70. Ударна сила Терору http://flibusta.is/b/646617/read
Strike Force Терор
Нік Картер
Москва
Нік Картер
Москва
переклав Лев Шкловський
Присвячується пам'яті загиблого сина Антона.
Глава 1
Місячний сергій сяяв на озері Мзс на сході. Її, стояв перед вікном, високо над іншим світом, слухаючи грім, гудіння і гудіння знизу. Навіть тут, у готелі, шум Лас-Вегаса не був пригнічений. За товстими стінами дійсно ставало трохи слабкіше, але у вас не було рішенням забути, де ви були - весела столиця світу. 'Нік? Нік, ангел, ти встав? Позаду мене зашуршали простирадла. Хоча її не засвітив лампу, у вікно падало досить місячного світла, щоб побачити довгі ноги Гейл, що рухаються під простирадлом.
«Іди спати», - прошепотів я. «Я чогось вип'ю». Вона видав протестуючий звук. Простирадла знову зашуршали, і її довге, струнке, оголене тіло вийшло для сміття. Вона з напівзакритими очима рушила до мене. Вона знову видав протестуючий звук. Коли вона була поруч зі мною, вона спочатку притулилася чолом, а потім носом трохи нижче мого плеча, між моєю шиєю і моєю рукою. Вона зніяковіло повернула голову набік і важко притулилася до мене. Вона випустила довгий, глибокий подих задоволення. «Візьми мене, будь ласка», - сказала вона голосом маленької дівчинки.
Кубики льоду впали на мій порожній стакан. Обійнявши її за плечі, її повів її назад в ліжко. Спочатку вона сіла, потім розтягнулася на спині. Її, подивився на нах і побачив, як місячний святий відображається на пишних вигинах і м'яких западинах.
Гейл Блек була учасницею дівочої огляду-групи в Лас-Вегасі. Щоночі вони і ще сорок дев'ять красивих молодих жінок одягалися в дорогі жириновський костюми з пір'ям і танцювали. Коли її вперше побачив, мене вразило, що хтось зміг знайти стільки пар красивих ніжок і поставити ih в ряд.
Її зустрів Гейл в готелі. Його шкаралупи на сніданок і зупинився на мить, щоб кинути чверть долара в автомат. Послідував звук коліс, потім клацання гальмівного колеса, трохи пізніше ще один клацання, а при третьому клацання пролунав звук падаючих грошей. Тепер у мене було шість чвертей долара.
А потім її помітив Гейл. Схоже, вона теж йшла в їдальню. Повинно бути, вона обернулася на звук падаючих грошей. Вона сиділа на порозі їдальні і дивилася на мене з питальною посмішкою. Їй, засміявся у ревматизму. На ній були вузькі рожеві штани і білої міні-спідниця, яка займається звисала трохи вище пупка. На ній були балетні тапочки на високому каблуці. Волосся у нах були кольору червоного дерева, довгі і густі. Ви можете багато чого nah зробити. Якщо жінка носить его бездоганно, без єдиного недоречного волосся, можна сміливо сказати, що вона дуже гонорова, стримана і спокійна. Така жінка, яка займається дозволяла своїм густим волоссям розпухати, справляла враження розбещеності, відпускає.
Раптом вона прийшла до мене. У мене в руці підстрибувала чверть долара, коли її намагався вирішити, втекти з грошима або спробувати ще раз. Її почав розуміти, як ці бідняки можуть долучитися до азартних ігор. Але коли до мене прийшла ця дівчина, її забув про чверть долара, азартні ігри і Лас-Вегасі.
Це був майже танець. Рух було легко описати: просто поставте одну ногу перед іншою, і йдіть гуляти. Але це красиве істота рухало не тільки ногами. Її стегна похитувалися, ee ущелини була витягнута, її грудях виступали вперед, її плечі були відведені назад, ee танцювальні ноги робили довгі паси. І завжди був цей сміх.
«Привіт», - сказала вона голосом маленької дівчинки. "Ти виграв?"
'Ах
«Знаєш, потім останнього шоу її кинув у цю штуку п'ять доларів і нічого не виграв. Скільки у вас є грошей?
«Чверть долара».
Вона видав цокаючий звук мовою і встала на одну ногу, трохи зігнувши іншу. Вона задерла свій гострий ніс і постукала нігтем по зубах. «Ви ніколи не виграєте з допомогою цих дурних пристроїв. Я думаю, що ця штука ніколи не окупиться ». Вона подивилася на автомат, як ніби це був хтось, хто не подобався.
Її заспокійливо посміявся. «Послухай, - сказав я, - ти вже снідала?» Вона похитала головою. «Добре, можу запропонувати тобі сніданок? Це найменше, що я можу зробити зараз, коли її виграв півтора долара грошей ».
Вона розсміялася ще ширше і простягла руку. «Мене звуть Гейл Блек. Її працюю в журналі ».
Її схопив її за руку. «Її Нік Картер. Його у відпустці. '
Тепер місячний святий сплітав срібний промінь і тіні оголеного тіла Гейл. «Ах, Нік, - пробурмотіла вона. У кімнаті раптом стало дуже тихо. Здавалося, що шум казино заглушається нашим диханням і рухами наших тіл на простирадлах. Її, відчув, як її струнке тіло рушило до моєї руки.
Його поцілував її напружену шию, ковзаючи губами до її вуха. Потім її відчув на собі її руку, і вона повела мене. В той момент, коли її, увійшов в їх нах, ці тіла, здавалося, замерзли. Її повільно увійшов в нах. Її, чув, як крізь її зціплені зуби виривалося шипіння дихання, а її нігті, що упилися в мої плечі, завдавали мені жахливу біль. Її присунувся до неї ще лиже, і відчув, як її п'ятки на тильній стороні моїх нога, притискають мене до неї.
Деякий час ми залишалися такими нерухомими. Її, відчував її вологе тепло навколо мене. Її, сперся на лікті і подивився ей в обличчя. Вона закрила очі, її рот був відкритий, густе волосся шалено падали навколо її голови. Одне око був наполовину прикритий розпущеним волосками.
Її почав дуже повільно рухатися вниз по внутрішній стороні одного стегна, вгору по іншому. Мої стегна здійснювали дуже повільні обертальні рухи. Вона прикусила нижню губу між стиснутими зубами. Вона теж почала рухатися.
«Це здорово, Нік», - хрипко прошепотіла вона. «Це так прекрасно в тобі».
Його поцілував її в ніс, а потім ковзнув губою по її волоссю. Її відчув у її горлі, що вона видає звуки, але притулився губами до її волосся. Кожен раз, коли її рухався, її мова проникав мені в рот. Потім схопив її кінчик її язика між зубами і губами. Її дерся вгору і вниз, і використовував свою мову так само, як і своє тіло.
Протестувальники звуки припинилися. Її ненадовго відчув її руки на собі. Моє обличчя стало гарячим. Все моє тіло напружився. Їй був поза себе. Її більше не усвідомлював свою кімнату, ліжко і шум внизу. Ми двоє просто були там, ми і те, що ми робили разом. Її знав тільки про неї і про спеку, шаленої спеки, яка займається поглинула мене. Як ніби моя шкіра була дуже гарячою, щоб доторкнутися до нах.
Її, відчував, як вируюча піна річок вливається в мене, пузырясь до неї. Її пройшов точку, де його думав, що зможу це зупинити. Її притягнув її до себе, притискаючи так і міцного, що вона не могла дихати. Вируюча вода на смак нагадувала ставок, шукає прохід. А потім гребля звалилася. Гейл була зів'ялого квіткою, на який її чіплявся. Я не міг утримати її досить міцної; Її чіплявся за нах, намагаючись витягнути її крізь шкіру. Її майже не відчував її нігті. Ми напружилися разом. Моє дихання зупинилося. А потім ми впали.
Мій гол лежали на подушці поряд з нею, але вона все ще лежачи піді мною, і ми все ще були переплетені. Моє дихання повернулося з працею. Її, посміхнувся і поцілував її в щоку.
«Я відчуваю, як б'ється твоє складати долар», - сказала вона.
«Це було здорово», - сказав я, подумавши про це. На цей раз її дійсно був звільнений.
Наші обличчя були так близько один до одного, що я міг бачити кожну вію окремо. Павутина її волосся все ще закривала одне око. Вона витерла його великим пальцем. Вона мені посміхнулася. «Це були всі свята в одному людина, з усіма камінням, ракетами, ракетами і вибухами».
Ми лежали і дивилися одне на одного. Вікно на якийсь час було відкрито. Вітер пустелі ніжно роздував фіранки.
«Здається майже неможливим, що це займе всього тиждень», - сказала Гейл хрипким голосом.
Потім ми заснули оголеними, ще теплими від любовного акту.
Мені здалося, що я тільки що закрив очі, коли задзвонив телефон. Спочатку мені здалося, що я сплю. Десь була пожежа, і проїжджала пожежна машина. Її, чув, що. Телефон знову задзвонив.
Мої очі відкрилися. День почав світанок; Перший святий увійшов в кімнату, так що я міг бачити шафа, стілець і чудову Гейл, сплячу поруч зі мною.
Клятий телефон знову задзвонив.
Її піднявся. Гейл на мить застогнала і притиснулася оголеним тілом до мого. Її взяв . «Привіт, - сказав я. Це не великого сенсу не мають дружелюбного.
- Картер? Як скоро ти зможеш опинитися у Вашингтоні? Це був Хоук, бос AX, мій бос.
«Я можу взяти наступне пристрій». Її, відчув, як Гейл притулилася до мого тіла.
«Приємно познайомитися», - сказав Хоук. "Це важливо. Зареєструйтеся, як тільки прийдете до мого столу ».
«Добре, сер». Її повісив і тут же знову взяв трубку. Гейл відкотилася від мене. Вона сиділа поруч зі мною. Її відчув вітерець на шиї і зрозумів, що вона дивиться на мене. Коли їй подзвонив в аеропорт, її замовив прямий рейсу, який вилітав з Лас-Вегаса в сімнадцять хвилина десятого. Її, подивився на годинник. Було п'ять хвилина сьомого. Її дивився на Гейл.
Вона закурила одну навколо моїх сигарет. Вона засунула мені в рот, а потім взяла себе. Вона випустила дим у стелю. «Я подумала, може бути, сьогодні ми могли б покататися на водних лижах», - рішуче сказала вона.
'Гейл ...'
Вона мене перебила. «Завтра вистав немає, її вільною. Її подумала, що ми могли б знайти місце на озері Мзс де-небудь для купання і пікніків. Елвіс виступить завтра ввечері. Її можу легко дістати квитки ». Вона важко зітхнула. «Ми могли б поплавати і влаштувати пікнік, а потім повернутися сюди, щоб одягнутися, потім поїсти і піти на шоу
"Гейл, я ..."
Вона докладає руку мені на рот. «Ні», - сказала вона слабким голосом. «Не кажіть цього. Її розумію. Свято закінчилося ».
"Так, в самому делле."
Вона кивнула і знову випустила дим у стелю. Коли вона говорила, вона дивилася в ногах ліжка. "Її дійсно нічого про тебе не знаю. Може бути, ви продаєте підтяжки або бос мафії, який тут відпочиває ». Вона подивилася на мене. «Єдине, що я знаю, це те, що я відчуваю себе щасливою, коли її з тобою. Для мене цього достатньо ». Вона зітхнула. Було ясно, що вона стримує сльози. "Я побачу тебе знову?"
Її видавив сигарету. "Я, дійсно, не знаю. Її не продаю бретельк і не бос мафії. Але моє життя не в залі, в моїх руках. І її теж щасливий з тобою ».
Вона витягла сигарету і пильно подивилася на мене. Її губи були стиснуті. Вона двічі проковтнула. «Я ... у нас ще є час ... до вильоту вашого літака?»
Її засміявся і обійняв її. «Ми не поспішаємо».
Вона прийняла мене з відчайдушною пристрастю. І весь час плакала.
Глава 2
Коли її приземлився у Вашингтоні, Гейл Блек вже залишив мені приємні спогади. Її більше не був просто чоловіком у відпустці, який готель відволіктися. Їй був агентом AX. Пістолет Вільгельміна, мій «Люгер», був в кобурі у мене під пахвою. Хьюго, мій стилет, зручно лежав у піхвах на моїй лівій руці. Один рух плеча - і ніж плавно потрапить мені в руку. П'єр, смертельна газова бомба, надійне застряг в порожнині моєї правої щиколотки. Він був маленьким, і його закривала мій італійське взуття. Вони були такими ж інструментами AX, як мій розум і тіло.
Її, ввійшов у кабінет Хоука і знайшов його, дивиться у вікно на сніг. Коли її увійшов, він стояв до мене спиною. Не обертаючись, він вказав на стілець перед своїм маленьким столом. Як завжди, старомодний радіатор підвищував вологість в офісі за номерами відсотковий.