Аннотация: Робови оба пола на продаЌу. Лепа студентки®а из двадесет првог века став ена Ќе на аукциЌу као роби®а. Улози вртоглаво расту и стиже неочекивани расплет.
АУКЦИєА РОБОВА У СВЕТУ ТКАНИНА
АНОТАЦИєА
Робови оба пола на продаЌу. Лепа студентки®а из двадесет првог века став ена Ќе на аукциЌу као роби®а. Улози вртоглаво расту и стиже неочекивани расплет.
. ПОГЛАВЉЕ 1
Долази време отвара®а аукциЌе за надмета®е. Прве две девоЌке су доведене на платформу.
Они су боси, и прекривени су прекривачима. Прво су покрили главе. Почетна цена од сто златних дублона по пару уобичаЌена Ќе за лепе роби®е.
ДевоЌке су покрили "ебадима и одвели их. Тукли су их босим ногама, што Ќе говорило о ®иховом ниском друштвеном статусу.
Тада Ќе десетак миши"авих дечака одЌедном продато на аукциЌи. Неки пату ак их Ќе одвео у ропство. За сву велепродаЌу - сто динара! Ови робови су кориш"ени као радна снага. Спо а су здрави, неговани, навикли на физичку активност.
Момци су ударали босим ногама и нанизани на ланац, воде"и их у двориште. єедан од виле®ака Ќе осетио дечакова миши"ава, препланула груди, али су викнули на ®у.
Затим Ќе роб поново сервиран, само не бос, ве" у опанцима. Покривен велом, и изложен три дела.
Била Ќе прелепа плавуша, а цЌенка®е Ќе достигло пет стотина дублона. На краЌу су ЌоЌ чак изули сандале и натерали Ќе да игра боса. Онда су ме послали племенитом тролу. На путу Ќе плавуша била умотана у "ебе.
Било Ќе забавно и публика се развеселила. Док се трговци и евнуси свих раса коЌи су се окупили у великоЌ дворани нису били уморни, одлучили су да Владлену доведу на перон. Наравно, она Ќе наЌплеменитиЌе и наЌсЌаЌниЌе Ќело на аукциЌи.
Била Ќе прекривена прекривачима, била Ќе у чизмама до колена, а коса ЌоЌ Ќе била повучена да се не види како "е ЌоЌ се онда распасти преко рамена.
Пошто се навикла да хода боса, Владлена се осе"ала неприЌатно у чизмама, Ќаке, миши"аве ноге су ЌоЌ биле разбиЌене. И она Ќе затворена. На краЌу краЌева, много више узбуђе®а од це®ка®а када сте изложени у деловима.
Они овде познаЌу психологиЌу.
Владлен се ухватила како мисли да Ќе уплашена и неприЌатно сиса у стомаку.
Овде Ќе сада скинута до гола пред стотинама мушкараца. НиЌе баш добро, Ќасно се види испод завеса сале. Али не постоЌе само уди и лепи виле®аци коЌи личе на уде. Ту су пату ци и орци, хобити коЌи личе на босонога деца, и каква рогата створе®а, пар огромних гоблина, тролова великог носа. И Ќош Ќедно створе®е коЌе личи на ¤иновску жабу из Ратова звезда коЌа носи круну. Види се кра мора.
Међу публиком и високим, кошчат субЌект Ќе и сам КошеЌ Бесмртни. Изгледа застрашуЌу"е, иако веома мршав. Овде Ќош увек има жена. Скоро сви млади виле®аци, или женски тролови, неколико удских племенитих жена су такође млади. Али има и Ќедна старица са метлом. Изгледа као велика, веома снажна бака, а иза уста ЌоЌ вире оч®аци.
Владлена Ќе помислила - Баба єага.
То значи кул и духовит. НедостаЌала Ќе само змиЌа Гориницх, за комплетан сет. Али изгледа да постоЌи гоблин. Мешавина човека и храста.
А има и пар сирена. То су прелепе девоЌке са риб им реповима.
єасно Ќе да постоЌе створе®а са других планета.
Сада Ќе Ќасно зашто га Ќе воЌвода ставио на аукциЌу. Само Ќедном годиш®е се окупи толико уди, а ово Ќе одлична шанса да се заради нешто озби но.
Међутим, и да е морате да останете потпуно голи пред толиким броЌем уди разних врста и племена - ово Ќе ужас.
Владлен Ќе постао веома посрам ен, згрожен и уплашен. Мада се у ®оЌ, пак, пробудио и понос: приву"и "е паж®у на себе као звезда.
Осим прекривача и га"ица, Владлен Ќе био обучен и у посебан купа"и костим. И не само покрива груди, ве" и стомак. Ово Ќе додатно пове"ало таЌне девоЌке.
Владлена се осмехнула... Зачуо се сигнал и почела Ќе лицитациЌа.
Управник Ќе почео да скандира:
- Племенита личност, ванзема ац из другог универзума, велики ратник, а веома вешт у убави и истовремено девица. Зове се Владлена Шаманова и како Ќе лепа, Ќеднако Ќе мудра!
Аукционар климну главом.
- Почетна цена од сто дублона!
Публика Ќе била бучна. Као и увек, у почетку, чак и за тако редак плен као што Ќе девоЌка из другог универзума, нуде цену, прелепог роба или десетак Ќаких дечака робова. Цена ниЌе наЌвиша, али ово Ќе само почетак цене.
Трговац у плавом турбану засикта:
- Сто двадесет!
Млади виле®ак Ќе зарежао:
- Сто тридесет!
Леши Ќе засте®ао:
- Сто четрдесет!
Трол Ќе зарежао.
- Стотину педесет!
Баба єага се засмеЌа.
- Сто осамдесет!
Витез у убичастим оклопима рече:
- Две стотине!
Настала Ќе пауза. Публика се тек загрева. Орк Ќе паж иво скинуо вео коЌи Ќе покривао гор®и део ®еговог лица, али Ќош не откриваЌу"и косу.
Високо, глатко преплануло чело девоЌке и сафирне очи су биле откривене.
Кроз публику Ќе прошао урлик одушев е®а.
Владлена Ќе заблистала очима и пред®ала:
- ПогледаЌ ме!
Кра мора налик на жабу гунђао Ќе около:
- Три стотине дублона!
Баба єага промрм а:
- Четири стотине!
Виле®ак се огласио.
- Пет стотина!
Трол Ќе сикнуо:
- Шест стотина!
Еунух из султановог харема викну:
- Седамсто!
Сирена Ќе твитовала:
- Осам стотина!
Леши поново засте®а:
- Хи аду!
И опет Ќе настала дуга пауза. Наравно, сви су били радознали да дета ниЌе погледаЌу девоЌку. Какво Ќе то копиле. И можда нешто добро за це®ка®е. Или куповину.
Орци су скинули вео са ®е и открили до®и део ®еног лица. Њена изражаЌна уста, леп, грациозан сан, храбра брада.
Лице правог ратника.
Трол Ќе вриснуо:
- Хи аду и петсто!
Морски кра прогунђа:
- Две хи аде!
Леши Ќе просиктао:
- Три!
Баба єага Ќе викнула:
- Четири хи аде!
И одЌедном гракну:
- Пет хи ада!
Сви су гледали у КосхцхеиЌа. Баба єага се закикота и примети:
И он Ќе ту! Шта "е он са ®ом.
Опет пауза... Али Ќасно Ќе да цЌенка®е Ќош ниЌе на врхунцу. А шта Ќе девоЌка?
Орци скидаЌу вео коЌи ЌоЌ покрива врат и рамена. И публика Ќе одушев ена. Врат и рамена девоЌке су снажни и миши"ави. Веома завод иво такође. Види се да Ќе ово леп Ќунак.
Витез у убичастим оклопима прогунђа:
- Шест хи ада!
Витез у ружичастом Ќе додао:
- Седам!
Косцхеи Бесмртни издао:
- Осам!
Морски цар заурла:
- Девет!
Витез у убичастим оклопима поново рече:
- Десет хи ада!
єош Ќедна пауза. Износ Ќе озби ан, за ®ега можете купити хи аду робова или стотину лепих роби®а. Или унаЌмите цео пук пла"еника.
Али то ниЌе све. Вео пада пред ноге девоЌке. Сада се виде ®ене руке и фигура, иако прекривена купа"им костимом.
Владленине руке су веома миши"аве, а ®ени бицепси су троугао. Импресиван ратник.
Баба єага се закикота и испали:
- єеданаест хи ада!
ОдЌедном пату ак проговори:
- Дванаест хи ада!
Трол Ќе прекинуо:
- Тринаест хи ада!
Витез у убичастим оклопима залаЌа:
- Петнаест хи ада!
Витез у ружичастом оклопу Ќе додао:
- Шеснаест хи ада!
КошеЌ зашкрипа:
- Седамнаест хи ада!
Млади виле®ак у круни узвикну:
- Двадесет хи ада!
ВоЌвода де Гицос Ќе звиждао: "Вау, и сам цар Ќе одлучио да учествуЌе у нагодби."
Износ Ќе ве" био значаЌан. И свлаче®е ниЌе готово. Овде Ќе купа"и костим орци коЌи су одвоЌили тканину откриваЌу"и стомак. Одмах су се поЌавиле плочице, као у преси за чоколаду, и прегиб чудесног струка, Ќуначке девоЌке, постао Ќе вид ив.
Витез у наран¤астим оклопима промрм а:
- Двадесет пет хи ада!
Цар виле®аци Ќе цвркутао:
- Тридесет хи ада!
КошеЌ Бесмртни прогунђа:
- Четрдесет хи ада!
Император виле®ак поново убаци:
- Педесет хи ада!
И опет пауза. Износ Ќе ве" огроман. Можете чак почети да градите град. Или купити боЌни брод. Или крдо лепих девоЌака.
Али, наравно, Владленине чари скривене испод оде"е свима су Ќош интересантниЌе.
Овде ЌоЌ орци скидаЌу груд®ак. Сада Ќе торзо девоЌке хероЌа потпуно гол. Виде се прси преплануле као ди®е, овенчане гримизним брадавицама, као презреле Ќагоде. Ово Ќе тако укусно.
Снабдевач султановог харема ушао Ќе у погодбу, урлаЌу"и:
- Шездесет хи ада!
Други главни евнух Ќе просиктао:
- Седамдесет хи ада!
Витез у наран¤астим оклопима Ќе викнуо:
- Осамдесет хи ада!
Косцхеи Ќе гракнуо, звецкаЌу"и костима:
- Деведесет хи ада!
Император виле®ака поново проговори оштро:
- Сто хи ада дублона!
И опет пауза. Сума од десет хи ада момака робова. Невиђено за Ќедну девоЌку, чак и изванредну. То Ќе цела кола злата. Дублон Ќе мали, али ипак златни новчи".
Али тек почи®е. И коначно, орци су оголили девоЌчину главу. Коса Ќе падала као киша, боЌе златног листа.
Разишли су се преко рамена, а публика Ќе кренула.
Снабдевач султановог харема Ќе узвикнуо:
- Сто педесет хи ада!
Други главни евнух прогунђа:
- Двеста хи ада!
Цар виле®ака Ќе викнуо:
- Двеста педесет хи ада!
Косцхеи Бесмртни издао:
- Триста хи ада!
И опет пауза. ДевоЌка голог торза и златне косе, миши"ава и нежна, страствена и истовремено примам ива. Само невид ива грешка. А износи за то се нуде уопште космички. У ®ему Ќе све у реду, али ... Ноге се Ќош не виде. И тако сви желе да размотре.
А сада орк скида Ќош Ќедан вео. Ноге су изложене, до колена. И остаЌу само танке га"ице. И наравно, чизме испод колена.
Али можете видети шта су све исте ноге и девоЌке величанствене. Миши"ави, препланули, а миши"и су као жица, испод танке, бронзане коже.
Цар виле®ака Ќе викнуо:
- Четири стотине хи ада!
Косцхеи ниЌе признао:
- Пет стотина!
Витез у наран¤астим оклопима прогунђа:
- Шест стотина!
Косцхеи Ќе поново хркао:
- Седамсто! И буди опрезан витеже, твоЌе царство ниЌе тако богато!
Цар виле®ак Ќе самоуверено говорио:
- Осам стотина!
Бесмртни КошеЌ Ќе зарежао:
- СвеЌедно, би"е моЌе - девет стотина!
Цар виле®ака Ќе викнуо:
- Милион златних дублона!
Износ Ќе огроман. Може се купити сто хи ада дечака робова. Чак и с обзиром на величину и становништво царства, ово Ќе Ќедноставно превелика количина. Чак Ќе и Косцхеи оклевао... Да ли вреди дати читав милион дуплона. То Ќе седам тона чистог злата!
Али аукциЌа Ќош ниЌе завршена. Владлен Ќе скоро гол, али ипак обуван. И Ќош увек ствара интригу.
У ствари, шта Ќе испод ®ених чизама? А сада орци скидаЌу ципеле прелепе ратнице, остав аЌу"и Ќе босу, само у танким га"ицама.
И она има такве ноге, само Ќединствено савршенство линиЌа, и филигранску грациозност.
Снабдевач харема Ќе викнуо:
- Милион сто хи ада!
Други евнух Ќе додао:
- Милион двеста хи ада!
Цар Елф Ќе рекао:
- Милион пет стотина!
КошеЌ Ќе, чисто из тврдоглавости, прогунђао:
- Два милиона!
Цар виле®ака Ќе одлучно и агресивно изЌавио:
- Два и по милиона!
Количина Ќе толика да су оба добав ача харема отворила уста, али су одмах за"утала. У ствари, ово Ќе цео караван злата. Како би иначе ®ихови султани поднели такву екстраваганциЌу? И уопште, колико дати за Ќедну, чак и изузетно лепу девоЌку?
Али онда Ќе управник аукциЌе бацио послед®у карту у игру. У овом случаЌу, оркови су лепотици скинули танке га"ице и такође открили пе"ину Венере.
Сада се Владислав показао потпуно гол и бос, и без иЌедног конца на телу.
Снабдевач харема Ќе очаЌнички викнуо:
- Три милиона!
Главни евнух, дрхте"и прстима, рече:
- Три и по милиона!
Цар виле®ака Ќе одлучно рекао:
- Четири милиона!
Настала Ќе пауза... Косцхеи Ќе хтео нешто да каже и победио цену. Али онда Ќе замислио колико "е злата оставити ®егову ризницу без дна и "утао Ќе. Само Ќе фрустрирано шкргутао зубима.
Пауза Ќе почела да се одуговлачи. Нема више шта да се пуца са голом и босоногом, миши"авом ратницом. Да ли Ќе то кожа жива да се откине. Дала Ќе апсолутно све.
Управите Ќе подигао чеки" и почео полако да говори:
- Четири милиона златних дублона пута! Четири милиона златних дублона два! Четири милиона златних дублона су три... - Али пре него што Ќе ®егов чеки" могао да падне, громки глас узвикну:
- Пет милиона златних дублона!
Сви су се осврнули на огромног, гломазног гоблина са црним оклопом. То Ќе оно што се наЌма®е очекивало од ®ега.
Мена¤ер Ќе збу®ено рекао:
- То Ќе читава планина злата! Да ли имате толики новац?
Гоблин рече самоуверено:
- Да, имам читаву планину бескорисног злата! А ова девоЌка Ќе толико укусна да сам спреман да се одрекнем неког бескорисног, жутог метала, зарад ове свежине!
Мена¤ер климну главом.
- То Ќе твоЌе право! И шта! Пет милиона златних дублона пута! Пет милиона златних дублона два...
Цар виле®аци викну:
- Шест милиона!
Управник Ќе почео да говори:
- Шест милиона златних дублона пута! Шест милиона златних дублона два!
Гоблин Ќе викнуо:
- Седам милиона!
Цар виле®аци ниЌе признао:
- Осам милиона!
Гоблин Ќе поново зарежао.
- Девет милиона!
Цар Елф Ќе у очаЌу изЌавио:
- Десет милиона!
Настала Ќе пауза. Да, то Ќе цена милион робова. И можете регрутовати пла"енике коЌи "е бити дово ни за осваЌа®е империЌе виле®ачког цара.
И то за Ќедну роби®у.
Управник Ќе почео да пева у пева®у:
- Десет милиона златних дублона пута! Десет милиона златних дублона два! Десет милиона златних дублона три...
Гоблин Ќе викнуо:
- Тридесет милиона златних дублона!
Публика Ќе урлала од одушев е®а.
Управник Ќе почео да обЌав уЌе:
- Тридесет милиона златних дублона пута! Тридесет милиона златних дублона два! Тридесет милиона златних дублона три! - Чеки" Ќе на тренутак стао, а онда одлучно ударио. - Трговина завршена. Владлен Шаманова продао Ќе за тридесет милиона златних дублона гоблину Хеку.
Током аукциЌе, Владлена Ќе била толико занесена игром фантастичних броЌева да Ќе чак заборавила да Ќе потпуно гола стаЌала пред стотинама мушкараца и жена.
А сада се толико посрамила да се аутоматски покрила рукама. Посебно Ќе желела да сакриЌе своЌе груди и материцу.
Орци су климали главом са разумева®ем и бацили вео преко ®е. Мена¤ер Ќе приметио:
"Сада морате да платите пуну суму новца. А ово Ќе више од две стотине тона злата! И то одмах!
Гоблин климну у знак сагласности.
- Инготи у дворишту! Не можете ни да броЌите, има их више него што Ќе потребно!
Момци робови утрчаше у двориште. Тамо Ќе, у ствари, заискрило читаво брдо новчи"а, тачниЌе брдо. Било Ќе чак више од тридесет милиона дублона.
ВоЌвода де Гицо Ќе био ван себе од сре"е. Ипак, иду"и до Владлена, шапнуо Ќе:
- ПокушаЌ да побегнеш!
ДевоЌка Ќе шапнула воЌводи виле®ака:
- Колики?
Де Гуизос ЌоЌ Ќе гурнуо ш иву у руку и прошаптао:
- Ако га поЌедете, за сат времена "ете постати невид иви, нечуЌни и без мириса. Али само на сат времена, не пропустите! И не бежи док се не уда иш добро од града!
Владлен Ќе са лоше прикривеном ирониЌом рекао:
- Хвала господине!
Тада Ќе осетила челични обруч са ланцем око врата. Сада Ќе она гоблиново власништво. И гледа Ќе како месождерно облизуЌе усне. А уста овог чудовишта су огромна као у кита сперматозоида!
ТРЕ"И ДОЛАЗАК ЦАРА ПАЛПАТИНА.
АНОТАЦИєА
Цар свемирског царства Палпатин, изгубивши тело, уништено силом му®е, задржао Ќе своЌ демонски дух. И преселио се у клон шармантне плавуше. И поново ожив ава и поредак таме и свемирско царство. Поново бесне жестоке свемирске битке између империЌе и покрета отпора. Вра"аЌу се стари Ќунаци: принцеза ЛеЌа, принцеза РеЌ, Ахсока Тана и нови Анакин - син Луке СкаЌвокера и АзалеЌа, "ерка принцезе ЛеЌе.
. ПОГЛАВЉЕ 1
Ред Ќош увек ниЌе био потпуно уништен. И рат се наставио. Ве"ина флоте цара Палпатина такође Ќе побегла из окруже®а. А побу®еничка коалициЌа се распала и распала. Унука цара РеЌа, лутала Ќе и ниЌе се бавила политиком. Њен вереник Ќе мртав. Оставио ЌоЌ Ќе само пар - дечака и девоЌчицу.
И принцеза РеЌ, негде у далекоЌ див ини, почела Ќе да одгаЌа своЌу децу.