Аннотация: Stalin luisterde naar Rokossovsky en sloeg eerst Paulus. Het leek een interessante strategie en tactiek, maar het leidt tot onverwachte gevolgen. Nu is de enige hoop meisjes.
ROKOSSOVSKY'S GEMISTE KANS
ANNOTATIE.
Stalin luisterde naar Rokossovsky en sloeg eerst Paulus. Het leek een interessante strategie en tactiek, maar het leidt tot onverwachte gevolgen. Nu is de enige hoop meisjes.
. HOOFDSTUK 1
In plaats van een aanval op Mainstein in december 1942, beval Stalin eerst, zoals Rokossovsky suggereerde, om Paulus te verslaan. En de Sovjet-troepen vielen de Duitsers aan in de versterking. Ze waren nog steeds behoorlijk gevechtsklaar en vertrouwden op krachtige verdedigingen. Als gevolg hiervan slaagde Paulus er niet in te verslaan. En Mainstein wist vanuit het zuiden door te breken. En hij liet de groep vrij in Stalingrad.
Stalin beval de stad koste wat kost te heroveren. En er ontstonden felle gevechten. Maar als Stalingrad een symbool was van de heroïsche verdediging van het Rode Leger, is het nu een soort teken van koppige verdediging van de kant van de Duitsers geworden.
De Sovjet-troepen zaten vast in de richting van Stalingrad en de ineenstorting van het front gebeurde niet. Bovendien kreeg Rommel op tijd ook versterkingen en bevoegdheden van Hitler en slaagde hij erin een effectieve staking in Algerije uit te voeren. En versloeg de Amerikaanse troepen. Alleen al de Duitsers maakten meer dan honderdvijftigduizend krijgsgevangenen. Onder deze omstandigheden bood Roosevelt het Derde Rijk een wapenstilstand en onderhandelingen aan. Churchill deed hetzelfde. En de gevechten in het Westen stopten. De Duitsers behielden een deel van Afrika en zijn hulpbronnen.
De onderhandelingen begonnen, die nog vele maanden zullen aanslepen. En de Duitse troepen zullen blijven vechten.
Natuurlijk was Hitler slim genoeg om de totale oorlog te verklaren en de productie van wapens te verhogen. Er is voldoende personeel. Het Rode Leger verloor veel tijd en soldaten die vochten in Stalingrad. En eind februari vormden de Duitsers extra reserves en sloegen toe vanuit het noorden. Zowel "Tigers" als "Panthers" namen deel aan de gevechten. En tegelijkertijd arriveerde de geweldige aaspiloot Marseille. Een zeer formidabele vechter. Voor driehonderd neergeschoten vliegtuigen was hij de eerste Duitse piloot die opnieuw het Ridderkruis van het IJzeren Kruis kreeg met eikenbladeren, zwaarden en diamanten.
En de Duitsers waren in staat om vanuit het noorden door te breken naar Stalingrad en een nieuwe zak Sovjettroepen te vormen.
En het Rode Leger werd omsingeld en werd met grote kracht ingeklemd. En de Duitsers regelden het voor haar als een kip knijpen.
En hij bedoelt dat de Duitse meisjes op de "Panther" de grootste klasse toonden.
Hier nagelde Gerda het met behulp van haar blote tenen. En ze verpletterde de Sovjet vierendertig, koerend:
- Voor gouden medailles!
Hier zijn de krijgers. En hoe Charlotte zal worden gehamerd met behulp van de scharlaken tepel van haar borst. En een andere Sovjet-auto zal worden geramd. En ze is zo'n roodharige vixen - gewoon super.
Charlotte nam het aan en zong:
- Je werd verliefd op een duivel
En hij besloot haar zijn kapitaal te geven!
Magda vuurde ook met een blote, ronde hiel en schreeuwde:
- Voor het meest ingenieuze zelfvertrouwen!
Toen stak ze haar tong uit.
En Kristina, die de aardbeiennippel op de knop had geslagen en de Sovjet-HF had verpletterd, huilde:
- Voor de beste records van tanktroepen!
De Duitsers versloegen in maart de Sovjet-troepen in de ketel. Een deel van de Russische troepen gaf zich over. En dat was het succes van het Derde Rijk. Daarna escaleerde de situatie nog meer ... Maar de modder kwam. Het Rode Leger begon de schade te herstellen en de Duitsers vulden zichzelf aan. Stalingrad stond onder controle van de Wehrmacht.
Stilte heerste tot eind mei. De Duitsers brachten nieuwe tanks op de markt: "Panther", "Tiger", zelfrijdende kanonnen "Ferdinand" en gemoderniseerde T-4. Dit zijn grote krachten. De nieuwste ME-309- en Focke-Wulf-jagers deden ook mee aan de serie. Voor het Rode Leger was dit een probleem. Marseille, dat 500 vliegtuigen had neergeschoten, ontving de vijfde graad van het Ridderkruis met gouden eikenbladeren, zwaarden en diamanten. Deze aas bleek buitengewoon formidabel en gevaarlijk te zijn.
Dit is echt de gevaarlijkste van alle azen.
En toen verschenen Albina en Alvina blootsvoets in de lucht. En deze meisjes zijn extreem formidabel en vechten in slechts één bikini.
Albina vuurde met haar blote tenen, schoot een Sovjetjager neer en zong:
- Ik ben een grote adelaar,
Ik zal Moskou de hoofdstad veroveren!
Alvina schoot een Sovjet-aanvalsvliegtuig neer met behulp van een scharlaken borstnippel en piepte:
- Stijg de valken als adelaars!
Ja, de Duitsers zijn hier sterk, en hun vliegtuigen, vooral de nieuwste ME-309, hebben zeer krachtige wapens: zeven schietpunten, drie daarvan 30-millimeter luchtkanonnen - dit is serieus!
Voor Rusland is dit een groot probleem.
De Duitsers rukken op in de richting van Astrachan. En dat terwijl ze succesvol zijn. Bovendien is het Rode Leger hier nog niet helemaal klaar voor. Bovendien bleek de "Tiger" letterlijk een schoktank te zijn. Zijn verschijning veroorzaakte afschuw en ontzag.
Hier bereikten de Duitsers de Kaspische Zee in een maand en sneden de Kaukasus over land af van het belangrijkste grondgebied van de USSR.
En toen ging Turkije eindelijk de oorlog in. En ze heeft veel tanks, waaronder Amerikaanse.
Voorlopig zijn de VS en Groot-Brittannië in oorlog met Japan en komt het niet in de strijd. Maar de situatie is al kritiek.
De Tiger-2 begon aan het front te komen. Het had eerder in de echte geschiedenis in de serie kunnen worden gelanceerd. Maar de wens om het samen met Panther-2 te doen, beïnvloedde. En nu hebben de Duitsers meer middelen, en de geallieerde bombardementen hinderen hen praktisch niet. Bovendien verkopen de Verenigde Staten ook grondstoffen aan de Duitsers en olie. De Duitsers hebben geen Amerikaanse tanks nodig - die van hen zijn beter. Maar dan kun je bommenwerpers krijgen en vliegtuigen aanvallen. Ze zijn goed. Vooral de B-29.
De Duitsers zijn echter al sinds augustus de Yu-288-serie binnengegaan, die iets inferieur is aan de Amerikaan in bommenlading, en overtreft in snelheid en manoeuvreerbaarheid.
De Duitsers kunnen op een wit paard worden gezegd. En hun troepen rukken op langs de Kaspische Zee. Met elke week verliest Rusland kracht en initiatief.
De gevechten zijn over het algemeen bloederig.
In september hadden de Duitsers zowel het Kalmyk-gebied als Dagestan al ingenomen. En ze zijn Azerbeidzjan al binnengekomen. De situatie verslechterde. De Turken omsingelden Yerevan en omzeilden het van alle kanten, en namen Batumi in. Half september sloten ze zich aan bij de Duitsers.
De situatie in de Kaukasus is hopeloos geworden. Stalin bood Hitler vrede aan tegen gunstige voorwaarden voor Duitsland. De Führer negeerde het voorstel van de leider.
In oktober waren de gevechten al in volle gang voor Batumi. De situatie bleek buitengewoon moeilijk. En het meest smerige is dat het gat niet zichtbaar is. Het Rode Leger probeerde in het centrum op te rukken, maar de Duitsers waren alert en sloegen terug.
In september verscheen "Panther" -2 in de serie. Hij is met drieënvijftig ton best zwaar, maar met een motor van 900 pk. En een kanon van 88 mm in 71EL. De gevechten zijn natuurlijk hevig, maar de Duitse auto is goed beschermd in het voorhoofd, en naar tevredenheid aan de zijkanten. "Panther" -2 is de beste tank van de Tweede Wereldoorlog. De USSR bereidt T-34-85 en IS-2 voor. Maar deze tanks zijn nog steeds niet krachtig genoeg om de Panther-2, die de Duitsers hun hoofdtank willen maken, te bestrijden.
In de winter is bijna de hele Kaukasus ingetogen. Er was een operationele pauze. De Duitsers verzamelen troepen om in het voorjaar aan te vallen. En het Rode Leger heeft veel verloren en stapelt zich ook op.
De speciale hoop van Stalin is de IS-2 en T-34-85, tanks met krachtigere wapens en iets sterkere bepantsering. Maar de Duitse "Panther" -2 waarvan de Duitsers een middelgrote tank hebben, is sterker dan de zware Sovjet IS-2 in de pantserdoorboring van het kanon en in het frontale pantser, vooral het voorhoofd van de toren. En er is niets te zeggen over de T-34-85.
Tijdens de winter en het vroege voorjaar produceerden de Duitsers veel "Panther" -2. Deze tank kwam in mei als beste uit de serie. T-4 werd ook geproduceerd vanwege zijn eenvoud en gevestigde keten. Maar die is ook verwijderd. Net als de gebruikelijke "Panther", is de laatste alleen waar in juni, samen met de "Tiger". Ja, de gebruikelijke "Tiger", vanwege zijn goede vechtkwaliteiten, zat ook in de serie. En pas vanaf juni 1944 bleven er twee hoofdtanks in de serie: "Panther" -2 en "Tiger" -2. De laatste tank heeft krachtigere motoren van 1000 pk, dus beide voertuigen lopen behoorlijk.
In mei begonnen de Duitsers in twee richtingen op te rukken. Naar Saratov vanuit Stalingrad, en naar Tikhvin, om Leningrad in een dubbele ring in te nemen. Tegelijkertijd gingen de Finnen en Zweden in het offensief in Karelië. Ondanks de beste inspanningen van Kolontai, waren de Duitsers in staat Zweden te overtuigen om deel te nemen aan de oorlog.
In feite heeft de USSR na het verlies van de Kaukasus- en Bakoe-olie geen kans meer. Dus waarom zou u het territorium niet voor uzelf veroveren?
Bovendien herinnerden ze zich Karel de Twaalfde. Het is tijd om wraak te nemen. Bovendien is de sfeer bevorderlijk.
Het Rode Leger is dus dubbel moeilijk. De Duitsers namen Saratov snel in. Omdat de belangrijkste krachten geconcentreerd zijn in de centrale richting en Moskou bestrijken. Zoals echter Tichvin werd ingenomen, hoewel een beetje langzamer, omdat de stad goed was versterkt. Leningrad viel in een dubbele ring.
De gevechten om de stad Kuibyshev waren iets langer. Het was hier dat de evacuatie van de belangrijkste instellingen plaatsvond. En daar krijg je ze niet zomaar.
Maar de Duitsers omsingelden Kuibyshev.
En als een stad wordt omsingeld, heeft ze vroeg of laat geen munitie en voedsel meer.
Hitler verheugde zich. En zelfs om het te vieren regelde hij de eerste gladiatorengevechten in het Derde Rijk.
Mooie, halfnaakte meisjes vochten en het was geweldig. En daarnaast zijn er ook nog gespierde jongens in zwembroek.
Na de val van Kuibyshev rukten de nazi's op in de richting van Ulyanovsk. En ze verhuisden zelfverzekerd.
Straalvliegtuigen namen steeds actiever deel aan de gevechten. Vooral bommenwerpers waren effectief. Ik moet zeggen dat ze best gaaf zijn.
En de Sovjetjagers kunnen ze niet inhalen, en de luchtafweergeschutten nemen niet te veel op.
Hier is zo'n situatie.
En nu bestormen de nazi's Ulyanovsk al. En dit is een serieuze claim op de overwinning.
Maar het Rode Leger verzet zich. Komsomol-meisjes vechten bijzonder mooi en wanhopig.
Ze vechten met wilde woede, tonen hun ongeëvenaarde heldhaftigheid. En tegelijkertijd zingen ze ook;
Stoere meisjes vechten voor Rusland,
Ze zijn erg trots en de zonen van Svarog ....
Onze schoonheid raakt zo treffend met een machinegeweer,
De dienaren van Satan zullen ons niet kunnen breken!
We hebben dapper gevochten, we hebben gevochten tegen het fascisme,
We zullen de kwaadaardige Wehrmacht verslaan, ook al is de vijand sterk ...
Ik geloof dat we binnenkort het communisme zullen zien,
Gouden blad, helder van de esdoorn!
Er is geen beter land, het communisme is mooier,
Zodat ons vaderland stralend bloeit...
Lichtgevleugeld geluk zal op de planeet komen,
En de droom van een beter leven zal snel uitkomen!
Geloof dat ons Rusland een groot geluk zal worden,
Maria zal heersen, Lada moeder van de goden...
We zullen de aanval van de helse wilde Wehrmacht stoppen,
En heb geen extra en uit het hoofd geleerde woorden nodig!
De vijand zal niet in staat zijn het hart van de meisjes eruit te scheuren,
Wij jagers hebben een scherp, waanzinnig zwaard geslepen ...
De stem van schoonheden kent de roep heel goed,
En we zullen in staat zijn om de fascistische hordes te verslaan!
Weet dat wij Komsomol-leden nooit zullen opgeven,
We zullen alle nazi's neerleggen met het scherpste mes...
Laat de gezichten van onze meisjes glanzen met goud,
En we zullen de fascist met een vuist in het gezicht slaan!
Een blootsvoets meisje snelt door de harde sneeuwbanken,
Hij is actief aan het krabbelen met een donderslag van de bliksem uit het machinegeweer ...
Jullie fascisten hoeven alleen maar te verdrinken,
Omdat het vaderland een monoliet fort is!
We zullen de fascisten verslaan, ook al hebben ze de kracht van vrede,
Uncle Sam besloot mee te spelen met de Fritz in deze strijd..
Ze maakten zichzelf een idool van Adolf,
En nu heeft hij Russische legers tegen hen!
Hier koken kwade gevechten, in de strijd van dit Komsomol-lid,
Ze verpletteren de nazi's, zij het in een ongelijke strijd ...
De stem van een meisje van zilver is zo sonore,
De schoonheid zal niet bezwijken voor Hitler-Satan!
Ons Russische aandeel is om continu te winnen,
Hoewel de fascistische armada het aantal niet kent ...
En we sloegen Adolf hard in de kaak,
Labour Moskou bezweek voor de klap!
Er zijn al sneeuwbanken, en de meisjes zijn blootsvoets,
Ze flikkeren met hun blote hiel, als een spoor van een haas...
Komsomol-leden zijn onstuimig in de strijd,
Geloof dat de vijand de dageraad niet zal zien!
Geef de fascisten geen genade in de strijd,
Hun leger zal in de hel zijn, als een duivel in brand ...
We zullen beloningen ontvangen uit de handen van Jezus,
Zal zeer woest zijn, Russische meisjes dragen!
Indien nodig zullen we keren, alle bergen zijn bedekt met sneeuw,
En we zullen in het universum van het lichtparadijscommunisme staan ...
Gelukkig een schot voor ons openend vanuit de kanonnen van de Aurora,
En brutaal fascisme werd in de hel gegooid!
Stalingrad bezweek niet, we verzetten ons eronder,
Hoewel er een horde uit staal en de hel brak...
Meisjes gooiden op blote voeten granaten met hun voeten,
Omdat het Moederland van Komsomol-leden één is!
Ik geloof dat we in Berlijn zullen zijn, ook al is het moeilijk,
De nazi's hebben "panters", "tijgers", "leeuwen", "ferdinand"!
Het meisje trok de maliënkolder op haar schouder,
Omdat Komsomol-leden in de strijd een fel talent zijn!
Het hart van het jonge meisje wordt aan Jezus gegeven,
Ook leven Lenin en Stalin in een hartstochtelijk geloof ...
Zodat er geen vaardige twijfels meer zijn,
Laten we resoluut en krachtig zeggen dat Adolf kaput is!
We zullen de drakenpresident verpletteren met zwaarden,
En we zullen zijn bende eeuwenlang vernietigen ...
We zullen de fascistische hordes meisjes met onze voeten vertrappen,
Laat het licht vervuld worden, heilige droom!
Geef mensen vrijheid, hun gedachten en gevoelens,
Zodat de ster schijnt als de zon van het communisme ...
Omdat we pap met boter hebben die zo dik is,
De eeuwige jeugd van onze zus zal ons voor altijd worden!
Hier zal het licht komen, het vaderland zal schitteren...
Het vaderland zal eeuwenlang voor ons in glorie zijn ...
We zullen bovenaan staan, jij gelooft het communisme,
De kracht van de Russische geest, weet dat de jager geweldig is!
Hier is Rusland klaar om vriendelijker en mooier te worden,
En help de hele wereld om naar het geluk van het paradijs te gaan ...
We zijn in staat om zelfs de randen van het universum te veroveren,
Het universum zonder rand om het geluk van de krachten te brengen!
Maar er zal geen Rusland zijn onder de hiel van het kwaadaardige Reich,
Omdat hij een echt talent heeft voor de strijd ...
In de dans van onze meisjes, op dat uurwerk,
Wat zal de schoonheid geloven enig resultaat!
Binnenkort zal het tijdperk van de stralende zon komen,
Wanneer de glorie van het vaderland prachtig zal bloeien ...
Ons leger vecht beroemd met de helse Wehrmacht,
En hij zal in staat zijn om de horde kwaadaardige Fritz weg te vagen!
Heil Heilige Lada, onze Moeder van God,
Je baarde Perun, en Yaril eeuwenlang ...
Hopeloze pap zal geen geloof ontvangen,
Als u veel uitgeeft, zult u geen woorden achterhouden!
De belangrijkste heerser is de grote Stalin,
Lenin schonk hem het wijste pad naar Eden...
Omdat Jozef de heerser van het licht is,
En een moment voor mensen ideaal!
De nazi's zullen het vaderland niet voor de gek kunnen houden,
En Moskou afgesneden van de Wolga, van Siberië ...
Ik geloof dat het zal leven - Russen onder het communisme,
En de kracht van Adolf - ik zal het meisje wissen!
Binnenkort zal er overwinning zijn, het is waar als de zon,
Binnenkort zal er een uitstraling zijn, zoals de stralen van een quasar ...
En geloof Rusland, het communisme zal zich ontwikkelen,
Nou, als je me niet gelooft, kun je maar beter je mond houden!
De wetenschap zal spoedig de doden van het communisme doen herrijzen,
Haar wijsheid is grenzeloos, zo groot als een quasar ...
We zullen de fascisten verslaan met onze goede moed,
Laten we niet toegeven aan de verleiding van de gouden tas!
Nou, in het kort, het gaat voorbij, dit is een hel van een tijd,
Wij meisjes zullen Berlijn in het rood binnenkomen ...
En onze grenzeloze last zal eindigen,
Omdat we ons geluk met een gevecht zullen nemen!
De meiden hebben goed gevochten. Ze gooiden zelfs met hun blote tenen granaten. Maar natuurlijk zijn de krachten al erg ongelijk.
Ulyanovsk viel, hoewel hiervoor de Duitsers het volledig moesten omsingelen. En toen benaderden de nazi's Kazan ...
De herfst kwam en zware regens stroomden naar beneden. De Duitsers veroverden ook Uralsk, Guryev en omsingelden Orenburg. De situatie is nu nog ingewikkelder.
Hitler had nu alle kaarten en het initiatief. En Marseille ontving voor zevenhonderdvijftig vliegtuigen die een unieke onderscheiding neerhaalden: het Ridderkruis van het IJzeren Kruis met platina eikenbladeren, zwaarden en diamanten. En voor duizend neergestorte vliegtuigen, het Grootkruis van het IJzeren Kruis - wat erg gaaf is.
In de winter is er een pauze. Beide partijen verzamelden kracht en creëerden nieuwe wapens. De USSR kreeg het SU-100 zelfrijdende kanon. Ze is best praktisch. En relatief goedkoop en eenvoudig te vervaardigen. En ook de jager, hoewel niet een enorme Yak-3, werd vanwege het gebrek aan duraluminium niet echt gelanceerd. En LA-7. Niet iedereen slaagde natuurlijk.
Straalvliegtuigen zijn nog niet in de serie opgenomen. In tegenstelling tot de Duitsers.
Bovendien hadden de nazi's een "Panther" -3. Deze auto had een lager silhouet en een dikker pantser met grote hellingen van de platen. En het kanon was meer pantserdoorborend en nauwkeurig op 88 mm 100 EL. Ja, dit is een serieuze machine. Het pantser van de zijkanten nam toe tot 120 mm met hellingen en het voorhoofd tot 200. Het gewicht nam ook toe tot 65 ton, maar de motor werd ook krachtiger met 1200 pk. En het silhouet is merkbaar lager, door de plaatsing van de motor en transmissie in één blok. En dit is een serieuze auto.
En "Tiger" -3 verscheen. Hij woog 90 ton, maar de motor had 1500 pk. En het pantser is nog dikker en het pistool is krachtiger.
De situatie is, om het botweg te zeggen, gespannen.
Plus, disco's in het vijfenveertigste jaar gingen in series. Toegegeven, ze zijn niet bijzonder effectief vanwege de kwetsbaarheid voor luchtafweergeschut en grote maten. Maar ze waren erg snel en klommen tot een hoogte van twintig kilometer.
In het voorjaar werden de gevechten hervat.
De nazi's lanceerden een offensief tegen Moskou. En weer de hevigste gevechten.
Maar het Rode Leger vecht wanhopig.
En tegelijkertijd ook pioniers in de strijd.
En dappere kinderen zingen en stampen met hun blote voeten op de ijskorst;
Wij zijn pioniers - helden van het vaderland,
Die zijn geboren onder het teken van oktober ...
We zullen geen spijt krijgen van het leven voor Rusland,
Om te roemen met de rode vlag van de koning!
We houden van en weten hoe we hard moeten vechten,
De nazi's braken ijverig de hoorns af ...
We hebben granaten in een ruime tas,
Het leven is niet duur voor ons pioniers!
We houden van ons heilige moederland,
Wat heeft het formidabele communisme gecreëerd...
Hier is een Komsomol-meisje dat blootsvoets door de sneeuw loopt,
En de fascist wil ons neerhalen!
Ik vocht ijverig met het nazisme in de buurt van Moskou,
En we maaiden alle vijanden neer met een sikkel ...
Waarom werd deze Wehrmacht aan de Russen gegeven,
Ik sla hem met mijn vuist!
Ik ben een pionier en onder het grote Moskou,
Gevochten als een gigantische krijger...
Gestopt fascisme aanval wild,
We hebben één Heer Allerhoogste Soort!
Er zijn geen kanten aan de heropleving van Rusland,