О! ЯКЫЙ ЦЕ БУВ ТВАРЕЦЬ УЖЕ В ТИМ ЧССИ!! В НЁГО ВЖЕ ТДИ БУВ 1001 ЛЫКЦ. А ЦЕ ОГГО! ЦЕ ЗНАЧЫЛО ЩО ВИН УЖЕ НЕ КТО Й НЕ ЩО. А КЩО. ТО ЕСЬТЬ. ВЖЕ ЕСSМЙНЙ. ТО ЕСТ. У ТИЛИ З ВРЕМЕНИ ВЖЕ НЕЗАТОЧЧЕНЙ. ТО ЕС. МЕЮЩЫЙ ФЬЮРРМУ УЖЕ НЕТЛЕННУ. ТО Е НЕ З ЗЗВВЮЮКЬЬV, А З ГОЛОССА. А ИМЕННО: ТАКУ - ...., А НЕ ТАКУ - .... . (см. оригинал) ИНАЧЕ ГОВОРЯ. З ЗЕРЦАЛА, А НЕ ИЗ ЗЕРКАЛА. ТО ЕСЬТЬ. СВЫЮ, А НЕ КЫМСЬ ДЛЯ ТЕБЯ УТВОРРЕНУ. ТО ЕСТ. СОЗНАТЕЛЬНУ, А НЕ БЫТИЙСТВНУ. ТО ЕС. УСЬЯКУ, А НЕ ТАКУ. ТО Е УСЮДЫ'НОСС'ВСУЮЩУ, А НЕ ЛЫШ ТДЫ ДЕ В ЙS ВЖЕ ВРЕМЕНОМОНМОНЫ И ПРОСSSСТОРЫ.
НИКИТО ИЗ ТВАРЦОВ - БОГГV НЕ МАВ ЩЕ ТДИ ТАКОГО. БО ЦЕ ЗАСУЛУЖЫТЬ БУЛО ОЙ! ЯК НЕЛЕГКО.
НУ Й ВОТ. В ЦИ ВАШИ СВИТКИ ВН ВАМ ВЛОЖЫВ РОСSКАЗ ПРО УСИ СВОИ ЛЫКЦИ. А ЦЕ БУЛО О-ЬОЙ!! НЕ ЛЫШ ТВАРЦИ, НО Й КЩО ВССИ ЯК ОДЫН ВОЗОМУТЫЛЫСЬ.
"ТЫ ЩО?!! ЗДУРИВ!!! ЯК ЦЕ ПОНЯТЫ?!! ТЫ З НАМЫ ЩЕ ЦЫМ НИ З КЫМ НЕ ПОДИЛЫВСЯ!! А ИМ УСЕ ДАЖЕ НЕ ДАВ, А ПОДАРЫВ!!! ЧЫМ ВНЫ ТКЕ ЗАСЛУЖЫЛЫ?!!"
И ВН ИМ ВИДПОВИВ:
А ВЫ ЧЫМ ЗАСЛУЖЫЛЫ ТЕ, ЩО НЕ ПРОХОДЫЛЫ ЧРЕЗ УНИЖЕНИЕ СОТВОРНСКИ?! Ъ
Й ВОНЫ ЗМОВЧАЛЫ. БО НЕ ЗНАЙШЛЫ ЩО ЙМУ ВИДПОВИСТЫ.
А ВН ПРОДОВЖУВАВ:
ХАЙ В МЕНЕ ПЛЮНЕ ТОЙ, КТО ВСПОМНЫВ ЩО ЙГО НЕСОТВОРЕНЬСЪК НЕ Е СЛУКЧАЙНОВ! Ъ
И НИКИТО НЕ ПЛЮНВ. БО ТКЕ ЩЕ НИКИТО НЕ ВСПОМОНЫВ.
И ВН ПРОДОВЖЫВ:
ТАК ЧО Ж ВЫ ТРЕБ'ЕТЕ ЗАСЛУГЫ ЩОДО ПОДАРКИВ?! ВЕДЬ ВАША НЕСОТВОРЕНЬСЪК ВАМ В Е ТОЖЕ КЫМ-ТО ПОДАРЕНА! Ъ
Й ВОНЫ ВОПШЕ ЗАТКНУЛЫСЬ. БО НЕ БЛО ГАРГУМЕНТИВ.
А ВН ВЖЕ ОБВЫНЯВ:
Й ЧОГО ЦЕ ВЫ ЗА ДОЛЖНОЕ ВОСПРЫЙНЯЛЫ СВ'Ю ВЫЩИСЬТЬ?! ВЫ ЖЕ НЕ ПОМНЫТЕ ЗА ЩО ЦЕ!! НО ВЫ ЖЕ ПОМНЫТЕ ЯКЫМЫ ВЫ БУЛЫ В НАЧАЛ'Е! ВОТ Я БУВ ТУПЫМ Й ЗАНУДНМ. НО ДУМАВ ЩО Е В Е САМЫМ ВУМНМ. ТАК ЧЫМ ЦЕ ВЫЩЕ ЗА ИХИ ДЫКЬСЬТЬ?! Ъ