Аннотация: У свемиру се с Ќедне стране одвиЌаЌу битке између прелепих ратника сазвежђа Рубин. А на другоЌ ратници сазвежђа Смарагд. А у биткама учествуЌу само клониране девоЌке коЌе су босоноге и у бикиниЌу.
ДЕВОєКЕ РАТНИЦИ НАПАД У СВЕМИРУ
АНОТАЦИєА.
У свемиру се с Ќедне стране одвиЌаЌу битке између прелепих ратника сазвежђа Рубин. А на другоЌ ратници сазвежђа Смарагд. А у биткама учествуЌу само клониране девоЌке коЌе су босоноге и у бикиниЌу.
. ПОГЛАВЉЕ 1
Две свемирске армаде су се бориле у вакууму. С Ќедне стране, сазвежђе Рубин, ас друге, Смарагд.
И са обе стране, само клонови девоЌке борци. Међутим, прилично разноврсне фризуре. Коса им Ќе била у четири основне боЌе: плавоЌ, жутоЌ, црвеноЌ и белоЌ!
А ратници су сЌаЌни.
Наравно, веома светли б ескови супернове. А звездани бродови, посебно велики велики боЌни бродови, ша у салве смртоносних проЌектила Ќедни на друге.
Мо"ни свемирски боЌни бродови и боЌни бродови, и дредноути су главна ударна сила. Она ша е деструктивне зраке, велика торпеда и зраке са хиперплазматским мр ама Ќедна на другу.
Она Ќури кроз вакуум, и граби ма®е звЌездане бродове.
Клонске девоЌке, Ќуре кроз своЌе бродове, трепере"е голе, ружичасте и са грациозним заоб еним потпетицама.
Тако су лепе, а кожа им сиЌа као углачана бронза. Ово су прелепе девоЌке - Ќедноставно супер.
Четири наЌве"а воде"а велика боЌна брода Смарагдног сазвежђа покушаваЌу да разбиЌу формациЌу сазвежђа Рубин. Али као одговор, четири наЌмасовниЌа неприЌате ска воде"а брода пузе по ®има. Огромни бродови изгледаЌу као китови сперматозоиди величине половине месеца. И имаЌу хи аде топова великог калибра. Има таквих буради коЌе за минут избацуЌу енергиЌу трилиона атомских бомби бачених на Хирошиму.
Али, наравно, велики боЌни бродови имаЌу по а силе да ублаже деструктивне ефекте зрака, импулса, проЌектила и торпеда.
СветлуцаЌу попут сребрне магле на површини великих бродова.
Ма®и бродови су такође у нападу. Конкретно, крстарице различитих класа - тешке, сред®е, лаке, помо"не. И разарачи, као голи бодежи дебелих оштрица. И грациозне бригантине. Обликоване су као бебе.
И разарачи коЌи личе на пиране, и ве"и, мо"ниЌе наоружани противразарачи.
Ево одређених крстарица борбених крстарица. А од удараца проЌектила, зрака и импулса избиЌаЌу пожари.
ДевоЌке клонови беже од ватре коЌа гута бродове. А пламен Ќури за ®има, хватаЌу"и лепотице за голе пете.
ДевоЌка у плавоЌ коси пуца на неприЌате а голим прстима.
Ракета коЌу Ќе испалила погађа фрегату и тамо избиЌаЌу пожари, и пламени таласи иду. ДевоЌке клона цвиле срцепараЌу"е. Готово да нису покривени оде"ом. Само уске траке тканине на грудима и боковима. И можете видети ре ефне миши"е испод преплануле, златно-маслинасте коже.
Веома завод иве ноге за девоЌке. И голи прсти лепотице притискаЌу дугмад ¤оЌстика.
И гугати са агресивним ставом.
Ево девоЌке са златном косом. И притискала Ќе голом, веома грациозно закрив еном петом.
И ракета Ќе реаговала, и поЌурила, пресецаЌу"и вакуум. И врло прецизно Ќе прошла поред зрака ласера. И ушао у крстару. И она коЌа се тресе.
А с друге стране, као девоЌка са црвеном косом, и она "е пуцати. Док притискате пупак. КоЌи Ќе реаговао веома оштро.
ДевоЌке опет циче и скачу. А кад ударе, цуре, види се какве завод иве ноге имаЌу.
Ево девоЌке са белом фризуром ша е убилачки дар униште®а и смрти. И он излети, удараЌу"и дредноута у стомак. И то Ќе веома успешан убод. Иако су обе стране девоЌке Ќаке. И одговараЌу. Конкретно, девоЌка са плавом косом даЌе повратни дар униште®а.
И опет ударац, па бе, дрма®е кола.
ПостоЌе Ќош ма®и бродови: чамци и ловци. Пото®и су или двоструки или Ќедноструки.
Убоде и приЌате а и лепе девоЌке показуЌу наЌлепши и секси акробатику.
Ево ратника убичасте косе против лепотице са убичастом косом.
Обе девоЌке су чак скинуле груд®аке. И покушаваЌу да угризу Ќедни друге уз помо" гримизних брадавица доЌке. И веома добри ратници.
ДевоЌка убичасте косе баца своЌ борбени авион у страну. И пуца®е из шест ласерских ваздушних топова. И ®ен противник са убичастом косом такође има сличан ауто. Оба борца изгледаЌу као ража, са провидним оклопом.
Веома су добри у маневриса®у и скака®у. И праве веома добре салте.
ДевоЌке поново користе рубинске брадавице када пуцаЌу, на своЌим пуним грудима коЌе хватаЌу уста.
Ове лепоте су Ќедноставно оличе®е лепоте. А када су само у га"ицама, то Ќе тако завод иво. И можете их погледати и не одвоЌити се.
Обе девоЌке покушаваЌу да се покриЌу помо"у по а силе чела бораца.
И имаЌу прилично пристоЌну заштиту. И способан да рефлектуЌе штетне зраке.
Али девоЌке, Ќедна са бакреноцрвеном косом, а друга са светложутом косом, поново се маче и маневришу Ќедна против друге у борбеним авионима.
ДевоЌке покушаваЌу да дођу Ќедна до друге. Али не иде баш добро. Ратници се врте и скачу. А ®ихови борци су као пинг-понг лоптице, горе-доле.
ДевоЌка бакреноцрвене косе, као на санкама, склизнула Ќе низ вакуум и уврнула се. И ратник светложуте косе Ќе направио трик: ласте. И опалила Ќе изблиза, користе"и своЌу рубин брадавицу.
А девоЌка са црвеном косом осетила Ќе Ќаку вру"ину. А ®ено миши"аво тело било Ќе прекривено зрнцима зноЌа.
ДевоЌка жуте косе Ќе певала:
- Имамо велику мо", велику мо",
Бити приЌате са ®ом Ќе као играти се са крокодилом!
И ®у Ќе погодио исцЌедак. И такође Ќе почело да се зноЌи и сиЌа. Све Ќе то изгледало као у неком веома скупом филму са мешавином еротике и свемирске опере.
ДевоЌке су скоро голе, зноЌне. И пуцаЌу, користе"и сисе коЌе су попут пупо ака ружа, и голе прсте окретних ногу.
И ратници не заборав аЌу да певаЌу:
Нека цео космос буде уро®ен у хаос
А вакуум се тресе од пауза...
НеприЌате "е бити погођен снагом девоЌака,
И заувек смо уЌеди®ени са Ота¤бином!
Мада се питам шта може бити Ота¤бина клонираних девоЌака. Веома лепа наравно и миши"ава.
И замислите милиЌарде бораца, и све лепе, полуголе девоЌке и ни Ќедног мушкарца.
Како Ќе дивна ова воЌска. Како су сЌаЌни ®ени борци. КоЌе фигурице имаЌу? И раскошних бокова, високих груди, са брадавицама коЌе светлуцаЌу као фасетирани рубини.
То су девоЌке коЌе су беспрекорне у своЌоЌ атлетскоЌ лепоти. Бо е их Ќе не на"и. Иако Ќе то, наравно, релативно. Флота Ќе огромна. Милиони девоЌака су на воде"им великим боЌним бродовима. Изузетно су лепе и грациозне.
А сада, иза пишто а боЌног брода, девоЌка са седом косом врло прецизно пуца у неприЌате ски оклопник. А сада граната пробиЌа кулу и ломи пушке. А у проЌектилу постоЌи хипернуклеарна реакциЌа, коЌа ради са колосалним униште®ем. И брутално спа уЌе метал. И овде се Ќав аЌу веома окрутни импулси униште®а.
ДевоЌке су чак певале углас, тресу"и сисама од Ќагода коЌе излуђуЌу мушкарце:
- Конац Ќе прекинут
Прети нам зла смрт...
И живети
ДевоЌка треба да буде стрп ива!
Ратници су веома кул распршени. ЛупаЌу голим, округлим штиклама по дугмадима. А покре"е их прете"а, разорна сила ракета са торпедима. КопаЌу неприЌате а, пале"и кроз куле. И изгореле, ра®ене, осака"ене девоЌке одлете у разним правцима. А Ќедан од ®их био Ќе управо у ог®еном вихору.
А од ®е су остале само босе ноге. Овако гину девоЌке у овом рату.
єедна од ®их Ќе чак певала, тресу"и жуто-бакарном косом:
- У свемиру бесни рат,
Рат без разлога...
Сатана се ослободио
И смрт Ќе дошла са ®им!
Остале лепотице, лупкаЌу"и и трзаЌу"и голим, грациозним ногама, и тресу"и грудима гримизним брадавицама, подигоше:
И ко "е зауставити ток
Крваво луде реке...
Ласерски зрак "е у"и у храм,
И у трену човек Ќе нестао!
ДевоЌке су заЌедно притиснуле своЌе рубинске брадавице на дугмад, испалиле ракете смртоносном снагом и наставиле:
И такав хаос
Преплавио универзум...
Тужна судбина човечанства -
Издржи бол, пат®у!
Заиста, хаос, у биткама гину звездани бродови, а са ®има и лепе, преплануле, миши"аве, полуголе и веома завод иве девоЌке.
ДевоЌка плаве косе, пуцаЌу"и брадавицом у облику Ќагоде, испа уЌе разорне ракете коЌе носе енергиЌу милиЌарди атомских бомби бачених на Хирошиму, и ша у"и дарове тоталних падавина на дно смрти, певала Ќе:
- Син Зем е "е одговорити не,
Не"у остати роб злих господара...
ВеруЌем да "е бити лепа зора
Ветар "е освежити свежу рану!
За свету ота¤бину у борби,
єер мо"ни Господ зове,
Устани рано девоЌко,
Оти"и "е мрак - процвета"е маЌска ружа!
И опет, боса нога девоЌке Ќе на делу, и показуЌе ®ен порив куца®а.
А девоЌке сложно повикаше:
- "елави Фирер смрт!
Они су ратници коЌи се боре за светлост и правду. Пуни су мудрости и храбрих духовних импулса.
Ево лепоте - наЌвише класе еротике и космичког ратова®а. Нико не може да се супротстави удима попут ®их.
И девоЌка са жутом косом "е га узети и прецизно пуцати на неприЌате а. Он то ради смртоносним скоком.
И погодио неприЌате ски боЌни брод смарагдног сазвежђа. А Ќош Ќедан ратник, са плавом косом, такође користе"и веома лепу брадавицу Ќагодастог груди, удара"е по звезданом броду сазвежђа рубин. И такође као одговор на униште®е и смрт.
ДевоЌке су наЌвиши и колосалан показате небеске класе и космичке дубине, ®ихови наЌвиши гласови, колосалне ноте.
Ове лепоте се ничим не могу савладати. Иако се међусобно уништаваЌу са ватреним ентузиЌазмом.
На пример, воде"и боЌни бродови су добили огромну штету. И многе куле су оште"ене, а топови су савиЌени и деформисани. Саме гранате су кренуле у детонациЌу. И блиндирани плафони су се покидали, а врео ваздух Ќе дувао кроз површину.
И девоЌке су побегле, а ®ихове голе, веома завод иве и веома узбуд иве потпетице и ноге б еснуле су у мушкарцима. А понекад су голи, ружичасти табани лепотица лизали ватрене Ќезике хиперплазме.
А ратнице су вриштале, скакале и цичале.
Чинило се да их боли...
Али певали су:
Кроз празнину, свемирски ко®и,
ДевоЌке су свуда, не"е нас сти"и!
Не"е нас ухватити! Не"е нас ухватити!
Ратници су заиста весели и искричави у свом импулсу.
И певаЌу из свег гласа:
- Чврсто веруЌем у
Да "е Фирер са "елавим ускоро умрети ...
Извадите длето
Нека мрак буде пресуда!
А ®ихове голе пете притискаЌу дугмад и пале фрегате и бригантине уз помо" хиперплазматских мр а.
Ево два разарача сазвежђа сударила се са врховима. И по а сила су радила, апсорбуЌу"и енергиЌу. А онда Ќе уследила реакциЌа униште®а. И почео Ќе посебно да се кида и руши. И дошло Ќе до потпуне смрти, и обрта ултра-ватре.
НаЌЌаче су беснели пожари. И у исто време изузетно разорна мо".
И било Ќе буквално диЌаболичних сукоба. Смрт и пожар свемирских бродова су се одвиЌали без прекида.
ДевоЌка плаве косе Ќе узела и голим прстима притиснула следе"е дугме. Дошло Ќе до хиперплазматске реакциЌе спаЌа®а.
И овде Ќе опет дреднот сазвежђа рубина пробио борбену супстанцу разорног деЌства.
ДевоЌка са жутом косом Ќе узела и запевала, слаЌу"и дар смрти неприЌате у са брадавицом од Ќагоде.
А ратник Ќе цвркутао:
- ВеруЌем да "е се цео свет пробудити,
Би"е краЌа змаЌу...
И сунце "е сиЌати
Воде"и зло у пропаст!
ДевоЌка са црвеном косом Ќе, такође без предугог размиш а®а, отпустила, користе"и гримизну брадавицу. И успело Ќе, деструктивна енергиЌа. И добио противнике у зубе.
Али они су одмах одговорили избацива®ем повратног звезданог брода. Мо"ни воде"и велики боЌни бродови, у међувремену, били су у ста®у поправке. И заварива®е Ќе заискрило, залемило се, а метал се залепио. Истовремено су угашени броЌни пожари.
ДевоЌке су босим, исклесаним ногама газиле пламен. То Ќе била битка.
Маршал девоЌка са плавом косом Ќе узела и запевала:
- Битка у стрмоЌ ватри бесни као див а олуЌа,
Хиперплазма гори пламеном...
Волим те поносно гледам у одговор
Мада нема кул девоЌке!
Маршал девоЌка жуте косе Ќе приметила:
- Сви смо кул овде!
И такође "е лупати своЌом брадавицом од Ќагоде. Тако диван ратник са чином маршала. Она Ќе скоро потпуно гола само у танким га"ицама. Али, с друге стране, на раменима су насликане еполете са звездама.
И то Ќе чини другачиЌом од других девоЌака. Оно што морам да кажем Ќе веома кул и кул.
Маршалка са плавом косом такође притиска дугме своЌом гримизном брадавицом.
И п уне из широког дебла, хиперплазматска мр а. Она лети и шири се. Обмотава ракетну бригантину и снажно Ќе стисне, тако да и метал пуца и гори. А девоЌке на бригантини урлаЌу и завиЌаЌу, и трепере по ко зна коЌи пут босим ногама.
ДевоЌка маршала, пак, са црвеном косом, брадавицом к уца груди о дугме и испа уЌе врло окретну ракету. Она лети као виЌуга, провлаче"и се кроз вакуум. И улази у оклопника.
Удар обара платформу топа. А девоЌке се поново убиЌаЌу или сакате.
Они се међусобно сукоб аваЌу са великом жестином. Они су само паклена ватра и див а снага во е.
Маршал девоЌка са црвеном косом Ќе певала:
- Али пулсира®е срца и вена,
Сузе наше деце, маЌки...
Кажу да желимо промене
Одбаците змаЌев Ќарам окова!
Маршал девоЌка беле косе Ќе такође певала:
- Од злог змаЌа,
Ми "емо откупити зем у...
И сенка неба
Остави"емо уде!
А ратник "е ударити неприЌате а уз помо" ®ене рубинске брадавице, и направи"е окрутна пустоше®а уз помо" хиперплазматске мр е.
А сада вихор преле"е платформу. И спа уЌе оружЌе заЌедно са слугама коЌи стоЌе и служе им.
ДевоЌке су то узеле и у хору певале:
- Како смо живели, борили се,
И не плаши се смрти
Тако да "емо од сада ти и Ќа живети...
И у звезданим висинама, и планинскоЌ тишини,
Морски талас, и жестока ватра!
И бесна, и бесна ватра!
И задахнути ратници поново су користили своЌе гримизне, веома светле брадавице. И разбуктао див им лудилом.
И овде Ќе реаговала хиперплазма, загреЌана на трилионе степени. И отишао до потока униште®а.
И запалили се нови боЌни бродови, дредноути и боЌни бродови. А такође су експлодирали и бродови и ма®и. Колико Ќе било пат®е и смрти. Треба напоменути да су неке клониране девоЌке имале децу. А ®ихова смрт, када остану мала сирочад, двоструко Ќе трагична. И нема ма®е суровости.
Маршал девоЌка са жутом косом Ќе узео, пуцао уз помо" свог голог
прстима на неприЌате у, избиЌаЌу"и му редове, као косом.
ДевоЌка Ќе узела и запевала:
- ДевоЌке се храбро боре у свемиру,
Иако су у бикиниЌу, боси...
Поразите све неприЌате е храбро
Ако треба, удари"е песницом!
Да, маршал се такође снажно изражава. И броЌни бродови засипаЌу Ќедни друге ракетама и разним врстама експлозивних направа. И смртоносне хипергравитационе бомбе и ракете реагуЌу.
Има витража, а у дубинама зграда разорних импулса. Туча међу девоЌкама све више личи на сметлиште. И маршевна формациЌа Ќе била помешана.
Шефска девоЌка са седом косом га Ќе узела и зацвркутала, док Ќе ®ена гримизна брадавица поново послала разорну ракету коЌа Ќе носила тоталне пожаре и смрт.
Маршалка Ќе певала, показуЌу"и зубе и показавши Ќезик:
Хладно"а се повукла са сунцем,
Поток звучно блиста...
А сада Ќуре кроз локве
Босоноге девоЌке!
Ратник очигледно воли лето и проле"е. У ствари, такви токови у овом случаЌу теку. И експлодираЌу мо"не бомбе са хипернуклеарним набоЌем.
А онда су, као супернове, експлодирале термопреонске ракете. И вакуум Ќе ремонтован.
И гори буквално до самих прш енова са токовима хиперплазме. И по а силе су се поново активирала. Дошло Ќе до потпуног униште®а и униште®а.
Платформе су узеле и плануле новом, смртоносном снагом. А пламен Ќе лизао голе, веома лепе пете девоЌака, изазиваЌу"и бол и пат®у.
Ратници су, међутим, викали и урлали, а притом нису заборавили, скочивши са светлости, да певаЌу:
- Босе ноге девоЌака,
Како су добри...
Ми нисмо мрвице у борби,
Тукли смо неприЌате е из срца!
Ратници, коЌима су пете спржене, а голи табани прекривени жу евима, ово Ќе нешто веома обилно и непонов иво шарм. Такве девоЌке нису нешто што "е зауставити ко®а - слона у галопу.
Маршалка са жутом косом узе га и гугута, певаЌу"и своЌим славуЌевим гласом:
- Свако ко Ќе човек таЌ ратник се роди,
Пол и године нису битни...
Када постоЌи легиЌа неприЌате а без броЌа®а,
ВеруЌте, Ќош ниЌе касно да се убиЌе стока!
Онда га Ќе друга маршалка са белом косом узела и прво опалила брадавицом од рубина, а затим запевала:
- Па, колико рођака може бити убиЌено,
На краЌу краЌева, човек се роди да веруЌе у сре"у ...
МаЌка не пушта сина на фронт,
А чак и лети Ќе лоше време у рату!
ДевоЌке су се погледале. БоЌни брод Ќе експлодирао у вакууму свемира. Тако огроман астероид добре величине. И било Ќе као да Ќе супернова експлодирала.
Лица девоЌака су се озарила и поцрвенела. А девоЌке мало трепнуше, узеше и запеваЌу, утито:
- Близу, близу, радост и нево а,
Потребно Ќе, потребно, дати чврст одговор...
Сунчан свет - да, да, да!
Нуклеарна експлозиЌа - не, не, не!
Ратници су, наравно, певали са свом искренош"у. Имали су и жар и узбуђе®е.
ДевоЌка ратница са плавом косом прошараном црвеном и маршалским еполетама, такође Ќе пуцала из скерлетних брадавица на грудима и певала снагом осе"а®а:
Да ли Ќе могу"е да сутра мора заспати,
Сунце "е угасити, звезде "е угасити...
Зора више не може устати
И небо "е ре"и - касно Ќе!
И узе маршал девоЌка и пусти сузу. А очи су ЌоЌ биле плаве као наЌчистиЌи сафир.
Ратнице су унисоно тапкале своЌим голим петама, своЌим шармантним, грациозним, завод ивим, секси, препланулим, снажним, миши"авим и вртоглавим ногама.
И певали из свег гласа:
Мир свету, нема потребе за ратом
Нека приЌате ство влада у свемиру!
А девоЌке како да звижде у све ноздрве. И скерлетна, лепа срца ломише се са ®ихових усана. КоЌа се упалила и почела да светлуца и светлуца у ваздуху.
Ратнице су говориле у Ќедан глас, показуЌу"и зубе. И поново притиснувши дугмад са гримизним брадавицама груди, пометну:
- єа, ти, он, она, заЌедно цела зем а,
ЗаЌедно приЌате ска породица
єедном речЌу, ми смо сто хи ада Ќа!
Ми смо девоЌке босих ногу
Срушимо све неприЌате е...
И имамо плетенице од зла,
Херувим са нама...
И девоЌке одЌедном, многе милиЌарде ратника, подигле су ноге, окре"у"и своЌе округле, голе, ружичасте потпетице, цврку"у"и:
Шта Ќе рат и шта Ќе рат
Лоша тетка и кучка рат!
Ре"и "емо не грди,
За мир и приЌате ство постоЌи само Ќедан одговор!
И одЌедном Ќе битка стала. И броЌни свемирски бродови почели су да се разилазе у различитим правцима.
Оште"ене бродове хитале су на поправку разне посаде коЌе су бруЌале заварива®ем и електричним луковима.
А девоЌке су то узеле и певале:
И тако да сви живе у приЌате скоЌ сре"и,
И тако да Ќе зем а била раЌ за све ...
Не смемо гледати на свет као на игру,
Не нападаЌте уде иза угла!
ЉУБАВ ПРЕЛЕПЕ ДАМЕ ЗА КОєУ СЕ ВИТЕЗОВИ БОРЕ
Као да Ќе принцеза Ќедног кра евства. Веома млад, има шеснаест година. И Ќаше ко®а. Али расположе®е ниЌе наЌрадосниЌе. Желе да Ќе удаЌу за старца из суседног кра евства. И она има своЌу убав. Такође млад, шеснаестогодиш®и пастир. Веома згодан тинеЌ¤ер, нежног лица као код девоЌке, и плаве, дуге косе.
И она скочи до ®ега. єасно Ќе да се принцеза не може удати за обичног човека. Али убав Ќе снажно осе"а®е и не можете Ќе наручити.
Амелина Ќе доЌахала до стада. Ево ®ен вереник у срцу тера овце бичем.
Низак Ќе, у шортсу и бос. Могу"е Ќе, уопште, дати изглед четрнаест или тринаест година - само дечака.
А онаЌ коме желе да даЌу Амелину за жену Ќе дубок старац.
"елав, ретке седе браде, са лажним златним зубима. Одвратан старац. А има осамдесет и шест година. Можда зато Амелина ниЌе побегла од круне. Пати"еш мало, па "еш бити кра ица удовица. А кра Ќе, иако одвратан и постао, веома богат, и има огромно кра евство са прекоморским колониЌама. Скоро империЌа...
И што Ќе наЌважниЌе, нема синова. То значи да она може постати владар огромне државе.
Амелина има само шеснаест година, али Ќе веома паметна девоЌчица.
Али наравно, као своЌу прву, младу убав заборавити.
Скочила Ќе са ко®а. И бацила се дечаку на врат. Загрлили су се и почели да се убе... Чисти тако млади...
Тада Ќе Амелина скинула ципеле и чарапе, покушала да хода по трави. Влати траве боцкале су ®ене нежне ноге.
Пастир Сид Ќе са осмехом приметио:
- Наше девоЌке лети стално трче босе, а ти си тако блед!
Амелина одговори са уздахом:
- Препланула кожа се сматра знаком ниског порекла! Али имаш тамну кожу, а коса ти Ќе скоро као снег!