Аннотация: Iedereen kent de scheepsjongen Edward, die piraat werd. En hij vecht tegen de regeringsvloot, berooft schepen en bevrijdt mooie slavinnen op blote voeten. Probeert eerlijk te zijn.
VREUGDE JONGEN PIRAAT CARRIÈRE
ANNOTATIE
Iedereen kent de scheepsjongen Edward, die piraat werd. En hij vecht tegen de regeringsvloot, berooft schepen en bevrijdt mooie slavinnen op blote voeten. Probeert eerlijk te zijn.
. HOOFDSTUK 1
Verstopt, alsof hij zich als een bloedzuiger tussen de planken van de meanders van het dek vastklampte, bleef de jongen op blote voeten Eduard Osetrov luisteren. De vers gesneden planken van het schip roken scherp naar harkeik en kriebelden op de gladde wang van een eeuwige tiener, of misschien zelfs van een jongen van een jaar of dertien. De terminatorjongen dacht diep na:
Welk plan moet hij kiezen?
Een buitenaardse slakkenkever kroop langs de kale, ruwe zool van de scheepsjongen, sprankelend van een smaragdgroene schelp. Ze kietelde aangenaam met haar pootjes de ronde, roze hak van de jongen, en Edik strekte zijn lippen glimlachend uit.
Het is geweldig om zo'n jong, sterk, onvermoeibaar en winterhard lichaam te hebben. Waarop wonden spoorloos genezen, en uitgeslagen tanden groeien, en zelfs het stigma van gloeiend ijzer (er was zo'n episode van slavernij in de steengroeven van de jongen!) en vervolgens na een paar uur spoorloos verdwenen .
Ja, hij betaalt hiervoor door niet op te groeien, maar hij heeft nog veel meer voordelen en voordelen. En dit, zo moet worden opgemerkt, weegt zwaarder dan alle nadelen die er zijn in de eeuwige kindertijd.
De edelen onder de zeeroofdieren bleven een ontspannen gesprek voeren. Degene die rijkelijk met robijnen is behangen, vroeg de smaragdgroene "priester".
- Betekent dit dat oorlog met de harpers onvermijdelijk is? -
Een kerkgerelateerd type bevestigde:
- Ja, en de oudere broer staat al aan onze kant, het is mogelijk dat we een brede coalitie kunnen vormen.
De koopman met de robijnen ketting vroeg:
- En Grootmeester Schroef?
De sluwe samenzweerder merkte op:
- Hij begrijpt beter dan anderen dat de contrabas de belangrijkste pijler is van het geloof van de wereld, en ons zal helpen het hoofd te bieden aan de harpisten.
De koopman glimlachte sluw.
- We hoeven dus alleen de koning van de fluit te overtuigen. En laat de dertiende Draak een stier uitbrengen.
Er was een korte pauze. Edik, met zijn sterke tanden als een titan, beet een stuk teer van de kabel af en kauwde erop. De maag van een jongen, als je een jongen een doorgewinterde vechter kunt noemen die al meer dan een eeuw leeft, is leeg. Hij had nog niet gegeten voordat hij op verkenning ging, en daarom wilde hij iets om op te kauwen.
Wat anders te doen? Dood ze toch.
Er ging voorbij, stilletjes op blote voeten stappend, gebruind in de kleur van chocoladekleurige benen, een slavin. Ze droeg een korte tuniek, waardoor je de charmes van het schone geslacht kon bewonderen. Ondanks haar donkere huid was het haar van de slavin blond, bijna zo wit als sneeuw, en ze rook naar wierook.
Edward had er zelfs spijt van dat hij nog een jongen was, maar aan de andere kant kun je vergulde beelden en pauwen of edelstenen bewonderen, dus het is de moeite waard om opgewonden te raken.
De priester-koopman, die de smaragdgroene ketting schudde, verklaarde vol vertrouwen:
- En het zal onze opdracht zijn: "Drakenmond", die iedereen zal bijten.
De dikbuikige gesprekspartner giechelde venijnig:
'Piraten hebben onlangs een kruiser met honderd kanonnen van de Harpers meegenomen. - Het tikken op de hakken van laarzen. - Hier is wat leuks.
De dienaar van de orde, de gelijkenis van de jezuïeten, antwoordde:
- Serveert ze goed. Ze zullen weten hoe ze allerlei schurken op ons af kunnen zetten.
Hier herinnerde Edward, die opnieuw een andere slaaf met blote benen in een tuniek begon te bewonderen, met een dunne taille en prachtige heupen, in dit geval een rode kleur, zich net op tijd dat hij de taak van de voormalige hoofdman niet had volbracht Morgan Schotel. Maar aan de andere kant, waarom zou hij het noodzakelijkerwijs moeten vervullen? Wie is deze Morgan, een bloeddorstige piraat en schurk die schatten voor het team heeft verborgen? Waarom geen rat ? En tot zijn schaamte nam hij, een pionier, vijf minuten later, een lid van de Komsomol Eduard, hieraan deel. Zowel hebzucht als honger naar avontuur spraken in hem. Nou, het was zijn Komsomol-keuze!
Hoe Eduard Osetrov een pionier werd, is een ander verhaal, op een andere planeet in termen van technologische ontwikkeling. Daar ontmoette hij in het bijzonder een imperium als het Derde Rijk, alleen nog groter, talrijker en technologisch geavanceerder.
En ze werd tegengewerkt door haar eigen analoog van de USSR, alleen geleid door een mooie en uiterlijk jonge vrouw.
En daar was natuurlijk een pionier. Bovendien waren er verrassend veel kinderen op deze planeet, en ongeveer vijf keer meer vrouwen dan mannen. Prachtige wereld.
De jongen voerde het bevel over een heel kinderbataljon en ontving de ster van de held van de SBKR - dat was de naam van dit rode rijk. Eduard veroverde zelfs de Cobra-13-tank met een gewicht van duizend ton en reed ermee naar zijn eenheden. Wat echt gaaf bleek te zijn. En zijn team, bestaande uit tweederde meisjes en een derde jongens, bleek erg cool te zijn. Maar dat is uiteraard een ander verhaal.
En nu bevindt Edward zich op een schip, in een wereld van ongeveer de zeventiende eeuw, vergeleken met de aardse ontwikkelingsperiode.
En het scherpe oor van de jongen hoort alles goed.
- Nou, de Draak zou moeten brullen en vlammen uitspuwen die alles verschroeien. En Grootmeester Schroef zou een huurmoordenaar naar de Koning van de Harp kunnen sturen. - Er werd een giftig gesis gehoord. - Hoewel God weet wat voor soort heerser er is, zal de strijd om de troon het rijk niet versterken.
De tegenhanger met de smaragden antwoordde grinnikend:
- De moordenaar is zorgvuldig verborgen en klaar om te steken. Er is maar één God in het universum, en er zou maar één grote patriarch en oudere broer moeten zijn. - De toon van de prins van de kerk en de koning van de moordenaars werd stroperig. "Het feit dat hun koning besloot het hoofd van de kerk te worden is heiligschennis, en hem wacht een wrede straf."
De gesprekspartner, die de robijnrode ketting beetpakte, vroeg:
Abalddin eindelijk worden vermoord?
Lach als reactie:
- Op het juiste moment.
Een stem vol dorst klonk:
- Laten we daar dan op drinken.
De jezuïet riep een draaiende jongen uit de bedienden van het schip en beval luidkeels.
- Breng ons een vat Hisher .
De jongen zwaaide met zijn blote hakken, pakte de grote container op en sleepte hem met moeite naar de leiders. Hij viel bijna en struikelde over de plank, maar de slavin slaagde erin de container met de kostbare vloeistof te grijpen.
De scheepsjongen bedankte haar, terwijl hij al met stokken op de hielen werd geslagen toen hij de wijn morste. En als een bamboebos langs de blote zool van een kind loopt, schreeuw je uit volle borst. En dan staan de voeten in brand en wordt elke stap een paar weken lang een kwelling.
Edward knipoogde naar de jongen en de slaaf, ook al zagen ze hem niet.
Ja, hier is het leven natuurlijk saai en op een gameconsole duik je niet in een prachtige sprookjeswereld.
Een paar edelen sprongen op de kan en begonnen met zoveel enthousiasme te slikken, als kamelen die zonder aanvulling de Sahara doorkruisen. Toen de samenzweerders dronken, joegen ze de jongen weg met vuile vloeken, beloonden hem met een royale trap in zijn kont en sloegen hem met een zweep op zijn blote, gebruinde benen. We gingen de hut binnen en gingen aan tafel zitten. Blijkbaar hadden ze nog steeds niet genoeg tijd voor een samenzwering. Hoewel ze zachtjes praatten, ving de verkenner met puntige oren en korte broek, Edik, elk woord op.
Nu zal het gesprek leuker zijn. - Begon een jezuïet uit een ander universum. - De dertiende draak gelooft dat zo'n rijk als Harp geen bestaansrecht heeft. Het moet verdeeld worden tussen de contrabas en de fluit, en wat de verachtelijke ketterse Harmonierepubliek betreft, zal spoedig zijn beurt komen.
Hier merkte de koopman-samenzweerder met robijnen op:
- Vreemd genoeg, maar soms zijn de mensen veel religieuzer, ten opzichte van de Almachtige God en zijn dienaren. Republikeinen betalen ons bijvoorbeeld regelmatig tiende!
De jezuïet, de priester met de smaragdgroene halsketting, gromde:
- Maar niet meer dan dat, en andere betalingen aan de schatkist van de oudere broer werden stopgezet.
Toen nam zijn partner nog een slokje zoete en gekruide wijn en at vet vlees gedrenkt in chocoladesaus. Het kleverige sap van het dier stroomde langs zijn baard; dankzij een speciale training werd het zicht van de blotevoetenjongen Edik heel scherp en kon hij de details zien door het modderige, kromme glas van de late middeleeuwen. Toen zei hij nadenkend:
- Niets, ik denk dat de beste optie is om de monarchie daar te herstellen - Een wolfsgrijns en een vampiergrijns. - In dit geval zal er meer orde zijn en zal de macht van de kerk worden versterkt.
De jezuïet haastte zich te verzekeren:
- We hebben al een geschikte prins. Hij is opgegroeid in het klooster en is absoluut afhankelijk van ons.
Gelach als reactie:
"Dat is geweldig, wat wil je nog meer?"
Een gefluister als het gesis van een slang:
- Iemand omkopen en iemand vermoorden.
De samenzweerder met robijnen snoof dope uit een snuifdoos en siste:
Eén moord is beter dan honderd vloeken. We moeten handelen, niet uitstellen.
- Laten we nog een keer drinken vanwege het feit dat alleen wij samenzweren, en de rest is erin verstrikt!
De dronkaards dronken van een imposante zilveren beker. De wijn was duur en erg sterk, hoewel hij goed smaakte. Vurig rood schuimde het, alsof het bloed van een baby op de branding was gemorst.
- Misschien gaan we zingen, we zijn het beu om over politiek te praten.
Er klonk een gesis:
- Kom op, wees stil, anders maken we het hele schip wakker. Onze mensen hebben morgen werk te doen.
Hij sloeg met zijn vuist op de tafel en de wijn vloog op zijn jasje en bedekte het met vuile vlekken:
- Hoe zit het met mensen? Erger dan een hond. Moeten wij voor ze zorgen?
En een gemeen gegiechel met een fluitje:
- Maar het is goed om er een muntje uit te persen. Vooral als ze voelen en weten dat je om ze geeft, nog meer in woorden dan in daden.
Er verschenen slavinnen. Deze keer droegen ze een dun slipje en smalle stroken stof op de borst. Hun blote, olijfkleurige, gebruinde voeten stampten over het dek en lieten rustige, betoverende geluiden horen. En de wind blies lang, helder haar van rood, goud, wit en bruin.
Ze gingen de edelen binnen, klaar om elke lust van de hoogwaardigheidsbekleders te bevredigen.
Ten slotte werd er treurig gezang gehoord;
Er is niets zekerder dan een munt
Ze straalt echt zonder onwaarheid!
In feite is de dubloen de heerser van de wereld,
Zijn steun is een sterk zwaard en schild!
Daarin zijn de heidense goden verborgen,
Net als de zon, een stralend gouden gezicht...
Hoewel er nog steeds bandietenparasieten zijn,
Die op pad gingen in het onderhandelen van de ziel!
Coin, dit is een idool en een aartsengel,
Hij is de redder, de vernietiger van alles.
Zonder goud kwijnt het gehuurde damast weg,
Zonder geld zal er geen succes komen in de strijd!
Maar wat wil je, man van het hart,
Op jacht om onsterfelijkheid voor je te kopen...
Om gretig de deur naar gelukzaligheid te openen,
Om een draad van eeuwen leven te weven!
Maar kan een dubloen dat ook krijgen?
Is de gouden cirkel in staat om te dromen?
Zodat de oude man met de zeis niet komt groeten,
En hij heeft in het mortuarium geen zegel op zijn voorhoofd gezet!
Hoewel een munt veel geluk nodig heeft,
Om ons veel zonde te geven!
Maar de mens heeft geen macht over hartstocht,
Hem meisjes, als gierst voor een haan!
Hij wil veel uit de buik halen,
Eet fazanten, ananasponden.
Hoewel je niet tot het graf kunt eten,
Zelfs als je extreem cool bent met geld!
En de kist, die kost zelfs te veel,
Omdat er plaats is voor koningen!
Een engel zal immers een nul tekenen in de vorm:
Een klap op het voorhoofd en een stok in de hersenen!
De tongen van de samenzweerders raakten steeds meer in de war, en na nog een glas viel de langdurige bazaar eindelijk stil.
De laatste zinnen waren:
'Je hoorde dat er een muiterij was in Jack London, geleid door twee, of beter gezegd, drie mooie vrouwen.
De priester met de smaragden giechelde en gromde:
- Als ze worden gepakt, zullen de soldaten grote vreugde beleven, ze zullen uit elkaar worden gescheurd en in linten worden gesneden!
De koopman met robijnen gromde en hikte:
"Ik zou het niet erg vinden om zelf aan de jacht deel te nemen."
moeizaam hikkend en boerend , verslikten zich:
- Hier aan de kust is een chique bordeel, morgen nemen we nog hetere en temperamentvollere teven aan boord.
- Het is niet stom, waarom niet nu. Ik heb een verlangen. Hé, noem mij maar een paar prostituees. Waar zijn de nacht, glanzende feeën? - De dronken edelman liet de ketting vallen, maakte een hard geluid en viel overeind.
- Moge de Almachtige je een goede droom sturen. - Zei een nobele priester, gesnoven uit een ontnuchterend flesje. Hij bleef een tijdje staan, kwam tot bezinning, sloeg toen een kruis met een trillende hand en ging toen met schuifelende tred naar zijn hut.
De slavinnen hielden hem bij de armen vast. Maar blijkbaar was de predikant, nadat hij de alcohol had geregeld, al nergens toe in staat.
En de meisjes hier zijn zo mooi, en wat een aangename geuren van wierook en slanke, atletische lichamen van het schone geslacht.
Het gesprek, afgeluisterd door de verkenner Osetrov, was beladen met veel geheime informatie, waarschijnlijk erg waardevol voor iemand, maar voor de jonge verkenner zelf had het weinig zin. Of de harpkoning nu wel of niet vergiftigd is, maakt voor hen uiteindelijk weinig uit. En de oorlog daarentegen is in het voordeel van de filibuster, meer buit, de oorlogsschepen van de vijand hebben het minder druk met jou. Wat de oudere broer betreft, de kapers zijn in de regel bijgelovig, maar tegelijkertijd zijn ze geen gelovigen, en soms zijn ze bereid de priester tot op het bot te beroven. Eduard Osetrov zelf heeft nooit gebeden, en met de melk van zijn moeder heeft hij in zichzelf opgenomen dat alle religies een leugen zijn, maar dat er geen goden zijn. Of, zoals ze zeggen, God, die de Drie-eenheid is. En hoe komt het dat er drie goden zijn en tegelijkertijd één? Het gebeurt niet! Als de moeder ergens in geloofde, gaf ze er de voorkeur aan zich niet met de kinderen te verspreiden, en Alice geloofde dat er een soort macht in de hemel was, zij het niet bijbels. De opstand is natuurlijk interessant, maar Eduard dacht verre van dat hij gewoonlijk werd gearrangeerd door zo'n kalme en goedaardige zuster-zus in ruimtewapens. Deze gedachte leek te wild en ongelooflijk, hoewel er in acht jaar veel zou kunnen veranderen. Vooral in een oorlog! Een piraat, en Eduard is ongetwijfeld een piraat, maar dit is verdomd iets.
- De rijken grinnikten tot het uiterste! - Met je blote voet op de eik stampen. - De armen lijden honger, daarom breken er rellen uit. Het zijn niet echt mijn zaken. fluisterde de terminatorjongen. "We moeten nadenken over wat we met deze splinter moeten doen.
Zijn blik viel op het onvoltooide vat. Een zwartharige jongen die erg op hem leek, rende naar hem toe en sprak zachtjes.
- Ooms zijn behoorlijk in de war. Niemand ziet het, ik zal hun " wijn " proberen. De jongen boog zich voorover en nam een slok van het zoete drankje. Toen zoog en dronk hij nog meer, het hoofd van de jongen brulde en hij wankelde naar de kombuis.
- En wat als we het kruitmagazijn binnengaan en daar de vaten opblazen? In dit geval zal dit hulk branden en zinken. - de verraderlijke Edward heeft het door. "Ik zal.
Maar toen herinnerde de jongen zich dat er prachtige slaven op het schip waren, en dat ze konden sterven. Nou ja, hij heeft aan zijn wijsvinger een kleine, in de vorm van een zilverachtige slang, zo'n bescheiden en op het eerste gezicht onmerkbare ring. Maar hij is in staat individuen van het andere geslacht over korte afstanden te verplaatsen . Er is dus een kans dat de meisjes gered worden.
De jongen pakte een fakkel en, voor het geval dat hij zijn gezicht en haar met hars insmeerde, ging de diepte van het schip in. Tegelijkertijd stak hij zijn stijlvolle elitezwaard in de spleet, uit angst dat hij hem zou verraden met zijn schittering. De beslissing is controversieel, maar er is geen keus. Het was benauwd in het vat en het rook niet erg lekker. Natuurlijk verschilden de matrozen niet in netheid, en ze ontlastten zich overal. Maar hij die de mijnen kende, waar naakte, geschoren jongens hard in ketenen werkten en slagen kregen met een zweep voor het geringste gewricht, of, nadat hij zijn werk wat had vertraagd, een verkennersjongen bleek te zijn die niet tot de de kieskeurige. In de mijn bijvoorbeeld werd de behoefte precies in de kieren verlicht en rookten zelfs de fakkels. Ja, en de jongens vastgeketend, jarenlang bezweet, wassen zich niet, dus er was echt een hel. En hier gewoon een normaal gat voor de late middeleeuwen.
Onderweg werd zijn jongen met droge spieren, een turnjongen, geroepen.
- Mane, geef ons rum. mompelde de dronken zeeman.
Edik boog zich voorover, sprong op het vat, tastte onhandig naar de kraan en goot die in de kan. De kraan was roestig en draaide extreem strak. Het was alsof een anker in het zeewier was blijven steken.
- Je bent te lang aan het rommelen, gemene jongen. - Scout Osetrov kreeg een zware klap op zijn hoofd. - Nou, ga van de duivel af, ze hebben het nog niet gegeven.
De valse cabinejongen rende op volle snelheid. Het is goed dat hij wordt aangezien voor iemand anders. Kruitdepots proberen altijd zo te regelen dat de kans op een accidentele treffer van de kern minimaal is. Dat wil zeggen, op de bodem en in het midden van het schip, precies onder de brutomast, en zelfs bij dit lineaire schip werd er een bronzen plaat bovenop geplaatst voor sterkte en betrouwbaarheid. Dat is waar hij heen moet. De blootvoetse jongen Edik begon af te dalen, de treden waren glad, de stank werd sterker. Onderweg kwam hij een paar keer matrozen tegen, ze riepen hem toe en dwongen hem een of andere kleine opdracht uit te voeren. De jonge krijger voerde de opdrachten gewillig en snel uit, in het donker was het onmogelijk om hem en de plaatselijke jongen te onderscheiden, vooral omdat de echte Mane hoogstwaarschijnlijk sliep. Dit is hoe spionage soms potentiële slachtoffers ten goede komt. De wereld is, zoals altijd, vol paradoxen. Dat is echter de wereld van levende mensen. Van opwinding zweette de krijgerjongen Edward hevig en begon te schijnen in het licht van de fakkel.
- Het is noodzakelijk om met de zenuwen om te gaan, anders ben ik een piraat. Hij sprak tegen zichzelf.
Eindelijk is een zware eikenhouten deur met een enorm slot zichtbaar. Hier stopte Osetrov, niet wetend wat hij nu moest doen. Op dat moment werd hij opnieuw gebeld.
Een heel dikke man met een lang mes riep hem erbij. En met een uiterst nare, hese stem kakelde:
- Jij hangt bij de ruimlapper, ga mijn laarzen schoonmaken.
De bezwete Edward rende naar hem toe, de vlammen verlichtten zijn groezelige gezicht en, zoals het geluk wilde, keek de dikke man hem aandachtiger aan. De jongen had van nature een heel mooi gezicht en lichaam, en zijn mooie engelachtige gezicht was heel moeilijk te verwarren met iemand anders.
- Jij bent Mane niet! - En een hysterische, maar rustige huilbui vanwege overmatig drinken. - Oh, lelijke spion, vertel me, wie ben jij?
In plaats van te antwoorden, sloeg Eduard de vijand met zijn handpalm in de keel. Als antwoord zwaaide hij met zijn mes, en de jongeman ontweek ternauwernood een klap die door de ribben gleed. Lichte verbranding en onaangename jeuk vanaf het begin.
- Hier is het beest. - De Sturgeon Warrior onderschepte zijn hand, draaide het mes en stak het vervolgens tot aan het handvat in de maag. De dikke man schreeuwde en hardnekkige vingers groeven in zijn keel, waardoor een schreeuw werd onderdrukt.
De jongen wurgde de vijand met alle woede, omdat hij er tevreden over was hoe de weerstand van de vijand daalde en hoe hij zakte. Toen de dikke man uiteindelijk een lijk werd, gooide de formidabele jongen Edward hem weg. Nu, en hij heeft dit duidelijk begrepen, moet hij zich haasten, anders zullen ze alarm slaan als ze de verdwijning van een belangrijke zeeman ontdekken, of beter gezegd, zelfs een marineofficier. Het slot bewoog echter niet en de jongen beschikte nog niet over de vaardigheden van een inbreker, in ieder geval zulke primitieve sloten (wat niet gezegd kan worden over elektronische codes), waarbij hij tevergeefs een mes gebruikte. Het werd saai en kapot.
Hier renden verschillende meisjes met een minimum aan kleding, maar met een maximum aan charme, stampend met hun blote voeten over het dek.
Ze liet haar blote zolen heel sierlijk in het stof achter, als een schets van Leonardo Da Vinci, sporen.
- Dat is lelijk, hoe kan ik nu het slot openen. Misschien de deur in brand steken? Edward stak de fakkel aan. Massief hout brandde slecht, bovendien was het van bovenaf met ijzer gesmeed. De jonge saboteur besefte al snel de volledige nutteloosheid van zo'n pad en begon het kasteel op te warmen. De olie erin vloog in brand en stonk sterk.
- Het stinkt naar verbrande mest. - De woedende jongeman Eduard stak een gebroken mes in het gat, stak dieper en lichtjes scrollend. Hij herinnerde zich een film over de oudheid - "Rusty Sword", waarin een dief op een vergelijkbare manier probeerde het slot van de schuur te openen. Toegegeven, nu werkt deze methode niet.
Er klonk een geluid, twee bewakers naderden. Ze waren dronken en huilden een onsamenhangend lied. De dappere jongen Edward was niet bang voor ze, maar het risico is te groot dat ze alarm slaan. Daarom schoot hij de duisternis in, met een snelle beweging van zijn handpalm, en doofde de fakkel.
"Lief stel" kwam aan de deur. De oudste van het paar, een nogal enorme vechter, zei.
- En waarom heeft het algemene bevel ons in godsnaam gegeven om de bescherming van het buskruitmagazijn te controleren, niemand zal hier komen.
- Ja, en het kasteel hier is zodanig dat de duivel zelf zijn been zal breken. - De tweede krijger mompelde en gromde toen. En toen kreunde hij verward:
- Kijk, iemand wilde de deur openen.
Achteraf gezien is iedereen sterk, de jonge krijger Edward sloeg zichzelf gefrustreerd op het voorhoofd, je moet zo verstrooid zijn. Ondertussen probeerde de bewaker het mes weg te trekken. Een ander kraste, begon om zich heen te kijken en draaide zijn nek van schrik:
- Er is een verkenner op het schip, het is tijd om alarm te slaan.
Twijfelen was niet meer mogelijk, het woord werd versneld door een veer, Eduard sprong uit de hinderlaag en voerde een springende slag uit.
Hij sloeg met zijn hele scheenbeen tegen de achterkant van het hoofd, en zelfs het geknars van gebroken wervels was te horen. Op dat moment maakte de tweede matroos een schokbeweging in een poging het mes eruit te trekken, en zie, het slot ging vanzelf open.
Voordat de laatste tegenstander dom met zijn mond open kon opstaan, vocht de goed getrainde jonge krijger Edward met beide handen en voeten. Toen ze hem probeerden te pakken, gaf Osetrov hem een uppercut in de kaak en vervolgens in de slaap. De krijger zakte op de grond.
Verschillende mooie meisjes, nauwelijks bedekt door dunne stroken stof, applaudisseerden vrolijk en riepen in koor uit:
Goed gedaan, kajuitjongen op blote voeten! Je bent een held!
De jonge terminator fluisterde vrolijk:
- Nu moeten we snel handelen!
Nadat hij zijn zakken had gepakt en een vuursteen had gevonden, iets wat noodzakelijk was, omdat de lantaarn die de dronkaards droegen was uitgegaan, doofde de Steurkrijger een vonk en stak de fakkel aan.
- Laten we nu sabotage plegen, zoals in een film over de oudheid een pionier de fascisten opblaast. 'De jonge krijger scheurde een doek, drenkte hem in hars en maakte er een zelfgemaakte lont van. Vervolgens sneed hij een stuk af bij het grootste vat, vulde het en stak het in brand.
- Laat de engelen van de antiwereld mij te hulp komen! - De ogen van de voormalige partijdige ondergrondse strijder fonkelden roofzuchtig. Ik hoop dat er genoeg tijd is om weg te rennen.
Zachtjes op zijn tenen stappend, sloot de gebruinde, gespierde terminatorjongen Eduard de deur, hing hem terug en rende, met een scherpe beweging op het slot, naar boven. Het leek erop dat de diepe atmosfeer op de borst drukte en het hoofd vertroebelde. De benen werden verrassend zwaar. Onderweg belden ze hem een paar keer, en de grote krijger Eduard, die zo veel op een gewone halfnaakte jongen op blote voeten leek, antwoordde met gesmoorde stem:
De generaal belde mij dringend.
Dit werkte uiteraard feilloos bij de bekrompen krijgers, totdat een andere stem ernaar vroeg.
- En waarom heeft de generaal je nodig?
De jonge jongen Eduard, sprankelend met zijn blote, eeltige hielen, antwoordde met een vooraf voorbereide stempel:
- Ik heb een dringende opdracht, ik moet aan dek.
- Nee, eerst dien jij ons. - De matroos schreeuwde en greep hem bij de spier, zij het met een scherp uitstekende bottenschouder.
De jonge krijger sloeg, zonder er twee keer over na te denken, het beest op de knie en voerde vervolgens een zwaai uit. Hij bezweek onder het vriendelijke gelach, en de behendige jongen Osetrov voegde snelheid toe.
Zijn rennen werd steeds wanhopiger en krampachtiger. De blote hakken van het eeuwige terminatorkind flitsten voorbij. Hier is eindelijk het spaardek, hij snelt naar de bekende spleet en probeert zijn zwaard te vinden. Hij is afwezig!
Alleen slavinnen zingen ergens spiritueel iets met hun nachtegaaltrillingen, heel mooie stemmen. En wat voor meiden zijn het, over het algemeen lieflijk.. Met hun schone en gladde huid.
Edward kan het echter niet aan - zijn legendarische en dappere zwaard is tenslotte verdwenen.
Maar dit is geen gemakkelijk wapen, zo'n mes snijdt elk metaal. Terwijl hij boos met zijn blote voet stampte, fluisterde Edward met bleke lippen:
Ik zal je niet verlaten, ook al moet ik sterven.
De jonge saboteur voelde de reling in razend tempo, toen struikelde een schildwacht over hem.
Er volgde een luide schreeuw:
- Wat doe je hier?
- De generaal gaf opdracht om het verloren medaillon met een diamanten hart te vinden! - Er was een slimme eeuwige jongen Osetrov. Met moeite zichzelf in bedwang te houden, om niet meteen zijn harde, als de punt van een koevoet, blote hielen in het voorhoofd te steken.
Hij stikte zelfs van vreugde:
- Dat klopt, dus laten we samen eten.
De krijger snelde naar het dek en begon aan de planken te voelen. Het leek voor Edwards jonge lichaam dat de tijd vloog en snel de laatste seconden voor hem afmeet. Een stroom van gedachten werd onderbroken door een uitroep.
- Kijk eens wat ik vond. - Ja, soms gebeurt het, iedereen heeft geluk, maar jij niet. Hoewel geluk een relatief begrip is. De jager trok een vaag glimmend zwaard.
- Klas! Ik zal je de truc laten zien. - Zei de eeuwige terminatorjongen, en met een lieve glimlach, terwijl hij met zijn vingers zijn rechterhand in de zonnevlecht sneed, met behulp van de "Tiger Claw" -techniek. Toen voelde de hand de vertrouwde lichtheid van het zwaard. Met een rennende start sprong de jonge en onoverwinnelijke krijger overboord.
Slavenmeisjes, die met hun blote, gebeitelde, sierlijke, zoals het hoort, voeten van het schone geslacht stampten, die geen schoenen kenden, zongen;
Jij bent ons grote idool
Jongenskrijger licht...
Verover de hele wereld -
Wees liefde gezongen!
Vrijwel onmiddellijk was er een krachtige explosie, het schip splitste zich in twee delen en rokende houtblokken verspreidden zich in alle richtingen. Een van hen sloeg de jongen Eduard zeer pijnlijk op de gebruinde blote schouders, en het brandhout verbrandde lichtjes zijn blote voeten, een fragment raakte de ruwe zool van de scheepsjongen. Hoewel hij verbijsterd was, ging hij niet langzamer rijden, hij zwom op de automatische piloot.
En natuurlijk vergat hij niet over de ring te wrijven en een korte spreuk uit te spreken.
De magische wervelwind pakte de slavinnen op. En hij droeg ze naar een veilige plek vanaf het opgeblazen schip van een sprookjesland. En ze belandden in de haven. Een heel detachement mooie meisjes met verschillende niveaus van naaktheid. En slechts één van hen had sandalen geborduurd met parels. En dat komt omdat ze niet bepaald een slaaf was.
De meisjes namen het in koor op en zongen:
Maar de hartslag van het hart en de aderen,
Tranen van onze kinderen, moeders...
Ze zeggen dat we verandering willen
Gooi het juk van slavenketens af!
De krijgersjongen zong terug:
De zoon van de aarde zal antwoorden: nee,
Ik zal nooit een slaaf zijn...
Ik geloof dat de vrijheid zal bloeien,
De zon zal een etterende wond genezen!
Voor het grote vaderland in de strijd,
Het jongenshart roept je...
Sta op als een dappere ridder in de ochtend
De duisternis zal verdwijnen, de rozen van mei zullen bloeien!
Tijgerhaaien begonnen opnieuw de jongen te achtervolgen die sabotage had gepleegd.
De jonge krijger Edward zwaaide beroemd met zijn zwaard, hoewel zijn gekneusde schouder ondraaglijk pijn deed. Hier zwom een van de roofdieren te dichtbij en werd afgesneden, waarna haar eigen metgezellen haar aanvielen.
En ze begonnen hun vriendin te kwellen en haar letterlijk uit elkaar te scheuren. En de golven veranderden de kleur van een robijnrode zonsondergang.
-Jullie haaien hebben geen gevoel van solidariteit. In plaats van een gevallen kameraad te steunen, maak je hem af. - Voegde de jonge krijger ironisch toe. Waar is uw geweten gebleven?
De haaien jammerden iets onverstaanbaars als antwoord, slechts één van hen met paarse strepen en zonder hoorns zei plotseling:
- Wie ben jij, jongeling, om miljoenen jaren evolutie te betwisten.
Van verbazing liet de eeuwige jongen Eduard bijna zijn zwaard vallen, maar gelukkig slaagde hij er dankzij een fenomenale reactie in om de kostbare trofee te onderscheppen met zijn behendige, blote tenen, zoals die van een aap.
De jonge krijger vroeg:
- Ben je aan het praten?
De haai grinnikte ironisch.
- Wat denk jij, alleen mensen zijn daartoe in staat? Dit is jullie arrogantie, het is niet voor niets dat de meesten van jullie de evolutie ontkennen en jezelf een goddelijke oorsprong toeschrijven. - En het belangrijkste roofdier van de zeeën gooide boos haar staart op het water.
De jongen antwoordde logischerwijs:
- Ik ben niet de meerderheid, en in het bijzonder geloof ik dat we ooit hersenloze apen waren. Maar toen slaagden ze erin om op te staan. - Een stoere krijger weigerde. - Er zullen millennia voorbijgaan en we zullen zulke hoogten bereiken waar zelfs de meest gedurfde sciencefictionschrijvers niet van kunnen dromen!
De haai, die Edward op een bepaalde afstand bleef volgen, merkte sceptisch op:
"Je bent nog steeds te zelfverzekerd, man. Je verwacht met behulp van de rede te bereiken wat anderen hopen te bereiken ten koste van goddelijke genade.
De jongen, die een zet probeerde toe te voegen, vooral omdat de snijwonden als gevolg van de explosie walgelijk jeukten, was opnieuw verrast:
- En hoe weet je dit, want je komt niet uit de zee.
Shark zei willens en wetens:
- Sommigen van ons hebben een aangeboren vermogen om informatie op te nemen uit de hersenen van degenen die zijn opgegeten. Zo kwam ik een buitengewoon belezen bisschop tegen. Ook jij, ook al ben je een jongere, bergt veel kennis in jezelf op. Nu ben jij mijn ontbijt of diner, afhankelijk van wat je het lekkerst vindt.
- Probeer maar! 'Edward, behendig als een cobra, ving de naderende beweging op, zwaaide met zijn zwaard en hakte naar de dichtstbijzijnde haai, die op hem af stormde.
De klap trof haar en sneed haar oog, hersenen en hoorn af. En opnieuw klampten de roofdieren zich vast aan het stuiptrekkende lichaam, in plaats van allemaal samen op hun dader af te vliegen.
- Nee, je zult mijn hersenen nooit proeven. - Hij zei, met moeite zijn lach inhoudend, de haaien zagen er erg dom uit, jongen. - Maar als je wilt, zwem dan dichterbij. 'De jonge krijger maakte met zijn blote tenen zoiets als een vijg.
De zeerover, die bang was zichzelf aan te vallen, siste agressief:
- Nu gaan ze je vermoorden. "Blijkbaar was ze niet zo creatief met vloeken, ze perste zich eruit." - Je bent een domme klootzak.
De roofvis, die klaar was met zijn partner, snelde opnieuw achter de jongeman aan. Ze probeerden hem van alle kanten aan te vallen, maar behendig, getraind in geheime gevechten, ook met scherpe wapens, dook de eeuwige jongen Edward en scheurde de buik van de een open en sneed de staart van de ander af. De haaien verloren, alsof ze slecht waren, een tijdje hun interesse in hem en knaagden alleen.
- Ik zie dat jij geen controle hebt over je zussen. - merkte vreugdevol de onoverwinnelijke jongen Edward op. Waarom zijn ze zo primitief? En ze sterven in stilte, als partizanen onder ondervraging?
De hoofdhaai antwoordde eerlijk:
"Mensen zoals ik zijn zeldzaam. En de rest is een berg stomme spieren die worden bevestigd door instincten: maak de gewonden af - sterker dan mijn bevelen.
De behendige jongen Eduard woog het zwaard en dacht: waarom zou je het niet naar deze dwergvinvis gooien? Het is waar dat er een risico bestond om een prachtig wapen te missen en te verliezen. Alsof hij zijn bedoelingen vermoedde, verhoogde de intelligente haai zijn tempo en begon weg te lopen van de jonge jager.
- En ik zie dat jij bang was. - De wrede krijger giechelde en zag eruit als een jongen, Edward. - Kun je je bende terugbellen?
De vinnenvos siste venijnig:
Tel niet mee, je hebt niet veel overlevingskansen.
De haaien probeerden het opnieuw uit elkaar te trekken, raakten het een paar keer aan, in het bijzonder, sneden het been af met hun tanden, knaagden bijna de vingers van de hand af, voerden blijkbaar een paar pijnlijke slagen uit met hun hoorns op het lichaam een paar ribben breken. Maar een flink dozijn van hen pleegde zelfmoord. Korte pauzes terwijl ze hun kameraden afmaakten, zorgden ervoor dat hij zich kon hergroeperen. Ze stonden al op hem te wachten op het schip, de schutter, een voormalig veroordeelde met krullend haar en een kromme neus. Samen met hem, een heldhaftige vrouw die eruitzag als een zwarte vrouw, schoten ze met het kleinste kanon. Geen wonder dat hij een negerreputatie had als een onovertroffen schutter; de bal raakte de haai precies en scheurde hem uiteen.
- Boe -boem! - Zei de jonge krijger Edward, zijn tanden ontblotend. - Het is alleen jammer dat het niet gestreept is. Nu zal ze zich mij herinneren en wraak nemen. - Hij streek met de rand van zijn hand over zijn keel en voegde eraan toe. - Maar wraak op haar zal vooral naar buiten komen, en niet alleen zijwaarts!
De jonge krijger, zich vastklampend met zijn handen en blote tenen van behendige voeten, waar zelfs een chimpansee jaloers op zou zijn, klom snel op het dek, hij was zo opgewonden dat hij zich niet moe voelde. Kapitein Kavarnava was de eerste die naar buiten rende om hem te ontmoeten: