Аннотация: Čia vėl elfų princesė kruizu sparnuotais laivais. Ir ji turi susidoroti su skirtingais priešais. Ir vampyrai, ir net su legendiniu Gyvatė Gorynych.
ELFAS PRINCESSĖ ir SNAKE GORYNYCH
ANOTACIJA
Čia vėl elfų princesė kruizu sparnuotais laivais. Ir ji turi susidoroti su skirtingais priešais. Ir vampyrai, ir net su legendiniu Gyvatė Gorynych.
. SKYRIUS Nr.1
Štai ji ir vėl su savo sparnuotų laivų armija, su basomis kojomis merginų įgulomis, vos dengtomis dekoracijomis ir siauromis audinio juostelėmis. Ir vienintelis stipriosios lyties atstovas, maždaug dvylikos ar trylikos metų berniukas, princas Edvardas. Rugpjūčio vieninteliai drabužiai - šortai. Tačiau ant šviesiaplaukės princo galvos yra vainikas iš akmenų, kurie spindi ryškiau už deimantus, o ant basų pėdų kulkšnių ir riešų, tvirtų kumščiais, kyšančiomis iš pirštų, yra auksinės apyrankės su akmenimis.
Tačiau priešais ją sklandė vampyras su burtų lazdele rankose. Jis apsirengęs labai civilizuotai, su batais ir cilindrine kepure ant galvos. Veidas blyškus, o iš burnos kyšo ilgos, bet plonos iltys.
Paskutinį kartą jie išsiskyrė įdomiausioje vietoje. O dabar ateina tęsinys.
Titulinis vampyras pasakė:
- Pirmas mano klausimas: - Kodėl kokosas išdžiūvo?
Ellifa, vienintelė šioje žavingoje armijoje, avėjusi brangiais batais ir prabangiais drabužiais, šypsodamasi atsakė:
- Lietaus dvasia neužaugo, todėl kokosas išdžiūvo!
Vampyras mostelėjo burtų lazdele. Karingos merginos nusitaikė į jį, taikydamos laikrodinius arbaletus varžtais ir lankus strėlėmis.
Jų raumeningas kūnas atrodė labai patraukliai.
Vampyras suvirpėjo, jo baltas veidas iš susierzinimo pamėlynavo. Ir jis sušnypštė:
- Greitai atsakei!
Ellifa, išdidžiai ištiesusi figūrą, atsakė:
- Akimirka suteikia pergalę!
Vampyras nusijuokė ir pažymėjo:
- Turite tokią puikią komandą. Tiek daug merginų ir jos taip skaniai kvepia!
Išties jautėsi stiprus smilkalų kvapas, brangių kvepalų aromatai, švarūs, raumeningi sveikų ir jaunų merginų kūnai. Ir tiesiogine to žodžio prasme man sukosi galva.
Elifa griežtu tonu pasakė:
- Nekalbėk su mumis! Užduok man antrąją mįslę!
Berniukas-princas Edikas nuogais kojų pirštais sviedė mažą adatą, kuri iš karto perdūrė keturias muses, susisuko ir grįžo pas jaunąjį karį.
Terminatoriaus berniukas dainavo:
- Anekdotai, vampyre,
Kitaip bus karstas...
Šokime ir puotą,
Tegul miršta plikas pabaisa!
Ellifa nusijuokė, mirktelėjo berniukui ir čiulbėjo:
- Bet kodėl,
Vampyras mus nuliūdino!
Berniukas princas sumurmėjo ir pastebėjo:
- GERAI! Jaučiu, kad jie su mumis kalba nereikšmingu būdu. Bet vampyras tik nori laimėti laiko!
Kraujasiurbis kunigas pastebėjo:
- Ne aš pradėjau dainuoti, o tu! Nors aš pats galėčiau dainuoti!
Elifah pratrūko juoktis ir dantimis spindėjo kaip deimantai ir pastebėjo:
- Mums būtų malonu pasiklausyti tavo dainos, lakštingala!
Vampyras paėmė jį ir dainavo:
Į miestą nusileido prieblanda
Namai plūduriavo pragaro šešėlyje...
Traukdamas stipriau už mirties kūjį,
Šėtonas vaikšto gatvėmis!
Jis pjauna nedorus žmones,
Elfai taip pat atsiskaito...
Tie, kurie nori gyventi gražiai,
Išėjo atvirkščiai!
Velnias yra čia, velnias yra ten
Gyvenimas kaip sapnas, visiška apgaulė...
Velnias yra čia, velnias yra ten
Gyvenimas yra kaip sapnas, visiška apgaulė!
Edikas nusijuokė ir, nutraukęs vampyro dainą, trypdamas basa koja, gana logiškai pažymėjo:
- Tu negali su tuo ginčytis! Kad velnias čia, o velnias ten!
Ellifa griežtai pasakė:
- Užteks tų dainų! Įduok man kitą mįslę ir greitai!
Vampyras sušnypštė, išplėšdamas dantis ir urzgdamas:
- Antra mįslė: - Kur gyvena šėtonas!
Ellifa nusišypsojo ir paklausė:
-Kas tas šėtonas?
Berniukas princas užtikrintai atsakė:
- Tai tas, kuris laikomas diametraliai Visagalio, o tiksliau - Megahipervisatos Kūrybinio principo, priešingybe. Savotiškas dalykas, kuris yra destruktyvus mūsų ir kitose visatose. - Jaunas berniokiškas karys atplėšė nuogus pirštus ant įdegusių pėdų ir pridūrė. - Yra ir kitų versijų - sako, tai puolęs angelas. Kaip ir tai, kad stipriausi ir tobuliausi angelai didžiavosi ir stojo prieš visagalį Dievą. Yra ir kitų versijų. Jie sako, kad Šėtonas yra nuolankus Visagalio tarnas ir atlieka budelio funkcijas. Arba kaip velnias yra liberalios opozicijos prieš konservatyvųjį ir despotą Dievą galva.
- Kodėl šėtonas valdo nakvynės vietą ten, o ne čia? Juk blogis egzistuoja visuose pasauliuose ir planetose.
Berniukas princas linktelėjo šviesia, šiek tiek auksine galva:
- Teisingai! Nors gėrio ir blogio lygiai skiriasi! Jų pasiskirstymas visame pasaulyje yra visiškai vienodas. Kai kuriose planetose, tiksliau, žvaigždžių imperijose, tikrai karaliauja rojus. Ir yra kosminis komunizmas.
Elifa ištiesė raudonas lūpas į šypseną ir, mirktelėjusi dantimis, sušuko:
- Kas yra komunizmas?
Edvardas paaiškino:
- Komunizmas yra Edeno arba Virijos tipas, bet ne dievų sukurtas, o gautas mokslo ir technologijų vystymosi dėka!
Mergina karalienė nusijuokė ir čiulbėjo:
- Planeta pripažino elfų didybę,
Orkšinizmas buvo sutriuškintas kardo smūgiu...
Mus myli ir vertina visos pasaulio tautos -
O merginų armija eina į komunizmą!
Gražuolės vėl plojo plikomis, iškaltomis, gracingomis kojomis. Ir nuo to kilo tikros bangos, kurios kilo kaip cunamis.
Edikas čiulbėjo dantimis:
Nuostabios Tėvynės platybėse,
Užgrūdintas mūšyje ir darbuose...
Greitai pastatysime dangišką rojų,
Kad žmonėms nereikėtų!
Merginos kikeno, o jų balsai buvo tokie gražūs ir žvilgantys. Atrodė, tarsi orkestras grotų pačiais išskirtiniais ir pažangiausiais muzikos instrumentais!
Elifa sutraškė pirštus ir sušnypštė:
- Na, dabar įduok trečią, paskutinę mįslę, vampyre! Ir mes valdysime pasakų šalį!
Vampyras niurzgėjo ir riaumojo:
- Tu nori per daug! Tik trys eilutės, kad perskaitytumėte ir valdytumėte visą galią! Ne, tu kovosi. Aš persigalvojau!
Edvardas, berniukas-princas, linksmai dainavo:
- Esame taikūs žmonės, bet mūsų šarvuotas traukinys
Man pavyko pagreitinti naudojant kvarko kurą...
Mes kovosime už šviesų rytojų -
Merginos, paskubėkite bučiuotis!
Ellifa sumurmėjo:
- Nejuokinga! Ar nori, kad tave nužudytume?
Vampyras atsakė:
- Ir mes tave nužudysime!
Edikas sucypė:
- Ir mes taip pat galime tai padaryti! Ir tai šaunu daryti! Ir nužudyk orkus!
Karingos merginos vieningai čiulbėjo:
- Jei duosi įsakymą, mes jį apmėtysime strėlėmis, kaip ežiuką su adatomis!
Mergina karalienė šypsodamasi atsakė:
- Ambasadoriai nežudomi! Skriskite pas savo žmones ir pasakykite jiems:
- Kas ateis pas mus su kardu, mirs nuo kardo!
Vampyras linktelėjo ir pažymėjo:
- Po kelių valandų tie, kurie liksite gyvi, pavydės mirusiesiems!
Ir mojuodamas stebuklinga lazdele, jis užsidegė kaip meteoritas ir sprogo, palikdamas po savęs dūmų pėdsaką.
Berniukas princas pašoko ir entuziastingai sušuko:
Sprogimai aidėjo
Malonė baigėsi!
Nustokite rodyti savo nugarą -
Laikas nužudyti priešus!
Elifa perdavė kardą iš vienos rankos į kitą ir pažymėjo:
- Man laikas persirengti. Dėl šios prabangios aprangos atrodau per daug gremėzdiška, o brangūs batai trukdys naudotis kojomis burto metu.
Edikas su šypsena amžino berniuko, kuris tuo pat metu buvo labai patyręs, linktelėjo ir atsakė:
- Taip, tai tikrai ne tvarka!
Jaunasis karys papurtė basą koja, o ant mažojo pirštelio sužibėjo žiedas. Ir Edvardas kažką pasakė.
Buvo blyksnis blyksnis. Ir Elifa pasikeitė. Dabar ji buvo basa, bet žiedas spindėjo ant kiekvieno piršto, išskyrus siaurą juostelę ant krūtinės ir klubų, visas raumeningas, įdegęs kūnas buvo nuogas, išskyrus apyrankes ant rankų ir kulkšnių. Ant galvos liko vainikas, tarsi nupintas iš žvaigždžių. Ir vienoje rankoje mergina turi kardą, kitoje burtų lazdelę.
Aukso lapų karčiai plevėsuoja vėjyje, dantys žėri perlais, akys švyti smaragdo ir safyro mišiniu, raumenys labai iškilūs ir išraiškingi, siūbuojantys kaip raibuliukai ant vandens. Ir ant kaktos taip pat yra žvaigždė.
Tai tikrai vagystė - aukščiausias įvertinimas.
Edikas, sunkiai tramdydamas juoką, pasakė:
Už jūros yra princesė,
Nuo ko negali atitraukti akių...
Smaragdinės akys
Ir pynė iš aukso...
Mėnulis šviečia po dalgiu -
O ant kaktos žvaigždė dega!
Ir ji pati didinga,
Neužtenka žodžių apibūdinti,
Jei kalba ir kalba,
Srautas skamba su raktu!
Elifa papurtė kardą ir lazdelę. Berniukas princas vėl panaudojo magiją, šį kartą su burtų lazdele. Ir kažkas sužibėjo jo gale.
O už gražiosios karalienės pečių pasirodė labai pažangus arbaleto ir kulkosvaidžio mišinys. Tai buvo ginklas.
Edikas sušuko:
- Schwarzeneggeris su bikiniu ir moteris barbarė!
Ellifa nusijuokė ir paklausė:
- Kas yra Schwarzeneggeris?
Berniukas princas šypsodamasis atsakė:
- Tai toks vaikinas, kuris galėtų jums deramai prilygti!
Mergina-karalienė kikeno ir dainavo:
Turime mažai teritorijos,
Liūdnai grojo gitara...
Galiu gauti vyrą nemokamai
Bet Schwartzas Barbaras nėra atitikmuo!
Edikas šypsodamasis pasakė:
- Taip, deja, šiuo atžvilgiu... Nors Arnie labai žavus!
Viena iš karių merginų pasiūlė:
- Jai reikia Heraklio!
Ellifa nusijuokė ir pažymėjo:
- Tu sukūrei mane su daugybe vyrų. Verčiau pati rinkčiausi vyrą!
Edikas šypsodamasis paklausė:
- Iš meilės, ar iš patogumo?
Karalienė užtikrintai atsakė:
- Dėl meilės!
Edikas gana rimtu tonu pastebėjo:
- Ar ne imperijos interesai pirmiausia?
Elifa atsidususi atsakė:
- Taip, kodėl aš nesu sau viršininkas?
Berniukas princas griežtu tonu atsakė:
- Ne! Princesė ir net karalienė yra tik garbės vergė!
Ellifa dainavo atsakydama:
Gal geriau gyventi kaime,
Įstatymai mums draudžia mylėti...
Princesės turi vieną senovinį paprotį -
Pagal apskaičiavimą reikia susituokti!
Ir mergaitė-karalienė pradėjo šokinėti, o kartu su kitais basomis kojomis ir vingiais raumeningais kariais:
Bet aš nenoriu, nenoriu dėl skaičiavimo,
Ir dėl meilės, dėl meilės aš noriu ...
Laisvė, laisvė, duok man laisvę
Aš skrisiu aukštai kaip paukštis!
Aš skrisiu virš planetos kaip erelis,
Ir varyti orkus pūkuotais nagais...
Ir tikrai visatos karalienė -
Malonė ateis dėl meilės!
Bet dainuoti nebebuvo laiko. Priešais danguje pasirodė pirmasis priešas - labai didelis, trijų galvų gyvatė-Gorynych.
Kuo jis skiriasi nuo drakono? Iš pirmo žvilgsnio skirtumas nedidelis. Tačiau Serpent-Gorynych yra sunkesnis, didesnis ir geriau maitinamas nei paprastas drakonas. Ir su juo kovoti nėra lengva. Ir jis gali išlieti daug daugiau ugnies nei paprastas sparnuotas šios rūšies atstovas.
Dabar jo burna atsivėrė ir tarsi iš tolo trenktų į jus ugnine srove.
Elifas ir Edikas kartu supurtė artefaktus, o išsiveržimas iš drakono burnos pasisuko ir nukrito ant paties monstro.
Gyvatė Gorynych sulaukė ugningos gailestingumo ir urzgė:
- Tai blogos merginos! Jūsų laukia bausmė!
Edis pritardamas linktelėjo.
- Jie tau ne dovana. Bet jūs turėsite kovoti su vienu.
Gyvatė Gorynych riaumojo:
- Duok man savo karalienę šašlykams!
Berniukas princas linktelėjo.
- Gailestingumo! Tavo eilė Ellif!
Mergina monarchė čiulbėjo:
Elfai įnirtingai trokšta kautis,
Visi karštai tiki tiesa!
Gyvatė Gorynych dainavo atsakydama:
Ir man bet kokia jūra, jūra iki kelių,
Ir bet kokie kalnai man iki pečių!
Elifah atsakė pašokdama ir pakliuvodama ore. Edikas linktelėjo:
- Teisingai! Tu gali skristi. Užpulk priešą ir nukirsk jam galvą!
Mergaitė markizė dešinėje karalienės rankoje pataisė:
- Trys galvos!
Edikas nusijuokė ir sušnypštė:
- O jei trys viename?
Ellifa apsisuko ir pečiu pagavo sparnuoto flagmano stiebą ir skaudžiai susižalojo.
Uždususi gražuolė čiulbėjo:
- Taip, žinoma, malonė,
Išmokau skristi...
Kai matau ką nors, paimk jį -
Ir pažymėkite!
Edikas nusijuokė ir pastebėjo:
-Jūs neturite patirties kovoti ore. Bet viskas gerai, manau, kad išmoksi!
Elifa nusijuokė ir dainavo:
- Kovosiu padoriai,
Pataikyti gyvatei į akį...
Ir jis puikiai mokosi,
Rodo padorią klasę!
Čia merginos šertelėjo lankais ir arbaletais ir net harpūnų pabūklais.
Berniukas princas užtikrintai pasakė:
- Ne, tu turi kovoti su žalčiu Gorynych vienas prieš vieną!
Elifah išsikišo dantis ir pakilo į orą, o ten ji tiesiogine prasme sklandė ir sukosi kaip viršūnė.
Pats Edikas pašoko ir atsidūrė šalia jos. Jis sugriebė merginos basą koją ir sušuko:
- Mąstyk pozityviai!
Ellifa nusijuokė. Ir koja išslydo berniukui iš rankų. Mergina karalienė dainavo:
Daryti tai, kas visiškai neteisinga -
Jis saldesnis net už ledus!
Edikas nusišypsojo ir sucypė:
- Nagi, eik į mūšį, gražuole! Tau pavyks!
Ellifa riaumojo:
- Nebark manęs! Aš vis dar karalienė, o tu princas!
Terminatorius kikeno ir atsakė:
- Jei žinotum, kiek man metų, tau būtų siaubas!
Atsakydama mergina-karalienė dainavo:
Nors mano galva pilka,
Aš neturiu ko bijoti žiemos...
Ne tik liūdesys, mano metai,
Mano metai, mano turtas!
Edikas užtikrintai pareiškė:
- Tavo plaukai niekada nežils, tu būsi amžinai jaunas, amžinai basas!
Elifah prapliupo juoktis ir iškišo liežuvį į berniuką.
Gyvatė Gorynych riaumojo:
- Na, ar tu tuoj būsi? Sunku išlaikyti tokį skerdeną kaip mano ore!
Edikas vėl sušnibždėjo:
Pabandykite nugalėti tokį vagį,
Tačiau jo rankose yra hiperblasteris...
Tikiu, kad greitai ateis lūžis,
Gorynych, tu negali pasislėpti kalnuose!
Ellifah eilinį kartą prapliupo juoku, ji buvo labai žaismingos nuotaikos. Bet kai kalbama apie mūšį, eikime į mūšį. Juk ne skerdimui!
Mergina karalienė siūbavo kardu ore. Gyvatė Gorynych atsakė papūtusi šviesą į judrią ir basą mergaitę. Ji sukosi ore ir savo stebuklingos lazdelės banga atspindėjo liepsnos srautus. Jie išsibarstė įvairiomis kryptimis.