Аннотация: Ваяѓнiцы працягваюць з лютасцю i гераiзмам змагацца ѓ Афганiстане i паказваць там вышэйшы баявы пiлатаж. I яны, зразумела, абыходзяцца мiнiмум адзення - басанож i ѓ адным толькi бiкiнi.
БОСЫЯ ДЗЯђЧЫНЫ АФГАНСКАЙ ВАЙНЫ
АНАТАЦЫЯ
Ваяѓнiцы працягваюць з лютасцю i гераiзмам змагацца ѓ Афганiстане i паказваць там вышэйшы баявы пiлатаж. I яны, зразумела, абыходзяцца мiнiмум адзення - басанож i ѓ адным толькi бiкiнi.
. РАЗДЗЕЛ Љ1
Бягуць чатыры прыгожыя дзяѓчыны ѓ бiкiнi: Наташа, Зоя, Аѓгусцiна, Святлана.
Вось яны адважна ѓступаюць у бой з маджахедамi.
Наташа палiць па войсках Iсламскай iмперыi Талiбан з падствольнiка, падбiвае ѓ борт танк i ѓсклiкае:
- Радзiма нас не забудзе!
Пасля чаго яе босая ножка кiдае ѓ талiбскiх ваяроѓ гранату. Чуецца крык i пiск, маса разарваных байцоѓ iсламскай iмперыi. I аднаму генералу войска Сулеймана адарвала руку.
Зоя, якая таксама пiша па талiбах са здзiѓленнем адзначыла:
Святлана, страчучы па талiбах выдала, падмiргнуѓшы i голай, круглай, ружовай пяткай паддаѓшы выбух-пакет, з узрыѓчаткай:
- Галоѓнае багацце ѓ душы!
I маса талiбскiх салдат аказалася разарванай. Гэта была грандыёзная бiтва двух каласальных войскаѓ.
Наташа ѓпала на жывот... Над ёй праляцеѓ штурмавiк. Дзяѓчына павярнулася i лупанула ѓ яго хвост. Уразiла машыну. Тая задымiлася i пакiнула за сабой пышны шлейф.
Ды гэта ѓражальнае ѓжыванне новага комплексу "Iголка". Ён палiць нiбы распалены метал алей.
Зоя таксама лупанула па iншым талiбскiм штурмавiку. Уразiла яго ѓ корпус, пасля чаго праспявала:
- Нiколi мы не здадзiмся ворагу,
Я супостатаѓ пад ствалы пострыгу!
I дзяѓчына босымi ножкамi ахапiла звязку гранат. А затым як з вялiкiм спрытам шпурне ѓ ворага.
I чарговая самаходка iсламскай iмперыi перавернецца.
Вiдаць, што чарапаха з магутнай гарматай, круцiць пабiтымi каткамi, а гусенiцы лопнулi.
Зоя адзначыла з усмешкай:
- Мы зробiм усё шыкоѓна!
Аѓгустына таксама адчайна б'ецца. Яна ѓскоквае i бяжыць на талiбаѓ, страляючы. I яе медна-чырвоныя валасы лунаюць як баявы сцяг. Уражлiвая грацыя ѓ дзяѓчынкi.
Рудая шэльма напявае:
- Зробiм свет прыгожым,
I рушым у палёт...
Нашай савецкай Расii,
Войска грозных прыб'е!
Святлана, агрэсiѓна страляючы ѓ супернiкаѓ i скошваючы iх нiбы касой траву, таксама кiнула гранату босымi, чэпкiмi пальчыкамi i пiскнула:
- За палёт да вяршыняѓ!
Чацвёра дзяѓчынак працавала. I страляла, i лупiла працiѓнiкаѓ з вялiкiм адчаем i фiгуральным нацiскам.
Акрамя iх ваявалi i iншыя дзяѓчынкi. На найноѓшым Т-72 выехаѓ экiпаж Лiзаветы.
Дзяѓчыны, зразумела, у адным бiкiнi i босыя. Яны вядуць машыну.
А талiбскiя танкi напаѓзаюць. Галоѓным чынам гэта копiя з Т-54, не занадта небяспечная машына.
Вось выплюнуць са ствала важкi снарад, i з вялiкай дыстанцыi дзiвiць талiбскi танк.
Алена, якая падала снарад, усклiкае:
- Гэта каласальна!
Кiроѓца Еѓфрасiннi пацвярджае:
- Вызначана так!
I яе голыя, мазолiстыя падэшвы цiснуць на педалi. Танк рэзка паскараецца. Затым зноѓ запавольваецца. I iдзе забойны стрэл.
Экiпаж чатыры Е на вышынi.
Iх танк зноѓ прыходзiць у рух, а доѓгi ствол паварочваецца. Зноѓ палiць забойная гармата. На момант з'яѓлення Т-72 найлепшы танк свету. I зразумела, ён сваё паказвае.
Лiзавета, ведучы агонь, i дзiвячы супернiкаѓ, заѓважае:
- Мы ёсць сапраѓдныя патрыёткi СССР!
Кацярына рашуча заявiла:
- Усе патрыёты Савецкага Саюза!
I пальнула, нацiснуѓшы на кнопку, галавой, ружовай пяткай.
Ды тут дзяѓчынкi не з тых, што капусту лапцем сёрбаюць. Iх танк зноѓ у руху.
З дыстанцыi яму талiбскiя снарады не страшныя. I яны ѓражваюць непрыяцеля з пяцi, шасцi кiламетраѓ.
Вось гэта дзяѓчыны - што трэба. У iх сiла гневу i полымя страсцi. А таксама упэѓненасць у перамозе.
Лiзавета глядзiць праз прыцэл. Афганскiх машын няшмат. Але ёсць яшчэ i амерыканскiя, прададзеныя iсламскай iмперыi ѓ крэдыт. Гэтыя машыны таксама слабейшыя за расiйскую. I ѓ iх вышэй сiлуэт з-за чаго куды лягчэй патрапiць.
Кацярына вылечыла i ѓразiла афганскую машыну амерыканскай вытворчасцi. I з аднаго стрэлу сарвала вежу.
Вось як яна хораша б'е.
Алена-радыстка i зараджалая пацвердзiла:
- Так трымаць!
I зноѓ вылятае забойны для афганцаѓ снарад. Дзяѓчыны ва ѓсёй красе.
Ну, гэта танк.
А вось бягуць, мiльгаючы ружовымi пятачкамi дзяѓчыны ѓ бiкiнi да самалётаѓ.
Абедзве дзяѓчыны страляюць трапна. I вельмi яны фiгурыстыя i мускулiстыя.
Напрыклад, калi злавiлi ѓ палон талiба, прымусiлi яго цалаваць пыльныя падэшвы. Так воiн iсламскай iмперыi Талiбан так перахваляваѓся, што лiтаральна адкiнуѓ капыты.
Алiса адказала з уздыхам:
- Шкада яго!
Анжалiка пагадзiлася:
- Гэтая вайна нам i зусiм не патрэбна!
Алiса дадала:
- I Талiбану таксама!
Рудая шэльма дасцiпна заѓважыла:
- З акулярамi з Кiтая, такая я крутая!
Ваяѓнiцы i сапраѓды вельмi вясёлыя.
У iх столькi яркага шарму.
Алiса зноѓ кiнула прэзент смерцi голай, круглай пяткай i прабуркавала:
- За новыя перамогi!
Анжалiка таксама запусцiла ѓ непрыяцеля разбурэнне, ужыѓшы босую ножку i вякнула:
- За Айчыну!
Вось так гэтыя дзяѓчаты разышлiся... Снайперскiя вiнтоѓкi працавалi з поѓнай аддачай.
Алёнка таксама бiлiся, абараняючы ад талiбаѓ горад. Усюды былi развалiны i нагрувашчвалiся руiны.
Дзяѓчына дала чаргу па салдатах iсламскай iмперыi Талiбан, скасiла iх цэлы шэраг.
А затым Алёнка кiнула босымi пальчыкамi ножак гранату, раскiдаѓшы кiтайцаѓ i пiскнуѓшы:
- За Iллю Мурамца!
Анюта таксама пiша па салдатах Афганскай iмперыi Талiбан. I усаджвала вельмi трапна. Што не куля, тое трапленне.
I падаюць прабiтыя талiбы, слова штабелямi.
А дзяѓчына яшчэ голай, ружовай, круглай пяткай гарошынку смерцi кiне i праспявае:
- Слава СССР! Няма ѓ нас праблем!
I зноѓ трапная чарга, i куча трупаѓ.
Ала таксама ѓ баi. Зразае салдат Афганскай iмперыi Талiбан. Такая ѓжо ён прамянiстая дзяѓчына. Выбiвае талiбаѓ нiбы таѓро iголкай. Пры гэтым напявае:
- I ѓ горнай вышынi, зорнай цiшынi,
У марской хвалi i лютым агнi!
I лютым, i лютым агнi!
I вось яе босыя пальчыкi ножак зноѓ кiдаюць забойны i разбуральны прэзент смерцi.
Дзяѓчынкi тут вельмi прыгожыя, i ѓсё ѓ бiкiнi. А такiя фiгурыстыя i мускулiстыя.
Марыя таксама змагаецца. Выбiвае масу талiбаѓ, скошвае iх з вялiкай лёгкасцю i напявае:
- Жыццё толькi iмгненне - памiж мiнулым i будучым,
Жыццё толькi iмгненне - за яго i трымайся ...
Хто з мужчын можа выхваляцца тулавам,
А ѓ дзяѓчынкi думка - закруцiся!
I яе босая ножка зноѓ як кiне каласальнай разбуральнай сiлы падарунак анiгiляцыi.
Вось гэта сапраѓды дзеѓкi - проста вышэйшы клас i пiлатаж самых выбiтных пiлотаѓ.
А як iх босыя ножкi хупавыя, i панадлiвыя.
Алiмпiяда таксама змагаецца з вялiзным натхненнем. I косiць без цырымонiй ворагаѓ. Яна iх цэлымi шэрагамi знiшчае.
А затым босыя пальчыкi ножак цудоѓнай прыгажунi кiдаюць падарункi татальнай анiгiляцыi.
Пасля чаго Алiмпiяда праспявала:
- Не не згасне зоркi,
Погляд камсамолкi чысты...
Голас народа звонкi,
I раѓчук прамянiстыя!
Веру ѓвесь свет прачнецца,
Будзе канец фашызму-
I заззяе сонца -
Шлях асвяцiѓшы камунiзму!
I зноѓ босая пятка падкiдвае адразу цэлую звязку гранат.
Вось гэта дзяѓчаты. У iх столькi прыгажосцi. А талiбы iдуць наперад нiбы хваля цунамi. Iх вельмi шмат, i яны лiтаральна закiдваюць расейскiя пазiцыi трупамi. I так агрэсiѓна лезуць.
Войскi Афганскай iмперыi Талiбан, iмкнуцца захапiць увесь свет. I ѓ дадзеным выпадку Расiю.
Маруся страляе па талiбах. Яе босыя пальчыкi ножак кiдаюць лiмонку з аскепкамi. I зноѓ ляцяць у розныя бакi iголкi. Прашываюць воiнаѓ Iсламскай iмперыi Талiбан.
Маджахеды вельмi адважныя, i дзяѓчыны стракаючы па iх ледзь паспяваюць мяняць стужку. Iх лiтаральна закiдваюць трупамi.
Матрона таксама вядзе агонь па супернiку, i вельмi пазнакi. Яна скошвае ворагаѓ, i кiдае босымi пальчыкамi ножак забойнай сiлы гранаты. Раздзiрае супостатаѓ i пiшчыць:
- Камсамол не проста ѓзрост,
Камсамол - мой лёс!
I зноѓ дзяѓчына робiць трапны стрэл. I падае забiты талiбскi генерал.
Алёнка напявае, круша маджахедаѓ:
- Саюз непарушны рэспублiк вольны,
Аб'яднала не грубая сiла, не страх...
А добрая воля людзей адукаваных,
А сяброѓства, святло, розум i смеласць у марах!
I ѓ якi раз босыя пальчыкi точаных, загарэлых ножак дзяѓчынкi кiдаюць забойнай i разбуральнай сiлы гранату.
I маса талiбаѓ адпраѓляецца да продкаѓ.
Шпурнула голай пяткай прэзент смерцi i Анюта.
Афганскi танк перавярнуѓся. I яго разбiтыя каткi пакацiлiся па полi.
Выпаленая трава, маса трупаѓ на ёй.
Анюта з усмешкай праспявала:
- З талiбам бушуе вайна,
Вайна без асаблiвых прычын...
Сарваѓся з ланцуга Сатана -
I гiбель прыйшла разам з iм!
Ала таксама пiша па воiнах Афганскай iмперыi Талiбан, прычым вельмi трапна. I рудая дзяѓчына, босымi пальчыкамi ножак запусцiла кавалак пластыду.
I два тузiны афганцаѓ аказалiся падкiнуты ѓ паветра i там загарэлiся.
Ала праспявала:
- Несмяротную славу спазналi ѓ бiтвах,
Народ наш вялiкi ѓ баях як арол...
Нямала я ведаю пройдзе пакаленняѓ,
I ваяр Расii - велiч здабыѓ!
Пасля чаго Ала зноѓ кiнула босымi пальчыкамi ножак забойны падарунак анiгiляцыi.
Марыя, пiша па талiбах, адзначыла:
- Гэта вышэйшы наш клас!
I ѓзяла шпурнула босымi пальчыкамi ножак, разбуральны падарунак анiгiляцыi.
Пасля чаго дзяѓчына з жоѓтымi валасамi, праспявала: