Е ТЫ Й ТВИЙ ВЫБИР. ЕЖЕМГНОВЕННЫЙ. БУДЬ СМЫМ СОБОЮ. Й ЛЫШ НЫМ. ВНАЧАЛ'Е ЦЕ ТРУДНО. В СЕРЕДЫНЕ УРОДЕ БЫ НЕ ВАЖНО. А У КОНЬЦЬЦЕ ИНАЧЕ НЕВОЗМОЖНО. ВЫДЕРЖЫШ ЦЕ - СТАНЕШ САМЫМ СОБОЮ. Й. НИЯКА ТЕМЕНЬ ЧЫ ЩЕ ЩОСЬ ДРУГЕ, ТБИ НЕСТРАШНА ВЖЕ. БО СТАНЕШ ИМ НЕДОСТУПНЫЙ. БО НЕБУДЕ В ТОБИ ЧУЖОГО. БО ЛЫШ ЧУЖЕ В ТОБИ БЕЗ СЫЛЫ. ВОНО ЛЫШ МИСЦЕ, ЯКЕ ПУСТУЕ. ВОТ ВОНЫ Й ХОЧУТЬ ЙОГО ЗАЙНЯТЫ РАНИШ ЗА ТЕБЕ.
БО МИСЦЕ ДЛЯ СУКСЧЕСТВА, ЯКЕ ЕСЬТЬ З ВРЕМЕНИ, ЯК ОСТРОВ У ОКЕЯНИ, ЙКЫЙ ВОЗВЫШАЕТЬСЯ З БУРЛЯЩОИ ВОДЫ. БЕЗ МИСЦЯ СУКСЧЕСТВО ПРОСТО ТЕРЯЕТЬСЯ У ЯКЕЯНЕ УРМНИ. Й. НИХТО. НИХТО ЙГО НЕЗНАЙДЕ ВЖЕ. БО. ЯКЕЯН УРМНИ ЙГО ЕГГО РОЗТВОРЯЕ И СВОИМ ЗАМИНЯЕ. Й УССЕ. ТЕБЕ НЕМА ВЖЕ. Й НЕБУДЕ БИЛЬШ ТАКОГО. Й. ЦЕ ТАК ПЕЧАЛЬНО.. БО. ХОТЬ НАС Й БАГАТО Е, НО ВСИ НЕЗАМИНЫМИ. Й. КОЖНЫЙ ОСОБЫЙ. Й. ЦЕ НЕПУСТИ СЛОВА.
БО. ТА РИКА, ЙКА З ЯКЕЯНА УРМНИ ВЫТЕКЛА, ЛЫШЕ ОДНА. И. ВОНА УЖЕ СУХА. БО. ВССИ ВРЕМЕНА, ЯКИ ВОНА ЗВИДТУДЫ У СОБИ ВЫНЕСЛА, ВЖЕ СТАЛЫ СУКСЧЕСТВМЫ. А. ДРУГОИ РИКЫ НЕБУДЕ ВЖЕ. БО. ВОТ ЩО ВОНА НАМ РОЗКАЗАЛА:
Я ЧАСК ЙГО ЁГГО. ВИН ВИДДИЛЫВ МЕНЕ ВИД СЕБЕ И ПОПРОСЫВ:
ПОЙМЫ МЕНЕ. ЧГО Я ТАКЫЙ?! Я СЬБЕ НЕРОЗУМИЮ. МНЕ РОЗДЫРАЮТЬ СТРАСТИ. Я НЕУМИЮ ИХ УСМЫРЫТЫ. ВОНЫ МЕНЕ НЕУВАЖАЮТЬ. ВОНЫ МЕНЕ НЕСЛУХАЮТЬ. Я ЛЫШ СТРАДАЮ. Я ТЬБЕ В ПОРОСОТОРАНОСОТОВО ПОСЫЛАЮ. ОБ"ЕДЫНЫСЬ З НЫМ. Й. СТВОРЫ ЩОСЬ ТКЕ, ЙКЕ ВМИЛО Б ПОНИМАТЫ. И ХАЙ ВОНО СЕБЕ ПОЙМЕ. Й. ТОБИ ПРО ЦЕ РОЗКАЖЕ. А ТЫ ОБДУМУЙ ЦЕ И РОБЫ ВЫВОДЫ. Й. КОЛЫ ПОЙМЁШЬ МНЯ ПОЛНОСКЬЮ ВЕРНЫСЬ ДО МЕНЕ. И РОЗКАЖЫ. Я ЖДАТЫМУ ТЕБЕ. НЕ БАРЫСЬ ДОВГО. БО Я БДУ БУШУВАТЫ ВИД НЕТЕРПИННЯ. НУ.. ЙДЫ.
Й. Я З НЁГГО ВЫТЕКЛА. И ВАС СТВОРЫЛА. Й. ЦЕЛЬ'Я У ВАС ВЛОЖЫЛА. И. ПРОСЬБУ В НИЙ ЗАЛОЖЫЛА: