61-70 Ник Картер туралы детективтік әңгімелер жинағы
61-70 Killmaster Ник Картер туралы детективтік әңгімелер жинағы
61. Мәскеу http://flibusta.is/b/662356/read
Moscow
63. Мұз бомбасы нөл http://flibusta.is/b/678525/read
Ice Bomb Zero
64. Коза Ностраның белгісі http://flibusta.is/b/610141/read
Mark of Cosa Nostra
65. Каир мафиясы http://flibusta.is/b/612056/read
The Cairo Mafia
66. Инкалардың өлім отряды http://flibusta.is/b/610907/read
Inca Death Squad
67. Англияға шабуыл http://flibusta.is/b/612937/read
Assault on England
68. Омега-террор билігі http://flibusta.is/b/612938/read
The Omega Террор
69. Код атауы: Қасқыр http://flibusta.is/b/668195/read
Code Name: Werewolf
70. Террордың соққы күші http://flibusta.is/b/646617/read
Ереуіл күштерінің Терроры
Картер Ник
Мәскеу
Ник Картер
Мәскеу
аударған Лев Шкловский
Қайтыс болған ұлы Антонды еске алуға арналған.
1 тарау
Айдағы Сергей шығыстағы Мид көлінде жарқырап тұрды. Ол терезенің алдында, әлемнің басқа бөліктерінен биік, төменнен күн күркіреуін, ызылдағанын және ызылдағанын тыңдап тұрды. Тіпті қонақүйде де Лас-Вегастағы шу басылған жоқ. Қалың қабырғалардың арғы жағында ол аздап әлсіреп бара жатты, бірақ сіз әлемнің көңілді астанасы болғаныңызды ұмытуға шешім қабылдаған жоқсыз. 'Лақап ат? Ник, періште, сен тұрдың ба? Артымнан жаймалар сыбдырлады. Шам оны жақпаса да, терезеден ай сәулесі түсіп, Гейлдің ұзын аяқтары жайманың астында қозғалғанын көрді.
"Ұйықта", - деп сыбырладым мен. "Мен бірдеңе ішемін". Ол наразылық білдірген дыбыс шығарды. Парақтар тағы да сыбдырлады, оның ұзын, сымбатты, жалаңаш денесі қоқыс жинауға шықты. Ол көзін жартылай жұмып маған қарай жылжыды. Ол тағы да наразылық білдірген дыбыс шығарды. Ол менің қасымда болғанда, ол алдымен маңдайын, сосын мұрнын иығымнан сәл төмен, мойыным мен қолымның арасына басты. Ол ұялып басын бір жаққа бұрып, маған қатты сүйенді. Ол ұзақ, терең күрсініп жіберді қанағаттану. "Мені алып кетіңізші, өтінемін", - деді ол кішкентай қыздың даусымен.
Мұз текшелері менің бос стаканыма түсіп кетті. Оның иығынан ұстап, оны қайтадан төсекке апарды. Алдымен ол отырды, сосын арқасына созылды. Ол нахқа қарап, ай әулиесінің қисық сызықтар мен жұмсақ ойпаттарда қалай бейнеленгенін көрді.
Гейл Блэк Лас-Вегастағы қыздар тобының мүшесі болды. Күн сайын түнде олар және тағы қырық тоғыз сұлу жас келіншек қымбат жириновский мамық костюмдерін киіп, би билейтін. Оны алғаш көргенде, біреудің осыншама жұп әдемі аяқ тауып, ih-ді бір қатарға қоя алғаны мені таң қалдырды.
Оны Гейл қонақүйде қарсы алды. Оның таңғы асқа арналған қабықтары және автоматқа төрттен бір доллар лақтыру үшін бір сәтке тоқтады. Дөңгелектердің дыбысы естілді, содан кейін тежегіш дөңгелегі шертілді, сәл кейінірек тағы бір шерту естілді, ал үшінші рет шерткенде ақшаның құлауы естілді. Енді менде доллардың төрттен алты бөлігі болды.
Сосын оны Гейл байқап қалды. Ол да асханаға кіріп бара жатқан сияқты. Ол ақшаның құлаған дыбысына бұрылған болуы керек. Ол асхананың босағасында отырды да, маған сұраулы күлімсіреп қарады. Оған ревматизмге күлді. Ол тар қызғылт шалбар мен ақ мини юбка киген айналысады кіндіктен сәл жоғары ілулі. Ол биік өкшелі балет тәпішкелерін киген. Нахтардың шаштары қызыл ағаш түсті, ұзын және қалың болды. Сіз nah арқылы көп нәрсені жасай аласыз. Егер әйел эго-ны мінсіз, бірде-бір орынсыз шашсыз киетін болса, оны өте бос, ұстамды және сабырлы деп айтуға болады. Қалың шашының ісінуіне жол берумен айналысатын мұндай әйел босап, босатып жібергендей әсер қалдырды.
Кенет ол маған келді. Менің қолымда ширек доллар серпіліп тұрды, ол оны ақшамен қашып кетуді немесе қайталап көруді шешуге тырысты. Ол бұл кедейлердің құмар ойындарға қалай тәуелді болатынын түсіне бастады. Бірақ бұл қыз маған келгенде, ширек доллар, құмар ойындар және Лас-Вегас оны ұмытып кетті.
Бұл дерлік би болды. Қозғалысты сипаттау оңай болды: бір аяқты екіншісінің алдына қойып, серуендеуге барыңыз. Бірақ бұл әдемі жаратылыс тек аяқтарын қозғалтқан жоқ. Оның жамбастары дірілдеп, ee саңылаулары ұзартылды, кеудесі алға шығып, иықтары артқа тартылды, ee би аяқтары ұзын пастар жасады. Және бұл күлкі әрқашан болды.
"Білесіз бе, содан кейін соңғы шоу оны бес долларға лақтырып жіберді және ештеңе ұтпады. Сізде қанша ақша бар?
"Ширек доллар".
Ол тілімен сықырлаған дыбыс шығарып, екінші аяғын сәл бүгіп, бір аяғымен тұрды. Ол өткір мұрнын көтеріп, тырнағын тістеріне қақты. "Сіз бұл ақымақ құрылғылармен ешқашан жеңе алмайсыз. Менің ойымша, бұл нәрсе ешқашан ақталмайды ". Ол автоматқа бұл жерде ұнамайтын біреу сияқты қарады.
Ол тыныштықпен күлді. "Тыңда, - дедім мен, - сен таңғы асты ішіп қойдың ба?" Ол басын шайқады. "Жарайды, мен саған оның таңғы асын ұсына аламын ба? Оны бір жарым доллар ақша ұтып алған соң, мен қазір жасай алатын ең аз нәрсе осы ".
Ол одан да кеңірек күліп, қолын созды. "Менің атым Гейл Блэк. Мен оны журналда жұмыс істеймін ".
Оны ee қолынан ұстап алды. "Оның Ник Картер. Оның демалыста. '
Енді ай әулиесі Гейлдің жалаңаш денесінің күміс сәулесі мен көлеңкелерін тоқып жатты. "Ах, Ник", - деп күбірледі ол. Бөлме кенет өте тыныш болды. Казиноның шуы біздің тынысымыздан және жаймалардағы денеміздің қозғалысынан басылғандай болды. Оның сымбатты денесі менің қолыма қарай созылғанын сездім.
Еріндерін ee құлағына қарай сырғытып, оның керілген мойнынан сүйді. Сосын оның қолын оның үстінен сезіп, мені жетектеп жіберді. Оның ішіне кірген сәтте бұл денелер қатып қалғандай болды. Оның баяу нахқа кірді. Оның дірілдеген тістерінен ысқырған тынысы естіліп, иығыма қадалған тырнақтары маған қатты ауыр тигенін естідім. Ол әлі күнге дейін оған қарай жылжыды жалайды, және менің өкшемнің артқы жағында тұрғанын сезді аяқ, мені оған жақындатыңыз.
Біз біраз уақыт қозғалмай тұрдық. Оның, айналамдағы оның ылғалды жылуын сезіндім. Оның шынтағына сүйеніп, эйдің бетіне қарады. Ол көзін жұмып, аузы біраз уақытқа ашық, қалың шашы басының айналасына жабайы түсіп кетті. Бір көздің жартысы бос түктермен жабылған.
Ол бір жамбастың ішкі жағымен, екіншісімен өте баяу қозғала бастады. Менің жамбастарым өте баяу айналмалы қозғалыстар жасады. Ол астыңғы ернін қысылған тістерінің арасынан тістеп алды. Ол да қозғала бастады.
"Бұл керемет, Ник", - деп сыбырлады ол қарлығып. "Бұл сенде өте керемет".
Ол оның мұрнынан сүйді, содан кейін ернін шашынан сипады. Оның тамағында оның дыбыс шығарып жатқанын сезді, бірақ ернін шашына басты. Ол қозғалған сайын оның тілі аузыма кіріп кететін. Сосын тілінің ұшын тістері мен еріндерінің арасынан ұстап алды. Ол жоғары-төмен өрмелеп, тілін де, денесін де пайдаланды.
Наразылық білдірушілердің дауысы тоқтады. Оның қолдары қысқа уақыт ішінде өзін-өзі сезінді. Менің бетім қызып кетті. Менің бүкіл денем қатайып кетті. Ол өзінен тыс жерде болды. Ол енді өз бөлмесін, төсегін және төмендегі шуды білмейтін болды. Екеуміз сонда ғана болдық, біз және бірге не істеп жүргеніміз. Ол тек ол туралы және мені жалмап жатқан аптап ыстық, аптап ыстық туралы білетін. Менің терім тым ыстық болғандықтан, менің теріме қол тигізбейтін сияқты.
Ол өзендердің қайнап жатқан көбігі маған қарай ағып жатқанын сезді. Ол мен оны тоқтата аламын деп ойлаған жерден өтті. Оны Е.Е. өзіне қарай тартып, тыныс ала алмайтындай етіп мықтап ұстады. Қайнаған судың дәмі өткел іздеген тоғанға ұқсайды. Сосын бөгет құлады. Гейл оған жабысып қалған солған гүл еді. Мен оны жеткілікті қатты ұстай алмадым; оны терісінен жұлып алмақ болып, нахқа жабысып қалды. Оның тырнақтары оны әрең сезді. Біз бірге күш салдық. Тынысым тоқтап қалды. Сосын біз құладық.
Менің мақсатым оның жанындағы жастықта жатты, бірақ ол әлі де менің астымда жатыр, біз әлі де бір-бірімізбен араласып кеттік. Менің тынысым қиындықпен оралды. Оның, жымиды да, бетінен сүйді.
"Мен сенің долларыңды қосып жатқаныңды сеземін", - деді ол.
"Бұл керемет болды", - дедім мен ойлана келе. Бұл жолы ол шынымен де босатылды.
Біздің бет-әлпетіміздің бір-біріне жақын болғаны сонша, мен әрбір кірпікті жеке-жеке көретінмін. Шашының өрмегі әлі бір көзін жұмып тұрды. Ол бас бармағымен эгосын сүртті. Ол маған күлді. "Бұл барлық мерекелер бір жерде болды адам, барлық тастармен, зымырандармен, зымырандармен және жарылыстармен".
Біз жатып, досымызға досымызға қарап отырдық. Терезе біраз уақытқа ашық болды. Шөлдің желі шымылдықтарды ақырын үрлеп жіберді.
"Бұл бір аптаға созылуы мүмкін емес сияқты", - деді Гейл қарлығып дауыспен.
Сосын махаббат әрекетінен әлі жылы күйде жалаңаш ұйықтап кеттік.
Телефон шырылдаған кезде мен жай ғана көзімді жұмып алғандай болдым. Алғашында ұйықтап жатқандай болдым. Бір жерде өрт шығып, өрт сөндіру көлігі өтіп бара жатты. Оның, деп естідім. Телефон тағы шырылдады.
Менің көзім бақырайып кетті. Таң атқан күн басталды; Бөлмеге бірінші әулие кірді, мен шкафты, орындықты және қасымда ұйықтап жатқан ғажайып Гейлді көрдім.
Қарғыс атқан телефон тағы шырылдады.
Оның орнынан тұрды. Гейл бір сәтке застыранып, жалаңаш денесін менің денеме қарай басты. Оны алып кетті. "Сәлеметсіз бе", - дедім мен. Бұл достық қарым-қатынаста болмаудың мағынасы жоқ.
- Картер? Вашингтонда қашанға дейін бола аласыз? Бұл Хоук, AX бастығы, менің бастығым еді.
"Мен келесі құрылғыны ала аламын". Оның, Гейлдің менің денеме қысылғанын сездім.
"Танысқаныма қуаныштымын", - деді Хоук. "Бұл маңызды. Менің үстеліме келген бойда тіркеліңіз ".
- Жарайды, сэр. Мен оны іліп қойдым да, бірден телефонды қайта алдым. Гейл менен алыстап кетті. Ол менің қасымда отырды. Жел оның мойнынан сезіліп, оның маған қарап тұрғанын түсінді. Әуежайдан оған қоңырау түскен кезде, оған Лас-Вегаста ұшып бара жатқан тікелей рейске тапсырыс берілді. он жеті минут оныншы. Оның сағатына қарады. Жетінші минутта бес минут болды. Оны Гейлге қарап тұрды.
Ол менің темекімнің айналасына біреуін жағып жіберді. Ол оны аузыма салды, сосын өзін алды. Ол түтінді төбеге жіберді. "Мен бүгін суда шаңғы тебуге болатын шығар деп ойладым", - деді ол батыл түрде.
'Гейл ...'
Ол менің сөзімді бөлді. "Ертең спектакльдер болмайды, ол тегін. Ол біз Мид көлінен шомылуға және пикникке шығуға бір жерден орын таба аламыз деп ойлады. Элвис ертең кешке өнер көрсетеді. Мен оған билеттерді оңай ала аламын ". Ол қатты күрсінді. "Біз суға түсіп, пикник жасай аламыз, содан кейін киіну үшін осында ораламыз, содан кейін тамақтанып, шоуға барамыз
"Гейл, мен ..."
Ол қолын аузыма қояды. "Жоқ", - деді ол әлсіз дауыспен. "Олай айтпа. Мен оны түсінемін. Мереке аяқталды ".
"Иә, шынымен деллде."
Ол басын изеп, түтінді тағы да төбеге жіберді. Ол сөйлегенде кереуеттің етегіне қарады. "Ол сен туралы шынымен ештеңе білмейді. Мүмкін сіз жақшаларды немесе осында демалып жатқан мафия бастығын сататын шығарсыз ". Ол маған қарады. "Мен білетін жалғыз нәрсе, ол сенімен бірге болғанда мен өзімді бақытты сезінемін. Бұл мен үшін жеткілікті ". Ол күрсінді. Оның көз жасын ұстап тұрғаны анық болды. "Мен сені тағы көремін бе?"
Оның темекісін сығып алды. "Мен шынымен білмеймін. Мен оның белбеуін сатпаймын және мафияның бастығы емеспін. Бірақ менің өмірім залда емес, менің қолымда. Және ол да сенімен бақытты".
Ол темекісін суырып алып, маған мұқият қарады. Ee еріндері қысылып қалды. Ол екі рет жұтып қойды. "Мен ... бізде әлі уақыт бар ... сіздің ұшағыңыз ұшар алдында?"
Оны Е.Е күліп, құшақтап алды. "Біз асықпаймыз".
Ол мені қатты құштарлықпен қабылдады. Және ол барлық уақытта жылады.
2 Тарау
Ол Вашингтонға қонған кезде, Гейл Блэк маған жақсы естеліктер қалдырды. Ол енді демалыста жүрген ер адам ғана емес еді қонақ үй алаңдату. Оған AX агенті болды. Вильгельмина тапаншасы, менің "Люгерім" қолтығымдағы қапшықта болды. Гюго, менің стилетім, сол қолымның қабығында ыңғайлы жатты. Иықтың бір қозғалысы - пышақ менің қолыма тегіс тиеді. Пьер, өлімге әкелетін газ бомбасы, менің оң тобығымның қуысына мықтап жабысып қалды. Ол кішкентай еді, мені итальяндық аяқ киім эго жауып тұрды. Олар менің ақыл-ойым мен денем сияқты AX құралдары болды.
Оның, Хоуктың кеңсесіне кіріп, терезеден қарға қарап тұрған эгоды тапты. Ол кірген кезде арқасы маған қарады. Бұрылмай, ол кішкентай үстелінің алдындағы орындықты нұсқады. Әдеттегідей, ескі үлгідегі радиатор кеңседегі ылғалдылықты пайыздық сандар бойынша арттырды.