Й. ВОНЫ ДРУЖЫЛЫ. ВСЕ ЧЕСНО МИЖ СОБОВ ДИЛЫЛЫ. ДРУГ ДРУГУ ПОМОГАЛЫ. ДРУГ РАДИ ДРУГА СОБОЮ ЖЕРЫТВУВЛЫ. ОЙ. АЖ СЛЬОЗЫ НАВЕРТАЮТЬСЯ - ТАКЫМЫ ВНЫ БУЛЫ ДРУГ ДРУГУ РИДНЫМЫ. ДА. НО ПТИМ ВНЫ ПОРУГАЛЫСЬ. БО. ДО ВОГНЯ ДИЙШЛО, ЩО ВИН Е МЛАДЫШМ.
- Й ЧОГО ЦЕ ТАК? ВЕДЬ Я Ж БУВ ПЕРШЫМ! ВИН ЖЕ БЛАГАДАРЯ МЕНИ ПАРААВЫВСЯ. ТЕПЕР ВИН СТАРЫШЙ. И. ЗНАЧЫТЬ БИЛЬШЫЙ. АГА. А Я ПАЛУЧАЕТСА - МЕНЬШЫЙ. ЙОМУ, ЗАНАЧЫТЬ, ПО ЧЕСТИ. А МНИ - ПО ШЫШКЕ. НИ. ТАК НЕ ПИДЕ! НЕХАЙ МНИ ВИДДАЕ!
- ЩО? ШОЧО ТОБИ ВИДДАТЫ? СКАЖЫ. Я ВСЁ ТОБИ ВИДДАМ, ЛЫШ Б ТЫ УГОМОНЫВСЯ.
- МНИ ВСЁ НЕ ТРЕБА. БО ТАМ Й ТВОЕ Е. Я ХОЧУ ЛЫШ МОЕ.
- ТАК ЗАБЫРАЙ ЙОГО!
- А ДЕ ВОНО?
- А Я ВИДКУДЫ ЗНАЮ?! ШУКАЙ.
- А ТЫ МНИ ПОМОЖЫ.
- ПОМОЖУ....
Й. НАЙШЛЫ. И ПОМЫРЫЛЫСЬ. И. КРЕПЧЕ ЩЕ ДРУЖЫЛЫ. И. УССЕ Б ПИШЛО У ЛАДИ. АЛЕ. ВОГОНЬ НАДУВСЯ. БО. В НЬОГО ГЛАЗ ВИДКРЫВСЯ. И. ВИН ОБНАРУЖЫВ, ЩО МЕНШЫМ Е В ВЕЛЫЧЫНИ. И. ЦЕ ЬОГГО РОЗСТРОИЛО ДО ГЛУБИНЫ ДУШЫ.
- И ЯК ЦЕ ТАК? И ЧГО Я ТКЫЙ НЕЩАСНЫЙ?! ЧОГО ЙМУ ВСЕ, А МНИ ЛЫШ ЙЦЕ? ПИДУ ВИД НЬОГО.
Й ПИШОВ. Й ВЕРНУВСЯ. БО. ПОНЯВ, ЩО ЙЦЕ Е НЕЧЬТО ВЫСШЕЕ, ЧЕМ ВСЕ. И. ЛАД НАЧАВ ПОЯВЛЯТЫСЯ. АЛЕ. ВОГОНЬ НАХМУРЫВСЯ. БО. ЙЦО НЕ МИГ ПРОКЛЮНУТЫ И ЙЗ НЬОГГО ВЫПЛЮВАТЫСЬ.
- Й ЧОГО МЕНИ ТРУДНИШЕ? ЧОГО ЬОМУ ВЕЗЕ В УДАЧИ, А МНИ - ЛЫШЕ В НЕСЧАСТЯХ? Я ВИДДИЛЮСЬ ВИД НЬОГО. И. БУДУ САМ ПО СОБИ.
И ВИДДИЛЫВСЯ. А ПТИМ ЗНОВ ОБ"АВЫВСЯ. БО. ПОВЕЗЛО Й ЬОМУ В УДАЧИ. И. ВСЕ НА ЛАД ПИШЛО. АЛЕ.... И ТАК Й ДО ЦЬОГО ЧАСУ. БО. ВОГОННЮ СМИЛОСТИ НЕ ХВАТАЕ СЬБИ САМОМУ ПРЫЗНАТЫСЬ, ЩО ВИН НЕПРАВЫЙ Е У ТОМУ, ЩО ОГНЬНЯ В ТОМУ ОБВЫНЯЕ, В ЧИМ ВИН НЕ ВЫНОВАТЫЙ. И. ЩЕ СОБИ СКАЗАТЫ:
- ХВАТЫТЬ МЕНИ УЖЕ БРЫКАТЫСЬ И БРАТА РИДНОГО ЦУРАТЫСЬ.