Аннотация: Красив и хубав, мускулест младеж се продава под чука за през нощта, една от многото похотливи дами. Разбира се, много жени искат красиво момче и са готови да дадат прилична сума пари.
ТЪРГ, КЪДЕТО СЕ ПРОДАВА МЛАДИЯ РОБ
АНОТАЦИЯ.
Красив и хубав, мускулест младеж се продава под чука за през нощта, една от многото похотливи дами. Разбира се, много жени искат красиво момче и са готови да дадат прилична сума пари.
. ГЛАВА 1
Красивият Сам беше със смокинг и цилиндър. Ето как беше изнесен на търг. А отстрани стояха две момичета по бикини и високи токчета. Трябваше да съблекат момчето.
Сам се изправи гордо. Той метна глава, лицето му беше покрито като воал на робиня. Момчето изглеждаше като роб за продан.
Гласът на мениджъра звучи:
- Петнадесетгодишна робиня е пусната на търг, физически здрава, много красива, опитна любовница, способна да угоди на жените. Начална цена - десет евро!
И момичетата свалиха воала от тийнейджъра с ръце в ръкавици.
Разкри се красиво, хубаво и нежно лице като на момиче. Една от жените изръмжа:
- Дванадесет евро!
Друг изскърца:
- Петнадесет!
Друг изсъска:
- Осемнадесет!
Чува се глас:
- Двадесет!
И пауза. Жените искат да продължат. Сам е съблечен от смокинга си, оставяйки го в ризата. Жените са развълнувани.
чух:
- Двадесет и пет!
- Двадесет и осем!
- Тридесет!
Някой изсъска, фалшива челюст:
- Тридесет и пет!
Гласът следва:
- Четиридесет!
Хубава млада жена крещи:
- Четиридесет и пет!
Старата матрона казва:
- Петдесет!
Още една пауза. Жените искат повече голота на красив млад мъж. Тук му свалят ризата. Торсът на тийнейджъра се разголи, видяха се релефни мускули, коремни плочи, красиво тяло с гладка, чиста, шоколадова кожа!
Дамите станаха по-силни. Тя извика:
- Седемдесет!
Друг извика:
- Осемдесет!
- Деветдесет!
- Сто!
- Сто и двадесет!
Друг хвърли:
- Сто и петдесет!
Съпругата на милиардера, красива жена на трийсетте, изгука:
- Двеста евро!
Настъпи пауза. Сумата все пак не е твърде голяма - цената на добро жиголо за час-два. Но всеки иска по-нататъшно излагане.
Момичетата свалиха дънките от Сам по специален начин. Мускулестите крака в ботушите бяха оголени. Момчето се усмихна. По шорти се виждаше как мъжкото му съвършенство започна да набъбва. Да, това със сигурност е готино, в залата има много млади и красиви момичета, така че тийнейджърът изпита нарастващо желание.
Жената извика:
- Триста!
Друг изби:
- Четиристотин!
Съпругата на милиардера изръмжа:
- Петстотин!
Съседката й изсъска:
- Шестстотин!
Дебелата жена измърмори:
-Седемстотин!
Една жена в воал, явно арабка, изчурулика:
- Осемстотин!
Възрастната жена изграчи:
- Девет стотици!
Съпругата на милиардера уверено каза:
- Хиляда евро!
Още една пауза. Този път сумата вече е нараснала с прилична сума. За една нощ с тийнейджър. Дори толкова красива и сръчна. Но дамите тепърва започваха. Искаха да продължат да се събличат.
Тук момичетата, без да се замислят, взеха и свалиха ботушите от момчето.
Сега грациозният загорял пищял и стъпалата с розова подметка на момчето бяха боси. И той има толкова красива извивка на петата, перфектни пръсти, оцветени нокти.
Жените се запалиха още повече.
Възрастната жена изрева:
- Хиляда и двеста!
Дебелата жена избухна:
- Хиляда и петстотин!
Съпругата на милиардера хвърли:
- Две хиляди!
Жената в воала изчурулика:
- Две и петстотин!
Възрастната жена бълбука наоколо:
- Три хиляди!
Едно от момичетата, почти момиче, изчурулика:
- Четири хиляди!
Тя беше заплашена
- Не се шегувай!
Въпреки това дебелата жена също изсъска:
- Пет хиляди!
Настъпи пауза. Пет хиляди евро вече са солидна сума пари. За няколко часа с жиголо прилично. Но публиката тук е богата. Жените понякога са готови да платят скъпо за капризите си. Е, естествено, всички все още чакат стоките да бъдат напълно изложени. Те особено ще премахнат бикините от сладък младеж.
Но момичетата свалиха само цилиндъра. И златната, гъста, буйна коса на тийнейджър стана видима.
Жената в воала изчурулика:
- Шест хиляди!
Съпругата на милиардера изръмжа:
- Седем хиляди!
Дебелата жена изсъска:
- Осем хиляди!
Възрастната жена изграчи:
- Девет!
Съпругата на милиардера категорично заяви:
- Десет хиляди!
Настъпи пауза. Всички жени замръзнаха, много от тях трепереха от похот и вълнение. Всъщност какъв красив и мускулест млад мъж. Бих искал да го видя напълно гол. И сега момичетата с ръкавици свалиха и последната част от дрехите от младия красавец.
И всички видяха тази голяма, пулсираща, нефритена пръчка с елегантна, съблазнителна форма. От вълнение той дори стана пурпурен и горещ.
Дебелата жена извика:
- Петнадесет хиляди!
Жената в воала изчурулика:
- Двадесет!
Друго момиче изпищя:
- Тридесет!
Възрастната жена извика:
- Четиридесет!
Съпругата на милиардера упорито каза:
- Петдесет!
Настъпи пауза. Няма какво да махнеш от голото момче. Сам беше едновременно гол, бос и мускулест. Силно го възбуждаха похотливите погледи на жени на различна възраст, похотливи и грозни. И мъжкото му съвършенство набъбна неистово.
Петдесет хиляди евро за една нощувка с Alfonso е доста очарователна и достатъчна цена. Освен това Сам играе на търга не за първи път. И жените винаги са били доволни от тях. Наистина ли си струва сега да прекъснете солидна сума, ако следващия път можете да наемете красиво момче?
Стюардът вдигна чука си и започна да пее:
- Петдесет хиляди евро пъти!
Сам се усмихна искрено. Да спиш със съпругата на милиардер, красива и привидно млада и атлетична жена, беше удоволствие. Вярно е, че вече е над четиридесет, но изглежда много добре. И с нея Сам вече правеше секс, което момчето хареса, а и на нея много му хареса.
Лъки си помисли жребецът.
Мениджърът каза:
- Петдесет хиляди евро и две!
И после бавно и с усмивка, вдигайки чука:
- Петдесет хиляди евро и три!
И преди чукът да удари, последва груб глас:
- Двеста хиляди евро!
Всички се обърнаха. Сам се сепна и видя висок мъж с кожено яке и тъмни очила. До него стоеше жена с червена коса, облечена в червено.
Мениджърът се усмихна и отбеляза:
- Това момче се продава само на жени!
Мъжът отвърнал остро:
- И той ще обслужи двама от нас! Освен това, ако ни го дадеш, ще ти дам сто хиляди евро допълнително!
Стюардите се усмихнаха с белите й зъби и казаха:
- Двеста хиляди евро отгоре и правете с него каквото искате - само не убивайте и сериозно осакатявайте!
Мъжът кимна със садистична усмивка.
- То идва! Двеста награди и двеста за пазарлък!
Стюардът пееше, оголивайки зъби:
- Двеста хиляди евро пъти, двеста хиляди евро две, двеста хиляди евро три!
И чукът се удари в дървото.
Сам беше увит с одеяло и воден под ескорт между редовете. Жените се опитаха да усетят момчето и придърпаха ръцете си към него. И една дори грабна нефритена пръчка, но й подадоха ръка.
Сам беше изведен от стаята. Неприятно беше да стъпваш бос в студената локва, останала след дъжда. И тогава охраната му го напъха в луксозна, огромна, позлатена кола. Сега младата стриптизьорка ще бъде отведена да изработи страхотната сума, платена през цялата нощ.
ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА НА ПУТИН
АНОТАЦИЯ
След като душата на руския президент Владимир Путин напусна тялото му на 5 април 2022 г., започнаха да се случват интересни събития. Включително предизборната кампания взе много неочакван обрат и издигна много кандидати и дори се стигна до въоръжен сблъсък.
. ГЛАВА 1
Междувременно душите на двама президенти Джо Байдън и Владимир Путин напуснаха телата на собствениците си на 5 април 2022 г. И е много драматично.
В Америка смъртта на Джон Байдън, който скоро ще навърши осемдесет години, не предизвика особено вълнение. Постът автоматично преминава към вицепрезидента
в този случай Камала и така до следващите избори през 2024г. Но в Русия е много по-трудно. Според конституцията министър-председателят трябва да действа като президент.
Но в рамките на три месеца трябва да бъде избран нов президент. И тогава въпросът е кой ще отиде? На теория изпълняващият длъжността президент Михаил Мишустин трябва да си отиде, но
Амбициите на Сергей Шойгу скочиха! В крайна сметка той оглави списъка на "Единна Русия" на изборите за Държавна дума и как може да се направи това без такъв герой?
Сергей Шойгу, който вече беше в напреднала възраст, сам искаше да стане президент на Русия. Михаил Мишустин от своя страна мечтаеше за трона. И също се втурна към трона.
И Медведев също имаше амбиции. Сечин също почувства, че приемникът на Путин няма да го напусне толкова лесно, и се втурна към трона. Така че имаше конфликти.
Има и разногласия от страна на опозицията. Най-силни са, разбира се, левицата, която забележимо спечели на последните избори за Държавна дума. Но Зюганов, бит повече от веднъж, е малко стар,
Павел Грудинин се компрометира. Така че няма кой да се бори за трона.
Зюганов обаче, страхувайки се да получи срамен процент и осъзнавайки липсата на перспективи за Грудинин, номинира Андрей Кличков, губернатор на Орловска област.
Разбира се, не всички харесаха тази идея... Но няма какво да се направи. Владимир Жириновски, който също остаря и донякъде загуби позициите си на парламентарните избори, също
изпитал колебание - да отидеш или да не отидеш. От една страна изглежда, че е време да отстъпим място на младите. От друга страна можете да загубите част от Либерално-демократическата партия. Вече има опит с промоцията
Малишкин, който след това отдели част от партията. Тоест старият актьор трябваше да бъде номиниран за седми път. Утешавайки се с факта, че поставя рекорди.
Камала, който стана президент на САЩ, отлетя на погребението на Владимир Путин. И това, разбира се, предизвика голям интерес сред всички. Тя беше посрещната лично от Михаил Мишустин.
Отношенията със Сергей Шойгу бяха обтегнати. Министърът на отбраната, който има много награди и медали, се втурна към трона. И той има висок рейтинг. Плюс повече поддръжка
значителна част от Единна Русия. Имаше разцепление в управляващата партия. Дмитрий Медведев също влезе в президентския пост. И с него, и Сергей Шойгу.
И тогава Матвиенко и Сечин се втурнаха към президентството.
Владимир Путин не си остави ясен наследник и управляващата партия беше разделена. Няма обаче единство в опозицията, най-силната левица. Ето Павел Грудинин с част
привържениците решиха да опитат късмета си. Разбира се, разбира се, че няма да има друг шанс. Тривиално забравен. Генадий Зюганов явно премина по здравословни причини и никъде
не се качвай. Разбира се, Максим Сурайкин отново влиза в битка. на изборите за Държавна дума той едва успя да поеме петпроцентната бариера. И, разбира се, отново се изкачи
Бабурин, Явлински, макар и стар пън, Титов, които вече са загубили веднъж. И, разбира се, Ксения Собчак - добре, как би могло да бъде без нея!
Истинското объркване обаче предизвика номинацията на Рамзан Кадиров за президент на Русия. Разбира се, Рамзан твърди, че става глава на Чечения, когато още не е навършил тридесет години
за още. Освен това мандатът отдавна е изтекъл и не се знае как ще се развият отношенията с наследника на Владимир Путин. Така че хайде - движете се!
Рамзан Кадиров скоро ще навърши четиридесет и шест. Той е още млад и иска власт, и то много власт. Той управлява Чечения шестнадесет години - това не е достатъчно и му писна.
И има шансове за победа. По-специално, поради мобилизацията на всички мюсюлмани, живеещи в Русия, и всъщност всички неруснаци. И това е много сериозно искане.
Освен това друга част от членовете на "Единна Русия" последва Рамзан Кадиров. Така разцеплението в управляващата партия се задълбочи още повече.
И ако левите сили имаха силен кандидат, тогава шансовете на комунистите да спечелят биха били значителни.
Е, ако не дори за победа, то поне за втория кръг. Това обаче са все още цветя - плодове напред. Михаил Мишустин взе и помилва Андрей Навални!
И работеше като детонатор. Друг играч беше пуснат на арената и играчът, нека си го кажем, е сериозен. Ето такъв шурум-бурум се оказа.
Андрей Навални обърка картите за мнозина.
Така предизборната кампания започна да придобива характера на интрига и истинска детективска история. Това никога не се е случвало в историята на Русия. В деветдесет и първи изрично
Елцин беше фаворит. И само изборите през 1996 г. бяха непредвидими и никой не знаеше кой ще спечели. И тогава имаше ерата на Путин.
Е, веднъж блесна Медведев. но той също беше явен фаворит. Да, интригата беше убита за дълго време. И тогава такъв баланс и такава борба! И дори не е ясно кой
преминаване към втория кръг. Ако през деветдесет и шестата година имаше двама явни фаворити Зюганов и Елцин, сега вече има няколко от тях. Разбира се, и Шойгу, и Мишустин, които
административен ресурс, Медведев, Сечин и Матвиенко са наистина по-слаби. И много сериозен съперник Рамзан Кадиров. И един единствен кандидат от левицата Андрей Кличков. И разбира се
прасе в джоб, но изключително разгласен и мъченик Андрей Навални. Останалите, разбира се, са по-слаби, но могат и да щипнат гласовете си. Това е Ксения Собчак и Грудинин, който
беше за последен път вторият и много други. Добавена интрига и номинацията на Максим Галкин. Един като него успя да стане президент на Украйна. И това е сериозно!
Неочаквано Дима Билан също отиде за президент на Русия. Всъщност някога най-ярката поп звезда започна да бъде забравяна. И той реши да запали нов.
Идеята със сигурност не е от най-оригиналните, но какво, по дяволите, не е на шега. И ето, като погледнете отново, рейтингът ще излезе извън мащаба.
Михаил Боярски също се втурна към президентството на Русия. Освен това звезда от голяма величина беше очевидно забравена. И, разбира се, искам да покажа зъби.
От новодошлите в политиката се появи Наташа Соколовская - на около тридесет и пет години - красавица и спортист. Тоест отборът се издигна. Най-възрастният кандидат за
Президентът искаше да бъде, разбира се, Владимир Жириновски. Но той не успя да актуализира записа. Лев Лещенко се изкачи в президентството на Русия. Той също искаше слава и разбира се
освети себе си.
Анатолий Кашпировски също мушна глава в президентството на Русия. Но му беше отказана регистрация, уж поради предишното му украинско гражданство.
но Михаил Мишустин подкрепи номинацията за хипнотизатор и велик лечител. А Анатолий Михайлович беше регистриран като най-възрастният кандидат за президент на Русия.
Така че има още по-голяма интрига. Така мина и тръгна всичко.
Михаил Мишустин, разбира се, се опита да повиши рейтинга си. По-специално, той веднага вдигна три пъти минималната заплата и пенсията. Но всичко това доведе до рязко
скок в инфлацията. Да, и рублата започна да пада рязко. Тогава Михаил Мишустин прибягва до доларови интервенции.
И той успя да укрепи рублата и то забележимо. Създаване на вид на просперитет. И това е рязко движение в него, например, да дава индулгенции на мнозина. Ето едно специално смекчено значително
закон против тютюнопушенето, който е утеха за пушачите. По телевизията бяха разрешени и реклами на бира. Освен това беше разрешена консумацията на слабоалкохолни напитки.
на обществени места.
Освен това Михаил Мишустин направи най-важното, спря войната в Украйна и обяви изтеглянето на войските оттам. Така той се показа като миротворец.
И това също е огромен плюс на новата политика, която дойде след смъртта на Владимир Путин. И тази война напълно загуби популярност в обществото. И повечето от хората искаха да се отърват от такъв кошмар.
Михаил Мишустин се оказа миротворец, което беше високо оценено от световните медии.
Вярно е, че Рамзан Кадиров вдигна ужасно високо, казвайки, че са откраднали победата от Русия. Така ситуацията на изборите отново рязко се влоши. Сергей Шойгу също се опита да изиграе ястреб, въпреки че самият той пиеше силно в този ад. Андрей Кличков, който се смяташе за основен кандидат на левицата, зае предпазлива позиция. Генадий Зюганов се опита да бъде по-агресивен и в последния момент все пак хвърли изявление за участие в президентските избори в Русия. И какво, ако Лев Лещенко може, тогава защо да не опита по-опитен политик? Въпреки че левият фланг е още по-разпръснат. Но науката, както винаги, не подхожда на никого. И искам, ако не да спечеля, то да загрея.
Например Владимир Жириновски отиде до урните като физически много отслабен. Буквално в битка от болнично легло. И в същото време с висок рейтинг.
Как Алексей Навални отиде в президентския пост, направо от койката в затвора.
Това са изборите, които се оказаха тук - може би най-конкурентните и ярки в историята на Русия. Толкова много различни имена тук. Анатолий Михайлович Кашпировски също получи разрешение да участва в президентските избори. Тъй като конституционният съд тълкува, че гражданството на бившите републики на СССР не е чуждо. Така известният психотерапевт успя да вземе участие в изборите. И той стана най-възрастният кандидат за президент на Русия, блокирайки индикатора на Лев Лещенко. Така че борбата тръгна във всички посоки. И се очакваха много неща.
Например Михаил Мишустин, изпълняващият длъжността президент на Русия, има огромни правомощия според конституцията.
И това ще бъде тежка битка. Например, за Сергей Шойгу се появиха компрометиращи доказателства. Например, че при Елцин той надцени щетите, причинени от природни бедствия, и сложи разликата в джоба си. Освен това откриха и солидни сметки в чужбина. От което избухна сериозен скандал. И Михаил Мишустин нареди ареста на Сергей Шойгу. По време на ареста бяха подложени наркотици и това доведе до голям сблъсък. Започна стрелба между военни и полиция. Шойгу беше някак изкривен. И изпратен в Лефортово. Но генералите се разбунтуваха. Те отказаха да се подчинят на временно изпълняващия длъжността президент Михаил Мишустин.
И те преместиха войските в настъпление срещу Москва. Последваха тежки боеве. Част от руските войски останаха лоялни към законния действащ президент на Русия Мишустин. И тогава Рамзан Кадиров се втурна да атакува Кремъл. И десетки хиляди чеченски войници се втурнаха в настъплението.
Но Михаил Мишустин не е толкова прост. Той взе и подкупи един от влиятелните полеви командири. И той удари Кадиров в тила. Завързва се ожесточена и кървава битка. Мишустин подкупи още няколко генерала от екипа на Шойгу. Имаше отчаяно клане. Няколко дивизии се биеха помежду си едновременно. Вътрешните войски, Националната гвардия и Министерството на вътрешните работи, заедно с ФСБ, подкрепиха Михаил Мишустин. Защото им утрои заплатите. Освен това той също така повиши директора на ФСБ и министъра на Министерството на вътрешните работи в маршали. Медведев беше отстранен от поста и арестуван.
Той също е обвинен в корупция. А Сергей Шойгу също беше обвинен в заговор за завземане на властта. И това вече е сериозно. И тъй като на територията на Русия се водят истински битки и се пролива обилно кръв, беше въведено истинско военно положение.
И разбира се, с него няма допълнителна демокрация. Точно обратното - затягане на винтовете.
Но Михаил Мишустин не отмени президентските избори в Русия. Напротив, мотивацията дори се увеличи. Вземете го и излезте на спокойствие. В същото време никакви митинги и никаква допълнителна демокрация. И масови фалшификации за прилагане. За да спечели първия рунд. И с голяма разлика, оставяйки само няколко статисти в списъка - като Ксения Собчак. И това също е шанс за новия владетел на Русия.
Вече няма време за демокрация.
Въпреки това Михаил Мишустин направи няколко поправки в конституцията за референдум: да позволи гласуване от четиринадесетгодишна възраст, да бъде избиран в Държавната дума от осемнадесет години, до губернатори от двадесет и една. Освен това им е разрешено да гласуват и на затворници, които са в местата за лишаване от свобода със съдебна присъда, както и правото на тези затворници да се кандидатират за Държавната дума и управители, ако излежават присъди за престъпления с лека и средна тежест. Освен това е достатъчно кандидат за президент на Русия да живее постоянно в нея в продължение на пет години, като дори беше разрешено да има двойно гражданство и собственост, с активи в чужбина. Казват, че Русия трябва да се отвори към света. И путинизмът трябва да бъде прекратен. Стига, Русия псува и се кара с всички. Както се казва - момчета, да живеем заедно!
Освен това беше направена поправка в конституцията, позволяваща на длъжностните лица да имат собственост в чужбина, сметки и активи и недвижими имоти. Че апаратът на чиновниците го прие много положително. И на Запад това намери разбиране. А в САЩ казаха, че новият им владетел на Русия е много доволен.
Михаил Мишустин отбеляза:
- Всичко мога! А Русия очакват големи промени!
След като подкупи още няколко генерали и полеви командири, Михаил Мишустин предприе решителна офанзива срещу бунтовните генерали и отряда на Кадиров.
Сега той имаше надмощие над тях. Освен това Съединените щати предоставиха авиационна помощ. В замяна Михаил Мишустин обеща да върне Донбас на Украйна и да плати обезщетение за Крим. Това беше прието с голям ентусиазъм на Запад и в Украйна.
Михаил Мишустин също поиска помощ от Държавната дума. Разбира се, плащайки огромни пари на депутатите. И Държавната дума, и Съветът на федерацията подкрепиха изпълняващия длъжността президент на Русия Михаил Мишустин. Разбира се, като аргумент имаше петкратно увеличение на заплатите и бонусите за депутатите на Държавната дума и Съвета на федерацията.
Михаил Мишустин също обяви премахването на пенсионната реформа и намаляването на възрастта за пенсиониране до шестдесет за мъжете. Вярно е, че жените са установени от петдесет и осем години. Защото те вече живеят по-дълго от мъжете.
Други идеи включват повишаване на минималната заплата до сто хиляди рубли и до същата минимална пенсия. Това вече беше явно преувеличение, което засили инфлацията.
Но също така не е лошо ... Михаил Мишустин рулира и кара педалите. Генадий Зюганов, като състезател, изобщо не уплаши Михаил. По-скоро, напротив, много по-удобен противник от Андрей Кличков. И разбира се това е разбираемо.
Старият председател на комунистическата партия е удобен и предвидим опонент. И е лесно и удобно да се биеш с него.
Михаил Мишустин все още има двадесет и две години предишен старт над Зюганов, плюс управленски опит. А какво да кажем за Зюганов? Той е слаб.
Можете да оставите сред кандидатите за президент. Подобно на болния, стар и слаб Владимир Волфович, това не са състезатели. Но на Андрей Кличков е отказана регистрация. Няма какво да търпи някакви глупости. Младите състезатели са опасни за Михаил Мишустин. Но старите, трябва да кажа, не много. Може би дори полезно. Въпреки че има прилика на демокрация и свободни избори. Сякаш има истинска борба с враг, който дори не е страшен, не е зъл, а забавен. Двама старци Жириновски и Зюганов, разбира се, не са конкуренти в борбата за президент на Русия Михаил Мишустин. И дори да бяха конкуренти, Михаил винаги щеше да може да коригира изборите при военно положение. И наистина е сериозно. Битката тук не е шега. Но само стари шутове могат да участват. Разбира се, има и млади хора - например Ксения Собчак. Изложено е, разбира се, за забавление. Но това е стар кон. Но Максим Галкин е напълно демократичен кандидат за президент. И участието му е голямо. Анатолий Кашпировски също е кандидат за президент. Също много стар, рекордьор по възраст. Но Гари Каспаров беше регистриран като кандидат за президент на Русия. И това също е специален знак за доверие.
И Михаил Мишустин пусна водка с неговия портрет в половин литър, но на цена само деветдесет и девет рубли. И това също беше прието от хората с разбиране.
Всъщност какво по-хубаво от водката, която сега струва като хляб. Тук Михаил нареди и пускането на цигари с неговия портрет. И също много евтино. Освен това те могат да се пушат на обществени места.
Разбира се, рекламата на алкохол и тютюневи изделия се върна в телевизията. Страната има нужда от пари. Освен това Михаил Мишустин изложи лозунга: повече свобода и демокрация. И разбира се свобода във всичко. Включително лоши навици. Освен това Майкъл предложи да се обяви пълна и обща амнистия за жените и тези, които са извършили престъпленията си под двадесет и една годишна възраст.
Това, разбира се, също е конструктивна стъпка. Единствено военните действия досега забавиха приемането на решение за обща амнистия.
Да, в САЩ не настояваха за това. В разговора се казваше, че е време Русия да помисли за присъединяване към ЕС и НАТО.
Мишустин каза, че засега инерцията на старото мислене от Студената война трябва да бъде преодоляна. Но Русия и Западът определено ще бъдат заедно.
Валентина Матвиенко подаде оставка от поста си като председател на Съвета на федерацията и отстъпи в полза на Михаил Мишустин. И това също беше възприето относително положително от обществото.
Както и решението на Михаил Мишустин да награди посмъртно звездата на героя на Русия и Сталин, и Берия, и Борис Немцов, и Анатолий Собчак, и Борис Елцин.
И Михаил Горбачов беше награден със звездата на героя на Русия приживе. Което, разбира се, беше прието много положително от Запада.
Е, разбира се, Михаил Мишустин не можа, макар и със закъснение, да не награди английската кралица Елизабет II с орден "Свети Андрей Първозвани". И това беше много мъдро решение. И английската кралица му благодари, като връчи на Михаил Мишустин знаците на Златното руно. Което също е изключително красиво откъм политически жест. Но разбира се, Михаил Мишустин, действайки на принципа: и вашите, и нашите, награди ордена на Свети Андрей Първозвани и президента на КНР. Той беше много обиден от факта, че Владимир Путин все още не му е дал тази награда. Като цяло в Китай назряваха демократични промени. Бизнесът и новата буржоазия искаха особено демокрация. Да, и служителите очакваха, че в случай на либерализация няма да бъдат разстреляни за подкупи. Това, разбира се, също е голяма мотивация за Китай да смекчи вътрешната политика.
Смъртта на руския президент Владимир Путин стимулира демократичните промени в света. Всъщност на всички им е писнало от автокрации. Исках хората да имат свобода на избор.
Ами в Сирия? И там Асад е уморен от всички. И хората започнаха да излизат на масови протести с искане за оставката на диктатора. И протестите в Беларус отново се подновиха. Очевидно хората искат промяна. Всички са уморени от тази стагнация.
Както каза една баба: слушането на Лукашенко ме прави по-млад - той обеща петстотин долара на месец преди двадесет години!
Михаил Мишустин досега е воювал с вътрешен враг. Бунтовническите генерали скоро се предадоха, обещана им е амнистия. Но чеченците преминаха към партизанска война. И започна битка в планината. В Дагестан отново избухна. Но в други републики на Кавказ беше възможно да се държи ситуацията под контрол. Въпреки това повечето от чеченските командири, след като получиха парите , решиха, че не е изгодно да се бият. Вярно, някои отказаха пари и продължиха да се бият в планината.
Но самият Грозни и главните градове на Чечения бяха взети под контрол от руски войски и партизанската война можеше да се води дълго време. Но като цяло Мишустин запази страната.
Това, което спечели уважението сред хората. Самият Владимир Путин беше погребан с чест в златен ковчег. Но политиката му беше погребана с него.
Михаил Мишустин неочаквано реши да награди посмъртно звезди на героя на Русия и Николай II, и Александър II, и Александър III.
Това, което беше прието положително от монархистите. Освен това Върховният съд, по предложение на временно изпълняващия длъжността президент, също отмени забраната за дейността на забранените по-рано Свидетели на Йехова.
Всъщност това са доста безобидни хора, които не са причинили зло на никого. Нещо повече, забраната за кръвопреливане придоби препоръчителен характер. Да, и военната служба е по-скоро въпрос на съвест и не е необходимо да се изключва.
Михаил Мишустин също неочаквано награди посмъртно звездите на героя на Русия на Петър Велики, Новодвордская, академик Сахаров и цар Иван Грозни. По този начин показва своята абсолютна всеядна. И желанието да угодим и на вашите, и на нашите.
Михаил също така намали възрастта за съгласие на четиринадесет години - с аргумента, че тийнейджърите трябва да учат и не можете да спорите срещу природата. И опитен, възрастен ментор е по-добър от неопитен връстник.
Мишустин наистина се показа като голям либерал.
Зюганов вдигна високо срещу подобно решение. Но Владимир Жириновски просто подкрепи това.
Михаил Мишустин отбеляза:
- Умните хора искат свобода, глупаците се катерят в плен!
Генадий Зюганов беше активно критикуван от самите комунисти. Всъщност какъв председател на комунистическата партия имат? До датата на изборите през юли той ще бъде дори по-възрастен от Байдън. Да гласувам ли за дядо си?
Вярно е, че има още един по-възрастен дядо: Анатолий Михайлович Кашпировски. Но той изглежда! Косата му и дори черна. И каква спортна униформа. По-специално Анатолий Михайлович каза, че иска да счупи собствения си рекорд и да седне двеста и шестдесет килограма. Което е висока цифра за такава възраст. Може би дори почти рекорд за ветерани в тази категория.
Но във всеки случай имаше съмнения - ще устои ли Зюганов, дори ако се случи такава фантазия и той бъде избран? И ще продължи ли до края на шестгодишния мандат? Във всеки случай и за Жириновски, и за Зюганов тези избори ще бъдат последните.
Михаил Мишустин предложи още една поправка в конституцията да бъде поставена на референдум: човек може да бъде избран за президент от тридесетгодишна възраст, включително, на датата на избора, и не по-стар от седемдесет, включително. Казват, че твърде старите не трябва да бъдат избирани. Силата е бизнес на младите, лек за бръчки.
Това беше прието положително от хората. Мъдра позиция. Михаил Мишустин също предложи закон за политическите партии. Че председателят на партията може да ръководи не повече от три мандата от пет години. И това също е стъпка към демокрацията.
Михаил Мишустин също взе и награди папа Франциск Първи с орден "Св. Андрей Първозвани". И много хора също го харесаха.
И между другото, защо да не направим двадесет и пети декември почивен ден в Русия. На този ден целият свят празнува Коледа. И трябва да се каже, че хората го приеха с ентусиазъм. Още един ден за почивка и повод за пиене - страхотно е!
Михаил Мишустин каза:
- Религиите по света трябва да обединяват, а не да разделят. Вярвам, че католическата и православната църкви трябва да преодолеят разкола. Когато сме единни, ние сме непобедими! - И тогава добави и.д. "И няма нищо по-глупаво и вредно от религиозния фанатизъм.
Също така в Русия решиха да вземат и намалят срока на служба в армията. Михаил предложи да се намали от една година на шест месеца. Доволни са както военнослужещите, така и, разбира се, майките. А на Запад намаляването на руската армия се възприема положително.
Михаил Мишустин каза, че през следващите четири години Русия ще лети до Марс. И това ще бъде много готин пробив. В същото време беше сменен и шефът на Роскомос. Дмитрий Рогозин трябваше да замени болния и лошо предаден Владимир Волфович Жириновски като председател на Либерално-демократическата партия.
Рогозин се съгласи, защото е по-интересно, отколкото да си държавен служител. И Павел Грудинин получи поста министър на земеделието с ранг вицепремиер и това е много добре. Хората го одобриха.
И сега всички световни медии работеха за Михаил Мишустин. Те възхваляваха Михаил II. Който дори е роден на 3 март, само ден по-късно от Михаил Горбачов, което е много символично.
На Александър Лукашенко беше казано: спазвайте обещанието си - конституцията е приета, трябва да напуснете. Може би ще получите позиция с Мишустин.
Той се съгласи да се проведат нови президентски избори през ноември 2022 г., но да не участва в тях. Освен това президентската конституция предвижда доживотни гаранции. И освен санкциите на Запада, да търпиш санкциите на Русия означава и наистина да загубиш главата си.
С Асад беше решено да се ограничи сирийският президент до два мандата от пет години, но без нулиране. Така след референдума за конституцията одиозният диктатор си тръгва.