ННО. ТАК НЕБУВАЕ У НАШЕЙ ОПАХАЛЕ! ВОНА ДОВГО ТЕРПЫТЬ. А ПТИМ НАКАЗУЕ. НО ТАК, ЩО ВЫ ЦЬМУ НАКАЗАНЬЮ РАДЫ. БО. СИТУАЦИЯ, В ЯКУ ВЫ СЬБЕ ВГАНЯЕТЕ, ДЛЯ ВАС СТАНОВЫТЬСЯ НЕВЫНОСИМОЙ. ВЫ РАДЫ ВЖЕ ЛЮБОМУ ВНИМАНИЮ СО СТОРОНЫ ВЫСШИХ СИЛ. ДАЖЕ У ВИДЕ НАКАЗАНИЯ.
- ЩО Ж МНИ ТЕПЕР РОБЫТЫ?? Я Ж ВЖЕ НЕ МАЮ Е. ЯК Ж МНИ ТПЕР БУТЫ?! ЧЫ МОЖНА ЩЕ ХОЧ ЩОСЬ ВЕРНУТЫ? ЧЫ Е У МЕНЕ ШАНС ЩЕ?
- ШАНС Е ЗАВЖДЫ. ДАЖЕ ТОДЫ, КЛЫ ТЫ СЕБЕ ЯКОБЫ ВЫКЫНУВ В УРМНИ.
- ЯК ЦЕ ТАК "ЯКОБЫ"?? ТАК Я НЕ ВЫКЫНУВ СЕБЕ??!
- ВЫКЫНУВ. НО ЯКОБЫ. СЛУХАЙ, ЯК МЫ ВОЦЕ ЗРОБЫЛЫ. У ЕГГО УНУТЫРЫ ЗЁРРНО Е. В НИМ ЗАРОДЫШ ТЕБЯ. А В ЗАРОДЫШИ ТВ'Я ТАЙНА. ЦЮ ТАЙНУ МЫ В ТЕБЕ ВКРАЛЫ. Й. ВИДДАЛЫ НА ХРАНЕНИЕ ЯМОНООРОТО. Й. ТЕПЕР ТЫ МУСЫШ, ЩОБ ТАЙНУ СВ'Ю СОБИ ВЕРНУТЫ, З ЯМОНООРОТО ДОГОВОРЫТЫСЬ. А З НЫМ ЙКЫЙ РАЗГОВОР? КОРОТКЫЙ. ВИН СКАЖЕ ТОБИ ТАК:
"ЧО ХОЧЕШ?!
....
А! ТАЙНУ СЕБЯ ВЕРНУТЫ!! НУ, НЕГОДЯЮ, НАЩО ТЕРЯВ ИИ?!
....
А ЗАРАЗ НЕ ДУРНЫЙ ВЖЕ?!
....
ВЖЕ ТРОХЫ МЕНШЕ .. АГА! Й ТЫ ДУМАЕШ Я ЙИ ЗНОВ ДУРАКУ ВИДДАМ?!
....
НУ Й ЩО, ЩО ВЖЕ НЕ ПОВНЫЙ! НО ВСЬЁЖ, ДУРАК. ЩО ТЫ, НАПРЫКЛАД, БДЕШ З НЫВ РОБЫТЫ?
....
НЕ ЗНАЕШ! ТАК ЙДЫ И УВЗНАВАЙ! Й НЕ ПРЫХОДЫ, ПОКЫ НЕ ВЗНАЕШ ВСЕ. БО Я З НЕВЕЖДАМЫ ДВА РАЗЫ НЕ РОЗГОВОР'Ю."
ТАК ШО, ПРЕЖДЕ ЧЫМ ЙТЫ, ПОДУМАЙ. МОЖЕ ТБИ ЛУЧШЕ СНАЧАЛА ВИД ДУРАКА ИЗБАВЫТЫСЬ?! Й ЯМОНООРОТО ТАКЕ СПОНДРАВЫТЬСЯ. Й МОЖЕ ВИН НАВИТЬ ЗАХОЧЕ ТБИ ПОМОГТЫ ТВ'Ю ТАЙНУ У ЗАРОДЫШ ВЕРНУТЫ.. ДУМАЙ ЖЕ. А МЫ ТОБИ ПОМОЖЕМ ВИД ДУРАКА ИЗБАВЫТЫСЬ. И ОЧЕНЬ ДАЖЕ БЫСТРО.