64. Во Знак на Cosa Nostra http://flibusta.is/b/610141/read
Обележете на Cosa Nostra
65. На Каиро Мафија http://flibusta.is/b/612056/read
На Каиро Мафија
66. На Инките Смртта Тим http://flibusta.is/b/610907/read
Инките Смртта Тим
67. Нападот на Англија http://flibusta.is/b/612937/read
Напад на Англија
68. Омега Терор http://flibusta.is/b/612938/read
Омега Терор
69. Код име: Врколак http://flibusta.is/b/668195/read
Код Име: Врколак
70. Штрајк Сила на Терор http://flibusta.is/b/646617/read
Штрајк Сила На Терор
Ник Картер
Москва
Ник Картер
Москва
преведени од страна на Лев Shklovsky
Посветен на споменот на починатиот син Антон.
Поглавје 1
Месечината сјаеше на Езерото Медовина на исток. Ова, стои во предниот дел на прозорецот, високо над остатокот од светот, слушање на громот, потпевнувам, и потпевнувам од подолу. Дури и тука, во хотелот, бучава од Лас Вегас не беше потисната. Тоа не се малку fainter надвор од дебели ѕидови, но вие не имаат време да заборавите каде сте биле - забава град на светот. 'Прекар? Ник, Ангел, се до? На листови rustled зад мене. Иако нејзиниот светилка не е осветлена, има доволно месечината низ прозорец за да го видите Gail е долги нозе се движат под лист.
"Да оди во кревет," јас шепотеше. "Ќе имам нешто да се напие." Таа направи протестираа звук. На листови rustled повторно, и нејзините долги, тенки, голо тело излезе од корпата за ѓубре. Таа се пресели кон мене, нејзините очи полу-затворени. Таа направи уште еден протестираа звук. Кога таа беше до мене, таа прво се притисне нејзиниот челото и потоа нејзиниот нос само под моето рамо, помеѓу мојот врат и мојата рака. Таа се сврте главата на едната страна во срам и се потпре силно против мене. Таа нека излезе долга, длабока воздишка на задоволство. "Земи ме, ве молам", рече таа во мало девојче гласот.
Коцки мраз падна на мојот празен стакло. Ставањето на раката околу рамениците, тој водеше неа назад во кревет. Таа седна до првиот, тогаш испружени на грбот. Тој погледна во затвори и ги виде месечината рефлектира во бујни облини и мека вдлабнатини.
Gail Црна беше член на една девојка преглед група во Лас Вегас. Секоја вечер тие четириесет и девет други убави млади жени облечени во скапи Zhirinovsky костими со пердуви и танцува. Кога јас прв пат го видов, јас бев изненаден дека некој може да најдете толку многу парови на убави нозе и го стави ih во ред.
Gale сретна со неа во хотел. Неговата eggshells за појадок и пауза за момент да се откажат од една четвртина од еден долар во вендинг машина. Таму беше звукот на тркалата, а потоа кликнете на кочница тркала, малку подоцна, уште еден клик, и на третиот кликнете имаше звукот на пари паѓа. Јас сега имаше шест квартали од еден долар.
Потоа Gale забележав неа. Тоа изгледаше како таа беше, исто така, се случува да се трпезаријата. Таа мора да се претвори во звук на пари паѓа. Таа седеше на вратата од трпезаријата, гледајќи ме со сослушување насмевка. Неа, се насмеа на ревматизам. Таа носеше тесни розова панталони и бела мини здолниште дека закачил само над нејзината папокот. Таа беше облечена високо-револвер балет влечки. Nah на косата беше махагони, долга и густа. Можете да направите многу за затвори. Ако жената носи его беспрекорно, без ниту еден неоправдан коса, вие можете безбедно да се каже дека таа е многу суетни, резервирани и мирни. Овој вид на жена која не дозволувајте неа густа коса издува даде впечаток на се изгубат, да им се овозможи да одат.
Одеднаш таа дојде до мене. Една четвртина од еден долар одбиени во мојата рака како се обидов да одлучи дали да избегаат со парите или обидете се повторно. Тој почна да се разбере како овие сиромашни луѓе може да стане зависник од коцкање. Но, кога оваа девојка дојде до мене, јас заборавив за четврт долар, коцкање, и Лас Вегас.
Тоа беше речиси танц. Движењето беше лесно да се опише: само да се стави една нога пред другата и да си одат на прошетка. Но оваа прекрасна суштество не е само да се движат неговите нозе. Нејзините колкови заниша, нејзиниот расцеп беше испружени, нејзините гради jutted надвор, рамениците влечеле назад, нејзиното танцување нозе направи долг пас. И таму секогаш беше дека се смееш.
"Здраво", рече таа во мало девојче гласот. "Не можете да победи?"
'Ах
"Знаете, по последните шоу, јас фрли пет долари во оваа работа и не освои ништо. Колку пари имаш?
"Една четвртина од еден долар."
Таа направи со кликнување на звук со нејзиниот јазик и застана на една нога, свиткување на други малку. Таа го крена својот остар нос прислушувани и нејзините заби со неа нокти. "Никогаш нема да се победи со овие глупави уреди. Јас не мислам дека тоа нешто ќе некогаш се исплати." Таа погледна во вендинг машина како да е некој, таа не ни се допаѓа.
Тој се насмеа reassuringly. "Гледај," реков , " дали сте имале појадок уште?" "Во ред, јас може да ви понуди појадок? Тоа е најмалку што можам да направам сега што сум го освои нејзиниот долар и половина од парите."
Таа се насмеа дури и потешко и се одржа од нејзината рака. "Моето име е Gail Црна. Јас работам за едно списание."
Ее зграпчи за рака. "Нејзиниот Прекар е Картер. Тоа е на одмор. '
Сега месечината свети беше ткаење на сребрени зраци и сенки на Gail е голото тело. Соба одеднаш стана многу тивок. Бучавата на казиното се чинеше дека се удавил од страна на нашите дишењето и движењето на нашите тела на листови. Почувствував нејзината витка телото се фатил за раката.
Ја бакна на tautness на нејзиниот врат, лизгачки усните на нејзиниот уво. Потоа почувствував нејзината рака на мене, и таа ме одведе далеку. Моментот нејзината влезе нивните затвори, оние тела што се чинеше дека да се замрзне. Нејзиниот полека влезе затвори. Можев да го слушнам нејзиниот здив подсвиркване преку неа clenched заби, и нејзиниот ноктите копа во моите рамења, предизвикувајќи ме ужасна болка. Јас се преселив поблиску до неа за уште лижат, и да се чувствува нејзиниот потпетици на задниот дел од нозете, притискање ме против неа.
Ние остана така уште некое време. Ја почувствував нејзината влажна топлина околу мене. Тој propped самиот појавува на неговите колена и погледна со неа во лице. Таа ги затвори очите, устата виси отворена за подолго време, нејзината густа коса паѓа диво околу главата. Едното око беше половина опфатени со губат косата.
Тој почна да се движи многу бавно по внатрешноста на еден бедрото, до другиот. Моите колкови се прави многу бавно ротации. Таа малку неа долната усна меѓу clenched заби. Таа почнаа да се движат, премногу.
"Тоа е одлично, Ник," таа шепотеше зарипнат глас. "Тоа е толку неверојатно за вас."
Тој ја бакна носот, а потоа лизна усните преку нејзината коса. Јас би можело да се чувствува нејзиниот правење звуци во нејзиното грло, но јас притисок моите усни на косата. Секој пат кога јас се преселив, нејзиниот јазик лизна во мојата уста. Потоа на врвот на нејзиниот јазик се фатени нејзините помеѓу неа забите и усните. Тој се искачи нагоре и надолу, и се користи својот јазик, како и неговото тело.
На протестираа звуци престана. Тој на кратко се чувствува рацете на него. Моето лице чувствува топло. Целото мое тело напнати. Тој беше покрај себе. Таа повеќе не беше свесен за нејзината соба, нејзиниот кревет, или на бучава подолу. Двете од нас се само таму, нас и она што го прават заедно. Јас само знаеле за неа и топлина, searing топлина, кој беше сега ме потресе. Како мојата кожа е премногу топла на допир затвори.
Јас би се чувствуваат вителот пена на реките кои се вливаат во мене, жуборот кон неа. Нејзините пречекорено точката каде што неговите мислев дека би можеле да го спречи тоа. Ее го извади својот близок, држи толку силно што таа не можеше да дише. Во вителот на вода почувствувале како и езерце бараат премин. И потоа се урна браната. Gail беше секна цвет што clung до неа. Јас не можев да го држат нејзиното тесни доволно, таа беше припивам до nah, обидувајќи се да се повлече на неа преку кожата. Јас речиси и да не можеше да се почувствува нејзиниот ноктите. Ние напнати до заедно. Моето дишење престана. И тогаш ние се распадна.
Мојата глава беше на перница веднаш до нејзиниот, но таа се уште беше лежи под мене, и ние се уште се испреплетени. Моето дишење се врати со тешкотии. Тој се насмевна во неа и ја бакна во образ.
"Можам да се чувствувам долар оџакот тепање", рече таа.
"Тоа беше голема," ми рече по размислува за тоа. Овој пат, тоа навистина беше објавен.
Нашите лица беа толку блиску заедно што може да се види секој lash одделно. На cobwebs на косата уште покриени едно око. Таа избриша своето его со својот палец. Таа се насмевна на мене. "Тоа беше сите празници во едно лице, со сите карпи, ракети, ракети и експлозии."
Ние лежеше таму и гледаше во едни на други. Прозорецот беше отворен за време. Пустината ветрот дувнал нежно низ завеси.
"Се чини речиси невозможно дека тоа ќе потрае една недела," Gail се вели во рапав глас.
Тогаш ние се упокои гол, уште топло, од чин на водење љубов.
Се чувствував како да сум имал само затворен моите очи кога телефонот заѕвони. На прв јас мислев дека сонувам. Имаше оган некаде, и оган камион беше донесувањето од страна. Неа, слушнале дека. Телефонот заѕвони повторно.
Моите очи полета се отвори. Денот почна да се скрши; Прв светец влезе во собата, па јас може да се види плакарот, стол, и симпатична Gail спиење веднаш до мене.
Проклето телефонот заѕвони повторно.
Ова се зголеми. Gail moaned за момент и да се притисне нејзиното голо тело против рудникот. Јас го зеде . "Здраво," реков јас. Тоа не го прави многу смисла да не се пријателски еден.
"Картер?" Колку брзо можете да добиете во Вашингтон?" Тоа беше Јастреб, шеф на СЕКИРА, мојот шеф.
"Можам да ги преземе следните уред." Нејзините, јас чувствував Gail притиснете против моето тело.
"Убаво да ви се исполнат," Јастреб рече. "Ова е важно. Регистрирај се, веднаш штом ќе пристигне на моето биро."
"Многу добро, господине." Тој ја спушти слушалката и веднаш го крена телефонот повторно. Gail валани подалеку од мене. Таа беше седи до мене. Почувствував ветре на нејзиниот врат и реализира таа беше во потрага по мене. Кога таа доби повик од аеродромот, таа беше резервира на директен лет остави за Лас Вегас на седумнаесет минути изминатите девет. Тој погледна во неговиот види. Тоа беше пет минути изминатите шест. Тој беше во потрага на Gail.
Таа осветлена околу моите цигари. Таа shoved тоа во мојата уста, а потоа го зеде. Таа дувнал дим во таванот. "Мислев дека можеби и ние би можеле да одат скијање на вода денес", рече таа flatly.
'Gail ...'
Таа прекината од мене. "Нема настапи утре, тоа е бесплатно. Мислев дека би можеле да се најдат место на Езерото Медовина некаде за пливање и picnicking. Elvis ќе се изврши утре вечер. Јас лесно може да добиете билети ." Таа силно воздивна. "Ние може да оди пливање и се на пикник, а потоа се врати тука за да се облече, а потоа се јадат и да одат во шоу
"Gail, Јас ..."
Таа ја става својата рака врз мојата уста. "Не," рече таа слабо. "Не се каже дека. Јас разбирам неа. Празникот е завршена."
"Да, во dell себе."
Таа климна и дувнал дим во таванот повторно. Како што таа зборуваше, таа изгледаше во подножјето на креветот. "Јас навистина не знам ништо за тебе. Можеби ти си продавање подвезици или мафијашки бос кој е vacationing тука." Таа ме погледна. "Единствено нешто што јас го знам е дека се чувствувам среќен кога таа е со вас. Тоа е доволно за мене." Таа воздивна. Тоа беше јасно дека таа е држи назад нејзините солзи. "Јас ќе се видиме повторно?"
Тој се исцеди од цигара. "Јас навистина не знам. Јас не го продаде својот ремени и јас не сум мафијашки бос. Но, мојот живот не е во салата, тоа е во моите раце. И јас сум среќен со вас, премногу."
Таа извади цигара и ме погледна внимателно. Нејзините усни беа поднесени заедно. Таа проголта два пати. "Мене ... ние се уште имаме време ... пред вашиот авион заминува?"
Нејзиниот смееше и го прегрна ее. "Ние не си во брзање."
Таа ме прифати со очајни страст. И таа плачеше цело време.
Поглавје 2
Кога јас слета во Вашингтон, D.C., Gail Црна веќе ме остави со убави сеќавања. Ова повеќе не беше само човек на одмор се обидува да го одвлекува вниманието на себе. Тој беше СЕКИРА агент. Wilhelmine е пиштол, мојот Luger, беше holstered под мојата рака. Хуго, мојот stiletto, лежеше удобно во својата scabbard на мојата лева рака. Едно движење на рамото и нож ќе непречено да падне во мојата рака. Пјер, смртоносните гасна бомба, сега е заглавен во празнина на моето право глуждот. Тоа беше мала, и моето его беше покриен од страна на италијански чевли. Тие беа само онолку колку СЕКИРА алатки како на мојот ум и тело.
Отидов во хоукс канцеларија и се најде Его гледа низ прозорецот на снег. Тој беше стои со грбот кон мене кога влегов. Без вртење околу, тој посочи стол во предниот дел на својата мала маса. Како и секогаш, старомодна радијатор покрена влажност во канцеларија со процент број.