Й. ВОЦЕЙЬО ТВИЙ ТРИСМЕЙГЬSТТТ ВВИВЙДЕ У ЦВЕВТУ. Й. ВОНА ИЗ ТКОГО .... ЗРОБЫТЬ ТАКЕ - .... . (см. оригинал)
И. ВОЦЕ ЙМУ ПРОПЫЩЫТЬ ЩОСЬ У ВУСИ. Й. ЦЕ ВУХО ВОЗНЫКНЕ У ТВОИМ ЗЕРКАЛИ. И. В ТЕБЕ ПОЯВЫТЬСЯ ВВЗЗЕЕРКЛЬ'Е. ЦЕВО'О'ВНО'ОН'АНИ ДА'НА'ТЬБЕ'БО'ТЫ'ВЖЕ'ТИИ ВИД ЦВЕВИВТИВ.
А ЦИ ЦЕ О!. ВНО'ОН'НЫ Е В Е. (см. оригинал) АЛЕ. НЕ В ПЕРШОМУ (т.е. не в Я, МЫ.) ЛЫЦИ. НЕ В ДРУГОМУ (т.е. не в ТЫ, ВЫ) ЛЫЦИ. НЕ В ТРЕТЬОМУ (т.е. не в ОН, ОНА, ОНО, ОНИ) ЛЫЦИ. А АЖ У ЧЕТВЕРТОМУ (т.е. в О!, ВНО, ОН, АНИ).
ТО ЕСЬТЬ. ВНООННЫ Е В Е НЕСУКСЧЕСТВА, НЕСУЩНАСКИ, НЕГЛЗЗА, А ЗЕРЦАЛА. ТО ЕСТ. ВНООННЫ ЕСЬТЬ. НО. ТАК - .... . (см. оригинал) ТО ЕС. АБУ'ЛЮЛЬКМЫ. ТО Е ЛЫШЕ ВПРОСТОРНМНЫМЫ.
ИНАЧЕ ГОВОРЯ. ИКЫМЫСЬ СИЛИШЫКМ ЗАГАДЧНЫМЫ ЧТОБЫ ИХ ПОНЯТЫ.
БО. ЯК ЦЕ ТАК МОЖНО БУТЫ ВПРОСТОРНМНМ НЕБУДУЧЫ НИ ИЗ РИКЫ, НИ З ЗЗВВЮКV?! ТО ЕСЬТЬ. НИ З ВРЕМЕНИ, НИ З ПОРОСОТОРАНОСТВА?! ТО ЕСТ. НИ З ЦВЕТТА, НИ ИЗ ЭЄЗЬЗНЯЙЯ. ТО ЕС. НИ З СVЭЄТ'А'Е, НИ З ХХАГГОSSА. ТО Е НЕЗНАМО З ЧОГО.
БО. НАША ОЛИРНА У ОПАХАЛИ В Е З ЛОККЫ ПАЛАРА. А ЦЯ МАЕ ЛЫШЕ ДВА ПОЛЮС'Ы. Й. ЗЫВИДКЫ Ж В НИЙ ПАР'АВТСЯ ЩОСЬ ТРЕТЕ? ПРАВДА У ОПАХАЛИ Е Й ЕНШИ ЛОККЫ. А ИМЕННО:
НУ? И ДЕ В ЦЫХ ЛОККХ В ЙS (т.е. в потенции) ЩОСЬ ТАКЕ, З ЯКОГО МОЖНА БУЛО Б ЗРОБЫТЫ ТЕ ТЕТОSCО, В ЯКИМ БУВ БЫ ЛЫШ ПРОСТИР, З КОТРОГО МОЖНА БУЛО Б ЗЕРЦЛА ЗСЫНЕЗУВАТЫ (типа: синтезировать).
( ОЙ! ЭЄЛЕКТРА ЦЬОГО ТАКЫ В УПОР НЕ ПАНЫМАЕ. БО В Е БЕЗИНЬТЕЛЕКТНА. Й. НЕ ВМИЕ СЫНЬ'ТЕЗА'У'РУ'CS (типа синтез) ИЗ АНАЛЬ'ГЕМН'З'ИВV (анализа) З'ИНТЕГРУВТЫ.
КСТАТИ. Я ТОЖЕ НЕ АХХИ! В ИНЬТЕЛЕКТЕ. УСИ ЦИ ГЕО!МЕТРЫ, АЛЛО?ГЕЙ'БРЫ, ТРИ'ГОН'МЕТРЫ, ММА'ТЕМЫ И ПРОЧИЕ ФФУ'НК'ТОРЫ ДЛЯ МЕНЕ "ТЁМНЫЙ ЛЕС". И НАВИТЬ НЕ "ПОКЫ ЩО". БО. ПРОСТИР В МЕНЕ З НАТУРЫ.