Никишов Олександр : другие произведения.

Мiнi-збiрка Короткi страшнi розповiдi

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:


Нкшов Олександр

  

Мн-збрник

Коротк страшн розповд

Трохи романтики

   Одружився ... Пройшла тисяча рокв ... Тепер ми - два скелети, по котрим ти, мразь, кожен день ходиш ...
  

Новий станцйний доглядач

   - Я навчу тебе страждати, - сказала вдьма  пдсипала якийсь порошок в котел атомного реактора.
   Дожили! На нашй електростанц тривога, аврал... вс шумлять, кричать, по датчикам бгають.
   По бабам так бгати треба, - подумав про них я.
   The and.

Назва: Це ж треба бути таким растяпой, - випадково проковтнути холодильник

   Текст: Шлюб ... марсанський ... вдався ...
  

Паршивий нтелект

   Тупий, брехливий, ледачий, лихослвний.
   З дось на штучний нтелект !1234567890.
  

нструкця по передпольотного огляду машини часу

   1. Вислухати технку безпеки при польот вд ради академкв.
   2. Вислухати доповдь вд тверезого технка машини часу.
   3. Оглянути кабну на наявнсть дефектв, вм'ятин, трщин.
   4. Вдкрити люк силового агрегату  оглянути силовий агрегат на наявнсть пошкоджень та заводського дефекту.
   5. Переврити при вимкненому двигун люфт важеля часу.
   6. Переврити при знятому важел часу включення  виключення двигуна.
   7. Прочитати в робочй книз завдання на полт та вказвку про помилки в попереднх польотах.
   (Якщо чо останнй пункт тупо списаний з першого абзацу настанови по польотах Яковлв-18: посбник льотчику).
  

нструкця по передпольотного огляду машини часу (без доповнення)

   1. Вислухати технку безпеки при польот вд ради академкв.
   2. Вислухати доповдь вд тверезого технка машини часу.
   3. Оглянути кабну на наявнсть дефектв, вм'ятин, трщин.
   4. Вдкрити люк силового агрегату  оглянути силовий агрегат на наявнсть пошкоджень та заводського дефекту.
   5. Переврити при вимкненому двигун люфт важеля часу.
   6. Переврити при знятому важел часу включення  виключення двигуна.
   7. Прочитати в робочй книз завдання на полт та вказвку про помилки в попереднх польотах.
  

Найважливше в стор Людства завдання

   - Ви виконали?
   - Так.
   - Що ви виконали?
   - Не пам'ятамо.
  

По серед

   - Не маю часу розводити нудьгу. Включамо розчинник молекул, форсумо двигун  летимо крзь зрки  планети в ншу галактику.
   - Думаеш начальство зрад, коли дзнаться, що ми форсували двигун.
   - Думаю навряд.
   Летли через зрки, планети -  раптом - бац! - посеред Сонця застрягли.
  

По серед Сонця застрягли

   - Не маю часу розводити нудьгу. Включамо розчинник молекул, форсумо двигун  летимо крзь зрки  планети в ншу галактику.
   Летли через зрки, планети -  раптом - бац! - посеред Сонця застрягли.
  

Вдень через кладовище

   Весь час з дитинства боявся ходити вдень через кладовище. Хба мало, раптом когось не вд свту цього побачу. Кажуть, побачити нод можна там одного такого, кольоровше нкуди - вдразу видно не вд нашого свту. З одного боку, ходить могилки огляда, - все заспокотися не може. Одного разу вдень пшов через кладовище, - байки, мовляв, думаю, - нема там таких, - плтки все. ду, - глядь, - бля могили рзнокольорових аж клька. Я за могилку  спостергаю обережно за ними. Чую, - навть говорять про щось. Прислухався. Згадують якогось хнього, Покйного, нби вн в хньому свт живих жив  в наш свт перейшов. Весел пельмен, - думаю, - це ж серед нас колишн жив!.
  

***

   Вн був тугий  черствий,  взагал нам не сподобався. Ми його з'ли.
  

***

   Трич була в шлюбах. Розлучена. Мй вк 5 рокв.
  

***

   Сьогодн мен приснився поганий сон: нби я не був на вйн  не перетворив нкого на криваве мсиво.
  

***

   Сьогодн мен приснився поганий сон: нби я не був на вйн.
  

***

   - Це я ... створив рчкового вугра, що б вн мг переповзати вд одн водойми до ншо. Я, а не Всевишнй. А ц доти замкнули мене в психушц .
   Тому його  замкнули в психлкарн - що б вн ще чогось не створив.
  

Сон в лтню нч

   Спав по п'ян на кладовищенському стол в лтню нч.  приснилося мен що полонен, убит мною на вйн, пдйшли по ближче до мене, постояли  пшли. Прокинувся. Присниться ж таке. Н, не пшли.

Неправда

   Надумав знайти Неправду - Кривду. Знайшов. Мало не помер вд смху.
  

***

   - Те ж мен райське задоволення - сказала вона , що називаться, вд душ обгрла котлом ддька посеред пекла.
  

***

   - Повстання з Пекла вдкладаться.
  

Новий дзвнок

   Вона сказала мен по телефону, що через мене стриба з моста. Хто вона?
  

Один в мст

   - Зовсм вимотав ти себе братик., - сказала з спини вона мен. Озирнувся. Нкого. Начебто не наснилося  не привидиться. Не було у мене сестри, не було. Я один живу. У всй околиц один. У всьому мст один живу. Один!
  

***

   - Коли нарешт згаснуть зрки?

 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"