Гейл Блэк иде участницей девичья смотр-төркем Лас-Вегасе. Һәр төндә алар тагын кырык тугыз матур яшь хатын-кызлар одевались бу кадерле жириновский костюмнар белән перьями һәм биеделәр. Килгәч, аны беренче тапкыр күргәч, бу минем поразило, кемдер алмас табарга шулкадәр пар матур ножек һәм куярга ih тезелеп.
Аны каршы алды Гейл кунакханәдә. Аның скорлупы өчен иртәнге һәм тукталды мгновение өчен ташлап, дүрттән доллар сәүдә, автомат сүтеп җыйдылар. Последовал тавыш көпчәкләр, аннары щелчок тормозного көпчәкләре, бераз соңрак тагын бер щелчок, ә өченче щелчке раздался тавыш падающих акча. Хәзер минем алты иде четвертей доллар.
Ә соңыннан аның диде Гейл. Күрәсең, ул да барды, ашханәгә. Булырга тиеш, ул обернулась бу тавыш падающих акча. Ул сидела бусагада ашханә һәм смотрела миңа белән вопросительной елмаеп. Аңа, засмеялся бу ревматизма. Анда тар иде розовые чалбар һәм ак мини-юбка белән шөгыльләнүче свисала бераз югарырак пупка. Анда иде балетные тапочки югары каблуке. Чәч у нах иде төстә кызыл агачтан, озын һәм куе. Сез күп буенча nah ясарга. Әгәр хатын-кыз йөртә, эго безупречно, башка бердәм неуместного волоса, дип кыю әйтергә була, ул бик тщеславная, сдержанная һәм тыныч. Мондый хатын-кыз белән шөгыльләнүче позволяла нең густым волосам распухать, производила тәэсир распущенности, отпускающей.
Кинәт ул килде миңа. Минем кулымда подпрыгивала чирек доллар булганда, аны хәл итәргә маташа, сбежать бармы белән акчалата яки карарга тагын бер тапкыр. Аның башлады аңларга, ничек бу ахыр ала пристраститься к азартным уеннарга. Тик миңа килде, бу кыз аны оныткан турында чирек доллар, комарлы уеннар һәм Лас-Вегасе.
Бу иде диярлек биюе. Хәрәкәт җиңел иде описать: гади поставьте бер аягын алдында башка, һәм барыгыз, гулять. Тик бу матур существо двигало гына түгел, аяк. Аның бот покачивались, ee расщелины иде вытянута, аның күкрәгенә чыгыш ясаган алга, аның җилкәсенә иде ясаганнар элек, ee бию аяклары нишләр озын пасы. Һәм һәрвакыт бу көлү.
Протестующие тавышлары туктатылган. Аны кыска вакытка тойдым аны, кулларын үзләренә. Минем йөзе кайнар булды. Барысы да минем гәүдәсен напряглось. Аңа читтә иде үзен. Аны күбрәк түгел осознавал үз бүлмәсен, караватка җитештерүче һәм шау-аста. Без икәү генә иде анда, без килгәндә, без нишләр бергә. Аны белә идем турында гына аның турында жаре, обжигающей жаре белән шөгыльләнүче поглотила мине. Әйтерсең, минем тире иде, артык кайнар булсын дотронуться кадәр нах.
Аны тоймадым, ничек бурлящая күбек иртәрәк бетсә елгалары вливается миндә, пузырясь аңа. Аның узды нокта, анда аны уйлады алмыйм бу туктатырга. Аның притянул ee үзенә, прижимая дә нык, ул алмадым суларга. Бурлящая су тәме буенча напоминала буа, ищущий кертеләләр. Ә аннары плотина рухнула. Гейл иде увядшим цветком торган, аның цеплялся. Мин алмады саклап калу, аны шактый нык; Аның цеплялся өчен нах, омтылып, ул вытащить аның аша тирене. Аның диярлек тоймадым, аны ногти. Без напряглись бергә. Минем сулышы тукталып калганын. Ә аннары без рухнули.
Минем гол лежали бу подушке янында, тик ул һаман ятып кына торды подо минем, һәм без барыбыз да тагын иде переплетены. Минем сулышы кире әйләнеп кайтмады авырлык белән. Аны, елмая һәм поцеловал ee бу щеку.
«Мин тоям кебек бьется синең складывать доллар», - диде ул.
«Бу искиткеч булды», - диде мин, подумав бу хакта. Бу юлы аны чыннан да иде освобожден.
Аның менде. Гейл бу мгновение застонала һәм прижалась обнаженным телом к минем. Аны алды . «Исәнмесез, - диде мин. Бу да мәгънәсе зур түгел ия дружелюбного.
- Картер? Ничек тиздән син сможешь калырга Вашингтонда? Бу иде Хоук, босс AX, минем босс.
«Мин алам алырга түбәндәгеләрне урнаштыру». Аны тойдым, ничек Гейл прижалась минем к телу.