Аннотация: З малатка прадаюць прыгожага i прыгожага, мускулiстага юнака на ноч, адной са шматлiкiх, юрлiвых дам. Зразумела, многiя жанчыны хочуць хлапчука-прыгажуна i гатовы выкласцi прыстойную суму грошай.
АђКЦЫЁН ДЗЕ ПРАДАЮЦЬ ЮНАГА РАБА
АНАТАЦЫЯ.
З малатка прадаюць прыгожага i прыгожага, мускулiстага юнака на ноч, адной са шматлiкiх, юрлiвых дам. Зразумела, многiя жанчыны хочуць хлапчука-прыгажуна i гатовы выкласцi прыстойную суму грошай.
. РАЗДЗЕЛ Љ 1.
Прыгажун Сэм быѓ у смокiнгу i цылiндры. Яго вось такiм i вывелi, на аѓкцыён. А па баках усталi дзве дзяѓчыны ѓ бiкiнi i ѓ туфлях на высокiх абцасах. Яны павiнны былi распрануць хлапчука.
Сэм ганарлiва выпрастаѓся. Падняѓ галаву, яго твар закрылi нiбы ѓ дзяѓчынкi-нявольнiцы вэлюмам. Хлапчук нагадваѓ рабыню на продаж.
Гучыць голас распарадчыцы:
- На аѓкцыён выстаѓляецца раб пятнаццацi гадоѓ ад роду, фiзiчна здаровы, вельмi прыгожы, дасведчаны палюбоѓнiк, здольны даставiць жанчынам задавальненне. Стартавая цана - дзесяць еѓра!
I з падлетка знялi дзяѓчынкi рукамi ѓ пальчатках вэлюм.
Адкрыѓся выдатны, прыгожы i далiкатны як у дзяѓчыны твар. Адна з жанчын рыкнула:
- Дванаццаць еѓра!
Iншая пiскнула:
- Пятнаццаць!
Яшчэ адна прашыпела:
- Васемнаццаць!
Чуецца голас:
- Дваццаць!
I паѓза. Жанчыны жадаюць працягi. З Сэма здымаюць смокiнг, пакiдаючы ѓ адной кашулi. Жанчыны ѓзбуджаюцца.
Чуецца:
- Дваццаць пяць!
- Дваццаць восем!
- Трыццаць!
Хтосьцi шыпiць, устаѓной скiвiцай:
- Трыццаць пяць!
Далей iдзе голас:
- Сорак!
Жанчына даволi маладая крычыць:
- Сорак пяць!
Пажылая матрона прамаѓляе:
- Пяцьдзесят!
Зноѓ паѓза. Жанчынам хоча большай аголенасцi прыгожага юнака. Вось з яго здымаюць i кашулю. Торс у падлетка стаѓ голым, бачныя сталi рэльефныя мышцы, плiтачкi прэса, цудоѓнае цела з гладкай, чыстай, шакаладнай скурай!
Дамы завялiся мацней. Яна крыкнула:
- Семдзесят!
Iншая раѓнула:
- Восемдзесят!
- Дзевяноста!
- Сто!
- Сто дваццаць!
Яшчэ адна кiнула:
- Сто пяцьдзесят!
Жонка мiльярдэра прыгожая жанчына на выгляд гадоѓ трыццацi прабуркавала:
- Дзвесце еѓра!
Наступiла паѓза. Сума яшчэ не занадта вялiкая - кошт добрага альфонсу на гадзiну, цi дзве. Але ѓсё хацелася далейшага агалення.
З Сэма дзяѓчынкi знялi прычым асаблiвым спосабам джынсы. Аголiлiся мускулiстыя ногi ѓ ботах. Хлопчык усмiхнуѓся. Было вiдаць у трусах, як стала брыняць яго мужчынскае дасканаласць. Ды гэта вядома ж крута, у зале шмат маладых i прыгожых дзяѓчат, так што падлетак адчуваѓ якое расце жаданне.
Жанчына прагарлапанiла:
- Трыста!
Iншая бразнула:
- Чатырыста!
Жонка мiльярдэра буркнула:
- Пяцьсот!
Яе суседка прашыпела:
- Шэсцьсот!
Тоѓстая баба прабурчала:
-Семсот!
Жанчына ѓ паранджы, вiдавочна арабка прачырыкала:
- Восемсот!
Бабулька прахрыпела:
- Дзевяцьсот!
Жонка мiльярдэра ѓпэѓнена вымавiла:
- Тысяча еѓра!
Зноѓ паѓза. На гэты раз ужо сума набегла прыстойная. Для адной ночы з падлеткам. Няхай нават такiм прыгожым, i ѓмелым. Але дамы яшчэ толькi заводзiлiся. Iм хацелася працягi распранання.
Вось дзяѓчыны нядоѓга думаючы, узялi i знялi з хлапчука боцiкi.
Цяпер хупавыя, загарэлыя галёнкай, i ружовыя падэшвамi ступнi хлапчука сталi босыя. А ѓ яго такi прыгожы выгiн пяткi, пальчыкi ножак iдэальнай, кiпцiкi падфарбаваныя.
Жанчыны завялiся яшчэ больш.
Старая зароѓ:
- Тысяча дзвесце!
Таѓстуха бразнула:
- Тысяча пяцьсот!
Жонка мiльярдэра кiнула:
- Дзве тысячы!
Жанчына ѓ паранджы прачырыкала:
- Дзве пяцьсот!
Старая пра булькала:
- Тры тысячы!
Адна з дзяѓчын, амаль дзяѓчынка прачырыкала:
- Чатыры тысячы!
Ёй прыгразiлi:
- Не жартуй!
Тым не менш таѓстуха таксама прашыпела:
- Пяць тысяч!
Наступiла паѓза. Пяць тысяч эѓра гэта ѓжо самавiтая сума грошай. Для некалькiх гадзiн з альфонсам прыстойна. Але i публiка тут багатая. Жанчыны часам гатовы дорага плацiць за свае капрызы. Ну натуральнае яшчэ ѓсё чакаюць, калi тавар цалкам агалiцца. Асаблiва здымуць трусiкi са прыгожага юнака.
Але дзяѓчынкi знялi толькi цылiндр. I сталi бачныя залацiстыя, густыя, пышныя валасы падлетка.
Жанчына ѓ паранджы прачырыкала:
- Шэсць тысяч!
Жонка мiльярдэра буркнула:
- Сем тысяч!
Таѓстуха прашыпела:
- Восем тысяч!
Бабулька прахрыпела:
- Дзевяць!
Жонка мiльярдэра, рашуча заявiла:
- Дзесяць тысяч!
Наступiла паѓза. Усе жанчына замерлi, многiх з iх ад юрлiвасцi i ѓзбуджэння трэсла. На самай справе якi прыгожы i мускулiсты юнак. Як хочацца ѓбачыць яго зусiм аголеным. I вось дзяѓчынкi ѓ пальчатках, знялi з юнага прыгажуна апошнюю частку адзення.
I ѓсе ѓбачылi гэта буйны, пульсавалы, нефрытавы стрыжань хупавай, панадлiвай формы. Ад узрушанасцi ён нават стаѓ пунсовым i гарачым.
Жанчына таѓстуха прагарлапанiла:
- Пятнаццаць тысяч!
Жанчына ѓ паранджы прачырыкала:
- Дваццаць!
Яшчэ адна дзяѓчынка пiскнула:
- Трыццаць!
Бабулька завыла:
- Сорак!
Жонка мiльярдэра ѓпарта вымавiла:
- Пяцьдзесят!
Наступiла паѓза. З голага хлапчука ѓжо здымаць няма чаго. Сэм быѓ i голы, i босы, i мускулiсты. Яго моцна ѓзбуджалi юрлiвыя погляды жанчын розных узростаѓ, юрлiвых i брыдкiх. I яго мужчынская дасканаласць дзiка набракла.
Пяцьдзесят тысяч еѓра за адну ноч з альфонсам - гэта кошт цалкам цудоѓны i дастатковы. Тым больш Сэма разыгрывалi ѓжо на таргах не першы раз. I заѓсёды жанчыны iм былi задаволены. На самай справе цi варта зараз перабiваць самавiтую суму, калi можна ѓ наступны раз зняць прыгожага хлапчука?
Распарадчыца падняла малаточак, i на распеѓ стала прамаѓляць:
- Пяцьдзесят тысяч еѓра разоѓ!
Сэм шчыра ѓсмiхнуѓся. Пераспаць з жонкай мiльярдэра, прыгожай i з выгляду маладой i спартовай жанчынай было прыемна. Праѓда, ёй ужо за сорак, але выглядае яна вельмi добра. I з ёй у Сэма ѓжо быѓ сэкс, што спадабалася хлапчуку, i ёй вельмi нават таксама.
Пашанцавала падумаѓ дзяцюк-жарабец.
Распарадчыца вымаѓляла:
- Пяцьдзесят тысяч еѓра два!
I далей павольна i з усмешкай, паднiмаючы малаточак:
- Пяцьдзесят тысяч еѓра тры!
I не паспеѓ малаточак ударыць, як рушыѓ услед жорсткi голас:
- Дзвесце тысяч еѓра!
Усё павярнуѓся. Сэм здрыгануѓся, i ѓбачыѓ рослага мужчыну ѓ скуранцы i цёмных акулярах. Побач з iм стаяла жанчына з рудымi валасамi ѓ чырвоным.
Распарадчыца ѓсмiхнулася i адзначыла:
- Гэты хлопчык прадаецца толькi жанчынам!
Мужчына жорстка адказаѓ:
- А ён нас i абслужыць дваiх! Акрамя таго, калi вы аддасце яго нам я вам дам прэмiю дадаткова ѓ сто тысяч эѓра!
Распарадчыцы ѓсмiхнулася, сваiмi белымi зубкамi i заявiла:
- Дзвесце тысяч еѓра зверху i рабiце з iм што хочаце - толькi не забiваючы i сур'ёзна не калеча!
Мужчына кiѓнуѓ з усмешкай садыста:
- Iдзе! Дзвесце прэмii, i дзвесце на гандаль!
Распарадчыца заспявала, скалячы зубкi:
- Дзвесце тысяч еѓра разоѓ, дзвесце тысяч еѓра два, дзвесце тысяч еѓра тры!
I малаточак ударыѓся, аб дрэва.
Сэма загарнулi з покрыва i павялi пад канвоем памiж радамi. Жанчыны спрабавалi хлапчука памацаць, i цягнулi да яго рукi. I адна нават схапiла за нефрытавы стрыжань, але ёй далi па руках.
Сэма вывелi з залi. Непрыемна было басанож уступiць у халодную лужыну, што засталося пасля дажджу. А затым яго ахоѓнiкi запхнулi ѓ раскошны, вялiзны, пазалочаны аѓтамабiль. Цяпер юнага стрыптызёра павязуць адпрацоѓваць казачную, выплачаную суму на працягу ѓсёй ночы.
ЖЫЦЦЁ ПАСЛЯ СМЕРЦI ПУЦIНА
АНАТАЦЫЯ
Пасля таго як душа прэзiдэнта Расii Уладзiмiра Пуцiна 5 красавiка 2022 г. пакiнула цела, сталi адбывацца цiкавыя падзеi. У тым лiку i перадвыбарная кампанiя прыняла вельмi нечаканае абарачэнне i высунулася шмат кандыдатаѓ i справа дайшла нават да ѓзброенага супрацьстаяння.
. РАЗДЗЕЛ Љ1
А тым часам душы двух прэзiдэнтаѓ Джо Байдэна i Уладзiмiра Пуцiна пакiнулi целы сваiх уладальнiкаѓ якраз 5 красавiка 2022 года. I гэта вельмi драматычна.
У Амерыцы смерць Джона Байдэна, якому хутка павiнна споѓнiцца восемдзесят гадоѓ не выклiкала асаблiвага ажыятажу. Пост аѓтаматычна пераходзiѓ да вiцэ-прэзiдэнта
у дадзеным выпадку Камале, i так да наступных выбараѓ у 2024 годзе. А вось у Расii значна складаней. Па канстытуцыi выконваць абавязкi прэзiдэнта павiнен прэм'ер-мiнiстр.
Але вось на працягу трох месяцаѓ павiнны абраць новага прэзiдэнта. I тут пытанне хто пойдзе? Па iдэi павiнен iсцi выконваючы абавязкi прэзiдэнта Мiхаiл Мiшусцiн, але
у Сяргея Шайгу разгулялiся амбiцыi! Бо ён узначальваѓ спiс "Адзiнай Расii" на выбарах у Дзярждуму, i як гэта можна абысцiся без такога героя?
Сяргей Шайгу, ужо будучы немаладым, сам хацеѓ стаць прэзiдэнтам Расii. Мiхаiл Мiшусцiн у сваю чаргу марыѓ аб троне. I таксама рваѓся да прастола.
Ды i Мядзведзеѓ таксама меѓ амбiцыi. Сечын таксама адчуваѓ, што пераемнiк Пуцiна яго так проста не пакiне, i рваѓся да прастола. Так што ѓзнiклi калiзii.
З боку апазiцыi таксама разлад. Наймацнейшыя гэта вядома ж левыя, прыкметна дадалi на апошнiх выбарах у Дзярждуму. Але Зюганаѓ ужо не раз бiты застары,
Павел Грудзiнiн сябе скампраметаваѓ. Так што за трон бiцца няма каму.
Зюганаѓ, зрэшты, баючыся атрымаць ганебны працэнт i разумеючы адсутнасць перспектыѓ у Грудзiнiна, высунуѓ Андрэя Клычкова - губернатара Арлоѓскай вобласцi.
Такая iдэя вядома ж не ѓсiм спадабалася... Але рабiць няма чаго. Уладзiмiр Жырыноѓскi, таксама пастарэлы i некалькi здаѓшы пазiцыi на выбарах у парламент, таксама
адчуваѓ ваганнi - iсцi цi не iсцi. З аднаго боку быццам бы сiтавiна даваць дарогу маладым. З другога можна страцiць частку ЛДПР. Ужо быѓ досвед з вылучэннем
Малышкiна, якi затым адкалоѓ частку партыi. Гэта значыць прыйшлося старому лiцэдзею вылучацца ѓжо сёмы раз. Суцяшаючы сябе тым, што ён устанаѓлiвае рэкорды.
На пахаванне Уладзiмiра Пуцiна прыляцела Камала, якая стала прэзiдэнтам ЗША. I гэта, зразумела, ва ѓсiх выклiкала велiзарную цiкавасць. Яе сустрэѓ асабiста Мiхаiл Мiшусцiн.
Адносiны з Сяргеем Шайгу склалiся напружаныя. Мiнiстр абароны, якi мае масу ѓзнагарод i медалёѓ, рваѓся да пасаду. I яго высокi рэйтынг. Плюс яшчэ падтрымка
значнай часткi Адзiнай Расii. У партыi ѓлады ѓвогуле наступiѓ раскол. Дзмiтрый Мядзведзеѓ таксама палез у прэзiдэнты. I разам з iм i Сяргей Шайгу.
А тут яшчэ i Мацвiенка i Сечын iрванулi ѓ прэзiдэнты.
Уладзiмiр Пуцiн не пакiнуѓ сабе яѓнага пераемнiка, i партыя ѓлады падзялiлася. Аднак i ѓ апазiцыi, наймацнейшай левай адзiнства няма. Вось Павел Грудзiнiн з часткай
прыхiльнiкаѓ вырашыѓ паспрабаваць шчасця. Разумеючы, вядома, што iншага шанцу ѓ яго i не будзе. Трывiяльна забудуць. Генадзь Зюганаѓ вiдавочна здаѓ па стане здароѓя, i нiкуды
не лез. Зразумела, зноѓ у бой iдзе Максiм Сурайкiн. на выбарах Дзярждуму ѓ яго крыху толькi не хапiла на ѓзяцце пяцiпрацэнтнага бар'ера. I, зразумела, палезлi зноѓ
Бабурын, Яѓлiнскi хоць i стары пень, Цiтоѓ, якiя адзiн раз ужо прайгралi. I, зразумела, Ксенiя Сабчак - ну як без яе!
Аднак сапраѓдную сумятню выклiкала вылучэнне ѓ прэзiдэнты Расii Рамзана Кадырава. Стаѓшы кiраѓнiком Чачэнii, калi яму яшчэ не было трыццацi, зразумела Рамзан прэтэндаваѓ
на большае. Тым больш тэрмiн паѓнамоцтваѓ даѓно скончыѓся, а як складуцца адносiны з пераемнiкам Уладзiмiра Пуцiна невядома. Так што давай - вылучайся!
Рамзану Кадыраву хутка сорак шэсць. Ён яшчэ малады i хоча ѓладзе, i вельмi вялiкай улады. Шаснаццаць год кiраваѓ Чачнёй - гэтага мала i надакучыла.
А шанцы на перамогу ёсць. У прыватнасцi, за кошт мабiлiзацыi ѓсiх мусульман, якiя жывуць у Расii, ды i ѓвогуле ѓсiх нярускiх. I гэтая заяѓка вельмi нават сур'ёзная.
Плюс яшчэ частка членаѓ Адзiнай Расii пайшла за Рамзанам Кадыравым. Так што раскол у партыi ѓлады яшчэ больш паглыбiѓся.
I будзь у левых сiл моцны кандыдат, дык шанцы камунiстаѓ на перамогу былi б iстотныя.
Ну калi нават i не на перамогу, дык ва ѓсякiм разе на другi тур. Зрэшты, гэта яшчэ кветачкi - ягадкi наперадзе. Мiхась Мишустин узяѓ i памiлаваѓ Андрэя Навальнага!
I гэта спрацавала нiбы дэтанатар. Яшчэ адзiн гулец быѓ выпушчаны на арэну, i гулец скажам прама - сур'ёзны. Вось такi шурум-бурум атрымлiваѓся.
Андрэй навальны шмат каму зблытаѓ карты.
Так што перадвыбарная кампанiя стала набываць характар iнтрыгi i сапраѓднага дэтэктыва. Такога ѓ гiсторыi Расii нiколi яшчэ не было. У дзевяноста першым вiдавочным
фаварытам быѓ Ельцын. I толькi выбары тысяча дзевяцьсот дзевяноста шостага года - былi непрадказальныя, i нiхто не ведаѓ хто пераможа. А далей ужо была эпоха Пуцiна.
Ну i аднойчы мiльгануѓ Мядзведзеѓ. але таксама ён быѓ вiдавочным фаварытам. Ды iнтрыга аказалася надоѓга забiтая. А тут такi расклад i такое дужанне! I нават незразумела хто
выйдзе ѓ другi тур. Калi ѓ дзевяноста шостым годзе, было два вiдавочныя фаварыты Зюганаѓ i Ельцын, то зараз iх ужо некалькi. Зразумела, i Шайгу, i Мiшусцiн у якога
адмiнiстрацыйны рэсурс, Мядзведзеѓ, Сечын i Мацвiенка праѓда слабейшы. I вельмi сур'ёзны сапернiк Рамзан Кадыраѓ. I адзiны кандыдат ад левых Андрэй Клычкоѓ. I зразумела
кот у мяшку, але надзвычай распiяраны i пакутнiк Андрэй Навальны. Астатнiя вядома ж слабейшыя, але таксама могуць шчыпаць галасы. Гэта Ксенiя Сабчак, i Грудзiнiн якi
быѓ у мiнулы раз другiм, i многiя iншыя. Дадала iнтрыгi i вылучэнне Максiма Галкiна. Адзiн накшталт яго здолеѓ стаць прэзiдэнтам Украiны. I гэта сур'ёзна!
Нечакана ѓ прэзiдэнты Расii пайшоѓ i Дзiма Бiлан. Сапраѓды, некалi самую яркую зорку эстрады сталi забывацца. I ён вырашыѓ засвяцiцца па новай.
Iдэя вядома ж не самая арыгiнальная, але чым чорт не жартуе. А там глядзiш зноѓ рэйтынг зашкалiць.
Мiхаiл Баярскi таксама iрвануѓ у прэзiдэнты Расii. Таксама зорку вялiкай велiчынi вiдавочна прызабылi. А жадаецца вядома ж паказаць iклы.
З навiчкоѓ у палiтыцы вылучылася Наташа Сакалоѓская - гадоѓ трыццацi пяцi - прыгажуня i спартсменка. Гэта значыць узнялася каманда. Самым старым кандыдатам у
прэзiдэнты хацелася быць, зразумела, Уладзiмiру Жырыноѓскаму. Але абнавiць рэкорд яму не ѓдалося. Палез у прэзiдэнты Расii Леѓ Лешчанка. Яму таксама хацелася славы i зразумела
сябе засвяцiць.
Анатоль Кашпiроѓскi ѓ прэзiдэнты Расii таксама сунуѓся. Але яму адмовiлi ѓ рэгiстрацыi, нiбыта з прычыны наяѓнасьцi раней украiнскага грамадзянства.
але Мiхась Мишустин падтрымаѓ вылучэнне гiпнатызёра i вялiкага лекара-лекатара. I Анатоля Мiхайлавiча зарэгiстравалi найстарэйшым кандыдатам у прэзiдэнты Расii.
Так што iнтрыгi яшчэ больш прыбавiлася. Вось так усё пайшло i паехала.
Мiхась Мишустин зразумела спрабаваѓ падняць сабе рэйтынг. У прыватнасцi падняѓ адразу ѓ тры разы мiнiмальны заробак i пенсiю. Але гэта ѓсё прывяло да рэзкага
скоку iнфляцыi. Ды i рубель пачаѓ рэзка падаць. Тады Мiхась Мишустин звярнуѓся да даляравых iнтэрвенцый.
I здолеѓ умацаваць рубель прычым прыкметна. Стварыѓшы бачнасць дабрабыту. I гэты рэзкi ѓ яго рух, напрыклад даць паслабленнi шматлiкiм. Вось прыватнасцi значна змякчыць
антытытунёвы закон, што для курцоѓ уцеха. Таксама была дазволена на тэлебачанне рэклама пiва. Акрамя таго, дазвалялася распiццё слабаалкагольных спiртных напояѓ.
у грамадскiх месцах.
Акрамя таго Мiхаiл Мiшусцiн зрабiѓ самае галоѓнае, спынiѓ вайну на Украiне i аб'явiѓ аб вывадзе адтуль войскаѓ. Тым самым ён паказаѓ сябе мiратворцам.
I гэта таксама вялiзны плюс новай палiтыкi, што наступiла пасля смерцi Уладзiмiра Пуцiна. А гэтая вайна ѓжо поѓнасцю страцiла папулярнасць у грамадстве. I большая частка народа хацела пазбавiцца ад падобнага кашмару.
Мiхаiл Мiшусцiн праявiѓ сябе мiратворцам, што ацанiлi вельмi станоѓча сусветныя СМI.
Праѓда Рамзан Кадыраѓ падняѓ страшны гань, што маѓляѓ у Расii скралi перамогу. Так сiтуацыя на выбарах iзноѓ рэзка абвастрылася. Сяргей Шайгу таксама спрабаваѓ згуляць у каршака, хоць сам моцна нахлынаѓся ѓ гэтым пекле. Андрэй Клычкоѓ, якi лiчыѓся галоѓным кандыдатам ад левых сiл, заняѓ асцярожную пазiцыю. Генадзь Зюганаѓ спрабаваѓ паводзiць сябе больш агрэсiѓна, i апошнi момант усё ж такi кiнуѓ заяву аб удзеле ѓ выбарах прэзiдэнта Расii. А што, калi Леѓ Лешчанка можа, то чаму больш мацёраму палiтыку не паспрабаваць? Хаця левы фланг яшчэ больш распыляецца. Але ж навука, як заѓсёды, нiкому на карысць не iдзе. I хочацца, калi не перамагчы, дык сагрэцца.
Як напрыклад Уладзiмiр Жырыноѓскi пайшоѓ на выбары, быѓшы фiзiчна моцна аслабленым. Лiтаральна ѓ бой з бальнiчнай койкi. I пры гэтым, маючы высокi рэйтынг.
Як Аляксей Навальны пайшоѓ у прэзiдэнты, проста з турэмных нараѓ.
Вось такiя апынулiся тут выбары - самыя, мабыць, канкурэнтныя i яркiя ѓ гiсторыi Расii. Гэтулькi тут розных iмёнаѓ. Анатоль Мiхайлавiч Кашпiроѓскi таксама атрымаѓ дазвол удзельнiчаць у прэзiдэнцкiх выбарах. Бо канстытуцыйны суд, вытлумачыѓ, што грамадзянства былых рэспубалiк СССР не з'яѓляецца замежным. Так што i знакамiты псiхатэрапеѓт у выбарах змог узяць удзел. I стаѓ самым узроставым кандыдатам у прэзiдэнты Расii, перакрыѓшы паказчык Льва Лешчанка. Так што дужанне пайшла па ѓсiх кiрунках. I чакалася шмат усяго рознага.
Напрыклад, Мiхаiл Мiшусцiн, якi выконвае абавязкi прэзiдэнта Расii i ѓ яго вялiзныя па канстытуцыi паѓнамоцтвы.
А значыць, будзе жорсткая барацьба. Напрыклад, на Сяргея Шайгу ѓсплыѓ кампрамат. Напрыклад, што пры Ельцыне ён завышаѓ каштарыс урону, якi прычыняѓся стыхiйнымi бедствамi, а рознiцу ѓкладваѓ сабе ѓ кiшэню. Плюс яшчэ ѓ яго выявiлi i самавiтыя рахункi за мяжой. Ад чаго ѓспыхнуѓ неабыякi скандал. I Мiхаiл Мiшусцiн загадаѓ арыштаваць Сяргея Шайгу. Падчас арышту падкiнулi наркотыкi, i гэта вылiлася ѓ вялiкiя сутыкненьнi. Пачалася стралянiна памiж вайскоѓцамi i палiцыяй. Шайгу сяк-так скруцiлi. I адправiлi ѓ Лефортава. Але ѓзбунтавалiся генералы. Яны адмовiлiся падпарадкоѓвацца выконваючаму абавязкi прэзiдэнту Мiхаiлу Мiшусцiну.
I рушылi войскi ѓ наступ на Маскву. Разгарнулiся цяжкiя баi. Частка расiйскiх войскаѓ засталiся вернымi законнаму выконваючаму абавязкi прэзiдэнта Расii Мiшусцiну. А тут яшчэ Рамзан Кадыраѓ кiнуѓся ѓ атаку на Крэмль. I дзясяткi тысяч чачэнскiх салдат кiнулiся ѓ наступ.
Але Мiхаiл Мiшусцiн не такi просты. Узяѓ i аднаго з уплывовых палявых камандзiраѓ падкупiѓ. I той ударыѓ Кадыраву ѓ тыл. Узнiкла жорсткая i крывавая бiтва. Мiшусцiн падкупiѓ яшчэ пару генералаѓ з каманды Шайгу. Узнiкла адчайная разня. Змагалася адна з адной адразу некалькi дывiзiй. Унутраныя войскi, Расгвардыя, i МУС разам з ФСБ падтрымалi Мiхася Мiшусцiна. Бо ён iм у тры разы павялiчыѓ заробкi. Плюс яшчэ зрабiѓ дырэктара ФСБ i мiнiстра МУС у маршалы. Мядзведзеѓ быѓ зняты са сваёй пасады i арыштаваны.
Яму таксама прад'явiлi абвiнавачанне ѓ карупцыi. А Сяргей Шайгу быѓ таксама абвiнавачаны i ѓ змове з мэтай захопу ѓлады. I гэта ѓжо сур'ёзна. А паколькi на тэрыторыi Расii iдуць самыя сапраѓдныя баi i багата льецца кроѓ, то было ѓведзена самае сапраѓднае ваеннае становiшча.
I зразумела пры iм нiякай лiшняй дэмакратыi. Хутчэй наадварот - закручванне гаек.
Але выбары прэзiдэнта Расii Мiхаiл Мiшусцiн адмяняць не стаѓ. Наадварот, матывацыя нават узмацнiлася. Узяць i пад шумок абрацца. Заадно нiякiх мiтынгаѓ i нiякай лiшняй дэмакратыi. I фальсiфiкацыi масавыя ажыццявiць. Каб перамагчы ѓ першым туры. I вялiкай перавагай пакiнуѓшы ѓ спiсе толькi пару статыстаѓ - тыпу Ксенii Сабчак. I гэта таксама для новага кiраѓнiка Расii шанц.
Тут ужо не да дэмакратыi.
Тым не менш Мiхась Мишустин у канстытуцыю на рэферэндум унёс некалькi правак: дазволiць галасаваць з чатырнаццацi гадоѓ, абiрацца ѓ Дзярждуму з васемнаццацi, у губернатары з дваццацi аднаго года. Плюс яшчэ дазволiць галасаваць i зняволеным, якiя знаходзяцца ѓ месцах зняволення па прысудзе суда, i права такiм зняволеным балатавацца ѓ Дзярждуму i губернатары, калi яны адбываюць пакараннi за злачынствы, малога i сярэдняга цяжару. Плюс яшчэ кандыдату ѓ прэзiдэнты Расii дастаткова пражываць у ёй увесь час пяць гадоѓ, i нават дазвалялася мець падвойнае грамадзянства i ѓласнасць, з актывамi за мяжой. Маѓляѓ Расii трэба адкрыць сябе свету. I з Пуцiнiзмам павiнна быць скончана. Хопiць, Расii са ѓсiмi лаяцца i грызню ѓладкоѓваць. Як гаворыцца - хлопцы давайце жыць дружна!
Акрамя таго, у канстытуцыю ѓносiлася папраѓка, якая дазваляе чыноѓнiкам мець уласнасць за мяжой, i рахункi i актывы i, нерухомасць. Што апарат чыноѓнiкаѓ успрыняѓ вельмi станоѓча. I на Захадзе падобнае знайшло разуменне. I ѓ ЗША заявiлi, што iх новы кiраѓнiк Расii вельмi нават задавальняе.
Мiхаiл Мiшусцiн заѓважыѓ:
- Я ѓсё магу! I Расiю чакаюць вялiкiя перамены!
Падкупiѓшы яшчэ некалькi генералаѓ i палявых камандзiраѓ, Мiхаiл Мiшусцiн пачаѓ рашучы наступ на мяцежных генералаѓ i атрада Кадыраѓ.
Цяпер ён меѓ над iмi перавагу ѓ сiлах. Плюс яшчэ ЗША аказалi дапамогу авiяцыяй. Узамен Мiхась Мишустин паабяцаѓ аддаць Данбас назад Украiне i выплацiць кампенсаванне за Крым. Гэта было ѓспрынята з вялiкiм энтузiязмам на Захадзе i на Украiне.
Мiхаiл Мiшусцiн папрасiѓ таксама дапамогi ѓ Дзярждумы. Зразумела, заплацiѓшы вялiзныя грошы дэпутатам. I Дзярждума, i рада федэрацыi падтрымалi выконваючага абавязкi прэзiдэнта Расii Мiхаiла Мiшусцiна. Вядома, у якасцi аргументу было павелiчэнне заробкаѓ i прэмiяльных дэпутатам Дзярждумы i Савета федэрацый у пяць разоѓ.
Таксама Мiхаiл Мiшусцiн аб'явiѓ аб адмене пенсiённай рэформы, i знiжэннi пенсiённага ѓзросту да шасцiдзесяцi гадоѓ мужчынам. Праѓда жанчынам устанавiлi з пяцiдзесяцi васьмi гадоѓ. Бо яны i так жывуць даѓжэй за мужчын.
З iншых iдэй - павышэнне МРОТ, да ста тысяч рублёѓ, i да такога ж памеру мiнiмальнай пенсii. Гэта быѓ ужо вiдавочны перабор, якi падштурхоѓвае iнфляцыю.
Але таксама нядрэнна... Мiхась Мишустин рулiѓ i педалiлiѓ. Генадзь Зюганаѓ як канкурэнт зусiм не палохаѓ Мiхася. Хутчэй наадварот куды зручнейшы супернiк, чым Андрэй Клычкоѓ. I гэта зразумела зразумела.
Стары старшыня КПРФ зручны i прадказальны сапернiк. I з iм лёгка i зручна дужацца.
Мiхаiл Мiшусцiн усё ж мае над Зюганавым дваццаць два гады форы, i плюс яшчэ досвед кiравання. А што Зюганаѓ? Ён слабачак.
Можна пакiнуць у лiку кандыдатаѓ у прэзiдэнты. Як i хворага, старога i слабога Уладзiмiра Вольфавiча - гэта не канкурэнты. А вось Андрэю Клычкову ѓ рэгiстрацыi адмовiць. Няма чаго яму ѓсякае трызненне несцi. Маладыя канкурэнты для Мiхася Мiшусцiна небяспечныя. А вось старыя трэба сказаць ня надта. Мабыць, нават карысныя. Хаця ёсць бачнасць дэмакратыi i свабодных выбараѓ. Нiбы адбываецца рэальнае дужанне з ворагам якi нават не страшны, не злы, а смешны. Два старыя Жырыноѓскi i Зюганаѓ зразумела не канкурэнты ѓ барацьбе за пасаду прэзiдэнта Расii Мiхаiлу Мiшусцiну. А калi б нават i былi б канкурэнтамi, то Мiхась бы выбары заѓсёды ва ѓмовах вайсковага становiшча можа скарэктаваць. I гэта сапраѓды сур'ёзна. Тут дужанне iдзе зусiм не жартоѓная. Але да ѓдзелу дапускаюцца толькi старыя блазна. Зразумела, ёсць i маладыя - напрыклад Ксенiя Сабчак. Яе высунулi зразумела дзеля весялосцi. Але гэта стары конь. А вось Максiм Галкiн - гэта цалкам дэмакратычны кандыдат у прэзiдэнты. I яго ѓдзел - гэта супер. Анатоль Кашпiроѓскi таксама кандыдат у прэзiдэнты. Таксама вельмi стары, рэкардсмен па ѓзросце. А вось i Гары Каспарава ѓ якасцi кандыдата ѓ прэзiдэнты Расii зарэгiстравалi. I гэта таксама асаблiвы знак даверу.
I Мiхась Мишустин выпусцiѓ гарэлку са сваiм партрэтам у палову лiтра, але коштам усяго толькi ѓ дзевяноста дзевяць рублёѓ. I гэта таксама ѓ народзе ѓспрынялi з разуменнем.
На самай справе што лепш можа быць гарэлкi, якая зараз стаiць як бохан хлеба. Вось Мiхась таксама загадаѓ выпусцiць i цыгарэты са сваiм партрэтам. I таксама вельмi танныя. Прычым iх курыць можна i ѓ грамадскiх месцах.
Зразумела, рэклама алкаголю i тытунёвых вырабаѓ вярнулася на тэлебачанне. Краiне патрэбны грошы. Плюс Мiхась Мiшусцiн высунуѓ лозунг: больш свабоды i дэмакратыi. I свабоды зразумела ва ѓсiм. Уключаючы шкодныя звычкi. Акрамя таго Мiхаiл прапанаваѓ аб'явiць поѓную i ѓсеагульную амнiстыю жанчынам i тым, хто ѓчынiѓ свае злачынства ва ѓзросце да дваццацi аднаго года.
Гэта зразумела таксама крок канструктыѓны. Толькi баявыя дзеяннi пакуль зацягвалi прыняцце рашэння аб усеагульнай амнiстыi.
Ды ѓ ЗША на гэтым i не настойвалi. Размова пайшла, пра тое, што маѓляѓ час Расii падумаць аб уступленнi ѓ ЕС i НАТА.
Мiшусцiн паведамiѓ, што трэба пакуль пераадолець iнэрцыю ранейшага мыслення халоднай вайны. Але Расея i Захад абавязкова будуць разам.
Валянцiна Мацвiенка пайшла ѓ адстаѓку з пасады спiкера Савета Федэрацый, i ѓзяла самаадвод на карысць Мiхаiла Мiшусцiна. I гэта таксама было ѓспрынята адносна станоѓчым грамадствам.
Як i рашэнне Мiхаiла Мiшусцiна пасмяротна ѓзнагародзiць зоркай героя Расii i Сталiна, i Берыю, i Барыса Нямцова, i Анатоля Сабчака, i Барыса Ельцына.
А Мiхаiла Гарбачова ѓзнагародзiлi зоркай героя Расii яшчэ пры жыццi. Што зразумела, было ѓспрынята вельмi станоѓча за Захадзе.
Ну вядома ж Мiхась Мишустин не мог хай i са спазненнем не ѓзнагародзiць ангельскую каралеву Лiзавету другую ордэнам "Андрэя Першазванага". I гэта было вельмi мудрае рашэньне. I ангельская каралева аддзячыла, у адказ уручыѓшы Мiхасю Мишустину знакi Залатога Руна. Што таксама надзвычай прыгожа ѓ плане палiтычнага жэсту. Але зразумела Мiхась Мiшусцiн дзейнiчаючы па прынцыпе: i вашым i нашым, узнагародзiѓ ордэнам Андрэя Першазванага i старшынi КНР. Той быѓ моцна пакрыѓджаны, тым што Уладзiмiр Пуцiн да гэтага часу не даѓ яму гэтай узнагароды. Наогул у Кiтаi наспявалi дэмакратычныя перамены. Асаблiва хацеѓ дэмакратыi бiзнэс i новая буржуазiя. Ды i чыноѓнiкi разлiчвалi, што ѓ выпадку лiбералiзацыi iх не будуць расстрэльваць за хабар. Гэта, зразумела, таксама вялiкая матывацыя, для Кiтая змякчыць унутраную палiтыку.
Смерць прэзiдэнта Расii Уладзiмiра Пуцiна падштурхнула дэмакратычныя перамены ва ѓсiм свеце. Сапраѓды надакучылi ѓсiм аѓтакратыi. Хацелася людзям мець свабоду выбару.
А што ѓ Сiрыi? Там таксама Асад усiм надакучыѓ. I народ пачаѓ выходзiць на масавыя акцыi пратэсту, патрабуючы адстаѓкi дыктатара. I ѓ Беларусi зноѓ аднавiлiся пратэсты. Зразумела людзi жадаюць змен. Усiм надакучыла гэтая стагнацыя.
Як сказала адна бабуля: слухаючы Лукашэнку я маладзею - ён абяцаѓ пяцьсот даляраѓ у месяц яшчэ дваццаць гадоѓ таму!
Мiхаiл Мiшусцiн пакуль ваяваѓ з унутраным ворагам. Мяцежныя генералы неѓзабаве здалiся, iм паабяцалi амнiстыю. Але вось чачэнцы перайшлi да партызанскай вайны. I разгарнулi барацьбу ѓ гарах. У Дагестане зноѓ загарэлася. Але ѓ iншых рэспублiках Каѓказа ѓдалося ѓтрымаць сiтуацыю пад кантролем. Зрэшты, большая частка чачэнскiх камандзiраѓ атрымаѓшы грошы вырашыла, што ваяваць невыгодна. Праѓда, частка адмовiлася i ад грошай i працягнула дужанне ѓ гарах.
Але сам Грозны i асноѓныя гарады Чачнi расiйскiя войскi ѓзялi пад кантроль, а партызанская вайна магла весцiся яшчэ доѓга. Але ѓ цэлым Мiшусцiн краiну ѓтрымаѓ.
Чым заслужыѓ павагу сярод народа. Самога Уладзiмiра Пуцiна пахавалi з пашанай у залатой труне. Але разам з iм пахавалi i ягоную палiтыку.
Мiхаiл Мiшусцiн нечакана вырашыѓ пасмяротна ѓзнагародзiць зоркамi героя Расii i Мiкалая Другога, i Аляксандра Другога, i Аляксандра Трэцяга.
Што было манархiстамi ѓспрынята станоѓча. Акрамя таго Вярхоѓны Суд па прапанове выконваючага абавязкi прэзiдэнта таксама адмянiѓ, забарону на дзейнасць i раней забароненых Сведкаѓ Iеговы.
На самой справе гэта цалкам бяскрыѓдныя людзi, якiя нiкому не рабiлi шкоды. Тым больш забарона на пералiванне крывi насiць стаѓ рэкамендацыйны характар. Ды i служба ѓ войску - хутчэй пытанне ѓжо сумлення, i не абавязкова выключаць.
Мiхаiл Мiшусцiн таксама нечакана ѓзнагародзiѓ зоркамi героя Расii пасмяротна i Пятра Першага, i Навадвордскую, i акадэмiка Сахарава, i цара Iвана Грознага. Тым самым паказаѓшы сваю абсалютную ѓсяеднасць. I жаданне дагадзiць i вашым, i нашым.
Таксама Мiхаiл знiзiѓ узрост згоды да чатырнаццацi гадоѓ - матывуючы гэта тым, што падлеткам трэба вучыцца, i супраць прыроды не папрэш. А дасведчаны, дарослы настаѓнiк лепш малавопытнага аднагодка.
Мишустин сапраѓды паказаѓ сябе лiбералам вялiкага разлiву.
Зюганаѓ падняѓ хай супраць падобнага рашэння. А вось Уладзiмiр Жырыноѓскi падобнае якраз падтрымаѓ.
Мiхаiл Мiшусцiн заѓважыѓ:
- Волi жадаюць разумныя, у няволю лезуць дурнi!
Генадзя Зюганава актыѓна крытыкавалi самi камунiсты. На самой справе якi ѓ iх старшыня КПРФ? На дату выбараѓ у лiпенi ён будзе нават старэйшы за Байдэн. Цi варта галасаваць за дзеда?
Праѓда ёсць яшчэ адзiн дзед старэйшы: Анатоль Мiхайлавiч Кашпiроѓскi. Але ён тое выглядае як! Свае валасы, ды яшчэ чорнага колеру. I форма спартовая якая. У прыватнасцi Анатоль Мiхайлавiч заявiѓ, што хоча пабiць свой уласны рэкорд i прысесцi дзвесце шэсцьдзесят кiлаграм. Што для такога ѓзросту - паказчык высокi. Можа нават амаль рэкорд для ветэранаѓ у дадзенай вагавой катэгорыi.
Але ва ѓсякiм разе былi сумневы - цi выстаiць Зюганаѓ калi яго нават здарыся такая фантастыка i абяруць? I цi дацягне да канца шасцiгадовага тэрмiна. У любым выпадку i для Жырыноѓскага, i для Зюганава гэтыя выбары будуць апошнiя.
Мiхаiл Мiшусцiн прапанаваѓ вынесцi на рэферэндум яшчэ адну папраѓку ѓ канстытуцыю: прэзiдэнтам можна абiрацца з трыццацi гадоѓ уключна на дату выбараѓ, i не старэйшыя за семдзесят уключна. Маѓляѓ занадта старых абiраць не трэба. Улада - гэта справа маладых, лекi супраць маршчын.
Гэта ѓ народзе ѓспрынялi станоѓча. Мудрая пазiцыя. Таксама Мiхаiл Мiшусцiн прапанаваѓ закон аб палiтычных партыях. Што партыю можа старшыня ѓзначальваць не больш за тры тэрмiны па пяць гадоѓ. I гэта таксама крок да дэмакратыi.
Таксама Мiхаiл Мiшусцiн узяѓ i ѓзнагародзiѓ Рымскага Папу Францiшка Першага ордэнам Андрэя Першазванага. I гэта таксама вельмi шмат каму спадабалася.
А дарэчы чаму i 25 снежня не зрабiць выхадным днём у Расii. Увесь свет у гэты дзень Ражаство святкуе. I гэта трэба сказаць народ успрыняѓ з энтузiязмам. Яшчэ адзiн дзень адпачыць i мець нагоду выпiць - гэта выдатна!
Мiхаiл Мiшусцiн заявiѓ:
- Рэлiгii свету павiнны аб'ядноѓваць, а не раз'ядноѓваць. Я лiчу, што Каталiцкая i Праваслаѓная царква павiнны пераадолець раскол. Калi мы адзiныя, мы непераможныя! - I потым выконваючы абавязкi прэзiдэнта дадаѓ. - I няма нiчога дурнейшага i шкоднейшага за рэлiгiйны фанатызм.
Таксама ѓ Расii вырашылi ѓзяць i скарацiць тэрмiн службы ѓ войску. Мiхась прапанаваѓ з аднаго года скарацiць да шасцi месяцаѓ. I прызыѓнiкi i, мацi зразумела задаволеныя. I на Захадзе скарачэнне расiйскага войска было ѓспрынята станоѓча.
Мiхаiл Мiшусцiн заявiѓ, што ѓ найблiжэйшыя чатыры гады Расiя злятае на Марс. I гэта будзе вельмi крутым прарывам. Заадно змянiлi i раздзел Роскомоса. Дзмiтрый Рагозiн павiнен быѓ замянiць хворага i моцна здаѓшага Уладзiмiра Вольфавiча Жырыноѓскага на пасадзе старшынi ЛДПР.
Рагозiн пагадзiѓся, дык гэта цiкавей чым быць дзяржчыноѓнiкам. А Павел Грудзiнiн атрымаѓ пасаду мiнiстра сельскай гаспадаркi ѓ рангу вiцэ-прэм'ера i гэта вельмi добра. Народ i гэта ѓхвалiѓ.
А на Мiхася Мiшусцiна зараз усе сусветныя СМI працавалi. Яны ѓзнiмалi Мiхася Другога. Якi нават нарадзiѓся 3 сакавiка, якраз на дзень пазней за Мiхаiла Гарбачова, што вельмi сiмвалiчна.
Аляксандру Лукашэнку сказалi: трымай абяцанне - канстытуцыя прынята, трэба сыходзiць. Можа, пасаду яшчэ ѓ Мiшусцiна атрымаеш.
Той пагадзiѓся на лiстапад 2022 г. правесцi новыя выбары прэзiдэнта, але ѓ iх ужо не ѓдзельнiчаць. Тым больш у канстытуцыi ѓ прэзiдэнта прапiсаны пажыццёвыя гарантыi. А акрамя санкцый Захаду, яшчэ цярпець i санкцыi Расii - гэта значыць рэальна страцiць галаву.
З Асадам было прынята рашэнне абмежаваць прэзiдэнта Сiрыi двума тэрмiны па пяць гадоѓ, але без абнулення. Так што пасля рэферэндуму па канстытуцыi адыёзны дыктатар сыходзiць.