70. Друм снага Терора http://flibusta.is/b/646617/read
Стрике Форце Терор
Ник Картер
Москва
Ник Картер
Москва
превео Лео Шкловский
Посвећено сећању преминулог сина Антона.
Поглавље 1
Лунарни сергеј сијала на језеру Мип на истоку. Јој, стајао испред прозора, високо над остатком света, слушајући грмљавина, зујање и зујање одоздо. Чак и овде, у хотелу, бука Лас Вегас није био депресиван. За дебелим зидовима постало мало слабији, али нисте имали одлуке заборавити где сте били - забавна престоница света. 'Ник? Ник, анђео, ти си устао? Иза мене зашуршали постељина. Иако јој није упалио лампу на прозору пада довољно месечине, да видим дуге ноге Гејл, кретање под листова.
"Иди у кревет", - прошапутао сам. "Ја сам тога дана выпью". Она је издао протеста од звук. Постељина је поново зашуршали, и њен дуг, танак, голотињу изашао на за смеће. Она је са полузакрытыми очима преселила код мене. Она је поново издао протеста од звук. Када је она поред мене она је држала прво чело, а затим нос одмах испод мог рамена, између мог врата и мојој руци. Она је збуњено је окренула главу на страну и тешко прислонилась мене. Она је испустила дуг, дубок уздах задовољства. "Узми ме, молим вас", рече она гласом девојчици.
Коцкице леда пао на моју празну чашу. Загрливши га за рамена, њене водио га назад у кревет. Прво, она је сео, а онда протезао на леђима. Јој, погледао на нах и видео, као лунарни свети одражава на бујних колена и меких рупама.
Гејл Блацк потписница рођ смотра-групе у Лас Вегасу. Сваке ноћи они и још четрдесет девет лепе младе жене обучени у скупе жириновски одела са перјем и плесали. Када га први пут видела то ме је погодило да је неко у стању да пронађе што више пара лепе ноге и стави их у ред.
Њен срео Гејл у хотелу. Његове љуске на доручак и застао на тренутак да баци четврт долара у аутомат. Пратио звук точкова, затим клик кочионог точак, нешто касније, још један клик, а на трећем кликнете зачу звук пада новца. Сада сам имао шест четвртине долара.
А онда је приметио Гејл. Изгледа, она је такође отишла у трпезарију. Би требало да буде, она се окренула на звук пада новца. Она је седела на прагу трпезарија и погледао ме са вопросительной осмехом. Јој се насмејао у реуматизам. На њој су уске розе панталоне и беле мини-сукња, која се бави свисала изнад пупка. На њој су балетске папуче на високим потпетицама. Коса ми нах су боје махагонија, дуге и густе. Можете још много по нах уради. Ако жена носи его беспрекорно, без иједног неприкладно косе, могу слободно да кажем да је веома узалуд, сдержанная и мирна. Таква жена, која се бави дозволио својим дебелим косе распухать, производила је утисак притом, отпускающей.
Одједном је дошао код мене. Имам у руци подпрыгивала четвртину долар, када је покушао да реши, да побегне да ли је са новцем или покушати још једном. Њен је почео да схвате како су ови сиромашни могу зависници са коцкањем. Али када је дошао ми је ова девојка, њен заборавио о четвртину долар, коцкање и Лас Вегасу.
То је био скоро плес. Кретање је било лако описати: само стави једну ногу испред друге и идите у шетњу. Али је ова лепа створење двигало не само ноге. Њена бедра под утицајем;, ее расцепа био протезао, њене груди су напред, њена рамена су забачена уназад, ее данцинг ноге радили дуго пролази. И увек је тај смех.
"Здраво", - рекла је она гласом девојчици. "Ти си победио?"
'Ах
"Знаш, онда последњи шоу га бацио у ту ствар пет долара и ништа није освојио. Колико имате новца?
"Четврт долара".
Она је издао цокающий звук језик и стао на једну ногу, мало повија другу. Она задрала свој оштар нос и покуцао ноктом по зуба. "Никада нећете победити са овим глупим уређаја. Мислим да је ова ствар се никада не исплати ". Она је погледала на аутомат, као да је то био неко ко овде није волео.
Њена умирујуће посмеялся. "Слушај - рекао сам - ти си већ завтракала?" Она одмахну главом. "Добро, могу да јој понуди ти доручак? То је најмање што могу да урадим сада, када га је освојио један долар новца ".
Она се насмејао још шире и пружила руку. "Моје име је Гејл Блацк. Њен рад у часопису ".
Њен зграбио ее за руку. "Њен Ник Картер. У одсуству. '
Сада лунарни свети сплетал серебрянный зрак и сенка голог тела Гејл. "Ох, Ник, - промрмља она. У соби је одједном постало веома тихо. Изгледало је као да бука казино заглушается нашим дисањем и покретима наших тела на простынях. Јој, осетио, као и њено витко тело је повукао на мојој руци.
Га је пољубио напоран врат, скользнув усне на ее уво. Онда је осетио на себи њену руку, и она је повела мене. У том тренутку, када је ушао у њиховим нах, ова тела се чинило да замрзне. Њен полако ушао у нах. Га чуо кроз њен стиснутые зубе вырывалось шиштање даха, а њени нокти, впившиеся у рамена, причиняли ми ужасну бол. Њен придвинулся за њу још лиже, и осетио како га петама на полеђини мојих ногу, наслоњен ме на њу.
Неко време ми је остао као казана. Јој, осетио њену влажну топлоту око мене. Јој, оперся на лактове и погледао хеј у лице. Она затвори очи, уста су јој била на време отворен, густу косу фуриозно ниспадали око њене главе. Једно око је пола прикрыт својом длакама.
Њен почео врло полако да се креће доле на унутрашњој страни једног кука, горе на другачији начин. Моје бутине починила веома споро ротационо кретање. Она прикусила доњу усну између стиснутыми зубима. Она је такође почела да се креће.
"То је сјајно, Ник", - промукло промрмља. "То је тако невероватно у теби".
Га је пољубио у нос, а затим склизнуо усне на њене косе. Њен осетио у њеном грлу, да она ствара звукове, али притисне усне на њене косе. Сваки пут, када га се кретао, њен језик продре ме у уста. Затим га је зграбио врх њен језик између зуба и усне. Њен карабкался горе и доле, и користио свој језик баш као и своје тело.
Демонстранти звуци су престали. Њено кратко осетио њене руке на себи. Моје лице је постало вруће. Све моје тело напряглось. Јој је био ван себе. Јој више нису свесни своју собу, кревет и буку доле. Ми смо двоје само да су били тамо, ми смо и шта смо радили заједно. Њен само знао о њој и о топлоте, обжигающей топлоте, која се бави прогута ме. Као да је моја кожа је превише вруће да додирнете нах.
Јој, осећао као кључалих пена река улива у мене, пузырясь према њој. Њен прошао тачку, где га је мислила да могу да то заустави. Њен притянул ее на себи, грли је тако добро, да она није могла да дише. Кључалих вода по укусу подсећа рибњак, тражећи пролаз. А онда брана пропали. Гејл је увядшим цвет, на који га држао. Нисам могао да је задржи довољно добро; Њен држао за покушава, покушава да повуците га кроз кожу. То је скоро не осећа да јој нокте. Ми напряглись заједно. Мој дах је застао. А онда ми је срушила.
Мој циљ је лежала на јастуку поред ње, али она је још увек лежи испод мене, и ми смо још увек били преплићу. Мој дах је поново са радом. Јој, насмешио и пољубио ее у образ.
"Осећам као да куца твоје сабира долар", - рекла је она.
"То је супер", - рекао сам, мислећи о томе. Овај пут је заиста био ослобођен.
Наша лица су тако близу пријатељу пријатељу, да сам могао да видим сваки ресницу појединачно. Паучина њена коса је и даље покрива јаз једно око. Она сушено его палцем. Она ми се осмехнуо. "То су све празници у једном човек, са свим камењем, ракете, ракете и експлозијама".
Ми лежао и гледао пријатељ на пријатеља. Прозор за неко време било је отворено. Ветар пустиње нежно раздувал завесе.
"Изгледа готово немогуће да то траје само недељу дана", - рекао је Гејл хуски глас.
Онда смо заспали голим, још топао од љубавног односа.
Чинило ми се да сам само затворио очи, када је зазвонио телефон. Испрва сам мислио да ја спавам. Негде је ватра, и проезжала ватрогасно возило. Јој, чуо, да. Телефон је поново зазвонио.
Моје очи бачен отворен, најављујући слуге. Дан почео да свиће; Први је свети ушао у собу, тако да сам могао да видим ормар, столицу и диван Гејл, спавање поред мене.
Проклети телефон поново зазвонио.
Њен попео. Гејл на тренутак моанед и држао голу телом на моје. Га узео . "Здраво", рекао сам. То не смисла великог немају дружелюбного.
- Картер? Чим ти можеш бити у Вашингтону? То је био Хок, газда АК, мој шеф.
"Ја могу узети следеће уређај". Јој, осетио, као Гејл држао на моје тело.
"Драго ми је", рече Хок. "То је важно. Региструјте се као да је само доћи на мом столу ".
"Добро, господине". Јој је висио, а онда је поново узео слушалицу. Гејл одваљен од мене. Она је седела поред мене. Њен осетио поветарац на врату и схватио да она гледа у мене. Када јој је позвао на аеродром, њен наредио директан лет, који вылетал у Лас Вегасу у седамнаест минут десетог. Јој, погледао на сат. Било је пет минута седмог. Га гледао на Гејл.
Она закурила једно око мојих цигарета. Она засунула га ми у уста, а онда је преузео на себе. Она је издала дим на плафон. "Мислио сам, може бити, данас смо могли да скијање на води", - одлучно је рекла је она.
'Гејл ...'
Она ме је пробила. "Сутра представа нема, њене слободне. Њен је мислио да смо могли да нађемо место на језеру Мип негде за купање и излете. Елвис наступиће сутра увече. Њен лако могу набавити карте ". Она је тешко уздахну. "Ми смо могли пливати и имају пикник, а затим се врати овамо, да се обучем, а затим једу и иду на шоу
"Гејл, ја сам ..."
Она је учинила ми руку на уста. "Не", рече она слабим гласом. "Не говорите то. Га разумем. Празник је завршен ".
"Да, у ствари, делле."
Она климну главом и поново објавио дим на плафон. Када је говорила, она је зурио у подножју кревета. "Њен заиста ништа о теби, не знам. Можда продајете протезе или шеф мафије, који овде почива ". Она је погледала на мене. "Једино што знам, то је оно што ја осећам срећан, када јој је са тобом. За мене то је довољно ". Она уздахну. Било је јасно да је она задржава сузе. "Ја те видим поново?"
Њен брат је цигарету. "Ја, заиста, не знам. Њен не продају бретельк и шеф мафије. Али мој живот није у сали, у мојим рукама. И њен превише срећан са тобом ".
Она је извукао цигарету и пажљиво погледао у мене. Ее усне су компримовани. Она је два пута сглотнула. "Ја ... још увек имамо времена ... пре поласка вашег авиона?"
Њен се насмејао и загрлио ее. "Ми не пожури".
Она ме је примљен са очајнички страшћу. И све време је плакала.
Поглавље 2
Када је слетео у Вашингтону, Гејл Блацк већ оставио ме лепе успомене. Више није био само човек на одмору, који је хотел побегне. Јој је био агент АК. Пиштољ Вильгельмина, мој "Лугер", био је у футроли имам под руком. Хуго, мој стилетто, удобно лежи у ножнах на мојој левој руци. Један покрет рамена - и нож глатко добија ме у руку. Пјер, смртоносна гасна бомба, сигурно заглавио у усној мог десног скочног зглоба. Он је био мали, и его покрива јаз моје италијанске ципеле. Они су били исти алатима АК, као што је мој ум и тело.
Јој, ушао у кабинет Хавк и нашао его, посматрача у прозор на снег. Када је ушао, он је стајао до мене леђа. Без повратка, он је указао на столицу пред својим малим столом. Као и увек, старомодни радијатор подигао влажност у канцеларији по бројевима одсто.