Аннотация: Slaver af begge køn sælges. En smuk studenterpige fra det enogtyvende århundrede bliver sat på auktion som slave. Indsatsen skyder i vejret, og en uventet afbrydelse ankommer.
AUKTION AF SLAVER I EN STOFVERDEN
ANNOTNING
Slaver af begge køn sælges. En smuk studenterpige fra det enogtyvende århundrede bliver sat på auktion som slave. Indsatsen skyder i vejret, og en uventet afbrydelse ankommer.
. KAPITEL 1
Her kommer tidspunktet for åbning af bud auktionen. De første to piger bringes til perronen.
De er barfodede og dækket af sengetæpper. Først dækkede de deres hoveder. Startprisen på hundrede gulddubloner pr. par er fælles for smukke slaver.
- Hundrede!
Auktionsholderen hæver hammeren, lyder:
- Hundrede og ti...
- Et hundrede og tyve...
Og en pause. Det andet slør fjernes fra pigerne.
Støj igen:
- Et hundrede og tredive,
- Et hundrede og fyrre!
- Et hundrede og halvtreds!
Og igen en pause... Det tredje slør blev fjernet fra dem.
- Et hundrede og tres!
- Et hundrede og halvfjerds!
- Et hundrede firs!
- To hundrede!
Auktionsholderen løfter hammeren og siger i en sang:
- To hundrede dubloner gange! To hundrede dubloner to! To hundrede dubloner tre!
Par solgt for to hundrede dubloner!
Pigerne blev dækket med tæpper og ført væk. De slog med bare fødder, hvilket talte om deres lave, sociale status.
Så blev et dusin muskuløse drenge solgt på auktion på én gang. En eller anden dværg tog dem i slaveri. For alle engros - hundrede dinarer! Disse slaver blev brugt som arbejdskraft. De er udadtil sunde, velplejede, vant til fysisk aktivitet.
Drengene slog med deres bare fødder og spændte på en kæde, der førte dem ind i gården. En af nisserne mærkede drengens muskuløse, solbrune bryst, men de råbte til hende.
Så blev slaven igen serveret, kun ikke barfodet, men i sandaler. Dækket med slør og blotlagte tre dele.
Hun var en smuk blondine, og forhandlingerne gik op til fem hundrede dubloner. Til sidst tog de endda hendes sandaler af og fik hende til at danse barfodet. Så sendte de mig til en ædel trold. På vejen blev blondinen pakket ind i et tæppe.
Det var sjovt, og publikum blev glade. Mens købmændene og eunukerne af alle striber, der var samlet i den store sal, ikke var trætte, besluttede de at bringe Vladlena til perronen. Selvfølgelig er hun den mest noble og appetitlige ret på auktionen.
Hun var dækket af sengetæpper, hun var i knæhøje støvler, og hendes hår var trukket op, så det ikke skulle ses, hvordan de senere skulle smuldre over hendes skuldre.
Efter at have vænnet sig til at gå barfodet følte Vladlena sig utilpas i støvlerne, hendes stærke, muskuløse ben var knust. Og hun er lukket. Når alt kommer til alt, meget mere spænding ved at forhandle, når du bliver afsløret i dele.
De kender psykologien her.
Vladlen fangede sig selv i at tro, at hun var bange, og sutter ubehageligt i maven.
Her er hun nu klædt af nøgen foran hundredvis af mænd. Det er ikke særlig godt, det er tydeligt synligt under gardinerne i hallen. Men der er ikke kun mennesker og smukke nisser, der ligner mennesker. Der er nisser og orker, hobbitter, der ligner barfodede børn, og hvilke hornede skabninger, et par enorme nisser, stornæsede trolde. Og endnu et væsen, der ligner en kæmpe tudse fra Star Wars iført en krone. Det kan ses havets konge.
Blandt offentligheden og høje er Koschey den udødelige selv et knoglet emne. Han ser skræmmende ud, selvom han er meget tynd. Der er stadig kvinder her. Næsten alle unge alfer, eller kvindelige trolde, et par menneskelige adelige kvinder er også unge. Men der er også en gammel kone med en kost. Hun ligner en stor, meget stærk bedstemor, og hugtænder stikker ud bag hendes mund.
Vladlena tænkte - Baba Yaga.
Det betyder cool og vittig. Det eneste der manglede var slangen Gorynych, for et komplet sæt. Men der ser ud til at være en nisse. En blanding af mand og eg.
Og der er et par havfruer. De er smukke piger med fiskehale.
Der er tydeligvis skabninger fra andre planeter.
Det er nu klart, hvorfor hertugen satte den på auktion. Kun én gang om året samles så mange mennesker, og dette er en fantastisk chance for at tjene nogle seriøse penge.
Du skal dog stadig forblive helt nøgen foran så mange mennesker af forskellige slags og stammer - det er rædsel.
Vladlen blev meget skamfuld, væmmet og bange. Selvom stoltheden på den anden side også vågnede op i hende: hun vil tiltrække sig opmærksomhed som en stjerne.
Udover sengetæpper og trusser var Vladlen også klædt i en særlig badedragt. Og ikke kun dækker brystet, men også maven. Dette øgede pigens hemmeligheder yderligere.
Vladlena smilede... Signalet lød, og auktionen begyndte.
Lederen begyndte at synge:
- En ædel person, en alien fra et andet univers, en stor kriger, og meget dygtig forelsket og samtidig en jomfru. Hun hedder Vladlena Shamanova og hvor er hun smuk, hun er lige så klog!
Auktionsholderen nikkede.
- Startpris på hundrede dubloner!
Publikum var støjende. Som altid, i begyndelsen, selv for et så sjældent bytte som en pige fra et andet univers, tilbyder de en pris, en smuk slave eller et dusin stærke drengeslaver. Prisen er ikke den stejleste, men dette er kun begyndelsen på købet.
Købmanden i den blå turban hvislede:
- Et hundrede og tyve!
Den unge alf knurrede:
- Et hundrede og tredive!
Leshy stønnede:
- Et hundrede og fyrre!
Trolden knurrede.
- Et hundrede og halvtreds!
Baba Yaga grinede.
- Et hundrede firs!
Ridderen i lilla rustning sagde:
- To hundrede!
Der var en pause. Publikum varmer lige op. Orken fjernede forsigtigt sløret, der dækkede den øverste del af hans ansigt, men blottede endnu ikke hans hår.
Pigens høje, glatte solbrune pande og safirøjne blev blotlagt.
Et glædesbrøl gik gennem publikum.
Vladlena lyste hendes øjne og spindede:
- Se på mig!
Havets tudse-lignende konge klukkede om:
- Tre hundrede dubloner!
Baba Yaga mumlede:
- Firehundrede!
Alfen talte op.
- Fem hundrede!
Trolden hvæsede:
- Seks hundrede!
Eunukken af sultanens harem råbte:
- Syvhundrede!
Havfruen tweetede:
- Ottehundrede!
Leshy stønnede igen:
- Et tusind!
Og igen var der en lang pause. Selvfølgelig var alle nysgerrige efter at se på pigen mere detaljeret. Hvad er hun for en bastard. Og måske noget godt at forhandle. Eller køb.
Orkerne fjernede sløret fra hende og blottede den nederste del af hendes ansigt. Hendes udtryksfulde mund, smukke, yndefulde søvn, modige hage.
Ansigtet af en ægte kriger.
Trolden skreg:
- Et tusinde fem hundrede!
Søkongen gurglede:
- To tusinde!
Leshy hvæsede:
- Tre!
Baba Yaga råbte:
- Fire tusinde!
Og pludselig kvækkede:
- Fem tusinde!
Alle kiggede på Koshchei. Baba Yaga fnisede og bemærkede:
Og han er her også! Hvad vil han gøre med hende.
Igen en pause... Men det er klart, at forhandlingerne endnu ikke er på sit højeste. Og hvad er en pige?
Orkerne fjerner sløret, der dækker hendes nakke og skuldre. Og publikum er begejstrede. Pigens nakke og skuldre er stærke og muskuløse. Også meget forførende. Det kan ses, at dette er en smuk helt.
Ridderen i lilla rustning gryntede:
- Seks tusind!
Ridderen i pink tilføjede:
- Syv!
Koschey the Deathless udsendte:
- Otte!
Søkongen brølede:
- Ni!
Ridderen i lilla rustning sagde igen:
- Titusinde!
Endnu en pause. Beløbet er seriøst, for det kan du købe tusind slavedrenge eller hundrede smukke slavepiger. Eller hyr et helt regiment af lejesoldater.
Men det er ikke alt. Sløret falder for pigens fødder. Du kan nu se hendes hænder og figur, dog dækket af en badedragt.
Vladlenas arme er meget muskuløse, og hendes biceps er en trekant. Imponerende kriger.
Baba Yaga fnisede og udbrød:
- Elleve tusinde!
Pludselig talte dværgen op:
- Tolv tusinde!
Trolden afbrød:
- Tretten tusinde!
Ridderen i lilla rustning gøede:
- Femten tusinde!
Ridderen i lyserød rustning tilføjede:
- Seksten tusinde!
Koschey knirkede:
- Sytten tusinde!
Den unge alf i kronen udbrød:
- Tyve tusind!
Hertug de Guizzos fløjtede, "Hva, kejseren selv har besluttet at deltage i handelen."
Beløbet var allerede betydeligt. Og afklædningen er ikke slut. Her er badedragt-orkerne løsnet stoffet og blotlægger maven. Straks dukkede fliserne op, som i en chokoladepresse, og bøjningen af den vidunderlige talje, den heroiske pige, blev synlig.
Ridderen i orange rustning mumlede:
- Femogtyve tusinde!
Alfekejseren kvidrede:
- Tredive tusinde!
Koschey the Deathless gryntede:
- Fyrre tusinde!
Alfekejseren indsatte igen:
- Halvtreds tusinde!
Og igen en pause. Beløbet er allerede enormt. Du kan endda begynde at bygge en by. Eller køb et slagskib. Eller en flok smukke piger.
Men selvfølgelig er Vladlenas charme gemt under hendes tøj endnu mere interessant for alle.
Her tager orkerne hendes bh af. Nu er heltepigens torso helt nøgen. Bryster, der er garvede som meloner, er synlige, kronede med skarlagenrøde brystvorter, som overmodne jordbær. Det her er så appetitligt.
Leverandøren af sultanens harem gik ind i handelen og brølede:
- Tres tusinde!
En anden overhofmand hvislede:
- Halvfjerds tusinde!
Ridderen i orange rustning råbte:
- Firs tusinde!
Koschei kvækkede og raslede med sine knogler:
- Halvfems tusinde!
Alfekejseren talte igen hårdt:
- Hundrede tusinde dubloner!
Og igen en pause. Summen af ti tusind slavedrenge. Hidtil uset for én pige, endda en enestående. Det er en hel vogn med guld. En dubloon er en lille, men stadig guldmønt.
Men det er stadig lige begyndt. Og til sidst blottede orkerne pigens hoved. Håret faldt som regn, farven på bladguld.
De spredte sig over skuldrene, og publikum startede op.
Leverandøren af sultanens harem udbrød:
- Hundrede og halvtreds tusinde!
En anden overhofmand gryntede:
- To hundrede tusinde!
Alfekejseren råbte:
- To hundrede og halvtreds tusinde!
Koschey the Deathless udsendte:
- Tre hundrede tusinde!
Og igen en pause. En pige med en nøgen overkrop og gyldent hår, muskuløs og øm, passioneret og på samme tid dragende. Bare en uset fejl. Og beløbene for det tilbydes på alle kosmiske. Alt i den er fint, men ... Benene er endnu ikke synlige. Og så vil de alle overveje.
Og nu kaster orken endnu et slør af sig. Benene er blottede, op til knæet. Og kun tynde trusser tilbage. Og selvfølgelig under knæet støvler.
Men du kan se, hvad alle de samme ben og piger er storslåede. Muskuløs, solbrændt, og musklerne er som tråd, under tynd, brunfarvet hud.
Alfekejseren brølede:
- Fire hundrede tusinde!
Koschey indrømmede ikke:
- Fem hundrede!
Ridderen i orange rustning gryntede:
- Seks hundrede!
Koschei snorkede igen:
- Syvhundrede! Og vær forsigtig ridder, dit imperium er ikke så rigt!
Alfekejseren talte selvsikkert:
- Ottehundrede!
Koschei den udødelige knurrede:
- Alligevel bliver det min - ni hundrede!
Alfekejseren brølede:
- En million gyldne dubloner!
Beløbet er enormt. Hundrede tusinde slavedrenge kan købes. Selv i betragtning af imperiets størrelse og befolkning, er dette simpelthen et ublu beløb. Selv Koschei tøvede... Er det værd at give en hel million dubloner. Det er syv tons rent guld!
Men auktionen er ikke slut endnu. Vladlen er næsten nøgen, men stadig skoet. Og det skaber stadig intriger.
Hvad er der faktisk under hendes støvler? Og nu tager orkerne skoene af den smukke kriger og efterlader hende barfodet, i kun tynde trusser.
Og hun har sådanne ben, bare en unik perfektion af linjer og filigran ynde.
Haremsleverandøren råbte:
- En million hundrede tusinde!
En anden eunuk tilføjede:
- En million to hundrede tusinde!
Elf-kejseren udtalte:
- Million fem hundrede!
Koschey, rent af stædighed, gryntede:
- To millioner!
Alfekejseren erklærede resolut og aggressivt:
- To en halv million!
Beløbet er så højt, at begge leverandører af haremet åbnede munden, men straks holdt kæft. Faktisk er dette en hel karavane af guld. Hvordan skulle deres sultaner ellers tage sådan ekstravagance? Og generelt, hvor meget skal man give for en, selv en ekstremt smuk pige?
Men så kastede lederen af auktionen det sidste kort i spil. I dette tilfælde trak orkerne skønhedens tynde trusser af og afslørede også Venus grotte.
Nu viste Vladislav sig at være helt nøgen og barfodet og uden en eneste tråd på kroppen.
Haremsleverandøren råbte desperat:
- Tre millioner!
Den øverste eunukken rystede med fingrene og sagde:
- Tre en halv million!
Alfekejseren udtalte bestemt:
- Fire millioner!
Der var en pause... Koschey ville sige noget og slå prisen. Men han forestillede sig straks, hvor meget guld, der ville forlade hans bundløse skatkammer og forblev tavs. Han bed bare tænderne sammen af frustration.
Pausen begyndte at trække ud. Der er ikke mere at skyde med en nøgen og barfodet, muskuløs kvindelig kriger. Er det huden i live at rive af. Hun gav absolut alt.
Bestyreren løftede hammeren og begyndte langsomt at sige:
- Fire millioner gyldne dubloner gange! Fire millioner gulddubloner to! Fire millioner gyldne dubloner, tre..." Men før hans hammer kunne sænkes, udbrød en tordnende stemme:
- Fem millioner gyldne dubloner!
Alle så tilbage på den enorme, hulking, sortpansrede nisse. Det var det, der var mindst forventet af ham.
Lederen sagde forvirret:
- Det er et helt bjerg af guld! Har du den slags penge?
Nissen sagde selvsikkert:
- Ja, jeg har et helt bjerg af ubrugeligt guld! Og denne pige er så appetitlig, at jeg er klar til at opgive noget af det ubrugelige, gule metal, for denne friskheds skyld!
Lederen nikkede.
- Det er din ret! Nå, hvad! Fem millioner gyldne dubloner gange! Fem millioner gulddubloner to...
Alfekejseren råbte:
- Seks millioner!
Lederen begyndte at sige:
- Seks millioner gyldne dubloner gange! Seks millioner gulddubloner to!
Nissen brølede:
- Syv millioner!
Alfekejseren indrømmede ikke:
- Otte millioner!
Nissen knurrede igen.
- Ni millioner!
Elferkejseren erklærede i desperation:
- Ti millioner!
Der var en pause. Ja, det er prisen for en million slavedrenge. Og du kan rekruttere lejesoldater, der vil være nok til at erobre elverkejserens imperium.
Og det er til en slavepige.
Manageren begyndte at synge i en sang:
- Ti millioner gyldne dubloner gange! Ti millioner gulddubloner to! Ti millioner gulddubloner tre...
Nissen brølede:
- Tredive millioner gyldne dubloner!
Publikum brølede af glæde.
Lederen begyndte at meddele:
- Tredive millioner gyldne dubloner gange! Tredive millioner gulddubloner to! Tredive millioner gyldne dubloner tre! Hammeren frøs et øjeblik, og slog så afgørende til. - Handel afsluttet. Vladlen Shamanova solgte for tredive millioner gulddubloner til nissen Heck.
Under auktionen blev Vladlena så revet med af spillet med fantastiske tal, at hun endda glemte, at hun stod foran mange hundrede hanner og hunner helt nøgen.
Og nu følte hun sig så skamfuld, at hun automatisk dækkede sig til med hænderne. Hun ville især skjule sine bryster og livmoder.
Orkerne nikkede forstående og kastede sløret over hende. Lederen bemærkede:
"Nu skal du betale det fulde beløb. Og dette er mere end to hundrede tons guld! Og straks!
Nissen nikkede indforstået.
- Ingots i gården! Du kan ikke engang tælle, der er flere af dem end nødvendigt!
Slavedrengene skyndte sig ind i gården. Der funklede faktisk et helt bjerg af mønter, eller rettere sagt en bakke. Der var endda mere end tredive millioner dubloner.
Hertugen de Guizzos var ude af sig selv af lykke. Ikke desto mindre gik han op til Vladlen og hviskede:
- Prøv at flygte!
Pigen hviskede til elverhertugen:
- Hvor stor?
De Guizzos stak en blomme ind i hendes hånd og hviskede:
- Hvis du spiser det, bliver du i en time usynlig, uhørlig og lugtfri. Men kun i en time, gå ikke glip af det! Og løb ikke væk, før du er et godt stykke fra byen!
Vladlen sagde med dårligt skjult ironi:
- Tak hr!
Så mærkede hun en stålbøjle med en kæde om halsen. Nu er hun nissens ejendom. Og han ser på hende, der kødædende slikker ham om læberne. Og munden på dette monster er lige så stor som en kaskelothvals mund!
KEJSER PALPATHINS TREDJE KOMME.
ANNOTNING
Kejser af rumimperiet Palpatine, efter at have mistet sin krop ødelagt af kraftlyn, beholdt sin dæmoniske ånd. Og han flyttede ind i en klon af en charmerende blond pige. Og genopliver både mørkets orden og rumimperiet. Endnu en gang raser voldsomme rumkampe mellem imperiet og modstandsbevægelsen. Gamle helte vender tilbage: Prinsesse Leia, Prinsesse Rey, Ahsoka Tana og nye Anakin - søn af Luke Skywalker og Azalea, datter af prinsesse Leia.
. KAPITEL 1
Ordenen var stadig ikke fuldstændig ødelagt. Og krigen fortsatte. Det meste af kejser Palpatines flåde undslap også omringningen. Og oprørskoalitionen faldt fra hinanden og faldt fra hinanden. Kejser Reis barnebarn, hun vandrede og blandede sig ikke i politik. Hendes forlovede er død. Han efterlod hende kun et par - en dreng og en pige.
Og prinsesse Ray, et sted i den fjerne outback, begyndte at opdrage sine børn.