Месяцовы сяргей ззяў на возеры Мзс на ўсходзе. Яе, стаяў перад акном, высока над астатнім светам, слухаючы гром, гудзенне і гудзенне знізу. Нават тут, у гатэлі, шум Лас-Вегаса не быў падаўлены. За тоўстымі сценамі сапраўды станавілася трохі слабей, але ў вас не было рашэнню забыцца, дзе вы былі - вясёлая сталіца свету. 'Нік? Нік, анёл, ты ўстаў? Ззаду мяне зашамацелі прасціны. Хоць яе не запаліў лямпу, у акно падала дастаткова месяцовага святла, каб убачыць доўгія ногі Гейл, якія рухаюцца пад прасцінай.
«Ідзі спаць», - прашаптаў я. «Я чаго-небудзь вып'ю». Яна выдаў пратэстуючы гук. Прасціны зноў зашамацелі, і яе доўгія, стройнае, аголенае цела выйшла па для смецця. Яна з прыплюшчанымі вачыма рушыла да мяне. Яна зноў выдаў пратэстуючы гук. Калі яна была побач са мной, яна спачатку прыціснулася ілбом, а затым носам крыху ніжэй майго пляча, паміж маёй шыяй і маёй рукой. Яна збянтэжана павярнула галаву набок і цяжка прытулілася да мяне. Яна выпусьціла доўгі, глыбокі ўздых задавальненне. «Вазьмі мяне, калі ласка», - сказала яна голасам маленькай дзяўчынкі.
Кубікі лёду ўпалі на маю пустую шклянку. Абняўшы яе за плечы, яе павёў яе назад у ложак. Спачатку яна села, потым расцягнулася на спіне. Яе, паглядзеў на нах і ўбачыў, як месяцовы сьвяты адбіваецца на пышных выгібах і мяккіх западзінах.
Гейл Блэк была ўдзельніцай дзявочага агляду-групы ў Лас-Вегасе. Кожную ноч яны і яшчэ сорак дзевяць прыгожых маладых жанчын апраналіся ў дарагія жырыноўскі касцюмы з пер'ем і танцавалі. Калі яе ўпершыню ўбачыў гэта, мяне ўразіла, што хто-то змог знайсці столькі пар прыгожых ножак і паставіць ih ў шэраг.
Яе сустрэў Гейл ў гатэлі. Яго шкарлупіны на сняданак і спыніўся на імгненне, каб кінуць чвэрць даляра ў гандлёвы аўтамат. Рушыў услед гук колаў, затым пстрычка тармазнога колы, крыху пазней яшчэ адзін пстрычка, а пры трэцім пстрычцы пачуўся гук падальных грошай. Цяпер у мяне было шэсць чвэрці даляра.
А потым яе заўважыў Гейл. Падобна на тое, яна таксама ішла ў сталовую. Павінна быць, яна павярнулася на гук падальных грошай. Яна сядзела на парозе сталовай і глядзела на мяне з пытальнай усмешкай. Ёй, засмяяўся ў рэўматызму. На ёй былі вузкія ружовыя штаны і белай міні-спадніца, якая займаецца звісала ледзь вышэй пупка. На ёй былі балетныя туфлі на высокім абцасе. Валасы ў нах былі колеру чырвонага дрэва, доўгія і густыя. Вы можаце многае па nah зрабіць. Калі жанчына носіць эга бездакорна, без адзінага недарэчнага воласа, можна смела сказаць, што яна вельмі тщеславная, стрыманая і спакойная. Такая жанчына, якая займаецца дазваляла сваім густым валасам распухаць, вырабляла ўражанне распушчанасці, отпускающей.
Раптам яна прыйшла да мяне. У мяне ў руцэ подпрыгивала чвэрць даляра, калі яе спрабаваў вырашыць, збегчы з грашыма або паспрабаваць яшчэ раз. Яе пачаў разумець, як гэтыя беднякі могуць заахвоціцца да азартных гульняў. Але калі да мяне прыйшла гэтая дзяўчына, яе забыўся пра чвэрць даляра, азартныя гульні і Лас-Вегасе.
Гэта быў амаль танец. Рух было лёгка апісаць: проста пастаўце адну нагу перад іншай, і ідзіце шпацыраваць. Але гэта прыгожае істота рухала не толькі нагамі. Яе сцягна пагойдваліся, ee расколіны была выцягнутая, яе грудзях выступалі наперад, яе плечы былі адведзены таму, ee танцавальныя ногі рабілі доўгія пасы. І заўсёды быў гэты смех.
«Добры дзень», - сказала яна голасам маленькай дзяўчынкі. "Ты выйграў?"
'Ах
«Ведаеш, потым апошняга шоў яе кінуў у гэтую штуку пяць даляраў і нічога не выйграў. Колькі ў вас ёсць грошай?
«Чвэрць даляра».
Яна выдаў цокающий гук мовай і ўстала на адну нагу, трохі сагнуўшы іншую. Яна задрала свой востры нос і пастукала пазногцем па зубах. «Вы ніколі не выйграеце з дапамогай гэтых дурных прылад. Я думаю, што гэтая штука ніколі не акупіцца ». Яна паглядзела на гандлёвы аўтамат, як быццам гэта быў хто-то, хто вось не падабаўся.
Яе заспакаяльна пасмяяўся. «Паслухай, - сказаў я, - ты ўжо снедала?» Яна пахітала галавой. «Добра, магу прапанаваць табе сняданак? Гэта меншае, што я магу зрабіць зараз, калі яе выйграў паўтара даляра грошай ».
Яна засмяялася яшчэ шырэй і працягнула руку. «Мяне клічуць Майкл Блэк. Яе працую ў часопісе ».
Яе схапіў ee за руку. «Яе Нік Картэр. Яго ў адпачынку. '
Цяпер месяцовы сьвяты сплетал серебрянный прамень і цені аголенага цела Гейл. «Ах, Нік, - прамармытала яна. У пакоі раптам стала вельмі ціха. Здавалася, што шум казіно заглушаецца нашым дыханнем і рухамі нашых целаў на прасцінах. Яе, адчуў, як яе стройнае цела пацягнулася да маёй руцэ.
Яго пацалаваў яе напружаную шыю, слізгануўшы вуснамі да ee вуха. Затым яе адчуў на сабе яе руку, і яна павяла мяне. У той момант, калі яе, увайшоў у іх нах, гэтыя цела, здавалася, змерзлі. Яе павольна ўвайшоў у нах. Яе, чуў, як скрозь яе сціснутыя зубы вырывалася шыпенне дыхання, а яе пазногці, учапіўшыся ў мае плечы, прычынялі мне жудасную боль. Яе прысунуўся да яе яшчэ ліжа, і адчуў, як яе пяткі на тыльным баку маіх нага, прыціскаюць мяне да яе.
Некаторы час мы заставаліся такімі нерухомымі. Яе, адчуваў яе вільготнае цяпло вакол мяне. Яе, абапёрся на локці і паглядзеў гэй у твар. Яна закрыла вочы, яе рот быў на час адкрыты, густыя валасы шалёна спадалі вакол яе галавы. Адзін вачэй быў напалову прыкрыты распушчанымі валасінкамі.
Яе пачаў вельмі павольна рухацца ўніз па ўнутранай баку аднаго сцягна, уверх па іншаму. Мае сцягна здзяйснялі вельмі павольныя круцільныя руху. Яна прыкусіла ніжнюю губу паміж стиснутыми зубамі. Яна таксама пачала рухацца.
«Гэта выдатна, Нік», - хрыпла прашаптала яна. «Гэта так цудоўна ў цябе».
Яго пацалаваў яе ў нос, а затым слізгануў губой па яе валасах. Яе адчуў у яе горле, што яна выдае гукі, але прыціснуўся вуснамі да яе валасам. Кожны раз, калі яе рухаўся, яе мову пранікаў мне ў рот. Затым схапіў яе кончык яе мовы паміж зубамі і вуснамі. Яе караскаўся ўверх і ўніз, і выкарыстоўваў сваю мову гэтак жа, як і сваё цела.
Пратэстоўцы гукі спыніліся. Яе ненадоўга адчуў яе рукі на сабе. Мой твар стала гарачым. Усё маё цела напружыўся. Ёй быў па-за сябе. Яе больш не ўсведамляў свой пакой, ложак і шум ўнізе. Мы двое проста былі там, мы і тое, што мы рабілі разам. Яе ведаў толькі аб ёй і аб спякоце, апальвае спякоце, якая займаецца паглынула мяне. Як быццам мая скура была занадта гарачай, каб дакрануцца да нах.
Яе, адчуваў, як бурлівая пена рэк ўліваецца ў мяне, пузырясь да яе. Яе прайшоў кропку, дзе яго думаў, што змагу гэта спыніць. Яе прыцягнуў ee да сабе, прыціскаючы так і моцнага, што яна не магла дыхаць. Бурлівая вада па гусце нагадвала сажалка, які шукае праход. А потым плаціна павалілася. Гейл была завялаю кветкай, на які яе чапляўся. Я не мог утрымаць яе дастаткова моцнага; Яе чапляўся за нах, спрабуючы выцягнуць яе скрозь скуру. Яе амаль не адчуваў яе пазногці. Мы напружыліся разам. Маё дыханне спынілася. А потым мы паваліліся.
Мой гол ляжалі на падушцы побач з ёй, але яна ўсё яшчэ лежачы пада мной, і мы ўсё яшчэ былі пераплецены. Маё дыханне вярнулася з цяжкасцю. Яе, усміхнуўся і пацалаваў ee ў шчаку.
«Я адчуваю, як б'ецца тваё складаць даляр», - сказала яна.
«Гэта было выдатна», - сказаў я, падумаўшы пра гэта. На гэты раз яе сапраўды быў вызвалены.
Нашы асобы былі так блізка адзін да аднаго, што я мог бачыць кожную вейкі па асобнасці. Павуціна яе валасоў ўсё яшчэ закрывала адно вока. Яна выцерла эга вялікім пальцам. Яна мне ўсміхнулася. «Гэта былі ўсе святы ў адным чалавек, з усімі камянямі, ракетамі, ракетамі і выбухамі».
Мы ляжалі і глядзелі адзін на аднаго. Акно на якое-той час было адкрыта. Вецер пустыні пяшчотна раздзімаў фіранкі.
«Здаецца амаль немагчымым, што гэта зойме ўсяго тыдзень», - сказала Гейл хрыплым голасам.
Затым мы заснулі аголенымі, яшчэ цёплымі ад любоўнага акту.
Мне здалося, што я толькі што зачыніў вочы, калі зазваніў тэлефон. Спачатку мне здалося, што я сплю. Дзесьці быў пажар, і праязджала пажарная машына. Яе, чуў, што. Тэлефон зноў зазваніў.
Мае вочы расчыніліся. Дзень пачаў світанак; Першы сьвяты увайшоў у пакой, так што я мог бачыць шафа, крэсла і цудоўную Гейл, спячую побач са мной.
Пракляты тэлефон зноў зазваніў.
Яе падняўся. Гейл на імгненне застагнала і аголеным целам прыціснулася да майго. Яе ўзяў . «Добры дзень, - сказаў я. Гэта не сэнсу вялікага не маюць прыязнага.
- Картэр? Як хутка ты зможаш апынуцца ў Вашынгтоне? Гэта быў Хоук, бос AX, мой бос.
«Я магу ўзяць наступнае прылада». Яе, адчуў, як Гейл прыціснулася да майго цела.
«Прыемна пазнаёміцца», - сказаў Хоук. "Гэта важна. Зарэгіструйцеся, як толькі прыйдзеце да майго стала ».
«Добра, сэр». Яе павесіў і тут жа зноў узяў трубку. Гейл адкацілася ад мяне. Яна сядзела побач са мной. Яе адчуў ветрык на шыі і зразумеў, што яна глядзіць на мяне. Калі ёй патэлефанаваў у аэрапорт, яе замовіў прамы рэйс, які вылятаў у Лас-Вегаса ў семнаццаць хвіліна дзясятага. Яе, паглядзеў на гадзіннік. Было пяць хвіліна сёмага. Яе глядзеў на Гейл.
Яна запаліла адну вакол маіх цыгарэт. Яна засунула яе мне ў рот, а потым узяла сябе. Яна выпусціла дым у столь. «Я падумала, можа быць, сёння мы маглі б пакатацца на водных лыжах», - рашуча сказала яна.
'Гейл ...'
Яна мяне перабіла. «Заўтра спектакляў няма, яе свабоднай. Яе падумала, што мы маглі б знайсці месца на возеры Мзс дзе-небудзь для купання і пікнікоў. Элвіс выступіць заўтра ўвечары. Яе магу лёгка дастаць квіткі ». Яна цяжка ўздыхнула. «Мы маглі б паплаваць і зладзіць пікнік, а затым вярнуцца сюды, каб апрануцца, затым паесці і пайсці на шоў
"Гейл, я ..."
Яна прыкладае руку мне на рот. «Няма», - сказала яна слабым голасам. «Не кажаце гэтага. Яе разумею. Свята скончыўся ».
"Так, у самай дэла."
Яна кіўнула і зноў выпусціла дым у столь. Калі яна казала, яна глядзела ў изножье ложка. "Яе сапраўды нічога пра цябе не ведаю. Можа быць, вы прадаеце шлейкі або бос мафіі, які тут адпачывае ». Яна паглядзела на мяне. «Адзінае, што я ведаю, гэта тое, што я адчуваю сябе шчаслівай, калі яе з табой. Для мяне гэтага дастаткова ». Яна ўздыхнула. Было ясна, што яна стрымлівае слёзы. "Я ўбачу цябе зноў?"
Яе выціснуў цыгарэту. "Я, сапраўды, не ведаю. Яе не прадаю бретельк і не бос мафіі. Але маё жыццё не ў зале, у маіх руках. І яе таксама шчаслівы з табой ».
Яна выцягнула цыгарэту і пільна паглядзела на мяне. Ee вусны былі сціснутыя. Яна двойчы сглотнула. «Я ... у нас яшчэ ёсць час ... да вылету вашага самалёта?»
Яе засмяяўся і абняў ee. «Мы не спяшаемся».
Яна прыняла мяне з адчайнай запалам. І ўвесь час плакала.
Кіраўнік 2
Калі яе прызямліўся ў Вашынгтоне, Гейл Блэк ўжо пакінуў мне прыемныя ўспаміны. Яе больш не быў проста мужчынам у адпачынку, які гатэль адцягнуцца. Ёй быў агентам AX. Пісталет Вільгельміны, мой «Люгер», быў у кабуры у мяне пад пахай. Х'юга, мой штылет, зручна ляжаў у ножнах на маёй левай руцэ. Адно рух пляча - і нож плаўна трапіць мне ў руку. П'ер, смяротная газавая бомба, надзейнае затрымаўся ў паражніны маёй правай лодыжкі. Ён быў маленькім, і эга закрывала мой італьянская абутак. Яны былі такімі ж інструментамі AX, як мой розум і цела.
Яе, увайшоў у кабінет Хоука і знайшоў эга, таго, хто глядзіць у акно на снег. Калі яе ўвайшоў, ён стаяў да мяне спінай. Не паварочваючыся, ён паказаў на крэсла перад сваім маленькім сталом. Як заўсёды, старамодны радыятар падвышаў вільготнасць у офісе па нумарах працэнтны.