Аннотация: З молотка продають гарного i гарненького, мускулистого юнака на нiч, однiєї з численних, хтивих дам. Зрозумiло, багато жiнок хочуть хлопця-красеня i готовi викласти пристойну суму грошей.
АУКЦIОН ДЕ ПРОДАЮТЬ ЮНОГО РАБА
АННОТАЦIЯ.
З молотка продають гарного i гарненького, мускулистого юнака на нiч, однiєї з численних, хтивих дам. Зрозумiло, багато жiнок хочуть хлопця-красеня i готовi викласти пристойну суму грошей.
. РОЗДIЛ Љ1.
Красень Сем був у смокiнгу i цилiндрi. Його ось таким i вивели на аукцiон. А з бокiв стали двi дiвчини в бiкiнi i в туфлях на високих пiдборах. Вони мали роздягнути хлопця.
Сем гордо випростався. Пiдняв голову, його обличчя закрили немов у дiвчинки-невiльницi вуаллю. Хлопчик нагадував рабиню на продаж.
Звучить голос розпорядницi:
- На аукцiон виставляється раб п'ятнадцяти рокiв, фiзично здоровий, дуже красивий, досвiдчений коханець, здатний принести жiнкам задоволення. Стартова цiна - десять євро!
I з пiдлiтка зняли дiвчата руками в рукавичках вуаль.
Вiдкрилося прекрасне, гарненьке й нiжне, як у дiвчини обличчя. Одна з жiнок ринула:
- Дванадцять євро!
Iнша пискнула:
- П'ятнадцять!
Ще одна прошипiла:
- Вiсiмнадцять!
Чується голос:
- Двадцять!
I пауза. Жiнки хочуть продовження. З Сема знiмають смокiнг, залишаючи в однiй сорочцi. Жiнки порушуються.
Чується:
- Двадцять п'ять!
- Двадцять вiсiм!
- Тридцять!
Хтось шипить, вставною щелепою:
- Тридцять п'ять!
Далi йде голос:
- Сорок!
Жiнка досить молода кричить:
- Сорок п'ять!
Лiтня матрона вимовляє:
- П'ятдесят!
Знову пауза. Жiнкам хоче бiльшої оголеностi прекрасного юнака. Ось iз нього знiмають i сорочку. Торс у пiдлiтка став голим, видно стали рельєфнi м'язи, плиточки преса, чудове тiло з гладкою, чистою, шоколадною шкiрою!
Жiнки завелися сильнiше. Вона крикнула:
- Сiмдесят!
Iнша гаркнула:
- Вiсiмдесят!
- Дев'яносто!
- Сто!
- Сто двадцять!
Ще одна кинула:
- Сто п'ятдесят!
Дружина мiльярдера гарна жiнка на вигляд рокiв тридцяти проворкувала:
- Двiстi євро!
Настала пауза. Сума ще не надто велика - цiна хорошого альфонсу на годину, або двi. Але все хотiлося подальшого оголення.
З Сема дiвчата зняли причому особливим способом джинси. Голi мускулистi ноги в чоботях. Хлопчик усмiхнувся. Було видно в трусах, як стало набухати його чоловiчу досконалiсть. Так це звичайно ж круто, в залi багато молодих i красивих дiвчат, так що пiдлiток вiдчував бажання.
Жiнка промовила:
- Триста!
Iнша брязнула:
- Чотириста!
Дружина мiльярдера буркнула:
- П'ятсот!
Її сусiдка прошипiла:
- Шiсть сотень!
Товста баба пробурчала:
-Сiмсот!
Жiнка в паранджi, явно прочирикала арабка:
- Вiсiмсот!
Бабуся прохрипiла:
- Дев'ятьсот!
Дружина мiльярдера впевнено сказала:
- Тисяча євро!
Знову пауза. Цього разу вже сума набiгла пристойна. Для однiєї ночi iз пiдлiтком. Нехай навiть таким гарним i вмiлим. Але жiнки ще тiльки заводилися. Їм хотiлося продовження роздягання.
Ось дiвчата недовго думаючи, взяли та зняли з хлопця чобiтки.
Тепер витонченi, засмаглi гомiлки, i рожевi пiдошвами ступнi хлопця стали босими. А у нього такий гарний вигин п'яти, пальчики нiжок iдеальної, нiгтики пiдфарбованi.
Жiнки завелися ще бiльше.
Стара проревела:
- Тисяча двiстi!
Товстуха брязнула:
- Тисяча п'ятсот!
Дружина мiльярдера покинула:
- Двi тисячi!
Жiнка в паранджi прочирiкала:
- Двi п'ятсот!
Стара про булькала:
- Три тисячi!
Одна з дiвчат, майже дiвчинка прочирикала:
- Чотири тисячi!
Їй пригрозили:
- Не жартуй!
Проте товстуха теж прошипiла:
- П'ять тисяч!
Настала пауза. П'ять тисяч євро - це вже солiдна сума грошей. Для кiлькох годин iз альфонсом пристойно. Але й публiка тут багата. Жiнки часом готовi дорого платити за свої примхи. Ну природне ще всi чекають, коли товар повнiстю оголитися. Особливо знiмуть трусики з гарненького молодика.
Але дiвчата зняли лише цилiндр. I стало видно золотисте, густе, пишне волосся пiдлiтка.
Жiнка в паранджi прочирiкала:
- Шiсть тисяч!
Дружина мiльярдера буркнула:
- Сiм тисяч!
Товстуха прошипiла:
- Вiсiм тисяч!
Бабуся прохрипiла:
- Дев'ять!
Дружина мiльярдера, рiшуче заявила:
- Десять тисяч!
Настала пауза. Усi жiнки завмерли, багатьох iз них вiд хтивостi та збудження трясло. Насправдi якийсь красивий i мускулистий юнак. Як хочеться побачити його оголеним. I ось дiвчата в рукавичках зняли з юного красеня останню частину одягу.
I всi побачили це великий, пульсуючий, нефритовий стрижень витонченої, спокусливої форми. Вiд збудження вiн навiть став червоним i гарячим.
Жiнка товстуха кричала:
- П'ятнадцять тисяч!
Жiнка в паранджi прочирiкала:
- Двадцять!
Ще одне дiвчисько пискнуло:
- Тридцять!
Бабуся провила:
- Сорок!
Дружина мiльярдера вперто промовила:
- П'ятдесят!
Настала пауза. З голого хлопця вже знiмати нiчого. Сем був i голий, i босий, i м'язистий. Його сильно збуджували хтивi погляди жiнок рiзного вiку, хтивих i потворних. I його чоловiча досконалiсть дико набрякла.
П'ятдесят тисяч євро за одну нiч iз альфонсом - це цiна цiлком чарiвна та достатня. Тим бiльше, Сема розiгрували вже на торгах не вперше. I завжди жiнки були задоволенi. Чи справдi варто зараз перебивати солiдну суму, якщо можна наступного разу зняти гарненького хлопчика?
Розпорядниця пiдняла молоточок, i на розспiв стала вимовляти:
- П'ятдесят тисяч євро разiв!
Сем щиро посмiхнувся. Переспати з дружиною мiльярдера, гарною i на вигляд молодою та спортивною жiнкою було приємно. Щоправда, їй уже за сорок, але виглядає вона дуже добре. I з нею у Сема вже був секс, що сподобалося хлопчику, i їй дуже теж.
Пощастило подумав хлопець-жеребець.
Розпорядниця вимовляла:
- П'ятдесят тисяч євро два!
I далi повiльно i з посмiшкою, пiднiмаючи молоточок:
- П'ятдесят тисяч євро три!
I не встиг молоточок вдарити, як пiшов жорсткий голос:
- Двiстi тисяч євро!
Все обернувся. Сем здригнувся, i побачив рослого чоловiка в шкiрянцi та темних окулярах. Поруч iз ним стояла жiнка з рудим волоссям у червоному.
Розпорядниця посмiхнулася та вiдзначила:
- Цей хлопчик продається лише жiнкам!
Чоловiк жорстко вiдповiв:
- А вiн нас i обслужить двох! Крiм того, якщо ви вiддасте його нам, я вам дам премiю додатково в сто тисяч євро!
Розпорядниця посмiхнулася, своїми бiлими зубками i заявила:
- Двiстi тисяч євро зверху та робiть з ним що хочете - тiльки не вбиваючи i серйозно не калiчачи!
Чоловiк кивнув з посмiшкою садиста:
- Iде! Двiстi премiї та двiстi на торг!
Розпорядниця заспiвала, скелячи зубки:
- Двiстi тисяч євро разiв, двiстi тисяч євро два, двiстi тисяч євро три!
I молоточок ударився, об дерево.
Сема загорнули з лiжка i повели пiд конвоєм мiж рядами. Жiнки намагалися хлопця помацати, i тягли до нього руки. I одна схопила навiть за нефритовий стрижень, але їй дали по руках.
Сема вивели iз зали. Неприємно було босонiж вступити в холодну калюжу, що залишилося пiсля дощу. А потiм його охоронцi запхали у розкiшний, величезний, позолочений автомобiль. Тепер юного стриптизера повезуть вiдпрацьовувати нечуваною, сплачену суму протягом всiєї ночi.
ЖИТТЯ ПIСЛЯ СМЕРТI ПУТIНА
АННОТАЦIЯ
Пiсля того, як душа президента Росiї Володимира Путiна 5 квiтня 2022 року залишила тiло, стали вiдбуватися цiкавi подiї. У тому числi й передвиборча кампанiя прийняла вельми несподiваний обiг i висунулося багато кандидатiв i справа дiйшла навiть до збройного протистояння.
. РОЗДIЛ Љ1
А тим часом душi двох президентiв Джо Байдена та Володимира Путiна залишили тiла своїх власникiв якраз 5 квiтня 2022 року. I це дуже драматично.
В Америцi смерть Джона Байдена, якому скоро має виповнитися вiсiмдесят рокiв, не викликала особливого ажiотажу. Пост автоматично переходив до вiце-президента
у цьому випадку Камалi, i так до наступних виборiв у 2024 роцi. А ось у Росiї набагато складнiше. За конституцiєю виконувати обов'язки президента має прем'єр-мiнiстр.
Але ось протягом трьох мiсяцiв мають обрати нового президента. I тут питання хто пiде? По iдеї повинен йти виконуючий обов'язки президента Михайло Мiшустiн, але
у Сергiя Шойгу зiграли амбiцiї! Адже вiн очолював список "Єдиної Росiї" на виборах до Держдуми i як це можна обiйтися без такого героя?
Сергiй Шойгу, вже немолодий, сам хотiв стати президентом Росiї. Михайло Мiшустiн у свою чергу мрiяв про трон. I теж рвався до престолу.
Та й Медведєв також мав амбiцiї. Сєчiн теж вiдчував, що наступник Путiна його так просто не залишить i рвався до престола. Тож виникли колiзiї.
З боку опозицiї теж розлад. Найсильнiшi це, звичайно ж, лiвi, якi помiтно додали на останнiх виборах до Держдуми. Але Зюганов вже не раз битий старуватий,
Павло Грудiнiн себе скомпрометував. Так що за трон битися нема кому.
Зюганов, втiм, побоюючись отримати ганебний вiдсоток та розумiючи вiдсутнiсть перспектив у Грудiнiна, висунув Андрiя Кличкова - губернатора Орловської областi.
Така iдея, звичайно ж, не всiм сподобалася... Але робити нiчого. Володимир Жириновський, теж постарiлий i дещо здав позицiї на виборах до парламенту, також
вiдчував вагання - йти чи не йти. З одного боку начебто час давати дорогу молодим. З iншого можна втратити частину ЛДПР. Вже був досвiд iз висуванням
Малишкiна, який потiм вiдколов частину партiї. Тобто довелося старому лiцедiєвi висуватися вже всьоме. Втiшаючи себе тим, що вiн встановлює рекорди.
На похорон Володимира Путiна прилетiла Камала, яка стала президентом США. I це, зрозумiло, у всiх викликало величезний iнтерес. Її зустрiв особисто Михайло Мiшустiн.
Вiдносини iз Сергiєм Шойгом склалися напруженi. Мiнiстр оборони, який має масу нагород та медалей, рвався до престолу. I у нього високий рейтинг. Плюс ще пiдтримка
значної частини Єдиної Росiї. У партiї влади взагалi настав розкол. Дмитро Медведєв також полiз у президенти. I разом iз ним i Сергiй Шойгу.
А тут ще й Матвiєнко та Сечин рвонули в президенти.
Володимир Путiн не залишив собi явного наступника i партiя влади роздiлилася. Однак i в опозицiї, найсильнiшої лiвої єдностi немає. Ось Павло Грудiнiн iз частиною
прихильникiв вирiшив спробувати щастя. Зрозумiло, що iншого шансу у нього i не буде. Тривiально забудуть. Геннадiй Зюганов явно здав за станом здоров'я i нiкуди
не лiз. Зрозумiло, знову у бiй iде Максим Сурайкiн. на виборах Держдуму в нього ледь-ледь не вистачило на взяття п'ятивiдсоткового бар'єру. I, зрозумiло, полiзли знову
Бабурiн, Явлiнський хоч i старий пень, Титов, якi вже програли. I, зрозумiло, Ксенiя Собчак - ну як без неї!
Проте справжнє сум'яття викликало висування у президенти Росiї Рамзана Кадирова. Ставши главою Чечнi, коли йому ще не було тридцяти, зрозумiло, Рамзан претендував
на бiльше. Тим бiльше, термiн повноважень давно минув, а як складуться стосунки з наступником Володимира Путiна невiдомо. Так що давай - висувайся!
Рамзану Кадирову скоро сорок шiсть. Вiн ще молодий i хоче влади, i дуже великої влади. Шiстнадцять рокiв керував Чечнею - цього мало й набридло.
А шанси на перемогу є. Зокрема, за рахунок мобiлiзацiї всiх мусульман, що живуть у Росiї, та й узагалi всiх неросiйських. I ця заявка дуже серйозна.
Плюс ще частина членiв Єдиної Росiї пiшла за Рамзаном Кадировим. Отже, розкол у партiї влади ще бiльше поглибився.
I якби у лiвих сил був сильний кандидат, то шанси комунiстiв на перемогу були б суттєвими.
Ну, якщо навiть i не на перемогу, то принаймнi на другий тур. Втiм, це ще квiточки - ягiдки попереду. Михайло Мiшустiн взяв та помилував Андрiя Навального!
I це спрацювало наче детонатор. Ще одного гравця було випущено на арену, i гравець скажемо прямо - серйозний. Отакий шурум-бурум виходив.
Андрiй навальний багатьом сплутав карти.
Отже, передвиборна кампанiя стала набувати характеру iнтриги та справжнього детектива. Такого в iсторiї Росiї ще нiколи не було. У дев'яносто першому явним
Лiдером був Єльцин. I лише вибори тисяча дев'ятсот дев'яносто шостого року були непередбачуванi, i нiхто не знав хто переможе. А далi вже була епоха Путiна.
Ну i одного разу майнув Медведєв. але теж вiн був очевидним лiдером. Та iнтрига виявилася надовго вбита. А тут такий розклад та така боротьба! I навiть неясно хто
вийде у другий тур. Якщо в дев'яносто шостому роцi, було два явнi фаворити Зюганов та Єльцин, то зараз їх уже кiлька. Зрозумiло, i Шойгу, i Мiшустiн у якого
адмiнiстративний ресурс, Медведєв, Сечин i Матвiєнко правда слабший. I дуже серйозний суперник Рамзан Кадиров. I єдиний кандидат вiд лiвих Андрiй Кличков. I зрозумiло
кiт у мiшку, але надзвичайно розпиарений i мученик Андрiй Навальний. Iншi звичайно ж слабшi, але теж можуть щипати голоси. Це Ксенiя Собчак, i Грудiнiн який
був минулого разу другим, i багато iнших. Додала iнтриги та висування Максима Галкiна. Один на кшталт нього зумiв стати президентом України. I це серйозно!
Несподiвано у президенти Росiї пiшов i Дiма Бiлан. Справдi, колись найяскравiшу зiрку естради стали забувати. I вiн вирiшив засвiтитися за новою.
Iдея звичайно ж не найоригiнальнiша, але чим чорт не жартує. А там дивишся знову рейтинг зашкалити.
Михайло Боярський також рвонув у президенти Росiї. Теж зiрку великої величини явно забули. А хочеться звичайно ж показати iкла.
З новачкiв у полiтицi висунулась Наташа Соколовська - рокiв тридцяти п'яти - красуня та спортсменка. Тобто пiднялася команда. Найстарiшим кандидатом у
президенти хотiлося бути, звичайно, Володимиру Жириновському. Але оновити рекорд йому не вдалося. Полiз у президенти Росiї Лев Лещенко. Йому теж хотiлося слави i зрозумiло
себе засвiтити.
Анатолiй Кашпiровський у президенти Росiї теж сунувся. Але йому вiдмовили у реєстрацiї, нiбито через наявнiсть ранiше українського громадянства.
але Михайло Мiшустiн пiдтримав висування гiпнотизера та великого лiкаря-цiлителя. I Анатолiя Михайловича зареєстрували найстарiшим кандидом у президенти Росiї.
Так що iнтриги ще бiльше побiльшало. Ось так все пiшло та поїхало.
Михайло Мiшустiн очевидно намагався пiдняти собi рейтинг. Зокрема пiдняв одразу втричi мiнiмальну зарплату та пенсiю. Але це все призвело до рiзкого
стрибок iнфляцiї. Та й рубль почав рiзко падати. Тодi Михайло Мiшустiн вдався до доларових iнтервенцiй.
I зумiв змiцнити рубль, причому помiтно. Створивши видимiсть благополуччя. I цей рiзкий у нього рух, наприклад, дати послаблення багатьом. Ось зокрема значно пом'якшити
антитютюновий закон, що для курцiв вiдрада. Також було дозволено на телебачення рекламу пива. Крiм того, дозволялося розпивання слабоалкогольних спиртних напоїв
у громадських мiсцях.
Крiм того, Михайло Мiшустiн зробив найголовнiше, зупинив вiйну в Українi i оголосив про виведення звiдти вiйськ. Тим самим вiн показав себе миротворцем.
I це теж величезний плюс нової полiтики, що настала пiсля смертi Володимира Путiна. А ця вiйна вже повнiстю втратила популярнiсть у суспiльствi. I бiльшiсть народу хотiла позбутися подiбного кошмару.
Михайло Мiшустiн виявив себе миротворцем, що оцiнили позитивно свiтовi ЗМI.
Щоправда, Рамзан Кадиров пiдняв страшний хай, що мовляв у Росiї вкрали перемогу. Так ситуацiя на виборах знову рiзко загострилася. Сергiй Шойгу теж пробував зiграти в яструба, хоча сам сильно нахлинався в цьому пеклi. Андрiй Кличков, який вважався головним кандидатом вiд лiвих сил, зайняв обережну позицiю. Геннадiй Зюганов намагався поводитися агресивнiше, i останнiй момент таки кинув заяву про участь у виборах президента Росiї. А що якщо Лев Лещенко може, то чому бiльш матерому полiтику не спробувати? Хоча лiвий фланг ще бiльше розпорошується. Але ж наука, як завжди, нiкому на користь не йде. I хочеться, якщо не перемогти, то зiгрiтись.
Як, наприклад, Володимир Жириновський пiшов на вибори, будучи фiзично сильно ослабленим. Буквально в бiй з лiкарняного лiжка. I при цьому, маючи високий рейтинг.
Як Олексiй Навальний пiшов у президенти, прямо з тюремних нар.
Ось такi виявилися тут вибори - найбiльш, мабуть, конкурентнi та яскравi iсторiї Росiї. Стiльки тут рiзних iмен. Анатолiй Михайлович Кашпiровський теж отримав дозвiл на участь у президентських виборах. Оскiльки конституцiйний суд витлумачив, що громадянство колишнiх республiк СРСР не є iноземним. Тож i знаменитий психотерапевт у виборах змiг взяти участь. I став вiковим кандидатом у президенти Росiї, перекривши показник Льва Лещенка. Тож боротьба пiшла за всiма напрямками. I очiкувалося багато рiзного.
Наприклад, Михайло Мiшустiн, який виконує обов'язки президента Росiї i має величезнi за конституцiєю повноваження.
А отже, буде жорстока боротьба. Наприклад, на Сергiя Шойгу виплив компромат. Наприклад, що за Єльцина вiн завищував кошторис шкоди заподiяної стихiйними лихами, а рiзницю вкладав у кишеню. Плюс ще у нього виявили й великi рахунки за кордоном. Вiд чого спалахнув неабиякий скандал. I Михайло Мiшустiн наказав заарештувати Сергiя Шойгу. Пiд час арешту пiдкинули наркотики, i це вилилося у великi зiткнення. Почалася стрiлянина мiж вiйськовими та полiцiєю. Шойгу абияк скрутили. I вiдправили до Лефортова. Але збунтувалися генерали. Вони вiдмовилися пiдкорятися виконувачу обов'язкiв президенту Михайлу Мiшустiну.
I рушили вiйська на наступ на Москву. Розгорнулися тяжкi бої. Частина росiйських вiйськ залишилися вiрними законному виконувачу обов'язкiв президента Росiї Мiшустiну. А тут ще Рамзан Кадиров кинувся в атаку на Кремль. I десятки тисяч чеченських солдатiв кинулися у наступ.
Але Михайло Мiшустiн не такий простий. Взяв i одного з найвпливовiших польових командирiв пiдкупив. I той вдарив Кадирову в тил. Виникла жорстока та кривава битва. Мiшустiн пiдкупив ще пару генералiв iз команди Шойгу. Виникла вiдчайдушна рiзанина. Билося одне з одним вiдразу кiлька дивiзiй. Внутрiшнi вiйська, Росгвардiя та МВС разом iз ФСБ пiдтримали Михайла Мiшустiна. Бо вiн їм утричi збiльшив зарплати. Плюс ще зробив директора ФСБ та мiнiстра МВС у маршали. Медведєв був знятий з посади i заарештований.
Йому теж звинуватили в корупцiї. А Сергiя Шойгу було також звинувачено i в змовi з метою захоплення влади. I це серйозно. А оскiльки на територiї Росiї йдуть справжнiсiнькi бої i рясно ллється кров, то було введено справжнiсiньке вiйськове становище.
I зрозумiло за нього нiякої зайвої демократiї. Швидше навпаки - закручування гайок.
Але вибори президента Росiї Михайло Мiшустiн скасовувати не став. Навпаки, мотивацiя навiть посилилася. Взяти i пiд шумок вибратися. Заодно жодних мiтингiв та жодної зайвої демократiї. I фальсифiкацiї масовi здiйснити. Щоб перемогти у першому турi. I великою перевагою залишивши у списку лише кiлька статистiв - типу Ксенiї Собчак. I це також для нового правителя Росiї шанс.
Тут уже не до демократiї.
Проте Михайло Мiшустiн до конституцiї на референдум внiс кiлька правок: дозволити голосувати з чотирнадцяти рокiв, обиратися до Держдуми з вiсiмнадцяти, до губернаторiв з двадцяти одного року. Плюс ще дозволити голосувати i ув'язненим, якi перебувають у мiсцях ув'язнення за вироком суду, i право таким ув'язненим балотуватися до Держдуми та губернаторiв, якщо вони вiдбувають покарання за злочини, малу та середню тяжкiсть. Плюс ще кандидату в президенти Росiї достатньо проживати в нiй постiйно п'ять рокiв, i навiть дозволялося мати подвiйне громадянство та власнiсть з активами за кордоном. Мовляв, Росiї слiд вiдкрити себе свiтовi. I з Путiнiзмом має бути покiнчено. Досить, Росiї з усiма лаятися та гризню влаштовувати. Як то кажуть - хлопцi давайте жити дружно!
Крiм того, до конституцiї вносилася поправка, що дозволяє чиновникам мати власнiсть за кордоном, рахунки i активи, нерухомiсть. Що апарат чиновникiв сприйняв дуже позитивно. I на Заходi таке знайшло розумiння. I в США заявили, що їх новий правитель Росiї дуже влаштовує.
Михайло Мiшустiн зауважив:
- Я все можу! I на Росiю чекають великi змiни!
Пiдкупивши ще кiлька генералiв i польових командирiв, Михайло Мiшустiн розпочав рiшучий наступ на бунтiвних генералiв та загону Кадиров.
Тепер вiн мав над ними перевагу. Плюс ще США надали допомогу авiацiєю. Натомiсть Михайло Мiшустiн пообiцяв вiддати Донбас назад Українi та виплатити компенсацiю за Крим. Це було сприйнято з великим ентузiазмом на Заходi та Українi.
Михайло Мiшустiн попросив також допомоги у Держдуми. Зрозумiло, заплативши великi грошi депутатам. I Держдума, i рада федерацiї пiдтримали виконувача обов'язкiв президента Росiї Михайла Мiшустiна. Звичайно, як аргумент було збiльшення зарплат i премiальних депутатiв Держдуми та Ради федерацiй уп'ятеро.
Також Михайло Мiшустiн оголосив про вiдмiну пенсiйної реформи та зниження пенсiйного вiку до шiстдесяти рокiв чоловiкам. Щоправда, жiнкам встановили з п'ятдесяти восьми рокiв. Бо вони й так живуть довше за чоловiкiв.
З iнших iдей - пiдвищення МРОТ, до ста тисяч рублiв, i до того ж розмiру мiнiмальної пенсiї. То справдi був явний перебiр, що пiдхльостує iнфляцiю.
Але теж непогано ... Михайло Мiшустiн кермував i педалiл. Геннадiй Зюганов, як конкурент, зовсiм не лякав Михайла. Швидше навпаки куди зручнiший суперник, нiж Андрiй Кличков. I це очевидно.
Старий голова КПРФ зручний та передбачуваний суперник. I з ним легко та зручно боротися.
Михайло Мiшустiн все ж таки має над Зюгановим двадцять два роки фори, i плюс ще досвiд управлiння. А що Зюганов? Вiн слабкий.
Можна залишити серед кандидатiв у президенти. Як i хворого, старого та слабкого Володимира Вольфовича - це не конкуренти. А ось Андрiю Кличкову у реєстрацiї вiдмовити. Нiчого йому будь-яку марення нести. Молодi конкуренти для Михайла Мiшустiна є небезпечними. А ось старi треба сказати не дуже. Мабуть навiть кориснi. Хоч є видимiсть демократiї та вiльних виборiв. Немов вiдбувається реальна боротьба з ворогом, який навiть не страшний, не злий, а смiшний. Два старi Жириновський i Зюганов, зрозумiло, не конкуренти в боротьбi за посаду президента Росiї Михайлу Мiшустiну. А якби навiть i були конкурентами, то Михайло б вибори завжди в умовах воєнного стану може скоригувати. I це справдi серйозно. Тут боротьба йде зовсiм не жартiвлива. Але до участi допускаються лише старi блазнi. Зрозумiло, є й молодi - наприклад, Ксенiя Собчак. Її висунули очевидно заради веселощiв. Але це старий кiнь. А ось Максим Галкiн - це цiлком демократичний кандидат у президенти. I його участь - це супер. Анатолiй Кашпiровський також кандидат у президенти. Теж дуже старий, рекордсмен за вiком. А ось i Гаррi Каспарова як кандидат у президенти Росiї зареєстрували. I це також особливий знак довiри.
I Михайло Мiшустiн випустив горiлку зi своїм портретом у половину лiтра, але цiною лише дев'яносто дев'ять рублiв. I це теж у народi сприйняли з розумiнням.
Справдi, краще може бути горiлки, яка тепер стоїть як буханець хлiба. Ось Михайло наказав випустити i сигарети зi своїм портретом. I також дуже дешевi. Причому їх курити можна i в громадських мiсцях.
Зрозумiло реклама алкоголю та тютюнових виробiв повернулася на телебачення. Країнi потрiбнi грошi. Плюс Михайло Мiшустiн висунув гасло: бiльше свободи та демократiї. I свободи розумiється у всьому. Включно iз шкiдливими звичками. Крiм того Михайло запропонував оголосити повну та загальну амнiстiю жiнкам i тим, хто вчинив свої злочини у вiцi до двадцяти одного року.
Це також крок конструктивний. Лише бойовi дiї поки що затягували ухвалення рiшення про загальну амнiстiю.
Та в США на цьому не наполягали. Розмова пiшла, про те, що мовляв настав час Росiї подумати про вступ до ЄС i НАТО.
Мiшустiн повiдомив, що треба поки що подолати iнерцiю колишнього мислення холодної вiйни. Але Росiя та Захiд обов'язково будуть разом.
Валентина Матвiєнко пiшла у вiдставку з посади спiкера Ради Федерацiй, i взяла самовiдвiд на користь Михайла Мiшустiна. I це теж було сприйнято щодо позитивного суспiльства.
Як i рiшення Михайла Мiшустiна посмертно нагородити зiркою героя Росiї i Сталiна, Берiю, Бориса Нємцова, Анатолiя Собчака, Бориса Єльцина.
А Михайла Горбачова нагородили зiркою героя Росiї ще за життя. Зрозумiло, було сприйнято дуже позитивно за Заходi.
Ну звичайно ж Михайло Мiшустiн не мiг нехай i iз запiзненням не нагородити англiйську королеву Єлизавету другу орденом "Андрiя Первозванного". I це було дуже мудре рiшення. I англiйська королева вiддячила, у вiдповiдь вручивши Михайлу Мiшустiну знаки Золотого Руна. Що теж надзвичайно гарно щодо полiтичного жесту. Але, звiсно, Михайло Мiшустiн дiючи за принципом: i вашим i нашим, нагородив орденом Андрiя Первозванного та голови КНР. Той був дуже скривджений тим, що Володимир Путiн досi не дав йому цiєї нагороди. Загалом у Китаї назрiвали демократичнi змiни. Особливо хотiв демократiї бiзнес та нова буржуазiя. Та й чиновники розраховували, що у разi лiбералiзацiї їх не розстрiлюватимуть за хабарi. Це, зрозумiло, теж велика мотивацiя для Китаю пом'якшити внутрiшню полiтику.
Смерть президента Росiї Володимира Путiна пiдштовхнула демократичнi змiни у всьому свiтi. Справдi, набридли всiм автократiї. Хотiлося людям мати волю вибору.
А що у Сирiї? Там теж Асад усiм набрид. I народ почав виходити на масовi акцiї протесту, вимагаючи вiдставки диктатора. I в Бiлорусiї знову поновилися протести. Зрозумiло, люди хочуть змiн. Всiм набридла ця стагнацiя.
Як сказала одна бабуся: слухаючи Лукашенком я молодею - вiн обiцяв п'ятсот доларiв на мiсяць ще двадцять рокiв тому!
Михайло Мiшустiн поки що воював iз внутрiшнiм ворогом. Бунтiвнi генерали невдовзi здалися, їм пообiцяли амнiстiю. Але чеченцi перейшли до партизанської вiйни. I розгорнули боротьбу у горах. У Дагестанi знову спалахнуло. Але в iнших республiках Кавказу вдалось утримати ситуацiю пiд контролем. Втiм, бiльшiсть чеченських командирiв отримавши грошi вирiшило, що воювати невигiдно. Щоправда, частина вiдмовилася вiд грошей i продовжила боротьбу в горах.
Але сам Грозний та основнi мiста Чечнi росiйськi вiйська взяли пiд контроль, а партизанська вiйна могла вестись ще довго. Але загалом Мiшустiн країну утримав.
Чим заслужив на повагу серед народу. Самого Володимира Путiна поховали з пошаною у золотiй трунi. Але разом iз ним поховали i його полiтику.
Михайло Мiшустiн несподiвано вирiшив посмертно нагородити зiрками героя Росiї та Миколи Другого, i Олександра Другого, та Олександра Третього.
Що було монархiстами сприйнято позитивно. Крiм того, Верховний Суд на пропозицiю виконуючого обов'язки президента також скасував заборону на дiяльнiсть i ранiше заборонених Свiдкiв Єгови.
Насправдi це цiлком невиннi люди, якi нiкому не шкодили. Тим бiльше, заборона на переливання кровi носити стала рекомендацiйною. Та й служба в армiї - швидше, питання вже совiстi, i не обов'язково виключати.
Михайло Мiшустiн також несподiвано нагородив зiрками героя Росiї посмертно i Петра Першого, i Новодвордську, i Сахарова академiка, i царя Iвана Грозного. Тим самим показавши свою абсолютну всеїднiсть. I бажання догодити i вашим, i нашим.
Також Михайло знизив вiк згоди до чотирнадцяти рокiв - мотивуючи це тим, що пiдлiткам треба вчитися, i проти природи не попреш. А досвiдчений, дорослий наставник кращий за малодосвiдченого однолiтка.
Мiшустiн справдi показав себе лiбералом великого розливу.
Зюганов пiдняв хай проти такого рiшення. А ось Володимир Жириновський таке саме пiдтримав.
Михайло Мiшустiн зауважив:
- Свободи хочуть розумнi, у неволю лiзуть дурнi!
Геннадiя Зюганова активно критикували комунiсти. Справдi, який у них голова КПРФ? На дату виборiв у липнi вiн буде навiть старшим за Байден. Чи варто голосувати за дiда?
Щоправда є ще один старший дiд: Анатолiй Михайлович Кашпiровський. Але вiн виглядає як! Своє волосся, та ще й чорного кольору. I форма спортивна якась. Зокрема Анатолiй Михайлович заявив, що хоче побити свiй власний рекорд i сiсти двiстi шiстдесят кiлограм. Що для такого вiку - показник найвищий. Може навiть майже рекорд для ветеранiв у цiй ваговiй категорiї.
Але принаймнi були сумнiви - чи встоїть Зюганов якщо його навiть трапиться така фантастика i виберуть? I чи дотягне до кiнця шестирiчного термiну. У будь-якому разi i для Жириновського, i для Зюганова цi вибори будуть останнiми.
Михайло Мiшустiн запропонував винести на референдум ще одну поправку до конституцiї: президентом можна обиратися з тридцяти рокiв включно на дату виборiв, i не старше сiмдесяти включно. Мовляв, занадто старих обирати не слiд. Влада - це справа молодих, лiки проти зморшок.
Це у народi сприйняли позитивно. Мудра позицiя. Також Михайло Мiшустiн запропонував закон про полiтичнi партiї. Що партiю може голова очолювати не бiльше як три строки по п'ять рокiв. I це також крок до демократiї.
Також Михайло Мiшустiн взяв та нагородив Римського папу Франциска Першого орденом Андрiя Первозванного. I це теж дуже сподобалося.
А до речi чомусь i двадцять п'яте грудня не зробити вихiдним днем у Росiї. Весь свiт цього дня святкує Рiздво. I це треба сказати, народ сприйняв з ентузiазмом. Ще один день вiдпочити та мати привiд випити - це чудово!
Михайло Мiшустiн заявив:
- Релiгiї свiту мають об'єднувати, а не роз'єднувати. Я вважаю, що Католицька та Православна Церква мають подолати розкол. Коли ми єдинi ми непереможнi! - I потiм виконуючий обов'язки президента додав. - I немає нiчого дурнiшого та шкiдливiшого за релiгiйний фанатизм.
Також у Росiї вирiшили взяти та скоротити термiн служби в армiї. Михайло запропонував з одного року скоротити до шести мiсяцiв. I призовники i, матерi, очевидно, задоволенi. I на Заходi скорочення росiйської армiї було сприйнято позитивно.
Михайло Мiшустiн заявив, що у найближчi чотири роки Росiя злiтає на Марс. I це буде дуже крутим проривом. Заодно змiнили i главу Роскомоса. Дмитро Рогозiн повинен був замiнити хворого i Володимира Вольфовича Жириновського, який сильно здав, на посадi голови ЛДПР.
Рогозiн погодився, то це цiкавiше, нiж бути держчиновником. А Павло Грудiнiн отримав посаду мiнiстра сiльського господарства у ранзi вiце-прем'єра i це дуже добре. Народ i це схвалив.
А на Михайла Мiшустiна тепер усi свiтовi ЗМI працювали. Вони звеличували Михайла Другого. Який навiть народився 3 березня, якраз на день пiзнiше за Михайла Горбачова, що дуже символiчно.
Олександру Лукашенку сказали: на обiцянку - конституцiя прийнята, треба йти. Може, посаду ще в Мiшустiна отримаєш.
Той погодився на листопад 2022 провести новi вибори президента, але в них вже не брати участь. Тим бiльше, у конституцiї у президента прописанi довiчнi гарантiї. А крiм санкцiй Заходу, ще терпiти й санкцiї Росiї - це реально втратити голову.
З Асадом було ухвалено рiшення обмежити президента Сирiї двома термiнами по п'ять рокiв, але без обнулення. Тож пiсля референдуму за конституцiєю одiозний диктатор вирушає.