaus sib tua twb ze rau Berezina River. Nov yog kev sib ntaus sib tua rau Borisovt.
  Kuj tseem muaj kev sib ntaus sib tua ntawm no... Hauv kev sib ntaus sib tua, cov lus Askiv Matildas, uas tau dhau los ua nyuaj dua rau khob tawm. Thiab cov neeg Amelikas kuj tau tshwm sim; lawv kuj tsis muaj zog tso tsheb hlau luam.
  Thiab los ntawm saum toj no kuj muaj siab los ntawm aviation. Thaum German pilots koom nrog cov lus Askiv. Nws tau dhau los ua phem rau cov tub rog Soviet. Thiab lawv raug nias zoo li yog nyob rau hauv lub pob zeb reinforced.
  Thiab cia peb ntaus cov yeeb ncuab nrog lub zog loj.
  Thiab ntawm qhov tod tes, ib pab tub rog ntawm Komsomol ntxhais xa mus. Natasha nyob ntawm no nrog lawv. Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog cov ntxhais sib ntaus sib tua thiab pov grenades nrog lawv ob txhais taw liab qab. Nyob rau tib lub sij hawm, pov lawv thiaj li hais tias tag nrho lawv lub taub hau raug torn tawm.
  Tab sis tus pas nrig Matilda yog qhov kev hem thawj loj los ntawm Tebchaws Askiv. Thiab tseem yog German Ju-87 thiab English Dragons tseem raug nias. Thiab kuj Yu-88 bombers, uas yog heev hwm.
  Tab sis txoj kev no nws zoo nkauj heev thiab tawv heev.
  Tab sis cov ntxhais Komsomol, flashing lawv pob taws liab qab thiab qhia lawv abs, pib hu nkauj;
  Peb yog cov ntxhais zoo nkauj Soviet,
  Peb nyiam sib ntaus sib tua cov tub...
  Ib lub suab nrov nrov nrov tau hnov,
  Thiab peb muaj kev hu mus tua Krauts!
  
  Peb yog cov ntxhais Komsomol heev,
  Peb bravely rushed los ntawm Frost barefoot ...
  Peb tsis tau siv los sawv kev ncaj ncees ntawm sab xis,
  Thiab peb muab nqi zog rau cov fascists nrog peb lub nrig!
  
  Ntseeg kuv, cov ntxhais muaj qhov zais cia loj,
  Yuav ua li cas kom yeej cov Nazis zoo ...
  Thiab ntseeg kuv, cov ntxhais txoj kev vam meej tsis yog qhov xwm txheej,
  Vim cov tub rog ntawm Rus yog siab tawv heev!
  
  Thiab rau peb cov ntxhais uas liab qab pob taws,
  Xyoo tshiab snow zoo nkauj heev...
  Zoo, Fuhrer tsuas yog ib qho scumbag,
  Tsis txhob cia cov fascists ua kev zoo siab!
  
  Peb cov ntxhais ua si tricks wildly,
  Peb ris peb lub mis rau pem hauv ntej ntawm cov tub rog ...
  Thiab peb yeej piss tawm ntawm Nazis,
  Peb cov tswv cuab muaj zog Komsomol tsis tuaj yeem raug tsoo!
  
  Peb cov ntxhais tuaj yeem ua tau ntau,
  Txawm tua Hitler los ntawm lub tank ...
  Tus yeeb ncuab yuav tsis muaj sij hawm noj su,
  Cov ntxhais yuav tuaj zoo li tub sab!
  
  Peb yeej hwm Russia,
  Stalin yog ib tug haib li ib tug dashing txiv, ntseeg kuv ...
  Thiab kuv ntseeg tias kev yeej yuav tuaj rau lub Tsib Hlis,
  Leej twg ntseeg qhov no xwb mas!
  
  Rau cov ntxhais tsis muaj qhov tsis ntseeg thiab tsis muaj kev cuam tshuam,
  Txhua leej txhua tus txaus siab cia li sib cav nyob rau hauv lawv txhais tes ...
  Tej khoom plig zoo kawg nkaus tuaj rau cov zoo nkauj,
  Komsomol lub zog muaj zog hauv lub nrig!
  
  Peb cov tub rog yeej ceev heev kom paub tab,
  Thiab nyob rau hauv txhais tes ntawm rab phom nimble lub chim kub hnyiab ...
  Thiab cov ntxhais tuaj yeem ua txhua yam haujlwm,
  Peb txoj kev phooj ywg yog ib qho kev tsis ntseeg siab!
  
  Peb yog cov ntxhais zoo li no
  Peb tsis quav ntsej txog snowdrifts los yog frosts ...
  Ko taw liab qab yuav tsis ua kom peb paws txias thaum lub caij ntuj no,
  Thiab lub siab ntawm kev zoo nkauj yog siab dav thiab dawb huv!
  
  Peb ua tau dab tsi, peb tsa,
  Wb lob zoo li kangaroo virtuosos...
  Thiab peb ntse tshuab tawm lub taub hau ntawm fascists,
  Thiab hlub kev tawm dag zog thaum sawv ntxov ib yam nkaus!
  
  Tag nrho cov ntxhais yog cov tub rog txias,
  Lawv tuaj yeem yooj yim pound Krauts rau hauv khob noom cookie ...
  Zoo, ua li cas rau cov fascists tsuas yog phem?
  Cov tswv cuab Komsomol tsis paub superpower!
  
  Hitler ua tsis tau ib yam dabtsi.
  Peb ntaus nws nyuaj heev nrog ib tug pas,
  Thiab lawv tsoo lawv cov hniav, khob tawm ntawm daim tawv nqaij ntawm lawv lub ntsej muag,
  Thiab tom qab ntawd kuv tau khiav ntawm qhov hluav taws kub hnyiab!
  
  Tsuas yog Stalin yuav kom peb ua dab tsi,
  Nws lub ntsej muag siab tawv thiab ncaj ncees pom pom ...
  Thiab ntseeg kuv, tus ntxhais yuav tsis nco,
  Chaw thau khoom phom loj!
  
  Yog tias tsim nyog, peb yuav mus txog Mars,
  Thiab peb yuav kov yeej Venus sai heev ...
  Cov tub rog xav tau polish rau lawv cov khau,
  Peb cov ntxhais tab tom khiav tsis tau!
  
  Txhua yam zoo nkauj nrog peb cov ntxhais,
  Lub hauv siab thiab lub duav, lub duav yog pom ...
  Nws kuj yog ib tug tho kev, zoo li tus hma me nyuam,
  Tus tho kev yog Dab Ntxwg Nyoog!
  
  Zoo, peb yog cov ntxhais - koj paub tias peb txias,
  Peb yuav rhuav tshem tag nrho cov fascists zoo li tus pas nrig ...
  Thiab muaj cov hnub qub xiav nyob saum ntuj,
  Peb yuav tsoo Tigers rau tej daim nrog hlau!
  
  Yuav ua li cas tsis ua, ntseeg tsis tau,
  lees tias, communist yog ib tug demiurge...
  Thiab qee zaum peb to taub yuam kev
  Thiab lawv coj kev zoo nkauj los ntshai lawv!
  
  Tab sis koj paub, peb dashingly rhuav tshem cov Germans,
  Thiab lawv muaj peev xwm los rhuav cov Krauts rau tej daim ...
  Txawm tias peb muaj titanium ntsuj plig,
  Peb yuav mus dhau lub steppe thiab tshem tawm cov swamps!
  
  Peb yuav tsim communism yam tsis muaj tus ntsia hlau,
  Thiab peb yuav decisively defeat lub fascists ...
  Cov tswv cuab Komsomol nyiam khiav hauv kev tsim,
  Thiab ib tug cherub ya hla lawv!
  
  Tus yeeb ncuab yuav tiv tsis tau tus ntxhais,
  Vim tus ntxhais yog eagle...
  Thiab tsis tas yuav muaj cov Krauts lwj ntau dhau,
  Thiab koj Fuhrer tab tom qw hauv vain!
  
  Komsomol cov tswv cuab nrog ob txhais taw liab qab,
  Muab Hitler ib lub qe...
  Tsis txhob nrog Xatas
  Los yog nws yuav tsis muaj teeb meem!
  
  Communism tus mlom ci ntsa iab,
  Tus chij liab yuav ci saum lub ntiaj teb...
  Thiab Helauj raug muab pov rau hauv ntuj txiag teb tsaus,
  Thiab cov ntxhais tau txais tsib!
  
  Lenin, Stalin - lub hnub saum lub ntiaj teb,
  Circling saum ntuj zoo li ob eagles...
  Lub exploits ntawm communism yog hu ua,
  Lub Fatherland muaj lub zog ntawm lub tis hlau!
  
  Peb tswj tau los ua neej nyob kom pom kev yeej,
  Thiab peb tau taug kev txhua txoj kev hla Berlin ...
  Cov me nyuam yug hauv txaj,
  Thiab tam sim no lub teb chaws nyob rau hauv greatness!
  Cov ntxhais no yog super xwb. Thiab qhov no yog lawv cov chav kawm zoo heev thiab lunge ntawm cov tshuab loj heev.
  Yog cov ntxhais, khaus khaus khaus khaus heev thiab ntxim hlub heev. Thiab qhov no yog qhov zoo heev.
  Cov ntxhais yog cov muaj npe nrov thiab txias tub rog.
  Cov no yog kev sib ntaus ntawm cov chav kawm siab tshaj plaws thiab muaj peev xwm. Koj tsis tuaj yeem sib cav ntawm no ntxiv lawm. Qhov no yog li cas lub tshuab threshing mus.
  Tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm Borisov thiab Bobruisk, Soviet troops pib rov qab mus rau lub Dnieper. Qhov xwm txheej tau dhau los ua nyuaj heev. Hmoov zoo, lub caij nplooj zeeg thiab Lub Kaum Hli tuaj txog thiab cov nag hnyav pib poob. Thiab lawv qee qhov qeeb qeeb ntawm kev ua ntej ntawm kev sib koom ua ke, yuam kom lawv muab sijhawm me ntsis kom thim rov qab dhau ntawm Dnieper thiab tau txais lub foothold nyob ntawd.
  Ntxiv rau lub tank T-34, Katyushas kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Tab sis lawv cov txiaj ntsig tsis zoo tshwj xeeb. Kev sib ntaus sib tua ceev heev nyob rau saum ntuj. Akulina Orlova, ib tug hluas nkauj liab qab, chiseled ob txhais ceg, tawm tsam heev stubbornly thiab fiercely tawm tsam superior yeeb ncuab rog.
  Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog nyob rau hauv dav hlau nyob rau hauv tsuas yog ib tug bikini. Qhov no yog qhov zoo heev.
  Ua ntej kev sib ntaus, ob tug tub hluas tau muab tus ntxhais ua kom muaj zog. Thiab nws noticeably cheered. Thiab nws ob lub qhov muag ci ntsa iab nrog sapphires dua. Nws yog ib tug natural blonde thiab ib tug stunning kev zoo nkauj. Nws fights nyob rau hauv xws li ib tug txoj kev uas nws yog tsis yooj yim sua hais nyob rau hauv ib tug fairy taleas, los yog piav nrog ib tug cwj mem.
  Akulina Orlova - yog tias tsim nyog, nws yuav coj nws thiab ncaws lub taub hau Fuhrer nrog nws pob taws liab qab. Thiab nws yuav tig tawm kom txias thiab txias heev. Nws yog ib tug ntxhais uas tau hais muaj cov hlab ntsha ntawm cov hlau, thiab muaj zog heev ntawm chocolate abs. Qhov no yog hom ntxhais koj yeej sim coj thiab swb.
  Thiab nws tawm tsam cov Nazis thiab hu nkauj;
  Peb yog cov tswv cuab Komsomol, siab tawv fighters,
  Peb sib sau ua ke sib ntaus sib tua rau lub Fatherland ...
  Peb cov txiv zoo siab rau peb cov ntxhais,
  Vim peb tuaj yeem tshaj tawm txog kev ua tiav!
  
  Tus tub rog tsuas yog qib siab tshaj plaws,
  Peb rush yuav luag liab qab nyob rau hauv lub txias ...
  Peb tuaj yeem sib cav txog txhua yam teeb meem,
  Nyob rau hauv ib lub hnub ci heev, radiant ntuj!
  
  Koj yuav tsis pom peb cov ntxhais zoo nkauj dua,
  Neb zoo nkauj heev li os...
  Kev zoo nkauj zoo li tsis muaj ntau tshaj nees nkaum,
  Thiab koj ob txhais taw khiav ntawm ko taw liab qab!
  
  Lub hnub zoo nkauj, xim daj,
  Nws muaj ib tug hint ntawm kub, koj paub ...
  Tsis ntev peb yuav pom kaj ntug ntawm communism,
  Thiab ntau ib nrab liab qab, liab qab cov ntxhais!
  
  Peb cov tswv cuab Komsomol nyiam sib ntaus,
  Thiab txhua tus neeg muaj peev xwm ua tau zoo heev ...
  Peb xa ib pab tub rog siab tawv mus ua rog,
  Vim cov yeeb ncuab yog ib qho me me!
  
  Ntxiv thiab ntxiv yog tsis muab,
  Hauv qhov xwm txheej universal furious ...
  Cov ntxhais tuaj yeem haus cawv
  Mus rau kev sib ntaus sib tua nyob rau hauv tag nrho regalia!
  
  Tam sim no peb nyob hauv lub ntiaj teb ntawm elves - nws tsis muaj teeb meem,
  Peb kuj tuaj yeem ua ntau yam ...
  Txoj kev npau suav thoob ntiaj teb yuav los tiag,
  Kuv yuav ua dab tsi, ntseeg kuv!
  
  Rau Motherland tsis muaj lus lees -
  Tuav tus chij zoo nkauj rau koj lub hauv siab ...
  Cia peb pov tseg cov chains ntawm capitalism,
  Cia peb tej kev ntxhov siab ploj mus hauv ntiajteb!
  
  Rau lub yeeb koob, paub Lavxias teb sab Christ,
  Peb yuav tsa ntaj thiab tiv thaiv sublimely ...
  Kev hlub rau Leej Txiv yog qhov kaj thiab ntshiab,
  Lwm tus yuav tuaj rau kaum rau lub tsho tiv no!
  
  Lub fascist muaj hwj chim thiab tsuas yog lim hiam,
  Thiab orcs kuj tseem muaj zog Nazis ...
  Tab sis kuv yuav ntaus Krauts nyob rau hauv lub hauv pliaj,
  Cov ntxhais tsis yog pacifists kiag li!
  
  Cas lub teb chaws qab zib peb yug nyob rau hauv,
  Peb tos txais lub paj nrog luag nyav nrog pearls ...
  Thiab tus Fuhrer tsuas yog mob siab rau Xatas,
  Peb yuav ua kom tiav nws tawm hauv lub Tsib Hlis!
  
  
  Peb yuav ua tiav nws, Kuv yeej ntseeg txhua yam,
  Kuv yeej tsis twv ua npau suav ntau dhau lawm...
  Lub nroog thiab lub zos sab nraud zoo siab heev,
  Tus me nyuam luag hauv txaj!
  
  Thiab leej twg yog tus predatory mob siab rau orc,
  Ntsuag lub ntsej muag zoo nkauj heev...
  Thiab koj maj mam ntaus nws hauv cov hniav,
  Kev yos hav zoov tsuas yog rau tej yam me me xwb!
  
  Kuv thov Tswv Yexus - cawm lub ntiaj teb uas muaj hwjchim loj kawg nkaus,
  Txhob cia nws kub hnyiab kub hnyiab...
  Thiab kev hlub zam txim rau cov neeg phem,
  Xa cov yeeb ncuab kom kub hnyiab!
  
  Peb yuav tsis dhuav nyob rau hauv Berlin thiab,
  Peb yuav mus txog qhov ntawd, ntseeg kuv, txhua txoj kev mus rau New York ...
  Cia li ntseeg, tsib kwv tij,
  Cia tus ntxhais lub suab nrov nrov!
  Muaj cov ntxhais no nrog cov lus dazzling thiab muaj peev xwm sib ntaus sib tua - qhov txias tshaj plaws hauv ntiaj teb. Txawm hais tias lawv kuj tau ntaus lub horns thiab tawg pob txha.
  Tab sis thaum lub Kaum Ib Hlis, cov kab pem hauv ntej tau ruaj khov me ntsis. Cov tub rog Soviet tau thim rov qab dhau Dnieper, tuav tswj tsuas yog hla Kiev thiab nws cov cheeb tsam thiab tseem nyob ib puag ncig, tab sis Odessa tseem muaj cov khoom tsis muaj zog los ntawm hiav txwv. Tab sis cov tub rog Askiv, German thiab Italian tau muaj zog heev thiab nws tau pom tseeb tias lub nroog no yuav tsis nyob ntev hauv kev thaiv tag nrho. Nyob rau sab qaum teb, cov Germans thiab cov koom haum tau tuav lub Baltic lub xeev thiab daig rau txoj kab qub ntawm kev tiv thaiv, thiab hauv nruab nrab, qee qhov, cov tub rog Soviet tau txais lub foothold ntawm Dnieper thiab ntxiv mus rau Pskov, uas twb tau ib nrab ncig, tab sis txuas ntxiv mus. tuav tawm.
  Nyob rau sab qab teb, cov tub rog Turkish coj Batumi tom qab ob peb lub hlis ntawm kev sib ntaus sib tua thiab ua tiav qhov kev thaiv ntawm Yerevan.
  Primorye raug ntes los ntawm Nyiv. Tab sis Vladivostok tseem raug kaw. Thiab nws tau ua kom ruaj khov. Tab sis feem ntau, Kaum Ib Hlis Ntuj tau tuaj txog. Ib qho kev ua yeeb yam dhau los ntawm Red Square. Thiab zoo li Stalin tau nyob ntawm nws.
  Tom qab ntawd lub rooj sib tham ntawm Lub Xeev Pawg Saib Xyuas Kev Tiv Thaiv tau qhib. Nyob ntawd lawv pib sib tham txog lub tswv yim ntxiv rau lub caij nplooj ntoos hlav.
  Zhukov hais tias:
  - Nws yog qhov tsim nyog los qhib Yerevan thiab tawm tsam kev tawm tsam ntawm tus yeeb ncuab hauv qhov kev taw qhia no. Hauv qhov no, yuav muaj lub sijhawm los cawm peb pawg Transcaucasian.
  Stalin hais gloomily:
  - Nws ua tau. Tsis muaj qhov xwm txheej yuav tsum tau muab Yerevan tso tseg. Tab sis lo lus nug yog, txawm tias peb tawg los ntawm txoj kev hauv tsev, nws yuav tsis daws tau dab tsi. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, peb cov yeeb ncuab yog kev sib koom ua ke ntawm cov teb chaws peev nyob rau sab hnub poob. Muaj ib yam dab tsi rau peb xav txog.
  Shaposhnikov sau tseg:
  - Cov yeeb ncuab muaj qhov zoo dua nyob rau hauv infantry. Thiab teb chaws Aas Kiv nrog nws cov colonial faib, thiab suav tag nrho cov teb chaws Europe, kuj tawm tsam peb. Ntxiv rau Türkiye, thiab nyob rau sab hnub tuaj Nyiv thiab Thaib teb. Tus yeeb ncuab tuaj yeem ua rau peb tshaib plab, muaj ntau tus tib neeg thiab khoom siv. yuam peb mus rau hauv kev ua tsov ua rog ntev ntev txog thaum peb khiav tawm ntawm cov tub rog Lavxias.
  Marshal Timoshenko qw:
  - Yog, peb yuav lwv lawv mus rau shit!
  Stalin hais tias:
  - Kaw li, slayer. Koj tsis tuaj yeem nqa Warsaw, txawm hais tias koj tau cog lus tias yuav mus txog Berlin hauv ob lub lis piam. Thiab feem ntau, koj yog hawks - koj hais tias, ntaus lub teb chaws Yelemees ua ntej. Thiab dab tsi tuaj ntawm nws? Tam sim no xav txog tag nrho lub ntiaj teb no tawm tsam peb. Ob lub tebchaws Brazil thiab Argentina tau tshaj tawm ua tsov rog, thiab Tebchaws Meskas tuaj yeem nkag mus sai sai. Thiab peb xav tau dab tsi?
  Marshal Timoshenko hais tias:
  - Peb yuav tsum tawm tsam tus yeeb ncuab. Peb yuav zom nws.
  Molotov sau tseg:
  - Hauv Teb Chaws Asmeskas nws tsis yooj yim rau yaum Congress kom nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog. Tab sis Asmeskas twb tau muab cov tso tsheb hlau luam, nrog rau cov dav hlau. Thiab lawv aviation thiab tshwj xeeb tshaj yog bombers yog nyob rau hauv lawv qhov zoo tshaj plaws. Ntxiv rau, tej yam zoo li no kuj ua tau nyob rau hauv automotive technology. Tsis yog, tiag tiag, yog tias Tebchaws Meskas nkag mus ua rog, yuav tsis muaj sijhawm.
  Stalin hais gloomily:
  - Thiab koj xav li cas?
  Tus Thawj Fwm Tsav Tebchaws Txawv Tebchaws tau hais hauv lub suab qis:
  - Kuv xav tias nws yog qhov zoo tshaj los ua kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb nrog lub teb chaws peev. Sim khaws tsawg kawg ib feem ntawm thaj chaw. Nov yog peb lub caij nyoog xwb.
  Tymoshenko hais tias:
  - Tsis yog rau lub ntiaj teb txaj muag!
  Stalin nug gloomily:
  - Zhukov yuav hais li cas?
  Georgy Konstantinovich teb hauv lub suab nrov:
  - Peb lub lag luam yog tub rog. Thiab tham txog kev thaj yeeb rau cov neeg sawv cev. Tab sis yog tias peb tsis ua tiav kev yeej ntawm kev sib ntaus sib tua lub caij ntuj no, ces lub caij nplooj ntoos hlav thiab lub caij ntuj sov tom ntej nws yuav phem dua. Tus yeeb ncuab yeej muaj txiaj ntsig zoo hauv kev lag luam thiab tib neeg lub peev xwm. Thiab tsis muaj txoj hauv kev uas peb tuaj yeem yeej kev tsov rog ntawm attrition. Ntxiv mus, ntau npaum li cas cov cuab yeej ua tau lub teb chaws tsim tawm tsam peb, tshwj xeeb tshaj yog ua ke nrog Asmeskas, peb yuav tsis muaj peev xwm tshaj lawv.
  Supreme Commander nug nrog luag ntxhi:
  - Yuav ua li cas txog qhov zoo?
  Zhukov shrugged:
  - Nws nyob ntawm seb Comrade Stalin yog dab tsi. Peb T-34 tsis phem, zoo li KV-1. Tab sis tus yeeb ncuab yuav sai sai txhim kho cov phom muaj zog dua ntawm T-4. Thiab tus yeeb ncuab aviation tej zaum kuj zoo dua li peb - tshwj xeeb tshaj yog fighters. Thiab peb cov dav hlau yog superior rau British bombers. Thiab los tsim ib yam dab tsi tshiab ... Zoo, qhov no yuav siv sij hawm thiab cov yeeb ncuab kuj yuav tsim ib yam dab tsi txias thiab zoo meej rau qhov no.
  Stalin nodded thiab nug:
  - Beria xav li cas?
  Cov Neeg Commissar ntawm Internal Affairs thiab tus thawj coj ntawm lub sharashki teb:
  - Cov kws tshawb fawb tau ua haujlwm, Comrade Stalin. Kuv qhia lawv kom ua ib lub foob pob tawm tsam uas tuaj yeem dhia dej. Yog li lawv ua haujlwm. Zoo, dhau fighters ib yam nkaus. Tshwj xeeb, Yak-9 cog lus tias yuav yog lub tshuab zoo, zoo li LAGG-5. Yog li ntawd, kev ua haujlwm mus ntxiv yam tsis tau nres. Thiab peb siv ob lub carrot thiab stick!
  Lub Supreme nodded:
  - Zoo heev! Ua haujlwm! Lub sijhawm no, kuv raug txib kom tso Yerevan thiab nce mus ze Pskov. Peb yuav tawm tsam cov yeeb ncuab ntawm cov lus qhia no. Thiab nyob rau tib lub sijhawm, cia peb coj ib co samurai ua ib tug shugan hauv Mongolia. Tom qab ntawd kuv yuav tham nrog cov kws tsim qauv txog yam tshiab nrog lawv.
  Zhukov sau tseg:
  - Txog tam sim no T-34 yog qhov zoo dua lossis tsawg dua, tab sis peb xav tau lub tank muaj zog dua, tab sis tsis muaj xov tooj tsawg dua. Qhov no yuav tsum tau ua tiav!
  Voznesensky hais decisively:
  - Cia peb ua! Peb yuav twv yuav raug hu ua!
  
  TXOJ CAI ZOO TSHAJ PLAWS ZOO TSHAJ PLAWS ZOO TSHAJ PLAWS
  NTAUB NTAWV
  Ib tug ntxhais zoo nkauj tub rog thiab nws tus phooj ywg tshiab Pinocchio lub cyborg tab tom sib ntaus sib tua hauv kev muaj tiag. Tau kawg, lawv muaj cov tub rog txias heev uas koj tuaj yeem tsav qhov kawg thiab sib ntaus zoo li lionesses, thiab tseem sib ntaus nrog txhua yam ntawm cosmic thiab tej yam yees siv creatures.
  . Tshooj 1.
  Veronica, hnav tsuas yog bikini, pom nws tus kheej hauv lub tsheb pob tshab uas zoo li tus stingray flattened. Thiab kuj yog ib tug hologram ntawm cov vaj huam sib luag uas tswj kev sib ntaus sib tua thiab, pom tau tias, lub tshuab loj heev tau ci ntsa iab.
  Ib sab ntawm nws yog Cyborg Pinocchio. Tam sim no nws saib sab nraud zoo li ib tug tub hluas uas muaj hnub nyoog kaum plaub lossis kaum tsib hnav khaub ncaws ua luam dej nkaus xwb, cov leeg nqaij, nrog lub ntsej muag zoo nkauj, hluas nkauj, uas tsis muaj plaub hau thiab lub puab tsaig.
  Ib tug zoo nkauj heev, nrog cov plaub hau daj thiab ib tug zoo nkauj buzz txiav. Thiab daim tawv nqaij yog du, tanned, cov leeg yog nrum. Koj tuaj yeem siv nws hauv kev tshaj tawm, tshwj xeeb tshaj yog rau cov poj niam laus. Zoo, yog, qhov kev zov me nyuam tuaj yeem ua rau txhua daim ntawv. Los ntawm txoj kev, thiab Veronica, yog tias nws tsis hloov kho.
  Thiab tam sim no nws ua li ntawd xwb. Cia peb hloov kho cov kev sib tw sib tw. Hauv particular, thawj tus naj npawb ntawm cov phom laser thiab ua ob npaug rau lawv. Tom qab ntawd ntxiv qhov kev tua hluav taws, kuj yog kev khiav. Ua kom muaj kev siv zog ntxiv. Zoo, thiab theem ntawm kev tiv thaiv ntawm lub zog teb, yog li ntawd tus yeeb ncuab tsis tuaj yeem hlawv koj tam sim ntawd.
  Qhov no yog li cas tus ntxhais nquag ua haujlwm nrog nws.
  Zoo, Pinocchio lub cyborg kuj hloov kho dua tshiab. Thiab, ntawm chav kawm, nws tau tsa lub tsheb qhov ntsuas. Tab sis tsis ntau npaum li ntawd yeej yog ib qho yooj yim.
  Tom qab tag nrho, yeej ib qho kev ua si hauv computer yooj yim heev tsis nthuav!
  Txawm hais tias ntawm no ntau nyob ntawm tus cwj pwm ntawm cov neeg tua rog. Tab sis nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, txhua yam nyob rau hauv kev txiav txim nrog tus cwj pwm ntawm ob peb.
  Veronica tau hnia hnia rau nws tus khub thiab tweeted:
  - Kev yeej loj tos peb,
  Koj yuav dag koj cov neeg zej zog kom sai li sai tau!
  Tom qab ntawd, nws nias nws liab qab, puag ncig, pob taws liab nyob rau ntawm lub joystick khawm, thiab nws tus fighter nrawm nrawm.
  Lub hnub qub cannonade raged on thiab on. Ntau thiab ntau crumbled, zoo li pob tshab tadpoles, cawm modules thiab kua hlau capsules, sim coj nyob rau hauv qhov tsawg kawg nkaus ntim. Raws li cov cai tsis tau sau tseg, lawv tsis tuaj yeem raug rhuav tshem tshwj xeeb, tab sis yog tias muaj kev phom sij ntawm kev raug ntes, lub khoos phis tawj uas muaj peev xwm ua tau tuaj yeem muab kev txiav txim rau kev puas tsuaj rau tus kheej. Tsis tas li ntawd, ntau modules tuag lawm. Tus ntoo khaub lig-siders, tau tsim qhov siab tshaj plaws, txuas ntxiv mus rau hauv cov yeeb ncuab nkoj, thaum ua rau cov pob zeb kub hnyiab tau tawg ntawm lawv, txhua tus nqa ntau txhiab tus nqi tuaj yeem rhuav tshem lub nroog nruab nrab. Lawm, nyob rau hauv cov kev tshwm sim ntawm ib tug ncaj hit, tsis muaj ib tug quab yuam teb, tsis txawm lub feem ntau ruaj hlau, yuav ciaj sia.
  Veronica ntsib nws thawj tus neeg sib tw. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, nws yog ib lub rooj sib ntaus sib tua, ntawm lub helm uas zaum ib qho khoom qab zib nyob rau hauv ib tug kaj wrapper nrog ob txhais ceg. Thiab nws ua intricate maneuvers.
  Tus ntxhais programmer hu nkauj:
  -Auj, noj zaub mov, tsis txhob noj qhov no thiab qhov ntawd,
  Thiab tus ntxhais ob txhais ceg tsis nkees taug kev ...
  Auj, noj zaub mov, mob npaum li cas ntawm qhov no,
  Cov ntxhais tig liab los ntawm kev tshaib kev nqhis thiab hu nkauj!
  Tom qab ntawd, Veronica coj nws thiab tua nws cov phom laser ntawm tus yeeb ncuab. Thiab tus neeg tua rog pib haus luam yeeb, nws pom tseeb tias cov khoom noj khoom haus, cov khoom qab zib nrog ob txhais ceg, tsis xis nyob kiag li.
  Cov txheej txheem tiv thaiv tau tshem tawm ntau lub hom phiaj tsis tseeb los ntawm ib lub hnub qub, riam phom tshwj xeeb tua cov tshuaj ntsiav nrog cov roj uas cuam tshuam qhov kev cuam tshuam ntawm cov lasers thiab ua rau lub sijhawm ntxov ntawm kev rhuav tshem cov cuaj luaj thiab tsis muaj zog ntawm gamma hluav taws xob. Lub nkoj troll kuj tsis yawn; ntau thiab ntau dua thermal, hluav taws xob thiab txawm lub ntiajteb txawj nqus ntxiab tau ya ncig hauv qhov chaw. Tseeb tiag, riam phom hauv ntiajteb txawj nqus, rhuav cov hlau, sib tw cov qauv thiab ua rau tawg, yog qhov txaus ntshai tshaj plaws. Lub ntiajteb txawj nqus tuaj yeem ua rau tsis muaj zog lossis cuam tshuam cov kev taw qhia radar rau missiles, torpedoes, mines. Ntau lub hnub qub, tau txais kev puas tsuaj rau lub ntiajteb txawj nqus, tig mus rau ntawm lub ntsej muag dawb thiab pib ntog mus rau lub hnub uas ploj lawm no nrog qhov hnyav thiab lub ntiajteb txawj nqus.
  Cov neeg hla kev, tau hloov kho dua, coj lawv cov hluav taws los ntawm cov yeeb ncuab loj tshaj plaws - kev sib ntaus sib tua. Cov mastodons, uas tuaj yeem haum rau tag nrho lub nroog, muaj cov cuab yeej muaj zog thiab, tau kawg, lub zog muaj zog. Cov tactics ntawm cov hluav taws kub hnyav los ntawm cov phom loj tau siv los tiv thaiv lawv cov hluav taws xob ntau nyuaj rau kev cuam tshuam nrog lub zog quab yuam, ntxiv rau, nws muaj peev xwm sim ua kom muaj kev puas tsuaj rau lub tshuab hluav taws xob. Nyob rau hauv rooj plaub no, muaj hmoo, lub foob pob hluav taws kub hnyiab tuaj yeem tawm mus. Cov Crosoiders tau ua siab tawv heev, qhia tau hais tias ua siab loj. Lub tshuab nqus tsev zoo li tau ringing los ntawm oversaturation ntawm lub zog; Ntawm no ib tug ntawm lawv tawg, flashed nrog lub teeb ntawm kev puas tsuaj, ces lub thib ob.
  - Tej zaum nws tsis tsim nyog ua qhov txaus ntshai? - hais tias tus general.
  Tus ntxhais teb, flashing ib pob zeb diamond brooch hauv nws cov plaub hau lush:
  - Tsis yog, kuv tus phooj ywg, peb yuav tsum rhuav tshem tsawg kawg yog ob peb. Cov tshuab barbaric no muaj peev xwm tua cov ntiaj chaw los ntawm qhov deb heev, uas txhais tau hais tias thaum lawv mus txog lub ntiaj teb uas muaj neeg coob coob, tshwj xeeb tshaj yog peb cov peev txheej ...
  Gurgling hauv teb:
  "Kuv pom tau hais tias lawv yuav nyuaj tshaj plaws los rhuav tshem, lossis kom nyob deb ntawm kev nyab xeeb thaum lub zog loj sib koom ua ke."
  Tus ntxhais stomped boldly, emitting npau taws:
  - Yog li ntawd, mus rau nws! Thiab cia lawv los ze zog dua, lub ultra-kev sib ntaus sib tua tshwj xeeb tsim los ferment tus yeeb ncuab yam tsis muaj kev pheej hmoo.
  Thiab qhov barefoot thiab curvy kev zoo nkauj Veronica nws tus kheej coj ntau yam txaus ntshai. Tus fighter nyob rau hauv uas cov khoom qab zib twb sib ntaus sib tua. Thiab cov hniav nyiaj hniav kub uas npog hauv chocolate poob tawm.
  Tab sis Veronica tau tawm tsam los ntawm peb lub tsheb ib zaug. Thiab lawv tsis muaj cov khoom qab zib yooj yim, tab sis aces nrog liqueur. Tsuas yog sim coj cov no nrog koj txhais tes liab qab, thiab ntau dua li nrog liab qab girlish ko taw.
  Veronica raug yuam kom maneuver.
  Thiab nws tus khub cyborg Pinocchio kuj tau tawm tsam nrog kev txaus siab heev. Thiab nws yog, kuv yuav tsum hais, ib qho kev pom zoo. Tus tub hluas ntxim hlub qhia tau zoo kawg. Txawm tias thaum lub caij ntuj no ace li ib pob ntawm Camel luam yeeb nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua tawm tsam nws.
  Zoo, lwm cov tub rog sib ntaus sib tua zoo heev.
  Strike platforms, ntawm qhov tsis sib xws, drifted ntawm qhov siab tshaj plaws ntawm qhov deb ntawm cov yeeb ncuab; Vim muaj kev nkag siab yuam kev, ib tug neeg tau coj cov nkoj uas muaj cov neeg hlau sib ntaus sib tua, trolls, thiab lawv cov phooj ywg los ntawm cov kev sib tw kov yeej rau hauv kev sib ntaus sib tua. Ua tsis zoo rau cov hnub qub qub hauv kev ua haujlwm thiab kev ua tub rog, kev thauj mus los muaj kev tiv thaiv zoo, tab sis tseem muaj rau caum-tsib ntawm lawv tawg, thiab lwm nees nkaum-peb tau raug puas tsuaj loj. Xav tias txhua tus neeg nyob hauv lub nkoj muaj ntau dua ib thiab ib nrab lab kev sib ntaus sib tua, qhov no yog qhov poob loj.
  Thaum lub sij hawm sib ntaus sib tua, Veronica pom tau hais tias nws muaj peev xwm khiav nws tsis. Hauv particular, lub zog nkag ntawm cov phom laser. Yog li ntawd lawv tso lub zog hauv ib feeb, zoo li ntau lub foob pob atomic poob rau Hiroshima.
  Thiab yog li nws coj thiab ua haujlwm. Violet laser beams ntaus tus neeg tua neeg ze tshaj plaws thiab nkag mus rau nws txoj kev tiv thaiv tuag. Thiab cov khoom qab zib liqueur tawg. Lwm ob sim nkag los ntawm ib sab ntawm tus ntxhais fighter. Tab sis qhov kev zoo nkauj ua rau lub thoob torn txav. Thiab yuav ua li cas nws yuav ntaus koj diagonally nrog ib tug mini-rocket.
  Thiab tam sim no tus thib ob fighter yog torn rau tej daim.
  Tus ntxhais chirped:
  - Tsis txhob yawn, nws yuav yog banzai!
  Tus tub rog tub rog tau sau tseg, tuav nws cov hniav thiab tua lwm tus, lub sijhawm no yog ob lub rooj sib tua:
  - Hauv lub hleb yuav muaj ib pab tub rog ntawm orcs thiab cov neeg uas ntiav peb rau luam yeeb, khoom qab zib thiab txhua yam cawv!
  Veronica luag, tua lwm tus fighter, thiab cooed:
  - Lub koob meej rau tus poj Elf thiab lub nceeg vaj ntawm Oz!
  Txawm li cas los xij, cov rofoshki tau kawm sai sai los ntawm lawv qhov kev ua yuam kev, lawv cov volleys ntau dua thiab ntau dua mus txog lub platforms, thiab cov zherriks tsoo los ntawm, plam los ntawm lub sieve ntawm tawg, xa cov mob hnyav, thiab txawm mus rau ib tug ram. Txawm li cas los xij, thaum koj tus kheej tsis txaus ntshai rau koj lub neej, nws yooj yim rau ua siab tawv. Qee tus ntsuj plig tau koom nrog cov neeg tuag uas tsis tau txiav txim siab, lawv tau nrawm nrawm ntawm lub ntiaj teb, thiab tib lub sijhawm, lawv tsis xav ua kom lawv tus kheej muaj pes tsawg leeg.
  - Saib, nws zoo nkaus li tias kev sib ntaus sib tua ultra yog sib cais. - Tus general qw
  Tseeb tiag, tus ntoo khaub lig-siders, tau mus ze heev, muaj peev xwm ua kom puas lub tshuab hluav taws xob, thiab tom qab ntawd cog lub foob pob thermoquark rau hauv qhov sib txawv. Tam sim no ib qho ntawm cov stellar giants tau tso tseg.
  - Cia tag nrho en masse rau qhov thib ob, ntaus concentrated, tsis txhob kis nyias. - Kent qw rau hauv cov channel encrypted.
  Cov Krosoiders tau hnov nws, txav ze dua, yuav luag kov lub zog teb, thiab tsis txhob hnov qab txog kev ua haujlwm thiab pov tseg cov ntxiab. Ib qho ntawm lawv tau tawg tam sim ntawd, tab sis lwm qhov kev sib ntaus sib tua ultra nrog cov neeg coob ntawm ib lab pib poob sib nrug.
  - Nws mus zoo! - hais tias elf general. - Koj tuaj yeem tso qhov thib peb rau.
  Space Marshal, tus miv phem nrog lub cev, yog nws tus kheej ntawm ib qho ntawm kev sib ntaus sib tua. Pom tias nws cov tsiaj nyiam ua tsis tiav, nws tau quaj:
  - Tam sim ntawd rub tag nrho cov zog mus rau lub nrig ntaus nrig, rhuav tshem tag nrho cov ntoo khaub lig! Thiab tam sim ntawd koom nrog cov ntsuj plig ntawm lub ntiaj teb nyob rau hauv parallel!
  Thaum nws tab tom qw, tus thib rau ultra-cruiser tau txais kev puas tsuaj loj. Txawm li cas los xij, nws muaj peev xwm nqa tau peb tus neeg ua txhaum cai, ces nws maj nrawm heev uas cov neeg hla kev tsis tshua muaj sijhawm dhia rov qab.
  Veronica bared nws cov hniav uas ci ntsa iab zoo li pob zeb diamond thiab hu nkauj:
  Koj puas pom dab noj hnub nyob saum ntuj?
  Suab nkauj kho siab heev li os...
  Qhov no yog ib lub cim ntawm ntuj raug txim
  Flocks ntawm cosmic howls!
  Thiab nws, tsis muaj kev txaj muag, tau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog ib pob ntawm Belomor ntawm qhov chaw muaj zog heev.
  Lub ultra-cruisers pib thim rov qab thiab pab pawg. Thiab tseem cov fauns thiab elves tsis xav muab rau hauv, lawv nias furiously, rushing tom qab cov yeeb ncuab, thiab lawv starships lined li ib tug ob-edged hatchet. Txawm li cas los xij, nws tsis yog ib qho yooj yim los yeej ib qho kev sib koom tes zoo ntawm cov hnub qub muaj zog zoo li no tau nce zuj zus, thiab cov neeg caij nkoj tau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Ib tug los ntawm ib tug, kaum xya Krosoiders raug tua, thiab plaub ntxiv tau daig rau lub ntiajteb txawj nqus ntxiab simulated los ntawm yoj spell. Muaj tseeb tiag, plaub lub nkoj ultra-cruisers tau txais kev puas tsuaj loj thiab raug hluav taws kub. Tam sim no cov fauns raug yuam kom thim rov qab, thiab Rofoshki thaum kawg nrhiav tau txoj cai tactics, sim ua kom zoo tshaj plaws ntawm lawv cov lej.
  Veronica nqa tawm ib tug heev nthuav maneuver thiab muaj peev xwm ntes tau ib tug fighter uas muaj ib pob ntawm Belomor rau nws, uas nws ua tau heev cleverly. Thiab ib qho tsis tseem ceeb combustion tshwm sim. Thiab tom qab ntawd ib pob ntawm cov tshuaj lom, engulfed nyob rau hauv hluav taws, ya tawm ntawm lub tsheb wrecked.
  Veronica tweeted:
  - Cia muaj kev sib ntaus,
  Elfie nrog kuv!
  Pinocchio lub cyborg hissed:
  - Koj tus ntxhais zoo xwb! khaws cia!
  Thiab nws kuj tau khob tawm tsis tau lwm lub tshuab pob tshab los ntawm qhov chaw tsim khoom, thiab nws tawg mus rau hauv cov nplaim taws zoo li rab phom phom.
  Thiab ob niam txiv qw nyob rau hauv unison:
  - Ib ob peb -
  Koj rhuav koj cov luam yeeb!
  Qee lub sij hawm, tag nrho cov nkoj me me ntawm cov fauns rub rov qab thiab pib npog lub platform los ntawm kev tawm tsam ntawm zherriks.
  - Peb cov tub rog tau poob txoj kev pib. - Kent hais.
  - Tom qab ntawd peb yuav tsum ua suab nrov tawm! - Hett qhia. - Kuv yuav hu rau lub hnub qub marshal ncaj qha.
  - Kuv tshaj tawm kev rov ua haujlwm dua! - Marshal bark. Nws lub ntsej muag horned qhia txog kev txaus siab thiab kev khuv xim. Qhov tshwm sim ntawm kev sib ntaus sib tua tuaj yeem txhais tau ntau yam.
  Lub maneuver, ilv hu ua redeployment, tau rehearsed ntev dhau los thiab tau rov siv dua nyob rau hauv kev sib tsoo tub rog thiab kev ua si virtual. Lawm, nws tau teeb tsa thiab nrawm. Qhov kev tawm mus rau hauv ib qho chaw ib puag ncig tau tshwm sim nrog kev nrawm nrawm, ua ntej los ntawm cov hlab ntsha loj, thiab tom qab ntawd los ntawm cov me me. Cov neeg uas npog qhov kev tawm tsam tau muaj kev pheej hmoo loj heev, tab sis Rofoshki, pom meej tias xav tias muaj kev txawj ntse, tsis muaj zog nias, txwv lawv tus kheej mus rau qhov hluav taws kub ntev. Thaum kawg, cov fauns nkag mus rau hauv ntau qhov chaw, dhau mus.
  Thiab Veronica txuas ntxiv mus tua tawv ncauj. Nws ua cunning maneuvers. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, nws tau tawm tsam los ntawm Napoleon cognac, thiab qhov no yog ib tug loj heev ace. Thiab nws tsis yog yooj yim heev rau maneuver tawm tsam nws.
  Tus yeeb ncuab txaus ntshai heev.
  Pinocchio lub cyborg bared nws cov hniav nyob rau hauv nws lub ntsej muag boyish thiab hu nkauj:
  -Koj paub, peb yuav tsum ntshai tus ntxhais,
  Cov exploits ntawm beauties yog endless ...
  Vim cov ntxhais sib ntaus sib tua
  Lub kauj log muaj zog thiab lub zog oar!
  Veronica nodded nyob rau hauv kev pom zoo, ua ib tug txiav maneuver:
  - Yog! Kuv ua tau! Thiab kuv tuaj yeem tiv nrog Napoleon cognac.
  Thiab tus ntxhais rov ua qhov maneuver hauv daim ntawv lo lus nug, thiab nws ua tau zoo heev.
  Thiab tus neeg tua hluav taws uas nyuam qhuav tawg rau hauv cov nplaim taws tau tawg ua ob, thiab tam sim no ib lub raj mis ntawm Napoleon cognac tau sib ntaus sib tua ntawm lwm lub tshuab.
  - Nws raug nqi npaum li cas rau peb? - General Kent nug nws tus khub Hett gloomily raws li lub nkoj tau ua tiav dhau lub qhov dub, zawv zawg raws lub orbit ntawm cov roj av loj heev uas nws tsim ib qho chaw gravitational ntawm nws tus kheej.
  Tus ntxhais zoo nkauj teb hauv lub suab ntsuas:
  - Tsim nyog! Ntau tshaj li kaum tsib txhiab lub nkoj me tau poob, thiab ntau tshaj li ib puas txhiab tus neeg tua rog. Tsib puas tawm platforms tau raug tua, thiab lwm yim caum-peb xav tau kev kho loj. Ob puas thiab cuaj caum-rau grapples poob, thiab kaum yim ntxiv yuav tsum tau kho. Peb puas thiab xya caum-ob lub nkoj nkoj, cuaj puas thiab peb caug-ib lub foob pob hluav taws, rau caum hnyav hnyav, qhov no tsis suav cov chaw taug qab thiab cov neeg soj xyuas neeg hlau thiab kev puas tsuaj me.
  - Puas yog lawv cia lub rofos los ntshav?
  Tus ntxhais luag, qhia nws cov hniav pearly:
  - Nws yog ib qho nyuaj rau kev xam raws nraim, tab sis txog peb-ntxiv sij hawm ntau tshaj li peb, yog tias koj siv lub hnub qub loj, ntxiv rau, yuav luag yim caum thauj thiab cuaj super-ships ntawm ultra-battleships raug tua, thiab tsib zoo li yuav puas lawm. lawv, qhov zoo tshaj, yuav tsum tau xa mus rau tom qab.
  - Zoo, peb yeej yuav tsis demoted rau qhov no, tab sis kuv tsis paub meej txog qhov khoom plig. Hauv txoj ntsiab cai, peb muaj hmoo tias tus yeeb ncuab tsis tau npaj txhij. Hauv kev sib ntaus tom ntej nws yuav ceev faj ntau dua.
  Tus ntxhais squeaked:
  - Xaus?
  - Qhov yuav muaj kwv yees li sib npaug, thiab lub khoos phis tawj yuav muab cov ncauj lus kom ntxaws ntxiv rau peb.
  Cov liab qab, tanned ob txhais ceg ntawm ib tug elf warrior nrog heev graceful kab thiab seductive nkhaus ntawm pob taws flashed los ntawm.
  Tus tub rog hais txias txias:
  - Yog li upload cov ntaub ntawv sau tseg.
  Ib feeb tom qab lub computer qhia:
  - Txoj hauv kev ntawm cov tog neeg uas muaj tus cwj pwm zoo ntawm ob tog yog raws li hauv qab no: kev yeej ntawm rofos yog yim caum-plaub feem pua, kev yeej ntawm elves yog kaum ib feem pua, qhov kos yog tsib feem pua.
  - Tsis txaus! - Tus thawj lub ntsej muag tam sim ntawd poob.
  - Kev coj tus cwj pwm zoo yog qhov tsis zoo, muab kev kwv yees coj mus rau hauv tus account dab tsi tus yeeb ncuab thiab qhov peb tau pom tias muaj peev xwm tswj tau.
  Lub khoos phis tawj suav ib nrab feeb ntxiv thiab tshaj tawm:
  Lub rofos 'muaj feem yuav yeej yog rau caum-plaub feem pua, cov elves txoj kev muaj nees nkaum tsib feem pua, thiab cov elves txoj kev muaj kaum ib feem pua ntawm kev kos.
  - Yog li, qhov ntawd txhais tau tias peb poob, txawm tias tsis ntau. Ib lub caij nyoog hauv plaub. Qhov ntawd zoo dua. - Hais Marshal Gugnish.
  Veronica tau tawm tsam nrog Napoleon cognac. Thiab nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas lub raj mis nrog tentacles tho lub npe zoo li no thiab muaj ib daim ntawv ci. Nws yeej sib ntaus sib tua rau saum.
  Thiab tus ntxhais programmer tsis tuaj yeem ntes nws hauv lub ntxiab, lossis coj nws rov qab.
  Ntxiv mus, nws kuj raug ntes los ntawm lub rays.
  Veronica xav tias nws lub cev nqaij daim tawv tau npog hauv hws. Thiab tus ntxhais programmer liab qab, chiseled taw yog kub. Tab sis tus tub rog bravely hu nkauj:
  Peb yuav kov yeej tus yeeb ncuab, ntseeg kuv,
  Kuv ntseeg tias peb yuav rhuav tshem cov fwj phem...
  Bald Fuhrer, tsiaj nyaum carnivorous,
  Tab sis peb yuav rhuav nws nraub qaum, ntseeg kuv!
  Tom qab ntawd, tus hluas nkauj sharply nias lub joystick nyees khawm nrog nws liab qab ntiv taw. Thiab tus fighter jerked sharply, thiab ces tag nrho cov phom emissions tawm kev sib ntaus sib tua.
  Thiab lawv tau mus rau hauv lub tsheb uas muaj ib lub raj mis zoo li invulnerable. Thiab nws shuddered thiab melted.
  Thiab tom qab ntawd cognac tawg, thiab cov qhob noom xim kasfes thiab khoom qab zib tau tawg mus rau txhua qhov chaw. Thiab vanilla, raisins, thiab ntau lwm yam qab los ntawm lawv.
  Veronica tweeted:
  Auj, qhov kev tshav ntuj
  Noj tag nrho cov khoom qab zib ...
  Chewing chocolate, tso dag,
  Txaus siab rau zom!
  Tom qab ntawd Veronica coj nws thiab winked dua nrog nws emerald thiab, tib lub sij hawm, sapphire ob lub qhov muag, uas pulsated zoo li hnub qub.
  Cov tub ntxhais hluas txoj haujlwm tau hais tias:
  - Hyperquasar! Koj yog ultrapulsar!
  Veronica kho:
  - Nws yog qhov zoo dua los hais: ultrapulsar, koj yog Hyperquasar!
  Cyborg Pinocchio chirped rov qab:
  - Kuv lub tswv yim raug ntaus los ntawm
  Koj daim duab flashed zoo li ib tug comet tus Tsov tus tw ...
  Nws zoo li koj ntaus kuv zoo li xob laim -
  Nrog nws lub hnub qub, zoo li ntuj zoo nkauj!
  Tus ntxhais programmer tau lees tias:
  - Koj zoo li Pushkin! Super!
  Pinocchio lub cyborg tawm tsam:
  - Tsis yog! Kuv tsis yog Pushkin, tab sis ib txhiab zaus txias dua!
  Veronica chirped, baring nws cov hniav:
  - Yog, qhov twg Alexander Sergeevich mob siab txog koj! Koj yog tus tub ntawm cov hluav taws xob muaj zog nrog hyperplasma hauv koj cov txheej txheem!
  Thiab cov khub sib ntaus sib tua maj mus rau hauv kev sib ntaus sib tua dua nrog kev npau taws heev. Npaj los qhia nws qib siab tshaj plaws ntawm kev tuag dag zog thiab ua yeeb yam.
  Daim duab pib ploj mus thiab tom qab ntawd ploj tag. Tus ntxhais tus thawj coj tau txav deb ntawm qhov loj loj saucer, los yog lub hologram ntawm lub gravitational imager uas tau ua ib qho txuj ci tseem ceeb uas tsis tuaj yeem nkag siab. Tus elf uas sawv
  nyob deb, nws kuj rov qab, nws lub ntsej muag tu siab, muaj kua muag nyob rau hauv nws ob lub qhov muag.
  - Txaus ntshai! - Hais tus ntxhais txib.
  Tus elf hais tias:
  - Tsis muaj dab tsi zoo li no tuaj yeem xav txog. Yuav ua li cas yog muaj, ntawm cov elves, kuv txiv fights, thiab tejzaum nws raug mob los yog raug tua.
  - Qhov no tsis tuaj yeem txiav txim! - Ntawm no lwm elf sighed. - Kuv lub teb chaws yog nyob rau verge ntawm swb. Ib tug hyperplasmic ax hovered hla kuv kev vam meej.
  Tus tub ntxhais kawm tau txais txiaj ntsig:
  - Hyperplasmic, koj hais, hyperplasma yog dab tsi? Kuv tau hnov qhov no ntau zaus, tab sis kuv tsis to taub.
  Ib tug laus thiab sophisticated neeg hlau txiav txim siab ua siab ntev nws nws tus kheej tsis yog ib tug physicist los ntawm kev cob qhia, tab sis sim thiab piav qhia txog qhov no, raws li nws xav mus rau ib tug neeg siab phem, txawm hais tias ib tug omnipotent.
  Yog li ntawd, nws txiav txim siab deviate me ntsis mus rau sab, pib, zoo li yog los ntawm kev deb:
  - Nyob rau hauv ancient sij hawm, thaum tib neeg tsis tsuas yog khi rau ib lub ntiaj teb, tab sis tau muab faib mus rau hauv ntau lub xeev, xws li ib tug knight tshwm sim, los yog nyob rau hauv lub ntiaj teb no, huab tais Trikhkh. Nws txiav txim siab tias nws yog lub sij hawm los xaus kev chaos thiab obscurantism. Los ntawm lub sijhawm no, cov chaw tsim khoom loj twb tau tsim, phom thiab cannons tshwm. Kev ua tsov ua rog tau dhau los ua phem thiab ua kom puas tsuaj, thiab kev ua khawv koob tuag tawm. Ntxiv mus, nyob rau hauv ntau txoj kev ntseeg kev ua khawv koob tau raug tshaj tawm tias yog kev txhaum hauv ntiaj teb. Nws tsis tuaj yeem suav tias muaj pes tsawg qhov kev sim siab tau tshwm sim rau cov neeg uas xav tias muaj kev ua khawv koob. Vajntxwv, nyob rau lub sijhawm no, pib ntawm tib lub siab: wizards nyob ntawm ceg txheem ntseeg, lossis ntawm ceg txheem ntseeg. Tab sis nws tau tshwm sim tias thaum nws teeb tsa kev sib tw rau cov neeg sib tw zoo tshaj plaws, ib hom kev ua yeeb yam npog ntsej muag, tus yeej yog ib tus tub rog zoo li tsis yooj yim. Thaum lub kaus mom tau muab tso rau ntawm nws lub taub hau, tus neeg tuaj xyuas Palladin tau tshem nws daim npog ntsej muag, thiab lub ntsej muag ntawm tus ntxhais, tsis zoo li tib neeg pov thawj, tau tshwm sim rau pej xeem.
  Txhua leej txhua tus xav tsis thoob, nws yog ib tug poj niam elf, ib haiv neeg legendary glorified nyob rau hauv ballads thiab legends. Nws txuas nws txhais tes mus rau Trich, thiab nws luag ntxhi ntxim nyiam raug ntes los ntawm cov kws ua yeeb yam zoo tshaj plaws.
  Tus huab tais poob rau hauv kev hlub nrog nws, ib tug poj niam ntawm ib haiv neeg txawv teb chaws, npe hu ua Rerra. Nws txoj kev mob siab rau yog ardent, txawm tias tsis to taub rau txhua tus; Ntau hom, lwm hom. Zoo, koj tuaj yeem piav qhia li cas tias hma tuaj yeem hlub tus nyuj? Tab sis tus ntxhais, oddly txaus, reciprocated nws txoj kev xav, thiab tsis ntev lawv tau sib yuav, txawm lub fact tias cov vaj ntxwv nyob sib ze tau tawm tsam nws. Kev ua tsov ua rog tau pib, tab sis tom qab ntawd tus ntxhais elf tau pom nws tus kheej ua ib tus neeg paub zoo tshaj plaws. Nws muaj peev xwm siv kev txawj ntse los ua rau Trikhkh cov neeg sib tw tawm tsam ib leeg. Lawv sai sai, nco txog kev tsis txaus siab me me, nkag mus rau hauv kev tawm tsam txaus ntshai ntawm lawv tus kheej. Zoo, lub sijhawm no, Trikhkh cov tub rog tau yeej lawv ib feem. Rerra tau dhau los ua ib tug sorceress, raws li, qhov tseeb, ntau elves tau txais txiaj ntsig hauv khawv koob, thiab cov tswv yim ua khawv koob ntawm qhov ntawd. Raws li peb tau kawm tom qab, tus ntxhais no, vim nws txoj kev xav tsis txaus ntseeg, tau nkag siab yuam kev los ntawm nws cov kwv tij, tig mus ua ib tug neeg tawm tsam. Tab sis lawv yog ib tug outcast, tab sis nrog peb nws tau los ua ib tug tiag tiag kav. Tsis quav ntsej txog kev ntxub ntxaug, Rerra qhia txog kev ntseeg tshiab uas tau ua raws li kev coj ua khawv koob. Tam sim no, los ntawm lub txaj, cov menyuam mos uas muaj peev xwm ua khawv koob tau pom, thiab tom qab ntawd lawv tau kawm hauv cov tsev kawm tshwj xeeb. Nws yog ces hais tias scientific academies tshwm sim. Tus poj sorceress Rerra sim ua ke cov khawv koob thiab kev tshawb fawb. Tsis ntev lub teb chaws Ottoman tau muaj riam phom tshiab, yav tas los tsis pom, thiab nws tau kov yeej lub ntiaj teb. Trikhkh loj hlob thiab tuag: cov elves thiaj li nyob ntev dua cov fauns. Thiab muaj xya zaus elves ntau dua elves. Rerra tau los ua tus huab tais huab tais. Nws xav mus rau hauv qhov chaw. Thawj theem yog lub davhlau mus rau qhov chaw. Qhov kawg uas qhov kev sib ntaus sib tua yog tam sim no tshwm sim. Tom qab ntawd cov txheej txheem ntawm atomic tawg tau pom. Cov ntsiab lus superheavy tau tawg sib nrug thaum lawv khaws cov khoom hnyav. Nrog kev pab los ntawm khawv koob nws muaj peev xwm txhim kho cov txheej txheem no. Tom qab ntawd Rerra, nrog kev pab los ntawm cov kws tshawb fawb, pom tau hais tias nws muaj peev xwm rho tawm lub zog los ntawm cov txheej txheem ntawm fusion ntawm hydrogen nuclei; Tab sis nws yog qhov ua tau los tsim lub foob pob hluav taws xob nrog kev pab ntawm kev sau ntawv. Txij thaum ntawd los lub conquest ntawm tus kheej tau pib.
  Veronica kuj pom qhov no, thiab nws yog ib tug tub rog txias, nws kuj nco txog ib yam dab tsi los ntawm nws lub neej nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm tus poj niam uas muaj hwjchim loj kawg nkaus, nyob rau hauv ib qho ntawm lub neej yav dhau los ntawm tus ntsuj plig tsis txawj tuag, thiab hais tias:
  - Koj puas tuaj yeem qhia peb kom ntxaws ntxiv yuav ua li cas tsim lub foob pob hluav taws xob, nws yog qhov muaj zog tshaj qhov tawg ntawm cov hmoov phom.
  Tus tub hluas neeg hlau luag, lwm cov menyuam-cov kev pab cuam nodded pom zoo:
  - Tau kawg nws muaj zog dua! Lub foob pob me me, zoo li peb tus pej thuam, muaj peev xwm tawg tau zoo li rab phom phom nrog txoj kab uas hla ntawm ib mais.
  - Wow! - Tus ntxhais zoo nkauj Veronica ntxhi. - Colossal.
  Lub caij nyoog neeg hlau txuas ntxiv qhia nrog gusto:
  - Tab sis txawm tias lub zog no tsis txaus los mus rau hauv qhov chaw ntawm qhov nrawm dua li lub teeb. Rerra tseem hluas nyob sab nraud, tab sis kev tuag kuj tau los txog rau nws. Txawm li cas los xij, thaum kawg ntawm nws lub neej, nws thiab nws cov tub ntxhais kawm tau ntsib kev rhuav tshem lub zog. Qhov no yog thaum teeb meem txawv ntawm tus nqi, ntxiv lossis rho tawm, rho tawm lossis ntxiv. Lawm, txawm tias cov huab cua hluav taws xob tau hloov mus rau hauv cov lus qhia sib txawv, thiab thaum lawv sib tsoo, tsis paub lub zog raug tso tawm.
  Veronica pom qhov nthuav:
  - Qhia kuv ntxiv txog huab cua hluav taws xob.
  Tus tub cyborg, uas yog los ntawm qhov chaw hnub nyoog nws tus kheej, txuas ntxiv:
  - Tag nrho cov atoms muaj cov nucleus thiab electron huab uas tshwm sim los ntawm kev sib hloov ntawm electrons thiab positrons. Nws zoo li cov ntiaj chaw nyob ib ncig ntawm lub hnub, tsuas yog kev sib hloov ceev tsis ntau dua. Trillions ntawm revolutions nyob ib ncig ntawm lub nucleus ib ob.
  Thiab thaum lub sij hawm kev puas tsuaj, cov hluav taws xob sib tsoo, cov nuclei lawv tus kheej, uas muaj cov protons thiab neutrons, tuaj rau hauv kev sib cuag nrog lub zog loj. Thiab ib qho kev tawg loj heev tshwm sim, tso tawm lub zog frantic ntau tshaj li ib txhiab npaug ntau dua thaum lub sij hawm tawg ntawm hydrogen foob pob.
  Veronica whistled:
  - Ua tau ib tug madhouse!
  Pinocchio lub cyborg nodded hauv kev pom zoo:
  - Dab ntxwg nyoog txias - dab yuav txhawb nqa!
  Tus thawj tswj hwm program txuas ntxiv rau nws:
  - Thiab txhawm rau hloov qhov polarity ntawm tus nqi, koj xav tau khawv koob. Lub npe hu ua yoj spell tsim los ntawm Rerra. Thaum nws tsis yog tsuas yog co ntawm huab cua nyob rau hauv ib qho kev txiav txim, tab sis ib tug tej yam sequence nyob rau hauv lub zog ntawm nthwv dej. Nws cuam tshuam cov txheej txheem hauv qhov chaw, thiab cov, tig mus, cuam tshuam cov khoom ntiaj teb. Ib hom kev cuam tshuam resonance. Lub nthwv dej zoo siab rau cov hlua me me, los ntawm cov uas nws kis mus rau cov loj, ua rau cov suab paj nruag nrov uas cov pob zeb co.
  - Thiab nthwv dej zoo li ripples, tab sis tsis nyob rau hauv huab cua, tab sis nyob rau hauv spatial teb! - Veronica qhia meej.
  Lub commander program nodded
  - Yog, koj to taub kuv raug!
  Tus tub cyborg tau lees paub, nws lub qhov muag ci ntsa iab, tau txais kev paub tsis tau pom dua:
  - Qhov no yog khawv koob ntawm qib siab dua. Tam sim no qhia peb ntxiv txog hyperplasma.
  Tus thawj tswj hwm program txuas ntxiv:
  - Nws tseem hu ua khawv koob hyperplasma. Lawm, lub zog rhuav tshem tau dhau los ua qhov lus tshaj tawm rau kev tshawb pom ntawm lub zog thermoquark. Thiab ntawm no yuav tsum muaj zog khawv koob. Elves tsis mob thaum muaj hnub nyoog laus, lawv noj qab nyob zoo thiab nquag, tab sis tib lub sij hawm lawv xav tias txoj kev tuag. Yog li, Rerra, pom tias nws tsis ntev dhau los, tau caw nws tus kheej ua tus neeg ua tiav, Zenna, tus kws tshaj lij tshaj lij ntawm cov haiv neeg elf. Lub sijhawm no, cov fauns twb tau nyob thoob plaws lub ntiaj teb thiab nkag mus rau lwm lub ntiaj teb, dhau los ua lub tebchaws nplua nuj. Yog li kev ua lawv tus thawj coj yog kev hwm txawm rau cov neeg khav theeb. Thiab ua ke nrog nws lawv xav txog cov kauj ruam tom ntej kom kov yeej lub qab ntuj khwb.
  Lub sijhawm no, lub saucer ntawm lub ntiajteb txawj nqus visor sawv ntawm ntug ntawm lub tsev
  Nws pib teeb dua thiab cov yam ntxwv suab tau hnov.
  - Hu rau kev sib txuas lus dua. Kuv mam qhia koj zaj dab neeg no tom qab! - Tus thawj tswj hwm program hais.
  Veronica ntxiv philosophically:
  .- Tsis tas li ntawd xwb, kuv xav kom koj tsis txhob siv koj txoj kev paub tshiab los ua kev puas tsuaj rau lwm tus.
  Cov menyuam yaus-kev pab cuam thiab cyborg luag.
  Pinocchio lub cyborg chuckled:
  - Yuav ua li cas koj cov neeg, nyob rau hauv qhov tseeb antiquity nyob rau hauv cov nqe lus ntawm theem ntawm txoj kev loj hlob piv rau peb, coj kom zoo dua ntawm no? Koj tsis tau txais cov ntaub ntawv raug. Thiab qhov kev pab cuam tus thawj coj tsis qhia koj cov ntsiab lus txaus tias nws yuav muaj peev xwm ua kom lub foob pob hluav taws xob, tsawg dua qhov kev puas tsuaj.
  Tus ntxhais program tau sau nrog huab cua ntawm tus kws tshaj lij:
  - Kev rhuav tshem yooj yim dua, txawm tias nws lub zog loj heev. Tsis tas li ntawd, cov tshuaj tiv thaiv txawv ntawm lub zog nyob ntawm seb cov khoom siv li cas hauv kev rhuav tshem. Cov nyhuv loj tshaj plaws yog tsim los ntawm cov hlau thiab cov khoom nyob ze rau nws.
  Veronica feigned surprise:
  - Thiab yog vim li cas!?
  Tus thawj tswj hwm program ua siab ntev piav qhia:
  - Kev sib xyaw ua ke zoo tshaj plaws ntawm valency, sib npaug hauv cov nuclei ntawm protons thiab neutrons. Qhov no tso cai rau koj ua thiab siv ntau tshaj plaws ntawm cov khoom. Tom qab tag nrho, lub zog ntawm rab phom yog nyob ntawm qhov sib npaug ntawm cov ntsiab lus.
  Pinocchio lub cyborg dhia thiab qw hais tias:
  - Thiab ua li cas! Tab sis cia saib yuav ua li cas tshwm sim tom ntej hauv no nthuav epic.
  Boltology dhau lawm. Thiab koj yuav tsum coj nws thiab, tsis xav ob zaug, rov qab mus rau kev sib ntaus sib tua.
  Veronica nkag siab pom zoo:
  - Kev sib ntaus sib tua hauv qhov kev ua si yog qhov zoo dua li mloog cov lus qhuab qhia txog kev tshawb fawb txog hyperplasma thiab thermoquarks!
  Thiab tam sim no cov khub niam txiv sib ntaus tau rov qab los rau hauv qhov kev ua si, uas yog li nco txog ntawm qhov chaw sib ntaus sib tua tiag tiag, thiab nws txias heev.
  Veronica ua ib tug squeaky python maneuver thiab poob rau ntawm lub tsheb ob-seater qhov twg ob qho khoom qab zib gingerbread ncuav qab zib zaum. Thiab qhov no haib fighter ntes tau hluav taws.
  Thiab cov ncuav qab zib gingerbread, uas tau tev tawm tag, kuj tau kib.
  Veronica coj nws thiab hu nkauj:
  - Cov no yog cov khoom qab zib ntawm no,
  Peb yog cov neeg tua rog, tsis yog vaub kib!
  Pinocchio lub cyborg kuj tau teeb tsa lwm lub tsheb rau hluav taws nrog hluav taws ntawm virtual magoplasm thiab hissed:
  Yuav muaj kev txiav txim hauv cov lej,
  kuv tseem yuav qhuas...
  Cyborg muaj lus sib dhos txaus
  Cyborg muaj lus sib dhos txaus
  Robots xav tau ib tus account!
  Meanwhile, lub saucer ntawm gravitational visor nyob rau hauv colossal holograms
  nthuav dav. Ci ntsa iab garlands ntawm hnub qub thiab nimble, streamlined contours ntawm starships pib tshwm. Ib txhia ntawm lawv zoo li ntses, lwm tus zoo li cov pob zeb ntxhib-hewn, thiab lwm tus zoo li driftwood.
  Lub nkoj ntawm predatory rofos zoo li tau txais kev txhawb nqa ntawm kev txav mus los. Nws qeeb qeeb, tawm mus rau txoj siv sia ntawm frantic pulsars, thaum loj, qee zaum ncav cuag qhov loj ntawm lub ntiaj teb, cov ntshav plasma tau nrawm nrawm nrog cov kab mob sib kis, thiab cov khoom ntawm cov teeb meem yog rushing ntawm lawv. Thaj chaw no tau hu ua lub tsev menyuam ntawm cosmic Gehenna. Lub armada ntawm ships ntawm cov me nyuam ntawm qhov tsaus ntuj pib reorganize, ua complex maneuvers. Lub hom phiaj ntawm qhov ua kom yuam kev yog npaj rau kev sib tsoo nrog cov yeeb ncuab starships.
  Victoria tawm tsam aggressively thiab ua baseball style maneuvers. Thiab yog li ntawd nws dhia nce thiab tig, nws tsuas yog creepy. Zoo, tus poj niam yog ib tug aggressor. Zoo, tricks. Thiab ib pob ntawm Marlboros dhia tawm tawm tsam nws ntawm lub dav hlau tua rog, xws li kev npau suav ntawm kev ua si hauv computer tuaj yeem tshwm sim.
  Qhov no yog ib qho artsy composition. Thiab tus ntxhais yuav coj nws thiab nias lub pob nrog nws lub dab teg.
  Thiab ib qho kev tso tawm ntawm lub zog, lub tsheb nrog cov luam yeeb kub hnyiab nrog cov nplaim taws. Thiab nws hnov tsw ntawm cov pa luam yeeb.
  Pinocchio lub cyborg dhia tawm ntawm tus ncej meridian. Yuav ua li cas nws dhia tawm, ua ib tug somersault. Thiab nyob rau hauv nws qhov kev tawm tsam tuaj ob lub rooj sib tw, them ncaj qha los ntawm kev dhia dej nrog ob lub raj mis ntawm Bavarian npias. Uas txias heev.
  Thaum lawv tawg, paj yeeb npuas nchuav tawm, zoo li yog los ntawm lub tshuab tua hluav taws.
  Cov trolls tau dhau los ua qhov muaj txiaj ntsig zoo dua; lawv cov khoos phis tawj plasma tau suav meej meej tias thaj chaw no tuaj yeem dhau los ua qhov chaw rau kev tawm tsam los ntawm tus yeeb ncuab ntau dua cunning thiab sophisticated dua li yav tas los xav. Tam sim no cov tub rog tau npaj rau txhua qhov xwm txheej. Lub chaw marshal tau muab cov lus txib tsim nyog hauv lub suab squeaky. Rofoshki yav dhau los ua haujlwm zoo sib xws thaum lub sijhawm ua haujlwm;
  Txhawm rau ua kom tau txais qhov poob, cov cuab yeej khaws cia, tshwj xeeb hlau alloys thiab lub zog cia tau rov ua haujlwm. Kho lub hauv paus tau koom ua ke rau hauv cov chaw tsim khoom, uas tau kho cov hnub qub hauv kev ya davhlau, thiab txawm tsim cov tshiab. Lawv tuaj yeem pom nyob ncig ntawm qhov puas tsuaj, cov duab loj ntawm cov neeg nqa dav hlau thiab cov nkoj loj heev. Vuam sparkled, beams ntawm plasma ntws, gravito ntws erupted, muab cov hlau txau rau hauv ions txhua yam. Ib txhia ntawm cov conglomerates tau puas thaum lub sij hawm tawm tsam ntawm fauns, tab sis ob peb tseem nyob. Xws li cov neeg hlau uas zoo li ib puas-tsib phom squids, nrog rau cov neeg txawj khawv koob tshwj xeeb uas pov cov qauv kev kho kom zoo nkauj. Tshwj xeeb, lawv tau ua haujlwm hauv pab pawg loj, tuav lub hnub qub, yws qee yam los ntawm cov khoom siv dag zog uas zoo li horns.
  Veronica, tau ua ib tug cascade ntxeev thiab khob tawm lwm tus yeeb ncuab fighter nyob rau hauv ib tug ntseeg siab dhia dej, tawm:
  - Tsis txhob muab tus huab tais nyob rau hauv stalemate! Yuav muaj lub sijhawm npau taws!
  Cyborg Pinocchio cuam tshuam lwm qhov chaw dav hlau thiab squeaked:
  - Peb muaj qhov tseeb thiab qhov tseeb ntawm peb sab!
  Veronica, twitching nws liab qab, tanned, seductive, muscular ob txhais ceg, hais tias:
  -Qhov tseeb - kev coj ncaj ncees ntawm vaj!
  Thiab nws me ntsis ua si nrog nws cov nqaij sculpted plab.
  Nyob rau hauv tas li ntawd, lub zos wizards sim conjure ib yam dab tsi loj dua, muab rau hauv lub arsenal ntawm tej yam yees siv fighters.
  Yog li ntawd, cov neeg txawj ntse pib pov ib co nplej. Ib qho chaw me me tshwm sim thiab maj mam loj tuaj. Cov wizards ncig nws hauv ib pab yaj. Qhov lawv qw rau hauv cov bullhorns.
  - Nws yog funny! - Veronica hais tias. - Nco kuv txog kev cai dab qhuas.
  Ntawm no muaj ib lub paj tshwm sim, thaum xub thawj qhov loj ntawm lub thoob npias, tom qab ntawd nws loj dua thiab loj dua, thawj qhov loj ntawm lub tsev teb, tom qab ntawd lub tsev fuabtais medieval, thiab tom qab ntawd qhov loj ntawm kev sib ntaus sib tua. Lub paj pib tawg, tig mus rau hauv ib yam dab tsi ntawm carnation thiab tulip. Cov nplaim paj tau txav mus thiab maj nrawm mus rau ntau qhov kev taw qhia, tig mus rau hauv cov dev tis ya spewing plasma. Lawv tso tawm lub ntiajteb txawj nqus, pov lub Rofoshek starships nyob rau hauv ntau txoj kev.
  Kev co, txawm li cas los xij, tsis muaj zog tshwj xeeb. Veronica, twitching nws marvelously zoo nkauj ob txhais ceg thiab flexing nws plab cov leeg, thaum khob rau lwm fighter, xav tsis thoob:
  - Cov no yog dab tsi, giant phantoms?
  - Zoo li qhov ntawd, tsuas yog cov khoom siv ntau dua li nws zoo li thaum xub thawj siab ib muag. - Hais Pinocchio lub cyborg, coj hluav taws ntawm tus yeeb ncuab, nyob rau hauv cov ntaub ntawv no ib lub raj mis ntawm Agdam cawv nyob rau hauv lub fighter, thiab, nyob rau tib lub sij hawm, tom qab ib tug chocolate khoom qab zib - Qhov no yog ib yam ntawm cov khawv koob-hyperplasma, nrog ib qho kev tivthaiv ntawm cov khawv koob ntau dua li cov ntshiab hyperenergy. Ntawd yog, khawv koob yog sib xyaw ntawm no nrog lub cev tshwm sim, tab sis tom kawg yog sawv cev rau qhov tsawg dua.
  Veronica hais hnyav, khawb lub pob zeb kub diav rawg ntawm cov keyboard, thiab tib lub sijhawm nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Kom meej meej, kev ua khawv koob ntau dua - kev tshawb fawb tsawg dua!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais yuav rub tawm ib qho kev ua kom yuam kev - saber-toothed python, thiab ua ib qho jack-in-the-box twist.
  Thiab nws yuav quaj rau saum nws lub ntsws:
  - Tua, tua, qhov phem degenerate orc,
  Tua nws, tua nws, koj troll aristocrat!
  Nugget yog kuv tus mlom, Kuv hlub koj vampire!
  Zoo, goblins nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus, kib cov rog!
  Thiab lub sij hawm no tus fighter poob rau hauv peb pilots, nyob rau hauv cov ntaub ntawv no ib tug donut thiab ob cheesecakes nrog ob txhais ceg.
  Nyob rau hauv kev cuam tshuam ntawm pab pawg ntawm ya sorcerers, cov dev, thaj ntawm cov tub ceev xwm yug, lined, pom tseeb mloog lus creatures.
  Lub troll hypermarshal yws tias:
  - Rofoshka ntse dua dev thiab yuav ua rau lawv mloog. Nws tsis yog tag nrho rau tsis muaj dab tsi uas fauns muaj qhov xwm txheej canine.
  Ib tug poj niam zoo nkauj nrog ib tug proboscis twirled nyob ib ncig ntawm lub hologram thiab hais nrog ua pa:
  - Yuav ua li cas koj mus taug kev yam tsis muaj zaj? Yog li ntawd peb yuav xaus zoo li ib tug mammoth tsov tsis muaj fangs.
  - Lawv yuav ua qee yam khawv koob! kuv twb xaj! - Lub chaw hypermarshal yoj nws txhais tes. Lub emitter ya mus rau saum huab cua thiab squeaked:
  - Koj xav tau dab tsi, tus tswv?
  - Kuv yog tus hypermarshal! Ib lub thawv puv ntawm grub!
  Ib pawg ntawm cov zaub mov tshwm nyob ib sab ntawm tus nom tswv lub rofoshka. Ntawm lawv, lub ncuav mog qab zib sculpted nyob rau hauv cov duab ntawm Faun battleship sawv tawm. Txawm li cas los xij, contrary to the proportions, horned astronauts danced on it.
  - Nov yog qhov kuv nyiam! - Lub hypermarshal pib devour cov duab ua los ntawm qab zib thiab tshuaj tsw qab.
  Tus poj niam general hais tias:
  - Hauv kuv cov tub ntxhais hluas qus, kuv khaws ib lub qhov nrog cov ntxhais uas yooj yim tsim txiaj. Lawv ua haujlwm rau mafia hauv zos. Muaj ib tug bitch, nws pheej nyiag los ntawm cov neeg siv khoom. Thaum kawg, nws tau hla ib qho uas muaj hnub qub heev thiab tau noj.
  Hypermarshal hais tias:
  - Hauv qee lub tsev lag luam koj tuaj yeem, rau tus nqi, txawm tias koom nrog hauv kev ua noj, ob qho tib si ntawm koj cov phooj ywg, uas raug nqi ntau dua, lossis lwm hom, uas pheej yig dua.
  Thiab tus ntxhais zoo nkauj tweeted nws cov lus teb:
  - Tam sim no lwm yam kev tsim txom yog nyob rau hauv zam, tshwj xeeb tshaj yog, nrog rau kev siv ntawm micro-computer.
  Thiab lub suab nrov ntawm ib tug tsiaj nyob rau hauv zoo kawg li niaj hnub nyob rau hauv teb:
  - Qhov no yog qhov peb yuav tsum tau siv. Hauv kev sib ntaus sib tua hauv qhov chaw nws yog qhov nyuaj dua los ntes tus neeg raug kaw, tab sis ob peb ntawm cov neeg uas tau dim ntawm cov qauv thiab cov tshuaj ntsiav tau kaw qhov kev pab cuam tus kheej. Yog li ntawd peb tau tswj kom ntes lawv.
  Ib lub zog teb ya mus rau hauv chaw ua haujlwm. Nws tuav ib tug adorable elf. Cov tsiaj no nyob ntev dua thiab ua rau lub neej muaj zog dua.
  Lub hypermarshal rubbed nws greasy txhais tes, lub emitter tso tawm ib nthwv dej uas absorbed particle.
  - Zoo, tam sim no peb muaj elf. Peb tuaj yeem faib nws loj.
  Tus txiv neej liab qab zoo li tus txiv neej ua kis las, tsuas yog lub duav nyias nyias thiab lub duav nqaim. Tus txiv neej uas tsis ntseeg siab, zoo nraug, tab sis muaj qee yam poj niam hauv nws cov plaub hau zoo nkauj heev, cov plaub hau kub thiab tus ntxhais lub ntsej muag du tsis muaj plaub hau. Yog li los ntawm tib neeg txoj kev xav, elf yog cov lus nug tsis txaus ntseeg. Txawm li cas los xij, tus ntxhais programmer Veronica nyiam nws. Tus tub rog, tau khob tawm thiab tso pa tawm ntawm tus neeg tua rog nrog ib lub pob, nug nrog ua pa, ntaus nws cov ntiv taw liab qab ntawm cov keyboard:
  - Lawv puas yuav hlawv tus txiv neej hluas no tiag tiag?
  Tus ntxhais txib luag tias:
  - Nws tsis yog ib tug tub hluas nyob rau hauv xyoo (nws tsuas yog hais tias elves tag nrho cov zoo li cov hluas), thiab hluav taws yog heev qub. Lawv yuav pom kev tsim txom zoo dua thiab muaj txiaj ntsig.
  - Qhov kev paub no tuaj yeem pab tau rau peb! - Hais Pinocchio lub cyborg. - Kev kos duab nyob rau hauv lub peev xwm los soj ntsuam, qhov tsim nyog tshaj plaws rau ib tug tyrant.
  Hauv kev teb, Veronica hais nrog luag nyav, ua ntej xa lwm tus neeg tua rog nrog chocolate bar rau hauv huab ntawm kev puas tsuaj:
  - Kev tsim txom yog kev qias neeg, kev nug yog tsim nyog!
  Colonel sim ua kom lub ntsej muag ntawm kev xav, tab sis tib lub sijhawm nws shuddered me ntsis. Kuv lub taub hau yog zaum swarming nrog kev xav txog yuav ua li cas tsis muab ib yam dab tsi tam sim ntawd, tab sis tib lub sij hawm cawm tau txoj sia muaj nuj nqis.
  Lub hypermarshal nug nws ib lo lus nug:
  - Koj cov lus txib yog dab tsi?
  Tus neeg raug txhom elf teb tias:
  "Kuv yog ib tug tub ceev xwm yooj yim thiab kuv paub tsis muaj ntau tshaj qhov kuv yuav tsum paub." Thaum kawg, cov lus txib tau muab rau peb, thiab kuv lub nkoj txav mus raws li qhov tau txais.
  Lub hypermarshal tsa nws lub taub hau:
  - Yog, nws hloov tawm tias koj tseem ntse. Koj paub yuav ua li cas tawm. Tab sis nws yuav tsis pab koj kiag li. Qhia kuv li cas koj cov hnub qub tshwm sim thiab ploj mus tam sim ntawd.
  Tus elf tensed thiab hais nyob rau hauv lub suab tsis muaj zog:
  - Kuv tsis paub cov lus qhia, vim kuv tsis yog tus kws kho mob los ntawm kev cob qhia. Qhov tseeb, kuv tsis xav tau. Kuv yog ib tug cog nyob rau hauv ib tug tsov rog tshuab, kuv tsuas yog muab ib tug hais kom ua thiab tau txais ib qho kev txiav txim, thiab lub spaceship instantly dhia, thiab yog nyob rau lwm qhov chaw nyob rau hauv qhov chaw.
  Ntawm no ib tug ntxhais nrog plume ntawm nws lub taub hau twb squeaked:
  - Yuav ua li cas txog inertia?
  Colonel teb hauv lub suab tshee:
  - Txawm tias nyob rau hauv koj lub nkoj nws yog extinguished los ntawm anti-gravity.
  Tus ntxhais luag thiab zoo siab, hais tias:
  - Txhua yam yog qhov tseeb, ntau qhov zoo dua, cia peb pib tsim txom. Hu rau tus kws tua hluav taws.
  Ib tug neeg hlau loj nrog ntau lub tentacles ya mus rau hauv lub tsev, ua raws li los ntawm kev qias neeg thiab rog heev troll. Koj tuaj yeem pom tias nws tub nkeeg taug kev nrog nws ob txhais ceg luv li cas.
  - Kuv nyob ntawm koj qhov kev pabcuam, qhov chaw loj heev!
  - Koj pom no "elf," sim nanotechnology ntawm nws.
  Saib ntau zoo li ib tug npua tshaj li tus tsiaj nyeg, tus nab loj-nosed freak licked nws tuab, ntsuab daim di ncauj thiab hissed:
  - Nrog kev zoo siab.
  Lub troll tau tshem tawm cov chaw taws teeb tswj thiab pib ua cov cim rau tus neeg hlau. Nws txav mus, tentacles sawv tawm tsam elf lub hauv pliaj, caj dab, pob taws thiab dab teg.
  - Tsis txhob hnov qab nws cov plaub hau ib yam nkaus! Lawv yog cov lush thiab yuav xa ib qho teeb meem zoo kawg ntawm kev mob.
  - Thiab nws yuav yog! - Tus troll luag nyav gloomily.
  Pinkish rays ya tawm ntawm tus neeg hlau lub tentacles thiab nkag mus rau ntau qhov chaw ntawm lub elf lub cev. Nws dai, cowered, lub zog teb tsis pub nws txav, txav txawm ib nti. Txawm li cas los xij, txawm hais tias lub rays nkag mus rau nws, tus txiv neej zoo nraug tsis muaj mob.
  Victoria txuas ntxiv mus sib ntaus. Ntawm no yog lwm tus neeg sib tw. Nyob rau hauv tas li ntawd, nws yog ib tug ob-seater fighter nrog ib tug lollipop thiab ib tug lollipop. Thiab cov delicacies no kuj crumbled rau hauv me me pieces.
  Txawm li cas los xij, nrog rau lwm qhov ntawm nws lub hlwb siv hluav taws xob, tus ntxhais programmer tau saib xyuas lwm qhov ntawm qhov kev ua si.
  - Lub ntsiab ntawm kev tsim txom yog dab tsi? - Veronica nug, ua lwm yam maneuver. "Nws hlawv nws zoo li lasers."
  Tus thawj tswj hwm ntawm qhov program tau tuav nws lub taub hau tsis zoo:
  - Tsis yog! Micro-robots nkag mus rau hauv lub cev. Tam sim no lawv yuav koom nrog ntau yam kabmob ntawm lub cev, feem ntau yog cov uas muaj ntau lub paj hlwb, thiab yuav pib xa qhov mob impulses. Thiab qee cov chips me me yuav ua ncaj qha rau ntawm lub hlwb, ua rau npau suav phem. Ntawd yog, nws yuav yog quintessence ntawm npau suav phem.
  Tus ntxhais nyob deb ntawm Vajtswv, ua yeeb yam zoo nkauj, tsoo lwm lub tsheb, thiab lub sijhawm no nrog ob khub ntawm orcs, ib nrab nco txog qee yam. Nws txoj kev paub yog yuav luag tsis muaj qhov kawg, tab sis txwv, txawm tias nws tau siv los ntawm nanotechnology, tab sis tseem yog tib neeg lub cev. Thiab tus tub rog-programmer tau yws tias:
  - Cov khoos phis tawj me me!
  Tus ntxhais txib tau lees tias:
  - Xav txog tias muaj cov ntsaum nkag hauv koj lub cev uas tuaj yeem tso cov kua qaub mob. Tsuas yog nyob rau hauv rooj plaub no, nws yuav phem dua.
  Lub troll tig rau lub hologram, thiab peb-dimensional projection ntawm lub cev ntawm cov leeg nqaij, du, tsis muaj plaub hau, tanned, boyish elf tshwm nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws.
  - Qhov ntawd yog nws, kuv tus me nyuam! - Tus troll hais exaggeratedly qab zib. Peb yuav tswj koj qhov mob. Cia peb pib nrog ib txhiab ntawm ib feem pua. - Ib tug ntiv tes hooked taug kev hla lub scanner.
  Tus ntxhais nrog plume squeaked:
  - Nws yog qhov zoo los tsim txom ib tus ntxim hlub!
  Tus elf winced thiab pib twitch. Nws txawm pib squirm me ntsis.
  - Nws tseem tsis tau mob, tab sis tam sim no nws yuav mob, peb yuav nce lub load ntawm lub raum, koj muaj peb ntawm lawv. - Tus troll hais lus thuam.
  Tom qab ntawd, tus elf colonel lub ntsej muag twisted thiab nws qw nrov nrov.
  -Auj! Tab sis kuv twb nyuam qhuav pib. Yuav ua li cas palpating lub siab?
  Cov xim ntawm lub hologram ua tsaus, tus elf twitched, sim lob nws lub plab nrog nws txhais tes. Invisible bonds tuav nws ruaj khov.
  Lub troll chuckled nrog kev txaus siab:
  - Thiab tam sim no lub plab, kuj muaj ob ntawm lawv, yog li ntawd qhov mob yuav ob npaug.
  Nws yog ib tug tu siab saib tus elf, nws qw nrov nrov thiab nrov.
  - Thiab tam sim no lub siab, kuj muaj ob ntawm lawv, cov elves no yog cov neeg thrifty.
  Veronica tuaj yeem pom qhov no thaum sib ntaus. Nws nyuam qhuav tua ib tug fighter nrog lwm feem ntawm cov tshuaj lom nyob rau hauv daim ntawv ntawm Java luam yeeb, thiab ua rau lawv hlawv zoo li lub teeb. Tab sis qhov pom ntawm tus tub hluas zoo nraug raug tsim txom tsis txaus siab rau nws.
  Veronica tig mus:
  - Kuv tsis xav saib nws.
  "Kuv kuj xav tias tsis muaj dab tsi nthuav txog kev tsim txom." - Pinocchio lub cyborg pom zoo.
  "Tam sim no cia peb kib lub hlwb ..." Lub troll pib, thiab nws cov duab tau cuam tshuam, yuav luag tam sim ntawd qhov chaw tshwm. Nws pom cov neeg txawj khawv koob ya nyob rau hauv spacesuits ua ib tug ritual hla ib tug lizard.
  Thiab tam sim no cov tsiaj reptiles sai heev nyob rau hauv loj thiab tis tshwm. Thiab lub taub hau, thaum xub thawj ib, pib faib ua ob. Thawj muaj ob lub taub hau, ces ib tug thib peb loj hlob. Nws zoo nkaus li tias qhov no yog ib qho khoom ua si inflatable, nws tau loj hlob sai heev. Nyob rau tib lub sijhawm, nws ntshai txhua tus.
  - Nws yog zaj! - Hais tias qhov kev zoo nkauj ntawm taw liab qab Veronica, txuas ntxiv mus hlawv, lub sijhawm no lub tsheb nrog lub raj mis cawv, qhuas - Thiab loj npaum li kev sib ntaus sib tua. Thiab koj tuaj yeem pom qhov no nyob qhov twg?
  Pinocchio lub cyborg, txuas ntxiv mus pummel cov yeeb ncuab, tshwj xeeb tshaj yog, tau tua tag nrho lub nkoj nrog ib pab neeg ntawm chocolates thiab raisins, qw nrov nrov thiab teb tias:
  - Wave spells, lub zog ntawm hyperplasm thiab khawv koob muab yug rau tej monsters. Koj tuaj yeem nkag siab qhov no! Nws tsis yooj yim sua kom nkag siab!
  Tus hluas nkauj programmer Veronica rub nws lub tuam tsev thiab hais nrog kev qhuas, thiab tsis muaj tseeb:
  "Kuv tau pom ntau yam zoo heev hauv ob peb teev dhau los uas kuv lub taub hau tig."
  Ib yam li qhov saum toj kawg nkaus, "daj" tso tawm rings.
  Qhov tseeb tiag, ib lub npuas iridescent ya tawm ntawm tus zaj lub qhov ncauj. Nws tig ib ncig. Tus dab colossal kaw nws lub qhov ncauj thiab lub pob ya rov qab rau hauv.
  Veronica tsoo lub tsheb nrog ob lub raj mis ntawm Cola, uas kuj tau tawm, txau cov nplaim taws, thiab xiab. Cov dab ntxwg nyoog ntxhi. Tus zaj txuas ntxiv txav nws paws.
  Ua raws li nws, ib tug poj dab plaub hau tshwm, kom meej meej tsis yog los ntawm cov haiv neeg Rofoshka. Nws nqa nrog nws ib tug ladle loj. Nws pib plaub caj npab uas unceremoniously pov cov duab chiseled rau hauv lub tshuab nqus tsev. Lawv tsiv mus thiab, tom qab lub sijhawm luv luv, cov tub rog pib loj tuaj.
  Lawv saib tsis tshua muaj neeg txawv txav tawm tsam keeb kwm yav dhau ntawm cov hnub qub niaj hnub. Xav txog tej yam ib txwm muaj hnub nyoog nruab nrab, heralds nrog horns, lawv tshuab lawv. Cov qib steel tau leveling tawm. Dinosaurs kuj pib tshwm. Tsis zoo li hauv ntiaj teb, qhov sib txawv ntawm fauna ntawm cov ntiaj chaw sib txawv tseem ceeb, tab sis tsis muaj tsawg txaus ntshai rau qhov no. Kuj tseem muaj cov pej thuam siege, muaj zog ballistae, thiab cov catapults elaborate.
  Veronica, saib ntawm qhov pom zoo nkauj no, hais tias:
  - Wow, yuav ua li cas qhov no!
  Pinocchio lub cyborg teb tias:
  - Nws yog ib zaj dab neeg ntev! Ntau qhov tseeb, txhua yam yog ua tau ntawm Hypernet. Ib yam li hauv computer game!
  Tus ntxhais programmer nodned, khob lwm lub tsheb, thiab hais tias:
  - Cia qhov kev ua si tsis ua raws li txoj cai,
  Peb xav kom koj tsis muaj plaub,
  Thiab yuav muaj kev lom zem txog thaum sawv ntxov -
  Cia peb tawg ntawm fraer!
  Txawm hais tias cov tub rog tau txav mus rau hauv lub tshuab nqus tsev, zoo li cov tub rog, nrog rau lawv cov nees thiab cov unicorns, tau taug kev ntawm qhov chaw ruaj khov. Koj tuaj yeem hnov qhov shuddering ntawm lub tshuab nqus tsev thiab lub screeching ntawm gravitational teb.
  
  GULLIVER THIAB LUB TSEV KAWM NTAWV
  CEEB TOOM
  Thiab tam sim no tus siab tawv thiab inimitable Gulliver, ua ke nrog Viscountess, commands tag nrho cov tub rog ntawm liab qab thiab glamorous ntxhais. Thiab lawv tsim tej txuj ci tseem ceeb tiag tiag. Cov shaggy orcs raug kev puas tsuaj tom qab swb.
  . Tshooj 1
  Gulliver, tus tub uas nyob mus ib txhis no, thiab nws pab pawg tub hluas dua, thaum lub hnub zais tom qab lub qab ntug, raug tso tseg. Thaum xub thawj lawv noj tau siab heev. Txawm hais tias cov khoom noj tau muab los ua yooj yim. Thiab lawv tau mus pw.
  Cov tub ntxhais hluas lub cev nkees ua rau qhov tseeb tias kev pw tsaug zog tuaj sai heev.
  Thiab Gulliver pom tej yam tshiab thiab zoo nkauj;
  Cov ntxhais zoo nkauj heev tau tsiv mus nyob thoob plaws teb. Lawv yog cov hluas, slim, siab thiab nqaij. Tag nrho cov tub rog ntawm cov ntxhais uas ci ntsa iab liab qab, liab qab, zoo nkauj nkhaus heels.
  Tsuas yog cov ntxhais lub mis tsuas yog npog nrog cov nplais nyias ntawm cov cuab yeej cuab tam, NW nyuam qhuav pom, zoo li cov nplooj panties ntawm lub duav.
  Thiab nyob rau tib lub sijhawm lawv muaj lub mis siab, lub duav zoo nkauj, thiab lub duav nyias. Thiab cov beauties 'abs zoo li lawv nyob hauv kab nrog chocolate tuav.
  Cov ntxhais zoo nkauj heev uas muaj cov leeg thiab kev tshav ntuj. Thiab cov plaub hau flutters nyob rau hauv cov cua zoo li ntau xim banners.
  Lawv muaj riam phom - ib txhia nrog ntaj, ib txhia nrog hneev, thiab ntau ntawm cov ntxhais nrog darts. Lawv yuav luag liab qab, thiab tib lub sijhawm yog li poj niam, curvy, thiab muaj zog thiab slim tib lub sijhawm.
  Thiab cov ntxhais muaj lub puab tsaig siab tawv, thiab lawv muaj kev tshav ntuj tshwj xeeb thaum lawv ua nrawm nrawm nrog lawv txhais taw liab qab.
  Gulliver txawm whistled:
  - Qhov ntawd yog qhov txias! Yog lawm, poj niam!
  Nws tus kheej tseem yog ib tug me nyuam tub ntawm kaum ob hnav ris tsho luv xwb, tab sis nrog cov leeg muaj zog thiab tseem ceeb. Thiab zoo nkauj heev nrog nws lub cev liab qab - tus me nyuam Hercules.
  Thiab cov ntxhais nyob ib puag ncig kuj zoo nkauj thiab cov leeg, nrog rau cov duab ntxim hlub heev thiab nthuav tawm.
  Lub infantry nrog pleev xim rau beauties tab tom mus tom ntej.
  Thiab cov tub rog caij tsheb nrawm nrawm: kuj yuav luag tag nrho cov ntxhais liab qab, tsuas yog ntawm nees, thiab ntau tus neeg muaj koob meej ntawm cov unicorns. Yog, muaj cov thawj coj ntawm cov kev zoo nkauj. Thiab cov ntxhais no muaj cov kauj-toog npab ua los ntawm platinum, nyiaj, kub thiab studded nrog cov pob zeb zoo nkauj ntawm lawv txhais tes thiab taw.
  Ntau precisely ntawm dab teg thiab pob taws. Lawv kuj muaj cov brooches muaj nuj nqis hauv lawv cov plaub hau thiab pob zeb diamond qhwv ntsej hauv lawv pob ntseg. Zoo npaum li cas txhua qhov zoo li no.
  Tag nrho cov ntxhais yog cov laus. Tsuas yog tus twb paub Viscountess, ua ke nrog Gulliver, zoo li menyuam yaus.
  Tab sis nws muaj lub kaus mom ntawm nws lub taub hau uas ci ntsa iab nrog pob zeb zoo li hnub qub. Thiab tus tub uas tsis muaj taw tes taw Gulliver hnov cov huab tais huab tais ntawm nws lub taub hau. Txawm hais tias nws tsuas hnav luv thiab muaj saber dangling los ntawm nws sab hauv ib rab chais.
  Tab sis dab tsi yog saber - tag nrho cov strewn nrog xws li ci jewels uas txawm diamonds yuav muab rau nws.
  Zoo, tau kawg, Gulliver yog tib tug txiv neej hauv tag nrho cov tub rog no. Ntxiv mus, yog tias nws tsuas yog menyuam yaus xwb, tsuas yog muaj zog heev nrog cov leeg muaj zog.
  Thiab cov tub rog tsuas yog taug kev, thiab lawv cov nqaij nyuj liab qab nrog cov leeg nyob rau hauv daim tawv nqaij golden-olive flash.
  Zoo, ntawm chav kawm, koj yuav pab tau li cas tab sis hu nkauj, beauties;
  Dashing ntxhais tab tom sib ntaus rau Elfia,
  Lawv zoo siab heev cov tub ntawm Svarog ....
  Peb txoj kev zoo nkauj yeej raug nrog rab phom tshuab,
  Dab Ntxwg Nyoog cov tub qhe yuav ua tsis tau peb!
    
  Peb tau tawm tsam siab tawv, peb tawm tsam orcism,
  Cia peb kov yeej lub siab phem Orkmacht, txawm tias tus yeeb ncuab muaj zog ...
  Tsis ntev kuv ntseeg tias peb yuav pom communism peb muab,
  Golden nplooj, ci los ntawm tsob ntoo maple!
    
  Tsis muaj lub teb chaws twg zoo dua li peb, tsis muaj communism zoo nkauj dua,
  Yog li ntawd peb lub Fatherland blooms radiantly ...
  Lub teeb-tis zoo siab yuav los rau hauv lub ntiaj teb,
  Thiab koj txoj kev npau suav ntawm lub neej zoo yuav sai sai no!
    
  Ntseeg tias peb Elfia yuav dhau los ua kev zoo siab,
  Maria, Lada, leej niam ntawm Vajtswv, yuav kav ...
  Peb yuav tso tseg qhov kev tawm tsam ntawm lub ntuj raug txim Orkmacht,
  Thiab tsis tas yuav muaj cov lus tsis tsim nyog thiab nco!
    
  Tus yeeb ncuab yuav rhuav tsis tau cov ntxhais lub siab,
  Peb cov neeg tua hluav taws tau muab peb rab ntaj ntse, npau taws ...
  Lub suab ntawm beauties yeej paub hu,
  Thiab peb yuav muaj peev xwm txiav los ntawm Orkish hordes!
    
  Paub tias peb elves yuav tsis tso tseg,
  Peb yuav tua tag nrho cov Orks nrog cov hniav ntse tshaj ...
  Cia peb cov ntxhais lub ntsej muag ci nrog kub,
  Thiab cia peb punch lub orc neeg uas ua ntawv nyob rau hauv lub ntsej muag!
    
  Ib tug hluas nkauj liab qab rushes los ntawm hnyav snowdrifts,
  Lub tshuab rab phom yog nquag scribbling xob laim ...
  Txhua yam koj Orkishists tau tso tseg ua yog poob koj tus kheej,
  Vim Leej Txiv yog ib lub fortress monolith!
    
  Peb yuav kov yeej cov Orks, txawm tias lawv muaj lub zog ntawm kev thaj yeeb,
  Txiv ntxawm Fem txiav txim siab ua si nrog Krauts hauv kev sib ntaus sib tua..
  Lawv ua ib tug mlom rau lawv tus kheej los ntawm Adolf,
  Thiab tam sim no kuv muaj ib pab tub rog zoo nkauj ntawm cov ntxhais tawm tsam lawv!
    
  Ntawm no kev tsov kev rog phem nyob rau hauv tag nrho viav vias, nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua ntawm no elf-maiden,
  Lawv tsoo cov Orcists, txawm tias nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Tus ntxhais lub suab hais tau meej heev,
  Kev zoo nkauj yuav tsis succumb rau Orkler-Satan!
    
  Peb elf-lub teeb destiny yog kom yeej tsis tu ncua,
  Txawm hais tias Orkish armada tsis paub tus lej ...
  Thiab peb ntaus lub txias Orkdolf nyuaj rau lub puab tsaig,
  Labor Elfskva tau succumbed rau qhov kev tawm tsam!
    
  Twb muaj snowdrifts, thiab cov ntxhais yog taw liab qab,
  Lub pob taws liab qab flashes zoo li luav tus hneev taw ...
  Cov elves yog heev dashing nyob rau hauv sib ntaus sib tua,
  Ntseeg kuv, yeeb ncuab yuav tsis pom kaj ntug!
    
  Tsis txhob muab kev hlub tshua rau Orks hauv kev sib ntaus sib tua,
  Lawv cov tub rog yuav kub hnyiab zoo li dab ntxwg nyoog hlawv...
  Peb yuav tau txais khoom plig los ntawm Elphisus txhais tes,
  Yuav tsiv heev, elf ntxhais dais!
    
  Yog tias peb yuav tsum tig mus, tag nrho cov roob yog daus-dawb,
  Thiab cia peb sawv hauv lub ntiaj teb ntawm qhov kaj, lub vaj kaj siab elfinism ...
  Hmoov zoo, peb raug rho tawm ntawm Aurora rab phom,
  Thiab kev lim hiam Orkshism raug muab pov rau hauv lub inferno!
    
  Elfingrad tsis muab rau hauv, peb sawv hauv qab nws,
  Txawm tias ib tug horde tawg los ntawm steel thiab ntuj raug txim ...
  Cov hluas nkauj cuam grenades nrog ko taw liab qab,
  Vim tias tsuas muaj ib tug Txiv Plig ntawm cov mis nyuj!
    
  Kuv ntseeg tias peb yuav nyob hauv Orklin, txawm tias muaj xwm txheej nyuaj,
  Cov Orkshists muaj "Panthers", "Tigers", "Lions", "Orkdinand"!
  Tus ntxhais rub lub saw hlau hla nws lub xub pwg nyom,
  Yog vim li cas elves muaj lub peev xwm hnyav hauv kev sib ntaus sib tua!
    
  Tus ntxhais hluas lub siab muab rau Elphisus,
  Tsis tas li Elfnin thiab Fthalin nyob hauv txoj kev ntseeg siab ...
  Kom tsis txhob muaj kev ua xyem xyav ntxiv,
  Cia peb hais khov kho thiab ruaj khov tias Orkdolf yog kaput!
    
  Peb yuav tsoo tus zaj tus thawj tswj hwm nrog ntaj,
  Thiab peb yuav rhuav tshem nws pawg neeg rau ntau pua xyoo ...
  Peb yuav tsuj lub Orcish horde ntawm cov ntxhais hauv qab peb ko taw,
  Thov kom koj txoj kev npau suav dawb huv los muaj tseeb!
    
  Muab kev ywj pheej rau tib neeg rau lawv txoj kev xav thiab kev xav,
  Yog li ntawd lub hnub qub ci zoo li lub hnub ntawm Elfinism ...
  Yog li ntawd peb yuav muaj porridge nrog butter kom tuab,
  Peb tus viv ncaus cov hluas yuav nyob mus ib txhis!
    
  Lub teeb yuav los, Fatherland yuav ci...
  Peb Leej Txiv yuav nyob kaj siab lug mus ib txhis...
  Peb yuav sawv saum toj, ntseeg hauv elfinism,
  Lub hwj chim ntawm kaum tus ntsuj plig, paub tus neeg tua rog, zoo heev!
    
  Elfiya npaj txhij los ua siab zoo thiab zoo nkauj dua,
  Thiab pab neeg ntiaj teb mus rau saum ntuj ceeb tsheej...
  Peb muaj peev xwm kov yeej cov ntug ntawm ntug txawm,
  Lub ntiaj teb tsis muaj ntug, lub zog coj nws mus rau kev zoo siab!
    
  Tab sis Elfia yuav tsis nyob hauv qab pob taws ntawm lub siab phem orc,
  Vim nws muaj peev xwm txawj sib ntaus...
  Nyob rau hauv peb seev cev cov ntxhais yog heev catchy,
  Qhov kev zoo nkauj yuav tau txais dab tsi, ntseeg qhov tshwm sim!
    
  Tsis ntev dhau los lub hnub ci ntsa iab yuav los,
  Thaum lub koob meej ntawm Fatherland yuav tawg zoo kawg li ...
  Peb cov tub rog tabtom tawm tsam lub ntuj raug txim Orkmacht,
  Thiab nws yuav muaj peev xwm cheb lub horde ntawm phem orcs!
    
  Nyob zoo Lada, peb Leej Niam ntawm Vajtswv,
  Koj yug tau Perun, thiab Yarila ntawm ib-paus xyoo ...
  Txoj kev cia siab yuav tsis tau txais kev ntseeg,
  Yog koj siv nyiaj ntau, koj yuav tsis tuav koj cov lus!
    
  Tus kav tseem ceeb tshaj plaws yog Elfin lub Great,
  Elnin bequeathed rau nws txoj kev ntse tshaj plaws rau Eden ...
  Vim Elphisif yog tus tswv ntawm lub teeb,
  Thiab ntawm qee kis, zoo tagnrho rau cov neeg tua rog!
    
  Cov Orkishists yuav tsis muaj peev xwm dag lub Fatherland,
  Thiab txiav tawm Elfskva los ntawm Elfgi, los ntawm Elfbiri ...
  Lawv yuav nyob, kuv ntseeg, elves ntawm lub teeb nyob rau hauv elfinism,
  Thiab kuv yuav tshem tawm Orcdolf lub zog, tus ntxhais!
    
  Tsis ntev yuav muaj yeej, nws muaj tseeb li lub hnub,
  Tsis ntev ces yuav muaj lub teeb ci zoo li lub rays ntawm quasar...
  Thiab ntseeg Elves, elfinism yuav txhim kho,
  Zoo, yog tias koj tsis ntseeg nws, koj yuav tsum nyob ntsiag to!
    
  Kev tshawb fawb ntawm elfinism sai sai no yuav tsa cov neeg tuag,
  Nws txoj kev txawj ntse yog tsis muaj ciam teb, zoo li quasar, zoo heev ...
  Peb yuav kov yeej cov Orks nrog peb tus ntsuj plig zoo,
  Cia peb tsis txhob raug ntxias los ntawm ib lub hnab kub!
    
  Zoo, nyob rau hauv luv luv, lub sij hawm hellish no dhau lawm,
  Peb cov ntxhais yuav nkag Okrlin liab ...
  Thiab peb lub nra hnyav yuav xaus,
  Vim peb yuav coj peb txoj kev zoo siab nrog kev sib ntaus!
  Yog hais tias cov ntxhais hu nkauj, lawv hu tag nrho lawv lub siab. Gulliver, txawm tias ib tug me nyuam tub hauv lub cev, tseem yog ib tug txiv neej thiab qhuas lawv heev.
  Cov ntxhais no ntxim hlub heev.
  Tus tub txib hu nkauj:
  Muaj cov poj niam hauv peb Elfia,
  Yog vim li cas lawv thiaj ya dav hlau li lus dag...
  Dab tsi yog qhov zoo nkauj tshaj txhua tus neeg hauv ntiaj teb,
  Jokingly tua tus yeeb ncuab!
  
  Lawv yug los yeej
  Txhawm rau qhuas Elf rau ntau pua xyoo ...
  Tom qab tag nrho, peb yawm txiv
  Ib pab tub rog tau sib sau ua ke tam sim rau lawv!
  Thiab tus tub, stomping, barefoot, me nyuam mos, tanned, muaj zog ob txhais ceg whistled.
  Thiab los ntawm nws lub suab, lub khob hliav qab poob thiab ntaus tus ntxhais txoj cai ntawm liab qab, ib leeg liab.
  Nws luag thiab teb tias:
  Kuv pinched ib tug ntiv tes zoo nkauj
  Zoo li hluav taws kub
  Ib tug tub muaj zog tos kuv nyob ntawd,
  Ntawm ib tug nees golden!
  Gulliver winked ntawm tus ntxhais thiab sau tseg tias:
  - Zoo, kom ncaj ncees,
  Kuv twb phem heev txij thaum yau!
  Nws nyiam ntaus cov ntxhais nrog ib tug pas,
  Ua tsaug rau koj niam koj txiv!
  Thiab tus tub rog tus thawj coj coj nws thiab qhia nws tus nplaig ntev.
  Tus ntxhais Viscountess chirped:
  - Yog lawm, koj muab nws! Kev sau zoo heev!
  Gulliver sau tseg:
  - Kuv sau tau zoo qee zaum - yog!
  Thiab nws winked ntawm nws tus khub. Nyob rau hauv txhua rooj plaub, nws yog ib tug txiv neej nrog ib tug zoo nkauj ntsoog loj heev punch.
  Thiab cov ntxhais tab tom tsiv nrog lub hom phiaj ntawm kev sib ntaus sib tua, thiab lawv lub siab tau dhau los ua kev sib ntaus sib tua thiab txhoj puab heev.
  Tub rog tub rog hu nkauj:
  Txawm yog Vajtswv txwv tsis pub sib ntaus,
  Tab sis kuv xav tias muaj txuj ci rau ntaj ...
  Kuv sib ntaus xya zaus ib lub lim tiam,
  Tsawg kawg kuv tsis yog duelist!
  Tsawg kawg kuv tsis yog duelist!
  Viscountess hu nkauj teb:
  Kuv yog ib tug ntxhais, kuv pom meej meej,
  Thiab hauv kev sib ntaus nws tau pom cov chav kawm sab saum toj!
  Tab sis nws pheej quaj los ntawm kev chim siab -
  Vim li cas kuv thiaj yug tau ib tug ntxhais?
  Cov tub rog tub rog tub rog txuas ntxiv mus thiab lawv cov leeg, cov leeg nqaij flexed lawv cov leeg. Cov no yog poj niam tiag tiag.
  Gulliver nug nws tus khub Viscountess:
  - Peb coj peb cov tub rog nyob qhov twg?
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab teb tias:
  - Peb tab tom ua ib qho! Thiab qhov kev sib ntaus sib tua no yuav txiav txim siab heev rau peb!
  Tus tub txib hais tias:
  - Thaum kuv pom kuv tus kheej hauv lub ntiaj teb uas tsis yog neeg, nees yog cov neeg txawj ntse tshaj plaws, ces ... Kuv xav tias tsis muaj dab tsi yuav ua tau zoo dua. Tab sis tom qab ntawd nws tau pom tias kuj muaj cov me nyuam nyob mus ib txhis. Thiab tsis yog ruam!
  Tus ntxhais tawm tsam
  - Peb tuaj yeem txhim kho thev naus laus zis zoo dua. Tab sis koj pom tsis muaj kev txhawb siab. Tsis tas li ntawd, nqa cov hmoov phom thiab phom thiab phom phom rau hauv peb lub ntiaj teb zoo nkauj, kev sib haum xeeb, thiab tej zaum qee yam phem dua!
  Gulliver tau hais hauv kev pom zoo:
  - Yog, nws tuaj yeem ua phem! Thiab yog li koj muaj idyll. Thiab txawm hais tias tus hniav raug tshem tawm, ib qho tshiab yuav loj hlob hauv ob peb teev.
  Tus Viscountess nodded thiab chirped:
  Kuv yeej xav kom kuv thaum yau tsis muaj hnub kawg,
  Tias nws rushes tom qab kuv ...
  Tsis paub lub xyoo!
  Tsis paub txog teeb meem!
  Tus tub huabtais nodded nrog luag nyav:
  - Yog, qhov no tej zaum zoo heev ...
  Cov ntxhais uas taug kev, thiab ntau txhiab leej coj lawv thiab hu nkauj:
  Cov nag tawg tawg tawg paj tawg thoob plaws lub ntuj,
  Peb tau npaj ib ceg txheem ntseeg rau Orkishism!
  Tiger tanks tsuas yog khib nyiab - lub khw muag khoom qias neeg,
  Kev npau taws poob siab tos lub Wehrmacht ib zaug!
  Kev npau taws poob siab tos lub Wehrmacht ib zaug!
  
  Peb tus phooj ywg Elfin tus thawj coj yog lub zog ntawm ntau lab,
  Nws lub nrig yog granite, rab phom tshuab hauv nws txhais tes!
  Peb yuav kov yeej cov tub rog ntawm lub moos Xaudoo,
  Peb lub zog yog monolith - hmoov zoo hauv ntiaj teb!
  Peb lub zog yog monolith - hmoov zoo hauv ntiaj teb!
  
  Tsis yog, peb tog muaj ntau yam tseem ceeb ua,
  Yuav cawm tau neeg, txoj kev zoo ntawm Niam Mab Liab!
  Febbels ntawm cov muaj, mus rau ntuj raug txim nrog tsis muaj tseeb,
  Thiab yuav muaj yeej, ntseeg kuv, txawm tias tag nrho cov dab!
  Thiab yuav muaj yeej, ntseeg kuv, txawm tias tag nrho cov dab!
  
  Lub elf-light kev zoo nkauj yog nto moo rau nws lub hwj chim,
  Nws cov plaub hau xim av hnyav!
  Thiab hauv kev sib ntaus sib tua nrog Orks, cov hluas yuav muaj npe nrov,
  Lub Ntiaj Teb Lub Teeb yuav los ciaj sia, sawv!
  Lub Ntiaj Teb Lub Teeb yuav los ciaj sia, sawv!
  
  Tsis txhob cia Orkler - lawv yuav nplawm lawv snout rau hauv elves,
  Tus txiv leej tub xav tias nws yog Vajtswv tus txias!
  Peb yuav taug kev raws Orklinskaya txoj kev,
  Tsis yog, tus uas dawb huv ntawm tus ntsuj plig yuav tsis ua qhev!
  Tsis yog, tus uas dawb huv ntawm tus ntsuj plig yuav tsis ua qhev!
  
  Peb tus chij yog xim liab, xim ntawm cov ntshav npau taws,
  Lub hnub twb ci rau Orkstag!
  Tsis muaj ib qho khoom plig pub dawb rau peb cov menyuam yaus,
  Yog lub siab ua siab tawv thiab ntshai yuav tsoo!
  Yog lub siab ua siab tawv thiab ntshai yuav tsoo!
  Zaj nkauj no txhawb zog heev. Thiab tom qab cov ntxhais yog catapults thiab ballistae nrog lub zog txhawb nqa. Thiab nws yog ib lub zog tuag taus heev. Thiab cov ntxhais kuj stomped nrog lawv heev seductive thiab muaj zog ob txhais ceg.
  Gulliver nug ib lo lus nug ntuj rau nws tus khub:
  - Vim li cas tsis muaj txiv neej ntawm cov tub rog?
  Tus Viscountess luag hauv teb, hais tias:
  - Thiab ces cov txiv neej xav tau nyob rau hauv pab tub rog? Lawv hnov tsw thiab tsis kaj siab saib. Cov tub tsis muaj dab tsi tseem tab sis cov txiv neej loj thiab tshwj xeeb tshaj yog cov txiv neej laus tsuas yog qias neeg!
  Gulliver logically sau tseg:
  - Hnub nyoog, txawm li cas los xij, spoils tsis yog txiv neej, tab sis kuj yog poj niam!
  Tus Viscountess nodded hauv kev pom zoo:
  - Nws yog lawm! Tab sis tseem, cov poj niam poob lawv qhov ntxim nyiam thaum lawv saib laus dua peb caug-tsib, thiab cov txiv neej thaum lawv laus dua kaum tsib! Muaj qhov sib txawv tseem ceeb ntawm no!
  Tus tub txib hais tias:
  - Kuv ib txwm tsis quav ntsej txog kev zoo nkauj ntawm cov tub hluas! Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog cov poj niam ua kom zoo nkauj, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, kev hlub thiab ntse!
  Tus ntxhais luag thiab teb tias:
  - Yog lawm! Kev zoo nkauj yog, ntawm chav kawm, zoo, thiab txawm zoo, tab sis kev txawj ntse kuj tseem ceeb!
  Gulliver hu nkauj:
  Tab sis vim li cas,
  Nws tsis yooj yim sua kom nyob ntawm koj lub siab!
  Tab sis vim li cas,
  Koj tsis tuaj yeem tso siab rau leej twg!
  Tab sis vim li cas,
  Kuv yog ib tug kawm qib 1 hauv kuv lub siab!
  Tab sis vim li cas,
  Kuv hais lus tsis muaj tseeb txhua lub sijhawm!
  Tab sis vim li cas,
  Lub neej qhia peb tsis muaj dab tsi!
  Tab sis vim li cas,
  Kuv tsis nkag siab li cas cov neeg ruam!
  Tab sis vim li cas!
  Tab sis vim li cas!
  Tus ntxhais Viscountess teb tias:
  - Thiab hais txog lub taub hau ntawm cabbage!
  Cov ntxhais zoo nkauj tub rog tau ntog rau thawj zaug, txawm tias me me, detachment ntawm orcs. Cov kev zoo nkauj nres tam sim ntawd. Lawv liab qab, chiseled taw pib rub bowstrings thiab tig lub crossbow drums.
  Muaj cov ntxhais ntxim hlub thiab ntxim hlub heev hauv bikinis ntawm no, uas sib ntaus nrog xyaum tsis muaj khaub ncaws thiab kuv yuav tsum hais, lawv tsuas yog ntxim hlub. Thiab yog hais tias cov txiv neej pom lawv, lawv yuav twv yuav raug txhom thiab nrog kub kub thiab zoo siab yuav hnia lawv liab qab, liab qab, me ntsis roughened soles, tab sis qhov no ua rau lawv txawm ntau txaus nyiam thiab seductively tsw ntawm aroma ntawm cov ntxhais lub cev noj qab haus huv thiab muaj zog.
  Yog li ntawd, cov xub thiab ntsia saum ntoo khaub lig ya nyob rau hauv ib tug siab arc thiab riddled lub orcs, poking lawv nrog xub, zoo li ib tug hedgehog nrog koob. Thiab nws yog qhov zoo heev los saib.
  Thiab cov ntxhais ntawm no tsuas yog zoo nkauj thiab tshwj xeeb ntxim nyiam, thiab lawv cov leeg muaj zog heev, thiab tib lub sijhawm lawv saib zoo nkauj.
  Thiab yog li thawj qhov kev tshem tawm ntawm orcs raug tua, thiab cov ntxhais zoo nkauj tsis tau txais txawm tias khawb.
  Gulliver - tus tub nyob mus ib txhis no ntaus nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Nej cov ntxhais zoo heev,
  Tsuas yog supermen ...
  Peb yuav sow cucumbers
  Thiab tsis paub txog qhov txwv!
  Tus Viscountess winked ntawm nws tus khub thiab squeaked:
  - Kuv tus thawj coj tau hais rau koj,
  Zoo li koj yuav raug torn...
  Mus deb tub, koj qaug cawv heev
  Txwv tsis pub, koj yuav khiav mus rau hauv ib yam dab tsi, saib, koj yuav khiav mus rau hauv nws!
  Cov ntxhais taug kev, stomping lawv graceful, bronzed, thiab txawv txawv txawv ceg.
  Thiab lub mis ntawm txhua qhov kev zoo nkauj tsuas yog ntxim hlub. Zoo, tsis txhob flirt nrog cov ntxhais zoo li ntawd.
  Gulliver ntsia tus ntxhais Viscountess uas taug kev ib sab ntawm nws thiab hais tias:
  - Koj yuav zoo dua li ib tug neeg laus!
  Tus ntxhais luag thiab teb tias:
  - Dab tsi yog tom qab ntawd, saib rov qab,
  Paub koj tus kheej li menyuam yaus, tsis txhob txaj muag,
  Cia kuv qhia koj tias ntau xyoo tau ya los ntawm, ya los ntawm,
  Smile Gulliver, luag ntxhi!
  Tus tub huabtais ntsia rau ntawm tus ntxhais, uas, txawm tias nws lub hauv paus tseem ceeb, tab tom ntaus nws liab qab, zoo nkauj ob txhais taw ntawm cov pob zeb ntse ntawm txoj kev.
  Thiab nws, ntawm chav kawm, ntsia - me ntsis txias. Nws hnav khaub ncaws nplua nuj thiab elegantly, thiab tus ntxhais ko taw liab qab, zoo li nws yog ib tug neeg thov khawv.
  Txawm li cas los xij, Gulliver tau sau tseg:
  - Rau ib tug me nyuam, koj yog amazing!
  Tus Viscountess tau ntaus nws txhais taw liab qab rau lub sijhawm umpteenth thiab qw nrov nrov:
  - Koj cov lus qhuas, tus tub hauv luv luv, tsis muaj nqis! Yog li kuv tsis tuaj yeem tau txais cov nyiaj tshwj xeeb los ntawm qhov no!
  Tus tub nodned:
  - Alas! Txhua tus ib txwm muaj teeb meem nrog nyiaj!
  Tus ntxhais squeaked nyob rau hauv kev ntxhov siab, thiab nws liab qab, puag ncig pob taws coj thiab tsoo lub pob zeb, ntaus nws nrog xws li quab yuam. Nws tseem ceeb heev uas tus menyuam yaus, thiab txawm tias tus neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees, tuaj yeem muaj zog heev. Qhov no yog kev zoo nkauj - super!
  Thiab Viscountess squeaked:
  - Hu nkauj paj, tsis txhob txaj muag!
  Gulliver nug nrog pom kev xav tsis thoob:
  - Yuav ua li cas hu nkauj?
  Tus hluas nkauj tshaj tawm hais tias txiav txim siab, npau taws ib zaug ntxiv stamping nws liab qab, tanned ko taw, me ntsis roughened los ntawm taug kev liab qab rau lub sij hawm ntev:
  - Hais txog kev hlub, tau kawg! Yuav ua li cas lwm tus hu nkauj txog!
  Tus tub huabtais nodded thiab hu nkauj nrog kev txaus siab pom, hu nkauj hauv nws lub suab nrov, menyuam yaus:
  Kuv lub tswv yim raug ntaus
  Txhua yam ua ci ntsa iab, zoo li thaum Lub Kaum Hli!
  Thiab peb yuav thwj ib tug pitchfork rau hauv lub siab phem dab sab,
  Thiab nws yuav zoo heev rau lub ntiaj teb!
  
  Cov hnub qub zoo li no hauv peb lub ntiaj teb no
  Qee tus yog rubies, lwm tus yog pob zeb diamond!
  Peb sau tribute los ntawm cov neeg phem -
  Lub tshuab zoo li rab rauj tsis yog rau ntawm qhov muag, tab sis rau qhov muag!
  
  Khw qhov rais nrog quasars,
  Lub radiant hippodrome sparkles!
  Muaj qhov txhab qhov txhab hauv kuv tus plig -
  Nws zoo li muaj ib tug pogrom loj nyob rau hauv nws!
  
  Lawv yuav curl zoo li cov curls ntawm lub comet,
  Lamb ci - txoj kev milky ci!
  Au cov uas tsis txawj tuag raug hu ua,
  Thov kom Frus nyob hauv lub yeeb koob mus ib txhis!
  
  Tus neeg tu siab yuav ua li cas?
  Cia li cia lub kua muag poob ntawm koj ob lub qhov muag xiav ...
  Thaum txhua yam nyob ib puag ncig yog grey thiab qias neeg,
  Thaum koj tos nrog kev cia siab rau cua daj cua dub nyob rau lub Rau Hli.
  
  Nqa koj daim di ncauj tsis muaj hmoo nrog luag nyav -
  Nkag siab tias lub ntiaj teb no tsis yog berries nyob rau hauv hav zoov.
  Tus ntxhais yuav muab nws cov hniav rau koj tam sim ntawd,
  Nyob rau hauv nws koj yuav ua ib tug tsim nyog npau suav los muaj tseeb!
  Yog li ntawd, tus tub hluas tub rog coj nws thiab hu nkauj. Thiab nws saib zoo nkauj heev thiab ntau dua txias.
  Tus Viscountess tau sau tseg tias:
  - Koj tuaj yeem hu nkauj tau zoo! Tab sis koj puas muaj peev xwm tsim ib yam dab tsi loj dua?
  Gulliver tau hais hauv lub suab nrov nrov:
  - Dab tsi tuaj yeem hnyav dua li nkauj?
  Tus ntxhais dai nws tus nplaig tawm ntawm nws thiab teb tias:
  - Dab tsi coj kev xyiv fab thiab kev noj qab haus huv ntxiv!
  Tus tub txib dhia nce thiab nqis zoo li tus hma thiab hu nkauj:
  Koj yog kuv niam loj,
  Kev tsov rog tsunami ua phem pov tseg
  Tom qab tag nrho, cov tub rog yog ib tsev neeg muaj zog,
  Cia peb muab kev phem pov tseg ntawm nws lub pedestal mus rau Gehenna!
  
  Zoo li lub ntuj ci ntsa iab,
  Los ntawm lub siab lub ntsws ntawm cov fighters ntawm Fatherland.
  Cia lub feat ntawm knights tau koob meej,
  Peb yuav tsis khuv xim nws, peb ntseeg hauv lub neej!
  
  Tus yeeb ncuab tau txais khoom plig loj,
  Thiab nws muaj ntau yam riam phom sib txawv ...
  Tam sim no lub sijhawm tau los, xav txog qhov no,
  Chernobog txoj kev npau taws nchuav tawm hnyav heev!
  
  Yog li nws tshwm sim, kuv cov knights,
  Lub radiant Fatherland raug kev txom nyem!
  Tsuas muaj xoom hauv daim ntawv tshaj tawm,
  Thiab dua lub ntuj raug txim Cain yeej!
  
  Orkshism muaj zog, lub suab nrov nrov,
  Tab sis tsis txhob coj Saxons los rau hauv lawv lub hauv caug!
  Tom qab tag nrho, tus txawj ntse Elfin nrog peb mus ib txhis -
  Thiab tsuas yog theorist Fenin!
  
  Peb tuaj yeem tsoo lub Wehrmacht, Kuv paub,
  Thiab txawm hais tias tus zaj no cunning npaum li cas ...
  Peb yuav txiav nrog nws rab ntaj,
  Kuv yog ib tug knight mob siab rau lub Motherland thiab tus poj niam!
  
  Thov kom lub hwj chim muaj hwj chim
  Mus txog thaj tsam ntawm Orklin!
  Cia peb ua tus tsim nyog ntawm kev siv peb cov txiv,
  Tom qab tag nrho, peb cov tub rog yog invincible nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Thaum peb los thiab ua kom peb txoj kev npau suav ua tiav,
  Vaj tswv - yog ua rau communism!
  Kuv yuav tso tus ntxhais mus rau ntawm txoj kev,
  Rau cov tub ntxhais hluas tus chij: hwm, altruism!
  Qhov no yog li cas tus tub rog tub rog Gulliver hu nkauj ua siab tawv thiab nrog kev xav. Thiab cov ntxhais uas taug kev nrog lawv npuaj teg. Thiab qee tus txawm dhia thiab txaws hauv kev dhia thaum ntaus nrog lawv txhais taw liab qab. Uas yog heev txias thiab nyob rau hauv ib tug loj scale.
  Gulliver nug nws tus khub:
  - Kuv puas tau hu nkauj zoo?
  Nws teb nrog lub siab zoo siab tias:
  - Nightingale folds tiv thaiv koj keeb kwm yav dhau! Txawm li cas los xij, yog hais tias, ib tug nyuj roars, tshwj xeeb tshaj yog thaum nws tab tom ci ciaj sia, ces nws yuav txias dua thiab loj dua!
  Gulliver hu nkauj:
  Peb tsis yog hamsters xwb
  Thiab cov horned bulls!
  Peb txhom cov nyuj
  Thiab peb yuav rhuav cov hma mus rau ib qho!
  . Tshooj 2.
  Qhov no yog li cas cov tub rog tsiv mus. Ib tug npauj npaim loj ya mus thoob plaws lub ntuj, uas tuaj yeem ua yuam kev rau tus zaj vim muaj peb lub taub hau.
  Thiab nws tis sparkled nrog tag nrho cov xim ntawm lub caij nplooj ntoos hlav zaj sawv. Yog, nws yog ib tug poj huab tais ntxim nyiam.
  Gulliver hu nkauj nrog kev zoo siab:
  Cov tis ntawm tus npauj npaim ntawd
  Lawv ua tau zoo kawg li...
  Kuv tau poob kuv txoj kev thaj yeeb nyab xeeb -
  Thiab nws hais los ntawm lub siab!
  Tus Viscountess chirped nrog luag:
  - Tsis txhob ua suab nrov thiab sib cav,
  Lub tsev zoo li no los tsis zoo li no...
  Yam tsawg kawg peb yuav tsum tsim ib lub barn,
  Los ntawm dab tsi nyob ntawm tes!
  Thiab cov me nyuam nyob mus ib txhis yuav luag thiab luag, qhia lawv cov hniav zoo nkauj thiab loj tshaj lawv cov hnub nyoog.
  Gulliver nug tus Viscountess:
  - Vim li cas peb txawm mus taug kev? Tsuas yog zom thiab noj txhua yam tsis muaj tseeb!
  Tseem muaj cov ntxhais ntawm no, thiab muaj ntau txhiab leej ntawm lawv txhais taw liab qab thiab tanned, thiab txhua tus zoo nkauj, ntxim nyiam thiab cov leeg. Thiab yog tias kuv coj nws thiab pib hu nkauj, nws hloov tawm zoo siab heev;
  Vajntxwv kav peb ncaj ncees,
  Teeb meem decrees, txiav txim tub qhe...
  Lub zwm txwv tsis zam fuss thiab barking,
  Thiab tsis yog ib txoj hauv kev los daws kev ntshai!
  Tab sis tom qab ntawd zaj nkauj ntawm cov liab qab-legged beauties tau cuam tshuam sai. Tag nrho cov horde ntawm ntau heev, ntxhiab tsw thiab fanged orcs tshwm sim tom ntej. Thiab lawv qw thiab yoj lawv cov clubs.
  Cov ntxhais, txawm li cas los xij, tsis txaj muag thiab pib kho lawv tus kheej sai sai rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab Gulliver coj nws thiab hu nkauj, ntaus nws liab qab, me nyuam ko taw;
  Kuv yog tus falcon ntawm kev thaj yeeb thiab kev ua tsov ua rog,
  Yug los ntawm lub hnub ci tshaj plaws ...
  Cov tub ncaj ncees ntawm fatherland -
  Kev hlub - zoo heev, tiag!
  
  Peb yuav tsim lub ntiaj teb zoo nkauj,
  Nyob rau hauv uas yuav muaj kev zoo siab tam sim no ...
  Cia lub Cherub Sun ci,
  Dawb huv, tsa Elfia!
  
  Peb yuav ua tiav peb txoj kev npau suav
  Yuav tsis muaj qhov zoo nkauj dua hauv lub qab ntuj khwb!
  Tus tub yuav tsa ntaj thiab koj,
  Thov kev zoo siab yog koj qhov chaw!
  
  Thiab nyob rau hauv lub ntiaj teb kev zoo nkauj,
  Nws yog lub sij hawm rau kuv lub loj Fatherland ci!
  Txawm hais tias tus ntxhais khiav tsis taus,
  Ntseeg kuv, sai sai no peb yuav nyob rau hauv lub communism!
  
  Lub majesty ntawm kev zoo nkauj ntawm lub siab roob,
  Thiab golden steppes nrog cov ntaub pua plag tsw qab!
  Peb yuav cheb cov thoob khib nyiab tawm ntawm ntug
  Ntseeg kuv, peb yuav tsis khuv xim peb lub neej!
  
  Thiab txhua yam hauv ntiaj teb yuav zoo,
  Tom qab tag nrho, elfinism yuav yeej txhua qhov chaw!
  Leej twg muaj chisel nyob rau hauv nws txhais tes,
  Leej twg nyiam rab phom tshuab thiab mos txwv!
  
  Qhov peb ua yuav nyob mus ib txhis,
  Cia peb tsim lub nroog los ntawm kev tso dag ntawm Mars!
  Britannia lub hwj chim loj heev -
  Peb yuav hais rau cov neeg hauv ntiaj teb no - nyob zoo!
  
  Cov ntshav uas ntws yog rau tseb,
  Qhov twg cov noob ntawm kev hlub loj hlob!
  Thov kom nws zoo rau txhua tus hauv ntiaj teb sublunary,
  Tsis txhob ua ib tug parrot knight!
  Thiab cov ntxhais, rau lub suab ntawm cov nkauj zoo kawg li, qhib hluav taws ntawm orcs nrog hneev thiab crossbows. Thiab thawj xub ntaus lub orcs los ntawm ib tug deb. Thiab crossbow bolts tau ua kom tuag taus.
  Cov ntxhais yuav pib qw:
  - Peb txhua tus zoo nkauj, ib tsev neeg,
  Peb yuav ntxuav lub qab ntuj khwb los ntawm rot!
  Yog tias tsim nyog, peb yuav pacify lub orcs sai sai,
  Thiab ib tug cherub npau taws soars saum peb!
  Viscountess qw nrov nrov:
  - Banzai!
  Cov tub rog ntaus cov orcs los ntawm qhov deb, tig lub nruas ntawm cov cuab yeej ntoo khaub lig nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab tib lub sijhawm, lawv tsis hnov qab hu nkauj thaum tua ntawm cov stinking, cinnamon thiab fanged bears;
  Kuv lub ntiaj teb tau poob rau hauv qhov tsaus ntuj -
  Tuag toj roob hauv pes thiab txias tsaus.
  Thiab kuv yog koj tus yeeb ncuab
  Thiab ntseeg kuv, lub luag haujlwm no tsis zoo rau kuv!
  
  Txais kuv qhov kev thov
  Txoj kev mob siab rau koj hais nrov nrov hauv kuv.
  Koj cov lus teb yuav tsis tua kuv
  Thiab nws yuav txiav txim rau koj kom tuag!
  
  Lub ntiaj teb no hloov,
  Lub neej xaus
  Koj raug puas tsuaj
  Thiab koj lub teb chaws!
  Tsis muaj kev xaiv
  El Gilet Sphere
  Hauv lub ntiaj teb uas muaj kev tsaus ntuj thiab dej khov
  Yuav qhib qhov nkag!
  
  Ntshav ntawm Elves ntawm lub talisman
  Hmo ntuj ntawm kev sib txuas, Deimos yuav los.
  Kev phem, khib, ntshai thiab dag
  Nws yuav coj nrog nws mus rau hauv lub ntiaj teb no.
  
  Koj lub ntiaj teb yog kuv li
  Kuv muaj tus yuam sij rau nws ntawm tes!
  Kuv yuav muab kev thaj yeeb nyob mus ib txhis rau koj!
  
  Koj tus ntsuj plig tso siab rau dab tsi?
  Desmond yuav tsis muaj sijhawm los cawm koj.
  Kuv lub tsev nyob qhov twg, qhov kaj twb tawm lawm
  Koj lub tebchaws sov yuav nyob kuv haiv neeg.
  
  Kuv mam li qhia koj ib qho zais cia:
  Hmo ntuj ntawm kev sib sau, elven ntshav
  Yuav tsum stain lub amulet
  Thiab lub qhov rooj ntawm lub ntiaj teb no yuav qhib.
  
  Lub ntiaj teb no hloov,
  Lub neej xaus
  Koj raug puas tsuaj
  Thiab koj lub teb chaws!
  Tsis muaj kev xaiv
  El Gilet Sphere
  Hauv lub ntiaj teb uas muaj kev tsaus ntuj thiab dej khov
  Yuav qhib qhov nkag!
  
  Ntshav ntawm Elves ntawm lub talisman
  Hmo ntuj ntawm kev sib txuas, Deimos yuav los.
  Kev phem, khib, ntshai thiab dag
  Nws yuav coj nrog nws mus rau hauv lub ntiaj teb no.
  
  Koj lub ntiaj teb yog kuv li
  Kuv muaj tus yuam sij rau nws ntawm tes!
  Kuv yuav muab kev thaj yeeb nyob mus ib txhis rau koj!
  
  Koj chim thiab siab phem
  Tab sis koj lub sij hawm dhau lawm
  Koj yuav tsis kav lub ntiaj teb no
  Damn koj, Yaj Saub ntawm kev tsaus ntuj.
  Kev tuag zoo dua kev cawmdim
  Yuav ua li cas yog thawj ntawm cov qhev.
  Koj puas paub kuv qhov kev txiav txim siab -
  Kuv teb: "Perish mus ib txhis!"
  
  Lub ntiaj teb no hloov,
  Lub neej xaus
  Koj raug puas tsuaj
  Thiab koj lub teb chaws!
  Tsis muaj kev xaiv
  El Gilet Sphere
  Hauv lub ntiaj teb uas muaj kev tsaus ntuj thiab dej khov
  Yuav qhib qhov nkag!
  
  Ntshav ntawm Elves ntawm lub talisman
  Hmo ntuj ntawm kev sib txuas, Deimos yuav los.
  Kev phem, khib, ntshai thiab dag
  Nws yuav coj nrog nws mus rau hauv lub ntiaj teb no.
  
  Ntshav ntawm Elves ntawm lub talisman
  Hmo ntuj ntawm kev sib txuas, Deimos yuav los.
  Kev phem, khib, ntshai thiab dag
  Nws yuav coj nrog nws mus rau hauv lub ntiaj teb no.
  
  Koj lub ntiaj teb yog kuv li
  Kuv muaj tus yuam sij rau nws ntawm tes!
  Kuv yuav muab kev thaj yeeb nyob mus ib txhis rau koj!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais hu nkauj, uas zoo li elves, tab sis qee yam zoo li neeg. Tshwj tsis yog lawv zoo nkauj heev. Thiab cov leeg heev nrog lawv lub cev thiab cov duab.
  Cov orcs tsis tuaj yeem txwv cov ntxhais zoo li no. Thiab lawv tau ntsib cov bears shaggy thiab ntxhiab tsw nrog rab ntaj, qws thiab axes.
  Thiab cov ntxhais kuj ntaus lub orcs nyob rau hauv lub puab tsaig nrog lawv liab qab, liab heels.
  Thiab lawv kuj muab tshuaj lom, tua kab nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Thiab cov orcs poob thiab tuag.
  Tus Viscountess nug Gulliver:
  -Koj puas tau pom qhov kev sib cav zoo li no ntawm kev zoo nkauj thiab kev ua phem?
  Tus tub huabtais luag thiab teb tias:
  - Tau kawg tsis! Nws yog amazing!
  Tus ntxhais nodded thiab nws tus kheej pov nws txhais taw liab qab, chiseled ko taw nrog kev tua neeg quab yuam, thiab ib tug grenade heev puas tsuaj. Nws ya mus rau hauv ib qho arc thiab tsoo rau hauv cov tuab ntawm cov orcs, tawg lawv nyob rau hauv ntau yam kev taw qhia.
  Gulliver squeaked:
  - Koj zoo tag nrho, los ntawm koj lub luag nyav rau koj tus cwj pwm! Tab sis koj paub, ntuav grenades nrog koj txhais taw yog txias thiab txawv txawv!
  Viscountess luag ntxhi thiab sau tseg tias:
  - Yog, kuv ob txhais ceg zoo nkauj! Thiab kuv liab qab, liab qab soles tau hnia los ntawm noble knights. Nws yog qhov zoo tshwj xeeb tshaj yog thaum elves ua nws. Tab sis yog tias orcs yaim koj lub luj taws, ces nws yog qhov qias neeg!
  Tom qab ntawd cov ntxhais tau coj nws thiab nthuav tawm lawv lub mis liab liab lub txiv mis, rub tawm lawv cov bras. Thiab yuav ua li cas lawv yuav coj koj thiab ntaus koj nrog xob laim tua neeg. Thiab cov orcs yuav hlawv, thiab lawv cov tawv nqaij yuav haus luam yeeb thiab char. Thiab cov tsiaj no nrov heev.
  Thiab cov ntxhais yuav coj nws thiab muab lawv cov ntiv taw liab qab tso rau hauv lawv lub qhov ncauj. Thiab lawv tshuab li cas. Lub suab qw nrov nrov tau hnov ntau tus crows flutter ncig, zoo li lawv tau ntaus lub taub hau nrog lub club. Thiab nyob rau tib lub sij hawm lawv kuj muaj lub plawv nres thiab indigestion. Thiab lawv poob, stupefied thiab stunned, down, ramming lub taub hau ntawm orc bears nrog lawv beaks.
  Lub pob txha taub hau ntawm dab txawv qhib thiab cov ntshav muaj kuab lom.
  Gulliver sau nrog surprise:
  - Qhov no yog qhov txias heev thiab amazing! Ib tug yuav hais - ultra-stellar!
  Noble ntxhais nodded:
  - Yog, kuv tus tub! Qhov no yog qhov ntxim nyiam heev! Tab sis koj yuav tsum tsis txhob nyob twj ywm. Thiab koj yuav tsum ntaus lub orcs nrog ib tug killer nthwv dej!
  Gulliver teb nrog ib tug sigh, shrugging nws tus me nyuam, txawm tias cov leeg, lub xub pwg nyom:
  - Qhov no yog qhov tseeb tsis yog txoj haujlwm yooj yim!
  Thiab tus tub pov ib tug peas rau saum huab cua thiab rhuav tshem. Thiab nws tau ya los ntawm thiab ntaus cov orcs, ua rau lawv hlawv thiab ya mus rau saum huab cua. Thiab ces tig dua.
  Tus Viscountess tau sau tseg tias:
  - Lub sijhawm no koj cuam tshuam zoo! Zoo, tej zaum koj tuaj yeem qhia kuv lwm yam!
  Thiab cov ntxhais zoo nkauj yuav rov coj koj hauv kev sib koom ua ke thiab tuav koj ntawm koj lub txiv mis ruby nrog cov hlua khi. Thiab los ntawm cov hlab ntsha nrog pulsars. Thiab cov no puas tsuaj heev uas cov orcs raug hlawv ciaj sia thiab puas los ntawm ntau txhiab leej.
  Gulliver tau sau tseg thiab rov muab lub pob tawg ntawm kev tuag nrog nws liab qab, me nyuam ko taw:
  - Cia peb hais tias nws yog super!
  Tus Viscountess tau sau tseg tias:
  - Tam sim no yog lub sijhawm rau koj hu nkauj! Zoo, tsis txhob txaj muag, qhov no yuav pab tau peb ntau heev.
  Gulliver nodded thiab hu nkauj nrog kev zoo siab heev;
  Peb yog cov pioneers - knights ntawm Fatherland,
  Yuav ua li cas yug nyob rau hauv lub kos npe rau ntawm lub Kaum Ib Hlis ...
  Peb yuav tsis tseg Elfia lub neej,
  Ua kom muaj koob meej nrog tus chij liab ntawm huab tais!
    
  Peb hlub thiab paub yuav ua li cas sib ntaus sib tua,
  Cov Orkshists mob siab rau tsoo lawv lub horns ...
  Peb muaj grenades nyob rau hauv lub hnab ev ntawv dav,
  Lub neej tsis kim rau peb cov tho kev!
    
  Peb hlub peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej,
  Lub formidable elfinism ua dab tsi ...
  Ntawm no Elsomolka tau raug coj los ntawm cov daus,
  Thiab tus orcishist xav coj peb nqis!
    
  Kuv tawm tsam mob siab rau nrog Orxism ntawm Elfskva,
  Thiab peb tau txiav txhua tus yeeb ncuab nrog rab ntaj ...
  Vim li cas lub Orkmacht thiaj muab rau cov elves?
  Kuv yuav ntaus nws nrog kuv lub nrig!
    
  Kuv yog ib tug pioneer thiab nyob rau hauv lub Great Elfskva,
  Nws sib ntaus zoo li ib tug tsov rog loj heev ...
  Tso tseg kev tua tsiaj qus ntawm Orkshism,
  Peb Leej Txiv Tsev Neeg Muaj Hwj Chim Loj yog ib qho!
    
  Tsis muaj ib thaj tsam hauv kev txhawb siab ntawm Elfia,
  Lub Great Elfin, tsa peb los ntawm peb lub hauv caug ...
  Svarog tus loj, tus Mexiyas siab tshaj,
  Thiab Lada yog qhov zoo tshaj plaws radiant!
    
  Peb yog cov pioneer, tub, ntxhais,
  Peb nyiam sib ntaus - qhov no yog peb ntau ...
  Thiab lub elf-mill lub suab hu,
  Txawm tias ntshav chaos reigns!
    
  Elfia yog qhov chaw yug ntawm Svarog,
  Thiab txoj kev tau illuminated rau elfinism ...
  Cov tho kev tsis xav tau tus Vajtswv phem,
  Tus yeeb ncuab yuav tsis muaj peev xwm khoov peb mus rau hauv ib lub nrig!
    
  Peb muaj lub tank txias nrog sloping armor,
  Lub orcs tsis tuaj yeem tsoo nws yooj yim heev,
  Nrog kev hlub rau Lada, tus poj niam noble,
  Yog li ntawd tus neeg tua tsiaj tsuas tig mus rau hauv kev ua si!
    
  Cov neeg tiv thaiv Elfskva los ntawm kev sib ntaus sib tua,
  Thiab tom qab ntawd muaj tus yawm Elfingrad ....
  Peb yuav pom elfinism sai sai,
  Tseem yuav muaj lub rooj sib txoos los ntawm Orklin!
    
  Yog lawm, Elfingrad muaj kev txaus siab rau lo lus no,
  Peb yog cov pioneers barefoot nyob rau hauv ib tug snowdrift ...
  Peb yuav rhuav tshem ib tug nyuj ruam,
  Thiab peb yuav tsav Orktler ncaj nraim mus rau hauv lub hleb!
    
  Paub tias Fatherland yuav tsis khoov,
  Nws impulse tsis tuaj yeem tswj tau ...
  Thov kom lub hnub ci ntsa iab mus ib txhis tshaj Elfia,
  Thiab tus tub sab uas ntxeev siab yuav raug tsoo!
    
  Ntawm Elfingrad lawv tau ua siab loj,
  Peb tuaj yeem nres Orks ...
  Elves muaj qhov audacity, koj paub,
  Thiab cov yeeb ncuab yuav tsuas muaj xoom!
    
  Elfia tuaj yeem ya mus rau Mars,
  Thiab tsim kev sib txawv loj ...
  Thiab ntawm chav kawm txhua yam yuav txias heev,
  Txawm lub neej tsis yooj yim npaum li ib txoj hlua!
    
  Tus ntsuj plig ntawm cov elves tsis paub qhov teeb meem hauv kev sib ntaus sib tua,
  Nws muaj lub zog ntawm Perun ...
  Peb cia siab tias yuav tau txais khoom plig los ntawm Vajtswv,
  Thiab lub ntsiab ci, ntseeg kuv, lub rune!
    
  Ua li cas elf dab tsis paub swb?
  Ntseeg kuv, nws tuaj yeem tsoo txhua yam ...
  Peb cov pioneers thiaj li xav ua pauj ...
  Invincible, zoo li Fatherland cov tub rog!
    
  Kev yeej yuav luag rau peb,
  Cia muaj lub teeb nyob rau hauv lub yeeb koob ntawm Elfinism ...
  Peb cov yawg koob tau tawm tsam rau Niam Txiv,
  Tsis ntev peb yuav ntsib kev xyiv fab thiab kaj ntug!
    
  Yog tsis muaj Niam Txiv, tsis muaj txoj sia rau cov tho kev,
  Lawv xav sib ntaus rau nws ...
  Thiab koj xav tau dab tsi, phem sirs?
  Peb puas yuav tsum muab lub neej ua qhev?
    
  Tsis yog, Fuhrer yuav tau txais cov elves ua qhev,
  Peb yuav tsoo nws zoo li tus menyuam roj hmab ...
  Tom qab tag nrho, cov knights ntawm Elfia tuaj yeem sib ntaus,
  Thiab lub golden-winged Cherub nrog peb!
    
  Tsis muaj lub ntsej muag ntawm peb Motherland hauv qab lub ntiaj teb,
  Hlawv zoo li lub hnub ci ci tshaj plaws ...
  Koj tau los ua ib tug mlom ntawm kev hlub rau kuv,
  Kuv yuav tsis koom nrog koj!
    
  Kuv yog ib tug pioneer thiab ib tug me nyuam tub liab qab,
  Dab tsi rushes hla cov daus nrog pob taws liab qab ...
  Thiab qhov chaw ib tug luav dawb ntxim hlub dhia,
  Qhov twg yuav rhuav tshem tus yeeb ncuab lub hneev!
    
  Ib tug pioneer hauv kev sib ntaus sib tua tsis paub tsis ntseeg,
  Nws tsis yog tus neeg dag, tab sis yog tus terminator, koj paub ...
  Kev ua pauj yuav tuaj rau Orks tsiv, ntseeg
  Thiab yuav muaj lub vaj kaj siab ntawm elfinism!
    
  Yuav tuaj li cas, paub lub sijhawm,
  Nyob rau hauv uas txhua tus tub rog los ntawm lub dab dej ...
  Sib ntaus kom txog thaum koj ua pa kawg,
  Cia nws raug rhuav tshem, koj paub tus neeg phem!
    
  Cov hnub qub ntawm elfinism ci ntsa iab,
  Nyob ntiaj teb no tsis muaj ci ntsa iab, zoo nkauj dua....
  Peb yuav rhuav tshem tus quab ntawm Orkshism, ntseeg kuv,
  Thiab Orktler yuav yog rau elves noj su!
    
  Ntseeg kuv, peb muaj xws li steel tank,
  Tias lawv lub plhaub panther yuav tsis nkag mus ...
  Cia peb siv iodine rau peb qhov txhab, me tub,
  Thiab dua tus pioneer bravely rushes mus rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Zoo, Orkishists tau txais nws zoo,
  Lawv tsis xav tias lawv tuaj yeem kov yeej peb ...
  Peb pom elfinism paub mais,
  Thiab peb tuaj yeem rhuav tshem Orkmacht jokingly!
    
  Nyob rau hauv lub npe ntawm peb lub Great Motherland,
  Ib tug zoo siab pioneer mus rau ntawm kev tawm tsam ...
  Txawm tej huab cua dai saum Leej Txiv,
  Peb yuav ua tus piv txwv yeej rau sawv daws!
    
  Ntseeg kuv, tus yeeb ncuab yuav tsis nres koj npau suav,
  Peb yuav swb tag nrho cov Orks dua ...
  Yuav tsis muaj kev phem, ntseeg kuv, los kav lub zwm txwv,
  Peb yuav tsim lub ntiaj teb tshiab ntawm kev txiav txim!
    
  Txhua yam yuav zoo, hauv Fatherland koj paub,
  Kuv yog ib tug tub, tab sis hauv kev sib ntaus sib tua kuv zoo li Robin Hood,
  Thaum xub thawj kuv tsuas yog khawb ntawm lub rooj,
  Thiab tam sim no, ntseeg kuv, nws zoo heev!
    
  Ib tug elf tuaj yeem rhais Orks nrog rab phom,
  Nws yuav swb txhua pab tub rog...
  Thiab rau cov pioneers nyob rau hauv elfinism ...
  Tom qab tag nrho, peb kev phooj ywg yog ib tug muaj zog monolith!
    
  Peb yuav tsis ua dab tsi rau orcs hauv kev sib ntaus sib tua,
  Peb tuaj yeem kov yeej peb cov yeeb ncuab nrog kev tso dag ...
  Thiab yog li peb yeej Orks nrog lub club,
  Cua daj cua dub roar, tig cov daus rau hauv cua daj cua dub!
    
  Cov Elf tsis paub Orks, paub kev hlub tshua,
  Nws yog invincibly muaj zog ...
  Cov bastards yuav tau txais saber nyob rau hauv lub caj dab,
  Thiab Dab Ntxwg Nyoog yuav raug puas tsuaj!
    
  Tsis txhob ntseeg tias Orkler yog invincible,
  Txawm hais tias koj tau sau lub hwj chim ntawm ntuj txiag teb tsaus, xav txog txhua yam ...
  Thaum tib neeg thiab tog sib koom ua ke,
  Cov neeg rub peb lub Orkmacht rau shreds!
    
  Elfia tau nto moo rau ntau pua xyoo ua neeg dawb huv,
  Nws tsoo Tigers zoo li hlau ...
  Stretched los ntawm ntug mus rau ntug,
  Nov yog tib lub tebchaws uas tus tub hluas npau suav txog!
    
  Peb yeej zoo li cov neeg loj heev
  Lawv txiav cov yeeb ncuab nrog ntaj...
  Peb yog elves ntawm lub teeb, invincible nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Peb yuav kov yeej cov yeeb ncuab ntawm Leej Txiv!
    
  Ntseeg peb, tsis muaj dab tsi yuav txwv peb,
  Thiab koj paub peb, tsis muaj dab tsi tuaj yeem kov yeej peb ...
  Peb yuav faus tus neeg siab tawv Fuhrer,
  Peb muaj rab ntaj ntse thiab daim thaiv hlau!
    
  Hauv tag nrho lub qab ntuj khwb tsis muaj Elfie zoo nkauj dua,
  Yuav muaj ib lub sijhawm ntawm lub teeb rau ntau pua xyoo...
  Yuav muaj kev thaj yeeb thiab kev zoo siab rau txhua tiam neeg,
  Lub Fatherland xav tau ib txhais tes ruaj khov!
    
  Yog li thaum ua si Orklin,
  Wb smear Orkmacht zoo li tshauv rau hauv cov ntshav...
  Qhov ntawd yuav yog lub sijhawm ntawm ciam teb saum ntuj ceeb tsheej,
  Thiab ua ke nrog Lada, kev hlub kav!
  Tus tub huabtais hu tau zoo heev hauv nws lub suab qab zib. Thiab nws zoo nkauj heev thiab muaj dej ntws hauv kuv tus ntsuj plig.
  Tus Viscountess sau nrog luag ntxhi:
  - Yog, zaj nkauj no pab tau peb heev!
  Tseeb tiag, cov crows poob rau hauv ib qho stupor thiab poob, stunned, zoo li yog tias lawv tau raug ntaus hauv lub hlwb nrog cov koom haum, lossis tej zaum nrog qee yam hnyav dua.
  Cov ntxhais, ntawm chav kawm, armed nrog ntaj thiab axes, heev nto moo txiav down lub orcs. Thiab lawv qhov ntau tau zoo heev, thiab cov xub khob tawm cov bears nrog kev ua haujlwm zoo. Thiab, tau kawg, cov tub rog tsis tuaj yeem pab tab sis siv catapults thiab ballistas. Thiab lawv pov tawm lub lauj kaub loj nrog cov nplaim hluav taws sib xyaw, roj thiab cawv. Thiab lawv hlawv cov orcs zoo li sausages.
  Gulliver licked nws daim di ncauj thiab hais tias:
  - Noj qab heev! Thiab qhov tsw ntawm cov nqaij hlawv yog qab heev!
  Tus Viscountess winked ntawm nws tus khub thiab chirped:
  Lamb nqaij muaj kua heev,
  Cov ntxhais baton muaj zog heev!
  Cov tub rog coj lawv thiab rov ntaus lawv los ntawm lub txiv mis liab liab ntawm lawv ob lub mis nrog kev tua hluav taws.
  Thiab ntau yam phem orcs raug hlawv thiab hlawv. Cov no yog qhov ua tiav tiag tiag ntawm cov tub rog ntawm lub teeb.
  Thiab liab qab, cov ntxhais zoo nkauj.
  Gulliver hais tias:
  - Nov yog kuv lub ntsej muag! Yuav muaj nplua, yuav muaj nplua!
  Qhov no yog li cas txhoj puab heev nws tig tawm mus.
  Zoo, vim li cas ho tsis qw rau cov ntxhais:
  Ib tug phem orc crawls raws cov pob zeb,
  Ntaus nws nrog napalm!
  Tsis txhob cia lub orcs
  Ua kom tag nrho cov tsiaj reptiles!
  Zoo li crushing bedbugs -
  Hlawv zoo li kab laum!
  Tus Viscountess squeaked, winking nrog nws lub qhov muag sapphire:
  - Qhov no yog kev zoo nkauj heev!
  Gulliver wink rau nws thiab chirped:
  - Cia muaj lub teeb,
  kuv tsis tau mus saum ntuj...
  kaj ntug yuav los -
  Thiab tau kawg peb yuav mus saum ntuj!
  Tus Viscountess luag thiab sau tseg tias:
  - Yog lawm, peb yuav tawm mus. Thiab peb yuav rov los!
  Tus tub huabtais winked rau nws tus khub thiab hu nkauj:
  Kuv xav mus saum ntuj, Kuv xav mus saum ntuj,
  Ntawm no kuv nyob, tab sis kuv tsis nyob ntawd!
  Thiab tus me nyuam terminator pov ib tug heev compact pea ntawm kev tuag ntawm cov yeeb ncuab orc nrog tuag quab yuam.
  Nws ya mus thiab maj, tawg cov yeeb ncuab nyob rau txhua qhov chaw. Thiab cov orcs lub taub hau dov rov qab.
  Tus Viscountess barked:
  - Phasmagoria yog tus qauv siab tshaj plaws!
  Gulliver hais tias:
  - Nws yog lawm! Damn kev ywj pheej rau tsarism!
  Tus ntxhais luag ntxhi thiab hais tias:
  - Huab tais yuav tsum nyob rau hauv lub taub hau, thiab tsis nyob rau hauv lub zwm txwv!
  Thiab nws lub qhov muag sapphire ci ntsa iab zoo li hnub qub. Thiab nws hloov tawm mus ua charming heev.
  Tus tub squeaked:
  - Rau lub ntiaj teb tshiab, ncaj ncees!
  Tus Viscountess tau sau tseg tias:
  Kev tsov rog yog raging nyob rau hauv lub qab ntuj khwb,
  Thiab koj tuaj yeem raug kev txom nyem npaum li cas ...
  Dab Ntxwg Nyoog tau tawg tawm,
  Thiab nws pib tua furiously!
  Gulliver hais tias:
  - Yog, nws tau ua! Tib lo lus nug yog thaum twg? Ib txwm muaj kev tua neeg!
  Tus ntxhais nodned:
  - Txij li thaum lub sij hawm ntawm Cain, koj txhais li cas?
  Tus tub teb tias:
  - Thawj kev tua neeg yog nyob rau hauv tib neeg kev xav! Rov qab thaum Adas tsis tau tsim, tab sis tsuas yog nws tus ntsuj plig xwb!
  Tus Viscountess nug nrog luag nyav:
  - Koj puas xav tias tus ntsuj plig nyob mus ib txhis?
  Gulliver nodded nquag thiab ntaus nws tus menyuam liab qab taw:
  - Feem ntau yuav, qhov ntawd yog nws! Txawm li cas los xij, tus Tswv Vajtswv tau ua rau tib neeg nrog nws ua tsis taus pa thiab populated nws nrog nws nyob mus ib txhis, tsis txawj tuag, tsis muaj dab tsi!
  Tus ntxhais hu nkauj nrog luag ntxhi:
  Hlub tus Tswv nrog koj tus ntsuj plig,
  Thov kom Yexus nrog nraim koj...
  Thiab yog hais tias koj xav tau ib tug me nyuam tub rau saum ntuj ceeb tsheej,
  Npau suav txog Tswv Yexus ib leeg!
  
  TROLL THIAB ELF tawm tsam ORCS
  NTAUB NTAWV
  Ib tug troll thiab ib tug elf, nyob rau hauv lub taub hau ntawm ib tug lossis loj pab tub rog, tshwj xeeb tshaj yog cov zoo nkauj heev, curvy thiab cov leeg nqaij, nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog ib tug horde ntawm orcs. Thiab cov tub rog qhia lawv cov chav siab tshaj plaws!
  . Tshooj 1
  Tus tub troll thiab tus ntxhais elf tam sim no pom lawv tus kheej ntawm lub taub hau ntawm ib pab tub rog loj heev.
  Ua ntej, cov ntxhais tuaj yeem pom taug kev hauv kauj ruam. Lawv hnav tsuas yog cov tunics translucent uas tsis zais lawv lub cev zoo nkauj, tanned, cov leeg nqaij. Thiab liab qab, muaj zog ob txhais ceg ntawm cov ntxhais coj ib kauj ruam.
  Cov kev zoo nkauj tau rub rov qab lawv cov ntiv taw thiab ncaj lawv lub zog, thiab tib lub sijhawm, lub cev zoo nkauj, nyias lub duav mus rau qhov txwv.
  Thiab dab tsi muaj zog thiab luxurious hips cov ntxhais muaj, uas nws cov qauv tsis zais los ntawm nyias tunics.
  Plaub lub hnub qub ci ntsa iab los ntawm saum toj no, muab lub zog ci ntsa iab heev.
  Cov ntxhais nyob rau hauv infantry yog armed txawv. Qee tus muaj hneev nti, qee qhov muaj cov ntoo khaub lig muaj zog dua nrog bolts. Muaj cov tub rog nrog ntaj thiab cov uas pov darts. Qee cov ntxhais zoo nkauj thiab cov leeg nqaij kuj muaj cov axes muaj zog tom qab lawv, muaj peev xwm txiav txawm tias tus neeg sib tw loj tshaj plaws hauv ib nrab.
  Tsis tas li ntawd, thaum tus troll thiab elf ntsia rau lawv sab, lawv pom cov ntxhais ntawm nees, ntxhuav, thiab txawm ntxhw! Cov ntxhais, yam tsis muaj qhov tshwj xeeb, yog cov leeg nqaij loj, lub mis loj, tanned, taw liab qab, thiab NW nyuam qhuav npog nrog khaub ncaws.
  Thiab lawv cov plaub hau yog xim txawv - ntsuab thiab xiav, thiab txiv kab ntxwv, daj, liab, dawb, thiab txawm speckled. Tab sis nyob rau hauv dav dav, cov ntxhais yog heev chic. Thiab lawv ob txhais ceg yog liab qab, pob ntawm cov leeg yob nyob rau hauv lawv daim tawv nqaij chocolate.
  Cov uas yog cov tub rog zoo tib yam tsis muaj khoom dai, thiab yog lawv tus kheej dai kom zoo nkauj. Tab sis cov tub rog-commanders yog dai kom zoo nkauj nrog cov kauj-toog npab thiab ob txhais ceg ua los ntawm kub, nyiaj, platinum, them nrog gems. Qee cov ntxhais kuj muaj tsej thiab brooches ua los ntawm cov pob zeb zoo nkauj hauv lawv cov plaub hau. Txhua yam zoo nkauj heev. Cov ntxhais lub ntsej muag yog cov hluas, qab ntxiag, tsis npau taws, txawm hais tias lawv lub puab tsaig yog siab tawv. Txawm li cas los xij, ntau tus ntxhais hnov zoo heev thiab erotic. Muaj ib tug aroma ntawm ob qho tib si kim naj hoom thiab ntuj aroma los ntawm heev muaj zog, muscular thiab, nyob rau tib lub sij hawm, seductive lub cev.
  Tus tub troll, saib lawv, xav tias muaj kev zoo siab heev uas nws yuav luag tawg.
  Tsuas muaj cov ntxhais nyob ib puag ncig. Thiab muaj ntau txhiab tus ntawm lawv. Tag nrho NW nyuam qhuav npog, heev seductive thiab arousing txiv neej ntshaw!
  Nyob ib sab ntawm Raptor, raws li cov tub ntxhais hluas troll hu ua, nws tus phooj ywg elf, tus viscountess zoo nkauj, tab tom caij ntawm tus unicorn. Erimiada yog tib tus neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees uas muaj khau - khau khiab nrog pob zeb diamond thiab topazes. Nws tus kheej yog nyob rau hauv ib tug luxurious ce, thiab nyob rau hauv nws lub taub hau yog ib tug sparkling crown ua los ntawm radiant, tsis paub nyob rau hauv lub ntiaj teb no, muaj nuj nqis pob zeb. Thiab ntawm lub hauv siab siab muaj kev txiav txim.
  Ib yam li Raptor. Lawv zoo li hais kom ib pab tub rog ntawm ntau txhiab tus zoo nkauj, taw liab qab, ib nrab-liab qab ntxhais.
  Erimiada, saib qhov zoo nkauj ntawm cov ntxhais zoo nkauj no uas taug kev, nplawm lawv cov leeg liab qab, nrog lub pob taws zoo nkauj ntawm lub pob taws ntawm cov pob zeb ntse ntawm txoj kev, coj nws thiab pib hu nkauj;
  Peb yuav ya saum lub hnub qub saum lub ntiaj teb,
  Lub hnub yuav ci ntsa iab...
  Lub heroism ntawm lub elves ntawm lub teeb yog glorified,
  Hloov tus neeg yos hav zoov rau hauv qhov kev ua si!
    
  Nws yuav yog ib lub sij hawm nyuaj heev,
  Qhov twg muaj thunderstorm sparks thoob ntiaj teb ...
  Lub apples nyob rau hauv tag nrho Bloom,
  Caij nplooj ntoos hlav los, tau kawg!
    
  Yuav muaj ib lub sijhawm, ntseeg kuv ntawm elfinism,
  Qhov twg ib tug neeg yog ib tug demiurge.
  Peb yuav ntxuav cov stain ntawm Orkshism ntawm peb lub ntsej muag,
  Yog tias tsim nyog, lub plows yuav plows!
    
  Yuav muaj cov ntseeg ncaj ncees nyob ntiaj teb no,
  Lawv yuav coj kev xyiv fab thiab luag rau elf ...
  Peb yuav pleev xim rau peb cov plaub hau nrog myrrh,
  Thov kom muaj kev vam meej hauv txoj haujlwm zoo kawg nkaus!
    
  Yog, Elfia yog lub ntiaj teb lub tebchaws,
  Elfinism thaj av dawb huv ...
  Tus ntxhais liab qab khiav
  Nws yug los ua ib tug nkauj nyab!
    
  Yog, hlub qhov kev zoo nkauj Elfia,
  Dab tsi tsim hlau los ntawm pob zeb ...
  Tib neeg yuav dhau los ua, ntseeg kuv, zoo siab dua
  Cia napalm los nag saum ntuj!
    
  Tsis txhob nrhiav kev zoo siab yam tsis muaj Qws,
  Nws yuav muab kev hlub rau koj mus ib txhis...
  Hauv qab pob taws ntawm kev sib ntaus sib tua ntawm Svarog,
  Cov ntshav ntawm monsters raug tso!
    
  Tsis muaj ib lub teb chaws zoo nkauj tshaj ntawm cov neeg loj heev,
  Nws muaj trolls thiab gnomes hauv qib ...
  Peb nyob mus ib txhis nrog Leej Txiv,
  Peb yuav yeej hauv kev sib ntaus sib tua, koj paub!
    
  Yog li ntawd yog vim li cas tus neeg thiaj li nyuaj siab?
  Koj tau paub lub zog ntawm Svarog ...
  Ua rau muaj kev xav zoo
  Peb Lada ntawm kev hlub yog qhov zoo tagnrho!
    
  Lub qab ntuj khwb yuav zoo dua, ntseeg kuv -
  Yog tias elfinism pib kav ...
  Peb zoo siab cov me nyuam ntawm Svarog -
  Cia peb rhuav Orkshism rau hauv quarks!
    
  Tsis ntev lub ntiaj teb yuav ci ntsa iab,
  Yuav muaj kev vam meej sai sai no...
  Thiab Yarilo yuav sawv zoo li lub hnub ci ntsa iab,
  Thiab yuav muab ci rau txhua tus!
    
  Cia peb haus dej rau Fatherland, cov ntxhais,
  Yog li ntawd Elfie yuav vam meej mus ib txhis ...
  Yog li hais tias cov nyiaj hli tsis kawg -
  Uas tsis yog txaj muag rau npau suav txog!
    
  Cia tus Elf sawv saum lub qab ntuj khwb,
  Thiab nws yuav qhia txhua tus Vajtswv txoj kev zoo siab ...
  Nrog nws lub zog incorruptible hauv kev sib ntaus sib tua,
  Peb yuav nthuav qhia qhov kev dag ntxias tshaj plaws!
    
  Tsis ntev lub hnub yuav ci ntsa iab,
  Qhov chaw yuav zoo li lub tshav puam...
  Yog li koj hlawv hluav taws kub,
  Ntxoov koj cov ncej hlau!
    
  Thiab tom qab ntawd nrog zaj nkauj ntawm Lada zoo,
  Uas yug tau Vajtswv muaj hwjchim...
  Peb yuav tau txiav tej pawg neeg qus,
  Elfo-glorious cov tub nrog ntaj!
  Raptor chuckled thiab sau tseg:
  - Nqe kawg yog hom tsis muaj qab hau. Koj puas xav txiav cov tub elf-glorious, uas yog, koj tus kheej?!
  Erimiada teb nrog lub ntsej muag luag ntxhi:
  - Tsis yog, kuv hais me ntsis. Qhov tseeb, kuv xav hais tias cov tub thiab cov ntxhais uas muaj koob meej yuav txiav tau pawg neeg ntawm cov qus hordes. Feem ntau, nws tsuas yog ib zaj nkauj romantic xwb!
  Raptor xav hais ib yam dab tsi, thaum mam li nco dheev ib tug zoo nkauj ntxhais nrog liab qab, tanned ob txhais ceg ntsoos ntsoos. Nyob rau tib lub sijhawm, nws cov plaub hau tooj liab-liab fluttered nyob rau hauv cua, zoo li ib tug sib ntaus sib tua, proletarian banner. Thiab tus tub rog trumpeted.
  Lwm cov ntxhais, ntau txhiab leej ntawm lawv, pib nrawm nrawm los ntawm kev taug kev mus rau kev sib ntaus sib tua. Nyob rau hauv lub nraub qaum ntawm ib pab tub rog loj ntawm kev sau ntawv, txawm tias cov leeg nqaij, ci ntsa iab nrog hws thiab hnov tsw ntawm naj hoom thiab aroma ntawm poj niam lub zog, sib ntaus sib tua mammoths rub catapults thiab ballistas.
  Erimiada hais nrog luag ntxhi, sparkling nws pearly hniav:
  - Nws zoo li nws yuav lom zem heev!
  Raptor sighed hnyav thiab teb tias:
  - Ib yam ua rau kuv ntxub - pes tsawg tus zoo nkauj thiab tshwj xeeb zoo nkauj yuav tuag!
  Tus elf hais nrog aplomb:
  - Kev ua tsov rog tsis tuaj yeem ua tsis tau yam tsis muaj neeg raug mob;
  Thiab ob leeg, cov elf thiab cov troll nyob rau hauv crowns, grinning lawv cov hniav merrily, luag.
  Tom qab ntawd, lawv kuj pib muab cov lus txib hauv lawv lub suab nrov thiab zoo siab heev thiab muaj suab nrov.
  Erimiada coj nws thiab rov zoo siab thiab kev qhia, seev cev ntawm nws lub paj dawb-dawb, hu nkauj;
  Koob meej rau lub teb chaws uas blooms saum toj no,
  Hwjchim ci ntsa iab loj, dawb huv Elf ...
  Tsis yog, yuav tsis muaj kev ntsiag to nyob mus ib txhis -
  Cov hnub qub ntawm daim teb tau nchuav pearls!
    
  Tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus Svarog nrog peb nyob,
  Leej Tub Ntawm Tsev Neeg Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus...
  Yog li ntawd tus Warrior no tuaj yeem pab hauv kev sib ntaus sib tua,
  Peb yuav tsum qhuas Vajtswv Elven!
    
  Cov ntxhais tsis muaj kev xyiv fab, ntseeg kuv,
  Cov ntxhais npau taws tawm tsam horde ...
  Tus tsiaj nyaum phem yuav raug torn rau tej daim,
  Thiab tus yeeb ncuab yuav tau lub tshuab rau nws lub qhov ntswg!
    
  Tsis yog, tsis txhob sim rhuav tshem cov elves,
  Tus yeeb ncuab yuav tsis coj peb lub hauv caug...
  Peb yuav kov yeej koj, tus neeg phem,
  yawm txiv Elfin nrog peb nyob!
    
  Tsis yog, tsis txhob muab rau koj cov yeeb ncuab,
  Cov ntxhais tsis muaj khau khiab tawm tsam ze Elfskva ...
  Peb yuav tsis pom kev qaug zog thiab txaj muag,
  Cia peb nrog Xatas loj!
    
  Thov Vajtswv cia koj ua kom tiav koj cov kev sib ntaus sib tua,
  Thiab khiav tawm ntawm Wehrmacht hordes ...
  Yog li hais tias lawv xaus nrog xoom,
  Yog li ntawd nws tsis nyob twj ywm nyob rau hauv lub tojntxas!
    
  Muab cov ntxhais dawb rein, fighters,
  Yog li qhov no yuav npaj rau Orkishists ...
  Peb cov txiv yuav qhuas peb,
  Tus yeeb ncuab yuav tsis pub mis rau peb li nyuj!
    
  Nws muaj tseeb tias lub caij nplooj ntoos hlav yuav los sai sai no,
  Pob ntseg pob kws nyob rau hauv teb yuav tig golden ...
  Kuv ntseeg tias peb txoj kev npau suav yuav muaj tseeb,
  Yog nej yuav tsum sib tua kom qhov tseeb!
    
  Vajtswv, qhov ntawd txhais tau tias txhua tus neeg yog kev hlub,
  Kev ncaj ncees, muaj zog, nyob mus ib txhis hauv kev xyiv fab ...
  Txawm yog ntshav los ntshav,
  Tus ntxhais feem ntau tsis quav ntsej!
    
  Peb tsoo cov yeeb ncuab hauv kev sib ntaus sib tua,
  Ua ib yam li airy...
  Txawm tias muaj cua daj cua dub tawg thoob plaws ntiaj teb,
  Thiab ib qho dab noj dab noj hnub tuaj!
    
  Tsis yog, cov elves yuav sawv mus txog qhov ntxa,
  Thiab lawv yuav tsis tawm ib me ntsis rau Orks ...
  Koj cov tub sau cia rau hauv koj phau ntawv,
  Thiab ntse tag nrho koj rab ntaj rau kev sib ntaus sib tua!
    
  Yog, nws muaj tseeb yuav muaj kaj ntug tsis muaj ntug,
  Ntseeg kuv, txhua tus yuav muaj kev xyiv fab ...
  Peb qhib lwm, ntseeg kuv, lub teeb -
  Hauv huab cua tus ntxhais txhais tes ncav tes!
    
  Peb elves tuaj yeem ua qhov no, ntseeg kuv,
  Ib yam dab tsi peb txawm tsis twv ua npau suav txog ...
  Peb pom meej lub hom phiaj ci ntsa iab,
  Tsis yog, tsis txhob hais lus tsis muaj tseeb, fighters!
    
  Peb yuav ya mus rau Mars lom zem,
  Cia peb qhib teb muaj, suav cov rubies...
  Thiab peb yuav thauj cov Orks txoj cai ntawm lub qhov muag,
  hordes ntawm cherubs hovering saum peb!
    
  Thov kom kaum lub teb chaws nto moo,
  Dab tsi elfinism muab rau cov neeg ...
  Nws tau muab rau peb thaum yug los mus ib txhis -
  Rau Niam Txiv, rau kev zoo siab, rau kev ywj pheej!
    
  Hauv Elfia, txhua tus tub rog yog los ntawm lub dab ntxuav muag,
  Tus me nyuam ncav cuag rab phom...
  Yog li ntawd, koj tshee, neeg phem,
  Peb hu tus dab mus rau account!
    
  Yog, peb lub neej yuav yog tsev neeg phooj ywg,
  Dab tsi elfinism yuav tsim nyob rau hauv lub ntiaj teb ...
  Peb yuav ua, koj paub, cov phooj ywg tiag tiag,
  Thiab peb lub lag luam yuav tsim!
    
  Tom qab tag nrho, elfinism yog ib txwm muab los ntawm yug,
  Kom cov laus thiab cov me nyuam muaj kev zoo siab...
  Tus tub kuj nyeem cov lus,
  Tab sis cov nplaim ntawm lub demiurge ci nyob rau hauv lub qhov muag!
    
  Thov kom muaj kev xyiv fab rau tib neeg mus ib txhis,
  Tias lawv tab tom sib ntaus sib tua rau cov xwm txheej ntawm Svarog ...
  Peb yuav pom Folgi shores sai sai no,
  Thiab peb yuav nyob hauv Vajtswv qhov chaw hwm!
    
  Yog lawm, Elf tsis tuaj yeem tawg los ntawm cov yeeb ncuab ntawm Fatherland,
  Nws yuav muaj zog txawm tias steel ...
  Elfiya, koj yog ib leej niam uas hlub cov menyuam,
  Thiab peb txiv, ntseeg kuv, los ntawm qhov wisest deb!
    
  Tsis muaj kev cuam tshuam rau Fatherland, ntseeg kuv,
  Nws mus tom ntej yam tsis nres ...
  Tus huab tais ntuj raug txim yuav sai sai tau checkmate,
  Tsawg kawg nws muaj tattoos hauv nws txhais tes!
    
  Peb yuav muab peb lub siab rau peb Leej Txiv,
  Cia peb nce toj tag nrho, ntseeg kuv siab dua...
  Peb cov ntxhais muaj zog heev,
  Qee lub sij hawm nws txawm tshuab lub ru tsev tawm!
    
  Tus tub kuj muab ib tug subscription rau Elf,
  Nws hais tias nws yuav tawm tsam hnyav heev ...
  Nyob rau hauv nws ob lub qhov muag, sparkling hlau,
  Thiab RPG tau muab zais nruj rau hauv lub hnab ev ntawv!
    
  Yog li cia peb tsis txhob ua tus neeg ruam,
  Zoo dua, cia peb sawv ua ke ua phab ntsa...
  Kev xeem, tsuas yog xeem A,
  Cia Abel kav, tsis yog Cain phem!
    
  Nyob rau hauv luv luv, yuav muaj kev zoo siab rau tib neeg,
  Thiab lub hwj chim ntawm Svarog hla lub ntiaj teb dawb huv ...
  Ua si tsoo cov Orkshists,
  Cia Lada muaj kev zoo siab thiab tus mlom!
  Qhov no yeej yog ib zaj nkauj. Thiab ua ntej, ib tug loj horde ntawm orcs twb tawm tsam zoo nkauj, liab qab, tanned thiab heev seductive thiab appetizing-zoo ntxhais.
  Thiab cov tsiaj no, sib piv rau elves thiab trolls, yog qhov phem heev nrog lub ntsej muag phem. Orcs zoo li bears, tsuas yog incomparably uglier, thiab lawv lub ntsej muag yog li txaus ntshai thiab repulsive.
  Cov ntxhais nrog ntoo khaub lig qhib hluav taws ua ntej. Tom qab tag nrho, crossbows yog ib tug tshwj xeeb mechanism nrog hnyav bolts soaked nyob rau hauv tshuaj lom, thiab lawv ntaus nyob rau hauv ib tug ntau dua kev ncua deb tshaj xub.
  Cov tub rog ruaj nrees cog lawv liab qab, tanned, muaj zog ko taw thiab nrawm nrawm nrawm.
  Thiab tam sim no cov crossbow bolts ya nrog ib tug tho xuav. Thiab lawv cia li tho txoj cai los ntawm, ramming orc bears. Thiab cov zoo nkauj tseem luag nyav nrog lawv cov hniav ci ntsa iab, zoo li cov hlaws zoo tshaj plaws los ntawm Sultan lub txhab nyiaj.
  Thiab ces cov zoo nkauj nrog hneev kuj zaum ntawm lawv lub hauv caug. Koj tuaj yeem tua nrog hneev ntau dua li nrog rab hneev. Thiab nyob rau tib lub sij hawm, cov ntxhais rub lub bowstring nrog lawv liab qab, nimble, graceful ko taw. Thiab lawv ua nws sai heev thiab txias.
  Thiab cov xub ya, swb raws ib qho inclined arc thiab tawm tsam stinking thiab plaub hau bears nrog lawv zoo kawg lub zog puas tsuaj. Thiab nws zoo li impressive heev. Thiab cov kwj deg ntawm cov xim av qias neeg ntawm cov tsiaj tua tau tawg tawm.
  Thiab cov ntxhais, zoo, zoo nkauj heev, thiab zoo npaum li cas nws yog los saib cov kev txav ntawm lawv cov leeg zoo nkauj thiab sib haum xeeb.
  Tab sis lwm tus tub rog siv ballistas thiab catapults. Thiab qhov riam phom no kuj muaj zog heev. Tag nrho cov thoob ntawm Molotov cocktails ya nyob rau hauv lub siab arc. Thiab ntawm no yog qhov khoom plig ntawm kev puas tsuaj, yuav ua li cas nws yuav coj koj thiab tsoo koj mus rau hauv cov tuab tuab ntawm horde ntawm orcs. Thiab nws yuav rhuav tshem txhua tus thiab hlawv lawv. Thiab yog tias tsis yog tag nrho ntawm lawv, ces tej zaum ib puas zoo. Thiab tam sim no qhov no yog kev sib ntaus sib tua epic.
  Orcs hlawv ciaj sia zoo li tswm ciab ntawm tsob ntoo Christmas hauv tsev nplua nuj thaum lub caij Christmas.
  Thiab tus ntxhiab tsw ntawm hlawv nqaij kis mus deb.
  Thiab cov ntxhais pib pov slings thiab slings ntawm lub advancing orcs. Thiab lawv kuj tau ua lawv txoj hauv kev los ntawm cov neeg coob coob ntawm rabid thiab plaub hau bears. Thiab lawv, cov tsiaj no poob thiab tso cov kwj deg ntawm cov kua dej tsis zoo.
  Cov ntxhais kom deb li deb tau rhuav tshem cov horde tawm tsam los ntawm qhov deb thiab raug kev txom nyem tsis muaj kev poob.
  Muaj tseeb tiag, qee cov orcs kuj sim pov darts thiab pov pob zeb.
  Ntawm no tus liab qab ib leeg ntawm kev zoo nkauj raug ntaus los ntawm ib qho taw tes. Thiab tus ntxhais qw:
  - Damn, nws mob!
  Erimiada sau nrog luag ntxhi:
  - Yog, lub ntiaj teb no muaj kev mob siab! Tab sis cov ntxhais ob txhais ceg kho tau zoo heev.
  Tus raptor hu nkauj, baring nws loj, nees zoo li cov hniav:
  - Auj, ob txhais ceg!
  Nov yog li cas cov txiv neej tau tig rau ...
  Tsis txhob ntshai, me nyuam -
  Zoo dua tua lub orc!
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua, ntawm tag nrho, zoo heev. Thiab tam sim no tej kas tham ntawm flammable sib tov poob rau ntawm orcs dua. Thiab cov xub, thiab crossbow bolts, thiab cov ntsiab lus tawm los ntawm slings, thiab darts.
  Dab tsi uas ploj lawm yog rab phom tshuab zoo uas koj tuaj yeem txiav cov orcs nce mus zoo li tsunami nthwv dej. Thiab qhov no yog qhov teeb meem loj. Tab sis nyob rau hauv lub ntiaj teb no, alas, tsis muaj phom. Thiab tej zaum nws tseem muaj hmoo tias qhov tsis zoo li no tseem tsis tau tsim.
  Tab sis ballistas thiab catapults ua haujlwm ib yam nkaus. Ntxiv mus, cov ntxhais, ntuav smashing chim nrog ib yam dab tsi zoo li napalm, kuj siv chav zog. Qhov ntawd yog qhov lawv tau khaws cov coals rau. Thiab tom qab ntawd qhov kev tua hluav taws thiab qhov hluav taws kub ntawm cov catapults nce los ntawm ob peb qhov kev txiav txim ntawm qhov loj. Thiab cov tub rog ua haujlwm ntawm no ntawm kev ceev ceev. Thiab lawv liab qab, liab qab, puag ncig heels cia li flash. Thiab qhov ceev ntawm kev txav yog amazing.
  Ntawm no dua tshiab khoom plig ntawm kev puas tsuaj yog rushing raws arc. Thiab cov kev cuam tshuam zoo li cov foob pob hluav taws xob me me tawg.
  Qhov ntawd yog pes tsawg orcs raug xa mus rau lub ntiajteb sab hauv ib zaug. Thiab koj tuaj yeem siv qee yam riam phom uas ua rau tuag taus ntau dua.
  Ntawm no, tshwj xeeb tshaj yog, lub thoob tawg nyob rau hauv cov huab cua saum toj no cov orcs, thiab cov koob tshuaj lom thiab cov khoom tawg ya mus rau sab.
  Thiab ntau tus orcs raug maimed thiab tua. Thiab cov ntxhais lawv tus kheej kuj tau txais bruises thiab khawb los ntawm cov plaub hau creatures. Tab sis txog tam sim no tsis muaj leej twg raug tua. Txawm hais tias ib tug ntawm cov ntxhais raug mob hnyav heev uas lawv tau coj nws thiab nqa nws mus rau hauv lub stretcher.
  Yog lawm, qhov no yog qhov kev sib ntaus sib tua hnyav heev thiab ntshav. Thiab ntawm no nws zoo li yog cov dab tuag thiab cov glamorous sib ntaus sib tua. Thiab txhua yam zoo li txias thiab groovy.
  Erimiada rov coj thiab hu nkauj nrog lub siab zoo thiab lub zog, hauv nws lub suab zoo kawg nkaus thiab tshwj xeeb;
  Kuv yog ib tug ntxhais tshis,
  Nws ua hauj lwm hauv teb, plowed lovingly ...
  Tab sis thunderstormed txaus ntshai ...
  Lub Orksist tawm tsam, tsis muaj chaw txaus rau nws!
    
  Ntshav nees nkaum thawj xyoo txaus ntshai.
  Orkler tawm tsam hauv ntau tus ...
  Cia elves mus pov tseg hauv pawg,
  Lub plhaub tau tawg - cov mos txwv yog ntxhi!
    
  Tsis yog, muaj ib qho chaw txaus ntshai yuav pom ntawm no,
  Thaum mob thiab kev puas tsuaj nyob txhua qhov chaw ...
  Tus ntxhais tsis yog nees nkaum
  Tab sis ntau npaum li cas mob thiab deprivation muaj nyob ib ncig ntawm!
    
  Tus siab phem tawm tsam Motherland Orkshism,
  Yog li muaj zog, tsuas yog ferocious ...
  Tab sis kuv ntseeg tias elfinism yog tus yeej,
  Leej twg tom qab Orkwolf, cov orcs no dig muag!
    
  Tus yeeb ncuab muaj zog heev, ntseeg kuv,
  Nws lub siab yog nquag thiab lim hiam...
  Orxism tsuas yog tsiaj qus,
  Thiab tawm tsam tus ntxhais, daim duab yog xiav-eyed!
    
  Tsis yog, cov ntxhais yuav tsis thim rov qab
  Lawv maj nroos los ntawm cov daus liab qab ...
  Kev xeem, tsuas yog xeem dhau A,
  Thiab peb cov ntxhais sib ntaus bravely!
    
  Nws tsis muaj nuj nqis uas Orkshism tawm tsam Elf,
  Txawm hais tias orcs 'tus phooj ywg pab ...
  Thiab tus dab furry yuav ya mus,
  Tsawg kawg nws tua elves carnivorously!
    
  Cov ntxhais tsis paub cov lus - muaj kev thaj yeeb,
  Lawv sib zog ua kom yeej...
  Txawm hais tias Orkler yog cov lus txias heev,
  Tias nws tsuas hloov mus ua ib tug clown!
    
  Cia peb tshawb xyuas cov orcs sai sai, cov ntxhais,
  Tus yeeb ncuab tau raug ntaus zoo nkauj hauv qab Elfskva ...
  Tom qab ntawd muaj lub legendary Elfagrad,
  Nws ntsib nrog kev sib cav sib ceg!
    
  Zoo, "Tiger" yog dab tsi rau cov ntxhais?
  Tiag tiag lub tshuab muaj zog ...
  Peb tsis xav tau kev ua si ntxhib, kev zoo nkauj,
  Nws cov tub rog ntawm Orkishists tsoo!
    
  Ntawm no FSA pab cov orcs ntau heev,
  Lawv muab cov dav hlau dawb, tso tsheb hlau luam ...
  Lawv yuav tsum tau mus vwm
  Pom tau tias cov Finns tau noj henbane ntau dhau lawm!
    
  Yog, Orkler raug tua zoo li dev,
  Thiab Okring txeeb qhov chaw ntawm lub zwm txwv ...
  Tej zaum nws tsis laus txaus los loj,
  Tus npua rog rog hauv huab tais huab tais!
    
  Tab sis FSA nrog Trolltania tam sim no,
  Yog li ntawd lawv pib mob siab rau pab Orks ...
  Cov tub rog ntawm kev poob tsis tuaj yeem suav cov elves,
  Thiab qhov deb ntawm elfinism dimmed!
    
  Qhov no tsuas yog qhov xwm txheej ntuj raug txim,
  Thaum lub hwj chim ntawm peev yog nyob rau hauv kev sib sau ...
  Thiab vau tsuas hem...
  Av rau Orks, paub tias Finns tsis txaus!
    
  Hauv vain Sam muab lawv lub foob pob,
  Rau vajntxwv, vim li cas dab ntxwg nyoog xa zaub mov...
  Tom qab tag nrho, tau yeej EFSR sib ntaus sib tua,
  Orcdolf tawm tsam cov thawj coj dhau los!
    
  Tau kawg, peb raug kev txom nyem ntau,
  Cov ntxhais tseem tsis tau taw txawm nyob hauv qhov txias ...
  Tab sis yog tias tsim nyog, peb yuav cawm Elfskva,
  Peb cov braids curl zoo li kub!
    
  Yog tias Elfagrad raug tiv thaiv,
  Ntseeg kuv, peb tuaj yeem mus rau Orklin ...
  Rau elves nyob rau hauv pab tub rog qhov no yog qhov xwm txheej:
  Thaum cov neeg thiab cov tub rog sib sau ua ke!
    
  Cov ntxhais tsis paub lus, tsis yog,
  Thiab lawv sib ntaus sib tua nrog Orks ...
  Peb mam li pom, cov ntxhais ntseeg tias kaj ntug,
  Txawm hais tias lub qhov muag qee zaum zoo li saucers!
    
  Kuv ntseeg tias, tus huab tais ncaj ncees ntawm cov elves,
  Yuav muaj peev xwm ua kom lub siab xav muaj zog dua steel ...
  Cia muaj Elfi-glorious sovereign,
  Yog tias nws tsis tswj hwm ua txhua yam zoo, Ftalin!
    
  Yog, cia lub kaum ib lub teb chaws tawg,
  Txoj kev yuav yog kev tsim kho nyob rau hauv lub teeb ntawm elfinism ...
  Yeej yuav qhib ib tug account unlimited,
  Txawm tias cov me nyuam ntawm revanchism liab qab lawv cov hniav!
    
  Zoo, koj hais dab tsi, txiv ntxawm txaus ntshai Sam,
  Koj tau coj koj tus kheej kev puas tsuaj...
  Tswj kom tawm tsam Orkshists ntawm EFSR,
  Thiab qhov no txhais tau tias kev tuag ntawm peev!
    
  Zoo, yog dab tsi, thiab tsis yog ib zaug, tsis yog ob zaug,
  Lawv tseem yuav pom thundering tshaj Elf ...
  Yog li ntawd tus lej tsis tuaj rau lawv lub tebchaws,
  Tej zaum tsim ib qho txuj ci tseem ceeb rau Vajtswv!
    
  Qhov twg Ftalin tsuas ua tsis tau,
  Cov ntxhais liab qab tuaj yeem ua tau ...
  Rau lawv, tus Vajtswv muaj hwjchim, Saint Svarog,
  Thiab qhov tseeb thaum tua los ntawm rab phom tshuab!
    
  Nyob rau hauv luv luv, kev sib ntaus sib tua tsis tas li,
  Peb elves ntawm lub teeb sib zog, koj paub, rau kua zaub ntsuab ...
  Yuav muaj ib tug txiv neej laus thiab ib tug hluas sib ntaus sib tua,
  Peb yuav tsis muab lub sijhawm rau Orks!
    
  Nyob rau hauv luv luv, peb yog cov ntxhais liab qab,
  Dua nws furiously nrhiav mus tua,
  Thiab nrog lub pob taws liab qab, lub nrig muaj zog.
  Peb nyob nraum fucking vwm uas lub siab phem orc zoo li askance!
    
  Kuv ntseeg tias cov elves yuav tsis raug dej nyab los ntawm cov dregs!
  Hauv qab chij ntawm tus yawm Svarog ...
  Sib ntaus sib tua rau koj Niam thiab tsis txhob ntshai,
  Vim yuav muaj kev zoo siab sai sai no!
  
  Tus tub ntawm ALEXANDER tus loj thiab ib tug neeg
  NTAUB NTAWV
  Tus tub fighter Vitaly Akulov xaus nyob rau hauv Ancient Babylon thaum lub sij hawm lub reign ntawm Alexander lub Plaub, tus tub thiab txais los ntawm Alexander lub Great. Nyob ntawd nws hloov chaw nrog huab tais ntawm lub teb chaws Ottoman - cov tub hluas zoo sib xws, thiab lawv pib taug txuj kev nyuaj heev thiab zoo siab heev.
  . Tshooj 1.
  Tus me nyuam tam sim ntawd pom nws tus kheej hauv lub nroog qub qub. Muaj cov tsev siab dawb, nyob ib puag ncig. Txawm tias nws qias neeg sab nraud. Vitalik ntxhi, sau tseg tias qhov no zoo li lub sijhawm qub. Nws yog ib lub nroog loj heev, nrog ntxhw taug kev raws txoj kev.
  Tus tub hluas taug kev thiab cov av tshiab tau tawg rau hauv nws lub ntsej muag. Muaj neeg nyob ib puag ncig. Feem ntau yog nyob rau hauv lub teeb tunics, khau khiab thiab robes. Tab sis ntau tus, tshwj xeeb tshaj yog cov tub hluas, yuav luag liab qab thiab liab qab. Kub tiag tiag. Muaj ntau tus menyuam yaus, thiab lawv yog cov tawv nqaij tawv thiab tawv tawv, tab sis ntawm cov tawv dub kuj muaj lub taub hau dawb. Cov ntxhais hauv lub teeb tunics. Cov neeg nplua nuj tseem hnav khau khiab, hos cov neeg pluag yog khau khiab.
  Vitalik nws tus kheej, xyaum taekwondo, nyob rau hauv uas muaj ntau yam ncaws pob thiab tsoo cov khoom, nrog rau kev tso tseg txoj siv. Thiab yog vim li cas tus tub hluas tsis nyiam khau. Nws sim khiav mus rau qhov barefoot kom ntau li ntau tau kom nws cov me nyuam lub khauj khaum yuav tsis mos thiab npog nrog tawv calluses. Thiab tam sim no nws dhia mus rau hauv ib co portal, khiav ncig Moscow. Thiab nws tau xaus rau hauv lub nroog qub. Cov neeg hais lus tsis paub, tab sis tib lub sijhawm, Vitalik nkag siab txhua yam.
  Muaj cov pob zeb kub kub hauv qab tus tub liab qab taw, tab sis cov liab qab, tawv tawv tsis mob. Lwm qhov yog lawv saib nws zoo li ib tug qhev. Txawm hais tias Vitalik muaj lub tsho T-shirt ntse nrog luv luv tshiab. Thiab ntau tus tub hluas, uas tsis yog neeg pluag tag nrho, nyiam ua kom pom lawv cov pob taws liab qab, yog tias tsuas yog rau kev ua kom tawv nqaij, thiab qhia tias lawv tsis ntshai ntawm cov pob zeb kub ntawm txoj kev.
  Vitalik taug kev hla lub nroog qub. Thiab nws luag ntxhi, qhuas cov kev xav. Muaj cov mlom loj thiab cov palaces loj. Thiab tib lub sijhawm, muaj av ntau hauv nroog. Cov tub qhe uas ntxuav txhua yam tsis muaj kev lom zem ntau.
  Vitalik nug ib tug ntawm cov tub tsis tau hnav ib lub loincloth:
  - Lub nroog zoo li cas?
  Nws ntsia Vitalik lub tsho T-shirt kaj thiab zoo nkauj, kub-plated saib ntawm tus me nyuam tub txhais tes tanned, nyo hau nrog kev hwm thiab teb:
  - Lub nroog loj ntawm Babylon yog lub peev ntawm lub xeev Macedonian!
  Vitalik luag ntxhi thiab nug:
  - Kuv vam tias Alexander lub Great tseem ciaj sia?
  Tus tub hluas dua thiab teb tias:
  - Nws muaj sia nyob mus ib txhis, ua vaj tswv ntawm Olympus!
  Vitalik nodded thiab hu nkauj:
  - sparkles zoo li lub hnub qub radiant,
  Los ntawm qhov tsaus ntuj ntawm kev cia siab tsaus ntuj ...
  Great hero Alexander,
  Tsis paub qhov mob lossis ntshai!
  Tus tub qhev xav hais ib yam dab tsi, tab sis ib tug saib xyuas hauv khau khiab thiab lub tsho loj tau tshwm sim thiab ntaus tus qhev hluas rau sab nraub qaum. Nws qw thiab pib cheb txoj kev nrog kev quab yuam rov qab.
  Vitalik hais tias:
  - Ntaus me nyuam tsis zoo!
  Tus saib xyuas ntsia tus tub. Liab qab, tanned ob txhais ceg, tab sis lub tsho T-shirt kaj thiab ib lub moos kub ntawm nws txhais tes. Tej zaum qhov no yog tus tub ntawm ib tug neeg muaj koob muaj npe.
  Thiab tus saib xyuas teb tias:
  - Cov tub qhe yuav tsum tau khaws cia hauv kev xa nrog nplawm. Koj txiv puas tau ntaus koj?
  Vitalik teb ncaj ncees:
  - Tsis yog!
  Tus saib xyuas xav tsis thoob:
  - Coj txawv txawv! Txawm tias cov tub hluas noble raug flogged. Thiab koj lub ntsej muag ua rau kuv nco txog ib tug neeg.
  Vitalik teb hauv lub suab nrov nrov:
  - Thiab koj yuav tsum paub koj qhov chaw!
  Tus txiv neej retreated, xav txaj muag. Tus tub padded nws liab qab, chiseled, heev taw taw ntxiv thiab hu nkauj:
  Spartak yog ib tug zoo warrior thiab hero,
  Fought bravely tawm tsam ib pab tub rog loj ...
  Txawm hais tias nws ua qhev, tab sis tam sim no nws yog huab tais,
  Cia lub yeej yuav ci ntsa iab!
  Vitalik xav hu nkauj ntxiv, tab sis tus tub poob nws txoj kev tshoov siab. Qhov tseeb, kuv xav taug txuj kev nyuaj.
  Thiab yog li ntawd nws tau mus rau qhov chaw nruab nrab ntawm Npanpiloo. Lub nroog no, qhov loj tshaj plaws nyob rau hauv ancient sij hawm, tsis tau nce mus txog Rome. Tus me nyuam yaus txav tau yooj yim, zoo li lynx, thiab nws lub siab zoo li tus dev sniffer uas tau coj tus ntxhiab.
  Lub neej twb teem tag nrho ib ncig. Ntawm sab xis, nyob rau hauv lub square, ib tug me nyuam tub uas muaj hnub nyoog kaum plaub xyoos, nrog ntev, blond plaub hau, raug coj mus flogging.
  Tus tub hluas tu siab thiab taug kev nrog nws lub taub hau, npog nws txoj kev txaj muag nrog nws ob txhais tes, thiab nws daim ntaub loin tau raug torn.
  Cov neeg coob coob whistled thiab hooted, nws yog nthuav yuav ua li cas lawv yuav yeej tus tub zoo nraug thiab cov leeg. Cov poj niam saib tshwj xeeb tshaj yog mob siab rau. Islam tseem nyob deb, thiab lawv tau qhib lub ntsej muag, ntau hauv lub teeb tunics, luv luv, uas yog ntau xis nyob rau hauv tshav kub. Qee tus, cov neeg pluag thiab cov hluas, yog khaus khaus, thaum cov neeg nplua nuj hnav khau khiab thiab hlua.
  Vitalik kuj tau saib lub spectacle no. Tus tub, saib tu siab, mloog lus pw saum lub thawv. Nws tau ruaj ntseg los ntawm tus tua neeg pab - kuj cov tub ntxhais hluas liab qab ntawm lub duav, tab sis hnav ris tsho thiab khau boots. Thiab, ntawm chav kawm, tus executioner nws tus kheej yog ib tug heev nqaij bruiser.
  Yog li ntawd, nws thiaj muab tus pas nrig tawm ntawm lub pob tawb thiab moistened nrog dej.
  Tus herald nyeem qhov kev liam tias:
  - Rau qhov tsis hwm cov txwj laus, kev npau taws, ib tug me nyuam tub txog kaum plaub, Cyrus, raug txim mus tsib caug lub nplawm rau sab nraub qaum thiab pob tw thiab nees nkaum tsib ntaus rau pob taws!
  Cov neeg coob roared hauv kev pom zoo. Tus executioner coj tus nplawm nyuaj thiab ntaus tus tub lub cev, tanned rov qab. Nws tsis yog tag nrho lub zog, thiab daim tawv nqaij xwb o.
  Vitalik xav tsis thoob yog tias nws yuav tsum cuam tshuam? Tab sis dab tsi yuav yog lub ntsiab lus? Muaj ib tug tag nrho kaum ob siab txiv neej armed nrog guards. Thiab pawg neeg nws tus kheej roared approvingly. Tsis tas li ntawd, tej zaum tus tub yuav raug ntaus vim nws. Ancient, hnyav hnyav. Thiab Vajtswv nws tus kheej kom cov tub hluas raug flogged. Txawm nyob rau hauv Vajluskub, nyob rau hauv Vajluskub Tshiab tib neeg, nws raug nquahu kom ntaus cov menyuam yaus nrog tus pas nrig.
  Tus tub ua tsis taus pa hnyav heev thiab gritting nws cov hniav, nyob twj ywm. Tus tua neeg ntaus nws tsis tu ncua, thiab daim tawv nqaij twb tawg thiab ntshav pib ntws.
  Vitalik tau sau tseg nrog lub siab ntev:
  - Zoo li lub ntiaj teb no!
  Thiab tus tub hluas tseem raug ntaus. Vitalik tsiv mus; nws tsis xav saib tej yam zoo li no. Txawm hais tias, tau kawg, ntau tus neeg nyiam qhov spectacle. Vitalik tsiv mus.
  Nws nco qab zaj yeeb yaj kiab "Tsev muaj nqis Island", rov qab rau xyoo 1937.
  Muaj ib tug ntxhais nyob ntawd es tsis yog ib tug tub. Thiab lawv hem kom kib nws pob taws.
  Yog, qhov ntawd yuav mob. Vitalik xav seb tus ntxhais yuav qw los yog nyob twj ywm, zoo li ib tug neeg tuaj koom.
  Tau kawg, kuv tau tshuaj xyuas kuv tus kheej tom qab zaj yeeb yaj kiab no, tawm ntawm kev xav paub, yuav ua li cas hluav taws kub kuv pob taws. Thiab nws tau ua qhov no siv lub qhov cub roj. Kuv ntseeg tau tias yog, nws mob heev. Thiab tom qab ntawd, tus me nyuam mos cov khau tseem tsis tau ntxhib heev, tab sis lawv tau rhiab heev.
  Thiab cov hlwv ntawm lawv tau mob heev. Muaj tseeb, lawv ploj mus sai. Yog lawm, kev tsim txom zoo li no yuav plam leej twg tus nplaig. Tab sis muaj cov pioneers nyob rau hauv fascist captivity uas nyob twj ywm. Txawm li cas los xij, tej zaum qee tus ntawm lawv muaj lawv lub luj taws ci nrog hluav taws.
  Muaj tseeb, Vitaly yeej tsis tau pom ib zaj yeeb yaj kiab uas cov tub hluas pob taws tau kib. Qee lub sij hawm lawv tuav peb nrog sticks. Hauv ib zaj yeeb yaj kiab Asmeskas, ib tug tub ceev xwm Askiv txawm ntaus ib tug me nyuam tub ntawm ib leeg nrog ib txoj hlua. Thiab nws ob txhais taw tau o, thiab tus me nyuam yog mob. Tab sis yeej tsis nrog hluav taws.
  Kuj tseem muaj ob peb zaj yeeb yaj kiab uas cov tub hluas raug ntaus rau ntawm pob taws nrog sticks.
  Vitalik tig mus saib. Koj tsis pom qhov no ntau zaus.
  Tus tub sab nraub qaum tig mus rau hauv cov ntshav tsis txaus, thiab tus tua neeg twb tau ntaus tus pas nrog ib tus pas. Kuj ceeb tias, tus tub hluas tuav nws lub suab qw thiab ua siab loj. Nws zoo li nws yog Spartan.
  Vitalik txiav txim siab tias tom qab spanking nws yeej yuav ntsib tus tub no. Tsis tas li ntawd, lub nroog tsis paub, thiab nws tsis paub yuav mus qhov twg. Puas muaj ib lub tswv yim los ua ib tug gladiator? Tab sis qhov no tsis yog Ancient Rome, thiab nws tsis paub tias puas muaj gladiators nyob rau hauv lub xeev Macedonian thaum lub sij hawm reign ntawm Alexander lub Plaub.
  Txawm hais tias, feem ntau yuav, muaj qee tus neeg tua neeg lom zem rau cov neeg tuaj saib.
  Vitalik tseem tsis tau paub tias nws tau daig ntawm no ntev, lossis qhov no tsuas yog taug kev hla Babylon?
  Txoj kev yooj yim tshaj yog koom nrog pab tub rog. Yuav muaj lub ru tsev, zaub mov, thiab nyiaj txiag thaum muaj tsov rog.
  Thiab Vitalik, taekwondo fighter, muaj zog heev. Yog, thiab nws muaj lub tswv yim ntawm kev sib ntaus nrog ntaj.
  Qhov tsuas yog qhov kuv tsis xav tau daig ntev hauv lub ntiaj teb uas tsis muaj computers, game consoles, smartphones, iPhones, TVs thiab Internet. Qhov tseeb, yuav ua li cas rau qhov no? Kuv xav ua si ib yam dab tsi.
  Vitalik nyiam heev ntawm cov tswv yim keeb kwm. Koj nyob qhov twg, cia peb hais, nyob rau hauv qhov chaw ntawm Lavxias teb sab Tsar Ivan lub txaus ntshai. Thiab koj yeej tsov rog hauv Livonia tawm tsam lub computer. Koj tswj tau ntau txhiab units. Thiab koj tsim factories nrog cannons, arquebuses, ruaj khov, lossis ib yam dab tsi zoo dua. Tab sis Ivan qhov txaus ntshai yog, ntawm chav kawm, primitive, ib yam li cov kev ua si "Cossacks". Tab sis tsim ib yam dab tsi tshiab nrog kev siv tshuab.
  Nws yog qhov tshwj xeeb tshaj yog nthuav mus ua si los ntawm lub hauv paus system mus rau nanotechnology.
  Lawv yeej ntaus tus tub hluas. Nws muaj zog heev, yog li ntawd nws muaj peev xwm sawv tom qab spanking ntawm nws tus kheej. Thiab txawm hais tias tus tub hluas ob txhais ceg tau o, nws nyuam qhuav ua ob peb kauj ruam ntawm lawv.
  Tom qab ntawd, nws tau muab ib loincloth. Thiab tus tub hluas tsiv, ntaus thiab los ntshav, tab sis tsis tawg.
  Vitalik los ze nws thiab txuas nws txhais tes. Tus tub Cyrus co nws thiab hais tias:
  -Kuv pom koj tsis yog qhev! Kuv yuav tsis nug, koj txhua tus taw qhia txog tus neeg dawb thiab tsim nyog.
  Vitalik nodded:
  - Kuv tsis yog qhev, tau kawg.
  Tus tub ntsia nws thiab dheev, nws lub ntsej muag hloov, nug:
  - Thov txim, kuv qhov muag tsis pom kev. Los yog tej zaum nws cia li zoo li kuv, tab sis koj ... Koj yawg Alexander...
  Vitalik shook nws lub taub hau tsis zoo:
  - Tsis yog! Kuv tsis yog Alexander! Nws zoo li cas?
  Tus tub hluas nodned.
  - Heev!
  Vitalik teb nrog luag nyav:
  - Yog, nws yog qhov nthuav. Tab sis nws zoo li kuv tias tam sim no nws twb ...
  Tus tub nodned:
  - Yog, kaum xyoo. Tab sis nws yog ib tug tub loj thiab muaj zog. Dab tsi, koj laus dua?
  Vitalik nodded:
  - Yog! Tab sis nws tsis muaj teeb meem. Twb txog sij hawm kuv mus xyuas kuv tus kwv ntxaib.
  Tus tub logically hais tias:
  - Rau qhov zoo sib xws lawv tuaj yeem cuam tshuam koj.
  Tus tub hluas nodned:
  - Tej zaum! Tab sis kuv nco txog ib zaj dab neeg nthuav, nws kuj tshwm sim thaum cov tub hluas zoo ib yam thiab tej zaum nws yuav ua hauj lwm tawm, txhua yam yog nthuav heev!
  Vitalik, tau kawg, tsis tuaj yeem pab tab sis nco qab Mark Twain cov ntawv tshiab "Tus Tub Vaj Ntxwv thiab Pauper." Qhov twg cov tub hluas hloov chaw. Thiab qhov ntawd ua rau nws funny. Ntxiv mus, tej zaum Alexander lub Plaub tsis muaj sij hawm ntau. Hauv keeb kwm muaj ntau yam sib txawv ntawm kev tuag ntawm tus tub ntawm Alexander lub Great. Thiab nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua, thiab los ntawm kev lom, thiab supposedly txawm nyob rau hauv tsev lojcuj. Muaj ntau yam sib txawv ntawm kev tuag ntawm tus tub ntawm tus huab tais legendary. Nws tau ntev dhau los, thiab lub sijhawm muaj kev ntxhov siab tuaj.
  Lub teb chaws Ottoman ntawm Alexander lub Great poob lawm. Tau ntev, tsuas yog lub tebchaws Roman tsuas muaj nyob hauv cov xeev loj.
  Vitaly thiab Cyrus mus txog lub tsev loj loj. Nws tau tsim los ntawm Nebuchadnezzar. Heev loj thiab lush. Muaj ntau tus neeg zov nyob ib puag ncig, nrog rau cov mounted.
  Cov tub hluas tsis zoo nkauj heev. Cyrus feem ntau tsuas muaj ib loincloth thiab ib sab nraub qaum nrog nplawm. Thiab cov pob taws yog o, koj yuav tsum tau nce koj cov ntiv taw. Vitalik txawm xav tsis thoob tias tus tub hluas tau tuav thiab taug kev tom qab kev tua neeg phem.
  Cyrus hais tias:
  - Kuv zoo li ib tug qhev heev. Lawv yuav tsis cia kuv nyob ntawd.
  Vitalik nodded nrog luag nyav:
  - Nkag siab! Tab sis, tej zaum, kuv qhov kev nkag kuj yuav raug kaw.
  Cyrus hais tias:
  - Khiav thiab qhia nws tias koj muaj xov xwm ceev rau huab tais. Tom qab ntawd lawv yuav coj koj mus rau ib tug herald los yog ib tug taug kev, thiab tej zaum lawv yuav cia koj hla.
  Vitalik sau tseg:
  - Yog ib lub tswv yim zoo.
  Tus tub pib khiav. Nws liab qab, tanned, heev nqaij ob txhais ceg flashed zoo li pony hooves.
  Cyrus sau nrog luag nyav tu siab:
  - Leej twg xav pies thiab crumpets?
  Leej twg xav zom cov pos hniav thiab Pine cones?
  Vitalik khiav mus rau cov neeg zov. Nws qw rau saum nws lub ntsws:
  - Xov xwm ceev rau huab tais!
  Cov neeg saib xyuas tau nug hauv ib qho:
  - Los ntawm leej twg?
  Tus tub teb tias:
  - Los ntawm Krator!
  - Tuaj hauv!
  Vitalik khiav mus ntxiv. Nws khiav thiab soj ntsuam lub palace. Cov khoom kim heev yog ntxhib. Tseem muaj ntau tshaj peb puas xyoo ua ntej Tswv Yexus yug los. Thiab tib lub sijhawm, nws yog qhov huv heev ntawm no. Cov ntxhais qhev thiab cov tub cheb hauv pem teb. Vitalik tau qeeb ob peb zaug los ntawm cov neeg saib xyuas.
  Txog thaum kawg, nws khiav mus rau hauv lub zwm txwv. Txhua yam nyob ntawd cia li ci nrog kub.
  Ib tug tub zaum saum lub zwm txwv. Nws nyob rau hauv cov khaub ncaws luxurious thiab cov khau uas muaj nqi, thiab ntawm nws lub taub hau yog lub kaus mom. Tus me nyuam lub ntsej muag yeej zoo ib yam li Vitalik. Thiab nyob rau hauv cov npoo sawv guards nrog hmuv thiab hneev.
  Vitalik nyo hau thiab hais tias:
  - Kuv zoo siab ua hauj lwm rau koj, Huab Tais!
  Tus tub ntawm lub zwm txwv nug ntxhov siab tias:
  - Koj yog leej twg? Koj puas nco kuv txog ib tug neeg?
  Vitalik teb nrog luag nyav:
  - Kuv xav nrog koj tham ib leeg, oh tus zoo!
  Alexander lub Plaub nodded:
  - Zoo! Cia peb so hauv chav tsev, Kuv nyiam tham nrog kuv cov phooj ywg.
  Thiab tus tub huab tais mus rau hauv lub zwm txwv me me. Thiab Vitalik, ntsiag to stepping ntawm nws ob txhais taw liab qab, tsiv qab nws. Alexander, vim nws nkawm khau, zoo li me ntsis siab. Thiab lub cev nqaij daim tawv zoo li cas nws tsis pom vim nws cov khaub ncaws.
  Lawv tawm mus thiab sawv ntawm daim iav. Alexander zoo siab muab nws cov khau uas ntxub, uas ua rau tus tub hluas, thiab hais tias:
  - Peb tam sim no tib qhov siab!
  Vitaly hais tias:
  - Los, cia peb piv cov leeg.
  Thiab nws tau tshem nws lub tsho. Nws cov leeg, qhov tseeb, yog qhov tseem ceeb thiab txhais tau tob heev.
  Alexander kuj tau tshem nws lub tsho muaj koob muaj npe thiab raug tso tseg yuav luag liab qab. Tus me nyuam tub yog nqaij, tab sis paler, thiab nws cov leeg tsis tau txhais, tab sis zoo li nonetheless!
  Alexander sau tseg:
  - Peb tus kheej niam tsis tuaj yeem qhia peb sib nrug.
  Vitaly nug nrog luag nyav:
  - Koj puas xav hloov chaw nrog kuv?
  Tus tub huab tais nodded:
  - Muaj tseeb tiag! Kuv npau suav ntawm qhov tshwm sim hauv lub nroog yam tsis muaj kev ruaj ntseg, khiav tsis tau hla txoj kev, dov ncig hauv av nkos. Thiab feem ntau, so los ntawm tsoomfwv txoj haujlwm. Thiab yog dab tsi?
  Vitalik sau tseg:
  - Hauv lub robes huab tais, tsis muaj leej twg yuav xav tias kuv yog koj. Thiab koj yuav hnav kuv!
  Alexander nodded:
  - Peb lub suab zoo ib yam. Mloog, Kuv nyiam koj lub tswv yim!
  Thiab cov tub hluas pib hloov khaub ncaws. Vajntxwv cov khau loj heev thiab tsis xis nyob, tab sis lawv tau studded nrog cov pob zeb zoo nkauj. Thiab cov khaub ncaws tsis zoo tag nrho. Nws yog tseeb nrog dab tsi txaus siab Alexander muab rau nws luv. Nws txawm xav nyob twj ywm liab qab. Tab sis nqa lub tsho T-shirt hauv nws txhais tes yog qhov txawv txav, thiab nws tsis kam rub nws. Yog li ntawd cov tub hluas tau hloov chaw.
  Vitaly kuj xav tawm ntawm qhov chaw. Txawm hais tias tam sim no nws yog tus kav lub tebchaws loj tshaj plaws, thaum lub sijhawm ntawd, hauv ntiaj teb.
  Ob tug tub tsiv tawm ntawm lub zwm txwv. Alexander ntxhi hais tias:
  - Koj yuav nyob ntawm kuv lub zwm txwv. Lub caij no, kuv mam li taug kev ncig lub nroog. Thaum kuv nkees nkees ntawm kev ywj pheej, kuv yuav rov qab los thiab peb yuav hloov dua.
  Vitaly nodded:
  - Zoo heev!
  Cov tub hluas nkag mus rau hauv lub nceeg vaj tsev. Vitalik mus rau lub zwm txwv. Nws zaum tseem ceeb thiab hais tias:
  - Muab tus tub no kaum npib kub thiab cia nws mus nyob kaj siab lug!
  Tom qab ntawd, cov tub txib hais lus coj tus huab tais hluas tawm mus. Tus tub liab qab pib khiav. Nws yog qhov zoo heev uas tsis muaj khau - koj ob txhais taw yog lub teeb, thiab cov leeg liab qab zoo siab.
  Alexander coj nws thiab hu nkauj:
  Kev ywj pheej, kev ywj pheej, muab kev ywj pheej rau kuv,
  Kuv yuav ya mus rau qhov siab zoo li noog!
  Rau cov neeg, rau cov neeg, rau cov neeg,
  Thiab kuv yuav nyob raws li kuv xav!
  Tus tub huab tais muaj kev txaus siab heev. Txawm li cas los xij, sai li sai tau thaum kuv tawm hauv lub tsev, kuv xav nrog kuv tus kheej liab qab, tsis zoo li cov pob zeb kub npaum li cas. Thiab nws yog ib qho tsis kaj siab. Thiab kuv yuav tsum tau txhuam kuv cov hniav thiab strain kom khiav mus ntxiv.
  Kev nyab xeeb yog tropical, thiab nyob rau lub caij ntuj sov, ib txwm, lub hnub tseem kub hnyiab. Cov tub qhe qhev muaj ntau, tab sis yuav ua li cas ib tug huab tais taug kev tsis taus, txawm tias thaum me nyuam yaus?
  Thiab nws mob heev. Alexander dhia mus - nws pob taws kub hnyiab, tab sis nws ua siab ntev. Yog li ntawd, nws tau khiav mus rau hauv qhov ntxoov ntxoo, qhov twg nws tsis kub heev, thiab hais tias:
  - Au vaj tswv, kuv yeej tsis xav tias pob zeb tuaj yeem kub heev!
  Tus tub ntsia nws ob txhais tes. Lawv muaj kaum npib kub. Qhov kev xav flashed - Kuv puas yuav tsum khau khiab?
  Tab sis yog vim li cas nws thiaj li tawg tawm ntawm lub palace mus khiav ib ncig ntawm taw liab qab rau nws lub siab lub ntsiab lus. Thiab nws tsis yog qhov tsim nyog rau tus tub ntawm tus thawj coj loj los ua tsis txaus ntseeg. Nws txiv tau ua tej yam zoo, tab sis nws tus tub tso tseg, tsuas yog vim nws cov leeg liab qab hlawv.
  Alexander rov rushed khiav hla cov pob zeb kub hnyiab. Lub hnub tseem ci ntsa iab.
  Dheev nws los hla Cyrus. Tus tub nyob rau hauv ib tug loincloth thiab striped exclaimed:
  - Nyob zoo Vitalik!
  Alexander hlob nyob rau hauv teb:
  - Kuv tsis yog Vitalik, tab sis koj yog leej twg?
  Tus tub teb nrog luag nyav:
  - Kuv yog Cyrus! Dab tsi, koj tsis nco qab kuv lawm?
  Clever Alexander teb tias:
  - Kuv nkag siab! Koj puas xav tias kuv yog tus tub uas peb tau pauv khaub ncaws!?
  Cyrus saib zoo dua. Nws yog tseeb hais tias Alexander ob txhais tes thiab ob txhais ceg tsis yog li ntawd, thiab cov liab qab ntawm nws txhais taw tau calloused. Tshwj xeeb yog tias koj saib ze.
  Cyrus nyo hau thiab nug tias:
  - Yog li ntawd nws yog koj, Koj Majesty?
  Alexander nodded:
  - Thiab koj yog ceev-witted! Vim li cas koj raug ntaus?
  Tus tub teb nrog luag nyav:
  - Rau pranks!
  Tus tub huabtais hais tias:
  - Yog koj ua rau kuv npau taws, koj yuav raug impaled!
  Cyrus nodded nrog luag nyav:
  - Yog lawm, tus tswv! Kuv mloog thiab mloog!
  Alexander hais tias:
  - Tuaj, khiav nrog kuv!
  Thiab ob tug tub ceev xwm. Tus Tub Tsar yog ib txwm muaj zog thiab muaj zog, tab sis tsis tau kawm txaus. Txawm li cas los xij, lawv tau khiav ceev.
  Alexander nug thaum khiav:
  - Koj yog ib tug qhev?
  Cyrus teb nrog kev ntseeg siab:
  - Tsis yog!
  - Vim li cas ib nrab liab qab, raug ntaus thiab taw liab qab?
  Tus tub teb nrog luag nyav:
  - Undress ua ntej spanking! Thiab feem ntau, cov tub hluas feem ntau taug kev ib nrab liab qab nyob rau hauv tshav kub, txawm tias lawv niam lawv txiv tsis yog neeg pluag.
  Alexander nodded:
  - Logical!
  Thiab tus tub huab tais tau tshem nws lub tsho T-shirt. Nws yog ib nrab tanned. Yog li ntawd ntau lub sij hawm siv taug kev nyob ib ncig ntawm lub Royal robes. Thiab cov liab qab soles tau hlawv, zoo li yog ib tug brazier tau taws nyob rau hauv lawv.
  Alexander txawm pib yws.
  Cyrus nug:
  - Vim li cas koj quaj, koj tus huab tais?
  Tus tub huab tais teb tias:
  - Nws yeej hlawv koj pob taws!
  Tus tub nodned:
  - Kuv nkag siab tias huab tais tsis taug kev ko taw - nws tsis yog nws qib!
  Alexander qw npau taws:
  - Kuv paub! Kuv yuav ua kom koj txhos caug thiab yaim kuv pob taws liab qab, thiab kev txom nyem yog tias koj tsis mloog!
  Cyrus nodded nrog luag nyav:
  - Nws yog tag nrho koj lub siab nyiam, oh tus zoo!
  Tus tub huab tais softened:
  - Yog lawm, cia peb mus rau hauv qhov ntxoov ntxoo thiab so!
  Thiab ob tug tub khiav mus rau hauv qhov ntxoov ntxoo thiab zaum ntawm lub rooj ntev zaum. Alexander tsa nws tus menyuam yaus, nqaij tawv, hlawv ob txhais ceg kom nws yooj yim dua. Taug kev taw liab qab ncig Npanpiloo thaum lub caij ntuj sov zoo li tsim txom.
  Tus thawj tub hluas hais tias:
  - Yuav khoom rau kuv noj!
  Thiab nws muab Kira ib npib kub!
  Tus tub hlob thiab hais tias:
  - Kuv mloog thiab mloog.
  Tom qab ntawd, nws pob taws, tsoo los ntawm sticks, flashed, thiab nws rushed mus rau lub khw muag khoom ze tshaj plaws.
  Thiab Vitaly, lub sijhawm no, zaum ntawm lub zwm txwv. Nyob rau hauv txoj cai nws yog ib tug huab tais, tab sis ib tug nominal ib tug, txij li thaum nws tsuas yog kaum xyoo, thiab lub tiag tiag regent thiab kav, Cassander. Zoo li nws thiaj muab vajntxwv tua. Thiab raws nraim thaum twg, historians sib cav. Muaj ib tug version uas Alexander tuag nyob rau hauv sib ntaus sib tua.
  Txawm li cas los xij, nws yog lub sijhawm kom tshem Cassander - nws yog huab tais lossis tsis yog!
  Thiab tus tub hluas nug nrog qhov tseem ceeb:
  - Grand Vizier nyob qhov twg?
  Tus neeg saib xyuas nyo hau thiab teb tias:
  - Nws tab tom tau txais ib pawg neeg sawv cev hauv chav zwm txwv tom ntej!
  Vitalik sau tseg:
  - Hu nws rau kuv ntawm lub qhov muag ci ntsa iab!
  Tus neeg saib xyuas nodded thiab muab xaj rau lwm tus. Thiab lub xeev mechanism pib tig.
  Vitalik mloog cov lus ceeb toom ntawm ib tug ntawm cov viziers. Cov xov xwm tau hais tias muaj kev tsis sib haum xeeb hauv Afghan xeev. Cov neeg uas muaj kev ywj pheej heev. Kev ntseeg
  Tseem tsis tau muaj Vajtswv, tiam sis muaj txaus fanaticism.
  Tus tub hais tias:
  - Cia lawv ua raws li lawv qhov kev thov. Leej twg xav tau kev ncaj ncees yuav tau. Thiab leej twg tsis, yuav nrhiav tau ib rab ntaj!
  Ces Cassander thaum kawg tshwm sim. Nws yog ib tug neeg loj, siab, thiab muaj rab ntaj dai ntawm nws txoj siv sia. Nws tsis kam pe tus vaj ntxwv hluas thiab nug tias:
  - Koj tus huab tais xav tau dab tsi?
  Vitalik teb nrog luag nyav:
  - Kuv xav nrog koj nrog ntaj.
  Cassander luag ntxhi thiab teb tias:
  - Kev xav zoo, koj tus huab tais! Tiamsis koj tseem yog menyuam yaus, thiab kuv yog ib tug tub rog loj.
  Tus tub huab tais nodded:
  - Kuv paub! Tab sis koj tsis nco qab kuv txiv yog ib tug neeg tua rog loj heev.
  Cassander nodded:
  - Yog, koj muaj zog thiab ceev tshaj koj lub xyoo! Tab sis koj nyob deb ntawm kuv. Txawm li cas los xij, kuv npaj siab qhia koj ib zaj lus qhia.
  Vitalik nodded:
  - Kuv yuav tawm tsam tsis tau!
  Tus tub hluas tau tshem cov khau no, uas yog qhov tseeb tsis yog qhov loj thiab tsuas yog nkag mus rau hauv txoj kev, txawm tias lawv yog khoom kim heev.
  Tom qab ntawd, cov robes muaj koob muaj npe, tsuas yog nyob rau hauv lub dab da dej.
  Cassander xav tsis thoob:
  - Koj tau tanned thiab dhau los ua cov leeg!
  Vitalik paub tseeb tias:
  - Kuv tau xyaum!
  Cassander tsis tau tshem nws cov khau kim kim thiab armor. Nws zoo li muaj kev ntseeg ntawm yeej.
  Nws rab ntaj loj dua tus tub huab tais, thiab tus thawj coj ntawm Alexander lub Great nws tus kheej siab dua thiab hnyav dua.
  Kev sib ntaus sib tua pib nrog kev tua. Cassander leisurely ntaus, thiab Vitalik deflected. Tus tub yog ib tug zoo tswv hauv Taekwondo, tab sis nws kuj muaj rab ntaj. Nws twb tau txiav txim siab tua Cassander, leej twg yuav sim tua nws sai sai no. Los yog, nws yuav txawm tua tus vajntxwv ncaj ncees.
  Tus tub lulled Cassandra qhov kev ceev faj, ua txuj tias nws tsuas yog qoj ib ce.
  Thiab ces nws coj nws thiab yuav ua li cas nws dhia. Thiab rab ntaj ntse ntawm Vitaly Akulov pierced nws counterpart ncaj nraim mus rau hauv caj pas. Cassander raug ntaus, staggered, thiab tom qab ntawd ntog, ib tug ciav ntawm scarlet ntshav los ntawm nws caj pas.
  Tus tub tshaj tawm nrog zoo siab:
  - Tus Vizier Supreme tau tuag, tam sim no kuv yuav kav!
  Cassandra twb nqa mus lawm. Vitalik tau txiav txim kom faus nrog lub koob meej vim yog tus neeg thib ob hauv lub xeev. Los ntawm txoj kev, Cassander, zoo li, tua leej niam ntawm Alexander lub Plaub? Zoo, qhov ntawd yog qhov kuv tau txais rau nws!
  Vitalik tshuav ob peb daim ntawv zoo nkauj ntawm nws cov menyuam yaus, tab sis muaj zog thiab agile taw rau hauv pem teb pob zeb.
  Tom qab ntawd nws hu nkauj:
  Thiab txawm tias koj yuav tsum nchuav nws,
  Hauv kev sib ntaus sib tua npau taws, cua daj cua dub ntawm cov ntshav ...
  Txhaum txoj xov ntawm lub neej nrog rab ntaj, ib xub,
  Peb yuav tsis ntxeev siab rau kev hlub mus ib txhis!
  
  MUTANT AS RAPES HISTORY
  NTAUB NTAWV
  Raws li qhov tshwm sim ntawm kev sib tsoo ntawm mutagen, ib tus neeg tsav dav hlau German dhau los ua ib qho zoo ib yam li cov tub ntxhais hluas thiab tau txais superpowers. Tsis tas li ntawd, lawv muaj zog heev uas tag nrho cov hom phiaj ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob tau hloov pauv!
  . Tshooj 1
  Thaum Lub Ib Hlis Ntuj xyoo 1943, cov neeg German tau txais ib qho kev hloov pauv. Tus tub hluas kuj tau hloov kho thiab tau txais lub zog loj. Thaum xub thawj nws tawm tsam ntawm Mediterranean pem hauv ntej nrog cov British thiab Asmeskas. Nws tau los ua thawj tus neeg tsav dav hlau Luftwaffe tua ob puas lub dav hlau - tau txais Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Tom qab tua peb puas lub dav hlau, nws yog thawj zaug hauv Peb Reich kom tau txais Tub Rog Merit Cross hauv kub thiab pob zeb diamond. Tom qab ntawd nws raug xa mus rau Eastern Front.
  Nyob ntawd nws tau koom nrog hauv epic Sib ntaus sib tua ntawm Kursk. Ib tug txiv neej blond mutant uas zoo li ib tug me nyuam tub, uas tsis muaj hwj txwv hwj txwv los yog hwj txwv, zoo li ib tug hluas hnub nyoog kaum plaub, los ntawm lub sij hawm no tau dhau los ua ib tug incredibly muaj zog cua fighter. Thiab lawv tsis tuaj yeem ntaus nws, tab sis nws tus kheej intuitively paub pawg ntawm cov yeeb ncuab dav hlau.
  Ob qho tib si nws instincts thiab raug ua supernatural. Thiab nws tsoo tawm lub dav hlau Soviet nto moo uas nws tau txais lub npe menyuam yaus Dab Ntxwg Nyoog thiab nws ntshai nws zoo li hluav taws.
  Tsis tas li ntawd, nws tau txais ib qho kev sim tshwj xeeb fighter ME-309, uas muaj xya lub ntsiab lus tua ib zaug - peb rab phom cua thiab plaub rab phom tshuab, thiab tsis muaj leej twg tuaj yeem tiv taus nws.
  Ib tug me nyuam tub hu ua Hma, uas tau dim ntawm kev hloov pauv, tau nce nyiaj sai. Thiab nws tau tua txog tsib puas lub dav hlau hauv ob lub hlis ntawm Kursk Bulge. Thiab lwm tus German pilots raws nws. Cov Nazis khaws lawv cov huab cua superiority. Thiab lawv muaj peev xwm zam tsis txhob kov yeej hauv av. Muaj tseeb, tsis muaj yeej. Cov Nazis thim rov qab mus rau lawv cov thawj kab thiab tau txais lub foothold nyob ntawd. Cov kab pem hauv ntej tig tawm kom ruaj khov.
  Kev poob ntawm USSR tau dhau los ua siab dua hauv keeb kwm tiag tiag. Los ntawm txoj kev, cov phoojywg kuj tau ncua kev tsaws hauv Sicily. Lawv ntshai hloov kev sib ntaus sib tua mus rau sab av loj. Thiab Hma Rommel yog lub npe ntawm tus neeg tsav nkoj mutant, nws ua rau lawv ntshai.
  Tsis tas li ntawd, Hma tau tswj tua lub dav hlau nqa Montgomery nws tus kheej thaum nws ya Mediterranean txoj haujlwm. Tus thawj tub rog Askiv uas txawj ntse tshaj plaws tuag. Thiab vim li no, cov British tau ncua kev tsaws hauv Sicily. Thiab ces lawv tau tso tseg tag nrho. Thiab Roosevelt kuj xav paub ntau dua rau kev kov yeej Nyij Pooj dua li nkag mus rau Tebchaws Europe.
  Yog li Wolf Rommel tau ua tiav kev sib ntaus sib tua thiab tua cov dav hlau USSR nrog gusto zoo. Nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas nws yog ib tug mutant.
  Kev foob pob ntawm Thib Peb Reich thiab nws cov chaw tsim khoom kuj tau txo qis. Qhov no tau tso cai rau cov neeg German tso tawm Panther-2 lub tank tshiab, nrog rau cov riam phom muaj zog dua thiab cov cuab yeej ua rog, rau hauv kev tsim khoom rov qab rau lub Cuaj Hlis 1943. Lub tank muaj kev tiv thaiv zoo hauv pliaj: lub cev yog 100 hli tuab, thiab lub turret yog 120 hli tuab. Thiab sab yog 60 mm. Thiab txhua yam yog nyob rau qhov chaw siab tshaj. Qhov no tso cai rau Panther-2 tiv thaiv kev tawm tsam los ntawm cov phom me me hauv Soviet. Ntxiv rau nws thiab rab phom 88-mm hauv 71EL, muaj zog heev thiab nrawm nrawm, nkag mus rau Soviet tsheb los ntawm kev deb. Nyob rau tib lub sijhawm, kev tsav tsheb ntawm Panther 2 tsis yog qhov phem. Qhov hnyav 53 tons, nws muaj lub cav ntawm 900 horsepower. Qhov no txhais tau hais tias nws yuav txav tsis tau phem dua li ntawm peb caug-plaub Soviet. Tsis tas li ntawd, Tiger-2 tau nkag mus rau ntau lawm ua ntej.
  Cov Germans tau tswj hwm qhov loj tshaj plaws bauxite deposit nyob rau hauv Zaporozhye, thiab yog li ntawd lawv cov tso tsheb hlau luam muaj zoo zoo armor.
  Thaum lub caij nplooj zeeg, cov tub rog Soviet sim ua tsis tiav rau kev nce qib hauv Ukraine thiab hauv nruab nrab.
  Hma Rommel tau txais ib qho khoom plig tshiab rau tsib puas tua ntawm Soviet aircraft: Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab rau xya puas thiab tsib caug lub dav hlau ib qho khoom plig tshwj xeeb yog Knight's Cross of the Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab rau ib txhiab lub dav hlau tua, Hitler tau pom zoo ib qho khoom plig tshwj xeeb: Lub Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Thiab thaum tus kws tsav dav hlau hla dhau ib thiab ib nrab txhiab lub dav hlau poob los ntawm Xyoo Tshiab, nws tau txais lwm qhov khoom plig: Lub Hnub Qub Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog golden oak tawm ntaj thiab pob zeb diamond.
  Yog li, cov nyiaj tau txais txiaj ntsig zoo, zoo li hauv zaj dab neeg.
  Hma Rommel tau dhau los ua qhov tshwm sim uas lwm tus neeg tsav dav hlau Luftwaffe ntsia mus.
  Thaum Lub Ib Hlis Ntuj, Tub Rog Liab tau sim nce mus ze Leningrad, tab sis tsis tuaj yeem tawg los ntawm kev tiv thaiv. Thiab nyob rau hauv Ukraine, Soviet troops tsis ua tiav. Ntxiv mus, German tanks tau tsim nyob rau hauv ntau qhov ntau. Thiab tshwj xeeb tshaj yog "Panther" tau zoo heev hauv kev tiv thaiv.
  Hauv ob lub hlis, Wolf Rommel tau tua ntau tshaj tsib puas lub dav hlau Soviet.
  Thiab tau txais Knight's Cross Star ntawm Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Nws exploits txhawb lwm tus tsav thiab pilots. Tshwj xeeb, cov kws tsav dav hlau Adala thiab Agata tau tshwm sim, uas kuj tau tua cov dav hlau Soviet thiab ntseeg siab tau txais cov qhab nia.
  Lub caij ntuj no dhau lawm. Cov Germans tau accumulating rog rau tshiab offensive. Tam sim no lawv muaj lub zoo meej propeller-driven multi-lub luag hauj lwm nres aircraft, TA-152, uas yog superior rau Soviet aircraft. Thiab dav hlau aircraft.
  Yog li ntawd, Stalin txiav txim siab los daws nws tshwj xeeb. Cov kab pem hauv ntej tseem zoo ib yam li lub caij ntuj sov '43.
  Tab sis cov Germans tau accumulating rog rau kev tawm tsam. Tus naj npawb ntawm "Panthers"-2 tau nce, thiab lawv tuaj yeem mus rau qhov kev txiav txim siab tawm tsam.
  Hitler suav txog qhov no heev.
  Lub caij no, Stalin tab tom sib tham nrog Churchill thiab Roosevelt. Lawv tshaj tawm tias kev tsaws hauv Fab Kis tsis tuaj yeem ua tsis tau thiab tsis muaj kev nkag siab. Cov tub rog yuav tuag xwb.
  Zoo li, cov Germans tseem muaj zog. Teeb meem kuj tshwm sim txog qiv-Lease. Hitler me ntsis softened nws txoj cai rau cov neeg Yudais, thiab hinted tias nws muaj peev xwm tso tseg anti-Semitism kiag li yog tias sab hnub poob ua kev thaj yeeb nrog nws thiab pab.
  Stalin nkag siab tias nws nyob hauv txoj haujlwm nyuaj. Lub teb chaws yog qaug zog thiab overstressed. Cov Germans khaws lawv tus kheej los ntawm kev swb thaum lub caij ntuj no, thiab thaum lub caij nplooj ntoos hlav lig thiab lub caij ntuj sov lawv tuaj yeem yeej lawv txoj kev yeej. Yog li nws zoo dua tsis txhob cuam tshuam nrog lawv.
  Muaj, tau kawg, kev cia siab rau cov cuab yeej tshiab. Tank T-34-85 thiab IS-2. Tab sis lawv, ntawm chav kawm, tsis muaj zog li "Panther"-2 thiab "Tiger"-2. Yog lawm, IS-2 yog qhov ua tsis tau zoo hauv cov cuab yeej cuab tam, qhov projectile zoo thiab cov cuab yeej ua haujlwm pem hauv ntej. Nws tsuas yog tias cov tso tsheb hlau luam tshiab tsawg kawg yog qee yam zoo dua li cov qub. Tshwj xeeb tshaj yog T-34-76, uas tsis tuaj yeem nkag mus rau Tiger-2 sab.
  Stalin sau nws lub voj voog ze tshaj plaws. Lub bunker nyob hauv av hauv Kremlin.
  Txog tam sim no cov Germans tseem tsis tau koom nrog Moscow. Tab sis lawv muaj FAA missiles nyob rau hauv txoj kev loj hlob, thiab, ntawm chav kawm, formidable dav hlau bombers tawm tsam uas USSR aviation thiab huab cua tiv thaiv tseem tsis muaj hwj chim.
  Tsis tas li ntawd, Nazis twb tau txais cov dav hlau tshiab rau hauv koob. Thiab TA-152 uas tuaj yeem nqa txog li ob tons ntawm foob pob. Thiab lub foob pob Yu-288, twb nqa mus txog rau tons thiab nrog ntau dua thiab ceev, thiab tiv thaiv riam phom. Thiab cov no yog cov nyob rau hauv lub series. Thiab muaj kev txhim kho. Qhov no feem ntau yog plaub lub cav Yu-488, nrog kev ceev txog li xya puas kilometers ib teev, uas yog heev heev rau ib tug bomber, thiab yuav nqa mus txog rau kaum tons ntawm hnyav. Thiab txawm ntau formidable rau lub cav TA-400. Lawv nqa ntau lub foob pob thiab tau tiv thaiv los ntawm kaum peb cua phom. Ntxiv rau nws tseem tuaj yeem muaj lub tshuab dav hlau.
  Yog li nws yog qhov tseeb tias lub peev yuav tsis nyob twj ywm ntev. Cov Germans kuj tau tsim lub phom phom MP-44, uas yog qhov zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb thaum lub sijhawm ntawd. Thiab lawv twb muaj tso tsheb hlau luam, "E" series tau los, uas tsis muaj qhov sib npaug.
  Yog li nws pom tseeb tias USSR tuaj yeem poob kev tsov rog no zoo heev. Ntxiv mus, tag nrho cov teb chaws Europe ua hauj lwm rau Hitler. Thiab cov neeg txawv teb chaws raug recruited rau hauv infantry, thiab nyob rau hauv factories, thiab hais txog. Hais txog tib neeg cov peev txheej, suav nrog thaj chaw nyob, Thib Peb Reich muaj qhov zoo dua. Thiab qhov zoo ntawm riam phom yog tej zaum ntau dua.
  Txawm hais tias ME-262 tseem tsis tau zoo tag nrho thiab nws tseem ntxov dhau los tso nws mus rau hauv kev tsim khoom. Tab sis muaj TA-152 thiab ME-309, uas twb muaj nyob rau hauv lub series, thiab sib ntaus sib tua zoo. Ob leeg lawv ceev thiab riam phom yog qhov zoo tshaj plaws. Muaj tseeb, cov tsheb hnyav heev, uas cuam tshuam rau maneuverability. Tab sis cov riam phom muaj zog tso cai rau koj tua hauv ib qho mus, thiab qhov nrawm thaum dhia dej mus deb thaum Yak, piv txwv li, los rau hauv tus Tsov tus tw. Thiab nyob rau hauv ntsug maneuvering, German dav hlau muaj zog dua thiab muaj kev ceev dua.
  Yakovlev qhia Stalin txog Yak-3, uas yog nyob rau hauv kev loj hlob, sib zog thiab ntau maneuverable tshaj Yak-9.
  Stalin mloog qhov no, saib cov duab ntawm Alexander Suvorov. Tus thawj coj ntawm Tsarist Russia yog qhov tshwj xeeb, thiab nyob rau yuav luag xya caum xyoo, ua invincible. Txawm hais tias nws tsis tau txais cov tub rog loj. Thiab qhov nrov tshaj plaws yeej tshaj Fabkis tsis coj Russia txawm tias ib nti ntawm thaj av. Tab sis nws paub yuav ua li cas yeej nrog cov lej.
  Tam sim no cov Germans pib tsim legions los ntawm yuav luag tag nrho cov teb chaws Europe. Hitler tau nres kev ntshai tawm tsam cov neeg Yudais, thiab lawv txawm pib nrhiav tub rog ntawm cov neeg tuaj yeem pab dawb los ntawm lawv.
  Polish Liberation Army kuj tau tshwm sim, raws li kev sib npaug rau cov tub rog Polish.
  Cov Fabkis, Dutch, Belgians, Danes, thiab lwm cov neeg European tau raug xaiv rau hauv Thib Peb Reich, tshwj xeeb tshaj yog cov SS units. Ob leeg Belarusian thiab Ukrainian faib tau tshwm sim hauv USSR. Cov Germans tau ntse dua thiab hloov tau yooj yim dua li kev ua tsov rog tau nce zuj zus. Thiab tam sim no muaj lub hauv paus Rada hauv Belarus, thiab cov tub rog hauv zos tau siv tawm tsam cov neeg koom siab. Raws li txoj cai, Belarus tau txais kev ywj pheej, thiab ib qho piv txwv ntawm kev tswj hwm tus kheej tau tshwm sim. Ib yam li hauv Ukraine. Qhov twg Bandera raug tso tawm hauv tsev lojcuj. Thiab kev faib haiv neeg tshiab tau pib tsim.
  Yog li ntawd, lub USSR tsis muaj qhov zoo ntawm cov neeg ua haujlwm. Thiab qhov kom zoo dua ntawm kev siv tshuab dhau mus rau Germans.
  Stalin sau tseg:
  - Kev tsim cov Yak-3 yuav tsum muaj ntau ntawm cov khoom zoo duralumin. Thiab nws cov khoom siv los ntawm Asmeskas thiab Tebchaws Askiv tau poob qis heev. Thiab cov phooj ywg twb brazenly thov kom peb them rau qhov no kub!
  Yakovlev teb nrog ib tug sigh:
  - Yog lawm, rau tam sim no Yak-9 tseem yog tus tub rog tseem ceeb! Thiab nws cov zis yuav tsum tau nce!
  Ilyushin hais tias:
  - Kev tsim cov dav hlau mus txog ib puas ib hnub, suav nrog plaub caug tus neeg tua rog. Tab sis lawv qhov zoo tau poob qis. Ntau lub tsheb hnyav peb puas lossis plaub puas kilograms hnyav dua li cov qauv, thiab vim li no lawv ua tsis zoo rau cov neeg German txawm nyob hauv kev ua haujlwm!
  Air commander nodded:
  - Peb tsuas yog muaj qhov kev puas tsuaj loj ntawm kev poob hauv kev sib ntaus sib tua huab cua - ib rau kaum rau cov neeg German. Thiab cov pilots tau kawm tsis zoo. Cov phoojywg tau tso tseg tsis muab cov roj av aviation, thiab tsis muaj txaus ntawm lawv tus kheej. Thiab cov tsheb Soviet tsis txawv ntawm qhov zoo. Ntxiv rau, cov Germans muaj tag nrho galaxy ntawm aces zoo heev. Tseem muaj cov poj niam pilots. Piv txwv li, Albina thiab Alvina, ob lub hnub qub tshiab, twb tau txais Knight's Crosses nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond, tau tua ntau tshaj peb puas lub dav hlau.
  Thiab qhov no hauv lub sijhawm luv luv!
  Stalin nodded thiab hais tias:
  - Hma tsis yog tus kws tsav dav hlau nkaus xwb!
  Tus thawj coj nodded:
  - Yog tias tsuas muaj ib qho!
  Supreme Commander nug:
  - Zhukov yuav hais li cas?
  Marshal ntawm USSR teb nrog kev tu siab:
  - Peb xav tau riam phom tshiab. Lub tank T-34-85 tsis muaj zog txaus. Nws rab phom tseem tsis nkag mus rau Panther-2 lossis Tiger-2 hauv pliaj. Cov Germans tau tsim ntau dua Panther-3, uas yuav tsum muaj cov cuab yeej ntawm Tiger-2 nrog qhov hnyav dua thiab lub cav muaj zog dua. Yog hais tias xws li ib tug tank mus rau hauv ntau lawm, peb yuav puas tag!
  Stalin hais tias:
  - Yuav ua li cas txog IS-2?
  Zhukov teb ncaj ncees:
  - Cov armor frontal ntawm tus pej thuam yog qhov tsis muaj zog. Txawm tias yooj yim "Panther" tuaj yeem nqa tau yooj yim los ntawm qhov deb ntawm ib mais, thiab ntxiv nrog lub plhaub hauv qab!
  Lub Supreme sau tseg:
  - Vim li cas ho tsis nws lub hauv pliaj armor ua 160 millimeters tuab?
  Zhukov teb ncaj ncees:
  -Vim rab phom haib twb hnyav lawm. Thiab qhov kis tau tus mob yuav yooj yim jam.
  Peb raug yuam kom tso tseg qhov no thiab txwv peb tus kheej mus rau 100 millimeters ntawm lub hauv pliaj.
  Stalin luag ntxhi thiab saib tsis zoo. Ces nws nug tias:
  - Yuav ua li cas yog tias peb txo qis sab armor ntawm IS-2 los ntawm cuaj caum millimeters mus rau tsib caug, thiab yog li ntawd ntxiv dag zog rau lub hauv pliaj?
  Zhukov nodded:
  - Qhov no yog qhov ua tau, Comrade Stalin. Tab sis nws yuav siv sij hawm los tsim lub pej thuam tshiab thiab muab tso rau hauv kev tsim khoom!
  Marshal Vasilevsky tau sau tseg tias:
  - Hauv qhov no, cov neeg German yuav tuaj yeem xuas IS-2 turret mus rau sab nrog bazookas thiab faustpatron, thiab rab phom sib dua. Yog li qhov no yog qhov kev txiav txim tsis sib haum xeeb!
  Tus Supreme ib quaj:
  - Txawm koj muab pov rau qhov twg, muaj ib tug wedge nyob txhua qhov chaw!
  Yakovlev hais tias:
  - Peb yuav tsum tsim dav hlau aviation! Cov Germans twb muaj ME-262s sib ntaus sib tua saum ntuj. Lawv yeej tsis ua haujlwm zoo, tab sis lub sijhawm dhau mus thiab Nazis tej zaum yuav tuaj nrog qee yam zoo dua.
  Beria nodned thiab hais tias:
  - Raws li cov ntaub ntawv tshiab, cov Germans tab tom tsim lub dav hlau ME-1100, uas tuaj yeem tawm hauv huab cua lub caij nplooj zeeg no. Nws muaj qee cov tswv yim qub. Thiab ME-262 X tseem tab tom tsim, uas yuav tsum muaj zog dua thiab zoo dua li cov qauv yav dhau los thiab npaj rau kev sib ntaus sib tua.
  Stalin nug:
  - Cov ntsiab lus yog dab tsi?
  Cov Neeg Commissar ntawm Internal Affairs teb nrog ib tug sigh:
  - Lawv zais cia thiab peb ua haujlwm! Tab sis raws li cov lus xaiv, ME-262 yuav tsum muaj kev ceev tshaj 1,100 km ib teev.
  Stalin tus entourage whistled nyob rau hauv surprise.
  Lub Supreme nodded:
  - Wow! Ces peb yeej screwed! Molotov yuav hais li cas?
  Cov Neeg Commissar rau txawv teb chaws teb nrog ib tug sigh:
  - Cov phooj ywg sab hnub poob muab lub nres rau kev ua rog. Lawv zoo li tseem tab tom sib ntaus sib tua, tab sis qhov tseeb lawv tsis ua kev sib ntaus sib tua. Cov Germans kuj tau tso tseg kev tsim cov submarines thiab tsom mus rau cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau. Tsis tas li ntawd, es tsis txhob FAA missiles, cov chaw tsim khoom yuav tsim cov dav hlau tshiab tshaj plaws. Thiab qhov no txhais tau hais tias peb yuav raug foob pob tsis muaj kev khuv leej. Peb tsuas yog yuav tsis tuaj yeem khaws cov dav hlau dav hlau!
  Stalin hais tias:
  - Qhov no phem! Qhov no txhais tau tias tsis muaj chaw tos kev pab!
  Marshal Vasilevsky teb tias:
  - Russia tsuas muaj ob pawg: tub rog thiab tub rog!
  Supreme Commander nodded:
  - Yog, nws muaj tseeb! Txawm li cas los xij, qhov tsis zoo heev Tsar Alexander peb tau hais li ntawd!
  Beria sau tseg:
  - Yog tias Tsar Alexander thib peb tau nyob ntev dua, nws yuav zoo heev. Nws tuaj yeem yeej tsov rog nrog Nyiv!
  Zhukov luag ntxhi thiab teb tias:
  - Yog tias kuv yog Kuropatkin, kuv yuav yeej cov neeg Nyij Pooj. Thiab tsis muaj dab tsi yuav txwv kuv!
  Stalin hais tias:
  - Tsis txhob hais lus tsis muaj tseeb! Peb tsis muaj AIs los txheeb xyuas cov khoom ntawm no! Peb yuav tsum cawm peb lub tebchaws. Tsis ntev Hitler yuav tsoo peb nrog tag nrho nws lub zog, thiab nws yuav tsis zoo li ntau. Thiab peb xav tau cov tswv yim tshwj xeeb!
  Marshal Vasilevsky, uas yog lub npe hu ua tus kws tshaj lij, tau hais tias:
  - Cia peb cia siab rau kev tiv thaiv hauv qhov tob. Peb xav tau rab phom ntau li ntau tau, suav nrog cov tshuaj tiv thaiv tank. Peb ua li cas nrog lawv tso?
  Nikolai Voznesensky teb tias:
  - Zoo heev! Peb tsim artillery raws nraim li cov tub rog xav tau. Tab sis nws tsis tsim nyog nws, yuav tsis muaj neeg txaus rau cov neeg tua phom!
  Marshal Vasilevsky tau sau tseg tias:
  - Peb xav tau ntau dua, tshwj xeeb tshaj yog cov phom tiv thaiv dav hlau. Cov yav tas yuav siv tau ob qho tib si tawm tsam aircraft thiab hauv av lub hom phiaj!
  Stalin nodded nws greying taub hau:
  - Peb yuav tsum tsim ntau 100-mm rab phom tiv thaiv dav hlau. Lawv tuaj yeem nkag mus rau Panther-2 lub taub hau, thiab txawm tias Tiger-2 taw tes-dawb, thiab tib lub sijhawm tua cov dav hlau German nkag mus.
  Voznesensky sau tseg:
  - Rau 100-mm cannon, peb tseem yuav tsum tau ua qhov tsim nyog projectile. Thiab yog li ntawd muaj ib lub tswv yim rau ib tug self-propelled phom raws li peb caug-plaub chassis. Ua rau SU-100, uas yuav yooj yim rau kev tsim dua li T-34-85, tab sis muaj zog ntau dua hauv kev ua tub rog.
  Supreme Commander nodded nrog kev txaus siab:
  - Zoo, koj yog Voznesensky thiab lub taub hau! Tam sim no cia hu nkauj!
  Thiab pawg neeg hu nkauj hauv chorus:
  Nyob rau hauv lub loj heev ntawm lub zoo Motherland,
  Tempered hauv kev sib ntaus sib tua thiab kev ua haujlwm ...
  Peb tau tsim ib zaj nkauj zoo siab,
  Hais txog ib tug phooj ywg zoo thiab thawj coj!
  
  Stalin yog lub yeeb koob ntawm kev sib ntaus sib tua,
  Stalin yog lub davhlau ntawm cov hluas ...
  Sib ntaus sib tua thiab yeej nrog nkauj,
  Peb cov neeg ua raws li Stalin!
  
  Sib ntaus sib tua thiab yeej nrog nkauj,
  Peb cov neeg ua raws li Stalin!
  Zoo, lub teb chaws Ottoman liab tab tom sib sau ua ke los tawm tsam kev tawm tsam. Tab sis ntawm qhov tod tes, Hitler tab tom npaj kev tawm tsam. Kev tsim riam phom hauv tebchaws Yelemes loj hlob tuaj. "Panther"-2 tau dhau los ua kev tiv thaiv zoo dua nyob rau hauv lub hauv pliaj turret, vim muaj 150-mm rab phom mantlet ntawm lub kaum sab xis, thiab lub hauv pliaj 100-mm nrog lub kaum sab xis ntawm 45 degrees. Qhov no tsuas yog txaus tias T-34-85 tsis nkag mus rau lub tsheb German lub taub hau. Tab sis nws muaj peev xwm nkag mus rau nws los ntawm peb thiab ib nrab kilometers.
  Yog li, "Panther"-2 tau dhau los ua lub tank loj, thiab "Panthers" yooj yim twb raug txiav lawm. Zoo li T-4. Tab sis lawv tseem raug tsim tawm kom tsis txhob tawg ntau lawm. Zoo li "Tiger", txawm tias qhov kev tso tawm ntawm "Tiger"-2 tseem raug tsim tawm.
  Nws tsis tuaj yeem rov tsim kho tag nrho cov khoom tsim tawm tam sim rau Panther-2. Txawm hais tias lub tank no zoo heev. Thiab nyob rau hauv ceev, thiab armor, thiab tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv riam phom, qhov twg nws tsis muaj sib npaug.
  Thaum lub Peb Hlis thaum ntxov, thaum txoj kev tseem ntub dej, cov neeg German tau ua lawv thawj zaug ua ntej. Thiab lawv ntaus nyob rau hauv cov kev taw qhia ntawm Voroshilovgrad thiab Krasnodonsk. Thiab Donetsk.
  Cov cheeb tsam ntawm Ukraine tau rov qab los ntawm Tub Rog Liab thaum lub sijhawm muaj kev kub ntxhov Stalingrad, thiab cov Germans tsis muaj sijhawm rov qab los. Cov Nazis tswj kom ua tiav tactical surprise.
  Yog li ntawd, lawv tau tshaj tawm cov ntaub ntawv tsis raug uas lawv xav mus ncig lub tebchaws Soviet ntawm Kursk Bulge. Tab sis lawv ntaus nyob rau hauv ib qho kev taw qhia sib txawv, qhov twg lawv tsis tau xav txog!
  Lub tso tsheb hlau luam muaj zog ntawm Nazis tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua, thiab "Tiger"-2, uas, piv rau keeb kwm tiag tiag, muaj lub cav muaj zog dua ntawm 1000 horsepower, uas txhais tau tias nws txav nrawm dua thiab tuaj yeem ua lub tank zoo.
  Cov Germans tau nce sai sai thaum xub thawj. Lawv ntes Voroshilovgrad, Krasnodonsk, thiab Donetsk, tab sis tom qab ntawd cov daus melted thiab hnyav German tanks withered nyob rau hauv av nkos. Txawm li cas los xij, Krauts tuaj yeem tswj hwm tag nrho ntawm Ukraine. Thiab lawv tau tshaj tawm lawv txoj kev yeej tshiab.
  Thawj lub tank German ntawm E series kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua tshwj xeeb, E-10 tus kheej-propelled phom. Lub tshuab no muaj cov yam ntxwv zoo heev. Ua ntej, nws qhov siab tsuas yog 1.2 meters. Thiab cov neeg coob tsuas yog ob tug neeg pw. Lub cav thiab kis tau tus mob tau ua ke thiab hla. Thiab nws tus kheej-propelled phom nws tus kheej yog me me, tab sis nrog ib lub cav ntawm plaub puas horsepower. Thiab kaum tons tuaj yeem ntim 82 hli ntawm cov cuab yeej ua ntej ntawm lub kaum sab xis loj ntawm qhov kev xav tsis zoo, thiab 52 hli ntawm sab armor, ntxiv rau cov menyuam.
  E-10 yog lub tshuab uas yuav luag zoo tag nrho. Kev nrawm mus txog ib puas kilometers ntawm txoj kev loj, thiab xya caum ntawm txoj kev loj, nws nyuaj rau ntaus thiab yooj yim camouflaged.
  Nyob rau tib lub sijhawm, nws yog pheej yig thiab yooj yim los tsim. Lub tsuas drawback ntawm rab phom yog tias T-4 muaj 75 mm 48 EL chim ntev. Tab sis nws nkag mus rau Soviet tso tsheb hlau luam taub hau, txawm hais tias los ntawm qhov luv luv. Thiab nws tuaj yeem tiv taus T-45-85 lub tshuab rau hauv pliaj, thiab nws yuav luag tsis tuaj yeem ntaus nws.
  Thiab cov neeg coob kuj txawv txawv - ob tug hma ntxhais los ntawm SS. Gerda thiab Charlotte.
  Lawv npaj txhij mus tua zoo li dab. Thiab lawv muaj colossal, puas tsuaj zog.
  Cov ntxhais, txawm hais tias nws tseem txias me ntsis hauv lub Peb Hlis, tau tawm tsam tsuas yog hauv bikini thiab khau ntaub.
  Thiab lawv tau qhia lawv cov chav kawm kev sib ntaus sib tua.
  Tab sis tau kawg, peb tsis tas yuav tham txog lawv hauv cov ncauj lus kom ntxaws. Nyob rau sab nraud, cov ntxhais Soviet Komsomol sib ntaus sib tua.
  Thiab lawv kuj yog ib nrab liab qab thiab liab qab. Tab sis lawv qhia lawv tus cwj pwm nruj thiab txias. Lawv tua kom raug, siv lub txiv mis liab liab ntawm lawv ob lub mis thaum nias lub khawm. Thiab tib lub sij hawm lawv hu nkauj;
  Peb yog cov ntxhais ntawm tus hlub Fatherland,
  Lub teb chaws ntawm Soviets nyob rau hauv tus chij liab!
  Comrade Stalin yog ib tug daring falcon,
  Leej twg yuav ua kom tag nrho lub ntiaj teb no zoo nkauj!
  
  Kuv Niam thiab kuv yug los rau hauv kev zoo siab,
  Yuav kom cog qoob loo thiab textile flax ...
  Xws li cov tub ntawm Russia,
  Tus txiv neej ntawd yuav ua txhua yam!
  
  Huab cua thundering - fascism tau invaded peb,
  Armadas ntawm formidable tank ntaus ...
  Tab sis zoo dua ntaus koj tus yeeb ncuab ntawm lub qhov muag,
  Peb tsis yog menyuam yaus uas lap up semolina!
  
  Lub Fuhrer tsoo mus rau Moscow ntawm horseback,
  Ntawm dawb thiab los ntawm cov hlau uas yog polished ...
  Adolf Hitler tau muag nws tus kheej rau Dab Ntxwg Nyoog,
  Kuv xav tias cov mos txwv tsis tuaj yeem nres nws!
  
  Comrade Stalin yog ib tug tub rog siab tawv,
  Nws sib tsoo nrog Hitler hauv cov npe ...
  Thiab nws tau muab tawm tias Fuhrer tsis txias,
  Tus thawj coj lub nrig daig rau hauv nws Adas lub kua!
  
  Tam sim no tus fascist tab tom co zoo li nplooj,
  Yuav ua li cas Stalin mob hnyav rau nws ...
  Nws xav ua si whist ntawm lub circus,
  Zoo, tam sim no Adolf tsuas yog ib tug tanning bum!
  
  Npau suav phem ntawm Nazis ntawm lub ntiaj teb Stalingrad,
  Txij li thaum peb cov txiv neej tau muaj zog ...
  Cov tub rog ntawm lub tebchaws Soviet zoo siab heev,
  Peb npuaj tag nrho cov yeeb ncuab ntawm lub horns!
  
  Berlin yuav vau ntawm ko taw ntawm cov ntxhais, paub
  Cov ntxhais yuav taug kev ntawm ko taw liab qab ...
  Tsis ntev peb yuav tsim ib lub vaj kaj siab hauv ntiaj teb,
  Thiab nws yuav zoo siab heev thiab nyob ntsiag to!
  
  Txhua yam yuav zoo nyob hauv lub qab ntuj khwb,
  Cov ntxhais yuav tau txais lub tsho tiv no los ntawm pob zeb diamond ...
  Qee lub sij hawm nws nyuaj heev
  Tab sis peb yog ib lub teb chaws laus dua cov Atlanteans!
  
  Nyob rau hauv Russia muaj ib tug pioneer thiab hais tias titan,
  Hauv Fatherland, txhua tus tub rog yog los ntawm cov ntaub qhwv ...
  Adolf koj yog ib tug swb thiab ib tug tyrant,
  Koj tau qhov muag dub los ntawm cov ntxhais ko taw!
  
  Thaum communism nyob saum lub qab ntuj khwb,
  Raws li Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej nthuav tawm daim ntaub thaiv...
  Tom qab ntawd tag nrho cov kua zaub ntsuab yuav raug kaw,
  Thiab Tswv Yexus lub npe lub teeb!
  Cov ntxhais Komsomol hu nkauj zoo nkauj thiab muaj kev xav. Lawv ua qhov no zoo siab heev. Thiab lub suab nrov heev iridescent.
  Thiab cov ntxhais pov cov grenades puas tsuaj nrog lawv cov ntiv taw liab qab ntawm lub zog tuag taus.
  Cov tho kev kuj tau tawm tsam. Leej twg, txawm hais tias tseem muaj daus, tsuas yog nyob rau hauv luv luv, pom lub tsho, thiab taw liab qab.
  Thiab txawm hais tias cov me nyuam ob txhais ceg liab qab tig liab los ntawm qhov txias thiab liab liab zoo li ducks, lawv nquag txav thiab tawm tsam tawv ncauj.
  Cov no yog cov tiag tiag, txhoj puab heev thiab sib ntaus sib tua hais mav.
  Uas raug rho tawm haujlwm nrog grenades, rub rov qab bowstrings thiab tua killer khoom plig ntawm kev tuag.
  Thiab tib lub sij hawm lawv kuj hu nkauj;
  Lub teeb ntawm kuv exalted Russia -
  Lub teb chaws uas muab txoj sia rau lub ntiaj teb nrog lawv tus ntsuj plig!
  Nws yog tsis yooj yim sua kom nrhiav tau ib tug zoo nkauj tshaj Fatherland,
  Nws yog xov xwm rau ntiaj teb - npau suav dawb huv!
  
  Nyob rau hauv txhua daim nplooj ntawm cov nyom thiab txhua qhov dej lwg,
  Thiab nyob rau hauv tee ntawm sov lub caij ntuj sov nag ...
  Snowflakes ua si nrog pob zeb diamond,
  Nyob rau hauv lawv yog lub ntsej muag ntawm Tswv Yexus - tus Tswv Thawj Coj!
  
  Lub creation ntawm radiant Svarog,
  Nws yog zoo nkauj nyob rau hauv txhua txhua cornflower.
  Tus uas xav tau kev thaj yeeb zoo li Vajtswv tus tub,
  Ntseeg kuv, nws muaj lub neej zoo nyob txhua qhov chaw!
  
  Tiamsis tus uas Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus tau muab qhov kev xav no rau peb,
  Yog li ntawd kuv xaiv txhua txoj kev dawb,
  Yog li ntawd tus neeg tua rog ib txwm nyiam nws lub tebchaws,
  Yuav qhuas Rod nyob rau hauv nws tej hauj lwm!
  
  Txawm li cas los xij, lawv tau xaiv qhov tsis zoo,
  Thiab tam sim no ib tug kwj deg phem tau nchuav rau hauv lub ntiaj teb!
  Russia tab tom raug tsoo los ntawm ntuj txiag teb tsaus ntawm lub tank los ntawm cov neeg coob coob -
  Txoj hmoo yog lim hiam thiab tsis muaj kev hlub tshua hauv nws txoj kev ua rog!
  
  Tab sis cia peb sib sau ua ke sib ntaus sib tua lub xub pwg nyom -
  Nyob rau hauv lub Soviet Banner ntawm Lub Kaum Hli.
  Los ntawm lub icon txoj kev tshav ntuj yuav muab rau lub ntsej muag,
  Lawv sawv ntawm peb ntawm tus Tswv vim yog vim li cas!
  
  Txawm yog dab ntxwg nyoog tab tom ua raws Hitler,
  Thiab nws muab ntau yam nta rau hauv lub teb chaws Yelemees!
  Tab sis peb tua cov Junkers zoo li saucers,
  Tom qab tag nrho, koj yuav tsum tau tawm tsam, rhuav cov ntshav tawm ntawm koj cov leeg!
  
  Tus yeeb ncuab tau mus txog Moscow - txhua yam yog hluav taws,
  Los ntawm binoculars nws pom cov hnub qub ntawm Kremlin!
  Tab sis peb yeej Mamai lub horde ua ntej,
  Tus Tswv yuav muab lub zog rau nws cov tub hlub!
  
  Fatherland - Kuv ntxhi hauv kev thov Vajtswv nrog mob,
  Peb lub zos kub hnyiab zoo li lub teeb!
  Dab tsi tau ua nrog hws thiab kev hlub,
  Puas yog nws puas raug puas tsuaj mus ib txhis?
  
  Tab sis Tsev Neeg yuav tsis tso nws txoj kev tsim -
  Nws yuav pub zog thiab tus yeeb ncuab yuav poob!
  Raws li tau hais nyob rau hauv Vajtswv phau ntawv txawj ntse -
  Rus 'yuav yeej thiab taug kev mus rau lub hnub qub!
  
  Lub Wehrmacht tau swb lawm, ntshav ntws,
  Moscow, thiab tom qab ntawd muaj koob meej Stalingrad!
  Thiab lub Motherland yuav muab kua txiv hmab txiv ntoo,
  Yog li ntawd rab phom tshuab yuav yooj yim nrog grenade!
  
  Peb yuav nyob hauv Berlin - Stalin yog tus thawj coj,
  Viceroy ntawm Vajtswv nyob rau hauv lub ntiaj teb no qhov twg muaj kev txhaum!
  Cov kwv tij, tsis txhob cia cov fascist creatures,
  Tom qab ntawd yuav muaj kev zoo siab thiab kev vam meej!
  Qhov no yog li cas cov tho kev hu nkauj nrog kev xav thiab kev tshoov siab. Thiab lawv lub suab yog menyuam yaus, dawb huv, qab zib.
  Thiab txawm hais tias lawv ob txhais taw liab qab, khob, khawb, tag nrho cov kev puas tsuaj thiab bruises, thiab txawm tias lawv cov ntiv tes yog xiav los ntawm qhov txias, muaj lub ntsej muag luag ntxhi ntawm daim di ncauj ntawm ob tus tub thiab ntxhais.
  Thiab nws yog qhov tseeb tias lawv yuav tsis tso tseg, tab sis tseem yuav hu nkauj thiab sib ntaus.
  Lenin tsa peb rau kev zoo siab ntawm cov neeg,
  Thiab tus zoo Stalin illuminated peb txoj kev ...
  Ilyich coj kev ywj pheej dawb huv rau txhua tus,
  Tus xibhwb uas ua tiav tau kov yeej cov yeeb ncuab!
  
  PUTIN muaj hmoo nrog HITLER
  Nrog kev pab los ntawm ib tug tej yam yees siv ritual, Hitler tau txais koob hmoov ntawm Lavxias teb sab Thawj Tswj Hwm Putin. Thiab qhov no dramatically hloov cov chav kawm ntawm keeb kwm. Ua ntej, huab cua sib ntaus sib tua ntawm Britain yeej. Muaj tseeb tiag, Hitler tsis twv yuav tsaws, tab sis Luftwaffe tau txais kev tswj hwm saum ntuj. Franco, raws li cov xwm txheej no, pom zoo rau kev tawm tsam ntawm Gibraltar. Cov Germans ntes tau lub fortress nyob rau hauv ob hnub. Thiab lawv tau tsiv tub rog mus rau Africa.
  Kev ua tsov ua rog nrog USSR raug ncua. Tab sis qhov no tsuas yog tau txais txiaj ntsig rau Nazis, thiab Dark Continent tau kov yeej.
  Cov fascists 'tus lej zoo tshaj thiab lub koom haum zoo dua tso cai rau lawv mus ntes Africa, Middle East thiab India hauv ib xyoos.
  Thiab nyob rau lub Kaum Ib Hlis 1942, cov Nazis mam li tsaws thiab ntes Britain hauv kaum ib hnub.
  Tom qab ntawd kev npaj pib ua tsov rog tawm tsam USSR. Cov Germans tau siv cov tso tsheb hlau luam tshiab: Panthers, Tigers, Lions, npaj rau kev sib ntaus sib tua. Thiab thaum Lub Rau Hli 22, 1943, kev ntxeem tau pib.
  Tau kawg, USSR tau tswj kom npaj tau zoo rau lub sijhawm no hauv ob xyoos. Tus naj npawb ntawm cov tso tsheb hlau luam tau nce mus rau peb caug-yim txhiab thiab ib puas thiab nees nkaum faib, tus naj npawb ntawm cov dav hlau mus txog tsib caug txhiab. Cov phom thiab lwm hom riam phom kuj tau nce ntxiv. Tab sis Wehrmacht ntxiv ntau heev. Tus naj npawb ntawm cov tso tsheb hlau luam hauv Thib Peb Reich tau nce los ntawm rau txhiab mus rau nees nkaum txhiab hauv ob xyoos. Thiab lawv qhov zoo tau pom zoo tuaj.
  Aviation nyob rau hauv Peb Reich kuj sawv. Tus tshiab ME-309 tau ua tub rog muaj zog heev thiab nkag mus rau ntau lawm. Focke-Wulf, Yu-288 thiab Yu-188 muaj zog dua. Thiab nws mob heev. Lub Fritz kuj tau txais cov roj tua hluav taws, thiab ntau ntxiv. Xws li cov phom loj MP-44 muaj zog dua.
  Qhov tseem ceeb tshaj plaws, cov Germans muaj coob tus infantry. Lawv tuaj yeem siv cov tub rog colonial thiab tub rog los ntawm Tebchaws Europe.
  Tab sis kuj muaj lwm yam nuances. Tub rog liab tsis tau npaj rau kev tiv thaiv. Lawv tsis qhia nws kom tiv thaiv nws tus kheej. Thiab txawm hais tias cov fortifications ntawm Molotov Line tau ua tiav, lawv nyob ze rau ciam teb thiab tsis tob txaus.
  Tsis tas li ntawd, cov Germans tuaj yeem tawm tsam los ntawm Qaib Cov Txwv, Iran, thiab Is Nrias teb. Ntxiv rau, Nyiv tau xa cov tub rog rau kev tawm tsam.
  Yog lawm, lawv nias nyuaj.
  Thiab nyob rau hauv peb lub hlis lub USSR yeej swb thiab Moscow poob. Ob lub hlis tom qab, Russia tau tag nrho nyob.
  Tom qab ntawd Hitler txiav txim siab tawm tsam Amelikas. Thiab ntawm no cov Germans muaj hmoo.
  Asmeskas cov tso tsheb hlau luam tsis muaj zog, cov dav hlau lag luam poob qab. Tab sis cov Germans tau ua tiav lub dav hlau dav hlau, thiab cov dav hlau ya ya tau tshwm sim uas tsis muaj peev xwm ua rau muaj riam phom me me, thiab submarines tsis cuam tshuam los ntawm hydrogen peroxide. Thiab cov tso tsheb hlau luam ntawm E series lawv tsoo lub tebchaws United States, txawm tias muaj kev nyuaj, tab sis ntau dua vim qhov deb ntawm Lub Ib Hlis 30, 1946. Tsuas yog cov seem ntawm US pab tub rog capitulated.
  Thiab thaum lub Plaub Hlis 20, 1951, Hitler, ntshai tias cov samurai tau tsim lub foob pob atomic, tawm tsam Nyij Pooj... Kev tsov rog tau kav ib lub hom phiaj. Cov Nazis tau txais ntau dua pyramidal tso tsheb hlau luam, muaj zog ya saucers nrog lasers, thiab riam phom ultrasonic. Ntau qhov kev tshaj tawm ntau lub foob pob hluav taws xob tua hluav taws xob, thiab ntau ntxiv.
  Ntawd yog, Nyiv siv sijhawm ntev dua rau lub hlis. Thiab kev tsov rog tau xaus nrog lwm qhov yeej rau Wehrmacht.
  Putin txoj hmoo tau pab Hitler kov yeej lub tebchaws tseem ceeb kawg hauv ntiaj teb.
  Thiab nyob rau lub Plaub Hlis 20, 1959, muaj kev tawm suab thoob ntiaj teb, uas tau tsim lub imperial daim ntawv ntawm tsoom fwv ntawm lub ntiaj teb no hwj chim, coj los ntawm Adolf Hitler.
  Twb tau nyob rau hauv 1949, cov Germans ya mus rau lub hli. Thiab lub Plaub Hlis 20, 1957, lub davhlau mus rau Mars tau tshwm sim.
  Cov Nazis paub txog lub hnub ci. Thiab thoob plaws ntiaj teb tam sim no muaj hlau, German xaj. Thaum muaj xya caum xyoo, Adolf Hitler tau los ua tus huab tais ntiaj teb, ua tsaug rau qhov koob hmoov ntawm Vladimir Putin. Qhov no yog qhov ua tau zoo kawg nkaus.
  Tom qab ntawd nws tseem mus tshawb txog lwm lub ntiaj teb, thiab tib neeg kev sib koom ua ke. Txawm li cas los xij, tau kawg, muaj ntau yam kev tsim kho ntawm ntau yam thoob plaws ntiaj teb. Xws li ib qho chaw hauv av los ntawm Chukotka mus rau Alaska. Tab sis lub Tsib Hlis 1, 1959, Adolf Hitler tau poob hauv lub dav hlau. Thiab txoj kev kav zoo heev ntawm tus tshaj tawm tau xaus. Pom tau tias Putin, nrog nws txoj hmoo zoo, tsis yog lub hom phiaj los ua neej nyob ntau dua xya caum xyoo.
  Tab sis Hitler twb muaj ib tug qub txeeg qub teg. Los ntawm tus naj npawb ntawm cov menyuam yaus tau txais los ntawm kev siv tshuaj tua kabmob. Yog li ntawd Adolf lub dynasty txuas ntxiv mus. Thiab tib neeg txuas ntxiv kev tsim kho ntawm ntau qib.
  Txawm nyob hauv teb chaws Africa, txoj kev, kev tsheb ciav hlau thiab tsheb, nrog rau ntau lub nroog, tau tsim. Thiab cov neeg dub tau ua haujlwm ntawm no thiab tsa kev lag luam ntawm Dark Continent.
  Tib neeg tsim thiab sawv. Kev tsim kho ntawm kev ntseeg tau mus, thiab tib neeg lub neej tau zoo thiab zoo dua.
  Tom qab Hitler, tus huab tais tau kav los ntawm nws tus tub Hma Thawj. Nws tseem hluas tab sis txawj ntse, thiab tsa tib neeg mus rau qhov siab loj. Ib qho ntawm cov tswv yim yog txhawm rau nce cov poj niam thiab sim cov noob. Tshwj xeeb, nws tau txiav txim siab kom muaj cov poj niam ntau ntxiv kom muaj tsib zaug ntau dua li cov txiv neej.
  Nyob rau tib lub sijhawm, xyoo 1961, cov cosmonauts ntawm lub teb chaws Ottoman ya mus rau Venus, thiab ib xyoos tom qab ntawd mus rau Mercury. Ob peb xyoos tom qab ntawd peb tau mus xyuas lub satellites ntawm Jupiter. Peb kuj tau mus xyuas lwm lub ntiaj teb. Txog thaum xyoo 1980, lub ntiaj teb sab nraud tshaj plaws hauv lub hnub ci, Pluto, tau mus xyuas. Thiab nws zoo heev.
  Thiab nyob rau hauv lub xyoo ob txhiab thawj starless ntoj ke mus kawm pib. Hauv ntiaj teb ntiaj teb, kev ua phem yuav luag ploj mus, thiab cov kab mob thiab cov kab mob sib kis tau xaus rau, tib neeg tsis nco qab txog kev tshaib kev nqhis thiab khoom noj khoom haus tsis txaus. Lub neej zoo dua thiab lom zem dua.
  Thiab tau ua ib lub vaj kaj siab tiag tiag. Thiab tib neeg tsis sib ntaus sib tua. Kev tshawb fawb tau tsim sai heev. Thiab ua rau tib neeg muaj kev zoo siab. Kev siv tshuab kuj tsim. Lub masterpiece ntawm no, ntawm chav kawm, yog lub discus. Lawv twb muaj peev xwm ya nruab nrab ntawm cov ntiaj chaw. Thiab cov Krauts tsis tuaj yeem nres.
  Nyob rau hauv Russia, guerrilla tsov rog sai sai sai. Cov neeg txiav txim siab tias tsis muaj caij nyoog los rhuav tshem cov Nazis thiab lawv yuav tsum nyob. Thiab lub neej tau zoo dua thiab zoo dua. Lub teb chaws Ottoman tau tsiv mus rau kev ntseeg. Tom qab xyoo ob txhiab, ntau yam khoom tau dhau los ua dawb huv. Tsis muaj cov neeg tsis muaj tsev nyob, txhua tus tau ua haujlwm. Thiab cov tsev zoo nkauj heev tau tsim. Thiab txhua tus muaj tsheb, thiab txhua tus muaj Internet dawb, thiab ntau ntxiv.
  Lub neej tau nce. Cov neeg xav tias zoo. Thiab txhua tus tau maj mam siv los ua ib lub tebchaws. Thiab assimilation tau mus.
  Cov neeg Lavxias thiab lwm cov Slavs tau txais txoj cai sib npaug nrog cov neeg German. Thiab lwm haiv neeg nyob zoo nyob rau hauv Nazi txoj cai.
  Cov uas tsis sib ntaus sib tua, tsis koom nrog, nyob nrog kev hwm. Cov Germans tsis tau ua txhaum cai yam tsis muaj laj thawj.
  Thiab qhov tseeb, sai li sai tau thaum peb tau tshem ntawm cov neeg tawm tsam, kev tsim txom tau nres tam sim ntawd.
  Txoj cai tswjfwm txoj haujlwm tau hloov pauv. Muaj kev tswj hwm tus kheej thiab siv cov neeg ua haujlwm hauv zos. Thiab xyoo 2020, txhua tus neeg nyob hauv ntiaj teb tau txais kev ua pej xeem thiab kev sib raug zoo raug cai thaum kawg tau tsim.
  Los ntawm lub sijhawm no, kev tshawb fawb tau txhim kho ntau yam uas cov laus tau swb lawm, thiab txhua tus tau los ua hluas thiab zoo nkauj mus ib txhis.
  Thiab ntawm lwm lub ntiaj teb ntawm lub hnub ci, cov zos ntawm Thib Peb Reich tau tshwm sim. Thiab yog li ntawd nws tau rais los ua neeg zoo nyob hauv ntiaj teb.
  Cov tub thiab ntxhais nyob hauv lub ntiaj teb no pib kis mus thoob lub galaxy. Virtual kev muaj tiag twb tshwm sim nyob rau hauv lub Hypernet matrix, thiab ib tug ntau ntawm txhua yam zoo thiab hluas thiab zoo nkauj. Nws twb muaj peev xwm tsim dua ib yam dab tsi.
  Lub teb chaws Ottoman ntawm Thib Peb Reich tau los ua lub teb chaws Ottoman uas muaj peev xwm ua tau zoo thiab kov yeej lub ntiaj teb.
  Thiab muaj tsib zaug poj niam ntau dua li txiv neej. Thiab lawv txhua tus zoo nkauj, cov ntxhais hluas, thiab cov txiv neej yog cov tub hluas uas tsis tas yuav chais plaub hau. Qhov tseeb, hwj txwv yog ib qho tseem ceeb, tsiaj atavism.
  Thiab hauv kev muaj tiag virtual xws li kev ua si ntxim nyiam npau taws thiab hlawv.
  Ib tug ntawm tag nrho cov-powered Creators ntawm lub ntiaj teb no, Friedrich Sfero, nyuam qhuav npaj lub txias tshaj "kev lom zem".
  Namely, qhov chaw sib ntaus sib tua. Ntawm qhov tod tes, nws cov tub rog sawv cev rau Lub Tebchaws Zoo Tshaj Plaws, ntawm qhov tod tes, lub hnub qub tub rog ntawm txhua tus phooj ywg, tib tus tsim muaj peev xwm ntawm Harlequinade ntug - Lub Tebchaws Yelemees txaus ntshai. Qhov no txhais tau hais tias txij li txhua tus neeg muaj kev sib ntaus sib tua, nws yuav lom zem thiab txias, mus txog qhov tsis muaj peev xwm.
  Kev tuav ntawm cov tub rog ntawm Grozny lub teb chaws Yelemees yog inexorably shrinking. Hyperplasma puag tau sim ua kom cov yeeb ncuab muaj zog los ntawm Kev Txaus Siab Lub Tebchaws Yelemees nruj dua. Ntau lab thiab ntau lab lub hnub qub pom lawv cov neeg tuag ntawm no. Feem ntau heroic, thiab qee zaum tsis zoo. Lawv tuag, nrog luag nyav ntawm lawv daim di ncauj, vam tias yuav sawv rov los nyob rau lub sijhawm. Txawm hais tias nws zoo nkaus li txaus ntshai heev... Lub streamlined poob zoo li colossus glows nrog lub teeb tshwj xeeb uas zom cov teb ntawm qhov chaw thiab lub tshuab nqus tsev. Cov nplaim hluav taws kub hnyiab dhau ntawm txoj kev hauv tsev thiab qhov cua nkag ntawm lub nkoj. Ntau lab tus tub rog nyob, ob leeg tib neeg thiab cov neeg sawv cev ntawm lwm haiv neeg, nrog ntau lab tus neeg hlau nyob hauv lub nkoj, tab tom sim khiav tawm txhua qhov cua sov. Yuav luag txhua tus neeg sib ntaus sib tua yog cov ntxhais zoo nkauj, pleev xim rau cov plaub hau zoo nkauj, avant-garde, zoo li lawv tau sib sau ua ke tsis yog rau kev sib ntaus sib tua, tab sis rau lub pob imperial masquerade. Ib tug ntawm cov ntxhais cov plaub hau nyob rau hauv cov duab ntawm ib tug windmill nrog hniav nyob rau hauv cov duab ntawm peacock tis ntes tau hluav taws, thiab nws qw lub plawv-rendingly. Qhov mob yog unimaginably txaus ntshai thiab tawv taub hau cia rips tawm. Cov hniav ntawm lub zeb tuaj tawm thiab ces tig nyob rau hauv cuaj-txiav vortex ntawm kinespatial curvatures.
  Tab sis cov orcs thiab elves roar tshwj xeeb yog menacingly; rau lawv, nws yeej tsis tuaj yeem ua npau suav phem dua; Txawm li cas los xij, qhov no yog lub ntsej muag luag ntxhi ntawm tus ntsuj plig phem uas tau hu los ntawm tus neeg ua khawv koob necrophiliac los ntawm qhov qis tshaj plaws ntawm lub ntiaj teb, lossis lub teeb seev cev los ntawm cov cabins thiab khoov cov phom phom hauv daim ntawv ntawm tus neeg phem, npau taws heev. Thiab nws tuaj yeem yog qhov phem dua, dab tsi yog surreal hauv kev kos duab ntawm cov khoom puas tsuaj thiab hlawv.
  Thiab tag nrho cov no yog nyob rau hauv lub teev ntawm ib tug starship qhov luaj li cas uas yog tsis inferior rau Mercury... Txawm li cas los, los ntawm cov qauv ntawm tus creator ntawm lub ntug, tsis yog li ntawd ntau. Tus creator ntawm xws li ib tug tag nrho cov ntaub ntawv muaj tseeb nws tus kheej txiav txim siab kom muaj ib tug tawg.
  Sfero Friedrich Katastrofov muaj kev zoo siab thiab tib lub sijhawm txaus siab: ib qho xoom hauv nws qhov kev nyiam. Cov tub ntxhais hluas tus tsim-terminator ua U-tig, txav deb ntawm lub beam ntawm magoplasm thiab, mus rau lub suab ntawm crackling gravi-nuclear rays co lub nqus tsev vacuum, stabbed lwm magolet nyob rau tom qab. Nws tsis yooj yim rau nkag mus, cov tsheb sib ntaus sib tua zoo li cov hooves ntawm cov nees teem rau hauv lub plhaw, thiab txawm tias tau tsav los ntawm shatan uas tau sau tag nrho lub zog ntawm lub ntiajteb sab hauv. Thiab tsis muaj kev cai lij choj ntawm physics thiab cosmology paub txog cov neeg rov qab los ntawm yav dhau los. Lub tswv yim ntawm inertia tsuas yog nyob ntawm qhov kev thov ntawm tus tsim.
  Tam sim no (Suav nrog Hyper-princeps-mago-plasma ntawm xws li hom teeb meem tsis nkag siab rau tib neeg txoj kev xav, tom qab ntawd koj tuaj yeem nqa txhua daim ntawv thiab kev hloov kho ntawm lub neej, hloov qhov ntau thiab tsawg los ntawm lub hauv paus ntawm photon, thaum koj tso siab rau tag nrho lub ntiaj teb. trillions ntawm parsecs nyob rau hauv txoj kab uas hla nyob rau hauv lub xibtes ntawm koj txhais tes!) Sfero xaiv embody lub cev ntawm ib tug biologically kho me nyuam tub, uas tau kawm nyob rau hauv lub hwj chim thiab technologically advanced teb chaws Ottoman ntawm Proud Russia, txawm thaum nws loj hlob raws li ib tug embryo nyob rau hauv lub tsev menyuam. ntawm lub incubator-computer.
  Los ntawm lub sij hawm ntawm conception, kev cob qhia pib pw tsaug zog, cuam tshuam los ntawm kev mob impulses, nyob rau hauv ib tug tshwj xeeb, cosmic tsov rog. Thiab tseem muaj qhov yuam kev, txij li cov trajectories ntawm magolets, tsis muaj inertia, yog unpredictable kiag li. Tab sis Sfero tsis muaj qhov nyuaj txog qhov no. Nws txhob txwm txwv nws lub peev xwm los ua kom lawv nthuav. Tom qab tag nrho, Txaus siab rau lub teb chaws Yelemees, kis thoob plaws ntau billions ntawm galaxies thiab quadrillion neeg nyob ntiaj teb, yog ib tug creation - tau kawg, ntawm ib tug virtual matrix. Thiab qhov kev ua si ntawm qhov chaw ua tsov rog yuav tsum ua raws li cov cai. Yog li ntawd tsis muaj chaos kiag li. Tus tub yog tus tsim. tua peb ntxiv, ploj lawm ob zaug. Magomulses ntawm kev tsim riam phom zoo heev txiav los ntawm lub tshuab nqus tsev thiab txawm tias yuam nws kom tev tawm, zoo li cov ncuav qab zib cheesecake, ntawm lwm qib ntawm lub ntiaj teb. Ntawm no Sfero dua dhia mus rau hauv lub qhov hauv qhov chaw, mus rau hauv hom kev tawm tsam. Nyob rau tib lub sijhawm, Tus Tub-Creator tau xaiv lub sijhawm kom nws tsis tuaj yeem kaw los ntawm cybernetic soj ntsuam cov tshuab uas muab cov ntsiab lus ua tiav ntawm qhov chaw nyob ib puag ncig ntawm Magolet ntawm ntau yam kev hloov kho.
  - Lub kinesisphoton magomatrix absorbs! - Tus tub Creator hais philosophically, tua lwm tus neeg tua rog thiab dodging lub tentacles tawm tsam ntawm princeps-plasma.
  Cov tub rog ntawm Julius Caesar, uas Sphero Frederick tso siab rau cov lus txib dav dav, txuas ntxiv thawb rov qab, ua kom zoo dua ntawm lawv cov lej zoo tshaj, thaum tseem ua tsis tiav kev sim ntim nws los ntawm cov flanks. Harlequinade's protege Hannibal tau tawg ua tub rog ntau dua thiab ntau dua, sim rub lub armada loj hauv qab nws cov lus txib hla ob peb parsec (parsec yog qhov kev ncua deb ntawm lub teeb mus hauv ob thiab ib nrab xyoo). Qhov ceev ntawm cov tub rog formations txo, thiab lub luag hauj lwm ntawm tus kheej txawj nce. Ntawm no ob tog tau ua pov thawj tsim nyog, ua qauv qhia aerobatics thiab kos duab ntawm maneuver. Tab sis qhov poob yog colossal; ntau tshaj li ib lab starships twb hlawv nyob rau hauv lub greedy teeb ntawm kev puas tsuaj.
  Sfero dheev hloov chaw ntawm kev sib ntaus thiab pom nws tus kheej ntawm ib sab ntawm tus ntxhais zoo nkauj tshaj plaws. Tus tub tsim thiab Valentina tuav ib leeg ob txhais tes, lwm tus tub thiab ntau tus ntxhais wink ntawm ib leeg. Lawv tsom cov roj teeb thiab qhib cua daj cua dub hyperplasma cua daj cua dub ntawm cov nkoj, ib lub rooj zaum magolets, fighters, brigantines, destroyers, destroyers thiab lwm yam me me nkoj. Sphero flashed nws ob lub qhov muag yeej.
  Cov theem ntawm kev cob qhia ntawm cov neeg tua rog uas raug cob qhia rau kev ua tsov ua rog, txawm tias thaum lawv ya raws li embryos nyob rau hauv ib hom khoom noj khoom haus nruab nrab, yog siab heev. Tab sis lawv tsis yog ib txwm los ntawm ntau qhov tawg thiab lub tshuab nqus tsev vacuum. Hauv kev teb, tus yeeb ncuab tau tua nws cov hluav taws uas tsis muaj kev hlub tshua, uas txawm muaj tus kheej matrix. Ib tug kwj ntawm hyperplasma, hlawv los ntawm cov tsis muaj zog matrix tiv thaiv thiab ib nrab-qhov chaw, pierced lub armor. Ntawm no nws yog, qhov chaw ua khawv koob, tsis tuaj yeem tiv taus nws, tawg, ntau xim dej ntawm ultra-hluav taws poob rau ntawm ob peb tua. Sphero hlawv tam sim ntawd (nws tsuas yog kev xav zoo heev thaum lub cev puas tsuaj!), tus ntxhais tus khub txhais caj npab ploj mus txog ntawm nws lub xub pwg, nws txhais ceg mus rau hauv caug, nws lub cev mus txog rau nws tav. Kev zoo nkauj qw thiab rov qab. Valentina txib.
  - Pab kom cyber regeneration.
  Tus ntxhais lub cev (zoo li lwm tus neeg) tsis tau muaj protein ntau rau lub sijhawm ntev. Qhov no yog tshwj xeeb nqaij nrog hyperplasmic inclusions, thaum cov neeg lawv tus kheej yog powered los ntawm super zog. Yog li ntawd, lub cev nqaij daim tawv, tom qab raug mob, pib maj mam loj hlob. Kev qeeb qeeb, cov txheej txheem nws tus kheej pom ntawm qhov muag liab qab, tus nqi ntawm cov ntaub so ntswg loj hlob yog 0.9 centimeters ib ob. Tab sis kev sib ntaus sib tua hnyav heev luv luv; Ob rab phom evaporated, rau cov tub rog tuag, ib tug tub hluas raug hlawv ib nrab, thiab ib tug ntxhais poob nws tawv taub hau thiab ntiv tes ib ntus. Sfero, luag, rov qab los, hais tias, koj tau ua tiav ntau npaum li cas los ntawm kev kov yeej tus tuav ntawm tus tsim ntawm lub ntiaj teb? Miraculously, peb tswj kom tsis txhob detonation ntawm lub plhaub. Tab sis qhov kev puas tsuaj yog colossal, huab cua siphons tawm, flaring mus rau hauv lub tshuab nqus tsev. Txawm li cas los xij, cov txiv neej teb nrog meej mom. Sfero nws tus kheej tau tua cov neeg tua neeg tua neeg, tua tawm lub dav hlau peb lub rooj tawm tsam. Valentina, nws tus nplaig lengthened, licked tus txiv leej tub ntawm daim di ncauj.
  - Megaquasar!
  - Cia peb muaj hyperannihilation (super-destructive) plasma eruption! - Tus tub hluas Creator ntawm ntug bark.
  Ob tug magolets raug tua los ntawm lwm yam phom, thiab peb tua turrets raug tua rau ntawm lub destroyer. Tab sis nws yog lub sij hawm ntawd lub missile cruiser tsom nws cov phom rau lawv. Tus tub-tus tsim, tsis yog tsis muaj kev txaus siab thiab zoo siab, hnov qhov ua tsis taus pa ntawm kev tuag ntawm nws lub ntsej muag. Ib tug poj niam laus nrog ib tug scythe hem qhov phem loj loj, thiab Captain Sfero muab qhov kev txiav txim.
  - Yooj yim khiav tawm! Txav mus zoo li tus nab, dhau ntawm hedgehog!
  Lub roj teeb maj mam rov qab, tab sis lig me ntsis. Nws zoo nkaus li tias lub tshuab nqus tsev tau mob hauv qhov mob, thiab cua daj cua dub tau dhau los. Ib tug txaus ntshai tshuab ntawm graviplasm ntaus lub roj teeb. Tsib rab phom thiab kaum ob tus neeg ua haujlwm ib zaug tau hloov mus ua evaporated tag. Sfero thiab lwm tus ntxhais raug cuam tshuam rov qab los ntawm lub zog nthwv dej. Tus Tub-Creator ya hla, tsoo nws lub taub hau mus rau hauv lub abs ntawm kev ua kis las, tab sis tib lub sijhawm Valentina zoo nkauj heev. Thiab qhov no yog qhov nyuaj thaum lub cev nqaij daim tawv uas koj yuav tsum tau ram tsis yog protein:
  - Wow, koj yog lub qhov pulsar-collapse! - Sfero yws. Thiab nws luag ntxhi thaum tawm ntawm hyperelectricity swept los ntawm nws.
  Cov kab nrib pleb loj khiav los ntawm cov cuab yeej. Lawv txiav zoo li ravines los ntawm cov ntshav nto ntawm cov hlau, ntau tshaj li ib lab lub sij hawm muaj zog dua titanium. Lub hwj chim loj npaum li cas yog muab zais rau hauv hyperplasma lossis nws qhov ntau ntxiv, princeps plasma, muaj peev xwm txav hnub qub thiab tua quasars. Tab sis qhov no tsuas yog thib rau, xya, thiab lwm yam ntawm lub xeev ntawm teeb meem. Tag nrho cov dej hiav txwv ntawm hyperplasm tuaj yeem tau los ntawm ib qho molecule. Txoj kev xav (qhov no tseem tsis tau muaj rau tib neeg), ib qho me me yuav tsim tawm tag nrho lub ntiaj teb. Los yog rhuav tshem! Cov no yog quasi-divine peev xwm ntawm hyperplasm.
  Lub roj teeb swb raws qhov hloov pauv hloov pauv vibrating hauv kinesisspace, cov tub rog raug nias los ntawm lub zog tsis muaj zog ntawm inertia. Tom qab ntawd lub caij nplooj ntoos hlav tso tawm, thiab lub roj teeb rov qhib hluav taws tsuas yog ntawm qhov sib txawv ntawm qhov chaw.
  Friedrich Sfero hais kom ua:
  - Ntaus nrog lub nqaj nqaim, hloov cov phom mus rau hom ramrod hom.
  Txij li thaum lub computers raug muab tua, qhov no yuav tsum tau ua manually. Tswj cov khoom ntawm hyperplasma siv lub nruas. Tab sis ua ib yam dab tsi zoo li no tsis yog ib qho yooj yim; dab tsi cawm peb yog qhov kev cob qhia tseem muab rau qhov kev quab yuam majeure. Cov tub hluas thiab cov ntxhais tiv nrog qhov teeb meem no hauv hom pib. Sfero Friedrich siv lub hom phiaj ntawm lub nkoj missile, tua nrog me ntsis lead. Lub thinnest squeak ntawm lub tshuab nqus tsev puas tau hnov, lub nkoj yog torn rau hauv daim. Txiav txim los ntawm lub zog ntawm qhov tawg, cov mos txwv detonation tshwm sim. Lub teeb pom kev puas tsuaj rau lub tsheb. Tus magolet kuj raug rhuav tshem;
  Cov tis ya tawm nyias, thiab tib lub sij hawm tus Tsov tus tw flaming spin hauv lub tshuab nqus tsev.
  Tus yeeb ncuab brigantine tau txais kev puas tsuaj ntxiv, tab sis teb nrog salvos loj heev. Ib tug kwj deg nkag mus rau ntawm qhov tawg, pov tus ntxhais mus, nthuav tawm lub mis golden-xim nrog lub txiv mis cinnabar-xim uas muab tawm luminescence.
  Sphero squeals nrog kev xyiv fab:
  - Koj pom nws txias npaum li cas! Chernodyrno!
  Valentina npuaj tus txiv leej tub uas muaj hwj chim loj ntawm nws lub hauv caug ntawm daim tawv nqaij Magoplastik:
  - Princeps-quasar! Pulsar ellipse! Tsa koj tus knight's mace siab dua!
  Qhov poob-puab brigantine bristled nrog volleys. Spiny dewdrops ntawm hyperplasm tau txaws thoob plaws hauv qhov chaw sib ntaus sib tua.
  Friedrich Sfero whistled:
  - Muab ib lub photon rau kuv, rau hauv lub cev qhuav dej ntawm lub abyss!
  Lub frigate tau tshwm sim los ntawm sab, thiab tib lub sijhawm cov roj teeb uas nyob sib ze tau tawg. Nws zoo li cov txiv neej tsis muaj hmoo; lawv ntog rau ntawm lub foob pob hluav taws hnyav lossis Vibro- teb uas pulverized cov hlau ruaj khov tshaj plaws.
  Tus tub sim twist lub platform kom muaj sia nyob xws li kev tawm tsam. Tab sis cov neeg tawm tsam kuj yog cov kws tshaj lij hauv chav kawm siab uas kawm tiav los ntawm yuav luag tib lub tsev kawm ntawv. Tus creator ntawm Harlequinade kuj tsis yog ib tug scammer nyob rau hauv lub Creation ntawm Civilizations!
  Tempropreon cannon raug rhuav tshem. Nws tau muab faib ua ib pawg ntawm qhov ci ntsa iab. Tus hluas nkauj thiab tus Creator-tub ua haujlwm rau riam phom raug muab pov tseg zoo li ntaus pob. Lawv tsoo mus rau hauv lub armor nrog colossal acceleration, me ntsis dented nws, thiab lawv tus kheej tau zoo heev flattened, shuddering los ntawm kev poob siab nrog lawv heev elastic thiab ruaj lub cev. Tom qab ntawd lawv pib tev tawm cov txheej txheem hnyav, muab cov duab zoo nkauj rau lawv cov duab zoo nkauj, embossed zoo li cov mlom ntawm cov vajtswv qub.
  Sfero xav tias txias hauv nws lub plab. Qhov ceev ntawm tus yeeb ncuab lub plasma eruption intensified, nws zoo li hais tias cov tshiab rog tau kos rau hauv kev sib ntaus sib tua. Piv txwv li, lub ultra-kev sib ntaus sib tua nws tus kheej yog qhov loj ntawm ib tug dlej asteroid, thiab cov duab ntawm ib tug loj dagger, studded nrog emitters, emitted ib tug tag nrho nplua nuj qauv ntawm hyperplasmic jets. Cov khoom nkhaus, twisted nyob rau hauv cov duab ntawm ib tug hybrid ntawm lub zes menyuam roj hmab thiab ib tug accordion, poob rau lub cruiser ntawm Proud lub teb chaws Yelemees. Lwm cov kwj deg ntawm kev rhuav tshem tau tsoo plaub teardrop-zoo li cov phom loj platforms.
  Sfero evaporated nws sab xis ceg mus rau hauv caug, thiab tsis tau tos kom nws loj hlob ib txwm, nws instantly loj hlob ib tug ceg rau nws tus kheej.
  Julius Caesar, txawm tias tag nrho nws cov txuj ci, tau poob kev sib ntaus sib tua; Qhov tsuas yog qhov uas yuav tsum tau ua nyob rau hauv qhov teeb meem nyuaj no yog kom thim rov qab, tsis txhob muaj kev cuam tshuam. Sphero, tsis muaj lub siab xav, mloog los ntawm kev sib txuas ntawm princeps rau cov lus txib muab rau cov neeg hlau. Lawv sounded unlimited optimism, nqhis dej ceev ceev. Lub frigate ntawm Julius Caesar tau txais ntau yam kev puas tsuaj thiab nws ceev tau txo. Sfero xav tias npau taws heev, lub zog uas nws tsim tau zoo li poob, nws yuav tsum rhuav tshem cov yeeb ncuab ntau li ntau tau. Qhov ntawd yog, nws muaj kev xaiv los yeej lossis tuag. Txawm hais tias nws yog pom tseeb tias kev puas tsuaj ntawm ob peb Magolet; yuav hloov yuav luag tsis muaj dab tsi, tab sis qhov no yog yuav luag qhov kev ua yeeb yam tsis sib xws ntawm cov tib neeg uas ua rau hauv cov kwj deg uas rhuav tshem txhua yam teeb meem. Tus tub, siv lub cim xeeb ntawm tus neeg nqa khoom, thiab qhov tseeb nws tus kheej tsim (Yuav ua li cas nws tswj hwm tus kheej thiab cov txheej txheem nyuaj yog ib lo lus nug sib txawv!) sai sai nco qab txog dab tsi tau drilled rau hauv nws thaum lub sij hawm kev cob qhia ntau. Koj yuav tsum zam kom tsis txhob raug pom thiab nyob hauv cov qeb dav dav ntawm cov neeg hlau. Nws yog qhov nyuaj dua kom nkag mus rau hauv txoj kev no, tab sis qhov tshwm sim ntawm qhov tshwm sim yog qis dua. Tab sis ntawm qhov tod tes, nws puas muaj cai los zaum ntawm lub sijhawm tseem ceeb no? Tom qab tag nrho, ib tug tub rog yuav tsum: saib xyuas lub neej, taw tes ob: tshem tawm cov yeeb ncuab kom ntau li ntau tau. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv ntawm contradiction, qhov no yog cov kev lig kev cai, ua ib qho kev xaiv nyob rau hauv kev pom zoo ntawm ob txoj kev daws teeb meem. Cov no yog cov neeg Amelikas qub: lawv xav ntau ntxiv txog kev txuag lawv cov tawv nqaij. Tias yog vim li cas cov Yankees poob, thiab dhau li ntawd, lawv cov lus tshaj tawm tsis muaj zog. Nws tsis muaj tag nrho thiab inclusiveness. Yog tias peb nco txog keeb kwm yav dhau los ntawm lub ntiaj teb: nyob rau lub sijhawm thaum tib neeg raug chained rau ib lub ntiaj teb. Lub ntiaj teb sib faib txaus ntshai, nws yog qhov tsim nyog los sau txhua haiv neeg thiab tib neeg los ua ib lub nrig. Ntau lub teb chaws Ottoman tau thov rau nws. Ua ntej ntawm tag nrho cov, lub teb chaws USA, Tuam Tshoj, lub Islamic Society. Lub ntiaj teb no tau dhau los ua ntau lub teb chaws thiab qhov tseeb raug rhuav tshem, tus naj npawb ntawm cov xeev ywj pheej tau loj hlob, kev sib cais ntawm cov teb chaws me tau tig mus rau hauv kev xav. Lub tsev Lub ntiaj teb tau hluav taws, tib neeg tau cia li poob rau hauv lub abyss! Nyob rau hauv lub sijhawm dhau los, muaj cov thawj coj muaj hwj chim uas xav koom ua ke tib neeg. Qhov no yog, ua ntej ntawm tag nrho cov, Alexander lub Great, ib tug ntawm cov tseem ceeb tshaj plaws commanders ntawm tag nrho cov sij hawm thiab cov neeg. Nws yog invincible, tab sis Providence xav muab nws lub neej luv luv. Thiab yog li nws muaj feem ntau, nws tau tsim lub tebchaws thoob ntiaj teb, coj cov kab lis kev cai siab Hellenic rau Asia. Txawm tias Carthage thiab Rome thaum ub tau xa khoom plig zoo rau Macedonian, Slav zoo tshaj plaws, ntawm lub sijhawm qub! Ua ntej Alexander, Great Persia nyob rau hauv ntau tus vajntxwv (tshwj xeeb yog Cyrus) tau txais kev kov yeej loj, los ntawm Is Nrias teb mus rau tim lyiv teb chaws, tab sis cov lus qhuab qhia: muaj ib tug kav rau tag nrho lub ntiaj teb no, nws yog tus thawj coj! Hauv Rome, Julius Caesar tau thov rau lub luag haujlwm ntawm tus kav ntiaj teb, tab sis nws lub neej tsis ntev txaus. Tom qab Caesar, ntawm cov emperors tsis muaj zog txaus commanders. Tus Vajtswv Augustine tau mob thiab lub cev tsis muaj zog, lub charismatic Nero feem ntau txaus ntshai. Cov thawj coj nto moo tshaj plaws, Diolectanus thiab Constantine, tau tawm tsam ntau dua los tswj hwm qhov xwm txheej, tsis xav txog kev kov yeej loj. Muaj lwm tus thawj coj, tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm Rome. Ntawm cov no, tus cwj pwm tseem ceeb tshaj plaws yog: Genghis Khan, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan tau ua tiav heev. Nws kov yeej yuav luag tag nrho Tuam Tshoj, Afghanistan, Khorezm, thiab detachments siab heev mus txog Ancient Rus '. Nws muaj txoj hauv kev zoo heev ntawm kev yeej; Tab sis txawm tias nws lub neej ntev ntev los ntawm cov qauv ntawm Nruab Nrab Hnub nyoog tsis txaus rau kev kov yeej ntiaj teb. Genghis Khan tau tsim ib lub dynasty, tab sis tsis muaj leej twg zoo li nws, muaj peev xwm sib sau ua ke tag nrho cov nomads. Ib yam li Tamerlane. Kev yeej tom qab yeej, lub tebchaws loj loj, thiab kev sib cais, kev puas tsuaj ntawm Timurat, sib cav sib ceg ntawm cov tub thiab cov xeeb ntxwv. Thiab tsis muaj ib tug tsim nyog successor. Napoleon thiab Hitler, tau kov yeej Tebchaws Europe, tsoo lawv nraub qaum tawm tsam Russia. Tu siab, Russia nws tus kheej ua tsis tau tejyam mus cuag lub ntiaj teb no domination. Tus thawj coj zoo tiag tiag yog Stalin, uas tau hloov pauv lub tebchaws tsis paub nyeem ntawv taug kev hauv khau bast mus rau hauv lub zog muaj zog.
  Thiab tom qab ntawd, nyob rau hauv nees nkaum-thawj xyoo pua, lub hwj chim thawj zaug tshaj lub teb chaws Yelemees, thiab tom qab ntawd thoob plaws ntiaj teb, tau txais los ntawm ob peb tus neeg tsis paub qab hau uas muaj lub hwj chim loj heev.
  Lawv tau tsim cov cuab yeej cuab tam tshiab princeps-magic, thiab tib neeg maj mam txhim kho mus rau lub xeev ntawm virtual omnipotence.
  Tab sis kev ua tsov ua rog yog kev ua tsov ua rog, tshwj xeeb tshaj yog kev ua tsov rog hauv qhov chaw, qhov twg miscalculations thiab casualties yog inevitable. Tus tub rog Friedrich Sfero, uas tau txiav txim siab los pheej hmoo, nws muaj hmoo kom deb li deb;
  - Yuav muaj birch porridge rau cov me nyuam! Los yog princeps-plasma!
  Yog lawm, cov kev ua si nthuav zoo li no tau ua si los ntawm cov pej xeem ntawm lub teb chaws Ottoman ntawm Thib Peb Reich, kov yeej lub ntiaj teb.
  Thiab yuav ua li cas tag nrho cov no yuav xaus thiab mus txog qhov siab ntawm omnipotence dab tsi tuaj yeem tib neeg ncav cuag, txawm tias tsis muaj kev xav.
  
  
  COG THIAB POINT THIAB LUB III REICH
  Hauv Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob, cov neeg raug tsim txom tau cuam tshuam. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, luv luv designers yog Vintik thiab Shpuntik. Thaum tsiv, lawv tau mus rau Berlin. Zoo, txij li thaum lawv tsis paub dab tsi txog kev nom kev tswv thiab ntiaj chaw ntiaj teb, lawv tau hloov mus rau kev pabcuam ntawm Germans. Thiab lawv yog thawj cov kws tshaj lij. Thiab lawv tau koom nrog txoj kev loj hlob ntawm Panther. Ingenious designers ua tus pej thuam nqaim thiab me me, tiv thaiv zoo dua, tab sis sib dua. Lub cav thiab kis tau tus mob tau muab tso rau hauv ib chav tsev, thiab lub gearbox nyob rau ntawm lub cav nws tus kheej. Lub chassis kuj tau ua kom yooj yim thiab sib zog dua li hauv keeb kwm tiag tiag. Thiab qhov siab ntawm "Panther" tsuas yog 1.8 meters. Raws li qhov tshwm sim, 80-mm hull lub hauv pliaj armor tau teeb tsa ntawm cov ces kaum loj ntawm kev xav tsis txaus ntseeg thiab tau los ua qhov tsis muaj zog. Lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam yog 120 millimeters nrog txoj kab nqes, thiab ob sab tau inclined rau caum millimeters. Qhov taw tes tsis muaj zog yog ob sab ntawm lub hull - tsuas yog 40 millimeters. Tab sis lub cev yog heev compact thiab sab saum toj yog nyob rau ntawm ib tug loj lub kaum sab xis ntawm inclination, thiab 30-mm shields tau muab tso rau hauv qab los npog cov chais. Thiab tag nrho cov kev zoo nkauj no hnyav tsuas yog 26 tons, nrog lub cav ntawm 650 horsepower. Thiab rab phom muaj 75 mm 70 EL chim ntev, tua 15 rounds ib feeb.
  Tsis tas li ntawd kuj muaj qhov pom kev zoo thiab optics.
  Lub tank no tau tsav ntawm qhov ceev ntawm 70 kilometers ib teev, yog impenetrable rau sab rau lub teeb phom, feem ntau yog plaub caug tsib, thiab anti-tank phom, coj peb caug plaub lub taub hau ntawm ob kilometers, thiab xyaum tsis tawg. Thiab yuav luag tag nrho cov anti-tank riam phom ntawm lub USSR tsis nkag mus rau hauv nws lub hauv pliaj.
  Thiab tus tshiab "Panther" ua ib tug txaws ntawm kev sib ntaus sib tua ntawm Kursk. Tib lub sijhawm, nws yooj yim dua los tsim, thiab nws xav tau yuav luag ib nrab ntawm cov hlau ntau npaum li Panther hauv keeb kwm tiag tiag.
  Raws li qhov tshwm sim ntawm kev siv lub tank no, Nazis tsoo los ntawm kev tiv thaiv ntawm cov tub rog Soviet thiab kaw lub boiler, hla Kursk. Thiab yog li lawv tau txeeb qhov pib. Thiab tsim rau lawv txoj kev vam meej, lawv coj Voronezh.
  Tom qab ntawd Hitler tau hais kom cov tub rog tig mus rau sab qab teb. Thiab lub armada ntawm cov tub rog tsiv mus rau Stalingrad.
  German tanks yog qhov zoo tshaj plaws. Thiab ib pab ntxhais sib ntaus sib tua ntawm Panther, xuas nrig ntaus los ntawm Soviet phom thiab tsheb.
  Cov Germans tau hla mus rau Stalingrad ... Tab sis tsis yog tag nrho. Nyob rau hauv teb chaws Africa, Rommel lub corps yeej ib tug series ntawm yeej siv tank tshiab. Qhov xwm txheej rau cov phoojywg tau ua rau hnyav dua los ntawm qhov tseeb tias Vintik thiab Shpuntik kuj tau tsim lub dav hlau fighter. Ntxiv mus, nws yog lub teeb heev, yooj yim rau kev tsim, maneuverable, thiab yooj yim los tswj.
  Thiab lub dav hlau tshiab VSh-162 tau dhau los ua lub tshuab zoo tshaj plaws hauv huab cua, thiab ua rau cov Allied aviation puas tsuaj heev.
  Yog li ntawd cov Nazis pib nce qib hauv Africa mus rau tim lyiv teb chaws. Hitler tsis kam coj Stalingrad los ntawm cua daj cua dub thiab nres nws cov tub rog. Tab sis Fritz pib lawv qhov kev tawm tsam tseem ceeb hauv kev taug kev nrog kev tawg mus rau Hiav Txwv Caspian. Thiab qhov xwm txheej phem zuj zus.
  Thiab cov haujlwm tshiab ua raws li nyob rau sab qaum teb. Cov Nazis tawm tsam Sweden. Thiab nyob rau hauv ob peb hnub lawv yuam kom nws capitulate. Thiab nws tig tawm los ua txias.
  Gerda thiab Charlotte tau tsav lub Panther thoob plaws hauv Sweden thiab yuam cov tub rog ntes hnia lawv txhais taw liab qab, qhia lawv cov chav kawm loj. Cov ntxhais no ntxim hlub tiag tiag li os.
  Ntau tus txiv neej los ntawm kev sib ntaus sib tua surrendered rau lawv. Thiab hnia qhov liab qab soles.
  Tab sis tam sim no lawv nyob hauv Sweden, qhov twg nws twb tau daus thiab txias.
  Thiab cov Germans, coj los ntawm Rommel, yeej cov British nyob rau hauv Egypt. Thiab tam sim no lawv tau tawg mus rau Middle East thiab tau muaj kev vam meej tom qab ua tiav.
  Lub peb hlis ntuj ntawm cov tub rog zoo nkauj tsis nres ntawd ... Gerda hais mob siab rau, rub nws txhais taw liab qab ntawm cov hlau:
  - Zoo, Tsov yog, ntawm chav kawm, lub tank uas tsim cov txuj ci thiab lub tshuab colossal ntawm lub zog. Thiab yooj yim tib lub sijhawm!
  Charlotte hais lus tsis txaus ntseeg:
  - Kuv tus kheej nyiam "Lev". Txij li thaum tsis muaj dab tsi tuaj yeem tawg los ntawm lub tsheb zoo li no! Thiab nws muaj lub cev zoo meej dua!
  Magda nco ntsoov tias lawv tau ua yeeb yam li cas thaum lub Kaum Ib Hlis 7 thiab hu nkauj:
  - Kuv nyiam "Ntaus", nws loj heev! Thiab nrog ob rab phom ib zaug!
  Christina giggled thiab tig dua nyob rau hauv lub thauj:
  - Ob rab phom hauv ib lub tsheb - qhov txias!
  Gerda swung nws ob txhais ceg saum huab cua thiab hais tias:
  - Puas yog nws ya zoo li no? Peb puas yuav mus txog Australia sai sai no?
  Charlotte tuav nws lub taub hau.
  - Tsis yog! Tsis ntev! Flying muaj los ntawm Sweden coj koj yuav luag thoob plaws ntiaj teb!
  Lub dav hlau yeej tsaws rau refuel. Cov ntxhais khiav tawm sab nraud. Lawv pom lawv tus kheej hauv qhov kub Medina, qhov chaw uas lub dav hlau tau tsaws thaum muaj xwm txheej ceev. Txawm tias thaum kawg ntawm lub Kaum Ib Hlis, qhov kub ntawm no yog txog peb caug degrees. Thiab nyob rau hauv Sweden, ib yam li lawv tau tawm mus, ib qho cua daj cua dub ntaus thiab qhov kub thiab txias tau poob mus rau rho tawm peb caug.
  Cov ntxhais khiav ceev npaum li lawv tuaj yeem ua kom sov so rau lub nkoj thauj, thiab cov khaub thuas me ntsis ntawm cov ntxhais liab qab. Nws tsis yooj yim los hnav khau ntawm txoj cai, tshwj xeeb tshaj yog thaum taug kev.
  Tab sis tam sim no cov ntxhais tau khiav ntawm cov xuab zeb kub ntawm Medina. Cov Arabs ntsia hauv kev ntshai ntawm ib nrab-liab qab cov ntxhais, tab sis ntshai ua ib yam dab tsi. Txawm li cas los xij, cov Germans muaj lub koob npe nrov heev. Lawv yeej perceive lawv li ib lub teb chaws ntawm supermen, thiab yog li zam txim rau me ntsis pranks. Zoo li thaum zoo nkauj khiav ncig hauv ib lub bikini xwb.
  Tom qab huab cua txias, thaum koj ob txhais taw txias tas li, khiav ntawm cov xuab zeb kub yog qhov qab heev. Cov ntxhais nyiam nws thiab muaj kev lom zem pov xuab zeb ntawm ib leeg.
  Gerda, dhia dhau ntawm cov suab puam zoo li ntawd, xav tias nws tseem zoo kawg nkaus nyob hauv lub tebchaws uas nws yog lub caij ntuj sov tas li. Thiab nws zoo npaum li cas ...
  Tshav ntuj thiab huv si, cua tshiab tshuab rau koj lub ntsej muag. Los yog tsis dhau tshiab, tab sis theej kub suab puam huab cua.
  Charlotte hais nrog luag nyav:
  - Tam sim no cov av no zwm rau peb Reich. Tsis muaj ib yam dab tsi uas tib neeg tau koom ua ke. Los yog, cov neeg nyob ze, rau kev sib sau zoo li tam sim no. Thiab tag nrho cov no yog ua tsaug ntau rau tus ntse heev ntawm Fuhrer.
  Magda logically sau tseg:
  - Ib feem kuj vim Hitler muaj hmoo heev. Piv txwv li, cov British poob zoo li peas. Thiab qhov loj ntawm Africa tsis tau dhau los ua kev cuam tshuam. Yog, txhua yam nyob ntawm peb sab ntawm no. Txawm hais tias qee zaum yuam kev!
  Christina teb tias:
  - Hais txog hmoov zoo, tsis yog tiag! Peb tsis muaj hmoo, piv txwv li, nrog lub caij ntuj no hauv '41. Txwv tsis pub lawv yuav tau coj Moscow rov qab thaum ntawd. Thiab kev tsov rog nyob rau sab hnub tuaj yuav xaus. Thiab yog li ntawd peb tseem yuav tau rub tawm Stalinist pos.
  Gerda pom zoo nrog ib tug sigh:
  - Kuv xav tias kuv yuav tsum tau! Tu siab kawg li! Ntau tus txiv neej thiab cov ntxhais zoo yuav tuag!
  Magda involuntarily quaj thiab hais tias:
  - Tuag... Koj tsis ncaj ncees npaum li cas! Thiab qee zaum koj tuaj txog ntawm lub sijhawm tsis raug!
  Gerda maj nrawm rau qhov tsis pom zoo:
  - Tsis yog qee zaum! Thiab nws ib txwm nyob ntawm lub sijhawm tsis raug! Koj paub tias koj xav ua neej li cas, thiab koj yuav tsis kam tuag!
  Christina logically sau tseg:
  - Peb xav tau qhov no, vim peb muaj zog thiab noj qab nyob zoo. Tab sis ib tug pog uas muaj ib puas xyoo thiab nyob rau hauv uas txhua yam mob tej zaum yuav txawv kiag li tus cwj pwm ntawm kev tuag!
  Charlotte tuav nws lub taub hau thiab hais tias trepidation:
  - Au Vajtswv txwv! Vajtswv txwv tsis pub koj ua neeg laus!
  Gerda yoj nws tawm thiab ncaws cov xuab zeb nrog nws txhais taw liab qab:
  - Cia peb tsis txhob tham txog qhov no! Yog koj pib xav txog hnub nyoog li cas, koj yuav vwm lossis ua rau koj lub neej puas!
  Magda sim nplij tus ntxhais nkauj xwb:
  - Thaum Yexus los, tag nrho cov neeg tuag yuav sawv rov los, thiab qhov no yuav yog cov hluas nyob mus ib txhis!
  Gerda luag ntxhi thiab hais tias:
  - Vajtswv txwv!
  Christina teb npau taws:
  - Tab sis kuv yog ib tug neeg ntseeg Vajtswv. Kuv tsis ntseeg Vajtswv thiab kuv tsis qhia koj!
  Gerda shrugged nws muaj zog, tanned lub xub pwg nyom:
  - Kuv yuav tsis hu kuv tus kheej ua ib tug ntseeg, tab sis ... Muaj ntau yam uas materialists thiab atheists piav tsis tau. Xws li lub hauv paus chiv keeb ntawm lub qab ntuj khwb!
  Charlotte, plunging rau hauv cov xuab zeb kub, teb tias:
  - Tab sis kuv nyiam lub tswv yim zoo dua - ntau tus vajtswv. Tias lawv, cov Demiurge Gods, sib sau ua ke tsim lub ntiaj teb thiab lub ntiaj teb. Tom qab ntawd muaj kev tawm tsam ntawm lawv, uas ua rau cataclysms thiab kev puas tsuaj ntuj tsim. Qhov no yog vim li cas txhua yam kev txom nyem tshwm sim. Kev tawm tsam ntawm cov vajtswv ua rau muaj kev tsov rog ntawm tib neeg!
  Gerda teb tias:
  - Tab sis tus German Vajtswv yeej ib txwm yeej!
  Charlotte shook nws taub hau.
  - Qhov no tsis tau tshwm sim thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib 1. Txawm tias peb nyob ze rau yeej!
  Christina nodded zog:
  - Yog li ntawd! Nws yog ib qho tsim nyog yuav tau txi ib ntus East Prussia, tab sis tsis thim cov tub rog los ntawm Sab Hnub Poob. Tom qab ntawd lawv yuav ncig thiab coj Paris. Fabkis capitulates... Tom qab tag nrho, nws yeej swb. Thiab ntxiv ... Kuv xav tias yog tias Tebchaws Askiv tau ua kom tawv ncauj, peb tuaj yeem tawm tsam nws ua ke nrog Ltalis, Qaib ntxhw thiab Nyiv. Thiab lawv yuav tsoo nws nrog submarines thiab kev koom ua ke ntawm cov nkoj!
  Magda sau tseg:
  - Koj tsis nco qab txog Russia!
  Christina kho nws tus kheej:
  - Kuv tsis nco qab dab tsi! Russia yuav tau swb tom qab lub surrender ntawm Fabkis. Tsis tas li ntawd, Tsar Nicholas II tsis yog Stalin. Tus huab tais ntawm Russia yuav tau ua kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb nrog peb, tau raug kev puas tsuaj. Thiab peb xav ... Hauv luv luv, Russia thaum lub sij hawm tsarist tseem tsis muaj zog tshaj li cov neeg ntseeg Russia!
  Charlotte luag ntxhi.
  - Yog li nws yog! Tab sis, ntawm chav kawm, peb tsis muaj lub sijhawm ntawd. Adolf Hitler tau ua kom ntse dua. Nws xaus lus tsis sib haum xeeb nrog Stalin, thiab kov yeej nws cov yeeb ncuab ib feem. Qhov no yog nom tswv txawj ntse!
  Christina sau tseg:
  - Nws yuav yog qhov xav tau ntau dua los ua kom tiav Britain, thiab tsuas yog tom qab ntawd tawm tsam Soviet Union!
  Charlotte hais nrog luag nyav:
  - Kuv pom zoo nrog qhov no!
  Gerda, ntawm qhov tsis sib xws, tawm tsam:
  - Yog tias peb tsis tau tawm tsam USSR xyoo 1941, thiab tsis tau kov yeej cov tub rog liab uas tsis tau npaj ua tsov rog tiv thaiv, lawv tuaj yeem tawm tsam peb thaum peb tawm tsam Britain. Yog li peb tsis muaj lwm txoj kev xaiv!
  Magda shrugged:
  - Stalin yog ib tug ceev faj politician! Tej zaum nws yuav tsis muaj kev pheej hmoo li kev taug txuj kev nyuaj!
  Gerda rationally remarked:
  - Hloov chaw, nws yog qhov kev twv txiaj loj ntawm Stalin qhov muab sijhawm rau peb los tsoo Tebchaws Askiv. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, superior zog yuav poob rau nws. Thiab peb yuav tau faus nws. Thiab thaum Britain tawm tsam, Russia tseem muaj lub sijhawm tawm tsam peb. Txwv tsis pub, peb yuav tsum lees tias peb cov yeeb ncuab tsis muaj caij nyoog!
  Charlotte kuj pom ib yam dab tsi los tawm tsam:
  - Txog thaum tej dab phem xws li USSR thiab lub teb chaws As Mes Lis Kas swb lawm, nws yog qhov ntxov ntxov hais tias tus yeeb ncuab tsis muaj caij nyoog. Peb tau ua ntau yam thiab tau los ntev, tab sis... Peb tseem muaj ntau yam teeb meem tom ntej. Nov yog Australia tam sim no. Lwm qhov tseem ceeb rau cov tub rog German!
  Gerda teb tias:
  - Peb mam li hla dhau qhov ntawd! Kuv twb muaj ob txoj kev taug kev hauv Switzerland thiab Sweden, tab sis tsawg kawg nws sov dua hauv Australia.
  Charlotte luag ntxhi thiab hais tias:
  - Kuv ntseeg peb txoj kev yeej! Nws tsuas tsis tuaj yeem ua lwm yam!
  Cov ntxhais yuav tsum tsis txhob ua kom sov hauv cov suab puam thiab rov qab mus rau kev thauj mus los. Refueling tau ua tiav. Thiab cov ntxhais tau koom nrog lawv cov phooj ywg qub los ntawm Tigress battalion.
  Cov ntxhais los ntawm cov poj niam no detachment mus yos hav zoov rau khoob Mujahideen. Qhov twg, txawm li cas los xij, muaj tsawg. Thiab tam sim no lawv zoo siab tau tawm mus kov yeej Australia. Lwm lub teb chaws thiaj li ntshaw rau Wehrmacht.
  Lub teb chaws Yelemees tau sib sau ua ke rau kev dhia thiab npaj tsaws.
  Margaret ntsib cov neeg paub qub Christina thiab Gerda nrog kev hwm. Tom qab tag nrho, tsis yog txhua tus tuaj yeem tau txais pob zeb diamond rau Knight's Cross! Tom qab lub tuam txhab no, cov ntxhais yuav tsum raug xa mus rau insemination thiab mus rau ib qho chaw tshwj xeeb rau kev yug me nyuam. Yog li nyob rau hauv Lavxias teb sab tuam txhab, tej zaum lawv yuav tsis muaj sij hawm los koom.
  Cov kev zoo nkauj, txawm li cas los xij, saib zoo siab thiab ua tub rog. Kuv tsis xav pw thiab cov ntxhais, xauv rau hauv ib lub tsev, sib tham.
  Magda, zaum hauv lub rooj zaum tawv, hais tias:
  - Paganism, rau tag nrho nws cov logic sab nraud, kuj tsis tuaj yeem teb ntau cov lus nug. Piv txwv li, ntau tus vajtswv demiurge tuaj qhov twg?
  Charlotte giggled thiab retorted:
  - Ib yam li monotheism tsis tuaj yeem teb cov lus nug, tsuas yog Vajtswv tus uas tsim lub Ntiaj Teb los qhov twg?
  Magda shrugged:
  - Qhov no yog ib lo lus nug ntawm yuav ua li cas hais ... Los ntawm txoj kev ntseeg peb txais raws li ib tug axiom tias Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus yeej ib txwm muaj. Thiab qhov no yog ib qho axiom uas tsis xav tau kev pov thawj.
  Christina hais, tuav nws lub taub hau:
  - Nws yog tsis yooj yim sua xav txog tej yam uas muaj nyob mus ib txhis, thiab muaj zog infinitely, thiab infinitely ntse. Qhov no defies logic. Raws li peb pom nyob rau hauv lub ntiaj teb, qhov yooj yim ua rau cov complex, thiab peb saib evolution. Thiab tom qab ntawd los ntawm ntau qhov nyuaj, qhov yooj yim tuaj. Uas contradicts pom kev muaj tiag.
  Piv txwv li, tib neeg yog qhov nyuaj, tsis yooj yim! Thiab peb tsis degrading txhua, tab sis ntawm qhov tsis sib xws, peb tau dhau los ua neeg zoo tag nrho!
  Charlotte giggled thiab hais tias:
  - Logical! Lub evolution ntawm cov vajtswv coj mus rau lub creation ntawm omnipotent Demiurge Vajtswv!
  Magda hais hnyav:
  - Cov tswv yim zoo li no tuaj yeem rhuav tshem tus ntsuj plig!
  Charlotte nqaim nws ob lub qhov muag thiab blurted tawm:
  - Tab sis lo lus nug yog, lub hnub nyoog twg yog lub ntiaj teb?
  Magda shrugged nws muaj zog, tsim lub xub pwg nyom:
  - Tsis paub! Thiab yog vim li cas ib lo lus nug?
  Charlotte teb rationally:
  - Qhov no tau ua rau Xatas ntxeev siab. Dab Ntxwg Nyoog yog ib tug tubtxib saum ntuj thaum ntxov, yog tias tsis yog thawj zaug. Lawv hu li cas - Leej Tub ntawm Kaj ntug! Thiab yog hais tias nws ntxeev siab, ces tej zaum tsis dhau lub sij hawm dhau mus txij thaum nws tsim thiab ntxeev siab. Txwv tsis pub, nws hloov tawm tias nws coj tus cwj pwm tsis zoo rau ntau txhiab lab xyoo thiab tam sim ntawd los ua neeg ruam.
  Magda frowned thiab cooed:
  - Thiab yog li cas?
  Clever Charlotte hais tias:
  - Thiab cov kws tshawb fawb hais tias peb lub ntiaj teb muaj ntau txhiab xyoo! Nws yuav siv sij hawm ntev heev rau lub teeb ntawm cov hnub qub kom ncav cuag lub ntiaj teb! Tab sis raws li phau Vajlugkub, nws tsis tuaj yeem yog billions!
  Magda xav ib pliag thiab teb tias:
  -Vajtswv tsim lub teeb ci ntawm cov hnub qub uas twb tau tuaj txog peb lawm. Adas thiab Evas yog neeg laus, tsis yog menyuam mos. Lub hnub thiab lub hli thiab hnub qub twb ci rau lawv. Qhov ntawd yog, tus Tswv tsim lub ntiaj teb no hauv kev txhim kho. Yog li tag nrho koj cov lus cog tseg ua pov thawj tsis muaj dab tsi.
  Charlotte stubbornly remarked:
  - Los yog tej zaum lawv ua pov thawj tias muaj ntau tus vajtswv? Cov vajtswv uas tsim lub qab ntuj khwb!
  Magda teb nrog qee qhov hesitation:
  - Peb lub ntiaj teb yog ntau dua los yog tsawg sib koom ua ke thiab tsim, nrog rau tag nrho nws cov irregularities. Thiab lub xub ntiag ntawm ntau tus vajtswv coj mus rau qhov tseeb tias lub qab ntuj khwb yuav muab faib ua feem.
  Charlotte kuj tawm tsam qhov laj thawj heev:
  - Lub nkoj tab tom tsim los ntawm ntau tus neeg! Txawm li cas los xij, lub nkoj sib ntaus sib tua yog lub tshuab muaj zog. Yog lawm, thiab Lub Ntiaj Teb yog tsim los ntawm ntau tus vajtswv demiurge, tab sis qhov no tsis ua rau lub ntiaj teb tsis muaj qhov tseem ceeb!
  Magda stretched nws lub ntsej muag thiab cooed:
  - Thiab qhov ntawd yog qhov laj thawj! Tab sis qhov no yog tib neeg logic nkaus xwb. Nws tsis muaj dab tsi ua nrog Divine hwj chim, uas yog incomprehensible!
  Charlotte luag ntxhi.
  - Qhov kev sib cav yooj yim tshaj plaws yog qhov kev xav ntawm tus Tswv yog qhov nkag tsis tau! Thiab qhov no tuaj yeem raug xa mus rau thiab hais hauv txhua kis ntawm lub neej!
  Magda ntxhi:
  Thiab nyob rau hauv txhua kab ntawm tus Tswv ceg no,
  Kuv pom lub siab xav hauv npau suav kom paub qhov zoo...
  Tab sis txawv peb cov neeg raug kev txom nyem yuav luag nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus,
  Thiab lub despot ntawm nyiaj txiag tau ua phem shackled peb tis!
  Charlotte luag ntxhi.
  - Noj zoo! Ua cas koj ho tsis hneev rau tus ncej?
  Magda tuav nws lub nrig:
  - Yog koj!
  Cov ntxhais pib ua kom meej meej dhuav... Kev sib tham txog kev ntseeg tsis mus zoo. Dab tsi ntxiv peb tuaj yeem tham txog? Kev xav ntawm cov tub rog ntawm SS battalion tau txwv.
  Gerda kov lub tank hauv kev sib tham:
  - Peb "Lion" tsuas yog lub embodiment ntawm German ntsuj plig! Yog li loj thiab nrog rab phom!
  Magda tau hais txog, zaws nws tus khaus khaus nrog nws ob txhais tes:
  - Thiab "Nas" yog qhov loj dua - nws txhais tau tias muaj zog dua! Thiab nws tej cuab yeej yog tuab dua! Thiab ob rab phom ib zaug!
  Charlotte exclaimed nrog zoo siab:
  - Tus nas me ntxim nyiam! Peb yuav zom sawv daws ua hmoov!
  Magda coj nws thiab hu nkauj:
  - Sworn thiab ancient, tus yeeb ncuab swear dua! Sib tov kuv, zom kuv ua hmoov! Tab sis tus tim tswv tsis tsaug zog, thiab txhua yam yuav ua haujlwm ... Thiab txhua yam yuav xaus zoo! Thiab txhua yam yuav xaus zoo!
  Charlotte wittily hais tias:
  - Cov neeg uas vam khom cov tubtxib saum ntuj poob ncaj nraim rau hauv ntuj txiag teb tsaus!
  Magda retorted:
  - Leej twg muaj dab nyob hauv nws lub taub hau, yav tom ntej tsuas muaj ntuj txiag teb tsaus!
  Gerda mam li nco dheev hais tias:
  - Charlotte thiab kuv tau muaj kev paub zoo nrog T-34 thaum lawv sim! Thiab koj paub, qhov no tsis yog lub tank phem tshaj plaws hauv ntiaj teb!
  Redhead hais venomously:
  - Tsis yog qhov zoo tshaj plaws, tab sis ... Nws pom kev tsis muaj zog. Hauv kev xyaum, nws yog qhov nyuaj heev los ntaus tus yeeb ncuab los ntawm lub tank! Peb yuav tsum lees nws!
  Gerda tau sau tseg tias:
  - Cov cuab yeej zoo li qub thiab turret. Txawm hais tias "Tiger" -2 thiab "Lion" yuav muaj kev tiv thaiv sab zoo dua.
  Christina, tus ntxhais liab plaub hau tsis zoo no, hais tias:
  - "Lion" kuj muaj ib tug zoo turret, nyob rau hauv cov nqe lus ntawm inclination ntawm lub hauv pliaj. Tab sis "Tiger"-2 lub hauv pliaj yog yuav luag tsis inclined.
  Gerda teb tias:
  - Tab sis lub thickness ntawm armor yog 180 millimeters. Qhov no them nyiaj rau lub kaum sab xis ntawm daim ntawv me. Nyob rau hauv cov nqe lus ntawm tus pej thuam, "Tsov" tig tawm zoo dua "Tiger", tab sis qhov no, ntawm chav kawm, tsis yog qhov txwv. Kuv paub tias peb cov neeg tsim qauv yuav tsim ib yam dab tsi zoo meej dua.
  Thiab tus ntxhais zoo nkauj tau rub nws txhais taw liab qab rau ntawm daim hlau, kom lub suab paj nruag nrov nrov.
  Cov tub rog tau dhuav. Lawv xav pw tsaug zog. Koj tuaj yeem ntes ib yam dab tsi nthuav nyob ntawd ...
  Meanwhile, muaj tsov rog nyob rau hauv lub Caucasus. Ntxiv nrog rau Panther, cov Germans kuj siv Tiger-2. Kuj tseem muaj lub tank zoo sib xws, tab sis me ntsis loj dua, hnyav dua nrog 88-mm cannon, thiab cov tub rog tuab dua. Tau kawg, qhov hnyav ntawm peb caug-tsib tons, ntau dua, tab sis tseem tsis tseem ceeb, tuaj yeem tawm tsam nrog lub cav qub ntawm 700 horsepower. Txawm li cas los xij, Vintik thiab Shpuntik twb tau ua lub cav nrog 1000 horsepower. Thiab "Tiger"-2 kuj tau pib ya ya. "Lion" tau tshwm sim, nrog cov cuab yeej hnyav dua, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau sab, thiab phom 105-mm.
  Thiab hnyav plaub caug-tsib tons, nws tau dhau los ua teeb meem loj rau cov tub rog Soviet.
  Thaum lub caij ntuj no ntawm plaub caug-peb - plaub caug-plaub, lub Caucasus raug ntes los ntawm cov tub rog German. Kev tsov rog pib mus txawv ntawm Stalin qhov xwm txheej.
  Cov Nazis tau ntes Is Nrias teb thaum Lub Peb Hlis thiab pib nce mus rau Australia. Thiab tib lub sijhawm lawv raked Africa.
  Stalin muab kev thaj yeeb rau lawv rau txhua nqe lus. Thaum lub caij nplooj ntoos hlav ntawm plaub caug-plaub, tau ua tiav qhov kev kov yeej ntawm Africa, Hitler tau txais Stalin txoj kev thaj yeeb nyab xeeb.
  Cov xwm txheej tau ua qhev, suav nrog kev them nyiaj rov qab thiab muab cov khoom siv raw thiab lwm yam rau peb Reich.
  Thaum lub caij ntuj sov ntawm plaub caug-plaub, qhov tsaws hauv tebchaws Askiv tau tshwm sim, thiab London poob hauv ib lub lis piam. Tom qab ntawd qhov kev tawm tsam loj tau pib tawm tsam Asmeskas. Vintik thiab Shpuntik tau tsim cov submarines tshiab uas sai sai dua cov nkoj thiab coj torpedoes los ntawm radar. Thiab lawv tsis tau tsim ntau lwm yam.
  Lub laser system ntawm diskettes tau ua tshwj xeeb tshaj yog muaj zog. Thiab nws tsuas yog zoo heev.
  Amelikas tau tuav mus txog Lub Xya Hli 1945 thiab tau txais kev txhawb nqa. Ib lub sijhawm ntawm kev thaj yeeb nyab xeeb tau los txog. Ib ntus muaj tseeb...
  Hitler tsis zoo siab tias Nyiv tau siv ntau thaj chaw. Thiab nws tsuas xav tau kev ua pauj thiab kev ua haujlwm ntawm thaj av.
  Thiab lub Plaub Hlis 20, 1953, kev ua tsov ua rog nrog Nyiv tau pib. Stalin tus successor, Beria, muab nws pab rau Hitler.
  Lub Fuhrer pom zoo, ntawm qee yam xwm txheej. Namely, lub USSR yog sib ntaus sib tua nyob rau hauv tag nrho cov quab yuam, tab sis tsuas yog tau rov qab rau yav qab teb Sakhalin thiab lub Kuril ridge.
  Beria, uas txuas ntxiv them ib colossal tribute rau Hitler, pom zoo rau cov xwm txheej no.
  Kev tsov rog mus tsis zoo rau cov neeg Nyij Pooj txij thaum pib. Lawv cov tshuab ya ya, uas tau muaj riam phom laser thiab hluav taws xob cua sov, tshwj xeeb tshaj yog kev ntxhov siab. Thiab txhua yam tau raug hlawv rau tshauv thiab melted rau hauv hlau shavings.
  Lub USSR tau cuam tshuam rau hauv kev sib ntaus sib tua T-54 thiab IS-7 tso tsheb hlau luam, uas tseem muaj zog dua li Nyiv, thiab dav hlau dav hlau.
  Tsov rog tau kav tsib lub hlis thiab xaus nrog kev yeej thiab kev ua haujlwm ntawm Nyiv. Nws tau los ua ib qho kev yeej zoo kawg nkaus ...
  Thiab lub tank neeg coob ntawm Alenka ntawm IS-7 txawv nws tus kheej hauv kev sib ntaus sib tua. Lub tsheb ua tau zoo thiab tsoo ntau Japanese mastodons.
  Thiab cov ntxhais tua siv lawv cov ntiv taw liab qab, thiab yog qhov tseeb.
  Tab sis cov no yog cov ncauj lus kom ntxaws ...
  Lub USSR tau rov qab rau sab qab teb ntawm Sakhalin thiab Kuril Ridge. Thiab yog li kev ruaj ntseg txoj cai thiab thaj av tshiab ...
  Hitler, rau qee lub sijhawm, raked tag nrho lub ntiaj teb nyob rau hauv nws tus kheej. Tab sis lub USSR yog ib tug tas li eyeore rau nws. Lub Fuhrer xav tau kev kov yeej tshiab thiab kev ua yeeb yam ntawm Wehrmacht.
  Thiab tom qab ntawd lub Plaub Hlis 20, 1958, kev ua tsov rog loj tshiab pib nrog kev tawm tsam ntawm Moscow.
  Cov ntxhais German sib ntaus sib tua saum ntuj. Albina thiab Alvina.
  Lawv tua cov dav hlau Soviet. Cov ntxhais yuav luag liab qab, hnav tsuas yog bikinis thiab khaus khaus. Cov phom dav hlau yog tsom rau cov yeeb ncuab.
  Albina ntaus lub tsheb Soviet thiab squeaks:
  - Qhov no yog kev poob siab hauv peb lub tswv yim!
  Alvina kuj txiav ib tug Soviet Yak thiab ntxiv:
  - Rau lub yeeb koob ntawm peb lub teb chaws Ottoman!
  Thiab cov poj niam tub rog ntawm ib zaug kuj tau tawm tsam thiab tawm tsam nrog cov yeeb ncuab. Thiab lawv nyiam tsim txom tib neeg.
  Ib tug tswv cuab Komsomol raug tsim txom. Tus hluas nkauj liab qab raug stripped thiab raug nplawm. Tom qab ntawd lawv hlawv Komsomol cov tswv cuab lub taw liab qab nrog ib tug pas nrig kub. Thiab kuv yuav tsum hais tias lawv nyiam nws.
  Tom qab ntawd lawv tsoo tus ntxhais ntiv taw. Thiab qhov kev tsim txom chic tshaj plaws yog muab Venus lub tsev menyuam rau hluav taws nrog lub teeb. Thiab tus ntxhais poob tsis nco qab los ntawm qhov mob hnyav.
  Albina, txawm li cas los xij, tsis tau ua siab ntev txawm nyob ntawd. Nws coj lub teeb rau tus ntxhais lub hauv siab liab qab. Thiab nws kib nws. Tom qab ntawd nws txiav tawm thiab noj cov nqaij mos, hais tias:
  - Nws qab npaum li cas!
  Alvina kib lwm lub txiv mis nrog lub teeb thiab sau tseg:
  - Yog, qhov no zoo heev!
  Thiab cov ntxhais German yeej nyiam nws.
  Tab sis tsis yog txhua tus yog cov creatures. Ntawm no Anastasia Witchakova thiab Akulina Orlova tab tom sib ntaus sib tua saum ntuj, tawm tsam German vultures.
  Thiab lawv qhia lawv tej txuj ci thiab kev txawj ntse.
  Cov ntxhais, ntawm chav kawm, sib ntaus sib tua ntawm taw liab qab thiab hauv bikinis. Thiab lawv tsom qhov khoom plig ntawm kev tuag ntawm tus yeeb ncuab.
  Thiab lawv hu nkauj rau lawv tus kheej;
  - Hwj chim rau lub teb chaws ntawm communism,
  Lenin txhawb peb kom sib ntaus ...
  Lub caj qaum ntawm fascism tawg,
  Cia peb tsim lub ntiaj teb tshiab!
  Anastasia tua tus yeeb ncuab siv nws cov ntiv taw liab qab, tua lub dav hlau German thiab blathered:
  - Rau liab communism!
  Akulina Orlova deftly ntaus yeeb ncuab siv nws ob txhais ceg liab qab, txiav nws tawm thiab barked:
  - Rau kev yeej ntawm Lavxias teb sab ntsuj plig!
  Thiab cov ntxhais roared nyob rau hauv unison:
  - Rau Niam Txiv thiab Stalin!
  Qhov no yog ib tug nyuaj sib ntaus sib tua mus rau tag nrho cov nyob rau hauv pem hauv ntej.
  Cov Germans yeej muaj zog. Thiab lawv nce mus, txawm tias maj mam, nrog kev puas tsuaj loj.
  Cov ntxhais kuj sib ntaus sib tua hauv infantry...
  Komsomol cov ntxhais hauv panties nkaus xwb.
  Ntawm no Alenka tua hluav taws tawg los ntawm rab phom tshuab, txiav tawm cov Nazis thiab khob tawm tag nrho cov kab ntawm cov neeg tua rog.
  Ces nws hais tias:
  - Lub koob meej rau Russia!
  Anyuta kuj tua cov yeeb ncuab. Nws ua qhov no kom meej thiab meej heev. Thiab txiav cov fascists. Tom qab ntawd nws pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo lub tank Nazi thiab squeaks:
  - Rau Dawb Huv Rus '!
  Alla kuj tua cov yeeb ncuab. Nws ua qhov tseeb heev. Nrog nws pob taws liab qab nws pov lub txiaj ntsim ntawm kev tuag, ua nws masterfully. Lub taub hau liab tawm ntawm Krauts thiab squeals:
  -Rau lub sij hawm ntawm communism!
  Maria kuj tua cov yeeb ncuab. Nws mows cia cov fascists, uas nws ua heev aggressively thiab squeaks:
  - Rau Rus ', peb niam!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws rov pov ib lub grenade. Lub tank German, tau txais kev puas tsuaj, tig dhau ... Thiab cov khoom siv sib ntaus sib tua tau tawg.
  Marusya, tsoo cov fascists. Thiab nrog nws pob taws liab qab nws pov tag nrho cov grenades thiab hais tias:
  - Rau Niam Txiv Zoo!
  Cov no yog cov ntxhais ntawm no, tsuas yog fighters ntawm colossal zog. Yog li txhua tus neeg raug tua nyob rau hauv kab.
  Qhov no yog kev sib ntaus sib tua tsib. Thiab muaj pes tsawg fascists rushing. Thiab cov tub rog dub tau koom nrog hauv kev tawm tsam. Lawv yuav tsum tau hais tias yog cov txiv neej sib ntaus sib tua heev.
  Tab sis Lavxias teb sab ntxhais mow lawv down yam tsis muaj ceremony.
  Ib pab tub rog zoo nkauj thaum cov tub rog yuav luag liab qab. Thiab yog li tanned thiab chocolate.
  Thiab cov tshuab German muaj zog Yu-888 pom saum ntuj. Lawv tso cov foob pob rau ntawm Soviet txoj haujlwm, tsoo cov yeeb ncuab. Thiab lawv ua nrog colossal efficiency.
  Eve, tso lub foob pob, nias nws liab qab, puag ncig pob taws ntawm lub pedal. Pov cov khoom plig ntawm lub nroog Soviet, nws qw:
  - Peb Reich yog invincible!
  Agatha pom zoo nrog qhov no, hais tawm khoom plig ntawm kev puas tsuaj:
  - Peb twb rhuav tshem tag nrho peb cov yeeb ncuab!
  Thiab cov Nazis twb ntws ncig Moscow los ntawm kev sib txawv.
  Tom qab ntawd Oleg thiab cov ntxhais rov nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua, pab Russia, los yog lub USSR.
  Ntawm no lwm tus ntxhais tsis muaj taw, Margarita, koom nrog lawv. Tsis tas li ntawd ib tug poj niam laus, tus kws sau ntawv tau dhau los ua ib tug ntxhais ntawm kaum ob hauv kev sib pauv rau kev tsis txawj tuag thiab tab tom ua haujlwm.
  Cov tub rog ntawm lub xyoo pua nees nkaum tau rov sib tsoo nrog Nazis ntawm nees nkaum xyoo.
  Lub tebchaws fascist xim av muaj ntau tus tub rog. Lawv ntws zoo li tus dej ntws tsis kawg.
  Oleg Rybachenko, txiav cov Nazis nrog ntaj, ob infantry thiab tso tsheb hlau luam, roared:
  - Peb yuav tsis muab rau hauv!
  Thiab ib tug ntse disc ya los ntawm tus tub liab qab taw!
  Margarita, tsoo nws cov neeg sib tw, bared nws cov hniav, yws tias:
  - Muaj ib qho chaw hauv ntiaj teb rau kev ua yeeb yaj kiab!
  Thiab cov koob tshuaj lom tau tawg los ntawm tus ntxhais liab qab taw, ntaus Nazis thiab lawv cov dav hlau thiab tso tsheb hlau luam.
  Natasha kuj cuam tshuam nws cov ntiv taw liab qab, tua neeg, thiab quaj qw:
  - Peb yuav tsis hnov qab thiab tsis zam txim.
  Thiab nws rab ntaj tau hla lub zeb tawm tsam Nazis.
  Zoya, txiav tawm cov yeeb ncuab, squealed:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab!
  Thiab ntau koob tau tawg los ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab ob lub qhov muag thiab hauv caj pas ntawm Nazi cov tub rog thiab dav hlau.
  Yog lawm, nws pom tseeb tias cov tub rog tau txais kev zoo siab thiab ua siab tawv.
  Augustine, txiav cov tub rog dawb thiab tso tsheb hlau luam, squeaked:
  - Peb cov hlau yuav!
  Thiab ib tug tshiab, killer khoom plig ya los ntawm nws ob txhais taw liab qab. Thiab cov Takni thiab dawb fighters poob.
  Svetlana tsoo lub miller, nws rab ntaj zoo li xob laim.
  Cov Nazis poob zoo li txiav sheaves.
  Tus ntxhais pov koob nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaks:
  - Nws yuav yeej rau Niam Russia!
  Oleg Rybachenko nce qib tawm tsam Nazis. Tus tub Terminator tsoo cov tub rog xim av.
  Thiab nyob rau tib lub sijhawm, cov ntiv taw ntawm tus tub ntawm ob txhais ceg liab qab pov cov koob nrog tshuaj lom, lawv rhuav tshem cov pob tw thiab tua cov dav hlau.
  Tus tub hluas:
  - Lub koob meej rau yav tom ntej Rus '!
  Thiab nyob rau hauv kev txav nws txiav tawm txhua leej txhua tus lub taub hau thiab muzzles.
  Margarita kuj tsoo nws cov neeg sib tw.
  Nws ob txhais taw liab qab xwb flash. Cov Nazis tuag coob heev. Tus tub rog qw:
  - Mus rau thaj tsam tshiab!
  Thiab ces tus ntxhais coj nws thiab slashes ...
  Ib pawg ntawm cov neeg tuag ntawm cov tub rog fascist.
  Tab sis Natasha yog nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Nws tsoo cov Nazis nrog rau lub tso tsheb hlau luam, thiab hu nkauj:
  - Rus 'zoo heev thiab radiant,
  Kuv yog ib tug ntxhais coj txawv txawv heev!
  Thiab discs ya los ntawm nws txhais taw liab qab. Leej twg txiav caj pas ntawm fascists. Yog, qhov no yog ib tug ntxhais.
  Zoya nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Nws tsoo cov tub rog xim av ob txhais tes. Ncaim los ntawm ib lub raj. Thiab nws pov cov koob tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab - nws tua cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Thiab nyob rau tib lub sij hawm nws hu nkauj rau nws tus kheej:
  - Eh, me club, cia mus!
  Eh, kuv nyiam yuav ua!
  Augustine, txiav cov Nazis thiab tua cov tub rog xim av, qw:
  -Txhua yam shaggy thiab hauv cov tawv nqaij tsiaj,
  Nws tawm tsam tub ceev xwm tawm tsam nrog lub club!
  Thiab yog hais tias nws tso nws cov ntiv taw liab qab ntawm tus yeeb ncuab, nws yuav tua ib tug ntxhw, thiab ntau dua li lub tank.
  Thiab ces nws squeaks:
  - Wolfhounds!
  Svetlana yog nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Nws chops, shreds cov Nazis. Nrog taw liab qab nws tso khoom plig ntawm kev tuag ntawm lawv.
  Nws khiav lub zeb nrog ntaj.
  Crushed ntau fighters thiab qw:
  - Kev yeej loj yuav los!
  Thiab dua tus ntxhais yog nyob rau hauv qus motion.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab tso cov koob tuag, rhuav tshem cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Oleg Rybachenko dhia. Tus tub tau ua ib qho kev sib tw. Nws txiav ntau Nazis hauv kev dhia.
  Nws pov cov koob nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab gurgled:
  - Ua rau kuv lub siab tawv zoo nkauj!
  Thiab dua tus tub yog nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Margarita mus rau qhov kev tawm tsam. Shreds tag nrho cov yeeb ncuab nyob rau hauv ib tug kab. Nws rab ntaj txias dua li cov hniav ntawm lub zeb. Thiab cov ntiv taw liab qab pov khoom plig ntawm kev tuag, tso tsheb hlau luam thiab dav hlau raug hluav taws.
  Ib tug ntxhais nyob rau hauv ib tug qus tua. Exterminates xim av warriors yam tsis muaj ceremony.
  Thiab nws dhia txhua txhua tam sim no thiab tom qab ntawd thiab tau twisted!
  Thiab khoom plig ntawm kev puas tsuaj ya los ntawm nws.
  Thiab cov Nazis poob tuag. Thiab tag nrho mounds ntawm corpses yog piled.
  Margarita squeaks:
  - Kuv yog American cowboy!
  Thiab dua rab koob tau muab pov rau ntawm nws txhais taw liab qab.
  Thiab ces lwm kaum koob!
  Natasha kuj tseem txias heev ntawm kev tawm tsam.
  Thiab nws pov nrog nws ob txhais taw liab qab, thiab nto qaub ncaug los ntawm lub raj.
  Thiab qw rau saum nws lub ntsws:
  - Kuv ci ntsa iab tuag! Txhua yam koj yuav tsum ua yog tuag!
  Thiab dua qhov kev zoo nkauj yog nyob rau hauv kev txav.
  Zoya cua daj cua dub tawg ntawm Nazi corpses. Thiab tseem los ntawm nws txhais taw liab qab boomerangs ntawm kev puas tsuaj ya tawm.
  Thiab cov tub rog xim av pheej poob thiab poob.
  Zoya qw:
  - Tus ntxhais liab qab, nws yuav kov yeej koj!
  Thiab ib tug kaum ob koob ya los ntawm tus ntxhais liab qab pob taws. Uas ncaj nraim mus rau hauv caj pas ntawm Nazis.
  Ces lawv tuag.
  Los yog es, tag nrho tuag.
  Augustine ntawm kev tawm tsam. Ua kom cov tub rog xim av. Nws rab ntaj nqa hauv ob txhais tes. Thiab nws yog ib tug zoo kawg nkaus warrior.
  Lub cua daj cua dub cheb los ntawm cov tub rog fascist.
  Ib tug ntxhais nrog plaub hau liab roars:
  - Lub neej yav tom ntej yog zais! Tab sis nws yuav yeej!
  Thiab hauv kev tawm tsam, kev zoo nkauj nrog cov plaub hau fiery.
  Augustine roars nyob rau hauv qus ecstasy:
  - Cov vajtswv ntawm kev ua tsov ua rog yuav rhuav tshem txhua yam!
  Thiab tus tub rog nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab pov ntau ntse, tshuaj lom koob.
  Svetlana hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab yog li sparkling thiab combative. Nws ob txhais ceg liab qab pov tawm ntau yam tua neeg. Tsis yog ib tug neeg, tab sis kev tuag nrog cov plaub hau daj.
  Tab sis yog tias nws tawg, koj yuav tsis tuaj yeem nres nws.
  Svetlana hu nkauj:
  - Lub neej yuav tsis yog zib mu,
  Yog li dhia hauv ib puag ncig seev cev!
  Thov kom koj zaj npau suav muaj tseeb -
  Kev zoo nkauj hloov ib tug txiv neej mus ua qhev!
  Thiab qhov kev txav ntawm tus hluas nkauj taw liab qab ua ntau dua thiab npau taws.
  Oleg qhov kev tawm tsam yog nrawm. Tus tub ntaus Nazis.
  Nws ob txhais taw liab qab pov cov koob ntse - rhuav tshem cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Cov tub rog tub rog squeaks:
  - Lub tebchaws npau taws yuav rhuav tshem txhua tus!
  Thiab dua tus tub yog nyob rau hauv txoj kev mus.
  Margarita yog ib tug ntxhais qus hauv nws txoj haujlwm. Thiab threshes cov yeeb ncuab.
  Yog li ntawd, nws tau tsim ib lub txiv ntoo nrog cov khoom tawg nrog nws txhais ceg liab qab. Nws yuav tawg thiab tam sim ntawd pov ib puas Nazis thiab kaum lub tank.
  Tus ntxhais qw:
  - Kev yeej tseem yuav los rau peb!
  Thiab nws yuav khiav lub zeb nrog rab ntaj - lub tank chim ya nyob rau hauv txawv kev qhia.
  Natasha nthuav tawm nws txoj kev txav mus los. Tus ntxhais txiav cov tub rog xim av. Thiab tib lub sijhawm nws qw:
  - Kev yeej tos lub tebchaws Russia.
  Thiab cia peb tshem tawm cov Nazis ntawm qhov nrawm nrawm.
  Natasha yog ib tug terminator ntxhais.
  Nws tsis xav nres thiab qeeb, thiab lub tank thiab dav hlau raug tua.
  Zoya nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Nws rab ntaj zoo li txiav nqaij thiab hlau nyias. Tus ntxhais qw rau saum nws lub ntsws:
  - Peb txoj kev cawm seej muaj zog!
  Thiab cov ntiv taw liab qab kuj muab cov koob no.
  Thiab ntau tus neeg nrog lawv caj pas chob, mounds ntawm corpses, nrog rau cov tank tawg thiab downed dav hlau nyob ib ncig ntawm.
  Augustine yog ib tug ntxhais vwm. Thiab nws rhuav tshem txhua tus neeg zoo li nws yog neeg hlau ua los ntawm hyperplasma.
  Nws twb rhuav tshem ntau tshaj li ib puas Nazis. Tab sis txhua yam yog nce pace. Thiab tus tub rog kuj roars.
  - Kuv yog invincible! Qhov txias tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no!
  Thiab dua qhov kev zoo nkauj yog nyob rau ntawm kev tawm tsam.
  Thiab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, ib lub txiv tsawb ya tawm. Thiab peb puas Nazis thiab kaum ob lub tank tau tawg los ntawm kev tawg muaj zog.
  Augustine hu nkauj:
  -Koj tsis txhob txeeb peb lub tebchaws!
  Svetlana tseem nyob ntawm qhov kev tawm tsam. Thiab nws tsis muab rau koj ib ounce ntawm so. Wild terminator ntxhais.
  Thiab nws txiav cov yeeb ncuab thiab tua cov Nazis. Thiab ib pawg ntawm cov neeg tua rog xim av twb tau poob rau hauv kwj dej thiab ntawm txoj kev.
  Rau qhov mus qus. Nws yog kev sib ntaus sib tua qus.
  Oleg Rybachenko rov qab ua haujlwm. Thiab nws nce mus, waving ob rab ntaj. Thiab tus tub terminator khiav lub zeb. Tua Nazis poob.
  Loj ntawm corpses. Tag nrho cov roob ntawm lub cev ntshav.
  Tus tub sau ntawv nco txog lub tswv yim qus. Qhov twg nees thiab tib neeg kuj sib xyaw ua ke.
  Oleg Rybachenko squeaks:
  - Woe los ntawm lub siab!
  Thiab yuav muaj nyiaj ntau!
  Thiab Terminator Tub nyob rau hauv lub zog tshiab. Thiab nws ob txhais taw liab qab yuav muab ib yam dab tsi thiab pov nws.
  Tus tub txawj ntse roared:
  - Master chav kawm thiab Adidas!
  Nws muab tawm los ua ib qho yeeb yam zoo heev. Thiab pes tsawg Nazis raug tua? Thiab lawv tau tua cov neeg loj tshaj plaws ntawm cov neeg tua rog loj tshaj plaws.
  Margarita kuj nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua. Ua kom cinnamon thiab steel tub rog thiab roars:
  - Loj poob siab heev regiment! Peb tab tom tsav txhua tus mus rau hauv lub hleb!
  Thiab nws rab ntaj txiav ntawm Nazis. Qhov loj ntawm cov neeg tua rog xim av tau tawg lawm.
  Tus ntxhais qw nrov nrov:
  - Kuv tseem txias dua tus panther! Ua pov thawj tias koj yog tus zoo tshaj plaws!
  Thiab ib tug peas nrog ib tug muaj zog tawg yuav ya tawm ntawm tus ntxhais lub pob taws liab qab.
  Thiab nws yuav ntaus tus yeeb ncuab.
  Thiab nws yuav coj thiab rhuav tshem qee tus yeeb ncuab, tso tsheb hlau luam thiab txawm tias dav hlau.
  Thiab Natasha yog nyob rau hauv txoj cai. Thiab nws ntaus nws cov neeg sib tw, thiab nws yuav tsis cia leej twg poob.
  Muaj pes tsawg Nazis koj twb tua lawm?
  Thiab nws cov hniav ntse heev. Thiab lub qhov muag yog li sapphire. Tus ntxhais no yog tus tua neeg loj. Txawm tias tag nrho nws cov neeg koom tes yog executioners!
  Natasha qw:
  - Kuv chim! Yuav muaj qhov zoo rau koj!
  Thiab dua tus ntxhais yuav tua ntau Nazis nrog ntaj.
  Zoya tab tom txav mus thiab tau txiav ntau tus tub rog xim av.
  Thiab liab qab taw pov koob. Txhua rab koob tua ntau tus Nazis. Cov ntxhais no zoo nkauj tiag2 li.
  Augustine nce qib thiab tsoo nws cov neeg sib tw. Thiab tib lub sijhawm nws tsis hnov qab qw:
  - Koj tsis tuaj yeem khiav lub hleb!
  Thiab tus ntxhais yuav muab nws cov hniav thiab liab qab!
  Thiab xws li lub taub hau liab ... Nws cov plaub hau flutters nyob rau hauv cua zoo li ib tug proletarian banner.
  Thiab txhua yam hais tawm los ntawm kev npau taws.
  Svetlana tab tom tsiv mus. Ntawm no kuv txiav ntau pob txha taub hau thiab tank turrets. Ib tug tub rog uas liab qab nws cov hniav.
  Qhia tus nplaig. Thiab ces nws tawm ntawm lub raj. Ces nws quaj:
  - Nej cov txiv neej yuav tuag!
  Thiab ib zaug ntxiv, cov koob tuag tau ya los ntawm nws txhais taw liab qab, ntaus infantry thiab aircraft.
  Oleg Rybachenko dhia thiab dhia.
  Ib tug me nyuam tub liab qab tawm ib pawg koob, tsoo lub tank, thiab hu nkauj:
  - Cia peb mus taug kev, qhib tus account loj!
  Tus tub rog tub rog yog nyob ntawm nws qhov zoo tshaj plaws.
  Nws twb muaj ob peb xyoos lawm, tab sis nws zoo li me nyuam yaus. Tsuas yog muaj zog heev thiab cov leeg.
  Oleg Rybachenko tau hais tias:
  - Txawm hais tias qhov kev ua si tsis ua raws li cov cai, cia peb ua txhaum ntawm kev sib raug zoo!
  Thiab ib zaug ntxiv, cov koob tuag thiab tawm tsam tau ya tawm ntawm nws txhais taw liab qab.
  Margarita hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Tsis muaj dab tsi ua tsis tau! Kuv ntseeg tias yuav muaj kaj ntug ntawm kev ywj pheej!
  Tus ntxhais rov pov ib rab koob tuag ntawm cov Nazis thiab lawv lub tank, thiab txuas ntxiv mus:
  - Qhov tsaus ntuj yuav ploj mus! Roses ntawm May yuav tawg!
  Thiab sai li sai tau thaum tus tub rog pov ib qho pea nrog nws cov ntiv taw liab qab, ib txhiab Nazis tam sim ntawd ya mus rau saum huab cua. Yog lawm, cov tub rog ntawm cov xim av, ntuj raug txim teb chaws Ottoman yog yaj ua ntej peb ob lub qhov muag.
  Natasha hauv kev sib ntaus sib tua. dhia zoo li cobra. Txhaum cov yeeb ncuab. Thiab ntau Nazis tuag thiab dav hlau poob.
  Tus ntxhais siv rab ntaj, thiab charcoal nplej, thiab hmuv. Thiab koob.
  Nyob rau tib lub sijhawm, nws roars:
  - Kuv ntseeg tias yeej yuav los!
  Thiab lub yeeb koob ntawm Russians yuav pom!
  Cov ntiv taw liab qab pov koob tshiab, tho cov neeg tawm tsam.
  Zoya nyob rau hauv qus motion. Ua ntej ntawm Nazis. Txiav lawv mus rau hauv me me pieces.
  Tus tub rog pov koob nrog nws tus ntiv tes liab qab. Punches los ntawm cov neeg sib tw, thiab tom qab ntawd roars:
  - Peb txoj kev yeej yeej nyob ze!
  Thiab nws khiav ib lub zeb qus nrog rab ntaj, cheb cov tso tsheb hlau luam. Qhov no yeej yog ib tug ntxhais zoo li ib tug ntxhais!
  Tab sis Augustine tus cobra mus rau qhov kev tawm tsam. Tus poj niam no yog npau suav phem rau sawv daws.
  Thiab yog tias nws tig rau, nws txhais tau tias nws tig rau.
  Tom qab ntawd tus redhead yuav coj nws thiab hu nkauj:
  - Kuv mam li qhib tag nrho cov pob txha taub hau! Kuv yog ib tug npau suav zoo!
  Thiab tam sim no nws rab ntaj tau ua haujlwm thiab txiav nqaij thiab hlau.
  Svetlana kuj mus rau qhov kev tawm tsam. Tus ntxhais no tsis muaj kev txwv. Thaum nws raug txiav lawm, ib pawg ntawm cov neeg tuag tau littered, thiab cov dav hlau thiab cov tso tsheb hlau luam tau pw ib puag ncig.
  Lub blonde terminator roars:
  - Yuav ua li cas zoo! Nws yuav zoo npaum li cas - Kuv paub nws!
  Thiab ces ib tug killer pea ya los ntawm nws.
  Oleg yuav rov txiav ib puas Nazis, cheb zoo li lub meteor. Thiab nws yuav muab lub foob pob pov tseg.
  Nws yog me me, tab sis nws tuag ...
  Yuav ua li cas nws yuav torn rau hauv me me pieces.
  Terminator tus tub qw nrov nrov:
  - Cov tub ntxhais hluas cua daj cua dub ntawm cov tshuab txaus ntshai!
  Margarita yuav ua qhov no dua hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab yuav txiav ntau cov xim av fighters. Thiab txiav loj clearings.
  Tus ntxhais squeals:
  - Lambada yog peb cov seev cev ntawm cov xuab zeb!
  Thiab nws yuav ntaus nrog lub zog tshiab.
  Natasha tseem npau taws rau qhov kev tawm tsam. Qhov no yog li cas nws tsoo cov Nazis. Nws tsis yooj yim rau lawv tawm tsam cov ntxhais zoo li no.
  Natasha coj nws thiab hu nkauj:
  - Kev khiav hauv qhov chaw yog kev sib haum xeeb dav dav!
  Thiab tus tub rog unleashed xws li ib tug cascade ntawm blows rau nws tw.
  Thiab nws pov cov discs nrog nws txhais taw liab qab.
  Ntawm no kuv khiav lub zeb. Qhov loj ntawm cov tub rog xim av taub hau dov tawm thiab cov tanks hlawv.
  Nws yog kev sib ntaus sib tua zoo nkauj. Yeej koj tus kheej nrog xws li ib tug daj armada.
  Zoya tab tom txav mus, tsoo txhua tus. Thiab nws rab ntaj zoo li txiab tuag.
  Tus ntxhais ntxim hlub xwb. Thiab nws ob txhais taw liab qab pov koob tshuaj lom heev.
  Ntaus tawm tsam. Lawv tho lawv caj pas thiab ua hleb, ua kom lub tank thiab dav hlau tawg.
  Zoya coj nws thiab squeaked:
  - Yog tsis muaj dej hauv kais...
  Natasha qw nrog zoo siab:
  - Yog li nws yog koj qhov txhaum!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws pov ib yam dab tsi uas tua kom huv si. Qhov no yog ib tug ntxhais ntawm cov ntxhais tiag tiag.
  Thiab ib tug hniav yuav ya los ntawm nws ob txhais ceg liab qab. Thiab nws yuav ntaus ntau tus neeg tua rog, txiav tawm lub turrets los ntawm tso tsheb hlau luam.
  Augustine ntawm kev txav mus los. Swift thiab tshwj xeeb hauv nws txoj kev zoo nkauj.
  Cov plaub hau ci li cas nws muaj. Lawv flutter zoo li ib tug proletarian banner. Tus ntxhais no yog ib tug vixen tiag.
  Thiab nws txiav nws cov neeg tawm tsam - zoo li nws tau yug los nrog rab ntaj hauv nws txhais tes.
  Redhead, damn beast!
  Augustine coj nws thiab hais tias:
  - Nws yuav yog ib tug nyuj lub taub hau - cov fighters yuav tsis poob lawv lub siab!
  Thiab yog li ntawd nws rov crushed ntau fighters.
  Oleg Rybachenko hais tias:
  - Tsuas yog yam koj xav tau! Cas tus ntxhais!
  Margarita, pov ib rab riam nrog nws txhais taw liab qab, rhuav tshem lub tank turret, lees paub:
  - Tus ntxhais loj thiab txias!
  Augustine nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Kuv yog ib tug tub rog uas yuav tom leej twg kom tuag!
  Thiab dua, nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws yuav tso ib qho kev tua neeg.
  Svetlana tsis yog qis dua rau nws cov neeg sib tw hauv kev sib ntaus sib tua. Tsis yog ib tug ntxhais, tab sis mus xaus nrog xws li ib tug dab nyob rau hauv cov nplaim taws.
  Thiab squeals:
  - Lub ntuj xiav li cas!
  Augustine, tso cov hniav nrog nws txhais ko taw liab qab, txiav tawm lub tank lub turret, tau lees tias:
  - Peb tsis yog cov neeg txhawb nqa ntawm tub sab!
  Svetlana, txiav cov yeeb ncuab sib cais thiab tua cov dav hlau, chirped:
  - Koj tsis xav tau riam los tua tus neeg ruam...
  Zoya squeaked, pov koob nrog nws liab qab, tanned taw:
  - Koj yuav dag nws li vwm!
  Natasha, chopping li Nazis, ntxiv:
  - Thiab ua nrog nws rau ib lub nyiaj!
  Thiab cov tub rog yuav coj nws thiab dhia. Lawv thiaj li ntshav thiab txias. Feem ntau, muaj kev zoo siab heev hauv lawv.
  Oleg Rybachenko zoo li stylish heev hauv kev sib ntaus sib tua.
  Margarita tau hais tias:
  - Lub tshuab muaj zog, tab sis tus txiv neej txaus siab ...
  Tus tub ntse tshaj tawm ib yam dab tsi zoo li lub nyoob hoom qav taub nrog nws txhais taw. Kuv txiav ob peb puas taub hau ntawm Nazis thiab tso tsheb hlau luam, thiab squeaked:
  - Heev sporty!
  Thiab ob leeg - ib tug tub thiab ib tug ntxhais - nyob rau hauv tag nrho openwork.
  Oleg, tsoo cov tub rog xim av, gurgled:
  - Thiab yuav muaj yeej zoo rau peb!
  Margarita hissed hauv teb:
  - Peb tua txhua tus - nrog taw liab qab!
  Tus ntxhais yeej yog ib tug active terminator.
  Natasha hu nkauj ntawm qhov kev tawm tsam:
  - Hauv kev tsov rog dawb huv!
  Thiab tus tub rog tau tshaj tawm lub boomerang ntse disc. Nws ya nyob rau hauv ib tug arc, txiav down ntau Nazis thiab tank yees.
  Zoya ntxiv, txuas ntxiv kev puas tsuaj:
  - Nws yuav yog peb txoj kev yeej!
  Thiab cov koob tshiab tau ya los ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab lawv ntaus ntau tus neeg tua rog thiab dav hlau.
  Tus ntxhais plaub hau daj hais tias:
  - Cia peb saib cov yeeb ncuab!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Augustine, waving nws ob txhais ceg thiab ntuav-edged swastikas, gurgled:
  - Imperial chij rau pem hauv ntej!
  Svetlana tau lees paub tias:
  - Lub koob meej rau tus phab ej poob!
  Thiab cov ntxhais qw nyob rau hauv unison, tsoo cov Nazis:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb!
  Thiab tam sim no cov disks ya los ntawm txhais taw liab qab ntawm cov tub rog. Cov nqaij yog torn thiab lub tank turrets yog demolished.
  Thiab dua lub howl:
  - Tsis muaj leej twg yuav swb peb!
  Natasha ya mus rau saum huab cua. Nws rhuav tshem nws cov neeg sib tw thiab tis vultures, thiab tshaj tawm:
  - Peb yog nws hma, ci yeeb ncuab!
  Thiab los ntawm nws tus ntiv tes liab qab ib tug heev tuag disk yuav ya tawm.
  Tus ntxhais txawm twists hauv ecstasy.
  Thiab ces nws hais tias:
  - Peb pob taws nyiam hluav taws!
  Yog lawm, cov ntxhais tau ntxim hlub tiag tiag.
  Oleg Rybachenko gurgled:
  - Auj, nws yog ntxov, kev ruaj ntseg muab rau nws!
  Thiab nws winked ntawm warriors. Lawv luag thiab liab qab lawv cov hniav teb.
  Natasha tsoo cov Nazis thiab squealed:
  - Tsis muaj kev xyiv fab hauv peb lub ntiaj teb yam tsis muaj kev tawm tsam!
  Tus tub tawm tsam:
  - Qee zaum txawm tias kev sib ntaus sib tua tsis lom zem!
  Natasha pom zoo:
  - Yog tias koj tsis muaj zog, ces yog ...
  Tab sis peb cov tub rog yeej ib txwm noj qab nyob zoo!
  Tus ntxhais pov koob rau tus yeeb ncuab nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo lub tank loj, thiab hu nkauj:
  - Ib tug tub rog yeej ib txwm noj qab nyob zoo,
  Thiab npaj txhij rau feat!
  Tom qab ntawd Natasha rov slashed ntawm cov yeeb ncuab, demolishing lub yees ntawm lub tso tsheb hlau luam.
  Zoya yog ib tug neeg nyiag ceev heev. Nws pib tag nrho lub thoob ntawm Nazis. Thiab rhuav tshem ob peb txhiab nrog ib qho tawg.
  Ces nws squeaked:
  - Tsis txhob nres, peb pob taws yog ci ntsa iab!
  Thiab tus ntxhais nyob hauv kev sib ntaus sib tua!
  Augustine kuj tsis qaug zog hauv kev sib ntaus sib tua. Qhov no yog li cas nws tsoo cov Nazis. Raws li yog hais tias nws tau raug khob tawm ntawm ib tug sheaf nrog chains.
  Thiab chopping down opponents, nws hu nkauj:
  - Ceev faj nws yuav zoo,
  Yuav muaj lub ncuav qab zib nyob rau lub caij nplooj zeeg!
  Dab ntxwg nyoog plaub hau liab tiag tiag plows hauv kev sib ntaus sib tua, zoo li lub tsho hauv lub thawv.
  Tab sis yuav ua li cas Svetlana fights. Thiab cov Nazis tau txais nws los ntawm nws.
  Thiab yog hais tias nws hits, nws hits.
  Ntshav txaws ya tawm ntawm nws.
  Svetlana tau hais hnyav heev thaum tawg ntawm cov hlau ya los ntawm nws txhais taw liab qab, yaj lub pob txha taub hau thiab turrets ntawm tso tsheb hlau luam:
  - Lub koob meej rau Russia, muaj koob meej heev!
  Tanks yog rushing rau pem hauv ntej ...
  Kev faib tawm hauv cov tsho liab -
  Ua tsaug rau cov neeg Lavxias!
  Yog li ntawd, cov ntxhais tau coj Nazis. Yog li ntawd lawv txiav thiab shredded. Tsis yog tub rog, tab sis tiag tiag panthers uas tau tawg tawm ntawm lawv cov chains.
  Oleg nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua thiab tawm tsam cov Nazis. Nws ntaus lawv yam tsis muaj kev hlub tshua, txiav los ntawm cov tso tsheb hlau luam, thiab qw:
  - Peb zoo li bulls!
  Margarita, tsoo cov tub rog xim av thiab txiav los ntawm tso tsheb hlau luam, khaws:
  - Peb zoo li bulls!
  Natasha coj nws thiab quaj qw, txiav cov tub rog xim av nrog rau cov tso tsheb hlau luam:
  - Koj tsis tuaj yeem dag!
  Zoya rub cov Nazis sib nrug thiab squeaked:
  - Tsis yog, tsis yog los ntawm tes!
  Thiab nws tseem yuav coj thiab tso lub hnub qub nrog nws txhais ko taw liab qab thiab ua kom tiav ntau ntawm fascists.
  Natasha coj nws thiab squealed:
  - Peb lub TV tau hluav taws!
  Thiab ib pawg killer ntawm koob yoov los ntawm nws txhais ceg liab qab.
  Zoya, kuj rhuav tshem cov Nazis thiab lawv cov tso tsheb hlau luam, squeaked:
  - Peb kev phooj ywg yog monolithic!
  Thiab dua nws tau cuam tshuam nyuaj uas lub voj voog plooj hauv txhua qhov kev taw qhia. Tus ntxhais no yog kev puas tsuaj dawb huv ntawm cov neeg tawm tsam.
  Tus ntxhais, nrog nws cov ntiv taw liab qab, yuav coj thiab tso peb boomerangs. Thiab qhov no ua rau cov neeg tuag ntau dua.
  Tom qab ntawd qhov kev zoo nkauj yuav tawm:
  - Peb yuav tsis khuv xim tus yeeb ncuab! Yuav muaj lub cev tuag!
  Thiab dua qhov tua neeg ya tawm ntawm pob taws liab qab.
  Augustine kuj tau sau tseg tias:
  - Tsis yog ib lub cev, tab sis ntau!
  Tom qab ntawd, tus hluas nkauj coj nws thiab taug kev mus rau ko taw liab qab hla lub pas dej. Thiab nws tua ntau Nazis.
  Thiab yuav ua li cas nws roars:
  - Kev tua neeg coob heev!
  Thiab tom qab ntawd nws ntaus Hitler tus thawj coj nrog nws lub taub hau. Nws yuav rhuav nws lub taub hau thiab muab rau nws:
  - Banzai! Koj yuav mus saum ntuj!
  Svetlana npau taws heev nyob rau hauv qhov kev tawm tsam, tshwj xeeb tshaj yog knocking down tanks, squeaks:
  - Yuav tsis muaj kev hlub tshua rau koj!
  Thiab kaum ob koob ya tawm ntawm nws cov ntiv tes liab qab. Thaum nws punches los ntawm txhua tus, cov dav hlau poob. Thiab tus tub rog yeej sim ua kom tawg thiab tua.
  Oleg Rybachenko squeaks:
  - Zoo rau rauj!
  Thiab tus tub kuj cuam xws li lub hnub qub txias hauv daim ntawv ntawm swastika nrog nws txhais taw liab qab. Ib tug intricate hybrid.
  Thiab qhov loj ntawm Nazis tawg.
  Oleg hais tias:
  - Banzai!
  Thiab tus tub yog nyob rau ntawm cov qus tua dua. Tsis yog, lub hwj chim tsuas yog pom nyob rau hauv nws, thiab volcanoes yog gurgling!
  Margarita ntawm kev txav mus los. Nws yuav rub txhua tus lub plab qhib.
  Tus ntxhais yuav pov tsib caug koob ib zaug nrog nws ko taw. Thiab ntau yam sib txawv ntawm cov yeeb ncuab raug tua, tso tsheb hlau luam thiab dav hlau raug tshem tawm.
  Margarita hu nkauj hais txog kev zoo siab:
  - Ib, ob! Kev nyuaj siab tsis yog teeb meem!
  Koj yuav tsum tsis txhob poob siab!
  Khaws koj lub qhov ntswg thiab tus Tsov tus tw siab.
  Paub tias ib tug phooj ywg tiag tiag yeej nrog koj!
  Qhov no yog ib lub tuam txhab txhoj puab heev. Tus ntxhais yuav nplawm thiab qw:
  - Zaj Thawj Tswj Hwm yuav dhau los ua neeg tuag!
  Natasha tsuas yog qee yam ntawm terminator hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab nws roared:
  - Banzai! Tau sai sai!
  Thiab ib tug grenade ya tawm ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab nws tsoo cov Nazis zoo li cov ntsia hlau. Thiab nws yuav rhuav tshem ib pawg ntawm mastodons thiab tis, infernal tshuab.
  Dab tsi yog tub rog! Rau txhua tus tub rog - tub rog!
  Zoya tseem nyob ntawm qhov kev tawm tsam. Zoo li npau taws heev.
  Thiab nws coj nws thiab gurgled:
  - Peb Leej Txiv yog tus Dawb Huv nws tus kheej!
  Thiab nws yuav ntaus Nazis nrog peb zaug zeb!
  Thiab Augustine roared rov qab:
  - Thiab kuv tus Vajtswv yog dub!
  Tseeb tiag, lub taub hau liab yog lub cim ntawm kev dag ntxias thiab kev phem. Rau cov yeeb ncuab, tau kawg. Thiab rau nws cov phooj ywg nws yog ib tug darling.
  Thiab yuav ua li cas nws yuav coj nws thiab pov nws nrog nws txhais taw liab qab. Thiab muaj ntau tus tub rog ntawm lub tebchaws av av, nrog rau lawv cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Redhead qw:
  - Russia thiab tus Vajtswv dub nyob tom qab peb!
  Ib tug tub rog uas muaj peev xwm sib ntaus sib tua zoo heev. Tsis yog, nws zoo dua tsis txhob cuam tshuam nrog ib qho ntawm cov no. Zoo li cov pej thuam ntawm cov tso tsheb hlau luam, cov tis ntawm cov dav hlau fascist raug rhuav tshem.
  Augustine hais tias:
  - Peb yuav zom txhua tus neeg ntxeev siab rau hauv hmoov!
  Thiab winks ntawm nws cov neeg koom tes. Yog lawm, tus ntxhais npau taws no tsis yog ib yam uas yuav ua rau muaj kev thaj yeeb nyab xeeb. Tsuas yog kev thaj yeeb ntawm kev tuag!
  Svetlana, tsoo nws cov yeeb ncuab, hais tias:
  - Peb mam li tua koj nrog ib kab!
  Augustine tau lees tias:
  - Peb yuav tua txhua tus!
  Thiab los ntawm nws txhais ko taw liab qab, lub txiaj ntsim ntawm tag nrho kev puas tsuaj ya mus dua! Thiab ntau lub tso tsheb hlau luam thiab dav hlau tawg rau hauv cov shavings me me ib zaug.
  Oleg hu nkauj teb:
  - Nws yuav ua tiav banzai!
  Augustine, rhuav tshem cov Nazis nrog nws txhais tes liab qab, txiav lawv nrog rab ntaj, thiab pov koob nrog nws cov ntiv taw liab qab, rhuav tshem cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau ib zaug, hais tias:
  - Hauv luv! Hauv luv!
  Natasha, rhuav tshem cov tub rog xim av, squeaked:
  - Hauv luv - banzai!
  Thiab cia peb tsoo koj cov neeg sib tw nrog kev ferocity qus.
  Oleg Rybachenko, txiav tawm nws cov neeg tawm tsam, hais tias:
  - Qhov kev sib tw no tsis yog Suav,
  Thiab ntseeg kuv, qhov debut yog Thaib!
  Thiab dua ib tug ntse, hlau-txiav disc ya los ntawm tus tub liab qab taw. Nws txiav ob lub turrets ntawm lub tank thiab cov tails ntawm dav hlau.
  Margarita, txiav cov tub rog ntawm lub teb chaws Ottoman xim av thiab cov cuab yeej ntawm cov tso tsheb hlau luam, hu nkauj:
  - Thiab peb yuav pom leej twg hauv kev sib ntaus sib tua?
  Thiab peb yuav pom leej twg hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Peb yuav tsis tso dag nrog qhov ntawd -
  Peb yuav rhuav koj!
  Peb yuav rhuav koj!
  Lawv ua hauj lwm zoo nrog cov Nazis ces... Thiab Soviet Russia yeej lub teb chaws Ottoman xim av thaum lub sij hawm cua daj cua dub ntawm Moscow.
  Kev tsov rog tseem tsis tau tiav, tab sis USSR twb muaj lub caij nyoog los kov yeej Nazis lawv tus kheej. Yog li ntawd, rau qhov rov yuav tsum cuam tshuam lawv lub luag haujlwm super thiab txias.
  
  Ib tug USSR ntawm HUAB TAIS
  Qhov kev kaw yog tshwm sim los ntawm lub hnub ci hluav taws xob, ua rau Tebchaws Meskas, Tebchaws Askiv, thiab nws cov cheeb tsam tsaus ntuj thaum Lub Rau Hli 22, 1941. Thaum xub thawj, qhov no tsis tshwj xeeb rau kev ua tsov rog. Cov Germans tau nce qib zoo li hauv keeb kwm tiag tiag. Lub Fuhrer kuj tig mus rau sab qab teb, thiab Nyij Pooj tau tos-thiab-pom tus cwj pwm ... Thiab dua, lub caij ntuj no frosty tau cawm Red Army los ntawm kev swb tiav thiab tso cai rau nws tawm tsam kev tawm tsam ze Moscow. Lub caij no, Nyiv tau txeeb cov khoom muaj nyob hauv Dej Hiav Txwv Pacific uas yav dhau los tau koom nrog Tebchaws Askiv thiab Tebchaws Meskas, thiab cov tub rog ntxiv tam sim no tsis tuaj yeem ncav cuag.
  Nyob rau sab hnub tuaj pem hauv ntej nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav thiab lub caij ntuj sov thaum ntxov, cov Germans yeej ib tug xov tooj ntawm yeej thiab pib lawv nres rau Stalingrad dua. Txawm li cas los xij, qhov no yog qhov tsis sib xws nrog kev muaj tiag pib. Qhov tsis muaj qhov thib ob ua rau cov neeg German hloov cov tub rog ntau dua los ntawm Tebchaws Europe thiab los ntawm Libya, tsuas yog cov tub rog Italian nyob ntawd.
  Thiab qhov kev tawm tsam tau pib tsis yog ntawm Stalingrad, tab sis kuj rau Tikhvin. Thiab tam sim no nws tau raug txib los ntawm Rommel, uas tus Fuhrer muaj nuj nqis heev rau kev swb ntawm British hauv Libya thiab ntes Tolbuk.
  Thawj Tiger tanks kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Rommel tua nws thaum hmo ntuj thiab tswj kom coj cov tub rog Soviet los ntawm kev xav tsis thoob. Qhov xwm txheej tau ua rau hnyav dua los ntawm qhov tseeb tias cov Germans muaj qhov zoo dua hauv kev dav hlau thiab tsis nkim zog tawm tsam cov phooj ywg.
  Tus kws tsav dav hlau Marcel tau txais nyiaj sai sai rau sab hnub tuaj. Rov qab rau lub Rau Hli 1942, nws tau tshaj tus naj npawb ntawm cov dav hlau tua ntawm ib puas thiab tsib caug thiab tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib ntaj thiab pob zeb diamond.
  Tab sis qhov no tsuas yog qhov pib ntawm txoj haujlwm.
  Nyob rau saum ntuj nws yeej nyuaj dua rau cov tub rog Liab. Thiab cov Germans tau coj Tikhvin, thiab tom qab ntawd ob peb lub nroog ntxiv thiab txiav tawm Leningrad nrog ob lub nplhaib, thaiv lub nroog no dua.
  Cov lus txib ntawm Soviet sim ua txhaum mus rau Leningrad thiab tawm tsam hauv qhov chaw. Tab sis tsis muaj lub zog txaus los ua tiav hauv cov cheeb tsam no.
  Qhov kev nplij siab tsuas yog tias cov Nazis tau daig hauv Stalingrad, uas tau muab sijhawm rau lawv los sau cov peev tshiab.
  Tab sis Leningrad tseem tab tom thaiv. Türkiye thiab Nyij Pooj tseem tsis tau nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog thiab USSR muaj lub sijhawm los tig qhov kev sib ntaus sib tua. Thaum lub Kaum Ib Hlis 1942, cov tub rog Soviet tau pib tawm tsam ntawm Rzhev thiab Stalingrad.
  Nws tsis tuaj yeem ua tiav qhov kev vam meej nyob ze Rzhev. Tab sis ntawm Stalingrad lub nplhaib raug kaw. Tab sis raws li nws muab tawm rau ib pliag. Qhov thib peb Reich muaj ntau qhov tshwj xeeb, thiab Rommel tau pib tawm tsam rau Stalingrad los ntawm sab qaum teb, thiab Mainstein los ntawm sab qab teb.
  Qhov xwm txheej tau ua rau hnyav dua los ntawm Nyiv txoj kev npaj txhij txog kev nkag mus rau hauv kev ua tsov ua rog. Cov samurai, txawm tias raug txwv los ntawm kev sib ntaus sib tua hauv Suav teb, tau tawm tsam Vladivostok.
  Hirohito tej zaum ntshai tias Thib Peb Reich yuav plam thiab nkag mus ua tsov rog.
  Ntxiv mus, Nyiv muaj peev xwm txaus thiab infantry rau kev tawm tsam tag nrho.
  Cov Tub Rog Liab tau raug pinned, thiab Rommel tau tswj hwm los ntawm sab qaum teb mus rau Stalingrad. Mainstein tau nres ib ntus, tab sis tau txais kev txhawb nqa ntxiv thiab kev txhawb nqa los ntawm Paulus, nws koom nrog cov tub rog uas twb tau thaiv lawm.
  Yog li, lwm lub nplhaib tshwm sim uas cov tub rog Soviet pom lawv tus kheej.
  Tom qab kev sib ntaus sib tua tawv ncauj, lawv feem ntau raug rhuav tshem thiab raug ntes. Tom qab ntawd cov Germans ua tiav kev ntes ntawm Stalingrad. Thiab nyob rau lub Peb Hlis 1943, Türkiye kuj tau nkag mus rau hauv tsov rog. Qhov xwm txheej tau dhau los ua qhov nyuaj. Cov Germans tswj hwm qhov zoo tshaj plaws hauv huab cua. Marcel tau dhau qhov ntau ntawm peb puas lub dav hlau tua thiab tau los ua thawj tus neeg German tau txais qhov thib ob Knight's Cross of the Iron Cross nrog Oak Leaves Swords thiab Diamonds.
  Thaum lub Tsib Hlis, cov neeg German tau pib tawm tsam tshiab, siv ntau lub tso tsheb hlau luam - "Tiger", "Panther" thiab "Lion". Thiab lawv tau ua tiav tiav, txawm hais tias Tub Rog Liab tau siv zog tiv thaiv. Tab sis cov rog twb tsis sib npaug, txij li thaum cov tub rog Soviet tau tawm tsam ntawm peb sab pem hauv ntej - tawm tsam Thib Peb Reich, nws cov satellites, Nyiv thiab nws cov cheeb tsam, thiab Qaib Cov Txwv. Qhov xwm txheej tau hnyav zuj zus los ntawm tag nrho kev ua tsov rog tshaj tawm los ntawm Nazis, uas ua rau muaj kev nce hauv kev tsim riam phom ntau zaus thaum tsis muaj kev foob pob los ntawm cov phoojywg. Yog li USSR txoj hauv kev tau poob sai sai!
  Muaj tseeb, cov Krauts tau nce qeeb qeeb, thaum lawv ntsib kev tiv thaiv hauv qhov tob. Thiab cov tub rog Soviet, muaj kev paub, tau tawm tsam heev. Tab sis lawv tseem poob.
  Txawm li cas los xij, lawv tau tawm tsam nrog kev ua siab loj, thiab qee tus tub rog tau pom cov chav kawm siab tshaj plaws. Piv txwv li, Elizabeth lub tank cov neeg ua haujlwm ntawm T-34-76 zoo tib yam tawm tsam Nazis.
  Thiab cov Germans maj mam txav mus rau hauv cov tub rog Soviet, tsim ib lub voj voog, lossis npua. Qhov hnyav tshaj plaws thiab zoo tshaj plaws tiv thaiv Lion tank yog ua ntej. Nws zoo li Panther, tsuas yog loj dua thiab hnyav cuaj caum tons. Cov armor frontal ntawm lub hull yog 150 hli thiab nqes hav zoo li T-34, thiab ob sab yog 82 hli nrog nqes hav. Lub hauv pliaj ntawm lub turret feem ntau muaj kev tiv thaiv zoo heev: 240 hli nrog txoj kab nqes, thiab sab tsis muaj zog kuj yog 82 hli, zoo li lub hull. Thiab rab phom muaj zog, 105 hli ntev, nrog lub thoob ntev ntawm 70 EL. Qhov no yog lub tank muaj peev xwm ntaus los ntawm qhov deb.
  Elizabeth hloov lub gearbox mus rau sab saum toj nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab peb caug plaub picks ceev. Nws tsis muaj txiaj ntsig los tua ntawm "Lion" los ntawm qhov deb thiab koj yuav tsum tau los ze zog. Lub tshuab German muaj zog xa ib qhov projectile ntawm lub zog tuag. Nws rushes dhau los. Cov ntxhais hauv lub tank luag zoo siab thiab txav lawv txhais taw liab qab.
  Nws kub nyob rau sab qaum teb Caucasus thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis, thiab kev zoo nkauj hauv bikinis muaj kev lom zem heev.
  Elena sau nrog xuav:
  - Tam sim no tus fascist yuav raug ncaws tawm hauv lub horns!
  Catherine, co nws liab qab, tanned ko taw, pom zoo:
  - Peb yeej yuav ntaus nws!
  T-34-76 txuas ntxiv mus, tab sis kev ceev ntawm txoj kev yog txwv. "Lion" feem ntau NW nyuam qhuav nkag, thiab agile ntau "Panthers" thiab "Tigers" qeeb thiaj li tsis mus tom ntej.
  Tab sis cov tsheb no kuj muaj kev phom sij, tshwj xeeb tshaj yog Panther, uas muaj peev xwm tua tau kaum tsib zaug ib feeb. Koj tuaj yeem cia siab tias yuav xav tsis thoob los ntawm qhov no.
  Efrasia, nias lub roj nrog nws pob taws liab qab, squeals:
  - Peb yuav sib ntaus sib tua hauv kev txawj ntse!
  Lev tank's cannon muaj qhov tsis zoo: nws tsuas yog tua tsib zaug ib feeb xwb. Feem ntau, tsis yog tus qauv zoo tshaj plaws. Lub armor-piercing yog ntau dhau, thiab tsis tas yuav ntaus los ntawm qhov deb heev. "Tigers" thiab "Panthers" tua los ntawm ob mais ntawm qhov deb dua nws yuav luag tsis tuaj yeem ntaus lub xov tooj ntawm tes thiab peb caug-plaub me me. Yog li nws puas tsim nyog muab "Lion" nrog lub phom loj zoo li no? Lwm lub tank Soviet yog qhov sib dua, tshwj tsis yog KV-1S, tab sis lub tank no tsis muaj qhov zoo hauv kev tiv thaiv, thiab cov yam ntxwv ntawm kev tsav tsheb tsuas yog phem dua.
  Elizabeth tig nws lub cev thiab squeals:
  - Kuv ua pa nrog kuv lub hauv siab, huab cua yog nthwv dej dav,
  Sparkles ci ntsa iab, cov ntaub pua plag hnub qub yog qhov kawg ...
  Kev xav ua si, cov ntxhais liab qab muaj sia nyob,
  Kuv xav ua si saum ntuj thiab ya mus rau lub hnub mus ib txhis!
  Nws tsis yooj yim rau kev tawg ntawm Lev tank, txawm mus rau sab. Ob sab ntawm lub turret, zoo li cov Panther, yog inclined, thiab sab sauv ntawm sab ntawm lub hull yog heev. Cov tso tsheb hlau luam no twb muaj "miv" zoo li qub, uas muab kev tiv thaiv zoo dua vim tilting. Tsis zoo li Tsov, yuav luag square. Tab sis "Tiger" tau tsim ua ntej ua tsov ua rog, thiab zoo li KV zoo li. Tab sis "Tiger"-2, kev txhim kho tom qab, kuj yog "miv" zoo li lub tank, thiab tsis ntev lub tank no tseem yuav mus rau hauv kev tsim khoom. Nws tseem yuav luag tsis yooj yim sua kom ntaus "Lion" ntawm lub nkoj. Tsuas yog sab qis ntawm lub hull tsis muaj armor slopes, tab sis nws yog them nrog rollers. Ntawd yog, koj yuav tsum tau tawg los ntawm kev sib ze thiab tau raws nraim ntawm cov chais.
  Yog li txoj haujlwm rau cov ntxhais yog qhov nyuaj. Ntxiv mus, peb caug-plaub shakes ntau heev nyob rau hauv kev hais tias nws yuav luag tsis yooj yim sua kom tua kom raug.
  Elizabeth nug nws cov phooj ywg:
  - Peb puas tuaj yeem ntaus tus yeeb ncuab?
  Elena teb tias:
  - Thaum cov ntxhais tsis muaj khau, lawv ob txhais taw liab qab ua rau lawv nkag siab tias lawv yuav ntaus yeeb ncuab.
  Elizabeth pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, cov ntxhais pob taws liab qab yog tus yuam sij rau kev yeej!
  Thiab yog li ntawd, zam kev swb, peb caug-plaub daim hlais ntawm lub nkoj. Qhov tseem ceeb ntawm no kuj tseem zam cov phom phom Panther thiab Tiger. Lawv ceev nrooj tua thiab raug. Thiab koj tsis tuaj yeem ntaus cov tso tsheb hlau luam taub hau ib yam.
  Elena tua cov German siv nws cov ntiv taw liab qab. Tab sis dhau los ntawm skating rink thaum tsiv yog yuav luag tsis yooj yim sua. Tab sis tus yeeb ncuab lub skating rink tawg, thiab "Lion" nres.
  Peb caug plaub rov hla nws dhau. Thiab xa ib qhov projectile tuag mus rau sab qis ntawm sab.
  Ekaterina sau ntawv:
  - Peb rab phom dhau lawm - yeej tsis muaj txoj hauv kev los coj "Tsov"!
  Tab sis tawm ntawm kev ntxhov siab, Elena ntaus tus yeeb ncuab sab, thiab "Lion" ntes tau hluav taws.
  Cov ntxhais, yam tsis tau qeeb, maj nrawm dua. Tam sim no lawv muaj lub hom phiaj tsis muaj zog: "Panther". Nws yog txaus los ntaus nws ncaj qha rau sab.
  Elizabeth sau tseg:
  - Cov tswv yim miv!
  Catherine hais nrog ib tug chuckle:
  - Tab sis nws NW nyuam qhuav nkag los kom tsis txhob tawm ntawm "Lion" npog.
  Thiab Elena raug rho tawm haujlwm los ntawm qhov deb ntawm Panther, uas nyob deb mus rau sab thiab qhib nws sab. Nws yog me ntsis nyias - 40 millimeters, thiab nws tsis muaj teeb meem tias nws nyob ntawm lub kaum sab xis.
  Lub tank German tawg nrog kev sib tsoo. Yog, cov beauties fucked sharply.
  Lawv nrog lawv cov ntxim nyiam ntxim nyiam ntawm kev sib ntaus sib tua zoo nkauj.
  Tab sis lub plhaub tsuas yog xuav, rushing los ntawm, yuav luag kov lub armor.
  Qhov no yog qhov txaus ntshai heev rau peb caug plaub, thiab nws zoo li tus neeg uas dhia ntawm cov kwj deg.
  Elizabeth tua dua siv nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Kuv tuaj yeem ua tau txhua yam, Kuv tuaj yeem ua txhua yam, peb yuav ntaus Wehrmacht rov qab!
  Tau kawg, nrog cov ntxhais zoo li dab ntxwg nyoog nws tus kheej tsis ntshai. Txawm hais tias Nazis tab tom tawm tsam hnyav, thiab lawv muaj ntau lub tso tsheb hlau luam ...
  Lub zog tsis sib npaug. Txawm hais tias tus naj npawb ntawm cov tsheb yog kwv yees li sib npaug, cov German hnyav dua. Ntau lub tank Soviet yog lub teeb thiab tsis muaj kev sib ntaus sib tua-npaj tawm tsam Nazi monsters.
  Tab sis Elizabeth cov neeg ua haujlwm ua txuj ci tseem ceeb thiab tua lwm tus Panther ntawm kev txav mus los.
  Cov tswv cuab Komsomol kuj sib ntaus phom. Lawv tua kom raug. Lawv khiav, flashing barefoot, puag ncig heels. Thiab lawv ntaus tus yeeb ncuab ntawm lub hom phiaj.
  Alenka txib nrog mob siab rau:
  - Cov ntxhais, tsis txhob muab rau!
  Thiab tam sim no lub cannon spits tawm lub plhaub, raws nraim ntawm T-4, tho lub tank. Tab sis, ntawm chav kawm, "Lion" tsis tuaj yeem ua tau yooj yim heev. Thiab ntawm no koj yuav tsum sim.
  Anyuta taw rau ntawm lub tsheb nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tua taw tes-dawb, hais tias:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Alla kuj tua tau raug heev thiab ntxiv:
  - Lub koob meej rau heroism!
  Cov ntxhais sib ntaus ntawm no tsis muaj dab tsi luv ntawm cov chav kawm sab saum toj thiab aerobatics!
  Maria, pub lub plhaub rau hauv rab phom, hu nkauj:
  - Siab dua thiab siab dua thiab siab dua,
  Siv zog rau kev ya ntawm peb cov noog ...
  Thiab txhua tus kiv cua ua pa,
  Kev thaj yeeb ntawm peb ciam teb!
  Marusya ntxiv, tua ntawm Krauts:
  - Qhov no yeej muaj tseeb ...
  Lub heroism loj ntawm Russians thiab tsis tsuas yog cov neeg Lavxias tau pom nyob rau hauv txhua yam ...
  Qhov ntsuas, muffled suab ntawm cuckoo, zoo li cov chimes tau tawm tsam, swept hla lub trench. Cov ntoo tawg nrog lub ntsej muag ntsuab ntsuab nyob rau hauv cua daj cua dub, zoo li cov pioneers nyob rau hauv cov lus hais tos txais cov tub rog nkees. Rau qee tus, qhov no yuav zoo li zoo li ceeb toom - lawv hais tias, koj yuav mus rau lub ntiaj teb tom ntej!
  Lub battalion nyob rau hauv cov lus txib ntawm Vladimir Mikhailovsky, hnyav heev battered nyob rau hauv yav dhau los kev sib ntaus sib tua, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv lub Tsib Hlis, yog tam sim no maj nrawm ntxiv nrog recruits thiab tab tom npaj los npog ib qho ntawm feem txaus ntshai cov lus qhia. Peb kilometers mus rau sab hnub tuaj, cov dej ntws los ntawm Don, engulfed nyob rau hauv cov nplaim taws ntawm tsov rog.
  Feem ntau ntawm cov reeds tau charred los ntawm incendiary foob pob, thiab dej tau blackened los ntawm soot. Zoo li kev sib tw loj loj hauv kev quaj ntsuag kev txaj muag, pawg ntawm tus choj rhuav tshem los ntawm kev tawg yoj sawv ib leeg, ua haujlwm txhawb nqa.
  Nyob rau hauv tej nkoj nquam, cov pioneers hauv zos thauj khoom plig ntawm teb, nrog rau lub thawv ntawm mos mos txwv rau cov heroic Soviet cov tub rog, npaj txhij mus rau hauv lub ntiaj teb no sib ntaus sib tua nrog lub enraged Nazi hordes.
  Yog li ntawd, plaub ntawm lawv rub lub thawv ntev mus rau ib tsob ntoo uas muaj wolfberries. Nyob ntawd, ua tib zoo camouflaged anti-tank phom lurked nyob rau hauv ambush. Peb cov tub rog thiab cov neeg tua phom tua Alesya tab tom tuav rab phom. Tus hluas nkauj yog rhiab heev, tab sis nws ob txhais tes yog sinewy los ntawm kev qaug zog ua hauj lwm. Nws kuj tseem sim, ua ke nrog cov txiv neej, los npaj ib lub ntxiab thaum lub tank lossis "tus txiv neej armored" ntawm Hitler lub pob sim hla lub ntuj hillock.
  Cov tub rog, feem ntau, tseem tsis muaj hwj chim thiab tsis tau raug tua, cov tub ntxhais hluas uas tau ua tiav cov kev kawm luv luv ntawm ib thiab ib nrab lub hlis, ntxiv rau, tau kawg, kev cob qhia ua ntej uas tau tsim muaj nyob rau hauv lub USSR.
  Ib txhia tub rog twb muaj kev paub. Lawv txawv ntawm cov tsiaj hluas hauv lawv cov bristles, sharpness ntawm txav, thiab ib txhia yog rewound. Hauv particular, ib lub qhov muag Ivan, uas zoo li ib tug tiag tiag pirate, loj hlob hwj txwv. Qhov qeb duas ntawm ensign, thiab twb tau txais ob peb ntawm kev txiav txim tau txais nyob rau hauv ntau yam battles, los yog theej thawj ib tug nyob ze Moscow. Thaum, zoo li, lawv tau ua qhov tsis yooj yim sua: lawv nres Krauts, thiab tseem tau tsav cov yeeb ncuab ob peb puas kilometers, zoo li dev beers.
  Ntau npaum li cas cov khoom tso tseg Fritz muaj? Tej zaum tsis muaj ntau, thiab cov tso tsheb hlau luam tau ntsib ntau zaus, tab sis cov neeg ua haujlwm armored nrog cannons thiab rab phom tshuab, uas ua rau mob siab rau kev tsim txom cov tub rog Soviet thaum lub caij ntuj sov thiab lub caij nplooj zeeg ntawm '41, yog lub dime ib lub kaum os!
  Tab sis thaum huab cua sov tshaj peb caug degrees, tag nrho cov Teutonic monsters poob lawv lub peev xwm txav tau yooj yim... Cov roj av khov thiab cov roj nplua nyeem khov.
  Hmoov tsis zoo, lawv ua tsis tiav ntawm Nazis kiag li. Ib feem yog vim qhov ua txhaum ntawm cov lus txib, uas tau thov kom muaj zog loj los cua daj cua dub lub nroog uas cov German units tau huddled. Thiab lub thaw tau los - damn nws ...
  Nyob rau lub caij nplooj ntoo hlav, Ivan kuj tau txais qhov kev txiav txim thib ob - nws muaj hmoo tua tus thawj coj thiab ntau tus tub ceev xwm vim muaj kev tawm tsam. Txawm li cas los xij, kev sib ntaus sib tua tsuas yog ib feem ua tiav. Thaum lub sij hawm mus nrhiav, ib tug stray fragment ntaus Ivan Krasnov nyob rau hauv lub ntsej muag, depriving nws ntawm lub qhov muag. Alas, qhov no yog kev ua tsov ua rog, tsis yog menyuam yaus ua yeeb yaj kiab, qhov twg tus cwj pwm tseem ceeb cuam tshuam rau txhua tus, tab sis txawm tias ib puas lub tshuab phom tsis tuaj yeem ntaus nws.
  Thiab tam sim no lawv yuav tsum tau ua hauj lwm nyuaj rau lub cev: khawb trenches, hlwb thiab lub cuab lub qhov.
  Cov tho kev pab lawv, thaum muaj kev thaj yeeb nyab xeeb hauv teb thiab cov tub hluas thiab cov ntxhais lawv tus kheej thov kom pab lawv cov laus. Lawv ua hauj lwm txawm mob siab heev, sim ua ntau yam tsis suav lawv lub zog. Qhov no yog li cas cov hlab ntsha swelled thiab popped tawm ntawm cov tanned, calloused tes thiab liab qab, bruised ko taw ntawm cov me nyuam. Tib lub sijhawm, lawv tseem tswj tau hu nkauj;
  Peb yog cov pioneers, cov me nyuam ntawm communism -
  Hluav taws, lub tsev pheeb suab thiab lub suab nrov!
  Lub ntxeem tau ntawm damned fascism -
  Uas tos ib tug npau taws poob!
  
  Peb poob dab tsi hauv cov kev sib ntaus sib tua no?
  Lossis koj puas tau txais nws hauv kev sib ntaus sib tua nrog cov yeeb ncuab?
  Peb tsuas yog cov menyuam yaus ntawm lub ntiaj teb -
  Thiab tam sim no cov tub rog ntawm Niam Txiv!
  
  Tab sis Hitler tau coj ib kauj ruam mus rau peb lub peev,
  Dej tsaws tsag poob suav tsis txheeb!
  Thiab rau kuv lub Fatherland tseem zoo nkauj tshaj lub ntuj -
  Tam sim no lub hnub poob los ntshav los!
  
  Peb yuav teb rau aggression hnyav -
  Txawm hais tias lawv tus kheej yog, alas, me me hauv stature!
  Tab sis rab ntaj yog nyob rau hauv txhais tes ntawm ib tug tub hluas tsis yooj yim -
  Muaj zog tshaj dab ntxwg nyoog legions!
  
  Cia lub tank maj avalanche tom qab avalanche,
  Thiab peb faib rab phom ntawm peb!
  Cia cov tub ceev xwm txhais tau tias nyob tom qab,
  Tiamsis Vajtswv tus Dawbhuv yuav rau txim rau lawv hnyav heev!
  
  Peb txiav txim siab li cas? ua hauj lwm ntawm kev thaj yeeb nyab xeeb -
  Thiab rau qhov ntawd, alas, kuv yuav tsum tua!
  Lub siab yog twb ntxub.
  Tseem muaj kev kub ntxhov thiab kev tshav ntuj!
  
  Tus ntxhais thiab kuv tab tom taug kev ua ke -
  Txawm tias daus tau poob los, nws hlawv ib tug snowdrift zoo li thee!
  Tab sis lawv tsis ntshai, cov me nyuam paub -
  Cov fascist yuav raug tsav mus rau hauv lub hleb nrog ib lub mos txwv!
  
  Yog li ntawd lawv tau tua ib lub tuam txhab phem ntawm Krauts,
  Thiab tus so ntawm cowards khiav!
  Peb rhuav tshem infantry zoo li scythe hauv kev sib ntaus sib tua -
  Cov tub ntxhais hluas lub caij ntuj sov tsis yog ib qho kev cuam tshuam rau peb!
  
  Kev yeej yog kev ua tiav, yuav yog lub Tsib Hlis,
  Tam sim no lub snowstorm yog prickly, nyuaj snow!
  Tus tub yog taw liab qab, nws tus muam yog taw liab qab,
  Cov menyuam yaus ua kev zoo siab rau lawv qhov tseem ceeb hauv rags!
  
  Cov zog no tuaj qhov twg hauv peb?
  Yuav kom tiv taus qhov mob, txias, qhov xav tau!
  Thaum ib tug phooj ywg ntsuas qhov qab ntawm qhov ntxa,
  Thaum ib tug phooj ywg moans, kuv tuag!
  
  Tswv Yexus foom koob hmoov rau peb cov pioneer,
  Nws hais tias, Leej Txiv tau muab rau koj los ntawm Vajtswv!
  Nov yog thawj txoj kev ntseeg,
  Soviet, lub teb chaws dawb huv!
  Lub rumble nyob deb ntawm lub tank tuaj yeem hnov, thiab cov dav hlau buzz saum ntuj. Thiab twb cov riam phom muaj zog siege yog thundering. Thaum ntaus los ntawm cov foob pob tawg siab, cov av ntawm lub ntiaj teb thiab cov turf yaj tau muab pov rau saum ntuj. Qhov no yog qhov kev sib ntaus sib tua pib. Major Vladimir Mikhailovsky tuav lub koob yees duab nyob rau hauv nws txhais tes, saib lub fascist steel avalanche mus txog. Lawv tab tom sim tsav cov pioneer mus rau tom qab, tab sis lawv tsis xav tawm thiab thov kom muaj phom mus tua.
  Tsis muaj riam phom txaus rau txhua tus, txawm hais tias cov menyuam yaus hauv zos coj phom tua phom thiab txawm ncaws pob. Txhua leej txhua tus xav sib ntaus siab tawv thiab yeej. Tab sis koj yuav tsis muaj peev xwm tuag nrog koj qhov kev xav kawg txog koj Niam.
  Major Mikhailovsky muab qhov kev txiav txim:
  - Tsis txhob qhib hluav taws yam tsis muaj lus txib!
  Tseeb tiag, lawv tsuas muaj ob "plaub caug-tsib" rau tag nrho cov battalion, uas txhais tau tias lawv lub caij nyoog yog cia lub Krauts los ze zog.
  Nyob rau hauv pem hauv ntej, raws li kev cai ntawm Nazis, yog cov tsheb tiv thaiv tshaj plaws; T-4 tso tsheb hlau luam thiab nws tus kheej-propelled phom "Okhotnik". Lawv yuav tsum muab txoj kev rau cov tsheb sib zog thiab me ntsis lagging infantry.
  Nazi tsheb thiab maus taus qeeb qeeb txhua lub sijhawm tam sim no thiab tom qab ntawd vim ntshai tsam ua ntej ...
  Tab sis tus pioneer Yuli Petrov ua pov thawj tias nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas lawv nyob ntawm no. Ib qho tsis tshua muaj los tiv thaiv lub tank mine, coated nrog cov kua nplaum hauv tsev, thiab nyob rau sab saum toj ntawm turf uas ua rau nws pom tsis tau txav ntawm cov stumps nrog kev pab los ntawm ib tug hlau, nyob rau hauv lub T-4 khiav.
  Hlau daim hlau ntawm kab ntsig nteg rau ntawm qhov tuag tam sim no. Qhov tawg tsis zoo li muaj zog heev, tab sis tus kab ntsig tau tawg, thiab Hitler lub tank pib haus luam yeeb thiab tig nrog nws lub turret.
  Lwm cov tub hluas siv cov khoom siv zoo sib xws. Txij li thaum German infantry yog cowardly, thiab tanks thiab self-propelled phom yog defenseless ua ntej, ces lawv yuav raug rau txim rau qhov no.
  Tus naas ej "Hunter", nrog ib tug silhouette tsawg thiab muaj zog armor, zoo li ib tug flattened vaub kib. Cov phom self-propelled no tau tshwm sim tsis ntev los no ntawm Soviet-German pem hauv ntej. Vim nws cov yam ntxwv tsav tsheb zoo, nws cov phom loj, uas tuaj yeem nkag mus rau ntawm qhov chaw zoo, thiab nws txoj kev muaj sia nyob hauv kev sib ntaus sib tua, "Hunter" tam sim ntawd tau los ua tus hais lus hauv nroog.
  Tab sis nws cov lem tseem zoo tib yam, txawm hais tias dav ... Txawm li cas los xij, nws yuav zoo dua los tshuab hauv qab ntawm lub tsheb thiab ua rau nws nto qaub ncaug tawm ntawm nws sab hauv nrog cov khoom seem.
  Ntawm no cov "Hunter" puas, zoo li ib tug pirate frigate nrog ib tug tawg rudder, swb mus rau sab thiab sib tsoo nrog T-4. Thiab ob lub hleb hlau ntawm txoj kab pib ci, thiab ob peb lub sijhawm tom qab tawg vim tawg cov mos txwv.
  Lub kaum ob lub tsheb hnyav nruab nrab tau nres, tawg thiab tsis muaj kev pab.
  Tab sis tus so yog ua raws li lawv, tshwj xeeb tshaj yog cov tub rog armored ntau. Ntawm no tus kheej-propelled phom "Okhotnik" khaws ceev thiab ... Poob rau hauv lub qhov camouflaged. Tsuas yog cov kab ntsig lo tawm ntawm sab saud thiab txav mus tsis muaj zog.
  Cov tho kev zoo siab. Hauv qee qhov chaw muaj cov khoom tawg hauv tsev hauv qhov khawb. Nws yog tsim nyob rau hauv ib txoj kev artisanal. Tau kawg, nws tsis muaj zog dua li dynamite, tab sis nws txaus los cuam tshuam lub chassis.
  Fritz raug kev puas tsuaj hnyav, cov neeg ua haujlwm armored tsis ua haujlwm, qee qhov dhau los ntawm thaj chaw txaus ntshai, tab sis lawv tau ntsib los ntawm kev cuam tshuam cov grenades thiab cov khoom tawg.
  Ntawm no, txawm tias cov tub ntxhais hluas tua hluav taws tau tsim cov catapults me me. Lawv pov tseg ib pob tshwj xeeb ntawm distilled ntoo cawv tov nrog cov hmoov phom ntsiab.
  Thaum ntaus, lub tsho nyias nyias ntawm Hitler txoj kev thauj mus los, ua rau cov neeg ua haujlwm kub hnyiab nrog cov nplaim taws xiav. Maddened los ntawm qhov mob, cov Krauts qw lub plawv-rendingly thiab khiav tawm nrog lawv lub ntsej muag distorted nyob rau hauv ntshai heev.
  Ib txhia txawm muab technology...
  Qhov tsuas yog kev khuv leej yog tias muaj ntau tus yeeb ncuab, qee lub tsheb tau nchuav lub tshuab phom tua hluav taws rau hauv txhua yam thiab nce mus txog qhov trenches.
  Thiab lawv tuaj hla hedgehogs... Meanwhile, Alesya yog taw tes rau plaub caug-tsib. Tau kawg, koj tsis tuaj yeem nqa T-4 thiab Hunter taub hau, tab sis koj tuaj yeem sim ob sab. Tsis muaj dab tsi hais txog cov neeg ua haujlwm armored. Lawv yuav nplawm txhua tus thiab ua rau lawv hnoos los ntshav ntawm cov plag tsev hlau kub!
  Ib rab phom me me muaj ntau yam zoo dua ib qho loj - qhov hluav taws kub, yooj yim ntawm kev zais. Thiab lawv paub xaiv cov hom phiaj.
  Cov Nazis snarl, hnyav li hyenas. Thiab ntawm cov tub rog Soviet muaj raug tua thiab raug mob. Nws yog kev tu siab tshwj xeeb thaum cov tub rog hluas uas nyuam qhuav pib ua neej nyob tuag. Ntawm no yog ib tug hluas nkauj pioneer heev, nrog nyuaj nqa ib pob khoom tawg thiab pov nws tus kheej nyob rau hauv cov lem ntawm lub tank nruab nrab T-3. Ib lub thawv dab tuag nrog lub cev ntev tab sis zoo li nyias nyias dhia thiab kua muag tawm ntawm lub tsev square.
  Thiab cov tub rog rov muab cov grenades, thiab rab phom tshuab tau pib tua ntawm cov maus taus nkag. Thiab lub taub hau ntawm Hitler cov tub rog tawg, zoo li cov txiv hmab txiv ntoo siav tau poob los ntawm lawg.
  Thiab cov roj tso tsheb hlau luam ntawm cov maus taus loj tawg, pov tawm cov kwj ntawm hluav taws kub hnyiab. Nws zoo nkaus li muaj kev kub ntxhov ntawm ntuj txiag teb tsaus genies tshwm sim. Ntawm no yog ob peb tus neeg ua haujlwm armored kuj koom nrog lawv cov npoj yaig uas tsis muaj teeb meem.
  Alesya taw tes rau ntawm "tus neeg yos hav zoov" thiab tsom mus rau qhov qis ntawm lub cev. Nws nyuaj rau mus txog qhov ntawd, tab sis qhov no tsuas yog lub sijhawm los nkag mus rau rab phom uas tsis muaj zog ntawm tus kheej. Smooth txav ntawm tus ntiv tes, thiab tom qab ntawd tig.
  Cov phom muab ib tug mos recoil, thiab lub fascist tshuab splits nyob rau hauv ib nrab. Thiab tus chij nrog lub swastika poob rau hauv cov av nkos.
  Alesya ntxhi:
  - Kev ncaj ncees xav tau kev txi, kev siab hlub xav tau kev pub dawb, thiab kev ua tiav ntawm qhov laj thawj yuav tsum tau txi!
  U-tig, tus ntxhais artillery so liab qab nyob rau hauv thiaj li yuav zoo dua hnov lub biorhythms ntawm lub ntiaj teb, thiab ua tsis taus pa ntawm cov nyom nrog nws ob txhais ceg, thiab tua dua, tsoo lub insidious T-3 nyob rau hauv kev sib koom tes.
  Nws tuaj yeem pom tias yuav luag txhua lub tank nruab nrab ntawm Nazi armada twb tau ua tsis taus lawm. Qhov kawg tau raug rhuav tshem los ntawm ib tug tub pioneer, txawm tias nws raug mob, thawb lub thoob nrog cov khoom sib xyaw ntawm cov khoom tawg, cov hmoov av hmoov av, sawdust nrog me me ntawm phosphorus. Tus me nyuam heroic tsis muaj zog txaus los thawb lub thoob tom qab lub qhov txhab, thiab nws tus phooj ywg Andrei, hla nws tus kheej thaum khiav, thawb nws nyob rau hauv lub log ntawm plaub caug-tuj tua tus kheej-propelled phom "Bumblebee". Obsequious 150-mm caliber rab phom cuam nws tus kheej thiab tseem tsa. Thiab cov pioneer cov ntsuj plig, tau fluttered tawm ntawm lawv lub cev torn, rushed mus rau saum ntuj ceeb tsheej lub Nceeg Vaj zoo siab, qhov uas tsis muaj kev kub ntxhov thiab kev mob.
  Cov tsheb thauj neeg fascist uas tseem muaj sia nyob, tau poob kev txhawb nqa ntawm lawv cov npoj yaig hnyav dua, pib tig rov qab... Lub suab nrov ntawm Wagner tau nres, thiab lub dav hlau dav hlau pib.
  Vladimir Mikhailovsky, so ntshav los ntawm nws lub hauv pliaj, hais tias:
  - Tus tub rog Lavxias tuaj yeem tuag sawv, tab sis nws yuav tsis nyob ntawm nws lub hauv caug! Russia tuaj yeem los ntshav, tab sis tsis muaj ntshav ntau yuav ua rau peb lub siab tawv thiab siab ncaj rau Fatherland los ntshav!
  Thiab cov pioneers tseem ciaj sia tau lees paub qhov no... Txawm hais tias muaj coob tus twb raug hlawv thiab raug mob lawm.
  Thiab Anastasia Witchakova thiab Akulina Orlova tab tom sib ntaus sib tua saum ntuj, lawv npaj txhij los sib tw nrog vaunted Marseille, uas twb tau sau ntau tshaj plaub puas lub dav hlau, uas nws tau txais qib tsib ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog kub. Oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Tab sis cov ntxhais yog kom meej meej nyob rau hauv lub siab mus sib ntaus sib tua nyob rau hauv siab. Ntawm no lawv yog nyob rau hauv ib tug bikini thiab barefoot sib ntaus sib tua. Thiab Luftwaffe dav hlau nkag mus.
  Anastasia, siv nws cov ntiv taw liab qab, aims rab phom ntawm lub hom phiaj, knocks down tus fascist, thiab hais tias:
  - Peb txoj kev ntseeg loj,
  Nws yuav ruaj khov rau ntau pua xyoo!
  Thiab winks ntawm nws tus khub. Akulina kuj tsoo cov fascist, ntaus nws, siv nws ob txhais ceg liab qab thiab squeals:
  - Rau qhov loj ntawm cov tswv yim ntawm kev coj noj coj ua!
  Thiab bares nws pearly hniav. Qhov no yog ib tug hluas nkauj sib ntaus sib tua thiab kawm ntawv.
  Thiab sparkles nrog nws cov hniav.
  Anastasia, tua lwm lub dav hlau German hauv nws Yak-9, squeaks aggressively:
  - Lavxias teb sab dav dawb hau thoob ntiaj teb,
  Tshaj tawm nws cov tis, nws yuav tawm mus ...
  Tus yeeb ncuab yuav raug hu mus rau account
  Nws yuav swb, tawg!
  Akulina nkag siab qhov no, tsoo nws cov neeg sib tw:
  - Nws yuav tawg!
  Txawm hais tias, ntawm chav kawm, cov ntxhais zoo nkauj ace kuj tshwm sim los ntawm Germans. Albina thiab Alvina sib ntaus ntawm qhov tshiab tshaj plaws ME-309. Xws li cov tub rog sib ntaus sib tua nyiag.
  Thiab lawv tua cov dav hlau Soviet nrog lub zog zoo kawg nkaus. ME-309 yog ib lub dav hlau muaj zog heev nrog peb 30-mm cua phom thiab plaub rab phom tshuab. Lavxias teb sab tsheb tsis tuaj yeem tiv taus xws li dab.
  Yog lawv tua, lawv tua tsis muaj kev hlub tshua.
  Albina, siv nws cov ntiv taw liab qab, chanted lub dav hlau cannon ntawm lub hom phiaj. Nws ntaus tus yeeb ncuab thiab squeaked:
  - Rau kev yeej ntawm Thib Peb Reich!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Alvina kuj ntaus tus yeeb ncuab. Nws txiav lub Soviet Yak-9 thiab cooed:
  - Rau thaj tsam loj ntawm peb cov tub rog!
  Thiab nws winked ntawm nws cov phooj ywg.
  Huffman kuj sib ntaus, tau txais cov qhab nia. Nws tseem tsis tau yog ib qho ntawm cov aces zoo, tab sis nws tau nce sai. Thiab koj tuaj yeem hais tau dab ntawm ntuj txiag teb tsaus.
  Cov Germans, txawm tias maj mam thiab nrog kev poob hnyav, tab tom txav mus rau ntawm ntug dej hiav txwv Volga, mus txog Hiav Txwv Caspian.
  . Tshooj 2.
  Cov rog tau meej meej tsis sib npaug. Fascist aviation tshwj xeeb yog kev ntxhov siab. Lub Focke-Wulf tuaj txog rau pem hauv ntej ntawm cov neeg coob thiab nws cov riam phom muaj zog thiab ceev tau dhau los ua teeb meem rau Red Army. Tsis tas li ntawd, lub tsheb no nyuaj dhau los tua. Nws yog tenacious thiab hnyav armored.
  ME-309 kuj tau dhau los ua qhov tsis txaus siab rau cov neeg tsav nkoj Soviet, ob qho tib si ntawm kev ceev thiab riam phom. Thiab nws zoo nkauj heev shredded lub Soviet units.
  Lub foob pob tawg tshiab Yu-288, lub tshuab muaj zog heev, kuj tau foob pob rau Soviet txoj haujlwm. Nws nqa plaub tons ntawm foob pob thaum thauj khoom ib txwm, thiab rau tons thaum thauj khoom. Thiab nws tau tshem ntawm lub Soviet units heev heev.
  Rommel kuj tau qhia nws chav kawm ua tus thawj coj, ib yam li Mainstein.
  Cov Germans tau los ze zog mus rau Astrakhan. Thiab poob nthav rau cov lus txib ntawm Soviet, Fritz mus rau kev tawm tsam raws Volga nyob rau hauv kev coj ntawm Kamyshin. Nws yog qhov ua siab tawv tab sis muaj zog txav. Thiab txog tam sim no nws tau nyuaj los nres lawv.
  Tab sis kev tiv thaiv ntawm Tub Rog Liab tseem muaj zog ... Hauv ib lub lis piam, Nazis nce mus txog tsib caug kilometers thiab raug tso tseg.
  Lawv tau ntsib nrog counterattacks los ntawm Soviet units ...
  Tib lub sijhawm, cov neeg Nyij Pooj tau sim tsim kev tawm tsam rau Alma-Ata. Thiab tom qab ntawd kev sib ntaus sib tua hnyav heev.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua nrog cov txiv neej, thiab tej zaum kuj zoo dua li lawv.
  Margarita Magnitnaya thiab Tatyana Bulatnaya, cov ntxhais zoo nkauj, tau tua los ntawm rab phom tshuab.
  Lawv tua tus samurai thiab chanted:
  - Cia peb tsis koom nrog npau suav,
  Thawj kauj ruam hauv lub neej yog qhov tseem ceeb ...
  Koj pom dua saum lub ntiaj teb,
  Whirlwinds ntawm furious tawm tsam!
  Margarita pov ib rab phom tua phom nrog nws cov ntiv taw liab qab, rhuav tshem cov neeg Nyij Pooj thiab hu nkauj:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb,
  Tsis muaj leej twg yuav kov yeej peb ...
  Peb yuav faus lub Wehrmacht hauv av,
  Peb kev phooj ywg yog monolithic!
  Tatyana, tua tus yeeb ncuab, pom zoo:
  - Tiag tiag ib tug monolith!
  Cov neeg Nyij Pooj tau nce qib ntawm Alma-Ata. Lawv muaj ntau tus tub rog thiab ntau hom kev khaws cia. Cov no yog cov neeg sib ntaus sib tua. Tab sis cov ntxhais ua rau lawv poob. Lawv sib ntaus desperately.
  Tatyana Bulatnaya pov lwm lub grenade, rhuav lub samurai sib nrug thiab hu nkauj:
  - Rau kuv qhov kev ua tiav zoo!
  Thiab nws winked nrog nws lub qhov muag sapphire-xim. Tus ntxhais zoo siab, koj hais tsis tau dab tsi.
  Thiab Margarita, nrog nws pob taws liab qab, yuav coj thiab pov lub txiaj ntsim ntawm kev tuag, rhuav tshem cov tub rog Nyij Pooj.
  Thiab nws yuav hu nkauj:
  - Txhua yam tsis meej pem, sib cuam tshuam, hauv cua daj cua dub ntawm kev txom nyem thiab teeb meem!
  Thiab dua nws pov ib tug txiv qaub ntawm Japanese nrog nws cov ntiv taw liab qab ...
  Cov tub rog thiab cov tub rog tsis muaj zog Oksana nkag mus rau lawv thiab thawb lub thawv ntawm grenades, ntxhi:
  - Nws yuav yog cov ntxhais txias!
  Thiab tag nrho peb cov tub rog hu nkauj:
  - Lub samurai ya mus rau hauv av, nyob rau hauv lub siab ntawm hlau thiab hluav taws!
  Thiab cov beauties sib ntaus sib tua nrog kev npau taws heev. Lawv tau hla hluav taws thiab dej thiab cov kav dej tooj liab tsis yog qhov tsis muaj txiaj ntsig.
  Ntawm no Oksana, nrog nws txhais ko taw liab qab, cuam lub grenade uas ntaus lub Japanese lub teeb tank Chikha. Zoo, qhov no yog lub hom phiaj zoo.
  Margarita, tua ntawm tus yeeb ncuab, hu nkauj:
  - Koj tuaj yeem ntseeg txawm tias tsis muaj kev ntseeg! Koj tsis tuaj yeem ua lag luam!
  Tatyana logically sau tseg:
  - Qhov koj hais yog ib tug paradox!
  Margarita pov lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tau hais tias:
  - Tsis txawj ntse yog phooj ywg ntawm paradoxes?
  Tatyana muab tig, mowed down lub samurai thiab pom zoo:
  - Tau kawg, phooj ywg!
  Thiab cov tub rog coj nws thiab tawg tawm luag ... Lawv sib ntaus cov ntxhais, thiab lawv hais dab tsi ntxiv ... Tsis xav tias txhua tus neeg nyob hauv Russia nco ntsoov tias cov ntxhais sib ntaus sib tua!
  Oksana sib ntaus ntawm qib siab tshaj, tau kawg. Thiab nws tua los ntawm cov ntsiab lus sib txawv, thiab tus ntxhais tig zoo li lub taub hau.
  Cov no yog cov zoo nkauj, lawv yuav tsis muab dab tsi rau leej twg. Thiab lawv yuav zom tawm kev ntxeev siab, nrog rau cov samurai.
  Angela kuj tua hluav taws. Tus ntxhais kuj txhoj puab heev thiab plaub hau liab. Cov tub rog nyiam sib ntaus sib tua thiab ua kom pom kev ua yeeb yam loj.
  Angela tig thiab hais nrog luag:
  - Peb yuav ua siab loj mus ua rog,
  Rau lub hwj chim ntawm Soviets!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws cuam ib tug txiv qaub killer.
  Kev sib ntaus sib tua thiab tam sim no kev tawm tsam Nyij Pooj tau xaus....
  Nws twb yog kawg ntawm lub Xya hli ntuj plaub caug-peb. Cov Nazis mus txog lub Volga delta nws tus kheej, thiab kev sib ntaus sib tua pib muaj.
  Elizabeth thiab nws pawg neeg sib ntaus sib tua desperately. Thawj Tiger-2 tso tsheb hlau luam pib tuaj txog pem hauv ntej. Lawv zoo ib yam li Panther thiab tsov ntxhuav, tab sis qhov chaw nyob nruab nrab. Tsis tas li ntawd, nrog rau cov lus sib dhos ua ke ntawm txoj kab nqes hav thiab ib rab phom ntev 88-mm 71 EL caliber phom. Qhov hnyav rau caum-yim tons, thiab nyob ze rau Lion tank hais txog cov cuab yeej cuab tam, tab sis me me me me.
  Lub tank loj, koj tsis tuaj yeem hais dab tsi.
  Elizabeth thiab cov ntxhais tab tom yos hav zoov rau cov neeg German. Lawv xuas nrig ntaus los ntawm T-4 thiab screech:
  - Lub koob meej rau lub tswv yim ntawm lub xyoo kaj,
  Lub suab quaj ntawm cov pioneer yeej npaj txhij!
  Cov tub rog yog, cia peb hais, thawj-chav kawm. Thiab tsis tsuas yog lawv sib ntaus tau yeeb koob, tab sis lawv kuj hu nkauj;
  Lub undestructible union ntawm cov neeg dawb,
  Nws tsis yog brute quab yuam thiab ntshai uas coj peb ua ke ...
  Thiab lub siab nyiam ntawm cov neeg muaj kev kaj siab,
  Thiab kev phooj ywg, lub teeb, kev txawj ntse thiab kev ua siab loj hauv kev npau suav!
  
  Ua tsaug rau peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej,
  Lub zog ntawm kev tsim yog kev txhawb nqa mus ib txhis!
  Txoj cai lij choj, neeg lub siab nyiam,
  Tom qab tag nrho, tus neeg yooj yim sawv rau kev sib sau!
  
  Los ntawm cua daj cua dub lub hnub ntawm kev vam meej ci rau peb,
  Los ntawm cua daj cua dub thiab cua daj cua dub peb rushed rau pem hauv ntej ...
  Peb txav roob zoo li tsis hnyav,
  Tag nrho lub ntiaj teb, ci ntsa iab, tab tom mus rau communism!
  
  Ua tsaug rau peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej,
  Lub zog ntawm kev tsim yog kev txhawb nqa mus ib txhis!
  Txoj cai lij choj, neeg lub siab nyiam,
  Tom qab tag nrho, tus neeg yooj yim sawv rau kev sib sau!
  
  Cov neeg hauv ntiaj teb no sib sau ua kwv tij,
  Cov ntseeg, Muslim yog phooj ywg mus ib txhis!
  Cia lub siab tau koob meej, lub npe loj,
  Txhua haiv neeg hauv ntiaj teb no zoo li tsev neeg!
  
  Ua tsaug rau peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej,
  Lub zog ntawm kev tsim yog kev txhawb nqa mus ib txhis!
  Txoj cai lij choj, neeg lub siab nyiam,
  Tom qab tag nrho, tus neeg yooj yim sawv rau kev sib sau!
  Cov ntxhais hu nkauj zoo, thiab lawv sib ntaus sib tua zoo dua, thiab lawv ua tiav cov feats. Txawm hais tias keeb kwm yog sau los ntawm cov yeej thiab tsis paub tias lawv puas yuav nco qab yog tias tsov rog poob?
  Alenka, nrog nws cov roj teeb, thiab pab pawg ntawm cov ntxhais, tab tom sim tuav cov yeeb ncuab ntawm Volga Delta. Thiab nws qhia tau hais tias dab tsi zoo nkauj muaj peev xwm ntawm txoj cai.
  Thiab lawv yeej ua tau ntau heev.
  Anyuta tua nrog nws txhais ko taw liab qab thiab qw:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism!
  Thiab yog li ntawd tag nrho cov roj teeb tau nce thiab pib hu nkauj nyob rau hauv unison, nyob rau hauv lub suab nrov puv;
  Peb sib ntaus sib tua rau txoj hmoo zoo dua
  Yuav ua kom lub neej yooj yim dua rau tib neeg...
  Thiab peb yuav tsoo lub damned horde,
  Yog li kom muaj tsawg tus yeeb ncuab phem!
  
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Rau lub yeeb koob ntawm peb niam Russia ...
  Ntseeg kuv, cov neeg ntawm Rus yog invincible,
  Thiab yuav ua rau txhua tus hauv ntiaj teb zoo nkauj dua!
  
  Peb muaj lub cib fim los sib ntaus sib tua rau peb Leej Txiv,
  Tiv thaiv lub Greatness ntawm Fatherland ...
  Thiab qee zaum lub neej tsuas yog ua yeeb yaj kiab xwb,
  Txawm hais tias nws yuav tsum yog qhov kev xav ntawm ntuj ceeb tsheej!
  
  Txhua tus yuav tsum ua tiav lawv txoj kev npau suav,
  Ntseeg kuv kom txawj ntse, communism...
  Yog li kom muaj kev zoo siab ntau dua hauv ntiaj teb,
  Thiab qhov hluav taws kub ntawm revanchism tsis tuaj!
  
  Peb tus huab tais yog tus txawj ntse Pugachev,
  Nws tsa cov neeg ua liaj ua teb rau kev tawm tsam dawb huv ...
  Txhua yam lag luam yuav nyob ntawm koj lub xub pwg nyom,
  Thiab hlub tus ntxhais liab qab!
  
  Peb yuav dhau los ua dab ntxwg nyoog muaj zog,
  Thaum peb hloov horizons ntawm science ...
  Tus neeg phem yog crushed nyob rau hauv lub hooves,
  Txawm tias ntshav los ntawm lub aorta torn!
  
  Yog, peb qhov laj thawj tsuas yog, cov phooj ywg,
  Peb tuaj yeem ua rau peb lub teb chaws zoo siab dua ...
  Ntseeg tias haiv neeg yog ib tsev neeg,
  Zoo heev, feem ntau radiant Russia!
  
  Cov neeg saib bravely rau lub qab ntug,
  Cia huab cua phem tsis npog ntuj...
  Peb yuav muab cov yeeb ncuab yeej tau,
  Thiab koj yuav yog, muaj hmoo knight hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Kuv tsis paub lo lus coward
  Peb cov Russians tsis yog qhov qis dua li ...
  Peb muaj Svarog, Yexus Dawb,
  Thiab yuav txaus siab rau May!
  
  Cov ntxhais thiab cov tub hauv ib puag ncig seev cev,
  Peb cov ntxhais liab qab nkag mus ...
  Tom qab tag nrho, tus Tswv Rod uas muaj hwjchim loj kawg nkaus yog rau peb,
  Tsis txhob ua ib tug parrot tsis muaj hlwb, me nyuam tub!
  
  Thiab Lenin tau tshoov peb kom tawm tsam,
  Tus txawj ntse Stalin foom koob hmoov rau qhov feat ...
  Lub Cherub muaj zog yuav nthuav nws tis,
  Thiab peb cov leeg tsuas yog ua los ntawm cov hlau!
  
  Huab Tais Tswv Ntuj yuav yog
  Tias peb yog cov tub rog zoo li no rau Vajtswv ...
  Cia peb lees paub peb lub yeeb koob nrog rab ntaj hlau,
  Qhov ntaub thaiv npog tau forged ntawm Svarog!
  
  Ua ntej, ua siab ncaj rau tus Tswv,
  Rau lub yeeb koob ntawm lub feem ntau radiant Russia ...
  Peb tsuas paub knights eagles,
  Tus Dawb Huv Tswv Yexus Khetos yog peb qab!
  Ib tug raug ntaus los ntawm ib rab phom ua rau "Lion" tawg rau hauv nplaim taws. Yog lawm, cov fascists tau npuaj rau ntawm lub horns.
  Thaum sib ntaus sib tua, cov me nyuam tsis nkim sij hawm.
  Dasha thiab Vaska mus ncig tom qab ntawm cov tub rog German. Lawv saib seb cov cuab yeej txav mus li cas hauv txhua kab. Cov maus taus yog rushing, phom self-propelled yog nkag. Muaj ntau pab tub rog nyob ntawm no, suav nrog SS thiab lwm yam.
  Vaska pom lub zog ntawm Ferdinand, ib tug haib German self-propelled rab phom rhuav tshem tso tsheb hlau luam.
  Tus tub ntxhi rau tus ntxhais:
  - Nws zoo li Krauts tab tom hloov lub zog ntxiv rau sab qaum teb ntawm Stalingrad.
  Dasha sau nrog luag nyav:
  - Peb cov neeg yuav zom lawv!
  Nemtsev los ntawm lub tsheb qw npau taws rau cov hais mav. Cov me nyuam tawm mus thiab khiav, flashing, grey nrog plua plav, liab qab, puag ncig heels. Tej zaum lawv tseem yuav muab lawv tig.
  Tus tub thiab tus ntxhais khiav mus rau hauv hav zoov thiab dhia hauv. Dasha hais nrog kev txaus siab:
  - Guerrillas tuaj yeem ua txhua yam!
  Vaska pom zoo nrog qhov no:
  - Tau kawg ... Peb yeej yuav yeej!
  Dasha hu nkauj nrog kev txaus siab:
  - Yeej tos! Kev yeej tos! Cov uas xav ua kom tawg shackles! Yeej awaits, yeej awaits! Peb yuav muaj peev xwm kov yeej fascism!
  Vaska tau pom zoo nrog qhov no thiab tsoo tus kab ntsig nrog cov ntiv tes ntawm nws cov menyuam liab qab:
  - Peb tuaj yeem ua tau! Peb yug los ua ib zaj dab neeg los muaj tseeb!
  Dasha winked thiab sau tseg:
  - Thiab dab tsi? Kuv xav tias peb yuav tig zaj dab neeg rau hauv kev muaj tiag thiab Wehrmacht ua hmoov av!
  Thiab cov me nyuam hu nkauj nyob rau saum lawv lub ntsws;
  Los ntawm lub npe ntawm peb lub teb chaws ncaj ncees,
  Cas communism yuav muab rau ntiaj teb no...
  Peb yuav ua siab ncaj rau peb Leej Txiv,
  Cia peb taug txoj kev mus rau kev vam meej thiab kev tsim!
  
  Putin kav Russia zoo li tus phab ej,
  Tab sis tom qab ntawd tus dav dawb hau tau tso nws hauv davhlau ...
  Tau kawg, Fuhrer muaj hemorrhoids loj,
  Tab sis Stalin kuj txhais tau tias lub npe!
  
  Kuv ntseeg tias peb yuav kov yeej peb Reich,
  Tsis xav tias Putin tsiv mus rau Stalin ...
  Saum toj no lub ntiaj teb no yog ib tug golden-tis cherub,
  Thiab tam sim no Xatas-Adolf tau npau taws!
  
  Cov Germans muaj tag nrho cov teb chaws Europe ntawm lawv lub ntsis ntiv tes,
  Thiab Africa, thiab Asia, thiab lub xeev ...
  Thiab Adolf xav tias nws txias
  Tab sis kev ua pauj rov qab tos tus Fuhrer!
  
  Rau Hitler, Russia zoo li lub tsev txhab nyiaj,
  Nws xav rov kho nws qhov kev txiav txim ...
  Tab sis yuav muaj, kuv ntseeg, lub vaj kaj siab communism,
  Strawberries yuav sprout los ntawm sowing lub txaj!
  
  Tsis txhob ntseeg, peb cov neeg tsis qaug zog,
  Tab sis cov Krauts ntes ntau dhau ...
  Thiab koj paub Slav tsis yog qhev kiag li,
  Nyob rau hauv lub npe ntawm peb niam Russia!
  
  Thiab Lenin tau tshoov peb lub siab rau kev ua yeeb yam,
  Nws qhia tias yuav ua li cas...
  Vim Tswv Ntuj yog ib tug tiag tiag,
  Tab sis peb yuav tsum ntseeg hauv kev ntseeg siab!
  
  Tsis yog, tsis txhob muab rau cov yeeb ncuab Lavxias,
  Tom qab tag nrho, Vajtswv Dawb nrog peb - tus tsim ntawm lub ntiaj teb ...
  Kuv yuav pab koj hauv kev sib ntaus sib tua,
  Yuav tsum nyob tas mus li hauv txoj kev vam meej ntawm lub neej!
  
  Koj tua tau cov neeg koj hlub npaum li cas?
  Hmoov tsis zoo, qhov kawg ntawm kev ua tsov ua rog tsis pom qhov twg ...
  Yog li ntawd peb cov tub rog tau thinned tawm hauv kev sib ntaus sib tua,
  Ua tej yam uas koj yuav tsis txaj muag!
  Zaj nkauj no yog ib zaj nkauj zoo rau cov tub hluas tub rog. Lawv hu nkauj thiab tawm mus dua, khaws cov plua plav raws txoj kev nrog lawv cov liab qab, khaus khaus khaus.
  Cov menyuam yaus tau zoo siab thiab zoo siab rau lub neej. Txawm hais tias nyias, lawv lub ntsej muag yog tanned zoo li chocolate, thiab lawv cov plaub hau, ntawm qhov tsis sib xws, yog lub teeb. Zoo kawg os.
  Ib tug ntawm cov Germans ntawm lub maus taus maj mam hu lawv hla. Thiab nws muab chocolate rau kuv. Tshaib plab Dasha ncav tes tawm, tab sis Vaska rub tawm ntawm nws lub tes tsho:
  - Tsis txhob thuam koj tus kheej!
  Ib tug ntxhais ntse tau pom:
  - Cia peb sib sau ua ke cov fascists zoo dua!
  Vaska, uas yog tawv nqaij thiab pob txha nws tus kheej, nyiam lub tswv yim no. Thiab nws kuj nug txog chocolate.
  Cov Nazi nodded thiab panted nyob rau hauv tawg Lavxias teb sab:
  - Hu nkauj, tub!
  Vaska nodded thiab hu nkauj nrog kev tshoov siab loj;
   Party koom ua ke Russia tag nrho ua ke,
  Tiv thaiv cov teb tsis kawg...
  Tom qab tag nrho, ntseeg kuv, cov neeg muaj zog heev,
  Lub koob meej rau lub tebchaws Soviet!
  
  Stalin yog qhov khoom plig siab tshaj plaws
  Stalin yog lub davhlau ntawm kev txawj ntse ...
  Peb yuav tsum sib ntaus siab tawv rau nws,
  Txhua tus neeg tab tom ua raws li Stalin!
  
  Peb tau muab cov tis jubilant,
  Peb tau muab lub siab xav zoo ...
  Stalin yog kev xyiv fab ntawm kev nplua nuj,
  Muaj koob meej, lub teb chaws zoo!
  
  Stalin yog tus loj tshaj plaws hauv lub ntiaj teb,
  Stalin, lub golden-winged cherub,
  Peb cov neeg muaj hmoo tsis hloov pauv,
  Ntseeg, peb nyob mus ib txhis invincible!
  
  Stalin muab kev cawmdim rau cov neeg
  Nws yog tus dav dawb hau tshaj plaws hauv ntiaj teb ...
  Rau peb Fatherland thiab kev ywj pheej,
  Nws nthuav nws tis hla lub ntiaj teb!
  
  Tsis muaj qhov siab tshaj qhov radiant Stalin,
  Nws zoo nkaus li ib tug dawb Vajtswv...
  Sib ntaus sib tua thiab yeej,
  Tsis ntev peb yuav tsav Fuhrer mus rau hauv lub hleb!
  
  Muab kev hwm rau peb Leej Txiv,
  Paub tias koj nrhiav tsis tau nws zoo nkauj dua...
  Tsis ntev peb yuav nyob hauv communism,
  Thiab peb tsis muaj lwm txoj kev!
  
  Stalin yog kev khav theeb ntawm tag nrho lub ntiaj teb,
  Stalin unlimited communism ...
  Nws cov yeeb ncuab yuav hu nkauj,
  Cov fascist tau raug puas tsuaj tag!
  
  Stalin coj koob meej rau Russia,
  Stalin tsa nws saum lub hnub qub ...
  Nws tsa lub hwj chim rau qhov kawg,
  Stalin tsuas yog ib qho zoo tagnrho!
  
  Stalin kov yeej lub ntiaj teb,
  Nws muaj lub hnub qub zoo heev ...
  Cov kev sim yuav yog rau kev txhim kho,
  Stalin yuav coj mus rau communism!
  
  Rau Russia, Stalin yog lub hnub,
  Nws ci ntsa iab hauv qhov tsaus ntuj...
  Tus ntxhais lub suab hais meej,
  Tsis muaj Tus Thawj Coj zoo nkauj dua hauv ntiaj teb!
  
  Stalin yog lub embodiment ntawm Svarog,
  Stalin tsim lub hwj chim ntawm Russia ...
  Nws nrhiav Rod hauv nws lub siab -
  Tus Xib Hwb loj tshaj!
  
  Tsis muaj ib tug thawj coj zoo nkauj dua nyob hauv lub ntiaj teb,
  Stalin yog tus loj tshaj ntawm cov neeg ...
  Cia peb tsim kev zoo siab hauv peb lub ntiaj teb,
  Tus neeg phem phem raug rhuav tshem!
  
  Kuv cov tub thiab cov tswv cuab Komsomol,
  Rau Fatherland, sawv ua ke hauv kev tsim ...
  Tom qab tag nrho, koj cov ntxhais muaj zog dua tsov,
  Nyob zoo genius Stalin nrog peb!
  
  Kuv tsis tuaj yeem suav kuv qhov kev ua tiav,
  Peb yuav ya ya zoo li tus xub...
  Peb radiant Russia,
  lub Motherland tab tom mus rau communism!
  Dasha hu nkauj nrog Vaska thiab cov menyuam yaus ua txhua yam kom nrov nrov thiab zoo nkauj.
  Thiab lawv ua las voos nrog, stomping lawv cov me nyuam tanned uas tsis tau pom khau txij thaum txias, thiab twb stomping los ntawm cov daus nyob rau lub Peb Hlis nrog lawv ob txhais taw liab qab.
  Cov neeg German, uas tsis tshua to taub Lavxias teb sab, nyiam zaj nkauj, thiab nws tau muab cov nqaij npuas kaus poom tawm ntawm nws lub hnab thiab muab rau cov menyuam yaus.
  Thiab nodded pom zoo:
  -Zer gut!
  Tus tub thiab tus ntxhais nyo hau thiab txav mus. Lawv tsuas muaj kaum ib xyoos xwb, tab sis lawv txawj ntse thiab muaj lub cim xeeb muaj zog. Sau cov ntaub ntawv raug. Thiab ib zaug, cov plaub hau ncaj ncaj Daria txawm coj kuv mus rau cov neeg German hauv pob tawb. Nws yog ib tug ntxhais uas txawj ntse thiab paub lawv cov lus zoo heev. Lawv tsis xav tias tus me nyuam ntxim hlub nrog cov plaub hau dawb thiab lub qhov muag xiav tuaj yeem ua rau tuag taus.
  Thiab qhov no ua haujlwm ...
  Ntawm no lawv mus dua, saj German chocolates, thiab lawv nyob rau hauv lub siab zoo siab ...
  Daria sau nrog luag ntxhi:
  - Thaum peb kov yeej cov Nazis, Kuv yuav ua kuv tus kheej ib lub tsev peb-zaj dab neeg, ua los ntawm marble thiab nrog tus ciav!
  Vaska luag ntxhi:
  - Koj puas yuav dhau los ua bourgeois?
  Tus ntxhais tawm tsam:
  - Tsis yog! Kuv mam li muaj kuv tus kheej communism!
  Vaska luag thiab pib hu nkauj dua;
  Thaum cov bourgeoisie tuaj rau kuv thaj av,
  Lub tsev raug hlawv, cov ntxhais raug txiav...
  Nws zoo li tias xoom suav
  Cov tub cov plaub hau tau shaved zoo li xoom!
  
  Cov neeg siab tawv Kibalchish coj phom,
  Thiab nws tau koom nrog cov neeg pab tub rog ...
  Tab sis tag nrho cov phiaj xwm tau muab tso tseg los ntawm Tus Tub Phem,
  Leej twg muab ib lub thoob ntawm jam!
  
  Thiab ntawm no kuv dai ntawm lub khib, tus tub,
  Lawv tsim txom kuv nrog nplawm thiab koob ...
  Hauv kev teb, kuv luag hauv lub ntsej muag, kuv ua -
  Thiab kuv ntseeg tias Leej Txiv yuav dhau los ua lub vaj kaj siab!
  
  Cov tsiaj hlawv kuv pob taws nrog hluav taws,
  Tus me nyuam raug ntaus hnyav ...
  Tab sis ntseeg kuv, Kuv tsis quav ntsej txog kev tsim txom,
  Yog li ntawd cov bourgeoisie liab kov yeej lawv!
  
  Lawv rhuav cov pob txha, cov hlau phem khawb hauv,
  Cov executioners stagger kuv ntawm lub khib ...
  Tab sis ntseeg kuv, tus tub npau suav txog nws,
  Mus ncig Berlin hauv lub Tsib Hlis!
  
  Kuv ntseeg tias yawg Lenin yuav coj,
  Liberate Warsaw, Prague, London!
  Peb yuav muab daim ntawv them nqi yeej sai sai,
  Thiab tus chij liab sawv zoo siab tshaj Berlin!
  
  Tam sim no tus me nyuam pob taws kub hnyiab,
  Ib lub tsho uas yuav luag ib txwm liab qab ...
  Thiab tus nplawm tsoo kuv nyuaj rau sab nraub qaum,
  Tej zaum koj twb grey plaub hau lawm, niam!
  
  Tab sis kuv yuav tsis muab rau cov neeg tua neeg no,
  Kuv yuav tsis thov kev ntseeg, paub kev hlub tshua ...
  Cia kat nplawm sharply los ntawm lub xub pwg nyom,
  Kuv paub Lenin yuav muab nqi zog rau kuv, ntseeg kuv!
  
  Kibalchish luag nyob rau hauv kev tsim txom,
  Nws tsis muab qhov zais cia, nws tuag txaus siab ...
  Tus txiv neej phem qw zoo li no hauv ntuj txiag teb tsaus,
  Cov dab tab tom nchuav resin los ntawm nws caj pas!
  
  Lenin nyob ntawd nrog peb, pom meej mus ib txhis,
  Thiab nplaim taws kub hnyiab hauv kuv lub siab...
  Npau suav phem yuav muaj tseeb,
  Yuav muaj tus chij liab hla tag nrho lub ntiaj teb!
  Daria ntxhi thiab ntaus nws txhais taw liab qab:
  - Txias! Koj puas tau sau nws tus kheej?
  Vaska nodded:
  - Yog! Nws zaj dab neeg ua rau kuv zoo siab heev!
  Daria nodded thiab hais tias:
  - Koj puas nco qab tias tub ceev xwm ntes tau koj thiab kuv thiab tsav peb txhais taw liab qab los ntawm qhov txias hauv cov daus, thiab tom qab ntawd flogped peb thiab muab cov twigs nyias ntawm peb pob taws.
  Vaska tau lees paub tias:
  - Nws yog li ntawd.... Koj pob taws raug mob thiab cov pob qij txha hauv koj lub xub pwg nyom raug mob thaum koj dai ntawm lub khib. Tab sis tsis muaj pov thawj tawm tsam peb thiab ...
  Daria hais nrog ib tug sigh:
  - Yog, tab sis tub ceev xwm xav kom peb khov kom tuag. Tab sis thaum lawv ntaus kuv ntawm lub taub hau nrog lub raj mis, kuv ntes tau cov tawg nrog kuv txhais ko taw liab qab. Thiab ces nws muab tso rau hauv nws txhais tes. Tom qab ntawd kuv txiav txoj hlua rau kuv tus kheej thiab koj.
  Vaska nodded:
  - Yog, nws zoo li ntawd ... Nws txaus ntshai, txawm li cas los xij. Tab sis koj paub, nyob rau hauv txias lub hlwv ntawm burnt soles tsis mob! Thiab thaum peb tawm mus tom qab, txhua yam kho peb zoo li dev!
  Daria tau lees paub tias:
  - Yog, nws kho tau zoo rau peb! Kuv tau txais cov tawv nqaij tawv heev uas kuv tsis ntshai taug kev ntawm coals!
  Vaska, puffed, hais tias:
  - Kuv thiab! Peb yog cov pioneers, cov me nyuam ntawm communism!
  Daria lees paub:
  - Thiab peb yeej yuav yeej!
  Tub thiab ntxhais hu nkauj:
  Nyob rau hauv yeej ntawm cov tswv yim tsis txawj tuag ntawm communism,
  Peb pom lub neej yav tom ntej ntawm peb lub teb chaws ...
  Thiab rau tus chij liab, peb Leej Txiv,
  Peb yuav muab siab npuab tus kheej ib txwm!
  . Tshooj 3.
  Thaum pib lub Yim Hli 1943, cov neeg German thaum kawg tau tawm los, kov yeej cov kev tawm tsam ntawm cov tub rog Soviet mus rau Hiav Txwv Caspian. Qhov no yog qhov ua tau zoo tiag tiag rau Krauts. Uas ua tiav cov nyiaj faib loj tshaj plaws. Tam sim no lub Caucasus tau raug txiav tawm ntawm lub teb chaws tseem ceeb los ntawm thaj av.
  Cov Turks kuj tau txais kev vam meej; tom qab kev sib ntaus sib tua tawv ncauj, lawv thaum kawg coj Batumi thiab ua tiav qhov kev ncig ntawm Yerevan. Yog li, tso siab rau cov tub rog Soviet hauv Transcaucasia.
  Qhov xwm txheej hauv USSR tau dhau los ua nyuaj heev. Thiab Stalin tau hais kom ua kev tawm tsam nyob rau sab qaum teb txhawm rau txhawm rau hla txoj hauv kev rau cov neeg tshaib plab, tuag, tab sis tseem tsis tau tso tseg Leningrad.
  Kev tawm tsam ntawm Tikhvin pib. Cov tub rog tseem ceeb tau raug xa mus rau qhov ntawd, txawm hais tias lub hauv paus chaw haujlwm tsis muaj peev txheej txaus. Qhov xwm txheej tau nyuaj los ntawm kev tuaj txog ntawm Swedish, supposedly pab dawb faib rau pem hauv ntej, uas ntxiv dag zog rau txoj hauj lwm.
  Thiab cov Germans tau ntxiv dag zog rau lawv tus kheej ...
  Kev sib ntaus sib tua pib thaum Lub Yim Hli 10, nrog cov tub rog Soviet nce mus txog kaum mais hauv thawj peb hnub ntawm kev sib ntaus sib tua. Ntawm no nyob rau lub kaum plaub ntawm lub yim hli ntuj, lub German Maus tank nkag mus rau hauv lub sib ntaus sib tua thawj zaug. Tsis muaj kev vam meej heev uas hnyav ib puas thiab yim caum-tsib tons. Muaj tseeb, lub tsheb tau tsav los ntawm cov neeg coob coob, cov tub rog Nazi cov ntxhais heev.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - tsib beauties ntawm peb Reich pib nrog tsab ntawv "A". Thiab yuav ua li cas lawv sib ntaus ntawm Nas thiab hluav taws los ntawm ob rab phom ib zaug.
  Cov foob pob tawg loj heev raug rho tawm haujlwm los ntawm cov phom ntev 75-mm cannon, thiab hnyav dua los ntawm 128-mm cannon, ua rau pom lub zog tawm tsam.
  Agnes hluav taws nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab chiseled ob txhais ceg. Nws ntaus ib lub tsheb Soviet, cia li rub tawm nws lub turret thiab qw:
  - Kuv yog ib tug ntxhais chaw!
  Adala xa kev txhaj tshuaj nrog av thiab squeaks:
  - Thiab kuv yog aerobatics, Kuv yuav rhuav tshem tag nrho cov neeg coob!
  Thiab tus ntxhais kuj siv nws cov ntiv taw liab qab. Soviet peb caug plaub lub plhaub ntaus nas, tab sis thaws tawm zoo li peas. Lub tsheb tiv thaiv zoo heev. Thiab koj tsis tuaj yeem ntaus nws yooj yim. Nws xa cov projectiles ya zoo li cov pob ntaus pob tesniv, thiab txawm tias muaj qhov loj me koj tsis tuaj yeem ntaus tus dab.
  Thiab tus ntxhais raug tua los ntawm rab phom tiv thaiv dav hlau, tsis txhob cia tus yeeb ncuab tuaj ze nws.
  Agatha kuj tua nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab qw nrov nrov:
  - Cia kuv rab ntaj tawm tsam, peb yuav txiav peb cov yeeb ncuab!
  Adala aggressively lees paub, tua heev yog:
  - Peb yog cov tub rog ntawm lub teeb thiab lub ntiaj teb!
  Angelina ncaws nws txhais taw nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo lub Soviet T-34-76 tank thiab blathered:
  - Ntawm no yog kev yeej loj!
  Aphrodite kuj ntaus lub projectile, uas hnyav li ib pawg, tsoo lub Soviet T-60, thiab squeaked:
  - Peb txoj kev yeej yuav nyob hauv kev ua tsov rog dawb huv!
  Agnes ncaws, siv nws lub pob taws liab qab, tsoo tus yeeb ncuab lub tsho tiv thaiv pem hauv ntej thiab hais tias:
  - Imperial chij rau pem hauv ntej - yeeb koob rau tus phab ej poob!
  Cov ntxhais no mas siab phem thiab tua neeg heev. Thiab nws tsis yog rau ib yam dab tsi uas koj tsis tuaj yeem hla lawv. Ua tsaug rau lawv ob txhais taw liab qab thiab bikinis ntawm lawv lub cev, lawv tua yam tsis muaj kev sib tw. Qhov no txhais tau hais tias lawv tsis tuaj yeem swb tau yooj yim.
  Lub formidable "Nas" ntaus nrog riam phom tuag taus thiab tsis muab sijhawm rau leej twg.
  Nrog rau KV series.
  Tab sis yog tias muaj cov ntxhais German uas sib ntaus sib tua nyuaj thiab ua tiav, ces tseem yuav muaj cov ntxhais ntawm qib Soviet - tus phab ej.
  Ntawm no, piv txwv li, Natasha thiab nws cov neeg koom tes. Lawv tsuas muaj tus qauv SAU-85, uas nyuam qhuav tuaj txog pem hauv ntej. Thiab cov ntxhais twb ntaus cov fascists nrog lub zog thiab lub ntsiab.
  Ntawm chav kawm, cov kev zoo nkauj yog khauj khaum thiab hauv bikinis. Thiab lawv tsoo cov fascists kom huv si, zoo li ib tug sledgehammer smashing daim iav.
  Thiab nws yog qhov nco qab heev thaum cov ntxhais zoo li no ua kom pom qhov siab tshaj plaws ntawm dav dawb hau.
  Natasha tua nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tsoo Panther, thiab tom qab ntawd qw:
  - Rau lub Great Fatherland!
  Thiab nws yuav qhia nws tus nplaig!
  Zoya kuj smacks nws tus nrog sib ntaus. Nws yuav ntaus nws raug heev. Nws yuav rhuav tshem cov armor thiab blather:
  - Rau lub yeeb koob ntawm communism!
  Augustina kuj sib ntaus sib tua hnyav, thiab yog tias nws tso siab rau nws tus nrog sib ntaus, nws ua tau zoo heev. Nws tawg thiab roars:
  - Muaj koob meej rau lub ntiaj teb communist!
  Dolbanet thiab Svetlana. Thiab raug heev. Nrog kev pab ntawm koj cov ntiv taw liab qab. Nws yuav tsoo tus yeeb ncuab lub cuab yeej thiab squeak:
  - Rau qhov loj ntawm lub ntiaj teb communist!
  Thiab nws yuav qhia nws tus nplaig ...
  Cov ntxhais, zoo li kev tshoov siab, pib hu nkauj, sau rau ntawm qhov chaw;
  Beauties nres barefoot,
  Cov ntxhais zoo nkauj no khiav...
  Yog tias koj xav ntaus Fritz nrog koj lub nrig,
  Los yog lawv yuav tua nws nrog rab phom tshuab!
  
  Cov ntxhais tsis tuaj yeem ua xyem xyav
  Lawv yuav faus cov Nazis tuag...
  Thiab lawv yuav ncaws nws tawm ntawm nws ko taw,
  Thiab nyob qhov twg hma quaj qw carnivorously!
  
  Russia yog ib lo lus rau tub rog,
  Thaum twg, ntseeg kuv, nws tsis tau txias dua ...
  Txawm hais tias qee zaum qhov xwm txheej tsis zoo,
  Qhov twg lub siab phem dub Cain yeej!
  
  Tsis txhob ntseeg nws, cov tswv cuab Komsomol tsis khiav tawm,
  Thiab yog hais tias lawv khiav, ces tsuas yog mus tua ...
  Thiab tag nrho cov Nazis yuav raug tua ib zaug,
  Thiab Fuhrer yuav raug tsa mus rau qhov txiav!
  
  Russia yog kuv lub teb chaws,
  Nws yog radiant, tsuas yog zoo nkauj ...
  Leej twg yog ib tug coward tsis txawm nqi ib ruble?
  Thiab koj paub, kev sib cav nrog ib tug tub rog yog qhov txaus ntshai!
  
  Tab sis paub tias peb yuav kov yeej cov fascists,
  Kev phem yuav tsis kav lub zwm txwv...
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Thiab Vajtswv Svarog nrog zoo nyob rau hauv lub crown!
  
  Leej twg yog ib tug coward, ntseeg kuv, yog ib tug tsis muaj zog qhev,
  Nws txoj hmoo yog ib qho - kom tiv taus kev thuam ...
  Hnub no koj yog tus kws kho tsheb, tag kis koj yog tus thawj coj,
  Thiab koj tus kheej tuaj yeem tuav lwm tus nraub qaum!
  
  Cov ntxhais muaj zog, tsuas yog lub roob hluav taws,
  Tej zaum nws haib demolishes roob...
  Lub nag xob nag cua phem tab tom ua tsov rog,
  Thiab kev tuag ncaj ncees mows cia tib neeg haiv neeg!
  
  Kuv yuav qhia rau koj ncaj ncees, knights,
  Peb muaj zog thaum peb cov Russians koom siab ...
  Xav tau khoom noj txom ncauj mus nrog koj rab diav rawg thiab riam,
  Peb yog cov knights invincible hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Peb txoj kev ntseeg yog dab tsi, nyob rau hauv Tswv Yexus,
  Txawm hais tias peb kuj hwm Lada ...
  Comrade Stalin zoo li peb txiv,
  Thiab yuav muaj ib qho chaw ntawm lub Vaj Kaj Siab Communism!
  
  Tus uas yog thaum nws tuag lawm yuav sawv rov los
  Thiab peb yuav ua kom zoo nkauj thiab ntse dua ...
  Thiab tus txiv neej yog qhov tseeb txaus siab heev,
  Txawm hais tias qee zaum nws hais lus tsis muaj tseeb!
  
  Hauv kev hlub, peb Leej Txiv zoo li lub hnub qub,
  Ntseeg kuv, nws yuav tsis tawm mus ...
  Ua npau suav pom zoo
  Yuav muaj kev thaj yeeb thiab kev zoo siab thoob plaws lub qab ntuj khwb!
  
  Kuv hlub Maria, Kuv hwm Lada dawb huv,
  Svarog zoo nkauj thiab Perun zoo heev ...
  Kuv hlub Yexus thiab Stalin,
  Lub ntsej muag dawb huv ntawm cov cim yog qhov zoo rau kuv!
  
  Thaum twg thiaj yuav muaj lub vaj kaj siab tiag?
  Ntseeg kuv, tag nrho koj txoj kev cia siab yuav muaj tseeb ...
  Muab koj lub siab rau koj Niam,
  Txhua yam yuav zoo, muaj zog dua ua ntej!
  Cov ntxhais muaj kev sib ntaus zoo thiab ua tau haujlwm zoo. Zoo, nrog cov tub rog zoo li no, tsis muaj Hitler ntshai Russia.
  Txawm li cas los xij, tom qab kaum hnub ntawm kev tawm tsam tawv ncauj, cov tub rog Soviet thaum kawg tau hla mus rau Tikhvin.
  Sib ntaus sib tua rau lub nroog nws tus kheej. Cov rog, ntawm chav kawm, tsis sib npaug heev.
  Cov Germans tau txais huab cua zoo tshaj plaws thiab tab tom foob pob tsis nres. Qhov xwm txheej no hnyav dua los ntawm kev sib cais txawv teb chaws uas sib ntaus ntawm sab ntawm Wehrmacht. Tshwj xeeb tshaj yog ntau ntawm Italian qhov chaw.
  Lawv tab tom sim thawb cov Tub Rog Liab tawm ntawm Tikhvin. Tab sis cov tub rog Lavxias tau tawm tsam hnyav. Qhov no tsuas yog lawv lub sijhawm tiag tiag los cawm Leningrad, tuag ntawm kev tshaib kev nqhis. Cov zaub mov tsuas yog poob rau saum huab cua, tab sis cov Germans muaj lub dav hlau fighter muaj zog, thiab nws nyuaj heev rau ua qhov no.
  Thiab nyob rau hauv lub thib ob ib nrab ntawm lub yim hli ntuj, cov Nazis pib ua phem rau Astrakhan. Thiab nyob rau hauv lub nroog no, cov ntxhais Soviet tau tawm tsam nrog kev ua yeeb yam zoo thiab ua siab loj.
  Ib lub battalion ntawm cov ntxhais liab qab yog npog lub nroog heroic.
  Alenka pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, ces tua hluav taws tawg, mowing cia cov fascists thiab hais tias:
  - Yog poj niam ntshaw npaum li miv, ces nws tus txiv muaj nas nyob hauv nws lub taub hau!
  Anyuta, firing ntawm Fritzes thiab tseem muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, chirped:
  - Cov tswv yim ci ntsa iab dhau los ua tsaus ntuj los ntawm kev ua yeeb yam duab ntxoov ntxoo thaum lawv ua tiav!
  Alla, tua ntawm Fritzes thiab pov ib lub grenade, khob tawm lub tank nrog nws tus ntiv tes liab qab, muttered:
  - Ib tug poj niam txawj ntse li hma liab, thiab txawm tswj tus tsov ntxhuav yog ib tug txiv neej muaj kev txawj ntse ntawm ib tug qaib!
  Maria, tua phom thiab khob Fritz, qw nrov nrov:
  - Vajtswv muaj peev xwm ua tau txhua yam, tsuas yog tshaj tus poj niam hauv kev thov, Nws tsis muaj hwj chim!
  Matryona, tua tus yeeb ncuab thiab pov ib qho khoom plig tua neeg tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab, sau tseg:
  - Yuav kom tsis txhob raug tus txiv neej nqos zoo li tus boa constrictor, ib tug poj niam yuav tsum tau sting ntawm tus cobra!
  Alenka, txuas ntxiv tua ntawm Nazis, wittily sau tseg:
  - Ib tug neeg tuaj yeem ua tau zoo li tus Tsim txhua yam, tab sis kev coj ua zoo li tus liab tsis ua rau nws zoo!
  Anyuta tua tus yeeb ncuab, ces khob tawm lub tank nrog ib tug zoo- aimed grenade pov thiab hais tias:
  - Ib tug neeg muaj peev xwm tshaj Tswv Ntuj lub Hwj Chim nkaus xwb nyob rau hauv kev xav, thiab txawm tias tom qab ntawd nws muaj kev txawj ntse tsim los ua Pithecanthropus!
  Alla, txuas ntxiv tua kom raug ntawm Fritz, hais tias:
  - Tus poj niam tsis xav ua qaib, tab sis nws tus txiv neej zoo tshaj yog qaib!
  Maria, tua cov fascists thiab ntaus Panther nrog qhov tseeb pov ntawm nws txhais taw liab qab, sau tseg:
  - Tus hma liab yeej muaj hma tuav ntawm beaver txiv neej!
  Marusya, tseem tua hluav taws tawg ntawm cov fascists thiab siv nws pob taws liab qab los tsoo lub pob tawg, hais tias:
  - Hauv kev nom kev tswv zoo li hauv hav zoov, yog tias koj noj tsob ntoo ntoo, npua yuav noj, yog hma yuav noj hma, yog tias koj yog nees luav, peb daim tawv nqaij yuav tawv!
  Alenka, txuas ntxiv mus tua frantically thiab da dej lub infantry nrog shrapnel lemons, blurted tawm:
  - Tus poj niam ci ntsa iab, hma ntau dua nws!
  Anyuta kuj tua cov fascists tawg, mowed down, thiab pov ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw thiab squeaked:
  - Cov neeg grey tsis muaj teeb meem grey txaus hauv lub hlwb, tus cwj pwm ci ntsa iab, muaj ntau grey hauv lub taub hau!
  Alla, tua tus yeeb ncuab, nias lub pob tawg nrog nws pob taws liab qab, wittily hais tias:
  - Tus txiv neej grey kho siab zoo li hma, thiab zoo li hare nws tsis muaj kev thaj yeeb!
  Maria, mowing down the Fritz, wittily remarked:
  - Yog tias ib tug nom tswv yog hma loj, ces nws tau lees tias tsov ntxhuav feem!
  Marusya tua lub foob pob hluav taws thiab pov ib lub txiv qaub nrog nws cov ntiv taw liab qab, squeaking:
  - Tus hma liab-tus nom tswv tshem tawm lub sijhawm caij tsheb zoo li cheese hauv butter los ntawm cov neeg pov npav xaiv tsa!
  Alenka, txuas ntxiv mus tua ntawm nws riam phom, thiab muab rau hauv lub pob tawg nrog nws pob taws liab qab, blurted tawm:
  - Muaj cov hnub qub nyob saum ntuj tsawg dua li kev txhais Vaj Lug Kub!
  Anyuta, tua ntawm fascists, hais tias:
  - Tus tua neeg hauv lub tsho liab, ncaj ncees, kev nom kev tswv nrog kev hais lus!
  Alla, txuas ntxiv tua hluav taws, sau tseg tias:
  - Tus neeg tua neeg muaj rab hneev nti, tus nom tswv muaj lus ntse, thawj zaug tawg lub taub hau, qhov thib ob drips ntawm lub hlwb!
  Maria, txuas ntxiv kom raug tshem tawm ntawm Krauts, thiab pov lwm qhov khoom plig ntawm kev tuag nrog nws tus ntiv tes liab qab, sau tseg:
  - Qee lub sij hawm txiav tawm lub taub hau yog tib neeg ntau dua li ntws ntawm lub hlwb!
  Matryona, txiav tawm cov fascists thiab pov cov grenade nrog nws pob taws liab qab, hais tias:
  - Yog tias koj cia cov nom tswv nkag rau hauv koj lub hlwb, koj yuav rhuav koj cov plaub hau hauv kev ntxhov siab!
  Alenka, tua ntawm German general thiab xuas nrig ntaus los ntawm nws, hais menacingly:
  - Cov neeg hais lus nom tswv zoo li dej rau kev ntxuav hlwb!
  Anyuta, tua kom raug ntawm tus yeeb ncuab thiab tua ib tug txiv qaub nrog nws cov ntiv taw liab qab, hais tias:
  - Qhov twg ib tug nom tswv yog tus loj tshaj Vajtswv yog nyob rau hauv qhov tseeb hais tias nws tsim lawlessness!
  Alla, tua ntawm Nazis thiab pov pob tawg nrog nws pob taws liab qab, hais tias:
  - Tus nom tswv ib txwm saib tus neeg xaiv tsa zoo li tus nees luav nrog lub ntsej muag zoo li hma liab txhawm rau txhawm rau plhaw!
  Maria raug rho tawm haujlwm ntawm tus yeeb ncuab, thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, pov lub grenade nrog lub zog tuag, blurted tawm:
  - Tus poj niam nyiam nthuav tawm nws lub cev tsis zoo kom hnav khaub ncaws nplua nuj!
  Marusya raug rho tawm haujlwm ntev, txiav cov kab ntawm Fritzes thiab purred:
  - Tus poj niam tsis muaj khau khiab yuav muab khau rau tus txiv neej sai dua, txawm tias nws tsis yog khau raj!
  Alenka, tua kom raug ntawm Nazis, sau tseg:
  - Nrog tus poj niam liab qab pob taws, nws yooj yim dua los ntxias tus txiv neej kom hnav khau boots!
  Anyuta tua ib tug grenade launcher thiab hais tias:
  - Yuav kom tau cov khau zam, poj niam yuav tsum "muab" rau txiv neej nkawm khau!
  Alla, ntaus cov Nazis nrog tawg hluav taws thiab pov ib tug grenade rau nws liab qab ntiv taw, teb:
  - Tus poj niam uas tsis paub yuav ua li cas nthuav tawm nws txhais ceg hauv lub sijhawm yuav nyob "shod" mus ib txhis!
  Maria, tua tus yeeb ncuab thiab pov pob tawg nrog nws lub pob taws, hais tias:
  - Feem ntau saib tus poj niam liab qab ob txhais ceg, ib tug txiv neej txaus ntshai "khau" nws tus kheej mus rau hauv lub xeev ntawm tramp!
  Marusya, qhia qhov tseeb hluav taws ntawm tus yeeb ncuab thiab muab rau hauv lub grenade nrog nws lub hauv caug liab qab, teb tias:
  - Txhawm rau kom tsis txhob nyob twj ywm mus ib txhis, koj yuav tsum tau tshem koj nkawm khau hauv lub sijhawm!
  Alenka, txuas ntxiv tua ntawm Nazis thiab khob cua tawm ntawm lawv, wittily hais tias:
  - Tus ntxhais ko taw liab qab zoo dua li tus neeg tuav ntaub ntawv lub khau raj!
  Anyuta, txuas ntxiv mus tua nrog qhov tsis txaus ntseeg, sau tseg:
  - Cov cuab yeej muaj zog tshaj plaws tsis tuaj yeem tiv taus cov tawv nqaij ilv thiab ntxim nyiam hluas nkauj ib leeg!
  Alla, tua ntawm German invaders, tawm:
  - Cov poj niam ntse heev ncav cuag tus txiv neej lub hnab nyiaj nrog lawv txhais taw liab qab!
  Maria, tua cov fascists nrog qhov tseeb thiab xuas nrig ntaus lawv lub taub hau, sau tseg:
  - Qhov nplaum tshaj plaws ntawm tus poj niam lub cev rau cov nyiaj npib kub, ob txhais taw liab qab thiab lub mis liab qab!
  Marusya, txuas ntxiv tua hluav taws, tsis muaj kev hlub tshua ntawm fascists, hais tias:
  - Qee lub sij hawm tus poj niam yuav tsum tau tshem nws nkawm khau kom tsis txhob txhos caug ua ntej xav tau!
  Alenka, aptly scribbling ntawm fascists thiab stacking lawv nyob rau hauv pawg, logically sau tseg:
  - Nws yooj yim dua coj tus txiv neej mus rau hauv lub hauv caug nrog taw liab qab!
  Anyuta, tua ntawm tus yeeb ncuab, aggressively remarked:
  - Taw taw liab qab nyob rau hauv lub sijhawm, tsis txhob tramp!
  Alla, ntaus cov yeeb ncuab thiab txiav tawm cov neeg tawm tsam, yws yws tias:
  - Nws yooj yim dua rau tus poj niam taw liab qab nce lub ncov kub!
  Maria kuj ntaus cov fascists thiab purred:
  - Koj yog txiv neej khau khau yog tias koj tsis hlub poj niam ko taw!
  Marusya, tua cov Nazis, thiab ntuav nrog nws tus ntiv tes liab qab ib pob khoom hauv tsev nrog cov khoom tawg, uas tus Tsov tig los, qw nrov nrov:
  - Tus poj niam nrog ob txhais ceg yuav ua rau tus txiv neej khoov ntawm kev hwm!
  Alenka ntaus cov fascists, mowed lawv thiab hais tias:
  - Cov ntiv taw liab qab yog dexterous ntau dua li txhais tes thaum tus poj niam siv nyiaj npib los ntawm lub hnab tshos ntawm tus txiv neej "shod"!
  Anyuta txiav tawm Krauts thiab squeaked:
  - Qhov zoo tshaj plaws uas tus poj niam ua tau yog thawb tus txiv neej hauv qab nws pob taws nrog nws txhais taw liab qab!
  Alla, tua ntawm nws cov neeg sib tw thiab pov lub txiv qaub nrog nws pob taws liab qab, hais tias:
  - Nws yooj yim dua rau kev zoo nkauj los tsoo txoj hauv kev rau tus txiv neej lub siab nrog taw liab qab!
  Maria rhuav tshem lub tank German nrog grenade pov thiab squeaked:
  - Cov ntxhais ko taw liab qab yog siab tawv dua thaum nce Everest ntawm tus txiv neej lub siab!
  Matryona kuj tau tua tuag thiab hais tias:
  "Tom qab hle nws nkawm khau, nws yooj yim dua rau tus poj niam hla cov suab puam ntawm txiv neej indifference!"
  Alenka ntaus tus yeeb ncuab nrog ib tug ntes bazooka thiab squealed:
  - Koj yuav ruam li khau raj, koj yuav ntaus txawm lub pob taws!
  Anyuta kuj muab tig thiab squeaked, baring nws cov hniav:
  - Tus poj niam liab qab txhais ceg ua rau tus txiv neej poob rau hauv ko taw liab qab thaum yau!
  Liab-haired Alla, mowing cia cov fascists, tweeted:
  - Feem ntau nws yog khau looj plab hlaub uas poob rau hauv cov menyuam yaus tsis muaj khau khiab!
  Maria coj ib tug ntaus ntawm Nazis thiab squeaked:
  - Yog hais tias ib tug ntxhais muaj ob txhais ceg zoo nkauj, ces nws tsis yog ib tug tramp nyob rau hauv lub neej!
  Matryona, tua cov yeeb ncuab thiab txiav tawm cov Nazis zoo li cov nplej ntawm nplej, barked:
  - Tus hluas nkauj taw liab qab zoo dua tus poj niam laus laus, tus miv hluas lom zem dua li tsov ntxhuav qub!
  Alenka, tua cov Nazis thiab pov ib qho khoom plig tua neeg ntawm kev tuag, hais tias:
  - Nws yog qhov zoo tshaj plaws rau tus poj niam kom tau txais khoom plig nrog nws lub mis liab qab, thiab khau zam nrog nws txhais taw liab qab!
  Anyuta kuj ntaus cov Nazis, mowed down, thiab nrog nws ob txhais taw liab qab pov grenades thiab squealed:
  - Tus poj niam lub pob taws liab qab zoo tshaj plaws tiv thaiv nws los ntawm pos ntawm txiv neej indifference!
  Alla, tua ntawm nws cov neeg sib tw thiab txiav lawv nrog tsis siv neeg tawg, sau tseg:
  - Lub pob taws ruaj khov tshaj plaws rau tus txiv neej los ntawm tus poj niam liab qab taw!
  Maria, ntaus nws cov neeg sib tw thiab ntaus lawv nrog lub foob pob tawg, hais tias:
  - Tus poj niam tsis muaj khau khiab pob taws, hnav khau khiab tshaj plaws nrog nws cov giblets!
  Matryona, tsoo cov fascists, hais nrog wit:
  - Yog tias koj tsis tshem koj nkawm khau hauv lub sijhawm, koj yuav dhau los ua tus tramp!
  Alenka, sau txog cov fascists, sau tseg:
  -Yog hais tias koj yog ib tug brainiac, koj tsuas yeej yeej koj tus kheej!
  Anyuta logically sau tseg, thrashing tus yeeb ncuab, thiab pov ib lub hnab tawg nrog nws txhais taw liab qab:
  - Nws yog qhov zoo kom muaj lub club, nws yog qhov phem los ua lub club!
  Alla, ntaus cov Nazis, thiab muab grenade nrog nws pob taws liab qab, blurted tawm:
  - Ntiv nplhaib hlau tuaj yeem pab koj kom ciaj sia, tab sis lub taub hau ntoo qhib yuav ua rau tuag!
  Maria heev logically sau tseg, mowing cia cov fascists:
  - Thaum tus kav tsis muaj vaj ntxwv nyob hauv nws lub taub hau, txoj kev kav teb chaws kav teb chaws, thiab lawv muag tsis muaj nuj nqis!
  Matryona, ntaus Nazis rationally, sau tseg:
  - Lub kaus mom tsis yog rau tib lub taub hau zoo li lub kaus mom!
  Alenka, tus rhuav tshem ntawm Krauts, tau sau tseg tias:
  - Txawm tias lub kaus mom tsis zaum ruaj ntseg ntawm lub taub hau ntoo qhib!
  Anyuta, tua raug heev ntawm cov fascists, hais tias:
  - Txawm li cas los xij, cov ntoo qhib muaj zog npaum li cas, cov khoom siv rau lub taub hau ua los ntawm nws yog qhov yooj yim tshaj plaws!
  Alla, briskly tua ntawm tus yeeb ncuab, logically xaus:
  - Leej twg ntaus lub taub hau nrog lub club tau ntaus lub taub hau nrog lub club!
  Maria, fucking tw, tawm:
  - Tus nom tswv tuav lub hnab nyiaj thiab rab chais ntawm nws txhais tes, tsuas yog nws cov nyiaj yog ntoo, thiab nws rab ntaj yog ntawv!
  Marusya logically sau tseg, pov ib lub txiv qaub nrog nws txhais ko taw liab qab:
  - Lub taub hau ncaj ncees yog qhov kawg ua rau cov plaub hau grey!
  Matryona, tus crusher ntawm fascists, hais tias:
  - Tej zaum koj yuav tsis yog ib tug pojniam plaub hau daj, tab sis nws zoo nkauj ua lub siab kaj, cov ntxhais tuaj yeem kov cov neeg phem kom lwm tus muaj kev zoo siab!
  Alenka, tua ntawm Nazis, squeaked:
  - Koj tsis tuaj yeem tsim kev tiv thaiv zoo los ntawm cov ntoo ntoo nkaus xwb ntawm cov ntoo!
  Anyuta, thaum tua, logically sau tseg:
  - Yog ib tug nom tswv tsis yog ib tug woodpecker, ces nws yuav tshem cov shavings, tsis tsuas yog los ntawm cov pov npav stump!
  Alla hais nruj nreem, tsoo cov Germans:
  - Txawm hais tias tus nom tswv tsis yog dav dawb hau, nws suav hais tias cov neeg pov npav yog cov crows thiab woodpeckers!
  Maria, txiav cov yeeb ncuab, sau tseg tias:
  - Yog tias koj tso cai rau cov nom tswv coj shavings tawm ntawm koj, ces koj yeej yog ib tug woodpecker!
  Matryona, mowing down cov fascists, qhia nws tus kheej:
  - Tus nom tswv yog hma nrog cov neeg xaiv tsa, tab sis nrog nws tus kheej, hamster yog hamster!
  Marusya pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Tus kws lij choj ntse zoo li tus hma nyob hauv tsev hen, thiab tus neeg ruam zoo li tus nyuj nyob hauv khw hauv Suav teb!
  Alenka, crushing Fritz, hais tias:
  - Kev txiav txim yog tsim nyob rau hauv silence, politicians tsim chaos los ntawm kev hais lus!
  Anyuta, tau tawg cov fascists nrog ib tug grenade pov, squeaked:
  - Cov nom tswv tham ntau, tshwj xeeb tshaj yog thaum lawv xav kaw lawv lub qhov ncauj!
  Alla aggressively sau tseg, hammering cov Nazis:
  - Sib cav nrog ib tug nom tswv hais tias pounding dej nyob rau hauv ib lub mortar tsuas yog tsim kua muag ntawm koj tus nplaig, thiab koj yuav dag rau koj kom zoo dua!
  Maria, tsoo cov yeeb ncuab thiab pov cov grenade nrog nws txhais taw liab qab, sau tseg:
  - Ib tug nom tswv yog kev sib xyaw ntawm hma thiab hma, tab sis nws hais ntau heev!
  Matryona, tua ntawm Nazis, qw nrov nrov:
  - Ntau tus hma liab yog kev nom kev tswv, ntau piggy nws!
  Marusya, mowing down lub Fritzes, hais tias:
  - Hauv kev nom kev tswv muaj kev tsis sib haum xeeb, hma, hares, qaib, roosters thiab woodpeckers, tab sis hma liab yeej ib txwm xaiv los ua huab tais!
  Alenka, tus rhuav tshem ntawm cov fascists, yws tias:
  - Tus dictator uas ua tus tsov ntxhuav yog npua tiag!
  Anyuta aggressively sau tseg, knocking down cov yeeb ncuab nrog txhaj tshuaj:
  - Tus nom tswv tsuas yog kis rau tus tsov ntxhuav yog tias tus neeg xaiv tsa yog lub nroog Yeiuxalees!
  Alla, khob tawm cov fascists zoo li hmoov av los ntawm cov ntaub pua plag, hais tias:
  - Ib tug nom tswv muab yaj cov khaub ncaws, tab sis tib yam uas nws muaj nyob rau hauv ib tug hma yog bloodthirstiness, thiab nws ingenuity yog ib tug tag nrho cov yaj!
  Maria, pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, chirped:
  - Nws yog qhov zoo dua thaum tus kav yog hma nyob rau hauv yaj cov khaub ncaws tshaj li ib tug yaj nyob rau hauv lub guise ntawm tsov ntxhuav!
  Matryona, tua tus yeeb ncuab nrog qhov tseeb ntawm Robin Hood, hais tias:
  - Tus nom tswv bleats txog kev thaj yeeb zoo li yaj, tab sis cov hniav ntawm hma rattle txog kev ua tsov ua rog!
  Marusya, firing ntawm tus yeeb ncuab, blurted tawm:
  - Tus nom tswv, txhawm rau kom tau txais kev xaiv tsa ntawm cov neeg xaiv tsa, nchuav tawm zoo li lub nightingale, tab sis coj lawv mus rau woodpeckers!
  Alenka, tua ntawm Nazis, hais tias:
  - Yog hais tias ib tug nom tswv hais lus zoo li lub trill ntawm nightingale rau koj, tsis txhob ua ib tug crow nyob rau hauv cov ntaub ntawv no!
  Anyuta wittily sau tseg, tsoo cov Nazis:
  - Yog hais tias ib tug nom tswv hu nkauj zoo li ib tug nightingale, nws txhais tau hais tias nws txiav txim siab koj haum kev ua si!
  Alla, txiav cov fascists, sau tseg:
  - Dab tsi txawv ntawm kev yos hav zoov rau cov neeg xaiv tsa los ntawm kev yos hav zoov yog tias tus neeg yos hav zoov ua suab nrov ntau li ntau tau!
  Maria, tua tus yeeb ncuab, qw:
  - Ib tug nom tswv, tsis zoo li tus neeg nyiag khoom, tsim suab nrov thaum nws nyiag, thiab thaum nws nyiag, nws siv nrog kev qhuas!
  Matryona, tua ntawm tus yeeb ncuab, gurgled:
  - Ib tug nom tswv kuj yog, nyob rau hauv ib lub siab, Vajtswv, tab sis nws yog zoo dua tsis txhob ntseeg nws!
  Marusya tau lees tias:
  - Tus nom tswv nyiam cog lus rau cov neeg xaiv tsa lub hli, tab sis tsis nco qab ntxiv tias tsis muaj lub neej nyob ntawd tsuas yog xuab zeb!
  Alenka, txiav tawm nws cov neeg tawm tsam, yws yws:
  - Kev txom nyem tsis yog los ntawm lub siab, tab sis los ntawm qhov tsis muaj tswv yim ingenuity!
  Anyuta, tua ntawm tus yeeb ncuab, squeaked:
  - Txhua qhov teeb meem hauv ntiaj teb tsis yog los ntawm cov nyiaj, tab sis los ntawm qhov tsis muaj nyob rau hauv qhov xav tau kom muaj nuj nqis!
  Alla, tua ntawm tus yeeb ncuab, hais tias:
  - Cov lus tau muab rau ib tus neeg ua nom ua tswv los zais nws txoj kev xav, tab sis txawm hais tias tus neeg hais lus zoo npaum li cas tuaj yeem zais nws lub ntsej muag grey!
  Maria hais lus nquag, tua ntawm Krauts:
  - Yog hais tias hlau mus rau ntawm cov saw hlau, yuav tsis tshuav rau ntaj;
  Matryona, tua tus yeeb ncuab, yws tias:
  - Puas yog ib tug nom tswv muaj lub txiaj ntsim ntawm kev ua raws li cov lus cog tseg? Muaj nws, tab sis tsis muaj dab tsi!
  Marusya, tua ntawm Nazis, sau tseg:
  - Tus ntxhw nteg ib pawg loj, thiab cov nom tswv-hma liab tso ib pawg loj dua ntawm kev hais lus raws plab!
  Alenka wittily sau tseg thaum nws tsoo cov Nazis:
  - Tus nom tswv nchuav ntau cov zib ntab qab zib ntawm kev hais lus, ua rau cov neeg pov npav poob rau hauv kev hais lus raws plab!
  Anyuta, tua ntawm nws cov neeg sib tw, hais tias:
  - Cov lus qab zib ntawm ib tug nom tswv zoo li cov kwj ntawm zib mu, tsuas yog koj ua luam dej rau hauv lub thoob khib nyiab!
  Alla, tua ntawm fascists, sau tseg:
  - Tus nom tswv tuaj yeem ua tiav qhov nws tau cog lus tseg, tsuas yog ua kom cov neeg pov npav ntseeg tsis tuaj yeem!
  Maria, firing heev yog, tawm:
  - Muaj ntau tus nom tswv hauv kev xaiv tsa, tab sis tsis muaj leej twg xaiv, leej twg yog tsob ntoo, tus twg yog lawj, tus hma, tus npua, tus dais - tawm ntawm kev ntxhov siab, tsuas muaj ib yam uas tseem tshuav ua - suab nrov!
  Matryona raug rho tawm haujlwm ntawm Nazis thiab hais tias:
  - Ib tug nom tswv uas feem ntau mob nws caj pas yuav tsum tau muab nws pob ntseg torn!
  Marusya, ntu ntu ntawm fascists, sau tseg:
  - Ib tug nom tswv, tsis zoo li ib tug nightingale, yeej tsis hu nkauj rau ib yam dab tsi, thiab muaj lub txiaj ntsim ntawm hma!
  Alenka chirped, baring nws cov hniav:
  - Ib tug nom tswv xav ua ib tug dav dawb hau, tab sis nws cov neeg pov npav ib txwm tsis muaj cai noog!
  Anyuta cooed thaum nws coj cov Germans nrog nws tus sniper:
  - Vim li cas koj nyob ntawm daim ntawv tso cai noog, vim tias koj muaj lub siab ntawm woodpecker!
  Alla hissed nrog aggression ntawm ib tug python:
  - Cov nom tswv muaj ntau ntau zaj nkauj, tab sis lawv txhua tus muaj ib qho kev xav: xaiv kuv!
  Maria, txiav tawm cov fascists, yws tias:
  - Tus neeg pov npav zoo li lub pob, nws taug kev deb ntawm hare, hma, dais, tab sis tus hma liab tseem tab tom noj nws!
  Matryona tau sau tseg, txiav cov fascists:
  - Tus nom tswv yuav siv cov lus qab zib kom haum rau kev txawj ntse ntawm yoov, trill ntawm nightingale, kev txawj ntse ntawm woodpecker, tab sis nws cov nqaij npuas pom ntawm lub qhov muag hawk!
  Marusya, tawm tsam cov fascists, ntxiv nrog luag ntxhi:
  - Ib tug poj niam kuj yog ib tug zoo nom tswv, thiab tsawg kawg yog nws muab lub sij hawm uas nws yuav ua kom tiav nws cov lus cog tseg ntawm kev ncaj ncees thiab txaus siab rau!
  Yog li ntawd, cov ntxhais heroically tiv thaiv lub nroog thiab muab kev cia siab zoo.
  . Tshooj No 4.
  Thaum kawg ntawm lub Cuaj Hli thiab pib lub Kaum Hlis, kev sib ntaus sib tua rau Astrakhan tseem tab tom ua, thiab cov Nazis tau tsiv mus rau sab qab teb raws ntug dej hiav txwv Caspian. Cov Nazis tau nce siab heev... Nyob rau sab qab teb, Nazis tau ntes lub nroog Ordzhonikidze thiab pib ua phem rau Grozny.
  Nyob rau hauv lub nroog no, ib yam nkaus thiab, Soviet tsov rog tau tawm tsam heroically.
  Lub battalion ntawm cov ntxhais, coj los ntawm Tamara, tau qhia kev txiav txim siab thiab ua siab loj.
  Tamara tua ib tug tawg ntawm nws rab phom tshuab thiab pov grenades nrog nws liab qab ntiv taw, hais tias:
  - Lub koob meej rau peb lub tebchaws USSR!
  Anna, tua kom raug ntawm Nazis thiab tseem cuam tshuam cov pob tawg nrog nws pob taws liab qab, blurted tawm:
  - Lub koob meej rau heroism!
  Akulina, tua cov yeeb ncuab, blurted tawm:
  - Rau Niam Txiv thiab hwm!
  Victoria, tua ntawm Krauts, thiab pov cov grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab nrog lub zog tuag, qw nrov:
  - Cia peb tsoo lub Wehrmacht nrog kev ua yeeb yam!
  Olympics yog ib tug hluas nkauj noj qab nyob zoo, nws tua cov yeeb ncuab, khob tawm lub Krauts thiab zam txim:
  - Hauv kev ua tsov rog dawb huv, yuav muaj peb txoj kev yeej!
  Tamara, tua ntawm Nazis thiab rov muab cov grenade nrog nws txhais taw liab qab, sau tseg:
  - Ib tug tub rog yuav tsum muaj lub zog ntawm tsob ntoo ntoo, tab sis tsis yog lub taub hau ntoo qhib!
  Cov ntxhais raug rho tawm haujlwm. Muaj ntau cov ruins ncig, cov ruins yog haus luam yeeb. Kev tawg tom qab tawg raws li. Plumes ntawm cov pa taws nce rau saum ntuj. Txhua yam nyob ib puag ncig yog kub hnyiab.
  Kev puas tsuaj loj heev.
  Tus poj niam zoo nkauj, khaus khaus khaus Anna, sai li sai tau thaum nws tsoo lub grenade, rhuav tshem cov fascists, blathers:
  - Txhua tsob ntoo ntoo qhib muaj qhov khoob, txhua lub taub hau ntoo qhib muaj lub qhov uas lub hlwb ntws tawm!
  Akulina, tua ntawm tus yeeb ncuab, thiab pov ib tug grenade nrog nws graceful, tanned, liab qab ko taw, squeaked:
  - Yog tias koj muaj lub siab zoo li ntoo qhib, ces koj yuav khoov zoo li lub aspen!
  Victoria, tus ntxhais plaub hau liab no, kuj muaj liab qab, tanned, chiseled ob txhais ceg, chirped:
  - Yog tias koj tsis muaj kev txawj ntse ntawm hma, ces lawv yuav hle koj ntawm peb daim tawv nqaij!
  Olympias, noj qab nyob zoo, siab, loj, nqaij tawv nqaij tawv nqaij, raug rho tawm haujlwm, pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Koj yuav ruam li ntoo qhib, lawv yuav rhais koj tawm zoo li tus pas!
  Ib tug me nyuam yaus taug kev hla lawv. Nws flashed nws heels dub thiab pov ib pob tawg rau Nazis. Ces nws squeaked:
  - Ib tug tub rog hluas yog zoo dua li ib tug decrepit general!
  Tamara tau tig rov qab. Nws cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab nrog lub zog tuag thiab blathered:
  - Rau txhua qhov hnav khaub ncaws tshiab, tus nom tswv yuav siv peb daim tawv nqaij los ntawm cov neeg xaiv tsa!
  Akulina, tua ntawm nws cov yeeb ncuab thiab luag ntxhi aggressively, growled:
  "Koj yuav ntse li ntoo qhib, tab sis koj yuav tawv zoo li luav!"
  Anna, tua ntawm tus yeeb ncuab thiab pov grenades nrog nws txhais taw liab qab, tshuab tso tsheb hlau luam, chirped:
  - Tus hma liab yuav txawm hle peb daim tawv nqaij ntawm tus tsov ntxhuav yog tias nws muaj lub siab ntawm tus yaj!
  Victoria, tua cov Nazis thiab pov ib tug neeg tua neeg nrog nws pob taws liab qab, hais tias:
  - Yog tias koj tsis xav ua hma, koj yuav quaj zoo li dev tshaib plab!
  Lub Olympics mow down lub Krauts. Tom qab ntawd nws pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Tus nom tswv yog hma liab, nws ua rau cov neeg xaiv tsa qaib nyob nruab hnub!
  Lub suab nrov ntawm lub cannonade nce. Lub formidable Sturmtigers mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv ntaus nrog foob pob ua ntxaij launchers. Thiab lawv rhuav tshem tag nrho cov tsev, tsoo tsev ib zaug. Thiab stormtroopers yog ncig saum ntuj. Lawv tua foob pob hluav taws ntawm Soviet txoj haujlwm. Lawv tso cov foob pob. Lub Panther 2 twb pom lawm, ib lub tsheb siab dua li Panther, nrog lub peev xwm loj 88-mm.
  Lub tsheb German muaj qhov nqaim turret thiab me me, nrog rau lub cev ntau dua. Tus dab zoo li no, yog nws ntaus koj, nws yeej ntaus koj. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, nws tsis hnyav dhau, nrog lub cav muaj zog dua ntawm 900 horsepower.
  Tamara pov ib lub grenade ntawm Panther 2 nrog nws txhais ko taw liab qab thiab cooed:
  - Koj yuav ruam ib yam li ib tug stump, lawv yuav rhais koj tawm zoo li ib tug pas, tsis tsuas yog los ntawm cunning hma, tab sis kuj los ntawm cowardly hares!
  Anna, tua cov fascists thiab txiav cov neeg tawm tsam, pov cov txiv qaub nrog nws txhais taw liab qab, sau ntawv:
  - Tus hma uas txawj ntse tuaj yeem ua tus dav dawb hau zoo li tus qaib ntub!
  Akulina, txiav tawm cov yeeb ncuab thiab xuas nrig ntaus lawv los ntawm kev txhaj tshuaj, hais tias:
  - Ib tug neeg ua npau suav txog lub luag haujlwm ntawm tsov ntxhuav feem ntau dhau los ua tus nees luav uas hma!
  Victoria, txiav nws cov neeg sib tw nrog hluav taws kub thiab pov ib yam dab tsi tuag nrog nws txhais taw liab qab, blurted tawm:
  - Tus txiv neej muaj lub hom phiaj ntawm ib tug tsov ntxhuav, lub taub hau ntawm ib tug nees luav, lub clumsiness ntawm ib tug dais, kev hlub ntawm ib tug ntxhw, tab sis ib tug hma liab yeej ib txwm tuav nws down!
  Lub Olympics raug tua ntawm cov yeeb ncuab. Nws mowed nws zoo li ib tug nyom mower thiab qw:
  - Hma liab liab, tus nom tswv ntawm cov xim ntshav!
  Kev sib ntaus sib tua tau nce ntxiv. Cov Nazis tau ntaus lub nroog nrog cov roj tua hluav taws, uas yog lub zog zoo tshaj rau Katyusha. Thiab nws nyuaj heev los tawm tsam cov Nazis. Tab sis lub battalion ntawm liab qab, ib nrab-liab qab cov ntxhais tawm tsam nrog colossal txaus siab rau. Thiab cov ntxhais tsis tshua tuag; cov txiv neej raug kev txom nyem ntau dua.
  Tamara, tua cov Nazis thiab pov cov grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab, blurted tawm:
  - Ib tug poj niam kov yeej cov txiv neej uas muaj zog los ntawm kev ua si ntawm lawv qhov tsis muaj zog, tus nom tswv ntxias cov neeg pov npav tsis muaj zog los ntawm kev ua kom pom tseeb!
  Anna, txiav tawm cov yeeb ncuab thiab txiav lawv nrog cov mos txwv, tib lub sijhawm muab pob tawg nrog nws pob taws liab qab, hais tias:
  - Tus poj niam yog tus neeg txawj ntse tshaj plaws, nws tsis tas yuav kawm los ua hma, tab sis nws yuav tsum tau hnav khau thaum tseem tsis muaj taw!
  Akulina, txiav tawm nws cov neeg tawm tsam nrog kev tawg thiab siv nws cov ntiv taw liab qab, barked:
  - Ib tug poj niam kuj hlub cov hluas, tab sis ntsuab ntawm nyiaj duas las yog dearer rau nws tshaj lub hnub nyoog ntsuab ntawm nws patron!
  Victoria, tus hma liab-plaub, tua tuag, tawg kab thiab squealed:
  - Cov nroj tsuag ntsuab ntawm ib tug ntxhais hluas nyiam cov nqi ntsuab los ntawm cov txiv neej rog los ntawm cov nyiaj!
  Olympias, tua cov yeeb ncuab thiab pov lwm qhov khoom plig nrog nws txhais ko taw liab qab, blurted tawm:
  - Tsis txhob caum cov nyiaj ntsuab, teeb meem muaj qhov muag ntsuab dhau lawm, thiab lub plhaub yog crispy!
  Kev sib ntaus sib tua dhau mus ua phem heev. Plhaub ya nrog lub zog tuag. Lawv tawg thiab rhuav tshem cov hauj lwm ntawm Soviet, overturning lub roj teeb phom. Thiab cov dav hlau tshiab tau maj nrawm, thiab rab phom phom nrov nrov. Cov huab cua ntawm cov hmoov av nce mus rau saum ntuj.
  Tamara, tua mercilessly ntawm Nazis, coj thiab xa hla hlaws, ua ntej pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab:
  -Txoj kev ntseeg Tswv Ntuj, tsis txhob tsuj mus rau theem ntawm tus tsiaj: txiv neej tsis yog ib tug yaj, thiab tsis yog ib tug tshis stinking!
  Anna, sib ntaus sib tua nrog yeeb ncuab thiab pov khoom plig ntawm kev tuag nrog nws txhais taw liab qab, sau tseg:
  "Kev khwv nyiaj ntawm tib neeg txoj kev ntseeg zoo li nchuav quav rau ntawm kub tsis ntseeg yuav loj tuaj!"
  Akulina, thaum rhuav tshem Panther, hais aggressively:
  - Kev ntseeg hnub Sunday, tsis txhob ncav cuag xya hnub Friday hauv lub lim tiam!
  Victoria, tua cov Nazis kom raug thiab aggressively mowing down, sau tseg:
  - Kev ntseeg nyob rau hauv hluav taws nyob mus ib txhis ntawm ntuj txiag teb tsaus ua rau cov mis nyuj ntawm kev ntseeg, los ntawm cov neeg phem ntawm kev ntseeg skim tawm ntawm npaus!
  Olympias, ib tug poj niam hero, txiav cov Nazis thiab pov grenades ntawm colossal puas lub hwj chim nrog nws ob txhais taw liab qab, sau tseg:
  - Tsuas yog stumps thiab oaks ntseeg nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus bonfire ntawm nplaim taws nyob mus ib txhis, cia lawv tus kheej raug tev zoo li nplaum!
  Tamara raug rho tawm haujlwm los ntawm ib tug ntes bazooka, flashed nws liab qab heels thiab chirped:
  - Dab tsi sparkles lub nplaim hluav taws nyob mus ib txhis? Lub glitter ntawm kub npib nyob rau hauv hnab ris ntawm kev cai dab qhuas crooks!
  Anna, tua cov yeeb ncuab thiab txiav cov Nazis nrog qhov tseeb loj, hais tias:
  - Crooks siv Vajtswv los kab lawv lub hnab ris, thiab lawv succumb rau kev dag ntxias tsis tsuas yog nrog lub taub hau khoob!
  Akulina tua ib tug tawg ntawm tus yeeb ncuab. Nws cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Cov neeg thuam kev cai dab qhuas rhais peb daim tawv nqaij tawm ntawm yaj, rhuav tshem cov tshis, lawv tsuas yog saib xyuas cov txiaj ntsig, thiab kev ntseeg yog rau kev nyiag ua haujlwm!
  Victoria pov pob zeb sawdust nrog nws pob taws liab qab, tsoo tus yeeb ncuab thiab squeaked:
  - Tus pov thawj ncaj ncees zoo li tus hma tsis noj nqaij, tsuas yog txoj kev ntseeg yeej ib txwm ua siab ncaj, thiab nws siv yog qia dub!
  Olympics ntaus tus yeeb ncuab nrog rab phom tshuab. Nws mowed tus yeeb ncuab thiab ncaws ib pawg ntawm grenades nrog nws liab qab pob taws, uas overturned tsov ntxhuav tank. Ces nws qw tias:
  - Txhua txoj kev ntseeg yog ib zaj dab neeg, tsuas yog cov txiaj ntsig tau los ntawm qhov kev npau suav no hauv qhov sib luag zoo heev!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais sib ntaus sib tua hauv lub nroog Grozny. Thiab lawv qhia lawv tus kheej los ntawm qhov siab tshaj plaws ntawm qhov pom ntawm lub siab tawv.
  Thiab lwm tus ntxhais tiv thaiv Astrakhan nrog tag nrho lawv lub siab tawv. Thiab lawv kuj ua kom pom qhov siab tshaj plaws aerobatics thiab fortitude.
  Tus ntxhais sib ntaus zoo heev.
  Alenka pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, rhuav cov Nazis sib nrug, thiab cooed, baring nws cov hniav:
  - Leej twg tso cai rau tib neeg dai noodles ntawm lawv pob ntseg yuav tshaib plab!
  Anyuta, mowing down cov fascists nrog qhov no, pom zoo:
  - Koj yuav tsis puv cov noodles ntawm koj pob ntseg!
  Alla tua ib tug tawg ntawm cov Nazis, pov ib tug grenade nrog tuag quab yuam nrog nws txhais taw liab qab thiab blathered:
  - Noodles ntawm pob ntseg yog ib lub tais ntawm qhov tshiab tshiab uas ua rau xeev siab!
  Maria wittily sau tseg, baring nws cov hniav thiab pov pob tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Yog tsis muaj leej twg paub tias yog Vajtswv, tiam sis tib neeg raug ntsia saum ntoo khaub lig tas li zoo li nws yog Tswv Yexus!
  Marusya, fucking Krauts, coj nws thiab blathered, luag ntxhi aggressively:
  - Tus txiv neej siv zog ua tus tswv Vajtswv lub hwj chim, tab sis txog tam sim no nws tsuas yog tau txais kev ntsia saum ntoo khaub lig uas tsis yog Vajtswv!
  Matryona muab tig, mowed down cov fascists thiab hais tias, winking aggressively ntawm nws cov phooj ywg:
  - Tus neeg mob siab rau qhov zoo ntawm nws lub siab, nrog nws lub siab kom tau nyiaj, thiab nrog nws lub plab rau gluttony, thiab thaum kawg, nrog nws ob txhais ceg tangled, nws raug rub mus rau hauv lub qhov!
  Thiab kev sib ntaus sib tua rumble hauv Astrakhan. Lub nroog ntawm Volga yog lub ntsiab lus tseem ceeb ntawm kev tiv thaiv Soviet. Thiab ntawm no xws li frantic battles npau taws. Nws zoo li lub lauj kaub yog npuas.
  Thiab hnyav, cov dav hlau tuag sai sai los ntawm. Yu-288 yog lub tshuab muaj zog heev. Thiab nws poob foob pob nrog colossal tenacity.
  Alenka qw, tua ib tug tawg ntawm Nazis, thiab pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab:
  - Yog ib tug neeg muaj kev txawj ntse ntawm gorilla, nws yuav plows zoo li nees thiab noj zoo li aub!
  Anyuta pib tua khoom plig ntawm kev tuag nrog nws txhais taw liab qab, tsoo cov Nazis thiab blathered:
  - Ib tug neeg tso cai rau nws tus kheej tso rau hauv dab tshos, tab sis txhawm rau plows, nws yuav tsum raug nplawm ntawm kev quab yuam!
  Alla ncaws cov txiv qaub nrog nws pob taws liab qab thiab yws tias:
  - Tus nom tswv muaj lub hnab tsho loj, tab sis nws tsuas yog tus neeg nqa khoom tsis tseem ceeb!
  Maria, tua nws cov neeg sib tw, nws hais tias:
  - Ib tug nom tswv uas cog lus rau cov neeg xaiv tsa lub hli saum ntuj ceeb tsheej, tau los rau lub hwj chim, tawm hauv lub hnub qub, thiab quaj los ntawm kev tshaib kev nqhis ntawm lub luminary!
  Matryona, luag nyav, hais tias:
  - Dab ntxwg nyoog hauv txhua tus nom tswv txhawb kom nws los tuav Tswv Ntuj lub hwj chim, tab sis cov nom tswv muaj txuj ci tsawg heev!
  Marusya, tua ntawm cov yeeb ncuab thiab ntseeg siab mowing lawv, sau tseg:
  - Tus txiv neej siv zog ua txhua yam, tab sis nws txoj kev coj ncaj ncees tsis ua rau nws zoo dua!
  Cov ntxhais yog pom meej witty mus rau qib siab tshaj plaws.
  Thiab kev tsov rog ua raws nws tus qauv. Lub dav hlau dav hlau tau raug sim hauv Third Reich. Thiab qhov no kuj yog ib qho kev sib cav loj heev hauv kev tsis sib haum xeeb nrog USSR.
  Hitler, ntawm chav kawm, tsis zoo siab heev. Kev ua tsov ua rog drags rau, thiab Russia stubbornly resists, txawm tias nws kuj succumbs. Cov kev sib ntaus sib tua npau taws zoo li nyob rau hauv lub qhov ncauj ntawm lub roob hluav taws.
  Thaum kawg ntawm lub kaum hli ntuj. Kalmykia raug ntes tag, thiab Nazis tau nce mus thoob plaws Dagestan.
  Cov fascists txoj kev vam meej, txawm tias me me, yog tas li. Dub hiav txwv Fleet yog nyob rau verge ntawm kev puas tsuaj.
  Tag nrho cov neeg coob ntawm lub destroyer muaj cov ntxhais. Cov neeg ua haujlwm zoo nkauj, ua siab ncaj. Tus ntxhais hnav vests thiab khiav tsis tau taw, nws puag ncig heels flashing.
  Alice, tus thawj tub rog tua rog tau tso siab rau kev tawm tsam ntawm fascist cruiser. Launches torpedo thiab hais lus:
  - Hauv kev ua tsov ua rog, zoo li hauv kev ua yeeb yam zoo, qhov kev ua tom ntej yog qhov tsis paub tseeb, kua muag yuav poob!
  Andriana, nws tus khub, hais kom tag nrho cov ntxhais hluas. Lawv khiav flashing liab qab, puag ncig heels, thiab squeaked. Lawv tsom ib lub mine apparatus.
  Andriana hais tias:
  - Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv,
  Yuav muaj qhov kawg rau fascism ...
  Thiab lub hnub yuav ci -
  Teeb pom kev rau communism!
  Veronica, ntaus cov Nazis nrog rab phom, purred:
  - Hauv kev ua tsov ua rog nws zoo li hauv zaj yeeb yaj kiab: qhov kev ua yeeb yam yog qhov ntxim nyiam, nws yeej tsis dhuav, tab sis, alas, nws tau tua heev!
  Tus tua neeg nrog liab qab-legged, tanned, slender, zoo nkauj heev cov ntxhais dhia ntawm ib sab mus rau sab. Nws raug muab pov tseg zoo li plaub.
  Alice, stamping nws chiseled liab qab taw, blurted tawm:
  - Yog tias koj tsis yooj yim mus, koj yuav tau so hauv kev thaj yeeb nyab xeeb!
  Andriana, tua kom raug los ntawm rab phom loj, sau tseg:
  - Ib tug ntxhais uas muaj peev xwm sib ntaus sib tua yog ib tug tub rog!
  Alice kho, tua:
  - Tsis yog, nws yog tus phab ej!
  Thiab cov warriors tawg tawm luag. Thiab lawv tau qhia lawv tus nplaig. Thiab cov beauties ntawm ob txhais ceg zoo nkauj heev, thiab lawv tawm cov kab mob ntawm cov ntshav ntawm lub lawj. Cov ntxhais muaj zog.
  Thiab liab qab, lawv heels yog li round thiab graceful.
  Alice nco qab tias nws raug ntes li cas, thiab Nazis tau rub nws tus kheej ib leeg nrog nyias, liab-kub nplawm. Ntawm no koj yog, yuav luag liab qab, dai ntawm lub khib. Koj ob txhais taw liab qab yog clamped rau hauv lub thaiv. Thiab lawv tickle koj nrog kub rods. Yog li ntawd, ib tug liab hlau yog hlawv mus rau lub txiv mis liab.
  Alice raug tsim txom thiab tsim txom ob peb hnub. Tab sis tus ntxhais tau khiav tawm.
  Nws hais rau tus neeg saib xyuas tias nws paub qhov chaw ntawm hiav txwv uas lawv pov ib lub thawv kub uas tau khiav tawm ntawm Sevastopol. Cov fascist poob rau nws.
  Zoo, Alice, txawm tias tag nrho cov kev tsim txom, tseem zoo siab. Lawv unchained nws thiab muab nws tso rau hauv lub nkoj nrog nws txhais tes khi. Thiab nrog nws ob txhais taw liab qab, me ntsis hlawv ntawm lub khib, nws muaj peev xwm nqa rab phom thiab tua ob tug fascists. Tom qab ntawd nws khi cov hlua thiab ua luam dej mus. Nws rub nws tawm deftly. Thiab nws tau txais kev hwm ntawm cov ntxhais.
  Los ntawm lub tuam tsev tshwj xeeb lawv sim mus tom qab nws, tab sis Alisa hem cov tub ceev xwm tshwj xeeb kom ua rau muaj kev sib tsoo thiab tseem yuav dai nws li ib tug bitch. Lawv qaib tawm.
  Alice yog ib tug ntxhais sib ntaus sib tua heev...
  Nws txawm wittily sau:
  - Tus tua neeg nyiam rab hneev ua riam phom, tab sis hauv kev sib ntaus sib tua nws muaj kev txawj ntse!
  Andriana pom zoo nrog qhov no, spanking nws ob txhais ceg chiseled:
  "Koj tseem tuaj yeem ua kua zaub los ntawm rab hneev, tab sis dab tsi yog sau nrog tus cwj mem heroic tsis tuaj yeem txiav tawm nrog tus tua hneev nti!"
  Juliana yog ib tug ntxhais zoo nkauj heev. Nws tsuas hnav ib daim kab xev nyias nyias ntawm nws lub hauv siab thiab panties. Tab sis nws zoo nkauj heev thiab zoo nkauj heev. Tag nrho cov ntxhais ntawm lub destroyer muaj taw liab qab thiab yog heev seductive.
  Thaum cov Germans raug ntes, lawv raug yuam kom hnia cov ntxhais puag ncig, pob taws liab qab. Thiab cov neeg raug txim mloog lus ua li no. Thiab lawv yaim cov ntxhais pob taws thiab hnia lawv zoo siab heev.
  Juliana hu nkauj:
  - Peb tsis yog tub sab phem,
  Thiab peb tsis xav tua ...
  Tab sis kuv lub pob taws liab qab mob,
  Kuv xav ntaus txhua tus ntawm lub ntsej muag!
  Cov ntxhais, ntawm chav kawm, muaj peev xwm ua kom muaj kev vam meej.
  Andriana, ntaus nws pob taws liab qab, hais tias:
  - Eh, cov ciam teb tshiab, tsis txhob ua rau kuv luag!
  Alice pom zoo:
  - Muaj peev xwm txwv tsis pub rau cov neeg uas tsis teem ciam rau lawv tus kheej!
  Veronica npuaj nws ob txhais taw liab qab, clinked nws pob taws liab qab, thiab sau tseg, baring nws cov hniav:
  - Tus neeg muaj zog tshaj plaws yuav tsis muaj peev xwm tswj tau qhov kev xav tsis txaus ntseeg!
  Andriana wittily sau tseg, baring nws cov hniav thiab tua los ntawm ib tug cannon:
  - Tus txiv neej nyob deb ntawm Vajtswv, vim nws tsis deb ntawm macaque nyob rau hauv nws imitation ntawm xwm!
  Veronica, tsoo cov kwj deg ntawm kev nce qib Nazis nrog kev txhaj tshuaj meej, yws yws:
  - Cov nom tswv yog ib tug vajtswv nyob rau hauv ambition, ib tug vajtswv nyob rau hauv txoj kev, thiab ib tug outright npua ntawm kev siv cov txiaj ntsig!
  Cov ntxhais Soviet sib ntaus zoo. Tab sis ntawm chav kawm kuj muaj cov neeg German, thiab kuj zoo nkauj hauv bikinis thiab khau khiab.
  Piv txwv li, Gerda yog ib tug tsis tshua muaj fighter.
  Nws thiab nws cov neeg koom tes zaum ntawm lub tank tshiab tshaj Panther-2.
  Cov ntxhais tua ntawm cov tub rog Soviet thiab qw nrov.
  Peb yog hma phem, thim rov qab tsis zoo rau peb!
  Thiab lawv wink nrog lawv ob lub qhov muag ...
  Gerda, siv nws cov ntiv taw liab qab, ncaws ntawm cov tub rog Lavxias thiab squealed nrog kev txaus siab:
  - Leej twg tsis yog hma hauv lub neej yog tawv, leej twg tsis yog hma hauv siab yog gutted zoo li qaib!
  Charlotte kuj ntaus nrog qhov tseeb projectile, nkag mus rau lub Soviet tank, crumbling lub armor thiab blathering:
  -Tus hma yeej ib txwm tshaib plab, tus txiv neej yeej ib txwm tsis txaus siab, thiab tus nom tswv hais tsis tau ib lo lus tseeb!
  Christina, heev raug tua ntawm tus yeeb ncuab thiab ntaus Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam nrog lub plhaub tuag, sau tseg:
  - Hma liab muaj nuj nqis pluav, tab sis hma liab kev lees paub los ntawm cov nom tswv tsis muaj nqis dab tsi!
  Magda coj nws thiab taw tes rau tus yeeb ncuab nrog nws txhais taw liab qab, ntaus nws thiab yws tias:
  - Muaj mis nyuj ntau dua los ntawm tus tshis dua los ntawm tus nom tswv uas nws lub siab yog yaj!
  Gerda, txuas ntxiv mus kom raug tua ntawm Soviet tsheb, sau tseg:
  - Hauv kev xaiv tsa, cov nom tswv zoo li nyob nruab nrab ntawm tus kab mob plague thiab tus kab mob cholera, txawm hais tias cov nom tswv tau kis ntau dua hauv lawv tus mob schizophrenia!
  Charlotte ntaus peb caug plaub thiab rhuav tshem tus pej thuam, hais tias:
  - Tus nom tswv muaj hma lub qhov ntswg rau cov tsiaj, tab sis nws tus kheej yog ib tug npaj-ua npua rau gutting!
  Christina deftly launched lub projectile siv nws liab qab ntiv taw thiab hais tias:
  - Ib tug nom tswv yog ib tug yaj uas siv zog rau tsov ntxhuav lub zwm txwv, thiab thaum nws nce mus txog saum toj, nws hloov mus ua hma liab gutting qaib cov neeg xaiv tsa!
  Magda aggressively sau tseg, xa khoom plig ntawm kev tuag rau lub Soviet self-propelled phom nrog nws liab qab ntiv taw:
  - Lawv tsis ntseeg cov nom tswv, tab sis lawv pov npav, lawv tsis nkag siab cov suab paj nruag, tab sis lawv txaus siab mloog, lawv tsis noj noodles, tab sis lawv txaus siab mloog lawv!
  Thiab lawv Panther-2 ua haujlwm zoo heev. Thiab nws xa cov projectile kom raug heev.
  Lub tshuab German tsoo tag nrho cov tsheb thauj khoom hauv Soviet tau ntseeg siab heev.
  Gerda tua thiab hu nkauj:
  - Ib, ob, peb - rhuav tshem cov lus qhia!
  Charlotte hluav taws kub heev, ntaus cov yeeb ncuab thiab xuav:
  - Peb yog cov muaj zog tshaj hauv ntiaj teb!
  Christina, siv nws cov ntiv taw liab qab los tua peb caug plaub, ntxiv:
  - Peb mam li ntub tag nrho peb cov yeeb ncuab hauv chav dej!
  Magda ntaus tus yeeb ncuab thiab blurted tawm:
  - Leej Txiv tsis ntseeg lub kua muag!
  Gerda squeaked:
  - Thiab peb yuav muab lub siab phem oligarchs lawv lub hlwb!
  Charlotte wittily sau tseg, ntaus lub Soviet howitzer nrog lub plhaub:
  - Kub tsuas yog zoo nkauj ntawm qhov tsos, qhov tseeb, cov hlau no, tib neeg ib txwm raug kev txom nyem, nws tau khav theeb!
  Christina, tua cov yeeb ncuab, qhia nws tus kheej wittily:
  - Los ntawm kev nthuav tawm nws ob lub mis, nws yooj yim dua rau tus poj niam rub tawm peb daim tawv nqaij los ntawm tus txiv neej!
  Magda, tua ntawm nws cov neeg tawm tsam, keeb kwm hais tias:
  - Ob txhais taw liab qab ntawm cov ntxhais, lawv muab cov txiv neej nyob rau hauv galoshes!
  Ntawm chav kawm, cov ntxhais ntawm lub tank yog graceful. Thiab cov poj niam pilots yog qhov txias tshaj plaws ntawm Fritz.
  Albina thiab Alvina yog cov aces loj tshaj plaws hauv lub qab ntuj khwb. Tam sim no lawv twb tau mus txog tsib puas lub dav hlau tua txhua tus. Tsuas yog Marseille ua ntej lawv. Nws tau txais txiaj ntsig Grand Cross ntawm Iron Cross rau 500th aircraft ntawm Soviet fleet. Tab sis Albina thiab Alvina pib sib ntaus sib tua ntau tom qab, thiab yog li ntawd sai sai no yuav hla Marcel.
  Albina thiab Alvina tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog cov nplooj ntoo kub, ntaj thiab pob zeb diamond rau lawv lub dav hlau 500th.
  Thiab tam sim no lawv tab tom sib ntaus sib tua liab pilots.
  Albina nias cov nyees khawm nrog nws cov ntiv taw liab qab, tua tsib lub dav hlau Soviet ib zaug thiab qw:
  - Yog hais tias ib tug txiv neej ntse txog khau boots, ces nws yeej ib txwm hnav galoshes!
  Alvina, tua ntawm Lavxias teb sab dav hlau thiab tsoo lawv nrog nws cov ntiv taw liab qab, sau tseg:
  - Ib tug poj niam liab qab ceg nyob rau hauv lub sij hawm yuav muab tso rau hauv lub galoshes ntawm tej khau raj!
  Albina, tua raug heev ntawm Soviet tsheb, teb wittily, baring nws cov hniav:
  - Ib tug txiv neej uas feem ntau saib cov poj niam liab qab ob txhais ceg yuav tsum zaum hauv nws lub galoshes!
  Thiab ob tug ntxhais, tau tsoo ob peb tug ntxiv Yaks, squeaked:
  - Tus poj niam tsis muaj taw, nws haum zoo hauv qab pob taws thiab haum txig rau hauv galosh!
  Cov tub rog tuaj yeem pom ntawm no ntawm qhov siab loj.
  Tab sis yog tias muaj cov neeg tsav dav hlau German zoo nkauj, ces yuav muaj cov ntxhais zoo nkauj Soviet Komsomol.
  Leej twg tawm tsam nrog kev siv zog loj. Thiab lawv kuj tau ua tiav tua cov hordes ntawm Thib Peb Reich.
  Anastasia Vedmakova coj nws thiab, siv nws cov ntiv taw liab qab, tsoo tus German thiab squeaked:
  - Ib tug txiv neej tau npaj tig nws tus kheej sab hauv kom rub tawm tus ntxhais khau!
  Akulina Orlova, tua ntawm Nazis, wittily sau tseg:
  "Koj tuaj yeem tig lub khau raj sab hauv nrog tus poj niam lub pob taws liab qab!"
  Anastasia kuj ntaus Fritzes thiab squeaked:
  - Tus poj niam ko taw liab qab yuav tig txhua tus txiv neej sab hauv, txawm tias nws yog khau khiab kawg!
  Akulina Orlova, khob Focke-Wulf thiab hnia, baring nws cov hniav zoo nkauj;
  - Yog tias koj xav tig ib tug txiv neej sab hauv, tshem koj nkawm khau, yog tias koj xav muab nws tso rau hauv galosh, nthuav koj pob taws!
  Thiab cov ntxhais hu nkauj hauv chorus:
  Kev ua tsov ua rog raging hauv ntiaj teb,
  rhuav tshem thiab tua tsis muaj laj thawj ...
  Dab Ntxwg Nyoog tau tawg dawb -
  Thiab kev tuag los nrog nws!
  
  Thiab leej twg yuav nres qhov ntws,
  Ntshav thiab mad Rivers...
  Lub teeb laser yuav ntaus koj lub tuam tsev,
  Thiab nyob rau hauv ib tug flash tus txiv neej ploj!
  
  Thiab xws li chaos
  Dej nyab ntiaj teb...
  Hmoob tu siab heev
  Ua siab ntev thiab kev txom nyem!
  Cov ntxhais tej zaum yuav yog ib nrab. Tsov rog tsis yog kev zoo siab. Tab sis tib lub sij hawm nws kuj yog kev lom zem.
  Ob tug German aspiring pilots, Eva thiab Gertrud, tab tom sib ntaus sib tua nyob rau hauv Focke-Wulf assault modifications. Lawv tawm tsam Soviet lub hom phiaj hauv av los ntawm huab cua.
  Eve, tua thiab tso lub foob pob hluav taws, sau tseg:
  - Vim li cas me nyuam yaus taw liab qab, vim poj niam ko taw liab qab ua rau txiv neej poob taub hau, zoo li lawv yog cov tub!
  Gertrude ntaus lub foob pob hluav taws, nias nws pob taws liab qab ntawm lub pedal thiab tsoo ib lub tub rog Soviet bunker thiab squeaked:
  - Kev xav pom tus poj niam liab qab ua rau tus txiv neej tig sab hauv!
  Eva ntaus dua, ntaus peb caug-plaub, tsoo cov yees thiab wittily hais tias:
  - Yuav kom undress ib tug poj niam, koj yuav tsum xub muab nws nkawm khau kom zoo!
  Gertrude ntaus nws tus nrog sib ntaus siv lub pob taws, puag ncig ntawm nws txhais taw zoo nkauj thiab sau tseg:
  - Thaum tsis hnav khaub ncaws raws sijhawm, tus poj niam ua lag luam yuav rub tawm peb daim tawv nqaij ntawm tus txiv neej!
  Eva ntaus lub Soviet bunkers nrog foob pob ua ntxaij thiab blathered:
  - Ib tug poj niam uas nthuav tawm nws tus kheej raws sij hawm yuav tsis dhau los ua ib tug tramper thiab yuav muab khau rau ib tug txiv neej ntau!
  Gertrude, tau tua cov tub rog Soviet, lees paub:
  - Tus poj niam tsis muaj khau khiab yuav muab khau khiab rau tus txiv neej, thiab muab tso rau hauv galoshes, thiab tig nws sab hauv, thiab ua rau nws tus taw liab qab kawg!
  Ntawm no, tau kawg, cov ntxhais muaj lub laj thawj uas koj tsis tuaj yeem tsoo nws. Thiab cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm taw thiab hauv bikinis.
  Thiab lawv hlub cov tub hluas zoo nraug, thiab feem ntau lawv tsuas yog super.
  Thiab yog hais tias lawv pib hu nkauj, lawv yuav tua ib puas txiv neej!
  Cov no yog cov ntxhais, tsim nyog ntawm ob sab thiab zoo nkauj heev, kom cov txiv neej tig lawv tus kheej tawm hauv!
  . Tshooj 5.
  Lub nroog Grozny, tag nrho ib puag ncig los ntawm Nazi cov tub rog, poob thaum lub Kaum Ib Hlis 1943. Cov tub rog nrog cov ntxhais khiav tawm ntawm lub cauldron thiab rov qab mus rau Shali.
  Twb twb muaj roob thiab tej kwj ha, thiab nws yooj yim dua los tuav kev tiv thaiv. German tso tsheb hlau luam hnyav hnyav heev, tshwj xeeb tshaj yog Maus, thiab nws tsis yooj yim rau kev sib ntaus nrog lawv hauv roob. T-3 tank twb tau txiav lawm, tab sis T-4 nyob rau hauv ib tug niaj hnub version tseem tsim. Txawm hais tias nws yog kev coj ncaj ncees dhau los. Tab sis nws tseem tuaj yeem tawm tsam T-34-76. Thiab nws yog kev sib ntaus zoo. Nws lub cannon tseem muaj zog dua thiab muaj lub suab nrawm dua li ntawm peb caug-plaub.
  Tamara thiab cov ntxhais sib ntaus sib tua hauv Shali. Cov ntxhais sim tuav lub zos roob loj no - lub nroog tiag tiag.
  Cov neeg zoo nkauj tau tawm tsam ua siab loj heev.
  Tamara pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, tua ib tug tawg thiab cooed:
  - Rau Niam Txiv ntawm USSR!
  Anna qhib hluav taws rau Nazis. Lub sib zog T-4 sim nce qhov nqes hav. Tus ntxhais, pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, khob tawm Hitler lub tsheb thiab squeaked:
  - Rau peb niam Fatherland!
  Akulina, tua ntawm Fritz thiab nrog nws pob taws liab qab, tau muab cov khoom tua neeg qhwv hauv ntawv ci, blathered:
  - Lub Ntiaj Teb yog ib txwm dawb huv!
  Veronica, tua tus yeeb ncuab thiab pov cov txiv qaub nrog nws cov ntiv taw liab qab, hais tias:
  - Rau Russia ntawm cov loj heev!
  Olympics, tus poj niam loj heev no, kuj cuam tshuam lub grenade ntawm Nazis nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Rau communism!
  Tamara, tua kom raug ntawm Nazis thiab txiav lawv zoo li shavings los ntawm tsob ntoo, hais tias:
  - Cov ntoo ntoo ntau dua hauv cov tub rog, qhov muaj zog tiv thaiv peb!
  Anna tau sau tseg, tuav nws cov hniav thiab tua ntawm Nazis nrog qhov tseeb thiab kev npau taws:
  "Kuv yuav rhuav tshem koj txhua tus."
  Tank "Lion", ib lub tsheb loj nrog lub phom ntev ntev. Ntawm no nws muaj qhov tseeb 105 mm phom, lub chim ntev yog 100 EL. Thiab nws hloov tawm los ua ib rab phom ntev heev. Thiab lub cev no tawm nrog lub zog tuag.
  Akulina tua ib tug bazooka ntawm Nazis thiab qw:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism!
  Victoria kuj tua hluav taws thiab qw:
  - Lub koob meej rau Heroes ntawm Russia!
  Lub Olympics lees paub los ntawm kev tua ntawm Nazis thiab pov cov grenade nrog lawv cov ntiv taw liab qab:
  - Lub koob meej loj tshaj plaws!
  Cov ntxhais, nws yuav tsum tau muab sau tseg, yog phenomenal, thiab zoo heev. Thiab lawv steepness yog colossal proportions.
  Tamara, tua tus yeeb ncuab thiab tuav nws cov hniav, hais tias:
  - Rau Russia thiab kev ywj pheej mus txog thaum kawg!
  Anna, firing ntawm tus yeeb ncuab, aggressively hais tias, pov ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw:
  - Cia peb ua lub siab sib koom ua ke!
  Thiab winks ntawm nws cov neeg koom tes.
  Akulina, ib yam nkaus, yuav tua hluav taws tawg, txiav nws cov neeg tawm tsam, thiab qw:
  - Rau kuv yeej los ntawm lub ru tsev!
  Akulina Petrovskaya tsis yog ib tug ntxhais zoo tib yam. Nws yuav tsum dhau mus ntau heev. Tshwj xeeb, nws raug ntes nyiag thiab raug ntes. Kuv kuj tau mus dhau lub chaw kaw menyuam yaus thiab. Zoo, tsis txhob xav, kuv dim. Nws taug kev barefoot los ntawm cov snowdrifts, tab sis tsuas yog ua kom noj qab haus huv thiab muaj zog.
  Victoria fights nrog frenzied npau taws. Muab tawg rau ntawm tus yeeb ncuab. Cov Krauts raug tua thiab poob. Tom qab ntawd nws pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab. Lub maus taus tig.
  Tus ntxhais hais tias:
  - Tshaj ntawm cov muaj zog ciam teb!
  Cov Olympics sib ntaus sib tua nrog kev npau taws heev. Nws lub tshuab muaj zog thiab crushing. Nws yeej yog ib tug ntxhais dab. Thiab yog li ntawd nws thrashes nws tw. Yog li nws nquag tshem tawm cov fascists. Tsis muab sijhawm me ntsis rau lawv.
  Lub Olympics roars nyob rau sab saum toj ntawm nws lub ntsws:
  - Lub koob meej rau cosmic communism!
  Tamara, tua ntawm Nazis, qw:
  - Lub koob meej rau Lenin txoj kev ntseeg!
  Anna hluav taws ntawm nws cov neeg sib tw thiab squeaks:
  - Rau USSR!
  Akulina mows cia nws cov yeeb ncuab thiab qw thiab squeals:
  - Rau qhov siab tshaj aerobatics!
  Victoria, tua ntawm fascists, blurted tawm:
  - Rau qhov zoo tshaj plaws yeej!
  Lub Olympics, tsoo Hitler lub tank, yws tias:
  - Rau communism ntawm USSR!
  Tamara tseem raug tua. Tua tau zoo heev, npog cov neeg sib tw nrog cov pob tawg. Mows zoo li ib tug scythe thiab squeaks:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism!
  Anna, tua ntawm cov fascists thiab txiav lawv tawm nrog meej swings ntawm nws scythe, exclais:
  - Lub koob meej zoo rau cov phab ej!
  Thiab nws pov grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nov yog poj niam.
  Akulina txiav tawm ntawm Krauts thiab qw nrov nrov:
  - Rau communism!
  Thiab nws lub cev nqaij daim tawv twitches.
  Victoria kuj ntaus cov fascists. Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws pov cov khoom plig tua neeg ntawm nws cov neeg sib tw thiab screeches:
  - Rau qhov loj ntawm lub ntiaj teb no!
  Olympics kuj tua cov yeeb ncuab. Knocks lawv zoo li rab chais thiab roars:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws pov ib lub grenade nrog lub zog tuag, rhuav tshem nws cov yeeb ncuab.
  Yog li ntawd, cov tsib thiaj li coj cov yeeb ncuab, thiab cia peb txiav lawv, thiab cia peb tshem tawm lawv, thiab zom lawv.
  Cov Germans tau nres thiab tag nrho bogged. Qhov no yog qhov uas nws nyuaj, thiab lawv bickered.
  Ntawm no cov roj tua hluav taws tua hluav taws thiab ua aggressively. Thiab lawv rhuav tshem Soviet txoj haujlwm.
  Ntaus thiab "Sturmtiger" los ntawm qhov deb, ntawm tus yeeb ncuab - Tub Rog Liab.
  Cov ntxhais German tsom rau tus kheej-propelled rab phom "Bear" thiab ntaus tus yeeb ncuab nrog nws. Thiab lawv yuav tiag tiag thiab meej fuck koj. Thiab ib qhov projectile hnyav ib thiab ib nrab centners kua muag sib nrug Soviet trenches thiab bunkers.
  Warrior Frida roars:
  - Rau peb qhov loj tshaj peb Reich!
  Thiab winks ntawm nws cov neeg koom tes. Tom qab ntawd cov ntxhais fascist nrog taw liab qab yuav tua dua.
  Thiab nws yoov, roaring thiab puas. Thiab sai li sai tau thaum nws hits, ib tug tag nrho crater yog tsim nrog lub ntiaj teb boiling los ntawm tshav kub.
  Yog lawm, cov Germans tau ua tiav cov tub rog Soviet. Ib qho ntawm thawj lub dav hlau TA-152 yog ya saum ntuj. Lub tsheb muaj ntau lub hom phiaj, zoo li Focke-Wulf, tab sis ntau dua, nrawm, maneuverable nrog riam phom muaj zog thiab armor. Yuav siv tau ob qho tib si raws li ib tug fighter thiab raws li ib tug nres aircraft.
  Rau cov tub rog Soviet, lub tsheb, cia peb hais, tuaj yeem dhau los ua teeb meem loj.
  Helga ya ntawm TA-152 thiab tawm tsam ib khub ntawm Soviet tso tsheb hlau luam uas tab tom sim mus cuag Shali. Tus ntxhais hluav taws yog qhov tseeb. Nws tsoo lub ru tsev ntawm tus pej thuam ntawm thawj peb caug plaub thiab roars:
  - Kuv yog kev sib ntaus sib tua zoo nkauj!
  Thiab ces nws tawm tsam lub tsheb thib ob, uas yog sim kom ceev. Tab sis hloov gearboxes tsis yooj yim li ntawd.
  TA-152 nkag mus rau tus neeg raug tsim txom no nrog 37-mm cannon.
  Helga teb thiab hu nkauj:
  - Nws coj kuv, nws coj kuv mus qhov twg, nws coj kuv!
  Thiab nws winked ntawm nws tus kheej... Ntawm no tus Yak-9 tab tom sim tua nws. Tus hluas nkauj German yooj yim tsoo nws los ntawm nias lub khawm nrog nws txhais ko taw liab qab thiab ci ntsa iab, hais tias:
  - Kuv zoo heev!
  Helga zoo li yog ib tug hluas nkauj nrog zoo aplomb. Thiab nws ua kev sim ntshav nrog nws cov yeeb ncuab.
  Thiab yog tias nws fucks, nws yuav tsis zoo li ntau rau leej twg.
  Helga tua ntawm Soviet tsheb thiab squeaks:
  - Vim li cas, nws tsis tuaj yeem ua neej raws li koj lub siab!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws tsoo lub kauj. Qhov no yog ib tug ntxhais - rau txhua tus ntxhais, ntxhais.
  Thiab yog hais tias nws pib roar ...
  Albina thiab Alvina nyob rau hauv lub ntuj kuj yog heev nquag thiab combive warriors.
  Thiab cov ntxhais, Lavxias teb sab dav hlau poob, xav tias lub neej zoo thiab lub neej zoo.
  Thiab nrog lawv cov ntiv taw liab qab lawv tsom cov phom dav hlau ntawm lub hom phiaj. Soviet tsheb yuav tsis ciaj sia. Thiab cov ntxhais ntaus lawv li ntawd. Lawv tsis muab sijhawm me ntsis.
  Yog, muaj cov ntxhais sib ntaus sib tua
  Yog lawm, lawv hais qee yam ntxiv ...
  Lawv ua siab loj tawm tsam Russia,
  Xatas txhais tau tias!
  Albina yog ib tug tub rog hauv kev sib ntaus sib tua thiab qw rau nws tus kheej ntawm nws lub ntsws:
  - Kuv yuav zoo, Kuv yuav yog kuv! Super champion!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws yuav ntaus cov keyboard thiab rhuav nws cov neeg sib tw rau hauv me me.
  Alvina, tua ntawm nws cov neeg sib tw, qw rau saum nws lub ntsws:
  - Peb yuav pom leej twg hauv hav zoov?
  Thiab peb yuav pom leej twg hauv hav zoov ...
  Peb yuav tsis tso dag nrog qhov ntawd,
  peb yuav rhuav nws rau hauv daim!
  Peb yuav rhuav koj!
  Thiab nrog nws lub pob taws liab qab nws yuav rub tus yeeb ncuab mus rau hauv qhov chaw tuag. Tus ntxhais no yog tus ntxhais txias tshaj plaws rau txhua tus ntxhais!
  Warrior ntawm feem ntau sib ntaus sib tua hack. Thiab yog li warlike thiab txhoj puab heev zoo li ib tug panther.
  Thiab cov miv German loj tau tawm tsam. Astrakhan tab tom raug cua daj cua dub. Thiab lawv rhuav tshem cov tsev ntawm cov tub rog Soviet ntau heev.
  Thiab lawv tuag, tab sis tsis txhob tso tseg. Tej kev tawv ncauj sib ntaus sib tua yog raging.
  Gerda, ntawm chav kawm, yog nyob rau pem hauv ntej ntawm kev tawm tsam thiab npaj txhij mus tua. Yog li nws tua, zoo li tus poj niam Robin Hood hauv bikini. Thiab qhov no yog tag nrho cov poj niam txias.
  Thiab yog hais tias nws tseem muab ib lub txiv mis liab liab nyob rau hauv tus txiv neej lub qhov ncauj.
  Nws "Panther"-2 ua haujlwm. Los ntawm txoj kev, kev hloov pauv me ntsis ntawm lub tank tau teeb tsa los ntawm cov ntxhais nrog 75 mm 100 EL cannon. Nws yog punchy thiab muaj qhov ceev ntawm hluav taws. Thiab cov khoom ntawm lub plhaub yog ntau dua li ntawm 88-mm cannon.
  Gerda tua siv nws cov ntiv taw liab qab thiab squeals:
  - Ib, ob, peb... Tso nws nrog napalm!
  Charlotte kuj raug rho tawm haujlwm tom qab nws thiab blurted tawm:
  - Plaub, yim, tsib - cia ua si sai sai!
  Christina punched, tsoo los ntawm Soviet tank thiab chirped:
  - Peb yuav ua siab loj mus rau hauv kev sib ntaus sib tua rau lub hwj chim ntawm Nazis ...
  Magda raug rho tawm haujlwm nrog nws ob txhais taw liab qab thiab chirped aggressively:
  - Thiab peb yuav tua lawv tag nrho - tag nrho cov communist!
  Cov ntxhais ua aggressively thiab mus rau qhov kawg. Thiab lawv "Panther"-2 overturns Soviet howitzer nrog kev txhaj tshuaj raug.
  Cov ntxhais luag ntxhi thiab hu nkauj:
  - Muaj koob meej rau peb ntiaj teb...
  Thiab Elizabeth, nyob rau hauv lem, nqa tawm ib tug qus tua rau peb caug-plaub. Thiab nrog nws pob taws liab qab nws nias rau ntawm tus txhais. Thiab knocks down tus yeeb ncuab, squealing:
  - Cia muaj communism!
  Catherine xa ib qhov projectile tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab, pierces tus yeeb ncuab, thiab squeals saum nws lub ntsws:
  - Rau Russia zoo!
  Elena tua cov fascists. Lub plhaub ntaus Panther lub hauv pliaj thiab ricocheted.
  Tus ntxhais bark:
  - Peb yuav muaj communism!
  Efrasia kuj ntaus nws tus nrog sib ntaus siv nws cov ntiv taw liab qab. Nws punched T-4 thiab blurted tawm:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Cov no yog cov ntxhais sib ntaus sib tua. Thiab txoj kev uas lawv tua, cov shells ya zoo nkauj heev, thiab peb caug-plaub nws tus kheej yog nyob rau hauv motion. Cia li sim, ntes tau nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab los ntawm lub tsheb zoo li no. Nws nyuaj heev.
  Tab sis cov ntxhais nkag mus, thiab lawv sib ntaus hauv bikinis thiab siv taw liab qab. Cov tub rog zoo nkauj thiab zoo kawg nkaus.
  Thiab yog tias lawv fuck koj, nws yuav tsis zoo li ntau rau leej twg. Thiab lawv xa shells nrog kev npau taws qus.
  Elizabeth, siv nws cov ntiv taw liab qab, tua tus yeeb ncuab thiab tsoo cov yeeb ncuab, hu nkauj:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm communism! Lub koob meej rau peb Fatherland!
  Catherine kuj raug rho tawm haujlwm, siv nws cov ntiv taw liab qab, ntaus Krauts thiab squealing:
  - Rau Fatherland thiab yeej mus txog thaum kawg!
  Elena, tua ntawm nws cov neeg sib tw, teb aggressively, baring nws pearly hniav thiab winking nrog nws sapphire ob lub qhov muag:
  - Muaj koob meej rau peb cosmic communism!
  Efrasia, tua ntawm tus yeeb ncuab, ntaus nws nrog colossal, zoo kawg nkaus raug, hais tias:
  - Rau Niam Txiv thiab Stalin - hurray!
  Cov hluas nkauj no mas ruam tiag tiag, lawv ua tau txhua yam...
  Lub Kaum Ob Hlis 1943 twb los txog lawm.
  Alenka thiab nws pab neeg kuj sib ntaus sib tua hauv Astrakhan thiab tseem dai rau hauv. Lub heroine fights.
  Alenka muab tawg, mows rau ntawm kab ntawm Nazis, ces pov lub txiaj ntsim ntawm kev tuag nrog nws liab qab ntiv taw thiab qw:
  - Ib tug txiv neej zoo ib yam li gibbon, tsuas yog, hmoov tsis, ntau zaus hauv kev txawj ntse tshaj li qhov muaj zog!
  Anyuta, tua cov yeeb ncuab thiab txiav tawm cov yeeb ncuab, muab lub pob tawg nrog nws pob taws liab qab thiab squealed:
  - Tus txiv neej muaj lub siab tawv ntawm ib tug nees luav, ambitions ntawm tsov ntxhuav, tab sis qhov tseeb nws yog ib tug tshis!
  Alla, tua kom raug ntawm Fritz, squeaked:
  - Ib tug txiv neej yog rau ib tug poj niam zoo li ib tug slopes rau ib tug nyuj, koj yuav ua tsis tau nws, tab sis nws yog qias neeg mus rau ze!
  Maria, tua cov fascists, teb wittily:
  - Dab tsi yog tus txiv neej thiab chav dej hauv chav dej poj niam muaj sib xws - qhov tseeb tias cov poj niam tsuas ntuav ntawm cov txiv neej!
  Marusya, txiav tawm cov Nazis thiab pov grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab, blurted tawm:
  - Tus poj niam yog ib tug hma liab uas yuav noj tau ib tug tsov ntxhuav zoo li ib tug luav!
  Matryona, txiav cov fascists thiab tsoo cov mercenaries nrog nws cov ntiv taw liab qab, yws tias:
  - Ib tug poj niam xav tau ib tug txiv neej zoo li ib tug whipping me nyuam tub, yog hais tias nws tsis tuav ib tug txiv neej, nws yuav tsis nyob!
  Alenka, tua ntawm Fritz, blurted tawm:
  - Ib tug poj niam xav tau txiv neej zoo li npua lub horns, tsuas yog ib lub tsho plaub uas cov txiv neej muab rau nws muaj nuj nqis!
  Thiab pab neeg liab qab-legged ntawm cov ntxhais yuav luag, baring lawv cov hniav thiab pov grenades nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Cov tub rog tub rog yog dashing. Nws yog lawv qhov kev sib ntaus, nws yog lawv qhov kev sib ntaus!
  Zoo li lawv yuav tsis tso tseg Astrakhan. Cov ntxhais ntawm no yeej sib ntaus sib tua.
  Cov tub rog rog ntawm Thib Peb Reich yog colossal. Cov tshiab tank faib ntawm no muaj zog heev. Kev tsim cov tank yog nce. Tsis muaj kev foob pob, nws muaj peev xwm muab kev ua haujlwm los ntawm Italian, Fabkis, Belgian thiab Dutch cov khoom ntawm Africa.
  Thiab tseem los ntawm teb chaws Africa kom rho cov roj, tungsten, thiab ntau lub ntsiab, suav nrog uranium.
  Ntawd yog, cov tank tshiab tau tsim. Tshwj xeeb, qhov tsos ntawm "Panther"-2, muaj kev tiv thaiv zoo dua thiab hnyav dua, nrog lub cav muaj zog dua, muaj kev cuam tshuam loj rau kev ua tsov rog.
  Muaj ntau ntau lub tank thiab dav hlau. Kev ua haujlwm ntawm Yu-488 twb tau ua tiav lawm. Thawj lub dav hlau tsim tawm ntawm Thib Peb Reich nrog plaub lub cav. Muaj zog thiab ceev heev. Nws qhov tseem ceeb yog nws thaj tsam me me, vim tias lub foob pob tuaj yeem ya ntawm qhov nrawm ntawm 700 km ib teev. Qhov no txhais tau hais tias Soviet fighters yuav twv yuav raug hu tsis tau nrog nws.
  Yog li ntawd, USSR muaj qhov teeb meem tshiab brewing. Tub rog liab lub zog yog depleted. Cov menyuam kawm ntawv tau muab tso rau ntawm cov tshuab. Cov tub ntxhais hluas los ntawm lub hnub nyoog kaum plaub tau sib ntaus sib tua, yuav luag raug cai. Cov tub yog, ntawm chav kawm, nimble, thiab feem ntau zoo fighters. Thaum tseem hluas, nws tseem yooj yim dua los nkaum thiab nce tsob ntoo. Thiab cov txuj ci tub rog tau paub sai dua. Cov tub ntxhais hluas sib ntaus ib yam li cov laus; lawv nyuaj rau ntaus. Thiab nws nyuaj siab dua los tua cov menyuam yaus.
  Cov Germans muaj ntau tus poj niam snipers, thiab nws yog qhov txawv txav thiab txaj muag rau txhua tus poj niam tua cov tub rog uas tseem hluas dhau ...
  Yog lawm, lawv pib sau npe nyob rau hauv lub USSR txij thaum muaj hnub nyoog kaum plaub. Lawv kuj muab cov nyiaj laus pensioners hauv qab caj npab. Muaj poj niam ntau dua nyob rau hauv cov tub rog. Kev sib deev ncaj ncees yog tshwj xeeb yog txaus siab txais mus rau hauv lub tank thiab aviation troops, thiab raws li snipers. Cov poj niam yog cov snipers zoo. Thiab txij li thaum lawv feem ntau luv dua li cov txiv neej, lawv nyiam sib ntaus sib tua hauv cov tso tsheb hlau luam, thiab hauv aviation ib yam nkaus. Feem ntau cov hluas kuj sib ntaus sib tua nyob rau hauv lub tank. Nws yuav tsum tau muab sau tseg tias cov tub hluas thiab cov poj niam muaj cov tawv nqaij rhiab heev, thiab lawv cov dav hlau thiab cov tso tsheb hlau luam yuav raug tua tsawg dua li cov txiv neej laus. Cov tub ntxhais hluas tsis yog phem nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm ib tug sniper. Ib tug me nyuam yaus tuaj yeem nkag mus rau hauv qhov sib txawv me me, zais nws tus kheej, lossis nce tsob ntoo. Feem ntau cov tub rog pib tuaj hla cov neeg tua rog hnub nyoog qis dua kaum plaub xyoos.
  Tsov rog siv tib neeg cov peev txheej. Thiab thaj chaw tau dhau los ua tsawg thiab tsawg dua nyob rau hauv kev tswj hwm ntawm USSR. Thiab koj kuj yuav tsum tau tawm tsam ntau tus tub rog Japanese. Thiab cov samurai tso tsheb hlau luam yog qhov zoo heev, tshwj xeeb tshaj yog cov phom rau tus kheej. Lawv kuj tau tshwm sim hauv koob nrog lub tank nruab nrab, piv rau lub zog rau T-34, thiab tseem muaj zog dua nyob rau hauv pem hauv ntej armor.
  Yog li nws yog qhov txaus ntshai rau underestimate Nyiv. Thiab mus tua nws peb xav tau cov tub rog.
  Stalin tau ntshai thiab npau taws zuj zus. Thaum Lub Kaum Ob Hlis 25, 1943, tau tshaj tawm tsab ntawv ceeb toom tias cov neeg hauv tsev neeg ntawm cov neeg uas tau tso tseg yuav raug tua, suav nrog cov menyuam yaus hnub nyoog qis dua kaum ob, thiab cov hluas yuav raug xa mus rau cov neeg ua haujlwm.
  Barrage detachments tau siv ntau thiab ntau dua. Thiab lawv tau tua ntau dua, thiab siv kev tsim txom.
  Stalin tau dhau los ua qhov tsis txaus ntseeg. Beria yog thawj zaug sim sib tham txog kev sib haum xeeb nrog Nazis. Tab sis Hitler tsis xav tau kev thaj yeeb. Nws xav kom kov yeej lub USSR kiag li. Tsis tas li ntawd, thaum nws cov phooj ywg dhau ntawm nws txoj kev tswj hwm thiab ncav cuag.
  Lub dav hlau dav hlau tau tsim nyob rau hauv Thib Peb Reich. Feem ntau ME-262, tab sis tus fighter no xav tau ntau txhim khu kev qha cav thiaj li tsis mus tsoo ntau dhau lawm.
  Ob lub foob pob Arado thiab Yu-287 qhov project zoo li kev cia siab.
  Qhov tshiab tshaj plaws TA-152 tau pom nws tus kheej ua tau zoo heev hauv kev xyaum, ua ntau lub hom phiaj thiab ceev heev. Feem ntau, cov tub rog German tau muaj zog nyob hauv huab cua kom deb li deb. Tsis tas li ntawd, Soviet Yaks thiab Laggies, vim tsis muaj txhuas, tau dhau los ua cov tsheb hnyav dua thiab tsis tshua muaj peev xwm. Yog li ntawd, qhov zoo ntawm Soviet aviation poob mus rau theem tseem ceeb. ME-309 nrog nws cov riam phom muaj zog, txawm hais tias muaj kev cuam tshuam txog cov teeb meem nrog kev ua haujlwm, tau txais txiaj ntsig zoo nrog Soviet tsheb, tshem tawm ME-109. Thiab TA-152 yuav tsum tau hloov Focke-Wulf.
  Yog li rau cov Germans txhua yam yog ntau dua lossis tsawg dua hockey ... Tab sis kev ua haujlwm ntawm thev naus laus zis tau pib ua haujlwm.
  Piv txwv li, thawj lub tank nrog cov txheej txheem tshiab tau cog lus tias yuav yog Lev-2. Los ntawm kev tso cov kis tau tus mob thiab lub cav nyob rau hauv ib chav nyob rau pem hauv ntej ntawm lub tank, thiab txav lub turret mus rau tom qab, cov Germans tau txais kev cawmdim ntawm lub camshaft thiab txo qhov siab ntawm lub tsheb. Raws li qhov tshwm sim, "Lion"-2 tau dhau los ua qhov sib dua, thiab yog li sai dua.
  Vim muaj teeb meem kev ua tsov ua rog, kev tsim cov tank hnyav yuav luag tsis muaj nyob hauv USSR; yuav luag txhua yam hauv koob tau koom ua ke raws li T-34-76. Yog li cov Nazis, nyob rau hauv qhov project los tsim ib tug tshiab lub ntsiab tank, tsis tau npaj ua rau sab armor tuab heev. Thiab "Lion" tuaj yeem haum tsib caug-tsib tons, nrog lub cav ntawm 1200 horsepower. Txawm li cas los xij, qhov hnyav ntawm Lev-2 tank tuaj yeem txo qis dua los ntawm kev txo cov phom caliber. Cov yav dhau los tau pom meej meej dhau los. Tsis tas li ntawd, peb caug plaub muaj cov cuab yeej ua tau zoo, thiab txawm tias 37-mm, rab phom German tsis siv lawm twb pib nkag mus rau lawv.
  Stalin tau hais meej meej ... Thiab nws tau ntuav thiab xob laim ... Tab sis nws ua tsis tau dab tsi ...
  Hnub Xyoo Tshiab, cov neeg German tau pib ua phem rau ntawm qhov tseem tsis tau muaj nyob hauv Astrakhan ntawm Volga delta. Lub xub ntiag ntawm ntau qhov kev thaiv dej, thaj chaw nyuaj, thiab qhov sib thooj ntawm Hiav Txwv Caspian tau tso cai rau cov tub rog liab kom nruj kev tiv thaiv ntawm Astrakhan, thiab tuav nws zoo dua li Stalingrad. Tsis tas li ntawd, cov ntxhais Soviet tau qhia txog kev ua yeeb yam tsis sib xws.
  Thiab nyob rau hauv Caucasus, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv lub caij ntuj no, nws yog heev nyuaj rau tsiv mus nyob rau hauv lub roob. Muaj tseeb tiag, cov neeg German taug kev raws ntug dej hiav txwv yooj yim dua ntawm Hiav Txwv Caspian. Makhachkala tau dhau los ua tus ciam teb uas cov tub rog Soviet, sib sau ua ke tag nrho lawv lub zog rau hauv lub nrig, sim nres cov Nazis.
  Tab sis tsis muaj mos txwv txaus, uas tsuas yog xa los ntawm hiav txwv ...
  Tamara tau tawm tsam desperately nrog nws barefoot battalion ntawm cov ntxhais.
  Cov tub rog tau tawm tsam tawv ncauj thiab qhia txog kev ua yeeb yam tsis sib xws thiab kev ua siab loj tshaj plaws.
  Thiab yuav luag liab qab lawv sib ntaus sib tua nyob rau hauv lub caij ntuj no thiab Frost.
  Tamara pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab tua ib tug tawg, mowing down tus tw thiab squeaked:
  - Rau USSR!
  Anna kuj muab ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab qw:
  - Rau communism!
  Akulina tua ib tug zoo- aimed tawg, khob tawm cov yeeb ncuab thiab blathered:
  - Rau qhov loj ntawm Russia!
  Victoria ntaus tus yeeb ncuab, pib txiav tus yeeb ncuab, txiav nws hwj txwv zoo li rab chais thiab yws tias:
  - Lub USSR yuav sawv!
  Olympias, tua cov yeeb ncuab thiab pov pob tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab, blurted tawm:
  - Rau Fatherland thiab yeej mus txog thaum kawg!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais sib ntaus. Lawv ua desperately thiab nrog colossal txiav txim siab.
  Tamara, thaum tua, sau tseg:
  - Dab ntxwg nyoog yuav tsis coj lawv thiab ces peb yuav coj lawv!
  Kev sib ntaus ntawm no yog kev phem thiab tib lub sijhawm tsim ...
  Anastasia Witchakova sib ntaus sib tua saum ntuj ... Nws lub ntsej muag txawm twists nrog npau taws, thiab nws squeals:
  - Hwjchim ci ntsa iab rau lub sijhawm ntawm Communism!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws taw qhia lub dav hlau cannon ntawm lub hom phiaj thiab tua cov yeeb ncuab dav hlau, tom qab ntawd nws squeals:
  - Rau kev ua haujlwm tiav!
  Akulina Orlova, tsoo nws cov neeg sib tw, qw nrov nrov, tuav nws cov hniav:
  - Rau qhov zoo tshaj plaws communism, nyob rau hauv tag nrho lub ntiaj teb no!
  Tus kws tsav dav hlau qw:
  - Txawm tias menyuam yaus paub peb!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws taw qhia lub dav hlau cannon ntawm lub hom phiaj, thiab rhuav tshem cov yeeb ncuab, thiab squeaks:
  - Los ntawm lub npe ntawm lub era ntawm communism!
  Wb fim nws, tus hluas nkauj yog ib tug terminator thiab hluav taws kub. Tsis muaj lub roob hluav taws tuaj yeem piv nrog nws.
  Akulina Orlova hu nkauj:
  - Kuv tau npau suav txog kev ntseeg Vajtswv rau qee lub sijhawm tam sim no, kuv tub nkees heev, kuv tsis xav thov Vajtswv!
  Thiab nws winked aggressively ntawm beauties.
  Cov no yog kev sib ntaus sib tua ntawm no ...
  Thiab cov ntxhais lub dav hlau yog outdated. Thiab qhov no yog lawv qhov tsis zoo tseem ceeb. Thiab kuj hnyav thiab tsis maneuverable heev ...
  Ib tug tub hluas uas sib ntaus sib tua raug tua, thiab nws tsis muaj sij hawm dhia tawm nrog ib tug parachute. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, yog nws colossal feat.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua saum huab cua thiab zoo siab ...
  Albina thiab Alvina tab tom sib ntaus sib tua hauv ME-309 cov tub rog zoo thiab, tau kawg, lawv tau txais cov qhab nia zoo.
  Cov ntxhais zoo siab heev rau lawv txoj kev vam meej ...
  Albina tua lub dav hlau Soviet siv nws lub ntsej muag zoo nkauj, liab qab thiab squeaked:
  - Rau peb cov dav dawb hau!
  Alvina mowed down peb lub tsheb Lavxias teb sab nrog ib tug tawg thiab blurted tawm:
  - Rau peb falcons!
  Cov ntxhais tau nqis mus ua lag luam ua siab loj... Tab sis lawv kuj nyiam tsim txom cov tub rog Lavxias.
  Ntawm no muaj ib tug tub tsav dav hlau txog kaum plaub raug ntes. Thiab cov me nyuam zoo nkauj puag ncig heels kib nws. Thiab ces lawv pib dousing tus txiv neej liab qab nrog dej khov ... Tom qab ntawd boiling dej, thiab dua dej khov.
  Cov no yog kev sib ntaus sib tua zoo nkauj ...
  Albina hu nkauj:
  - Rau peb cov fangs, claws, hniav, nrig!
  Alvina qw rau saum nws lub ntsws:
  - Lawv xav tau kev sib ntaus zoo!
  Thiab cov ntxhais txuas ntxiv ua txuj ci tseem ceeb nrog lawv cov ntiv taw liab qab thiab tua cov dav hlau Soviet.
  Txawm li cas los xij, cov kws tsav dav hlau Lavxias kuj tau teb rau lawv. Alisa thiab Angela nyuam qhuav pauv mus rau Yak-9. Thiab cia peb tsoo cov Germans thiab hu nkauj tib lub sijhawm;
  Koj yog lub embodiment ntawm lub teb chaws muaj siab tawv,
  Comrade Lenin thiab Comrade Stalin ...
  Nyob rau hauv lub USSR tag nrho cov neeg yog tiag tiag sib npaug,
  Thiab lub nrig yog ua los ntawm cam khwb cia hlau thiab hlau!
  
  Lenin tsis ntshai tus tsiaj nyaum Adolf,
  Tam sim no Vladimir yog tus thawj coj, Comrade Stalin ...
  Peb ntaus Krauts ntawm lub qhov muag, tsis nyob rau hauv lub qhov muag,
  Tag nrho cov Nazis raug rhais mus rau hauv ib zaug!
  
  Russia yog kuv lub teb chaws,
  Zoo kawg, tsis muaj hnub kawg Fatherland...
  Txhua haiv neeg yog ib tsev neeg,
  Tsis ntev peb yuav nyob hauv qab communism!
  
  Cia peb lub teb chaws muaj zog
  Cia Russia tig ntsuab sai sai ...
  Peb yuav ntaus tus fascist nyob rau hauv lub hauv pliaj los yog es,
  Thiab ntseeg kuv, peb lub hwj chim tsis tig mus rau pob zeb!
  
  Thiab Yexus ua tus thawj coj zoo heev,
  Nws yog peb tus Tswv, thiab Dawb Vajtswv ntawm lub Ntiaj Teb ...
  Thiab tus Fuhrer yuav raug ntaus phem heev,
  Tom qab tag nrho, peb txoj kev vam meej tau hloov tsis tau!
  
  Yog, rau lub hom phiaj ntawm peb Motherland, dawb huv,
  Peb yuav sib ntaus sib tua nrog Fritz ...
  Ib tug ntxhais tab tom khiav ntawm ko taw liab qab,
  Nws xav tawm tsam hauv kev npau taws heev!
  
  Yog, Stalin tam sim no tau dhau los ua tus thawj coj ntawm Soviet,
  Zoo heev, siab tawv thiab txawj ntse...
  Tus yeeb ncuab ntawm communism tsis kov Russia,
  Txawm tias lub hwj chim ntawm Lucifer nyob nrog koj!
  
  Peb tuaj yeem tau txais Hitler, ntseeg kuv,
  Txawm hais tias nws tau txais txiaj ntsig nrog lub zog dab...
  Hitler ib leeg yog tsiaj nyaum ntawm cov tsiaj nyeg,
  Txawm li cas los xij, cia peb fim nws, Krauts tsis yog neeg ruam!
  
  Nyob rau hauv luv luv, peb yuav nkag mus rau Berlin li fighters,
  Muaj Lenin, aka Stalin, yuav nrog peb ...
  Peb tuaj yeem tsim kua muag fascists yooj yim xws li menyuam dev,
  Thiab ntseeg peb, peb lub zog yuav tsis ploj!
  . Tshooj lus 6.
  Xyoo tshiab xyoo 1944 tau los txog... Txawm tias muaj teeb meem nyuaj heev nyob rau pem hauv ntej, kev ua haujlwm tau ua nyob rau hauv USSR los tsim cov cuab yeej tshiab. Tshwj xeeb, kev cia siab zoo tau pinned ntawm IS-2 lub tank thiab nws cov riam phom muaj zog. Lub 122-mm cannon tuaj yeem dhau los ua kev sib cav muaj zog hauv kev ua tsov rog tawm tsam Nazis. Kev cia siab kuj tau pinned rau T-34-85 nrog rab phom muaj zog dua, lub turret loj dua, tab sis tib lub plhaub thiab lub chassis.
  Qhov xwm txheej phem dua nrog cov dav hlau. Lub Yak-3 tsis tuaj yeem nkag mus rau hauv kev tsim khoom vim tsis muaj qhov zoo ntawm duralumin, thiab LAGG-7 tsis tuaj yeem tsim tau yam tsis muaj kev poob qis vim yog lub cav tshiab.
  Yog li ntawd, Stalin txiav txim siab tias tam sim no lub ntsiab Soviet fighter tseem yog YAK-9 thiab LAGG-5, thiab IL-2 nres aircraft yog ib qho yooj yim los tsim thiab ciaj sia taus. Thiab hauv cov tso tsheb hlau luam muaj kev hloov pauv mus rau T-34-85 thiab IS-2.
  Txawm hais tias tsis muaj kev poob qis hauv kev tsim khoom ...
  Thiab pem hauv ntej tau tawg ntawm seams, cov Germans tau ntes lub Caucasus. Makhachkala poob, thiab lawv twb mus txog ciam teb ntawm Azerbaijan!
  Ntawm no Tamara tau tawm tsam nrog nws cov poj niam battalion. Ib zaug ntxiv, cov ntxhais hauv rags los ntawm tunics thiab barefoot tiv thaiv cov yeeb ncuab zoo tshaj.
  Tamara tua ib qho tawg ntawm Nazis, txiav qee tus yeeb ncuab. Thiab tom qab ntawd nrog nws cov ntiv taw liab qab nws tau pov ib lub grenade nrog lub zog tuag thiab chirped:
  - Lub koob meej rau lub USSR!
  Anna tua ntawm Nazis yog heev. Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws cuam grenades nrog lub zog tuag, rhuav nws cov neeg sib tw rau tej daim.
  Ces nws qw tias:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Akulina, tua cov yeeb ncuab, txiav tawm lub fascist infantry. Nws txiav Krauts, pov ib lub grenade nrog nws ob txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Rau Russia, peb niam zoo!
  Victoria, tua tus yeeb ncuab thiab pov grenades ntawm nws nrog nws txhais ko taw liab qab, sau tseg:
  - Rau Niam Txiv Zoo!
  Olympics, tseem raug tua los ntawm rab phom tshuab, blurted tawm:
  - Hwjchim ci ntsa iab rau lub sij hawm ntawm communism zoo!
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua zoo heev...
  Lawv sib ntaus zoo li beauties yuav tsum ...
  Tamara, thaum sib ntaus sib tua, nco txog qhov pib ntawm tsov rog. Yuav ua li cas nws yuav tsum tau khiav tawm ntawm cov tub rog German. Tom qab ntawd nws hnov cov suab nrov ntawm cov phom. Tus ntxhais tab tom tawm hauv lub cannonade. Cov Germans ntes nws tus phooj ywg Tatyana, tshem nws nkawm khau tshiab, rub tawm nws cov hniav nyiaj hniav kub thiab qhwv ntsej. Thiab lawv tau tsav nws txhais taw liab qab mus rau hauv kev poob cev qhev ... Tatyana yog tus ntxhais ntawm pawg neeg tuav ntaub ntawv hauv cheeb tsam, thiab feem ntau nws tsis tas yuav taug kev yam tsis muaj khau. Qhov no yog kev txaj muag ntawm kev txaus siab; Tus ntxhais ua rau nws ob txhais taw los ntshav thiab moaned nrog txhua kauj ruam.
  Tamara kuj hnav khau tshiab uas tau muab rau nws, thiab los ntawm kev taug kev ntev nws tau chafed nws heels. Thiab nws tau hle nws nkawm khau thiab taug kev tsis muaj taw. Nws yog ib tug ntxhais los ntawm lub zos, uas tau ua nws lub luag hauj lwm nyob rau hauv Ukraine. Raws li ib tug me nyuam, nws ob txhais ceg txawm taug kev raws roob slopes. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, tsis tuaj yeem muab piv nrog txoj kev ntawm lub tiaj. Nws yog qhov tseeb tias cov calluses ntawm nws ob txhais taw twb tawm lawm, thiab nws tsis yooj yim mus taug kev. Tab sis ob txhais taw nrawm nrawm dua. Thiab nws nyuaj heev.
  Tab sis tsis ntev Tatyana poob nws ob txhais ceg hnyav heev uas nws taug kev tsis tau lawm. Cov Germans yuav tua nws, tab sis lawv tau khuv xim qhov zoo nkauj. Lawv muab kuv tso rau hauv lub laub, tab sis rov qab los lawv ua rau kuv hu nkauj. Tatiana muaj lub suab zoo nkauj thiab tau hu ob peb zaj nkauj tsis zoo rau lawv.
  Tamara tsis paub tias muaj dab tsi tshwm sim rau nws tom ntej. Nws tus kheej taug kev hauv hav zoov, hnov nrog nws txhais taw liab qab lub pob, pob, twigs, thiab nws txawm hnov qab. Thaum koj taug kev ntawm cov pob zeb ntse ntawm lub roob, txawm tias cov khauj khaum khaus khaus, yog tias koj taug kev mus ntev, ua rau khaus thiab mob. Thiab nws tseem tsis txaus siab mus taug kev ntawm pos. Thaum cov no lo rau hauv cov leeg, nws yuav mob ntau dua, txawm tias cov ntxhais tawv nqaij.
  Thaum taug kev, Tamara tau kov yeej los ntawm kev qaug zog thiab kev tshaib kev nqhis. Tus ntxhais noj berries, thiab qhov ntawd tsis txaus. Thiab cov Germans tau nrawm nrawm mus rau pem hauv ntej. Tamara, uas tau siv los nyob hauv roob, tsis tshua muaj nws cov kabmob hauv hav zoov Ukrainian. Nws tau ploj mus thiab pom nws tus kheej tob hauv qab.
  Thiab nws zoo li tus miv tua tsiaj hauv hav zoov. Ces tus hluas nkauj ntes tau cov Germans ntawm lub maus taus. Lawv nres lub tsheb nrog lub stroller kom tau dej. Thiab Tamara tau nyob ze rau ntawm rab phom tshuab thiab pib txiav cov yeeb ncuab nrog nws. Thiab nws yuav txiav hesitantly, tab sis yog. Thiab cov fascists poob thiab writhe nyob rau hauv kev txom nyem. Tamara ua tiav lawv. Nws ntaus ib tug ntawm lawv lub puab tsaig nrog nws liab qab pob taws, thiab nws poob. Thiab tus ntxhais ua tiav nws.
  Tom qab ntawd qhov kev zoo nkauj tau nce mus rau lub maus taus, nias lub pedal nrog nws txhais ko taw liab qab, thiab tawm mus.
  Nws yog qhov lom zem ntau dua los mus ncig ntawm txoj kev no dua li ntawm ko taw thiab taw.
  Tamara hummed thaum nws taug kev:
  - Cov kwv tij ntxim hlub, hlub, hlub cov kwv tij nyob! Koj tsis tas yuav thab nrog peb tus thawj coj!
  Qhov no yog li cas huab tais sib ntaus sib tua sawv.
  Thiab tam sim no nws tawm tsam cov fascists zoo li Komsomol terminator. Tab sis cov rog tsis sib npaug, thiab cov tub rog ntawm cov ntxhais raug yuam kom thim rov qab. Cov kev sib ntaus sib tua ntawm no boils zoo li dej hauv lub lauj kaub loj loj hla lub roob hluav taws.
  Anna, tua thiab pov ib tug tuag grenade nrog nws liab qab ntiv taw, sau tseg:
  - Hauv kev ua tsov ua rog, txhua txoj kev yog qhov zoo, tshwj tsis yog kev tua tus kheej!
  Akulina, tua cov yeeb ncuab, tsoo cov Nazis, sau tseg:
  - Peb yuav yog thawj tus ntawm txhua yam!
  Thiab tus ntxhais lub pob taws liab qab tau muab lub txiaj ntsim ntawm kev puas tsuaj.
  Victoria, tua cov fascists thiab txiav cov yeeb ncuab nrog lub tshuab rab phom tawg, blurted tawm:
  - Yuav tsis muaj kev hlub tshua rau cov yeeb ncuab!
  Thiab nws winked ntawm nws cov neeg koom tes.
  Olympias cuam nws liab qab, chiseled ob txhais ceg ntawm ib pawg hnyav grenades thiab squeaked:
  - Rau qhov zoo tshaj plaws ntawm tib neeg lub tsev hais plaub nyob rau hauv lub ntiaj teb no thiab communism!
  Cov tub rog ntawm no yeej muaj koob meej tiag tiag, thiab zoo li yog los ntawm qhov chaw muaj hnub nyoog.
  Lawv sib ntaus nrog colossal ferocity.
  Tab sis cov Nazis tseem nce qib hauv Caucasus. Lub Ob Hlis Ntuj xyoo 1944, cov Germans thiab Turks koom ua ke, txiav cov tub rog Soviet ua ob qhov tsis sib xws.
  Lub Fuhrer tau thov kom ua tiav USSR. Astrakhan tseem tuav tawm. Cov Nazis nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua zoo li ib txwm ... Thawj ME-262s tab tom sib ntaus sib tua saum huab cua. Nws yuav tsum raug sau tseg tias lawv tsis tau tsim qhov kev xav. Thaum kev kub ceev nws tsis yooj yim heev rau ntaus los ntawm 30-mm aircraft cannons. Yog, qhov no yuav tsum tau muab sau tiag tiag. ME-262 kuj muaj qee qhov teeb meem vim nws qhov hnyav. Nrog maneuverability tshwj xeeb.
  Kev siv tau zoo dua, TA-152 tau hlub los ntawm cov kws tsav dav hlau thiab tau los ua tus neeg ua haujlwm. Nyob rau hauv qhov tseeb, lub tsheb yog ob qho tib si pem hauv ntej-kab foob pob, ib tug fighter thiab ib tug nres aircraft. Muaj txawm tias cov tswv yim los hloov tag nrho German aviation rau lub dav hlau no. Ntawm nws qhov zoo, nws yuav tsum tau sau tseg tias muaj sia nyob thiab nrawm, thiab riam phom muaj zog, tsim nyog rau ob lub dav hlau tua thiab cov neeg tua rog.
  ME-309, uas tab tom hloov kho tshiab, kuj tau siv ntau dua thiab nquag. ME-109 kuj tseem ua haujlwm, tab sis nws tsis raug tshem tawm kom tsis txhob txo cov khoom siv. Muaj txawm tias qhov kev hloov kho tshiab ntawm ME-109 "K" nrog lub cav muaj zog dua, muaj phom nrog tsib rab phom cua ib zaug. Koj tsis tuaj yeem kov yeej lub tshuab no yooj yim heev.
  ME-309 kuj tau txais lub cav muaj zog dua thiab tis tis. Lub tsheb txaus ntshai heev. Soviet pilots tseem ya dav hlau qub, thiab lawv qhov zoo tsuas yog poob qis. Txog tam sim no, txawm li cas los xij, Yak-9 tsis yog qhov phem heev, nws yog qhov ua tau zoo, thiab nws tsis xav tau ntau dhau.
  Cov tub rog German muaj zog ... Muaj kev tsis sib haum xeeb txog T-34-85 tank. Lub turret armor yuav tsum ua kom tuab dua? Tom qab tag nrho, nyob rau hauv cov ntaub ntawv no qhov hnyav yuav nce. Nws yuav tsum tau muab sau tseg tias qhov zoo ntawm Soviet armor tau poob. Alloying ntsiab yog nyob rau hauv luv luv, thiab qhov zoo ntawm vuam los yog casting tau poob mus rau theem tseem ceeb.
  Tab sis cov ntxhais sib ntaus zoo li heroines ...
  Tom qab ntawd Elizabeth lub tank raug rhuav tshem thiab cov ntxhais tawm mus. Ko taw liab qab thiab hauv bikinis lawv khiav los ntawm cov daus, tawm hauv cov hneev taw zoo nkauj.
  Catherine tau sau tseg nrog kev npau taws:
  - Peb tab tom raug strangled kiag li!
  Elena sau npau taws:
  - Tab sis peb tseem yuav yeej!
  Elizabeth tua ib rab phom, ntaus tus neeg tsav tsheb hauv German thiab yws tias:
  - Kuv ntaus German! Yuav ua li cas nws yuav tau nws txoj cai ntawm kuv!
  Efrasia energetically sau tseg:
  "Lawv xaus lawv lub neej nyob ntawd, thiab lawv tsis tuaj yeem khiav rov qab!"
  Catherine yog ib tug hluas nkauj txhoj puab heev, thiab nws hu nkauj:
  - Hauv peb txoj kev npau taws, peb hu nkauj ntawm lub teb chaws Ottoman!
  Cov ntxhais khiav mus rau lawv tus kheej, thiab lawv cov pob taws liab qab ci ntsa iab.
  Tus tub, pom cov ntxhais, nug lawv ntshai:
  - Thiab qhov twg koj tuaj ntawm ko taw liab qab?
  Elizabeth teb tias:
  - Peb tab tom ua ib qho kev tawm tsam!
  Tus tub hu nkauj:
  - Ib, ob - kev tu siab tsis yog teeb meem,
  Koj yuav tsum tsis txhob thim rov qab!
  Cia koj lub qhov ntswg thiab tus Tsov tus tw siab,
  Paub tias ib tug phooj ywg tiag tiag yeej nrog koj!
  Catherine chirped, baring nws cov hniav:
  - Paub tias ib tug phooj ywg ncaj ncees nyob nrog koj ib txwm!
  Elena qw:
  - Tsis txhob ntshai! Peb yuav rov qab....
  Thiab tag nrho plaub tus ntxhais qw hauv ib leeg;
  Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv,
  Yuav muaj qhov kawg rau fascism ...
  Thiab lub hnub yuav ci -
  Txoj kev illuminating communism!
  Cov tub rog tau npaj los rhuav tshem txhua tus neeg German... Thiab taw liab qab hauv cov daus lawv tau ntxim hlub thiab zoo nkauj heev. Cov ntxhais no zoo nkauj npaum li cas, zoo li paj tawg thiab tsis tawg paj.
  Zoo, Hitler tsis yog tso dag, thiab nws tab tom swirling ncig peb Motherland nyob rau hauv huab. Nws nqus nws cov hniav mus rau hauv nws lub siab heev thiab ntws nws cov ntshav!
  Thiab cov ntxhais tawm txoj kev zoo nkauj heev tom qab lawv. Cov Germans ua raws li cov kab no thiab poob rau hauv lub hauv caug thiab ntsia hungrily. Cov no yog cov tub rog qus lawv yog. Thiab cov Germans hnia cov hneev taw ntawm cov ntxhais.
  Thiab Anastasia Witchakova thiab Akulina Orlova tab tom sib ntaus sib tua saum ntuj. Ob tug ntxhais zoo.
  Anastasia, tua cov Nazis thiab tig nws lub dav hlau ncig, siv nws cov ntiv taw liab qab, hu nkauj:
  - Peb yuav tawm tsam rau tag kis!
  Akulina, txiav tawm Nazis 'tails siv nws cov ntiv taw liab qab, chirped:
  - Cia peb hnia!
  Thiab cov ntxhais rov ntaus cov Germans yam tsis muaj kev khuv leej lossis kev ua koob tsheej. Lawv ntse heev.
  Anastasia tig nws Yak-9 ib ncig dua thiab, squeaking, blathered:
  - Qhov no yog lub npe ntawm communism!
  Akulina pom zoo nrog qhov no:
  - Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv ...
  Anastasia, knocking down cov Germans, muttered:
  - Peb lub teb chaws yog peb lub hnub!
  Thiab cov no yog cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm no, cov chav kawm siab tshaj plaws hauv Soviet.
  Thiab cov Germans tau txais nws, phem heev. Thiab hostilities tab tom txhim kho ...
  Thaum lub Peb Hlis, cov Nazis pib cua daj cua dub Baku. Muaj kev tawm tsam rau lub nroog loj uas muaj roj. Kev sib ntaus sib tua hnyav heev.
  Cov Germans plhaub Baku siv cov phom loj loj.
  Thiab lawv foob pob nrog stormtroopers. Tab sis thawj zaug, qhov tshiab tshaj plaws Yu-488, uas yog qhov txawv ntawm lawv lub zog loj, kuj tso cov foob pob. Cov tsheb no tsuas yog tsiaj nyaum xwb.
  Ib tug ntawm lawv qhia Gertrude, Eva, thiab Frida. Cov ntxhais zoo nkauj, muaj kev pom zoo, tso cov foob pob rau ntawm Soviet txoj haujlwm. Thiab lawv tua Red Army cov tub rog thiab cov pej xeem.
  Baku kub hnyiab... pa taws nce hauv ncej. Cov roj qhov dej tseem kub hnyiab, txhua yam yog hluav taws.
  Gertrude hais nrog luag ntxhi:
  - Vajtswv hlub lub teb chaws Yelemees!
  Eva, nias lub zog nrog nws pob taws liab qab thiab tso cov foob pob, pom zoo:
  - Tau kawg! Peb yog haiv neeg xaiv!
  Frida hu nkauj aggressively:
  - Peb cov neeg yog cov xaiv saum ntuj ceeb tsheej!
  Thiab nws winked ntawm nws cov neeg koom tes. Cov no yog hom kev sib ntaus sib tua ntxhais ntawm no, tsuas yog lub embodiment ntawm aggressiveness. Thiab sib ntaus sib tua.
  Gertrude tau tua hluav taws kub hnyiab ntawm cua thiab chirped:
  - Rau qhov loj ntawm peb Fatherland!
  Eve, tua nws cov neeg tawm tsam, lees paub tias:
  - Rau colossal greatness!
  Cov ntxhais pom meej sai sai ua lub dav hlau. Cov no yog cov phooj ywg sib ntaus sib tua lawv.
  Thiab koj tsis tuaj yeem yeej lawv ntawm daim npav yooj yim. Thiab lawv tsoo lawv cov yeeb ncuab nrog kev npau taws heev.
  Frida sau tseg:
  - Kuv yog ib tug poj niam ntawm kev npau suav zoo thiab kev zoo nkauj!
  Tom qab ntawd nws rov raug rho tawm haujlwm los ntawm lub dav hlau cannons, tua cov tub rog Soviet uas tau sim tawm tsam German dab.
  Yog, nws zoo li koj tsis tuaj yeem tawm tsam Nazis.
  Baku tab tom tawm tsam.
  Tamara thiab nws pab tub rog sib ntaus sib tua rau lub nroog no. Cov ntxhais sib ntaus desperately thiab qhia unparalleled heroism.
  Tamara foob pob tawg, pov ib lub foob pob nrog nws cov ntiv taw liab qab, ua rau cov neeg German thiab lawv cov neeg ua haujlwm tawg, thiab squealed:
  "Rau kuv lub tebchaws tsis muaj kev cia siab!"
  Thiab nws winked ntawm nws cov neeg koom tes. Nws yog ib tug tub rog ntawm qib siab tshaj plaws, uas tsis muaj qhov sib npaug.
  Txawm hais tias, ntawm chav kawm, lwm tus ntxhais tsis phem ib yam. Wb txawm hais tias lawv sib ntaus zoo heev.
  Anna, piv txwv li, coj thiab tua cov Nazis, zoo li nrog lub tshuab los ntawm ib rab koob.
  Thiab nws chirped:
  - Rau USSR!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws tau muab lub txiaj ntsim tua neeg ntawm kev tuag.
  Akulina, tua tus yeeb ncuab, squeaked:
  - Rau kuv Niam!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws yuav tso qhov khoom plig ntawm kev puas tsuaj, tua txhua tus neeg ua ke.
  Victoria tawm tsam nws cov yeeb ncuab, ua yeeb yam desperately thiab decisively. Knocks tawm tw nrog bursts. Tom qab ntawd, nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws pov cov grenades tuag. Thiab nws qw:
  - Rau cov tswv yim ntawm communism!
  Olympics kuj sib ntaus sib tua. Thiab tus ntxhais heroic no yuav pov tag nrho lub thawv ntawm cov khoom tawg nrog nws liab qab, cov leeg nqaij. Thiab Lev tank yuav tig.
  Tus tub rog yuav hais tias:
  - Tab sis Pasaran!
  Sib ntaus cov ntxhais thiab zoo nkauj heev. Lawv yeej tsis tso tseg lossis tso tseg. Lawv muaj lub zog ntawm terminators.
  Thiab cov rog tsis sib npaug heev... Baku raug hluav taws kub. Cov tub rog Soviet tsis muaj mos txwv. Thiab qhov no yog qhov teeb meem loj.
  Muaj ntau surrender hauv kev poob siab.
  Gerda thiab nws cov neeg ua haujlwm yuam cov txiv neej qhev hnia lawv cov leeg liab qab. Lawv ua nws mloog lus thiab yaim lawv luj taws.
  Tom qab ntawd cov ntxhais nce mus rau hauv Panther 2 dua thiab tua. Cov tub rog Soviet tau tawm tsam ...
  Yuav luag tag nrho Caucasus twb raug ntes lawm. Tab sis Yerevan tseem tuav tawm. Lub nroog Poti, qhov kawg chaw nres nkoj uas cov seem ntawm Dub Hiav Txwv Fleet tseem tuav tawm, tab tom sib ntaus sib tua.
  Thiab muaj cov ntxhais ntawm ntau haiv neeg sib ntaus sib tua. Thiab lub detachment ntawm barefoot Gulnazi fights. Ib tug poj niam zoo nkauj Georgian, thiab nws muaj lus txib rau tus ntxhais.
  Gulnazi pov ib lub hnab tawg nrog nws txhais ko taw liab qab, kua muag sib nrug ntawm Nazis thiab squeaks:
  - Hwjchim ci ntsa iab ntawm lub ntiaj teb communism!
  Nws tus khub Tamil tseem cuam tshuam cov grenade nrog lub zog tuag nrog nws txhais ko taw liab qab, rhuav tshem cov Turks thiab qw:
  - Rau Niam Txiv!
  Masha, ib tug ntxhais los ntawm Russia, muab tawg thiab pov lub zog tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab, thiab rhuav tshem cov fascists, qw:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm lub ntiaj teb communism!
  Margarita kuj tseem muab txoj hauv kev zoo. Nws mowed down lub fascists thiab nrog nws liab qab pob taws xa khoom plig ntawm tua neeg tuag, crushing nws tw thiab qw:
  - Rau peb yeej!
  Qhov no yog li cas cov ntxhais sib ntaus heroically. Thiab lawv yeej tsis tuaj yeem nres, thiab lawv tsis tuaj yeem tig rov qab. Lawv tsuas yog poj niam fighters thiab super. Thiab yog hais tias lawv sib ntaus, ces lawv sib ntaus zoo li heroes thiab supermen!
  Tab sis, alas, nws yog ib qho nyuaj rau tuav tawm tsam cov fascists thiab lawv superior zog. Nyob rau saum ntuj, Albina thiab Alvina tau txais kev ntseeg siab. Thiab ntau lub dav hlau raug tua kom lawv tsis tuaj yeem nres.
  Albina, tua lwm lub dav hlau Soviet nrog nws txhais taw liab qab, hu nkauj:
  - Peb tsis tuaj yeem swb, tus neeg yos hav zoov tig mus rau hauv kev ua si!
  Alvina, txiav tawm nws cov neeg sib tw thiab tig nws lub taub hau ntawm nws lub caj dab muaj zog, chirped:
  - Lub koob meej rau lub sijhawm ntawm Aryan kev txiav txim tshiab!
  Thiab nws tseem muab nrog nws pob taws liab qab ...
  Cov ntxhais txhua tus twb tau tua ntau tshaj tsib puas lub dav hlau thiab tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Lawv yog cov zoo kawg li beauties. Thiab yog hais tias lawv twb tau ntaus cov yeeb ncuab ntawm Thib Peb Reich, ces cov dab ntxwg nyoog no tsis tuaj yeem tso tseg. Ntau tshaj li tsib puas lub dav hlau raug tua nyob ze Marseille ib leeg. Qhov no tshwm sim yog, ntawm chav kawm, ntawm nws qhov zoo tshaj plaws. Hitler txawm txiav txim siab pom zoo rau qib thib rau ntawm Knight's Cross of the Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Nws yuav muab khoom plig rau thawj tus neeg tua ntau tshaj ib txhiab lub dav hlau. Thiab qhov tshwm sim yuav tsuas yog phenomenal.
  Albina txiav tsib lub dav hlau Soviet ib zaug nrog ib qho tawg ntawm 30-mm caliber aircraft cannons thiab, nias lub triggers nrog nws liab qab ntiv taw, cooed:
  - Muaj koob meej rau peb lub zog!
  Alvina, txiav cov tsheb hauv Soviet thiab txiav cov yeeb ncuab nrog nws cov ntiv taw liab qab, blurted tawm:
  - Lub koob meej loj rau kev ua yeeb yam!
  Thiab cov tub rog sib ntaus sib tua!
  Lawv sib ntaus ib txwm nyob rau hauv bikinis thiab barefoot, thiab qhov no yog lawv lub zog. Cov ntxhais tsuas yog poj niam supermen. Txawm lawv ua phem ua qias. Thiab lawv nyiam ci lub pob taws ntawm cov neeg raug txhom pioneer nrog hluav taws. Cov hluas nkauj no. Siab phem tab sis ntxim hlub.
  Albina ib zaug hais tias:
  - Tsis muaj kev ua siab zoo hauv ntiaj teb, tsuas muaj kev qaug zog xwb!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws tau tso ob lub foob pob rau ntawm Soviet txoj haujlwm, khob peb rab phom.
  Cov no yog cov tub rog uas tsis muaj kev hlub tshua rau leej twg! Tab sis lawv cov tshuab tsuas yog crushing.
  Alvina sau nrog luag ntxhi:
  - Tsis muaj chaw rau cov qaug zog hauv qab hnub!
  Thiab nws winked ntawm nws tus khub.
  Cov tub rog uas qhia tsis muaj zog thiab tsis txhob tso tseg. Lawv yeej yog cov champions ntawm champions. Txawm hais tias nrog lub cim kos npe, vim lawv ua haujlwm rau lub zog phem.
  Tab sis nyob rau tib lub sij hawm zoo siab thiab ntxim nyiam.
  Albina, baring nws cov hniav thiab xa cov neeg tua neeg tua phom ntawm nws cov neeg sib tw, chirped:
  - Lo lus Nazi yog dawb huv - peb yuav rhuav tshem nws mus ib txhis!
  Alvina hais aggressively, knocking down opponents:
  - Peb yog pirates tiag tiag!
  Albina, txiav tawm cov yeeb ncuab, lees paub:
  - Txhua yam yog npau suav!
  Thiab cov tub rog tau ua kom tsoo thiab tsoo txhua tus, zoo li lawv tau ntaus pucks nrog sticks.
  Alvina chirped thaum nws tsoo lub dav hlau Lavxias teb sab:
  - Peb yog Hitler's fight eagles!
  Thiab nws winked ntawm nws cov neeg koom tes.
  Cov tub rog ntawm no yeej tso lub siab tawm ntawm lawv cov yeeb ncuab. Cov Tub Rog Liab tau txais ntau heev los ntawm lawv.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua txaus siab los tsoo cov tub rog Lavxias.
  Tab sis Helga ntawm TA-152 rhuav tshem Soviet av rog. Nws khob tawm SAU-85 thiab squeals:
  - Rau qhov loj ntawm lub teb chaws Yelemees thiab nws cov tub thiab cov ntxhais!
  Tab sis kev sib ntaus sib tua rau Astrakhan tseem tab tom ua.
  Cov ntxhais tab tom sim lawv qhov zoo tshaj plaws los tuav.
  Alenka pov ib lub foob pob tawg nrog nws txhais ko taw liab qab. Kua muag fascists thiab qw:
  - Rau kev ntseeg dawb huv!
  Anyuta, firing ntawm Nazis thiab tseem muab ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw, squeals:
  - Thiab kev cawmdim rau lub tebchaws!
  Alla, knocking down nws cov neeg sib tw, mowing lawv down yam tsis tsim nyog ceremony, thiab pov ib tug grenade nrog nws liab qab pob taws, squeaked:
  - Qhov no yog qhov peb lub koob meej suab zoo li!
  Maria, rhuav tshem nws cov yeeb ncuab, pov khoom plig ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab, roars:
  - Peb zoo nyob rau hauv peb lub yeeb koob!
  Marusya, mowing cia tus nce qib Arab mercenaries nyob rau hauv qeb thiab pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab, howls:
  - Rau kev hloov pauv, kom tus nqi poob ib zaug!
  Matryona, tua cov Nazis nrog rab phom tshuab, coj nws thiab squeaked:
  - Peb lub teb chaws USSR! Yuav crushed!
  Cov tub rog ntawm no ua nrog kev ua phem heev. Thiab lawv lub zog sib ntaus sib tua yog colossal.
  Lawv feem ntau qhia lawv colossal aerobatics. Thiab tiag tiag unbridled siab.
  Cov tub rog yog taw liab qab, tab sis zoo siab ...
  Lub Plaub Hlis, cov Nazis ntes Baku. Qhov tsis muaj mos txwv tau ua rau nws raug mob. Nyob rau tib lub sijhawm, Poti poob yuav luag ib txhij. Tsuas yog Yerevan, nyob rau ntawm lub roob toj siab, tuav rau. Tab sis nws ib yam nkaus thiab. Cov mos txwv thiab khoom noj muaj kuj khiav qis. Nws tsuas yog tias cov Turks tseem tsis tau tawm tsam lub nroog no, thiab cov plua plav tshaib plab tuag.
  Cov ntxhais los ntawm Tamara lub battalion ib feem ploj mus ntawm cov underground fighters, thiab ib co, nrog rau tus thawj coj, tsiv nyob rau hauv lub rear mus rau pem hauv ntej ... Lawv xav mus txog rau lawv tus kheej.
  Lub Caucasus twb yuav luag tag, tab sis kev ua tsov ua rog txuas ntxiv mus. Txawm hais tias USSR poob nws qhov chaw roj loj tshaj plaws nyob rau lub sijhawm ntawd. Tab sis cov tub rog liab tsis tau tawg ntawm ntsuj plig. Thiab tseem muaj roj hauv thaj av Volga, hauv Siberia thiab ntau qhov chaw.
  Hitler tau hais kom ua tiav cov neeg Lavxias hauv Astrakhan thaum lub Plaub Hlis 20. Thiab cov kev sib ntaus sib tua tau nthuav tawm ntawm qhov loj me. Thiab qhov kev foob pob tawg tau hnyav heev.
  Lub USSR pom nws tus kheej nyob rau hauv lub zog siab. Kuj tseem muaj kev sib ntaus sib tua rau Alma-Ata, uas tau tawm tsam los ntawm cov neeg Nyij Pooj. Lub nroog yuav luag tag nrho.
  Lub samurai, sai li sai tau thaum nws sov me ntsis, sim tsim kev tawm tsam ntawm Magadan.
  Veronica tau tawm tsam hauv Alma-Ata thiab, nrog rau nws cov tub rog ntawm cov ntxhais, tawm tsam kev tawm tsam ntawm samurai.
  Thiab muaj ntau ntawm lawv nyob ntawm no. Cov Suav, nrhiav siv txoj hauv kev sib tsoo, kuj sib ntaus sib tua.
  Cov neeg Nyij Pooj pov cov tub rog daj rau hauv kev sib ntaus sib tua... Lawv tau nce mus thiab tso dej rau Soviet txoj haujlwm nrog lawv lub cev tuag.
  Veronica hluav taws. Thiab mows cia Suav thiab samurai nyob rau hauv qeb. Nws cuam grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squeaks:
  - Lub koob meej rau tus ntsuj plig Lavxias!
  Marfa kuj tua hluav taws, txiav tawm cov neeg tawm tsam thiab squeaks:
  - Rau peb Leej Txiv!
  Natasha, tua ntawm cov tub rog Nyij Pooj thiab Suav tau nrhiav los ua cov phom loj, squeals:
  - Rau Kev Communism loj!
  Alina, tua ntawm samurai thiab Suav fighters, mowing lawv nrog siab mob siab rau, thiab muab lub txiaj ntsim ntawm kev tuag nrog nws liab qab pob taws, squeaked:
  - Rau qhov tshiab frontiers ntawm communism!
  Veronica tua ntawm tus yeeb ncuab nrog qhov tseeb, thiab tho lub taub hau ntawm Suav, thiab tib lub sijhawm squeals:
  - Lub koob meej rau lub tebchaws Soviet!
  Thiab nrog nws txhais ceg liab qab nws xa ib colossal quab yuam ntawm grenade, uas kua muag tag nrho cov yeeb ncuab.
  Martha, txiav tus yeeb ncuab thiab pov lub txiaj ntsim ntawm kev tuag nrog nws tus ntiv tes liab qab, squeals:
  - Tswj lub sijhawm ntawm communism!
  Natasha, rhuav tshem lub pob tawg nrog nws txhais ko taw liab qab, rhuav tshem ib pawg Suav, blurted tawm:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab Soviet!
  Alina, firing heev raug rau tus yeeb ncuab, squeaked:
  -Rau lub tebchaws tshiab ntawm kev ntseeg, peb yuav tawm tsam!
  Thiab nws pob taws liab qab muab txoj hauv kev rau lub foob pob ntawm kev puas tsuaj.
  Sib ntaus sib tua cov ntxhais, zoo li sparks yog nchuav tawm ntawm lawv ob lub qhov muag.
  Tsis yog, cov neeg Nyij Pooj tsis tuaj yeem kov yeej cov neeg no, txawm tias ua ke nrog Suav rog. Thiab cov samurai maj mus tua.
  Thiab dua lawv litter tag nrho cov mus kom ze nrog corpses. Tab sis muaj ntau ntau ntawm lawv, thiab battalion ntawm barefoot beauties yuav tsum tau rov qab.
  Thiab cov Japanese muaj cov ntxhais ninja. Thiab lawv nyuaj heev los tawm tsam.
  Lawv thiaj li ci ntsa iab, sib ntaus sib tua thiab zoo nkauj. Thiab lawv pov nrog lawv cov ntiv taw liab qab, khoom plig ntawm lub hwj chim loj puas tsuaj.
  Ib tug ntxhais ninja nrog plaub hau xiav txiav cov tub rog Soviet nrog ntaj thiab squeals:
  - Rau lub sijhawm ntawm huab tais huab tais kav!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau daj khiav lub zeb, tsoo cov tub rog Lavxias, thiab squeaks:
  - Lub koob meej rau lub sijhawm ntawm banzai!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau liab siv cov txheej txheem nyoob hoom qav taub, txiav tawm ib tug tub ceev xwm Soviet thiab blurted tawm:
  - Peb yeej ib txwm yeej!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau dawb siv cov txheej txheem npauj npaim, txiav peb cov tub rog Lavxias, thiab pov ib lub txiv ntoo nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws tawg thiab overturned peb caug-plaub.
  Tus tub rog squeaked:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab Japanese!
  Cov hluas nkauj no zoo nkauj kawg li...Thiab cov tub rog Liab nyob sab hnub tuaj ntsib ib tug yeeb ncuab loj heev.
  Tab sis nyob rau hauv nruab nrab, cov tub rog Soviet tso ib tug cia li nres nyob rau hauv cov kev taw qhia ntawm Rzhev.
  Ntawm no Elizabeth cov neeg ua haujlwm tawm tsam thawj zaug ntawm IS-2 lub tank tshiab. Ib lub tsheb uas qee qhov kev cia siab tau pinned. Feem ntau muaj tsib tus neeg ua haujlwm, tab sis ntawm no cov tub rog tiv nrog plaub.
  Elizaveta tua phom 122 hli. Ib qho kev puas tsuaj projectile ya nrog lub zog tuag taus. Piav txog ib qho arc thiab ntaus T-4 los ntawm qhov deb.
  Elizabeth exclais:
  - Kuv ntaus qhov no zoo!
  Ekaterina teb los ntawm kev them nyiaj, siv nws cov ntiv taw liab qab, thiab hais nrog kev ntxhov siab:
  - Tab sis rab phom tsis nrawm heev!
  Elizabeth pom zoo nrog qhov no:
  - Tsis yog qhov zoo tshaj plaws tank destroyer kiag li!
  Elena, uas pab thauj riam phom nrog nws txhais taw liab qab, sau tseg:
  - Tab sis nws yog killer!
  Thiab ces Catherine raug rho tawm haujlwm. Thiab lub plhaub ntaus Panther los ntawm qhov deb heev. Yog, rab phom killer...
  Ekaterina sau tseg:
  - Peb muaj ntau lub zog thiab kev zoo siab!
  Elena pom zoo nrog qhov no:
  - Ntau heev! Lub koob meej rau Russia!
  Efrasia kuj tau sau tseg:
  - Qhov pom ntawm lub tsheb no tsis zoo. Koj tua nws li cas?
  Elena logically sau tseg:
  - Thiab peb muaj qhov kev kawm zoo li no! Yog peb yuav ntaus, peb yuav ntaus!
  Thiab cov tub rog tau hu nkauj hauv chorus:
  - Peb yuav tsis ntshai thiab yeej yuav sib ntaus!
  . Tshooj lus no 7.
  Lub Plaub Hlis 21, Astrakhan tseem nyob ib feem ntawm Soviet tswj. Lub German tsis tau tag nrho los ntawm nws.
  Lub struts ua rau nws muaj peev xwm tiv thaiv zoo ntawm no. Thiab cov Germans txiav txim siab hloov tactics. Es tsis txhob tawm tsam, lawv tau hloov mus rau kev foob pob thiab foob pob.
  Alenka thiab nws pab neeg nkaum hauv bunker thiab tos tawm lub foob pob loj heev.
  Muaj rau ntawm lawv cov ntxhais ua si. Lawv tuav lub lawj nrog lawv cov ntiv taw liab qab thiab muaj kev sib tham.
  Anyuta npau taws sau tseg:
  - Hauv Caucasus, tsuas yog Yerevan tseem nyob tsis tau. Qhov no tsuas yog peb cov kob kawg hauv cheeb tsam no. Tom ntej no yog dab tsi?
  Alenka logically pom zoo:
  - Feem ntau lawv yuav mus rau Moscow. Nov yog lawv txoj kev ntseeg!
  Alla hais nrog ib tug sigh:
  - Cov rog tsis sib npaug ... Peb yeej poob tsov rog, thiab peb tsis muaj tub rog txaus!
  Maria logically sau tseg:
  - Thiab cov Nazis raug kev txom nyem! Lawv tiv tsis tau peb!
  Matryona qhia nws txoj kev xav, pov ib daim npav nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Peb yug los yeej, thiab peb yeej yuav yeej, kuv paub nws!
  Marusya pom zoo, tawm tsam nws tus nrog sib ntaus nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Tau kawg, tsis muaj qhov tsis ntseeg!
  Alenka yuav tsis zoo li ntawd, pov daim npav nrog nws liab qab, tanned ceg:
  "Peb cov ntxhais yuav tau nyob hauv kev ua haujlwm, tab sis kuv ntseeg tias peb yeej yuav yeej!"
  Anyuta tau hais meej meej:
  - Koj tuaj yeem sib ntaus siv txoj hauv kev guerrilla, thiab nws yuav zoo nkauj heev thaum koj sib ntaus nrog cov neeg zoo li no, nws txias heev!
  Alla aggressively sau tseg:
  - Peb yuav tsum sib ntaus sib tua ntau dua!
  Cov ntxhais tsis hais lus. Tom qab ntawd lawv hloov mus rau lwm lub ntsiab lus.
  Marusya hais nrog kev ntxhov siab:
  - Cov neeg ntseeg coob zuj zus tuaj. Contrary rau tag nrho cov logic!
  Anyuta tawm tsam qhov no:
  - Tsis muaj leej twg tau ua pov thawj tias tsis muaj Vajtswv. Thiab nws tsis tuaj yeem ua pov thawj lwm yam. Yog li ntawm no peb tuaj yeem sib cav tsis tu ncua.
  Alenka lees paub:
  - Thiab sib cav ntawm no yog ruam thiab tsis muaj txiaj ntsig!
  Alla pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, qhov kev sib tham no tsis muaj txiaj ntsig. Tsis tas li ntawd xwb, yog Vajtswv muaj, ces Nws yeej zoo li ntawd rau nws tsis muaj!
  Matryona luag ntxhi thiab sau tseg tias:
  - Nws zoo dua rau qhov tsis muaj Vajtswv! Lub caij no, cia peb hu nkauj!
  Thiab cov ntxhais hu nkauj hauv chorus;
  Peb yog cov ntxhais, koom nrog Komsomol,
  Lawv tau cog lus cog lus tias yuav ua siab ncaj rau Leej Txiv...
  Yog li ntawd ib tug npau taws poob awaits lub Nazis,
  Zoo, cia peb nyob rau hauv Russia nyob rau hauv lub communism!
  
  Tom qab tag nrho, Lenin nrog peb, zoo li hlau,
  Bronze muaj zog dua li cov hlau ...
  Kuv npau suav ntawm tig lub ntiaj teb upside down,
  Raws li tus neeg txawj ntse loj Stalin bequeathed!
  
  Peb yuav ua kom lub Fatherland txias dua,
  Thiab peb yuav tsa Fatherland saum cov hnub qub ...
  Cia kom muaj kev vam meej nrog cov tswv cuab Komsomol,
  Txawm tias peb ob txhais ko taw liab qab!
  
  Tus fascist tawm tsam kuv lub tebchaws,
  Samurai yog brazenly los ntawm sab hnub tuaj ...
  Kuv hlub Yexus thiab Stalin,
  Thiab kuv ntseeg tus yeeb ncuab, peb yuav rhuav nws mus rau hauv daim!
  
  Tom qab tag nrho, tus nto moo Vajtswv Svarog nrog peb,
  Uas, tso dag, yuav tsim communism ...
  Lub zog tshaj plaws hauv lub qab ntuj khwb yog Tsev Neeg muaj koob meej,
  Yuav ntxiv rau kev nco qab thiab yuav!
  
  Kuv ntseeg tias peb yuav tsis tso tseg,
  Fatherland tsis tuaj yeem coj mus rau hauv lub hauv caug ...
  Comrade Stalin yog lub hnub qub ci ntsa iab,
  Thiab peb tus kws qhia ntawv yog tus txawj ntse Lenin!
  
  Peb yuav ua peb Leej Txiv,
  Zoo nkauj thiab ci ntsa iab ntawm lub ntiaj teb ...
  Thiab nws yuav yog, paub rab phom killer,
  Cia cov neeg laus thiab menyuam yaus muaj kev lom zem!
  
  Hlawv Svarog, tsis txhob hlawv hauv koj lub siab,
  Koj yog tus patron neeg dawb huv ntawm tag nrho cov ntaj Lavxias teb sab ...
  Peb yuav tsim lub vaj kaj siab uas muaj zog sai sai, kuv ntseeg,
  Yexus yuav los ua haujlwm dawb huv!
  
  Tsis txhob cia siab rau Hitler cov neeg laib, cov phooj ywg,
  Tias nws yuav yeej yooj yim thiab menacingly ...
  Peb txhua tus xav tau ib tsev neeg -
  Thiab ntseeg kuv, nws tsis lig dhau los hlub koj Niam!
  
  Tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tiv thaiv peb txhua tus,
  Yuav tsa chij tricolor hla av...
  Thiab tus phem predator hloov mus rau hauv kev ua si,
  Peb muaj peev xwm tiv nrog Xatas!
  
  Kuv hlub lub Great Fatherland,
  Nyob rau hauv tag nrho lub qab ntuj khwb tsis muaj koj zoo nkauj dua,
  Peb yuav tsis muag Russia rau ib tug ruble,
  Cia peb tsim kev thaj yeeb thiab kev zoo siab hauv lub qab ntuj khwb!
  
  Nyob rau hauv lub npe ntawm peb Motherland, npau suav,
  Great Russia yuav sawv ...
  Tag nrho lwm yam tsuas yog vanity
  Thiab tus Mexiyas tshiab yuav nrog peb nyob!
  
  Au kuv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus Lada,
  Koj yuav muab Lavxias teb sab kev hlub thiab kev thaj yeeb ...
  Kuv tig rau koj li no, thov koj,
  Thiab yog tias tsim nyog, ntaus nrog xob laim!
  
  Niam Mab Liab ntawm Vajtswv saum ntuj ceeb tsheej,
  Lub qab ntuj khwb muab Yexus...
  Rau qhov koj tus Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tau sawv,
  Cov neeg tsis tau poob lawv saj!
  
  Nco ntsoov tias cov tswv cuab Komsomol zoo li no,
  Cov vajtswv ntawm Russia tau hwm heev ...
  Peb yog cov tub zoo ntawm Niam Txiv,
  Russians yeej ib txwm yeej!
  
  Cov phooj ywg, peb yuav tsum thov Ntuj rau Leej Niam,
  Perun, Yarilo, thiab Svarog muaj zog ...
  Peb yuav yog cov txiv muaj zog heev,
  Thiab peb yuav tshuab tawm txawm tias cov huab saum ntuj!
  
  Tam sim no tus yeeb ncuab twb tau tsav rov qab los ntawm Moscow,
  Koj ua phem rau Nazis heev...
  Peb muab siab npuab Yexus thiab Stalin,
  Yuav muaj ntau lub tank nrog phom!
  
  Tsis yog, tus yeeb ncuab yuav tsis tuaj yeem txwv cov neeg Lavxias,
  Vim peb cov tub rog muaj txhua yam...
  Kev xeem dhau, tsuas yog tsib,
  Yog li ntawd txhua tus tub hluas yuav muaj zog heev!
  
  Ntseeg kuv, Stalingrad yuav muaj koob meej,
  Thiab peb yuav cia nws los ntawm kev tawm tsam ...
  Kev sib tw yeej ntawm cov knights yuav tuaj,
  Txawm tias cov ntshav ntws hauv cov kwj deg uas tswj tsis tau!
  
  Cov ntxhais tsis muaj khau khiab thaum lub caij txias,
  Lawv khiav, lawv heels flashing ...
  Thiab lawv yuav ntaus cov fascists nrog lawv lub nrig,
  Cov Cain uas tsis sib haum xeeb yuav raug nplawm!
  
  Txhua yam yuav zoo, tib neeg paub nws zoo,
  Peb nyob hauv qhov chaw, peb yuav pom cov hnub qub ...
  Tom qab tag nrho, nws yog kev txhaum rau kev ua xyem xyav siab,
  Thiab yuav muaj ib tug txiv neej nyob ntawm Vajtswv lub zwm txwv!
  
  Tsis ntev peb yuav tsa cov neeg tuag nrog kev tshawb fawb,
  Peb tuaj yeem ua hluas thiab zoo nkauj dua ...
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Kuv niam zoo nkauj Russia!
  Cov ntxhais hu nkauj tag nrho cov paj huam zoo thiab txuas ntxiv ua si nrog lawv ob txhais taw liab qab ...
  Lenin lub hnub yug tau ua kev zoo siab rau lub Plaub Hlis 22. Cov ntxhais haus cawv diluted nrog dej thiab kas fes thiab purred nyob rau hauv lawv ua tsis taus pa ...
  Cov tub rog liab tau ua haujlwm tom ntej Rzhev-Sychevsk hauv qhov chaw. Cov Germans zaum ntawm kev tiv thaiv thiab tawm tsam rov qab. Tshiab Soviet tso tsheb hlau luam T-34-85 thiab IS-2 tawm tsam. Lub tsheb kawg feem ntau tau daig hauv av nkos. Thiab nws tsis tau siv cov cuab yeej cuab tam ntawm Tiger-2 thiab hnyav dua miv taub hau. "Panther"-2 kuj tseem tuaj yeem nkag mus ntawm qhov ze.
  Lub tsheb German feem ntau nkag mus rau hauv lub tebchaws Soviet los ntawm qhov deb dua.
  Hitler feem ntau txaus siab rau Panther 2, uas tau txais kev tiv thaiv zoo thiab muaj kev ua tau zoo thiab kev ua tub rog. Tab sis nws tau thov kom tsim lub tank uas yuav tiv thaiv tau zoo dua, thiab tib lub sijhawm tsav kev ua siab ntev ...
  "Nas" hauv qhov no tau ua pov thawj tias yog lub tshuab tsis zoo. E-100 tau nquag tsim los ua ib feem ntawm "E" series. Kev npaj ntawm lub cav thiab kev sib kis yuav tsum tau ua ua ke, thiab lub turret yog nqaim thiab ntau inclined, zoo li lub hull. Lub thickness ntawm cov cuab yeej tseem zoo piv rau Nas, ib yam li cov riam phom, tab sis qhov hnyav yuav tsum tau txo mus rau 130 tons vim qhov siab. Hauv qhov no, lub cav, ntawm qhov tsis sib xws, yuav tsum tau ua kom muaj zog ntawm 1500 horsepower, thiab lub tank yuav txaus siab rau kev txav mus los.
  Feem ntau, "E" series yuav tsum dhau los ua lub cim tshiab ntawm cov tso tsheb hlau luam. Nrog qis silhouettes, lub kaum sab xis loj ntawm kev xav tsis zoo, cov phom muaj zog thiab cov cav, cov txheej txheem ntom ntom.
  Txawm li cas los xij, thaum cov Germans twb muaj tsheb zoo heev. "Panther" 2 hloov tus qauv dhau los. Tiger-2 tshiab kuj tshwm sim nrog lub cav muaj zog dua thiab nqaim turret. Kev tiv thaiv zoo dua thiab sib dua hauv qhov hnyav.
  Yog li ntawd, cov Nazis tsis zaum.
  Lub Plaub Hlis 24, 1944, thawj German Arado dav hlau bomber ntaus Moscow nrog rau tam sim no ntawm kev tuag. Nws poob lub foob pob los ntawm qhov siab zoo thiab yooj yim tshaj tawm ntawm Soviet cov tub rog.
  Hitler tau hais tias tam sim no USSR tsis muaj sijhawm, thiab qhov kawg ntawm Tub Rog Liab yuav los sai sai.
  Lub Plaub Hlis 25, kev tawm tsam tshiab ntawm Astrakhan tau pib. Thawj lub ntiaj teb txav tshuab kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua: lub tank hauv av.
  Ob tug ntxhais German tau tawm tsam nws: Mercedes thiab Dora. Cov tub rog tau sim cov qauv hauv av uas txav mus rau hauv av.
  Nws tseem yog ib lub teeb heev nrog rau luv-barreled 75-mm cannon thiab plaub lub tshuab phom.
  Cov ntxhais rub tsheb raws hauv av. Cov drills tig, txiav lub pob zeb. Lub zog yog qeeb heev, xya kilometers ib teev, uas tsis yog phem rau cov khoom siv hauv av.
  Mercedes nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm thawj lub joystick hauv German pab tub rog. Nws yooj yim heev rau kev khiav lag luam thiab hais tias:
  - Yuav ua li cas peb German science tau ua tiav!
  Dora pom zoo nrog qhov no:
  - Yog lawm, peb tuaj yeem ua ntau yam! Peb lub zog loj heev!
  Thiab nws kuj tswj tau siv lub joystick. Cov ntxhais tab tom sim lub tshuab tshwj xeeb nrog lub radar.
  Muaj lub roj teeb Soviet ua ntej thiab koj tuaj yeem dhia hauv qab.
  Mercedes, baring nws cov hniav, hais:
  - Peb yuav tsim qhov kev txiav txim tshiab!
  Thiab tom qab ntawd Nazis lub tsheb tshwm sim. Lub foob pob tawg loj heev ntaus cov phom Soviet. Thiab nws ntaus cov tub rog Red Army.
  Dora hais nrog ib tug chuckle:
  - Cia lub revanchism ua kev zoo siab!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws ua kom raug txhaj tshuaj. Strikes tus yeeb ncuab thiab squeaks:
  - Muaj koob meej rau tus npau suav tshiab!
  Mercedes tua phom tshuab thiab howls:
  - Rau lub sijhawm ntawm kev npau suav zoo!
  Cov ntxhais luag thiab qhuas lawv tus kheej. Cov no yog cov aggression thiab ceev heev warriors.
  Dona hais aggressively:
  - Muaj ntau qhov zoo hauv ntiaj teb!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws nias cov nyees khawm thiab tua dua, ntawm Soviet artillerymen.
  Mercedes lees paub nrog luag nyav:
  - Thiab nws yuav zoo nkauj dua!
  Thiab nws kuj tua siv nws cov ntiv taw liab qab. Yog li no cov ntxhais sib ntaus sib tua.
  Zoo, lwm yam khoom siv rau kev ua tsov ua rog ...
  Lub Nazi onslaught ntawm Astrakhan yog nce ...
  Txhua txoj hauv kev raug txiav tawm... Thiab cov tub rog Soviet raug yuam kom tawm los rau lub Tsib Hlis 1, 1944, ua tiav qhov ntev, kev tiv thaiv ntawm lub nroog. Lub chaw ruaj khov no kuj poob.
  Cov Nazis ua kev zoo siab rau lub caij nplooj zeeg ntawm Astrakhan nrog foob pob hluav taws. Tab sis tseem qhov kev tiv thaiv tsis nyob rau hauv vain. Thiab Krauts xav tau qee lub sijhawm los ntxiv lawv cov tub rog thiab nqa cov khoom cia ...
  Lub Fuhrer tau npaj ua ntej mus rau Saratov thiab txuas ntxiv raws Volga nrog kev sib sib zog nqus ntawm Moscow.
  Tab sis thaum cov Germans tab tom rov muab lawv cov tub rog, lawv tau nqa cov khoom cia. Thiab kev sib ntaus sib tua raged hauv huab cua.
  German aviation sim sib sau ua ke nws superiority. Kev sib ntaus sib tua ntawm ME-262 qhia qhov tsis muaj kev ntseeg siab ntawm lub tsheb no, thiab nws cov xwm txheej nquag, nrog rau cov teeb meem nrog kev ua haujlwm. Yog li, txog tam sim no tsis muaj tswv yim txog kev hloov pauv German units nrog lub dav hlau no. Ntawm qhov tsis sib xws, TA-152 tau ua pov thawj tias yog lub tshuab zoo heev rau nws lub sijhawm thiab tau nthuav tawm ntau ntxiv. ME-309 thiab ME-109 tseem ua haujlwm.
  Lub foob pob hluav taws-propelled ME-163 tau ua pov thawj tias yog ib tug zoo fighter rau kev sib ntaus sib tua, tab sis nws lub sij hawm luv luv heev ua rau nws yuav luag tsis yooj yim sua siv nws nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Kev vam meej dua yog Arado dav hlau foob pob, uas, vim nws qhov kev kub ceev, yuav luag tsis tuaj yeem tua nrog rab phom tiv thaiv dav hlau, thiab cov tub rog Soviet tsis tuaj yeem ntes nws. Cov dav hlau reconnaissance tau zoo heev. Cov Germans kuj tau tsim lwm lub tshuab. Piv txwv li, lub XE-162, ib tug fighter sib zog tshaj ME-262, yooj yim los tsim, pheej yig thiab maneuverable, yog li nws tuaj yeem ua los ntawm cov ntoo feem ntau. Thiab lwm yam fighters. Thiab ME-1010 thiab TA-183... Thiab kev hloov kho siab dua thiab txhim khu kev qha ntawm ME-262 X. Thiab Gotha tailless fighters, thiab ntau ntxiv.
  Txawm li cas los xij, tam sim no, German propeller-tsav fighters muaj zog ntau dua li Soviet aircraft. Uas poob rau hauv qhov zoo, thiab yog qhov tsis muaj zog hauv ob lub cav thiab riam phom. Ntxiv mus, Yak-9 tau yooj yim ntxiv thiab tam sim no tau nruab nrog tsuas yog ib lub 20-mm aircraft cannon, tso tseg lub tshuab rab phom. Qhov no ua rau kev tsim khoom pheej yig dua thiab yooj yim dua thiab txo qhov hnyav.
  Tag nrho tib yam, rab phom tshuab yog qhov tsis muaj zog tiv thaiv German aircraft. Thaum lub USSR tsis tuaj yeem them taus los tsim ntau cov qauv ntawm cov tsheb thiab hla kev nrawm thiab riam phom nyob rau pem hauv ntej ntawm Nazis. Qhov hnyav dua ntawm cov tsheb tsim teeb meem nrog maneuverability.
  Thiab qhov tsis muaj roj txo qhov kev cob qhia dav hlau ntawm cov neeg ua haujlwm winged.
  Alvina thiab Albina, tau paub txog cov tub rog muaj zog ME-309 nrog kev ceev nrawm, tsis xav nce ME-262, uas tau tsoo ntau dhau. Thiab nyob rau hauv ceev lawv twb muaj zog tshaj cov Russians.
  Alvina, txiav tawm lub tsheb Soviet, sau tseg:
  - Nws yog qhov nthuav kom sib ntaus sib tua saum ntuj!
  Albina, siv nws txhais taw liab qab, coj tus neeg tua rog mus rau lub hom phiaj thiab tsoo nws, pom zoo:
  - Yog, peb yog cov tseem ceeb tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no!
  Thiab cov ntxhais luag zoo li vwm.
  Tej zaum yuav ua rau muaj kev kub ntxhov. Cov tub rog liab tseem tab tom sim txiav Rzhev ledge.
  Elizaveta raug rho tawm haujlwm los ntawm IS-2 ntawm nws cov neeg sib tw ... Lub tshuab Soviet tsuas muaj kev tiv thaiv zoo nyob rau sab sauv ntawm sab xub ntiag ntawm lub nkoj. Lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam tsis muaj kev tiv thaiv txaus. Thiab nws tuaj yeem nkag mus txawm tias nyob ze ntawm T-4 cannons. Txawm li cas los xij, lub tank kawg tau raug txiav tawm thaum lub Tsib Hlis, ib yam li Panther thiab tsov ntxhuav thiab nas ib txwm muaj. Tam sim no nyob rau hauv series "Patera"-2 thiab "Tiger"-2 yog qhov sib koom ua ke ntau tshaj plaws thiab muaj riam phom zoo sib xws.
  Cov tsheb no muaj kev tiv thaiv zoo nyob rau hauv pem hauv ntej, es tsis muaj zog nyob rau hauv ob sab, thiab sib txawv ntawm qhov hnyav. Lawv cov yam ntxwv ntawm kev tsav tsheb nrog cov cav tshiab tau txais rau cov tub rog. Tab sis cov tso tsheb hlau luam no kuj yog ib ntus ... Lawv tab tom npaj los hloov lawv nrog "Panther"-3 thiab "Tiger"-3 los ntawm "E" series. Nrog ib tug ntau ntom layout, nrog lub cav thiab kis tau tus mob nyob rau hauv ib tug thaiv thiab hla, nrog ib tug sib sib zog nqus, yooj yim, thiab nyob rau tib lub sij hawm passable thiab yooj yim kho chassis.
  Cov tsheb tshiab yuav tsum muaj kev tiv thaiv zoo dua, tab sis tsis muaj kev nce ntxiv, nyob rau hauv txhua rooj plaub, pom qhov hnyav.
  Hais txog riam phom, tsis muaj kev sib koom ua ke ntawm no. Soviet tanks muaj armor uas tsis tuab heev thiab tsis zoo. Thiab tsis muaj qhov taw tes rau kev txhim kho riam phom loj-caliber. Cov tub rog zoo siab heev nrog 88mm cannon. Nws yuav siv sij hawm peb caug-plaub plaub kilometers, thiab IS -2 los ntawm me ntsis ze dua. Yog li kev txhim kho tab tom ua ...
  Lub USSR yuav tsum tau teb rau qhov no nrog ib yam dab tsi. Tab sis tseem tsis tau paub meej tias yog vim li cas ... Muaj cov phiaj xwm tsim SU-100. Cov phom self-propelled no tsuas yog siv tau yooj yim, thiab nrog cov nyhuv nkag. Qee qhov kev cia siab tau txuas nrog nws, rau kev sib ntaus tawm tsam qhov loj hlob ntawm lub tank hnyav ntawm Thib Peb Reich. Tab sis nws tseem yuav tsum tau ua, zoo li lub plhaub rau cov dab zoo li no, thiab serial ntau lawm ntawm rab phom yuav tsum tau tsim, uas nyob rau hauv wartime tej yam kev mob yog tsis heev tiag.
  Tab sis ntawm no yog Elizabeth cov tub rog tank sib ntaus sib tua ntawm T-34-85. Thiab cov ntxhais, khau khiab thiab hauv bikinis, sib ntaus sib tua.
  Elizabeth tua ntawm Nazis nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab xuas nrig ntaus Panther rau sab, hais tias:
  - Rau communism loj!
  Thiab lawv peb caug plaub dhia thiab tig nrawm nrawm, tua.
  Ekaterina kuj tua heev raug ntawm tus yeeb ncuab. Lub tank tsis tu ncua T-4 khob nws mus rau sab thiab squeals:
  - Lub koob meej rau knights ntawm lub USSR!
  Thiab winks ntawm nws cov phooj ywg dua. Tus hluas nkauj no los ua ib tug ntxhais zoo li no.
  Elena kuj tua cov yeeb ncuab. Nws ntaus nws zoo heev, nyob rau hauv cov ntaub ntawv no rhuav lub Tiger-2 cov menyuam thiab qw rau saum nws lub ntsws:
  - Rau Dawb Huv Rus '!
  Efrasia raug tua ntawm tus yeeb ncuab. Ua kom raug txhaj tshuaj ntawm tus yeeb ncuab sab, tawg los ntawm cov hlau thiab squeals:
  - Rau dawb huv communism!
  Thiab cov ntxhais ntseeg siab tig lawv lub tank thiab khiav tawm lub plhaub tsoo. Nws tsis yooj yim kom kov yeej cov ntxhais.
  Ntawm no tus tshiab thiab formidable "Lion"-2 tshwm sim tawm tsam lawv. Sim nkag mus rau xws li lub tank, thiab nws yuav sim ntaus peb caug-plaub.
  Thiab nws tua los ntawm ib tug deb.
  Elizabeth tweeted hauv teb:
  - Koj yuav tsis lees txais cov lus dag!
  Thiab xa ib lub plhaub rau lub tank Lev-2 los ntawm qhov deb. Nws yuav ntaus nws hauv pliaj.
  Cov Hitlerite poob.
  Tom qab ntawd Catherine tua dua, siv nws cov ntiv taw liab qab, ntawm tus yeeb ncuab, thiab lub sijhawm no, qhov projectile, tau piav qhia txog lub arc, raug ntaus tus fascist nyob rau hauv lub thoob ntev ntawm lub cannon.
  Catherine coj:
  - Lub qhov muag ntse, slanting tes, qhov no tsis yog hais txog peb!
  Tus German, tau poob nws rab phom, pib sai sai tig thiab tawm mus. "Lion"-2 yog thawj German tank nyob rau hauv uas kis tau tus mob thiab lub cav nyob rau hauv pem hauv ntej nyob rau hauv ib chav tsev, thiab lub gearbox nyob rau hauv lub engine nws tus kheej.
  Qhov no ua rau nws muaj peev xwm txo tau nws qhov siab thiab txo nws qhov hnyav, ua kom nws nrawm dua. Thiab yog li ntawd "Lev"-2 sab laug, thiab muaj lub caij nyoog los tsoo qhov deb ...
  Elena, siv nws cov ntiv taw liab qab, tsom riam phom, coj nws thiab tua cov yeeb ncuab. Lub plhaub tsoo lub stern ntawm tsov ntxhuav lub hull, tab sis ricocheted ...
  Elena hais tias:
  - Damn, qhov kev ncua deb yog zoo heev. Peb yuav tsis tau nws li ntawd!
  Catherine gurgled, baring nws cov hniav:
  - "Leo", cov ntxhais no yog "Leo", tsis txhob ua rau peb chim! Tsis ntev kuv paub koj cov phooj ywg, nws yuav txaj muag heev!
  Thiab lawv lub tank ntaus T-3, lub tank no nyuam qhuav tig rau ntawm nws sab, thiab nws tuaj yeem raug ntaus los ntawm qhov deb.
  Thiab tus ntxhais tua nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab cooed:
  - Hwjchim ci ntsa iab rau lub sijhawm ntawm communism hauv ntiaj teb!
  Efrasia tau sau tseg nrog kev ntxhov siab, tua tus yeeb ncuab, thiab siv nws pob taws liab qab:
  - Peb Leej Niam muaj zog, tiv thaiv ntiaj teb!
  Elizabeth chirped, baring nws cov hniav, thiab pib hu nkauj, sau tag nrho cov paj huam thaum nws mus:
  Dab Ntxwg Nyoog yuav tsis kov yeej peb
  Kuv lub tebchaws yog qhov zoo nkauj tshaj plaws hauv ntiaj teb,
  Ua nto moo rau lub teb chaws zoo nkauj...
  Cov neeg laus thiab menyuam yaus yuav zoo siab rau nws!
  
  Cia cov lilies ntawm lub hav tawg zoo nkauj nyob rau hauv nws,
  Thiab cov cherubs ua ib zaj nkauj zoo ...
  Fuhrer yuav yog kaput,
  Russians yog invincible nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Komsomol cov tswv cuab khiav tsis tau taw,
  Lawv stomp saum daus nrog lawv pob taws liab qab ...
  Hitler koj zoo nkaus li txias
  Kuv mam li khiav koj hauv lub tank!
  
  Peb puas tuaj yeem kov yeej Nazis?
  Raws li ib txwm, peb yog cov ntxhais liab qab ...
  Peb cov tub rog uas phem tshaj plaws yog tus dais,
  Nws yuav tua txhua tus nrog rab phom tshuab!
  
  Tsis yog, peb cov ntxhais twb txias heev,
  Peb cia tag nrho cov yeeb ncuab sib nrug ...
  Peb claws, hniav, nrig...
  Peb yuav tsim ib qho chaw hauv lub vaj kaj siab zoo kawg nkaus!
  
  Kuv ntseeg tias yuav muaj communism txias,
  Lub teb chaws tawg paj rau nws, ntseeg cov lus qhia ...
  Thiab woeful Nazism yuav ploj mus,
  Kuv ntseeg tias koj tej haujlwm yuav tau koob meej!
  
  Lub teb chaws yuav tawg wildly, kuv ntseeg,
  Los ntawm yeej peb rov qab mus rau yeej ...
  Defeat tus Japanese Nikolai,
  Lub samurai yuav teb rau lub siab!
  
  Peb yuav tsis cia peb tus kheej yuav qaij,
  Cia peb cov yeeb ncuab nrog ib lub tshuab...
  Cia tus neeg yos hav zoov tig mus ua si,
  Nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas peb tsoo lub Wehrmacht!
  
  
  Tsis txhob tso siab rau peb tso tseg,
  Russians yeej ib txwm paub yuav ua li cas sib ntaus ...
  Peb sharpened peb bayonets nrog steel,
  Lub Fuhrer yuav dhau los ua tus duab ntawm tus neeg dag!
  
  Nov yog kuv lub teb chaws zoo li no,
  Lavxias teb sab accordion plays nyob rau hauv nws ...
  Txhua lub teb chaws yog ib tsev neeg phooj ywg,
  Abel yeej tsis yog Cain!
  
  Tsis ntev lub USSR yuav muaj koob meej,
  Txawm tias peb tus yeeb ncuab yuav lim hiam thiab dag...
  Peb yuav ua piv txwv rau lub siab tawv,
  Lavxias teb sab ntsuj plig yuav muaj koob meej nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  . Tshooj No.8.
  Lub Tsib Hlis 1944 tau ya sai sai... Albina thiab Alvina tau sau cov nqi ntawm cov dav hlau.
  Lawv yog cov ntxhais uas zoo li ya saum tis ntawm cherubs.
  Albina tua ib lub dav hlau Lavxias nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab qw:
  - Rau peb Reich!
  Alvina, tseem tsis tau hnav thiab hauv bikini, tsoo lub dav hlau Soviet, muab faib ua tej daim thiab qw:
  - Rau Aryan communism!
  Tom qab ntawd cov ntxhais, siv 37-mm cannon, pib tua ntawm Soviet tso tsheb hlau luam.
  Lawv khob peb caug plaub thiab squeal:
  - Peb txias heev!
  Albina nias ntawm lub pedal nrog nws liab qab, puag ncig pob taws thiab chirps:
  - Cia communism tau koob meej!
  Thiab nws tsoo los ntawm lub tsheb Soviet.
  Alvina kuj tua raug tus yeeb ncuab, khob nws tawm thiab squeals, baring nws cov hniav:
  - Peb qhov tseeb nyob hauv peb lub nrig!
  Cov ntxhais zoo li no...Thiab lawv rhuav tshem Soviet rog... Piv txwv li, lawv tau txais IS-2. Yog li ntawd, lawv tau tawm tsam nws los ntawm huab cua, thiab tom qab ntawd raug rho tawm ntawm nws los ntawm lub dav hlau cannon. Lawv tsoo cov hlau thiab ua rau lub tank hlawv. Thiab cov khoom siv sib ntaus sib tua yuav detonate.
  Albina chirped rau saum nws lub ntsws:
  - Tus ntxhais nyiam tua! Cas tus ntxhais!
  Alvina hissed, baring nws pearly hniav:
  - Lub koob meej rau peb Fatherland! Rau communism!
  Cov ntxhais tsuas yog coj li kev tua neeg tag nrho ntawm lawv cov neeg tawm tsam.
  Thiab cov tub rog liab tau ntseeg siab swb.
  Thiab Gerda tau tawm tsam rau cov neeg coob ntawm nws "Panther"-2 thiab tau koom nrog kev puas tsuaj tag nrho.
  Tus ntxhais tsom rab phom nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws tua peb caug plaub thiab qw nrov nrov:
  - Rau qhov loj ntawm communism nyob rau hauv txoj kev Aryan!
  Charlotte kuj tau tua nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub tank Soviet, tsoo lub tsho tiv no thiab blathered:
  - Rau kev vam meej hauv ntiaj teb!
  Christina kuj muab ib tug fuck tsis muaj ntau ceremony. Yog lawm, nws tau ua kom raug, xuas nrig ntaus los ntawm Soviet peb caug plaub nrog nws pob taws liab qab thiab blurted tawm:
  - Rau thaj tsam loj!
  Magda kuj tua ib tug projectile nyob rau hauv lem thiab cooed:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab Aryan!
  Tom qab ntawd cov ntxhais coj nws thiab hu nkauj hauv chorus:
  - Peb txhua tus yog tawv taub hau, kiv cua ntawm kev ywj pheej, sib ntaus sib tua rau qhov kev txiav txim tshiab! Tsis ntev cov neeg yuav dhau los ua Aryan, cia peb tua hluav taws thiab ntaj!
  Cov tub rog, nws yuav tsum tau hais tias, tig los ua kev sib ntaus sib tua heev. Thiab yog hais tias lawv tua tus yeeb ncuab, ces mus rau qhov kawg.
  Lub Soviet Union yog nyob rau hauv kev tawm tsam los ntawm superior rog. Nyiv tab tom thawb los ntawm sab hnub tuaj.
  Ob tug Japanese pilots, Toshiba thiab Toyota, tawm tsam Soviet txoj haujlwm los ntawm huab cua.
  Ob tus ntxhais Japanese zoo nkauj heev ob leeg liab qab thiab hauv bikinis.
  Toshiba ua rau huab cua mus kom ze, tsoo los ntawm lub ru tsev ntawm lub Soviet tank thiab roars:
  - Kuv yog dab los ntawm Japanese ntuj raug txim!
  Toyota, nias tus ntiv taw ntawm nws txhais taw liab qab ntawm lub pedal thiab txiav tus yeeb ncuab, squeals:
  - Rau qhov zoo ntawm Nyiv lub tswv yim!
  Cov ntxhais no zoo nkauj heev. Thiab lawv rhuav tshem cov yeeb ncuab heev.
  Tab sis USSR yeej poob rau samurai. Thiab nws yog tseeb vim li cas. Qhov twg muaj peev xwm tiv tau xws li fanaticism thiab technology?
  Cov ntxhais Nyij Pooj tab tom tawg hauv lub teeb tab sis muaj peev xwm tso tsheb hlau luam thiab tshwj xeeb threshing Red Army.
  Tank units tsis muaj lus dag.
  Toshiba tau tso cov foob pob rau hauv Soviet txoj haujlwm los ntawm huab cua, thiab ob lub cannons ya mus thiab hu nkauj:
  - Rau communism loj!
  Tom qab ntawd nws tawg tawm luag ...
  Toyota tau sau tseg hauv davhlau:
  - Lavxias teb sab vajtswv yog coj txawv txawv. Lawv pe hawm tus txiv neej raug ntsia saum ntoo khaub lig thiab xav txog nws tus Vajtswv. Nws txawm yuav ua li cas lom zem!
  Toshiba giggled hauv teb, hais tias:
  - Thiab peb tus kheej yuav sai sai no los ua vaj tswv thiab txuas ntxiv kev hloov pauv ntawm peb Divinity!
  Thiab cov ntxhais yuav luag txaus siab heev.
  Toyota sau nrog chuckle:
  - Peb lub zog yog nyob rau hauv kev sib sau!
  Toshiba aggressively lees paub qhov no:
  - Peb lub zog, peb lub nrig!
  Thiab dua los saum ntuj los lawv yuav los nag los rau hauv ib tug kwj ntawm aircraft shells rau ntawm tus yeeb ncuab, tawg los ntawm peb caug-plaub.
  Cov no yog cov ntxhais sib ntaus thiab lawv hais dab tsi ntxiv. Nyiv yuav noj thiab hlawv txhua leej txhua tus.
  Thiab thaum lawv tsim txom ib tug tho kev, nws hloov tawm mus ua nruj heev.
  Tshwj xeeb tshaj yog yog hais tias tus tub lub luj taws yog kib. Qhov no yog qhov ua tau zoo tshaj plaws ...
  Thiab cov ntxhais qw rau saum lawv lub ntsws ...
  Thiab cov ntxhais Soviet kuj tawm tsam ua siab loj thiab tua lawv cov neeg tawm tsam. Thiab lawv ua nrog kev cia siab thiab ramming.
  Anastasia Vedmakova thiab Akulina Orlova yog cov zoo nkauj heev nyob rau saum ntuj.
  Thiab lawv tua cov Nazis, txawm tias lawv muaj lub dav hlau muaj zog dua.
  Anastasia nias lub cim nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Nws tsis yog phem kom muaj zog, kom paub tseeb!
  Akulina nias lub khawm nrog nws pob taws liab qab thiab lees tias:
  - Peb yuav tuav cov fascists nyuaj heev!
  Thiab ob tug ntxhais hu nkauj:
  - Ntaus nyuaj, nyuaj, nyuaj heev! Ntaus nyuaj, nyuaj, nyuaj heev!
  Tom qab ntawd cov tub rog pib nyeem tis aphorisms uas galloped zoo li nees, los yog cov hluas stallions;
  Cov nom tswv feem ntau thab plaub kom muab dab tshos rau cov neeg xaiv tsa!
  Cwj Pwm Cwj Pwm Cuam Tshuam cov neeg xaiv tsa zoo li qaib!
  Ib tug nom tswv npau suav ntawm caij nees dawb los tso dab tshos rau cov neeg xaiv tsa!
  Hmab muaj me ntsis fangs, thiab xav nqos lawv, nkaum lawv tag nrho!
  Ib tug nom tswv uas tham ntau txog kev pab nyiaj txiag yog ib tug neeg cannibal!
  Thiab tus dais tuaj yeem pw tsaug zog nrog kev hais lus zoo li zib ntab!
  Rau ib tug qaug cawv, vodka iab yog sweeter dua zib mu!
  Tus kws txiav plaub hau yuav dag thiab tsis ntsej muag, tus kws lis haujlwm yuav "dab muag" thiab dag!
  Ib tug poj niam hle nws nkawm khau, muab nws nkawm khau rau ib tug txiv neej, mus rau theem tramp!
  Yog tias koj xav los ze zog rau Vajtswv, txo koj txoj kev ntshaw!
  Txawm hais tias nyob rau hauv qhov pom tseeb ntawm qhov tsis txaus ntseeg ntawm Tus Muaj Hwjchim Loj muaj kev hlub - tom qab tag nrho, cov menyuam yaus ua ntej ntawm txhua tus xav khiav tawm ntawm kev saib xyuas ntawm lawv niam lawv txiv!
  Vajtswv ncua kev rau txim rau kev phem kom muab sijhawm rau tus neeg txhaum!
  Kev txawj ntse thiab kev ua haujlwm hnyav ua tus txiv thiab tus poj niam yug los ua tiav tsuas yog ob peb!
  Txawm zib mu yog iab - yog tias koj poob rau hauv nws!
  Kev dag ntxias zoo li cawv txiv hmab, nws mob thiab qab zib thiab nws nyuaj rau nres!
  Kev hlub zoo li lub plhaub plhaub - nws kua muag lub plawv, co lub hlwb, tig tawm lub hnab, tawm sab nraud!
  Tus txiv neej sib npaug rau Vajtswv nyob rau hauv qee txoj kev - Tus Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus tsim lub qab ntuj khwb, thiab txiv neej yug los rau kev ruam: ob leeg yog infinite!
  Leej twg tsim kev vam meej ntawm cov ntshav yuav ntsib txoj hmoo ntawm ib tug stabbed npua. Lawv yuav noj lawv cov phooj ywg - qhov tshwm sim yog kev tu siab thiab npau taws!
  Qee lub sij hawm txoj hauv kev zoo tshaj los tswj koj lub koob npe nrov yog lub suab nyob ib ncig ntawm koj lub caj dab! Txawm li cas los xij, nws yuav tsis cia koj poob!
  Koj tsis tuaj yeem pw hauv qab dais ntev - nws yuav tsoo koj!
  Tej lub sij hawm tus poj niam zoo li ib tug mammoth es tsis txhob daim pam!
  Ib tug kws sau ntawv uas siv zog sau nyiaj txiag yuav tsis tseb zoo, nyob mus ib txhis!
  Lub teb chaws tsis muaj kev cai lij choj zoo li lub cev tsis muaj pob txha! Tsuas yog kom nws tsis ua ossified, kev xaiv tsa yog xav tau!
  Yog hais tias koj xav tsim ib tug masterpiece, tsis nco qab txog tus nqi!
  Kev dag ntxias tshaj plaws yog thaum koj tsis dag, tab sis tsis muaj leej twg ntseeg koj!
  Tau kawg, kev swb cog lus tias yuav muaj teeb meem loj, tab sis qhov no tsuas yog xav txog kev yeej yav tom ntej!
  Hauv kev sib ntaus sib tua, kev ua siab loj thiab kev txawj ntse ua rau muaj yeej.
  Mus ntaus, koj yuav tsum xub pom qhov twg!
  Tus scout yog tus kws ntaus hlau ntawm yeej!
  Txhua tus neeg ruam tuaj yeem ua rau tuag taus, tab sis tsis yog txhua tus neeg ntse tuaj yeem kho tau!
  Muaj ntau tus neeg tua neeg tsis zoo - ob peb tus kws kho mob!
  Ib txhia yog kws kho mob, ib txhia yog neeg tua neeg!
  Tsis muaj mob tsis muaj lub siab tawv - tsis muaj lub siab tawv tsis muaj yeej!
  Cov tswv yim ntawm communism yog qhov txwv ntawm idiocy: yog tias kub taub hau thiab lub siab txias coj los siv!
  Communism yog lub teeb, tab sis nws hlawv cov uas oily heev!
  Yog koj tsis muaj siab ntev txaus, hu nkauj pab!
  Cov neeg zoo li hlau - ua ntej nws txias, muab cov duab uas xav tau!
  Yog tias koj xav ua neeg nyiam, siv zog ntau zaus!
  Kev ntsuam xyuas zoo li cov nyom ntuj raug txim - nws loj hlob thaum koj dej nws nrog kua muag thiab ntshav!
  Cov neeg zoo li cov nroj tsuag - qhov ntau koj tsuj rau lawv, lawv loj dua!
  Kev sib koom siab yog tus yuam sij rau kev yeej!
  Kev qhuab ntuas yog lub cuab yeej rau kev yeej! Lub siab ua si ntawm nws!
  Kev sib koom siab, kev ua siab loj, kev qia dub yog tus yuam sij rau kev yeej, kev ywj pheej, kev zoo siab! Yog tsis muaj kev qhuab qhia tsis muaj tub rog, thiab tsis muaj tub rog koj tsis tuaj yeem tau txais kev ywj pheej!
  Kev ua haujlwm tau ua rau peb muaj zog, sib npaug ntawm kev txawj ntse yuav ua rau peb muaj kev ywj pheej, thiab ua ke nrog hmoov zoo yuav ua rau muaj kev zoo siab!
  Tus thawj coj zoo li lub sab saum toj ntawm lub pyramid - yuav tsum muaj tsuas yog ib qho, txwv tsis pub cov qauv zoo li no yuav tawg!
  Cov tsev neeg muaj koob muaj npe muaj kev sib raug zoo rau kev ua siab loj raws li qhov ntev ntawm cov plaub hau rau kev txawj ntse!
  Tsis muaj lub siab loj ntawm peb cov poj koob yawm txwv yuav pab tau tus neeg lim hiam!
  Cov hniav ua los ntawm cov hlau uas muaj zog tshaj plaws xeb nyob rau hauv ob txhais tes ntawm chatterbox thiab ib tug coward!
  Cov riam phom uas phem tshaj plaws yog phau Vajlugkub nyob rau hauv txhais tes ntawm tus neeg phem!
  Lub ntsiab wealth ntawm ib tug txiv neej: potency, uas kuj yog lub ntsiab yog vim li cas rau kev puas tsuaj!
  Txoj haujlwm zoo tshaj plaws yog kev ua niam ntiav, koj koom ua lag luam nrog kev txaus siab thiab muaj tus khub tshiab txhua lub sijhawm - tsis muaj sijhawm!
  Koj tuaj yeem khav theeb txog tus phab ej ntawm lub hnub nyoog, tab sis thaum koj pom koj tus kheej hauv kev sib ntaus sib tua, koj ua siab tawv maj mus rau tom qab!
  Ib lub raj mis ntawm vodka zoo li lub grenade - nws tsoo koj txhais taw, khob koj lub hlwb, tsoo koj sab hauv!
  Thaum lub siab puv puv nrog kev hlub tshua, vim li cas lub hnab nyiaj yuav khoob!
  Ib tug neeg dawb huv ua rau peb yam - yog vim li cas, kev hlub, Vajtswv!
  Kev hlub zoo li lub paj - nws tsis tawg ntev, tab sis nws mob!
  Tus qhev nyob rau hauv nws tus plig yog submissive - rau passions, ntshaw, Vajtswv cov tub qhe!
  Hmoov tsis ruaj tsis khov zoo li cov xuab zeb - tsuas yog ua haujlwm hnyav yuav khi nws nrog cov cement!
  Lub khob cawv zoo li dej hiav txwv - thaum koj nqa mus, koj plam av hauv qab koj txhais taw!
  Cov poj niam nyiam txiv neej lub zog, tab sis tsis yog thaum lawv ntsib nws ntawm lawv tus kheej!
  Kev hlub zoo li lub nkoj, yog tias koj caij nws nrawm heev nws yuav poob thiab poob!
  Thaum lub sijhawm nws qhia ib tsab xov xwm - kev ntxias cov neeg laus los ntawm cov menyuam yaus!
  Koj muab tsis tau tes rau kev hlub!
  Dab tsi yog ntuj tsis txhaum!
  Kev hlub yog kev sib tw, tab sis lub thickest shackles tuav tsis tau!
  Yog tias tag nrho cov kev cai lij choj ua haujlwm, lub teb chaws yuav tig mus rau hauv tsev loj cuj uas muaj kev ruaj ntseg raug xaiv los ntawm txawv teb chaws!
  Lub hauv paus ntsiab lus ntawm kev zam txim ntawm kev rau txim tsis ua haujlwm vim tias koj tsis tuaj yeem ntes koj tus kheej!
  Cov kws kho mob yuav tsum tsis txhob mus dhau qhov kev cuam tshuam. Tom qab nws, koj txhais tes yuav co, thiab koj tus nplaig yuav slur, thiab ib khob ntawm vodka, tsis zoo li ib tug hangover, yuav tsis pab!
  Tsis muaj ib yam dab tsi uas yuag ntau dua li kev ua haujlwm ntev!
  Tshawb nrhiav kev tshawb fawb: xeeb zuj zus - siv aggressively!
  Tsis yog qhov chaw rau kev xav, tab sis qhov chaw rau kev sib cav thiab kev npau taws!
  Tag nrho cov teeb meem ntawm tib neeg los ntawm kev qia dub, kev vam meej tsuas yog ua tau los ntawm kev sib koom ua ke!
  Ib tug neeg uas tsis muaj ib pab neeg zoo li lub thee, tsis muaj hluav taws - nws muab lub teeb me me thiab tawm sai sai!
  Lub teb chaws sov - zoo dua hluav taws!
  Thiab tus tsiaj zoo dua nyob hauv pab tsiaj!
  Logic yuav tsum tsis txhob ua rau instincts - lub siab ntshaw!
  Yuav muaj tsov rog - yuav muaj feat!
  Cov nqaij uas tsis muaj hlwb yog ib txhais tes ntawm cov nqaij - uas lub lauj kaub yog quaj!
  Ntawm ob tug duelists, ib tug yog ib tug ruam, lwm tus yog neeg ruam!
  Tus neeg siab dua yoov, qhov tsis txaus siab rau nws txoj haujlwm!
  Nyob ib leeg, tus dev nco nws tus tswv tus pas!
  Tsuas yog cov neeg uas lawv lub siab tsis siv rau groveling muaj tis!
  Nws yog qhov phem thaum koj nyob ib leeg zoo li snob!
  Koj nyob ib leeg, thiab koj cov yeeb ncuab yog legion!
  Txawm ib tug ntxhw tuaj yeem noj los ntawm kab!
  Yog tias muaj ntau dua ib lab bedbugs!
  Tus thawj coj ntawm lub teb chaws yuav tsum yog ib tug kwv tij rau cov neeg, tsis yog ib tug kwv!
  . Nws yooj yim dua los nrhiav lub pob zeb qhuav hauv dej hiav txwv dua li qhov kev tsim khoom uas tsis tau siv los ua tub rog!
  Yeej zoo li ib tug poj niam nyiam nrog nws cov ci ntsa iab, tab sis repels nrog nws tus nqi!
  Hluav taws yog tus vajtswv ntawm kev ua tsov ua rog thiab, zoo li lwm tus vajtswv, xav tau kev saib xyuas thiab kev txi!
  Ib rab ntaj zoo li ib tug tee nag, nws yuav poob thiab tawg, thiab thaum muaj ntau ntawm lawv, yeej yuav yug los!
  Cia li tsis txhob hu nkauj - rau kev thaj yeeb!
  Kuv tus plig tu siab - kuv lub plab khoob!
  Ua ntej lub tais, ces cov kev xav!
  Kev yeej yog tsim nyog qhuas!
  Kev hwm yog ib lub tswv yim txheeb ze thiab yuav tsum tau siv feem ntau rau koj cov tub rog!
  Cov neeg haus dej haus ua ntej sib ntaus sib tua yuav muaj hangover nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus!
  Cov kav dej yog ntsiag to vim hais tias cov hniav hu nkauj - steel muaj zog thiab nrov dua tooj liab!
  Ib pab tub rog uas tsis muaj tus thawj coj zoo li ib pab yaj uas tsis muaj tus tswv yug yaj;
  Kev khiav tawm yog kev ruam ntau dua li kev ua siab tawv! Tom qab tag nrho, cov tub rog feem ntau tuag tsis nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua, tab sis thaum nrhiav!
  Kev ua tsov ua rog zoo li kev ua si ntawm dominoes, tsuas yog tawg dominoes tsis tuaj yeem sau ntxiv - lub ntiaj teb tuav!
  Kev tsim txom hloov ib tug tub rog mus ua ib tug tua neeg, ib tug coward mus rau ib tug neeg siab tawv, ib tug coj ncaj mus rau ib tug insolent!
  Science ntawv tseeb yog kev sib tw ntawm absurdities thiab absurdities! Nyob rau tib lub sijhawm, tsis muaj ntau yam kev tshawb fawb thiab cov laj thawj!
  Hauv kev ua tsov ua rog nws zoo li hauv kev ua yeeb yam - txhua tus hu nws tus kheej, tsuas yog tus prompter tuaj yeem ua tus neeg soj xyuas!
  Cov poj niam niaj hnub zam txim rau ib tug txiv neej txhua yam - tsuas yog kev txom nyem!
  Koj puas paub tias cov neeg soj xyuas txawv li cas ntawm cov tub ceev xwm txawj ntse?
  kuv paub! Peb tsuas muaj cov tub ceev xwm txawj ntse xwb - cov neeg txawv teb chaws yog cov neeg soj xyuas!
  Dab tsi yog qhov zoo dua nrog lub taub hau khoob lossis lub hnab nyiaj khoob? Tau kawg, nrog lub taub hau khoob - nws tsis pom zoo!
  Lub siab yog tus sau zoo tshaj plaws ntawm kev nplua nuj!
  Kev txawj ntse thiab hmoov zoo: ob peb txoj kev hlub - lawv yug los rau kev vam meej, kev muaj nyiaj, txoj haujlwm, tab sis sai sai sib cais!
  Cov txiv neej txaus siab pom nws yooj yim dua los mloog cov lus qhia thaum nws muab los ntawm tus poj niam - tshwj tsis yog nws yog nws tus poj niam!
  Tus poj niam txawj ntse yeej tsim txiaj! Thiab tus poj niam ua lag luam tuaj yeem foob nws!
  Leej twg saib tus cwj pwm ntawm ib tug neeg, thiab leej twg muaj nuj nqis nyiaj txiag!
  Tib neeg tuaj yeem raug rhuav tshem los ntawm ob yam - khoos phis tawj thiab cov kws tshawb fawb hauv computer. Tus qub yuav atrophy lub siab, tom kawg yuav tsis muaj peev xwm coj kom zoo dua ntawm nws!
  Hauv kev ua tsov ua rog, grenade yog ib tug phooj ywg!
  Feem ntau, pomegranate uas hais lus tso dag zoo li lub qe Faberge siv los tawg txiv ntoo!
  Cov txuj ci zoo li tus ntsuj plig: nws tsis tuaj yeem muab pov tseg, tab sis nws tuaj yeem rhuav tshem!
  Kev ua pauj tsis tsim nyog - kev ua pauj ntawm kev ncaj ncees!
  Kev khib yog kab mob ntawm kev ua phem, kev qia dub yog dej, idleness yog pub!
  Kev tub nkeeg yog qhov phem tshaj plaws ntawm txhua qhov kev ua txhaum cai!
  Nws yog qhov zoo dua kom tuag nrog rab ntaj zoo dua li ua neej raws li tus nyuj uas tau tsav mus rau hauv lub khw los ntawm nplawm!
  Hauv kev ua tsov ua rog, kev ua siab loj tuaj yeem kov yeej kev txawj ntse, tab sis kev txawj ntse yeej tsis muaj lub siab tawv!
  Kev tsov rog ua rau lub neej txaus ntshai, thiab kev tuag tsim nyog thiab zoo nkauj!
  Kev coj ncaj ncees yog qhov tsis tshua muaj txiaj ntsig rau tus thawj coj, tab sis qhov no ua rau nws muaj txiaj ntsig ntau dua!
  - Jackal yog consonant nrog lo lus kal!
  Tus tsov ntxhuav tsuas muaj ib qho txiaj ntsig tshaj tus jackal - lub sijhawm kom tuag nrog kev hwm!
  Technology yog tus executioner ntawm siab tawv!
  - Tab sis nws tsis muaj tseeb! Qhov tseeb, qhov siab dua ntawm cov thev naus laus zis, ntau qhov kev txawj ntse thiab kev muaj peev xwm xav tau ntawm kev sib ntaus sib tua!
  Qhov twg qhov kev nyiam ntawm Motherland pib, kev noj qab haus huv ntawm tus kheej yuav xaus!
  Kev ywj pheej yuav tsum ua ke nrog kev qhuab qhia. Anarchy yog antithesis ntawm kev ywj pheej!
  Tenacious nco yog tus cob qhia zoo tshaj! Feem ntau, kev ywj pheej tuaj yeem yeej nrog rab ntaj, tab sis tsuas yog nrog kev pab ntawm qhov laj thawj nws tuaj yeem khaws cia!
  - Thaum tus tub rog muaj zog cawm lwm tus, tsis muaj kev hwm tshwj xeeb rau qhov no!
  Tom qab tag nrho, thaum lub siab kub hnyiab hauv koj lub siab, koj yuav tsa koj daim thaiv npog tiv thaiv koj cov qhev!
  Lub ntsiab lus ntawm tus neeg phem tsis yog kev zam txim rau tus neeg ncaj ncees, vim qhov pom ntawm av tsis ua rau tus neeg qias neeg!
  Kev hlub yeej tsis pheej yig - tshwj xeeb tshaj yog tias koj tsis them nrog koj lub hnab nyiaj, tab sis nrog koj tus plig!
  Qhov tsuas yog qhov uas tuaj yeem ua pov thawj tias cov ntshav ntws tawm yog qhov tshwm sim los ntawm lub kua muag tsis ntws!
  Cov uas ua haujlwm rau nyiaj yuav tsis muaj peev xwm sib piv hauv kev sib ntaus sib tua nrog cov uas tau tsav los ntawm lub siab siab tawv thiab xav tau kev ywj pheej!
  Tus me nyuam lub kua muag yog qhov txaus ntshai vim nws hloov mus rau hauv lub suab nrov nrov uas tshem tawm kev vam meej!
  Txoj hauj lwm ntawm tus thawj coj tsis yog ib qho khoom noj ntxiv, tab sis yog lub luag haujlwm ntxiv thiab lub nra hnyav!
  Tsis paub tias qhov twg yog qhov tseem ceeb tshaj - pub txhua tus neeg tshaib plab lossis so lub kua muag ntawm ib tug menyuam!
  Kub yog softer dua hlau, tab sis theej ntaus lub siab!
  Tsis yog riam phom uas ua rau tub rog muaj zog, tab sis yog tub rog riam phom!
  Cov ntxhais zoo li tso dag nrog tus tswv aphorisms. Thiab yog hais tias lawv pib rhuav tshem cov yeeb ncuab, ces nws yuav tsis dim ntawm lawv.
  Thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis 1944, cov Nazis pib ua phem rau Saratov.
  "Shturmlev" tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua, lub tsheb ntawm lub chassis ntawm yav dhau los "Lion", nrog lub foob pob hluav taws ntau dua nrog lub 450-mm caliber, uas txhais tau tias tsoo thiab rhuav tshem txhua yam, rhuav thiab xuas nrig ntaus nrog lub zog loj. .
  Thiab xws li lub foob pob hluav taws yuav tam sim ntawd muab tag nrho thaiv thiab khob nws.
  "Sturmlev", tswj los ntawm ib pab neeg ntawm German ntxhais, hluav taws kub ntawm Soviet txoj hauj lwm.
  Jane winks ntawm nws cov phooj ywg, thiab ntaus nws ob txhais taw liab qab, hais tias:
  - Peb tshem tag nrho peb cov yeeb ncuab thiab tig lawv mus rau hauv lub hleb raug!
  Gringeta winks hauv teb, nias lub zog nrog nws txhais ko taw liab qab thiab squeals:
  - Peb yuav ua si thiab kov yeej peb cov yeeb ncuab!
  Malanya sau tseg:
  - Tawm tsam lub tshuab Shturmlev, ib qho kev tiv thaiv Soviet tsis muaj zog!
  Monica, ntaus nws pob taws liab qab, lees paub tias:
  - Peb yeej yug los yeej!
  Jane sau tias:
  - Kev ua tsov ua rog tsis muaj poj niam lub ntsej muag, tab sis lub cev muaj zog uas nyiam cov neeg nrhiav kev zoo siab!
  Gringeta, tua ntawm Soviet units nrog rab phom tshuab, tawm:
  - Ib tug poj niam yog ib tug nquab uas tom ib tug txiv neej-woodpecker zoo li kite!
  Monika, tua cov tub rog Lavxias, sau tseg:
  - Ib tug poj niam ib txwm muaj xya hnub Friday hauv ib lub lis piam, thiab tsis muaj khoom plig hnub Sunday los ntawm nws txoj haujlwm txij nkawm, nws ib txwm muaj hnub so!
  Malanya luag ntxhi thiab teb tias:
  - Tswv Ntuj tsis muaj hwj chim nyob hauv txhua yam; nws tsis muaj hwj chim sib cav nrog poj niam!
  Jane pom zoo nrog qhov no, tua nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  -Txawm yog Tswv Ntuj yog tus muaj hwj chim, nws tsis muaj peev xwm kaw tus poj niam lub qhov ncauj thiab kaw ib tug nom tswv!
  Gringeta pom qhov tseeb, nias nrog nws pob taws liab qab:
  - Ib tug nom tswv tsis muaj lub siab xav, tus poj niam muaj kev sib haum xeeb, thiab poj niam ua nom ua tswv muaj txhua yam kev xav tsis muaj kev ntsuas!
  Monika, tua ntawm cov tub rog Soviet thiab tua lawv, sau tseg tias:
  - Ib tug poj niam yog paj, prickly zoo li ib tug sawv, tab sis nws qab zib aroma nyiam tshis thiab drones!
  Malanya, fucking Soviet tub rog thiab rhuav tshem bunkers, squeaked:
  - Tus neeg pov npav poob rau hauv menyuam yaus, pov npav rau cov ntoo qub qub nrog hollows!
  Cov ntxhais tau qhia lawv lub tswv yim thiab txav mus.
  Thiab cov dav hlau nres kuj tseem dhia dej los ntawm saum toj no. Thiab yog li ntawd cov tub rog Soviet threshed tsis muaj teeb meem.
  Cov Germans tau dhau los ua txias heev. Thiab lawv txoj haujlwm ua haujlwm tau nce ntxiv.
  Thiab tam sim no lub "Chess Knight" systems, teletanks tswj los ntawm xov tooj cua, tau nyob rau hauv cov lus tsa suab.
  Thiab qhov no yog ib qho teeb meem rau cov tub rog Soviet. Thiab cov Nazis tuav lub Red Army.
  Tab sis cov ntxhais Soviet kuj tau ua siab loj heev.
  Kev sib ntaus sib tua tawg rau Kamyshin. Ntawm no Alenka rov qab sib ntaus sib tua.
  Thiab nws battered, tab sis tsis surrendered battalion.
  Alenka sau nrog luag ntxhi:
  - Hauv kev ua tsov ua rog, tub rog lub neej muaj txiaj ntsig!
  Thiab yuav ua li cas nws pov ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw.
  Cov tub rog no yog cov kawm siab tshaj...
  Anyuta, tua ntawm fascists, sau tseg:
  - Ib tug tub rog Lavxias tuaj yeem ua kom tawg zoo li lub cav ntoo, tab sis tsis tau coj los rau hauv nws lub hauv caug, thiab ua kom co zoo li aspen!
  Alla, tua thiab nias lub pob tawg nrog nws pob taws liab qab, squeaked:
  - Yog tias koj tsis xav ua raws li kev qhuab qhia tub rog, koj yuav khoov koj nraub qaum zoo li tus neeg raug kaw!
  Maria, tua ntawm nws cov neeg sib tw thiab tua tus neeg tua neeg boomerang nrog nws cov ntiv taw liab qab, hais tias:
  - Muaj ntau qhov av hauv peb lub ntiaj teb, tsuas yog cov huab tais tsis tshua muaj nyob hauv nws!
  Matryona, tua nws cov neeg sib tw thiab txiav lawv tawm nrog hluav taws kub, thiab tom qab ntawd pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab, sau tseg:
  - Cov nom tswv muaj tus nplaig ntev, tab sis nws txhais tes luv ua raws li nws tau hais kom ua!
  Marusya, tua cov yeeb ncuab thiab txiav cov tub rog German thiab txawv teb chaws, blurted tawm:
  - Tus nom tswv ceev faj, qeeb ua kom tiav, thov kev pab, thiab zam txim rau kev dag ntxias!
  Cov ntxhais zoo heev thiab lawv sib ntaus. Tab sis lub zog tsis sib npaug heev. Muaj kev puas tsuaj ntau heev.
  Lub German Maus tank, txawm hais tias tsis nyob rau hauv ntau lawm, tseem pom nyob rau pem hauv ntej. Thiab nws rab phom nrov nrov thiab hluav taws. Thiab lawv ua rau kev puas tsuaj zoo kawg hauv cov trenches.
  Tab sis cov ntxhais tab tom tua phom ntawm Nas. Txawm tias cov plhaub taum tawm zoo li peas. Tab sis cov Germans tab tom thawb nyuaj thiab nyuaj.
  Thiab lawv tua lawv raug heev.
  Cov ntxhais Komsomol khiav ncig, ntsais pob taws liab qab, thiab squeak:
  - Rau lub yeeb koob ntawm Vaj Ntsuj Plig Dawb Huv!
  Viola, tau raug rho tawm haujlwm ntawm German infantry, squeaked:
  - Thaum tus poj niam tsis txaus yuav khau, nws muab tus txiv neej khau khiab!
  Thiab tus ntxhais yuav tawg tawm luag thiab lo tawm nws tus nplaig.
  Cov tub rog, kuv yuav tsum hais, zoo siab. Thiab yog hais tias lawv ntaus koj, lawv ntaus koj tuag.
  Viola thiab Margarita, yuav luag liab qab nyob rau hauv tsuas yog panties, sib ntaus, nqa shells thiab tua kom raug. Thiab lawv tsis tuaj yeem nres ib yam li ntawd.
  Margarita squeaks thiab hais tias:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism!
  Viola aggressively lees paub:
  - Lub yeeb koob zoo rau lub sijhawm hloov pauv!
  Cov tub rog, nws yuav tsum raug sau tseg, hloov mus ua cov ntxhais nruj heev.
  Veronica kuj coj cov plhaub, flashing nws liab qab, puag ncig heels thiab squeals:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Qhov no yog qhov lawv muaj kev sib ntaus sib tua epiphany. Thiab yuav ua li cas lawv sib ntaus sib tua thiab frantically.
  Thiab liab qab, tanned lub hauv caug flash.
  Tamara kuj sib ntaus sib tua. Nws tau tawm ntawm Caucasus raug ntes los ntawm Nazis thiab rov qab ua haujlwm. Sib ntaus nrog kev xav ntawm cov ntshav. Sib ntaus nrog colossal aggression.
  Tamara pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab, kua muag sib nrug cov fascists thiab squeals:
  - Communism yuav nrog peb!
  Thiab foob pob hluav taws zoo los ntawm rab phom tshuab ...
  Cov ntxhais tuaj yeem pom ua tej txuj ci tseem ceeb. Thiab nyob rau hauv lawv yog hluav taws uas hem kom hlawv lub qab ntuj khwb.
  Veronica, shooting, hu nkauj:
  Txhua yam yuav nthuav, tsis muaj kev poob siab
  Txhua yam hauv ntiaj teb tau teem tseg!
  Thiab winks nrog nws ob lub qhov muag sapphire.
  Tamara, tua, roars:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Cov Heroes ntawm Rus 'nrog lub tswb!
  Thiab nws tua ib tug tawg ntawm ib rab phom tshuab. Nws txiav Krauts thiab squeaked:
  - Ib tug poj niam feem ntau yog hma liab uas xav lasso tsov ntxhuav, tab sis feem ntau cov nees luav tau ntes tau hauv nws lub lasso!
  Victoria, tua thiab pov tseg lwm qhov khoom plig ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab, hais tias:
  - Ib tug poj niam yog ib tug hen uas hlub cov qe golden, coj tsuas yog poob rau lawv bearer!
  Thiab cov ntxhais luag synchronously. Lawv sib ntaus zoo kawg nkaus nrog lub siab loj heev.
  Tamara sau tseg, tua ntawm kev faib txawv teb chaws:
  - Tus poj niam yog ib tug qaib, nws tsuas yog coj cov qe kub rau tus txiv neej uas yog hma tiag!
  Veronica, tua thiab baring nws cov hniav, ntxiv:
  - Tus hma liab tiag tiag yuav ua rau koj nteg qe kub!
  Margarita, tua thiab pov grenades nrog nws txhais taw liab qab, sau tseg:
  "Tus hma tsis muaj tus tsov ntxhuav claws, tab sis nws tuaj yeem rhuav tshem peb daim tawv nqaij ntawm tus huab tais ntawm cov tsiaj nyaum!"
  Viola, baring nws cov hniav aggressively, hais tias:
  - Tus uas tsis yog hma hauv siab tsis yog tsov ntxhuav!
  Cov tub rog zoo li muaj kev sib cav sib ceg zoo heev. Thiab yog tias lawv pib.
  Lub Olympics raug rho tawm haujlwm thiab nqa nrog ob txhais ceg muaj zog tag nrho lub thawv ntawm cov khoom tawg thiab yuav ua li cas tso nws. Qhov loj ntawm Nazis tau tawg, thiab tus ntxhais zoo nkauj qw:
  - Tswj lub USSR, thiab hu nkauj Lucifer! Peb yuav kov yeej txhua tus!
  Txawm li cas los xij, Olympics tsis nco qab hais tawm:
  - Tus poj niam hma muaj peev xwm hais tau txhua tus txiv neej tias nws yog tsov ntxhuav, yug nws zoo li tus nees luav yooj yim!
  Margarita, tua, pom zoo nrog qhov no:
  - Tus poj niam tsov ntxhuav tsuas muaj hma liab lub siab thiab hma tuav!
  Seraphima tau sau tseg, txiav cov neeg tawm tsam:
  - Tus tsov ntxhuav tsis yog tus uas qw, tab sis yog tus uas kua muag ntsuab ntau heev!
  Viola, tua raug tus yeeb ncuab thiab mowing nws, hais tias:
  - Thaum ib tug nom tswv tsis yog hma, ces peb daim tawv nqaij raug rho tawm ntawm nws thiab muab tso rau ntawm nws caj dab!
  Victoria, baring nws cov hniav thiab winking, thiab ces pov lub txiaj ntsim ntawm kev tuag nrog kev tua neeg quab yuam nrog nws txhais taw liab qab, hais tias:
  - Tus nom tswv muaj lub dav dav los zaum ntawm ob lub rooj zaum, tab sis nws muaj qhov dav ntawm tus ntsuj plig nkaus xwb hauv cov lus!
  Olympias, muab txoj hauv kev rau lub thoob nrog nws liab qab, cov leeg nqaij thiab tawg lub Lion tank, nws hais tias:
  - Lub tank yog nkag los ntawm lub plhaub nrog lub uranium core, ib tug nom tswv ua nws txoj kev mus rau sab saum toj yam tsis muaj lub siab, tab sis nrog lub hnab nyiaj kub!
  . Tshooj 9.
  Kamyshin raug tso tseg. Thiab thaum pib ntawm Lub Rau Hli 1944, kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim rau Saratov.
  Ntawm no cov kev sib ntaus sib tua muaj zog heev. Thiab cov ntxhais kuj nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua ib txwm. Thiab zoo nkauj warriors.
  Alenka sib ntaus sib tua thiab mows cia cov neeg sib tw nrog lub tshuab rab phom tawg thiab tag nrho cov qib.
  Tus ntxhais pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squeals:
  - Cia kuv txoj kev yeej los!
  Thiab dua tua ntawm tus yeeb ncuab.
  Anyuta kuj tua cov yeeb ncuab. Nws ua qhov tseeb thiab raug. Nws cov cav tov heev catchy. Thiab cov ntiv taw liab qab pov pob pob tawg ntawm lub zog loj. Cov Nazis raug rhuav tshem thiab tus ntxhais squealing saum nws lub ntsws.
  - Rau communism!
  Alla, firing ntawm tus yeeb ncuab nrog colossal raug thiab mowing down cov yeeb ncuab, squeaks:
  - Rau qhov tsis muaj qhov kawg ntawm Fatherland!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, tus hluas nkauj pov lub grenade dua. Nws yuav tsum tau hais tias nws yog tus tshaj plaws ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Thiab nws tus kheej yog redhead thiab tsuas yog luv luv. Thiab nws tua hluav taws kom raug thiab raug, thiab Krauts pw.
  Maria kuj tua hluav taws heev. Thiab nws yog ib tug hluas nkauj zoo nkauj, thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws cuam lub pob tawg, rhuav tshem nws cov neeg sib tw.
  Ces nws roar:
  - Tswj lub tebchaws USSR!
  Marusya kuj tua kom raug, ntaus cov yeeb ncuab thiab roars:
  - Los ntawm taiga mus rau lub hiav txwv British, peb cov tub rog yog qhov muaj zog tshaj plaws!
  Thiab nws yuav tua nrog nws ob txhais taw liab qab.
  Tom ntej no, Matryona yuav tua ib tug tuag tes tuag taw projectile ntawm tus yeeb ncuab. Thiab nws yuav ntaus nws nrog ib puas feem pua qhov tseeb. Ntuj liab qab pob taws.
  Cov no yog cov ntxhais Soviet uas ua haujlwm, tab sis cov ntxhais German tsis nyob deb.
  Christina, Magda, Margaret thiab Shela sib ntaus hauv Panther. Lub tsheb, txawm hais tias tsis zoo tagnrho, muaj lub nrawm nrawm, rab phom ntev ntev, muaj qhov nrawm nrawm, thiab muaj cov cuab yeej zoo pem hauv ntej.
  Cov ntxhais German yog khaus khaus thiab hauv bikinis, txawm tias lub caij ntuj sov sov, los yog ua tsaug rau nws ... Thiab lawv tab tom sib ntaus sib tua maneuverable.
  Ntawm no Christina tua ib tug txhaj... Lub plhaub tsoo lub T-34-76 turret thiab tho nws. Ib tug Soviet tank nres, tua poob.
  Cov ntxhais tab tom qw rau saum lawv lub ntsws:
  - Peb tau txais nws!
  Ces Magda tua. Kev zoo nkauj nrog cov plaub hau kub kuj ntaus.
  Yog li ntawd, lub turret ntawm peb caug-plaub raug torn tawm.
  Cov ntxhais tigress tig rov tua. Thiab raug heev. Yog li ntawd lawv ntaus lwm lub tank Soviet.
  Margaret ntaus tom ntej. Thiab nws ntaus SU-76 tus kheej-propelled phom. Deftly banged. Thiab nws hu nkauj:
  - Peb lub teb chaws Yelemees ntuj raug txim muaj zog, nws tiv thaiv lub ntiaj teb!
  Thiab tus nplaig yuav qhia li cas!
  Tom qab ntawd nws ntaus Shell nrog rab phom loj. Ntaus lub tank Soviet KV-1S. Tus ntxhais ua tau zoo thiab.
  Yog lawm, plaub tus tub rog hauv bikinis sib ntaus sib tua thiab tsis ntshai qhov txias. Tom qab cov poj niam pib sib ntaus sib tua, txhua yam mus tau zoo dua rau peb Reich.
  Nov yog cov kws tsav dav hlau Albina thiab Alvina saum ntuj. Ob leeg zoo nkauj yog nyob rau hauv bikinis thiab liab qab. Lawv sib ntaus ntawm Focke-Wulfs. Thiab qhov no yog lub tsheb loj heev.
  Albina, firing los ntawm cua cannons, hais tias:
  - Active croquet! Tsis txhob khuv xim cov lus!
  Thiab yuav ua li cas nws yuav sparkle nrog dazzling luag! Thiab nws yuav tua ob lub dav hlau Soviet ib zaug.
  Alvina kuj tau txiav kom ntau li peb nrog cua cannons thiab chirped:
  - Kuv nkag mus yuav tuag thiab matte!
  Tom qab ntawd tus hluas nkauj khi nws cov hniav thiab pom nws cov hniav! Nws yog tag nrho cov ntxim nyiam, thiab tag nrho ntawm phenomenal ntxim nyiam.
  Albina txiav tawm lwm lub dav hlau Yak-9 thiab squeaks:
  - Vim li cas cov tub rog Soviet xav tau?
  Alvina tua LAGG-5 thiab hais tias:
  - Kom peb cov neeg German tuaj yeem sau cov nqi!
  Ob peb tug ntxhais zoo nkauj. Yuav ua li cas lawv teev txog kev sau khoom plig rau lawv tus kheej. Koj yeej tsis tuaj yeem sib cav tawm tsam cov kev zoo nkauj no. Lawv tua cov dav hlau thiab liab qab lawv cov hniav.
  Thiab lub ntsiab tsis pub leejtwg paub yog tias nyob rau hauv lub txias, cov ntxhais yuav tsum tau barefoot thiab nyob rau hauv ib tug bikini. Tom qab ntawd cov nqi yuav tuaj ntawm lawv tus kheej.
  Thiab tsis txhob hnav khaub ncaws. Co koj lub hauv siab liab qab, thiab koj yuav tsum tau tuav hauv siab!
  Albina txiav lwm lub dav hlau Red Army thiab hu nkauj:
  - Hauv qhov siab loj thiab stellar purity!
  Thiab nws winked, dhia thiab twitching nws ob txhais taw liab qab, roaring:
  - Hauv hiav txwv nthwv dej thiab hluav taws kub hnyiab! Thiab nyob rau hauv ib tug npau taws thiab npau taws kub!
  Thiab dua tus hluas nkauj tua lub dav hlau nrog ib tug nquag mus kom ze.
  Thiab ces Alvina tawm tsam cov yeeb ncuab. Nws ua nws nyob ib ncig ntawm lub ces kaum, bares nws cov hniav thiab squeaks:
  - Kuv yuav yog tus yeej super ntiaj teb!
  Thiab dua lub tsheb tsoo ntawm tus ntxhais ntog. Yog, Red Army tau txais nws phem heev.
  Thiab Albina roars nrog qus ecstasy:
  - Tam sim no kuv yog tus tua neeg, tsis yog tus tsav!
  Tua lwm lub dav hlau Soviet thiab hais tias:
  - Kuv khoov ntawm qhov pom thiab cov foob pob hluav taws tau nrawm mus rau lub hom phiaj, muaj ib txoj hauv kev ntxiv ua ntej!
  Tus tub rog ua phem heev.
  Ntawm no ob tug ntxhais tab tom tua lub hom phiaj hauv av. Albina punches peb caug plaub thiab squeals:
  - Qhov no yuav yog qhov kawg!
  Alvina ntaus SU-76 thiab ntxhi:
  - Txog thaum kev puas tsuaj tag!
  Thiab yuav ua li cas nws co nws txhais taw liab qab!
  Cov neeg sib ntaus ntawm no yog cov ntxhais, thiab ntawm USSR sab, cov ntxhais kuj tseem sib ntaus sib tua, sim tiv thaiv Guryev, qhov twg Hitler cov tub rog tseem raug thawb rau hauv, zoo li scorpion maj.
  Alenka tau tawm tsam Guryev, uas tau tawm tsam los ntawm Nazis. Lub siab xav kev zoo nkauj cuam ib tug grenade nrog nws liab qab ntiv taw thiab chirped:
  - Lub koob meej rau Rus 'thiab peb cov phooj ywg tog!
  Tom qab ntawd Natasha tso ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab hais tias:
  - Peb saib xyuas tus ntxhais ko taw liab qab!
  Tom qab ntawd, Anyuta kuj xa khoom plig ntawm kev tuag nrog cov ntiv taw ntawm nws txhais taw liab qab, thiab qhuav:
  - Nws yuav yog lub tshuab zoo kawg nkaus!
  Cov plaub hau liab Augustine coj thiab xa ib qho khoom plig ntawm kev puas tsuaj nrog nws sab ceg qis thiab squeaked:
  - Taw tes lub radar rau saum ntuj!
  Thiab ces tus golden-haired Maria muab kev tuag rau cov Nazis nrog nws ob txhais ceg liab qab.
  Thiab nws hu nkauj:
  - Hauv Madagascar, hauv suab puam thiab Sahara! Tau nyob txhua qhov chaw, pom lub ntiaj teb!
  Thiab tom qab ntawd Marusya cuam tshuam tag nrho cov pob liab qab ntawm nws txhais taw thiab hu nkauj:
  - Hauv Finland, Tim Nkij teb chaws, thiab Australia, Sweden, lawv yuav qhia rau koj tias tsis muaj cov ntxhais zoo nkauj dua li cov no!
  Yog lawm, rau tus ntxhais sib ntaus sib tua zoo heev. Tab sis cov Krauts tseem coj Kursk ...
  Tsis yog, koj tsis tuaj yeem tiv thaiv cov rog zoo li no. Cov fascists yog cov tawv ncauj.
  Thiab qhov kev npaj ntawm monsters txhais li cas?
  Adolf Hitler tsuas yog vwm: xav tias zoo li ib tus neeg xav tau tiag tiag, uas txhua tus mloog thiab tshee. Yog lawm, yog tias koj xav tau Stalin txoj kev vam meej, ces koj yuav tsum ua zoo li Stalin, tsis muaj kev khuv leej thiab xav tau ntawm lwm tus thiab koj tus kheej (uas yog raws nraim li Yauxej Vissarionovich xav hauv qhov kev txiav txim no!). Tam sim no lub rustling yog tsim nyog thiab lub tsheb yuav pib txav mus. Nyob rau hauv dav dav, lub teb chaws Yelemees, coj mus rau hauv tus account nws satellites, muaj ib tug loj kom zoo dua lub USSR nyob rau hauv tus nqi ntawm cov khoom siv, nyob rau hauv lub tsim nyog cov neeg ua hauj lwm thiab nyob rau hauv tus naj npawb ntawm engineers nyob rau hauv tag nrho cov theem. Qhov no yog qhov tseeb, tab sis kev tsim riam phom tseem tsis tau nce mus txog! Lub teb chaws Yelemees poob qab USSR thoob plaws hauv tsov rog, txawm tias tag nrho cov kev puas tsuaj hauv Russia. Thiab los ntawm dab tsi? Tau kawg, vim muaj qee qhov kev ntxhov siab uas tau kav hauv ntau lub tuam tsev thiab, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv kev lag luam tub rog. Tsis tas li ntawd, tsis muaj cov khoom siv raw, nrog rau kev kwv yees ntawm tus yeeb ncuab lub peev xwm, ua lub luag haujlwm tsis zoo. Tshwj xeeb, xyoo 1940, kev tsim riam phom hauv tebchaws Yelemes qis dua xyoo 1939 (yog tias peb xav txog tag nrho suav nrog cov mos txwv), thiab qhov no txawm tias qhov kev ua tsov rog twb pib lawm, thiab Thib Peb Reich tau tswj hwm thaj chaw loj nrog loj. reserves ntawm ntau lawm muaj peev xwm. Zoo, peb tuaj yeem hais li cas txog Hitler lub peev xwm ua haujlwm? Tsis ntau dhau, nws ci ntsa iab hauv kev lag luam tub rog.
  Tus Fuhrer tau tshaj tawm hauv kev hais lus ntev:
  - Hauv qhov teeb meem ntawm kev saib xyuas aviation, lub hwj chim xwm txheej ceev tau tso cai rau Sauer. Nws yuav ua tib zoo saib xyuas qhov ntau ntawm cov khoom tsim, thiab, tsis muaj qhov tseem ceeb, qhov zoo. Tsis tas li ntawd, ntau ntawm koj cov phooj ywg Goering, txawm tias lawv ib zaug zoo aces, tsis muaj peev xwm ua thawj coj. Tsis yog txhua tus tub rog zoo kuj yog ib tus thawj coj zoo, yog li tsis yog tus hanged Eric, txoj haujlwm ua haujlwm yuav raug coj los ntawm ib tus neeg los ntawm cov kws tshaj lij kev lag luam uas muaj peev xwm hloov kho thiab rov kho cov tub rog aviation. Tom qab tag nrho, Britain tsis tsaug zog, nws yog nce ob qho tib si kom muaj nuj nqis thiab zoo ntawm nws cov tub rog, thiab tshwj xeeb tshaj yog nws aviation. Peb yuav tsum ua ob lub taub hau ua ntej ntawm tus yeeb ncuab, kaum ob kauj ruam, txwv tsis pub peb yuav plam tag nrho peb lub zog tshaj tus yeeb ncuab. Yog li ntawd, yuav tsum muaj cov kauj ruam zoo.
  Goering timidly teb tias:
  - Kuv cov phooj ywg, cov neeg pov thawj uas tau ua pov thawj lawv cov kev sib ntaus sib tua thiab kev tshaj lij.
  Tus muaj dictator tau npau taws:
  - Los yog tej zaum kuv, hauv koj lub tswv yim, tsis nco qab leej twg poob Kev Sib Tw ntawm Tebchaws Askiv? Los yog leej twg ua tsis tiav plaub lub xyoos rau kev txhim kho kev lag luam hauv lub tebchaws. Lossis koj puas tseem xav raug ntaus nrog rods, thiab txawm rau pej xeem. Yog li kaw koj lub qhov ncauj thiab nyob twj ywm ua ntej koj impale koj tus kheej!
  Goering txawm crouched hauv ntshai. Alas, Fuhrer tsis yog yuav tsum tau ua tsis tiav nrog. Tom qab ntawd lub suab nrov tau hnov dua, thiab lwm lub dav hlau ME-262 tau tawm mus rau saum ntuj. Lub tsheb loj heev thiab muaj ob lub cav. Cov tis yog me ntsis swept, tus fighter nws tus kheej zoo heev menacing. Nws cov yam ntxwv ceev, rau xyoo 1941, feem ntau yog qhov tsim nyog, thiab txawm tias los ntawm cov qauv hauv ntiaj teb lawv tau sau tseg. Muaj tseeb, lub tshuab nws tus kheej tseem tsis tau txhim khu kev qha thiab yuav tsum tau debugging. Lub fascist dictator, txawm li cas los xij, twb tau muab cov yam ntxwv ntawm cov tshiab, ntau dua fighters... Lub ME-262 hnyav tshaj rau tons, uas txhais tau hais tias muaj ib co overload. Lub dav hlau fighter yuav tsum me me, pheej yig thiab nimble. Hauv qhov no, ME-163 tuaj yeem ua tau zoo heev, tab sis nws lub tshuab foob pob hluav taws raug yuam dhau thiab tsuas yog ua haujlwm rau rau feeb (lossis, nws tseem yuav ua haujlwm!), uas txhais tau tias qhov ntau tsuas yog nyob rau hauv ib lub vojvoog ntawm ib puas kilometers. . Raws li Blitz-style bomber los yog npog fighter rau armada tawm tsam ntawm Askiv, nws yog, ntawm chav kawm, tsis haum.
  Tab sis ME-262 tuaj yeem nqa tau ntau lub foob pob, uas yog, ntau npaum li Pe-2, lub dav hlau pem hauv ntej ntawm Soviet. Ntawd yog, qhov kev daws teeb meem zoo tshaj plaws rau kev sib ntaus sib tua cheb thiab txhawb pab tub rog. Txawm li cas los xij, vim li cas ho tsis tsim ib tug fighter nyob rau hauv cov style ntawm Comet ME-163, tab sis tsis muaj foob pob ua ntxaij cav, tab sis nrog lub cav turbojet? Lawv tau sim txhim kho "Comet" thiab zoo li nce lub sijhawm ya mus rau 15 feeb (qhov no yog thaj tsam txog li 300 mais), uas feem ntau tau txais rau Kev Sib Tw ntawm Tebchaws Askiv. London tseem tuaj yeem ncav cuag los ntawm Normandy... Txawm hais tias tsis yog txhua yam pom tseeb, koj kuj yuav tsum tau foob pob thiab rov qab los, thiab kaum tsib feeb tsis nrawm heev. Nyob rau hauv lub neej yav tom ntej, foob pob hluav taws thiab dav hlau fighters tau lees paub tias yog qhov kawg ntawm kev dav hlau. Tab sis tus tsim ntawm "Comet" yog qhov nthuav heev, nrog nws qhov me me thiab lub teeb, uas txhais tau hais tias nws pheej yig thiab maneuverable.
  Tsis tas li ntawd, kuj tseem muaj cov neeg sib tw zoo heev uas hnyav feem ntau 800 kilograms, xws li gliders uas lawv tuaj yeem siv rau hauv kev sib ntaus sib tua. Muaj tseeb tiag, vim yog lawv qhov luv luv, kev ya davhlau ntawm lawv tsuas tuaj yeem nqa tawm hauv kev tiv thaiv kev sib ntaus sib tua, lossis xa mus rau London ntawm ... Kev thauj mus los, thiab tom qab ntawd ntes cov neeg tsav nkoj rov qab. Koj yuav tau xav txog qhov no. Hauv keeb kwm tiag tiag, cov gliders yeej tsis muaj sijhawm los tawm tsam, thiab rau qee qhov laj thawj hauv Kaus Lim Kauslim, Soviet aviation generals tsis twv sim lub tswv yim no. Feem ntau, nws tsis tu siab, tab sis thaum Tsov Rog Kauslim, Asmeskas tus kws tsav dav hlau yog thawj tus tau yeej. Yog li ntawd, Yankees yuav tsum tsis txhob underestimated.
  Tom qab lub davhlau xaus, ib tug hluas nkauj plaub hau ncaj ncaj tau dhia tawm ntawm lub cockpit thiab khiav mus rau Fuhrer ntawm qhov ceev.
  Muaj Nazi tus naj npawb ib ncua nws txhais tes rau nws hnia. Qhov zoo yog thaum cov ntxhais hlub koj, thiab Fuhrer, zoo li, tau ua siab dawb siab zoo los ntawm txhua tus neeg German, lossis ntau dua, yuav luag txhua tus tsuas yog ob peb tus neeg raug kaw hauv tsev loj cuj. Tus kws tsav dav hlau hais nrog kev txaus siab:
  - Qhov no tsuas yog lub dav hlau zoo kawg nkaus, nws muaj qhov nrawm thiab lub zog. Cia tag nrho cov tsov ntxhuav sib cais zoo li lub raj mis dej kub los ntawm tus surrogate!
  Lub Fuhrer pom zoo ntawm tus ntxhais lub impulse:
  - Tau kawg, peb yuav rhuav nws, tab sis ... Debugging lub tshuab yuav tsum tau nqa tawm sai dua, thiab qhov no tshwj xeeb tshaj yog siv rau cov motors. Ntawm no, tau kawg, kev ntsuas radical yuav xav tau los txhim kho lawv, tab sis yog dab tsi tus thawj coj-tus tsim yuav pab!
  Txhua leej txhua tus bark nyob rau hauv unison:
  - Lub koob meej rau tus poj Fuhrer! Thov kom Providence pab peb!
  Lub suab nkauj ntawm Thib Peb Reich pib ua si thiab ib kem ntawm cov tub ntxhais hluas sib ntaus los ntawm Hitler Jugent tsiv mus rau pem hauv ntej. Cov tub hluas ntawm kaum plaub mus rau kaum xya xyoo tau mus rau lub nruas nyob rau hauv ib tug tshwj xeeb tsim. Thiab tom qab ntawd qhov nthuav tshaj plaws tau tshwm sim: cov ntxhais hluas los ntawm German Women's Union tau taug kev. Lawv nyob rau hauv luv luv tiab, liab qab, liab qab taw ntawm beauties attracted tus saib ntawm cov txiv neej. Cov ntxhais sim tsa lawv ob txhais ceg siab dua, tab sis tib lub sijhawm rub lawv cov ntiv taw rov qab thiab ua tib zoo tso lawv lub pob taws. Ib qho kev lom zem ntawm kev zoo nkauj nrog cov duab tsis zoo... Cov ntsej muag txawv heev thiab qee cov tub ntxhais hluas fascists yog me ntsis tsis zoo, yuav luag yog txiv neej, thiab lawv kuj txawv txav. Tshwj xeeb tshaj yog thaum lawv coj pob muag ua ke.
  Esthete Adolf sau tseg:
  - Nws yog ib qho tsim nyog kom cov tub thiab ntxhais tau txais kev cob qhia lub cev ntawm qhov loj dua. Thiab kuv paub tias ntau tau ua tiav ntawm qhov teeb meem no, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv Jungfolk, tab sis qhov xav tau yog kev sib koom ua ke thiab kev saws me nyuam ntawm Spartan txoj kev. Tau kawg, ntxiv rau kev txhawb nqa tub sab nyiag ... Peb cov tub thiab cov ntxhais yuav tsum loj hlob los ua neeg ncaj ncees thiab tib lub sijhawm cov neeg siab phem.
  Supreme Commander nres. Cov thawj coj nyob ntsiag to, tej zaum ntshai tsam tawm tsam, tab sis tsis xav kom paub meej qhov pom tseeb. Fuhrer txuas ntxiv:
  - Kev ua tsov ua rog tsis yog kev dag, tab sis kev ua siab phem rau cov yeeb ncuab yuav tsum ua ke nrog kev sib koom tes thiab kev nkag siab ntawm kev sib raug zoo ntawm cov phooj ywg. Qhov no yog qhov peb yuav tsum instill nyob rau hauv txhua leej txhua tus ... Tus superman tshiab yog tsis muaj kev hlub tshua rau lwm tus, tab sis txawm ntau yog li ntawd nws yuav tsum ua siab ntev rau nws tus kheej. Rau inferiority yuav tsum xub muab tshem tawm nyob rau hauv ib tug ntsuj plig, thiab ces lub cev tsis muaj zog ntawm tib neeg yuav sawv!
  Lwm qhov ncua... Cov thawj coj thiab cov tsim qauv dheev pom tau tias thiab pib qw nrov nrov. Lub Fuhrer zoo li txaus siab:
  - Qhov no zoo dua, tab sis tam sim no kuv xav pom ib qho kev coj ua ntawm kev sib ntaus sib tua huab cua. Yog li formidable thiab tag nrho-destructive ...
  Heinkel tsis txaus siab nug:
  - Nrog cov mos txwv nyob lossis lub plhaub, kuv Fuhrer?
  Nazi tus naj npawb ib nodded:
  - Tau kawg, nrog kev sib ntaus sib tua. Tsis tas li ntawd, kuv xav xav txog cov txiaj ntsig ntawm cov cuab yeej ejection. Tom qab tag nrho, koj tab tom ua haujlwm rau nws ... - Tus Fuhrer tuav nws lub nrig. - Thaum kawg, nws yuav npaj thiab muab tso rau hauv ntau lawm. Tom qab tag nrho, tus kws tsav dav hlau uas paub dhau los yog tus kws tsav dav hlau uas yuav tsum tau tiv thaiv kev sib ntaus sib tua yav tom ntej!
  Fuhrer-Terminator txawm li cas los xij txiav txim siab los qhia cov neeg tsim qauv tsim qauv tshiab ntawm cov khoom siv tawm. Qhov no system yuav tsum tsis tshua muaj cumbersome, yooj yim dua thiab sib dua. Zoo, qhov pheej yig squib, twb paub los ntawm German kev lag luam, yog heev haum rau lub hom phiaj no.
  Daim duab kos yuav tsum tau kos rau ntawm txoj kev mus, tab sis Hitler yog ib tus kws kos duab zoo tiag tiag, thiab nws kos kom meej meej, sai sai, cov kab ntawm cov duab kos thiab cov lem tau pom meej meej yam tsis muaj kev tswj hwm lossis kev sib tham. Lub hit-thiab-ntxhais Terminator xav tias nws yog qhov txawv, ntawm chav kawm, uas cov Germans, muaj, feem ntau, xws li muaj zog thiab rau qee qhov kev xav tau zoo li National Socialism thiab tag nrho cov kab ke, ua rau muaj kev tsov rog rau Russians. Tej zaum qhov no yog vim qhov tseeb tias cov tub rog Lavxias tau muaj zog thiab muaj zog dua li cov neeg German thiab kawm kom sib ntaus sai.
  Feem ntau, yog tias koj saib ntawm kev ua tsov rog tag nrho, ces cov Russians, los yog cov tub rog Soviet, tau kawm kev sib ntaus, tab sis cov Germans zoo li tsis nco qab li cas ... Lawv cov lus txib tau txiav txim siab nyob rau theem thawj. -cov tub ntxhais kawm, thiab tej zaum kuj qis dua yog tias cov tub ntxhais kawm qib ib muaj kev paub txog kev ua tub rog hauv cov tswv yim ntawm lub sijhawm. Thiab qhov tseeb tias qee zaum cov menyuam yaus hnub nyoog 6 xyoo twb dhau los ua tub rog virtual yog ib yam uas lawv thiab Zhukov thiab Mainstein tuaj yeem kawm los ntawm. Txawm li cas los xij, qee cov kws tshawb fawb suav tias Zhukov thiab Mainstein yog qhov nruab nrab. Kuj tseem muaj qhov tsis sib haum xeeb txog cov khoom siv, tshwj xeeb yog cov khoom siv Fabkis raug ntes. Hitler lub cim xeeb (lub cim xeeb zoo, tshwj xeeb tshaj yog thaum nws tseem noj qab nyob zoo!) qhia tias muaj 3600 lub tank raug ntes los ntawm Fabkis, yog ib daim duab zoo heev ... Qee cov qauv, xws li SiS -35, tau zoo tshaj hauv lawv cov cuab yeej rau T-34 tsuas yog nyob rau hauv pem hauv ntej armor. Yog li lub tank no tuaj yeem tsim tau yooj yim hauv Fab Kis cov chaw tsim khoom, tshwj tsis yog tej zaum los ntawm kev hloov riam phom 47 hli nrog rab phom ntev 75 hli. Qhov tseeb, txawm tias qhov no yuav tsis txaus. Tebchaws Askiv thiab Asmeskas feem ntau yeej ib txwm muaj txiaj ntsig rau cov cuab yeej ua rog feem ntau ntawm lawv cov tso tsheb hlau luam. Piv txwv li, plaub caug-tuj Churchill muaj kev tshwj tseg ntawm 152 millimeters piv rau 120 rau IS-2 lub tank hnyav.
  Lub Fuhrer hais rau cov neeg tsim qauv ib yam dab tsi ntxiv:
  - Peb muaj cov cua txaus txaus, yog li nrhiav cov qauv zoo tshaj plaws ntawm lub dav hlau thiab tsim cov duab streamlined, tsis muaj teeb meem rau kev sim kim, qhov twg peb cov aces zoo tshaj plaws kuj tuag. Piv txwv li, tus qauv ya dav hlau ntawm lub dav hlau muaj txiaj ntsig zoo heev, tshwj xeeb tshaj yog tias lub thickness thiab lub kaum sab xis ntawm qhov inclination tuaj yeem hloov pauv. Kuv twb muab rau koj daim duab, yog li cov tailless yuav tsum tau npaj. Txawm tias muaj lub cav Yumo, nws kwv yees qhov ceev yuav mus txog 1,100 kilometers ib teev. Yog li mus tom ntej, tab sis tsis txhob ua siab phem!
  Qhov no tom qab noj su hauv huab cua ntshiab, cov ntxhais qhev tau npaj rooj thiab rooj zaum. Zoo nkauj... Tab sis yuav ua li cas hloov kho hauv National Socialism? Xws li txo cov yeeb ncuab kom ntau li ntau tau thiab ua phooj ywg. Piv txwv li, tsis txhob tsa cov haiv neeg German ntawm txhua qhov kev sib tw thiab tej zaum yuav tsum tsis txhob faib cov neeg mus rau hauv chav kawm. Txawm li cas los xij, kev faib cov teb chaws mus rau hauv cov neeg qis dua thiab Aryan haiv neeg tseem tsis tau raug cai raug cai. Qhov no simplifies yam.
  Ib tug ntxhais zoo nkauj los ntawm cov tub qhe zaum ntawm ib sab ntawm Fuhrer thiab muab nws txhais tes rau ntawm nws lub hauv caug liab qab. Cooed:
  - Koj puas xav txog ib yam dab tsi, kuv Fuhrer?
  Tus Nazi dictator thiab tib lub sij hawm ib tug virtual player perked. Nws pom tias nws tseem tsis tau tiav nws cov zaub zaub thiab txiv hmab txiv ntoo nyias. Tus Fuhrer hnia tus ntxhais ntawm daim di ncauj, hnov nws cov hluas, qab zib thiab hais tias:
  - Koj yuav mus hauv lub tsheb nrog kuv. Thiab nej sawv daws mus ua hauj lwm, lub sij hawm noj mov tas lawm.
  Thiab dua, lub zog ntawm lub xeev, txawm hais tias tsis zoo-roj mechanism, pib tig. Nyob rau hauv txoj kev rov qab los, Fuhrer tau hlub kev zoo nkauj, thiab txawm xav tsis thoob qhov twg nws tau txais ntau lub zog thiab lub zog. Tom qab tag nrho, lawv tau hais tias Fuhrer yog impotent thiab feem ntau supposedly neeg xiam oob qhab, muaj syphilis (lus dag) thiab raug castrated (tag nrho cov lus tseeb!).
  Txawm li cas los xij, tsis yog txhua yam ua tau zoo nyob rau lub Rau Hli 22, 1944; Tab sis yeej tsis nyob rau hauv qhov pom, thiab Saratov tseem tuav. Stalin kom lub nroog no tiv thaiv txhua tus nqi.
  Txawm tias tag nrho cov kev poob, cov khoom siv tub rog tau txais txiaj ntsig zoo heev. Cov tshiab IS-2 tso tsheb hlau luam tau ua tau zoo heev. Txawm tias tsis muaj kev xuas nrig ntaus ib tus neeg German lub taub hau, lawv ua rau lawv xiam oob qhab los ntawm qhov ntev ntev.
  Yog li cov Nazis muaj lub sijhawm nyuaj heev. Tab sis lawv tau muaj txiaj ntsig zoo. Muaj ob peb lub dav hlau ME-262 sib ntaus sib tua saum ntuj. Thiab nws yog tus neeg sib tw loj.
  Txawm li cas los xij, TA-152 tau ua pov thawj tias yog hom riam phom zoo tshaj plaws.
  Stalin, lub sijhawm no, kuj tau muaj kev sib tham nyob rau hnub thib peb ntawm kev pib ua tsov rog thiab pib nug cov thawj coj tub rog seb lawv xav li cas thiab yuav ua li cas txhim kho qhov xwm txheej ntawm sab xub ntiag.
  Zhukov hais rau tus thawj coj:
  - Yog tias peb tsuas tiv thaiv peb tus kheej thiab tawm tsam kev hem thawj, peb yuav poob tsis ntseeg. Peb yuav tsum tawm tsam!
  Stalin nodded zog:
  - Pom zoo! Tab sis qhov twg!
  Marshal Zhukov hais tias:
  - Thaum Leningrad tsis tau capitulated, nws yuav tsum raug tso tawm!
  Marshal Vasilevsky pom zoo:
  - Yog, kuv xav tias qhov no yuav yog qhov kev xaiv zoo tshaj plaws!
  Stalin shrugged nws lub xub pwg nyom thiab sau tseg:
  - Yog tias peb ntaus Tikhvin dua, lawv yuav tos peb nyob ntawd, thiab peb yuav tau bogged los yog poob rau hauv lub ntxiab!
  Marshal Zhukov nodded nyob rau hauv kev pom zoo:
  - Yog lawm, Comrade Stalin! Tab sis kuv thov hais tias cov tub rog Finnish hauv Petrozavodsk yuav tsum raug tawm tsam. Lawv tsis muaj zog heev thiab peb tuaj yeem coj tus yeeb ncuab los ntawm kev xav tsis thoob!
  Stalin teb nrog luag nyav:
  - Nws yog qhov laj thawj, Comrade Zhukov. Yog li ntawd mus rau Petrozavodsk. Thiab coj peb yeej!
  Tom qab cov lus no, ob peb tug ntxhais tuaj hnav tiab luv dawb thiab liab qab. Lawv coj lub raj mis liab thiab iav ntawm qhaub cij thiab caviar dub. Stalin coj cov qhaub cij ntawd thiab haus nws, hais tias:
  - Yog li cia peb haus dej kom ntseeg tau tias peb lub peev xwm ib txwm sib haum nrog peb cov kev xav tau.
  Voznesensky sau tseg:
  - Qhov zoo ntawm cov cuab yeej ntawm peb cov tso tsheb hlau luam yog qhov tsawg heev. Thiab kuv thov kom IS-2 thiab T-34-85 sib zog, sai dua thiab maneuverable los ntawm kev txo cov armor. Qhov no yuav ua rau peb ob qho tib si kev txuag hlau thiab ua rau cov tshuab no siv tau ntau dua.
  Stalin shrugged nws lub xub pwg nyom thiab sau tseg:
  - Tej zaum ... Tab sis kuv tsis yog tus txhawb nqa ntawm kev ua cov tso tsheb hlau luam los ntawm plywood!
  Voznesensky tau hais nrog qhov zoo saib:
  - Tab sis tej zaum nws tsis yog lub tswv yim phem los ua qee lub tso tsheb hlau luam yuav luag tag nrho los ntawm ntoo. Koj tuaj yeem tshawb xyuas seb nws yuav zoo li cas hauv kev xyaum!
  Zhukov nodded nyob rau hauv kev pom zoo thiab tawg rau hauv hais lus:
  - Peb caug plaub tuaj yeem ua kom sib dua, lawv tseem tsis yooj yim heev thiab ua kom nrawm thiab ua haujlwm tuaj yeem ntxiv rau lawv txoj sia nyob. Tsis tas li ntawd, lub gearbox tau zoo dua thiab qhov no them rau qhov txo qis hauv ergonomics los ntawm kev nce hauv qhov hnyav. Tab sis qhov tsis zoo ntawm cov hlau hloov 90 millimeters rau hauv tsis muaj dab tsi tiv thaiv cov phom loj German. Tsis tas li ntawd, cov Germans tau tshem tawm qhov yooj yim "Panther" thiab T-4 los ntawm kev tsim khoom, thiab hauv Thib Peb Reich, ntxiv rau cov tso tsheb hlau luam tshawb nrhiav, tsuas yog "Panther"-2 nrog 88-mm cannon yuav dhau los ua ntu. Tab sis peb lub tank tsis tuaj yeem tawm tsam nws los ntawm qhov deb. Thiab txawm ntau li ntawd, lawv qhov ceev yuav tsum tau nce ntxiv!
  Stalin nodded:
  - Tso qee qhov T-34-85 thiab IS-2 nkaus xwb nrog kev tiv thaiv cov mos txwv, thiab tom qab ntawd xyuas thiab taug qab seb qhov no yuav cuam tshuam li cas rau lawv txoj kev sib ntaus sib tua. Thiab kev ua haujlwm ntawm SU-100 yuav tsum tau nrawm dua. Tej zaum peb yuav tso tseg peb caug-plaub thiab IS-2 nyob rau hauv kev pom zoo ntawm no tus kheej-propelled rab phom nkaus xwb.
  Marshal Vasilevsky tau sau tseg tias:
  - Qhov no yog ib lub tswv yim nthuav. Tab sis SU-100 tuaj yeem ntaus cov yeeb ncuab ntawm lub nkoj tsuas yog tig nws lub cev tag nrho ...
  Stalin hais tias:
  - Ua kom luv dua kom nws txav nrawm dua ... Thiab nyiam dua nrog qis dua silhouette. Tab sis peb xav tau rab phom nws tus kheej zoo li huab cua!
  Zhukov nug:
  - Koj tus yawm yij... Saratov tab tom tuav tam sim no, tab sis yuav sai sai no. Nws yuav tsim nyog los tsim ib txoj kev npaj rau kev khiav tawm ntawm Kuibyshev ntawm yam uas tau coj los ntawm Moscow. Koj tus kheej xav li cas?
  Stalin teb hnyav heev:
  - Thaj, peb yuav tsum khiav tawm mus rau Sverdlovsk. Tab sis koj tseem tuaj yeem ua haujlwm hauv Moscow. Peb muaj tag nrho lub nroog underground no. Peb yeej muaj peev xwm tuav tau nws.
  Vasilevsky hais tias:
  - Moscow yuav tsum tuav ntawm tus nqi, ib yam li Saratov!
  Stalin hais tias:
  - Tawm tsam cov Germans hauv qhov sib txawv ntawm Don thiab Volga. Peb yuav tsum hloov peb lub zog. Tuav Saratov ntawm txhua tus nqi, mus rau qhov kawg ntawm cov ntshav. Siv txhua txoj kev, txawm tias kamikaze.
  Zhukov tau lees tias:
  - Cia nws ua li ntawd, Au tus zoo!
  Stalin tig mus rau Yakovlev:
  - Zoo, tus tsim qauv, koj puas muaj tswv yim?
  Tus Lwm Thawj Coj Pawg Neeg Sawv Cev teb nrog lub siab ntev:
  - Nws yuav tsim nyog los tsim lub dav hlau aviation, tab sis qhov no tseem tsis tau muaj tseeb. Thiab Yak-3 yuav tsum muaj duralumin zoo, uas peb tsis muaj!
  Stalin nodded:
  - Kuv paub! Yak-9 yuav tsum nyob hauv peb qhov kev pabcuam. Thiab nws yuav tsum raug tso tawm ntau li ntau tau! Thiab nce kev tsim tawm ntawm fighters.
  Yakovlev hais tias:
  - Lub German TA-152 yog ib txhij ib lub dav hlau nres, ib tug pem hauv ntej-line bomber, thiab ib tug fighter. Nws yuav zoo yog tias peb tuaj yeem tsim lub tshuab ntau lub hom phiaj!
  Stalin txhawb nqa tus tsim:
  - Qhov no yog ib lub tswv yim zoo, Comrade Yakovlev! Piv txwv li, yog tias koj txhim kho lub LAGG-7 me ntsis, nws tuaj yeem hloov mus rau hauv kev sib xyaw ntawm ob lub dav hlau nres thiab cov tub rog pem hauv ntej!
  Yakovlev tau lees paub tias:
  - Qhov no yog ua tau, Comrade Stalin ... Tab sis nws yuav siv sij hawm. Thiab lub dav hlau yuav dhau los ua kim.
  Tus Thawj Tub Ceev Xwm tau npau taws slammed nws lub nrig ntawm lub rooj thiab qw nrov nrov:
  - Ua kom pheej yig dua! Thiab feem ntau, ntau npaum li cas ib tus tuaj yeem kwv yees rau lub ncauj lus no? Peb xav tau ib lub dav hlau dav hlau los tsim qhov no xwb. Thiab qhov no tuaj yeem yog txoj hauv kev tawm.
  Yakovlev hais tias:
  - IL-2 yog qhov yooj yim heev los tsim thiab nws cov qauv tsim tau ua tiav. Tsis tas yuav tshem nws tawm. Nws yog ib lub dav hlau ruaj khov, txawm hais tias tam sim no nws cov yam ntxwv ntawm lub davhlau yog outdated. Tab sis txhua tus huab muaj ib txheej nyiaj. Peb zoo ntawm kev foob pob khoom siv yeeb ncuab.
  Zhdanov npau taws sau tseg:
  - Peb lub dav hlau yuav tsum muaj zog tshaj plaws hauv qhov tsawg tshaj plaws!
  Yakovlev nodded:
  - Yuav tsum! Tab sis tam sim no peb cov pilots yog qhov zoo tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no: Anastasia Vedmakova thiab Akulina Orlova!
  Stalin nodded hauv kev pom zoo:
  - Cov ntxhais no tsis muaj qhov sib npaug thiab, rau nees nkaum tsib tus yeeb ncuab lub dav hlau tom ntej no, kuv muab lawv rau lwm lub hnub qub ntawm tus phab ej ntawm USSR!
  Zhukov zoo siab heev hais tias:
  - Koj yuav tsum haus rau qhov no!
  Beria hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Peb, nco ntsoov txhua yam, keeb kwm yuav txiav txim,
  Nws tig yuav los mus sim...
  Zoo li los ntawm lub plhaw mus rau riam phom atomic,
  Nws coj lub teb chaws cia siab rau pem hauv ntej!
  Thaum cov tswv cuab ntawm pawg tub rog tab tom sib tham, cov ntxhais sib ntaus sib tua.
  Thiab nrog kev pab los ntawm lawv cov ntiv taw liab qab lawv tsoo cov Nazis thiab cov liab qab-legged zoo nkauj ua feats.
  Thiab lawv hu nkauj:
  - Peb ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv,
  Yuav muaj qhov kawg rau fascism ...
  Thiab lub hnub yuav ci -
  Txoj kev illuminating communism!
  . Tshooj No. 10.
  Thaum kawg ntawm Lub Rau Hli, cov neeg German txiav tawm Saratov, thiab thaum Lub Xya Hli 1, 1944, lawv tau siv Sturmmaus thawj zaug. Lub tsheb no, nruab nrog 650-millimeter foob pob ua ntxaij launcher, tau tua cov cuaj luaj uas sib cais tag nrho cov zej zog.
  Cov ntxhais uas tsav lub tshuab no tsuas yog hnav ris tsho, thiab tau tso khoom plig ntawm kev puas tsuaj loj heev.
  Cov ntxhais liab qab-legged 'panties yog liab, dub thiab dawb. Thiab lawv tau coj tej txiaj ntsim ntawm kev tuag.
  Lawv tus thawj coj, Faina, tuav nws lub txiv mis liab liab thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau lub sijhawm ntawm Knights ntawm tus ntoo khaub lig!
  Peb yuav mus txog qhov kawg ntawm lub qab ntuj khwb!
  Thiab cov tub rog squealed thiab dhia.
  Ib tug ntawm lawv, Margaret, hais tias:
  - Huab Tais Tswv Ntuj nrog nraim peb!
  Faina pom zoo nrog qhov no:
  - Tau kawg! Thiab peb Reich yeej yeej!
  Tus ntxhais ntaus nws txhais taw liab qab thiab hu nkauj:
  -Thaum peb koom ua ke, peb yog invincible! Thaum peb sib koom siab, peb yog invincible!
  Yog li ntawd, cov tub rog tau tua thiab stomped thiab dhia nrog lawv ob txhais taw liab qab. Cov tub rog ntawm cov chav loj tshaj plaws.
  Irma tseem xa lub plhaub los ntawm kev tsav tsheb tsis siv neeg thiab lub suab nrov:
  - Kev yeej loj tos peb!
  Cov ntxhais, tau kawg, yog cov uas yuav tsis tso tseg. Thiab lawv rhuav tshem Soviet txoj haujlwm nrog kev txaus siab heev.
  Albina thiab Alvina yog qhov zoo tshaj plaws, zoo li ib txwm, thiab qhia lawv qhov kev ua siab tawv. Lawv yog cov ntxhais, cia peb fim nws: super!
  Albina, tsoo lub tsheb Soviet nrog nws txhais taw liab qab, hais tias:
  - Kuv yog ib tug ntxhais super!
  Alvina, tsoo lub hom phiaj tom ntej nrog nws pob taws liab qab, dhia thiab flexes nws cov leeg plab, qw:
  - Kuv yog ib tug tub rog uas kuv tau kov yeej txhua yam!
  Qhov ntawd yog li cas cov tub rog sib cais.
  Gerda txiav txim siab, ua ke nrog Charlotte, sim tawm lwm German novelty.
  Txog tam sim no, tsuas yog E-25 tus kheej-propelled rab phom tuaj yeem tshwm sim hauv ntau qhov loj - nws yooj yim heev los tsim thiab pheej yig. Txawm hais tias tus qauv no yog ib qho ntawm thawj. Ntawm no yog ob tug ntxhais hauv bikinis pw hauv nws. Lub tsheb yog qis dua ib thiab ib nrab meters thiab ua tsaug rau qhov no, nws yog li ntawd zoo tiv thaiv thiab armed nrog ib tug kuj tsis tshua muaj ceeb thawj.
  Ob tug ntxhais, Charlotte thiab Gerda, pw tsaug zog, tua phom Soviet. Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv, cov tsheb me me tsiv, tswj los ntawm xov tooj cua, tshem tawm cov minefields.
  Liab Charlotte tua cov phom loj. Nws tsoo rab phom Soviet thiab tuav nws lub hauv siab, NW nyuam qhuav npog los ntawm ib daim ntaub nyias nyias. Thiab nws cooed:
  - Raging hluav taws ntawm hyperplasma!
  Thiab tom qab ntawd Gerda yuav nplawm nws, siv nws cov ntiv taw liab qab. Thiab nws chirps:
  - Kuv yog ib tug ntxhais zoo nkauj thiab tsis phem ...
  Cov phom self-propelled txav nws tus kheej. Thiab qee lub sij hawm nws nres. Nws cov ris tsho pem hauv ntej yog qhov hnyav hnyav, thiab qhov no muab kev tiv thaiv zoo. Soviet phom ' shells yog rhiab rau ricochet. Thiab tsis muaj dab tsi hem xws li rab phom self-propelled head-on. Lawv tseem tuaj yeem ntaus sab. Tab sis cov ntxhais tsis maj. Qhov zoo ntawm tus kheej-propelled rab phom yog superior nyob rau hauv armor-piercing hwj chim rau lub SU-100, uas yog tseem tab tom tsim, thiab tseem muaj kev tiv thaiv zoo dua, ntau mobile thiab nyob rau tib lub sij hawm sib zog.
  Thiab Red Army muaj ob peb lub tshuab ziab khaub ncaws, los yog, nws tsuas yog nyob rau theem tsim. Feem ntau yog T-34-85 tank, uas tsis muaj zog txaus nrog nws rab phom thiab tsis muaj zog armor. Thiab German tus kheej-propelled rab phom E-25, los ntawm txoj kev, yog sib dua, muaj zog dua nyob rau hauv armor thiab phom.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua...zoo nkauj heev thiab hluas. Thiab lawv tus kheej-propelled phom foob pob thiab pov ...
  Lub Xya Hli yog kub, thiab lub cev ntawm cov ntxhais hauv lub tsheb kub yog ci ntsa iab nrog hws. Lawv tsis tuaj yeem tso tseg thiab thim rov qab.
  Gerda sau ntawv:
  - Cov vajtswv ntawm Wehrmacht yog pom muaj zog,
  Tab sis lawv tsis pab cov tsis muaj zog ...
  Yog tias Adolf qhov ua rau muaj tseeb -
  Tsim lub ntiaj teb lub zog!
  Charlotte hu nkauj zoo siab:
  - Yog, khawv koob xav tau "Paj" thiab "Tswb",
  Ntxoov cov ntshav ntau kom txawm tias txhua txoj hmoo...
  Thiab tsis tas yuav muaj kev tsis ntseeg thiab kev ua si frenzied,
  Cia tag nrho cov haiv neeg hauv ntiaj teb poob rau hauv caug!
  Tab sis cov no yog cov ntxhais German, thiab cov ntxhais Soviet sib ntaus sib tua ntawm lwm sab.
  Yog li kev sib ntaus tom ntej yog qhov hnyav tshaj plaws. Natasha thiab Anyuta tua los ntawm lub nkoj muaj zog rab phom thiab squeal:
  - Peb tus chij yuav hla Berlin!
  Thiab lawv liab qab lawv cov hniav dawb, pearly hniav. Thiab koj tsis tuaj yeem txwv cov ntxhais nrog mines.
  Ob lub plhaub tsoo lub tsho tiv thaiv pem hauv ntej ntawm sab sauv ntawm lub nkoj... Lawv ricochet. Tsis yog, IS-2 yog lub tsheb loj thiab koj tsis tuaj yeem nqa nws yooj yim.
  Tab sis IS-1, uas tab tom txav ntawm sab tes xis ntawm cov ntxhais, zoo li tau txais kev ntaus los ntawm rab phom loj thiab nres. Ua rau tus txiv neej zoo.
  Alenka, flexing nws cov leeg plab, hu nkauj:
  - Txhua yam ua tsis tau yog ua tau hauv peb lub ntiaj teb, Newton pom tias ob thiab ob ua plaub!
  Kev sib ntaus sib tua tseem mus tsis tau. Soviet cannon ntaus Germans. Loj Marusya ntxig cov plhaub rau hauv lub breech. Qhov no yog lub neej thiab txoj hmoo ntawm cov ntxhais. Thiab lawv hu nkauj:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb, tsis muaj leej twg yuav swb peb! Lavxias hma tsoo tus yeeb ncuab, hma Lavxias teb sab - qhuas rau tus phab ej!
  Augustine, tua phom tshuab, hais tias:
  - Hauv kev tsov rog dawb huv! Nws yuav yog peb yeej! Lavxias teb sab chij rau pem hauv ntej, yeeb koob rau cov poob heroes!
  Thiab dua rab phom killer roars thiab suab:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb, tsis muaj leej twg yuav swb peb! Cov hma Lavxias tab tom tsoo cov yeeb ncuab, lawv muaj tes tawv!
  Maria, tus ntxhais no nrog cov plaub hau kub coj lub tank thiab squeaks:
  - Cia peb tsoo cov fascists nyuaj!
  Cov Germans muaj kev nyuaj siab; Tab sis txog tam sim no Yak-9 yog qhov qis dua hauv kev nrawm thiab kev ua tub rog rau German hom. Kev sib ntaus sib tua mus tsis sib npaug.
  Marcel, tus kws tsav dav hlau ace zoo, tau ua haujlwm zoo thaum lub sijhawm ua tsov rog xyoo. Ntau precisely, zoo heev thiab zoo heev. Tom qab ncav cuag ib puas thiab tsib caug lub dav hlau nws tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib ntaj thiab pob zeb diamond. Thaum ncav cuag plaub puas lub dav hlau poob, nws tau txais Knight's Cross of the Iron Cross nrog golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond. Rau tsib puas lub dav hlau nws tau txais qhov Kev Txiav Txim ntawm German Eagle nrog pob zeb diamond, thiab tom qab xya puas thiab tsib caug Knight's Cross of the Iron Cross nrog platinum oak tawm ntaj thiab pob zeb diamond. Thiab tau mus txog ib txhiab lub dav hlau, nws tau txais Grand Cross ntawm Knight's Cross.
  Tus kws tsav dav hlau tshwj xeeb muaj peev xwm ua tiav ntau lub dav hlau yeej. Thiab nws tseem muaj sia nyob. Marcel tsis ntev los no tau nce mus rau qeb duas. Tab sis nws tseem ya raws li ib tug private pilot.
  Raws li lawv hais, nws tsis hlawv hauv hluav taws thiab tsis poob hauv dej. Ntau xyoo ntawm kev ua tsov ua rog, Marcel tau txais lub siab xav ntawm tus neeg yos hav zoov. Nws tau los ua tus neeg tsav dav hlau super-legendary thiab nrov heev.
  . Tab sis nws muaj lwm tus neeg sib tw muaj zog - Agave thiab Albina thiab Alvina, uas txhua tus tau tshaj li ib txhiab lub tsheb poob. Thiab Agave ntes tau nrog Marcel sai heev. Tab sis nws tseem hluas heev, thiab tseem tsis tau poob ib tug fighter.
  Tus hluas nkauj nias rau ntawm lub pedals nrog nws liab qab, chiseled taw thiab tua ib tug tawg ntawm cua cannons. Thiab tam sim no plaub lub tsheb Soviet IL-2 raug tua.
  Agave giggles thiab hais tias:
  - Rau qee qhov, peb txhua tus yog bitches! Tab sis kuv muaj cov hlab ntsha ntawm steel!
  Thiab dua tus ntxhais tig tawm. Nws tua tau xya lub dav hlau USSR hauv ib qhov tawg - rau PE-2 thiab ib lub TU-3, thiab squeaks:
  - Feem ntau, yog tias kuv tsis yog super, ces kuv yog hyper!
  Agave, ntawm chav kawm, yog ib tug bitch. Pilot los ntawm Lucifer. Nkauj hmoob zoo nkauj heev.
  Ntawm no nws tua lwm qhov tawg thiab tua yim lub dav hlau Soviet Yak-9 ib zaug thiab beeps:
  - Kuv yog tus muaj tswv yim tshaj plaws thiab tawm tsam!
  Hluas nkauj yeej tsis ruam. Nws muaj peev xwm ua tau txhua yam thiab ua tau txhua yam. Koj hu tsis tau nws tus kheej.
  Thiab nws ob txhais ceg yog tanned, thiaj li graceful ...
  Tab sis Mirabela tawm tsam nws ... Tau ntev, Pokryshkin yog tus zoo tshaj plaws Soviet ace. Nws sau tsib lub hnub qub kub ntawm lub hero ntawm lub USSR, tau tua ib puas thiab nees nkaum xya aircraft. Tiamsis thaum ntawd nws tuag lawm. Tom qab ntawd tsis muaj leej twg tuaj yeem rhuav tshem nws cov ntaub ntawv. Ntxiv rau Anastasia Vedmakova thiab Akulina Orlova. Thiab tsuas yog tsis ntev los no Mirabela kuj tau tshaj Kozhedub ntawm Yak-9 tattered. Thiab tau tua ntau tshaj ib puas thiab yim caum aircraft, nws tau los ua ib tug xya-lub sij hawm hero ntawm lub USSR.
  Nov yog tus ntxhais Terminator! Ib tug neeg zoo li nws yuav tso tseg ib tug nees nees thiab nkag mus rau hauv lub tsev pheeb suab.
  Thiab txawm txias dua.
  Mirabela muaj txoj hmoo nyuaj. Kuv tau mus nyob rau hauv ib tug me nyuam txoj hauj lwm colony. Taw taw liab qab thiab hnav lub tsho grey, nws tau txiav hauv hav zoov thiab sawed pob tw. Nws muaj zog thiab noj qab nyob zoo. Nyob rau hauv hnyav frosts nws taug kev barefoot thiab nyob rau hauv tsev lojcuj pajamas. Thiab tsawg kawg ib zaug kuv yuav txham.
  Ntawm chav kawm, qhov phenomenon no tau muab sau tseg ntawm fronts thiab. Tau ntev, Mirabela tau tawm tsam hauv tub rog, thiab tom qab ntawd los ua tus tsav dav hlau. Mirabela tau txais nws thawj kev cai raus dej ntawm hluav taws nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua ntawm Moscow, qhov chaw uas nws mus tam sim ntawd tom qab lub colony. Thiab nyob ntawd nws tau qhia nws tus kheej kom txias.
  Nws tiv thaiv taw liab qab thiab yuav luag liab qab nyob rau hauv qhov hnyav Frost uas txhais tau tias tuag tes tuag taw Wehrmacht. Nws yog ib tug damn, invincible ntxhais. Thiab nws ua tau zoo.
  Mirabela ntseeg nyob rau hauv lub imminent yeej ntawm lub USSR. Tab sis lub sij hawm dhau mus. Muaj ntau thiab ntau tus neeg raug tsim txom, tab sis yeej tsis tuaj. Thiab nws tau txais txaus ntshai heev.
  Mirabela npau suav ntawm yeej thiab ua tiav. Nws muaj xya lub hnub qub ntawm USSR - qhov no ntau dua li lwm tus! Thiab damn, nws tsim nyog nws cov khoom plig! Thiab nws tseem yuav ris tus ntoo khaub lig ua tub rog. Txawm hais tias Stalin raug tua tom qab, nws txoj haujlwm tseem nyob!
  Ib tug hluas nkauj los nyob rau hauv thiab hangs tawm ... Tua tawm qhov tseeb German XE-162 thiab squeaks:
  - Aerobatics! Thiab ib tug damn tshiab neeg coob!
  Hluas nkauj zoo nkauj heev. Tus cobra tiag tiag muaj peev xwm ntau heev.
  Mirabela yog lub hnub qub tshiab ...
  Kev sib ntaus sib tua mus rau ob peb hnub kom txog rau thaum lub lim tiam tshiab los txog thiab Lub Xya Hli 8, 1944 ... Lub Soviet IS-2 tau txais kev puas tsuaj rau cov menyuam thiab cov lem - nws tab tom kho. Yog lawm, xws li kev ua tsov rog siab phem thiab tsis muaj kev hlub tshua. Thiab nws yuav kav ntev npaum li cas?
  Thiab tam sim no Gerda tau tshaj Knisel thiab Wittmann nyob rau hauv tus naj npawb ntawm tso tsheb hlau luam puas.
  Yuav ua li cas kom tsis txhob mus ncig? Lawv sib ntaus sib tua hauv ib lub bikini xwb. Cov ntxhais coj lwm lub sijhawm, tsim txom cov menyuam yaus hauv Soviet ib zaug ntxiv. Thiab tam sim no lawv tau nce mus txog peb puas lub tank uas puas lawm. Thiab lawv tuaj yeem suav rau qhov khoom plig uas tsis tau pom dua: lub hnub qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Cov no yog cov ntxhais!
  Gerda tua ntawm lub tsheb Soviet. Nws kua muag tawm ntawm tus pej thuam thiab qw:
  - Kuv yog ib yam dab tsi!
  Thiab nws tua dua. Tom ntej: T-34-85 Thiab squeaks:
  - Lub teb chaws Yelemees!
  Tus ntxhais twitch. Thiab nws nquag heev... Yog lawm, nws muaj lub tswv yim zoo li no. Twb yog ib nrab lub Xya hli ntuj 1944... Tsov rog mus ntxiv... Tsis xav tso tseg. Cov tub rog liab tab tom sim nce mus rau ntau qhov chaw. Tab sis ceev faj, muaj ob peb pab tib neeg tshuav.
  Thiab Russia yog los ntshav.
  Piv txwv li, Hans Feuer. Tus yau tshaj tau txais kev txiav txim ntawm Iron Cross, Thawj Chav. Thiab tom qab ntawd nws tau los ua tus yau tshaj plaws tau txais kev txiav txim ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross rau kev ntes ntawm Soviet general.
  Yog, qhov no yog qhov tseeb heev.
  Thiab cov tub hluas qhia lawv tus kheej kom txias heev.
  Hans Feuer yog ib tug fighter siab tawv. Tus me nyuam tub sib ntaus zoo li tus loj heev, nyob rau hauv txias, nyob rau hauv tshav kub, nyob rau hauv lub caij ntuj sov thiab lub caij ntuj no, hnav ris tsho luv xwb.
  Tus me nyuam cuam grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab ua legendary.
  Qhov no yog qhov txias heev!
  Hans tau nto moo rau ntau pua xyoo! Txawm tias tsuas yog raws li ib tug anti-hero!
  Thiab feem ntau, qhov kev ua tsov rog zoo kawg thiab hnyav yuav tshwm sim ntawm no ... Txhua AI ploj mus.
  Agave nyob saum ntuj dua thiab tua cov tsheb hauv Soviet. Nws yog ib tug neeg tua tsiaj thiab tua tsiaj. Strikes tus yeeb ncuab.
  Cov tsheb uas nws tsoo poob. Thiab ces tus ntxhais hluav taws kub hauv av rog. Knocks tawm IS-2. Thiab nws luag:
  - Kuv yog tus zoo tshaj! Kuv yog tus ntxhais uas tua yeeb ncuab!
  Thiab dua nws yog pauv mus rau lub hom phiaj huab cua. Qhov no yog tus rhuav tshem ntawm cov tso tsheb hlau luam thiab txhua lub tsheb uas ya thiab tua.
  Tab sis ntawm no yog me me E-5 tank. Ib lub tshuab hnyav xya tons. Hla kev sib ntaus sib tua. Thiab gnaws thiab gnaws tus yeeb ncuab.
  Thiab thaum lub sijhawm hu nkauj, tsis muaj leej twg yuav txwv peb lossis swb peb!
  E-5 rushes ntawm nws tus kheej thiab tua thaum nws mus. Thiab xws li lub tank tsis tuaj yeem nres. Thiab cov shells ricochet.
  Thiab nyob rau hauv lub tsheb zaum ib tug me nyuam tub muaj kaum xyoo, Friedrich, thiab squeaks:
  - Thiab kuv yeej yuav yog tus super fighter!
  Thiab dua nws raug rho tawm haujlwm... Thiab nws hits qhov chaw ntawm lub pej thuam. Thiab nws lub zog puas tsuaj, txawm tias nws yog me me hauv caliber, yog colossal.
  Thiab nyob rau hauv lub ntuj Helga fights. Ib tug hluas nkauj taw liab qab hauv bikini tab tom ntaus cov nqi. Thiab zoo siab rau nws txoj kev vam meej.
  Nws taw tes nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub tsheb Soviet thiab muab nws tua hluav taws, ua rau tag nrho cov khoom siv sib ntaus sib tua nrog lub plhaub tawg.
  Qhov no yog txias thiab vwm.
  Thiab Agave tau ua ntej ... Thiab tseem sib ntaus.
  Nws twb yog lub yim hli ntuj 1944... Cov Tub Rog Liab tsis muaj peev xwm ua tau zoo nyob qhov twg. Tab sis cov Germans kuj tsis tuaj yeem ua kom muaj kev vam meej. Formidable underground tanks mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Tab sis lawv yog tactical nkaus xwb.
  Cov ntxhais maj nrawm hauv av, rhuav tshem lub roj teeb ntawm Soviet phom thiab rov qab los.
  Tib lub sijhawm ntawd, ob peb tug tho kev raug ntes. Cov ntxhais hle cov tub uas raug ntes thiab pib tsim txom lawv. Lawv tuav cov pioneer nrog hlau, ces ci lawv cov pob taws liab qab nrog hluav taws. Tom qab ntawd lawv pib rhuav kuv cov ntiv taw nrog cov ntiv taw kub. Cov tub hluas quaj qw mob qus. Thaum kawg, cov ntxhais tau hlawv cov hnub qub ntawm lawv lub hauv siab nrog cov hlau kub thiab tsoo lawv cov txiv neej zoo tag nrho nrog lawv cov khau. Qhov kawg ua tiav ntawm cov pioneer thiab lawv poob los ntawm kev poob siab.
  Cov ntxhais, luv luv, tau ua yeeb yam hauv chav kawm. Tab sis dua cov Germans ua tiav tsis muaj dab tsi tseem ceeb.
  Cov phom muaj zog ntawm tus kheej-propelled: "Sturmmaus", raug rho tawm haujlwm ntawm Soviet txoj haujlwm. Lawv tau ua ntau yam kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj. Tab sis ib lub dav hlau tawm tsam Soviet tsoo tawm ib lub tsheb, thiab Krauts rov qab los.
  Saratov tseem tuav tawm thaum Lub Yim Hli 1944. Muaj tseeb, cov Germans tau ntes lub nroog Uralsk hauv Kazakhstan thiab tsiv mus rau Orenburg.
  Ntawm no dua Albina thiab Alvina nyob rau hauv cov huab cua, tab sis lub sij hawm no ntawm ib tug sim ya saucer. Lawv taw tes siv lawv cov ntiv taw liab qab nias lub khawm joystick thiab ua nws zoo heev.
  Cov ntxhais, tau kawg, ua kom pom qhov siab tshaj plaws aerobatics. Lawv rub lawv cov discus, thiab lub kaum os Soviet ya tshuab raug tua.
  Albina chirps:
  - Pab pawg tsim kho npau taws! Yuav muaj hnub qub!
  Thiab nws tig nws lub tsheb rov qab. Thiab cov ntxhais rhuav tshem Tub Rog Liab. Tsis tas li ntawd, kom zoo ...
  Alvina kuj tua ib lub kaum os Soviet dav hlau thiab squeaks:
  - Cov ntxhais vwm, thiab tsis yog nkauj xwb!
  Qhov kawg yog qhov tseeb. Nkawm niam txiv muaj kev lom zem nrog cov txiv neej. Thiab nws tau ua txhua yam. Cov ntxhais hlub txiv neej - nws txaus siab rau lawv! Thiab tshwj xeeb tshaj yog tias koj ua haujlwm nrog koj tus nplaig.
  Ib tug hluas nkauj uas siab tshaj plaws...Lawv tsim txom cov pioneer... Ua ntej lawv hle nws thiab muab ob peb lub thoob dej tso rau hauv nws caj pas. Ces lawv coj ib tug hlau kub rau lub plab o. Thiab lawv hlawv li cas! Tus pioneer qw mob qus...Tseem muaj tsw tsw qab.
  Alvina ntaus nws ntawm ib sab nrog ib tug kub hlau. Thiab nws xav luag li cas...Nws funny heev.
  Ces nws hu nkauj:
  - Kuv nkees ntawm harrowing rear - Kuv xav ntxias kuv kev zoo siab!
  Thiab nws yuav luag li cas! Thiab nws yuav liab qab nws cov hniav pearly! Tus ntxhais no nyiam tua, tus hluas nkauj no!
  Thiab tus ntxhais ob txhais ceg yog liab qab thiab graceful. Nws nyiam taug kev barefoot ntawm coals. Thiab tseem yuav tshem cov pioneers uas raug ntes. Lawv squeal heev thaum lawv pob taws yog kib. Txawm Alvina pom nws funny heev. Thiab Albina kuj yog ib tug ntxhais, cia peb fim nws - super! Yuav ua li cas rau luj tshib tus nrog sib ntaus nyob rau hauv lub puab tsaig. Thiab nws squeaks:
  - Kuv yog ib tug ntxhais ntawm chav kawm siab tshaj!
  Thiab bares nws pearly hniav. Uas ci ntsa iab zoo li polished. Thiab tus tub rog yog impressive! Qhov no tuaj yeem yog qee yam uas tsis tuaj yeem hais hauv zaj dab neeg lossis piav qhia nrog tus cwj mem!
  Ob tug tub rog Soviet, Yak, Laggies, Pawns, thiab Ili, yog khob saum ntuj. Cov kev zoo nkauj yog active. Tsis muaj qhov tsis ntseeg me ntsis hauv lawv. Thiab xws li qus thiab ecstatic kev zoo nkauj.
  Cov tub rog tswj lub joystick nrog lawv txhais taw liab qab thiab tawm tsam Lavxias teb sab tsheb. Thaum lawv nias, lawv yuav tsoo cov neeg sib tw, zoo li yog ntaus pob zeb nrog lub club. Cov ntxhais tsis muaj kev hlub thiab tsis muaj kev hlub tshua. Lawv muaj lub hwj chim ntawm kev npau taws thiab nplaim taws ntawm kev mob siab rau. Thiab kev ntseeg siab hauv kev yeej. Txawm hais tias kev ua tsov ua rog tsuas yog nrog USSR tau plaub xyoos tam sim no. Tab sis nws tsis xav kom xaus ib yam. Albina thiab Alvina yog lub ncov ntawm lawv qhov chaw. Thiab lawv tsis xav rov qab los yog nres ib pliag. Thiab lawv tsiv mus rau lawv tus kheej thiab ram cov yeeb ncuab.
  Albina, tsoo lub dav hlau Soviet, qw:
  - Tus ntxhais nkees quaj, Kuv xav da dej khau bast!
  Thiab yuav ua li cas nws grins thiab flashes nws pearly hniav. Thiab tam sim no nws xav tau ib tug txiv neej li cas. Nws nyiam rape txiv neej. Nws txaus siab heev rau qhov no. Nws yuav coj koj thiab rape koj.
  Albina hais tias:
  Cov ntxhais sib deev yog poj niam txiv neej
  Ntawm no yog mus rau kev vam meej!
  Thiab tus tub rog yuav tawg tawm luag ... Thiab cia peb tua tag nrho peb cov yeeb ncuab dua. Nws muaj zog heev. Thiab tag nrho ntawm cov leeg nqaij.
  Thiab Alvina yuav qw:
  - Cia peb tsoo cov yeeb ncuab rau me ntsis!
  Thiab tus tub rog yuav pib luag nquag! Thiab kuv xav li cas nws cov txiv neej tau pawing. Tab sis cia hais tias nws zoo.
  Lub Cuaj Hli twb los rau peb lawm... Lub hnub ci ntsa iab tsawg dua. Nyob rau thawj hnub ntawm lub caij nplooj zeeg, cov tub hluas Lavxias teb sab khiav tawm ntawm cov daus uas nyuam qhuav poob rau hauv thaj tsam qaum teb ntawm Russia. Lawv luag ntawm lawv tus kheej, luag ntxhi rau lawv tus kheej, thiab qhia lawv cov txiv duaj rau cov neeg German.
  Pioneers nrog liab ties, luv luv haircuts, ib txhia ntawm lawv txawm luv. Lawv khiav thiab dhia. Lawv ob txhais taw liab qab yuav tsis txias. Lawv tau ua ntxhib heev. Cov ntxhais tseem khiav, kuj tsis muaj khau. Paj yeeb, puag ncig heels ci ntsa iab nyob rau hauv lub hnub. Cov ntxhais zoo nkauj Soviet. Slender, kis las, accustomed mus ua nrog me ntsis.
  Thiab txhua leej txhua tus luag ntxhi thiab luag ntawm lawv cov hniav... Thawj hnub ntawm lub caij nplooj zeeg yog kev xyiv fab tiag tiag thiab nqhis dej rau lub teeb thiab tsim!
  Thiab muaj huab cua sib ntaus sib tua saum ntuj. Mirabela, qhov no yog tus naj npawb ib tus kws tsav dav hlau Soviet uas tua lwm lub dav hlau German. Thiab raws li ib txwm muaj, tus ntxhais hnav tsuas yog bikini. Ib txwm hluas thiab tsis ploj mus. Xws li yog lub zog ntawm sab ntsuj plig muab zais rau hauv nws.
  Mirabela, txawm li cas los xij, kuj nyiam thaum txiv neej kov nws. Nws nyiam heev. Tias yog vim li cas nws thiaj yog tus tsav tsheb... Thaum tus ntxhais liab qab, lub cev nqaij daim tawv yog kneaded los ntawm cov txiv neej txhais tes, nws yog qhov txaus siab tiag tiag. Thiab lom zem heev!
  Mirabela ntaus lwm lub tsheb Nazi thiab hais tias:
  - Kuv yog armored bitch!
  Tus ntxhais txawm ntaus lub vaj huam sib luag nrog nws liab qab, puag ncig heels. Nws yog gorgeous. Thiab inimitable.
  Mirabela tawm ntawm nws. Thiab Agave ya mus rau nws. Thaum kawg, ob tug yuav luag zoo tshaj plaws poj niam tub rog-pilots ntsib. Lawv tua ib leeg los ntawm ib puag ncig. Lawv sim kom tau nws los ntawm qhov deb. Tab sis nws tsis ua hauj lwm zoo heev. Ob tug zoo nkauj ya tawm ntawm txoj kab tua. Thiab lawv liab qab lawv cov hniav aggressively. Zoo, cov poj niam yog bitches. Lawv saib nyuaj rau ib leeg lub qhov muag. Ntau precisely, head-on thiab lawv tua dua. Lub German ME-262 X tseem muaj riam phom zoo dua li Yak-9 T, thiab lub tsheb Soviet raug tua ...
  Tab sis Mirabela tswj kom tshem tawm, poob nws lub dav hlau thawj zaug hauv nws txoj haujlwm ya. Qhov phem tshaj plaws yog tias nws tau mus rau ntawm yeeb ncuab thaj chaw. Thiab qhov no yog qhov phem. Yog, xws li tshwj xeeb twists ntawm txoj hmoo. Thiab lub Cuaj Hlis 1, 1944, twb yog xyoo thib tsib ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob, lub ntiaj teb hloov pauv, tab sis txoj cai ntawm Fuhrer hauv lwm qhov kev ua si keeb kwm tseem nyob.
  Saratov thaum kawg tau tso tseg los ntawm cov tub rog Soviet, thiab cov tub rog Wehrmacht mus txog Kuibyshev.
  Kev sib ntaus sib tua hnyav kuj tshwm sim rau Orenburg.
  Barefoot Tamara tab tom sib ntaus nyob rau ntawd, pov pob tawg ntawm nws cov yeeb ncuab, thawb lawv nrog nws txhais taw liab qab thiab squealing:
  - Koob meej rau lub teb chaws Communism!
  Veronica tua ntawm nws cov neeg sib tw. Nws pov lub pob tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab qw:
  - Rau cov tswv yim ntawm communism!
  Victoria, tua nws cov neeg sib tw, thiab ua nws zoo li Robin Hood hauv bikini, chirps, pov pob ntawm tus yeeb ncuab nrog nws txhais taw liab qab thiab quaj:
  - Muaj koob meej rau lub sij hawm ntawm communism!
  Olya, tua tus yeeb ncuab thiab txiav lawv nrog ib rab koob, coj nws thiab chirped:
  - Rau qhov loj ntawm lub xeev Soviet thiab lub yeeb koob loj loj!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws yuav rov pov pob tawg ntawm colossal, kev puas tsuaj.
  Larisa, tua ntawm Nazis, squeaked:
  - Kuv lub teb chaws Russia, koj nyob mus ib txhis muab los ntawm Vajtswv nyob rau hauv lub ntuj xiav!
  Thiab winks ntawm nws cov neeg koom tes ...
  Agafya, tua ntawm Nazis, purred:
  - Orenburg yuav tsis tso tseg! Peb yuav tawm tsam cov yeeb ncuab ntawm Leej Txiv!
  Cov ntxhais tau txiav txim siab thiab npaj siab tawm tsam kom txog thaum kawg ntawm cov ntshav.
  Orenburg tseem tab tom tuav. Tab sis lub Cuaj Hlis 3, 1944, kev tawm tsam ntawm Kuibyshev pib. Thiab ntawm chav kawm qhov no tsis zoo rau USSR.
  Alenka tua ntawm Nazis thiab qw:
  - Rau communism, lub teb chaws ntawm lub Soviets!
  Thiab dua, nrog nws txhais ko taw liab qab, nws yuav tso lub grenade ntawm kev puas tsuaj.
  Anyuta hluav taws ntawm nws tus neeg sib tw thiab qw:
  - Cia peb tiv thaiv Kuibyshev!
  Thiab nrog koj cov ntiv taw liab qab lub pob tawg yuav raug pov nrog lub zog tuag taus.
  Thiab nws yuav rhuav tshem ntau tus yeeb ncuab.
  Alla, tua ntawm Krauts, chirps thiab co nws lub hauv siab:
  - Rau qhov siab cosmic ntawm Polesie!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws yuav muab rau hauv lub grenade rau kev puas tsuaj thiab tag nrho kev tuag ntawm tag nrho cov Fritz-aggressors.
  Maria, tua ntawm Nazis, thiab nrog nws txhais ko taw liab qab pov lub hwj chim uas ua rau tuag tes tuag taw Fritz, squeaked:
  - Aboard!
  Thiab tus ntxhais yuav luag rau saum nws lub ntsws!
  Marusya, tua ntawm cov fascist chains thiab pov lub foob pob tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab, tweeted:
  - Lub koob meej rau communism thiab yeej!
  Matryona tau hais nrog luag nyav, xa lwm qhov tawg tawg thiab txiav Fritz:
  - Lub teb chaws yog dawb huv!
  Cov ntxhais sib ntaus zoo li tus phab ej.
  Qhov kev sim ntawm lub flying saucer tsuas yog pib ua tiav, thiab tom qab ntawd nws ua tsis tiav.
  Yog li Albina thiab Alvina tam sim no tau tawm tsam dua ntawm ME-309, lub tshuab yooj yim heev rau lawv cov qauv.
  Cov ntxhais raug rho tawm haujlwm ntawm lub dav hlau Soviet thiab squealed:
  - Chaw ua si zoo, thiab hluav taws xob spaghetti!
  Albina tua ib tug zoo- aimed tawg ntawm tus yeeb ncuab, ntaus ib tug Soviet tsheb, taw nws liab qab thiab squeaked:
  - Kuv thawj qhov kev tawm mus yuav tuag rau tus yeeb ncuab!
  Alvina kuj tua cov yeeb ncuab. Nws trimmed kom huv si thiab bared nws cov hniav thiab hais tias:
  - Communism yog kuv txoj hmoo!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws ntaus lwm lub hom phiaj.
  Cov ntxhais tseem sib ntaus sib tua hauv lub tsheb qub. Propeller-propelled fighters tseem tsis tau raug tshem tawm ntawm kev tsim khoom. Ntxiv mus, peb tseem yuav tsum tau siv dav hlau tshuab thiab txhim kho tag nrho cov txheej txheem rau lawv. Thiab qhov no tsis yog yooj yim ua.
  Albina, tua ntawm Soviet tsheb, logically sau tseg:
  - Kuv yuav tsim lub era ntawm communism thiab coj lub teb chaws Ottoman mus rau lub hnub qub!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws nias rau ntawm pedals.
  Alvina, tua ntawm Lavxias teb sab tsheb, xuas nrig ntaus txoj cai los ntawm lawv, squeaked:
  - Peb lub hom phiaj yog Aryan communism!
  Thiab dua tus tub rog siv nws cov ntiv taw liab qab. Thiab nws tau ua sai heev.
  Thaum ob tug ntxhais rov qab los, tau siv tag nrho lawv cov khoom siv sib ntaus sib tua, lawv tso cai rau lawv lub cev ntxuav hauv chav da dej. Cov txiv neej zoo nkauj thrashed nrog brooms. Albina, sov so, hais tias:
  - Tseem, cov txiv neej xav tau!
  Alvina pom zoo nrog qhov no:
  - Xav tau tiag tiag! Txawm hais tias peb cov poj niam zoo nkauj dua!
  Albina tawg tawm luag thiab chirped:
  - Vim li cas poj niam thiaj li xav tau txiv neej kom muaj ib tug ntaus!
  Cov ntxhais, ntawm chav kawm, pom zoo nrog qhov no.
  Helga nrog TA-152 raug rho tawm haujlwm ntawm Soviet tso tsheb hlau luam thiab xuas nrig ntaus los ntawm lawv, luag ntxhi:
  - Muaj koob meej rau Kaiser txoj kev ntseeg!
  Thiab tus ntxhais luag.
  Agave yog nyob rau saum ntuj yos hav zoov rau Soviet dav hlau. Lub Yak-9, uas yog qhov yooj yim tshaj plaws los tsim, yog nce pom saum ntuj. Lub tsheb no, txawm li cas los xij, tsis muaj zog heev. Hauv kev hloov kho T, nws yog armed nrog 37 mm cannon thiab tuaj yeem sting Fritz mob.
  Agave tua los ntawm qhov deb ntawm nws ME-262 thiab hu nkauj los ntawm nws lub qhov ntswg:
  -Kuv yog tus txawj ntse tshaj hauv ntiaj teb no, kuv tua cov yeeb ncuab hauv chav dej!
  Thiab winks ntawm nws cov tim tswv saum ntuj.
  Tab sis ntawm no Mirabela yog nyob rau hauv huab cua dua. Tus ntxhais no, txawm tias tag nrho cov poob, tsis poob siab.
  Thiab nws txawm pib hu nkauj, sau raws li nws mus;
  Kuv tau koom nrog Komsomol thaum ua si,
  Hluas nkauj zoo nkauj...
  Kuv xav tias lub ntiaj teb yuav nyob mus ib txhis May,
  Txhua hnub yog hnub yug ntawm lub caij nplooj ntoos hlav!
  
  Tab sis rau qee qhov laj thawj nws tsis ua haujlwm,
  Cas kuv yuav tsis hlub...
  Zoo, qhia rau kuv cov neeg thov,
  Lub neej muaj zog heev!
  
  Suddenly tsov rog dheev thundered,
  Thiab ib tug nag xob nag cua ntawm txoj kev tuag rushed ...
  Thiab kuv cov ntxhais muaj lub cev muaj zog,
  Koj tuaj yeem tso koj tus kheej tawm tsam tam sim ntawd!
  
  Ntseeg kuv, Kuv tsis xav tso tseg,
  Sib ntaus sib tua kom txog hnub kawg...
  Peb nqa grenades nyob rau hauv lub hnab ev ntawv muaj zog,
  Stalin hloov nws txiv hauv lub siab!
  
  Warriors yog zoo nyob rau hauv Russia.
  Peb tuaj yeem tiv thaiv kev thaj yeeb nyab xeeb thiab kev txiav txim ...
  Lub hnub qub ntawm lub ntuj watered lub velvet,
  Thiab tus neeg yos hav zoov tig mus rau hauv kev ua si!
  
  Kuv yog ib tug hluas nkauj taw liab qab sib ntaus sib tua
  Tag nrho ntawm kev ntxias thiab kev hlub ...
  Nws yuav yog, kuv paub ib qho chaw hauv lub vaj kaj siab no,
  Koj tsim tsis tau kev zoo siab ntawm cov ntshav!
  
  Great warriors ntawm lub Fatherland,
  Peb yuav sib ntaus sib tua nyob ze Moscow ...
  Thiab ces tus npau suav nyob rau hauv communism,
  Tawm tsam lub ntiajteb sab hauv nrog Xatas!
  
  Cov tub rog Lavxias teb sab,
  Tias lawv sib ntaus sib tua ncaj ncees mus txog thaum kawg ...
  Lawv tua nrog rab phom tshuab,
  Yog hais tias koj xav tau ib tug crown ntawm kub!
  
  Tsis muaj ib lub mos txwv tuaj yeem nres peb
  Yexus tus Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tau sawv rov los...
  Lub hnub ntawm tus zaj predatory dhau lawm,
  Nws txawm ci ntsa iab saum ntuj!
  
  Kuv hlub koj, nyob zoo Lada,
  Lub siab tshaj Vajtswv Svarog yuav nyob rau hauv lub yeeb koob ...
  Peb yuav tsum tawm tsam rau Russia,
  Tus Dawb Huv zoo tshaj yog nrog peb!
  
  Tsis txhob coj cov Russians mus rau hauv lub hauv caug,
  Ntseeg kuv, peb lub cev tsis tuaj yeem tswj tau ...
  Stalin thiab tus poj Lenin nrog peb,
  Koj yuav tsum xeem dhau qhov kev xeem no thiab!
  
  Kev mob ntawm Leej Txiv kuj nyob hauv peb lub siab,
  Peb ntseeg nws txoj kev loj hlob ...
  Peb sai sai qhib qhov rooj rau qhov chaw,
  Nws yuav yog lub neej qab zib heev!
  
  Peb yog cov ntxhais zoo nkauj khau khiab,
  Peb khiav nrawm dhau ntawm cov snowdrifts ...
  Peb tsis xav tau no vodka iab,
  Lub Cherub nthuav nws tis!
  
  Peb cov ntxhais yuav sawv rau Leej Txiv,
  Thiab peb yuav teb cov Krauts, tsis yog rau cov phem,
  Hellish Cain yuav raug rhuav tshem,
  Thiab nyob zoo rau Khetos tus Cawm Seej!
  
  Yuav muaj sijhawm - nws tsis tuaj yeem zoo dua,
  Cov tuag yuav sawv mus ib txhis...
  Lub qab ntuj khwb yuav dhau los ua ib lub vaj kaj siab tiag tiag,
  Txhua tus npau suav yuav muaj tseeb!
  . QHOV NO 11.
  Lub Cuaj Hli Ntuj xyoo 1944 tau dhau los ntawm kev sib ntaus sib tua hnyav ... Lub Fritz muaj peev xwm nyob ib puag ncig Kuibyshev thiab Orenburg thiab yog li ntawd cov nroog no tau raug puas tsuaj, tab sis txawm tias txhua qhov teeb meem lawv tau tawm tsam.
  Cov ntxhais tau pom kev tawm tsam hnyav heev ... Thaum pib lub Kaum Hli, cov Nazis tseem tsis tau noj Kuibyshev, tawm tsam Penza. Thiab kev sib ntaus sib tua pib npau taws tshaj lub nroog no.
  Natasha thiab nws pab neeg tau tawm tsam nyob ntawd.
  Tus ntxhais cuam ib tug grenade nrog nws graceful liab qab ko taw thiab cooed:
  - Rau cov ntsuj plig Lavxias.
  Tom qab ntawd Zoya raug rho tawm haujlwm ntawm bazooka. Thiab nws khob tawm German Lev-2 tank.
  Cov Germans qeeb me ntsis ... Cov Panthers thiab T-4s raug tshem tawm ntawm kev pabcuam. Tab sis tam sim no cov tshuab no tseem nyob hauv kev pabcuam. Qhov tseeb, Panther yog lub tank tua pov tseg zoo, thiab muaj kev tiv thaiv zoo ntawm pem hauv ntej. Tab sis ob sab yog nws qhov teeb meem. Txawm li cas los xij, "Panther"-2 tsis zoo tiv thaiv los ntawm nws sab. Tab sis feem ntau ntawm cov phom yog tuav.
  Txoj kev loj hlob ntawm E series tab tom ua haujlwm... Lub E-75 tank cog lus tias yuav yog lub tsheb tshiab uas muaj cov npog zoo kawg nkaus. Cov Germans suav hnyav rau qhov no. Lub hom phiaj yog kom tau lub tank uas tsis hnyav dhau, nrawm thiab tiv thaiv zoo. Thawj qhov kev sim ntawm hom no yog Maus, tab sis kev xyaum qhia qhov hnyav ntawm lub tank no. Hloov chaw, E-100 twb tau tsim. Lub tank no muaj denser layout thiab qis dua silhouette. Feem ntau, nws qhov hnyav piv rau Nas poob rau ib puas peb caug rau ib puas thiab plaub caug tons. Cov sab tau muab ntsia rau ntawm cov kaum sab xis. Lub thickness ntawm ob sab ua ke nrog cov ntxaij vab tshaus mus txog 210 millimeters. Lub armament yog tib yam li nas: ib tug 128-mm thiab 75-mm cannon nrog ib tug luv barrel. Cov Germans tau teeb tsa lub cav muaj zog dua ntawm 1,500 horsepower, thiab lub tank txav ntawm plaub caug kilometers ib teev ntawm txoj kev loj.
  Uas yog tag nrho txaus siab. E-100 tseem hnyav dhau lub tank. Tab sis nrog riam phom zoo heev thiab kev tiv thaiv.
  Nws qhov kev sib ntaus sib tua zoo yuav tsis yog qhov phem, tab sis kev thauj lub tank thiab nws txoj kev thauj mus los tseem muaj teeb meem. Kev paub tiag tiag tau pom tias lub tank tuaj yeem hnyav tsis ntau tshaj yim caum tons rau kev hloov pauv tsim nyog hla txoj kev thiab txuas hniav.
  Yog li Hitler tau muab qhov txwv ntawm E-75 kom tau raws li qhov hnyav tau muab, tab sis tsim kom muaj lub tshuab txhim khu kev qha ntawm kev tiv thaiv. Vim li no, nws tau txiav txim siab tso tseg 75-mm cannon. Thiab ua kom cov txheej txheem kom tuab li sai tau: hauv ib qho thaiv, lub cav thiab kev sib kis thoob plaws thiab lub gearbox ntawm lub cav. Tom qab ntawd tej zaum nws yuav tau txais lub tank uas tiv thaiv txhua sab thiab tsis hnyav dhau.
  Hitler, feem ntau, tsis txaus siab rau German tsheb. Txawm hais tias Lev-2 yog qhov zoo tshaj plaws, nws lub 105 hli cannon yog ntau dhau rau kev sib ntaus sib tua Soviet tso tsheb hlau luam, thiab tsis txaus rau kev tua ntawm lub hom phiaj tsis muaj armored. "Panther"-2 feem ntau tuaj yeem txaus siab rau cov tub rog nrog riam phom thiab kev tiv thaiv pem hauv ntej, tab sis kev tiv thaiv sab tseem tsis txaus, tab sis cov yam ntxwv ntawm kev tsav tsheb tau txaus siab.
  Lub Fuhrer tau thov kom tsim lub tank uas tuaj yeem ua rau cov tub rog txaus siab rau txhua yam.
  Tab sis qhov no tsis yog yooj yim kom ua tiav. Puas yog nws muaj peev xwm compact lub layout mus rau qhov siab tshaj plaws thiab lighten lub chassis nrog kev pab los ntawm tshwj xeeb bogies thiab springs, thiab nqa ib yam dab tsi tawm ntawm lub cev. Thiab cov neeg coob tau pw tsaug zog.
  Qhov kev txhim kho zoo li no tuaj yeem ua tau zoo heev. Thawj lub tank E-75, koom ua ke nrog E-50, tuaj yeem hnyav tsis ntau tshaj xya caum tons, thiab qhov no yog lub tshuab loj heev.
  Elizabeth tau tawm tsam ntawm T-34-85 tank thiab tsis txaus siab rau nws txoj kev tiv thaiv. Cov armor, tsis yooj yim vim tsis muaj cov ntsiab lus alloying, tsis tiv thaiv lub tank ntau heev.
  Elizabeth tua nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab qw, baring nws cov hniav:
  - Kuv yog qhov chaw vixen.
  Catherine ntaus tus yeeb ncuab, ntaus tus yeeb ncuab ntawm sab thiab hissed, baring nws cov hniav:
  - Rau communism nyob rau hauv lub USSR!
  Elena kuj tua heev nquag, aiming ntawm tus yeeb ncuab, thiab ntaus nws nrog tuag quab yuam, thiab xav txog qhov tseeb hais tias nws ob txhais ceg liab qab, nws croaked:
  - Rau txoj cai lij choj ntawm yeej!
  Efrasia raug rho tawm haujlwm ntawm tus yeeb ncuab, siv nws cov ntiv taw liab qab thiab squealed:
  - Peb ua siab ncaj rau Svarog thiab Stalin rau qhov loj ntawm lub teb chaws!
  Cov ntxhais sib ntaus ntawm no. Lawv muaj pab neeg zoo tshaj plaws.
  Qee lub tank T-34-85 tau tshwm sim nrog kev tiv thaiv cov mos txwv, uas txo lawv qhov hnyav. Qhov ceev thiab maneuverability ntawm lub tsheb tau nce. Tab sis tam sim no nws tuaj yeem raug coj los ntawm rab phom tiv thaiv tank, rab phom loj-caliber, thiab ntau hom grenades. Thiab cua cannons txawm tho txoj cai los ntawm. Muaj tseeb, xws li lub tank yog qhov yooj yim dua los tsim, pheej yig dua thiab ntxiv rau kev txav ceev.
  Tam sim no, yog cov ntxhais tsav tsheb no, lawv yuav tsis cia kuv nkag mus rau hauv.
  Elizabeth, tus ntxhais nrawm ntawm cov ntsiab lus puas tsuaj loj, tau sau tseg tias:
  - Armor tsis tuaj yeem hloov lub siab!
  Catherine pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, yog lawm, txoj kev no koj yuav tsis tau nthuav tawm!
  Thiab yuav ua li cas koj yuav luag ...
  Cov ntxhais ntxim nyiam heev. Thiab yog hais tias lawv tsoo cov yeeb ncuab, lawv ua aggressively thiab meej.
  Elena, tom qab lawv lub tank tau siv nws cov khoom siv sib ntaus sib tua thiab tawm mus ntxiv cov khoom siv, nug nws cov phooj ywg:
  - Koj cov ntxhais xav li cas, peb puas muaj lub sijhawm los kov yeej peb Reich?
  Catherine teb tias:
  - Raws li Vasily Terkin hais tias ... Peb tuaj ntaus, tsis suav!
  Elizabeth kho:
  - Qhov ntawd yog qhov Suvorov hais!
  Thiab tus ntxhais, nrog nws cov ntiv taw liab qab, coj thiab dov ib daim ntawv xov xwm rau hauv ib lub luam yeeb. Nws yog funny rau nws.
  Efrasia hu nkauj, rocking nws lub cev:
  - Kuv yog ib tug ntxhais terminator chaw,
  Nws yuav mob heev rau Krauts - cultivator!
  Thiab yuav ua li cas tus tub rog yuav luag!
  Cov ntxhais txiav txim siab mus ua si phaib. Nws yog funny. Thiab cov losers ua push-ups thiab squats.
  Elena hais thaum lub sijhawm ua si:
  - Txawm li cas los xij, peb tsis muaj txoj hauv kev los yeej! Lub Caucasus tau poob thiab peb poob!
  Catherine pov ib daim npav nrog nws txhais taw liab qab, ntaus nws tus nrog sib ntaus thiab squeaked:
  - Tab sis peb muaj riam phom zais cia!
  Tus tub rog luag thiab tseem muab daim npav nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Elizabeth sau tseg nrog ib tug sigh:
  - Peb tsuas muaj kev cia siab nkaus xwb - riam phom zais cia tshiab!
  Efrasia whined, pov daim npav nrog cov ntiv taw liab qab ntawm nws ob txhais taw zoo nkauj:
  - Yog, peb tsis tuaj yeem ua yam tsis muaj riam phom zais cia!
  Thiab cov ntxhais hu nkauj hauv chorus:
  - Peb rab ntaj hlawv nrog hluav taws, peb yuav txiav peb cov yeeb ncuab! Peb yog cov tub rog ntawm USSR!
  Cov tub rog yeej sib ntaus sib tua tiag tiag.
  Tab sis cov rog tsis sib npaug ... Hauv nruab nrab Lub Kaum Hli, Kuibyshev tseem poob ...
  Cov Germans tau ntes tau ib qho chaw tiv thaiv tseem ceeb. Tab sis cov nag pib nchuav... Muaj kev cia siab rau ib ntus vim lub caij nplooj zeeg.
  Txawm li cas los xij, kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv rau saum ntuj.
  Peb tus kws tsav dav hlau hauv Soviet: Mirabela, Anastasia, Akulina tau tawm tsam nrog kev txaus siab rau tsiaj qus.
  Mirabela, tua ib tug Nazi nyob rau hauv davhlau, ntawm nws outdated tab sis formidable Yak-9 T, hu nkauj:
  - Yuav muaj ib lub sijhawm, lub sijhawm ntawm kev ntseeg!
  Anastasia, nias lub khawm nrog nws cov ntiv taw liab qab, lees paub, baring nws cov hniav:
  - Kuv yuav ya mus saum ntuj hu nkauj!
  Thiab nws winked ntawm nws cov phooj ywg.
  Akulina tsoo lwm tus German los ntawm nias nws liab qab, puag ncig pob taws ntawm lub pedal thiab hais tias:
  - Rau lub yeeb koob ntawm USSR!
  Cov menyuam ntxhais yuav tsum muaj kev sib tw tshwj xeeb.
  Mirabela, tua tus fascist ME-262 nrog 37-mm cannon, tweeted:
  - Muaj koob meej rau communism!
  Anastasia, txiav tawm lub Nazi nrog ib tug zoo- aimed mus kom ze thiab pom tus yeeb ncuab, blathered:
  - Lub koob meej rau lub ntiaj teb liab!
  Akulina tus hluas nkauj, uas yog ib tug neeg tua rog, tsoo lub tsheb German thiab qw qw nrov nrov:
  - Rau communism, lub teb chaws ntawm lub Soviets!
  Nws yuav tsum tau muab sau tseg tias warriors yog colossal toughness.
  Albina, Alvina, Agava ntawm qhov tod tes yog racking lawv cov qhab nia. Thiab cov ntxhais kuj sib ntaus sib tua ntawm taw thiab hauv bikinis.
  Yuav ua li cas funny yog thaum cov ntxhais yuav luag liab qab ntawm lub dav hlau.
  Albina tsoo ntau lub tsheb Soviet nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squeals:
  - Rau cov kwv tij Aryan!
  Alvina kuj tawm tsam Red Army thiab ua siab loj. Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws aims cua cannons thiab txiav down Soviet tsheb, squealing:
  - Rau cov tswv yim ci ntsa iab!
  Agave kuj tua cov tub rog Soviet thiab tua cov dav hlau, ua kom lawv puas tsuaj thiab qw nrov nrov:
  - Rau kev yeej ntawm Thib Peb Reich!
  Thiab cov ntxhais tsis tiv thaiv lawv tus yeeb ncuab rau kev tsim txom phem. Tshwj xeeb yog cov tub zoo nkauj.
  Albina, roasting heels ntawm ib tug tho kev ntawm ceg txheem ntseeg, ib zaug sau tseg:
  - Cov tub kib thiab nrog kua txob qab heev!
  Thiab yuav ua li cas nws yuav luag. Thiab nws yuav qhia nws tus nplaig!
  Alvina pom qhov no, baring nws cov hniav:
  - Tus tub yog kib hauv qhov cub, qab heev nrog qej!
  Agave, nrog kev pab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, tau tsoo los ntawm ib khub ntawm Soviet fighters thiab blathered:
  - Peb yog chaw vixens!
  Thiab nws winked ntawm nws cov phooj ywg. Nws yog ib tug ntxhais uas tsis tshua muaj, sib ntaus sib tua zoo.
  Albina, tua cov dav hlau nrog nws liab qab, graceful, chiseled taw, sau tseg:
  "Koj tsis tuaj yeem nkag siab Russia nrog koj lub siab, koj tuaj yeem xaiv cov neeg zoo li Stalin li cas!"
  Alvina tau sau tseg aggressively, baring nws cov hniav thiab tua nrog nws liab qab ntiv taw:
  - Tab sis peb Hitler tsis zoo dua!
  Agave giggled, tsoo lub tsheb Soviet nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab sau tseg:
  - Adolf, ntawm chav kawm, muaj! Tab sis nyob rau tib lub sijhawm, ntau npaum li cas nws tau kov yeej tsis tau ntsuas!
  Cov ntxhais yog cov sib ntaus sib tua thiab txhoj puab heev.
  Thiab yog li ntawd lawv tau ci ob tug tub ib zaug rau ntawm hluav taws ciaj sia. Ib yam li ntawd, lawv tau chob ib ceg txheem ntseeg steel, thiab pib kib lawv, thaum lawv qw thiab writhed. Tom qab ntawd, thaum cov tub hluas tseem tsis tau muaj kev ntxhov siab, tag nrho cov ntxhais ntawm pawg tub rog pib khiav mus rau cov neeg ua haujlwm kib, txiav cov nqaij ntawm lawv thiab noj.
  Thiab nws yog cua heev, tshwj xeeb tshaj yog tias cov tub hluas tseem ciaj sia thiab peppered thaum lub sij hawm kib.
  Piv txwv li, Agave noj tus tub ncej puab nrog zoo siab heev. Cov ntxhais ntawd ua tau haujlwm zoo heev. Thiab tag nrho cov uas tshuav ntawm ob tug tub yog cov pob txha thiab offal. Cov hluas lub siab yog tshwj xeeb tshaj yog cua. Nws cov ntxhais gobbled nws nrog zoo siab heev.
  Tab sis tam sim no lawv tab tom sib ntaus sib tua saum ntuj ...
  Thaum kawg ntawm Lub Kaum Hli Ntuj Orenburg poob ...
  Cov Germans tuaj txog Ufa. Nws twb txias heev thiab daus.
  Tamara thiab nws pab neeg tab tom tawm tsam Nazis nyob sab nrauv Ufa. Lub German infantry, ua los ntawm cov tub rog dub nrhiav nyob rau hauv Fabkis thiab Belgian colonies, mus tawm tsam.
  Lawv cia litter tag nrho cov mus kom ze nrog corpses.
  Tamara muab tawg thiab pov ib lub grenade nrog nws txhais ko taw liab qab thiab squeaks:
  - Lub sijhawm ntawm kev coj noj coj ua yuav raug qhuas rau ntau pua xyoo, kuv ntseeg tias Stalin yuav yog peb txhais tes ruaj khov.
  Veronica, shooting, hais tias:
  - Tsis txhob rhuav tshem USSR!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws pov ib pob tawg.
  Anfisa, tua ntawm Nazis thiab pov lwm cov lus ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab, sau tseg:
  - Txoj kev loj hlob ntawm communism nyob nrog peb!
  Victoria, tua tus yeeb ncuab thiab mowing down lub Nazis, pov ib tug grenade nrog nws ob txhais taw liab qab, squeaks:
  - Thov kom lub Great Fatherland tau koob meej!
  Lub Olympics raug tua. Thiab tom qab ntawd tus ntxhais zoo nkauj no cuam tshuam tag nrho lub thawv ntawm cov khoom tawg ntawm Nazis thiab qw:
  - Lub koob meej rau peb lub Cosmic Motherland!
  Thiab cov ntxhais yuav quaj qw hauv ib leeg.
  - Rau USSR! Yuav muaj ib tug tho kev!
  Cov poj niam tub rog ntawm Red Army nyiag kev sib ntaus sib tua. Thiab thaum nws snowed, lawv tseem tiv thaiv taw liab qab thiab hauv bikini.
  Thaum pib lub Kaum Ib Hlis, Nazis pib ua phem rau Ulyanovsk. Lub nroog uas Lenin yug los thiab nyob rau hauv uas Stenka Razin raug mob hnyav. Qhov no yog qhov tseem ceeb tshaj plaws rau lub nroog ntawm Russia.
  Alenka tua cov Nazis. Thiab nws hu nkauj rau nws tus kheej, pov grenades ntawm Nazis nrog nws ob txhais taw liab qab:
  - Lub koob meej rau Russia, koob meej ...
  Tanks yog rushing rau pem hauv ntej ...
  Kev faib tawm hauv cov tsho liab,
  Ua tsaug rau cov neeg Lavxias!
  Anyuta, firing ntawm cov yeeb ncuab thiab mowing lawv down, thiab ces pib tawg pob ntawv ntawm sawdust nrog nws liab qab ntiv taw, blurted tawm:
  - Rau Stalin's communism!
  Thiab nws tau tig mus rau tag nrho cov kab ntawm cov tub rog dub, mowing lawv.
  Alla, tua ntawm nws cov neeg sib tw thiab siv nws cov ntiv taw liab qab, ntuav cov grenade tuag, squeaked:
  - Rau Niam Russia!
  Maria, tua cov fascists, thiab siv nws cov ntiv taw liab qab, thaum muab khoom plig ntawm kev tuag ntawm tus yeeb ncuab, snapped thiab sau tseg:
  - Rau qhov chaw communism!
  Matryona, tua ntawm Nazis thiab txiav cov yeeb ncuab, hais tias:
  - Rau kev hloov pauv hauv kev sib ntaus sib tua!
  Marusya, fucking lub Krauts, thiab ntaus lawv kom tuag, coj nws thiab aggressively blathered, pulverizing:
  - Rau kev yeej ntawm tus qauv siab tshaj plaws!
  Thiab nrog nws txhais ko taw liab qab nws pov ib tug grenade tuag.
  Cov ntxhais ntawm no mas txias thiab cus ciav.
  Alenka, tua thiab txiav cov yeeb ncuab, thiab pov cov grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab, squeaked:
  - Thov kom txoj kev loj hlob ntawm communism nyob nrog peb!
  Thiab tus ntxhais coj nws thiab khob tawm lub tank German nrog lub suab nrov zoo.
  Thiab ntawm no yog lwm qhov kev hloov kho ntawm Lev-2 tank nrog 88-mm cannon. Lub turret yog nqaim, thiab lub tank me dua, thiab hnyav tsib caug-tsib tons, thiab lub cav yog 1200 horsepower thaum txhawb nqa. Ceev ceev German tsheb.
  Tab sis nws tsis thab tus tub rog.
  Alla pov ib lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab squeaked:
  - Rau communism!
  Anyuta pov lub txiaj ntsim tua neeg tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab cooed:
  - Mus rau thaj tsam tshiab!
  Thiab tus ntxhais yuav xuav. Thiab lub German tank "Lev"-2 yuav tig thiab cov chais yuav cia ya tawm.
  Maria, tua ntawm Nazis, hu nkauj:
  - Thiab kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv,
  Thiab kuv lub siab ntxhov siab nyob hauv kuv lub siab...
  Thiab Lenin tseem hluas heev -
  Thiab cov tub ntxhais hluas Lub Kaum Hli yog ua ntej!
  Matryona, firing ntawm cov yeeb ncuab thiab mowing nyob rau hauv ib qeb, pov ib tug grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab chirped:
  - Thawj kauj ruam hauv lub neej yog qhov tseem ceeb!
  Marusya, khob tawm cov fascists, squealed:
  - Koj pom dua lub ntiaj teb, cua daj cua dub ntawm kev tawm tsam npau taws!
  Thiab cov no yog cov tub rog tsis muaj zog.
  Tab sis tseem lub zog tsis sib npaug. Penza twb poob lawm. Thiab Nazis cua daj cua dub Saransk.
  Tam sim no tsis muaj ntau sab laug mus rau lub nroog Gorky.
  Lub Kaum Ib Hlis 7, 1944, Stalin tau tuav lwm lub rooj sib txoos hauv Moscow. Txawm tias nws tsis yog yeej.
  Fritz, txawm li cas los xij, raug rho tawm haujlwm ntawm Moscow thawj zaug nrog V-2 ballistic missiles. Thiab nyob rau tib lub sij hawm lub nroog tau foob pob los ntawm dav hlau dav hlau, suav nrog Arado bombers. Qhov kev ua no ua rau sawv daws xav tsis thoob. Cov cuaj luaj V-2 tau ya raws txoj kev siab thiab poob tam sim ntawd; txawm tias cov radars tsis pom lawv zoo.
  Muaj kev puas tsuaj thiab teeb meem ntau heev. Cov tub rog Soviet tuag thaum lub sijhawm ua yeeb yam.
  Stalin tau tuav lub rooj sib tham ceev hauv qhov chaw nyob hauv av uas tuaj yeem tiv taus txawm tias raug ntaus los ntawm lub foob pob atomic.
  Lub taub hau ntawm cov neeg ua haujlwm dav dav, Vasilevsky, sau nrog lub tswb:
  - Cov Germans muaj riam phom tshiab ntawm kev puas tsuaj loj. Thiab peb radars tsis pom nws ...
  Stalin roar, npau taws stamping heels ntawm nws khau:
  - Koj yog neeg ruam! Peb tsis tuaj yeem pom qhov xav tsis thoob!
  Marshal Vasilevsky tau sau tseg tias:
  - Muaj ib yam dab tsi, Comrade Stalin ...
  Beria tau tshaj tawm tam sim ntawd:
  - Cov no yog A-5 chav kawm missiles. Tsis tas yuav txhawj xeeb, Comrade Stalin. Lawv nqa tsuas yog yim puas kilograms ntawm aminolon, tab sis raug nqi ntau npaum li lub dav hlau zoo. Cov Germans tau tua ob peb lub kaum os cuaj luaj, tab sis qhov kev tsim no tsis mus rau hauv kev tsim khoom, txij li kev foob pob nrog lub dav hlau dav hlau yog ob qho tib si pheej yig dua thiab siv tau ntau dua.
  Stalin, tau calmed down, hais tias:
  - Yog li qhov no tsis yog riam phom zoo? Zoo heev!
  Beria tau sau tseg nrog lub suab nrov:
  - Tab sis cov dav hlau bombers yog ib qho teeb meem loj. Peb yuav tsum tau tawm tsam qhov no, Comrade Stalin!
  Marshal Zhukov hais tias:
  - Tej zaum peb yuav coj nws thiab ua foob pob ua ntxaij peb tus kheej. Kuv txhais tau tias av-rau-huab cua. Dab tsi, los ntawm kev tswj lawv hauv xov tooj cua, tua cov dav hlau!
  Voznesensky sau tseg:
  - Nws yuav siv sijhawm los tsim cov cuaj luaj li no! Nws yog qhov yooj yim dua los ua cov dav hlau pheej yig heev tawm ntawm cov ntoo, sau lawv nrog cov khoom tawg thiab ram cov yeeb ncuab. Nws yuav yog kamikaze style!
  Stalin nodded hauv kev pom zoo:
  - Yog, cov dav hlau kamikaze yuav tsum tau siv. Qhov no yog peb lub caij nyoog, txawm hais tias qhov tseeb no tsuas yog ncua kev nyuaj siab ntawm peb cov Tub Rog Liab.
  Peb yuav tsum nrhiav ib yam dab tsi zoo dua!
  Yakovlev teb nrog ib tug sigh:
  - Ua haujlwm ntawm lub dav hlau tshiab tab tom pib, Comrade Stalin. Tab sis rau tam sim no peb tau tsom mus rau kev tswj hwm cov tsheb ntau tshaj plaws. Peb siv tag nrho peb cov peev txheej thiab muab cov menyuam yaus hnub nyoog kaum xyoo ntawm cov tshuab. Ua kom tiav kev mobilization, tag nrho thiab super-tag nrho.
  Stalin hais tias:
  - Ntau ntau yuav tsum tau ua! Koj ua dab tsi tsawg dhau!
  Molotov hais tias:
  - Nws tsis tuaj yeem tiv tauj cov phooj ywg. Zoo li peb nyob ib leeg. Kuv sim los ua kev pom zoo nrog cov neeg Nyij Pooj ... Lawv xav tau thaj chaw mus txog rau Urals, uas yog qhov tsis txaus ntseeg.
  Stalin hais tias:
  - Peb yuav tsum tawm tsam Nyiv lub caij ntuj no, tab sis li cas txog Leningrad?
  Zhukov hais tias, baring nws cov hniav:
  - Kev tawm tsam ntawm Petrozavodsk tsis ua tiav raws li qhov xav tau. Sweden tau nkag mus rau hauv kev ua tsov rog nyob rau sab ntawm Thib Peb Reich thiab peb yuav tsum tau nrog cov tub rog loj. Yog li nws tsis tuaj yeem tsim qhov kev tawm tsam tam sim ntawd, thiab tus yeeb ncuab, tau tsa Wehrmacht units, tau tawm tsam peb qhov kev tawm tsam. Lub nroog Leningrad yog ib puag ncig los ntawm kev thaiv thiab yog tag nrho pinched. Kuv xav tias thaum lub caij nplooj ntoos hlav, vim kev tshaib kev nqhis tag nrho, tag nrho cov pejxeem yuav tuag. Thiab lub caij nplooj zeeg ntawm Leningrad yuav inevitable.
  Nws yog xyaum tsis yooj yim sua kom muab nws los ntawm huab cua. Tus yeeb ncuab yeej dominates saum ntuj. Cov Germans tam sim no txawm muab ib tug knight tus ntoo khaub lig, tsuas yog rau ib puas dav hlau tua.
  Stalin chim siab:
  - Peb ua tsis tau qhov kev tawm tsam!
  Zhukov nodded:
  - Ntau txoj kev tsheb ciav hlau tawg, thiab peb tau siv zog tsawg dhau. Thiab peb yuav tsum muab qhab nia rau Finns thiab Swedes, lawv tseem pheej tiv thaiv. Tab sis tsis yog tag nrho. Cov Germans kuj hla Murmansk. Tam sim no lub nroog no nyob ib puag ncig. Peb tsis paub yuav ua li cas!
  Stalin hais tias:
  - Tshem tawm!
  Zhukov tawm tsam:
  - Kuv tsis muaj lub zog rau qhov no! Thiab tus yeeb ncuab tuaj yeem ntes tag nrho Karelian Peninsula!
  Stalin hais tias:
  - Rub koj lub zog thiab tshem tawm! Thaum lub caij ntuj no cov Germans tsis muaj zog heev. Nws yuav ua tau kom meej nias lawv!
  Vasilevsky sau tseg:
  - Peb yuav tsum tiv thaiv kev sib sib zog nqus tob, thiab tom qab ntawd peb lub zog yuav kov yeej cov yeeb ncuab!
  Stalin hais tias:
  - Peb yuav tawm tsam rau kev ntseeg!
  Voznesensky tshaj tawm xov xwm zoo siab dua:
  - Lub SU-100 twb tau embodied nyob rau hauv hlau thiab yog npaj txhij rau loj ntau lawm. Chassis raws li T-34. Yooj yim heev rau kev tsim khoom. Lub plhaub yuav luag npaj rau rab phom tshiab. Yog li SU-100 yuav tshwm sim nyob rau pem hauv ntej. Tag kis thawj lub tsheb yuav mus rau pem hauv ntej!
  Stalin nodded pom zoo:
  - Tsawg kawg qhov no ua rau kuv zoo siab! Tab sis T-34-85 yuav tsis raug tshem tawm ntawm kev tsim khoom. Ntxiv mus, lub armor yuav tsum tau ua thinner thiab qhov hnyav txo mus rau nees nkaum tons. Cov kev sib ntaus sib tua tau pom tias tej yam tsis tuaj yeem tshwm sim!
  Voznesensky sau tseg:
  - Thiab koj tuaj yeem ua armor tawm ntawm ntoo! Peb tsim ntau pua lub tso tsheb hlau luam hauv ib hnub, txawm tias ntau dua li Nazis. Tab sis peb lub tsheb tuaj yeem yooj yim tua Krauts txawm tias muaj phom phom tiv thaiv tank.
  Zhukov sau tseg:
  - Gerda nyob ntawd. Tus poj niam zoo li no! Nws khob tawm ntau ntawm peb lub tank thiab phom.
  Stalin nodded:
  "Peb yuav tsum ntes nws thiab kib nws pob taws liab qab." Tus ntxhais no ntxim hlub heev!
  Zhukov pom zoo:
  - Peb yuav tsum ntes nws! Thiab peb yuav rhuav tshem cov fascists!
  Beria nodded thiab gurgled:
  - Cia peb ua haujlwm tshwj xeeb zoo sib xws!
  Stalin tau sau tseg nrog ib tug sigh:
  - Qhov no yog ib lub tswv yim zoo, tab sis ... Lwm yam yuav tsum tau ua kom tiav!
  Beria hais tias:
  - Cia peb ntes lawv txhua tus!
  Stalin shook nws lub taub hau:
  - Tsis yog ... tua heroes tsis zoo! Kuv xav kom Gerda coj tuaj rau kuv! Qhov no yog qhov ceev!
  Beria sau tseg:
  - ciaj sia?
  Stalin tau lees paub tias:
  - Tau kawg, kuv tseem ciaj sia!
  Beria gurgled, puffing nws ob sab plhu:
  - Txhua yam yog ua tsis tau, kuv paub tseeb!
  Ntau tus ntxhais tau tshwm sim hauv luv luv tiab thiab liab qab ob txhais ceg. Lawv nqa iav cawv thiab winked ntawm cov tswv cuab ntawm Pawg Kws Tiv Thaiv Lub Xeev.
  Zhdanov sau tseg:
  - Peb xav tau ntau tus ntxhais hauv pab tub rog! Lawv mam li muab cov khoom tso rau ntawd!
  Stalin hais tias:
  - Kuv muab khoom plig Anastasia, Mirabela, Akulina nrog "Lub Hnub Qub ntawm Kev Txiav Txim Siab" nrog pob zeb diamond! Lub koob meej rau lub USSR!
  Txhua leej txhua tus tau qw nyob rau hauv unison:
  - Lub koob meej rau tus phab ej!
  Thiab lawv npuaj teg.
  Ib tug ntawm cov ntxhais tau hneev thiab txhos caug, hnia Stalin lub khau looj plab hlaub.
  Tus Thawj Tub Ceev Xwm tau nchuav cawv thiab qw nrov nrov:
  - Peb lub zog yog peb lub nrig!
  Beria tweeted:
  - Hitler yog neeg ruam!
  Stalin tawm tsam:
  - Tsis yog neeg ruam, tab sis lub embodiment ntawm dag!
  Thiab txhua leej txhua tus tau qhuas dua.
  . QHOV NO 12
  Lub nroog Ulyanovsk tau nyob ib puag ncig tag nrho, tab sis tam sim no nws tuav tawm ... Nws twb yog kawg ntawm lub Kaum Ib Hlis thiab nws yog daus thiab frosty. Cov Germans yeej tsis xav tawm tsam, thiab tseem tua.
  Huab cua hauv huab cua tsis yog lub caij ntuj sov heev. Tab sis cov ntxhais tseem sib ntaus sib tua thiab qhia txuj ci tseem ceeb ntawm kev ua siab loj.
  Gerda nrog nws pab pawg ntawm Panther 2. Tab sis Panther-3 tank tab tom yuav tshwm sim, thiab tus tub rog yeej xav tawm tsam nrog nws.
  Nyob rau hauv lub meantime, nws yog shooting nyob rau hauv Soviet txoj hauj lwm.
  Nrog nws txhais taw liab qab nws taw tes rab phom ntawm lub hom phiaj thiab raug rho tawm haujlwm. Nws tsoo lub Soviet peb caug plaub thiab tweeted:
  - Rau dawb huv Prussia!
  Charlotte kuj tau tua ib rab phom, nkag mus rau lub Soviet howitzer thiab squeaked:
  - Peb txoj kev zoo siab nyob mus ib txhis!
  Christina kuj raug rho tawm haujlwm, ntaus tus yeeb ncuab nrog nws txhais ko taw liab qab thiab croaked:
  - Rau cov txiv neej zoo li no uas tsim nyog peb!
  Magda kuj raug rho tawm haujlwm heev, chirping:
  - Rau lub Greatness ntawm lub teb chaws Ottoman!
  Thiab Elizabeth plaub yog sib ntaus sib tua ntawm SU-100 tshiab.
  Cov ntxhais tau paub qhov tshiab ntawm tus kheej-propelled rab phom thiab tua.
  Elizabeth raug rho tawm haujlwm nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab pib hu nkauj;
  fascist executioner rub tawm lub xub pwg nyom,
  Ntawm no yog khib, pincers, xyaum ntawm tes!
  Nws xav ua txhaum nws lub cev thiab tus ntsuj plig,
  Tus dab tsis tseem ceeb, tab sis zoo li txias!
  
  Nws cog lus tias nyiaj txiag, steamships ntawm hiav txwv,
  Dab tsi txawm tias lub npe tuaj yeem muab tau!
  Qhov tseeb, nws yuav raug nqi koj cov nyiaj
  Tom qab tag nrho, rau nws koj tsuas yog lub cev tuag thiab kev ua si!
  
  Nws xav paub txog peb txoj kev lag luam,
  Dab tsi tshiab los saw cov neeg pluag!
  Yog li ntawd, nws yuav tsav dav dav,
  Kom tsis nco qab koj txiv thiab koj niam!
  
  Tab sis peb yuav ua hauj lwm rau peb lub teb chaws ruaj khov,
  Peb tsis tuaj yeem tawg los ntawm kev ua phem ntawm tus tua neeg!
  Ib ceg yuav khoov los ntawm cua daj cua dub,
  Thiab koj tuaj yeem hnov cov menyuam liab qab quaj!
  
  Yog lawm, kuv poob thawj qhov nyuaj,
  Tiamsis tus uas Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus yuav muab sijhawm rau koj los yeej rov qab!
  Thiab tom qab ntawd kuv yuav tsoo tus yeeb ncuab kuv tus kheej,
  Kuv lub nrig yuav muab cov tsiaj reptile ib lub puab tsaig!
  
  Fatherland muab lub zog rau kuv,
  Qhov kev mob thiab kev tsim txom tuaj yeem kov yeej!
  Thiab tawm ntawm lub qhov ntxa uas tsis muaj qab hau no,
  Yog li ntawd koj tsis txhob noj los ntawm tus dais npau taws!
  
  Ib me ntsis ntxiv thiab txoj kev cawm seej nyob ze -
  Peb yuav kov yeej cov yeeb ncuab!
  Nyob rau hauv lub cover ntawm lub teeb ntawm communism,
  Yog li ntawd lub hnub puv lub tsev nrog kub!
  Thiab cov ntxhais hu nkauj thiab raug rho tawm los ntawm ib tug tshiab, killer cannon. Lawv yog ib tug formidable warriors.
  Elena sau nrog chuckle:
  - Communism yuav tsim, peb ntseeg nws!
  Catherine pom zoo nrog cov lus zoo sib xws:
  - Cia peb tsim kev ntseeg, thiab yuav muaj yeej!
  Efrasia coj nws thiab gurgled, tua nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab ntaus Panther.
  Tom qab ntawd tus tub rog squeaked:
  - Auj, communism, communism! Sophistry yuav raug tshem tawm heev!
  Thiab Panther raug ntaus taub hau thiab los ntawm qhov deb.
  Cov no yog cov ntxhais uas koj tsis tuaj yeem tawg yooj yim.
  Lub Kaum Ob Hlis twb los txog... Cov neeg Nyij Pooj, nyob rau hauv huab cua txias, yuav luag tsis muaj kev sib ntaus sib tua.
  Tab sis saum ntuj, txawm tias lub caij ntuj no huab cua, tseem muaj kev sib ntaus sib tua.
  Ntawm no Toshiba thiab Toyota, ob tus neeg tsav dav hlau Nyij Pooj tau sib ntaus sib tua zoo li cov tub sab xav tau.
  Toshiba tsoo lub dav hlau Soviet nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab qw rau saum nws lub ntsws:
  - Kuv yog ib tug ntxhais super!
  Toyota, knocking tawm ib tug Lavxias teb sab fighter, thiab baring nws pearly hniav cog lus ntseeg tias:
  - Thiab muaj ib tug poj niam hyper!
  Cov poj niam Nyij Pooj, tau kawg, yog cov neeg tua rog nrog lub zog loj loj. Koj tsis tuaj yeem tiv thaiv kev hwm ntawm samurai.
  Tab sis nyob rau hauv txhua rooj plaub, kev sib ntaus sib tua tseem raging nyob rau saum ntuj.
  Thiab ntawm thaj av, plaub tus ntxhais ninja tau teeb tsa txog kev tua cov tub rog Soviet.
  Tus ntxhais xiav ninja tau ua lub tshuab cua tshuab, txiav tawm ntau tus neeg tua neeg Lavxias, thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab tau pib ua cov txiv laum huab xeeb tawg ntawm lub zog loj heev.
  Nws rub nws thiab tweeted:
  - Hlo Japan!
  Tus ntxhais daj ninja kuj hu ua npauj npaim ntaj txheej txheem. Nws txiav tawm ntau tus neeg tawm tsam thiab squealed:
  - Rau kev pauj kua zaub ntsuab!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab, thaum nws tso tawm qhov kev puas tsuaj tam sim no ntawm kev puas tsuaj.
  Ces nws purrs:
  - Rau qhov loj ntawm Nyiv!
  Tus ntxhais liab ninja ua qhov nyoob hoom qav taub nrog nws rab ntaj. Nrog nws ob txhais taw liab qab nws pov lub txiaj ntsim tua neeg ntawm kev tuag, thiab squealed:
  - Rau kuv txoj kev hlub!
  Thiab ces nws sau tseg tias:
  - Communist kua zaub ntsuab ua li cas rau nws?
  Tus ntxhais ninja daj, hlais cov tub rog Lavxias, thiab rov muab cov grenade nrog nws pob taws liab qab, hais tias:
  - Thiab txawm hais tias yuav muaj kua zaub nrog miv!
  Tus ntxhais dawb ninja, txiav tawm nws cov neeg sib tw thiab pov lub txiaj ntsim ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab, hais tias:
  - Peb yuav yeej rau cov tswv yim ntawm communism!
  Thiab tag nrho plaub tus tub rog yuav luag hauv kev sib koom siab thiab qhia lawv cov hniav pearly.
  Lub Kaum Ob Hlis dhau los sai sai ... Tom qab lub siege, cov Germans coj Ufa thiab Saransk. Tab sis Ulyanovsk tseem tuav mus rau tag nrho blockade.
  Stalin hais kom Xyoo Tshiab los tuav lub nroog uas Lenin yug los ntawm txhua tus nqi.
  Txawm li cas los xij, txawm tias huab cua txias, cov Germans twb tau mus txog Kazan. Yog li ntawd, lub USSR yog nyob rau hauv lub verge ntawm tag nrho lub cev qhuav dej.
  Tseem tsis tau muaj qhov tseeb lossis cov tswv yim ntawm yuav ua li cas hauv USSR.
  Stalin ua kev zoo siab rau Xyoo Tshiab hauv Moscow thiab hauv bunker. Nws qhov muag ntsia tsis pom kev, tab sis nws lub siab xav sib ntaus tsis muaj zog.
  Hitler, tam sim no, txiav txim siab los npaj lub rooj muag zaub rau nws tus kheej, hauv Libya, qhov chaw sov so.
  Thiab nyob ntawd nws txaus siab rau qhov pom ntawm kev sib ntaus sib tua cov ntxhais gladiator.
  Tsis muaj dab tsi tshwm sim nyob rau Xyoo Tshiab Hnub, tsuas yog kev foob pob ntawm Moscow.
  Thiab qhov kev tso tawm thawj "Panther"-3. Lub tank no muaj qhov tuab ntawm Tiger-2 armor, tab sis nrog qhov siab dua, thiab hnyav tsuas yog plaub caug-tsib tons. Thiab nws qhov siab poob qis dua li ob meters. Lub cav muaj zog ntawm 1200 horsepower yog nyob rau hauv ib qho thaiv thiab hla kev sib kis. Lub tsheb nws tus kheej tau ua kom zoo-tsim, nrog zoo heev optics thiab hydraulic stabilizer. Thiab nyob rau hauv lub nqaim turret muaj 88-mm 100 EL cannon, muaj tseeb heev thiab armor-piercing.
  Gerda thiab nws pab neeg tau tsav tsheb tawm hauv lub tsheb no. Kev txhim kho thiab sib dua chassis uas khiav zoo nyob rau hauv cov daus. Lub tank no zoo tag nrho. Thiab nws cov ris tsho hnyav hnyav zoo kawg nkaus tiv thaiv lub tsheb hauv pliaj. Sab saum toj ntawm 150-mm rooj plaub tshwj xeeb tshaj yog tiv thaiv ntawm lub kaum sab xis ntawm 40 degrees los ntawm kab rov tav. Thiab qhov no yog kwv yees li 330 millimeters armor ntawm lub kaum sab xis ntawm cuaj caum degrees. Tsis muaj ib tug Soviet cannon yuav nkag mus rau sab saum toj ntawm Panther-3 hull. Lub hauv qab occupies ib feem peb ntawm lub hauv pliaj cheeb tsam ntawm 120-mm rooj plaub thiab yog nyob rau tib lub kaum sab xis, thiab tseem xyaum impenetrable.
  Lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam yog 185 millimeters tuab thiab ntawm lub kaum sab xis ntawm 50 degrees, kuj impenetrable rau Soviet phom.
  Tab sis ob sab tsis muaj zog ntawm 82 hli nrog txoj kab nqes, thiab lawv tuaj yeem nqa tau. Tshwj xeeb tshaj yog cov SU-100, ib tug tshiab Soviet self-propelled rab phom sai sai tau muaj koob meej ntawm cov tub rog vim nws yooj yim ntawm ntau lawm thiab armor-piercing phom.
  Gerda tau tua thawj zaug ntawm cov tub rog Soviet. Nws tho lub tank IS-2 thiab hais tias:
  - Qhov no yog ib tug zoo fighter!
  Charlotte tau sau tseg, tua cov yeeb ncuab, thiab rhuav tshem lub tshuab Soviet los ntawm nias lub pob nrog nws pob taws liab qab:
  - Cov txheej txheem no yuav luag flawless!
  Christina taw tes rau lub foob pob hluav taws kub tsis siv neeg German nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab sau tseg:
  - Sab armor yog qhov tsis muaj zog! Peb xav kom peb muaj lub tsheb muaj zog dua!
  Magda kuj raug rho tawm haujlwm, siv nws txhais ceg liab qab, thiab npau taws heev nws coj nws thiab qw:
  - Yuav tsuas muaj peb, thiab peb ua si ntau dua!
  Thiab cov ntxhais luag hauv unison... Lub tank yog qhov zoo heev, tshwj xeeb tshaj yog nws cov yam ntxwv tsav tsheb.
  Lub tsheb E-100 kuj tau kuaj xyuas kev sib ntaus sib tua. Nws hnyav heev. Tab sis nws muaj kev tiv thaiv zoo. Thiab nws rab phom tsis tuaj yeem nqa tau yooj yim heev.
  Thiab tseem muaj cov ntxhais German zaum hauv nws. Thiab txawm tias Frost, taw liab qab thiab hauv bikini.
  Adala, tua ntawm nws cov neeg sib tw thiab ntaus tus yeeb ncuab, qhia nws tus kheej tias:
  - Peb yuav nyob hauv qab kev ntseeg!
  Thiab yuav ua li cas nws nias nrog nws pob taws liab qab ...
  Agata, tua ntawm Soviet txoj haujlwm, ntaus cov neeg tawm tsam nrog nws cov ntiv taw liab qab, squeaked:
  - Thiab qhov loj ntawm peb yeej yuav nyob mus ib txhis!
  Agnes kuj raug rho tawm haujlwm ntawm cov tub rog Soviet, nrog nws txhais ceg liab qab, tau kawg, thiab qw nrov nrov:
  - Tsis yog, peb yuav tsis tawm mus rau Fuhrer!
  Tus ntxhais ntawm lub tank, Athena, ncaws cov yeeb ncuab siv nws cov ntiv taw liab qab thiab ua kom pom tseeb:
  - Rau Fuhrer, tsis yog rau Fuhrer!
  Agnes luag thiab sau tseg tias:
  - Peb yog ib pawg neeg ntawm supermen!
  Andriana, tua ntawm Soviet roj teeb thiab rhuav tshem cov yeeb ncuab txoj haujlwm, daig tawm nws tus nplaig thiab hais tias:
  - Qhov loj ntawm Germans tau lees paub los ntawm lub ntiaj teb!
  Thiab nrog nws lub hauv caug liab qab nws yuav tso siab rau nws tus nrog sib ntaus.
  Agatha, tua, sau tseg:
  - Peb yuav rhuav tus zaj rau tej daim...
  Lub tank E-75 tseem tsis tau npaj. Lub Fuhrer tau thov kom qhov hnyav yog rau caum-tsib tons thiab lub cav ntawm 1,500 horsepower rau kev txav siab, nrog rau sab armor yam tsawg kawg yog 170 millimeters ntawm qhov chaw loj. Thiab nws tau siv sijhawm.
  Tab sis tam sim no cov Nazis yeej ib txwm ... Lub Ib Hlis, Ulyanovsk thaum kawg poob. Lub Fritz pib cua daj cua dub Gorky thiab Kazan.
  Lawv mus deb dhau Moscow.
  Stalin npau taws heev, tab sis ua tsis tau dab tsi. Tiag tiag, koj ua dab tsi ntawm no, ua tsis tiav ...
  Tab sis cov ntxhais sib ntaus sib tua saum ntuj thiab hauv av...
  Yog li Natasha's SU-100 raug rhuav tshem los ntawm German nres aircraft nrog kev tawm tsam huab cua. Nws muab tawm zoo nkauj heev. Txawm hais tias tsis yog tag nrho ntse thiab muaj peev xwm. Txawm li cas los xij, Natasha tsis yog thawj qib thiab nws vwm.
  . Tam sim no hluas nkauj tig los ua V xa paub tank T -34. Tsuas yog Me ntsis phooj ywg Ntauwd loj dua thiab riam phom caliber ua 85mm​ hloov 76. Chassis Ib feem yav dhau los .
  Cov ntxhais twisted ib ncig ntawm qhov chaw . Lawv zoo li Thiab ua ntej , hauv ib bikini ib A ntawm no tsheb Soviet ntau lawm Noj Thiab plhaub ntawm qhov chaw .
  Superman-Natasha Nrog zoo siab saib luag ntxhi :
  - A Qhov twg cov fascists ?
  tshwm sim sab hauv tank duab tub txib . tub tweeted :
  - Ntawm no Qhov no lub tank ntawd tshwm sim ntawm pem hauv ntej thib ob ntiaj teb tsov rog V plaub caug thib plaub xyoo Thiab ua ntej cov no txij thaum ntawd los nyob ntawm riam phom Liab tub rog Rau nws tsis kam , E -25. Tus kheej-propelled phom ua 88mm​ phom thiab 120 mm pem hauv ntej armor Zoo kawg sib ntaus !
  tiag tiag V nyob deb Nrog loj kev ua haujlwm Ua tau xav txog German self-propelled phom Squat , nrog ntev lub cev Tsis paub cov ntxhais Yog li thaum ntxov sab laug pem hauv ntej Zoo heev Patriotic tsov rog Tab sis Superman-Natasha ncaj nraim los yog sau tseg :
  -Nws​ peb Tej zaum tau . U nws ntev ua 71 EL .
  Zoya ntawm no los yog qhia :
  - Yuav tsum mus V zog to Tsis yog ua tau !
  Futurist Angelica V kev ntxhov siab pom :
  - Ntawm no qab ! Ncaj nraim los yog plam superior peb tsheb !
  Lawv tus thawj saib xyuas-tus tub hluas npau taws hais tias :
  - A Qhov no ntau tsis muaj dab tsi ! E-75 yog yuav ntau phem ! Koj yuav nws tsis yog hauv qab ib kev xav yuav Tsis yog ntaus . A Yog li mus rau nws !
  Superman-Natasha hla nws tus kheej Thiab yws :
  - Ua li cas muaj tseeb communist , kuv kuv hais rau koj - rau damn !
  Futurist Angelica bark , stomping ko taw liab qab ceg :
  - Cia peb ua !
  Soviet tsheb qee me ntsis nruj pib , thiab ua buzz . Punch dhau German V hauv pliaj tsis muaj tseeb Thiab yuav tsum muaj tuaj hauv Fritz V lub rooj tsavxwm . Tab sis sim Qhov no ua ? Nws los ntawm nws lub cev ntev phom Yuav ua li cas fucked li ... Tseem nkaus xwb suav ntawm ceev .
  Superman-Natasha npau taws Tsis tu ncua German phom self-propelled Yog lawm ntau yooj yim dua peb caug plaub yog li ntawd nws superior V yam ntxwv . Ntawm no Koj tsis yeem koj yuav freak tawm .
  Soviet tsheb tuaj ntawm kev sib tham Zoo lub thawv iav zoo dua yav dhau los .
  Svetlana so liab qab pob taws Thiab tweets :
  - Fuhrer ceev Peb cia wb qhwv !
  Futurist Angelica lees paub zoo sib xws :
  - Hitler Peb Wb rhuav tshem !
  Golden plaub hau Zoya yws :
  - Muab rau nws nrawm nrawm Los ntawm ntsej muag !
  IN qhov no ib pliag hnyav projectile Hitler cov phom txaus siab ncaj qha V puag pej thuam . Cov ntxhais tsa Thiab raug kev txom nyem V tawg tawm hlau
  THIAB tom qab ntawd muab kuv ib sec Tag nrho plaub tig tawm yuav luag kiag li liab qab hauv panties thiab dai ntawm khib . Hauv qab ko taw liab qab ncaws kev zoo nkauj blazed pob hluav taws nplaim taws luag liab qab , graceful ib leeg cov ntxhais .
  Superman-Natasha Kuv sim nws tab sis nws ob txhais ceg tig los ua nruj nreem nyem V pads , thiab Heev mob stretched cov leeg Qhov no yog classical khib , cu tsoos ci ci pob taws A ntawm cov ntxhais ob txhais ceg Heev txawm sexy , thiab hluav taws licking ib leeg ua lawv ntau ntxim nyiam dua .
  Tab sis mob me ntsis kev zoo nkauj . Lawv tab tom sim dawb . Tab sis pads Heev ruaj A nws ntau Thiab cov ntxhais yog valkyries dai hnyav .
  Ib yam cov tub rog V luv tiab , s ko taw liab qab ob txhais ceg , liab qab tes , mas lub cev npog nyiaj saw hlau Lawv raking pokers bonfires , thiab pov tseg coals rau pob taws kib muaj zog dua .
  Ntawm no Thiab khib hloov tawm cov leeg , thiab hluav taws kib hauv qab no . A ntawm no ntau Thiab tub huabtais los ntawm huab tais William dynasty tshwm sim . IN tes ntawm lub yim hli ntuj tus tub uas pauv tus huab tais-demiurge thib ob lab nyiaj daus las rau txoj haujlwm hauv SS nplawm los ntawm prickly hlau A ntau Thiab nws Valkyries ua kom sov los ntawm nplaim taws
  Tub Vaj Ntxwv wink , thiab Yuav ua li cas yuav ntaus Superman-Natasha Los ntawm cov leeg rov qab Txawm li cas los hluas nkauj Thiab ua siab loj , tab sis nws los ntawm pob taws ua ntej rov qab lub taub hau xav tsis thoob zoo li no mob tas zoo nkauj qus qw .
  Tom ntej no ntaus tub - tub huabtais coj nqis ntawm Zoya . Ta Txawm tias Thiab nyem nruj nreem zuv , no tuav ntawm los ntawm qw . A ntawm rov qab tshwm sim ntshav kab txaij Thiab kub hnyiab
  Barbarossa Jr. Nrog luag ntxhi hais tias :
  - Kawm koj ntau tsim nyog !
  Tom ntej no ntaus yuav tsum Los ntawm Futurist Angelique . THIAB qhov no poj niam hluas Tsis yog tuav ntawm los ntawm qw . tub daig nws koj tus menyuam ko taw liab qab ceg V hluav taws . Muab rho tawm agile ntiv tes ua ember Thiab pov taub hau liab tsiaj txhu V ntsej muag . Ta qw nrov ntau zog , nws mob !
  Barbarossa Jr. Nrog zoo siab saib hais tias :
  - Tab sis Koj los yog xav Nrog Cov neeg German !
  Tom qab tau tawg , thiab Svetlana . Yuav ua li cas uas Tsis yog nyem luj , mas Ib yam qw . Tag nrho los yog nplawm los ntawm liab-kub , prickly hlau yog ntau ntau mob , ua li cas nplaim taws hauv qab ko taw liab qab nrog koj ko taw . Lawv ntau tshaj qhov ntawd cov ntxhais xa tau siv rau nws rau xyoo ua ua tsis muaj khau , thiab lawv ib leeg ceg , heev elastic Thiab ruaj
  Tab sis hluav taws Thiab lawv ci . Valkyries xa V tes tuav , thiab nplawm los ntawm liab-kub hlau
  Superman-Natasha hauv tag nrho caj pas qw :
  - Yog Dab tsi Qhov no qhov no ?!
  Barbarossa Jr. teb:
  - Kev nug ntawm cov poj niam tsis mloog lus! Koj nyob hauv kev poob cev qhev thiab yuav teb rau txhua yam!
  Natasha sau tseg:
  - Peb tsis xav tuag li ruam! Cia peb mus thiab peb yuav sib ntaus sib tua!
  Barbarossa Jr. qw nrov nrov:
  - Vim li cas cia koj mus?
  Angelica teb tias:
  - Peb yog dab, thiab peb muab tau tus txiv neej uas yuav cawm tau peb lub txiaj ntsim tshaj plaws ntawm txhua tus!
  Barbarossa Bock xav tsis thoob:
  - Thiab koj yuav muab dab tsi rau kuv?
  Natasha ntseeg tau hais tias:
  - Peb yuav ua rau koj ib tug hluas nyob mus ib txhis, thiab koj yuav tsis laus!
  Tus tub nodned:
  - Yog, Kuv tuaj yeem tso koj mus rau qhov no! Tab sis koj tuaj yeem ua pov thawj li cas?
  Natasha hais tias:
  - Muab koj txhais tes rau hauv hluav taws thiab nws yuav tsis ua rau koj! Koj yuav pom tias peb tuaj yeem ua khawv koob!
  Barbarossa Jr. ua tib zoo muab nws txhais tes rau hauv qhov hluav taws kub, tig nws ib ncig thiab teb nrog luag nyav:
  - Yog, koj tuaj yeem! Zoo, ua li cas txog koj txoj kev ywj pheej hauv kev pauv rau kuv txoj kev tsis txawj tuag!
  Thiab cov ntxhais muaj lub caij nyoog tshiab. Tab sis kev tsov rog tseem tab tom tshwm sim ... Lub Ib Hlis, Gorky thiab Kazan raug coj mus.
  Thaum pib lub Ob Hlis, cov Germans, Finns thiab Swedes ntes Karelia thiab pib ua phem rau Arkhangelsk. Qhov xwm txheej tau nce siab heev.
  Elizabeth tau pauv ntawm SU-100 mus rau lub nroog no.
  Nws tau tawm tsam tam sim no. Lub Ob Hlis thiab Frost. Tab sis cov ntxhais tseem sib ntaus sib tua.
  SU-100 hnyav tsuas yog kaum yim tons nrog kev tiv thaiv mos txwv. Nws yog qhov yooj yim, tab sis mobile. Thiab nws yuav tsum tsis txhob sawv ntsug hauv ambush;
  Thaum koj tsiv mus, lub tank heats thiab cov ntxhais tsis txias li liab qab thiab nyob rau hauv bikinis.
  Elizabeth, tua ntawm Nazis, hu nkauj:
  - Thiab ntawm no yog cov xwm txheej! Thiab ntawm no nws yog hnub Wednesday! Tab sis los ntawm txoj kev, huab cua txias yog qhov zoo rau koj kev noj qab haus huv! Huab cua txias yog qhov zoo rau peb kev noj qab haus huv!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws yuav tawm tsam Nazis. Thiab T-4, lub tank me me no, raug ntaus.
  Cov tub rog yuav tsum raug sau tseg tias yog cov tub rog ntawm cov chav kawm colossal.
  Ekaterina kuj tua nrog nws txhais ko taw liab qab thiab squeals:
  - Yuav muaj communism!
  Elena, kuj tua ntawm tus yeeb ncuab thiab xuas nrig ntaus los ntawm nws, luag deafeningly:
  - Kev yeej vwm tos peb!
  Efrasia, xuas nrig ntaus los ntawm Wehrmacht tso tsheb hlau luam nrog nws ob txhais ceg liab qab, xiav los ntawm txias, ntseeg siab teb:
  - Tsis muaj dab tsi tuaj yeem nres peb!
  Cov tub rog no tsuas yog super!
  Tab sis, alas, muaj tsawg heev ntawm lawv tus phab ej ... Arkhangelsk kuj poob ... Muaj cov mos txwv tsis txaus ...
  Cov Germans tsiv mus rau Moscow los ntawm lub rear. Thaum Lub Peb Hlis, kev sib ntaus sib tua tau tshwm sim rau Ryazan. Hitler's hordes ntws los ntawm sab hnub tuaj ...
  Yuav tsum muaj qee cov kauj ruam xwm txheej ceev.
  Moscow tseem tab tom tuav tawm, thiab Stalin tau sib sau ua ke pawg saib xyuas kev ruaj ntseg. Kev sib tham tau ntshai. Tsis muaj tswv yim tshiab raug xa mus.
  Tsuas yog Beria pom zoo:
  - Tej zaum peb yuav tsum muab kev thaj yeeb nyab xeeb rau peb Reich ntawm txhua nqe lus, kom lawv tsis txhob kov peb!
  Stalin teb npau taws:
  - Qhov no tsis yog ib txoj hauv kev tsim, Comrade Beria! Peb xav tau kev txav zog!
  Marshal Vasilevsky teb ncaj ncees:
  - Tsis muaj qhov tshwj tseg, Koj Tus Thawj Kav Tebchaws! Yuav luag tag nrho cov ntawm lawv tau poob rau hauv kev sib ntaus sib tua. Sib nrug los ntawm SU-100, tsis muaj lwm hom riam phom tshiab hauv koob. Nws yog qhov tseeb tias IS-3 yuav npaj sai sai no, tab sis lub tank no nyuaj rau tsim, thiab nws yuav nyuaj rau tso nws mus rau hauv cov xwm txheej tam sim no.
  Marshal Zhukov chim siab sau tseg:
  - Yog tias koj tsis tuaj yeem yeej, ces tsuas muaj ib qho tseem tshuav - tuag nrog kev hwm!
  Stalin xav hais ib yam dab tsi, tab sis ib tug hluas nkauj liab qab nyob rau hauv ib tug luv luv tiab. Flashing nws liab qab pob taws, nws coj ib tug xa.
  Stalin khiav nws ob lub qhov muag hla nws thiab qw npau taws:
  - Leningrad, tsis muaj peev xwm tiv taus kev tshaib kev nqhis thiab kev thaiv lub hlis ntev, poob! Tam sim no peb lub nroog thib ob tau raug ntes los ntawm Krauts!
  Marshal Zhukov nthuav nws txhais tes thiab sau tseg:
  - Auj, zoo Stalin ... Qhov no txaus ntshai!
  Beria hais tias:
  - Tej zaum peb yuav tsum tua ib txhiab tus neeg hauv kev hwm ntawm qhov no?
  Supreme Commander roared:
  - Kaw li, koj ruam ruam! Tej yam yuav tsum tau txiav txim siab!
  Molotov pom zoo, stammering thiab nervously stroking cov ntxhais lub hauv caug liab qab:
  - Cia peb caw cov neeg German kom tsis txhob tua hluav taws ib ntus, thiab tsuas yog tom qab ntawd pib sib tham kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb ntawm txhua nqe lus.
  Stalin croaked:
  - Sim! Tab sis yuav tsis muaj kev cuam tshuam. Moscow yuav poob, peb yuav ua tsov rog guerrilla!
  Beria tau sau tseg nrog lub ntsej muag luag ntxhi:
  - Tab sis qhov no tsuas yog nce qhov kev txom nyem ntawm tib neeg, Comrade Stalin. Tej zaum...
  Stalin decisively slammed nws lub nrig ntawm lub rooj:
  - Tsis yog! Cia Molotov npaj kev sib tham! Thiab tsis muaj dab tsi ntxiv, peb sib ntaus kom kawg!
  Cov Germans ncig Ryazan thaum nruab nrab Lub Peb Hlis. Muaj kev tsis txaus ntawm cov mos txwv, cov tub rog Soviet tau sim tawg tawm ntawm lub nroog.
  Alenka thiab nws pab neeg tab tom khiav, lawv lub luj taws liab qab flashing ntawm lub caij nplooj ntoos hlav melted.
  Ib tug ntxhais tua ntawm Nazis thiab hu nkauj:
  - Lub koob meej rau peb tus ntsuj plig, koob meej rau lub teb chaws zoo!
  Thiab nrog nws txhais ko taw liab qab nws yuav pov lub txiaj ntsim tua neeg ntawm kev tuag. Thiab nws yuav tawg cov Nazis mus rau txhua qhov chaw.
  Anyuta, tua ntawm nws cov neeg sib tw, hais tias:
  - Thiab peb lub tshuab, khoom plig dawb ceev, thiab tus nqi!
  Alla kuj khiav, hluav taws kub nyhiab ntawm Nazis, pov pob zeb tawg nrog nws txhais taw liab qab, thiab hais lus:
  - Peb yuav tsis tso tseg!
  Thiab yog li ntawd lub sparkling Maria, tua ntawm cov fascists, thiab mowing lawv zoo, thiab snarling nws cov hniav, squeals:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb!
  Thiab nws pob taws liab qab xa ib pob kev puas tsuaj ntawm kev tuag thiab kev puas tsuaj.
  Marusya, tua ntawm Nazis, sau ntawv zoo heev:
  - Communism yuav tsis ploj mus!
  Matryona, firing ntawm tus yeeb ncuab thiab mowing nyob rau hauv ib qeb, heev logically thiab rationally sau ntawv:
  - Thiab kev ntseeg nyob rau hauv tog yuav nyob twj ywm rau ntau pua xyoo!
  Thiab cov ntiv taw liab qab yuav pov lub txiaj ntsim ntawm kev puas tsuaj.
  Cov ntxhais tawg tawm ntawm lub nplhaib. Tab sis qhov xwm txheej tseem ntxhov siab.
  Thiab lawv tsis tuaj yeem khiav mus nyob qhov twg.
  Lub caij nplooj ntoos hlav thaw me ntsis ncua lub German ua ntej. Tsis tas li ntawd, cov Nazis koom nrog Nyiv thiab pib tuav Central Asia.
  Uas kuj cuam tshuam rau lawv thiab lub Plaub Hlis dhau los kuj calmly. Thiab nyob rau hauv lub Tsib Hlis, thawj Soviet tank IS-3 raug tso tawm thaum kawg. Thiab nws tuaj yeem raug coj mus rau May Day parade.
  Laus thiab qaug zog, Stalin ntsia qhov no, hunched dhau. Nws qhov tsos qhia txog kev qaug zog ntawm lub neej.
  Vim muaj kev ua haujlwm hnyav ntawm kev tsim khoom, IS-3 tseem tsis tuaj yeem mus rau hauv kev tsim khoom.
  Nws qhov sib txawv tseem ceeb ntawm ob tsuas yog cov duab ntawm tus pej thuam. Nws zoo li lub tshuab ya ya, thiab nws lub hauv pliaj zoo li lub beak ntawm crane. Ntawm chav kawm, qhov nce lub kaum sab xis ntawm inclination tiv thaiv lub frontal ib feem zoo, tab sis nyuaj ntau lawm. Tsis tas li ntawd, qhov qis ntawm lub hauv pliaj yog qhov yooj yim thiab yog tias qhov projectile ntaus nyob rau ntawd, nws yuav tsis ricochet.
  Stalin yoj nws txhais tes thiab ploj mus rau hauv lub bunker, thiab lwm Nazi raid pib. TA-400 thiab Yu-287 nrog rau pem hauv ntej swept tis tau koom nrog hauv kev tawm tsam.
  Thiab dua lawv tau tua cov foob pob hluav taws nrog cov xov tooj cua coj tis.
  Lub Kremlin tau txais kev puas tsuaj loj.
  Stalin tau xav txog kev khiav tawm Moscow.
  Nyob rau hauv nruab nrab lub Tsib Hlis, tom qab ua tiav qhov kev faib tawm ntawm Central Asia, Nazis los ntawm sab hnub tuaj thiab sab hnub poob pib tawm tsam Moscow. Lwm qhov kev sib ntaus sib tua hnyav rumbled.
  Cov tub rog Soviet sib ntaus sib tua heroically. Tab sis cov rog tsis sib xws. E-75 Tiger-3 tanks kuj tshwm sim hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab loj heev "Panther"-3. Cov kev sib ntaus sib tua yog, peb hais, txawv tshaj plaw.
  Thaum kawg ntawm lub Tsib Hlis thiab pib lub Rau Hli, Nazis tau ua tiav qhov zoo tag nrho ntawm Moscow.
  Stalin solemnly tshaj tawm hais tias nws yuav nyob twj ywm nyob rau hauv lub capital thiab yuav tua nyob rau ntawd mus rau qhov tuag.
  Moscow tau foob pob thiab foob pob. Nws tau nyob ib puag ncig los ntawm cov kab tiv thaiv muaj zog heev uas tsis yooj yim kom kov yeej. Cov mos txwv loj thiab khoom noj khoom haus tau tsom mus rau hauv lub peev.
  Thiab Stalin kuj muaj kev nyab xeeb nyob rau hauv lub nroog underground.
  Hitler nyob rau lub Rau Hli 22, 1945, thaum muaj plaub xyoos dhau los txij li thaum pib Tsov Rog Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob, tau txiav txim kom tso tseg kev tawm tsam ntawm lub nroog, thiab hloov kho nws nrog cov phom loj thiab dav hlau. Thiab txuas ntxiv mus foob pob kom ntseeg siab.
  Thiab qhov kev tawm tsam tsis tu ncua tau tsiv mus rau Siberia. Nws yog ib qho tsim nyog yuav tsum coj Sverdlovsk thiab Chelyabinsk ua ntej cov nroog no tau npog nrog daus ... Thaum kawg ntawm Lub Rau Hli thaum pib Lub Xya Hli, ob lub nroog tseem ceeb tau raug coj mus tom qab kev sib ntaus sib tua ... Cov Germans tau tsiv mus thoob plaws Siberia. Ib tug tom qab lwm, Soviet lub zos poob.
  Thaum lub Cuaj Hlis 1945, Nazis tuaj txog Novosibirsk. Kev sib ntaus sib tua kuj tawg rau qhov kev sib hais haum no.
  Cov Tub Rog Liab tau tawm tsam nrog cov tub rog hauv zos. Tamara tawm tsam zoo li ib tug heroine ntawm no thiab.
  Nws twb yog lub Cuaj Hlis kawg, nws yog daus thiab khov. Thiab lub battalion ntawm cov ntxhais sib ntaus sib tua ntawm taw liab qab thiab qhia tau hais tias zoo kawg nkaus heroism.
  Thiab cov tub rog sib ntaus sib tua zoo li panthers.
  Tamara muab tawg, pov pob zeb tawg nrog nws txhais ko taw liab qab thiab squealed:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb! Tsis muaj leej twg yuav kov yeej peb!
  Lwm tus ntxhais qw nrov nrov:
  - Peb yuav tuag, tab sis peb yuav tsis tso tseg!
  Thiab kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv ...
  Tsuas yog thaum lub Kaum Ib Hlis Ntuj tau poob Novosibirsk... Kev tsov rog txuas ntxiv mus. Lub Soviet Union tseem tsis tau capitulated. Moscow tau thaiv thiab raug hluav taws kub.
  Lub tswv yim muab khoom noj thiab mos txwv tau khaws cia hauv lub nroog hauv av, yog li nws tuaj yeem tuav tau ntev heev.
  Cov Germans niaj hnub foob pob thiab foob pob hauv nroog.
  Ib tug tshiab super-hnyav tank "Nat" kuj tshwm sim. Lub tsheb no hnyav ob txhiab tons thiab tau ua tub rog nrog ntau rab phom.
  Lub tsheb nrog 400 mm armor tau siv los ua lub tank tawg ... dhau kev sib ntaus sib tua ...
  Tab sis nws tau nyam ntawm cov hedgehogs thiab raug rhuav tshem los ntawm tus kws tsav dav hlau kamikaze uas tau tsoo nws.
  Txawm li cas los xij, lub tank tshiab "Nat"-2 tshwm sim, txawm tias loj dua thiab hnyav dua ...
  Stalin ua kev zoo siab rau Xyoo Tshiab xyoo 1946 hauv Moscow, uas tseem tsis tau coj. Tus thawj coj loj ntawm USSR tau suav txog qhov txuj ci tseem ceeb. Moscow tau dhau los ua lub nroog fortress tiag.
  Cov khoom noj khoom haus tuaj yeem kav ntev li ob peb xyoos, thiab muab cov pej xeem poob vim kev foob pob thiab foob pob, ntev dua. Tab sis cov mos txwv nyob ntawm qhov ceev thiab kev siv ntawm kev tawm tsam.
  Txawm li cas los xij, Beria tau hais tias:
  - Tej zaum, Comrade Stalin, peb tuaj yeem pom zoo nrog Hitler txog peb txoj kev ywj pheej?
  Tus Thawj Tub Ceev Xwm Loj tau hais meej meej, slamming nws lub nrig khov kho ntawm lub rooj:
  - Kuv tsis tham nrog cannibals, Lavrenty! Koj puas to taub!
  Beria hais nrog ib tug sigh:
  - Cia peb cia siab rau qhov txuj ci tseem ceeb, oh zoo kawg!
  Stalin hais tias, croaking:
  - Ua siab ntev thiab siv zog me ntsis!
  . EPILOGUE
  Xyoo tshiab xyoo 1946 tau tshwm sim hauv kev sib ntaus sib tua hauv zos. Cov Germans thiab Japanese maj mam ntes tag nrho cov nroog loj. Verkhoyansk yog lub caij nplooj zeeg kawg thaum Lub Yim Hli. Cov Germans muaj tshiab AG-50 tso tsheb hlau luam nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug pyramid.
  Tamara thiab nws pab neeg sib ntaus sib tua hauv Verkhoyansk.
  Cov ntxhais, raws li ib txwm muaj, tau taw liab qab thiab hauv bikinis.
  Lawv sib ntaus sib tua tuag. Thiab nrog lawv cov ntiv taw liab qab lawv pov pob khoom tawg nrog lub zog tuag taus.
  Thiab tom qab ntawd, thaum cov mos txwv khiav tawm, lawv muaj peev xwm khiav mus rau hauv taiga los ntawm hauv qab daus thiab qhov av.
  Lawv tau npaj los tuav caj npab thiab ua rog dua, txawm tias nws yog kev ua rog rog.
  Nyob rau hauv lub USSR, partisan zones tshwm sim thiab ib tug underground tsov rog unfolded.
  Lub peev tseem tab tom tuav tawm, yog li Hitler xav kom tshaib plab thiab cawm nws cov tub rog, ntawm ntau tus neeg twb raug tua lawm.
  Lub caij no, cov ntxhais tau tua cov Nazis thiab Nyij Pooj hauv ntau txoj hauv kev thiab txoj hauv kev.
  Tshwj xeeb tshaj yog Natasha thiab nws pab neeg.
  THIAB tig los ua dua V T 34-85. Lub tsheb , tau kawg ib , no tshiab . THIAB rau plaub caug lig thib rau ntawm lub xyoo dhau lawm
  A Ntawm no Thiab AG -50. Nco kuv qis pyramid Nrog Heev ntev lub cev Tsheb tag nrho rau caum tsib tons Thickness armor nrog sawv daws kaum sab xis 250 mm hauv qab qaij Rau plhaub T -34 kiag li impenetrable .
  Superman-Natasha V kev ntxhov siab yws :
  - Qhov no Yuav ua li cas kev tawm dag zog ! Nqa roob !
  Futurist Angelica ntsia ib ncig . Tam sim no Lawv tau V nws tsoos bikini ib THIAB ib yam dab tsi kev zoo nkauj twb los txog lawm ntawm siab .
  A Svetlana nias ntawm levers ko taw liab qab pob taws Thiab cia mus lub tank Nws yws :
  - Kev Maneuver ! Tsuas yog kev maneuver !
  AG -50 UAS zog 105mm​ phom Nrog ntev lub cev hauv 100 EL . Nws muaj peev xwm ntaus ntawm loj nyob deb Lawv mas , y peb caug plaub Nrog zoo armor tsis muaj teeb meem . Ib ntaus Thiab kawg .
  Svetlana pib viav vias Soviet lub tank Ntawm no yeeb ncuab tua . Qhov projectile txawm me ntsis kev txhawj xeeb armor Tab sis Rau hmoov zoo plam tawm . A tom qab tag nrho zog colossal - uranium tub ntxhais
  Superman-Natasha ntxhi lawv liab qab daim di ncauj :
  -Nws​ icons Nrog kev tu siab ntsej muag - dua faj tim teb chaws yug !
  Futurist Angelica raug rho tawm siv ko taw liab qab ntiv tes ob txhais ceg Qhov projectile txaus siab V tseem sawv pyramidal lub tank THIAB plam Nrog armor V ricochet Twb Heev nws inclined Thiab ua cemented .
  German tank , tau kawg tib yam , impenetrable , nrog sawv daws lub kaum sab xis txawm Rau IB -7. A tiag tiag Qhov twg ua ntej nws T 34-85.
  Ib zaug ntxiv German tua ... Svetlana nias liab qab pob taws ntawm nres THIAB kuv ua tau khiav tawm tank los ntawm swb . Txawm tias tuag khoom plig swb dhau tag nrho nyob ze .
  Superman-Natasha V npau taws hais tias :
  - Yog Peb Thiab daig !
  Futurist Angelica luag ntxhi . Nws txias ripped tawm Nrog kuv tus kheej bra nthuav tawm siab mis Nrog strawberry txiv mis Nws bared nws cov hniav lawv pearl cov hniav THIAB tweeted :
  - Coward Tsis yog ua si V hockey ib !
  THIAB nias liab qab txiv mis ntawm ua rau Xws li Ntawm no nws siab tawv Thiab ci ntsa iab nws - dab ntxwg nyoog A Tej zaum zoo , Russian tus tim tswv nws tus kheej .
  Qhov projectile ya tawm los ntawm Tsis yog ntau dhau ntev doula ua Flashed los ntawm ... Thiab txaus siab ncaj qha V lub cev German tsheb AG . dhia nws zoo li tshuab hluav taws kub
  THIAB Tag nrho plaub cov ntxhais nyob rau hauv unison , lawv barked :
  - Ib , ob - I ua tau ! Fritz Los ntawm horn Yog li muab !
  THIAB Yuav ua li cas co Lawv lawv ko taw liab qab ob txhais ceg . Ntawm no Qhov no cov ntxhais ! A Thaum twg ntawm tua siv liab qab mis yog V ib puas ib zaug ua tau zoo dua .
  Superman-Natasha Nrog luag ntxhi pom :
  - Qhov no tank Tam sim no Rau peb nyab xeeb . Tab sis Yuav ua li cas nws rhuav tshem ?
  Zoya Nrog luag ntxhi qhia :
  - A V kev sib ntaus sib tua cowboy style , peb nws Wb cheb !
  Svetlana nrawm kev txav mus los nws lub tank Tab sis yeeb ncuab , poob nthav tig ib ncig Thiab maj khiav tawm Nws nrawm zoo kawg li sai : txhua yam los yog gas turbine lub cav . THIAB yog pom tseeb sai dua T 34-85.
  Raws li yog ntxhw khiav tawm los ntawm Pugs . Tag nrho yuav Tsis muaj dab tsi . Tab sis ntxhw paub li cas txav txawm Heev ceev .
  Superman-Natasha npau taws tsiv Los ntawm armor ko taw liab qab ko taw Thiab yws :
  - Ntawm no ! Zoo Yuav ua li cas tom qab tag nrho Peb poob qab los ntawm cov fascists !
  Zoya Nrog kev tu siab V suab , hu nkauj :
  -Txhua​ ua tsis tau , ua tau V peb ntiaj teb !
  THIAB tuav nws plaub hau , xim nplooj kub
  Futurist Angelica Nrog zoo siab suab , thiab tso tawm lwm projectile ua Qhov ntawd ntaus V armored stern Thiab tawg .
  - Lawv tuaj seb npau suav tsis tau muaj dua ... Nkauj seb paj ntaub belated ... Muab yog Gerasim muaj ib hnub ! Tam sim no Nws cog lus lus !
  Svetlana nruj me ntsis pom :
  - Hais lus lus yog lus vwm !
  Superman-Natasha xav tau ib yam dab tsi hais txawj ntse . Tab sis Ntawm no tshwm sim lwm fascist lub tank Ntawm qhov no ib zaug E -75. Ib yam Zoo tiv thaiv V hauv pliaj , tab sis ntau phem dua Nrog sab Puas muaj tseeb, peb caug plaub nws Tag nrho sib npaug Tsis yog xuas nrig ntaus
  Ntawm qhov no times , Zoya pov nws tawm Nrog kuv tus kheej bra THIAB nthuav tawm liab qab txiv mis
  kuv coj nws Thiab nias ob lub mis ntawm ua rau phom Nws ua haujlwm ...
  Qhov projectile dua txaus siab ncaj qha V lub cev loj heev phom THIAB puas tsib hli ib phom tuaj tawm los ntawm lub tsev .
  THIAB qhov no German maj khiav tawm Zoo txoj kev nqa tawm los ntawm lub tsev feem ntau tiv thaiv xe yog ntaus Los ntawm lub cev .
  Superman-Natasha zoo siab hais tias :
  - Ntawm no koj pom ! Peb peb yeej !
  A Ntawm no Thiab thib peb lub tank Ntawm qhov no lub sij hawm " Royal" ib tug tsov ". U nws riam phom , foob pob tawg caliber ntawm 450 millimeters . Xws li Yog fucked li , ces ob peb tag nrho Tsis yog nws yuav zoo li .
  Superman-Natasha ntawm qhov no ib zaug txiav txim siab tua nws tus kheej . Kuv muab nws tawm bra Qhov twg ntawm nws tom qab tag nrho siab , thiab elastic mis . Fresh as ntawm cov ntxhais . THIAB tub rog Yuav ua li cas yuav coj Thiab yuav nias ruby txiv mis
  Qhov projectile ya tawm ... Thiab " Royal" tsov " tau ncaj qha V lub cev THIAB loj tsheb Yuav ua li cas yuav tawg . Dab tsi Thiab khub sawv Los ntawm ntug lub tank ya tawm ntawm qee pua meters
   Yog lawm Thiab peb caug plaub tshee . Tsheb NW nyuam qhuav Tsis yog tig rov los thiab tig los ua tawg tawm los ntawm av
  Futurist Angelica txawm ntaus ntawm tsaws hauv pliaj , qw :
  - Nyiam nees cov ov !
  THIAB raug hem mus rau Krauts nrig
  Superman-Natasha yog puas , thiab luag ntxhi pearly , heev loj hniav :
  - Ntawm no Peb muab Los ntawm rau yeeb ncuab ! Yuav ua li cas nws yuav tsum !
  Zoya suab , nrog nrog kev zoo siab :
  - Kev hlub Thiab tuag ! Zoo Thiab phem ! Dab tsi dawb huv Dab tsi kev txhaum ... A rau kuv paub Tag nrho sib !
  THIAB hluas nkauj tsiv ko taw liab qab ceg Los ntawm hlau
  Tom ntej no yeeb ncuab E -100. Tsheb txaus ntshai Nrog foob pob launcher ib 75mm​ phom Nrog Heev ntev lub cev Qhov no kev ua phem kev hloov kho , thiab muaj peev xwm ua kom tiav luag hauj lwm Thiab tus ntaus rog cov tank A xya caum tsib millimeters phom Rau Soviet tank heev txaus .
   A lub cev foob pob launcher npog kab
  Superman-Natasha hla nws tus kheej ntawm pab ko taw liab qab ceg , og tweeted :
  - Yog , peb yuav nws ntaus ?
  Zoya , rocking cov hniav , pom zoo :
  - Tau kawg peb yuav !
  Futurist Angelica liab qab txiv mis nias ntawm ua rau phom Nws ua haujlwm . Ncaim nws tawm tua neeg nqi . THIAB cuam tshuam kuj tab sis tab sis ntev lub cev German phom
  Svetlana zoo siab heev tweeted :
  - Zoo heev ! A Tam sim no muab Hluav taws kub rau kuv !
  THIAB tub rog Ib yam nthuav tawm kuv cev U tag nrho plaub ob lub mis ntawm qhov siab THIAB Heev txawm zoo nkauj , sexy , seductive . Yog li Nrog zoo li no cov ntxhais kuv xav ua kev hlub . Zoo Tej zaum ua zoo dua lawv ? Tej zaum nkaus xwb lwm yam cov ntxhais !
  THIAB Ntawm no poj niam hluas ntes kuv lub sijhawm thaum cap pib qhib . THIAB siv kuv liab qab lub txiv mis zoo li yuav tso projectile Los ntawm German foob pob launcher .
  A Fritz Tsis yog tswj txawm Thiab qhov muag ntsais ... Ua li cas yuav coj Thiab yuav tawg ... Hauv Tag nrho sab tawg tawg haus luam yeeb hlau .
  Svetlana rubbed rau kuv tus kheej muaj zog tes Thiab squeaked :
  - Kuv hluas nkauj qhov tseeb zaj !
  THIAB Yuav ua li cas luag ! THIAB yuav coj nws , yog yuav qhia lus !
  Superman-Natasha coj Thiab zoo siab heev hu nkauj :
  - Patriot ! Soviet kev patriot ! Muaj pes tsawg Krauts tua Koj !
  Zoya khaws ib zaj nkauj , thiab tuav liab qab mis , txuas ntxiv :
  - Patriot ! Liab kev patriot ! THIAB ntawm cov ntxhais Tag nrho koj npau suav !
  THIAB Ib yam tub rog Yuav ua li cas yuav coj Thiab nws yuav tawg tawm luag ! THIAB nplaig yuav qhia ! THIAB luag ntxhi zuv !​​
  THIAB ko taw liab qab ob txhais ceg yuav txav mus caj npab ...
  Cov ntxhais ntawm no yog qhov tseeb ntawm lawv qhov zoo tshaj plaws, txawm tias lawv muaj lub tank tsis tu ncua. Thiab lawv tseem mus koom nrog.
  Tab sis lub Plaub Hlis 20, 1947, kev tawm tsam tshiab ntawm Moscow pib. Cov Japanese, Turks, thiab tag nrho cov tub rog txawv tebchaws tau koom nrog.
  Hitler thaum kawg khiav tawm ntawm kev ua siab ntev thiab txiav txim siab los xaus USSR. Thiab tus kheej nrog Stalin, txuas nrog nws lub guerrilla tsov rog tseem kub hnyiab ntawm Lavxias teb sab chaw.
  Zoo li, yog tias Moscow ntog, tom qab ntawd kev ua tsov ua rog yuav tsis muaj tseeb.
  Thiab qhov kev txiav txim siab dav dav pib.
  Super-hnyav tso tsheb hlau luam "Kat"-2, "Dab", E-200, E-500 thiab lwm tus kuj tau tawm tsam.
  Rau ib qho, lub nroog kuj raug rho tawm haujlwm nrog cov foob pob hluav taws.
  Thiab kev sib ntaus sib tua, cov dav hlau uas tsis muaj zog ntawm peb Reich kuj tau siv. Xws li yog armada.
  Alenka thiab nws pab neeg ua siab loj ntsib cov Germans thiab muab kev sib ntaus sib tua rau lawv.
  Alenka pov ib lub grenade nrog nws cov ntiv taw liab qab, tua ib qho tawg thiab qw:
  - Rau cov neeg Lavxias!
  Anyuta, tua ntawm nws cov neeg sib tw thiab txiav cov yeeb ncuab ntawm cov yeeb ncuab, chirped nrog nws pob taws liab qab, muab pob rau kev tuag:
  - Rau qhov loj ntawm communism!
  Alla, tua cov yeeb ncuab ntawm USSR thiab pov ib lub foob pob nrog nws cov ntiv taw liab qab, blurted tawm:
  - Rau Niam Rus 'hauv kev ntseeg!
  Maria, tua tus yeeb ncuab kom raug thiab ntseeg siab mowing nws, sau tseg, baring nws cov hniav:
  - Russia xav tau tus thawj coj tshiab!
  Matryona tau sau tseg, tua thiab tso siab rau kev rhuav tshem nws cov neeg tawm tsam, thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws tau muab lwm lub txiaj ntsim ntawm kev tuag:
  - Tau kawg nws yog qhov tsim nyog!
  Thiab los ntawm nws pov, uas ntaus lub skating rink, ob German tso tsheb hlau luam tsoo.
  Marusya, tua ntawm Nazis, nquag sau tseg:
  - Txhua yam nyob rau hauv lub USSR, tab sis tus yeeb ncuab coj nws nyob rau hauv tus lej!
  Thiab nrog nws pob taws liab qab nws yuav tua cov neeg tua neeg thiab inexorable!
  Alenka txhawb nws cov phooj ywg:
  - Tsis txhob maj mus faus Rus '! Peb tseem muaj tej yam yuav tsum ua!
  Thiab nrog cov ntiv taw ntawm nws txhais taw liab qab nws yuav pov lub txiaj ntsim kev puas tsuaj ntawm kev puas tsuaj.
  Anyuta, tua ntawm Nazis, pom zoo nrog qhov no:
  - Peb yuav ntaus peb cov yeeb ncuab, tus dej ntawm Leej Txiv yuav tsis qhuav!
  Thiab nrog nws liab qab, puag ncig pob taws tus ntxhais yuav nquag coj nws thiab ntaus tus yeeb ncuab.
  Alla, tua ntawm cov fascists thiab tso ib daig tawg los ntawm slingshot, rub txoj hlua nrog nws liab qab ntiv taw, hais tias:
  - Nws yuav tsuas yog superman - leej twg yuav hloov Stalin!
  Maria, tua nrog qhov tseeb tiag tiag thiab ntuav grenades nrog nws cov ntiv taw liab qab, hais tawm:
  - Txhua yam uas tsis hloov pauv yog qhov zoo dua!
  Matryona, tsoo Fritz nrog kev txhaj tshuaj zoo. Thiab tom qab ntawd, ua rau lub tank nrog nws txhais ko taw liab qab, nws tau sau tseg:
  - Peb nyob nrog peb qhov kev hloov pauv thiab lub siab nyiam!
  Marusya pov tag nrho pawg ntawm grenades nrog nws ob txhais taw liab qab. Yog li Nazis tus kheej-propelled rab phom tig dua thiab squealed:
  - Kuv yuav muaj zog tshaj txhua tus!
  Alla, tau khob tawm ib lub tsheb thauj neeg los ntawm Nazis nrog pov lub grenade nrog nws pob taws liab qab, hais thiab kho:
  - Tsis yog kuv, tab sis peb! Txhua yam muaj zog!
  Alenka pib hu nkauj los txhawb kev sib ntaus sib tua, sau thaum nws mus. Thiab lwm tus ntxhais, tua ntawm Nazis, khaws nws;
  Peb yog cov ntxhais los ntawm lub tebchaws ntawm USSR,
  Uas yog lub teeb rau tag nrho lub ntiaj teb no ...
  Cia peb qhia koj ib qho piv txwv ntawm kev zoo,
  Ntawm no yog tus heroic deeds hu!
  
  Cov ntxhais yug los nyob rau hauv tus chij liab,
  Thiab barefoot lawv maj los ntawm Frost ...
  Cov ntxhais thiab cov tub sib ntaus sib tua rau Rus ',
  Qee lub sij hawm tus nkauj nyab muab tus txiv neej sawv!
  
  Yuav muaj ib tug chij liab hla lub qab ntuj khwb,
  Ci ntsa iab heev, zoo li lub teeb taws ...
  Tom qab tag nrho, peb muaj lub viav vias heroic,
  Thiab peb cov chij ci ntsa iab zoo li liab!
  
  Tsis txhob ntseeg nws, damned fascist yuav tsis dhau,
  Thiab tus ntsuj plig Lavxias yuav tsis ploj mus ...
  Kev yeej yuav qhib ib qho nyiaj tsis kawg,
  Wb hais nyob zoo thiab nyob zoo rau leej twg!
  
  Russia yog ib lub teb chaws zoo,
  Koj muab communism rau haiv neeg...
  Vajtswv pub rau nej mus ibtxhis,
  Rau Niam Txiv, rau kev zoo siab thiab kev ywj pheej!
  
  Tus yeeb ncuab yuav kov yeej tsis tau Leej Txiv,
  Thiab txawm yuav lim hiam thiab txawj ntse npaum li cas...
  Peb invincible Russian dais,
  Tus tub rog Lavxias tau muaj koob meej rau nws txoj kev yeej!
  
  Zoo nkauj lub tebchaws Soviet,
  Cov ntxhais hauv no zoo siab tias lawv zoo nkauj ...
  Nws tau muab rau peb thaum yug los mus ib txhis,
  Thiab cia peb cov tswv cuab Komsomol ua ncaj ncees!
  
  Peb tab tom sib ntaus sib tua ntawm sab nrauv ntawm Moscow,
  Muaj cua daj cua dub, snowdrifts, thiab cov ntxhais tsis muaj taw ...
  Peb yuav tsis muab peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej tso rau Dab Ntxwg Nyoog,
  txawm tias peb cov scythes tua raug raug!
  
  Yog li ntawd nyob rau hauv npau taws heev cov ntxhais yog xav mus tua,
  Thiab nrog lub pob taws liab qab lawv pov qhov tawg-pob ...
  Nws yog fascist, tab sis nws zoo li txias,
  Qhov tseeb, tsuas yog Cain phem xwb!
  
  Tsis muaj txoj hauv kev los kov yeej cov yeeb ncuab cov ntxhais,
  Lawv yug los nyob rau hauv lub hnub qub no ...
  Peb cov dab uas invincible yog dais,
  Leej twg tsim lub teb chaws nws tus poj niam!
  
  Peb cov ntxhais Russia zoo,
  Peb tsis ntshai kev tsim txom thiab Frost ...
  Thiab peb yuav tawm tsam, ntseeg qhov kev tawm tsam ntawm lub siab phem horde,
  Tus yeeb ncuab yuav vwm los ntawm koob!
  
  Lawv muaj peev xwm thawb tus yeeb ncuab tawm ntawm Moscow,
  Txawm hais tias nws muaj lub zog loj heev ...
  Peb cov ntxhais zoo siab rau peb tus kheej,
  Cov neeg tawm tsam yuav ploj mus rau hauv lawv qhov ntxa!
  
  Tsis txhob ntseeg nws, yeeb ncuab yeej tsis yeej Rus,
  Vim tias txhua tus tub rog los ntawm cov pawm ...
  Tus neeg yos hav zoov tau pom meej tig mus rau hauv kev ua si,
  Thiab tus yeeb ncuab tseem yog menyuam yaus xwb!
  
  Tab sis tus ntsuj plig ntawm Russia, lub siab ntseeg zoo,
  Koj paub, muaj lub zog zais hauv nws ...
  Cov yeeb ncuab yuav raug tsoo mus rau tej daim,
  Tom qab tag nrho, knights yog invincible nyob rau hauv sib ntaus sib tua!
  
  Muab pov tseg koj cov kev tsis ntseeg, cov ntxhais,
  Peb yog cov neeg siab tawv tshaj plaws hauv ntiaj teb ...
  Cia peb muab Dab Ntxwg Nyoog lub hordes mus rau hauv lub inferno,
  Cia tag nrho cov yeeb ncuab nyob hauv chav dej!
  
  Kev tsov rog dawb huv yuav xaus
  Kev kaj siab thiab sawv ntxov yuav los thoob ntiaj teb...
  Nws nyob mus ib txhis nrog lub hnub,
  Thov lub caij ntuj sov blaze mus ib txhis!
  
  Thiab communism nyob mus ib txhis hauv yeeb koob,
  Thiab Lenin thiab tus poj Stalin nrog peb ...
  Hauv ntshav xinesmas tsuas yog tam sim no yog fascism,
  Thiab peb lub siab xav ntseeg yog muaj zog dua hlau!
  
  Kuv Russia txoj cai rau ntau pua xyoo,
  Thiab muab kev zoo siab rau tag nrho lub qab ntuj khwb ...
  Koj xav tau lub zog ntawm lub nrig steel,
  Thiab daring, tab sis nyob rau hauv ib txoj kev tsim nyog!
  
  
  
  WITCHES uas tsim MIRACLE riam phom
  Gerda, Charlotte, Magda thiab Christina, uas tau sim "Tiger" ib zaug, kuj tau coj txoj kev loj hlob ntawm tus qauv zoo: "Panther"-2. Cov ntxhais tso lub cav thiab xa mus rau hauv ib qho thaiv - hla, thiab ua rau lub pej thuam nqaim thiab me me. Thiab lub gearbox tau nruab rau ntawm lub cav nws tus kheej. Raws li qhov tshwm sim, "Panther"-2 tau dhau los ua silhouette tsawg dua ob metres, thiab cov neeg coob coob tau txo mus rau peb tus neeg. Lub thickness ntawm lub armor nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lub hull yog nce mus rau 120 millimeters nyob rau hauv loj slopes, thiab ob sab mus rau 82 millimeters ntawm qhov chaw siab tshaj. Thiab cov yees muaj txog li 150 hli nyob rau pem hauv ntej thiab 82 hli ntawm ob sab, ntawm qhov chaw siab tshaj. Nyob rau tib lub sijhawm, tag nrho lub tsheb raug txo mus rau 35 tons, uas ua rau nws tuaj yeem tau txais los ntawm 700 horsepower engine thiab nce qhov ceev thiab maneuverability ntawm lub tank. Nyob rau tib lub sijhawm, lub tsheb maneuverability kuj tau txhim kho, thiab lub chassis tau sib dua thiab yooj yim dua los kho thiab tswj. Muaj rau lub rollers nyob rau hauv tag nrho, uas yog cov tswv yim thiab yooj yim. Hitler nyiam "Panther" 2 thiab nkag mus rau ntau lawm thaum lub Cuaj Hlis 1943. Lub tsheb muaj kev vam meej, nrog zoo, armor-piercing thiab ceev-hluav taws phom phom. Nws ua haujlwm thiab txav mus sai, nrog ergonomics zoo heev.
  Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, nws yooj yim dua los tsim thiab xav tau hlau tsawg dua. Thiab nyob rau tib lub sij hawm nws tau txawv los ntawm nws cov peev survivability. Nws tsis yooj yim rau nkag mus rau lub tsheb zoo li no nrog cov cuab yeej loj.
  Cov tub rog Soviet muaj teeb meem loj. Tsis tas li ntawd, cov Germans, es tsis txhob ntawm qhov kev pab cuam Fau, tau nqis peev pab rau kev txhim kho cov neeg sib ntaus sib tua, thiab tsim XE-162, yooj yim thiab pheej yig los tsim thiab lub teeb thiab maneuverable.
  Lub tshuab no tau tsim los tsim nyob rau hauv cov xwm txheej zoo dua thiab yooj yim rau kev khiav lag luam. Thiab nws tsis yooj yim rau nws daws.
  Nws tau tsim kev sib ntaus sib tua huab cua phem rau Soviet thiab cov tub rog sib tw. Tus neeg tua rog hnyav tsuas yog ib thiab ib nrab tons thaum khoob thiab muaj yuav luag tag nrho cov ntoo. Yog li ntawd, lub tshuab muab tawm los ua tau zoo heev.
  Qhov xwm txheej tau hnyav zuj zus los ntawm qhov tseeb tias cov ntxhais German tau pib koom nrog hauv aviation units.
  Albina thiab Alvina pib nquag tau txais cov qhab nia, sib ntaus sib tua, raws li txoj cai, khau khiab thiab tsuas yog hauv bikini. Thiab cov ntxhais no tsis tuaj yeem raug tua. Thiab lawv lawv tus kheej tau nquag txiav tawm ntawm cov yeeb ncuab. Thiab zoo nkauj npaum li cas cov blondes tau: tsuas yog Aryans tiag!
  Albina nias lub khawm nrog nws ob txhais taw zoo nkauj thiab txiav ob peb lub dav hlau Soviet thiab screeches:
  - Lub koob meej rau peb Reich!
  Alvina nias nws lub txiv mis liab liab ntawm qhov ua rau, ntaus peb lub tsheb hauv Soviet thiab nrov nrov:
  - Lub koob meej rau peb lub teb chaws!
  Sib ntaus cov ntxhais - koj tsis tuaj yeem hais tias lawv tsis muaj zog. Tsis yog, lawv yog cov txhoj puab heev thiab muaj peev xwm rhuav tshem txhua tus mus rau hauv daim.
  Zuag qhia tag nrho cov tub rog no dashing. Thiab nyob rau hauv lub caij ntuj no lub pem hauv ntej kab stabilized. Mainstein pib tawm tsam thiab tswj kom kov yeej cov tub rog Soviet dhau ntawm Dnieper, tsim kom muaj ob lub cauldrons loj. Cov Germans kuj tseem tuaj yeem tawm tsam qhov kev tawm tsam ze Leningrad. Ntawm no lawv tso siab rau txoj kab muaj zog tiv thaiv. Ntxiv rau, tom qab lub swb nyob rau hauv Ukraine, Stalin tshem tawm ntau qhov kev faib tawm ntawm qhov kev taw qhia no thiab tso cai rau cov Germans tawm tsam kev tawm tsam. Lub hauv ntej tuav tawm, thiab cov Germans muaj peev xwm tuav tawm nyob rau hauv lub caij ntuj no raws tag nrho cov perimeter ntawm qhov kev tawm tsam.
  Gerda tus kheej tawm tsam Panther 2, nrog rau cov ntxhais. Thiab txawm tias lub caij ntuj no, cov kev zoo nkauj tau tawm tsam tsis muaj taw thiab hnav tsuas yog bikini.
  Gerda nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, ntaus tus yeeb ncuab thiab squeaked:
  - Lub koob meej rau peb lub teb chaws Ottoman!
  Charlotte tseem nias lub zog nrog nws cov ntiv taw liab qab, rhuav tshem peb caug-plaub ntauwd thiab lees paub nrog kev ua phem:
  - Lub koob meej rau tus phab ej!
  Christina nias lub khawm nrog nws lub txiv mis liab liab thiab ntaus lub tsheb Soviet, squeaking:
  - Thiab muaj koob meej rau peb!
  Magda tau tua plaub lub tshuab phom, txiav cov tub rog Soviet nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab hais tias:
  - Nyob mus ib txhis, yeej koob meej!
  Yog li ntawd, cov ntxhais tau txais qus thiab lawv liab qab, puag ncig heels sparkled.
  Thiab thaum "Tiger"-2 tab tom los txog, lub tank no hnyav tsib caug-tsib tons, cog lus tias yuav muaj kev tiv thaiv ntawm 250 hli ntawm lub hauv pliaj thiab 170 hli ntawm ob sab.
  Uas nrog 88-mm cannon nyob rau hauv 71 EL, nws yog ib lub tshuab zoo heev.
  Thiab tam sim no nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav cov Germans twb tau nce mus rau hauv ltalis thiab ntseeg siab crushing cov phooj ywg.
  Lawv coj Naples thiab txeeb tau Sicily.
  Thiab cov Allied troops surrender los ntawm ntau pua txhiab. Thiab lawv raug puas tsuaj tag. German panthers yog unstoppable.
  Thiab cov ntxhais ua rau cov lus Askiv poob rau hauv lub hauv caug thiab hnia lub liab qab, chiseled ob txhais ceg, thiab lick lub puag ncig heels ntawm beauties nrog lawv tus nplaig.
  Thaum Lub Rau Hli, cov phoojywg tau sim ua kom nce qib los ntawm cov tub rog tsaws hauv Normandy. Tab sis lawv raug kev txom nyem crushing nyob ntawd. Ib zaug ntxiv, ntau pua txhiab tus neeg raug kaw, thiab ntau yam cuab yeej raug ntes.
  Roosevelt raug mob plawv thiab ua tsis taus pa. Tebchaws Meskas tabtom sim ua kom muaj kev tsov rog nyuaj li ntawd. Tebchaws Askiv tab tom xav txog kev xaiv rau kev thaj yeeb nyab xeeb nrog Krauts. Qhov xwm txheej no hnyav dua los ntawm kev foob pob muaj zog dua ntawm cov nroog Askiv siv dav hlau dav hlau. Tab sis British fighters tsis tuaj yeem ntes nrog cov dav hlau no.
  Yog li ntawd Churchill pib thov kom muaj kev thaj yeeb. Tab sis Fuhrer tsis tu ncua. Nws tab tom tawg nrog kev paub txog nws tus kheej lub zog.
  Tab sis cov British tseem pom zoo rau kev thaj yeeb. Thiab qhov no txhawj xeeb Stalin, uas muab Fuhrer kev sib tw. Hitler pom zoo kom tsis txhob muaj kev sib ntaus sib tua rau peb lub xyoos, yog tias tsis muaj kev sib cav sib ceg, thiab ob tog tseem nyob ntawm lawv ciam teb, thiab USSR muag roj thiab nplej rau cov neeg German.
  Stalin pom zoo rau qhov no ... Thiab cov Krauts tau khi lawv txhais tes.
  Thawj lub tshuab, ntawm chav kawm, yog Gibraltar. Tau ntes lub fortress no, koj tuaj yeem hloov cov tub rog mus rau Africa hla qhov luv tshaj plaws. Thaum storming lub fortress, cov Germans siv qhov tseeb MP-44 phom phom, cov ntxhais kuj txhim kho lawv: lawv ua rau lawv ntau sib dua thiab txhim khu kev qha.
  Thiab Albina thiab Alvina, cov ntxhais uas ua rau lub dav hlau German ntau qhov ua tau zoo thiab nrawm, tau tawm tsam saum ntuj.
  Thiab lawv tsoo lawv cov phoojywg sab laug thiab sab xis. Gibraltar yuav raug coj mus rau tam sim ntawd. Franco raug yuam kom pom zoo rau Hitler lub ultimatum. Tsis txhob cia cov fascists tuav koj lub tebchaws.
  Cov Germans tau nrawm hauv cov tso tsheb hlau luam thiab tawg rau hauv cov yeeb ncuab qhov chaw.
  Tom qab lub caij nplooj zeeg ntawm Gibraltar, cov Krauts nkag mus hauv Morocco. Thiab lawv tsiv mus, ntes thaj chaw. Tshwj xeeb tshaj yog cov Fritz tso tsheb hlau luam tau tsiv hla Algeria. "Panther" 2 sai sai swb raws cov xuab zeb. Nws tau modernized nrog lub cav muaj zog dua, thiab nws tau tawm mus. "Panther"-2 txaus siab rau cov tub rog nrog nws lub hauv pliaj tiv thaiv, thiab "Tiger"-2 feem ntau yog lub tank zoo heev. Cov phooj ywg poob zoo li yog decimated.
  Cov ntxhais German tau sib ntaus sib tua hauv cov suab puam, feem ntau yog taw liab qab thiab hnav bikinis. Lawv tsuas yog lubricated daim tawv nqaij nrog ib tug tshwj xeeb tiv thaiv cream kom nws yuav tsis tau hlawv.
  Tom qab ntawd cov kev zoo nkauj ntawm cov neeg Askiv raug ntes tau muab tso rau ntawm lawv lub hauv caug thiab yuam kom lawv yaim cov ntxhais pob taws. Thiab lawv nyiam nws, tshwj xeeb tshaj yog cov neeg African, uas ua nws nrog kev txaus siab.
  Lub xyoo plaub caug tsib tau ua tiav zoo rau cov neeg German; lawv tau ntes feem ntau ntawm Africa thiab Middle East. Thiab nyob rau hauv thawj ib nrab ntawm xyoo 1946 lawv kuj tau ntes Is Nrias teb, Burma thiab lwm cov teb chaws Africa. Thiab muaj teeb meem ntau ntxiv nrog rau kev muab tub rog, kev txuas ntxiv ntawm kev sib txuas lus, thiab thaj av ntau dua li kev tawm tsam ntawm British thiab Asmeskas units. Ntxiv mus, cov tub rog colonial yeej tsis xav tawm tsam. Hauv kev siv thev naus laus zis, Germans muaj qhov zoo tshaj plaws hauv kev ua tau zoo. Piv txwv li, ME-262 X, thiab qhov ceev yog mus txog 1200 kilometers ib teev, thiab armament yog tsib aircraft cannons. Thiab lub tebchaws United States thiab Britain tseem tsis tau muaj cov dav hlau dav hlau ntau dua lossis tsawg dua tsim nyog rau kev siv kev sib ntaus sib tua, thiab txawm tias tsawg dua li cov foob pob tawg.
  Ntxiv mus, cov Germans tam sim no muaj diskettes uas ncav cuag qhov ceev ntawm plaub lub suab nrawm. Lawv tau invulnerable kiag li rau me me caj npab, ua tsaug rau lub laminar ntws uas ntws nyob ib ncig ntawm lub tsheb. Tab sis vim qhov no lawv lawv tus kheej tsis tuaj yeem tua. Tab sis nws muaj peev xwm tso lub foob pob los ntawm qhov siab, siv nws rau kev tshawb nrhiav, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, ram yeeb ncuab tsheb, tua lawv nrog dav hlau.
  Flying saucers yog cov cuab yeej siv tau zoo nrog ntau yam thiab muaj peev xwm ya los ntawm Tebchaws Europe mus rau Tebchaws Meskas. Thiab qee zaum lawv tau tswj hwm los ntawm cov ntxhais zoo nkauj heev, uas nyiam sib ntaus sib tua ntawm taw thiab hauv bikini.
  Nov yog Gertrude thiab Eve hauv davhlau. Ob tug zoo nkauj kawg li os. Piv txwv li, ib tug neeg Asmeskas dub raug ntes. Tied rau ib lub log. Thiab yog li ntawd lawv tau caij rau nws tus txiv neej perfection rau lub sij hawm ntev uas tus neeg raug kaw tsis nco qab, muaj overworked nws tus kheej.
  Thiab tam sim no Gertrude, nrog nws cov ntiv taw liab qab, coj lub discus thiab tsom nws ntawm lub hom phiaj, tua cov dav hlau Asmeskas. Qhov no yog ib tug ntxhais sib ntaus sib tua.
  Thiab Eva, ib yam nkaus, siv nws cov ntiv taw liab qab, tsom lub tshuab ntawm lub zog tuag ntawm tus yeeb ncuab.
  Thiab nrog kev npau taws nws rams tus yeeb ncuab, thiab lub tsheb ntawm Askiv thiab Asmeskas poob.
  Cov neeg German tau npaj qhov tsaws rau thaum lub Kaum Ib Hlis kawg. Ua ntej tshaj plaws, tsis muaj leej twg tos lub sijhawm no. Qhov tseeb, huab cua tsis txaus ntshai heev kom ciaj sia. Tab sis nyob rau hnub so koj tuaj yeem ua luam dej hla English Channel thiab av. Tsis tas li ntawd, muaj qhov zoo ntawm kev tsaws thaum hmo ntuj, vim tias nws nyuaj dua los tiv thaiv hauv qhov tsaus ntuj.
  Los ntawm lub sij hawm no cov Germans tau zoo heev rhuav tshem cov lus Askiv thiab American fleets.
  Yog li kev tsaws tau xav tias tsis muaj teeb meem. Lub zog tawm tsam muaj zog yuav tsum yog cov tub rog tshwj xeeb ntawm cov ntxhais uas, txawm tias nyob rau lub Kaum Ib Hlis Ntuj, tau taw liab qab hauv bikini nkaus xwb.
  Kev tsaws pib thaum lub Kaum Ib Hlis 26, 1946. Nyob rau hnub tseem ceeb ntawm Reichstag kev xaiv tsa, tom qab uas Hitler tau txais txoj haujlwm ntawm Reich Chancellor.
  Tsis muaj leej twg tiv thaiv kev tsaws. Thiab cov neeg coob coob ntawm infantry thiab txawm tias qhov tseeb pyramid tso tsheb hlau luam tau koom nrog hauv kev tawm tsam. Qhov twg tsis tuaj yeem nkag los ntawm txhua lub kaum sab xis.
  Cov ntxhais, tau kawg, sib ntaus sib tua hauv lawv, thiab ua siab tawv.
  Thiab qee cov tub rog twb tau taw liab qab tsoo ntug dej khov ntawm cov pas dej khov thaum hmo ntuj. Thiab lawv sib ntaus bravely. Thiab lawv ua tej txuj ci tseem ceeb ntawm lub hwj chim colossal. Thiab thaum lawv pov grenades nrog lawv cov ntiv taw liab qab thiab rhuav cov lus Askiv rau hauv daim, nws ua tau txias heev ...
  Gerda sib ntaus ntawm "Tiger"-4 pyramidal tank nrog rab phom thiab foob pob tawg, thiab ua siab tawv heev. Xa lub plhaub tom qab plhaub, rhuav cov yeeb ncuab sib nrug.
  Ua zoo li vwm, nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, tus ntxhais qw:
  - Peb liab qab peb cov hniav nquag, peb tshem tawm ntau heev!
  Charlotte siv lub txiv mis liab liab thaum tua, nias nws ntawm lub khawm joystick thiab ntaus tus yeeb ncuab, nws hu nkauj:
  - Peb pab neeg tsim kho thoob ntiaj teb!
  Christina kuj ntaus nrog lub foob pob hluav taws uas siv nws cov ntiv taw liab qab. Nws tsoo ntau tus yeeb ncuab thiab yws tias:
  - Rau qhov loj ntawm peb Reich!
  Thiab Magda thundered tom qab nws. Lub sijhawm no siv lub txiv mis strawberry. Nws rub nws tus nrog sib ntaus thiab roared:
  - Rau Aryan communism!
  Cov ntxhais no yog qib super! Thiab yuav ua li cas lub infantry ntawm cov ntxhais khiav thiab liab qab taw, pov grenades thaum lawv mus. Thiab nws loj npaum li cas thiab tuag taus.
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua thiab zoo nkauj heev.
  Thiab lawv tab tom tsoo cov British sab laug thiab sab xis. Nws tsis yog qhov xav tsis thoob tias nrog qhov kev tawm tsam thiab tsaws los ntawm Fabkis thiab Norway, England tau tuav tsuas yog kaum hnub. Qhov no zoo heev!
  Lub nroog loj poob. Thiab theem tom ntej yog lub peb hlis ntuj ntawm America. Thaum Lub Ob Hlis, cov Germans, txawm tias lub caij ntuj no, tau ua ib qho kev tsaws hauv Iceland: Kev Ua Haujlwm Icarus, thiab ntes tau thaj chaw tseem ceeb no.
  Thiab ib zaug ntxiv, cov ntxhais uas tsis muaj pob taws los ntawm cov tub rog sib txawv SS tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab lawv tau ua tiav kev vam meej, flashing lawv pob taws liab qab hauv cov daus.
  Stalin tau hais rau Hitler thaum Lub Peb Hlis 1947 sib koom ua rog tawm tsam Tebchaws Meskas. Lub Fuhrer tau pom zoo rau qhov no, tab sis nyob rau hauv cov xwm txheej uas USSR yuav tau txais rov qab tsuas yog Alaska, nyob rau hauv qee txoj kev cai thaj chaw. Thiab nws yuav tsis ua txuj ua ntxiv.
  Stalin pom zoo nrog qhov no ... Thiab kev ntxeem tau ntawm cov tub rog Soviet los ntawm Alaska pib. Yog li ceev thiab siab phem.
  Tshiab Soviet tso tsheb hlau luam tau tsiv.
  Elizabeth cov neeg coob tau tawm tsam thawj zaug, sim thiab tsis ua tiav T-54 tank. Plaub Hlis Ntuj 1947. Tseem muaj daus hauv Alaska, tab sis cov ntxhais Lavxias tau sib ntaus sib tua ntawm taw liab qab thiab hauv bikinis. Thiab cov ntxhais zoo nkauj no.
  Elizabeth tua tus yeeb ncuab siv nws cov ntiv taw liab qab. Tus American Sherman hits. Thiab baring nws cov hniav, tus tub rog hais tias:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm communism zoo!
  Ekaterina kuj tua siv nws cov ntiv taw liab qab thiab chirps:
  - Lub koob meej rau qhov yeej ntawm peb cov tub rog!
  Elena kuj raug rho tawm haujlwm, lub sijhawm no siv lub txiv mis liab liab ntawm nws lub mis, ntaus tus yeeb ncuab zoo heev thiab qw nrov nrov:
  - Lub koob meej rau qhov kev txiav txim siab tshiab!
  Efrasia, ntaus nws cov neeg sib tw siv lub txiv mis strawberry, thiab xuas nrig ntaus Pershing barked::
  - Thiab peb yuav yeej!
  Cov tub rog pom tau tawg mus zoo li vixens. Thiab yog li ntawd lawv tsoo cov neeg Asmeskas.
  Lub plhaub tsoo lub tank lub hauv pliaj, tab sis tam sim ntawd ricochets. Elizabeth qw thiab dhia:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm communism!
  Thiab nws kuj xa ib qhov projectile rov qab, siv nws cov ntiv taw liab qab. Tus ntxhais no tab tom ua haujlwm tiag tiag.
  Cov no yog kev sib ntaus sib tua zoo nkauj.
  Cov tub rog Soviet tau tuav tawm hauv Alaska. Thiab nyob rau hauv lub Tsib Hlis, thawj IS-7, embodied nyob rau hauv hlau, tuaj txog.
  Thiab ntawm nws yog lub tank neeg coob ntawm Alenka.
  Qhov ntawd yog ib tug ntxhais sib ntaus sib tua nyob ntawd. Ib yam li nws tua tus yeeb ncuab, nws ntaus nws heev.
  Thiab zoo li cas rab phom muaj zog: 130 mm. Nws nkag mus rau tus yeeb ncuab los ntawm kev deb. Cov neeg Amelikas tseem muaj lawv lub tank loj, Sherman, uas tsuas yog zoo rau kev nrhiav neeg German thiab Soviet tank aces. Muaj ib qho zoo me ntsis Pershing, nrog rab phom muaj zog dua li 90-mm caliber. Thiab qhov me me "Super Pershing", uas nws cov phom loj yog 90 hli hauv caliber thiab muaj lub thoob ntev ntawm 73 EL, muaj peev xwm ua rau muaj kev phom sij txaus ntshai nyob rau sab ntawm lub tsheb Soviet IS-7 thiab nyob ze. Pyramid-zoo li tus German tso tsheb hlau luam thiab cov phom American feem ntau tsis raug coj los ntawm txhua lub ces kaum. IS-7 raug ntaus rau ntawm lub nkoj. T-54 - "Super Pershing", tuaj yeem coj koj los ze rau lub taub hau, thiab sab ntawm qhov deb. Tab sis tam sim no lub USSR muaj lub ntsiab tank T-34-85, uas tseem tsis tau raug txiav thiab tab tom tawm tsam cov neeg Amelikas. Nws yog kwv yees li sib npaug rau Sherman, thiab tsis muaj zog tshaj Pershing.
  Yog li ntawd, cov tub rog Soviet muaj kev nyuaj siab. Thiab lawv saib nrog kev khib ntawm txog tam sim no nkaus xwb, thawj qhov kev sim tank IS-7.
  Lub tsheb no zoo siab thiab txias.
  IS-2 thiab IS-3 kuj sib ntaus sib tua. Lub tsheb kawg tsis tuaj yeem nkag mus rau lub taub hau tshwj tsis yog rau Super-Pershing. Zoo, IS-3 tuaj yeem nkag mus rau hauv qis dua ntawm lub nkoj.
  IS-2 yog me ntsis qaug zog nyob rau hauv pem hauv ntej armor ntawm lub turret.
  Cov ntxhais Natasha thiab nws pab neeg sib ntaus sib tua ntawm lub tank no. Sib ntaus zoo nkauj. Thiab los ntawm IS-2 lawv xa cov tshuab crushing nrog cov plhaub tuag.
  Natasha nias nws cov ntiv taw liab qab thiab pov tawm tus neeg tua neeg, xuas nrig ntaus los ntawm Asmeskas thiab blathered:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm kev coj noj coj ua zoo!
  Zoya nias nws lub txiv mis liab liab ntawm tus tua neeg thiab blathered:
  - Rau Aryan kev thaj yeeb thiab kev txiav txim!
  Augustine kuj ntaus kev puas tsuaj nrog nws pob taws liab qab, ntaus tus yeeb ncuab thiab qw nrov nrov:
  - Rau kev txiav txim siab yeej!
  Thiab Svetlana thaum kawg cuam tawm nws ob txhais taw me me nrog kev pab ntawm nws cov ntiv taw liab qab, txiav cov yeeb ncuab thiab squeaks:
  - Rau lub zog loj!
  Cov poj niam tub rog ntawm Red Army tau nce mus txog Alaska. Lub caij ntuj sov tuaj thiab sov, thiab cov ntxhais nyob rau hauv tso tsheb hlau luam nyob rau hauv bikinis thiab barefoot yog qab ntxiag. Cov Germans, hla Greenland, tsaws hauv Canada. Thiab los ntawm sab qab teb lawv pib los ntawm Argentina. Hauv Brazil muaj kev sib cais ua rau cov neeg nyiam German thiab cov neeg Asmeskas cov tub rog. Cov Germans, nrog lub zog muaj zog los ntawm lawv cov kev sib ntaus sib tua ntau dua, tau txiav txim siab qhov teeb meem hauv lawv txoj kev nyiam.
  Cov Nazis muaj lub zog ntau dua thiab muaj txiaj ntsig kev tua phom, uas raug rho tawm los ntawm qhov deb thiab nrawm heev. Cov Yankees raug kev txom nyem tom qab swb.
  Pab pawg tshiab ntawm cov ntxhais Askiv coj los ntawm Jane Armstrong tab tom los ntawm sab qab teb... Tus tub rog tau tawm tsam hauv Brazil thaum lub caij ntuj sov... Pro-American rog tawm tsam sluggishly.
  Tab sis hauv Venezuela, cov tub rog sib ntaus sib tua nrog cov tub rog Asmeskas. Lawv tau tawm tsam ntawm Panther-2 dhau los, uas yuav luag raug txiav tawm hauv kev pom zoo ntawm cov khoom siv pyramidal.
  Tab sis cov British, txawm nrog cov tso tsheb hlau luam, muaj zog dua cov neeg Asmeskas. Lawv tua lawv rab phom ntawm Shermans, uas twb tsis muaj kev cia siab dhau los thiab tsuas tuaj yeem sib ntaus sib tua nrog cov Soviet peb caug plaub.
  Jane raug rho tawm los ntawm qhov deb siv nws cov ntiv taw liab qab. Nws ntaus tus yeeb ncuab thiab chirped:
  - Qhov no yog qhov loj ntawm Tebchaws Askiv - nws yuav tsis ploj mus!
  Gringeta slammed nws ob txhais ceg chiseled rau hauv yeeb ncuab nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws tsoo lub Sherman thiab squeaked:
  - Peb lub tebchaws yuav txias!
  Thiab qhia nws tus nplaig!
  Tom qab ntawd Monica raug rho tawm haujlwm, ntaus tus yeeb ncuab ntawm lub hom phiaj nrog nws txhais taw liab qab thiab cooed:
  - Rau txoj kev cawm seej ntawm tus ntsuj plig!
  Thiab tom qab lawv, Malanya kuj ntaus. Nws raug ntaus Pershing txaus ntshai, rhuav nws lub cev.
  Tau kawg, nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws cooed:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm cov tub rog muaj koob muaj npe!
  Cov ntxhais sib ntaus sib tua heev aggressively thiab constructively.
  Thiab xaiv German units tau tsiv hauv Canada. Gerda ntawm Tiger-4 pyramidal tank tsoo America thiab nws cov dominions. Thiab lawv tsoo nyob rau hauv lub crushing tshuab ntawm tus yeeb ncuab.
  Gerda raug rho tawm haujlwm nrog nws cov ntiv taw liab qab, ntaus tus yeeb ncuab thiab blathered:
  - Rau Aryan communism!
  Charlotte kuj ntaus, lub sijhawm no nrog lub txiv mis liab liab, xuas lub tsheb Asmeskas thiab gurgled:
  - Rau qhov loj ntawm lub teb chaws Yelemees!
  Christina kuj ntaus yeeb ncuab. Nws tsoo nws tej cuab yeej cuab tam, siv nws cov ntiv taw liab qab, ob txhais ceg chiseled, zoo li qe, thiab gurgled:
  - Rau peb qhov kev ua tiav zoo kawg nkaus!
  Magda kuj thundered, tsoo cov yeeb ncuab zoo li av nplaum thiab roar:
  - Rau cov peev txheej uas nws tsis tuaj yeem hais hauv zaj dab neeg, tsis txawm hais nrog tus cwj mem!
  Cov ntxhais, nws yuav tsum tau muab sau tseg, yog heev sib ntaus sib tua thiab nquag heev. Lawv ua tau lom zem heev.
  Thiab yog li ntawd lub nroog tseem ceeb ntawm Canada poob: Quebec thiab Toronto. Thiab lub neej tau zoo dua rau Krauts thiab lom zem dua ...
  Hitler tshaj tawm tias Amelikas yuav ua tiav!
  Tebchaws Meskas tsis ua tiav hauv kev tsim lub foob pob atomic. Pom tau tias muaj hmoo tau tig los ntawm Asmeskas hauv kev pom zoo ntawm Wehrmacht hauv qhov no. Yog li cas? Muaj lwm lub hauv paus rau kev yeej thiab kev vam meej. Yog li ntawd nws tseem ntxov dhau mus poob rau hauv kev poob siab.
  Tab sis cov Krauts nrog lawv cov tub rog txawv teb chaws yog qhov zoo tshaj rau Tebchaws Meskas txog cov tub rog. Thiab lawv muaj peev xwm ua tau ntau yam hauv kev rhuav tshem cov yeeb ncuab.
  Piv txwv li, Gerda ntes tau ib tug neeg tua rog dub. Thiab lawv cov ntxhais tormented nws heev, yuam nws kom hlub, hais tias nws pov tawm nws hooves. Thiab qhov no ua tau txias heev.
  Nyob rau lub caij nplooj zeeg ntawm '47, lub Krauts nkag mus rau hauv lub tebchaws United States kom. Cov tub rog Soviet tseem tab tom sib ntaus sib tua hauv Canada.
  Alenka ntawm IS-7 tau tawm tsam nrog tag nrho cov tub rog ntawm Sherman thiab Pershings. Cov Shermans ntawm no yog cov chav kawm Firefly, nrog rau cov phom ntev 76-mm, uas yog qhov txaus ntshai rau IS-7 thaum raug rho tawm ntawm sab. Yog li ntawd cov ntxhais pom lawv tus kheej nyob rau hauv ib qho teeb meem loj. IS-7, rau tag nrho nws cov txiaj ntsig, muaj rab phom nrog cov mos txwv txwv thiab tsis nrawm heev.
  Yog li Alenka raug rho tawm haujlwm nrog nws cov ntiv taw liab qab, ntaus Asmeskas thiab squeaked:
  - Ntawm kuv txoj kev mus ua rog!
  Anyuta ntaus Sherman ib qho los ntawm ib qho, siv nws lub txiv mis liab liab, thiab blurted tawm:
  - Rau kev yeej ntawm USSR!
  Alla kuj fucked nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws ntaus lub tsheb American thiab blurted tawm:
  - Rau cov tswv yim ntawm communism!
  Maria kuj ntaus, siv lub txiv mis strawberry, tsoo nws tus nrog sib ntaus rau hauv daim thiab shushed:
  - Rau cov ntawv sau zoo ntawm Lenin!
  Thiab Matryona muab nws lub pob taws liab qab, tsoo Sherman lub tsho tiv no thiab squealed rau saum nws lub ntsws:
  - Rau kuv knights ntawm lub teeb!
  Cov no yog tsib, cov no yog cov ntxhais - koj tuaj yeem nrhiav tsis tau txias dua! Thiab txhua leej txhua tus yog li hluas thiab tshiab. Thiab cov hluas nkauj tsw zoo li zib mu. Tsis xav tsis thoob cov tub rog txaus siab rau licking lub bosom ntawm Venus nrog lawv tus nplaig. Thiab lawv tseem yaim lawv daim di ncauj.
  Yog lawm, IS-7 tau muab txoj kev rov qab kom tsis txhob raug torn rau shreds. Tias yog vim li cas nws yog lub tank, tag nrho cov tank yog tank.
  Tej zaum tsuas yog rau cov pyramidal German sawv daws ...
  Tab sis feem ntau ntawm cov Sherman raug tua, thiab tus so rov qab los.
  Qhov no yog li cas cov ntxhais Soviet hacked.
  Thiab nyob rau hauv lub ntuj Anastasia Vedmakova thiab Alenka Sokolovskaya threshing lub Krauts. Tias cov ntxhais Pokryshkin no tsis phim. Thiab cov beauties sib ntaus sib tua ntawm taw liab qab thiab hauv bikinis. Thiab cov txiv mis liab liab ntawm lub mis yog siv thaum tua, uas ua rau kom muaj kev sib ntaus sib tua ntawm kev tua.
  Tab sis Albina thiab Alvina nkag siab zoo dua. Cov ntxhais tswj kom tau txais rau qib ntawm Knight's Cross. Qhov siab tshaj plaws rau chav kawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog platinum ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond tau muab rau lawv tom qab lawv tua ntau tshaj ib txhiab lub dav hlau.
  Cov no yog cov ntxhais-cov ntxhais rau txhua tus ntxhais ...
  Tab sis ob qho tib si Anastasia Vedmakova thiab Alenka Sokolovskaya txhua tus tau sib sau ua ke ntau tshaj li ob puas lub dav hlau. Thiab lawv twb muaj yim hnub qub ntawm lub hero ntawm lub USSR.
  Anastasia nias nws cov ntiv taw liab qab ntawm lub khawm tua ntawm lub dav hlau cannon thiab tua lub tsheb American, squeaking:
  - Kuv yog ib tug ntxhais super!
  Alenka Sokolovskaya slashed ntawm tus yeeb ncuab nrog nws liab doog mis lub mis, khob peb lub dav hlau thiab barked:
  - Thiab kuv tseem txias dua!
  Cov no yog cov ntxhais, cov ntxhais zoo li no!
  Thiab lawv rhuav tshem America.
  Zoo, tau kawg Alvina thiab Albina ua rau nws lom zem thiab txias dua.
  Alvina siv lub txiv mis liab liab thaum tua ...
  Thiab Albina lub strawberry ...
  Thiab ob tug ntxhais yeej nyiam ua hauj lwm lawv tus nplaig nrog jade, pulsating rods. Lawv muaj kev mob siab rau thiab kev ntseeg siab ntawm kev ua phem!
  Albina nias nws cov ntiv taw liab qab thiab chirped:
  - Thiab lawv mus rau hiav txwv, cov ntxhais dashing!
  Alvina, tua, lees paub:
  - Lub caij txias, tua lub caij!
  Thiab tam sim no cov Germans, Soviets thiab cov Nyij Pooj tau sib sib zog nqus rau hauv Asmeskas thaj chaw.
  Cov Japanese muaj lawv tus kheej fighters: ninja ntxhais. Siab tawv heev thiab sib ntaus sib tua.
  Ntawm no yog ib tug ntxhais xiav ninja, siv nws cov ntiv taw liab qab tso ib rab chais hniav, txiav cov taub hau ntawm cov neeg Asmeskas thiab blathering:
  - Lawv yuav tsis dhau!
  Thiab nws chops lub zeb nrog ntaj.
  Thiab tus ntxhais daj ninja yuav tuav tus kiv cua tiag tiag nrog nws rab ntaj. Thiab tom qab ntawd nrog nws cov ntiv taw liab qab nws yuav pov koob nrog tshuaj lom, thiab tua lawv kom tua cov tub rog Yankee, xuas nrig ntaus los ntawm cov neeg tawm tsam.
  Thiab quaj rau saum nws lub ntsws:
  - Rau tag nrho cov yeeb yam Japanese!
  Thiab tus ntxhais nrog cov plaub hau liab, zoo li lub zeb slanting, yuav txiav cov yeeb ncuab.
  Thiab tom qab ntawd nws yuav coj lawv thiab ntaus lawv nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab ua rau cov Yankees sib txawv. Qhov no yog kev sib ntaus sib tua kev zoo nkauj.
  Thiab nws yuav nrov:
  - Peb yog ninjas!
  Thiab tom qab ntawd ib tug ntxhais nrog cov plaub hau dawb ninja yuav ua ib lub nyoob hoom qav taub nrog rab ntaj. Nws yuav tsoo nws cov yeeb ncuab thiab tsoo lawv. Thiab los ntawm lub txiv mis liab liab nws yuav ntaus zoo li xob laim, roaring:
  - Rau kev yeej ntawm Nyiv!
  Zoo, tsis muaj leej twg yuav tiv tau cov tub sab no! Cov no yog cov ntxhais, cov ntxhais rau txhua tus ntxhais ...
  Thiab lawv txhoj puab heev.
  Tab sis cov battles rumble nrog colossal siv. Cov Axis rog tau txav los ntawm sab qaum teb thiab sab qab teb, cia li nyem America nrog cov ntiv tes loj heev.
  Qhov no yog ib qho kev pom ntawm ib lub teb chaws uas muaj yeeb koob ib zaug uas boggles qhov kev xav.
  Thaum kawg ntawm lub caij nplooj zeeg, cov Krauts twb tau ncaj ncees rau lawv tus kheej mus rau hauv Teb Chaws Asmeskas.
  Ntawm no Gerda tab tom sib ntaus sib tua hauv Tiger-4 tank thiab tib lub sijhawm nco txog nws tus qub,
  Kuj zoo kawg nkaus feats.
  Gerda me ntsis stained nrog cov ntshav, tab sis txaus siab. Tab sis lub siab xav tau lwj los ntawm qhov txaus ntshai stench emanating los ntawm lub plab txiav ghoul thiab ntshai tias ib puas ntxiv, yog tsis ntau, ntawm tib creatures yuav los khiav.
  Charlotte, lub sijhawm no, coj nws tus neeg sib tw tenacious los ntawm lub taub hau thiab ua qhov "ob Nelson" txav mus, twisting tus tsiaj lub caj dab. Tus tub rog fiery ntawm no pom nws tus kheej nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm ib yam ntawm Niam Teresa - nyob rau hauv cov nqe lus ntawm txoj kev hlub tshua rau tus neeg phem raug ntaus ghoul. Qhia:
  - Kuv ua siab zoo, siab zoo, thiab kuv niam yog siab zoo - zoo li tus neeg txawj ntse!
  Gerda txhawj xeeb:
  - Koj tsis nkag siab?
  Charlotte xav tsis thoob:
  - Kuv yuav tsum nkag siab li cas?
  - Yuav tsis dinosaurs, lossis hybrids ntawm nas thiab kab laum hnov? - Gerda nthuav tawm nws daim di ncauj.
  Charlotte giggled:
  - Kuv tsis xav tias koj yuav yog ib tug bitch! Yog lawm, peb yuav tua tsawg kawg ib txhiab ntawm lawv!
  - Lawv ntaus koj lub taub hau nrog lub club!
  - Tsis muaj. Cia li ntseeg kuv, lub megagnome tuaj yeem hnov peb. - Ntawm no tus ntxhais falted. "Yog hais tias tus Sultan ntawm Dwarves tsis coj nws, uas yog, tsis hu nws mus ua hauj lwm, ces nws yuav tsis tau mus deb dhau ntawm peb.
  Gerda nug nrog kev ntseeg siab tsis muaj zog:
  - Thiab lwm cov dwarves, elves, annihobbits?
  Charlotte sai sai, nrog txiv neej ruthlessness, extinguished nws kawg kev cia siab:
  "Lwm tus yuav hnov nws, tab sis lawv mob dab tsi?" Tsuas yog tus megagnome Kiy-Dar paub.
  Gerda pib so nws cov ntshav-stained ceg ntawm nplooj loj, lush. Cov nplooj tsuas zoo li muag muag, tab sis qhov tseeb nws yog prickly. Tus poj niam liab qab liab qab tau txais kev coj ncaj ncees:
  - Tsis yog txhua yam uas glitters yog kub, tab sis txhua yam uas stinks ib txwm hloov mus ua crap! Muaj ntau av nyob hauv lub ntiaj teb uas koj tsis tuaj yeem ntseeg qhov kev huv ntawm tus tsim, txawm tias tom qab ua ob peb kauj ruam hauv av!
  Hauv kev teb, Dab Ntxwg Nyoog Hluav Taws tau rov ua huab cua hauv nws cov yeeb nkab yas. Ces cov ntxhais mloog hmo ntuj ntev. Tab sis lub megagnome Kiy-Dar tsis hnov los txawm tsis hnov. Thiab muaj kom meej meej tsis muaj lwm yam gnome ntawm no.
  Gerda hu nkauj ntawm no:
  - Yog tias ib tug phooj ywg dheev hloov mus ua ib tug phooj ywg los yog ib tug yeeb ncuab, tab sis ib tug gnome ... Qhov no txhais tau tias ib tug madhouse tos peb!
  Charlotte cuam tshuam nws tus phooj ywg:
  - Zoo, koj puas xav tau ib pawg ntawm ghouls nyob ib puag ncig peb? Tuaj nrog koj txhais taw, thiab sai sai!
  Thiab ib zaug ntxiv lawv tau txuas ntxiv lawv txoj kev khiav tawm, txawm hais tias ob leeg tub rog twb mob los ntawm kev qaug zog. Qee zaum Gerda tsaug zog thaum taug kev, hauv lub sijhawm luv luv nws zoo li tias nws tau pw tsaug zog, so (ib hom pw tsaug zog hauv npau suav - nws tsuas yog txias heev!). Tab sis lub zeem muag tau tawg, zoo li ib pob av nplaum poob rau hauv av - yooj yim thiab tsis muaj zog, tsuas yog lub cev tshee tshee. Thiab tom qab ntawd txhua yam pib dua, zoo li yog qhov tsis pom pendulum tau viav vias. Muaj qee yam ntawm ib nrab-kev muaj tiag thiab ib nrab-qhov tseeb thoob plaws ib puag ncig; Cov ntxhais ob txhais taw liab qab tau raug mob hnyav, tab sis nws yog qhov mob hnyav heev uas tsis tso cai rau lawv tsis nco qab tag nrho lawv tus kheej thiab poob lawv qhov kev muaj tiag. Thiab cov toj roob hauv pes maj mam hloov ... Cov phab ntsa siab tau tshwm sim los ntawm qhov tsaus ntuj nyob ib puag ncig; Kuv xav txog lub suab - ib lub suab nrov ntawm nws khiav. Thiab muaj lwm yam txaus ntshai thiab tsis muaj zog - ua ntej. Ib yam dab tsi tseem muaj sia nyob, tseem tsis pom, tab tom tos cov ntxhais, thiab lawv tau khiav mus rau ntawd. Ntawm chav kawm, lawv tsis xav mus nyob rau hauv lub ntiajteb sab hauv, tab sis lawv tseem khiav zoo li yaj caum los ntawm ib tug tsov. Nws tseem tsis tau paub meej tias yog vim li cas, lawv pib npau suav txog cov khib nyiab zoo li no, tej zaum yog vim muaj kev tawm dag zog lub cev ntawm lub lis piam kawg ntawm kev ua tsov ua rog hauv cov suab puam ntawm Africa thiab cov roob ntawm Asia ...
  Gerda ntxhi:
  - Thiab txawm ntuj ceeb tsheej tuaj yeem yog ntuj txiag teb tsaus, yog li koj tsis tas yuav ua luam dej ntev mus rau ntuj txiag teb tsaus dua!
  Ib yam dab tsi rub ntawm tus ntxhais txhais tes. Nco ntsoov rov qab mus rau tus tub rog. Nws mam li nco dheev pom nws tus kheej sawv ntsug tsis muaj zog. Av pem hauv ntej sloped maj mam downwards. Thiab muaj ib qho dej ntws me me. Ua pa ntawm freshness thiab noo noo ua pa rau hauv tus ntxhais lub ntsej muag qaug zog.
  Gerda hais tias:
  - Wow, nws hloov tawm tias koj tuaj yeem khiav mus saum ntuj!
  - Viry! - Charlotte exhaled nrog kev xav ntawm ib sab ntawm nws. - Qhov chaw uas cov tub rog poob ntawm Greater Lub Tebchaws Yelemees nyob hauv kev kaj siab. "Nws lub suab hu ua tub rog muaj kev xyiv fab tiag tiag.
  Gerda tsis tau qhia qhov kev cia siab zoo li no:
  - Ntau dua li lub forefield ntawm Viriya.
  Charlotte tau hais tias:
  - Qhov twg muaj ib tug forefield, muaj ib tug teb!
  Gerda nco txog cov lus dab neeg, nco ntsoov li cas, ntawm txoj kev mus rau lub Reich Sarai, lawv hla ib tug me me silvery dej. Los ntawm qhov siab ntawm tus huab tais nees, txoj kev hla zoo li yooj yim thiab ceev kev lom zem. Cov tub rog blonde txawm xav zoo li sultan, lossis sultana, uas, txawm li cas los xij, zoo dua! Tab sis nws yog ib qho uas yuav zaum ntawm tus nees loj loj, thiab lwm yam mus ncig ntawm koj tus kheej ob txhais ceg ntawm tus vajtswv poj niam. Kuv xav paub tias tus dej no tob npaum li cas?
  Gerda slyly tab sis figuratively remarked:
  - Thiab lub forefield yog kuv!
  - Koj tuaj yeem ua luam dej? - Tus ntxhais plaub hau liab tig rau nws.
  Gerda shrugged:
  - Cov lus nug ruam dab tsi. Koj puas pom tus neeg sawv cev ntawm SS battalion tseem ceeb uas ua luam dej tsis tau?
  Charlotte co nws flaming curls decisively:
  - Tsis nco qab txog SS cov neeg tseem ceeb. Ntawm no yog lub ntiaj teb sib txawv kiag li lossis txawm tias lub ntiaj teb tsis muaj kev cia siab nrog ntau lub ntiaj teb. Nws tsis yog txhua yam zoo li nws tau nrog peb!
  "Kuv tuaj yeem tau?" - Gerda nug nws tus kheej, rov saib rau hauv qhov tsis muaj dab tsi nyob hauv tus tub rog.
  Charlotte hais tias:
  - Zoo, yug sai sai! Lub sij hawm dhau mus!
  - Zoo, tau kawg, kuv yuav tsum muaj peev xwm ua luam dej! - tus tub rog plaub hau daj hais tias zoo siab, pom kev tsis ntseeg ntawm nws tus phooj ywg tus siab mos thiab tib lub sijhawm ua ntsej muag.
  Npauj npaim qhov loj ntawm ib tug albatross, nrog xiav thiab daj-speckled tis, swayed nws antennae raws li ib tug kos npe rau ntawm kev pom zoo tias cov liab qab-legged blonde tau qhia qhov tseeb.
  Charlotte teb tias "Kuv xav tias yog li ntawd, lossis yuav luag li ntawd," Charlotte teb tsis tu ncua. - Txawm hais tias koj paub cov paj lug: qaib ntxhw xav thiab xaus rau hauv cov kua zaub, tus cw tsis xav thiab xaus rau hauv lub suab! Txawm li cas los xij, nws zoo dua yog tias koj paub yuav ua li cas, vim kuv tsis tuaj yeem coj koj tawm. Thiab tsuas muaj ib txoj kev rau peb - mus rau sab nraud.
  Gerda tuav nws lub nrig nruj nreem:
  - Tau kawg, peb ua luam dej txias!
  Charlotte ceeb toom:
  - Tej zaum peb yuav muaj teeb meem nrog ntaj!
  Cov tub rog zoo nkauj tau mus txog ntawm ntug dej hiav txwv thiab nqis mus rau hauv dej tsaus ntuj. Gerda hnov lub siab ntawm cov dej - tus dej muaj ib tug maj mam tam sim no. Tus liab qab-legged poj niam txhos caug thiab haus greedily, ces sprinkled rau nws nkees, plua plav ntsej muag. Kev qaug zog tam sim ntawd mus. Dej txias thiab maj mam, Kuv xav pw hauv nws thiab so cov leeg mob ntawm tus poj niam lub cev ...
  Gerda hais nrog kev txaus siab:
  - Thiab cov mines nyob rau hauv lub forefield yog tsis pom!
  - Tos ib pliag! - Charlotte ntxhi.
  Gerda xav tsis thoob:
  -Vim li cas ho muaj ntxiab ntawm no dua?
  Tus tub rog tua hluav taws tau lees paub:
  - Tsis yog, tab sis ... Kuv xav tias peb tseem muaj caij nyoog!
  Tus tub rog ntawm hluav taws rov siv nws daim di ncauj rau nws cov yas dawb. Nws mloog, ua tib zoo saib ib ncig.
  Gerda, nyob rau hauv lem, so, thiab zoo li yuav tsum tau noj los ntawm Vajtswv lub zog los ntawm dej. Charlotte nug nws tias:
  - Thiab saib, nws nyuaj rau kuv ua kom pom tseeb hauv qhov chaw no.
  Tus liab qab-legged blonde kuj ntsia rov qab. Nws xav tias tsis ntev nws yuav kaj ntug. Qhov tsaus ntuj tsis muaj suab nrov-dub, raws li nws tau dhau los tsis ntev los no; Qhov no txhais tau tias txoj kev caum yuav pib sai sai. Nws yog qhov zoo uas lawv mus txog tus dej. Gerda, squinting nws ob lub qhov muag, ua tib zoo saib: cov dej tau pom meej meej ntawm nws txhais taw, tsav cov txiv neej vwm, thiab vaguely nyob rau hauv nruab nrab ntawm tam sim no. Lwm ntug dej twb yuav luag poob rau hauv qhov tsaus ntuj.
  Tus tub rog snow-dawb tau hais tias:
  "Yog tias tam sim no cov txiv neej txhais tes yuav saib xyuas peb lub cev qaug zog nrog cov leeg sawv tawm ntawm qhov nro." Peb yuav tau txais kev zoo siab dab tsi los ntawm qhov no? O raug kev txom nyem nqaij ntawm cov ntxhais dawb huv. Kuv lub tsev menyuam ntawm tus vajtswv poj niam Venus, yog li xav tau kev hlub thiab kev zoo siab, yam twg poj niam xav tau!
  Charlotte tau ua pa dua. Lub sijhawm no nws zoo li Gerda tias ib yam dab tsi, txawm nyob hauv huab cua lossis hauv av, tshee hnyo hauv teb. Thiab ib yam dab tsi nrog spikes thiab nyob rau tib lub sij hawm yog li kev sib tw rubbed tawm tsam pob taws liab qab ntawm cov tub rog blonde. Nws hais tias:
  - Qhov no yog boa constrictor zoo siab.
  - Koj puas hnov? - Tus tub hluas hluav taws dab ntxwg nyoog tau tuav nws tes. - Cov kauj ruam ntawm megagnome! Auj, tus poj niam snow-dawb puas hnov nws? Kiy-Dar teb. - Charlotte hnia nws tus phooj ywg pob ntseg. - Ntseeg kuv, peb yeej nyob ze, Nws nyob ntawm no!
  Gerda sau tseg:
  - Yog, nws nyob ze ... Zoo li lub hli rau ib tug booger!
  Charlotte pib tshuab nyuaj rau hauv nws lub xuav ua los ntawm cov yas yas tsim los ntawm elves (techno-magic, li cas los xij!), ces nias nws pob ntseg rau hauv av. Lub sijhawm no cov lus teb co ntawm cov av tau pom ntau dua.
  Gerda hais txog philosophically:
  - Muaj cov cim qhia tias ntev dua koj tsis muaj hmoo thaum pib, qhov kawg yuav ua tiav!
  "Muaj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kiy-Dar!
  Gerda muab nws tus ntiv tes rau nws daim di ncauj:
  - Ceev faj. Tej zaum qhov no tsis yog tib lub megagnome txhua, los yog ib tug tsiaj ntawm ib tug txawv kiag li kev txiav txim!
  Lawv froze, mloog. Lub ntiaj teb tshee hnyo los ua ib yam nkaus thiab hnyav. Qhov chaw nyob ze, nruab nrab ntawm "cov kob" ntawm cov hav txwv yeem, ib hom loj loj tau ua rau nws txoj kev. Nws zoo li ib tug neeg loj heev, mloog lus nrhiav nws tus tswv, txawm tias tus kawg tseem yog ib tug hluas tsis muaj hwj txwv...
  Charlotte hais tias:
  - Tej zaum koj tsis tuaj yeem xav txog txhua lub zog ntawm meganomes. Cov no yog cov muaj hwj chim loj heev uas txawm yog hluav taws kub hnyiab tawm ua ntej lawv!
  Gerda tam sim ntawd tawm tsam:
  - Tsis yog, vim li cas kuv xav txog ... Yog hais tias ib tug gnome yog ib tug muaj zog creatures, ces ib tug megagnome yuav tsum tau ib tug txiav txim ntawm magnitude zog. Tom qab tag nrho, cov lus mega txhais tau tias ntau lab npaug!
  Charlotte txaus siab pom zoo raws li ib tug ntxhais nyob rau hauv ib hnub nrog ib tug pop hnub qub:
  - Yog, koj xav kom raug, phooj ywg! Raws nraim hauv ib lab, qhov no yog tag nrho cov tub rog invincible!
  Gerda xav tsis thoob:
  - Ua cas koj ho tsis hu nws ua ntej thiab cia peb cov phooj ywg tuag?
  Es tsis txhob teb, tus hluas thiab liab-haiv dab ntxwg nyoog tshuab nws xuav dua, huab cua khiav nrog ib tug me ntsis hiss los ntawm nkhaus nozzle. Thiab tam sim ntawd Charlotte khov nyob rau hauv nruab nrab-xav, nws lub qhov muag emerald widened. Tus hma fiery nws zaum hauv dej, kov Gerda ntawm tes. Kuv xav teb nws heev, thaum dheev ...
  Tus ntxhais ko taw liab qab dheev kub hnyiab heev uas lawv dhia ib zaug thiab... thaum kawg sawv. Madeleine tau tuav lub club nrog ib lub xov tooj hluav taws xob txuas nrog nws. Ib qho hluav taws xob tawm hlwv tshwm nyob rau ntawm lub pob zeb liab, txawm tias me ntsis horny los ntawm kev khiav ntawm cov xuab zeb kub thiab cov pob zeb ntse roob.
  Tus thawj coj SS qw nrov nrov:
  - Yog, sawv, npaj sai sai, hnav koj cov khaub ncaws hnav! Koj tsis tuaj yeem qhia tawm pem hauv ntej ntawm tus thawj tub rog hauv bikini! Saib, tus me nyuam, koj yuav tau txais nqi zog, tab sis yog tias koj ua dab tsi ruam, kuv yuav ua rau koj tig Conan lub log rau ib hnub thiab tib lub sijhawm muab hluav taws xob rau koj. - Madeleine ua lub ntsej muag phem ntawm no. - Txawm tias tsis yog, tsis yog ib hnub, tab sis ib lub lim tiam, tsis muaj ib feeb ntawm kev so. Peb tseem muaj sijhawm.
  Cov ntxhais sai sai pib npaj ... Thiab nyob rau lwm lub teb chaws, nthuav cov xwm txheej kuj tshwm sim, thiab cov zoo sib xws.
  Yog lawm, thiab tam sim no muaj kev sib ntaus sib tua dua, thiab tus tub rog Gerda, siv nws cov ntiv taw liab qab, xa cov phiaj xwm tuag. Qhov tawg Pershing nres.
  Ib yam dab tsi loj thiab clumsier yog nkag rau hauv no. Qhov tseeb American txoj kev loj hlob, ib tug self-propelled phom nrog 155-mm ntev-barreled phom caliber thiab 305-mm armor thickness. Nws hnyav ib puas thiab nees nkaum tons thiab yog qeeb heev. NW nyuam qhuav nkag...
  Gerda rhuav tshem Sherman nrog kev txhaj tshuaj zoo thiab sau tseg:
  - Nws mus dhau ntawm peb tus ntsuj plig!
  Charlotte raug rho tawm haujlwm siv nws cov ntiv taw liab qab, tsoo cov yeeb ncuab rau hauv cov hlau tawg thiab squeaked:
  - Rau kev hwm thiab Motherland!
  Christina sau nrog tswb:
  - Tej zaum peb tuaj yeem tsoo nws nrog lub foob pob tawg?
  Magda ntseeg hais tias:
  - Cia qhov no rau kuv!
  Thiab tus ntxhais taw phom rau tus yeeb ncuab nrog nws tus ntiv taw me ntsis tenacious thiab ntaus nws.
  Thiab tus dab neeg Asmeskas nres thiab tawg.
  Cov no yog cov ntxhais los ntawm Thib Peb Reich - ua tau zoo!
  Lub caij ntuj no tau los, thiab IS-7 tab tom txav los ntawm cov daus. Kev sib ntaus sib tua mus nyob rau hauv America. Kev zoo nkauj los ntawm USSR sib ntaus sib tua.
  Alenka raug rho tawm haujlwm ntawm Pershing nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tsoo tus yeeb ncuab.
  Thiab nws cooed:
  - Muaj koob meej rau Lavxias teb sab communism!
  Anyuta kuj ntaus nrog ib tug projectile. Nws siv cov txheej txheem siv nws cov ntiv taw liab qab thiab cooed:
  - Kuv mam li hais ib tug ntxhais superman!
  Alla kuj raug rho tawm haujlwm thiab ntaus lwm lub tank Patton. Thiab txias heev.
  Cov zaub twg yog qhov tshiab tshaj plaws Patton tank? Qhov no yog Superperschnig, tsuas yog nrog lub cav muaj zog dua ntawm 810 horsepower thiab ntau dua slopes ntawm armor.
  Yuav ua li cas ib tug impressive tsheb uas yuav yog ib qho teeb meem rau lub T-34-85. Tab sis IS-7 yuav ntaus nws los ntawm qhov deb. Thiab lub Soviet tank, tau txais ib lub plhaub nyob rau hauv nws frontal armor, xa nws mus rau hauv ib tug ricochet. Qhov no yog lub tshuab ntaus sib tua. Thiab nyob rau hauv teb, nws demolishes American nyob rau hauv ib tug poob swoop.
  Tom ntej no, Maria tua hluav taws thiab ntaus tus yeeb ncuab kom raug. Punches txoj cai los ntawm nws thiab qw:
  - Peb cov tub rog muaj zog, tiv thaiv lub ntiaj teb!
  Thiab nws kuj siv nws cov ntiv taw liab qab.
  Thiab ces Marusya yuav ncaws lub nroog Yeiuxalees. Thiab nws yuav tsoo tus yeeb ncuab tej cuab yeej cuab tam rau hauv splinters. Hauv qhov no, siv lub pob taws liab qab.
  Thiab nws yuav nrov:
  - Rau Stalin txoj kev hloov kho tshiab!
  Nws yog qhov zoo nkauj sib ntaus sib tua, thiab nws xav ua kom txaus siab rau txhua tus.
  Qhov no yog li cas pab neeg ntawm IS-7 ua haujlwm, nws ua rau dab ntxwg nyoog mob.
  Tab sis tom qab ntawd cov ntxhais tuaj tom ntej.
  Elizaveta sib ntaus ntawm T-54. Thiab nws ua desperately. Xws li ib tug txhoj puab heev creep.
  Thiab cov ntxhais muaj lub tsheb zoo heev. Thiab lawv tua tsis tshua muaj tseeb los ntawm nws.
  Piv txwv li, lawv coj thiab ntaus SuperPershing thiab qw:
  - Peb cov communism dawb huv!
  Elizabeth tsom rab phom nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws ntaus lub hom phiaj thiab squealed:
  "Kuv yeej yuav zoo heev!"
  Thiab nws winked ntawm nws cov neeg koom tes.
  Ekaterina nyem nrog nws lub txiv mis liab liab thiab squealed:
  - Rau peb txoj kev yeej zoo!
  Thiab yuav ua li cas nws yuav luag rau saum nws lub ntsws.
  Thiab Elena, siv nws cov ntiv taw liab qab, yuav ntaus tus yeeb ncuab. Nws tsoo lub cuab yeej muaj zog, faib cov hlau thiab squeaked:
  - Peb lub teb chaws muaj zog!
  Thiab nws yuav qw rau saum nws lub ntsws ...
  -Hloov!
  Thiab Efrasia kuj ntaus nws tus nrog sib ntaus, lub sijhawm no nrog lub txiv mis strawberry. Nws yuav tsoo tus yeeb ncuab thiab blather:
  - Rau qhov loj ntawm kev ntseeg ntawm txhua lub ntiaj teb ntawm galaxy!
  Cov no yog cov ntxhais txias tshaj plaws hauv lub ntiaj teb. Thiab tsis muaj dab tsi tuaj yeem nres lossis txwv lawv.
  Ekaterina squeals thiab co nws lub hauv siab:
  - Kuv yog ib tug ntxhais super!
  Thiab nws lub txiv mis ci zoo li rubies ... Nws ib zaug dai lawv ntawm ib tug txiv neej dub lub ntsej muag thiab yuam kom nws yaim lawv. Ces nws licked nws txiv neej perfection nrog nws tus nplaig. Yuav ua li cas yog ib tug qab ntxiag saj?
  Nws zoo npaum li cas rau ib tug ntxhais - Kuv tsis tuaj yeem piav qhia qhov kev txaus siab tshaj plaws hauv ntiaj teb.
  Qhov no yog li cas cov ntxhais rhuav tshem cov yeeb ncuab. Thiab lawv muaj kev zoo siab los ntawm lawv txoj kev yeej muaj koob meej thiab kev ua tiav loj.
  Thiab Anastasia Vedmakova thiab Alenka Sokolovskaya feem ntau amazing ntxhais. Lawv tsuas pom nrog nthwv dej ntawm kev mob siab rau thiab tsunami ntawm kev ntshaw.
  Anastasia tua los ntawm lub txiv mis liab liab ntawm tus yeeb ncuab, ntaus lub dav hlau Yankee thiab qw rau saum nws lub ntsws:
  - Kuv yog superman zoo nkauj!
  Alenka Sokolovskaya, txuas ntxiv mus tsoo cov yeeb ncuab, siv strawberry txiv mis thiab roars:
  - Thiab kuv yog tus ntxhais siab tshaj hauv ntiaj teb!
  Xws li cov tub rog sib ntaus sib tua, thiab kuv yuav tsum hais tias lawv nyiag qee qhov ntxiv! Tsis muaj leej twg yuav tawm tsam lawv.
  Txawm yog Amelikas... thiab txhua tus twb tau kaum lub hnub qub kub ua ib tug hero ntawm USSR ...
  Rau qhov kev ua tiav zoo kawg nkaus lawv tau txais khoom plig tshwj xeeb: Pob Zeb Diamond Star ntawm Hero ntawm USSR. Uas nyob rau hauv nws tus kheej yog heev hwm thiab txias.
  Muaj kev lom zem beauties!
  Qhov zoo tshaj plaws yog, ntawm chav kawm, tseem tuaj!
  Oleg Rybachenko tau ua lwm txoj haujlwm hauv Saudi Arabia.
  Tsar cov tub rog ntawm Nicholas II nthuav dav hauv tebchaws Russia. Tus ntxhais Margarita Korshunova tam sim no sib ntaus sib tua nrog Oleg. Kuj yog ib tug mutant - ib tug tub rog uas tau txais kev tsis txawj tuag.
  Zoo, cov me nyuam nyob mus ib txhis tau coj tag nrho cov neeg laib ntawm Mujahideen mus rau hauv kev lees paub. Thiab lawv tau kov yeej lawv - yuam kom lawv mus cog lus rau Lavxias teb sab Tsar.
  Nyob rau tib lub sijhawm, Oleg Rybachenko tsis tawm tsam kev ua kom zoo nkauj thiab sib txawv me ntsis txuas ntxiv ntawm cov ntxhais taug txuj kev nyuaj;
  Tom qab lub xyoo tshiab, cov Germans thiab cov koom haum ua haujlwm tau zoo nyob thoob plaws Tebchaws Meskas. Cov neeg Amelikas, cuam tshuam nrog cov yeeb ncuab thev naus laus zis ntau dua, tau poob.
  Thaum kawg ntawm lub Peb Hlis, Wehrmacht mus txog Washington thiab pib cua daj cua dub hauv Teb Chaws Asmeskas lub peev.
  Cov kev sib ntaus sib tua tsis sib npaug thiab pom tseeb tias cov ntxhais tau yeej ntawm no ... Tshwj xeeb tshaj yog cov pyramidal tank, Gerda yog qhov zoo, ib yam li nws tej hauj lwm.
  Thaum lub sij hawm foob pob ntawm Tsev Dawb, thaum nws lub tank tau txais hluav taws ncaj qha, Gerda tau pw tsaug zog thiab ua npau suav txog qhov no ...
  Nws pom cov neeg koom nrog Lara Miheiko ntes tau los ntawm Nazis. Ib tug hluas nkauj txog kaum plaub raug tua rov qab rau Nazis. Ob tug ntawm nws tus khub raug tua. Thiab nws tus kheej nkaum hauv lub tsev pheeb suab.
  Tus pog xav yuav nws li nws tus xeeb ntxwv, tab sis Nazis tsis ntseeg nws. Thiab lawv coj kuv ... Lawv tab tom pib tshawb nrhiav kuv.
  Thiab tom qab ntawd Lara rub lub grenade, Nazis raug ntaus. Tus ntxhais lub siab hais lus zoo nrog lub teeb no thiab pov nws... Tab sis lub grenade tsis tawg.
  Nws tsis muaj peev xwm khiav tawm heroically.
  Lawv khob Lara, ntaus nws ob peb zaug, thiab muab qhov muag dub rau nws. Tab sis lawv tsis ntaus nws hnyav heev, pom tau tias lawv ntshai tsam nws!
  Thaum nws raug coj mus rau lub tsev pheeb suab rau kev nug, Lara coj tus cwj pwm tsis ncaj ncees.
  Ua siab tawv saib mus rau hauv lub qhov muag ntawm SS colonel, nws hais tias:
  - Lub Fritz sai sai yuav rhuav tshem koj! Hnov cov phom nrov, kev puas tsuaj yog los ntawm Red Army!
  Colonel teb tias:
  - Tus ntxhais Daring, koj yuav ntsib tus nplawm!
  Lara boldly qw:
  - Mob tsis ntshai kuv!
  Colonel hais tias:
  - Coj tus menyuam dev no tawm mus rau hauv txoj kev nrog daim ntawv tshaj tawm: cov neeg koom siab thiab qhia rau tag nrho lub zos!
  Tus tub ceev xwm nkag siab hais tias:
  - Nws yog daus sab nraud thiab nws khov ... Peb yuav tsum tsis txhob coj tus ntxhais tawm ntawm ko taw liab qab kom nws txias nws lub siab!
  SS Colonel nodded hauv kev pom zoo:
  - Yog lawm! Cia nws taug kev taw liab qab hauv qhov txias, tej zaum nws yuav tuaj rau nws lub siab!
  Lara's sheepskin tsho tiv no thiab sweater raug torn tawm. Lawv muab kuv tso rau hauv ib lub paj rwb xwb. Lawv rub tawm lawv cov khau tawv thiab cov hnab looj tes dub. Tus hluas nkauj raug laug taw liab qab nyob rau hauv ib lub teeb tiab.
  Lawv dai ib daim kab xev nyob ib ncig ntawm nws caj dab nrog cov ntawv sau: "Kuv yog ib tug neeg koom nrog." Thiab nrog lawv txhais tes khi tom qab lawv, lawv coj kuv tawm mus rau lub qab nthab. Tus ntxhais liab qab tau hnov qhov txias thiab daus.
  Lara luag ntxhi. Nws tau txaj muag tiag tiag los ntawm qhov nqaij tawv ntawm nws lub ntsej muag thiab nws zoo li cas. Thiab koj muaj peev xwm taug kev barefoot nyob rau hauv lub snow. Nws cov tawv nqaij tau dhau los ua nruj heev thaum lub caij ntuj sov los ntawm kev taug kev khaus khaus ntau zaus. Tsis ntev los no nws tau hnav nws nkawm khau, thiab qhov no tsis yog thawj zaug uas nws yuav tsum tau nyiaj txias thiab kev tshaib kev nqhis.
  Lara mus rau nws tus kheej thiab tseem luag ntxhi. Cua tuaj, tshuab nws tooj liab-liab plaub hau, thiab cov daus creaked nyob rau hauv nws ob txhais taw liab qab.
  Tus ntxhais taug kev nrog huab cua zoo li tus ntxhais huab tais ntawm lub zwm txwv. Thiab nws tau tso tseg zoo nkauj, me me hneev taw tom qab nws, yuav luag zoo li tus menyuam ko taw.
  Cov neeg saib nws nrog kev khuv leej.
  Ib tug ntawm cov poj niam nyob rau hauv lub tsho tiv no plaub pib babble:
  - Ntshai heev! Tus ntxhais tab tom taug kev!
  Huab cua yog tshav ntuj, thiab Lara qhov ntxhib, calloused soles tsis tshua muaj kev mob khaub thuas. Nws taug kev rau nws tus kheej thiab qhia nws cov hniav.
  Ces nws twb hlawv los ntawm lub tshuab nplawm. Tus ntxhais qw thiab nws tus di ncauj ...
  Nws raug ntaus ob peb zaug ntxiv nrog quab yuam. Lara tsis tuaj yeem sawv ntawm nws ko taw, thiab nrog kev siv zog ntawm nws yuav tuav rov qab quaj.
  Tus ntxhais tawv ncauj raug coj mus rau lub tsev pheeb suab tshwj xeeb, uas muaj cov cuab yeej siv rau kev tsim txom.
  Yog li ntawd lawv rub nws mus rau ntawm lub khib thiab pib hlawv nws pob taws nrog ib tug kub kub ...
  Thiab ob tug executioners nplawm Lara nrog nplawm. Thaum xub thawj, tus ntxhais tuav nws lub suab qw nrog kev siv zog titanic, tab sis thaum cov hlau dav dav, liab los ntawm tshav kub, tau siv rau tus menyuam liab qab, nws qw thiab tsis nco qab. Nws tau coj mus rau nws qhov kev xav ...
  Txaus ntshai...
  Gerda sawv ... Damn nws, koj yuav tsum ua npau suav txog ib yam dab tsi zoo li no, thaum ua ntej ntawm kev yeej, lawv lub tank hluav taws kub hauv Tsev Dawb.
  Thiab ces tej yam phem li ntawd tshwm sim ...
  Gerda raug rho tawm haujlwm ntawm SuperPersching thaum nws tawm hauv tsev, ntaus txoj cai los ntawm nws thiab cooed:
  - Kev thaj yeeb, kev ua haujlwm thiab kev hlub!
  Ces nws qhia nws tus nplaig.
  Charlotte kuj ncaws nws tus nrog sib tw, siv nws cov ntiv taw liab qab thiab ua kom pom tseeb:
  - Kuv yog ib tug ntxhais super!
  Christina kuj ntaus, nws zoo li ib tug nab thiab nias nws liab liab lub txiv mis ntawm lub joystick khawm, xuas nrig ntaus tus yeeb ncuab:
  - Peb yog supermen!
  Thiab Magda yuav nplawm cov yeeb ncuab, tsoo lub tank, yuam cov khoom siv sib ntaus sib tua kom tawg, thiab teeb meem:
  - Muab kuv aerobatics!
  Tom qab ntawd nws winks ntawm nws cov neeg koom tes. Tus ntxhais no yog ib tug phom ntawm cov chav kawm siab tshaj.
  Cov tub rog tab tom rhuav tshem Yankees thiab tau txais cov qhab nia ... Albina thiab Alvina txhua tus twb tau sau ob txhiab lub tsheb. Rau qhov no lawv tau txais ib qho khoom plig tshiab: Pob Zeb Diamond Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Qhov no yog li cas cov ntxhais txawv lawv tus kheej los ntawm kev ua super class aces. Thiab tsis muaj leej twg tuaj yeem nres lossis kov yeej lawv.
  Anastasia Vedmakova thiab Akulina Sokolovskaya thiab Orlova txhua tus tau txais ib qho khoom plig tshiab: Kev Txiav Txim Siab ntawm qib siab tshaj plaws nrog pob zeb diamond, uas lawv zoo siab heev txog. Cov no yog cov ntxhais zoo li no.
  Thiab kev tsov rog yuav xaus... Cov neeg Amelikas tau poob rau lub Plaub Hlis 20, 1948. Thiab tseem muaj lwm keeb kwm ntawm Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob tau tig rov los.
  Lub sij hawm no zoo li muaj ib lub sij hawm ntawm kev sib haum xeeb ntev. USSR tau txais Alaska rov qab thiab txhua tus zoo siab. Thiab lub teb chaws ntawm Tebchaws Asmeskas tau faib los ntawm Nyiv thiab Thib Peb Reich. Yog li xaus qhov kev hloov kho ib ntus ntawm lub ntiaj teb.
  Cov Germans nkees ntawm kev ua tsov ua rog.
  Hitler tso cai polygamy nyob rau hauv Thib Peb Reich - txog li plaub tus poj niam txhua tus, thiab qhia txog cov se draconian rau cov niam txiv uas tsis muaj menyuam lossis tsawg dua peb. Qhov no yog ib qho kev tawm dag zog los txhawb cov pej xeem txoj cai.
  Tsis tas li ntawd, Hitler nws tus kheej muaj ntau tus menyuam tau txais los ntawm kev siv tshuaj tua kabmob. Thiab ntawm lawv nws yog tsim nyog los xaiv tus txais los ntawm lub zwm txwv.
  Tsis muaj kev tu siab, Thib Peb Reich zom qhov nws tau kov yeej ua ke nrog Nyiv.
  Tab sis lub Peb Hlis 5, 1953, Stalin tuag. Thiab Beria tau los ua lub zog. Vim li cas Beria? Hauv keeb kwm tiag tiag, nws muaj txoj hauv kev zoo rau lub zwm txwv, tab sis qhov xwm txheej tiv thaiv nws: kev tawm tsam hauv GDR, thaum lub sijhawm kev tawm tsam ntawm qhov kev tawm tsam tawm tsam Beria matured. Thiab ntawm no, tau kawg, tsis muaj GDR.
  Tsis tas li ntawd, Hitler xav kom cov neeg paub zoo thiab paub zoo rau cov neeg German, Beria, uas yog Germanophile, los kav tom qab Stalin. Thiab Stalin, thaum nws txoj kev noj qab haus huv tsis zoo, ua rau muaj kev txaus siab rau Beria.
  Yog li ntawd txhua yam tau txiav txim siab nyob rau hauv kev pom zoo ntawm lub taub hau ntawm lub zais cia thiab tsis tsuas yog tub ceev xwm zais cia.
  Zoo, Beria tau hais tias Hitler nrog Nyij Pooj ua ntej nws tau txais riam phom nuclear.
  Koj yeej tsis paub tias samurai tuaj yeem xav li cas.
  Beria thiab Hitler tau pom zoo rau kev sib koom ua rog nrog Nyij Pooj thiab faib nws thaj chaw.
  Lub Plaub Hlis 20, 1954, kev sib koom ua rog pib tawm tsam lub tebchaws samurai loj loj.
  Zoo, nplooj ntawv tshiab tab tom tig hauv keeb kwm. Cov tub rog Soviet tau nce mus rau Nyiv.
  Thiab cov German ib yam nkaus ... Ntawm no dua Gerda thiab Charlotte tab tom sib ntaus sib tua hauv lub pyramidal tank. Lawv lub tsheb yog ob-seater hnyav tsib caug tons thiab muaj ib tug compact gas turbine engine ntawm 2,500 horsepower. Koj tuaj yeem xav txog tias lub tsheb German ceev npaum li cas. Thiab cov cuab yeej yog tshwj xeeb, tov nrog yas. Thiab ruaj heev, impenetrable los ntawm txhua lub ces kaum. Cov phom muaj ib tug me me caliber ntawm 75 hli, tab sis nrog ib tug heev pib tshaj tawm ntawm projectiles nyob rau hauv ib tug high-pressure phom. Nws tau nce armor penetration. Thiab cov khoom ntawm cov plhaub thiab tus nqi hluav taws kub yog siab. Conductivity yog siab.
  Lub tank nws tus kheej yog super xwb... Yog li Gerda paub yuav ua li cas sib ntaus nrog.
  Soviet tsheb tsis muaj zog. Lub ntsiab tank tseem yog T-54, lub tsheb zoo, kuj pheej yig, tab sis ntau inferior rau German ib tug nyob rau hauv txhua yam. IS-7 yeej tsis tau nthuav dav. Nws tau pom los ntawm IS-10, uas tau txais 122-mm cannon, tab sis lub thoob ntev thiab zoo hauv pliaj armor, nrog rau sab tsis muaj zog. Tab sis tag nrho cov no haum rau qhov hnyav ntawm tsib caug-peb tons, uas tsis yog phem.
  Gerda tua cov neeg Nyij Pooj los ntawm nws lub tank Panther-6, siv nws cov ntiv taw liab qab thiab nias lub khawm joystick, thaum qw:
  - Muaj koob meej rau lub tswv yim ntawm Aryan cov kwv tij!
  Charlotte nias lub khawm joystick, lub txiv mis liab, kab ntawm xya rab phom tshuab, thiab squeals:
  - Peb txoj kev zoo siab yog nyob rau hauv kev ntseeg ntawm Aryan npau suav!
  Thiab tus ntxhais luag dua ...
  Christina thiab Magda sib ntaus sib tua ntawm lwm lub pyramidal Panther-6.
  Christina nias lub khawm joystick nrog nws cov ntiv taw liab qab, ntaus tus yeeb ncuab los ntawm Nyiv thiab roars:
  - Lub koob meej rau kuv tus hluas nraug!
  Magda tseem qhib hluav taws, thiab luag tsis mloog lus, hais tias, nias nws lub txiv mis ruby ntawm lub khawm joystick:
  - Lub koob meej rau peb cov tub hluas!
  Thiab yuav ua li cas lawv yuav luag rau saum lawv lub ntsws. Cia peb fim nws, cov no yog cov ntxhais uas zoo kawg nkaus hauv kev zoo siab ntawm kev ua tsov ua rog.
  Yog lawm, nws zoo li lub hnub poob los txog rau Nyiv. Tab sis txhua yam yog mus raws li kev npaj kom deb li deb.
  Elizaveta thiab nws pawg neeg sib ntaus sib tua nyob rau hauv ib tug me ntsis modernized T-54 tank. Tab sis qhov txawv me me. Cov phom qhov hluav taws kub tau dhau los ua me ntsis sai dua, thiab qhov projectile ntau dua armor-piercing. Qhov no yog qhov txawv.
  Thiab lub cav yog tib lub cav diesel nrog 520 horsepower ... Cov Japanese siv tso tsheb hlau luam ntawm lawv tus kheej tsim thiab muaj ntawv tso cai German. Cov tsheb kuj feem ntau zoo. Tshwj xeeb tshaj yog lub Hirohito-3 tsheb, hnyav tsib caug-yim tons, nrog ib rab phom 105-mm nrog lub thoob ntev ntawm 70 EL, superior rau T-54 nyob rau hauv armament, thiab tsis inferior nyob rau hauv armor thiab tsav tsheb, tshwj tsis yog rau lub hwj chim cia. .
  Lub tank Japanese no yog ib qho teeb meem rau USSR. Tab sis kuj tseem muaj tsheb sib zog los ntawm Thaj Av ntawm Rising Sun.
  Lawv yooj yim dua nrog.
  Elizabeth tua siv nws cov ntiv taw liab qab thiab ntaus lub samurai tso tsheb hlau luam. Nws ua qhov no cleverly thiab squeals:
  - Lub koob meej rau peb Leej Txiv Dawb!
  Catherine hluav taws dua, siv lub txiv mis liab liab, thiab tsoo lub tsheb Japanese, squeals:
  - Vajtswv muab Rus!
  Elena kuj threshes tus yeeb ncuab, rhuav tshem ib tug yeeb ncuab tank, siv nws liab qab pob taws thiab roars:
  - Rau qhov loj ntawm cov tswv yim ntawm kev coj noj coj ua!
  Efrasia kuj tua thiab ua nws nrog kev pab los ntawm strawberry txiv mis ntawm nws lub mis elastic, thiab squeals:
  - Lub koob meej rau kev yeej ntawm kev ntseeg siab dua!
  Qhov no yog li cas lawv txav lawv lub tank deftly thiab tsis txhob swb. Hirohito-3 tank tuaj yeem faib ua hnyav, tab sis nws loj heev. Nws yog qhov nyuaj heev rau kev tawg ntawm lub tshuab zoo li no.
  Thiab yog li ntawd nws mus tom qab cov ntxhais. Cov phom loj dua nyob rau hauv caliber thiab muaj ntau dua qhov pib projectile tshaj tawm. Cov cuab yeej cuab tam ntawm Japanese turret lub hauv pliaj yog tuab dua li Soviet 240 hli, thiab lub hauv pliaj lub hauv pliaj kuj thicker - 150 hli nyob rau sab saum toj thiab 120 hli nyob rau hauv qab. Thiab qhov ceev ntawm Japanese yog ntau dua, cov roj turbine cav tsim 1500 horsepower. Yog, lub tank no yog Nyiv zoo tshaj plaws. Koj tsis tuaj yeem tso dag nrog nws.
  Tab sis Elizaveta, siv nws lub txiv mis liab liab, xa lub plhaub ncaj kawg-rau-kawg, thiab cov Japanese tank tawg, uas ua tsis tau rau lub tsheb ntawm Soviet.
  Catherine chirped thiab hnia nws tus phooj ywg lub pob taws liab qab:
  - Koj ntse Lisa!
  Elizabeth tsis pom zoo:
  - Kuv tsuas yog ib tug neeg txawj ntse xwb!
  Thiab yuav ua li cas nws yuav luag rau saum nws lub ntsws. Nov yog tus ntxhais.
  Thiab lawv quaj heev ... Ekaterina, piv txwv li, nco ntsoov tias nws tau khiav mus li cas hauv plaub caug thawj xyoo. Nkawm khau dua tom qab ob peb hnub, thiab kuv yuav tsum tau stomp barefoot. Thiab rau ib tug hluas nkauj hauv nroog uas tsis tau siv rau nws, nws raug mob, txhua lub pob, txhua qhov twig, txhua pob yog hnov. Thiab nws ob txhais ceg tau tsoo mus txog thaum lawv los ntshav, thaum txhua kauj ruam tawg nrog mob.
  Tus hluas nkauj yeej tsis xav tias kev taug kev ko taw yuav mob heev. Nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas Hugo sympathized nrog tus ntxhais liab qab Closet. Yog hais tias txawm nyob rau lub caij ntuj sov xws li girlish ob txhais ceg zoo li no, ces yuav ua li cas rau lub caij ntuj no?
  Ekaterina, txawm li cas los xij, sai sai tau siv rau nws, nws lub cev hluas yoog sai sai, lub qhov txhab raug mob yog overgrown nrog calluses thiab tau dhau los ua ntxhib. Thiab nws tau dhau los ua kev zoo siab rau taug kev tsis muaj zog. Catherine tseem tsis tau hnav nws nkawm khau kom txog thaum lub caij ntuj sov. Txawm li cas los xij, tom qab ntawd plaub ntawm lawv tau tsim thiab Euphrasinya qhia lawv txog kev ua khawv koob. Thiab witches feem ntau khiav ko taw liab qab hauv cov daus kom ncua lawv cov hluas. Thiab nyob rau hauv luv luv, cov ntxhais txawj ntse paub tsis pub leejtwg paub, thiab saib txog nees nkaum xyoo, thiab barefoot thiab nyob rau hauv bikinis tsis khov nyob rau hauv txias. Cov no yog cov zoo nkauj. Thiab tsis muaj ib tug txias dua lawv, tsuas yog, ntawm chav kawm, Alenka. Nws tau tawm tsam ntawm IS-10, hloov kho nrog lub thoob txuas ntxiv. Lub tank tau tshwm sim hauv koob tsis ntev los no. Thiab tseem tsawg. IS-7 yeej tsis nkag mus rau ntau lawm. Thaj vim yog tus nqi siab thiab teeb meem hauv kev tsim khoom.
  Yog li cov neeg coob ntawm Alenka rhuav tshem cov Japanese thiab hums rau nws tus kheej.
  Hmo ntuj xiav flutter nrog hluav taws,
  Peb yog cov tho kev, cov menyuam yaus ntawm cov neeg ua haujlwm ...
  Lub sijhawm ntawm lub xyoo ci ntsa iab yog los txog,
  Lub suab quaj ntawm cov pioneer yeej npaj txhij!
  Thaum cov ntxhais poob rau kev lag luam, koj tuaj yeem tiv tsis tau lawv. Qhov tseeb, qhov no tuaj yeem hais tau tias yog kev tsim ua tsov rog zoo kawg nkaus.
  Kev sib ntaus sib tua mus thiab Nyiv poob.
  Cov tub rog Soviet coj mus rau sab qab teb Sakhalin thaum lub Tsib Hlis. Thiab lawv tau ua nrog ceev faj heev.
  Tab sis lub battalions ntawm Soviet ntxhais qhia ib tug zoo kawg li chav kawm ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Ntawm lawv hom riam phom, tau kawg, AK pib siv. Phem tshaj German, tab sis yooj yim thiab txhim khu kev qha. Thiab nws mows cia cov neeg sib tw, txawm hais tias lub hom phiaj ntawm qhov kev ncua deb yog qis dua li ntawm German ntaus carbine.
  Cov ntxhais Soviet yuam cov neeg raug kaw hauv Nyij Pooj los hnia lawv txhais taw liab qab, plua plav thiab yaim lawv pob taws. Qhov no yog lawv tactic.
  Sib ntaus sib tua warriors ntawm lub siab tshaj plaws chav kawm ntawv.
  Nyob rau lub caij ntuj sov ntawm '54, cov Germans pib tshem Amelikas ntawm cov tub rog Nyij Pooj.
  Lub battalion ntawm cov ntxhais liab qab coj los ntawm Margaret tau tawm tsam tshwj xeeb zoo nkauj. Tus ntxhais tawg ntho cov samurai, thiab cov tub hluas raug ntes tau raug yuam kom hnia lawv lub luj taws thiab yaim lub xub pwg ntawm Venus.
  Gerda thiab nws pab neeg ntawm "Panthers" 6 tau ua haujlwm zoo, thiab xa ntau tus neeg Nyij Pooj mus rau ntuj txiag teb tsaus, thiab qee qhov mus rau saum ntuj ceeb tsheej.
  Plaub tus ntxhais ninja tau tawm tsam cov tub rog Soviet thaum lawv nce mus rau hauv Manchuria.
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau xiav txiav nrog ntaj thiab khiav lub zeb, txiav cov tub rog Soviet. Tom qab ntawd nws pov ib lub txiv laum huab xeeb nrog cov khoom tawg nrog nws cov ntiv taw, tig dua lub tank Soviet T-54 thiab barked:
  - Lub teb chaws txias tshaj plaws yog Nyiv!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau daj kuj tseem yuav ntaus tus yeeb ncuab nrog cov hniav thiab muab lub boomerang nrog nws pob taws liab qab, qw:
  - Rau peb cov yeej samurai!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau liab yuav ua rau muaj kev txhoj puab heev twirl ntawm ntaj yam tsis muaj teeb meem, txiav cov tub rog Soviet. Tom qab ntawd nws cov ntiv taw liab qab yuav tso lub foob pob. Lub USSR tank yuav raug torn thiab tus tub rog yuav squeal:
  - Los ntawm lub npe ntawm cov tswv yim ntawm communism!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau dawb coj thiab txiav cov neeg tawm tsam, zoo li yog cheb tus kiv cua thoob plaws hauv lub tshav pob, rov txiav ib tug tub rog Lavxias, thiab nrog nws cov ntiv tes liab qab nws yuav tua riam phom tua neeg uas yuav rhuav tshem ntau li ob lub tso tsheb hlau luam Soviet rau hauv qhov chaw. .
  Thiab nws yuav nrov:
  - Rau qhov loj ntawm lub teb chaws!
  Cov ntxhais nyiam tua, thiab lawv nyiam raping neeg raug kaw ntau dua. Ntau npaum li ntawd cov txiv neej yuav plam tsis nco qab los ntawm overexertion. Thiab qhov ntawd yog li cas cov ntxhais ninja nyiam nws. Caij rau cov txiv neej khi thiab tib lub sijhawm nplawm lawv.
  Tab sis, txawm tias cov neeg Nyij Pooj ua yeeb yam, lawv poob rau kev siv tshuab zoo dua thiab siab dua.
  Ntxiv mus, nyob rau hauv lub ntuj muaj super-chav kawm aces Anastasia Vedmakova thiab Akulina Sokolovskaya, uas tsoo cov Japanese zoo li windmills.
  Anastasia, siv nws cov ntiv taw liab qab, txiav tawm rau lub dav hlau Japanese ib zaug nrog ib qho tawg thiab squeaks:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm kev ntseeg hauv Rus '!
  Akulina, nias lub pob nrog nws lub txiv mis liab liab, txiav tawm xya lub dav hlau Japanese ib zaug thiab qw:
  - Lub koob meej rau Heroes ntawm Russia!
  Cov tub rog ua pauj rau Nyiv rau lawv qhov kev tsis txaus siab yav dhau los. Thiab tshwj xeeb tshaj yog rau kev swb nyob rau hauv tsov rog thaum lub sij hawm ntawm Tsar Nicholas II. Tsis yog, qhov no yuav tsis nco qab, thiab ntau tiam neeg yuav tsis zam txim.
  Anastasia nias nws lub txiv mis ruby thiab tua lwm qhov tawg, tua cov dav hlau Japanese thiab nrov nrov:
  - Lub koob meej rau lub sijhawm ntawm Communism Beria!
  Akulina nias nws cov ntiv taw liab qab, ntaus lub dav hlau samurai thiab cooed:
  - Rau kev yeej zoo!
  Thiab Albina thiab Alvina tau txais cov qhab nia. Rau peb txhiab lub dav hlau tua, lawv tau txais qhov kev txiav txim: Pob Zeb Diamond Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross thiab golden oak nplooj, ntaj thiab pob zeb diamond.
  Albina muab tig siv nws lub txiv mis liab liab. Nws txiav ib lub dav hlau Japanese ib zaug thiab cooed:
  - Rau kuv lub hauv siab!
  Thiab nws xav txog nws tus kheej hauv caj npab ntawm tus tub rog dub.
  Alvina ncaws nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo ib lub dav hlau Japanese thiab squeaked:
  - Rau kev yeej zoo!
  Cov ntxhais German sib ntaus sib tua thiab zoo nkauj heev. Lawv hlub cov txiv neej nrog daim tawv nqaij dub heev, thiab lawv tus nplaig yeej ib txwm npaj los txhuam cov ebony zoo tag nrho ntawm cov txiv neej.
  Albina, siv nws cov ntiv taw liab qab, rov ntaus cov samurai thiab tua lawv cov dav hlau.
  Thiab nws cooed:
  - Kuv yog Superman!
  Alvina nias nws lub txiv mis strawberry, mowed ib pawg ntawm Japanese dav hlau thiab squealed:
  - Kuv yog qhov chaw vixen!
  Tus ntxhais yog heev combative thiab nquag nyob rau hauv nws hypersexuality.
  Tseeb Aryans tsuas yog super! Thiab feem ntau, xws li kev zoo nkauj ntawm cov chav kawm siab tshaj plaws!
  Cov tub rog German thiab Soviet, kov yeej cov yeeb ncuab, tab tom nce mus thoob plaws Tuam Tshoj.
  Thaum lub sij hawm ua phem rau Singapore, cov neeg tua hluav taws ntawm kev faib dav hlau thiab Barracuda cov ntxhais tsis muaj qhov txawv ntawm lawv tus kheej. Cov ntxhais, txaws lawv txhais taw liab qab nyob rau hauv lub pas dej ntawm cov nag los nag, tawg mus rau hauv lub fortified txoj hauj lwm ntawm cov Japanese thiab bayoneted lawv.
  Cov no yog kev sib ntaus sib tua zoo nkauj.
  Nyiv tshee tshee los ntawm crushing blows ntawm xws li ib tug txhoj puab heev pab neeg.
  Thaum lub caij nplooj zeeg xyoo 1954, feem ntau ntawm Tuam Tshoj tau raug ntes los ntawm Axis powers. Thiab qhov xwm txheej tau dhau los ua qhov nyuaj dua rau thaj av ntawm Rising Sun.
  Hitler hais tias:
  - Ob tug noog tsis tuaj yeem nyob hauv ib qhov chaw!
  Thiab cov tub rog Albina thiab Alvina tau tua plaub txhiab lub dav hlau. Nyiv tsim cov dav hlau pheej yig tab sis tsis zoo hauv cov khoom loj, yog li nws yooj yim heev los sau cov nqi.
  Albina, siv nws cov ntiv taw liab qab, txiav tawm lwm tus samurai thiab squeaked:
  - Nov yog peb lub ntiaj teb zoo kawg nkaus!
  Alvina, nrog kev pab los ntawm lub txiv mis liab liab, tsoo tag nrho lub tsheb Japanese thiab chirped:
  - Hwjchim ci ntsa iab rau lub sijhawm ntawm communism thoob plaws ntiaj teb!
  Albina, kuj tseem siv lub txiv mis strawberry thiab tsoo lub samurai, xav tsis thoob thiab ua kom pom tseeb:
  - Puas yog koj hais txog communism?
  Alvina, siv nws cov ntiv taw liab qab thiab txiav lub kaum ob lub dav hlau Japanese, hais tias:
  - Qhov kev txiav txim tshiab Aryan yog communism!
  Cov ntxhais tawg tawm luag ... Rau plaub txhiab lub dav hlau lawv tau txais lub Pob Zeb Diamond Hnub Qub ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog platinum oak nplooj ntaj thiab pob zeb diamond. Tias txawm tias qhov khoom plig siab heev yog cov ntaub ntawv rau kev zoo nkauj.
  Cov no yog cov ntxhais uas koj yuav tsum saib ...
  Txawm li cas los, Anastasia Vedmakova thiab Akulina Sokolovskaya tsis inferior thiab tshaj lub suav ntawm tsib puas downed aircraft.
  Thiab lawv tau txais khoom plig tshiab, siab heev, thiab tau sau tag nrho cov hnub qub rau lawv tus kheej.
  Anastasia aims nws riam phom nrog nws ob txhais taw liab qab thiab knocks down tus yeeb ncuab, txiav tawm tus yeeb ncuab thiab squeaks:
  - Rau communism nyob rau hauv tag nrho lub ntiaj teb no!
  Akulina, txiav cov yeeb ncuab los ntawm nias lub txiv mis liab liab, aggressively squeals:
  - Txawm tias menyuam yaus paub peb!
  Thaum lub caij ntuj no, Nyiv tau poob yuav luag tag nrho nws cov cheeb tsam, thiab kev sib ntaus sib tua tau tsiv mus rau niam lub teb chaws nws tus kheej.
  Xyoo 1955 tau los txog, thaum muaj kev sib ntaus sib tua thiab tsis muaj qhov kawg lossis ntug pom.
  Nyiv tab tom muab rau hauv, maj mam tab sis muaj tseeb. Thiab nws maj mam poob tsov rog.
  Tab sis lub samurai sib ntaus desperately thiab hnyav.
  Alenka thiab nws cov neeg coob tau nce lub IS-11 sim tank. Lub tsheb no tau nruab nrog rab phom 130 mm thiab muaj cov kab hauv qab.
  Alenka tua nrog nws cov ntiv taw liab qab, tawg los ntawm cov yeeb ncuab, thiab qw:
  - Lub koob meej rau communism nrog pob taws liab qab ntawm cov ntxhais!
  Anyuta kuj raug rho tawm haujlwm nrog kev pab ntawm nws lub txiv mis liab liab, nias lub cim ntawm cuaj lub tshuab rab phom thiab blurted tawm:
  - Peb cov ntxhais zoo nkauj heev!
  Alla kuj ntaus nws cov ntiv taw liab qab, tsoo cov yeeb ncuab thiab qw nrov nrov:
  - Los, deb ntawm cov ntsia hlau!
  Maria fucked, siv nws pob taws liab qab. Nws pierced tus yeeb ncuab los ntawm thiab cooed, baring nws cov hniav:
  - Rau kev ua tiav tshiab!
  Marusya tsoo nrog kev pab los ntawm strawberry txiv mis, ramming cov yeeb ncuab nrog ib tug tuag tuav thiab chirped:
  - Rau qhov loj ntawm communism!
  Alenka raug rho tawm haujlwm dua thiab roared:
  - Yog li ntawd tus thawj tswj hwm ua liaj ua teb thiab gypsy dictator Sashka tuag!
  Thiab nws yuav nplawm nws txhais ko taw liab qab ntawm lub tsho tiv no.
  Yog li cov ntxhais tau nrog, nws zoo heev. Lawv feem ntau yog cov tub rog zoo kawg nkaus.
  Ntawm no lawv hu nkauj hauv chorus:
  Tsis yog, tus ceev faj yuav tsis ploj mus,
  Qhov zoo ntawm ib tug falcon, ib tug dav dawb hau ...
  Lub suab ntawm cov neeg yog qhov tseeb -
  Ntxawm yuav npam tus nab!
  
  Stalin nyob hauv kuv lub siab
  Kom peb tsis paub kev tu siab...
  Lub qhov rooj rau qhov chaw tau qhib -
  Cov hnub qub ci ntsa iab saum peb!
  
  Kuv ntseeg tias tag nrho lub ntiaj teb yuav sawv,
  Yuav muaj qhov kawg rau fascism ...
  Thiab lub hnub yuav ci -
  Txoj kev illuminating communism!
  Elizabeth kuj tseem sib ntaus sib tua nrog nws lub tank T-54, xws li tus poj niam sib ntaus sib tua.
  Thiab cov tsheb zoo nkauj Japanese raug tsoo los ntawm lawv txhais taw liab qab.
  Elizabeth nias lub khawm joystick nrog nws lub txiv mis liab thiab chirped:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm Soviet communism!
  Thiab qhov kev zoo nkauj no yuav luag li cas! Thiab yuav sparkle nrog pearly hniav.
  Ekaterina coj nws thiab taw tes nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab squealed:
  - Hauv kev yeej ntawm cov tswv yim tsis txawj tuag ntawm communism,
  Peb pom lub neej yav tom ntej ntawm peb lub teb chaws...
  Elena smacked nws tus nrog sib ntaus nrog nws ruby txiv mis thiab bared nws cov hniav, squealing:
  - Thiab rau tus chij liab ntawm peb Leej Txiv,
  Peb yuav muab siab npuab tus kheej ib txwm!
  Efrasia ncaws nws pob taws liab qab thiab hais tias:
  - Hail Fatherland, peb tus dawb,
  Kev phooj ywg ntawm haiv neeg, txhawb nqa mus ib txhis!
  Thiab tag nrho cov ntxhais, siv lawv cov ntiv taw liab qab, hu nkauj hauv chorus:
  - Lub hwj chim raug cai, lub siab nyiam ntawm cov neeg,
  Tom qab tag nrho, tus neeg yooj yim sawv rau kev sib sau!
  Poj niam tub rog, nws yuav tsum tau hais tias, yog qhov txawv ntawm kev sib ntaus sib tua tsis txaus ntseeg.
  Thiab ntawm no Gerda tab tom sib ntaus ...
  Nws "Panther"-6 zoo li lub tank super, shredding samurai txoj haujlwm.
  Gerda yuav tua nrog nws lub txiv mis liab liab, nias lub khawm joystick thiab qw:
  - Rau lub ntiaj teb Aryan!
  Charlotte tseem yuav nplawm, siv nws cov ntiv taw liab qab, rhuav tshem ib pawg ntawm Nyiv thiab blather:
  - Rau thaj tsam loj!
  Christina thiab Magda kuj sib ntaus. Cov ntxhais sib ntaus sib tua heev, thiab zoo nkauj heev, yuav luag liab qab hauv bikinis.
  Christina raug rho tawm haujlwm nrog nws lub txiv mis ruby, tsoo Japanese Hirohito-4 tank thiab cooed:
  - Koob meej rau kuv lub tebchaws!
  Magda kuj ncaws, siv nws cov ntiv taw liab qab, tsoo lub samurai howitzer thiab blathered:
  - Lub koob meej rau kev ua tiav zoo!
  Cov ntxhais no yog cov kawm siab tshaj!
  Tokyo poob thaum kawg ntawm lub Peb Hlis. Thiab lub Plaub Hlis 20, 1955, Nyiv tau tso siab rau thiab yog li ntawd xaus kev tsov rog loj.
  Tus ntxhais Albina thiab Alvina tshaj tsib txhiab lub dav hlau raug tua. Thiab rau qhov no lawv tau txais ib qho khoom plig tshwj xeeb: Lub Hnub Qub Pob Zeb Loj ntawm Knight's Cross ntawm Iron Cross nrog nyiaj ntoo qhib nplooj thiab pob zeb diamond ntaj.
  Tsov rog tseem tsis tau tas. Nws cia li nkaum ib pliag. Tab sis Hitler tau kov yeej yuav luag tag nrho lub ntiaj teb.
  Beria tau txais rov qab rau yav qab teb Sakhalin, lub roob Kuril, thiab Manchuria nrog rau Port Arthur.
  Lub USSR tau dhau los ua lub tebchaws muaj zog uas tau licking nws qhov txhab. Rau qee lub sijhawm, Nazi Lub Tebchaws Yelemees tau kov yeej lwm lub tebchaws, tiv thaiv lawv cov kev tawm tsam me.
  Kev tsov rog tau dhau mus rau kev puas tsuaj thiab kev tswj hwm ntiaj teb. Tab sis lwm qhov kev tawm tsam thoob ntiaj teb yog brewing.
  Meanwhile, huab tau sib sau ua ke nyob rau hauv lub USSR. Thiab nyob rau hauv 1959, nyob rau nws xya caum hnub yug, Adolf Hitler txiav txim siab mus tua Soviet Russia, qhov twg Beria kav. Lub Fuhrer tau xyaum tag nrho lub ntiaj teb ntawm nws sab.
  Tab sis lub USSR tau los ua ib tug muaj zog, muaj zog. Yog li ntawd kuv pom ib tug scythe rau ntawm ib lub pob zeb.
  Ob lub teb chaws muaj riam phom nuclear, tab sis Gerda thiab Albina muaj peev xwm tsim lub tshuab hluav taws xob uas hluav taws xob npog tag nrho lub ntiaj teb ntiaj teb, ua rau kev siv hom kev puas tsuaj no ua tsis tau.
  Thiab Hitler tau txiav txim siab los tuav lub hwj chim kawg hauv ntiaj teb. Ciam teb nyob rau sab hnub poob khiav raws Dnieper, thiab tom qab ntawd Belarus thiab Baltic xeev nyob rau hauv cov Germans. Cov Nazis muaj peev xwm tuav tau Crimea. Tshwj tsis yog lub USSR xauj ib lub hauv paus rau Dub hiav txwv Fleet nyob rau hauv Sevastopol.
  Ntxiv rau qhov seem ntawm thaj chaw, Russia suav nrog ib feem ntawm Tuam Tshoj - Manchuria. Yog li ntawd, cov pejxeem ntawm lub USSR, qhov twg ib tug heev active txoj cai tau ua raws li los txhawb tus nqi yug me nyuam thiab polygamy raug cai los ntawm lub communist, atheistic tsoom fwv, twb dhau lub pre-ua tsov ua rog cov nuj nqis ntawm 1941, txawm hais tias txawm lub teb chaws poob, thiab nce los ntawm peb. feem pua txhua xyoo.
  Beria txwv tsis pub rho menyuam thiab kev tiv thaiv. Thiab nws tau qhia txog cov se qus rau cov tsev neeg uas muaj tsawg dua plaub tus menyuam.
  Raws li kev npaj thiab siv txoj kev stick, USSR tau tsim sai sai, thiab nws cov tub rog lub zog tau nce.
  Hitler, xav tias muaj peev xwm hem, ua tiav lub ntiaj teb sib sau ua ke rau hauv ib qho Thib Peb Reich, txiav txim siab pib nws txoj kev ua tsov rog zaum kawg ntawm lub ntiaj teb no.
  Yuav ua li cas txog tsov rog kawg? Tsis muaj ib yam dab tsi los kov yeej hauv ntiaj teb. Ib xyoos dhau los, cov neeg German tau ya mus rau lub hli, thiab lub sijhawm ntawm qhov chaw nthuav dav tau qhib. Tab sis Hitler puas yuav nyob kom pom lub sijhawm ntawm Star Wars thiab kev kov yeej ntawm galaxies? Txawm hais tias muaj kev noj qab nyob zoo, kev noj zaub mov tsis tu ncua, kev tawm dag zog ib txwm thiab ua kom lub cev muaj zog, nws pom tseeb tias Fuhrer tau laus. Cov pob khaus ntawm koj lub taub hau loj tuaj, koj cov plaub hau tig grey, thiab koj zoo li nkees. Txawm hais tias Fuhrer sim ua kom zoo siab.
  Ua li ntawd, koj yuav tsum ua kom tiav koj lub luag haujlwm kawg thiab kov yeej lub USSR. Thiab txawm hais tias Fuhrer tuag, nws yuav muaj txog ib txhiab tus tub uas tau txais los ntawm ntuj tsim. Thiab ib tug ntawm lawv yuav raug lees paub tias yog qhov zoo tshaj plaws, muaj peev xwm tshaj plaws thiab yuav coj lub zwm txwv ntawm tus thawj tswj hwm loj tshaj plaws hauv keeb kwm ntawm ntiaj chaw ntiaj teb.
  Txawm li cas los xij, kev ncua sijhawm yog qhov txaus ntshai heev, thiab thaum riam phom nuclear tsis ua haujlwm, Hitler tau cuam tshuam ntau tshaj li tsib caug lab tus tub rog mus rau hauv USSR hauv thawj echelon ib leeg. Kuj tseem muaj ntau lub tso tsheb hlau luam, dav hlau, thiab ya discos. Thiab qhov no yog lub zog colossal.
  Lub USSR tseem niaj hnub ua riam phom. Lub tank T-64 tau tshwm sim, hnyav dua thiab nrog rab phom muaj zog 125-mm, muaj peev xwm nkag mus rau cov tsheb zoo li German nrog cov plaub hau. Muaj tseeb, T-64 tsuas yog pib nkag rau hauv kev tsim khoom. Lub tank tseem ceeb tseem yog T-54, uas tsis muaj zog txaus tiv thaiv German qauv. Qhov no kuj yog ib qho laj thawj vim li cas Hitler tau maj nrawm nrog kev ua phem tawm tsam Russia.
  Lub IS-11 tsis tau ntes ntawm ... Lub IS-12 tau tsim los ntawm lub tshuab nrog 203 hli cannon, tab sis nws hloov tawm mus rau kim heev, hnyav, thiab loj. IS-15 yog kev sib haum xeeb nrog 152mm, rab phom ntev. Lub tsheb no zoo li qhov loj T-64 thiab tseem nyuam qhuav pib mus rau hauv kev tsim khoom.
  Lub German lub ntsiab tank "Panther" 6 yog pyramidal nyob rau hauv cov duab, thiab nws yog ib tug me ntsis modernized rau hauv lub "Panther" 7, nce lub caliber ntawm rab phom mus rau 88 hli los tsim kev puas tsuaj ntau. Thiab lub cav tau nruab nrog lub zog ntau dua 3000 horsepower, muab kev ceev nrawm thiab kev ua haujlwm zoo thaum tuav lub luj ntawm tsib caug tons, thiab txhim kho cov cuab yeej zoo.
  Txawm tias cov tshiab tshaj plaws Soviet T-64 tau pom tias tsis zoo rau German hauv kev tsav tsheb thiab kev tiv thaiv ntawm ob sab thiab hauv pliaj ib yam nkaus. Tab sis T-64 tsawg kawg tuaj yeem nkag mus rau German, txawm tias los ntawm qhov deb.
  Nyob rau hauv lub ntuj, cov Germans kuj muaj zog nyob rau hauv ob qho tib si kom muaj nuj nqis thiab zoo ntawm cov cav tov. Tab sis USSR yeej tsis muaj peev xwm tsim nws tus kheej diskettes. Thiab cov Germans tau teeb tsa cov hluav taws xob thermal, xws li lasers, ntawm Belonzi lub disks, thiab tuaj yeem tua hluav taws zoo dua.
  Thiab cov Nazis ya discos ntawm qhov ceev ntawm kaum lub suab nrawm. Thiab qhov no yog qhov tseeb colossal. Qhov no yog li cas cov tub rog ntawm Thib Peb Reich muaj zog.
  Thiab lawv muaj underground tanks. Thiab ntau lwm yam zoo nkauj. Nyob rau hauv luv luv, Beria muaj suab tsis muaj caij nyoog.
  Tab sis cov tub rog Soviet muaj lub zog tiv thaiv colossal. Thiab qhov ntxeem tau pib nrog kev tawm tsam huab cua. Cov rog tsis sib npaug thiab cov Germans tsoo lub nroog Soviet. Kaum txhiab tsiv hla Russia thiab coj Smolensk.
   Natasha tau txiav txim siab:
  - Peb yuav tsum yuam Hitler thiab nws pab pawg kom tshem tawm cov tub rog los ntawm USSR thiab tso cov menyuam yaus raug ntes!
  Playful Zoya pom zoo nrog qhov no:
  - Tau kawg koj yuav tsum! Thiab cawm koj cov yawg koob ntawm fascism!
  Augustine sau tseg, stamping nws ob txhais taw liab qab:
  - Peb yuav ua qhov no, tsis muaj kev poob siab!
  Svetlana tau lees paub tias:
  - Peb muaj txhua txoj hauv kev rau qhov no!
  Hais tias, ua tiav, thiab plaub tus tub rog tawm tsam cov fascist hordes.
  Warriors los ntawm Vajtswv lub xyoo pua Lavxias teb sab thiab mutant witches dua clashed nrog lub Nazis ntawm lub nees nkaum.
  Lub tebchaws fascist xim av muaj ntau tus tub rog. Lawv ntws zoo li tus dej ntws tsis kawg.
  Tau kawg, plaub tus ntxhais coj nws nyuaj heev los rhuav tshem Wehrmacht tso tsheb hlau luam thiab dav hlau. Txij thaum pib, lawv tsoo lawv ob txhais tes thiab taw, raug npog los ntawm lub zog teb. Tab sis...
  Raws li yog tawm hauv av, Oleg Rybachenko thiab Natasha tus ntxhais yau Margarita Korshunova tshwm sim.
  Lawv ntes lawv cov lightsabers thiab thauj khoom nrog nanobots. Peb tau npaj txhij los rhuav tshem cov neeg ntxub fascists. Yog li ntawd, plaub los ua ib tug rau.
  Natasha Korshunova, nyem cov ntiv taw ntawm nws liab qab, chiseled ko taw, sau tseg:
  - Puas yog li ntawd? Zoo, nws yog peb txoj hmoo uas peb tsis tuaj yeem kov nws lwm txoj kev!
  Lub txhoj puab heev golden-haired Zoya, txuas ntxiv mus tsoo cov Germans, logically sau tseg:
  - Peb yuav ua kom tiav sai dua! Sai dua, cia peb txuag lub USSR!
  Ib tug tub hluas tsis muaj hnub nyoog qis dua kaum ob uas zoo li Oleg Rybachenko, txiav cov Nazis nrog ntaj, ob qho tib si infantry thiab tso tsheb hlau luam, qw:
  - Peb yuav tsis muab rau hauv!
  Thiab ib tug ntse disk ya los ntawm tus tub liab qab taw, uas txiav tawm peb fascist dav hlau ib zaug!
  Margarita Korshunova, ci ntsa iab nrog pob taws liab qab, rhuav tshem cov neeg tawm tsam, ob lub tso tsheb hlau luam thiab cov tub rog, bared nws cov hniav thiab yws:
  - Muaj ib qho chaw hauv ntiaj teb rau kev ua yeeb yaj kiab!
  Thiab cov koob tshuaj lom tau tawg los ntawm tus ntxhais liab qab taw, ntaus Nazis thiab lawv cov dav hlau thiab tso tsheb hlau luam.
  Natasha Korshunova kuj cuam tshuam nws cov ntiv taw liab qab, tua neeg thiab quaj qw:
  - Peb yuav tsis hnov qab thiab tsis zam txim.
  Thiab nws cov lightsabers tau hla cov fascists hauv lub zeb. Tom qab ntawd cov blasters tau tsoo ntawm lub tso tsheb hlau luam, txiav tawm cov yees. Cov dav hlau tau txais nws thiab.
  Cov plaub hau liab Augustine, txiav tawm cov yeeb ncuab, squealed:
  - Rau qhov kev txiav txim tshiab!
  Thiab ntau koob tau tawg los ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab ob lub qhov muag thiab hauv caj pas ntawm Nazi cov tub rog thiab dav hlau.
  Yog lawm, nws pom tseeb tias cov tub rog tau txais kev zoo siab thiab ua siab tawv.
  Txias Zoya, txiav cov tub rog dawb thiab xim av thiab tso tsheb hlau luam nrog dav hlau, squeaked:
  - Peb cov hlau yuav!
  Thiab ib tug tshiab, killer khoom plig ya los ntawm nws ob txhais taw liab qab. Thiab cov tso tsheb hlau luam thiab cov neeg tua rog dawb poob, thiab cov tails ntawm cov dav hlau hlawv.
  Svetlana Snow White chops down the miller, nws rab ntaj zoo li xob laim.
  Cov Nazis poob zoo li txiav sheaves.
  Tus ntxhais pov koob nrog nws txhais taw liab qab, tua cov yeeb ncuab dav hlau thiab squeaks:
  - Lub teb chaws Ottoman chaw neeg yuav yeej rau Niam Russia!
  Oleg Rybachenko nce qib tawm tsam Nazis. Tus tub Terminator tsoo cov tub rog xim av.
  Thiab nyob rau tib lub sijhawm, cov ntiv taw ntawm tus tub ntawm ob txhais ceg liab qab pov cov koob nrog tshuaj lom, lawv rhuav tshem cov pob tw thiab tua cov dav hlau.
  Tus tub hluas:
  - Lub koob meej rau yav tom ntej Rus '!
  Thiab thaum tsiv, nws txiav tawm txhua leej txhua tus lub taub hau thiab muzzles, thiab tib lub sij hawm tank turrets.
  Tus ntxhais terminator Margarita kuj rhuav tshem cov neeg tawm tsam, dav hlau thiab tso tsheb hlau luam.
  Nws ob txhais taw liab qab xwb flash. Cov Nazis tuag coob heev. Tus tub rog qw:
  - Mus rau thaj tsam tshiab!
  Thiab ces tus ntxhais coj nws thiab slashes ...
  Ib pawg ntawm cov neeg tuag ntawm cov tub rog fascist.
  Tab sis Natasha Korshunova nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Nws tsoo cov Nazis nrog rau cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau thiab hu nkauj:
  - Rus 'zoo heev thiab radiant,
  Kuv yog ib tug ntxhais coj txawv txawv heev!
  Thiab discs ya los ntawm nws txhais taw liab qab. Leej twg txiav caj pas ntawm fascists. Yog, qhov no yog ib tug ntxhais uas demolishes tso tsheb hlau luam.
  Zoya Angelskaya nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Nws tsoo cov tub rog xim av ob txhais tes. Ncaim los ntawm ib lub raj. Thiab nws pov cov koob tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab - nws tua cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Thiab nyob rau tib lub sij hawm nws hu nkauj rau nws tus kheej:
  - Eh, me club, cia mus!
  Eh, kuv nyiam yuav ua!
  Augustine, txiav cov Nazis nrog rab ntaj laser thiab tua cov tub rog xim av, nrog rau cov tso tsheb hlau luam, qw:
  -Txhua yam shaggy thiab hauv cov tawv nqaij tsiaj,
  Nws tawm tsam tub ceev xwm tawm tsam nrog lub club!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws yuav tso ib yam dab tsi ntawm cov yeeb ncuab uas yuav tua ib tug ntxhw, thiab ntau dua li lub tank.
  Thiab ces nws squeaks:
  - Wolfhounds! Nees nkaum xyoo pua!
  Svetlana Snow White ntawm kev tawm tsam. Nws chops, shreds cov Nazis. Nrog taw liab qab nws tso khoom plig ntawm kev tuag ntawm lawv.
  Nws khiav lub zeb nrog ntaj.
  Crushed ntau cov tub rog, nrog rau tso tsheb hlau luam thiab dav hlau, thiab qw:
  - Kev yeej loj yuav los!
  Thiab dua tus ntxhais yog nyob rau hauv qus motion.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab tso cov koob tuag, rhuav tshem cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Oleg Rybachenko dhia. Tus tub tau ua ib qho kev sib tw. Nws txiav ntau Nazis hauv kev dhia.
  Nws pov koob nrog nws cov ntiv taw liab qab, tua lub tank thiab dav hlau, thiab gurgled:
  - Ua rau kuv lub siab tawv zoo nkauj!
  Thiab dua tus tub yog nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Cov ntxhais txias Margarita Korshunova mus rau qhov kev tawm tsam. Shreds tag nrho cov yeeb ncuab nyob rau hauv ib tug kab. Nws rab ntaj txias dua li cov hniav ntawm lub zeb. Thiab cov ntiv taw liab qab pov khoom plig ntawm kev tuag, tso tsheb hlau luam thiab dav hlau raug hluav taws.
  Ib tug ntxhais nyob rau hauv ib tug qus tua. Exterminates xim av warriors yam tsis muaj ceremony.
  Thiab nws dhia txhua txhua tam sim no thiab tom qab ntawd thiab tau twisted!
  Thiab khoom plig ntawm kev puas tsuaj ya los ntawm nws.
  Thiab cov Nazis poob tuag. Thiab tag nrho mounds ntawm corpses yog piled.
  Margarita squeaks aggressively:
  - Kuv yog American cowboy!
  Thiab dua rab koob tau muab pov rau ntawm nws txhais taw liab qab.
  Thiab ces lwm kaum koob!
  Natashka Korshunova kuj txias heev hauv kev tawm tsam.
  Thiab nws pov nrog nws ob txhais taw liab qab, thiab nto qaub ncaug los ntawm ib lub raj, tsoo lub tank thiab dav hlau.
  Thiab qw rau saum nws lub ntsws:
  - Kuv ci ntsa iab tuag! Txhua yam koj yuav tsum ua yog tuag!
  Thiab dua qhov kev zoo nkauj yog nyob rau hauv kev txav.
  Zoya Angelskaya cua daj cua dub thaiv ntawm Nazi lub cev tuag. Thiab tseem los ntawm nws txhais taw liab qab boomerangs ntawm kev puas tsuaj ya tawm.
  Thiab cov tub rog xim av pheej poob thiab poob, nrog rau cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Tus ntxhais Zoya qw:
  - Tus ntxhais liab qab, nws yuav kov yeej koj!
  Thiab ib tug kaum ob koob ya los ntawm tus ntxhais liab qab pob taws. Uas ncaj nraim mus rau hauv caj pas ntawm Nazis.
  Ces lawv tuag.
  Los yog es, tag nrho tuag, nyob rau hauv ib qho chaw nrog tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Augustine ntawm kev tawm tsam. Ua kom cov tub rog xim av. Nws rab ntaj nqa hauv ob txhais tes. Thiab nws yog ib tug zoo kawg nkaus warrior.
  Lub cua daj cua dub sweeps los ntawm cov tub rog fascist - dav hlau thiab tso tsheb hlau luam poob.
  Ib tug ntxhais nrog plaub hau liab roars:
  - Lub neej yav tom ntej yog zais! Tab sis nws yuav yeej!
  Thiab hauv kev tawm tsam, kev zoo nkauj nrog cov plaub hau fiery.
  Augustine, nyob rau hauv qus ecstasy ntawm kev npau suav, xa ib tug pulsar nrog nws liab qab pob taws thiab roars:
  - Cov vajtswv ntawm kev ua tsov ua rog yuav rhuav tshem txhua yam!
  Thiab tus tub rog nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab pov ib tug ntau ntse, tshuaj lom koob uas tua cov dav hlau thiab tho lub armor ntawm tso tsheb hlau luam.
  Svetlana Snow White hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab yog li sparkling thiab combative. Nws ob txhais ceg liab qab pov tawm ntau yam tua neeg. Tsis yog ib tug neeg, tab sis kev tuag nrog cov plaub hau daj.
  Tab sis yog tias nws tawg, koj yuav tsis tuaj yeem nres nws.
  Svetlana Snow White hu nkauj:
  - Lub neej yuav tsis yog zib mu,
  Yog li dhia hauv ib puag ncig seev cev!
  Thov kom koj zaj npau suav muaj tseeb -
  Kev zoo nkauj hloov ib tug txiv neej mus ua qhev!
  Thiab qhov kev txav ntawm tus hluas nkauj taw liab qab ua ntau dua thiab npau taws. Thiab ntau thiab ntau dua puas tsuaj tank thiab dav hlau.
  Oleg Rybachenko qhov kev tawm tsam tau nrawm dua. Tus tub ntaus Nazis.
  Nws ob txhais taw liab qab pov cov koob ntse - rhuav tshem cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Cov tub rog tub rog squeaks:
  - Lub tebchaws npau taws yuav rhuav tshem txhua tus!
  Thiab dua tus tub yog nyob rau hauv txoj kev mus.
  Margarita yog ib tug menyuam kawm ntawv qus thiab tag nrho cov terminator hauv nws cov haujlwm. Thiab threshes cov yeeb ncuab.
  Yog li ntawd, nws tau tsim ib lub txiv ntoo nrog cov khoom tawg nrog nws txhais ceg liab qab. Nws yuav tawg thiab tam sim ntawd pov ib puas Nazis thiab kaum lub tank.
  Tus ntxhais qw:
  - Kev yeej tseem yuav los rau peb!
  Thiab nws yuav khiav lub zeb nrog rab ntaj - lub tank chim ya nyob rau hauv txawv kev qhia.
  Natasha Korshunova nrawm nws txav. Tus ntxhais txiav cov tub rog xim av. Thiab tib lub sijhawm nws qw:
  - Kev yeej tos lub tebchaws Russia.
  Thiab cia peb tshem tawm cov Nazis ntawm qhov nrawm nrawm, nrog rau cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Natasha Korshunova yog Terminator qaib.
  Nws tsis xav nres thiab qeeb, thiab lub tank thiab dav hlau raug tua.
  Zoya Angelskaya nyob rau ntawm qhov kev tawm tsam. Nws rab ntaj zoo li txiav nqaij thiab hlau nyias. Tus ntxhais qw rau saum nws lub ntsws:
  - Peb txoj kev cawm seej muaj zog!
  Thiab cov ntiv taw liab qab kuj muab cov koob no.
  Thiab ntau tus neeg nrog lawv caj pas chob, mounds ntawm corpses, nrog rau cov tank tawg thiab downed dav hlau nyob ib ncig ntawm.
  Augustine yog ib tug ntxhais vwm. Thiab nws rhuav tshem txhua tus neeg zoo li nws yog neeg hlau ua los ntawm hyperplasma.
  Nws twb tau rhuav tshem ntau pua Nazis thiab ntau lub tso tsheb hlau luam thiab dav hlau. Tab sis txhua yam yog nce pace. Thiab tus tub rog kuj roars.
  - Kuv yog invincible! Qhov txias tshaj plaws nyob rau hauv lub ntiaj teb no!
  Thiab dua qhov kev zoo nkauj yog nyob rau ntawm kev tawm tsam.
  Thiab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab, ib lub txiv tsawb ya tawm. Thiab peb puas Nazis thiab kaum ob lub tank tau tawg los ntawm kev tawg muaj zog.
  Augustine, ua si nrog nws cov leeg hauv plab thiab tuav nws ob lub mis nrog lub txiv mis liab, hu nkauj:
  -Koj tsis txhob txeeb peb lub tebchaws!
  Svetlana Snow White kuj tseem nyob ntawm qhov kev tawm tsam. Thiab nws tsis muab rau koj ib ounce ntawm so. Wild terminator ntxhais.
  Thiab nws txiav cov yeeb ncuab thiab tua cov Nazis. Thiab ib pawg ntawm cov neeg sib tw xim av tau poob rau hauv qhov kwj dej thiab ntawm txoj kev, nrog rau cov tso tsheb hlau luam tawg thiab dav hlau.
  Rau qhov mus qus. Nws yog kev sib ntaus sib tua qus.
  Karate menyuam Oleg Rybachenko rov qab los ua haujlwm. Thiab nws nce mus, waving ob rab ntaj. Thiab tus tub terminator khiav lub zeb. Tua Nazis poob.
  Loj ntawm corpses. Tag nrho cov roob ntawm lub cev ntshav, ib pawg ntawm cov tsheb puas tsuaj thiab dav hlau.
  Tus tub inventor nco txog lub tswv yim qus. Qhov twg nees thiab tib neeg kuj sib xyaw ua ke.
  Tus me nyuam tua neeg Oleg Rybachenko squeaks:
  - Woe los ntawm lub siab!
  Thiab yuav muaj nyiaj ntau!
  Thiab Terminator Tub nyob rau hauv lub zog tshiab. Thiab nws ob txhais taw liab qab yuav muab ib yam dab tsi thiab pov nws.
  Tus tub txawj ntse roared:
  - Master chav kawm thiab Adidas!
  Nws muab tawm los ua ib qho yeeb yam zoo heev. Thiab pes tsawg Nazis raug tua? Thiab lawv tau tua tus lej loj tshaj plaws ntawm cov neeg tua rog loj tshaj plaws, nrog rau cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Tus ntxhais liab qab Margarita kuj nyob hauv kev sib ntaus sib tua. Ua kom cinnamon thiab steel tub rog thiab roars:
  - Loj poob siab heev regiment! Peb tab tom tsav txhua tus mus rau hauv lub hleb!
  Thiab nws rab ntaj txiav ntawm Nazis. Qhov loj ntawm cov neeg tua rog xim av tau tawg lawm. Thiab nrog lawv tanks thiab dav hlau.
  Tus ntxhais qw nrov nrov:
  - Kuv tseem txias dua tus panther! Ua pov thawj tias koj yog tus zoo tshaj plaws!
  Thiab ib tug peas nrog ib tug muaj zog tawg yuav ya tawm ntawm tus ntxhais lub pob taws liab qab.
  Thiab nws yuav ntaus tus yeeb ncuab.
  Thiab nws yuav coj thiab rhuav tshem qee tus yeeb ncuab, tso tsheb hlau luam, thiab txawm tias dav hlau.
  Thiab Natasha Korshunova yog nyob rau hauv txoj cai. Thiab nws ntaus nws cov neeg sib tw, thiab nws yuav tsis cia leej twg poob.
  Muaj pes tsawg tus Nazis twb raug tua nrog rau tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Thiab nws cov hniav ntse heev. Thiab lub qhov muag yog li sapphire. Tus ntxhais no yog tus tua neeg loj. Txawm tias tag nrho nws cov neeg koom tes yog executioners!
  Natasha Korshunova qw:
  - Kuv chim! Yuav muaj qhov zoo rau koj! Koj yuav tsis tau txawm tias ib tug ruble!
  Thiab dua tus ntxhais yuav tua ntau Nazis nrog ntaj.
  Zoya Angelskaya tab tom txav mus thiab tau txiav ntau tus tub rog xim av.
  Thiab liab qab taw pov koob. Txhua rab koob tua ntau tus Nazis lossis tua ib lub dav hlau nrog lub tank. Cov ntxhais no zoo nkauj tiag2 li.
  Augustine nce qib thiab tsoo nws cov neeg sib tw. Thiab tib lub sijhawm nws tsis hnov qab qw:
  - Koj tsis tuaj yeem khiav lub hleb!
  Thiab tus ntxhais yuav muab nws cov hniav thiab liab qab!
  Thiab xws li lub taub hau liab ... Nws cov plaub hau flutters nyob rau hauv cua zoo li ib tug proletarian banner.
  Thiab txhua yam hais tawm los ntawm kev npau taws.
  Svetlana Snow White nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab. Ntawm no kuv txiav ntau pob txha taub hau thiab tank turrets. Ib tug tub rog uas liab qab nws cov hniav.
  Qhia tus nplaig. Thiab tom qab ntawd nws tawm ntawm lub raj - tua cov dav hlau. Ces nws quaj:
  - Nej cov txiv neej yuav tuag!
  Thiab ib zaug ntxiv, cov koob tuag tau ya los ntawm nws txhais taw liab qab, ntaus infantry thiab aircraft.
  Oleg Rybachenko dhia thiab dhia.
  Ib tug me nyuam tub liab qab tawm ib pawg koob, tsoo lub tank, thiab hu nkauj:
  - Cia peb mus taug kev, qhib tus account loj!
  Tus tub rog tub rog yog nyob ntawm nws qhov zoo tshaj plaws.
  Nws twb muaj hnub nyoog ob peb xyoos, tag nrho ntawm kev lom zem nrog Natasha thiab tuam txhab, tab sis nws zoo li menyuam yaus. Tsuas yog muaj zog heev thiab cov leeg.
  Oleg Rybachenko tau hais tias:
  - Txawm hais tias qhov kev ua si tsis ua raws li cov cai, cia peb ua txhaum ntawm kev sib raug zoo!
  Thiab ib zaug ntxiv, cov koob tuag thiab tawm tsam tau ya tawm ntawm nws txhais taw liab qab. Ob leeg rau cov dav hlau thiab tanks.
  Sparkling nws liab qab, puag ncig heels, Margarita Korshunova hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Tsis muaj dab tsi ua tsis tau! Kuv ntseeg tias yuav muaj kaj ntug ntawm kev ywj pheej!
  Tus hluas nkauj rov pov ib tug tuag cascade ntawm koob ntawm Nazis thiab lawv cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau, thiab txuas ntxiv mus:
  - Qhov tsaus ntuj yuav ploj mus! Roses ntawm May yuav tawg!
  Thiab sai li sai tau thaum tus tub rog pov ib qho pea nrog nws cov ntiv taw liab qab, ib txhiab Nazis tam sim ntawd ya mus rau saum huab cua. Yog lawm, cov tub rog ntawm cov xim av, ntuj raug txim teb chaws Ottoman yog yaj ua ntej peb ob lub qhov muag.
  Natasha Korshunova hauv kev sib ntaus sib tua. dhia zoo li cobra. Txhaum cov yeeb ncuab. Thiab ntau Nazis tuag thiab dav hlau poob.
  Tus ntxhais siv rab ntaj, thiab charcoal nplej, thiab hmuv. Thiab koob.
  Nyob rau tib lub sijhawm, nws roars:
  - Kuv ntseeg tias yeej yuav los!
  Thiab lub yeeb koob ntawm Russians yuav pom!
  Cov ntiv taw liab qab pov koob tshiab, tho cov neeg tawm tsam.
  Zoya Angelskaya nyob rau hauv qus txav. Ua ntej ntawm Nazis. Txiav lawv mus rau hauv me me pieces.
  Tus tub rog pov koob nrog nws tus ntiv tes liab qab. Nws tawg los ntawm cov neeg sib tw, nrog rau cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau, raws li nws roars:
  - Peb txoj kev yeej yeej nyob ze!
  Thiab nws khiav ib lub zeb qus nrog rab ntaj, cheb cov tso tsheb hlau luam. Qhov no yeej yog ib tug ntxhais zoo li ib tug ntxhais!
  Tab sis Augustine tus cobra mus rau qhov kev tawm tsam. Tus poj niam no yog npau suav phem rau sawv daws.
  Thiab yog tias nws tig rau, nws txhais tau tias nws tig rau.
  Tom qab ntawd tus redhead yuav coj nws thiab hu nkauj:
  - Kuv mam li qhib tag nrho cov pob txha taub hau! Kuv yog ib tug npau suav zoo!
  Thiab tam sim no nws rab ntaj tau ua haujlwm thiab txiav los ntawm nqaij thiab hlau nrog duralumin ntawm dav hlau.
  Svetlana Snow White kuj mus rau qhov kev tawm tsam. Tus ntxhais no tsis muaj kev txwv. Thaum nws raug txiav lawm, ib pawg ntawm cov neeg tuag tau littered, thiab cov dav hlau thiab cov tso tsheb hlau luam tau pw ib puag ncig.
  Lub blonde terminator roars:
  - Yuav ua li cas zoo! Nws yuav zoo npaum li cas - Kuv paub nws!
  Thiab ces ib tug killer pea ya los ntawm nws.
  Tus tub liab qab, zoo nraug, cov leeg nqaij Oleg rov tsoo hla ntau pua Nazis zoo li lub hnub qub thiab khiav tawm. Thiab nws yuav muab lub foob pob pov tseg.
  Nws yog me me, tab sis nws tuag ...
  Yuav ua li cas ib tug loj ntawm dav hlau nyob rau hauv lub ntuj yuav torn rau hauv me me pieces.
  Terminator tus tub qw nrov nrov:
  - Cov tub ntxhais hluas cua daj cua dub ntawm cov tshuab txaus ntshai!
  Tus ntxhais taw liab qab Margarita yuav ua qhov no dua hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab yuav txiav ntau cov xim av fighters. Thiab nws txiav loj clearings ntawm tanks thiab dav hlau.
  Tus ntxhais squeals:
  - Lambada yog peb cov seev cev ntawm cov xuab zeb!
  Thiab nws yuav ntaus nrog lub zog tshiab.
  Natasha Korshunova tseem npau taws rau qhov kev tawm tsam. Qhov no yog li cas nws tsoo cov Nazis. Nws tsis yooj yim rau lawv tawm tsam cov ntxhais zoo li no.
  Natasha Korshunova coj nws thiab hu nkauj:
  - Kuv ncaws taw liab qab yog qhov muag tsis pom!
  Kev khiav hauv qhov chaw feem ntau yog kev sib haum xeeb!
  Thiab tus tub rog unleashed xws li ib tug cascade ntawm blows rau nws tw.
  Thiab nws pov cov discs nrog nws txhais taw liab qab.
  Ntawm no kuv khiav lub zeb. Qhov loj ntawm lub taub hau ntawm cov tub rog xim av dov tawm, thiab cov tso tsheb hlau luam tau hlawv, cov dav hlau tau hlawv.
  Nws yog kev sib ntaus sib tua zoo nkauj. Tuav nws tus kheej nrog xws li xim av armada.
  Zoya Angelskaya tab tom txav mus, tsoo txhua tus. Thiab nws rab ntaj zoo li txiab tuag.
  Tus ntxhais ntxim hlub xwb. Thiab nws ob txhais taw liab qab pov koob tshuaj lom heev.
  Ntaus tawm tsam. Lawv tho lawv caj pas thiab ua hleb, ua kom lub tank thiab dav hlau tawg.
  Zoya Angelskaya coj nws, co lub txiv mis liab liab ntawm nws lub mis tag nrho, thiab squeaked:
  - Yog tsis muaj dej hauv kais...
  Natasha Korshunova qw nrog zoo siab:
  - Yog li nws yog koj qhov txhaum!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws pov ib yam dab tsi uas tua kom huv si. Qhov no yog ib tug ntxhais ntawm cov ntxhais tiag tiag.
  Thiab ib tug hniav yuav ya los ntawm nws ob txhais ceg liab qab. Thiab nws yuav ntaus ntau tus neeg tua rog, txiav tawm lub turrets los ntawm tso tsheb hlau luam.
  Barefoot Augustine nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab. Swift thiab tshwj xeeb hauv nws txoj kev zoo nkauj.
  Cov plaub hau ci li cas nws muaj. Lawv flutter zoo li ib tug proletarian banner. Tus ntxhais no yog ib tug vixen tiag.
  Thiab nws txiav nws cov neeg tawm tsam - zoo li nws tau yug los nrog rab ntaj hauv nws txhais tes.
  Redhead, damn beast! Kuv tau mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog kuv siv lub teeb ntuj, tsis muaj xim.
  Augustine coj nws thiab hais tias:
  - Nws yuav yog ib tug nyuj lub taub hau - cov fighters yuav tsis poob lawv lub siab!
  Thiab yog li ntawd nws rov crushed ntau fighters.
  Tus tub Terminator Oleg Rybachenko yws tias:
  - Tsuas yog yam koj xav tau! Cas tus ntxhais!
  Margarita Korshunova, pov ib rab riam nrog nws txhais taw liab qab, rhuav tshem lub tank turret, lees paub:
  - Tus ntxhais loj thiab txias!
  Augustine nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Kuv yog ib tug tub rog uas yuav tom leej twg kom tuag!
  Thiab dua, nrog nws cov ntiv taw liab qab, nws yuav tso tus tua neeg, tsoo lub dav hlau.
  Natasha Korshunova tsis qis dua rau nws cov neeg sib tw hauv kev sib ntaus sib tua. Tsis yog ib tug ntxhais, tab sis mus xaus nrog xws li ib tug dab nyob rau hauv cov nplaim taws. Thiab cov Nazis tab tom muaj lub sijhawm nyuaj: cov dav hlau thiab cov tso tsheb hlau luam poob.
  Thiab squeals:
  - Lub ntuj xiav li cas!
  Augustine, tso cov hniav nrog nws txhais ko taw liab qab, txiav tawm lub tank lub turret, tau lees tias:
  - Peb tsis yog cov neeg txhawb nqa ntawm tub sab!
  Svetlana Snow White, txiav cov yeeb ncuab sib cais thiab tua cov dav hlau, tweeted:
  - Koj tsis xav tau riam los tua tus neeg ruam...
  Zoya Angelskaya squeaked, pov koob nrog nws ob txhais taw liab qab thiab tsoo lub tso tsheb hlau luam thiab dav hlau nrog nws ob txhais ceg tanned:
  - Koj yuav dag nws li vwm!
  Natasha Korshunova, tsoo cov Nazis, ntxiv:
  - Thiab ua nrog nws rau ib lub nyiaj!
  Thiab cov tub rog yuav coj nws thiab dhia. Lawv thiaj li ntshav thiab txias. Feem ntau, muaj kev zoo siab heev hauv lawv.
  Ib tug yuav luag liab qab, zoo nraug, cov leeg nqaij luv luv, Oleg Rybachenko, zoo li stylish heev hauv kev sib ntaus sib tua.
  Ib tug hluas nkauj zoo nkauj, Margarita, cuam tshuam ib qho kev tiv thaiv nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Lub tshuab muaj zog, tab sis tus txiv neej txaus siab ...
  Tus tub ntse tshaj tawm ib yam dab tsi zoo li lub nyoob hoom qav taub nrog nws txhais taw. Kuv txiav ob peb puas taub hau ntawm Nazis thiab tso tsheb hlau luam, thiab squeaked:
  - Heev sporty!
  Thiab ob leeg - ib tug tub thiab ib tug ntxhais - nyob rau hauv tag nrho openwork.
  Tus tub terminator Oleg, tsoo cov tub rog xim av, gurgled:
  - Thiab yuav muaj yeej zoo rau peb!
  Margarita hissed hauv teb:
  - Peb tua txhua tus - nrog taw liab qab!
  Tus ntxhais yeej yog ib tug active terminator.
  Natasha Korshunova hu nkauj hauv kev tawm tsam:
  - Hauv kev tsov rog dawb huv!
  Thiab tus tub rog tau tshaj tawm lub boomerang ntse disc. Nws ya nyob rau hauv ib tug arc, txiav down ntau Nazis thiab tank yees.
  Zoya Angelskaya ntxiv, txuas ntxiv kev tua neeg:
  - Nws yuav yog peb txoj kev yeej!
  Thiab cov koob tshiab tau ya los ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab lawv ntaus ntau tus neeg tua rog thiab dav hlau.
  Tus ntxhais plaub hau daj hais tias:
  - Cia peb saib cov yeeb ncuab!
  Thiab nws qhia nws tus nplaig.
  Taw taw liab qab thiab kub hnyiab Augustine, waving nws ob txhais ceg thiab pov swastikas nrog cov npoo ntse, gurgled:
  - Imperial chij rau pem hauv ntej!
  Svetlana Snow White, pov pob ntawm hyperplasma nrog nws pob taws liab qab, tau lees paub tias:
  - Lub koob meej rau tus phab ej poob!
  Thiab cov ntxhais qw nyob rau hauv unison, tsoo cov Nazis:
  - Tsis muaj leej twg yuav txwv peb!
  Thiab tam sim no cov disks ya los ntawm txhais taw liab qab ntawm cov tub rog. Cov nqaij yog torn, thiab tank turrets thiab aircraft tails demolished.
  Thiab dua lub howl:
  - Tsis muaj leej twg yuav swb peb!
  Natasha Korshunova ya mus rau saum huab cua. Nws rhuav tshem nws cov neeg sib tw thiab tis vultures, thiab tshaj tawm:
  - Peb yog nws hma, ci yeeb ncuab!
  Thiab los ntawm nws tus ntiv tes liab qab ib tug heev tuag disk yuav ya tawm.
  Tus ntxhais txawm twists hauv ecstasy.
  Thiab ces nws hais tias:
  - Peb pob taws nyiam hluav taws!
  Yog lawm, cov ntxhais tau ntxim hlub tiag tiag.
  Oleg Rybachenko, ib tug zoo nraug, cov leeg nqaij nyob rau hauv luv luv, gurgled:
  - Auj, nws yog ntxov, cov neeg saib xyuas tau npuaj kuv ntawm lub horns!
  Thiab nws winked ntawm warriors. Lawv luag thiab liab qab lawv cov hniav teb.
  Natasha Korshunova tsoo cov Nazis thiab squealed:
  - Tsis muaj kev xyiv fab hauv peb lub ntiaj teb yam tsis muaj kev tawm tsam!
  Tus tub-terminator, nrog nws liab qab, puag ncig, me me pob taws, muab rau hauv lub pulsar thiab rhuav tshem cov fascists, tawm tsam:
  - Qee zaum txawm tias kev sib ntaus sib tua tsis lom zem!
  Natasha Korshunova pom zoo:
  - Yog tias koj tsis muaj zog, ces yog ...
  Tab sis peb cov tub rog yeej ib txwm noj qab nyob zoo!
  Tus hluas nkauj pov koob rau tus yeeb ncuab nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo lub tank loj nrog lub dav hlau, thiab hu nkauj:
  - Ib tug tub rog yeej ib txwm noj qab nyob zoo,
  Thiab npaj txhij rau feat!
  Tom qab ntawd Svetlana Snow White rov slashed ntawm cov yeeb ncuab, demolishing lub yees ntawm tso tsheb hlau luam thiab cov tails ntawm aircraft.
  Zoya Angelskaya yog tus nyiag ceev heev. Nws pib tag nrho lub thoob ntawm Nazis. Thiab rhuav tshem ob peb txhiab nrog ib qho tawg.
  Ces nws squeaked:
  - Tsis txhob nres, peb pob taws yog ci ntsa iab!
  Thiab tus ntxhais nyob hauv kev sib ntaus sib tua!
  Augustine kuj tsis qaug zog hauv kev sib ntaus sib tua. Qhov no yog li cas nws tsoo cov Nazis. Raws li yog hais tias nws tau raug khob tawm ntawm ib tug sheaf nrog chains.
  Thiab chopping down opponents, nws hu nkauj:
  - Ceev faj, nws yuav zoo
  Yuav muaj lub ncuav qab zib nyob rau lub caij nplooj zeeg!
  Dab ntxwg nyoog plaub hau liab tiag tiag plows hauv kev sib ntaus sib tua, zoo li lub tsho hauv lub thawv. Thiab yuav ua li cas lub tank yog hlawv thiab cov dav hlau yog blazing.
  Thiab ntawm no yog yuav ua li cas tus ntxhais liab qab nyob rau hauv lub tunic Margarita Korshunova fights. Thiab cov Nazis tau txais nws los ntawm nws.
  Thiab yog hais tias nws hits, nws hits.
  Ntshav txaws ya tawm ntawm nws.
  Natasha Korshunova tau hais hnyav heev thaum cov hlau tawg ntawm nws txhais taw liab qab, yaj lub pob txha taub hau thiab turrets ntawm tso tsheb hlau luam:
  - Lub koob meej rau Russia, muaj koob meej heev!
  Tanks yog rushing rau pem hauv ntej ...
  Kev faib tawm hauv cov tsho liab -
  Ua tsaug rau cov neeg Lavxias!
  Yog li ntawd, cov ntxhais tau coj Nazis. Yog li ntawd lawv txiav thiab shredded. Tsis yog tub rog, tab sis tiag tiag panthers uas tau tawg tawm ntawm lawv cov chains.
  Tus tub tawv Oleg Rybachenko tab tom sib ntaus sib tua thiab tawm tsam Nazis. Nws ntaus lawv yam tsis muaj kev hlub tshua, txiav los ntawm cov tso tsheb hlau luam, thiab qw:
  - Peb zoo li bulls!
  Margarita Korshunova, tsoo cov tub rog xim av, thiab txiav los ntawm tso tsheb hlau luam thiab tails ntawm dav hlau, khaws:
  - Peb zoo li bulls!
  Natasha Korshunova coj nws thiab quaj qw, txiav cov tub rog xim av nrog rau cov tso tsheb hlau luam:
  - Koj tsis tuaj yeem dag!
  Zoya Angelskaya tau rhuav tshem cov Nazis thiab squeaked:
  - Tsis yog, tsis yog los ntawm tes!
  Thiab nws tseem yuav coj thiab tso lub hnub qub nrog nws txhais ko taw liab qab thiab ua kom tiav ntau ntawm fascists.
  Natasha Korshunova coj, tso tawm, ib lub bolt ntawm xob laim los ntawm lub txiv mis liab thiab squealed:
  - Peb lub TV tau hluav taws!
  Thiab ib pawg killer ntawm koob yoov los ntawm nws txhais ceg liab qab.
  Zoya Angelskaya, kuj yog tus wrecker ntawm Nazis thiab lawv cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau, squeaked:
  - Peb kev phooj ywg yog monolithic!
  Thiab dua nws tau cuam tshuam nyuaj uas lub voj voog plooj hauv txhua qhov kev taw qhia. Tus ntxhais no yog kev puas tsuaj dawb huv ntawm cov neeg tawm tsam.
  Tus ntxhais, nrog nws cov ntiv taw liab qab, yuav coj thiab tso peb boomerangs. Thiab qhov no ua rau cov neeg tuag ntau dua.
  Tom qab ntawd qhov kev zoo nkauj yuav tawm:
  - Peb yuav tsis khuv xim tus yeeb ncuab! Yuav muaj lub cev tuag!
  Thiab dua qhov tua neeg ya tawm ntawm pob taws liab qab.
  Liab Augustine kuj tau sau tseg tias:
  - Tsis yog ib lub cev, tab sis ntau!
  Tom qab ntawd, tus hluas nkauj coj nws thiab taug kev mus rau ko taw liab qab hla lub pas dej. Thiab nws tua ntau Nazis.
  Thiab yuav ua li cas nws roars:
  - Kev tua neeg coob heev!
  Thiab tom qab ntawd nws ntaus Hitler tus thawj coj nrog nws lub taub hau. Nws yuav rhuav nws lub taub hau thiab muab rau nws:
  - Banzai! Koj yuav mus saum ntuj!
  Svetlana Snow White yog npau taws heev hauv kev tawm tsam, tshwj xeeb tshaj yog tsoo lub tso tsheb hlau luam, thiab dav hlau ib yam nkaus, squeaks:
  - Yuav tsis muaj kev hlub tshua rau koj!
  Thiab kaum ob koob ya tawm ntawm nws cov ntiv tes liab qab. Thaum nws punches los ntawm txhua tus, cov dav hlau poob. Thiab tus tub rog yeej sim ua kom tawg thiab tua.
  Oleg Rybachenko, ib tug me nyuam tub, sculpted nyob rau hauv luv luv, knocking down crows nrog nws xuav, squeaks:
  - Zoo rau rauj!
  Thiab tus tub kuj cuam xws li lub hnub qub txias hauv daim ntawv ntawm swastika nrog nws txhais taw liab qab. Ib tug intricate hybrid.
  Thiab qhov loj ntawm Nazis tawg.
  Oleg Rybachenko hais tias:
  - Banzai!
  Thiab tus tub yog nyob rau ntawm cov qus tua dua. Tsis yog, lub hwj chim tsuas yog pom nyob rau hauv nws, thiab volcanoes yog gurgling!
  Zoo heev Margarita nyob rau hauv tsab ntawv tsa suab. Nws yuav rub txhua tus lub plab qhib.
  Tus ntxhais yuav pov tsib caug koob ib zaug nrog nws ko taw. Thiab ntau yam sib txawv ntawm cov yeeb ncuab raug tua, tso tsheb hlau luam thiab dav hlau raug tshem tawm.
  Sparkling nws liab qab pob taws, Margarita Korshunova hu nkauj nyob rau hauv cov nqe lus ntawm cheerfulness:
  - Ib, ob! Kev nyuaj siab tsis yog teeb meem!
  Koj yuav tsum tsis txhob poob siab!
  Khaws koj lub qhov ntswg thiab tus Tsov tus tw siab.
  Paub tias ib tug phooj ywg tiag tiag yeej nrog koj!
  Qhov no yog ib lub tuam txhab txhoj puab heev. Tus ntxhais yuav nplawm thiab qw:
  - Zaj Thawj Tswj Hwm yuav dhau los ua neeg tuag!
  Natasha Korshunova tsuas yog qee qhov kev txiav txim siab hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab nws roared:
  - Banzai! Tau sai sai! Thiab tus dictator tiav lawm!
  Thiab ib tug grenade ya tawm ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab nws tsoo cov Nazis zoo li cov ntsia hlau. Thiab nws yuav rhuav tshem ib pawg ntawm mastodons thiab tis, infernal tshuab.
  Dab tsi yog tub rog! Rau txhua tus tub rog - tub rog!
  Zoya Angelskaya tseem nyob ntawm qhov kev tawm tsam. Zoo li npau taws heev.
  Thiab nws coj nws thiab gurgled:
  - Peb Leej Txiv yog tus Dawb Huv nws tus kheej!
  Thiab nws yuav ntaus Nazis nrog peb zaug zeb!
  Thiab lub taub hau liab, sparkling nrog nws pob taws liab qab thiab ruby txiv mis ntawm Augustine lub mis, roared nyob rau hauv teb:
  - Thiab kuv tus Vajtswv yog dub!
  Tseeb tiag, lub taub hau liab yog lub cim ntawm kev dag ntxias thiab kev phem. Rau cov yeeb ncuab, tau kawg. Thiab rau nws cov phooj ywg nws yog ib tug darling.
  Thiab yuav ua li cas nws yuav coj nws thiab pov nws nrog nws txhais taw liab qab. Thiab muaj ntau tus tub rog ntawm lub tebchaws av av, nrog rau lawv cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau.
  Redhead qw:
  - Russia thiab tus Vajtswv dub nyob tom qab peb!
  Ib tug tub rog uas muaj peev xwm sib ntaus sib tua zoo heev. Tsis yog, nws zoo dua tsis txhob cuam tshuam nrog ib qho ntawm cov no. Zoo li cov pej thuam ntawm cov tso tsheb hlau luam, cov tis ntawm cov dav hlau fascist raug rhuav tshem.
  Augustine, crushing nws tw, hissed:
  - Peb yuav zom txhua tus neeg ntxeev siab rau hauv hmoov!
  Thiab winks ntawm nws cov neeg koom tes. Yog lawm, tus ntxhais npau taws no tsis yog ib yam uas yuav ua rau muaj kev thaj yeeb nyab xeeb. Tsuas yog kev thaj yeeb ntawm kev tuag!
  Svetlana Snow White, tus crusher ntawm cov yeeb ncuab, tawm:
  - Peb mam li tua koj nrog ib kab!
  Liab Augustine tau lees paub tias:
  - Peb yuav tua txhua tus!
  Thiab los ntawm nws liab qab, chiseled ob txhais ceg, lub txiaj ntsim ntawm tag nrho kev puas tsuaj ya rov! Thiab ntau lub tso tsheb hlau luam thiab dav hlau tawg rau hauv cov shavings me me ib zaug.
  Thiab ces tus ntxhais ntaus nrog xob laim zoo li yog los ntawm lub txiv mis liab liab.
  Xa khoom plig ntawm kev tuag nrog nws pob taws liab qab, Oleg Rybachenko hu nkauj teb:
  - Nws yuav ua tiav banzai!
  Augustine, rhuav tshem cov Nazis nrog nws txhais tes liab qab, txiav lawv nrog rab ntaj, thiab pov koob nrog nws cov ntiv taw liab qab, rhuav tshem cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau ib zaug, hais tias:
  - Hauv luv! Hauv luv!
  Natasha Korshunova, rhuav tshem cov tub rog xim av, nrog rau cov tso tsheb hlau luam thiab dav hlau, squeaked:
  - Hauv luv - banzai!
  Thiab cia peb tsoo koj cov neeg sib tw nrog kev ferocity qus.
  Oleg Rybachenko, tus tub hluas zoo nraug hauv luv luv, txiav tawm nws cov neeg sib tw, hais tias:
  - Qhov kev sib tw no tsis yog Suav,
  Thiab ntseeg kuv, qhov debut yog Thaib!
  Thiab dua ib tug ntse, hlau-txiav disc ya los ntawm tus tub liab qab taw. Nws txiav ob lub turrets ntawm lub tank thiab cov tails ntawm dav hlau.
  Tus ntxhais sib ntaus sib tua hlau tsoo Margarita, txiav cov tub rog ntawm lub teb chaws Ottoman xim av thiab cov ris tsho ntawm cov tso tsheb hlau luam, hu nkauj:
  - Thiab peb yuav pom leej twg hauv kev sib ntaus sib tua?
  Thiab peb yuav pom leej twg hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Peb yuav tsis tso dag nrog qhov ntawd -
  Peb yuav rhuav koj!
  Peb yuav rhuav koj!
  Lawv ua haujlwm zoo nrog Nazis ces ...
  Yog li ntawd Hitler thiab nws pab neeg poob rau hauv lub hauv caug nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov ntxhais thiab cov me nyuam.
  Natasha Korshunova ua ntej ntawm tag nrho cov yuam Nazi tus naj npawb ib hnia nws ob txhais taw liab qab.
  Tom qab ntawd Hitler thiab txhua tus neeg nyob ib puag ncig nws hnia qhov liab qab thiab pob taws ntawm lwm tus ntxhais. Thiab lawv licked lawv heels nrog lawv tus nplaig. Thiab ib tug hluas nkauj zoo nraug heev, Oleg Rybachenko, tau hnia los ntawm ib tug hluas nkauj taw liab qab.
  Tom qab ntawd, txaus siab heev nrog kev txaj muag ntawm cov txiv neej cab, Natasha hais tias:
  - Tam sim no, ua ntej peb tua koj txhua tus, kos npe rau daim ntawv xaj kom ua tiav thiab tsis muaj kev tso cai ntawm Thib Peb Reich rau Soviet Union!
  Txhua yam yog zoo uas xaus zoo. Qhov thib peb Reich capitulated thiab lub hwj chim Wehrmacht raug tshem tawm. Hitler thiab nws pab neeg tau mus rau Beria lub qhov taub.
  Kev txiav txim sai sai, tab sis ncaj ncees. Thaum Lub Rau Hli 22, 1959, Hitler raug dai rau ntawm Red Square!
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"