Карте Ника :
другие произведения.
Детектив ғилми-нәшриәт тураһындағы йыйынтыҡтарҙың Карте Нигы 61-70 карте
Самиздат:
[
Регистрация
] [
Найти
] [
Рейтинги
] [
Обсуждения
] [
Новинки
] [
Обзоры
] [
Помощь
|
Техвопросы
]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
Оставить комментарий
© Copyright
Карте Ника
Размещен: 05/04/2024, изменен: 05/04/2024. 3805k.
Статистика.
Роман
:
Детектив
,
Приключения
Скачать
FB2
Ваша оценка:
не читать
очень плохо
плохо
посредственно
терпимо
не читал
нормально
хорошая книга
отличная книга
великолепно
шедевр
Ника Карте
Детектив ғилми-нәшриәт тураһындағы йыйынтыҡтарҙың 61-70 Карте
61. Мәскәү http://flibusta.is/b/662356/read
Moscow
63. Боҙ бомба нуль http://flibusta.is/b/678525/read
Ice Bomb Zero
64. Кәзә билдәһе Ностра http://flibusta.is/b/610141/read
Mark of Nostra Cosa
65. Каирский мафия http://flibusta.is/b/612056/read
The Cairo Мафия
66. Үлем отряды инктар http://flibusta.is/b/610907/read
Inca Death Squad
67. Англия һөжүм итеү http://flibusta.is/b/612937/read
England on Assault
68. Омега-террорға http://flibusta.is/b/612938/read
The Террор Omega
69. Шартлы исеме: Оборотень http://flibusta.is/b/668195/read
Исемең Code: Werewolf
70. Террор удар көсөнә http://flibusta.is/b/646617/read
Террор Көс Strike
Ника Карте
Мәскәү
Ника Карте
Мәскәү
Лев тәржемә Шкловский
Антон һәләк булғандар иҫтәлегенә арналған ул.
1 башлығы
Сергей күлдәренән көнсығышҡа сит ил эштәре министрлығы ай балҡый. Ул, тәҙрә алдында тора, донъяла башҡа бейек, йәшен тыңларға, һәм аҫтан гудение гудение. Бында хатта, ҡунаҡханала, шау-Лас-Вегас баҫтырырлыҡ түгел ине. Ни өсөн насар булыуын, ысынлап стеналары ҡалын, ләкин онотоп булмай хәлдә һеҙ, ҡайҙа һеҙ - донъя баш күңелле. 'Ника? Ғилми-нәшриәт комплексы, фәрештәң, һине баҫа? Мин артта зашуршать простыня. Хәйер, уныҡы түгел, лампа тоҡандырып, тәҙрәнән төшкән ай яҡтыһында етерлек булды, Гейл күрер өсөн оҙон аяҡ, табан аҫтында простыня.
«Йоҡо килә», - мин прошептать. «Мин эсеп тип телә». Ул протест тауышы сығара. Зашуршать тағы простыня, һәм уның оҙон, төҙөк, сүп-сар обнаженный өсөн тел буйынса сыға. Ул миңә күҙе менән полузакрытый юллана. Протест тауышы сығарам уны яңынан. Мин уның менән бергә булған саҡта, уның маңлайында тәүҙә ҡыҫыла, унан саҡ минең яурын түбән танау, муйын, ҡул араһында минең һәм минең. Ул миңә башын бороп набок смущенно прислоняться һәм ауыр. Испускать ул оҙаҡ, тәрән ҡәнәғәтлек задыхается. «Миңә, зинһар», - тине ул. бәләкәй ҡыҙ тауышы.
Минең буш стакандарға боҙ шаҡмаҡтары төшә. Уның яурынынан ҡосаҡлап, карауатта уның кире әйҙәй уны. Ул тәүҙә ауылдарҙа, шунан арҡаһына табан һуҙылған. Улар, ҡара һәм нах күреп, йәһүҙиәне барлыҡҡа килтереүсе ай булараҡ йомшаҡ ҡупшы изгинов һәм уйпатлыҡтар сағыла.
Смотрҙа ҡатнашасаҡ булып таҡыя Гейл Блэк-төркөм лас-Вегас. Ҡиммәтле костюмдар кейеп һәм әле ҡырҡ туғыҙ йәш була, уларға һәр төндә ҡатын-ҡыҙҙың матур һәм жириновский менән ҡәләмен бейетеп. Был уның беренсе тапҡыр күргәс тә, мин хайран ҡалам, - тип, кемдер шул тиклем матур пар таба алмай ih һәм ҡайһы бер һап ҡуйылған.
Ҡунаҡханала Гейл ул ҡаршы ала. Скорлупа на мгновение туҡтала һәм ул иртәнге аш өсөн, долларҙың дүрттән автомат сауҙа ташланы. Артынан тауыш тәгәрмәс, тәгәрмәс һуңынан придурковатый сиртеү, саҡ ҡына һуңыраҡ тағы бер клир, ә өсөнсө нацистарҙың сиртеү тауышына аҡса кәмей. Мин хәҙер доллар алты сирек була.
Ә һуңынан уға гейл күрҙе. Күрәһең, ашхана, ул да бара. Булырға тейеш, был аҡса уның тауышы ҡыйралып төшәсәк. Мин уны һорауҙар менән йылмайып ултыра һәм ашхананы ҡараны. Ул, засмеяться ревматизм булғанда. Алһыу һәм аҡ тар салбары ла уныҡы мини-итәк, ул аҫтынан саҡ кендектән юғары шөғөлләнә. Тапочек уны балет өсөн юғары каблук була. Ҡыҙыл төҫ янына булып нах ағас сәстәр, ҡуйы оҙон һәм. Һеҙ nah буйынса күп эшләй. Әгәр ҡатын-ҡыҙ эго безупречно йөрөп, сәс неуместный берҙәм булыуы, ҡыйыу булды тинегеҙ, уның был бик төртөп, тотанаҡлы һәм тыныс. Бындай ҡатын-ҡыҙ, ул үҙен распухать ҡуйы йөн менән шөғөлләнергә мөмкинлек бирә, тәьҫораттар распущенность етештереү, ебәрә.
Шунда ул миңә килде. Мин ҡулыма долларҙың дүрттән подпрыгивать, ул ҡасан хәл итергә тырышабыҙ, аҡса менән ли йәки тағы бер тапҡыр ҡасып ҡарай. Уны аңлай башлай, был ярлылар нисек ҡомарлы уйын пристраститься мөмкин. Тик был ҡыҙ миңә килгәндә, уның тураһында онотоп долларҙың дүрттән, ҡомарлы уйындар һәм Лас-Вегас.
Был бейеү булманы тиерлек. Еңел хәрәкәт һүрәтләнгән булды: башҡа бер генә ҡуйыр алдынан аяҡтары, һәм гулять бара. Әммә был йән эйәһе генә ҡыбырлап аяҡтары ла матур. Покачиваться уның янбаш, ярыҡ ee һуҙылған булған, ул күкрәген алға сыға, уның иңенә элек бирелгән булһа, бейене аяҡтары оҙон ee пас яһаны. Һәм был көлкө булмай гел.
«Һаумы», - тине ул. бәләкәй ҡыҙ тауышы. "Һин еңеү яулап?"
'Ах
«Беләһеңме, был һуңғы биш дана ташлай, һуңынан доллар һәм ул бер нәмә лә шоу еңеү яуланы. Аҡса булды ни һеҙ?
«Долларҙың дүрттән».
Цокать һәм уның аяҡҡа баҫып сығарған тауышҡа бер телдә, бер аҙы башҡа бөкләп. Ул киҫкен һәм тештәрем үҙе шулай посеяли ногти буйынса танау постучать. «Был ахмаҡлыҡ бер ҡасан да һеҙҙе ҡоролма ярҙамында еңә. Минең уйлауымса, был беркасан ла ҡыймай дана ». Автомат сауҙа ҡара уны, нисек була тигән кеше, бына кем ҙә яратмай.
Ул посмеяться успокаивающе. «Презентацияһы, - тинем мин, - һин инде завтракать?» Покачать уның башы. «Яҡшы, һин иртәнге аш тәҡдим итә ала ул? Был аҙ, хәҙер мин эшләй алам, тип, уның ҡасан ярым доллар аҡса ота ».
Һәм уның тағы ла киңерәк рассмеяться ҡулы һуҙа. «Минең исемем Гейл Блэк. Ул журналында эшләй ».
Ee өсөн уның ҡулынан тотоу. «Ғилми-Нәшриәт Уны Карте. Ялда ул. '
Шәрә тәнен ай нурында күләгәләре һәм гейл хәҙер серебрянный йәһүҙиәне үрелгән. «Ах, ғилми-нәшриәт комплексы, - ул пробормотать. Шунда бик бүлмәһенә шым булып ҡалды. Күрәһең, беҙҙең есемдәр хәрәкәте һәм казинолағы шау-н заглушаться простыня был беҙҙең һулышты. Ул, тойоп, шул тиклем төҙөк кәүҙәле потянуться уның ҡулдары минең.
Ул уны муйынынан үбергә көсөргәнешле, ирендәре ee скользнуть ух килә. Юҡһа, һуңынан уны үҙенең ҡулынан килә ул, һәм мин уның әйҙәй. Шул ваҡытта, уны ҡасан, улар нах ингән, был тән, күрәһең, туңа. Ул яй нах инә. Ул, ишетеп, нисек уның аша тештәрҙең һулыш шипение стискивать ҡотола, ә уның аяҡлы, минең яурынға впиваться, зарар мин ҡот осҡос ауыртыуҙан. Лизать ул уны тағы придвигаться, һәм һиҙә, аяҡтары уны һулдан пятка минең яҡта булып, мин уға ҡыҫылмай.
Бер ни тиклем ваҡыт беҙ шулай хәрәкәтһеҙ ҡала. Ул, мин уны тоя тирәләй йылы дымлы. Ул, эй локоть таянып һәм йөҙөнә ҡарап. Ул күҙҙәрен йомоп, ауыҙ асыу ваҡыты ул булмаһа, уның башы тирәләй ниспадать бешено ҡуйы сәстәре. Бер күҙен яртылаш ҡаплаған распущенный волосы булған.
Янбаштың эске яғына бер буйынса аҫҡа табан уның бик яй башланһа, башҡа бер өҫкә. Минең бик әкрен хәрәкәт вращательный янбаш ҡылды. Аҫҡы теше араһынан ирен стискивать ул прикусывать. Унда ла хәрәкәт башланды.
«Был шәп, ник», - хрипло ул прошептать. «Был иҫ киткес һине шулай итәм».
Уның танауы уны үбеп, сәсенән уның буйынса скользнуть ә һуңынан ирене. Улар торолар уны тойоп, уның тауыш сығарыу тип, һыуға сәс әммә уның ирендәре ҡыҫылдылар. Һәр тапҡыр, уның ҡасан хәрәкәте, мин уның ауыҙ тел үтеп инә. Һуңынан ул тел һәм ирендәр уны тотор осон тештәре араһына. Ул аҫҡа һәм өҫкә калдырдылар, шулай уҡ файҙаланыу һәм үҙ теле, үҙ тәнең кеүек.
Ҡәнәғәтһеҙ тауышы туҡтатты. Ул уны үҙ ҡулы тойоу оҙаҡҡа. Минең кешегә эҫе булып китә. Минең бөтә тәнем напрягаться. Үҙе ситтә булһа. Ул үҙ бүлмәһендә башҡаса аңлай, һәм карауат аҫтына керә. Беҙ икәү унда ғына бар, һәм беҙ, беҙ бергә эшләй. Уның тураһында белә һәм уның тураһында ғына эҫе, ҡайнар эҫе, мин уны йотоу менән шөғөлләнә. Артыҡ тиреһе булған кеүек ҡайнар минең өсөн нах тигеҙмәй.
Ул, һин, мин нисек ҡасып йылға пен-шыу, уның пузыриться. Ут нөктәһен үтте, унда ул тип уйлайым, сөнки был туҡтата алманы. Ee притягивать ул үҙе була, сөнки ныҡлы һәм ҡыҫылһа, уны һулап алмай. Бурля быуа һыуының тәмен хәтерләтә өҫтәрәк, үтеп эҙләй. Ә һуңынан селпәрәмә быуа. Сәскә булып увядший Гейл, ул цепляться уның өсөн. Мин бик ныҡ тота алманы уны; Ул цепляться өсөн нах, тире омтыла выдать уның аша. Ул хис уны аяҡлы юҡ тиерлек. Напрягаться беҙ бергә. Минең һулыш туҡтай. Ә һуңынан беҙ ҡолаған.
Улар минең мендәргә гол менән йәнәш ятҡан, әммә ул һаман миндә ята подо, һәм беҙ тағы ла бәйләнеп булмай. Минең һулыш хеҙмәте менән ҡайтты. Ул, йылмая ee щеһын һәм үбеп ҡала.
«Мин тоям, һине нисек исемләү доллар ҡушты», - тине ул.
«Афарин булған ул», - мин әйтәм, был турала уйларға. Был юлы уның, ысынлап та азат булмағандыр.
Шулай булғас, беҙгә кеше бер-береһенә яҡын булып, мин һәр айырым-айырым ресница күрергә мөмкин. Паутинка уның бер күҙе һаман ябылыуҙарҙан сәстәр. Оло вытирать бармағы уны эго. Мин ул йылмаяҡтың. «Был кешегә барыһы бер булған байрам, бөтә таш менән, ракетаһы, ракета шартлап һәм».
Һәм беҙ бер береһенә ҡарап ятҡандай. Тәҙрә ҡайһы ваҡыт асылды. Занавеска нежно нығыраҡ сүл елдәре.
«Тиерлек булып тойола, был аҙнала ғына тора», - тине Гейл хриплый голос.
Заснуть обнаженный һуңынан беҙ, мөхәббәт йылы тағы акт була.
Показано мин, мин генә тип күҙ йомоп, телефоны ҡасан зазвонить. Башта миңә күренә, мин йоҡлай. Ҡайҙа булған янғын, янғын һүндереү машиналары һәм барышлай. Ул, ишеткән, тип. Йәнә Телефон зазвонить.
Распахиваться минең күҙҙәрем. Көн таңдан башлана; йәһүҙиәне бүлмәгә тәүгә ингән, шулай булғас, мин күрергә мөмкин шкаф, ултырғыс һәм Гейл восхитительный, минең менән йәнәш йоҡлай.
Йәнә телефон зазвонить ҡәһәр һуҡҡан.
Унда күтәрелгән. Был мизгеле күңелдәренә мәңге һурелмәс һәм Гейл застонать шәрә тәнен минең ҡыҫыла. Ут алырға . «Һаумы, - тинем мин. - Был оло мәғәнәгә эйә түгел, дуҫтарса.
- Карте? Нисек һин бер аҙ вашингтонда була ала? Был Хоук, AX босс, минең босс.
«Мин түбәндәге ҡоролмалар алырға мөмкин». Ул, һиҙгән кеүек, минең тәнгә табан ҡыҫылалар Гейл.
«Һәйбәт таныша», - тине Хоук. "Был бик мөһим. Теркәлгән, минең өҫтәл нисек кенә килде ».
«Яҡшы, сэр». Һәм шунда уҡ ул яңынан көпшә аҫып ала. Мин откатиться Гейл. Мин уның менән йәнәш ултыра. Аңлау һәм уны тойоу ветерок муйын, тип ҡараным мин уны. Аэропорт шылтыратып, уның ҡасан килеү, уны туранан-тура рейс заказ, ул буйынса оса Лас-вегас унынсы минут неде. Ул, сәғәткә ҡараны. Етенсе биш минут була. Гейл уны ҡарай.
Бер тәмәке уны тирәләй минең закуривать. Мин уның засовывать уның ауыҙ итә, ә аҙаҡ үҙенә ала. Түбәлә төтөн сығарып бармайҙар уны. «Мин уйланым, мөмкин булды, мөмкин булған һыуҙы бөгөн беҙ саңғы покататься ине», - тине ул ҡәтғи.
'Гейл ...'
Мин уның ҡырыла. «Иртәгә спектакль юҡ, ул буш. Уны уйлап, беҙ унда сит ил эштәре министрлығы күл урыны таба алыр ине-пикник өсөн һәм изгеләргә д. Элвис иртәгә кис сыға. Ул дымды еңел билет ала ». Ул ауыр тын. «Пикник ойошторған поплавать һәм беҙ мөмкин булһа, ә һуңынан бында ҡайтыу өсөн, кейенеп, ашап бара һәм унан шоу
"Гейл, мин ..."
Мин уның ҡулын ауыҙынан сарыф итә. «Юҡ», - тине ул йомшаҡ тауыш менән. «Был түгел, - тип әйт. Уны аңлай. Байрам тамамланды ».
"Эйе, үҙем делле була."
Кивнуть түбәһенән төтөн сығара һәм ул тағы була. Ул ҡасан тиһәң, уның карауаты изножие ҡарай. "Һиңә бер нәмә тураһында ла уның ысынлап та белә. Мөмкин булһа, йәки һеҙ һатып подтяжка босс мафии, улар бында ял итә ». Мин ҡараным уны. «Берҙән, мин беләм, был шулай буласаҡ, мин үҙемде бәхетле тоя башлай, ул һинең менән. Минең өсөн был етерлек ». Ул тын. Бар билделәнә, тип күҙ тотанаҡлыҡ уны. "Мин һине күптән күрмәнем?"
Улар тәмәке выдавливать. "Мин, ысынлап та, белә. Босс мафии һәм бретельк һатып алмаған ул. Минең тормош түгел, ләкин залда, минең ҡулым. Һәм уның менән һин дә бәхетле ».
Мин тәмәке һәм выдать уны ентекләп ҡараны. Ee ирендәре ҡыҫылған була. Ул ике тапҡыр сглатывать. «Мин һеҙҙә ... ... булған беҙҙең самолет осош тиклем әле ваҡыт?»
Ee засмеяться һәм уны ҡосаҡлап. «Беҙ ашыҡмай».
Стюардесса мин уның дәрт менән ҡабул итә. Бөтә ваҡытын һәм илай.
Башлығы 2
Тормошта ҡасан уның вашингтон, һәйбәт хәтирәләр ҡалдырҙы, мин Блэк Гейл инде. Ялған булыу ғына түгел, ул күберәк ир-аттар, улар ҡунаҡханалар раздражительный. Ax уның агенттары булғандыр. Вильгельминаға Пистолет, минең «Люгер», мышка аҫтындағы кобураһынан мин булды. Хьюго, минең стилет, минең һул ҡулына уңайлап ята ҡа н. Хәрәкәт бер яурында - мин бысаҡ ҡулына эләгә һәм талғын. Пьер, үлемесле газ бомба, минең ышаныслы уң ҡыуышлығы застряла балтыр. Иң бәләкәйе булғас, минең ябыҡ аяҡ кейеме һәм итальян эго. Шулай уҡ уларҙың ҡоралы булып AX, минең кеүек йәнен һәм тәнен.
Ул, хоука эго таптыҡ һәм кабинетҡа ингәс, тәҙрәгә ҡарап бара ҡарҙан. Уның ҡасан кергәне, миңә уның арҡаһынан тора. Развернуться түгел, уның алдында үҙен кескәй ултырғысты өҫтәл күрһәтә. Һәр ваҡыттағыса, радиатор модаға офисы номеры буйынса процент дымлылығын күтәрә.