Аннотация: У космасе адбываюцца бiтвы памiж прыгожымi ваяѓнiцамi Рубiнавага сузор'я з аднаго боку. I ваяѓнiцамi Iзумруднага сузор'я з другога. I ѓ баях удзельнiчаюць выключна дзяѓчаты-клоны, якiя басанож i ѓ бiкiнi.
ДЗЯђЧЫНЫ-Ваявальнiцы браня ѓ Космасе
АНАТАЦЫЯ.
У космасе адбываюцца бiтвы памiж прыгожымi ваяѓнiцамi Рубiнавага сузор'я з аднаго боку. I ваяѓнiцамi Iзумруднага сузор'я з другога. I ѓ баях удзельнiчаюць выключна дзяѓчаты-клоны, якiя басанож i ѓ бiкiнi.
. РАЗДЗЕЛ Љ 1.
Змагалiся ѓ вакууме дзве касмiчныя армады. З аднаго боку сузор'е Рубiнавае, а з другога Iзумруднае.
I з таго i з другога боку выключна байцы дзяѓчынкi-клоны. Зрэшты, даволi разнастайныя па прычосках. Iх валасы былi чатырох асноѓных колераѓ: блакiтны, жоѓты, чырвоны i белы!
I ваяѓнiцы проста супер.
Зразумела, вельмi яркiя ѓспышкi звышновых зорак. I зоркалёты асаблiва буйныя грос-лiнкоры пасылаюць сябар у сябра залпы забойных ракет.
Магутныя касмiчныя браняносцы i лiнкоры, i дрэднаѓты - гэта асноѓная ѓдарная моц. Яна пасылае сябар па сябра разбуральныя прамянi, буйныя тарпеды, i прамянi з кляксамi гiперплазмы.
Тая насiцца па вакууме, i прыхапляе зоркалёты мяльчэй.
Дзяѓчынкi-клоны, носяцца па сваiх караблях, мiльгаючы голымi, ружовымi i з хупавым акругленнем пяткамi.
Яны такiя прыгожыя, i iх скура блiшчыць, нiбы надраеная бронза. Гэта цудоѓныя дзяѓчынкi - проста супер.
Чатыры самых буйных флагманскiх грос-лiнкора Iзумруднага сузор'я спрабуюць разарваць пабудову Рубiнавага сузор'я. Але ѓ адказ на iх напаѓзаюць чатыры найболей масiѓных флагмана супернiка. Велiзарныя зоркалёты падобныя на кашалотаѓ памерамi ѓ палову Месяца. I гармат у iх буйных калiбраѓ тысячы. Ёсць такiя ствалы, што выкiдваюць за хвiлiну энергiю, трыльёна атамных, бомбаѓ, скiнутых на Хiрасiму.
Але, зразумела, грос-лiнкоры затуляюць сiлавыя палi што змякчаюць разбуральнае ѓздзеянне прамянёѓ, iмпульсаѓ, ракет i тарпед.
Яны мiгацяць нiбы серабрысты туман на паверхнi вялiкiх караблёѓ.
Вось у атаку iдуць i зоркалёты драбнейшыя. У прыватнасцi крэйсера, розных класаѓ - цяжкiя, сярэднiя, лёгкiя, дапаможныя. I эсмiнцы, падобныя на аголеныя, з тоѓстым лязом кiнжалы. I хупавыя брыганцiны. Яны па форме нiбы малькi.
I падобныя на пiранняѓ миноносцы, i буйнейшыя магутней узброеныя контр-мiнаносцы.
Вось прыватнасцi крэйсеры ваююць з крэйсерамi. I ад трапленняѓ ракет, прамянёѓ i iмпульсаѓ успыхваюць пажары.
Дзяѓчынкi-клоны ѓцякаюць ад агню, якi ахоплiвае караблi. I полымя нясецца за iмi, хапаючы прыгажунь за босыя пяткi.
Дзяѓчына ѓ блакiтнымi валасамi, палiць па непрыяцелю пры дапамозе босых пальчыкаѓ ножак.
Ёю выпушчаная ракета трапляе ѓ фрэгат, i там успыхваюць пажары, i iдуць агнiстыя хвалi. Дзяѓчынкi-клоны нема вiскочуць. Яны амаль не прыкрыты адзеннем. Толькi вузкiя палосы тканiны на грудзях i сцёгнах. I бачныя рэльефныя мускулы пад загарэлай, залацiста-алiѓкавай скурай.
Вельмi панадлiвыя ножкi ѓ дзяѓчынак. I пальчыкi босыя прыгажуня нацiскаюць на кнопкi джойсцiкаѓ.
I дзяѓбуць з агрэсiѓным настроем.
Вось пальнула дзяѓчына з залацiстымi валасамi. I нацiснула голай, вельмi хупава выгнутай пятачкай.
I зрэагавала ракета, i панеслася, рассякаючы вакуум. I вельмi дакладна яна прайшла мiма прамянёѓ лазераѓ. I патрапiла ѓ крэйсер. I той, як трасе.
I з iншага боку, як дзяѓчынка з чырвонымi валасамi, таксама стрэлiць. Нацiснуѓшы пры гэтым пупком. Якi зрэагаваѓ вельмi нават цвёрда.
Дзяѓчынкi зноѓ вiскочуць i падскокваюць. I пры трапленнi выцякаюць, вiдаць якiя ѓ iх панадлiвыя ножкi.
Вось дзяѓчына з белай прычоскай пасылае забойны падарунак разбурэння i гiбелi. I той вылятае, прабiваючы чэрава дрэднаѓта. I гэта вельмi паспяховае джала. Хоць абодва бакi з дзяѓчынка моцныя. I тыя адказваюць. У прыватнасцi дзяѓчына з блакiтнымi валасамi дае зваротны прэзент анiгiляцыi.
I зноѓ удар, пажары, страсенне машыны.
Ёсць зоркалёты яшчэ драбнейшыя: катэры i знiшчальнiкi. Апошнiя або двухмесныя або аднамесныя.
Яны таксама джаляць сябра i прыгожыя дзяѓчына паказваюць самы прыгожы i сэксуальны пiлатаж.
Вось ваяѓнiца з фiялетавымi валасамi, супраць прыгажунi з лiловымi.
Абедзве дзяѓчына нават скiнулi з сябе станiкi. I iмкнуцца адзiн аднаго ѓкусiць пры дапамозе пунсовых саскоѓ грудзей. I вельмi ваяѓнiцы добрыя.
Дзяѓчына з фiялетавымi валасамi, кiдае свой знiшчальнiк у бок. I палiць з шасцi лазерных авiягармат. I ѓ яе супернiцы з лiловай шавялюрай таксама падобная машына. Абодва знiшчальнiкi падобныя знешне на пахiлы, з напаѓпразрыстай браняй.
Яны вельмi нядрэнна манеѓруюць i падскокваюць. I робяць вельмi нядрэнныя кульбiты.
Дзяѓчынкi зноѓ ужываюць пры стральбе лалавыя саскi, на сваiх поѓных, апетытных грудзях.
Вось гэта прыгажунi - проста ѓвасабленне прыгажосцi. А калi яны ѓ адных толькi трусiках, гэта так панадлiва. I на iх можна глядзець i не адрывацца.
Абедзве дзяѓчыны iмкнуцца прыкрывацца, выкарыстоѓваючы сiлавое поле iлба знiшчальнiкаѓ.
I ѓ iх вельмi прыстойная абарона. I здольная адлюстроѓваць паражальныя прамянi.
А вось дзяѓчынкi адна з валасамi медна-чырвонымi, а iншая светла-жоѓтымi зноѓ фехтуюць i манеѓраюць сябар супраць сябра на знiшчальнiках.
Дзяѓчынкi iмкнуцца адзiн аднаму выйсцi ѓ тыл. Але гэта не занадта атрымлiваецца. Ваяѓнiцы круцяцца i падскокваюць. I iх знiшчальнiкi нiбы шарыкi пiнг-понгу, то ѓверх, то ѓнiз.
Дзяѓчына з медна-чырвонымi валасамi, нiбы на санках з горкi з'ехала па вакууме, i вывернулася. А ваяѓнiца са светла-жоѓтымi валасамi зрабiла прыём: ластаѓкi. I пальнула зблiзку, ужыѓшы свой лалавы сасок.
I дзяѓчынка з чырвонымi валасамi адчула моцных запал. I яе мускулiстае цела пакрылася кропелькамi поту.
Дзяѓчына з жоѓтымi валасамi праспявала:
- У нас вялiкая сiла, вялiкая сiла,
З ёй сябраваць, што гуляць з кракадзiлам!
I таксама атрымала трапленне разрадам. I таксама стала пацець i блiшчаць. Гэта ѓсё глядзелася як у нейкiм вельмi дарагiм кiно са сумессю эротыкi i касмiчнай оперы.
Дзяѓчынкi амаль голенькiя, потныя. I паляць, выкарыстоѓваючы сiськi, якiя нiбы бутоны ружы, i босыя пальчыкi спрытных ножак.
I ваяѓнiцы не забываюць спяваць:
Няхай увесь космас у хаос пагружаны,
I вакуум трасецца ад разрываѓ...
Вораг будзе сiлай дзевак уражаны,
А мы навечна з Радзiмай адзiныя!
Хаця цiкава якая можа быць Радзiма ѓ дзяѓчат-клонаѓ. Вельмi прыгожых вядома ж i мускулiстых.
I ѓявiце сабе мiльярды байцоѓ, i ѓсе прыгожыя, напаѓголыя дзяѓчынкi i нiводнага мужчыны.
Да чаго гэтае войска выдатнае. Наколькi ѓ ёй цудоѓны байцы. А фiгуркi якiя ѓ iх. А раскошныя сцягна, высокiя грудзi, з саскамi што зiхацяць нiбы гранёныя рубiны.
Гэта дзяѓчаты, якiя бездакорныя ѓ сваёй атлетычнай прыгажосцi. Выдатней iх не знайсцi. Хаця, вядома ж, гэта адносна. Флот велiзарны. На флагманскiх грос-лiнкорах мiльёны дзяѓчынак. Яны адрознiваюцца надзвычайнай прыгажосцю i грацыяй.
I вось за прыладай лiнкора дзяѓчынка з белымi валасамi палiць вельмi трапна па браняносцы супернiка. I вось снарад прабiвае вежу i разбiвае гарматы. А ѓ снарадзе гiперядзерная рэакцыя, якая спрацоѓвае з каласальным разбурэннем. I па-зверску прапальвае метал. I тут вельмi жорсткiя адбываюцца анiгiляцыйныя парывы.
Дзяѓчыны нават заспявалi, палаца, трасучы сваiмi клубнiчнымi, якi зводзяць мужчын з розуму сiськi:
- Перарвалася нiтку,
Нам пагражае злая смерць...
I каб жыць,
Дзяѓчынцы трэба пацярпець!
Ваяѓнiцы вельмi выдатна разышлiся. Пляскаюць голымi, круглымi пяткамi па кнопках. I спрацоѓваюць пагрозлiвай, разбуральнай сiлай ракеты з тарпедамi. Яны дзяѓбаюць супернiка, прапальваючы вежы. I адлятаюць у розныя бакi абпаленыя, параненыя, пакалечаныя дзяѓчынкi. А адно з iх апынулася проста ѓ агнявым вiхуры.
I ад яе засталiся толькi босыя ножкi. Вось так дзяѓчынкi гiнуць у гэтай вайне.
Адна з iх нават заспявала, трасучы сваёй жоѓта-меднай шавялюрай:
- Бушуе ѓ сусвеце вайна,
Вайна без разумных прычын...
Сарваѓся з ланцуга Сатана,
I гiбель прыйшла разам з iм!
Астатнiя прыгажунi, тупаючы i тузаючы, голымi, хупавымi ножкамi, i трасучы грудзьмi з пунсовымi саскамi падхапiлi:
I хто спынiць паток,
Крывавых ашалелых рэк...
Прамень лазера ѓсадзiць у скронь,
I ва ѓспышцы знiк чалавек!
Дзяѓчынкi дружна нацiснулi рубiнавымi саскамi на кнопкi, выпусцiлi забойнай сiлай ракеты i працягнулi:
I такое бязмежжа,
Затапiѓ сабой светабудову...
Чалавецтва сумны надзел
Цярпець боль, пакута!
Сапраѓды бязмежжа, гiнуць у баях зоркалёты, а разам з iмi i прыгожыя, загарэлыя, мускулiстыя, напаѓголыя i вельмi панадлiвыя дзяѓчынкi.
Дзяѓчына з блакiтнымi валасамi, пальнуѓшы пры дапамозе клубнiчнага соску грудзей, i выпусцiѓшы разбуральныя ракеты, якiя нясуць у сабе энергiю мiльярдаѓ атамных бомбаѓ, скiнутых на Хiрасiму, i паслаѓшы падарункi татальнага ѓлягання на дно смерцi, праспявала:
-Сын Зямлi ж у адказ скажа не,
Я рабом злых паноѓ не застануся...
Веру будзе прыгожы свiтанак,
Асвяжыць вецер свежую рану!
За айчыну святую ѓ лаянку,
За магутны Гасподзь заклiкае,
Падымiся хутчэй дзеѓка ѓ рань,
Цемра сыдзе - заквiтнеюць ружу траѓня!
I зноѓ босая ножка дзяѓчынкi пры справе, i паказвае свой з ног якi збiвае парыѓ.
I дзяѓчынкi палаца гарлапанiлi:
- Плешываму фюрару смерць!
Яны ваяѓнiцы, якiя ваююць за святло i справядлiвасць. У iх поѓна мудрасцi i адважных душэѓных парываѓ.
Вось прыгажунi - самы вышэйшы клас эротыкi i касмiчнай лаянкi. Супраць такiх як яны нiхто не выстаiць.
Дзяѓчына з жоѓтымi валасамi таксама як возьме i трапна пальне па ворагу. Зробiць гэта са смяротным заскокам.
I ѓразiць варожых лiнкор смарагдавага сузор'я. А iншая ваяѓнiца, з сiнiмi валасамi ужыѓшы таксама вельмi прыгожы клубнiчны сасок грудзей, дзюбне па зоркалёце рубiнавага сузор'я. I таксама ѓ адказ разбурэннi i гiбель.
Дзяѓчынкi - гэта самы высокi i каласальны паказчык нябеснага класа i касмiчнай глыбiнi, сваiх найвысокiх галасоѓ, якiя бяруць каласальныя ноты.
Няма гэтых прыгажунь не адолець нiчым. Хоць яны адзiн аднаго i знiшчаюць з гарачым энтузiязмам.
Вось напрыклад, флагманскiя грос-лiнкоры атрымалi каласальныя разбурэннi. I многiя вежы былi пашкоджаны i прылады пагнуты i дэфармаваны. Самi снарады пускалiся ѓ дэтанацыю. I ламалiся бранявыя перакрыццi, i прадзiмала па паверхнi гарачае паветра.
I дзяѓчынкi разбягалiся, i iх голыя, вельмi панадлiвыя i выклiкалыя моцнае ѓзбуджэнне ѓ мужчын пяткi i ножкi мiльгалi. I часам босыя, ружовыя падэшвы прыгажунь, лiзалi агнiстыя мовы гiперплазмы.
I ваяѓнiцы ѓскрыквалi, падскоквалi, i вiшчалi.
Iм было падобна балюча...
Але яны пры гэтым напявалi:
Па пустаце, космасу конi,
Дзеѓкi ѓсюды, нас не дагоняць!
Нас не дагоняць! Нас не дагоняць!
Ваяѓнiцы i на самай справе вясёлыя i iскрэнне ѓ сваiм парыве.
I яны спяваюць ва ѓсе глоткi:
- Я свята веру ѓ тое,
Што фюрар з лысiнню здохне хутка...
Дастаньце долата,
Хай будзе цемры прысудам!
I iх голыя пяткi цiснуць на кнопкi, i спальваюць пры дапамозе гiперплазменных кляксаѓ фрэгаты i брыганцiны.
Вось два эсмiнцы сузор'яѓ сутыкнулiся лёзамi. I спрацавалi сiлавыя палi паглынуѓшы энергiю. А потым адбылася рэакцыя анiгiляцыi. I стала канкрэтна iрваць i разбурацца. I пайшла вельмi нават татальная гiбель, i выкруты ѓльтраагню.
Пажары бушавалi наймацнейшыя. I пры гэтым надзвычайнай згубнай сiлы.
I адбывалiся лiтаральна д'ябальскiя сутыкненнi. Iшла без перапынку гiбель i палыханне касмiчных караблёѓ.
Дзяѓчына з сiняй прычоскай узяла i нацiснула босымi пальчыкамi ножак на чарговую кнопку. Адбылася рэакцыя па спрацоѓваннi гiперплазменнага счаплення.
Дзяѓчына з жоѓтымi валасамi, узяла i праспявала, паслаѓшы ѓ непрыяцеля клубнiчным саском падарунак гiбелi.
I ваяѓнiца праверашчала:
- Веру ѓвесь свет прачнецца,
Будзе канец дракону...
I заззяе сонца,
Злых прывёѓшы да разгрому!
Дзяѓчына з чырвонымi валасамi, таксама не занадта доѓга думаючы пальнула, пры дапамозе пунсовага соску грудзей. I спрацавала, разбуральная энергiя. I атрымалi супернiцы па зубах.
Але тут жа адказалi, падбiваючы зоркалёт у адказ. Магутныя флагманскiя грос-лiнкоры тым часам знаходзiлiся ѓ стане рамонту. I iскрылася зварка, адбывалася спайкамi, i склейваѓся метал. Заадно тушылiся шматлiкiя пажары.
Дзяѓчынкi затоптвала полымя сваiм босымi, точаным ножкамi. Вось гэта была бiтва.
Дзяѓчына-маршал з блакiтнымi валасамi, узяла i праспявала:
- Бой у крутым агнi бушуе дзiкiм штормам,
Гiперплазма полымем палае...
Я кахаю, у адказ ты глядзiш ганарлiва,
Хоць страмчэй дзеѓкi не бывае!
Дзяѓчына-маршал з жоѓтымi валасамi заѓважыла:
- Мы тут усе крутыя!
I таксама дзюбне пры дапамозе свайго клубнiчнага соску грудзей. Такая вось выдатная ваяѓнiца ѓ званнi маршала. Яна амаль зусiм голая ѓ адных толькi тоненькiх трусiках. Але затое на плячах намаляваны эпалеты з зорачкамi.
I гэта яе адрознiвае ад iншых дзяѓчынак. Што трэба сказаць вельмi нават выдатна i крута.
Дзяѓчына-маршал з блакiтнымi валасамi, таксама нацiскае пунсовым саском грудзей на кнопку.
I выплёѓваецца з шырокага ствала, гiперплазменная клякса. Тая ляцiць i распаѓзаецца. Ахутвае ракетную брыганцiну i моцна яе здушвае, так што нават метал трашчыць i згарае. I дзяѓчынкi на брыганцiне як заравуць i завыюць, i замiльгаюць ужо якi раз босымi ножкамi.
Дзяѓчына-маршал ужо, з iншага боку, з чырвонымi валасамi, дзяѓбаць сваiм саском грудзей па кнопцы, i выпускае вельмi спрытную ракету. Тая ляцiць нiбы павоек, праслiзгваючы па вакууме. I трапляе ѓ браняносец.
Удар збiвае платформу з гарматамi. I зноѓ гiнуць або калечацца дзяѓчынкi.
Яны з вялiкай лютасцю сутыкаюцца сябар з сябрам. У iх проста пякельны пажар i дзiкая сiла волi.
Дзяѓчына-маршал з чырвонымi валасамi заспявала:
- Але пульсацыя сэрца i вен,
Слёзы нашых дзяцей, мацi...
Кажуць мы жадаем змен,
Скiнуць ярмо дракона ланцугоѓ!
Дзяѓчына-маршал з белымi валасамi таксама праспявала:
- Ад злога дракона,
Мы зямлю пазбавiм...
I цень небасхiлу,
Мы людзям пакiнем!
I ваяѓнiца як дзюбне па ворагу пры дапамозе свайго лалавага соску, i вырабiць жорсткiя спусташэннi, пры дапамозе гiперплазменнай кляксы.
I вось вiхура праносiцца па платформе. I выпальвае гарматы разам з прыслугай, што стаiць i iх абслугоѓвае.
Дзяѓчынкi ѓзялi i хорам праспявалi:
- Як жылi мы, змагаючыся,
I смерцi не баючыся,
Так i з гэтага часу жыць табе i мне...
I ѓ зорнай вышынi, i горнай цiшынi,
Марскi хвалi, i лютым агнi!
I лютым, i лютым агнi!
I ваяѓнiцы з прыдыханнем зноѓ ужылi свае пунсовыя, вельмi яркiя соску. I дзюбнулi з дзiкiм ашалелам.
I вось зрэагавала гiперплазма, распаленая на трыльёны градусаѓ. I пайшла плынню знiшчэння.
I загарэлiся новыя браняносцы, дрэднаѓты i лiнкоры. А таксама выбухалi i караблi i мяльчэй. Колькi было тут пакут i смерцяѓ. Трэба адзначыць, што ѓ некаторых дзяѓчат-клонаѓ былi дзецi. I iх гiбель, калi застаюцца малюткi сiроткамi трагiчная ѓдвая. I тут жорсткасцi анi не менш.
Дзяѓчына-маршал з жоѓтымi валасамi ѓзяла, пальнула пры дапамозе босых
пальчыкаѓ ножак па непрыяцелю, выбiваючы яго шэрагi, нiбы пры дапамозе касы.
Дзяѓчынка ѓзяла i праспявала:
- У космасе б'юцца дзеѓкi адважна,
Хоць яны ѓ бiкiнi, басанож...
Перамагаюць усiх ворагаѓ адважна,
Калi трэба ѓрэжуць кулаком!
Ды маршал яшчэ i выяѓляецца моцна. А шматлiкiя караблi абсыпаюць адзiн аднаго ракетамi, i рознымi вiдамi выбуховых прыстасаванняѓ. I рэагуюць забойныя гiпергравiтацыйныя бомбы i ракеты.
Адбываюцца вiтражы, i пагiбельныя парывы ѓ глыбiнi пабудоѓ. Бой памiж дзяѓчынкамi ѓсё больш i больш падобны на сметнiк. I строй паходны змяшаѓся.
Дзяѓчына-маршал з белымi валасамi ѓзяла i прачырыкала, пры гэтым яе малiнавы сасок каторы раз паслаѓ згубную ракету, якая несла татальныя пажары i гiбель.
Дзяѓчына-маршал праспявала, скалячы зубкi i паказваючы язык:
Адступiла з сонцам сцюжа,
Ручаек зiхацiць звонкi...
I цяпер бягуць па лужынах,
Басаногiя дзяѓчынкi!
Ваяѓнiца як вiдаць любiць лета i вясну. На самай справе такiя раѓчукi ѓ гэтым выпадку цякуць. I выбухаюць магутныя бомбы з гiперядзерным зарадам.
I вось нiбы звышновыя зоркi спрацавалi термопреоновые ракеты. I палiць вакуум капiтальна.
I палiць лiтаральна да самых пазванкоѓ плынямi гiперплазмы. I зноѓ спрацавалi сiлавыя палi. Пайшло вельмi татальнае разбурэнне i знiшчэнне.
Платформы ѓзялi i запалалi з новай, забойнай сiлай. А мовы полымя лiзалi дзяѓчатам голыя, вельмi сiмпатычныя пяткi, прычыняючы боль i пакуты.
Ваяѓнiцы, зрэшты, i крычалi, i вылi, i разам з тым, не забывалi, падскокваючы ад агеньчыка спяваць:
- Босыя дзевак ножкi,
Якiя добрыя...
Мы ѓ баi не крошкi,
Б'ём ворагаѓ ад душы!
Ваяѓнiцы, якiм смажаць пяткi, i босыя падэшвы пакрываюцца пухiрамi, гэта нешта i вельмi багатае i непараѓнальнае хараство. Такiя дзяѓчынкi не тое, што каня - слана на скаку спыняць.
Дзяѓчына-маршал з жоѓтымi валасамi ѓзяла i прабуркавала, напяваючы сваiм салаѓiным галаском:
- Любы, хто чалавек той ваяром народжаны,
Значэння не мае падлогу i ѓзрост...
Калi ворагаѓ без рахунку легiён,
Нам забiваць жывёлаѓ павер не позна!
Тут iншая дзяѓчына-маршал з белымi валасамi ѓзяла i спачатку пальнула пры дапамозе лалавага соску, а потым праспявала:
- Ну колькi можна блiзкiх забiваць,
Бо чалавек народжаны павер для шчасця...
На фронт не адпускае сына мацi,
I нават улетку на вайне непагадзь!
Дзяѓчынкi паглядзелi адзiн на аднаго. У касмiчным вакууме iрвануѓ лiнкор. Велiчэзны такi, памерамi добры астэроiд. I нiбы ѓспыхнула звышновая зорка.
Твары дзяѓчынак асвятлiлiся, i сталi барвовымi. I дзяѓчаты памiргаѓшы крыху, узялi i праспявалi, з лютасцю:
- Побач, побач, радасць i бяда,
Трэба, трэба, цвёрды адказ даць...
Сонечнаму свету - так, так, так!
Ядзернаму выбуху - не, не, не!
Ваяѓнiцы, зразумела, спявалi з усёй паѓнатой шчырасцi. У iх быѓ i запал, i рызыка.
Дзяѓчына ваяѓнiца з блакiтнымi ѓ чырвоную крапiнку валасамi, i эпалетамi маршала, таксама стрэльнула пры дапамозе пунсовых саскоѓ грудзей i праспявала з сiлай пачуццяѓ:
-Няѓжо заѓтра заснуць мора,
Патухне сонца, патухнуць зоркi...
Ужо не зможа ѓзысцi зара,
I скажа неба - няѓжо позна!
I дзяѓчынка-маршал узяла i пусцiла слязу. I яе вочкi былi такiя блакiтныя нiбы найчысты сапфiр.
I дзяѓчынкi як засвiшчаць ва ѓсе ноздры. I з-iх вуснаѓ сарвалiся пунсовыя, прыгожыя сэрцайкi. Якiя засвяцiлiся, i сталi зiхацець i пералiвацца ѓ паветры.
Ваяѓнiцы хорам вымавiлi, скалячы зубы. I зноѓ нацiскаючы на кнопкi пунсовымi саскамi грудзей, замялi:
- Я, ты, ён, яна, разам цэлая краiна,
Разам дружная сям'я,
У слове мы сто тысяч я!
Мы дзяѓчынкi з ножкай босы,
Усiх ворагаѓ крушым...
I ѓ нас са зла касы,
З намi херувiм...
I дзяѓчынкi адразу шмат мiльярдаѓ ваяѓнiц паднялi ѓверх ножкi, вывярнуѓшы круглыя, голыя, ружовыя пяткi прачырыкалi:
- А што вайна, а што вайна,
Дурная цётка i сцерва вайна!
Мы скажам лаянцы цвёрдае няма,
За мiр i сяброѓства адзiн адказ!
I нечакана бiтва спынiлася. I шматлiкiя касмiчныя зоркалёты сталi разыходзiцца ѓ розныя бакi.
Пашкоджаныя караблi кiнулiся рамантаваць розныя каманды, якiя гулi зваркай i электрычнымi дугамi.
А дзяѓчаты ѓзялi i праспявалi:
I каб усiм у сяброѓстве шчасце жыць,
I каб раем усiм зямля была...
Павiнны мы не глядзець на свет як дзiчыну,
Не нападаць на люд з-за кута!
КАХАННЕ ПРЫКРАСНАЙ ДАМЫ, РАДЗI ЯКОЙ дзяруцца рыцары
Быццам яна прынцэса аднаго каралеѓства. Зусiм юная гадоѓ шаснаццацi. I скача на канi. Але настрой не самы радасны. Яе жадаюць выдаць замуж за старога з суседняга царства. А ѓ яе ёсць сваё каханне. Таксама юны, гадоѓ шаснаццацi пастушок. Вельмi прыгожы падлетак, з далiкатным як у дзяѓчыны тварам, i светлымi, доѓгiмi валасамi.
I яна скача да яго. Зразумела, прынцэса не можа выйсцi за прасталюдзiна. Але каханне пачуццё моцнае, i яму не загадаеш.
Амелiна пад'ехала да статка. Вось яе жанiх у сэрца падганяе пугай авечак.
Ён невысокага росту, у шорцiках i басанож. Можна, даць на выгляд гадоѓ наогул чатырнаццаць-трынаццаць - зусiм яшчэ хлопчык.
А той, каму жадаюць аддаць Амелiну ѓ жонкi глыбокi стары.
Лысы, з рэдкай сiвой барадой, з устаѓнымi залатымi зубамi. Агiдны стары. I гадоѓ яму ѓжо восемдзесят шэсць. Можа, таму Амелiна i не стала збягаць ад вянка. Трохi памучышся i станеш удаваючай каралевай. А кароль хоць агiдны i стаѓ, але вельмi багаты, i ѓ яго шырокае каралеѓства з заморскiмi калонiямi. Амаль iмперыя...
I галоѓнае няма сыноѓ. Значыць, яна можа стаць кiраѓнiцай вялiзнай дзяржавы.
Амелiне ѓсяго толькi шаснаццаць гадоѓ, але яна дзяѓчынка вельмi нават разумная.
Але зразумела, як сваё першае, юнае каханне забыцца.
Яна саскочыла з каня. I кiнулася хлапчуку не шыю. Яны абнялiся i сталi цалавацца... Чыстыя такiя юныя...
Потым Амелiна скiнула туфлiкi i панчохi, спрабавала хадзiць па траве. Травiнкi калолi яе далiкатныя ногi.
Юнак-пастух Сiд з усмешкай заѓважыѓ:
- Нашы дзяѓчынкi летам увесь час бегаюць басанож, а ты такая бледная!
Амелiна з уздыхам адказала:
- Загарэлая скура лiчыцца прыкметай нiзкага паходжання! А вось ты скурай цёмны, а валасы ѓ цябе амаль як сьнег!