: .

: [] [] [] [] [] [] [|]
:
: ,
  • © Copyright (Kolos212@mail.ru)
  • : 23/08/2024, : 23/08/2024. 53k. .
  • :
  • FB2
  :
  • :
    .

""

""No

" " , I".
I"".
__________________
"" " " " No"
"""" "" " """" ".
__________________

No "" No"No NoNo. I "" No" +18. -" " " ". ""No " "" I " I" "" " " .

" ""No No ""No", NoNo " , No 9 " " "", " " "I " No " No "No "" "" " "". " """, " 9 No ", """ " ..." " NoNo ".

"" " No"" "" """", No"" ... " " """, "", " ", " " NoNo".

" No"" " " I" No"""... "" " " "". " " """... "... No""... " No..., " No"" No" " . " "No " "... I"No ... "... "No "", ", ", ", ..., "", ", , , " """ No" No "".


 
" No" No No " ... , "" "No " No " No"":

" ", " " "" " """ No"" "... "... "... No""No, ... No "I "... " "... .

, No" 1 " No"" 4 "" "I NoNo "... No""No. " No" No" """ " . """No "... ""No "I " 3 "". ""No No """.

 ! NoNo ... NoNo" "". "", No" " " "", I " """ " No "" 1 .

" No , " "", " No"I"" "" ", " " "" No" ""No "I, No"I" "":

" ", , No, " No" , No"" " "" "No " No"No. I " " "" No" "" " "" "". , I """ No" " """, " No""" " ".

" ! " "" "No " NoNo """. " No" " No"" " "": "No No "No ".

" "- No No" " " No"" "".



" ! " No"" """. " " """" "" .

" "" , "" "", No " ", " "" "No, No "" No"", " No"" " No.


 
______

" " "" " , " ... No""" No. " " "". " "I " I ", ""No " "" No". -" " " ", I " " No". " " " " "". " , " "" No . " "" ..."" No, "" "" No". "" " " NoI, " ...""" ", "" """ No, " Amon Us, Roblox """ Minecraft. " "" " "" "" 90". No "". " ! ..." ". " 90- ..." " .

"" I " No, "I"" No . " " " " "" No": No No "No , No " ... (""). " "i No"" 10:00 . "" " " , "" " " No" " . "" " No, """" No "", No " " "" No".

" No"" I "... . No" ""No " ". No , , No" No, """" " " """" ". " , " "" " , NoI"" NoNoNo " " """ No"", , , No";

" "" ""No!

"" "I""" No, No "" No"" , No" No No", I "" " , ...No. " "No , " No ", " "" "No . No, I, No" " " I " ""No " """ No "", No" " "". No No "..." "" (C)"" " "" "".

_______

" , "" """" "" No"" . "" ". "" " " , " "I " No" """ " " " " "". " " " No" "", " No" ""No No No. " "" No , No i "- """, "", No"" " "". "" "", "" "", No", No" No " "".

"" ". ", "", No" No ":

" No! "... "" "" ... "". " No No". """" " No. I" " , ""... No"... No "".   NoNo"" "No. " No""No "" I " " ", No" " I No", No" "" No...I" . "... "... I No"" . " No, No"No. I", " " ?

" . " I "" No"" -"" "No"" " " ... .... -" I " No...""... ""No "No"".

" . " " No"...? " "" " No " " ..., - " No"".

" " " No! " No"... " " No" " ".


 
" "? " ""?

" " " No"" , " " """" "" " " , , " NoNo No. " ..."" I " ... I " "" No ""No. " No"", No ".

"" No" No " No"I"" " " " No . No" " " - NoNo", ", " No ..."". No "-" No " " " NoNo, " I ". No"" -"No":

" " ? No"No " ? " No "" -" """?

"! No"" " " " """"" . "" , , No"" " "" ". - No No" No" INo " No". No"" No" ". "I "" "" " "", " " No". ", I No" , "" No No.

" I No" " ""? " " No""? " " No .... ... No, No I "No " I " -"" ". No"I"" No", " " No".

" -No" " No"" No, " ..."" " ... "... " No""" , "" " No". "" No"" I "No" No No", " " "" "" "No " .

" "" " "" I No ", " No". " "I" No"" , No """, No" "", " No". " " "" ". " "" , No"...", . " " """ No, "" " No"" "" No".

" I " ", No" No No"?

" "" I " No """, I " No"..." ". "" No" No"" , "" " "" No " " ". "No, " " " " No! ?

"" " ".   I ", No "" No . No No No"" " ".   I, " " "No"... "No, "" " "" "" ", I No"" NoNo". , "". " "" ", I "" No" "", "", "" No "", " "No "", """ " No ". "" "I" "" "? " "No No ?

" " "" No"?

"" "" "" " No" "... No":

" - , " " "... No No " " . " NoNo " ", I" " No, " . " No"No " . "No" No No .

""".

______________

"" No" No" , No, I """ .

" "" I . No No" ""I" No " ""No , "No" -" """", "" "... No"No, "No No " ... "" "No. "No " No" , No" ""No No ""No.

No" "" "No " No""" No"" . " " No ;

" " "No" " No No". " -" " " ". No""" " """" " ". , " No" "" " """ "".

" No""" 155 ". " . " No ""No , " No" NoNo . No"" I I" "" No"""No, """" """ No.... " " No" " "" No"No" ..." -"".

-" """ " ". " " No" """", ...""", NoNo , " ..." " "" ": No, No" No, " . No I"" No" """ """.   I No" ..."" " ""No. No " , " "" No"" ", " No"". No", , No.

" "" No " "" No", , No", ". " " " ... No" "No"""", """ """. " " " "" ...""" "No.


"" " "" """ No """. "" "" " No, , I No" No. "" " "" , No" No, No"I"":

" "" """ "... No , " """, No"No"" """ "". "No, "" No" "" ", " " """ ...""", ", No", " , ..." " No..." " No", No"" No" 66". " . "" """ No No: "" " " " " No". """ " "... .... ... No" No" 2,5 " " No"... 50 .

" ""No, No" " " "No . " "... " " " """"!

" " "" " No" No"... No, " " " " "... I. No" "" "-"No" " " "I "I". No", No" "" .

" " """ I". " ..."" ". , , " " ..."". " " ..."" " "" No". " No""" No " "... ""... No.

"" """"" "" " " 100 ... " " "" ""... " ...". I """ ", "" " I """ . " """ . , I, 66 """" " " No"" No" -"" " ". " No No, ", "I " " "", " No" 10 " ... , " 2. " "" "" "" " ", No " No" "No ". " " I "" "" " "", No"... I" "" " " "No " No "No No , " "" No .... "... " ..."" No "" " " " " ", " ". " No" ..." "" No " "... 132 ""... "" """ 19,8 """" "". ", ... " ", I No" " "". ""I" "" . ", , "" No" "", I NoNo ". " , " " " No"No No, """ No" " . NoNo " I No No No .... " No"" No" ..." """" " No " ""No No"" .

" No"" No" ""No " " "" " ""... No""No No """""". " " " "" No" " No" I " "" -" No.

" " No""" No ... " " "" No "No, " No". " " No" ... " " ..."" " No""" "No No" """" ..."" """ " I"". I""", """" No", No 10 No" "... ... "....

No"" "" -" " "".


No""", " No""" " , I, No"" I" No".

" " No " " ". No" "" No"" . NoNo "" No I"". " " No No"" No No, ".   " I """ " " "" """""", "" No " "No. " " No"" No No No I" INo " I"... """. " No. No""" No No ". ..."" I"? "" , I " "" No" No No? "", No " No" -" I". No "No " " ..." No" No" """" No"""" I . No" "", " No No """", No"" "No """", " "" No"" No No No-No"" INo No"" No """""" """, No-, No" " No"".

No"I" "" ", " "" "" "" No" " " , " .

I" " No"":

" No" " I "" "" No"" No 8-9 ? No, " "I"?

" I "" , I" . " No No"" No- "". " """ " NoNo " ..."No ", No No" "... "" " " 2 "". "... "" " No No "", I No" " . "" No"" " " No " . I... "I"No " """ " ... " "... ""... ". No""" ". " No"" "... " " No"" """" "-"" "I".   , No" No""... ... I No"" "No "... , No No"" No" " "... "... "...-"" No"No"No " No No.

No"I" No" " " No, " No "". "... "... No", No""No No ... No"""... "No "".

" ? " "" No , " No""" No" No "No.

" "! "! " " No"" , No", " " No" NoI ""... "... " I " I .

"" No"I"" No " " , " No", " " "No No" ", "" " , "" " . " . "" 11:10 . "No", No " " , " "", , No "No " No"".


______

" " ""No " NoNo "" """ " " No NoI-No" "". " ... " " No " " ... .

" "..." ", ""No No.... ..." " No..." """. " """ " ..." ... , ..." ""-No". " No""" " "".   " , "" No". " I" No " No""No No"No "No " NoNo No"No.

No"", No""" " " "... ".... " "" "" " "". "" " No"""" "No No.   " , No"" No...I ". " No"I"" No NoI:

-..." No"". " " No"" " " "-".

" " ... No"... No " No"". - "" No"" "i

"" "" " No No" "" No"No "" No"". " " No"" " NoI, " " "" """" (""") No" " " No" " " No " ..."""No No" ("). " "" "" No""" ".

" " "... ""... No ... No" " 12-14 No. - No ...""", No"... NoNo " "" " 30 " " " No...""" ""

" , NoNo """No " ". - " No "". ? ! ! !  " No""! ! " No" -"! " No" No"""" " """""No "" ". "" INo " "No No"" " No". No I No" ! No, "" " No , " No"" """No " No """"""! """"No No"!

" "I"! No " No" i

I":

" "I No!  " ? " " -" 9 . ..., No", I 2-... ". " "" " No" I " No! -" No NoI?

" , , ! No , No, No"No " " No No"""" ". " "" " . " " No" """ , " No"?

"" " No":

" No ... 11:50.

" " "" No" " ... "". I " 30 . " 30 NoNo ". " No.   " " "", " I ! No...""!

"" No" No"No " I" No". "No..." I"No , No No "" " NoNo". """ . " .... " No"No No"No I ..."" ... "" "No " " "". " "": iNoi, i, Noi, i, Noi

"No "... No..." " -I"No , No I No, " " " No"No, " , " ....

, ""! "" """ No" "". No No"No! " No No No No". -No"? "! ""I! "" .

"", " " " No" No" No No" I" No"" " " " . - No" " No No" No"" - NoNo, "-". ""No No" " "No " "" " "No" No""" .

"! ! ! ! " "", No " "".   I" ", No" """ """ -"" ""!

" "" ". " No"". " "" " " ... "... ".

" "! " "" No"" , " "No"" " "... ... " "" ".

  "I""" No"" No"No " NoNo No . "" " " No" No" No No"". " No"" ". ", " " , No", ""No 3 """" " ""No 12-15 ". I" No""" "No " " . ", No"... "... I" " "" 6-8 ". No " " No "... " " " " """. -" No" " No" 30 No"" " No"" " ".

"" "" " "" "... No. """ " "":

" ""! -! No """"" No.

" No" " No NoI. " No No"No " """" "No . "" "... No""No, ""... ""... ".... " No", "" .

" "" No" " ..., "" No"" " " No"" No " "... . " " No" No" No "... I... ":

" "" "" No""" No No"" No"" No" No" -", " " "-  //202867" -1. -" No No"" " No" No" No. "" No No No" No" " """""" , 66 """" " """ "... No No" "... No-"" No" No "" "" ". " "" No" " I" ... ""... No..., ... "No "I"" No" I". "! " I". , "" "... "" " """" " No "... """"" "" I " "" " " . No " """ No"" No" """""".

" "No, No" No" "" No" "I "" I""No No No", "... No " "... No""No.

""" No"" No "" No""" I "" No""".

"" No" " No"I"" " ". No ". " No" No . No"" " No ".

" ! " No"" "". " " "" """""" No"" No No"" ""No " No". ", " No", No " " """ -". " No?

" I No No, "" " . " " !   NoI" No "?

" I """ , , No " No No"" " " " No".

" I No No" " " No"" I". " " ""No No. " " " " " " I". "" No"...I" "... " " I"!

" ", " "" " "", I """ No ". " " No " " 15-" "... "... No", ""No No " " ""No 1 """". " No"" No"" " " " 2-3 .

? No ! -", No " "". " " No" No"No No" "" ... No""No . I" -" ! No" !

No "" " No "" " ", " " . "". """ ".


" "-" " " No " . No "" No" .

_______

" 09:00 "" ". No ""No , " "" " No"":

" " No"? "No No"" "" NoI" " " "? " ..." ". " I I.

" No"" " No"" .

" ! ""... " ". "" "" No "" ... " No"" " " No. " " No"". " "" " " No . " "" " No No " ". "" " ""No. """I " "" No No """No "" " (C)"". " """ , No""" No " "i

No"" I No No"I"" No""" :

" I" No"?

" ! No ..."" " , No"" No " " I" " No No. No!

" "..., , ! "" "! " No ", " Ii

______


  • © Copyright (Kolos212@mail.ru)
  • : 23/08/2024, : 23/08/2024. 53k. .
  • :
  :

.

, :
". "" "

o

| "" | ' ""