Аннотация: Продавам роби от двата пола. Красива студентка от двадесет и първи век е пусната на търг като робиня. Залогът се покачва до небето и идва неочаквана развръзка.
ТЪРГ НА РОБИ В СВЯТА НА ТЪКАНИТЕ
АНОТАЦИЯ
Продавам роби от двата пола. Красива студентка от двадесет и първи век е пусната на търг като робиня. Залогът се покачва до небето и идва неочаквана развръзка.
. ГЛАВА 1
Идва времето за отваряне на търга за наддаване. Първите две момичета са доведени на платформата.
Те са боси и са покрити с кувертюри. Първо покриха главите си. Началната цена от сто златни дублона за чифт е обичайна за красивите робини.
- Сто!
Аукционерът вдига чукчето, звучи:
- Сто и десет...
- Сто и двадесет...
И пауза. Вторият воал е свален от момичетата.
Пак шум:
- Сто и тридесет,
- Сто и четиридесет!
- Сто и петдесет!
И пак пауза... Третият воал беше свален от тях.
- Сто и шестдесет!
- Сто седемдесет!
- Сто осемдесет!
- Двеста!
Аукционерът вдига чукчето си и с песнопение казва:
Момичетата бяха покрити с одеяла и отведени. Те пляскаха с боси крака, което говореше за ниското им социално положение.
Тогава дузина мускулести момчета бяха продадени на търг наведнъж. Някакво джудже ги взе в робство. За всички на едро - сто динара! Тези роби са били използвани като работна сила. Те са външно здрави, добре поддържани, свикнали с физическа активност.
Момчетата пляскаха с боси крака и нанизани на верига, водейки ги в двора. Един от елфите усети мускулестите, загорели гърди на момчето, но те й извикаха.
След това отново сервираха роба, само че не бос, а в сандали. Покрити с воали, и изложени три части.
Тя беше красива блондинка и пазарлъкът стигна до петстотин дублона. Накрая дори й свалиха сандалите и я накараха да танцува боса. После ме изпратиха при благороден трол. По пътя блондинката била завита с одеяло.
Беше забавно и публиката се развесели. Докато търговците и евнусите от всякакъв вид, които се бяха събрали в голямата зала, не бяха уморени, те решиха да доведат Владлена на платформата. Разбира се, тя е най-благородното и апетитно ястие на търга.
Тя беше покрита с кувертюри, беше с ботуши до коляното, а косата й беше прибрана, за да не се вижда как тогава ще се ронят по раменете й.
След като свикнала да ходи боса, Владлена се чувствала неудобно в ботуши, силните й мускулести крака били разбити. И тя е затворена. В крайна сметка, много повече вълнение от пазарлъци, когато сте изложени на части.
Те познават психологията тук.
Владлен се улови, че си мисли, че е уплашена и неприятно засмуква в корема.
Ето сега тя е съблечена гола пред стотици мъже. Не е много добре, ясно се вижда под завесите на залата. Но има не само хора и красиви елфи, които приличат на хора. Има гноми и орки, хобити, които приличат на босоноги деца, и какви рогати същества, няколко огромни таласъми, тролове с големи носове. И още едно същество, което прилича на гигантска жаба от Междузвездни войни, носеща корона. Вижда се царят на морето.
Сред публичните и високи, костелив субект е самият Кощей Безсмъртния. Изглежда плашещ, макар и много слаб. Тук все още има жени. Почти всички млади елфи или жени тролове, няколко човешки благородни жени също са млади. Но има и една старица с метла. Прилича на голяма, много силна баба, а зад устата й стърчат зъби.
Владлена си помисли - Баба Яга.
Означава хладен и остроумен. Единственото нещо, което липсваше, беше змията Gorynych, за пълен комплект. Но изглежда, че има таласъмче. Смес от човек и дъб.
И има няколко русалки. Те са красиви момичета с рибени опашки.
Очевидно има същества от други планети.
Сега става ясно защо херцогът го пусна на търг. Само веднъж годишно се събират толкова много хора и това е чудесен шанс да спечелите сериозни пари.
Все пак трябва да останете напълно голи пред толкова много хора от различни видове и племена - това е ужас.
Владлен стана много засрамен, отвратен и уплашен. Въпреки че, от друга страна, в нея се събуди и гордостта: тя ще привлече вниманието към себе си като звезда.
Освен с кувертюри и бикини, Владлен бе облечен и в специален бански. И не само покриване на гърдите, но и на стомаха. Това допълнително увеличи тайните на момичето.
Владлена се усмихна... Сигналът прозвуча и търгът започна.
Мениджърът започна да скандира:
- Благороден човек, извънземен от друга вселена, велик воин и много сръчен в любовта и в същото време девица. Тя се казва Владлена Шаманова и колко е красива, толкова е мъдра!
Аукционерът кимна.
- Начална цена от сто дублона!
Публиката беше шумна. Както винаги, първоначално, дори за такава рядка плячка като момиче от друга вселена, те предлагат цена, красив роб или дузина силни момчета роби. Цената не е най-стръмната, но това е само началото на сделката.
Търговецът със синия тюрбан изсъска:
- Сто и двадесет!
Младият елф изръмжа:
- Сто и тридесет!
Леши изпъшка:
- Сто и четиридесет!
Тролът изръмжа.
- Сто и петдесет!
Баба Яга се засмя.
- Сто осемдесет!
Рицарят в пурпурни доспехи каза:
- Двеста!
Настъпи пауза. Публиката тъкмо загрява. Оркът внимателно свали воала, който покриваше горната част на лицето му, но все още не разкриваше косата му.
Високото гладко загоряло чело на момичето и сапфирените очи бяха оголени.
Рев на възторг премина през публиката.
Владлена блесна с очите си и измърка:
- Погледни ме!
Морският крал, подобен на жаба, бълбука наоколо:
- Триста дублона!
Баба Яга измърмори:
- Четиристотин!
Елфът проговори.
- Петстотин!
Тролът изсъска:
- Шестстотин!
Евнухът от харема на султана извика:
- Седемстотин!
Русалката туитира:
- Осемстотин!
Леши отново изпъшка:
- Хиляда!
И отново последва дълга пауза. Разбира се, всички бяха любопитни да разгледат по-подробно момичето. Що за копеле е тя. И може би нещо добро за пазарене. Или покупка.
Орките свалиха воала от нея и оголиха долната част на лицето й. Нейната изразителна уста, красив, грациозен сън, смела брадичка.
Лицето на истински воин.
Тролът изпищя:
- Хиляда и петстотин!
Морският крал изръмжа:
- Две хиляди!
Леши изсъска:
- Три!
Баба Яга извика:
- Четири хиляди!
И изведнъж изграчи:
- Пет хиляди!
Всички погледнаха Кошчей. Баба Яга се изкикоти и отбеляза:
И той също е тук! Какво ще прави с нея.
Отново пауза... Но е ясно, че пазарлъците все още не са в своя връх. И какво е момиче?
Орките премахват воала, покриващ врата и раменете й. И публиката е развълнувана. Вратът и раменете на момичето са силни и мускулести. Много съблазнително също. Вижда се, че това е красив герой.
Рицарят в пурпурни доспехи изсумтя:
- Шест хиляди!
Рицарят в розово добави:
- Седем!
Кощей Безсмъртния издаде:
- Осем!
Морският крал изрева:
- Девет!
Рицарят в пурпурни доспехи каза отново:
- Десет хиляди!
Още една пауза. Сумата е сериозна, за нея можете да купите хиляда робини или сто красиви робини. Или наемете цял полк от наемници.
Но това не е всичко. Воалът пада в краката на момичето. Вече се виждат ръцете и фигурата й, макар и покрити с бански.
Ръцете на Владлена са много мускулести, а бицепсите й са триъгълник. Впечатляващ воин.
Баба Яга се изкикоти и изрече:
- Единадесет хиляди!
Изведнъж джуджето проговори:
- Дванадесет хиляди!
Тролът прекъсна:
- Тринадесет хиляди!
Рицарят в пурпурни доспехи излая:
- Петнадесет хиляди!
Рицарят в розови доспехи добави:
- Шестнадесет хиляди!
Кошей изскърца:
- Седемнадесет хиляди!
Младият елф в короната възкликна:
- Двадесет хиляди!
Херцог де Гизос подсвирна: "Уау, самият император е решил да участва в сделката".
Сумата вече беше значителна. И събличането не е свършило. Ето банския костюм орки, отделен от тъканта, излагайки корема. Веднага се появиха плочките, сякаш в преса за шоколад, и извивката на чудната талия, героичното момиче, стана видима.
Рицарят в оранжеви доспехи измърмори:
- Двадесет и пет хиляди!
Императорът на елфите изчурулика:
- Тридесет хиляди!
Кощей Безсмъртния изсумтя:
- Четиридесет хиляди!
Императорът елф отново вмъкна:
- Петдесет хиляди!
И отново пауза. Сумата вече е огромна. Можете дори да започнете да строите град. Или купете боен кораб. Или стадо красиви момичета.
Но, разбира се, прелестите на Владлена, скрити под дрехите й, са още по-интересни за всички.
Тук орките й свалят сутиена. Сега торсът на момичето-герой е напълно гол. Виждат се загорели като пъпеши гърди, увенчани с алени зърна, като презрели ягоди. Това е толкова апетитно.
Доставчикът на султанския харем влезе в сделката и ревеше:
- Шестдесет хиляди!
Друг главен евнух изсъска:
- Седемдесет хиляди!
Рицарят в оранжеви доспехи извика:
- Осемдесет хиляди!
Кощей изграка, тропайки с костите си:
- Деветдесет хиляди!
Императорът на елфите отново заговори грубо:
- Сто хиляди дублони!
И отново пауза. Сумата от десет хиляди момчета роби. Безпрецедентно за едно момиче, дори изключително. Това е цяла каруца злато. Дублонът е малка, но все още златна монета.
Но все още тепърва започва. И накрая орките оголиха главата на момичето. Косата падна като дъжд, с цвят на златни листа.
Те се пръснаха през раменете и публиката се вдигна.
Доставчикът на султанския харем възкликнал:
- Сто и петдесет хиляди!
Друг главен евнух изсумтя:
- Двеста хиляди!
Императорът на елфите извика:
- Двеста и петдесет хиляди!
Кощей Безсмъртния издаде:
- Триста хиляди!
И отново пауза. Момиче с гол торс и златиста коса, мускулесто и нежно, страстно и в същото време примамливо. Просто невиждан бъг. А сумите за него се предлагат изобщо космически. Всичко в него е наред, но ... Краката още не се виждат. И така всички те искат да обмислят.
И сега оркът хвърли още един воал. Краката са открити, до коленете. И остават само тънки гащички. И, разбира се, ботуши под коляното.
Но можете да видите какви са все същите крака и момичета. Мускулести, загоряли и мускулите са като тел, под тънка, бронзова кожа.
Императорът на елфите извика:
- Четиристотин хиляди!
Koschey не допусна:
- Петстотин!
Рицарят в оранжеви доспехи изсумтя:
- Шестстотин!
Кощей отново хърка:
- Седемстотин! И внимавай, рицар, твоята империя не е толкова богата!
Императорът на елфите говореше уверено:
- Осемстотин!
Безсмъртният Кощей изръмжа:
- Все пак ще бъде моя - деветстотин!
Императорът на елфите извика:
- Милион златни дублони!
Сумата е огромна. Могат да се купят сто хиляди момчета роби. Дори като се има предвид размера и населението на империята, това е просто прекомерно количество. Дори Кощей се поколеба... Струва ли си да дадете цял милион дублони. Това са седем тона чисто злато!
Но търгът все още не е приключил. Владлен е почти гол, но все пак обут. И все още създава интриги.
Всъщност какво има под ботушите? И сега орките събуват обувките на красивата воина, оставяйки я боса, само по тънки гащички.
И тя има такива крака, просто уникално съвършенство на линиите и филигранна грация.
Доставчикът на харема извика:
- Милион сто хиляди!
Друг евнух добави:
- Един милион и двеста хиляди!
Императорът на елфите каза:
- Милион и петстотин!
Кощей, чисто от упоритост, изсумтя:
- Два милиона!
Императорът на елфите решително и агресивно заяви:
- Два милиона и половина!
Сумата е толкова голяма, че и двамата доставчици на харема отвориха уста, но веднага млъкнаха. Всъщност това е цял керван от злато. Как иначе техните султани биха понесли такава екстравагантност? И въобще колко да дам за едно, дори изключително красиво момиче?
Но тогава мениджърът на търга хвърли последната карта в игра. В този случай орките свалиха тънките бикини на красавицата и също така разкриха пещерата на Венера.
Сега Владислав се оказа напълно гол и бос, и без нито една нишка по тялото.
Доставчикът на харема отчаяно извика:
- Три милиона!
Главният евнух, треперейки с пръсти, издаде:
- Три милиона и половина!
Императорът на елфите твърдо заяви:
- Четири милиона!
Настъпи пауза... Кощей искаше да каже нещо и победи цената. Но той веднага си представи колко злато ще напусне бездънната му съкровищница и замълча. Той само стисна зъби от разочарование.
Паузата започна да се влачи. Няма какво повече да снимате с голо и босо, мускулесто момиче-воин. Е, че кожата жива да откъсна. Тя даде абсолютно всичко.
Стюардът вдигна чука си и започна бавно да казва:
- Четири милиона пъти златни дублони! Четири милиона златни дублони два! Четири милиона златни дублони са три... - Но преди чукът му да падне, гръмотевичен глас възкликна:
- Пет милиона златни дублони!
Всички погледнаха назад към огромния, тромав гоблин с черна броня. Това най-малко се очакваше от него.
Управителят каза объркано:
- Това е цяла златна планина! Имате ли такива пари?
Гоблинът каза уверено:
- Да, имам цяла планина безполезно злато! И това момиче е толкова апетитно, че съм готова да се откажа от част от безполезния, жълт метал, в името на тази свежест!
Мениджърът кимна.
- Ваше право е! Добре какво! Пет милиона златни дублони пъти! Пет милиона златни дублони две...
Императорът на елфите извика:
- Шест милиона!
Мениджърът започна да казва:
- Шест милиона златни дублони пъти! Шест милиона златни дублони два!
Гоблинът извика:
- Седем милиона!
Императорът на елфите не призна:
- Осем милиона!
Гоблинът отново изръмжа.
- Девет милиона!
Императорът на елфите заяви в отчаяние:
- Десет милиона!
Настъпи пауза. Да, това е цената на милион момчета роби. И можете да наемете наемници, които ще бъдат достатъчни, за да завладеете империята на императора на елфите.
И това е за една робиня.
Мениджърът започна да пее с песнопение:
- Десет милиона златни дублони пъти! Десет милиона златни дублони два! Десет милиона златни дублони три...
Гоблинът извика:
- Тридесет милиона златни дублони!
Публиката изрева от възторг.
Мениджърът започна да обявява:
- Тридесет милиона златни дублони пъти! Тридесет милиона златни дублони два! Тридесет милиона златни дублони три! - Чукът спря за момент, а след това решително удари. - Търговията завършена. Владлен Шаманова продаде за тридесет милиона златни дублони на таласъма Хек.
По време на търга Владлена беше толкова увлечена от играта на фантастични числа, че дори забрави, че стои напълно гола пред много стотици мъже и жени.
И сега тя се почувства толкова засрамена, че автоматично се покри с ръце. Особено искаше да скрие гърдите и утробата си.
Орките кимнаха с разбиране и хвърлиха булото върху нея. Мениджърът отбеляза:
"Сега трябва да платите цялата сума пари. А това е повече от двеста тона злато! И то веднага!
Гоблинът кимна в знак на съгласие.
- Слитки в двора! Дори не можете да преброите, има повече от необходимото!
Момчетата роби се втурнаха в двора. Там всъщност блесна цяла планина от монети или по-скоро хълм. Имаше дори повече от тридесет милиона дублони.
Херцогът де Гизос беше извън себе си от щастие. Въпреки това, отивайки при Владлен, той прошепна:
- Опитайте се да избягате!
Момичето прошепнало на херцога на елфите:
- Колко голям?
Де Гизос пъхна слива в ръката й и прошепна:
- Ако го ядете, за един час ще станете невидими, нечувани и без мирис. Но само за час, не го пропускайте! И не бягайте, докато не сте на добро разстояние от града!
Владлен каза с лошо прикрита ирония:
- Благодаря Ви, господине!
После усети стоманен обръч с верига около врата си. Сега тя е собственост на гоблина. И той я гледа хищно, облизвайки устните си. А устата на това чудовище е огромна като тази на кашалот!
ТРЕТОТО ПРИХОДЕНИЕ НА ИМПЕРАТОР ПАЛПАТИН.
АНОТАЦИЯ
Императорът на космическата империя Палпатин, загубил тялото си, унищожен от мълния със сила, запазил демоничния си дух. И той се премести в клонинг на очарователно русо момиче. И отново съживява както ордена на мрака, така и космическата империя. За пореден път бушуват ожесточени космически битки между империята и съпротивителното движение. Старите герои се завръщат: принцеса Лея, принцеса Рей, Асока Тана и новият Анакин - синът на Люк Скайуокър и Азалия, дъщерята на принцеса Лея.
. ГЛАВА 1
Орденът все още не беше напълно унищожен. И войната продължи. Повечето от флотата на император Палпатин също избяга от обкръжението. И бунтовническата коалиция се разпадна и се разпадна. Внучката на император Рей, тя се скита и не се занимава с политика. Годеникът й е мъртъв. Той й остави само двойка - момче и момиче.
И принцеса Рей, някъде в далечната пустош, започна да отглежда децата си.