РА (день) У МАНДЖЕТЕ ЦЕ ОКО ПТАХХА, ЯКЕ СЛЁЗУ ЛЬЕ ИЗ ПУСТЫНИ, В ЯКИЙ ТЕФНУТ (холод) ПЕРЕБУВАЕ.
Й. ОЦЯ ТЕФНУТ НАЧНАЕ ДЫХАТЫ.
Й. ОЦЯ ПРОХЛАДА ТВЕЙРД З Н'ИЛА ВЫГАНЯЕ И ЗАСТАВЛЯЕ ЙИ РОСТКЫ В СОЛОМУ ПРЕВРАТЫТЫ. А. ПОЧКЫ В ЭЄММЕР (зерно с двумя ядрами).
Й. ВОЦЮ СОЛОМУ У ЗОЛТО ПЕРЕТВОРЫТЫ ЩОБ БУЛО З ЧОГО ИМ КОЖУ СОБИ ЗРОБЫТЫ. А ЭЄММЕР У СОБИ ВКОРЕНЫТЫ ЩОБ БУЛО ЧЫМ ИХ ПРЫВ'ЯЗАТЫ КОЛЫ ВОНЫ ПИДУТЬ У ЗАПАД В ГОСКИ ДО СВОИХ СУЩНСКЬЙ.
РА В ГНОМОНЕ ЦЕ КЛЮВИК ПТАХХА, ЙКЫМ ВН ТЕНЬ ПОРГЛОЧУЕ Й ВЫПЛЁВ'Е ИМ СВ'Е ЁГГО ЩОБ БУЛО В ЧИМ СВ'И ГЕРМЫ (т.е. кристаллы личного опыта) РОЗМИЧЩАТЫ.
БО В НЫХ НЕ МА ЩЕ ЛИЧНСК'А'Е (личности). Й. ТОМУ ИХ ТЕНИ (второе Я) У НЫХ ЩЕ БЕС ПРЫЗОРНИ. И БРОДЯТЬ НЕПРЫКРАЙЕНИ. И МАЮТЬ МИСЦЕ ЛЫШЕ У ПТАХХси.
И ЕГЫПТЯНАМ ТАК ДОБРЕ. БО НАЩО ИМ ЦЕ ДРУГЕ Я! ВЕДЬ В УЛЬТРУ МОЖНО ПОПАСТЫ Й БЕЗ НЙОГО.
А ИМЕННО: ПУТЁМ МИСТРЕРИУМНМ. И. ЦЕЙ ПУТЬ ГОРАЗДО ИНЬТЕРЕСЬНЬЕ ЧЕМ ПУТЬ ГЕРМИВ.
БО. МИСТРЕРИУМЫ Е У ИГГРЕ, А НЕ В СЕРЙОЗЕ ЯК ГЕРМЫ. ВНЫ Е У ЦВИВИТИ, А НЕ В КОЛИКЧЕСТВИ ЯК ЦИ. В ФЬИГУРИ, А НЕ ЛЫШ В ФОРМИ. ВОНЫ ДАЮТЬ МААТЫ (истыны) БЕЗ ПОТЕРЬ У УМИ. ВОНЫ ВЕДУТЬ ДО ПРАВДЫ НЕ ЧЕРЕЗ КРЫВДУ. ВОНЫ ЦЕЛЬ'Ю ЗНАХОДЯТЬ НЕ У ЦИМ НУДНИМ НУССИ З ЁГГО ВЫСОКОМЕРЫЙНЫМЫ ЦАЙТМЫ. ВОНЫ ЙМЕНЫ ДАЮТЬ ПОСЛУШНИ, А НЕ ЗАНОСЧЫВИ ТИПА НАШОГО ЯХВЕ. ВОНЫ ДАЮТЬ ИМ НОМЫ. В ГЕРМАХ ЦЬОГО ВОПШЕ НЕМА.
А НОМЫ ЦЕ ОГО! БО ЩО З ОДНОГО ЙМЕ'НА?! В НИМ Е ЛЫШ СЫЛА ИКА ВЖЕ ВСИМ ИЗВЕСНА. ТА ЩЕ Й ВОЗЫСЬ ИЗ НЫМ! БО ВНО ВИДЬТЬ ЛИ ХОЦЕТЬ БЫТЬ СУКСЧСТВМ ПОСКОРШЕ.
А В НОМИ Е Й СЫЛА Й ПОТЕНЬЦЬЯ. БЕРЫ ЦЮ Й ЛИПЫ СБИ З НЕИ ЩО ХОЧЕШ!
ВОТ ЖЫЗ!! А СТАНЕШ НОМАРХОМ - ВЖЕ И ДО ФАРЫ'ОН'НА НЕ ДАЛЕКО!!! А ТАМ Й ЗАВЕСЫ У ВАВИЛОНИ МОЖНО ВЖЕ НЕ БОЯТЫСЯ.
БО ФАРЫОНН МАЕ В СОБИ И МУДРИСЬТЬ И СМЕЛСК И ДОБРОТУ Й УДАЧУ. НАШИ ЖЕ НОЙИ МАЮТЬ ЛЫШ ПРОСТОТУ. ТОМУ ЗАВЕСЫ ЦЕИ ПУЩЕ ГОГНЬ'Я БАЯТСА. И НАС ЦЫМ ОТРАВЫЛЫ. ТОМУ НИКИТО З НАШЫХ НЕ БУВ ЩЕ В ВАВИЛОНИ. А В ЕГЫПТЯН ТАМ ВСИ ИХ НОМАРХЫ ВЖЕ ПОБУВАЛЫ! ДДА..
РА В МЕСЕКТЕТ ЦЕ КОГГТИ ПТАХХА, ЯКЫМЫ ВН ТТУ (ночь) РОЗГАНЯЕ.