Аннотация: Один iз ельфiв паралельного свiту захотiв повоювати. Але вибрав для себе кар'єру льотчика Люфтваффе. Ельф виявився феноменально сильним асом-пiлотом, набираючи рекорднi рахунки. I його результативно почала впливати на перебiг Другої свiтової вiйни.
ЕЛЬФ-АС ЗМIНЮЄ ХIД ДРУГОЇ СВIТОВОЇ ВIЙНИ
АННОТАЦIЯ
Один iз ельфiв паралельного свiту захотiв повоювати. Але вибрав для себе кар'єру льотчика Люфтваффе. Ельф виявився феноменально сильним асом-пiлотом, набираючи рекорднi рахунки. I його результативно почала впливати на перебiг Другої свiтової вiйни.
. РОЗДIЛ Љ 1.
Один iз ельфiв паралельного свiту захотiв стати героєм i воювати в авiацiї. I треба було так статися, що вiн опинився в Люфтваффi. Наприкiнцi сорок другого року розпочалася кар'єра - цього вiдважного льотчика. Вiн ельф i його нiхто не мiг збити. А ось сам вiн збивав лiтаки активно. На Середземноморськiй дiлянцi фронту, Вольф Бiсмарк зрiзав понад три сотнi лiтака. За першi двiстi отримав Лицарський Хрест Залiзного Хреста з дубовим листям мечами та дiамантами. Це була на той момент одна з найвищих нагород Третього Рейху. А за триста збитих лiтакiв Вольфу - так назвав себе сам цей ельф, вручили й орден Нiмецького орла з дiамантами.
Але справжнiй трiумф чекав на ельфа-аса, коли його перевели на Курську дугу. На схiдному фронтi розпочалася його просто фантастична кар'єра. Така результативна що хiд iсторiї став змiнюватися. За два мiсяцi Вольф збив понад чотириста радянських лiтакiв.
I йому вручили новий ступiнь ордена: Лицарський Хрест Залiзного Хреста iз золотим дубовим листям, мечами та дiамантами. А за сiмсот п'ятдесят збитих лiтакiв - унiкального ступеня спецiально, щоб вiдрiзнити Вольфа Бiсмарка заснували шостий ступiнь нагороди: Лицарський Хрест Залiзного хреста з платиновим дубовим листям, мечами та дiамантами. А коли ельф-ас збив тисячу лiтакiв, то був нагороджений черговою нагородою спецiально для нього затвердженої: Зiркою Лицарського хреста зi срiбним дубовим листям, мечами та дiамантами.
Треба вiдзначити феноменальну результативнiсть Вольфа було досягнуто ще й тому, що йому передали експериментальний винищувач МЕ-309, який мав цiлих три 30-мiлiметровi авiагармати, i чотири кулемети.
I з такою вогненною мiццю феноменальний Вольф трощив радянськi машини тривiально з дистанцiї. I його вони не могли збити, бо гинули набагато ранiше.
Iншi льотчики пiдтягувалися до рiвня ельфа-суперасу, i намагалися битися краще. Особливо вiдзначилися двi дiвчини: Альбiна та Альвiна. Вони билися в одному лише бiкiнi та босонiж. I водночас нiмецькi льотчицi показували феноменальнi результати.
Альбiна билася на Фокке-Вульфi - дуже потужнiй по озброєнню машинi. Вона натиснула босими пальчиками нiжок на кнопки i збила вiдразу три радянськi лiтаки однiєю чергою i заспiвала:
- Ми феномени великi,
Дiвчата зовсiм босi!
Альвiна теж застосувавши при стрiльбi босi пальчики нiжок i збиваючи росiйськi лiтаки, видала:
- Слава Нiмеччини, слава -
Танки рвуться вперед.
Дивiзiї у чорних сорочках -
Вiтає дойче народ!
Альбiна стягнула з себе лiфчик. I знову натиснула на кнопку за допомогою червоних соскiв грудей i заспiвала:
- Замоч, замоч -
Сталiна-дегенерату!
Замоч, замоч,
По рогах порад треба!
I знову свої голi груди в битвi застосує. Ось це справдi дiвка.
А Альвiна також залишилася в одних лише тоненьких трусиках. I рубiновим соском грудей натискає на кнопки. I пiдрiзає радянськi лiтаки, i при цьому спiває:
Батькiвщина, нехай кричать уродина,
Але вона нам подобається...
Спляча красуня!
I войовниця взяла i показала свою, довгу, рожеву мову. Ось це справдi баби.
А Вольф Бiсмарк зi свого МЕ-309 iнодi бив i за наземними цiлями. Зокрема щодо танкiв. З 30-мiлiметрiв, довгоствольної гармати цiлком можна пробити дах танка Т-34. I вивести радянську машину з ладу. Ну, чим ельф-ас гiрший за того ж Руделя?
Щоправда, танки знищувати - це не його головне завдання, але все одно за пару мiсяцiв на Курськiй дузi вiн пару-трiйку сотень радянських машин знищив, точнiше, вибив на якийсь час з ладу. Танк iз пробитим люком i полагодити можна. Хiба що екiпаж страждає. Але 30-мiлiметрова гармата невеликий снаряд несе, тож усiх у танку знищити складно. Багато збив штурмовикiв IЛ-2, завдавши солiдної шкоди наступальним можливостям Червоної Армiї.
Внаслiдок цього нiмцi змогли уникнути на Курськiй дузi повного розгрому. I лiнiю фронту було стабiлiзовано. Гiтлерiвцi втратили Орел i Бєлгород, але змогли втримати Харкiв та частину Донбасу.
Бої затяглися до пiзньої осенi. Потiм настала пауза. Втрати Червоної Армiї були великi, але й нiмцi трохи видихнулися. На фронт почала надходити бiльш досконала з маленькою та вузькою вежею "Пантера"-2. Вона була краще захищена з бортом, i гармата у неї була бронебiйнiша за 75-мiлiметрiв у 100ЕЛ довжина ствола.
З'явився дещо ранiше, нiж у реальнiй iсторiї та "Тигр"-2. Але цей надто важкий танк не дуже популярний у вiйськових.
А ось "Пантера"-2 показала себе досить добре.
Схiдний фронт виявився замороженим. Бої йшли лише у повiтрi. Нiмецький льотчик Вольф Бiсмарк, або ельф отримав прiзвисько бiлого диявола. I Сталiн призначив за його голову нагороду мiльйон рублiв.
До нового року Вольф Бiсмарк збив пiвтори тисячi лiтакiв. I велику кiлькiсть пiдбив танкiв та наземних цiлей. За що йому було вручено платиновий кубок iз дiамантами. А також хрест вiйськових заслуг у золотi i теж iз дiамантами.
Наприкiнцi грудня Червона Армiя знову намагалася наступати на пiвденному фланзi фронту. Великi втрати повiтря, i ефективнiсть як Вольфа Бiсмарка, а й iнших нiмецьких асiв уповiльнювали просування.
Бойовi дiї показали ефективнiсть використання у боях льотчиць.
Зокрема, сам юний ельф бився на пару з дiвчиною Хельгою. Та билася на Фокке-Вульфi, i бiльше лупцювала по наземних цiлях.
Дiвчата симпатична. I використовувала при стрiльбi ще й босi пальчики нiжок. Що дуже було ефективно.
Хельга була чарiвна та дуже гарна блондинка з витонченою фiгурою.
Вона часто билася в одних тiльки трусиках. I вiдважно била по радянських танках, пробиваючи їхнi башти.
Серед нiмецьких нових машин бiльш досконалою та ефективною була "Ягдпантера". Ця самохiдка була i потужною озброєнням, i досить добре захищена в лоб i рухлива. Також непоганою виявилася i САУ "Панцер"-4, яка була i низька, i непогано броньована в лоб.
Взимку нiмцi оборонялися вмiло. Тим бiльше союзники, зазнавши втрат у боях за Сицилiю та Iталiю, дiяв дуже обережно, i навiть не взяли Неаполь. I вiдволiкали менше вiд нiмецьких сил.
Гiтлер особисто зустрiчався iз Вольфом Бiсмарком. I той переконав фюрера замiсть крилатих та балiстичних ракет ФАУ вкластися у досконалiшу модифiкацiю Фокке-Вульфа ТА-152. I цей багатоцiльовий лiтак виявився дуже вдалим.
Його озброєння та бронювання були дуже сильнi, а льотнi характеристики та маневренiсть значно кращi, нiж у Фокке-Вульфа. I ця машина стала завойовувати панування в повiтрi. За допомогою ТА-152 можна завдавати ударiв i по наземних цiлях. Зокрема по танках, самохiдках, вантажiвках, радянськiй артилерiї та реактивних пускових установках.
Ось це справдi були машини класу супер.
Червона армiя загрузла в нiмецькiй лiнiї оборони. Радянськi вiйська не змогли досягти успiху нi пiд Ленiнградом, нi в Українi, нi в центрi.
Гiтлерiвцi збiльшили випуск танкiв та самохiдок. Особливо "Ягдпантери", яка була хороша та ефективна. I "Пантера"-2 показала свiй рiвень особливо за вмiлого використання сил.
Ну i, звичайно, ще борються нiмецькi дiвчата. У тому числi й у танках.
Вольф Бiсмарк переконав фюрера, що на фронтi слiд використовувати жiнок. Бо вони дуже непоганi бiйцi.
I справдi, як, наприклад, б'ється танковий екiпаж на "Пантерi"-2.
Герда, незважаючи на зиму в одних лише трусиках та босонiж.
I вона дуже гарна та чарiвна блондинка.
I гармата у "Пантери"-2 дуже далекобiйна. I якщо вже лупне, то реально врiже з убивчою силою.
Герда скелячи зубки, пальнула за допомогою босих пальчикiв нiжок по радянськiй машинi. Пробила з великої дистанцiї тридцятьчетвiрку i прочирикала:
- Я дiвчинка знай крута,
I б'юся завжди боса ...
Ось це справдi воительки.
"Пантера"-2 стоїть на мiсцi в засiдцi. Радянськi машини намагаються наступати. Нова нiмецька гармата має початкову швидкiсть снаряда 1300 метрiв на секунду, що дозволяє навiть за невеликого калiбру пробивати радянськi машини з великої дистанцiї.
Тепер веде вогонь Шарлота. Руда дiвчина застосовує також босi пальчики, своїх витончених, засмаглих нiжок.
Пальнула Шарлота влучно та проспiвала:
- Ти закохався в дияволу,
I вирiшив їй присвятити свою сторiнку!
Потiм зробила пострiл по радянському танку i Христина. Вона теж застосувала босi пальчики нiжок. Пробила росiйську машину, завдавши їй серйозних пошкоджень, i змусивши горiти та детонувати снаряди.
Христина прочирикала:
- Ми смiливо в бiй пiдемо,
За справу Рейху...
Ворогiв у лайно зiтремо,
I ти не дрейфуй!
Потiм уже босими пальчиками нiжок пальнула вже й Магда. I це був дуже точний та влучний пострiл. I войовниця завдала нищiвного удару по росiйськiй технiцi. I пробила вежу тридцятьчетвiрки.
Пiсля чого дiвчата заспiвали:
Ось перша проталiна,
У трунi я бачу Сталiна...
I трупами завалено,
Росiйська земля!
Дiвчата на "Пантерi"-2 борються вiдчайдушно.
Ось Герда знову вистрiлила, натиснувши на кнопку червоним соском грудей. I пробила з великою влучнiстю радянську тридцятьчетвiрку. Прошила її, протаранивши корпус iз великої дистанцiї. I почав вибухати бойовий комплект.
Герда засмiялася i вiдзначила:
- Нашi кiстки танкiв не бояться,
Ми завжди в СС вмiли битися!
Iдея використовувати оголенi жiночi груди для стрiлянини - дуже прогресивна.
Ось Шарлота довбала по вороговi за допомогою малинового соска грудей. Пiдбила росiйську машину i прочирикала:
- Слався Третiй Рейх, слався!
Ось Вiтчизни огряднi поля.
Ми не скажемо вам здрасту,
Можна навiть процвiтати з нуля!
I дiвчисько показало свою дуже довгу мову. Їм вона здатна творити чудеса.
Ось i Христина довбала за допомогою рубiнового соска грудей. Пiдбила машину Т-34-76 i прочирикала, вискалив зубки:
- Слава нашiй Батькiвщинi Нiмеччини!
Отака вона класна дiвчина!
I горить черговий радянський танк. I це дуже здорово та круто.
Магда взяла i довбала, по вороговi за допомогою полуничного соска грудей, i зробила це дуже влучно.
Пробила росiйську машину з екiпажем iз смердючих чоловiкiв. Та ще й боєкомплект вибухнув. I пройшла детонацiя.
Войовниця iз золотистим волоссям проспiвала:
- Велич нiмцiв визнає планета,
Ми зможемо на Марсi банани садити.
Нас люблять i цiнують усi нацiї свiту,
Бо у нас Богородиця Мати!
I дiвчинка знову застосувала свiй схожий на бутончик троянд сосок грудей. I це дуже красиво.
I коли дiвчата в одних лише вузьких трусиках борються, дуже гарно.
Добре коли багато дiвчат. Ось, наприклад, Шелла та Фрiда б'ються. Двоє дiвчат стрiляють iз снайперських гвинтiвок.
I вони теж босонiж i в бiкiнi. Дуже красивi i сексуальнi дiвчата. I у них рельєфний плиточками прес.
Ось це справдi чудово. I ось Шелла стрiляє по ворога, пробиває кулею радянського офiцера.
Пiсля чого дiвчина верещить:
- Я велика дiвка супер!
I жбурне босими пальчиками нiжок великої, вбивчої сили гранату. I та пролетить, i масу радянських солдатiв порве.
I Фрiда стрiляє, i теж це робить дуже влучно. Пробує росiйського командира i верещить:
- Будуть нiмкенi хорошi,
Б'ємо всiх росiян вiд душi!
I знову жбурне босими пальчиками нiжок колосальної руйнiвної сили лимонку. Та рвоне i безлiч бiйцiв Червоної Армiї побито i з вiдiрваними руками та ногами.
Фрiда взяла i заревiла:
- Тисни на газ, давай мiй хлопчик тисни на газ!
I блисне сапфiровими очима. Ось це справдi дiвка що треба. I дуже крута.
Шелла взяла i прочiрикала:
- Мої гарнi губи,
Вони подiбнi до коралу.
У великiй митi чудовому,
Наносять дiвки удари!
Ось дiйсно треба сказати тут дуже дивовижнi та класнi красунi.
Ось Шелла оголила свої груди, спустивши лiфчик. I червоним соском на курок як натисне. I зреагує забiйної сили смерть. Ось баба з Нiмеччини довбала. I це скажемо так - конкретно.
I знову росiйськi солдати з вiдiрваними руками та ногами розлiтаються у рiзнi боки.
Фрiда також взяла та оголила свiй бюст. I застосувала вбивчий рубiновий сосок грудей. I так їм довбала по вороговi з великою влучнiстю. I вiдстрiлила яйця росiйському генераловi.
Пiсля чого нiмкеня-блондинка заспiвала:
Де твiй мундир генерал,
Твої ордени, спина як струна.
Ти вже чув вiдбiй,
Лише дощ бив по даху,
Твоїй генерале!
I войовниця блиснула очима кольору сапфiрiв. Ось це справдi дiвчисько. I при цьому ще й боса.
I її мова дуже пустотлива.
Дiвчата-снайпери працюють. I вибивають масу радянських солдатiв та офiцерiв.
Ось жiночий фактор вiн багато чого здатний вирiшити. I влучнi, снайперськi пострiли.
У боях брали участь нiмецькi новiтнi самохiдки Е-10. I тут ельф-ас допомiг. Переконав Гiтлера, що роботи над "Маусом" перспектив немає. I краще нехай конструктори розроблять щось меншi за розмiрами, дешевше, але куди ефективнiше. Ось так найкращi конструктори Третього Рейху i створили машину. У нiй двигун та трансмiсiя розташовувалися одним блоком i поперек, i машина могла ще й опускатися.
Її висота становила всього 1,2 метра, а екiпаж iз двох осiб розташовувався лежачи. I машина мала вагу всього десять тонн при двигунi в 400 кiнських сил. При цьому гармату в 75-мiлiметрiв та 48 ЕЛ довжинi ствола. А лобова броня 82-мiлiметра пiд великим нахилом, а бортова 52-мiлiметра i плюс її закрита катками.
Тобто вийшла машина - маленька, рухлива, маневрена, малопомiтна, i ще добре захищена. Не те що "Маус", який навiть у проектi виглядав не надто привабливо з величезної ваги - його перевозити було б важко i малу швидкiсть.
А як цей танк провалювався б у бездорiжжi?
А Е-10 - просто iдеальна машина. I її радянськi тридцятьчетвiрки не могли пробити в лоб навiть при стрiльбi впритул. А нiмецька машина дуже легко маскувалася.
Двi дiвчини: Єва та Адала, у такий ось машина билися з радянськими танками. Може, гармата й недостатньо потужна, щоби брати ворога з великої дистанцiї. Натомiсть i противника тебе не особливо бачить. А як i бачить, то вже не потрапить.
Ось це справдi дiвки що треба. I зрозумiло, i у них є секрет. Битися босонiж i в бiкiнi.
Цiкаво й те, що машину нацистiв пофарбували в бiлий колiр, i її на снiгу практично не видно.
Єва натиснула на кнопки джойстика за допомогою босих пальчикiв нiжок. Вразила з дистанцiї радянську тридцятьчетвiрку. Все ж таки нiмецька гармата в будь-якому випадку краща за радянську, i заспiвала:
- Е, е, є баба Єва,
Є, е, там є печера!
I Адала теж по супротивнику як довбає. I також використовуючи босi пальчики нiжок. Пробує ворога i верещить:
- Слава! Слава! Слава!
Нiмеччина - це держава!
Ось такi тут скажемо дiвки - просто супер. I хто може з ними потягатися? Вони дуже крутi.
I стрiляють точно. А ще нiмецька машина дуже рухлива. I так ворогiв б'є. I показує свiй забiйний клас.
Але, зрозумiло, є жiнки i з радянської сторони. I вони теж борються босонiж i в бiкiнi.
Ось, наприклад, екiпаж Єлизавети на Т-34-76. Дiвчата б'ються майже зовсiм голенькi.
Єлизавета стрiляє за допомогою босих пальчикiв нiжок та спiває:
- Дiвчата бувають рiзнi,
Але в цьому випадку червонi...
Вони хочуть перемоги,
Потрiбнi пацани, а не дiди!
Катерина пiдморгнула їй i проворкувала:
- Та потрiбнi добiрнi пацани!
I теж пальнула за допомогою босих пальчикiв нiжок.
А потiм весь танковий екiпаж дiвчат заспiвав;
Я вступила до комсомолу, граючи,
Дiвчина красива мрiя....
Думала, свiт буде вiчним травнем,
Щодня народження весни!
Але чомусь не склалося,
Якось менi закохатися, не дано...
Ну, скажiть хлопцi менi на милiсть,
Життя дуже мiцне весло!
Раптом вiйна раптово загримiла,
I зазнав смертi ураган...
I моє дiвча сильної тiло,
Можна вiдразу пiдставити пiд удар!
Не хочу, повiрте, я здаватися,
За Вiтчизну битися до кiнця.
Носимо ми гранати в мiцному ранцi,
Сталiн замiнив у серцях батька!
Воїни великi Росiї.
Можемо свiт порядок захистити.
Зорi неба оксамит оросили,
I мисливець перетворився на дичину!
Я дiвчина боса борюся,
Повна спокуса та кохання...
Буде, знаю мiсце у цьому раї,
Не збудуєш щастя на кровi!
Воїни великi Вiтчизни,
Битимемося твердо пiд Москвою...
А потiм мрiя при комунiзмi,
Проти пекла з Сатаною!
Бравi росiйськi хлопцi,
Що б'ються чесно до кiнця.
Луплять же вони з автомата,
Якщо треба iз золота вiнця!
Нас не зупинить навiть куля,
Iсус великий Бог воскрес...
Днi дракона хижi минули,
Стало навiть яскравiше з неба!
Я люблю тебе Рiдна Лада,
Буде у славi найвищий Бог Сварог...
За Росiю нам боротися треба,
З нами найкращий Бiлий Бог!
Не поставити росiян на колiна,
Нашу плоть повiр не приборкати.
З нами Сталiн i великий Ленiн,
Цей iспит теж треба скласти!
Бiль Вiтчизни теж у нашому серцi,
Вiримо ми у велич її...
Вiдкриваємо в космос жваве дверцята,
Буде дуже солодке життя!
Босi ми дiвчата-красунi,
По кучугурах жваво так бiжимо...
Нам не треба цiєї гiркої горiлки,
Крила простягає херувим!
За Вiтчизну ми дiвчата встанемо,
I вiдповiмо фрицям, злим нi,
Буде знищено пекельний Каїн,
А Христу Спасителю привiт!
Буде ера - краще не буває,
Мертвi воскреснуть назавжди.
Свiтобудова стане сущим раєм,
Всiх людей виповниться мрiя!
Отак спiвали дiвчата-комсомолки та стрiляли. I використовували як босi пальчики нiжок, i червонi соски грудей.
I ось пальнула i Олена, використовуючи свою голу, круглу п'яту. I вразила ворога.
Пiсля чого дiвчина видала:
- Дякую Сталiну,
Що трупами завалено...
Росiйська земля!
I Єфросинья теж босими пальчиками нiжок як вiзьме i по вороговi садане. I зробить це надзвичайно точно та влучно.
Пiсля чого прореве:
- Дiвчата сопливi у нас,
Знайте просто перший клас!
Танк радянський не дуже хороший. I снаряди часто летять повз цiль, хоч їх i запускають босими нiжками.
А ще б'ються i пiонери. Хлопчики борються взимку босонiж i в шортах.
Голi, засмаглi нiжки дiтей посинiли вiд холоду, але погляди у хлопцiв дуже гордi. Хоча вони в мороз i на крижаному вiтрi б'ються з оголеним торсом. I при цьому їх посинiлi губи спiвають;