"Иди хоб", - прошептал ман. "Ман чї коре выпью". Вай издал протестующий садои. Простыни боз зашуршали, ва он дароз аст, стройное, обнаженное бадан то ба зинаи оид ба якди -. Вай бо полузакрытыми чашмони двинулась ба ман. Вай боз издал протестующий садои. Вақте, ки вай наздик буд бо ман, вай аввал прижалась лбом, ва он гоҳ бинї танҳо дар зер ман китфи, байни ман шеей ва ман бо дасти. Вай смущенно повернула сари набок ва сахт прислонилась ба ман. Вай испустила дароз, амиқ вздох қонеъ. "Инро гир ман, илтимос", - гуфт вай ба овози маленькой духтарон.
Кубики ях тарк ман холӣ аз шиша. Обняв он ба дӯши он повел он бозгашт, то дар бистар. Дар аввал ӯ ба деҳот, баъд растянулась дар бозгашт. Вай нигариста, нах ва дид, ки чӣ тавр лунный святый инъикос дар пышных изгибах ва нарм впадинах.
Gayle Black буд участницей девичьей смотра-гурӯҳ дар Лас вегас. Ҳар шаб онҳо ва боз чилу нӯҳ зебо занони ҷавон одевались в азиз даъвои жириновский бо перьями ва танцевали. Вақте ки он бори аввал дидам ин, ман поразило, ки касе қодир пайдо қадар ҷуфти зебо пойи ва ih гузошта, дар як қатор.
Вай бо Gayle дар меҳмонхона. Он скорлупы барои субҳона ва қатъ дар як лаҳза ба тарки чоряки доллар дар савдо, автомат. Аз паи садои чархҳои, он гоҳ ангуштзании тормозного чархи каме дертар боз як ангуштзании ва ҳангоми сеюм куҷои он раздался садои падающих пул. Акнун ман буд, шаш четвертей доллари.
Сипас вай пай Gayle. Чунин ба назар мерасад, он низ шла дар ошхона. Бояд он обернулась ба садои падающих пул. Вай сидела дар остонаи ошхона ва душманон ба ман бо вопросительной табассум. Вай, засмеялся дар ревматизма. Дар он буданд, узкие розовые шим ва сафед мини-доман, ки бо свисала каме боло пупка. Дар он буданд, балетные ки шиппахои уро гирам дар сатҳи баланди каблуке. Мӯй аз нах буданд, ранги сурх дарахт, дароз ва қабати. Шумо метавонед бисер оид ба nah кунад. Агар зан мепӯшад ego бенуқсон, ки бе як тендер ягонаи неуместного волоса, мумкин аст, смело мегӯянд, ки ӯ хеле тщеславная, сдержанная ва спокойная. Чунин зан, ки бо позволяла худ густым мӯи распухать, производила таассуроти распущенности, отпускающей.
Ман ҳисоб лежали дар подушке наздик ба он, вале он ҳанӯз ҳам дар ҳоле ки ба паҳлӯ подо ман, ва мо ҳанӯз ҳам буданд, переплетены. Нафас ман вернулось бо мушкилӣ рушд мекунанд. Вай улыбнулся ва поцеловал ee в щеку.
"Ман эҳсос мекунам, ки чӣ тавр маротаба аз они илова доллари", - гуфт вай.
Вай выдавил сигарету. "Ман, дар ҳақиқат, намедонам. Вай на фурӯши бретельк ва раҳбари mafias. Вале ҳаети ман дар толор, дар дасти ман. Ва он ҳам хушбахт бо шумо бод ".
Вай вытащила сигарету ва пристально посмотрела ба ман. Ee лабони буданд фишурда мешаванд. Вай ду бор сглотнула. "Ман ... мо ҳанӯз вақт доранд ... то рафтани худ ҳавопаймо?"
Вай засмеялся ва оғӯш ee. "Мо торопимся".
Он муоҳида ман бо отчаянной аз оташи. Ва ҳама вақт плакала.