Ucarter Nick :
другие произведения.
61-70 Iqoqo lezindaba zobunhloli Ngonick Carter
Самиздат:
[
Регистрация
] [
Найти
] [
Рейтинги
] [
Обсуждения
] [
Новинки
] [
Обзоры
] [
Помощь
|
Техвопросы
]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
Оставить комментарий
© Copyright
Ucarter Nick
Размещен: 06/04/2024, изменен: 06/04/2024. 2450k.
Статистика.
Роман
:
Детектив
,
Приключения
Скачать
FB2
Ваша оценка:
не читать
очень плохо
плохо
посредственно
терпимо
не читал
нормально
хорошая книга
отличная книга
великолепно
шедевр
Ucarter Nick
61-70 Iqoqo izindaba umphenyi Mayelana Nick Carter
61-70 Killmaster Iqoqo izindaba umphenyi Mayelana Nick Carter
61. Imoscow http://flibusta.is/b/662356/read
Imoscow
63. Ibhomu leqhwa zero http://flibusta.is/b/678525/read
Ibhomu Leqhwa Zero
64. Isibonakaliso Secosa Nostra http://flibusta.is/b/610141/read
Uphawu Lwecosa Nostra
65. Iqembu Lezigelekeqe Lasecairo http://flibusta.is/b/612056/read
Iqembu Lezigelekeqe Lasecairo
66. Iqembu Lokubulala Lama-Inca http://flibusta.is/b/610907/read
Iqembu Lokubulala Lama-Inca
67. Ukuhlaselwa Kwengilandi http://flibusta.is/b/612937/read
Ukuhlasela Ingilandi
68. Ukwesaba okukhulu http://flibusta.is/b/612938/read
Ukwesaba Okukhulu
69. Igama eliyimfihlo: I-werewolf http://flibusta.is/b/668195/read
Igama Eliyimfihlo: I-Werewolf
70. Amandla Okuhlasela Okwesabekayo http://flibusta.is/b/646617/read
Amandla Okuhlasela Ukwesaba
Ucarter Nick
Imoscow
Unick Carter
Imoscow
kuhunyushwe Ngulev Shklovsky
Kunikezelwe enkumbulweni yendodana Eshonile U-Anton.
Isahluko 1
Ukukhanya kwenyanga kwakukhanya Elake mead ngasempumalanga. Eyakhe, emi phambi kwefasitela, phezulu ngaphezu kwezwe lonke, ilalele ukuduma, ukubhonga, nokubhonga okuvela phansi. Ngisho nalapha ehhotela, umsindo waselas vegas awuzange ucindezelwe. Kwaba buthaka kancane ngaphandle kwezindonga ezijiyile, kodwa wawungenaso isikhathi sokukhohlwa ukuthi ukuphi-inhloko-dolobha ejabulisayo yezwe. 'Igama lesidlaliso? Unick, Ingelosi, ingabe uvukile? Amashidi ayegqekeza ngemva kwami. Nakuba isibani sakhe sasingakhanyisiwe, kwakunokukhanya kwenyanga okwanele ngefasitela ukuze Kubonakale imilenze emide Kagail ihamba ngaphansi kweshidi.
"Yiya embhedeni," ngihlebela. "Ngizophuza okuthile."Wenza umsindo wokubhikisha. Amashidi aphinde agqwala, futhi umzimba wakhe omude, omncane, ongenalutho waphuma emgqonyeni kadoti. Wasondela kimi, amehlo akhe evaliwe. Wenza omunye umsindo wokubhikisha. Lapho eseduze kwami, waqale wacindezela ebunzini lakhe wabe esecindezela ikhala lakhe ngaphansi kwehlombe lami, phakathi kwentamo nengalo yami. Waphendulela ikhanda lakhe kolunye uhlangothi ehlazekile futhi wancika kakhulu kimi. Wakhipha umoya omude, ojulile wokwaneliseka. "Ngicela ungithathe", esho ngezwi lentombazanyana.
Ama-Ice cube awela engilazini yami engenalutho. Ebeka ingalo yakhe emahlombe akhe, wayibuyisela embhedeni. Waqale wahlala phansi, wabe eselula emhlane wakhe. Wabheka phezulu enah futhi wabona ukukhanya kwenyanga kubonakala emajika aluhlaza nasezigodini ezithambile.
Ugail Black wayeyilungu leqembu labesifazane elas vegas. Njalo ebusuku bona nabanye abesifazane abasha abahle abangamashumi amane nesishiyagalolunye babegqoka izingubo ezibizayo Zikazhirinovsky ezinempaphe futhi bedansa. Lapho ngiqala ukuyibona, ngamangala ukuthi othile wayengathola imilenze eminingi kangaka emihle futhi abeke i-ih ilandelana.
Ugale wahlangana naye ehhotela. Amagobolondo akhe amaqanda ukuze adle ukudla kwasekuseni futhi wama isikhashana ukuze alahle ingxenye yesine yedola emshinini wokuthengisa. Kwakunomsindo wamasondo, bese kuba ukuchofoza kwesondo lamabhuleki, kamuva okunye ukuchofoza, futhi ekuchofozeni kwesithathu kwakunomsindo wemali ewela. Manje nganginezingxenye eziyisithupha zedola.
Khona-Ke Ugale wambona. Kwakubonakala sengathi naye wayeya egumbini lokudlela. Kumelwe ukuba waphenduka umsindo wokuwa kwemali. Wayehlezi emnyango wegumbi lokudlela, engibuka emamatheka. Yena, wahleka ngenxa yesifo sokuqaqamba kwamalunga omzimba. Wayegqoke amabhulukwe apinki aqinile nesiketi esimhlophe esincane esasilenga ngenhla nje kwethanga lakhe. Wayegqoke izicathulo ze-ballet ezinesithende esiphakeme. Izinwele zikanah zazenziwe nge-mahogany, zinde futhi ziwugqinsi. Ungenza okuningi ku-nah. Uma owesifazane egqoka i-ego ngokungenaphutha, ngaphandle kwezinwele ezilahlekile, ungasho ngokuphepha ukuthi uyize kakhulu, unamahloni futhi uzolile. Lolu hlobo lowesifazane owayengavumeli izinwele zakhe ezijiyile zivuvuke lwalunikeza umbono wokukhululeka, ukuyeka.
Kungazelelwe weza kimi. Ingxenye yesine yedola yabuya esandleni sami njengoba ngangizama ukunquma ukuthi ngizobaleka yini nemali noma ngizame futhi. Waqala ukuqonda indlela laba bantu abampofu ababengaba ngayo imilutha yokugembula. Kodwa lapho le ntombazane iza kimi, ngakhohlwa ngekota yedola, ukugembula, Nelas vegas.
Cishe kwakuwumdanso. Ukunyakaza kwakulula ukukuchaza: vele ubeke unyawo olulodwa phambi kolunye bese uhamba. Kodwa lesi silwane esihle sasingagcini nje ngokunyakazisa imilenze yaso. Amathanga akhe ayethambekele, ukuqhekeka kwakhe kwakulula, amabele akhe ephuma, amahlombe akhe edonswa emuva, imilenze yakhe yokudansa yenza ukudlula okude. Futhi kwakukhona njalo lokho kuhleka.
"Sawubona," esho ngezwi lentombazanyana. "Ingabe uwine?"
'Ah
"Uyazi, ngemva kombukiso wokugcina, ngajikijela le nto ngamadola amahlanu futhi angizange ngiwine lutho. Unemali engakanani?
"Ingxenye yesine yedola."
Wenza umsindo wokuchofoza ngolimi lwakhe futhi wasukuma ngomlenze owodwa, egoba omunye kancane. Waphakamisa ikhala lakhe elibukhali futhi washaya amazinyo akhe ngesipikili sakhe. "Awusoze wanqoba ngalezi zinto eziwubuwula. Angicabangi ukuthi le nto iyoke ikhokhe."Wabheka umshini wokuthengisa njengokungathi ungumuntu angamthandi.
Wahleka ngokuqiniseka. "Bheka," ngathi, " usuke wadla isidlo sasekuseni?"Kulungile, ngingakunikeza ukudla kwasekuseni? Yilokho engingakwenza manje njengoba sengimzuzele idola nengxenye yemali."
Wahleka nakakhulu futhi waphakamisa isandla sakhe. "Igama lami Ngingugail Black. Ngisebenzela umagazini."
U-Ee wabamba ingalo yakhe. "Igama lakhe Lesidlaliso Ngucarter. Its eholidini. '
Manje usanta wenyanga wayeluka umbani wesiliva nezithunzi zomzimba Kagail onqunu. Ngokungazelelwe igumbi lathula kakhulu. Umsindo wekhasino wawubonakala ucindezelwa ukuphefumula kwethu nokunyakaza kwemizimba yethu emashadini. Ngazizwa umzimba wakhe omncane ufinyelela esandleni sami.
Wamanga ukuqina kwentamo yakhe, eshelela izindebe zakhe endlebeni yakhe. Khona-ke ngazizwa isandla sakhe phezu kwami, futhi wangiholela kude. Lapho nje izidumbu zakhe zingena ku-nah yazo, zazibonakala zibanda. Kancane kancane wangena enah. Ngangizwa umoya wakhe uhlebeza phakathi kwamazinyo akhe aboshelwe, futhi izinzipho zakhe zimba emahlombe ami, zingibangele ubuhlungu obukhulu. Ngasondela kuye ukuze ngimshaye futhi, futhi ngazizwa izithende zakhe zisemilenzeni yami, zingicindezela ukuba ngimshaye.
Sahlala sinjalo isikhashana. Yena, wazizwa imfudumalo yakhe emanzi nxazonke zami. Waziphakamisa emaqakaleni futhi wambheka ebusweni. Wavala amehlo akhe, umlomo wakhe wavuleka isikhashana, izinwele zakhe ezijiyile zawela ngokhahlo ekhanda lakhe. Elinye iso laligqunywe izinwele ezixekethile.
Waqala ukuhamba kancane kakhulu ngaphakathi kwethanga elilodwa, elinye. Amathanga ami ayephenduka kancane kakhulu. Wayeluma umlomo wakhe ongezansi phakathi kwamazinyo aboshelwe. Naye waqala ukuhamba.
"Kuhle lokho, Nick", wamemeza kakhulu. "Lokho kuyamangalisa ngawe."
Wamanga ikhala lakhe, wabe esegxumela izindebe zakhe ezinweleni zakhe. Ngangimuzwa enza imisindo emphinjeni wakhe, kodwa ngangicindezela izindebe zami ezinweleni zakhe. Njalo lapho ngihamba, ulimi lwakhe lwalushelela emlonyeni wami. Khona-ke umphetho wolimi lwakhe wambamba phakathi kwamazinyo nezindebe zakhe. Wakhuphuka wehla, wasebenzisa ulimi lwakhe kanye nomzimba wakhe.
Imisindo yokubhikisha yayeka. Wazizwa izandla zakhe zimthinta isikhashana. Ubuso bami babushisa. Umzimba wami wonke ucindezelekile. Wayeseceleni kwakhe. Wayengasazi igumbi lakhe, umbhede wakhe, noma umsindo ongezansi. Sobabili sasikhona, thina nalokho esasikwenza ndawonye. Ngangazi ngaye nangokushisa, ukushisa okuvuthayo okwakungigwinya manje. Njengoba isikhumba sami sasishisa kakhulu ukuba singathinta unah.
Nganginomuzwa wokuthi imifula eyayizungeza imifula yayigelezela kimi, igelezela kuye. Its wadlula iphuzu lapho umcabango wayo ngingase ayimise. U-ee wamvala, wamgcina eqinile kangangokuthi wayengakwazi ukuphefumula. Amanzi azungezayo ayenambitheka njengedamu elifuna indlela. Khona-ke idamu labhidlika. Ugail wayeyimbali ebolile eyayibambelela kuye. Ngangingakwazi ukumbamba ngokuqinile ngokwanele; wayebambelele kunah, ezama ukumdonsa esikhunjeni. Ngangicishe ngingazizwa izinzipho zakhe. Sasicindezeleke ndawonye. Ukuphefumula kwami kwaphela. Sabe sesiwa.
Ikhanda lami lalisemcamelweni eduze kwelakhe, kodwa lalisalele ngaphansi kwami, futhi sasisahlangene. Ukuphefumula kwami kwabuya nginenkinga. Wamomotheka wamanga esihlathini.
Wathi: "ngingazizwa ngishaywa idola lakho".
"Kwakukuhle lokho", ngasho ngemva kokucabanga ngakho. Kulokhu, yakhululwa ngempela.
Ubuso bethu babusondelene kakhulu kangangokuthi ngangibona ibhande ngalinye ngokwehlukana. Izinwele zakhe zazisemboze iso elilodwa. Wasula i-ego yakhe ngesithupha sakhe. Wamamatheka kimi. "Kwakungamaholide omuntu oyedwa, nawo wonke amatshe, ama-rocket, ama-rocket nokuqhuma."
Sasilala lapho futhi sibhekana. Iwindi lavuleka isikhashana. Umoya wasogwadule waqhuma ngobumnene phakathi kwamakhethini.
"Kubonakala kungenakwenzeka ukuthi kuzothatha isonto kuphela", Kusho Ugail ngezwi elibi.
Khona-ke salala sinqunu, sisafudumele ngenxa yokwenza uthando.
Ngazizwa sengathi ngisanda kuvala amehlo ami lapho ucingo lukhala. Ekuqaleni ngangicabanga ukuthi ngiphupha. Kwakunomlilo endaweni ethile, futhi kwakudlula iloli labacimi-mlilo. Wezwa lokho. Ucingo lwaphinde lwakhala.
Amehlo ami avuleka. Usuku lwaqala ukuchitheka; usanta Wokuqala wangena ekamelweni, ukuze ngibone ikhabethe, isihlalo, Nogail omuhle elele eduze kwami.
Ucingo olubi lwaphinde lwakhala.
I-rose yakhe. Ugail wakhala isikhashana futhi wacindezela isidumbu sakhe esingenalutho ngokumelene nesami. Ngakuthatha . "Sawubona," ngishilo. Akunangqondo ukuba nomuntu onobungane.
"Ucarter?"Ungafika Ngokushesha Kangakanani Ewashington?"Kwakunguhawk, umphathi KA-ax, umphathi wami.
"Ngingathatha idivayisi elandelayo."Ngokwakhe, ngazizwa Ugail ecindezela umzimba wami.
"Kuhle ukuhlangana nawe", kusho Uhawk. "Lokhu kubalulekile. Bhalisa ngokushesha nje lapho ufika etafuleni lami."
"Kuhle kakhulu, mnumzane."Wavala ucingo ngokushesha waphinde wathatha ucingo. Ugail wasuka kimi. Wayehlezi eduze kwami. Ngazizwa umoya entanyeni yakhe futhi ngaqaphela ukuthi wayengibuka. Lapho ethola ucingo oluvela esikhumulweni sezindiza, wabhukha indiza eqondile eya Elas vegas ngemva kwemizuzu eyishumi nesikhombisa ngemva kwemizuzu eyisishiyagalolunye. Wabuka iwashi lakhe. Kwakusemizuzwini emihlanu ngemva kwemithandathu. Wayebuka Ugail.
Wayekhanyisa eyodwa eduze kukagwayi wami. Wayifaka emlonyeni wami wabe eseyithatha. Wabhema intuthu ophahleni. "Ngangicabanga ukuthi mhlawumbe singaya e-water skiing namuhla", esho ngokuqondile.
'Ugail ...'
Wangiphazamisa. "Akukho ukusebenza kusasa, kumahhala. Ngangicabanga ukuthi singase sithole indawo Elake mead endaweni ethile yokubhukuda nokuphumula. U-Elvis uzodlala kusasa ebusuku. Ngingathola kalula amathikithi ."Wabubula kakhulu . "Sasingabhukuda futhi sibe nepikiniki, bese sibuyela lapha ukuze sigqoke, bese sidla bese siya embukisweni
"Ugail, Mina ..."
Ubeka isandla sakhe emlonyeni wami. "Cha," esho ebuthakathaka. "Ungasho lokho. Ngiyamqonda. Iholide seliphelile."
"Yebo, edell ngokwayo."
Wanqekuzisa ikhanda futhi waphinde waphephula intuthu ophahleni. Njengoba ekhuluma, wabheka phansi embhedeni. "Angazi lutho ngawe. Mhlawumbe uthengisa ama-suspender noma umphathi we-mafia oya eholidini lapha."Wangibuka. "Okuwukuphela kwento engiyaziyo ukuthi ngizizwa ngijabule lapho enawe. Lokho kwanele kimi."Wabubula. Kwakusobala ukuthi wayegodla izinyembezi zakhe. "Ingabe ngizokubona futhi?"
Wacindezela ugwayi. "Angazi ngempela. Angithengisi imichilo yakhe futhi angiyena umphathi wemafia. Kodwa ukuphila kwami akuyona ejimini, kusezandleni zami. Futhi ngiyajabula nawe."
Wakhipha ugwayi wangibuka ngokucophelela. Izindebe zakhe zacindezelwa ndawonye. Wagwinya kabili. "Mina ... sisenesikhathi ... ngaphambi kokuba indiza yakho ihambe?"
Wahleka futhi wagona u-ee. "Asiphuthumi."
Wangamukela ngentshiseko enkulu. Futhi wayekhala ngaso sonke isikhathi.
Isahluko 2
Lapho ngifika Ewashington, d. c., Ugail Black wayesengishiye nginezinkumbulo ezinhle. Wayengaselona nje umuntu owayeseholidini ezama ukuzidida. Wayengumenzeli WEZEMBE. Isibhamu sikawilhelmine, i-luger yami, sasiboshelwe ngaphansi kwengalo yami. Uhugo, i-stiletto yami, walala kahle esikhwameni sayo esandleni sami sobunxele. Ukunyakaza kwehlombe nommese kuyowa kahle esandleni sami. Upierre, ibhomu elibulalayo legesi, manje ubhajwe emgodini weqakala lami lesokudla. Yayincane, futhi i-ego yami yayimbozwe izicathulo zase-italy. Zaziyizinto zokwenza IZEMBE njengengqondo nomzimba wami.
Ngaya ehhovisi Likahawke futhi ngathola U-Ego ebuka eqhweni ngefasitela. Wayemi ngomhlane kimi lapho ngingena. Ngaphandle kokuphenduka, wakhomba esihlalweni phambi kwedeski lakhe elincane. Njengenjwayelo, i-radiator endala yayikhulisa umswakama ehhovisi ngenani lamaphesenti.