Аннотация: Pek çok macera yaşayan çocuk, şimdi bir çocuk özel kuvvetleri mangasına komuta ediyor. Ve döngülerin uygarlığıyla savaşmak zorundadır . Çok ilginç olan, burada uzay teknolojisinin olması.
DÖNGÜLERE KARŞI ŞAKA ÇOCUK
DİPNOT
Pek çok macera yaşayan çocuk, şimdi bir çocuk özel kuvvetleri mangasına komuta ediyor. Ve döngülerin uygarlığıyla savaşmak zorundadır . Çok ilginç olan, burada uzay teknolojisinin olması.
. BÖLÜM 1
Soytarı çocuk, bir uzay subayının apoletleriyle savaş kıyafeti giymişti. Yanında da çanları ve ıslıkları olan takım elbiseli bir kız vardı. Ve her tarafı şeffaf, açık bir miğfer takıyor. Kız elinde bir patlayıcı tuttu ve cıvıldadı:
- Edik, belki ekibin geri kalanını bekleyeceğiz? En az yüz tane varken birlikte dövüş döngüleri çok büyük bir risktir!
Oğlan bir savaşçı, on iki ya da on üç yaşından büyük görünmese de, savaş kıyafeti içinde ne tür kaslar göremiyorsunuz, ama gözlerinde gerçek bir prens vardı. Ve kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
- HAYIR! Haydi birlikte savaşa gidelim! Düşmanlara gelince, korkma. Sonuçta, sana küçük bir çakıl yapay "zırh" verdim, bu, vurma şansını yüz kez azaltır!
Kız kaydetti:
- Ve yüz kere çok!
Oğlan kızdı:
- Senin bu kadar korkak olduğunu bilmiyordum Adala!
Turuncu saçlı kız dedi ki:
- Ben korkak değilim! Pekala, belirleyici bir atılım yapalım!
Ve böylece savaşçı çocuklar savaşa girdi. Etrafta mor, zümrüt, leylak ve pembe benekli taşlarla parıldayan kayalar vardı ve yerden sarkıtlar yükseliyordu. Ve bu son derece gizemli bir manzara.
Ve kalenin önünde. Bir şövalye, ortaçağ gibi görünüyor, ancak kulelerde roketler ve ışın tabancaları var. Ve yukarıdan, altıgen şeklinde bile olan yerel güneş parlıyor ve ışık ara sıra renkleri ve rengi değiştiriyor. Ve bu aynı zamanda tüm manzaraya çok gizemli ve aynı zamanda kendi tarzında büyüleyici bir görünüm verir.
Oğlan ve kız, değişen, titreşen karo yolda yarışıyorlardı. Genç bir savaşçının çıplak ayakla şaplak atması daha alışılmış bir şey olabilir, ama ne yazık ki bu dövüş kıyafeti ayrılamaz. Kalede kaç devir var? Bu aynı zamanda bir gizemdir. Ve eğer sadece yüz tane varsa, o zaman bu o kadar da kötü değil.
Bu çok agresif ırktan bir tank ortaya çıkınca oğlan ve kız hemen bir taşın arkasına saklandılar. Uzundu, üçgen şeklindeydi ve üç yanında da bir ağızlık vardı. Ve zırh çeliği yayar, ancak yüzeye, hava yastığına dokunmaz.
Savaşçı çocuk Edward, çocukça da olsa çok tatlı gülümsemesiyle gülümsedi. Ve uzay saldırganlarının arabasına küçük bir bezelye attı.
Uçtu ve doğruca silahın oldukça geniş ağzına atladı. Ve birkaç saniye sonra üçgen, güçlü bir tank patlar. Sanki bir mühimmat deposuna yıldırım düşmüş ve küçük parçalara ayrılmış gibiydi.
Bunun gerçekten de oldukça havalı bir pasaj olduğu ortaya çıktı.
Adala kız cıvıldadı:
- Zekice! Sen gerçek bir Jedi'sın !
Edik çocuğu başını salladı.
Bir Padawan olmalıydım ! Ama bu başka bir hikaye!
Bundan sonra cesur çocuklar kaleye doğru koştu. Kapılar açıldı ve üç tank daha dışarı fırladı. Aynı üçgenden ikisi ve üçüncüsü daha büyük ve altıgendir, her iki yanında toplar ve üstte yedi tane daha vardır.
Savaşçı kız ıslık çaldı:
- Vay! Yeni oyuncularımız var!
Savaşçı çocuk başını salladı.
- Her şeyi bozabilirsin!
Ve genç savaşçı, kibrit kutusu büyüklüğünde küçük bir alet çıkardı. Ve işaret parmağını çevirerek içindeki birkaç programı açtı. Sonra kızın bu dövüş bölümünde Edward dediği çocuk bu kutuyu fırlattı. En büyük tanka doğru sorunsuzca uçtu. Ve neredeyse görünmez.
Kız erkeğe sormuş:
- Nedir?
Edik gülümsedi ve cevap verdi:
- Sürpriz! Şimdi nasıl çalıştığını göreceksiniz!
Nitekim kutu büyük bir tankın namlusuna uçtu. Ancak bu sefer patlama olmadı. Üçlü hükümdarlık hareket etmeye devam etti. Ayrıca, iki ek araba ortaya çıktı.
Adala adlı kız fısıldadı:
- Ne işe yaramadı?
Savaşçı çocuk göz kırptı.
- Şimdi göreceksin!
Ve gerçekten de, büyük bir tankın en büyük topu yerden kalktı ve döndü ve üçgen şeklindeki rakibini nasıl oyacağını. Ve ona zırh delici bir mermiyle vur. Parladı ve savaş kitini patlatmaya başladı. Ve sonra namlu daha küçük olan başka bir tanka aktarıldı ve ona çarptı.
Adala gülümseyerek şunları söyledi:
- Sınıf!
Edik'in tweet'i:
Kale yoldaysa,
Düşman inşa etti...
Arkadan atlamak gerekiyor -
Onu ateş etmeden al!
Kız genç meslektaşına göz kırptı. Cesur ve zeki çocuklar tüm orduya karşıydı. Ancak canavarlara karşı kurnazlık ve teknoloji oldukça iyi çalıştı.
Üçüncü tank alev aldı, ardından dördüncü tank. Ve yine patlama ve kırılmalar. Bu, şimdiye kadar tek bir kapıda ölüm ve yok oluşun hizalanmasıdır.
Savaşçı çocuk oldukça mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
Neden bir ekibe ihtiyacımız var? Onlar da bizim gibi çocuklar. Sadece ben asırların tecrübesine ve bilgisine sahibim ve onlar daha yeni yetişen gençler. Ve onları uranyum çubuklu mermilerin etkisine maruz bırakmaya değmez.
Kız kıkırdadı:
- Yerel gezegendeki tüm insanlar,
Her zaman arkadaş olmalı...
Çocuklar gülmeli
Ve huzurlu bir dünyada yaşayın!
Savaşçı çocuk telefonu eline aldı ve şarkı söyledi:
Çocuklar gülmeli
Çocuklar gülmeli
Çocuklar gülmeli
Ve huzurlu bir dünyada yaşayın!
Kale duvarlarında duran toplar öfkeli tanka ateş etmeye başladı. Makinenin etrafında ateş, yıkım ve alevli kum pınarları fışkırdı. Ve zırha birkaç vuruş çatladı.
Adala adlı kız şunları söyledi:
- Çok isabetli bir rakip değil.
Ancak, tanka birkaç mermi daha isabet etti. Ve patlatıldı ve patladı. Patlama anında ondan minicik bir nokta ayrıldı. Ve Adala elini uzattı. Zeki bir oğlan tarafından kullanılan bir cihaz kızın avucuna uçtu. Ya da her durumda, erkek gibi görünen deneyimli bir kahraman ve tasarımcı.
Edik onaylayarak kızın omzuna vurdu:
- Aferin, anladın!
O güldü:
- Yakala, yakalama!
Ve cihaz çocuğun çevik, makak benzeri avucuna girdi.
Şimdi çocuklar mutluydu. Rulette bankaya vuran ve altın çipler alan oyuncular gibi. Ancak şanslı olduğunuzda durmanın zor olduğu açıktır. Mükemmel bir hafızaya sahip olan Edik, yirminci yüzyılda o kadar bıyıklı olduğunu ve ölçüyü bilmediğini hatırladı ve ilk başta şanslı olmasına rağmen parasını ödedi. Yani tabii ki kumarhanede oyundan zamanında çıkabilmeniz gerekiyor.
Ancak Edik, bunun tam olarak bir oyun olmadığını anladı. Ve bu gerçek savaş bir RPG değil.
Örneğin, şimdi kalenin üzerinde iki helikopter belirdi. Ve bölgeyi keşfetmeye hazır görünüyorlar.
Kızlar korkuyla ciyakladılar:
- Korkmuş! Onları alabiliriz!
Edik güldü ve cevap verdi:
- Daha ani hedefler vardı. İşte yeniden kullanılabilir sibernetik hatamın nasıl çalıştığı.
Ve çocuk yeniden başladı. Helikopter sayısı da altıya yükseldi. Ve aerodinamik ve büyüktüler.
Adala'nın tweet'i:
Beceriksizce koşmasına izin ver,
Su birikintilerinde zırhlı tanklar...
Ve helikopter yaban arısı gibi cıvıldar!
Edik aldı:
Cheburashka topçusu,
Shapoklyak, bir pilot gibi,
Timsah makineli tüfeği doldurdu!
Ve şimdi helikopter, kendi kendine bir böcek almış, muadilindeki hava tabancalarından nasıl patladı. Hasar gördü ve sigara içmeye başladı. Ve diğer helikopterler döndü. Ve üzerlerinde de ateş var ve onlar da karşılık veriyor. İşte eğlence geliyor. Pikaplardan biri, arkasında dumanlı bir kuyruk bırakarak çoktan düşmeye başladı.
Ve onun arkasında bir tane daha. Bu gerçekten de eğlenceli ve yıkıcı bir çekişme.
Çocuk arkadaşına başını salladı.
Demonte nasıl?
Adala homurdandı.
- Şanslı!
Edik gücendi ve kırmızı yanaklarını şişirdi:
- Hâlâ beleş diyebilir misin?
Kız şeffaf miğfere vurdu ama bir şey söylemedi. Bu sırada iki helikopter aynı anda düştü. Ve biri kaleye isabet etti, aynı anda üç topa da hasar verdi.
Dahi çocuk tweet attı:
- Katılıyorum, akıllı!
Kız cevap verdi:
- Akıllı olması ve burada nasıl desteklenmemesi mümkündür!
Son iki helikopter şiddetli bir şekilde çarpıştı ve bir anda patladı. Ve yine bir flaş oldu. Bu harika!
Edik şarkı söyledi:
Büyük dahi, servet kölesi,
Aynı zamanda adamım...
Şiir lirik dizeleri,
Yüreğe yakışır bir yüzyıla sahip olmak için!
Böylece ikinci tur cesur çocuklar lehine gitti. Ve çipli kontrol süper böceği çocuğun avucuna geri döndü.
Kız kaydetti:
- Evet, iyi gidiyoruz. Ama düşmanın cebinde de joker olabilir!
Edik sırıtarak cevap verdi:
- Bir şakacı tanıyordum. Daha doğrusu, bir değil. Oyunlarda ve filmlerde böyle çekimler vardı!
Kale kapıları yeniden açıldı. Bu sefer içlerinden daha büyük canavarlar çıkıyor. Hatta emeklemek için eğildiler.
Bu durumda yürüyen robotlar!
Dahi çocuk haykırdı:
- Evangelion !
Kız şaşkınlıkla sordu:
- Ne?
Edik gülümseyerek açıkladı:
- Bu animasyon dizisi geldiğim gezegende çekildi. Ve orada da büyük robotlar vardı!
Adala, şunları kaydetti:
Gezegeniniz harika. Bir keresinde iki yüzden fazla ülkeniz olduğunu söylemiştiniz.
Oğlan iç çekerek cevap verdi:
Evet, ne yazık ki öyle.
Kız inanamayarak sordu:
- Ve ne yazık ki neden? Belki de şans eseri. Çünkü bir gezegende bu kadar çok ülke ve kültüre sahip olmak harika!
Edik cevap verdi:
- HAYIR! Çok havalı değil. İnsanlar çok sık kavga eder ve yumruklarını kullanır. Yani, farklı ülkelerin çok sık çatıştığını ve birbirlerine füze fırlattığını söylemek istedim.
Adala içini çekerek şunları söyledi:
- Evet...
Savaşçı çocuk kararlı bir şekilde sözünü bitirdi:
- Rezalet! O zamana kadar, robotlarla başlayalım!
Ve elektronik canavarlar çıktı ve aslında bir düzine. Ve o kadar çok silahları var ki bütün bir şehri yok edebilirler.
Edik, şunları kaydetti:
- Burada onlara karşı farklı bir yaklaşıma ihtiyacımız var.
Ve çocuk cebinden antenli küçük bir cihaz çıkardı.
Kız şaşkınlıkla sordu:
- Ne olduğunu?
Edik gülümseyerek cevap verdi:
- Hızlı ama yıkıcı virüslerin taşıyıcısı!
Adala tweet attı:
- Ah, ne virüsler, virüsler- virüsler !
çocuk düzeltti
- HAYIR! Amacımız iyiyi korumak ve insanlara, Saikallara ve hatta robotlarına zarar vermemek!
Ve dahi çocuk, sonlandırıcılara doğru görünmez bir ışın ateşledi.
Robotlar ve diğerleriyle ilgili filmleri hatırladım. Ve burada gelişmiş ışının aynı olduğunu iddia edemezsiniz.
dokuz katlı bir bina büyüklüğünde , kirişli büyük robotların etrafından dolaştı. Ve başardı. Burada sonlandırıcılardan biri aniden dondu ve alçalmaya başladı. Ve onun arkasında bir tane daha.
Çocuk gülümseyerek şarkı söyledi:
Fal Saati -
Oyun zamanı!
Fal Saati -
Bu saati kaçırmamaya çalışın!
Robotların nasıl donup düştüğünü, tozları kaldırdığını ve levhalara çarptıklarında kırık parçaları saçtığını izleyen kız şunları kaydetti:
Evet, teknik!
Eddie gülümseyerek başını salladı.
- Evet, yeniden yapılanma döneminde teknoloji her şeydir!
Adala cevap verdi:
- HAYIR! İnsanlar ve personel her şeye karar verir! Ve aynı zamanda, hepsi değil!
Kız ayrıca cebinden rubik küpüne benzer bir şey çıkardı ve onu döndürmeye başladı.
Terminatör robotlar tekrar çarpıştı ve parıldayan ve titreyen bütün bir ışık ağı onları sardı. Ve sonra savaş araçları parçalanmaya ve küçük parçalara ayrılmaya başladı. Bu da patladı ve parçalar, bir hokey yıldızının sopasının ezici darbesinin altına düşen bir buz kütlesi gibi uçtu.
Adala düzeltmeyi yaptı ve şunları söyledi:
- Şimdi birkaç dakikalığına görünmez olabiliriz!
Dahi çocuk cevap verdi:
- En mükemmel cihaz değil, kızılötesi ışıkta görünür olacağız. Hadi, akortu ben yapsam iyi olur.
O sırada çiftin arkasından bir ses duyuldu. Dövüş kıyafetleri içindeki erkekler ve kızlar ortaya çıktı. Sadece bir düzine vardı ve en azından görünüşte bir çiftten daha yaşlı değillerdi . Ama aynı zamanda çocukların oldukça iyi silahları var. Lazer silahları, patlatıcılar, yok etme minik bezelye bombaları. Evet, buradaki adamlar açıkça basit değil. Evet ve sanal savaşlarda eğitildi !
Eddie haykırdı:
- Beyler dikkatli olun yoksa vurulursunuz! Burada savaş giysilerinizi delip geçebilecek silahlar var.
Savaşçı çocuklar uzandı. Havada ışık huzmeleri belirdi ve lazer topları ateşlendi.
Hareket eden her şeye vurmaya başladılar. Toz içinde bile.
Adala'nın tweet'i:
- Bunun gibi. Burada çok fazla ateş var.
Hayatta kalan bir çift sonlandırıcı robot, kendi silahlarıyla vuruldu. Ve parladılar ve patlamaya başladılar. Birinin kafası koptu, yukarı uçtu ve bir topaç gibi döndü.
Lazer silahlı çocuklar kıkırdadı. Görünüşe göre çok eğlenceli görünüyordu. Bir kıza şarapnelle vurulmasına rağmen, yanlışlıkla şeffaf bir miğferle başını kaldırdı ve pembe, çocuksu yanağı yandı.
Savaşçı haykırdı:
- Antikasar !
Adala kabul etti.
- Son derece basit!
Savaşçı oğlan, kızın yanmış ve kesik yanağına bir tüp canlandırıcı macun sıktı. Ve neredeyse anında, hasar iyileşti ve ardından genç savaşçının pürüzsüz cildi pürüzsüzleşti ve iz bırakmadı.
Kız gülümseyerek kıkırdadı:
- Ancak bilim!
Edik, içinde yüzyıllara ait anı ve deneyimlerin yer aldığı pürüzsüz alnını kaşlarını çatarak fark etti:
- Döngüler o kadar basit değil. Sorunlarımız olabilir.
Adala tweet attı:
- Tüm sorunlarımızı çözemesek de,
Her sorunu çözemez...
Ama herkes daha mutlu olacak
Herkes daha çok eğlenecek!
Ve burada yine ortaçağ kalesinin kapıları açıldı. Ve oradan başka bir sürpriz patladı. Bu durumda, devasa tiranozorlar olduğu ortaya çıktı. Ve üzerlerinde savaş kıyafetleri giymiş savaşçılar oturuyordu.
Adala gıcırdadı:
- Döngüler !
Eddie, onaylayarak başını salladı.
- Buna çok benzer. Dinozorlar tehlikelidir.
Savaşçı çocuklar koro halinde şarkı söylediler:
Dinozorlar, dinozorlar,
Belki de Afrika'da yaşıyorsunuz!
Kahvaltıda portakal çiğnemek
Dinozorlar, dinozorlar!
Döngüler şekil olarak insanlara benziyordu, ancak daha büyük ve daha uzundu. Ve her elde altı parmak vardı ve en büyük kalın falankslar birbirinin karşısına yerleştirildi.
Çok acımasız yaratıklar.
Adala'nın tweet'i:
- Onlardan biraz korkuyorum!
Yanıt olarak, Edik şarkı söyledi:
Ne kadar korkak olmak, anlamıyorum
Savaş için güçlü bir savaşçı doğar...
Korku bir zayıflıktır ve bu nedenle -
Korkanlar zaten yenilmiştir!
Savaşçı çocuklar cıvıldadı:
Canavarlardan korkmayacağız
Ellerinde ışın tabancasıyla doğmuşlar ...
Şövalyeler her zaman nasıl savaşılacağını bilmişlerdir,
Düşman sonsuza kadar soğukta kalsın!
Muazzam büyüklükteki dinozorlar ilerliyordu. Ve bu tehditkar sürüngenler bile zıpladılar.
Çocuk komutan Adala'ya başını salladı :
- Bana Rubik Küpünü ver !
Kızlar kıkırdadı:
- Bu ne için?
Edward yanıt olarak şarkı söyledi:
Mutluluk için, bizim için,
Eğer istersek...
bana bir şey sorma
Sormayın, bir şey anlamayın!
Savaşçı çocuklar, sanki eğlenceli bir oyunmuş gibi yine güldüler.
Savaş kıyafeti içinde yan tarafta duran savaşçı çocuk, çocuksu ama cesur ve güzel yüzünü kaşlarını çatarak turuncu bir benek içinde fark etti:
- Hepimiz komutanların emirlerini ve hatta savaş sırasında tartışırsak, disiplin tamamen ortadan kalkacaktır.
Rubik Küpünü tartışmadan geçti . Edik onu aldı ve şarkı söyledi:
Düşmanı tek darbede yok edeceğiz,
Zaferi havalı bir kılıçla onaylayacağız ...
Döngüleri bir nedenle kazandık -
Dinozorları parçalara ayıralım!
Ve dahi çocuk, çevik elleriyle bu garip küpün düğmelerine basmaya başladı. Ve devasa ve kötü tiranozorlar, çocuk savaşçıların müfrezesine giderek daha da yaklaştı. Ve iki buçuk metre boyundaki büyük bisikletçiler, havalı bir şekilde kandırılmış lazer makineli tüfekleriyle şimdiden ateş etmeye başladılar.
Adala'nın tweet'i:
Kaderin dengede
Canavarlar bize saldırıyor!
Ama Tanrıya şükür, arkadaşlar var,
Ama Tanrıya şükür, arkadaşlar var!
Ve böyle bir darbe vur
Çok geç olmayana kadar!
Ve sonra önden yürüyen üç tyrannosaur aniden dönüp birbirlerine saldırdılar. Ve pençeleriyle güçlü, griden kahverengiye benekli deriyi yırtmaya başladılar. Döngüler canavarlardan uçtu ve bir kriz içinde kıvrandı. Diğer tiranozorlar onlara saldırmaya başladı ve mağlup uzaylıların kemiklerini kırıp etlerini öğüterek gerçekten pes ettiler.
Adala içini çekerek şunları söyledi:
- Bu korkunç!
Kızıl saçlı savaşçı çocuk şarkı söyledi:
- Savaş hayatı korkunçlaştırır,
Değerli ve güzel bir ölüm!
Edik burada yine Rubik Küpünde bir şeyi çarpıttı . Ve yine, diğer tiranozorlar birbirlerine koştu ve ısırdı. Aynı zamanda döngüleri düşürdüler . Geri ateş etmeye çalıştılar. Ancak ateşleri bu tür canavarlara karşı pek etkili değildi.
Çocuklar neşeyle şarkı söylediler:
Boşuna düşman inanıyor
Bizi cesurca ne kırabilir ...
Kim cüret eder, savaşta saldırır -
Düşmanlar öfkeyle yenilecek!
Ancak bu durumda, döngülerin düşmanları birbirlerini yok etti ve vurdu. Ve tiranozorlar tarafından ezildiler. Ve böyle bir karmaşa ortaya çıktı. Ve dinozorların kanı yeşil ve maviydi ve bisikletçilerin kanı turuncuydu. İçlerinden birinin kaskı çıkmıştı. Ve çok çirkin bir kupa görünür hale geldi, ancak belli belirsiz bir şekilde bir insana benziyordu. Ama dövmelerde, korkunç yaratıklarla.
Adala gıcırdadı:
- Evet, bu yaratıklar pek hoş değil ve bu tür yetişkinler!
Edik kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
- Burada asla, umarım, yetişkin ve hatta yaşlı bir adam olmayacağım! Ekibimizin her halükarda bedeni büyütmemesinin bir yolu var!