Рыбаченко Олег Павлович :
другие произведения.
Jung Boy Nesecret Mission
Самиздат:
[
Регистрация
] [
Найти
] [
Рейтинги
] [
Обсуждения
] [
Новинки
] [
Обзоры
] [
Помощь
|
Техвопросы
]
Ссылки:
Оставить комментарий
© Copyright
Рыбаченко Олег Павлович
(
gerakl-1010-5
)
Размещен: 19/09/2023, изменен: 19/09/2023. 1046k.
Статистика.
Роман
:
Приключения
,
Фантастика
,
Фэнтези
Скачать
FB2
Ваша оценка:
не читать
очень плохо
плохо
посредственно
терпимо
не читал
нормально
хорошая книга
отличная книга
великолепно
шедевр
Аннотация:
Zvakare, munyengeri Eduard Osetrov, iye zvino ari mubasa remurandawo zvake mukomana, anopinda muguta umo gavhuna ari munzvimbo yake chaiyo. Nekuda kweizvozvo, kurwiswa kwakavanzika uye kweushingi kwevapambi kunoitika, uye kurwa kwakakomba kunotanga.
JUNG BOY NESECRET MISSION
CHIREVO
Zvakare, munyengeri Eduard Osetrov, iye zvino ari mubasa remurandawo zvake mukomana, anopinda muguta umo gavhuna ari munzvimbo yake chaiyo. Nekuda kweizvozvo, kurwiswa kwakavanzika uye kweushingi kwevapambi kunoitika, uye kurwa kwakakomba kunotanga.
. CHITSAUKO Nha
Vasikana vakawanda vakarovera padenga raipenya rengarava yevaparuri netsoka dzavo dzisina kupfeka, dzine tsandanyama. Varwi vePirate vakaumba vazhinji vevashandi vepanyika ino, iyo yakanga isina kunyanya kugadzirwa kwetekinoroji kana zvemashiripiti.
Asi simba pamusoro pechikepe rakanga riri revarume.
Ravarnava nevamwe vanhu vatatu, pakati pavo murwi wechitema Oblomova, vakaenda kumusangano; vakakurumidza kubatanidzwa naCaptain Monitor nevatanhatu vevabatsiri vake, vaviri vacho vasina chekuita nerudzi rwevanhu. Mumwe mukomana asina shangu, Eduard Osetrov, akakurumidza kudhirowa mepu yeguta nemakumbo ake ezasi.
- Hupfumi hukuru hwatotakurwa muzvikepe uye hwave kuda kuenda. - Akashinga scout akatanga. Hongu, uye munzira inoenda kwavari, ndinoziva izvi zvechokwadi, zvikepe zvitatu zvine tani uye zvombo zvisiri zvakaderera kune chikepe chedu zvichabatana navo. Tinofanira kukurumidza kurwisa iyi hedgehog nepfuti mangwanani - Edward the tomboy akagumisa. Uye abs yake, mukomana ane tsandanyama, akatanga kufamba. Gamba remukadzi mutema, raitamba saChief Boatswain, rakagomera nekuyemura rakatarisa mukomana uyu aishamisa. Mudiki, akasimba, anomhanya, setsoko, Eduard akabva ataura imwe sarudzo. - Nekuzvivanza sezvipfeko zvevanopikisa.
Monitor akati neinzwi rakasununguka:
- Ndinobvumirana nemukomana uyu. Tinofanira kurova mambakwedza; ndinovimba vanoziva chikepe chako zvakanaka uye havazopfure moto.
- Iyi haisi pfungwa yakaipa, asi imwe pfungwa yakauya mupfungwa. - Akadaro Ravarnava, uyo aingoita seakapusa.
Aine ganda dema, ane hombe, kwete zvachose mhasuru dzechikadzi uye mutsipa wakakura, asi akanaka nenzira yake, ane chiuno chitete, mahudyu ane simba uye mazamu akakwirira, Oblomova akadanidzira achiti:
- Ehe! Kutonhora...
Iyo yekutarisisa ine kunyemwerera kusinganzwisisike (zvakanaka, chii chingaite musoro wetsotsi uyu, kunyangwe wakakura, asi nehuma inotsvedza!), Bvunza:
- Chipi?
Muridzi wezita, iro rave rengano munyika ino uye kupfuura, nekuda kwaEphisus Frist, nemanomano akati:
- Kana hupfumi hwese huchibviswa muguta, sei uchizvifumura panjodzi nekurova guta. Unogona kuzviita zviri nyore.
Monitor akatora kaviri kekugwinha gwinha kubva mugoti, ndokuzozvibonyora nechibhakera, achiyedza kusimba kweshaya. Nepfungwa yamanomano yekutyaira chirango pakati pemutungamiriri newaakaroorana naye wekutanga (uyo angadai akafunga kuti mukomana uyu akanga asiri mukomana chete!) mutungamiriri wemakororo egungwa akati:
- Ini ndinokahadzika kuti chirongwa chakatsanangurwa nemukomana chiri nyore uye chinoshanda.
Oblomov akazunza mazamu ake akakwirira, asina kuvharwa nemucheka mutete wemucheka wakarukwa, uye akagunun'una chimwe chinhu chisinganzwiki mukupindura.
Ravarnava zvakare akaramba izvi. Uyezve, akataura zvine husimbe uye achikwevera:
- Asi kwete, ndine imwe pfungwa. Sezvo mukomana wedu wendarama akanyudza ngarava huru inoperekedza, chinhu chakanakisisa chaizova chokuti isu titore mabasa ayo.
Monitor yakava mupenyu uye, yakazembera, akabvunza:
- Saka, unorevei?
Uye akatarisa padhizaini, paifamba makumbo echikadzi, akatsvuka, ane tsandanyama akafamba, chinyararire. Zvisinei, chitarisiko chavo chengirozi hachifanire kutsausa chero ani zvake - vachavabvarura zvachose. Uye vasungwa vachamanikidzwa kufukidza tsoka dzavo nekutsvoda uye kunanzva zvitsitsinho zvisina kupfeka, zvitsitsinho zvevarwi, zvinonyengera uye zvine ngozi.
Ravarnava akachonya achinyangira, uye sezizi rarira.
- Taigona kuperekedza zvifambiso zvakatakurwa, zvichivaunza kwete kuguta, asi kudendere redu remapirate.
Monitor akarova chibhakera patafura achiratidza kupererwa ndokuti.
- Saka zviri nyore, asi ko kana, vasati vatipa izvi, ivo vachida kusangana pachavo nePapyrus don Grabber?
Aine ganda dema Oblomova akamonyorora musoro wake pamutsipa wake webullish uye akaita biceps zvekuti chero, murume akasimba uye akanyanya kupomba murume aizomugodora.
Ravarnava akazvitutumadza ndokuburitsa chipfuva chake chakafara semadziro enhare:
- Saka manje? Ndinofunga kuti ndichafarira kutamba basa iri. - Mukuru wevafiribuster akasimudza chigunwe chake kumusoro. - Mushure mezvose, ndakafamba nechikepe kwemakore mashanu pasi pemureza weContrabass uye kunyatsotevedzera matauriro avo.
Akadongorerawo kuhwindo. Mumwe wevasikana vevapambepfumi akanga achigwesha nemumwe wake pamapfudzi ake. Uye waigona kuona kuti mhasuru dzemakumbo eanokwezva, echikadzi, emumhanyi aikunguruka sei semabhora kubva mukukakavadzana.
Mutariri, uyo ainyanya kugumbuka kuti anga asiri iye akauya nepfungwa iyi, akadetemba, achidzikisa nemaune ruzha rwezwi rake:
- Ko kana ukasangana nemunhu anoziva admiral uyu pachezvake?
Musikana ane ganda dema, gamba remukadzi mudiki Oblomov akashevedzera achinyemwerera zvakaburitsa mazino etigress:
- Katsi musungo!
Ravarnava akavhura muromo wake wakadzika mukuyeverwa uye akakoira:
- Uye izvi hazvisi zvinouraya, saka vafambisi vedu vezvikepe vachaendesa kurongeka kwakagadzirirwa.
Monitor yakaruka tsiye dzake nekukahadzika uye yakamonyorora muromo wake waive watove nekushomeka:
- Unofunga kuti unogona kusiya?
Edward akanyarara zvake. Uye Oblomov akaedza kupuruzira gumbo rake rakashama, rine tsandanyama, rakatsvuka. Asi mukomana wacho akafambisa tsoka yake, asingaibvumiri kuti ifukidzwe netsoka huru yegorilla chaiyo.
Bhanabhasi airatidza kuzvivimba.
"Mubatsiri wangu achava neni, murwi asina waanoenzana nawo paunyanzvi hwokubata bakatwa. Murwi Eduard, anogona kuita zvishamiso. - Ravarnava akawedzera chipfuva chake zvakanyanya. - Ndinovimba anogona kundibatsira kunze.
Monitor yakaisimudza nemakumbo ayo akafara:
- Zvakanaka, ini handisi kuenda newe uye handizoisa musoro wangu mumuromo weshumba. Zviri nani kurega vakomana vangu vatarise kumahombekombe kuti vavhare pfuti idzo dzausingazokwanise kuparadza mune imwe gulp.
Oblomova akati:
- Uye vasikana zvakare!
Ravarnava akanyemwerera uye akavimbisa mumwe wake:
- Zvakanaka, ikozvino ndichaedza kuwana kukunda pasina kuteura ropa. Iwe unofanirwa kusarudza sutu yakakodzera, contrabass vatambi vanopfeka zvakasarudzika.
- Uye zvakare tora bhegi, kana zviri nani zvakadaro, chipfuva chegoridhe sechipo. - Eduard Osetrov akapa chirevo, akaseka mukadzi webheya netsoka yake isina shangu, inoyevedza, yakatsvuka tsoka, seyemusikana. Mukomana wacho anotsamwiswawo kuti pfungwa yekunyengera kweunyanzvi yakaitika kwete kwaari pachake, asi kune mumwe munhu iye uye, zvichida, vamwe vaiona semartinet benzi.
Panguva ino Monitor yakapenga:
- Sei kunyanyisa kwakadaro?
Mukomana murwi akati chinyararire:
- Ndarama ichavhara maziso avo, zviri nani pane chidzitiro cheutsi. Nerubatsiro rwarwo tichagomadza kusvinurira kwemuvengi.
Monitor yakavhiringika uye yakagomera:
- MaPirates anowanzo tora goridhe, kwete kuipa sechipo.
Edward the tomboy, aitazve kuita kuti chidya chitema chemukadzi chihombe chipotsa, akaseka ndokutsanangura:
-Chaizvoizvo, nenzira iyi, hazvitomboitike kune chero munhu kuti isu tiri mafiribusters. - Uye akawedzera zvakanakisa chokwadi chakajeka. - Dzimwe nguva unofanirwa kupa kuti ugamuchire.
- Ingoshandisa goridhe rako, ini handikupe kana imwe mari. - Iyo Monitor yakabvaruka.
- Tine zvakakwana zvedu. - Ravarnava akapindura achizvininipisa.
Pirate yakagomera nemazino ake.
- Zvakanaka kupfuma.
Pano, Edward anocherekedza akabata kutarisisa kwemakaro kwakakandwa nekunze kwakapfava uye ane hunyanzvi hwepirate. Pakarepo Oblomov, achishandisa kukanganisa kwechinguva, akabata mukomana negumbo. Asi murwi wechidiki akazununguka, uye tsoka yake yakatsvedza.
Edward akatyisidzira:
- Hazvina kunaka kuti tete vakuru varove vakomana!
Oblomov, kunyara, kunyunyuta:
- Ndiri kungotamba! Uye saka, ndinokuda iwe! Kune varume vakakura uye vanoremekedzwa vakakwana muchikepe! "Mukadzi ane simba akatsika netsoka yake isina chinhu uye akaridza mhere. - Zvakanaka, nei ndichida brat sewe?
Ravarnava akafamba achirembera achienda kune wadhiropu yakapfuma yaAdmiral.
Vari munzira, vasikana vakawanda vakanaka vane firibuster vakaonekwa. Vakaburitsa mazino ndokugadzira maziso. Uye mumaoko avo vane minondo nemapanga, ane zvibatiso zvakashongedzwa nematombo anokosha.
Uyewo, pamaoko avo nezvigunwe zvisina zvigunwe, vasikana vaifadza vaipfeka mhete dzine matombo anokosha. Uye yaitaridzika zvakanaka chose.
Uye zvinonaka zvakadii vasikana. Chishamiso chete, kunhuhwirira kwezvinonhuwira zvakasiyana-siyana zvinodhura, zvinonhuwira zvinonaka.
Ravarnava, zvisinei, akaedza kuti arege kutsauswa nemazango avo anoshamisa. Iwe unofanirwa kupinda muwadhiropu uye kuita disguise. Uye vasikana havamusiye.
Ikoko akatanga kuedza hembe dzevakuru veContrabass. Hapana nyika munharaunda ino yakapfeka zvinoyevedza uye pamwero mukuru sezvavakaita. Izvo, zvisinei, zvakapihwa hupfumi hwehumambo, hazvishamisi. Uye iyo yakakwira chinzvimbo, sutu yacho inova yeumbozha. Ravarnava yakave yakakura kwazvo, uye haina kuwana zvipfeko zvakakodzera. Akange atopererwa, asi mushure mekutsvaga kwenguva refu akange aine rombo rakanaka; muchipfuva chakashongedzwa akawana seti yezvipfeko zvakagadzirirwa Count Kolochychov , zvakare chidzidzo chakakura kwazvo. Mune sutu nyowani, yakasviba uye ndebvu corsair Ravarnava yaitaridzika chaizvo.
- Sei ndisiri mutongi? - Akataura, zvino achitsveta, ave kutsvedzerera wrinkles, achidongorera mugirazi rakakwenenzverwa. - Ini ndiri mukuru anokudzwa!
Mutungamiriri wemakororo akatotsika tsoka dzake nemufaro, ndebvu dzake huru chete nhema uye dzakati terereka dzakashatisa fungidziro yacho.
- Dana Bloodsucker, ngaandigadzirise zvishoma.
Ravarnava, zvisinei, aida kudana mukadzi kutanga, asi akasarudza kuti ruoko rwemurume rwaizova rwakavimbika.
Kunyangwe zita remadunhurirwa rinotyisa, Bloodsucker airatidzika kunge asina kukuvadza zvakakwana. Murume uyu, asati aenda kubasa rakaoma, akashanda semugadziri webvudzi. Akanyemwerera achibata kumeso, ndokuzoburitsa zvishongedzo, akanyatsogera bvudzi rake ndokuveura zvishoma kumeso kwefiribuster. Imwe pfungwa yekutya kugera ndebvu zvachose yakateverwa nekudzvova.
- Ndiri mukadzi here kana mwana kuti ndisiyane nechiremera changu? - Ravarnava aiita seakashatirwa uye akasimudza zvibhakera zvine simba. "Muri vageri, mabhururu, mavanga, uye munongoshatisa zviso zvenyu."
Munya ropa akadzokera shure, ndiani anoziva mukuru wemauto, anogona kumubaya nebanga. Akanga aona mhando dzakadaro muupenyu hwake. Kana mumwe achienda kune imwe nyika kune diki, mumwe anoenda kubasa rakaoma.
- Zvakanaka, sei uchibvunda, chii iwe, pirate, kana kubaya . - Ravarnava akaedza kuzvipa mufananidzo wehukuru, waakabudirira mazviri. - Zvino teerera, ndinoita senge admiral anopikisa here ?
Weropa akaedza kubata muchinda anotyisa:
- Ehe! Kufamba kwako kwese kunoratidza mabviro ako aristocratic.
Vakamira pamusuwo, vasikana vaviri vane mhasuru, miviri mitete, vasina kuvharwa pachipfuva nepahudyu, asi vaine zvishongo zvegoridhe pazviziso zvavo nemumaoko, vakatsveta.
- Samambo, iwe, changamire, wakanaka,
Uku ndiko kujeka kwanga kwakaita chiedza!
Ravarnava akapopota ndokuti mukubvumirana:
- Ndinobvuma, ini ndinobva kurudzi rweavo vakajaira kuraira. Ikozvino wava sycophant. - Uye kusunda kwakasimba nechanza chakafara pabendekete. - Zvakanaka, enda, wakaita basa nemazvo.
Bhanabhasi netsitsi akaregedzera Musuva weRopa, ndokuzozamura, pakanga pasara pashoma kusati kwaedza, aitoda kumborara zvishoma. Kunyange zvazvo akaberekerwa munyika umo chiedza chinogara chichichinja-chinja usiku, uye kana pane mwedzi wakapetwa mana wakajeka sePasi pane zuva rakajeka, asi zvakadaro, kutenderera kutenderera. Rhythms siku nesikati.
Uye kunyange vasikana vakanaka pamusuwo, vakachonya nemaziso avo esafiri uye emerald uye vachitamba nemamhasuru emaoko nemakumbo avo, havana kufara.
Kunyangwe, kana iwe ukatarisa mataira erunako rweabs, pamavhinga akaibva emazamu ake, apo jira rakatetepa rinongovhara chipfuva chitsvuku, ipapo murwi akadaro achamutsa vakafa. Uye kana ukatarisawo zviso zvevakanaka. Ivowo vadiki. Kune mishonga inokosha inononoka kukwegura kwevasikana, saka kunyange pamakore makumi mashanu kana makumi matanhatu vanogona kuonekwa vaduku, vatsva, vasina makwinya kana mazino akaora. Ichokwadi, tinctures haizoiti kuti mambokadzi asafa, asi anogona kuderedza kukwegura.
Edward akafunga kuti panyika vaisatombogona kuita izvi. Kunze kwekuti kuvhiyiwa kwepurasitiki kwakaitwa pavakadzi nevarume, uyezve nemari yakawanda. Mukomana akafunga kuti hujaya husingagumi chinhu chakanaka. Nekudaro, iwe haufanirwe kuve wemwana.
Ngarava huru yakapinda mugwenga, matongo echikepe chakanyura akanga achiri kuyangarara pachiri, uye pfuti zhinji dzakanga dzatova pasi uye vanhu vakasiyana-siyana, kana kuti chaizvoizvo, vanhu vemarudzi akasiyana-siyana vakaita basa rakadaro, vakaedza zvisina kubudirira. kuti nditore pfuti dzakakuvadzwa. Uye nechido chakatokura, pfuma nezvimwe zvinhu zvinokosha zviri muchikepe.
Zvose izvi zvakabatsirwa kutsungirira nevasikana vakawanda vevaranda vane zvishoma zvekupfeka, asi nevhudzi rakasvibirira, rakatsvuka, rakajeka zvikuru. Uye zvese zvine manhamba asina kunaka. Mishonga yemunharaunda haina kungovandudza vamiririri vemunharaunda yehutano hwakanaka panguva ino, asiwo yakaita kuti nhamba dzavo dzive dzisina kukanganisa.
Hongu, shangu dzinongoshungurudza varanda, sevaranda vevaranda vari muhunde dzekushambira, avo vakatsvuka uye vakaonda uye vanoshanda pano.
Gavhuna Frady airwadziwa nemusoro. Husiku, zvamazvirokwazvo, hwakave hunotyisa; runako uye kudada kwezvikepe zvehumambo hweContrabass, ngarava yehondo "Incinerating," yakabhururuka mumhepo. Zvino zvinhu zvinotakura zvinenge zvanonoka pachiteshi, kusvika zvimwe zvikepe zvekuperekedza zvasvika. Izvi hazvina kunyanya kuipa, asi chokwadi chekuti chikepe chakadaro chakarasika muguta rake, mambo namambo weContrabass vese vachafungei munyaya iyi? Sezvo vanokudzwa ve sycophantic vachazvipa, mune iyi kesi hauzopukunyuke nekusiya basa wega.
Zvaive zvakanaka kuti vasikana vazhinji vevaranda uye mafairies akanaka ehusiku vakapona, izvo zvakashanda sechinyaradzo pakurasikirwa kwakadaro.
Asi varandarume vari kufa senhunzi. Uye panotova nevaranda vakawandisa. Uku ndiko kushomeka kukuru kwevarume munyika muno. Zvino tsvarakadenga idzi dzakatomushungurudza, dzamupedza simba, unonzwa kunge boka remhashu rakakutsika.
Achibuda mumuzinda wake wakagadzirwa nematombo epingi, akapotsa afenda. Ngarava yakaisvonaka, inoyeuchidza zvikuru iyo iyo Papyrus don Grabber yakaenda kundotsiva vaimbi, yakaparadzira maseiri ayo. Chokwadi, akafamba zvishoma nezvishoma, asi izvi zvakatsanangurwa nenyonganyonga inoshamisa yaitonga mubhayi.
Vasikana vevaranda vakawanda vakasiya tsoka dzavo dzakawanda dzisina shangu, dzemavara akasiyana-siyana, padombo remabhura. Miviri yevakanaka yaipenya nedikita, sekunge vamiriri vebonde rakanaka vaiita sevakagadzirwa nendarira yakakandwa. Nehunhu hwavo hwezviuno zvitete, zviuno zvakafara, mazamu akasimba, zviso zvengirozi uye miromo yakazara mazino. Hongu, mazino evasikana akabuda kunze anogona kugadzirwa nemafuta ekuzora? Zvakadini nevarume? Ivo vanogutsikana nemaplug-in avo. Uye pano, zvichida, kunyanya vanhu vakuru, vane godo chaizvo zvokuti vakashanduka kuva vakaderera.
- Mwari Wamasimba Ose akanzwa minyengetero yedu. "Gavhuna akaridza mhere, achisimudza tsiye dzake dzakakora. - Panguva yakaoma kudaro, rubatsiro rwakauya. " Nezviito zvoutsinye, murwi akashevedza mumwe murume wezera repakati nepakati akanga akashongedzwa zvikuru. - Hei, Foshange , gadzirira tafura ine mukurumbira, ini ndichakoka admiral kumuzinda.
Mukuru wetsoka akakotama ndokutanga kupopotera varandakadzi nevaranda, uye nemukomana aipota, achivamanikidza kuti vakurumidze kugadzirira kudya kwemangwanani kwakanaka.
Vasikana vakapenya makumbo avo asina kupfeka uye vakaimba:
Gungwa rakashata pasina mvura;
Uye dumbu risina kudya ...
Ngatigadzirirei pie
Uye waini kubva munyanga yegoridhe!
we contrabass zvakaonekwa kumunhu wose . Kuchengetedza chimiro chechirango chakasimba, mabhesi enhema maviri , asi muchokwadi makororo, akamira panzvimbo yeparadhi, achipenya nenhumbi dzakajeka, dzakabvaruka. Kunyange vasikana, pachiitiko ichi, vakapfeka bhutsu dzakasvibirira kudaro uye nhumbi dzokurwa nadzo dzine ngowani dzakanga dzisingafadzi kupfeka kunopisa. Ipapo Ravarnava akapfeka zvakanakisa akaburuka. Akaperekedzwa nemunyori wePoland , uyo aizivikanwa nekukwanisa kwake kukanda mapanga uye, sezvineiwo, nemurwi Eduard Sturgeon, uyo akatora basa remuranda mukomana. Chinhu chainyanya kusafadza ndechekuti ndaifanira kupfeka shangu dzematehwe patent. Sezvo chiitiko chacho chakareruka, kupinda muchiteshi, uye haasi mushumiri ari nyore, wekushumira magirazi, asi pane munhu. Varwi vaviri vakareba , vane zvombo zvina vakatakura shure kwake chipfuva chizere negoridhe.
Imwe nyanzvi yevaimbi yakakurumidza kuungana pachiteshi ndokutanga kuridza zvisingaite. Pashoma napashoma rwiyo rwacho rwakatambanudzwa uye manzwi acho akawedzera kuenderana.
Mumwe mupurisa akamhanyira kumusangano, achicherekedza epaulettes, akakwazisa ndokuti:
- Ndinokushuvirai makomborero ekudenga, Mr. Admiral. Gavhuna akatokumirirai.
Ravarnava akazvidekedza akazunguza ladle-paw yake:
- Makasununguka, zivisai Changamire kuti ini ndatova munzira.
Muzinda womutongi womunzvimbomo wakanga uri mukati-kati mebindu roumbozha. Pamusuwo paive pakamira madzvinyu makuru maviri aive nepfuti kumusana, nzou yecactus yaive ichifura nechekure. Pamusuwo weimba yamambo kwakakura maviri-mamita-akareba-mamita gumi ane budhi umo kwete chete mutete tomboy Edward, asiwo murume mukuru aigona kuvanza nyore.
Paiva nevarandakadzi vakanaka vakawanda, vaisiyaniswa nevaranda nezvishongo pamaoko avo nezviziso zvemakumbo, uye zvishongo zvinokosha pamicheka nemajasi. Uye vashandi vepamusoro-soro chete ndivo vaipfeka shangu dzakaiswa nematombo anokosha.
Varindi vaiva nemapfumo nemiseve pamusuwo vakaparadzana. Zvaive pachena kuti muskets aive asati ave mufashoni. Imba yacho pachayo yakaita chitarisiko chakanaka; mahwindo makuru aiita kuti itaridzike inofadza. Kune mifananidzo yakawanda, zvombo, uye nhoo dzine mabhachi akasiyana-siyana akaturikwa kumadziro . Mukomana Edward akatevera Ravarnava ndokugwinha gwinha zvishoma sezvo bhutsu dzake itsva dzemutsoka dzaimutsikirira zvisina tsitsi. Ainge atojaira kuonesa zvitsitsinho zvake zvekutokanganwa kuti nhoko idzi dzakashata, dzemusungwa dziriko, dzinorwadza tsoka dzevana mukomana asingaperi.
Chinyaradzo chete ndechekuti varandakadzi vanomutarisa nekuyemura, uye kwete nekuzvidza, kana aive, semazuva ese, asina shangu uye akapfeka zvikabudura kana matinji ekushambira. Uye hazvifadzi mune livery, muscular torso sweats, uye shati yecambric inorambidza kufamba. Hongu, unotova nemhando yechimiro. Saka zviri nani kudada navo.
Vasikana vana vakatopfugama nebvi rimwe chete sechiratidzo chekuremekedza. Kwete kwaari, hongu, asi kuna Ravarnava, asi zvichiri zvakanaka.
Asi gavhuna pachake ari nyore kuyeuka. Yakanyanya kukora, asi inoedza kuramba yakatwasuka. Nezwi rakapfava kwazvo, mutongi wenzvimbo dzakapoteredza akati:
- Ndinofara kugamuchira muenzi anoremekedzwa akadaro.
Ravarnava nemhemberero akapindura kune ruremekedzo:
"Ndinoongawo ramangwana nokundituma kuti ndisangane nemusha une mutsa wakadaro."
Mutungamiriri, achiedza kuita kuti inzwi rake riwedzere kufadza, akati:
"Nguva yakapfuura, O Don Papyrus anoremekedzwa zvikuru, wakaramba kushanyira muzinda wangu, uchidudza nhau dzokukurumidzira. Zvino matiitira rukudzo.
Varandakadzi vepamusoro-soro, sezvinogona kuonekwa kubva pashangu dzavo dzakarukwa nematombo uye zvitsitsinho zvakakwirira, vakadanidzira vachiti:
- Vivat kune mukuru Admiral!
Ipapo Ravarnava akaziva kuti akanga ava pedyo nedambudziko, chii chaizoitika kana gavhuna akanga amboona admiral uyu. Kunyanya, angadai akamirira danda, kana chimwe chinhu chine utsinye, somuenzaniso, danda, pavakaroverera maoko ake netsoka, kana moto, uye nemoto unononoka.
Mhinduro, zvisinei, inotonhora:
- Hongu, ndakanga ndakabatikana nenyaya dzebasa. - Uye mutsara usingatarisirwi uneshungu. - Asi zvakadini iwe unogona kuregeredza kugamuchira vaeni!
Mutungamiriri akabvunza chinyararire.
- Rwendo rwako rwekumahombekombe esimba rechihedheni reHarp rwakafamba sei?
Ravarnava akapindura nemoyo wese:
- Brilliant! Zvakanga zvichibvira kupamba rimwe guta rakapfuma kwazvo rine rudimbwa , uye pasina kurasikirwa kukuru.
Maziso agavhuna akabva ati zii.
- Ndinovimba zita rako harina kufumurwa, nekuti isu tisiri pamutemo kurwa neHarp.
Nemashoko aya, vasikana vakanaka uye vakanaka, vakaturikwa nezvishongo, vakaisa zvigunwe zvavo, miromo mitsvuku:
Ravarnava zvakare, pasina kunyepa, akapindura:
- Zvese zvakafamba zvakanaka, ndakatoshamisika ini.
- Ko zvakapambwa zvakapfuma here? "Maiva negodo muinzwi ragavhuna.
- Kwete varombo, Mwari pachake akatibatsira. - Pano mutungamiri aifanira kuzvikunda zvishoma. - Sechiratidzo chekutenda kwedu kwakadzama uye kuvimba, tinokupa chipfuva chegoridhe. - Ravarnava akatotambanudza maoko ake, achiratidza rupo.
Varandakadzi vakatsika shangu dzavo dzezvitsitsinho zvakaisvonaka ndokudanidzira pamwe chete:
- Bravo! Mbiri kune admiral!
Gavhuna akakurirwa nemakaro. Arasikirwa nechiremerera, akamhanyira pachipfuva ndokuvhura chivharo:
- Bah, pane rombo rakanaka pano. Hameno zvirokwa izvi zvakamukweva zvine mutsindo. O Papyrus don Grabber. - Mukuru akakotama. - Ndine chikwereti chako, kumbira chero chinhu kwandiri.
Mutungamiriri wepirate akapindura zvakajeka:
"Ini ndinofunga mubairo wakanakisa ungave sevhisi yakatsaurirwa korona." Ndakanzwa kuti nezuro manheru wakarasikirwa nechikepe chehondo chinonzi Incinerator, chakatumidzwa zita remuzukuru wamambo wedu mukuru. Ini ndinotenda kuti izvi zvinorwadza zvakanyanya panguva iyo capital inoda mari.
Mutungamiriri akati:
- Iwe wakarurama zvachose.
Varandakadzi vakanaka vakakotamisa misoro yavo. Mabhuroko aigadzirwa neemaradhi, rubhi, uye madhaimani aipenya mubvudzi ravo.
Ravarnava akati achizvikudza:
- Naizvozvo, ini ndinofunga kuendesa kuraira uye kuperekedza kwemutoro wakakosha zvakadaro kwandiri. Iniwo, ndine pfuti dzakakwana kumudzinga pakurwisa kwepirate.
Gavhuna aifara kuzadzisa chero chikumbiro cheadmiral:
- Ehe, ini ndichakupa iwe nemasimba ese anodiwa. Ndinofunga kuti nemurwi ane simba akadaro, mutoro wedu uchaita sokunge uri muruoko rworudyi rwaMwari.
Vasikana vakanaka vakagutsirira musoro zvine simba. Mhete dzemabrooches nedhaimani dzaipenya. Edward akafunga kuti gavhuna anofanira kunge akapfuma kana varandakadzi vake vakapfeka sevana vamambo uye vakatsvinda zvokuti haugoni kubvisa maziso ako pavari.
Ravarnava akatsemura zvigunwe zvake:
"Ipapo tobva tasimuka."
akadanidzira zvakare .
- Iva nemangwanani, Admiral. Tiitirei rukudzo, kunze kwekuti, zvikepe zvinodawo nguva yekuungana.
Varandakadzi vakakotama uye vakaridza mhere.
- Unogamuchirwa, oh mukuru!
Mutungamiriri we filibusters akazvidemba akati:
- Zvakanaka, kuzorodza zvishoma hakukuvadze.
Ravarnava aisada kumutsa fungidziro nekukasira, uye kazhinji, tafura yezororo yagavhuna yaizove yakanaka.
Akanaka uye akachenjera Edward the tomboy akasiiwa kunze kwemukova semuranda, uye admiral wenhema akabatwa samambo pachake. Vasikana vakaonekwa, vakanakawo uye vakapfeka, asi vasina shangu kuitira kuti pave neruzha rushoma kubva pakugogodza pamatairi emarble ane mavara. Gavhuna akaita chiratidzo. Uye vasikana vepamusoro vakabvisawo shangu dzavo, vakaisa mubhokisi rekristaro rinokosha uye vakatanga kushanda vasina shangu. Mafambiro avo nemasoles akashama akava akapfava zvakanyanya, akatsetseka uye ane nyasha. Zvokudya zvakadaro zvaipakurwa, kunyange chingwa namakeke zvakabikwa muchimiro chengarava dzemaseiri nedzimba dzamambo. Yakarongedzwa zvakanaka zvidimbu zvehove dzakachekwa, nyama, miriwo, michero uye zvakasiyana-siyana zvekunaka mune yakasarudzika pateni. Uye waini yakanaka kwazvo, inofadza ishe wemakororo. Hongu, paiva nemiedzo yakakwana yokugara kwenguva yakati rebei.
Ravarnava akadya chikafu chacho nehasha, senge yekupedzisira lout asina kujaira etiquette. Vakatanga kumuteerera, asi mubati pachake akaita sekuti zvinhu zvose zvaifamba sezvazvaifanira.
Pashure pemabhodhoro akawanda ewaini inodhura, Ravarnava haana kurasikirwa nemusoro wake, muviri wake wakanga uchiri gamba, asi rurimi rwake rwakava rwakanyanyisa uye rwaida basa.
Asina kufunga kaviri, mupambi akatanga kuimba, bhess rake rakadzika rakanzwika richifadza, vamwe vevakuru vakuru vaivapo vakatanga kuimba pamwe chete, uye vasikana vakawanda vebasa vakatanga kutamba nemakumbo avo asina kupfeka anokwezva;
Wagadzirira kunditevera here?
Usasara uri mamvemve nebhegi rako!
Kuti mhuka yakabatwa ichiyerera souchi.
Kuti rwizi rwuyerere negoridhe!
Kuti uite izvi unofanirwa kuita izvi
Saka kuti nickel inoshanduka kuva isina maturo!
Kuti mumwe nemumwe wedu agone
Fukidza nzira nekapeti yemiviri!
Ah, muri vapambi, vana vangu,
Kwete mimwe michinjikwa - zero!
Mumwe nemumwe wenyu igamba,
Kurumidza, ndichaba tsvina!
Kukwira ndekwevarume,
Usatsvage zvikonzero zvekukundwa!
Zviri nani kungotamba
Ndinotenda kuti mweya wako hauna kupera!
Ndichakutungamirira pakurwisa, shamwari,
Tiri makororo - mhuri!
Ticharwa semadhimoni
Uye hapana mamwe mazano!
Pane pfungwa, asi pane chokwadi chimwe chete,
Kupisa zvikwama zvevatengesi ...
The corsairs inorwiswa nemhomho,
Tichakwanisa kusarudza vanokudzwa!
Rwiyo urwu rwakaita ruzha rukuru.
Vasikana vebasa vakaseka havo ndokusvetuka semadhimoni.
Count Santa Claus Don Paradny akapinda mukamuri, akanonoka kukokwa kwagavhuna, uye saka akave akatsamwa zvikuru. Achiona murume mukuru achiimba nziyo dzinonyadzisa, akabvunza nemufaro:
- Iri rudzi rwejee?
Mutungamiriri akapindura achiti:
- Iwe unoona mukuru admiral Papyrus don Grabber!
- Ndeupi rudzi rwaDon Grapper uyu? - The Count akatsamwa, achitsika bhutsu yake pamarble. - Ingori bhinzi buffoon.
- Hazvigone kudaro, ane epaulets. - Gavhuna akagunun'una, achidzikisa musoro wake uye akatsvuka zvakanyanya.
Vasikana vanoshanda patafura uye vachitamba tango, vakanaka, vasina makumbo, ane tsandanyama, akatsvuka uye akanyatso kuenzana, akanyatso kuenzana, miviri yemitambo, vakachema:
- Uh, uh, uh! Tiri kudzika!
The Count akashevedzera zvine mutsindo:
- Saka mudhara uyu ane mafuta munyengeri, ndakasangana nemutungamiriri kakawanda, akasiyana zvachose negorilla inodhura.
- Musungei! - Gavhuna akadanidzira, achiedza kuvanza kunyara kwake.
Vasikana vebasa vakawanda vakatsika tsoka dzavo dzisina kupfeka, dzinokwezva zvikuru, vachimonya zviuno zvavo, vachizunza mabhasi avo uye vachidzvova:
- Uye uyo! Uye uyo!
Kanopfuura kamwechete, mukomana ane ruzivo asingagumi Edward akaziva kuti zvinhu zvakanga zvashata, akarova machisa ndokutungidza moto kutambo yakagara yagadzirirwa. Chipfuva chaingovharwa nepamusoro negora rakatetepa, kana kuti, kunyange kupfurwa nesimbi yero , mari, uye pasi nepakati paive nepfuti. Murwi wechidiki asi ane ruzivo rwakanyanya, kana zvakadaro, akapa nzira yekutiza. Uyezve, hongu, kuchengetedza simbi yakakosha paunosanganisa bhizinesi nekunakidzwa. Kana kuti, unoita, uye zvinobudirira, mabasa maviri. Kuputika kwacho kunofanira kunge kuri chiratidzo chekurwiswa kwakawanda nemakororo. Boka rose revarindi vane mvere vakapfeka nhumbi dzokurwa, vanhu uye okrov , vakanga vatomhanyira kumusuwo, uye Eduard Osetrov akakanda chipfuva kwavari. Akakanda kupererwa nekutsamwa nehasha, saka chinhu chinorema chakabhururuka kure.
Mukuwedzera, hongu, ndakanga ndisingadi vakanaka kwazvo, hafu-vakashama, vasikana vane tsandanyama vane kunhuhwirira kunofadza, kunhuhwirira kunokuvadza. Vakanga votosvetuka vachichema, uye vachitoridza mhere nekufara. Hungu, chimwe chinhu chisingawanzoitiki chakanga chiri kuitika.
Mumwe wavo akati:
Munyengeri ari kutirwisa.
Mumaoko ake mune bhegi rinotyisa...
Uye kana munhu akaitora -
Achagamuchira mbiri nokukudzwa!
Kuputika kwacho kwaityisa, makoramu akati wandei akadonha, vanhu vanopfuura makumi matatu vakaurayiwa, uye kuputika kwemhepo kwakakanda Eduard Sturgeon kumadziro nekirabhu yemhepo, yakapotsa yabata murwi wechidiki uye akasimba.
Mabhonzo akasimba akatsemuka, asi izvi zvakangotsamwisa Edward, achivheyesa bakatwa rake, akamhanya kuti apedze vavengi vakanga vasara. Ravarnava haanawo kutambisa nguva, achikanda tafura uye achipwanya gavhuna, akabudisa saber uye akabhururuka pakuverenga.
Pakamuka hondo huru pakati pavo.
Varandakadzi vasina makumbo vakaparadzana, vachinyatsofunga kuti hondo yaisava bhizinesi remukadzi. Hungu, uye vanogona kukukuvadza usingazivi. Uye saka, ani nani anokunda ndiye tenzi.
Akanyanya kukosha kwavari, iye ega akasara akapfeka shangu refu-heeled, akati:
Mambo ndiani, kutaura zvazviri, hazvina basa kwatiri,
Saka irwai makashinga varume!
Santa Claus akashevedzera, achichema segiramufoni rakaputsika:
- Iwe gorilla ine shavi, ndichakubaya nebakatwa rangu.
Ravarnava akadaidzira achipindura:
- Jongwe, ndichagura musoro wako.
Kukwirira kwemukuru wemakororo muurefu nehuremu kwakaratidzirwa mukurova kune simba kubva mupfuti huru, akacheka munondo, uye ipapo akapotsa acheka muvengi wake nepakati.
Chokwadi, paakanga ava kufa, nhamba yacho yakakwenya dumbu rake zvishoma nezvishoma nechigutsa chebakatwa rake, uye ropa rakatanga kuoneka.
Zvisinei, izvi hazvina kukwanisa kumisa Ravarnava; akaramba achizununguka kuruboshwe uye kurudyi. Varindi vakamhanyira kwaari, vakarohwa zvakanaka vakagara pasi. Kuputika uku kwakabva kwagogodza magonhi ndokuona mukomana uyu achirwa zvine mutsindo, sabhuku akabva awedzera kumhanya akananga kwaaiva.
Murwi wechidiki akarova gadhi pachidya zvine simba zvekuti akabhururuka, ndokubaya vaviri nengowani yake yenyanga pakarepo.
Vasikana vebasa vakaombera maoko kwenguva yechigumi uye vakarira:
Bravo, bravo, bravo!
Kubwinya! Mukomana - mbiri!
Edward the tomboy akadanidzira nenzwi guru:
- Atamani, tiza ubve pano, ndichavadzivisa;
Ravarnava, atema mumwe muvengi, akagunun'una:
- Shamwari dzedu dzichauya munguva pfupi, asi isu tichamira zvakadaro.
Achishandisa makuuru maviri, mukomana weterminator Eduard akacheka matatu panguva imwe ndokumira pedyo nekaputeni. Mukomana akazevezera achiti:
- Chinhu chikuru hachisi kushandisa muskets.
Uri kunze wainzwa ngarava ichirira moto, wozotendeuka wobva waridza moto zvakare.
Vasikana vebasa vakaridza mhere vachiridza mhururu nemufaro, vachitsika tsoka, uye kuti inzwi riwedzere, vakatanga kupfeka bhutsu neshangu dzine zvitsitsinho zvakakwirira.
Edward the tomboy akaita zvakapesana ndokukwenya bhutsu dzake dzaaivenga. Akakanda chitsitsinho muziso remumwe wemapurisa achiedza kupaza. Sezvineiwo, chitsitsinho isirivha uye chinorova zvakasimba, ziso rakabhururuka kunze, rakarembera patsinga.
Vasikana vakashevedzera vachiti:
-Bravo! Bis! Bravo! Bis!
Uye akanyanya kukosha kwavari akaburitswa:
- Mukomana wangu anodiwa,
Panguva ino tinemi!
Uri mwana akanaka
Unorova munhu wese netsoka yako isina chinhu!
Uye zvechokwadi, chitsitsinho chisina kupfeka chemukomana weterminator chakavhuna imwe shaya.
Sezvo vapambi vaitenda, kushamisika kwakavabvumira kutora zvishoma uye kuparadza zvishoma pfuti dzevavengi. Mauto enhare akawira pasi peguyo, varwi vazhinji vakaurayiwa pakarepo, vakadonha vasina kumboziva njodzi. Vanoda kusvika mazana matatu emakororo emugungwa akaomerwa nehondo akamhanyira muguta. Varwi ve contrabass vakafa mumazana, vashoma chete ndivo vakapfura kana kuedza kurwa.